مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
arashpr9
25-11-2011, 16:46
سلام بچه ها دیروز دستگاهم رو دادم که واسم LT2 بریزن فروشنده هم علاوه بر این کار دستگاهم رو با 13599 آپدیت کرد
خونه که اومدم دیدم یه آپدیت جدیدتری هستش 13604 منم رو usb ریختم و آپدیت جدید کردم ،مشکلم هم از اینجا شروع شد چون دیگه بازی های جدید مثل GoW3 و Driver و حتی NFS HP اجرا نمیشن و با ایرور Unsupported disc مواجه میشم .
چیکار می تونم بکنم ،اگر بدم بیرون می تونن واسم درستش کنن
با تشکر از همه
بچه ها من ورژن داشبوردم 2.0.14 ميتونم ورژن ماه اكتبر رو بريزم ؟. چون بازيارو اجرا نميكنه همين الان هم بردم LT2 ريختم . نميدونم از چيه . ارور unsupported disk ميده .
با روش زیر میتونید بازیا رو اجرا کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسد اپدیت 13599 رو دان کنید و بریزید تو فلش و بهد وصل کنید به دستگاه و آپ کنید و احتمالا هم دستگاه به ارجینال برگشته که باید ال تی 2 بریزید روش
درود مجدد
من آپديت 13599را طبق توصيه شما دانلود كردم و لي آپديت نشد و هيچ فرقي نكرد.
حالا بايد چيكار بكنم؟
اكثر دوستان كه من مي بينم با اين مشكل روبرو هستند كه براي يه بازي كه سیستم ازشون آپديت مي خواد اشتباهي yes مي زنند و مثل مورد من گرفتار مي شوند. كاش يك روش كلي براي اين مشكل ارايه مي شد.
سپاسگزارم
درود مجدد
من آپديت 13599را طبق توصيه شما دانلود كردم و لي آپديت نشد و هيچ فرقي نكرد.
حالا بايد چيكار بكنم؟
اكثر دوستان كه من مي بينم با اين مشكل روبرو هستند كه براي يه بازي كه سیستم ازشون آپديت مي خواد اشتباهي yes مي زنند و مثل مورد من گرفتار مي شوند. كاش يك روش كلي براي اين مشكل ارايه مي شد.
سپاسگزارم
شما از سالم بودن فایل اطمینان دارید؟اگه آره مطمینید درست اقدام کردید؟اگه آره که اونموقع باید شما فریم ویر تون رو به استوک ببرید بعدش داشبرد بریزید بعد همLT+چونن این کار یکمی سخته توصیه میکنم بدی بیرون برات انجام بدن
سلام من لایو اپدیت کردم الانم بازی نمیاره اگه ال تی 2 بریزم درست میشه ومیتونم لایو بازی کنم
سلام من لایو اپدیت کردم الانم بازی نمیاره اگه ال تی 2 بریزم درست میشه ومیتونم لایو بازی کنم
اگه بریزی دوباره که بری لایو همون آش همون کاسه میشه بهتره یه 10 روزی صبر کنی تا LT3 بیاد بعد با خیال راحت برو لایو
شما از سالم بودن فایل اطمینان دارید؟اگه آره مطمینید درست اقدام کردید؟اگه آره که اونموقع باید شما فریم ویر تون رو به استوک ببرید بعدش داشبرد بریزید بعد همLT+چونن این کار یکمی سخته توصیه میکنم بدی بیرون برات انجام بدن
آقا ساجد ممنون از راهنماییتون
راستش نمی دونم چطور باید مطمئن بود که فایل سالم هست. یکی از دوستان این لینک رو داد و من از اون فایل زیپ رو گرفتم و فایل زیپ رو بازش کردم و روی روت USB ریختم ولی سیستم آپدیت نشد.
آدرس لینک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس برای خود مایکروسافت هستش ، برای همین به نظر لینک مطمئن هستش.
راستش من مهندس الکترونیکم و اگه راه حل خیلی خفن نباشه باید بشه از پسش بر بیام. فکر می کنید با راهنمایی شما نتونم ردیفش بکنم؟
سپاسگزارم
Squall Leonhart
27-11-2011, 10:56
برو اینجا :
راستش نمی دونم چطور باید مطمئن بود که فایل سالم هست. یکی از دوستان این لینک رو داد و من از اون فایل زیپ رو گرفتم و فایل زیپ رو بازش کردم و روی روت USB ریختم ولی سیستم آپدیت نشد.
آدرس لینک :
راستش من مهندس الکترونیکم و اگه راه حل خیلی خفن نباشه باید بشه از پسش بر بیام. فکر می کنید با راهنمایی شما نتونم ردیفش بکنم؟
سپاسگزارم
این رو امتحان بکن :
M A X I M U M
27-11-2011, 13:45
بچه ها من میخوام یه چند تا فایل ویدئویی رو روی ایکس باکس اجرا کنم
فرمتشون هم MP4 هست رفتم تو سایت مایکروسافت و دیدم زده که این فرمت هارو پخش می کنه
اما وقتی USBرو میزنم و فایل ویدئویی رو انتخاب می کنم میگه : دستگاهتون رو باید اپدیت کنید نمیتونید پخش کنید و از این جور چیزا
چیکار باید بکنم ؟
devasations3000
27-11-2011, 15:08
سلام دوستان خسته نباشید من میخوام lt2.0بریزم اصلا هم بلد نیستم یعنی تازه خریدم تو فروم ها هم گشتم یه چیزایی فهمیدم اگه میشه میخوام مو به مو راهنماییم کنین تا من خودمltبریزم نمیخام بدم بیرون چون یکم حساسم یکم هم گرون میگن 35هزار تومان اسلیم 13599تاریخ تولیدشم چند ماه بیش. به گفته فروشنده 1.91....میدونم ریسکش بالاست ولی میخوام هم یاد بگیرم تا بعدا هم با مشکل روبرو نشم
IRAN_KING
27-11-2011, 15:19
دوستان تاریخی برای LT3 اعلام شده؟!
آدرس لینک :
سپاسگزارم
خواهش میکنم عزیز.
اگه با اون لینک که دوستمون دادن حل نشد و مطمین هستید که کار رو درست انجام دادید.
اگه باز حل نشد که احتمالا نمیشه باید مدل کنسول و مدل درایوشو بگید تا آموزش مناسب کنسول شما ارایه بشه.
چون این بحث دیگه مربوط به این تاپیک نمیشه تو لینک زیر مدل کنسول و درایو رو بنویسید تا آموزش معرفی بشه و به شما راهنمایی بشه:
--------------------------------------
بچه ها من میخوام یه چند تا فایل ویدئویی رو روی ایکس باکس اجرا کنم
فرمتشون هم MP4 هست رفتم تو سایت مایکروسافت و دیدم زده که این فرمت هارو پخش می کنه
اما وقتی USBرو میزنم و فایل ویدئویی رو انتخاب می کنم میگه : دستگاهتون رو باید اپدیت کنید نمیتونید پخش کنید و از این جور چیزا
چیکار باید بکنم ؟
خوب اگه مایکروسافت گفته پخش میکنه پس میکنه.اما شما باید به کدکت رو دانلود بکنید تا پخش بکنه برای این کار هم مستقیما باید با کنسول برید لایو و اونو دانلود کنید.من به خاطر بی امنیتی لایو توصیه میکنم تا اومدنlt+3صبر کنید که به زودی عرضه میشه.
سلام دوستان خسته نباشید من میخوام lt2.0بریزم اصلا هم بلد نیستم یعنی تازه خریدم تو فروم ها هم گشتم یه چیزایی فهمیدم اگه میشه میخوام مو به مو راهنماییم کنین تا من خودمltبریزم نمیخام بدم بیرون چون یکم حساسم یکم هم گرون میگن 35هزار تومان اسلیم 13599تاریخ تولیدشم چند ماه بیش. به گفته فروشنده 1.91....میدونم ریسکش بالاست ولی میخوام هم یاد بگیرم تا بعدا هم با مشکل روبرو نشم
اینجا تاپیک داشبرد هست نه -- باید سوالاتتونو اینجا مطرح بکنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی چون برای اینکه دو باره تو زحمت نیافتید لازمه که اول مدل درایو کنسولتونو بگید. مدل درایو رو بگید تا آموزش مربوطه داده بشه.(مدل درایو هم در اون تاپیک زکر کنید)
----------------------------------
دوستان تاریخی برای LT3 اعلام شده؟!
هی خدا.......
دوستان زحمت کشیدن انجمن رو تفکیک کردن و برای هر بحثی تاپیک قرار دادن شما باید تو تاپیک مربوط به -- مطرح میکردید.
اما باید بگم که برای اینجور چیزا باید برید به سایت زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاریخ عرضه رو بعد6دسامبر اعلام کردن
برو اینجا :
این رو امتحان بکن :
جناب سپاسگزارم
تونستم با این فایل آپدیتش کنم و سیستم دیگه بالا می آد ولی الان مشکلی که هست سی دی بازی هایی که قبلا باز می کرد نمی خونه و دیگه باز نمی کنه. همه چیز خودش درست کار می کنه مثل اطلاعات سیستم ، بازی های خود کنسول و ... ولی وقتی سی دی گیم می گذارم بازش نمی کنه و می نویسه : Open Tray
ممنون میشم کمک کنید یا راهنمایی کنید
باز هم ممنون از راهنمایی بجاتون.
ممنون از همه دوستان زحمت کش بی منت ، (( دمتون گرم ))
Amir_Aryan
04-12-2011, 09:41
سلام دوستان كسي نميدونه داشبرد چديد كي مياد؟
جناب سپاسگزارم
تونستم با این فایل آپدیتش کنم و سیستم دیگه بالا می آد ولی الان مشکلی که هست سی دی بازی هایی که قبلا باز می کرد نمی خونه و دیگه باز نمی کنه. همه چیز خودش درست کار می کنه مثل اطلاعات سیستم ، بازی های خود کنسول و ... ولی وقتی سی دی گیم می گذارم بازش نمی کنه و می نویسه : Open Tray
ممنون میشم کمک کنید یا راهنمایی کنید
باز هم ممنون از راهنمایی بجاتون.
ممنون از همه دوستان زحمت کش بی منت ، (( دمتون گرم ))
شما باید کنسول رو دوباره کپی خور بکنی.
با اون آبدیت داشبرد کپی خور کنسولت پریده و فلش شده به استاک.تنها کاری که باید بکنی اینه که بدی بیرون بگی برامlt+2بریزن
-----------------------------------------------
سلام دوستان كسي نميدونه داشبرد چديد كي مياد؟
والا گفتن12آذر.ولی هنوز نیومده.
The DarKnight
04-12-2011, 14:22
سلام
دوستان اگه من با آپدیت اکتبر دستگاه رو آپدیت کنم میتونم کپی بازی های جدید رو بازی کنم؟ مثل: MW3, Battlefield...
بعد اینکه آیا COD Black Ops هم میتونم بازی کنم؟
خیلی ممنون
سلام
دوستان اگه من با آپدیت اکتبر دستگاه رو آپدیت کنم میتونم کپی بازی های جدید رو بازی کنم؟ مثل: MW3, Battlefield...
بعد اینکه آیا COD Black Ops هم میتونم بازی کنم؟
خیلی ممنون
نه تنها آبدیت داشبرد کافی نیست شما باید فریم ویرLT+2هم رو دستگاه بریزی.این کار رو بیرون براتون انجام میدن.
اگه اون نسخه ازCODتون که دارید برای نسخهLT+1.91پچ شده باشه بله قابل اجرا هست بعد آبدیت.
The DarKnight
04-12-2011, 14:47
دستگاه من LT+2 هست. ولی چند هفته پیش آنلاین بازی کردم دیگه بازی های جدید رو نمیتونم بازی کنم.
پس اگه الان این آپدیت رو نصب کنم میتونم بازی های جدید رو بازی کنم یا نه؟
مرسی
دوستان همونطور که میدونید فردا آبدیت داشبرد جدید برای این کنسول عرضه میشه.
به همه دوستان توصیه میکنیم که آبدیت نکنن و صبر کنن هکر ها و کنسول بسیجی ها آبدیت رو امتحان کنن.
فردا بعد از عرضه میتونید داشبرد رو از محیط لایو و از طریق لینک زیر دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه.
دوستان همونطور که میدونید فردا آبدیت داشبرد جدید برای این کنسول عرضه میشه.
به همه دوستان توصیه میکنیم که آبدیت نکنن و صبر کنن هکر ها و کنسول بسیجی ها آبدیت رو امتحان کنن.
فردا بعد از عرضه میتونید داشبرد رو از محیط لایو و از طریق لینک زیر دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته:انتظار میره با توجه به پیش داشبرد قبلی و اینکه این داشبرد خیلی نوین هست اقدامات امنیتی زیادی رو در خودش داشته باشه.
ممنون دوست عزیز. ای کاش یه توضیحی هم در مورد داشبرد جدید میدادی البته به جز موارد امنیتی , مثلا تغییرات گرافیکی .تم و آواتار و کاربردهای دیگه:20:
ممنون دوست عزیز. ای کاش یه توضیحی هم در مورد داشبرد جدید میدادی البته به جز موارد امنیتی , مثلا تغییرات گرافیکی .تم و آواتار و کاربردهای دیگه:20:
والا حرف در موردش فعلا زیاده و تقریبا هیچکدوم موثق نیست.
ظاهرا تغیرات گرافیکی زیادی کرده ولی داشبرد فعلا عرضه نشده به محض عرضه تستش میکنم و میگم
DASHBOARD RELEASED:14699
بله امروز سر انجام با تاخیر هایی از سوی مایکروسافت داشبرد جدید موسوم به14699عرضه شد.
همونطور که انتظار میرفت محیط گرافیکی به طور گسترده تغییر یافته و امکانات جدیدی نیز به آن اضافه شده.
داشبرد جدید برای کسانی که ازش استفاده کردن بسیار لذت بخش بوده و کار کردن با آن راحت تر و آسوده تر شده.
اما در کنار اینها نکات منفی هم برای ما کپی باز ها داشته:
کسانی که به این داشبرد آبدیت کنن دیگه نمیتونن تا اومدنLT+3بازی هایXGD3رو انجام بدن و ظاهرا این مشکل با بازی هایAP2.5هم هست.
پس به هیچ عنوان توصیه نمیشه کپی باز ها فعلا آبدیت کنن.
C4هم اعلام کرده که این داشبرد در حال بررسی هست و دارن اونا بررسیش میکنن تا نتیجه نهایی رو بگن.
این داشبرد هم اکنون از طریق شبکه LIVEقابل دانلود است
UPDATE1:
ظاهرا بازی هایXGD3با همون روش آبدیت های قدیمی بازی قابل اجراست و میشه اون بازی هارو انجام داد ولی نه به صورت آنلاین فقط آفلاین.برای آنلاین باید تاLT+3صبر کرد
amirpers
07-12-2011, 11:49
خب من اپدیت کردم.
خیلی قشنگ شده. هنوز باهاش کار نکردم و گفتم یه چند تا عکس ازش آپلود کنم تا همه ببینن :
Abolfazl3007
07-12-2011, 12:50
شما که آپدیت کردی الان میتونی بازیهای XGD3 رو اجرا کنی ؟
UPDATE1:
ظاهرا بازی هایXGD3با همون روش آبدیت های قدیمی بازی قابل اجراست و میشه اون بازی هارو انجام داد ولی نه به صورت آنلاین فقط آفلاین.برای آنلاین باید تاLT+3صبر کرد
منظورت از این چیه؟آپدیتهای قدیمی یعنی چی؟منظورت همون روش ای هست که میری از یه سایتی فایل مربوط به بازیو میگیری و با فلش میریزی تو کنسول و بازی مربوطه ران میشه؟؟؟
nima0661
07-12-2011, 13:10
این اپدیت قدیمی یعنی چی؟؟ یکی توضیح بده ؟
یکی که اپدیتو انجام داده رک و پوست کنده بگه این اپدیت رو انجام داده کپی خورش پریده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه بازی ها رو انجام داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میشه با اون آبدیت های قدیمی اون سایت و با برنامه هوریزون که آبدیت رو میریختیم رو فلش و میزدیم به کنسول میشه بازی هارو انجام داد.ولی نه آنلاین فقط آفلاین.
-------------------------------------------------
منظورت از این چیه؟آپدیتهای قدیمی یعنی چی؟منظورت همون روش ای هست که میری از یه سایتی فایل مربوط به بازیو میگیری و با فلش میریزی تو کنسول و بازی مربوطه ران میشه؟؟؟
بله دقیقا همون بود منظورم
amirpers
07-12-2011, 14:32
من دستگاهم -- نشده و فقط چند تا بازی اوریجینال دارم ، به خاطر همین نمیدونم.
pouyacapitan
07-12-2011, 14:34
دوستان من کنسولم فت هست و ال تی ۲
همه ی بازی ها رو هم بدون مشکل اجرا می کنم.
حالا اگه اپدیت کنم نمی تونم بازی های xgd3 رو اجرا کنم؟
در ضمن من تا حالا لایو وصل نشدم
دوستان من کنسولم فت هست و ال تی ۲
همه ی بازی ها رو هم بدون مشکل اجرا می کنم.
حالا اگه اپدیت کنم نمی تونم بازی های xgd3 رو اجرا کنم؟
در ضمن من تا حالا لایو وصل نشدم
دقیقا من دو بار تو همین تاپیک گفتم که جواب این سوالو.
خواهش اون یکی پست هارم بخونید.
اگه آبدیت کنید با برنامه هریزون و ریختن آبدیت ها روی فلش باید این نوع بازی هارو اجرا کنیدو آنلاین هم نمیتونید اجراشون کنید تاlt+3
.:PAR3A:.
07-12-2011, 15:21
رفقا ما داریم میریم واسه آپدیت... دعا کنین واسمون :دی
لینک این آپدیت هنوز توی سایت xbox.com نیومده...
واسه ی آپدیت از این لینک استفاده کنین :
:)
رفقا ما داریم میریم واسه آپدیت... دعا کنین واسمون :دی
لینک این آپدیت هنوز توی سایت xbox.com نیومده...
واسه ی آپدیت از این لینک استفاده کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:)
آبدیت رو از جای مطمین گرفتی یا سرچ گوگل.
اگه مطمین هست آبدیت کن چون از این آبدیت نماها:دی تو نت زیاده و کنسولتو میپوکونه
Amir_Aryan
07-12-2011, 15:46
سلام بروبكس
من تازه كارم قبلا ps3 داشتم اما هرجور حساب كردم ايكس باكس بهتر بود برا همينم ايكس باكس گرفتم.
يه سوال من كنسول 250 گيگ هست و اپديتشم lt2 هست همه بازيا رو انجام ميدم اگه اين اپديت داشبرد جديد رو نصب كنم ديگه نميتونم بازي كنم؟
07-12-2011, 16:14
از xbox360iso.com
تست شد...
AP2.5 متاسفانه کار نمیکنه (تازه میخواست Halo : Reach رو برم :(( )
ولی Gears of War 3 رو با اون روش Title Update اجرا کردم بدون مشکل...
موفق باشین ;)
ادیت : مثل اینکه تایتل آپدیت برای AP2.5 هم هست... الان تست میکنم خبرشو میدم...
07-12-2011, 16:33
تست شد... بازی های AP2.5 هم با این روش روی داشبورد جدید اجرا میشن...
موفق باشین ;)
تست شد... بازی های AP2.5 هم با این روش روی داشبورد جدید اجرا میشن...
موفق باشین ;)
دوست عزیز میشه روش تایتل آپدیت رو راهنمایی کنی میخوام black ops رو بازی کنم:20:
Amir_Aryan
07-12-2011, 19:04
اقا بدبخت شدم رفت كه چرا ديگه بازيا رو اجرا نميكنه
من اين اپديت داشبرد رو زدم اين طوري شد.
حالا چكار كنم؟:3::41::42:
خوب نمیزدی این همه حرفو حدیث درموردش گفته شده ولی درکت میکنم:31: باید تا اومدن lt3+ صبر کنی
دوستان چرا اطلاعات غلط میدی کی میگه باید تاlt+3صبر کنه؟؟
ببین اگه هیچ هیچ و هیچ بازی ای رو اجرا نمیکنه یعنی اینکه فریم ویر شما کمتر ازlt+1.91بوده و فریم ویر کنسول فلش شده به استوک .ولی اگه بازی های xgd3وap2.5رو اجرا نمیکنه با روش تایتل آبدیت میتونی درستش کنی:
آموزش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته باید حد داقلlt+2داشته باشی برای تایتل آبدیت
--------------------------------------------------
دوست عزیز میشه روش تایتل آپدیت رو راهنمایی کنی میخوام black ops رو بازی کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بفرمایید تاپیک داره:
danial0s
07-12-2011, 22:57
سلام و درود.
من داشبورد 13604 ریختم و الان هیچ بازیی اجرا نمیشه غیر از ارجینال.حالا می خواستم ببینم باید چیکار کرد.:20:
underworld
08-12-2011, 15:14
تیم C4eva داره آپدیت جدیدی که با تاخیر دو روزه از طرف ماکروسافت عرضه شده رو آنالیز میکنه و روش کار میکنه
فعلا هیچ کس نمیدونه که انجام این آپدیت چه بلایی قراره سر کنسولها بیاره
تنها چیزی که ظاهرا مشخصه اینه که قرار نیست کنسول شما رو به استوک فلش کنه
بهتره فعلا هیچ کس آنلاین نشه و این آپدیت رو نصب نکنه
قراره که وقتی آنالیز روی این آپدیت تمام شد , LT+3.0 هم بعد از مدتی بیاد
بازیهایی که در حال حاضر با روش های فعلی به صورت کامل رایت نمیشند اما روی LT+2 اجرا میشن , بعد از انجام LT+3.0 به احتمال زیاد دیگه اجرا نمیشن و باید ایمیج بازی ها رو اول با نسخه جدید نرم افزار abgx360 پچ کنید و سپس رایت کنید تا روی فریم ور LT+3.0 هم اجرا بشن
تیم C4eva داره آپدیت جدیدی که با تاخیر دو روزه از طرف ماکروسافت عرضه شده رو آنالیز میکنه و روش کار میکنه
فعلا هیچ کس نمیدونه که انجام این آپدیت چه بلایی قراره سر کنسولها بیاره
تنها چیزی که ظاهرا مشخصه اینه که قرار نیست کنسول شما رو به استوک فلش کنه
بهتره فعلا هیچ کس آنلاین نشه و این آپدیت رو نصب نکنه
قراره که وقتی آنالیز روی این آپدیت تمام شد , LT+3.0 هم بعد از مدتی بیاد
بازیهایی که در حال حاضر با روش های فعلی به صورت کامل رایت نمیشند اما روی LT+2 اجرا میشن , بعد از انجام LT+3.0 به احتمال زیاد دیگه اجرا نمیشن و باید ایمیج بازی ها رو اول با نسخه جدید نرم افزار abgx360 پچ کنید و سپس رایت کنید تا روی فریم ور LT+3.0 هم اجرا بشن
اینc4منو مسخره کرده یا باباشو؟؟؟
من بخوام اونهمه بازیxgd3رو دوباره بخرم یا پچ کنم یه عالم باید پواشونو بدم.چه وضعشه آخ...
08-12-2011, 17:42
ظاهرا این C4 دیلی هم داره : )) یعنی چی معلوم نیست چه بلایی سر کنسول بیاره؟؟؟ باو خود من تست کردم بلای خاصی نمیاره : ))
بعدشم همونطور که ساجد گفت یعنی چی این کارا خوب :| این همه پول دی وی دی میشه که :| یه 360کی بگیریم به صرفه تره :|
Spaniuly
08-12-2011, 20:11
اینc4منو مسخره کرده یا باباشو؟؟؟
من بخوام اونهمه بازیxgd3رو دوباره بخرم یا پچ کنم یه عالم باید پواشونو بدم.چه وضعشه آخ...
خوب پس باید توی این مدت زمان کم بیفتیم به جون بازی ها و قبل آپدیت ته دیگ بازی ها رو دراریم دونه دونه که بعد آپدیت حسرتشون رو نخوریم مثلا من در حال حاضر دارم کال آف رو لت و پار می کنم! :31: فقط به گرفتم 48 تا ستاره Special Ops امیدی ندارم:41:
کلا جای این همه دردسر بعد این بهتره بریم یه اورجینال بخریم اینجوری انگار بی فایدس
به به اولین مشکلات خاص بعد از داشبرد برام پیش اومد.
الان بعد2دقیقا بازی از بازی میاد بیرون.تایتل آبدیت کردموبازی هم از رو هارد پاکشون کردم.ولی درست نمیشه
--------------------------------------------------
خوب پس باید توی این مدت زمان کم بیفتیم به جون بازی ها و قبل آپدیت ته دیگ بازی ها رو دراریم دونه دونه که بعد آپدیت حسرتشون رو نخوریم مثلا من در حال حاضر دارم کال آف رو لت و پار می کنم! :31: فقط به گرفتم 48 تا ستاره Special Ops امیدی ندارم:41:
کلا جای این همه دردسر بعد این بهتره بریم یه اورجینال بخریم اینجوری انگار بی فایدس
آره والا من که دیگه پول نمیدم دوباره بازی هارو پچ کنم بازی هایی که الان دارم و خوبن تموم میکنم بعدLt+3میریزم.مسخره بازی باز صد رحمت به بازی هایap2.5که6تا بیشتر نبودن اینهمه بازیxgd3رو کجای دلم بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اه بابا اینا هم مسخره کردن ها خوب بزارید ملت بازی کنه اون ازps3اینم از مایکروسافت که ماشالاه مثل سونی شاخ شده هی پدر مارو دراره.
خوب بابا بزارن مردم کنسول بخرن که بازم یه سودی میکنن.ولی اینجوری عمرا کمتر ایرانی ای بره سر اوریج.بزارن کپی بازی کنیم کنسول هم میخریم سود کنید.
الان قیافه من اینجوریه::18:
08-12-2011, 20:46
آقا این قدر نا امید نباشین :دی اگه مثل من لایو واستون مهم نیست اصلا LT+ 3.0 نزنین... من اینطوری با LT+ 2.0 خیلی راحت ترم که تایتل آپدیت ها رو بگیرم و بزنم رو کنسول تا اینکه همه گیم ها رو دوباره بگیرم...
آقا این قدر نا امید نباشین :دی اگه مثل من لایو واستون مهم نیست اصلا LT+ 3.0 نزنین... من اینطوری با LT+ 2.0 خیلی راحت ترم که تایتل آپدیت ها رو بگیرم و بزنم رو کنسول تا اینکه همه گیم ها رو دوباره بگیرم...
خب میدونی بدیش چیه؟!اینه که فقط من الان tu بازی rayman origins رو نیاز دارم:دی ولی نیست!! کسی پیداش کرده!؟
در ضمن لطفا به مایکرو توهین نشه که من غیرتی میشم:دی حالا ما داریم یه کار شرعا و قانونا اشتباه میکنیم و اون بنده خدا میخواد جلوشو بگیره شده آدم بده؟! عجبا!!
آقا این مشکل رو من چه جور درستش کنم؟بعد آبدیت و تایتل آبدیت بعد2و3دقیقه بازی میپره بیرون
----------------------------------------
خب میدونی بدیش چیه؟!اینه که فقط من الان tu بازی rayman origins رو نیاز دارم:دی ولی نیست!! کسی پیداش کرده!؟
در ضمن لطفا به مایکرو توهین نشه که من غیرتی میشم:دی حالا ما داریم یه کار شرعا و قانونا اشتباه میکنیم و اون بنده خدا میخواد جلوشو بگیره شده آدم بده؟! عجبا!!
هی هات من الضله
تکبیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:دی
آقا این مشکل رو من چه جور درستش کنم؟بعد آبدیت و تایتل آبدیت بعد2و3دقیقه بازی میپره بیرون
----------------------------------------
!
تنها راهی که برات میمونه...................................... خودکشیه :31::31::31::31::31:
بابا بیخیال.بشین درستو بخون :31::31::31::31::31:
samiazimi
09-12-2011, 03:07
دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی ap2.5 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود اول گفت اکانت رو تایید کن !و یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت گفت انگار جایی دیگری با این کد ان هستی ! این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان تشکر می کنم
p3yman_xl
09-12-2011, 12:31
دوستان من ارکید دارم و الان اپدیت انلاین کردم!البته یک جوری مجبور شدم چون ظاهرا 2 شب پیش که به انلاین وصل بودم اپدیت مخفی کرده بود!ودیگه بازی ap2.5 اجرا نمی شد وارور می داد و می گفت برو به سایت ماکروسافت (البته در حالت افلاین)دیدم دیگه اب از سرم گذشته وزدم انلاین اپدیت شد!بعدش کش رو پاک کردم ولی نمی دونم این تایتل چی هست که میگن باید پاک کنم و تازه کارم اگر کمی راهنمایی کنید ممنون میشم در ضمن رام من lite-on هست اگر می شود کاری کرد که بازی های جدید اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید کجای دستگاه برم !راستی وقتی اولین بار خواستم لوگین کنم به انلاین با ایدیم البته بازی داخل دستگاه نبود اول گفت اکانت رو تایید کن !و یک پیغامی داد و یک کداستاتوس نوشت گفت انگار جایی دیگری با این کد ان هستی ! این نشانه بن شدن که نیست؟در ضمن من pes 12 را روی هارد ریخته بودم و از روی هارد اجرا کردم و مشکلی نداشت در اجرا!راستی من بعد از اینکه انلاین شدم و یکار دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم و بازی driver san francisco رو گذاشتم تو دستگاه اون ارور نات ساپورت رو داد البته دستگاهم افلاین بود و بعد از اون هم انلاینش نکردم ایا فلگ شدم و یا هنوز چیزی معلوم نیست؟وایا ریسک کنم و بازی pes 12 رو انلاین بازی کنم؟
پیشاپیش از راهنمایی های شما دوستان تشکر می کنم
دوست عزیز اگر آخرین آپدیت روی سیستم شما نصب شده باشه شما دیگه نمیتونی بازیهای جدید رو اجرا کنی! چک کنید ببینید ورژن دشبورد شما 2.0.14699.0 هست یا نه.
nima0661
09-12-2011, 13:47
اقا این بازی های xgd3رو هارد من اجرا نمیشن یعنی بعد 2 دقیقه میپرن بیرون چیکار باید بکنم تا کی باید صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟ ایا اگر ال تی3 بیاد همه ی این مشکلات برطرف میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی ج سوالات منو بده خواهشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Leon-117
09-12-2011, 17:48
توی چندتا فروم خارجی خوندم اگه آپدیت کردید و بازی هاتون اجرا نمیشن یه بار cache رو پاک کنید و بعد کنسول رو restart کنید بعدش بازی ها اجرا میشن ولی فقط از روی دیسک قابل اجرا هستن............
underworld
09-12-2011, 18:45
خوشبختانه هرچی بازی XGD3 مهم که قرار بود بیاد , قبل از این آپدیت جدید ماکروسافت اومده...بازیهایی مثل:
Battlefield 3 - MW3 - Gears of War 3 - Driver San Francisco - Skyrim - 007 Golden Eye - AC Revelations - Batman Arkham City
NFS the Run - Saint's Row the Third و غیره.....
شما قصه چی رو میخورین تا بیایین اول تموم این بازیهایی که اومده رو بازی کنید , فریم ور جدید هم میاد
بعدش اگه نیاز شد بازی که قبلا خریده بودین رو دوباره بازی کنین یا مثلا لایو برین میتونین از همون بازی که دارین ایمیج بگیرین بعدش Stealth Patch بکنید و دوباره رایت کنید
خوشبختانه هرچی بازی XGD3 مهم که قرار بود بیاد , قبل از این آپدیت جدید ماکروسافت اومده...بازیهایی مثل:
Battlefield 3 - MW3 - Gears of War 3 - Driver San Francisco - Skyrim - 007 Golden Eye - AC Revelations - Batman Arkham City
NFS the Run - Saint's Row the Third و غیره.....
شما قصه چی رو میخورین تا بیایین اول تموم این بازیهایی که اومده رو بازی کنید , فریم ور جدید هم میاد
بعدش اگه نیاز شد بازی که قبلا خریده بودین رو دوباره بازی کنین یا مثلا لایو برین میتونین از همون بازی که دارین ایمیج بگیرین بعدش Stealth Patch بکنید و دوباره رایت کنید
آخه بدبختی اینه که حتی با روش تایتل آبدیت و پاک کردن کچ بعد از داشبرد های جدید و تغییرDEA..BINبازم مشکلات فراوونی هست.
حتی برای بعضی ها با این روش ها هم بازی ها اجرا نمیشن.یا با مشکل اجرا میشه.(مثل خود من)
خلاصه مایکروسافت خیلی داره اذیت میکنه.
کسانی که فعلا یه داشبرد جدید آبدیت نکردن بهتر همونه که آبدیت نکنن و صبر کنن.(سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن)تغییر های گرافیکی هم به حدی جذاب نبوده که خودتونو اذیت کنید.
یکی به این c4 بگه جمع کنید بابا ! خداییش من دو ساله میرم لایو، بازی غیر stealth هم فراوون بازی کردم، آپدیت هم اومده و سریع آپدیت کردم، هیچ ترسی هم از بن شدن نداشتم. همیشه دلو زدم به دریا و بازی کردم. الان هم حتی بازی های xgd3 رو لایو بازی میکنم. بن که نشدم هیچی فلگ هم نشدم. این قضایا وسیله ای شده برای درآمدسازی هکرهای بیکار. والا به خدا !
یکی به این c4 بگه جمع کنید بابا ! خداییش من دو ساله میرم لایو، بازی غیر stealth هم فراوون بازی کردم، آپدیت هم اومده و سریع آپدیت کردم، هیچ ترسی هم از بن شدن نداشتم. همیشه دلو زدم به دریا و بازی کردم. الان هم حتی بازی های xgd3 رو لایو بازی میکنم. بن که نشدم هیچی فلگ هم نشدم. این قضایا وسیله ای شده برای درآمدسازی هکرهای بیکار. والا به خدا !
بابا عجب شانسی داری ها
خیلی هارو اینجوری دیدم.
همه نکات رو رعایت کرده بودم یه هفته رفتم لایو فلگ نشده بن شدم رفت پی کارش:دی
اینC4هم بیچاره زیاد گناه نداره اصل کاری مایکروسافت که بازم اونم حق داره ولی خوب دیگه چی کارش کنم:دی
راستی این بدبختا کجاش پول در میارن؟از طریقlT+2وپج کردن که هیچی بهشون نمیرسه که.مگر اینکه بیان مثلا برد ماتریکس بسازن و اینا که اونم بهC4بدبخت نمیرسه که!!
p3yman_xl
10-12-2011, 09:06
شما از معدود آدمای خوش شانس هستی که بن نشدند.
مایکروسافت سر این قضیه شوخی نداره با کسی و شما هم فقط خوش شانسی... بودن کساییکه اصلا یک بار هم به لایو وصل نشدند و بن شدند و یکی هم مثل شما ...
شاید این بار دیگه بن شی!
مایکروسافت سر این قضیه شوخی نداره با کسی و شما هم فقط خوش شانسی... بودن کساییکه اصلا یک بار هم به لایو وصل نشدند و بن شدند و یکی هم مثل شما ...
شاید این بار دیگه بن شی!
من که حرفشو باور نمیکنم
چندین بار کانکت بشی و بن نشی!!!
Amir_Aryan
10-12-2011, 14:20
بروبكس من ايكس باكسم درست شد با اين اپديت جديده همه بازيا رو اجرا ميكنه! 2روز پيش خراب بود الان كه امدم همه رو دارم بازي ميكنم به جز بتلفيد بعد چند دقيقه مياد بيرون.
من که حرفشو باور نمیکنم
نه باور کنید.
خیلی از این مورد ها تو فروم و حتی تو شهرمون دیدم.
خیلی اینجوری پیش میاد و خیلی ها هم هستن که تو یه هفته بن میشن و تموم
10-12-2011, 15:23
آخه بدبختی اینه که حتی با روش تایتل آبدیت و پاک کردن کچ بعد از داشبرد های جدید و تغییرDEA..BINبازم مشکلات فراوونی هست.
حتی برای بعضی ها با این روش ها هم بازی ها اجرا نمیشن.یا با مشکل اجرا میشه.(مثل خود من)
خلاصه مایکروسافت خیلی داره اذیت میکنه.
کسانی که فعلا یه داشبرد جدید آبدیت نکردن بهتر همونه که آبدیت نکنن و صبر کنن.(سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن)تغییر های گرافیکی هم به حدی جذاب نبوده که خودتونو اذیت کنید.
تکذیب میشه ، به شدت با این تغییرات گرافیکی حال کردم :دی مخصوصا واسه کینکت خیلی مناسبه این داشبورد ، چون دیگه کینکت هاب وجود نداره و توی همون داشبورد اصلی با کینکت هم کار میشه... من حس کردم که دقت کینکت هم خیلی بالا رفته... سابقا اصلا این دقتو نداشت... البته مایکی چیزی نگفته...
بابا عجب شانسی داری ها
خیلی هارو اینجوری دیدم.
اینC4هم بیچاره زیاد گناه نداره اصل کاری مایکروسافت که بازم اونم حق داره ولی خوب دیگه چی کارش کنم:دی
راستی این بدبختا کجاش پول در میارن؟از طریقlT+2وپج کردن که هیچی بهشون نمیرسه که.مگر اینکه بیان مثلا برد ماتریکس بسازن و اینا که اونم بهC4بدبخت نمیرسه که!!
ایرانی ها که فکر کنم 80-90% یوزراشن که خوب هیچی :دی ولی از طرف خارجیا درآمد خوبی دارن... خیلی ها هستن که وجدانشون در حدیه که 50 دلار 50 دلار دونیت میکنن... یعنی کم کم اینا ماهی 400 دلار رو مطمئنم دونیت دارن...
این C4 هم یه مدته داره طمع میکنه... از همون اولش میدونست چه طوری میشه اسلیم ها رو بدون PCB تیم اکسکیوترز آنلاک کرد ، اما طمع پول این PCB ها رو کرد و روشو لو نداد تا آخر روسیا و برزیلیا اومدن کمک :دی
تکذیب میشه ، به شدت با این تغییرات گرافیکی حال کردم :دی مخصوصا واسه کینکت خیلی مناسبه این داشبورد ، چون دیگه کینکت هاب وجود نداره و توی همون داشبورد اصلی با کینکت هم کار میشه... من حس کردم که دقت کینکت هم خیلی بالا رفته... سابقا اصلا این دقتو نداشت... البته مایکی چیزی نگفته...
ایرانی ها که فکر کنم 80-90% یوزراشن که خوب هیچی :دی ولی از طرف خارجیا درآمد خوبی دارن... خیلی ها هستن که وجدانشون در حدیه که 50 دلار 50 دلار دونیت میکنن... یعنی کم کم اینا ماهی 400 دلار رو مطمئنم دونیت دارن...
این C4 هم یه مدته داره طمع میکنه... از همون اولش میدونست چه طوری میشه اسلیم ها رو بدون PCB تیم اکسکیوترز آنلاک کرد ، اما طمع پول این PCB ها رو کرد و روشو لو نداد تا آخر روسیا و برزیلیا اومدن کمک :دی
درباره قسمت اول حرفت بگم که منم موافقم که بهبود گرافیکی داریم و برای کسنکت هم خیلی خوب شده.اکثرا الان همه بخش ها با کینکت قابل دسترسی هست(به جز چند مورد مثلsustem settingو...)ولی منظور اصلیم این بود که نمیصرفه به خاطر یه بهبود گرافیکی خودشون رو اذیت کنن میتونن صبر کنن تاlt+3و اونموقع آبدیت کنن.
قسمت دوم حرفتم تا حد زیادی موافقم ولی خوب اکسیکتور چه ربطی بهc4داره؟یعنی دست به یکی کرده بودن:دی(شایدم کرده بودن)
به هر حال تو ایران از هر چیزی که گرون باشه مردم خوششون نمیاد.حالا چه برای کار های خوب و اوریج بازی باشه.چه برای کار های بد و کپی بازی:دی(ایرانی ایم دیگه چی کارش میشه کرد: دی)
10-12-2011, 16:43
قسمت دوم حرفتم تا حد زیادی موافقم ولی خوب اکسیکتور چه ربطی بهc4داره؟یعنی دست به یکی کرده بودن(شایدم کرده بودن)
چه دلیلی میتونه داشته باشه که C4E بگه که راهو میدونم ولی برین کیت تیم اکسکیوترز رو بخرین؟؟؟ :دی مسلما یه سود زیادی از این کیت به دست C4E هم میرسه...
HESAM_5700
10-12-2011, 20:35
اکسیکتور چه ربطی بهc4داره؟
تایید میشه پارسا :دی
دست اینا همه تو یه کاسست : دی یکیشون نباشه اون یکی از نون خوردن میوفته :-جی : دی
بابا عجب شانسی داری ها
خیلی هارو اینجوری دیدم.
آره شاید خوش شانسم. ولی خب اعصابم خورد شده والا از دست این قضایا. به خاطر همین هم ریسک میکنم. تا حالا که خداروشکر بلایی سرم نیومده. :13:راجع به درآمدزایی c4 و اینا هم حرف .:PAR3A:. رو نمیتونی انکار کنی. :46:
شاید این بار دیگه بن شی!
شاید . ولی به درک . همه ی xbox که لایو نیست. فوقش یه مدت آفلاین بازی می کنم تا پول دستم بیاد و بفروشمش و یکی دیگه بخرم !!! :31: نمیتونم خودمو عذاب بدم و از لایوی که خداد تومن پول پاش دادم لذت نبرم، از ترس اینکه بن شم!
من که حرفشو باور نمیکنم
شما خودشو ناراحن نکن! من الانم با این قضیه dae.bin و tuها میرم لایو و bt3 لایو بازی میکنم!!!! :5:
نه باور کنید.
خیلی از این مورد ها تو فروم و حتی تو شهرمون دیدم.
خیلی اینجوری پیش میاد و خیلی ها هم هستن که تو یه هفته بن میشن و تموم
قربون آدم چیزفهم. :10:
nima0661
11-12-2011, 16:27
بچه ها این ای تی 3 کی میاد؟ ایا من که این داشبورد جدیدرو نصب کردم(14699)میتونم اون فریمور رو روش بریزم؟؟؟؟؟؟/
amin200200
12-12-2011, 14:05
سلام
دوستان من یه دستگاه xbox مدل الیت Elite دارم و از بحث آپدیت و اینا خبر ندارم و اصلا هم حرفه ای نیستم اما مشکلی که دارم اینه که دستگاه بازیهای جدید رو اجرا نمیکنه حتی نید فور اسپید هات پور سوئت هم اجرا نمی کنه . می خواستم منو راهنمائی کنید که مشکلم چه جوری حل میشه که آسیبی به دستگاه وارد نشه . پیشاپیش متشکرم .
سلام...
دستگاه اسلیم 9504 دارم حدودا برای 1 سال نیم گذشته است...هنوز آپدیت نشده....
می خواستم بدونم حتما باید آپدیت بشه و آیا اگر نشه بازی های جدید را اجرا میکنه میشه به لایو وصل شد؟آیا با آپدیت کردن مشکلی بوجود نمی آورد؟بازی های قبلی را اجرا میکنه؟
چطور آپدیت بشه و اطمینان کنم به کسی که آپدیت میکنه؟
سلام...
دستگاه اسلیم 9504 دارم حدودا برای 1 سال نیم گذشته است...هنوز آپدیت نشده....
می خواستم بدونم حتما باید آپدیت بشه و آیا اگر نشه بازی های جدید را اجرا میکنه میشه به لایو وصل شد؟آیا با آپدیت کردن مشکلی بوجود نمی آورد؟بازی های قبلی را اجرا میکنه؟
چطور آپدیت بشه و اطمینان کنم به کسی که آپدیت میکنه؟
به به دوست عزیز چشم ما روشن:دی
خوب یعنی از یک ونیم سال پیش آبدیت نشده؟
خوب ببینید الان لایو خیلی نا امنه و با داشبرد جدید هم بازی هایxgd3خیلی با مشکل اجرا میشن برای همینc4گفتهlt+3رو میده.لایو هم همچینین فعلا نا امنه.
با ابدیت جدید بازی هایxgd3یا اجرا نمdیشه یا به سختی اجرا میشه.توصیه میکنم تا اومدنlt+3آبدیت نکنی.
خوب الان شما باید بگی ورژن داشبرد وlt+ات چیه.در اینصورت اگه قدیمی باشه میتونس به یه خورده جدید تر آبدیت کنه ولی نه به داشبرد اخری چون در اینصورت مشکل ساز میشه.
خوب ببینید آبدیت داشبرد که راحته و خودتون میتونید انجامش بدید.امlt+2یکم سخته توصیه میکنم بدید بیرون.تنها چیزی هم که لازمه اینه که واستید بالا سر طرف(با توجه به اینکه بعضا قطعه ای رو برمیدارن)همین.
لطف کن بی زحمت ورژن فریم ویرت و داشبردتو بگو؟(اگه نمیدونی بگو کی آبدیت کردی؟
خیلی مخلصیم....
چشم دوست عزیز من فریم ورت دستگاه هو اعلام می کنم...خدمتتون..بیشتر بخاطر بازی بتلفیلد 3 می خوام آپدیت کنم چون بعضی از دوستان گفتن باید حتما آپدیت کنی....در هرصورت ممنونم از پاسخ گویی تون...
12-12-2011, 16:00
دوست عزیز بدین بیرون (ترجیحا همون آقا میثم اگه تهرانین چون تا جایی که یادمه از خود ایشون خریدین) ، بگین که حتما هم داشبورد 13599 رو بزنه ، بعد از این آپدیت داشبورد 9504 هم مثل 0225 ها رایت پروتکتد میشن ، بعد خودشون واستون آنلاک میکنن و LT+2.0 میزنن ، دیگه هیچ مشکلی با هیچ بازی نخواهید داشت... فقط حتما بگین که یه وقت داشبورد 13604 یا 14699 نزنن واستون چون یه مقدار دردسره...
آقا دستتون درد نکنه ماشالله خوب حافظه ای داریدا....
amin200200
12-12-2011, 17:28
سلام
دوستان عزیز بنده یک دستگاه xbox مدل Elite ولی خیلی وقته ازش استفاده نکردم الان بازی های جدید رو اجرا نمیکنه حتی چند وقت پیش بازی نید فور اسپید هات پورسوئیت رو هم اجرا نکرد خواهشی که دارم اینه که منو راهنمایی کنید که چه کارایی رو باید انجام بدم که به دستگاه آسیبی وارد نشه راستی از فریمور و LT دستگاهم چه جوری با خبر بشم و اینه آپدیت دستگاه فقط نرم افزاری هست یا به کار سخت افزاری هم نیاز هست . پیشاپیش از دوستان متشکرم .
سلام
ورژنی که روی دستگاه زده 2.0.126.25 بعضی از بازیها رو اجرا نکرده نیازی به آپدیت داره؟
سلام
ورژنی که روی دستگاه زده 2.0.126.25 بعضی از بازیها رو اجرا نکرده نیازی به آپدیت داره؟
بله لازمه.شما باید داشبرد13599رو بریزید و همچنین lt+2با این کار همه شون قابل اجراست
-------------------------------------------
سلام
دوستان عزیز بنده یک دستگاه xbox مدل Elite ولی خیلی وقته ازش استفاده نکردم الان بازی های جدید رو اجرا نمیکنه حتی چند وقت پیش بازی نید فور اسپید هات پورسوئیت رو هم اجرا نکرد خواهشی که دارم اینه که منو راهنمایی کنید که چه کارایی رو باید انجام بدم که به دستگاه آسیبی وارد نشه راستی از فریمور و LT دستگاهم چه جوری با خبر بشم و اینه آپدیت دستگاه فقط نرم افزاری هست یا به کار سخت افزاری هم نیاز هست . پیشاپیش از دوستان متشکرم .
خوب ببینید ما دو تا آبدیت داریم.
یکی داشبرد که با یه فلش میشه آبدیت کرد.
اونیکی هم آبدیت فریم ویر هست که یجورایی سخت افزاری هست.
اگه آموزش مربوطه رو میخواید باید مدل درایوتون و کنسولتون رو بگید.
و در ضمن نمیشه ورژن فریم ویر رو فهمید.ولی با زمان آبدیت قبلی میشه حدودی حدس زد
amin200200
13-12-2011, 16:13
اگه آموزش مربوطه رو میخواید باید مدل درایوتون و کنسولتون رو بگید.
و در ضمن نمیشه ورژن فریم ویر رو فهمید.ولی با زمان آبدیت قبلی میشه حدودی حدس زد
سلام
ممون دوست عزیز از راهنمایی، اما منظورتون از مدل درایو و کنسول چی هستش؟ و اینها رو چه جوری اعلام کنم ؟و همینطور آپدیت قبلی رو متوجه نشدم . فقط میدونم داداشم چند وقت پیش به صورت آنلاین آپدیتش کرد و بعد از اون هم من بازی red dead رو که خودم رایتش کرده بودم بازی کردم ( مشکلی در کپی خور بودن نداشت ) . اگه ممکنه راهنمایی کنید تا مدل درایو و کنسول رو اینجا اعلام کنم .
سلام
ممون دوست عزیز از راهنمایی، اما منظورتون از مدل درایو و کنسول چی هستش؟ و اینها رو چه جوری اعلام کنم ؟و همینطور آپدیت قبلی رو متوجه نشدم . فقط میدونم داداشم چند وقت پیش به صورت آنلاین آپدیتش کرد و بعد از اون هم من بازی red dead رو که خودم رایتش کرده بودم بازی کردم ( مشکلی در کپی خور بودن نداشت ) . اگه ممکنه راهنمایی کنید تا مدل درایو و کنسول رو اینجا اعلام کنم .
آها شرمنده دقت نکردم خوب مدل کنسولتون الایت هست.
الان باید بگید مدل درایوتون چیه.برای این کار پنل جلویی دستگاه رو باز کنید بعدش یه سوراخ میبینید که توش یه سیمه.بگید رنگ اون سیم چه رنگیه.طبق شکل زیر:
ببینید اون سیم توی اون سوراخ چه رنگیه؟
بعد رنگ اون سیم رو اعلام کنید.در ظمن این موضوع دیگه مربوط میشه به این تاپیک:
مدل درایو رو اونجا اعلام کنید تا بحث رو اونجا ادامه بدیم
دوست عزیز من خودم میتونم داشبرد13599رو بریزیم؟ با usb میشه ؟از کجا گیر بیارم؟
lt+2 چی ؟ اینم میشه با usb بریزم؟
دوست عزیز من خودم میتونم داشبرد13599رو بریزیم؟ با usb میشه ؟از کجا گیر بیارم؟
lt+2 چی ؟ اینم میشه با usb بریزم؟
آره میتونی بریزی.
خوب این لینک دانلودش هست:
فلش رو فرمت کنید و بعد پوشه$system updateرو مستقیما بریزید تو فلش.
در ضمن چون احتمالا فریم ویرتون قدیمیه کپی خورتون میپره پس باید آماده باشید بعد آبدیت داشبردlt+2رو هم بریزید.
همونطور که برای بار چندم میگم باید مدل درایو و کنسولتون رو بگید تا آموزشlt+2 ریختن رو بزارم.در ضمن این کار سخته اگه نگران هستید توصیه میکنم بدید بیرون چون کار فلش و این چیزا نیست و یکمی سخته.
در ضمن اگه قسط داریمlt+2بریزید تو این تاپیک مدل کنسول و درایوتون رو بگید:
forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
Amir_Aryan
14-12-2011, 11:21
دوستان من اين داشبرد جديد رو ريختم و نميتون بتلفيدوكال اف بازي كنم يعني بعد از 2 دقيقه كه تو بازي هستم كنسول ريست ميشه راهنمايي كنيد ؟
درضمن ميتونم داشبرد رو دوباره به 13599 برگردونم؟
14-12-2011, 16:25
ساجد توی چند پست بالاتر اطلاعات کنسولو داده بودن...
ببین LT+ 2.0 زدن توی فت ها کار آسونیه... ولی توی اسلیم کلا سخته... 9504 هم روی داشبورد های قدیمی هم تقریبا آسونه... ولی اگه 9504 رو آپدیت کنی به 13599 ، عین 0225 ها میشن و کار مثل 0225 میشه... واسه همین من توصیه میکنم حتما بده بیرون واسه LT+ 2.0 ...
امروز بعد از کلی هماهنگی دستگاه بردم پیش میثم...
نمی دونم دقیقا چی کار کرد ولی روی آی سی درایو کار کرد....35000 نا قابل هم دریافت کرد.....
Amir_Aryan
16-12-2011, 16:30
وستان من اين داشبرد جديد رو ريختم و نميتون بتلفيدوكال اف بازي كنم يعني بعد از 2 دقيقه كه تو بازي هستم كنسول ريست ميشه راهنمايي كنيد ؟
تو بازی میره ولی ریست میشه ؟ باید تا عرضه LT3 صبر کنید
نه نمیشه به دشبرد قبلی برگردونید !
وستان من اين داشبرد جديد رو ريختم و نميتون بتلفيدوكال اف بازي كنم يعني بعد از 2 دقيقه كه تو بازي هستم كنسول ريست ميشه راهنمايي كنيد ؟
شما از تایتل آّدیت استفاده کنید.
اگه نشدCACHرو پاک کنید.
اگه نشد از روی هارد بازی رو پاک کنید.
اگه نشد تاlT+3صبر کنید
سلام
بعد از عدم اجرای موتور اسپورت 4 ایکس باکسم بردم بیرون ال تی جدید روش ریختن
حالا froza motosport 4 را بدون هیچ مشکلی بازی می کنم.
اما وقتی می خواهم از قابلیت کینکتش استفاده کنم میگه باید داشبورد را آپدیت کنی.
من آخرین نسخه یعنی 14699 را دانلود کردم اما می ترسم آپدیت کنم.
اگر آپدیت کنم می توانم باز هم از فروزا استفاده کنم؟
شنیدم چند بازی که ap دارند نمیشه، اگه فقط چند بازی باشه اشکال نداره
من فقط چند بازی خاص مثل pes 2012 , froza 4, و چند بازی قدیمی دیگه را آن هم به صورت آفلاین بازی می کنم.
اگه داشبوردم را آپدیت کنم این بازی هایی که گفتم اجرا میشن؟
farhad_fmg
18-12-2011, 08:25
سلام
ديروز منم دستگاه اپديت كردم مي گفت همون lt2 الان همه بازيها اجرا ميشه بجز سري كال اف.
ورژن بلكاوپز پيغام unsupport ميده ورژن mw3 بعد از 2دقيقه از بازي خارج ميشه .پيغام ميده بايد dvd تميز كني و دستگاه ريست كنيد!!!!!
cash پاك كردم ولي اين" تايتل اديت" كه گفتي يعني چي؟
در ضمن اگه بايد تا امدن lt3 صبر كنيم يعني كسي تو ايران نميتونه كال اف بازي كنه؟!!!!!!
p3yman_xl
18-12-2011, 11:15
سلام
بعد از عدم اجرای موتور اسپورت 4 ایکس باکسم بردم بیرون ال تی جدید روش ریختن
حالا froza motosport 4 را بدون هیچ مشکلی بازی می کنم.
اما وقتی می خواهم از قابلیت کینکتش استفاده کنم میگه باید داشبورد را آپدیت کنی.
من آخرین نسخه یعنی 14699 را دانلود کردم اما می ترسم آپدیت کنم.
اگر آپدیت کنم می توانم باز هم از فروزا استفاده کنم؟
شنیدم چند بازی که ap دارند نمیشه، اگه فقط چند بازی باشه اشکال نداره
من فقط چند بازی خاص مثل pes 2012 , froza 4, و چند بازی قدیمی دیگه را آن هم به صورت آفلاین بازی می کنم.
اگه داشبوردم را آپدیت کنم این بازی هایی که گفتم اجرا میشن؟
یک سری از آپدیت ها مخصوص کینکت هستند و ربطی به دستگاه ندارند؛ بنابراین شما میتونی با خیال راحت آپدیت کنی. فقط آنلاین باز ینکنید.
سلام
ديروز منم دستگاه اپديت كردم مي گفت همون lt2 الان همه بازيها اجرا ميشه بجز سري كال اف.
ورژن بلكاوپز پيغام unsupport ميده ورژن mw3 بعد از 2دقيقه از بازي خارج ميشه .پيغام ميده بايد dvd تميز كني و دستگاه ريست كنيد!!!!!
cash پاك كردم ولي اين" تايتل اديت" كه گفتي يعني چي؟
در ضمن اگه بايد تا امدن lt3 صبر كنيم يعني كسي تو ايران نميتونه كال اف بازي كنه؟!!!!!!
دوست عزیز من خودم دیروز MW3 رو بازی کردم، اما به صورت آفلاین و نه آنلاین.
شما این بازی رو به صورت آفلاین میتونی بازی کنی. اگر ارور میده احتمالا اشکال از دیسک بازی با ایمیج هست. بازی رو دوباره رایت کنید.
در آخر به دوستان تاکید میکنم تا آمدن lt3 آنلاین بازی نکنید!
دوستان سلام و علیک...:31:
اپدیت جدید و بدون دردسر اومده برای داشبورد که کپی خور دستگاه نابود نشه؟؟
Reza31001
19-12-2011, 11:59
نه
به سایت زیر برو هر وقت اون IN PROGRESS ــی که مربوط به نوع درایو کنسولت هست( برای LT+ v3.0) تبدیل به RELEASED شد از فردا پس فرداش میتونی ببری برات lt+3 بریزن و حالش رو ببری
king pooya
19-12-2011, 23:29
ببخشید من ۲ تا سوال داشتم
بازی driver san francisco و gta vi اومده ?
و نیازه به update جدید داره ؟ lt+2
تمام این سوالات مربوط به xbox هاست
ممنون میشم جوابمو بدید
:40::11::10:
Alex Fera
20-12-2011, 13:29
دوستان سلام و علیک...:31:
اپدیت جدید و بدون دردسر اومده برای داشبورد که کپی خور دستگاه نابود نشه؟؟
شما با همین Lt2+ هم میتونید روی داشبرد جدید بیشتر بازیها رو اجرا کنید،اون هایی هم که مشکل دارن با Title Update ردیف میشن.................
من خودم دیشب دستگاه رو آپدیت کردم و تا الان هر بازی گذاشتم اجرا کرده به جز MW3...............
یعنی الان با lt2 نمیشه MW3 رو بازی کرد؟؟؟
الان اخرین آپدیت چه ورژنی هست؟؟با lt2 میشه ریخت روش؟
یعنی الان با lt2 نمیشه MW3 رو بازی کرد؟؟؟
الان اخرین آپدیت چه ورژنی هست؟؟با lt2 میشه ریخت روش؟
ببینید آخرین ورژن فریمویرLt+2هست.که این ورژن بعد از آبدیت داشبرد بعضی بازی هارو بعد از پاک کردن کچ و تایتل آبدیت اجرا نمیکنه بعضی هارم میکنه.اینم بستگی به شانست داره که کدوم بازی بشه.معمولاraymanوmw3بیشتر از همه مشکل داشته تا الان ولی نمیشه دقیق گفت
Alex Fera
21-12-2011, 12:53
RayMan:Origins رو روی داشبرد جدید تموم کردم،MW3 هم با TU ردیف شد،کلا توصیه میکنم اگه LT2 دارید آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد.......................
king pooya
21-12-2011, 12:56
سلام
چطوری میشه xbox 360 رو update کرد ؟ که بازی های جدید رو بخونه ؟
:) :) :20:
nima0661
21-12-2011, 13:59
c4 اعلام کرد ال تی 3 برای لایت ان هم رفت واسه مرحله تست:33::33::33::33::15::thumbsup::thumbsup:
RayMan:Origins رو روی داشبرد جدید تموم کردم،MW3 هم با TU ردیف شد،کلا توصیه میکنم اگه LT2 دارید آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد.......................
آقا ولی من موافق نیستم:دی
خیلی مشکل میتونه پیش بیاد.سری که درد نمیکونه رو که دستمال نمیبندن فعلا بازی خاصی نیومده که داشبرد جدید میخواد و با توجه به دردسر هاش توصیه نمیکنم بریزند.ولی خوب محیط گرافیکی داشبرد جدید هم خیلی بهتر شده
aminbinazir
21-12-2011, 15:26
کــــــــــــــــــــمـــ ــــــــــــــک.
سلام دوستان.من چند ماه پیش xbox رو به نت وصل کردم خواست آپدیت دانلود کنه منم نفهمیدم زدم یس.تانصفش دانلود کردم بعد اینترنت اومد بیرون.آپدیت ناقس دانلود شد.همون آپدیت ناقصرو نصب کرد.الان فقط میتونم دمو های خود دستگاه رو بازی کنم و کینکت هم دیگه نمیشناخت.همین چند روز پیش آپدیت جدید رودانلود کردم و رو xbox نصب کردم گفتم شاید اینتوری درست بشه.دستگاه با این آپدیت جدیده یکم بهتر شده ولی بازم خیلی کار ها رو نمیتونه انجام بده.ولی کینکت رو ساپرت میکنه و بهتر شده.خـــــواهــــش میکنم کمکم کنید:19:
HESAM_5700
21-12-2011, 15:41
خیلی مشکل میتونه پیش بیاد.سری که درد نمیکونه رو که دستمال نمیبندن فعلا بازی خاصی نیومده که داشبرد جدید میخواد و با توجه به دردسر هاش توصیه نمیکنم بریزند.ولی خوب محیط گرافیکی داشبرد جدید هم خیلی بهتر شده
زیادم مشکل نداره :دی
دردسرش یه تیتل آپدیت + بازی کردن یه سری از بازیها از روی دیسک ( تو هارد باشه مشکلــی که من داشتم پیش میاد : دی disk athurize و این بحثا :/ . )
بــرا کینکت که خــیلی بهتر شده ! .:40:
سلام دوستان.من چند ماه پیش xbox رو به نت وصل کردم خواست آپدیت دانلود کنه منم نفهمیدم زدم یس.تانصفش دانلود کردم بعد اینترنت اومد بیرون.آپدیت ناقس دانلود شد.همون آپدیت ناقصرو نصب کرد.الان فقط میتونم دمو های خود دستگاه رو بازی کنم و کینکت هم دیگه نمیشناخت.همین چند روز پیش آپدیت جدید رودانلود کردم و رو xbox نصب کردم گفتم شاید اینتوری درست بشه.دستگاه با این آپدیت جدیده یکم بهتر شده ولی بازم خیلی کار ها رو نمیتونه انجام بده.ولی کینکت رو ساپرت میکنه و بهتر شده.خـــــواهــــش میکنم کمکم کنید:19:
خوب چه کارهایی؟دقیقا بگو
----------------------------------------------
زیادم مشکل نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دردسرش یه تیتل آپدیت + بازی کردن یه سری از بازیها از روی دیسک ( تو هارد باشه مشکلــی که من داشتم پیش میاد : دی disk athurize و این بحثا :/ . )
بــرا کینکت که خــیلی بهتر شده ! .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه میدونی چیه برا بعضی ها با این کار ها هم مشکل دار میشه.کلا اوضاعیه برای بعضی ها با یه سری کارهای کوچیک میشه.برای یعضی ها هم که اوضاعیه:دی
HESAM_5700
21-12-2011, 15:43
احتمالاً بازی اصلی اجرا میکنه و کپی هارو اجرا نمیکنه ؟!
اگه اینطوریه که LT پریده باید ببرید براتون LT+2 بزنن تا درست شه ! .
aminbinazir
21-12-2011, 19:55
منظورم از کارها اجرای بازی. همه ی بازی هارو به شکل فیلم باز میکنه.رفتم بدم درستش کنن گفتن 150 تومان پول میگیرن.چه خبره؟؟؟.کمک کنید.من نمیدونم l2t+ چیه و چجوری نصب میشه
منظورم از کارها اجرای بازی. همه ی بازی هارو به شکل فیلم باز میکنه.رفتم بدم درستش کنن گفتن 150 تومان پول میگیرن.چه خبره؟؟؟.کمک کنید.من نمیدونم l2t+ چیه و چجوری نصب میشه
ببین شما گفتی آبدیت کردی بهتر شده وضعش ولی بازم خیلی کار هارو انجام نمیده
دقیقا چه کارهاری رو انجام نمیده اونارو بگو؟
حالا باید فعلا دقیق بدونیم چه کارهایی رو کنسولت انجام نمیده خواهشا بگو:
بعد اون معلوم میشه که باlt+2حل میشه یا نه
aminbinazir
21-12-2011, 20:02
فقط بازی رو اجرا نمیکنه و وقتی میخوام برم xbox live نمیتونه به نت وصل بشه.بازی هایی که قبلا رو هاردم ریختم رو هم میگه دیسک ارجینال نیست
فقط بازی رو اجرا نمیکنه و وقتی میخوام برم xbox live نمیتونه به نت وصل بشه.بازی هایی که قبلا رو هاردم ریختم رو هم میگه دیسک ارجینال نیست
ببین تنها مشکل شما اینه که فریمویرتون فلش شده به استوک و برای اینکه درستش کنید بایدlt+2بریزد کار این هم150تومن نیست.با 30تومن اینا حله.
شما مدل درایوت و کنسولت چیه؟
aminbinazir
22-12-2011, 13:12
xbox elite
xbox elite
دوست عزیز من میخوام آموزش مربوطه رو ارایه بکنم که توش نحوه ریختنlt+2هست و برای این باید مدل درایوتون رو هم بگید.
البته بیرون هم این کارو میکنن ولی نباید30بیشتر بگیرن.ببرش پیش یه آدم مطمین
aminbinazir
22-12-2011, 19:18
از کجا باید بفهمم مدل درایوم چیه؟اگه خودم بخوام درستش کنم ممکنه بد تر بشه؟اگه بد تر بشه میشه باز با همون 30 تومان درستش کرد؟
از کجا باید بفهمم مدل درایوم چیه؟اگه خودم بخوام درستش کنم ممکنه بد تر بشه؟اگه بد تر بشه میشه باز با همون 30 تومان درستش کرد؟
ممکن حتی با یه اشتباه کنسول به فنا بره و با 150تومن هم درست نشه.
به نظرم بدی بیرون بهرته.
برای فهمیدن درایو هم باید چنل جلویی کنسول رو باز کنی کنار درایو یه سوراخ هست که توش یه سیم هست با رنگ اون سیم میشه فهمید درایو چه مدلیه
Alex Fera
22-12-2011, 20:36
مثلا چه مشکلی؟؟؟
من که تا حالا مشکلی ندیدم،امروز هم GeoW3 رو امتحان کردم،راحت اجرا شد.................
دستگاه من هم اسلیم با درایو DG-16D4S هستش................
محیط گرافیکی هم البته بعد از یه مدت مثل تمام داشبردهای قبلی تکراری میشه،البته بهرته دیگه نگیم داشبرد اسمش به Home تغییر پیدا کرده.....................
AMINHETFIELD
28-12-2011, 11:09
با سلام خدمت دوستان.
من 2 یا 3 ماهی هست که یک XBOX Slim خریدم.
وقتی خریدم روش LT 2 بود.
هیچ مشکلی هم با بازی ها ندارم.
حالا چند تا سوال دارم.
1-این داشبرد جدید رو بریزم با نه؟
2-اگه بریزم LT 2 میپره؟
3-اگر LT 2 از بین نره ، مشکلی با اجرای بازی ها ندارم؟
4-اگر از بین بره چیکار کنم؟
5-لینک دانلودشو اگر زحمتی نیست برام قرار بدین.
با تشکر
Alex Fera
28-12-2011, 11:34
با سلام خدمت دوستان.
من 2 یا 3 ماهی هست که یک XBOX Slim خریدم.
وقتی خریدم روش LT 2 بود.
هیچ مشکلی هم با بازی ها ندارم.
حالا چند تا سوال دارم.
1-این داشبرد جدید رو بریزم با نه؟
2-اگه بریزم LT 2 میپره؟
3-اگر LT 2 از بین نره ، مشکلی با اجرای بازی ها ندارم؟
4-اگر از بین بره چیکار کنم؟
5-لینک دانلودشو اگر زحمتی نیست برام قرار بدین.
با تشکر
1-اگه Live نمیرید مشکل نداره،بریزید
2-خیر،مشکلی پیش نمیاد
3-طبعا نه دیگه
4-امکان نداره از بین بره،چون شما با این کار فریمور مادربرد دستگاه رو آپ میکنید و Lt برای تعویض فریمور درایو دستگاه هستش،اگه هم مشکلی پیش بیاد میرید LT3 میریزید یا اگه نخواید لایو برید و بازیه ارو پچ کنید دوباره LT2 میریزید
5-از قسمت دانلود سایت Xbox.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن
28-12-2011, 11:37
در صورت آپدیت بازی های XGD3 و AP2.5 دیگه اجرا نمیشن ، که با پاک کردن کش کنسول جرا میشن :)
AMINHETFIELD
28-12-2011, 13:30
دوستان یعنی مشکلی برام پیش نمیاد ولی در صورت اجرا نشدن بازی ها ، با پاک کردن کش مشکل حل میشه؟
در ضمن Save بازی ها پاک میشه؟
مشکلی برای save ها به وجود نمی آید که؟
28-12-2011, 16:27
درسته ، با پاک کردن کش مشکل حل میشه...
واسه سیو هم مشکلی پیش نمیاد...
دوستان یعنی مشکلی برام پیش نمیاد ولی در صورت اجرا نشدن بازی ها ، با پاک کردن کش مشکل حل میشه؟
در ضمن Save بازی ها پاک میشه؟
مشکلی برای save ها به وجود نمی آید که؟
ببخشید رفقا ولی به نظرم آپدیت نکن حالا مگه کمو کاستی داری میخوای آپدیت کنی؟بیخیال بشین بازیتو بکن حالشو ببر:46: یهو دیدی آپدیت کردی زدحال شد:13:
AMINHETFIELD
29-12-2011, 19:35
ببخشید رفقا ولی به نظرم آپدیت نکن حالا مگه کمو کاستی داری میخوای آپدیت کنی؟بیخیال بشین بازیتو بکن حالشو ببر:46: یهو دیدی آپدیت کردی زدحال شد:13:
والا درست میگی
ولی کرمه.
من هیشه گوشیم ، تلوزیونم ، بایوسه مادربوردم ، حتی MP3 player رو آپدت میکنم.
چون همیشه تغییرات خوبی توش به وجود میاد.
29-12-2011, 19:59
والا درست میگی
ولی کرمه.
من هیشه گوشیم ، تلوزیونم ، بایوسه مادربوردم ، حتی MP3 player رو آپدت میکنم.
چون همیشه تغییرات خوبی توش به وجود میاد.
منم همیشه این کرمو دارم :دی رو گوشی بیچارم روزی 3-4 تا رام می زدم : ))
آپدیت کنید مشکل مهمی به وجود نمیاد :) همه چی با کش و تایتل آپدیت حل میشه :)
Alex Fera
29-12-2011, 20:20
اگه الایت یا آرکید دارید و در صورتی که LT3 ندارید آپ نکنید بهتره.................
رو اسلیم با LT+2 جواب میده و مشکلی نداره
shabgard2525
15-01-2012, 23:06
سلام رفقا،
من يه مشكل جدى دارم اونم اينه كه وقتى مىخام اين آبديت جديدو بزنم موقع نصب كامل نميشه و آخرش گير ميكنه وبعد چند دقيقه اين كدو نشون ميده :
3151_396b_1600_2203_c000_0001
رفتم تو سايت xbox اما توضيحى براش ننوشته بود،پيش دو نفر هم بردم ولى هيچ كدوم نتونستن كارى بكنن نميدونم مشكل چيه، (فايل هم خراب نيست)اگه ابديت نشه نميتونم بازيهاى جديدو بازى كنم.
اينم مشخصات كنسولم:
داشبورد: 2.0.12625.0
ريجن: ntsc uc-2008
درايو: سامسونگ
مادربورد: فالكون
joykiller360
19-01-2012, 19:40
سلام رفقا،
من يه مشكل جدى دارم اونم اينه كه وقتى مىخام اين آبديت جديدو بزنم موقع نصب كامل نميشه و آخرش گير ميكنه وبعد چند دقيقه اين كدو نشون ميده :
3151_396b_1600_2203_c000_0001
رفتم تو سايت xbox اما توضيحى براش ننوشته بود،پيش دو نفر هم بردم ولى هيچ كدوم نتونستن كارى بكنن نميدونم مشكل چيه، (فايل هم خراب نيست)اگه ابديت نشه نميتونم بازيهاى جديدو بازى كنم.
اينم مشخصات كنسولم:
داشبورد: 2.0.12625.0
ريجن: ntsc uc-2008
درايو: سامسونگ
مادربورد: فالكون
سلام... دوست عزیز مشکل شما درایوتون هست نه اپدیت ها رو بعضی درایو های سامسونگ این مشکل پیش میاد
Alex Fera
19-01-2012, 20:54
به به آقا میثم،چند وقت بود تو P30 ندیده بودیمتون؟؟؟
sorry for off topic
sadeq.ronaldo
23-01-2012, 19:11
سلام به همگییییییییییییییییی...
تورو خدا اول جواب منو بدین ...من حدود دو ماه پیش کنسولم رو بردم بیرون و آپدیت کردن..
بعدش بازی bodycount رو راحت اجرا کردم و درست شد.چون قبل اینکه ببرم بیرون bodycount رو اجرا نمی کرد...الان کنسول من که bodycount رو اجرا میکنه بازی هایی مثله GOW3 یا MW3 یا HALO:REACH رو هم میتونه اجرا کنه ؟؟؟یا باز برای اینا باید ببرمش آپدیت کنن بیرون ؟؟؟
سلام به همگییییییییییییییییی...
تورو خدا اول جواب منو بدین ...من حدود دو ماه پیش کنسولم رو بردم بیرون و آپدیت کردن..
بعدش بازی bodycount رو راحت اجرا کردم و درست شد.چون قبل اینکه ببرم بیرون bodycount رو اجرا نمی کرد...الان کنسول من که bodycount رو اجرا میکنه بازی هایی مثله GOW3 یا MW3 یا HALO:REACH رو هم میتونه اجرا کنه ؟؟؟یا باز برای اینا باید ببرمش آپدیت کنن بیرون ؟؟؟
اگه لایو نرفتی و داشبرد14699رو نریختی بله به راحتی اجرا میشه
sadeq.ronaldo
24-01-2012, 10:47
اگه لایو نرفتی و داشبرد14699رو نریختی بله به راحتی اجرا میشه
ممنون از جوابتون...
من کلا لایو نمیرم اصلا ...
1) اما همون موقع که بردم سیستمم رو بیرون و درستش کرده اگه 14699 ریخته باشه چی ؟؟؟
اصلا دو ماه پیش 14699 بوده یا نه ؟؟؟
باز اگه بازی هایی که گفتم و اجرا کنم مثل bodycount یک گزینه نمیاد که آپدیت کنه یا نه ؟؟؟
من همون سری قبول کردم آپدیت سی دی bodycount که وسطش گیر کرد و مجبور شدم بدم بیرون درستش کنن..دیگه این سی دی ها جدید این پیغام رو نمیده موقع اجرا ؟؟؟اگه داد چی ؟؟
2) بعد میخواستم بدونم بازی های Assassin's Creed Revelations و The Elder Scrolls V Skyrim ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Saints Row The Third ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم میتونم اجرا کنم ؟؟؟؟
بازم ممنون از جوابا خوبتون
king pooya
30-01-2012, 23:57
لطفآ جوابمو بدید . ممنون میشم
بازی marvel vs capcom 3 من دارم
وقتی میزارم تو xbox یچیزی میاد میگه میخایی update شه یا نه ؟
من اگه اره رو بزنم -- xboxam میپره ؟
به +lt چند لازم داره ؟
توروخدا جواب بدید
دارم از استرسه اینکه نخونه میترکم
r.fathany
01-02-2012, 02:52
سلام به همگی. من تازه کارِ تازه کار هستم. حدود 10 صفحه از انجمن رو هم مطالعه کردم و یه سری اصلاعات به دست آوردم؛ اما درست و دقیق متوجه نشدم.
من یه ایکس باکس Arcade داشتم که بعد از یک سال و نیم دادم به داییم. اون موقع PES10 رو بازی می کردم. وقتی که PES12 اومد، بازی روی کنسول اجرا نشد و داییم خودش برده بود دستگاه رو پیش فروشنده و آپدیتش کرده بود. بعد از اون فقط و فقط PES12 روی کنسول اجرا می شد و حتی کال آف MW3 هم اجرا نمی شه روش. دلیلش رو هم که از فروشنده پرسیدم، گفتش که فاصله ی دو تا آپدیتی که ارائه شده دو هفته بوده و شما باید بیاری تا دوباره دستگاه رو آپدیت کنیم؛ اون وقت درست می شه. الان هم دستگاه دست داییم هست و دست خودم نیست. حالا من چی کار کنم که بتونم بازی های جدید رو روش اجرا کنم؟
من اصلا به ایکس باکس لایو وصل نمی شم و در کل دستگاه به "نت" وصل نشده.
می خواستم بدونم آیا با آپدیت کردن داشبورد به نسخه ی 2.0.13604.0 یا نسخه ی جدید تر، می شه بقیه ی بازی ها رو انجام داد یا نه؟
و این که آیا می تونم PES10 رو هم با این آپدیت بازی کنم یا باید کلا بی خیالش بشم؟
اگه یه توضیح مختصری هم در مورد LT و نسخه های مختلفش از جمله LT+2.0 و LT3 که خیلی ازش بحث می شه بدید ممنونتون می شم. تا جایی که فهمیدم ارتقای LT سخت افزاری انجام می شه و به لایو باز ها مربوط می شه. امیدوارم درست متوجه شده باشم!
با سپاس فراوان. یا علی.
sadeq.ronaldo
01-02-2012, 17:53
سلام ..تو فروم مشکلات سوال کردم اما کسی جواب نمیده
alirezami
01-02-2012, 23:02
زامبی چطوری آنلاین میشه؟!
سلام دوستان
با عرض پوزش از این سوالی که می پرسم!
من آخر آذر یه ایکس باکس اسلیم خریدم که lt2 داره ، حالا که lt3 اومده ، برای اجرای بازی هایی که قرار جدید بیاد ( تاکیدم بیشتر روی MASS EFFECT 3 هست ) باید حتما به lt3 آپدیت کنم؟ آیا این داشبورد جدید فقط از طریق لایو آپدیت میشه یا داخل دیسک بازی ها هم هست؟
منظورم اینه که آپدیت اجباری هست و برای بازی های جدید لازمه؟
مرسی از توجه شما :)
darkm4ster
02-02-2012, 01:02
یکی به من جواب بده لطفا
من lt2دارم تو دستگاه بازی مخصوص lt3انداختم به امید این که اجرا شه ولی نوشت که ساپرت نمی شه
حالا برام مشکلی پیش نمیاد که یعنی دستگاهم فلگ نمی شه که ؟
در ضمن کلا با lt2نمی شه بازی lt3 اجرا کد دیگه نه ؟
darkm4ster
02-02-2012, 01:09
یک سوال هم داشتم
درایو من خیلی ضعیف شده ولی بازی هایی ذو که دی وی دی هیش سالمه سالمه می خونه عوضش کنم؟
منظورم اینه که راحت عوض میشه دیگه مشکلی نداره که (مثلا اصل نباشه اونی که جدید می ندازم یا بزنه کلا دستگاه بسوزه و از این حرفا)
devasations3000
09-02-2012, 16:26
دوستان کسی هست بهم کمک کنه...
من your shape2012رو گرفتم ظاهرا ال تی3 میخواد منم تازه دادم بیرون ال تی 2 ریختن حالا اینو چجوری میتونم بازی کنم ؟
کسی بلده کمک کنه یکم اماتورم اسلیم 13599
یکی گفت باید بچ ال تی2 کنی
یه سوال دیگه من چجوری میتونم از دیسک فایلisoبگیرم؟
Leon-117
10-02-2012, 07:56
سلام.
امروز اومدم از طریق usb داشبورد رو به 14699 آپدیت کنم که وسط آپدیت ارور داد و گفت که نمیتونه فایل آپدیت رو از روی فلش بخونه.
راه حلی برا این مشکل هست؟
سلام.
امروز اومدم از طریق usb داشبورد رو به 14699 آپدیت کنم که وسط آپدیت ارور داد و گفت که نمیتونه فایل آپدیت رو از روی فلش بخونه.
راه حلی برا این مشکل هست؟
یه بار دیگه دانلود کن شاید مشکل دار بوده باشه اگه هم درست نشد باید دوباره فریمویر هارو بریزی
10-02-2012, 11:52
یه بار دیگه دانلود کن شاید مشکل دار بوده باشه اگه هم درست نشد باید دوباره فریمویر هارو بریزی
میشه توضیح بدی یه کم؟؟؟ چه فرمویر هایی؟؟؟
دوستان کسی هست بهم کمک کنه...
من your shape2012رو گرفتم ظاهرا ال تی3 میخواد منم تازه دادم بیرون ال تی 2 ریختن حالا اینو چجوری میتونم بازی کنم ؟
کسی بلده کمک کنه یکم اماتورم اسلیم 13599
یکی گفت باید بچ ال تی2 کنی
یه سوال دیگه من چجوری میتونم از دیسک فایلisoبگیرم؟
هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن... شما بازی رو بزار ببین اگه خواست آپدیت کنه ، خودت آپدیت رو دانلود کن از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بریز رو فلش و کنسول رو آپدیت کن ، بعدش میبینی XGD3 ها و AP2.5 ها اجرا نمیشن :دی حالا کش کنسول رو پاک کن ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اگه هم بعضی بازی ها اجرا نشدن از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) طریق تایتل آپدیتشون رو بریز...
بازی رو روی هارد کنسول هم نصب نکن...
Leon-117
10-02-2012, 12:14
اون مشکل قبلی من حل شد،یه بار فلش رو به Fat32 فرمت کردم و دوباره آپدیت رو ریختم...........
+
هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن...
درسته،بازی های XGD 3 روی ال تی 2 اجرا میشن ولی اکثر آپلودر ها بازی هارو قبل از آپلود پچ میکنن،فروشنده ها هم همون بازی پچ شده رو دانلود و رایت میکنن که باعث میشه اکثر بازی های جدید بازار روی ال تی 2 اجرا نشن......
منظورم ریختن استوک و داشبرد وlt+هست.
------------------------------------
اون مشکل قبلی من حل شد،یه بار فلش رو به Fat32 فرمت کردم و دوباره آپدیت رو ریختم...........
+
درسته،بازی های XGD 3 روی ال تی 2 اجرا میشن ولی اکثر آپلودر ها بازی هارو قبل از آپلود پچ میکنن،فروشنده ها هم همون بازی پچ شده رو دانلود و رایت میکنن که باعث میشه اکثر بازی های جدید بازار روی ال تی 2 اجرا نشن......
حرفتون درست ولی روشی ارایه شده که این مشکل رو حل میکنه
10-02-2012, 12:24
بازی های پچ شده LT+ 3.0 هم روی LT+ 2.0 اجرا میشن... من خودم اسکایریم رو پچ کرده بودم و با پاک کردن کش راحت روی LT+ 2.0 و 14699 بدون مشکل بازی کردم... و الان هم روی LT+ 3.0 و 14699 بدون مشکل دارم بازی میکنم :دی
منظورم ریختن استوک و داشبرد وlt+هست.
تعویض فرمویر درایو کمکی به مشکل گیر کردن آپدیت نمیکنه... این موضوع رو خودم تست کردم... اینقدر باید فلش بزنی تا جونت بالا بیاد :دی
Spaniuly
10-02-2012, 12:31
هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن... شما بازی رو بزار ببین اگه خواست آپدیت کنه ، خودت آپدیت رو دانلود کن از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fen-US%2Fxbox-360%2Fsystem-updates%2Fsystem-updates-info) و بریز رو فلش و کنسول رو آپدیت کن ، بعدش میبینی XGD3 ها و AP2.5 ها اجرا نمیشن :دی حالا کش کنسول رو پاک کن ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اگه هم بعضی بازی ها اجرا نشدن از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) طریق تایتل آپدیتشون رو بریز...
دست بر قضا 2 روز پیش اولین بازی که شما رو مجبور می کنه ال تی 3 بریزی اومد::46:
Darkness II
بازی شامل فایل هایی هست که به صورت آفلاین با اپدیت داشبورد dea رو تغییر می ده و باعث میشه xgd3 های قبلی رو هم نتونی اجرا کنی البته با پاک کردن کش می تونی قبلی ها رو باز دوباره بازی کنی ولی از این به بعد بازی های xgd3 همینجوری خواهند بود حتی بدتر از فورزا 4
استفاده از ال تی 3 دیگه اجباریه برای بازی های از این به بعد
تعویض فرمویر درایو کمکی به مشکل گیر کردن آپدیت نمیکنه... این موضوع رو خودم تست کردم... اینقدر باید فلش بزنی تا جونت بالا بیاد :دی
معمولا این قضیه داشبرد به خاطر شناسایی lt+پیش میومد برای همین فریم ویر استوک کار سازه
ولی به قول خودتون از اون کار ساز تر اینه که با فلش انقدر بخورونی بهش که قبول کنه:دی
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
دست بر قضا 2 روز پیش اولین بازی که شما رو مجبور می کنه ال تی 3 بریزی اومد::46:
Darkness II
بازی شامل فایل هایی هست که به صورت آفلاین با اپدیت داشبورد dea رو تغییر می ده و باعث میشه xgd3 های قبلی رو هم نتونی اجرا کنی البته با پاک کردن کش می تونی قبلی ها رو باز دوباره بازی کنی ولی از این به بعد بازی های xgd3 همینجوری خواهند بود حتی بدتر از فورزا 4
استفاده از ال تی 3 دیگه اجرباریه برای بازی های از این به بعد
جالبه یعنی بدون آبدیت داشبرد؟
خودتون تست کردین؟
خبر مطمینید صحیحه؟
Leon-117
10-02-2012, 13:25
حرفتون درست ولی روشی ارایه شده که این مشکل رو حل میکنه ولی این روش به نظرم ارزش نداره!
اگه فروشنده خودش topologyـه LT 2 رو روی ایمیج بازی بریزه خوبه(که اکثرا این کار رو نمیکن) ولی اگه کسی ال تی 3 نداشته باشه باید بازی رو بگیره،از بازی ایمیج بگیره-topolgy data رو به ایمیج اضافه کنه و بعد بازی رو دوباره رایت کنه!
بازی شامل فایل هایی هست که به صورت آفلاین با اپدیت داشبورد dea رو تغییر می ده و باعث میشه xgd3 های قبلی رو هم نتونی اجرا کنی البته با پاک کردن کش می تونی قبلی ها رو باز دوباره بازی کنی ولی از این به بعد بازی های xgd3 همینجوری خواهند بود حتی بدتر از فورزا 4روی ال تی 3 مشکلی بوجود نمیاد.
الان من داشبورد 14699 و LT 3 دارم.دارکنس 2 رو هم تموم کردم و مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم.....
+
یه سوال بی ربط!:
الان من بازی های 100% رایت شده رو هر دیسکی 5هزار تومن میخرم،خودم رایتر بگیرم به صرفه تره یا نه؟
10-02-2012, 14:07
الان من بازی های 100% رایت شده رو هر دیسکی 5هزار تومن میخرم،خودم رایتر بگیرم به صرفه تره یا نه؟
فقط با یه رایتر گرفتن کارت راه نمیافته ، باید یه نت نامحدودم بگیری :دی
Darkness II
استفاده از ال تی 3 دیگه اجرباریه برای بازی های از این به بعد
ببینید بازدهی که بازی های 97% روی LT+ 2.0 و 3.0 میدن با هم برابره...
اما اگه LT+ 3.0 بریزین ، بازی های با برنرمکس رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنین...
البته این نکته رو مطمئنم میدونستین اما در قالب یه مقدمه برای ادامه حرفام گفتم...
من خودم اصلا وسع (؟؟؟ :دی) ــم نمیرسه که بخوام 4-5 تومن بدم واسه بازی های برنرمکس...
پس همون 97% میخرم با قیمت 1800 هزار تومان :دی (البته معمولا دانلود میکنم بازی هامو)
تا به حال هم مشکلی نداشتم (بازی های اعصاب خورد کن مثل فورزا رو هنوز امتحان نکردم)...
نهایت مشکلی هم که ممکنه پیش بیاد اینه که رو هارد نصب نکنم و بعد یه مدت پدر لنزم در بیاد که اونم مهم نیست :دی
خودم هم چون اصولا کرمم بالاست الان LT+ 3.0 هستم :دی
به هر حال استیبلیتی بازی ها روی LT+ 3.0 و با برنرمکس 100% ــه ، اما من ، ترجیح میدم بازی هامو بدون برنرمکس بگیرم بقیه پولشو آدامس خرسی بخرم :دی و LT+ 2.0 و LT+ 3.0 هم تا وقتی پای برنرمکس و پچ در کار نباشه فرق نداره...
جالبه یعنی بدون آبدیت داشبرد؟
خودتون تست کردین؟
خبر مطمینید صحیحه؟
نه ساجد مث Final Fantasy آپدیت داشبورد داره ، دوباره پستشونو بخون...
این نکته رو هم بگم که بازی های پچ شده برای LT+ 3.0 ، با تایتل آپدیت و پاک کردن کش روی LT+ 2.0 هم اجرا میشن... پس هنوزم که هنوزه اگه مثل من نیازی به حتما بدون اشکال بازی کردن ندارین ، میتونین روی LT+ 2.0 بمونین...
pooriya_hp
10-02-2012, 14:47
سلام به دوستان عزیز ( برو بچ کنسول )
حال همگی خوبه ؟
عزیزان من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید .... !
------------------------------
1. روش ساده ی وجود داره که از تمام حجم هارد ( هارد اکسترنال که با usb وصل شده ) بهره ببریم ؟؟
2. من چندتا بازی گرفتم که بین این بازی ها soualCalibur V و MGS:HD بود و این دوتا باید با LT3.0 اجرا بشن و بقیه سازگار با LT2.0 اما سوال اینجاست که اگر اومدیم وو LT3.1 اومد امکان داره این دوتا بازی من دیگه روی LTجدیدتر از 3 اجرا نشن و من این وسط فقط همنشین ضرر بشم ؟؟؟
3. Forza4 من 2تا دیسک داره و سازگار با LT2.0 هست ، حالا سوال اینجاست که : قضیه این دیسک دوم چیه و بهترین روش برای ریختن روی هارد چه جوری هست ؟ و اینکه امکان داره این دیسک کرش کنه ؟؟
ممنون
Leon-117
10-02-2012, 18:11
سلام پوریا جان.....
1.بصوزت عادی نمیشه،ولی میشه وقتی هارد رو با X360 فرمت کردیم به PC وصل کنیم،توی هارد یه فولدر به اسم Xbox یا Xbox 360(اگه اشتباه نکنم)بوجود اومده که Hidden هست.میشه اسم این فولدر رو تغییر داد(مثلا اگه اسمش Xbox بوده اسمشو به Xbox 1 تغییر داد.)بعد دوباره هارد رو به X360 وصل کنیم و از 16 گیگ دیگه استفاده کنیم.(این کار رو میشه تا اونجایی ادامه داد که هارد پر بشه).حالا هروقت خواستی از 16 گیگ مورد نظرت(مثلا شما اسم 5 تا فولدر رو تغییر دادی و توی فولدر ذوم یه بازی هست که میخوای اونو اجرا کنی)استفاده کنی کافیه هارد رو به پی سی وصل کنی و اسم اون فولدر رو به اسم اصلیش تغییر بدی.(مثلا اگه اسم فولدر مورد نظرت رو Xbox 2 گذاشتی باید اسمشو به همون اسم اولیه که Xbox هست تغییر بدی.)
2.والا پارسا میگه بازی های پچ شده برای ال تی 3 روی ال تی 2 هم اجرا میشن(با پاک کردن کش و تایتل آپدیت)پس تا وقتی که بازی برای ال تی 2 داری،بازی ها رو بهتره تموم کنی بعد ال تی 3 بزنی.
فکر کنم C4eva گفته بود LT 3 آخرین کاستوم فرم ویری هست که برای X360 منتشر میکنه.یعنی کار X360 دیگه تمومه.(اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنید.)اگرم ال تی 3.1 بیاد خیلی بعیده که برای اجرا بازی ها نیاز به دوباره رایت کردن باشه.
3.توی دیسک دوم یه سری ماشن و پیست جدید هست.دیسک دوم مشکلی نداره و اگه 97% باشه هم میشه روی هارد نصبش کرد،مشکل اصلی دیسک اول هست که اگه 97% باشه وسط بازی ممکنه ارور بده و از بازی بپره بیرون،تنها راه حل هم بازی ای هست که 100% رایت شده باشه.(البته بعضی ها اصلا این ارور رو ندیدن،بعضی ها بعد 7-8 ساعت بازی با این ارور مواجه شدن و بعضی های دیگه مثل من توی همون 10 دقیقه اول بازیشون کرش کرده!)
pooriya_hp
10-02-2012, 18:24
سلام آقای لیون :دی
چطوری عزیز ؟
پس ما فعلا LT2 ها رو تموم میکنیم بعد میریم LT3 میریزیم ... !!
سر اون دوتا بازی که سازگار با 3 هستن هم فکر نکنم ضرر کنم :دی
------------
ممنون
darkm4ster
10-02-2012, 18:34
من ایکس باکس هارد نداره (ارکید هست) لنزش اخرای عمرشه هارد بگیرم بهتره یا به لنزم تیر خلاص بزنم (روزی 25ساعت با dvdخش دار بازی کنم :31:)و بعد لنزو عوض کنم
اخه لنز خیلی به صرفه تره (50هزار تومان )حساب کردم میشه 25باکس ادامس موزی خرید که اگه تو هر باکس 20تا باشه میشه چیزی حدوده 500بسته ادامس !!!که تو هر کدوم 5 تا هست و 2500تا ادامس میزنم به جیبم !!!
علاوه بر اون من خوده کنسولو 300خریدم حالا 1/3کلا قیمتشو بدم به هارد :19:
حالا می گید چی کار کنم هارد بخرو یا واستم لنزم بازنشسته شه عوضش کنم ؟
اگه اکستزنال بخرم و ازش استفاده کنم چی
(اگه میشه تو جوابتون الویت رو بنویسد که چی کار کنم بهتره
ممنون
من ایکس باکس هارد نداره (ارکید هست) لنزش اخرای عمرشه هارد بگیرم بهتره یا به لنزم تیر خلاص بزنم (روزی 25ساعت با dvdخش دار بازی کنم :31:)و بعد لنزو عوض کنم
اخه لنز خیلی به صرفه تره (50هزار تومان )حساب کردم میشه 25باکس ادامس موزی خرید که اگه تو هر باکس 20تا باشه میشه چیزی حدوده 500بسته ادامس !!!که تو هر کدوم 5 تا هست و 2500تا ادامس میزنم به جیبم !!!
علاوه بر اون من خوده کنسولو 300خریدم حالا 1/3کلا قیمتشو بدم به هارد :19:
حالا می گید چی کار کنم هارد بخرو یا واستم لنزم بازنشسته شه عوضش کنم ؟
اگه اکستزنال بخرم و ازش استفاده کنم چی
(اگه میشه تو جوابتون الویت رو بنویسد که چی کار کنم بهتره
ممنون
به نظرم لنز رو عوض کن و برای اینکه لنزت عمر کنه یه هارد هم بخر
اکسترنال هم نمیتونی از کل حجم استفاده کنی.
راستی مرد مومن چرا اینجا سوالتو پرسیدی تاپیک سوالات و راهنمایی های عمومی باید میپرسیدی
Spaniuly
10-02-2012, 19:48
روی ال تی 3 مشکلی بوجود نمیاد.
الان من داشبورد 14699 و LT 3 دارم.دارکنس 2 رو هم تموم کردم و مشکلی با بقیه بازی ها نداشتم.....
معذرت می خوام مگه من گفتم روی ال تی 3 مشکل داره این بازی؟ من به پست پارسا جواب دادم فکر کنم شما پست ایشون رو نخوندی و در نتیجه برداشت اشتباه از پستم کردی!
devasations3000
13-02-2012, 00:55
هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن... شما بازی رو بزار ببین اگه خواست آپدیت کنه ، خودت آپدیت رو دانلود کن از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fen-US%2Fxbox-360%2Fsystem-updates%2Fsystem-updates-info) و بریز رو فلش و کنسول رو آپدیت کن ، بعدش میبینی XGD3 ها و AP2.5 ها اجرا نمیشن :دی حالا کش کنسول رو پاک کن ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اگه هم بعضی بازی ها اجرا نشدن از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) طریق تایتل آپدیتشون رو بریز...
ابدیت نخواست گفت باک کن بعد بذار حالا چپیکار کنم بچ کنم حل میشه .....چطوریه؟
13-02-2012, 19:52
چه کاریه پس ، اگه واسه لایو نمیخواین بدون هیچ کاری همینطوری بزارین تو کنسول و بازی کنین...
amir69_k
21-02-2012, 17:03
فقط با یه رایتر گرفتن کارت راه نمیافته ، باید یه نت نامحدودم بگیری :دی
ببینید بازدهی که بازی های 97% روی LT+ 2.0 و 3.0 میدن با هم برابره...
اما اگه LT+ 3.0 بریزین ، بازی های با برنرمکس رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنین...
البته این نکته رو مطمئنم میدونستین اما در قالب یه مقدمه برای ادامه حرفام گفتم...
من خودم اصلا وسع (؟؟؟ :دی) ــم نمیرسه که بخوام 4-5 تومن بدم واسه بازی های برنرمکس...
پس همون 97% میخرم با قیمت 1800 هزار تومان :دی (البته معمولا دانلود میکنم بازی هامو)
تا به حال هم مشکلی نداشتم (بازی های اعصاب خورد کن مثل فورزا رو هنوز امتحان نکردم)...
نهایت مشکلی هم که ممکنه پیش بیاد اینه که رو هارد نصب نکنم و بعد یه مدت پدر لنزم در بیاد که اونم مهم نیست :دی
خودم هم چون اصولا کرمم بالاست الان LT+ 3.0 هستم :دی
به هر حال استیبلیتی بازی ها روی LT+ 3.0 و با برنرمکس 100% ــه ، اما من ، ترجیح میدم بازی هامو بدون برنرمکس بگیرم بقیه پولشو آدامس خرسی بخرم :دی و LT+ 2.0 و LT+ 3.0 هم تا وقتی پای برنرمکس و پچ در کار نباشه فرق نداره...
نه ساجد مث Final Fantasy آپدیت داشبورد داره ، دوباره پستشونو بخون...
این نکته رو هم بگم که بازی های پچ شده برای LT+ 3.0 ، با تایتل آپدیت و پاک کردن کش روی LT+ 2.0 هم اجرا میشن... پس هنوزم که هنوزه اگه مثل من نیازی به حتما بدون اشکال بازی کردن ندارین ، میتونین روی LT+ 2.0 بمونین...
سلام آقا این کاری که شما میگید با پاک کردن کش و tu میشه بازی lt3 را اجرا کرد من انجام دادم برای بازی mgs collection نشد اگر میشه بگید دقیقا منظورتون چی هست
shayan2626
03-03-2012, 13:53
سلام. چندتا سوال دارم!:20:
1-این اپدیت جدیده که تازه اومده تو live از کجا دانلود کنم؟(منظورم lt3 نیست)(منظورم اونیه که شکل صفحه ی اول که ایکس باکسو روشن میکنی تغییر میکنه )
2-اگه اپدیت کنم کپی خورم نمی پره؟
3-چه جوری اپدیت کنم؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه:
یه سایتم برای اپدیت یا پچ خود بازی می خوام؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی:40:
shayan2626
07-03-2012, 00:32
سلام. چندتا سوال دارم!:20:
1-این اپدیت جدیده که تازه اومده تو live از کجا دانلود کنم؟(منظورم lt3 نیست)(منظورم اونیه که شکل صفحه ی اول که ایکس باکسو روشن میکنی تغییر میکنه )
2-اگه اپدیت کنم کپی خورم نمی پره؟
3-چه جوری اپدیت کنم؟
یه سوال دیگه:
یه سایتم برای اپدیت یا پچ خود بازی می خوام؟
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییی:40:
اقا تو را به خدا جواب بدید لازم دارم .:19:
مرسی.:10:
amirhossein7
08-03-2012, 13:34
اقا تو را به خدا جواب بدید لازم دارم .:19:
مرسی.:10:
سلام دوست عزیز الان شما ال تی 2 رو دستگاهتون هست اره؟
خب اونی که میگی روشن میکنم میخوام عوض بشه اون مال داشبورده اگه وصل بشی لایو 2 تا چیز میاد آپدیت میکنی و بدش عوض میشی اونجوری که دوش داری ولی اون موقع دیگه نمیتونی بازیهای قبلی رو بازی کنی دیگه تازه باید بری آپدیت سخت افزاری هم بریزی دستگات بد همه بازیهای قبلی رو که رو ال تی 2 جواب میداد دوباره پچ شدشو گرونتر بخری پس فعلا این کارو نمیخواد بکنی بو بازی کن حالشو ببر تا چند ماه دیگه که همه بازیها ال تی 3 بخواد
هیچ وسیله ای نیومده که بتونه بدون ابدیت همه بازی ها را بخونه
Alex Fera
09-03-2012, 12:48
هیچ وسیله ای نیومده که بتونه بدون ابدیت همه بازی ها را بخونه
شما اگه دستگاتون قابلیت J-Tag شدن داشته باشه و این کار رو انجام بدید،دیگه نیاز به هیچ آپدیتی ندارید و هر دیسک بازی که داخل دستگاه بزارید اجرا میشه و از خیلی قابلیت های دیگه این نوع جیلبریک هم میتونید استفاده کنید.....................
شما اگه دستگاتون قابلیت J-Tag شدن داشته باشه و این کار رو انجام بدید،دیگه نیاز به هیچ آپدیتی ندارید و هر دیسک بازی که داخل دستگاه بزارید اجرا میشه و از خیلی قابلیت های دیگه این نوع جیلبریک هم میتونید استفاده کنید.....................
چیییییییییییییییی میگییییییییییییی داداش جدی!!!!
قربونت داداش یکم توضیح میدی چیکار میکنن که دیگه آپدیت نمیخواد؟؟؟
من شهرستانم پدرم در اومد اینقدر اومدم تهران لباف هی آپدیت کردم :41:
اگر همچین کاری میشه کرد چرا پس آپدیت میکنن باز ؟
ضرری برای دستگاه نداره ؟ شما خودت انجام دادی ؟
Spaniuly
09-03-2012, 23:56
چیییییییییییییییی میگییییییییییییی داداش جدی!!!!
قربونت داداش یکم توضیح میدی چیکار میکنن که دیگه آپدیت نمیخواد؟؟؟
من شهرستانم پدرم در اومد اینقدر اومدم تهران لباف هی آپدیت کردم :41:
اگر همچین کاری میشه کرد چرا پس آپدیت میکنن باز ؟
ضرری برای دستگاه نداره ؟ شما خودت انجام دادی ؟
j-Tag الان برای دستگاه هایی که داشبوردهای جدید روشون هست قابل اجرا نیست ولی اگه کسی داشبوردی که اخیرا اومد رو نریختن می تونن به روش ریست گلیچ -- کار مشابه j-tag (قبلی) رو انجام بدن با جی تگ شما می تونید حتی کنسول هایی که DVD Key شون پر شده دوباره کی رو بدست بیارید حتی CPU Key هم در میاد در واقع کنسول تبدیل میشه به PC می تونید هر برنامه ای که خواستید بریزید روی کنسول مثلا شبیه ساز PS2 رو بریزید بازیهای پلی 2 رو بازی کنید میکرو بازی کنید سگا بازی کنید هارد رو وصل کنید و گیم ها رو بدون داشتن دیسکشون فقط از روی هارد اجرا کنید... فقط لایو می ره پی کارش!
میگم تو این مدت که من نبودم یعنی بعد داشبرد14699چند تا داشبرد اومده؟دوتا یا یکی؟اگه میشه ورژن هاشم ذکر کنید
Spaniuly
11-03-2012, 11:35
میگم تو این مدت که من نبودم یعنی بعد داشبرد14699چند تا داشبرد اومده؟دوتا یا یکی؟اگه میشه ورژن هاشم ذکر کنید
بفرما ساجد جان
shapoorxx
11-03-2012, 15:06
اقا من بازی هواپیمایی ایس کمبت هواپیمایی رو گرفتم وقتی توی دستگاه میزارو میگه دیسک نات ساپورت مشکل از کجاست؟
دوستان فکر کنم بدبخت شدم :45:
به یه امید و آرزو کینکت خریدم اومدم بازی رو ریختم رو هارد تموم شد اومدم بازی کنم گفت آپدیت میخواد مجبور شدم اوکی کنم کنسول ریستارت شد وسط آپدیت صفحه سفید اومد و یه سری نوشته با به کد آخرش
این کد :
3151-335A-B800-0F00-C000-0034 : Status code
به دادم برسین عید برام زهر مار شد :37:
باورم نمیشه درست شده :18:
بعد از 6 تا آپدیت 100 مگی که دانلود کردم کاملا نا امید شده بودم
آخرین آپدیت SystemUpdate_13146_USB بود که گرفتم ریختم رو فلش کنسول و روشن کردم درست شد
اگر درست نمیشد قید دستگاه تو عید و باید میزدم بعد از عید تو اوج درسها باید کلی راه میومدم تهران این خراب شده(شهر خودم ) هیچ جایی نیست بدونه اصلا ایکس باکس چیه مجبور بودم بیام تهران کلی هزینه هم بکنم که آیا درست بشه یا نشه!!! برای همین دارم ذوق مرگ میشم :31:
دوستان فکر کنم بدبخت شدم :45:
به یه امید و آرزو کینکت خریدم اومدم بازی رو ریختم رو هارد تموم شد اومدم بازی کنم گفت آپدیت میخواد مجبور شدم اوکی کنم کنسول ریستارت شد وسط آپدیت صفحه سفید اومد و یه سری نوشته با به کد آخرش
این کد :
3151-335A-B800-0F00-C000-0034 : Status code
به دادم برسین عید برام زهر مار شد :37:
خب عزی برو جدا از اینترنت اپدیت رو دان کن بعدا برو تو فلش بریز و با فلش اپدیتش کن راحت تر و سریع تر هست منم مثل شما واتارم سفید و تعدادی از بازی هام رو نمیتونستم بازی کنم بعد از اپدیت دوتاشون درست شد یکیشون یعنی کینکت اسپورت بود فکر کنم ازم اپدیت دومگابایتی خواست انجامش دادم الان هم دارم بازی میکنم همین کار رو بکنی انشالله کارت راه میوفته
سلام کجا می تونم آخرین داشبرد رو دانلود کنم؟ سایتی هست که تم های مختلف برای دانلود داشته باشه؟
نشد مثل آدم یه بازی با این کنسول تو این چند سال انجام بدیم :2:
کنسولم آپدیتش درست شد حالا فقط بازی اورجینال میشناسه کپی رو میزنه Play DVD :41:
اینجایی که هستم یارو میگه 60 تومان میگیرم LT3 میریزم بخدا انصافه آخه؟؟!؟
تهرانم بیام باید کلی پول بلیت و کرایه بدم عجب بدبختیه ها
حالا ما موندیم و یه کنسول بی مصرف با یه بازی اورجینال kinect adventures :19:
استان گلستان کسی جایی میشناسه با قیمت مناسب LT3 بریزه؟؟؟ پیغام خصوصی بده لطفا
سلام کجا می تونم آخرین داشبرد رو دانلود کنم؟ سایتی هست که تم های مختلف برای دانلود داشته باشه؟
سایت خود xboxو پست اول همینجا.
والا یه سرچ تو گوگل بزنی پیدا میکنی سایت رو ولی یه سایت کامل بود هر چی گشتم پیداش نکردم اگه پیدا کردم همین پست بهت میگم
hamidreza_shab
14-03-2012, 21:03
سلام دوستان اگه این آپدیت رو بزنم (SystemUpdate_14719_USB) کپی خورم و هکم یوقت نپره؟؟؟ چون من یه بار همینطوری بدون هماهنگی و مشاوره شما آپدیتو زدم کپی خورم پرید!
اگه SystemUpdate_14719_USB این رو بزنم کپی خورم نمی پره؟؟؟
تورو خدا الکی نگیدا یوقت خراب بشه من شب عیدی آواره پشت شهرداری بشم!!!
gtairani
14-03-2012, 21:13
سلام دوستان اگه این آپدیت رو بزنم (SystemUpdate_14719_USB) کپی خورم و هکم یوقت نپره؟؟؟ چون من یه بار همینطوری بدون هماهنگی و مشاوره شما آپدیتو زدم کپی خورم پرید!
اگه SystemUpdate_14719_USB این رو بزنم کپی خورم نمی پره؟؟؟
تورو خدا الکی نگیدا یوقت خراب بشه من شب عیدی آواره پشت شهرداری بشم!!!
دوست عزیز خودت اپدیت نکنی بهتره من یک هفته پیش خودم اپدیت کردم کپی خورش پرید :21: ولی بیرون 10 تومن دادم Lt3 ریخت درستش کرد
hamidreza_shab
14-03-2012, 21:15
دوست عزیز خودت اپدیت نکنی بهتره من یک هفته پیش خودم اپدیت کردم کپی خورش پرید :21: ولی بیرون 10 تومن دادم Lt3 ریخت درستش کرد
اااا کجا بردی 10 تومن؟؟ آدرسش رو داری بدی؟؟؟
اگه بدی ممنون می شم
gtairani
14-03-2012, 21:34
اااا کجا بردی 10 تومن؟؟ آدرسش رو داری بدی؟؟؟
اگه بدی ممنون می شم
شیراز-خیابان داریوش-پاساژ مهدی-دنیای سونی
شمارش هم فک کنم اینه:2247224
hamidreza_shab
14-03-2012, 21:38
شیراز-خیابان داریوش-پاساژ مهدی-دنیای سونی
شمارش هم فک کنم اینه:2247224
ای بابا ما تو این تهران زیر 30 تومن پیدا نکردیم فکر کردم تهران هستی خوشحال شدم این ایکس باکسسو یه جا 10 تومنی lt3 پیدا کردم!!!!
دستت درد نکنه که آدرس دادی ولی حیف!!
ای بابا ما تو این تهران زیر 30 تومن پیدا نکردیم فکر کردم تهران هستی خوشحال شدم این ایکس باکسسو یه جا 10 تومنی lt3 پیدا کردم!!!!
دستت درد نکنه که آدرس دادی ولی حیف!!
آگه می تونی کرج بیای آدرسشو بهت بدم اینجا هم 10 تومنه . گوهردشت
ATA FARZADI
18-03-2012, 11:04
سلام دوستان من به طور کلی تازه ایکس باکس گرفتم و هیچی در موردش تقریباً نمیدونم
الان هم که کلا بازی ها شدن ال تی 3
تو شهرستانمون هم جایی رو نمیشناسم
من خودم نمیتونم آپدیت کنم
اگر آره بگید چجوری یا کدوم پستها رو بخونم
سلام دوستان من به طور کلی تازه ایکس باکس گرفتم و هیچی در موردش تقریباً نمیدونم
الان هم که کلا بازی ها شدن ال تی 3
تو شهرستانمون هم جایی رو نمیشناسم
من خودم نمیتونم آپدیت کنم
اگر آره بگید چجوری یا کدوم پستها رو بخونم
سلام.مبارکت باشه عطا جون
راستش اگه تابحال دست به پیچت خوب نبوده اصلا توصیه نمیشه خودت ال تی بزنی.بدی بیرون برات به صرفه تره.آموزشش هم تو همین فروم هست.
به نظرم بدی بیرون بهتره و برات 10 الی 15 تومن آب میخوره.:20:
E.G_band
27-03-2012, 15:53
داشبرد من اینه .....چقدر قدیمیه؟؟؟؟/باید عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟چه فرقی دارن این داشبرد ها؟؟؟؟؟؟من می تونم با فلش داشبرد بریزم؟؟؟
کمکم کنیدوممنون.
داشبرد من اینه .....چقدر قدیمیه؟؟؟؟/باید عوضش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟چه فرقی دارن این داشبرد ها؟؟؟؟؟؟من می تونم با فلش داشبرد بریزم؟؟؟
کمکم کنیدوممنون.
از روی قیافه دقیق نمیشه گفت چه قدر قدیمیه - باید ورژنش رو هم بنویسید .
ولی این تریپ قیافه مال زمان تیرکمون وزوزکه ! برای بازی های جدید نیاز داری که داشبورد های جدید تر رو داشته باشی . و ریختن داشبورد جدید هم یعنی مشکل پیدا کردن با کپی خور بودن سیستم چون مثل اینکه داشوبرد های جدید فرمور درایو رو اگر اصل نباشه پاک میکنند و یکی دیگه جاش میریزند .
بله با USB هم میتونید داشبورد جدید رو بریزید .
Abolfazl-Star
28-03-2012, 13:31
کمکم کنیدوممنون.
برای منم همینجوریه چطور تغییرش بدم کمک کنین
از کجا برنامه آپدیتشو بگیرم چون بازی های جدید رو نمیاره میگه باید آپدیت بشه :13:
E.G_band
28-03-2012, 13:58
کسی نیست کمک کنه؟
آپدیت داشبرد با عث می شه که بازی های جدید بیان؟
Abolfazl-Star
29-03-2012, 11:48
آقا یکی بیاد جواب بده بدجوری گیر کردیم
رجوع شود به پست آخر در صفحه قبل
کسی نیست کمک کنه؟
آپدیت داشبرد با عث می شه که بازی های جدید بیان؟
E.G_band
29-03-2012, 15:17
از روی قیافه دقیق نمیشه گفت چه قدر قدیمیه - باید ورژنش رو هم بنویسید .
ولی این تریپ قیافه مال زمان تیرکمون وزوزکه ! برای بازی های جدید نیاز داری که داشبورد های جدید تر رو داشته باشی . و ریختن داشبورد جدید هم یعنی مشکل پیدا کردن با کپی خور بودن سیستم چون مثل اینکه داشوبرد های جدید فرمور درایو رو اگر اصل نباشه پاک میکنند و یکی دیگه جاش میریزند .
بله با USB هم میتونید داشبورد جدید رو بریزید .
من اینو پارسال ریختم البته توسط یه مغازه دار.
امسال هم یه بار دیگه آپدیت کردم ولی این عوض نشد.کنسول رو باز کرد بعد زد به کامپیوترش و از این کارها دیگه.........
اگه تم بریزم کپی خورش از بین می ره؟
من اینو پارسال ریختم البته توسط یه مغازه دار.
امسال هم یه بار دیگه آپدیت کردم ولی این عوض نشد.کنسول رو باز کرد بعد زد به کامپیوترش و از این کارها دیگه.........
اگه تم بریزم کپی خورش از بین می ره؟
تم به کپی خور کاری نداره .
Abolfazl-Star
29-03-2012, 15:38
sonixax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز جواب منو بده
الان بازی جدید میزارم میگه update not found کمک کن چکار کنم
Abolfazl-Star
29-03-2012, 15:52
از کجا آخرین آپدیت رو بگیرم بریزم تو فلش بعدش نصب کنم ؟
Abolfazl-Star
29-03-2012, 15:57
من اینو دان کنم بریزم تو فلش بعدش خودش نصب میکنه !؟
بعدش مشکلی تو بازیا نداره؟
این lt 2 یا lt3 که میگن چی هست؟
توضیح بدین
sonixax ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز جواب منو بده
الان بازی جدید میزارم میگه update not found کمک کن چکار کنم
از کجا آخرین آپدیت رو بگیرم بریزم تو فلش بعدش نصب کنم ؟
من اینو دان کنم بریزم تو فلش بعدش خودش نصب میکنه !؟
بعدش مشکلی تو بازیا نداره؟
این lt 2 یا lt3 که میگن چی هست؟
توضیح بدین
عزیزم اندکی صبور باشید !
بله شما اون رو دانلود کنید و بعدش از حالت فشرده خارجش کنید و بریزید توی USB تون و وصلش کنید به دستگاه - دستگاه رو خاموش روشن کنید عملیات آپدیت شروع میشه .
ولی توجه داشته باشید اگر فرمور درایوتون آخری نباشه (اگر اشتب نکنم LT3+) کپی خورتون میپره . پس قبلش مطمئن شید که فرمور درست و حسابی نصب دارید .
اگر مطمئن نیستید - هستند کسانی که شغلشون اینه - میتونید برید پیششون .
Abolfazl-Star
30-03-2012, 14:17
عزیزم اندکی صبور باشید !
بله شما اون رو دانلود کنید و بعدش از حالت فشرده خارجش کنید و بریزید توی USB تون و وصلش کنید به دستگاه - دستگاه رو خاموش روشن کنید عملیات آپدیت شروع میشه .
ولی توجه داشته باشید اگر فرمور درایوتون آخری نباشه (اگر اشتب نکنم LT3+) کپی خورتون میپره . پس قبلش مطمئن شید که فرمور درست و حسابی نصب دارید .
اگر مطمئن نیستید - هستند کسانی که شغلشون اینه - میتونید برید پیششون .
کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟
فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟
لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم :27:
کپی خور چیه میشه توضیح دهید؟
فرمور رو از کجا متوجه شم درست هست؟
لامصب این مایکروسافت چی زده من توش موندم :27:
دستگاه شما انگولی شده که بتونه بازی های کپی رو اجرا کنه وگرنه میبایستی شما برای هر بازی ۷۰ یورویی پرداخت کنید .
فرمور هم در حقیقت سیستم عامل درایو دستگاه هستش که سر سیستم رو شیره میماله که نتونه دیسک کپی رو از اصل تشخیص بده .
راه فهمیدنشم اینه که ببرید بیرون بهتون بگن داستان چیه - خودتون بخواید بفهمید باید دل و روده کنسول رو بریزید بیرون و درایو رو در بیارید و وصلش کنید به کامپیوتر و ....
Abolfazl-Star
30-03-2012, 16:33
دستگاه شما انگولی شده که بتونه بازی های کپی رو اجرا کنه وگرنه میبایستی شما برای هر بازی ۷۰ یورویی پرداخت کنید .
فرمور هم در حقیقت سیستم عامل درایو دستگاه هستش که سر سیستم رو شیره میماله که نتونه دیسک کپی رو از اصل تشخیص بده .
راه فهمیدنشم اینه که ببرید بیرون بهتون بگن داستان چیه - خودتون بخواید بفهمید باید دل و روده کنسول رو بریزید بیرون و درایو رو در بیارید و وصلش کنید به کامپیوتر و ....
آها حالا فهمیدم :20:
پس باید بدم بیرون این کارو بکونن چون فک نکنم به لپ تاپ وصل شه :46:
shayan2626
02-04-2012, 22:51
سلام دوستان.
میگم نمیشه xbox رو اپدیت کرد یه جوری که کپی خور نپره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:20:
مرسی:46:
a.ardani
06-04-2012, 21:30
سلام من ابدیت کردم ولی وقتی بازی که میزارم بازی لود یا اجرا نمی کنه ولی موسیقی رو اجرا می کنه نرم افزار هم از سایت ایکس باکس گرفتم ممنون میشم کمکم کنید
سلام خواستم بدونم کنسول من 250gb اسلیم lt3هست بعد اینکه نتونستم با ps3 بازیای جدیدو بازی کنم گرفتم حالا سوال اینه که من 1هفته بازیهای 97%را باهاش بازی کردم و ریختمشون توی هارد این تا اینجا.سوال 1 :91/1/17 رفتم تست کانکشن لایوو زدم بعد از چند ثانیه گفت باید اپدیت بشی من ترسیدم ه کم بپره ایا میپره؟2 :اگه لایو که کانکت بشم چون روی هاردم بازیهای کپی 97% ریختم و امتیاز جمع کرد و در کل تاحالا باهاش کپی بازی میکردم بن میشم؟سوال 3:برای خریداری(marketplace) اسلحه و لباس بازیها و در کل خریداری لزومات بازیه که تفنگو و غیره هست کانکت بشم بازم بن میشم یا بن فقط تو لایو تشخیص داده میشم؟سوال 4:برای لایو با همون اواتاری که باهاش کپی بازی میکردم انلاین بشم خطر بن شدنم هست یا باید اواتار بسازم؟ شرمنده سوالام زیاد بود اگه میشه راهنماییم کنید...تو ps3 کاملا حرفه ایم اما الان تازه ایکس باکس خرید صفر کیلومترم
Khashayar1Jan
08-04-2012, 21:04
بازي هاي lt 2 به سيستم lt3 ميخوره؟؟؟؟
بازي هاي lt 2 به سيستم lt3 ميخوره؟؟؟؟
نه دوست من باید پچ بشه به lt3 با برنامه abgx360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه چیز جالب اما خیلی ضدحال...بچه ها مواظب باشید!!!همیشه قبل از خاموش کردن کنسولتون بازی را از درایور در بیارید من داشتم سایلنت هیل بازی میکردم و بعد کنسولو خاموش کردم بدن در اوردن دی وی دی!!!بعد که روشنش کردم هیچ بازییو رو لود نمیکرد دوباره خاموش روشنش کردم درست شد....پس همیشه دی وی دی رو در بیارید اگه کنسولتونو دوست دارید
M.Bagheri
24-04-2012, 12:58
سلام
دوستان من درحال بازی fifa12 بودم.وقتی اومدم تو داشبورد کنسول و دوباره وارد بازی شدم ازم آپدیت میخواد.
من No رو زدموحالا به نظرتون مشکلش چیه؟باید چکار کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
m0hamm4d
24-04-2012, 16:30
اقا یکی هست ابنجا؟ که بدونه اگر دستگاهیی که JTAG شده باشه بخوایم روش Dashboard جدید بریزیم میشه یا نمشیه ؟مشکلی ایجاد میشه واسش یا نه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه freestyle با Theme چه فرقی داره ؟
m0hamm4d
24-04-2012, 16:36
سلام
آقا کسی هست اینجا؟ که بدونه دستگاهیی که JTAG هست رو میشه به آخرین دوژن داشبورد آپدیت کرد یا نه ؟ مشکلی پیش نمیاد واسش ؟
یه سوال دیگه هم اینکه فرق freestyle با theme چیه؟
arashpr9
24-04-2012, 21:03
سلام
دوستان من درحال بازی fifa12 بودم.وقتی اومدم تو داشبورد کنسول و دوباره وارد بازی شدم ازم آپدیت میخواد.
من No رو زدموحالا به نظرتون مشکلش چیه؟باید چکار کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
ورژن داشبورد شما چنده؟ فریم ور درایوتون چنده LT 2 یا LT 3 ؟
M.Bagheri
25-04-2012, 02:54
ورژن داشبورد شما چنده؟ فریم ور درایوتون چنده LT 2 یا LT 3 ؟
فریم ور درایو LT 2
ورژن داشبورد 2.0.13599.0
چرا یهو این مشکل پیش میاد با توجه به اینکه من live هم بازی نمیکنم....؟
من تا دو روز قبل با fifa12 و gears of war 3 مشکلی نداشتم.
panther99
26-04-2012, 01:51
دوستان من داشبوردم 2.0.13599.0 هست و چندتا سوال دارم :
1 . الان من روي دستگام LT2 رو دارم . داشبورد هم كه ورژنش بالاييه بازي هالو ريچ رو نميتونم اجرا كنم !!!!!! در صورتي كه يك سري بازيها مثل BLACK OPS رو الان حتي بدون پچ كردن اجرا ميكنم ! جالب اينجاست كه هالو ريچ رو هم با ABGX360 به هيچ وجه نميتونم پچ كنم !!!! كسي هم نيست تو تاپيك مخصوص پچ كردن بازيهي جواب بده !!!! ايراد از كجاست به نظرتون ؟؟؟
2 . ميخوام بدونم بعد از ورژن داشبورد من چه ورژني اومده ( نه آخرين ورژن داشبورد ) و اون ورژن حتما LT3 ميخواد ؟؟؟؟ يا با همين LT2 جواب ميده ؟؟؟؟ و اگر جواب ميده برام اون ورژن از داشبورد رو بذاريد شايد كارمون راه افتاد .باز هم تكرار ميكنم آخرين ورژ ن داشبورد رو نميخوام .
ديگه كلافه شدم ،همه جا رو زيرو رو كردم تو تهران ، هيچ جا بازي هالو پيدا نميشه . پچ هم نميشه بدبختي ! چه گلي بگيريم به سرمون ؟؟؟
arashpr9
26-04-2012, 08:04
فریم ور درایو LT 2
ورژن داشبورد 2.0.13599.0
چرا یهو این مشکل پیش میاد با توجه به اینکه من live هم بازی نمیکنم....؟
من تا دو روز قبل با fifa12 و gears of war 3 مشکلی نداشتم.
اگه اپدیت رو قبول کنید دیگه بازی های XGD3 کار نمیکنه. ولی این حالت وقتی اتفاق میفته که یا به لایو وصل شی یا یه بازی جدید تو کنسول بزاری که توی دیسکش اپدیت جدید باشه
arash3210
26-04-2012, 23:20
دستگاه من lt2 بود وهمه بازی هارو اجرا میکرد ولی فکر کنم از یه سی دی بازی آپدیت شد و الان برای بازی کینکتی این پیغامو میده :41:
راه حل چیست ؟
d: 2.0.14719.0 k: 2.0.14719.0
سلام دوستان
من همین الان LT3 ریختم
آخرین ورژن داشبورد چی بریزم با LT3 مشکل نداشته باشه؟؟؟؟
arashpr9
06-05-2012, 18:44
سلام دوستان
من همین الان LT3 ریختم
آخرین ورژن داشبورد چی بریزم با LT3 مشکل نداشته باشه؟؟؟؟
LT+ 3 با اهیچ داشبوردی مشکل نداره حتی با اخرین ورژن . خیالت راحت اپدیت کن مشکلی نداره
سلام دوستان. م بعد از 5-6 ماه میخوام برگردم لایو. آخرین داشبورد و lt3 هم دارم . حالا میخوام بدونم هیچ خطری منو تهدید نمیکنه؟ قضیه این دیسکای burnurmax چیه ؟ با این دیسکا میتونم با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟
پیشاپیش ممنون . موفق باشید.
arashpr9
06-05-2012, 22:18
سلام دوستان. م بعد از 5-6 ماه میخوام برگردم لایو. آخرین داشبورد و lt3 هم دارم . حالا میخوام بدونم هیچ خطری منو تهدید نمیکنه؟ قضیه این دیسکای burnurmax چیه ؟ با این دیسکا میتونم با خیال راحت آنلاین بازی کنم؟
پیشاپیش ممنون . موفق باشید.
burnermax به یه سری از بازی ها میگن که XGD3 هستن و روی دیسک 100% و کامل رایت شدن و هیچ خطری توی لایو هم بازیکن رو تهدید نمیکنه
اما یه سری دیگه با اسم Truncate هستن که فقط 97% حجم بازی رو دیسک رایت شده به معنای اینکه ناقص رایت شده و به محض اینکه به لایو وصل شه فلگ میشه و بعد از مدتی هم بن میشه .
قیمت ها هم :
burnermax : از 4000 تا 6500
truncate : از 1500 تا 3000
بستگی به انصاف فروشنده داره که به کدوم قیمت بهت بده
با LT3 هم میتونی با خیال راحت لایو بزنی بدون هیچ خط بن شدنی
ali55555
07-05-2012, 08:21
سلام دوستان لطفا به فریاد برسید.
من یه هفته نیست ایکس باکس گرفتم همه بازی ها را اجرا میکرد LT3 هم ظاهرا هست. بازی starwar را گرفتم وقتی دیسک را گذاشتم گفت برای اجراش باید آپدیت کنی همین کار را هم کردم بازی را هم اجرا می کنه اما وقتی بازی Forza Motor Sport4 را خریدم گذاشتم تو دستگاه پیغام This disc is unreadable, please clean with a soft cloth را میده یه بار بردم دیسک را عوض کردم فکر کردم برای خرابی دیسک است اما دوباره همین پیام را میده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای چیه و چیکارش کنم بد جوری رو اعصابم است. راستی دستگاه گارانتی هم داره.
ممنون
arashpr9
07-05-2012, 09:12
سلام دوستان لطفا به فریاد برسید.
من یه هفته نیست ایکس باکس گرفتم همه بازی ها را اجرا میکرد LT3 هم ظاهرا هست. بازی starwar را گرفتم وقتی دیسک را گذاشتم گفت برای اجراش باید آپدیت کنی همین کار را هم کردم بازی را هم اجرا می کنه اما وقتی بازی Forza Motor Sport4 را خریدم گذاشتم تو دستگاه پیغام This disc is unreadable, please clean with a soft cloth را میده یه بار بردم دیسک را عوض کردم فکر کردم برای خرابی دیسک است اما دوباره همین پیام را میده میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای چیه و چیکارش کنم بد جوری رو اعصابم است. راستی دستگاه گارانتی هم داره.
ممنون
کنسول شما هیچ مشکلی نداره بازی Forza 4 مشکل داره و باید نسخه Burnermax اونو بخرید اون دیسک هایی که شما دارید truncate هستند یعنی ناقص رایت شدن در نتیجه ارور میارن
ali55555
07-05-2012, 10:04
کنسول شما هیچ مشکلی نداره بازی Forza 4 مشکل داره و باید نسخه Burnermax اونو بخرید اون دیسک هایی که شما دارید truncate هستند یعنی ناقص رایت شدن در نتیجه ارور میارن
ممنون دوست خوبم از پاسخ شما،
اما این دیسک دوم رو که بردم تعویض کنم همونجا برام تست کرد رو یه Xbox داغون و قدیمی ران شد حالا برم بهش بدم ازم پس نمیگیره. یعنی می فرمایید چون دستگاه من جدیده روش جواب نمی ده.
مرسی از راهنمایی شما
راستی نامرد 10،000 تومانم پول گرفت گفت چون اصلیه و دوتا دیسک
.Behnam.
07-05-2012, 11:30
ممنون دوست خوبم از پاسخ شما،
اما این دیسک دوم رو که بردم تعویض کنم همونجا برام تست کرد رو یه Xbox داغون و قدیمی ران شد حالا برم بهش بدم ازم پس نمیگیره. یعنی می فرمایید چون دستگاه من جدیده روش جواب نمی ده.
مرسی از راهنمایی شما
راستی نامرد 10،000 تومانم پول گرفت گفت چون اصلیه و دوتا دیسک
... شما دادی واست LT+3 ریختن ، حالا بازی های XGD3 رو ( مثل Forza 4) فقط در صورتی میتونی بازی کنی که burner max باشن ... این که میگی رو یه دستگاه قدیمی اجرا شد به خاطر اینه که اون دستگاه LT +3 نبوده ...
ali55555
07-05-2012, 12:17
... شما دادی واست LT+3 ریختن ، حالا بازی های XGD3 رو ( مثل Forza 4) فقط در صورتی میتونی بازی کنی که burner max باشن ... این که میگی رو یه دستگاه قدیمی اجرا شد به خاطر اینه که اون دستگاه LT +3 نبوده ...
مرسی از راهنمایی همه دوستان پس ربطی به پاک کردن کش کنسول نداره که اینکار رو بکنم تا ران بشه؟
همچنین دستگاهم پس فلگ نشده.
ببخشید اگر سئوال های بی ربط میکنم، آخه ناشی هستم. :31:
hackboter
07-05-2012, 19:49
با سلام...
این بازی sniper elite 2 برای اجرا پیغام اپدیت داشبرد رو میده که چون من دستگاهم LT2 هست نمیخوام اپدیت کنم....
اگر این بازی را پچ کنم این پیغام دوباره ظاهر میشود یا خیر؟ چون نمیخوام فعلا LT3 بریزم....
arashpr9
07-05-2012, 22:44
با سلام...
این بازی sniper elite 2 برای اجرا پیغام اپدیت داشبرد رو میده که چون من دستگاهم LT2 هست نمیخوام اپدیت کنم....
اگر این بازی را پچ کنم این پیغام دوباره ظاهر میشود یا خیر؟ چون نمیخوام فعلا LT3 بریزم....
بله این بازی به داشبورد جدید نیاز داره . با LT 2 فکر نکنم بشه اجرا کرد
M.Bagheri
18-05-2012, 10:51
سلام دوستان
آخرین آپدیت داشبورد واسه درایور با فریمور LT2 کدومه؟؟؟
اگه داشبوردو آپدیت کنم fifa12 یا مث اینو میتونم مجدد بازی کنم؟
ممنون میشم زود جواب بدین.:20:
سلام اگه داشبوردو اپدیت کنی باید lt3 بریزی. واسه pes مشکلی نیست فکر نکنم واسه fifa مشکلی داشته باشه ...فراموش نکن که دیگه باید حتما lt3 بریزی چون بازیهای جدید مثل مکس پین و جدیدایی که میاد نیاز به فرمور lt3 دارن
CAPITAN MAC
22-05-2012, 12:21
سلام
من امزور ار زوی بازی مکس 3 داشبور اپ کردم وشد 2.1471790 قبلش هم lt3 ریخته بودوم دیسک بازی هم برن مکس هست ولی بازی مکس 3 اجرانشد وپیغام this disc is unredable علت ان چی هست؟
سلام
من امزور ار زوی بازی مکس 3 داشبور اپ کردم وشد 2.1471790 قبلش هم lt3 ریخته بودوم دیسک بازی هم برن مکس هست ولی بازی مکس 3 اجرانشد وپیغام this disc is unredable علت ان چی هست؟
salam
از جای معتبر خریدی بازیشو؟
.
.
.
.
.
.
یه سوال :
دوستان داشبورد 14719 برای شما هم یه نمه سنگینه؟بعضی چیزارو دیر لود میکنه
در ضمن من با تاپیک قدیمی بیشتر حال میکردم :)
salam
از جای معتبر خریدی بازیشو؟
.
.
.
.
.
.
یه سوال :
دوستان داشبورد 14719 برای شما هم یه نمه سنگینه؟بعضی چیزارو دیر لود میکنه
در ضمن من با تاپیک قدیمی بیشتر حال میکردم :)
آره قبلیه خیلی باحال تر و ساده تر بود بیشتر حال میداد !
ای کاش این استایل اضافه بشه !
دشبرد رو نمیگما و P30 رو میگم !
سلام و خسته نباشید.
آقا من الان xbox ام آپدیت 2.0.12625.0 هست.
ولی بازی takken 6رو اجرا نمیکنه.
راه حل چیه؟
چیکار کنم که دوباره takken اجرا شه؟
راستی هرکار کردم اجرا نشد بعد تو قسمت memory,device option,delete system update کردم آواتارم رفت...
چیکار کنم؟؟ :42:
ممنون میشم جواب بدید...
سلام و خسته نباشید.
آقا من الان xbox ام آپدیت 2.0.12625.0 هست.
ولی بازی takken 6رو اجرا نمیکنه.
راه حل چیه؟
چیکار کنم که دوباره takken اجرا شه؟
راستی هرکار کردم اجرا نشد بعد تو قسمت memory,device option,delete system update کردم آواتارم رفت...
چیکار کنم؟؟ :42:
ممنون میشم جواب بدید...
آخرین ورژن دشبورد رو نصب کنید:
2.0.14719.0
ال تی ۳ بریزید و بازی رو پچ کنید.
starpars
04-06-2012, 00:31
دوستان این داشبورد 2.0.14719.0 مثل داشبورد قبلی فریمور درایو رو فلش نمیکنه؟
چون من الان lt2 دارم میخوام lt3 بریزم درایو هم لایتون . مثل قبل باید اول ارجینال فریمور بعدش آپدیت داشبورد و بعد lt3 بریزم؟ یا مستقیم lt3 بریزم؟
و اینکه با داشبورد 2.0.14719.0 و lt3 چه بازی هایی اجرا نمیشن؟
دوستان این داشبورد 2.0.14719.0 مثل داشبورد قبلی فریمور درایو رو فلش نمیکنه؟
چون من الان lt2 دارم میخوام lt3 بریزم درایو هم لایتون . مثل قبل باید اول ارجینال فریمور بعدش آپدیت داشبورد و بعد lt3 بریزم؟ یا مستقیم lt3 بریزم؟
و اینکه با داشبورد 2.0.14719.0 و lt3 چه بازی هایی اجرا نمیشن؟
آپديت كنيد دشبورد رو سپس ال تي ٣ بريزيد، من خودم اينكار رو كردم.
تمام بازي ها اجرا ميشن!
Sent from Amir's iPhone using Tapatalk
بی زحمت میشه لینکشو بزارید؟
شرمنده :40:
آخرین ورژن دشبورد رو نصب کنید:
2.0.14719.0
ال تی ۳ بریزید و بازی رو پچ کنید.
بی زحمت لینکشو میزارید؟
شرمنده:40:
starpars
04-06-2012, 16:50
بی زحمت لینکشو میزارید؟
شرمنده:40:
بفرمایید:
بفرمایید:
نحوه ی استفادشو کجا نوشتید؟؟ :11:
من این آپدیتو ریختم تو کول دیسک گذاشتم تو دستگاه ولی هیچی نشد خاموش روشنم کردم.
CHEGUEVARA.
05-06-2012, 08:22
سلام
جدیدترین داشبرد در حال حاضر کدومه؟؟
starpars
05-06-2012, 17:53
سلام
جدیدترین داشبرد در حال حاضر کدومه؟؟
همین که لینکش بالا گذاشتم 2.0.14719
من این آپدیتو ریختم تو کول دیسک گذاشتم تو دستگاه ولی هیچی نشد خاموش روشنم کردم.
حاجی فایل zip رو اکسترکت کن بعد فولدر systemupdate$ رو بریز توی روت فلش بعد بزن به کنسول و خاموش روشن کن
همین که لینکش بالا گذاشتم 2.0.14719
حاجی فایل zip رو اکسترکت کن بعد فولدر systemupdate$ رو بریز توی روت فلش بعد بزن به کنسول و خاموش روشن کن
آقا من آپدیت کردم ولی takken 6 رو که میزارم مینویسه open tray.
این پیغامو میده: status code: 03-80-00
this disc is unreadable
این پیغامو میده: status code: 03-80-00
this disc is unreadable
شما کنسولت رو کی آپدیت درایو کردی ؟
tizhoush72
06-06-2012, 10:24
ورژن داش ایکس باکس من 2.0.13599.0 هست، اگه الان این آپدیت رو بریزم روش کپی خور نمیپره؟
راستی مشکل ایکس من اینه که بعضی بازیا رو ارور the disk is unreadable میده و یه سری دیگه رو نمیده.
یعنی بازیای کپیم بعضیش مشکل داره و بعضیش نداره.
میشه راهنمایی کنید؟
مشکل از کنسوله یا بازیام؟
یکی از دوستام میگه lt2 امروز دارم میرم lt3 کنم اونوقت درست میشه؟؟
tizhoush72
06-06-2012, 12:14
ورژن داش ایکس باکس من 2.0.13599.0 هست، اگه الان این آپدیت رو بریزم روش کپی خور نمیپره؟
راستی مشکل ایکس من اینه که بعضی بازیا رو ارور the disk is unreadable میده و یه سری دیگه رو نمیده.
یعنی بازیای کپیم بعضیش مشکل داره و بعضیش نداره.
میشه راهنمایی کنید؟
مشکل از کنسوله یا بازیام؟
دانلودش کردم، حس "یا شانس و یا اقبال" بهم دست داد، آپدیتش کردم. کپی خور نپرید، یعنی تغییری نکرد. همون مشکل هست، بعضی بازیای کپی رو میخونه و بعضی رو نمیخونه. مشکل از بازیاس دیگه، نه؟ حالا راهی برا درست کردن دی وی دی بازی ناسالم هست؟
xbox من lt3 هست ولی هر بازی میزارم بیشترش open tray میزنه
سلام آپدیت دستگاهم lt3 هست چند وقت پیش داشبوردش قدیمی بود بازیهای gd3 رو روی هارد نصب میکردم چندتاشون رو از روی هارد تا آخر بازی کردم هیچ وقت بازی نمی پرید اما حالا که داشبورد رو به آخری آپدیت کردم اصلا حتی از روی دی وی دی هم ارور میده اما وقتی از حافظه حذفش کردم درست شد . حالا سوال من اینه میشه به یه نسخه قبل از این برگردم همونی که قبل استفاده میکردم فکر کنم 2.0.8 بود یا 2.0.18 اینجوری یادمه ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
سلام آپدیت دستگاهم lt3 هست چند وقت پیش داشبوردش قدیمی بود بازیهای gd3 رو روی هارد نصب میکردم چندتاشون رو از روی هارد تا آخر بازی کردم هیچ وقت بازی نمی پرید اما حالا که داشبورد رو به آخری آپدیت کردم اصلا حتی از روی دی وی دی هم ارور میده اما وقتی از حافظه حذفش کردم درست شد . حالا سوال من اینه میشه به یه نسخه قبل از این برگردم همونی که قبل استفاده میکردم فکر کنم 2.0.8 بود یا 2.0.18 اینجوری یادمه ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
ورژن دشبرد رو خیر نمیتونید برگردونید . باید بازیتو رو عوض کنی برنرمکس بخری !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یکی از دوستام میگه lt2 امروز دارم میرم lt3 کنم اونوقت درست میشه؟؟
ایشالا ...
arash.1357
13-06-2012, 07:49
سلام،
من بازي Star war را داخل دستگاه گذاشتم، سوال كرد آپديت كنه، yes زدم(به 14719 آپديت شد). بعد از آپديت شدن، بازيهايي مثل Summer star كه بدون هيچ مشكلي اجرا مي شد را اجرا نمي كند.
ابتدا مي خواهد sign in كنم، بعد از آن يك صفحه مي آيد كه در خواست وصل شدن به اينترنت را مي دهد، بعد از NO زدن باز مجدد بر مي گردد به صفحه Sign in و همينطور اين چرخه تكرار مي شود.
چه اتفاقي براي دستگاهم افتاده و براي حل آن چه كار بايد انجام بدهم؟
در داخل آن صفحه اي كه ميآيد، ميگه در صورتيكه به اينترنت وصل نشويد، امكان Save بازي وجود نخواهد داشت.
دوستان لطف كنند، يكي راهنمايي كنه.
michel apachie
13-06-2012, 17:39
سلام خدمت دوستان....2 ماه پيش اين بنده pc باز تصميم گرفت تا xbox باز هم بشه.لذا به بازار رفتم و يدونه xbox با اپديت LT3+ خريدم(liteon).از بازي هاي قديمي مثل gears 2 ,dante inferno شروع كردم تا اينكه رسيدم به dragon dogma.ازم خواست تا اپديتش كنم.منم اين كار رو كردم و داشبوردم شد 14719.وقتي دستگاه خودكار ريست كرد،يه پيغام ميداد كه نميتوني به live وصل شي.ميخواي چك كنم.منم ميگم NO و راحت sign in ميكنه.مشكل دو تاست.اول اينكه همين كه dragon dogma رو ميذارم تو دستگاه،تا main menu ميره بع يهو error ميده كه ديسك كثيفه.عوضشم كردم بام همينو گفت.در ضمن بازيه gears o war3 رو هم كه free بود گرفتم.error ميده unsupported disk.قضيه چيه؟ممنون.
Jeff hardy M
14-06-2012, 17:28
این اپدیت 2011 اکتبر رو روی LT2 بریزم چی میشه ؟ مشکلی پیش میاد ؟
pat_2005h
19-06-2012, 14:35
سلام خدمت دوستان....2 ماه پيش اين بنده pc باز تصميم گرفت تا xbox باز هم بشه.لذا به بازار رفتم و يدونه xbox با اپديت LT3+ خريدم(liteon).از بازي هاي قديمي مثل gears 2 ,dante inferno شروع كردم تا اينكه رسيدم به dragon dogma.ازم خواست تا اپديتش كنم.منم اين كار رو كردم و داشبوردم شد 14719.وقتي دستگاه خودكار ريست كرد،يه پيغام ميداد كه نميتوني به live وصل شي.ميخواي چك كنم.منم ميگم NO و راحت sign in ميكنه.مشكل دو تاست.اول اينكه همين كه dragon dogma رو ميذارم تو دستگاه،تا main menu ميره بع يهو error ميده كه ديسك كثيفه.عوضشم كردم بام همينو گفت.در ضمن بازيه gears o war3 رو هم كه free بود گرفتم.error ميده unsupported disk.قضيه چيه؟ممنون.
منم مشکل همین دوستمون رو دارم ،بازی استار وار رو که گذاشتم آپ خواست..بد از آپ هم دیگه انگار درایو به مشکل خورده یه صدای به خصوصی میده موقع خوندن و در حد 5 مین از بازی ها رو اجرا میکنه همین ط.ور که اون صدا رو میده بعد میاد بیرون...اکثر بازیهام اینطور شدن با اینکه lt 3 هم بودن...
tarfand08
20-06-2012, 03:02
آپدیت جدید اومده چرا هیچ اطلاعاتی در این مورد توی فروم نیست؟!
2.0.15572.0
اگه بخوام وصل شم به لایو این ورژن رو میگه باید آپدیت کنی؟ اگه آره آپدیت کنم؟
من ورژن قبلی این آپدیت یعنی 2.0.14719.0 رو دارم و lt3 .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.