ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

huggy
12-04-2010, 14:35
موقع آپ دیت کردن هم ممکنه بن بشم ؟؟؟؟ اگه جواب مثبته چه کاری برای بن نشدن انجام بدم ؟؟؟؟؟

huggy
12-04-2010, 14:41
موقع آپ دیت کردن هم ممکنه بن بشم ؟؟؟؟ اگه جواب مثبته چه کاری برای بن نشدن انجام بدم ؟؟؟؟؟

Roovigital
12-04-2010, 17:04
دوستان سلام
من دقیقا روش صفحه اول رو برای آپدیت اجرا میکنم (روی فلش) اما هیچ اتفاقی نمی افته هیچ پیغامی برای آپدیت نمیده؟؟!!!

خود فلش باید جور خاصی باشه؟؟

Rohallah_tavakoli
12-04-2010, 18:00
دوستان سلام
من دقیقا روش صفحه اول رو برای آپدیت اجرا میکنم (روی فلش) اما هیچ اتفاقی نمی افته هیچ پیغامی برای آپدیت نمیده؟؟!!!

خود فلش باید جور خاصی باشه؟؟

1- دستگاه رو خاموش کنید.

2-فلش رو به دستگاه متصل کنید.

3-دستگاه را روشن کنید تا پیغام آپدیت بیاد.

Roovigital
12-04-2010, 20:00
1- دستگاه رو خاموش کنید.

2-فلش رو به دستگاه متصل کنید.

3-دستگاه را روشن کنید تا پیغام آپدیت بیاد.
آقا من دقیقا همین کار رو میکنم هیچ اتفاقی نمی افته هیچ پیغامی نمیده؟!!

sinahivion
12-04-2010, 20:42
آپديت جديد براي ايك باكس اومده ها گذاشتين؟

Rohallah_tavakoli
12-04-2010, 20:50

شما به صورت آفلاین آپدیت کنید تا خیالتون راحت باشه.....

جدیدترین فریمور LT رو نصب کنید..

Rohallah_tavakoli
12-04-2010, 21:05
آقا من دقیقا همین کار رو میکنم هیچ اتفاقی نمی افته هیچ پیغامی نمیده؟!!

شما اول فلش مموری رو یه بار فرمت کنید. چون هیچ فایلی نباید داخلش باشه..

بعد پوشه ی $SystemUpdate رو بدون هیچ تغیری از حالت فشرده خارج کنید و در مموری کپی کنید.

Roovigital
12-04-2010, 21:28
ممنون حل شد مشکل این بود که بعد از خارج شدن از حالت فشرده پوشه SystemUpdate دوباره داخل یه پوشه دیگه به همین اسم بود که بعداز اصلاح اون مشکل حل شد

A.N.A.P
12-04-2010, 22:14
نه تم جدید ... نه آواتار جدید ... فقط این قابلیت فلش اضافه شده !!!:13:

sonixax
12-04-2010, 22:28
نه تم جدید ... نه آواتار جدید ... فقط این قابلیت فلش اضافه شده !!!:13:

بابا خودش کلیه ! اولش اینکه میتونید از سیو ها بک آپ بگیرید .

دومش اینکه تا چند وقت دیگه که هکر ها بتونند سیو ها رو از توی فایلهایی که توی فلش میسازه استخراج کنند که دیگه عالی میشه دیگه به داتل و این حرفها نیازی نیست ! چیت و میت خوراک !

خیلی خوبه که :31:

hamid_shn
12-04-2010, 22:57
با سلام دوستان یه مشکل عجیب غریب
تو این فروم هر چی گشتم کسی مشکل من رو نداشت لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه
من مثل خیلی از دوستان cd taken 6 رو گذاشتم و پیغام آپدیت رو داد چندین بار آپدیت کردم ولی دستگاه قفل کرد یعنی ابتدا آرم سبز که رو دسته هم هست نمایش داده می شه و بعد داشبورد رو با آواتار سیاه نشون می ده ولی هیچ کار دیگه ای نمی شه کرد و قفل می کنه تمام کارهایی که تو این فروم اساتید گفته بودند رو انجام دادم(آپدیت جدید و ...) نشد بردم پشت شهرداری همه گفتند اولین بار است که می بینیم و نتونستند کاری کنند.حالا موندم چی کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمکی کنه با تشکر

joykiller360
20-04-2010, 00:52
من مثل خیلی از دوستان cd taken 6 رو گذاشتم و پیغام آپدیت رو داد چندین بار آپدیت کردم ولی دستگاه قفل کرد یعنی ابتدا آرم سبز که رو دسته هم هست نمایش داده می شه و بعد داشبورد رو با آواتار سیاه نشون می ده ولی هیچ کار دیگه ای نمی شه کرد و قفل می کنه تمام کارهایی که تو این فروم اساتید گفته بودند رو انجام دادم(آپدیت جدید و ...) نشد بردم پشت شهرداری همه گفتند اولین بار است که می بینیم و نتونستند کاری کنند.حالا موندم چی کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمکی کنه با تشکر

سلام.
دوست عزیز شما این فایل رو نصب کنید(اخرین اپدیت با اواتور و مال خود ماکروسافت) به احتمال زیاد درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate.zip

activate
20-04-2010, 10:34
خوش به حالش چقد xbox داره

tommy vercetti
21-04-2010, 17:59
بچه ها ، دو تا سئوال داشتم :
1. فرم ویر LT برای وصل شدن به ایکس باکس لایو حتماً لازمه ؟؟؟
2. از کجا تشخیص بدم که میشه فرم ویر LT روش نصب کرد یا نه ؟؟؟
(آخه دیدم نوشتند فقط برای درایو های ... و .... )

roteal2007
21-04-2010, 19:30
بچه ها ، دو تا سئوال داشتم :
1. فرم ویر LT برای وصل شدن به ایکس باکس لایو حتماً لازمه ؟؟؟
2. از کجا تشخیص بدم که میشه فرم ویر LT روش نصب کرد یا نه ؟؟؟
(آخه دیدم نوشتند فقط برای درایو های ... و .... )
1.بله در صورت نصب نبودن برای همیشه باید با لایو بای بای کنی:20:.
2.درایور های جدید دیگه اکثرا لایت ان هستند و lt روشون به سادگی نصب میشه....
اگه خیلی میخوای دقت به خرج بدی :
قاب جلو کنسول رو باز کن دوتا سیم زرد از پشت یه سوراخ پیداست اگه رنگش زرد بود =درایو لایت آن.
گوود لاکک

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

سلام.
دوست عزیز شما این فایل رو نصب کنید(اخرین اپدیت با اواتور و مال خود ماکروسافت) به احتمال زیاد درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate.zip

در راستای تکمیل پست آقا میثم باید بگم,اکثر آپدیت های که با دیسک بازی عرضه میشن ناقص هستند (حجم=8مگابایت) و برای بازگشت از آپدیت با حجم 80 مگابایتی به روش آفلاین رو کنسول بریزید.
شاد و خرم باشی.

joykiller360
22-04-2010, 00:03
1.بله در صورت نصب نبودن برای همیشه باید با لایو بای بای کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.درایور های جدید دیگه اکثرا لایت ان هستند و lt روشون به سادگی نصب میشه....
اگه خیلی میخوای دقت به خرج بدی :
قاب جلو کنسول رو باز کن دوتا سیم زرد از پشت یه سوراخ پیداست اگه رنگش زرد بود =درایو لایت آن.
گوود لاکک

دوست عزیز اگه زرد هم نبود و سفید بود درایو شما بنکیو هست و باز هم میتونید LT رو نصب کنید

roteal2007
22-04-2010, 10:16
دوست عزیز اگه زرد هم نبود و سفید بود درایو شما بنکیو هست و باز هم میتونید LT رو نصب کنید
[/COLOR]
بلاخره مشت نمونه خرواره میثم جون....

huggy
22-04-2010, 21:18
سلام دوستان

من بالاخره xbox خریدم ولی آواتارش سیاه و می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه ( دوباره باید آپ کنم )!!!!

Rohallah_tavakoli
22-04-2010, 21:26
سلام دوستان

من بالاخره xbox خریدم ولی آواتارش سیاه و می گه که باید آپدیت کنی و من هم اپ دیت میکنم و میاد ولی بعد از هر بار خاموش روشن شدن دستگاه یا هنگ میکنه یا دو باره سیاه میشه ( دوباره باید آپ کنم )!!!!

مبارک باشه:11:

چجوری هنگ میکنه؟؟؟ یه بار آپدیت کامل رو دانلود کنید و به صورت آفلاین نصب کنید درست میشه..

huggy
22-04-2010, 21:30
مرسی ممنون

یه بار رو آرم xbox هنگید یه بار هم یه صفحه ساه بود من آپدیت صفحه اول رو که برای اواتاره دانلود کردم . + از کجا بفهمم بن شدم یا نه ( ممکنه بهم انداخته باشن ؟؟؟)

joykiller360
22-04-2010, 23:58
مرسی ممنون

یه بار رو آرم xbox هنگید یه بار هم یه صفحه ساه بود من آپدیت صفحه اول رو که برای اواتاره دانلود کردم . + از کجا بفهمم بن شدم یا نه ( ممکنه بهم انداخته باشن ؟؟؟)
دوست عزیز اگه هنگ ها گاه گاهی باشه مشکلی نیست.
تو بازی سنتر یه تاپیک هست که توضیح داده چه طوری متوجه بشید بن شدید یا نه.

huggy
23-04-2010, 05:48
دوست عزیز اگه هنگ ها گاه گاهی باشه مشکلی نیست.
تو بازی سنتر یه تاپیک هست که توضیح داده چه طوری متوجه بشید بن شدید یا نه.

ممنون از راهنمایی تون من دیروز xbox رو خریدم و فکر نکنم روز اول باید هنگ کنه ، هنگ ها هم گاه گاه نیست آواتارم سیاهه و وقتی می خوام کاستو مایز اواتار( Customize :31:) رو بزنم میکه باید آپ دیت کنی و وقتی آپ دیت میکنم ( لینک اول صفحه که برای سیاهی آواتاره ) و ریست می شه دیگه بالا نمیاد و وقتی که خودم ریستش میکنم و بالا میاد اواتارم هنوز سیاهه و همون اررور قبل رو میده !!!!

بازی فرار از زندان رو هم اررور میده و می گه باید آپ کنی و هر چی اپ میکنم بلز همون اررور رو میده !!!!

شانس رو می بینی ؟؟؟

sham002
03-05-2010, 16:18
سلام
من هارد ندارم و با توجه به آپدیت جدید می خوام از فلش به جای هارد استفاده کنم .
آیا میتونم بازی رو روی فلش بریزم ؟ چطور؟

joykiller360
04-05-2010, 00:15
سلام
من هارد ندارم و با توجه به آپدیت جدید می خوام از فلش به جای هارد استفاده کنم .
آیا میتونم بازی رو روی فلش بریزم ؟ چطور؟

دوست عزیز شما هارد نداری مموری که دارید؟ یا اگه مموری ندارید xbox360 تتون بردش جاسپر هست دیگه؟ پس بازم حافظه دارید.
شما باید xbox360 تتونو اپدیت کنید و بعدش دیگه میتونید تو فلش بازی بریزید

sascovach
05-05-2010, 20:15
دوستان من ایکس باکس elite دارم می خوام آپدیتش کنم
آپدیت کردن save game های فبلی رو از بین میبره یا کاری بهشون نداره؟

joykiller360
06-05-2010, 11:04

نه رفیق. هیچ کاری نداره با خیال راحت اپدیت کنید

roteal2007
06-05-2010, 11:08

دقت کن که با آپدیت 85 مگی رو بریزی تو دستگاه...

Rohallah_tavakoli
06-05-2010, 11:19
سلام دوستان .

من امروز كنسول رو دست برادرم فرستادم ببره پيش فتحي گفتم فريم ور LT 1.1 رو بريزه روش ... درسته ديگه؟؟؟

اگه فريم ور جديد اومده بگيد...:31:

aliani
06-05-2010, 16:56
دوست عزیز شما هارد نداری مموری که دارید؟ یا اگه مموری ندارید xbox360 تتون بردش جاسپر هست دیگه؟ پس بازم حافظه دارید.
شما باید xbox360 تتونو اپدیت کنید و بعدش دیگه میتونید تو فلش بازی بریزید

این چیزه خاصی نمیخواد ؟ همین که کنسول LT باشه کافیه ؟

adook
06-05-2010, 17:30
salam migam chetor baziro bezaram roo flash bad az roo dvd bekhoone manam hard nadaram bordamam jaspere

joykiller360
06-05-2010, 18:36
این چیزه خاصی نمیخواد ؟ همین که کنسول LT باشه کافیه ؟ این کاری به LT نداره این اپدیت داشبورد هست.

salam migam chetor baziro bezaram roo flash bad az roo dvd bekhoone manam hard nadaram bordamam jaspereسلام.
دوست عزیز باید داشبورد رو اپدیت کنید.

aliani
06-05-2010, 21:49
ممنون
این لینکی که دادید رو حتما باید رایت کنم ؟ جور دیگه ای نمیشه اینو نصب کرد ؟ رایت معمولی کنم یا باید تو فولدره خاصی باشه ؟

p3yman_xl
07-05-2010, 08:50
ممنون
این لینکی که دادید رو حتما باید رایت کنم ؟ جور دیگه ای نمیشه اینو نصب کرد ؟ رایت معمولی کنم یا باید تو فولدره خاصی باشه ؟

صفحات اول رو نخوندین .. :

فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
نه، روی cd هم میتونید بریزید آپدیت رو.
با کول دیسک، فلش دیسک، mp3 player و ... هم میشه (فقط توجه کنید که به غیر از فلدر آپدیت، هیچ فایل دیگه ای نباید روی دیسک یا فلش دیسک باشه).
موفق باشید

آپدیت رو کپی کن توی root مموری ( توی فلدر نباشه )
حالا فلش رو بزن به usb دستگاه، دستگاه رو روشن کن -- اگه نشناخت، دستگاه رو یه بار خاموش روشن کن. صفحه ی آپدیت میاد.
راحته
موفق باشی

sascovach
12-05-2010, 01:20
آخرین آپدیت همینه دیگه درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate_9199.zip

CHEGUEVARA.
12-05-2010, 09:37
با نصب داشبورد جديد گيم ساكرها(G ها) مي پره.....؟؟؟؟
اگه ميشه لطف كنيد و يه منبع موثق برايدانلود بزاريد
با تشكر.:20:

joykiller360
12-05-2010, 09:58
با نصب داشبورد جديد گيم ساكرها(G ها) مي پره.....؟؟؟؟
اگه ميشه لطف كنيد و يه منبع موثق برايدانلود بزاريد
با تشكر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. نه دوست عزیز کاری به اونا نداره

1987msb
12-05-2010, 17:52
سلام
1. براي اجراي بازي هاي xbox 1‌ روي 360 احتياج به آپديت خاصي هست؟
آخه من در يه سايتي ديده بودم كه يك آپديت مخصوص براي اجراي بازي ها وجود داره! آيا اين صحت داره؟
2. ميشه بازي هاي xbox 1 را روي 360 نصب كرد؟

pedram_sad
12-05-2010, 19:29
سلام
1. براي اجراي بازي هاي xbox 1‌ روي 360 احتياج به آپديت خاصي هست؟
آخه من در يه سايتي ديده بودم كه يك آپديت مخصوص براي اجراي بازي ها وجود داره! آيا اين صحت داره؟
2. ميشه بازي هاي xbox 1 را روي 360 نصب كرد؟
1 - نه
2 - اینم نه
بازی های xbox یک لیست محدود داره که backward compatible هستن و همه بازی ها رو 360 اجرا نمیشن
و بازی هاش هم باید حتما رو dvd 9 رایت بشه برای اجرا

MILIN3M
15-05-2010, 00:34
اپدیت جدیدی نیومده هنوز؟>؟

joykiller360
15-05-2010, 01:07
اپدیت جدیدی نیومده هنوز؟>؟

همین اپدیت جدید هست دیگه.

MILIN3M
15-05-2010, 10:55
همین اپدیت جدید هست دیگه.

از کجا بفهمیم کنسولمون این اپدیتو داره یا نه؟؟؟

shab_2008
15-05-2010, 11:48
از کجا بفهمیم کنسولمون این اپدیتو داره یا نه؟؟؟

در محیط داشبورد به مسیر زیر برید در خط اخر ورژن داشبورد را میتونین ببینید :

system setting > info

MILIN3M
15-05-2010, 12:34
برای من زدهD:2.0.9199.0 K:2.0.9199.0....احتیاجی به اپدیت داره؟؟//

pedram_sad
15-05-2010, 12:52
برای من زدهD:2.0.9199.0 K:2.0.9199.0....احتیاجی به اپدیت داره؟؟//
نه
اخریش هست
update های dashboard معمولا هر چند ماه یک بار میاد که اونم یا یک تحول داره یا یک add-on مهم و خبرش هم مثل بمب صدا میکنه تو نت :31:

qoqnus2
15-05-2010, 15:28
سلام فرق آپدیت با آواتار و بدون آواتار چیه؟ ممنون

joykiller360
15-05-2010, 20:16
سلام فرق آپدیت با آواتار و بدون آواتار چیه؟ ممنون
سلام
هیچی تفاوتش تو همون اواتار هست:46:

hamid_shn
15-05-2010, 21:45
سلام دوستان یک مشکل عجیب قریب

من اومدم داشبوردم رو با cd teken 6 آپدیت کنم چند بار پیغام آپدیت داد بعد داشبورد هنگ کرد یعنی وقتی کنسول رو روشن می کنی داشبورد رو نشون می ده ولی هیچ حرکتی نمی کنه و هیچ cdرو نمی خونه آپدیت جدید رو تو فلش ریختم ولی اصلا پیغام آپدیت نمی یاد که آپدیت کنم خلاصه هر کاری بگید کردم نشد که نشد بردم پشت شهرداری امونجا هم نتونستند کاری بکنند حالا موندم چی کار کنم کسی راهی می دونه یا تا حالا همچین چیزی دیده ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.

joykiller360
16-05-2010, 20:46

من اومدم داشبوردم رو با cd teken 6 آپدیت کنم چند بار پیغام آپدیت داد بعد داشبورد هنگ کرد یعنی وقتی کنسول رو روشن می کنی داشبورد رو نشون می ده ولی هیچ حرکتی نمی کنه و هیچ cdرو نمی خونه آپدیت جدید رو تو فلش ریختم ولی اصلا پیغام آپدیت نمی یاد که آپدیت کنم خلاصه هر کاری بگید کردم نشد که نشد بردم پشت شهرداری امونجا هم نتونستند کاری بکنند حالا موندم چی کار کنم کسی راهی می دونه یا تا حالا همچین چیزی دیده ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.

بله من دیده بودم و درست نشد.(البته اون میرفت تو داشبرد بعد از 1 دقیقه هنگ میکرد) به نظرم شما صبر کنید تا اپدیت بعدی به احتمال زیاد درست میشه.
راستی برای اپدیت همین 80 مگی رو زدید دیگه؟

Terova
17-05-2010, 00:54

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این طوریش رو دیگه ندیده بودم البته قطعا از دیسکت هست مثلا من دیسک ALAN WAKE رو دارم کلا مرخصه برای بار اول که میزاری تو دستگاه هنک میکنه بعد که یک بار درایو رو بازو بسته مکنی درست میشه..

hamid_shn
19-05-2010, 17:05
بله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم

joykiller360
19-05-2010, 22:02
بله اپدیت 80 گیگی رو هم امتحان کردم
همون دیگه باید صبر کنید تا اپدیت بعدی شاید درست بشه

hamid_shn
21-05-2010, 11:38
آپدیت بعدی کی می یاد؟

p3yman_xl
21-05-2010, 11:43
آپدیت بعدی کی می یاد؟

فعلاً که خبری نست؛ شما مطمئن باش وقتی منتشر شد اینجا هم گذاشته میشه!

moer
21-05-2010, 13:39
جزئیات جدید از UPDATE Xbox Live | آخرین UPDATE در 2010-06-April
خلاصه جزئیات آپدیت 2.0.8498.0 تا 2.0.9199.0

2.0.8498.0
می توانید با دوستان خود بدون در نظر گرفتن موقعیت به راحتی فیلم تماشا کنید ( همه چیز به آسانی ممکن است )
اعضایی Gold Live می توانند در یک سینمایی مجازی که آواتورهای آنها در حال تماشایی یک فیلم هستند حضور پیدا کنند
در حال جنبو جوش باشند و یا حتی مشغول خوردن popcorn با یکدیگر

می توانید از فیلم ها و سبک های مورد علاقه خودتان لیستی تشکیل دهید و هر عنوانی را می توانید به این لیست اضافه کنید
( به راحتی و بدون نیاز به کامپیوتر )

می توانید آواتورهای خودتان را با آخرین مدل های لباس و برند های مختلف تزئین کنید، این نکته نیز وجود دارد که تنها این ظرفیت محدود شده
و فقط در حالت پیش نمایش قابل دسترس خواهد بود.

می توانید آیتم های پریمیوم را دانلود کنید که شامل برند های مهم، برچسب های مورد علاقه شما و همچنین بازی های مهم کنسول X360 هستند که میتوانید بکار گیرید.

کتاب خانه انلاین بازی ها بیشتر قابل دسترس خواهد بود و قابلیت جستجو و دانلود تمامی بازی های X360 نیز بوسیله point و کارت های اعتباری فراهم شده است.
( می توانید رهنمایی بازی ها را از سایت Xbox.com نیز دانلود کنید )

بخش User Ratings به کاربران کمک می کند تا نظرات سایر اعضای Live را درباره یک بازی بداند و نیز بتوانند خود به بازی ها رای بدهند

می توانید با یک کلیک ساده همه دوستان خود را به یک کنفرانس دعوت کنید و نیازی به کلیک های متوالی نیست

کیفیت video نیز به بالاترین کیفیت resolution برروی TV بوسیله کابل HDMI رسیده است
شما می توانید متمعاً باشید که کیفیت صدا و تصویر در بالاترین حد ممکن خود قرار دارد و با انتخاب فورمت های صدا و تصویر مورد نیاز TV خود آن را دریافت کنید.

مراحل recovery کردن Account ها سریعتر و قابل اطمينان تر شده است

یکی دیگر از ویژگی های اپدیت 2.0.8498.0 در کاهش حجم بازی های کپی شده در هارد کنسول است به نحوی که شاهد فشرده سازی بیش از 1GB ای بازی ها هستید

برای مثال:

BlazBlue 4.3 GB to 3.0 GB
Fable II 6.8 to 6.6 GB
Fallout 3 5.9 to 5.5 GB
Gears of War 6.5 to 6.3 GB
Gears of War 2 6.7 to 6.3 GB
Left 4 Dead 5.0 to 3.7 GB
Lost Odyssey Disc 3 6.3 to 5.8 GB
Mass Effect 6.8 to 6.8 GB
Mirror's Edge 5.7 to 5.5 GB
Red Faction Guerrilla 6.5 to 6.4 GB
Sonic's Ultimate Genesis Collection 3.4 GB 698 MB
Street Fighter IV 5.7 to 4.6 GB
Half Life 2 Orange Box 4.7 to 3.9 GB

2.0.8955.0 , 2.0.8507.0
قابلیت استفاده از Zune Marketplace ,Facebook, Twitter و همچنین Last.fm که در آپدیت 2.0.8507.0 آماده سازی آن صورت گرفت، در سیستم LIVE فعال شدند.
قابلیت استفاده از Datel Max Memory در آپدیت 2.0.8955.0 غیر فعال شده است و همچنین کنسول هایی که در BanWave 2009 از LIVE اخراج (BAN) شدند قابلیت نصب بازی در هارد ، سیستم media center و همچنین پروفایل و Save های کنسول BAN شده corrupt شدند. (غیر فعال)

در نهایت فعال سازی سیستم جدید Wireless Networking Adapter در شبکه ی Xbox 360

2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB

آپدیت آفلاین با کمک CD و یا USB Flash

دانلود آپدیت ها

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ST@R
21-05-2010, 23:06
دوستان برای نسب تم های پولی و مپو DLC ها حتما باید کنسول -- کامل شده باشه ؟

p3yman_xl
22-05-2010, 10:43
دوستان برای نسب تم های پولی و مپو DLC ها حتما باید کنسول -- کامل شده باشه ؟

کنسول باید JTagged شده باشه... یعنی بن شده است و میشه باهاش DLC و بازیهای دانلودی رو اجرا کرد..
فقط کنسول هایی که دشبرد آپدیت نشدند JTag میشند ( ورژن آپدیت 7xxx به پایین تر )

موفق باشید

tommy vercetti
25-05-2010, 12:39
دوستان چند تا سئوال داشتم ...
1. من می خوام فرم ویرم رو عوض (LT) کنم زنگ زدم نکس جن گفت فقط برای یک سری ایکس باکس های خاص می شه ... اگه می شه برام توضیح بدین چه جوری می شه فهمید که مال من هم تعویض میشه یا نه .
2. دوستان کسی آپدیت جدیده رو گرفته ؟؟؟ چه جوریاس ؟؟؟ مشکل ایجاد نکرده ما هم بگیریم .

pedram_sad
25-05-2010, 14:14
دوستان چند تا سئوال داشتم ...
1. من می خوام فرم ویرم رو عوض (LT) کنم زنگ زدم نکس جن گفت فقط برای یک سری ایکس باکس های خاص می شه ... اگه می شه برام توضیح بدین چه جوری می شه فهمید که مال من هم تعویض میشه یا نه .
2. دوستان کسی آپدیت جدیده رو گرفته ؟؟؟ چه جوریاس ؟؟؟ مشکل ایجاد نکرده ما هم بگیریم .
1 - برای همه درایو ها این Ixtreme اومده و مشکلی نداره Benq و Lite-ON
2 - نه اینم مشکلی نداره

SCIENCE_2012
25-05-2010, 17:26
دوستان لطفا یه لینک مستقیم از آخرین آپدیت بزارید.

ممنون

p3yman_xl
25-05-2010, 18:56
دوستان لطفا یه لینک مستقیم از آخرین آپدیت بزارید.

ممنون

خواهش میکنم صفحه ی اول رو مطالعه کنید!!

tommy vercetti
25-05-2010, 19:52
1 - برای همه درایو ها این Ixtreme اومده و مشکلی نداره Benq و Lite-ON
2 - نه اینم مشکلی نداره

خیلی ممنون از راهنماییتون ... ببخشید یه گنگی پیش اومده ... سئوالی آماتور ... (:31:)
منظور از درایو چیه ؟؟؟ راه تشخیصشون از هم چیه ؟؟ Benq و Lite-ON چه خصوصیتی ( چرا این جوری شد فونتم ؟؟؟؟ :3:) دارن چه جوری فرقشون رو از بقیه بفهمم ؟؟؟

خیلی ممنون

IRAN_KING
25-05-2010, 21:00
آقا این داشبورد هر چند ماه جدید می اید ..

shab_2008
25-05-2010, 21:02
خیلی ممنون از راهنماییتون ... ببخشید یه گنگی پیش اومده ... سئوالی آماتور ... (:31:)
منظور از درایو چیه ؟؟؟

خیلی ممنون

خیلی ببخشید ولی سوالتون یه چیزایی تو مایه های زیرخط فقر بود!!:31:

درایو یعنی همون قسمتی از دستگاه که دیسک بازی را توش میزاریم!

راه تشخیصشون از هم چیه ؟؟ Benq و Lite-ON چه خصوصیتی ( چرا این جوری شد فونتم ؟؟؟؟ :3:) دارن چه جوری فرقشون رو از بقیه بفهمم ؟؟؟ اگه کنسول را تازه خریدید درایوش LITEON هست ونیاز به بررسی هم به نظر من نداره که بخواین روش حساس بشین.

آقا این داشبورد هر چند ماه جدید می اید ..
معلوم نیست ولی چیزی که طبق تجربه مشخص هست اینه که حداقل یکی از اپدیت هاش در پاییز عرضه میشه.

tommy vercetti
26-05-2010, 10:14
خیلی ببخشید ولی سوالتون یه چیزایی تو مایه های زیرخط فقر بود!!:38::39:

درایو یعنی همون قسمتی از دستگاه که دیسک بازی را توش میزاریم!

اگه کنسول را تازه خریدید درایوش LITEON هست ونیاز به بررسی هم به نظر من نداره که بخواین روش حساس بشین.

البته از قبل می دونستم ... (:31:) فقط چون یکی از دوستام گفت منظور مادربردشه من کمی دگرگون شدم :24:...

من کنسول رو تو ماه 8 سال 2007 خریدم ... به همین خاطره که نگرانم ... :25:...

اگه میشه ، در مورد تشخیص درایو های مختلف آموزش بدین ...خیلی ممنون :11:

toraj
26-05-2010, 12:25
البته از قبل می دونستم ... (:31:) فقط چون یکی از دوستام گفت منظور مادربردشه من کمی دگرگون شدم :24:...

من کنسول رو تو ماه 8 سال 2007 خریدم ... به همین خاطره که نگرانم ... :25:...

اگه میشه ، در مورد تشخیص درایو های مختلف آموزش بدین ...خیلی ممنون :11:

کنسولت مادبرد فالکون با درایو بنکیو.

tommy vercetti
26-05-2010, 13:36
البته تصحیح می کنم :22-9-2007
الان دوباره چک کردم

roteal2007
26-05-2010, 14:39
الان دوباره چک کردم

عدد روی آداپتر رو بخون اگر 150 وات بود جاسپر .
175 وات فالکون.

tommy vercetti
26-05-2010, 14:52
عدد روی آداپتر رو بخون اگر 150 وات بود جاسپر .
175 وات فالکون.

اگه فالکون بود یعنی benq هست ؟؟؟

pedram_sad
26-05-2010, 18:52
اگه فالکون بود یعنی benq هست ؟؟؟
ربطی به برد نداره ولی درایو شما 90 درصد benQ هست

toraj
27-05-2010, 08:36
الان دوباره چک کردم

اگه تاریخ کنسولت اینه مادربردفالکون درایو هم بنکیو.

hamidcr
28-05-2010, 10:53
سلام دوستان
روی فلش 8 گیگ بازی جا میشه؟

joykiller360
28-05-2010, 16:46
سلام دوستان
روی فلش 8 گیگ بازی جا میشه؟
سلام
بله 1 دونه

alex_metal
30-05-2010, 21:02
یک سوال دیگه من آواتار چطوری میتونم نصب کنم؟ و چطوری میتونم کاری بکنم همه فرمتهای ویدئویی را باز کنه؟

من الان کدام فایل رو دانلود کنم؟ اینجا 3 تا لینک هست

p3yman_xl
30-05-2010, 21:19
یک سوال دیگه من آواتار چطوری میتونم نصب کنم؟ و چطوری میتونم کاری بکنم همه فرمتهای ویدئویی را باز کنه؟

من الان کدام فایل رو دانلود کنم؟ اینجا 3 تا لینک هست
در حال تنظیم مطلبی هستم و به زودی در انجمن قرار میگیره مفصل توضیح میدم چه چیزهایی رو میشه و چه چیزهایی رو نمیشه به فلش انتقال داد..
شما این رو باید دانلود کنی:

moer
31-05-2010, 18:23
براي آپديت كامل به صفحه قبل مراجعه كنيد. كامل + لينك دانلود + توضيح موجود هست

<<TROY>>
03-06-2010, 17:21
BA ARZE POZESH WINO TAZE AVAZ KARDAM FARSI NADARAMSALAM DOSTAN MAN MOGHEI KE DASTGAHO GEREFTEM UPI KE ROSH BOD 2.8855. BODHALA MAN MIKHAM AZ FLASH ESTEFADE KONAM HAMIN BAYAD UPE JADID TARI NASB KONAM YA BA HAMIN MITONAM AZ FLASH ESTEFADE KONAM

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

DAR ZEM HATMAN BAYAD FLASH 8 YA 16 BASHE? MASALAN BA 32 NEMISHE? p YECHIZ DIGEE HODODAN TAMAM SAFAHAT RO KHONDAM

p3yman_xl
03-06-2010, 17:36
BA ARZE POZESH WINO TAZE AVAZ KARDAM FARSI NADARAMSALAM DOSTAN MAN MOGHEI KE DASTGAHO GEREFTEM UPI KE ROSH BOD 2.8855. BODHALA MAN MIKHAM AZ FLASH ESTEFADE KONAM HAMIN BAYAD UPE JADID TARI NASB KONAM YA BA HAMIN MITONAM AZ FLASH ESTEFADE KONAM

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

DAR ZEM HATMAN BAYAD FLASH 8 YA 16 BASHE? MASALAN BA 32 NEMISHE? p YECHIZ DIGEE HODODAN TAMAM SAFAHAT RO KHONDAM

سلام دوست عزیز

شما باید آپدیت جدید رو نصب کنی؛ لینکش در همین صفحه هست.. 2 پست بالاتر.

کنسول فلش تا حجم 16 گیگ رو ساپورت میکنه؛ شما میتونی دو تا 16 گیگ رو همزمان به کنسول وصل کنی و ازشون استفاده کنی.. ( میشه روی هر کدوم 2 بازی ریخت که خوبه )

موفق باشید

Jeff hardy M
04-06-2010, 09:58
سلام
اين اپديت 2010 رو بايد از RAR در بياري يا نه ؟ وقتي در نميارم نميريزه وقتي هم در ميارم تو خوده كامپپيوتر ERROR ميده ؟!!!!

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

يعني كامل Extract نميشه !

shab_2008
04-06-2010, 11:06
سلام
اين اپديت 2010 رو بايد از RAR در بياري يا نه ؟ وقتي در نميارم نميريزه وقتي هم در ميارم تو خوده كامپپيوتر ERROR ميده ؟!!!!

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------

يعني كامل Extract نميشه !

بله باید از زیپ خارج کنید و بدون تغییر بریزید روی یک CD یا فلش اگر از زیپ خارج نمیشه یعنی فایل ناقص دانلود شده.

ECW Champion
04-06-2010, 12:24
salam.mikhastam beporsam bishtare in dounloda ro ke mikham begiram in eroro mide(add microsoft point)ino chi karesh konam

Jeff hardy M
04-06-2010, 12:32
بله باید از زیپ خارج کنید و بدون تغییر بریزید روی یک CD یا فلش اگر از زیپ خارج نمیشه یعنی فایل ناقص دانلود شده.
من با idm دانلود كردم زده complete ، شما چطور ميگي دانلود نشده ... فايل دانلود مشكل داره . :11:

hatamir66
04-06-2010, 14:04
salam.mikhastam beporsam bishtare in dounloda ro ke mikham begiram in eroro mide(add microsoft point)ino chi karesh konam
لطفا فارسی تایپ کنید
یعنی باید پول بدی و بری از بازار کارت LIVE POINT بخری و تا اونجا که اطلاع دارم کمترینش 15 تومنه
یعنی پولیه مجانی نیست

joykiller360
05-06-2010, 16:07
من با idm دانلود كردم زده complete ، شما چطور ميگي دانلود نشده ... فايل دانلود مشكل داره . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز به شاید کامل دانلود شده باشه ولی فایل ناقص هست یعنی امکانش هست که وسط دانود یه مشکلی پیش اومده

Jeff hardy M
05-06-2010, 20:58
واسه شما ها كنسولتون اپديت شد؟

joykiller360
05-06-2010, 21:51
وايه شما ها كنسولتون اديت شد؟

متوجه منظورتون نشدم:41:

1987msb
06-06-2010, 12:38
من با idm دانلود كردم زده complete ، شما چطور ميگي دانلود نشده ... فايل دانلود مشكل داره . :11:

من تا حالا بالاي 100 بار با IDM دانلود كردم، اگه در حين دانلود زياد باهاش ور بري احتمال داره مشكل براي فايلت پيش بياد، من خودم 2 بار اين فايل رو دانلود كردم و به راحتي extract‌ شد، فايلش مشكلي نداره، احتمالا IDM قاطي كرده، اگه مي توني يه بار ديگه دانلودش كن. 

joykiller360
06-06-2010, 22:39
به نظرم با خود fire fox یه تست بزنید جواب میده ایشالا...

hamidcr
08-06-2010, 22:45
سلام
به نظر شما یه هارد 60 گیگ دسته دوم بگیرم بهتره یا دو تا فلش 16 گیگ؟سرعت اجرای بازی در هر دو تاش یکسان هست؟

joykiller360
09-06-2010, 00:23
سلام
به نظر شما یه هارد 60 گیگ دسته دوم بگیرم بهتره یا دو تا فلش 16 گیگ؟سرعت اجرای بازی در هر دو تاش یکسان هست؟

سلام.
حتما یه هارد ۶۰ بگیرید بهتر هست. هارد هم سرعتش هم عمرش بیشتر از فلش هست

alihami
15-06-2010, 19:01
سلام
من تازه کارم اکسر پست های شما ها رو خوندم ولی گیج تر میشم
مشکل من اموزش مرحله به مرحله update xbax360 elite 250GB+2 است اگر کسی سایتی یا پستی داره
که مرحله به مرحله است لطف کنه
مارو شرمنده خودش میکنه........
ممنون

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

اکثر ...............................:31: از دسم در رفت

alihami
15-06-2010, 19:19
راستی یک سوال دیگه؟

برای اتصال xbox360 elite.. به لپ تاب باید چه تجهیزاتی داشته باشم که از لپ تاب به عنوان مانیتور استفاده کنیم
مانیتورم 15 اینچ

joykiller360
16-06-2010, 23:35
سلام
من تازه کارم اکسر پست های شما ها رو خوندم ولی گیج تر میشم
مشکل من اموزش مرحله به مرحله update xbax360 elite 250GB+2 است اگر کسی سایتی یا پستی داره
که مرحله به مرحله است لطف کنه
مارو شرمنده خودش میکنه........
ممنون

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------

اکثر ...............................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دسم در رفت دوست عزیز الان مسئله کجاست؟
شما این اپدیت رو دانلود کن...

حالا فایل رو از حالت zip خارج کنید یه فولدر در میاد به نام $SystemUpdate حالا فلش رو به pc وصل کنید و رو فولدر $SystemUpdate کلیک راست کنید و sent to رو بزنید و بعدش رو فلش بزنید کپی کنه.
حالا فلش رو وصل کنید به xbox360 و xbox360 رو روشن کنید

راستی یک سوال دیگه؟

برای اتصال xbox360 elite.. به لپ تاب باید چه تجهیزاتی داشته باشم که از لپ تاب به عنوان مانیتور استفاده کنیم
مانیتورم 15 اینچ

فکر نکنم بشه چون vga تو لپتاپ ها خروجی هستن

alihami
17-06-2010, 10:12
ممنون از جوابتون واضح بود .
چندتا سوال از جدول زیر داشتم ؟
1. این اپدیت هایی که زده مثلا non stealth و.. با این اپدیتی که شما لطف کردی چه فرقی داره ؟؟؟؟
2. کپی خور کردن درایو ها یعنی چی ؟ ببخشیدا اما خوب تازه واردم دیگه :20:
3. تعمیر ارور E74 (سه چراغ ) یعنی چی ؟ یعنی همه xbox360 ها این ارور را میدهند بعد از مدتی من تازه خریدم !!!!!!!
مزاحم همیشگه REZA

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

joykiller360
17-06-2010, 11:58
ممنون از جوابتون واضح بود .
چندتا سوال از جدول زیر داشتم ؟
1. این اپدیت هایی که زده مثلا non stealth و.. با این اپدیتی که شما لطف کردی چه فرقی داره ؟؟؟؟
2. کپی خور کردن درایو ها یعنی چی ؟ ببخشیدا اما خوب تازه واردم دیگه :20:
3. تعمیر ارور E74 (سه چراغ ) یعنی چی ؟ یعنی همه xbox360 ها این ارور را میدهند بعد از مدتی من تازه خریدم !!!!!!!
مزاحم همیشگه REZA

سلام.
این جدول چه قدر اشناست:31:(مال من که نیست)
۱. این اپدیت یه اپدیتی هست که دیگه هیچ وقت اپدیت نمی خواد دستگاتون ولی لایو نمیتونید برید.
۲. یعنی همون که یه کار کنیم بازی ۳ تومنی ها رو بخونه
۳. همون ۳ چراغ خودمون که رو xbox360 های جدید خیلی خیلی خیلی کم دیده شده

alihami
17-06-2010, 14:34
پس هربازی با هر کرک یا ... جدیدی بیاد این اپدیت دائم واسش کافیه ؟!!؟!!

لایو ؟ :13:
واجب شد مزاحم شیم واسه کپی خور کردن !!!:27:

joykiller360
17-06-2010, 15:48
پس هربازی با هر کرک یا ... جدیدی بیاد این اپدیت دائم واسش کافیه ؟!!؟!!

لایو ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واجب شد مزاحم شیم واسه کپی خور کردن !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا تا اپدیت بعدی نیومده همین LT کافیه.
و اینکه دیگه کپی خور نمیکنن اپدیت می کنن

alihami
18-06-2010, 23:10
سلام
ببخشید که من یکم دیر 2 هزاریم می افته !!!!!
الان این ادرسی که شما واسه اپدیت دادی که من دانلود کنم همون LT است؟؟؟
کپی خور کردن از طریق اینترنت راه نداره ؟؟

:11:

Rush1911
19-06-2010, 18:51
کسی خبر داره این ایکس باکس جدیده که 2 ماه دیگه با کینکت عرضه میشه فرقش با الیت چیه؟

joykiller360
19-06-2010, 21:00
سلام
ببخشید که من یکم دیر 2 هزاریم می افته !!!!!
الان این ادرسی که شما واسه اپدیت دادی که من دانلود کنم همون LT است؟؟؟
کپی خور کردن از طریق اینترنت راه نداره ؟؟

سلام.
نه lt سخت افزاری هست رفیق.
اون لینک اپدیت داشبورد هست. (۲.۹۱)
چرا اگه بلد باشید میتونید ولی به ریسکش اصلا نمیارزه

pedram_sad
19-06-2010, 23:43
کسی خبر داره این ایکس باکس جدیده که 2 ماه دیگه با کینکت عرضه میشه فرقش با الیت چیه؟
همون فرق هایی که همیشه محصولات slim شده نصب به Refrence دارن
45 نانو شدن gpu و cpu در قالب یک هسته که فوق العاده خنک تر هست و برق کمتری مصرف میکنه و مشکلات کمتری داره
استفاده از یک فن بزرگ به جای 2 عدد کوچک که هم تهویه بهتری داره هم صدای کمتری
touch شدن کلید power و eject برای درایو

استفاده از هارد دیسک متفاوت و قابل upgrade به صورتی کشویی

اضافه شدن WI-FI
اضافه شدن 3 عدد USB

orgimagi
21-06-2010, 12:18
با سلام خدمت دوستان ميخواستم ببينم كه اگه فقط براي اپديت كردن به لايو وصل بشم بازم امكان بن شدن وجود داره ؟
(با توجه به اينكه lt هم روش نصبه)!
اگر اپديت و به صورت افلاين انجام بديم چي ؟

pedram_sad
21-06-2010, 12:27
با سلام خدمت دوستان ميخواستم ببينم كه اگه فقط براي اپديت كردن به لايو وصل بشم بازم امكان بن شدن وجود داره ؟
(با توجه به اينكه lt هم روش نصبه)!
اگر اپديت و به صورت افلاين انجام بديم چي ؟
امکان بن همیشه وجود داره و هیچ کس 100 درصد در امان نیست به خصوص که ms مشخص نمیکنه چطوری ban میکنه ولی اگه شما lt داری تا حد زیادی در امانی

نه offline مشکلی نداره به نظر منم هم dashboard رو همون offlline انجام بده

PS2PS2PS2
26-06-2010, 16:43
سلام علیکم...:20:
فکر کنم این آپدیت 2010 ای که گذاشتید با آواتارش هست و حجمش هم خیلی زیاده، از این آپدیت های صرفه جویی شده ندارید!!:31:
منظورم از این هایی که حجمشون حدود 8 مگابایتی هست البته اگه هست!!

shab_2008
26-06-2010, 17:50
سلام علیکم...:20:
فکر کنم این آپدیت 2010 ای که گذاشتید با آواتارش هست و حجمش هم خیلی زیاده، از این آپدیت های صرفه جویی شده ندارید!!:31:
منظورم از این هایی که حجمشون حدود 8 مگابایتی هست البته اگه هست!!

وعلیکم السالام!:31:

این دو تا لینک خدمت شما :

PS2PS2PS2
27-06-2010, 08:54
وعلیکم السالام!:31:

این دو تا لینک خدمت شما :

آقا دست شما درد نکنه ولی........
این اولیه که وا نکرد و این دومیه هم چیلتر بود:31:
صداشو در نمیارم:46:

shab_2008
27-06-2010, 13:55
آقا دست شما درد نکنه ولی........
این اولیه که وا نکرد و این دومیه هم چیلتر بود:31:
صداشو در نمیارم:46:
شرمنده!
اولیه که فولتر هست ولی دومی درسته ها!!!!

در هر صورت دو تا لینک دیگه میزارم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر دوی اینارو تست کردم ومشکلی نداره.

اگه یه وقت باز از اون دو تا لینک بالا هم نتونستید دانلود کنید برید به ادرس زیر اونجا 10 نوع لینک برای دانلود موجوده :

اگه خدایی نکرده یه وقت دیدی ازون 10 تا لینک هم نمیتونید دانلود کنید بگید تا یه خاک دیگه تو سرمو بریزیم!!!:31:

matlab76
29-06-2010, 10:52
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بدونم که این xbox 720 وقتی اومد دیگه برای xbox360 بازی جدید نمیزنن ؟

2- اپدیت داشبورد به چه درد می خوره

A.N.A.P
29-06-2010, 11:00
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست ولی میخواستم بدونم که این xbox 720 وقتی اومد دیگه برای xbox360 بازی جدید نمیزنن ؟

2- اپدیت داشبورد به چه درد می خوره
ایکس باکس 720 چیه ؟؟؟ منظورت ایکس باکس اسلیمه ؟؟؟ بازی هاشون هیچ فرقی ندارن با هم !!!

مثلا آپدیت 8599 دکمه eject رو اضافه کرد ... آپدیت 9199 این امکان رو داد که سیو ها وبازی ها رو بریزیم تو فلش ...

مسائل امنیتی هم هست ...

Hitman-Group
29-06-2010, 18:19
سلام
میگم تم ایکس باکس رو چطوری باید عوض کرد!؟
اصلا تم براش هست؟!
ممنون

pedram_sad
29-06-2010, 18:35
سلام
میگم تم ایکس باکس رو چطوری باید عوض کرد!؟
اصلا تم براش هست؟!
ممنون
بله هست و 90 درصد پولی هست که باید بخری و هر کدوم بین 4 تا 6 مگ هم حجمش هست
و 10 درصد که معمولا بازی های قدیمی هستن Free هست

برای عوض کردن هم روی My Xbox برو به گزینه سمت چپ همونی که avatar روش هست و برو داخلش یک گزینه هست change theme

Leon-117
30-06-2010, 10:26
سلام.من يه مشكلي با آپديت دارم:ژ
فروشنده برام آپديت كرد و خود فروشنده هم بارم آواتار انتخاب كرد.ميخوام عوض كنم يا كاستومايزش كنم ميگه:
The game could not be start
من با هزار بدبختي اين آپديت با آواتار رو گير آوردم اما وقتي سي دي روميزارم تو دستگاهس ميگه Mixed media disk.
كنسول روخاموش و روشن هم كردم در حالي كه سي دي توي كنسول بود اما اتفاقي نيفتاد.
مشكل چيه؟

s.w.a.t
30-06-2010, 10:30
دوستان چند تا سوال داشتم....
1-چند وقته دستم همش خاموش میشه با این که باتریش پره.ممکنه به خاطر این باشه که باتریش معمولیه؟
2-اگه بن بشیم دیگه نمیتونیم بازی رو رو هارد نصب کنیم؟
ممنون

joykiller360
30-06-2010, 10:43
دوستان چند تا سوال داشتم....
1-چند وقته دستم همش خاموش میشه با این که باتریش پره.ممکنه به خاطر این باشه که باتریش معمولیه؟
2-اگه بن بشیم دیگه نمیتونیم بازی رو رو هارد نصب کنیم؟
ممنون

سلام.
۱.باتری الاکالاین بنداز تست کن اگه حل نشده ببر تعمیرش کن.
۲.میتونید اون واسه قبلا بود. الان فقط نمیتونی انلاین بشی.

---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

سلام.من يه مشكلي با آپديت دارم:ژ
فروشنده برام آپديت كرد و خود فروشنده هم بارم آواتار انتخاب كرد.ميخوام عوض كنم يا كاستومايزش كنم ميگه:
The game could not be start
من با هزار بدبختي اين آپديت با آواتار رو گير آوردم اما وقتي سي دي روميزارم تو دستگاهس ميگه Mixed media disk.
كنسول روخاموش و روشن هم كردم در حالي كه سي دي توي كنسول بود اما اتفاقي نيفتاد.
مشكل چيه؟
cd چیو؟ cd اپدیت رو یا بازی رو؟

Leon-117
30-06-2010, 13:22
سلام.
cd چیو؟ cd اپدیت رو یا بازی رو؟
cd آپديت ديگه:31:

joykiller360
30-06-2010, 13:46
cd آپديت ديگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتونستی صبر کنی واست بیارم:31:
اشکال نداره cd رو بزار تو pc و فایل اپدیت رو بریز تو فلشی رمی چیزی بعد فلشو وصل کنید به کنسول

salehvasaleh
30-06-2010, 13:46
دوستان یه سوال:
فایل آپدیت رو که دانلود کردم بعد از خارج کردن از حالت فشرده اون پوشه بوجود آمده رو کپی کنم توی فلش یا محتویات پوشه؟
من راستش خواستم بازی فرار از زندان رو بازی کنم آپدیت خواست اگه این رو دانلود کنم حله؟؟!:20:

valapeji
30-06-2010, 14:54
دوستان یه سوال:
فایل آپدیت رو که دانلود کردم بعد از خارج کردن از حالت فشرده اون پوشه بوجود آمده رو کپی کنم توی فلش یا محتویات پوشه؟
من راستش خواستم بازی فرار از زندان رو بازی کنم آپدیت خواست اگه این رو دانلود کنم حله؟؟!:20:
پوشه رو باید بریزی

salehvasaleh
01-07-2010, 09:39
پوشه رو باید بریزی
من عینا همین کار رو انجام دادم ولی وقتی به کنسول وصلش کردم هیچ اتفاقی نبافتاد.و هیچ صفحه و کادری برای آپدیت باز نشد. باید کار خاصی انجام بدم؟

Leon-117
01-07-2010, 12:08
من عینا همین کار رو انجام دادم ولی وقتی به کنسول وصلش کردم هیچ اتفاقی نبافتاد.و هیچ صفحه و کادری برای آپدیت باز نشد. باید کار خاصی انجام بدم؟
شما در همون حال كه فلش وصله به كنسول,كنسول رو خاموش كنيد و دوباره روشن كنيد ببينيد چجوري ميشه.
اگه نشد كنسول رو خاموش كنيد دكمه sync(دكمه اي كه براي شناسايي دسته به كار ميره)رو نگه داريد و همزمان كه دكمه رو نگه داشتيد كليد پاور كنسول رو بزنيد.(من همين كار رو كردم درست شد)
اگه بازم جوواب نداد فلش رو يك بار quick Format كنيد به fat 32 و دوباره آپديت رو بريزيد توي فلش ببينيد چي ميشه.
موفق باشد:10::11:

salehvasaleh
01-07-2010, 14:24
شما در همون حال كه فلش وصله به كنسول,كنسول رو خاموش كنيد و دوباره روشن كنيد ببينيد چجوري ميشه.
اگه نشد كنسول رو خاموش كنيد دكمه sync(دكمه اي كه براي شناسايي دسته به كار ميره)رو نگه داريد و همزمان كه دكمه رو نگه داشتيد كليد پاور كنسول رو بزنيد.(من همين كار رو كردم درست شد)
اگه بازم جوواب نداد فلش رو يك بار quick Format كنيد به fat 32 و دوباره آپديت رو بريزيد توي فلش ببينيد چي ميشه.
موفق باشد:10::11:
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. بازم نشد !!
تمام مراحلی که گفتی رو انجام دادم نشد. فایلی که اسمش $SystemUpdate هست رو ریختم توی فلش نشناخت فرمت کردم و ریختم نشناخت. از روش دکمه sync ; اتسفاده کردم نشد. راهی دیگه به ذهنتون می رسه؟

joykiller360
01-07-2010, 14:36
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت. بازم نشد !!
تمام مراحلی که گفتی رو انجام دادم نشد. فایلی که اسمش $SystemUpdate هست رو ریختم توی فلش نشناخت فرمت کردم و ریختم نشناخت. از روش دکمه sync ; اتسفاده کردم نشد. راهی دیگه به ذهنتون می رسه؟
تو ROOT فلش ریختید دیگه؟ یعنی مستقیم تو فلش بود اپدیت؟ تو فولدری چیزی نبود؟

salehvasaleh
01-07-2010, 16:38
تو ROOT فلش ریختید دیگه؟ یعنی مستقیم تو فلش بود اپدیت؟ تو فولدری چیزی نبود؟
نه مستقیم ریختم توی فلش همین پوشه ای که عکس زیر می بینید رو کپی کردم توی فلش. درسته؟

joykiller360
01-07-2010, 17:00
نه مستقیم ریختم توی فلش همین پوشه ای که عکس زیر می بینید رو کپی کردم توی فلش. درسته؟
درسته . حالا همونو وصل کن به کنسول بعد کنسولو روشن کن.
اگه اپدیت نیومد یا فایل اپدیت خرابه یا کنسولتون اپدیت شده هست. برو چک کن ببین الان اپدیت داشبوردت چنده.

salehvasaleh
02-07-2010, 09:35
درسته . حالا همونو وصل کن به کنسول بعد کنسولو روشن کن.
اگه اپدیت نیومد یا فایل اپدیت خرابه یا کنسولتون اپدیت شده هست. برو چک کن ببین الان اپدیت داشبوردت چنده.
دوست عزیز ممنون از توضیحت. این عکس صفحه مربوط به داشبوردم هست آیا ورژن بعد از این هم وجود داره؟

joykiller360
02-07-2010, 10:43
دوست عزیز ممنون از توضیحت. این عکس صفحه مربوط به داشبوردم هست آیا ورژن بعد از این هم وجود داره؟

نه رفیق داشبورد شما اپدیت هست و نیاز به اپدیت نداره

13001300
02-07-2010, 13:57
سلام به همه
کسی کالاف 6 رو تا لول 70 رفته؟ قسمت مولتی پلیرش رو میگم اگه کسی هست پروفایلش رو بذاره برای دانلود
ممنون میشم

salehvasaleh
02-07-2010, 23:25
نه رفیق داشبورد شما اپدیت هست و نیاز به اپدیت نداره
ممنون. خوب اگه داشبوردم آپدیت هست چرا بعضی بازیها فیفای جدید (جام جهانی) یا فرار از زندان رو می خوام بازی کنم می گه باید آپدیت بشه؟ جریان چیه؟

A.N.A.P
03-07-2010, 01:59
ممنون. خوب اگه داشبوردم آپدیت هست چرا بعضی بازیها فیفای جدید (جام جهانی) یا فرار از زندان رو می خوام بازی کنم می گه باید آپدیت بشه؟ جریان چیه؟
به نظرم شما آپدیتتون رو پاک کردین نه ؟؟؟ یعنی آواتارتون هست ؟؟؟

salehvasaleh
03-07-2010, 14:54
به نظرم شما آپدیتتون رو پاک کردین نه ؟؟؟ یعنی آواتارتون هست ؟؟؟
منظورتون از آواتار همون آدمک هست؟ اگه منظرو اونو که آره وجود داره. راستی اگه پاک کرده باشم چرا ورژن رو همون چیزی که در عکس می بینید نمایش می ده؟

Hitman-Group
04-07-2010, 09:35
سلام
حالا مشتی تم برای ما نمگذارید همون مفتی هاش رو بزارین اگر نیست!
با اپدیت داشبود تم عوض میشه؟!

starpars
04-07-2010, 15:13
1: این آپدیت که حجمش کمه فرقش با اون که 80 MB هست فقط توی بحث آواتارشه یا نه؟
2: با این آپیدیت جدیده میشه هارد USB به کنسول وصل کرد بازی روش ریخت؟

joykiller360
04-07-2010, 18:19
سلام
حالا مشتی تم برای ما نمگذارید همون مفتی هاش رو بزارین اگر نیست!
با اپدیت داشبود تم عوض میشه؟! سلام. نه دوست عزیز.

1: این آپدیت که حجمش کمه فرقش با اون که 80 MB هست فقط توی بحث آواتارشه یا نه؟
2: با این آپیدیت جدیده میشه هارد USB به کنسول وصل کرد بازی روش ریخت؟ دوست عزیز پاسختون تو اون یکی تاپیک دادم

خواهش میکنم.
من الان همون فیفا جدیدرو گذاشتم تو xbox360 اپدیت نخواست و رفت تو بازی
به احتمال زیاد مشکل از بازی ها هست.
چون اپدیت شما اخرین ورژن هست.

ehsan-hedayati
04-07-2010, 23:17
آخرین آپدیت داشبورد اکس باکس چیه؟

joykiller360
05-07-2010, 00:57
آخرین آپدیت داشبورد اکس باکس چیه؟ سلام.......
2.0.9199.0

rima_11788
05-07-2010, 15:11
من آپدیت رو روی flash ریختم و وصل کردم به دستگاه وقتی روشن بود. یه پیغام میده که دستگاهو ریست کن میزنم ok بع میگه دستگاهو update کن میزنم بله. دستگاه که آپدیت میشه خوده کنسول ریست میشه ولی دوباره که روشن میشه بازم ازم آپدیت میخواد. flash رو که جدا میکنم بازم کنسول ریست میشه و هیچ تغییری نمیکنه. من چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

p3yman_xl
05-07-2010, 17:30
من آپدیت رو روی flash ریختم و وصل کردم به دستگاه وقتی روشن بود. یه پیغام میده که دستگاهو ریست کن میزنم ok بع میگه دستگاهو update کن میزنم بله. دستگاه که آپدیت میشه خوده کنسول ریست میشه ولی دوباره که روشن میشه بازم ازم آپدیت میخواد. flash رو که جدا میکنم بازم کنسول ریست میشه و هیچ تغییری نمیکنه. من چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

شما احتمالاً دارید آپدیت بدون آواتار رو نصب میکنی؛ شما باید این رو دانلود کنی که آواتارها رو هم داره :

rima_11788
05-07-2010, 17:52
من اینم دانلود کردم ولی بازم همون جوری میشه

shab_2008
05-07-2010, 18:05
من اینم دانلود کردم ولی بازم همون جوری میشه
کنسولتون هارد داره؟

rima_11788
06-07-2010, 01:08
نه. کنسول من آرکید هست

alex_metal
06-07-2010, 10:03
آپدیت بعدی کی میاد؟

roteal2007
06-07-2010, 10:50
آپدیت بعدی کی میاد؟

4 ماه بعد.

joykiller360
07-07-2010, 00:01
نه. کنسول من آرکید هست
اگه ارکیدتون مموری داخلی نداره باید مموری خارجی بهش وصل باشه

SileNTz
07-07-2010, 23:34
آقا من این Street Fighter IV رو گرفتم وقتی میخوام بازی کنم مینویسه Play DVD بعد یهو لوگو Xbox میاد ( نمیره تو بازی ) .

اگه آپدیتش کنم درست میشه ؟!:13:

joykiller360
08-07-2010, 08:56
آقا من این Street Fighter IV رو گرفتم وقتی میخوام بازی کنم مینویسه Play DVD بعد یهو لوگو Xbox میاد ( نمیره تو بازی ) .

اگه آپدیتش کنم درست میشه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اپدیت فریم ویر میخواد

Mr.Vahid
15-07-2010, 11:26
چطور باید اواتار هارو اضافه کرد البته دستگاه اپدیت هست ولی اوتار نداره

Leon-117
15-07-2010, 12:21
چطور باید اواتار هارو اضافه کرد البته دستگاه اپدیت هست ولی اوتار نداره
شما بايد آپديت با آواتار رو بريزد(80 MB)

soha is the beSt
15-07-2010, 14:53
شما بايد آپديت با آواتار رو بريزد(80 MB)
میشه لینکشو بدی؟

roteal2007
15-07-2010, 16:33
میشه لینکشو بدی؟

صفحه ی اول همین تاپیک آپدیت سال 2010 آپریل

ShayaN3K
15-07-2010, 17:17
من هر کاری می کنم آپدیت نمی شه توی اون قسمتی که باید دستگاه آپدیت رو روی Usb بشناسه این کارو نمی کنه USB رو میشناسه ولی آپدیت رو نه وقتی روشنش می کنم بالا میاد انگار نه انگار که می خوام آپدیتش کنم : دی چی کار باید بکنم ؟ ممنون

Mr.Vahid
15-07-2010, 22:26
چطور میشه رو فلش بازی نصب کرد؟

soha is the beSt
16-07-2010, 13:15
اقا لینک این اپدیت 80 مگیه کجاست؟

A.N.A.P
16-07-2010, 14:20
چطور میشه رو فلش بازی نصب کرد؟

1- آپدیت 9199 رو داشته باشید

2- فلش شما حداقل 8 گیگ باشه

3- فلش رو وصل کنید به کنسول ... از قسمت System Setting به قسمت Memory بروید و اونجا فلش رو Configure

کنید تافلش شناسایی شه ... دقت کنید تو این قسمت فلش شما فرمت خواهد شد !!!

خب حالا دیسک بازی رو بذارید ... ولی تو بازی نرید ... Y رو بزنید ... گزینه سوم که نوشته Install Game رو بزیند

اقا لینک این اپدیت 80 مگیه کجاست؟

haa
16-07-2010, 15:54
1-میشه جدید ترین آپدیت رو با آواتار بزارید
2-رو این فریمور میشه رو فلش بازی نصب کرد؟
3-چطوری آپدیت کنم؟

ShayaN3K
16-07-2010, 20:15
من یه مشکلی با این آپدیت دارم
ظاهرا دستگاه آپدیت شده ولی من آپدیت نکردمش. 2010 رو می گم
وقتی هم فلش رو می زنم آپدیت رو اجرا نمی کنه
ولی وقتی می رم تو بازی همون Play Dvd رو می ده

کمک PLs
ممنون

Leon-117
17-07-2010, 08:01
من یه مشکلی با این آپدیت دارم
ظاهرا دستگاه آپدیت شده ولی من آپدیت نکردمش. 2010 رو می گم
وقتی هم فلش رو می زنم آپدیت رو اجرا نمی کنه
ولی وقتی می رم تو بازی همون Play Dvd رو می ده

کمک PLs
ممنون
ممكنه مشكل شما از فرمور باشه كه آپديت نيست.
ولي ممكنه كه آپديت ناقص انجام شده باشه.
اين كارا رو انجام بديد.فلش رو به كنسول وصل كنيد در همون حال كنسول رو خاموش كنيد.حالا دوباره روشن كنيد ببينيد چي ميشه.
اگه نشد در حالي كه كنسول خاموشه فلش رو وصل كنيد.دكمه sync(دكمه اي كه براي شناسايي دسته به كار ميره)
رو نگه داريد در همون حال كه دكمه رو نگه داشتيد كليد پاور اصلي كنسوب رو بزنيد.اين كار باعث ميشه كه خود كنسول فابل هاي آپديت ناقص رو پاك كنه و فايل هاي سالم رو از روي فلش كپي كنه گرچه ممكنه پيغامي براي آپديت نياد.
موفق باشيد.:11::10:

ShayaN3K
17-07-2010, 12:34
هر کاری کردم نشد
فریمور آپدیت شده ولی اررور Play DVD میده هنوز

تمام کار هایی که گفتید و 3-4 بار انجام دادم ولی نشد

Xx Hossein xX
17-07-2010, 16:38
سلام ...

ببخشید من تازه کنسول گرفتم زیاد وارد نیستم !

از کجا متوجه شم کنسول آخرین آپدیت رو داره ؟!

joykiller360
18-07-2010, 23:28
هر کاری کردم نشد
فریمور آپدیت شده ولی اررور Play DVD میده هنوز

تمام کار هایی که گفتید و 3-4 بار انجام دادم ولی نشد سلام دوست عزیز شما اپدیت سخت افزاری رو انجام دادید؟ همونی که xbox360 باید باز بشه.

سلام ...

ببخشید من تازه کنسول گرفتم زیاد وارد نیستم !

از کجا متوجه شم کنسول آخرین آپدیت رو داره ؟! در سیتسم ستینگ برو تو سیستم اینفو اونجا که نوشته d و بعدش چند تا عدد هست اون ورژن داشبورد شماست.

1-میشه جدید ترین آپدیت رو با آواتار بزارید
2-رو این فریمور میشه رو فلش بازی نصب کرد؟
3-چطوری آپدیت کنم؟
این لینک دانلودش...
/$SystemUpdate_9199.zip
واسه اپدیت هم صفحه اول همین تاپیک رو بخونید

ShayaN3K
19-07-2010, 07:10
سلام دوست عزیز شما اپدیت سخت افزاری رو انجام دادید؟ همونی که xbox360 باید باز بشه.

نه
خودم می تونم آپدیت کنم یا باید بدم بیرون برام اینکارو بکنن ؟

joykiller360
19-07-2010, 08:09
نه
خودم می تونم آپدیت کنم یا باید بدم بیرون برام اینکارو بکنن ؟

بله حتما باید برید بیرون.

s.j-rez
19-07-2010, 10:05
کسی لینک آخرین آپدیت رو داره اه دارید بزارید و اگه توضیحی هم پیرامونش بود بگید (مثلا بعد از نصب باید رفت لایو یا نه)

A.N.A.P
19-07-2010, 19:51
کسی لینک آخرین آپدیت رو داره اه دارید بزارید و اگه توضیحی هم پیرامونش بود بگید (مثلا بعد از نصب باید رفت لایو یا نه)

خب براب 1000 مین بار اینو میذارم !!!

نه ... مشکلی نیست ... میتونید برید لایــــــــــــــــو !!!

Xx Hossein xX
20-07-2010, 15:00
سلام ...

من مطمئن نیستم که روی کنسولم فریمور "لایت تاچ" نصب باشه ...

آپدیت کردن با فلش ممکنه خطر داشته باشه ؟؟

ممنون ..... :11:

joykiller360
20-07-2010, 18:06
سلام ...

من مطمئن نیستم که روی کنسولم فریمور "لایت تاچ" نصب باشه ...

آپدیت کردن با فلش ممکنه خطر داشته باشه ؟؟

ممنون ..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام نه دوست عزیز با خیال راحت اپدیت کنید هیچ مشکلی نیست

bineshan
25-07-2010, 23:15
سلام دوستان
من امروز یه xbox خریدم این دومین ایکس باکسی بود که گرفتم چون قبلی از بین رفت به عبارتی ولی قبلی انواع فرمت فیلم رو پخش میکرد ولی این جدیده پخش نمیکنه
کسی میتونه کمک کنه از دوستان

joykiller360
25-07-2010, 23:41
سلام دوستان
من امروز یه xbox خریدم این دومین ایکس باکسی بود که گرفتم چون قبلی از بین رفت به عبارتی ولی قبلی انواع فرمت فیلم رو پخش میکرد ولی این جدیده پخش نمیکنه
کسی میتونه کمک کنه از دوستان
سلام. شما میتونید به لایو وصل بشید و کدک ها رو دانلود کنید.

bineshan
26-07-2010, 11:07

یعنی امکانش نیست طوری دیگه کدک ها رو بریزم رو کنسول؟

soha is the beSt
26-07-2010, 11:38
برا من هی ارور میده نمیدونم چی کارش کنم

pedram_sad
26-07-2010, 11:51
یعنی امکانش نیست طوری دیگه کدک ها رو بریزم رو کنسول؟
نه راه دیگه نداره
برای پخش Avi و divX باید وصل شی به LIVE و یک کدک به حجم 5 مگ رو دانلود کنی

Metalzadeh
27-07-2010, 12:35
سلام
xbox بنده بازی های جدید رو با Active Disk اجرا می کنه
آیا آپدیتی اومده که این Active رو نخواد ؟
و از کجا ورژن فعلی داشبورد رو بفهمم ؟
ممنون
فعلا

pedram_sad
27-07-2010, 12:40
سلام
xbox بنده بازی های جدید رو با Active Disk اجرا می کنه
آیا آپدیتی اومده که این Active رو نخواد ؟
و از کجا ورژن فعلی داشبورد رو بفهمم ؟
ممنون
فعلا
باید بدی lt بریزن 6 تومان خرجش هست
به dashboard ربطی نداره این مساله Activator
به Ixtreme ربط داره

برای فهمیدن نسخه dashboard هم برید به system setting اون قسمت system info ورژن رو نوشته

Metalzadeh
27-07-2010, 12:56
متاسفانه تو شهر ما کسی نیست ایکارو بکنه :دی
از جایی لینک آموزش ریختن این LT رو دارید لطف کنید ؟
مرسی

pedram_sad
27-07-2010, 13:02
متاسفانه تو شهر ما کسی نیست ایکارو بکنه :دی
از جایی لینک آموزش ریختن این LT رو دارید لطف کنید ؟
مرسی
باید دستگاه رو باز کنی و به pc وصل کنی و اپ کنی
کار حساسیه و با یک مشکل break میشه درایوت

با این حساب این تاپیک رو بخون :

joykiller360
27-07-2010, 15:43
برا من هی ارور میده نمیدونم چی کارش کنم
چه اروری؟؟؟؟

IRAN_KING
03-08-2010, 11:26
آپدیت جدید تو راه نیست ؟

hassanmirabi
03-08-2010, 11:35
فكر كنم آپديت بعدي زماني بياد كه بن ويو شروع شه يعني زمان ريليز شدن black ops.
خدايا همه ي مارا(علي الخصوص بنده را) از بن ويو بعدي محفوظظظظظظظظظ بدار (آمين!!!!!!!!!)

soha is the beSt
03-08-2010, 11:50
بچه ها زمانی که دستگاه ال تی داره دستگارو اپدیت کنیم ال تیش میپره؟

hassanmirabi
03-08-2010, 16:25
اگه آپديت داشبورد منظورته نه

joykiller360
03-08-2010, 22:37
بچه ها زمانی که دستگاه ال تی داره دستگارو اپدیت کنیم ال تیش میپره؟

سلام. نه دوست عزیز کاری به فریم ویر LT نداره.

amindalton
12-08-2010, 00:48
سلام به همگی
من یه بازی خریدم table tennis بعدش وقتی گذاشتمش تو دستگاه انگار که هیچ سی دی توش نیست اول می نویسه reading... بعد می نویسه open tray رفتم پیش مغازه دار سی دی رو گذاشت تو دستگاه خودش راحت اجرا شد. گفت باید دستگاتو آپدیت کنی، آپدیت آوریل 2010 ورژن 9199 رو نصب کردم روش، بازم همون طوری بود و مشکل حل نشد، تازه avatar هم سیاه شد... تو رو خدا بگید اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسییییییییی......!

sonixax
12-08-2010, 01:00
سلام به همگی
من یه بازی خریدم table tennis بعدش وقتی گذاشتمش تو دستگاه انگار که هیچ سی دی توش نیست اول می نویسه reading... بعد می نویسه open tray رفتم پیش مغازه دار سی دی رو گذاشت تو دستگاه خودش راحت اجرا شد. گفت باید دستگاتو آپدیت کنی، آپدیت آوریل 2010 ورژن 9199 رو نصب کردم روش، بازم همون طوری بود و مشکل حل نشد، تازه avatar هم سیاه شد... تو رو خدا بگید اشکال از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسییییییییی......!

منظور مغازه دار آپدیت فرمور درایو بده نه دشبورد .

آپدیت 80 مگی رو دانلود کنید آواتارتون بر میگرده سر جاش .

joykiller360
12-08-2010, 01:41
سلام به همگی
سلام. دستگاه اگه اپدیت بخواد play DVD میزنه نه open tray . مطمئن هستی dvd rom مت سالمه؟

amindalton
12-08-2010, 01:54
آره dvd rom سالمه، چون بقیه ی بازیها رو راحت اجرا می کنه از قدیمی گرفته تا جدید. مشکل از فرم ویر هستش؟؟؟

---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------

منظور مغازه دار آپدیت فرمور درایو بده نه دشبورد .

آپدیت 80 مگی رو دانلود کنید آواتارتون بر میگرده سر جاش .

فرم ور رو چه جور باید آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟

joykiller360
12-08-2010, 01:58
فرم ور رو چه جور باید آپدیت کنم؟؟؟؟؟؟؟
باید بدی تعمیر کار واست اپدیت کنه.

amindalton
12-08-2010, 02:05
باید بدی تعمیر کار واست اپدیت کنه.

هیچ راهی نداره که خودم بتونم فرم ویر رو update کنم؟

شما نمی دونی واسه آپدیت فرم ویر خرجش چقده؟ یه دفعه تیغمون نزنن تو این بازار لعنتی!

joykiller360
12-08-2010, 02:44
هیچ راهی نداره که خودم بتونم فرم ویر رو update کنم؟

شما نمی دونی واسه آپدیت فرم ویر خرجش چقده؟ یه دفعه تیغمون نزنن تو این بازار لعنتی!
پ.خ تونو چک کنید.

unicor
14-08-2010, 23:36
سلام.
من دستگاهم رو با آخرین ورژن آپدیت کردم (همون که فلش رو هم میشناسه)
اما هر کار کردم نتونستم به LIVE وصل بشم اینترنت ADSL هم دارم و کابل مودم رو به کنسول وصل کردم اما نشد .
میشه چیزهایی مثل تم و آواتار های جدید و کدک هایی برای پخش DVIX و ... رو با اینترنت به صورت Offline دانلود کرد.
ممنون می شم منو راهنمایی کنید.

joykiller360
15-08-2010, 04:06
سلام.
من دستگاهم رو با آخرین ورژن آپدیت کردم (همون که فلش رو هم میشناسه)
اما هر کار کردم نتونستم به LIVE وصل بشم اینترنت ADSL هم دارم و کابل مودم رو به کنسول وصل کردم اما نشد .
میشه چیزهایی مثل تم و آواتار های جدید و کدک هایی برای پخش DVIX و ... رو با اینترنت به صورت Offline دانلود کرد.
ممنون می شم منو راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز سوال شما مربوط به این تاپیک میشه...

saman3230
15-08-2010, 12:23
حذف شود .....

valapeji
27-08-2010, 12:33
ورژن جدیدترین اپدیت چنده؟

A.N.A.P
27-08-2010, 18:05
ورژن جدیدترین اپدیت چنده؟
9199

اگه لینک میخوای بذارم ...

valapeji
27-08-2010, 18:26
9199

اگه لینک میخوای بذارم ...
slm bebakhshid finglish minivisam pc hang karde
man hamooni ro daram k vase avalin bar mishod flash be xbox vasl kard
age jadide link bezarid

shab_2008
27-08-2010, 20:03
slm bebakhshid finglish minivisam pc hang karde
man hamooni ro daram k vase avalin bar mishod flash be xbox vasl kard
age jadide link bezarid

خدا ببخشه!!!:31:

بله اخریش همونه که میشه فلش رو به جای هارد ازش استفاده کرد.

karim
27-08-2010, 21:46
سلام به همگی امیدوارم حال همتون خوب باشه

میخواستم بگم واسم یه مشکلی پیش اومده, من فایل آپدیتو دانلود کردم , هم با فلش امتحان کردم هم با اون روش پست اول با CD

ولی هیچ کدوم نشد XBOX هیچ عکس العملی نشون نمیده! باید چیکار کنم؟؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. . .

joykiller360
27-08-2010, 22:03
سلام به همگی امیدوارم حال همتون خوب باشه

میخواستم بگم واسم یه مشکلی پیش اومده, من فایل آپدیتو دانلود کردم , هم با فلش امتحان کردم هم با اون روش پست اول با CD

ولی هیچ کدوم نشد XBOX هیچ عکس العملی نشون نمیده! باید چیکار کنم؟؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. . .

به احتمال زیاد داشبورد شما اپدیت هست. راستی نباید فایل اول صفحه رو دانلود کنید.
این اخرین ورژن داشبورد هست

karim
27-08-2010, 22:31
به احتمال زیاد داشبورد شما اپدیت هست. راستی نباید فایل اول صفحه رو دانلود کنید.
این اخرین ورژن داشبورد هست

ممنون

نه فک کنم آپدیت نیست آخه آواتارش سیاه و نمیشه تغییرش داد

کنسول فیلم هم پخش نمیکنه یعنی وقتی میخوای پخش کنی میگه باید آپدیت بشه!!

این آپدیتی که دادینو باید با فلش وصل کنم یا CD ؟

joykiller360
27-08-2010, 23:07
ممنون

نه فک کنم آپدیت نیست آخه آواتارش سیاه و نمیشه تغییرش داد

کنسول فیلم هم پخش نمیکنه یعنی وقتی میخوای پخش کنی میگه باید آپدیت بشه!!

این آپدیتی که دادینو باید با فلش وصل کنم یا CD ؟
خواهش. شما همین لینکی رو که گذاشتم دانلود کنید اواتور هم داره و اخرین ورژن هم هست.
رو فلش راحتر هست.
و اینکه این اپدیت داشبورد هست کاری که فرمت های تصویری نداره

KING OF GTA
28-08-2010, 16:25
سلام به دوستان گلم جوکیلر عزیز ودوستان گلم سه سوال دارم لطف کنین زود جوابمو بدبد ممنون میشم..!!!
1.فرق داشبوذد با اپدیت چیه اگه داشبورد دانلود کنی اپدیت بهاشه؟
2.خیلی مهم{کیتونین لینک دانلود داشبور XBOX 360 XNA } رو واسم پیدا کنید؟؟
3.اگه XBOX 360 DASHBORD XNA براتون پیدا نشد ممنون میشم اگه اخرین داشبورد اکس باکس 360 با لینک دانلودش رو بزارید...!!

joykiller360
28-08-2010, 16:55
سلام به دوستان گلم جوکیلر عزیز ودوستان گلم سه سوال دارم لطف کنین زود جوابمو بدبد ممنون میشم..!!!
1.فرق داشبوذد با اپدیت چیه اگه داشبورد دانلود کنی اپدیت بهاشه؟
2.خیلی مهم{کیتونین لینک دانلود داشبور XBOX 360 XNA } رو واسم پیدا کنید؟؟
3.اگه XBOX 360 DASHBORD XNA براتون پیدا نشد ممنون میشم اگه اخرین داشبورد اکس باکس 360 با لینک دانلودش رو بزارید...!!

سلام. عزیز.
1. درست متوجه نشدم منظورتونو ولی فرق این داشبورد جدیده اینه که میتونید بازی رو روی فلش هم نصب کنید.
۲و ۳
اینم لینک اخرین داشبورد همراه با اواتور...

Vahid579
29-08-2010, 01:15
آقا ورژن دستگاه رو از کجا میشه فهمید ؟؟؟

A.N.A.P
29-08-2010, 01:17
آقا چند تا بازی خفن معرفی میکنید . ممنون.
چه ربطی به این تایپیک داره ؟؟؟

A.N.A.P
29-08-2010, 01:24
System Setting گزینه آخر ( اسمشو یادم نیست )

joykiller360
29-08-2010, 01:45

Mostafa NBA
03-09-2010, 14:28
من یک فلش 16 گیگ دارم. آخرین آپدیت داشبورد هم انجام دادم اما وقتی میزنم که فلش رو configure کنه, بعد از چند ثانیه یک پیغام میاد که نمیشه فلش رو configure کرد و زیر این پیغام هم آدرس xbox.com/storage میاد. مشکل از چیه و باید چی کار کنم ؟؟

طبق گفته ی مایکروسافت باید دیوایس Fat32 باشه که برای منم همینطوره.

A.N.A.P
04-09-2010, 04:59
من یک فلش 16 گیگ دارم. آخرین آپدیت داشبورد هم انجام دادم اما وقتی میزنم که فلش رو configure کنه, بعد از چند ثانیه یک پیغام میاد که نمیشه فلش رو configure کرد و زیر این پیغام هم آدرس xbox.com/storage میاد. مشکل از چیه و باید چی کار کنم ؟؟

طبق گفته ی مایکروسافت باید دیوایس Fat32 باشه که برای منم همینطوره.
آره منم یه فلش داشتم این ارور رو میداد ... فلشو عوض کردم درست شد !!!

joykiller360
04-09-2010, 05:43
ن یک فلش 16 گیگ دارم. آخرین آپدیت داشبورد هم انجام دادم اما وقتی میزنم که فلش رو configure کنه, بعد از چند ثانیه یک پیغام میاد که نمیشه فلش رو configure کرد و زیر این پیغام هم آدرس xbox.com/storage میاد. مشکل از چیه و باید چی کار کنم ؟؟
میشه بی زحمت مارک و مدل فلشتونو بفرمایید؟

Mostafa NBA
04-09-2010, 13:28
میشه بی زحمت مارک و مدل فلشتونو بفرمایید؟

مشخصات فلش توی این سایت:

m_r1986
04-09-2010, 21:51
دوستان سلام

بعد از 1 سال دستگاه رو عنکبوت زدایی کردم :31: وصلیدم به تی وی تا بازی کنم اومدم آپیدت ها رو چک کردم کلی آپدیت مثل اینکه اومده .... آپدیت دستگاه که مال همون اولین سری جاسپر اومده نمیدونم چیه والا ولی آپدیت داشبورد و دیدم 2.0.7357.0 هستش فک کن :27:

حالا من این آپیدت های جدید و دونه دونه چیز کنم یا یهو برم آخرین آپدیت و بگیرم و بنصبم ؟؟؟؟

آپدیت خود دستگاه هم لازمه به روز باشه یا با همین آپدیت قدیمی میشه داشبورد و آپدیت کرد ؟؟؟

joykiller360
04-09-2010, 23:23
دوستان سلام

بعد از 1 سال دستگاه رو عنکبوت زدایی کردم :31: وصلیدم به تی وی تا بازی کنم اومدم آپیدت ها رو چک کردم کلی آپدیت مثل اینکه اومده .... آپدیت دستگاه که مال همون اولین سری جاسپر اومده نمیدونم چیه والا ولی آپدیت داشبورد و دیدم 2.0.7357.0 هستش فک کن :27:

حالا من این آپیدت های جدید و دونه دونه چیز کنم یا یهو برم آخرین آپدیت و بگیرم و بنصبم ؟؟؟؟

آپدیت خود دستگاه هم لازمه به روز باشه یا با همین آپدیت قدیمی میشه داشبورد و آپدیت کرد ؟؟؟
سلام نه دوست عزیز شما همین اخری رو نصب کنید جواب میده..

اپدیت خود فریم ویر دستگاه هم کار خودتون نیست باید بدید تعمیر کار

Mostafa NBA
05-09-2010, 00:14
میثم جان جواب پستمو یادت رفت بدی :31: خودم فکر میکنم مشکل به خاطر سرعت کم فلش باشه.

joykiller360
05-09-2010, 03:05
میثم جان جواب پستمو یادت رفت بدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم فکر میکنم مشکل به خاطر سرعت کم فلش باشه.

شرمنده.:41:
خوب شما سرعت فلشتونو یه تست کنید. اول اینکه باید ویندوز 7 داشته باشید.
حالا مثلا یه فایل ۱ گیگی رو کپی کنید تو فلشتون اگه سرعت از ۴ یا ۵ پایینتر بود معلوم میشه که مشکل از فلش هست . فلش خودم سرعت رایتش ۱۰ هست و خیلی عالی جواب میده تو کنسول

Saeed System
10-09-2010, 09:36
من آخرین آپدیت که تو پست اول زحمت کشیده بودن گذاشته بودن رو نصب کردم.

موقعی که می خای وارد بازی بشی از رویه هارد اون گزینه play from hard drive برداشته شده و شده play game

ولی بازم از رویه هارد میخونه.

اول داداش کوچیکم که کنسول ماله اونه فکر کرد خراب شد و دیگه بازی از رو هارد نمیخونه گفت بیچارت میکنم داداش

بعد play game و زد دیدیم بازی از رو هارد میخونه. شانس آوردم :42:

valapeji
12-09-2010, 13:41
pc من ویروس داره مشکل نداره این فایلو dl کنم رو کنسول نصب کنم

alipsp
12-09-2010, 13:51
pc من ویروس داره مشکل نداره این فایلو dl کنم رو کنسول نصب کنم

نه آقا.مشکلی نیست
ویروسای کامپیوتر شما ماله ویندوزه چه ربطی به 360 داره !!

joykiller360
12-09-2010, 19:39
دوستان اپدیت جدید هم اومده ولی چون بتا هست بهتره نصب نکنید.
اینم لینکش

Xx Hossein xX
12-09-2010, 20:25
میگم این آپدیت جدید با توجه به اینکه توی فصل بن هستیم خطرناک نیست !؟
راحتر شناساییمون نکنن ! :31:

الانم اینگار تاپیکش پاک شد !

joykiller360
12-09-2010, 21:12
میگم این آپدیت جدید با توجه به اینکه توی فصل بن هستیم خطرناک نیست !؟
راحتر شناساییمون نکنن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الانم اینگار تاپیکش پاک شد !

بله خیلی هم خطر ناکه. من فقط محض اطلاع گفتم. و تاکید کردم که نصب نکنن دوستان

p3yman_xl
13-09-2010, 09:16
1. آپدیت به صورت غیر رسمی منتشر شده ( دزدیده شده )
2.ماه نوامبر ( آبان ) نسخه ی نهایی عرضه خواهد شد.
3. این آپدیت بیشتر به خاطر Kinect عرضه خواهد شد.
4. این ورژن بتا است ؛ بنابراین تغییراتی صورت خواهد گرفت
5. در صورت آپدیت پیش از موعد، یقیناً بن خواهیم شد.
و غیره.

پس ...

فعلا به هیچ وجه آپدیــت نکنید.

amir2011
13-09-2010, 10:32
من اطلاع خاصی از Xbox ندارم (مال داداشمه) فقط میخواستم باهاش فیلم ببینم پیغام داد باید مدیا پلیر آپدیت شه ... حالا روش آپدیتش مثل پست اول همین تاپیکه ؟ بهترین آپدیت کدومه براش ؟

pedram_sad
13-09-2010, 12:01
من اطلاع خاصی از Xbox ندارم (مال داداشمه) فقط میخواستم باهاش فیلم ببینم پیغام داد باید مدیا پلیر آپدیت شه ... حالا روش آپدیتش مثل پست اول همین تاپیکه ؟ بهترین آپدیت کدومه براش ؟
نه عزیز
اون update برای پخش divX و AVI هست که حجمش 5 مگ هست و باید حتما وصل بشی به شبکه LIVE برای Update کردنش

amir2011
13-09-2010, 12:41
نه عزیز
اون update برای پخش divX و AVI هست که حجمش 5 مگ هست و باید حتما وصل بشی به شبکه LIVE برای Update کردنش

بعد این ورژن داشبوردش 2.0.8955 آپدیتش میشه بکنم اصلا ارزش داره ؟

pedram_sad
13-09-2010, 14:40
شما مگه ورژن dashboard تون چنده ؟
الان اخرین ورژن 2.0.9199.0 هست که 5 ماهی میشه اومده و مهمترین قابلیتش هم امکان استفاده از usb به جای hdd هست

اینی که شما گفتی 6 ماه قبل از اون اومده یعنی 11 ماه قبل

joykiller360
13-09-2010, 21:38
اصلا موضوع ارزش نیست شما برای اجرای بازی های جدید باید اپدیت کنید

amir2011
14-09-2010, 16:48
شما مگه ورژن dashboard تون چنده ؟
الان اخرین ورژن 2.0.9199.0 هست که 5 ماهی میشه اومده و مهمترین قابلیتش هم امکان استفاده از usb به جای hdd هست

اینی که شما گفتی 6 ماه قبل از اون اومده یعنی 11 ماه قبل

اصلا موضوع ارزش نیست شما برای اجرای بازی های جدید باید اپدیت کنید

ممنون
میشه یه لینک از همین ورژن که میگین برام بذارید ؟

Saeed System
14-09-2010, 17:01
ممنون
میشه یه لینک از همین ورژن که میگین برام بذارید ؟

سلام.

تو پست اول همین تاپیک آپدیتهای جدید رو دوست عزیز p3yman_xl همیشه لطف میکنن و میزارن برای دانلود.

amir2011
15-09-2010, 12:00
سلام.

تو پست اول همین تاپیک آپدیتهای جدید رو دوست عزیز p3yman_xl همیشه لطف میکنن و میزارن برای دانلود.

من این آپدیت جدید رو نصب کردم یه بازی هم روی فلش نصب کردم حالا چجوری بازی رو از رو فلش اجرا کنم که به dvd بازی نیاز نباشه ؟ من که چیزی پیدا نکردم !

joykiller360
15-09-2010, 12:16
من این آپدیت جدید رو نصب کردم یه بازی هم روی فلش نصب کردم حالا چجوری بازی رو از رو فلش اجرا کنم که به dvd بازی نیاز نباشه ؟ من که چیزی پیدا نکردم !
دوست عزیز در هر صورت باید بازی تو dvd rom باشه تا بتونید بازی کنید . و راحی نیست

alierna
15-09-2010, 14:08
بچه ها شنیدم آپدیت جدید اومده با ساپورت کینکت.درسته؟

joykiller360
15-09-2010, 19:48
بچه ها شنیدم آپدیت جدید اومده با ساپورت کینکت.درسته؟
سلام. بله اومده ولی خوب نسخه بتا هست

amir2011
16-09-2010, 13:48
دوست عزیز در هر صورت باید بازی تو dvd rom باشه تا بتونید بازی کنید . و راحی نیست

پس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟

joykiller360
16-09-2010, 15:46
پس با این که من کردم دیگه میشه بازیها رو روی هارد اکسترنال نصب کرد و نیاز به هرد مخصوص نداره ؟
شما هارد اکسترنال بزنید فقط ۱۶ گیگش قابل استفاده هست برا کنسول. ولی هارد مخصوص بخرید ۱۲۰ گیگ فقط برای کنسول هست

A.N.A.P
20-09-2010, 17:07
آقا این آپدیت جدیده کی میاد ؟؟؟

حالم از این یکی داره بهم میخوره !!!

joykiller360
20-09-2010, 22:13
آقا این آپدیت جدیده کی میاد ؟؟؟

حالم از این یکی داره بهم میخوره !!!
الان بتا ش اومده ولی اصلیش تا ابان ماه میاد

MrGee
23-09-2010, 11:19
سلام

من می خوام GtaSa رو که مال Xbox هست رو تو 360 اجرا کنم ولی می گه که دستگاه باید آپدیت بشه منم رفتم و آخرین آپدیت رو
که اسمش هم $SystemUpdate9199.zip بود رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم ولی 360 بازم می گه که باید آپدیت جدید رو نصب کنید در حالی که خود سایت Xbox می گه که شما با نصب این آپدیت می تونید بازی رو تو 360 اجرا کنید.
حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون:11:

joykiller360
23-09-2010, 11:34
سلام

من می خوام GtaSa رو که مال Xbox هست رو تو 360 اجرا کنم ولی می گه که دستگاه باید آپدیت بشه منم رفتم و آخرین آپدیت رو
که اسمش هم $SystemUpdate9199.zip بود رو از سایت خود ماکروسافت دانلود کردم ولی 360 بازم می گه که باید آپدیت جدید رو نصب کنید در حالی که خود سایت Xbox می گه که شما با نصب این آپدیت می تونید بازی رو تو 360 اجرا کنید.
حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.شما بازی رو روی dvd 5 رایت کردید یا روی dvd 9 ?

MrGee
23-09-2010, 11:37
بازی رو خریدم

راستی من با بازی های دیگه هم امتحان کردم ولی نشد و ارور های مختلف دیگه ای می داد

A.N.A.P
23-09-2010, 13:35
سلام

حالا من باید چی کار کنم؟
ممنون:11:
الان آپدیت 9199 رو Xbox شما نصبه یا مشکل نصب داری ؟؟؟

MrGee
23-09-2010, 15:12
بله آپدیت نصب شده 

Squall Leonhart
24-09-2010, 10:12
داداش من یه Xbox 360 Arcade خریده که میتونه بازی های کپی رو اجرا بکنه (احتمالا کپی خور هست دیگه نه؟)

حالا میخوام آپدیتش کنم. چون هر بار که یه بازی میزاریم توش میگه باید آپیدت بشه. اگه از طریق اینترنت آپیدیت بکنیم این مشکل برطرف میشه؟

یکی هم اینکه احتمال داره بعد از آپیدت کردنش به هم بریزه؟

joykiller360
24-09-2010, 11:31
داداش من یه Xbox 360 Arcade خریده که میتونه بازی های کپی رو اجرا بکنه (احتمالا کپی خور هست دیگه نه؟)

حالا میخوام آپدیتش کنم. چون هر بار که یه بازی میزاریم توش میگه باید آپیدت بشه. اگه از طریق اینترنت آپیدیت بکنیم این مشکل برطرف میشه؟

یکی هم اینکه احتمال داره بعد از آپیدت کردنش به هم بریزه؟
سلام.
بهترین حالت اینه که همین اخرین اپدیتی که صفحه ی اول هستو نصب کنید. و این کارو از طریق فلش انجام بدید

A.N.A.P
24-09-2010, 15:28
بله آپدیت نصب شده
کنسول شما Arcade ـه ؟؟؟

آواتارت چی ؟؟؟ سالمه ؟؟؟

MrGee
24-09-2010, 15:57
کنسول شما Arcade ـه ؟؟؟

آواتارت چی ؟؟؟ سالمه ؟؟؟
نمی دونم

کنسول اصلا به نت وصل نیست
من این آپدیت رو از اینجا دانلود و نصب کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم یه ارور داد که به DVD5 بودن بازی مربوط می شد
من هم یه آموزش از اینجا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیدا کردم که باهاش می شه DVD5 رو به DVD9 تبدیل کرد
  الانم فایل ISO رو درست کردم و می خوام برم DVD9 خام بخرم و ببینم بازی اجرا می شه یا نه.

Squall Leonhart
24-09-2010, 19:16
سلام.
بهترین حالت اینه که همین اخرین اپدیتی که صفحه ی اول هستو نصب کنید. و این کارو از طریق فلش انجام بدید

توی پست اول آپدیت زیاد هست. آخریش کدومه؟ ببین همین هست :

آپدیت ماه آوریل سال 2010 (*آخرین آپدیت*)

2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB

لینک دانلود مستقیم:

این آپدیت، آپدیت های قبلی رو هم توش داره؟ منظورم مزایای آپدیت های قبلی هست. یا باید برای استفاده از مزایای آپیدت های قبلی ، اونا رو هم دانلود کنم؟ یا همین کافیه؟ تست شده هست؟ فردا دستگاهم رو به هم نریزه؟

MrGee
24-09-2010, 19:58
این آپدیت، آپدیت های قبلی رو هم توش داره؟ منظورم مزایای آپدیت های قبلی هست. یا باید برای استفاده از مزایای آپیدت های قبلی ، اونا رو هم دانلود کنم؟ یا همین کافیه؟ 
تا اونجایی که من می دونم آره

تست شده هست؟ فردا دستگاهم رو به هم نریزه؟
سایت رسمی ماکروسافت و این حرفا؟

sm.khalili
27-09-2010, 04:28
سلام
من الان قبل از اجراي بازي هاي جديد مجبورم يه ديويديي تحت عنوان كرك بزارم تو دستگاه و بعد از اجرا شدن اون بازي رو اجرا كنم! آيا با آپديت داشبورد به اين كرك بي نياز ميشم؟؟ يا بايد كار ديگه اي هم بكنم؟؟ اگه كار ديگه اي هست اون چيه؟
مرسي ;-)

p3yman_xl
27-09-2010, 09:41
سلام
من الان قبل از اجراي بازي هاي جديد مجبورم يه ديويديي تحت عنوان كرك بزارم تو دستگاه و بعد از اجرا شدن اون بازي رو اجرا كنم! آيا با آپديت داشبورد به اين كرك بي نياز ميشم؟؟ يا بايد كار ديگه اي هم بكنم؟؟ اگه كار ديگه اي هست اون چيه؟
مرسي ;-)
منظور شما دیسک اکتیو active.iso هست...
باید روی کنسولتون فرم ور Lite Touch رو بریزید.

Squall Leonhart
28-09-2010, 11:57
آقا چند تا سوال دارم :

Freestyle Dash چیه؟
آخرین ورژنش چند هست؟
از کجا میتونم دانلودش کنم؟
چطوری باید نصبش کنم؟
اگه بعد از نصب بخوام دوباره داشبرد دیفالت رو داشته باشم باید چی کار کنم؟

p3yman_xl
30-09-2010, 09:25
آقا چند تا سوال دارم :

Freestyle Dash چیه؟
آخرین ورژنش چند هست؟
از کجا میتونم دانلودش کنم؟
چطوری باید نصبش کنم؟
اگه بعد از نصب بخوام دوباره داشبرد دیفالت رو داشته باشم باید چی کار کنم؟

برای اینکار باید کنسول J-Tag شده داشته باشید ..
J-Tag چیست ؟
J-Tag یه نوع هــــک سخت افزاری برای Xbox360 هست که بعد از انجامش و ریختن Xell Homebrew یا rebooter kernel میشه : بازیهای آرکید و DLC ها رو بدون نیاز به خرید از لایو ریخت روی هارد، بازیها رو به صورت Full و بدون در نظر گرفتن ریجن ریخت روی هارد بدون نیاز به دیسک، بوسیله ی XNA بازی مستقل یا Indie ساخت و ریخت روی هاردش! حتی میشه شبیه سازهای Sega و میکرو رو ریخت روش و بازیهاش رو اجرا کرد و ...
ورژن دشبورد کنسول باید حتماً 7371 یا پایین تر باشه ؛ کنسولهای با ورژن 8xxx و 9xxx رو دیگه نمیشه جی-تگ کرد!
اگر دستگاه شما جی تگ هست، بگو تا لینک آموزشش رو بذارم .

موفق باشید

hamijoon
30-09-2010, 11:10
دوستان اين آپديت جديد مطمئنه ؟؟ منظورم از لحاظ بن شدنو اين حرفاست ... ( نميدونم اصلا ربط داره يا نه )

كلا خيلي با ورژن قبلي فرق داره ؟؟؟