مشاهده نسخه کامل
: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
عجب سوتی های میدن بچه ها...خوش به حالم که سوتی نمیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
داش اشکی جوم مگه میشه ادم سوتی نده یخورده فکر کن یادت میاد جیگررررررر
Man Hunter
04-06-2006, 00:13
سلام...فكر كنم پايه سوتي هاي من تو باشي سينايي...هميشه روحيه ميدي آدم دوس داره هي سوتي بده.
پس خودتي چي؟
منتظريما....
يا حق
با سلام
این سوتی نیست ولی دیدم جاش خالیه البته خیلیشو میزنم به علت هایی
آقا آذر پارسال بود چشمتون روز بد نبینه تو بیمارستان شریعتی بستری بودم برای پیوند
اونجا یه تلفن داشت که 4 نفری استفاده میکردیم البته تو اتاق های جداگونه
ساعت 7 بود من هوس کردم زنگ بزنم به پسر خالم که تو تهرانه آخه تلفن درون شهری بود
از شانس گند ما هم این تلفنی که برای من آورده بودن میکروفون گوشیش کار نمی کرد و من مجبور بودم با میکروفون خود دستگاه کار کنم که همون حال اسپیکرش میشه
یعنی با کسی صحبت میکردم صدا تو اتاق پخش میشد البته خوب کسی نبود ولی دیگگههههه
تا زنگ زدم دختر خالم گوشی رو برداشت گفتم رضا هست گفت نه رفته باشگاه خوب مشغول احوال پرسی بودیم که دیدم این پرستارم که خیلی باحاله و مانکن (شرمنده کلمه دیگه ای به ذهنم نرسید) اومد تو و منم سریع بای بای کردم و قطع کردم
اومد داخل گفت با کی حرف میزدی گفتم با پسرخالم گفت اااا دختر بود که گفتم خوب دختر خالم گفت عجب دوست دخترت بود؟؟؟؟؟
گفتم؟نه بابا دختر خالم بود
گفت اره دروغ گو دوست دخترت بود
حالا شما همه اینا رو با نازو ادا بخونیدا
خلاصه از ما انکار از اون اصرار تا اینکه کارش تموم شد رفت
فردا صبح اومد تو اتاق برای اینکه فشارمو انداززه بگیره دید رو 15 هست ازش پرسیدم چرا بالا رفته گفت برای اینکه با دوست دخترات حرف میزنی برای همین
من گفتم من که فقط با شما صحبت کردم الان
آقا اینو که گفتم گقتم چی گقتم
یارو موند چی بگه البته بدش هم نمی یومد ولی خوب دیگه
شده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شده بودم این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه تا فردا که شیفتش بود اصلا با ما حرف نزد البته من خیلی اذیتش کردم
یادمه داشت فیلمه مرد نامریی از شبکه 2 میداد من نشستم کل فیلمو بدون سان سور تعریف کردم کلی حال کرد گفت یادم باشه حتما بگیرم نگاه کنم
فعلا همین میترسم بن شم بقیشو بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...فكر كنم پايه سوتي هاي من تو باشي سينايي...هميشه روحيه ميدي آدم دوس داره هي سوتي بده.
پس خودتي چي؟
منتظريما....
يا حق
با سلام
تروخدا این سینایی رو نگو هر چی میخوای بگی بگو ولی نگو سینایی سر همین دوبار با مسئول ازمایشگاه قلهک کل کل کردم البته دکترشون خیلی باحاله
در ضمن سوتیمو مشغول تاپی بودم الان پست بالایی هستش
با سلام
آقا آذر پارسال بود چشمتون روز بد نبینه تو بیمارستان شریعتی بستری بودم برای پیوند
از شانس گند ما هم این تلفنی که برای من آورده بودن میکروفون گوشیش کار نمی کرد و من مجبور بودم با میکروفون خود دستگاه کار کنم که همون حال اسپیکرش میشه
تا زنگ زدم دختر خالم گوشی رو برداشت گفتم رضا هست گفت نه رفته باشگاه خوب مشغول احوال پرسی بودیم که دیدم این پرستارم که خیلی باحاله و مانکن (شرمنده کلمه دیگه ای به ذهنم نرسید) اومد تو و منم سریع بای بای کردم و قطع کردم
اومد داخل گفت با کی حرف میزدی گفتم با پسرخالم گفت اااا دختر بود که گفتم خوب دختر خالم گفت عجب دوست دخترت بود؟؟؟؟؟
فردا صبح اومد تو اتاق برای اینکه فشارمو انداززه بگیره دید رو 15 هست ازش پرسیدم چرا بالا رفته گفت برای اینکه با دوست دخترات حرف میزنی برای همین
منم شده بودم این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه داشت فیلمه مرد نامریی از شبکه 2 میداد من نشستم کل فیلمو بدون سان سور تعریف کردم کلی حال کرد گفت یادم باشه حتما بگیرم نگاه کنم
فعلا همین میترسم بن شم بقیشو بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون سينا جان كلي خنديدم :laughing:
Dash Ashki
04-06-2006, 00:59
با سلام
داش اشکی جوم مگه میشه ادم سوتی نده یخورده فکر کن یادت میاد جیگررررررر
سلام داشی
حالا به قول شما یه کم فکر کنم..ببینم چیزی یادم میاد یا نه..ولی بعید میدونم :blink:
Dash Ashki
04-06-2006, 01:00
فکر کنم امشب داش نوید بخواد پست هاشو از مرز 2000 بگذرونه الا پست هاش1993 تا هستش
فكر يكي از يزرگترين سوتي هاي ! اخيرم حمين تاپيك عكس جالب از جاده چالوس باشه
فکر کنم امشب داش نوید بخواد پست هاشو از مرز 2000 بگذرونه الا پست هاش1993 تا هستش
داش اشكي جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فردا و پس فردا تعطيله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امشب ميخوام پي سي ورلد رو بتركونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست هام هم زياد شه به حالم تاثير نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WooKMaN البته ربطي به من نداره ولي بچرخ تا بچرخيم
Man Hunter
04-06-2006, 01:10
با سلام
تروخدا این سینایی رو نگو هر چی میخوای بگی بگو ولی نگو سینایی سر همین دوبار با مسئول ازمایشگاه قلهک کل کل کردم البته دکترشون خیلی باحاله
در ضمن سوتیمو مشغول تاپی بودم الان پست بالایی هستش
شرمنده سينا جان..ببخشيدا...چشم ديگه نميگم.
من ميتونم حدس برنم چيكار كردي بعدش....راستي الان كه ايشاا..سالم و سر حالي ديگه.نه؟
ايشاا..كه ديگه جاي بد نري!(گر چه خوش گذشت بهت........!)
يا حق ;)
WooKMaN البته ربطي به من نداره ولي بچرخ تا بچرخيم
عزيزم شما مشكلي با من داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو تا انشاالله براي حلش من شما رو ارشاد كنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل من اينه كه :blush: خيلي شما :) رو دوست دارم :rolleye: فقط همين :biggrin:
H.I.V
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با با بيمارستان شريعتي مفت نميارزه..........
لبافي نژاد بهتر ه
راستي پيوند كليه بود؟.
شد يانه؟
مشكل من اينه كه :blush: خيلي شما :) رو دوست دارم :rolleye: فقط همين :biggrin:
H.I.V
رامبد جان
سخت نگير جانكم
دوستمون تازه وارده
تازه ل ك ن ت هم گرفته
راستي اچ آي وي عزيز از دست من ومافيا ناراحت نشي ها..........
من كه يكمي شوخم ........مهران(مافيا رو چه عرض كنم..........) :sad: :sad:
با با بيمارستان شريعتي مفت نميارزه..........
لبافي نژاد بهتر ه
راستي پيوند كليه بود؟.
شد يانه؟
با سلام
مگه دست منه که برک کجا پیوند بزنم فقط تو ایران بیمارستان شریعتی داره بخش پیوند مغز استخوان در ضمن اون موقع فقط
همین بود
من ميتونم حدس برنم چيكار كردي بعدش....راستي الان كه ايشاا..سالم و سر حالي ديگه.نه؟
ايشاا..كه ديگه جاي بد نري!(گر چه خوش گذشت بهت........!)
عزیز اگه بدونی چیکارا کردم اونجا وای ......
باید فک کنم ببینم کدومش -18 هست بذارم اینجا
Dash Ashki
04-06-2006, 10:37
داش اشكي جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فردا و پس فردا تعطيله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امشب ميخوام پي سي ورلد رو بتركونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست هام هم زياد شه به حالم تاثير نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی ..پس که اینطور...
ما هم میدونیم به حالت تاثیر نداره...به حال ما هم تاثیر نداره..آخه قراره شما یه سایت بزنید و بشید مدیر سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی از این بهتر ...نه داااااااااااااااش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alireza20
04-06-2006, 14:33
عزيزم شما مشكلي با من داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو تا انشاالله براي حلش من شما رو ارشاد كنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي فكر ميكنم شما يه نمه با ما مشكل داري نه؟ ;).اگه خواستي ارشادمون كني من تير ماه كرمونشام.هستيم در خدمتت.
navid_mansour
04-06-2006, 14:47
یه دفعه کلاس چهارم دبستان که بودم معلم داشت در مورد تار عنکبوت تضیح میداد که گفت از اون لباس ضد گلوله درست میکنن,منم حواسم نبود با تمام جدیت و بدون غرض پرسیدم: واسه خودش؟؟ یه دفعه کلاس رفت هوا و معلم که یکی دو بار خندش دیده بودم خندید و منم شدم لبو..تازه فهمیدم چی گفتم
ولي فكر ميكنم شما يه نمه با ما مشكل داري نه؟ ;).اگه خواستي ارشادمون كني من تير ماه كرمونشام.هستيم در خدمتت.
عزيزم شما بيا كرمانشاه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خجالتت در ميام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شوخي)
alireza20
04-06-2006, 20:21
ميام ولي اگه مشكلي بامن داري همين جا بگو اومدم آمادگي داشته باشم.
ميام ولي اگه مشكلي بامن داري همين جا بگو اومدم آمادگي داشته باشم.
چي شده؟
ميگن يه بنده خدائي رو ماشين زدش سوت شد بيست متر اونورتر پليس اومد بالاسرش گفت:چي شده اقا
طرف جواب داد:والا منم تازه رسيدم نميدونم
اين تاپيك هم بعله؟
راستي عليرضا20جان من اگه بودم پندمونيون(درست گفتم؟)رو هم با خودم ميبردم
هرچند ممكنه طرف رامبد رو بگيره ولي خب هيكلش برا اينجور كارا بد نيست ها
ضمنا تو كرمونشاه من خاطره زياد دارم وقت شد برات ميگم
مردمون بامرامي هستن
معرفت دارن ..مهمون نوازهستند
داعوا نمي كونن
مرسی ساویس جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی بابا شوخیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد جان نتایج این نظر سنجی کی اعمال می شه؟
دیگه 82% موافق یعنی ok دیگه!
هر چند این تاپیک همیشه خودش جزء تاپیک های مهم بالا ست
با سلام
عزیزم . سینا جا ن میشه ادرس خانووم پرستارو بد ی.من علاقه ی خاصی به دکتران و پرستاران زحمت کش دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام از طرفت ازش تشکر کنمو از طرف بچه ها ی پی سی وورلد که برات زحمت ها ی زیادی کشید ..باشه عزیزم . لطفا پیغام خصوصی بده . دونبال دردسر نمی گردم . خودم برم تنهای بسه . کفایت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام خدمت برسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dash Ashki
04-06-2006, 22:46
عزیزم . سینا جا ن میشه ادرس خانووم پرستارو بد ی.من علاقه ی خاصی به دکتران و پرستاران زحمت کش دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام از طرفت ازش تشکر کنمو از طرف بچه ها ی پی سی وورلد که برات زحمت ها ی زیادی کشید ..باشه عزیزم . لطفا پیغام خصوصی بده . دونبال دردسر نمی گردم . خودم برم تنهای بسه . کفایت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام خدمت برسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش مستر بی خیال...
حالا زوده بری جلو ..بزار یه کم آبها از آسیاب بیفته ..بدن....
با این پستت یه سوتی دادی....همه رو متوجه کاری که میخوای انجام بدی کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد جان نتایج این نظر سنجی کی اعمال می شه؟
دیگه 82% موافق یعنی ok دیگه!
هر چند این تاپیک همیشه خودش جزء تاپیک های مهم بالا ست
اين ديگه دست من نيست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست بعضياست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه تاپيك هاي من رو تحويل نميگيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه يه دفعه برا پيوند ميرفتي..رب . روب تو ياد ميكردي
پرستار كه هيچ......نيكول كيدمن هم ميومد .ديگه پاتو اونور نميذاشتي
كجا دانند حال ما سبك باران ساحل ها؟
داش مستر بی خیال...
حالا زوده بری جلو ..بزار یه کم آبها از آسیاب بیفته ..بدن....
با این پستت یه سوتی دادی....همه رو متوجه کاری که میخوای انجام بدی کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چرا حرف در میاری ... اه اه .. من گفتم کسی نیاد چون . بیمارستان که زایشگاه نیس من 1000 نفر دونبالم بیارم که . من میشم نماینده . بعد حسابی تشکر می کنم. اره بابا . عزیزم . ما بچه مثبتیم . خودت دیدی منو که ..
Dash Ashki
04-06-2006, 23:26
آره مستر جون شوخی کردم..میدونم بچه مثبتی..
خوبه که تو رو دیدم وگرنه چه حرفهایی که نمیزدم.مگه نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
هی میخوام ان نشم نمیذارین که
بذارین بابا بعد از 4 سال من بازیمو بکنم
دارم NFSMW بازی میکنم
آقا راستی یکی از پرستارام هستش نزدیک شهر شما هم میشینه مجرد هم هست فکر کنم بدردت بخوره نظرت چیه الان نگین سینا بنگاه ازدواج راه انداخته
تاپیکم منحرف شد
ولش
ادرسش بیمارستان شریعتی
ساختمان تحقیقات خون و مغز استخوان طبقه.... بخش..... خانوم....
اگه يه دفعه برا پيوند ميرفتي..رب . روب تو ياد ميكردي
پرستار كه هيچ......نيكول كيدمن هم ميومد .ديگه پاتو اونور نميذاشتي
كجا دانند حال ما سبك باران ساحل ها؟
من متوجه نشدم ساویس جان شما چی نوشتین شرمنده
خدا وکیلی هر چی فکر کدم سوتی که -18 باشه یادم نیومد
نمیشه تاپیک پسرونه یا دخترونه داشته باشیم
ماها راحت شیم
با سلام
هی میخوام ان نشم نمیذارین که
بذارین بابا بعد از 4 سال من بازیمو بکنم
دارم Nfsmw بازی میکنم
آقا راستی یکی از پرستارام هستش نزدیک شهر شما هم میشینه مجرد هم هست فکر کنم بدردت بخوره نظرت چیه الان نگین سینا بنگاه ازدواج راه انداخته
تاپیکم منحرف شد
ولش
ادرسش بیمارستان شریعتی
ساختمان تحقیقات خون و مغز استخوان طبقه.... بخش..... خانوم....
من متوجه نشدم ساویس جان شما چی نوشتین شرمنده
خدا وکیلی هر چی فکر کدم سوتی که -18 باشه یادم نیومد
نمیشه تاپیک پسرونه یا دخترونه داشته باشیم
ماها راحت شیم
هيچي عزيز
قضيه راجع به پيوند بود
من هم يه بار اونجا بودم
خاطره ي بدي دارم
ميبخشي
maqmaqkilik
05-06-2006, 00:29
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسييييييييييييييييييي همتون لپاتون رو بچسبونيد به مونيتور ميخوام ماچتون کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد بهتون قول يه سوتي 81 + رو داده بودم ولي هر چي با خودم کلنجار رفتم ديدم نميشه اون حرفها رو توي فروم بزنم ،زشته ، بده ، عيبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي براتون يه سوتي 18 + ميذارم که اميدوارم به کسي بر نخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه بار با يکي از دوستام رفته بوديم اصفهان دوستم از اون اصفهاني هاي اصيل بود و دو تا خصوصت ويژه داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - خيلي حسابگر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - وقتي يه دختر ميديد ديگه حسابگر نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي يکي از خيابونهاي اصفهان بوديم و ميخواستيم از اونجا بريم خيابون شيخ صفي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دوستم گفتم بذار يه تاکسي دربست بگيرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت نه دادا به خودا اگه بذارم دس تو جيفت کوني پس خودا بيليط خط واحدو واسه چي آفريده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم داشت اندر فوايد خط واحد و مضرات تاکسي سخنراني ميکرد که يه دفعه يه خانوم اومد کنارمون و اون هم منتظر تاکسي وايساد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين رفيق ما رو ميگي از اين رو به اون رو شد هر تاکسيي که رد ميشد اربده ميکشيد دربستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بعد يه مدت يه تاکسي اومد و جلومون وايساد که چند تا مسافر توش بود دوستم پريد جلو و همچين سرش رو از توي پنجره تاکسي کرد تو که فقط جوراباش بيرون مونده بود و يکي ديگه از اون اربده هاش رو تو گوش راننده تاکسيه خالي کرد و گفت آقا دربستتتتتتتتت راننده تاکسيه هم گفت نه آقا مسافر دارم رفيق ما رو ميگي کلي ضايع شد و اومد اينطرف [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بهش گفتم حالا بذار ببينيم اصلا همينطوري درباز ميره خيابون شيخ صفي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم جلو و گفتم آقا شيخ صفي ميريد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راننده تاکسيه هم نامردي نکرد و گفت : اگه ××××××× که ميترکيد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم راننده تاکسه و تمام مسافرهاش و دختره و دوست اصفهانيم و تمام موجودات زنده تا شعاع ده متري از خنده ترکيدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل تمام وقتهاي که سوتي ميدادم خجالت کشيدم و کلي طفلکي شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خدا رو شکر اين دفعه پاي هيچ استادي وسط نبود تا منو بخاطر سوتيم بندازه ولي بازم آخر ترم دو واحد رو افتادم که فکر کنم دليلش همون لطمه روحي بود که به خاطر اين سوتيه بهم وارد شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا اين soooot رو حفظ كنه
واقعا دمت گرم من كه تا يك ربع اشك از چشمام ميومد
كم مونده بود به لقا الله بپيوندم
آره مگ مگ جون بهترين سوتي هاي اين تاپيك مربو ط به سوووووت هستش
Man Hunter
05-06-2006, 00:47
ولي اين سوتي دوستمون حالا جالبيش به كنار....من اينو به صورت يه جك شنايده بودم.
ترك ميخواسته دربست بره تا كريم خان.به يه تاكسي ميگه آقا كريم خان ميريد؟
اونم ميگه اگه.....ميتركيد.
همين. ;)
ببخشيد يه كم ضد حالم :blush:
يا حق ;) .
نتیجه گیری: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دستم بهت نرسه سووووووووووت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه جوک ها رو دستکاری میکنیو بعنوان سوتی میزنی تو تاپيك ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(شوخي) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچي عزيز
قضيه راجع به پيوند بود
من هم يه بار اونجا بودم
خاطره ي بدي دارم
ميبخشي
با سلام
شما هم پیوند شدی؟کدوم بخش اگه محرمانه هست تو پیعام خصوصی بگو
در ضن یه سوتی مال بچگیم دارم تا 2 تایپ کنم بذارم اینجا
با سلام
شما هم پیوند شدی؟کدوم بخش اگه محرمانه هست تو پیعام خصوصی بگو
در ضن یه سوتی مال بچگیم دارم تا 2 تایپ کنم بذارم اینجا
نه گیرنده نبودم دهنده بودم
بعدا برت خصوصی شاید بگم
رامبد جان از اینکه تاپیکو بهم زدم میبخشی
Man Hunter
05-06-2006, 11:10
از همه دوستان تقاضا ميكنم بيخيالي طي كنن.(البته خيلي محترمانه در خواست كردما....به هيچ مس بر نخوره!) ;)
الان يه سوتي ميگم توپ:
آقا...سيزده بدر پارسال(جا همتون خالي),تشكيلات رو همه رو جمع كرديم بريم بيرون.يه حدود 10-15 تا خانواده بوديم.
داشت خوش ميگذشت تا.........(خوب مي گند زدم ديگه.گوش كن!)
داشتيم پير و جون و زن و مرد خونه دار و بچه دار و .....داشتيم قايم باشك بازي ميكرديم.
ديگه وقتي يكي رو پيدا ميكنن ميگن سك,سك.
حالا فرض كن من گرگم...همه رو گرفتم..فقط نفر آخر مونده.اونم كه ديگه اگه سك سك كنه همه آزاد ديگه..
دوباره يه دور علافي.
هيچي آقا...من اينو ديدم...اينقدر حل شدم....يهو بلند گفتم(بر عكس كن سك سك رو وبخون !!!!!!!!!!!!). :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :ohno:
آقا..يهو همه جا ساكت شد.پشمام يخ بست. :blush: :blink: :ohno:
همه زدن زير حنده يهو.منم كبود شدم.
تا الان هم كه منو ميبينن ميگن بريم قايم موشك بازي كنيم؟ :biggrin:
يا حق ;)
my friend
05-06-2006, 11:12
اگه توجه کرده باشین :
چند وقته هر 2 روز که میگذره ، یه صفحه به اینجا اضافه میشه !
ولی تو هر صفحه که 40 تا پست توش باشه ، کلا 3-5 تا سوتی هست و بقیش ...
Dash Ashki
05-06-2006, 11:22
از همه دوستان تقاضا ميكنم بيخيالي طي كنن.(البته خيلي محترمانه در خواست كردما....به هيچ مس بر نخوره!) ;)
الان يه سوتي ميگم توپ:
آقا...سيزده بدر پارسال(جا همتون خالي),تشكيلات رو همه رو جمع كرديم بريم بيرون.يه حدود 10-15 تا خانواده بوديم.
داشت خوش ميگذشت تا.........(خوب مي گند زدم ديگه.گوش كن!)
داشتيم پير و جون و زن و مرد خونه دار و بچه دار و .....داشتيم قايم باشك بازي ميكرديم.
ديگه وقتي يكي رو پيدا ميكنن ميگن سك,سك.
حالا فرض كن من گرگم...همه رو گرفتم..فقط نفر آخر مونده.اونم كه ديگه اگه سك كس كنه همه آزاد ديگه..
دوباره يه دور علافي.
هيچي آقا...من اينو ديدم...اينقدر حل شدم....يهو بلند گفتم(بر عكس كن سك سك رو وبخون !!!!!!!!!!!!). :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blink: :blink: :ohno:
آقا..يهو همه جا ساكت شد.پشمام يخ بست. :blush: :blink: :ohno:
همه زدن زير حنده يهو.منم كبود شدم.
تا الان هم كه منو ميبينن ميگن بريم قايم موشك بازي كنيم؟ :biggrin:
يا حق ;)
:evil: :evil: :evil:
ای ول..
Man Hunter
05-06-2006, 18:09
بر و بكس دارين به اين تاپيك كم لطفي ميكنين.
چي شد؟يعني تا اين لحظه همه شما يه اشتباه نكردين؟خاطره ندارين؟
دمتون گرم بابا.
يا حق ;)
Man Hunter
اعصاب خودت رو قراضه نكن باسه كل كل با من نگهدار
در ضمن همه تاپيك هاي من پر سوتيه مي خواي ببيني يه سر به تك تكشون بزن
اگه توجه کرده باشین :
چند وقته هر 2 روز که میگذره ، یه صفحه به اینجا اضافه میشه !
ولی تو هر صفحه که 40 تا پست توش باشه ، کلا 3-5 تا سوتی هست و بقیش ...
با سلام
اولا که خوب همه ی تاپیکا نباید کل مطلبش که در مورد موضوع باشه یکی باید نظر بده یکی انتقاد کنه یکی هیچی نگه یکی مثل من شر و ور بگه و....
حالا سوتی بچگیم یادم نیست چند سالم بود در ضمن عذرخواهب بابت تاخیر نتم تموم شد
خوب ما رفته بودیم شمال خونه دایم که تو روستا بود البته موقع عید فقط میرن اونجا تا همه بیان اونجا جمع شن
بعد من رفتم حموم بعد از اوندن از حموم لباسامو پوشیدم بعد یه ذره فکر کردم خدا این شلوار آبیه من کجاست آخه خیلی اون موقع لباس آبی دوست داشتم مخم قاط بود
خلاصه 15 مین داشتم دنبال این شلوارم میگشتم بعد ملت اونجا گفتن دنبال چی میگردی؟
گفتم شلوارم خلاصه بهد از نیم ساعت همه اهل خونه داشتن دنبال شلوار من میگشتن پسر داییم گفت خوب چه رنگی هست ؟
گفتم آبی گفت ورزشیه ؟گفتم آره گفت این چیه پوشیدی؟
یه نگاه انداحتم به شلوارم شدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم این اینجا چیکار میکنه هیچی ملت ریخت سرم تا میخودم زدنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدبخت گفتم عجب غلطی کردیما شلوار آبی دوست داریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
06-06-2006, 17:13
سلام...من بازم سوتي دادم.
امروز سر كلاس بوديم..معلم داشت نمونه سوال كل ميكرد.يهو كيا زا بجه ها برگشت گفت كه :
قسمت a سوال به همين موضوع مربوط ميشه.من يه خندع عالمانه زدم و گفتم او قسمت b هستش كه تو ديدي.
همه كلاس به اون يارو خنديدن.منم كلي خنديدم.
يهو معلم گفت ولي شهريار گند زدي ....يه نگاه بكن ميبيني مه درست گفت بدبخت.
حالا اينبار همه به من ميخنديدن.!!!!! :blush:
كبود شدم.تا آخر كلاس دونبال سوژه ميگشتم حال اين يارو رو بگيرم...نشد كه نشد. :sad:
يا حق ;)
cool_lizard
06-06-2006, 18:26
ديروز يه سوتي ديگه دادم: اقا رفتم بازا رضا فلاپي بخرم .................. بعد رفتم يه مغازه كه چندتا فروشنده جوون داشت كه باهم نشسته بودند..............منم جو گرفتتم گفتم:سلام فلاپي((خام)) داريد؟..........يكي از اونا هم گفت: نه كاركرده ميفروشيم بعد همه زدن زير خنده منم زود از مغازه اومدم بيرون!!! (سوتي ما به سر رسيد كلاغه به خونش نرسيد)
بابا .امروز من مردمو زنده شدم ... سووتس نیست که اخر بدبختیه
حالا سووتی ما
عززان من امروز داشتم با یکی از عزیزترین دوستانم صحبت (چت ) میکردم. که مادر گراممون . زنگیدند که پسر جان فل فور بدوبور سر زمین (شالیزار ) که ببین زمین به چیزی نیاز نداشته باشه ... اینجا کسی نیست به من بگه پسر مگه تو مرض داری ..تو که تا حالا تو زمین کار نکردی مگه مجبوری؟>(اقا ما خودمون تا حالا زمین داشتیم روش کار نمی کردیم . عموها کار میکردند و ما نصف محصولو میگرفتیم ... تما بعد از اینکه پدر بزرگم فوت کردند . زمین ما هم به ارث خودمون رسید بد بختیاش شد مال ما ...
خولاصه . ما این چت هرو بی خیال شدیم .و دوییدم که بریم سر زمین . همین اول راه . کله یمبارک شترق خورد به میلهی اونینگ )Awning) همون پرده ایی که جلوی مغازه می زارن افتاب نزنه تو مخ ادمیزاد... خورد به این مغزم تکون خورد ... (قدم 185 هستش )
بعدش یه دست رو کله یمبارک دیگری بدو بد و رفتم ماشین بیگرم برم در یک دهات . اقا حالا ماشین کی بیاد ک ینیاد . حالا خوبه همیشه پر بودنا . اما حالا مگس پر نمیزد.. منم الاف توی افتاب ... شدم سیاه برزنگی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از 1 ساعت تخت زیر افتاب موندن هی ماشینا اومدن و واینستادن ..منخواستم برم خونه که ... دیدم یه راننده میگه داداش کجا می ری ؟ منم گفتم فلان دهات ... گفت بیا بالا .منم سوار شدم ...
ساعت 1:30 شدو من هنوز ناهار نخورده بودم. تازشم صبحانه هم نخورده بودم ... شد قوز بالا قوز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا من رسیدم به اول روستا حالا یه 2 کیلومتر پیاده روی داشت ..من بدبختم بدو بدو رفتم تا مثلا به زمین برسم ... اخرشم رسیدم. افتاب مستقیما تو مغزم می خورد ... منم عین مجنونا تلو تلو خوران پیش می رفتم تا رسیدم به زمینمون . زمین ما دوقسمته و برای رفتن از قسمتی به قسمت دیگه باید از رووی مرز رد بشیم . مرز برامدگی هایی هست که در امتداد زمین کشاورزی کشیده میشه تا زمین ها از هم تفکیک بشن ... که معمولا از گل استفاده میشه برای ساختن مرز و پهناش هم شاید 30 سانتی متر در بهترین شکل و 20 سانت و کمتر در بدترین شکل هستند .
اقا ما هم شیک و پیک کرده . با همون لباسم گفتم که من که نمی خوام برم تو زین یه نیگاه می کنم اگه ابش خوبه خوب میرم خونه .. رفتم روی مرز .. اولاش خوب بود . گلش سفت و کلفت بود . بعد که همینجور شروع کردم به جلو رفتن . دیدم انگار دارم نشست می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم می رم تو گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد اومدم بودوم که برسم به اونور زمین .. نگو که هر چی من جلوتر می رفتم . گل مرز تازه تر و نازک تره ... اقا منم دیگه شده بودم رقاص بس که اینورو انورز شدم تا نیوفتم تو زمین هایی که دور منو گرفتن و تا زانو پر از گل و اب هستن (نشا شده بودند) . اقا رسیدم به جایی که مرز کاملا نرم بوود .. زرت دیدم دارم میرم تو گل . امدم پامود ر ارم . وااااااااااای نگو تعادلمو از دست دادمو پای راستم با کفش نایک عزیزم که تازه خریده بودمش رفت تو گل ...گفتم خدا رو شکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خیر گذشت ..گلش سفته . همینچوری می رم از تو زمین تا اونور دیگه 5 متر بیشتر نبود ... اقا چشتون روز بد نبینه . تا اون پامو بلند کردم (چپ رو) گذاشتم تو زمیت .....یه صدای فرتی اومدو پام تا زانو رفت تو گل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپ زدم . شلوارم با کفشام همه زرتی شدن پر گل ... از اونور در حالی که من بدبخت در حال تلاش برای بقا و نجات یافتن از این وضع بودم (هرچی این پامو بلند می کردم زرت اونیکی بیشتر می رفت تو گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . .. چند تا کشاورز (جوون ) با خودشون می گفتن . این شاسگولو . بچه مایه دار نیگاه با چه شلوار و لباسی اومده تو زمین .. لباس کارش از لباس مهمونی ما بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم در اون حال دیوانه شده بودم. ... حالا شتلپ شتلووپ . کفشم پر اب و گل و شلوار من تا زانو گلی ... من با این وضع 2 کیلوترو رفتم تا رسیدم به سر روستا و بعدش سوار ماشین شدمو با همون وضع اومدم . ... اقا پیاده شدن همانا . ملت ما رو میخ کردن همانا . امکان نداشت یم یرد نشه این شلوار مارو نبینهو یه نیشخند نزنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هر بدبختی بببود
ما به خانه رسیدیم ... حالا ..منم دیگه کف کرده بودم ..مردم از تشنگی .یکسره رفتم سراغ یخچال ..تا یه چیزیبخورم ... دیدم تو یه کاسه یه مایع نسبتا غللیظ بگی نگی زرد رنگ هست . منم فکر کردم این اب همووون کمپوتیه دیشب نخوردمو گذاشته بودم کنار ..فکر کردم مادرم ریخته تو کاسه خراب نشه اومدم نوش جان کنم .... منم همشو سرکشیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر میکنید چیو خوذدم . ..روغننننننننننننننننننننن ننن مایع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .حالم حسابی بهم خورد ... نمی دونستم چجوری باید این لامصب چربیشو از بین ببرم . خلاصه بعد از 2 ساعت تمام جنگ و راهنمایی ها یپزشکی مادر عزیزم و خوردن مغز مگس و جگر سوسک مریخیو گورخر فضاییو ... اینا . تا حدی .حالمان خوبید و چربیش رفت .. حالا من دیگه داشتم میمیردم از گشنگی ساعت شده بود 5 ... مادرم استانبولی پولا درست کرده بود ... منم شروع کردم مثل قحطی زده های اتیوپی خوردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تا اینکه دیدم یه چی از گلووم پایین نمیره .گفتم لامصب عجب ته دیگ سفتیه وو هی زور می زنم نمی ره لامصب نه بیرون میومد نه می رفت تو ... من هم اخرین زورمو زدم ... رفت . اخییییییییییییش . بعدش مادر م گفت حسین جان مواظب استخونا باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..گوشتا استخونم دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم استخووووووووووون ؟!!! من استخون ندیدم که . گیر اووردی مارو ؟ گفتم منظورت ته دیگاست که سفت هستن ؟ مادرم چشاش شد این هوا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت ته دیگ چیه . برنج امروز اصلا ته دیگ نداشت که .... تا اینو گفت هوری دلم ریخت ..من استخونا رو همه رو قووورت داده بودم ... خدا به دادم برسه ... به چه بدبختب قورت دادم . خدا کنه موقع خروج این بدبختیو نداشتهباشم وو معده ی عزیز ترتیبشو بده ...
من موندم با بد بیاری های امروزم ؟///// چه کنم که دیگه اخربد بیاری بود امروز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اگه این سووتی نبود ..چون من گفتم اینجا . پی شد سووتی ...
حالم گرفته شده می باشه
براي سلامتي مستر جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سوتي باحالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي سلامتي مستر جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سوتي باحالي بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمونیم رامبد عجب تاپیکی زدیا ...آخر خندس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستر جان من برای یه کار پزشکی مجبورشدم روغن کرچک بخورم .........اونم نه یه بار و دوبار....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شکرخدااستخون نخوردم بعدش...........به هر حال خدا بخیر بگذرونه برات احتیاط کن تا فردا....... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سلامتی اعضا وجوارحت دعا میکنیم جمیعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مستر جان منم همچین سوتیا دادم البته من نه پسد داییم
سر سفره بوذیم موقع نهار
همه مشغول بودن که یهو دیدم پسد داییم دراه بدجور سرفه میکنه منم بود رفتم بزنمش (پشتش) که حالش خوب شه بعد گفتم چت شد حرف می خواستی بزنی ؟
گفت نه گفت استخون گیر کرده گفتم آهان
یه نگاه سر سفره انداختم دیدم بابا ما ماهی نداریم
گفتم چی گیر کرده بود گفت استخون مرغ بعد گفتم اخه مگه تو کروی استخون به اون گندگی رو ندیدی گفت اخه خیلی خوشمزه بود گفتم همون بهتر که خفه میشدی اخه ادم اینقدر حریص استخونشم ول نمیکنی در همون حال غدای بنده رفت تو اون گلوم و خللاصه من هم د رحال خفه شدن بودم پسر داییم گفت اهان خوب شد من بدبخت نصمیم گرفتم تا اخر عمر کسی رو نفرین نکنم و گرنه نفرینه بر میگرده به خورم
اینم تصمیم کبری اوه مای گاد تصمیم سینا
خوب یه سوتی دارم از دختر همسایمون بعد میذارم
Man Hunter
06-06-2006, 23:50
من استخونا رو همه رو قووورت داده بودم ... خدا به دادم برسه ... به چه بدبختب قورت دادم . خدا کنه موقع خروج این بدبختیو نداشتهباشم وو معده ی عزیز ترتیبشو بده ...
حالم گرفته شده می باشه
سلام مستر جان.خدا قوت بابا...تركوندي امروز كه ملت رو تو شهرتون.
بابت اين قضيه هم (موقع دفع)...امشب برو جلو آينه وايسا...عرض شونه ات رو اندازه بگير...فاصله بين دوتا پاتم همينطور.بعد وقتي رفتي دست به آب و برگشتي...يه امتحان دوباره بكن..اگه يه 2-3 سانتي گ ش ا د كرده باشه كه يعني معده ات خوب كار نكرده.در غير اينصورت يه حال اساسي به معده ات بده كه كمكت كرده.!
البته يه جور راحتتر هم ميشتوني بفهمي.اگه مدت زمان موندن تو همون مكان رويايي بيشتر از معمول بود...همراه با يكمي د ر د و.....!!!!! بدون كه آره و اينا.!ّ!!!!!!!چون بنده تجربه اينو واسه استخون ماهي داشتم!
الان سالمم(نميدونم چي شد!)
يا حق ;)
Man Hunter
06-06-2006, 23:53
با سلام
...........................
خفه میشدی اخه ادم اینقدر حریص استخونشم ول نمیکنی در همون حال غدای بنده رفت تو اون گلوم و خللاصه من هم د رحال.....
همه اش قبول....ولي عزيز من مگه چندتا گلو داري؟ :tongue: :tongue: :laughing:
يا حق ;)
سوتي دادم داغه داغ بگير بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پيش هوس کردم واسه يکي از دوستام که خيلي باهاش رله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم چند تا اس ام اس بزنم اونم اس ام اس هاي تصويري از نوع س ک س ي ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاص نشستم موبايلم رو زير رو کردم چند تا عکس مشت انتخاب کردمو فرستادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم عادت داشت وقتي واسش اس ام اس ميفرستم به هر شکلي شده جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من هر چي منتظر شدم ديدم هيچي واسم نفرستاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم يه زنگ بهش بزنم ببينيم شايد مرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جواب نميده (دور از جونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شمارش رو گفتم دو سه بوقي زد و ديدم يه دختره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بدون مقدمه گفتم ببخشيد اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره شماره دوستم رو گرفتم دوباره ديدم همون دختره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش گفتم ببخشيد همراه آقاي ...... ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کمال خونسردي گفت بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرماييد گفتم ببخشيد من رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان آقا ..... هستم شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااي ميدوني چي جواب داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت: آقا رامبد من خواهرش هستم امري داشتيد !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همين موقع بود که داشتم سکته ميزدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گفتم نه مرسي خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضايع ترين سوتي بود که ميتونستم بدم
Man Hunter
07-06-2006, 00:48
سوتي دادم داغه داغ بگير بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روز پيش هوس کردم واسه يکي از دوستام که خيلي باهاش رله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم چند تا اس ام اس بزنم اونم اس ام اس هاي تصويري از نوع س ک س ي ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاص نشستم موبايلم رو زير رو کردم چند تا عکس مشت انتخاب کردمو فرستادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستم عادت داشت وقتي واسش اس ام اس ميفرستم به هر شکلي شده جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من هر چي منتظر شدم ديدم هيچي واسم نفرستاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم يه زنگ بهش بزنم ببينيم شايد مرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که جواب نميده (دور از جونش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شمارش رو گفتم دو سه بوقي زد و ديدم يه دختره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بدون مقدمه گفتم ببخشيد اشتباه گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره شماره دوستم رو گرفتم دوباره ديدم همون دختره جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش گفتم ببخشيد همراه آقاي ...... ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کمال خونسردي گفت بله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرماييد گفتم ببخشيد من رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان آقا ..... هستم شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااي ميدوني چي جواب داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت: آقا رامبد من خواهرش هستم امري داشتيد !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همين موقع بود که داشتم سکته ميزدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط گفتم نه مرسي خداحافظ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد جان.البته از تو بعيد نيست. :biggrin: ..ولي خيلي سوتي عادي بود.
بدتر از اين نيست كه اس ام اس بزني(پر از دري وري و فحش خفن رفاقتي...آخرش به جاي شماره دوستت شماره بابات رو تو موبايل بزني به جاي دوستت و تا 1 هفته......!!!!!!!!!
اينو چي ميگي؟بعدا‘‘ نگيو سوتي دادم كه اين شاهكار هستش.
سر فرصت تعربفش ميكنم.
يا حق ;)
در مورد پست بالا:
شهريار جان حالا بابا چيزي نيست (من كه باهاش رلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولي فكر كن طرف دختر مردم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم خواهر نزديك ترين دوستت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
07-06-2006, 01:06
در مورد پست بالا:
شهريار جان حالا بابا چيزي نيست (من كه باهاش رلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولي فكر كن طرف دختر مردم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم خواهر نزديك ترين دوستت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته رامبد جان دركت ميكنم.خوب من هم يه بار با بچه ها نشسته بوديم تصميم گرفتيم زنگ برنيم به يكي از بچه ها و زنده و مرده اش رو جلو چشمش بياريم ودور هم بخنديم.طبق معمول كي پايه است؟من!كي زنگ ميزنه؟من!
تصميم به اين شد كه به محض اينكه وصل شد....با 4 تا فحش آبدار(البته نه خوار و مادر!!!!بلكه برادر و پدر!) از رفيقمون پذيرايي كنيم.همين كه زنگ زديم و وصل شد..من حسابي طرف رو شستم و بعدش گفتم: چه طوري بيشعور؟....يهو مامانش گفت آقاي بلانسبت محترم....حرف دهنت رو بفهم؟يعني چي اين دري وريها....؟!!!!
يخ كردم...صدا هم روي آيفون بود.همهمون ساكت شدي.قطع كرديم.20 دقيقه بعدش يكس زنگ زد.
ديديم شماره رفيقم...من كه مردم....يمي از دوستام برداشت.حالا اونور خط نوبت رفيقم بود مارو فحش بارون كنه. :blush: :ohno: :sad: :tongue: :ohno: :blush: :blink: :laughing: :biggrin:
در مورد بابا هم بايد بگم....من هم رديفم باهاش.....ولي خوب امتحان كن...يه 10-15 تا فحش پدر و مادر دار اس ام اس كن...بعدش يه اس ام اس هم به بهشت زهرا واسه آمبولانس. :ohno: :laughing: اليته ما اون شب مهمون داشتيم و قضيه تا داغ بود..يه كم پيچيد....ولي خوب ديگخ.
Hamid110
07-06-2006, 02:35
سلام . . رامبد جان :)
این وسط برای دوست گرامیتون بد شد :sad: بنده خدا جلوی خواهرش . . :blink:
شما که معلومه عینه خیالتون نیست . . :laughing: ;)
در ضمن از این سوتی ها خیلی ها میدند . . . :rolleye:
اين قضيه مربوط به 2 سال پيشه :tongue:
من يكي از دوستام توي امتحانها قرار گذاشيم همديگر را صبح زود نزديك ساعت 4.5 صبح بيدار كنيم
يك روز خيلي اتفاقي من زودتر از دوستم بيدار شدم با چشماي نيمه بسته رفتم پاي تلفن تا دوستم را غافلگير كنم
بعد شماره گيري بعد از 10 تا بوق بالاخره گوشي رو برداشتن منم بي مقدمه گفتم
قوقولي قوقو من خروسم زنگ زدم تا شما را از خواب بيدار كنم
همون موقع يك آقاي گفت لعنت بر .... مزاحم :blush: من فوري گوشي را قطع كردم
از اون به بعد تا يك هفته راس ساعت 4.5 و 2.5 بعد ظهر يكي زنگ مي زد و مي گفت
قوقولي قوقو من خروسم زنگ زدم تا تلافي كنم تا ديگه مزاحم مردم نشي :blink:
Man Hunter
07-06-2006, 03:06
اين قضيه مربوط به 2 سال پيشه :tongue:
من يكي از دوستام توي امتحانها قرار گذاشيم همديگر را صبح زود نزديك ساعت 4.5 صبح بيدار كنيم
يك روز خيلي اتفاقي من زودتر از دوستم بيدار شدم با چشماي نيمه بسته رفتم پاي تلفن تا دوستم را غافلگير كنم
بعد شماره گيري بعد از 10 تا بوق بالاخره گوشي رو برداشتن منم بي مقدمه گفتم
قوقولي قوقو من خروسم زنگ زدم تا شما را از خواب بيدار كنم
همون موقع يك آقاي گفت لعنت بر .... مزاحم :blush: من فوري گوشي را قطع كردم
از اون به بعد تا يك هفته راس ساعت 4.5 و 2.5 بعد ظهر يكي زنگ مي زد و مي گفت
قوقولي قوقو من خروسم زنگ زدم تا تلافي كنم تا ديگه مزاحم مردم نشي :blink:
خوب تو هم واسش صداي مرغ در مياوردي.......(شوخي كردم!!!!!!!!!)
يا حق ;)
cool_lizard
07-06-2006, 03:50
اين همين امشب اتفاق افتاد
همين چند ساعت پيش چندتا از دوستاي بابام با خانواده اومده بودن مهموني كه اصلا رفت و آمد نداريم (نگو عجب شيطونايي هستن!!!!)............يكيشون كه دو تا دختر بزرگم داشت تازه گوشي دي600 خريده بود ...........منم روم نميشد ازش گوشيشو بگيرم ولي آخر سر گوشيشو گرفتم...........حالا وسط جمع بوديم و همه دوستاي غريبه بابام با زن و بچه ها ساكت ساكت نشسته بودند........هيچ كس حرف نميزد و همه حوصله شون سر رفته بود..........منم كه گوشي دستم بود فضوليم گرفت و رفتم تو قسمت آهنگها ببينم آهنگ چي داره!!!............يه چيزو همينجوري باز كردم ببينم چيه كه يهو باصدا خيلي بلند شروع كرد خوندن : ((آب حموم داغه بيا ليف بزنيم ×××خانومه چاقه و..... درست يادم نمياد شعرش چون شكه شدم ..........بعد هل كرده بودم قطع نكردم همينجوري داشت ميخوند.....بعد يارو قرمز شد هل كرد اومد ازم گرفت گفت چرا اونجا رفتي؟؟!!!!........خانوما كه اخم كرده بودن ولي يكي از بچه هاشون داشت قهقه ميخنديد كه خودمم خندم گرفت .........ولي جدا از اينا مجلس خيلي جدي و غريبه بود كه خودم خيلي خجالت كشيدم ولي اون يارو كه ديگه بايد ميرفت ميمرد چون جلو زن و بچشم بد ضايع شد دختراش هم شاكي شدن گفتن بابا اين چيزا چيه تو گوشيت؟؟!!!..........خلاصه همه چي تموم شد ولي فكر كنم يارو تا آخر عمر ديگه گوشيشو دست كسي نده!!!!!
Hossein_Bahal
07-06-2006, 03:54
خدا بگم چي كارتون نكنه !!!!! :laughing: :laughing:
امشب بيكار بودم و اومدم 13 صفحه اخير اينجا رو خوندم . چون تا حالا اصلا نگاه هم نكرده بودم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا با اين هم سوتي كه دادين چطوري روتون ميشه زندگي كنيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر كه من زياد اهل سوتي نيستم . :tongue: :tongue:
ولي نزديك بود امشب يه كتك حسابي بخوريم . :blink: :blink:
چون ساعت 3 نصف شب بلند بلند خنديدن يه خورده دردسرسازه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
07-06-2006, 03:54
اين همين امشب اتفاق افتاد
همين چند ساعت پيش چندتا از دوستاي بابام با خانواده اومده بودن مهموني كه اصلا رفت و آمد نداريم (نگو عجب شيطونايي هستن!!!!)............يكيشون كه دو تا دختر بزرگم داشت تازه گوشي دي600 خريده بود ...........منم روم نميشد ازش گوشيشو بگيرم ولي آخر سر گوشيشو گرفتم...........حالا وسط جمع بوديم و همه دوستاي غريبه بابام با زن و بچه ها ساكت ساكت نشسته بودند........هيچ كس حرف نميزد و همه حوصله شون سر رفته بود..........منم كه گوشي دستم بود فضوليم گرفت و رفتم تو قسمت آهنگها ببينم آهنگ چي داره!!!............يه چيزو همينجوري باز كردم ببينم چيه كه يهو باصدا خيلي بلند شروع كرد خوندن : ((آب حموم داغه بيا ليف بزنيم ×××خانومه چاقه و..... درست يادم نمياد شعرش چون شكه شدم ..........بعد هل كرده بودم قطع نكردم همينجوري داشت ميخوند.....بعد يارو قرمز شد هل كرد اومد ازم گرفت گفت چرا اونجا رفتي؟؟!!!!........خانوما كه اخم كرده بودن ولي يكي از بچه هاشون داشت قهقه ميخنديد كه خودمم خندم گرفت .........ولي جدا از اينا مجلس خيلي جدي و غريبه بود كه خودم خيلي خجالت كشيدم ولي اون يارو كه ديگه بايد ميرفت ميمرد چون جلو زن و بچشم بد ضايع شد دختراش هم شاكي شدن گفتن بابا اين چيزا چيه تو گوشيت؟؟!!!..........خلاصه همه چي تموم شد ولي فكر كنم يارو تا آخر عمر ديگه گوشيشو دست كسي نده!!!!!
سلام...يد دست يارو رو حسابي جلو خانواده اش رو كرديا.!!!!!!!!!!!!!
اون شعر رو هم اگه ميخواي...پيغام خصوصي بده واست آپلود كنم.
يا حق ;)
Man Hunter
07-06-2006, 04:09
خدا بگم چي كارتون نكنه !!!!! :laughing: :laughing:
امشب بيكار بودم و اومدم 13 صفحه اخير اينجا رو خوندم . چون تا حالا اصلا نگاه هم نكرده بودم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا با اين هم سوتي كه دادين چطوري روتون ميشه زندگي كنيد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شكر كه من زياد اهل سوتي نيستم . :tongue: :tongue:
ولي نزديك بود امشب يه كتك حسابي بخوريم . :blink: :blink:
چون ساعت 3 نصف شب بلند بلند خنديدن يه خورده دردسرسازه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سوتي هاي من حال كردي يا نه؟!!!!!!
در ضمن...بگو بابا..مجلس بي رياست.راحت باش.بگو دور هم بخنديم...حال كنيم.
يا حق ;)
بچه ها من اول يه سوتي كه ديگران دادن و من ديدم تعريف مي كنم بعد نوبت خودم ميشه.
براي انتخابات مجلس هفتم من به صندوقي كه در سازمان دامپزشكي بود رفته بودم. داشتم از ليست اسامي رو يادداشت مي كردم كه يه لحظه اتفاقي بيرون رو نگاه كردم. اگر به سازمان دامپزشكي رفته باشين ديديد كه دو در ورودي بزرگ شيشه اي داره كه در دو طرفش هم يك حاشيه شيشه اي ثابت دارن. روي درها رو با چسب ضربدر زدن كه متوجه شيشه بشي ولي حاشيه ها رو نه. بله بيرون نگاه كردم و ديدم يك آقا پسر سر به هوايي داره مياد. اومد اومد اومد فكر كنم خواست زحمت باز كردن در رو به خودش نده با صورت رفت تو حاشيه شيشه اي در :ohno: . بعدش وقتي متوجه شد چه سوتي داده حدودا 5 دقيقه بيرون در داشت با خودش كلنجار مي رفت. باور نمي كنين ولي بعد از اون 5 دقيقه ام وقتي اومد تو از همون اول كه برگه راي رو گرفت تا راي رو بندازه تو صندوق داشت زير لب مي گفت خاك بر سرت عجب سوتي دادي. :biggrin:
اميدوارم خوشتون اومده باشه.
اولين سوتي به دوران دبيرستانم بر مي گرده. فكر كنم سال دوم دبيرستان بودم. سر كلاس رياضي نشسته بوديم و دبير يكي از بچه ها رو برده بود پاي تخته و پسره هم مثله خر تو گل مونده بود. دبيرمون عصباني شد و فرياد زد پسر چرا درس نمي خوني. پسره جواب نداد. كلاس ساكته ساكت شده بود. دوباره دبير داد زد چرا جواب نمي دي ، مگه من لولو خور خورم. اينو كه نگفت نمي دونم چرا اصلا دست خودم نبود يهو تو اون ساكتي كلاس من بلند گفتم "بله" :ohno: .
دوست دارم تصور كنيد قيافه دبير و بچه ها رو. و من كه داشتم از خنده سرخ مي شدم ولي جلوي خودمو مي گرفتم :biggrin: .
جاتون خالي دبير رياضي يه حال اساسي هم بهمون داد :sad: .
البته اميدوارم اون دبيرم هر جا هست سالم و سلامت باشه.
اقا من ديروز دوباره سووتي دادم . ديشب داشتم دوباره با هموووون دوسسسستتتت عزيزززززززززززززززززززززز زززم صحبت م يكردم . اومدم بگم بيا بهم اتو كد رو ياد بده گكفتم اتو كت ؟ :blink: :blink: :blink: بعد گفت كد يا كت ؟ من گفتم اره گربه داري؟ :blink: :blink: :blink: :blink: باز زد زير خنده ..مرد از بس بچه خنديد ..اقا ديروز سووتي بازار بود ..تازشم امرذو زدوباره رفتم سر زمين . لامصب اين دفعه گفتم از يه ور ديگه ميرم . .. نيوفتم تو دشت . اين دفعه هم لباس رسمي تنم بود ... اق من زمينو دو رزدم. رفت جايي كه مرزش بزرگ و سفت بود و روشم نايلون كشيده بودند كه ديگه تووپه توپپ بود .. ولي يخ بدي داشت . زمين ارتفاعش يه 7 8 متر از زمين بود . .پراز گيا ه و مار چوب و درخت و ... .. :blink: :blink: :ohno: :ohno: اره . احتمال افتادنم خوب كم بود . چون مرز بزرگ بود . خيلي راحت . حتي من مي تونستم بدوم . اقا من با موفقيت مسير رفت رو طي كردم .و مغرور از اينكه به به زمين توپه و هيچج چي كم نداره ..... اقا تا اينو گفتم . داشتم زمينو نگاه م يكردم و از حفظ قدم بر م يداشتم كه يه هو . زرت . چشتون روز بد نبينه افتادم . اره حالا ايندفعه ژام از رويه نايلون سر خورد و با مغز اومدم تو زمين لباشام اين دفعه خدا رو شكر خاكي شد ... شانس اووردم وگرنه الان اينجات نبودم .... 8 متر افتاده ب بودم وحخراك ج ك و جونور ميشدم . اقا من تصميم گرفتم ديگهخ نرم اونجا ... فكر كنم بار سوم فاتحم خوندس ..اقايون خدا به خير كنه ..سهريار جان ..فكركنم معده ي گرام حالشو گرفت ..توووووووووووووووووپ . عشق كردم ... :cool: :laughing: ولي بازم زمين خوردم امروز . مادر م بهم گفت مگه تو كوري؟ :blink: منم گفتم نوچز ..من ديگه نم يرم ... چاگه ديدد من نيومدم بدونيد كه مستر افتاد و ...فاتحه مع الصلوات... :blink: :blink: :ohno:
my friend
07-06-2006, 10:56
همین الان یه سوتی یادم اومد :
حدود 2 ماه پیش ، تو مدرسه رفتم سر آبخوری تا آب بخورم
شیر آب رو باز کردم ، تا اومدم بخورم دیدم آبش داغه داغه !
زنگ تفریح بود و بچه ها تو صف آب خوری واستاده بودند !
یه دفعه داد زدم گفتم :
آبش عین ش ا ش خ ر داغه
یه دفعه دوست فابریکم گفت پشت سرتو نگاه کن !
من نگاه کردم ، دیدم ناظممون اونجاست !
( با اون هم نسبتا فابریکم ! )
دیدم سوتی ای بس عظیم دادم !
فوری یه خورده آب خوردم ، تا اومدم فرار کنم ، دیدم ناظممون وایستاده بالا سرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم خودمو بزنم به کوچه علی چپ و آروم فرار کنم. یه دفعه گفتش :
آقا مسعود ، آبش خنکه ؟
منو بگی ، میخواستم زمین دهن باز کنه و برم توش ، بعد ننه پینه دوز بیاد بدوزتش !
منم گفتم :
آبش خیلی داغه ، اگه خنک بود خیلی حال میداد
اینو گفتم و فرار کردم !
تا حدود 1 هفته هم اصلا دوروبرش آفتابی نشدم ، بعدش هم که هیچی نشد. !
سوتی ما به سر رسید ، کلاغه به آب خوش نرسید !
همین الان یه سوتی یادم اومد :
حدود 2 ماه پیش ، تو مدرسه رفتم سر آبخوری تا آب بخورم
شیر آب رو باز کردم ، تا اومدم بخورم دیدم آبش داغه داغه !
زنگ تفریح بود و بچه ها تو صف آب خوری واستاده بودند !
یه دفعه داد زدم گفتم :
یه دفعه دوست فابریکم گفت پشت سرتو نگاه کن !
من نگاه کردم ، دیدم ناظممون اونجاست !
( با اون هم نسبتا فابریکم ! )
دیدم سوتی ای بس عظیم دادم !
فوری یه خورده آب خوردم ، تا اومدم فرار کنم ، دیدم ناظممون وایستاده بالا سرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم خودمو بزنم به کوچه علی چپ و آروم فرار کنم. یه دفعه گفتش :
منو بگی ، میخواستم زمین دهن باز کنه و برم توش ، بعد ننه پینه دوز بیاد بدوزتش !
منم گفتم :
اینو گفتم و فرار کردم !
تا حدود 1 هفته هم اصلا دوروبرش آفتابی نشدم ، بعدش هم که هیچی نشد. !
سوتی ما به سر رسید ، کلاغه به آب خوش نرسید !
دمت گرم مسعود جان
خيلي با حال بود
همه اش قبول....ولي عزيز من مگه چندتا گلو داري؟ :tongue: :tongue: :laughing:
يا حق ;)
با سلام
گفتم نگم تو اون گلوم گیر میدیا خوب ااینم سوتیه دیگه عزیز حالشو ببر
آقا سوتی دختر همسایمون که الان اصفهان هستن
ما مادرماون قبل از اینکه ماها دنیا بیام باهم رفیق بودن یهنی ما الان خیلی باهاشون رفیقیم
فکرای بد نکنیدا
در ضمن به لر های عزیز توهین نشه
اقا ایشون با مادرشون میرن خونه یکی از اشناهاشون که اشنای ما هم هستش خونشون هم اصفهان هست
مشغول حرف زدن بودن بحث به اینجا رسید که جامعه چه طوره و ا زاین حرفا
یه دفعه گفت بابا نمی دونی دورو ورمون همش شده لر
اهان اینم بگم همشون اهل خونه بودن
ادامه:این فولادشهر همش شده لر این لرا اینجا ها رو پر کردن
حالا مادرش با با اون خانومه که رفته بودن خونشون هی اشاره میکنن فلانی نگو نگو
اینم هی اصرار میکنه میگه مگه دروغ میگم همشون لر هستن خیلی هم ....
بعد که میرن بیرون مادرش میگه چرا بهت میگم بسه بازم میگی ؟گفت مگه دروغه ؟ ماردشون گفت اخه شوهرش لره !!!!!!
اینو که گفت ایشون شدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی خلاصه ابروریزی شده دیگه ایشون خونشون نرفتن
بعدشم تو خونه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
07-06-2006, 13:03
دمت گرم مسعود جان
خيلي با حال بود
چاکرتم
یکی دیگه هم دارم
اون هم همین الان یادم افتاد
چند دقیقه دیگه میزارمش !
my friend
07-06-2006, 13:22
پارسال ، روز های اول اسفند ماه بود.
یکشنبه بود و زنگ آخر کلاس ، همه بچه ها کلافه شده بودیم !
چون زنگ اول دین و زندگی داشتیم ، معلمش خوب بود
زنگ دوم زبان تلخ عربی ! داشتیم.
زنگ آخر هم زنگ زیست بود ( از اون درسای آشغاله ! )
معلممون هم یه خورده مشکل داشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خیلی سروسدا میکردند و ما هم مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دفعه دبیرمون جوش آورد و سر بچه ها داد زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دفعه کلاس ساکت شد.
دبیرمون هم وایستاده بود و برای بچه ها رجز میخوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دفعه وسط حرف هاش گفت :
زنگ میزنم 118 پلیس بیاد ببردتون
تا اینو گفت ، کلاس از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیرمون هم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتی اون به سر رسید × مخش دیگه سوت میکشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
07-06-2006, 15:19
سلام....
الان داشتم تاپيك ميخوام سوت بزنم رو ميخوندم....
داشتم تمرين ميكردم...ديدم كم كم راه افتادم.
اصلا‘‘ حواسم نبود كه سر كلاس هستم.!!!!!!!!!!!!!!!!!1
يهو گفتم بزار يه حالي بكنيم ببينم بلدم بزنم يا نه؟
آقا.....آنچنان سوتي زدم.....كه خودم كف كردم....
بعد حال كردم..يه جندتا پشت سر هم زدم.!!!!!!!!!!!
ديدم همه :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: دارن نگاه ميكنن به من.
منهم همچين حال كردم...يهو برگشتم...ديدم محيط اينجا به همه جا شبيه جز خونه.!!!!
ديدم استادمون بالا سرمون ايستاده و :blink: :blink: :evil: :evil: :blink: :blink: :blink:
گفت داري چيكار ميكني؟حول شدم...گفتم اين برنامه رو درست نوشتم دارم خودم رو تشويق ميكنم.....
گفت جدي؟خوب نشون بده....!!!!!!!!!!!!!! :blink: :ohno: :ohno: :blink: :sad: :evil:
اينو ديگه چه جوري پيجوندم بماند.....فقط تو قسمت نكات مثبت خودم....بايد بگم....جزو نوابغ زبون بازي و پيجوندن هستم.....
يا حق ;)
somayeh_63
07-06-2006, 16:18
سوتي گنده تر از اين که.....
روز 5 شنبه در حالي که همه ي فاميل جمع هستن خونه ي پدربزرگه (اعم از عمه و عمو و زن عمو و شوهر عمه و مامانو بابا و نوه ها و بقيه) و تو هم نوه ي اول خوانواده باشيو همه بهت با يه چشم ديگه نگاه کنن
وقتي بابا بزرگه نشسته بالا سر و کنارش مادربزرگه
و بقيه هم دورتادور اتاق
عمه ت مجله ي خانواده ي سبز رو بهت بده که سميه اين جدل رو بيا بقيه شو حل کن
و منم بگيرمو بلند داد بزنم چي نوشتي عمه ؟ دول!!!!!!!!!!
بعد همه چپکي نيگام کنن و عمه م غش کنه از خنده
بله اينجانب بيسواد جمع دولت رو با تلفظي اشتباه خوندم و پيش جمعيت ابروم رفت
هنوزم که هنوزه بابام چپکي نيگام ميکنه
cool_lizard
07-06-2006, 20:17
سر كلاس عربي بودم كه:
معلمه داشت يكي رو دعوا ميكرد كه گفت: انگار كه دارم تو گوش خر ياسين ميخونم..........يكي از بچه ها همينجوري گفت: آقا تو گوش خر ياسين خوندن يعني چي ؟...............معلم هم گفت: يعني اگه تو گوش خر سوره ياسين بخوني,هيچي نميفهمه كه نميفهمه...........منم كه تو حال خودم بودم يهو بي اراده گفتم : سوره هاي ديگه رو چي؟!!!...........يارو هم كه قاطي بود از كلاس انداختتم بيرون!!!!!!
ممنون از دوستان كه همكاري ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سوتيهاشون رو تعريف ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما متاسفانه بقيه دوستان كارشون شده فقط خوندن سوتي ها !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا دست به كار شيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Wook man من دارم سعي مي كنم از امروز بيشتر سوتي بدم تا مطلب برا اين تاپيك جور كرده باشم.
در مورد پست قبلي:
ممنون ميشل جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اين كار رو بكني كه من رو شرمنده كردي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتي گنده تر از اين که.....
روز 5 شنبه در حالي که همه ي فاميل جمع هستن خونه ي پدربزرگه (اعم از عمه و عمو و زن عمو و شوهر عمه و مامانو بابا و نوه ها و بقيه) و تو هم نوه ي اول خوانواده باشيو همه بهت با يه چشم ديگه نگاه کنن
وقتي بابا بزرگه نشسته بالا سر و کنارش مادربزرگه
و بقيه هم دورتادور اتاق
عمه ت مجله ي خانواده ي سبز رو بهت بده که سميه اين جدل رو بيا بقيه شو حل کن
و منم بگيرمو بلند داد بزنم چي نوشتي عمه ؟ دول!!!!!!!!!!
بعد همه چپکي نيگام کنن و عمه م غش کنه از خنده
بله اينجانب بيسواد جمع دولت رو با تلفظي اشتباه خوندم و پيش جمعيت ابروم رفت
هنوزم که هنوزه بابام چپکي نيگام ميکنه
والا چه عرض کنم یاد یه جوکی افتادم که نمیشه گفت ولی سوتی از این گنده تر هم هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوتي تصويري از من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شماره 2 رو نگاه كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوتي بسيار توپ از يكي از دخترهاي آشنايانمون يادم اومد كه واقعا شايد بشه گفت سوتي بزرگتر از اين بعيده.
در مجلس مهماني يكي از آشنايانمون تازه دوره سفره شام نشسته بوديم. خواستيم شروع كنيم به كشيدن غذا كه متوجه شديم كفگير روي ديس پلو نيست. مادر خانواده رو به دخترش كرد و گفت : دخترم برو كفگير رو از آشپزخونه بيار. دختر خانوم هم تشريف بردن به آشپزخانه و كفگير رو آوردن سر ميز و با صداي بلند گفتن اينم " كفِ كـ-- " ( من روم نشد كامل بنويسم شما كامل بخونيد ). توجه كنيد كه مجلس خيلي هم خودموني نبود. واقعا شرم آور بود. دختر بيچاره كه صورتش مثل لبو سرخ شده بود سرشو انداخت پايين و رفت تو آشپزخونه و تا آخر مجلس هم ما ديگه نديديمش.
لطفا آروم بخنديد ديگران بيدار نشن. :laughing:
يك سوتي بسيار توپ از يكي از دخترهاي آشنايانمون يادم اومد كه واقعا شايد بشه گفت سوتي بزرگتر از اين بعيده.
در مجلس مهماني يكي از آشنايانمون تازه دوره سفره شام نشسته بوديم. خواستيم شروع كنيم به كشيدن غذا كه متوجه شديم كفگير روي ديس پلو نيست. مادر خانواده رو به دخترش كرد و گفت : دخترم برو كفگير رو از آشپزخونه بيار. دختر خانوم هم تشريف بردن به آشپزخانه و كفگير رو آوردن سر ميز و با صداي بلند گفتن اينم " كفِ كـ-- " ( من روم نشد كامل بنويسم شما كامل بخونيد ). توجه كنيد كه مجلس خيلي هم خودموني نبود. واقعا شرم آور بود. دختر بيچاره كه صورتش مثل لبو سرخ شده بود سرشو انداخت پايين و رفت تو آشپزخونه و تا آخر مجلس هم ما ديگه نديديمش.
اتفاقا یه بار هم من این سوتی رو دادم. :biggrin: منتها دیگه مهمونی نبودیم .
ميشل جان اون موقع شما چه احساسي داشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشل جان اون موقع شما چه احساسي داشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا كه از خنده داشتم منفجر مي شدم ولي كنترلش كردم. ولي در مجموع دلم براش سوخت. چون واقعا سوتيه بدي بود. از اونايي كه آدم بعد از سالها هم وقتي يادش بياد حالش بد ميشه.
Hossein_Bahal
08-06-2006, 01:41
با سلام .
اين اولين سوتي منه كه اينجا مينويسم . شايد خوشتون بياد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين امسال بود . اوايل ارديبهشت كه تو اون روزا نمرههاي نيم ترم رد ميشد واسه كارنامه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كلا عادت دارم نفر اول برم سر كلاس و اون زنگ عربي داشتيم . ( بچههاي انساني ميدونن كه عربي واسه اين رشته يعني همه چيز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تا ميخواستم برم سر كلاس يه دفعهاي عشق اواز منو گرفت و بلند زدم زير اواز : ها لا لا لاي لا لاي لا لا لاي لاي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اوازم تموم شد چشمامو باز كردم ديدم معلم عربي اون ته كلاس سرش رو گذاشته رو ميز و خوابيده و با صداي من مثل بمب از جاش پريد . بدبخت قرمز شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم فوري پريدم و معذرت خواهي كردم و گفتم حواسمون نبود . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چيز خاصي بهم نگفت و من هم فكر ميكردم كه ديگه تموم شد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي دو روز بعد تو كارنامه يه 8 جلوي عربي ديدم ، فهميدم كه نه بابا . تازه شروع شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سوتی امروز من که الان بدجوری عصبانیم
آقا ما 4 تا امتحان داشتیم برای قبولی خرداد به همون علت که تو بیمارستان بستری شدم نتونستم 4 تا شو بدم
افتاد خرداد امسال
ما 3 تا شو دادیم
4رمی فیزیک بود
منم تو برگه که مدرسه بهم داده بود نگاه کردم دیدم نوشته 5شنبه 18 خرداد
خلاصه ما پاشدیم رفتیم زرین شهر برای امتحان رفتم هر چی گشتم برگمو پیدا نکردم
یبعد از کلی بحث تازه دیدم تا کارتم نوشته 16 خرداد امتحان فیزیک
دیگه کفرم در اومد
یارو گفت دو روز پیش برگزار شده امروز زبانه
منم از اعصابانیت می خواستم خودمو بکشم
ولی گفتم بی خیال
بعد بدون پی سی ورلد چی کار کنم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
08-06-2006, 12:08
بعد پی ورلد چی کار کنم؟؟؟؟
غصه نخور که امتحان آبه
ولی اینی که اینجا نقل کردم چیه ؟
Dash Ashki
08-06-2006, 12:51
با سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سوتی المروز من که الان بدجوری عصابانیم
آقا ما 4 تا امتحان داشتیم برای قبولی خرداد به همون علت که تو بیمارستان بستری سدم نتونستم 4 تا شو بدم
افتاد خرداد امسال
ما 3 تا شو دادیم
4رمی فیزیک بود
منم تو برگه که مدرسه بهم داده بود نگاه کردم دیدم نوشته 5شنبه 18 خردا
خلاصه ما پاشدیم رفتیم زرین شهر برای امتحان رفتم هر چی گشتم برگمو پیدا نکردم
یبعد از کلی بحث تازه دیدم تا کارتم نوشته 16 خرداد امتحان فیزیک
دیگه کفرم در اومد
یارو گفت دو روز پیش برگزار شده امروز زبانه
منم از اعصابانیت می خواستم خودمو بکشم
ولی گفتم بی خیال
بعد پی ورلد چی کار کنم؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش سینا واقعا ناراحت شدم...غصه نخور..
غصه نخور که امتحان آبه
ولی اینی که اینجا نقل کردم چیه ؟
با سلام
ویرایش شد
در ضمن ممنون
داش اشکی از شما هم ممنون
سينا جان آخه چرا سوتي غصه دار تعريف ميكني ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان كه سوتيت رو خوندم حالم گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشااله ترم بعد جبران ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووك من با اين تاپيك دست همه رو گذاشتي تو حنا. دمت گرم.
سينا جان آخه چرا سوتي غصه دار تعريف ميكني ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان كه سوتيت رو خوندم حالم گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشااله ترم بعد جبران ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
آقا ببخشیدا اول بگید من چی صداتون کنم؟
آقا دوستان هر کدوم یه چی میگن
در ضمن ممنون از دلداریت
داییم میدونید چی میگه؟
میگه ما همه دسته شهریوریم امسال نشد سال دیگریم!!!!!!
Hamid110
08-06-2006, 15:34
[QUOTE=سینا2006]با سلام
QUOTE]
سلام . .
رامبد جان با اجازه شما . . :blush:
سينا جان اسمشون / آقا رامبد گله / :)
با سلام
آقا دوستان هر کدوم یه چی میگن
!!!!!!
اسم رامبد جان نويده........؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نيش نيش بود انگار ............؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهه اينكه الان ووكمنه(من برام همون رامبد راحت تره) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با با پهلوان تصميم بگير ........يه ورژن از خودت دروكن خيال همه رو راحت كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(باز جاي شكرش اينه كه ورژناش يكين وفقط اسكينشون عوض ميشه نه مث اديسون(با با برقي((اينم شد اسم آخه كا كا؟))هربار يه ورژن جديد ميومد) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
08-06-2006, 19:36
سلام....
يه سوتي دادم توووووووووووووووووووووووو پ.بخونين حال كنين.!!!
ديروز با يكي از دوستام داشتيم از سر كار برميگشتيم.داشتيم هي چرت و پرت ميگفتيم.هلنديها كه نميفهمن ما چي ميگيم. كه! :biggrin: (البته اينا هيچي نوفهمن!!!!).
خلاصه...داشتيم هي واسه هم ضر ميومديم ...يهو من ديدم يه دختر خيلي......آره! :evil: توي ايستگاه اتوبوس نشسته منتظر اتوبوس.
گفتم كسري...اينا كه نميفهمن ما چي ميگين...بزار يه حالي بكنيم.
يهو برگشتم رو به يارو(در حالي كه داشتيم از كنارش رد ميشديم) گفتم::::چطوري بيشعور؟؟!!!!::::
يهو ديدم يكي داره جيغ ميزنه ميگه بيشعور خودتي پسر جلف....درست حرف بزن.!!!!!!!!!!!
شانس مارو ديدي؟؟؟؟اومديم بخنديم..از اون چيزا شديم.يارو دختر ايراني بود :ohno: :laughing: :blush: :blush:
ديگه اين رفبقم مرد ازخنده.خودم هم از يارو معذرت خواهي كردم و گفتم كف دستم رو كه بو نكرده بودم.!
خلاصه از ديروز تا حالا داره بهم ميخنده دوستم!!!!
يا حق ;)
شهریار جان مردم از خنده. :laughing: :laughing:
اگه من بودم که میگفتم اینو باش یارو............. بقیش سانشور شد. یارو چیزه :laughing: :laughing:
Man Hunter
08-06-2006, 20:13
شهریار جان مردم از خنده. :laughing: :laughing:
اگه من بودم که میگفتم اینو باش یارو............. بقیش سانشور شد. یارو چیزه :laughing: :laughing:
خوب ما هم سوتي ميديم ملت بخندن ديگه...قابل نداشت.
حالا يه چيز تعريف كنم...خاطره هست.
يكي دو سال پيش(شايدم بيشتر)....با بر وبكس رفته بوديم كافي شاپ.تولد دوست دختر يكي از بچه ها بود.
خلاصه(سر فرصت داستان اون روز رو ميگم واستون!!!)..ديدم اين رفيق. حسن كه تولد زيدش بود..
امروز خيلي از خودش بو هاي خوب در ميكنه.گفتم حسن داستان چيه؟امروز خيلي خوش بو شدي؟
گفت جدي؟...يهو يه طرف پالتوشو باز كرد.گفت بو كن ببين خوش بو هست يا نه؟
منم بو كردم..گفتم عجب چيزي ..چند چوق مايشو دادي؟گفت 300 تومن.
گفتم 300 هزار تا؟گفت نه بابا احمق...300 تا تك تومني.
آقا...پالتوشو در آورد......ديدم يه بوگير ماشين دوخته تو آستر پالتوش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پشم هممون ريخت!!!!!!!!!ملت مرده بودن از خنده.
ما هم هم ميحنديدم...هم حسن رو ميزديم.زيدشم اول پاشود رفت...2 دقيقه بعد اومد.
حالا سر فرصت داستان اين كافي شاپمون رو واستون ميگم....هنگ كنين.
يا حق ;)
معرفي خودم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم شناسنامه اي: نويد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم مستعار : رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام كاربري قبليم: نيش نيش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام كاربري فعلي: وووك من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا جان حالا با هر كدوم حال ميكني من رو صدا بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يه سوتي تصويري ديگه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط 7 از پست شماره 1 رو ببين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hoseinquest
09-06-2006, 00:00
از دوستان میخوام نذارن این تاپیک خاک بخوره
در مورد پست بالا:
پس حسين جان منتظريم شروع كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cool_lizard
09-06-2006, 01:09
دوم راهنمايي بودم كه:
مدرسه ما رو برده بود منظريه اردو..........من و دوستمم دنبال سيگارت بوديم :evil: كه با مدرسه دم يه دستفروشه وايساديم........دوستمم رفت ازش يواشكي بپرسه سيگارت داره يا نه!!!!.........رفت طرف يارو يواش بهش گفت:سيگارت داري؟!! .........يارو با تعجب گفت :چي؟ّّ!!!! بعد دوستم باز گفت :سيگارت داري؟!! .......كه يارو يهو پاشود يه چك محكم خابوند در گوش دوستم و عصباني داد ميزد: خجالت بكش سيگارميكشي مگه چند سالته پسره ي.........كه يهو مستخدممون پريد يقه يارورو گرفت مرده هم گفت اين پسره از من سيگار خواست كه دوستم گريه كنان گفت سيگارت خواستم نه سيگار!! ...دستفروشه هم كه پشيمون شد اومد بع دوستم يه كيك و سانديس مجاني داد دوستمم كه تا اون موقع از بس كنف شده بود داشت زارزار گريه ميكرد تا كيك و سانديس رو ديد حالش خوبه خوب شد و انگار كه هيچي نشده خوشحال بود ّ!!!!(آخه آدم اينقر لاشخور باشه!!! :ohno: )
كوووووول جان توي اين سوتي شما چند سالت بوده كه دوستت با يه سانديس خ ر شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
cool_lizard
09-06-2006, 01:36
حدودا 13-14 سالم بود البته بعد از اين واقعه ديگه ازش بدم اومد (آخه آدم اينقر لاشخور باشه!!! )
خوب ما هم سوتي ميديم ملت بخندن ديگه...قابل نداشت.
حالا يه چيز تعريف كنم...خاطره هست.
يكي دو سال پيش(شايدم بيشتر)....با بر وبكس رفته بوديم كافي شاپ.تولد دوست دختر يكي از بچه ها بود.
خلاصه(سر فرصت داستان اون روز رو ميگم واستون!!!)..ديدم اين رفيق. حسن كه تولد زيدش بود..
امروز خيلي از خودش بو هاي خوب در ميكنه.گفتم حسن داستان چيه؟امروز خيلي خوش بو شدي؟
گفت جدي؟...يهو يه طرف پالتوشو باز كرد.گفت بو كن ببين خوش بو هست يا نه؟
منم بو كردم..گفتم عجب چيزي ..چند چوق مايشو دادي؟گفت 300 تومن.
گفتم 300 هزار تا؟گفت نه بابا احمق...300 تا تك تومني.
آقا...پالتوشو در آورد......ديدم يه بوگير ماشين دوخته تو آستر پالتوش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پشم هممون ريخت!!!!!!!!!ملت مرده بودن از خنده.
ما هم هم ميحنديدم...هم حسن رو ميزديم.زيدشم اول پاشود رفت...2 دقيقه بعد اومد.
حالا سر فرصت داستان اين كافي شاپمون رو واستون ميگم....هنگ كنين.
يا حق ;)
عجب رفيق باحالي داري
خيلي جالب بود
معرفي خودم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم شناسنامه اي: نويد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم مستعار : رامبد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام كاربري قبليم: نيش نيش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام كاربري فعلي: وووك من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سينا جان حالا با هر كدوم حال ميكني من رو صدا بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
ممنون از رامبد جان
نوید جان
نیش نیش جان
ووک من جان
...
اینو برای این پرسیدم اگر یهو ما مثلا با اسم کوچیم صدات کردیم نارحات نشین
با سلام
بابا من هانتر عزیز ترکوندی
همش داری سوتی میدیا؟؟؟؟؟
منم حالا یادم بیاد بازم میذارم
بعدش هم دوستان دیگه همش دارن فقط نگاه میکنند بابا بذارین حال کنیم
آقای حمید خان 110 ممنون از توضیحات
داداش شما مگه سوتی نمیدی عزیز؟؟؟؟؟
MR.Punisher
09-06-2006, 10:37
من ترم دوم دانشگاه هستم.يه روز يكي از دختراي مغرور و پر افاده كلاس مي خواست افه كلاس و موبايل بذاره.
خلاصه گرم صحبت بود و مثلا داشت كلاس مي ذاشت كه يهو موبايلش شروع كرد به زنگ خوردن.
تازه فهميديم ادا و اطوارش الكي بوده.كلاس منفجر شد.مرده بوديم از خنده.
دختره هم از خجالت از كلاس پريد بيرون.تا چند روز دانشگاه نمي اومد.
با سلام
سوتی از یکی از مدیرا گرفتم
البته اگه بن شدم تقصیر شماست
با سلام
سوتی از یکی از مدیرا گرفتم
البته اگه بن شدم تقصیر شماست
بيت:
يامكن با فيل بانان قشقره
يا بناكن خانه اي درخورد پيل(يابناكن خانه اي كه فيل توش بره)
سينا جان2006البته
دعا ميكنم كه مشمول عفو بشي
ضمنا :بيت
سوتي داد در اين بخش يوزري
بناحق زدند گردن يوزر ديگري؟
تو پست ميدي....... چرا تقصيرو گردن ما ميندازي؟
آقايان مديرا همش تقصير خودشه .......الكي ميگه تقصير ماس.......خالي ميبنده ....ميخواد رد گم كنه
توصيه:
همون شهريور بيا سينا جان انشالا بلا دوره
با سلام
الانه که منم بن کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تقصیز آقا مرتضی هم نیست ماله منبعش هست که اینجوری نوشته ولی خوب بالاخره سوتی بود
my friend
09-06-2006, 11:20
اينم يه سوتي تصويري ديگه:
خط 7 از پست شماره 1 رو ببين
ببین رامبد جون ، از من نمیتونی نکته بگیری !
برای اینکه منظورم رو بگیری ، به پست شماره 9 همون تاپیک نگاه کن ! اونجا توضیح دادم !
دیدی رامبد جون ؟ خودتون سوتی دادید نه من !
Dash Ashki
09-06-2006, 12:00
با سلام
الانه که منم بن کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تقصیز آقا مرتضی هم نیست ماله منبعش هست که اینجوری نوشته ولی خوب بالاخره سوتی بود
کی میخواد ضمانت کنه ..من هستم داش سینا
Man Hunter
09-06-2006, 12:05
با سلام
بابا من هانتر عزیز ترکوندی
همش داری سوتی میدیا؟؟؟؟؟
منم حالا یادم بیاد بازم میذارم
بعدش هم دوستان دیگه همش دارن فقط نگاه میکنند بابا بذارین حال کنیم
آقای حمید خان 110 ممنون از توضیحات
داداش شما مگه سوتی نمیدی عزیز؟؟؟؟؟
نوكرتم...بنده به اين تاپيك ارادت خاصي دارم...هر وقتم ميام تو اين سايت...اولين جايي كه ميرم چك كنم
حتي قبل از پيغام خصوصي هام...اينجاست.
دوستان...شما هم مرام بزارين....و سوتي از خودتون در كونين دور هم بخنديم.
يه چيز توپ يادم اومد....ولي ميزارم واسه بعد...چون الان سر كلاسم.
علي الحساب....خداحافظ تا بعد!
يا حق ;)
hoseinquest
09-06-2006, 16:25
من یه سوتی دادم تو امضام . آخر امضام یه ا اضافه گذاشتم
""ما رایت الا جمیلاا""
Man Hunter
09-06-2006, 17:22
يه سوتي دادم تازه تازه.....
آقا...من تو كلاس ك ر م دارم برم مالت رو قلقك بدم.از پشت دو انگشتي ميزنم تو پهلوهاشون...ميپرن...
من ميخندم....
آقا...امروز اصلا‘‘ حواسم نبود...رفتم يكي از بچه ها رو قلقلك بدم....اين كارو كردم....هر هر هم زدم زير خنده.
يهو همه دوستام :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ......
يهو ديدم معلممون برگشت گفت....شانس آوردي من قلقلكي نيستم.!!!!!!!!!!!!
من:::blush: :blush: :blush :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :
من هم 1 ساعت معذرت خواهي ميكردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون ابله هم بر گشت گفت:::از اينكه اينقدر شجاعت داري....خيلي خوشم اومد!
من شده بودم :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
گفتم...شانسم چيز بدي نيست....اگه به آدم حال بده!!!
يا حق ;)
alireza20
09-06-2006, 20:48
حالا من چندتا سوتي بگم:
آقا ديشب تو يه جلسه خيلي مهم بودم.يكي داشت طرحهاشو ميگفت منم گفتم حالا تو اون تموم مي كنه منم يه ابميوه بخورم.خلاصه ماخورديم يهو يارو گفت نظر شما چيه آقاي عقيلي؟منم اومدم نظربدم گفتم:
نظر من آوقققققققققققق(يه اروق بزرگ زدم)همه داشتن خوشونو كنترل كنن كه نخندن اما آخرش نتونستن.
حالا موندم فردا چيكار كنم
alireza20
09-06-2006, 21:07
بقيشم فردا ميگم!!
از شهريار جان و آقا عليرضا بابته اين سوتي هاي بامزه تشكر ميكنم
ببین رامبد جون ، از من نمیتونی نکته بگیری !
برای اینکه منظورم رو بگیری ، به پست شماره 9 همون تاپیک نگاه کن ! اونجا توضیح دادم !
دیدی رامبد جون ؟ خودتون سوتی دادید نه من !
نه عزيزم من اونچه رو كه ببينيم باور ميكنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اگه ميدونستم ناراحت ميشي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين موضوع رو عنوان نميكردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوتي دادم تازه تازه.....
آقا...من تو كلاس ك ر م دارم برم مالت رو قلقك بدم.از پشت دو انگشتي ميزنم تو پهلوهاشون...ميپرن...
من ميخندم....
آقا...امروز اصلا‘‘ حواسم نبود...رفتم يكي از بچه ها رو قلقلك بدم....اين كارو كردم....هر هر هم زدم زير خنده.
يهو همه دوستام :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ......
يهو ديدم معلممون برگشت گفت....شانس آوردي من قلقلكي نيستم.!!!!!!!!!!!!
من:::blush: :blush: :blush :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :
من هم 1 ساعت معذرت خواهي ميكردم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون ابله هم بر گشت گفت:::از اينكه اينقدر شجاعت داري....خيلي خوشم اومد!
من شده بودم :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
گفتم...شانسم چيز بدي نيست....اگه به آدم حال بده!!!
يا حق ;)
با سلام
و تشکر از داش اشکی جان بابت حمایت
ولی فکر نکنم مرتضی جان ما رو ناکاون کنه چون همون جور که گفتی تقصیر بی بی سی هست نه مرتضی جان
من هانتر جان یه چیز بگم
آقا ما ساله سوم راهنمایی یکی همچین کاری با ما کرد هی اذیت میکرد سر کلاس بلند شدم همچین خوابوندم در گوشش که حالشو ببره!!!!!
ولی خداییش ترکوندیا
وقتی تاپیکو میخونم حالشو میبرم
با سلام
سوتی از شبکه 3 و مسابقه وقت مسابقه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت کدوم از این گزینه ها با کدوم مرتبط هستش؟
آهن با عدس میشد یارم اشتباه گفت
بعد مجری گفتش بابا اهن خوب عدس داره دیگه!!!!!
بعد یارم هم تایید کرد گفت اره راست میگی اهن عدس داره
من و خواهرم کلی بهشون خندیدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!
my friend
10-06-2006, 10:17
اين هم يه سوتي تو رياضيات !
من رياضيم ضعيفه ! سر كلاس هميشه 10.5 ميشدم ! ( نه کمتر و نه بیشتر ! )
اینجا هم بخواطر همین سوتی دادم !
پست شماره 10 رو نگاه کنید :
my friend
10-06-2006, 10:23
نه عزيزم من اونچه رو كه ببينيم باور ميكنم !
دوست عزيز اگه ميدونستم ناراحت ميشي اين موضوع رو عنوان نميكردم
یه بار تو تلویژن ! میگفت : اونهایی که میشنوی و نصف اونهایی که میبینی رو باور نکن !
خیلی حرف توپی گفته بود ، قبول داری یا نه ؟
من یه اخلاقی دارم که اگه کسی که منو نشناسه ، مسخره کنه یا ... اصلا ناراحت نمیشم ! چون میدونم که اونی که اون در مورد من میدونه دقیقا اشتباهه !
من از این ناراحت میشم که رفیقم منو مسخره کنه یا تهمت بزنه یا ... . وقتی هم اینو میبینم ، دیگه دست خودم نیست ! یه دقعه دیدی ولو شده رو زمین !
پس من از این کار ناراحت نشدم ! چون شما منو نمیشناسی و از اعضای پی سی ورلد فقط 2 نفرشون منو میشناسند ! ، اونها هم تو اینجور تاپیک ها نمی آیند ! پس خیالت راحت ، من ناراحت نشدم !
درضمن ، من یه سوتی اونجا دادم ، برو نگاه کن ، پست دهم را میگم ! جوابش میشه 4 ، ولی همش اصرار داشتم که میشه 2 !
MR.Punisher
10-06-2006, 15:37
يه روز رفته بودم خونه خاله مامانم.منم كلي واسش كلاس گذاشتم و گفتم كه سخت افزارو فوله فولم.
بعدش گفت حالا كه بلدي بيا اين مودمم رو نصب كن.منم واسش بستم.وقتي ميخواستم
امتحانش كنم با مودم شماره گيري كردم.ديدم نميشه.بابام اومد تو و نشست.
منم كلي با مودم كلنجار رفتم ولي درست نشد.بعد از 5 دقيقه پدرم به من گفت الاغ اخه ادم با خودش
تماس ميگيره؟تازه متوجه شدم كه شماره همونجا رو با مودم ميگرفتم.يعني با خودم تماس ميگرفتم.
كلي ضايع شدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار تو تلویژن ! میگفت : اونهایی که میشنوی و نصف اونهایی که میبینی رو باور نکن !
خیلی حرف توپی گفته بود ، قبول داری یا نه ؟
من یه اخلاقی دارم که اگه کسی که منو نشناسه ، مسخره کنه یا ... اصلا ناراحت نمیشم ! چون میدونم که اونی که اون در مورد من میدونه دقیقا اشتباهه !
من از این ناراحت میشم که رفیقم منو مسخره کنه یا تهمت بزنه یا ... . وقتی هم اینو میبینم ، دیگه دست خودم نیست ! یه دقعه دیدی ولو شده رو زمین !
پس من از این کار ناراحت نشدم ! چون شما منو نمیشناسی و از اعضای پی سی ورلد فقط 2 نفرشون منو میشناسند ! ، اونها هم تو اینجور تاپیک ها نمی آیند ! پس خیالت راحت ، من ناراحت نشدم !
درضمن ، من یه سوتی اونجا دادم ، برو نگاه کن ، پست دهم را میگم ! جوابش میشه 4 ، ولی همش اصرار داشتم که میشه 2 !
ماي فريند جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوباره عذرخواهي ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سعي ميكنم تكرار نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! (قول نميدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام
سوتی داداشم که 6 سالشه
آقا این داشت موشو گربه میدید
بعد موشه گرفت این گربه رو زد آقا این شروع کرد گریه کردن
من و خانواده دویدیم که ببینیم چی شده دیدیم به به آقا واسه گربه داره گریه میکنه
البته این ماله 4سالشگی
و اما چند روز پیش داشت زیر آسمان شهر میدید من براش ضبط کردم
اون قسمت که بهروز ضربه میزنه به در و در میفته رو برزو
آقا اینقدر گریه کرد که چشاش قرمز شد!!!!!!!!
سینا جان چه داداش باحالی داری ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حواست باشه فیلم هندی نبینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ........... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
حالا یه چی دیگه
اینا میرن مهد کودک مربیشون میگه بشینین خرگوش من چه نازه رو بخونید میدونید اینا چی میخونن
البته همکاری دست جمعی
آدم فروش دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم
من ادم خوبی بودم به خاطر تو بد شدم
بچه ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مربی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سينا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان كاربري سينا2006 از ایول بابا پروفشنال به كاربر فعال تاپيك سوتيها تغيير كرد !
مرسي سينا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان كاربري سينا2006 از ایول بابا پروفشنال به كاربر فعال تاپيك سوتيها تغيير كرد !
با سلام
ممنون چاکرتم
دوتا سوتی همین الان
یکیش اینکه اینو گفتی نکه من یه کیم گیجم رفتم عنوانم نگاه کردم ببینم عوض شده یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومی اینکه
من عادت دارم زنگ میزنم جایی همیشه میگم الو سلام منزل آقای فلانی
یه بار که دوباره گیج میزدم زنگ زدم تاکسی تلفنی گفتم الو منزل آقای تاکسی تلفنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!!!
Dash Ashki
10-06-2006, 22:56
به داش سینا
منزل آقای تاکسی تلفنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blacksun
11-06-2006, 09:35
داش سینا داداشتم مثل خودت باحاله
به داش سینا
منزل آقای تاکسی تلفنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
4کر داش اشکی و بلاکسان
شما هم بذارید دیگه ای بابا!!!!!
my friend
11-06-2006, 10:20
یه بار که دوباره گیج میزدم زنگ زدم تاکسی تلفنی گفتم الو منزل آقای تاکسی تلفنی!!!!!!
به به
کلی خندیدم
یه چیز دیگه : داداشت چرا اینقدر ضایع سوتی میده ؟
به به
کلی خندیدم
یه چیز دیگه : داداشت چرا اینقدر ضایع سوتی میده ؟
با سلام
داداشم؟؟؟؟؟
مگه چی شده
اگه منظورت اون شعره هست باید بگم که
اینا میرن مهد کودک مربیشون میگه بشینین خرگوش من چه نازه رو بخونید میدونید اینا چی میخونن
البته همکاری دست جمعی
دست جمعی بوده یعنی فقط داداشه من نبوده
يه سال عيد خالم ازمكه برگشته بود ماهم خانواذگي براي ديدن خالم وعيد ديديني رفتيم خونشون منم اصرار داشتم گل دست من باشه اول از همه رفتم خالم و بوسيدم و گفتم زيارتتون مبارك سال نوتون قبول باشه : :blush: biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
blacksun
11-06-2006, 10:29
چشم داسش سینا
اینم یه سوتی از یکی از بچه ها
ما زمان دانشجوئی یه رفیق داشتیم که خیلی بچه خوب و با کلاسی بود و چون یه خورده سنش از بچه ها بیشتر بود همه یه نوعی بهش احترام میزاشتن.
یه بار تصمیم گرفتیم بریم با دختر های همکلاسیمون به اردو.خلاصه مینیبوس کرایه کردیم و 8-9 تا دختر و بقیه هم پسر راه افتادیم بین راه بحث از موسیقی و کنسرت واینا پیش اومد که همه دختر پسرا جمع شده بودند وسط می نی بوس و اظهار نظر میکردند.تا نوبت رسید به این رفیق ما.اون زمون هم یه گروه موسیقی اومده بود تو شهرمون و کنسرت برگزار میکرد.خلاصه این رفیق ما خواست بگه که به کنسرت این گروه رفتین یا نه.همه هم ساکت داشتن گوش میکردن که یهو رفیقمون گفت: راستی به کرست این گروه رفتین؟آقا نگو بدبخت یه لحظه زبونش نچرخیده و سوتی داده.آقا می نیبوس منفجر شد حالا دختر ها سعی میکنن جلوی خودشون رو بگیرن ولی ما دیگه مرده بودیم .این رفیق ما هم شده بود لبو
ببخشید اگه طولانی بود
يه سال عيد خالم ازمكه برگشته بود ماهم خانواذگي براي ديدن خالم وعيد ديديني رفتيم خونشون منم اصرار داشتم گل دست من باشه اول از همه رفتم خالم و بوسيدم و گفتم زيارتتون مبارك سال نوتون قبول باشه : :blush: biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
با سلا
بابا چه عجب یکی دیگه هم گذاشت
ادامه بدین
چشم داسش سینا
ما زمان دانشجوئی یه رفیق داشتیم که خیلی بچه خوب و با کلاسی بود و چون یه خورده سنش از بچه ها بیشتر بود همه یه نوعی بهش احترام میزاشتن.
یه بار تصمیم گرفتیم بریم با دختر های همکلاسیمون به اردو.خلاصه مینیبوس کرایه کردیم و 8-9 تا دختر و بقیه هم پسر راه افتادیم بین راه بحث از موسیقی و کنسرت واینا پیش اومد که همه دختر پسرا جمع شده بودند وسط می نی بوس و اظهار نظر میکردند.تا نوبت رسید به این رفیق ما.اون زمون هم یه گروه موسیقی اومده بود تو شهرمون و کنسرت برگزار میکرد.خلاصه این رفیق ما خواست بگه که به کنسرت این گروه رفتین یا نه.همه هم ساکت داشتن گوش میکردن که یهو رفیقمون گفت: راستی به کرست این گروه رفتین؟آقا نگو بدبخت یه لحظه زبونش نچرخیده و سوتی داده.آقا می نیبوس منفجر شد حالا دختر ها سعی میکنن جلوی خودشون رو بگیرن ولی ما دیگه مرده بودیم .این رفیق ما هم شده بود لبو
ببخشید اگه طولانی بود
با سلام
ایول
میام اینجا روحیه میگیرم
يك روز توي دانشگاه سر كلاس يك استاد گند دماغ موبايلم را خاموش نكردم يكي برام مسيج فرستاد :biggrin:
زنگ مسيجم هم اينطوري بود كه 5 دقيقه يك بار يك bib كوچولو مي كرد :ohno:
منم انروز مثبت بازيم گرفته بود رفته بودم رديف جلو نشسته بودم :blush:
حال كي مي توانست گوش را از تو كيف در بيار ساكتش كنه :puke: چون دقيقا توي ديد استاد بودم :tongue:
استاد هم داد مي زد مي گفت :evil: موبايل كدام خ ر ي كه مدام زنگ مي زنه اين اسباب بازي را خاموش كنيد ......
و به همه دروري ميگفت
من ديدم ضايع است حالا گوشيم را در بيارم و خاموش كنم كيف پولم را برداشتم موبايل گذاشتم لاش اجازه گرفتم كه برم بيرون هنوز وسط راه نرسيده بودم كه گوشي موبايلم شروع كرد به زنگ زدن
قيافه استادم ديدني بود :ohno:
همين طور كه بهم فحش مي داد :angry: كچ را به طرف پرت
كلاس هم قربون خدا از خنده پكيده بود
آقا يك چيز ديگه هم بگم نمره ميانترم 0 رد كرد با اينكه خودم از 8 نمره 6 اورده بودم
ولي خدا رو شكر پايان ترم به خير گذشت :tongue:
my friend
11-06-2006, 10:58
چشم داسش سینا
ببخشید اگه طولانی بود
خیلی باحال بود !!!
کاشکی اونجا بودم و عکس العمل اون دختر هارو میدیدم !
اند سوتی بود
ابر بهاري
11-06-2006, 11:04
يه روز كه مثل هميشه مي خواستم با يكي از دوستام چت كنم اومدم نت
بعد از كلي حرف زدن و يادآوري خاطرات فهميدم كه خودش نبوده يكي از دوست دختراش بوده
منم امروز دوتا سوتی دادم . برین تو تاپیک عکس خودتونو بذارید . میگیرید مطلبو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
11-06-2006, 11:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
11-06-2006, 11:08
حالا آدرس این تاپیک عکس ها کجاس ؟
2 تا زیر همین تاپیک
با سلام
اینجا
در مورد پست قبلي:
سينا جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توام داري مثل من توي اين تاپيكها ميگردي و سوتي صيد ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پست قبلي:
سينا جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توام داري مثل من توي اين تاپيكها ميگردي و سوتي صيد ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اره داداش پس چی
ولی سوتی از جانب مستر جان بود ماهم اینجا قرار دادیم البته قبلش خودشون اشاره نمدون به این قضیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دوباره رامبد و يه سوتي تازه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من عادت دارم هميشه وقتي موبايل کسي به دستم ميرسه سريع آهنگ موبايلش رو عض ميکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اگه طرف تو گوشيش صداي خروس رو داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو واسه زنگ گوشي انتخاب ميکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه روز رفتم خونه يکي از بروبچ شبم اونجا بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح روز بعد هم از خونه دوستم رفتم اداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 10 هم يه جلسه مهم داشتيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا همه کارمندان گوشيشون رو موقع جلسه در حالت سايلنت (بيصدا) قرار ميدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم يادم رفت گوشيم رو سايلنت کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وااااااااي يهو گوشيم زنگ زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دوست داشتم اون موقع زمين دهن باز کنه و !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميدوني چرا ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه دوستم زنگ گوشيم رو صداي الاغ گذاشته بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که هول شده بودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گوشيم رو نميدونستم توي کدوم جيبم گذاشته بودم
يهو رييسمون گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيزم دنبال الاغت ميگردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همين موقع بود که ديگه سکته رو زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پست قبلي:
با سلام
اره داداش پس چی
ولی سوتی از جانب مستر جان بود ماهم اینجا قرار دادیم البته قبلش خودشون اشاره نمودن به این قضیه
alireza20
11-06-2006, 20:37
اين مال چندسال پيشه:
يه ماخونه خالم مهمون بوديم من تمام روز بابچه ها كوه بوديم.خلاصه شب خسته وداغون اومدم خونه ي خالم.شام كه خوردم ديدم خيلي خواب آلودم رفتم كه بخوابم ازبس گيج بودم كه نفهميدم رفتم تو اتاق كي.رفتم تويه اتاق بدون اينكه لامپ وروشن :puke: كنم رفتم شيرجه زدم رو تخت :cool: يهو ديدم يكي گفت اي دستم آي سرم و.... پريدم لامپو زدم ديدم واي اونجااتاق دخترخالم بوده منم شيرجه دم رو دختر خالم :blush: :ohno: :blink: .
alireza20
11-06-2006, 20:43
يه شب ما بابچه ها جمع شده بوديم يه حالي به خودمون بديم يه رفيقيم داريم كه باباش60سالشه ولي خيلي جون دله.اونم باما اومده بود.بگذريم :صبح از خواب بيدار شدم ديدم خيلي فشارمياره(ج ي ش :blink: :blush: )پريدم برم دستشويي بدون اينكه در بزتم درو واكردم ديدم پدر دوستمون داره.... :blush: .اقا ما ديديم خيلي خيط كرديم گذاشتيم فرار وادامه ماجرا.... :biggrin:
alireza20
11-06-2006, 20:52
من يه دوست دارم خودش 25سالشه مادرش 36سالشه :blink: :blink: (فقط 4سال ازمن بزرگتره ولي بچش...).يه روز وقتي مجرد بودم(يادش بخير :sad: )رفته بودم تو خيابون داشتم اين ور اون ورو ديد ميزدم يهو ديدم يه خانوم شكيل وزيبا وايساده ما رفتيم جلوپاش ترمز زديم :blush: دوتا بوق اول هيچي نگفت بوق سومو كه زدم ديدم سرشو آورد تو من گفتم برسونمتون :tongue: يهو گفت عليرضا تو هم بببببببببله؟ :angry: .بعد عينكشو در آورد ديدم چه گندي زدم مادر همون دوستم بود.... :sad: :puke: :blink: :blush: :ohno:
alireza20
11-06-2006, 20:59
پارسال قرار بود با پدر ومادرم بريم يه مهموني خيلي مهم.ازقضا ماشين پدرم خراب شد قرار شد باماشين من بريم.من روز قبلش بادوستمام رفته بوديم بيرون وبچه ها هم يه سي دي xxxxگذاشته بودن.منم يادم رفته بودم درش بيارم.اقا ما باخونواده راه افتاديم رفتيم منم گفتم حوصلم سر نره يه اهنگي بذارم.اول lcd ور روشن كردم بعدهم خود پلير چشمتون روز بد نبينه يه دفعه يه صدايي گفت:آهههههههههههههه.يييييي يييييييييييس :blink: :blink: :blush: :cool: .برگشتم ديدم پدر ومادرم دارن اينحوري :blink: :blink: :angry: نگام ميكنن منم ديدم خيلي سه كردم همون جا ماشينو ول كردم ديودم خونه. :puke:
عليرضا جان تركوندي تاپيك رو با اين سوتيهات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال قرار بود با پدر ومادرم بريم يه مهموني خيلي مهم.ازقضا ماشين پدرم خراب شد قرار شد باماشين من بريم.من روز قبلش بادوستمام رفته بوديم بيرون وبچه ها هم يه سي دي xxxxگذاشته بودن.منم يادم رفته بودم درش بيارم.اقا ما باخونواده راه افتاديم رفتيم منم گفتم حوصلم سر نره يه اهنگي بذارم.اول lcd ور روشن كردم بعدهم خود پلير چشمتون روز بد نبينه يه دفعه يه صدايي گفت:آهههههههههههههه.يييييي يييييييييييس :blink: :blink: :blush: :cool: .برگشتم ديدم پدر ومادرم دارن اينحوري :blink: :blink: :angry: نگام ميكنن منم ديدم خيلي سه كردم همون جا ماشينو ول كردم ديودم خونه. :puke:
با سلام
بابا تو دیگه کی هستی
بعد از بازی روحیم برگشت
amin mozy
11-06-2006, 23:32
سلام
اینم سوتی مسخره ی من
یادمه یه دو سه ما پیش تو هنرستانمون نشسته بودم تو راهرو
یعد یکی اومد محکم زد تو سرم
منم فکر کردم دوستم هست
بلند شدم بهش گفتم مادر ........
نگو که معلمم بوده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 00:40
از شهريار جان و آقا عليرضا بابته اين سوتي هاي بامزه تشكر ميكنم
سلام رامبد جان....آقا شرمنده دير جواب ميدم....
نوكرتم ...قابلي نداره.
دست تو درد نكنه كه اين تاپيك رو زدي.
يا حق ;)
Man Hunter
12-06-2006, 00:47
سلام....بازم منم!!!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
آقا....يكي دو سال پيش كه مدرسه ميرفتيم(با بر و بكس جمع بستم!)....يه بار كه داشتيم از پله ها ميرفتيم بالا..
ديدم يكي هي به اين يقه من از پشت ور ميره(آهااااااااي...فكر بد نكنين ها!!!).
يكي دو بار دست يارو رو رد كردم....دفعا آخر بر گشتم به يارو گفتم :::مگه من با تو شوخي دارم مرتيكه مادر....!
يهو هنگ كردم....پسر مديرمون بود(پسر بزرگش بعضي مواقع ميومد و به ناظم كمك ميكرد!).
اگه بدونين...بچه ها :laughing: :laughing: ...من: :blush: :blush: بچه صاحب مكان(مدرسه!) :angry: :evil:
خلاصه...به خير گذشت.
يا حق ;)
Man Hunter
12-06-2006, 01:10
سلام....آقا...اين يه كم طولاني هست...ولي ارزش خوندن رو داره.!!
(پيشاپيش از تمام خانومهايي كه اين سوتي رو ميخونن عذر ميخواهم و خواهش ميكنم بعدش نگين كه حالا بهم خورد و از اين حرفها...به عبارتي حال بقيه رو نگيريد!)
سال اول دبيرستان بوديم.....يكي از دوستامون بود...سال اول رو 2 بار رد شده بود!!!!!(اسمش پيام هست)
حالا اين بابا...واسه ودش تو شهران(محل ما ) اسم و رسمي داشت و داره...روزي 2-3 تا دعوا نكنه...روزش روز نميشه...ساقي و پنير فروش هم هست(البته الان حكم اعدامش اومده!).
يكي ديگه هم بود...بهش ميگفتيم..مصطفي كراس...چون مثل موتور كراس كه از كوه ميره بالا..اينم.... :blush:
سابقه تكرار سال اول هم داشتن ايشون....1 بار.
خلاصه....مدير ما هم ممنوع كرده بود كه سر كلاس ...معلم به شاگرد اجازه خروج بده.
آقا...از غذا...بچه كوچك مديرمون...هم كلاسيمون بود...بچه بزرگشم كه شرحشو تو پست قبلي دادم.
اين رفيق ما...يه چند بار از اين معلممون پرسيد كه برم بيرون يا نه؟اين معلم هم همش ميگفت نه!!!!
هيچي....اين يهو برگشت به من گفت كسيه داري؟گفتم آره واسه چي؟گفت بده!...
منم كسيه رو دام بهش....يهو ديدم....انگار شيلنگ آب رو گرفته باشي روي سنگ....داره يه همچين صدايي مياد.
برگشتم ديدم.....بله...آقاي عزيز...مايتعلق به رو در كسيه فرو كرده...مشغول كار خير ميباشند(البته توي جا ميز) :laughing: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: .
به شخصه ايشون رو به خاطر گاز پيكنيكي كه در ميان پاهاي خود داشتند تحسين ميكردم(ببخشيد..اينجاش يه كم نافرم بودا!!!!!! :blush: ).
اين مصطفي ديد..داره كم مياره....اونم از من كسيه خواست...منم بهش دادم....اونم شروع كرد...ولي.....
كيسه سوراخ بود.....و همه اش ريخت توي جا ميز.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohno: :ohno: :ohno:
يه حدود 10 دقيقه بعدش ...همه كلاس :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
از اين بوي عطرآگين كه در فضلي روح نواز كلاس رياضي پيچيده بود.!!!!
خلاصه معلم يه كم نق و نوق كرد كه اين چه بويي و اين حرفا....ما هم اتحاد و هماهنگي خدا....گفتيم از ييرون و ما نميدونمي و ....
آقا...زنگ خورد....اين پيام..كيسه رو از پنجره پرت كرد بيرون.
داشتيم منخنديديم و پيام رو تحسين ميكرديم......ديديميكي اومد تو كلاس...با يه كت و شلوار سفيد مايل به زرد..
در حالي كه يه مايع زرد رنگ ازش ميچكيد.....
درست حدس زدين...پسر بزرگ مديرمون بود....اونم فقط ديده بود كه اين كسيه از پنجره اين كلاس پرت شده بيرون.
شخص پرتاب كننده رو كه ميدونست...دهنس رو باز كزد و حانه و خانواده هر كسي تو اون كلاس بود رو چسبوند تنگ هم ديگه.......(داداش خودشم بود!!!!)
خلاصه..بعد از 1 ماه اين پيام و مصطفي رو از كلاس انداختن بيرون....ولي هنوز كه هنوز...
هروقت با بچه ها..ياد پسر مديرمون ميافتيم...از خنده ميميريم.
اميدوارم كه حال بكنين با اين حركت.!!!شرمنده اگه يه كمي طولاني بود...ولي حقيقت محض هست اين.!!!!
آقايون..خانومها.....من به علت اينكه امتحانهام شروع شده....ممكن خيلي خيلي دير بيام...
خواهش ميكنم...گريه نكنين .......و به جاش واسه موفقيتم دعا كنين.
در ضمن..نزارين اين تاپيك خاك بخوره....نزارين زحمتهاي من و داداش علي و دامبد و سينا خان ضايع بشه.
خوش باشين و حق بارتون.
يا حق ;)
Mahdi Hero
12-06-2006, 02:10
(پيشاپيش از تمام خانومهايي كه اين سوتي رو ميخونن عذر ميخواهم و خواهش ميكنم بعدش نگين كه حالا بهم خورد و از اين حرفها...به عبارتي حال بقيه رو نگيريد!)
سال اول دبيرستان بوديم.....يكي از دوستامون بود...سال اول رو 2 بار رد شده بود!!!!!(اسمش پيام هست)
حالا اين بابا...واسه ودش تو شهران(محل ما ) اسم و رسمي داشت و داره...روزي 2-3 تا دعوا نكنه...روزش روز نميشه...ساقي و پنير فروش هم هست(البته الان حكم اعدامش اومده!).
يكي ديگه هم بود...بهش ميگفتيم..مصطفي كراس...چون مثل موتور كراس كه از كوه ميره بالا..اينم.... :blush:
آقا...از غذا...بچه كوچك مديرمون...هم كلاسيمون بود...بچه بزرگشم كه شرحشو تو پست قبلي دادم.
اين رفيق ما...يه چند بار از اين معلممون پرسيد كه برم بيرون يا نه؟اين معلم هم همش ميگفت نه!!!!
منم كسيه رو دام بهش....يهو ديدم....انگار شيلنگ آب رو گرفته باشي روي سنگ....داره يه همچين صدايي مياد.
برگشتم ديدم.....بله...آقاي عزيز...مايتعلق به رو در كسيه فرو كرده...مشغول كار خير ميباشند(البته توي جا ميز) :laughing: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: .
به شخصه ايشون رو به خاطر گاز پيكنيكي كه در ميان پاهاي خود داشتند تحسين ميكردم(ببخشيد..اينجاش يه كم نافرم بودا!!!!!! :blush: ).
اين مصطفي ديد..داره كم مياره....اونم از من كسيه خواست...منم بهش دادم....اونم شروع كرد...ولي.....
كيسه سوراخ بود.....و همه اش ريخت توي جا ميز.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ohno: :ohno: :ohno:
يه حدود 10 دقيقه بعدش ...همه كلاس :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
خلاصه معلم يه كم نق و نوق كرد كه اين چه بويي و اين حرفا....ما هم اتحاد و هماهنگي خدا....گفتيم از ييرون و ما نميدونمي و ....
داشتيم منخنديديم و پيام رو تحسين ميكرديم......ديديميكي اومد تو كلاس...با يه كت و شلوار سفيد مايل به زرد..
درست حدس زدين...پسر بزرگ مديرمون بود....اونم فقط ديده بود كه اين كسيه از پنجره اين كلاس پرت شده بيرون.
شخص پرتاب كننده رو كه ميدونست...دهنس رو باز كزد و حانه و خانواده هر كسي تو اون كلاس بود رو چسبوند تنگ هم ديگه.......(داداش خودشم بود!!!!)
خلاصه..بعد از 1 ماه اين پيام و مصطفي رو از كلاس انداختن بيرون....ولي هنوز كه هنوز...
اميدوارم كه حال بكنين با اين حركت.!!!شرمنده اگه يه كمي طولاني بود...ولي حقيقت محض هست اين.!!!!
آقايون..خانومها.....من به علت اينكه امتحانهام شروع شده....ممكن خيلي خيلي دير بيام...
در ضمن..نزارين اين تاپيك خاك بخوره....نزارين زحمتهاي من و داداش علي و دامبد و سينا خان ضايع بشه.
خوش باشين و حق بارتون.
يا حق ;)
من سوتی از اين بامزه تر نشنيده بودم
Man Hunter
12-06-2006, 02:22
من سوتی از اين بامزه تر نشنيده بودم
بنده غلام شما هستم داداش مهدي...حال كردم كه حال كردي....
بقيه دوستان هم كمك كنين بابا...
يا حق ;)
my friend
12-06-2006, 06:53
سوتی سوتی سوتی سوتی !
پسر مديرمون بود(پسر بزرگش بعضي مواقع ميومد و به ناظم كمك ميكرد!).
Man Hunter جون !
وضعیت این دو تا پستتون رو ببین !
تو اولی منظورتون اینه که طرف تو مدرستون نبوده و تو دومی همکلاسیتون بوده !
بیخیال ، پیش میاد !
میخوام یه حال اساسی بهتون بدم ، اگه شد امروز ، وگر نه فردا !
البته حالش تکراریه !
blacksun
12-06-2006, 09:57
دمت گرم داش Man Hunter ترکوندی با این سوتی
Man Hunter
12-06-2006, 11:21
سوتی سوتی سوتی سوتی !
Man Hunter جون !
وضعیت این دو تا پستتون رو ببین !
تو اولی منظورتون اینه که طرف تو مدرستون نبوده و تو دومی همکلاسیتون بوده !
بیخیال ، پیش میاد !
میخوام یه حال اساسی بهتون بدم ، اگه شد امروز ، وگر نه فردا !
البته حالش تکراریه !
شايد منظور رو بد رسونده باشم.....
پسر بزرگش...بعضي مواقع ميومد به ناظممون كمك ميكرد.(اين اسمش مجتبي بود)
پسر كوچكش...هم كلاسيمون بود.(اين اسمش امين بود).
اميدوارم الان واضح باشه ديگه. :blush:
يا حق ;)
Man Hunter
12-06-2006, 11:25
دمت گرم داش Man Hunter ترکوندی با این سوتی
نوكرتم....حال كردم كه حال كردي.
يا خق ;)
خوش باشين و حق بارتون.
يا حق ;)
شهريار جان دقيقا وقتي داشتم اين سوتي رو ميخوندم در حال خوردن بودم كه ............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دستم بهت نرسه !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 12:19
شهريار جان دقيقا وقتي داشتم اين سوتي رو ميخوندم در حال خوردن بودم كه ............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دستم بهت نرسه !!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اووووووووووه...حالا مگه چي شده؟خوب بنده خدا...خودش رو ارضا كرد ديگه.!!!!
حالا با سوتي حال كردي يا نه؟!!!!
يا حق
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل هميشه گل كاشتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 12:27
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل هميشه گل كاشتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوكر خودت و آواتور جديدتم..
رامبد جان...من ممكن يه 2 هفته نيام...الان وسط امتحانها هست.
خلاصه خودت مشتي...هواي اين تاپيك رو داشته باش ديگه.
از ساير دوستان هم ميخوام كه نزارن اين تاپيك خاك بخوره.
(مردونه واسم دعا كنين.!!)
يا حق رفقا ;)
Man Hunter خيلي با حال بود
[B] در ضمن اي عكس رو يادته ... آره بابا [/
Man Hunter
12-06-2006, 12:35
Man Hunter خيلي با حال بود
[B] در ضمن اي عكس رو يادته ... آره بابا [/
بازم تو اومدي؟مردونه از اون تاپيك زبون حدس زدم باز اين اومده!!!!
حاجي بد موقع اومدي.
من وسط امتحانها هستم....يه 2-1 هفته نميام....
حال كن حسابي.
يا حق ;)
سلام اهههههههه....
اميدوارم تمام امتحان هايت رو با خوبي پشت سر بگزاري
Man Hunter
12-06-2006, 12:42
سلام اهههههههه....
نوكرتم داداش...ممنونم
خوب..ديگه از موضوع اين تاپيك خارج نيشم.
تو هم 4 تا سوتي بزار بخندين ملت....ما كه رفتيم.
يا حق
من اگه بخوام از سوتي هام بگم بايد كل زندگيم و بگم
حالا كلش رو نگو گلچين كن اون ناباش رو بگو ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
12-06-2006, 13:08
نمیدونم چرا هر چی آواتار خوشگله اینجا جمع شده
چون که دیروز امتحانام تموم شد و اکثریت قریب به اتفاق ! ( درست نوشته ؟ ) امتحاناتم رو خراب کردم ( همش تقصیر پی سی ورلده ! ) و نمیدونم کدوم رشته میارم ، آرزو میکنم امتحاتت رو خراب کنی !!!
( شوخی کردم ! به دل نگیر ! )
حتما یکیش آواتاره منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 13:14
چون که دیروز امتحانام تموم شد و اکثریت قریب به اتفاق ! ( درست نوشته ؟ ) امتحاناتم رو خراب کردم ( همش تقصیر پی سی ورلده ! ) و نمیدونم کدوم رشته میارم ، آرزو میکنم امتحاتت رو خراب کنی !!!
( شوخی کردم ! به دل نگیر ! )
شنيدي ميگن خواب زن چپه؟حالا من ميگم حرف زن چپ....
مگه من گفتم تو نظر بدي؟
در ضمن...آواتور هم يه چيز كاملا‘‘ شخصي هست.
خوش باشي.
يا حق ;)
;)
اينو بهش ميگن انتقاد سازنده.(ناراحت نشي كه حال نميكنما!!!)
my friend
12-06-2006, 13:26
شنيدي ميگن خواب زن چپه؟حالا من ميگم حرف زن چپ....
مگه من گفتم تو نظر بدي؟
در ضمن...آواتور هم يه چيز كاملا‘‘ شخصي هست.
خوش باشي.
يا حق
اينو بهش ميگن انتقاد سازنده.(ناراحت نشي كه حال نميكنما!!!)
اولندش ، من حال بن شدن ندارم ، پس صداشو در نیار تا بن نشیم
دومندش ، من زن نیستم ، پسرم
سیمندش ، میخوام نظر بدم ، مگه پول فضا و پهنای باند و دامنه و ... اش رو شما میدی ؟ اینجا برای مدیر هاش هست و صاحبش اونها هستند
چارمندش ، من که چیزی نگفتم ، فقط گفتم آواتار خوشگل ها ریختند تو این تاپیک ، من کسی رو که خطاب قرار ندادم ، در ضمن ، بهتره یه آواتار انتخاب کنند ! که قشنگ باشه ، نه اینکه وقتی آدم میاد اینجا حال کنه ، با دیدنشون حالش گرفته شه ، در ضمن برداشت بد نکنید ، نه با شما بودم نه با شاغلام ، پس داد بیداد نکنید
شما هم خوش باشی
موفق باشید
my friend
12-06-2006, 13:27
یه چیز دیگه ، من که تو همون پست گفتم شوخی کردم به دل نگیر
ببين داداش من يه بار به خاطر كل كل بن شدم
از اين به بعد اگه با Man Hunter ايمجوري صحبت كني با من طرفي
من نمي خوام Man Hunter بن بشه پس من ميام جلو
my friend
12-06-2006, 13:32
آقا ما که چیزی نگفتیم بهتون بر خورد !
navid_mansour
12-06-2006, 13:40
دیگه یه اینجا دعوا نکنید جون هر کی دوست دارید
my friend
12-06-2006, 13:43
من که دعوا ندارم ، اونا دارن گیر میدن ، من یه شوخی کوچولو کردم ، بخواطر همین شروع کردن !
چشم من معذرت خواهی می کنم[b]
ميبينم كه بعضيا عذر خواهيهم بلد بكنند ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جلب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکن کم آوردم خواستم این تاپیک از مسیر خودش خارج نشه
Man Hunter
12-06-2006, 15:39
آقايون خانومها...من شخصا‘‘ غلام حلقه به گوش همه شما هستم.
بابا بي خيال.اومديم تو اين تاپيك حال كنيم...نه جنگ و دعوا ببينيم.
شاغلامك جون...من نوكر مرام گذاشتنتم.ممنونم. :)
رامبد جان ...شما هم كه من چشم و گوش بسته نوكرتم. :)
بي خيال...اصلا‘‘ من كم آوردم.
خواهشا‘‘ ادامه نديد.
حالا يكي كم مياره...يكي زاپاس ميزاره. :biggrin: :laughing: :tongue: :blush:
بيخيال رفقا.
دور هم ميخوايم حال كنيم.
يا حق ;)
آقا شهریار با اینکه سوتیه چندش اوری بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خیلی خیلی خنده دار بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ترکیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی شه تصور پسر ناظمتون چه حسی داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر صورت به نظرم بهترین خاطره ی این تاپیک بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MerC & ByE [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 15:52
خوشحالم كه خوشتون اومد.
بابا اصلا‘‘ ((اين پسر مديرمون بود...گفتم مياد به ناظممون كمك ميكنه)) اين يارو اينقدر شاكي بود....منتظر بود يكي حرف بزنه.....شلوار يارو رو به عنوان كادو واسه بابا ننه طرف ميفرستاد.
ولي واقعا‘‘ فكر نكنم...سوتي از اين عظيمتر كسي داده باشه(واقعي..نه اينكه ساختگي باشه).
موفق و موءيد باشيد.
يا حق ;)
راستی آقا رامبد مگه قرار نبود هر هفته سوتیه برتر انتخاب بشه بره تو پست اول؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونی الان چند قرن از اون سوتیه roksana گذشته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 16:00
سلام به همه سوتي دوستان عزيز و همكاران محترم(با اونايي كه ميبينن و نظر نميدم...كاري ندارم!)
آقا..امروز يه جلسه مهم با معللممون داشتيم.من هم داشتم آدامس ميخوردم.
با همون رفتم سر جلسه.!!!!
مغلم تو اوج توضيحات بود...منم كه حوصله ام سر رفته بود....آدامسمو باد كردم....شلپي تركوندم.
معلمم يهو زرد كرد....گفت چي بود؟
شانس آوردم منو نديد.
بازم داشت حرف ميزد...من باز اين كارو كردم...داشتم ميتركوندمش..يهو رو در رو شدم باهاش.
آدامس تركيد...نصفش تو صورت من..نصف ديگه اش تو صورت اون بود.
گفتم الان ميكشتم.
ديديم قش قش داره ميخنده.!!!!!حال كرده بود.
بابا اين هلنديها هم ديوانه هستن.حالا هي بگسن خارج خوب!!!!!!من انتظار داشتم بزن تو گوشم.
البته خنده اش معني دار بود..يعني 2 روز ديگه..سر امتحان Data Base به هم بيشتر صحبت ميكنيم. :sad: :ohno:
يا حق ;)
سلام به همه سوتي دوستان عزيز و همكاران محترم(با اونايي كه ميبينن و نظر نميدم...كاري ندارم!)
آقا..امروز يه جلسه مهم با معللممون داشتيم.من هم داشتم آدامس ميخوردم.
با همون رفتم سر جلسه.!!!!
مغلم تو اوج توضيحات بود...منم كه حوصله ام سر رفته بود....آدامسمو باد كردم....شلپي تركوندم.
معلمم يهو زرد كرد....گفت چي بود؟
شانس آوردم منو نديد.
بازم داشت حرف ميزد...من باز اين كارو كردم...داشتم ميتركوندمش..يهو رو در رو شدم باهاش.
آدامس تركيد...نصفش تو صورت من..نصف ديگه اش تو صورت اون بود.
گفتم الان ميكشتم.
ديديم قش قش داره ميخنده.!!!!!حال كرده بود.
بابا اين هلنديها هم ديوانه هستن.حالا هي بگسن خارج خوب!!!!!!من انتظار داشتم بزن تو گوشم.
البته خنده اش معني دار بود..يعني 2 روز ديگه..سر امتحان Data Base به هم بيشتر صحبت ميكنيم. :sad: :ohno:
يا حق ;)
با سلام
بابا تو دیگه کی هستی!!!!
ترکوندیا
amin mozy
12-06-2006, 18:29
اینجا همه با سووووووووووووووووووووتی بزرگ شدند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin mozy
12-06-2006, 18:40
راستی بچه ها من یه سوتی بزرگ تو انجمن بازی ها پیدا کردم
در قسمته رمز بازیها
دوستان من کد تقلبی برای بازی کانتر می خواهم که بزنم:
دریک دستم تفنگ باشه و در دست دیگرم چاقو(هم زمان)
در ضمن کد زیاد شدن خون را نیز میخواهم
در ضمن کد تقلبی میخواهم که نشانه را ریز ریز کنه و تیر هم بزنی گشاد نشه
ok
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمته رمز بازیها
ok
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بابا سوتی گیر
amin mozy
12-06-2006, 19:38
با سلام
بابا سوتی گیر
قربونت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 20:13
در قسمته رمز بازیها
ok
امري باشه قربان؟......چيز ديگه اي ميل ندارين؟
ميخواي يه رمز بهت بدم تنهايي تو مسابقات WCG اول بشي....چطوره؟
يا حق ;)
از دست خيلي از دوستان ناراحتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه چرا فقط تاپيك رو نگاه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما سوتي هاشون رو نمينويسن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به خدا نه آبروتون ميره نه چيزي ازتون كم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا همراهي كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اين خانم هايي كه اسمشون تو امضا منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آقا رامبد مگه قرار نبود هر هفته سوتیه برتر انتخاب بشه بره تو پست اول؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونی الان چند قرن از اون سوتیه roksana گذشته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوستان انتخاب كنن تا من بزنم توي پست شماره 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دست خيلي از دوستان ناراحتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه چرا فقط تاپيك رو نگاه ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما سوتي هاشون رو نمينويسن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به خدا نه آبروتون ميره نه چيزي ازتون كم ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا همراهي كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اين خانم هايي كه اسمشون تو امضا منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یه احتمال میدم که اینا برای این سوتی یاشونو نمیگن که میترسن کسی نیاد خواستگارشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوما جدی نگیرینا شوخی بود
من اگه شد سوتی دختر همسایمون رو میذارم
خیلی باحاله
Man Hunter
12-06-2006, 21:56
خب دوستان انتخاب كنن تا من بزنم توي پست شماره 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سوتي من كه سر كلاس با بجه ها و.....
من ميگم اون خوب بيد.
با سوتي عليرضا هم حال كردم.همون كه توي رستوران بود و گارسون بهش ميگه نوشابه و......
يا حق ;)
پست شماره يك ويرايش شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 22:15
سلام نويد جون...داداش ممنون.ولي كاشكي يه كم دزست تر بررسيش ميكردي....اصلا‘‘ معلوم نيست كه كي سوتي رو داده...فقط نوشته شده(اسم من!!!)
يا حق ;)
در مورد پست بالا:
شهريار جان ببين پست شماره 1 الان چطوره !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
12-06-2006, 22:30
در مورد پست بالا:
شهريار جان ببين پست شماره 1 الان چطوره !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بي نظير شده...مثل خودت تك تك..
يا حق ;)
با سلام
من یه احتمال میدم که اینا برای این سوتی یاشونو نمیگن که میترسن کسی نیاد خواستگارشون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوما جدی نگیرینا شوخی بود
من اگه شد سوتی دختر همسایمون رو میذارم
خیلی باحاله
با سلام
والا در راستای اینکه نمی خوام دختر همسایمون ضایه شه و من هم گیجم یادم رفت سوتیش باحالش
حالا یکی دیگه
ایشون خیلی شیطون تشریف دارن
سر کلاس فیزیک بودن بعد از اینکه علم درسو داد به علت داشتن امتحان در زنگ بعد معلم میگه که شما درستونو بخونید
اینا نکه خیلی شرررن زنگ قبل میرن برای خودشون نوشابه و ساندیس و ساندویچو پفکو چیپسو و دیگر تنقلات میگیرن میان بعد از درس بخونن
خلاصه میزارن رو میز اینا رو مشغول میشن
یه دفعه بوی این ساندویچ تو کلاس میپیچه و معلم که احتمالا گشنه بوده هوس میکنه
میاد طرف میز اینا خلاصه اینا میان سریع جمعش کنن میان میزارن زیر میز
(اونایی که رو میز نشتسن دیگه زیر میزو که میدونن کجاست)
خلاصه از شانس بد اینا این زیر میز اینا همچین محکم نبوده تا میزارن اونجا یه دفعه ول میشه رو زمین و نوشابه و پفک و چیپس و مخلفات ساندویچ میزه رو مانتو اینا
حالا شما تصور کنید اینا رو رو ماتنو سرمه ای که خیس هم شده باشه
آی ملت زدن زیر خنده معلم اومد گفت به به این چه وضعشه
خلاه اینا تا میرن خون برای تعویض امتحان هم میپره و قضیه به خوبی و خوشی تموم میشه!!!!
خوب بود؟؟؟؟؟؟؟یه سوتی از خودم میذارم فردا الان خوابم میاد
Man Hunter
13-06-2006, 01:45
سلام....
آاق..عنوان رو داري كه؟
حاجي...ماه رمضون بود(يادش بخير..تو غربت...نميتونين تصور كنين چه كوفتي,نه تلويزيون آقا ماشاا..ميزاره..نه بوي آش و حليم و ....نه هزار تا چيز ديگه..بگذريم.!)
ما با اين دوستمون رفته بوديم شنبه بازار...اين هلنديها هم ماه رمضون سرشون نميشه كه.
ما دوتا هم روزه بوديم.
خلاصه داشتيم ميگشتيم دنيال گوجه فرنگي و ....كه يهو ديديم يكي از اين هلنديهاي خپل از وسط ملت در اومد.
يهو وايساد جلوي ما.يه نگاه كرد به ما..يه هلو دستش بود با اندازه اوني كه .....آقايون موقع دعوا بهش نياز دارن.!!!
يه گاز آبدار بهش زد....ما هم روزه....كف كرديم....يهو من برگشتم گفتم(يه 4 تا فحش خواهر و مادر و برادر و پدر و خلاصه مرده و زنده طرف رو با زبون روزه كشيدم جلو چشماش)...داشتم بد و بيراه ميگفتم..
يهو ديدم يه خانوارده ايراني كه اتفاقا‘‘ هم محل من هم هستن...بغل دستم وايسادن و :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: به من نگاه ميكنن.
منم :D:D:D:D:D:D:D:DD شدم و ...الفرار.....
يا حق ;)
my friend
13-06-2006, 10:34
خوب اینم سوتی ما :
امروز داشتم تو مجید آنلاین میگشتم
یه مقاله در مورد wmphoto دیدم
گفتم بگیرمش ببینم چی هست
اندازه نیم ساعت تو صفحه زیر accept رو میزدم ، تو صفحه جدیده دوباره رو لینکه کلیک میکردم ، بر میگشت به صفحه قبلیه !
تا اینکه گفتم ببینم لینک های دیگه تو صفحه جدیده برای چی هست !
رو لینک دومی نگاه کردم ، دیدم برای دانلود فایله هست !
حسابی داره از مخم دود بلند میشه ، زنگ بزنید 125 بیاد که سوختم !
آدرس صفحه :
ماي فريند جان خدا صبرت بده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
13-06-2006, 18:47
داده عزیزم ، داده
alireza20
13-06-2006, 21:58
عليرضا جان تركوندي تاپيك رو با اين سوتيهات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب ووكمن خجالتم ميدي جيييييييييييييييييييييييگ ر :blush: .خودم ميدونم بيمزن ارزش اين تعريفاروندارن ;)
اقا ديروز صبح از خواب بيدار شدم نميدونم چرا اينقدر عصبي بودم :sad: .قرار بود برم جايي صبحونه كه خوردم زدم بيرون.توراه داشتم به يكي از رفقا حسابي فحش ميدادم.رسيدم سر خيابون اولين تاكسي كه بوق زد خواستم مسيرو بگم يهو گفتم كره خر :blink: .يارو وايساد گفت كجا؟من كه تازه فهميدم چي كار كردم باترس ولرز گفتم فردوسي؟.سوار شدم وراه افتاديم.پول يارو رو دادم ديدم تو آيينه داره چپ چپ نگاه ميكنه.گفت مطمني حالت خوبه؟گفتم چرا؟يهو ديدم موبايلو بهم دادنگو بجاي كرايه بهش دادم :blink: :blush: .ايستگاه بعد يه خانومي اومد سوار بشه درو واكرد منم دستم گذاشتم روصندلي كه خودم بكشم كنار كه يهو نشست رودستم :blush: :puke: .اقا داشتم ازخجالت سرخ ميشدم هرچيم زور ميزدم مگه دستم در ميومد :laughing: .خلاصه تو فكر اين بودم كه نفميده دستمو داره له ميكنه كه يه دفعه گفت آقاممنون.منم حل شدم كه دستمو در بيارم كه نفهمه كه يه دفعه ......يه چنگول ازس گرفتم :blush: :blink: :puke: .(كارديگه اي نكردما :blush: :biggrin: ).يكم نگام كرد منم سرمواندختم پايين وشدم مثل لبو ....... .
shahabmusic
13-06-2006, 22:24
یعنی خانوما هیچ وقت سوتی نمیدن؟ جالبه
یعنی خانوما هیچ وقت سوتی نمیدن؟ جالبه
با سلام
شهاب جان این پستو ببین
یه چیزی گفتم
شاید جدی جدی بشه!!!!!
چندروز پيش عموم بادخترش اومده بودن خونه ماقرار بود كه با پدر ومادر من برن خريد.منم تواتاقم داشتم درس ميخوندم كه صداي خداحافظيشون اومد.يكم بعد منم گفتم برم يه دوش بگيرم خلاصه بار وبنديلو جمع كردم رفتم كار كه تموم شد ديدم اي بابا حوله نياوردم.باخودم گفتم كسي خونه كه نيست ميرم از توكمدم ورش ميدارم.منم ل خ ت :blush: اومدم بيرون رفتم تواتاقم يه دفعه يه صداي جيغ بنفشي تنمو لرزوند :blink: .اين ور اون ورو نگاه كردم ديدم اه دختر عموم تو اتاقم داره كتاب ميخونه:wac:منم خيلي حول شدم مثل مستربين چند بار اين ور اون ور دويدم آخرشم به جاي اينكه برگردم توحموم رفتم تودستشويي :santa:
با سلام
سوتی از داداشم
البته 4سالش بود نمیشه بگی سوتی ولی جالب بود
داداشم عادت داره اون موقع البته که خیلی حموم رو دوست داشت با دختر همسایمون هم خیلی رفیق بود البته این دختر همسایه با اون یکی فرق داره
خلاصه میره خونه همسایمون
ما از بچگی به خانوم همسایمون میگیم خاله (واقعا برامون خیلی زخمت کشیده)
میره میگه آجی کجاست؟(آجی همون دختر همسایه)
میگه حموم
خلاصه میره دم در میگه اجی اینجایی میگه اره میگه بیا دم در درو واز کن
ایشون هم میاد درو باز میکنه میبینه داداشم لباساشو در اوردن و بلافاصه میرن تو حموم
بابا رو که نیست سنگ پای قزوینه
امیدوارم خوب باشه
سلام
اول بگم که خیلی سوتی هایی که می نویسین باحاله و جالب :) خیلی ممنون :rolleye:
بعدشم می خواستم بگم من انقده دوست دارم این جا یه سوتی بنویسم :happy: ولی نمی دونم چرا من هیچ وقت سوتی نمی دم :sad: :angry: :worried: :jealous:
انقدر دوست داشتم منم این جا چیزی می نوشتم که باعث خنده و شادی همه می شد ولی هر کاری می کنم سوتی پیدا نمی کنم :sad: دیگه داره باورم می شه یه استعداده خاصی می خواد :tongue:
آقای wookman به جان تک دانشجوی دانشکده ی قلبم :blink: راست می گما :blush: از همون اولین بار که این تاپیک رو دیدم تا حالا دارم حرص می خورم چرا سوتی ندارم که بنویسم :angry: ولی امیدوارم در اولین فرصت یه سوتی ناب بدم :cool: و
بتونم این جا بنویسم و فقط واسه خوندن نیام :)
موفق باشید
من هم هرچي فكر مي كنم زندگيم بدون سوتي هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بايد سوتي ديگران رو نقل قول بزنم
اون ها هم انگشت شمار هستن !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Man Hunter
14-06-2006, 11:48
سينا جون..از داداش نگو كه الان يه چيز منگم هنگ كني.
دفعه قبلي كه اومده بودم ايران...يكي از بچه ها يه بسته داد به من كه واسه دوست دخترش پست كنم.
خوب....ما هم حرف زده بوديم....اين كار رو هم كرديم.وقتي برگشتم دوباره توي اين خراب شده.....1-2 هفته بعدش دوستم گفت كه شهريار بسته نرسيده هنوز.من گقتم نميش..بابا از تهران به شيراز 2-3 روز ميرسه.اونم گفت كه نرسده.
منم گفتم باشه..الان زنگ ميزنم به داداشم..ازش كد پستي بسه رو ميپرسم.اتفاقا‘‘ 1 روز قبل از اينكه بيام... يكي از بچه ها شمارم رو ميخواست كه زنگ بزنه اينجا حال و احوال و ....(كه نامرد نزد!!).من هم روي همون رسيد
پست خونه نوشتم دادم بهش...!!!!!!
خلاصه به داداشم زنگ زدم و گفتم كه زنگ بزن به سهند و و بهش بگو شهريار گفت اون كدپستي رو واسه من بفرست....1 ساعت بعدش داداشم زنگ زد و گفت بنويس.::::14789 ...يه كو صبر كرد و بهدشم كم گفتم بقيه اش؟
گفت بقيه نداره ديگه....يه كم فكر كردم..ديدم اين زنگ زده به دوستم...كد پستي خونه اونهارو پرسيده....
از يه طرف ميحنديدم..از يه طرف فحشش ميدادم.
اميدوارم حال كنين.
الان هم 20 دقيقه قبل از امتحان هستش.فقط به خاطر رامبد و اين تاپيك و اينكه گفته بودم نميزارم اين تاپيك خام بخوره اومدم اينو بويسم و برم.واسم دعا كنين. ;)
يا حق ;)
mehdi-iust
14-06-2006, 12:04
نمیدونم شما مسابقه جام بلورین که محمد سلوکی مجری آن بود واز شبکه تهران پخش میشد را دیده بودید یا نه!
اما در یکی از شبها وموقعی که یک شرکت کننده زن داشت در مسابقه شرکت میکرد به قسمتی از مسابقه رسید که باید یک کلمه را در جواب چیزی که مجری از او میپرسید بگوید.
سلوکی از خانمه پرسید لطفا بگویید جوهره مرد چیست؟
خانمه بعد از چند بار من ومن کردن گفت که کمکم کنید مجری گفت سه حرفی است وحرف اول آن با ک شروع میشود.
احتمالا فهمیده اید جواب چیست؟ ولی این خانم باز هم من ومن کرد وگفت که روم نمیشه بگم اما مجری اصرار میکرد که بگو ووقت برنامه کم است والان زمانت برای پاسخ دادن تمام میشود.خلاصه هی از زن انکار و از مجری اصرار .
ما هم یه 5 دقیقه ای مچل بودیم که چرا این خانم جواب نمیدهد.سرتون دردنیارم خلاصه بعد از کلی من ومن کردن خانمه گفت: کیر منو میگی مردم از خنده وهنگ کرده بودم که چطور اون خانم روش شده توی یه برنامه زنده که الان روی آنته وهمه دارن میبینن این حرفو بزنه وجواب درست رو فکر کنه که اینه.فکر کنم زنه خیلی اون موقع حالش بد بوده وبه کیر نیاز داشته که این جواب رو داده.بعد از این حرف سریع برنامه قطع شد وپیام های بازرگانی پخش شد و چند دقیقه بعد که برنامه از دوباره اومد مجری گفت که از همه شما بیینندگان گرامی معذرت خواهی مینماییم و این برنامه زنده است واز این جور مسایل پیش میاد. خلاصه اینجوری سروته شو هم آوردند.ولی کلی اونشب خندیدم.
شما اگه جای اون خانم بودید یه همچین کاری میکردید؟!!
راستی تا یادم نرفته بگم که جواب درست "کار" بود.
ببخشید اگه خیلی رک نوشتم چون که واقعاٌ این مساله اتفاق افتاد ومن با گوشها وچشمهای خودم دیدم وشنیدم.
:tongue:
سينا جون..از داداش نگو كه الان يه چيز منگم هنگ كني.
دفعه قبلي كه اومده بودم ايران...يكي از بچه ها يه بسته داد به من كه واسه دوست دخترش پست كنم.
خوب....ما هم حرف زده بوديم....اين كار رو هم كرديم.وقتي برگشتم دوباره توي اين خراب شده.....1-2 هفته بعدش دوستم گفت كه شهريار بسته نرسيده هنوز.من گقتم نميش..بابا از تهران به شيراز 2-3 روز ميرسه.اونم گفت كه نرسده.
منم گفتم باشه..الان زنگ ميزنم به داداشم..ازش كد پستي بسه رو ميپرسم.اتفاقا‘‘ 1 روز قبل از اينكه بيام... يكي از بچه ها شمارم رو ميخواست كه زنگ بزنه اينجا حال و احوال و ....(كه نامرد نزد!!).من هم روي همون رسيد
پست خونه نوشتم دادم بهش...!!!!!!
خلاصه به داداشم زنگ زدم و گفتم كه زنگ بزن به سهند و و بهش بگو شهريار گفت اون كدپستي رو واسه من بفرست....1 ساعت بعدش داداشم زنگ زد و گفت بنويس.::::14789 ...يه كو صبر كرد و بهدشم كم گفتم بقيه اش؟
گفت بقيه نداره ديگه....يه كم فكر كردم..ديدم اين زنگ زده به دوستم...كد پستي خونه اونهارو پرسيده....
از يه طرف ميحنديدم..از يه طرف فحشش ميدادم.
اميدوارم حال كنين.
الان هم 20 دقيقه قبل از امتحان هستش.فقط به خاطر رامبد و اين تاپيك و اينكه گفته بودم نميزارم اين تاپيك خام بخوره اومدم اينو بويسم و برم.واسم دعا كنين. ;)
يا حق ;)
با سلام
واقعا هم هنگ کردم
اصلا نفهمیدم چی شد!!!!!!!!
من اينو يك جور ديگه شنيده بودم
Man Hunter
14-06-2006, 15:17
سلام....يه چيز بگم كه كل كلاسمون از خنده تركيدن.!!!
امروز توي دانشكاه مسابقات Counter-Strike بود...(كه تيم ما دوم شد...يه پله اومديم پايين!).
منم از بعد از امتحان مشغول تمرين و مسابقه بودم.(فرض كن..3-4 ساعت بدون وقفه بعد از 2 ماه بياي بازي كني!)
هيچي ...نشسته بودم پشت سيستم.......داشتم به پنجره نگاه ميكردم..ديدم يه كلاغ با سرعت انفجار (جديدترين واحد سرعت....خودم درستش كردمّّّ!!!!)..داره مياد طرف شيشه....يهو منم حواسم نبود....رفتم زير ميز و صندلي.
همه كلاس.... :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ....
دختر و پسر...ايراني و خارجي.....
يهو از زير ميز اومدم بيرون و گفتم...نديدين شما ها؟..گفتن جي رو؟ گفتم اون نارنجك سياه كه داشت ميومد ديگه.
آقا...اينو گفتم...يهو ديدم...همه كف زمين دارن دست و پا ميزنن و هر و هر به من بدبخت ضايع ميخندن.....
خودم هم شدم :blush: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:blush
حال كنين....به فاصله زماني هر 2 دقيقه يه سوتي بايد بدم.....(بيجاره شدم...ديگه دلم واسه خودم ميسوزه!!! ولي حال ميكنم.....اونايي هم كه فقط ميخونن و منخندن...يه كمي ياد بگيرن....دروغ نگين...همه تو زندگيشون سوتي دادن و ميدن و خواهند داد...پس الكي نگين من هر چي فكر ميكنم سوتي ندادم و از اين برنامه ها.....)
خوش باشين..
يا حق ;)
my friend
14-06-2006, 15:56
من هانتر جون باحال بود !
تا اومدم اینو بنویسم ، انگشتم خورد به دکمه power روی کیبورد و رایانه ام ! خاموش شد.
شانس رو میبینی تو رو خدا ؟
يه چيزي شما زياد كانتر بازي نكن چون خيلي با حس بازي ميكني
يه دفه ديدي هدشات شدي
ميدوني باچي ؟
با M4 كلاغه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه دوستان جديد افتخار دادن و سوتي تعريف ميكنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون ته ته قلبم ازشون تشكر ميكنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن كوير خانم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داري ما رو اذيت ميكنيها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه ميشه سوتي نداده باشيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه خورده فكر كنيد يادتون مياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
14-06-2006, 20:14
کویر هم مثل منه !
سالی 1 بار سوتی میده !
راستی ، جناب soooooooooot دیگه اینوارا آفتابی نمیشن ؟
saeid_ronaldo
14-06-2006, 20:17
من يه سوتي ميخوام بگم ولي دودلم. چون يه جورايي اين تاپيك رقيب صندلي داغه
ماي فريد جان تواااااام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تا دو روز ديگه مهلت داري سوتي بدي و سريع بياي اينجا تعريف كني در غير اين صورت .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه سوتي ميخوام بگم ولي دودلم. چون يه جورايي اين تاپيك رقيب صندلي داغه
سعيد جان از شما بعيده !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوست داشتي تعريف كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو يادت نره ما يه خانواده بزرگ هستيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رقابت معني نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid_ronaldo
14-06-2006, 20:31
سعيد جان از شما بعيده !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوست داشتي تعريف كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو يادت نره ما يه خانواده بزرگ هستيم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رقابت معني نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شوخي كردم به خدا چرا به دل ميگيري؟
اينو قبلا براي امين موزي تعريف كردم خوشش اومد بهم پيشنهاد داد اينجا بنويسمش
اگه خوب نبود يقه اونو بگيريد من بي تقصيرم
ماجرا برميگرده به عيد كه رفت و امد زياد بود
خونه ما هم مثل بقيه زياد مهمون ميومد و ميرفت و منم با مهمونامون خيلي رودربايستي دارم و هميشه جلوشون سر به زيرم خيلي مودبانه.
مخصوصا با زنهاي فاميل. خيلي رودربايستي دارم خلاصه باهاشون. مخصوصا با مهمون اون شبمون خيلي زياد تر از همه رو دربايستي داشتم و خيلي هم خجالت ميكشيدم ازش
اون شب مهمون ما بودن. نشسته بودم ديدم تلفن زنگ زد. جي افم بود. با هم كلي صحبت كرديم. يكي از حرفهايي كه زياد بين من و اون رد و بدل ميشه اينه كه اون ميگه سعيد جان. منم ميگم جون دلم. يني هميشه اينجوري صدام ميزنه و منم اينطوري جواب ميدم
يه نيم ساعتي حرف زديم و اين جمله 10-20 دفعه بينمون رد و بدل شد. تو حال خودم بودم كه اون خانومه مهمونمون صدام زد سعيد جان. منم هواسم نبود داد زدم جون دلم :blush:
يه لحظه به خودم اومدم از خجالت داشتم آب ميشدم.
شما جاي من بوديد چه حالي ميشديد؟
قيافه من اگه جاي سعيد بودم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيافه شوهره زنه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي سعيد جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوتي داشتي (كه حتما داري [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بازم تعريف كن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
14-06-2006, 20:48
منم اگه یادم بیاد میزارم !
فعلا که تلپم تو خونه !
سوتی بی سوتی !
بابا شوخي كردم به خدا چرا به دل ميگيري؟
اينو قبلا براي امين موزي تعريف كردم خوشش اومد بهم پيشنهاد داد اينجا بنويسمش
اگه خوب نبود يقه اونو بگيريد من بي تقصيرم
ماجرا برميگرده به عيد كه رفت و امد زياد بود
خونه ما هم مثل بقيه زياد مهمون ميومد و ميرفت و منم با مهمونامون خيلي رودربايستي دارم و هميشه جلوشون سر به زيرم خيلي مودبانه.
مخصوصا با زنهاي فاميل. خيلي رودربايستي دارم خلاصه باهاشون. مخصوصا با مهمون اون شبمون خيلي زياد تر از همه رو دربايستي داشتم و خيلي هم خجالت ميكشيدم ازش
اون شب مهمون ما بودن. نشسته بودم ديدم تلفن زنگ زد. جي افم بود. با هم كلي صحبت كرديم. يكي از حرفهايي كه زياد بين من و اون رد و بدل ميشه اينه كه اون ميگه سعيد جان. منم ميگم جون دلم. يني هميشه اينجوري صدام ميزنه و منم اينطوري جواب ميدم
يه نيم ساعتي حرف زديم و اين جمله 10-20 دفعه بينمون رد و بدل شد. تو حال خودم بودم كه اون خانومه مهمونمون صدام زد سعيد جان. منم هواسم نبود داد زدم جون دلم :blush:
يه لحظه به خودم اومدم از خجالت داشتم آب ميشدم.
شما جاي من بوديد چه حالي ميشديد؟
با سلام
سعید جان بابا ترکوندی خیلی باحال بود بازم بگو
مردم از خنده
بابام خواب بود پرید از خواب گفت چته ..........
کم بوده بود با این مواجه شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم اگه یادم بیاد میزارم !
فعلا که تلپم تو خونه !
سوتی بی سوتی !
ماي فريند جان (اسمت چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به حافظه بلند مدتت رجوع كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئنم سوتي هاي خوبي واسه تعريف كردن پيدا ميكني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
my friend
14-06-2006, 21:11
شما هم اگه با حافظه بلند مدتت رجوع کنی اسمم یادت میاد
به هر حال اسمم مسعود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
يه تاپيك بطور كامل سووووتي
my friend
14-06-2006, 23:15
تو این تاپیکه خودت سوتی دادی و من !
نظر سنجی رو با توجه به پست اول بخون !
saeid_ronaldo
14-06-2006, 23:17
يه سوتي ديگه:
قديما با رفقا براي بازي پلي استيشن كه تازه وارد بازار شده بود به كلوپ هاي بازي ميرفتيم
يادمه يه روز يه جا رفتيم خيلي به هم ريخته و شلوغ بود.
جلوي يه دستگاه نشستيم ديدم چهار تا دسته جلمونه.
نفري يكي رو برداشت و تيم انتخاب كرديم و رفتيم براي بازي. ديدم دسته خرابه و يكم گير داره
به يارو گفتيم بيا دسته رو عوض كن. يارو هم اينكارو كرد. بازي رو ادامه داديم من متوجه شدم هيچ كدوم از بازيكنام تكون نميخورن
ديدم ضايعست دوباره به يارو بگم اين يكي دستت هم خرابه. شروع كردم سفت فشار دادن دكمه هاي دسته. ديدم نميشه
يه ربع بيست دقيقه اي همون جوري سر شد دوستم هم متعجب شده بود چرا بازيكناي من انقدر كم تحركن.
داشتم خودمو با دسته ميكشتم يارو اومد بالاي سرم سيم آزاد دسته رو نشونم داد. يني اون دسته كه دست من بود به هيچ جا وصل نبود. سوتي من اينجا بود كه يادم رفته بود وقتي دسته رو برام عوض كرده اون دسته قبلي رو ول كنم و دسته جديد رو بگيرم.و با همون دسته قبلي كه ازاد شده بود بازي ميكردم
خلاصه اون روز خيلي مسخرمون كردن
my friend
14-06-2006, 23:22
يه سوتي ديگه:
قديما با رفقا براي بازي پلي استيشن كه تازه وارد بازار شده بود به كلوپ هاي بازي ميرفتيم
يادمه يه روز يه جا رفتيم خيلي به هم ريخته و شلوغ بود.
جلوي يه دستگاه نشستيم ديدم چهار تا دسته جلمونه.
نفري يكي رو برداشت و تيم انتخاب كرديم و رفتيم براي بازي. ديدم دسته خرابه و يكم گير داره
به يارو گفتيم بيا دسته رو عوض كن. يارو هم اينكارو كرد. بازي رو ادامه داديم من متوجه شدم هيچ كدوم از بازيكنام تكون نميخورن
ديدم ضايعست دوباره به يارو بگم اين يكي دستت هم خرابه. شروع كردم سفت فشار دادن دكمه هاي دسته. ديدم نميشه
يه ربع بيست دقيقه اي همون جوري سر شد دوستم هم متعجب شده بود چرا بازيكناي من انقدر كم تحركن.
داشتم خودمو با دسته ميكشتم يارو اومد بالاي سرم سيم آزاد دسته رو نشونم داد. يني اون دسته كه دست من بود به هيچ جا وصل نبود. سوتي من اينجا بود كه يادم رفته بود وقتي دسته رو برام عوض كرده اون دسته قبلي رو ول كنم و دسته جديد رو بگيرم.و با همون دسته قبلي كه ازاد شده بود بازي ميكردم
خلاصه اون روز خيلي مسخرمون كردن
خوب بود سعید جون
اگه بازم داری بزار !
saeid_ronaldo
14-06-2006, 23:26
من تا دلت بخواد سوتي دارم. مطمئنم همتون جلوي سوتي ها كم مياريد. ولي دونه دونه. يدفه همه رو بگم مزش ميره
my friend
14-06-2006, 23:39
باشه عزیز ،
دونه دونه دونه ، دونه دونه × سوتیاتو رو کن تو دونه به دونه !
منم بعد مدت ها باز یه سوتی بگم. البته من سوتی زیاد می دم ولی خب خودتون قضاوت کنین که تقریبا 2 هفته تا کنکور مونده. بعد اون روزی 1 سوتی رو می فرستم.
ما مدرسمون 2 تا دستشویی داره که یکیش مخصوص معلماس. ما هم که هیچ وقت توجه نمی کنیم و چون مال معلما آب گرم هم داره اونجا میریم!! من یه بار خواستم برم دستشویی و عادت دارم در دستشویی رو با لگد باز کنم. چرا لگد نزنم در و معلم فیزیک خرمون که در رو قفل نکرده بود با سر بره تو کاسه ی توالت من که دیدم اوضاع خرابه و معلممون ندیده زود در رفتم و اومدم سر کلاس به بقیه ی بچه ها قضیه رو گفتم. بعد همون زنگ هم اتفاقا فیزیک داشتیم و معلممون اومد و یکی از بچه ها گفت دیر کردین آقای فلانی. اونم که دلش خون بود شروع کرد سیر فحش دادن به کسی که این کارو کرده (یعنی من) منم که هیچ گوهی نمی تونستم بخورم بچه ها قش قش بهم می خندیدن و خیلی خلاصه بد شد.
my friend
15-06-2006, 10:17
منم بعد مدت ها باز یه سوتی بگم. البته من سوتی زیاد می دم ولی خب خودتون قضاوت کنین که تقریبا 2 هفته تا کنکور مونده. بعد اون روزی 1 سوتی رو می فرستم.
ما مدرسمون 2 تا دستشویی داره که یکیش مخصوص معلماس. ما هم که هیچ وقت توجه نمی کنیم و چون مال معلما آب گرم هم داره اونجا میریم!! من یه بار خواستم برم دستشویی و عادت دارم در دستشویی رو با لگد باز کنم. چرا لگد نزنم در و معلم فیزیک خرمون که در رو قفل نکرده بود با سر بره تو کاسه ی توالت من که دیدم اوضاع خرابه و معلممون ندیده زود در رفتم و اومدم سر کلاس به بقیه ی بچه ها قضیه رو گفتم. بعد همون زنگ هم اتفاقا فیزیک داشتیم و معلممون اومد و یکی از بچه ها گفت دیر کردین آقای فلانی. اونم که دلش خون بود شروع کرد سیر فحش دادن به کسی که این کارو کرده (یعنی من) منم که هیچ گوهی نمی تونستم بخورم بچه ها قش قش بهم می خندیدن و خیلی خلاصه بد شد.
قشنگ بود میب جون
راستی ، ورودتونو تبریک میگم !
Man Hunter
15-06-2006, 12:15
يه جيز داغ....
آقا..امروز..ما ساعت 8:45 امتحان داشتيم.معمولا‘‘ امتحانهاي ما...ساعت 10:45 شروع ميشه.
خلاصه ما هم همون 8:45 سر كلسه بوديم.
دقيقا‘‘ به مدت 1:59 دقيقه در حال نوشتن بودم..بدون توقف!(بد بخت شدم!!!!!!).
يهو گفتم ساعت رو نگاه كنم ببينم ساعت چند هست!..نگاه كردم ديدم ساعت 10:00 هست...!! پشمام ريخت از بغل دستيم پرسيدم داداش ساعت چند؟گفت 10:00 ..يهو حواسم نبود..به معلم گفتم...آقا..مگه ساعت 10:45 امتحان شروع نشده؟..پس چرا الان ساعت همه 10 هست.!!!!!!!!!!!!!!!با اينكه من الا 1 ساعت بيشتر هست دارم مينويسم؟!!!!!
يهو كعلم هم شك كرد...يه نگاه به ساعتش انداخت و يه نگاه به من در اين حالت :blink: :ohno: :blink:
يهو دادم كل كلاس و استدا گرامي در حال خنديدن به من ابلحه هستن.!!!!!!!! :blush: :blush: :blush: :blush:
حلاصه با همين حالت...1 ساعت ديگه هم سر جلسه داشتم مينوشتم و همه هر و هر به من ميخنديدن.!!!!!
چه ميكنه اين بازيكن,نه؟ داداشم ميگه تو فقط داري اونجا...آبرو ايراني ها رو ميبري!!!!!:d
من ديگه با اين كار هام..توي دانشگاه كلي طرفدار پيدا كردم...هروقت هر كسي منو ميبينه يه تكه بارم ميكنه.
منم چي بگم؟؟؟؟فقط ميحندم.!!!!!!!
blacksun
15-06-2006, 12:23
داش من هانتر بازم که مثل همیشه سوتی هات منو به دلدرد انداخت بسکه خندیدم
دمت گرم اومدی ایرن یه ندائی بده بیاییم با برو بچ پی سی به استقبالت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.