ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

mehdi_08
03-09-2009, 14:32
خوب منم راهنماييت كردم واسه نصب اتوماتيك درايور نه ويندوز
اينجا رو ببين:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمتاسفانه شركت سازگار براي بردن سود بيشتر سفارش ساده تري داده به ايسر و گرنه خود ايسر همچنين كاري نمي كنه
با اين كار خواسته ميل به خريد مدل جي و زد جي زيادتر بشه

مدل جي فعلا نايابه احتمالا" بايد به زودي برسه به ايران

نگران نباشين سي پي يو نوت بوك به دليل تماس با يك تكه فلز بزرگ خيلي بزرگ و پهن مشكلي نداره
در مورد دسك تاپ هم مشكل از قرار نگرفتن صحيح هيت سينك كه مثل شوفاز هست بر روي سي پي يو اين اشكال پيش مي اومده. يا فنش خراب بوده و يا خمير سيليكون بينش نبوده ببر برات چك كنن تعميركارها يا خودت كنترل كن. دماي 90 خيلي خيلي زياد هست. حداكثر 70 براي دسكتاپ

نوت بوك با گرافيك جي فورس تقريبا براي كارهاي گيم متوسط و گرافيكي معمولي مناسبه
مدل زد هم فتوشاپ و اتوكد و .. رو جواب ميده

ببين اگه شما پروفايل مصرف انرژي رو روي كم مصرف بذاري خوب سرعت رم هم مياد پايين
برو بذار روي هاي پرفورمنس چون رمت ظاهرا" 1066 هست اما به دليل اينكه برق كمتري مصرف بشه داره با سرعت كم كار ميكنه
بروي كنار ساعت روي علامت باطري كليك كن و هاي پرفورمنس رو انتخاب كن
بعد تست كن ببين چي ميشه.

برنامه سي پي يو زد كارش كنترل سرعت و دما و ولتاژ كاري رم و سي پي يو هست.
بله روي همه ويندوز ها كار مي كنه.

اين هم لينك دانلود اين برنامه:

سيستم 32 بيت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسيستم 64 بيت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون آقا حمید از اینکه حوصله می کنی و جواب ما رو می دی
رو های پرفومانس گذاشتم سرعت ها تو cpu-z تغییری نکرد
این عکس ها هم با برنامه اورست گرفتم
راستی باس همون fsb یه یا فرق می کنه:31::31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H@mid-Vista
03-09-2009, 15:03

ای ... به این شركت سازگار سودجو:19::19::19::19::19:

باس همون اف اس بس هست

mehdi_08
03-09-2009, 15:56
ای ... به این شركت سازگار سودجو:19::19::19::19::19:

باس همون اف اس بس هست
چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییی
یعنی باسشششششششششششششششششششششش ششش پایینههههههههههههههههه:19::1 9::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::19::19::19::19::19::19::19::41::41::41::4 1::41::41::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
حمید جون من ته توشو در بیار جریان چیه سازگار دست برده تو کانفیگ ها

Ami R 940
03-09-2009, 17:09

منم با این برنامه و cpu zهم تست گرفتم . نتیجه ش دقیقا با شما یکی بود لپ تاپ منم مدل zg البته حدود 2 ماه میشه خریدم .

حمید شما هم یه تست بگیر بزار . باس سیستم شما 800 نیست ؟! . :2::2:

H@mid-Vista
03-09-2009, 17:12
چشم من با دو تا نرم افزار معتبر مي گيرم نتيجه رو اعلام مي كنم

mehdi_08
03-09-2009, 20:21
چشم من با دو تا نرم افزار معتبر مي گيرم نتيجه رو اعلام مي كنم
حمید چی شد این تست با اورست حتما یه تست بگیر

mehdi_08
03-09-2009, 20:31
آقا من طاقتم نگرفت پشت لب تاپ رو واز کردم مشخصات رو رم ها رو خوندم تو نت یه سرچی کردم این نتایج اومد
اینم مشخصات روی رم samsung m471b5673eh1-cf8

H@mid-Vista
03-09-2009, 21:56
منم با این برنامه و cpu zهم تست گرفتم . نتیجه ش دقیقا با شما یکی بود لپ تاپ منم مدل zg البته حدود 2 ماه میشه خریدم .

حمید شما هم یه تست بگیر بزار . باس سیستم شما 800 نیست ؟! . :2::2:

حمید چی شد این تست با اورست حتما یه تست بگیر

آقا من طاقتم نگرفت پشت لب تاپ رو واز کردم مشخصات رو رم ها رو خوندم تو نت یه سرچی کردم این نتایج اومد
اینم مشخصات روی رم samsung m471b5673eh1-cf8

دوستان تاييد ميشه
رم از نوع 1066 هست بلاشك
نگراني نداشته باشين
من سندرا و دكتر هاردوير چك كردم
اما مدول رم بسته به سرعت كاري باس اصلي مادربرد كار خواهد كرد
بناربراين سرعت اون از 133 تا 1066 بسته به نياز كار متغير خواهد بود نگران نباشين

aminae
03-09-2009, 22:02
سلام دوستان .من با برنامه SysSpec رم نوت بوک رو که 5738z هست و دقیفا دو روز خریدم کنترل کردم باسش 667 بود .از دوستان دیگه میخوام این برنامه رو امتحان کنند ببینید برای شما هم همون 667 نشون میده.این سازگار نامرد از سر وته این 5738 ها داره میزنه اون از 595 تومنشون این هم از رم 667:41::41:!!!!!در ضمن توی دفترچه راهنماش در قسمت مشخصات دستگاه سه نوع رم گفته که یکیش همین 2G با باس 667 میباشد!!!!!!این لینک دانلود برنامست:

در ضمن من هنوز نتونستم مودم و یو اس بی ها رو توی xp نصب کنم راهی هم که حمید جان کفدت نیاز به اینترنت پر سرعت داره که برای من مقدور نیست از دوستانی که این دو درایور رو دارند خواهش میکنم برای دانلود بزارند:46:

mehdi_08
03-09-2009, 22:08
سلام دوستان .من با برنامه

SysSpec رم نوت بوک رو که 5738z هست و دقیفا دو روز خریدم کنترل کردم باسش 667 بود .از دوستان دیگه میخوام این برنامه رو امتحان کنند ببینید برای شما هم همون 667 نشون میده.این سازگار نامرد از سر وته این 5738 ها داره میزنه اون از 595 تومنشون این هم از رم 667:41::41:!!!!!در ضمن توی دفترچه راهنماش در قسمت مشخصات دستگاه سه نوع رم گفته که یکیش همین 2G با باس 667 میباشد!!!!!!این لینک دانلود برنامست:

در ضمن من هنوز نتونستم مودم و یو اس بی ها رو توی xp نصب کنم راهی هم که حمید جان کفدت نیاز به اینترنت پر سرعت داره که برای من مقدور نیست از دوستانی که این دو درایور رو دارند خواهش میکنم برای دانلود بزارند:46:

من هم رو همین حرف بود که شک کردم تا باز کردن پشت لب تاپ هم رفتم خوشبختانه باس رم همون 1066 بود 5738zg

f-soltani
03-09-2009, 22:19
آقا مگه بسته بندی این لپ تاپ ها لاک و مهر نداره
سازگار چطور میتونه دست ببره توش
اصلا میشه به اون چیزی که روی جعبه بسته بندی نوشته اطمینان کرد
مثلا اگه نوشته ddr3 یعنی حتما همونه

ممنون

mh.attari
03-09-2009, 22:32
حمید اقا فکر کنم مال شما درست باشه اخه شما خودت سازگاری هستی

aminae
03-09-2009, 22:59
آقا کشف جدید رم من ddr2 با باس 667!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا دیگه باید یک فحش آبدار به این سازگار داد حالا قیمتش با ddr3 1066 چقدر فرق میکنه؟ توی سایت سازگار هم برداشته ddr2 کرده رم 5738z رو

mh.attari
03-09-2009, 23:11
آقا کشف جدید رم من ddr2 با باس 667!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا دیگه باید یک فحش آبدار به این سازگار داد حالا قیمتش با ddr3 1066 چقدر فرق میکنه؟ توی سایت سازگار هم برداشته ddr2 کرده رم 5738z رو
حمید اقا چرا شرکت شما داره سر مردم کلاه می زاره؟
سازگار بدم نیستا ولی ایرانی هست دیگه

mehdi_08
03-09-2009, 23:45
چی حمید سازگاریهههههههههههههههههه ههههههههههههه:31::31::31:

bs31
04-09-2009, 04:34
دوستان در شارژ کردن باطری این 5738Z هم مشکل دارم. اصولآ وقتی که خاموش هست میشه شارژش کرد.... فقط این چراغ باطری اش زرد روشنه،همون چراغ جلو...

H@mid-Vista
04-09-2009, 05:13
آقا مگه بسته بندی این لپ تاپ ها لاک و مهر نداره
سازگار چطور میتونه دست ببره توش
اصلا میشه به اون چیزی که روی جعبه بسته بندی نوشته اطمینان کرد
مثلا اگه نوشته ddr3 یعنی حتما همونه

ممنون

حمید اقا فکر کنم مال شما درست باشه اخه شما خودت سازگاری هستی

چی حمید سازگاریهههههههههههههههههه ههههههههههههه:31::31::31:

ظاهرا" به نظر میرسه برای بهبود بازار مدلهای جی و زدجی رم مدل زد رو دان گرید كردن
البته این به سفارش سازگاره نه كار ایسر
متاسفانه سودجویی در همه شئونات ما ایراینها موج می زنه:2::2::2::2:

من فقط یك نوت بوك با گارانتی سازگار خریدم همین:41::41::41:

oranoos_92
04-09-2009, 05:45
دوستانی که این نوت بوک را میخواهند بخرند در جریان باشید که سازگار از این به بعد رو نوت بوک هاش یه هارد اکسترنال جایزه میده

خلاصه مواضب باشید فروشنده جایزه را کف نره!

H@mid-Vista
04-09-2009, 06:00
دوستانی که این نوت بوک را میخواهند بخرند در جریان باشید که سازگار از این به بعد رو نوت بوک هاش یه هارد اکسترنال جایزه میده

جدا"؟
چه ماركی؟
چه حجمی؟:20:

H@mid-Vista
04-09-2009, 06:10
سلام دوستان .من با برنامه SysSpec رم نوت بوک رو که 5738z هست و دقیفا دو روز خریدم کنترل کردم باسش 667 بود .از دوستان دیگه میخوام این برنامه رو امتحان کنند ببینید برای شما هم همون 667 نشون میده.این سازگار نامرد از سر وته این 5738 ها داره میزنه اون از 595 تومنشون این هم از رم 667:41::41:!!!!!در ضمن توی دفترچه راهنماش در قسمت مشخصات دستگاه سه نوع رم گفته که یکیش همین 2G با باس 667 میباشد!!!!!!این لینک دانلود برنامست:

اینجا برو بگیر

f-soltani
04-09-2009, 12:57
با این وضع آیا بهتر نیست با گارانتی های دیگه بخریم مثل نوتالی

f-soltani
04-09-2009, 13:07
ققط مدل زد دست بردن توش ؟
مدل زد جی هم همینطوره
ممنون

elfy
04-09-2009, 13:40
خوبه لااقل مرد هست تو سایت میزنه رم ddr2 هست بعضی ها هستن همیین رو هم نمیزنن و وقتی خریدی میفهمی باس رو 667 هست

milky way
04-09-2009, 14:01

جدی، تو سایتش که چیزی نزده بود. از کجا باید مطمئن بشیم؟ روی همه محصولاتش هست یا نه؟

mehdi_08
04-09-2009, 14:04
ظاهرا" به نظر میرسه برای بهبود بازار مدلهای جی و زدجی رم مدل زد رو دان گرید كردن
البته این به سفارش سازگاره نه كار ایسر
متاسفانه سودجویی در همه شئونات ما ایراینها موج می زنه:2::2::2::2:

من فقط یك نوت بوك با گارانتی سازگار خریدم همین:41::41::41:
پس تو مدل زد جی هم این کارو کرده حالا تو کدوم سری هاش اینی که ماداریم درسته ؟:31:

satartitaniom
04-09-2009, 14:30
پس تو مدل زد جی هم این کارو کرده حالا تو کدوم سری هاش اینی که ماداریم درسته ؟:31:
توجه نکردی همشهری!
حمید گفت برای بهبود بازار این دو مدل مدی زد خراب شده!
فقط حمیییییییییید!
خیلی آقایی که جواب میدی!
حمید یه سوال دیگه !
4736 هم ddr2؟

H@mid-Vista
04-09-2009, 16:16
با این وضع آیا بهتر نیست با گارانتی های دیگه بخریم مثل نوتالی

ققط مدل زد دست بردن توش ؟
مدل زد جی هم همینطوره
ممنون

خوبه لااقل مرد هست تو سایت میزنه رم ddr2 هست بعضی ها هستن همیین رو هم نمیزنن و وقتی خریدی میفهمی باس رو 667 هست

جدی، تو سایتش که چیزی نزده بود. از کجا باید مطمئن بشیم؟ روی همه محصولاتش هست یا نه؟

توجه نکردی همشهری!
حمید گفت برای بهبود بازار این دو مدل مدی زد خراب شده!
فقط حمیییییییییید!
خیلی آقایی که جواب میدی!
حمید یه سوال دیگه !
4736 هم ddr2؟

دوستان اينكه مدل زد فقط تغيير كرده اثبات شده
ممكنه هنوز هم مدل 1066 نوت بوك 5738 زد تو بازار باشه
در مورد 4736 زد هم اين اتفاق افتاده
در واقع هدف اين بود اختلاف قيمت زدجي و جي با زد توجيه پذير بشه
اين دسته گل سازگار هست
گارانتي غير سازگار اگه با رم 1066 ديدين بگيرين
ولي خيلي در پيت هم نباشه
نوتالي رو نمي دونم
واي ايران لپ تاپ عملاگ اسمش گارانتي هست
حيف پول اضافي كه بدي و موقع دردسر كسي دستتو نگيره:41:

bs31
04-09-2009, 17:27
من دیروز در مشهد به قیمت 580 تومن یک 5738Z خریدم،حالا هم بد جور پشیمون بودم تا این تاپیک رو دیدم و کمی دردم آروم تر شد.
در اصل من دنبال ZG یا 4530 AMD بودم که هیچ کدومش رو پیدا نکردم فقط 4530 رو یک نفر داشت که اونم دبه کرد و به ما نفروخت.
حالا میخام بدونم دوستانی که با این مدل 5738Z چند ماهی هست دارم کار میکنن احیانآ مشکلی نداشتن؟! چطور واسشون کار کرده؟
من الان روش یک XP Sp3 2008 نصب کردم و دارم مث اسب ارش کار میکشم.فتوشاپ و FIFA09 و NFS Underground رو با گرافیک 4500M ای جواب داده و اذیت نکرده...کیفیت مونیتورش هم خیلی خوبیه همینکه 16:9 هست عالیه و همین طور HD صداش هم بنازم توووووووووووووپه اما بازهم نمیدونم چرا تههه دلم راضی نیست،احساس میکنم سرم کلاه رفته..... دوستان لطفآ منو روشن کنن.

اها در ضمن با این تاچ پد موسش هم مشکل دارم،وقتی که داری ازش استفاده میکنی همین طور برای خودش میپره این ور اون ور...مشکل از چی میتونه باشه....در ضمن برای راه اندازی بلوتوث و مودم اش در اکس پی چه کار کنم؟!؟

با تشکر (لطفآ این پست رو ارسال کنید در انجمن،بخدا دستم درد گرفت از بس تایپ کردم)

mehdi_08
04-09-2009, 20:04
من دیروز در مشهد به قیمت 580 تومن یک 5738Z خریدم،حالا هم بد جور پشیمون بودم تا این تاپیک رو دیدم و کمی دردم آروم تر شد.
در اصل من دنبال ZG یا 4530 AMD بودم که هیچ کدومش رو پیدا نکردم فقط 4530 رو یک نفر داشت که اونم دبه کرد و به ما نفروخت.
حالا میخام بدونم دوستانی که با این مدل 5738Z چند ماهی هست دارم کار میکنن احیانآ مشکلی نداشتن؟! چطور واسشون کار کرده؟
من الان روش یک XP Sp3 2008 نصب کردم و دارم مث اسب ارش کار میکشم.فتوشاپ و FIFA09 و NFS Underground رو با گرافیک 4500M ای جواب داده و اذیت نکرده...کیفیت مونیتورش هم خیلی خوبیه همینکه 16:9 هست عالیه و همین طور HD صداش هم بنازم توووووووووووووپه اما بازهم نمیدونم چرا تههه دلم راضی نیست،احساس میکنم سرم کلاه رفته..... دوستان لطفآ منو روشن کنن.

اها در ضمن با این تاچ پد موسش هم مشکل دارم،وقتی که داری ازش استفاده میکنی همین طور برای خودش میپره این ور اون ور...مشکل از چی میتونه باشه....در ضمن برای راه اندازی بلوتوث و مودم اش در اکس پی چه کار کنم؟!؟

با تشکر (لطفآ این پست رو ارسال کنید در انجمن،بخدا دستم درد گرفت از بس تایپ کردم)
هر کسی که دنبال خرید وسیله ای باشه طبیعتا می خواد که یک سری از نیاز هاش برطرف بشه این طور که شما گفتی تا حالا هر جوری خواستین رقصوندینش بنده خدا هم آخ نگفته پس جای چه شک وشبه ای نمی مونه
ار خریدت پشیمون نباش که خوب خریدی کردی حتی اگه باس رمش هم پایین باشه باز از مدلهای دیگه هم ردش بهتره:31:

bs31
04-09-2009, 20:40
هر کسی که دنبال خرید وسیله ای باشه طبیعتا می خواد که یک سری از نیاز هاش برطرف بشه این طور که شما گفتی تا حالا هر جوری خواستین رقصوندینش بنده خدا هم آخ نگفته پس جای چه شک وشبه ای نمی مونه
ار خریدت پشیمون نباش که خوب خریدی کردی حتی اگه باس رمش هم پایین باشه باز از مدلهای دیگه هم ردش بهتره:31:

اتفاقآ درسته باس رمش هم پائینه!

حمید خان شما نیز لطفآ نظری ابراز بدارید.

bs31
04-09-2009, 20:41
دوستان اگر کسی در مشهد مدل ZG داره و دوست داره Z داشته باشه من حاضرم عوض کنم،تفاوت قیمتش رو هم میپردازم.

با تشکر

bs31
04-09-2009, 20:44
در ضمن آقا حمید لطفا در خصوص این مورد مشکل با تاچ پد که در پست اولی اشاره کردم هم راهنمایی نمائید.همین طور در خصوص مشکل با بلوتوث...

H@mid-Vista
04-09-2009, 22:41

اتفاقآ درسته باس رمش هم پائینه!

حمید خان شما نیز لطفآ نظری ابراز بدارید.

ذوست عزيز 5738 تا موقعي كه رم 1066 داشت كه خدا بود
الان هم چيزي از شايستگيش كم نشده
خودتون هم با اينكه تازه گرفتين به اين طفل معصوم يك نگاه بندازي مي بيني كه بهترين كارايي رو داره
از طرف من ببوسش :20::31:

در مورد درايورهاي اكس پي هم بايد بگم كه اگه مي توني ويستا و يا 7 نصب كن
چون درايورهاي اكس پي ممنوع هست توسط سازنده عرضه بشه رو دي وي دي
اين قانون ميكروسافت هست كه جلوي رشد اكس پي گرفته بشه

اگه باز هم دوست داري
برو اينجا بگير

اول نوت بوكتو انتخاب كن بعد سيستم عامل رو به اكس پي 32 بيت تغيير بده بعد درايورها رو بگير

اگر هم خواستي اين روشي كه اينجاست خيلي خيلي راحتتره:

Ami R 940
04-09-2009, 22:49
دوستان اگر کسی در مشهد مدل ZG داره و دوست داره Z داشته باشه من حاضرم عوض کنم،تفاوت قیمتش رو هم میپردازم.

با تشکر

سری جدید z با باس پایین . رو خود جعبه یا کاتولوک ایناش ذکر شده شما متوجه شدی یا صرفا با نرم افزار چک کردی یا صحبتای بچه ها به این نتیجه رسیدی

bs31
04-09-2009, 23:18
سری جدید z با باس پایین . رو خود جعبه یا کاتولوک ایناش ذکر شده شما متوجه شدی یا صرفا با نرم افزار چک کردی یا صحبتای بچه ها به این نتیجه رسیدی

راستش با نرم افزار CPUZ که در همین تاپیک و صفحات قبلی بود تست کردم.

درضمن اینکه نوشته این مدل تا هشت گیگ رمش قابل افزایش هست راسته؟!

همین طور در مشخصات این مدل نوشته که گرافیکش در اصل base 64MB هست اما الان توی ویندوز با شیر نوشته 256 اما ظاهرآ تا 1756 MB قابل افزایش با Sharing هست چطور میشه این کارو کرد؟!

bs31
04-09-2009, 23:25
حمید جان لطفآ در مورد مشکل تاچ پدش هم بگید چیکار کنم تا اینقدر در حین کار پرش نداشته باشه..

در ضمن درایور بلوتوثش هم نصبه و درون جعبه لپ تاپ یک DVD هست که تمامی درایورهاش برای XP و ویستا موجوده... بلوتوثش همین طور که گفتم نصب هست، حتی علامتش هم اون پایئن جای ساعت هست اما وقتی که با دکمه بلوتوث رو روشن میکنم تازه در قسمت دیواس منیجر اضافه میشه بلوتوث نشده شده و با هیچ درایور هم حتی اونای توی DVD نصب نمیشه و نمیشناسش وقتی هم که اون پائین روی علامت بلوتوث راست کلیک میکنم میگه دیوایس بلوتوث موجود نیست... لطفآ راهنمایی کنید در باره هر دو مورد.

با تشکر

H@mid-Vista
05-09-2009, 04:29
حمید جان لطفآ در مورد مشکل تاچ پدش هم بگید چیکار کنم تا اینقدر در حین کار پرش نداشته باشه..

در ضمن درایور بلوتوثش هم نصبه و درون جعبه لپ تاپ یک DVD هست که تمامی درایورهاش برای XP و ویستا موجوده... بلوتوثش همین طور که گفتم نصب هست، حتی علامتش هم اون پایئن جای ساعت هست اما وقتی که با دکمه بلوتوث رو روشن میکنم تازه در قسمت دیواس منیجر اضافه میشه بلوتوث نشده شده و با هیچ درایور هم حتی اونای توی DVD نصب نمیشه و نمیشناسش وقتی هم که اون پائین روی علامت بلوتوث راست کلیک میکنم میگه دیوایس بلوتوث موجود نیست... لطفآ راهنمایی کنید در باره هر دو مورد.

با تشکر

درايور ماوس رو درست انتخاب كردي
فكر كنم سيناپتك بود
دو تا هست حتما سيناپتك رو نصب كن

در مورد بلوتوث هم اگر درايور مخصوص اكس پي رو بگيرين بهتره

ببينين بايد بعد از نصب درايور بلوتوث با روشن شدن شناسايي بشه

H@mid-Vista
05-09-2009, 04:32
دوستان توصيه قوي مي كنم روي ايسر 5738 اكس پي نذارين
دردسرش زياده
حتما ويندوز 7 نسخه اخر 7600 يا ويستا سرويس پك 2 نصب كنين

bs31
05-09-2009, 04:56
حمید جان من این ویندوز هفت رو از یک سایتی دانلود کردم 2.14 گیگ

Microsoft.Windows.7.Build.7264_x86

این خوبه؟ اینو نصب کنم روش؟!

در ضمن لطفآ به این سوالات که ازتون پرسیدم و پاسخی دریافت نکردم هم جواب بدید

1.در این مدتی که با این لپ تاپ کار میکنید آیا به مشکل خاصی برخوردید؟! (روزانه چند ساعت باهاش کار میکنید؟)

2.نحوه شارژ باطری رو بگید.من شب اولی که خریدم طرف گفت هشت ساعت بذا شارژ اولیه.اومدم خونه روشن کردمش دیم خودش شارژ داره کار کردم تا شده ده درصد شارژ باطری بعد خاموشش کردم و زدم به شارژ،صبح که پاشدم دیدم همون ده درصد شارژ داره. آیا حتمآ باید روشن باشه تا شارژ بشه؟ در حالت خاموشی شارژ نمیشه؟ در ضمن اون دکمه سمت راست که علامت باطری و یک پر هست برای چی هست؟!

3.چطور میشه میزان Sharing کارت گرافیک رو بیشتر کرد؟ مثلآ اینطور که نوشته 1756 MB

4.آیا واقعآ رم این لپ تاپ تا هشت گیگ قابل ارتقاء هست؟

5.آیا درایور تاچ پد موس در عملکرد اون تاثیر داره که شما گفتید یک درایور دیگه هست و اونو نصب کنم؟!

در ضمن در خصوص نصب درایور بلوتوث درست متوجه نشدم آیا هنگان نصب درایور باید روشن باشه یا وقتی که درایورش نصب شد و روشنش کردی باید بشناسش؟!؟

با تشکر

H@mid-Vista
05-09-2009, 10:28
حمید جان من این ویندوز هفت رو از یک سایتی دانلود کردم 2.14 گیگ

Microsoft.Windows.7.Build.7264_x86

این خوبه؟ اینو نصب کنم روش؟!

در ضمن لطفآ به این سوالات که ازتون پرسیدم و پاسخی دریافت نکردم هم جواب بدید

1.در این مدتی که با این لپ تاپ کار میکنید آیا به مشکل خاصی برخوردید؟! (روزانه چند ساعت باهاش کار میکنید؟)

2.نحوه شارژ باطری رو بگید.من شب اولی که خریدم طرف گفت هشت ساعت بذا شارژ اولیه.اومدم خونه روشن کردمش دیم خودش شارژ داره کار کردم تا شده ده درصد شارژ باطری بعد خاموشش کردم و زدم به شارژ،صبح که پاشدم دیدم همون ده درصد شارژ داره. آیا حتمآ باید روشن باشه تا شارژ بشه؟ در حالت خاموشی شارژ نمیشه؟ در ضمن اون دکمه سمت راست که علامت باطری و یک پر هست برای چی هست؟!

3.چطور میشه میزان Sharing کارت گرافیک رو بیشتر کرد؟ مثلآ اینطور که نوشته 1756 MB

4.آیا واقعآ رم این لپ تاپ تا هشت گیگ قابل ارتقاء هست؟

5.آیا درایور تاچ پد موس در عملکرد اون تاثیر داره که شما گفتید یک درایور دیگه هست و اونو نصب کنم؟!

در ضمن در خصوص نصب درایور بلوتوث درست متوجه نشدم آیا هنگان نصب درایور باید روشن باشه یا وقتی که درایورش نصب شد و روشنش کردی باید بشناسش؟!؟

با تشکر

اين ويندوز 7 كه شما داري نهايي نيست
از همين فروشگاه اينجا بگير
ساختش بايد 7600 باشه از شما قديمي است.

تا الان مشكل خاصي نداشتم خدا رو شكر

خير نيازي به زوشن بودن نيست معمولا اشكال از اوت اتصال 3 به 2 هست.
اونو چكش كن

اون دكه سمت راست براي قرار دادن نوت بوك در حالت بهيه مصرف انرژي هست

امكان افزايش شير رم نيست
نيازي هم ووجد نداره

بله تا 8 گيگ اما همين 2 گيگ هم زياده خواهي ديد كه 50 درصدش هميشه خالي خواهد بود

بله درايور موس خيلي در روان كار كردن موثره
اگه به جاي سيناپتك آلپس نصب كرده باشي پرش داره

ببين ويستا و يا ترجيحا" نسخه 7 نصب كن بعد هم درايور را نصب كن
بلتوث رو كه روشن كني خودش مي شناسه
در مورد كارت ريدر هم تا كارت توش نذاري روشن نميشه و شناخته نميشه

Ami R 940
05-09-2009, 10:32
راستش با نرم افزار CPUZ که در همین تاپیک و صفحات قبلی بود تست کردم.

درضمن اینکه نوشته این مدل تا هشت گیگ رمش قابل افزایش هست راسته؟!

همین طور در مشخصات این مدل نوشته که گرافیکش در اصل base 64MB هست اما الان توی ویندوز با شیر نوشته 256 اما ظاهرآ تا 1756 MB قابل افزایش با Sharing هست چطور میشه این کارو کرد؟!

cpuz باس رم رو چقدر زد ؟

یکی از دوستان همین فروم مدلی از دل داشت رم ddr3 هست تو سایت رسمی خود کمپانی هم ذکر شده همچنین رو جعبه و کاتولوک اما این برنامه ddr2 شناخته . پس از بررسی کلی فهمید این برنامه اشتباه شناخته .

ولی مال شما ظاهرا درسته و باس پایین هست سایت سازگار هم ذکر کرده هم قیمت افزایش یافته هم باس آوردن پایین

به نظر من کسی از دوستان خواست بره بازار بگرده اطمینان دارم می تونه با باس 1066 بخره هنوز تو خیلی از فروشگا ها سری قدیم با گارانتی سازگار پیدا میشه به خصوص در پاساژ ایرانیان .

اینو بگم سعی کنید گارانتی سازگار حد امکان بخرید گارانتی بسیار معتبر و کار راه اندزیه . یکی از رفقا لپ تاپ ایسر با گارانتی سازگار خریده بود مشکل صفحه نمایش براش پیش اومد ال سی دیش روشن نمیشد و سوخته بود ظاهرا مشکلات ناشی برق بوده.2 روزه واسش درست کردن .بدون هیچ اذیت و دوندگی بر خلاف دیگر گارانتی ها

خلاصه گارانتی سازگار بودن خودش یه امتیازه بزرگه ولی حیف دزد شده رم چنج میکنه :31:

Ami R 940
05-09-2009, 10:39

undgeround بازی 6 سال پیشه من اون موقع بازی می کردم . گرافیک چندانی نداره سیستم قوی برای اجرا نمی خواد.

فیفا 09 با تنظیمات فول اجرا کردی ؟ فیفا رو کامپیوتر نسخه ای هست که نسبت به کنسول 40 درصد گرافیک کمتر داره . و نسخه پایینی هست . اما اگه تونستی فول اجراش کنی با همه تنظیمات آخرین حد خیلی خوبه عالیه :10:

گرافیک g 105 لپ تاپ zg گرافیک فوق العاده قوی هست من بین بازی هایی که تا به حال کردم تنها بازی که با تنظیمات متوسط تونستم بازی کنم کرایسیس بود که اونم سیستم های دسکتاپ یه تومنی هم نمی تونن آخرین حد گرافیک جزییات اجرا کنن .

کلا واس بازی های روز تا 1.5 سال دیگه به راحتی جواب میده با کیفیت خیلی خوب اگه عالی نگیم تا اون موقع ! . :40::40::40::40:

کلا به نظر من منطقی ترین انتخاب بین ای نسری 5738zg هست با توجه به قیمت . این کار سازگار هم باس رم پایین اورده خواسته این مدل رو بیشتر بفروشه .فروش این مدل خیلی کمه تو بازار مغازه ها بزارند واس فروش بیشتر z گذاشتند

ya_hossayn
05-09-2009, 11:04
جای تعجب داره چطور فروش این مدل کمه. من وقتی مشخصاتشو دیدم واقعا کف کردم چون واقعا تو این محدوده قیمت گرافیک ددیکیتد به ندرت دیدم و اگر هم دیدم 256مگ بود که راضی بودم همون رو بخرم و این که گرافیک این مدل 512 است واقعا چیز شاظیه:9:

ya_hossayn
05-09-2009, 11:29
راستی یک چیزی!
نمی دونم تا حالا مدلهای جونیپر رو دیدید یا نه ولی این شرکت ادعا کرده سی پی یو نوت بوکهاش رو می شه ارتقا داد تا سقف c2c 3.06 و یک چیز جالب دیگه هم داره که ای کاش ایسر هم داشت. تقریبا می تونی نوت بوکت رو تا سه سال گارانتی کنی!
به این صورت که هرسال یه مبلغی رو شاید به عنوان بیمه می پردازی تا حداکثر سه سال. و اونها هم دستگاه رو گارانتی می کنن.

H@mid-Vista
05-09-2009, 12:10
جای تعجب داره چطور فروش این مدل کمه. من وقتی مشخصاتشو دیدم واقعا کف کردم چون واقعا تو این محدوده قیمت گرافیک ددیکیتد به ندرت دیدم و اگر هم دیدم 256مگ بود که راضی بودم همون رو بخرم و این که گرافیک این مدل 512 است واقعا چیز شاظیه:9:

اتفاقا" فروشش بالا بود كه ناياب شد:46:

ya_hossayn
05-09-2009, 13:50
اتفاقا" فروشش بالا بود كه ناياب شد:46:

منظورت مدل zg که نیست؟:41: ما تازه می خوایم بریم بخریمش:18:

Ami R 940
05-09-2009, 14:02
g منظورشونه نایابه .

بیشترین فروش g , z هست zg فروشش مثل این دو مدل نیست و نسبت به این دو مدل مغازه ها کمتر دارند و کم فروش تره.به نظر من و خیلی دوستان بهترین انتخاب با توجه به قیمت همین zg هست .

ya_hossayn
05-09-2009, 14:19
آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید

cpu:c2c-2mb cache-ram3gig-vga:256 geforce9100-14"-os:vista-2.5kg
640000
نظرتون چیه؟

Wisdom
05-09-2009, 14:34
من هم این مدل رو دارم
و کاملاً راضی هستم

behjooei
05-09-2009, 14:54
لپ تاپ من تازگي بلوتوث موبايلم رو نميشناسه.
مدل گوشي: SE K810i مدل لپ تاپ : 5738z ويندوز XP 32 بيتي. گوشي نوكيا رو مشكل نداره. با گوشيهاي سوني اريكسون ظاهرا" مشكل داره. كسي ميدونه علت چيه؟
ضمنا" رم گوشيم ميكرو اس دي است. چجوري بزارمش تو اسلات كارت ريدر لپ تاپ؟ آداپتور ميخواد؟ جهت داره؟؟

H@mid-Vista
05-09-2009, 16:24
آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید تو اینجا:

640000
نظرتون چیه؟

لپ تاپ من تازگي بلوتوث موبايلم رو نميشناسه.
مدل گوشي: SE K810i مدل لپ تاپ : 5738z ويندوز XP 32 بيتي. گوشي نوكيا رو مشكل نداره. با گوشيهاي سوني اريكسون ظاهرا" مشكل داره. كسي ميدونه علت چيه؟
ضمنا" رم گوشيم ميكرو اس دي است. چجوري بزارمش تو اسلات كارت ريدر لپ تاپ؟ آداپتور ميخواد؟ جهت داره؟؟

لینك سایت فارسی ممنوع هست دوست عزیز:13:

بلوتوثت رو با یك گوشی دیگه چك كن

رم میكرو خشاب داره
بزن تو خشاب و بعد بزن تو كارت ریدر
اگه غلط بزنی جا نمیره
طوری طراحی شده كه با یك اسلات 5 مدل كارت می خونه:20:

bs31
06-09-2009, 05:12
حمید آقا واقعآ دستت درد نکنه خیلی ممنونم،این مشکل تاپ پد با عوض کردن درایور موس حل شد،پرش به میزان خیلی زیادی کم شده.

bs31
06-09-2009, 05:13
undgeround بازی 6 سال پیشه من اون موقع بازی می کردم . گرافیک چندانی نداره سیستم قوی برای اجرا نمی خواد.

فیفا 09 با تنظیمات فول اجرا کردی ؟ فیفا رو کامپیوتر نسخه ای هست که نسبت به کنسول 40 درصد گرافیک کمتر داره . و نسخه پایینی هست . اما اگه تونستی فول اجراش کنی با همه تنظیمات آخرین حد خیلی خوبه عالیه :10:

گرافیک g 105 لپ تاپ zg گرافیک فوق العاده قوی هست من بین بازی هایی که تا به حال کردم تنها بازی که با تنظیمات متوسط تونستم بازی کنم کرایسیس بود که اونم سیستم های دسکتاپ یه تومنی هم نمی تونن آخرین حد گرافیک جزییات اجرا کنن .

کلا واس بازی های روز تا 1.5 سال دیگه به راحتی جواب میده با کیفیت خیلی خوب اگه عالی نگیم تا اون موقع ! . :40::40::40::40:

کلا به نظر من منطقی ترین انتخاب بین ای نسری 5738zg هست با توجه به قیمت . این کار سازگار هم باس رم پایین اورده خواسته این مدل رو بیشتر بفروشه .فروش این مدل خیلی کمه تو بازار مغازه ها بزارند واس فروش بیشتر z گذاشتند

درسته underground بازی قدیمی هست،اخه منم بازی دیگه ای نداشتم که روش تست کنم. فیفا 09 رو هم با رزولوشین ریز بازی کردم.
اها راستی روش IGI2 رو هم نصب کردم و با گرافیک آخر یعنی همه چیز High بازی کردم توپپپپپپپپپپپ
اما من اصولآ اهل بزی با PC هم نیستم فقط برای تستس گرافیک این لپ تاپ اینا رو نصب کردم.

bs31
06-09-2009, 05:19
آقا راستی بد نیست مدل 4530 رو هم یه نگاه بهش بندازید

640000
نظرتون چیه؟

این مدل هم مدل بسیار جالی هست من خودم قصد داشتم بین Z اینو بخیر اما ZG از این دوتا بهتره.
تنها نقطه ضعف این مدل این هست که صفصحه LCD اش کیفیت اصلآ به جای سری 5738 نمیرسه. همین طور CPU هم بد نیست.

اما در کل اگه به سایت acer.com برید برای مدل 5738Z بهتر نوشته

Blockbuster performance
Your portable theater features a high-def Acer CrystalBrite™ LCD with 16:9 aspect ratio -- perfect for viewing content created for the widescreen. The quick response time presents moving images seamlessly, immersing you in heart-pumping action scenes. 3rd Generation Dolby®-optimized surround sound system booms energizing audio, while the optional Blu-ray Disc™ drive spins high-def music and movie effects with true-to-master precision. A large hard drive offers plenty of storage for your downloads and media files, while DDR3 memory speeds up multitasking and a 5-in-1 card reader makes file sharing easy.

اینم از 4530

Mobile Performance
Built to empower, the new Aspire 4530 is the perfect mobile entertainment tool. The beautifully designed 14” chassis is light enough to carry it with you wherever you go while the combination of the latest AMD Turion™ 64 X2 dual-core mobile processors, up to 4GB of system memory and ample storage space will easily fulfill all your everyday computing needs.

behjooei
06-09-2009, 09:11
سلام دوستان
من ديشب رفتم با CPU-Z چك كردم. لپ تاپ من (5738z) هم متاسفانه DDR2 است.
خدا باعث و بانيش رو لعنت كنه. نميدونم چرا ما ايراني ها اينقدر دزد پروريم...
تاريخ ساخت لپ تاپ رو هم برج 7 سال 2009 زده. يعني مال 2 ماه پيشه. پس ميشه نتيجه گرفت تازگي ها شروع به اين دزدي كرده اند.
دوستان لطفا" كمي مرا دلداري دهيد. بين DDR3 و DDR2 چقدر تفاوت هست؟ تو سرعت موثره يا تو ارتقاء سيستم يا ...
البته بيشتر كار من خانگي (نهايتا" آفيس و ويژوال بيسيك و فتوشاپ و...) هست و تا حالا مشكلي نبوده.
ضمنا" چند تا كليپ فول HD از اينترنت گرفته بودم و باهاش ديدم اصلا" پرش نداشت و گير هم نكرد (فريم فريم نشد) و خيلي عالي نشون داد. با صداي دالبي. و معركه بود. چند تا هم BBC داشتم اونها رو هم عالي نشون ميده. (1080p) . در صورتيكه همينها رو قبلا" با دسكتاپ هاي قوي هم اصلا" نتونسته بود باز كنه و يا يك فريم پخش كرده بود و بعدش گير كرده بود.

milky way
06-09-2009, 10:10
آقا این قضیه هارد اکسترنال مجانی موقع خرید رو کسی اطلاع دقیق نداره؟
من برای یکی از دوستان میخوام یکی بخرم ولی نمیدونم این هارده واقعیت داشت یانه.

f-soltani
06-09-2009, 13:14
آیا با این وضع میشه این 4736 یا 5738 زد رو با رم ddr3 پیدا کرد؟

behjooei
06-09-2009, 15:46
مگر اينكه از مغازه هايي بخري كه خريد قبلي داشتن و تاريخ ساخت لپ تاپ مال اوايل امسال باشه. يا اينكه بري از شهرستان خريد كني. جديدها كه همگي DDR2 از كار درآمده اند!!!

krisamy93
06-09-2009, 16:02
من یه دو هفته پیش 5738ظبا باس 10666 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟

krisamy93
06-09-2009, 16:02
من یه دو هفته پیش 5738 با باس1066 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.
یه سوال داشتم میخواستم بدونم cpuاین مدل رو میشه اورکلاک کرد؟تا چه حد؟و با چه نرم افزاری؟

Ami R 940
06-09-2009, 16:05
سلام دوستان
تاريخ ساخت لپ تاپ رو هم برج 7 سال 2009 زده. يعني مال 2 ماه پيشه. پس ميشه نتيجه گرفت تازگي ها شروع به اين دزدي كرده اند.
دوستان لطفا" كمي مرا دلداري دهيد. بين DDR3 و DDR2 چقدر تفاوت هست؟ تو سرعت موثره يا تو ارتقاء سيستم يا ...
البته بيشتر كار من خانگي (نهايتا" آفيس و ويژوال بيسيك و فتوشاپ و...) هست و تا حالا مشكلي نبوده.
ضمنا" چند تا كليپ فول HD از اينترنت گرفته بودم و باهاش ديدم اصلا" پرش نداشت و گير هم نكرد (فريم فريم نشد) و خيلي عالي نشون داد. با صداي دالبي. و معركه بود. چند تا هم BBC داشتم اونها رو هم عالي نشون ميده. (1080p) . در صورتيكه همينها رو قبلا" با دسكتاپ هاي قوي هم اصلا" نتونسته بود باز كنه و يا يك فريم پخش كرده بود و بعدش گير كرده بود.

لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zg

ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه

bs31
06-09-2009, 18:16
لطفآ یکی بیاد در خصوص تست قطعی رم که باسش چنده توضیح بدی و بگه با چه برنامه ای میشه به جواب صد در صد درست و صحیح رسید.

همین طور تفاوت بین این دو رم چیست؟

فکر کنم کار کاره خوده داش حمید باشه....منتظریم

H@mid-Vista
06-09-2009, 19:36
حمید آقا واقعآ دستت درد نکنه خیلی ممنونم،این مشکل تاپ پد با عوض کردن درایور موس حل شد،پرش به میزان خیلی زیادی کم شده.

این مدل هم مدل بسیار جالی هست من خودم قصد داشتم بین Z اینو بخیر اما ZG از این دوتا بهتره.
تنها نقطه ضعف این مدل این هست که صفصحه LCD اش کیفیت اصلآ به جای سری 5738 نمیرسه. همین طور CPU هم بد نیست.

اما در کل اگه به سایت acer.com برید برای مدل 5738Z بهتر نوشته

Blockbuster performance
Your portable theater features a high-def Acer CrystalBrite™ LCD with 16:9 aspect ratio -- perfect for viewing content created for the widescreen. The quick response time presents moving images seamlessly, immersing you in heart-pumping action scenes. 3rd Generation Dolby®-optimized surround sound system booms energizing audio, while the optional Blu-ray Disc™ drive spins high-def music and movie effects with true-to-master precision. A large hard drive offers plenty of storage for your downloads and media files, while DDR3 memory speeds up multitasking and a 5-in-1 card reader makes file sharing easy.

اینم از 4530

Mobile Performance
Built to empower, the new Aspire 4530 is the perfect mobile entertainment tool. The beautifully designed 14” chassis is light enough to carry it with you wherever you go while the combination of the latest AMD Turion™ 64 X2 dual-core mobile processors, up to 4GB of system memory and ample storage space will easily fulfill all your everyday computing needs.

سلام دوستان

آیا با این وضع میشه این 4736 یا 5738 زد رو با رم ddr3 پیدا کرد؟

من یه دو هفته پیش 5738ظبا باس 10666 رو تو شهرستان خریدم اما قیمتش یه خورده بالا بود حدود 620 تومن با باس 667 بود 600تومن.

لپ تاپ منم ساخت برج 7 هست . البته zg

ظاهرا سفارش سازگار به ایسر نیست برای چنج کردن رم . خود سازگار دست برده تو کانفیگ و رم ها رو چنج میکنه

لطفآ یکی بیاد در خصوص تست قطعی رم که باسش چنده توضیح بدی و بگه با چه برنامه ای میشه به جواب صد در صد درست و صحیح رسید.

همین طور تفاوت بین این دو رم چیست؟

فکر کنم کار کاره خوده داش حمید باشه....منتظریم

اگه باز هم پرش اره بايد سرعتش رو تو كنترل پانل كم كني
يك نكته خيلي خيلي مهم اينه كه درايو صحيح و به روز باشه

دوستان باز هم تاكيد مي كنم از ايسر فقط 5738 و 4736 مناسب هست
خريد نامناسب نكنين

اختلاف رم باس 667 و 1066 خيلي خيلي زياده و امروز با يك مقايسه با نوت بوك جديد فهميدم چقدر فرق داره
اقلا 30 درصد اختلاف داشت
البته يادتون نره ايسر با همين رم باس 667 هم باز بهترين انتخاب در اين رنج قيمته و امكاناتش خيلي خيلي عاليه

به هيچ عنوان هيچ نوت بوكي را اوركلاك نكنين كه مشكل حرارت پدرش رو در مياره

در مورد اينكه بهترين برنامه براي باس رم چي هست
من كلي بررسي كردم و اغلب مشكلاتي در شناسايي دارن
روي چند مدل نوت بوك و دسك تاپ امتهان كردم :10:

H@mid-Vista
06-09-2009, 19:49
دوستان من الان دارم با چند تا نرم افزارنتايج مربوط به رم رو چك مي كنم
به زودي در تاپيك مي گذارم

Ami R 940
06-09-2009, 22:33
قبلا الماس هم ایسر وارد می کرد پارسال من ایسر 5220 داشتم با این گارانتی ونمی دونم وارد میکنه باز ایسر یا نه .

به نظر من با رم اصلی ارزش این رو داره بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه دیگه ای خرید بشه این مدل.

هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .

H@mid-Vista
06-09-2009, 22:43
قبلا الماس هم ایسر وارد می کرد پارسال من ایسر 5220 داشتم با این گارانتی ونمی دونم وارد میکنه باز ایسر یا نه .

به نظر من با رم اصلی ارزش این رو داره بدون گارانتی یا با گارانتی متفرقه دیگه ای خرید بشه این مدل.

هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .

قبول شركت سازگار معتبره
اما دليل بر اين حركت كثيف و غير اخلاقي تغيير كانفيگ نميشه:41::41::13::13::13::19::19::19::2::2::2 :

Ami R 940
06-09-2009, 22:59
قبول شركت سازگار معتبره
اما دليل بر اين حركت كثيف و غير اخلاقي تغيير كانفيگ نميشه:41::41::13::13::13::19::19::19::2::2::2 :

اون که 100 در 500 :2::2::2: از لحاظ خدمات گارانتی منظورمه معتبره .

Pami
06-09-2009, 23:03
هنوزم میگم الحق و انصاف بهترین گارانتی کننده در ایران شرکت معتبر سازگاره . دستگاه هر مشکلی داشته باشه2 - 3 روزه درست میشه و از طرفی تا یه هفته اگه درست نشد و معطل شدید لپ تاپ نو جایگزین داده میشه .سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسه
ايران رهجو و ماديران از 48 ساعت بگذره دستگاه همرده بهتون ميدن و تازه ضمانت شامل تعويض قطعات هست نه تعمير
من سر مشكل يكي از دوستان براي مدلهاي FW براي سوني خاورميانه ( دقت كنيد خاورميانه نه ايران ) اي ميل فرستادم دو روز بعد از ايران رهجو باهام تماس گرفتند و كلي عذر خواهي كردن كه همچين موردي وجود نداره و حتي ال سي دي پيكسل سوخته هم داشته باشه تعويض ميشه بدون هيچ هزينه اي

به اين ميگن خدمات واقعي
البته سازگار هم در حد تعميرات ايسر خوب هست و براي ايسر بهترينه

Ami R 940
06-09-2009, 23:09
سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسه
ايران رهجو و ماديران از 48 ساعت بگذره دستگاه همرده بهتون ميدن و تازه ضمانت شامل تعويض قطعات هست نه تعمير
من سر مشكل يكي از دوستان براي مدلهاي FW براي سوني خاورميانه ( دقت كنيد خاورميانه نه ايران ) اي ميل فرستادم دو روز بعد از ايران رهجو باهام تماس گرفتند و كلي عذر خواهي كردن كه همچين موردي وجود نداره و حتي ال سي دي پيكسل سوخته هم داشته باشه تعويض ميشه بدون هيچ هزينه اي

به اين ميگن خدمات واقعي

کاملا درسته . کلا منظورم بین گارانتی های ایسر هست که بهترینه .

الماس گارانتی محصولات ایسوز بود بیشتر الان نمی دونم هنوز هست یا نه از جمله مادربرد لپ تاپ و.. یه سری هم ایسر گارانتی کرد

لپ تاپ قبلیم باطریش مشکل داشت بردم الماس ازم پول گرفتن تعویض کردن .

مادربرد ایسوز داشتم 5 سال پیش دو بار رفت الماس تعمیر هر دو بار هم 8 یا 10 تومن گرفتن اون موقع .

خلاصه با توجه به تجربه ای که داشتم رو محصولات قبلی ایسر و لپ تاپ یکی از دوستان که کارش به سازگار خورد بهترینو واس ایسر سازگار می دونم .همونطور هم که خودتم گفتی سازگار بهترین گارانتی واس ایسر .

H@mid-Vista
06-09-2009, 23:40

نرم افزار Everest ultimate 5.0
خوب دوستان این مربوط به نوت بوك 5738 زد من هست كه تولید ماه دوم 2009 هست
چند تا عكس رو یكی كردم كه حجم كم بشه

نوع رم 1066 تیپ 3 هست
حداكثر 8 گیگ ساپورت میشه
667 تا 1066 توسط مادربرد ساپوزت میشه كه سازگار از این سو استفاده كردده

bs31
07-09-2009, 01:35
آقا من ورژن EVEREST Ultimate Edition v5.02 دارم از سایتش دانلود میکنم ببینم نتیجه چی هست...

bs31
07-09-2009, 01:37
خوب دوستان این مربوط به نوت بوك 5738 زد من هست كه تولید ماه دوم 2009 هست

واسۀ منم تولید ماه هفتم هست.............. CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

bs31
07-09-2009, 01:38
مدل رم من سامسونگ بود یعنی ممکنه DDR3 باشه...

چند دقیقه دیگه معلوم میشه....

bs31
07-09-2009, 01:41
برنامه CPUZ که اینطوری نشون داده

samuraii40
07-09-2009, 01:45
خوب دوستان من امروز بعد از کلی چرخین در نت به این نتیجه رسیدم که نوتبوکهایی که دارای رم ddr2 667 هستند دارای چیپست gl40 بوده و چون این چیپ بیشتر از 667 ,800 را ساپورت نمیکنه از این نوع رم استفاده میشه(البته این یک حدس هستش).مادربوردهای قدیمی چیپ gm45 دارند.دوستانی که 5738z قدیمی دارند با برنامه cpuz نوع چیپ را بنویسند تا مطمین بشیم و یک حدس دیگه اینکه گرافیک gl40 4500m و گرافیک gm45 4500mhd هستش.
پ.ن
gl40 از gm45 حدود 10$ ارزونتر هستش و اینکه رم ddr3 2gig bus 1066 از ddr2 2gig bus 667 حدود 20$ ارزونتر یعنی کاهش 30$ از قیمت کلی دستگاه برای سود بیشتر در صورتیکه سازگار قیمت دستگاه را از 585 به 595 رسونده که این جای بسی تعجب داره از دزدی شرکتهای ایرانی.
بعد اینکه دوسنان نام درایو dvd-rw دستگاه را هم بنویسند.برای من ds8a3s هست که بعد از کلی چرخش در نت فهمیدم برای liteon هستش.
و اخر اینکه در سایت acer درایور مودم را برای مارک lsi گذاشته در صورتیکه برای من برای شرکت conexant هستش.میخواستم بدونم که برای بقیه دوستان هم همین هستش.

an Intel Mobile 4 Express series chipset (codenamed Cantiga; GL40, GS45, GM45, PM45) with Intel's GMA X4500 graphics technology and ICH9M southbridge, 1066 MT/s (667 MT/s for GL40) front side bus. The GM45/GS45 graphics core is clocked at 533MHz and 380MHz for GL40, which contains ten unified shaders, up from the eight provided by GMA X3100.

* RAM support for DDR2-667, DDR2-800, DDR3-800, DDR3-1066 SO-DIMM. (GL40 does not support DDR3-1066)

bs31
07-09-2009, 01:46
ای تف به ذات کثیف اینا

bs31
07-09-2009, 01:49
خوب دوستان من امروز بعد از کلی چرخین در نت به این نتیجه رسیدم که نوتبوکهایی که دارای رم ddr2 667 هستند دارای چیپست gl40 بوده و چون این چیپ بیشتر از این باس را ساپورت نمیکنه از این نوع رم استفاده میشه(البته این یک حدس هستش).مادربوردهای قدیمی چیپ gm45 دارند.دوستانی که 5738z قدیمی دارند با برنامه cpuz نوع چیپ را بنویسند تا مطمین بشیم.
پ.ن
gl40 از gm45 حدود 10$ ارزونتر هستش و اینکه رم ddr3 2gig bus 1066 از ddr2 2gig bus 667 حدود 20$ ارزونتر یعنی کاهش 30$ از قیمت کلی دستگاه برای سود بیشتر در صورتیکه سازگار قیمت دستگاه را از 585 به 595 رسونده که این جای بسی تعجب داره از دزدی شرکتهای ایرانی.
بعد اینکه دوسنان نام درایو dvd-rw دستگاه را هم بنویسند.برای من ds8a3s هست که بعد از کلی چرخش در نت فهمیدم برای liteon هستش.
و اخر اینکه در سایت acer درایور مودم را برای مارک lsi گذاشته در صورتیکه برای من برای شرکت conexant هستش.میخواستم بدونم که برای بقیه دوستان هم همین هستش.

ظاهرآ فرمایشت درسته، واسۀ منکه جدید خست چیپ ستش GL40 هست :13:

bs31
07-09-2009, 01:52
ایضآ در صفحه قبل عکسی که حمید از مشخصات سیتمش گذاشته چیپ ست رو GM45 نوشته که باس رمش 1066 هست و تولید قدیم هست...

bs31
07-09-2009, 01:57
حمید خان ببخشید جستارتآ میشه یک عکس لپ تاپتون بگذارید.

منظورم عکس از کنار تاچ پند موس هست و اون علامت هایی که با برچسب چسبیده شده روی لپ تاپ

با تشکر

H@mid-Vista
07-09-2009, 04:25
خوب دوستان من امروز بعد از کلی چرخین در نت به این نتیجه رسیدم که نوتبوکهایی که دارای رم ddr2 667 هستند دارای چیپست gl40 بوده و چون این چیپ بیشتر از 667 ,800 را ساپورت نمیکنه از این نوع رم استفاده میشه(البته این یک حدس هستش).مادربوردهای قدیمی چیپ gm45 دارند.دوستانی که 5738z قدیمی دارند با برنامه cpuz نوع چیپ را بنویسند تا مطمین بشیم و یک حدس دیگه اینکه گرافیک gl40 4500m و گرافیک gm45 4500mhd هستش.
پ.ن

بله كاملا" درسته چيپست نوت بوكهاي قديمي Intel Cantiga GM-45 هست و رمش هم 1066 كه در مجموع بيشاز 30 دلار كاهش قيمت داره. در مورد پردازشگر گرفيكي هم حق با شماست.
متاسفانه يك مدل ارزانتر داره با قيمت بالاتر فروش ميره و اين از ايراني جماعت فقط برمياد

اين مدل رم نوت بوك من هست كه 1066 هست:

H@mid-Vista
07-09-2009, 04:42
حمید خان ببخشید جستارتآ میشه یک عکس لپ تاپتون بگذارید.

منظورم عکس از کنار تاچ پند موس هست و اون علامت هایی که با برچسب چسبیده شده روی لپ تاپ

با تشکر

بله كنار تاچ پد هم نوشته 2 گيگ رم تيپ 3 يا همون دي دي آر 3

H@mid-Vista
07-09-2009, 04:50
سازگار كيفيت كارش خوبه ولي عملا به پاي شركت هايي مثل ايران رهجو و ماديران و زيگورات نميرسه

به اين ميگن خدمات واقعي

البته ايران رهجو براي گارانتي كردن پول خون پدرشون رو هم مي گيرن :31::31::31:

samuraii40
07-09-2009, 09:03
دوستان اگر ممکنه نوع مودم و dvd rw را هم بیان کنند.

behjooei
07-09-2009, 09:04

مال من حتي اين برچسب هم فرق ميكنه و اين شكلي نيست. يعني روش ننوشته نوع رم چيه . فقط زده 2 گيگا بايت رم داره. همين!

Ami R 940
07-09-2009, 09:20
مال من حتي اين برچسب هم فرق ميكنه و اين شكلي نيست. يعني روش ننوشته نوع رم چيه . فقط زده 2 گيگا بايت رم داره. همين!

مشخصه نزدن نوع رم در لیبل , برای متوجه نشدن خریدار هست از نوع رم . به نظر من مغازه و فروشگاهای زیادی هستن این مدل رو پشت ویترین گذاشتن دوستان می تونن از پشت ویترین تشخیص بدن ddr3 هست یا نه . ولی به شخصه مطمنم همین ddr3 هم اگر باشه به قیمت گزاف به فروش میرسه و سو استفاده می کنند 30 40 تومن بیشتر می گیرند شک ندارم ! از ایرانی جماعت دزد پرور همه چی بر میاد

Ami R 940
07-09-2009, 09:28

f-soltani
07-09-2009, 11:35
ببین میخواستیم با دل خوش یه لپ تاپ بخریم!

Ami R 940
07-09-2009, 12:07
ببین میخواستیم با دل خوش یه لپ تاپ بخریم!

zg بخر . به نظر من بین این سری 5738 , بهترین انتخاب با توجه به قیمت zg هست .

تو زمینه گیم و رندینگ گرافیک بی نظیره تو لپ تاپای زیر 1.100 . به هیچ بازی نه نمیگه و 90 درصد بازی ها رو با اجرای آخرین حد گرافیک و جزییات به راحتی بدون مشکل افت فریم اجرا میکنه :46:

خرید z با این باس با توجه به وجود مدل zg با قیمت کمی بیشتر توجیه پذیر نیست به نظر من دیگه .

milky way
07-09-2009, 12:13
من دیروز رفتم نمایندگی سازگار تو پایتخت میخواستم قیمت نوتبوک بگیرم، این 5738z رو گفت مدل DDR3 نداریم (میگفت یه مدلی چند هفته پیش با رم DDR3 بود تو بازار که فکر کنم همون 5738 باشه که الان نیست) ولی گفت یه مدلی تا 2-3 هفته دیگه شرکت وعده وارد کردنش رو داده که هم رمش DDR3 و 4 گیگ هست و هم کارت گرافیکش غیر آنبورد که بالای 700 تومن هم قیمتشه. ولی تنها مدلی که الان تو بازار هست همون 5738z با رم DDR2 و کارت گرافیک 4500 آنبرد اینتل هست.

Highbury
07-09-2009, 13:01
عجیبه حالا که ما اومدیم بخریم سازگار دزد از آب دراومده.یکی یه ایمیل بزنه به ایسر بگن که دارن دزدی میکنه

ya_hossayn
07-09-2009, 13:13
ببینم رفقا امکانش هست رمتون رو خودتون عوض کنید؟ یعنی یه ddr3 روش نصب کنید؟

H@mid-Vista
07-09-2009, 13:40
عجیبه حالا که ما اومدیم بخریم سازگار دزد از آب دراومده.یکی یه ایمیل بزنه به ایسر بگن که دارن دزدی میکنه

ببینم رفقا امکانش هست رمتون رو خودتون عوض کنید؟ یعنی یه ddr3 روش نصب کنید؟

ببينين سازگار در واقع به ايسر يك نوت بوك ارزونتر سافارش داده اونها هم از رم مادربرد و گرافيك زدن يك چيز ارزونتر دادن قطعا" ايسر در جريانه چون خودش ساخته! :13::13:

خير چون مادربرد نصب شده قابليت نصب رم 1066 نداره. حداكثر رم مي تونه باس 800 باشه

دوستان قويا" توصيه مي كنم برين مدل زدجي رو بخرين

H@mid-Vista
07-09-2009, 13:42
دوستان اگر ممکنه نوع مودم و dvd rw را هم بیان کنند.

دي وي دي محصول TSST Corp
مودم هم محصول Agere

منظورت مدل دقيقش هست؟

Pami
07-09-2009, 14:10
TSST Corp

Toshiba Samsung Storage Technology

اتحاد بين سامسونگ و توشيبا در ساخت درايوهاي ليزري
روي لپ تاپ هاي دل و توشيبا هم استفاده ميشه

aneea2801
07-09-2009, 14:27
نه تا اونجایی که من میدونم اگه به شکل قطعات ddr2وddr3نگاه کنید میبینید شکلشون باهم کاملا فرق داره اگه بخوان در جایی که واسه یکی ساخته شده از اون یکی بکار ببرید اصلا نصب نمیشه

behjooei
07-09-2009, 15:41
دي وي دي محصول TSST Corp
مودم هم محصول Agere

منظورت مدل دقيقش هست؟

با كدوم نرم افزار مشخص ميشه؟ ميترسم مال ما جديدها ، اينها هم جنس خوب نباشند.

H@mid-Vista
07-09-2009, 16:07
دوستانی كه ویندوز 7 نصب كردن حتما" با این روش درایورها رو به روز كنن

كیفیت صدا و گرافیك خیلی خیلی بهتر میشه
متاسفانه این درایورهای جدید در ویندوز 7 نیست و روی مایكروسافت آپدیت هم نبود و فقط با این روش میشه دسترسی پیدا كرد.

bs31
07-09-2009, 17:06

بابا واسه من یک برچسب آشغال زده...

bs31
07-09-2009, 17:13

FSB 800 با رم DDR 3 ??????????????????????

bs31
07-09-2009, 17:14
حالا خدا میدونه دیگه چه چیزهایی رو تغییر دادن و ما خبر نداریم و به اسم مدلی که اون زمان خوب بوده فروختن به ما

bs31
07-09-2009, 17:18
دي وي دي محصول TSST Corp
مودم هم محصول Agere

منظورت مدل دقيقش هست؟

DVD های جدید و قدیم قطعآ فرق میکنه چون واسه قدیمی ها کنار تاچ پد موس برچسب خوندن Blu-RAY رو زده و این نوع دیسک ها رو میخونه اما مدل دیسک نوری من Slimtype DVD A هست که خب بلو رای هم نمیخونه :41:

bs31
07-09-2009, 17:22
:45: حمید آقا هنوزم میگی روی این آشغالی که سازگار داده دستمون ویندوز 7 نصب کنیم

bs31
07-09-2009, 17:35
اگه اینجا اروپا یا امریکا بود هرکاربر اندازه پول 5تا لپ تاپ از این شرکت قرامت میگرفت...

Ami R 940
07-09-2009, 17:49
FSB 800 با رم DDR 3 ??????????????????????

bus cpu 800

main bord & ram 1066

سری z قدیم ! و zg همگی اینطورن . دیگه اگه buss cpu 1066 بود که هیچ سودی واس این ایسر نمی موند با این قیمت .:31:

Ami R 940
07-09-2009, 17:51
اگه اینجا اروپا یا امریکا بود هرکاربر اندازه پول 5تا لپ تاپ از این شرکت قرامت میگرفت...
داغ دلمون تازه نکن دلمون میگیره :41::41::41:

bs31
07-09-2009, 18:22
هههه، واسۀ مارو ببین چقدر مسخره اس

krisamy93
07-09-2009, 18:31
5738z من جدیده و چیپستش هم intel gl40 هست ولی رم 2 گیگ ddr3 با باس 1066 روشه و برند رم هم hyundai:11:

Ami R 940
07-09-2009, 18:43
5738z من جدیده و چیپستش هم intel gl40 هست ولی رم 2 گیگ ddr3 با باس 1066 روشه و برند رم هم hyundai:11:

برند رم zg هم هیوندای هست 2 گیگ و 1 گیگ سامسونگ . هر دو با باس 1066

شما از کجا خریدی و چند و تاریخ دقیق خرید ؟ . بنویس دوستان هم از اونجا بخرند .

مال شما 100 درصد از قبل در مغازه بوده و فروش نرفته در انبار موجود بوده

خلاصه خیلی خوشانسید :31: مبارک باشه :40:

Ami R 940
07-09-2009, 18:46

کیفیت بد نوع لیبل نسبت به سری قبل کاملا مشهود هست . کار خود این سازگار وایرانی جماعت به نظر میاد

آرم بلو ری رو برچسب هست راستی ؟

مشکلی داری با سرعت لپ تاپ ؟ تو برنامه های سنگین و...

بر فرض فوتوشاپ cs 4 رو اجرا کن ببین چند ثانیه طول میکشه ران کنه جوابشو بگو .

H@mid-Vista
07-09-2009, 18:59
حالا خدا میدونه دیگه چه چیزهایی رو تغییر دادن و ما خبر نداریم و به اسم مدلی که اون زمان خوب بوده فروختن به ما

DVD های جدید و قدیم قطعآ فرق میکنه چون واسه قدیمی ها کنار تاچ پد موس برچسب خوندن Blu-RAY رو زده و این نوع دیسک ها رو میخونه اما مدل دیسک نوری من Slimtype DVD A هست که خب بلو رای هم نمیخونه :41:

:45: حمید آقا هنوزم میگی روی این آشغالی که سازگار داده دستمون ویندوز 7 نصب کنیم

bus cpu 800

main bord & ram 1066

سری z قدیم ! و zg همگی اینطورن . دیگه اگه buss cpu 1066 بود که هیچ سودی واس این ایسر نمی موند با این قیمت .:31:

داغ دلمون تازه نکن دلمون میگیره :41::41::41:

تنها چيزهايي كه تغيير كرده اينهاست:

1-مادربرد
2-رم
3-چيپست گرافيكي

البته تا الان اينها اثبات شده :31:

خير دوست عزيز مدلهاي قديمي هم هيچ كدوم بلوري نمي خونن اصلا مدل بلوري فقط براي اروپا و امريكا توليد ميشه

دوستان هنوز هم ايسر 5738 حتي مدل زد خيلي سرتر از رقباي هم قيمتش هست
قبلا كه اصلا جاي بحثي نبود.
روي همين ملهاي جديد كه شما مي فرمايين هم من ويندوز 7 التيميت نصب كردم مثل برق و باد كار مي كنه
نگران نباشين
با اين پولي كه دادين الان هم بهترين خريد رو كردين:10::46:

خير امكانش نبود. چون طبق توافقنامه اي كه سايت همه شركتهاي توليدي هست مي تونن بدون اطلاع شما محصولرو عوض كنن اما بايد اسپك جديد رو در معرض ديد بذارن كه گذاشتن. البته متاسفانه سازگار بر خلاف رفتار حرفه اي اعلام نكرد و فقط اسپكها رو بي صدا دستكاري كرد.

نه عزيز من مسخره نيست. همين ايسر 5738 كه شما داري تازه شده مشابه دل 1545 باز هم دو سر بالاتر :20:
يك بار از نزديك دل 1545 رو ببينين مانيتورش كيبوردش و .. انوقت قدر اين طفل معصوم رو مي دوني
از طرف من ببوسش :40::11::46:

ممكنه هر سخت افزاري از منابع مختلف تامين بشه كه همين طور هم هست. البته غير از سي پي يو كه اينتل هست.:20:

H@mid-Vista
07-09-2009, 19:03
کیفیت بد نوع لیبل نسبت به سری قبل کاملا مشهود هست . کار خود این سازگار وایرانی جماعت به نظر میاد

اتفاقا" به نظر من كيفيت بدنه ايسر 5738 جديد بهتر از قبليهاست
بدنه بيرونيش هم انگار كمي ضخيمتر شده و راحت كرنش نمي كنه
بده داخليش همگويا با پلاستيك مرغوبتري ساخته شده
ليبلش مه مثل قبل هست و مشكلي نداره

ضمنا" باز هم مي گم دوستاني كه قصد خريد ايسر 5738 دارن در صورت امكان مدل زدجي بخرن اما همين الان هم مدل زد خيلي كيفيت خوبياره و من خودم براي يكي از دوستان ويندوز 7 و كلي نرم افزار ريختم مشكلي نداره
يه نمه كندتره اما هنوز هم خيلي عالي هست.
كساني هم كه همين الان مدل زد خريد كردن مطمئن باشن بهترين انتخاب بوده شك نكنين. :11:

البته اين موضوع ربطي به كثافت كاري سازگار نداره كه حالم داره به هم مي خوره. نشد يك محصولي تو اين مملكت خراب خوب در بياد و ... نزن بهش بره پي كارش :2::2::2:

Ami R 940
07-09-2009, 20:00
اتفاقا" به نظر من كيفيت بدنه ايسر 5738 جديد بهتر از قبليهاست
بدنه بيرونيش هم انگار كمي ضخيمتر شده و راحت كرنش نمي كنه
بده داخليش همگويا با پلاستيك مرغوبتري ساخته شده
ليبلش مه مثل قبل هست و مشكلي نداره

ضمنا" باز هم مي گم دوستاني كه قصد خريد ايسر 5738 دارن در صورت امكان مدل زدجي بخرن اما همين الان هم مدل زد خيلي كيفيت خوبياره و من خودم براي يكي از دوستان ويندوز 7 و كلي نرم افزار ريختم مشكلي نداره
يه نمه كندتره اما هنوز هم خيلي عالي هست.
كساني هم كه همين الان مدل زد خريد كردن مطمئن باشن بهترين انتخاب بوده شك نكنين. :11:

البته اين موضوع ربطي به كثافت كاري سازگار نداره كه حالم داره به هم مي خوره. نشد يك محصولي تو اين مملكت خراب خوب در بياد و ... نزن بهش بره پي كارش :2::2::2:

حمید سری جدید z رو تست کردی و واس اون نرم افزار اینا ریختی ؟ .

تو پست قبلی گفتی 30 درصد . 30 درصد به نظرت یکمی نمیشه زیادتر میشه از یکمی حمید :31:

قیمت جدید بازارش چند شده همون 560 570 یا بیشتر شده ؟ قیمت سایت سازگار رو کار ندارم بازار ( سازگار نمایندگی گرون تر .)

یه تست ساده کن الان ببین نرم افزار photoshop cs4 رو تو چند ثانیه ران میکنی با لپ تاپ خودت

H@mid-Vista
07-09-2009, 20:08
حمید سری جدید z رو تست کردی و واس اون نرم افزار اینا ریختی ؟ .

تو پست قبلی گفتی 30 درصد . 30 درصد به نظرت یکمی نمیشه زیادتر میشه از یکمی حمید :31:

قیمت جدید بازارش چند شده همون 560 570 یا بیشتر شده ؟ قیمت سایت سازگار رو کار ندارم بازار ( سازگار نمایندگی گرون تر .)

یه تست ساده کن الان ببین نرم افزار photoshop cs4 رو تو چند ثانیه ران میکنی با لپ تاپ خودت

ببين
اين تغيير رم درسته خيلي موثره ولي شايد در مورد 30 درصد غلو كرده باشم:31:
من همه چيز روي اين ايسر 5738 زد جديد هم ريختم و بعد با نوت بوك خودم مقايسه كردم
در برنامه هاي آماري مثل اكسل و ميني تب كه اختلاف به چشم نمي اومد
در تبديل ويدئو و از يك فرمت به فرمت ديگر رفتن هم خيلي محسوس نبود (به كارگيري سي پي يو)
اما در اجراي برنامه حجيم كه مقيم شدن آنها در رم طول مي كشه اختلاف بود (لود هارد در رم)
من سي اس 4 نصب نكردم.
اما به نظرم شايد تصميم ايسر خيلي هم غير منطقي نبوده
چون سي پي يو دوال كور با 1 مگ كچ توان پردازش اطلاعاتي كه با سرعت 1066 ميان رو نداره
دقت كرده باشين اغلب نوت بوكها الان هنوز رم 667 و يا 800 دارن حتي خفن هاش :31:
ولي در هر صورت اختلاف داره و رم 1066 بهتر بود كه برش داشتن

Ami R 940
07-09-2009, 20:14
ببين
اين تغيير رم درسته خيلي موثره ولي شايد در مورد 30 درصد غلو كرده باشم:31:
من همه چيز روي اين ايسر 5738 زد جديد هم ريختم و بعد با نوت بوك خودم مقايسه كردم
در برنامه هاي آماري مثل اكسل و ميني تب كه اختلاف به چشم نمي اومد
در تبديل ويدئو و از يك فرمت به فرمت ديگر رفتن هم خيلي محسوس نبود (به كارگيري سي پي يو)
اما در اجراي برنامه حجيم كه مقيم شدن آنها در رم طول مي كشه اختلاف بود (لود هارد در رم)
من سي اس 4 نصب نكردم.
اما به نظرم شايد تصميم ايسر خيلي هم غير منطقي نبوده
چون سي پي يو دوال كور با 1 مگ كچ توان پردازش اطلاعاتي كه با سرعت 1066 ميان رو نداره
دقت كرده باشين اغلب نوت بوكها الان هنوز رم 667 و يا 800 دارن حتي خفن هاش :31:
ولي در هر صورت اختلاف داره و رم 1066 بهتر بود كه برش داشتن

غلو رو خوب اومدی:31: کاربر فعال هم مبارک شیرینش بیار دم خونه :31:

باید یه کاری می کردی مدیا پلیر با پخش فیلم برنامه نسبتا سنگین مثل فوتوشاپ .کپی یه فایل به درایو و باز کردن یکی دو برنامه سبک همزمان همه این کارا رو انجام می دادی همزمان(همه این کارها در حال اجرا باشند منظورم) ر بهتر میشد تفاوت رو حس کرد .

اینجوری 1066 بودن خیلی به چشم میاد .

البته بهتر بگی حمید جان کار سازگار نه ایسر . این ایسر پولش رو میگیره سفارس سازگاره سود بیشتر بزنه به جیب.!!

bs31
07-09-2009, 20:31

راستش CS4 که هیچ من Adobe Photoshop CS 8 رو اجرا میکنم مثل فشنگ میاد بالا.
من اصلآ از سیستم چه دسک تاپ و چه لپ تاپ خیلی کار میکشم الان روش فکر کنم بالای 20-25 برنامه مختلف تخصصی و نیمه تخصصی روش نصب کردم،اصولآ من لپ تاپ رو برای کارهای گرافیکی ساده،طراحی سایت و کارهای سایت و فتوشاپی میخاستم حالاکه مشکلی نداشتم باهاش اصلآ اما همون پست اولی هم که توی این تاپیک دادم نوشتم احساس میکنم که سرم کلاه رفته و این حدسم کاملا درست بودم از اینکه سرم کلاه رفته دلم میسوزه و گرنه حمید خان راست میگه ماکه میخاستم حداکثر تا 800 هزار تومن لپ تاپ بخریم حالا با 580 تومن یه چیزی خریدم که هم پای لپ تاپ 850 تومنی دل هست.

H@mid-Vista
07-09-2009, 22:15
راستش CS4 که هیچ من Adobe Photoshop CS 8 رو اجرا میکنم مثل فشنگ میاد بالا.
من اصلآ از سیستم چه دسک تاپ و چه لپ تاپ خیلی کار میکشم الان روش فکر کنم بالای 20-25 برنامه مختلف تخصصی و نیمه تخصصی روش نصب کردم،اصولآ من لپ تاپ رو برای کارهای گرافیکی ساده،طراحی سایت و کارهای سایت و فتوشاپی میخاستم حالاکه مشکلی نداشتم باهاش اصلآ اما همون پست اولی هم که توی این تاپیک دادم نوشتم احساس میکنم که سرم کلاه رفته و این حدسم کاملا درست بودم از اینکه سرم کلاه رفته دلم میسوزه و گرنه حمید خان راست میگه ماکه میخاستم حداکثر تا 800 هزار تومن لپ تاپ بخریم حالا با 580 تومن یه چیزی خریدم که هم پای لپ تاپ 850 تومنی دل هست.

داداش من
من كه بد شما رو نمي خوام
وقتي مي گم بهترين كيس بوده نه نگو :10:
البته مدل قديمي تر بهتر بود
اما با اين هم من كار كردم خيلي خوب بود
يك چيز هم بگم كيفيت بلندگوهاي سري جيد مثل ايينكه بهتره
شايد هم از من خاك گرفته:8::8::8::8::8:

bs31
07-09-2009, 23:11
حمید جان ببخشید من ویندوز 7 اصلی گیر نیاوردم،گفتم فقط یه دونه از یک سایتی دانلود کردم که ورژن اش

7264.0.090622-1900_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD

هست.اگه بازهم این نهایی نیست جایی لینک دانلودی ازش سراغ دارید؟

با تشکر

bs31
07-09-2009, 23:14

غیر از اون برچسیبی که عکسش رو گذاشتم فقط یک برچسب intel داره و دیگه هیچ نداره،برچسب Blu-RAY که هیچ برچسب فلاپی هم نداره :weird:

H@mid-Vista
07-09-2009, 23:23
حمید جان ببخشید من ویندوز 7 اصلی گیر نیاوردم،گفتم فقط یه دونه از یک سایتی دانلود کردم که ورژن اش

7264.0.090622-1900_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD

هست.اگه بازهم این نهایی نیست جایی لینک دانلودی ازش سراغ دارید؟

با تشکر

غیر از اون برچسیبی که عکسش رو گذاشتم فقط یک برچسب intel داره و دیگه هیچ نداره،برچسب Blu-RAY که هیچ برچسب فلاپی هم نداره :weird:

نه ويندوز 7 با بيلد 7600 فقط بگير
همين سايت در فروشگاه داره
بخر
يا دانلو د كن از اينجا:

اين هم تاپيك ويندوز 7 هست:

خيلي از اين 5738 دلگيري ها

بابا ببوسش گناه داره
دلش مي شكنه ها!!!

Shayan Arya
08-09-2009, 00:12
يك بار از نزديك دل 1545 رو ببينين مانيتورش كيبوردش و .. انوقت قدر اين طفل معصوم رو مي دوني

ماکه میخاستم حداکثر تا 800 هزار تومن لپ تاپ بخریم حالا با 580 تومن یه چیزی خریدم که هم پای لپ تاپ 850 تومنی دل هست.

1. اول به همه شما که لپ تاپ های ایسر رو با کانفیگ قدیم یا جدید خریدید ( یا خواهید خرید) تبریک میگم و امیدوارم تا هر وقت که بخواهید یکی جدیدترش رو بخرید براتون کار کنه و به قول بچه ها فنش براتون بچرخه

2. به نظرم اینکه آدم باید از جنسی که میخره راضی باشه موضوع طبیعی هست ولی اینکه چون مثلا من جنس X رو دارم بخوام بگم این جنس با جنس Y برابری میکنه یا حتی بهتره درست نیست (یعنی بدون دلیل درست نیست)
حالا اگر پیش خودتون اینطور فکر می کنید مسئله ای نیست ولی نوشتنش بدون دلیل و مدرک باعث گمراهی کسانی میشه که برای خرید دنبال اطلاعات هستند و این مطالب رو می خونن

3. شاید با قیمت 500 تا 800 هزار تومن لپ تاپ با کانفیگ مثل ایسر در بین لپ تاپ های دل نداشته باشیم ولی مقایسه قیمت بخشی از قضیه است و مقایسه کارایی ، دوام و ... یک چیز دیگه

4. من Dell Inspiron 1545 دارم و اینکه مانیتور و کیبورد خوبی نداره رو تکذیب می کنم

5. پیشنهاد می کنم لپ تاپ های به ظاهر ضعیف تر دل رو با کانفیگ های پایین تر از نزدیک ببینید و امتحان کنید تا به نتیجه درست تری برسید

6. موفق باشید

bs31
08-09-2009, 01:25
من فقط یک مورد رو میگم،من هیچ لپ تاپی رو ندیدم که با HDMI کمتر از 900 هزار تومن باشه...

H@mid-Vista
08-09-2009, 04:19
1. اول به همه شما که لپ تاپ های ایسر رو با کانفیگ قدیم یا جدید خریدید ( یا خواهید خرید) تبریک میگم و امیدوارم تا هر وقت که بخواهید یکی جدیدترش رو بخرید براتون کار کنه و به قول بچه ها فنش براتون بچرخه

2. به نظرم اینکه آدم باید از جنسی که میخره راضی باشه موضوع طبیعی هست ولی اینکه چون مثلا من جنس X رو دارم بخوام بگم این جنس با جنس Y برابری میکنه یا حتی بهتره درست نیست (یعنی بدون دلیل درست نیست)
حالا اگر پیش خودتون اینطور فکر می کنید مسئله ای نیست ولی نوشتنش بدون دلیل و مدرک باعث گمراهی کسانی میشه که برای خرید دنبال اطلاعات هستند و این مطالب رو می خونن

3. شاید با قیمت 500 تا 800 هزار تومن لپ تاپ با کانفیگ مثل ایسر در بین لپ تاپ های دل نداشته باشیم ولی مقایسه قیمت بخشی از قضیه است و مقایسه کارایی ، دوام و ... یک چیز دیگه

4. من Dell Inspiron 1545 دارم و اینکه مانیتور و کیبورد خوبی نداره رو تکذیب می کنم

5. پیشنهاد می کنم لپ تاپ های به ظاهر ضعیف تر دل رو با کانفیگ های پایین تر از نزدیک ببینید و امتحان کنید تا به نتیجه درست تری برسید

6. موفق باشید

دوست عزيز من خودم مدتي با 1545 كار كردم
منكر خوب بودنش نيستم
اما شما يك مدت با اين اير 5738 كار كني مي فهمي كيبرد يعني چي
به نظر من 5738 زد به دل 1545 خيلي سره
همه تحليلهاي انگليسي زبان هم اينو تاييد مي كنن:10:

bs31
08-09-2009, 07:15
نه ويندوز 7 با بيلد 7600 فقط بگير
همين سايت در فروشگاه داره
بخر
يا دانلو د كن از اينجا:
---
خيلي از اين 5738 دلگيري ها

بابا ببوسش گناه داره
دلش مي شكنه ها!!!

حمید جان باید 32 بیتی رو سفارش بدم دیگه درسته؟!

در مورد دلگیری از 5738 هم باید بگم تازه حالا خوب شدم... :11:

حمید جان اگه این شرکت سازگار متمدنانه برخورد میکرد و ماکه پولش رو دادیم یک ZG یا حد اقل Z اصلی بهمون میداد چه دلگیری داشتیم،کلی عشق و کیفش هم میکردیم،هیچ حرف و حدیثی باقی نمی موند،بدبختانه مشکل اینجاست که کار ما از ریشه خرابه،دیروز رفتم جایی که ازش لپ تاپ رو خریده بودم، دیدم دست خودش 5738 Z قدیمی هست :41: نو-آکبند. اتفاقآ وقتی که دیدم مدلش با یکی من یکی هست اما برچسب هاش فرق میکنه اومدم توی تاپیک از شما خواستم عکسهای برچسب جلوی لپ تاپتو بذاری....

،یعنی شما تصورش رو بکن وقتی سازگار میاد اون مدلش رو تغییر میده فروشنده هم وقتی داشته باشه اون که به من نمیده یک از این جدیدا میده، که داد
حالا بگذریم...مهم نیست،شاید این مدل قسمت ما بوده.بهرحال همینکه این 5738 باعث شد بیام در این انجمن و با شما دوست گلم آشنا بشم و همینطور سایر دوستان خودش جای شکر و سپاس داره.

Ami R 940
08-09-2009, 09:51
با حمید موافقم , من از فروشگاهی که zg رو خریدم 1545 رو داشت .هر دو رو میزش بود یکی خودش روش کار می کرد یکی همکارش . اینطور من بین هر دو دیدم کیفیت مانیتور z با545 1
z ایسر یه سرگردن بالاتر بود از لحاظ زاویه دید و شفافیت و رنگ بندی .

خود فروشنده هم معتقد بود لپ تاپ z سرتر و انتخاب خیلی بهتری هست .

hdmi کلا واس من یه مزیت خیلی خیلی مهمه که این لپ تاپ داره
شاید واس بعضی ز دوستان مزیت مهمی نباشه !

من با وصل کردن hdmi به hdtv خودمون . گیم بازی می کنم با گرافیک hd و کلا نقش یه پلیر فدرتمند هم دارم برای پخش فیلم های فول اچ دی . این لپ تاپ هر دو کار رو واس من انجام میده .اگر من قصد خرید کنسول داشتم و پلیر بلو ری باید نزدیک 600 700 خرج این دو می کردم ! . (فیلم های full hd به راحتی بدون افت فریم و مشکلی لپ تاپ پلی میکنه)

لپ تاپ 1545 از این پورت بی نظیر محروم هست حالا صرف نظر از قیمت بالا گرافیک به مراتب پایین تر نسبت به zg و...

behjooei
08-09-2009, 09:59

سلام
مال من هم دقيقا" همينه. يه نكته كه داره داغونم ميكنه اينه كه مانيتور رو نوشته 15.6" HD LCD و اصلا" عبارت LED رو نياورده. يعني اينجا هم كرده تو پاچمون؟؟؟؟!؟!؟!!!!
تو رو خدا نگيد كه مانيتورش LED نيست و فقط LCD است:41::2:
اصلا" از كجا ميشه تشخيص داد كه ال اي ديه يا ال سي دي؟؟؟؟؟؟؟

REGISTERED USER
08-09-2009, 10:39
سلام
مال من هم دقيقا" همينه. يه نكته كه داره داغونم ميكنه اينه كه مانيتور رو نوشته 15.6" HD LCD و اصلا" عبارت LED رو نياورده. يعني اينجا هم كرده تو پاچمون؟؟؟؟!؟!؟!!!!

LED ها وقتی خاموش هستند ، تیره تر به نظر می رسند ، در لپ تاپ _lid) در آنها بایکتر هست

اینجا را هم ببینید بحث شده :

samuraii40
08-09-2009, 10:55
سلام
مانیتور دستگاه من سامسونگ هستش.(sec3046).البته خود سازگار هم گفت که این سری جدید led نیستند ولی من گمان کنم که اشتباه میگفت صرف نداشتن لیبل دلیل بر نبودن led نیستش.کیفیت تصویرش که از نظر من خوب هستش.
p.s
sec=samsung
lpl=lg
بعد اینکه من دیروز بازی need for speed pro street را نصب کردم و بازی به خوبی اجرا شد و در رزولوشن 1024*768 روان اجرا میشد.
من میخواستم از دوستان بخوام که مشخصات سخت افزاری خودشون را در سایت قرار بدن.

برنامه everest ultimate edition:report==>quick report-summary==>plain text

behjooei
08-09-2009, 11:05
دوستان سلام. اين هم چند عكس از لپ تاپ من:

سوال:
1. چرا مال من مثل لپ تاپ حميد اون برچسبهاي زرد رنگ اضافي رو نداره و چرا نوشته هاي ليبل ها با هم فرق داره؟ و حتي دوال كور رو هم ننوشته؟
2. چرا تاچ پد من اين شكليه و كليد دكمه وسط موس رو نداره؟
3. نسخه بلوتوث من رو 2.1 زده ولي مال آقا حميد نسخه 2؟؟
4. اين عبارت Acer Nplify 802.11 b/g/Draft - N يعني چه؟
5. چيپست كارت گرافيك تغيير كرده؟ چي شده؟ بدتر شده؟
6. يه سوال هم كه يكم مبتدي است؟ پنتيوم ما پنتيوم فور است ديگه؟؟!!

Ami R 940
08-09-2009, 11:36
سلام

ببین led های موجود در حقیقت همون LCD پنلهای معمولی هستند به زبان ساده فقط به جای لامپهای CCFL که به عنوان بک لایت یا نور پس زمینه از اونها در LCD ها استفاده میشد از چندین LED استفاده میشه

حتی تی وی های 4 تومنی سامسونگ به اسم led عرضه میشه بک لایت led هست و در اصل همه lcd هست .

مزیت بک لایت led کمتر بودن مصرف انرژیه نسبت به بک لایت ccfl و و همچنین نازکی قطر مانیتور یا تلویزیون هست .

و از نکات ضعف اون نسبت به ال سی دی با بک لایت ccfl (که شبیه همون لامپ مهتابی خودمونه) زاویه دید کمتر و کنتراست کمتر نسبت به بک لایت ccfl هست

بردن اسم led در مانیتور یا تلویزیون ها کاملا اشتباه هست و تبلیغات کمپانی ها برای سود دهی بیشتر هست چون در اصل همون تکنولوزی lcd هست و فقط بک لایت عوض شده .جالب هم آنکه اخیرن در آمریکا قانونی تصویب شده , وجود تلویزیون یا مانیتور هایی که اسم lcd با بک لایت led در محصولاتشون توضیح ننوشته باشند و فقط تنها به ذکر نام led کرده باشند .محصولات اون کمپانی به طور کامل از آن بازار جمع خواهد شد !! بعد اینجا خیلی راحت سازگار سر مردم کلاه می گذاره انگار نه انگار...

برای اینکه متوجه بشی مانیتورت بک لایت led هست

زمینه بنفش و آبی رو ببین چطور مانیتورت نشون میده اگر تند نشون داد رنگ رو(بهتر بگم رنگ بنفش و آبی رو خیلی پر رنگ نشون داد و حالت تندی داشت رنگ) بدون مانیتورت led هست . اصولان خاصیت led بک لایت ها نشون دادن تند رنگ بنفش هست .که رنگ های آبی رو کمی متمایل به بنفش میکنه رنگ بنفش هم به صورت خیلی تندی نمایش میده .

یکمی هم عجیبه وقتی بک لایت led که در حقیقت تاثیر خیلی زیادی رو باطری هم داره لوگوش نزده رو لیبیل !

Ami R 940
08-09-2009, 11:42
حمید جان باید 32 بیتی رو سفارش بدم دیگه درسته؟!

در مورد دلگیری از 5738 هم باید بگم تازه حالا خوب شدم... :11:

حمید جان اگه این شرکت سازگار متمدنانه برخورد میکرد و ماکه پولش رو دادیم یک ZG یا حد اقل Z اصلی بهمون میداد چه دلگیری داشتیم،کلی عشق و کیفش هم میکردیم،هیچ حرف و حدیثی باقی نمی موند،بدبختانه مشکل اینجاست که کار ما از ریشه خرابه،دیروز رفتم جایی که ازش لپ تاپ رو خریده بودم، دیدم دست خودش 5738 Z قدیمی هست :41: نو-آکبند. اتفاقآ وقتی که دیدم مدلش با یکی من یکی هست اما برچسب هاش فرق میکنه اومدم توی تاپیک از شما خواستم عکسهای برچسب جلوی لپ تاپتو بذاری....

،یعنی شما تصورش رو بکن وقتی سازگار میاد اون مدلش رو تغییر میده فروشنده هم وقتی داشته باشه اون که به من نمیده یک از این جدیدا میده، که داد
حالا بگذریم...مهم نیست،شاید این مدل قسمت ما بوده.بهرحال همینکه این 5738 باعث شد بیام در این انجمن و با شما دوست گلم آشنا بشم و همینطور سایر دوستان خودش جای شکر و سپاس داره.

خود فروشنده سری قدیم رو واس فروش داشت و می فروخت منظورم الان هم بخوای سری قدیم رو می فروشه ؟! ببا چه قیمتی .

چون رمت 2 گیگ هست و 64 بیت بهتر هست رم 4 گیگ به بالا داشته باشی (32 بیت تا 3.5 گیگ ساپورت رم داره) و از طرفی بیشتر برنامه های قدیمی و بعضی گیم ها بر پایه 64 بیت نیستن به مشکل نصب و اجرا می خوری بهتر همون 32 بریزی .

behjooei
08-09-2009, 13:38
امير جان ممنون راجع به توضيحات LED . من خودمم هم با توجه به نازك بودن قطر lid و تغييرات محسوس ديد در تغيير زاويه و نيز كيفيت خوب تصوير ، تحقيقا" برام يقين شده كه صفحه همون قبليه و اين يكي رو ايشاا... ندزديدن ازش. اما نميدونم چرا تو ليبل اينو نزده؟ در حاليكه ميتونست مانور تبليغي خوبي روش بده. تعجب ميكنم چرا ليبلها با هم فرق دارن و يكي نيستند؟؟؟
لطفا" بقيه دوستان خصوصا" آقا حميد گل (كه البته با راهنمايي ايشون اين لپ تاپ رو خريديم) بيان و راجع به اين موضوع و سوالات ديگه‌اي كه پرسيدم جواب بدن.
ممنون.
راستي عكسها قابل ديدن هستند؟ من يكم تازه كارم و فكر كنم بلد نبودم عكسها رو آپلود كنم(بايد آدرس URL اونها رو تو صفحه اي جديد باز كنيد فكر كنم) اگر هم مشكلي بود براي ايميل آقا حميد ارسال كنم و ايشون زحمت گذاشتن عكسها رو بكشن.

REGISTERED USER
08-09-2009, 13:47
عکسی رو من ندیدم ... توی ------------- آپلود کنی بهتره

ببینید ممکنه سفارش شما ، سفارش اروپا نباشه و سفارش امارات باشه ، من قبلا توی یکی از این تاپیک ها مفصلا بحث رو باز کردم که تفاوت هاشون چیه و حتی ممکنه لیبل ها متفاوت باشه

بستگی داره نوت بوک شما سفارش کجا باشه

Ami R 940
08-09-2009, 14:03
امير جان ممنون راجع به توضيحات LED . من خودمم هم با توجه به نازك بودن قطر lid و تغييرات محسوس ديد در تغيير زاويه و نيز كيفيت خوب تصوير ، تحقيقا" برام يقين شده كه صفحه همون قبليه و اين يكي رو ايشاا... ندزديدن ازش. اما نميدونم چرا تو ليبل اينو نزده؟ در حاليكه ميتونست مانور تبليغي خوبي روش بده. تعجب ميكنم چرا ليبلها با هم فرق دارن و يكي نيستند؟؟؟
لطفا" بقيه دوستان خصوصا" آقا حميد گل (كه البته با راهنمايي ايشون اين لپ تاپ رو خريديم) بيان و راجع به اين موضوع و سوالات ديگه‌اي كه پرسيدم جواب بدن.
ممنون.
راستي عكسها قابل ديدن هستند؟ من يكم تازه كارم و فكر كنم بلد نبودم عكسها رو آپلود كنم(بايد آدرس URL اونها رو تو صفحه اي جديد باز كنيد فكر كنم) اگر هم مشكلي بود براي ايميل آقا حميد ارسال كنم و ايشون زحمت گذاشتن عكسها رو بكشن.

خواهش میکنم

نه عکسی من ندیدم یه جای دیگه آپلود کن

بزن گوگل images Free Upload سایت های زیادی میاد واس آپلود

در مورد زاویه دید هم بگم کلا تشخیص این مشکل ذر بک لایت led نسبت به بک لایت ccfl در تلویزیون ها و مانیتور های دسکتاپ بیشتر مشهود هست تا مانیتور های لپ تاپ .

در مانیتور ها لپ تاپ زیاد رو کیفیت ساخت پنل تمرکزی نیست زاویه دیدش چه بک لایت led باشد یا بک لایت ccfl در یه سطح اند تقریبا و هر دو مزخرف .کلا مشکل زاویه دید تو مانیتور همه لپ تاپ ها مشخص هست . و درست نیست رو زاویه دید مانیتور لپ تاپ تشخیص بک لایت led بدی .

Ami R 940
08-09-2009, 14:08
ممنون.

خواهش میکنم

در مورد زاویه دید هم بگم کلا تشخیص این مشکل ذر بک لایت led نسبت به بک لایت ccfl در تلویزیون ها و مانیتور های دسکتاپ بیشتر مشهود هست تا مانیتور های لپ تاپ .

در مانیتور ها لپ تاپ زیاد رو کیفیت ساخت پنل تمرکزی نیست زاویه دیدش چه بک لایت led باشد یا بک لایت ccfl در یه سطح اند تقریبا و هر دو مزخرف .کلا مشکل زاویه دید تو مانیتور همه لپ تاپ ها مشخص هست . و درست نیست رو زاویه دید مانیتور لپ تاپ تشخیص بک لایت led بدی .

behjooei
08-09-2009, 15:03
عکسی رو من ندیدم ... توی ------------- آپلود کنی بهتره

ببینید ممکنه سفارش شما ، سفارش اروپا نباشه و سفارش امارات باشه ، من قبلا توی یکی از این تاپیک ها مفصلا بحث رو باز کردم که تفاوت هاشون چیه و حتی ممکنه لیبل ها متفاوت باشه

بستگی داره نوت بوک شما سفارش کجا باشه

لپ تاپ من سفارش اماراته. روي جعبه اش زده امارات.
اين هم عكس اگر درست آپلود شده باشه:

behjooei
08-09-2009, 15:07
اين هم عكسش:

behjooei
08-09-2009, 15:08
اينهم عكسهاي بعدي:

Shayan Arya
08-09-2009, 15:52
من فقط یک مورد رو میگم،من هیچ لپ تاپی رو ندیدم که با HDMI کمتر از 900 هزار تومن باشه...

دوست عزيز من خودم مدتي با 1545 كار كردم
منكر خوب بودنش نيستم
اما شما يك مدت با اين اير 5738 كار كني مي فهمي كيبرد يعني چي
به نظر من 5738 زد به دل 1545 خيلي سره
همه تحليلهاي انگليسي زبان هم اينو تاييد مي كنن

با حمید موافقم , من از فروشگاهی که zg رو خریدم 1545 رو داشت .هر دو رو میزش بود یکی خودش روش کار می کرد یکی همکارش . اینطور من بین هر دو دیدم کیفیت مانیتور z با545 1
z ایسر یه سرگردن بالاتر بود از لحاظ زاویه دید و شفافیت و رنگ بندی .

خود فروشنده هم معتقد بود لپ تاپ z سرتر و انتخاب خیلی بهتری هست .

hdmi کلا واس من یه مزیت خیلی خیلی مهمه که این لپ تاپ داره
شاید واس بعضی ز دوستان مزیت مهمی نباشه !

من با وصل کردن hdmi به hdtv خودمون . گیم بازی می کنم با گرافیک hd و کلا نقش یه پلیر فدرتمند هم دارم برای پخش فیلم های فول اچ دی . این لپ تاپ هر دو کار رو واس من انجام میده .اگر من قصد خرید کنسول داشتم و پلیر بلو ری باید نزدیک 600 700 خرج این دو می کردم ! . (فیلم های full hd به راحتی بدون افت فریم و مشکلی لپ تاپ پلی میکنه)

لپ تاپ 1545 از این پورت بی نظیر محروم هست حالا صرف نظر از قیمت بالا گرافیک به مراتب پایین تر نسبت به zg و...

دوستان عزیز من اصلا قصد مقایسه 1545 با 5738z ندارم
همینطور این که با این قیمت لپ تاپ مشابهی پیدا نمی کنید هم حرفی ندارم
فقط لطفا ایرادهای غیر مستند نگیرید چون ممکنه باعث گمراهی خریداران بشه
حرف فروشنده ها هم خودتون می دونید چقدر قابل اعتماد هست
بگذارید هر کس میخواد لپ تاپش رو انتخاب کنه حداقل یک نگاه هم به مدل های مشابه داشته باشه و بدون آگاهی در مورد لپ تاپی که ندیده قضاوت نکنه، حالا اگر شما 1545 رو دیدید و فکر می کنید LCD یا کیبوردش بد هست حرفی نیست و من به نظر شما احترام میگذارم

H@mid-Vista
08-09-2009, 16:43
دوستان سلام. اين هم چند عكس از لپ تاپ من:

سوال:
1. چرا مال من مثل لپ تاپ حميد اون برچسبهاي زرد رنگ اضافي رو نداره و چرا نوشته هاي ليبل ها با هم فرق داره؟ و حتي دوال كور رو هم ننوشته؟
2. چرا تاچ پد من اين شكليه و كليد دكمه وسط موس رو نداره؟
3. نسخه بلوتوث من رو 2.1 زده ولي مال آقا حميد نسخه 2؟؟
4. اين عبارت Acer Nplify 802.11 b/g/Draft - N يعني چه؟
5. چيپست كارت گرافيك تغيير كرده؟ چي شده؟ بدتر شده؟
6. يه سوال هم كه يكم مبتدي است؟ پنتيوم ما پنتيوم فور است ديگه؟؟!!

ممنون.

خواهش میکنم

دوستان عزیز من اصلا قصد مقایسه 1545 با 5738z ندارم
همینطور این که با این قیمت لپ تاپ مشابهی پیدا نمی کنید هم حرفی ندارم
فقط لطفا ایرادهای غیر مستند نگیرید چون ممکنه باعث گمراهی خریداران بشه
حرف فروشنده ها هم خودتون می دونید چقدر قابل اعتماد هست
بگذارید هر کس میخواد لپ تاپش رو انتخاب کنه حداقل یک نگاه هم به مدل های مشابه داشته باشه و بدون آگاهی در مورد لپ تاپی که ندیده قضاوت نکنه، حالا اگر شما 1545 رو دیدید و فکر می کنید LCD یا کیبوردش بد هست حرفی نیست و من به نظر شما احترام میگذارم

در مورد برچسب بايد به نحوه سياست شركت ايسر توجه كرد. مثلا در نسخه هاي قديمي كلي راجع به نرم افزارهاي امپاورينگ تكنولوژي و با آفيس بود در حاليكه اين سيستم اصلا" ويندوز اريجينال نداشت. پس طبيعي هست كه اصلاحاتي روش صورت بگيره.

تاچ پد عوض نشده كه همونه. يك دكمه فقط كنارش هست كه اگه موس يو اس بي وصل كردي بزني كه تاچ نوت بوك خاموش بشه و با موس كار كني

نسخه بلوتوث احتمال داهر بهبود يافته باشه. اگه نسخه 2.1 درست باشه شما قابليت استفاده از هدفونهاي نسل جديد با كيفيت استريو با بلوتوث رو دارين و كيفيت خوبي هم دارن.
همچنين مي تونين سرعت دريافت و ارسال بهتري نسبت به نسخه 2.0 كه ما داريم داشته باشين.

اين تكنولوژي جديد وايرلس ايسر هست كه تو 5738 جديد استفاده شده. در نسخه هاي ما وايرلس بر پايه طرح سيگنال آپ اوليه هست. احتمالاگ شما پايداري بهتري در وايرلس بايد داشته باشين. اگه جايي وايرلس ديدي امتهان كن ببين چطوره.

چيپ گرافيك اينتل هم يك نسخه پايينتر استفاده شهد كه با سرعت كمتر مادربرد و رم سازگار باشه. كاراييش تقريبا همونه با كمي سرعت پايينتر

بله !!!؟؟؟
پنتيوم 4؟؟؟
خير از اوايل سال 2007 اينتل به سي پي يو دوال كور اصلاح پنتيوم اختصاص داد تا با كورتودو مشكل پيدا نكنه.
در واقع پنتيوم در تعريف جديد يك دو هسته اي است كه داراي يك كچ مشترك براي دو هسته هست.

آقا جان الان ديگه اصلا همه سازندگان ال سي دي كه بزرگترينش ال جي و سامسونگ هستن كلا" فقط براي يدكي نوت بوكهاي قديمي ال سي دي سي سي اف ال مي زنن و گرنه خط توليد كاملا" ال اي دي هست نگران نباشين
چون الان همه ال اي دي هستن ديگه تاكيد كردن نداره.الان همه نوت بوكها ال اي دي دارن.

در مورد دل 1545 هم باز هم با نهايت آرامش مي گم كه ايسر 5738 از همه جهات به دل 1545 سرتره
نسخه قديم 5738 كه اصلا قابل مقايسه نبود كه بخواد بحث بشه :31:

REGISTERED USER
08-09-2009, 17:09
لپ تاپ من سفارش اماراته. روي جعبه اش زده امارات.
اين هم عكس اگر درست آپلود شده باشه:

عرضم به حضورتان که بدترین سفارش ها را برای امارات میزنه و اغلب کیفیت مونتژ پایینی دارند و یا در لیست ها مشخصات واقعی نیستند

خرید ایسر از دبی یک اشتباه بزرگه ... باید از سمت ترکیه و ... خرید که سفارش اروپایی بیارند :41:

f-soltani
08-09-2009, 17:28
آیا تو این زد جی های جدید چیزی عوض نشده؟ اگر عوض نشده آیا قیمت هم همان قیمت قبلی هست؟ ممنون

bs31
08-09-2009, 18:34
سلام

نه در اینکه LED هست هیچ شکی نکن...

bs31
08-09-2009, 18:38
این مدل منم هم ظاهرآ سفارش یکی از مرکز های خرید دوبی هست.روی جعبه نوشته

Ship from Acer Incorprated - Kushan,China

Ship to
FDC Intenatioanale FZE - JAbel Ali Free Zone

Dubai,United Arab Emirates

میشه در این مورد توضیح دقیق بدید،خوندم این سری ها که سفارش امارات هستند به درد نمیخورن؟! این یعنی چی اون وقت؟!

bs31
08-09-2009, 18:47
خود فروشنده سری قدیم رو واس فروش داشت و می فروخت منظورم الان هم بخوای سری قدیم رو می فروشه ؟! ببا چه قیمتی .

نمیدونم شاید بفروشه،اگه من فقط یکی دو روز زود تر با این تاپیک آشنا شده بودم اونو ازش میگرفتم؛ اونو شاید به هرکسی نفروشه، منظورم اینکه به کسی که حالیش نباشه همین مدل جدید رو میده اما کسی که سر در بیاره و سریش بشه حتمآ میتونه Zقدیمی رو بیگیره...

Ami R 940
08-09-2009, 19:25
چون سفارش امارات هست به درد نمی خوره حرف نادرستیه .

الان به غیر از بیشتر پوشاک ها که از ترکیه وارد ایران میشه . مابقی اجناس یا از چین میاد یا از دبی .

لپ تاپ منم سری اول هست و برچسب امارات خورده مدل zg نه کیفیت پایین داره و نه مشکلی داشتم .

دبی الان شده کشور جهان اول و دارای بازار بین الملی .

من حدود دو سال پیش دبی بودم. آشغال می ریختی خیابون جریمه میشدی 70 درهم یعنی چیزی حدود 18 هزار تومان ایران انقدر نظارت تو همه چی هست .

کلا یشتر اجناس اعم از تی وی لپ تاپ و... سفارشات اروپایی و آمریکاییشان به دلیل رقابت شدید در آن بازارها دارای امکانات اضافه و جانبی هست نسبت به آسیایی و.. ولی در زمینه کیفیت و مونتاز هیچ فرقی نمیشه گفت هست .لاقل در چند زمینه به من ثابت شده درhdtv و گوشی و...

aminae
08-09-2009, 21:53
دوستان اگه اطلاع داشته باشین فعلا مدل 5738zg و 5738 بدون پسوند توی بازار نایابه سازگار به من گفت تا هفته آینده وارد میکنیم یکی از دوستام میخواد 5738 بدون پسوند رو بگیره با سی پی یوی cor2 dual!! اگه سر این مدل هم کلاه نگذاشته باشن کسی هست که این مدل رو خریده باشه یا نه اگر کسی هست جواب بده خوب از آب در اومده ما که سرمون با 5738z کلا رفت!!!!!!

mehdi_08
08-09-2009, 23:53
سلام
دوستان یه مشکلی با این درایو سی دی دارم اگه یه سی دی بزارم تو بعد از خوندنش اگه یه دو سه دقیقه باهاش کاری نکنم بعد که بخوام باهاش کار کنم سیستم گیر می کنه قبلا هم همین مشکل رو تو همین جا مطرح کردم حمید جون هم راه حل دادن تا حدودی مشکل حل شد
ولی یه طوری برام قابل قبول نیست که چرا باید تو حالت بالانس یا پاورسیو این مشکل بوجود بیاد برای کس دیگه ای هم همین طوره یا نه خواهشن یه امتحانی کنید نتیجشو بگین
یه چیز دیگه موقعی که داره یه سیدی رو می خونه از درایو سی دی یه صدای تق تق مانند میاد برا بقیه هم اینطوریه؟
مدل 5738zg

Shayan Arya
08-09-2009, 23:58
در مورد دل 1545 هم باز هم با نهايت آرامش مي گم كه ايسر 5738 از همه جهات به دل 1545 سرتره
نسخه قديم 5738 كه اصلا قابل مقايسه نبود كه بخواد بحث بشه

ببینید من اصلا قصد نداشتم مقایسه کنم اما چون شما اصرار دارید که 5738 سرتره کمی سرچ کردم تا مقایسه ای بین Dell Inspiron 1545 و Acer 5738 پیدا کنم که چیزی نبود و اصلا معتبرترین سایت های بررسی که در نتایج اولیه گوگل قرار دارند هیچ بررسی از این لپ تاپ 5738 نداشتند!

بعد در نهایت این سایت رو دیدم که اطلاعات کاملی از Acer Aspire 5738Z داشت و در بخش Specs همین بررسی نتایج Benchmarks با PCMark Vantage رو گذاشته بود:

حالا که نتایج Acer Aspire 5738Z رو دیدید می تونید برای مقایسه نتایج Dell Inspiron 1545 رو هم در این صفحه ببینید:

فکر کنم اعداد و ارقام به خوبی گویا هستند

H@mid-Vista
09-09-2009, 01:43
ببینید من اصلا قصد نداشتم مقایسه کنم اما چون شما اصرار دارید که 5738 سرتره کمی سرچ کردم تا مقایسه ای بین Dell Inspiron 1545 و Acer 5738 پیدا کنم که چیزی نبود و اصلا معتبرترین سایت های بررسی که در نتایج اولیه گوگل قرار دارند هیچ بررسی از این لپ تاپ 5738 نداشتند!

بعد در نهایت این سایت رو دیدم که اطلاعات کاملی از Acer Aspire 5738Z داشت و در بخش Specs همین بررسی نتایج Benchmarks با PCMark Vantage رو گذاشته بود:

حالا که نتایج Acer Aspire 5738Z رو دیدید می تونید برای مقایسه نتایج Dell Inspiron 1545 رو هم در این صفحه ببینید:

فکر کنم اعداد و ارقام به خوبی گویا هستند

چرا روزه شك دار بگیریم
با هم با یك نرم افزار چك می كنیم:10:

اینجا رو هم ببین:

samuraii40
09-09-2009, 04:29
دوستان یه مشکلی با این درایو سی دی دارم اگه یه سی دی بزارم تو بعد از خوندنش اگه یه دو سه دقیقه باهاش کاری نکنم بعد که بخوام باهاش کار کنم سیستم گیر می کنه قبلا هم همین مشکل رو تو همین جا مطرح کردم حمید جون هم راه حل دادن تا حدودی مشکل حل شد
ولی یه طوری برام قابل قبول نیست که چرا باید تو حالت بالانس یا پاورسیو این مشکل بوجود بیاد برای کس دیگه ای هم همین طوره یا نه خواهشن یه امتحانی کنید نتیجشو بگین
یه چیز دیگه موقعی که داره یه سیدی رو می خونه از درایو سی دی یه صدای تق تق مانند میاد برا بقیه هم اینطوریه؟
اگر از win7 استفاده میکنید این مشگل با بعضی از درایو های DVD-RW وجود داره.باید یه قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options رفته و بروی high performance قرار بدین و بعضی از گزینه هاش را برای صرفه جویی در مصرف باطری ادیت کنید.من به شرکت سازگار هم در این مورد گفتم گفتند باگ win7 هستش.(DVD DRIVE من Slimtype DVD A DS8A3S بود که این مشگل را داشت)

bs31
09-09-2009, 07:34
حمید جان ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست... نگاهی به این لینک بکنید ببینید اگه این ویندوز هفت رو دانلود کنم همون ورژن اصلی یا RTM هست یا خیر

با تشکر

bs31
09-09-2009, 07:36
حمید جان ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست... نگاهی به این لینک بکنید ببینید اگه این ویندوز هفت رو دانلود کنم همون ورژن اصلی یا RTM هست یا خیر

با تشکر

mehdi_08
09-09-2009, 09:53
اگر از win7 استفاده میکنید این مشگل با بعضی از درایو های DVD-RW وجود داره.باید یه قسمت Control Panel\Hardware and Sound\Power Options رفته و بروی high performance قرار بدین و بعضی از گزینه هاش را برای صرفه جویی در مصرف باطری ادیت کنید.من به شرکت سازگار هم در این مورد گفتم گفتند باگ win7 هستش.(DVD DRIVE من Slimtype DVD A DS8A3S بود که این مشگل را داشت)
ممنون که جواب دادی اره باید حتما رو های پرفومنس باشه تا بتونه سی دی بخونه:41::41:
درایو سی دیمن هم از نوع tsstbcrop cddvdw ts-l633b ata:20:
حالا نرم افزاری نیست که این باگ رو بر طرف کنه آپدیتی هست؟:19::19::19::19::19:

Ami R 940
09-09-2009, 10:42
دوستان من حاظرم لپ تاپم 5738zg رو با 5738z البته از نوع قدیم عوض کنم .کسی مایل بود پی ام بده(البته ببخشید اینجا جاش نبود)

H@mid-Vista
09-09-2009, 12:21

با تشکر

درسته نسخه نهايي بيلد 7600 هست

دوستان اين باگ ويندوز 7 نيست
به طور كلي درايوهاي نوري پرمصرف هستن
واسه همين سعي ميشه بيشتر در حال بيكار بمونن
اين ديگه تنظميات ويندوز هست
مثلا بلوتوث به طور پيش فرض خاموشه

aminae
09-09-2009, 13:13
دوستانی که 5738z دارند میکروفن من خیلی بیکیفیت ضبط میکنه انگار صدا از ته چاه می آید مال شما هم این طوریه؟؟؟

bs31
09-09-2009, 15:52
دوستان من حاظرم لپ تاپم 5738zg رو با 5738z البته از نوع قدیم عوض کنم .کسی مایل بود پی ام بده(البته ببخشید اینجا جاش نبود)

آقا من حاضرم با ZG شما عوض کنم،این Z جدیده یک چیزه توپیه......... آقا نو نو هست دیگه،یه هفته هم کار نکرده.
یکی شما چقدر کار کرده؟! :31:

Shayan Arya
09-09-2009, 16:16
چرا روزه شك دار بگیریم
با هم با یك نرم افزار چك می كنیم:10:

اینجا رو هم ببین:

برای شما:

H@mid-Vista
09-09-2009, 16:23
ایسر 5738 زد مدل قدیم

این هم دل 1545 كه تازه سی پی یوش كور تو ذو هم هست در حالیكه از من دوال كور هست!!!

دوستانی كه مدل جدید 5738 دارن هم یك تست بزنن ببینیم جدیده هم سره یا نه؟

Shayan Arya
09-09-2009, 16:36
آقا حمید اعداد رو نگاه کردی؟

برای من امتیاز 22620 هست و برای شما 3412 یعنی 19000 اختلاف!
فکر کنم شما از نسخه قدیم تر استفاده کردید چون اصلا اعداد منطقی نیست
من PC Wizard 2009 رو همین امروز دانلود کردم

راستی ادامه بحث رو بیایید اینجا:

bs31
09-09-2009, 17:28
امتیاز کمتر بهتر یا بیشتر؟

برای من 22394 شد

bs31
09-09-2009, 17:31

Shayan Arya
09-09-2009, 18:13
امتیاز کمتر بهتر یا بیشتر؟

برای من 22394 شد
امتیاز بیشتر بهتر هست
ولی در کل فکر نمی کنم این نرم افزار خیلی دقیق باشه
اختلاف شما هم خیلی کم هست با سیستم من و سیستم عامل ها البته متفاوت هستند

H@mid-Vista
09-09-2009, 18:30
مدل زد قدیم

ظاهرا" مدل 5738 زد جدید بهتره!!!

من در ویندوز 7 بیلد 7600 چك كردم

مقادیر نشون میده دان گرید رم و گرافیك خیلی موثر نبوده
و در مجموع خوبه

bs31
09-09-2009, 18:49
امتیاز بیشتر بهتر هست
ولی در کل فکر نمی کنم این نرم افزار خیلی دقیق باشه
اختلاف شما هم خیلی کم هست با سیستم من و سیستم عامل ها البته متفاوت هستند

البته سیستم عامل من ویستا نیست، اکس پی 2002 سرویس پک 3 هست ،روش تم ویستا نصب کردم.

f-soltani
09-09-2009, 20:36
>ظاهرا" مدل 5738 زد جدید بهتره!!!<
این چه توجیهی داره!؟
از چه لحاظ بهتره؟

p30worldtizhosh
09-09-2009, 20:42
درود

من که امروز ولیعصر رو زیرو رو کردم
اصلاً مدل G و ZG ندیدم

فقط مدل Z بود
همه فروشنده ها اعلام می کردند

اصلاً دیگه اون دو مدل تو بازار نیستش

samuraii40
09-09-2009, 20:54
امتیاز من با win7 نزدیک به امتیاز hamid vista است.در این برنامه ها نوع ویندور خیلی تاثیر داره.
نتیجه میگیریم که 5738z جدید با قدیم از لحاظ performance با هم تفاوتی ندارند.

Shayan Arya
09-09-2009, 22:34
نتیجه میگیریم که 5738z جدید با قدیم از لحاظ performance با هم تفاوتی ندارند.

با اینکه این نرم افزار خیلی قابل اعتماد نیست ولی به نظر میرسه که رم و گرافیگ مدل جدید کمی ضعیف تر هست
ولی هارد خوبی داره که برای bs31 گرامی امتیاز 121.00 گرفته

bs31
10-09-2009, 04:14
با دروود به دوستان

من یک سری فایلهایی دارم که با کارت --- و کامپیوتر دستکاتپ ظبط کردم،کیفیت خیلی خوبی دارند اما نه در حد HD - در حد کیفیت شبکه های RTL و ZDF اما در پخش این فایلها با لپ تاپ مشکل دارم،تصویر تیک میزنه گاهی یه ریز و با دقت زیادی میشه فهمید اما اینکه تیک میزنه درش شکی نیست،انگار کم میاره یا نمیتونه پخش کنه البته من با برنامه مخصوص پخش فایلهای MPEG2 و Media Player Classic مربوط به پکیج K-Lite Codec Pack این فایلها رو پخش میکنم،در هر صورت من با پخش این فایلها روی سیستم دستکتاپ هیچ مشکلی ندارم.

این مشخصات این فایلهایی که تیک دار پیش میکنه

در ضمن یک چندتا فایل HD mkv با مشخصات خیلی بالاتر از این دارم که بدون هیچ مشکلی پخش میکنه،نمیدونم مشکل از چیه که این فایلهای MPEG2 رو بد پخش میکنه

در هر صورت منتظر راهنمایی دوستان عزیز هستم.

با تشکر

H@mid-Vista
10-09-2009, 05:53
دوستاني كه تمايل دارن درايو ريكاوري داشته باشن اينجا رو ببينن:

قويا" توصيه مي كنم به اين روش ريكاوري بسازين كه اگه در جايي ويندوزتون خراب شد بتونين ريكاور كنين

Ami R 940
10-09-2009, 08:29
با دروود به دوستان

من یک سری فایلهایی دارم که با کارت --- و کامپیوتر دستکاتپ ظبط کردم،کیفیت خیلی خوبی دارند اما نه در حد HD - در حد کیفیت شبکه های RTL و ZDF اما در پخش این فایلها با لپ تاپ مشکل دارم،تصویر تیک میزنه گاهی یه ریز و با دقت زیادی میشه فهمید اما اینکه تیک میزنه درش شکی نیست،انگار کم میاره یا نمیتونه پخش کنه البته من با برنامه مخصوص پخش فایلهای MPEG2 و Media Player Classic مربوط به پکیج K-Lite Codec Pack این فایلها رو پخش میکنم،در هر صورت من با پخش این فایلها روی سیستم دستکتاپ هیچ مشکلی ندارم.

در ضمن یک چندتا فایل HD mkv با مشخصات خیلی بالاتر از این دارم که بدون هیچ مشکلی پخش میکنه،نمیدونم مشکل از چیه که این فایلهای MPEG2 رو بد پخش میکنه

با تشکر

سلام داداش
جدا تیک میزنه !! اونم در این رزلوشن و فریم !

من full hd پلی میکنم رزلوشن 1080p که خیلی بالاتر رزلوشن شماس و و هر 1 دقیقه فیلمش 200 مگابایت هست. بدون هیچ مشکلی پلی میشه تیک و افت فریم هم ندارم .

اتفاقا منم مثل شما با پکیج کدک K-Lite Codec Pack پلی میکنم .

من فایل های MPEG2 هم پلی کردم مشکلی نیست کاملا رونه

Shayan Arya
10-09-2009, 13:03
با دروود به دوستان

با تشکر
پیشنهاد می کنم از KMPlayer استفاده کنید
بیشتر به نظر میرسه مشکل شما نرم افزاری و مربوط به کدک هاست که احتمالا در ورژن جدید K-Lite Codec Pack حل میشه

peter-se
10-09-2009, 15:52
عجب بدبختی ایی گیر کردیم من اولین تجربه لپ تاپم است که میخوام بخرم و مدل 5738zgرو انتخاب کردم حالا این جدید و قدیم داره؟ چه تغییراتی کرده؟ الان هست تو بازار؟قیمت؟ خواهشا همه سوالات رو جواب بدین!حمید خان کمک!

samuraii40
10-09-2009, 16:35
عجب بدبختی ایی گیر کردیم من اولین تجربه لپ تاپم است که میخوام بخرم و مدل 5738zgرو انتخاب کردم حالا این جدید و قدیم داره؟ چه تغییراتی کرده؟ الان هست تو بازار؟قیمت؟ خواهشا همه سوالات رو جواب بدین!حمید خان کمک!
در حال حاضر 5738zg در بازار وجود نداره.فقط 5738z موجوده که در اون باس رم تغییر کرده و تفاوت دیگه ای نداره البته از لحاظ performane به نظر من هیچ تغیری نکرده.

mehdi_08
10-09-2009, 21:13
خدایش دم این 5738zg گرم سیستمم رو ارقا دادم ولی باز این لب تاپم یه سرو گردن ازش بهتره
cpu 5300
mb gigag41
1GB patirot

Ami R 940
10-09-2009, 21:59
عجب گرافیکی داره این zg .بازی caal of duaty 5 که جزو 3 بازی برتر از لحاظ گرافیک وجزییات هست به اون سنگینی مثل باقلوا اجرا کرد با 90 % جزییات:27::8:

samuraii40
11-09-2009, 00:37
درایور win 7- 64bit در سایت رسمی acer قرار گرفت.

bs31
11-09-2009, 04:44
خدایش دم این 5738zg گرم سیستمم رو ارقا دادم ولی باز این لب تاپم یه سرو گردن ازش بهتره
cpu 5300
mb gigag41
1GB patirot

عجب گرافیکی داره این zg .بازی caal of duaty 5 که جزو 3 بازی برتر از لحاظ گرافیک وجزییات هست به اون سنگینی مثل باقلوا اجرا کرد با 90 % جزییات:27::8:

بچه ها ببخشیدا خدا براتون حفظ کنه و ایشالله فنش براتون بچخره اما کوفتتون بشه این zg م :19: من خیلی اینجا دنبال zg گشتم اما هیشکی نداشت و تموم شده... :13:

Pami
11-09-2009, 13:17
بچه ها ببخشیدا خدا براتون حفظ کنه و ایشالله فنش براتون بچخره اما کوفتتون بشه این zg م :19: من خیلی اینجا دنبال zg گشتم اما هیشکی نداشت و تموم شده... :13:

دوست عزيز شما نميخواي لحن صحبتت رو درست كني ؟؟ اينجا انجمن هاي دوزاري نيست كه با كاربر ها اينطوري برخورد ميكنيد ؟ هم صاحب داره هم مدير داره هم كسي مثل من كه جلوتون رو بگيره
دفعات قبل هم همينطوري حرف ميزدي بهت تذكر دادم ، پست شما هم تو نقل قول ميمونه تا مديران رسيدگي كنن

H@mid-Vista
11-09-2009, 13:58
دوست عزيز شما نميخواي لحن صحبتت رو درست كني ؟؟ اينجا انجمن هاي دوزاري نيست كه با كاربر ها اينطوري برخورد ميكنيد ؟ هم صاحب داره هم مدير داره هم كسي مثل من كه جلوتون رو بگيره
دفعات قبل هم همينطوري حرف ميزدي بهت تذكر دادم ، پست شما هم تو نقل قول ميمونه تا مديران رسيدگي كنن

دوستان خواهشا" فقط بحث فني بفرمايين
اوايل اين تاپيك خيلي خوب پيش ميرفت اما الان متاسفانه بيشتر به چت روم تبديل شده:13::13::13::13:

naser_2006
11-09-2009, 14:20
چرا ميگن سري 4530 خوب نيست دليلش چيه؟

peter-se
11-09-2009, 15:31
خوب دوستان عزیز به نظرتون من از کجا میتونم zg گیر بیارم
پس مطمئن باشم zgهم چند مدل نیست دیگه؟ دمتون گرم خداییش واقعا خسته نباشید
الان با گارانتی سازگار چنده بیرون؟

DaRiOuShJh
11-09-2009, 21:35
همممممممممم
این یه مقدار برای من زیادی گرونه

الان آخرین قیمت چه قدره؟ تو تهران

Shayan Arya
11-09-2009, 22:39
کسی از دوستانی که 5738zg داره سیستمش رو با PC Wizard 2009 تست نمیکنه ببینیم چطور هست؟

mehdi_08
11-09-2009, 23:29
کسی از دوستانی که 5738zg داره سیستمش رو با PC Wizard 2009 تست نمیکنه ببینیم چطور هست؟
خدمت شما

REGISTERED USER
11-09-2009, 23:40
امتیازش بدک نیست ... برا زیر 700 تومن عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bs31
12-09-2009, 06:47
خدمت شما

اگه 300 خورده ای با Z جدید در رانک تفاوت داره فقط به خاطره اینکه ZG گرافیکش 400 هست Z جدید 184

رم د6108 در Z جدیده و در ZG 7663 اما CPU و cach هیچ فرقی نکرده...

ya_hossayn
12-09-2009, 11:52
سلام. شب قدر ما رو فراموش نکنید!
چند تا سوال:
شاید ظاهر این سوال مربوط به این موضوع(بخوانید تاپیک!) نباشد اما برای مقایسه 5738ها باهم و با سایر مدل ها مفید خواهد بود. اون چیزی که راجع به باس پردازنده و رم می دونم رو می گم اساتید و دوستان اصلاح کنند:
ظاهرا باس پردازنده سرعت انتقال داده از سی پی یو به سایر قسمت های کامپیوتر هست و باس رم سرعت انتقال داده از رم به سی پی یو. همچنین حافظه کش(L2) حافظه ای در درون سی پی یو است.
سوال1 : توضیح بفرمایید که تناسب باس و کش و مشخصه اصلی پردازنده(نمی دونم چی می گند بهش: همونی که در 5738ها 2GHz است) چگونه باید باشد؟
سوال 2: باس رم با باس سی پی یو چه تناسبی باید داشته باشد؟
سوال 3: تفاوت رم ddr3 , ddr2 چیست؟ حداکثر باس هر کدوم چقدر می تونه باشه؟
سوال4: با توجه به سوالات بالا این مدل رو تحلیل بفرمایید:
cpu:TurionX2 2.1
cache:2Mb ,fsb:3600!,ram:ddr2:4gig
ممنون پیشاپیش:46::40:

Shayan Arya
12-09-2009, 12:38
خدمت شما
کسی میدونه این اختلاف امتیاز حدود 200 / 300 تایی بین دو لپ تاپ مختلف در عمل چقدر موتر هست؟
یا اگر این اختلاف رو بخواهیم به قیمت تبدیل کنیم چقدر ارزش داره؟

hadsern
12-09-2009, 12:51
چرا ميگن سري 4530 خوب نيست دليلش چيه؟
کی همچین حرفیو زده عزیزم
اون چیزی که خوب نیست 5738 جدیده
حمید جان خودت بهتر از همه میدونی سازگار گشنه ی تنها یه رم اونم با فقط باسه متفاوت نیست
مطمئنم از هزار جای دیگش زدن نامردا
اونقدرم حرفه ای هستن که خیلی چیزاشو نفهمیم
بنظرم در حاله حاضر 4530 و ای بی ام بهترینن
IBM Lenovo G530 3FG
<LI itxtvisited="1">Processor: Intel® Core Duo 2.16 GHz, 1MB L2 Cache
<LI itxtvisited="1">Memory: 3 GB Dual Channel DDR2 SDRAM <LI itxtvisited="1">HDD: 320 GB SATA <LI itxtvisited="1">Graphics: Intel® X4500 up to 780 MB <LI itxtvisited="1">Display: LCD 15.4" WXGA <LI itxtvisited="1">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Modem, Bluetooth, Webcam
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت: 599.000 تومان با گارانتی سازگار ارقام

naser_2006
12-09-2009, 13:54
کی همچین حرفیو زده عزیزم
حمید جان خودت بهتر از همه میدونی سازگار گشنه ی تنها یه رم اونم با فقط باسه متفاوت نیست
IBM Lenovo G530 3FG
<LI itxtvisited="1">Memory: 3 GB Dual Channel DDR2 SDRAM <LI itxtvisited="1">HDD: 320 GB SATA <LI itxtvisited="1">Graphics: Intel® X4500 up to 780 MB <LI itxtvisited="1">Display: LCD 15.4" WXGA <LI itxtvisited="1">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت: 599.000 تومان با گارانتی سازگار ارقام

از اين سري ايسرها با حداكثر سرعت ممكن فرار كنين:

Acer Aspire 5535
Acer Emachin E525
Acer Aspire 4530
Acer Extensa 4630
Acer Extensa 4220

من بعد از كلي بررسي به نتيجه رسيدم كه فقط در حال حاضر در ايران ايسر 5738 و 4736 و 6930 ايسر به درد بخور هست بقيه آشغالن به تمام معنا ولو گارانتي سازگار باشه كه باشه
خب نظرت شما چيست؟

Ami R 940
12-09-2009, 14:28
کی همچین حرفیو زده عزیزم
IBM Lenovo G530 3FG

دوست عزیز اگر این مدل منظورت هست کانفیگش رو اشتباه نوشتی

هاردش 250 هست
cpu dual core هست نه core duo .
در ضمن باس cpu 667 هست
.hdmi Speaker 5.1 dolby و... هم نداره

z جدید کی بردش شرف داره به این مدل به نظر من .

apoosh
12-09-2009, 14:50
من این مدل لبتاپ را خیلی نسبت به قیمتش پسندیدم والبته یه چیزی هنوز برام کامل جا نیفتاده. میبخشید هم که سئوالم ممکنه تکراری باشه
اما من 5738G را دیدم که سازگار 840 میده. میخ.ام بدونم فرقش با این ZG چیه؟ کدوم بهتره؟ صرفه در خرید کدوم یکی هستش؟
ممنون میشم پاسخم را دقیق بدین

ya_hossayn
12-09-2009, 15:11
من این مدل لبتاپ را خیلی نسبت به قیمتش پسندیدم والبته یه چیزی هنوز برام کامل جا نیفتاده. میبخشید هم که سئوالم ممکنه تکراری باشه
اما من 5738G را دیدم که سازگار 840 میده. میخ.ام بدونم فرقش با این ZG چیه؟ کدوم بهتره؟ صرفه در خرید کدوم یکی هستش؟
ممنون میشم پاسخم را دقیق بدین
اگه دقت کنید مدل جی کش 2مگابایت داره و کورتو دو (core2dua) هست و مدلش T6400 و ضمنا رمش هم 4 گیگه درحالی که مدل زد جی رم 3گیگ و کش 1 مگ داره و سی پی یوش دوال کور(dual core) مدل T4200 هست

peter-se
12-09-2009, 15:11
خوب دوستان عزیز به نظرتون من از کجا میتونم zg گیر بیارم
پس مطمئن باشم zgهم چند مدل نیست دیگه؟ دمتون گرم خداییش واقعا خسته نباشید
الان با گارانتی سازگار چنده بیرون؟

کسی نیست نیم نگاهی به سوال من بندازه:41:

ya_hossayn
12-09-2009, 15:15

باید به پاساژ ایران و پایتخت سر بزنید

peter-se
12-09-2009, 15:23
باید به پاساژ ایرانیان و پایتخت سر بزنید

این قسمت سوالمو که از همه مهمتر بود جواب ندادین
پس مطمئن باشم zgهم چند مدل نیست دیگه؟ یعنی قدیم و جدید نداره مثل z

apoosh
12-09-2009, 15:34
اگه دقت کنید مدل جی کش 2مگابایت داره و کورتو دو (core2dua) هست و مدلش T6400 و ضمنا رمش هم 4 گیگه درحالی که مدل زد جی رم 3گیگ و کش 1 مگ داره و سی پی یوش دوال کور(dual core) مدل T4200 هست

خب با توجه به قیمتی که دارن صرفه تو خرید کدومش هست؟
چقدر هم تو کارایی با هم تفاوت دارن؟

آدم برفي
12-09-2009, 15:51
آقا من تصميم گرفتم ديگه همين aspire 5738 مدل g يا zg رو بگيرم. فقط يه سوال برام مونده؟ اينكه براي نصب ويستا روي اون درايورهاش داخلش هست يا نه بايد دانلود كنيم؟ من تا صفحه 12 خوندم اما جواب نداده بودين ديگه هم بقيشو وقت نبود بخونم

ya_hossayn
12-09-2009, 15:54

امیدوارم دوستان آگاهتر به شما جواب بدن.
اما مدل زد قدیم رم دیدی آر3 با باس 1066 داشت و مدل جدید دیدی آر 2 با باس 667.(که تغییر قابل تشخیصیه).
اما هنوز کسی از دوستان این موضوع(بخوانید تاپیک) تا حالا خبری راجع به دستکاری مدل زدجی نیاورده. ولی به نظر من شما به سایت سازگار سر بزنید و نگاهی به مشخصات (بخوانید کانفیگ) خانواده 5738ها بندازید. مدل زدجی که تا الان دوستان تعریفش رو کردن همونیه که تو سایت سازگار هم زده(یعنی ظاهرا تغییری نداشته)
ببخشید اگه بیشتر اطلاعات نداشتم

Ami R 940
12-09-2009, 15:55

مدل g و zg کمیابه .تو بازار نیست .خود سازگار و نمایندگیشم نداره .g که الان حدود 1.5 ماه هست کمیاب شده . zg هم چند هفته اس کمیابه. فقط z در بازار هست اونم با تغییرات جدید در کانفیگ و کم کردن باس و نوع رمش :41: .

منطقی ترین انتخاب با توجه به قیمت zg هست .

ya_hossayn
12-09-2009, 15:59
مدل g و zg کمیابه .تو بازار نیست .خود سازگار و نمایندگیشم نداره . zg هم چند هفته اس کمیابه. :41: .

.

جدی می گی؟!:18:
:18::41:نگفتن کی می آد دوباره؟

Ami R 940
12-09-2009, 16:09
جدی می گی؟!:18:
:18::41:نگفتن کی می آد دوباره؟

میگن به زودی الان 1ماه و نیم هست همین حرف رو می زنند واس g هنوز نیومده .جالب اینجاس این مدل ها رو ندارند اما تو سایتش قیمتشون رو نسبت به سابق 20 30 تومن افزایش دادن :31:

apoosh
12-09-2009, 16:56
یه نفر لطف کنه و توضیح بده صلاح تو خرید سری G هست یا ZG؟ خودم تفاوتهاشون را میدونم. فقط میخوام با فرض بر اینکه هردوتاشون تو بازار باشن بدونم ارزش این اختلاف قیمت را دارن که G بخرم یا اینکه ZG به قیمتش بیشتر میارزه؟

elfy
12-09-2009, 18:36
یه نفر لطف کنه و توضیح بده صلاح تو خرید سری G هست یا ZG؟ خودم تفاوتهاشون را میدونم. فقط میخوام با فرض بر اینکه هردوتاشون تو بازار باشن بدونم ارزش این اختلاف قیمت را دارن که G بخرم یا اینکه ZG به قیمتش بیشتر میارزه؟
دوست عزیز مطمئن باش zg با کانفیگش هیولاست به نظر من که برای 1 گیگ رم و سی پی یو یه مقدار قوی تر اصلا صلاح نیست صدو ده بیست تومن خرج کرد

bs31
12-09-2009, 18:38
آقا من تصميم گرفتم ديگه همين aspire 5738 مدل g يا zg رو بگيرم. فقط يه سوال برام مونده؟ اينكه براي نصب ويستا روي اون درايورهاش داخلش هست يا نه بايد دانلود كنيم؟ من تا صفحه 12 خوندم اما جواب نداده بودين ديگه هم بقيشو وقت نبود بخونم

دوست عزیز شما ظاهرآ مشهید هستید،من تمام شهرو زیرو رو کردم برای ZG ،حتی وقتی که تفاوتش رو با Z جدید و قدیم نمیدونستم و اصلآ با این سایت و این انجمن آشنا نشدم،هیچ کس ندارم G و ZG فقط یکنفر 5738 تنها رو داره که اگه خاستی آدرس بهت میدم. بهرحال اگه g یا Zg پیدا کردی سلام ما رو هم بهش برسون :46:

hadsern
12-09-2009, 19:29
دوست عزیز اگر این مدل منظورت هست کانفیگش رو اشتباه نوشتی

هاردش 250 هست
cpu dual core هست نه core duo .
در ضمن باس cpu 667 هست
.hdmi Speaker 5.1 dolby و... هم نداره

z جدید کی بردش شرف داره به این مدل به نظر من .

دوسته خوبم core duo با dual coreهیچ تفاوتی نداره
این مدل لنوو کانفیگای مختلف داره اونی که شما میفرماییدو هاردش 250 استو در بازار 520 هزارتومانه
کیبرد و اسپیکرشو تایید میکنم ک 5738 بهتره
اما 5738 دیگه نابود شده
خود شما قبلا میفرمودید باسه رم زیر 800 یعنی اشغال.درسته؟
حالا که باسش پایینه پس باید مدلیو انتخاب کنیم که رمش بالاتره مثل 4530

hadsern
12-09-2009, 19:33
از دوستان تقاضا دارم قیمت دقیقه 4530 رو بگن.
ایا 4530 در همه ی نقاط بازار هماننده 5738 زد در دسترس هست؟
سرعت سی پی یوش از مدل مشابه اینتل کمتره؟

hadsern
12-09-2009, 19:37

دوستان من در حاله حاضر نوت بوکه برادرم دستمه تا یکی واسه خودم بخرم
نوت بوکش 1545 هست که مساویه اشغاله
اصلن سمتش نرید

Ami R 940
12-09-2009, 20:05
دوسته خوبم core duo با dual coreهیچ تفاوتی نداره
این مدل لنوو کانفیگای مختلف داره اونی که شما میفرماییدو هاردش 250 استو در بازار 520 هزارتومانه
کیبرد و اسپیکرشو تایید میکنم ک 5738 بهتره
اما 5738 دیگه نابود شده
خود شما قبلا میفرمودید باسه رم زیر 800 یعنی اشغال.درسته؟
حالا که باسش پایینه پس باید مدلیو انتخاب کنیم که رمش بالاتره مثل 4530

ببینید من اطلاع ندارم با کانفیگ های مختلف این لپ تاپ عرضه میشه یا نه . شما فرمودی با گارانتی سازگار .تو سایت سازگار هم با این کانفیگی که شما فرمودی موجود نبود و با اون کانفیگی که عرض کردم موجود بود !! این مشخص میکنه با کانفیگ شما این لپ تاپ موجود نیست یا اگر هست سازگار گارانتی کننده اش نیست .

معمولا تو چند کانفیگ مختلف اسم مدل هم عوض میشه مثل 5738z با zg . ولی من تفاوتی تو اسم مدل به قول شما با کانفیگ دیگه ای ندیدم تو سایت سازگار .

شما شماره ای یا آدرسی که این مدل رو داره با این کانفیگ و قیمت لطف کن بده من جویا بشم .

همین کانفیگی که شما نوشتی طبق تکست شما

cpu این مدل باسش 667 هست در حالی که مدل z باس 800 .

در ضمن من کی گفتم!!!!!! با باس 667 یعنی آشغال ؟!! تکذیب می کنم من این حرف رو نزدم ! :دی من عرض کردم باس 1066 خیلی سریعتر از باس 667 هست و با توجه به اختلاف کم z با zg . خرید zg منطقی ترین کار ممکن هست .باس667 هم چیزی از ارزشای این مدل کم نمیکنه اونقدرها هم

موفق باشی .

ya_hossayn
12-09-2009, 20:38
دوستان پیشنهادی برای جایگزینی دو مدل مرحوم! 5738زدجی و جی دارید؟

bs31
12-09-2009, 20:57

من خودم میخاستم 4350 بخرم که در مقابل 5738Z z ظاهرآ بهتره. راستش شبی که میخاستم بخرم تعلل کردم و فرداش که اومدن دیدم نیست و فروختش، از اینم کسی نداره مث ZG شده . CPU Turion X2 AMD هست با سه گیگ رم و گرافیک اصلی اما تنها نقطه ضعفش صفحه LCD اش هست که اصآ کیفیت 5738 رو نداره چون HD نیست قیمتش هم تازه بیشتره 670

H@mid-Vista
12-09-2009, 21:53

دوستان من در حاله حاضر نوت بوکه برادرم دستمه تا یکی واسه خودم بخرم
نوت بوکش 1545 هست که مساویه اشغاله
اصلن سمتش نرید

اين 4530 كه مي فرمايين اولا" سي پي يوش اي ام دي هست با باس 533 كه خيلي ضعيفه
خوبيش اينه كه گرافيك جي فورس داره اما سري 9100 كه خيلي قديمي و ضعيفه
با جي فورس 5738 زد جي و جي قابل قياس نيست

دوستان باز هم براي بار 100 تاكيد مي كنم در حال حاضر از برند ايسر 5738 و 4736 و 6930 به درد بخور هستن مابقي سراسر دردسر و مشكل هستن

H@mid-Vista
12-09-2009, 21:56
خدمت شما

دوستان بايد براي بنچماركينگ پروفايل مصرف انرژي روي هاي پرفورمنس باشه و به برق شهر هم وصل باشه
ضمنا" همه برنامه ها حتي آنتي ويروس غير فعال بشن
اگه شروط رعايت نشه اعداد كوچكتر خواهند بود.

H@mid-Vista
12-09-2009, 21:59
دوستان قويا" توصيه مي كنم بايوس خود را با دانلود فايل زير به روز كنين

بعد از دانلود بايوس را آپديت كنين و كارايي بهتر رو ببينين

توجه: كساني كه ويندوز 7 نصب كردن ممكنه نياز باشه بعد از اپديت بايوس دوباره كرك رو نصب كنن

H@mid-Vista
12-09-2009, 22:02
سلام. شب قدر ما رو فراموش نکنید!
چند تا سوال:
شاید ظاهر این سوال مربوط به این موضوع(بخوانید تاپیک!) نباشد اما برای مقایسه 5738ها باهم و با سایر مدل ها مفید خواهد بود. اون چیزی که راجع به باس پردازنده و رم می دونم رو می گم اساتید و دوستان اصلاح کنند:
ظاهرا باس پردازنده سرعت انتقال داده از سی پی یو به سایر قسمت های کامپیوتر هست و باس رم سرعت انتقال داده از رم به سی پی یو. همچنین حافظه کش(L2) حافظه ای در درون سی پی یو است.
سوال1 : توضیح بفرمایید که تناسب باس و کش و مشخصه اصلی پردازنده(نمی دونم چی می گند بهش: همونی که در 5738ها 2GHz است) چگونه باید باشد؟
سوال 2: باس رم با باس سی پی یو چه تناسبی باید داشته باشد؟
سوال 3: تفاوت رم ddr3 , ddr2 چیست؟ حداکثر باس هر کدوم چقدر می تونه باشه؟
سوال4: با توجه به سوالات بالا این مدل رو تحلیل بفرمایید:
cpu:TurionX2 2.1
cache:2Mb ,fsb:3600!,ram:ddr2:4gig
ممنون پیشاپیش:46::40:

ببينين هر قدر سي پي يو توانمند تر باشه بايد باس سريعتر باشه كه داده ها برسه براي پدازش

باس رم بهتره با باس سي پي يو برابر و يا بالاتر باشه كه حداكثر توان سي پي يو قابل استفاده باشه

رم تيپ2 حداكثر 800 و رم تيپ 3 حداكثر 1333 هست

باس اين مدلي كه ميگين محاله 3600 باشه
معمولاگ اي ام دي ها داراي باس 533و 667 هستن و واسه همين برن بالا بيان پايين نصف اينتل نميشن
يك قالپاق اينتل به كاديلاك اي ام دي ميارزه :31:

H@mid-Vista
12-09-2009, 22:10

امتیازش بدک نیست ... برا زیر 700 تومن عالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی میدونه این اختلاف امتیاز حدود 200 / 300 تایی بین دو لپ تاپ مختلف در عمل چقدر موتر هست؟
یا اگر این اختلاف رو بخواهیم به قیمت تبدیل کنیم چقدر ارزش داره؟

کی همچین حرفیو زده عزیزم
IBM Lenovo G530 3FG

تغييرات فقط در مدل زد بوده
يكي از دلايل تغييرات خروج جهان ازبحران اقتصادي هست و به تدريج دوباره قيمتا بالا خواهد رفت.

امتياز 5738 عاليه با اين قيمت عاليه:46:

اختلاف 5738 جي و زدي و زد اونقدر هست كه بيارزه براي خريد
به شرط اينكه كارش رو بكشي ازش
الان اختلاف زدجي و زد كه كاملا توجيه پذير شده
مدل جي هم واقعا در محاسبات رياضي متفاوت عمل مي كنه
خيلي بهتر از زدجي محاسبه مي كنه

دوست عزيز ايسر 5738 قاب پلاستيكيش به اون لنوو سره شك نكن :31:
لنوو از برتريهاش استحكامه و از ضعفهاش باس خيلي كند سيستمه
خوش دست هم نيستن
مانيتورش مه در برابر 5738 چيزي نداره واسه بحث:10:

H@mid-Vista
12-09-2009, 22:14

خب با توجه به قیمتی که دارن صرفه تو خرید کدومش هست؟
چقدر هم تو کارایی با هم تفاوت دارن؟

مدل زدجي و جي تغيير نكردن

به نظر من براي كاربران معمولي همون زد كافيه
اما بهينه بين اينها مدل زد جي هست

درايورهاي ويستا داخل دي وي دي جعبه هست
اما واسه اكس پي بايد دانلودكني
:10:

H@mid-Vista
12-09-2009, 22:16
دوستان پیشنهادی برای جایگزینی دو مدل مرحوم! 5738زدجی و جی دارید؟

پيشنهاد من صبر هست :31::10::11:

hadsern
12-09-2009, 22:29
ببینید من اطلاع ندارم با کانفیگ های مختلف این لپ تاپ عرضه میشه یا نه . شما فرمودی با گارانتی سازگار .تو سایت سازگار هم با این کانفیگی که شما فرمودی موجود نبود و با اون کانفیگی که عرض کردم موجود بود !! این مشخص میکنه با کانفیگ شما این لپ تاپ موجود نیست یا اگر هست سازگار گارانتی کننده اش نیست .

معمولا تو چند کانفیگ مختلف اسم مدل هم عوض میشه مثل 5738z با zg . ولی من تفاوتی تو اسم مدل به قول شما با کانفیگ دیگه ای ندیدم تو سایت سازگار .

شما شماره ای یا آدرسی که این مدل رو داره با این کانفیگ و قیمت لطف کن بده من جویا بشم .

همین کانفیگی که شما نوشتی طبق تکست شما

cpu این مدل باسش 667 هست در حالی که مدل z باس 800 .

در ضمن من کی گفتم!!!!!! با باس 667 یعنی آشغال ؟!! تکذیب می کنم من این حرف رو نزدم ! :دی من عرض کردم باس 1066 خیلی سریعتر از باس 667 هست و با توجه به اختلاف کم z با zg . خرید zg منطقی ترین کار ممکن هست .باس667 هم چیزی از ارزشای این مدل کم نمیکنه اونقدرها هم

موفق باشی .

کانفیگای مختلف با گارانتی سازگار در سایت کیمیا انلاین موجوده حتما سر بزن رفیق
در ضمن سایت سازگارو هیچ وقت منبع و مرجع قرار نده خیلی از لپ تا پای تو سایت دیگه تولید نمیشن
مثل ای 725 که 6 ماهه در دنیا و ایران مدل اکستنسا سری زد(که دقیقا کانفیگه 5738 جدیدو داره)جایگزینش شده ولی تو سایت سازگار هنوز قیمتشو زده525 هزار تومان
یا خیلی مدلای دیگه هست که سازگار گارانتیشون کرده اما تو سایتش نیست رفیق

نتیجه اینکه سایت سازگار خیلی به روز نیستو نمیتونه منبع خوبی برای لپتاپای موجود تو بازار باشه
برو اینجاkimiaonline.com

nikaan
12-09-2009, 23:32
سلام

می خواستم بدونم این یکی مدل ibm چطوره و آیا رمش قابل ارتقا هست یا نه؟

و اگه رم رو به 3 گیگ بخواهیم برسونیم هزینش حدودا چقدر میشه؟

IBM Lenovo N500 65G

Processor: Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, 2MB L2 Cache
Memory: 1 GB Dual Channel DDR2 SDRAM
HDD: 250 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 780 MB
Display: LCD 15.4" WXGA
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW

مرسی

pouyapro
12-09-2009, 23:39
دوستان Acer Aspire 5738 دراجرای AutoCAD و سایر برنامه های مشابه 3D برای معماری که کم نمیاره ؟
کسی بنچ مارک معتبری ازش داره؟
کارکرد CPUش در مقایسه با e5200 دسکتاپ چطوره ؟
در کل 5738 توصیه میشه یا 5738zg ؟ اختلاف کاراییشون چقدره؟ اینطور که من دیدم t6400 برتزی زیادی به t4200نداره.و G105M به شکل محسوسی بهتره.با این حساب 5738zgتوصیه میشه؟

:(Comparison of Mobile Processors (CPU Benchmarks

H@mid-Vista
13-09-2009, 04:58
سلام

IBM Lenovo N500 65G

مرسی

در تاپیك جداگانه نظرخواهی كنین
اینجا بررسی 5738 هست:10:

H@mid-Vista
13-09-2009, 05:00
دوستان Acer Aspire 5738 دراجرای AutoCAD و سایر برنامه های مشابه 3D برای معماری که کم نمیاره ؟
کسی بنچ مارک معتبری ازش داره؟
کارکرد CPUش در مقایسه با e5200 دسکتاپ چطوره ؟
در کل 5738 توصیه میشه یا 5738zg ؟ اختلاف کاراییشون چقدره؟ اینطور که من دیدم t6400 برتزی زیادی به t4200نداره.و G105M به شکل محسوسی بهتره.با این حساب 5738zgتوصیه میشه؟

:(Comparison of Mobile Processors (CPU Benchmarks

برای نرم افزارهای سنگین گرافیكی بهتره مدل جی بگیرین
الان هم زدحی هم جی نایابه
اختلاف 6400 با 4200 كم هم نیست و در محاسبات نشون میده خودش رو
به نظر من شما صبر كن مدل جی بیاد اونو بگیر:10:

aminae
13-09-2009, 09:09
سلام من امروز مجتمع پگاه در اصفهان رفتم یکی از مغازه ها zg داشت میگفت با ویندوز ویستا 720 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikaan
13-09-2009, 10:43
در تاپیك جداگانه نظرخواهی كنین
اینجا بررسی 5738 هست:10:

سلام

شاید منظورم رو درست نرسوندم

منظورم مقایسه ی این لپ تاپ با سری 5738 بود

در ضمن من لپ تاپ رو برای کارهایی مثل برنامه نویسی و پایگاه داده می خوام

و اینکه قدرت 5738z , 5738zg چقدر توی این کارها با اون لپ تاپی که گفتم متفاوته؟

behjooei
13-09-2009, 11:06
سلام به همه دوستان 5738 دار!!
من روزي كه لپ تاپ 5738z رو خريدم خود طرف لطف كرد و برام پارتيشن بندي كرد و به درخواست خودم WinXP32 بيتي هم نصب كرد و آنتي ويروس و... و درايورها و ... رو همه و هم رو نصبيد و تحويلم داد. همه چيز رو چك كردم و OK بود. DVD سازگار رو خواستم كه نداد و گفت خود سازگار ديگه تو پكيجهاش اين DVD رو نميذاره. منهم تيز يه ايميج ازش گرفتم و ريختم رو هارد. بگذريم . اومدم خونه و با بلوتوث و وب كم و .. هم كار كردم مشكلي نبود. يه روز زد به سرم و آيكن بلوتوث رو از Stsrtup ويندوز حذف كردم(قسمت Start، All programs، Startup) بعد فرداش ديدم اون آيكني كه در قسمت System tray يا همون Quick lunch (همون قسمت نزديك ساعت ويندوز، گوشه سمت راست پائين) مربوط به بلوتوث بود(اول قرمز رنگ بود. وقتي دكمه بلوتوث را از روي لپ تاپ ميزديم روشن ميشد و آبي ميشد) ديگه نمياد. در صورتيكه به محض بالا اومدن ويندوز آيكن وايرلس در همون قسمت روشن شده و چك ميكنه و ميگه ارتباط وايرلس برقرار نيست. اما اين بلوتوثه نمياد و وقتي دگمه اونو از رو لپ تاپ ميزنيم فقط يه دلنگي ميكنه(مثل وقتيكه يه فلش مموري وصل ميشه) اما هيچ آيكني نمياد و از همه بدتر هيچ وسيله يا گوشيي رو نميشناسه و پيغام ميده وسيله اي يافت نشد و انگار كه اين آيتم غير فعاله. رفتم ديوايس منيجر ديدم درايور بلوتوث شناخته شده است و علامت سوال زرد رنگ نداره. هر كاري هم كه به نظرم ميرسيد انجام دادم اما نشد كه نشد. چكار كنم Uninstall اش كنم و دوباره نصب كنم؟ درايورش داخل همون CD ويندوز هست يا جداست و بايد از كجا گيرش بيارم؟ بدجوري رفته تو مخم و حالمو گرفته لطفا" سريعا" كمك كنيد. ببخشيد طولاني شد ولي خواستم دقيقا" مفهوم رو برسونم و ايشا ا... با يكبار پرسش جوابمو زود بگيرم و هي سوال تكراري نكنم.
آقا حميد لطفا" مثل هميشه جواب بديد و انشا ا... بزودي اين مشكلي رو هم كه گفتيد براتون پيش اومده حل شه. ممنون از همگي.

ya_hossayn
13-09-2009, 11:16
ببينين هر قدر سي پي يو توانمند تر باشه بايد باس سريعتر باشه كه داده ها برسه براي پدازش

باس رم بهتره با باس سي پي يو برابر و يا بالاتر باشه كه حداكثر توان سي پي يو قابل استفاده باشه

رم تيپ2 حداكثر 800 و رم تيپ 3 حداكثر 1333 هست

باس اين مدلي كه ميگين محاله 3600 باشه
معمولاگ اي ام دي ها داراي باس 533و 667 هستن و واسه همين برن بالا بيان پايين نصف اينتل نميشن
يك قالپاق اينتل به كاديلاك اي ام دي ميارزه :31:
تو دو سایت مختلف دیدم در دیجی کالا هم زده وهم در سایت آریا دیتا : باسش 3600 هست
ضمنا این مشخصاتی (کانفیگی) که گفتم مربوط به مدل 5535 بود. نمی دونم دلیل اینکه با این مدل مخالفی چیه؟ظاهرا که مشکلی نداره.

يك مشكل خفن منو اسير كرده
دوستان براي حل مشكلات من دعا كنين
همونطور که در این موضوع (تاپیک) وموضوعات دیگه سوالهای دوستان رو جواب دادی خدا جوابتو بده و مشکلتو حل کنه:31::11:

H@mid-Vista
13-09-2009, 11:38
تو دو سایت مختلف دیدم در دیجی کالا هم زده وهم در سایت آریا دیتا : باسش 3600 هست
ضمنا این مشخصاتی (کانفیگی) که گفتم مربوط به مدل 5535 بود. نمی دونم دلیل اینکه با این مدل مخالفی چیه؟ظاهرا که مشکلی نداره.

همونطور که در این موضوع (تاپیک) وموضوعات دیگه سوالهای دوستان رو جواب دادی خدا جوابتو بده و مشکلتو حل کنه:31::11:

اولا" ممنون بابت توجهت :11::20:

دوما" باس 3600 مگاهرتز 4 تا 5 سال ديگه عرضه خواهد شد ديدم روي ديجي كالا غلطه شك نكن
باس سي پي يوهاي اي ام دي حداكثر 800 هست
اما اين توريون كه روي 5535 هست باسش 667 هست.
رمش هم باس 667 هست كه خيلي روي كارايي گرافيك شير موثره
در واقع توريون يك تقليدي از كورتو دو هست اما خيلي ضعيفتر و پر مصرفتر
ضمنا" گرافيكش 256 تا داره و تا 2 گيگ شير مي كنه
قيمتش هم بالاتز از مدل زد جي هست.
به نظر من مدل زدجي به اين سره
يكي از اشكالات سي پي يو هاي اي ام دي باس كم هست كه اگه سرعت هسته بالايي هم داشته باشه و كچ خوبي هم داشته باشه توان رسوندن داده با سرعت كافي نداره مادربرد. رم هم كه ماشا... 667 هست و سرعتي براي شير گرافيك نميذاره

ضمنا مانيتورش هم ال اي دي نيست و در كنار سي پي يو اي ام دي باطري رو سه سوت تخليه مي كنه
:10:

pouyapro
13-09-2009, 11:44
برای نرم افزارهای سنگین گرافیكی بهتره مدل جی بگیرین
الان هم زدحی هم جی نایابه
اختلاف 6400 با 4200 كم هم نیست و در محاسبات نشون میده خودش رو
به نظر من شما صبر كن مدل جی بیاد اونو بگیر:10:
قیمت جی بالاست!بودجم 700ت هستش :41:
با این حساب 5738 یا 5738zg ؟

H@mid-Vista
13-09-2009, 11:49
سلام به همه دوستان 5738 دار!!
من روزي كه لپ تاپ 5738z رو خريدم خود طرف لطف كرد و برام پارتيشن بندي كرد و به درخواست خودم WinXP32 بيتي هم نصب كرد و آنتي ويروس و... و درايورها و ... رو همه و هم رو نصبيد و تحويلم داد. همه چيز رو چك كردم و OK بود. DVD سازگار رو خواستم كه نداد و گفت خود سازگار ديگه تو پكيجهاش اين DVD رو نميذاره. منهم تيز يه ايميج ازش گرفتم و ريختم رو هارد. بگذريم . اومدم خونه و با بلوتوث و وب كم و .. هم كار كردم مشكلي نبود. يه روز زد به سرم و آيكن بلوتوث رو از Stsrtup ويندوز حذف كردم(قسمت Start، All programs، Startup) بعد فرداش ديدم اون آيكني كه در قسمت System tray يا همون Quick lunch (همون قسمت نزديك ساعت ويندوز، گوشه سمت راست پائين) مربوط به بلوتوث بود(اول قرمز رنگ بود. وقتي دكمه بلوتوث را از روي لپ تاپ ميزديم روشن ميشد و آبي ميشد) ديگه نمياد. در صورتيكه به محض بالا اومدن ويندوز آيكن وايرلس در همون قسمت روشن شده و چك ميكنه و ميگه ارتباط وايرلس برقرار نيست. اما اين بلوتوثه نمياد و وقتي دگمه اونو از رو لپ تاپ ميزنيم فقط يه دلنگي ميكنه(مثل وقتيكه يه فلش مموري وصل ميشه) اما هيچ آيكني نمياد و از همه بدتر هيچ وسيله يا گوشيي رو نميشناسه و پيغام ميده وسيله اي يافت نشد و انگار كه اين آيتم غير فعاله. رفتم ديوايس منيجر ديدم درايور بلوتوث شناخته شده است و علامت سوال زرد رنگ نداره. هر كاري هم كه به نظرم ميرسيد انجام دادم اما نشد كه نشد. چكار كنم Uninstall اش كنم و دوباره نصب كنم؟ درايورش داخل همون CD ويندوز هست يا جداست و بايد از كجا گيرش بيارم؟ بدجوري رفته تو مخم و حالمو گرفته لطفا" سريعا" كمك كنيد. ببخشيد طولاني شد ولي خواستم دقيقا" مفهوم رو برسونم و ايشا ا... با يكبار پرسش جوابمو زود بگيرم و هي سوال تكراري نكنم.
آقا حميد لطفا" مثل هميشه جواب بديد و انشا ا... بزودي اين مشكلي رو هم كه گفتيد براتون پيش اومده حل شه. ممنون از همگي.

ممنون بابت توجهت دوست من :11:

ببين شما يك برنامه مقيم در حافظه براي بلوتوث داري كه بر اساس شناخت روشن شدن دكمه بلوتوث كار مي كنه
متاسفانه كلاگ درايور بلتوث برادكام كه روي همه نوت بوكها هستخيلي مشكل داره. از مهمترين اشكالاتش ارسال و دريافت يكي يكي هست. من خودم از بلوسوليل كه لينكش رو در زير دادم استفاده مي كنم.
برو درايور بلوتوث رو غير فعال كن و اينو نصب كن حال كن.

اين هم نسخه جديدترش

ضمنا دوستان نصب اكس پي روي 5738 باعث ميشه از كاراييش نتونين استفاده كنين
حتماگ ويندوز 7 32 بيت نصب كنين براي مدل زد و زدجي
و 64 بيت براي مدل جي

H@mid-Vista
13-09-2009, 11:53
کانفیگای مختلف با گارانتی سازگار در سایت کیمیا انلاین موجوده حتما سر بزن رفیق
در ضمن سایت سازگارو هیچ وقت منبع و مرجع قرار نده خیلی از لپ تا پای تو سایت دیگه تولید نمیشن
مثل ای 725 که 6 ماهه در دنیا و ایران مدل اکستنسا سری زد(که دقیقا کانفیگه 5738 جدیدو داره)جایگزینش شده ولی تو سایت سازگار هنوز قیمتشو زده525 هزار تومان
یا خیلی مدلای دیگه هست که سازگار گارانتیشون کرده اما تو سایتش نیست رفیق

نتیجه اینکه سایت سازگار خیلی به روز نیستو نمیتونه منبع خوبی برای لپتاپای موجود تو بازار باشه
برو اینجاkimiaonline.com

عزيز من اون ايسرهايي كه شما مي گين با گارانتي الماس هست نه سازگار :31::31::31:
گارانتي الماس بد نيست
اما تعميرگاه ندارن :31:

H@mid-Vista
13-09-2009, 11:54
سلام

IBM Lenovo N500 65G

مرسی

سلام

شاید منظورم رو درست نرسوندم

منظورم مقایسه ی این لپ تاپ با سری 5738 بود

در ضمن من لپ تاپ رو برای کارهایی مثل برنامه نویسی و پایگاه داده می خوام

و اینکه قدرت 5738z , 5738zg چقدر توی این کارها با اون لپ تاپی که گفتم متفاوته؟

لنوو ها تا 4 گيگ قابل ارتقا هستن
اين نوت بوك هم بدك نيست اما در محاسبات رياضي چون باس كندي داره نسبت به مدل زدجي و جي خيلي خيلي كم مياره
در حد مدل زد جديد هست. سي پييوي كورتودو اگه باس كند باشه بي فايده ميشه.:10:

H@mid-Vista
13-09-2009, 11:56
قیمت جی بالاست!بودجم 700ت هستش :41:
با این حساب 5738 یا 5738zg ؟

با اين حساب حتما" زدجي بگير
يادت نره قيمت مدل جي هم اون زمان كه توبازار بود 830 تومن نبود يادمه حدود 780 بود در تهران
خداييش خيلي چيز تميزي بود هر كي گرفت عاقبت به خير شد:31:

behjooei
13-09-2009, 12:35
ببين شما يك برنامه مقيم در حافظه براي بلوتوث داري كه بر اساس شناخت روشن شدن دكمه بلوتوث كار مي كنه
متاسفانه كلاگ درايور بلتوث برادكام كه روي همه نوت بوكها هستخيلي مشكل داره. از مهمترين اشكالاتش ارسال و دريافت يكي يكي هست. من خودم از بلوسوليل كه لينكش رو در زير دادم استفاده مي كنم.
برو درايور بلوتوث رو غير فعال كن و اينو نصب كن حال كن.

اين هم نسخه جديدترش

ممنون. يعني ميگي برم تو ديوايس منيجر و روي بلوتوث كليك كرده و Uninstall اش كنم و دوباره برم از همونجا و با استفاده از اين درايوري كه گفتي نصبش كنم؟؟

hadsern
13-09-2009, 12:54
[

IBM Lenovo N500 65G

سی پی یوش عالیه
رمش قابل ارتقا هست تا 3 گیگو شک نکن
برای برنامه نویسی کافیه
قیمتش چنده؟
قیافش اصلن به 5738 نمیرسه
کیبوردش خوب نیست

سی پی یوش عالیه
برای برنامه نویسی کافیه
قیمتش چنده؟
کیبوردش خوب نیست

مرسی[/quote]

mo_ha_sadeqi
13-09-2009, 12:58
آقا هر چي ميگردم چند وقته تو بازار يك دونه هم از مدل ACER 5738G نيست! كسي از بچه‌ها سراغ داره بگه ممنون ميشم

hadsern
13-09-2009, 13:01
قیمتش با گارانتیه سازگار 610 تومانه
که فکر نکنم بصرفه
اخه 50 تومانم باید پوله رم بدی
5738 بدونه پسوند بگیری بهتره
قیمته 5738 بدونه پسوند الان چنده؟
اونم رمش تیپه 2 شده؟

nikaan
13-09-2009, 13:05
لنوو ها تا 4 گيگ قابل ارتقا هستن
اين نوت بوك هم بدك نيست اما در محاسبات رياضي چون باس كندي داره نسبت به مدل زدجي و جي خيلي خيلي كم مياره
در حد مدل زد جديد هست. سي پييوي كورتودو اگه باس كند باشه بي فايده ميشه.:10:

سلام

واقعیتش من این مدل رو باسش رو پیدا نکردم ولی مدلی رو که اسمش مثل همینه ولی 3 گیگ رم داره ،

توی دیجی کالا دیدم باسش رو 800 زده بود

باس 800 چطوره؟

این که نباید بد باشه چون میشه مثل دسکتاپ دیگه

چون من الان سیستمم(دسکتاپ) باسش 800 و خوب اجرا میکنه و مشکلی نداره

بعدشم این یکی با باس 800 و cpu core 2 dou باید توی محاسبات ریاضی بهتر از zg عمل کنه

چون اکثر لپ تاپ های گرونتر با همین cpu core2 باسشون 800 هست

nikaan
13-09-2009, 13:20
[

IBM Lenovo N500 65G

سی پی یوش عالیه
برای برنامه نویسی کافیه
قیمتش چنده؟
کیبوردش خوب نیست

مرسی[/quote]

سلام

قیمتش رو از سایت دیدم 610 تومن که با اضافه کردن 2 گیگ رم حداقل بهتر از 5738z میشه(بعدشم 5738 توی سایت سازگار 720

تومن هستش) که قیمت این یکی میشه حداکثر 660

بعدش از کجا می فهمید کیبوردش جالب نیست؟(یعنی چه جوری میشه تشخیص داد؟)

بعدش این مدل باسش 667 یا 800؟

مرسی

H@mid-Vista
13-09-2009, 14:24
سلام

قیمتش رو از سایت دیدم 610 تومن که با اضافه کردن 2 گیگ رم حداقل بهتر از 5738z میشه(بعدشم 5738 توی سایت سازگار 720

تومن هستش) که قیمت این یکی میشه حداکثر 660

بعدش از کجا می فهمید کیبوردش جالب نیست؟(یعنی چه جوری میشه تشخیص داد؟)

بعدش این مدل باسش 667 یا 800؟

مرسی[/QUOTE]

ببین اونی كه 700 هست ایسر 5738 بدون پسونده كه رمش 3 گیگ 1066 و سی پی یوش هم كورتودو هست با هارد 320
كیبورد بای نرم وراحت باشه و قسمت عددی هم داشته باشه
كیبرد 5738 تقلید كیبرد سونی وایو هست و خیلی خیلی راحته:10:

باس رم لنوو 667 و باس سی پی یوش 800 هست
به نظرم برو همون 5738 بدون پسوند و یا زدجی بگیر

H@mid-Vista
13-09-2009, 14:28
قیمتش با گارانتیه سازگار 610 تومانه
که فکر نکنم بصرفه
اخه 50 تومانم باید پوله رم بدی
5738 بدونه پسوند بگیری بهتره
قیمته 5738 بدونه پسوند الان چنده؟
اونم رمش تیپه 2 شده؟

ممنون. يعني ميگي برم تو ديوايس منيجر و روي بلوتوث كليك كرده و Uninstall اش كنم و دوباره برم از همونجا و با استفاده از اين درايوري كه گفتي نصبش كنم؟؟

آقا هر چي ميگردم چند وقته تو بازار يك دونه هم از مدل ACER 5738G نيست! كسي از بچه‌ها سراغ داره بگه ممنون ميشم

فكر كنم الان فقط زد باشه در بازار
مدل بدون پسونذ اون موقع كه بود از زدجی گرونتر بود 20 تومن

خیر برو درایور بلتوث رو پاك كن
بعد اینو نصب كن
خودش برنامه نصب داره

عزیز من الان دو ماهه كه جی در بازار نیست
به دلیل فروش جهانی بالا نوبت سفارش ایران نشده
كل خط ایسر الان داره 5738 و 4736 میزنه كه سفارشها رو برسونه
:31:

kambiz18
13-09-2009, 14:38
اووه :18:
بعد 8 ساعت یکضرب تاپیک رو خوندم از صفحه اول
یعنی 100 صفحه تو 8 ساعت !!! رکوردیه :8:
تاپیک تا صفحه 70 خیلی مفید بود
اما بعد از 70 شدیدا اسپم دیده می شد
منم می خوام 5738 بخرم البته آبان ماه :27:
بی پولیه دیگه شما ببخشید :31:
--------------------------------------------
اما سوالاتم:
1. الان تو سری جدید کدوم مدل ها دستکاری شده ؟
2.قیمت روز تهران برای هر 4 تا مدل رو لطف کنید بگین :40::11:
3.این قضیه هارد اکسترنال که توصفحات قبل بود قضیش چی بود ؟ (فکر کنم شایعه باشه):21:
4. همینا رو جواب بدین :11: کلی سوال های فنی دارم تا تاپیک حال بیاد :19:

H@mid-Vista
13-09-2009, 18:07
اووه :18:
بعد 8 ساعت یکضرب تاپیک رو خوندم از صفحه اول
یعنی 100 صفحه تو 8 ساعت !!! رکوردیه :8:
تاپیک تا صفحه 70 خیلی مفید بود
اما بعد از 70 شدیدا اسپم دیده می شد
منم می خوام 5738 بخرم البته آبان ماه :27:
بی پولیه دیگه شما ببخشید :31:
--------------------------------------------
اما سوالاتم:
1. الان تو سری جدید کدوم مدل ها دستکاری شده ؟
2.قیمت روز تهران برای هر 4 تا مدل رو لطف کنید بگین :40::11:
3.این قضیه هارد اکسترنال که توصفحات قبل بود قضیش چی بود ؟ (فکر کنم شایعه باشه):21:
4. همینا رو جواب بدین :11: کلی سوال های فنی دارم تا تاپیک حال بیاد :19:

فقط مدل زد دستكاري شده
البته همين الان هم به هم رده هاي خودش در برندهاي ديگه مثل دل 1545 سره :20:

الان فقط مدل زد و بدون پسوند در بازار هست
زد 580
بدون پسوند 700

كسي كه نوت بوك بگيره از سازگار يك هارد اكسترنال فكر كنم 160 گيگ بهش ميدن به رايگان :11:

اميدوارم زودتر خبر خريدش رو بدي :10::10::10:

kambiz18
13-09-2009, 18:37
فقط مدل زد دستكاري شده
البته همين الان هم به هم رده هاي خودش در برندهاي ديگه مثل دل 1545 سره :20:

الان فقط مدل زد و بدون پسوند در بازار هست
زد 580
بدون پسوند 700

كسي كه نوت بوك بگيره از سازگار يك هارد اكسترنال فكر كنم 160 گيگ بهش ميدن به رايگان :11:

اميدوارم زودتر خبر خريدش رو بدي :10::10::10:

این قضیه هارد رو خوده سازگار تو سایتش تایید کرده ؟

اگه لینکه خوبی در این موضوع داشتین لطفا بزارین
در ضمن این طرح تا کی هستش ؟

aminae
13-09-2009, 21:52
سلام دوستان.من چند وقت پیش 5738 زد خریدم به قیمت 564 تومن همون روز که اومد دستم اومد تو این تاپیک زمانی بود که تازه فهمیده بودید رم دستگاه عوض شده خلاصه من زنگ زدم سازگار و با مدیر عاملش صحبت کردم گفتم قرار بوده رم ddr3 با باس 1066 روش باشه الان ddr2 شده خلاصه بعد از صحبت های فراوان وسماجت بنده:13: قبول کرد که نوت بوک رو پس بگیره من هم فرستادم سازگار و پولم رو هم برگشت دادند.:31:میخوم بدونم الان 5738 بدون پسوند توی بازار هست من هر جا رو گشتم پیدا نکردم ولی ظاهرا آقا حمید میگند موجودهو آیا قضیه هارد اکسترنال صحت داره؟

kambiz18
13-09-2009, 22:28
من امروز زنگ زدم نمایندگی سازگار (رشت)
5738 می خواستمگفت نداریم
فقط z داشت 595 تومان

kambiz18
13-09-2009, 22:31
سلام دوستان.من چند وقت پیش 5738 زد خریدم به قیمت 564 تومن همون روز که اومد دستم اومد تو این تاپیک زمانی بود که تازه فهمیده بودید رم دستگاه عوض شده خلاصه من زنگ زدم سازگار و با مدیر عاملش صحبت کردم گفتم قرار بوده رم ddr3 با باس 1066 روش باشه الان ddr2 شده خلاصه بعد از صحبت های فراوان وسماجت بنده:13: قبول کرد که نوت بوک رو پس بگیره من هم فرستادم سازگار و پولم رو هم برگشت دادند.:31:میخوم بدونم الان 5738 بدون پسوند توی بازار هست من هر جا رو گشتم پیدا نکردم ولی ظاهرا آقا حمید میگند موجودهو آیا قضیه هارد اکسترنال صحت داره؟

البته اقا حمید باید جواب بده اما من بگم که تو صفحه اول سازگار یه فییل فلش متحرک گذاشته تببلیغاتیه اونجا نوشته هارد اکسترنال سیگیت رایگان

bs31
13-09-2009, 23:29

از این کارت خیلی خوشم اومد.منم وقتی فهمیدم خاستم اینکارو با نمایندگی که ازش خریدم بکنم بعد این بیچاره ها گناهی ندارم،هرچند که میدونستن تغییر داده شده و به من اطلاع ندادن،خلاصه دمت گرم از این حرکتت خیلی خوشم اومد... حالا میشه تلفن شخص مدیر عامل رو به ما هم بدی تا ما هم سلامی :devil: خدمتش عرض کنیم