مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
hamidhassas
10-11-2009, 22:46
سلام
برای من cpu 2.1 و باس 800 و رم با باس 800 است (مدل 5738 زد)
بالای مانیتور کنار وب کم هم نوشته crystal eye ودر قسمت مشخصات کنار تاچ پد نوشته HD LCD و ننوشته LED
آیا صفحه نمایش این مدل جدید 5738 زد ال ای دی هست ؟
آیا این ال ای دی از همان سری جدیدی است که شما گفتید؟
بله دوست عزیز تمامی نوت بوک های جدید ایسر 5738 ال ی دی هستند و به این دلیل برروی نوک بوت درج شده LCD که این برچسب ها و قاب نوت بوک های قدیم است سری جدید این نوت بوک ها که داره وارد بازار میشه بر روی برچسب آنها به جای LCD درج شده LED
mehran_4x
10-11-2009, 22:54
اینقدر دلتون رو به این LED خوش نکنید.چیز عجیبی تو مانیتور های نوت بوکها نیست اکثرا تازه میذارن که تو مصرف صرفه جویی بشه
این اون LED ،که تو تبلیغ های سامسونگ رو بیلبوردهاست، نیست
در کل یه تکنولوژی ،اما محدودیت های مختلف اختلاف بسیاری تو نمایشگر LED نوت بوک و TV ایجاد میکنه
دیگه این LED اون LED که سروصدا کرده نیست!
سلام دوستان !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم چند سوال کوچولو در مورد این لپتاپ بپرسم : Acer 5738 G
من نظر خیلی از صاحب نظران انجمن رو :40: در مورد این لپتاپ که میخوام بخرم پرسیدم و خیالم از این بابت که آیا این مدل، لپتاپه خوب یا بدی هست راحته .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-فقط قیمت روز این لپتاپ رو میخواستم ( در تهران) ... آخه اینجا که قیمت گرفتم ،یارو گفت 775 تومن بهت میدم .... ولی تو لیست آقای pami_wega قیمتش 830 تومنه .... !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-عمر این لپتاپ به طور معمول چقدر هست؟ اگه ازش به طور معمولی نگه داری بشه ... احیانا کیفیت ساختش که پایین نیست و برگشتی نداشته نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-واقعا با این قیمت این بهترین گزینه اس ؟ ( اگه کاربردمون کارهای گرافیکی وبازی باشه + حمل و نقل با کوله پشتی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-احیانا کانفیگ های مختلفی نداره ؟ ( دقیقا اونی که سازگار میفروشه همونه که توسایتش زده ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- این لپتاپ با این همه مزایا ، پس چه معایبی داره؟ :31:
6- سواله آخر ، من عجله ای در خرید ندارم ، اگه احیانا تا 2 ماه دیگه قیمت ها افت یا مدلی بهتر از این قراره بیاد یا اینکه ممکنه وضعیت بد تر شه بگید که من تکلیفمو بدونم که صبر کنم یا سریعا بخرم تا از دست ندادمش !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوالام اگه زیاد شد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین تجربه ی لپتاپ دار شدنم هست ، براهمین کمی حساسم ( خیلی کم :31: )
پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اگه حالو حوصله جواب دادنم نداشتید من اصلا ناراحت نمیشم ، خودمو آماده کردم براش :31: )
سلام دوستان
می خواستم یه چیزی بگم
امروز به صورتی که (گلاب به روتون) تو دست شویی میشینیم ، رو زمین نشسته بودم ،
که یهو ، بند کیف لپ تاپم شکست !
و لپ تاپ از یک طرف گوشه ، زمین خورد !
طرفی که کابل مودم 56 کیلوبایت میخوره ، به زمین خورد و لپ تاپ از اون قسمت ، 1 سانت اینور و یک سانت اونور باز شد !
و گوشه قاب پایین یکم (1 میل) شکست و نمی دونم کجا افتاد.
همه این اتفاق ها تو کیف افتاد !
البته ، کیفم از این 15 تومنی ها بود!
به نظرتون حالا با لپ تاپ چیکار کنم ؟
قابش گیر میاد ؟
مشکلی هم پیش اومد ، البته دومی رو نمی ذونم واسه اینه یا نه :
اول این که ، موس پد به صورت مربع مربع موس رو هرکت میداد ، مثلا " 1 سانت 1 سانت ، که بعد از اینکه روشن کردم دیدم اینجوریه و خاموش کردم ، از زد جایی که ضربه خورده بود ، زربه زدم و درست شد !
ولی الآن که داشتم 1 فایل 190 مگابایتی رو دانلود میکردم ، وسط دانلود ، هارد ارور داد ! نا مرد تا 60 و خورده ای مگ رفته بود ، هارد ارور داد و سیستم ریست شد ! فک میکنم بد سکتور ه !
حالا دیگه ، گفتم بگم ، تا بدونید این جوری بشه چی میشه :46:
الآن زیاد ناراحت نیستم ، فقط نگران بد سکتور هارد و حجم ای.دی.اس ال م هستم که حیف شد.
یعنی به همین راحتی کامپیوتر نابود شد؟
samuraii40
10-11-2009, 23:35
بله دوست عزیز تمامی نوت بوک های جدید ایسر 5738 ال ی دی هستند و به این دلیل برروی نوک بوت درج شده LCD که این برچسب ها و قاب نوت بوک های قدیم است سری جدید این نوت بوک ها که داره وارد بازار میشه بر روی برچسب آنها به جای LCD درج شده LED
دوست عزیز مدلهای جدبد led نیستند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 00:00
سلام دوستان !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم چند سوال کوچولو در مورد این لپتاپ بپرسم : Acer 5738 G
من نظر خیلی از صاحب نظران انجمن رو :40: در مورد این لپتاپ که میخوام بخرم پرسیدم و خیالم از این بابت که آیا این مدل، لپتاپه خوب یا بدی هست راحته .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-فقط قیمت روز این لپتاپ رو میخواستم ( در تهران) ... آخه اینجا که قیمت گرفتم ،یارو گفت 775 تومن بهت میدم .... ولی تو لیست آقای pami_wega قیمتش 830 تومنه .... !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-عمر این لپتاپ به طور معمول چقدر هست؟ اگه ازش به طور معمولی نگه داری بشه ... احیانا کیفیت ساختش که پایین نیست و برگشتی نداشته نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-واقعا با این قیمت این بهترین گزینه اس ؟ ( اگه کاربردمون کارهای گرافیکی وبازی باشه + حمل و نقل با کوله پشتی) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-احیانا کانفیگ های مختلفی نداره ؟ ( دقیقا اونی که سازگار میفروشه همونه که توسایتش زده ؟ ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- این لپتاپ با این همه مزایا ، پس چه معایبی داره؟ :31:
6- سواله آخر ، من عجله ای در خرید ندارم ، اگه احیانا تا 2 ماه دیگه قیمت ها افت یا مدلی بهتر از این قراره بیاد یا اینکه ممکنه وضعیت بد تر شه بگید که من تکلیفمو بدونم که صبر کنم یا سریعا بخرم تا از دست ندادمش !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سوالام اگه زیاد شد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین تجربه ی لپتاپ دار شدنم هست ، براهمین کمی حساسم ( خیلی کم :31: )
پیشاپیش ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اگه حالو حوصله جواب دادنم نداشتید من اصلا ناراحت نمیشم ، خودمو آماده کردم براش :31: )
سلام مغز جان :31:
1-قیمت مدل که گرافیک ATI HD 4000sries داره و همچنین فول آپشن :دی ، الان توی بازار تهران 820 قیمت داره با گارانتی سازگار .. مدل هم داره که گرافیک Nvidia G105M روشه که اررزونتره ، حتما ATI داره رو بخرید
شاید اون بدون گارانتی میداده و یا با گارانتی بدون سازگار ... شما اگر تهرانید حتما برید پارسیان بهتر قیمت گیر میارید ... توی پاییتخت سر وبرند !
2- برگشتی نداره و کیفیت خوبی ساختنش ... هر چند جنس یدنه ومزخرفه و کلا تاپچ پد گندی هم داره ! دکمه های کیبورد و همچنین دکمه های روی لپ تاپ انگار دکمه ماشین اسباب بازی هستند . از لحاظ عمر باتری و قطعات و مونتاژ در سطح خوبی هست
کلا لپ تاپ اسر عمرش نهایت 3 ساله ! :27:
3- توی این قیمت تاپ ترین هست و بالاترین کانفیگ رو داره !
4- فقط Z و ZG و G و مدلهای جدید و قدیم که گرافیکشون با هم فرق داره و ذکر شد
5- همه لپ تاپ های عین دارند ... بدترین عیوب ایسر :
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه ! :2:
* تاچ پد افتضاح
* مقاومت خوبی نداره ، ضربه بخوره سنگین باید بندازیش دور
* کیفیت صداش مزخرفه و فقط اسپیکر معمولی داره و هیچ بعدی نداره
دیگه مورد بدی من ازش ندیدم فعلا ... بهتره تاپیک را مطالعه کنی
6- کلا همیشه صبر کنی بهتره ... اگر صبر کنی و یک IBM سری Y550 بخری خیلی بهتره ! الان هم بتونی 1.150.000 بدی اون رو بخری عالیه !
ولی اینجا کجاست ؟ ایران ! یه وقت دیدی جنبش ســ ... ولش کن راپورت میدن :21:
خواهش میکنم ... من عاشق سوالات زیادم به شرط تکراری نبودن :40:
نمیدونم چه جوری تشکر کنم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یک دکمه ی خشک و خالیه تشکر احساس میکنم کمه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( کلا نه تنها شما، خیلی از دوستان دیگه تو انجمن هستن که واقعا نمیدونم چه جوری ازشون تشکر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بقیه دوستان در مورد این قسمت نظری ندارن ؟ :
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
* تاچ پد افتضاح
* جنس یدنه ومزخرفه و کلا تاپچ پد گندی هم داره ! دکمه های کیبورد و همچنین دکمه های روی لپ تاپ انگار دکمه ماشین اسباب بازی هستند .
آخه کمی تصمیمم با خوندن این معایب سست شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواردی که ذکر شده خیلی مهم اند چون با دکمه ها ، تاچ پد ، صدا و مخصوصا کیفیت تصویر LCD همیشه سروکار داریم .... و همینطور که جنس بدنه مقاوم نیست ضعف کمی نیست ... یه وقت خدایی نکرده زبونم لال اگه لپتاپ از دستم بیوفته ینی 800 تومن پر :31:
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 00:52
خوب ببین اون دل ووسترو 1015 که معرفی کرده بودم ، همه چیزش فوق العاده است بجز کارت گرافیک و نیز خروجی HDMI
ولی کیفیت LCD اش فوق العاده بود ... LED با زاویه دید گسترده ... طیف رنگ ها عالی
دقیقا مشابه همون LCD هایی که روی سری استادیو نصب شده بود
hesam 63
11-11-2009, 04:35
با احترام به نظر قبلي بايد بگم در كنار معايب حسن هايي هم داره كه نمي شه از اون گذشت ... كه البته در پست هاي قبلي ذكر شده .
در مورد كيبورد و تاچ پد و زاويه ال سي دي هر كسي نظري داره ... من خودم با ورد و اكسل زياد كار مي كنم و راه حل اون هم يه كيبورد و موس هست كه اگه مي خواي پورت ها هم اشغال نشه بي سيم ش رو مي شه گرفت ... واسه كار عادي هم كه كيبورد جواب مي ده .
درباره ميزان مصرف باتري هم بستگي داره به نوع استفاده كه تا 200 دقيقه هم جواب مي ده
...
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن
خب بیایید یه نگاهی بندازیم ببینیم چه جوری میشه معایبش رو برطرف کرد: ( البته با توجه به استفاده ی شخصی خودم میگم)
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ..
اینو میشه براش یه کیبرد بی سیم خرید ...
* زاویه دید افتضاح LCD و داشتن رنگ های نه چندان شفاف (مشخصه که clear panel نیست وکنتراست پایینی داره) ... یه فیلم باهاش ببینی حالت بد میشه !
خب من وقتی تو خونه هستم مسلما اونو به یه LCD 22 اینچ وصل میکنم ... ( ولی خب سخته)
راستی با HDMI میشه لپتاپو به TV وصل کرد ؟ ینی میشه باش فیلم دید یا بازی کرد (تو TV) ?
* تاچ پد افتضاح
اینو نمیدونم :31:
احتیاط میکنم ...
همم یه هد ست خیلی خوب میخرم....
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن
این هم ایده ی خوبیه .... سعی میکنم در اولین فرصت اینو تست کنم ...
فعلا که این تاپیک رو تا صفحه ی 125 چک کردم (نه کامل ) خیلی ها از 5738 و مخصوصا شرکت سازگار نالیده بودن ... مثه اینکه سری قدیمی بهتر بوده .... سازگار قطعاتو عوش میکنه .... گند زد سازگار با این کاراش.... فلان قطعه تقلبیه ... فقط آقا حمید خیلی تعریف میکردن .... :31: .... کمکم داره نظرم عوض میشه ... که یه لپتاپ مطمئن تر ولی با کانفیگ ضعیف تر از نظر گرافیکی بر دارم و بازی باهاش رو بیخیال شم ... !!!
از 125 به بعد بحث سری جدید وسط کشیده میشه ک ببینم اونجا بچه ها چی میگن ( این تاپیک بررسی کردنم مثه این فیلم هندیا میمونه هی کشش میدن .... بابا داستانو تموم کنید دیگه :31: )
siavash online
11-11-2009, 11:45
خب بیایید یه نگاهی بندازیم ببینیم چه جوری میشه معایبش رو برطرف کرد: ( البته با توجه به استفاده ی شخصی خودم میگم)
* کیفیت نیمه متوسط کیبورد ، بدنه ، دکمه ها و ..
اینو میشه براش یه کیبرد بی سیم خرید ...
خب من وقتی تو خونه هستم مسلما اونو به یه LCD 22 اینچ وصل میکنم ... ( ولی خب سخته)
راستی با HDMI میشه لپتاپو به TV وصل کرد ؟ ینی میشه باش فیلم دید یا بازی کرد (تو TV) ?
* تاچ پد افتضاح
اینو نمیدونم :31:
احتیاط میکنم ...
همم یه هد ست خیلی خوب میخرم....
...
دوست من شما نباید فقط نیمه ی خالی لیوانو ببینی
به نظر من 800 تومن برای لب تاپ کم نیست،ولی تو رنج قیمتهای لب تاپ با این مشخصات مثل وایو،دل،اچ پی و ... خیلی پایین تره!شما میخوای 800 تومن بدی و انتظار یه لب تاپ 2 میلیونیرو داری که این اصلا منطقی نیست! :18:
از لحاظ کیبورد مشکلی نداره،جنسشم خوبه،این لب تاپه کیبورد معمولی که نیست با مشت روش بزنی خراب نشه!عالی نیست ولی خوبه .
از لحاظ بدنه فکر نمیکنم چه این مدل چه مدل های گرونتر از دست بیوفته آخ نگه!ولی قبول دارم در مقایسه با وایو های گرون جنسش ضعیفتره.
تو LCD هم زاویه دیدش قبول دارم انتظارات یه LCD رو براورده نمی کنه،ولی به این شدت شما میگی نیست مطمن باش. بله با کابل HDMI به راحتی می تونی به TV وصل کنی هم فیلم و بازی با کیفیت اج دی :8:
در مورد تاچ پدم نسبت به وایو،دل، ضعیف تره.اگه بهش عادت کنی این موضوع حس نمیشه.
اسپیکرش هم کیفیت صداش عالی ولی خوب زیاد نیست.من خودم یه اسپیکر USB کوچیک گرفتم 10 تومن که کارمو راه میندازه.
مزایاشم که احتیاج به تعریف نداره:10:
دوست من شما نباید فقط نیمه ی خالی لیوانو ببینی
به نظر من 800 تومن برای لب تاپ کم نیست،ولی تو رنج قیمتهای لب تاپ با این مشخصات مثل وایو،دل،اچ پی و ... خیلی پایین تره!شما میخوای 800 تومن بدی و انتظار یه لب تاپ 2 میلیونیرو داری که این اصلا منطقی نیست!
حرفه شما هم درسته ، من دیگه زیاد از حد انتظارمو بردم بالا در صورتیکه با 800 تومن همچین چیزی عالیه !!!
ولی خب میشه یه1015 dell برداشت که این معایب رو نداشته باشه .... ( به جز گرافیکش)
اگه از نزدیک ببینمش و بفهمم که دقیقا گرافیکش چقدر قویه خیالم راحت میشه ... با این معایبش میتونم کنار بیام تقریبا ...
تعریف خیلی زیادی از گرافیکش کردن ولی نمیدونم واقعا در حد و اندازه ی تعریفی کردن هست یا نه !!! من فقط با تست بازی متیونم تشخیص بدم که قویه یا نه ...
بله با کابل HDMI به راحتی می تونی به TV وصل کنی هم فیلم و بازی با کیفیت اج دی
این نکته ی خیلی خوبیه .... خیـــلی باحاله .... فقط مثه اینکه به LCD TV وصل میشه آره ؟؟؟ به tv های CRT وصل نیمشه ؟(تبدیلی چیزی .. )
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 12:19
این نکته ی خیلی خوبیه .... خیـــلی باحاله .... فقط مثه اینکه به LCD TV وصل میشه آره ؟؟؟ به tv های CRT وصل نیمشه ؟(تبدیلی چیزی .. )
بله اخوی ... وصل میشه ... خروجی Svideo داره :دی
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 12:20
تعریف خیلی زیادی از گرافیکش کردن ولی نمیدونم واقعا در حد و اندازه ی تعریفی کردن هست یا نه !!! من فقط با تست بازی متیونم تشخیص بدم که قویه یا نه ...
برای تستش تویزیر تالار اول تالار لپ تاپ یعنی بررسی تخصصی یک تاپیک هست که نوشته تست بازی ها ... بچه هایی که 5738 دارند اونجا پست دادند ... یه نگاه حتما بنداز
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 12:22
تو LCD هم زاویه دیدش قبول دارم انتظارات یه LCD رو براورده نمی کنه،ولی به این شدت شما میگی نیست مطمن باش.دوست من شدت ؟ یه LCD وقتی از بغل و پایین نگاه میکنی چیزی نمیبینی چون مات و سیاه میشه ، این نشون دهنده افتضاح بودنشه !
یه دل توی همین رنج رو ببینید مثل 1555 و یا حتی مدلهای قدیمی 6400 ! هیچ کدوم اینطوری نیستند
در مورد تاچ پدم نسبت به وایو،دل، ضعیف تره.اگه بهش عادت کنی این موضوع حس نمیشه.قبول ندارم ، تاچ پدش کلا افتضاحه ... تاچ پد باید حساسیتش وب باشه و سریع سنس کنه ، نه اینکه tap بزنی و آخرش هم برات نزنه ! یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !
این وضعیت بدیه و ضعفه ... عادت به ضعف یه چیزی اصلا خوب نیست
ولی در کل ، من هم اگر 850 بودجه داشتم مستقیم می رفتم اینو می خریدم چون با این قیمت بهترین هست
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 12:31
با احترام به نظر قبلي بايد بگم در كنار معايب حسن هايي هم داره كه نمي شه از اون گذشت ... كه البته در پست هاي قبلي ذكر شده .
در مورد كيبورد و تاچ پد و زاويه ال سي دي هر كسي نظري داره ... من خودم با ورد و اكسل زياد كار مي كنم و راه حل اون هم يه كيبورد و موس هست كه اگه مي خواي پورت ها هم اشغال نشه بي سيم ش رو مي شه گرفت ... واسه كار عادي هم كه كيبورد جواب مي ده .
درباره ميزان مصرف باتري هم بستگي داره به نوع استفاده كه تا 200 دقيقه هم جواب مي ده
...
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دن
خوب ببخشید دوست عزیز
طرف اگر قرار باشه 680 تومن پول بده ، بره یه ماوس بیسیم بخره 20 ، کیبورد 30 ، اسپیکر 15 و ... خوب اسکل که نیست ؟
میره و 9501 میده بهتریه مدل وسترو دل رو بر می داره ! :31:
ما داریم میگیم با این بودجه ، چه معایبی داره ! بله من این مدل رو داشتم خیلی حسن ها درش دیدم ، همه چیز حسن نیست باید معایبش هم بزرگ کرد ... پول علف خرس نیست بدی بعد پشیمون بشی بگی این چیز اون چیزش اعصابم رو خورد کرد ! :13:
باتری هم شرایط داره ... همینطوری نمیشه گفت ، میبینید توی 45 دقیقه هم سریع کم میکنه ! دقت کنید پوسسور قوی داره و مصرفش بالاست
من پيشنهادم به شما و خيلي از دوستان ديگه اينه كه مستقيما به مراكز خريد مراجعه كنن و لپ تاپ را تست كنن ... كم كم تو ايران داره جا مي افته كه كالاهايي مثل موبايل و لپتاپ و ... رو براي تست در اختيار مشتري قرار مي دنهمه جا اینطوره ... ولی مشتری هم باید بدونه چطور تست می کنند نه ببیندش بگه خوبه !!
فقط آقا حمید خیلی تعریف میکردن .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه :دی
یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !
اوه اوه این از این مواردی هست که خیلی میره رو عصاب و آخرش هم بیخیال اسکرول میشی :31:
ولی در کل ، من هم اگر 850 بودجه داشتم مستقیم می رفتم اینو می خریدم چون با این قیمت بهترین هست
اگه بخوام میتونم 1.5 هم جور کنم ویه مدل دیگه بخرم ،فقط مسئله اینجاست که دوست ندارم 1.5 میلیون خرجه لپتاپ کنم چون میدونم با اون 1.5 میلیون یه pc بست در حد خدا ( که دوستم همین 3 ماه پیش بست و کفم برید :31: ) این نکته هی وسوسه ام میکنه .... برای همین میخوام یه لپتاپه متوسط زیر 1 تومن بگیرم و باقیه پول رو یه pc ببندم ... ( البته pc رو بعدا)
حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه
میگم یه وقت نیاد دعواتون شه :31: آخه بهش گفتم یه سر اینجا بزنه .....
من برم نیمه دوم تاپیک رو شروع کنم به خوندن !
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 12:47
اگه بخوام میتونم 1.5 هم جور کنم ویه مدل دیگه بخرم ،فقط مسئله اینجاست که دوست ندارم 1.5 میلیون خرجه لپتاپ کنم چون میدونم با اون 1.5 میلیون یه pc بست در حد خدا ( که دوستم همین 3 ماه پیش بست و کفم برید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این نکته هی وسوسه ام میکنه .... برای همین میخوام یه لپتاپه متوسط زیر 1 تومن بگیرم و باقیه پول رو یه pc ببندم ... ( البته pc رو بعدا)
شما حدود 1.135.000 میتونی بدی و ibm Y550 بخری که هیچ مدلی توی این قیمت بهش نمیرسه و الحق بهترین انتخاب هست
شما حدود 1.135.000 میتونی بدی و ibm Y550 بخری که هیچ مدلی توی این قیمت بهش نمیرسه و الحق بهترین انتخاب هست
میگم این خرید لپتاپ و کلا سخت افزار واقعا کار سختیه .. . . هی آدم نظرش عوض میشه .... :31:
اگه اینطوری پیش بریم آخرش باید برم پیش روانشناس ... :31:
از هر عیب 5738g بگذرم از کیفیت تصویر نمیتونم بگذرم ... چون هم رشته ام گرافیکه و رنگ ها باید درست نشون داده بشه ( تقریبا البته) ... فیلمم که می بینم 100 درصد !!! اگه بخواد حال نده که بدرد نمیخوره ....
siavash online
11-11-2009, 15:41
دوست من شدت ؟ یه LCD وقتی از بغل و پایین نگاه میکنی چیزی نمیبینی چون مات و سیاه میشه ، این نشون دهنده افتضاح بودنشه !
یه دل توی همین رنج رو ببینید مثل 1555 و یا حتی مدلهای قدیمی 6400 ! هیچ کدوم اینطوری نیستند
قبول ندارم ، تاچ پدش کلا افتضاحه ... تاچ پد باید حساسیتش وب باشه و سریع سنس کنه ، نه اینکه tap بزنی و آخرش هم برات نزنه ! یا بیای و اسکرول رو ببری بالا و پایین گیر کنه !
این وضعیت بدیه و ضعفه ... عادت به ضعف یه چیزی اصلا خوب نیست
دوست من حرف شما درسته ولی لب تاپ یه وسیله ی شخصیه درست مثل موبایل قرار نیست ازش به عنوان TV یا سینمای خانوادگی استفاده بشه!کسی که روبروش نشسته استفاده می کنه!نه اینکه بری گوشه بشینی بعد بگی افتضاحه!:18:من نه نمایندشم که تبلیغ کنم نه دشمنش.منم دارم با همین لب تاپ کار می کنم و نظرمو دادم و شما هم نظرتو.قرار نیست من بگم خوبه پس خوبه شما بگی بده پس حتما بده!
منم گفتم تاچش ضعیفه من خودم از موس بیسیم استفاده می کنم همه جا با خودم میبرم.
اگه شما یه سیستم همه فن حریف میخوای یه PC بخر راحت.
من خودم می خواستم بخرم چندتا گزینه داشتم ،هر کدومو یه تست زدم بعد انتخاب کردم،به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم.
UN.REGISTERED USER
11-11-2009, 16:02
کی گفته لپ تاپ برای کسیه که روبروشه ؟ حتما اگر طرف گذاشتش روی میز و بخواد یه لحظه جا عوض کنه ، باید پاشه و لپ تاپ رو هم بچرخونه و lid رو هم تغییر زاویه بده ... این زاویه دید فاکتور مهمی است
بحث همه فن حریف نیست ، من روی ضعف و قوتش دارم بحث میکنم ... طرف پول یامفت که نداره بده ! اید همه فاکتورها رو بدونه
hesam 63
11-11-2009, 19:55
خوب ببخشید دوست عزیز
طرف اگر قرار باشه 680 تومن پول بده ، بره یه ماوس بیسیم بخره 20 ، کیبورد 30 ، اسپیکر 15 و ... خوب اسکل که نیست ؟
میره و 9501 میده بهتریه مدل وسترو دل رو بر می داره ! :31:
ما داریم میگیم با این بودجه ، چه معایبی داره ! بله من این مدل رو داشتم خیلی حسن ها درش دیدم ، همه چیز حسن نیست باید معایبش هم بزرگ کرد ... پول علف خرس نیست بدی بعد پشیمون بشی بگی این چیز اون چیزش اعصابم رو خورد کرد ! :13:
باتری هم شرایط داره ... همینطوری نمیشه گفت ، میبینید توی 45 دقیقه هم سریع کم میکنه ! دقت کنید پوسسور قوی داره و مصرفش بالاست
همه جا اینطوره ... ولی مشتری هم باید بدونه چطور تست می کنند نه ببیندش بگه خوبه !!
حمید خان ایسر دوسته ... برای همین همیشه میگه خوبه :دی
دوست عزيز ... بحث طرفداري از يه جنس خاص كه نيست ... منم اگه نياز به يه لپ تاپ قدرتمند داشتم مطمئنا مارك هاي ديگه رو انتخاب مي كردم ولي اعتقاد من اينه در اين رنج قيمت اين مدل گزينه مناسبيه ...
شما زد جي رو 680 زدي ولي از سازگار 650 خريدم . يه كيبورد و يه ماوس با سيم البته خريدم كه جمعا شد 671 تومن ( البته با نصب ويندوز و درايور ها توسط خود نمايندگي ) ... من رو كيبرد لپ تاپ حساس بودم كه البته نمايندگي به من گفت اگه با كيبورد كار زياد داري هر مدلي از هر برندي انتخاب كردي بهتره يه كيبورد هم براي اون بگيري كه همين كار رو هم كردم ...
البته بحث نيازها هم مطرحه ... صداي اسپيكر به نظر من كافيه و البته كيفيت ال سي دي اون هم راضي كننده است
...
من به اون دوست ديگه هم مي گم بهتره تحقيق كني تا پشيمون نشي ... يكي محافظه كاره و هر برندي اونو راضي نمي كنه و يكي هم دل رو به دريا مي زنه و سري گيمينگ ايسوس با گرافيك 9800 جي تي ايكس رو كه استوك هست با قيمت يك ، يك و صد رو برمي داره
بچه هایی که سری جدید ایسر 5738zg دارن کسی تونسته روش Call of Duty 6 یا 5 رو اجرا کنه؟
میخوام بدونم قدرت این لپتاپ چقدره برای خرید :دی
hamidhassas
11-11-2009, 22:00
بچه هایی که سری جدید ایسر 5738zg دارن کسی تونسته روش Call of Duty 6 یا 5 رو اجرا کنه؟
See to Link
sepid12ir
11-11-2009, 23:13
دوستان عزیز ، پیشنهاد شما چیه ؟!
ACER ASPIRE 5738G
و یا
DELL Vostro 1015
با ذکر دلیل لطفا :)
سلام دوستان من یه مدل acer 5738g خریدم.یه مشکل اساسی دارم باهاش اینه که توی محاسبات سنگین مخصوصا بازی ها داغ میکنه و فرتی خاموش میشه می خواستم ببینم عادی هست یا مال من مشکل داره؟و اینکه راه حلی داره؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنین ممنون
H@mid-Vista
12-11-2009, 13:51
سلام دوستان من یه مدل acer 5738g خریدم.یه مشکل اساسی دارم باهاش اینه که توی محاسبات سنگین مخصوصا بازی ها داغ میکنه و فرتی خاموش میشه می خواستم ببینم عادی هست یا مال من مشکل داره؟و اینکه راه حلی داره؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنین ممنون
بايد كول پد بگيري
اينجا رو ببين:
H@mid-Vista
12-11-2009, 13:54
دوستان عزیز ، پیشنهاد شما چیه ؟!
ACER ASPIRE 5738G
و یا
DELL Vostro 1015
با ذکر دلیل لطفا :)
خوب از نظر كانفيگ بدون شك ايسر 5738 جي سره
مي توني خودت مقايسه كني
اما برتريهايي هم 1015 داره:
-بدنه محكمتر
-مانيتور ضد انعكاس (مات)
در مجموع با اختلاف وحشتناكي ايسر برنده هست مگر اينكه يكي از دو مورد بالا موثر واقع بشه
اولا سلام
دوما call of duty 5 و 6 نداریم
call of duty world at war
call of duty modern warfare
داریم
من waw رو تست کردم با حداکثر تنظیمات روون اجرا شد
resident evil 5 هم همینطور
ولی crysis جالب نبود . باید توی تنظیمات minimum بازی کنی که گرافیک قابل قبولی نداره
بايد كول پد بگيري
اينجا رو ببين:
یعنی این قضیه تو 5738g شایع هست؟این که خیلی بده فرتی داغ کنه و خاموش شه.پس چرا کسی زیاد چیزی دراین باره نگفت؟ من از تعریف های شما رفتم اینو گرفتم.نمیشه نرم افزاری حلش کرد ؟
hesam 63
12-11-2009, 15:34
یعنی این قضیه تو 5738g شایع هست؟این که خیلی بده فرتی داغ کنه و خاموش شه.پس چرا کسی زیاد چیزی دراین باره نگفت؟ من از تعریف های شما رفتم اینو گرفتم.نمیشه نرم افزاری حلش کرد ؟
دوستان ديگه واردترن ولي بهتره موقع استفاده از لپ تاپ ، زير اون كاملا ديده بشه تا مشكلي به وجود نياد ... گمون كنم روي ميز چوبي يا شيشه اي بذاري بهتر باشه چون گذاشتن لپ تاپ روي فرش و پتو و حتي پارچه هاي روميزي روي ميز باعث فشار به لپ تاپ مي شه ...
mehran_4x
12-11-2009, 15:36
حمید ویستا از طرفداری از ایسر دست بر خواهی داشت
اینم شد لپ تاپ.اینو براش بگیر انو براش بگیر. بعنوان کسی که هم تجربه سخت افزاری دارم هم رشتم الکترونیک بوده و هست
میگم ایسر توصیه خوبی نیست به هیچ وجه
کی برد براش بگیر موس براش بگیر
کول پد براش بگیر.داغ میکنه اونم چی پروسسور 4300 یا 6600
عیوبش کم کم مشخص میشه.میدونم الان میگی تو این رنج قیمت بهترینه
من میگم،نه شما اشتباه میکنی.هیچ ارزونی بی حکمت نیست.
با اون مادربردی که ایسر طراحی کرده و این کارت گرافیکی که روش انداخته4570، و این پروسسور نسبتا ضعیف.واقعا جالبه که خاموش میکنه.
گرچه تو این رنج هیچ چیزی کامل نمیشه.
اما شما از روی تعصب دفاع می کنی.مطمأن باش.امیدوارم شما بعد از یکسال هم،همین نظرات رو داشته باشی.
دوستان ديگه واردترن ولي بهتره موقع استفاده از لپ تاپ ، زير اون كاملا ديده بشه تا مشكلي به وجود نياد ... گمون كنم روي ميز چوبي يا شيشه اي بذاري بهتر باشه چون گذاشتن لپ تاپ روي فرش و پتو و حتي پارچه هاي روميزي روي ميز باعث فشار به لپ تاپ مي شه ...
به نظر منم این مسئله ای که دوستمون گفتند خیلی مهمه.:20:
UN.REGISTERED USER
12-11-2009, 20:36
اینم شد لپ تاپ.اینو براش بگیر انو براش بگیر. بعنوان کسی که هم تجربه سخت افزاری دارم هم رشتم الکترونیک بوده و هست
با اون مادربردی که ایسر طراحی کرده و این کارت گرافیکی که روش انداخته4570، و این پروسسور نسبتا ضعیف.واقعا جالبه که خاموش میکنه.
اما شما از روی تعصب دفاع می کنی.مطمأن باش.امیدوارم شما بعد از یکسال هم،همین نظرات رو داشته باشی.
شستیش رفت که اخوی :27:
من هم باهات موافقم ولی خوب ببین وقتی میخوای پول بدی و بهترین رو بگیری همی انتخاب رو داری :13:
UN.REGISTERED USER
12-11-2009, 20:39
من اون موقع که ملت تازه PC می خریدند ایسر داشتم
ایسر سعی میکنه همه چیز رو کنار هم بچینه بدون مهندسی و فکر !
جدا هر نقطه ایش که دست بزاری مشکل داره و میشه بهش ایراد گرفت !!! :2:
H@mid-Vista
12-11-2009, 21:05
در جواب شما بايد بگم كه قطعا از بچه هاي همين انجمن هستي و شهامت عضويت هم نداري:13::13::13:
من تعصبي روي نوت بوك خاصي ندارم
mehran_4x
12-11-2009, 21:33
ميشه اعضاي محترم بگن كه اگر من عضو انجمن نيستم چه جوري كامنت و لينك موضوع ميدم.؟
تاريخ عضويت 05-14-2007
ميتونيد به پروفايل مراجعه كنيد.
اميدوارم همه پيش داوريها و نظرات شما اينجوري نباشه
UN.REGISTERED USER
12-11-2009, 22:38
کلا مشکوکی اخوی ... حل کن این موضوع رو بهتره
mehran_4x
12-11-2009, 22:47
شايد من خودم اينجا كاره اي باشم!!
واقعا كه
بابا ول کنین دعوا رو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دیگه دل مارو زدین از این لپتاپ ، از بس بهش چیز گفتین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی خوبه باعث شدید که بیشتر از اینها دقت کنم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه چیزه دیگه یکی از دوستان تو فروم های خارجی که چرخ میزده همه از 5738g تعریف میکردن .... قابل توجه ضد acer ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همش لپتاپم رو میز چوبی بوده.امروز که داشتم تو اینترنت سرچ میکردم به درایور کارت گرافیک خیلی شک کردم آخه درایور گرافیک ویستا رو این سازگار مسخره که نذاشته خود ایسر هم نذاشته منم که دیال آپ! 10 سال طول میکشه تا 200 مگ درایورشو دانلود کنم! الان رو ویستا خود win شناخته گرافیکو و درایور ati نیست اما رو xp که درایور نصب بود تست کردم به نظر میومد درست کار کنه.حالا امیدوارم از همین باشه و درست شه.ولی کلا حرارت بالا کار میکنه حداقل اینی که من گرفتم.حالا یا شانس ما بوده ! یا کلا اینجوریه که فک کنم تو مناطق گرم مشکل ساز شه :13:
h_starboy
13-11-2009, 01:26
من هم خیلی با ایسر مشکلی ندارم. به نظر من تو رنج قیمتی 700 800 تومن عالیه. دیگه نباید انتظار بیشتر از این رو داشته باشیم چون در غیر اینصورت قیمتش میشه مثل hp و sony و ...
بابا ول کنین دعوا رو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین دیگه دل مارو زدین از این لپتاپ ، از بس بهش چیز گفتین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ولی خوبه باعث شدید که بیشتر از اینها دقت کنم ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه چیزه دیگه یکی از دوستان تو فروم های خارجی که چرخ میزده همه از 5738g تعریف میکردن .... قابل توجه ضد acer ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته
به نقل از خبرگزاری حمید ویستا و تا اونجایی که یادمه این مدل امسال تا اول دسامبر 2009 پرفروشترین بوده
با 33 ملیون فک کنم
توی اروپا
mehran_4x
و ..........
دعوا و بحث سر چی هست ؟
کاربر عزیز mehran_4x شما وضعیت پروفایل و مسائلی که برای بقیه مبهم است رو مشخص کنید تا برای دوستان و من شفاف سازی بشه ( البته اینجا نه در پروفایل بنده )
قویا توصیه میکنم از بحث بیخودی و کل کل کردن بپرهیزید چون من مخالف سرسخت هستم
سعی کنید از بحث کلی انجمن لپ تاپ دور نشید و اینطور مسائل رو داخل تاپیک ها نیارید ، در پروفایل همدیگه مطرح کنید
کاربر عزیز mamo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما نماینده mehran_4x هستید که لینک پروفایلشون رو میدید ؟
بحث های بیخودی همینجا تموم .
با تشکر
mehran_4x
13-11-2009, 05:58
البته من نميدونم مشكل چيه چرا كه من مسول اين موضوع نيستم
اصلا در حد من نيست اين بحث
اما نكته اينه كه بعضي افراد از روي علاقه شخصي به خريد خودشون برند خاصي رو تبليغ ميكنند و چون افراد نا آگاه هم ناچار اين اطلاعات رو قبول ميككنند من ناچار شدم اين صحبت رو بكنم
شما خواهيد ديد ابن برند بعد از يكسال چه جوابي خواهد حتي شخص خود شما روي فروش 5738 تاثير گذار بودي البته افرين داره اما 36500 كليك شوخي نيست
نميشه گفت تو اين رنج اين قيمت خوبه تمامي كاربران به نحوي مشكلات دارند و دچار مشكلات خواهند شد. من بعنوان كسي كه هم علمي هم عملي با اين موضوع كار داشتم اينو گفتم اما بعضي ها بعنوان كل كل اين موضوع رو تصور كردند
اين وظيفه من هست كه وقتي خيلي از افراد از اين خريد نارضايتي دارند انتقاد كنم تعداد بسيار زيادي از افراد براساس گفته ها در اينجا خريد ميكنند من كاملا موافقم كه تفاوت خاصب بين برند وجود نداره فقط خود كالا و مدل شرط اما بهتره نظرات فروشندگان رو دنبال نكرد يه تعمير كار بهتر از هر كسي ديگه اي ميتونه اظهار نظر كنه اونم نه براساس كشش خودش بلكه براساس تجربياتش
علمي عملي
سلامی دوباره .... !!!
من به این نتیجه رسیدم که اکثر لپتاپ ها بالاخره عیوبی دارن ...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا :
5738g تاچ پد دضعیفی داره و lcd کیفیت خوبی نداره ...
1015 گرافیکش خیلی ضعیفه و Hdmi نداره
اینجا آقای X میگه من اصلا نمیتونم تاچ پد بد رو تحمل کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( حالا شایدم تاچ پدش بد نباشه ها ولی خب به عقیده ی آقای X همینجوریه دیگه ، کاریش نمیشه کرد)
آقای Y میاد میگه من اصلا گرافیک ضعیف رو ترجیح نمیدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (گرچه شاید ضعیف برای کار و نیاز ایشون باشه و برای کس دیگه ای اینطور نباشه)
نتیجه :
کسی که قراره لپتاپ بخره باید خودش نسبت به نیازهاش و شرایطش بسنجه که میتونه با کدوم یک از عیوب لپتاپه مورد نظرش کنار بیاد .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X با 1015 حال میکنه چون lcd کیفیت داره ... بدنه محکمتره ... و ...
ولی خب Y با معایب 5738g کنار میاد و حتی شاید حال هم بکنه ....
حالا بگذریم خلاصه .... بهترین کار فکر کنم همین باشه ... که اگه N مدل لپتاپ مد نظرمون داریم ... هرکدوم رو عیوب و مزایاش رو بنویسیم و باهم سبک سنگین کنیم و ببینیم که با کدوم کنار میایم ...
گرچه از نزدیک دیدن لپتاپ هم که خیلی مهمه ... ممکنه اصلا اونجوری که تعریف میکنن نباشه ... (البته به عقیده ی طرف)
:11:
UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 12:28
من جزو طرف Z هستم که هر دو رو دوست دارم ولی انتقاد میکنم :دی
کلا به نظر من انتقاد سازنده نه مخرب ، که توش بیای به شخصی که پست داده توهین کنی (حتی به طور مستقیم) ، برای سناخت بهتر لازمه
و به نظر من همیشه خودت تصمیم آخر رو بگیر
باید رفت و از نزدیک دید و کار کرد ...
siavash online
13-11-2009, 12:32
حالا بگذریم خلاصه .... بهترین کار فکر کنم همین باشه ... که اگه N مدل لپتاپ مد نظرمون داریم ... هرکدوم رو عیوب و مزایاش رو بنویسیم و باهم سبک سنگین کنیم و ببینیم که با کدوم کنار میایم ...
گرچه از نزدیک دیدن لپتاپ هم که خیلی مهمه ... ممکنه اصلا اونجوری که تعریف میکنن نباشه ... (البته به عقیده ی طرف)
ببین دوست عزیز من این خیلی خوبه که شما نظر دیگران رو جویا میشی،ولی این شما هستی که می خوای خرید کنی،وگر نه هر دوستی یه نظر میده و شما کلا گیج میشی که چه انتخابی کنی.شما حتما از نزدیک مدلهایی که مد نظر داری ببین و از هر کدوم راضی تر بودی از نظر خودت دیگه شک نکن.
همه ی لب تاپ ها عیوب و مزایایی دارن شکی در این نیست.شما خواستهاتو با بودجه ای که داری روی هم بذار و هر کدوم با این دو سازگار بود خرید کن.هر کدومم خریدی پیشاپیش مبارک باشه به قول بچه ها فنش برات بچرخه:10:
دوستان ببخشید! من قصد را انداختن دعوا و کل کل نداشتم!:10: بهتره جای کل کل به فکر بر طرف کردن مشکل بود تحقیق کرد که این مشکل رو نرم افزاری میشه حل کرد یا نه مشکل از acere اگه مشکل از acer هست خوب بقیه بچه ها هم باید بدونن که علاوه بر اون همه چیزای خوب این مشکلم داره :41:- من از وقتی خریدم فقط همین قضیش اصابمو ریخته به هم وگرنه بقیه چیزاش نسبت به قیمتش خیلی عالی بوده که امیدوارم این مشکلشم نرم افزاری حل شه.:11:
سلام
من هم نظر بقیه ی دوستان رو تایید می کنم
چراکه اینجا راهنمایی برای خرید یه کالای خاص هست و هر کسی بر اساس نوع استفاده ای که از این کالا داشته ویا در جاهای
دیگه دیده یا شنیده راهنمایی می کنه
به نظر من استفاده از نظرات مجموع user ها می تونه این دید رو به شخص بده که آیا این کالا در کل خوب بوده یا نه(نظر سنجی رو
برای همین می زارن) چون نظر جمع می تونه توی اکثر مواقع بهترین راهنما باشه
شما اگه به یه سایت فروش کالا های الکترونیک مثل newegg برید می بینید برای یه کالا یه عده بسیار راضی بودن و درجه ی
excellent بهش دادن و خیلی هم ازش تعریف کردن و در عوض برخی در جه ی poor دادن و به شدت ازش انتقاد کردن
نه اونی که تعریف کرده مغازه داره و نه اونی که بد گفته ، از شرکت رقیبه و یا (حامی مصرف کننده!!!!:13:)
این جور افکار، کوته بینی محضه:13:
اما acer هم مانند مابقی برندها مزایا ومعایبی داره ، اما اگه به نسبت قیمت بسنجید خواهی دید که ایسر هم مانند برندی مثل
لنوو بسیار گزینه های مناسبی هستن(از لحاظ بازده به قیمت) و به همین دلیل از خیلی از ایرادهای کم و بیش جزئیش میشه
چشم پوشی کرد، مثلا واقعا
5738 zg برای گیمرها (توی رنج قیمت خودش)بهترین گزینه ی بازار هستش و حتی می تونم به جرات بگم بی رقیب(بر اساس
کانفیگی که داره)
و 5738g هم در نوع خودش بسیار خوبه اما شاید نه مثل جایگاهی که 5738zg داره که رقباش رو توی همین تاپیک مشاهده کردید
siavash online
13-11-2009, 13:29
دوستان ببخشید! من قصد را انداختن دعوا و کل کل نداشتم!:10: بهتره جای کل کل به فکر بر طرف کردن مشکل بود تحقیق کرد که این مشکل رو نرم افزاری میشه حل کرد یا نه مشکل از acere اگه مشکل از acer هست خوب بقیه بچه ها هم باید بدونن که علاوه بر اون همه چیزای خوب این مشکلم داره :41:- من از وقتی خریدم فقط همین قضیش اصابمو ریخته به هم وگرنه بقیه چیزاش نسبت به قیمتش خیلی عالی بوده که امیدوارم این مشکلشم نرم افزاری حل شه.:11:
دوست من تقصیر شما نیست!شما سوال پرسیدی دوستان نباید به قول شما کل کل کنند.
من ZG قدیم دارم،منم موقعه بازیهای سنگین ایت مشکلو داشتم،ولی با آپدیت کارت گرافیک این مشکل خیلی خیلی کمتر شد.چند وقت پیش هم یه کول پد 10 تومنی گرفتم،دیگه خاموش نمیشه.به نظرم اگه کارت گرافیکو آپدیت کنی و یه پایه زیر لب تاپت بزاری تا از سطح میز بالاتر بیادتا هوا به راحتی خارج بشه مشکلت حل میشه
UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 13:39
اخویان و خواهران :دی
به نظر بنده ، اگر شخصی میتونه 850 بده ، چرا صبر نکنه و 1.350.000 بده ؟ شما میتونی 1.5 برابر پول بدی و لپ تاپی داشته باشی که 3 برابر انتظاراتت کار کنه ! در این شرایط می تونید آینده نگر باشید ... که dual core تکنولوژی سال 2005 بوده برای لپ تاپ ولی core2 dou P series تکنولوژی جدیدی که هنوز دارند روش مانور میدن
لپ تاپ ها خیلی زود قدیمی می شوند ...
alborz_k
13-11-2009, 13:44
سلام. منم دنبال یک لپ تاپ خوب و مناسب در این محدوده قیمت هستم ، که زمانی که دانشگاه هستم ، بی سیستم نمی رم! من در مورد acer 5738zg تحقیق کردم ، تاچ پد آشغالی داره ، که من با موس کار کی کنم ، پس زیاد تو خریدم تأثیر نمی زاره!! ولی کیبوردش چه طوره؟! خیلی بده؟ می شه باهاش کار کرد؟ آخه خودتون ببینید ، من فقط تو این فروم 2500 تا پست دادم !! :دی یعنی به کیبورد حساسم!
و در مورد داغ کردن!!! شرایطش خیلی وخیمه؟ من یک چیزی می خوام که مدت زمان زیادی روشن باشه و اذین نکنه و بی خودی هم کیبوردش داغ نشه!! دوستانی که این مدل رو دارن ، اگه می شه در این مورد توضیح بدن ، که بدونم ه کار کنم!
خیلی ممنون!
UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 13:59
می شه باهاش کار کرد؟ آخه خودتون ببینید ، من فقط تو این فروم 2500 تا پست دادم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی به کیبورد حساسم! البته که میشه کار کرد ... ببین ، بد یعنی اینه کیبورد رو فشار میاری روش میخواد از اونورش بزنه بیرون ! کلا کلید ها طراحی شون جوری که انگار روی هوا هستند ... ولی کار باهاش سخت نیست ! من خودم یه هفته دستم بود مدل قدیمی اش مشکلی با تایپ نداشتم ... ولی یه چیزی
یه بیسکوییت پاش بخور ، زیر کیبورد میشه پر بیسکوییت ! این در حد افتضاحه !!! یعنی فاصله کلید ها زیاده و زیرش هم خیلی بازه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در مورد داغ کردن!!! شرایطش خیلی وخیمه؟ من یک چیزی می خوام که مدت زمان زیادی روشن باشه و اذین نکنه و بی خودی هم کیبوردش داغ نشه!! دوستانی که این مدل رو دارن ، اگه می شه در این مورد توضیح بدن ، که بدونم ه کار کنم!
خیلی ممنون!
داغ کردنش دقیقا در حد HP هست ... نه بیشتر و نه کمتر
siavash online
13-11-2009, 14:04
سلام. منم دنبال یک لپ تاپ خوب و مناسب در این محدوده قیمت هستم ، که زمانی که دانشگاه هستم ، بی سیستم نمی رم! من در مورد acer 5738zg تحقیق کردم ، تاچ پد آشغالی داره ، که من با موس کار کی کنم ، پس زیاد تو خریدم تأثیر نمی زاره!! ولی کیبوردش چه طوره؟! خیلی بده؟ می شه باهاش کار کرد؟ آخه خودتون ببینید ، من فقط تو این فروم 2500 تا پست دادم !! :دی یعنی به کیبورد حساسم!
خیلی ممنون!
والا کیبوردش بد نیست،منم باهاش زیاد کار میکنم تا الانم هیچ مشکلی نداشتم.این نظر شخصیه خودمه که دارم استفاده میکنم.
دوست من تو موقعه ی بازی و کارهای سنگین داغ میکنه که راحشم یه پایه یا کول پد. برای من از صبح تا شب روشن و کارای برنامه نویسی می کنم اصلا داغ نمیکنه،کی گفته زیاد روشن باشه داغ میکنه اگه اینجوری بود که اصلا به درد نمیخورد:27:
من در مورد acer 5738zg تحقیق کردم ، تاچ پد آشغالی داره
کی گفته؟
من الان حدود 1 ماهه دارم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.البته درایورش آخرین ورژنه
alborz_k
13-11-2009, 18:23
کی گفته؟
ممنون از نظرت ، این مطلبی هست که خیلی ها تو این تاپیک هم بهش اذعان کردن! حرف خودم نیست! شما که باهاش کار کردین ، نظرتون در موردش چیه؟ لطفأ هم محاسن و هم معایب و بدون تعصب! :دی
سلام
از آقای حمید ویستا ، مسئول تاپیک(اگر اشتباه نکرده باشم)، تقاضا می کنم یه نظر سنجی در مورد سری 5738 به این تاپیک
اضافه کنند
مرسی
UN.REGISTERED USER
13-11-2009, 19:53
ایسر 5738 بخریم یا نخریم؟ مسئله این است! :دی
کی گفته؟
ممنون از نظرت ، این مطلبی هست که خیلی ها تو این تاپیک هم بهش اذعان کردن! حرف خودم نیست! شما که باهاش کار کردین ، نظرتون در موردش چیه؟ لطفأ هم محاسن و هم معایب و بدون تعصب! :دی
تاچ پد و عملکردش بستگی به درایور داره،دقیقا دو مدل درایور وجود داره که یکیش آشغاله من خودم روز های اولی که خریده بودم حالم از تاچ پدش بهم میخوره،همش پرش داشت و عصابم رو حسابی داغون کرده بود تا اینکه در این تاپیک از دوستان پرسیدم و حمید خان گفتند که مدل ورژن دیگری باید نصب کنی و وقتی که نصب کردم عالی شد،اون قسمت فلشی که کنار تاچ پد هم داره خیلی عالیه بر خلاف سایر لپ تاپ ها که برای استفاده از اسکول موس باید دو انگشتی روی پد بکشی پائین این یک قسمت مجزا داره که عالیه.به نظر منکه تاچش عالیه.
تاچ پد و عملکردش بستگی به درایور داره،دقیقا دو مدل درایور وجود داره که یکیش آشغاله من خودم روز های اولی که خریده بودم حالم از تاچ پدش بهم میخوره،همش پرش داشت و عصابم رو حسابی داغون کرده بود تا اینکه در این تاپیک از دوستان پرسیدم و حمید خان گفتند که مدل ورژن دیگری باید نصب کنی و وقتی که نصب کردم عالی شد،اون قسمت فلشی که کنار تاچ پد هم داره خیلی عالیه بر خلاف سایر لپ تاپ ها که برای استفاده از اسکول موس باید دو انگشتی روی پد بکشی پائین این یک قسمت مجزا داره که عالیه.به نظر منکه تاچش عالیه.
دی وی دی ای که سازگار روی این لپ تاپ میده داخلش دو تا درایور برای touch pas هست یکیش اسمش Alps هست و اون یکی رو دقیقا یادم نیست ولی اگه اشتب نکنم اسمش Synaptic هست
Alps در حد افتضاحی آشغاله ولی Synaptic خیلی ردیفه و اصلا باحاش حال میکنی اگه کار کنی.یکی از قابلیتهاش هم اینه که وقتی با انگشت روی قسمت سمت راست تاچ پد بالا و پایین میکنی مثل اسکرول بار عمل میکنه.
کسایی که در مورد تاچ پد این لپتاپ بد میگن احتمالا درایور alps و نصبیدن
Ami R 940
16-11-2009, 23:33
فیلم run شدن برنامه photoshop cs4 در 3 ثانیه(از لحظه کلیک رو برنامه تا loading کامل) در لپ تاپ zg قدیم با باس 1066 . مخصوصا با دوربین موبایل فیلم گرفتم که لپ تاپ مشخص باشه و حرفای احتمالی پیش نیاد .
متاسفانه در این بخش یه سری از یوزرها با دادن اطلاعات غلط و تاکید کامل و بدون نقص احتمالی بر گفته هایشان باعث گمراه شده یوزرها می شوند.
دانلود فیلم
نقل قول پست های ذیل
چند وقت پیش آگهی فروش لپ تاپتم رو در سایت ایستگاه داده بودم مدل zg قدیم. ! چند روز بعد اگهی زدن یه طرف بهم زنگ زد ظاهرا تو کار لپ تاپ فروشی بوده و مغازه داشته تو تهران و سری 5738 با کانفیگ جدید رو هم می فروخته !.
با اینکه سری جدید با کانفیگ جدید رو نو می فروخت و داشت ! در به در دنبال این کانفیگ قدیمی بود ! خلاصه من باهاش به توافق نرسیدم از فروختن این مدل هم منصرف شدم .
اینطور که من از این دوست فروشنده جویا می شدم .ایشون با صراحت اعلام می کرد,مونیتور سری جدید قابل قیاس با قدیم نیست و قدیم کیفیت بسیار بالاتری داره.! ظاهرا ایشون هر دوسری رو کنار هم دیده بودن
در مورد رم هم ddr3 باس 1066 سری قدیم در سری جدید به 667 و ddr2 رسیده !
البته نکته مثبتی که در سری جدید رخ داده کارت گرافیک قدرتمند ati هست که به نظر میاد حدود 15 20 درصدی بهتر از g force 105 قدیم هست .
دوستانی که سری جدید رو دارن یه زحمتی بکشن photoshop cs4 رو ران کنن و ببینن از لحظه کلیک کردن بر روی برنامه تا لحظه loding کامل برنامه و بالا اومدنش چقدر طول میکشه ؟
یه تست ساده ای هست برای درک بهتر مزیت بالا بودن باس رم بر روی یه برنامه نسبتا سنگین.
واس من(zg old ) تو 3 ثانیه ران میشه !
1. سرعت 5738ZG جدید بیشتر از مدل قدیم است و فتوشاپ در نوت بوک شما غیر ممکن است در 3 ثانیه باز شود چون من با کامپیوتر خونه که CPU Core 2 Quad Q9650 3.00 12MB 1333 و با Ram 8 GB DDR3 1333 فوتوشاپ CS4 را با 4.5 ثانیه اجرا می کنم آن وقت شما چگونه با یک نوت بوک که آنهم CPU T4200 1MB 800 FSB در 3 ثانیه اجرا می کنید
2. اجراشدن برنامه ها کاری به باس رم ندارد و مربوط به میزان کش CPU و در مرحله دوم به سرعت و بعد باس CPU مربوط می شود پس بدین ترتیب 5738ZG سری جدید سریع تر از مدل قدیم است بعد از آن در تمام سایت ها و تست های گرفته شده در دنیا رم های DDR3 1066 از نظر کارایی و پرفورمنس با رم های DDR2 800 برابری می کنند و اختلاف چندانی ندارند می توانید به سایت شهر سخت افزار هم سری بزنید و نتیجه چند تست گرفته شده را مشاهده کنید
حرف های شما هم مثل آن دوستی بود که می گفت میکروفن این سری بد است و ادعا می کرد که شرکت سازگار گفته ایراد این سری جدید ضعف میکرفن است و لی چون بی اطلاع بودنند نمی دانستند با تنظیم قسمت کارت صدا میکرفن به حدی قوی است که از فاصله 1 تا 6 متری با کیفیت فوق العاده ضبط می کنند
پپس اول درست تحقیق کنید و بعد کلاه خود را قاضی کنید و بعد نظر دهید
منتظر فیلم شما هستیم
Ami R 940
17-11-2009, 00:06
نوشته شده توسط hamidhassa
در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است
crystal eye تکنولوژی وب کم این مدل هست و ربطی به صفحه نمایش یا همون مونیتور نداره.
در سری قدیم مانیتور این مدل با بک لایت led عرضه می شد , و در سری جدید با بک لایت ccfl .
مزایا عمده بک لایت led
علاوه بر پائین آوردن مصرف انرژی در پنلها از اونجایی که کنترل شدت نور در LED ها به عنوان بک لایت راحت تر از مجموعه لامپهای CCFL و صفحه یکدست کننده نور هست میشه مشکی عمیق تری رو در پنلهایی که از این تکنولوژی به عنوان نور پس زمینه استفاده میکنن تولید کرد
صفحات تاپیک رو به خوبی مرور کنید در این مورد من و دوستان با ذکر منابع معتبر صحبت کرده ایم.
Ami R 940
17-11-2009, 00:09
[SIZE=2]در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است
crystal eye تکنولوژی وب کم این مدل هست و ربطی به صفحه نمایش یا همون مونیتور نداره.
در سری قدیم مانیتور این مدل با بک لایت led عرضه می شد , و در سری جدید با بک لایت ccfl .
مزایا عمده بک لایت led
علاوه بر پائین آوردن مصرف انرژی در پنلها از اونجایی که کنترل شدت نور در LED ها به عنوان بک لایت راحت تر از مجموعه لامپهای CCFL و صفحه یکدست کننده نور هست میشه مشکی عمیق تری رو در پنلهایی که از این تکنولوژی به عنوان نور پس زمینه استفاده میکنن تولید کرد
صفحات تاپیک رو به خوبی مرور کنید در این مورد من و دوستان با ذکر منابع معتبر صحبت کرده ایم
به نظرتتون این حرفا در مورد ایسر 5739 هم صادقه؟
فیلم run شدن برنامه photoshop cs4 در 3 ثانیه(از لحظه کلیک رو برنامه تا loading کامل) در لپ تاپ zg قدیم با باس 1066 . مخصوصا با دوربین موبایل فیلم گرفتم که لپ تاپ مشخص باشه و حرفای احتمالی پیش نیاد .
متاسفانه در این بخش یه سری از یوزرها با دادن اطلاعات غلط و تاکید کامل و بدون نقص احتمالی بر گفته هایشان باعث گمراه شده یوزرها می شوند.
دانلود فیلم
سلام
دوست عزیز باید شما همراه با نمایش بوت ویندوز این فیلم رو می گرفتید
چون همونجور که می دونید، اگر قبل از این، یک بار برنامه لود شده باشه بنابر الگوریتم های مدیریت رم توسط
سیستم عامل، قسمت مهم فایل های برنامه ی مورد نظر (در یک محدوده ی زمانی) داخل رم باقی می مونه که تا در لود مجدد
بتونه بسیار سریع تر از بار اول عمل کنه
برای همین لطفا فیلمی تهیه کنید همراه با بوت ویندوز تا مشخص بشه برای مرتبه ی اول این برنامه لود شده
Green.Son
17-11-2009, 14:10
آقاي Ami R 940 كسي اگه نخواد نوت بوك زد جي مدل قديم شما رو بخره چه كسي رو بايد ببينه؟؟؟!!!
بچه ها لپ تاپ xpsm1530 dell چقدر هست الان
siavash online
18-11-2009, 21:01
بچه ها لپ تاپ xpsm1530 dell چقدر هست الان
دوست عزیز اینجا تاپیک Acer 5738 نه قیمت لب تاپ!
تو تاپیک قیمت لب تاپ مطرح کن .
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من یه سوال دارم من نیاز هامو میگم شما بگین 5738g به دردم میخوره یا 5738zg
دانشجوی رشته کامپیوتر (برنامه نویس) + آهنگسازی و تنظیم آهنگ
به نظر شما کدوم بیشتر به کارم میاد
تا صفحه 60 خوندم حالا شما به من کمک کنید
pini30lin
19-11-2009, 22:09
با سلام خدمت دوستان عزیزم
من یه سوال دارم من نیاز هامو میگم شما بگین 5738g به دردم میخوره یا 5738zg
دانشجوی رشته کامپیوتر (برنامه نویس) + آهنگسازی و تنظیم آهنگ
به نظر شما کدوم بیشتر به کارم میاد
تا صفحه 60 خوندم حالا شما به من کمک کنید
اگر کارهایی که قراره باهاش انجام بدی به توان محاسباتی بالا احتیاج نداره zg با صرفه تره
اما اگر مشکل بودجه نداری به نظر من g رو بگیر تا بعدا اگر احتیاج پیدا کردی مجبور نباشی عوض کنی
اختلاف قیمت حدود 100
اختلاف قیمت حدود 100
اختلاف قیمت فکر میکنم 130 تومن باشه !!
ببینید من مشهدم هم G هست هم ZG من کار با نرم افزارsonar8 زیاده که نرم افزار تنظیم آهنگ فتوشاپ+vb.nt هم کار میکنم من بازم خوندم صفحه هارو چیزی که توجه منو جلب کرد که سوال کنم اینه الان سیستم های موجو در بازار با گارانتی سازگار -کانفیگ قدیم یا جدید؟؟؟ البته فکر میکنم جدید باشه
سلام
بهترین لپ تاپ این برند در رنج 1 میلیون( اگر تا حدود 100 تومن بیشتر بشه هم مشکلی نیست!)؟؟؟
قدرت پرازنده -- قدرت گرافیک و کیفیت نمایشگر و عمر خوب باتری به ترتیب ملاک های مد نظر من هست!
ممنون
بهترین مدل acer 5738G هست ، بدون تردید ! (من کلی راجع بهش تحقیق کردم و خودم قرار بگیرم به زودی)
یه سری اشکالات داره که در برابر این سیستم قوی و دیگر امکاناتش ، این مشکلات ، خیلی به چشم نمیاد ...
در مورد نمایشگرش تا از نزدیک تستش نکنید نخواهید فهمید ... یکی میاد میگه خوبه یکی میاد میگه بده ....
در ضمن اگه از نزدیک لپتاپ رو تست کردید و از تاچ پدش راضی نبودید ، نگران نباشید با نصب یک درایور مخصوص تاچ پد این مشکلش برطرف خواهد شد.....
یه سری هم در مورد کیفیت صدا و بدنه و این حرفها ایراد گرفته بودن که به نظر خودم میشه باش کنار اومد !!!
(ولی اگه تا 1 میلیون میتونید خرج کنید گویا مدل های بهتری از برندهای دیگه باشند)
pini30lin
20-11-2009, 11:53
اختلاف قیمت فکر میکنم 130 تومن باشه !!
قیمت ها با گارانتی سازگار در اهواز
5738g = 780
5738zg =680
pini30lin
20-11-2009, 11:56
سلام
بهترین لپ تاپ این برند در رنج 1 میلیون( اگر تا حدود 100 تومن بیشتر بشه هم مشکلی نیست!)؟؟؟
قدرت پرازنده -- قدرت گرافیک و کیفیت نمایشگر و عمر خوب باتری به ترتیب ملاک های مد نظر من هست!
ممنون
مدل 5739g الان بالاترین مدلی هست سازگتر داره میده
البته قیمتش از اونی که شما می خوای بالاتره
5738g = 780
5738zg =680
اگه 100 باشه اختلافش که دیگه وقت تلف نکنم دیگه برم G بگییرم :8::8::40::11:
5738g = 780
5738zg =680
اگه واقعاً اختلافش قیمتش 100 تومان باشه دیگه وقت طلف نکنم برمG رو بگیرم
simslove
21-11-2009, 20:28
آقا ايول اين خيلي جالب بود خيلييييييي g بهتر از zg و بقيه هست به همه پيشنهاد مكينم G رو بگيرن
:21::21::21:
خب عزیزم میتونی بری بگیری به ما هم خبر بدی چه خبره خوشت میاد یانه
simslove
22-11-2009, 15:47
سلام دوستان
من اگه اهل بازی و کار گرافیکی سنگین نباشم کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ 5738 یا 5738g ؟
نظر من هیچکودوم 5738ZG رو این فکر کن
نظر من هیچکودوم 5738ZG رو این فکر کن
اما اگه اشتباه نکنم cpu هاشون اختلاف زیادی دارن؛
5738zg : Intel Pentium Dual Core Processor T4300, 2.1GHz, 1MB Cache, FSB 800MHz
5738 : Intel Core 2 Duo Processor T6600, 2.20GHz, 2MB Cache, FSB 800MHz
simslove
24-11-2009, 13:39
شما میگی کار گرافیکی سنگین نمیخوای بکنی
A v e s t a r
24-11-2009, 15:54
سلام.
ببخشید فرق بین 5738G با 5738ZG در چیه که 100 هزارتومن اختلاف قیمت دارن؟
من نگاه کردم تو رم و cpu بود .... رم 1 گیگ بیشتر. cpu هم : مدل G که 2مگ و 800 گیگاهرتز و مدل zg هم 1 مگ و 667 گیگاهرتز !!!
برای یه همچین فرقی میصرفه کسی 100 تومن بیشتر بده و G رو بخره ؟
من کارم با فتوشاپ و بازیه !!! اگه فرق خیــــــلی زیادی میکنه حتما بهم بگید تا zg نخرم ...
در ضمن عمر مفید لپتاپ چند ساله ؟ بعضیا میگن 3 سال ، ینی بعد 3 سال 700 تومن بریزیم دوووور ؟ .... ولی من فکر کنم بیشتر باشه ها ( در صورتیکه نخوای بازی کنی وگرنه کارهای گرافیکی رو جواب میده تقریبا ، اینطور نیست ؟ )
کارت گرافیک 5738g قویتره یا Dell xps 1340 که 13 اینچه ؟ (کلا کدوم لپتاپ قویتریه برای بازی و فتوشاپ؟)
منتظر جواب دوستان هستم ....
pini30lin
24-11-2009, 22:13
سلام.
ببخشید فرق بین 5738G با 5738ZG در چیه که 100 هزارتومن اختلاف قیمت دارن؟
من نگاه کردم تو رم و cpu بود .... رم 1 گیگ بیشتر. cpu هم : مدل G که 2مگ و 800 گیگاهرتز و مدل zg هم 1 مگ و 667 گیگاهرتز !!!
برای یه همچین فرقی میصرفه کسی 100 تومن بیشتر بده و G رو بخره ؟
من کارم با فتوشاپ و بازیه !!! اگه فرق خیــــــلی زیادی میکنه حتما بهم بگید تا zg نخرم ...
در ضمن عمر مفید لپتاپ چند ساله ؟ بعضیا میگن 3 سال ، ینی بعد 3 سال 700 تومن بریزیم دوووور ؟ .... ولی من فکر کنم بیشتر باشه ها ( در صورتیکه نخوای بازی کنی وگرنه کارهای گرافیکی رو جواب میده تقریبا ، اینطور نیست ؟ )
کارت گرافیک 5738g قویتره یا Dell xps 1340 که 13 اینچه ؟ (کلا کدوم لپتاپ قویتریه برای بازی و فتوشاپ؟)
منتظر جواب دوستان هستم ....
فرقشون رو خودت درست اشاره کردی
اینکه می صرفه یا نه بستگی به استفادت داره
اگر کارهایی که به محاسبات پیشرفته احتیاج دارن نخوای باهاش انجام بدی (بیشتر نرم افزار های فنی مهندسی و بعضی بازی ها) همون zg مناسب تره
عمر مفید هم بستگی به استفادت داره لازم نیست بندازی دور بلکه دیگه توقع اجرا همه نرم افزار ها یا بازی ها رو نباید داشته باشی
خودم یه asus دارم برای 5 سال پیشه ! دیگه توی سایت asus درایور هاش هم نیست!:41:
اما هنوز کارم رو راه میندازه اما دیگه توقع نصب مثلا سون رو روش ندارم یا ...
pini30lin
24-11-2009, 22:43
درسته
اگر با برنامه هایی که به محاسبات پیشرفته احتیاج دارن کار نمیکنی (مثل matlab) همون zg خوبه وگرنه قیدش رو بزن چون برای این جور برنامه ها کم میاره!
wahid2003vj
25-11-2009, 06:29
آخرین قیمتس 5738z تو تهران چنده؟
شما میگی کار گرافیکی سنگین نمیخوای بکنی
از اتوکد و فتوشاپ استفاده میکنم ولی نه در حد سه بعدی و پیشرفته.. فکر نکنم سنگین باشه؟
یعنی سرعت اجرا و کار با اینجور برنامه ها تو این مدلها یکسانه؟ یا مثلا کار کردن با 2 یا 3 برنامه همزمان فرقی نمیکنه تو این چهار مدل؟
چون 5738 و 5738g کانفیگ بالاتری نسبت به z و zg دارند و ظاهرا تنها اختلافشون در کارت گرافیک هست اون سوال رو پرسیدم..
درسته
اگر با برنامه هایی که به محاسبات پیشرفته احتیاج دارن کار نمیکنی (مثل matlab) همون zg خوبه وگرنه قیدش رو بزن چون برای این جور برنامه ها کم میاره!
ممنون؛ گاهی با etabs کار میکنم ولی کلا ترجیح میدم از بین 5738 یا 5738g چون کانفیگ قوی تری دارن انتخاب کنم.. اما کار با اتوکد و فتوشاپ با این دو مدل تفاوتی داره؟ با توجه به اینکه کارت گرافیک 5738 اینتل و ضعیفتر هست..
شاید سوالم رو اینطوری بپرسم بهتر باشه؛ کارت گرافیک Intel GMA 4500MHD 256MB تا چه حد میتونه جوابگوی کارهای گرافیکی باشه؟
mehdi6409
25-11-2009, 22:34
اختلاف اين دو cpu زياد نيست و فقط در حد 1 مگ كش است. كه چندان در پرفورمنس تاثير گذار نيست. به اين سايت مراجعه كنيد
ark.intel.com
در ضمن 5738zg موجود در بازار با t4300 عرضه مي شود.
soroush20
26-11-2009, 15:54
سلام دوستان، من حدود 20 صفه از این فروم رو خوندم یه سوال میکنم،جوابش آره یا نه هست.
به خدا گیج شدم تواین فروم هرکی نظر شخصیشو گفته!بعضیام که کل کلاشون آبروی این قسمتو برده.
سوالم اینه که منی که برام موس پد زیاد مهم نیست،یکمی شفافیت السیدی و کارای گرافیکی برام مهمه این مدل acer 5738zg بخرم یا نه؟
سلام دوستان، من حدود 20 صفه از این فروم رو خوندم یه سوال میکنم،جوابش آره یا نه هست.
به خدا گیج شدم تواین فروم هرکی نظر شخصیشو گفته!بعضیام که کل کلاشون آبروی این قسمتو برده.
سوالم اینه که منی که برام موس پد زیاد مهم نیست،یکمی شفافیت السیدی و کارای گرافیکی برام مهمه این مدل acer 5738zg بخرم یا نه؟
شفافیت lcd مورد قبوله ولی زاویه دید چندان خوبی نداره . از پایین نگاه کنی جالب نیست
آخرین خبر در مورد وضعیت 5738G با گارانتی سازگار این که فعلا برای خرید موجود نیست و فقط مدل 5738Z هست ، دوستانی که خبر دارند این مدل G با گارانتی سازگار دوباره وارد شده به من در پروفایلم خبری بدهند .
با تشکر
pini30lin
26-11-2009, 18:57
آخرین خبر در مورد وضعیت 5738G با گارانتی سازگار این که فعلا برای خرید موجود نیست و فقط مدل 5738Z هست ، دوستانی که خبر دارند این مدل G با گارانتی سازگار دوباره وارد شده به من در پروفایلم خبری بدهند .
با تشکر
تهران رو نمی دونم اما اهواز این مدل هست (خبر برای دیروز) با گارانتی سازگار و قیمت 780
soroush20
26-11-2009, 21:27
بالاخره نگفتین 5738zgبرا کارای گرافیکی من جوابمو میده؟
بالاخره نگفتین 5738zgبرا کارای گرافیکی من جوابمو میده؟
ببین من Call of duty WAW , Resident Evil 5 رو باهاش بازی کردم
خودت قضاوت کن در مورد گرافیکش
REG.RELOADED
26-11-2009, 23:08
با تشکر
پیام جان شاید خود سازگار ارائه نمیده ولی الان شرکت های دیگر تعداد دارند ... من دیروز 3 دستگاه که شامل 2 تا G و یک ZG بود برای حوزه علمیه برادران سفارش دادم ... از دنیا کالا و با قیمت بیار خوب :
مدل های G حدود 735 با ماوس و LCD Cleaner رایگان
هنوز هم میشه گیر آورد باید کف بازار باشی عزیز :21:
soroush20
27-11-2009, 08:38
والا من اصلابا کامپیوتر بازی نمیکنم.
این بازیایی هم کهشما گفتین رو فقط از دوستام اسمشو شنیدم.
ولی خوب بازیای نسل جدیدم گرافیکای زیادی رو میطلبه.
pini30lin
27-11-2009, 19:01
والا من اصلابا کامپیوتر بازی نمیکنم.
این بازیایی هم کهشما گفتین رو فقط از دوستام اسمشو شنیدم.
ولی خوب بازیای نسل جدیدم گرافیکای زیادی رو میطلبه.
خب پس حتما جواب گو هست چون اون بازی ها به گرافیک بالایی احتیاج دارن
pini30lin
27-11-2009, 19:03
پیام جان شاید خود سازگار ارائه نمیده ولی الان شرکت های دیگر تعداد دارند ... من دیروز 3 دستگاه که شامل 2 تا G و یک ZG بود برای حوزه علمیه برادران سفارش دادم ... از دنیا کالا و با قیمت بیار خوب :
با این قیمت خیلی عالیه!!!!
گارانتیش هم همون دنیا کالا است؟
میشه قیمت zg رو هم بگی؟
soroush20
27-11-2009, 19:13
مگه توی بازار قیمتGچنده؟
pini30lin
27-11-2009, 19:34
مگه توی بازار قیمتGچنده؟
تا چهار شنبه توی اهواز با گارانتی سازگار 780 بود
pini30lin
27-11-2009, 19:46
همین الان رفتم سایت دنیا کالا
acer 5738g قیمت 770 !؟
REG.RELOADED
27-11-2009, 20:28
با این قیمت خیلی عالیه!!!!
گارانتیش هم همون دنیا کالا است؟
میشه قیمت zg رو هم بگی؟
گارانتی همون سازگاره و یکساله
فکر کنم ZG حدود 630 بود ! گرون میداد یکم
REG.RELOADED
27-11-2009, 20:29
همین الان رفتم سایت دنیا کالا
acer 5738g قیمت 770 !؟
پس 20 تومن هم اومده پایین تر !!! :18:
واسه همکارا بجز تخفیف اشانتیون هم میده
البته من از اریس 1015 سفارش دادم همکار 605 تومن !!! بازارش 685 تومنه !
تازه با ماوس و LCD کلینر ! :18:
آتیش زدن به مالشون
محمد جان ، من امروز نمایشگاه رو کلی گشتم ، به هرچی آشنا هم داشتم سپردم ، مدل جی ( سازگاری مخصوصا ) اصلا در بازار نیست
یک مدل G استوک با گارانتی الماس پیدا کردم خریدم برای کسی
انصافا لپ تاپ خوبیه ، با این مشخصات بسیار امکاناتش میصرفه
REG.RELOADED
27-11-2009, 23:46
محمد جان ، من امروز نمایشگاه رو کلی گشتم ، به هرچی آشنا هم داشتم سپردم ، مدل جی ( سازگاری مخصوصا ) اصلا در بازار نیست
یک مدل G استوک با گارانتی الماس پیدا کردم خریدم برای کسی
انصافا لپ تاپ خوبیه ، با این مشخصات بسیار امکاناتش میصرفه
شرکت ها و نمایندگی ها که تعداد کمی میارند و اغلب با پیک از این و اون میخرند آره ، تمام کردند
باید توی فروشگاه های اینترنتی دنبالش گشت :41:
simslove
01-12-2009, 23:13
الان تو مشهد 5738ZG نیست یکس به داده من برسه نیاز دارم شدید
REG.RELOADED
02-12-2009, 00:11
توی اهواز یکی دیروز 3 تا آخرش رو فروخت ، برای سفارش زنگ زد گفت استوک کانفیگ قدیم رو دارند !
دل 1015 بخرید 620 تومنه که خیلی قویتره ... فقط گرافیک 12 اینتل 4500 هست ! بجاش پروسسور و صفحه نمایش تاپ تری داره
الان تو مشهد 5738ZG نیست یکس به داده من برسه نیاز دارم شدید
حدود دو ماه پیش مشهد داشتن،مجتمع تک طبقه -2 ،بگردی پیدا میکنی.
سلام بچه ها
اقا من 800 تومن پول دارم میخوام یه لپ تاپ بگیرم از شرکت پارس لپ تاپ که هفت تیر تهران هستن
اول بگید این شرکت خوب هست ازش بگیرم یا نه ؟
بعد سوال دیگه که دارم اینه که به نظرتون با این پول ACER ASPIRE 5738 G بگیرم یا dell 1015
با تشکر
pini30lin
02-12-2009, 19:51
سلام بچه ها
اقا من 800 تومن پول دارم میخوام یه لپ تاپ بگیرم از شرکت پارس لپ تاپ که هفت تیر تهران هستن
اول بگید این شرکت خوب هست ازش بگیرم یا نه ؟
بعد سوال دیگه که دارم اینه که به نظرتون با این پول ACER ASPIRE 5738 G بگیرم یا dell 1015
با تشکر
بهترین گارانتی برای ایسر سازگار هست
acer 5738g
simslove
03-12-2009, 00:49
حدود دو ماه پیش مشهد داشتن،مجتمع تک طبقه -2 ،بگردی پیدا میکنی.
دست گلت درد نکنه --
--
آقا نامرد تو مجتمع تک فقط یک مغازه یک دونه هم داشت سری همونجا ازش گرفتم بعد از 2 دقیقه یه نفر دیگه اومد گفت آقا 5738ZG دارین یارو هم گفت نه -- تو مشهد خیلی کم شده
سلام بجه ها
آقا من ACER ASPIRE 5738 G رو خریدم سیستم عاملش Dos هست
اما گویا نصب ویندوز تو لپ تاپ با PC فرق داره تو PC دکمه Del رو میزدی میرفتی Boot رو تعیین میکردی و.. اما انگار این فرق داره کسی یه آموزش کوچیک میده ؟
ممنون
simslove
03-12-2009, 13:56
سلام بجه ها
آقا من ACER ASPIRE 5738 G رو خریدم سیستم عاملش Dos هست
اما گویا نصب ویندوز تو لپ تاپ با PC فرق داره تو PC دکمه Del رو میزدی میرفتی Boot رو تعیین میکردی و.. اما انگار این فرق داره کسی یه آموزش کوچیک میده ؟
ممنون
موقعی که سیتمت روشن میشه دکمه F2 رو بزن میری تو setup بقیشم که راحت اگه نتونستی بگو بهت بگم
simslove
05-12-2009, 23:58
آقا پرا تاپیک خوابید؟؟ بابا کسی داره بپورسه
REG.RELOADED
06-12-2009, 00:01
سونی سری CW اومده زده کمر 5738 رو شکونده ! آخه کی بیاد اینو بخره دیگه ؟! :دی
simslove
06-12-2009, 02:39
چیی؟؟ بییشتر توضیح میدی؟؟
این مدل که قیمت زیر یه ملیون نداشت؟
ولی این رو پیدا کردم لطفا اهل فن نظر بدن
Accer Aspire ASP 5536
(به زودی)
قيمت : 5,950,000ريال
Processor : AMD X2(2.1) 1MB Cache
Memory : 4GB
Hard Drive : 320GB
Video Drive : ATI3200 (256MB)
Optical Drive : DVD-RW
Connectivity : Camera
Screen : 15.6"CBWXGA
Operating System : Vista Home
Made in : China
Colour : سرمه ای
گارانتی:
1-قیمت کالا شامل یک سال گارانتی بورس می باشد.
REG.RELOADED
06-12-2009, 12:40
ابدا AMD X2 نخر ... فقط Dual X2 ... اینا ضعیف شدند اندازه یک dual core 1.8 قدرت داره با کش 1 مگابایت !
گرافیکش هم ضعیف در حد Geforce 8200GS !
گارانتی بورس ؟ :دی
الان CW میفروشند با این مشخصات : قیمت 930.000 تومن ! جایگزین خوبیست برای مدل G :
Core 2 Duo
2.2 گيگاهرتز
2 مگابايت
800 مگاهرتز
4096 مگابايت - DDR3
320 گيگابايت - 7200 PRM
X-Black LCD VAIO Display, LED Backlight
14 اینچی - 720P - 768 × 1366
NVIDIA GeForce GT 210M GPU - 256MB Dedicated - 1790 MB
باتری 6 سلولی
با همه امکانات جانبی
:دی
simslove
06-12-2009, 19:44
این مدل که قیمت زیر یه ملیون نداشت؟
ولی این رو پیدا کردم لطفا اهل فن نظر بدن
Accer Aspire ASP 5536
(به زودی)
قيمت : 5,950,000ريال
Processor : AMD X2(2.1) 1MB Cache
Memory : 4GB
Hard Drive : 320GB
Video Drive : ATI3200 (256MB)
Optical Drive : DVD-RW
Connectivity : Camera
Screen : 15.6"CBWXGA
Operating System : Vista Home
Made in : China
Colour : سرمه ای
گارانتی:
1-قیمت کالا شامل یک سال گارانتی بورس می باشد.
گرافیکش ضعیف نیست؟؟؟
سلام بچه ها یه چنتا سوال داشتم میخواستم از تجربه شما دوستان استفاده کنم
من چند روزی هست مدل G رو خریدم
سوال اول اینکه در کارتون لپ تاپ یه سیمی بود که فکر کنم برای شارژ بود که دو شاخش بزرگ بود به صورت سه شاخه بود و انگار باید یه مادگی میخورد بهش که این مادگی داخل کارتون نبود میخواستم ببینم این کابل برای چیه
سوال بعدیم اینه که من زیاد با لپ تاپ کار میکنم آیا روزی تا 3 بار شارژ کردن لپ تاپ برای باتری ضرر داره ؟
سوال بعدیم اینه که اصلا از اول که با لپ تاپ کار میکنی تو شارژ هم باشه ضرر داره یا اول بزاریم باتری تخیله بشه بعد شارژ کنیم ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
REG.RELOADED
06-12-2009, 20:35
سوال اول اینکه در کارتون لپ تاپ یه سیمی بود که فکر کنم برای شارژ بود که دو شاخش بزرگ بود به صورت سه شاخه بود و انگار باید یه مادگی میخورد بهش که این مادگی داخل کارتون نبود میخواستم ببینم این کابل برای چیه
اولین الکتریکی برو و بگو تبدیل پری MK میخوام ! هم اون دو شاخه تیغه ای بهش میخوره و هم اون سه شاخه MK
1500 تا تک تومنی !
درود
من اهواز زندگی میکنم میخوام زیر 850 نوت بوک بگیرم خودم از مدل g خوشم اومد حالا چند نمایندگی داره اهواز که تو سایت سازگار ثبت شدن میخوام بدونم از کدومشون بگیرم و اینکه به من گفته قیمت با قیمت سایت سازگار یکی است و تخفیف نمیدیم درست گفته یا میخواسته بازاری گری در بیاره :D
چون الان به نظرم گرون شده تو سایت نوشته Price: 829,000T ممنون
REG.RELOADED
06-12-2009, 23:04
تو سایت زده 829 یعنی بازار تهران 770 هست !
اهواز گرون میدن عزیز چون سودش رو اینه که برات بیاره
نه منظورم اینه که ایا درست گفته تو سایت هر چی بود اون هم میده ؟ پس چطور تهران زیر قیمت سایت میده و ایا درست گفتم نسبت به یک ماه گذشته گرون شده ؟ در کل نظرت در مورد این مدل چیه !
اشنا دارم تهران بدم برام بخره و پست بکنه ارزش داره ؟؟
مدل جی پیدا نمیشه تا جایی که من میدونم ، نایاب شده
REG.RELOADED
07-12-2009, 00:39
نایاب شده ولی تو شهرستان هست
زنگ زدم دوستم تو پانیذ رایانه ، میگم داری یه مدل مشتری پایه دارم!
میگه خریدم780 بوده زیر 900 نمیدم ! من هم بهش گفتم ()() !
مدل خوبیه ولی به نظرم روی سونی CW مانور بدید از همه نظر سرتره
نایاب شده ولی تو شهرستان هست
زنگ زدم دوستم تو پانیذ رایانه ، میگم داری یه مدل مشتری پایه دارم!
میگه خریدم780 بوده زیر 900 نمیدم ! من هم بهش گفتم ()() !
مدل خوبیه ولی به نظرم روی سونی CW مانور بدید از همه نظر سرتره
ممنون بابا 900 خوب میرم سونی میگیرم حالا از این مدلی که گفتی cw چی پیشنهاد میدی من سونی تحقیق نکردم اگر لینکی داری از سایت برام قرار بده در مورد این مدل
ممنون
REG.RELOADED
07-12-2009, 11:50
همین دیجی کالای معروف چند مدلش رو داره ... همه جا هست
CW13 و CW14 الان روی دور هستند
درسته گرافیک 5738g up to 1GB هستش؟
h_starboy
07-12-2009, 13:25
درسته گرافیک 5738g up to 1GB هستش؟
بله ati 4570 512mb dedicated upto 1gb
چجوری افزایش داده میشه گرافیکش؟
ببخشید من تا حالا لپتاپ نداشتم:5:
و اینکه تو این 3تا گرافیک کدوم بهتره؟
9300 4570 9500?
h_starboy
07-12-2009, 13:33
چجوری افزایش داده میشه گرافیکش؟
ببخشید من تا حالا لپتاپ نداشتم:5:
و اینکه تو این 3تا گرافیک کدوم بهتره؟
9300 4570 9500?
در مواقعی که به مقدار رم بیشتری نیاز باشه از رم گرفته میهش و share میشه .
بین اینها 4570 و 9500 تقریبا در یک رده قرار دارند . 9300 ضعیفتر از این دو هستش .
این لینک در مقایسه گرافیکها میتونه کمکتون کنه :
میدونم باید از رم گرفته بشه و SHARE بشه
لپتاپ نداشتم سرم که میشه
از تو SETUP اینکار انجام میشه؟
و ممنون
behjooei
07-12-2009, 13:46
سلام بچه ها یه چنتا سوال داشتم میخواستم از تجربه شما دوستان استفاده کنم
من چند روزی هست مدل G رو خریدم
سوال بعدیم اینه که من زیاد با لپ تاپ کار میکنم آیا روزی تا 3 بار شارژ کردن لپ تاپ برای باتری ضرر داره ؟
سوال بعدیم اینه که اصلا از اول که با لپ تاپ کار میکنی تو شارژ هم باشه ضرر داره یا اول بزاریم باتری تخیله بشه بعد شارژ کنیم ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
1. بله اون سيم همون سيم آداپتور شارژرته. بايد تبديل براش بگيري از الكتريكي . 1000 تا 1500 تومنه.
2. تو كه زياد با لپ تاپ كار ميكني بايستي دائم نزديك پريز باشي و آداپتورت به برق باشه و از برق شهر استفاده كني. هرچه باتري بيشتر شارژ و دشارژ بشه زودتر مستهلك ميشه. پس تا ميتوني از برق شهر استفاده كن تا تعداد دفعات شارژ و دشارژ رو كم كني.
3. با اول كه لپ تاپ رو ميخري، 10 - 12 ساعت بزار تو شارژ. بعد يكبار تا حد 10 تا 20 درصد مونده به تخليه كامل از باتري استفاده كن و دوباره يه شارژ كامل 10 - 8 ساعته. بعد از اون ديگه بصورت عادي رفتار كن. يعني هر وقت به برق دسترسي داري از برق شهر و هر وقت هم در سفر و يا دور از منبع برق ، از باتري استفاده كن. منتها تحت هيچ شرايطي نگذار باتري كاملا" خالي بشه و حداكثر تا 10% منده به دشارژ كامل ديگه استفاده نكن و صبر كن تا به برق شهر دسترسي پيدا كني و گرنه چند تا از سلولهاي باتري به رحمت خدا ميره و چند بار كه اين كار رو بكني فاتحه باتري خونده است و براي خريد باتري جديد(اگه اورجينال گيرت بياد) بايد نزديك 100 تومني پياده بشي.:27:
میدونم باید از رم گرفته بشه و SHARE بشه
لپتاپ نداشتم سرم که میشه
از تو SETUP اینکار انجام میشه؟
و ممنون
دست شما نیست ، توسط نیاز سیستم تا سقف تعیین شده اینکار انجام میشه
دوستان مدل g با مدل بدون پسوند تنها اختلافشون تو کارت گرافیک هست؟؟ یا cpu مدل بدون پسوند یه نمه قویتره؟!
اختلاف دیگه ای هم دارن؟
h_starboy
07-12-2009, 15:37
دوستان مدل g با مدل بدون پسوند تنها اختلافشون تو کارت گرافیک هست؟؟ یا cpu مدل بدون پسوند یه نمه قویتره؟!
اختلاف دیگه ای هم دارن؟
گرافیک و cpu مدل g بهتره .
مدل g که اصلا گیر نمیاد من فعلا رفتم تو کار این نوت بوک
Sony VAIO CW-13
نظرتون چیه ؟
REG.RELOADED
07-12-2009, 19:00
لپ تاپ خوبیه ... من مدل CW14 که گرافیک قوی تر داره برای یکی از بچه ها سفارش دادم فوق العاده راضی بود ...
هیچ عیبی نمیشه روش گذاشت ... یکی از محصولات فوق العاده و قیمت مناسب سونی هست
لپ تاپ خوبیه ... من مدل CW14 که گرافیک قوی تر داره برای یکی از بچه ها سفارش دادم فوق العاده راضی بود ...
هیچ عیبی نمیشه روش گذاشت ... یکی از محصولات فوق العاده و قیمت مناسب سونی هست
سلام :31:
خوب شد صبر کردم و 5738 جی نخریدم ... !!! دیگه سونی با این قیمت و همیچین سیستمی عـــــالیه !!!
تنکس اگن :11:
REG.RELOADED
07-12-2009, 19:48
سلام :31:
خوب شد صبر کردم و 5738 جی نخریدم ... !!! دیگه سونی با این قیمت و همیچین سیستمی عـــــالیه !!!
تنکس اگن :11:
اسن مدل ها ممکنه نایاب بشه ... تا داغه بخر :دی
H@mid-Vista
07-12-2009, 20:24
مدل جي رو من خودم امروز هم در بازار رضا هم پارسيان ديدم
تو اهواز نیست تهران است ؟ قیمت چقدر بود منظورم g
h_starboy
08-12-2009, 01:44
مدل g الان 829000 گارانتی سازگار .
گرافیک و cpu مدل g بهتره .
میشه بگی اختلاف cpu هاشون تو چیه؟ انگار دوتاشون رو زده Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB
ممنون
REG.RELOADED
08-12-2009, 11:23
میشه بگی اختلاف cpu هاشون تو چیه؟ انگار دوتاشون رو زده Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB
ممنون
سی پی یو مدل Z و ZG اینتل dual core سری 65 نانومتری هست که پرمصرفند و فناوری های خاص رو پشتیبانی نمی کنند و تقریبا منسوخ شده هستند :دی
ولی مدل G اینتل core2 dou هست و سری 45 نانومتری ، کم مصرف ، قوی
از زمین تا پشت بوم با هم فرق دارند :دی
سی پی یو مدل Z و ZG اینتل dual core سری 65 نانومتری هست که پرمصرفند و فناوری های خاص رو پشتیبانی نمی کنند و تقریبا منسوخ شده هستند :دی
ولی مدل G اینتل core2 dou هست و سری 45 نانومتری ، کم مصرف ، قوی
از زمین تا پشت بوم با هم فرق دارند :دی
اختلاف dual core با core2 dou رو میدونم رفیق..
بحث سر مدل بدون پسوند و g بود..
- سازگار میگه هر دوتاش Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB
- پارس لب تاب و دوتا سایت فرنگی دیدم مدل g رو زده CORE 2 DUO 2.1 T6500 و بدون پسوند رو زده بودن CORE 2 DUO 2.2 T6600 یعنی cpu مدل بدون پسوند یه نمه قویتره
- h_starboy گرامی گفت مدل g قویتره
خلاصه روایات بسیاره.. حالا شما چی میگی..! :31: :46:
الان زنگ زدم بچه های تهران میگه سایت سازگار ول کن داریم 780 تا 770 میفروشیم اگر رفتم دیدم قیمت اینجا خوب نیست از تهران میخرم
فقط چند تا سوال
مانیتور led یا lcd چون داشتم یک تاپیک میخوندم دیدم یارو رفته خریده به جای led نوشته بود lcd و یکی دیگه درگاه ورودی تیوی هم داره که همون HDMI درسته؟
وایا اینترنت بیسیم داره؟
میگم چرا مشخصات در سایت مختلف فرق میکنه میشه از یک سایت خارجی مشخصات این g
دربیارید
مشخصات به کل فرق میکنه با تو سایت سازگار
pini30lin
08-12-2009, 12:12
این مشخصات مدل قدیم بود که سازگار وارد میکرد
الان چند ماهه که مدل جدید (همونی که توی سایت سازگار هست) توی بازار موجوده
pini30lin
08-12-2009, 12:15
مدل g که اصلا گیر نمیاد من فعلا رفتم تو کار این نوت بوک
Sony VAIO CW-13
نظرتون چیه ؟
گیر میاد ولی به سختی!
این مدل سونی چه قیمته؟
گرافیکش از 4570 بهتره؟
pini30lin
08-12-2009, 12:21
تو اهواز هم پیدا میشه اما با قیمت های فضایی!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین با انصاف باشه 990 تا 1 گیر میاری سونی میگم
ایسر مدل جی تو همین مایه ها است به نظرم از سخت افزاری ولی اهواز گرون میدن دهنشون سرویس :D
ورودی تیوی هم داره که همون HDMI درسته؟
وایا اینترنت بیسیم داره؟
کد:
Intel WiFi Link 5100,Gigabit Ethernet
ورودی تیوی هم داره که همون HDMI درسته؟
وایا اینترنت بیسیم داره؟
کد:
Intel WiFi Link 5100,Gigabit Ethernet
HDMI فقط خروجی هست
دوستانی که این لپ تاب رو دارند پیشنهاد می کنم بایوس رو یکبار اپ دیت کنند
دی وی وی رایتر 5738 من دیگه داخل نمی رفت می زدی بیرون که میومد دیگه تو نمی رفت پس می زد
با اپدیت به 1.19 خوب شد
pini30lin
08-12-2009, 16:47
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین با انصاف باشه 990 تا 1 گیر میاری سونی میگم
ایسر مدل جی تو همین مایه ها است به نظرم از سخت افزاری ولی اهواز گرون میدن دهنشون سرویس :D
200 هزار تومان اختلاف برای من خیلی زیاده
بهتره وایسم تا همون g به حالت عادی برگرده یا سونی ارزون تر بشه
اخه بابا قیمت سرسام اور است شما اهواز هستی؟
اخه سونی فقط نون اسمش میخوره و شکل ظاهری میخوره وگرنه من از بازاری ها پرسیدم میگن ایسر حرف نداره مدل جی شما قیمت گرفتی مدل جی رو
0 هزار تومان اختلاف برای من خیلی زیاده
بهتره وایسم تا همون g به حالت عادی برگرده یا سونی ارزون تر بشه
امروز قیمت گرفتم اهواز 800 فروشم است :))))
pini30lin
10-12-2009, 22:10
امروز قیمت گرفتم اهواز 800 فروشم است :))))
من هم امروز با همین قیمت مدل 5738g رو خریدم
نامرد 1 ریال هم تخفبف نمی داد:41:
h_starboy
10-12-2009, 22:27
800 خوبه . مبارکت باشه .
منم از این مدل خیلی خوشم میاد .
به قول بچه های لپتاب فنش بچرخه برات
REG.RELOADED
10-12-2009, 23:25
از کجا خریدی ؟ تکنو ؟ رایانه فردا ؟ میلاد ؟ :دی
اینا از اون کلاهبرداران که عمری هست باهاشون کار میکنم ... مراقب باشید شدید !
آقايون سوال . لطفا زود راهنماييم كنين . 3 تا سوال دارم .
1) از اين دو كدوم رو سفارش مي كنيد : 5738g ----- 4810t ..
2)در ضمن با همين پول ( حدود 850 اينا ) مي شه لپتاپ بهتر مثل dell گرفت ؟
3)سوال آخر قيمت الان 5738 g چيه ؟ سازگار زده 830 .
h_starboy
11-12-2009, 00:39
آقايون سوال . لطفا زود راهنماييم كنين . 3 تا سوال دارم .
1) از اين دو كدوم رو سفارش مي كنيد : 5738g ----- 4810t ..
2)در ضمن با همين پول ( حدود 850 اينا ) مي شه لپتاپ بهتر مثل dell گرفت ؟
3)سوال آخر قيمت الان 5738 g چيه ؟ سازگار زده 830 .
1- سی پی یو و گرافیک 5738g خیلی بهتره و اگه کانفیگ برات مهمه 5738g بگیر ولی 4810 هم مزایای خوبی داره مثل باطری تا 8 ساعت - رم ddr3 - سبک بودن -
در کل برای کسی که کار سبک داره و به عنوان سیستم دوم میخواد بگیره 4810 خیلی عالیه .
2- 850 بهتر که نه ولی خوب وسترو 1520 دل هم گزینه ای هستش که میتونی بگیری .
کانفیگشم که همه جا هست.
3- 830 زده تا 800 هم شاید بیتونی پیدا کنی.
با تشكر از راهنماييتون . من تبريزم . چطوري مي تونم بگيرم ؟ توي تبريز گرون مي دن . البته گارانتي هم داشته باشه ها . در ضمن منظورتون از اينكه سيستم دوم مي خواد استفاده كنه چيه ؟
h_starboy
11-12-2009, 00:51
با تشكر از راهنماييتون . من تبريزم . چطوري مي تونم بگيرم ؟ توي تبريز گرون مي دن . البته گارانتي هم داشته باشه ها . در ضمن منظورتون از اينكه سيستم دوم مي خواد استفاده كنه چيه ؟
منظورم اینه که کسی یه کامپیوتر داره (pc) و میخواد یه لپتاب هم بگیره .
چون cpu ضعیفه نسبتا ولی فوق العاده کم مصرف .
البته به جز cpu بقی کانفیگش بد نیست مخصوصا رم ddr3 .
والا اونجا حتما مرکز کامپیوتری چیزی داره دیگه . بگردی احتمالا 5738g پیدا میکنی .
با تشكر دوباره . آيا هر دو مدل wireless دارن ؟ واسم خيلي مهمه . و اينكه زياد كار سخت ندارم و شايد گيم بازي كنم . اينترنت وصل شم . كاراي سبك . مونيتورشم براه مهمه . پيشنهاد آخرتون با قيمت 850 كدوم مي شه ؟
h_starboy
11-12-2009, 00:58
با تشكر دوباره . آيا هر دو مدل wireless دارن ؟ واسم خيلي مهمه . و اينكه زياد كار سخت ندارم و شايد گيم بازي كنم . اينترنت وصل شم . كاراي سبك . مونيتورشم براه مهمه . پيشنهاد آخرتون با قيمت 850 كدوم مي شه ؟
تو تاپیک دیگه هم جواب دادم انتخابهای دیگه ای هم هستش مخصوصا g550 .
ولی 5738g هم بگیری ضرر نمیکنی . مدل خیلی خوبیه .
پس وايرلس دارن . من به نظرتون همون ويستا بزارم باشه يا seven بزنم ؟
h_starboy
11-12-2009, 01:01
پس وايرلس دارن . من به نظرتون همون ويستا بزارم باشه يا seven بزنم ؟
اینجا جای این بحث نیست ولی win7 به مراتب بهتر شده .
البته من کلا طرفدار ویندوز نیستم و لینوکس کار هستم .
با تشكر دوباره . پس اگه كانفيگ و گيم اينا مهم باشه 5738g بهتره . اما از لحاض باطري و سبك بودن 4810 . ممنون كه اينقدر راهنمايي كرديد . فقط چون 4810 كشش 3 هست و 5738 2 هست . آيا ضعف پردازنده 4810 محسوس هست ؟
h_starboy
11-12-2009, 01:14
با تشكر دوباره . پس اگه كانفيگ و گيم اينا مهم باشه 5738g بهتره . اما از لحاض باطري و سبك بودن 4810 . ممنون كه اينقدر راهنمايي كرديد . فقط چون 4810 كشش 3 هست و 5738 2 هست . آيا ضعف پردازنده 4810 محسوس هست ؟
نه خوب 4810 پردازندش core 2 solo 1.4 3mb cache هستش و یک هسته داره در حالی که 5738g پردازنده دو هسته ای core 2 duo 2.2 2mb cache داره و خیلی قویتره .
البته 4810 با پردازنده core 2 duo هم هستش و تو ایران هم میشه گیر آورد ولی با گارانتی های نامعتبر و قیمت بالاتر حدود 850 که خیلی نمیشه اطمینان کرد بهش .
الان سازگار ارقام با cpu solo وارد کرده و دو تا گرافیک داره ati 4330 512 mb ddr3 + intel 4500 با قیمت 700 تومن .
حالا شما باید بگردی تو بازار ببینی 4810 با چه کانفیگی گیر میاری .
مثلا من کلی تو پایتخت گشتم و 4810 با cpu core 2 duo پیدا کردم ولی گرافیکش فقط اینتل بود و قیمتش هم 850 . اصلا حال نکردم .
من بازم سوالي داشتم مزاحمتون مي شم . پس در كل 5738 از لحاظ گرافيكم برتره و پردازنده هم برتره . و تنها حسن 4810 باطريش و سبك بودنش هست . درست فهميدم ؟ از لحاظ قيمتم تقريبا يكي هستن .
REG.RELOADED
11-12-2009, 13:01
من بازم سوالي داشتم مزاحمتون مي شم . پس در كل 5738 از لحاظ گرافيكم برتره و پردازنده هم برتره . و تنها حسن 4810 باطريش و سبك بودنش هست . درست فهميدم ؟ از لحاظ قيمتم تقريبا يكي هستن .
به نظر من ابدا ارزش نداره شما بیایید و پردازنده و گرافیک رو فدای سبک وزن بودن کنید ... مگه حالا چند صد گرم چقدر تفاوتشه ؟ :دی
مهمترین نکته در انتخاب یک مدل ، اینکه با بودجه ای که دارید قویترین را انتخاب کنید بخصوص در پروسسور و گرافیک که غیر قابل تعویضه !
مبارک:40:
اهواز زندگی میکنی ؟
اگر اره از کجا خریدی ؟
اقا من دارم میرم فردا این 5738جی بگیرم یکی از بچه های که تو این کار میگه نوت بوک ریفرش شده و ریکانفینگ شده زیاد است و وارد بازار شده من چطور بفهم که این نو است و درست کار میکنه و موقع خرید چه چیزهایی تست کنم چون تا الان با نوت بوک کار نکردم و اصلا به مغازه دار ها اطمینان ندارم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
REG.RELOADED
11-12-2009, 19:34
واقعا هیچ جوره ...نوت بوک نو روباید بو کنی ... بوی نویی که داد ، دست نخورده هست
خوب نوت بوک آکبند تابلویه دیگه ! تمیز و براق ، بدون خط و خش و اثرات خاک، بدون ویندوز که روی لینوکس میاد بالا و...
pini30lin
12-12-2009, 23:35
من از داده پردازه جهان خریدم
با یکی از دوستام که وارد بود رفتم
REG.RELOADED
13-12-2009, 00:12
من از داده پردازه جهان خریدم
با یکی از دوستام که وارد بود رفتم
طبقه دوم بازار بزرگ ؟
من همیشه قطعات از اون میخرم ... کارش درسته (دزفولین مثل خودم)
مبارکه
من دیشب خریدم اره دزفولی است 800 داد کیف و موس ازش خردیم
میگم الان این5738 جی باید ویندوز 7 ---ایکس 64 نصب کنم یا 32
(دزفولین مثل خودم)
از خومونی :d من شوشتری هستم :31:
میگم یکی یادم بده چطور ویندوز 7 نصب کنم روی نوت بوک اگر میشه مراحل اولیه بگید تا به بوت برسم
REG.RELOADED
13-12-2009, 11:22
میگم یکی یادم بده چطور ویندوز 7 نصب کنم روی نوت بوک اگر میشه مراحل اولیه بگید تا به بوت برسم
سوال ات رو خو تکرار کردی یه جای دیگه ... اینجا فقط بحث خرید و فروش و ابیلیتی هاست
pini30lin
13-12-2009, 19:53
من دیشب خریدم اره دزفولی است 800 داد کیف و موس ازش خردیم
میگم الان این5738 جی باید ویندوز 7 ---ایکس 64 نصب کنم یا 32
از خومونی :d من شوشتری هستم :31:
مبارکه
چه مدل کیف و موس خریدی؟ چند؟
من فعلا 32 بیت سون نصبیدم
تا سه هفته پیش که 780 میداد خودش ویندوز هم نصب میکرد اما الان بهم گفت بابت نصب هزینه میگیره!:13:
pini30lin
13-12-2009, 19:55
طبقه دوم بازار بزرگ ؟
من همیشه قطعات از اون میخرم ... کارش درسته (دزفولین مثل خودم)
مبارکه
ممنون
درسته قیمتش از همه مناسب تره
Behroooz
13-12-2009, 20:06
سلام
یک هفته ا ی میشه که پی سی رو فروحتم و یک لب تاب از همین مدل 5738z خریدم
واقعا لب تاب با پی سی قابل قیاس نیست
بی صدا بودنش دنیایی قیمتشه
من که ازش راضیم
670خریدم خوبه قیمت؟
REG.RELOADED
13-12-2009, 21:42
سلام
یک هفته ا ی میشه که پی سی رو فروحتم و یک لب تاب از همین مدل 5738z خریدم
واقعا لب تاب با پی سی قابل قیاس نیست
بی صدا بودنش دنیایی قیمتشه
من که ازش راضیم
670خریدم خوبه قیمت؟
مدل ZG خریدی یا Z ؟ این مدلی که گفتی شما 565 قیمتشه نه 670 ! اونم مدل ZG جدید هست قیمتش 670 هست !
میگم چرا اینقدر صدای اسپیکر کم است ؟؟
کـــــــمــــــــه؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صدا با این کیفیت و زیبایی و بلندی کجا دیدی؟
در ضمن دستگاهی که جلوتون هست لپ تاپه اسمش ساب ووفر نیس
REG.RELOADED
14-12-2009, 01:15
کـــــــمــــــــه؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صدا با این کیفیت و زیبایی و بلندی کجا دیدی؟
صداش بدک نیست ... روی موزیک راک نویز داره ! و این خیلی بده !
شما یه HP یا سونی یا XPS بگیر و بهترش HP HDX ... صدای این در برابرش میشه بوزر لپ تاپ !!! :دی
صداش بدک نیست ... روی موزیک راک نویز داره ! و این خیلی بده !
شما یه HP یا سونی یا XPS بگیر و بهترش HP HDX ... صدای این در برابرش میشه بوزر لپ تاپ !!! :دی
ممد جان هر جور آهنگ رو که نمیشه با یه Equalizer گوش داد
به نظر من هر سبک آهنگ اکولایزر مخصوص خودش رو داره
REG.RELOADED
14-12-2009, 01:28
من که نگوفتم اکو اخوی ... میگم صدا که هرتزش میره بالا ، اسپیکر نویز داره ... این نشون میده شاید چیپست پردازش صدای Acer 3d داشته باشه ولی جنس پرده اسپیکرها و ... ضعیفه !
ممنون از یاد اوری شما من فکر کردم اتو هست :27:
میگم راستی 64ایکس میشه روش نصب کرد؟ منظورم ویندوز 7 است
الان 32 نصب کردم
ghorboon_n_b
14-12-2009, 11:19
ممنون از تاپيك خوبي كه راه انداختين. به من كمك كرد خيلي
Behroooz
15-12-2009, 18:23
مدل ZG خریدی یا Z ؟ این مدلی که گفتی شما 565 قیمتشه نه 670 ! اونم مدل ZG جدید هست قیمتش 670 هست !
zg
با تشکر
برادرها این زد جی جدید در حد افتضاحی میکروفونش ضعیفه چیکار باید بکنییم؟
آیا تنضیمات خاصی داره که ما نمی دونیم؟
ای بابا
این تاپیک چرا همچین شده؟همیشه بالا بود که
kharkhoon
21-12-2009, 22:43
منم امروز g گرفتم 800 البته تا 780 هم میشه گرفت ولی من مجبور بودم!
سازگار یه dvd هم میده که درایورهای Xp توش هست. ولی مشکل اینجاست که اصلا خود اون dvd رو نمیشناسه!
میدونم جای بهتر هست ولی چون قبلا اینجا لینک داده بودید، گفتم اگه میشه لینک درایورهای xp این g مارو بدید!
ممنون!
hatefRad
22-12-2009, 01:13
سایت سازگار یه مدل جدید از 5738g زده... نظرتون چیه بهتر شده یا بدتر شده ؟
هارد شده 500 - رم ddr3
مونیتور شده LCD
اینم لینکش -->
هارد شده 500 - رم ddr3
مونیتور شده LCD
اینم لینکش -->
رم 800mhz مگه ddr2 نیست؟
Captain_Nemo
22-12-2009, 10:35
با سلام
من میخوام يه 5738g بخرم ... بايد موقع خرید چه چیزهايي رو تست کنم و چطوری اين کار رو انجام بدم با توجه به اينکه روی اين لپ تاپ ویندوز نصب نیست؟
یه مدل 5738DG هم معرفی کرده 1.150.000 قیمت زده! چرا 350.000 تومن با 5738G اختلاف قیمت داره با اینکه هاردش هم کمتره!؟ دوستان انجمن یه نظری بدن، ما که سر در نیاوردیم!
Green.Son
22-12-2009, 11:12
منم امروز g گرفتم 800 البته تا 780 هم میشه گرفت ولی من مجبور بودم!
سازگار یه dvd هم میده که درایورهای Xp توش هست. ولی مشکل اینجاست که اصلا خود اون dvd رو نمیشناسه!
میدونم جای بهتر هست ولی چون قبلا اینجا لینک داده بودید، گفتم اگه میشه لینک درایورهای xp این g مارو بدید!
ممنون!
اینجا:
roteal2007
22-12-2009, 11:47
هارد شده 500 - رم ddr3
مونیتور شده LCD
اینم لینکش -->
هاردش خوبه.اما با باس 800 برای رم فکر نمیکنم تفاوت محسوسی رو تجربه کنی.اما به هر حال از کانفینگ قبلیش یه هارد و رم بهتر داره+31000 تومن ارزونتر. السیدیش هم فرق نکرده.
roteal2007
22-12-2009, 11:49
یه مدل 5738DG هم معرفی کرده 1.150.000 قیمت زده! چرا 350.000 تومن با 5738G اختلاف قیمت داره با اینکه هاردش هم کمتره!؟ دوستان انجمن یه نظری بدن، ما که سر در نیاوردیم!
یا اشتب لپیه یا سیاستشه.
امل 5739 پایین نیاورده :41:
دوستانایم مدل 8730 چطوره؟
برای بازی هم خوبه؟
معایبش چیه؟
قیمتش الان چنده ؟؟؟
توی رنج 500000 ایا میشه گفت این لپ تاب بهترین گزینه است؟؟؟؟
نمایندگی و گارانتی اصلی ایسر در ایران کدوم شرکته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
H@mid-Vista
22-12-2009, 14:48
رم 800mhz مگه ddr2 نیست؟
خیر در مورد نوت بوك باس 800 تیپ 3 محسوب میشه
H@mid-Vista
22-12-2009, 14:49
با سلام
من میخوام يه 5738g بخرم ... بايد موقع خرید چه چیزهايي رو تست کنم و چطوری اين کار رو انجام بدم با توجه به اينکه روی اين لپ تاپ ویندوز نصب نیست؟
شما موقع خرید باید یك پك باز نشده تحویل بگیری همین
به هیچ عنوان پك باز نگیر
در قفسه چیدن یكی رو رندم بگو از سمت راست مثلا چهارمی رو بیار كه كمترین شانس برای كلاهبرداری باشه
H@mid-Vista
22-12-2009, 14:50
دوستانایم مدل 8730 چطوره؟
برای بازی هم خوبه؟
معایبش چیه؟
نوتبوك 18 اینچ ایسره
خیلی عالیه
اما غیر قابل حمل و نقل و سنگین
به عنوان جایگزین دسك تاپ خوبه
متاسفانه گارانتی معتبری برای این مدل نیست و اگه مشكلی پیدا كنه كار سخت میشه
H@mid-Vista
22-12-2009, 14:50
قیمتش الان چنده ؟؟؟
توی رنج 500000 ایا میشه گفت این لپ تاب بهترین گزینه است؟؟؟؟
نمایندگی و گارانتی اصلی ایسر در ایران کدوم شرکته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در رنج زیر 600 تومن بهترین كیس همین 5738 زد هست با قیمت 560 تومن
roteal2007
22-12-2009, 16:51
نوتبوك 18 اینچ ایسره
خیلی عالیه
اما غیر قابل حمل و نقل و سنگین
به عنوان جایگزین دسك تاپ خوبه
متاسفانه گارانتی معتبری برای این مدل نیست و اگه مشكلی پیدا كنه كار سخت میشه
نمیشه گفت غیر قابل حمل و نقل چون واسه 18 اینچی ها کیف هست. بعدشم اگر قرار باشه 8930 بخری توصیه میکنم مدل کاملترشو یعنی 8940G بخری که واقعا عالیه.:8::8::8:
من اگه باشم چون ممکنه "بعضی" مواقع لپ تاپو ببرم دانشگاه اینو میخرم . اما داشتن یه کیف مناسب واقعا توی حمل تاثیر گذاره.
موفق باشید.
برادرها این زد جی جدید در حد افتضاحی میکروفونش ضعیفه چیکار باید بکنییم؟
آیا تنضیمات خاصی داره که ما نمی دونیم؟
کماکان منتظر جوابیم...
Captain_Nemo
23-12-2009, 15:02
من از چند تا از نمایندگی های سازگار 5738g رو قیمت گرفتم تلفنی تا 750 تومن هم قیمت دادند ... اونم با کانفیگ هارد 500 ...
میگم نکنه مشکلی پیدا کرده که اين قدر قیمتش پائین اومده ...
Captain_Nemo
23-12-2009, 15:20
نوشته شده توسط ayaar
مثل اینکه یجور عینک همراهشه که میتونه تصاویر رو بصورته سه بعدی نمایش بده.
roteal2007
23-12-2009, 17:24
من از چند تا از نمایندگی های سازگار 5738g رو قیمت گرفتم تلفنی تا 750 تومن هم قیمت دادند ... اونم با کانفیگ هارد 500 ...
میگم نکنه مشکلی پیدا کرده که اين قدر قیمتش پائین اومده ...
نه خوب با اومدن سی پی یو i7 قیمتاش شکسته شدن
بلاخره برای دوستم 5738 z به قمت 590000 تومان خریدم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پی یو 2
رم 2
هارد 250
Captain_Nemo
26-12-2009, 14:14
کیفیت LCD ش چطوره؟
راضی هستی؟
بدک نیست
نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره
aaarrrmmmaaannn
26-12-2009, 20:56
دوستان 5738 G چه سطح بازی هایی رو می کشه؟ بچه هایی که دارن سنگین ترین بازی رو که ران کردن توش چی بوده؟ مثلاً آخرین ورژن GTA رو خوب اجرا می کنه؟
navid10000
27-12-2009, 15:39
دوستان 5738 G چه سطح بازی هایی رو می کشه؟ بچه هایی که دارن سنگین ترین بازی رو که ران کردن توش چی بوده؟ مثلاً آخرین ورژن GTA رو خوب اجرا می کنه؟
من modern warfare2 رو بالاترین تنظیمات گرافیکش بدون مشکل بازی کردم:21:
ولی gat IV رو فقط تونستم رو کمترین تنظیمات گرافیک بازی کنم:41: شایدم مشکل از بازیش بود:13:
roteal2007
27-12-2009, 16:25
من modern warfare2 رو بالاترین تنظیمات گرافیکش بدون مشکل بازی کردم:21:
ولی gat IV رو فقط تونستم رو کمترین تنظیمات گرافیک بازی کنم:41: شایدم مشکل از بازیش بود:13:
چه خوب .
دمای gpu اندازه بگیر ببینیم چطوره
سلام
من فردا میرم این ایسر 5738 z رو بگیرم، این لپ تاب رنگ پشتش فقط آبی نفتییه؟ رنگ مشکیش نیست؟
بعد میگن این سری جدیدش تقلبی؟تو پستای قبلی میخوندم که این سری جدیدش تقلبییه؟ آره؟
مانیتورش ال ای دی هست یا نه؟
behjooei
28-12-2009, 12:48
مانيتورش LCD هست نه ال اي دي.
من هم گرفتم
فقط با آبی بودنش مشکل دارم.
رنگ صفحه هم کمه،رنگش نه نورش
مودمش عالیه.
وای فایش رو نتونستم نصب کنم.
بلوتوس رو هم نصب نشد.
ویندز 7 رو هم گیر کرد نصب نشد.
با رم 3 و هارد 320 داد 570 جوق.
از کجا بفهمم سرعت باس رم چفدره؟؟؟؟؟؟
ببخشید؟
گرافیکش رو چجوری بیشتر شیر کنم؟ تو ستاپ زده 64 تو ویندوز زده 256 از ستاپ هم تغییر نمیکنه؟
atabaki.m
29-12-2009, 17:33
آقا من 5738 جی خریدم همین 2 هفته پیش، عالیه کیفیتش دارم باهاش زندگی میکنم خداییش:8:
Green.Son
30-12-2009, 22:31
آقا من 5738 جی خریدم همین 2 هفته پیش، عالیه کیفیتش دارم باهاش زندگی میکنم خداییش:8:
منم مدل جی دارم
خداییش با این پولی كه دادیم عالیه:11:
hatefRad
31-12-2009, 14:43
این که میگی رو کمترین تنظیمات جی تی ای رو بازی کردی یعنی کیفیتش خیلی ضایست ؟ جی تی ای از معدود بازیاییه که من دوس دارم واسه همین خیلی مهمه واسم
hossein6599
01-01-2010, 16:43
رفقا راسته که میگن5738zg جدید کیفیت ضبط میکروفونش پایینه؟
راستی کیفیت ال سی دیش در چه حدیه؟؟کنتراست و نورش؟آیا از lenovo g550 بهتره یا بدتره؟
لطفا کسانی که میتونن کمک کنن چون میخوام بخرم ولی کیفیت صفحه برام مهمه:20:
H@mid-Vista
01-01-2010, 17:29
دوستانی كه قصد خرید مدل زد رو دارن یك نگاه هم به این كنند:
یك كیس خوب از شركت كامپك با قیمت 550 تومن
به نظر من از جهاتی به مدل 5738 زد سره
ramtinmf
04-01-2010, 00:16
سلام به همگی
من فردا میخام یه 5738g بخرم. ولی از نظر مرقوبیت قطعات خیلی میترسم!
منظورم کیفیته... مثلا بد از یه مدتی یهو LCD رنگش تغییر نکنه! یا خرابی قطعه و...!!!!!!!!!
اگر یکی کمکم کنه ممنون میشم...
---------------------------------------------------
زندگی همچون شنا کردن در اقیانوسی مواج و متلاطم است برای رسیدن به جزیره مقصود، پس باید شناگری ماهر بود و با اعتماد به نفس هرچه تمامتر موجهای سهمگین را پشت سر گذاشت...:46:
ramtinmf
04-01-2010, 00:49
راستی من 2 برند دیگرم مد نظر داشتم DELL 1520 و ASUS K40IN
نظرتون در مورد این دو مدل با ASER 5738g چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم بهتره؟؟؟
گیج شدمممممممممممممممممممممم.. .
roteal2007
04-01-2010, 12:29
راستی من 2 برند دیگرم مد نظر داشتم DELL 1520 و ASUS K40IN
نظرتون در مورد این دو مدل با ASER 5738g چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
کدوم بهتره؟؟؟
گیج شدمممممممممممممممممممممم.. .
برای چه کاری میخوای؟
greenboy
07-01-2010, 01:53
اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟
greenboy
07-01-2010, 01:59
اگه اینطور که میگین باشه عالیه.
من خودم یه لپ تاپ Sony VAIO FW590FYBدارم اما یه دسته دوم می خوام بگیرم واسه محل کارم کار زیادی باهاش ندارم این قطعات خوبه به نظر شما دسته دومش چنده پیدا میشه ؟
shab_2008
08-01-2010, 12:34
سلام بروبچ:
این لپ تاپهایه acer از نظر confing چجوریاست؟
Behroooz
08-01-2010, 18:24
من acer aspire 5738zg دارم ازش راضیم . قیمتش هم مناسبه
سون روش نصب کردم حرف نداره
saheliir
09-01-2010, 13:29
دوستان 5738g چی پی اس مودم داره ؟ میشه عکس محل سیم کارت رو بذارید؟
فینچر پرینت هم میگن داره ؟ راست میگن :d ؟ اینم اگه امکان داره عکس بذارید.
تا اونجا که من میدونم نداره
در بعضی مدل ها داره
سلام دوستان
من امروز يه مدل 5738 zg خريدم به قيمت 650
فروشنده روش ويندوز xp نصب كرد
وقتي سيستم رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو ويندوز
چجوري بايد وارد لينوكس بشم؟
ممنون
بابا ما خفه شدیم از بس راه و روش برای تمیز کردن درست و حسابی lcd این 5738 زد جیمون امتحان کردیم ولی اخر اونطور که میخواستیم جواب نداد.دوستانی که دارن چجوری تمیز میکنن؟
سوال دیگه اینکه بالاخره صفحه نمایش این Acer 5738zg جدید ال سی دیه یا ال ای دی؟
Green.Son
13-01-2010, 18:43
كلا" نوت بوكها زود كثیف میشن دو راه باید انجام بدی:
1-وسواس نكنی خودتو
2-با پارچه كهنه نم شده تمیز كن
roteal2007
13-01-2010, 19:06
سلام دوستان
من امروز يه مدل 5738 zg خريدم به قيمت 650
فروشنده روش ويندوز xp نصب كرد
وقتي سيستم رو روشن ميكنم مستقيم ميره تو ويندوز
چجوري بايد وارد لينوكس بشم؟
ممنون
در انجمن گنو لینوکس سئوال کنید .
roteal2007
13-01-2010, 19:11
بابا ما خفه شدیم از بس راه و روش برای تمیز کردن درست و حسابی lcd این 5738 زد جیمون امتحان کردیم ولی اخر اونطور که میخواستیم جواب نداد.دوستانی که دارن چجوری تمیز میکنن؟
سوال دیگه اینکه بالاخره صفحه نمایش این Acer 5738zg جدید ال سی دیه یا ال ای دی؟
روش 1 : یه پارچه خیلی نرم رو چند قطره آب روش بپاشید و آروم lcd باش تمیز کنید.
روش 2 (تاثیر بیتر و بیشتر): از این اسفنج جادویی ها که همه بقالی ها دارن بگیرین و چند قطره آب روی سطحش بریزید تا نرم بشه بعدش آروم ال سیدی تمیز کنید(دقت کنین سطح روش کاملا نم دار و مرطوب باشه تا lcd خش بر نداره.:5::10:
roteal2007
13-01-2010, 19:25
نه gps مودم نداره.
بله در بعضی مدل ها که دارای رم 3 گیگ فینگر پرینت هم دارد.
AZIZTARIN
14-01-2010, 09:57
با سلام
من چند روزه که یدونه ASPIRE 5738 Z یک ماه کارکرده در حد نو به قیمت 500 خریدم.میخواستم بدونم خرید خوبیه؟و اینکه ویندوز 7 و انواع ویستا رو میشه روش نصب کنم؟لطفا اگه میشه در مورد موارد مهم نصب ومراحلش توضیح بدین.ممنون
bermuda535
14-01-2010, 21:53
دوستان گلم سلام
من از همین مدل 5738 زد خریدم اما تو سی دی درایوراش چند مدل برای نصب وایرلس و پد و چیزای دیگه داشت
گرافیکش که اینتل نصب کردم فقط تو همین وایرلس و پد و مودمش موندم
چون الان نا وایرلس کار میکنه و هم اینکه پد دستگاه هم هی پرش می کنه اینور و اونور و اصلا نمیشه باهاش کار کرد
فقط با موس اکسترنال میشه کار کشید ازش
من فرصت نکردم این 175 صفحه رو بخونم چون به شدت درگیرم
واسه همین عذرخواهی میکنم اگه تکراری یه این سوالم
اگرم کسی تجربه داره جوابو برام میل کنه خیلی خیلی سپاسگزارش میشم
amirhesamjalilifar@gmail.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.