ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

sony_W810i
28-07-2011, 12:06
سلام به تمامی برادران گلم توروخدا زود کمکم کنید خیلی ضروریه اخیرن بازی کا واسه اکس باکسم خریدم مافیا 2 بود بعد اون تا حالا بازی نخریدم پریروز رفتم دیرت 3 وال.ای.نویر خریدم میزارم رو استگاه پلی دی وی دی میاره نمیخونه امروز اخرین داپبردم که مال 2011 هست ریختم داشبردش عوض شد اما بازی ها رو نمیخونه زنگ زدم نکست جن گفت باید بازس کنید نمیدونم چی روش نصب کنی فک کنم (ال.تی) هستش این ال تی چیه ؟ مشکلش همینه؟ لطف کنید مرحله به مرحله بهم اموزش بدید چطوری خودم درستش کنم میخام خودم انجامش بدم نمیتونم بفرستم بیرون ممنون میشم زود جواب بدید...تورو خدا جواب بدید

احتمالاً LT شما قدیمی بوده و با آپدیت پریده. به هر حال شما الان باید LT1.9 مربوط به درایو خودتو نصب کنی. بسته به اینکه مدل درایوت چی باشه روش ریختنش فرق می کنه. اما تو سایت زیر میتونی آموزش و فایل های مورد نیاز رو پیدا کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yadam.nemiad
28-07-2011, 14:58
سلام به همه

من اسلیم 0225 کپی خور کردم داشبوردم 12256 (یه همچین چیزی) هست میخواستم بدونم الان همه بازیهایی که اومده رو بدون مشکل میتونم اجرا کنم(آپدیتهای تو بازیارو نصب کنم ) و همچنین میتونم داشبوردمو آپدیت کنم به آخرین داشبورد .
البته قید بازیهای ap2.5 زدم فعلا اگه درست بگم نمیشه با lt1.9 اونارو بازی کرد

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

ramin_lonelyboy
29-07-2011, 11:33
سلام به برادران گلم بهترین ال تی برای اینکه کل بازی ها مخصوصا بازی های جدیدو اجرا کنه 1.9 هستش؟؟فرق داشبرد 13599 با2.0.12625 دقیقا در چی هستش ؟؟ شکل داشبرد تو این دوتا فرق داره؟؟ممنون میشم جواب این دو سوالمو بدید

S0R3N4
31-07-2011, 13:56
آخرین ورژن چنده؟
مشکل آپدیت به آخرین ورژن حل شده؟؟؟؟
ورژن داشبورد من : 2.0.12625.0

kamyab.p
31-07-2011, 20:25
با ارض سلام به تمام دوستان من یک xbox 360 arcade دارم و من برای اولین با با ADSL به اینترنت توست xbox 360 وصل شدم بعد از کانکت شدن با یک پیغام رو به رو شدم که نوشته بود باید کنسولم اپدیت بشه من هم اپدیت کردم بعد از اپدیت هیچ بازی ای رو به غیر از بازی های اورجینال پخش نمیکنه لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان کامیاب.

kamyab.p
31-07-2011, 20:39
LT+1.9 یعنی چی؟؟؟؟

kamyab.p
31-07-2011, 23:58
با ارض سلام به تمام دوستان من یک xbox 360 arcade دارم و من برای اولین با با ADSL به اینترنت توست xbox 360 وصل شدم بعد از کانکت شدن با یک پیغام رو به رو شدم که نوشته بود باید کنسولم اپدیت بشه من هم اپدیت کردم بعد از اپدیت هیچ بازی ای رو به غیر از بازی های اورجینال پخش نمیکنه لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر فراوان کامیاب.

aha2012
01-08-2011, 19:16
با تشکر فراوان کامیاب.
نباید آپدیت میکردی
باید ببری کنسولتو بیرون برات lt+ 1.9 بریزن.درست میشه

kamyab.p
02-08-2011, 12:16
lt+1.9 یعنی چی؟؟

kamyab.p
02-08-2011, 13:54
نباید آپدیت میکردی
باید ببری کنسولتو بیرون برات lt+ 1.9 بریزن.درست میشه
من xbox 360 arcade دارم میشه برام لینک دانلودش رو بفرستی بعد اگر این کار رو کنم به xbx من اسیبی نمیرسه؟؟؟؟

p3yman_xl
02-08-2011, 15:55
لیست بازی های دارای قفل ap 2.5 :

Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2

آپدیت جدید AP 2.5 هنوز منتشر نشده و باید منتظر موند.

lt+1.9 یعنی چی؟؟ نوعی میان افزار Firmware است که بر روی درایو کنسول نصب شده و سبب اجرای بازی های کپی + عدم شناسایی کنسول کپی خور شده شما در محیط لایو میگردد.

siavash2death
03-08-2011, 15:45
کنسول شما به اینترنت وصل هست..؟
این آپدیت اجباری هست که میخواید انجام بدین

فعلا هر کس به لایو وصل بشه یک اپدیت اجباری براش میاد که -- رو میپرونه و باید دوباره -- کنی به احتمال زیاد این اپدیت تو بازی های آینده هم هست و هیچ بعید نیست دوباره -- بپره..

من متاسفانه این کار رو کردم. برای اولین بار هم بود که وصل می شدم. حالا هیچ بازی ای رو نمیاره!! باید بدم دوباره هکش کنند؟

Abolfazl_Real
03-08-2011, 21:28
من متاسفانه این کار رو کردم. برای اولین بار هم بود که وصل می شدم. حالا هیچ بازی ای رو نمیاره!! باید بدم دوباره هکش کنند؟

شما بدید براتون lt+ 1.9 رو بریزن با آپدیت داشبرد جدیده درست میشه
حداکثر 10 تا 15 تومن خرجشه

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

لیست بازی های دارای قفل ap 2.5 :

Fable III
Assassin's Creed Brotherhood
Halo Reach
Call of Duty: Black Ops
Need for Speed Hot Pursuit
Call of Duty : Modern Warfare 2

آپدیت جدید AP 2.5 هنوز منتشر نشده و باید منتظر موند.

نوعی میان افزار Firmware است که بر روی درایو کنسول نصب شده و سبب اجرای بازی های کپی + عدم شناسایی کنسول کپی خور شده شما در محیط لایو میگردد.

این بازی هایی رو که گفتید با این lt+ 1.9 و آپدیت داشبرد جدیده (و خود بازی هم اگه پچ شده باشه) هم اجرا نمیشن؟

.:PAR3A:.
03-08-2011, 21:36
نه خیر به خاطر این که AP2.5 ریکد شده دیگه اجرا نمیشن ، اما LT+ 1.91 در راهه که بدون نیاز به دوباره پچ کردن و رایت کردن دیسک این بازی ها اجرا میشن...

migmig64
04-08-2011, 10:48
سلام
بچه ها من ایکس باکسمو با فلش آپدیت کردم الان که هر بازی رو میذارم پلی دی وی دی میده باید چیکار کنم
اگه کسی میدونه خواهش میکنم راهنماییم کنه دارم میمیرم

aha2012
04-08-2011, 11:02
سلام
بچه ها من ایکس باکسمو با فلش آپدیت کردم الان که هر بازی رو میذارم پلی دی وی دی میده باید چیکار کنم
کی آپدیتو گرفتی؟
اگه تازگیا آپدیت کردی باید بهت بگم که کنسولتو باید ببری بیرون برات lt+ 1.9 بریزن.اونموقع درست میشه:20:

04-08-2011, 11:04
سلام
باید بدین بیرون واستون LT+ 1.9 بریزن ، البته بهتره که صبر کنین تا LT+ 1.91 بیاد که دوبار خرج نکنین...
خودتون هم اگه یه کم کار فنی کردین + حوصله ور رفتن با کامپیوتر رو دارین میتونین بریزین (یه کم ریسک داره)

migmig64
04-08-2011, 16:32
کی آپدیتو گرفتی؟
اگه تازگیا آپدیت کردی باید بهت بگم که کنسولتو باید ببری بیرون برات lt+ 1.9 بریزن.اونموقع درست میشه:20:
مرسی عزیزم
فقط من از کاشونم کاشون فکر نمیکنم کسی بریزه باید برم تهران بریزم

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

باید بدین بیرون واستون LT+ 1.9 بریزن ، البته بهتره که صبر کنین تا LT+ 1.91 بیاد که دوبار خرج نکنین...
خودتون هم اگه یه کم کار فنی کردین + حوصله ور رفتن با کامپیوتر رو دارین میتونین بریزین (یه کم ریسک داره)
مرسی:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::t humbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

04-08-2011, 18:53
توی شهرستان به نظرم خودتون بریزین هم بد نیس ، چون ال تی چیزیه که بروز باشه خوب بد نیست و لایو هم حال میده : دی
و به هر حال بار اول رو بریزین دفعات بعدی هم خودتون میریزین و نیازی ندارین که باز صبر کنین تا گذرتون که به تهران افتاد برین بدین که ال تی بریزن...
توی شهر ما هم هیچکی LT+ نمیریزه ، به خاطر همین من خودم ریختم و دفعات بعدی هم خودم میریزم : دی

A.N.A.P
04-08-2011, 19:09
شهر شما کجاس ؟:20:

migmig64
05-08-2011, 11:31
توی شهرستان به نظرم خودتون بریزین هم بد نیس ، چون ال تی چیزیه که بروز باشه خوب بد نیست و لایو هم حال میده : دی
و به هر حال بار اول رو بریزین دفعات بعدی هم خودتون میریزین و نیازی ندارین که باز صبر کنین تا گذرتون که به تهران افتاد برین بدین که ال تی بریزن...
توی شهر ما هم هیچکی LT+ نمیریزه ، به خاطر همین من خودم ریختم و دفعات بعدی هم خودم میریزم : دی
میشه منو راهنمایی کنی چه طور بریزم آخه تا حالا نریختم بار اولمه بلد نیستم در جلو کنسول رو برداشتم درایورم از نوع هیتاچیه
از خجالتت در میام:31:

hessam2006
05-08-2011, 12:02
آقا من دستگاه xbox 360 elite liton امروز بردم آپدیت کردن

از کجا میشه فهمید کدوم lt نصب هست ؟
الان تعمیر کارها lt چی نصب میکنن ؟
توپ خونه بردم

05-08-2011, 13:01
میشه منو راهنمایی کنی چه طور بریزم آخه تا حالا نریختم بار اولمه بلد نیستم در جلو کنسول رو برداشتم درایورم از نوع هیتاچیه
از خجالتت در میام:31:
واسه ی درایو Lite-On توی فروم آموزش هست ، اگه انگلیسیتون خوبه از توی آموزش خود جانگل فلشر میتونین بریزین ، ولی به نظرم شاید بهتر باشه که بدین بیرون واستون بریزن...

migmig64
05-08-2011, 19:02
واسه ی درایو Lite-On توی فروم آموزش هست ، اگه انگلیسیتون خوبه از توی آموزش خود جانگل فلشر میتونین بریزین ، ولی به نظرم شاید بهتر باشه که بدین بیرون واستون بریزن...
mer3oo0oo jigar

ALI.CHAVOSHI
16-08-2011, 08:45
سلام به همگی:20:

واسه اجرای بازی NFS HOT PURSUIT چه آپدیتی رو باید دانلود کنم؟

قبلا بازی رو اجرا میکرد ولی نمیدونم چرا الان کار نمیکنه؟!!!!:41:

ممنون میشم جواب بدین :20::40:

s.j-rez
16-08-2011, 09:39
سلام به همگی:20:

واسه اجرای بازی NFS HOT PURSUIT چه آپدیتی رو باید دانلود کنم؟

قبلا بازی رو اجرا میکرد ولی نمیدونم چرا الان کار نمیکنه؟!!!!:41:

ممنون میشم جواب بدین :20::40:
ببینید احتمالا شما داشبردتو آپدیت کردی و قفل Ap2.5فعال شده..........خوب ما کلا توصیه میکنیم شما خودت lt+1.91رو بریز وداشبرد13599اینم آموزش:

البته با پچ بازی هم درست میشه ولی کلا میخوای راحت باشی بریزش

Honradez
21-08-2011, 21:34
سلام.

من ايکس باکس رو وصل کردم به اينترنت و آپديت شد. منتها الان که روشنش کردم ديدم که چهارتا چراغ روي خود ايکس باکس قرمز شده و صفحه توي تلويزيون نمياد. (مدل Arcade هستش.)

چيکار کنم؟

shab_2008
21-08-2011, 22:01
سلام.

من ايکس باکس رو وصل کردم به اينترنت و آپديت شد. منتها الان که روشنش کردم ديدم که چهارتا چراغ روي خود ايکس باکس قرمز شده و صفحه توي تلويزيون نمياد. (مدل Arcade هستش.)

چيکار کنم؟

سلام

مشکل از کابل AV هست!

کابل AV رو ببینید درست وصل شده یا نه؟

Honradez
21-08-2011, 22:31
با HDMI وصله

shab_2008
21-08-2011, 23:22
با HDMI وصله

با کابل AV هم همین مشکل رو دارین؟

یک بار به طور کامل تمام کابل ها و هارد رو جدا کرده و دوباره وصل کنید ( ایندفعه با کابل AV) و کنسول رو دوباره روشن کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!؟

اگر حل نشد ممکنه مشکل سخت افزاری و اشکال در سیستم کولینگ کنسول باشه!

7248
22-08-2011, 14:16
اگه آپدیت کنیمX BOX360 slim از کپی خور بیرون می یاد یا نه؟

7248
22-08-2011, 14:17
اگه xbox 360 slim رو آپدیت کنم از کپی خور بیرون می یاد یا نه ؟

viper.shahryar
23-08-2011, 15:56
یک سوال ... اگه این اپدیت اخری رو بریزیم بن که نمیشیم؟

Honradez
24-08-2011, 22:51
با کابل AV هم همین مشکل رو دارین؟

یک بار به طور کامل تمام کابل ها و هارد رو جدا کرده و دوباره وصل کنید ( ایندفعه با کابل AV) و کنسول رو دوباره روشن کنید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!؟

اگر حل نشد ممکنه مشکل سخت افزاری و اشکال در سیستم کولینگ کنسول باشه!
فرقي نکرد.

بعد مگه ميشه اشکال سخت افزاري باشه؟ من فقط آپديت کردمش اونم بشکلي خيلي نرمال و از طريق خود ايکس باکس.

shab_2008
24-08-2011, 23:27
فرقي نکرد.

بعد مگه ميشه اشکال سخت افزاري باشه؟ من فقط آپديت کردمش اونم بشکلي خيلي نرمال و از طريق خود ايکس باکس.

من گفتم ممکنه!

این ارور گنگی هست! علل مختلفی براش توی سایت های مختلف ذکر شده!

البته ممکنه فایل آپدیت شما مشکل داشته یا یه اشکال در کش کنسول به وجود اومده باشه که نیاز به flush کردن کش داره! این Flush با اون Flash فرق فوکوله و منظور پاک کردن قسمتی از حافظه و مرتب سازی اونه !

برای این منظور این کارو که میگم انجام بدین تا کنسول یه بار flush بشه بعد ببینن مشکلتون حل میشه :

1:کنسول رو خاموش کنید

2: دکمه SYNC ( این دکمه بر روی کنسول ودر نزدیکی اسلات مموری کارت قرار داره) رو نگه دارید. منظور این دکمه هست :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3: در حالی که دکمه SYNC رو نگه داشتین دکمه پاور کنسول رو بزنید تا کنسول روشن بشه.

4: دکمه SYNC رو بازهم نگه دارین تا کنسول کاملا بوت بشه

5:زمانی که برای اولین بار کنسول بوت شده اگر فایل ناقصی (آپدیت) یا اطلاعات مشکل داری بر روی کنسول بوده باشه و باعث مشکل دار شدنش شده باشه بایدflush شده باشه و کنسول به راحتی بالا بیاد!

Honradez
25-08-2011, 20:45
من گفتم ممکنه!

این ارور گنگی هست! علل مختلفی براش توی سایت های مختلف ذکر شده!

البته ممکنه فایل آپدیت شما مشکل داشته یا یه اشکال در کش کنسول به وجود اومده باشه که نیاز به flush کردن کش داره! این Flush با اون Flash فرق فوکوله و منظور پاک کردن قسمتی از حافظه و مرتب سازی اونه !

برای این منظور این کارو که میگم انجام بدین تا کنسول یه بار flush بشه بعد ببینن مشکلتون حل میشه :

1:کنسول رو خاموش کنید

2: دکمه SYNC ( این دکمه بر روی کنسول ودر نزدیکی اسلات مموری کارت قرار داره) رو نگه دارید. منظور این دکمه هست :

3: در حالی که دکمه SYNC رو نگه داشتین دکمه پاور کنسول رو بزنید تا کنسول روشن بشه.

4: دکمه SYNC رو بازهم نگه دارین تا کنسول کاملا بوت بشه

5:زمانی که برای اولین بار کنسول بوت شده اگر فایل ناقصی (آپدیت) یا اطلاعات مشکل داری بر روی کنسول بوده باشه و باعث مشکل دار شدنش شده باشه بایدflush شده باشه و کنسول به راحتی بالا بیاد!

نشد.

(ولي بسيار ممنون از اينکه راهنمايي ميفرماييد.)

shab_2008
25-08-2011, 20:49
نشد.

(ولي بسيار ممنون از اينکه راهنمايي ميفرماييد.)

ای بابا !:31:

خواهش میکنم.

شما دکمه SYNC رو از مرحله اول تا مرحله 5 باید نگه دارینا ! یعنی نباید تا زمانی که کنسول بوت نشده و تصویر نیومده دکمه رو رها کنید! بهتر بگم از اول که کنسول خاموشه تا کنسول رو که روشن میکنید و تصویر میاد باید دستتون روی این دکمه باشه! آیا این کارو کردین؟

S.J-REZ2
26-08-2011, 08:44
اگه xbox 360 slim رو آپدیت کنم از کپی خور بیرون می یاد یا نه ؟
اگهLT+1.9یا1.91داشته باشی مشکلی پیش نمیاد

S.J-REZ2
26-08-2011, 08:46
یک سوال ... اگه این اپدیت اخری رو بریزیم بن که نمیشیم؟
نه داشبرد که ادمو بن نمیکنه فقط اگه 1.91نداشته باشی و بری لایو بن میشی

leecher
26-08-2011, 14:11
اگهLT+1.9یا1.91داشته باشی مشکلی پیش نمیاد

دوست عزیز برای آپدیت اسلیم
باید از همین آموزش استفاده کنیم:؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد داشبورد من چجوری بفهمم برای من کدوم نسخست؟
آخریش همینه:؟؟

و سوال سوم

ترتیب نصب داشبورد و فرمویر مهمه؟!
اصلا می تونم داشبورد تنها رو بریزم ؟ همون لینک بالایی؟

leecher
26-08-2011, 14:22
پاک شود
.....................

Honradez
27-08-2011, 00:26
ای بابا !:31:

خواهش میکنم.

شما دکمه SYNC رو از مرحله اول تا مرحله 5 باید نگه دارینا ! یعنی نباید تا زمانی که کنسول بوت نشده و تصویر نیومده دکمه رو رها کنید! بهتر بگم از اول که کنسول خاموشه تا کنسول رو که روشن میکنید و تصویر میاد باید دستتون روی این دکمه باشه! آیا این کارو کردین؟

بله اينکارو کردم ولي متاسفانه درست نشد.

hamed72
29-08-2011, 14:40
سلام دوستان گرامی
خسته نباشید
بنده اطلاعات چندانی ندارم.ممنون میشم راهنمایی ام بکنید.
راستش من دیروز Le Tour de France 2011 رو خریدم و الان که توی دستگاه میگذارم و می زنم که اجرا بشه میگه که باید دستگاه آپدیت بشه و دکمه yes و no آپدیت میاد.من دیسک رو خارج کردم.ورژن داشبوردم هم 2.0.8955.0 هست و دستگاه هم کپی خور شده.میخواستم ببینم اگر من دستگاه رو به نت وصل کنم و آپدیت های زیر رو انجام بدم کپی خور دستگاه می پره یا من بن میشم؟
* آپدیت برای پخش فایل های تصویری (mkv , avi , ....)
* آپدیت داشبورد (ترجیحا کدوم ورژن؟)

در ضمن اگر فیفا 12 بیاد برای آپدیت من همین مشکل رو خواهم داشت؟

ممنون از سایت فوق العاده تون
یا علی

S.J-REZ2
29-08-2011, 15:57
سلام دوستان گرامی
خسته نباشید
راستش من دیروز Le Tour de France 2011 رو خریدم و الان که توی دستگاه میگذارم و می زنم که اجرا بشه میگه که باید دستگاه آپدیت بشه و دکمه yes و no آپدیت میاد.من دیسک رو خارج کردم.ورژن داشبوردم هم 2.0.8955.0 هست و دستگاه هم کپی خور شده.میخواستم ببینم اگر من دستگاه رو به نت وصل کنم و آپدیت های زیر رو انجام بدم کپی خور دستگاه می پره یا من بن میشم؟

یا علی
ببینید کلا از این به بعد احتمالا همه ی بازی ها این آپدیت آخری رو میخواد....مثل اینکه شما هم میخواید برید لایو من کلا توصیه میکنم داشبرد135999رو باlt+1.91بریزید کلا راحت میشید میریرد.......یه عالمه دردسرم نمیکشید
بله اگه الان برید لایو و آپدیت کنید کپی خور دستگاه میپره
اگه ماهرید بیاید1.91رو بریزید پولتونم تو جیبتون میمونه اگه هم نه بدید بیرون براتون بریزن بگید برامlt+1.91رو با داشبرد13599بریزند
بله دیگه آگه1.91نریزید و آپدیت بخواد میمونید

A.N.A.P
01-09-2011, 02:45
سلام دوستان گرامی
خسته نباشید

یا علی

آشعال ترین بازی همین Le tour de France هست . توصیه میکنم اصلا واسه این بازی پول ندین !
ببخشید ربطی نداشت :دی

pinky
01-09-2011, 22:23
من بعضی‌ Madden NLF ۲۰۱۲ ریختم،می‌خواست update کنه ،فایل‌های update اکسترک کرد و بعد ریست شد و بعدش که اومد اپلای کنه updeta رو ارو داد گفت update نمیتونه از روی سی‌دی بخونه. الان برای این که سیستم بتونم بیرم بالا چی‌ کار باید به کنم؟ درضمن کاری که دوستان در چند پست قبلی‌ توضیح داده بودن ( دکم سینس ) کار نکرد

S.J-REZ2
01-09-2011, 23:08
من بعضی‌ Madden NLF ۲۰۱۲ ریختم،می‌خواست update کنه ،فایل‌های update اکسترک کرد و بعد ریست شد و بعدش که اومد اپلای کنه updeta رو ارو داد گفت update نمیتونه از روی سی‌دی بخونه. الان برای این که سیستم بتونم بیرم بالا چی‌ کار باید به کنم؟ درضمن کاری که دوستان در چند پست قبلی‌ توضیح داده بودن ( دکم سینس ) کار نکرد
ببینید اگه میخواید راحت باشید و کل بازی هارو اجرا کنید به نظر من فرم ورlt+1.91وداشبرد13599رو بریزید(البته فقط یه بازی فعلا اجرا نمیشه)من توصیه میکنم خودتون بریزید و بیست تومن ندید بیرون.........چون ممکنه بازم یه فرم ور جدید بیاد یا...چون تازگی ها بازم ماکروسافت پدر سوخته بازی درمیاره:دی

pinky
01-09-2011, 23:37
دوست عزیز من الان سیستمم بالا نمیاد!! چی‌ کار کنم ریست بشه یا اصلا بالا بیاد؟

S.J-REZ2
02-09-2011, 08:55
دوست عزیز من الان سیستمم بالا نمیاد!! چی‌ کار کنم ریست بشه یا اصلا بالا بیاد؟
چی چی؟چه جور شد دقیقا توضیح بده.........

pinky
02-09-2011, 13:17
چی چی؟چه جور شد دقیقا توضیح بده.........

من بازی NLF خریدم،گذاشتم توی دستگاه گفت باید update بشه بعدش شروع کرد به خوندن،دقیقا فرایندی که توی ۲ پست قبلی‌ نوشتم.

update file اکسرت کردم و بعدش دستگاه ریست شد،بعدش که اومدم apply کنم update ،دستگاه گفت نمیتونه update بخونه از روی سی‌دی ، یک سی‌دی دیگه هم خریدم نشد.

الان xbox من بالا نمیاد boot نمی‌شه،توی ps۳ می‌شه با گرفتن دکمه power دستگاه ریست کرد اینجا چیزی تو این مایه‌ها نداره؟ :(

m64m64
02-09-2011, 15:00
نه داشبرد که ادمو بن نمیکنه فقط اگه 1.91نداشته باشی و بری لایو بن میشی
این 1.91 از کی اومده؟؟ من چند ماه پیش واسه اساسین کرید 2 که کنسولو آپدیت کردم دیگه کاریش نکردم تا الان.
الان می خوام به لایو متصل بشم می خوام مطمئن بشم که بن نمیشم

S.J-REZ2
02-09-2011, 18:22
این 1.91 از کی اومده؟؟ من چند ماه پیش واسه اساسین کرید 2 که کنسولو آپدیت کردم دیگه کاریش نکردم تا الان.
الان می خوام به لایو متصل بشم می خوام مطمئن بشم که بن نمیشم
نه پس اونموقع شما1.91ندارید و بایدlt+1.91رو بریزید با داشبرد13599

S0R3N4
06-09-2011, 03:56
دوستان
تو رو خدا سریعا راهنمایی کنید منو!!!!
امروز بازی NFL 12 رو خریدم
اومدم نصب کنم گفت که برای اجرای بازی باید داشبورد رو آپدیت کنیم!قبلا هم این موضوع در چندبازی قبل هم پیش اومده بود و بدون دردسر آپدیت شده بود داشبوردم!!!ولی این سری وسط کار یهو یه پیغام ارور اومده:
Can't read the update from the disc.please reinsert the disc to continue the update
if the problem persists,visit
status code:3151-335a-b800-0f00-c0000-0034
نه راه پس دارم.نه راه پیش.نه میاد بیرون.نه ادامه میده.هیچ کلیدی هم کار نمیکنه!!چکار کنم الان؟؟؟؟؟تورو خدا سریعا به دادم برسید

انگاری خیلی از دوستان هم گرفتار این شدن...

HESAM_5700
06-09-2011, 09:27
دوستان يك سوال!
اول داشبورد رو ببريم ١٣٥٩٩ بعد ال تي بزنيم ، يا برعكس ؟! ( از لحاظ فلگ و اين چيزا ميگم)

S.J-REZ2
06-09-2011, 09:28
دوستان يك سوال!
اول داشبورد رو ببريم ١٣٥٩٩ بعد ال تي بزنيم ، يا برعكس ؟! ( از لحاظ فلگ و اين چيزا ميگم)
اول فرم ور اصل بعد13599بعدlt+

HESAM_5700
06-09-2011, 09:46
اینجوری که خیلی طول میکشه :دی

من همیشه اول 13599 زدم بعد ال تی !!! برعکس بزنم از این به بعد!؟!

Fenix.
06-09-2011, 10:00
برعکس بزنی نمیشه... چون فرمویر درایو رو از 8385 و مدلای این تبدیل میکنه به 0251... اول اگه میتونی فرمویر استاک بزن ، بعدش 13599 ، بعد LT+...

S.J-REZ2
06-09-2011, 12:10
اینجوری که خیلی طول میکشه :دی

من همیشه اول 13599 زدم بعد ال تی !!! برعکس بزنم از این به بعد!؟!
نه باو برعکس چیه دقت کن به نوشتم در ظمن اینطوری احتمال فلگ هست و مثل من بن میشی اول فرم ور اصل بعد داشبرد و فرم ورlt+

shab_2008
07-09-2011, 09:12
بله اينکارو کردم ولي متاسفانه درست نشد.

شما با این کاری که میگم باید مشکلتون دیگه حل بشه!:31:

شما ابتدا هر گونه دیسکی که درونه درایو هست رو خارج کنید!

شما ابتدا فایل آپدیت آخرین داشبورد رو دانلود کنید بعد از دانلود فایل:

- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر بریزید روی یک فلش مموری و فلش مموری رو زمانی که کنسول روشن هست وصل کنید به کنسول! بعد کنسول رو خاموش کرده و طبق روش قبلی که گفتم کش رو Flush کنید! اگر این کار ساز نبود برین و جدید ترین بازی X360 که در بازار موجود هست رو بخرین و دیسکش رو داخل کنسول بزارین و کش رو Flush کنید!

اینم آخرین ورژن داشبورد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر هم فلش ندارین مهم نیست فایل آپدیت داشبورد رو از لینک زیر دانلود کنید و با کمترین سرعت ممکن (مثلا 2X )اون رو روی یک CD رایت کنیدو بعد هم ادامه کاری رو که در بالا گفتم انجام بدین!

mr-secret
07-09-2011, 15:48
سلام دوستان
من تقریبا همچین مشکلی دارم
بازی جدیدی گرفتم گفت باید اپیدست کنی و مابقی قضایا
الان من این اپدیت رو برای cd دانلود کردم lt +1.91 هم دانلود کردم
خوب الان به گفته دوستان اول باید frimware اصل رو بریزم که نمیدونم از کجا گیر بیارم و چه جوری بریزم؟
بعد 13599 بریزم و بعد lt + 1.91 مراحل درسته دوستان؟
اگه درسته ممنون میشم این بگید فریمور اصل رو از کجا گیر بیارم؟
یه سوال دیگه اینکه بعد از این مراحل کپی خور شدن که نمیپره من تازه وارد هستم برای همین میترسم برای اینجور کارها
توی شهرمون هم جایی نیسیت که بلد باشن
با سپاس

Fenix.
07-09-2011, 16:02
اول ساتای درایو رو به کامپیوتر متصل کنین و از طریق جانگل فلشر بگین که فرمویر درایوتون چیه...

mr-secret
07-09-2011, 16:11
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا من هستید دوست عزیز؟ :31:
اینکار رو چجوری باید انجام بدم
این واسه از یه کوه کندن هم سختره
لینک اموزیشیو لطف میکنید
مرسی

Saeed System
08-09-2011, 21:00
سلام و خسته نباشید.

من داشبوردم آخرین آپدیت که تو صفحه اول همین تاپیکه بود..

بعد همین الان وصل کردم به اینترنت و ایکس باکس گیر داد که باید آپدیت بشه منم به داداشم گفتم گفت بکن ببینیم چی میشه

خلاصه زدیم آپدیت شد و چند بار ریست و 2 باره آپدیت خلاصه تموم شد آپدیتش..

دیگه هیج بازی غیر ازجینال رو نمی خونه!!!

من فقط 2 تا بازی ارجینال دارم کینکت ادونچر و فورزا موتور اسپرت این 2 تا رو میخونه و هیچ بازی غیر ازجینال رو نمیخونه

داداشم گفت بپرسم الان چی میشه

میشه درستش کرد؟؟

خرجش چه قدره؟؟

با تشکر فراوان :11:

HESAM_5700
09-09-2011, 11:11
از توی ستینگ نگاه کن ببین ورژن داشبوردت چنده الان ! ؟

Saeed System
09-09-2011, 11:18
از توی ستینگ نگاه کن ببین ورژن داشبوردت چنده الان ! ؟

2.0.13599.0

دیگه هیچ بازی نمیخونه فقط ارجینال :41::37::45:

خرجش چه قدره؟؟ اصلا درست میشه؟؟

S.J-REZ2
09-09-2011, 11:22
2.0.13599.0

بایدlt+1.91بریزی اگه بدی بیرون20تومن میشه...خودتم کنی مجانی:دی

mehdi30nema
09-09-2011, 13:09
بچه ها خبری از LT+ 2.0 نشد ؟

S.J-REZ2
09-09-2011, 13:10
بچه ها خبری از LT+ 2.0 نشد ؟
c4evaداره روش کار میکنه ولی هنوز نیومده

amirhr
09-09-2011, 17:38
سلام
عزيزان من زياد سر رشته ندارم از اين قضايا اما کلاً update جديد ميتونه بازی fable 3 رو اجرا کنه يا نه؟
update قبلی که دارم بازی رو که ميزارم ميره داخل وارد 1 صفحه سياه ميشه & ديگه هيچی
لطفاً اگر اين امکان هست لينک update رو بديد & موضوع ديگه اينکه اگر update جديد رو نصب کنم باز هم بازی های کپی رو ميخونه يا نه
لطفاً راهنماييم کنيد، با تشکر

S.J-REZ2
09-09-2011, 19:02
سلام
عزيزان من زياد سر رشته ندارم از اين قضايا اما کلاً update جديد ميتونه بازی fable 3 رو اجرا کنه يا نه؟
update قبلی که دارم بازی رو که ميزارم ميره داخل وارد 1 صفحه سياه ميشه & ديگه هيچی
لطفاً اگر اين امکان هست لينک update رو بديد & موضوع ديگه اينکه اگر update جديد رو نصب کنم باز هم بازی های کپی رو ميخونه يا نه
لطفاً راهنماييم کنيد، با تشکر
ببینی اگه میخوای بی مشکل سر کنی بده بیرون بگو واست داشبرد13599رو باlt+1.91(برای اسلیم1.92)بریزند خیلی از مشکلاتت حل میشه فقط دو سه بازی میمونه که برای اون باید منتطرlt+2باشی

Saeed System
10-09-2011, 12:24
2.0.13599.0

دوستان من امروز با داداشم رفتم توپخونه و ایکسباکس رو دادیم lt+1.91 بریزه...بعد ریخت...

می خواستم اونجا تست کنم و گفت تست کردیم همه چیز رو میخونه ...

الان اومدیم خونه نه سری call of duty blackops & mw2 میخونه و نه fable 3 !!

مگه lt+1.91 نباید اینارو بخونه؟؟؟

S.J-REZ2
10-09-2011, 12:27
دوستان من امروز با داداشم رفتم توپخونه و ایکسباکس رو دادیم lt+1.91 بریزه...بعد ریخت...

می خواستم اونجا تست کنم و گفت تست کردیم همه چیز رو میخونه ...

الان اومدیم خونه نه سری call of duty blackops & mw2 میخونه و نه fable 3 !!

مگه lt+1.91 نباید اینارو بخونه؟؟؟
نه مشکلی نیست نگران نباش ولی باید بازی هارو دوباره بخری باید بگی متناسب با1.9برات پچ کنه

Saeed System
12-09-2011, 08:24
نه مشکلی نیست نگران نباش ولی باید بازی هارو دوباره بخری باید بگی متناسب با1.9برات پچ کنه

مرسی از توجهتون :11:

یعنی الان تو بازار بازی call of duty black ops برای 1.9 پچ شده و دوباره دارن میفروشن؟؟

چون داداشم می خواد بره بخره یعنی منظورم اینه که آماده هستش یا اینکه باید بگیم برامون رایت کنن؟؟

خود شما الان این blacops رو دارید بازی میکنید؟

بعد الان داشبورد من 13599 ورژنش....شاید برای من رو LT+1.91 نکردن و دروغ گفتن ؟؟

ممنون میشم منو روشن کنید من خیلی گیج میزنم ....:11:

آخه من و برادرم وقتی از بازار برگشتیم خونه گفتیم آخجون الان میریم بلک اوپس بازی م یکنیم 2 نفره بعد دیدیم

اصلا نمیخونه و ارور میده مدرن وافار 2 هم همینطور و fabel 3 هم همینطور...

S.J-REZ2
12-09-2011, 08:48
مرسی از توجهتون :11:

یعنی الان تو بازار بازی call of duty black ops برای 1.9 پچ شده و دوباره دارن میفروشن؟؟

چون داداشم می خواد بره بخره یعنی منظورم اینه که آماده هستش یا اینکه باید بگیم برامون رایت کنن؟؟

خود شما الان این blacops رو دارید بازی میکنید؟

بعد الان داشبورد من 13599 ورژنش....شاید برای من رو LT+1.91 نکردن و دروغ گفتن ؟؟

ممنون میشم منو روشن کنید من خیلی گیج میزنم ....:11:

آخه من و برادرم وقتی از بازار برگشتیم خونه گفتیم آخجون الان میریم بلک اوپس بازی م یکنیم 2 نفره بعد دیدیم

اصلا نمیخونه و ارور میده مدرن وافار 2 هم همینطور و fabel 3 هم همینطور...
بله ببینید ما6تا بازیap2.6داریم که ماکروسافت اون قفل رو به کار برده تا ما نتونیم بازی کنیم و آفلاین فلگ بشیم....ما هم کار های مختلفی کردیم که مشکل حل بشه مثل این1.91
حالا هر چی آره بازی هایی که با1.9پچ شده باشن زیاده چون اصلا1.91نیاز به پچ نداره و بازی که متناسب با1.9پچ شده باشه رو1.91اجرا میکنه.............
آره من بدون هیچ مشکلی بازی میکنم....
نه درست گفتن1.91رو ریختن فقط باید بازی خریدنی بگی متناسب با1.9 پچ شده باشه....
خوب امید وارم که قضیه رو گرفتی باشی و فقط برای اینکه بازی کنی برو بیرون بگو (یکی از اون 6بازی)که متناسب با1.9پچ شده بده بهت....همین...
راستی اون 6 بازی اینان
cod:black ops
cod:mw2
need for speed:hp
fable3
halo:reach
ac:brootherood
ببخشید اگه غلط املایی بود

pouyaabiboy
13-09-2011, 12:10
دوستان 2 سالی میشه x360 خریدم و فقط 3 تا بازی ( فیفا 10 و 11 و ورد کاپ ) خریدم که هیچکدومش نیازی به آپدیت نداشته
امروز دمو fifa 12 میاد گفتم ببینم لازمه واسه این بازی کنسول آپدیت بشه یا نه ؟ اگه آره کدوم فایل رو دان کنم و آموزش کامل آپدیت لطفا !!!
یه ذره ناشیم تو این زمینه پس لطفا کامل راهنماییم کنید که امشب بدون فیفا نمونیم
ممنون

Spaniuly
13-09-2011, 13:47
با تشکر از ساجد عزیز اینارم اضافه کنم که خیلی روی پچ کردن بازی های آنتی پایریسی زوم نکن کینگ جان چون این ال تی پلاس ها تمومی ندارن که! اینو پچ کنی فردا ال تی پلاس جدید بیاد باز دوباره دستگاهت اون بازی های پچ شده ات رو هم نمی خونه و باز باید متناسب با ال تی جدید پچ کنی... یه مسئله دیگه حالا که ال تی پلاس ریختی اونم 1.91 رو اصلا هوس لایو نزنه به سرت چون این ال تی پلاس کلهم مشکل داره تعداد زیادی باگ برای این ال تی پلاس گزارش شده از جمله اینکه بازی ها زیاد هنگ می کنن اصلا توی لایو امن نیست و چند تا چیز دیگه ساده بگم زودتر می گفتی که می خوای ال تی پلاس بریزی می گفتم دست نگه دار تا الان صبر کردی یه چند هفته هم روش مثه من که الان از وقتی اون آپدیت لعنتی اومد نتونستم برم لایو دست به دامن بازی های قدیمی شدم فعلا با اونا مشغولم منتظر عملی شدن جی تگ و ال تی پلاس 2 هستم

دوستان 2 سالی میشه x360 خریدم و فقط 3 تا بازی ( فیفا 10 و 11 و ورد کاپ ) خریدم که هیچکدومش نیازی به آپدیت نداشته
امروز دمو fifa 12 میاد گفتم ببینم لازمه واسه این بازی کنسول آپدیت بشه یا نه ؟ اگه آره کدوم فایل رو دان کنم و آموزش کامل آپدیت لطفا !!!
یه ذره ناشیم تو این زمینه پس لطفا کامل راهنماییم کنید که امشب بدون فیفا نمونیم
ممنون

نه نه بیخیال داداش بری لایو کلا می زنی دستگاه رو از کپی خوری می ندازی! اصلا از این شوخیا نکن فعلا با دستگاهت از 2 سال پیش اگه لایو نرفتی و ال تی پلاس جدید هم نریختی لایو اینا نری.

البته البته شما امشب می تونی بری لایو آپدیت کنی و بشینی دمو رو هم بازی کنی ولی این به قیمت این تموم میشه که امسال فیفا 12 رو اورجینال بخری اونقت می تونی بازی کنی این به این دلیله که اگه امشب لایو بری دستگاهت از کپی خوری می افته در نتیجه هر بازی که بخوای بازی کنی فقط باید دیسک اورجینالش رو بذاری تو دستگاه...

حالا انتخاب با خودته

13-09-2011, 14:05
چــــی؟؟؟ لایو دستگاه رو از کپی خوره بندازه؟؟؟ این واس چند ماه پیش بودا : دی الان برین روی LT+ 1.91 دیگه مشکلی نیست با لایو...

hessi19
13-09-2011, 15:27
کمک
خواستم demo fifa12 رو از live دانلود کنم و وقتی که دسنگاه رو به live وصل کردم یه update اومد و زدم update شد ! الان هیچ بازی رو دستگاهم اجرا نمیشه !! (وقتی بازی رو میزارم یه لوگو ایکس باکس نشون میده)

S.J-REZ2
13-09-2011, 15:40
کمک
خواستم demo fifa12 رو از live دانلود کنم و وقتی که دسنگاه رو به live وصل کردم یه update اومد و زدم update شد ! الان هیچ بازی رو دستگاهم اجرا نمیشه !! (وقتی بازی رو میزارم یه لوگو ایکس باکس نشون میده)
ببین تو الان کپی خور دستگاهت پریده(خاصیت آپدیت13599هست)باید دوباره کپی خور کنی بده بیرون بگو برامLT+1.9رو بریزن با همین حل میشه.....فقط اینکه بگو برات چک کنه فلگ شدی یا نه...اگه شده باشی دیگه نباید لایو بری

hessi19
13-09-2011, 15:50
ببین تو الان کپی خور دستگاهت پریده(خاصیت آپدیت13599هست)باید دوباره کپی خور کنی بده بیرون بگو برامLT+1.9رو بریزن با همین حل میشه.....فقط اینکه بگو برات چک کنه فلگ شدی یا نه...اگه شده باشی دیگه نباید لایو بری
ممنون..
دستگاهم رو قبلا lt+ کردم (واسه اینکه need for speed HP اجرا بشه) ولی نمی دونم 1.9 بوده یا نه!!
من کلا لایو نمیرم ..
این قیمت lt+1.9 کردن حدودا چقدره ؟

p3yman_xl
13-09-2011, 17:27
ممنون..
دستگاهم رو قبلا lt+ کردم (واسه اینکه need for speed HP اجرا بشه) ولی نمی دونم 1.9 بوده یا نه!!
من کلا لایو نمیرم ..
این قیمت lt+1.9 کردن حدودا چقدره ؟
شما lt 1.91 رو بریز بهتر هست.
هزینه اش حدودا 10-15 هستش.

Spaniuly
14-09-2011, 00:07
پارسا جان کسی که ال تی پلاس 1.91 رو نریخته باشه از کپی خوری می افته لایو رفتنی مثل اینکه عرایضم رو کامل نخوندی صحباتم با دوستی بود که از 2 سال پیش که دستگاه رو خریده جز فیفا بازی دیگه ای نکرده و هیچ آپدیتی نریخته من ایشون رو راهنمایی کردم که لایو نره

hessi جان من الان گلوی مربوطه رو جر دادم 2 ساعت انشا نوشتم الان رفتی زدی تعطیلوندی دستگاه رو بابا بیخیال! من که در جواب پویا همین صفحه قبلی گفتم که اگه ال تی پلاس بالاتر از 1.91 ندارین لایو نرین!

14-09-2011, 10:20
پارسا جان کسی که ال تی پلاس 1.91 رو نریخته باشه از کپی خوری می افته لایو رفتنی مثل اینکه عرایضم رو کامل نخوندی صحباتم با دوستی بود که از 2 سال پیش که دستگاه رو خریده جز فیفا بازی دیگه ای نکرده و هیچ آپدیتی نریخته من ایشون رو راهنمایی کردم که لایو نره

حدس میزنم (مطمئن نیستم اصلا) که اگه قبل از ریختن داشبورد هم 1.91 بریزین بازم با آپدیت به داشبورد 13599 یا 13146 ال تی + میپره... چون کلا درایو ریفلش میشه به یه 0251...

دوست عزیز الان که رفتین لایو و کپی خور پر ، میتونین از طریق این آموزش مشکل رو رفع کنید :

Spaniuly
14-09-2011, 11:35
حدس میزنم (مطمئن نیستم اصلا) که اگه قبل از ریختن داشبورد هم 1.91 بریزین بازم با آپدیت به داشبورد 13599 یا 13146 ال تی + میپره... چون کلا درایو ریفلش میشه به یه 0251...

دوست عزیز الان که رفتین لایو و کپی خور پر ، میتونین از طریق این آموزش مشکل رو رفع کنید :

پارسا حدست باید درست باشه الان کل کل مایکی با ال تی پلاس ها شروع شده اینا میان داشبورد با خاصیت ریفلش میدن از این هکر c4 نمی دونم چی چی میان این ال تی پلاس ها رو میدن الته من دیگه از لایو فعلا دور موندم نمی دونم بعد ال تی پلاس 1.91 چند تا داشبورد اومده ولی این کارای مایکی واسه بی اثر کردن خاصیت ال تی پلاس های جدیده نمی دونم کی می خوان دست از لج بازی در بیارن! ما هم بلاتکلیفیم. این جی تگ لعنتی بیاد من یکی از کنسولارو اورجینال خور می کنم اون یکی رو جی تگ لایو رفتنی دیگه خودمو واسه این دنگ و فنگ مهمون نمی کنم

14-09-2011, 11:55
(یه سوال ، چرا من تو این تاپیک نمیتونم تشکر بزنم آیا؟؟؟ :دی)
کاملا تایید میشه... الان مایکی داره تمام زورشو میزنه که یه بلایی سر LT+ ها بیاره... البته هنوز با LT+ 1.91 و داشبورد آخر یعنی 13599 مشکلی نیست... ولی باید انتظار اینو داشت که باز یه بلای دیگه توی داشبورد بعدی سر LT+ ها بیاد :دی

hessi19
14-09-2011, 12:56
hessi جان من الان گلوی مربوطه رو جر دادم 2 ساعت انشا نوشتم الان رفتی زدی تعطیلوندی دستگاه رو بابا بیخیال! من که در جواب پویا همین صفحه قبلی گفتم که اگه ال تی پلاس بالاتر از 1.91 ندارین لایو نرین!
من قبل از اینکه برم لایو و فیفا رو دانلود کنم توی تاپیک fifa12 پرسیدم و جواب دادن هیچ مشکلی پیش نمیات !!!!!!!
(پست شمارو ندیدم)
بعد بردمش که واسم lt+ update کنن . مغازه دار گفت اگه نمی خوای بازی کنی فعلا update نکن صبر کن تا gears3 بیات چون معلوم نیست gears3 روی lt+1.91 بخونه و ممکنه یه update جدیدتر بیات ...که دیگه نخوام 2بار هزینه کنم ....

وست عزیز الان که رفتین لایو و کپی خور پر ، میتونین از طریق این آموزش مشکل رو رفع کنید :
کد:
ممنون

من الان نمیدونم lt+ م چنده فقط من یه بار دادم واسم LT+ کنن اونم موقعه ای بود که need for speed HP اومده بود !!؟!؟!

Spaniuly
14-09-2011, 13:16
(یه سوال ، چرا من تو این تاپیک نمیتونم تشکر بزنم آیا؟؟؟ :دی)
کاملا تایید میشه... الان مایکی داره تمام زورشو میزنه که یه بلایی سر LT+ ها بیاره... البته هنوز با LT+ 1.91 و داشبورد آخر یعنی 13599 مشکلی نیست... ولی باید انتظار اینو داشت که باز یه بلای دیگه توی داشبورد بعدی سر LT+ ها بیاد :دی
ریسک کردن به بهای بن شدنه بلایی که سر همین بچه های خودمون هم اومده چندتاشون من سر و گوش آب دادم توی وب پیج های خارجی واسه 1.91 خیلی باگ گزارش شده که ناجور ترینش امن نبودنش توی محیط لایو هست طوری که یه راست بین میشه طرف با همین ال تی پلاس من که اصلا نمی خوام ریسک کنم به خاطر عجول بازی چون یه بار ضربه خوردم از عجله و کنسول قبلیم erase شد گرچه الان با اوکی شدن جی تگ می تونم یکیشون رو جی تگ و یکی رو اورجینال خور کنم

من قبل از اینکه برم لایو و فیفا رو دانلود کنم توی تاپیک fifa12 پرسیدم و جواب دادن هیچ مشکلی پیش نمیات !!!!!!!
(پست شمارو ندیدم)
بعد بردمش که واسم lt+ update کنن . مغازه دار گفت اگه نمی خوای بازی کنی فعلا update نکن صبر کن تا gears3 بیات چون معلوم نیست gears3 روی lt+1.91 بخونه و ممکنه یه update جدیدتر بیات ...که دیگه نخوام 2بار هزینه کنم ....
ممنون

من الان نمیدونم lt+ م چنده فقط من یه بار دادم واسم LT+ کنن اونم موقعه ای بود که need for speed HP اومده بود !!؟!؟!

حالا زیاد خودت رو ناراحت نکن تو فعلا اگه گیم اینا زیاد نداری بشین این فیفا رو دانلود کن دموش رو بازی کن حالشم ببر تازه به نظرم خیلی هم مشکلی نیست چون همه مشکلاتت با ریختن یه ال تی پلاس حل میشه (فقط امیدوارم اگه فلگ نشده باشی!) در ضمن الان دستگاهت اورجینال خوره به نظرم فیفا که بیاد سفارش یه اورجینالش رو بده تو که میگی زیاد گیم بازی نمی کنی والا به خدا ارزش داره با همین کنسولت که الان اورجینال خوره بشنی فیفا بازی کنی و با خیال راحت بری آنلاین هم بزنی از اونجایی که هم بازیت اورجیناله و هم کنسولت کلی می تونی حال آنلاین ببری فقط اگه اورجینال بخوای بخری فیفا رو بپا ریدیم کدش صفر کیلومتر باشه خیلی دیدم توی ایران بازی آنلاین می فروشن با ریدیم کد استفاده شده ایجاشو دقت کن که علاوه به 50 60 تومنی که می خوای بالای گیم اورجینال بدی یه 15 تومن اضافه نیوفته بهت بابت خریدن ریدیم کد واسه آنلاین بازی کردن منم احتمالا مثه تو امسال یکی از کنسولارو اورجینال خور کنم دیسک اورجینال بگیرم فیفا رو

hessi19
14-09-2011, 13:26
حالا زیاد خودت رو ناراحت نکن تو فعلا اگه گیم اینا زیاد نداری بشین این فیفا رو دانلود کن دموش رو بازی کن حالشم ببر تازه به نظرم خیلی هم مشکلی نیست چون همه مشکلاتت با ریختن یه ال تی پلاس حل میشه (فقط امیدوارم اگه فلگ نشده باشی!) در ضمن الان دستگاهت اورجینال خوره به نظرم فیفا که بیاد سفارش یه اورجینالش رو بده تو که میگی زیاد گیم بازی نمی کنی والا به خدا ارزش داره با همین کنسولت که الان اورجینال خوره بشنی فیفا بازی کنی و با خیال راحت بری آنلاین هم بزنی از اونجایی که هم بازیت اورجیناله و هم کنسولت کلی می تونی حال آنلاین ببری فقط اگه اورجینال بخوای بخری فیفا رو بپا ریدیم کدش صفر کیلومتر باشه خیلی دیدم توی ایران بازی آنلاین می فروشن با ریدیم کد استفاده شده ایجاشو دقت کن که علاوه به 50 60 تومنی که می خوای بالای گیم اورجینال بدی یه 15 تومن اضافه نیوفته بهت بابت خریدن ریدیم کد واسه آنلاین بازی کردن منم احتمالا مثه تو امسال یکی از کنسولارو اورجینال خور کنم دیسک اورجینال بگیرم فیفا رو
ممنون..
گیم بازی میکنم اونم زیاد . ولی افعلا نه (منتظر gears fifa callof &... هستم)
این فلگ شدن یعنی چی؟ یعنی دستگاه نابود ؟؟؟ الان یه بازی اورجینال دارم که اجرا میشه ..

S.J-REZ2
14-09-2011, 13:59
ممنون..
این فلگ شدن یعنی چی؟ یعنی دستگاه نابود ؟؟؟ الان یه بازی اورجینال دارم که اجرا میشه ..
فلگ یعنی به طور آفلاین شناسایی بشید که کپی بازید و از طریق داشبرد های جدید و بازی هایAP2.5این کار صورت میگیره...و اگه کن سول فلگ شده بره لایو به احتمال99%بن میشید

Spaniuly
14-09-2011, 13:59
ممنون..
نه بابا یه درجه هم تازه از بن شدن هم پائین تره :31: فلگ یعنی علامتگذاری می شی تا توی اولین کانکت شدن بن بشی نابود که نمیشه فقط دستگاه بن شدنی خیلی بد میشه دیگه نه آپدیت می تونی بکنی نه هیچی خیلی ضایع هست اینکه کنسول به لایو وصل نشه

14-09-2011, 14:18
فلگ یعنی به طور آفلاین شناسایی بشید که کپی بازید و از طریق داشبرد های جدید و بازی هایAP2.5این کار صورت میگیره...و اگه کن سول فلگ شده بره لایو به احتمال99%بن میشید

ساجد :||||||||||||

توی دو تا داشبورد آخری ، احتمال داره که شناخته بشه که فرمویر قبلیتون فرمویر استاک نبوده و فلگ بشین... بازی های AP2.5 هم تا جایی که میدونم هیچ ربطی ندارن... فلگ بشین تا زمانی که بن ویو شروع بشه میتونین توی لایو بمونین ، ولی بن ویو رو که شروع کنه بن میشین...

فقط دستگاه بن شدنی خیلی بد میشه دیگه نه آپدیت می تونی بکنی نه هیچی خیلی ضایع هست اینکه کنسول به لایو وصل نشه
آپدیت میشه کرد... کافیه فایلشو با پی سی دانلود کنین و بریزین رو کنسول... اما کنسول اگه بن بشه دیگه نمیتونین برین توی لایو + اگه بخواین بفروشین یه مقداری از پولشو کم می کنن...
احتمال فلگ هم اون قدرا زیاد نیست... الان اکثر کسایی که LT+ میریزن هم بدون فرمویر استاک مستقیم داشبورد رو آپ میکنن... نگران نباش...
+
توصیه من اینه که پول ندی بیرون واست LT+ بریزن ، از طریق این آموزش خودت LT+ 1.91 رو بریز ، LT+ 2.0 هم هر وخ اومد خودت میریزی :-؟؟ کار سختی نیست اصلا...

موفق باشی...

Spaniuly
14-09-2011, 15:03
آره پارسا جان ولی همین که اچیومنتات که می گیری نمیتونی توی پروفایل آنلاینت ثبت کنی نهایت ضد حاله تو فکر کن تو این دوماه 3500 تا اچیومنت گرفتم ولی چون لایو نرفتم توی پروفایل آنلاینم توی سایت لایو عدد قبلیه.

گفتی میشه با pc دانلود کرد اینکه میگی داشبورده ولی تایتل آپدیت های گیم ها رو که دیگه نمی تونی با pc دانلود کنی بریزی رو دستگاه منم از آپدیت منظورم آپدیت بازیها بود نه داشبورد!

mr_peyman5623
15-09-2011, 06:54
آپدیت جدید داشبورد در راه است

ترجمه از گوگل:
در حالی که برای بسیاری از کاربران ایکس باکس آن را فقط مانند همین دیروز به نظر می رسد که تجربه جدید ایکس باکس داشبورد بروز رسانی منتشر شد ، به تازگی توسط یکی دیگر از بروز رسانی را برای انتشار Kinect به دنبال. در حال حاضر ، در آماده سازی برای Xbox Live به اعلام این E3 گذشته ، مایکروسافت خواهد شد آزاد یکی دیگر از بروز رسانی های جدید شیک.

بروز رسانی های جدید ، تصویر زیر خواهد شد راه اندازی این سقوط با مرور محتوا سریع تر و جهت یابی سریعتر با دستورات سخنرانی Kinect بازی را فعال کنید. بهبود در داشبورد ساده تر را برای کاربران به کتابخانه همیشه در حال گسترش محتوا در ایکس باکس لایو ، از جمله رویدادهای زنده ورزشی از ESPN و یوتیوب ، در اواخر سال جاری فهرست انجام شده است.

در مورد ساختن محتوا را آسان تر و بیشتر discoverable است ، گفت : "آلبرت Penello ، مدیر بازاریابی پلت فرم. "این به بزرگی یک تغییر به داشبورد NXE شد و آن را پایه و اساس برای آینده است."

محتوا در حال حاضر به کاشی (از افتادن در خط با تلفن ویندوز 7 سبک) طراحی شده اند که به بزرگتر و راحت تر را به چنگ در حالی که با استفاده از Kinect به تقسیم شده است. منوی اصلی نشسته در بالای صفحه نمایش ، تقسیم به دسته های کلی از قبیل اجتماعی ، بازی و موسیقی ، که همه به راحتی می توان با فرامین صوتی قابل دسترسی ، که Penello می گوید : بهبود قابل توجهی در بروز رسانی های جدید دیده می شود.

خوانندگان هوشیار متوجه خواهد شد که یکی از دسته های منو بینگ مایکروسافت تصمیم گرفته است به ادغام جستجوی بینگ با محتوای XBL ، که کاربران در نهایت می تواند یک واژه ی جستجو را مانند "سیب زمینی" را وارد کنید و ببینید که همه چیز سیب زمینی مربوط به زنده.

به طور کلی ، این کاملا روشن است که مایکروسافت در حال ساخت فشار برای برخی از تداوم بین سیستم عامل خود (ایکس باکس ، WP7 ، و به زودی ، ویندوز 8) ، احتمالا با برخی از ادغام آینده همراه با آن است. توجه است که ایکس باکس صاحبان 360 در حال حاضر صرف بخش زیادی از وقت خود را به تماشای تلویزیون و ویدئو بر روی ایکس باکس ، با Netflix بکشد به ویژه با تسلط بر زمان آنلاین بسیاری از کاربران ، سرعت بهبود یافته و سهولت از دسترسی به قدردانی خواهد شد.

کاربران ایکس باکس مشتاق به فرصتی برای تجربه داشبورد جدید که تست بتا شروع می شود در ماه اکتبر را دریافت کنید.

Prince_M
15-09-2011, 09:05
آره پارسا جان ولی همین که اچیومنتات که می گیری نمیتونی توی پروفایل آنلاینت ثبت کنی نهایت ضد حاله تو فکر کن تو این دوماه 3500 تا اچیومنت گرفتم ولی چون لایو نرفتم توی پروفایل آنلاینم توی سایت لایو عدد قبلیه.

گفتی میشه با pc دانلود کرد اینکه میگی داشبورده ولی تایتل آپدیت های گیم ها رو که دیگه نمی تونی با pc دانلود کنی بریزی رو دستگاه منم از آپدیت منظورم آپدیت بازیها بود نه داشبورد!

آچیومنت صرفا یه فقط یه عدد هست که ارزش آن چنانی نداره و فقط شما رو بیشتر ترغیب به بازی کردن میکنه......اگه آدم بخواد به خاطر گرفتن آچیومنت بازی کنه که دیگه گیمر نیست!!.......

حالا مثلا من 3000 تا آچیومنت دارم شما 10000 داری چی تو جیب شما میره که بیشتر اچیومنت داری!! یا من که کمتر دارم!!

یه وقت ناراحت نشی آقا آرمین خواستم فقط نظرم رو گفته باشم.

alierna
15-09-2011, 10:32
سلام دوستان.من این سوال رو توی تاپیکا دیگه گذاشتم اما گفتم اینجا هم بش ربط داره بگم.ممنون میشم جواب بدین:
من بازیه dead island رو خریدم بعد موقع اجرا گفت باید آپدیت شه.آپدیت که کردم وسطا کار گفت نمیتونه از روی دیسک بخونه و آپدیت کنه؟ حالا تا اونجا بیشتر کنسول بالا نمیاد که میگه نمیتونه بخونه.اگه راهی هست درست بشه بم بگین ممنون میشم.اگه باید فریمور جدید دانلود کنم و با فلش نصب کنم یا دیویدی فایلشو برام بزارین.تا قبل اون با هیچ بازی ای بجز brotherhood مشکلی نداشتم.حتی deus ex.مرسی.

Arashmartini
16-09-2011, 14:03
شما باید اول فرمور اورجینال رو دستگاه بریزی بعد lt plus 1.9 و در اخر هم داشبورد 13599 و بعد میتونی ded island رو هم بازی کنی

Spaniuly
17-09-2011, 11:03
آچیومنت صرفا یه فقط یه عدد هست که ارزش آن چنانی نداره و فقط شما رو بیشتر ترغیب به بازی کردن میکنه......اگه آدم بخواد به خاطر گرفتن آچیومنت بازی کنه که دیگه گیمر نیست!!.......

حالا مثلا من 3000 تا آچیومنت دارم شما 10000 داری چی تو جیب شما میره که بیشتر اچیومنت داری!! یا من که کمتر دارم!!

یه وقت ناراحت نشی آقا آرمین خواستم فقط نظرم رو گفته باشم.
نه جیگر اچیومنت عدد بی ارزش نیست کسی که قادر به گرفتن اچیومنت های یه بازی هست نشون دهنده اونه که توی اون بازی:
1- به اندازه لازم حرفه ای هست
2- نشون دهنده علاقه شخص به اون بازیه

نمی دونم میری لایو نه جناب گیمر حرفه ای عزیز ولی اگه بری می بینی که توی پروفایل ها یه جا هست که می تونی بازی هایی که شخصی اونها رو انجام داده و اچیومنتاش رو ببینی یکی بیاد یه سر به گیمر تگ من بزنه و ببینه که بازی دارکسایدرز و کال آف 4 اچیومنتاش کامل گرفته شده به خیلی چیزا که لازمه پی می بره.
پس می بینی که اچیومنت رو واسه دلخوشی نذاشته مایکروسافت توی PS هم تروفی هست یه چیز به این مهمی برای شما نمی دونم چرا به معنی عدد بی ارزش هست و نشون دهنده اینه که هرکی به بخواد اچیومنت و تروفی بگیره نشون میده گیمر نیست به هر حال نتیجه گیری های جالبی بود!!!
راستی یه چیز دیگه کلا گیم بازی کردن و اچیومنت و به قول شما عدد و PC ارتقا دادن و کنسول خریدن همگی قاتل جیب هستن... هیچ جوره چیزی تو جیب نمره نمی دونم چرا قضیه جیب رو مطرح کردی چون با گیم بازی کردن متناقضه... مگه اینکه بخوای بری مسابقات و اینا که اونم اصلا تضمین نمی کنه که برنده بشی و چیزی به جیب بزنی... حالا به هر شکل... خوش باشی

Prince_M
17-09-2011, 11:25
نه جیگر اچیومنت عدد بی ارزش نیست کسی که قادر به گرفتن اچیومنت های یه بازی هست نشون دهنده اونه که توی اون بازی:
1- به اندازه لازم حرفه ای هست
2- نشون دهنده علاقه شخص به اون بازیه

نمی دونم میری لایو نه جناب گیمر حرفه ای عزیز ولی اگه بری می بینی که توی پروفایل ها یه جا هست که می تونی بازی هایی که شخصی اونها رو انجام داده و اچیومنتاش رو ببینی یکی بیاد یه سر به گیمر تگ من بزنه و ببینه که بازی دارکسایدرز و کال آف 4 اچیومنتاش کامل گرفته شده به خیلی چیزا که لازمه پی می بره.
پس می بینی که اچیومنت رو واسه دلخوشی نذاشته مایکروسافت توی PS هم تروفی هست یه چیز به این مهمی برای شما نمی دونم چرا به معنی عدد بی ارزش هست و نشون دهنده اینه که هرکی به بخواد اچیومنت و تروفی بگیره نشون میده گیمر نیست به هر حال نتیجه گیری های جالبی بود!!!
راستی یه چیز دیگه کلا گیم بازی کردن و اچیومنت و به قول شما عدد و PC ارتقا دادن و کنسول خریدن همگی قاتل جیب هستن... هیچ جوره چیزی تو جیب نمره نمی دونم چرا قضیه جیب رو مطرح کردی چون با گیم بازی کردن متناقضه... مگه اینکه بخوای بری مسابقات و اینا که اونم اصلا تضمین نمی کنه که برنده بشی و چیزی به جیب بزنی... حالا به هر شکل... خوش باشی

منظور کلی بنده با افرادی بود که میان فقط و فقط واسه گرفتن آچیومنت یا تروفی تو PS3 بازی میکنن و ارزش یک گیمر رو بر اساس آچیومنت هایی که گرفته میسنجن و میان با هم مقایسه میکنن بالفرض یکی میاد میگه من اینقد آچیومنت گرفتم یکی دیگه میاد میگه من اینقد گرفتم و از تو بیشتره و از این جور بحثای بی سر و ته......:31:
این گونه افراد هستن که میان واسه گرفتن آچیومنت خودشون رو به آب و آتیش میزنن و حتی بازیایی که خوششون نمیاد رو حاضرن واسه گرفتن آچیومنت،گیمر پیکچر یا آواتار آوارد بازی کنن.

بهر حال من نظر شما رو هم قبول دارم ولی منظور من بحث آفلاین بازی کردن و بدون استفاده از لایو بود.

alierna
19-09-2011, 21:10
شما باید اول فرمور اورجینال رو دستگاه بریزی بعد lt plus 1.9 و در اخر هم داشبورد 13599 و بعد میتونی ded island رو هم بازی کنی

فریمور اورجینال؟ چجوری؟

amin 2010
26-09-2011, 21:14
دوستان یه سوال .
من دستگاهم اپدیت نبود با DVDبوت همه بازی ها رو اجرا میکردم
امروز طی یه اتفاق عجیب وسط اپدیت fifa 12 برق رفت دستگاه خاوش شد . الان بعده روشن کردن هر دفعه میره تو صفحه اپدیت و یه ارور میده که DVD بازی رو بزار که اپدیت کامل بشه . حالا من هر کاری میکنم نمیتونم دستگاه رو. به حالت اول برگردونم .
کسی راهی میدونه ؟ میشه اپدیت رو از نت گرفت رو فلش یا دی وی دی به خورده دستگاه داد !!؟ اپدیت خود dvd بازی رو ریتختم تو فلش ( با dvd 9 هم امتحان کردم ) جواب نداد

26-09-2011, 21:50
یا خدا این مشکل چه قد رایج شده :دی
فایل آپدیت رو از xbox.com بگیرین و بریزین رو فلش و طبق دستور العمل نصبش عمل کنین ، احتمالا جواب نمیده :دی اگه جواب داد که هیچ ، اگه جواب داد اینجا دوباره بگین بقیه دوستان یه سری راه دیگه بگن :دی

amin 2010
26-09-2011, 21:58
یا خدا این مشکل چه قد رایج شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
فایل آپدیت رو از xbox.com بگیرین و بریزین رو فلش و طبق دستور العمل نصبش عمل کنین ، احتمالا جواب نمیده :دی اگه جواب داد که هیچ ، اگه جواب داد اینجا دوباره بگین بقیه دوستان یه سری راه دیگه بگن :دی

پارسا جان اپدیت و از کجای این سایت بگیرم !!؟
+
از کجا میشه فهمید کدوم اپدیت رو داره FIFA12

26-09-2011, 22:25
FIFA12 مگه XGD3 نیست؟؟؟ :دی
بگذریم ، از اونجایی که بازی جدیدیه 13599 ــه... البته ، اگه شما به این داشبورد آپدیت کنین باید LT+ 1.91 رو هم بریزین (آموزشش توسط خودم تو انجمن هست)...
این هم لینک :

تمام روش هایی که توسط اون میتونین داشبورد رو اپدیت کنین توضیح داده :)

amirala7
26-09-2011, 22:51
ببخشید تکراری ......

amirala7
26-09-2011, 22:51
سلام! دوستان من یه چند وقتی بود وقت نکرده بودم بازی کنم و کلا الان فک کنم داشبوردم عتیقس! :دی
تا قبل از اون آپدیتی که برا Brotherhood بود آپدیت کرده بودم , بعد الان برای فیفا می خوام آپدیت کنم یارو گفت
آپدیت سخت افزاری داره نمی دونم چی و اینا :دی یه رقم نجومی هم گفت منم منصرف شدم
الان کسی می تونه کمک کنه من اینو خودم آپدیت کنم؟ ممنون میشم :)

s.j-rez
26-09-2011, 22:56
سلام! دوستان من یه چند وقتی بود وقت نکرده بودم بازی کنم و کلا الان فک کنم داشبوردم عتیقس! :دی
تا قبل از اون آپدیتی که برا Brotherhood بود آپدیت کرده بودم , بعد الان برای فیفا می خوام آپدیت کنم یارو گفت
آپدیت سخت افزاری داره نمی دونم چی و اینا :دی یه رقم نجومی هم گفت منم منصرف شدم
الان کسی می تونه کمک کنه من اینو خودم آپدیت کنم؟ ممنون میشم :)
ببین احتمالا ایشون میخواستهJTAGکنه.....
کلا الان شما یکم صبر کنیدC4EVAفریم ویر جدیدشو میده و خیلی راحت تر میتونی بریزی خبرهای خوشی داره ازش میاد فعلا یکم صبر کنید.

amirala7
26-09-2011, 22:59
خیلی ممنون ولی الان یعنی هیچجوری نمی تونم فیفا رو بازی کنم؟

mkh-n71
27-09-2011, 16:42
دوستان اگه کسی میتونه واسم فایل avatar editor.xex از آپدیت 13599 آپلود کنه
با تشکر.

behexen
27-09-2011, 19:18
با تشکر.
دانلود می کنم برایت
رو چه سایتی آپلود کنم ؟
parsaspace خوبه؟

alidubber
27-09-2011, 23:30
FIFA12 مگه XGD3 نیست؟؟؟ :دی
بگذریم ، از اونجایی که بازی جدیدیه 13599 ــه... البته ، اگه شما به این داشبورد آپدیت کنین باید LT+ 1.91 رو هم بریزین (آموزشش توسط خودم تو انجمن هست)...
این هم لینک :

تمام روش هایی که توسط اون میتونین داشبورد رو اپدیت کنین توضیح داده :)

سلام پارسا جان ، میشه لطفا لینک آمورشت رو هم بدی ، و اینکه من آپدیت بازی های Assasins & NFS رو داشتم ولی الان که فیفا 12 رو گذاشتم و ازم آپدیت خواست و قبول کردم ، وسطش گیر کرد و کلا دیگه دستگاه تو همین صفحه مونده می گه Cant read from th disk , reinsert the disk , خودم دانلود کردم و با فلش ریختم ولی بازهم همین صفحه میاد
Error : 3151-XXXXXXXXXXXXXX- c000 - 014F

alidubber
27-09-2011, 23:45
خیلی ممنون ولی الان یعنی هیچجوری نمی تونم فیفا رو بازی کنم؟

آقا اگه راهی پیدا کردی ما رو هم در جریان بذار

mkh-n71
28-09-2011, 12:50
دانلود می کنم برایت
رو چه سایتی آپلود کنم ؟
parsaspace خوبه؟
دوست عزیز ممنونت میشم. رو هر سایتی بزاری مشکلی نیست.

amirala7
28-09-2011, 19:08
آقا اگه راهی پیدا کردی ما رو هم در جریان بذار

راه پیدا کردم , رفتم نسخه ی PC شو گرفتم :دی
چون دوستان گفتن صبر کن این آپدیت جدیده بیاد منصرف شدم.:20:

amir9898
28-09-2011, 21:36
سلام به دوستان.من آپدیت جدیدو با فلش ریختم روxbox.بازیهای کپی و اجرا نمیکنه.راه چاره ای هست.فیفا 12 ما رو به این ورطه کشوند

s.j-rez
29-09-2011, 08:39
سلام به دوستان.من آپدیت جدیدو با فلش ریختم روxbox.بازیهای کپی و اجرا نمیکنه.راه چاره ای هست.فیفا 12 ما رو به این ورطه کشوند
این خاصیت آبدیت داشبرد13599و13146هست در واقع فریم ویرتون فلش شده به ورژن استوک راه حل اینه کهlt+1.91بریزی چون یکم سخته بده بیرون بگو برامlt+1.91بریزید مشکلت حل میشه

Greatone
29-09-2011, 13:39
پس الان این مغازه هایی که اپدیت میفروشن از کجا میارن؟

s.j-rez
29-09-2011, 13:58
پس الان این مغازه هایی که اپدیت میفروشن از کجا میارن؟
منظورتون کدوم آبدیته داشبرد با فریم ویر ؟ لطفا دقیق بگید

amir6816
29-09-2011, 21:26
آپدیت از dvd fifa 12 میخواست منم yes زدم الان یه صفحه سفید اومده و کد داره چکار کنم ؟

nohsen
30-09-2011, 13:15
سلام
من فیفا 12 رو داخل دستگاه قرار دادم و اپدیت خواست که من هم اپدیت کردم الان داشبردم 13599 هست و بازی که میزارم اجرا نمیکنه هیچ بازی من lt 1.91 رو میرزم ولی هیچ بازی اجرا نمیکنه مشکل کجاست

kamyab.p
01-10-2011, 15:12
سلام لطفا یکی راهنماییم کنه من ایکس باکس ارکید دارم بعد رفتم لایو و اپدیت کردم و کپی خورم از کار افتاد حالا چی کار کنم لطفا یکی راهنماییم کنه.
با تشکر.

s.j-rez
01-10-2011, 15:20
سلام لطفا یکی راهنماییم کنه من ایکس باکس ارکید دارم بعد رفتم لایو و اپدیت کردم و کپی خورم از کار افتاد حالا چی کار کنم لطفا یکی راهنماییم کنه.
با تشکر.
خوب بله به خاطر داشبرد13599فریم ویر شما فلش شده به ورژن استوک برای این کار باید بدی بیرون بگی برامLT+1.91بریزن و یا خودت بریزی ولی اگه خودت بریزی خیلی سخته پست بده بیرون
-------------------------------------------

سلام
من فیفا 12 رو داخل دستگاه قرار دادم و اپدیت خواست که من هم اپدیت کردم الان داشبردم 13599 هست و بازی که میزارم اجرا نمیکنه هیچ بازی من lt 1.91 رو میرزم ولی هیچ بازی اجرا نمیکنه مشکل کجاست
خوب چه اروری میده؟

Greatone
01-10-2011, 16:17
update ی که فیفا رو بیاره رو میخوام
مغازه میگه 30 تومن !!

s.j-rez
01-10-2011, 16:19
update ی که فیفا رو بیاره رو میخوام
مغازه میگه 30 تومن !!
کدوم فیفا 12؟12 که فعلا اجرا نمیشه کدوم فیفا منظورش بوده

Leon-117
01-10-2011, 16:29
Fifa12 و pes 12 جفتشون xgd3 نیستند و با LT 1.91 میشه اجرا کرد................

devasations3000
01-10-2011, 17:41
سلام من فیفا2012 رو دانلود کردم بعد رایت کردم بعدش گذاشتم رو درایور کنسول حالا به من میگه ابدیت کن کنسول من همlt+1.91هست جکار میشه کرد باز بشه؟

Greatone
01-10-2011, 20:27
اخر میشه اجرا کرد یا نه؟؟
درایور چی؟

s.j-rez
01-10-2011, 20:36
اخر میشه اجرا کرد یا نه؟؟
درایور چی؟
بله میشه اجرا کردم من اشتباه کردم....
فقط شما جدیدترین ورزنLT+رو ظاهرا نداشتی که گفته بیا آبدیت کن پس بایدLT+1.91بریزی این کار یکم سخته پس خودت نکن و بده بیرون
30 تومن دیگه خیلی گرونه ها:D

arr1368
01-10-2011, 20:40
با سلام من حدود یه هفت ست که ایکس باکس گرفتم
میشه یه توضیح کلی در باره اپدیت بدید !
سوال دوم اینکه من خونه اینترنت بیسیم دارم می تونم لایو گیم بازی کنم؟
(فروشنده می گفت اگر این کارو بکنی از -- خارج می شه از این جرت و پرتا):13:

Spaniuly
01-10-2011, 20:44
بله میشه اجرا کردم من اشتباه کردم....
فقط شما جدیدترین ورزنLT+رو ظاهرا نداشتی که گفته بیا آبدیت کن پس بایدLT+1.91بریزی این کار یکم سخته پس خودت نکن و بده بیرون
30 تومن دیگه خیلی گرونه ها:D
پس ظاهرا با LT 1.9 فیفا 12 بالا نمیاد درسته؟ کسی تست کرده با ال تی پلاس 1.9 که ببینه اجرا میشه فیفا 12 یا نه؟

alipsp
01-10-2011, 20:57
پس ظاهرا با LT 1.9 فیفا 12 بالا نمیاد درسته؟ کسی تست کرده با ال تی پلاس 1.9 که ببینه اجرا میشه فیفا 12 یا نه؟
من فیفا 12 رو اجرا کردم رو 1.91
فکر کنم پچ شده هست:13:
البته هیچ آپدیتی نخواست

HESAM_5700
01-10-2011, 21:02
آره با 1.9 هم اجرا میشه چون اگه با ال تی + 1.9 داشبورد 13599 رو بزنید فریمور کلاً نمیپره و فقط AP2.5 هــا دیگه نمیان !

=> فیفا 12 هم با ال تی 1.9 میاد : دی !

Spaniuly
01-10-2011, 21:08
آره با 1.9 هم اجرا میشه چون اگه با ال تی + 1.9 داشبورد 13599 رو بزنید فریمور کلاً نمیپره و فقط AP2.5 هــا دیگه نمیان !

=> فیفا 12 هم با ال تی 1.9 میاد : دی !
مرسی جیگر خوش خبر باشی ... واقعا خوشحال شدم:10:
پس برم ایشالا ردیف کنم بساط رو:31:

HESAM_5700
01-10-2011, 21:13
صفا کن واس خودت :دی

( البته اینو از تجربه گفتما : دی من خودم ال تی 1.9 که داشتم داشبورد 13599 زدم بازیها همچنان اجرا میشدن و فقط AP2.5 مشکل داشت !! - )

ایشالا که مشکلی برا شما هم نداره ;)

devasations3000
01-10-2011, 22:11
سلام من جند روز بیش ابدیت کردم lt+1.9 نمیدونم جرا ابدیت میخواد اگه ابدیت کنم کبی خور میبره دیگه نه جیکار باید کرد

با تشکر..

Spaniuly
02-10-2011, 12:14
آپدیتی که می خواد بزنه آپدیت داشبورد هست این آپدیت فقط AP2.5 رو فعال می کنه کاری به ریفلش نداره منم دیشب دو دل بودم ولی دیگه گفتم نهایتا اگه ریفلش هم بکنه یا 1.9 یا 1.91 میزنم دوباره یا منتظر lt مکس میشم که خوشبختانه مشکلی نبود فقط داشبورد آپ شد... LT 1.9 مشکلی با فیفا نداره

Greatone
02-10-2011, 12:54
یکی اموزشش رو بزاره لطفا با لینک دانلود !!
زورم میاد برای یه چیزی که برای یکی تو ژاپن مجانی در میاد ما باید پول بدیم

devasations3000
02-10-2011, 15:13
:13::13::13:
داشبورد من2.0.1.3.1.4.6.0 یکم کمکم کنید جیکار باید بکنم
با دیویدی ابدیت کنم یانه؟
کمی راهنماییم کنین

Spaniuly
02-10-2011, 18:53
:13::13::13:
داشبورد من2.0.1.3.1.4.6.0 یکم کمکم کنید جیکار باید بکنم
با دیویدی ابدیت کنم یانه؟
کمی راهنماییم کنین
بستگی به نسخه ال تی پلاس شما داره و اینکه کدوم بازی رو بخواهید انجام بدید... شما بگید که چه فریموری ریختین و می خواهید چه بازی رو انجام بدید تا راهنمایی بشید

devasations3000
02-10-2011, 18:56
fifa 2012
lt+1.91
بیشتر راهنماییم کنین ممنون میشم

HESAM_5700
02-10-2011, 20:46
fifa 2012
lt+1.91
بیشتر راهنماییم کنین ممنون میشم

از اونجایی که روی ال تی 1.9 آپدیت کردن به داشبورد 13599 فریمور رو ریفلش نمیکنه در نتیجه روی 1.91 هم باید تاثیرش یکسان باشه !

:-؟

devasations3000
02-10-2011, 20:55
خیلی ممنون ولی من جیزی نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین..

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

s.j-rez
02-10-2011, 21:07
خیلی ممنون ولی من جیزی نفهمیدم یکم بیشتر توضیح بدین..

---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

ببین قضیه اینه دو داسبرد13599و13146فرم ویر هارو فلش میکردن به فرم ور استوک(یعنی از کپی خور درمیومد)خوب 1.91هم برای حل این مشکل اومد ولی من در عجبم که شما چرا13146داری ولی فریم ویرت1.91به هر حال چون خاصیت این داشبرد ها فلش کردن به استوکه(از کپی خور دراوردن)احتمال میره که اگه الان داشبرد رو آبدیت کنی فلش میشی به فریم ویر استوک(از کپی درمیاد)البته این قضیه که تو1.91هم کار مکینه یا نه من نمیدونم چون کلا1.91برای13599اومده بود
به هر حال امیدورارم مفهوم رو رسونده باشم

devasations3000
02-10-2011, 21:22
سلام خیلی ممنون یه جیزایی فهمیدم
ببینید من تازه ایکس باکس خریدم به منم گفتند که 1.91 هست
در جلوی منم برای اتبات حرفش یه گیمNHL2012گذاشت اون هم باز کرد نمیدونم حالا جکار بکنم
اگه تشخیص میشه داد بگید ممنون
یاشاسین

s.j-rez
02-10-2011, 21:40
سلام خیلی ممنون یه جیزایی فهمیدم
ببینید من تازه ایکس باکس خریدم به منم گفتند که 1.91 هست
در جلوی منم برای اتبات حرفش یه گیمNHL2012گذاشت اون هم باز کرد نمیدونم حالا جکار بکنم
اگه تشخیص میشه داد بگید ممنون
یاشاسین
جان دلم شما هم که ترکی:دی
خوب ببینید اون درست گفته و شما هم1.91دارید فقط یه چیچزی برو بهSYSTEM SETTINGبعدCONSOLE SETTINGبعد هم فکر کنم اون گزینه آخری بود کدی که جلوDنوشته داشبردته......این کارو گفتم بکنی که مطمین بشی خوب اگه بازم نوشته بود13146باید به13599آبدیت کنی ولی لگه این کارو بکنی دوباره20تومن خرج میافته برات
حالا شما صبر کن تاLT+2بیاد بعد اونموقع داشبرد13599رو باLT+2بریز که کیفشو ببری مشکلات هم به غیر مشکلات تبدیل بشه:دی

devasations3000
02-10-2011, 21:53
مرسی

ساغول کیشه

فقط میتونم خودم بریزم بیرون گرون میگیرن میتونم بجاش جند تا گیم بگیرم

جطوری 13599رو ابدیت کنم؟ یعنی اول ابدیت کنم بعد lt+2.0رو بریزم قضیه ججوریاست

s.j-rez
02-10-2011, 21:59
مرسی

ساغول کیشه

فقط میتونم خودم بریزم بیرون گرون میگیرن میتونم بجاش جند تا گیم بگیرم

جطوری 13599رو ابدیت کنم؟ یعنی اول ابدیت کنم بعد lt+2.0رو بریزم قضیه ججوریاست
أیگه داریم از بحث این تاپیک میریم بیرون برای همین تشریف بیارید این تاپیک و اینجا مطرح کنید:

چون میدونم تو دوره آموزشی هستی این سوالتو اینجا جواب میدم
خوب نوع درایو و نوع کنسولتو تو همون تاپیک بگو (اسلیم هست فت هست چی هست؟)
داشبرد خیلی راحته فقط فایل رو برای فلش از سایتXBOX.COMمیگیری بعد روی فلش میریزی و وصل میکنی به کنسول و راحت آبدیت میشه ولیLT+2یکمی سخته و همونطور که گفتم مدل درایو و کنسول رو باید بگی (تو تاپیک مربوط به -- مطرح بکنید)

yadam.nemiad
03-10-2011, 14:29
داشبورد جدید در راهه

خبرایی درز کرده از مایکروسافت که داشورد جدید 15 نوامبر تو لایو قرار میگیره
امیدوارم درست نباشه باید صبر کرد و دید

منبع

ویدئو (تو بلاد فرانس هست)

devasations3000
03-10-2011, 20:20
اگه این طوری باشه باید lt2.0رو نریزیم دیگه اره؟ صبر کنیم ابدیت جدیده بیاد بعد با هم بریزیم

hyesteghlal
03-10-2011, 20:24
سلام.دستگاه من آپديت 2011 هست و آخرين بار براي بازي assassins creed brotherhood آپديتش كردم و بازي هاي كينكت هم پخش كرد با همون..من بازي فيفا 12 ايكس باكس رو خريدم و وقتي گذاشتم توي كنسول گفت كه او ل بايد از روي همين ديسك آپديت بشه.بعد زدم و يه چيز پرشد و ريستارت شد.بعد از ريستارت شدن توي قسمت applying update گير كرد و ميگه اين ديسك آپديت نميشه.حالا هم هر بار خاموش و روشن ميكنم همون صفحه مياد و اصلا دستگاه و دسته روشن نميشن و فقط همون صفحه مياد كه نوشته apdate stopped .
اينم كد ارور:
3151-351F-B800-0F00-C000-0013
حالا چطوري ميتونم درستش كنم؟خودم ميتونم اين كار رو بكنم يا حتما بايد بدم بيرون؟؟؟

devasations3000
03-10-2011, 22:57
سلام.دستگاه من آپديت 2011 هست و آخرين بار براي بازي assassins creed brotherhood آپديتش كردم و بازي هاي كينكت هم پخش كرد با همون..من بازي فيفا 12 ايكس باكس رو خريدم و وقتي گذاشتم توي كنسول گفت كه او ل بايد از روي همين ديسك آپديت بشه.بعد زدم و يه چيز پرشد و ريستارت شد.بعد از ريستارت شدن توي قسمت applying update گير كرد و ميگه اين ديسك آپديت نميشه.:10:حالا هم هر بار خاموش و روشن ميكنم همون صفحه مياد و اصلا دستگاه و دسته روشن نميشن و فقط همون صفحه مياد كه نوشته apdate stopped .
اينم كد ارور:
حالا چطوري ميتونم درستش كنم؟خودم ميتونم اين كار رو بكنم يا حتما بايد بدم بيرون؟؟؟

کبی خورت بریده یکم صبر کن lt2.0 بیاد بعد بده بیرون بریزند
نباید ابدیت میکردی

mkh-n71
04-10-2011, 10:21
با تشکر.

devasations3000
04-10-2011, 16:57
سلام بجه ها جه خبر از آپدیت جدید داشبورد ماکروسافت کسی خبری داره بذاره

p3yman_xl
04-10-2011, 17:34
دوست عزیز اگر آپدیـت منتشر بشه مطمئن باشید یا من یا بقیه دوستان اینجا خبرش رو می گذاریم.

Greatone
05-10-2011, 14:07
الان lt 2 امده؟
بیرون چقدر میگیره اپدیت کنه؟

devasations3000
05-10-2011, 15:28
الان lt 2 امده؟
بیرون چقدر میگیره اپدیت کنه؟

واسه فت اره اومده واسه اسلیم تو راهه
10تا20 تومن:20:

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

Greatone
05-10-2011, 17:19
اینجا اینا میگن 50 تومن که !
کجا ببرم با 20 تومن اپدیت کنم
اسلیم این جدیداس دیگه(کوچکترا)؟ برای من همون سری 2009 هه که میشه فت درسته؟

shadanpoor
05-10-2011, 18:48
سلام.دستگاه من آپديت 2011 هست و آخرين بار براي بازي assassins creed brotherhood آپديتش كردم و بازي هاي كينكت هم پخش كرد با همون..من بازي فيفا 12 ايكس باكس رو خريدم و وقتي گذاشتم توي كنسول گفت كه او ل بايد از روي همين ديسك آپديت بشه.بعد زدم و يه چيز پرشد و ريستارت شد.بعد از ريستارت شدن توي قسمت applying update گير كرد و ميگه اين ديسك آپديت نميشه.حالا هم هر بار خاموش و روشن ميكنم همون صفحه مياد و اصلا دستگاه و دسته روشن نميشن و فقط همون صفحه مياد كه نوشته apdate stopped .
اينم كد ارور:

دوست من من همین پنج دقیقه پیش دستگاه رو درست کردم
هیچ سعی نکن تو لایو و یا فلش آپدیت کنی
دوستان به محض مشاهده این کد باید LT+ 2 بریزن و حتما با همون ؛ توجه کنید "با همون" دیسکی که اولین بار گذاشتین و میخواسته آپدیت کنه و نشده و این ارور رو داده بزارین و آپدیت کنید. LT+2 هم نمیپره

در واقع مایکروسافت با این روش میتونه تشخیص بده که شما درایوت رو دستکاری کردی یا نه

Leon-117
05-10-2011, 18:54
اینجا اینا میگن 50 تومن که !
کجا ببرم با 20 تومن اپدیت کنم
اسلیم این جدیداس دیگه(کوچکترا)؟ برای من همون سری 2009 هه که میشه فت درسته؟
شما کدوم شهر هستید؟طرف خیلی خیلی گرون گفته.
اینجا 10 تومن آپدیت میکنن:

Greatone
05-10-2011, 23:22
دوست من من همین پنج دقیقه پیش دستگاه رو درست کردم
هیچ سعی نکن تو لایو و یا فلش آپدیت کنی
دوستان به محض مشاهده این کد باید LT+ 2 بریزن و حتما با همون ؛ توجه کنید "با همون" دیسکی که اولین بار گذاشتین و میخواسته آپدیت کنه و نشده و این ارور رو داده بزارین و آپدیت کنید. LT+2 هم نمیپره

در واقع مایکروسافت با این روش میتونه تشخیص بده که شما درایوت رو دستکاری کردی یا نه

راستی چجوری اپدیت میشه وقتی دسته رو نمیگیره اصلا؟
حالا الان اپدیت قبلی ما پرید یعنی کنسول صفر شد کلا؟

devasations3000
06-10-2011, 18:37
سلام بجه ها اگه من lt+2.0 روبریزم بعد وقتی که ابدیت جدید داشبورد اومد ابدیت کنم ltمیبره دیگه نه؟ روش دیگه ای هست که lt نبره وقتی ابدیت میکنم

shayan2626
09-10-2011, 21:47
سلام.
اگه xboxام رو lt+2.0 كنم طريقه ي رايت بازي ها كه فرق نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خدا كنه اين تعميركاره كه مي خام بهش xboxام رو بدم گرون نگيره:41:

redappleco
10-10-2011, 01:28
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم. من اول از همه داشبوردم رو از طریق اتصال مستقیم به اینترنت به آخرین ورژن آ=دیت کردم. و بعد هم درایوم رو که lite on phat هست دادم بیرون LT2 ریختن.
الان که دستگاه رو روشن میکنم اصلا هیچ تصویری نشون نمیده. لطفا کمکم کنید.
به خاطر اون آ=دیت خودم هست؟
راه حلش چیه که بتونم راش بندازم؟

redappleco
10-10-2011, 01:43
سلام دوستان. من یک مشکلی دارم. من اول از همه داشبوردم رو از طریق اتصال مستقیم به اینترنت به آخرین ورژن آ=دیت کردم. و بعد هم درایوم رو که lite on phat هست دادم بیرون LT2 ریختن.
الان که دستگاه رو روشن میکنم اصلا هیچ تصویری نشون نمیده. لطفا کمکم کنید.
به خاطر اون آ=دیت خودم هست؟
راه حلش چیه که بتونم راش بندازم؟

yadam.nemiad
10-10-2011, 08:57
سلام.
اگه xboxام رو lt+2.0 كنم طريقه ي رايت بازي ها كه فرق نميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
خدا كنه اين تعميركاره كه مي خام بهش xboxام رو بدم گرون نگيره:41:

خیر دوست عزیز فرقی نداره فقط رایت بازیهای xgd3 نیازمند تغییراتی هست
اینجا

دوست عزیز لطفا سئوالاتت رو اینجا مطرح کنید.

soha is the beSt
11-10-2011, 19:25
سلام
من اگه اپدیت اخری رو بریزم و بعد ایپدیت فیفا 12 رو انجام بدم -- دستگاهم نمیپره؟؟ چون از پارسال که گرفتم ال تی+ رو اپدیت نکردم
چیزی نمیشه؟
مرسی

resident_evil
11-10-2011, 19:38
سلام
من اگه اپدیت اخری رو بریزم و بعد ایپدیت فیفا 12 رو انجام بدم -- دستگاهم نمیپره؟؟ چون از پارسال که گرفتم ال تی+ رو اپدیت نکردم
چیزی نمیشه؟
مرسی

بنده lt2 دارم آپدیت هم کردم بعدش هم فیفا 12 بازی کردم مشکلی هم پیش نیمد
اما اگر بازی های xgd3 رو به صورت کپی میخوای بازی کنی بهتره آپدیت نکنی و صبر کنی تا خبر دقیق بیاد در مورد آپدیت برای احتیاط بیشتر

soha is the beSt
11-10-2011, 21:54
بنده lt2 دارم آپدیت هم کردم بعدش هم فیفا 12 بازی کردم مشکلی هم پیش نیمد
اما اگر بازی های xgd3 رو به صورت کپی میخوای بازی کنی بهتره آپدیت نکنی و صبر کنی تا خبر دقیق بیاد در مورد آپدیت برای احتیاط بیشتر
فارسی حرف بزن :31: xgd3 چیه؟ کدوم بازی هاست؟

Abolfazl3007
11-10-2011, 22:56
داشبورد جدید اومد :

2.0.13604.0

This is a general system maintenance update and there are no new features that will show up once your system has been updated

soha is the beSt
12-10-2011, 11:29
سلام
چیزی نمیشه؟
مرسی
کسی جواب سواله مارو نمیدونه؟:10:

yadam.nemiad
12-10-2011, 12:21
کسی جواب سواله مارو نمیدونه؟:10:

دوست عزیز الان آپدیت آخریین داشبورد 13604 که فعلا رو هیچ دیسک بازی نیست(لایو و رو سایت مایکرو قرار گرفته) .آپدیتی که رو fifa12 هست داشبورد13599 که چون lt شما 1.9 به بالا نیست کپی خور میپره و فرم ور فلش به استوک میشه. باید lt2 بریزی.

soha is the beSt
12-10-2011, 12:54
دوست عزیز الان آپدیت آخریین داشبورد 13604 که فعلا رو هیچ دیسک بازی نیست(لایو و رو سایت مایکرو قرار گرفته) .آپدیتی که رو fifa12 هست داشبورد13599 که چون lt شما 1.9 به بالا نیست کپی خور میپره و فرم ور فلش به استوک میشه. باید lt2 بریزی.
حیف :13::13::13::13::13:
این lt+2 نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ :31: منظورم اینه که خودم میتونم انجام بدم یا نه؟

Pessimist
12-10-2011, 13:09
دوستان من دیروز رفتم کنسول خودمو آپدیت کردم و تونستم بازی گیرز 3 و NBA2k12 رو باهاش اجرا کنم.

یادتون باشه آپدیتون باید +lt2 باشه.

yadam.nemiad
12-10-2011, 13:36
حیف :13::13::13::13::13:
این lt+2 نرم افزاریه یا سخت افزاری؟ :31: منظورم اینه که خودم میتونم انجام بدم یا نه؟

البته اگه درایوت لاک نباشه و dvd key داشته باشی یک مقدار اشنایی با برنامه جانگل فلشر داشته باشی(کاملا نرم افزاری. البته باید کنسولتو باز کنی و درایو رو به pc متصل کنی اگه اینکارو سخت افزاری نگیریم و ادامه ماجرا) میتونید خودتون انجام بدید آموزش در همین انجمن و فروم همسایه (بازی سنتر) موجوده.

هر کاری میکنید به این خبر توجه کافی داشته باشید.

داشبورد جدید از 25 نوامبر

داشبورد 2.0.14448.0 از تاریخ 25نوامبر عمومی میشه آپدیت 13604 پیش زمینه ای برای داشبورد اصلی که 14448 باشه هست........

wist Control (Metro design language)[6]
System Software Changes
Stereoscopic 3D for games & experiences that support it. [7][8]
Support for dual play. [9]
Updated Standard and Kinect Dashboard with Full Voice Dashboard Commandment Support.[10]
Bing on Xbox[11].
YouTube on Xbox 360 with Bing Search support.[12]
Beacons[13]
Skype Integration[14]
Xbox Live Changes
ABC iview and SBS on Demand Australia [15].
Live television on Xbox 360 with Bing Search support[16].
RTVE. – Spain [17].
YouTube. [18].
BBC. [19].
Canal+. [20].
Antena 3. – Spain [21].
Dailymotion. [22].
Verizon – U.S. [23].
Demand 5.[24].
Cloud Storage for Game Saves and LIVE Profile[25].
Kinect Changes
Expanded Kinect Voice Support.[26]
Kinect Dashboard with Full Voice Dashboard [27

سرچشمه

khanmohammadi
12-10-2011, 16:46
سلام .من دستگاهمو آپديت13599 کردم و کپي خورش از بين رفته بودوبعد چندروز ال تي +2 هم روش ريختم ....... الان که باهاش کار ميکنم بازيهارو اجرا ميکنه و من هم به بازيهاي جديد فعلاً دسترسي ندارم اما بازي hallo رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد ميتونين راهنمايي کنين که مشکل کجاست .مشکل از ال تي درايو هستش يا چيزه ديگه اي؟ ممنون

Mohammad_Sn2001
12-10-2011, 23:13
سلام .من دستگاهمو آپديت13599 کردم و کپي خورش از بين رفته بودوبعد چندروز ال تي +2 هم روش ريختم ....... الان که باهاش کار ميکنم بازيهارو اجرا ميکنه و من هم به بازيهاي جديد فعلاً دسترسي ندارم اما بازي hallo رو که گذاشتم اجرا نکرد اما allan wake رو اجرا کرد ميتونين راهنمايي کنين که مشکل کجاست .مشکل از ال تي درايو هستش يا چيزه ديگه اي؟ ممنون

بازی hallo با پچ مخصوص LT+2 اجرا میشه باید DVD ش رو بخری ( DVD پچ شده LT+2 )

:10::10::10:

shayan2626
13-10-2011, 23:30
سلام.اگه lt+2 كنم شمره داشبردم عوض ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داسبورد من = 2 و خرده اي

soheilnouri
15-10-2011, 19:01
من الان دو ماهه از لايو بنم متونم با ابديت جديد انبن شم؟
در ضمن ابديت داشبورد و lt٢ رو اموزش ميدين؟

s.j-rez
15-10-2011, 19:19
من الان دو ماهه از لايو بنم متونم با ابديت جديد انبن شم؟
در ضمن ابديت داشبورد و lt٢ رو اموزش ميدين؟
نه نمیشه فعلا
آبدیت داشبرد که همینجوری میریزی رو rootفلش میزنی به کنسول آبدیت میشه فریم ویر هم که تاپیکش تو این تالار هست

soheilnouri
15-10-2011, 23:40
Root فلش جيه؟در ضمن firmware جيه.ممنونم

farhad_fmg
16-10-2011, 13:12
سلام
چندتا مشكل دارم اميدوترم وقت داشته بكمكم كنيد.
1- بعد از اجرا بازي l.A.NOIR و آپديتي كه با اين بازي نصب شد ديگه بازي CALL OF DUTY اجرا نميشه؟
2- از كجا بايد بفهمم چه ورژني از فيلهاي آپديت برروي كنسولم نصب شده؟
3- بجز باز كردن كنسول راهي براي فهميدن مشخصات و مدل DVD DRIVE هست يا نه؟
با تشكر

arashpr9
16-10-2011, 14:21
سلام
چندتا مشكل دارم اميدوترم وقت داشته بكمكم كنيد.
1- بعد از اجرا بازي l.A.NOIR و آپديتي كه با اين بازي نصب شد ديگه بازي CALL OF DUTY اجرا نميشه؟
2- از كجا بايد بفهمم چه ورژني از فيلهاي آپديت برروي كنسولم نصب شده؟
3- بجز باز كردن كنسول راهي براي فهميدن مشخصات و مدل DVD DRIVE هست يا نه؟
با تشكر

سلام
1- این بازی نیاز به آپدیت نداره ( مگه اینکه ورژن داشبوردت قدیمی باشه و همچنین LT + قدیمی باشه ) LT 1.9 به بالا هر دو بازی رو اجرا میکنن
2- کنسول 360 فقط کدک های خاصی رو اجرا میکنن به فرمت های Mpeg 2 , xvid , divx , wmv , Mpeg 4
3- خیر

s.j-rez
16-10-2011, 15:12
Root فلش جيه؟در ضمن firmware جيه.ممنونم
rootیعنی اون فضای اصلی فلش یعنی وقتی تو my computerروی آیکون مربوط یه فلشت کلیک میکنی و یه صفحه باز میشه اون صفحه که صفحه اصلی فلش هستrootمیگن
فریم ویر هم یه فایل هست که تو ایکس باکس روی درایو برای خوندن درایو ها نصب شده ولی چون ما ها کپی بازی میکنیم یه نوع فریم ویر دیگه موسوم بهLt+میریزیمروی درایومون که تو مدل های مختلف این کنسول کار سخت تر یا آسون تر هست

اروند
16-10-2011, 18:19
سلام دوستان عزیز
آقا تو رو خدا یه جوانمرد پیدا شه به من کمک کنه، خیلی برام مهمه
من آپدیت LT 2 رو دادم بیرون زدن
حالا save های بازی هام رو داشبورد ایکس باکسم تو حافظه داخلی دستگاه و فلش مموری که داشتم دیده میشه ولی هیچ کدوم تو هیچ بازی ای اجرا نمیشه !!
انگار که اصلا نیست !!!
دارم داغون میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
save جدید که میزنم همه چیز عادی و درست اجرا میشه ، اما save های قدیمی هست ولی اجرا نمیشه

new evil
26-10-2011, 20:58
سلام
من داشتم کنسول رو اپدیت می کردم که وسط اپدیت ارور داد Cant read the update from disc.please reinsert the to continue اما هر چی دیسک رو دوباره می زارم داخل ارور میده
حتی دیسک را در میارم کنسول را روشن می کنم اما دوباره همین ارورا میده :41:
باید چکار کنم؟
Update هم مال بازی Spiderman Auh frontieres du tamps بود

SamGun
29-10-2011, 11:46
سلام
من داشتم کنسول رو اپدیت می کردم که وسط اپدیت ارور داد Cant read the update from disc.please reinsert the to continue اما هر چی دیسک رو دوباره می زارم داخل ارور میده
باید چکار کنم؟

تاریخ عرضه این بازی مربوط به آپدیت جدید این کنسول میشه که اگه کپی خور دستگاه رو به روز نکرده باشین این مشکل براتون پیش میاد.

در واقع الان کنسول شما فقط بازی های اصل رو run میکنه.

باید کنسول رو به آخرین LT که ورژن 2.0 هست آپدیت کنید .

هزینه هم در حدود 6 الی 10 تومن هست.

Uchiha sasake
02-11-2011, 10:44
سلام اگر هر کسی آپدیت lt+2 رو داره برام بذاره

mojtaba2043
02-11-2011, 22:26
سلام خدمت اساتید
دستگاه xbox 360 arcade رو با آخرین آپدیت که تو صفحه اول همین پست اول گذاشته بودین یعنی با 2.0.13604.0 آپدیت کردم ولی از اون موقع به بعد هیچ بازی رو اجرا نمیکنه حتی بازیهای قدیمی و جدید رو و دستگاه مانند اینکه ریست بشه مدام اونجوری میشه و فقط آرم رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟

02-11-2011, 23:52
سلام
باید چکار کنم؟

تاریخ عرضه این بازی مربوط به آپدیت جدید این کنسول میشه که اگه کپی خور دستگاه رو به روز نکرده باشین این مشکل براتون پیش میاد.

در واقع الان کنسول شما فقط بازی های اصل رو run میکنه.

باید کنسول رو به آخرین LT که ورژن 2.0 هست آپدیت کنید .

هزینه هم در حدود 6 الی 10 تومن هست.

سعید؟؟؟ دقت کن تو رو خدا :دی

دوست عزیز ، اگه از روی دیسک آپدیت کردین احتمالا از این ایراد ها پیش میاد... فایل آپدیت جدید رو روی فلش بریزین و بزنین به کنسول ، ببینین چی میشه... اگه نشد بدین بیرون...

shadanpoor
03-11-2011, 12:38
سعید؟؟؟ دقت کن تو رو خدا :دی

دوست عزیز ، اگه از روی دیسک آپدیت کردین احتمالا از این ایراد ها پیش میاد... فایل آپدیت جدید رو روی فلش بریزین و بزنین به کنسول ، ببینین چی میشه... اگه نشد بدین بیرون...

دوست عزیز ظاهرا پست های قبلی رو ندید. اول lt+2 بعد آپدیت با همون دیسک که اولین بار میخواستید باهاش آپدیت کنید چون با هیچ راه دیگه ای اجازه آپدیت نمیده حتی فلش و آنلاین وحتی بازی های دیگه.

Jeff hardy M
03-11-2011, 13:17
سلام
یکی امکانات این اپدیت اکتبر 2011 رو بزاره .
نصبش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

yadam.nemiad
03-11-2011, 14:58
سلام
یکی امکانات این اپدیت اکتبر 2011 رو بزاره .
نصبش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

دوست عزیز آپدیت 13604 هیچ امکان بخصوصی رو اضافه نمیکنه بهتره نریزی .. داشبورد اصلی 4 آذر 25 نوامبر میاد که امیدوارم دنیای کپی خورینگ رو چندماهی تعطیل نکنه داشبورد 14448
البته تا چندروز پیش تو ویکیپدیا تاریخ انتشار داشبورد رو 25 نوامبر زده بود ولی الان نه خبری از ورژن داش هست و نه خبری از تاریخ عمومی شدن اون

regnew
04-11-2011, 08:39
این Update جدید SystemUpdate13604USB رو بریزم چی میشه؟

Cris9 ripper
04-11-2011, 11:16
سلام دوستان...من اگه آخریت آپدیتیو که تو پست اول گذاشتنو دان کنم بعد بریزم رو usb بعد بزنم به xboxم دیگه آپدیت میشه؟به همین سادگی؟
من الان بازیای geras of war 3 و batman arkham city رو نمیتونم اجرا کنم ولی fifa 12 میاد...

s.j-rez
04-11-2011, 11:21
سلام دوستان...من اگه آخریت آپدیتیو که تو پست اول گذاشتنو دان کنم بعد بریزم رو usb بعد بزنم به xboxم دیگه آپدیت میشه؟به همین سادگی؟
من الان بازیای geras of war 3 و batman arkham city رو نمیتونم اجرا کنم ولی fifa 12 میاد...
نه برای اجرای این بازی ها بایدlt+2بریزی چون کار سختیه پیشنهاد میکنم بدی بیرون بریزن

M.Bagheri
04-11-2011, 12:22
سلام به همه دوستان
برادرا منم همین مشکله رایج دوستانو پیدا کردم.آپدیت داشبورد xboxم 2.0.12625.0 بود.از خیر یه سری بازیم گذشته بودم.مثلhalo،AC:brotherhood واینا..... DVD فیفا2012رو گذاشتمو آپدیت خواستو منم OK زدمو دیگه.....حالا همون صفحه ای که کد نشون میده رو آوورد و منو از هرچی بازی محرومم کرد:31:.حالا غیر از باز کردن کنسولم(برای نصب Lt+2 و تغییر فریمور) راه دیگری برای حل این مشکلم وجود داره؟؟؟

Cris9 ripper
04-11-2011, 14:40
نه برای اجرای این بازی ها بایدlt+2بریزی چون کار سختیه پیشنهاد میکنم بدی بیرون بریزن
میشه لینک آموزششو لطف کنید دوست عزیز؟(شاید تونستم!)

s.j-rez
04-11-2011, 16:23
میشه لینک آموزششو لطف کنید دوست عزیز؟(شاید تونستم!)
مدل کنسول و مدل درایوتو بگو تا آموزش مربوطه معرفی بشه

S0R3N4
04-11-2011, 19:49
سلام بچه ها
حتما يادتون هست كه من موقع اپديت دستگاه كپي خورم پريده بود و پدرم تا مدتها در اومد و اخر مجبور شدم بدم بيرون و تو 3 صوت برام درست كردن!!!ولي الان من نميدونم اينا lt جديد ريختن!چكار كردن دقيقا!
شكل و ظاهر صفحعه ي اول يه مقداري قديمي تر از آخرين باري بود كه دستكاه رو روشن كردم
بازي هاي كه قبلا نياز به اپديت داشتن مثل nfl 12 راحت اجرا شد ولي بازي هايي مثل pes12 و fifa12 و forzamoto4 موقع اجرا پيغام ميده داشبورد بايد اپديت شه!!!الان ميترسم بزنم YES كه دوباره اون بلا سر بياد!!!
الان چطور ميتونم بفهمم اين lt ما ورژن چنده؟؟؟احتمال ميدم اون جديد باشه!چون gears of war 3 هم بدون مشكل اومد بالا و بازي كردم!!درسته؟؟
الان چكار كنم كه فيفا 12 رو هم اجرا كنه دستگاه؟؟فقط اپديت داشبورد نيازه؟؟؟مثل سري قبل كپي خورم نميپره بدبخت شم؟؟؟چطوري اپديت كنم؟دستي دانلود كنم و بريزم يا از روي خود بازي اپديت كنم داشبورد رو؟/
ممنونم

urban.reptile
04-11-2011, 20:46
سلام بچه ها
حتما يادتون هست كه من موقع اپديت دستگاه كپي خورم پريده بود و پدرم تا مدتها در اومد و اخر مجبور شدم بدم بيرون و تو 3 صوت برام درست كردن!!!ولي الان من نميدونم اينا lt جديد ريختن!چكار كردن دقيقا!
شكل و ظاهر صفحعه ي اول يه مقداري قديمي تر از آخرين باري بود كه دستكاه رو روشن كردم
بازي هاي كه قبلا نياز به اپديت داشتن مثل nfl 12 راحت اجرا شد ولي بازي هايي مثل pes12 و fifa12 و forzamoto4 موقع اجرا پيغام ميده داشبورد بايد اپديت شه!!!الان ميترسم بزنم YES كه دوباره اون بلا سر بياد!!!
الان چطور ميتونم بفهمم اين lt ما ورژن چنده؟؟؟احتمال ميدم اون جديد باشه!چون gears of war 3 هم بدون مشكل اومد بالا و بازي كردم!!درسته؟؟
الان چكار كنم كه فيفا 12 رو هم اجرا كنه دستگاه؟؟فقط اپديت داشبورد نيازه؟؟؟مثل سري قبل كپي خورم نميپره بدبخت شم؟؟؟چطوري اپديت كنم؟دستي دانلود كنم و بريزم يا از روي خود بازي اپديت كنم داشبورد رو؟/
ممنونم

اگر gears بالا اومده یعنی LT+2 داری. ولی forza رو فعلا بازی نکن. من هم گرفتم ولی هنوز بازی نمی کنم. چون فلگ میشی. بعدش هم که بری توی لایو، توی بن ویو بعدی بن میشی!

S0R3N4
05-11-2011, 12:58
فیفا رو چکار کنم؟؟؟pes رو چی؟؟همه دارن بازی میکنن که به راحتی...

Benygh
06-11-2011, 04:56
سلام
من هم مثل بقیه داشبورد آخر رو نصب کردم و کپی خور شدن از بین رفت، حالا اگر فریمور LT+ 2 رو بریزم مشکل حل میشه ؟
بعد از اینکه داشبورد جدید اومد هم باید یک بار دیگه داشبورد رو آپدیت و فریمور فلش کنم ؟ این LT+ 2 تا چه مدت میتونه با داشبورد فعلی بازیها رو اجرا کنه ؟!

blu1351
06-11-2011, 11:36
دوستان عزیز درود بر شما
من خواهر زادم این ایکس باکس رو دو سه سالی هست خریده و ولی مشکلی که پیش اومده اینه که موقع بازی چی شده آپ دیت خواسته بکنه یا چی دقیق نمی دونم چیکار کرده، حالا تا کنسول رو روشن می کنی یه صفحه سیاه که روش این کد رو داره میاره :

Cant Read the update file from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
Status Code: 22FB-335A-B800-0F00-C000-oo13

البته تو ساپورت سات ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
من این فایل رو با نام :
SystemUpdate13604USB
که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد. من خیلی تو کار ایکس باکس نیستم ولی اگه دوستان راهنمایی کنند فک کنم بتونم درستش کنم البته اگه درست کردنی باشه. اگه لازمه بدم بیرون ممنونم میشم که بفرمایید که مشکلش چیه که ببرم بیرون.
ضمنا موقع روشن شدن هیچ چیزی جز این صفحه نیست که با خود سیستم کاری بکنی .
من خیلی وقته تو این سایت عضوم و خیلی بدردم خورده . از همه شما سپاسگزارم برای خدمات خوب تون
منتظر کمک و راهنمایی دوستان عزیز
همیشه پیروز و پاینده باشید

ALI.ARB
06-11-2011, 14:38
سلام

آپدیت داشبورد xbox من 2.0.12625.0 بود ، و بعضی از بازی ها رو به خاطر ضعف نمی گرفت ، مثلhalo،AC:brotherhood و..... DVD فیفا2012رو گذاشتم که انگار به آپدیت نیاز داشت ،خودش آپدیت رو آورد اما نصف ه که شد متوقف شد و گفت cd آپدیت رو قرار دهید ....حالا همون صفحه ای که کد نشون میده رو می بینم فقط و نه میشه بازی کرد و نه آپدیت ، من مطالعه کردم تاپیک رو ، هر کسی نسبتا اشاره کرده اما جوابی درست درمون ندیدم !

بهترین نتیجه که تا الان گرفتم این بود که یا Lt2 کنم یا یه آپدیت جدیدی هست که داره میاد و نیاز به باز کردن درب xbox نیست

حالا دوستان وارد اگه لطف کنن دقیق تر و مستند راهنمایی کنن ممنون میشم !

yadam.nemiad
06-11-2011, 16:38
سلام

آپدیت داشبورد xbox من 2.0.12625.0 بود ، و بعضی از بازی ها رو به خاطر ضعف نمی گرفت ، مثلhalo،AC:brotherhood و..... DVD فیفا2012رو گذاشتم که انگار به آپدیت نیاز داشت ،خودش آپدیت رو آورد اما نصف ه که شد متوقف شد و گفت cd آپدیت رو قرار دهید ....حالا همون صفحه ای که کد نشون میده رو می بینم فقط و نه میشه بازی کرد و نه آپدیت ، من مطالعه کردم تاپیک رو ، هر کسی نسبتا اشاره کرده اما جوابی درست درمون ندیدم !

بهترین نتیجه که تا الان گرفتم این بود که یا Lt2 کنم یا یه آپدیت جدیدی هست که داره میاد و نیاز به باز کردن درب xbox نیست

حالا دوستان وارد اگه لطف کنن دقیق تر و مستند راهنمایی کنن ممنون میشم !

دوست من درایو شما فلش به استوک شده و دیگه دیسک کپی نمیشناسه برای همین دیگه از دیسکهای کپی قادر به ادامه نصب آپدیت نیست شمانصب آپدیت داشبورد 13599 رو (چون رو فیفا این ورژن هست ) از طریق فلش امتحان کن اگر نشد باید حتما LT2 بریزی بعد با همون دیسک آپدیت رو ادامه بدید.

موفق باشی:20:

cj-afshin
06-11-2011, 18:10
من تابستون سال گذشته کنسولو دادم بیرون تا lt بریزم و الان نمیدونم ltیا lt2 دارم.حالا برای اینکه یه بازی جنگی جدید که نمی تونم اسمشو بگم بازی کنم پیغام داد که باید آپدیت کنم.جالا اگه این آپدیت اکتبر 2011 رو بریزم مشکلی پیش میاد یا نه؟

HESAM_5700
06-11-2011, 19:44
خــب LT2 مهر ماه اومد فکر کنم !

و برای اجرای همه بازیهای جدید از جمله Battle Field 3 و COD : MW3 و .... باید ال تی 2 بزنی !

پس باید ببری آپدیت کنن برات : دی

m_r1986
07-11-2011, 21:31
من از تابستان تا حالا کنسول و آپدیت نکردم
دیروز pes 2012 گرفتم بالا نمیاره ! ... این بازی نیاز به آپدیت داشبورد یا غیره ... داره ؟؟؟؟

الان بازیهای assassin brotherhood , NFS hot pursuit , خیلی راحت اجرا میکنه مشکلی نداره
نمیدونم کدوم ورژن و ریخته رو دستگاه ... حقیقتش سر از این LT اینا در نمیارم الان جدیدش کدومه؟
pes 2012 نیاز به آپدیت داره؟

blu1351
08-11-2011, 11:14
ای کاش کسی هم به داد من می رسید
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه :
من خواهر زادم یک دستگاه ایکس باکس رو دو سه سالی هست خریده ولی مشکلی که پیش اومده اینه که اخیرا موقع بازی چی شده آپ دیت خواسته بکنه یا چی ، حالا تا کنسول رو روشن می کنی یه صفحه سیاه که روش این کد رو داره میاره :

Cant Read the update file from the disc.please reinsert the disc to continue the update.
Status Code: 22FB-335A-B800-0F00-C000-oo13

البته تو ساپورت سایت ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
من این فایل رو با نام :
SystemUpdate13604USB
که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد.
تا دستگاه روشن میشه یه صفحه سیاه با اون کد میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
سپاسگزارم دوستان

Raminrt_2006
08-11-2011, 14:09
سلام.چند روزه یه xbox 4g slim گرفتم.از کجا میتونم بفهمم که LT+2 هست یا نه؟
اگه آپدیت 13604 یا همونی که قراره 4 آذر بیاد رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟(کپی خور و....)

yadam.nemiad
09-11-2011, 08:46
سلام.چند روزه یه xbox 4g slim گرفتم.از کجا میتونم بفهمم که LT+2 هست یا نه؟
اگه آپدیت 13604 یا همونی که قراره 4 آذر بیاد رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟(کپی خور و....)

دوست من برای اینکه بفهمی LT2 هست یکی از بازیهای زیر رو آزمایش کن اگه اجرا کرد LT2 داری
Call of Duty: Modern Warfare 3
The Elder Scrolls V: Skyrim
Goldeneye 007 Reloaded
Forza Motorsport 4
Gears of War 3
Batman Arkham City
ریختن آپدیت 13604 هیچ امکانی اضافه نمیکنه و نیازی هم به ریختنش نیست. با یکی از دیسکهای جدید به 13599 آپدیت کن دوست من... آپدیتی که قرار بود 4 آذر 25 نوامبر بیاد فعلا تاریخ عمومی شدنش تغییر کرده . معلوم نیست کی بیاد ولی باحتمال زیاد چون داشبورد اصلی هست 14448 البته ورژنش هم یحتمل عوض میشه قطعا مشکلاتی واسه کپی خورینگ LT2 ایجاد خواهد کرد .

البته تو ساپورت سایت ایکس باکس که چک کردم این کدو نوشته بود که فایل آپ دیت رو دانلود کنم و سیستم رو دوباره آپ دیت کنم.
من این فایل رو با نام :
SystemUpdate13604USB
که حدود 98 مگ بود را دانلود کردم و از طریق یو اس بی هر کاری کردم آپدیت نشد.
تا دستگاه روشن میشه یه صفحه سیاه با اون کد میاد و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.

دوست من دستگاه شما کپیخورش پریده و چون آپدیت روی دیسک 13599 بوده و ناقص هنوز روی کنسولت هست با فلش آپدیت جدید 13604 ادامه نمیده باید دوباره کپیخور بشه و با همون دیسک ادامه بدید ....

این مشکل فکر کنم 70 80% کنسولهارو گرفتار کرده

RKian
09-11-2011, 13:02
سلام

من دیروز دادم دستگاهمو LT2 ریختن حالا Kinect رو که وصل می کنم می گه باید آپدیت بشه آپدیت کنم ؟

yadam.nemiad
09-11-2011, 15:31
سلام

من دیروز دادم دستگاهمو LT2 ریختن حالا Kinect رو که وصل می کنم می گه باید آپدیت بشه آپدیت کنم ؟

آپدیت کن مشکلی نیست

Jeff hardy M
09-11-2011, 17:40
سلام
موقع اپدیت از طریق فلش . اررور E66 رو میده . و چراغ پایین راست هم روشن خاموش (چشمک زن) میشه . مشکل چیه ؟
اخرین باز پارسال اپدیت کردم و الان خاستم اخرین اپدیت رو بریزم که اررور بالا رو داد
لطفا سری جواب بدید

Jeff hardy M
09-11-2011, 19:30
این LT2 چیه ؟ واسه سوال بالام باید LT2 بدم بریزن ؟ چنده ؟

yadam.nemiad
12-11-2011, 08:51
داشبورد جدید تائید شد

(2.0.14686.0)

در این داشبورد فایل dae.bin تغییر کرده بازی های AP2.5 ممکنه باعث فلگ بشن(نیاز به پچ مجدد) ولی C4 گفته مابقی بازی ها از جمله XGD3 با LT2/2.1 بخوبی اجرا میشن ولی این بمنزله این نیست که دیگه مشکلی نخواهد بود ، احتمالا برنامه های XBC ، ABGX و بعضی برنامه های دیگه نیازمند تغییراتی باشند. همچنین تایید شده که فرم ویر درایو شناسایی و تغییر نمیکنه. تمامی تغییرات در دست بررسی است و اعلام خواهد شد.
نقل از C4evaspeaks.com

yadam.nemiad
12-11-2011, 09:06
سلام
موقع اپدیت از طریق فلش . اررور E66 رو میده . و چراغ پایین راست هم روشن خاموش (چشمک زن) میشه . مشکل چیه ؟
اخرین باز پارسال اپدیت کردم و الان خاستم اخرین اپدیت رو بریزم که اررور بالا رو داد
لطفا سری جواب بدید

این LT2 چیه ؟ واسه سوال بالام باید LT2 بدم بریزن ؟ چنده ؟

چه ورژنی ریختین دوست من البته 13604 روی سایت مایکرو موجوده یحتمل اینو ریخته باشی . فرم ویر درایو فلش به استوک شده این ارور بیشتر مربوط به نبودن فرم ویر روی چیپ هست. شما باید LT2 بریزی اگه تهرانی بین 10 تا 15 .

blu1351
12-11-2011, 10:06
برای کپیخور کردن چه باید کرد ؟
باید ببرمش بیرون ؟؟؟
در ضمن خواهر زادم دستکاریش کرده و نمی دونم به چی خواسته اینکارو بکنه
هیچ راهی برای بازگرداندن به حالت اول فک کنم نباشه درسته ؟؟؟
ممنون میشم کمی ساده تر راهنمایی فرمایید

A.N.A.P
12-11-2011, 10:59
سلام
لطفا سری جواب بدید

فکر کنم این ارور واسه اشکال درایو باشه . ارور ها رو گوگل یه سرچ کن .

---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------

برای کپیخور کردن چه باید کرد ؟
باید ببرمش بیرون ؟؟؟
در ضمن خواهر زادم دستکاریش کرده و نمی دونم به چی خواسته اینکارو بکنه
هیچ راهی برای بازگرداندن به حالت اول فک کنم نباشه درسته ؟؟؟
ممنون میشم کمی ساده تر راهنمایی فرمایید
دقیقا بگید خواهر زاده گرامی چکار کرده که راهنمایی کنیم !

nima0661
13-11-2011, 14:49
سلام من دیشب تویه سایت دیدم جدیدترین اپدیت رو واسه ایکس باکس گذاشتن(2.014686.0 البته نسخه ی بتاست) دل به هوا زدمو اونو دانلود کردم انداختم رو فلش بعد نصبش کردم رو ایکس باکس راستش این اپدیت خیلی زیباست فقط یه مشکل داره وارد بازی میشی داری بازی میکنی بعد 2 دقیقه یه پیغام میاد بعد هر کلیدی رو فشار بدی دستگاه ریست میشه حالا بعد پشیمون شدم اومدم اپدیت 2.013599.0 رو ریختم رو فلش که این اپدیت رو دوباره نصب کنم ولی هر کاری میکنم دستگاه اصلا فلشو نمیشناسه رو سی دی هم ریختم همینطوره حالا من چیکار کنم که برگرده به اپدیت(13599) تورو خدا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farhad_fmg
13-11-2011, 15:28
سلام به تمامي دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم كسي كمكم كنه.
1- داخل سايت xbox يه هارد اكسترنال 250معرفي كرده كه گفته ازش ميشه واسه xbox استفاده كرد.ميخواستم بدونم از هر نوع هاردي ميشه استفاده كرد و يا فرمت خاصي بايد باشه؟

2- راهي هست كه بشه عكسهايي كه تو بازي kinect ميگيره رو روي كول ديسك ذخيره كرد يا به PCمنتقل كرد؟
3-راهي هست كه نذاري آپديتهايي كه با بازيها هست روي دستگاه نصب نشه؟

yadam.nemiad
14-11-2011, 09:24
سلام به تمامي دوستان
چند تا سوال داشتم ممنون ميشم كسي كمكم كنه.
1- داخل سايت xbox يه هارد اكسترنال 250معرفي كرده كه گفته ازش ميشه واسه xbox استفاده كرد.ميخواستم بدونم از هر نوع هاردي ميشه استفاده كرد و يا فرمت خاصي بايد باشه؟

2- راهي هست كه بشه عكسهايي كه تو بازي kinect ميگيره رو روي كول ديسك ذخيره كرد يا به PCمنتقل كرد؟
3-راهي هست كه نذاري آپديتهايي كه با بازيها هست روي دستگاه نصب نشه؟

دوست من
1- استفاده از هارد اکسترنال هیچ محدودیتی در نوع و حجم نداره ولی فقط میتونی در لحظه ای که به کنسول متصل هست فقط از 16 گیگ فضاش استفاده کنی البته با ترفندی میتونی چند پارتیشن 16 گیگ درست کنی ولی موقع اتصال به کنسول فقط 16 گیگ دسترسی داری.. (درمورد اون هارد اکسترنال که تو سایت xbox میگی من اطلاعی از کارکردش ندارم.
2-تو بازی ادونچر فقط فعلا یک راه میشناسم

3- خیر باید آپدیتها رو نصب کنید تا بتونید بازیهای روز رو بازی کنید.

blu1351
14-11-2011, 14:59
دورد بر شما
من می خواستم چند تا سوال کنم
1- چه چیزی باعث میشه یا چه کاری باعث میشه کپی خور سیستم بپره ؟
2- از کجا میشه فهمید که یه دستگاهی کپی خورش پریده یا نه ؟
3- برای حل این مشکل چه باید کرد ؟
سپاسگزارم

s.j-rez
15-11-2011, 13:59
دورد بر شما
من می خواستم چند تا سوال کنم
1- چه چیزی باعث میشه یا چه کاری باعث میشه کپی خور سیستم بپره ؟
2- از کجا میشه فهمید که یه دستگاهی کپی خورش پریده یا نه ؟
3- برای حل این مشکل چه باید کرد ؟
سپاسگزارم
1-استفاده از داشبرد های جدید بدون داشتنcfwجدید درایو.و یا هم اینکه خودتcfwرو پاک کنی وofwبریزی
2-خوب بازی کپی اجرا نکنه دیگه کپی خورش پریده دیگه
3-باید دوبارهcfwریخت یعنی دوباره کپی خور کرد.

DHAMID
16-11-2011, 23:03
من xboxمو به آخرین ورژن داشبورد آپدیت کردم
آخر آپدیت ارور E 71 داد
البته الان کنسولو روشن میکنم آپدیت انجام شده
مشکلی که واسه کنسول پیش نیومده؟

Amin_h240
17-11-2011, 17:35
سلام میشه بگید چطوری اپدیتهارو با فلش بریزم تو xbox ؟ من اپدیت ماه اکتبر 2011 را دانلود کردم میریزم تو فلش وقتی وصلش میکنم و دستگاه رو که روشن میکنم هیچ پیغامی نمیده بابت اپدیت نمیدونم چطوری باید این کار کرد تا قبل از این میدادم به مغازه واسم اپدیت کنه لطفا جوابمو سریعتر بدین

sahj7
17-11-2011, 17:47
سلام میشه بگید چطوری اپدیتهارو با فلش بریزم تو xbox ؟ من اپدیت ماه اکتبر 2011 را دانلود کردم میریزم تو فلش وقتی وصلش میکنم و دستگاه رو که روشن میکنم هیچ پیغامی نمیده بابت اپدیت نمیدونم چطوری باید این کار کرد تا قبل از این میدادم به مغازه واسم اپدیت کنه لطفا جوابمو سریعتر بدین
شما فلش رو فرمت مىکني بعد فايل زيپ آپديت رو توش ميريزى و به دستگاه ميزنى و دستگاه رو ريستارت ميکني و نصب ميکنى مگه اينکه مشکل از آپديتت باشه!

Sent from my X10 TripNMiUI-1.8.26 using Tapatalk

Amin_h240
17-11-2011, 17:52
شما فلش رو فرمت مىکني بعد فايل زيپ آپديت رو توش ميريزى و به دستگاه ميزنى و دستگاه رو ريستارت ميکني و نصب ميکنى مگه اينکه مشکل از آپديتت باشه!

Sent from my X10 TripNMiUI-1.8.26 using Tapatalk

ممنون من این کار کردم ولی بدتر شد یک صفحه ای اومد که میگه برین به وبسایت xbox یک کدی هم زیرش نوشته ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین :41:

Amin_h240
17-11-2011, 18:45
من کاملا دستگام از کار افتاده ؟ راهنمایی کنین خواهشا

soheil3255
17-11-2011, 19:55
با سلام و خسته نباشید
من امروز از طریق اینترنت دستگاهمو ابدیت کردم داشبورد 13604 ولی از اون به بعد بازی های فیفا 12 وپرو اولوشن ساکرو اجرا میکنه ولی باتلفیلد کال او دیوتی و اسستان کریدو یه علامت اخطار میده میکه نات ساپورتد دیسک به سایت xbox مراجعه کنید اگه براتون مقدور هست راهنمایی کنیید با سپاس فراوان. توب خونم رفتم دستگارو باز کردن lt2 دوباره ریختم ولی مشکل حل نشد

s.j-rez
17-11-2011, 20:44
با سلام و خسته نباشید
من امروز از طریق اینترنت دستگاهمو ابدیت کردم داشبورد 13604 ولی از اون به بعد بازی های فیفا 12 وپرو اولوشن ساکرو اجرا میکنه ولی باتلفیلد کال او دیوتی و اسستان کریدو یه علامت اخطار میده میکه نات ساپورتد دیسک به سایت xbox مراجعه کنید اگه براتون مقدور هست راهنمایی کنیید با سپاس فراوان. توب خونم رفتم دستگارو باز کردن lt2 دوباره ریختم ولی مشکل حل نشد
مشکل عجبیه
تعمیر کار مطمین بوده مطمین هستی ریخته؟
اگه آره احتمالا بازی ناقص رایت شده و خراب یه بازی دیگه تست بکن.
---------------------------------------------------

من xboxمو به آخرین ورژن داشبورد آپدیت کردم
آخر آپدیت ارور E 71 داد
البته الان کنسولو روشن میکنم آپدیت انجام شده
مشکلی که واسه کنسول پیش نیومده؟
خوب اگه الان مشکلی نداره پس مشکلی نبوده راحت باش
---------------------------------------------------

من کاملا دستگام از کار افتاده ؟ راهنمایی کنین خواهشا
شما بگید تو اون صفحه دقیقا چی مینویسه؟
کنسول خودش کار میکنه و وقتی فلش رو میزنی اینجور میشه اگه آره دوباره فلش رو فرمت کن بعد فایل رو از حالت فشرده خارج بکنش.اون پوشه که نوشته$SYSTEMUPDATEمحتویات اون پوشه رو دقیقا بزار تو صفحه اصلی فلش ببین چی میشه.
شرایط فعلی اون کنسول رو هم بگید

Pulse90
18-11-2011, 00:10
با سلام و خسته نباشید
ببینم کسه دیگه هم این مشکل رو داشته؟چه راه حلی هست براش؟

soheil3255
18-11-2011, 00:45
با سلام دوباره
متاسفانه ترفند خود ماکروسافت یه فایل چند کیلوبایتی به دستگاه انتقال پیدا میکنه و بازی ها بلوکه میشه با زیهای جدید تا اطالع ثانی باید قید بازیهای کپی روزد اگه راهی پیداکردین اطلاع رسانی کنید و به هیچ شکلی به اینترنت وصل نشید

blu1351
19-11-2011, 12:25
ازتون سپاسگزارم
خواهرزادم فقط سی دی میگره و روی دستگاه میذاره و بازی می کنه. خیلی کپی کردن برنامه ها و از این چیزا بلد نیست.
بازی Rugby 2011 را گرفته گذاشته روی دستگاه و سیستم ازش پرسیده که باید آپدیت کنی و اونم بدون اینکه بدونه yes زده . داشبورد ظاهرا شروع کرده برای آپ دیت و چون فایل آپدیتش نبوده همون صفحه سیاه که گفتم روش کد را داده و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد رو آورده.
ممنون میشم کمکم کنید که الان چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

ضمنا دستگاهش سفید رنگ و ساخت 2009 هستش

Amin4All
19-11-2011, 16:56
میخام بدم بیرون ال تی بریزن.
آخرین داشبورد چیه که تاکید کنم همونو بریزن.
کلا هر چی که حتما باید اپدیت بشه آخرین نسخه ــــش رو بگین.

Pulse90
19-11-2011, 20:50
میخام بدم بیرون ال تی بریزن.
آخرین داشبورد چیه که تاکید کنم همونو بریزن.
کلا هر چی که حتما باید اپدیت بشه آخرین نسخه ــــش رو بگین.

بچه هایی هستن تو همین سایت یا سایتایه همسایه که ال تی 2 میتونن برات بریزن و مطمئن هم هستن حالا در کل بگو ال تی 2 رو بریزه برات همراه با داشبورد ورژن 13599

Pulse90
19-11-2011, 21:22
ازتون سپاسگزارم
خواهرزادم فقط سی دی میگره و روی دستگاه میذاره و بازی می کنه. خیلی کپی کردن برنامه ها و از این چیزا بلد نیست.
بازی Rugby 2011 را گرفته گذاشته روی دستگاه و سیستم ازش پرسیده که باید آپدیت کنی و اونم بدون اینکه بدونه yes زده . داشبورد ظاهرا شروع کرده برای آپ دیت و چون فایل آپدیتش نبوده همون صفحه سیاه که گفتم روش کد را داده و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد رو آورده.
ممنون میشم کمکم کنید که الان چیکار کنم؟

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

ضمنا دستگاهش سفید رنگ و ساخت 2009 هستش
باسد اپدیت 13599 رو دان کنید و بریزید تو فلش و بهد وصل کنید به دستگاه و آپ کنید و احتمالا هم دستگاه به ارجینال برگشته که باید ال تی 2 بریزید روش

farhad_fmg
20-11-2011, 10:42
دوست من
1- استفاده از هارد اکسترنال هیچ محدودیتی در نوع و حجم نداره ولی فقط میتونی در لحظه ای که به کنسول متصل هست فقط از 16 گیگ فضاش استفاده کنی البته با ترفندی میتونی چند پارتیشن 16 گیگ درست کنی ولی موقع اتصال به کنسول فقط 16 گیگ دسترسی داری.. (درمورد اون هارد اکسترنال که تو سایت xbox میگی من اطلاعی از کارکردش ندارم.
2-تو بازی ادونچر فقط فعلا یک راه میشناسم

3- خیر باید آپدیتها رو نصب کنید تا بتونید بازیهای روز رو بازی کنید.

-------------------
سلام
اين اموزش واسه استفاده از هارد با ظرفيت بالا(نه فقط 16گيگ)پيدا كردم
ولي اموزشي كه تو رپيد شير گذاشته بودين واسه انتقال عكسهاي كينكت باز نشد.ميشه توضيح بدين بايد چه كاري انجام بدم كه چه تو بازي ادونچر و چه بقيه بازيها بتونم عكسهارو انتقال بدم؟

blu1351
20-11-2011, 15:26
ممنون از راهنماییتون
ابتدای این صفحه هر چی گشتم آپدیت 13599 رو ندیدم
ممنون میشم کسی لینکشو بهم بده

Pulse90
20-11-2011, 17:07
ممنون از راهنماییتون
ابتدای این صفحه هر چی گشتم آپدیت 13599 رو ندیدم
ممنون میشم کسی لینکشو بهم بده
بفرما رفیق

Amin_h240
21-11-2011, 15:24
سلام دوستان من اپدیت 13604 رو از صفحه اول دانلود کردم واز طریق usb ریختم ولی دستگام خراب شد واصلا بالا نمیاد و تو همون حالتی که میخواد اپدیت کنه مونده نمیدونم چکار کنم ؟ یک صفحه همش نشون میده که اینا رو نوشته
cant read the update from your storage device .please reinsert it to continue the update
if the problem persists visi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
status code :3524 - 8600 - 0F00 - C000 - 003A

Pulse90
21-11-2011, 17:00
سلام دوستان من اپدیت 13604 رو از صفحه اول دانلود کردم واز طریق usb ریختم ولی دستگام خراب شد واصلا بالا نمیاد و تو همون حالتی که میخواد اپدیت کنه مونده نمیدونم چکار کنم ؟ یک صفحه همش نشون میده که اینا رو نوشته
cant read the update from your storage device .please reinsert it to continue the update
if the problem persists visi [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
status code :3524 - 8600 - 0F00 - C000 - 003A
داداش امروز من با یه دستگاهی که ارور شما رو میداد کلی کلنجار رفتم تا دستش کردم
شما باید همون ورژن داشبوردی رو بریزی تو فلش بزنی به دستگاه که ناقص اپدیت شده
چون این اروری که داده یعنی ناقص آپدیت شده

Amin_h240
21-11-2011, 18:15
داداش امروز من با یه دستگاهی که ارور شما رو میداد کلی کلنجار رفتم تا دستش کردم
شما باید همون ورژن داشبوردی رو بریزی تو فلش بزنی به دستگاه که ناقص اپدیت شده
چون این اروری که داده یعنی ناقص آپدیت شده

واقعا ممنونم درست شد - ولی همون مشکل قبلی که بازی WM3 و BATMAN AC اجرا نمیشد پا برجاست بنظرتون باید چکار کنم LT بریزم ؟:31:

Pulse90
21-11-2011, 20:55
واقعا ممنونم درست شد - ولی همون مشکل قبلی که بازی WM3 و BATMAN AC اجرا نمیشد پا برجاست بنظرتون باید چکار کنم LT بریزم ؟:31:
آخرین بار چه فریموری ریختید شما؟

Amin_h240
21-11-2011, 21:26
آخرین بار چه فریموری ریختید شما؟

فریمور ؟ والا اخرین چیزی که من ریختم همین اپدیت 13604 هستش

Pulse90
22-11-2011, 01:46
فریمور ؟ والا اخرین چیزی که من ریختم همین اپدیت 13604 هستش
اون که ورژن داشبورده(همون منوی ایکس باکس)
فریمور همونه که تو درایو کنسول میریزن

omega123
22-11-2011, 11:13
سلام بچه ها دیروز دستگاهم رو دادم که واسم LT2 بریزن فروشنده هم علاوه بر این کار دستگاهم رو با 13599 آپدیت کرد
خونه که اومدم دیدم یه آپدیت جدیدتری هستش 13604 منم رو usb ریختم و آپدیت جدید کردم ،مشکلم هم از اینجا شروع شد چون دیگه بازی های جدید مثل GoW3 و Driver و حتی NFS HP اجرا نمیشن و با ایرور Unsupported disc مواجه میشم .

چیکار می تونم بکنم ،اگر بدم بیرون می تونن واسم درستش کنن

با تشکر از همه

Pulse90
22-11-2011, 13:41
سلام بچه ها دیروز دستگاهم رو دادم که واسم LT2 بریزن فروشنده هم علاوه بر این کار دستگاهم رو با 13599 آپدیت کرد
خونه که اومدم دیدم یه آپدیت جدیدتری هستش 13604 منم رو usb ریختم و آپدیت جدید کردم ،مشکلم هم از اینجا شروع شد چون دیگه بازی های جدید مثل GoW3 و Driver و حتی NFS HP اجرا نمیشن و با ایرور Unsupported disc مواجه میشم .

چیکار می تونم بکنم ،اگر بدم بیرون می تونن واسم درستش کنن

با تشکر از همه
داداش من یه همچین مشکلی داشتم بازی رو از رو هارد پاک کردم درست شد .نمیدونم شما اصلا هارد داری یا نه
اگه دیدی نشد ببر پیش همون که ال تی ریخته برات بش بگو اقا بازیهارو اجرا نمیکنه
راستی اون هات پورشید که نیاز به پچ داره

Amin_h240
22-11-2011, 16:35
اون که ورژن داشبورده(همون منوی ایکس باکس)
فریمور همونه که تو درایو کنسول میریزن

من تنها کاری که انجام دادم همین اپدیت 13604 هست دیگه کار دیگه ای رو انجام ندادم و بلد هم نیستم

hamijoon
24-11-2011, 18:56
بچه ها من ورژن داشبوردم 2.0.14 ميتونم ورژن ماه اكتبر رو بريزم ؟. چون بازيارو اجرا نميكنه همين الان هم بردم LT2 ريختم . نميدونم از چيه . ارور unsupported disk ميده .

Pulse90
25-11-2011, 16:25
بچه ها من ورژن داشبوردم 2.0.14 ميتونم ورژن ماه اكتبر رو بريزم ؟. چون بازيارو اجرا نميكنه همين الان هم بردم LT2 ريختم . نميدونم از چيه . ارور unsupported disk ميده .
داداش وصل شدی به لایو به این ورژن آپ شده داشبوردت؟