ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

p3yman_xl
30-09-2010, 18:11
دوستان اين آپديت جديد مطمئنه ؟؟ منظورم از لحاظ بن شدنو اين حرفاست ... ( نميدونم اصلا ربط داره يا نه )

كلا خيلي با ورژن قبلي فرق داره ؟؟؟

بله ربط داره ؛ با ریختن این آپدیت 20124160_BETA و اتصال به لایو پیش از موعد مقرر بن خواهید شد.
صبر کنید نسخه ی نهایی تقریبا یک ماه دیگر عرضه میشه ...
عکس هایی از محیط دشبورد جدید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

joykiller360
30-09-2010, 19:49
میگم این اپدیت جدیده با این که بتا هست ولی مشکلی نداره

mkh-n71
30-09-2010, 20:04
سلام!
اگه داشبورد جدیده(اونی که نسخه بتا و مخصوص کینکت هست)رو روی کنسول بریزیم واسه کپی خور بودن کنسول مشکلی پیش نمیاد؟ بازی های کپی اجرا میشه؟

joykiller360
30-09-2010, 20:05
سلام!
اگه داشبورد جدیده(اونی که نسخه بتا و مخصوص کینکت هست)رو روی کنسول بریزیم واسه کپی خور بودن کنسول مشکلی پیش نمیاد؟ بازی های کپی اجرا میشه؟
سلام.
دوست عزیز هیچ مشکلی واستون پیش نمیاد. خیالتون راحت

s.j-rez
01-10-2010, 11:57
سلام میشه لینک دانلود داشبورد جدید اونی که با کینکت سازگاره و تا الان فقط بتاش اومده رو بزارید مستقیم باشه بهتر نسخه اصلشم اومده؟کی میاد؟

joykiller360
01-10-2010, 13:44
سلام میشه لینک دانلود داشبورد جدید اونی که با کینکت سازگاره و تا الان فقط بتاش اومده رو بزارید مستقیم باشه بهتر نسخه اصلشم اومده؟کی میاد؟

سلام این لینک....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ورژن هم مشکلی نداره ولی بزارید اصیش بیاد

XGAME
01-10-2010, 19:18
سلام دوستان
آپديت جديد ورژن 2.0.12567.0

راستي اين آپديت هاي جديد با بازي هاي كپي مشكلي كه ندارن؟

XGAME
01-10-2010, 23:17
آپديت جديد (2.0.12567.0) رو تست كردم
با بازي هاي كپي مشكل نداره
محيط داشبورد به خصوص استارتاپ خيلي قشنگ شده

joykiller360
02-10-2010, 02:07
آپديت جديد (2.0.12567.0) رو تست كردم
با بازي هاي كپي مشكل نداره
محيط داشبورد به خصوص استارتاپ خيلي قشنگ شده
اره خیلی قشنگه ولی به نظرم سبزش زیادی پر رنگه

XGAME
02-10-2010, 14:23
اره خیلی قشنگه ولی به نظرم سبزش زیادی پر رنگه

نه به نظرم زياد پر رنگ نيست
فقط رنگ سبز انتخاب كردن منو ها يكم تيرس
كه البته اگه ثابت بمونه كمرنگ و پر رنگ ميشه
راستي يه چيز ديگه
توي داشبورد هاي قبلي گوشه سمت راست پايين از توي آرم ايكس باكس يه سري موج بيرون ميومد
ولي توي داشبورد جديد اين موج ها رو برداشته

s.j-rez
02-10-2010, 19:39
سلام دوستان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستي اين آپديت هاي جديد با بازي هاي كپي مشكلي كه ندارن؟
سلام ممنون ولی من دانلود کردم زدم به کنسول چیزی نشون نداد چه کنم برادر

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

سلام این لینک....

این ورژن هم مشکلی نداره ولی بزارید اصیش بیاد
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدم

joykiller360
02-10-2010, 20:16
سلام ممنون ولی تو اون صفحه که اومد چی کار کنم چیزی ندیدم

خواهش میکنم اینگاری فایل رو برداشتن.. :41:

XGAME
03-10-2010, 13:32
سلام ممنون ولی من دانلود کردم زدم به کنسول چیزی نشون نداد چه کنم برادر

شما پوشه $SystemUpdate رو مستقيم (يعني توي هيچ پوشه ي ديگه اي نباشه) بذاري روي فلش يا روي سي دي رايت كني نبايد مشكلي باشه
تا فلش رو وصل كني يا سي دي رو بذاري داخل كنسول به طور خودكار پيغام آپديت مياد

A.N.A.P
05-10-2010, 01:30
سلام دوستان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستي اين آپديت هاي جديد با بازي هاي كپي مشكلي كه ندارن؟
میگم اینو چرا خود Microsoft نداد بیرون ؟؟؟

joykiller360
05-10-2010, 01:45
میگم اینو چرا خود Microsoft نداد بیرون ؟؟؟
تا ۱ ماه دیگه در سرور های ماکرو سافت قرار میگیره

p3yman_xl
12-10-2010, 12:41
کاربران محترم ؛
آپدیت جدید هنوز منتشر نشده ..
این آپدیت Update در تاریخ 4 نوامبر سال 2010 برابر با 13 آبان سال 1389 منتشر خواهد شد!

لطفا سوال نکنید

موفق باشید

XGAME
14-10-2010, 21:35
سلام دوستان
مثل اينكه اين آپديت هاي بتا با Award ها مشكل دارن
من چند تا اوارد از بازي Red Dead گرفته بودم
ولي وقتي كه داشبورد رو آپديت كردم اوارد هام پاك شدن

arash2006
21-10-2010, 18:45
با سلام این آخرین آپدیته :
آپدیت ماه آوریل سال 2010 (*آخرین آپدیت*)

2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB

لینک دانلود مستقیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate.zip

موفق باشی

ehsan6811
22-10-2010, 12:51
دوستان میخام کنسولو اپدیت کنم ولی وقتی dvd رو میزارم اینو مینویسه mixed media disc کسی میتونه راهنمایی کنه
چند بارم خاموش روشن کردم ولی پیغام اپدیت نمیده

joykiller360
22-10-2010, 12:54
دوستان میخام کنسولو اپدیت کنم ولی وقتی dvd رو میزارم اینو مینویسه mixed media disc کسی میتونه راهنمایی کنه
چند بارم خاموش روشن کردم ولی پیغام اپدیت نمیده

دوست عزیز مطمئن هستید درست رایت کردید؟ اگه اره وقتی cd تو دستگاه هست دستگاه رو خاموش روشن کنید
و یه چیز دیگه سعی کنید با فلشی رمی چیزی اپدیت رو انجام بدید

ehsan6811
22-10-2010, 17:05
دوست عزیز مطمئن هستید درست رایت کردید؟ اگه اره وقتی cd تو دستگاه هست دستگاه رو خاموش روشن کنید
و یه چیز دیگه سعی کنید با فلشی رمی چیزی اپدیت رو انجام بدید
اره درست رایت کردم همین کارم میکردم ولی نمیشد
روی رم که میریزم ولی کنسول نمیشناسه وقتی به کنسول معرفی میکنم دیگه اجازه نمیده روی فلش فایلا رو بریزم نمیدونم چرا میشه یکم در مورد فلش راهنمایی کنید

joykiller360
22-10-2010, 17:15
اره درست رایت کردم همین کارم میکردم ولی نمیشد
روی رم که میریزم ولی کنسول نمیشناسه وقتی به کنسول معرفی میکنم دیگه اجازه نمیده روی فلش فایلا رو بریزم نمیدونم چرا میشه یکم در مورد فلش راهنمایی کنید
ببنید. الان داشبورد شما چند هست ورژنش؟ شاید اصلا نیازی به اپدیت نداشته باشه.

ehsan6811
22-10-2010, 18:25
ببنید. الان داشبورد شما چند هست ورژنش؟ شاید اصلا نیازی به اپدیت نداشته باشه.
2.09199.0
اپدیت نیاز داره

shab_2008
22-10-2010, 19:40
2.09199.0
اپدیت نیاز داره

خیر نیاز به آپدیت نداره چون آخرین ورژن داشبورد همین 9199 هست.

ehsan6811
23-10-2010, 13:49
بازی فیفا 2011 گرفتم ولی ارم ایکس باکس میومد ولی روی ارم میمونه گفتم شاید اپدیت نیست مشکل از چی میتونه باشه
بازیو میزارم پلی دی وی دی میاد عکس بازی نمیاد
مشکل از بازیه

joykiller360
23-10-2010, 22:12
بازی فیفا 2011 گرفتم ولی ارم ایکس باکس میومد ولی روی ارم میمونه گفتم شاید اپدیت نیست مشکل از چی میتونه باشه
بازیو میزارم پلی دی وی دی میاد عکس بازی نمیاد
مشکل از بازیه
سلام. شما باید فریم ویرتونو اپدیت کنید.

ehsan6811
24-10-2010, 08:56
سلام. شما باید فریم ویرتونو اپدیت کنید.
فریمورو از کجا دانلود کنم اونم مثل همین نصب میشه

shutdown
24-10-2010, 08:56
فریمورو از کجا دانلود کنم اونم مثل همین نصب میشه نه داداش فرق داره یعنی کلّی دنگ و فنگ داره که کار من و تو نیست...
بهترین راه اینه که مثل خود من بفرستیش برای میثم جون تا درستش کنه برات { joykiller } خودمون رو میگم.:31:

behrad59
31-10-2010, 12:42
C4E Confirms New AP2.5 Checks on New Dashboard with New Games
>> Here's a chatlog from C4E about the new protections ["AP2.5 Checks"] added to the (beta/leaked) fall 2010 dashboard with new games:

[c4eva] New AP25 checks confirmed on new dash with fable 3, LT+ coming for required drives with SSv3 and anti AP25 included!
[c4eva] there are 5 ap25 checks done when xex is launched!
[c4eva] samsung doesnt have ap25
[c4eva] 360s LT+ will include this now
[c4eva] samsung and some old hitachi dont have ap25
[c4eva] samsung wont do ap25, it will be skipped (safe)
[c4eva] they will detect your drive changing to a samsung! [if you spoof to Samsung]
[c4eva] confirmation will need to be done on released retail kinect dash!
[c4eva] at this point, only new games check ap25!
[c4eva] kreon=fail!

The new final fall2010 dashboard is still expected to hit retail consoles on or before Nov 4th (Kinect release date).
News-Source: #FW@EFnet
Discuss this news item on our forums: forums.xbox-scene.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------
توضیحات از C4E درباره طریقه محافظت جدید (به اصطلاح "AP2.5 چک کردن") به اپدیت بتا داشبورد 2010 که لیک شده اضافه شده:

-چک کردن AP25 روی داشبورد جدید با بازی FABLLE III از طرف C4E تایید شده { بزودی برای حل این مشکل LT+ عرضه میشه}LT+ برای برای درایو ها شامل SSv3 و انتی AP25 میشه می اید

-وقتی xex باز میشه 5 بار AP25 چک میشه

-درایو های samsung چک کردن ap25 رو ندارند

-فریم ویر LT+ که برای 360 های اسلیم عرضه میشه شامل این موضوع هم میشه

-درایو سامسونگ و درایوهای هیتاچی قدیمی ap25 رو ندارند

-درایو سامسونگ عملیات چک کردن AP25 رو انجام نمیده و اون رو رد میکنه (امن هست!)

-اگر درایو رو با درایو ساممسونگ عوض کنی اونها شناسایی میکنند(کلا داشبور جدید اجازه شناسایی درایو سامسونگ رو نمیده)

-تایید نهایی به عرضه نسخه retail داشبورد کینکت نیاز داره(با این حرف میشه فهمید LT + بعد از اون عرضه میشه)

-در این زمان فقط بازی های جدید AP25 چک میکنن!(منظور حتما FABLE IIIبه بعد هست)

-منظور از kreon=fail فکرمیکنم اینه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گه دیسکایی که با درایو kreon از نسخه اصلی rip میشن اجرا نمیشن!(بهتر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
------------------------------------------------------------------------------------
حالا AP 25 چیه هم زیاد برای خودتون جدی نگیرید چون بدردتون نمیخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این حد بدونید که یک فایل جدید هست که داشبورد جدید چکش میکنه(توی ورژن قبلی داشبور AP2 بود که چک نمیشد!)

پ.ن:قدیما با تغییر Wave میرفتیم فریم ویر میریختیم،الان با تغییر AP باید اون اعمال شاقه رو انجام بدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

p3yman_xl
01-11-2010, 09:59
طبق گفته ی سایت vg247 آپدیت جدید امروز ( اول نوامبر ) منتشر میشه!
مایکروسافت هم این گفته رو تایید کرده

A.N.A.P
01-11-2010, 15:29
کسی لینک آپدیت نداره ؟؟؟

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

بله این اپدیت منتشر شده و در شبکه لایو قرار گرفته است...ولی طبق گفته ی C4E فعلا این اپدیت را انجام ندهید تا ببنیم ایا مشکلاتی به همراه میاره برای ما کپی باز ها یا نه....
این مشکل واسه لایو باز هاست ؟؟؟

behrad59
01-11-2010, 15:42
کسی لینک آپدیت نداره ؟؟؟

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

این مشکل واسه لایو باز هاست ؟؟؟
نخیر...این مشکل برای همه است...کسانی افلاین بازی میکنند به احتمال زیاد بازی های جدید (fable3و.....)را نمی توانند بازی کنند تا موقعی که جناب C4E اپدیت جدید فیرمویر را عرضه کنند...لایو باز ها هم که علاوه بر این مشکل بن شدن و از این حرف ها رو دارند...

behrad59
01-11-2010, 15:54
اینم لینک دانلود اپدیت از سرور ماکروسافت
شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
(کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه

p3yman_xl
01-11-2010, 21:34
پیشنهاد میکنم فعلاً آپدیت نکنید ..
behrad59 در مورد آپدیت جدید و مشکلش با فیبل 3 توضیح داد

Alex merccer
01-11-2010, 22:24
اینم لینک دانلود اپدیت از سرور ماکروسافت
شما بازیای قدیمی همین الان هم میتونید بازی کنید ولی بازیای جدید رو نباید بزارید تو دستگاه
(کلا بازیایی تاریخ جهانی ریلیزشون از 1نوامبر به بعد هست) تا وقتی کهLT+بیاد با بازی جدید هم اجرا شه اگه الان بازیای بعد از تاریخ 1 نوامبر رو با این آپدیت بزارید تو دستگاه (چه آفلاین چه آنلاین)نه تنها بازی اجرا نمیشه بلکه دستگاهتون فلگ و تو بن ویو بن میشه

یعنی توی اکانت غیر لایو هم نمیشه black ops رو بازی کرد:19:؟

gap
01-11-2010, 22:36
سلام،
یه سوال داشتم،بازی cod blackops قراره 9 نوامبر بیاد،ولی pre order هاش اومده،(1 نوامبر عرضه شد)،من اگه این بازیو اجرا کنم،آیا همون لحظه بن میشم؟ با توجه به اینکه یکی از بازیهایی که من مثلا روزی 2 ساعت بازی میکنم،stealth پچ نیست،یعنی به احتمال 90% در بن ویو قرار گرفتم،ولی هنوز که بن نشدم،یه سری میگن چون درایورت بنکیو هستو این چیزا،حتی من halo reach رو مولتی قبل از انتشارش بازی کردم،ولی بن نشدم با اینکه خیلی ها بن شدن همون موقع،من اگر هم بن شم مشکلی از بابت خرید هر چندتا 360 جدید ندارم،فقط مسئله اینه که آیا اکانتم هم بن میشه؟یا فقط سیستم؟یعنی با یه 360 دیگه میشه به این اکانتم کانکت شم؟!
ممنونم،
__-
یه سوال شخصی،بهراد جان،شما احیانا همون بهراد live نیستی که قبلا با هم mw2 میزدیم؟(یوزر قبلی من amirgmmsssss بود،با سهراب و اینا بازی میکردیم؟ lol

zadis
02-11-2010, 11:20
سلام دوستان خبری نشد /؟؟؟؟؟؟؟ آپدیت انجام بدیم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیت جدید با بازی ها مخصوصا black ops مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

A.N.A.P
02-11-2010, 12:52
نخیر...این مشکل برای همه است...کسانی افلاین بازی میکنند به احتمال زیاد بازی های جدید (fable3و.....)را نمی توانند بازی کنند تا موقعی که جناب C4E اپدیت جدید فیرمویر را عرضه کنند...لایو باز ها هم که علاوه بر این مشکل بن شدن و از این حرف ها رو دارند...
یعنی اگه آپدیت نکینم این بازی ها اجرا میشن ؟؟؟

A.N.A.P
02-11-2010, 13:01
جناب C4E کیه ؟؟؟ کی قراره آپدیت فریم ویر بده بیرون ؟؟؟

behrad59
02-11-2010, 16:06
بچه ها شرمنده یه چند ساعتی نبودم..دنبال همین موضوع های اپدیت جدید و مشکلاتش بودم...اینطور که تا الان مشخص و تست شده فقط بازی fable 3 به دلیل چک کردن یک فایل جدید در دیسک بازی(که بحثشو راه نمیندازم چون خیلی تخصصیه) توسط اپدیت جدید برا ما کوپی خور ها قابل اجرا نیست((البته اینو باید بگم که این بازی در داشبورد فعلی قابل اجراست و حتا در بعضی از اپدیت های جدید نسخه بتا نیز قابل اجراست ولی اینو بدونید که هرکی این بازی رو چه در داشبورد قبلی و چه در نسخه بتا جدید بازی کرده است پس از اپدیت نسخه جدید به احتمال 100 درصد فلگ و در اینده بن خواهد شد....))البته خبر خوب این است که cod:bo چه در اپدیت جدید و چه در داشبورد فعلی قابل اجراست ولی کسانی این بازی را قبل از ریلیز جهانی(9 نوامبر) در لایو بازی کنند به طور 99 درصد فلگ و در اینده بن میشوند...... البته این موضوع فعلا برای این 2 بازی مشخص شده و تا عرضه بازی های جدید مهم از جمله brotherhood هیچ چیز مشخص نیست....درباره سوال اقا امیر که پرسیده بود میشه اکانت کنسول بن شده را انتقال داد بهش باید بگم که بله اکانت رو با همه ی محتویاتش میتوان به کنسول دیگری نیز انتقال داد...جناب C4E همان فردی است که تمام این کوپی خور کردن ها و عرضه فیرمویر ها توسط او انجام شده و گفته است که خوشبختانه امسال یعنی 2010 هیچ فیرمویر جدیدی عرضه نمیشود((البته نمیشه با اطمینان گفت))و در اخر بگم که امیر جان gamertag لایو من Behrad22 است و اون بهرادی که شما باهاش mw2 میزدی بهراد PF بوده که دوست و رفیق خودم هست...................
باز هم اگر مشکلی پیش امد در اینجا بیان کنید و هر خبر جدیدی نیز اگه شد بهتون همین جا اطلاع میدهم.........
یا حق......:10:

[باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!:41:

Alex merccer
02-11-2010, 19:01
بچه ها شرمنده یه چند ساعتی نبودم..دنبال همین موضوع های اپدیت جدید و مشکلاتش بودم...اینطور که تا الان مشخص و تست شده فقط بازی fable 3 به دلیل چک کردن یک فایل جدید در دیسک بازی(که بحثشو راه نمیندازم چون خیلی تخصصیه) توسط اپدیت جدید برا ما کوپی خور ها قابل اجرا نیست((البته اینو باید بگم که این بازی در داشبورد فعلی قابل اجراست و حتا در بعضی از اپدیت های جدید نسخه بتا نیز قابل اجراست ولی اینو بدونید که هرکی این بازی رو چه در داشبورد قبلی و چه در نسخه بتا جدید بازی کرده است پس از اپدیت نسخه جدید به احتمال 100 درصد فلگ و در اینده بن خواهد شد....))البته خبر خوب این است که cod:bo چه در اپدیت جدید و چه در داشبورد فعلی قابل اجراست ولی کسانی این بازی را قبل از ریلیز جهانی(9 نوامبر) در لایو بازی کنند به طور 99 درصد فلگ و در اینده بن میشوند...... البته این موضوع فعلا برای این 2 بازی مشخص شده و تا عرضه بازی های جدید مهم از جمله brotherhood هیچ چیز مشخص نیست....درباره سوال اقا امیر که پرسیده بود میشه اکانت کنسول بن شده را انتقال داد بهش باید بگم که بله اکانت رو با همه ی محتویاتش میتوان به کنسول دیگری نیز انتقال داد...جناب C4E همان فردی است که تمام این کوپی خور کردن ها و عرضه فیرمویر ها توسط او انجام شده و گفته است که خوشبختانه امسال یعنی 2010 هیچ فیرمویر جدیدی عرضه نمیشود((البته نمیشه با اطمینان گفت))و در اخر بگم که امیر جان gamertag لایو من Behrad22 است و اون بهرادی که شما باهاش mw2 میزدی بهراد PF بوده که دوست و رفیق خودم هست...................
باز هم اگر مشکلی پیش امد در اینجا بیان کنید و هر خبر جدیدی نیز اگه شد بهتون همین جا اطلاع میدهم.........
یا حق......:10:

[باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!:41:
چند در صد احتمال بن شدن برای بازی fable 3 تو داشبورد قدیمی هست؟
من رو اکانت غیر لایو و با داشبورد قبلی بازی کردم.بازم بن می شم؟
هیچ راهی برای جلوگیری ازش نیست؟

resident_evil
02-11-2010, 22:15
باز هم میگم فعلا اپدیت را انجام ندهید...............!!!!!!!

کل پستش رو بیخیال شید همین یه تیکه رو به خاطر بسپارید : دی ( شوخی کردم کل پستش رو بخونید )
کلا به لایو وصل نشید دیگه تا تکلیف مشخص بشه ظاهرا قرارـه LT جدید بیاد البته من خودم زیاد پیگیر نبودم چون نمیتونم وصل بشم به لایو به دلیل نداشتن ای دی اس ال !

A.N.A.P
03-11-2010, 15:17
دوستان مگه بازی هایی که از این به بعد میان همراه با آپدیت جدیده نیستن ؟؟؟ خب اگه آپدیت نکنیم که بازی نمیاد ؟؟؟ !!!

hosiyar
03-11-2010, 16:57
سلام .
من کلا دیگه به لایو وصل نمیشم . black ops و fable 3 هم بازی میکنم . چیکار کنم ؟ آپ کنم یا نه ؟ (من فکر کنم بن شدنم حتمیه ، چون قبلا هم که میرفتم لایو ، هیچکدوم از بازیام stealth نشده بود و فریمورم هم آپ نبود . halo reach و black ops رو هم زودتر از تاریخ عرضه بازی کردم !!! :31:)

Alex merccer
04-11-2010, 16:00
سلام .
من کلا دیگه به لایو وصل نمیشم . black ops و fable 3 هم بازی میکنم . چیکار کنم ؟ آپ کنم یا نه ؟ (من فکر کنم بن شدنم حتمیه ، چون قبلا هم که میرفتم لایو ، هیچکدوم از بازیام stealth نشده بود و فریمورم هم آپ نبود . halo reach و black ops رو هم زودتر از تاریخ عرضه بازی کردم !!! :31:)

اگه وصل نمی شی دانلود بکنی که چی بشه؟دان کنی fable هم نمی تونی بازی کنی:41:
در ضمن اگه منظورت از فریمور ixtreme باشه که بله بن می شی.ولی اگه lt داشتی اون دو تای دیگه فقط شانس بن رو افزایش می ده و هیچکدوم بن رو حتمی نمی کنه.:27:

gap
05-11-2010, 14:21
باز هم ذکر میکنم،Fable3 در همه نسخه های lt اینجوری نیست،من دوستانی داشتم که آپدیت کردن و داشتن بازی میکردن.
در ضمن،من از بس فداکارم(lol) قول میدم شما رو از لحظه لحظه بلاهایی که قراره سرم بیاد بی خبر نزارم،اصلا بن میشه دستگاهم یا نه؟! : د ی بالاخره هم blackops و هم reach رو قبل از انتشار تو لایو بازی کردم،اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم (مثل mw2 که قبل از انتشار بچه ها کلی حال کردن باهاش،وقتی تاریخ انتشار رسمیش رسید،همه بن شدن)،اینم ممکنه همینجوری باشه(به احتمال 99.9)، به هر حال،من که اب از سرم گذشته،چه یک وجب،چه نیم وجب. هم fable3 رو گذاشتم تو اکانت لایو آپدیت شدم،هم cod و هم reach و نکته جالب اینه که mw2 هم stealth نبود!lol

A.N.A.P
06-11-2010, 00:40
دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!

joykiller360
06-11-2010, 01:36
دوستان من هنوز آپدیت نکردم ولی COD رو خریدم اما ارور Clean Disk داد !!!
سورس بازی مشکل داره

.Behnam.
07-11-2010, 15:49
سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟

A.N.A.P
07-11-2010, 17:38
سلام دوستان من نمیخوام به لایو وصل بشم .... باز اگه داشبورد جدید رو بریزم .. امکان داره دیگه بازی های کپی رو نتونم اجرا کنم؟
اینطور که معلومه بله !!!

sonixax
07-11-2010, 19:23
اینطور که معلومه بله !!!

یعنی داشبودر جدید جلوی فرمور درایو رو میگیره ؟!

joykiller360
08-11-2010, 17:48
عنی داشبودر جدید جلوی فرمور درایو رو میگیره ؟!
بله فریم ویر رو تشخیص میده

Alex merccer
08-11-2010, 18:34
باز هم ذکر میکنم،Fable3 در همه نسخه های lt اینجوری نیست،من دوستانی داشتم که آپدیت کردن و داشتن بازی میکردن.
در ضمن،من از بس فداکارم(lol) قول میدم شما رو از لحظه لحظه بلاهایی که قراره سرم بیاد بی خبر نزارم،اصلا بن میشه دستگاهم یا نه؟! : د ی بالاخره هم blackops و هم reach رو قبل از انتشار تو لایو بازی کردم،اگه قرار باشه بن شم،9 نوامبر بن هستم (مثل mw2 که قبل از انتشار بچه ها کلی حال کردن باهاش،وقتی تاریخ انتشار رسمیش رسید،همه بن شدن)،اینم ممکنه همینجوری باشه(به احتمال 99.9)، به هر حال،من که اب از سرم گذشته،چه یک وجب،چه نیم وجب. هم fable3 رو گذاشتم تو اکانت لایو آپدیت شدم،هم cod و هم reach و نکته جالب اینه که mw2 هم stealth نبود!lol

یک چیز دیگه هم هست
از دیروز سرورا باز شدن و پیغام داده:

cod servers are free for copy games.have nice day.
من که تا چند وقتی نمیرم توصیه می کنم هیچ
کس نره.فعلا می خوام برم psn بشینم black ops بازی کنم تا بن ویو تموم شه:31:

pedykh
10-11-2010, 17:53
اگه داشبورد و آپ کنیم ولی به لایو وصل نشیم مشکلی پیش میاد !؟

joykiller360
10-11-2010, 20:34

با بازی های جدید مشکل ایجاد میکنه مثل fable 3

alipsp
10-11-2010, 20:34
بله مشکل پیش میاد در سطح انرژی هسته ای:31:
دیگه کلا بازی های کپی رو نمیتونید اجرا کنید.این داشبورد از نظر امنیتی قوی تر شده
باید منتظر فرج فرمور جدید از نوع هکی باشید:31:

abol_fa
10-11-2010, 21:21
دیگه کلا بازی های کپی رو نمیتونید اجرا کنید.این داشبورد از نظر امنیتی قوی تر شده
حتی اگر کنسول اسلیم نباشه؟؟

rangtab2005
10-11-2010, 22:05
خوب اگه با بازيهاي جديد بخواد نصب بشه چي؟
يعني باز دردسر

masoud93
11-11-2010, 15:36
یعنی بازی خواصی نمیاد که این داشبورد جدیده رو بخواد ؟

اون موقع باید چکار کرد ؟

A.N.A.P
11-11-2010, 17:54
نه آقای بامزه ، بازی هایی که از 1 نوامبر به بعد میاد اجرا نمیشن !!!

p3yman_xl
11-11-2010, 19:27
خوب اگه با بازيهاي جديد بخواد نصب بشه چي؟
يعني باز دردسر

یعنی بازی خواصی نمیاد که این داشبورد جدیده رو بخواد ؟

اون موقع باید چکار کرد ؟

اگر قصد بازی کردن با کینکت رو داشته باشید باید آپدیت کنید. ( این آپدیت در دیسک بازی Kinect Sports قرار داده شده؛ یعنی بایدیه )
فعلا با بازی های منتشر شده مشکلی نداره .... فقط Fable III... بحث سر اینه که اگر بعد از نصب آپدیت جدید دیسک فیبل 3 رو درون دستگاه قرار بدید پیغام خوانده نشدن دیسک ظاهر میشه و کنسول شما در blacklist بن شدن قرار میگیره ...
برای بار صدم ... فعلا آپدیت نکنید

joykiller360
11-11-2010, 22:44
اگر قصد بازی کردن با کینکت رو داشته باشید باید آپدیت کنید. ( این آپدیت در دیسک بازی Kinect Sports قرار داده شده؛ یعنی بایدیه )
فعلا با بازی های منتشر شده مشکلی نداره .... فقط Fable III... بحث سر اینه که اگر بعد از نصب آپدیت جدید دیسک فیبل 3 رو درون دستگاه قرار بدید پیغام خوانده نشدن دیسک ظاهر میشه و کنسول شما در blacklist بن شدن قرار میگیره ...
برای بار صدم ... فعلا آپدیت نکنید

دوستان اگه اسلیم دارید که اصلا اپدیت نکنید

amin 2010
11-11-2010, 23:36
یه سوال پیش اومد دستگاه رو اپدیت نکنیم بازی هایی که جدید میان مثله AC تو اجراشون مشکلی خواهیم داشت ؟

Rastin.
12-11-2010, 11:32
دوستان راهی هست که ببینیم آپدیت فریمور درایو(ه ک) و آپدیت داشبورد چه ورژنی هست؟ اگه آخرین آپدیت داشبورد نصب شده باشه بازیهای جدید مثل fable 3 و fifa 11 رو اجرا میکنه؟ مشکل black list بوجود نمیاد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CHEGUEVARA.
12-11-2010, 12:16
دوستان راهی هست که ببینیم آپدیت فریمور درایو(ه ک) و آپدیت داشبورد چه ورژنی هست؟ اگه آخرین آپدیت داشبورد نصب شده باشه بازیهای جدید مثل fable 3 و fifa 11 رو اجرا میکنه؟ مشکل black list بوجود نمیاد؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تشکر. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ه ک رو نمیدونم ولی برای دیدن ورژن دشبورد باید طبق مراحل زیر عمل کنی:
System settinngs>Console settings>System info
:10:

Alex merccer
12-11-2010, 20:50
فعلا فقط فیبل 3 اجرا نمی شه.البته من برای کسایی که لایو نمی رن تو صیه نمی کنم آپدیت کنن ولی برا من که دوری از لایو غیر ممکنه:31:
لایو برای بازی های کپی قدیمی مثل mw2 مشکلی نداره الان هم black ops استیلث پچش اومده و دارم به امید خدا بازی می کنم.کلا بازی نکنید مولتیه black ops رو چون دیگه از پاش بلند نمیشین:31:

البته black ops بعد از 1 نوامبر اومده و اجرا هم می شه:20:

.Behnam.
13-11-2010, 16:20
یعنی اگه من نید فور اسپید جدید که چند وقت دیگه میاد رو بگیرم ... نمیتونم بازی کنم؟( آفلاین) :41:؟؟؟؟

Spaniuly
13-11-2010, 19:04
یعنی اگه من نید فور اسپید جدید که چند وقت دیگه میاد رو بگیرم ... نمیتونم بازی کنم؟( آفلاین) :41:؟؟؟؟
معلوم نیست این رو می گم چون چند تا از آشناها بی پروا آپدیت رو می ریزن بدون اینکه نگران چیزی باشن... البته من تعجب می کنم که اینقدر اهل ریسک ههستند من فعلا منتظر NFS و هری پاتر هستم... نمی دونم در جریان هستید یا نه ولی هری پاتر رو میشه با کینکت بازی کرد ظاهرا 17 تا گیم معرفی شدن که یکیش همیش هری پاتر هست بازم اگه کسی اطلاعات دقیق از لیست بازی هایی که میشه با کینکت انجام داد بی نصیب نذاره.. ولی به شخصه خوشحالم که هری پاتر برای کینکت سازگار شده... این هری پاتر کم ما رو به خرج ننداخته کینکت خریدن هم روش

.Behnam.
13-11-2010, 20:49
بازم اگه کسی اطلاعات دقیق از لیست بازی هایی که میشه با کینکت انجام داد بی نصیب نذاره
برو به این سایت ... همون بالای صفحه نوشته کینکت و از اینجور چیزا ... روش کلیک کنی ... همه ی بازی های رو که میشه با کینکت بازی کرد گذاشته...:46:

gap
16-11-2010, 14:56
سلام دوستان،یه سوال معلوم نشد +lt کی میاد آخر؟ جقدر باید صبر کنیم دیگه؟!

joykiller360
16-11-2010, 22:57
دوستان انگار اسلیم هم اپدیت کنیم مشکلی پیش نمیاد کسی امتحان کرده؟

alipsp
16-11-2010, 23:09
یعنی چی میثم جان؟مگه آپدیت هویج نمیکرد دستگاه رو.؟
ماله ما که از این غارپوزا(فت) هست آپدیت کنیم چی میشه؟مگه قاط نمیزنه؟
الان کدوم بازی ها رو داشه قدیمی اجرا میشه؟

Xx Hossein xX
17-11-2010, 00:40
اینا رو توی یکی از سایت های فروش بازی نوشته بود .
باور کنیم یا نه ؟!

آخرین آپدیت داشبورد ارائه شده از شرکت ماکروسافت برای اجرای بازیهای جدید

طرز کار این دیسک بدین صورت است که پس از گذاشتن دیسک داخل دستگاه اگر ورژن فعلی داشبورد کنسول شما پایینتر از نسخه عرضه شده باشد،کنسول به صورت اتوماتیک پس از تایید شما شروع به بروز رسانی کرده و یکبار ریست خواهد شد.

برای آگاهی از نسخه فعلی،مسیر زیر را در کنسول خود ببینید

System Settings >> Console Settings >> System Info

داخل System Info نشوید،فقط بر روی آن رفته و به نوشته های سمت راست بالا دقت کنید.اگر نسخه فعلی داشبورد شما 2.0.8955.0 یا 2.0.9199.0 ویا پایین تر از 2.0.12611.0 می باشد این دیسک را حتماَ تهیه فرمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبل از اینکه مزایای آپدیت جدید بگم گفتن این نکته ضروری به نظر می رسه که،برای اجرای بازیهای جدید (Assassins Creed Brotherhood) حتما باید کنسول شما توسط این دیسک (یا با اتصال به شبکه XBOX LIVE) آپدیت بشه و اینکه این آپدیت به هیچ عنوان به نقل از هکر xbox360 گروه C4EVA برای کنسول شما خطر ساز نیست!

مزایای آپدیت پاییزی 2010 داشبورد :XBOX360

1- افزودن توانایی به روز رسانی بازیها در هارد کنسول

2- افزودن لایه امنیتی جدید موسوم به Anti-Piracy نسخه 2.5 (بازیهای دارای این مؤلفه از جمله FABLE III وAssassins Creed Brotherhood به هیچ عنوان روی هیچکدام از نسخه های Ixtreme قابل اجرا نیستند) این مشکل به راحتی با پچ کردن بازیها از AP2.5 به AP2 مرتفع می شود.

3- افزودن سبک جدید هنری ماکروسافت موسوم به مترو برای زیباتر شدن محیط بصری داشبورد

4- افزودن منو جدیدی در زیر مجموعه system settings جهت اعمال تنظیمات حرکتی کینکت

5- افزودن مد ESPN به عنوان دانلود منیجری برای شبکه XBOX LIVE

6- افزودن کارکردهای کینکت به شبکه های Zune,Last fm,Sky Player

7- افزودن منو Video Kinect به منوهای قسمت Xbox Live.این برنامه امکان چت ویدئویی را در اختیارتان می گذارد

8- به روزرسانی Zune و اضافه کردن مد Zune Music و ZunePass (برای شبکه Xbox Live)

9- به روزرسانی قسمت Game Marketplace با طراحی سبک مترو که باعث زیباترشدن و راحتی کار با این قسمت می شود

10- یکسری کدهای جدید جهت ارتقاء کیفیت صدای voice chat در محیط Xbox Live

11- طراحی جدید و فوق العاده زیبای صفحه boot screen که در آغاز روشن کردن دستگاه به نمایش درمی آید

12- ارتباط بهتر و بی نقص در استفاده از شبکه wireless برای کنسول شما

13- بهبود شبکه Netflix به طوری که شما را قادر به جستجو این فروشگاه از داخل خود کنسول می کند

14- اضافه شدن Netflix برای کشور کانادا

15- بهبود سیستم آواتار به نسخه 2 با ابعاد شبیه انسان!

16- کاهش زمان لودینگ بازیها در مواردی که بازی از هارد اجرا می شود

17- اضافه شدن منو جدید موسوم به Quick launch جهت دسترسی سریع به بازیها

دوستانی که در شبکه Xbox Live فعالیت داشته و از این موضوع نگرانند که آپدیت جدید باعث شناسایی کنسول آنها می شود، نگرانی آنها کاملا بی مورد است(به گفته C4EVA گروهی که -- XBOX360 را به عهده دارد)

فقط نظر شما را به چند نکته جلب می کنم:

1- از اجرای بازیهای دارای Anti-Piracy 2.5 یا همان AP2.5 بعد از آپدیت به این نسخه جدا پرهیز کنید و از بازیهای پچ شده ای که به همین منظور برای فروش در قسمت جداگانه ای از سایت در زیرمجموعه منو محصولات فروشگاه قرار خواهد گرفت استفاده کنید تا موجب شناسایی دستگاه شما به صورت آفلاین یا همان FLAG شدن دستگاه شما نشوند.

فعلاَ فقط بازیهای FABL III و Assassins Creed Brotherhood دارای این کد امنیتی هستند و بازیهایی که از تاریخ انتشار این مقاله (24/8/89) به بعد عرضه خواهند شد نیز به احتمال زیاد دارای این کد امنیتی جدید خواهند بود.

2- پس از عرضه Ixtreme LT+ که به گفته گروه سازنده آن در اوایل سال 2011 عرضه می شود می توانید نسخه اصلی بازی که پچ نشده است را تهیه کرده و به راحتی در XBOX LIVE به بازی آنلاین بپردازید.

Hadijooon
17-11-2010, 11:25
عجب اپدیتی هم هست چه کارا که نمیکنه این اپدیت! :27:

valapeji
17-11-2010, 11:30
این مطلب بالا صحت داره؟

generaltj
17-11-2010, 11:54
من آپدیت کردم ..مشکلی هم نداشتم..پیناتا نسخه پچ شده AC:BO رو هم گزاشته ..واسه همه درایورا

Quantum2012
17-11-2010, 12:11

میثم جان ...:31: شخص شما نبود که میگفتی 2 تا کنسول Slim رو اپدیت کردم دیگه بازی اجرا نمیکنه!!!

Layken
17-11-2010, 13:13
سلام
من هم الان دانلود کردم و فقط چند تا سوال داشتم اگه ممکنه راهنمایی بکنید تا من هم بریزم تو کنسول بره..
(یه کمی ترسو هستم واسه همین.:31:)
1- الان فقط فیبل 3 و اساسین هستش که ممکنه واسه کنسول ایراد بیاره..؟ یعنی بقیه بازی ها ok
2- چون من فیبل 3 رو نسب هستم الان پاکش کنم..؟
3-الان من انسولد رو می تونم بعد نسب این اپدیت نسب کرده و بازی کنم.؟
4- دیگه خیالم تخت ...؟

marvel_malayer
17-11-2010, 14:03
بلاخره ابدیت کنیم یا نه.........
من الانشم با این داشبورد fable 3 رو نتونستم اجرا کنم

p3yman_xl
17-11-2010, 14:27
این مطلب بالا صحت داره؟
بله، ولی در صورتیکه بازی های Fable 3 و NFS و AC و کلا بازیهایی که دارای Anti Piracy 2.5 هستند رو درون دستگاه نگذارید.

valapeji
17-11-2010, 15:41
بله، ولی در صورتیکه بازی های Fable 3 و NFS و AC و کلا بازیهایی که دارای Anti Piracy 2.5 هستند رو درون دستگاه نگذارید.
این که به درد نمی خوره. من الان fable 3 رو بازی کردم روی داشبورد قدیمی و می خوام ac و بازی های کینکت رو فقط توش بذارم یه امتحانی بکنم (عشقی) بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

afshinaghasi
17-11-2010, 16:57
میخواستم بدونم اگه این آپدیت رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد واسه بازیها چون شنیدم که این اپدین بازیهای غیر اورجینال رو باز نمیکنه. من الان بازی Assassins Creed Brotherhood رو دارم ولی اجراش نمکینه میگه باید اپدیت بشه
حالا آپدیت کنم یا نه ؟؟؟ لطفا کمک کنید مرسی لینک آخرین آپدیت رو هم بزارید ممنون میشم

Alex merccer
17-11-2010, 21:49
میخواستم بدونم اگه این آپدیت رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد واسه بازیها چون شنیدم که این اپدین بازیهای غیر اورجینال رو باز نمیکنه. من الان بازی Assassins Creed Brotherhood رو دارم ولی اجراش نمکینه میگه باید اپدیت بشه
حالا آپدیت کنم یا نه ؟؟؟ لطفا کمک کنید مرسی لینک آخرین آپدیت رو هم بزارید ممنون میشم

تا الان فقط 3 بازیه ac و fable3 و NFS هستن که با داشبورد جدید اجرا نمی شن.آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد.اما اگه لایو باز نیستید آپدیت نکنین بهتره.

من تو داشبورد قبلی و در اکانت آفلاین غیر لایو fable 3 رو بازی کردم الان فلگ شدم؟

shab_2008
17-11-2010, 23:07
من تو داشبورد قبلی و در اکانت آفلاین غیر لایو fable 3 رو بازی کردم الان فلگ شدم؟

خیر Flag نشدید.

Cain
18-11-2010, 13:50
من فکر کنم داشبرد نسخه بتا این اپدیت رو دارم . لایو هم تاحالا وصل نشدم . فیبل 3 رو هم راحت بازی کردم . اهل لایو بازی کردن هم نیستم شاید چند ماه دیگه اگه مرتال کمبت 9 بیاد برم لایو بزنم . با این اصاف میتونم AC و NFS:HP رو بازی کنم یا باید آپدیت آخر رو نصب کنم ؟

marvel_malayer
18-11-2010, 14:04
بابا با معرفت ها جواب منو هم بدید من داشبوردم رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی فیبل 3 رو میزارم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه disk unreadable یکی از دوستان کمک کنه

alipsp
18-11-2010, 18:42
بابا با معرفت ها جواب منو هم بدید من داشبوردم رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی فیبل 3 رو میزارم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه disk unreadable یکی از دوستان کمک کنه
آقا سی دی بازیت خرابه.یکی دیگه بگیر امتحان کن.

marvel_malayer
18-11-2010, 19:10
آقا سی دی بازیت خرابه.یکی دیگه بگیر امتحان کن.

سه بار عوض کردم بازم همین اخطار رو میده

Spaniuly
18-11-2010, 19:44
خوب پیمان یعنی توی خماری NFS باید بمونیم دیگه نه؟

halflife g
18-11-2010, 19:49
خوب پیمان یعنی توی خماری NFS باید بمونیم دیگه نه؟

بله ارمین جان...جالبش اینجاس که c4eav که قراره ltplus رو بیرون بده اعلام کرده تا ژانویه منتظر lt جدید نباشن ...یعنی ما باید تو خماری بمونیم....... .

البته بازیهای کینکت هم که تا حالا تست شدن اکثرشون ap2.5 نبودن که حداقل اینش جای خوشالیه....... .

با معذرت از آقا پیمان گل که من جواب دادم به جا پستشون...... .:11::11:

.

Shahroozs2
18-11-2010, 22:44
بله ارمین جان...جالبش اینجاس که c4eav که قراره ltplus رو بیرون بده اعلام کرده تا ژانویه منتظر lt جدید نباشن ...یعنی ما باید تو خماری بمونیم....... .

البته بازیهای کینکت هم که تا حالا تست شدن اکثرشون ap2.5 نبودن که حداقل اینش جای خوشالیه....... .

با معذرت از آقا پیمان گل که من جواب دادم به جا پستشون...... .:11::11:

.
خوب ما تا ژانویه چه غلطی بکنیم؟

halflife g
18-11-2010, 23:41
خوب ما تا ژانویه چه غلطی بکنیم؟

البته ایشون خودش ltplus رو مثه اینکه اماده کرده ولی منتشر نمی کنه ....... .

فعلا اوضاع درهم برهم شده هر کی یه چیزی میگه.....بهترین راه کمی صبر دوست من......هر لحظه ممکنه اتفاقی بیفته.....:31:

alierna
19-11-2010, 02:25
ینفر فقط اینو بگه مشکل همه حله!
بازی های قدیمی و بازی های جدید پچ شده روی این داشبورد جدیده میاد؟

alierna
19-11-2010, 02:25
پاک شود!!! ببخشید! نمیدونم چرا 2 تا شد!!!! من 1بار زدم فقط:41:

joykiller360
19-11-2010, 14:33
نفر فقط اینو بگه مشکل همه حله!
بازی های قدیمی و بازی های جدید پچ شده روی این داشبورد جدیده میاد؟

بله . وقتی شما به LT plus اپدیت کنید دیگه همه بازی ها رو میخونه

MobinS
19-11-2010, 15:20
الان نسخه داشبورد من 2.0.9199.0 هست. برای این که acb بیاد روی کنسولم باید آپدیت جدید رو نصب کنم؟ بعدش چی؟ بعد از این که آپدیت جدید رو نصب کردم کار دیگه ای نباید کنم؟

joykiller360
19-11-2010, 17:27
الان نسخه داشبورد من 2.0.9199.0 هست. برای این که acb بیاد روی کنسولم باید آپدیت جدید رو نصب کنم؟ بعدش چی؟ بعد از این که آپدیت جدید رو نصب کردم کار دیگه ای نباید کنم؟

سلام.
بله باید اپدیت داشبورد رو انجام بدید. . صبر کنید تا فریم جدید بیاد

mehrdadmatin
19-11-2010, 18:19
فرم ور جدید (LT+) فقط برای اسلیمه یا برا الیت هم هست؟

Hirad HRD
19-11-2010, 20:33
دوستان اگه ما این دشبورد جدیدرو بریزیم و نخواهیم لایو بازی کنیم میتونیم همه بازیهای چدید رو بازی کنیم من درایوم لایتون هست و داستان این lt+ چیه بگین ما هم بدونیم

joykiller360
19-11-2010, 20:45
دوستان اگه ما این دشبورد جدیدرو بریزیم و نخواهیم لایو بازی کنیم میتونیم همه بازیهای چدید رو بازی کنیم من درایوم لایتون هست و داستان این lt+ چیه بگین ما هم بدونیم

سلام.
دوست عزیز شما چه اپدیت کنید چه نکنید نمیتونید بازی ها جدید رو بازی کنید مثل NFS رو بازی کنید.
ال تی پلاس هم یه فریم ور هست

Spaniuly
19-11-2010, 22:04
سلام.
دوست عزیز شما چه اپدیت کنید چه نکنید نمیتونید بازی ها جدید رو بازی کنید مثل NFS رو بازی کنید.
ال تی پلاس هم یه فریم ور هست
اگه آپدیت کنیم چه مشکلاتی ایجاد میشه؟ دقیقا مشکلاتش رو بگید تغییراتش رو نه... ممنونم ازت میثم جان که راهنمایی می کنی:10:

MobinS
19-11-2010, 22:52
این ال تی + کی میاد خب؟ اگه الان آپدیت کنم مشکلی که پیش نمیاد؟ فقط سودی نداره دیگه! تا اومدن فریمورد+ . آره؟

joykiller360
19-11-2010, 23:11
اگه آپدیت کنیم چه مشکلاتی ایجاد میشه؟ دقیقا مشکلاتش رو بگید تغییراتش رو نه... ممنونم ازت میثم جان که راهنمایی می کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هیچ مشکلی نداره فقط بازی های مثل فیبل ۳
اسسین کرید
یا NFS رو تو دستگاه نزارید چون فلگ میشید.
خب کینکت رو ساپورت میکنه و محیطشک یه مقدار تغییر کرده

این ال تی + کی میاد خب؟ اگه الان آپدیت کنم مشکلی که پیش نمیاد؟ فقط سودی نداره دیگه! تا اومدن فریمورد+ . آره؟
معلوم نیست. نه مشکلی پیش نمیاد ولی در عمل هیچ سودی نداره

Spaniuly
19-11-2010, 23:30
هیچ مشکلی نداره فقط بازی های مثل فیبل ۳
اسسین کرید
یا NFS رو تو دستگاه نزارید چون فلگ میشید.
خب کینکت رو ساپورت میکنه و محیطشک یه مقدار تغییر کرده

معلوم نیست. نه مشکلی پیش نمیاد ولی در عمل هیچ سودی نداره
میثم جون ما زیر دیپلم حرف بزن ببینیم:31: فلگ دیگه چیه یعنی اگه فلگ بشم چه اتفاقی می افته؟ راستی یه سوال دیگه دقیقا از کجا بدونیم بازی هایی که جدیدا ریلیز میشن مثل NFC و AC و فیبل 3 عمل می کنن مثلا اگه فردا برم بازی جدید هری پاتر که سه شنبه ریلیز شده (دقیقا همزمان با این NFS) بخرم اونم نمی تونم بذارم توی دستگاه؟

ویرایش...

جواب سوال اول رو گرفتم از اون یکی تاپیک... بحثش بود ما هم فهمیدیم.. امیدوارم هری پاتر اونطوری نباشه فقط

joykiller360
20-11-2010, 02:56
میثم جون ما زیر دیپلم حرف بزن ببینیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلگ دیگه چیه یعنی اگه فلگ بشم چه اتفاقی می افته؟ راستی یه سوال دیگه دقیقا از کجا بدونیم بازی هایی که جدیدا ریلیز میشن مثل NFC و AC و فیبل 3 عمل می کنن مثلا اگه فردا برم بازی جدید هری پاتر که سه شنبه ریلیز شده (دقیقا همزمان با این NFS) بخرم اونم نمی تونم بذارم توی دستگاه؟

خب.
فلگ یعنی علامت گذاری میکنن دستگاتونو و زمانی که به لایو وصل بشید سریع بن میشید. اگه مثل nfs یا اسسین باشه که کلا اجرا نمیشه. وقتی بازی میاد سریع خبرش میاد که چی چی هست

justmp3
20-11-2010, 04:44
دوستان اپدیت ها رو باید دونه دونه بگیرم یا از اول اخریو بگیرم حله؟!.... بعد با این اپدیت اخریه pes 11 را میشه بازی کرد دیگه؟! بعد راجبه کپی کردن بازی هم اگه میشه برام بگید که تو اپدیت اخری شدنیه؟! اگر اره چطوری؟! Call of duty call ops هم میتونم بازی کنم یه نه؟!

Spaniuly
20-11-2010, 09:11
دوستان اپدیت ها رو باید دونه دونه بگیرم یا از اول اخریو بگیرم حله؟!.... بعد با این اپدیت اخریه pes 11 را میشه بازی کرد دیگه؟! بعد راجبه کپی کردن بازی هم اگه میشه برام بگید که تو اپدیت اخری شدنیه؟! اگر اره چطوری؟! Call of duty call ops هم میتونم بازی کنم یه نه؟!
اصلا نیاز نیاز آپدیت کنی برای این بازی ها که گفتی... همیشه هم آخرین آپدیت بهترین نیست... آپدیت که داشبورد هست هر داشبورد رو بزنی روی قبلی جایگزین میشه... مثلا این داشبورد کینکت برای ما کار خاصی انجام نمیده فقط می تونه منجر به مشکل دار شدن بشه... البته با این آخری که داشبورد کینکت هست می تونی هر جفت اینایی که گفتی رو بازی کنی... منظورت رو از کپی نمی فهمم این کپی خور بودن دستگاه اصلا به داشبورد ربطی نداره... شما می تونی آپدیت کنی و بازی کپی هم بذاری تو دستگاه و بازی کنی... چه آپدیت جدید رو بزنی چه نزنی... چون به فریمور دایورت ربط داره نه داشبورد

p3yman_xl
20-11-2010, 09:24
احتمالا تا دی ماه عرضه میشه..

Alex Fera
20-11-2010, 13:30
سلام به برو بچک آقا ما این nfs:hp رو توی دستگاه گذاشتیم گفت باید از روی خود dvd بازی برات آپدیت کنم((به اینترنت وصل نبود)) منم ok دادم آپدیت کرد ولی بازی اجرا نشد؟!:41:

قضیه چیه؟
راستی فریمم هم LT هستش

justmp3
20-11-2010, 14:01
اصلا نیاز نیاز آپدیت کنی برای این بازی ها که گفتی... همیشه هم آخرین آپدیت بهترین نیست... آپدیت که داشبورد هست هر داشبورد رو بزنی روی قبلی جایگزین میشه... مثلا این داشبورد کینکت برای ما کار خاصی انجام نمیده فقط می تونه منجر به مشکل دار شدن بشه... البته با این آخری که داشبورد کینکت هست می تونی هر جفت اینایی که گفتی رو بازی کنی... منظورت رو از کپی نمی فهمم این کپی خور بودن دستگاه اصلا به داشبورد ربطی نداره... شما می تونی آپدیت کنی و بازی کپی هم بذاری تو دستگاه و بازی کنی... چه آپدیت جدید رو بزنی چه نزنی... چون به فریمور دایورت ربط داره نه داشبورد

منظورم کپی کردن بازی روی هارد و اجراش از روی هارد بود....
در مورد اجرا شدن بازی هم بگم که دستگاه من از اون سری اولیاست که هی 3 چراغه میشد بعد فنه جاسپر انداختم درست شد... بازم نیاز به اپدیت نیست؟

generaltj
20-11-2010, 18:18
میشه کینکت خرید و بازی هاش(کپی) رو اجرا کرد؟..دستگاهم ال تیه

Saeed System
20-11-2010, 19:11
آپدیت جدید از روی بازی asasins creed brother

دوستان من تو تاپیک بازی asassins creed brothers هم اینو گفتم ولی خیلی به درد اینجا میخوره.

من بازی رو برای x360 خریدم و play و که زدم گفت نیاز به آپدیت داره ولی خودش از روی dvd بازی کنسول رو آپدیت کرد

و تمام منوها و تم x360 جدید شد و تویه قسمت welcome درباره دوربین x360 کینکت هم توضیحاتی اومد و کلا از اول

که x360 رو روشن می کنی همه چیز عوض شده حتی لوگوی روشن شدن و تم سبزش شده طوسی سفید مانند.

خیلی جالبه!

sonixax
20-11-2010, 19:13
آپدیت جدید از روی بازی asasins creed brother

دوستان من تو تاپیک بازی asassins creed brothers هم اینو گفتم ولی خیلی به درد اینجا میخوره.

من بازی رو برای x360 خریدم و play و که زدم گفت نیاز به آپدیت داره ولی خودش از روی dvd بازی کنسول رو آپدیت کرد

و تمام منوها و تم x360 جدید شد و تویه قسمت welcome درباره دوربین x360 کینکت هم توضیحاتی اومد و کلا از اول

که x360 رو روشن می کنی همه چیز عوض شده حتی لوگوی روشن شدن و تم سبزش شده طوسی سفید مانند.

خیلی جالبه!

Flag هم شدید یحتمل :31:

Saeed System
20-11-2010, 19:16
Flag هم شدید یحتمل :31:

منظورتونو متوجه نمیشم دوست عزیز؟

flag یعنی من اسپم دادم؟

این عکسها رو انداختم...البته کیفیتش پایینه با وبکم ولی مشخصه..

عکس اول خود بازی..عکس دوم تغییرات داشبورد و عکس سوم هم تغییرات داشبورد..

aha2012
20-11-2010, 19:59
منظور از flag اینه که مایکروسافت کنسولتو علامت گذاری میکنه و به محض اینکه وصل شی لایو بن میشی و خداحافظ

Spaniuly
20-11-2010, 20:41

flag یعنی من اسپم دادم؟

مودبانه یعنی کنسول به فنا رفت اگه لایو باز هستید حسابی گند زدید با این کار چون به محض اینکه لایو برید بدون اونکه بن ویوی در کار باشه بن میشید... اونی که DVD بازی رو به شما داده نگفت نباید این کار رو بکنید؟
البته یک چیزی هم هست همه حرفهای ما زمانی صادق هست که کنسول شما کپی خور باشه اگه و این بازیتون که گرفتید کپی باشه شما اگه هم دستگاهت LT نشده و هم بازیت اورجیناله هیچ مشکلی وجود نداره و این کار شما کاملا صحیح هست البته از نظر مایکی جون:31: ولی بعید می دونم که شما دستگاهتون اورجینال باشه و همینطور DVD بازیتون

halflife g
20-11-2010, 20:47
میشه کینکت خرید و بازی هاش(کپی) رو اجرا کرد؟..دستگاهم ال تیه

بله...............کینکت و بازیهاش ap 2.5 ندارن و میتونید راحت کپی بازی کنید...... .

flag یعنی من اسپم دادم؟

ای کاش قبل این که dvd بازی رو بگیرید میومدین و یکd دو صفحه اخر رو میخووندین.......شما حالا flag شدین......نرید live......... .

.

sonixax
20-11-2010, 22:56

flag یعنی من اسپم دادم؟

ببینید سه تا بازی هست که اگر کنسولتون کپی خور باشه و آپدیت کنید و اون بازی ها رو بذارید ، مایکروسافت شناساییتون میکنه و بعدش بنتون میکنه ، این بازی ها عبارتند از :

1. Fable 3
2. Assassin’s Creed: Brotherhood
3. Need For Speed: Hot Pursuit (2010)

و متاسفانه شما دقیقا یکی از اون بازی ها رو گذاشتید و آپدیت کردید و ...
البته اگر کنسولتون کپی خور نیست و بازی اورجینال مشکلی پیش نمیاد .

aha2012
20-11-2010, 23:35
یه سوال:
اسپوف یعنی چی؟

اینم آخرین خبر:

shab_2008
20-11-2010, 23:53
یه سوال:
اسپوف یعنی چی؟

اینم آخرین خبر:

اینام که همش یا حرف میزنن یا ویدئو نمایش میدن!!

اگه این فرمور کوفتی رو ساختین و داره بهتون جواب میده خب پس خبرتون بدین بیرون دیگه!!:31:

راستی :

اسپوف یعنی چی؟فریب دادن ( یا در اصطلاح عامیانه خر کردن!):31:

یه چزه دیگه بگم و اون اینکه Flag به این معنا نیست که $M کنسول را علامت گذاری میکنه و بعد بنش میکنه! بلکه به این معنیه که به $M اعلام میکنه که این کنسول درش از بازی کپی استفاده شده! در اصل معنی Flag علامت دادن (البته در این مورد) از طرف کنسول هست و نه علامت زدن از طرف $M !

Saeed System
21-11-2010, 10:06
یه چزه دیگه بگم و اون اینکه Flag به این معنا نیست که $M کنسول را علامت گذاری میکنه و بعد بنش میکنه! بلکه به این معنیه که به $M اعلام میکنه که این کنسول درش از بازی کپی استفاده شده! در اصل معنی Flag علامت دادن (البته در این مورد) از طرف کنسول هست و نه علامت زدن از طرف $M !

با آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟

joykiller360
21-11-2010, 11:06
با آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟
فلگ بشید دیگه شدید :41:

Shahroozs2
21-11-2010, 11:19
مثل اینکه تو انجمن بازی سنتر کسانی موفق به اجرای بازی ac nfs fable شدن

تنها مشکل اینه که برای اینکه این بازی ها اجرا شه نباید ورژن داشبوردتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون روش جواب نمیده یعنی کسایی که اپدیت کینکتو از سایت xbox یا لایو گرفتند بای بیخیال بشن:41:

Spaniuly
21-11-2010, 11:44
من نگا کردم اونجا فقط اخباری گذاشته بودن در مورد نحوه پیشرفت کار اون گروهی که دارن روی LT+ کار می کنن اونها هم گفته بودن کارا داره خوب پیش میره روش جدیدی نذاشتن یا حداقل من که ندیدم... LT+ جدید بیاد دیگه نونمون تو روغنه

Saeed System
21-11-2010, 12:32
مثل اینکه تو انجمن بازی سنتر کسانی موفق به اجرای بازی ac nfs fable شدن

تنها مشکل اینه که برای اینکه این بازی ها اجرا شه نباید ورژن داشبوردتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون روش جواب نمیده یعنی کسایی که اپدیت کینکتو از سایت xbox یا لایو گرفتند بای بیخیال بشن:41:

من متجه فرمایشاتتون نمیشم دوست عزیز

ببینید شما خودتون میگید برای اجرا بازیهای پردردسر اساسین کرد و ان اف اس و فیبل ...

فرمودین ورژن داشبود باید بالاتر از 2.91 باشه....

خوب وقتی بالاتر از این باشه آپدیت کینکت هم همراهشه !!

پس چه طور میشه هم آهرین آپدیت که 1.126 رو بکنی ولی آپدیت کینکنت نشه خوب اون هم جزئی از آپدیته

من که خودم گیج میزنم :41:

دوستان کمک کنید:10::11:

Xx Hossein xX
21-11-2010, 12:44
حذف ، شرمنده . سوال تکراری .

Shahroozs2
21-11-2010, 13:03
من متجه فرمایشاتتون نمیشم دوست عزیز

ببینید شما خودتون میگید برای اجرا بازیهای پردردسر اساسین کرد و ان اف اس و فیبل ...

فرمودین ورژن داشبود باید بالاتر از 2.91 باشه....

خوب وقتی بالاتر از این باشه آپدیت کینکت هم همراهشه !!

پس چه طور میشه هم آهرین آپدیت که 1.126 رو بکنی ولی آپدیت کینکنت نشه خوب اون هم جزئی از آپدیته

من که خودم گیج میزنم :41:

دوستان کمک کنید:10::11:

من منظورم اینه که شما نباید ورژن دستگاهتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون این روش جواب گو نیست. یعنی اگر از لایو یا از سایت xbox اخرین اپدیت را گرفتید (2.0.12611.0 ) این روش جواب نمیده ولی اگه اپدیت شما همون اولی که گفتم باشه(2.0.9199.0) این روش روی دستگاه شما عملی میشه.
اگر تونستید این کارو بکنید یه دعایی هم برا من بکنید که این lt+ زودتر بیاد چون من همین دیروز ورژنمو ارتقا دادم و حالا مثل ... تو گل گیر کردم.

Saeed System
21-11-2010, 13:07
من منظورم اینه که شما نباید ورژن دستگاهتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون این روش جواب گو نیست. یعنی اگر از لایو یا از سایت xbox اخرین اپدیت را گرفتید (2.0.12611.0 ) این روش جواب نمیده ولی اگه اپدیت شما همون اولی که گفتم باشه(2.0.9199.0) این روش روی دستگاه شما عملی میشه.
اگر تونستید این کارو بکنید یه دعایی هم برا من بکنید که این lt+ زودتر بیاد چون من همین دیروز ورژنمو ارتقا دادم و حالا مثل ... تو گل گیر کردم.

الان شما هم ورژن داشبوردتون 1.26 شده؟؟

برای چی گیر کردید؟؟

ماله من هم 1.26 شده و تمام بازیها رو دارم میکنم و فقط همون 3 بازی که هیچکی نتونسته بکنه من و شما هم نمیتونیم

خوب!
فرقش چیه؟ برای چی گیر کردی؟

من یه زره متوجه نمیشم بهتر توضیح میدید؟:11:

Shahroozs2
21-11-2010, 13:09
الان شما هم ورژن داشبوردتون 1.26 شده؟؟

برای چی گیر کردید؟؟

ماله من هم 1.26 شده و تمام بازیها رو دارم میکنم و فقط همون 3 بازی که هیچکی نتونسته بکنه من و شما هم نمیتونیم

خوب!
فرقش چیه؟ برای چی گیر کردی؟

من یه زره متوجه نمیشم بهتر توضیح میدید؟:11:

خوب من اگه ارتقا نمیدادم میتونستم از اون طریق این سه بازی رو اجرا کنم و اینقدر تو کف نمیموندم حالا که اپدیت کردم باید واسم تا lt بیاد وچون این روش روی 1.26 اجرا نمیشه.:41:

Saeed System
21-11-2010, 13:59
خوب من اگه ارتقا نمیدادم میتونستم از اون طریق این سه بازی رو اجرا کنم و اینقدر تو کف نمیموندم حالا که اپدیت کردم باید واسم تا lt بیاد وچون این روش روی 1.26 اجرا نمیشه.:41:

دقیقا متجه شدم..

اینم لینک اجرا شدن nfs رویه داشبورد 1.26 ...بزودی میاد بیرون!

shuahin_kh
21-11-2010, 23:22
آقا اجرا شد هم ac:b هم nfs hp
من اینطوری آپدیت کردم.
1-اگر به ورژن 6 آپریل 2010 آپدیت نکردید ، حتما آپدیت کنید.
2- آپدیت به ورژن UPDATE-KINECT-ADVENTURES
3- آپدیت به ورژن UPDATE-KINECT-ANIMALS
هر دو این آپدیتها تو سایت بازی سنتر است.
برای من که عمل کرد.
ولی بهتره قبل از دو آپدیت کینکت، به ورژن 06 April ورژن 2.0.9199.0 ، در صورت نداشتن، آپدیت کنید

s.w.a.t
22-11-2010, 14:44
دوستان من هم دیروز کنسولم رو تو live آپدیت کردم.:41:(متاسفانه)
هیچکدوم از بازی های ac و f3 و nfs رو هم نگرفتم!
فقط میرم live.
حالا مشگلی پیش نمیاد واسم؟
یعنی منم باید منتظر بمونم تا این lt بیاد تا بتونم بازی های جدید رو اجرا کنم؟
مردیم از استرس!
:41:

joykiller360
23-11-2010, 01:04
دوستان من هم دیروز کنسولم رو تو live آپدیت کردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](متاسفانه)
هیچکدوم از بازی های ac و f3 و nfs رو هم نگرفتم!
فقط میرم live.
حالا مشگلی پیش نمیاد واسم؟
یعنی منم باید منتظر بمونم تا این lt بیاد تا بتونم بازی های جدید رو اجرا کنم؟
مردیم از استرس!

سلام. شما الان هیچ کاری نمی تونید انجام تا اومدن LT plus

Cain
23-11-2010, 10:10
میثم منم کنسول رو از خودت خریدم 1 ماه پیش نسخه بتا این آپدیت جدید رو ریختی . بازم نمیتونم بازی کنم ؟ فیبل 3 اما اجرا شد مشکلی نداشتم . این 2تا بازی رو چی ؟

sada
23-11-2010, 12:48
با سلام.
من کنسولم آپدیت 2.0.12416.0 شده.(که هم آپدیت کینکت رو داره هم آپدیت قابلیت استفاده از یو اس بی).فیبل 3 هم بازی میشه روش.آیا بازی های جدید رو می تونم بازی کنم؟

mosolim
23-11-2010, 13:54
سلام
دوستان اپدیت داشبورد من همون قدیمی اپریل 2010 هستش یعنی ورژن 2.09199.0 . الان هیچ عجله ای برا اپدیت کردن ندارم. همه بازی ها رو هم بازی کردم ( nfs رو دارم روی pc میرم و اساسین رو هم عجله ای ندارم ) میشه صبر کنم تا اپدیت درست و LT + بیاد بعد قشنگ و درست و حسابی آپدیت کنم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( که بشه آپدین کینکت رو هم ریخت؟؟؟ )
راستی میثم جان ادرس مغازه و هزینه های اپدیت برام پ.خ کن تا زمان اومدن اپدیت کامل با lt + بیام پیشت برام ردیفش کنی.
با تشکر...

resident_evil
23-11-2010, 14:49
امروز Dashboard رو آپدیت کردم واقعا زیبا شده . ترکیب رنگ های سبز و سفید فوق العاده چشم نوازه . با لوگوی XBOX هم که موقع روشن شدن میاد خیلی حال کردم . کلا زیبا شده

.Behnam.
23-11-2010, 16:02
سلام ... بچه ها با این روشی که دوستان باحال واسه اجرای AC وNFS ابداع کردن .... دستگاه که خراب مراب نمیشه ؟ ... بازی های قدیمی رو هم میشه هنوز بازی کرد؟ ...
ممنون:46:

justmp3
23-11-2010, 17:47
دوستان چطوری بازی را کپی کنم رو هارد و بدون دی وی دی اجرا کنم؟!...

چطوری بفهمم Firmware دستگاه ورژنش چیه؟!

و در نهایت اینکه من اصلآ LIVE باز نیستم پس با خیاله راحت اپدیت کنم دیگه؟!

A.N.A.P
23-11-2010, 17:55
امروز Dashboard رو آپدیت کردم واقعا زیبا شده . ترکیب رنگ های سبز و سفید فوق العاده چشم نوازه . با لوگوی XBOX هم که موقع روشن شدن میاد خیلی حال کردم . کلا زیبا شده
دادا مگه به سرت زده ... هدفت از آپدیت چی بود ؟؟؟

ben_2000
23-11-2010, 18:54
اخرین اپدیت xbox رو میشه بگین چیه از کجا میشه گیرش اورد؟

Jeff hardy M
23-11-2010, 20:37
همينيه كه تو پست اول گذاشته شده

آپدیت ماه آوریل سال 2010 (*آخرین آپدیت*)

2.0.9199.0
فعال سازی مجدد قابلیت استفاده از هارد برای کسانی که در BanWave 2009 کنسول شان Ban شده است
قابلیت استفاده از USB Flash ها به عنوان یک حافظه ی جانبی برای ذخیره profiles, game saves, demos و... با ظرفیت حداقل 1GB و حداکثر 16GB

لینک دانلود مستقیم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$SystemUpdate.zip

2 هفته پيش توسايت ماكروسافت گشتم نيومده بود ،‌ الان رو نميدونم . ولي اگه جديد بياد تو پست اول ميزارن

sonixax
23-11-2010, 21:32
همينيه كه تو پست اول گذاشته شده

2 هفته پيش توسايت ماكروسافت گشتم نيومده بود ،‌ الان رو نميدونم . ولي اگه جديد بياد تو پست اول ميزارن

توی سایت مایکرو سافت اومده ، این هم لینکش :

MeMri
23-11-2010, 22:02

این طور که ما فهمیدیم این نسخه LT نیست :13:

valapeji
23-11-2010, 22:04
با اواتار هستش؟:20:
این همونیه که با کینکت سازگاره؟
همونی که همه گلوشونو جر میدن میگن اپدیت نکنید؟

Hamid Hamid
23-11-2010, 22:08
سلام.
من که گیج شدم.الان این نید 4 اسپید جدیده رو چه آپدیتی میاد؟!
یا کلا گیم جدید چطور اجرا میشه رو چه آپدیتی؟
ممنون

Mohammad_Sn2001
23-11-2010, 22:34

با این آپدیت کنسول های کپی خور از کار می افتند ؟

بازیهای NFS و ACb اجرا میشه ؟

تو کنسول من F3 اجرا میشه

joykiller360
24-11-2010, 01:08
سلام.
من که گیج شدم.الان این نید 4 اسپید جدیده رو چه آپدیتی میاد؟!
یا کلا گیم جدید چطور اجرا میشه رو چه آپدیتی؟
ممنون

سلام حمید جان فریم ویر ال تی پلاس میخواد که امشب اومد. شما تشریف بیارید گل روی ماهتونو ببینیم :10:

sonixax
24-11-2010, 01:30
LT+ اومد ؟
یعنی الان سر کپی خور کردن اسلیم ها هم مشکلی نیست ؟ مثل عوض کردن درایو و این حرفها ؟

ben_2000
24-11-2010, 03:47
اقا من نمیدوونم یکی بگه ACb چجوری میاد این اخرین اپدیت میارتش یا نه؟

Cain
24-11-2010, 08:19
لینک دانلود LT+ ( آموزش اپدیت نیست اینجا ؟ من تا حالا آپدیت نکردم )

Saeed System
24-11-2010, 08:52
دوستان الان ماهایی که آپدیت کنسولمون 2.0.12611.0 ...

الان با این آپدیت lt+ باید چیکار کنیم؟

نصب چه طوریه؟

خواهش و تمنا میکنم توضیح بدید

Abolfazl_Real
24-11-2010, 09:58
لطفا یکی از دوستان لینک دانلود این آپدیت جدیده را با لینک lt+ بذاره تا دانلودش کنیم

آموزش آپدیت ها رو هم بگید

احتمال ایجاد مشکل و flag شدن که دیگه نیست!؟؟؟

mosolim
24-11-2010, 10:14
سلام
حالا با خیال راحت اپدیت کنیم؟ راستی اصلا اپدیتش چطوریاس؟ من اپدیتم برا آوریله.

Cain
24-11-2010, 10:15
لینک دانلود آپدیت XboX

لینک های دانلود LT+ هم که پست بالا گزاشتم !

Abolfazl_Real
24-11-2010, 10:27
لینک دانلود آپدیت XboX

لینک های دانلود LT+ هم که پست بالا گزاشتم !

دوست عزیز لطف کنید آموزش آپدیت کردن و آموزش lt+ راهم بگید:11:

Cain
24-11-2010, 10:32
دوست عزیز لطف کنید آموزش آپدیت کردن و آموزش lt+ راهم بگید:11:

من خودم هم منتظرم یکی آموزش بزاره . تا حالا آپدیت نکردم اما آپدیت خود Xbox360 باید راحت باشه
اونجوری که از سایت خوندم : کافیه دانلود کنین فایل زیپ رو . از حالت فشرده خارج کنین . روی فلش که با FAT32 فرمت شده کپی کنید همه فایل هارو . فلش رو XboX360 بزنین . یک بار Restart کنین کنسول رو خودش نصب میشه . کافیه یه Ok بزنین .
این چیزی بود که خود سایت XBOX گفته بود واسه آپدیت . من تاحالا تست تکردم . دارم دانلود میکنم هنوز .

Abolfazl_Real
24-11-2010, 10:39
من خودم هم منتظرم یکی آموزش بزاره . تا حالا آپدیت نکردم اما آپدیت خود Xbox360 باید راحت باشه
اونجوری که از سایت خوندم : کافیه دانلود کنین فایل زیپ رو . از حالت فشرده خارج کنین . روی فلش که با FAT32 فرمت شده کپی کنید همه فایل هارو . فلش رو XboX360 بزنین . یک بار Restart کنین کنسول رو خودش نصب میشه . کافیه یه Ok بزنین .
این چیزی بود که خود سایت XBOX گفته بود واسه آپدیت . من تاحالا تست تکردم . دارم دانلود میکنم هنوز .

تشکر بابت پاسخت
lt+ را هم باید همینجوری آپدیت کنیم ؟؟

Cain
24-11-2010, 10:55
تشکر بابت پاسخت
lt+ را هم باید همینجوری آپدیت کنیم ؟؟

نمیدونم اونو دیگه . فکر کنم کاره سختی باشه :41: ! یکی لطفا آموزش بزاره !

Saeed System
24-11-2010, 11:00
بعد اگر lt+ رو هم آپدیت کردیم دیگه بازیهای جدید رو میاره؟

من که دانلود کردم منتظریم یه نفر آموزش آپدیت lt+ رو بزاره

Hamid Hamid
24-11-2010, 11:12
سلام.
یکی از مهندسان لطف کنه و بگه چه باید کرد! یعنی هم آپدیت می خواد و هم ال تی+ ؟!!
کامل توضیح بدبد ممنون.

XirowN
24-11-2010, 14:34
دوستان من Xbox رو آپدیت کردم ولی Brotherhood اجرا نمیشه میگه آپدیت نکردی !

alipsp
24-11-2010, 18:51
دوستان چرا همه تب آپدیت گرفتین.:31:
خونسرد باشید:31:
این آپدیت کاره آدمای حرفه ای هست مثل داشبورد نیست که یه دکمه بزنید آپدیت شه
باید ببرید بیرون واستون آپ کنن
پس بیخودی دانلود نکنید

s.j-rez
24-11-2010, 19:14
آقا ترو خدا آموزشLT+رو بزارید لازمه ترو خداهر کی بلده بزاره

Alireza.M67
24-11-2010, 19:36
سلام.
یکی از مهندسان لطف کنه و بگه چه باید کرد! یعنی هم آپدیت می خواد و هم ال تی+ ؟!!
کامل توضیح بدبد ممنون.

دوستان من Xbox رو آپدیت کردم ولی Brotherhood اجرا نمیشه میگه آپدیت نکردی !

این پست رو همه بخونن :

ben_2000
24-11-2010, 19:52
چجوری میشه online اپدیت کرد؟

afshinaghasi
24-11-2010, 19:53
سلام خسته نباشید
من یازی brotherhood رو گداشتم تو دستگاه بعد پیعام داد که update بشه منم زدن ok البته فروشنده بازی گفت اگه پیغام آپدیت زد من no بزنم البته زدم ولی بازی اچرا نشد بعدش yes زدم ولی بازم هیچ اتفاقی نیفتاد یعنی آپدیت هم نشد پیش فروشنده هم رفتم گفتش احتمالا موقعی که دستگاه خریدیش خودش آپدیت شده بوده یعنی آخرین اپدیت . میخواستم بدونم موقعی که آخرین آپدیت -- شده اومد میشه رو سیستمم راحت نصب کرد یا اینکه من زدم yes دیگه خراب شد . :41: البته من که ندیدم آپدیت بشه

ben_2000
24-11-2010, 20:06
با با ینی یکی نیست بگه چیکار کنیم؟ من اپدیتارو ریختم رو فلش بدش جایی نیست که فایلارو اجرا کنی چیکار کنم؟؟

Mohammad_Sn2001
24-11-2010, 23:20
یعنی کسی نیست که بدونه چطوری میشه LT+ استفاده کرد

shab_2008
24-11-2010, 23:49
خوب من قصد دارم که آموزش +LT را بزارم ولی چون یه کم دردسر داره خودم انجام نمیدم:31: سعید هم خیلی دوست داره این آموزش رو بزاره ولی مادربورد سیستمش مال اهل آقا یونسه و SATA نداره !!:31:

اگه خدا بطلبه:31: قصد دارم یکی از آموزش های انگلیسی زبان رو از یکی از سایت ها گلابی کنم و ترجمه کنم و بزارم ولی تا الان مثل اینکه این +LT یه مقدار مشکل داره و باید کمی صبر کرد تا C4eva یه ورژن بدون مشکل و بی دردسر این فرمور رو منتشر کنه !!

به محض اینکه اون ورژن به درد بخور منتشر شد انشاالله به حول و قوه الهی آموزش رو میزاریم!:31:

sonixax
24-11-2010, 23:56
خوب من قصد دارم که آموزش +LT را بزارم ولی چون یه کم دردسر داره خودم انجام نمیدم:31: سعید هم خیلی دوست داره این آموزش رو بزاره ولی مادربورد سیستمش مال اهل آقا یونسه و SATA نداره !!:31:

اگه خدا بطلبه:31: قصد دارم یکی از آموزش های انگلیسی زبان رو از یکی از سایت ها گلابی کنم و ترجمه کنم و بزارم ولی تا الان مثل اینکه این +LT یه مقدار مشکل داره و باید کمی صبر کرد تا C4eva یه ورژن بدون مشکل و بی دردسر این فرمور رو منتشر کنه !!

به محض اینکه اون ورژن به درد بخور منتشر شد انشاالله به حول و قوه الهی آموزش رو میزاریم!:31:

من که امروز موفق شدم روی لپتاپی که HP میگفت عمرا نمیتونی روش XP نصب کنی ، XP رو به صورت تمام و کمال نصب کنم .
تمام دستکاری کردن فایلها و درایور ها و کرم ریختن به دیسک و هَک بایوس و ... از نصب این فرمور 360 راحت تره به خدا .
بدید بیرون خودتون رو اذیت نکنید .

Spaniuly
25-11-2010, 12:31
چجوری میشه online اپدیت کرد؟
باید کل سیوهای بازی ها رو پاک کنی البته می تونی اول انتقال بدی روی فلش بعدش هم فلش رو در بیاری کلا نه موقع لایو وصل شدن گیم بذاری تو درایور نه فلش وصل باشه که حاوی سیو دیتا باشه نه هیچی یعنی خالیه خالی اونوقت با خیال آسوده میری لایو و تنها کاری که می تونی انجام بدی آپدیت داشبورد هست که اینکار واقعا کار چرت و مضخرفی هست ملت میرن لایو گیم بازی کنن دیگه آپدیت داشبورد وقتی از طریق گذاشت یک سی دی و یا فلش به سادگی انجام میشه این کارای مضخرف واسه چیه...

dooste.man83
25-11-2010, 14:52
دوستان من که دیروز +LT دادم نصب کردن و مشکلی‌ هم نداشت ۱۰ دقیقه هم نصبش طول نمی‌کشه ۶ تومنم هزینش می‌شه... فقط یه سوال... الان می‌تونم برم لایو البته فقط واسه آپدیت می‌خوام و واسه ریکاوری گیم ترگ آخه دستگام نو هستش و تاحالا وصل نشده ... واسه ریکاوری گیم ترگ چه کاری باید بکنم؟ هارد لازمه تو دستگاه باشه یا نه؟ ممنون اگه یه توضیحی بدید... و اینکه الان دیگه بازیای جدید با پچ میاد و راحت می‌شه بازی‌ کرد یا هنوزم باید آپدیت جدید رو انجام نداد تا با همون آپدیت‌های قبلی‌ بشه بازیای جدید رو اجرا کرد؟
ممنون

masoud93
25-11-2010, 21:18
سلام.

من که چند روز پیش اون دوتا آپدیت هارو روی کنسولم ریختم میتونم lt+ رو هم بریزم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

در ضمن با اون آپدیت ها راحت شد acb رو بدون این که بازی پچ باشه اجرا کنم می خواستم ببینم اگه lt+ رو بریزم چطور ؟ بازم بدون پچ اجرا میشه یا نه ؟ (اگه نشه که lt+ بدرد نمیخوره)

در ضمن آموزش ریختن +lt روی کنسول رو می خواستم.

ممنون.

MILIN3M
25-11-2010, 22:44
من داشبوردم ورژنش تو این مایهاس 2.09919 همچین چیزایی... اگه بخوام lt+ رو بریزم حتما باید اپدیتش کنم؟؟
یا اپدیت جدیدو نمیخواد؟؟
الان نصب lt+رو پیشنهاد میکنید یا بهتره همچنان صبر کنیم

ben_2000
26-11-2010, 02:34
چرا یکی نمیگه lt+ چجوریه ریختنش؟ :13:

Jeff hardy M
26-11-2010, 08:56

لینک دانلود LT+ ( آموزش اپدیت نیست اینجا ؟ من تا حالا آپدیت نکردم )

لینک دانلود آپدیت XboX

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک های دانلود LT+ هم که پست بالا گزاشتم !

كدوم لينك رو بايد دانلود كنيم بالاخره ؟؟؟!!!
مثله اپديت عاديه ؟ (فلش)
اين +lt قزيش چيه ؟!!!!

MobinS
26-11-2010, 11:33
چرا یکی نمیگه lt+ چجوریه ریختنش؟ :13:

آخه مثل داشبورد که ریختنی نیست که! کنسولت باید باز شه ، باید ببریش بیرون ، حرفه نیاز داره.

masoud93
26-11-2010, 12:23
سلام.

من که چند روز پیش اون دوتا آپدیت هارو روی کنسولم ریختم میتونم lt+ رو هم بریزم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟

در ضمن با اون آپدیت ها راحت شد acb رو بدون این که بازی پچ باشه اجرا کنم می خواستم ببینم اگه lt+ رو بریزم چطور ؟ بازم بدون پچ اجرا میشه یا نه ؟ (اگه نشه که lt+ بدرد نمیخوره)

ممنون.

کسی خونه نیست :31:

sonixax
26-11-2010, 18:01
كدوم لينك رو بايد دانلود كنيم بالاخره ؟؟؟!!!
مثله اپديت عاديه ؟ (فلش)
اين +lt قزيش چيه ؟!!!!

LT مال درایوه ، اونی که من لینک دادم مال داشبورده .

شما LT رو خودتون نمیتونی نصب کنید .

Saeed System
26-11-2010, 18:09
خوب دوستان یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده..

از الان به بعد هر بازیی که بیاد باید کنسول lt+ شده باشه تا بازیها رو بیاره؟؟

Call of Duty - Black Ops که ریلیزش فکر کنم بعد از fable 3 بدون هیچ مشکلی میاد؟

سر جمع منظورم اینه که حتما باید کنسول رو بغل کنیم ببریم توپخونه تا آپدیت کنن؟ یا فقط میتونیم از خیر اون 3 تا بازی بگذریم؟

یعنی منظورم اینه که فقط 3 تا بازی as creed و fable و nfs احتیاج به آپدیت جدید و فریمور lt+ دارند؟؟

یا زین پس هر بازی جدید که ریلیز بشه کنسول نمیتونه بیارش؟؟

afshinaghasi
26-11-2010, 18:21
من آپدیت جدید نصب کردم حالا میتونم fable3 , brotherhood,nfs بازی کنم یا نه یکی گفته بود میشه ؟

sonixax
26-11-2010, 18:24
من آپدیت جدید نصب کردم حالا میتونم fable3 , brotherhood,nfs بازی کنم یا نه یکی گفته بود میشه ؟

کدوم آپدیت رو نصب کردید ؟

داشبورد یا فرمور درایو ؟

باید جفتش رو نصب کنید .

ben_2000
26-11-2010, 18:32
آخه مثل داشبورد که ریختنی نیست که! کنسولت باید باز شه ، باید ببریش بیرون ، حرفه نیاز داره.

خب با لاخره یاد گرفتنیه حرفرو نمیشه یاد گرفت؟

sonixax
26-11-2010, 18:37
خب با لاخره یاد گرفتنیه حرفرو نمیشه یاد گرفت؟

یاد گرفتنیه ولی به دردسرش نمی ارزه ، شما باید سیستمون (کامپیوتر منزل رو میگم) از یک ورژن خاصی از SATA با چیپ ستی خاص پشتیبانی کنه و اگر نمیکنه باید برید کارتش رو بخرید . بعد به یک مداری به اسم Xtractror نیاز دارید که سریال درایو رو بکشید باهاش بیرون . بعد از اون یک درایو دیگه نیاز دارید که کد استخراج شده رو باهاش تست کنید که رو درایو اصلیتون سریال اشتباهی نریزید و سریال اصلی از بین نره و درایو نپره و بیچاره نشید . بعدش تازه عملیات رو شروع کنید . خرج همه اینها بیشتر از پول تاکسی برای بردن و آوردن کنسول و نصب Lt+ میشه .

آموزش هاش هم فرت و فرت همه جا ریخته ، یک سرچی توی گوگل بکنید اندکی هم انگلیسی مسلط باشید میتونید یاد بگیرید .

afshinaghasi
26-11-2010, 22:34
آقا من فکر کنم داشبوردو ریختم ماله خود ماکروسافت هست تنظیمات کینکت رو هم داره کل منو ها هم عوض شده ولی بازیهای جدید مثل nfs و brother hood اجرا نشد پیعان خطای سی دی غیر اصل میده. سوالم اینجاست که آیا مشکلی واسه سیستم ایجاد نشه مثلا دیگه نشه کاریش کرد و بازیهای جدید دیگه هیچ وقت روش اجرا نشه آیا با نصب lt+ درست میشه ؟؟

rangtab2005
26-11-2010, 23:15
من dvdkeyدرايو رو از آپديتهاي قبلي دارم ديگه فکر نکنم نياز به بدست آوردن keyداشته باشم.فقط براي آپديت باز هم از برنامه جانگل فلشر استفاده ميکنيم؟

ben_2000
27-11-2010, 04:04
یاد گرفتنیه ولی به دردسرش نمی ارزه ، شما باید سیستمون (کامپیوتر منزل رو میگم) از یک ورژن خاصی از SATA با چیپ ستی خاص پشتیبانی کنه و اگر نمیکنه باید برید کارتش رو بخرید . بعد به یک مداری به اسم Xtractror نیاز دارید که سریال درایو رو بکشید باهاش بیرون . بعد از اون یک درایو دیگه نیاز دارید که کد استخراج شده رو باهاش تست کنید که رو درایو اصلیتون سریال اشتباهی نریزید و سریال اصلی از بین نره و درایو نپره و بیچاره نشید . بعدش تازه عملیات رو شروع کنید . خرج همه اینها بیشتر از پول تاکسی برای بردن و آوردن کنسول و نصب Lt+ میشه .

آموزش هاش هم فرت و فرت همه جا ریخته ، یک سرچی توی گوگل بکنید اندکی هم انگلیسی مسلط باشید میتونید یاد بگیرید .

مرسی.یعنی ببریم بیرون این همه کار میکنن؟ من شنیده بودم فقط فلش میزنن بهش و چند دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه

sonixax
27-11-2010, 04:19
مرسی.یعنی ببریم بیرون این همه کار میکنن؟ من شنیده بودم فقط فلش میزنن بهش و چند دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه

360 باید کنسول رو باز کنید و همه این کارها رو بکنید .
اونی که با فلشه و چند دقیقه Ps3 هستش . ولی به جاش اون هر باره ، این یه باره :31:

masoud93
27-11-2010, 10:56
سلام.

ممنون.

یکی جواب بنده رو هم بده.

A.N.A.P
27-11-2010, 12:55
اون آپدیت دشبرده !!!

m64m64
27-11-2010, 18:40
دوستان گلی که LT+ رو نصب کردن برای اجرای Acb ,Nfs , Fable مشکلی نداشتن؟ یکی از دوستان گفته بود بازی ها بعلاوه ی اینکه باید LT+ روی کنسول باشه باید بازی پچ هم شده باشه که اجرا بشند. درسته یا نه ؟؟؟

starpars
27-11-2010, 19:38
دوستان گلی که LT+ رو نصب کردن برای اجرای Acb ,Nfs , Fable مشکلی نداشتن؟ یکی از دوستان گفته بود بازی ها بعلاوه ی اینکه باید LT+ روی کنسول باشه باید بازی پچ هم شده باشه که اجرا بشند. درسته یا نه ؟؟؟
بله از این به بعد بازیها احتمالا با قفل AP2.5 عرضه میشن که در صورت کپی کردن بازی از دیسک ارجینال , توسط داشبورد جدید شناسایی میشه و دستگاه رو در حالت FLAG قرار میده و به محض اتصال به LIVE اطلاعات کنسول رو به مایکروسافت ارسال میکنه و کنسول شما در صف بن شدن قرار میگیره.
به همین خاطر ما باید بازیهای جدید رو به صورت پچ شده توی کنسول قرار بدیم تا FLAG نشیم البته اگه یه بازی جدید پچ نشده توی کنسول قرار بدیم اگه فریمور LT+ باشه اجازه نمیده بازی اجرا شه و فقط یه صفحه سیاه میاد و داشبورد نمیتونه شما رو درحالت FLAG قرار بده. این کار اصلی LT+ هست که بازی های جدید AP2.5 که پچ نشدن برای جلوگیری از FLAG اجازه اجرا ندارن .
در واقع هر کی داشبورد جدید نصب کرده و یه بازی AP2.5 مثل AC.B پچ نشده رو اجرا کرده و LT+ هم نداشته FLAG شده.:18:

Alex merccer
27-11-2010, 19:44
بله از این به بعد بازیها احتمالا با قفل AP2.5 عرضه میشن که در صورت کپی کردن بازی از دیسک ارجینال , توسط داشبورد جدید شناسایی میشه و دستگاه رو در حالت FLAG قرار میده و به محض اتصال به LIVE اطلاعات کنسول رو به مایکروسافت ارسال میکنه و کنسول شما در صف بن شدن قرار میگیره.
به همین خاطر ما باید بازیهای جدید رو به صورت پچ شده توی کنسول قرار بدیم تا FLAG نشیم البته اگه یه بازی جدید پچ نشده توی کنسول قرار بدیم اگه فریمور LT+ باشه اجازه نمیده بازی اجرا شه و فقط یه صفحه سیاه میاد و داشبورد نمیتونه شما رو درحالت FLAG قرار بده. این کار اصلی LT+ هست که بازی های جدید AP2.5 که پچ نشدن برای جلوگیری از FLAG اجازه اجرا ندارن .
در واقع هر کی داشبورد جدید نصب کرده و یه بازی AP2.5 مثل AC.B پچ نشده رو اجرا کرده و LT+ هم نداشته FLAG شده.:18:

یعنی اگه بازی بزاریم صفحه سیاه بشه بازی صد درصد پچ نشده است؟

m64m64
27-11-2010, 20:12
یعنی اگه بازی بزاریم صفحه سیاه بشه بازی صد درصد پچ نشده است؟

طبق گفته های دوستمون اره دیگه ، ولی فکر کنم الان بازی هایی که جدید میان ،تکثیر کننده ها خودشون پچ رو برای فروش خوب بروی DVD میریزن دیگه!

starpars
27-11-2010, 20:21
آره اگه lt+ داشتين بازي acb گذاشتين صفحه سياه اومد بازيتون پچ نيست و بايد بندازيش دور يا اينكه از بازي ايميج بگيري پچ رو بهش اضافه كني و دوباره روي dvd9 رايت بزني

afshinaghasi
27-11-2010, 20:33
قا من فکر کنم داشبوردو ریختم ماله خود ماکروسافت هست تنظیمات کینکت رو هم داره کل منو ها هم عوض شده ولی بازیهای جدید مثل nfs و brother hood اجرا نشد پیعان خطای سی دی غیر اصل میده. سوالم اینجاست که آیا مشکلی واسه سیستم ایجاد نشه مثلا دیگه نشه کاریش کرد و بازیهای جدید دیگه هیچ وقت روش اجرا نشه آیا با نصب lt+ درست میشه ؟؟
یعنی flag شدم !!!!
باید چیکار کرد میشه راهنماییم کنید مرسی

وین رونی
27-11-2010, 21:07
LT جدید نیومده؟

MobinS
27-11-2010, 22:10
یک سوال خیلی فنی: الان مثلا آپدیت کنیم داشبوردو LT+ هم بریزیم ، راحت می تونیم بریم لایو دیگه؟ بعدش این جا قسمت اصلی سواله که به طور تخمینی ، تا کی میشه خیالمون امن باشه که دیگه بن نمیشیم ؟ یعنی بن ویو بعدی مثلا کی میاد که دوباره به آپدیت و از این چیزا نیاز داشته باشیم؟

A.N.A.P
27-11-2010, 23:55
یک سوال خیلی فنی: الان مثلا آپدیت کنیم داشبوردو LT+ هم بریزیم ، راحت می تونیم بریم لایو دیگه؟ بعدش این جا قسمت اصلی سواله که به طور تخمینی ، تا کی میشه خیالمون امن باشه که دیگه بن نمیشیم ؟ یعنی بن ویو بعدی مثلا کی میاد که دوباره به آپدیت و از این چیزا نیاز داشته باشیم؟
با در نظر گرفتن بقیه نکات میتونید برید لایو ... حدودا تا 1 سال دیگه خیالتون راحت ...

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

LT جدید نیومده؟
دادا شما از غافله عقبیا !!!:31:

وین رونی
28-11-2010, 13:05
با در نظر گرفتن بقیه نکات میتونید برید لایو ... حدودا تا 1 سال دیگه خیالتون راحت ...

---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

دادا شما از غافله عقبیا !!!:31:
یعنی چی یعنی اومده؟من دو ماه پیش با میثم صحبت کردم گفت نیومده که یا من قاطی کردم؟؟!! :18:

Spaniuly
28-11-2010, 13:42
یعنی چی یعنی اومده؟من دو ماه پیش با میثم صحبت کردم گفت نیومده که یا من قاطی کردم؟؟!! :18:

خوب داری می گی دو ماه از دو ماه تا الان داشبورد هم اومده آپدیت ه.ک واسه AP 2.5 هم اومده LT+ هم اومده کم مونده بود ایکس باکس 720 هم بیاد که نیومد(شوخی)
بله...

masoud93
28-11-2010, 14:16
من که اون دوتا آپدیت هارو ریختم اگه نخوام به لایو وصل بشم میتونم راحت تا سال دیگه همه ی بازی های جدید رو بازی کنم ؟

وین رونی
28-11-2010, 14:27
خوب داری می گی دو ماه از دو ماه تا الان داشبورد هم اومده آپدیت ه.ک واسه AP 2.5 هم اومده LT+ هم اومده کم مونده بود ایکس باکس 720 هم بیاد که نیومد(شوخی)
بله...
ببین من خیلی تو این زمینه چیزی نمی دونم فقط یه ایکس باکس دارم دارم و می دونم نمی تونم فعلاً با این نرم افزاری که روشه نمی تونم لایو بازی کنم.میثم جان خان بهم گفت

Alex merccer
28-11-2010, 17:00
سلام
من شنیدم ac brother hood حتی اگه با LT+ و بازی پچ شده هم بریم بن می کنه.درسته؟

Layken
28-11-2010, 17:10
سلام
اقا من هر بار با پست يكي روحيه ميگيرم برم اپديت كنم...پشتش يكي مياد باز اه و ناله مي كنه.
الان من گريم گرفته بگوييد چه كنيم .؟ تو را به جان هر كي دوست داريد ...
والا دانلودهام تموم شد از بس لينك دادين منم دانلود كردم ولي هيچ كدوم رو نريختم.
يكي بگه من الان چه كنم..؟

afshinaghasi
28-11-2010, 18:07
سلام
اقا من هر بار با پست يكي روحيه ميگيرم برم اپديت كنم...پشتش يكي مياد باز اه و ناله مي كنه.
فعلا کاری نکن منم جو گیر شدم از آخر آپدیت جدید رو ریختم رو سیستم ولی بازم جواب نداد باید دستگاه رو ببری تا lt رو نصب کنن بعدش میتونی بازی های جدید رو هم اجرا کنی البته میگن هنوز lt جدید هم نیومده

mosolim
28-11-2010, 18:31
سلام

سلام
با خیال راحت برو اپدیت کن البته قبلش LT + رو بریز اگه بلدی که هیچ اگر نه ببر برات بریزن بعد بیا اپدیت داشبورد رو بریز و برو حال کن دیگه تمومه و میشه راحت بازی کنی. من دل و زدم به دریا و همه رو انجام دادم. الان دارم راحت بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.

MeMri
28-11-2010, 20:45
دوستان من LT+ ریختم!الان می شه راحت لایو بازی کرد؟ (فیفا 11 :دی)

Alex merccer
28-11-2010, 22:54
سلام
با خیال راحت برو اپدیت کن البته قبلش LT + رو بریز اگه بلدی که هیچ اگر نه ببر برات بریزن بعد بیا اپدیت داشبورد رو بریز و برو حال کن دیگه تمومه و میشه راحت بازی کنی. من دل و زدم به دریا و همه رو انجام دادم. الان دارم راحت بازی می کنم و هیچ مشکلی هم ندارم.

من شنیدم این ubisoft سیستم امنیتی جدید ریخته رو brotherhood که به سیستم های امنیتی مایکروسافت ربطی نداره(منظورم اینه که فقط رو همین بازیه:31:) و باعث بن می شه با اون سیستم امنیتی هم که برای 2 روی pc گذاشته بود اینکار بعید نیست.
البته من که بازی کردم:31: آب از سرم گذشته فقط می خواستم مطمئن بشم.

Hadijooon
28-11-2010, 23:25
دوستان عزیز لطف کنید خیلی ساده و روون در حد سیکل بگید که برای اینکه این Need For Speed جدید بازی کنیم چیکار باید بکنیم؟؟
ورژن داشبورد ایکس باکسم 2.0.9199.0

Mohammad_Sn2001
28-11-2010, 23:31
کسی هستش که بدونه چطوری میشه LT+ رو نصبش کرد ؟؟؟

Mohammad_Sn2001
28-11-2010, 23:56
کسی میدونه که آبدیت آینده کی خواهد اومد ؟؟؟ شاید اون موقع فرجی بشه

A.N.A.P
29-11-2010, 00:11
کسی میدونه که آبدیت آینده کی خواهد اومد ؟؟؟ شاید اون موقع فرجی بشه
منظورت چه آپدیتیه ؟؟؟

همین چند روز پیش جدیدترین ها اومدن که !!!

Layken
29-11-2010, 13:52
سلام
اره بابا خودم بلدم وای بیچاره کنسول رو باز باید لتو پاره کنم ....دوستان وخاهید من اموزش این کار رو بنویسم قدم به قدم
خودتون در خانه انجام بدهید

Spaniuly
29-11-2010, 13:55
اره بابا خودم بلدم وای بیچاره کنسول رو باز باید لتو پاره کنم ....دوستان وخاهید من اموزش این کار رو بنویسم قدم به قدم
خودتون در خانه انجام بدهید
نیکی و پرسش؟

Hadijooon
29-11-2010, 14:48
با این ورژن داشبورد ایکس باکسم 9199 میتونم Need For Speed جدیدرو بازی کنم؟؟؟
تو رو خدا بگید میشه یا نه؟

mosolim
29-11-2010, 14:54
با این ورژن داشبورد ایکس باکسم 9199 میتونم Need For Speed جدیدرو بازی کنم؟؟؟
تو رو خدا بگید میشه یا نه؟

سلام
خیر دوست من . شما اول باید فریم ویر lt+ رو بریزید سپس اپدیت داشبورد جدید رو تا بتونید این بازی و بازی هایی که در آینده میان رو اجرا کنید.

Layken
29-11-2010, 15:22
پس من امشب یا فردا شب شروع وکنم و از مراحلش هم عکس میندازم
در کنار تصاویر میگم که چگونه بید.
تقریبا چیزی شبیه اتاق عمل میشه.

starpars
29-11-2010, 15:27
کسی هستش که بدونه چطوری میشه LT+ رو نصبش کرد ؟؟؟
به اين سادگي كه نيست همينطوري نصب كني بايد كنسولو باز كني درايو رو به pc وصل كني با توجه به مدل و ورژن درايو key درايو رو بدست بياري و با فريمور جديد مخلوط كني بعد فريمور درايو رو پاك و فريمور جديد رو روش نصب كني. هر كدوم از اين مراحل نكتها داره كه بحثش خيلي طولاني ميشه.

fabio montari
29-11-2010, 15:55
سلام من اان assassin creed رو گرفتم نمیاد باید چی کار کنم اپدیت کنم ؟

samad_sr
29-11-2010, 16:46
سلام ورژن داشبورد من 2.0.12611.0 هستش میخواستم ببینم منم نیاز به lt+ دارم؟یا با همون دو تا پچ ادونچر و انیمال کارم راه میفته؟راستی من اصلا از لایو استفاده نکردم و نخواهم کرد؛لطفا اگه ممکنه یکی من رو راهنمایی کنه؛اینجا یعنی اهواز 35 تومن بابت ریختن lt+ میگرن اخه ادم زورش میاد تقریبا قیمت یه دستست!

amaranth_silent
29-11-2010, 18:02
سلام دوستان من میخوام lt+ بریزم همه نرم افزارا با نسخه firm ware که حاوی اپدیت lite on برای درایم که لایتون هست رو داره...ولی مشکل اینه که وقتی درایومو به کامپیوتر نصب میکنم در برنامه jungle flashe 0.1.76 b وقتی دکمه open source firmwareرو میزنم فریمورای lt رو که باز میکنم بجای اینکهفایل با فرمت lite_ofw .bin بیاد همون محتوای پوشه رو نشون میده .در کل نمیتو نم به فرمت lite_ofw.bin تبدیل کنم باید چیکار کنم ؟؟؟ممنون

Alex merccer
29-11-2010, 19:53
سلام من اان assassin creed رو گرفتم نمیاد باید چی کار کنم اپدیت کنم ؟

شما دقیقا بگو چه اتفاقی نیوفته که نمیاد.ورژن داشبورد هم مهمم .ixtreme هم LT+ باید باشه.

Hadijooon
30-11-2010, 04:50
این اپدیت جدیدرو بریزیم و lt جدیدرو نریزیم، بازیهای جدید اجرا میشن یا نه؟؟

Xx Hossein xX
30-11-2010, 11:23
این اپدیت جدیدرو بریزیم و lt جدیدرو نریزیم، بازیهای جدید اجرا میشن یا نه؟؟

بازی هایی که از AP25 پشتیبانی میکنند اجرا نمیشه .
الان فقط بازی های HP / AC:BH / Fable III این AP25 رودارن .
بعضی بازی های جدید تر هم اومدند که AP25 ندارند مثل Apache / mono poly / create و چنتا بازی دیگه .

fabio montari
30-11-2010, 18:17
شما دقیقا بگو چه اتفاقی نیوفته که نمیاد.ورژن داشبورد هم مهمم .ixtreme هم LT+ باید باشه.
دوست عزیز من دستکاه رو تازه خریدم و lt روش هست
من با پسر داییم گرفتن دستگاه رو یعنی 2 تا گرفتیم اون برده توپ خونه 12 تومن داده با فلش دستگاه رو اپدیت کردن براش ولی دستگاه رو باز نکردن من حالا نمیخوام 12 تومن پول بدم اگه میشه لینک اپدیت رو بدید خودم اپدیت کنم مرسی

s.w.a.t
03-12-2010, 09:33
دوستان ببخشید حالا با این lt مایی که داشبوردمون رو به کینکت آپدیت کردیم هم دیگه مشکلی نداریم؟
یعنی کنسولمو فقط باید یه جایی بدم که درستش کنند؟
اون آپدیتی که کردم مشکلساز نمیشه؟
ممنون

Mohammad_Sn2001
05-12-2010, 23:35
بازی هایی که از AP25 پشتیبانی میکنند اجرا نمیشه .
الان فقط بازی های HP / AC:BH / Fable III این AP25 رودارن .
بعضی بازی های جدید تر هم اومدند که AP25 ندارند مثل Apache / mono poly / create و چنتا بازی دیگه .

من بازی Vanquish رو هم نمیتونم اجراش کنم ایراد کپی بودن بازی رو میگیره :41::41::41:

pinky
07-12-2010, 19:24
من بازی hot persuit و assassin creedگرفتم
میگه باید آپدیت بشه
مسله اینکه میگفت ماله کارت گرافیکشه اما من نمیدونم
میخاستم ببینم اگه میشه اپدایتشو دانلود کرد و با فلش ریخت ،از کجا باید دانلود کنم
ممنونم

imi imi
08-12-2010, 21:03
سلام من دستگاه رو دادم برام اپدیت lt کردن ولی یه سوال هست اونم اینکه این lt رو بریزیم ظاهر داشبورد هم عوض میشه در واقع من به یارو گفتم فریمور جدید رو بریزه ولی الان ورژن و ظاهر داشبورد عوض شده یعنی آپدیت داشبورد رو ریخته یا فریمور؟

A.N.A.P
08-12-2010, 21:56
هر دو احتمالا

sascovach
09-12-2010, 20:26
دوستان من هم lt+ دادم نصب کردن هم داشبورد جدید
ورژن داشبوردم 2.0.12416.0
حالا که می خوام وارد لایو بشم میگه یه آپدیت جدید هست که باید آپدیت کنی، آپدیت کنم یا نه؟

ali_ranger22
09-12-2010, 21:28
دوستان من هم lt+ دادم نصب کردن هم داشبورد جدید
ورژن داشبوردم 2.0.12416.0
حالا که می خوام وارد لایو بشم میگه یه آپدیت جدید هست که باید آپدیت کنی، آپدیت کنم یا نه؟

آره یه شش مگی بود که منم با سلام و صلوات آپدیت کردم مشکلی پیش نیومد
آپ کن نترس

hps2142
09-12-2010, 23:32
سلام دوستان . میخواستم بدونم فریمور جدید اومده که بشه nfs و fable 3 رو بازی کرد ؟

Quantum2012
09-12-2010, 23:34
سلام دوستان . میخواستم بدونم فریمور جدید اومده که بشه nfs و fable 3 رو بازی کرد ؟

بله +LT .......

kiuna
10-12-2010, 13:00
من روی درابوم lt نصب بود که برای انلاین مشکل نداشته باشم
درایوم هم چون از این سری هایی بود که تراشیده میشد فکر می کنم lite on بود
حالا اشتباهی با بازی nfs و اپدیتش به مشکل برخوردم و نمی تونم اجرا کنم
می خوام دوباره به LT برگردونم
لینک دانلود LT رو می خواستم

.Behnam.
10-12-2010, 14:31
LT که چیزی نیست که بشه دانلودش کرد ... باید دستگاه رو باز کنن ... یه مشت تغییرش بدن .... اون آپدیت داشبورده که میشه دانلود کرد... شما هم برای اینکه بتونی NFS Hot Pursuit و AC Brotherhood و Fabel III رو بازی کنی باید LT+ رو نصب کنی ... ولی کار سختیه ... ببر بیرون ...

kiuna
10-12-2010, 14:40
LT که چیزی نیست که بشه دانلودش کرد ... باید دستگاه رو باز کنن ... یه مشت تغییرش بدن .... اون آپدیت داشبورده که میشه دانلود کرد... شما هم برای اینکه بتونی NFS Hot Pursuit و AC Brotherhood و Fabel III رو بازی کنی باید LT+ رو نصب کنی ... ولی کار سختیه ... ببر بیرون ...

اخه دفعه قبلی که LT ریخته بودم دیدم اون تعمیرکاره با یه فلش مموری LT رو نصب کرد
پس باید ببرم بیرون؟ !چقدر میگیرن ؟
این فوتبال PES 2011 رو روی کنسول پسرعموم اجرا نمیشه
اما اون اصل اپدیت نکرده به lt مشکل اون چیه ؟

panther99
10-12-2010, 16:02
این LT+ روی اسیمها هم بدون دردسر جواب میده دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هزینه آپدیت چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هر چند وقت یه بار واسش آپدیت میاد و با آپدیت چه قابلیتهایی به دستگاه اضافه میشه ؟؟؟؟؟؟؟

hps2142
10-12-2010, 16:19
یه سوال دیگه .. این +lt جدید مشکل بن شدن و این جور چیزا رو داره ؟ یعنی فقط میتونه بازی های ap 2.5 رو اجرا کنه یا اینکه از بن شدنم جلوگیری میکنه ؟

ehsan 360
10-12-2010, 16:40
ديگه هيچ مشكلي از لحاظ بن شدن و ساير موارد نخواهيد داشت

ali_ranger22
10-12-2010, 16:44
بچه ها الان یه پچ دیگه اومده 44 مِگه
قضیش چیه ؟ این یکی رو می ترسم آپدیت کنم !

Quantum2012
10-12-2010, 20:57
بچه ها الان یه پچ دیگه اومده 44 مِگه
قضیش چیه ؟ این یکی رو می ترسم آپدیت کنم !

سلام علی جان....

چه پچی؟؟:31: بعضی بازی ها رو اجرا میکنی برای لایو بازی کردن نیاز به آپدیت شدن دارند که هیچ خطری نداره...

اگه موقع وصل شدن به محیط لایو دستور آپدیت میاد بهتره انجام ندی!! شاید درجا بن شدی:31:

یا حق :)

ali_ranger22
10-12-2010, 21:45
سلام علی جان....

چه پچی؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی بازی ها رو اجرا میکنی برای لایو بازی کردن نیاز به آپدیت شدن دارند که هیچ خطری نداره...

اگه موقع وصل شدن به محیط لایو دستور آپدیت میاد بهتره انجام ندی!! شاید درجا بن شدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا حق :)موقع بازی ها که آره
اینو کنسل کردمش یعنی نزاشتم آپ کنه
بعد با صلوات و اینا دوباره وصل شدم به لایو و دیگه هم چین پیامی هم نداد و یه ساعتی Black Ops زدم :دی

motahar007
11-12-2010, 13:06
سلام
من امروز نید فور اسپید جدیده رو داخل دستگاه گذاشتم که پیغام آپ دیت داد و من هم آپ کردم.....
ولی بازی رو نخوند و این ارور رو داد:
THIS DICK IS UNREADABLE
بعد فهمیدم که دو تا آپ دیت رو قبل از این باید نصب می کردم update kinekt advanture , update kinekt animal حالا من باید چی کار کنم که بتونم این بازی رو انجام بدم
چه جوری میشه دستگاه رو به حالت قبل از آپ دیت برگردونم تا اول update kinekt advanture , update kinekt animal رو نصب کنم بعد بازی رو بذارم و از توی بازی آپ دیت رو نصب کنم لطفا یه راهنمایی کنید . دستتون درد نکنه
خواهش میکنم یک نفر یک راهی به من نشون بده .............

aha2012
11-12-2010, 13:14
سلام
من امروز نید فور اسپید جدیده رو داخل دستگاه گذاشتم که پیغام آپ دیت داد و من هم آپ کردم.....
THIS DICK IS UNREADABLE
بعد فهمیدم که دو تا آپ دیت رو قبل از این باید نصب می کردم update kinekt advanture , update kinekt animal حالا من باید چی کار کنم که بتونم این بازی رو انجام بدم
چه جوری میشه دستگاه رو به حالت قبل از آپ دیت برگردونم تا اول update kinekt advanture , update kinekt animal رو نصب کنم بعد بازی رو بذارم و از توی بازی آپ دیت رو نصب کنم لطفا یه راهنمایی کنید . دستتون درد نکنه
داداش اصلا به لایو وصل نشو که بن میشی.الان دستگاهت فلگ شده
باید بدی بیرون برات فریمور جدیدو بریزن.(LT+)

starpars
11-12-2010, 15:52
سلام
THIS DICK IS UNREADABLE
فريمور درايوت LT بود؟
ديگه كار از كار گذشت با وصل شدن به لايو احتمالا در آينده بن ميشي

MILIN3M
11-12-2010, 23:19
یه سوال قیل از ریختن التی پلاس داشبوردو اپدیت کنیم؟؟؟
میشه لینکه اپدیتو بدید تو پست اول نیست

Layken
12-12-2010, 00:45
یه سوال قیل از ریختن التی پلاس داشبوردو اپدیت کنیم؟؟؟
میشه لینکه اپدیتو بدید تو پست اول نیست
بله اول اپدیتش کن بعد .التی رو بریز...