PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

shayan3785
26-11-2009, 12:35
با سلام : من این آپدیت جدید رو 8955 از همون آدرسی که شما گفتید دانلود کردم . البته من قبلا از طریق گیم کال اف دیوتی یک بار سیستم رو آپدیت کردم که تمامی آواتارهای من پاک شد . بعد از آپدیت با اینکه نسخه دستگاه 8955 بود ولی باز هم آواتارها نیومد ! حالا باید چه کار بکنم ؟

جواب سوال ما چی شد دوستان ؟
من با اینکه آپدیتی که شما گفتید دانلود کردم باز هم هنوز آواتارها رو ندارم .چیکار کنم ؟

SamGun
26-11-2009, 15:30
جواب سوال ما چی شد دوستان ؟
من با اینکه آپدیتی که شما گفتید دانلود کردم باز هم هنوز آواتارها رو ندارم .چیکار کنم ؟

شما آدرس زیر رو دنبال کن:

System Setting>>Memory>>Device Options>>Clear System Cache

بعد گزینه ی YES رو میزنید تا کنسول فایلها و UPDATE های اضافی رو پاک کنه (به SAVE ها کاری نداره)

سپس صبر میکنید تا کنسول ریستارت بشه بعد داشبورد با ورژن 2.0.8955.0 رو یک بار دیگه دانلود و نصب کنید.

توجه داشته باشید که حجم فایل (ZIP (83.823 kb و حجم فایل Extract شده 91.4MB خواهد بود.

poria_mc
27-11-2009, 00:29
دوستان من 3 تا بازی MW2 و ACII و GTA رو تو دستگاه میزارم میگه نیاز به آپدیت هستش و شروع به آپدیت میکنه اما به محض ریست شدن کنسول دوباره میگه آپدیت نیاز داره! چیکار باید کرد؟

SamGun
27-11-2009, 09:16
دوستان من 3 تا بازی MW2 و ACII و GTA رو تو دستگاه میزارم میگه نیاز به آپدیت هستش و شروع به آپدیت میکنه اما به محض ریست شدن کنسول دوباره میگه آپدیت نیاز داره! چیکار باید کرد؟

کنسول شما نیاز به آپدیتی داره که از بازی های AC II و MW 2 و GTA IV جدید تر باشه.

شما از آدرس زیر داشبورد جدید رو دانلود کن و روی یه Flash یا یک CD بریز بعد اونو تو کنسول بزار تا UP بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

erfi
28-11-2009, 05:44
آقا منم بعد از کلی ذوق بازی های Call of Duty: Modern Warfare 2 و GTA: Episodes from Liberty City رو خریدم. بعد از گذاشتن بازی ها توی درایو ازم پرسید که می خوام آپدیت کنم یا نه؟ من هم جواب دادم بله! بعد از ریست شدن دستگاه بازم ازم خواست تا آپدیتش کنم!!! منم بعد از 5 بار آپدیت کردن دیگه روم کم شد! موضوع به همینجا ختم نشد Aviator من کاملا پاچیده، الان مثل یه سایه می مونه که نه بر و رویی داره و شبیه هیچی نیست! من وقتی فایل آپدیت توی دی وی دی بازی ها رو با کامپیوتر نگاه کردم دیدم که سایزش 72.7 مگابایته! حالا سوال های من اینهاس:

1. ورژن Dashboard رو از کجا می تونم متوجه شه؟ منظورم از کدوم منوی ایکس باکسه؟

2. چرا وقتی این بازی ها به ورژن جدید تری برای اجرا شدن نیاز دارن شرکت های عرضه بازی توی دی وی دیشون اون ورژن قدیمیرو می ریزن؟ آیا ما رو گیر آوردن؟ دیگه بازی ای به روز تر از کال آف نیست که!

3. با این سرعت فوق العاده اینترنت ما دانلود کردن 80 مگابایت هم اعصاب قوی می خواد و هم دلار می خواد برا پاچیدن. حالا بازی جدیدی نیست که این آپگرید توش باشه و فقط پول همون بازی رو بدیم؟ فکر کنم خرید یه بازی به صرفه تر از 6 ساعت دانلود دیال آپ هوشمند باشه! آیا راه دیگه ای جز دانلود هست؟

4. راستی من بازی فورزا 3 رو هم خریدم، نکته جالبش اینه که دی وی دی دومش Blank هستش؟! نمیدونم چرا چیزی توش نریختن؟ از اونجایی که من ایکس باکسم آرکیده و هارد ندارم و باز از اونجایی که دی وی دی دوم باید حتما برای اجرا روی هارد ریخته بشه آیا لازم هست که من برم پیشه مغازه دار و شاکی بشم برای دی وی دی دوم یا نه؟

لطفا هرچه سریعتر جواب بدید، تعطیلیه و وقت بازی، درست این موقع ایکس باکسه بازیش گرفته!

p3yman_xl
28-11-2009, 09:05
آقا منم بعد از کلی ذوق بازی های Call of Duty: Modern Warfare 2 و GTA: Episodes from Liberty City رو خریدم. بعد از گذاشتن بازی ها توی درایو ازم پرسید که می خوام آپدیت کنم یا نه؟ من هم جواب دادم بله! بعد از ریست شدن دستگاه بازم ازم خواست تا آپدیتش کنم!!! منم بعد از 5 بار آپدیت کردن دیگه روم کم شد! موضوع به همینجا ختم نشد Aviator من کاملا پاچیده، الان مثل یه سایه می مونه که نه بر و رویی داره و شبیه هیچی نیست! من وقتی فایل آپدیت توی دی وی دی بازی ها رو با کامپیوتر نگاه کردم دیدم که سایزش 72.7 مگابایته! حالا سوال های من اینهاس:این مساله برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده و من هم بارها مشکل و راه حل رو توضیح دادم.. دوست من شما اگر صفحات قبل رو میخوندی راه حل رو راحت پیدا میکردی... حالا من بازهم توضیح میدم قضیه از چه قراره... لطفا توجه کن!.

1. ورژن Dashboard رو از کجا می تونم متوجه شه؟ منظورم از کدوم منوی ایکس باکسه؟برای فهمیند اینکه دستگاه شما کدوم ورژن از آپدیت رو داره، به این ترتیب عمل کنید: به منوی System Settings و سپس Console Settings برید.. System Info رو انتخاب کنید. یه صفحه جدید باز میشه که توش یه سری توضیحات مربوط به کنسول هست... بیایید پایین همین صفحه.. آخرین خط یه عدد خاصی با فرمت xx.YYYY.x نوشته شده... YYYY نوع ورژن نصب شده روی کنسول شما رو نشون میده.. (هرچقدر عدد پایین تر از عدد آپدیت آخری باشه، اون ورژن قدیمی تر هست.)
این از این..

2. چرا وقتی این بازی ها به ورژن جدید تری برای اجرا شدن نیاز دارن شرکت های عرضه بازی توی دی وی دیشون اون ورژن قدیمیرو می ریزن؟ آیا ما رو گیر آوردن؟ دیگه بازی ای به روز تر از کال آف نیست که!اتفاقا برعکسه دوست من! هر بار که آپدیت جدیدی عرضه میشه، مایکروسافت اون رو در بازی های جدید خودش قرار میده تا مردم راحت تر کنسول رو آپدیت کنند... منتها چون ما در حال استفاده از کنسولهای کپی خور شده و بازیهای کپی هستیم این جور مشکلات عجیب غریب پیش میاد... فعلا تنها را برای ما استفاده از همین روش دانلود آپدیت ها هست تا فرم ور جدید Lite Touch عرضه بشه..

3. با این سرعت فوق العاده اینترنت ما دانلود کردن 80 مگابایت هم اعصاب قوی می خواد و هم دلار می خواد برا پاچیدن. حالا بازی جدیدی نیست که این آپگرید توش باشه و فقط پول همون بازی رو بدیم؟ فکر کنم خرید یه بازی به صرفه تر از 6 ساعت دانلود دیال آپ هوشمند باشه! آیا راه دیگه ای جز دانلود هست؟باز هم راه حل داره... بالاخره برای اجرای بازیهای غیر قانونی و کپی باید یک سری از مشکلات رو به جون خرید.. شما میتونی از کافی نت با سرعت بالا دانلود کنی این آپدیت رو.. فعلا راه دیگه غیر از دانلود نیست.

4. راستی من بازی فورزا 3 رو هم خریدم، نکته جالبش اینه که دی وی دی دومش Blank هستش؟! نمیدونم چرا چیزی توش نریختن؟ از اونجایی که من ایکس باکسم آرکیده و هارد ندارم و باز از اونجایی که دی وی دی دوم باید حتما برای اجرا روی هارد ریخته بشه آیا لازم هست که من برم پیشه مغازه دار و شاکی بشم برای دی وی دی دوم یا نه؟
برای نصب کردن دیسک دوم فورتزا 3 و استفاده از محتویات اون باید هارد داشته باشین. دقیقا مثل PC میمونه این قسمت... شما فرض کن یه کامپوتر هارد نداشته باشه! آیا میشه روش بازی نصب کرد؟! نــــه!! بنابراین شما احتیاج به هارد داری.

موفق باشی

Elendil1
28-11-2009, 22:44
من آخرین آپدیت رو دانلود کردم ، روی CD رایت زدم {16X} ، و همون کاری که تو پست یک گفته شده بود رو انجام دادم ولی هیچ چیز خاصی نیومد ! اصلآ نرسید می خوای آپدیت کنی یا نه ؟ علت چیه ؟ {تا حالا آپدیت نکردم_کنسول رو تابستون خریدم_آرکید_جاسپر}

SamGun
29-11-2009, 11:33
شما آدرس زیر رو دنبال کن:

System Setting>>Memory>>Device Options>>Clear System Cache

بعد گزینه ی YES رو میزنید تا کنسول فایلها و UPDATE های اضافی رو پاک کنه (به SAVE ها کاری نداره)

سپس صبر میکنید تا کنسول ریستارت بشه بعد داشبورد با ورژن 2.0.8955.0 رو یک بار دیگه دانلود و نصب کنید.

توجه داشته باشید که حجم فایل (ZIP (83.823 kb و حجم فایل Extract شده 91.4MB خواهد بود.

شما اینکارو انجام بذه .خبرش رو هم به من بده

RAGNER
29-11-2009, 17:42
سلام
یکی از دوستام دشبرد قدیمی داشت بازی تکن 6 رو گذاشت پیغام اپدیت اومد و بله رو زد و بازی میاد بالا.
اما من قبلا دشبرد جدید ریخته بودم الان اپدیت نمیشه
کمک کنید

nohsen
29-11-2009, 20:56
سلام من سي دي بازي Assassins2 رو گرفتم ولي وقتي مي خواهم بازي كنم ميره روي ارم ايكس باكس و فكر كنم بايد اپديت كنم لينك اپديت جديد را برايم لطفا بگذاريد

takotok
29-11-2009, 22:42
سلام من سي دي بازي Assassins2 رو گرفتم ولي وقتي مي خواهم بازي كنم ميره روي ارم ايكس باكس و فكر كنم بايد اپديت كنم لينك اپديت جديد را برايم لطفا بگذاريد

سلام

مشکل از آپدیت داشبورد نیست.

برای حل این مشکل 2 راه دارید

اگه فریمور دستگاه 1.6 هست از activate iso استفاده کنید(اما به لایو وصل نشید)

یا اینکه فریمور رو آپدیت کنید ...

Hamed_forum
30-11-2009, 17:18
شرمنده من تازه كار هستم يه كنسول 360 دستم ميخوام پيديت كنم ميگن از بازي تيكن به بعد نياز به اپديت داره ايا فقط همين فايل

كافي يا كار ديگري هم ميخواد؟ممنون ميشم

p3yman_xl
30-11-2009, 17:36
ايا فقط همين فايل كافي يا كار ديگري هم ميخواد؟ممنون ميشم
همین فایل کافی هست.. نحوه ی آپدیت کردن رو صفحات قبل توضیح دادم.. بخونید.

Hamed_forum
30-11-2009, 17:54
همین فایل کافی هست.. نحوه ی آپدیت کردن رو صفحات قبل توضیح دادم.. بخونید.

ممون ازجواب سريعتون ايا فايل همين سايتي كه هست درسته؟ داره دالنود ميكنه اموزشتون هم كه هيچفايلي بغير اين فايل روي فلش نباشه بعد از اين كه از زيپ خارج كردي

entezaei
30-11-2009, 21:25
سلام دوستان عزیز.
راستش من تا به حال دنبال آپدیت کردن 360 ام نبودم و به اصطلاح خیلی تو باغش نبودم. بازی ها رو هم همینجوری می خریدم و یکی دو بار هم خودشون یه آپدیت هایی رو نصب کردن که ما هم به فال نیک گرفتیم و خلاصه همه چی به خوبی و خوشی می گذشت و همه راضی بودند. آخرین بازی هم که خریدیم FIFA 10 بود.
تا اینکه این ماجرای موج جدید کرک و اینا اومد و ما هم که همیشه بازی ها رو پستی می خریدیم یه دفعه دیدیم می گند برای Tekken 6 و Assassin Creed 2 باید کرک جدید کنید و یه صحبت هایی می کنند که ما آمارشو نداریم. خلاصه که فروم رو خوندیم و آخرش به یک فایل رسیدیم که باید دانلود کنیم و نصب بشن روی سیستم.

1- داشبورد را باید با این فایل آپدیت کنیم به نسخه 2.0.8955

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- یک آپدیت دیگه که مربوط به درایو می شه و بهش میگند iXtreme که ما نفهمیدیم چی هست. یعنی یک Activator.iso هست که گویا روش موقته و دیگه استفاده نمی شه چون توی همین آپدیت همه چی ردیف می شه. در نتیجه خیلی لازم نیست و همون بالای رو نصب کنیم به روشی که پیمان گفت همه چی حله و دیگه مشکلی با هیچ بازی جدیدی نداریم!

اگه جایی رو درست نگفتم راهنماییم بکنید ممنون می شم.

آمدم خدمت دوستانی که مثل خودم ممکن است گاهی گیج بشوند عرض کنم که من هم همین کارهایی را که این بالا عرض کردم خدمتتان انجام دادم، سیستمم هم قدیمی بود داشبوردش، از 2.0.44 ارتقا دادم به 2.0.89، به همان ترتیبی که باز عرض کردم، و الان هم هر دوبازی Tekken 6 و Assassin Creed 2 را خریدم و اجرا کردم مثل بنز. همین یک فایل را بریزید روی یک فلش خالی و بزنید به دستگاهتان، همه چیز ردیف می شود!!
دست بچه های فروم هم درد نکند!

nohsen
02-12-2009, 12:25
سلام من جديدترين فريمور رو براي اجراي بازي تيكن مي خواهم

pedram_sad
02-12-2009, 17:13
سلام من جديدترين فريمور رو براي اجراي بازي تيكن مي خواهم
اینجا تاپیک update های dashboard هست که اخرین نسخش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هست که طبق اموزش پست اول تاپیک باید استفاده کنید

Gallar2
05-12-2009, 19:58
آقا سلام من ایکس باکسمو با فایل آپدیتی که لینکشو گذاشته بودید آپدیت کردم ولی باز هم بازی Takken 6 و COD 2 رو اجرا نمی کنه اگه می شه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ببخشید اخه تازه کارم ممنون

p3yman_xl
05-12-2009, 21:19
آقا سلام من ایکس باکسمو با فایل آپدیتی که لینکشو گذاشته بودید آپدیت کردم ولی باز هم بازی Takken 6 و COD 2 رو اجرا نمی کنه اگه می شه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ببخشید اخه تازه کارم ممنون

اگر باز هم بازی اجرا نمیشه، چاره ی دیگه ای جز تغییر wave 4 به 3 باقی نمیمونه ...

شما اول باید این فایل رو دانلود کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو برنامه ی abgx 360 رو هم دانلود میکنی از اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید((برای آشنایی بیشتر با برنامه ی abg x360 این تاپیک رو ببینید)) :

[آموزش] Stealth Patch کردن دیسک‌ها با برنامه‌ی abgx360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از نصب برنامه abg x360 ، ایمیج رو با برنامه باز میکنید و به قسمت Autofix برنامه میرین ... تغییرات زیر رو اعمال میکنید:

َAutoFix Threshold : Level 3
تیک Adjust angle 359 for ixtreme 1.4 رو فعال میکنید.
تیک Fix C/R table if data invalid رو فعال میکنید.
و تیک Adjust angles that deviate more than 3 degrees from their ccrt رو هم فعال میکنید.

در قسمت Misc و SplitVid این گزینه add it if it doesnt exist or isnt valid رو انتخاب میکنید...

خوب حالا به تب Manually Patch or Extract Files میرین ....

تیک Patch even if steath passes رو فعال میکنید.
تیک Patch even if these files are invalid رو هم فعال میکنید ... حالا مهم ترین قسمت اینجاست.
تیک Patch video رو بزنید و فایل ISO رو که در اون فلدر دانلودی هست انتخاب کنید. ( همین فایلی که گذاشتم )
تیک Patch PFI رو بزنید و دوباره از همون فلدری که دانلود کردی Patch PFI رو انتخاب میکنید... حالا از قسمت پایین پنجره ی برنامه Launch رو بزندی تا تغییرات روی بازی اعمال بشن... بعد از تموم شدن کار برنامه، بازی شما تبدیل به Wave 3 میشه...

با این کار بازی 100 درصد اجرا میشه!!

موفق باشی

Shadow Wolf
07-12-2009, 16:43
من روي فلش ريختم ولي وقتي رياستارت ميكنم صفحه اپديت نمياد چه كنم؟؟؟؟

1987msb
07-12-2009, 18:51
من روي فلش ريختم ولي وقتي رياستارت ميكنم صفحه اپديت نمياد چه كنم؟؟؟؟

دوست عزيز شما بايد ابتدا فلش خودتونو فرمت كرده بعد آپديت رو روي فلش بريزيد و بعد x360 را ريست كنيد تا گزينه ي آپديت ظاهر شود.
موفق باشيد. :11:

mori-barca
13-12-2009, 14:16
با سلام
آقا این قضیه اجرا کردن تیکن6 بدون آپدیت کردن درایو چیه؟
یعنی با ریختن این نرم افزاری که میگید با فلش مموری میشه همه بازیهارو بدون مشکل اجرا کرد؟
دستگاه من آرکید الانم از دیسک بوت برای بازیهای جدید استفاده میکنم.
لطفا منو راهنمایی کنید تا دستگاهمو آپدیت کنم.
در ضمن لینک دانلود اید نرم افزار خرابه یک لینک دیگه معرفی کنید
با تشکر

SASA-PC
14-12-2009, 10:30
با درود
دوستان لينك دانلود مشكل داره از كجا مي تونم اين ابديت رو دان كنم

با درود

pedram_sad
14-12-2009, 15:12
با سلام
آقا این قضیه اجرا کردن تیکن6 بدون آپدیت کردن درایو چیه؟
یعنی با ریختن این نرم افزاری که میگید با فلش مموری میشه همه بازیهارو بدون مشکل اجرا کرد؟
دستگاه من آرکید الانم از دیسک بوت برای بازیهای جدید استفاده میکنم.
لطفا منو راهنمایی کنید تا دستگاهمو آپدیت کنم.
در ضمن لینک دانلود اید نرم افزار خرابه یک لینک دیگه معرفی کنید
با تشکر

با درود

با درود
از پست اول این لینک :

mori-barca
15-12-2009, 13:34
با تشکر از پدرام
یعنی اگه این آپدیتو بریزیم دیگه برای اجرای بازیهای wave4 احتیاجی به سی دی بوت نیست؟

pedram_sad
15-12-2009, 15:33
با تشکر از پدرام
یعنی اگه این آپدیتو بریزیم دیگه برای اجرای بازیهای wave4 احتیاجی به سی دی بوت نیست؟
دوست عزیز این ربطی به اون نداره
این up علاوه بر مزیت های خودش برای حل مشکل سیاه شدن avatar و save نشدن بازی های wave 4 هست
برای wave 4 و wave 5 باید از همون Activator استفاده کنید

Tarahan-Web
16-12-2009, 15:12
کسی از آخرین آپدیت XBOX360 خبر داره
الان تو فیس بوک این متن رو فرستاده

؛
We heard your concerns – if you're under 18 you can now access Facebook, Twitter, and Last.fm on your Xbox 360. Xbox LIVE Gold members just need to obtain parental permission and download today's update. ؛

shahin_100
29-12-2009, 21:50
من 28 صفحه خوندم ولي هيچي نفهميدم :20:
من چند روز پيش بازي MW2 رو گرفتم .
اونو گذاشتم توي دستگاه بعد نوشت كه مي خواي دستگاه رو آپديت كني ؟ من چون دسترسي به xbox LIVE نداشتم زدم NO .
درست مثل اين عكس :

حالا مي خوام بدونم اگه فقط
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو دانلود كنم و بعد روي كنسول نصبش كنم درست ميشه ؟ بعد مي تونم MW2 رو بازي كنم ؟؟ :40:

p3yman_xl
30-12-2009, 12:38
...رو دانلود كنم و بعد روي كنسول نصبش كنم درست ميشه ؟ بعد مي تونم MW2 رو بازي كنم ؟؟
بله دیگه ، ما صفحات قبل توضیحات آپدیت رو دادیم که چطور باید این کار رو انجام داد... صفحه ی اول رو هم بخونین بدنیست.
موفق باشید

joykiller360
30-12-2009, 13:18
من حتی رمم رو خالی هم نکردم چه برسه به فرمت و وقتی به دستگاه وصل کردم سریع شناخت و اپدیت کرد

shahin_100
30-12-2009, 18:22
الان آپ كردم . خيلي خوب بود .
يه سوال ديگه هم دارم .......
من يه بازي رو ريختم روي هارد ايكس باكسم وقتي از روي هارد مي خوام اجراش كنم ميگه بايد سي دي بازي رو بزاري توي دستگاه بعد بازي اجرا ميشه و سر و صداي كنسول هم كمتر از قبل ميشه . حالا مي خوام بدونم بدون سي دي نميشه بازي كرد ؟

joykiller360
30-12-2009, 20:58
الان آپ كردم . خيلي خوب بود .
يه سوال ديگه هم دارم .......
من يه بازي رو ريختم روي هارد ايكس باكسم وقتي از روي هارد مي خوام اجراش كنم ميگه بايد سي دي بازي رو بزاري توي دستگاه بعد بازي اجرا ميشه و سر و صداي كنسول هم كمتر از قبل ميشه . حالا مي خوام بدونم بدون سي دي نميشه بازي كرد ؟

نه دوست عزیز باید DVD تو دستگاه باشه تا بازی از رو هارد اجرا بشه.

navid76
01-01-2010, 20:10
اقا می شود با عکس طریقه ی ا÷دیت کردن را بگویید من تو کفم:18:

shahin_100
01-01-2010, 20:51
من چند روز پيش

اين رو دانلود كردم بازي MW2 رو نشون داد . تمومشم كردم . امروز رفتم AC II رو گرفتم . ايكس باكسم نتونست بخونتش . بايد يه آپديت جديد رو دانلود كنم ؟؟ لطفا راهنمايي كنيد

p3yman_xl
01-01-2010, 22:10
اقا می شود با عکس طریقه ی ا÷دیت کردن را بگویید من تو کفم:18:
دوست من طریقه ی آپدیت واقعا راحت هست و د همین تاپیک نحوه ی انجام کار توضیح داده شده ...

من چند روز پيش

اين رو دانلود كردم بازي MW2 رو نشون داد . تمومشم كردم . امروز رفتم AC II رو گرفتم . ايكس باكسم نتونست بخونتش . بايد يه آپديت جديد رو دانلود كنم ؟؟ لطفا راهنمايي كنيد

1. تغییر قفل Wave بازی از ورژن 4 به ورژن 3..
2. استفاده از دیسک اکتیو
3. انجام آپدیت آفلاین ( که شما انجامش دادی )

موفق باشید

shahin_100
02-01-2010, 12:13
براي درست كردن ديسك اكتيو حتما اون رو بايد روي DVD دو لايه ( 8.5 گيگ )‌ رايت كرد يا روي DVD هاي معمولي (‌4.7 گيگ )‌هم ميشه ؟؟

p3yman_xl
02-01-2010, 15:40
براي درست كردن ديسك اكتيو حتما اون رو بايد روي DVD دو لايه ( 8.5 گيگ )‌ رايت كرد يا روي DVD هاي معمولي (‌4.7 گيگ )‌هم ميشه ؟؟

فقط باید روی دیسک 2 لایه یا همون 9 رایت بشه.
[آموزش] activate.iso برای اجرای بازی‌های Wave 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید

Vahidking.75
05-01-2010, 15:34
آقا آخرین آپدیت این هست ؟

آپدیت ماه آکتــــبر سال 2009 (آخرین آپدیت)

این آپدیت مربوط به ماه آکتبر است و مشکل سیاه شدن آواتارها و عدم آجرا شدن بازی های Wave 4 با نصب این آپدیت برطرف میشود.

لینک دانلود مستقیم:

کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahidking.75
05-01-2010, 16:29
لطفا کمکم کنید

please help me

این آپدیت مربوط به ماه آکتبر است و مشکل سیاه شدن آواتارها و عدم آجرا شدن بازی های Wave 4 با نصب این آپدیت برطرف میشود.

لینک دانلود مستقیم:

کد:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_sad
05-01-2010, 16:47
لطفا کمکم کنید

please help me
شما الان مشکلت چیه ؟
اگه لینک دانلود این update هست که اینه الان :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیمان جان بی زحمت پست اول رو ویرایش کن و لینک جدید رو بزار

Vahidking.75
06-01-2010, 11:11
شما الان مشکلت چیه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیمان جان بی زحمت پست اول رو ویرایش کن و لینک جدید رو بزار

این آخرین آپدیت هست !!!:19:

pedram_sad
06-01-2010, 13:13
این آخرین آپدیت هست !!!:19:
بله اخرین update برای dashboard هست
نسخه کاملش هم هست با avatar

Vahidking.75
06-01-2010, 15:35
بله اخرین update برای dashboard هست
نسخه کاملش هم هست با avatar

دمت گرم

من دیروز با اینترنت ذغالی دانلودش کردم :46::31::5::21::27::8:

nimatotti
06-01-2010, 15:58
سلامبه اساتید من یهxbox360-elite خریدم خودش (دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود) را به صورت خودکار داشت وبازی اینgta liberty city را بدون اینکه به من پیغام upgradeبده اجرا کرد ولی اواتارم خاموشه و هیچ اواتاری ندارم میخواستم ببینم من باید چه رو نصب کنم تا اواتارم بیاد
مرسی که کمکم میکنید

SamGun
06-01-2010, 23:28
سلامبه اساتید من یهxbox360-elite خریدم خودش (دکمه ی Eject به صورت نرم افزاری (با فشردن دکمه ی X در محیط دشبورد، دیسک خارج میشود) را به صورت خودکار داشت وبازی اینgta liberty city را بدون اینکه به من پیغام upgradeبده اجرا کرد ولی اواتارم خاموشه و هیچ اواتاری ندارم میخواستم ببینم من باید چه رو نصب کنم تا اواتارم بیاد
مرسی که کمکم میکنید

همین Update ی که دوستان لینکشو گذاشتن رو شما بریزی درست میشه.

nimatotti
06-01-2010, 23:45
شما الان مشکلت چیه ؟

ببخشید ولی من هرکاری میکنم نمیشه این فایلی که گذاشتینو دانلود کنم میشه یکی لطف کنی واینو بفرسته به ایمیلم من از اونجا بریزمش لطف میکنید
my email is:nima_franceccototti@yahoo.com

merida
07-01-2010, 12:44
سلام ببخشيد من بازي تيكن6 وجي تي اي جديد روي دستگام اجرا نميشه ارم ايگس باكس360 مياد بايد دستگام اپدیت كنم ميشه راهنمايم كنيد

pedram_sad
07-01-2010, 13:45
ببخشید ولی من هرکاری میکنم نمیشه این فایلی که گذاشتینو دانلود کنم میشه یکی لطف کنی واینو بفرسته به ایمیلم من از اونجا بریزمش لطف میکنید
my email is:nima_franceccototti@yahoo.com
من الان لینک رو تست کردم کار میکنه
شما IDM نصب کن

سلام ببخشيد من بازي تيكن6 وجي تي اي جديد روي دستگام اجرا نميشه ارم ايگس باكس360 مياد بايد دستگام اپدیت كنم ميشه راهنمايم كنيد
همین لینک بالا رو دان کن و بی این بازی ها هم باید activator استفاده کنی یا 1.61 بریزی

merida
07-01-2010, 14:54
activatorيا1.61 اينها چي هستند ميشه برام لينك دانلودشو بزاري اين بالايم كامل دانلود نميشه

akiliss777
07-01-2010, 18:54
سلام دوستان
داشبورد من آواتور این چیزارو داره ، فقط مشکلم اینه که بعد از نصب بازی روی هارد بازم سی دی لازمه! در حالی که دوستم بدون هیچ مشکلی بعد زا نصب و بدون سی دی بازی رو اجرا می کنه.... میشه راهنمائی کنید!؟ آخرین ورژن رو باید بریزم یا ....

shab_2008
07-01-2010, 19:12
سلام دوستان
داشبورد من آواتور این چیزارو داره ، فقط مشکلم اینه که بعد از نصب بازی روی هارد بازم سی دی لازمه! در حالی که دوستم بدون هیچ مشکلی بعد زا نصب و بدون سی دی بازی رو اجرا می کنه.... میشه راهنمائی کنید!؟ آخرین ورژن رو باید بریزم یا ....
شما حتی زمانی هم که بازیو رویه هارد میریزین باید دی وی دیه بازیو بزارین تو دستگاه .این خوصوصیته که در بازیه هایه کامپیوتر هم هست یعنی اگه شما یه بازیه اورجینال کامپیوتر را نصب کنید بعد از نصب باید برای اجرای بازی دیسک را تویه کامپیتر بزارین x360 هم برگرفته از همین موضوعه و ربطی به داشبورد و اواتور نداره.

merida
09-01-2010, 21:49
سلام ببخشيد دوستان من اپدیت جديد ريختم ولي بازي تيكن6 وجي تي اي جديد باز اجرا نشد ميشه مشكل دستگام حل كنيد بايد چكار كنم خيلي ممنون دستگام مدل اركيد:41:

shab_2008
09-01-2010, 22:20
سلام ببخشيد دوستان من اپدیت جديد ريختم ولي بازي تيكن6 وجي تي اي جديد باز اجرا نشد ميشه مشكل دستگام حل كنيد بايد چكار كنم خيلي ممنون دستگام مدل اركيد:41:
این بازیها دارای قفل waw4 هستند شما برای اجراشون باید از دیسک active iso استقاده کنین.

shahin_100
09-01-2010, 22:43
من ايكس باكسم رو چند روز پيش آپديت كردم بعد بازي MV2 رو باهاش بازي كردم ولي بازي AC 2 رو نشون نمي داد ( فقط آرم ايكس باكس ميومد ) بعد ديسك اكتيو درست كردم با DVD 9 گذاشتم توي ايكس باكسم بعد چند ثانيه كه Reading شد نوشت Open tray بعد بازي رو مي زارم دوباره آرم ايكس باكس رو نشون ميده . حالا چي كار كنم ؟؟

Zhangooler
10-01-2010, 11:02
من ايكس باكسم رو چند روز پيش آپديت كردم بعد بازي MV2 رو باهاش بازي كردم ولي بازي AC 2 رو نشون نمي داد ( فقط آرم ايكس باكس ميومد ) بعد ديسك اكتيو درست كردم با DVD 9 گذاشتم توي ايكس باكسم بعد چند ثانيه كه Reading شد نوشت Open tray بعد بازي رو مي زارم دوباره آرم ايكس باكس رو نشون ميده . حالا چي كار كنم ؟؟

شما یه بار دیگه دقیقا قدم به قدم مانند توضیحات آپدیت کن درست میشه!:46:شد خبرشو بهم بده.

Zhangooler
10-01-2010, 11:17
سه تا احتمال داره:
1.شما دستگاهت بازی های جدید Wave 4 رو نمیخونه و اجرا نمیکنه که باید قدم به قدم با active iso درستش کنی.
2.شما درست آپدیت نکردی...یادت باشه که آپدیت باید از تاریخ انتشار بازی مورد نظرت جلو تر باشه...
3.xbox ات بن شده!:18:

Zhangooler
10-01-2010, 11:20
در حالی که دوستم بدون هیچ مشکلی بعد زا نصب و بدون سی دی بازی رو اجرا می کنه....
شما دوستت یکم خالی بند نیست؟؟!!
همچین چیزی امکان نداره توی کنسول ها...مگر جدید باشه و ما خبر نداشته باشیم...:13:

undr
10-01-2010, 12:24
اگه داشبوردو آپدیت نکنیم امکان بازی کردن با activate.iso نیست؟

shab_2008
10-01-2010, 13:10
اگه داشبوردو آپدیت نکنیم امکان بازی کردن با activate.iso نیست؟
بازیهایی که wave4 هستن تو خودشون جدیدترین اپدیت را دارن و تا شما اون اپدیت را نصب نکنین نمی تونین بازی را اجرا کنین نمونش taken 6

shahin_100
10-01-2010, 14:57
بازي Assassin’s Creed II چي هست ؟ يعني wave 4 هست ؟

shab_2008
10-01-2010, 17:21
بازي Assassin’s Creed II چي هست ؟ يعني wave 4 هست ؟
بله wave 4 هست

Vahidking.75
10-01-2010, 20:02

لینک دانلود مستقیم:

موفق باشید

آیا واقعا بازی های WAVE4 با این بازی اجرا میشن ؟

یعنی دیگه نیازی به دیسک اکتیو کننده نیست ؟:18:

shab_2008
10-01-2010, 20:10
آیا واقعا بازی های WAVE4 با این بازی اجرا میشن ؟

یعنی دیگه نیازی به دیسک اکتیو کننده نیست ؟:18:
دوست عزیز این اپدیت داشبورد هست اونی که منطوره شما هست اپدیت درایور دستگاه هست که یه 10 روزی هست برایه اجرای بازیهای wave4 اومده ولی امنیت برای live رفتن نداره.

sorush_2007
10-01-2010, 21:06
دوست عزیز این اپدیت داشبورد هست اونی که منطوره شما هست اپدیت درایور دستگاه هست که یه 10 روزی هست برایه اجرای بازیهای wave4 اومده ولی امنیت برای live رفتن نداره.
بس این چیه که اینجا نوشته:این آپدیت مربوط به ماه آکتبر است و مشکل سیاه شدن آواتارها و عدم آجرا شدن بازی های Wave 4 با نصب این آپدیت برطرف میشود.

شما که میگی اون مریوط به update درایو هست

shab_2008
10-01-2010, 21:15
بس این چیه که اینجا نوشته:این آپدیت مربوط به ماه آکتبر است و مشکل سیاه شدن آواتارها و عدم آجرا شدن بازی های Wave 4 با نصب این آپدیت برطرف میشود.

شما که میگی اون مریوط به update درایو هست
شما اگر بخواهین بازیهای wave4 را چه با دیسک active iso و چه با اپدیت جدید درایور اجرا کنید باید این اپدیت را انجام بدید

merida
10-01-2010, 23:32
سه تا احتمال داره:
1.شما دستگاهت بازی های جدید Wave 4 رو نمیخونه و اجرا نمیکنه که باید قدم به قدم با active iso درستش کنی.
2.شما درست آپدیت نکردی...یادت باشه که آپدیت باید از تاریخ انتشار بازی مورد نظرت جلو تر باشه...
3.xbox ات بن شده!:18:
ببخشيد آپدیت درايومو از كجا بايد پيدا كنم يعني بجز اينdashboard-updates/3101d1257162466-nxe-update-2-0-8955-0-avatars بايد مال درايو دستگامو بريزم ميشه لينك دانلود درايو برام بزارين:11:

shab_2008
11-01-2010, 00:09
ببخشيد آپدیت درايومو از كجا بايد پيدا كنم يعني بجز اينdashboard-updates/3101d1257162466-nxe-update-2-0-8955-0-avatars بايد مال درايو دستگامو بريزم ميشه لينك دانلود درايو برام بزارين:11:
اپدیت درایو کاره سخت و خطرناکیه و باید حرفه ای باشی تا بتونی بدون مشکل اپدیت کنید شما بهتره بدین بیرون تا براتون اپدیت کنن دست مزدشم 7-8 تومنه.

Zhangooler
11-01-2010, 15:40
آپدیت درایو چرا!شما یه آپدیت نرم افزاری بکن حل میشه احتمالا...منم همین مشکل رو داشتم که با آپدیت حل شد.
در ضمن همونطوری که گفتم از جدیدترین آپدیت استفاده کن.

shahin_100
11-01-2010, 18:34

براي آپديت درايور دستگاه بايد چي كار كرد ؟ من اصلا به LIVE هم وصل نمي شم . خودم مي تونم آپديت كنم يا بايد حتما بدم بيرون برام بريزن ؟:42: تو را به خدا كمكم كنيد

shab_2008
11-01-2010, 20:34
براي آپديت درايور دستگاه بايد چي كار كرد ؟ من اصلا به LIVE هم وصل نمي شم . خودم مي تونم آپديت كنم يا بايد حتما بدم بيرون برام بريزن ؟:42: تو را به خدا كمكم كنيد
دوست عزیز برای اپدیت درایو باید در دستگاه باز بشه و دردسر زیاد داره 100 درصد توصیه میکنم بدبن بیرون تا با 7-8 تومن براتون اپدیت کنن.

merida
11-01-2010, 23:12
آپدیت درایو چرا!شما یه آپدیت نرم افزاری بکن حل میشه احتمالا...منم همین مشکل رو داشتم که با آپدیت حل شد.
در ضمن همونطوری که گفتم از جدیدترین آپدیت استفاده کن.
اپديت جديد ريختم ولي اجرا نشد تازه آواتار م هم رفت عكسشم سياه شده:41::42:

shab_2008
12-01-2010, 00:12
اپديت جديد ريختم ولي اجرا نشد تازه آواتار م هم رفت عكسشم سياه شده:41::42:

شما اون اپدیتی که در صفحه اول تاپیک هست را دانلود کنید مشکل حله. شرمنده دارم با موبایل جواب میدم نمی تونم لینک دانلودو براتون بزارم.

p3yman_xl
12-01-2010, 13:07
لینک آپدیت جدید- ورژن 8955 - همراه با آواتارها از سایت مایکروسافت ( لینک مستقیم ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate_Fall09_8955.zip

برای دوستانی که لینک صفحه ی اول کار نمیده ..

mohsen_kane
15-01-2010, 16:05
سلام!

من به تازگی یه الایت با برد جاسپر گرفتم و همه ی بازیها رو بدون دیسک اکتیو اجرا می کنه !

ولی آواتار نداره ! در ضمن تو بازیها وقتی صحنه های شلوغ می رسه یه کم کند می شه !

مثلا گیرز آف وار وقتی زیادی لوکاست میریزه یه کم افت فریم پیدا می کنه یا جی تی ای وقتی چهار ستاره به بالا می شه خیلی

افت فریم پیدا می کنه بازی رو تو هارد هم ریختم ! در ضمن یه بار ایکس باکسم ارور e60 رو داد که یه بار هاردم رو جا به جا کردم

دیگه نداد ! و الآن همون روال سابق رو طی می کنه و این مشکل تا کند شدن تصویر تو صحنه های شلوغ پا برجاست !

به نظر شما مشکل ایکس باکس من چیه ؟!

با آپدیت داشبورد درست می شه ؟!

SamGun
15-01-2010, 20:33
سلام!

من به تازگی یه الایت با برد جاسپر گرفتم و همه ی بازیها رو بدون دیسک اکتیو اجرا می کنه !

ولی آواتار نداره ! در ضمن تو بازیها وقتی صحنه های شلوغ می رسه یه کم کند می شه !

مثلا گیرز آف وار وقتی زیادی لوکاست میریزه یه کم افت فریم پیدا می کنه یا جی تی ای وقتی چهار ستاره به بالا می شه خیلی

افت فریم پیدا می کنه بازی رو تو هارد هم ریختم ! در ضمن یه بار ایکس باکسم ارور e60 رو داد که یه بار هاردم رو جا به جا کردم

دیگه نداد ! و الآن همون روال سابق رو طی می کنه و این مشکل تا کند شدن تصویر تو صحنه های شلوغ پا برجاست !

به نظر شما مشکل ایکس باکس من چیه ؟!

با آپدیت داشبورد درست می شه ؟!

شما قبل از این Error این مشکل رو داشتی ؟!

زمانی که دستگاه روشن بوده هارد رو در آوردین ؟

mohsen_kane
18-01-2010, 19:26
بله قبل از این که این ارور رو بده هم این مشکلو داشتم !

نه من غلط بکنم موقعی که روشنه قطعه جا به جا کنم !

shab_2008
19-01-2010, 09:26

شما احتمالا برفاتون نوسان داره .

SamGun
19-01-2010, 15:44

خب شما نگران نباش احتمال داشتن مشکل سخت افزاری زیر 5% هست چون فقط کاهش فریم دارید.

البته اینو هم بگم که کاهش فریم هست در بازی های GTA و GeOW ولی نه اونقدر که شما میگی !

برای حل این مشکل آخرین ورژن از داشبورد رو نصب کنید و سپس Cache کنسول رو یکبار Reset کنید.

برای حذف کردن Cash هم به آدرس زیر باید برید :

System Setting>>Memory>>Device Option>>Clear System Cache

mohsen_kane
19-01-2010, 20:10
منظور شما از آخرین ورژن همین ورژن 8955بود ؟! من اینو نصب کردم ولی Cash رو ریست نکردم!

این کار برای چیه؟!

so007
22-01-2010, 18:57
دوستان سلام.
من یک مشکل دارم تو بازی army of two :tfd .
اول بازی یه پیغام اپدیت میاد که انجام میدم ولی بعدش وقتی کنسول خودش ریست میشه موقعی که داره دوباره بالا میاد دوباره پیغام اپدیت میاد!وقتی اپدیت میکنی و ریست میشه دوباره همینجوری میشه! 100باز بار همونجوری اپدیتش کردم ولی بازم تو بازی نمیره! میگه اپدیت میخوام!تازه اواتارم هم سیاه شده!
ورژن دستگاه رو هم نگاه کردم دیدم نوشته: 2.0.8955.0 .
دوستان مشکل از چیه؟

یا حق

shab_2008
22-01-2010, 20:25
دوستان سلام.
من یک مشکل دارم تو بازی army of two :tfd .
اول بازی یه پیغام اپدیت میاد که انجام میدم ولی بعدش وقتی کنسول خودش ریست میشه موقعی که داره دوباره بالا میاد دوباره پیغام اپدیت میاد!وقتی اپدیت میکنی و ریست میشه دوباره همینجوری میشه! 100باز بار همونجوری اپدیتش کردم ولی بازم تو بازی نمیره! میگه اپدیت میخوام!تازه اواتارم هم سیاه شده!
ورژن دستگاه رو هم نگاه کردم دیدم نوشته: 2.0.8955.0 .
دوستان مشکل از چیه؟

یا حق
شما این اپدیت را دانلود کنید و نصب کنید تا مشکلتون حل بشه.

undr
22-01-2010, 20:29
دوستان من اینو که میریزم تو فلش بعد میزنم به کنسول یه بار ریست میکنم وقتی میاد بالا انگار نه انگار چی کار کنم؟

shab_2008
22-01-2010, 20:59
دوستان من اینو که میریزم تو فلش بعد میزنم به کنسول یه بار ریست میکنم وقتی میاد بالا انگار نه انگار چی کار کنم؟
دو حالت وجود داره:

1:شما فایل اپدیت را درست روی فلش نریختید.

2:شما یک بار این اپدیت را انجام دادین. مثلا بر روی یک بازی بوده و شما اون اپدیت را اجرا کردین.

so007
22-01-2010, 21:16
ممنون
من فایلو دانلود کردم.
لطفا بگین دقیقا چجوری باید بریزمش رو فلش؟(یا cd؟)
ممنون میشم

یا حق

shab_2008
22-01-2010, 21:56
ممنون
من فایلو دانلود کردم.
لطفا بگین دقیقا چجوری باید بریزمش رو فلش؟(یا cd؟)
ممنون میشم

یا حق
- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.
- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.

milad2012
24-01-2010, 12:46
من زنگ زدم مغازه فروشنده xbox که ازش خریدم آخه بازی هارو نمیاره
گفت بیارش اینجا باید آپدیت شه
من الان اومدم تو این تایپیک گرگیجه گرفتم انقدر لینک آپدیت دیدم
آخرین آپدیت کدوم من DW کنم بریزم برای این وامونده
که دیگه نرم به مغازه داره پول بدم واسه آپدیت
تشکر.

shab_2008
24-01-2010, 16:43
من زنگ زدم مغازه فروشنده xbox که ازش خریدم آخه بازی هارو نمیاره
گفت بیارش اینجا باید آپدیت شه
من الان اومدم تو این تایپیک گرگیجه گرفتم انقدر لینک آپدیت دیدم
آخرین آپدیت کدوم من DW کنم بریزم برای این وامونده
که دیگه نرم به مغازه داره پول بدم واسه آپدیت
تشکر.
دو نوع اپدیت وجود داره:

1: داشبورد که خودتون هم میونید انجام بدین:

2: اپدیت درایو: که این اپدیت کار هر کسی نیست و اگه وارد نباشین قادر به انجامش نیستین برای همین برای انجام این اپدیت توصیه میشه دستگاه را بدین بیرون تا براتون اپدیت کنن

CATALONIA
24-01-2010, 19:41
وقتي ما بخواي مفقط آفلاين بازي كنيم
در ابتدا كه كنسول رو ميخريم چه چيز هايي نياز به آپديت داره تا بتونيم آفلاين بازي كنيم ؟

shab_2008
24-01-2010, 19:55
وقتي ما بخواي مفقط آفلاين بازي كنيم
در ابتدا كه كنسول رو ميخريم چه چيز هايي نياز به آپديت داره تا بتونيم آفلاين بازي كنيم ؟
اپدیت داشبورد + اپدیت جدید درایو برای اجرای بازیهای ....wave 4 , 5 ,6

redfild
02-02-2010, 02:33
اپدیت داشبورد + اپدیت جدید درایو برای اجرای بازیهای ....wave 4 , 5 ,6

سلام
دوست عزیز من یه سوالی واسم پیش اومده ، اینکه اگه کسی بخواد آفلاین فقط بازی کنه ، آپدیت داشبورد که خب مشکلی نیست ، آپدیت درایو کیفیت کارش چجوریه ؟

یعنی مثلا هر xbox درایوهای مخصوص خودش رو داره ؟! یعنی بین Arcade و Elite فرق میکنه ؟!
بعد از آپدیت درایو همه نوع بازی ای که تا امروز اومده رو میشه بازی کرد ؟

و در آخر هم اینکه آموزش خاصی برای آپدیت درایو تو نت موجود هست ؟! ( ترجیحا فارسی باشه )

ممنونم :10::11:

sonixax
02-02-2010, 02:58
سلام
دوست عزیز من یه سوالی واسم پیش اومده ، اینکه اگه کسی بخواد آفلاین فقط بازی کنه ، آپدیت داشبورد که خب مشکلی نیست ، آپدیت درایو کیفیت کارش چجوریه ؟

یعنی مثلا هر xbox درایوهای مخصوص خودش رو داره ؟! یعنی بین Arcade و Elite فرق میکنه ؟!
بعد از آپدیت درایو همه نوع بازی ای که تا امروز اومده رو میشه بازی کرد ؟

و در آخر هم اینکه آموزش خاصی برای آپدیت درایو تو نت موجود هست ؟! ( ترجیحا فارسی باشه )

ممنونم :10::11:

برای اجرای بازی های جدید باید داشبورد رو آپدیت کنید و البته این رو هم مد نظر داشته باشید که آفلاین آپدیت کنید که بن نشید .

به الیت یا آرکید ربطی نداره ، به سری و تاریخ ساخت مربوط میشه نوع درایو .

بله تا دلتون بخواد هست ، برید سایت بازی سنتر موجود است .

بهتره که LT بریزید ، منم باید همین روز ها LT بریزم ولی خوب تنبلی اجازه نمیده :13:

roteal2007
03-02-2010, 11:15
یه سایت خارجی میخوام برای چک کردن آخرین فریمور داشبورد+درایو.
راستی از کجا میتونم فریمور فعلی XBOX360 رو تشخیص بدم؟؟؟

shab_2008
03-02-2010, 11:26
یه سایت خارجی میخوام برای چک کردن آخرین فریمور داشبورد+درایو.
راستی از کجا میتونم فریمور فعلی XBOX360 رو تشخیص بدم؟؟؟
چک کردن فریم درایو :

برای داشبور:

کدام یک را میخواین تشخیص بدین ؟ درایو یا داشبورد؟

roteal2007
03-02-2010, 13:29
[QUOTE=shab_2008;4634100]چک کردن فریم درایو :

برای داشبور:

[/QUOTE
داشبورد رو میخواستم.

shab_2008
03-02-2010, 13:37
[QUOTE=shab_2008;4634100]چک کردن فریم درایو :

برای داشبور:

[/QUOTE
داشبورد رو میخواستم.
شما در محیط داشبورد باید به مسیر زیر برید:

system setting> console setting>system info
در پایین صفحه می تونین ورژن داشبورد را ببینید که چنده

SamGun
03-02-2010, 21:58
چک کردن فریم درایو :

برای داشبور:

شهاب جان منظور از چک کردن فریمور چیه داداش ؟!

shab_2008
03-02-2010, 22:05
شهاب جان منظور از چک کردن فریمور چیه داداش ؟!
سعید جون یعنی ببینن که اخرین اپدیتی که برای درایو و داشبورد اومده چیه و ورژنش چنده.

راستی سعید جون امشب خشن شدی نکنه استقلالی؟

SamGun
04-02-2010, 00:12
سعید جون یعنی ببینن که اخرین اپدیتی که برای درایو و داشبورد اومده چیه و ورژنش چنده.

راستی سعید جون امشب خشن شدی نکنه استقلالی؟

آهان ! :31:
خشن چیه برادر :16:

الان دقیقا :26: این حالت رو دارم !! بالاخره نمردیم پیروزی پرسپولیس رو هم دیدم !

میگم چرا این حرف رو زدی !؟ :9:

A.N.A.P
04-02-2010, 01:24

دوستان.. تو سایت استقلالی (:40::40::40:) هم هستا

SamGun
04-02-2010, 02:46
دوستان.. تو سایت استقلالی (:40::40::40:) هم هستا

آخ قربون استقلالی ها !!:32::4:

اینارو ولش کن همشون کشک و ماست اند !!

تیم فقط ARSENAL :31:

shab_2008
04-02-2010, 10:47

نوکرتم سعید جون:10:

والا شما یه سری سوالاته فنی میکنی من میترسم توش بمونم و ضایع بشم:31:

هرچی باشه اطلاعات ما کجا و شما کجا! :11:

roteal2007
04-02-2010, 11:07
سلام داشبورد من اینه:
2.0.7371.0
جدیدتر این هست؟

shab_2008
04-02-2010, 11:16
سلام داشبورد من اینه:
2.0.7371.0
جدیدتر این هست؟
بله هست : 2.08955.0
اینم لینک دانلودش:

miladpm
05-02-2010, 13:29
دو نوع اپدیت وجود داره:

1: داشبورد که خودتون هم میونید انجام بدین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2: اپدیت درایو: که این اپدیت کار هر کسی نیست و اگه وارد نباشین قادر به انجامش نیستین برای همین برای انجام این اپدیت توصیه میشه دستگاه را بدین بیرون تا براتون اپدیت کنن

ممنون میشم اگه آپدیت درایوم توضیح بدین

shab_2008
05-02-2010, 16:57
ممنون میشم اگه آپدیت درایوم توضیح بدین
برای انجام اپدیت باید قاب کنسول باز بشه و کنسول به کامپیوتر وصل بشه و با برنامه کار اپدیت درایو را انجام بدید که اگه وارد نباشید و یه مشکل هنگام اپدیت درایو مثل خاموش شدن کنسول یا رفتن برق به وجود بیاد درایو کنسول میسوزه.

miladpm
05-02-2010, 17:10
حالا آپدیت درایو به چه دردی می خوره؟
راستی اینم میخواستم بپرسم که برد جاسپر بهتره یا فالکون چون من تقریبا 1 ماه پیش 1 الیت خریدم 450000 تومان اگه میشه راجع بهش توضیح بدین ضمنا من وقتی میخوام بازی رو از رو دیسک اجرا کنم خیل صدا میده میخوام ببینم تو همهی مدل ها اینطوریه؟

A.N.A.P
05-02-2010, 19:27
حالا آپدیت درایو به چه دردی می خوره؟
راستی اینم میخواستم بپرسم که برد جاسپر بهتره یا فالکون چون من تقریبا 1 ماه پیش 1 الیت خریدم 450000 تومان اگه میشه راجع بهش توضیح بدین
بابا اینم سواله .معلومه جاسپر بهتره .با این مدل سه چراغه رو از سرتون بندازین بیرون
شما این سه نکته ی مهم رو رعایت کنید هیچیش نمیشه:1-در جای پر از گرد وغبار بازی نکنید-2-جایی بازی کنید که هواجریان داشته باشه-3- فاصله ی کنسول با اطراف حد اقل نیم متر فاصله داشته باشه
البته نکته های ریز ودرشت دیگری هم هست که شما با مراجعه به اینجا همه چیرو می گیری:

Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------

ضمنا من وقتی میخوام بازی رو از رو دیسک اجرا کنم خیل صدا میده میخوام ببینم تو همهی مدل ها اینطوریه؟
نه.احتمالا مشکل از درایوتونه یا از دیسک های PLAYBOX استفاده می کنید که اصلا توصیه نمی شه

akiliss777
05-02-2010, 23:34
سلام
من داشبورد رو روی سی دی همینطور دی ویدی ریختم ولی کنسول اصلاً آپدیت نشد !! یعنی بعد از روشن شدن گزینه آپدیت نیومد... باید چیکار کنم!؟

shab_2008
06-02-2010, 17:27
سلام
من داشبورد رو روی سی دی همینطور دی ویدی ریختم ولی کنسول اصلاً آپدیت نشد !! یعنی بعد از روشن شدن گزینه آپدیت نیومد... باید چیکار کنم!؟
شما به روشی که نوشتم باید داشبورد را اپ کنید:

1- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.
2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا فلش کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا فلش رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.

sonixax
06-02-2010, 17:29

2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.

آقا من این آموزش رو از طرف شما تا حالا 10000000 بار دیدم ، خسته نشدی ؟

دوستان لطف بفرمایید یه دور یه سرچ کوچیک بزنید به خدا ضرر نمیکنید ، وقت باقی دوستان هم گرفته نمیشه . درست 2 صفحه قبل همین پست موجود هستش :

که دوست خوبمون Shab_2008 نوشته ، یه دور بگردید قبل از پرسیدن . تنبلی بسه .

akiliss777
06-02-2010, 18:55

2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا فلش کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا فلش رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.

اینو هم پست اول هم صفحه های بعدی دیدم! گفتم که روی سی دی ریختم با اسم همون پوشه که از فایل زیپ در اومد ولی وقتی روشن میشه هیچ اتفاقی نمی افته!!

رو فلش باید بریزم حتماً؟

shab_2008
06-02-2010, 20:35
اینو هم پست اول هم صفحه های بعدی دیدم! گفتم که روی سی دی ریختم با اسم همون پوشه که از فایل زیپ در اومد ولی وقتی روشن میشه هیچ اتفاقی نمی افته!!

رو فلش باید بریزم حتماً؟
اگر تمامی مراحل را درست انجام داده باشید ولی پیغام اپدیت نمیاد یعنی این اپدیت داشبورد روی کنسول قبلا نصب شده.

acmilan308
06-02-2010, 23:41
اگر تمامی مراحل را درست انجام داده باشید ولی پیغام اپدیت نمیاد یعنی این اپدیت داشبورد روی کنسول قبلا نصب شده.
سلام شهاب جان
آقا من هم مشکل دوستمون(akiliss777) رو دارم هم با سی دی وهم با فلش امتحان کردم ورژن داشبورد هم از
اون آپدیت قدیمی تره ولی بازم اتفاقی نمیوفته.
لطفا کمک کنین دوستان...

sonixax
06-02-2010, 23:53
سلام شهاب جان
آقا من هم مشکل دوستمون(akiliss777) رو دارم هم با سی دی وهم با فلش امتحان کردم ورژن داشبورد هم از
لطفا کمک کنین دوستان...

یعنی پیغام آپدیت نمیاد :18: یه جایی اشتباه میکنید ، من همین طوری آپدیت کردم و در نتیجه دیگه نمیتونم از مموری که از داتل خریدم استفاده کنم و باید بفرستمش برای شرکت تا دوباره برنامه ریزیش کنند که بخونتش :13:

acmilan308
07-02-2010, 00:22
والا نمیدونم هر کار میکنم نمیاد به نظر شما مشکل از کجاست؟؟!!!

sonixax
07-02-2010, 00:35
ببینید بعد از اینکه فایل رو از حالت فشرده خارج کردید بهتون یک فولدی میده ، اون فولدر رو باید توی روت فلش یا CD کپی کنید ، یعنی توی همون صفحه اول باشه و خودش رو توی یه فولدر دیگه نریزید .

acmilan308
07-02-2010, 00:43
سلام
من همین فولدر $SystemUpdate رو توی فلش کپی میکنم

sonixax
07-02-2010, 00:47
سلام
من همین فولدر $SystemUpdate رو توی فلش کپی میکنم

فلش رو دستگاه میشناسه ؟ روی CD امتحان کنید .

توی هیچ فولدر خاصی هم نباشه یعنی اگر درایو فلشتون G هستش باید صاف توی همون G:\ بریزید ، در مورد CD هم همین طور .

خیلی این مشکل شما عجیبه !!!!! :18:

acmilan308
07-02-2010, 00:52
من خودمم موندم توش
آره فلش رو میشناسه چون وقی آهنگ و عکس میریزم پخش میکنه.
میشه که فایل آپدیت مشکل داشته باشه؟؟؟

sonixax
07-02-2010, 01:03
من خودمم موندم توش
آره فلش رو میشناسه چون وقی آهنگ و عکس میریزم پخش میکنه.
میشه که فایل آپدیت مشکل داشته باشه؟؟؟

اگر به صورت کامل آنزیپ شد و وینرر یا وینزیپ ارور نداد ، خیر فایل مشکلی نداره ، چ.ن من هم با همون فایل آپدیت کردم .

shab_2008
07-02-2010, 08:49
سلام شهاب جان
لطفا کمک کنین دوستان...
سلام
من باز تاکید میکنم شما اون فابل zip را وقتی استخراج کردید یک پوشه حاصل میشه که باید اونو بدونه تغیر روی CD بریزید من احتمال میدم شما در این مرحله اشتباه کرده باشین

در ضمن اگه از فلش برای اپدیت استفاده میکنید نباید به جز فایل اپدیت چیز دیگری روی فلش باشه وگرنه پیغام اپدیت نمیاد

ashjaee
10-02-2010, 06:34
سلام.
من تازه xbox 360 خریدم. با دو تا بازی :D
بازی CoD5 را راحت اجرا می کنه اما pes 2010 رو اجرا نمی کنه وقتی میزارم فقط open tray دوباره می یاد. باید داشبورد رو آپدیت کنم؟

shab_2008
10-02-2010, 08:17
سلام.
من تازه xbox 360 خریدم. با دو تا بازی :D
بازی CoD5 را راحت اجرا می کنه اما pes 2010 رو اجرا نمی کنه وقتی میزارم فقط open tray دوباره می یاد. باید داشبورد رو آپدیت کنم؟
برای بازیهای جدید شما باید حتما داشبورد را اپ کنید

A.N.A.P
10-02-2010, 13:59

رو فلش باید بریزم حتماً؟
در اپدیت هایی که دان کردید این فایل وجود داره ؟؟؟:system.manifest
باید به همراه اون بریزید

SamGun
11-02-2010, 10:04
در اپدیت هایی که دان کردید این فایل وجود داره ؟؟؟:system.manifest
باید به همراه اون بریزید

ما فایل جدا نداریم که !! هرچی هست داخل خوده SystemUpdate$ هست.

ramin_pilot
12-02-2010, 12:51
سلام به همه
ببخشید دوستان من می خواستم به live وصل شم بی زحمت لینک های که باید دانلود کنم را + راهنمای نصب قرار دهید.
لطفا کمک کنید من می خوام هم تو این چند روز تعطیلی بازی کنم ، جایی هم الان باز نیست که دستگاه رو بدم update کنند ، فقط تورو خدا بن نشم:40:.
خیلی ممنون

hamed-akbarie
12-02-2010, 14:18
سلام ببخشید دوستان ولی شما ها هم خودتونو کشتین با این همه توضیح مردمم حوصله این همه رو ندارند
1 صفحه توضیح کامل بدبن سر مدمم درد نیارین الیته بازم از همه معذرت می خوام بای

hamed-akbarie
12-02-2010, 17:40
سلام دوستان من نمی توانم به live وصل بشم چون pc من xbox رو نمیشناسه

sonixax
12-02-2010, 17:49
سلام ببخشید دوستان ولی شما ها هم خودتونو کشتین با این همه توضیح مردمم حوصله این همه رو ندارند

عزیزم تقاص تنبلی شما رو که ما نباید بدیم !!!!
یک دور تاپیک رو بخونید همه چی توش هست .

SamGun
12-02-2010, 19:17

این کار مال زمانی هست که تمام قسمت های مختلف انجمن بخش بندی شده باشه.

و بشه از این کارا کرد.

ramin_pilot
16-02-2010, 10:51
سلام خسته نباشید
ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم اما هر چی دستگاه رو خاموش و روشن می کنم هیچ اتفاقی رخ نمی ده، چی کار کنم ؟؟؟

shab_2008
16-02-2010, 16:30
سلام خسته نباشید
ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم اما هر چی دستگاه رو خاموش و روشن می کنم هیچ اتفاقی رخ نمی ده، چی کار کنم ؟؟؟

سلام

دوست عزیز شما اواتار هات سالمه؟ اگر سالمه که بک بار اپدیت انجام شده و نیازی به امجام 2باره اون نیست ولی اگر اواتارهاتون سیاهه (یعنی اواتار ندارید) اپدیت باید بدون مشکل انجام بشه.

ایا فابل اپدیت را درست روی فلش میریزید؟

در ضمن روی فلش هیچ فایل دیگری به جز فایل اپدیت نباید باشه و گرنه دستگاه اپ میشه

CHEGUEVARA.
16-02-2010, 20:24
از کجا میشه ورژن دستگاه رو تشخیص داد...؟؟؟؟؟؟

fji
16-02-2010, 20:27
با سلام من یه الیت با هارد 120 گرفتم ولی بازیها را اجرا نمیکرد و پیغام آپدیت میداد البته وقتی هارد را در میاوردم بازی اجرا میشد آخرین آپدیت را که چند پست قبل بود دان کردم ولی هیچ رقم نصب نشد (روی فلش هیچ فایل دیگه ای نبود یه بار کل فولدر رو کپی کردم به بار هم فقط فایلهاشو ولی نشد که نشد)دستگاه بردم پیش فروشنده آپ کردم ظاهرا درست شد ولی فرمت فیلمهای رو که قبلا نشون میداد دیگه نشون نمیده چکار باید بکنم دیگه دارم کلافه میشم از خریدش دارم پشیمون میشم

sonixax
16-02-2010, 20:28

ورژن چی دستگاه رو ؟ دشبورد رو ؟ توی ستینگ بخش About یا همچین چیزی نوشته .

shab_2008
16-02-2010, 21:40

به این مسیر برید:

system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن دستگاه نوشته شده

ramin_pilot
16-02-2010, 23:40
سلام

دوست عزیز شما اواتار هات سالمه؟ اگر سالمه که بک بار اپدیت انجام شده و نیازی به امجام 2باره اون نیست ولی اگر اواتارهاتون سیاهه (یعنی اواتار ندارید) اپدیت باید بدون مشکل انجام بشه.

ایا فابل اپدیت را درست روی فلش میریزید؟

در ضمن روی فلش هیچ فایل دیگری به جز فایل اپدیت نباید باشه و گرنه دستگاه اپ میشه
سلام
آره اواتارها سالمه، فلش هم فورمت کردم فقط فایل update هست اسمش هم همون اسم خودشه(update system$)
مرسی

CHEGUEVARA.
17-02-2010, 03:29
سلام
اخرین ورژن دستگاه چیه؟؟؟

shab_2008
17-02-2010, 10:18
سلام
آره اواتارها سالمه، فلش هم فورمت کردم فقط فایل update هست اسمش هم همون اسم خودشه(update system$)
مرسی

خوب دوست عزیز شما یه مقدار به سوال اولتون دقت کنید:

ورژن دستگاه من 2.08955است ، ورژن جدید رو دانلود کردم (Fall09_8955) و رو یه flash ریختم

اون قسمتهایی که رنگی کردم نشون میده که ورژن داشبورد دستگاه با ورژن اپدیت یکیه . یعنی اپدیت دیگه انجام نمیشه چون قبلا یک بار اپدیت انجام شده.

Gallardo LP560
28-02-2010, 11:51
سلام ، من کنسولم رو با 8955 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد بعضی از بازیهایی که از روی هارد اجرا میشه افت فریم پیدا میکنه و تکسچرهاش دیر لود میشه ، مشکل از هارده یا داشبورده ؟ اصلا کسی با همچین مشکلی مواجه شده؟

MoJtaBa.R
01-03-2010, 16:49
بعد از آپدیت رفتم بازی رو ریختم رو هارد : برا چی از رو هارد میخواد اجرا بشه میگه سی دی رو بندازین تو دستگاه ؟!

دستگاه هم elit هست

pedram_sad
01-03-2010, 17:00
سلام ، من کنسولم رو با 8955 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد بعضی از بازیهایی که از روی هارد اجرا میشه افت فریم پیدا میکنه و تکسچرهاش دیر لود میشه ، مشکل از هارده یا داشبورده ؟ اصلا کسی با همچین مشکلی مواجه شده؟
والا ما که بر عکس این موردی که شما میگی تجربه کردیم :31:
اگه هم بوده تک و توک بازی هایی که اکثرا هم موتور unreal داشتن و loading texture مشکل داشت با این کار درست شده
نمونه بارزش هم GTA 4
کدوم بازی ها هست حالا ؟

بعد از آپدیت رفتم بازی رو ریختم رو هارد : برا چی از رو هارد میخواد اجرا بشه میگه سی دی رو بندازین تو دستگاه ؟!

دستگاه هم elit هست
خوب اگه قرار بود دیگه DVD بازی رو نخواد خودت بشین فکر کنم developer ها از کجا باید پول بازی رو در می اوردن ؟
یکی بازی رو میخرید میداد به همه :31:

dvd باید تو Drive باشه

shab_2008
01-03-2010, 17:42

دستگاه هم elit هست

بازی های original در pc هم به همین صورته و حتما برای اجرای بازی نیاز به دیسک بازی هست.

arash_2006
02-03-2010, 21:25
سلام
میشه بفرمایید آپدیت درایو به چه دردی میخوره؟ آیا لازمه که آپدیت بشه؟
با تشکر

shab_2008
02-03-2010, 21:35
سلام
میشه بفرمایید آپدیت درایو به چه دردی میخوره؟
با تشکر

1:برای اجرای بازیهای جدید که دارای wave 4 به بالا هستند بدون نیاز به دیسک active iso

2:افزایش امینیت در LIVE برای جلوگیری از بن شدن(البته این موضوع الان مربوط میشه به LT )

آیا لازمه که آپدیت بشه؟

اگه میخواین به LIVE برید 100 درصد باید درایو را به LT اپدیت کنید در غیر این صورت بن خواهید شد.

arash_2006
02-03-2010, 21:40
من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و تا بحال به LIVE وصل نشدم
البته از لذت بازی در لایو خیلی شنیدم
میشه لطف کنید هزینه و کارایی که برای وصل شدن لازمه بگید؟
این دیسک active iso چی هست؟ قیمتش چنده؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدره؟
در مورد LT که اگر میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین
من چطور میتونم بفهمم نوع درایوم چیه؟
ببخشید که سوالاتم زیاده ولی خب چه میشه کرد بی اطلاعی بد دردی!!!
با تشکر

shab_2008
02-03-2010, 22:00
من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم و تا بحال به LIVE وصل نشدم
البته از لذت بازی در لایو خیلی شنیدم
میشه لطف کنید هزینه و کارایی که برای وصل شدن لازمه بگید؟

ببخشید که سوالاتم زیاده ولی خب چه میشه کرد بی اطلاعی بد دردی!!!
با تشکر

به تاپیک زیر مراجعه کنید اگه مشکلی داشتید اونجا بپرسید:

این دیسک active iso چی هست؟ قیمتش چنده؟ هزینه آپدیت درایو حدودا چقدره؟به زبان ساده اگه بخوام بگم باید بگم که باعث میشه بازیهای جدید که برای اجرا نیاز به اپدیت درایو دران را اجرا میکنه ( اگه خواستین بیشتر توضیح میدم) قیمتش هم 1500 هست. اموزش ساختش هم در فروم موجوده.

هزینه اپدیت هم حدودا 7-8 تومنه.

در مورد LT که اگر میشه در این مورد هم توضیح مختصری بدین LT مخفف lite touch هست که اخرین اپدیت درایو این کنسول و دستاورد هکرها برای اجرای بازیهای جدید و جلوگیری از بن شدن میباشد.

من چطور میتونم بفهمم نوع درایوم چیه؟به سایتی که لینکش را گزاشتممراجعه کنید:

arash_2006
02-03-2010, 22:07
با تشکر از توضیحات کامل و مفیدتون
فقط یک سوال دیگه هم دارم
LT رو هم خودم میتونم بریزم رو کنسول؟ مراحل اون مثل آپدیت خود کنسوله؟ (از بابت آسان بودن مراحل میگم)
بازم از راهنمایی هاتون تشکر میکنم

shab_2008
02-03-2010, 22:09
با تشکر از توضیحات کامل و مفیدتون
فقط یک سوال دیگه هم دارم
LT رو هم خودم میتونم بریزم رو کنسول؟ مراحل اون مثل آپدیت خود کنسوله؟ (از بابت آسان بودن مراحل میگم)
بازم از راهنمایی هاتون تشکر میکنم

نخیر اپدیت درایو کاره سختیه و دنگ و فنگ زیاد داره 100 درصد توصیه میشه بدید بیرون تا براتون انجام بدن.

arash_2006
03-03-2010, 17:25
من بوسیله راهنمایی جنابعالی خیلی راحت داشبورد رو آپدیت کردم
از این بابت ممنونم
و طیق لینک هایی که داده بودید و با چک کردن مشخصات و سریال دستگاه متوجه شدم که از لحاظ ظاهری درایو من شبیه BENQ/Philips است ولی وقتی طیق جدول سریال رو چک کردم نوشته که درایو Liteon است.
اول اینکه بالاخره درایو من چیه؟ دوم اینکه اصلا این درایو درایو خوبی هست؟
باتشکر

sonixax
03-03-2010, 18:20
من بوسیله راهنمایی جنابعالی خیلی راحت داشبورد رو آپدیت کردم
از این بابت ممنونم
و طیق لینک هایی که داده بودید و با چک کردن مشخصات و سریال دستگاه متوجه شدم که از لحاظ ظاهری درایو من شبیه BENQ/Philips است ولی وقتی طیق جدول سریال رو چک کردم نوشته که درایو Liteon است.
اول اینکه بالاخره درایو من چیه؟ دوم اینکه اصلا این درایو درایو خوبی هست؟
باتشکر

درایو شما Liteon هست ، بنکیو و فیلیپس هم پلاتش شبیه به لایت آن هست ، اون داستان سیم زرد هم که دوستان گفتند خیلی کمکتون میکنه ، ولی موقع در آورد پلات مراقب باشید که خار هاش نشکنه .

درایو دستگاه هم مهم نیست ، اینکه شما از نوعش با خبر میشید برای اینه که بدونید چه فرموری روش بریزید و لایت آن برای کپی باز ها بهترین هست به خاطر وجود مبارک LT

roteal2007
04-03-2010, 11:51
سلام دوستان من امروز رفتم خونه یکی از فامیلا و بازی cod mw2 هم با خودم بردم که وقتی گذاشتم توی کنسول پیغام آپدیت اومد که yes زدیم و از شانسمون آواتارها سیاه شدن ولی کنسول آپدیت شده اما دوباره وقتی میرم توی my xbox بازی رو اجرا کنم میگه باید آپدیت کنی!!!
آقا پای آبرو در میون هست لطفا کمکم کنیییید

shab_2008
04-03-2010, 12:10
سلام دوستان من امروز رفتم خونه یکی از فامیلا و بازی cod mw2 هم با خودم بردم که وقتی گذاشتم توی کنسول پیغام آپدیت اومد که yes زدیم و از شانسمون آواتارها سیاه شدن ولی کنسول آپدیت شده اما دوباره وقتی میرم توی my xbox بازی رو اجرا کنم میگه باید آپدیت کنی!!!
آقا پای آبرو در میون هست لطفا کمکم کنیییید

این فایل اپدیت را دان کن و به روش زیر داشبورد را اپ کن:

arash_2006
04-03-2010, 12:26
مموری من بعد از آپدیت کمی پر شده و الان حافظه خالی رو فقط 85 مگابایت میزنه
چطور میتونم این حافظه رو بیشتر کنم؟(بغیر از خرید یک مموری دیگه)
آیا فایل آپدیتی که نصب کردم روی مموری سیو میشه؟ اگر مموری رو فرمت کنم (اگر امکانش باشه) مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا میتونم فرمت کنم و آپدیت جدید رو دوباره بریزم؟
نظرتون در مورد خرید هارد چیه؟ کسی قیمت هارد رو داره؟

roteal2007
04-03-2010, 12:44
این فایل اپدیت را دان کن و به روش زیر داشبورد را اپ کن:

ممنون شهاب جون
سئوالی داشتم , توی محتویات dvd9 بازی cod mw2 یه فایل هست به اسم update servise که حجمش 72mb
به نظرت اگر همین فایل رو بریزم رو cd آواتارام بر میگرده؟

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

مموری من بعد از آپدیت کمی پر شده و الان حافظه خالی رو فقط 85 مگابایت میزنه
چطور میتونم این حافظه رو بیشتر کنم؟(بغیر از خرید یک مموری دیگه)
آیا فایل آپدیتی که نصب کردم روی مموری سیو میشه؟ اگر مموری رو فرمت کنم (اگر امکانش باشه) مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا میتونم فرمت کنم و آپدیت جدید رو دوباره بریزم؟
نظرتون در مورد خرید هارد چیه؟ کسی قیمت هارد رو داره؟

با خرید یه هارد که الان رنج قیمت 120 گیگش 65 تومن پات در میاد. بله مایکرو سافت هم برای همین حافظه داخلی کنسول رو به 512 ارتقا داد تا آرکیدی ها با آپدیت های جدید مشکلی پیدا نکنند.
البته هارها یی با ظرفیت به مراتب بیشتر هم موجوده.که در صورتی که به لایو نمیری خوبه

shab_2008
04-03-2010, 12:59
ممنون شهاب جون
سئوالی داشتم , توی محتویات dvd9 بازی cod mw2 یه فایل هست به اسم update servise که حجمش 72mb
به نظرت اگر همین فایل رو بریزم رو cd آواتارام بر میگرده؟

نه نمیشه تنها راهش همون دانلود فابل اپدیت و اپدیت داشبورد به صورت دستی هست.

roteal2007
04-03-2010, 22:14
نه نمیشه تنها راهش همون دانلود فابل اپدیت و اپدیت داشبورد به صورت دستی هست.

ممنون شهاب جون
فایل دانلود شد و رایت شد و آپدیت شد , آواتارها برگشت بازی هم اجرا شد. نوش جونشون :41:

moeinbt
10-03-2010, 11:46
اقا من مشکلم اینه که update کردم ولی وقتی بازی رو میذارم میزنه play dvd و بعد ارم xbox رو میاره
مشکل چیست؟

arvinivra
10-03-2010, 17:24
سلام به همه < من یه کنسول elite دارم الان میخوام به لایو وصل شم ، آیا بن میشم ؟؟؟؟
فریمور اصلی خودشه

pedram_sad
10-03-2010, 17:39
اقا من مشکلم اینه که update کردم ولی وقتی بازی رو میذارم میزنه play dvd و بعد ارم xbox رو میاره
مشکل چیست؟
شما باید firmware کنسول رو up کنی
یا از Activator استفاده کنی

سلام به همه < من یه کنسول elite دارم الان میخوام به لایو وصل شم ، آیا بن میشم ؟؟؟؟
فریمور اصلی خودشه
اگه روش lt نصب نباشه ban میشی

moer
10-03-2010, 17:40
اگه LT باشه مه امكانش كمه ولي باز 100% نيست

Elendil1
16-03-2010, 16:55
* اگر فریمور دستگاه LT باشه میشه Online بازی کرد ؟ ایرانی ها هم هستن ؟ وضعیت Ping و پیدا کردن افراد هر کشور چجوریه ؟ +سرعت لازم
*آپدیتی که باعث میشه دستگاه Avi رو اجرا کنه ، حجمش چقدره ، X360 به جز Avi ، فرمت دیگه ای هم میخونه ؟ {با آپدیت}
*

shab_2008
16-03-2010, 23:04
* اگر فریمور دستگاه LT باشه میشه Online بازی کرد ؟ ایرانی ها هم هستن ؟
، X360 به جز Avi ، فرمت دیگه ای هم میخونه ؟ {با آپدیت}
*

وضعیت Ping و پیدا کردن افراد هر کشور چجوریه ؟ +سرعت لازم

شما با 128 هم میتونید بازی کنید

*آپدیتی که باعث میشه دستگاه Avi رو اجرا کنه حجمش چقدره ،

حدودا 5 مگ.

، X360 به جز Avi ، فرمت دیگه ای هم میخونه ؟ {با آپدیت}

H.264 MPEG-4 WMV
که البته اینها یه زیر مجموعه هایی دارن که فکر کنم خودتون بدونید چیان.

nima.soad
23-03-2010, 15:06
دوستان این LT رو از کجا باید تهیه و نصب کنیم؟
+ تو گرگان کسی جایی میشناسه واسه این کار؟

pedram_sad
23-03-2010, 15:44
دوستان این LT رو از کجا باید تهیه و نصب کنیم؟
+ تو گرگان کسی جایی میشناسه واسه این کار؟
شما قبلا درایو رو Up کردید ؟
اگه نه که پیشنهادم اینه که خودتون انجام ندید
و میتونی بفرستی جای معتبری مثل فتحی که با 8 تومان این کار رو انجام میده

razeshgh
23-03-2010, 23:24
علیه این تایپک کاملا مفیده:10:

nima.soad
24-03-2010, 13:56
شما قبلا درایو رو Up کردید ؟
اگه نه که پیشنهادم اینه که خودتون انجام ندید
و میتونی بفرستی جای معتبری مثل فتحی که با 8 تومان این کار رو انجام میده
آخه من تهران نیستم گرگانم
اینجام جای معتبری نمیشناسم
شما آدرس این فتحی رو میشه بدی که هروقت اومدم تهران بدم ردیفش کنه؟
ممنون

A.N.A.P
24-03-2010, 14:07
آخه من تهران نیستم گرگانم
اینجام جای معتبری نمیشناسم
شما آدرس این فتحی رو میشه بدی که هروقت اومدم تهران بدم ردیفش کنه؟
ممنون
توپخونه - اخر پاساژ لباف - فروشگاه فتحی

OM3D
25-03-2010, 15:43
سلام دوستان...
آخرین آپدیتی که واسه Xbox 360 هست همونی هست که تو پست اول این تاپیک هست ؟ یا جدید تر از august 2009 هم آپدیت هست ؟

shab_2008
25-03-2010, 16:43
سلام دوستان...
آخرین آپدیتی که واسه Xbox 360 هست همونی هست که تو پست اول این تاپیک هست ؟ یا جدید تر از august 2009 هم آپدیت هست ؟

اخریش همون aug 2009 هست.

A.N.A.P
27-03-2010, 00:29
کمک ... کمک ...
زدم اپدیت دشبورد دوستمو پاک کردم دیگه هم نصب نمیشه !!! (8955)

sonixax
27-03-2010, 00:30
:18: چی کار کردی ؟

آپدیت رو چه طوری پاک کردی :18:

A.N.A.P
27-03-2010, 00:39
:18: چی کار کردی ؟

آپدیت رو چه طوری پاک کردی :18:
توی ممریش یه همچین چیزایی نوشته بود :clear system update
(منظورم اون 128 مگ که تو ممری جا گرفته )

A.N.A.P
27-03-2010, 21:50
کمک ... کمک ...
زدم اپدیت دشبورد دوستمو پاک کردم دیگه هم نصب نمیشه !!! (8955)
please ... please

joseph_gasemi@yaho
30-03-2010, 14:46
ببخشید دوستان ، یکی از دوستان من بازی Dante's inferno رو گرفته ولی میگه وقتی میذارم تو دستگاه میگه آپدیت کنم یا نه. بعد اینکه گزینه yes رو زدم بازم همون پیغام رو میده.کسی چیزی میدونه؟

technano
30-03-2010, 14:54
از کجا باید فهمید دستگاه lt هست من تازه دستگاهم رو بیرونup کردم دستگاهم جدید هستش
تو up جدید avatar اومد ولی بازی left 4 dead 2 رو بالا نیوورد یه بابایی گفت باید lt بشه راهنمایی کنید
با تشکر

AliROCK
30-03-2010, 15:07
فایل اپدیت رو از سایت xbox گرفتم رو dvd زدم ولی وقتی تو دستگاه میزارم میگه mixed media disk
اپدیت اجرا نمیشه مشکل از کجاست

shab_2008
30-03-2010, 16:00
ببخشید دوستان ، یکی از دوستان من بازی Dante's inferno رو گرفته ولی میگه وقتی میذارم تو دستگاه میگه آپدیت کنم یا نه. بعد اینکه گزینه yes رو زدم بازم همون پیغام رو میده.کسی چیزی میدونه؟

شما باید فایل زیر رو دانلود کنید و دستگاه را با اموزش زیر به روش دستی اپدیت کنید :

از کجا باید فهمید دستگاه lt هست من تازه دستگاهم رو بیرونup کردم دستگاهم جدید هستش
تو up جدید avatar اومد ولی بازی left 4 dead 2 رو بالا نیوورد یه بابایی گفت باید lt بشه راهنمایی کنید
با تشکر

کی درایو دستگاه رو اپ کردید؟

و بگید مطمعنید که بازی سالمه!؟

اگه متطمعنید که بازی سالمه پس روی دستگاه LT نصب نیست و AVATAR هم که اجرا شده WAVE Patch شده به WAVE 3

فایل اپدیت رو از سایت xbox گرفتم رو dvd زدم ولی وقتی تو دستگاه میزارم میگه mixed media disk
اپدیت اجرا نمیشه مشکل از کجاست

شما مراحل رو درست انجام دادین؟

فایل اپدیت را زمانی که گرفتید باید از حالت زیپ خارج کنید و سپس بدون تغییر فولدر حاصل شده رو بر روی دیسک کپی کنید.

AliROCK
30-03-2010, 16:12
یه dvd-rw گرفتم تا حالا 100 بار روش ریختم باز اجرا نشده 2 باره پاک کردم
بله از زیپ خارج کردم فایلهای دانلود شده هم دست نزدم باید تو کدوم حالت رایت بشه
یه چیزه دیگه mp3 باید اجرا بشه یه dvd mp3 زدم اجرا نشد نکنه مشکل از دستگاست
منم دقیقا سره همین بازی مشکل دارم

{ببخشید دوستان ، یکی از دوستان من بازی Dante's inferno رو گرفته ولی میگه وقتی میذارم تو دستگاه میگه آپدیت کنم یا نه. بعد اینکه گزینه yes رو زدم بازم همون پیغام رو میده.کسی چیزی میدونه؟ }

shab_2008
30-03-2010, 16:43
یه dvd-rw گرفتم تا حالا 100 بار روش ریختم باز اجرا نشده 2 باره پاک کردم
بله از زیپ خارج کردم فایلهای دانلود شده هم دست نزدم باید تو کدوم حالت رایت بشه
یه چیزه دیگه mp3 باید اجرا بشه یه dvd mp3 زدم اجرا نشد نکنه مشکل از دستگاست
منم دقیقا سره همین بازی مشکل دارم

{ببخشید دوستان ، یکی از دوستان من بازی Dante's inferno رو گرفته ولی میگه وقتی میذارم تو دستگاه میگه آپدیت کنم یا نه. بعد اینکه گزینه yes رو زدم بازم همون پیغام رو میده.کسی چیزی میدونه؟ }

روی دیسکی که فایل اپدیت رو میریزید نباید هیچ گونه فایل دیگری باشد و روی حالت Data رایت کنید.

اگر بازهم نشد یعنی دستگاه شما قبلا اپ شده.

این کنسول mp3 رو هم پخش میکنه.

سوال دومتون رو هم که مربوط به دوستتون هست در پست قبلی جواب دادم.

AliROCK
30-03-2010, 16:47
یه فایل هم تو فولدر اپدیت بود system.manifest
اینم باید بریزم البته من هر دو روش رو امتحان کردم یه بار بدون این فایل و یه بار هم تو فولدر بود رایت کردم بازم نشد از کجا بفهمم دستگاه قبلا اپدیت شده جایی ورژنی چیزی مینویسه
الان رفتم ورژن دستگاه رو دیدم نوشته 2.0.8955.0
ولی بازم بازی اجرا نمیشه؟

shab_2008
30-03-2010, 17:34
یه فایل هم تو فولدر اپدیت بود system.manifest
اینم باید بریزم البته من هر دو روش رو امتحان کردم یه بار بدون این فایل و یه بار هم تو فولدر بود رایت کردم بازم نشد از کجا بفهمم دستگاه قبلا اپدیت شده جایی ورژنی چیزی مینویسه
الان رفتم ورژن دستگاه رو دیدم نوشته 2.0.8955.0
ولی بازم بازی اجرا نمیشه؟

خوب همونطور که گفتم دستگاه شما قبلا اپدیت شده به دو دلیل :

1:داشبورد دیگه اپ نمیشه.
2: ورژن داشبورد شما اخرین ورژن داشبورد هست.

احتمالا بازی شما WAVE 4 به بالا هست و برای اجرای اون شما دو راه دارید :

1: استفاده از دیسک active iso که اموزش ساختش در تاپیک زیر موجوده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2: اپدیت درایو . که باید بدید به یک فروشگاه مجرب که براتون این اپدیت رو انجام بدن.

mohammad_twe
02-04-2010, 15:10
سلام
از این اپدیت 6 اپریل خبر دارین ؟؟ من به usb خوردن کاری ندارم :دی
تازه live وصل کردم میگن احتمال شناسایی و بن شدن داره ؟!! کسی خبر داره ؟

sonixax
02-04-2010, 17:36
سلام
از این اپدیت 6 اپریل خبر دارین ؟؟ من به usb خوردن کاری ندارم :دی
تازه live وصل کردم میگن احتمال شناسایی و بن شدن داره ؟!! کسی خبر داره ؟

احتمالش زیاده !
مثل سری قبل ممکنه که مشخصات فرمور رو بفرسته برای مایکرو و بن بشید .

mohammad_twe
02-04-2010, 20:22
یعنی تا کسی امتحان نکرده ما وصل نشیم ؟

Rohallah_tavakoli
02-04-2010, 23:07

مگه آپدیت جدید اومده؟:18:

A.N.A.P
03-04-2010, 12:15
شما اپدیت رو بریز برو لایو اگه بن شدی یعنی مایروسافت روش سیستم نصب کرده !!!:31:
اگه هم نشدی حالشو ببر ... :31:

مگه آپدیت جدید اومده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه .. تا یه هفته دیگه میاد

HAMED_NY_S
04-04-2010, 19:02
سلام
یه سوال دارم؟
من چجوری اپدیت های جدیدو از سایت ایکس باکس بگیرم کودوم قسمتش باید برم؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی کوتاهی کنین منو ممنون میشم :11:

hamid_shn
04-04-2010, 19:10
دوستان سلام
یه مشکلی که تا حالا کسی با اون برخورد نکرده
من cd taken 6 رو گذاشتم مثل بقیه دوستان خواست که update کنه بعد از update داشبوردم قفل کرد یعنی نشون می ده ولی هیچ کاری انجام نمی ده.با flash داشبورد را update کردم ولی نشد تمام کارهایی رو که اساتید گفته بودند انجام دادم اما باز قفل بود
بردم توپخونه frimwear driverرو به 1.61 update کرد ولی باز داشبورد قفل بود گفتند ما اولین باری است که می بینیم.و نتونستند کاری کنند حالا نمی دونم باید چه کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.

shab_2008
04-04-2010, 20:08
سلام
یه سوال دارم؟
من چجوری اپدیت های جدیدو از سایت ایکس باکس بگیرم کودوم قسمتش باید برم؟؟؟؟؟؟؟
میشه یه راهنمایی کوتاهی کنین منو ممنون میشم :11:

هر وقت اپدیت جدیدی بیاد اینجا قرار میگیره

دوستان سلام
یه مشکلی که تا حالا کسی با اون برخورد نکرده
من cd taken 6 رو گذاشتم مثل بقیه دوستان خواست که update کنه بعد از update داشبوردم قفل کرد یعنی نشون می ده ولی هیچ کاری انجام نمی ده.با flash داشبورد را update کردم ولی نشد تمام کارهایی رو که اساتید گفته بودند انجام دادم اما باز قفل بود
بردم توپخونه frimwear driverرو به 1.61 update کرد ولی باز داشبورد قفل بود گفتند ما اولین باری است که می بینیم.و نتونستند کاری کنند حالا نمی دونم باید چه کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم.

من درست متوجه نشدم!!
یعنی الان دیگه شما نمیتونید توی داشبورد هیچ کاری کنید!!؟ یا وقتی این بازی رو اجرا میکنید اینجوری میشه؟

حالا فعلا شما اگه هارد دارید هارد را در بیارین و داشبورد را اپ کنید اگه نشد تا یه کاره دیگه کنیم

hamid_shn
05-04-2010, 11:03
داشبورد رو صفحه می یاد ولی هیچ حرکتی نمی کنه نه بازی رو می خونه و نه هیچ کار دیگه ای.

shab_2008
05-04-2010, 16:49
داشبورد رو صفحه می یاد ولی هیچ حرکتی نمی کنه نه بازی رو می خونه و نه هیچ کار دیگه ای.

خوب این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه مثل cpu یا memory یا ... ولی برای اینکه مطمعن بشیم مشکل از کجاست من این سوال رو در یکی از سایتهای انگیلیسی زبان مطرح کردم تا ببینم اونا چی میگن!

shab_2008
05-04-2010, 20:00

خوب بالاخره اینا یه جوابی به ما دادن و یکیشون احتمال داد که gpu مشکل داشته باشه!

اما من دوباره یه سری سوال دیگه پرسیدم تا دقیق تر راهنمایی کنن و هر وقت جواب دادن میگم.

hamid_shn
05-04-2010, 21:22
شهاب جان ممنونم مشخصات دستگاه رو می گم شاید لازم بشه
falkon,driver frimwear 1.61 , driver philips, فکر کنم اخرین ورژن داشبورد رو هم داشت چون تصویر داشبوردم شبیه پست اول این تاپیک بود

HAMED_NY_S
05-04-2010, 23:28
مرسی که جواب دادین
حالا یه چنتا سوال دیگه دارم؟

من تازه چند روزه ایکس باکس خریدم الیت هم هستش میخوام بدونم من اگه اپدیتش کنم هیچ مشگلی براش پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟

با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟

بعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟

ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟

و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:

HAMED_NY_S
06-04-2010, 11:09
سلام باز اومدم با چنتا سوال دیگه:20::43:
میگم اپدیت داشبورد که شما ها میگین چه فرقی با این اپدیت فیریمور داره که مثلا این دوستمون زدن فیریمور من 1.61 هست
.اپدیت داشبور هم 2.0.8955 هست فرق این دوتا چیه اینارو از کوجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:

راستی دوست گلم ( shab_2008 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟

mohammad_twe
06-04-2010, 14:01
update جدید اومد , ما که رفتیم پیغام داد update کن کنسل کردم فعلا , کسی نگرفته بیبینه مشکل نداره ما هم بگیریم ؟؟

konami-pes
06-04-2010, 14:19
آقا این آبدیت های جدید اصلا چه مزیتی داره ؟؟ من کنسولم هارد نداره و همون 350 مگابایت حافظه جانبی خودش هست که الان 150 مگابایت بیشتر جا نداره . این آبدیت هم 120 مگابایته اگر دانلودش کنم یعنی 120 مگابایت از حافظه رو واسه همیشه میگیره ؟؟ اگه اینطور باشه که وا ویلا !! اومدیم یه ماه بعد یه آبدیت دیگه بیاد اون موقع دیگه جا ندارم:41:

mohammad_twe
06-04-2010, 14:49
چایگزین اپدیت قبلی میشه
البته با این اپدیت میتونی flash memory رو به جای هارد وصل کنی شما که هارد نداری

Alireza.M67
06-04-2010, 14:59
چایگزین اپدیت قبلی میشه

اینی که شما میگی الان واسه دانلود هست ؟

roteal2007
06-04-2010, 15:04
اینی که شما میگی الان واسه دانلود هست ؟

هست اما در xbl
نسخه آفلاین داشبورد جدید هم چند هفته بعد میاد...

konami-pes
06-04-2010, 17:59
چایگزین اپدیت قبلی میشه

یعنی از حافظه هارد پر نمی کنه؟ فقط جایگزین قبلی میشه؟

shab_2008
06-04-2010, 19:14
شهاب جان ممنونم مشخصات دستگاه رو می گم شاید لازم بشه
falkon,driver frimwear 1.61 , driver philips, فکر کنم اخرین ورژن داشبورد رو هم داشت چون تصویر داشبوردم شبیه پست اول این تاپیک بود

خواهش میکنم عزیز یه سوال دارم : وقتی کنسول رو روشن میکنید اون چراغ سبز رنگ که وسط دسته و روی دکمه پاور کنسول هست روشن میشه یا نه!!؟

مرسی که جواب دادین
حالا یه چنتا سوال دیگه دارم؟

من تازه چند روزه ایکس باکس خریدم الیت هم هستش میخوام بدونم من اگه اپدیتش کنم هیچ مشگلی براش پیش نمی یاد؟؟؟؟؟؟

نخیر هیچ مشکلی پیش نماد.
اپدیت کنید و حالشو ببرید!:20:

با مثلا از حالت کرک شده خارح نمی شه که مثلا دیگه بازی هارو اجرا نکنه؟؟؟؟؟؟فعلا که LT هست مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.

بعد اینکه من اگه اپدیتش کنم هیچ نیازی نیست که کار دیگه
ای انجام بدم؟؟؟؟؟؟خیر

ینی فایل اپدیت رو تو فلش بریزمو وصل کنم به کنسول خودش پیقام اپدیت میده که ok باید کنمو تموم اره؟؟؟بله اگه مراحل را به درستی انجام بدید به راحتی داشبرد اپ میشه.

و سوال اخر/ این اینکی که شما دادین که ایکس باکس فایل اپدت هارو اونجا میزاره اون فایل اپدیت کامل با اواتار ها هست یا اواتار هارو از جاهای دیگه ای باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟اپدیت کامل هست به همراه اواتارها.

شرمنده که انقد سوال کردم اخه تازه کارم وهنوز انقد حرفه ای نیستم:43:خواهش میکنم. هر سوال دیگری هم داشتید بپرسد.

سلام باز اومدم با چنتا سوال دیگه:20::43:
میگم اپدیت داشبورد که شما ها میگین چه فرقی با این اپدیت فیریمور داره که مثلا این دوستمون زدن فیریمور من 1.61 هست
.اپدیت داشبور هم 2.0.8955 هست فرق این دوتا چیه اینارو از کوجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کنسول دو نوع اپدیت داره :

1: داشبرد : که اپدیت رسمی MS برای این کنسول هست و مربوط به داشبرد هست.

2: اپدیت درایو : یک یک اپدیت غیر رسمی از طرف هکرها برای این کنسول هست که مهمترین کارش اجرای بازیهای کپی در این کنسول است.

بعد از کجا باید بفهمم تو دستگاه خودم اینا ورژناشون چنده ینی هم داشبورد هم فیریمور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:برای مشاهده ورژن داشبرد به مسیر زیر برید :

system setting>console setting>system info
در خط اخر ورژن داشبرد نوشته شده .

راستی دوست گلم که به من یه اینکی دادین که ماله سایت ایکس باکس هست که اونجا اپدیتهارو میزاره میخوام بدونم هرچی اپدیت جدید بیاد یا هتا همون فیریموره که سوالا کردم فقت تو همون صفحه میاد نیاز نیست جاهای دیگیه برم دنبالش؟؟؟؟؟در اونجا فقط اپدیت داشبرد قرار میگیره.

HAMED_NY_S
06-04-2010, 19:20
چرا کسی هنوز جواب سوالای منو نداده :45:

mohammad_twe
06-04-2010, 19:23
بروبچ منم دل زدم به دریا update کردم :20:
هیچ مشکلی پیش نیومد گفتیم الان میریم به ملکوت :دی اما از بن و لگ خبری نی انگار
update کنین لایو باز های عزیزم :دی

Rohallah_tavakoli
06-04-2010, 19:37
بروبچ منم دل زدم به دریا update کردم :20:
هیچ مشکلی پیش نیومد گفتیم الان میریم به ملکوت :دی اما از بن و لگ خبری نی انگار
update کنین لایو باز های عزیزم :دی

سلام دوست عزیز..

چند دقیقه طول کشید؟ با چه سرعتی؟

میشه تغیرات رو بگید؟:10:

HAMED_NY_S
06-04-2010, 19:39
ممنون اقا شهاب گل که جواب همه سوالامو میدی مرسی:10:

ببینم این اپدیت جدید که بچه ها دارن میگن ورژنش چند هست هنوز تو سایت ایکس باکس نیموده واس دانلود؟؟؟؟؟؟؟

بدشم این فیریموری که شما میگین من اگه ورژن جدیدش بیاد باید از کجا دانلود کنم ( همونی که هکرا میدن ) ؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد این لابو که دوستان میگن وصل میشن با ایکس باکس بش چیه؟؟؟؟؟؟ منم اگه بخوام وصل بشم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کارش چی هست این لایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:

mohammad_twe
06-04-2010, 20:20
سلام دوست عزیز..

چند دقیقه طول کشید؟ با چه سرعتی؟

میشه تغیرات رو بگید؟:10:
با سرعت 128 حدود 1ساعت و 15 طول کشید
من که تغیرات خفنی ندیم
نا گفته نمونه فعلا خونه پسر خالم هستم دستگاه اون رو اپدیت کردیم
الانم میخوام برم خونه واس خودم رو اپدیت کنم ( اول خواستم ببینم اگه اون بن میشه یا فلگ من اپدیت نکنم :دی )
حالا که مطمعن شدم خودم هم اپ میکنم تغیرات جزیی رو ببینم چیه میگم
البته دوستان گفتن که فلش مموری به جای هارد میشه وصلید
:11:

shab_2008
06-04-2010, 23:15
ممنون اقا شهاب گل که جواب همه سوالامو میدی مرسی:10:

ببینم این اپدیت جدید که بچه ها دارن میگن ورژنش چند هست هنوز تو سایت ایکس باکس نیموده واس دانلود؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا خواهش میکنم!

خیر این اپدیت هنوز بر روی نت نیومده و تنها در LIVE موجوده.

بدشم این فیریموری که شما میگین من اگه ورژن جدیدش بیاد باید از کجا دانلود کنم ( همونی که هکرا میدن ) ؟؟؟؟؟؟؟؟

انجام اون اپدیت کاره افراد نسبتا حرفه ای هست و به دردسرش نمارزه چون باید دره کنسول باز بشه و درایو به مادر بورده pc وصل بشه و خلاصه یکم دنگ و فنگ داره و شما میتونید با صرف هزینه 8-7 تومن این اپدیت را بدین بیرون تا براتون انجام بدن.

بعد این لابو که دوستان میگن وصل میشن با ایکس باکس بش چیه؟؟؟؟؟؟ منم اگه بخوام وصل بشم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟ اصلا کارش چی هست این لایو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11:
توی LIVE از شیر مرغ تا جون ادمیزاد موجوده !!:31:

اما کار اصلیش بازی ان لاین هست.

برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کنید و اگه سوالی در این زمینه داشتید اونجا مطرح کنید :

mohammad_twe
06-04-2010, 23:19
اقا اپ نکنین اینطور که بوش میاد flag میکنن
شانس اوردم هنوز دستگاه خودم و اپ نکردم
بیچاره پسر خالم :دی

amirfiri
07-04-2010, 10:56
درود
براي اپديت فريمور 1.61 را پيشنهاد مي كنين يا LT ؟
فرق قيمتيش چقدره؟
فرق كاريشون چقدره؟
تو تهران بهترين جا كجاست؟
فكر كنم يه جا تو جمهوري با 8تومن اين كارو انجام مي داد ولي نمي دونم هنوزم هست يا نه!

roteal2007
07-04-2010, 11:27
درود
براي اپديت فريمور 1.61 را پيشنهاد مي كنين يا LT ؟
فرق قيمتيش چقدره؟
فرق كاريشون چقدره؟
تو تهران بهترين جا كجاست؟
فكر كنم يه جا تو جمهوري با 8تومن اين كارو انجام مي داد ولي نمي دونم هنوزم هست يا نه!

lt =جدیدتر +ایمن تر.
الان همه جا lt میریزن و بستگی به انصاف فروشنده داره .
در تهران کار آقای میثم صیام خوبه(6000 تومن) در انجمن بازی رایانه تاپیک دارن.
فتحی هم هست.

activate
07-04-2010, 14:34
update کنیم یا نه؟

hamid_shn
07-04-2010, 16:32
شهاب جان ببخشید یه کم دیر شد
آره دگمه سبز که رو دسته هم هست تو تصویر می یاد و بعد داشبورد رو هم مثل همیشه نشون می ده (البته آواتارم سیاهه) ولی تو داشبورد نمی تونی کاری بکونی چون هیچ حرکتی نمی کنه.

konami-pes
07-04-2010, 17:56
اقا اپ نکنین اینطور که بوش میاد flag میکنن
شانس اوردم هنوز دستگاه خودم و اپ نکردم
بیچاره پسر خالم :دی

بالاخره آپ کنیم یا نه؟
Flag دیگه چیه؟ همون بن شدن هست؟ میشه لطفا توضیح بدید

mohammad_twe
08-04-2010, 11:56
flag میشه همون شناسایی
من update کردم flag نشدم (اخیش :دی )
اگه میخواید بفهمید flag میشید یا نه برو :
setting > system info
پایین صفحه سمت راست کنار x اون حروف و کلمه هارو یه جا بنویس 16 کاراکتره بعد اپدیت اگه عوض بشه flag میشی ( که نمیشی :دی )
بعد update من flash memory رو زدم که میتونی به جای هارد ازش استفاده کنین , به درده دوستانی میخوره که هارد ندارن:دی
اهان دیگه وقتی روی بازی Y میزنی گزینه PLAY IN HARD نیست فقط PLAY GAME میاد ! تمیدونم چرا ولی در هر صورت بازی از هارد اجرا میشه :40:
با خیال راحت UPDATE کنین که مشکلی پیش نمیاد

hamijoon
08-04-2010, 12:18
من ديروز آپ كردم اما بازي نكردم ... يعني ميترسم بازي كنم نميدونم ديسكم يارو شده يا نشده

داداش محمد شما اونطرف گفتين اما مطمئني يا نه؟؟؟

amirfiri
08-04-2010, 12:23
flag میشه همون شناسایی
من update کردم flag نشدم (اخیش :دی )
اگه میخواید بفهمید flag میشید یا نه برو :
setting > system info
پایین صفحه سمت راست کنار x اون حروف و کلمه هارو یه جا بنویس 16 کاراکتره بعد اپدیت اگه عوض بشه flag میشی ( که نمیشی :دی )
بعد update من flash memory رو زدم که میتونی به جای هارد ازش استفاده کنین , به درده دوستانی میخوره که هارد ندارن:دی
اهان دیگه وقتی روی بازی Y میزنی گزینه PLAY IN HARD نیست فقط PLAY GAME میاد ! تمیدونم چرا ولی در هر صورت بازی از هارد اجرا میشه :40:
با خیال راحت UPDATE کنین که مشکلی پیش نمیاد
منظورت نفهميدم!
يعني بازي از رو فلش اجرا نمي شه؟!

mohammad_twe
08-04-2010, 13:03
منظورم از روی هم فلش هم هارد بود .
وقتی کنسول فلش رو بشناسه میتونی بازیو بریزی تو فلش و بعد بازی از روی اون اجرا میشه :46:

activate
08-04-2010, 14:17
منم up کردم هیچ مشکلی پیش نیومد خدارو شکر.:20:

kamil_ps3
08-04-2010, 14:51
من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید.

mohammad_twe
08-04-2010, 15:07
من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید
با این اپدیت ban در کار نیست , چون حتی flag هم نمیکنه که بخوان 7 / 8 ماه دیگه ban کنن .
نترسون بروبکس لایو باز رو :دی

A.N.A.P
08-04-2010, 15:26
من همون ثانیه اول اپ کردم. در مورد بن شدن هم حتما بن میشید ولی مهم زمانشه که 7 یا 8 ماهه دیگست پس برید لذتش رو ببرید.
برا چی 8 ...7 ماه دیگه ؟؟؟ یعنی موقعی که wave جدید بیاد ؟؟؟
واقعا عجب لذتی داره بن شدن !!!

با این اپدیت ban در کار نیست , چون حتی flag هم نمیکنه که بخوان 7 / 8 ماه دیگه ban کنن .
نترسون بروبکس لایو باز رو:31:
مطمئن ؟؟؟جون من ؟؟؟

kamil_ps3
08-04-2010, 16:20
برا چی 8 ...7 ماه دیگه ؟؟؟ یعنی موقعی که wave جدید بیاد ؟؟؟
واقعا عجب لذتی داره بن شدن !!!

بار اول تو ماه may اومد .برای بار دوم و سوم وچهارم همه ماه نوامبر بودند تو سه تا از این موجا من بودم:31:. موج
بعدی بن هم به احتمال زیاد همون موقع است یعنی 7 یا 8 ماه دیگه. (همه بن میشن مطمنا مایکرو یه راهی تا
اون موقع براش پیدا میکنه(از کجا معلون تا الان پیدا نکرده باشه:31:)). هر جوری باشه بن میشین :4: پس برین
لایو کیف خودتون رو بکنید.

ramin_pilot
08-04-2010, 18:30
سلام خسته نباشید
ببخشید این آپدیت جدید که می گید بازی رو از روی فلش اجرا می کنه آپدیت داشبورد است یا آپدیت درایو (فریمور )؟
آیا باز هم برای بازی از روی هارد لازم هست دیسک بازی در دستگاه باشه؟
مرسی

p3yman_xl
08-04-2010, 18:56
سلام خسته نباشید
ببخشید این آپدیت جدید که می گید بازی رو از روی فلش اجرا می کنه آپدیت داشبورد است یا آپدیت درایو (فریمور )؟
آیا باز هم برای بازی از روی هارد لازم هست دیسک بازی در دستگاه باشه؟
مرسی
دشــبورد هست..
بله.

activate
08-04-2010, 18:56
در هر صورت dvd باید تو دستگاه باشه.

A.N.A.P
08-04-2010, 21:32
در هر صورت dvd باید تو دستگاه باشه.
بله ... مایروسافت داره همه رو به خاطر کپیرایت بن میکنه اونوقت بیاد کاری کنه که بشه بدون دیسک بازی کرد !!!

mohammad_twe
08-04-2010, 21:41
فعلا که با این lt و بازیهای full stealth دستش از ban کردن کوتاه شده :دی اما روزی میرسه که میزنه هممون رو ban میکنه :دی

kamil_ps3
09-04-2010, 00:56
فعلا که با این lt و بازیهای full stealth دستش از ban کردن کوتاه شده :دی اما روزی میرسه که میزنه هممون رو ban میکنه :دی

اقا شما گیمر تگت mamad021 نیست؟

resident_evil
09-04-2010, 01:02

آره خودشه !
چي كار كرده ؟

sonixax
09-04-2010, 01:05
نترسون بروبکس لایو باز رو :دی

احتیاط شرط عقل هست . به نظر من دوستان صبور باشید بهتره . فکر کنید آپدیت جدید نیومده .

بهو دیدید بن شدید هاااااا

mohammad_twe
09-04-2010, 02:17
احتیاط شرط عقل هست . به نظر من دوستان صبور باشید بهتره . فکر کنید آپدیت جدید نیومده .

بهو دیدید بن شدید هاااااا
خوب اگه ban تو کار بود میشد یا اگه ban نباشه و flag کنن که میشد از سیستم اینفو فهمید که دیدیم flag هم نیست
خیالتون راحت ....

هست چطور ؟؟ :دی
نوید من کاری نکردم :دی

kamil_ps3
09-04-2010, 04:07
نترس بابا اعدامت نمیکنم:31:. برادر تو بازیسنتر برات پیغام خصوصی گذاشتم جواب بده :10:.

بای.

konami-pes
09-04-2010, 09:19
آقا منم آبدیت کردم مشکلی نیست و می تونید با خیال راحت آپ کنید

4870x2
09-04-2010, 09:51
در انتظار دانلود افلاین اپدیت: دی

p3yman_xl
09-04-2010, 17:33
لینک آپدیت جدید 9199 از سایت مــایـکروسافت ( مســتقیـم ) :

این هم از آپدیت جدید + آواتارها..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate_9199.zip

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sonixax
09-04-2010, 18:11
لینک آپدیت جدید 9199 از سایت مــایـکروسافت ( مســتقیـم ) :

این هم از آپدیت جدید + آواتارها..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate_9199.zip

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این جدیده رو من هر کاری کردم نشد که نشد ! دوستان یک تست بزنند بگند ببینیم چرا روی مال من نمیشه !

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

ایین صفحه سمت راست کنار x اون حروف و کلمه هارو یه جا بنویس 16 کاراکتره بعد اپدیت اگه عوض بشه flag میشی ( که نمیشی )

این یک تکه یعنی چی ؟ فلگ میشی که نمیشی ؟ یعنی اون 16 تا کاراکتر تغییر میکنه ؟

A.N.A.P
09-04-2010, 19:07
این جدیده رو من هر کاری کردم نشد که نشد ! دوستان یک تست بزنند بگند ببینیم چرا روی مال من نمیشه !

آره مال من هم مشکل داره !!! میخواستم با IDM دانلود کنم که یک ارور تخیلی داد ... زیاد بود حوصله خوندن نداشتم :31:

sonixax
09-04-2010, 19:09
آره مال من هم مشکل داره !!! میخواستم با IDM دانلود کنم که یک ارور تخیلی داد ... زیاد بود حوصله خوندن نداشتم :31:

من دانلودش کردم ! ولی صفحه مربوط به آپدیت نمیاد نه روی CD و نه روی فلش . قدیم ها اینطوری نمیشد ! الان میشه :41:

Rohallah_tavakoli
09-04-2010, 19:36
من دانلودش کردم ! ولی صفحه مربوط به آپدیت نمیاد نه روی CD و نه روی فلش . قدیم ها اینطوری نمیشد ! الان میشه :41:

بنده هم دانلود کردم و مشکل داره:13:

بقیه زحمت نکشند:31:

Rohallah_tavakoli
09-04-2010, 19:51
این بدون آواتاره تست کنید: حجم7مگ

p3yman_xl
09-04-2010, 21:19
آپدیت از خود سایت مایکروسافت و هیچگونه مشکلی نداره و تست شده!

بعد از اینکه فایل رو دانلود و Extract کردید، فلدری به نام SystemUpdate_9199 ایجاد میشه که قبلا اینطور نبوده ... شما فقط باید 9199_ رو از جلوی فایل پاک کنید و کپیش کنید توی فلش... تمام!

sonixax
09-04-2010, 23:02
آپدیت از خود سایت مایکروسافت و هیچگونه مشکلی نداره و تست شده!

بعد از اینکه فایل رو دانلود و Extract کردید، فلدری به نام SystemUpdate_9199 ایجاد میشه که قبلا اینطور نبوده ... شما فقط باید 9199_ رو از جلوی فایل پاک کنید و کپیش کنید توی فلش... تمام!

پس باید Rename هم بکنیم ! برم تست کنم ببینم چی میشه :27:

ویرایش : O.K شد .

ولی 2 تا ایول داره این آپدیت جدید :

1 - میشه روی فلش مموری سیو کرد و این یعنی دستکاری سیو بازی ها بدون نیاز به سخت افزار اضافی که توی آپدیت قبلی همشون از کار افتاده بود .
2 - ادیت کردن بازی های نصب شده روی فلش و احتمالا در آینده دانلود DLC های بازی ها بدون نیاز به لایو به کمک هکر های گرامی :11:

1987msb
10-04-2010, 13:47
با سلام
اين هم آپديت جديد همراه با آوتارها:
ديگه لازم نيست 9199_ رو پاك كنيد!:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate.zip

حالا كه اين آپديت روي سايت مايكروسافت هستش يعني مايكروسافت مي خواد قفل جديدي غير از wave بيرون بده؟

huggy
10-04-2010, 15:49
سلام دوستان

من به زودی xbox می خرم و هنوز هیچی ازش سر در نمی یارم لطفا کمی کمکم کنید

1- برای بن نشدن چه کار هایی باید انجام بدم( هنگام بازی ، اپ دیت و ... ) ؟؟؟
2-Ixtreme چی هستش ؟؟؟ از کجا بگیرم ؟؟
3-برای اخرین اپ دیت حتما باید اپدیت های قبل رو نصب کرده باشم ؟؟؟

Mostafa_Kaveh
11-04-2010, 06:35
سلام دوستان

من به زودی xbox می خرم و هنوز هیچی ازش سر در نمی یارم لطفا کمی کمکم کنید

1- برای بن نشدن چه کار هایی باید انجام بدم( هنگام بازی ، اپ دیت و ... ) ؟؟؟
2-Ixtreme چی هستش ؟؟؟ از کجا بگیرم ؟؟
3-برای اخرین اپ دیت حتما باید اپدیت های قبل رو نصب کرده باشم ؟؟؟

سلام
1- اگه خیلی دوست داری بن نشی مثل من به لایو وصل نشو
2- فریمور درایور های 360 هستش که نیازی به خرید نیست و هنگام خرید کنسول معمولا آخریش رو روش نصب میکنن و آخریش هم lt هست
3- نه نیازی نیست
موفق باشید

4870x2
11-04-2010, 14:14
منم ریختمش!
مثل این كه بشه بازی رو تو فلش كپی كردش (همون كاری كه با هاردش می كردیم) نمیشه
فقط بدرد سیو می خوره كه اونم خوب 16 گیگ می خوام چی كار؟:دی

hamid_shn
11-04-2010, 17:14
با سلام دوستان یه مشکل عجیب غریب
تو این فروم هر چی گشتم کسی مشکل من رو نداشت لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه
من مثل خیلی از دوستان cd taken 6 رو گذاشتم و پیغام آپدیت رو داد چندین بار آپدیت کردم ولی دستگاه قفل کرد یعنی ابتدا آرم سبز که رو دسته هم هست نمایش داده می شه و بعد داشبورد رو با آواتار سیاه نشون می ده ولی هیچ کار دیگه ای نمی شه کرد و قفل می کنه تمام کارهایی که تو این فروم اساتید گفته بودند رو انجام دادم(آپدیت جدید و ...) نشد بردم پشت شهرداری همه گفتند اولین بار است که می بینیم و نتونستند کاری کنند.حالا موندم چی کار کنم لطفا اگه کسی می تونه کمکی کنه با تشکر

OM3D
12-04-2010, 09:55
deleted post