مشاهده نسخه کامل
: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
آپدیت جدید اومده
بریزیم رو lt3 یا نه؟
.Behnam.
24-06-2012, 13:01
سلام
من تا حالا لایو نرفتم حالا یه سوال دارم ... اینطور که معلومه وقتی به لایو وصل میشی یه پثغام واسه آپدیت میده . من اول باید آپدیت کنم بعد LT+3 بریزم یا می تونم اول LT بریزم بعد آپدیت کنم( اینجوری LT نمیپره؟) ... فرقی میکنه ؟
راستی آخرین ورژن آپدیت داشبورد چیه؟
mohammadi23
24-06-2012, 20:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
این خبر یعنی اینکه میشه داشبورد 15574 رو ریخت و امنه دیگه؟؟
فقط یه سوال دیگه که اگه جواب بدین ممنون میشم:
من الان 1 سال X-Box رو خوابوندم، حالا برای اجرای بازیهای جدید فقط باید فریمویر درایوشو به استوک برگردونم، داشبورد جدید (15574) بریزم و آخرم LT+3 رو بریزم دیگه؟؟؟ (داشبورد فعلی 13146 هست)
با تشکر
panther99
27-06-2012, 13:47
آقا من ایکس باکس رو بردم ال تی 3 ریختم بازیه گوست ریکن رو هم گرفتم . الان که گذاشتم تو کنسول میخواد از روی سی دی آپدیت کنه ( داشبورد رو ) اونموقع داشبورد رو آپدیت نکرده بود !!! ورژ ن داشبوردم همون قبلیست . 13599 .
میخوام بدونم الان اگه داشبورد رو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟ بازیهای قبلی رو میخونه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ ایکس باکسم اسلیم هست . ممنون میشم زود جواب بدید . در ضمن همون آپدیت روی سی دی رو بریزم یا جدیدتر از اون رو اگه اومده !!!!
آپدیت جدید رو از کجا بگیرم و ورژنش چنده ؟؟؟؟؟؟
آقا من ایکس باکس رو بردم ال تی 3 ریختم بازیه گوست ریکن رو هم گرفتم . الان که گذاشتم تو کنسول میخواد از روی سی دی آپدیت کنه ( داشبورد رو ) اونموقع داشبورد رو آپدیت نکرده بود !!! ورژ ن داشبوردم همون قبلیست . 13599 .
میخوام بدونم الان اگه داشبورد رو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟ بازیهای قبلی رو میخونه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ ایکس باکسم اسلیم هست . ممنون میشم زود جواب بدید . در ضمن همون آپدیت روی سی دی رو بریزم یا جدیدتر از اون رو اگه اومده !!!!
آپدیت جدید رو از کجا بگیرم و ورژنش چنده ؟؟؟؟؟؟
salam
آره بزن آپدیت کنه هیچیش نمیشه فقط بازیهایی که برای ال تی 2 خریدی دیگه اجرا نمیشن مثل gears of war 3-batman-driver-007-space marin و..................
آپدیت جدید هم اومده که با وصل شدن به لایو آپدیت میشه یا میتونی از سایت مایکروسافت دان کنی بریزی
panther99
27-06-2012, 19:48
salam
آره بزن آپدیت کنه هیچیش نمیشه فقط بازیهایی که برای ال تی 2 خریدی دیگه اجرا نمیشن مثل gears of war 3-batman-driver-007-space marin و..................
آپدیت جدید هم اومده که با وصل شدن به لایو آپدیت میشه یا میتونی از سایت مایکروسافت دان کنی بریزی
آقا من داشبورد رو آپدیت کردم آخرین ورژن هم هست . تمام بازیهای قدیم رو بدون مشکل میخونه . اما گوست ریکن رو که امروز گرفتم رو وقتی رو هارد اینستال کردم و خواستم بازی کنم همون اول بازی چند ثانیه که میگذره یه پیغام Failed میده و وقتی ok میکنم کنسول رو ریستارت میکنه !!!!!!!!! ایراد از کجاست ؟؟؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟
panther99
28-06-2012, 10:38
آقا دمتون گرم سریع جواب بدید . ممنون
آقا من داشبورد رو آپدیت کردم آخرین ورژن هم هست . تمام بازیهای قدیم رو بدون مشکل میخونه . اما گوست ریکن رو که امروز گرفتم رو وقتی رو هارد اینستال کردم و خواستم بازی کنم همون اول بازی چند ثانیه که میگذره یه پیغام Failed میده و وقتی ok میکنم کنسول رو ریستارت میکنه !!!!!!!!! ایراد از کجاست ؟؟؟ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟
احتمال زیاد ایراد از دیسک بازیه.برو عوضش کن
لحظه حساس و ریسکی (با لحجه خیابانی ) : وصل شدیم لایو گفته آپدیت کن ما هم داریم آپ میکنیم . هیچ ترسی ندارم که دوباره مایکرو یه کرم بریزه ! فیفا دیگه ترس نداره !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
smallfrank
29-06-2012, 09:40
لحظه حساس و ریسکی (با لحجه خیابانی ) : وصل شدیم لایو گفته آپدیت کن ما هم داریم آپ میکنیم . هیچ ترسی ندارم که دوباره مایکرو یه کرم بریزه ! فیفا دیگه ترس نداره !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
میبینم که
کنکورو دادی
ایتالیا هم که برد
خلاصه عجیب بهت خوش گذشته دیروز:31:
این آپدیت 15xxx هیچ مشکلی نداره به گفته C4eva
من اپدیت کردم مشکلی نداشت هرکی فیفابازه گیمر تک من رو اد کنه فیفا حال کنیم
khelane
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.من یه دستگاه 360 پریمیوم 60 گیگ قدیمی دارم.میخواستم آموزش آپدیت با فلش رو به همراه آخرین ورِِژن آپدیت رو برام بزارین.من بازی مکس پین 3 رو گرفتم اجرا نمیشه نیاز به آپدیت داره.با تشکر
ariaei_tabar
21-07-2012, 01:24
جدیدترین آبدیت داشبورد چی هست؟
لطفا عکسش رو هم بذارین
مرسی
سلام. یه سوال داشتم. ایکس باکس من lt+ 1.91 و ورژن داشبوردش هم 2.0.13599.0 هست. می خواستم بدونم آیا میشه بازی xgd3 که به xgd2 تبدیل شده رو روش اجرا کرد؟
khanjanisaeed
24-07-2012, 23:59
سلام ببخشید یکی از دوستام ایکس باکسشو داده به اپدیت کنم از این قدیمیاست مدل ارکید.موقعی که دستگاه روشن می کنم ارور 22fb 351f b800 0f00 c000 0013 رو میده چیکار کنم؟چطوری میتونم دستگاهو ریستور کنم؟ یا اون رم 256 کلا پاک کنم؟ کمکم کنید
با usb امتحان کردم ولی باز همون ارور میاد
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
Majid66_7
27-07-2012, 17:27
shayan2626
27-07-2012, 17:47
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام به شما.
اولا lt9 !!!!!!!!!!! یا lt 2 !!!!!!!!:دی(فکر کنم اشتباه چاپی کردی)(lt 9 ایشالا 30 سال دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif)
1-بله
2-بله
3-شاید
4-خیر(خودت از سایت بگیر نصب کن)(از سایت xbox)
2.0.15574.0
من اپدیت کردم مشکلی نداشت هرکی فیفابازه گیمر تک من رو اد کنه فیفا حال کنیم
khelane
ما که اد کردیم Invite هم کردیم متاسفانه ناز میکنی !
smallfrank
27-07-2012, 21:06
این لایو نمیخاد مجانی شه ؟
باید پول اینترنت بدی
پول اکانت گلد هم بدی...
ممنون از داداشای گلم که جواب دادن راجب اپدیت داشبردم ببخشید اشتباه نوشتم فقط یه 2 تا سوال:
1.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 اخرین اپدیت داشبرد هستش؟
2.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 از همه ی اپدیت داشبردها که هستش بهتر هستش؟
3.لطف کنید لینک دانلود کامل این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو واسم بزارید ممنون میشم
4.من فردا میدم واسم LT3 بزنن خودشون اپدیت داشبرد واسم میزارن اما نمیدونم چه نسخه ای میشه اگه دستگاه رو اوردم خونه اینو دان کنم بعد خودم با فلاش بریزم این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم زود جواب بدید
p3yman_xl
28-07-2012, 08:27
ممنون از داداشای گلم که جواب دادن راجب اپدیت داشبردم ببخشید اشتباه نوشتم فقط یه 2 تا سوال:
1.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 اخرین اپدیت داشبرد هستش؟
2.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 از همه ی اپدیت داشبردها که هستش بهتر هستش؟
3.لطف کنید لینک دانلود کامل این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو واسم بزارید ممنون میشم
4.من فردا میدم واسم LT3 بزنن خودشون اپدیت داشبرد واسم میزارن اما نمیدونم چه نسخه ای میشه اگه دستگاه رو اوردم خونه اینو دان کنم بعد خودم با فلاش بریزم این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم زود جواب بدید
1. آخرین ورژن 2.0.16091.0 هست. که دیروز منتشر شد.
2. به پاسخ بالایی رجوع شود.
3. Xbox 360 Dashboard Update 2.0.15574.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای آخرین آپدیت هنوز لینک دانلودی منتشر نشده و در سایت مایکروسافت هم همین ورژن 15574 قرار داده شده.
شما میتونی آپدیت رو خودت دانلود کنی و بریزی روی دستگاه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
navid_poker
03-08-2012, 23:13
بابا یکی بگه چطور میشه آپدیت قدیمی گذاشت آخه پشیمون شدم می خوام آپدیت قدیمی رو نصب کنم 100 رحمت . اما نمیشه کمک
yadam.nemiad
04-08-2012, 09:14
بابا یکی بگه چطور میشه آپدیت قدیمی گذاشت آخه پشیمون شدم می خوام آپدیت قدیمی رو نصب کنم 100 رحمت . اما نمیشه کمک
دوست عزیز بنظرم نمیشه ولی من یه سرچی زدم البته یکراه پیدا کردم که مال 4 -5 سال پیش هست واسه دانگرید داشبورد تقریبا مطمئن هستم جواب نمیده ولی لینکشو برات میذارم خودت بررسیش کن یا صبر کن چندنفر دیگه از دوستان هم نظرشونو بدن چون کش هاردو پاک میکنه نمیدونم واسه بازیاتو گیمر تگو اینا مسئله ای پیش میاد یانه
do it at ur own risk (ریسکش با خودت)
Go to the system blade on the dashboard. Select memory and push the GREEN button.
Select hard drive. Press YELLOW to view device options.
When the page opens press BLUE, BLUE, LB, RB, BLUE, BLUE.
A message, "This will perform maintenance on your xbox 360 storage devices. Do you want to continue?" Select "yes" and press GREEN to execute.
Restart your Xbox 360 with the uninstall.
You can clear your cache which deletes the updates, but you can't play on Live without updating. To clear you cache, go to your hard drive in the system section on the dashboard, hit Y, and then hit X,X,left bumper, right bumper, X, X.
kaka.ronaldo
04-08-2012, 09:52
دوستان من به 15574 آپدیت کردم اما وقتی میرم تو بازی (هر بازی) یه صفحه میاد که Play و Pause و اینجور چیزا داره . چیکار کنم ؟
soccerwave
06-08-2012, 12:15
الان آپدیت کنسول من LT2 هست.
برای آپدیت به LT3 چه کاری رو باید انجام بدم ؟؟؟
الان آپدیت کنسول من LT2 هست.
برای آپدیت به LT3 چه کاری رو باید انجام بدم ؟؟؟
خودت که نمیتونی چون کار سخت و ریسکی هست . بده از همون جایی که خریدی واست آپدیت کنن !
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من داشبوردمو با update یک بازی به 14719 به روز کردم ، حالا skyrim کار نمی کنه (disc unsupported با clean disk میده )ولی بقیه بازیهام مشکل نداره pes 2012 , ...
چی شده؟!
p3yman_xl
10-08-2012, 08:52
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من داشبوردمو با update یک بازی به 14719 به روز کردم ، حالا skyrim کار نمی کنه (disc unsupported با clean disk میده )ولی بقیه بازیهام مشکل نداره pes 2012 , ...
چی شده؟!
بازی skyrim از نوع xgd3 هست و باید برنرمکس باشه. شما باید دوباره این بازی رو برنرمکس Burnermax بخرید.
نوشته شده توسط regnew [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
لطفا راهنمایی کنید
چی شده؟!
بازی skyrim از نوع xgd3 هست و باید برنرمکس باشه. شما باید دوباره این بازی رو برنرمکس Burnermax بخرید.
ازاین موضوع میشه فهمید من LT3 دارم یا نه؟
rezaxbox720
10-08-2012, 11:24
اقا این کدوم آپدیت هیت همان آپدیت LT+3 هست یا LT+2?????????????????????
amir3852
10-08-2012, 16:18
سلام دوستان
ديشب من يك غلط اضافه كردم و دستگاهمو به آپديت جديد تغيير دادم حالا ديگه بازيهاي قديميم هيچ كدوم ران نميشن
وسطهاي بازي Modern warfare 3 بودم عجب غلطي كردم
دستگاهم ورژنش 14719 بود كه ديشب به 15574 آپديتش كردم
دوستان كمك هيچ راهي داره به عقب برگردم يا نه اصلا راهي داره بازي رو دوباره اجراش كنم
مرسي ممنون ميشم
سلام دوستان
ديشب من يك غلط اضافه كردم و دستگاهمو به آپديت جديد تغيير دادم حالا ديگه بازيهاي قديميم هيچ كدوم ران نميشن
دوستان كمك هيچ راهي داره به عقب برگردم يا نه اصلا راهي داره بازي رو دوباره اجراش كنم
مرسي ممنون ميشم
باید بازیو پچ کنی ......................
سلام دوستان
مرسي ممنون ميشم
یکی از دوستان در پست #1774 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب داده فکر کنم clear cache جواب بده ! کسی امتحان کرده؟
amir3852
10-08-2012, 16:56
یکی از دوستان در پست #1774 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب داده فکر کنم clear cache جواب بده ! کسی امتحان کرده؟
اون راهي كه دوستمون گفته درسته Clear Cache ولي تمامي تنظيمات بازيها و غيره رو پاك ميكنه
من حتي از خود مايكروسافت هم پرسيدم به هيچ وجهي نميشه دانگريد كرد فقط موندم ميشه دوباره ادامه بازي رو برم يا نه
بايد زنگ بزنم وست گيم چون از اونجا خريدمش البته دستگاهم اريجينال يعني پچ و مچ و از اين جور جنگولك بازيها روش نيست آك آك
بازي Modern Warfare 3 رو هم با پچ Toplogy 2 پچش كرده بودم كه ميشد بازي كرد حالا نميدونم بازيمو دوباره دانلود كنم و پچ چي روش بريزم خدا عالمه
دوستان يك دقيقا بگه راهي هست يا نه
راستي اين قضيه جي تگ و Dash Kill چيه من توي فروهاي خارجي ديدمشون
يك سري برنامه و سخت افزار معرفي كردن حالا به چه كاري مياد از فكر من خارجه
......
hyesteghlal
14-08-2012, 23:49
سلام.چطور میتونم بفهمم آپدیت دستگاهم الان چیه؟؟؟
چون من چند ماه پیش آپدیت کردم نمیدونم lt3 هست یا نه...
hamid_tg3
20-08-2012, 01:03
سلام
من ميخام fifa2012 بازي كنم توي دستكاه اجرا نميشه
ابديت 15574 هستش
جه ابديتي بايد بكنم كه بازي اجرا كنه...؟؟
از كجا بفهمم دستكام lt3 هست يا نه..؟؟
با تشكر
konami-pes
26-08-2012, 13:56
امروز برام ایمیل اومد که بیا تو آپدیت بتا جوین بشو و از اینترنت اکسپلورر و .... قبل از دیگران استفاده کن!قراره تو تعطیلات کریسمس ارائه بشه ولی در صورت جوین شدن میتونی همین حالا ازشون استفاده بکنی!و از این حرف ها!
حالا جوین بشم یا نه؟؟؟؟؟
اینم عکسش!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kamran2000
27-08-2012, 19:59
دوستان اگر آخرين آپديت داشبورد رو انجام بديم يعني 2.0.15574.0 ديگه نميشه j-tag انجام داد.?
دوستان اگر آخرين آپديت داشبورد رو انجام بديم يعني 2.0.15574.0 ديگه نميشه j-tag انجام داد.?
نه داداش فعلا نمیشه اما شاید بعدا یه راهی بیاد
M.Bagheri
29-08-2012, 21:15
دوستان خسته نباشید............
کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟
ممنون :20:
دستگام lt3 .. میتونم آنلاین فیفا12 بازی کنم ؟؟
p3yman_xl
03-09-2012, 17:59
دوستان خسته نباشید............
کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟
ممنون :20:
شما باید بازی های Burnermax بخرید تا هم روی هارد نصب بشه و هم بشه لایو بازی کرد.
دستگام lt3 .. میتونم آنلاین فیفا12 بازی کنم ؟؟
بله اگر دیسک به طور کامل patch و stealth شده باشه
daneshdds
04-09-2012, 20:16
این مشکل اجرا نشدن بازی ها اعصاب خرد کن شده! من چند وقت پیش رفتم اپدیت کردم(LT3-2.0.14719.0) الان بازی هایی که تازه خریدم (همه burnermax) اجرا نمی شن! مثل starwar، Forza، porototype 2 . بازی batman arkham رو باید چند بار بزارم و خاموش روشن کنم تا اجرا بشه. بازی starwar رو از دو جای مختلف خریدم ولی دومی هم همونجوریه. بعضی وقتها یکم راه میاد تا بازی خونده میشه و شروع میشه میگه disk is unreadable . بیشتر سایتهای خارجی رو گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. یا مشکل از دیسکه(که میدونم نیست) یا لنز دستگاه(که بازم بعیده چون دستگاه مال 3 ماهه و تازه بعضی بازیها راحت اجرا میشن) یا مشکل از اپدیت جدیده(بد ریخته شده؟). فقط میخوام بدونم شده کسی مجبور شه بازی رو چند بار بزاره تا اجرا شه؟ و آخه چرا!
nimatotti
07-09-2012, 14:26
سلام به دوستان من lt2 دارم میخوام lt3 کنم باید ببرم بیرون یا لینک دانلودش هست اینجا؟
korokodil_avareh
14-09-2012, 16:33
این مشکل اجرا نشدن بازی ها اعصاب خرد کن شده! من چند وقت پیش رفتم اپدیت کردم(LT3-2.0.14719.0) الان بازی هایی که تازه خریدم (همه burnermax) اجرا نمی شن! مثل starwar، Forza، porototype 2 . بازی batman arkham رو باید چند بار بزارم و خاموش روشن کنم تا اجرا بشه. بازی starwar رو از دو جای مختلف خریدم ولی دومی هم همونجوریه. بعضی وقتها یکم راه میاد تا بازی خونده میشه و شروع میشه میگه disk is unreadable . بیشتر سایتهای خارجی رو گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. یا مشکل از دیسکه(که میدونم نیست) یا لنز دستگاه(که بازم بعیده چون دستگاه مال 3 ماهه و تازه بعضی بازیها راحت اجرا میشن) یا مشکل از اپدیت جدیده(بد ریخته شده؟). فقط میخوام بدونم شده کسی مجبور شه بازی رو چند بار بزاره تا اجرا شه؟ و آخه چرا!
بله متاسفانه من هم این مشکل رو دارم و برای بازی کردن فیفا یا فایت نایت باید چندبار(از2 تا 20 بار) هی بازی رو در بیارم و بذارم تا بالاخره اگر شانس باهامون بود اجرا بشه.
دلیلش هم همین ال تی 3 شدنه که از این به بعد باید بازی های ال تی 3 بخرید
این آپدیتی رو که روی دیسک tekken tag tournament 2 هست مشکلی پیش نمیاره نصبش کنم؟
تا آخرین بازی ها رو اجرا میکردم این یکی آپدیت میخواد.
p3yman_xl
27-09-2012, 17:31
اون بازی هایی که اجرا نمشن حتما برنرمکس نیستند! من هم این مشکل رو داشتم ( برای نمونه بازی Skyrim اینطوری بود ) که با تعویض بازی ها و خرید برنرمکس (هزینه اضافی ) مشکل برطرف شد.
سلام به دوستان من lt2 دارم میخوام lt3 کنم باید ببرم بیرون یا لینک دانلودش هست اینجا؟
شما باید کنسول رو ببری بیرون برات بریزن.
این آپدیتی رو که روی دیسک tekken tag tournament 2 هست مشکلی پیش نمیاره نصبش کنم؟
تا آخرین بازی ها رو اجرا میکردم این یکی آپدیت میخواد.
آپدیت کنید مشکلی نیست.
farhadxbt
27-09-2012, 18:30
سلام دوستان یه مشکل برام پیش اومده از روزی که با بازی تیکن تگ تورنمنت کنسول رو ابدیت کردم و داشبوردم 15574 شد و بازی مث
darksiders 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nBHNlYwNzcgRwb3MDNARjb2xvA2FjMgR2dGlkAw--/SIG=12ffqjkck/EXP=1348715116/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که قبل این اپدیت مشکلی باهاش نداشتم وبدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شود و بعد اون darksiders 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nBHNlYwNzcgRwb3MDNARjb2xvA2FjMgR2dGlkAw--/SIG=12ffqjkck/EXP=1348715116/**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو دیگه اجرا نکرد و امروزم بازی فیفا13 رو هم نتونست اجرا کنه لطفا رهنمایی کنید//لطفا کمک کنید :41:
Hadijooon
01-10-2012, 23:00
سلام
اپدیت دستگاه 13599 هستش با lt2 .....
pes2013 رو هارد کپی کردم اجرا که کردم پیغام اپدیت داد... اگه اپدیت کنم بازی قبلی اجرا میشه ؟؟؟؟ از خود بازی اپدیت کنم یا با این 15574 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟
ممنونــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم :11:
daneshdds
02-10-2012, 14:00
همونطور که p3yman_xl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفتن مشکل من از بازیهایی بود که داشتم. با اینکه همشون مثلا برنرمکس بودن ولی بد رایت شده بودن. بیچاره من که تازه در یک عملیات انتحاری و بسیار هیجان انگیز در مدت زمان 2 ساعت ایکس باکس رو باز کردم و لنز رو تمیز کردم. نتیجه گیری اخلاقی: بازی رو فقط از جای مطمئن بخرید!
Hadijooon
02-10-2012, 23:45
سلام
اپدیت دستگاه 13599 هستش با lt2 .....
pes2013 رو هارد کپی کردم اجرا که کردم پیغام اپدیت داد... اگه اپدیت کنم بازی قبلی اجرا میشه ؟؟؟؟ از خود بازی اپدیت کنم یا با این 15574 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟
ممنونــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم :11:
اپدیت بکنم با این وضعیت یا نه؟
اپدیت بکنم با این وضعیت یا نه؟
سلام
اگه ال تی 2 داری آپدیت نکن چون دیگه نه میتونی pes13 رو بازی کنی نه بازیهای ال تی 2
ال تی 3 بریز بعد pes13 رو بذار آپدیت کن حله.البته اینو بگم که ال تی 3 بریزی دیگه هر بازی ای برای ال تی 2 خریدی ران نمیشه مثل:
driver-batman-gears of war-007-space marin -..................
Hadijooon
04-10-2012, 23:48
سلام
البته اینو بگم که ال تی 3 بریزی دیگه هر بازی ای برای ال تی 2 خریدی ران نمیشه مثل:
driver-batman-gears of war-007-space marin -..................
اگه با این روش پچ کردن (horizon) هر بازی رو پچ کنم میتونم بازیهای lt2 اجرا کنم؟
amir.ghermezete
05-10-2012, 16:06
سلام دوستان من چند روز پيش رفتم دستگاهو أپديت lt٣ كردم بازيهام برنر مكس نيست هر بازي ميزارم هر دفعه يه مرحله از بازي ميپره بيرون حتي بازي هاي قديمي اين ميتونه مشكل از اپديت كردن باشه؟
Reza31001
05-10-2012, 22:08
اگه با این روش پچ کردن (horizon) هر بازی رو پچ کنم میتونم بازیهای lt2 اجرا کنم؟
horizon برنامه پچ نیست ولی در کل اگه اون بازیها رو پچ کنید میتونید بازی کنید
ضمن اینکه پچ کردن هم خودش کم دردسر نداره چون باید ایمیج بازی رو بگیرید بعد پچ کنید و بعد دوباره با رایتر مخصوص رایت کنید
اگه فروشنده مطمئن سراغ دارید از همونجا خرید کنید
سلام دوستان من چند روز پيش رفتم دستگاهو أپديت lt٣ كردم بازيهام برنر مكس نيست هر بازي ميزارم هر دفعه يه مرحله از بازي ميپره بيرون حتي بازي هاي قديمي اين ميتونه مشكل از اپديت كردن باشه؟
مشکل از دیسک بازی هست معمولا
بازی هایی که قفل xgd3 دارن رو باید برنرمکسشون رو بخرید
شامل بعضی بازیهای پارسال مثل gear3 یا nfs:run و ... هم میشه
Hadijooon
06-10-2012, 23:26
horizon برنامه پچ نیست ولی در کل اگه اون بازیها رو پچ کنید میتونید بازی کنید
ضمن اینکه پچ کردن هم خودش کم دردسر نداره چون باید ایمیج بازی رو بگیرید بعد پچ کنید و بعد دوباره با رایتر مخصوص رایت کنید
اگه فروشنده مطمئن سراغ دارید از همونجا خرید کنید
این جوری پچ کردن نیاز به رایت نداره فقط فلش میزنی پچو میریزی رو کنسول این تاپیکو میگم:
[آموزش] کوچولو و ساده واسه اجرای بازیهای LT2 روی کنسول هایی که اخیرا لایو بودن!
این روش بالا رو میگم.....
lt3 بریزم و اپدیت کنم بازیهای جدید رو اجرا کنم و با روش فوق بازیهای lt2 هم اجرا کنم . میشه؟
Reza31001
07-10-2012, 06:46
این جوری پچ کردن نیاز به رایت نداره فقط فلش میزنی پچو میریزی رو کنسول این تاپیکو میگم:
[آموزش] کوچولو و ساده واسه اجرای بازیهای LT2 روی کنسول هایی که اخیرا لایو بودن!
این روش بالا رو میگم.....
lt3 بریزم و اپدیت کنم بازیهای جدید رو اجرا کنم و با روش فوق بازیهای lt2 هم اجرا کنم . میشه؟
اون تاپیک داستانش یه چیز دیگه بود
اگه دقت کرده باشی اسمی از پچ کردن هم نیومده اونجا
شما LT+3 بریزی بازیهایی که قفل XGD3 دارن رو یا باید دوباره بخری یا دوباره رایت کنی
sadeghpa80
09-10-2012, 09:36
دوستان من خیلی از صفحات اینجا رو خوندم اما قاطی کردم من xbox ام رو حدود 1 سال پیش خریدم مدل اسلیم 4 گیگ هستش . تا الان نمی دونم ورژنش چند بود منم زیاد بازی نمی کردم تا دیروز رفتم GTA جدیده و Evile و maxpain و همچنین درایر رو خریدم روی همه اونا نوشته بود LT+3.0 و وقتی دیسک رو تو دستگاه قرار میدادم می گفت باید آپدیت بشه منم روی یکی از دیسک ها گفتم Yes آپدیت شو . ریستارت کرد و بعد یه خط پر شد و اومد بالا .شکل و شمایل داشبوردش کلا عوض شد خیلی خوشگل شد . اما باز هم وقتی evile اجرا شد مینوشت باید کنسول آپدیت بشه . امروز صبح توی پست اول آخرین آپدیت رو 15574 گرفتم و با فلش مجدد کنسول رو آپدیت کردم . اما الان از اون بازی ها فقط یکیشو اجرا میکنه باقی همین میزنم PlayGame صفحه سیاه میشه و مجدد میپره تو داشبورد . حالا چی کار کنم میشه راهنماییم کنید . ممنون
دوستان من خیلی از صفحات اینجا رو خوندم اما قاطی کردم من xbox ام رو حدود 1 سال پیش خریدم مدل اسلیم 4 گیگ هستش . تا الان نمی دونم ورژنش چند بود منم زیاد بازی نمی کردم تا دیروز رفتم GTA جدیده و Evile و maxpain و همچنین درایر رو خریدم روی همه اونا نوشته بود LT+3.0 و وقتی دیسک رو تو دستگاه قرار میدادم می گفت باید آپدیت بشه منم روی یکی از دیسک ها گفتم Yes آپدیت شو . ریستارت کرد و بعد یه خط پر شد و اومد بالا .شکل و شمایل داشبوردش کلا عوض شد خیلی خوشگل شد . اما باز هم وقتی evile اجرا شد مینوشت باید کنسول آپدیت بشه . امروز صبح توی پست اول آخرین آپدیت رو 15574 گرفتم و با فلش مجدد کنسول رو آپدیت کردم . اما الان از اون بازی ها فقط یکیشو اجرا میکنه باقی همین میزنم PlayGame صفحه سیاه میشه و مجدد میپره تو داشبورد . حالا چی کار کنم میشه راهنماییم کنید . ممنون
تو کنسولت چند تا پروفایل ساختی ؟
وقتی کنسول رو روشن میکنی باید دقیقا وارد یک پروفایل بشی ! یعنی باید Sign in کنی .
اگه نشد باید آخرین ورژن آپدبت Dashboard رو دانلود کنی !
ronaldo_9
09-10-2012, 20:10
این آپدیت داشبورد که بعد از اتصال به لایو اتوماتیک آپدیت میکنه کپی خور نمیپرونه؟
hyesteghlal
09-10-2012, 21:21
یلام به همگی!
من آپدیت داشبودم lt1 هست و بازی های ghost recon و spec ops the line و ... رو پخش نمیکنه.میخواستم lt3 آپدیت کنم که یکی از دوستانم گفت داره داشبورد جدید داره میاد صبر کن تا اون بیاد بعد آپدیت کن که یه دفه بشه.
حالا میخواستم ببینم الان این داشبورد اومده؟
اگه نیومده تا کی میاد؟
یلام به همگی!
من آپدیت داشبودم lt1 هست و بازی های ghost recon و spec ops the line و ... رو پخش نمیکنه.میخواستم lt3 آپدیت کنم که یکی از دوستانم گفت داره داشبورد جدید داره میاد صبر کن تا اون بیاد بعد آپدیت کن که یه دفه بشه.
حالا میخواستم ببینم الان این داشبورد اومده؟
اگه نیومده تا کی میاد؟
سلام /
آره منم شنیدم قراره بیاد . کمتر از 1 ماه دیگه میاد .
این آپدیت داشبورد که بعد از اتصال به لایو اتوماتیک آپدیت میکنه کپی خور نمیپرونه؟
ورژن LT شما چنده ؟ اگه LT3 باشه نمیپرونه !
hyesteghlal
10-10-2012, 21:15
سلام /
آره منم شنیدم قراره بیاد . کمتر از 1 ماه دیگه میاد .
من از یه مغازه پرسیدم گفت اومده 12 تومن میگیره نصب کنه!!!!
من از یه مغازه پرسیدم گفت اومده 12 تومن میگیره نصب کنه!!!!
دادا شما LT رو میگی یا آپدیتی که با فلش میزنی خودش آپدیت میشه ؟
اگه آپدیت معمولی یا همون Dashboard رو میگی ، میتونی آخرین ورژنش رو از سایت مایکروسافت دانلود کنی به صورت مجانی !
a_aalireza833
02-11-2012, 16:16
سلام
دوستان من xbox خیلی وقت خریدم زیادم دادم اپتوریت کردم الان هم ورژن اپتودیتش
15574
1.حالا می خوام بدونم lt 3 هست یا نه !
2.بازی جدید بگیرم فقط باید بگم lt3 باشه یا pal ش هم بگم ؟
3. شنیدم اگه مادربوردشو عوض کنم دیگه تا اخرش لازم نیست اپتودیت بگیرم ، درسته ؟
ممنون از همه
a_aalireza833
03-11-2012, 13:13
دوستان کسی جواب نداد
من داده بودم بیرون 2 بار اما نمی دونم الان lt3 هست یا نیست
فقط بازی need for speed run هم بازی کردم کسی می دونه الان lt3 هست یا نه
Reza31001
03-11-2012, 16:06
آقا up to date یه چیزه update یه چی دیگه! بگذریم
شما یه بازی جدید مثل halo یا forza یا most wanted بگیر ببین اجرا میشه یا نه
اگه شد LT+3 داری
در مورد سوال سومتم بی خیال شی بهتره
گرگ تو بازار زیاد شده!
E.G_band
03-11-2012, 17:15
آقا امسال هم مثل پارساله که تا lt2 اومد پشت سرش lt3 بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا آپدیت جدید میاد؟؟؟؟
Hadijooon
04-11-2012, 12:24
سلام بر گلان و بلبلان پی سی ورلد...
لیستی از بازی هایی که lt3 اجرا نمیکنه میتونید قرار بدین که ببینیم با اپدیت کردن کدوم بازی ها اجرا نمیشه؟؟؟؟؟
با تشکر از :5:
a_aalireza833
05-11-2012, 11:34
آقا up to date یه چیزه update یه چی دیگه! بگذریم
شما یه بازی جدید مثل halo یا forza یا most wanted بگیر ببین اجرا میشه یا نه
اگه شد LT+3 داری
در مورد سوال سومتم بی خیال شی بهتره
گرگ تو بازار زیاد شده!
اقا ممنون
برم ببینم چی میشه
یکی گفته بود need for speed run اگه اجرا کنه اوکی
بازمم ممنون
velvet revoulver
05-11-2012, 13:23
..................
velvet revoulver
07-11-2012, 22:38
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
سلام ...
یه سوال : اگه دی وی دی Burner max نباشه روی دستگاه نصب نمیشه ؟ یا اینکه نصب میشه اما اجرا نمیشه ؟ چون من یه دی وی دی گرفتم که تا 30,40 در صد نصب میشه اما بعدش ارور clean disk میده ...پیغام میده که دی وی دی کثیفه یا خش افتاده و باید تمیز شه ..اما دی وی دی مشکل خط وخش نداره.
salam
97% روی هارد نصب نمیشه
velvet revoulver
07-11-2012, 23:07
salam
97% روی هارد نصب نمیشه
اقا ممنون از پاسخ...اما من تا حالا چندین بار دی وی دی که burner max نبوده رو هاردم نصب کردم ...فقط این یکی اینجوری شده ...گفتم شاید استثنا داره و بعضی ها میشه و بعضی هم نمیشه...در حقیقت سوالم رو یکم ناقص مطرح کردم...
اقا ممنون از پاسخ...اما من تا حالا چندین بار دی وی دی که burner max نبوده رو هاردم نصب کردم ...فقط این یکی اینجوری شده ...گفتم شاید استثنا داره و بعضی ها میشه و بعضی هم نمیشه...در حقیقت سوالم رو یکم ناقص مطرح کردم...
احتمالا اون دی وی دیهات قدیمی هستند.قبل ال تی 2 .درسته؟
Reza31001
08-11-2012, 08:47
97% روی هارد نصب میشه اجرا هم میشه منتها بعد چند دقیقه از بازی پرت میشی بیرون!
که باید روش اجرای آهنگ رو پیش بگیری
این مورد شما هم قطعا مشکل از دیسک هست که بد رایت شده
البته شنیدم که میگن بعضی دیسکها با بعضی کنسولها مشکل دارن یعنی این دیسک که رو هارد شما نصب نمیشه شاید رو هارد یکی دیگه نصب بشه ولی درکل مشکل از دیسکه و باید عوض بشه
velvet revoulver
08-11-2012, 11:41
احتمالا اون دی وی دیهات قدیمی هستند.قبل ال تی 2 .درسته؟
نه بازیها همه جدید هستن...مثل اساسین و مدال و ... همه رو کپی کردم و با روش اجرای موزیک براحتی اجرا میشن فقط بازی شرلوک هولمز مشکل داره..که ظاهرا از دیسک هست...
97% روی هارد نصب میشه اجرا هم میشه منتها بعد چند دقیقه از بازی پرت میشی بیرون!
که باید روش اجرای آهنگ رو پیش بگیری
این مورد شما هم قطعا مشکل از دیسک هست که بد رایت شده
البته شنیدم که میگن بعضی دیسکها با بعضی کنسولها مشکل دارن یعنی این دیسک که رو هارد شما نصب نمیشه شاید رو هارد یکی دیگه نصب بشه ولی درکل مشکل از دیسکه و باید عوض بشه
اره منم به این نتیجه رسیدم که مشکل از دیسک بازی هست چون رو کنسول دوستم هم امتحان کردیم بازم نصب نشد..دیسک رو عوض کردم و یکی دیگه گرفتم گفتم شاید اون یه دونه خوب رایت نشده اما این جدیده هم همین مشکل رو داره... فروشنده میگفت بعضی بازیها که برنر مکس نیستن کامل نصب میشن بعضی ها هم نصب نمیشن !!!! :sq_6: !!!!!....حالا هر چی من توضیح میدادم که بازیهای 97 درصد رو هارد نصب میشن مگه قبول میکرد ؟ همش اصرار میکرد که بعضیاشون حتی رو هارد هم نصب نمیشن اینقدر با اطمینان حرف میزد که منم به خودم شک کردم و اومدم اینجا این سوال رو پرسیدم !!...خلاصه قاطی کردم و از مغازه زدم بیرون از بس که طرف از مرحله پرت بود !! نتیجه گیری اخلاقی : از جای مطمئن خرید کنید و سعی کنید فروشگاهی رو انتخاب کنید که طرف کارش رو بلد باشه که مثل من مجبور نشید در مورد بدیهیات باهاش چک وچونه بزنید !!!
panther99
22-11-2012, 00:29
آقا يه سوال . من هالو 4 رو اينستال کردم رو ايکس باکس ولي موقع اجراي بازي پيغام آپديت ميده !!!!
آپديت کنم يا نه ؟؟؟؟؟ تابستون ال تي 3 رو ريختم و همزمان با اون داشبورد هم تغيير کرد ولي ورژن رو نميدونم . بازي رو 100 درصد اينستال کرده ولي آپديت ميخواد .
ميخوام بدونم با آپديت مشکلي براي بازيهاي قبلي که رو دستگاه ريختم و هنوز تموم نکردم پيش مياد يا نه ؟؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بديد . يعني الان ديسک ( هالو 4 ) که اينستال شده برنر مکسه ؟؟؟؟؟
panther99
22-11-2012, 12:20
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا يه سوال . من هالو 4 رو اينستال کردم رو ايکس باکس ولي موقع اجراي بازي پيغام آپديت ميده !!!!
آپديت کنم يا نه ؟؟؟؟؟ تابستون ال تي 3 رو ريختم و همزمان با اون داشبورد هم تغيير کرد ولي ورژن رو نميدونم . بازي رو 100 درصد اينستال کرده ولي آپديت ميخواد .
ميخوام بدونم با آپديت مشکلي براي بازيهاي قبلي که رو دستگاه ريختم و هنوز تموم نکردم پيش مياد يا نه ؟؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بديد . يعني الان ديسک ( هالو 4 ) که اينستال شده برنر مکسه ؟؟؟؟؟
سلام دوست من
چون ال تی 3 داری بزن بره آپ بشه.داشبوردت عوض میشه-موردی هم برای بازیهات پیش نمیاد.خیالت راحت
راههای مختلفی برای متوجه شدن دیسک برنرمکس هست:
چک کردن size دیسک که باید بالای 8 گیگ باشه-نصب شدن روی هارد(البته 97% ها هم روی هارد نصب میشن) و بیرون نپریدن از بازی-نگاه کردن به دیسک و به طور کامل رایت شدنش(بصری) و ..............
panther99
22-11-2012, 14:10
ممنون . یعنی به اعتبار حرفتون آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ البته سوء تفاهم پیش نیادا !!
بازی که فول اینستال شده رو هارد ایکس باکس . حالا بصری چه جوریاست ؟؟؟؟؟ بعد الان بذارم تو کامپیوتر یعنی باید حجم پر شده دیسک رو بالای 8 گیگ بزنه ؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستانم میگفت اگه برنر مکس نباشه آپدیت نکنم !!!! ؟؟؟ ربطی داره آیا ؟؟؟؟؟ ولی خب دستگاه رو تابستون ال تی 3 ریختم مطمئن هستم .
ممنون . یعنی به اعتبار حرفتون آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ البته سوء تفاهم پیش نیادا !!
بازی که فول اینستال شده رو هارد ایکس باکس . حالا بصری چه جوریاست ؟؟؟؟؟ بعد الان بذارم تو کامپیوتر یعنی باید حجم پر شده دیسک رو بالای 8 گیگ بزنه ؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستانم میگفت اگه برنر مکس نباشه آپدیت نکنم !!!! ؟؟؟ ربطی داره آیا ؟؟؟؟؟ ولی خب دستگاه رو تابستون ال تی 3 ریختم مطمئن هستم .
اگه شک داری خب آپدیت نکن-من که میگم موردی نداره
بصری:اون لایه ای از دیسک که رایت میشه باید 1 میل با محیط دیسک فاصله داشته باشه.اگه 2-3 میل باشه 97%ه.نمیدونم گرفتی یا نه با عکس بهتر میشه فهمید ولی الان عکسی ندارم که بذارم
با برنامه abgx360 دیسکتو چک کن مینویسه بالای چند گیگه
اگه به لایو هم دسترسی داری با اولین اتصالت به لایو میگه کنسولو آپدیت کن که من از لایو آپدیت کردم
بازم میگم ال تی 3 داشته باشی داشبوردتو راحت بزن آپ شه و اگر ذره ای شک داری به حرفم نزن
panther99
22-11-2012, 23:34
آپديت کردم . تو بازي هالو 4 که ميرم از بازي ميپره بيرون و دستگاه ريست ميشه . اين يه مشکل.
مشکل بعدي : بازي Farcry 2 رو اومدم اينستال کنم رو هارد تا نصفه رفت بعد ارور داد که ديسک کثيف يا خش داره !!!!! د ر صورتي که هيچيش نيست !! براي اين چي کار کنم . اين دو تا بازي که مورد علاقمه الان مونده رو دستم و نميتونم بازي کنم !!!!!!
Reza31001
23-11-2012, 08:40
اول ابنکه ابنجا کسی مسئولیت جواب دادن و تعهد دادن نسبت به اون چیزی که میگه نداره
دوم اینکه هر دو مشکلتون از دیسک بازیتون هست
farcry که حتما باید عوض بشه
برای هیلو هم یا از این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید یا دیسک جدید برنرمکس بخرید
panther99
23-11-2012, 12:47
منم نگفتم کسي مسوليت قبول کنه . کمک خواستم . مشکل هيلو حل شد . براي farcry 2 هيچ کاري نميشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rangtab2005
23-11-2012, 21:33
سلام دوستان
بنده خیلی وقته از کنسول استفاده نکردم و به خاطر همین هم نه داشبورد رو آپ کردم ونه فریم ور دریو رو
الان داشبورد ورژن 2.0.9199.0 و فریو ور ixtreme 1.6 هست اگه بخوام آپدیت کنم به ورژن جدید داشبورد باید حتما فریم ور رو هم آپدیت کنم؟
آگه فریم ور رو آپدیت نکنم مشکلی پیش میاد؟البته اول بگم بنده لایو بازی نمی کنم
آیا داشبورد جدید امکانات جدیدی داره که ارزش آپدیت داشته باشه؟و اگه داشبورد رو هم آپدیت نکنم بازی های جدید کدومشون قابل اجراست روی کنسول و کدومشون قابل اجرا نیست؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
با تشکر
Reza31001
25-11-2012, 12:01
سلام دوستان
بنده خیلی وقته از کنسول استفاده نکردم و به خاطر همین هم نه داشبورد رو آپ کردم ونه فریم ور دریو رو
الان داشبورد ورژن 2.0.9199.0 و فریو ور ixtreme 1.6 هست اگه بخوام آپدیت کنم به ورژن جدید داشبورد باید حتما فریم ور رو هم آپدیت کنم؟
آگه فریم ور رو آپدیت نکنم مشکلی پیش میاد؟البته اول بگم بنده لایو بازی نمی کنم
آیا داشبورد جدید امکانات جدیدی داره که ارزش آپدیت داشته باشه؟و اگه داشبورد رو هم آپدیت نکنم بازی های جدید کدومشون قابل اجراست روی کنسول و کدومشون قابل اجرا نیست؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
با تشکر
بازیهای جدید همه به آپدیت دشبورد نیاز دارن که وقتی دشبورد آپ بشه ixtreme هم باید آپ بشه
بنابراین برای شما بهترین و تنها کار اینه که کنسول رو ببرین بیرون تا دشبورد و فریم ور به جدیدترین نسخه ها آپدیت بشه
oghtapost
28-11-2012, 13:33
دوستان من کنسولم lt3 هست و بازی های run و ghost recono و ... اجرا میکنه ولی بازی های جدیدو مثه pes 2013 و most wanted جدیدو اجرا نمیکنه و ارور آپدیت میده و هر بارم که واسه آپدیت از فلش اقدام میکنم ارور میده و آپدیت نمیکنه
دوستان من کنسولم lt3 هست و بازی های run و ghost recono و ... اجرا میکنه ولی بازی های جدیدو مثه pes 2013 و most wanted جدیدو اجرا نمیکنه و ارور آپدیت میده و هر بارم که واسه آپدیت از فلش اقدام میکنم ارور میده و آپدیت نمیکنه
خود دیسکو میذاری نمیگه آپدیت کن؟؟
با فلش چرا مشکل داری؟از خود سایت مایکروساقت گرفتیش؟
اگه بازم نتونستی وصل شو به لایو خودش آپدیت میکنه
oghtapost
28-11-2012, 16:35
خود دیسکو میذاری نمیگه آپدیت کن؟؟
با فلش چرا مشکل داری؟از خود سایت مایکروساقت گرفتیش؟
اگه بازم نتونستی وصل شو به لایو خودش آپدیت میکنه
چرا میگه آپ کن ولی وقتی تاییدش میکنم که از روی خود سی دی آپدیت کنه یه extracting میادو بعدش ارور میده میگه نمیشه ! با فلشم دقیقا همین مشکلو دارم پیغام آپدیت جدید میاد بعدش که تایید میکنم ارور میده .... از همین تاپیک گرفتم ....ممنون
oghtapost
28-11-2012, 20:09
دوستان اگه داشبوردو به 16202 که تو سایت خود ایکس باکس هست آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخر برای اجرای forza و pes2013 و most wanted و ... کنسولو به این(16602) آپدیت کنیم یا چیزی که تو همین تاپیک (15574) هست ؟
دوستان اگه داشبوردو به 16202 که تو سایت خود ایکس باکس هست آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ آخر برای اجرای forza و pes2013 و most wanted و ... کنسولو به این(16602) آپدیت کنیم یا چیزی که تو همین تاپیک (15574) هست ؟
به گفته ی c4 مشکلی پیش نمیاد.بعضی از بچه ها هم آپدیت کردن و مشکلی براشون پیش نیومده.
اگه ال تی 3 داری بزن آپ شه
hamedghafoori
30-11-2012, 12:20
سلام.ببخشید من تازه دستگاهمو گرفتم و تقریبا هیچی نمیدونم از کنسولو آپدیتو و ورژن و این حرفا!!بازی forza-horizon رو تعریفش رو زیاد شنیدم دانلود کرئم رایت کردم رو سی دی.میذارم تو دستگاه میگه باید آپدیت کنی.اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟بازب های قبلی اجرا میشه؟کلا نسبت به حالت موجود چه اتفاقی میفته؟از ورژن و جزئیات دستگاهمم اصلا اطلاع ندارم.مرسی
Reza31001
30-11-2012, 13:44
سلام.ببخشید من تازه دستگاهمو گرفتم و تقریبا هیچی نمیدونم از کنسولو آپدیتو و ورژن و این حرفا!!بازی forza-horizon رو تعریفش رو زیاد شنیدم دانلود کرئم رایت کردم رو سی دی.میذارم تو دستگاه میگه باید آپدیت کنی.اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟بازب های قبلی اجرا میشه؟کلا نسبت به حالت موجود چه اتفاقی میفته؟از ورژن و جزئیات دستگاهمم اصلا اطلاع ندارم.مرسی
شما جدیدترین بازیهایی رو که بدون مشکل بازی میکنی چیا هستن؟
hamedghafoori
30-11-2012, 16:45
بازی FIFA 2012
Reza31001
30-11-2012, 17:59
خوب پس شما برای اجرای بازیهای جدید لازمه کنسولت رو آپدیت کنی که کار خودت هم نیست و باید کنسول رو ببری بیرون تا آپدیت کنن
باید کنسولتون رو ببرید و بگین آخرین آپدیت دشبورد و LT3 رو براتون بریزن
هزینشم نباید 15-20 بیشتر باشه
فقط برای اطمینان خاطر یه نگاه به ورژن دشبوردتون بندازید اگه 2.0.13XXX یا کمتر بود (یعنی اون عدد 5 رقمی با 13 یا عدد کمتری شروع میشد) راه حلتون همینه که گفتم
برای پیدا کردن ورژن دشبورد به قسمت زیر برید
settings--> system settings---> console settings
بعد برید رو گزینه system info و در سمت راست صفحه ورژن دشبوردتون رو ببینید
راستی منظورتون احیانا FIFA 2013 نبوده؟!
اگه فیفا 13 رو بدون مشکل بازی میکنید نیازی به این حرفا نیست ها!!
دیسک فورزا رو بذارید و آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد
hamedghafoori
30-11-2012, 20:27
اینجا که شما گفتید نوشته:d:20135990,k:20135990(bk:2018880)
نمیدونم الان به کدومش باید توجه کنم؟
hamedghafoori
30-11-2012, 20:28
نه.fifa 12 رو اجرا میکنه.13 رو ندارم.ولی اونم مثل فورزا احتمالا میگه آپدیت کن!!
Reza31001
30-11-2012, 21:37
ورژن دشبورد شما 13599 هست که باید بدین بیرون آپدیت بشه (آخرین ورژن الان 16202) و LT3 (فریمور مخصوص دی وی دی درایو X360 که باعث میشه دیسکهای کپی اجرا بشن) روی کنسول ریخته بشه
اینم بگم که آپدیت دشبورد کاری نداره و توسط دیسک بازی و یا گرفتن آپدیت از سایت خود ماکروسافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بوسیله فلش مموری به راحتی قابل انجامه منتها مشکل اصلی شما همون LT3 هست که باید بدین بیرون
hamedghafoori
30-11-2012, 23:24
مرسی از راهنماییتون.یعنی اگه به کمک فروم ها و اینا LT3 رو بخوام بریزم خرابکاری! میشه به نظر شما؟
Reza31001
01-12-2012, 08:52
پیشنهاد نمیشه
به خصوص اگه اسلیم داشته باشید که دنگ و فنگش بیشتره
هزینشم زیاد بالا نیست برای همین بهتره ببرید بیرون چون اگه اشتباه کنید و درایوتون بسوزه دوروبر 100 تومن باید بدین برای درایو جدید!
panther99
02-12-2012, 19:58
منم نگفتم کسي مسوليت قبول کنه . کمک خواستم . مشکل هيلو حل شد . براي farcry 2 هيچ کاري نميشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من داشبورد رو آپدیت کردم ولی الان FARCRY 2 رو تا نیمه اینستال میکنه بعد ارور میده که کثیفه دیسک . الان برای این چی کار کنم ؟؟؟؟
یکی رو درست میکنیم اونیکی خراب میشه !!!!!!! در ضمن هیلو 4 نصب شد و با همون روش موزیک پلیر حل میشه ولی ظاهرا سیو نمیکنه !!!!!! ینی دفعه بعد که میخوام بازی کنم از اونجایی که سیو کردم نمیشه بازی کنم !!!!!! چه باید کرد .
Reza31001
02-12-2012, 21:00
آقا من داشبورد رو آپدیت کردم ولی الان FARCRY 2 رو تا نیمه اینستال میکنه بعد ارور میده که کثیفه دیسک . الان برای این چی کار کنم ؟؟؟؟
یکی رو درست میکنیم اونیکی خراب میشه !!!!!!! در ضمن هیلو 4 نصب شد و با همون روش موزیک پلیر حل میشه ولی ظاهرا سیو نمیکنه !!!!!! ینی دفعه بعد که میخوام بازی کنم از اونجایی که سیو کردم نمیشه بازی کنم !!!!!! چه باید کرد .
برای اولی که گفتم دیسک باید عوض بشه
اگه کثیف نیست بد رایت شده و نصب نمیشه و بنابراین بازم باید عوض بشه!
برای هیلو هم چند بار امتحان کردین تا حالا؟
این موردی که گفتین نباید ارتباطی به آپدیت و ... داشته باشه
احتمال خیلی زیاد میدم mode قبلی رو ادامه ندادین یا هر حالت دیگه
یکم بگردین سیوتون پیدا میشه قطعا
panther99
03-12-2012, 12:46
منظورتون از mode قبلی چیه ؟؟؟؟؟؟
در ضمن تو هیلو هروقت بخواییم بریم تو بازی باید درجه سختی رو انتخاب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
Reza31001
03-12-2012, 16:32
راستش هنوز هیلو 4 رو بازی نکردم!
ولی منظورم این بود که مثلا رو حالت یک نفره (campaign) بازی رو رفتین و بعد دوباره که خواستین بازی کنید رفتی رو حالت مولتی یا practice و...
در ضمن تو هیلو هروقت بخواییم بریم تو بازی باید درجه سختی رو انتخاب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
بعیده!!
این خودش نشون میده شما هر بار بازی میکنید از اول میرید
فکر کنم بهتر باشه تو تاپیک خودش بپرسید
Halo 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
soheiloooooo
07-12-2012, 01:11
گرفتن اپدیت از سایت رسمی و ریختن اون روی دستگاه توسط CDیا فلش باعث بن شدن دستگاه نمیشه؟یا باید از ورژن های کرک شده برای اپدیت استفاده کرد؟
Reza31001
07-12-2012, 16:05
خیر؛ مشکلی به وجود نمیاد
اصلا ورژن کرک شده ای وجود نداره
اول دشبورد آپدیت میشه بعد اگه مشکلی بود یه فکر به حالش میکنن
emro0ziboy
30-12-2012, 17:08
سلام دوستان
من xbox super elite دارم و lt3 هم ریختم
دیشب برای اولین بار وصل شدم به xbox live دو سه باری هی آپ دیت شد و ریست شد .. از ظواهر پیداست که دشبورد آپ دیت شده .. ولی مشکلی که پیش اومده اینه که واسه خیلی از بازیها که تا قبل اجرا میشدن الان ارور unsopoted dick میده..
lمثلا واسه بازی های : darksiders II /hallo/gears 3/MW3/ ice comat/haloo/ ,....
خوب بازیهایی هم مثل alan wake /fifa12/ resident evil (operaion raccon city / mortal combat/ . ..... هم اجرا میشن
اینم بگم تو این 2 سال که دستگاه رو خریدم حتی یک بازی رو هم رو رام اجرا نکردم و همه ی بازی ها رو نصب و اجرا میکردم .چند روز پیش هم دستگاه رو باز کردم و لنز رو تمیز کردم ..
علت چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
Reza31001
30-12-2012, 20:57
سلام دوستان
من xbox super elite دارم و lt3 هم ریختم
دیشب برای اولین بار وصل شدم به xbox live دو سه باری هی آپ دیت شد و ریست شد .. از ظواهر پیداست که دشبورد آپ دیت شده .. ولی مشکلی که پیش اومده اینه که واسه خیلی از بازیها که تا قبل اجرا میشدن الان ارور unsopoted dick میده..
lمثلا واسه بازی های : darksiders II /hallo/gears 3/MW3/ ice comat/haloo/ ,....
خوب بازیهایی هم مثل alan wake /fifa12/ resident evil (operaion raccon city / mortal combat/ . ..... هم اجرا میشن
اینم بگم تو این 2 سال که دستگاه رو خریدم حتی یک بازی رو هم رو رام اجرا نکردم و همه ی بازی ها رو نصب و اجرا میکردم .چند روز پیش هم دستگاه رو باز کردم و لنز رو تمیز کردم ..
علت چی میتونه باشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
مطمئنید lt3 رو ریختین؟
اگه آره یا باید بازیها رو از روی دیسک بازی کنید(یعنی از هارد پاک کنید) یا از روش زیر استفاده کنید
نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
emro0ziboy
30-12-2012, 21:12
مطمئنید lt3 رو ریختین؟
اگه آره یا باید بازیها رو از روی دیسک بازی کنید(یعنی از هارد پاک کنید) یا از روش زیر استفاده کنید
نیازی نیست بازی برنر مکس بخرید ...بازی 97% رو از روی هارد اجرا کنید . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره خودم رفتم دادمش واسه lt3
همه اون بازیهایی رو که میگم ارور میده رو تا قبل از این آپ دیت بازی میکردم
hyesteghlal
03-01-2013, 12:26
آقا این داشبورد جدید چی شد؟؟؟ کسی خبر نداره اومد یا نیومد؟؟؟؟کی میا؟؟؟؟
من الان 4 ماهه منتظرم داشبورد جدید بیاد بعد با هم lt3 رو آپدیت کنم!!!!
Abolfazl-Star
03-01-2013, 13:09
دوستان من اسلیم دارم وصل هم شدم به لایو اما نمیدونم چطور بازی آنلاین داشته باشم یکی راهنمایی کنه
الان راحت می تونم فیلم و موزیک و برنامه ببینم و دان کن فقط بازی نمیتونم انجام بدم چجوریاس؟ :n02:
دوستان من اسلیم دارم وصل هم شدم به لایو اما نمیدونم چطور بازی آنلاین داشته باشم یکی راهنمایی کنه
الان راحت می تونم فیلم و موزیک و برنامه ببینم و دان کن فقط بازی نمیتونم انجام بدم چجوریاس؟ :n02:
برای آنلاین بازی کردن باید اول اکانت گلد(gold) داشته باشی
بعدش بازیهایی که نیاز به پوینت ندارن مثل Red dead-call of-max payne-crysis2-....... رو میتونی راحت آنلاین بزنی
و اونایی که نیاز به پوینت دارن هم مثل battle.field3-medal of honor-.......... رو باید براشون پوینت بخری.
Abolfazl-Star
03-01-2013, 19:33
برای آنلاین بازی کردن باید اول اکانت گلد(gold) داشته باشی
بعدش بازیهایی که نیاز به پوینت ندارن مثل Red dead-call of-max payne-crysis2-....... رو میتونی راحت آنلاین بزنی
و اونایی که نیاز به پوینت دارن هم مثل battle.field3-medal of honor-.......... رو باید براشون پوینت بخری.
اکانت گولد رو باید بخرم ؟ این اکانتی که هست گلد نیست؟ چون بار اوله وصل میشم به لایو :n13:
بعدش FIFA13 پوینت میخاد یا نمیخاد؟ یکم جامع تر توضیح بده :n12:
اکانت گولد رو باید بخرم ؟ این اکانتی که هست گلد نیست؟ چون بار اوله وصل میشم به لایو :n13:
بعدش FIFA13 پوینت میخاد یا نمیخاد؟ یکم جامع تر توضیح بده :n12:
بله باید بخریش.اولا 1 ماه رایگان میداد ولی الان نه
فیفا هم فکر کنم پوینت میخواد.پوینت هم باید بخری.قیمتهای گلد و پوینت خیلی رفته بالا لامصب
تازه برای وارد کردن آنلاین پس بازیها هم نیاز به چیز پی ان داری که با کنسولت شیر کنی.
در کل پیشنهاد میشه که گلد و بگیریو بپردازی به بازیهای بدون پوینت :)
Abolfazl-Star
03-01-2013, 22:07
فیفا هم فکر کنم پوینت میخواد.پوینت هم باید بخری.قیمتهای گلد و پوینت خیلی رفته بالا لامصب
تازه برای وارد کردن آنلاین پس بازیها هم نیاز به چیز پی ان داری که با کنسولت شیر کنی.
ممنون
گلد رو از کجا بخرم ؟
ممنون
گلد رو از کجا بخرم ؟
خواهش
از مغازه ها-از سایتهاو.........
matrixgame.ir
game - ir . com
igift24.com
Rush1911
09-01-2013, 15:16
سلام به همه دوستان :n11:
يه سوال داشتم ، ايكس باكس من الايته به داشبورد 15574 و LT3 :n01:
قبلنا كه دستگام LT2 بود بازيه Fable 3 رو گرفتم به راحتي بازي كردم
حالا كه دستگام LT3 شده رفتم دوباره همين بازي رو LT3 گرفتم حالا مشكلم اينجاس كه اجرا نميشه !!! :n03:
همون اروري ميده كه وقتي Fable3 lt2 رو ميزارم تو دستگاه
سعي كردم بازي قبليمو كه lt2 بودو از طريق سايت xbuc.net به lt3 آپديت كنم ولي جواب نداد باز همون ارور رو داد ( چنتا بازي قديميمو به همين روش اجرا كردم )
كسي ميدونه مشكل از چيه بايد چيكار كنم؟ :n30: آخه من عاشقه فيبل ام
ممنون از همه دوستان گلم :»:»:»
Mobin_222
29-01-2013, 14:43
سلام و خسته نباشید به همگی
من میخوام ایکس باکس مدل سوپر الایتم رو به آخرین ورژن داشبورد و LT3 آپدیت کنم + Jtag کردنش
میخواستم ببینم بیرون jtag میکنن و اگه بله قیمت کل این کارا رو که میخوام بکنم چقدره ؟
در ضمن یه جا هم بگین که این کار رو برام انجام بدن و به مشکل برنخورم
مرسی از زحماتتون
چیز پی ان برای چه کاری باید استفاده کنی؟ من اولین باره وصل شدم اما در مرحله آخر که میخواد به لایو وصل بشه پیام میده که باید آپدیت بشه اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
چیز پی ان برای چه کاری باید استفاده کنی؟ من اولین باره وصل شدم اما در مرحله آخر که میخواد به لایو وصل بشه پیام میده که باید آپدیت بشه اگر آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
جوابتو تو اونیکی تاپیک دادم
چیز پی ان هم برای آنلاین پس بازیها باید شیر کنی.
panther99
21-02-2013, 01:24
آقا آپديت جديد اومده واسه داشبورد ؟؟؟؟؟
کسي امتحان کرده ؟؟؟؟ مشکلي پيش نمياره واسه کنسول ؟؟؟ بازيهاي قديمي رو ميشه اجرا کرد ؟؟؟؟ کنسول من اسليمه .
panther99
21-02-2013, 12:23
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟
آقا آپديت جديد اومده واسه داشبورد ؟؟؟؟؟
کسي امتحان کرده ؟؟؟؟ مشکلي پيش نمياره واسه کنسول ؟؟؟ بازيهاي قديمي رو ميشه اجرا کرد ؟؟؟؟ کنسول من اسليمه .
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟
یکی از بچه ها آپدیت کرده گفته هیچ مشکلی نداره
اگه ال تی 3 داری بزن بره آپدیت شه
panther99
21-02-2013, 23:27
ورژنش چنده ؟؟؟؟ من از سايت مايکروسافت ريختم . همومنو انتقال بدم به ايکس باکس ؟؟؟؟؟؟
ورژنش چنده ؟؟؟؟ من از سايت مايکروسافت ريختم . همومنو انتقال بدم به ايکس باکس ؟؟؟؟؟؟
ورژنشو نمیدونم چنده.اگه از مایکروسافت گرفتی بریز تو فلش و فلشو وصل کن به کنسولو ..................................خلاص :)
panther99
01-03-2013, 00:25
آقا من سي دي فار کراي 2 رو عوض کردم چون قبلا گرفته بودم و اجرا نميشد .تو مغازه هم امتحان کردم اونجا سي دي بالا اومد ولي الان تو دستگاه خودم بالا نمياد !!!!! ميزنه Unrecognized disk ! . من هفته پيش داشبوردم رو به آخرين ورژن که 2.0.16203.0 هست آپگريد کردم و يه جورايي شکل داشبوردم يه کم تغيير کرد . الانم تقريبا همه ديسکها رو ميخونه به جز همين فار کراي 2 . حالا چي کار بايد بکنم ؟؟؟ ديسک رو که پس نميگيره چون امتحان کرد و بالا اومد براي سيستم با اين ديسک کاري ميتونم انجام بدم يا نه ؟؟؟؟
panther99
01-03-2013, 13:28
کسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟ مشکل از کجاست ؟؟؟؟ دستگام چه مرگش شده که جواب نميده ؟؟؟؟؟
فقط این بازیو اجرا نمیکنه؟
بیخیالش شو دیگه بازی مالی نیستا.از farcry 3 هم زده میشیا :)
از جای معتبر میخری؟لنزت شاید عمرشو کرده(آخه میگی بقیه رو اجرا میکنه)
من احتمال میدم از بد رایت شدن دیسک باشه.
panther99
13-03-2013, 15:17
البته من تازه داشبورد رو آپدیت کردم و احتمال میدم از همین باشه . نـــــه ؟؟؟؟
به نظرتون اگه آپدیت جدید بیاد میشه درست بشه ؟؟؟؟؟؟
البته من تازه داشبورد رو آپدیت کردم و احتمال میدم از همین باشه . نـــــه ؟؟؟؟
به نظرتون اگه آپدیت جدید بیاد میشه درست بشه ؟؟؟؟؟؟
نه
هنوز میخوای فارکرای 2 رو بازی کنی؟
همه ی بازیهات اجرا میشن به غیر از این؟
از یه جای دیگه بازیو خریدی؟..................
babak_mes
19-03-2013, 21:56
سلام. کنسول من jtag شده. چجوری می تونم به live وصل بشم؟؟؟
Reza31001
20-03-2013, 00:13
سلام. کنسول من jtag شده. چجوری می تونم به live وصل بشم؟؟؟
سلام
امکان نداره دوست عزیز
Jtag=goodbye XBL
Fifa 13 بالا میاد ، Black OPS II بالا نمیاد !!!!
چند درصد احتمال مییدین برا بد رایت شدن باشه ؟ :|
چند درصد احتمال میدین Fifa 13 روی LT 2 پتچ شده باشه و درایو کنسول الان LT 2 باشه ؟
Fifa 13 بالا میاد ، Black OPS II بالا نمیاد !!!!
چند درصد احتمال مییدین برا بد رایت شدن باشه ؟ :|
چند درصد احتمال میدین Fifa 13 روی LT 2 پتچ شده باشه و درایو کنسول الان LT 2 باشه ؟
همین دو بازیو داری؟
فیفا 13 از نوع xgd3 هست و باید برای ال تی 3 پچ شده باشه-ممکنه برای ال تی 2 هم پچ کرده باشن.
یه بازی جدید بگیر مثلا gears of war-max payne-bioshock ببین ران میشه؟
اگه ران شد بازی black ops بد رایت شده
داشبورد 1557 ـــه ، آپدیت میکنم ببینم چی میشه ....
قبلا آپدیت جدید رو روی فلش ــه وصل شده به کنسول ریخته بودم ، MW3 و GOW 3 بالا اومده بود ...
الان فلش رو در آوردم ، هیچکوم بالا نمیاد :|
امیدوارم واسه لنز نباشه
سلام
دوستان این اپدیت جدید مشکلی نداره؟
اپدیت کنم؟؟؟....
Reza31001
10-04-2013, 14:26
سلام
دوستان این اپدیت جدید مشکلی نداره؟
اپدیت کنم؟؟؟....
نه داداش
اگه lt3 داری مشکلی نیست
دوستان داشبرد کنسول من ورژنش 2.016203 هستش.امروز میخواستم به لایو وصل بشم میگه باید آپدیت کنی .مگه آپدیت جدید اومده ؟ مشکلی پیش نمیاره واسه بازی ؟
دوستان داشبرد کنسول من ورژنش 2.016203 هستش.امروز میخواستم به لایو وصل بشم میگه باید آپدیت کنی .مگه آپدیت جدید اومده ؟ مشکلی پیش نمیاره واسه بازی ؟
فکر کنم اومده-اگه ال تی 3 داری آپدیت کن.مشکلی پیش نمیاد
در ضمن آپدیت کردن از طریق خود لایو یه نمه طول میکشه.میتونی بری سایت خود xbox و آپدیتو از اونجا دان کنیو بریزی تو فلش و کنسولتو آپدیت کنی.
فکر کنم اومده-اگه ال تی 3 داری آپدیت کن.مشکلی پیش نمیاد
در ضمن آپدیت کردن از طریق خود لایو یه نمه طول میکشه.میتونی بری سایت خود xbox و آپدیتو از اونجا دان کنیو بریزی تو فلش و کنسولتو آپدیت کنی.
از سایت Xbox خواستم دانلود کنم دیدم همین ورژن 16203 رو واسه دانلود گذاشته.پس لایو الان چیرو گیر میده آپدیت کنم ؟
از سایت Xbox خواستم دانلود کنم دیدم همین ورژن 16203 رو واسه دانلود گذاشته.پس لایو الان چیرو گیر میده آپدیت کنم ؟
کینکت وصل نکردی به کنسول؟
اگه نه پس هنوز سایت xbox آپدیتو نذاشته-از خود کنسول آپدیت کن(البته چند روز دیگه احتمالا خود سایتش بذاره)
sajjadsa
19-04-2013, 11:20
در جای درستی نپرسیدم. لطفا پست پاک شود.
کینکت وصل نکردی به کنسول؟
اگه نه پس هنوز سایت xbox آپدیتو نذاشته-از خود کنسول آپدیت کن(البته چند روز دیگه احتمالا خود سایتش بذاره)
نه کینکت وصل نکردم.خودمم احتمال میدادم که رو سایت هنوز نیومده
دوستان این اپدیت فبریه 2013 (2.016xxx)رو میخوام نصب کنم اخر نصبش همش ارور میده!مشکل چیه؟
(از این ارور ها که چند تا عدد میده.مثلاً 241c cod3 543 6643 5658 ) تو این مایه ها
از خود سایت مایکروسافت هم دانلود کردم اینو
mehdi.t.f
07-06-2013, 22:10
سلام دوستان. من رفتم خودم ایکس باکسمو اپدیت کنم ، از خود سایت ایکس باکس اطلاعات رو دانلود کردم.اپدیت کامل تموم شد اما حالا کپی خورم از کار افتاده و دیگه هیچ بازی نمیاره. :n03:
سلام دوستان. من رفتم خودم ایکس باکسمو اپدیت کنم ، از خود سایت ایکس باکس اطلاعات رو دانلود کردم.اپدیت کامل تموم شد اما حالا کپی خورم از کار افتاده و دیگه هیچ بازی نمیاره. :n03:
salam دوست من
آخرین باری که کنسولتو کپی خور کردی کی بوده؟؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
mehdi.t.f
09-06-2013, 13:43
salam دوست من
آخرین باری که کنسولتو کپی خور کردی کی بوده؟؟
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
اقا ایکس باکس ماله خواهر زادم بود. بازی فوتبال پس 2012 رو اجرا میکرد و سایر بازی های موجود رو. فقط پس 2013 رو اجرا نمیکرد. رفتم صواب کنمخودم از سایت ایکس باکس به روش سی دی عمل کردم. اپدیت هم کامل شد و تم جدید اومد ولی هیچ کدوم از بازی هارو نمیاره. بردم بیرون (کاشان) میگه نباید خودت اپدیت میکردی. الان بون شده ( یا چیزی تو همین مایه ها) . و دیگه نمیشه کاریش کرد. کمکم کنید. مرسی
اقا ایکس باکس ماله خواهر زادم بود. بازی فوتبال پس 2012 رو اجرا میکرد و سایر بازی های موجود رو. فقط پس 2013 رو اجرا نمیکرد. رفتم صواب کنمخودم از سایت ایکس باکس به روش سی دی عمل کردم. اپدیت هم کامل شد و تم جدید اومد ولی هیچ کدوم از بازی هارو نمیاره. بردم بیرون (کاشان) میگه نباید خودت اپدیت میکردی. الان بون شده ( یا چیزی تو همین مایه ها) . و دیگه نمیشه کاریش کرد. کمکم کنید. مرسی
هیچ نترس
کنسولت خیلی وقته کپی خور جدید نشده(ال تی 3)-فکر کنم رو کنسولت lt2 داشته بودی و با آپدیت کردن کپی خورت پریده
ببر بیرون برات ال تی 3 کنن که دیگه با آپدیتهای جدید کپی خورش نمیپره-طرف هم یه چیزی از خودش درآورده بهت گفته،جدی نگیر حرفشو (بن (ban) نشده کنسولت)-زمانی بن میشی که بری لایو(آنلاین بازی کردن) و از بازیهای پچ نشده استفاده کنی
mehdi.t.f
10-06-2013, 12:40
هیچ نترس
کنسولت خیلی وقته کپی خور جدید نشده(ال تی 3)-فکر کنم رو کنسولت lt2 داشته بودی و با آپدیت کردن کپی خورت پریده
ببر بیرون برات ال تی 3 کنن که دیگه با آپدیتهای جدید کپی خورش نمیپره-طرف هم یه چیزی از خودش درآورده بهت گفته،جدی نگیر حرفشو (بن (ban) نشده کنسولت)-زمانی بن میشی که بری لایو(آنلاین بازی کردن) و از بازیهای پچ نشده استفاده کنی
ممنونم. دمت گرم. ولی طرف میگه چون ال تی 2 بودی و اپدیت کردی دیگه فاییده نداره. باید اول ال تی 3 میکردی بعد اپدیت میکردی. فکر کنم با این گول زدنش بخواد پول خوبی هم ازم بگیره!!!!
ممنونم. دمت گرم. ولی طرف میگه چون ال تی 2 بودی و اپدیت کردی دیگه فاییده نداره. باید اول ال تی 3 میکردی بعد اپدیت میکردی. فکر کنم با این گول زدنش بخواد پول خوبی هم ازم بگیره!!!!
خواهش میکنم
طرف هم چرت گفته.برو ال تی 3 کن و خیالت راحت
mehdi.t.f
18-06-2013, 14:11
خواهش میکنم
طرف هم چرت گفته.برو ال تی 3 کن و خیالت راحت
سلام. ممنونم. بله مشخص بود. طرف بیخودی لفتش می داد (3 روز) تا پول بیشتر بگیره. 55 هزار تومانی ازم گرفت. الانم بعضی مواقع پس 2013 بعد از لوگوی کونامی نمیاد. مثلا از 10 مرتبه، 8 مرتبه اش نمیاد!!! لیگ برتر ایران 91 و 92 هم اصلا هیچی نمیاد. فعلا با پس 2011 بازی می کنم. اسفالت هفت هم نمیاد. :n13:
سلام. ممنونم. بله مشخص بود. طرف بیخودی لفتش می داد (3 روز) تا پول بیشتر بگیره. 55 هزار تومانی ازم گرفت. الانم بعضی مواقع پس 2013 بعد از لوگوی کونامی نمیاد. مثلا از 10 مرتبه، 8 مرتبه اش نمیاد!!! لیگ برتر ایران 91 و 92 هم اصلا هیچی نمیاد. فعلا با پس 2011 بازی می کنم. اسفالت هفت هم نمیاد. :n13:
salam.خواهش
اگه بعضی بازیهارو نمیاره دو حالت وجود داره:
1-بازیهایی که میخری جنسشون خوب نیست(از جای معتبر بخر)
2-لنز درایوت خراب شده
mehdi.t.f
19-06-2013, 14:52
salam.خواهش
اگه بعضی بازیهارو نمیاره دو حالت وجود داره:
1-بازیهایی که میخری جنسشون خوب نیست(از جای معتبر بخر)
2-لنز درایوت خراب شده
سلام .
کال اف دیوتی بلک آپس هم نمیاد! لنز درایور بدلیل طول عمر دستگاه خراب شده؟ امکان تعویضش هست؟
این رو هم یاد آوری کنم که بلک آپس و اسفالت قبلا میومده ها!!!
سلام .
کال اف دیوتی بلک آپس هم نمیاد! لنز درایور بدلیل طول عمر دستگاه خراب شده؟ امکان تعویضش هست؟
این رو هم یاد آوری کنم که بلک آپس و اسفالت قبلا میومده ها!!!
سلام
بلک اپس چون قفل داره باید دوباره پچ بشه(یعنی باید دوباره برای ال تی 3 پچ بشه تا اجرا بشه)
لنز هم قابل تعویض هست ولی قبلش دیسکاتو از یه جای معتبر بخر(بازیهای برنرمکس + دیسکهای مرغوب) اگه بازم مشکل تو اجرای بازیها داشتی مشکل از لنزه
دوستان اگه اپدیت lt3 بکنم میتونمred dead redemption رو بازی بکنم یا دیگه نمیشه؟
دوستان اگه اپدیت lt3 بکنم میتونمred dead redemption رو بازی بکنم یا دیگه نمیشه؟
بله میتونی ...............:n05:
بله میتونی ...............:n05:
آقا مطمعنی؟ تست کردین شما؟
آقا مطمعنی؟ تست کردین شما؟
بله مطمئنم
تست هم کردم
خیالت راحت
afshinaghasi
20-06-2013, 13:20
از کجا بفهمم چه ورژنی از lt رو کنسولم نصبه آخرین بازی که بعد از آخرین اپدیت بازی کردم darksider 2 بوده الان میخاستم nfs most wanted جدید رو بازی کنم پیغام داد که باید آپدیت کنی البته خودش اپدیت همراه بازی داره ولی من آپدیت نکردم شما میگید چیکار کنم یه مدت از Xbox دور بودم :n03:
از کجا بفهمم چه ورژنی از lt رو کنسولم نصبه آخرین بازی که بعد از آخرین اپدیت بازی کردم darksider 2 بوده الان میخاستم nfs most wanted جدید رو بازی کنم پیغام داد که باید آپدیت کنی البته خودش اپدیت همراه بازی داره ولی من آپدیت نکردم شما میگید چیکار کنم یه مدت از Xbox دور بودم :n03:
چون darksiders 2 دیسکش از نوع xgd3 بوده و بازیو اجرا کردی پس ال تی 3 رو کنسولته
برای nfs هم بزن آپدیت شه بره
MoJtaBa.R
26-06-2013, 22:10
با سلام
پست اول چرا ادیت نمیشه ؟:دی
ورژن من 16202 هست امروز آرمی آف 2 و مترو رو خواستم بنصبم و بازی کنم آپدیت جدید خواست . با توجه به انیکه توی این 5 سال 3 بار آپدیت شده و آخرین بار پارسال بوده میشه خودم آپدیتش کنم ؟ مشکلی به وجود نمیاره برای اولین بار ؟ چند صفحه اول رو خوندم ولی دستگیرم نشد که خودمونم آپدیت کنیم درصد خرابی هست یا نه ( اینکه باقی بازیا باز بشه رو عرض میکنم )
با سلام
پست اول چرا ادیت نمیشه ؟:دی
ورژن من 16202 هست امروز آرمی آف 2 و مترو رو خواستم بنصبم و بازی کنم آپدیت جدید خواست . با توجه به انیکه توی این 5 سال 3 بار آپدیت شده و آخرین بار پارسال بوده میشه خودم آپدیتش کنم ؟ مشکلی به وجود نمیاره برای اولین بار ؟ چند صفحه اول رو خوندم ولی دستگیرم نشد که خودمونم آپدیت کنیم درصد خرابی هست یا نه ( اینکه باقی بازیا باز بشه رو عرض میکنم )
salam
اگه ال تی 3 رو کنسولت نصبه که حتما نصبه بزن آپدیت بشه بره-خرابی ای درکار نیست و بازیها رو هم میتونی ران کنی به غیر از چند تا بازی که قفل روشون هست(بازیهای جدیدو میتونی اجرا کنی)
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بود؟(برای محکم کاری میگم)
MoJtaBa.R
27-06-2013, 00:48
salam
اگه ال تی 3 رو کنسولت نصبه که حتما نصبه بزن آپدیت بشه بره-خرابی ای درکار نیست و بازیها رو هم میتونی ران کنی به غیر از چند تا بازی که قفل روشون هست(بازیهای جدیدو میتونی اجرا کنی)
آخرین بازی ای که انجام دادی چی بود؟(برای محکم کاری میگم)
tombrider - sniper2 - farcry 3- prototype2 , ...
آنلاین وصل شم برای آپدیت ؟ یکی از بچه ها گفت 50 تومن داده !!! من توی این چند بار بالای 10 تومن ندادم !
tombrider - sniper2 - farcry 3- prototype2 , ...
آنلاین وصل شم برای آپدیت ؟ یکی از بچه ها گفت 50 تومن داده !!! من توی این چند بار بالای 10 تومن ندادم !
خب قضیه okه
بزن آپدیت بشه بره-خیالت راحت
هم میتونی آنلاین آپدیت کنی-هم میتونی از سایت Xbox آپدیتو بگیری بریزی تو فلش آپدیت کنی-هم میتونی بازی جدید بذاری با بازی آپدیت کنی
نیازی به هزینه هم نیست،خودت میتونی
MoJtaBa.R
27-06-2013, 12:17
آپدیت داشبورد کردم و قضیه اوکی شد . با تشکر
panther99
27-06-2013, 16:27
آقا این آپدیت جدیده ماله چه تاریخیه ؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 دارم و تا حالا با آپدیتا مشکل خاصی نداشتم بجز بازیه Far cry2 که 10 بار سی دی رو بردم عوض کردم آخر هم اجرا نشد . البته خیلی از بازیا رو مخصوصا جدیدا رو با پلی موزیک بازی میکنم وگرنه ریستارت میشه .
آپدیت جدید رو بزنم مشکلی نداره ؟؟؟؟ بنظرتون مشکل فار کرای حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟ با بازیهای دیگه که مشکلی نداره ؟؟؟؟ البته آخرین آپدیتم واسه داشبرد که فکر کنم ماله 2012 بوده .
در ضمن ورژن این آپدیت جدید رو هم بنویسید . ممنون .
MoJtaBa.R
28-06-2013, 18:53
بعد از آپدیت داشبورد دلیل اینکه صفحه my games اینجوری شده چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همیشه عکس بازیا میومد ! الان نمیاد !
Reza31001
28-06-2013, 19:19
بعد از آپدیت داشبورد دلیل اینکه صفحه my games اینجوری شده چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همیشه عکس بازیا میومد ! الان نمیاد !
به لایو وصل شی میاد
MoJtaBa.R
28-06-2013, 19:31
به لایو وصل شی میاد
! قبلا به لایو وصل نمیشدم میومد !! منبعد اینجوریه ؟!
Reza31001
28-06-2013, 19:40
آره ......
panther99
29-06-2013, 15:32
آقا این آپدیت جدیده ماله چه تاریخیه ؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 دارم و تا حالا با آپدیتا مشکل خاصی نداشتم بجز بازیه Far cry2 که 10 بار سی دی رو بردم عوض کردم آخر هم اجرا نشد . البته خیلی از بازیا رو مخصوصا جدیدا رو با پلی موزیک بازی میکنم وگرنه ریستارت میشه .
آپدیت جدید رو بزنم مشکلی نداره ؟؟؟؟ بنظرتون مشکل فار کرای حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟ با بازیهای دیگه که مشکلی نداره ؟؟؟؟ البته آخرین آپدیتم واسه داشبرد که فکر کنم ماله 2012 بوده .
در ضمن ورژن این آپدیت جدید رو هم بنویسید . ممنون .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز به لایو وصل شدم یه نیم ساعتی آپدیت کرد و ورژن داشبوردم عوض شد میخواستم ببینم این آپدیت مثل اون قبلیه نباشه یه وقته بزنه lt بپره؟
میتونم با خیال راحت بازی برنر بگیرم برم لایو؟:n13:
من امروز به لایو وصل شدم یه نیم ساعتی آپدیت کرد و ورژن داشبوردم عوض شد میخواستم ببینم این آپدیت مثل اون قبلیه نباشه یه وقته بزنه lt بپره؟
میتونم با خیال راحت بازی برنر بگیرم برم لایو؟:n13:
تبریک :)
خیالت راحت
panther99
01-07-2013, 11:08
سوالات منم که 4 روز پیش پرسیدم نگاه کنید !!!!!!!!
Reza31001
01-07-2013, 12:08
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا lt3 داشته باشی مشکلی با آپدیتهای جدید نداری
آقا من نمی تونم بازی fifa 13 رو xobx elite fat اجرا کنم... چه کار باید بکنم؟
آقا من نمی تونم بازی fifa 13 رو xobx elite fat اجرا کنم... چه کار باید بکنم؟
آخرین باری که کنسولت باز شده و کپی خورش کردن کی بوده؟آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟
سلام دوستان
الان داشبورد من ورژن 2.0.16202.0 هست؛
و Lt3 هم رو دستگام نصبه؛
آخرین آپدیتی که میشه نصب کرد و به مشکل بر نمیخورم(یعنی اینکه کپی خورم نمیپره) چیه؟
میشه لینک دانلودش رو بدید؟
سلام دوستان
الان داشبورد من ورژن 2.0.16202.0 هست؛
و Lt3 هم رو دستگام نصبه؛
آخرین آپدیتی که میشه نصب کرد و به مشکل بر نمیخورم(یعنی اینکه کپی خورم نمیپره) چیه؟
میشه لینک دانلودش رو بدید؟
salam
16517 جدید اومده ولی توسایت xbox 16203 رو برای دانلود گذاشته
دوستان من ی xbox گرفتم کارکرده
روش ی sims3 بود و باز میشد
رفتم ی blur و crysis3 گرفتم باز نشد
ورژنش 2.0.9199.0 بود اپدیتش کردم به 2.0.15574.0
اما حالا دیگه هیچ کدوم رو باز نمیکنه
در ضمن blur رو اصلا نمیشناسه،dvd گیم هست
crysis رو میخواد اجرا کنه سریع برمیگرده داشبورد
sims رو دیگه نمیشناسه که بازیه
لطفا راهنمایی کنید
دوستان من ی xbox گرفتم کارکرده
روش ی sims3 بود و باز میشد
رفتم ی blur و crysis3 گرفتم باز نشد
ورژنش 2.0.9199.0 بود اپدیتش کردم به 2.0.15574.0
اما حالا دیگه هیچ کدوم رو باز نمیکنه
در ضمن blur رو اصلا نمیشناسه،dvd گیم هست
crysis رو میخواد اجرا کنه سریع برمیگرده داشبورد
sims رو دیگه نمیشناسه که بازیه
لطفا راهنمایی کنید
کنسولو باید ببری برات کپی خور کنن-احتمالا کپیت پریده
ببر ال تی 3 برات بریزن + آپدیت دشبورد
بعد با خیال راحت هر بازی ای که دوست داری بگیر و بازی کن(البته بازیهات باید سالم باشن و برای نصب کامل روی هارد هم باید بازی از نوع برنرمکس(رایت 100 درصدی) بگیری)
من اون آخرین داشبوردی که خود مایکروسافت گذاشت رو نصب کردم؛ولی هیچ تغییری در تم و محیط داشبورد ندیدم برای اولین بار! :n02:
آیا طبیعیه این قضیه؟
من اون آخرین داشبوردی که خود مایکروسافت گذاشت رو نصب کردم؛ولی هیچ تغییری در تم و محیط داشبورد ندیدم برای اولین بار! :n02:
آیا طبیعیه این قضیه؟
تازگیا آپدیت کردی؟
این آپدیت جدیده نسخه ی بتاس و چند وقت دیگه برای همه میاد،کاری که میکنه اینه که پوینتو به پول رایج تبدیل میکنه(دلار-پوند و ...)
farhad_s5
01-08-2013, 00:15
سلام،
من امروز سه بازی گرفتم Far cry 3 با forza horizon با bioshock. هیچ کدوم از بازی ها اجرا نشدن! در واقع تصویر سریع برمیگرده رو داشبورد!!!!!
در ضمن به خوبی call of duty black ops و need for speed the run رو اجرا می کنه!!!
مشکلش چیه؟!!
تازگیا آپدیت کردی؟
این آپدیت جدیده نسخه ی بتاس و چند وقت دیگه برای همه میاد،کاری که میکنه اینه که پوینتو به پول رایج تبدیل میکنه(دلار-پوند و ...)
همون لینکی که شما دادی دیگه...
سلام،
من امروز سه بازی گرفتم Far cry 3 با forza horizon با bioshock. هیچ کدوم از بازی ها اجرا نشدن! در واقع تصویر سریع برمیگرده رو داشبورد!!!!!
در ضمن به خوبی call of duty black ops و need for speed the run رو اجرا می کنه!!!
مشکلش چیه؟!!
سلام
احتمال خیلی زیاد کنسولت آپدیت نیست-ال تی 2 رو کنسولته حتما
اگه کنسولو آپدیت کنی کپی خورت میپره-باید ببری بیرون برات ال تی 3 بریزن و بازیهای جدید هم راحت ران بشه
فقط بازیهایی که زمان ال تی 2 خریدی دیگه ران نمیشه-باید دوباره برای ال تی 3 بخریشون
همون لینکی که شما دادی دیگه...
آره طبیعیه-یه چیزاییو تغییر داده ،دقیق نمیدونم
امروز خواستم به لایو وصل بشم گفت که باید آپدیت کنه وگرنه نمیذاره وصل بشه منم ترسیدم کنسل رو زدم! کسی میدونه این آپدیته چیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
Alex Fera
26-08-2013, 16:38
امروز خواستم به لایو وصل بشم گفت که باید آپدیت کنه وگرنه نمیذاره وصل بشه منم ترسیدم کنسل رو زدم! کسی میدونه این آپدیته چیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟
من امروز آپدیت کردم،فعلا مشکلی ندیدم................
البته با اینترنت من که سرعت دانلودم روی 300 هستش وحشتناک طول کشید............
من امروز آپدیت کردم،فعلا مشکلی ندیدم................
البته با اینترنت من که سرعت دانلودم روی 300 هستش وحشتناک طول کشید............
زدم برای دانلود .
ولی با این حساب برای من یه هفته ای طول میکشه دانلود بشه:n02:
آپدیت 16537 اومد
با این آپدیت پوینت ها تبدیل به پول رایج میشه
به گفته ی c4 هم مشکلی ایجاد نمیکنه اگه lt 3 دارید
has already previously confirmed that this update continues to work fine with backups on Xbox LIVE and offline using c4eva's custom firmware LT v2.01, LT+ v2.0 & v3.0, LTU v1.0, and LTU v2.0. We've also tested backups with xk3y and it too continues to function without issue both offline and on Xbox LIVE.
سلام
دوستان
یه سوال
من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
جریان چیه؟؟
ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟
سلام
دوستان
یه سوال
من شنیده بودم که بعد از نصب LT3 رو دستگاه؛دیگه نمیشه بازی های قبلی رو بازی کرد!!!
ولی من چند بازی سابق رو (مثلا Prison Break) رو تست کردم به راحتی اجرا شد !!!
یه سری بازی های دیگه مثل GTA IV و ... اجرا میشن؛ولی یهو وسط بازی ارور Unable Disk میده (البته به این نکته اشاره کنم که بدجوری خط و خش داشتن این بازی هایی که ازش میپریدن بیرون)
جریان چیه؟؟
ما بالاخره با این LT3 میتونیم بازی های قدیمی رو بازی کنیم یا نه!؟؟
لطفا جای درست سوالو مطرح کنید
نیازی به زدن یه پست تو کل تاپیک نیست
تو پست اصلی به سوالتون جواب داده شد
manuelcalavera
14-09-2013, 23:33
آقا من GTA 5 رو گذاشتم ، میگه باید آپدیت بشه، بذارم آپدیت بشه ؟ مشکلی بوجود نمیاره ؟
سلام دوستان اپدیت 16537 اومده خواستم ببینم مشکلی نداره ؟ اپدیت کنیم با خیال راحت؟؟؟؟؟
sadeghpa80
22-09-2013, 22:30
سلام من یه سوال دارم
من دستگاه هم رو 1 ساله خریدم Slim 4G تا حالا فکر کنم 50 بار هم بازی نکردم توی این چند بار که بازی کردم همه بازی ها ok اجرا میشن اما توی PES ها مشکل داره .
اون موقع که خریدم طرف برام به LT3 آپدیت کرد و منم یه PES2012 خریدم . مشکلش اینه که وسط بازی یهو شل میشه و اعصاب آدمو خورد میکنه مقلا تو بازی 10 دقیقه ای 7 یا 8 بار کند میشه و هر دفه 10 ثانیه حدودا طول میکشه .
گفتم شاید مشکل از DVD هست رفتم یدونه دیگه خریدم همین جوری بود . بیخیال شدم تا 2013 اومد روی اونم همین بود .
حالا شما فکر میکنید از کپی خورشه ؟ یعنی اگع ببرم بدم دوباره کپی خورشو بریزم درست میشه ؟یه سوال خودم نمی تونم مجدد LT3 رو برزم روش ؟
ممنون از شما
آقا من GTA 5 رو گذاشتم ، میگه باید آپدیت بشه، بذارم آپدیت بشه ؟ مشکلی بوجود نمیاره ؟
اگه ال تی 3 داری بزن آپدیت بشه
سلام دوستان اپدیت 16537 اومده خواستم ببینم مشکلی نداره ؟ اپدیت کنیم با خیال راحت؟؟؟؟؟
سلام.تو پست بالاییم نوشتم که مشکلی پیش نمیاد(اگه ال تی 3 داری)
سلام من یه سوال دارم
من دستگاه هم رو 1 ساله خریدم Slim 4G تا حالا فکر کنم 50 بار هم بازی نکردم توی این چند بار که بازی کردم همه بازی ها ok اجرا میشن اما توی PES ها مشکل داره .
اون موقع که خریدم طرف برام به LT3 آپدیت کرد و منم یه PES2012 خریدم . مشکلش اینه که وسط بازی یهو شل میشه و اعصاب آدمو خورد میکنه مقلا تو بازی 10 دقیقه ای 7 یا 8 بار کند میشه و هر دفه 10 ثانیه حدودا طول میکشه .
گفتم شاید مشکل از DVD هست رفتم یدونه دیگه خریدم همین جوری بود . بیخیال شدم تا 2013 اومد روی اونم همین بود .
حالا شما فکر میکنید از کپی خورشه ؟ یعنی اگع ببرم بدم دوباره کپی خورشو بریزم درست میشه ؟یه سوال خودم نمی تونم مجدد LT3 رو برزم روش ؟
ممنون از شما
سلام دوست عزیز
ال تی ریختن اگه بلد نباشی میزنی کنسولو خراب میکنه-پیشنهاد نمیشه اگه بلد نیستی
من احتمال میدم بازی خراب باشه-شاید ایمیج بازی ای که طرف گرفته خراب بوده- از جای معتبر خرید کن
گفتی با بازیهای دیگه مشکلی نداری؟اگه داری شاید از لنز درایوت باشه که بعید بدونم
sadeghpa80
23-09-2013, 08:55
سلام دوست عزیز
ال تی ریختن اگه بلد نباشی میزنی کنسولو خراب میکنه-پیشنهاد نمیشه اگه بلد نیستی
من احتمال میدم بازی خراب باشه-شاید ایمیج بازی ای که طرف گرفته خراب بوده- از جای معتبر خرید کن
گفتی با بازیهای دیگه مشکلی نداری؟اگه داری شاید از لنز درایوت باشه که بعید بدونم
سلام ممنون
توی بازیهای دیگه تا جایی که من بازی بازی کردم نه مشکلی نبوده
در مورد PES هم با 4 ، 5 تا دیسک تست کردم حتی بازی رو روی هاردشم کپی کردم بهتر شد ولی درست نشد بازم همون جوری بود حالا هم می خوام برم PES 2014 بگیرم میترسم اونم همین جوری باشه حالم گرفته شم .
اگه ببرم بیرون برام ای تی 3 بریزن فکر میکنید درست میشه ؟
سلام ممنون
توی بازیهای دیگه تا جایی که من بازی بازی کردم نه مشکلی نبوده
در مورد PES هم با 4 ، 5 تا دیسک تست کردم حتی بازی رو روی هاردشم کپی کردم بهتر شد ولی درست نشد بازم همون جوری بود حالا هم می خوام برم PES 2014 بگیرم میترسم اونم همین جوری باشه حالم گرفته شم .
اگه ببرم بیرون برام ای تی 3 بریزن فکر میکنید درست میشه ؟
salam .خواهش
راستش الان رو کنسولت ال تی 3 هست.مگه نیست؟
دوباره نمیشه که روش ریخت.نمیدونم مشکلش چیه این:n13:
sadeghpa80
23-09-2013, 12:58
salam .خواهش
راستش الان رو کنسولت ال تی 3 هست.مگه نیست؟
دوباره نمیشه که روش ریخت.نمیدونم مشکلش چیه این:n13:
واسه خود منم جالبه حتی تو FIFA مشکل نداره با PES مشکل داره
رو تستگاهمم LT3 هستش .
والا نمی دونم بحرحال ممنون
Mehdi.KinG
25-09-2013, 07:36
سلام به همه دوستان عزیز
دستگاه من آپدیت قدیم من میخوام دستگاه من بتونه بازی gta و pes2014 و بازیهای جدید دیگه رو اجرا کنه
واسه این کار همین آپدیت آخر واسه 2012 رو تو دستگاه بریزم کافیه ؟ بازیها اجرا میشن ؟
آخه یکی به من گفته برای اینکه بازیهای جدید رو دستگاه اجرا کنه باید 150000 تومن خرج کنی بدی یکی واست آپدیت کنه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Alex Fera
25-09-2013, 15:37
سلام به همه دوستان عزیز
دستگاه من آپدیت قدیم من میخوام دستگاه من بتونه بازی gta و pes2014 و بازیهای جدید دیگه رو اجرا کنه
واسه این کار همین آپدیت آخر واسه 2012 رو تو دستگاه بریزم کافیه ؟ بازیها اجرا میشن ؟
آخه یکی به من گفته برای اینکه بازیهای جدید رو دستگاه اجرا کنه باید 150000 تومن خرج کنی بدی یکی واست آپدیت کنه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.............
باید دستگاتون رو آپدیت LT3 بزنید که بین 10 تا 20 تومن خرج داره..................
Mehdi.KinG
25-09-2013, 19:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون واسه جوابتون فقط این کاری که گفتین رو من نمیتونم انجام بدم ؟ این فایل 90 مگابایتی واسه سال 2012 رو دانلود کردم اولین صفحه بود اون واسه چیه ؟ این فایل همین کاری که میگین ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون واسه جوابتون فقط این کاری که گفتین رو من نمیتونم انجام بدم ؟ این فایل 90 مگابایتی واسه سال 2012 رو دانلود کردم اولین صفحه بود اون واسه چیه ؟ این فایل همین کاری که میگین ؟
ال تی 3 ریختن کار هر کسی نیست.یه هـک سخت افزاریه که پیشنهاد میشه بدید بیرون براتون انجام بدن
بعد از ریختن ال تی 3 به طرف بگو آپدیت دشبورد(نرم افزاری)رو برات بریزه(البته اگه هم نریزه با گذاشتن بازی های جدید داخل کنسول ،خودش آپدیتو انجام میده)
panther99
14-10-2013, 00:51
آقا من جای دیگه ای پیدا نکردم برای سوالم . قسمت سوالات عمومی هم بسته شده !!
سوال من اینه : بازی کرایسیس 3 رو تا پریشب بدون مشکل بازی کردم . دیشب کنسول رو باروشن کردم سی دی بازی هم همیشه تو کنسول هست ، اما موقعی که اومدم بازی کنم همش پیغام میداد دیسک کثیفه یا مشکل داره . دیسک رو تمیز کن یا کنسول رو ریستارت کن . چند بار اینکارو کردم بلاخره رفت تو بازی . تا امروز که همون اتفاق بازم افتاد ولی دیگه تو بازی نمیره !!
قبل از اینکه تو بازی بره هم باید طبق گفته دوستان موزیک رو پلی میکردم که همیشه اینکارو میکنم ولی امشب با وجود موزیک هم نرفت دیگه !!!!!!!!!!!!! بقیه بازیها این مشکل رو ندارن !
ایراد از کجاست ؟؟؟؟
دستگاه رو که بیشتر از یک ساله دادم ال تی 3 ریختن .
بازیهای دیگه رو امتحان کردم مشکلی نداشت !
با آپدیت داشبورد درست میشه ؟؟؟؟
ظاهر سی دی که نسبت به دوروز قبل فرقی نکرده ! پس مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
panther99
14-10-2013, 18:34
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من تازگی gta V خریدم بعد دیسک 1 سره 1985مگ قطع میشه کنسول از کارکردن می ایسته مشکل از چی میتونه باشه؟
100% دیسک خرابه؟ من یه جاهای شنیدم کنسول قدیمی باشه کار نمیکنه و اینا درسته؟
من همون اولایی که Xbox تو ایران اومد خریدم
سلام دوستان
من تازگی gta V خریدم بعد دیسک 1 سره 1985مگ قطع میشه کنسول از کارکردن می ایسته مشکل از چی میتونه باشه؟
100% دیسک خرابه؟ من یه جاهای شنیدم کنسول قدیمی باشه کار نمیکنه و اینا درسته؟
من همون اولایی که Xbox تو ایران اومد خریدم
سلام دوست عزیز
منم کنسولم از این فتهاست و بازیو هم تموم کردم
احتمال زیاد مشکل از دیسک و ایمیج بازیه
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم
panther99
05-11-2013, 19:44
آقا آخرین آپدیت همونیه که تو صفحه اوله ؟؟؟؟؟؟جدیدترین آپدیت رو از کجا میشه گرفت ؟؟؟ و آیا تغییری میکنه سیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 رو هم دارم . ریختن آپدیت جدید مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟
Reza31001
05-11-2013, 20:27
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم
احیانا بازیهاتون رو از یه مغازه خاص نمیگیرید
احتمال مشکل دار بودن دیسک بازیها زیاده
آقا آخرین آپدیت همونیه که تو صفحه اوله ؟؟؟؟؟؟جدیدترین آپدیت رو از کجا میشه گرفت ؟؟؟ و آیا تغییری میکنه سیستم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ال تی 3 رو هم دارم . ریختن آپدیت جدید مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت 16537 از ماکروسافت
سلام
من دستگاه رو بعد یه مدت طولانی به نت وصل کردم الان میگه باید اپدیت کنی. البته کنسول من ال تی 3 هست و تمام بازی های جدی مثل بتل 4 و کال اف گوست رو دارم بازی میکنم.اپدیت بزنم مشکلی پیش نمیاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
من دستگاه رو بعد یه مدت طولانی به نت وصل کردم الان میگه باید اپدیت کنی. البته کنسول من ال تی 3 هست و تمام بازی های جدی مثل بتل 4 و کال اف گوست رو دارم بازی میکنم.اپدیت بزنم مشکلی پیش نمیاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی جواب مارو نمیده؟
mmansori85
29-12-2013, 12:42
سلام.
کسی جواب مارو نمیده؟
سلام
آپدیت کنید ایرادی نداره...
VatanGame
29-04-2014, 13:28
سلام دوستنان من تازه Kinect خریدم اسیلم هست وصلش میکنم چراغ سبز روشن میشه بازی که میزارم میگه
a system update is required to use kinect
دکمه نمیاد تا اپدیت کنم حالا باید اپدیت از کجا دانلود کنم تا بتوانم بازی کنم خواهش میکنم دوستان کمک کنند.
ramin1988
06-05-2014, 08:50
دوستان من کلا خیلی سر در نمیارم از این کنسول
دستگاه 360 دوستم رو گرفتم و با اینترنت آپدیت کردم
الان هر دی وی دی رو داخل دستگاه میزارم ارور Regin میده
چه میشه کرد ؟
سوگند5243183
08-05-2014, 11:10
سلام من ایکس باکس 360
با هارد 250 گیگ توی هارد هم بازی زیاد داره الان میخواهم بازی روی هارد بریزم چه جوری بریزم
رنگش مشکی وکابل اچ دی داره
دودسته هم بی سیم دارد ممنون میشوم راهنمایی کنید طریقه کپی کردن را
pooriya_hp
09-05-2014, 22:18
دوستان من دیروز - پریروز به لایو وصل شدم - گفت آپدیت کنم . بنده هم بدلیل اینکه اطلاعات کافی نداشتم NO رو زدم
الان آپدیت کنم یا نه ؟ مشکلی برای کپی خور بودن دستگام بوجود نمیآره .
LT3 هست ...
دوستان من دیروز - پریروز به لایو وصل شدم - گفت آپدیت کنم . بنده هم بدلیل اینکه اطلاعات کافی نداشتم NO رو زدم
الان آپدیت کنم یا نه ؟ مشکلی برای کپی خور بودن دستگام بوجود نمیآره .
LT3 هست ...
salam دوست عزیز
برو تو setting کنسول ببین دشبوردت چنده؟
عملا چون lt3 داری مشکلی پیش نمیاد
آپدیت کن:n01:
Hamed-M1
02-06-2014, 09:06
سلام من ایکسباکس ۳۶۰ ارکد فت بدون هارد دارم .نمیدونم LT چنده فک کنم ۲ باشه چون بعضی COD:MW3 / MAFIA 2 /Assassins Creed Brotherhood/ PES 2012 رو اجرا میکنه ولی مثلا SKYRIM رو اجرا نمیکنه . حالا آپدیت داشبورد من ۲.۰.۱۳۵۹۹.۰ هست که تو سایت ویکی پدیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید سال ۲۰۱۱ بوده . حالا جدیدترین آپدیت ۲.۰.۱۶۷۴۷.۰ هست حالا اگر به این آپدیت کنم با فلاش مموری مشکلی به وجود نمیاد ؟ الان من ۱۴۸ مگ فضای خالی دارم چون مموری ارکد ۲۵۶ مگ
یه سوال دیگه مثلا من الان ایکس باکس رو lt3 کردم و جدیدترین داشبورد هم اپدیت کردم حالا اگر یک هارد بخرم و بزارم روی سیستم مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی میاز به دوباره اپدیت یا -- کردن(lt) کردن نداره؟
توی یک سایت یک نفر نوشته بود اگر هارد برای ارکید بزارید هیچ فرقی با بدون هارد نداره و توش دوباره صدای دی وی دی میاد که مدام داره میچرخه همونطور که میدونید وقتی بازی میکنید چون داره اطلاعات رو از روی dvd میخونه صدای تق تق میاد اما من فکر میکردم اگر هارد نصب کنیم دیگه مدام صدای تق تق خوندن dvd نمیاد حالا من اشتباه میکنم یا خیر؟
اخرین ابدیت از کجا میتونم بگیرم؟
Hamed-M1
17-06-2014, 17:53
اخرین ابدیت از کجا میتونم بگیرم؟
سایت ویکی پدیا داره.
kasra3382
03-08-2014, 02:00
man xbox360 elite daram ghablan eshteba kardam ba khode dastgam va ba LAN update karde budam vase hamin bazi az bazia bala nemiumad vasam
alan ye bazi k file update dasht ro gozashtam va gozashtam update kone
vali badesh harmoghe dastgaro roshan mikonam faghat mige cnt read the update from the disc
na control kar mikone na hichi dg
faghat hamin safas
kari hast k beshe kard ta dorost she ?
man xbox360 elite daram ghablan eshteba kardam ba khode dastgam va ba LAN update karde budam vase hamin bazi az bazia bala nemiumad vasam
alan ye bazi k file update dasht ro gozashtam va gozashtam update kone
vali badesh harmoghe dastgaro roshan mikonam faghat mige cnt read the update from the disc
na control kar mikone na hichi dg
faghat hamin safas
kari hast k beshe kard ta dorost she ?
سلام
خواهشمندم طبق قوانین فروم های فارسی , فارسی تایپ کنید دوست عزیز
============================================
شما ابتدا یک FlashMemory خالی رو به PC متصل کنید و آخرین آپدیت داشبورد رو روی اون بریزید
اگر آپدیت فایل zip یا RAR بود اونو Extract کنید و سپس در مسیر Root (بدون وجود پوشه یا Folder ) در فلش بریزید.
سپس هارد دستگاه و تمامی Storage هارو از دستگاه جدا کنید و اونو خاموش کنید
فلش رو به دستگاه وصل کنید و روشن کنید
باید درست بشه بدین شکل.
kasra3382
04-08-2014, 00:59
سلام
خواهشمندم طبق قوانین فروم های فارسی , فارسی تایپ کنید دوست عزیز
============================================
شما ابتدا یک FlashMemory خالی رو به PC متصل کنید و آخرین آپدیت داشبورد رو روی اون بریزید
اگر آپدیت فایل zip یا RAR بود اونو Extract کنید و سپس در مسیر Root (بدون وجود پوشه یا Folder ) در فلش بریزید.
سپس هارد دستگاه و تمامی Storage هارو از دستگاه جدا کنید و اونو خاموش کنید
فلش رو به دستگاه وصل کنید و روشن کنید
باید درست بشه بدین شکل.
من اینکارم کردم باز همون پیغام میادُ آپدیتی انجام نمیشه
kasra3382
05-08-2014, 16:33
جواب منو کسی نداره ؟
mohmmadk
28-08-2014, 00:50
من تازه عضو شدم:n12:
mammad73
12-10-2014, 20:23
سلام دوستان من میخواستم دستگاهو آپدیت کنم ولی فروشنده به من گفت این کارو نکن دستگاه خراب میشه .در صورتی که کپی خور دستگاه LT3 هست بازی هایی مثل fifa 15 gta v assasian creed iv و... رو اجرا میکنه . حالا به نظر شما آیا آپدیت آسیبی به فریمور دستگاه وارد میکنه یا نه ؟ البته خودم یه جا خوندم که جدیدا آپدیت های مایکروسافت قابلیت شناسایی دستگاه های کپی خور و پاک کردن -- اون هارو داره.
Hamed-M1
03-11-2014, 17:48
سلام دوستان من میخواستم دستگاهو آپدیت کنم ولی فروشنده به من گفت این کارو نکن دستگاه خراب میشه .در صورتی که کپی خور دستگاه LT3 هست بازی هایی مثل fifa 15 gta v assasian creed iv و... رو اجرا میکنه . حالا به نظر شما آیا آپدیت آسیبی به فریمور دستگاه وارد میکنه یا نه ؟ البته خودم یه جا خوندم که جدیدا آپدیت های مایکروسافت قابلیت شناسایی دستگاه های کپی خور و پاک کردن -- اون هارو داره.
اگر منظورتون آپدیت داشبورد هست که بعید میدونم مشکلی باشه من خودم 2 ماه پیش اپدیت کردم .
با دورد و احترام بنده یه ایکس باکس دست دوم با مشخصات هارد 120 گیگ و دسته اصلی خریدم و چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
از کجا باید تشخیص بدم که ایکس باکس -- شده اگه بازی های کپی شده را اجرا کنه یعنی -- شده ؟؟
تاریخ ساخت دستگاه 2009/11/1 یعنی میشه سری جاسپر درسته چون بعد کلی تحقیق تو گوگول به این نتیجه رسیدم که جاسپر چون 12v dc ,12 ,1A اینو از پشت دستگاه خوندم ایا با این مشخصات شامل برد جاسپر میشه یا نه ؟؟ یه سوال دیگه هم دارم اگه با دکمه ایجکت (باز و بسته شدن درایو ) دستگاه روشن بشه شامل LT3 میشه یا نه ؟؟ یا راه دیگه ای هم برای شناسایی lt3 وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید و اخرین سوالم اینه اگه این اطلاعاتی که گفتم درست باشه و داشبورد دستگاه ابدیت کنم مشکلی واسه LT3 و -- شدنش به وجود نمیاره اصلا چه تاثیری رو دستگاه میذاره اگه داشبورد ابدیت کنم ماله من اینه2.0.16537.0 و اخرین ابدیت هم 2.0.17150.0 اخرین سوالم اینه اگه بازی انلاین بکنم بن میشم یا نه بعضی ها میگن هارد از کار میوفته و باید از روش lt3 plus اینکارو انجام بدی و بهترین روش برای گرفتن گلد یه ماهه چیه مسیر هند جواب میده الان یا نه شرمنده این همه وسوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر فراوان از همه دوستان خوب سایت
joykiller360
06-01-2015, 02:32
با دورد و احترام بنده یه ایکس باکس دست دوم با مشخصات هارد 120 گیگ و دسته اصلی خریدم و چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر
از کجا باید تشخیص بدم که ایکس باکس -- شده اگه بازی های کپی شده را اجرا کنه یعنی -- شده ؟؟
تاریخ ساخت دستگاه 2009/11/1 یعنی میشه سری جاسپر درسته چون بعد کلی تحقیق تو گوگول به این نتیجه رسیدم که جاسپر چون 12v dc ,12 ,1A اینو از پشت دستگاه خوندم ایا با این مشخصات شامل برد جاسپر میشه یا نه ؟؟ یه سوال دیگه هم دارم اگه با دکمه ایجکت (باز و بسته شدن درایو ) دستگاه روشن بشه شامل LT3 میشه یا نه ؟؟ یا راه دیگه ای هم برای شناسایی lt3 وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید و اخرین سوالم اینه اگه این اطلاعاتی که گفتم درست باشه و داشبورد دستگاه ابدیت کنم مشکلی واسه LT3 و -- شدنش به وجود نمیاره اصلا چه تاثیری رو دستگاه میذاره اگه داشبورد ابدیت کنم ماله من اینه2.0.16537.0 و اخرین ابدیت هم 2.0.17150.0 اخرین سوالم اینه اگه بازی انلاین بکنم بن میشم یا نه بعضی ها میگن هارد از کار میوفته و باید از روش lt3 plus اینکارو انجام بدی و بهترین روش برای گرفتن گلد یه ماهه چیه مسیر هند جواب میده الان یا نه شرمنده این همه وسوال پرسیدم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر فراوان از همه دوستان خوب سایت
سلام دوست عزیز
بله وقتی بازی کپی اجرا میکنه یعنی کپی شده.
نحوه ی تشخیص برد جاسپر و فالکون (xbox360) کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وقتی بازی های جدید رو بازی میکنین یعنی ال تی ۳ هست
خیر وقتی ال تی ۳ باشه میتونین اخرین داشبورد رو بزنین مشکلی نداره
بازی های برنر مکس بگیرین برین لایو مشکلی بیش نمیاد.
MITAJOON
01-06-2015, 13:30
سلام.
آپدیت حدید داشبورد ورژن 17349 حدود 1 ماهی هست که اومده که میتونه از هارد های 2 ترابایت هم پشتیبانی کنه. بزنید تو گوشش حالشو ببرید.
matin_kz1
16-01-2016, 09:08
سلام.
آپدیت حدید داشبورد ورژن 17349 حدود 1 ماهی هست که اومده که میتونه از هارد های 2 ترابایت هم پشتیبانی کنه. بزنید تو گوشش حالشو ببرید.
سلام و درود.
جناب این اخرین اپدیتی که اومده با 360 arcade همخونی دازه؟؟ چون من دستگاهمو خیلی وقته اپدیت نکردم و بعد 4 سال از تو قوطیش درش اوردم. اپدیت فریمورش چطور؟؟؟
ممنون:n12:
MITAJOON
19-01-2016, 22:40
سلام و درود.
جناب این اخرین اپدیتی که اومده با 360 arcade همخونی دازه؟؟ چون من دستگاهمو خیلی وقته اپدیت نکردم و بعد 4 سال از تو قوطیش درش اوردم. اپدیت فریمورش چطور؟؟؟
ممنون:n12:
سلام.
اگر ورزن فریمور دستگاهتون LT 3 باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. من الان با داشتن LT 3 داشبورد رو به آخرین ورژن که از اینی که شما نقل قول فرمودین هم یه ورژن جلوتره آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده. LT 3 تقریبا همون 4 سال میشه که ارائه شده نمیشه گفت ورژن فریمور شما چیه مگر اینکه بفرمائید آخرین بازی هایی که اجرا کردین کدوم ها بوده تا شاید بشه متوجه فریمور شد. در غیر اینصورت بهتره اول فریمور رو آپدیت کنید به LT 3 و بعد دابورد رو آپدیت کنید.
reza_sta
05-03-2016, 10:52
سلام و تشکر دوستان گرامی من آپدیت رو انجام دادم و تغیر کرد داشبورد اما چرا بازی های 2016 رو اجرا نمیکنه من تازه این دستگاه رو گرفتم و اطلاعاتم کمه ارکید 360 هست lt3 ممنون میشم بگید باید فریمور رو اپدیت کننم :n13:
reza_sta
08-03-2016, 22:49
آقای مدیر نیستی یه جواب به ما بدی میخوام بدونم چطوری بازیهای مثل فیفا 2016 رو اجرا کنم اپدیت کردم ایا باید فریمور رو اپدیت کنم
pedram_iz_111
25-01-2017, 12:37
با سلام
هر کی میتونه لطفا کمکم کنه
ایکس باکس من جیتگ شده است و من چند روز پیش به پیغام آپدیتی که عکسش رو مشاهده میکنید جواب مثبت دادم،حالا کنسول دیگه بالا نمیاد و فقط چراغ سبز وسط روشن میشه(حلقه چراغ ها روشن نمیشه)و دسته هم متصل نمیشه
لطفا بگید که باید چکار بکنم[emoji22] [emoji22] [emoji26]
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.