ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

H@mid-Vista
01-10-2009, 22:47
بچه ها من مدل 5738z دارم، موقع تحویل گرفتن یارو روش ویندوز 7 نصب کرد، حالا میخوام بپرسم به کجای ویندوز برم که ببینم درایور های گرافیکش کاملا نصبه یا نه؟ شایدم این سوال مربوط به مبحث ویندوز 7 بشه ولی چون لپ تاپه اینجا پرسیدم.

اينجا رو ببين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H@mid-Vista
01-10-2009, 22:48
ی سوال کسی میدونه کجا میتونم مدل قدیمی 5738جی رو پیدا کنم؟
راستی با گارانتی سازگار ارقام هست؟
و چند میدن؟

مدل جي جديد كه بهتره
گرافيكش 4570 هست
خيلي بهتر از 105 جي فورس هست
گارانتي غير سازگار هم در بازار هست
مثل الماس
يا بدون گارانتي
اما سازگار بگير مطمئنتره

peter-se
01-10-2009, 23:52
سلاو دوستان من تاحالا لپ تاپ نداشتم میخوام یه 5738 زد جی بگیرم یه پی سی دارم که معولیه شاخ نیست میخوام بفروشمش به نظرتون این لپ تاپه میتونه جای پی سی رو برام پر کنه؟ ببخشید که این طوری میگم خر کار هست؟ من صفحات اینترنتی هم زمان خیلی باز میکنم یکی از سنگین ترین کارایی که میخوام باهاش انجام بدم اینه! نهایت یه ایج اف امپایرز3 باهاش بازی می کنم بیشتر بحث دوامش برام سواله؟
بعد لپ تاپ دائم تو برق باشه با باطری . مشکلی پیش نمیاد که؟

behjooei
03-10-2009, 08:56
اگر شارژ و دشارژ اوليه باطري رو رعايت كني بعدش ديگه مشكلي نيست و هرجا به برق دسترسي داشتي با باطري همزمان وصل كن مشكلي نيست.

aneea2801
03-10-2009, 10:22
اخه مدل قديمي نوع رمش از نوع
ddr3 و باس رمش هم 1026 اما جديده نوع رمش
ddr2
بوده .
نميدونيد با گارانتي سازگار مدل قديمي رو كجا ميشه خريد

h_starboy
03-10-2009, 12:11
مدل قدیمی خیلی وقته دیگه ازش خبری نیست و پیدا نمیشه .
به نظر من باز همین مدل جدید هم با توجه به گرافیک قوی ای که داره تو این رنج از بهترین هاست .

Captain_Nemo
03-10-2009, 19:31
با سلام
من امروز از بازار پایتخت قيمت گرفتم ...
مدل G رو 830 تومن می دادن و ZG رو 700 تومن ...
از چند جا هم قیمت گرفتم ... اين قیمت ها خيلی بالاتر قیمت هايي که دوستان داده اند ... جای ديگه ارزون تر پيدا ميشه؟

mojtaba_mo
04-10-2009, 00:01
با سلام
من امروز از بازار پایتخت قيمت گرفتم ...
مدل G رو 830 تومن می دادن و ZG رو 700 تومن ...
از چند جا هم قیمت گرفتم ... اين قیمت ها خيلی بالاتر قیمت هايي که دوستان داده اند ... جای ديگه ارزون تر پيدا ميشه؟
زد جی رو من 690 میتونم برات جور کنم
در ضمن اینجا رو هم ببینید:

behjooei
04-10-2009, 08:41
ايسر فعلا" از يه سري چيزها مثل رم و LED نبودن صفحه نمايش دزدي كرده و هنوز خيلي با خريد اون پشيمون نميشيد. تا دست تو چيزهاي ديگه نبرده و كيفيت كلي رو زير سوال نبرده بريد و بخريد.

peter-se
04-10-2009, 12:00
سلاو دوستان من تاحالا لپ تاپ نداشتم میخوام یه 5738 زد جی بگیرم یه پی سی دارم که معولیه شاخ نیست میخوام بفروشمش به نظرتون این لپ تاپه میتونه جای پی سی رو برام پر کنه؟ ببخشید که این طوری میگم خر کار هست؟ من صفحات اینترنتی هم زمان خیلی باز میکنم یکی از سنگین ترین کارایی که میخوام باهاش انجام بدم اینه! نهایت یه ایج اف امپایرز3 باهاش بازی می کنم بیشتر بحث دوامش برام سواله؟
بعد لپ تاپ دائم تو برق باشه با باطری . مشکلی پیش نمیاد که؟

سلام یعنی کسی جوابی برای سوال من نداره؟:13:
در ضمن این سوالم اضافه کنم البته اگه جواب بدین! حالا من اگه یه زد جی بخرم و خودم بخوام رم اون رو به ddr3با باس 1026 ارتقا بدم چقدر هزینه داره؟ رم خودشو چقدر بر میدارن ازم؟

راستی مزایا و معایب LEDنسبت به LCD و بلعکس هم اگه توضیح بفرمایید سپاس گذارم

:18:مگه این 5738zg روش بلوو ری نداشت؟ الان زده dvd درضمن نمایشگر هم همون LED هست تو سایتش نه LCD:18: تروخدا یکی بیاد بگه چه خبره؟

bs31
04-10-2009, 14:12
ايسر فعلا" از يه سري چيزها مثل رم و LED نبودن صفحه نمايش دزدي كرده و هنوز خيلي با خريد اون پشيمون نميشيد. تا دست تو چيزهاي ديگه نبرده و كيفيت كلي رو زير سوال نبرده بريد و بخريد.

ببینم دوست عزیز شما دیگه مطمئن شدید که این مدل 5738z جدید صفحه نمایشش LED نیست.؟!

از حمید آقا که میپرسم مسخره میکنه و میگه

داداش من اصلا مانيتورش تلويزيون رنگي توشيبا مبله هست
عرضش هم يك متره خوبه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعآ متاسفم.

H@mid-Vista
04-10-2009, 17:06
ببینم دوست عزیز شما دیگه مطمئن شدید که این مدل 5738z جدید صفحه نمایشش LED نیست.؟!

از حمید آقا که میپرسم مسخره میکنه و میگه

داداش من اصلا مانيتورش تلويزيون رنگي توشيبا مبله هست
عرضش هم يك متره خوبه؟:31:

واقعآ متاسفم.

ببين دوست عزيز من چه راهي دارم كه تشخيص بدم
من مدل قديم دارم
يكي دو تا دوستانم هم جديد گرفتن
من چي كار كنم؟
بگو من انجام ميدم:13:

behjooei
04-10-2009, 17:59
والا من هم از رو برچسب كه زده HD LCD گفتم LED نيست و حتما" بايد قيد ميكرد. وگرنه راه مناسب و صد در صدي هنوز هيچكس نگفته. بعضي ها ميگن بايد قطر صفحه كمتر باشه كه بنظر من هست. بعضي ها هم ميگن يه صفحه سرمه‌اي رنگ رو پس زمينه كن ببين نورش چه جوريه كه من چيزي سر درنياوردم. يا مثلا" كيفيت عكس ها بايد شفاف باشه كه بازهم خيلي قابل تشخيص نيست. كلا" سخته و به اين شركت .... هم كه نميشه اعتماد كرد. احتمالا" تو اين مورد هم دزدي كردن و LCD معمولي گذاشتن. يه دوستي هم ميگفت اگر سامسونگ باشه پس LCD است و اگر ال جي باشه كه LED است. هركي راه ديگه‌اي هم داره ارائه كنه لطفا".

حميدخان بابا ايول. راه به راه آواتار چنج ميكنيد!!

H@mid-Vista
04-10-2009, 23:24
دوستان يك سري هم به اين تاپيك بزنين
احتمالا مفيده:

مشاوره خريد لوازم جانبي نوت بوك (باطري، كول پد، كيف و ...)

bs31
05-10-2009, 01:59
درايور گرافيك رو به روز كن
به اين روش اقدام كن:

راستش وقتی که با برنامه Driver Magician که خودتون معرفی کردید میزنم برای شناسایی آپدیت های جدید فقط USB و کارت صدا رو میاره که بروز کنه.

peter-se
05-10-2009, 13:02
ای بابا یکی این پست مارو هم جواب بده دیگه
خواهش تمنا التماس چجوری باید درخواست داد؟
پست شماره1260

H@mid-Vista
05-10-2009, 16:45
سلام یعنی کسی جوابی برای سوال من نداره؟:13:
در ضمن این سوالم اضافه کنم البته اگه جواب بدین! حالا من اگه یه زد جی بخرم و خودم بخوام رم اون رو به ddr3با باس 1026 ارتقا بدم چقدر هزینه داره؟ رم خودشو چقدر بر میدارن ازم؟

راستی مزایا و معایب LEDنسبت به LCD و بلعکس هم اگه توضیح بفرمایید سپاس گذارم

:18:مگه این 5738zg روش بلوو ری نداشت؟ الان زده dvd درضمن نمایشگر هم همون LED هست تو سایتش نه LCD:18: تروخدا یکی بیاد بگه چه خبره؟

مكان نداره رم رو عوض كنين چون به اسلاتش نمي خوره

ال اي دي مصرف كمتر و ال سي دي معمولي كيفيت بهتري داره
البته اشكال كيفيت تصوير ال اي دي در سريهاي جديد حل شده

خير هيچ وقت بلوري نداشت:31:

Pami
05-10-2009, 21:21
IBM Lenovo G550
<LI itxtvisited="1">Processor: Intel® Core 2 Duo 2.2 GHz, 2MB L2 Cache
<LI itxtvisited="1">Memory: 4 GB DDR3 <LI itxtvisited="1">HDD: 320 GB SATA <LI itxtvisited="1">Graphics: Intel® X4500 up to 1.3 GB <LI itxtvisited="1">Display: LCD 15.6" HD LED <LI itxtvisited="1">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Webcam, HDMI, Windows VISTA

دوست عزيز شما متوجه نميشيد كه تبليغات در سايت خلاف هست ؟
چند بار بگيم ؟
قبل از پست دادن تو انجمن قوانين هر انجمن رو بخونيد تا مطلع بشيد
متاسفانه اخطار ميگيريد تا تكرار نشه

دوستان رعايت كنيد

samuraii40
05-10-2009, 22:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LCD:
LCD یاکریستالهای مایع موادي هستند كه به طور فيزيكي داراي خاصيتهاي جامد و مايع هر دو هستند. يكي از خاصيتهاي جالب آنها توانايي آنها در تغيير موقعيت بسته به ولتاژ اعمالي به آنها است.
اکثر صفحه های LCD با لوله های فلورسنت موجود در آنها که در قسمت بالا، کنار و گاهی اوقات پشت LCD قرار دارند، روشنایی پیدا می کنند. یک صفحه ی سفید پخش کننده ی نور، اشعه های نور را به طور مساوی و یکنواخت هدایت و پراکنده می نماید تا تصویری یکدست ایجاد کند. به این اشعه ها نور زمینه گفته می شود.براي اينكه از يكنواختي صفحه تصوير اطمينان حاصل شود نور بوسيله يك سيستم منعكس كننده شدت يكساني پيدا مي كند اگر چه ممكن است در نگاه اول به نظر نرسد ولي عملكرد اين صفحات فوق العاده پيچيده است.
صفحه های نمایش LCD از لامپهای کوچک فلورسنت کاتدی سرد یا CCFL (مخففCold Cathode Fluorescent Lamp) برای نور زمینه استفاده می کنند.

LED:
صورت کلی مسئله این هست که LED های موجود در حقیقت همون LCD پنلهای معمولی هستند به زبان ساده فقط به جای لامپهای CCFL که به عنوان بک لایت یا نور پس زمینه از اونها در LCD ها استفاده میشد از چندین LED استفاده میشه که علاوه بر پائین آوردن مصرف انرژی در پنلها از اونجایی که کنترل شدت نور در LED ها به عنوان بک لایت راحت تر از مجموعه لامپهای CCFL و صفحه یکدست کننده نور هست میشه مشکی عمیق تری رو در پنلهایی که از این تکنولوژی به عنوان نور پس زمینه استفاده میکنن تولید کرد ولی هر تکنولوژی به موازات دستاوردهایی که داره یک سری نقاط ضعف هم داره که از اون جمله میشه به عدم یکپارچگی پخش نور در تمام سطح پنل به طور یکدست و زاویه دید ضعیفتر نسبت به LCD های معمولی اشاره کرد.

در مقایسه کلی میان LCD ها و LED ها میشه گفت که LED پنلها مشکی عمیقتری نسبت به LCD ها تولید میکنن ولی در عوض زاویه دید ضعیفتر و عدم وجود درخشش معروف LCD ها و یکپارچه و یکدست نبودن نور پس زمینه در صفحه نمایش که این مسئله به خصوص در محیطهای تاریک یا زیر نور معمول اتاقها ملموس تر هست از نقاط ضعفی هستند که این تکنولوژی با خودش به ارمغان آورده!
البته کمپانیهای سازنده این پنلها ادعا میکنند که در آینده این مشکلات رو رفع خواهند کرد که صحت این مسئله رو فقط و فقط زمان ثابت میکنه.
موفق باشید.

reza_asil
06-10-2009, 01:38
حالا از این حرف ها گذشته هنوز ارزش خرید داره ؟ (مدل z یا zg )

5738z بهتره یا zg ? ( تو سری قدیمیه صددرصد zg نصبت به قیمت و مشخصات از مدل z بهتر بود الان چی آیا می سرفه zg بگیرم ؟

این مدل z جدیده بازی pro 2009 رو جواب میده ؟ (لطفا دوستانی که تست کردن پاسخ بدن )

جایی سراغ دارین مدل z یا zg قدیمه رو داشته باشه ؟

ممنون

peter-se
06-10-2009, 12:31
مكان نداره رم رو عوض كنين چون به اسلاتش نمي خوره

ال اي دي مصرف كمتر و ال سي دي معمولي كيفيت بهتري داره
البته اشكال كيفيت تصوير ال اي دي در سريهاي جديد حل شده

خير هيچ وقت بلوري نداشت:31:

سلام حمید خان چرا نمیشه؟ اخه چند وقت پیش لپ تاپ برادرمو رم و هاردشو ارتقاع دادیم که!
بعد اینا هم فراموش شد اگه محبت کنید اینا رو هم از نظر خود بگذرانید:31:

behjooei
06-10-2009, 16:05
ممنون از سامورائي عزيز بخاطر تشريح تفاوتهاي LED و LCD.
با تعريف ايشون و با توجه به زاويه ديد بسيار ضعيف مانيتور من (به محض اينكه يك ذره كله ام رو تكون ميدم و يك كم جابجا ميشم تصوير سياه بنظرم ميرسه و قابل تشخيص نيست) و همچنين شفافيت خود صفحه نمايش(مثل اينكه هنوز سليفون روي مانيتور را نكنده باشيم و روش مشباع باشه!) احتمال بسيار زياد بايد مال من هم LED باشه و هنوز توسط سازگار ارقام دزدي نشده باشه.
يه كم خنك شدم!!!!

peter-se
06-10-2009, 17:03
سلام کفش کردم:31:
داستان از این قراره که این سازگار ...... قبلا
5738ZG-423G32Mn رو میفروخته به ما ,الان اینو میفروشه!
5738ZG-433G32Mn

خودتون میتونید تو این 2تا وب سایت ببینین

قبلا سازگار فقط مینوشت 5738zg اما از موقعی که مشتری ها زنگ میزنن وشکایت میکنن از این تغییرات قسمت دوم هم اضافه کردن!یعنی 423g32mn رو:41:

samuraii40
06-10-2009, 21:07
ممنون از سامورائي عزيز بخاطر تشريح تفاوتهاي LED و LCD.
با تعريف ايشون و با توجه به زاويه ديد بسيار ضعيف مانيتور من (به محض اينكه يك ذره كله ام رو تكون ميدم و يك كم جابجا ميشم تصوير سياه بنظرم ميرسه و قابل تشخيص نيست) و همچنين شفافيت خود صفحه نمايش(مثل اينكه هنوز سليفون روي مانيتور را نكنده باشيم و روش مشباع باشه!) احتمال بسيار زياد بايد مال من هم LED باشه و هنوز توسط سازگار ارقام دزدي نشده باشه.
يه كم خنك شدم!!!!
خیر مدلهای جدید همگی lcd هستند و نه led.در ضمن زاویه محدود دید به این دلیل هستش که مانیتور لپتاپها را کلا اینجوری میسازند به خاطر privacy و اینکه به خاطر ارزان شدن قیمت تمام شده مانیتور لپتاپ از تکنولوزی tn در این مانیتور ها استفاده میشه که زاویه دید محدود از معایب اونهاست.

majid_italy
07-10-2009, 13:54
قا اين لپ تاپ 5738z که همه پيشنهاد ميکردن که خوره بازي است و اکثر بازيها روش اجرا ميشه اصلا اينطور نيس! بچه ها ميگفتن resident evil 5 روش اجرا ميشه که نشد يعني در واقع بسيار کند بود گفتم عيب نداره بعد از اون PES2010 ورژن demo رو نصب کردم error ميداد که سيستمت مينيموم requirement رو نداره!! البته بازي اجرا ميشد ولي بنظرم يک کم کند! بعدش رفتم بازي لاست که مال جند سال پيشه رو نصب کردم بازي بشدت کنده!!!!! پس کدوم بازي رو اين لپ تاپ اجرا ميشه؟؟؟؟ 2گيگ رم داريم، cpu هم که خوبه، يعني وضعيت گرافيک انقدر خرابه؟ اينو ميگفتن تا 768 بصورت shared ميرسه که و اين بازيها مطمئنا با 512 يا شايدم 256 اجرا شن!!!!!! چرا انقدر ضعيف!؟؟؟

bs31
07-10-2009, 14:22
قا اين لپ تاپ 5738z که همه پيشنهاد ميکردن که خوره بازي است و اکثر بازيها روش اجرا ميشه اصلا اينطور نيس! بچه ها ميگفتن resident evil 5 روش اجرا ميشه که نشد يعني در واقع بسيار کند بود گفتم عيب نداره بعد از اون PES2010 ورژن demo رو نصب کردم error ميداد که سيستمت مينيموم requirement رو نداره!! البته بازي اجرا ميشد ولي بنظرم يک کم کند! بعدش رفتم بازي لاست که مال جند سال پيشه رو نصب کردم بازي بشدت کنده!!!!! پس کدوم بازي رو اين لپ تاپ اجرا ميشه؟؟؟؟ 2گيگ رم داريم، cpu هم که خوبه، يعني وضعيت گرافيک انقدر خرابه؟ اينو ميگفتن تا 768 بصورت shared ميرسه که و اين بازيها مطمئنا با 512 يا شايدم 256 اجرا شن!!!!!! چرا انقدر ضعيف!؟؟؟

من روش FIFA 09 - IGI2 - NFS Underground - NFS Carbon رو امتحان کردم،هیچی مشکلی نداشت.

bs31
07-10-2009, 14:24
حمید جان به راهنماییت نیاز دارم.

من از چندی پیش روی این 5738z طبق فرمایش خودت ویندوز 7 نصب کردم اما الان بعد از حدود 20-25 روز بدجوری کند شده،بخصوص وقتی که کابل شبکه رو بهش وصل میکنم و میخاد شبکه اینترنت رو شناسایی کنه،اصلن سیاه میکنه و هیچ برنامه ای رو اجرا نمیکنه،همه چی از کار میافته. به نظرتون مشکل ممکنه از چی باشه؟!

Ami R 940
07-10-2009, 14:24

کسی از دوستان نگفت 5738z مناسب گیم هست ,مدل های 5738zg و 5738g مخصوص گیم هست با گرافیک جی فورس و رادئون .

گرافیک 5738z از نوع اینتل هست که جزو ضعیف ترین کارت های گرافیکه و رو نوت بوک های ارزون قیمت قرار می گیره .

mos2010
07-10-2009, 15:14
سلام
آقا این 5738g یا zg بهتره یا 5935g ؟
واینکه چرا این 2تا gها با 2گرافیک NVIDIA و ATI عرضه میشن؟
و کدوم بهتره؟

behjooei
07-10-2009, 16:34
خیر مدلهای جدید همگی lcd هستند و نه led.در ضمن زاویه محدود دید به این دلیل هستش که مانیتور لپتاپها را کلا اینجوری میسازند به خاطر privacy و اینکه به خاطر ارزان شدن قیمت تمام شده مانیتور لپتاپ از تکنولوزی tn در این مانیتور ها استفاده میشه که زاویه دید محدود از معایب اونهاست.

سامورائي عزيز
با توجه به توضيحات مبسوط شما، حالا كه بازهم نتيجه گيري ميكنيم كه از ما هم دزدي شده و LCD بهمون انداختن آيا باز هم بايستي ناراحت و دمق بشيم يا نه؟ مهم نيست خيلي؟
اگر LED بود بهتر بود؟(سواي كاهش مصرف باطري؟؟)
چون يه جا تو مقايسه ات گفتي اين LEDها هنوز خيلي جا نيفتاده اند و جا براي كار دارن و بنظر ميرسه LCD ها امتحان پس داده تر باشند و بهتر باشند؟
كلا" ميخوام ببينم ارزش درگيري فكري رو داره يا ديگه بيخيال شم و برم و حالشو ببرم؟:20:

H@mid-Vista
07-10-2009, 16:35
سلام
آقا این 5738g یا zg بهتره یا 5935g ؟
واینکه چرا این 2تا gها با 2گرافیک NVIDIA و ATI عرضه میشن؟
و کدوم بهتره؟

گرافيك 4570 روي 5738 جي جديد خوبه
به نطر من مدل جي 5738 به لحاظ توان از 5935 بالاتره:8:

H@mid-Vista
07-10-2009, 16:38
حمید جان به راهنماییت نیاز دارم.

من از چندی پیش روی این 5738z طبق فرمایش خودت ویندوز 7 نصب کردم اما الان بعد از حدود 20-25 روز بدجوری کند شده،بخصوص وقتی که کابل شبکه رو بهش وصل میکنم و میخاد شبکه اینترنت رو شناسایی کنه،اصلن سیاه میکنه و هیچ برنامه ای رو اجرا نمیکنه،همه چی از کار میافته. به نظرتون مشکل ممکنه از چی باشه؟!

اين ربطي به نوت بوك نداره
در انجمن ويندوز 7 مطرح كن
اما عللش اينهاست:
1-ديفراك نكردن هارد
2-عدم نصب انتي ويروس و فايروال و الوده بودن
3-رجيستري معيوب و نياز به تميز كردن نرم افزاري رجيستري
4-درايور نامناسب و نا متناسب و زوري نصب شده

:20:

DaRiOuShJh
07-10-2009, 18:00
ای بابا
امروز رفتم پاییتخت این مدل نبود که

majid_italy
07-10-2009, 20:15
کسی از دوستان نگفت 5738z مناسب گیم هست ,مدل های 5738zg و 5738g مخصوص گیم هست با گرافیک جی فورس و رادئون .

گرافیک 5738z از نوع اینتل هست که جزو ضعیف ترین کارت های گرافیکه و رو نوت بوک های ارزون قیمت قرار می گیره .

آخ الان رفتم به اون تاپیک که زده بودم و پرسیدم سر زدم همه گفته بودن zg ولی من دقت نکردم و فقط مدل 5738 وحرف z یادم مونده بود!!
الان از لپ تاپم راضی هستم ولی مشکل گیم داره!
ممنون

bs31
07-10-2009, 21:11
امروز رفته بودیم برای یکی از بچه ها لپ تاپ بخریم یک مدل zg جدید دیدم،یارو 720 میداد. گرافیکش ای تی آی جدید بود سی پی یوش 4300 اگه کسی در مشهد میخاد بگیر بگه تا پ.خ بهش آدرس بدم.در ضمن فقط هم یکی داشت.

bs31
07-10-2009, 21:12
اين ربطي به نوت بوك نداره
در انجمن ويندوز 7 مطرح كن
اما عللش اينهاست:
1-ديفراك نكردن هارد
2-عدم نصب انتي ويروس و فايروال و الوده بودن
3-رجيستري معيوب و نياز به تميز كردن نرم افزاري رجيستري
4-درايور نامناسب و نا متناسب و زوري نصب شده

:20:

1.دیفرگ که اصلآ نکردم هیچ وقت.البته هاردم هم همه اش خالیه
2.کسپراسکای 2010 اصلی نصب کردم
3.اینو نمیدونم
4.اینم بعید میدونم جون قبلش درست بوده

nakeshman
08-10-2009, 10:21
سامورائي عزيز
با توجه به توضيحات مبسوط شما، حالا كه بازهم نتيجه گيري ميكنيم كه از ما هم دزدي شده و LCD بهمون انداختن آيا باز هم بايستي ناراحت و دمق بشيم يا نه؟ مهم نيست خيلي؟
اگر LED بود بهتر بود؟(سواي كاهش مصرف باطري؟؟)
چون يه جا تو مقايسه ات گفتي اين LEDها هنوز خيلي جا نيفتاده اند و جا براي كار دارن و بنظر ميرسه LCD ها امتحان پس داده تر باشند و بهتر باشند؟
كلا" ميخوام ببينم ارزش درگيري فكري رو داره يا ديگه بيخيال شم و برم و حالشو ببرم؟:20:
کلا تو زندگی هیچ چیزی ارزش درگیری فکری نداره ؛ پس کلا حالش رو ببر :10:
دیگه 1 همچین چیز پیش پا افتاده ای که ...
دوست عزیز جدا از مطلب بالا ؛ تفاوت LED و LCD اصلا در حدی نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی . حالا گیرم 1 خورده کمتر باتری مصرف کرد . چه فرقی تو حال من و شما داره ؟
آقا پس فراموش نکن و کلا حالشو ببر :31:

nakeshman
09-10-2009, 13:07
سلام به دوستان عزیز
آقا ما بالاخره بعد از کلی کنکاش و محدودیت ! یک عدد 5738G جدید به صورت اقساطی تهیه کردیم!
البته به خاطر شرایط خاص فروش مجبور شدم از دوست پدرم بخرم که اون نامرد هم خیلی گرون میداد. 880 تومن .
که با سود اقساط 10 ماه 1 تومن پام در اومد دیگه .ولی باز میگم نیاز داشتم به لپتاپ و مجبور شدم با این شرایط بخرم.
لپتاپ زیباییه . قشنگ تر از عکس هاش و یا پشت ویترین هست از نزدیک. فقط چند تا نکته ی منفی کوچیک به نظرم داره :
یکی 4 تا دکمه ی جهت هاش هست که از حالن استاندارد خارج شدن و برای جا دادن کیبورد کامل کوچیکترشون کردن و 1 خورده بد قلقه . اون 4 تا کلید های مهمین , نباید این کارو باهاشون میکردن.
نکته ی بعدی براق بودن زیاد مانیتور هست که تو نور روز . مثلا وقتی ضد نور نشستید کیفیت دید رو پایین میاره. توی شب و یا نور های معمولی کیفیت مانیتور کاملا قابل قبوله.
کسی میدونه واسه چی مانیتور ها رو glossy میکنن ؟ خیلی چیز مزخرفیه !
از صداش هم با توجه به تعریف دوستان انتظار 1 چیز خیلی گولاخ داشتم ولی صدای hp پدرم با اسپیکر altec lansing خیلی بهتره . ولی در کل صدای جالبی داره.
اینا نکات کلی و عمومی لپتاپمون.
روی کارتون و بدنه لپتاپ لیبل خورده cpu : t6500 2.1 ولی توی سیستم و نرم افزار ها هر جا نگاه کردم cpu :t6600 2,2 بود.
لیبل vga هم ati HD 4570 512 mb هست ولی باز طی کند و کاو توی خود ویندوز و نرم افزار ها حافظه گرافیک رو 1گیگابایت از نوع ddr3 میزنه!
در کل راضیم از لپتاپ . با اینکه من همیشه از لپتاپ بزرگ بدم میومد و 1 چیز کوچولو دوست داشتم . هر چی منتظر 4736 g موندم نیومد دیگه.
توی قیمت 750 تا 830 فوق العاد ه س این لپتاپ تو خریدش شک نکنید .من 1 خورده تو فکرم که در نهایت
دارم1 تومن پول میدم . nw با کانفیگ نسبتا مشابه میتونستم بردارم .... (البته اگه پولم نقد بود که خوب نیست )
ولی طبق همون اصل بیخیال همه چی!:5: همین جا اعلام میکنم از خریدم خیلی راضیم .
فقط امیدوارم کیفیت ساخت لپتاپ تا 3 سال آینده جواب بده و دستمون رو تو حنا نذاره.
سوالی داشتید در خدمتم . تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم براتون میذارم.
با تشکر از دوست خوبمون حمید عزیز و سایر دوستان که از اطلاعات خوبشون تو زمینه ی خرید نهایت استفاده رو بردیم :10::11:

H@mid-Vista
09-10-2009, 13:43
سلام به دوستان عزیز
آقا ما بالاخره بعد از کلی کنکاش و محدودیت ! یک عدد 5738G جدید به صورت اقساطی تهیه کردیم!
البته به خاطر شرایط خاص فروش مجبور شدم از دوست پدرم بخرم که اون نامرد هم خیلی گرون میداد. 880 تومن .
که با سود اقساط 10 ماه 1 تومن پام در اومد دیگه .ولی باز میگم نیاز داشتم به لپتاپ و مجبور شدم با این شرایط بخرم.
لپتاپ زیباییه . قشنگ تر از عکس هاش و یا پشت ویترین هست از نزدیک. فقط چند تا نکته ی منفی کوچیک به نظرم داره :
یکی 4 تا دکمه ی جهت هاش هست که از حالن استاندارد خارج شدن و برای جا دادن کیبورد کامل کوچیکترشون کردن و 1 خورده بد قلقه . اون 4 تا کلید های مهمین , نباید این کارو باهاشون میکردن.
نکته ی بعدی براق بودن زیاد مانیتور هست که تو نور روز . مثلا وقتی ضد نور نشستید کیفیت دید رو پایین میاره. توی شب و یا نور های معمولی کیفیت مانیتور کاملا قابل قبوله.
از صداش هم با توجه به تعریف دوستان انتظار 1 چیز خیلی گولاخ داشتم ولی صدای hp پدرم با اسپیکر altec lansing خیلی بهتره . ولی در کل صدای جالبی داره.
روی کارتون و بدنه لپتاپ لیبل خورده cpu : t6500 2.1 ولی توی سیستم و نرم افزار ها هر جا نگاه کردم cpu :t6600 2,2 بود.
لیبل vga هم ati HD 4570 512 mb هست ولی باز طی کند و کاو توی خود ویندوز و نرم افزار ها حافظه گرافیک رو 1گیگابایت از نوع ddr3 میزنه!
در کل راضیم از لپتاپ . با اینکه من همیشه از لپتاپ بزرگ بدم میومد و 1 چیز کوچولو دوست داشتم . هر چی منتظر 4736 g موندم نیومد دیگه.
توی قیمت 750 تا 830 فوق العاد ه س این لپتاپ تو خریدش شک نکنید .من 1 خورده تو فکرم که در نهایت
دارم1 تومن پول میدم . nw با کانفیگ نسبتا مشابه میتونستم بردارم .... (البته اگه پولم نقد بود که خوب نیست )
با تشکر از دوست خوبمون حمید عزیز و سایر دوستان که از اطلاعات خوبشون تو زمینه ی خرید نهایت استفاده رو بردیم :10::11:

مباركت باشه
برو يك وين 7 نصب كن ببين چي هست
حالشو ببر
گرافيكش هم خداست:11:

Elis
09-10-2009, 14:49
دوستان مدل Acer Aspire 3810TG مدل CPU اینه :Intel Core 2 Solo 1.40GHz 3MB

میخوام بدونم این Solo چیه ؟ آیا همون Core2Dou هست یا چیزی دیگس ؟ قدرتش چجوریه آخه 1.4 گیگاهرتز هست

ممنون

nakeshman
09-10-2009, 15:19
دوستان مدل Acer Aspire 3810TG مدل CPU اینه :Intel Core 2 Solo 1.40GHz 3MB

میخوام بدونم این Solo چیه ؟ آیا همون Core2Dou هست یا چیزی دیگس ؟ قدرتش چجوریه آخه 1.4 گیگاهرتز هست

ممنون

شما اینجا رو مطالعه کنی در موردش بحث شده :8:
تاپیک نظر خواهی در مورد مدل ACER ASPIRE 4810Tو ACER ASPIRE 3810T

hamidhassas
09-10-2009, 21:43
سلام به دوستان عزیز

دمت گرم اگر تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم برامون بذاری

راستی مگر چند مدل 5738G تو بازار هست

H@mid-Vista
09-10-2009, 21:52
دوستان يك نگاه هم اينجا بندازين شايد جالب باشه:

peter-se
09-10-2009, 23:30
محصول جدید ایسر هست و سیستم بسیار قوی هست ... جالبه در این رنج قیمت هارد و رم بسیار خوبی داره و انتخاب اول اشخاصی هست که دنبال خوب و قوی در ایسر هستند

جالبه خروجی D-Sub هم داره برای اتصال به مانیتورها و سیستم های دیجیتال که HDMI ندارند

Genuine Windows Vista® Home Premium*Intel® Pentium® Dual Core T4200(2.0GHz, 1MB cache, 800MHz FSB)*1 x 2GB+ 1 x 1GB DDR3 Memory*320GB SATA 5400rpm HDD*DVD Super Multi Drive*15.6"" WXGA Wide Screen CrystalBrite (1366x768)* NVIDIA® GeForce® G105M with up to 2303 MB of TurboCache™ (512 MB of dedicated DDR2 VRAM) * Bluetooth® 2.0+EDR * Intel® Wireless WiFi Link 5100 (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® network connection, * Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers * Acer Bio-Protection fingerprint solution * Independent Numeric Keypad * 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD) * Four USB 2.0 ports * HDMI™ port with HDCP support * External display (VGA) port* 48.8 W 4400 mAh 6-cell Li-ion battery pack * 3-pin 65 W AC adapter *2 year pick up & return WTY*

ج
در ضمن رم گرافیکی اش VRAM DDR2 هست نه DDR3 ! هرچند چیپست توانایی نصب DDR3 را هم دارد

کارت گرافیکش برای قیمتش خوبه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمقایسه کنید G105 را در لیست :

همه اینا یک طرف خواندن بلوی ری طرف دیگه

5738zg بلور ری می خونه
الان تو مشهد 720 با گارانتی هستش
فقط نمی دونم سیم می خوره یا نه

الان تو بازار غیر از وایو های میلیونی فقط اینه كه بلوری داره
اگه اشتباه نكنم:46:

سلام حمید خان طبق گفته های بالا بریا من سوال پیش اومده که
بلاخره زد جی از اول ddr2 بوده یا ddr3 چون رجیستر جان گفته که drr2 هست
بعد من پرسیدم ازت بلو ری داشت گفتی نه اما پست های بالا یه چیز دیگه میگن؟
داستان چیه؟:8:

hamidhassas
10-10-2009, 09:41
تفاوت بین کارت گرافیک های لب تاپ های مدل

Acer Aspire 5738
Acer Aspire 5738Z
Acer Aspire 5738ZG
Acer Aspire 5738G

h_starboy
10-10-2009, 11:47
تفاوت بین کارت گرافیک های لب تاپ های مدل

Acer Aspire 5738
Acer Aspire 5738Z
Acer Aspire 5738ZG
Acer Aspire 5738G

: 5738ZG , 5738G

ATi Mobility Radeon HD4570 512MB up to 1024MB

: 5738 , 5738Z

Intel GMA 4500M

که ATI 4570 خیلی خیلی بهتره . اصلا قابل مقایسه نیستند با هم .

apoosh
10-10-2009, 20:33
سلام به دوستان عزیز

منهم میخوام این لپ اپ را بگیرم چون نسبت به مشخصاتش خیلی میارزه، جندتا سوال داشتم که اگه میشه راهنمای بفرمایین

1-با توجه به اینکه این لپ تاپ تو بازار کم هستش، ماله شما گارانتی داره؟ اکه داره چی؟
2-صفحه کلیدش به صورت اورجینال فارسی هست یا اینکه عربیه؟ تو تایپ فارس مشلی ایجاد میکنه یا نه؟
3-محلی که هدفون میخوره کجای لپ تاپ هستش؟
4-دکمه ای برای غیرفعال کردن پد موس داره؟ آخه موقع تایپ این لپ تاپم خیلی اذیت میکنه!
5-تو اجرای بازیها چه جور میبینینش؟ کلا میتونه راضی کننده باشه؟ بازی ای مثل GTA4 را میتونه اجرا کنه؟

میبخشید که زیاد سوال کردم. ممکنه باز هم به ذهنم بعدا برسه/ منتظر پاسختون هستم

f-soltani
10-10-2009, 20:36
سلام
اگه روی برچسب 5738 زد LED ننوشته بود آیا قطعا میشه گفت LED نیست؟

H@mid-Vista
10-10-2009, 21:24
سلام
اگه روی برچسب 5738 زد LED ننوشته بود آیا قطعا میشه گفت LED نیست؟

متاسفانه احتمالش هست.
ز ايراني جماعت بعيد نيست

H@mid-Vista
10-10-2009, 21:26
منهم میخوام این لپ اپ را بگیرم چون نسبت به مشخصاتش خیلی میارزه، جندتا سوال داشتم که اگه میشه راهنمای بفرمایین

1-با توجه به اینکه این لپ تاپ تو بازار کم هستش، ماله شما گارانتی داره؟ اکه داره چی؟
2-صفحه کلیدش به صورت اورجینال فارسی هست یا اینکه عربیه؟ تو تایپ فارس مشلی ایجاد میکنه یا نه؟
4-دکمه ای برای غیرفعال کردن پد موس داره؟ آخه موقع تایپ این لپ تاپم خیلی اذیت میکنه!
5-تو اجرای بازیها چه جور میبینینش؟ کلا میتونه راضی کننده باشه؟ بازی ای مثل GTA4 را میتونه اجرا کنه؟

1-الان همه مدلش در بازار هست همه 4 مدل 5738 هست. توزيع سراسري هم شده چون يك دوستي گفت تو مشهد هم ديده

2-از من عربي هست اما گويا جديدها فارسي هست.

3-خودش ميكروفن داره اما كنارش هم 3 تا پورت صوتي داره

4-بله كنا تاچ پد يك دكمه هست بزني غير فعال ميشه

5-در موزد بازيها خبر ندارم

H@mid-Vista
10-10-2009, 21:27
سلام حمید خان طبق گفته های بالا بریا من سوال پیش اومده که
بلاخره زد جی از اول ddr2 بوده یا ddr3 چون رجیستر جان گفته که drr2 هست
بعد من پرسیدم ازت بلو ری داشت گفتی نه اما پست های بالا یه چیز دیگه میگن؟
داستان چیه؟:8:

الان فكر كنم جي و زدجي باس 800 شدن
اما قبلا 1066 بود.
در ضمن هيچ مدليش تو ايران بلوري نداره
اون اوايل ما اشتباه كرديم چون لوگوي بلوري داره
اما گفته تو اين مدل نيست:31:

H@mid-Vista
10-10-2009, 21:29
دمت گرم اگر تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم برامون بذاری

راستی مگر چند مدل 5738G تو بازار هست

بين صفحات 90 تا 100 تست هاي كافي انجام شده در همين تاپيك

nakeshman
10-10-2009, 22:27
الان فكر كنم جي و زدجي باس 800 شدن
اما قبلا 1066 بود.
در ضمن هيچ مدليش تو ايران بلوري نداره
اون اوايل ما اشتباه كرديم چون لوگوي بلوري داره
اما گفته تو اين مدل نيست:31:
باس رم :
زد و زد جی :667
جی: 800
منبع : سایت سازگار

nakeshman
10-10-2009, 22:35

1. بله گارانتی داره . سازگار ارقام
2. صفحه کلید من عربی هستش
3. سمت چپ پایین
4.بله حمید جان گفتند
5.بله فکر میکنم بتونه راضی کننده باشه . فردا call of duty 4 رو نصب میکنم جواب میدم . ولی کارت گرافیک خیلی خوبی داره با 1 گیگ رم ddr3

nakeshman
10-10-2009, 22:38
تست لپتاپ 5738g سری جدید با نرم افزارهایی که خواسته بودید :

nakeshman
10-10-2009, 22:55

apoosh
11-10-2009, 11:43
1. بله گارانتی داره . سازگار ارقام
2. صفحه کلید من عربی هستش
3. سمت چپ پایین
4.بله حمید جان گفتند
5.بله فکر میکنم بتونه راضی کننده باشه . فردا call of duty 4 رو نصب میکنم جواب میدم . ولی کارت گرافیک خیلی خوبی داره با 1 گیگ رم ddr3

از پاسختون ممنون اما بازهم سئوال!
اول اینکه چطور ممکنه خود سازگار این لپ تاپ را نداره اما مغازه دارها دارن؟
دوم هم اینکه من فکر میکردم کارت گرافیکش 4650 هست! حالا 4650 بهتره یا 4570؟ میزان تفاوت کاراییشون چقدره؟
سوم هم اینکه پردازنده اش PENRIN هست یا T؟ آخه تو بنچ مارکتون زدین PENRIN اما اسمش T6500 هست!
سوال آخر هم اینکه با کیبرد عربی توی تایپ کردن اذیت نمیشین؟ اینکه جای "پ" زده "ذ"! یا جای "د" زده "ی" ؟!راهی واسه درست کردنش هست؟

rezer
11-10-2009, 12:45
آقا مبارک باشه منم میخوام 5738g بخرم
فقط یه سوال داشتم اگه اشتباه نکنم روی این لپتاپ لینوکس هست
اگه روش ویندوز نصب کنیم درایور ویندوز رو از کجا گیر بیاریم
واسم خیلی مهمه که یه XP-32 و یه VISTA-64 رو لپتاپ داشته باشم
مرسی

behjooei
11-10-2009, 12:51
سلام
الان كه هر چهار مدل تو بازار هست(البته ورژنهاي جديد و يا بعبارتي ورژنهاي دزدي!!) ميشه لطفا" قيمت هر چهار مدل رو هم بفرمائيد؟(حدود قيمت)

h_starboy
11-10-2009, 15:52
مرسی

سایت acer درایورهاشو برای انواع سیستم عاملها کامل گذاشته و میتونی دانلود کنی .

H@mid-Vista
11-10-2009, 16:03
مرسی

با اينكه لينوكس روش نصبه
داخلش يك دي وي دي هست و همه درايورها توش هست
البته براي ويستا
براي اكس پي و 7 بايد دانلود كني

H@mid-Vista
11-10-2009, 16:04
سلام
الان كه هر چهار مدل تو بازار هست(البته ورژنهاي جديد و يا بعبارتي ورژنهاي دزدي!!) ميشه لطفا" قيمت هر چهار مدل رو هم بفرمائيد؟(حدود قيمت)

مدل زد: 570
مدل زد جي 680
مدل بي پسوند: 710
مدل جي: 810

H@mid-Vista
11-10-2009, 16:07
از پاسختون ممنون اما بازهم سئوال!
اول اینکه چطور ممکنه خود سازگار این لپ تاپ را نداره اما مغازه دارها دارن؟
دوم هم اینکه من فکر میکردم کارت گرافیکش 4650 هست! حالا 4650 بهتره یا 4570؟ میزان تفاوت کاراییشون چقدره؟
سوم هم اینکه پردازنده اش PENRIN هست یا T؟ آخه تو بنچ مارکتون زدین PENRIN اما اسمش T6500 هست!
سوال آخر هم اینکه با کیبرد عربی توی تایپ کردن اذیت نمیشین؟ اینکه جای "پ" زده "ذ"! یا جای "د" زده "ی" ؟!راهی واسه درست کردنش هست؟

خير همه نوت بوكهاي ايسر الان هم گارانتي سازگار دارن و مشكلي هم ندارن
اما قيمت بازار از خود سازگار كمتره

گرافيكش 4570 هست كه فكر مي كنم از 4650 ضعيفتره اما از جي فورس 105 قبلي قويتره

بله سي پي يو سري پنرين هست اون حرف تي منظور با حرارت كم هست

كيبردش عربي هست و بايد باهاش عادت كني

kharkhoon
11-10-2009, 17:27
كيبردش عربي هست و بايد باهاش عادت كني
چییی داداش؟چی میگه؟
یعنی الان تو بازار g فقط با کیبورد عربی هست؟

f-soltani
11-10-2009, 20:04
سلام حمید جان زحمت بکشید یه عکس از بغل ال سی دی لپ تاپ خودتون بزارید

دوستان هم اگه 5738 زد جدید دارند که ال سی دی هست زحمت بکشند بزارند
ممنون

Royce
13-10-2009, 01:01
سایت خود ایسر چرا درایور برای مدل 5738 نداره ولی بقیه ی مدلها رو داره؟

h_starboy
13-10-2009, 01:25
سایت خود ایسر چرا درایور برای مدل 5738 نداره ولی بقیه ی مدلها رو داره؟

چرا داره من چک کردم و برای همه انواع 5738 داره .
از اینجا میتونی پیدا کنی :

Royce
13-10-2009, 13:05
چرا داره من چک کردم و برای همه انواع 5738 داره .
از اینجا میتونی پیدا کنی :

مرسی داداش
درسته توی لینکی که شما دادین دقیقا همه ی درایورها بودن ولی توی اون لینکی که توی قسمت دانلود درایور بچه ها گذاشته بودن 5738 نبود
:11:

peter-se
13-10-2009, 15:37
سلام حمید خان من از یکی از دوستانم خواهش کردم ببینه میتونه 5738zg با کانفینگ قبل رو واد کنه و ایشون در صدد بررسی هست لطف میکنین بگین قیمت جهانیش چقدره؟

در ضمن دوستانی که 5738 zg با کانفینگ قدیم رو میخوان به بنده پ خ بدن چون اون دوست عزیز گفتن وارد کردن زیر 30تا ارزش نداره به همین خواطر هرکسی میخواد بگه که اگه 30نفر شدیم سفارش بدم

shahriyar3
13-10-2009, 17:13
سلام حمید خان من از یکی از دوستانم خواهش کردم ببینه میتونه 5738zg با کانفینگ قبل رو واد کنه و ایشون در صدد بررسی هست لطف میکنین بگین قیمت جهانیش چقدره؟

در ضمن دوستانی که 5738 zg با کانفینگ قدیم رو میخوان به بنده پ خ بدن چون اون دوست عزیز گفتن وارد کردن زیر 30تا ارزش نداره به همین خواطر هرکسی میخواد بگه که اگه 30نفر شدیم سفارش بدم

من ميخوام خيلي هم نياز دارم
قسطي ميده؟؟؟
اين رفيقت ميتونه gateway وارد كنه؟؟؟؟؟؟؟
من gateway و ترجيح ميدم اگه بشه

peter-se
13-10-2009, 18:03
من ميخوام خيلي هم نياز دارم
قسطي ميده؟؟؟
اين رفيقت ميتونه gateway وارد كنه؟؟؟؟؟؟؟
من gateway و ترجيح ميدم اگه بشه

سلام قربان بنده فروشگاه ندارم که فقط چون دیدیم هم خودم طالب این لب تاپ هستم و تعداد زیادی از دوستان مثل من هستن و بعد از تغییر در کانفیتگ این لب تاپ در خرید ان شک دارند به این فکر افتادم که این پیشنهاد رو بدم این دوست بنده 1دونه ای کار نمیکنه حتی برای خود من. و چون ازش خواهش کردم قبول کرده حداقل سفارش 30تا باشه که اگر کاربران به تعداد مذکور برسن اقدام به سفارش بشه لطفا از سفارش لب تاپ های دیگه خود داری کنید که هم تاپیک اسپم نشه هم برای بنده مشکل ساز نشه ممنون

راستی حمید خان قیمت جهانی این zg کانفینگ قدیم چقدر بود ؟

shahriyar3
13-10-2009, 18:36
سلام قربان بنده فروشگاه ندارم که فقط چون دیدیم هم خودم طالب این لب تاپ هستم و تعداد زیادی از دوستان مثل من هستن و بعد از تغییر در کانفیتگ این لب تاپ در خرید ان شک دارند به این فکر افتادم که این پیشنهاد رو بدم این دوست بنده 1دونه ای کار نمیکنه حتی برای خود من. و چون ازش خواهش کردم قبول کرده حداقل سفارش 30تا باشه که اگر کاربران به تعداد مذکور برسن اقدام به سفارش بشه لطفا از سفارش لب تاپ های دیگه خود داری کنید که هم تاپیک اسپم نشه هم برای بنده مشکل ساز نشه ممنون

منظورم بدي نداشتم . اشتباه متوجه شدي
بهر حال ببخشيد:46:

peter-se
13-10-2009, 21:18
منظورم بدي نداشتم . اشتباه متوجه شدي
بهر حال ببخشيد:46:

نه عزیز من متوجه شدم اما گفتم که تنها همین مدل رو اگه کسی خواست بگه و تنها اپشن همینه خواهش میکنم شما ببخشید:10:

H@mid-Vista
13-10-2009, 21:30
دوستان بحث خريد و فروشگاهي ممنوعه رعايت كنين

Royce
13-10-2009, 23:51
سلام
منم امروز از سازگار زد-جی گرفتم 685 چوب.البته خودش 700 میگفت.گرافیکش هم 4570
بچه ها یه سوال یه ذره مبتدیانه
نور ال-سی-دی چطوری کم و زیاد میشه؟ :دی

H@mid-Vista
13-10-2009, 23:53
سلام
منم امروز از سازگار زد-جی گرفتم 685 چوب.البته خودش 700 میگفت.گرافیکش هم 4570
بچه ها یه سوال یه ذره مبتدیانه
نور ال-سی-دی چطوری کم و زیاد میشه؟ :دی

با كليد Fn و كليد جهتي و راست و چپ به طور همزمان

reza_asil
14-10-2009, 16:41
سلام دوستان

می خواستم از تجربتون استفاده کنم بین 2 مدل لپ تاب موندم

1. Acer Aspire 5738ZG
CPU Pentium Dual Core T4300, 2.1GHz, 1MB FSB 800MHz
Memory DDR2 3GB 667MHz
Hard 320GB SATA
Graphic ATi HD4570 512MB up to 1024MB
Display 15.6 HD WXGA (1366 x 768) CristalBrite LED backlight
Weight 2.7 Kg Battery 6Cell Up to 3 Hours

2. LENOVO G550

CPU Pentium Dua CorT4200 2.00GHz 800MHz 1MB
Memory 4GB DDRIII 1066MHz
Hard 320GB
Graphic Intel GMA 4500MHD
Display 15.6 " LED Backlight TFT 1366x768
Weight 2.4 Kg 6Cell Up to 4.5 Hours

ممنون میشم راهنماییم کنید

راستش از بعضی از دوستان سوال کردم نظرات متفاوت بود مثلا عده ای از دوستان گفتند صفحه نمایش و گرافیک zg جدیده نسبت

به قبلیه ضعیف تر شده و عده ای از دوستان هم بر عکس فرمودند

واقعا موندم (دوستان جایی سراغ دارین قبل از خرید هر دو مدل رو تست کنم (ACER _ LENOVO) بعد هر کدوم که بهتر بود بخرم )

Shayan Arya
14-10-2009, 17:41
سلام دوستان

1. Acer Aspire 5738ZG
Memory DDR2 3GB 667MHz
Hard 320GB SATA

2. LENOVO G550

Hard 320GB

راستش از بعضی از دوستان سوال کردم نظرات متفاوت بود مثلا عده ای از دوستان گفتند صفحه نمایش و گرافیک zg جدیده نسبت

واقعا موندم (دوستان جایی سراغ دارین قبل از خرید هر دو مدل رو تست کنم (ACER _ LENOVO) بعد هر کدوم که بهتر بود بخرم )
Acer Aspire 5738ZG اگر واقعا باس رمش 667 باشه اصلا ارزش نداره

Royce
14-10-2009, 19:15
دوستان یه بحثی اینجا مطرح شده بود در مورد اینکه کسایی که از شهریور به بعد لپتاپ با گارانتی سازگار بگیرن میتونن برن تو سایتش و .........خلاصه یه کیف براشون پست میکنن من اینو از نمایندگی سازگار پرسیدم گفت فقط شامل یه مدل از Acer میشه (حالا مدلشو دقیق یادم نیست) و شامل 5738zg نمیشه :13:

f-soltani
14-10-2009, 21:30
من تازه5738 زد رو خریدم برای اینکه پارتیشن ریکاوری رو حفظ کرد هنگام نصب ویندوز چیکار باید کرد؟
ممنون

H@mid-Vista
14-10-2009, 22:44
من تازه5738 زد رو خریدم برای اینکه پارتیشن ریکاوری رو حفظ کرد هنگام نصب ویندوز چیکار باید کرد؟
ممنون

بزن بره
از نو پارتيشن بندي كن بره
با اين روش ريكاوري بساز بهتره
من خودم هم همينجوري ساختم

هيچ ريكاوري روي نوت بوك چه ايسر باشه چه سوني به اين خوبي نميشه
چون كارش بيشته
سرعتش هم 10 برابر اونهاست

THE AGE
15-10-2009, 08:53
حمید جان تمام نوت بوک های ایسر تاچ پد مزخرفی دارند ؟ این tapping اش اصلا خوب نیست گاهی اوقات نمیگیره !!!

bs31
15-10-2009, 10:50
منم اول همینطوری فکر میکردم که تاچ پد ایسر ها آشغاله و کلی حالم گرفته شد اما بعدش با راهنمایی حمید عزیز درایور جدید رو نصب کردم عالی شد. تازه یک اسکورلی داره که عالیییییییییییییییییییییی یییییییه.که من فقط روی این سری Z دیدم.

nikaan
15-10-2009, 14:42
سلام دوستان

1. Acer Aspire 5738ZG
Memory DDR2 3GB 667MHz
Hard 320GB SATA

2. LENOVO G550

Hard 320GB

سلام

انتخاب لپتاپ خیلی بستگی داره به اینکه شما چه کارایی رو از اون می خواین

اگه اهل گیم هستید حتما 5738 zg رو انتخاب کنید

اگه کارهایی با لپ تاپ دارید که cpu قوی می خواد یا 5738 بدون پسوند یا g550 (مدلی که سی پی یو کورتو دو core 2 due

داره) انتخاب کنید(هر دو حدود 700 تومن)

اما اگه کارهای معمولی باهاش دارید من این مدل رو با قیمت حدود 530 تومن پیشنهاد میکنم

IBM Lenovo G550

Processor: Intel® Core Duo 2.0 GHz, 1MB L2 Cache
Memory: 2 GB DDR3
HDD: 320 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 1.3 GB
Display: LCD 15.6" HD LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Webcam, HDMI

فقط نمی دونم که ddr3 800 هستش یا ddr3 1066

THE AGE
15-10-2009, 14:46
منم اول همینطوری فکر میکردم که تاچ پد ایسر ها آشغاله و کلی حالم گرفته شد اما بعدش با راهنمایی حمید عزیز درایور جدید رو نصب کردم عالی شد. تازه یک اسکورلی داره که عالیییییییییییییییییییییی یییییییه.که من فقط روی این سری Z دیدم.

این درایورش کجا بید ؟

حمید توی این دی وی دی نیست که بهم دادی ؟ :31:

THE AGE
15-10-2009, 15:23
آغا درایور رو جستم ... حل شد

Royce
15-10-2009, 15:54
آغا درایور رو جستم ... حل شد

کجا بود داداش؟بگو شاید به درد ما هم خورد

H@mid-Vista
15-10-2009, 16:43
کجا بود داداش؟بگو شاید به درد ما هم خورد

wahid2003vj
17-10-2009, 14:31
سلام

اما اگه کارهای معمولی باهاش دارید من این مدل رو با قیمت حدود 530 تومن پیشنهاد میکنم

IBM Lenovo G550

منظورتون از مدل 530 تومانی همین IBM Lenovo G550 هست؟

reza_asil
17-10-2009, 17:06
یکی از دوستان میگه این مدل IBM Lenovo G550 مودم نداره ؟ درسته ؟

من قصد خرید 5738zg رو دارم ولی دوستان میگن کیفیت صفحه نمایشش پایین اومده ؟ ( میگن انگار یک لایه پلاستیک رو صفحه

هست تصویر خیلی شفاف نیست ؟ درسته ؟ )

ممنون

THE AGE
17-10-2009, 17:36
\

من قصد خرید 5738zg رو دارم ولی دوستان میگن کیفیت صفحه نمایشش پایین اومده ؟ ( میگن انگار یک لایه پلاستیک رو صفحه

ممنون

تصویر شفافه ولی به شدت glossy هست :2:

sepadl71
17-10-2009, 18:14
دوستان سلام
من دوشنبه این لپ تاپ رو میخرم :
لپ تاپ : 590000 تومان
کیف لپ تاپ : 15000 تومان
موس لپ تاپی : 5000 تومان
اینرو هم بگم که من از نمایندگی کرج دارم میگیرو و قسطی
و همچنین من این ویندوز 7 رو (en_windows_7_ultimate_rc_x64_dvd_347803) به همراه این نسخه 32 بیتش (en_windows_7_ultimate_rc_x86_dvd_349010) دانلود کردم ، و الآن رو سیستم خونه نصب کردم و دارم استفاده میکنم
گوشه سمت راست ، پاینن صفحه نوشته :
Windows 7 - Evaluation copy. Build 7100
این خوبه رو لپ تاپ نصب کنم ؟
همچنین از H@mid-Vista ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میخوام که تنظیمات کلی لپ تاپ ، برای سرعت بالا و همچنین نگه داری بیشتر شارژ باطری ، رو بگن
این رو هم بگم که من در حال گذروندن دوره های MCTS تو مجتمع فنی تهران هستم و فقط این لپ تاپ رو برای برنامه نویسی با vs2008 میخوام ، میدونم جواب میده ، ولی نظرتون رو بگید
درباره نگه داری او این جور چیزا هم یه توضیح کلی لطف کنید
همچنین من نیازی به 3 سیستم عامل ندارم ، میتونم اول که خریدم از تو نصب ویندوز 7 کل درایو ها و ... رو پاک کنم و یه درایو مثلا" نهایت 32.1 (اینجوری خیلی دوست دارم ،؛ منظورم به ترتیب هست) بسازم و ویندوز رو روش نصب کنم ؟
میمونه 217.9 گیگ ، که خودم پارتیشن بندی میکنم
ممنون و متشکر

hamidhassas
18-10-2009, 00:06
بس از این ایسر تعریف شد امروز رفتم یکی خریدم
خیلی عالی هست حرف نداره

ACER ASPIER 5738ZG

CPU: intel T4300 2.1GHz 800 1MB
RAM: 3GB (1GB 667 + 2GB 800 DDR2)
VGA: ATI 4750 HD 512MB
H.D.D: Hitech 320 5900rpm

شیراز همه می گفتن 730 ولی با چونه از سازگار شیراز 670 خریدم

DVD درایور های XP , Vista سال 2009 همراه با Windows XP SP3 Final را هم داست

ویندوز XP که همراه داره فقط نصب میشه و دیگر XP ها نصب نمیشن ولی Vista , 7 به راحتی و باسرعت خیلی خیلی بالایی روی آن نصب می شه

فقط روی این لب تاپ باید ویندوز 7 رو نسب کنید تا ببینید چه سرعتی داره و چه کیفیتی

Need For Speed Shift با بالاترین کیفت روش اجرا می شه بدون هیچ مشکلی
گرافیکش تا 1792 مگابایت هم شیر می کنه و 512 مگابایت هم دی تکتد هست

خیلی عالی هست فقط LCD آن کمی سفیدی داره که ولی در کل LCD خوبی هست

مشخصات را با CPU-z , GPU-z , امتیازات ویندوز VISTA , 7 را هم قرار می دم.

bs31
18-10-2009, 08:14
حمید جان من روی این ویندوز هفت لپ تات میخاستم یک اکس پی داشته باشم،یکی از دوستام یک برنامه Xp Mode سایت مایکروسافت رو بهم داد 400 مگ از سایت مایکروسافت دانلود و نصبش کردم اما گفت نوشته بوده که روی بعضی از CPU ها جواب نمیده و باید CPU یک قابلیت خاصی رو داشته باشه.حالا من نصبش کردم و خطا میده

یعنی این CPU T4200 5738Z اینقدر ماسته که نمیتونه اینو جرا کنه.

اینم لینک دانلودش

hamidhassas
18-10-2009, 10:05
کاکو ماست نیست فقط تکنولوژی SSE4.1 و Virtualization Technology (Intel® VT) را ندارد.

برای استفاده از سیستم Windows Virtual PC در ویندوز 7 باید CPU شما Virtualization Technology (Intel® VT) باید این تکنولوژی را داشته باشه در غیر این صورت این برنامه روی ویندوز کار نمی کند

اگر می خوای می توانی هم ویندوز XP , Vista , 7 را هم زمان روی یک سیستم داشته باشی
اول باید هارد را پارتیشن بندی کنی به چند درایو و بعد از قدیم به جدید ویندوز ها را نصب کنی اگر می خای مرتب نصب شه باید بدین ترتیب نصب کنی یعنی اول XP و بعد 7 و بعد Vista اگر هم که نه اول XP و بعد Vista و بعد 7

fedaghi
18-10-2009, 10:31
یکی از دوستان میگه این مدل IBM Lenovo G550 مودم نداره ؟ درسته ؟

ممنون
بله همینطوره

khati1365
18-10-2009, 10:53
من با یک مشکل مواجه شدم.ویندوزم پرید من ویندوز mrt3 نصب کردم اما الان تاچ چدم کار میکنه اما دیگه زوم نمیکنه و اسکرولش کار نمیکنه؟چیکارش کنم؟یک موضوع دیگه الان 3 ماهه جلوی لنز دوربینم یک پشه از داخل قرار گرفته منتظر بودم بیوفته اما چسبیده و عکس و فیلم رو تار میکنه این رو چیکار کنم.؟

bs31
18-10-2009, 13:07
کاکو ماست نیست فقط تکنولوژی SSE4.1 و Virtualization Technology (Intel® VT) را ندارد.

برای استفاده از سیستم Windows Virtual PC در ویندوز 7 باید CPU شما Virtualization Technology (Intel® VT) باید این تکنولوژی را داشته باشه در غیر این صورت این برنامه روی ویندوز کار نمی کند

اگر می خوای می توانی هم ویندوز XP , Vista , 7 را هم زمان روی یک سیستم داشته باشی
اول باید هارد را پارتیشن بندی کنی به چند درایو و بعد از قدیم به جدید ویندوز ها را نصب کنی اگر می خای مرتب نصب شه باید بدین ترتیب نصب کنی یعنی اول XP و بعد 7 و بعد Vista اگر هم که نه اول XP و بعد Vista و بعد 7

ماست دیگه وقتی این تکنوژی رو نداره.
مثلآ CPU ZG داره؟!

aminae
18-10-2009, 13:11
سلام دوستان من 5738 معمولی خریدم .دکمه سمت راست بالا که علامت باتری روش کشیده به محض روشن کردن لپ زیرش نور سبز رنگی روشن میشه ولی وقتی دکمش رو فشار میدم عمل نمیکنه میخواستم بدونم خرابه یا سالم

Mostafa.yey
18-10-2009, 13:28
سلام دوستان من 5738 معمولی خریدم .دکمه سمت راست بالا که علامت باتری روش کشیده به محض روشن کردن لپ زیرش نور سبز رنگی روشن میشه ولی وقتی دکمش رو فشار میدم عمل نمیکنه میخواستم بدونم خرابه یا سالم

خراب نیست !!!
باید نرم افزار Acer Power Smart Manager رو نصب کنی!

Royce
18-10-2009, 15:17
بس از این ایسر تعریف شد امروز رفتم یکی خریدم
خیلی عالی هست حرف نداره

ACER ASPIER 5738ZG

CPU: intel T4300 2.1GHz 800 1MB
RAM: 3GB (1GB 667 + 2GB 800 DDR2)
VGA: ATI 4750 HD 512MB
H.D.D: Hitech 320 5900rpm

شیراز همه می گفتن 730 ولی با چونه از سازگار شیراز 670 خریدم

DVD درایور های XP , Vista سال 2009 همراه با Windows XP SP3 Final را هم داست

ویندوز XP که همراه داره فقط نصب میشه و دیگر XP ها نصب نمیشن ولی Vista , 7 به راحتی و باسرعت خیلی خیلی بالایی روی آن نصب می شه

فقط روی این لب تاپ باید ویندوز 7 رو نسب کنید تا ببینید چه سرعتی داره و چه کیفیتی

Need For Speed Shift با بالاترین کیفت روش اجرا می شه بدون هیچ مشکلی
گرافیکش تا 1792 مگابایت هم شیر می کنه و 512 مگابایت هم دی تکتد هست

خیلی عالی هست فقط LCD آن کمی سفیدی داره که ولی در کل LCD خوبی هست

مشخصات را با CPU-z , GPU-z , امتیازات ویندوز VISTA , 7 را هم قرار می دم.

مبارک باشه
خوب خریدی.من 3-4 روز پیش از سازگار خریدم 685 چوق :13:
من راضیم.لپتاپ خوبیه
مطمئنی need for speed shift روش اجرا میشه بدون افت فریم؟:18:خودت امتحان کردی؟من call of duty 5 و نصبیدم یکم افت فریم داشت پاکیدمش

خراب نیست !!!
باید نرم افزار Acer Power Smart Manager رو نصب کنی!

میشه یکم بیشتر در مورد این دکمه توضیح بدین؟من فقط تا این حد میدونم که مصرف باطری و بهینه میکنه.در ضمن این برنامه که شما گفتی و از کجا باید گیر بیاریم؟

nikaan
18-10-2009, 15:37
منظورتون از مدل 530 تومانی همین IBM Lenovo G550 هست؟

سلام

همونطور که می دونید هر کمپانی که لپ تاپ می زنه ، در یک اسم چند مدل مختلف ارائه میده مثلا مارک دل با اسم

1545 چند تا لپ تاپ داره

این مدل 530 تومنی با نام g550 هستش و همون کانفیگیه که 2 گیگ رم داشت (با گارانتی سازگار)

این کانفیگشه:

IBM Lenovo G550

در ضمن روی ورق، به نظر میاد نسبت به 5738z بهتر باشه چون دارای کانفیگ بهتر و قیمت پایین تری هست چون رمش ddr3 800

یا ddr3 1066 هستش

f-soltani
18-10-2009, 19:22
سلام تازگی یه لپ تاپ 5738زد خریدم و ویندوز 7 روش ریختم حدود 6 ساعت دستگاه به شارژ بود در حالت خاموش اما بعد از روشن کردن 99 درصد باطری رو نشون میداد آیا باطریش عیب داره ؟ ممنون

THE AGE
18-10-2009, 20:27
من امروز یه مدل قدیمی دست دوم که چند ماه کار کرده بدون گارانتی در حد آک خریدم 320 تومن با یک کیف تارگوس... به علت فروش فوری و دوست بودن با طرف بسیار زیر قیمت خریدم :دی

طرف دست بهش نزده بود و خیلی تمیز نگه اش داشته ... این کانفیگ قدیمی واقعا یک چیز دیگه هست !

H@mid-Vista
18-10-2009, 21:03
مبارک باشه
خوب خریدی.من 3-4 روز پیش از سازگار خریدم 685 چوق :13:
من راضیم.لپتاپ خوبیه
مطمئنی need for speed shift روش اجرا میشه بدون افت فریم؟:18:خودت امتحان کردی؟من call of duty 5 و نصبیدم یکم افت فریم داشت پاکیدمش

میشه یکم بیشتر در مورد این دکمه توضیح بدین؟من فقط تا این حد میدونم که مصرف باطری و بهینه میکنه.در ضمن این برنامه که شما گفتی و از کجا باید گیر بیاریم؟

اينجا رو ببين:

mehrdadb3
18-10-2009, 23:04
دوستان 5738 بهتره بگیرم یا یا 5536 میشه نظرتون بگین کدوم بهتره از همه نظر

hamidhassas
19-10-2009, 12:06
امروز خودم بازی های زیر را روی Acer Aspire 5738 ZG نصب و با حداکثر کیفیت تصویری تست گرفتم جالب این است که با تمامی بازی های زیر کار کرد بدون هیچ مشکلی

Ranbow Six VEGAS 2 - CRYSIS - RaceDriver GRID - FARCRY - DAVIL MAKRAY 4

Need For Speed CARBON / UNDERCOVER / SHIFT - EMPIER ERTHE 3 - AGE Of EMPIER 3

نکته: تنها در بازی CRISYS در رزولیشن 768 * 1366 در حالت Hight سرعت بازی حدود 25% کم شد و در رزولیشن 768 * 1280 حدود 20% و در رزولیشن 770 * 1280 حدود 15% و در رزولیشن 768 * 1024 در حالت Hight کاملا بدون افت سرعت و با بهنرین سرعت و کیفیت قابل بازی است ولی در کل در تمامی رزولیشن ها قابل تحمل و بازی است .

hamidhassas
19-10-2009, 12:17
ا

Shayan Arya
19-10-2009, 18:35
ا
لطفا با PC Wizard 2009 تست کنید
ضمنا خرید لپ تاپ Acer Aspire 5738 ZG مبارک باشه

sepadl71
19-10-2009, 20:33
سلام دوستان
منم بالاخره این لپ تاپ رو خریدم
مال من z هستش
راستی ، یه جا دیدم زده : بعد از خرید ، برین لپ تاپ تون رو تو سایت ایسر ثبت کنید (البته انگلیسی)
حالا چجوریه ؟
من رفتم تو صفحه ثبت ایسر ، هرچی کد بود و نبود که رو جعبه نوشته بود رو دادم ، قبول نکرد
هرکی کرده بگه چجوریه
ممنون

wahid2003vj
19-10-2009, 21:28
سلام

همونطور که می دونید هر کمپانی که لپ تاپ می زنه ، در یک اسم چند مدل مختلف ارائه میده مثلا مارک دل با اسم

1545 چند تا لپ تاپ داره

این مدل 530 تومنی با نام g550 هستش و همون کانفیگیه که 2 گیگ رم داشت (با گارانتی سازگار)

این کانفیگشه:

IBM Lenovo G550

در ضمن روی ورق، به نظر میاد نسبت به 5738z بهتر باشه چون دارای کانفیگ بهتر و قیمت پایین تری هست چون رمش ddr3 800

یا ddr3 1066 هستش

این لب تاپ با گارانتی کدوم شرکت عرضه میشه؟

reza_asil
20-10-2009, 00:00

سازگار ارقام

تو سایتش هم هست SAZGAR.COM

nikaan
20-10-2009, 00:02

(با گارانتی سازگار)

لطفا دقت کنید، گفته بودم:20:

reza_asil
20-10-2009, 00:07
البته این مدلی که دوستمون ( nikaan ) گذاشتن 3 گیگ DDR3 داره HDMI نداره و سی پی یوش هم DOUL CORE هست

خیلی ارزش داره زود باید بریم بخریم می ترسم سازگار ورداره پس فردا تعقیرات بده ( 3 گیگ رم رو 1 گیگ DDR2 سی پی یوش رو

هم بکنه CELERON قیمتش رو هم بده 590000 ؟!؟!؟!؟! )

wahid2003vj
20-10-2009, 06:42
البته این مدلی که دوستمون ( nikaan ) گذاشتن 3 گیگ DDR3 داره HDMI نداره و سی پی یوش هم DOUL CORE هست

خیلی ارزش داره زود باید بریم بخریم می ترسم سازگار ورداره پس فردا تعقیرات بده ( 3 گیگ رم رو 1 گیگ DDR2 سی پی یوش رو

این HDMI یکی به ما توضیح میده یعنی چی؟

nikaan
20-10-2009, 18:34

سلام

نه ، دقیقا مدل 2 گیگ رم منظورم هست و این مدل رو این قیمت دیدم و مدل 3 گیگ رمش همونی هست که توی

سایت سازگار دیدید و قیمتش هم توی بازار تقریبا همونیه که توی سایت دیدید

در مورد hdmi هم بگم که من این کانفیگ رو از یه سایت ایرانی دراوردم و توی اون کانفیگ زده بود hdmi داره

(که قیمت رو هم زده بود 530 که الان نگاه کردم دیدم 10 تومن گرون کرده!!!!! ویه مدل دیگشو 1 گیگ رم کم کرده و قیمت رو 20

تومن کاهش داده!!!!! البته من توصیه می کنم از بازار بخرید) حالا ممکن این سایت اشتباه زده باشه

البته سایت سازگار هم اشتباه داره چون اون مدلی که 3 گیگ رم داشت رو نزده که بلوتوث داره در صورتیکه یکی از

دوستام این مدل رو خریده ، دارای بلوتوث هست ... ( بلوتوث داخلی ونه از طریق یو اس بی)

این HDMI یکی به ما توضیح میده یعنی چی؟

پورت hdmi به این درد می خوره که لپ تاپ رو می تونید وصل کنید به تلویزیون lcd و فیلم هارو در لپ تاپ اجرا و

در تلویزیون پخش کنید

البته این خروجی گویا نسبت به خروجی های قبلی مثل dvi دارای سرعت بالاتری هست و به دردفیلم ها با

کیفیت بالا (full hd)که نیاز به انتقال اطالاعات بیشتر در هر ثانیه دارند، می خوره

sepadl71
20-10-2009, 20:10
دوستان سلام
جواب مارو که کلا" ندادید و نمیدید ! ؟
حالا بگذریم ...
من شنیده بودم که برای تقییر و تحول در نگه داری شارژ و خوب شارژ شدن و این جور حرفای باطری های یون لیتیومی جدید ، یه سری کارا باید کنیم
حالا کارش هم اگه خواستین بعدا" توضیح میدم
من این کارو با باطری گوشیم (5800) کردم . نمیگم جواب نداد ، ولی 50 درصد جواب داد
مثلا" اگه قبلا" 2 ساعت استفاده مداوم شارژ رو تموم میکرد ، الآن شده 3 ساعت استفاده مداوم
حالا ، این لپ تاپ هم همینطوره ؟
ساعت هاش که آره : 3 ساعت استفاده معمولی ، 1.5 ساعت استفاده معمولی + مثلا" وایرلس و ...
من خودم امروز تست کردم ، لپ تاپ رو خاموش شارژ کردم و باطری در آوردم گذاشتم کنار و با برق استفاده کردم (دیشب)
امروز صبح رفتم مدرسه ، باطری رو انداختم و از اینترنت وایرلس استفاده کردم (البته قبلش یه 10 دقیقه یا 15 دقیقه روشن کردم و ، فک کنم 10 تا بلوتوس 5 ، 6 مگابایتی فرستادم
حالا آخرش این که : همون موقع که داشتم از وایرلس و اینترنت استفاده میکردم ، همینجوری داشت باطری مصرف میکرد
1.5 ساعت استفاده دائم کردم و آخرش 20 و خورده ای شارژ داشت
به نطرتون اینجوری استفاده کردن و شارژ کردن خوبه ؟
یا اون روش رو بکنم و 2 ساعت بشه 3 ساعت ؟
نظرتون درباره 1 باطری شارژ شده اضافه چیه ؟
راستی ، برای شارژ باطری اینا ، پایه شارژ هست ؟ یعنی بدون اینکه بندازم تو لپ تاپ شارژ کنم ؟
منطورم اینه که مثل چرخ زاپاس ماشین ! امیدوارم مطلبو گرفته باشین

اگه متن رو کامل خوندین ، نظرتون رو حتما" بدین

اگه کمی مشکل تایپ و اینا داشت ، مشکل از کیبرد عربی لپ تاپه ! هنوز عادت نکردم !

ممنون و مرسی

nikaan
20-10-2009, 21:11
دوستان سلام
جواب مارو که کلا" ندادید و نمیدید ! ؟
حالا بگذریم ...
من شنیده بودم که برای تقییر و تحول در نگه داری شارژ و خوب شارژ شدن و این جور حرفای باطری های یون لیتیومی جدید ، یه سری کارا باید کنیم
حالا کارش هم اگه خواستین بعدا" توضیح میدم
من این کارو با باطری گوشیم (5800) کردم . نمیگم جواب نداد ، ولی 50 درصد جواب داد
مثلا" اگه قبلا" 2 ساعت استفاده مداوم شارژ رو تموم میکرد ، الآن شده 3 ساعت استفاده مداوم
حالا ، این لپ تاپ هم همینطوره ؟
ساعت هاش که آره : 3 ساعت استفاده معمولی ، 1.5 ساعت استفاده معمولی + مثلا" وایرلس و ...
من خودم امروز تست کردم ، لپ تاپ رو خاموش شارژ کردم و باطری در آوردم گذاشتم کنار و با برق استفاده کردم (دیشب)
امروز صبح رفتم مدرسه ، باطری رو انداختم و از اینترنت وایرلس استفاده کردم (البته قبلش یه 10 دقیقه یا 15 دقیقه روشن کردم و ، فک کنم 10 تا بلوتوس 5 ، 6 مگابایتی فرستادم
حالا آخرش این که : همون موقع که داشتم از وایرلس و اینترنت استفاده میکردم ، همینجوری داشت باطری مصرف میکرد
1.5 ساعت استفاده دائم کردم و آخرش 20 و خورده ای شارژ داشت
به نطرتون اینجوری استفاده کردن و شارژ کردن خوبه ؟
یا اون روش رو بکنم و 2 ساعت بشه 3 ساعت ؟
نظرتون درباره 1 باطری شارژ شده اضافه چیه ؟
راستی ، برای شارژ باطری اینا ، پایه شارژ هست ؟ یعنی بدون اینکه بندازم تو لپ تاپ شارژ کنم ؟
منطورم اینه که مثل چرخ زاپاس ماشین ! امیدوارم مطلبو گرفته باشین

اگه متن رو کامل خوندین ، نظرتون رو حتما" بدین

اگه کمی مشکل تایپ و اینا داشت ، مشکل از کیبرد عربی لپ تاپه ! هنوز عادت نکردم !

ممنون و مرسی

سلام

به نظر من مثل این می مونه که ماشین بخری بعدش برای اینکه خراب نشه ، بندازی رو کولت و اینجا و اونجا

ببریش:31:

ببین به نظر من عمر مفید یه لپ تاپ توی رنج 500 تا 700 تومن حدود 3 سال هستش ... بدین معنی که تا 3 سال

آینده اینقدر نرم افزارها و گیم ها و... تغییر میکنه ونیز لپ تا پ های قوی تر میاد که لپ تاپ شما پاسخ گوی

نیازتون نیست و توی نرم افزارها کم میاره!!!

همینطور اضافه کنید اصطحلاک بقیه ی قطعات رو(حالا حتما اونجا هم مثلا برای اینکه cpu مصطحلک نشه باید

درش بیاریم و مثلا cpu دسکتاپ رو بجاش بزاریم:31:)

برای همین اینقدر خودت رو برای 3 سال اذیت نکن و همون روش اول به نظرم بهتره

hamidhassas
22-10-2009, 00:05
در صفحات قبل دیدم که تبدیلی برای انتقال تصویر از لب تاب به تلوزیون بود آیا کسی می تواند این تبدیل را برای من بفرستد هزینش را هم می پردازم اگر لطف کنید ممنون می شم

4umbaz
22-10-2009, 01:13
وزن 5738 zg چنده ؟
بالا 2.5 کیلو خیلی زیاد نیست؟

mamo
22-10-2009, 01:28
سلام دوستان

5738 ZG برای گیم خوبه؟
اونایی که دارن کدوم بازی ها رو تست کردن؟
اگه میشه چند تا بازی تست کنین بگین
ممنون

dabidabi
22-10-2009, 12:23
سلام دوستان

5738 ZG برای گیم خوبه؟
ممنون

دو نوع 5738zg وجود داره.یکیش که حدودا یکی دو ماه پیش فروخته می شد دارای گرافیک geforce g 105m بود ولی مدل جدید zg که الان تو بازار هست گرافیکش ati 4570 هستش.

من اینجا مشخصات هر دو تا کارتو رو میذارم بعدش هم پرفورمانسی که تو بازی ها داشتن.
برای فهمیدن نوع کارت گرافیکتون هم اگه رو جعبش ننوشته از نرم افزار cpu-z استفاده کنین.

g 105m

Manufacturer: NVIDIA Series:GeForce G 100M Codename:N10M-GE1 Pipelines:8 - unified
Core Speed: *640 MHz Shader Speed: *1600 MHz Memory Speed: *700 MHz
Memory Bus Width:64 Bit Memory Type:GDDR2, GDDR3 Max. Amount of Memory:512 MB

Shared Memory:no

DirectX: DirectX 10, Shader 4.0 Current Consumption:14 Watt technology:65 nm

Features: OpenGL 2.1, GeForce Boost, kein PhysX Support, Unterstützte Auflösungen (wenn vom NB Hersteller unterstützt): HDMI: 1920x1200, DisplayPort: 2560x1600, VGA/LCD: 2048x1536, PCI-E 2.0, 7.1 Sound over HDMI (wenn vom Hersteller unterstützt), 23x23mm Package

ati 4570:
ManufacturerATI Series:Mobility Radeon HD 4000 Codename:M92-XT Pipelines:80 - unified
Core Speed: *680 MHz Shader Speed :*680 MHz Memory Speed :*800 MHz
Memory Bus Width:64 Bit Memory Type:GDDR3, DDR2, DDR3 Shared Memory:no

DirectX:DirectX 10.1, Shader 4.1 Transistors:242 Million technology:55 nm

Features: OpenGL 2.0, PCI-E 2.0 x16, Powerplay, DisplayPort support up to 2560x1600, HDMI support up to 1920x1080 (both with 7.1 AC3 Audio), 1x Dual-Link/Single-Link DVI, 1x Single-Link DVI Support (all display ports have to be supported by the laptop manufacturer)

خوب رو کاغذ که 4570 خیلی سرتر از g 105m ، ببینیم تو عمل چه پرفورمانسی دارن:
اگه میانگین تعداد فریم ها در ثانیه بیشتر از 30 باشه می شه گفت بازی با کیفیت قابل قبولی اجرا میشه.در ضمن بازی ها معمولا سه درجه کیفیت (low,medium,high) دارن که تو option قابل تنظیمه.

fps: تعداد فریم در ثانیه
بازی هایی که در اینجا تست شدن جزو معروفترین و البته سنگین ترین بازی ها هستن
رنگ آبی 4570 و قرمز 105m رو نشون میدن.

از sims 3 شروع میکنیم:
4570 این بازی رو در هر سه کیفیت اجرا میکنه.اما 105m رو درجه medium هم مشکل داره.

Sims 3 (2009)
low: 232 fps
medium: 59 fps
high: 32 fps

Sims 3 (2009)
low:110 fps
medium: 26fps

بازی بعدی grid :
Racedriver: GRID (2008)
low: 69 fps
medium: 33 fps
high: 18.5 fps

low: 43 fps
medium: 16 fps

بازی بعدی هم که یکی از سنگین ترین بازی هاست یعنی :crysis

4570 در درجه low با 36 فریم در ثانیه اجراش میکنه اما 105m رو low فقط 26 تا فریم ریت میده که برای اجرای روون بازی کافی نیست.

Crysis - GPU Benchmark (2007)
low: 36 fps
medium: 22 fps
high: 12 fps

low: 26 fps
medium: 12 fps

نتیجه گیری نهایی:
ati 4570 یه سر و گردن از geforce g 105m بالاتره و برای اجرای بازی مناسب تر.
اگه می خواین acer 5738zg بگیرین و باهاش بازی هم بکنین حتما اونی که گرافیکش ati 4570 هست رو بگیرین،البته فکر کنم الان همه zg های تو بازار از همین نوع گرافیک ati باشن.

اگه سوالی بود در خدمتم.:5:

mamo
22-10-2009, 12:24
امروز سایت سازگار رو دیدم acer aspire 5738zg
گرافیکش بهتر شده
کارت گرافیک جدید ATi Mobility Radeon HD4570 512MB up to 1024MB
فردا یا پس فردا میخوام بخرم
البته از pconline
خدا کنه گرافیک جدید یاشه
زنگ زدم شرکت گفتن گرافیک ati رو میدیم

mamo
22-10-2009, 12:28
دو نوع 5738zg وجود داره.یکیش که حدودا یکی دو ماه پیش فروخته می شد دارای گرافیک geforce g 105m بود ولی مدل جدید zg که الان تو بازار هست گرافیکش ati 4570 هستش.

من اینجا مشخصات هر دو تا کارتو رو میذارم بعدش هم پرفورمانسی که تو بازی ها داشتن.
برای فهمیدن نوع کارت گرافیکتون هم اگه رو جعبش ننوشته از نرم افزار cpu-z استفاده کنین.

g 105m

ManufacturerNVIDIASeriesGeForce G 100MCodenameN10M-GE1Pipelines8 - unifiedCore Speed *640 MHzShader Speed *1600 MHzMemory Speed *700 MHzMemory Bus Width64 BitMemory TypeGDDR2, GDDR3Max. Amount of Memory512 MBShared Memoryno
DirectXDirectX 10, Shader 4.0Current Consumption14 Watttechnology65 nmFeaturesOpenGL 2.1, GeForce Boost, kein PhysX Support, Unterstützte Auflösungen (wenn vom NB Hersteller unterstützt): HDMI: 1920x1200, DisplayPort: 2560x1600, VGA/LCD: 2048x1536, PCI-E 2.0, 7.1 Sound over HDMI (wenn vom Hersteller unterstützt), 23x23mm Package

ati 4570:
ManufacturerATISeriesMobility Radeon HD 4000CodenameM92-XTPipelines80 - unifiedCore Speed *680 MHzShader Speed *680 MHzMemory Speed *800 MHzMemory Bus Width64 BitMemory TypeGDDR3, DDR2, DDR3Max. Amount of Memory
Shared Memoryno
DirectXDirectX 10.1, Shader 4.1Transistors242 Milliontechnology55 nmFeaturesOpenGL 2.0, PCI-E 2.0 x16, Powerplay, DisplayPort support up to 2560x1600, HDMI support up to 1920x1080 (both with 7.1 AC3 Audio), 1x Dual-Link/Single-Link DVI, 1x Single-Link DVI Support (all display ports have to be supported by the laptop manufacturer)

خوب رو کاغذ که 4570 خیلی سرتر از g 105m ، ببینیم تو عمل چه پرفورمانسی دارن:
اگه میانگین تعداد فریم ها در ثانیه بیشتر از 30 باشه می شه گفت بازی با کیفیت قابل قبولی اجرا میشه.در ضمن بازی ها معمولا سه درجه کیفیت (low,medium,high) دارن که تو option قابل تنظیمه.
fps: تعداد فریم در ثانیه

بازی هایی که در اینجا تست شدن اکثرا جزو معروفترین و البته سنگین ترین بازی ها هستن
رنگ آبی 4570 و قرمز 105m رو نشون میدن.

از sims 3 شروع میکنیم:
4570 این بازی رو در هر سه کیفیت اجرا میکنه.اما 105m رو درجه medium هم مشکل داره.

Sims 3 (2009)
low:
232.8 [X] Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 4096MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (680MHz), 512MB (800MHz) GDDR3, 7.14.10.0621
fps
med.:
59.1 [X] Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 4096MB RAM
fps
high:
32.1 [X] Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 4096MB RAM
fps

Sims 3 (2009)
low:
109.9 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
GeForce G 105M (580MHz), 512MB (400MHz) , nvlddmkm 7.15.11.7984 (ForceWare 179.84)/Vista
fps
med.:

25.8 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
GeForce G 105M (580MHz), 512MB (400MHz) , nvlddmkm 7.15.11.7984 (ForceWare 179.84)/Vista
fps

بازی بعدی grid :
low:
63.4 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 4096MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (680MHz), 512MB (500MHz) Grafikspeicher: DDR2, 8.582.0.0
64.8 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (680MHz), 512MB (800MHz) , 7.14.10.0643
71.9 [X] Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 4096MB RAM
77.7 [X] Intel Core 2 Duo P8700 2.5GHz 4096MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (680MHz), 512MB (800MHz) , 8.14.10.0662
~ 69 fps
med.:
28.4 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 4096MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (680MHz), 512MB (500MHz) Grafikspeicher: DDR2, 8.582.0.0
34.4 [X] Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz 4096MB RAM
34.5 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
35 [X] Intel Core 2 Duo P8700 2.5GHz 4096MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (680MHz), 512MB (800MHz) , 8.14.10.0662
~ 33 fps
high:

low:
39.3 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
46.6 [X] Intel Core 2 Duo SU7300 1.3GHz 4096MB RAM
GeForce G 105M (500MHz), 512MB (700MHz) , nvlddmkm 8.15.11.8688 (Forceware 1000186.88)
~ 43 fps
med.:
12 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
19.2 [X] Intel Core 2 Duo SU7300 1.3GHz 4096MB RAM
GeForce G 105M (500MHz), 512MB (700MHz) , nvlddmkm 8.15.11.8688 (Forceware 1000186.88)
~ 16 fps

18.5 [X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM
fps

[X] Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz 4096MB RAM

بازی بعدی هم که یکی از سنگین ترین بازی هاست یعنی crysis:

4570 رو درجه low با 36 فریم در ثانیه اجراش میکنه اما 105m رو low فقط 26 تا فریم ریت میده که برای اجرای روون بازی کافی نیست.

low:
29.4 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 3072MB RAM
Mobility Radeon HD 4570 (MHz), 512MB (MHz) , ATI Catalyst 9.3
42.3 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 4096MB RAM
~ 36 fps
med.:
21.1 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 3072MB RAM
22.7 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 4096MB RAM
~ 22 fps
high:
11.9 [X] AMD Athlon X2 QL-64 2.1GHz 3072MB RAM
fps

low:
24.4 [X] Intel Core 2 Duo P7450 2.1GHz 3072MB RAM
GeForce G 105M (640MHz), 256MB (702MHz) GDDR3, ForceWare 179.60
28.2 [X] Intel Core 2 Duo SU7300 1.3GHz 4096MB RAM
~ 26 fps
med.:
10.9 [X] Intel Core 2 Duo P7450 2.1GHz 3072MB RAM
GeForce G 105M (640MHz), 256MB (702MHz) GDDR3, ForceWare 179.60
13.8 [X] Intel Core 2 Duo SU7300 1.3GHz 4096MB RAM
~ 12 fps

نتیجه گیری نهایی:
ati 4570 یه سر و گردن از geforce g 105m بالاتره و برای اجرای بازی مناسب تر.
اگه می خواین acer 5738zg بگیرین و باهاش بازی هم بکنین حتما اونی که گرافیکش ati 4570 هست رو بگیرین،البته فکر کنم الان همه zg های تو بازار از همین نوع گرافیک ati باشن.

اگه سوالی بود در خدمتم.:5:

ممنون دوست عزیز
خیلی کامل و مفید بود

Green.Son
22-10-2009, 13:08
در صفحات قبل دیدم که تبدیلی برای انتقال تصویر از لب تاب به تلوزیون بود آیا کسی می تواند این تبدیل را برای من بفرستد هزینش را هم می پردازم اگر لطف کنید ممنون می شم

اينجا ببين:

Green.Son
22-10-2009, 13:09
سلام تازگی یه لپ تاپ 5738زد خریدم و ویندوز 7 روش ریختم حدود 6 ساعت دستگاه به شارژ بود در حالت خاموش اما بعد از روشن کردن 99 درصد باطری رو نشون میداد آیا باطریش عیب داره ؟ ممنون

نه مشكلي نداره
يك بار بذار بياد برسه به 20 درصد و بعد دوباره تا 100 شارژ كن

dabidabi
22-10-2009, 13:17
ممنون دوست عزیز
خیلی کامل و مفید بود

خواهش میکنم.
ویرایش شد.

Royce
22-10-2009, 17:11
سلام دوستان

5738 ZG برای گیم خوبه؟
ممنون

مال من گرافیکش 4570 هست(سری جدیده)
Call of Duty 4
رو روش نصبیدم تمام گرافیک هم روی بالاترین بود خیلی روون اجراش کرد

mamo
22-10-2009, 18:21
مال من گرافیکش 4570 هست(سری جدیده)
Call of Duty 4
رو روش نصبیدم تمام گرافیک هم روی بالاترین بود خیلی روون اجراش کرد

چند وقته خریدی؟
من الان بگیرم فکر میکنی گرافیکش از این جدیداس؟

H@mid-Vista
22-10-2009, 21:01
چند وقته خریدی؟

خوب كاري نداره كنار جعبه مدل گرافيك رو نوشته نگاه كن
دو تا چيز بيشتر نيست

Geforce 105m
يا
ATI 4570

siavash online
22-10-2009, 22:08
سلام به ایسر دارهای عزیز
دوستام من میخوام گوشیمو از طریق wireless به نوت بوک وصل کنم اما هر کاری می کنم گوشیم چیزیرو شناسایی نمی کنه!من تا حالا از wireless استفاده نکردم.نوت بوکم هم وسیله ای رو شناسایی نمی کنه.دگمشو که میزنم چراغش روشن میشه ولی انگار فقط چراغش کار می کنه!!
من 5738ZG قدیم دارم،ویندوز se7en ساخت 7600 ،گوشیمم 5800XM
یادمه حمید جان گفتن دگمشو بزنی خود ویندوز درایوشو میشناسه ولی روشن می کنم اتفاقی نمیوفته .
ممنون میشم راهنمایی کنید

SHADEL
23-10-2009, 02:22
سلام بچه ها من می خوام یه 5738g بگیرم می خوام ببینم کارت گرافیکش چطوره چه فرقی با zg آیا بهتره یا بدتر تو سایت سازگار زده هم g و zg گرافیکشون hd4570 ولی از یه مغازه پرسیدم گفت فقط zg 4570 داره.
حالا تو بازی ها کدوم بهتره؟((باتوجه به این که رم جی 4گیگ و سی پی یو 2.2 با 2مگ کش داره ولی زد جی رم 3 گیگ و سی پی یو 2.1 با 1مگ کش)).

H@mid-Vista
23-10-2009, 13:22
سلام بچه ها من می خوام یه 5738g بگیرم می خوام ببینم کارت گرافیکش چطوره چه فرقی با zg آیا بهتره یا بدتر تو سایت سازگار زده هم g و zg گرافیکشون hd4570 ولی از یه مغازه پرسیدم گفت فقط zg 4570 داره.
حالا تو بازی ها کدوم بهتره؟((باتوجه به این که رم جی 4گیگ و سی پی یو 2.2 با 2مگ کش داره ولی زد جی رم 3 گیگ و سی پی یو 2.1 با 1مگ کش)).

مدل جي قديم داراي جي فورس 105 ام بود كه الان در جديد تبديل به 4570 شده و خيلي هم قويتره

siavash online
23-10-2009, 14:55
سلام به ایسر دارهای عزیز
دوستام من میخوام گوشیمو از طریق wireless به نوت بوک وصل کنم اما هر کاری می کنم گوشیم چیزیرو شناسایی نمی کنه!من تا حالا از wireless استفاده نکردم.نوت بوکم هم وسیله ای رو شناسایی نمی کنه.دگمشو که میزنم چراغش روشن میشه ولی انگار فقط چراغش کار می کنه!!
یادمه حمید جان گفتن دگمشو بزنی خود ویندوز درایوشو میشناسه ولی روشن می کنم اتفاقی نمیوفته .
ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی جوابی نداشت؟

Royce
23-10-2009, 16:25
چند وقته خریدی؟
همونطور که آقا حمید گفت روی نوتبوکت نوشته.هرچند الان اگه بگیری به احتمال 90 درصد 4570 هست

کسی جوابی نداشت؟

شاید درایورش نصب نیست.درایورش توی سیدی همراه لپتاپت هست

siavash online
23-10-2009, 17:02
شاید درایورش نصب نیست.درایورش توی سیدی همراه لپتاپت هست[/QUOTE]

ممنون از نوجه شما.اونارم نصب کردم!!ولی فایده ای نداشت

peter-se
23-10-2009, 18:41
سلام تفاوت t4200 با t4300 چیه و کدوم بهتره؟ و zg جدید از کدوم بهره میبره؟
ممنون

hamidhassas
24-10-2009, 00:23
تفاوت t4200 با t4300
1.T4200 2000MHz اما T4300 2100MHz

2.لب تاب های سری جدید Acer Aspier 5738ZG از نظر گرافیک و CPU و مدل هارد و DVDRW و Wireless و Lan بهتر از مدل قدیمی است ولی مدل قدیمی از نظر کیفیت LCD و تکنولوژی RAM بهتر هستند.

5738zg جدید:
CPU: T4300 2.1GHz - DVDRW 24x 2MB Buffer - Wireless 105Mbps - RAM: DDR2 3GB ( 1GB 667 / 2GB 800) - VGA: ATI Radeon HD 4570 512MB Up 1792MB Directx 10.1 - HDD: 7200rpm 32MB Buffer Sata 3Gb/s - Monitor CristalBrite LED - Lan 10/100/1000

5738zg قدیم:
CPU: T4200 2.0GHz DVDRW: 16x 1MB Buffer - Wireless 54Mbps - RAM DDR3 3GB (1GB 800/1066 - 2GB 1066) - Geforce 105 512MB UP 1536MB Directx 10 - Monitor CristalBrite LED & LCD - Lan 10/100/- HDD: 5900rpm 16MB Buffer Sata

3. بازی های زیر را روی Acer Aspire 5738 ZG NEW نصب و با حداکثر کیفیت تصویری تست گرفتم جالب این است که با تمامی بازی های زیر کار کرد بدون هیچ مشکلی در حد اکثر رزولیشن وکیفیت Hight

Ranbow Six VEGAS 2 - CRYSIS - RaceDriver GRID - FARCRY - DAVIL MAKRAY 4

Need For Speed CARBON / UNDERCOVER / SHIFT - EMPIER ERTHE 3 - AGE Of EMPIER 3

نکته: تنها در بازی CRISYS در رزولیشن 768 * 1366 در حالت Hight سرعت بازی حدود 25% کم شد و در رزولیشن 768 * 1280 حدود 20% و در رزولیشن 770 * 1280 حدود 15% و در رزولیشن 768 * 1024 در حالت Hight کاملا بدون افت سرعت و با بهنرین سرعت و کیفیت قابل بازی است ولی در کل در تمامی رزولیشن ها قابل تحمل و بازی است .

4.

NVIDIA

DirectX: DirectX 10, Shader 4.0 Current Consumption:14 Watt technology:65 nm

ATI 4570:

DirectX: DirectX 10.1, Shader 4.1 Transistors:242 Million technology:55 nm

Royce
24-10-2009, 13:36
ممنون از نوجه شما.اونارم نصب کردم!!ولی فایده ای نداشت

ببین دوست عزیز هرچند اینجا جاش نیست ولی تا جایی که بلدم سعی میکنم راهنماییت کنم
اول برو این مسیر
Control panel->Network Connections
ببین کانکشن وایرلست در حالت
Enable
هست یا نه
راستی یه سوال
نه وایرلس گوشیت میتونه لپ تاپو بشناسه نه برعکس؟

Royce
24-10-2009, 13:36
دوستان برای این گرافیک 4570 کدوم ورژن
DirectX
رو پیشنهاد میکنید؟

siavash online
24-10-2009, 16:22
ببین دوست عزیز هرچند اینجا جاش نیست ولی تا جایی که بلدم سعی میکنم راهنماییت کنم
اول برو این مسیر
Control panel->Network Connections
ببین کانکشن وایرلست در حالت
Enable
هست یا نه
راستی یه سوال
نه وایرلس گوشیت میتونه لپ تاپو بشناسه نه برعکس؟
ممنون
آره Enable هست
بله هیج کدوم نمیشناسن!!!:41:

H@mid-Vista
24-10-2009, 18:43
سلام به ایسر دارهای عزیز
ممنون میشم راهنمایی کنید

در بخش مشكلات سخت افزاري و نرم افزاري يك تاپيك بزننين تا افراد بيشتري ببينن:11:

H@mid-Vista
24-10-2009, 18:47
دوستان برای این گرافیک 4570 کدوم ورژن
DirectX
رو پیشنهاد میکنید؟

براي چه ويندوزي؟
اخرين نسخه 11 هست.

Royce
24-10-2009, 18:56
براي چه ويندوزي؟
اخرين نسخه 11 هست.

XP
نسخه 11 ش هم اومد؟:18:
تا همین چند وقت پیش که ملت داشتم 7C شو استفاده میکردن :31:

mamo
24-10-2009, 18:59
خوب كاري نداره كنار جعبه مدل گرافيك رو نوشته نگاه كن
دو تا چيز بيشتر نيست

Geforce 105m
يا
ATI 4570

اگه geforce بود چیکار کنم؟
میخوام ati باشه

!Yahoo
24-10-2009, 23:33
ا می خواستم لپ تاپ 5738 بخرم

ایا به نظر شما نوع z یا zg بگیرم ؟ البته قیمتشون 100 تومن فرق داره
اهل بازی نیستم ، ولی اگر این رم و کارت گرافیک میشه ارتقا داد بعدا ،که نوعz بگیرم تا خرج نیاد بالا
ولی اگه به نظر شما این کار بیخوده برم zg بگیرم
نوع z مموریش یه اسلات داره نوع zg چندتا داره ؟
----------------
در شیراز کجا میشه ارزون خرید ؟
--------------
یه سوال که مهمه ایا فنش صدا میده و در ضمن داغ میکنه ؟

Captain_Nemo
24-10-2009, 23:54
سلام به ایسر دارهای عزیز
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز، نبايد هم پيدا کنه ... چونکه اتصال وايرلس مثل بلوتوث نيست ... وايرلس در حقيقت يک نوع شبکه هست که تو اون اطلاعات بجای کابل از طريق بی سيم منتقل ميشه و تا زمانی که دو تا وسيله تو يه شبکه تعريف نشده باشند نمی تونند همديگه رو پيدا کنند ... البته واسه UIQ3 يه برنامه ای بود که رو لپ تاپ نصب ميشد و بعد نسخه موبايلش هم تو گوشی بايد نصب ميشد و اين طوری بين گوشی و لپ تاپ با سرعت خيلی بالاتر از بلوتوث فايل رد و بدل ميشد ... ولی اينکه واسه S60V5 همچين برنامه ای وجود داشته باشه خبر ندارم.

hamidhassas
25-10-2009, 00:12
ا می خواستم لپ تاپ 5738 بخرم

ایا به نظر شما نوع z یا zg بگیرم ؟ البته قیمتشون 100 تومن فرق داره
اهل بازی نیستم ، ولی اگر این رم و کارت گرافیک میشه ارتقا داد بعدا ،که نوعz بگیرم تا خرج نیاد بالا
ولی اگه به نظر شما این کار بیخوده برم zg بگیرم
نوع z مموریش یه اسلات داره نوع zg چندتا داره ؟
----------------
در شیراز کجا میشه ارزون خرید ؟
--------------
یه سوال که مهمه ایا فنش صدا میده و در ضمن داغ میکنه ؟

مدل ZG را بگیر چون کارت گرافیک هم مانند ram , cpu در سرعت هم نقش داره
مدل ZG دارای 2 اسلات است و تا 4 گیگ قبول میکند با باس 1066 ولی به صورت فابریک یک رم 1 با حجم 1گیگ باس 667 و یک رم 2 گیگ با باس 800 داره و Wimax , 3G , Finger Print هم ندارد. ولی سرعت بالا و کیفیت خوبی داره و بسیار خوب است و اگر خواستی بعدا می توانی هم رم وهم سی پی یو را هم عوض کنی ولی کارت گرافیک را نه
در شیراز در پاساژ PC Center Pars از نمایندگی سازگار به نام هدیش طبقه اول سمت راست می توانی تهیه کنی قیمت 730 است ولی بگو که قبلا برادرم از شما 670 گرفته چند روز پیش 1 هفته قبل و زیر بار نرو تا 670 بهت بده
فن صدا نداره و داغ کردنش بسیار پایین است
برای اینکه از مشخصات سخت افزاری با خبر بشی به صحفه قبل مراجعه کن

Green.Son
25-10-2009, 12:51
اگه geforce بود چیکار کنم؟
میخوام ati باشه

خوب نخر
برو از يك جايي ديگه بخر
الان 90 درصد زدجي بازار همين 4570 هست
خيلي خيلي هم مشتري داره

!Yahoo
25-10-2009, 15:02
مدل ZG را بگیر چون کارت گرافیک هم مانند ram , cpu در سرعت هم نقش داره
مدل ZG دارای 2 اسلات است و تا 4 گیگ قبول میکند با باس 1066 ولی به صورت فابریک یک رم 1 با حجم 1گیگ باس 667 و یک رم 2 گیگ با باس 800 داره و Wimax , 3G , Finger Print هم ندارد. ولی سرعت بالا و کیفیت خوبی داره و بسیار خوب است و اگر خواستی بعدا می توانی هم رم وهم سی پی یو را هم عوض کنی ولی کارت گرافیک را نه
در شیراز در پاساژ PC Center Pars از نمایندگی سازگار به نام هدیش طبقه اول سمت راست می توانی تهیه کنی قیمت 730 است ولی بگو که قبلا برادرم از شما 670 گرفته چند روز پیش 1 هفته قبل و زیر بار نرو تا 670 بهت بده
فن صدا نداره و داغ کردنش بسیار پایین است
برای اینکه از مشخصات سخت افزاری با خبر بشی به صحفه قبل مراجعه کن

حمید جان ، مرسی گرفتم

680 کمتر نداد گفت اونکه هفته پیش دادم چند تایی درخواست داده بود می گفت فاکتورش بیاره اگه تکی گرفته تا بکنمش 680 !!!:31:

فعلن که هیچ کاریش نتونستم بکنم چون تبدیل پریز برق می خواد

خیلی حال دادی ،
----------
مدل قدیمی رو هم توی یه مغازه دیدم که 750 می داد ولی همین جدیده رو گرفتم

فقط یه راهنمایی واسه پارتیشن بندی و نصب ویندوزxp می خواستم ، ایا از همین cd ویندوز شرکت سازگار که روشه استفاده کنم دیگه نمی خواد cd بوت ویندوز درایو دار درست کنم؟

پارتیشن بندی برنامه خاصی داره یا همون f disk ویندوز های قدیم هم مشکل رو حل می کنه؟

mamo
25-10-2009, 15:14
خوب نخر
برو از يك جايي ديگه بخر
الان 90 درصد زدجي بازار همين 4570 هست
خيلي خيلي هم مشتري داره

آخه لپ تاپ من هندونه ست
سفارس دادم بیاد بعد میبینم چیه
به شرط چاقو هم نیست

hamidhassas
25-10-2009, 17:40
حمید جان ، مرسی گرفتم

680 کمتر نداد گفت اونکه هفته پیش دادم چند تایی درخواست داده بود می گفت فاکتورش بیاره اگه تکی گرفته تا بکنمش 680 !!!:31:

فعلن که هیچ کاریش نتونستم بکنم چون تبدیل پریز برق می خواد

خیلی حال دادی ،
----------
مدل قدیمی رو هم توی یه مغازه دیدم که 750 می داد ولی همین جدیده رو گرفتم

فقط یه راهنمایی واسه پارتیشن بندی و نصب ویندوزxp می خواستم ، ایا از همین cd ویندوز شرکت سازگار که روشه استفاده کنم دیگه نمی خواد cd بوت ویندوز درایو دار درست کنم؟

پارتیشن بندی برنامه خاصی داره یا همون f disk ویندوز های قدیم هم مشکل رو حل می کنه؟

1.هیچ ویندوز XP جز ویندوز XP که سازگار داده روش نصب نمیشه.
2.برای پارتیشن بندی از برنامه Hibernet Boot CD 9 به بالا استفاده کن می تولنی از سایت 9down.com دانلود کنی دقت کن که پارتیشن بندی این هارد کمی سخت و مقداری با هارد کامپیوتر های دیگه فرق داره
3. بهترین ویندوز برای این Notbook ویندوز 7 است که نسخه نهایی را می توانی از همان سایت بالا دانلود کنی
4.مبارک باشه
5. تبدیل را هم می توانی از خیابان قا آنی تهیه کنی قیمتی نداره
6. یادت باشد 12 ساعت تو شارژ باشه و بعد اقدام به نصب ویندوز کنی
7. حدود 45 درصد از درایور ها رو ویندوز XP سازگار میشناسه بجز Modem - Lan - Bluetooth - Card Reader -Wirlan
8. ویندوز 7 خودش همه درایور ها رو نصب می کنه بجز چند تایی
9. خیرش را ببینی کاکو

H@mid-Vista
25-10-2009, 18:49
XP
نسخه 11 ش هم اومد؟:18:
تا همین چند وقت پیش که ملت داشتم 7C شو استفاده میکردن :31:

براي ايكس پي اخرين نسخه قابل نصب ورژن

33 mb

navid10000
25-10-2009, 19:09
سلام به همه
امروز گرفتمش 5738g از زاهدان با گارانتی سازگار 810 تومن ازش راضیم از همتون ممنون

!Yahoo
26-10-2009, 00:13
1.هیچ ویندوز XP جز ویندوز XP که سازگار داده روش نصب نمیشه.
2.برای پارتیشن بندی از برنامه Hibernet Boot CD 9 به بالا استفاده کن می تولنی از سایت 9down.com دانلود کنی دقت کن که پارتیشن بندی این هارد کمی سخت و مقداری با هارد کامپیوتر های دیگه فرق داره
3. بهترین ویندوز برای این Notbook ویندوز 7 است که نسخه نهایی را می توانی از همان سایت بالا دانلود کنی
4.مبارک باشه
5. تبدیل را هم می توانی از خیابان قا آنی تهیه کنی قیمتی نداره
6. یادت باشد 12 ساعت تو شارژ باشه و بعد اقدام به نصب ویندوز کنی
7. حدود 45 درصد از درایور ها رو ویندوز XP سازگار میشناسه بجز Modem - Lan - Bluetooth - Card Reader -Wirlan
8. ویندوز 7 خودش همه درایور ها رو نصب می کنه بجز چند تایی
9. خیرش را ببینی کاکو

ایول همشهری ، مخلصیم
شد یه قرار بزاریم بریم یه شب پنج شنبه باغ :8::5:مهمون ما ، از خجالتت در بیایم:7:

!Yahoo
26-10-2009, 02:15
یه راه راحت تر واسه پارتیشن بندی از طریق
همون cd ویندوز xp هست که زمانی که می گه کدوم درایو رو می خوای روش نصب کنی همه درایوها رو delete کنی وبعد توی فضای unpartion پارتیشن بسازی هر چندتا که می خوای و بعد نصب ویندوز که تمام شد اون درایوها رو فرمت کنی من که همین کارو کردم
البته hiern فایلشو گرفتم اما سیدی نداشتم که نصب کنم دیگه اینکارو کردیم که جواب داد و خیلی هم راحت بود

در ضمن درایو ati شما رو شناخت؟ مداخل system کامپیوتر من که درایو رو نشناخت ودر Cd هم درایو ati نبود فقط nvida وIntel بود؟

hamidhassas
26-10-2009, 12:00
یه راه راحت تر واسه پارتیشن بندی از طریق
همون cd ویندوز xp هست که زمانی که می گه کدوم درایو رو می خوای روش نصب کنی همه درایوها رو delete کنی وبعد توی فضای unpartion پارتیشن بسازی هر چندتا که می خوای و بعد نصب ویندوز که تمام شد اون درایوها رو فرمت کنی من که همین کارو کردم
البته hiern فایلشو گرفتم اما سیدی نداشتم که نصب کنم دیگه اینکارو کردیم که جواب داد و خیلی هم راحت بود

در ضمن درایو ati شما رو شناخت؟ مداخل system کامپیوتر من که درایو رو نشناخت ودر Cd هم درایو ati نبود فقط nvida وIntel بود؟

درایور ATI را باید از سایت خود شرکت Acer دانلود کنی به لینک زیر برو و دانلود کن
راستی تمام درایور های ویندوز 7 , Vista , XP را هم دانلود کن نسخه جدید هستند و در کارایی قطعات نقش مهمی دارند مثلا با نصب درایور جدید گرافیک مشکل افت سرعت در بازی Crysis حدود ۱۲٪ برطرف می شه و یا وایرلس دارای امکانات بیشتری شده و مدیریت آن خیلی بهترشده.

راستی لب تاب را در سایت acer.com در قسمت Middle East در Service & Support رجیستر کن.

لینک رجیستر کردن

!Yahoo
26-10-2009, 19:21
بسیار ممنون ، خیل توپ شد همه رو نصب کردم فقط 2 چیز مونده

چگونه از hdmi استفاده کنم ؟ همین جوری بزنم تو ورودی lcd tv? که زدم نشناختش؟ راه خاصی داره ؟
در ضمن مدل دقیق wirles xpواسه دانلود کدوم مدله؟
Wireless LAN Driver for Atheros LiteOn AR5B91Wireless LAN
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn HB95
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn (AR5B91 and XB63),and QMI AR5B91

hamidhassas
26-10-2009, 22:19
بسیار ممنون ، خیل توپ شد همه رو نصب کردم فقط 2 چیز مونده

چگونه از hdmi استفاده کنم ؟ همین جوری بزنم تو ورودی lcd tv? که زدم نشناختش؟ راه خاصی داره ؟
در ضمن مدل دقیق wirles xpواسه دانلود کدوم مدله؟
Wireless LAN Driver for Atheros LiteOn AR5B91Wireless LAN
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn HB95
Atheros Wireless LAN Driver for Foxconn (AR5B91 and XB63),and QMI AR5B91

1.برای فعال نمودن HDMI با راست کلیک کردن بر روی صحفه دسک تاپ گزینه ای به آن اضافه شده به نام Catalyst™ Display یا شبیه به این در آنجا تنضیماتی برای خروجی تصویر توسط HDMI وجود دارد کمی دقت کنی پیدامی کنی:18:

2. خود من هم دقیقا نمی دونم کدام است چون مجبور شدم هر سه را دانلود کتم و بعد از حالت فشرده خارج کردم و فایل فشرده را پاک کردم و بعد از ۳ فولدر موجود فقط درایور فولدر ۲ نصب شد به همین خاطر نمی دونم کدام است ولی شما اول دومی را دانلود کن شاید همان باشد :41:
اگر نصب کردید به من هم بگویید کدام بود.

:10:

!Yahoo
27-10-2009, 00:10
WLAN_Atheros_v.7.7.0.267_XPx86
این درایور وایرلس بود
--------------------
در ضمن من atiنرم افزار رو پاک کردم و فقط از درایورش واسه کارت گرافیک استفاده کردم
الان هم هیچ مشکلی و دردسری واسه hdmi ندارم و دنگ وفنگ نداره
-------------
بعد یه سوالی واسه خروجی صدای hdmi من توی قسمت
sound & devices میرم و در audio قسمت sound play back میزارم روی hdmi ، ایا راهی دیگر هم هست ؟

mahyareee
27-10-2009, 01:18
میشه جدید ترین درایور جی فورس جی 105 رو بزارید؟برای win7میخوام...............:41:

VGA NVIDIA g105m
VGA Driver For win7

hamidhassas
27-10-2009, 11:21
میشه جدید ترین درایور جی فورس جی 105 رو بزارید؟برای win7میخوام...............:41:

VGA NVIDIA g105m
VGA Driver For win7

درایورهای جدید را می توانی از لینک زیر دریافت کن

Windows XP - Vista - 7 - 2003 - 2008

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] whql.exe ===== Driver windows 7 32bit

Pami
27-10-2009, 14:24
عزيزان محترم ، درخواست هاي درايور و برنامه در تالار زير هست نه اينجا كه محل مشاوره و خريد هست
رعايت كنيد لطفا
تاپيك در آستانه بسته شدن هست

apoosh
28-10-2009, 10:02
دوستان لطف کنن یه نظر کارشناسی درمورد سئوال من بدن
من میخوام 5738 بگیرم اما بین ZG و G شک دارم. خودم نظرم بیشتر روی G هستش اما میخوام بدونم با توجه به اختلاف قیمتشون که بیشتر از 120 هزار تومنه می ارزه G را بگیرم؟ آخه به نظر می رسه جز یک CPU و RAM مزیت دیگه ای نداره. آیا همین دوگزینه انقدر ارزش قیمتی داره؟ دوستان لطف کنن راهنمایی بفرمایند کدوم را بگیرم. البته اینرا هم بگم که میخوام لپ تاپم جایگزین کامپیوتر خونگیم هم بشه و گاهی بازی هم میکنیم.

f-soltani
28-10-2009, 19:39
سلام
ویندوز 7 بیلد 7600 کرک میخواد
ممنون

hamidhassas
28-10-2009, 20:19
دوستان لطف کنن یه نظر کارشناسی درمورد سئوال من بدن
من میخوام 5738 بگیرم اما بین ZG و G شک دارم. خودم نظرم بیشتر روی G هستش اما میخوام بدونم با توجه به اختلاف قیمتشون که بیشتر از 120 هزار تومنه می ارزه G را بگیرم؟ آخه به نظر می رسه جز یک CPU و RAM مزیت دیگه ای نداره. آیا همین دوگزینه انقدر ارزش قیمتی داره؟ دوستان لطف کنن راهنمایی بفرمایند کدوم را بگیرم. البته اینرا هم بگم که میخوام لپ تاپم جایگزین کامپیوتر خونگیم هم بشه و گاهی بازی هم میکنیم.

اولا که لب تاپ هیچ وقت جای کامپیوتر دکستاپ را نمی تونه بگیره
دوما با ید بدونی آیا می خوای با آن با برنامه هایی مانند Photoshap - Auto CAD - 3D MAX - و غیره را کار کنی یا نه اگر کار می کنی باید مدل G را بگیری اگر که نه مدل ZG

سوما مدل ZG هم خوب است و با برنامه های بالا کار می کنه و جواب هم میده فقط اگر کا با مدل G حدود مثلا 3 ساعت طور بکشه با ZG حدود 3.10 طور می کشه و بعد از اون 120 تومان اختلاف برای CPU , Ram زیاده چون اختلاف قیمت CPU , RAM در هر دو 35 هزار تومان است و می توانی مدل ZG را بخری و بعد Ram , Cpu را تغییر بدی

توجه:

ویندوز 32bit حد اکثر رم را تا 3 گیگ قبول می کنه پس اگر می خوای ویندوز 32bit نصب کنی پولت را دور نریز و همان مدل ZG را بخر

mehran_4x
28-10-2009, 20:48
ویندوز 32bit حد اکثر رم را تا 3 گیگ قبول می کنه پس اگر می خوای ویندوز 32bit نصب کنی پولت را دور نریز و همان مدل ZG را بخر

روش ساپورت 4 گيگ به بالا(تست شده در ويندوز ويستا سرويس پك 1)

FIRST OF ALL IT IS BETTER TO BACK UP BOOT MANAGER CONFIGURATION

bcdedit /export C:\SAVEDBCD

:TO RECOVER BOOT MANAGER

bcdedit /import c:\savedbcd
دانلود برنامه ready for 4GB برای تغییر محدودیت کرنل:

نقل قول:

1-اجرا برنامه وAPPLY
2-RUN CMD AS ADMINISTRATOR
3-bcdedit /set {current} pae ForceEnable
4-bcdedit /set {current} kernel ntkr128g.exe
5-bcdedit /set {current} testsigning on

RESTART AND CHECK THE MEMORY IN TASK MANAGER

apoosh
28-10-2009, 21:54
اولا که لب تاپ هیچ وقت جای کامپیوتر دکستاپ را نمی تونه بگیره
دوما با ید بدونی آیا می خوای با آن با برنامه هایی مانند Photoshap - Auto CAD - 3D MAX - و غیره را کار کنی یا نه اگر کار می کنی باید مدل G را بگیری اگر که نه مدل ZG

سوما مدل ZG هم خوب است و با برنامه های بالا کار می کنه و جواب هم میده فقط اگر کا با مدل G حدود مثلا 3 ساعت طور بکشه با ZG حدود 3.10 طور می کشه و بعد از اون 120 تومان اختلاف برای CPU , Ram زیاده چون اختلاف قیمت CPU , RAM در هر دو 35 هزار تومان است و می توانی مدل ZG را بخری و بعد Ram , Cpu را تغییر بدی

توجه:

مگه cpu را میشه ارتقا دادا؟ همونجا که میخرم میتونم اینکار را بکنم؟ اینجوری که دیگه G اصلا صرفه نداره. آدم با 35 تومن میکنتش zg

H@mid-Vista
28-10-2009, 22:26
مگه cpu را میشه ارتقا دادا؟ همونجا که میخرم میتونم اینکار را بکنم؟ اینجوری که دیگه G اصلا صرفه نداره. آدم با 35 تومن میکنتش zg

به نظر من اگه داري حتما جي بگير
تغيير سي پي يو هم بي معنا هست و ممكن هست اما كسي در بازار اين كارو نمي كنه

جي خيلي بهتره
با ويندوز 7 نسخه 64 بيت
همه برنامه هاي 32 بيت هم ران ميشن روش نترس

Pami
29-10-2009, 03:15
مدل G جديد با اين مشخصات فعلا تو بازار ايران رقيب نداره

در مورد ارتقا پردازنده لپ تاپ :

اصلا فكر نكنيد ميتونيد مثل دسكتاپ بريد براي خودتون CPU بخريد و لپ تاپ رو به راحتي باز كنيد و ارتقا بديد
اولا بايد در به در دنبال پردازنده هم خانواده اون مدل بگرديد و ثانيا با قيمت بسيار بالاتر
ارزش اقتصادي نداره اين كار ، بهتره G رو بخريد با 100 هزار تومن اختلاف تا ZG بخريد و ارتقا بديد

apoosh
29-10-2009, 09:11
پس با این حساب G بگیرم بهتره. گارانتی را هم که میدونم سازگار باید باشه، خود سایت سازگار زده 829 اما معمولا میشه از نمایندگیهاش ارزونتر هم گیر آورد. کسی جایی سراغ نداره؟ قیمت هم داشته باشید ممنون میشم.
بعد دو تا سئوال دیگه، اول اینکه چه رنگهاییش الان تو بازار موجوده؟ دوم هم اینکه تاچ پد موسش روی صفحه کلید قفل داره؟(موقع تایپ خیلی اذیت میکنه)

ya_hossayn
29-10-2009, 16:32
با سلام به همه دوستان

یک سوال: چند وقت پیش لپ تابی از اچ پی دیدم که حدود یک میلیون قیمتش بود با سی پی یو ی 6 مگ کش و گرافیک 9600 جی تی . به نظرتون بهتر نیست که به جای مدل جی 5738 که حدود 780 تومنه و با کش 2مگ و گرافیک ضعیفتر هستش این مدل اچ پی رو که کمی هم گرونتره گرفت؟ یعنی این تفاوت قیمت نمی ارزه که چنین سیستمی گرفت؟

apoosh
29-10-2009, 16:52
من بعید میدونم اینی که شما میگی 1میلیون باشه!! الان مدلهای با کانفیگ پایینتر از خود اچ پی، قیمتشون بالای 1میلیون هست. فکر میکنم اشتباه میکنی دوست من

hesam 63
29-10-2009, 22:17
من اشتباهي سوال م رو در يه تاپيك ديگه مطرح كردم و البته جواب هم داده شد ولي كامل نبود چون كل تاپيك مربوطه رو خونده بودم و نتيجه اي نگرفته بودم
سوال م رو اينجا مطرح مي كنم و اميدوارم ذوستان پاسخ خوبي در مورد مدل ابسر زذ جي من كه تازگي خريدم بدن
...
من فقط هفته اي يك يا دو بار از باتري استفاده خواهم كرد ... مي خواستم ببينم اگر باتري رو لپ تاپ باشه و شارژ هم روي اون باشه مشكلي به وجود نمياد چون يه سري از دوستان اعتقاد دارن باتري رو دربياري بهتره و البته اينكه اگه مثلا بيست درصد استفاده شد و دوباره بزنم به شارژ مشكلي به وجود نمياد ؟
من مطالب استفاده درست از باطري رو خوندم ولي نظرات متفاوته و دوستاني كه اين مدل رو دارن كمك بهتري مي تونن بكنن
در ضمن باتري من در تنظيمات معمول كه نماينده سازگار انجام داده بيشتر از دو ساعت و ربع نمي كشه ... مي خواستم ببينم طبيعيه ؟ و اينكه براي استفاده بيشتر چه تنظيماتي بايد انجام بدم
با تشكر

Captain_Nemo
30-10-2009, 12:35
من مي خواستم 5738g بگيرم ولی با ديدن مدل MSI GX630 يه خورده به شک افتادم قیمتش هم حدود 900 تومنه.

GX630 Specifications

Processor & Cache
AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor

Operating System
Windows Vista® Home Premium

Chipsets
nVIDIA MCP77

System Memory
(DDR2 667/800) :4 GB

LCD Display
15.4" WSXGA+/WXGA ACV(Amazing Crystal Vision) Display

Graphics & Video Module
nVIDIA Geforce 9600M GT, 512MB DDR3 VRAM UP TO 1790 MB

Audio
SoundBlaster compatible

HDD
320GB SATA (5400RPM)

Optical Drive
DVD Super Multi/ Blu-ray

Webcam
2.0M

Card Reader
4-in-1 Card Reader, SD/MMC/MS/MS Pro

Communication Port
Built-in Gigabit Ethernet LAN and Modem Module
Built-in 802.11b/g WLAN Card / Bluetooth V2.0+EDR (Bluetooth is optional)

I/O Port
Graphics Card Output (15-pin, D-Sub) X 1
USB2.0 Port X 3
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
Modem Port X 1
LAN Port X 1
PCI Express Card X 1
eSATA X 1
HDMI X 1

AC Adaptor
120W

Battery Pack & Life
Li-Ion 6/9 cells

Dimension & Weight
358(L) X 260(D) X 27~31(H)mm
2.7KG

تقريباً همه چيزش با 5738g برابر و کارت گرافيکش هم قوی تره فقط CPU از نوع AMD هست ...
شما چی پيشنهاد ميکنيد؟

commandofox
30-10-2009, 13:24
می خام بدونم آیا 5738ZG قابلیت افزیش رم تا چقدر و با چه باسی رو داره
چه جوری باید از باطری لب تاب استفاده کرد آیا اگر مدام از برق استفاده کنم برای باطری مشکلی پیش نمی یاد

edvin_leo
30-10-2009, 13:30
acer extensa 5635
سلام دوستان.من میخوام لب تاپ با برند و مدل بالا رو بخرم.لطفا دوستانی که آشنایی دارن نظر بدن .ممنون میشم. در ضمن به قیمته 700000 هزار تومان با مشخصات زیر:

مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 250 گيگابايت
حافظه رم : 2048 مگابايت
كارت گرافيكي: 512 مگابايت - GeForce 105M
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - CineCrystal - WXGA LED - Backlit TFT - High Brightness
سيستم عامل : DOS

ya_hossayn
31-10-2009, 00:43
من مي خواستم 5738g بگيرم ولی با ديدن مدل MSI GX630 يه خورده به شک افتادم قیمتش هم حدود 900 تومنه.

GX630 Specifications

Processor & Cache

Operating System

Chipsets
nVIDIA MCP77

System Memory

LCD Display

Graphics & Video Module

Audio
SoundBlaster compatible

HDD
320GB SATA (5400RPM)

Optical Drive
DVD Super Multi/ Blu-ray

Webcam
2.0M

Card Reader

Communication Port

I/O Port
USB2.0 Port X 3
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
Modem Port X 1
LAN Port X 1
PCI Express Card X 1
eSATA X 1
HDMI X 1

AC Adaptor
120W

Battery Pack & Life
Li-Ion 6/9 cells

Dimension & Weight
2.7KG

تقريباً همه چيزش با 5738g برابر و کارت گرافيکش هم قوی تره فقط CPU از نوع AMD هست ...
شما چی پيشنهاد ميکنيد؟
این هم شاهد مدعای ما. این که سی پی یوش ای ام دی است هم باید بررسی بشه که آیا نسبت به اون یکی چطور هست. فقط بنده همین رو بگم که سی پی یوی ای ام دی که در لب تاب ها هست یکی turion X2 , یکی turion X2 ultra رو من دیدم. که دومی بالاتره با احتمالا 2 مگ کش و البته باس 1600 ،

apoosh
31-10-2009, 13:14

GX630 Specifications

Processor & Cache

Operating System

Chipsets
nVIDIA MCP77

System Memory

LCD Display

Graphics & Video Module

Audio
SoundBlaster compatible

HDD
320GB SATA (5400RPM)

Optical Drive
DVD Super Multi/ Blu-ray

Webcam
2.0M

Card Reader

Communication Port

I/O Port
USB2.0 Port X 3
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
Modem Port X 1
LAN Port X 1
PCI Express Card X 1
eSATA X 1
HDMI X 1

AC Adaptor
120W

Battery Pack & Life
Li-Ion 6/9 cells

Dimension & Weight
2.7KG

شما چی پيشنهاد ميکنيد؟
قیمت این لپ تاپ با گارانتی ماتریکس 1.036.000 هست اما از لحاظ کانفیگ فوق العادست و شاید گزینه بهتری برای طرفداران گیمینگ نسبت به 5738 باشه! من خودم هم الان رفتم تو فکر شاید اینو بگیرم

pulser
01-11-2009, 10:27
جهت اطلاع دوستان یک نوت بوک ایسر مدل 5738zg خریدم بعد از دو روز موتوجه شدم میکروفون داخلی خیلی ضعیف ضبط میکند به شرکت که یکی از نمایندگی های سازگار ارقام بودو دستگاه را از انجا خریده بودم مراجعه کردمپس از دوروز با پیگیری گفتند تمام نوت بوک های این مدل همین ایراد را دارد. واگر میخواهید مرجوع شود 100 هزار تومن از پول خرید کم میشود.
این را گفتم که به تبلیغات پوچ و گارانتی اعتنا واطمینان نکنید .تازه بماند که فریم آن هم مربوط به مدل ایسر5738Z میباشد.....:41:

hamidhassas
01-11-2009, 18:59
جهت اطلاع دوستان یک نوت بوک ایسر مدل 5738zg خریدم بعد از دو روز موتوجه شدم میکروفون داخلی خیلی ضعیف ضبط میکند به شرکت که یکی از نمایندگی های سازگار ارقام بودو دستگاه را از انجا خریده بودم مراجعه کردمپس از دوروز با پیگیری گفتند تمام نوت بوک های این مدل همین ایراد را دارد. واگر میخواهید مرجوع شود 100 هزار تومن از پول خرید کم میشود.
این را گفتم که به تبلیغات پوچ و گارانتی اعتنا واطمینان نکنید .تازه بماند که فریم آن هم مربوط به مدل ایسر5738Z میباشد.....:41:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18:
من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 6متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود

امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن:13:

راستی یادم رفت
درست می گین باید ضعیف باشه چون وقتی درایور کارت صدا را نصب می کنید بعد باید وارد کنترل پنل شوید و Realtak HD Manenger را باز کنی و تنضیمات میکروفن را از حالت دیفالت خارج کنی و حساسیت میکروفن را 100% کنی و بعد کیفیت صدا را از 48KHz به 96KHz تغییر دهی و در قسمت Microphon Boster دسیبل صدا را از صفر به 30db تغییر بدی و تیک نویز بلندگو و هوا را برداری تا درست شود

نکته:
دقت کنید این ها را که گفتم باید نسبت به زمان و مکان تغییر دهید نه اینکه یکدفعه دسیبل میکروفن را ببری روی 30 وگرنه از بلندگو ها به جای اینکه صدای خود را بشنوید صدای یک صوت بسیار بلند را میشنوید که شما را کر می کند تنضیمات بالا را باید کم کم تغییر دهید تا به میزان صدای مورد نظر برسید و از بهترین کیفیت استفاده کنید
ر

Captain_Nemo
01-11-2009, 19:02
من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 1متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود

امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن

دوست عزیز مال شما از سری ZG جديده؟ يا از اين قديمی هاست؟

hamidhassas
01-11-2009, 19:25
دوست عزیز مال شما از سری ZG جديده؟ يا از اين قديمی هاست؟

از سری جدید است و یکی از خوبی های سری جدید میکروفن بسیار قوی است که در سری قدیم کمی مشکل داشت می تولنید برای درک بهتر برنامه Sony Sound Forge , Adob Audiotion رانصب و تست بگیرید بعد متوجه قدرت و کیفیت آن می شوید

:5::10::5::8::8::8::8::8::8::8::5::10::5:

hamidhassas
01-11-2009, 19:37
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18:

من همین مدل 5738ZG را دارم ولی این چیزی که شما می گین نیست و خیلی با کیفیت و خوب ظبط می کنه و از فاصله 1.5 تا 6متری هیچ مشکلی نداره و تازه با هاش چت کردم آن هم نه برای چند لحظه بلکه حدود 1 تا 2 ساعت و طرف مقابل از میزان و شفافیت صدا رازی بود

امکان داره مال شما اینجوری بوده و نمایندگی نه خواسته برای یک میکروفن یک سیستم رو عوض کنه و شما رو پی چوندن می خواستی همان جا بگی اگر راست میگین یک سیستم بیارن و همان را هم تست کنی ببینی راست می گن:13:

راستی یادم رفت
درست می گین باید ضعیف باشه چون وقتی درایور کارت صدا را نصب می کنید بعد باید وارد کنترل پنل شوید و Realtak HD Manenger را باز کنی و تنضیمات میکروفن را از حالت دیفالت خارج کنی و حساسیت میکروفن را 100% کنی و بعد کیفیت صدا را از 48KHz به 96KHz تغییر دهی و در قسمت Microphon Boster دسیبل صدا را از صفر به 30db تغییر بدی و تیک نویز بلندگو و هوا را برداری تا درست شود

نکته:
دقت کنید این ها را که گفتم باید نسبت به زمان و مکان تغییر دهید نه اینکه یکدفعه دسیبل میکروفن را ببری روی 30 وگرنه از بلندگو ها به جای اینکه صدای خود را بشنوید صدای یک صوت بسیار بلند را میشنوید که شما را کر می کند تنضیمات بالا را باید کم کم تغییر دهید تا به میزان صدای مورد نظر برسید و از بهترین کیفیت استفاده کنید
ر

بهترین حالت برای چت , ضبط صدا کردن در سر کلاس درس تنضیمات زیر است

Recording Volume === 100%
Playback Volume === 50%
Microphon Boost === +10db
Microphon Effect === On / On
Defult Format === 16bit , 960000Hz Studio Quality

:40::27::21::40::5::10::5::20::5::10::5::40::27::2 1::40:

hamidhassas
01-11-2009, 19:51
می خام بدونم آیا 5738ZG قابلیت افزیش رم تا چقدر و با چه باسی رو داره
چه جوری باید از باطری لب تاب استفاده کرد آیا اگر مدام از برق استفاده کنم برای باطری مشکلی پیش نمی یاد

حداکثر تا 4GB ولی طبق چیپست مادربور که G45 است شرکت اینتل گفته تا 8GB ولی شرکت ایسر تا 4 را تائید کرده

برای اطلاعات باطری به آدرس زیر مراجعه کنید.

commandofox
01-11-2009, 22:50
آقا حمید ممنون دمت گرم گل کاشتی

wahid2003vj
01-11-2009, 23:12
آخرین قیمت Acer Aspire 5738z چنده؟

Pami
01-11-2009, 23:37

حدود 590 هست با گارانتی سازگار ، لیست قیمت میخواهید برید به لینکی که در امضای من هست

UN.REGISTERED USER
01-11-2009, 23:39

کف بازار دیروز حدود 555 بود ! :13:

mamo
02-11-2009, 00:26
نمایندگی تبریز 570 می داد

edvin_leo
02-11-2009, 11:31
سلام:
بهترین مدل acer که جدیدترین مدلش هم هست acer extensa 5635g هست.من دو روز پیش خریدم.فوق العادست.به همه دوستان پیش نهاد میکنم بخرن.قیمتش هم 680 تومان.با این قیمت عالیییییییییییییییییییه. کانفیگش رو هم تو صفحه قبل گذاشتم.

mamo
02-11-2009, 12:34
سلام:
بهترین مدل acer که جدیدترین مدلش هم هست acer extensa 5635g هست.من دو روز پیش خریدم.فوق العادست.به همه دوستان پیش نهاد میکنم بخرن.قیمتش هم 680 تومان.با این قیمت عالیییییییییییییییییییه. کانفیگش رو هم تو صفحه قبل گذاشتم.

نظر خودم : 5738ZG خیلی بهتره ازش

F.mohammad
02-11-2009, 18:41
سلام بلاخره تصمیم رو گرفتم , 5738g میگیرم , تو مشهد هر جا گشتم پیدا نکردم , فقط یه جا بهم گفت که فردا واسش میارن , قیمت هم 829 تومن گفت.
از نظر شارژ چه جوریه؟

hamidhassas
02-11-2009, 20:46
سلام:

نظر من هم : 5738ZG خیلی بهتره ازش

TopGear
02-11-2009, 21:54
سلام حمید خان
یه سوال دارم
من ویندوز 7 رو رو لپتاپم نصب کردم نمیدونم چجوری رو xp مُد بزارمش
لطفاً راهنماییم کنیم

m654
02-11-2009, 22:35
سلام حمید خان
یه سوال دارم
لطفاً راهنماییم کنیم
یه برنامه مجازی سازی هست؛ برنامه‌های دیگری توصیه می‌شه:

غم زرد
03-11-2009, 00:35
سلام
می خواستم بدونم کیفیت تصویر در 5738 جی چطوریه به خصوص برای دیدن فیلم ؟
یکی از بچه ها در تاپیک نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها برای مدل Acer Aspire 5935G اینطوری گفته:

-کیفیت LCD تو صفحات مشکی به شدت پایینه بطوری که من نتونستم توش فیلم دیدن رو تحمل کنم!.

ایا این برای مدل 5738 جی هم صحت داره ؟
ممنون

mehran_4x
03-11-2009, 06:07
یه سوال دارم

تو ویندوز 7 یک برنامه جدید امده که windows xp mode هست که virtual هستش..و یه فایل 500 مگی از طرف خود مایکروسافت هست که تنها بروی ویندوز 7 نصب میشه و خودشwindows xp رو در درون خودش داره و نیازی به نصب سیستم عامل بروی برنامه مجازی ساز نیست.برنامه virtual box یا vmware برنامه هایی هستن که شرکتهای دیگه اونو نوشتند و برای نصب انواع سیستم عامل مناسب هست و در واقع باید cd اون سیستم عامل بروی اون برنامه مجازی ساز نصب بشه.
در نسخه ای که مایکروسافت برای ویندوز 7 داده ، در واقع شما تنها نیاز به نصب این برنامه دارید و بعد ار اون ویندوز xp رو بروی دسکتاپ ویندوز 7 خواهید داشت و نیازی به CD ویندوزXP ندارید.
اما نکته بعدی اینه که ، این برنامه بروی cpu هایی نصب میشه که virtualization technology رو ساپورت میکنند.cpu های 4200,4300,6400,6500,6600,7350,7550 ,3400 این قابلیت رو ساپورت نمی کنند و این برنامه در انهااجرا نمی شود.پس یه فایل 500 مگی که اجرا نمی شه دانلود نکنید. اما اون برنامه های مجازی سازی اجرا میشوند.ارزش این برنامه اینه که مایکروسافت نوشته و بسیار با ساختار اصلی ویندوز 7بهینه است.

دانلود

sepadl71
03-11-2009, 15:11
با سلام خدمت تمامی دوستان
همون طور که میدونید ، یکی ، دو هفته پیش 5738Z خریدم
الآن روش 2 تا ویندوز دارم :
1. Windows 7 Ultimate N Build 7600 10/22/2009
2. Windows Server 2008 SP1
تمامی درایور های ویندوز 7 رو با upgrade خود ویندوز ، از اینترنت میگیرم و نصب میکنم
ولی تو Server 2008 مشکل اینجاست که فقط ، صدا رو خودش نصب میکنه ، نه وایرلس و نصب میکنه و نه لن و
تو گوگل اینا هم گشتم ، چیزی پیدا نکردم ، اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون

siavash online
03-11-2009, 17:07
سلام
می خواستم بدونم کیفیت تصویر در 5738 جی چطوریه به خصوص برای دیدن فیلم ؟
یکی از بچه ها در تاپیک نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها برای مدل Acer Aspire 5935G اینطوری گفته:

-کیفیت LCD تو صفحات مشکی به شدت پایینه بطوری که من نتونستم توش فیلم دیدن رو تحمل کنم!.

ایا این برای مدل 5738 جی هم صحت داره ؟
ممنون

من ZG دارم،کیفیت همشون یکیه،و این حرف دوستمون نه بدین شدت که نشه دید ولی درسته،
البته کیفیت فیلم هم خیلی شرطه.اما در کل خوبه .اگه مستقیم نگاه کنی که هیچ مشکلی نداره،نباید زیاد سخت بگیری،من خودم فیلم هم میبینم مشکلی ندارم،ا گه فقط برای فیلم میخوای خوب سینمای خانواده بگیر.،:10:

shadow666
03-11-2009, 22:34
سلام. 10 صفحه قبلی اینجا رو خوندم دیدم بچه ها از 5738 راضی هستن. حقیقتش من میخوام تا سقف 850 هزینه کنم و از سیستم
بیشتر رم و سی پی یو برام مهمه و گرافیک هم اونقدری که فیلم اچ دی رو پخش کنه. این مدت که گشته بودم Dell studio 1555 با
کانفیگ cpu 2 , ram 2 ddr2 چشمم رو گرفته بود به قیمت 840. کسایی هم که دارن راضین ازش. به نظر شما کدوما بهتره؟؟

mamo
03-11-2009, 23:45
سلام. 10 صفحه قبلی اینجا رو خوندم دیدم بچه ها از 5738 راضی هستن. حقیقتش من میخوام تا سقف 850 هزینه کنم و از سیستم
بیشتر رم و سی پی یو برام مهمه و گرافیک هم اونقدری که فیلم اچ دی رو پخش کنه. این مدت که گشته بودم Dell studio 1555 با
کانفیگ cpu 2 , ram 2 ddr2 چشمم رو گرفته بود به قیمت 840. کسایی هم که دارن راضین ازش. به نظر شما کدوما بهتره؟؟

5738z هم کارتو راه میندازه
570 تومن

shadow666
04-11-2009, 00:16
5738z هم کارتو راه میندازه
570 تومن

ممنون از جوابتون. چون پروژه ها سنگین روش run میکنم میخوام رم و سی پی یوش بالا باشه. سی پی یو 2 مگ کش
باشه و رم هم 4 گیگ. صفحه نمایش هم اچ دی باشه و 15.6. کیبورد خوبی داشته باشه و گرافیکش هم فقط اچ دی اجرا کنه
سقف قیمت هم 850 گذاشتم که یه 2-3 سالی برام کار کنه.(راستی خرابی هم نداشته باشه) ممنون

UN.REGISTERED USER
04-11-2009, 09:32
سلام دوستان

باید بگم با کمال تعجب ، یک جایی را دیدم که 5738Z کانفیگ قدیم می فروخت ! 3 تا هم موجودی داشت !

این مدل توی دبی هم نایاب شده حالا این از کجا آورده ؟

قمت فروشش : 550.000 بدون گارانتی - گارانتی 6 ماهه خودش !

siavash online
04-11-2009, 12:03
ممنون از جوابتون. چون پروژه ها سنگین روش run میکنم میخوام رم و سی پی یوش بالا باشه. سی پی یو 2 مگ کش
باشه و رم هم 4 گیگ. صفحه نمایش هم اچ دی باشه و 15.6. کیبورد خوبی داشته باشه و گرافیکش هم فقط اچ دی اجرا کنه
سقف قیمت هم 850 گذاشتم که یه 2-3 سالی برام کار کنه.(راستی خرابی هم نداشته باشه) ممنون
دوست من با این مشخصات و قیمتی که میخواهی 5738G بگیر با گارانتی سازگار که تو 5738 از همه سرتره و با قیمت شما سازگاره.نه فقط از لحاظ رم و سی پی یو بلکه تو گرافیک هم عالیه.کیبوردشم که 90% راضی هستند،از جمله خوم،اچ دی هم که راحت اجرا می کنه و از Dell studio 1555 خیلی سر تره از لحاظ کانفیگ،خودت یه مقایسه ی کوچولو کنی متوجه می شی:46:

shadow666
04-11-2009, 12:39
دوست من با این مشخصات و قیمتی که میخواهی 5738G بگیر با گارانتی سازگار که تو 5738 از همه سرتره و با قیمت شما سازگاره.نه فقط از لحاظ رم و سی پی یو بلکه تو گرافیک هم عالیه.کیبوردشم که 90% راضی هستند،از جمله خوم،اچ دی هم که راحت اجرا می کنه و از Dell studio 1555 خیلی سر تره از لحاظ کانفیگ،خودت یه مقایسه ی کوچولو کنی متوجه می شی:46:

آخه یه مسئله برند میاد وسط. دل رو دست بچه ها دیدم که راضین، اما ایسر رو نمیشناسم!!

edvin_leo
04-11-2009, 13:08
سلام:
اگر کسی قصد خرید لب تاپ بخصوص ایسر رو داره حتما یه نگاهی هم به acer extensa 5635G بندازه.این یه پیشنهاده دوستانست.به حر حال خوبه وقتی یه جنس میخرید و راضی هستید ازش به بقیه هم معرفی کنید.اصلا دوست ندارم جنبه تبلیغ داشته باشه حرفم تو ذهنتون. اما واقعا لب تاپ فوق العادهای.فقط Acer extensa 5635G

siavash online
04-11-2009, 15:35
آخه یه مسئله برند میاد وسط. دل رو دست بچه ها دیدم که راضین، اما ایسر رو نمیشناسم!!
خوب برند دیگه شخصیه.برند دل خوب معروفتره،و پول برندشو میگیره و شاید از لحاظ جنس بدنه قویتر.
شما اگه کل صفحات رو بخونید متوجه میشید که 95% کسایی که این لب تاپو دارن راضی هستند.
به هر صورت این پیشنهاده من بود و تصمیم گیرنده شمایی.بهترین کار اینه که از نزدیک جفتشو ببینی هر کدومو یه تست بزنی .اینجوری تصمیم گیری برات خیلی راحت تره

F.mohammad
04-11-2009, 18:59

سلام , منم کارم نیاز به رم و سی پی یو زیاد داشت , اول نظر خودم لپ تاپ msi بود که قیمتش 850 بود با این مشخصات:
core 2 duo 2.36 3mb cache
4gb 800
250gb hdd
ولی بچه ها نظرمو عوض کردن و یه دونه acer 5738g خریدم , دیروز ویندوز نصب کردم , هنوز زیاد باهاش کار نکردم که بخوام نظر بدم ولی لپ تاپ خوبی باید باشه نسبت به قیمتش , تنها مشکلش صفحه نمایشش تو رنگه مشکیه , صفحه نمایشش هم خیلی عریضه! ولی تو این قیمت بهترین کانفیگ رو داره.

H@mid-Vista
04-11-2009, 20:10
با سلام خدمت تمامی دوستان
همون طور که میدونید ، یکی ، دو هفته پیش 5738Z خریدم
الآن روش 2 تا ویندوز دارم :
1. Windows 7 Ultimate N Build 7600 10/22/2009
2. Windows Server 2008 SP1
تمامی درایور های ویندوز 7 رو با upgrade خود ویندوز ، از اینترنت میگیرم و نصب میکنم
ولی تو Server 2008 مشکل اینجاست که فقط ، صدا رو خودش نصب میکنه ، نه وایرلس و نصب میکنه و نه لن و
تو گوگل اینا هم گشتم ، چیزی پیدا نکردم ، اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون

راه حل اينجاست:

shadow666
04-11-2009, 23:05
خوب برند دیگه شخصیه.برند دل خوب معروفتره،و پول برندشو میگیره و شاید از لحاظ جنس بدنه قویتر.
شما اگه کل صفحات رو بخونید متوجه میشید که 95% کسایی که این لب تاپو دارن راضی هستند.
به هر صورت این پیشنهاده من بود و تصمیم گیرنده شمایی.بهترین کار اینه که از نزدیک جفتشو ببینی هر کدومو یه تست بزنی .اینجوری تصمیم گیری برات خیلی راحت تره

سلام , منم کارم نیاز به رم و سی پی یو زیاد داشت , اول نظر خودم لپ تاپ msi بود که قیمتش 850 بود با این مشخصات:
core 2 duo 2.36 3mb cache
4gb 800
250gb hdd
ولی بچه ها نظرمو عوض کردن و یه دونه acer 5738g خریدم , دیروز ویندوز نصب کردم , هنوز زیاد باهاش کار نکردم که بخوام نظر بدم ولی لپ تاپ خوبی باید باشه نسبت به قیمتش , تنها مشکلش صفحه نمایشش تو رنگه مشکیه , صفحه نمایشش هم خیلی عریضه! ولی تو این قیمت بهترین کانفیگ رو داره.

خب دوستان باید بگم منو راضی کردین. فردا صبح میرم یه acer 5738g بگیرم . از همه تون ممنونم

hamidhassas
05-11-2009, 12:08
توجه:
نوت بوک های Acer Aspire 5738G/ZG/Z سری جدید CPU های آنها از تکنولوژی Intel® Virtualization Technology پشتیبانی نمی کنند یعنی نمی تواندید از سیستم Virtua PC در ویندوز 7 استفاده کنید.

لینک CPU T6600 ایسر 5738G

mehran_4x
05-11-2009, 12:19
برنامه هاي مجازي سازي شركتهاي ديگه مثل VMWARE نصب ميشه.اما WINDOWS XP MODE كه براي ويندوز 7 توسط خود مايكروسافت نوشته شده روي CPU هاي 4200,4300,6400,6500,6600,7350,7550 نصب نمي شود!
اين برنامه يه هيچ CD نصبي نياز ندارد و يك فايل 500 مگي است.

hamidhassas
05-11-2009, 14:31
توجه توجه
تا ساعاتی دیگر شاهد وقایع بسیار نادر از این سایت خواهید بود انتشار تصاویری از
ACER ASPIRE 5738ZG
شاهد تکه تکه شدن یک نوت بوک بسیار توپ
درج مشخصات واقعی این نوت بوک

منتظر باشید ...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18:

mamo
05-11-2009, 14:38
توجه توجه
تا ساعاتی دیگر شاهد وقایع بسیار نادر از این سایت خواهید بود انتشار تصاویری از
ACER ASPIRE 5738ZG
شاهد تکه تکه شدن یک نوت بوک بسیار توپ
درج مشخصات واقعی این نوت بوک

منتظر باشید ...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18:

hamidhassas
05-11-2009, 16:13
چند ساعت پیش مطالبی در سایت شرکت اینتل خواندم که جالب بود و برای اینکه مطمئن شوم که صحت دارد دفترچه نوت بوک ایسر 5738ZG را از سایت ایسر دانلود کردم و خواندم ودیدم مثل اینکه صحت دارد و باز برای مطمئن شدن این بار نوت بوکم را که 2 هفته بیشتر نیست خریدم را باز کردم و آن را تکه تکه کردم و دیدم که واقعا صحت دارد حالا می خواهم تصاویری به شما نشان دهم و مطالبی را که خواندم برای شما بگویم.

1. نوت بوک ایسر اسپایر مدل 5738ZG دارای چیپست GM45 شرکت اینتل است با رابط ICH9 از مشخصات آن

Support Memmory 8GB DDR3/2 1066/800/667
CPU Support Intel Mobil Core i7/Core 2 Quad / Core 2 Dou / Core 2 / Pentium / Celeron FSB 1066/800/667
Hard Disc Support Max 2TB
CPU Soket Support PGA 478
در نتیجه وقتی نوت بوک را باز کردم دیدم که CPU های 478 کامپیوتر های خانگی هم به آن می خورد و یک CPU 3.00Ghz FSB 800 2MB یا همان CPU فول کش خودمان را روی آن گزاشتم و بعد سیستم را بستم و روشن کردم دیدم جواب میده بدون هیچ مشکلی و چه سرعتی بهم زد.

2. رم کارت گرافیک این نوت بوک از نوع DDR3 800 مارک سامسونگ است
3.دارای 2 اسلات PCIe است که بر روی یکی از آنها کارت وایرلس قرار دارد و قابل تعویض به مدل های دیگر و اسلات دوم خالی است برای کسانی که می خواهند قطعات دیگری را روی آن بگزارند.

4. سیستم خنک کننده CPU از نوع Silent-PiP شرکت گیگابایت است و بسیار پر قدرت طراحی شده برای کسانی که می خواهند CPU آن را ارتقاع دهند

5. جالب آنکه CPU آن قابل تعویض و به صورت زیف است یعنی فقط کافی است که خنک کننده را بر دارید و سپس CPU را از زامن خارج کرده و آن را بردارید و CPU جدید را به جای آن بگزارید ( فقط از CPU های 478 پایه می توانید استفاده کنید)

6. از نظر لولا مانیتور مطمئن باشید که بهترین نوع است و به این راحتی ها خراب نمیشه

7.از نظر جنس قطعات مطمئن باشید که با مارک های Dell - IBM - Sony برابری که می کند هیچ حتی بهتر است در این نوت بوک از ستون های پلاستیکی استفاده شده در در برابر ضربه مقاومت می کنند و بسیار جالب طراحی و جاسازی شده است و در بین آنها از فنر برای ضربه گیر استفاده شده

8.ساخت TAIWAN تایوان است که در زیر آن درج شده Licens Acer U.S.A و از خازن های حالت جامد Japon استفاده شده برای افزایش عمر آن

تصاویر زیر را مشاهده کنید؟

ادامه دارد ...

R@R#M@N
05-11-2009, 16:31
کانفیگ دقیق و قیمت سری G این مدل چیه ؟؟

حمید حساس جان ممنون بابت اطلاعاتت !

ممنون

F.mohammad
05-11-2009, 17:42
حمید جان پس میشه cpu core 2 quad بندازم رو لپ تاپ؟!!

UN.REGISTERED USER
05-11-2009, 18:52

روی HP مثلا بندازی ذوب میشه ... این باید تحمل کنه اگر سیستم خنک کنندگی و تهویه خوبی داشته باشه

در ضمن فقط خنک کنندگی نیست ... مطمئن باید باشید پاور و توان ورودی لازم رو سیستم میتونه بدون هیچ فشای در کارهای سنگین گرافیکی محاسباتی تامین کنه !

mamo
05-11-2009, 19:00
کارت عالی بود پسر

Pami
05-11-2009, 19:19

سری Core2Quad برای سوکت های LGA775 هستند نه 478

hamidhassas
05-11-2009, 19:21
شرکت اینتل CPU های با سوکت 478 برای لبتاپ تولید کرده چرا مطالب را با دقت نمی خوانید تمامی CPU هایی که دارای سوکت 478 هستند بر روی این مادربور نوت بوک کار می کنند شرکت اینتل این نوع CPU ها به فروش می رساند برای کاربران در شیراز شرکتی هست که وارد کننده CPU های نوت بوک است امروز عصر رفتم و قیمت گرفتم و بر روی همین لبتاپ تست گرفتیم از نظر پاور هم سیستم جواب میده تست ما با بازی Crysis , need for speed Shift بود و 2 ساعت هم بازی کردیم درجه حرارت CPU بیشتر از 58 نشد CPU تست شده T9900 بود

CPU Support Intel Mobil Core i7/Core 2 Quad / Core 2 Dou / Core 2 / Pentium / Celeron FSB 1066/800/667

لیست CPU ها با قیمت می توانید از سایت زیر بگیرید همراه با اطلاعات آنها

Core™2 Duo

Core™2 Quad

Core™ i7

Pentium

Celeron

Ami R 940
06-11-2009, 19:13
چند وقت پیش آگهی فروش لپ تاپتم رو در سایت ایستگاه داده بودم مدل zg قدیم. ! چند روز بعد اگهی زدن یه طرف بهم زنگ زد ظاهرا تو کار لپ تاپ فروشی بوده و مغازه داشته تو تهران و سری 5738 با کانفیگ جدید رو هم می فروخته !.

با اینکه سری جدید با کانفیگ جدید رو نو می فروخت و داشت ! در به در دنبال این کانفیگ قدیمی بود ! خلاصه من باهاش به توافق نرسیدم از فروختن این مدل هم منصرف شدم .

اینطور که من از این دوست فروشنده جویا می شدم .ایشون با صراحت اعلام می کرد,مونیتور سری جدید قابل قیاس با قدیم نیست و قدیم کیفیت بسیار بالاتری داره.! ظاهرا ایشون هر دوسری رو کنار هم دیده بودن

در مورد رم هم ddr3 باس 1066 سری قدیم در سری جدید به 667 و ddr2 رسیده !

البته نکته مثبتی که در سری جدید رخ داده کارت گرافیک قدرتمند ati هست که به نظر میاد حدود 15 20 درصدی بهتر از g force 105 قدیم هست .

دوستانی که سری جدید رو دارن یه زحمتی بکشن photoshop cs4 رو ران کنن و ببینن از لحظه کلیک کردن بر روی برنامه تا لحظه loding کامل برنامه و بالا اومدنش چقدر طول میکشه ؟

یه تست ساده ای هست برای درک بهتر مزیت بالا بودن باس رم بر روی یه برنامه نسبتا سنگین.

واس من(zg old ) تو 3 ثانیه ران میشه !

mehdi_08
06-11-2009, 22:37
اون وقت این قیمتاش به دلاره سی پی یو هارو می گیما:18:

UN.REGISTERED USER
06-11-2009, 23:54
آره سی پی یو همیشه توی لپ تا گرونترین قطعه است ...

hamidhassas
07-11-2009, 01:02
قیمت CPU ها که به دلار است را به حساب تومان بخوانید مثلا اگر 300 دلار است در ایران 310 تومان است یعنی همان دلار را با اختلاف حد اکثر 10 تا 15 تومان بدانید مثلا CPU T9900 قیمت به دلار 530 است و در ایران ، شیراز قیمت 545 تومان است

hamidhassas
07-11-2009, 01:22
چند وقت پیش آگهی فروش لپ تاپتم رو در سایت ایستگاه داده بودم مدل zg قدیم. ! چند روز بعد اگهی زدن یه طرف بهم زنگ زد ظاهرا تو کار لپ تاپ فروشی بوده و مغازه داشته تو تهران و سری 5738 با کانفیگ جدید رو هم می فروخته !.

با اینکه سری جدید با کانفیگ جدید رو نو می فروخت و داشت ! در به در دنبال این کانفیگ قدیمی بود ! خلاصه من باهاش به توافق نرسیدم از فروختن این مدل هم منصرف شدم .

اینطور که من از این دوست فروشنده جویا می شدم .ایشون با صراحت اعلام می کرد,مونیتور سری جدید قابل قیاس با قدیم نیست و قدیم کیفیت بسیار بالاتری داره.! ظاهرا ایشون هر دوسری رو کنار هم دیده بودن

در مورد رم هم ddr3 باس 1066 سری قدیم در سری جدید به 667 و ddr2 رسیده !

البته نکته مثبتی که در سری جدید رخ داده کارت گرافیک قدرتمند ati هست که به نظر میاد حدود 15 20 درصدی بهتر از g force 105 قدیم هست .

دوستانی که سری جدید رو دارن یه زحمتی بکشن photoshop cs4 رو ران کنن و ببینن از لحظه کلیک کردن بر روی برنامه تا لحظه loding کامل برنامه و بالا اومدنش چقدر طول میکشه ؟

یه تست ساده ای هست برای درک بهتر مزیت بالا بودن باس رم بر روی یه برنامه نسبتا سنگین.

واس من(zg old ) تو 3 ثانیه ران میشه !

1. سرعت 5738ZG جدید بیشتر از مدل قدیم است و فتوشاپ در نوت بوک شما غیر ممکن است در 3 ثانیه باز شود چون من با کامپیوتر خونه که CPU Core 2 Quad Q9650 3.00 12MB 1333 و با Ram 8 GB DDR3 1333 فوتوشاپ CS4 را با 4.5 ثانیه اجرا می کنم آن وقت شما چگونه با یک نوت بوک که آنهم CPU T4200 1MB 800 FSB در 3 ثانیه اجرا می کنید

2. اجراشدن برنامه ها کاری به باس رم ندارد و مربوط به میزان کش CPU و در مرحله دوم به سرعت و بعد باس CPU مربوط می شود پس بدین ترتیب 5738ZG سری جدید سریع تر از مدل قدیم است بعد از آن در تمام سایت ها و تست های گرفته شده در دنیا رم های DDR3 1066 از نظر کارایی و پرفورمنس با رم های DDR2 800 برابری می کنند و اختلاف چندانی ندارند می توانید به سایت شهر سخت افزار هم سری بزنید و نتیجه چند تست گرفته شده را مشاهده کنید

3. نوت بوک های 5738ZG جدید باس رم آنها به صورت Ram DDR2 1GB 667 + 2GB 800 است و آن هم بدین معنا است که کسی که می خواهد رم این نوت بوک را ارتقاء دهد فقط رم 1GB را برداشته و به جای آن رم 2GB 800 را قرار می دهد

4. نوت بوک یک وسیله شخصی تک نفره است نه که سینمای خانگی که همه بخواهند تصویر آن را تماشا کنند و به عنوان یک مانیتور تک نفره کیفیت خوبی دارد اگر شما نور تصویر را زیاد کنید و به صورت موازی از روبرو به تصویر نگاه کنید می بینید کیفیت در حد خوبی دارد و آنچنان هم بد نیست

حرف های شما هم مثل آن دوستی بود که می گفت میکروفن این سری بد است و ادعا می کرد که شرکت سازگار گفته ایراد این سری جدید ضعف میکرفن است و لی چون بی اطلاع بودنند نمی دانستند با تنظیم قسمت کارت صدا میکرفن به حدی قوی است که از فاصله 1 تا 6 متری با کیفیت فوق العاده ضبط می کنند

پس اول درست تحقیق کنید و بعد کلاه خود را قاضی کنید و بعد نظر دهید

Ami R 940
07-11-2009, 20:13
1. سرعت 5738ZG جدید بیشتر از مدل قدیم است و فتوشاپ در نوت بوک شما غیر ممکن است در 3 ثانیه باز شود چون من با کامپیوتر خونه که CPU Core 2 Quad Q9650 3.00 12MB 1333 و با Ram 8 GB DDR3 1333 فوتوشاپ CS4 را با 4.5 ثانیه اجرا می کنم آن وقت شما چگونه با یک نوت بوک که آنهم CPU T4200 1MB 800 FSB در 3 ثانیه اجرا می کنید

2. اجراشدن برنامه ها کاری به باس رم ندارد و مربوط به میزان کش CPU و در مرحله دوم به سرعت و بعد باس CPU مربوط می شود پس بدین ترتیب 5738ZG سری جدید سریع تر از مدل قدیم است بعد از آن در تمام سایت ها و تست های گرفته شده در دنیا رم های DDR3 1066 از نظر کارایی و پرفورمنس با رم های DDR2 800 برابری می کنند و اختلاف چندانی ندارند می توانید به سایت شهر سخت افزار هم سری بزنید و نتیجه چند تست گرفته شده را مشاهده کنید

3. نوت بوک های 5738ZG جدید باس رم آنها به صورت Ram DDR2 1GB 667 + 2GB 800 است و آن هم بدین معنا است که کسی که می خواهد رم این نوت بوک را ارتقاء دهد فقط رم 1GB را برداشته و به جای آن رم 2GB 800 را قرار می دهد

4. نوت بوک یک وسیله شخصی تک نفره است نه که سینمای خانگی که همه بخواهند تصویر آن را تماشا کنند و به عنوان یک مانیتور تک نفره کیفیت خوبی دارد اگر شما نور تصویر را زیاد کنید و به صورت موازی از روبرو به تصویر نگاه کنید می بینید کیفیت در حد خوبی دارد و آنچنان هم بد نیست

حرف های شما هم مثل آن دوستی بود که می گفت میکروفن این سری بد است و ادعا می کرد که شرکت سازگار گفته ایراد این سری جدید ضعف میکرفن است و لی چون بی اطلاع بودنند نمی دانستند با تنظیم قسمت کارت صدا میکرفن به حدی قوی است که از فاصله 1 تا 6 متری با کیفیت فوق العاده ضبط می کنند

پس اول درست تحقیق کنید و بعد کلاه خود را قاضی کنید و بعد نظر دهید

باس رم و مادربرد سری جدید شده 667 در حالی که در سری قدیم 1066 بوده . بعد سری جدید سرعت بیشتری داره از سری قدیم ؟

در مورد صفحه نمایش هم ذکر کردم سری قدیم کیفیت به مراتب بالاتری از سری جدید داره و جنبه اطلاع و نقل قول هست نه مقایسه, ره افسانه زدی ؟ سینما داستان شرح می دی ؟

کیفیت صفحه نمایش برای شما مهم نیست واس 90 درصد یوزرها مهمه .واس خود کمپانی و کیفیت کارش هم مهمه .دلیل تولید صفحه نمایش های فول اچ دی اخیر در لپ تاپ ها به چه این دلیل است ؟ تقاضا و عرضه این صفحه نمایشگرها برای رفع نیاز کاربران و کیفت بالاتر بردن صفحه نمایش های لپ تاپ نسبت به قبل هست ظاهرا حضرت عالی انتظار داری در صفحه نمایش ها از تکنولوژی های یه دهه قبل استفاده بشه ! .

در مورد اجرا شدن فوتوشاپ در این مدت زمان , طی امروز و فردا حتما فیلم می گیرم از مونیتور و می گذارم . (الان منزل نیستم و جایی هستم)

بدرود.

mamo
07-11-2009, 21:53
منتظر فیلم شما هستیم

hossein6599
07-11-2009, 22:04
دوستان برای من هم کیفیت صفحه نمایش خیلی مهمه آیا تو قیمت 700 یا 800 نوت بوکی نیست که کیفیت ال سی دی خیلی بالا داشته باشه ؟ مثلا سایتnotebookcheck به 5738g که گرافیک g105 داره امتیاز 85 داده و به ال سی دیش 90 داده آیا کسی این نوت بوک رو داره بگه کیفیتش چه طوره یا 5738 کانفیگ جدید کیفیت صفحه اینجوری نداره واقعا؟ 

F.mohammad
08-11-2009, 11:33
د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!

mamo
08-11-2009, 11:40
د یروز یه 5738 zg دیدم که مانیتورش led بود رمش هم 3gb ddr3 بود , ولی گرافیکش 4570 بود!! , قیمت هم میگفت 700!
جالبه
قدیم و جدید ترکیبی

bs31
08-11-2009, 22:49
چند ساعت پیش مطالبی در سایت شرکت اینتل خواندم که جالب بود و برای اینکه مطمئن شوم که صحت دارد دفترچه نوت بوک ایسر 5738ZG را از سایت ایسر دانلود کردم و خواندم ودیدم مثل اینکه صحت دارد و باز برای مطمئن شدن این بار نوت بوکم را که 2 هفته بیشتر نیست خریدم را باز کردم و آن را تکه تکه کردم و دیدم که واقعا صحت دارد حالا می خواهم تصاویری به شما نشان دهم و مطالبی را که خواندم برای شما بگویم.

1. نوت بوک ایسر اسپایر مدل 5738ZG دارای چیپست GM45 شرکت اینتل است با رابط ICH9 از مشخصات آن

Support Memmory 8GB DDR3/2 1066/800/667
Hard Disc Support Max 2TB
در نتیجه وقتی نوت بوک را باز کردم دیدم که CPU های 478 کامپیوتر های خانگی هم به آن می خورد و یک CPU 3.00Ghz FSB 800 2MB یا همان CPU فول کش خودمان را روی آن گزاشتم و بعد سیستم را بستم و روشن کردم دیدم جواب میده بدون هیچ مشکلی و چه سرعتی بهم زد.

2. رم کارت گرافیک این نوت بوک از نوع DDR3 800 مارک سامسونگ است
3.دارای 2 اسلات PCIe است که بر روی یکی از آنها کارت وایرلس قرار دارد و قابل تعویض به مدل های دیگر و اسلات دوم خالی است برای کسانی که می خواهند قطعات دیگری را روی آن بگزارند.

4. سیستم خنک کننده CPU از نوع Silent-PiP شرکت گیگابایت است و بسیار پر قدرت طراحی شده برای کسانی که می خواهند CPU آن را ارتقاع دهند

5. جالب آنکه CPU آن قابل تعویض و به صورت زیف است یعنی فقط کافی است که خنک کننده را بر دارید و سپس CPU را از زامن خارج کرده و آن را بردارید و CPU جدید را به جای آن بگزارید ( فقط از CPU های 478 پایه می توانید استفاده کنید)

6. از نظر لولا مانیتور مطمئن باشید که بهترین نوع است و به این راحتی ها خراب نمیشه

7.از نظر جنس قطعات مطمئن باشید که با مارک های Dell - IBM - Sony برابری که می کند هیچ حتی بهتر است در این نوت بوک از ستون های پلاستیکی استفاده شده در در برابر ضربه مقاومت می کنند و بسیار جالب طراحی و جاسازی شده است و در بین آنها از فنر برای ضربه گیر استفاده شده

8.ساخت TAIWAN تایوان است که در زیر آن درج شده Licens Acer U.S.A و از خازن های حالت جامد Japon استفاده شده برای افزایش عمر آن

تصاویر زیر را مشاهده کنید؟

ادامه دارد ...

بابا عجب دل و جراتی داری تو پسر،کارت حرف نداشت :19::19::19::19::19:

آقا میشه یک 5738Z جدید هم گیر بیاری دل و رودشو بریزی بیرون ببین چی تو اون هست :31::31::31::31::31:

mamo
08-11-2009, 23:10

آقا میشه یک 5738Z جدید هم گیر بیاری دل و رودشو بریزی بیرون ببین چی تو اون هست :31::31::31::31::31:

لطف کن پستت رو ویرایش کن
عکس ها رو حذف کن
ممنون

bs31
09-11-2009, 00:16
لطف کن پستت رو ویرایش کن
عکس ها رو حذف کن
ممنون

چَشُم ویرایش شد :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

united
09-11-2009, 00:27
با سلام

من قصد داشتم 5738z رو بخرم
ولی این طور که پیداس در مدلهای جدید خیلی از قطعاتشو عوض کرده!
از جمله رمشو DDRII تغییر داده باس رم و سی پی یو رو به 667 کاهش داده و نمایشگرشم دیگه led نیست!

با این وضع فکر نمیکنید بهتر باشه از تصمیمم صرف نظر کنم؟
آیا به نظرتون g550 22718 برام مناسبتر نیست؟؟

ممنون

bs31
09-11-2009, 00:35
با سلام

از جمله رمشو DDRII تغییر داده باس رم و سی پی یو رو به 667 کاهش داده و نمایشگرشم دیگه led نیست!

ممنون

من 5738z جدیدا دارم،اونقدر ها هم که میگن بد نیست بابا،اینا همش حرفه،بهترین لپ تاپه :11: البته اینگو هم بگم من زیاد کار گرافیکی ندارم و اصلن اهل بازی نیستم.

siavash online
09-11-2009, 09:16
با سلام

ممنون
دوست من بستگی به این داره برای چه کاری میخوای استفاده کنی؟به قول دوستمون اگه کار گرافیکی نداری،و اهل گیم نیستی خیلی عالیه از نظر من.در مورد LCD هم عرض کنم که دوستم که مدل Dell داره و برای اونمLed نیست از نظر من زاویه ی دیدش از مال من که Led هست بهتره و از نظر مصرف هم مطمن باش آنچنان فرقی نداره

hamidhassas
09-11-2009, 23:39
باس CPU در نوت بوک های Acer 5738 Z / ZG تغییر نکرده و همان 800 است فقط باس رم تغییر کرده که باس آن از 1066 DDR 3 به DDR 2 باس 800 شده یعنی در مدل ZG که 3گیگ رم داره فقط باس رم 1 گیگ آن 667 است ولی 2 گیگ آن 800 است و کسی که می خواهد رم را ارتقا بده یک رم DDR 2 800 می خرده و سرعت بسیار افزایش پیدامی کنند

رم های DDR3 1066 از نظر سرعت و کارایی با رم های DDR2 800 یکی می باشید و تفافت بسیار اندکی دارند که به حساب نمی آید شاید DDR3 1066 حدود 3 تا 5 درصد با DD2 800تفاوت دارد
علت تغییر رم در این نوت بوک فقط بخاطر آن است که شرکت Acer می خواسته باس رم و CPU یکی شود و با کیفیت و سرعت بهتری پیدا کند و یا به اصطلاح مچ شوند و اینکه CPU T4200 و CPU T4300 برای رم های DDR2 طراحی شده و کارایی آنها با این گونه رم بهتر می باشد.

در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است که دارای ویژگی های زیر است
1. مصرف برق کم در حدود 10 وات حد اکثر و 1 وات حد اقل
2. دارای MTFB 100000 Hors
3. دارای محافظ شیشه ای از نوع سیلیکونی برای اینکه اگر کسی دست بر روی تصویر زد چربی دست باعث آسیب آن نشود که یک جلوه بسیار براق را به آن داده است که متاسفانه باعث شده که یک حاله سفید به آن اضافه شده و در نور خورشید تصویر مشخص نیست و باعث بازتاب نور می شود
4. دارای تکنولوژی ضد حرارت که این نوع LED در زمان کار حرارت تولید نمی کند ( کسانی که سری جدید را دارند زمانی که سیستم روشن است می توانند به آن دست زده و ببیند حرارت تولید شده حد اکثر 15 تا 20 درجه سانتی گراد است که دست انسان قادر به حس این حرارت نیست چون دمای بدن انسان 37 درجه است)
5. دارای پیکسل های بسیار ریز و دقیق که باید 2 مانیتور را کنار هم قرار دهید تا ببینید که چقدر این پیکسل ها کوچکتر است

hamidhassas
09-11-2009, 23:42

عزیز مدل Z با ZG و G یکی است و خیلی تفاوت ندارند

hamidhassas
09-11-2009, 23:45
توجه :

دقت کنید کیبرد نوت بوک های سری جدید Acer Aspire 5738 Z / G / ZG خراب و یا آسیب نبیند چون هیچ قطعه جایگزین آن موجود نیست و شرکت سازگار به این راحتی ها اقدام به تعویض نوت بوک شما نمی کند

bs31
10-11-2009, 15:05
عزیز مدل Z با ZG و G یکی است و خیلی تفاوت ندارند

ببخشید یعنی الان مادر برد این 5738Z جدید من هم CPU 478 سوکتی مث دستکاپ داره و به رحتی قابل عوض شدنه؟!!

mehran_4x
10-11-2009, 15:14
مجيد جان
478 پين موبايل، نه 478 پين دسكتاپ
آخه اون 478 پين دسكتاپ به اون گندگي تو لپ تاپ چه جوري جا ميشه؟؟؟؟؟

hamidhassas
10-11-2009, 15:22
دوست عزیز تمامی CPU های 478 چه از نوع دسکتاپ و چه موبایلی به نوت بوک های Acer Aspire 5738 Z - G - ZG کار می کنند و مشکلی هم ندارند

CPU های موبایلی از نظر انداره با نوع دسکتاپ یکی هستند در تصویر صفحات قبل می تواننید مشاهده کنید

mehran_4x
10-11-2009, 15:58
جالب شد چون تو اين لينك هم طرف اومده، t7400 موبايل رو يه مادربرد دسكتاپ بسته , 'و گفته كه علت تفاوت دسكتاپ و نوت بونك تنها تفوت در سرعت با بعبارتي پهناي باند گذرگاه داده ها يا همون FSB هستش.
اما واقعا يك مادربرد كه براي يه سيستم موبايل طراحي شده آيا توانايي لازم براي تحمل استانه هاي ولتاژ و گرما يا بقولي همون تتاي j رو داره؟ آيا تضميني هست؟
يا اينكه اينتل دو ورژن پردازشگر زده براي سود خودش؟

مشخصه هاي technical پردازشگرهاي موبايل و دسكتاپ يكسان؟

اين بررسي ها حاكيه كه تنها PENTIUM 4 دسكتاپ 478 پين مي باشد

دسكتاپ ها :

Penryn / Wolfdale (45 nm)
Penryn (Socket P), Wolfdale (LGA 775) and Yorkfield (MCM, LGA 775),

Conroe / Merom (65 nm)

(LGA 775, 4 MB L2 cache), Allendale (LGA 775, 2 MB L2 cache), Merom (Socket M, 4 MB L2 cache) and Kentsfield (Multi-chip module, LGA 775, 2x4MB L2 cache)
Mobile Core 2 Duo U7xxx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].22Merom-L.22_.28ultra-low-voltage.2C_65_nm.29)BGA479 ، 479 پين است

تمام كور 2 دو هاي دسكتاپ 775 پين است.

كور سولو و و كور 2 دو سري SL , SP ، پين956 است.

CPU هاي PENTIUM 4 دسكتاپ 478 پين است.

.Core2 Duo mobile and Celeron M CPUs have 478-pin package.
478-pin Micro FC-PGA package (Mobile Pentium III-M)
Celeron D, Mobile Pentium 4 and Pentium 4 have 478-pin package
Core 2 Duo Mobile CPUs have 478-pin package
478-pin Micro FC-PGA package. RH
AW RoHS-compliant lead-free halide-free micro FC-PGA8 package.
Core 2 Duo Mobile CPUs have 478-pin package

منبه سايت WIKIPEDIA , CPU-WORLD

f-soltani
10-11-2009, 16:57
باس CPU در نوت بوک های Acer 5738 Z / ZG تغییر نکرده و همان 800 است فقط باس رم تغییر کرده که باس آن از 1066 DDR 3 به DDR 2 باس 800 شده یعنی در مدل ZG که 3گیگ رم داره فقط باس رم 1 گیگ آن 667 است ولی 2 گیگ آن 800 است و کسی که می خواهد رم را ارتقا بده یک رم DDR 2 800 می خرده و سرعت بسیار افزایش پیدامی کنند

رم های DDR3 1066 از نظر سرعت و کارایی با رم های DDR2 800 یکی می باشید و تفافت بسیار اندکی دارند که به حساب نمی آید شاید DDR3 1066 حدود 3 تا 5 درصد با DD2 800تفاوت دارد
علت تغییر رم در این نوت بوک فقط بخاطر آن است که شرکت Acer می خواسته باس رم و CPU یکی شود و با کیفیت و سرعت بهتری پیدا کند و یا به اصطلاح مچ شوند و اینکه CPU T4200 و CPU T4300 برای رم های DDR2 طراحی شده و کارایی آنها با این گونه رم بهتر می باشد.

در سری جدید از مانیتور های LED استفاده شده است ولی از نوع HD Crystal Eye شرکت ایسر که تکنولوژی انحصاری شرکت ایسر است که دارای ویژگی های زیر است
1. مصرف برق کم در حدود 10 وات حد اکثر و 1 وات حد اقل
2. دارای MTFB 100000 Hors
3. دارای محافظ شیشه ای از نوع سیلیکونی برای اینکه اگر کسی دست بر روی تصویر زد چربی دست باعث آسیب آن نشود که یک جلوه بسیار براق را به آن داده است که متاسفانه باعث شده که یک حاله سفید به آن اضافه شده و در نور خورشید تصویر مشخص نیست و باعث بازتاب نور می شود
4. دارای تکنولوژی ضد حرارت که این نوع LED در زمان کار حرارت تولید نمی کند ( کسانی که سری جدید را دارند زمانی که سیستم روشن است می توانند به آن دست زده و ببیند حرارت تولید شده حد اکثر 15 تا 20 درجه سانتی گراد است که دست انسان قادر به حس این حرارت نیست چون دمای بدن انسان 37 درجه است)
5. دارای پیکسل های بسیار ریز و دقیق که باید 2 مانیتور را کنار هم قرار دهید تا ببینید که چقدر این پیکسل ها کوچکتر است

سلام

برای من cpu 2.1 و باس 800 و رم با باس 800 است (مدل 5738 زد)
بالای مانیتور کنار وب کم هم نوشته crystal eye ودر قسمت مشخصات کنار تاچ پد نوشته HD LCD و ننوشته LED

آیا صفحه نمایش این مدل جدید 5738 زد ال ای دی هست ؟
آیا این ال ای دی از همان سری جدیدی است که شما گفتید؟

bs31
10-11-2009, 18:16
اما واقعا يك مادربرد كه براي يه سيستم موبايل طراحي شده آيا توانايي لازم براي تحمل استانه هاي ولتاژ و گرما يا بقولي همون تتاي j رو داره؟ آيا تضميني هست؟
يا اينكه اينتل دو ورژن پردازشگر زده براي سود خودش؟

این نکته ای که دوستمون مطرح کردند جای تامل داره،ایا واقعآ هیچ تفاوقی نداره؟ هیچ مشکلی برای مادر برد لپ تاپ ایجاد نمیکنه در دراز مدت،همین نکته کم شدن ایجاد گراما شاید تکنولوژی خاص بکارفته در پردازشگر های اینتل موبایل باشه.!!!

یه مسئله ؛ الان چشمم به این برچسب های لپ تاپ افتاد روی هیچکدوم هیچ اسمی از Intel Mobile CPU ننوشته و فقط نوشته
Intel Pentium perocessor

mehran_4x
10-11-2009, 18:33
تنها CPU پين 487 در دسكتاپ ها ، PENTIUM و سلرون ميباشد.منظور من از CPU بزرگتر 775 `پين رايج در دسكتاپ ها بود.
شما حاضري CPU تك هسته ايPENTUIM رو بجاي CPU دو هسته اي كه الان رايج شده استفاده كني؟
در صورتيكه CPU مور نظر شما PENTUIM هاي فركانس بالا باشد قدرت لازمه را همانند كور 2 دو نخواهد داشت چرا كه نه كچ بالايي دارد و تنها فركانس بالايي دارد .ايا تهيه اين CPU راحت و مقدور هست؟
و چون مادر بردهاي موبايل نوت بوكي از سرعت گذرگاهي پايينتري برخودارند باز هم عملا توان CPU دسكتاپ رو كاهش خواهند داد و همانند يك CPU موبايل عمل خواهند كرد.

mehran_4x
10-11-2009, 18:39
احتمالا CPU نوت بوك شما ، PENTUIM هاي دو هسته اي جديد است كه داراي كچ پايين 1 مگ هستند.
CPU هاي 3200و3400 با باس 667 و CPU هاي 4200و4300 با باس 800 و كچ 1 مگ

sepadl71
10-11-2009, 22:20
سلام دوستان
می خواستم یه چیزی بگم
امروز به صورتی که (گلاب به روتون) تو دست شویی میشینیم ، رو زمین نشسته بودم ،
که یهو ، بند کیف لپ تاپم شکست !
و لپ تاپ از یک طرف گوشه ، زمین خورد !
طرفی که کابل مودم 56 کیلوبایت میخوره ، به زمین خورد و لپ تاپ از اون قسمت ، 1 سانت اینور و یک سانت اونور باز شد !
و گوشه قاب پایین یکم (1 میل) شکست و نمی دونم کجا افتاد.
همه این اتفاق ها تو کیف افتاد !
البته ، کیفم از این 15 تومنی ها بود!
به نظرتون حالا با لپ تاپ چیکار کنم ؟
قابش گیر میاد ؟
مشکلی هم پیش اومد ، البته دومی رو نمی ذونم واسه اینه یا نه :
اول این که ، موس پد به صورت مربع مربع موس رو هرکت میداد ، مثلا " 1 سانت 1 سانت ، که بعد از اینکه روشن کردم دیدم اینجوریه و خاموش کردم ، از زد جایی که ضربه خورده بود ، زربه زدم و درست شد !
ولی الآن که داشتم 1 فایل 190 مگابایتی رو دانلود میکردم ، وسط دانلود ، هارد ارور داد ! نا مرد تا 60 و خورده ای مگ رفته بود ، هارد ارور داد و سیستم ریست شد ! فک میکنم بد سکتور ه !
حالا دیگه ، گفتم بگم ، تا بدونید این جوری بشه چی میشه :46:
الآن زیاد ناراحت نیستم ، فقط نگران بد سکتور هارد و حجم ای.دی.اس ال م هستم که حیف شد.