PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Nokia N79

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6

satttanism
15-01-2009, 02:08
رنگ های تیره این گوشی هم به بازار اومده
مشکیش که خیلی قشنگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

h_b1985
15-01-2009, 08:53
دوست عزیز شما با همون فایل cer که دریافت کردین می تونین به sign برنامه ها بپردازین و برنامه های مورد نظرتونو نصب کنین...
گوشی چند خریدین؟ باطری چطوره؟

artara74
15-01-2009, 13:36
به بازار اومده؟ رنگ مشكي؟ عجججججججججججججب

noisymind
15-01-2009, 20:45
به بازار اومده؟ رنگ مشكي؟ عجججججججججججججب

نخیر. تازه معرفی شده. البته چون چیز خاصی نداره زور میاد تو بازار.

تکاور
15-01-2009, 21:06
دوستان از وضعیت باتری گوشیتون راضی هستید خوب شارز نگه میداره

artara74
16-01-2009, 12:58
سلام دوستان. كسي مفازه اي ميشناسه كه بشه موبايل هاش رو تو دست گرفت و باهاشون كار كرد؟ هر چي نزديك به سعادت آباد باشه بهتره. اگه خلافه قوانينه به id ياهوم بزنين.

h_b1985
16-01-2009, 21:08
اگه منظورت همین n79 هستش باید بگم که نوکیا تو پایتخت و تندیس داره گوشی های n79 , n85 , n96 رو معرفی می کنه، گوشی ها روشنن و می تونی کاملا باهاشون کار کنی...

Setareh 2006
17-01-2009, 19:19
من که عرض کردم دوست عزیز، منظور از آرمم همین برچسب زیر که با فلش نشون دادم، رو جعبه های گارانتی اصلی علاوه بر برچسب شرکت این برچسب هم می زنن...

ممنونم از توضحیت.
توی سایت gsmarena یک نفر که این گوشی رو تهیه گرفته ازش خیلی تعریف کرده و گفته تنها نقصش اینه که stopwatch نداره . این stopwatch چیه و دقیقا چه کاربردی داره ؟

Setareh 2006
17-01-2009, 19:20
هیچکدام از این 2 گوشی فنلاند نداره و هر دو چینی هستن و فنلاندیاش لیبله و اصلا هم نخرید چون کیفیت چینیها خیلی بهتره
اتصالات اینترنشنال و خدمات طلائئ نیا گارانتیهای اصلی هستن که گوشیو با ضمانت نامه رسمی 12 ماهه نوکیا میفروشن و فقط از طریق این دو شرکت هست که میتونی 100 درصد مطمئن باشی که گوشیت اصله و مشکل باتری و ... نداره
هنگام خرید دقت کنید که جعبه پلمپ باشه و کارت گارانتی اتصالات یا نیا و همچنین ضمانت نامه نوکیا رو داشته باشه و شماره سریال زیر باتری گوشی رو با هر دو کارت(اگر روشون نوشته شده) و با جعبه گوشی مطابقت بدید
یه شماره تلفن هم هست که برای اطمینان از اصلی بودن کارت ضمانت نامه رسمی نوکیا باید با اون تماس بگیرید و شماره سریال روی کارت رو براشون بخونید تا به شما بگن اصلیه یا جعلی
ممنونم از توضیحات خیلی مفیدت. حتما با همین گارانتی می گیرم چون دیگه خیالم راحته که گوشی و باطری اصل هست.
گویا مثل این که با این گارانتی قیمتش 430 تومنه

h_b1985
17-01-2009, 20:59
ممنونم از توضحیت.
توی سایت gsmarena یک نفر که این گوشی رو تهیه گرفته ازش خیلی تعریف کرده و گفته تنها نقصش اینه که stopwatch نداره . این stopwatch چیه و دقیقا چه کاربردی داره ؟

دوست عزیز منظور از stopwatch همون کرنومتر هست، که تو اینجور گوشیا نقصی به حساب نمیاد شما خیلی راحت می تونین برنامه مورد نظرو نصب کنین یا از tracker خود نوکیا که تو سایتش هست استفاده کنین و علاوه بر زمان به کمک GPS گوشی مسافت و جهت و آیتم های دیگرو نیز حساب کنید...

alireza_ap
18-01-2009, 10:13
سلام

من نزدیک به یک ماه هست که این گوشی رو خریدم

خیلی راضیم ازش

قبلش 73 داشتم که الان باتری واقعا توپ جواب می ده

معمولی استفاده کنی 3-4 روز جواب می ده

چند روزه من از صبح ساعت 8 تا 2 توی محل کار با Wlan همش باهاش دانلود می کنم - تل هم می زنم - تا شب موزیک هم گوش می دم که دیگه آخر شب 2 خط شارژ داره

اگه کسی سوالی داشت من در خدمتم

alireza_ap
18-01-2009, 10:18
در مورد هک ، فعلا سری FP2 مشکل دارن و هک نمی شن

مطمئنا این مشکل یه زودی حل می شه

من با ساین مشکلاتم رو حل می کینم الیبته بعضی قسمت ها نیاز به هک هست مثل بازی های N-Gage

alireza_ap
18-01-2009, 10:21
در مورد کشور سازنده ، من پینی رو خریدم و غیر از چین همه لیبل هست ، گارانتی هم نداره اما تا الان که خدا رو شکر من مشکلی باهاش نداشتم

فقط لوازم جانبیش هنوز اینجا ( شیراز ) نیومده - من کابلش رو می خوام و قاب ژلاتینیش

از نظر کیفیت جنس ، دقیقا فرقی با نوکیا های فنلاندی نداره ( تحت لیسانس نوکیا توی چین تولید می شه )

melkinpres
18-01-2009, 11:53
دوستان
n79 هنوز رنگ مشکیش بازار نیومده؟ در ضمن این گوشی مثل n85 مشکل نرمافزاری (ریست شدن و...) نداشته؟

alireza_ap
18-01-2009, 12:34
من هنوز این رنگ رو ندیدم

مشکل نرم افزاری ؟! ریست شدن ؟!

همچین مشکلی وجود نداره

سیستم عامل FP2 فوق العاده قوی و بدون نقص شده

بسیاری از مشکلاتی که در سری های قبلی وجود داشت حل شده

مثلا نمایش ساعت در منو - اتصال mass storage و offline شدن ( الان offline mode نمی شه ) و خیلی از مشکلاتی که با نرم افزار باید برطرف می شد ، در این سری حل شده

من تا حالا نقصی توش ندیدم ، تنظیمات فوق العاده کامل شده و من هنوز کمی گم می شم تو منوهای تنظیماتش D:

h_b1985
18-01-2009, 13:07
دوست عزیز ممنون، ایشاالله که بتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم
میشه یه مقدار از GPS گوشی هم صحبت کنی؟ GARMIN نصب کردی؟ خوب کار میکنه؟
Navi Wheel تو Internet Browser کار میکنه؟!!
فریم ورتو آپدیت کردی؟ کابل TV داشت؟ (تو سایت نوکیا و ریویوها نوشته نداره ولی چند تا از بچه ها که خریدن میگن داره!!!)
شما اونموقع چند گرفتی؟

Setareh 2006
18-01-2009, 17:55
دوست عزیز منظور از stopwatch همون کرنومتر هست، که تو اینجور گوشیا نقصی به حساب نمیاد شما خیلی راحت می تونین برنامه مورد نظرو نصب کنین یا از tracker خود نوکیا که تو سایتش هست استفاده کنین و علاوه بر زمان به کمک gps گوشی مسافت و جهت و آیتم های دیگرو نیز حساب کنید...
ممنون از توضیخت. یکی هم بعدش همون جا همین جواب شما رو اومده نوشته گفته که اینو میشه دانلود و نصب کرد

Setareh 2006
18-01-2009, 17:59
سلام

من نزدیک به یک ماه هست که این گوشی رو خریدم

خیلی راضیم ازش

قبلش 73 داشتم که الان باتری واقعا توپ جواب می ده

معمولی استفاده کنی 3-4 روز جواب می ده

چند روزه من از صبح ساعت 8 تا 2 توی محل کار با Wlan همش باهاش دانلود می کنم - تل هم می زنم - تا شب موزیک هم گوش می دم که دیگه آخر شب 2 خط شارژ داره

اگه کسی سوالی داشت من در خدمتم
دوست عزیز خدا شما رو واسه ما فرستاد . من دو تا سوال دارم :
1- من قبل از خرید این گوشی می خوام مطمئن بشم که این نرم افزار Total Recall 3rd Ed رو میشه روی ان 79 نصب کرد یا نه ؟ خود سایت این نرم افزار که نوشته با ان 79 هم سازگاره ولی اگه شما هم تست کنی من دیگه خیالم راحت میشه . لینکش دانلودش رو براتون می گذارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترایل هست
خواهش می کنم این نرم افزار رو نصب کنین . اینطور که خود سایت میگه موقع ضبط مکالمه تلفنی دیگه صدای بیپ شنیده نمیشه . من می خوام مطمئن بشم که این حرف درسته یعنی این که وقتی این نرم افزار رو روی ان 79 نصب کردی موقع ضبط مکالمه اون صدای بیپ برای شما و طرف مقابل شنیده میشه یا نه ؟ در ضمن کیفیت صدا رو هم ببینین موقعی که ضبط می کنین چطوره ؟ خوبه یا نه ؟

2-یک سوال دیگه هم دارم . شما وقتی گوشی رو خریدی زبان فارسی هم توش بود ؟ منظورم هم زبان منو ی گوشی هست و هم زبان نوشتن و خوندن پیام

salamaqmehdi
18-01-2009, 18:15
سلام
یه پیشنهاد برای دستان
بیخیال ان79
6220 کلاسیک ترکونده

h_b1985
18-01-2009, 22:35
6220 گوشی خوبیه، ولی صفحه کوچیکتر، پورت 2.5 میلیمتری، عدم وایرلس و شارژ کم ایرادای عمده این مدل هست...

alireza_ap
19-01-2009, 08:33
خواهش می کنم

GPS مثل N82 هست و کمی طول می کشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه و راه بیفته. من هم گارمین نصب کردم هم اسمارت کام. چون شیراز هستم و هنوز نقشه شیراز برای گارمین کالیبره نشده نتونستم تستش کنم اما نصب شده و برنامه اجرا می شه اما با اسمارت چندین نقشه روی گوشی دارم که خوب جواب می ده

ظاهرا Navi wheel تو اینترنت کارایی نداره اما توی منوهای اصلی ، مسیج ها ، گالری و غیره فوق العاده هست

من گوشی رو اپدیت نکردم چون ممکنه روش هک ارائه بشه و نمی خوام با اپدیت از ایم مسئله مسثنا بشم D:

کابل TV خودش داشت. من اون موقع از دوستم به قیمت عمده خریدم 395 که البته توی بازار 405 تا 430 قیمتش بود

بازم سوالی بود در خدمتم

دوست عزیز ممنون، ایشاالله که بتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم
میشه یه مقدار از GPS گوشی هم صحبت کنی؟ GARMIN نصب کردی؟ خوب کار میکنه؟
Navi Wheel تو Internet Browser کار میکنه؟!!
فریم ورتو آپدیت کردی؟ کابل TV داشت؟ (تو سایت نوکیا و ریویوها نوشته نداره ولی چند تا از بچه ها که خریدن میگن داره!!!)
شما اونموقع چند گرفتی؟

alireza_ap
19-01-2009, 08:37
من برنامه رو نصب می کنم و بعد نتیجه رو همینجا اعلام می کنم

در مورد زبان ، عربی رو داره اما فارسی نه

دوست عزیز خدا شما رو واسه ما فرستاد . من دو تا سوال دارم :
1- من قبل از خرید این گوشی می خوام مطمئن بشم که این نرم افزار total recall 3rd ed رو میشه روی ان 79 نصب کرد یا نه ؟ خود سایت این نرم افزار که نوشته با ان 79 هم سازگاره ولی اگه شما هم تست کنی من دیگه خیالم راحت میشه . لینکش دانلودش رو براتون می گذارم

این ترایل هست
خواهش می کنم این نرم افزار رو نصب کنین . اینطور که خود سایت میگه موقع ضبط مکالمه تلفنی دیگه صدای بیپ شنیده نمیشه . من می خوام مطمئن بشم که این حرف درسته یعنی این که وقتی این نرم افزار رو روی ان 79 نصب کردی موقع ضبط مکالمه اون صدای بیپ برای شما و طرف مقابل شنیده میشه یا نه ؟ در ضمن کیفیت صدا رو هم ببینین موقعی که ضبط می کنین چطوره ؟ خوبه یا نه ؟

2-یک سوال دیگه هم دارم . شما وقتی گوشی رو خریدی زبان فارسی هم توش بود ؟ منظورم هم زبان منو ی گوشی هست و هم زبان نوشتن و خوندن پیام

alireza_ap
19-01-2009, 08:40
از قدیم می گن هرچی پول بدی آش می خوری

تفاوت قیمت فاحش 150 هزار تومنی بین 6220 و ان 79 کمی گویای مسئله هست

من زیاد با 6220 کار نکردم اما نسبت به قیمت ، امکانات و برند نوکیا گوشی خوبی هست

موفق باشید

سلام
یه پیشنهاد برای دستان
بیخیال ان79
6220 کلاسیک ترکونده

h_b1985
19-01-2009, 09:18
خواهش می کنم

gps مثل n82 هست و کمی طول می کشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه و راه بیفته. من هم گارمین نصب کردم هم اسمارت کام. چون شیراز هستم و هنوز نقشه شیراز برای گارمین کالیبره نشده نتونستم تستش کنم اما نصب شده و برنامه اجرا می شه اما با اسمارت چندین نقشه روی گوشی دارم که خوب جواب می ده

ظاهرا navi wheel تو اینترنت کارایی نداره اما توی منوهای اصلی ، مسیج ها ، گالری و غیره فوق العاده هست

من گوشی رو اپدیت نکردم چون ممکنه روش هک ارائه بشه و نمی خوام با اپدیت از ایم مسئله مسثنا بشم d:

کابل tv خودش داشت. من اون موقع از دوستم به قیمت عمده خریدم 395 که البته توی بازار 405 تا 430 قیمتش بود

بازم سوالی بود در خدمتم

راجع به اف ام ترنسمیتر هم یه توضیحی میدی؟؟!!!:10:

alireza_ap
19-01-2009, 12:16
بله

فرستنده اف ام هم داره که داخل موزیک پلیرش می تونه فعال بشه و فرکانس هم دستی تا صدم فرکانس هم قابل تنظیم هست

کیفیت مطلوبی داره تا 1 متر خوب جواب میده

میشه باهاش رفت روی موج رادیو راننده های تاکسی که از رادیو استفاده می کنن d:

Setareh 2006
19-01-2009, 12:21
من برنامه رو نصب می کنم و بعد نتیجه رو همینجا اعلام می کنم

در مورد زبان ، عربی رو داره اما فارسی نه
ممنونم از لطفت . می تونی همین الان نصب و تست کنی ؟ من همین امروز می خوام برم بگیرم .

در مورد زبان پس یعنی نمیشه فارسی نوشت و خوند نه ؟

یک سوال دیگه هم دارم توی سایت gsmarena نوشته این فایل ها رو MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMA ساپورت می کنه . می خواستم بدونم فایل های MPEG4 رو با این گوشی نمیشه دید ؟

alireza_ap
19-01-2009, 13:01
آقا / خانم setareh

من برنامه رو در حالت تریال اجرا کردم ( بدون نیاز به ساین نصب شد )

برای بالا بردن کیفیت باید بجای فرمت amr فرمت wav رو انتخاب کرد که چون تریال هست اجازه نمی ده

من قبلا از این برنامه روی گوشی قبلیم - ان 73 - استفاده کردم. برنامه خوبی هست و کیفیت خوبی هم داره

البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری FP2 مناسب نبوده )

در مورد سوال دومتون، من WMA رو تست کردم و جواب داد اما MPEG4 رو تست نکردم

من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه Coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست

تمام فایل های MPEG - DAT - AVI و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه

اینشا الله امروز گوشی رو بخر - مبارکت باشه :20:

ممنونم از لطفت . می تونی همین الان نصب و تست کنی ؟ من همین امروز می خوام برم بگیرم .

در مورد زبان پس یعنی نمیشه فارسی نوشت و خوند نه ؟

یک سوال دیگه هم دارم توی سایت gsmarena نوشته این فایل ها رو MP3/M4A/AAC/eAAC+/WMA ساپورت می کنه . می خواستم بدونم فایل های MPEG4 رو با این گوشی نمیشه دید ؟

Setareh 2006
19-01-2009, 18:11
آقا / خانم setareh

برای بالا بردن کیفیت باید بجای فرمت amr فرمت wav رو انتخاب کرد که چون تریال هست اجازه نمی ده

من قبلا از این برنامه روی گوشی قبلیم - ان 73 - استفاده کردم. برنامه خوبی هست و کیفیت خوبی هم داره

البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری fp2 مناسب نبوده )

در مورد سوال دومتون، من wma رو تست کردم و جواب داد اما mpeg4 رو تست نکردم

من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست

تمام فایل های mpeg - dat - avi و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه

ممنونم از شما
می تونی برنامه رو تست کنی ببینی وقتی د اری مکالمه رو ضبط می کنی صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگه شنیده بشه که بدرد نمی خوره

رفتم گوشی رو از خود مرکز اتصالات اینترنشنال گرفتم با قیمت 430 تومن . یک دونه آنتی ویروس آپدیت نشده برام ریخت روی گوشی 5 هزارتومن گرفت .
در ضمن گفتن اگه هر برنامه ای رو بخوای خودت روش نصب کنی ما دیگه نمی تونیم تضمینی کنیم . واسه همین الان من نمی تونم خودم این برنامه رو روش نصب کنم . میگن اگر برنامه هایی غیر از برنامه های ما بریزین اگه برای گوشی مشکلی پیش بیاد دیگه ما گارانتی نمی کنیم .
در مورد خود گوشی هنوز زوده که در موردش نظر بدم ولی در مورد تکست نوشتن خیلی هنوز بهش عادت ندارم شاید واسه اینه که بار اوله دارم با این گوشی کار می کنم هنوز بهش عادت ندارم. حروف تکست هم برام کمی ریز هست . از اون شکلک های متحرک و ثابت هم هنوز توش ریخته نشده .
زبان گوشی هم مثل مال شما عربی هست.

یک سوال ازتون دارم . شما که با ان 73 کار کردی ، تکست نوشتن و بزرگی حروف موقع نوشتن با این گوشی بهتره یا ان 73 ؟

Setareh 2006
19-01-2009, 18:16
همین برچسب زیر که با فلش نشون دادم، رو جعبه های گارانتی اصلی علاوه بر برچسب شرکت این برچسب هم می زنن...

راستی مال خود شرکت اتصالات اینترنشنال دیگه این آرم رو نداره و فقط هولوگرام اتصالات اینترنشنال روی جعبه است که در جعبه رو باهش پلمب کردن . واسه اطمینان جعبه رو به چند تا فروشنده هم نشون دادم همه شون تا هولوگرام رو دیدن گفتن این خود گارنتی اصلی هست ودیگه نیازی به اون آرم آبی رنگ نیست که روش باشه چون شما از خود اتصالات اینترنشال تهران خریدین

adameh_bahal
19-01-2009, 20:56
ممنونم از شما
می تونی برنامه رو تست کنی ببینی وقتی د اری مکالمه رو ضبط می کنی صدای بیپ برای دو طرف شنیده میشه یا نه ؟ اگه شنیده بشه که بدرد نمی خوره

رفتم گوشی رو از خود مرکز اتصالات اینترنشنال گرفتم با قیمت 430 تومن . یک دونه آنتی ویروس آپدیت نشده برام ریخت روی گوشی 5 هزارتومن گرفت .
در ضمن گفتن اگه هر برنامه ای رو بخوای خودت روش نصب کنی ما دیگه نمی تونیم تضمینی کنیم . واسه همین الان من نمی تونم خودم این برنامه رو روش نصب کنم . میگن اگر برنامه هایی غیر از برنامه های ما بریزین اگه برای گوشی مشکلی پیش بیاد دیگه ما گارانتی نمی کنیم .
در مورد خود گوشی هنوز زوده که در موردش نظر بدم ولی در مورد تکست نوشتن خیلی هنوز بهش عادت ندارم شاید واسه اینه که بار اوله دارم با این گوشی کار می کنم هنوز بهش عادت ندارم. حروف تکست هم برام کمی ریز هست . از اون شکلک های متحرک و ثابت هم هنوز توش ریخته نشده .

یک سوال ازتون دارم . شما که با ان 73 کار کردی ، تکست نوشتن و بزرگی حروف موقع نوشتن با این گوشی بهتره یا ان 73 ؟

دقيقاً با همين جمله ها منو خام کردن و 20 تومان پول انتی و ... گرفتن
به نظر من که همش کلکه،چون همين برنامه ها تو اينترنت به صورت فول و آخرين ورژن پيدا ميشه

noisymind
19-01-2009, 21:31
وقتی تو یک همچین فرومی همه چیز آموزش داده میشه و هر نرم افزاری بخواین هم پیدا میشه , دیگه چه احتیاجی هست پول بیخودی اونم برای نصب!! بدیدن؟

adameh_bahal
19-01-2009, 21:46
وقتی تو یک همچین فرومی همه چیز آموزش داده میشه و هر نرم افزاری بخواین هم پیدا میشه , دیگه چه احتیاجی هست پول بیخودی اونم برای نصب!! بدیدن؟

درسته ولی شما اين جمله رو از جانب فروشنده داشته باش:
اگه شما اين انتی شرکت ما رو نريزيد و هرگونه مشکلی برا پيش بياد گوشی شما از گارانتی خارج ميشه
بعد هم طرف يه کارت بهت نشون ميده که شبيهه همين جمله هارو توش نوشته و...

Legend
19-01-2009, 22:11
درسته ولی شما اين جمله رو از جانب فروشنده داشته باش:
اگه شما اين انتی شرکت ما رو نريزيد و هرگونه مشکلی برا پيش بياد گوشی شما از گارانتی خارج ميشه
بعد هم طرف يه کارت بهت نشون ميده که شبيهه همين جمله هارو توش نوشته و...

هيچ مشكلي پيش نمياد...مگه ميخواي فيل هوا كني؟ منم وقتي 82 گرفتم يارو گفت آپديت كني از گارانتي (اتصالات) خارجه...رسيدم خونه به ورژن 11 آپ كردم....ميخواست آنتي ويروس نصب كنه 20 تومان...من اصلا" نصب نكردم..عمرا" هم ويروسي نشه گوشي..عمرا"...

noisymind
19-01-2009, 23:04
راستی مگه برای این ورژن ویروس هم اومده اصلا؟

adameh_bahal
19-01-2009, 23:53
هيچ مشكلي پيش نمياد...مگه ميخواي فيل هوا كني؟ منم وقتي 82 گرفتم يارو گفت آپديت كني از گارانتي (اتصالات) خارجه...رسيدم خونه به ورژن 11 آپ كردم....ميخواست آنتي ويروس نصب كنه 20 تومان...من اصلا" نصب نكردم..عمرا" هم ويروسي نشه گوشي..عمرا"...

من که ديگه خام شدم رفت برا بقيه دوستان گفتم

h_b1985
20-01-2009, 08:52
حذف شود...

alireza_ap
20-01-2009, 09:37
من این برنامه رو روی ان 73 قبلا استفاده کردم و بیپ هم نمی زنه ( نه من که صاحب گوشی هستم نه طرف مقابل )

گوشی مبارکتون باشه اما من اگه بودم چنین هزینه ای برای آنتی ویروس نمی کردم

درضمن به نظر من اینکه شما نباید برنامه ای روش بریزید فقط یک کلک برای این هست که شمارو نترسونن و برنامه های خودشون رو با قیمت های زیاد به شما بفروشند.

شما مطمئن باشید با ریختن نرم افزار هایی که مدیرهای انجمن معرفی می کنند و بقیه تست کردند و هیچ مشکلب نداشتند ، برای شما و گوشیتون مشکلی درست نمی کنه.

من گوشی خودم بدون گارانتی خریدم و تا الان هر برنامه ای رو روش نصب کردم ( حتی ان73 قبلی و 7610 که هنوز دارمش )

شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه Psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.

درضمن کوچکی تکست ها همراه با کیفیت خوب ال سی دی مشکل خاصی برای کاربر ایجاد نمی کنه

ممنونم از شما

alireza_ap
20-01-2009, 09:38
من این برنامه رو روی ان 73 قبلا استفاده کردم و بیپ هم نمی زنه ( نه من که صاحب گوشی هستم نه طرف مقابل )

درضمن به نظر من اینکه شما نباید برنامه ای روش بریزید فقط یک کلک برای این هست که شمارو نترسونن و برنامه های خودشون رو با قیمت های زیاد به شما بفروشند.

شما مطمئن باشید با ریختن نرم افزار هایی که مدیرهای انجمن معرفی می کنند و بقیه تست کردند و هیچ مشکلب نداشتند ، برای شما و گوشیتون مشکلی درست نمی کنه.

من گوشی خودم بدون گارانتی خریدم و تا الان هر برنامه ای رو روش نصب کردم ( حتی ان73 قبلی و 7610 که هنوز دارمش )

شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه Psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.

درضمن کوچکی تکست ها همراه با کیفیت خوب ال سی دی مشکل خاصی برای کاربر ایجاد نمی کنه

آقا / خانم setareh

البته من یک نسخه کرک شده همین برنامه رو هم گرفتم، ساین کردم اما نصب نشد ( شاید برای سری FP2 مناسب نبوده )

در مورد سوال دومتون، من WMA رو تست کردم و جواب داد اما MPEG4 رو تست نکردم

من پیشنهاد می کنم اگه جواب نداد از برنامه Coreplayer استفاده کنید که خیلی برنامه کاملی هست

تمام فایل های MPEG - DAT - AVI و غیره که روی کامپیوتر باز می شه ، بدون تبدیل کردن با همین برنامه به راحتی باز می شه + کلی امکانات دیگه

alireza_ap
20-01-2009, 09:39

Legend
20-01-2009, 11:03
گارانتی اتصالات رو چند قیمت گرفتین؟!!!

منظورت منم؟ قبل عيد گرفتم 510 تومان...

faeze_negar
20-01-2009, 20:26
سلام
میخواستم بدونم transmitter گوشی n79 تا چندمتر جواب میده ؟؟؟؟
قیمت این گوشی الان چنده ؟؟؟؟
آپدیت کنی خراب نمیشه ؟؟؟؟
چون من n70 داشتم آپدیت کردم دیگه روشن نشد بردم نماینگی طرف تا دید پرسید آپدیتش کردی؟؟

Majid393
20-01-2009, 23:17
سلام
چون من n70 داشتم آپدیت کردم دیگه روشن نشد بردم نماینگی طرف تا دید پرسید آپدیتش کردی؟؟

اگه اف ام ترنسمیترش مثه ان78 باشه ، تا 5 متر بدون مانع جواب میده ........
قیمت جدید ندارم .......
اگه درست آپدیتش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ......

h_b1985
21-01-2009, 07:43
آپدیت رو ارائه نمی کنن که گوشی خراب کنن!!!!

alireza_ap
21-01-2009, 08:21
بدون مانع در همون حدود 5 متر و با مانع1-2 متر جواب می ده

قیمت شیراز بدون گارانتی 395
قیمت اتصالات تهران با گارانتی 430

من آپدیت نکردم ان79 خودم رو اما مطمئنا هیچ مشکلی براش پیش نمیات و الان نیازی هم به آپدیت نداره !

سلام

Setareh 2006
21-01-2009, 08:54

شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.

ممنونم از توجهت
گوشی من کا 810 هستش هرچند که صفحه اش خیلی کوچیکتر از ان 79 هستش ولی موقع نوشتن پیام خیلی باهاش راحتم
متاسفانه من اصلا نتونستم با صفحه کلید ان 79 کنار بیام واسه همین بردم پسش دادم هر چند که خیلی پیشرفته تر از کا 810 هست ولی اصلا باهاش راحت نیستم شاید دلیلش اینه که من به سونی اریکسون عادت کردم
در مورد هزینه آنتی ویروس هم درست میگی این واسه ام تجربه شد که دیگه پولی به اینا ندم

alireza_ap
21-01-2009, 10:28
خواهش می کنم

شما نباید سونی اریکسون رو با نوکیا مقایسه کنید چون خیلی با هم تفاوت دارن

alireza_ap
21-01-2009, 10:31
درباره آپدیت گوشی ، اونایی که سوال داشتن

من الان با خود گوشی و از طریق اینترنت وایرلس ، برای آپدیت چک کردم و آپدیت وجود داشت

5.5 مگ دانلود کرد و برای ریستارت کردن گوشی رفت. قبل از ریستارت نوشت Updating و بعد از 1 دقیقه گوشی ریست شد

الان گوشی من ( موش آزمایشگاهی D: ) به روز هست و مشکلی هم نداره

موفق باشید

h_b1985
21-01-2009, 12:01
درباره آپدیت گوشی ، اونایی که سوال داشتن

من الان با خود گوشی و از طریق اینترنت وایرلس ، برای آپدیت چک کردم و آپدیت وجود داشت

5.5 مگ دانلود کرد و برای ریستارت کردن گوشی رفت. قبل از ریستارت نوشت updating و بعد از 1 دقیقه گوشی ریست شد

الان گوشی من ( موش آزمایشگاهی d: ) به روز هست و مشکلی هم نداره

موفق باشید

تغییراتش مشهود هست دوست عزیز؟!!
خوبی آپدیتای سیمبین جدید اینکه که اطلاعاته گوشی پاک نمیشه...

alireza_ap
21-01-2009, 12:32
راستش چیزی که در مورد اینکه چه مشکلاتی حل شده ننوشته بود ، من هم زیاد با گوشی هنوز کار نکردم که چیزی رو حس کنم، هرچند قبلش هم مشکلی دیده نمی شد

بله، اطلاعات پاک نمیشه و حجم آپدیت هم بسیار کمتر هست

5 مگ نسبت به 90-100 مگ :2:

تغییراتش مشهود هست دوست عزیز؟!!
خوبی آپدیتای سیمبین جدید اینکه که اطلاعاته گوشی پاک نمیشه...

h_b1985
21-01-2009, 16:32
خبرا میگن که فریم ور 12 اومده!!!
Nokia N79 New Firmware update. Nokia has released a new firmware version 12 for one of its Nseries handset, Nokia N79. The new firmware comes with a new version of NGage client as well as new version of Mail for Exchange app. You can download it through Nokia Software Updater and Nokia PC Suite. As usual, it is suggested that you backup all your data before upgrading

alireza_ap
22-01-2009, 08:22
اطلاعات گوشی من در دیوایس منیجر :

Software version : 11.049

Software Version Date : 25-11-2008

Custom Version : 11.049.53.1

Custom Version Date : 25-11-2008

Last Update : 21/1/2009

sme
22-01-2009, 11:45
لطفا کمی در مورد کیفیت و بلندی صدای اسپیکر هم توضیح بدهید.

نسبت به n95 یا n73 یا n85

ممنون

mahdith
22-01-2009, 15:11
منم n79 خریدم ولی وقتی برنامه وبازی هایی که شتب سنج میخواد رو روش میریزم اجرا نمیشن باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم پلاگین بخاد!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!

wonderfull
23-01-2009, 20:40
سلام.. عزیزان شرمنده از این که من دوباره این سوال رو می پرسم ولی چیکار کنم دیگه شیطون گولم زد و یه چیزی از ان 85 دارها شنیدم و رفتم سراغ ان85 ولی دوباره که فکر کردم دیدم نمی تونم با یه سری از مشکلاتش کنار بیام!! واینکه دوباره اومدم اینجا تا برای بار آ خر اینو بپرسم وخیال خودم رو راحت کنم! ....ان 85 به غیر از صفحه نمایش و حافظه بیشتر تفاوتش با 79 چیه واینکه راضی کننده هست؟ واینکه کابل tvبالاخره اومد یا نه؟ .بازم معذرت می خوام ومشکرم>(اگه می شه جواب رو کامل بدید)

wonderfull
23-01-2009, 21:02
ببخشید یادم رفت این navi wheelان79 فکر کنم از یه جایی شنیدم کار نمی کنه !درسته؟

alireza_ap
24-01-2009, 08:24
کیفیت صدا خیلی بهتر از ان 73 هست اما فکر کنم از نظر بلندی روی دست ان 73 توی نوکیا نیومده :31:

ان 73 صدای تیز و بلندی داره اما 79 بصورت بالانس هست با بلندی کمتر

چون دو خروجی داره نمیشه با 95 مقایسه کرد اما می شه گفت مثل ان 82 هست :27:

لطفا کمی در مورد کیفیت و بلندی صدای اسپیکر هم توضیح بدهید.

نسبت به n95 یا n73 یا n85

ممنون

alireza_ap
24-01-2009, 08:27
اکثر برنامه ها تحت پایتون هستن که ظاهرا این سری یکم با این دسته مشکل داره

من برنامه های تحت پایتون و غیر پایتون زیادی نصب کردم اما بجز برنامه قدم شمار ، هیچ کدوم اجرا نشدن

هک گوشی که مشکلش حل بشه ، همه این مشکلات هم حل می شه

یکم باید صبور باشید :20:

منم n79 خریدم ولی وقتی برنامه وبازی هایی که شتب سنج میخواد رو روش میریزم اجرا نمیشن باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم پلاگین بخاد!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!

alireza_ap
24-01-2009, 08:30
اینجا کلوپ ان 79 هست نه ان 85 :13:

فکر کنم تفاوت فقط همین دو که گفتید باشن ، البته لوازم جانبی رو هم بهتر مقایسه کنید

قبلا نوشتم چه چیز هایی با ان79 هست

سلام.. عزیزان شرمنده از این که من دوباره این سوال رو می پرسم ولی چیکار کنم دیگه شیطون گولم زد و یه چیزی از ان 85 دارها شنیدم و رفتم سراغ ان85 ولی دوباره که فکر کردم دیدم نمی تونم با یه سری از مشکلاتش کنار بیام!! واینکه دوباره اومدم اینجا تا برای بار آ خر اینو بپرسم وخیال خودم رو راحت کنم! ....ان 85 به غیر از صفحه نمایش و حافظه بیشتر تفاوتش با 79 چیه واینکه راضی کننده هست؟ واینکه کابل tvبالاخره اومد یا نه؟ .بازم معذرت می خوام ومشکرم>(اگه می شه جواب رو کامل بدید)

چنین چیزی نیست ، کاملا کار میکنه و هیچ مشکلب هم نداره

ببخشید یادم رفت این navi wheelان79 فکر کنم از یه جایی شنیدم کار نمی کنه !درسته؟

h_b1985
24-01-2009, 12:45
گویا کابل tv تو جعبه n79 هم هست...

mohammad20ali20
24-01-2009, 18:39
دوستان چرا قیمت این گوشی پایین نمیاد اخه( 380 )که از n82 گرون تره کسی میدونه چرا؟

امیدی هست ارزون تر بشه؟

Amin_0913
24-01-2009, 19:13
سلام
کیفیت دوربینش در چه حده؟
شتاب سنج داره یا نه؟

h_b1985
25-01-2009, 08:01
کیفیت دوربینش خوبه دوست عزیز، عکس ها راضی کنندس...
بله شتاب سنج هم داره

alireza_ap
25-01-2009, 08:15
هنوز جای افت داره اما اگه به این امید بشینی ، گوشی بهتر میات و باز هم نمی تونین تصمیم بگیرین

قیمتش اگه از ان82 بیشتره به این علت هست که امکاناتش بهتر و به روز تره

فرستنده اف ام ، Navi wheel ، حافظه 4 گیگ ، سیستم عامل سری FP2 و ... امکاناتی هست که روی ان79 هست اما ان 82 نداره

دوستان چرا قیمت این گوشی پایین نمیاد اخه( 380 )که از n82 گرون تره کسی میدونه چرا؟

امیدی هست ارزون تر بشه؟

بله ، گوشی اصل اگه بگیرین ، کابل TV هم روش هست، من که گرفتم داشت

گویا کابل tv تو جعبه n79 هم هست...

mohammad20ali20
25-01-2009, 17:50
دوست عزیز

1 امکان نصب کدام برنامه ها بر روی این گوشی میسر نیست.
2 با اپدیت کردن سرعت زوم بر روی تصاویر بهتر میشه؟
3 نور صفحه نمایش در چه وضعی هستش.
4 خیلی ممنون !

alireza_ap
26-01-2009, 08:42
من همه برنامه هارو هنوز نصب نکردم اما در حال حاضر با برنامه های تحت پایتون و شتاب سنج مشکل دارم

ان گیج بصورت تریال جواب می دهد. بجز این دو مورد تقریبا مابقی با ساین حل شدنی است

سرعت زوم روی عکس هایی که با خود گوشی گرفته شده مطلوب هست ( نسبت به حجیم بودن فایل این سرعت کم میشه )

نور صفحه خیلی خوب و زیاد هست ، طوری که من مقدار نور رو روی وسط تنظیم کردم

موفق باشید
علیرضا:5:

دوست عزیز

1 امکان نصب کدام برنامه ها بر روی این گوشی میسر نیست.
2 با اپدیت کردن سرعت زوم بر روی تصاویر بهتر میشه؟
3 نور صفحه نمایش در چه وضعی هستش.
4 خیلی ممنون !

MohandesMCD
26-01-2009, 16:43
فرستنده اف ام ، navi wheel ، حافظه 4 گیگ ، سیستم عامل سری fp2 و ... امکاناتی هست که روی ان79 هست اما ان 82 نداره

اينها تاثيري رو قيمت گوشي نداره!!:46:

RA 2020
28-01-2009, 01:32
سلام، کار با Navi wheel این گوشی راحته و تو اینترنت هم کار می کنه ؟

h_b1985
28-01-2009, 07:56
آره کار باهاش راحته، البته قاعدتا یه عادتی باید بکنی و اینکه تو اینترنت کار نمیکنه...

mehdionline7
28-01-2009, 16:10
چند سوال و یک درخواست :
1- آیا در N79 قابلیت خواندن فایلهای pdf و office وجود داره ؟
2- tv cable در بسته هسته ؟
3-پايه خروجي صدا چیه ؟
4-Navi wheel چیه ؟
5- cpu کدام مدل بهتره ؟ n79 یا n85
HSCSD و EDGE چیه ؟
7- درسته میگن خیلی هنگ می کنه ؟
8- صفحه کلیدش برای اس ام اس بازها چه طوره ؟

اگه میشه کسانی که n79 دارند یک عکس و یک فیلم گرفته شده با دوربینش رو قرار بدهند .

MRTZ HSV
28-01-2009, 16:14
1.بله
2.بله
3.نه
4.جانم!آها! یه قابلیته که لمسی با چرخوندن انگشت تو منو می تونی حرکت کنی!
اینجوری نمیشه توضیح داد خودت باید باهاش کار کنی
5.یکیه
6.یه نوع شبکه هست
7.نمی دونم.نباید هنگ کنه.
8.بد نیست

mehdionline7
28-01-2009, 16:15
كار با پرونده هاي زيپ رو پشتیبانی می کنه ؟

wonderfull
28-01-2009, 19:48
امروز رفتم که دیگه این گوشی رو بخرم ولی با کمال تعجب همه مغازه هاقیمت رو بالای 400میگفتن وجالبتر اینکه همه هم می گفتن فنلانده!!!!در صورتی که تا 2روز پیش قیمتش 390بود!!!واقعا متاسفم برای این مملکت(البته در کرمانشاه)

alireza_ap
29-01-2009, 09:39
بله ، این قابلیت رو داره

اما این قابلیت چیز مشکلی نیست چرا که به راحتی با نرم افزار های جانبی مثل xplore قابل اضافه شدن هست

كار با پرونده هاي زيپ رو پشتیبانی می کنه ؟

mehdionline7
30-01-2009, 17:16
دو کلیپ در مورد محتویات بسته فروش

Vahid579
01-02-2009, 10:32
بچه ها میخواستم ببینم تایپ با این گوشی خوبه ؟؟؟ راحت میشه تایپ کرد ؟؟

mohammad20ali20
01-02-2009, 19:26
مثل اینکه سیمبین ورژن 9.3 هم هک شد دوستانی که n79 دارند به تاپیک زیر برند نتیجه رو حتما اینجا بگید
:10:

Legend
01-02-2009, 19:28
مثل اینکه سیمبین ورژن 9.3 هم هک شد دوستانی که n79 دارند به تاپیک زیر برند نتیجه رو حتما اینجا بگید
:10:

جواب میده...:46: به بهتریم وجه ممکنه...:20:

شاد باشید:40:

Saman-tci
01-02-2009, 22:04
بله دوستان این روش برای هک جواب میده ....
روی تعداد زیادی از گوشیها تست شده و جواب داده ....

alireza_ap
02-02-2009, 09:04
با تشکر از یونس جون

من تست کردم جواب داد ، الان فولدرهای سیستمی قابل دسترسی هستند

Legend
02-02-2009, 11:25
با تشکر از یونس جون

من تست کردم جواب داد ، الان فولدرهای سیستمی قابل دسترسی هستند
ممنون.
درمورد نصب فايل ها بدون ساين چي؟ با جاگذاري اين فايل در C:/SYS/BIN ميتونيد بدون ساين فايل نصب كنيد؟

پسورد نام كاربريم...

شاد باشي:40:

Adolf_0
02-02-2009, 12:13
سلام
من بالاخره n79 خریدم.

Samad_GH
02-02-2009, 18:05
سلام
ببخشید اونایی که گوشی رو از علاءالدین خریدن تو جعبه مموری 4Gb داشت؟
مموری خود گوشی چند بود؟ 50 یا 83 مگابایت؟
مرسی

Adolf_0
02-02-2009, 18:29
سلام
ببخشید اونایی که گوشی رو از علاءالدین خریدن تو جعبه مموری 4gb داشت؟
مموری خود گوشی چند بود؟ 50 یا 83 مگابایت؟
مرسی

بله رم4گیگ توی جعبه بود و رم گوشی هم 50 هستش.

adameh_bahal
02-02-2009, 21:20
دوستان گوشيتون عربی يا فارسی داره؟
شارژرتون مبدل لازم داره يا نه؟

Adolf_0
02-02-2009, 23:16
دوستان گوشيتون عربی يا فارسی داره؟
شارژرتون مبدل لازم داره يا نه؟

گوشی من که فارسی نداره. :5:

smasoudm
02-02-2009, 23:25
این گوشی هم مشکل هک و نصب انگیج و از این حرفا مثله n78 داره....؟؟؟؟؟

adameh_bahal
03-02-2009, 07:07
گوشی من که فارسی نداره. :5:

عربی هم نداره؟
شارژرش چجوريه؟

Adolf_0
03-02-2009, 09:25
عربی هم نداره؟
شارژرش چجوريه؟

شارژرش خوبه. برای من که همش آهنگ گوش میدم سه روز کار کرد.
عربی هم نداره.کیبوردش انگلیسی هستش ولی اس ام اس فارسی رو نشون میده فقط نمیتونی فارسی تایپ کنی.

Adolf_0
03-02-2009, 09:51
ببخشید من فکر کردم منظورت شارژش هستش....شارژرش خیلی ساده و صاف هست و شبیه شارژر گوشی هایی مثل 7610 و n73 نیست.

Legend
03-02-2009, 11:34
این گوشی هم مشکل هک و نصب انگیج و از این حرفا مثله n78 داره....؟؟؟؟؟

گوشيهاي جديد همگي اين مشكل رو دارند..
البته نصب ميشه ولي از 27 بازي فقط 8-9 تا بازي فول اجرا ميشه...:13:

alireza_ap
03-02-2009, 12:45
نه ، درست نصب نمی شه

ظاهرا به این فایل ها زیاد ربطی نداره ، با اون 2 تا پچ توی رام پچر مشکل ساین برطرف می شه !!!

ممنون.
درمورد نصب فايل ها بدون ساين چي؟ با جاگذاري اين فايل در c:/sys/bin ميتونيد بدون ساين فايل نصب كنيد؟

پسورد نام كاربريم...

alireza_ap
03-02-2009, 12:48
گوشی من روی کی پدش عربی داره ، زبان عربی رو هم داره

شارژر مثل ان82 هست ( کوچکتر از سایز شارژر های ان 73 و ان 95 )

شارژرش خوبه. برای من که همش آهنگ گوش میدم سه روز کار کرد.
عربی هم نداره.کیبوردش انگلیسی هستش ولی اس ام اس فارسی رو نشون میده فقط نمیتونی فارسی تایپ کنی.

Adolf_0
03-02-2009, 14:11
گوشی من روی کی پدش فارسی و عربی نداره...از کجا میتونم فارسی ساز این گوشیو پیدا کنم؟؟؟؟
برای ارسال اس ام اس فارسی باید چیکار کنم؟

adameh_bahal
03-02-2009, 15:00
پس مثل اينکه گوشی رو بهم انداختن

شارژر من از ايناست که برای پريز های کشورهای ديگه هست و به پريز های ايرانی نميخوره و بايد براش مبدل گرفت حالا دقيقاً نميدونم چی بهش ميگن

کيپد رو نميشه فارسی کرد؟ برچسبی چيزی؟

contact سيمکارت رو چجوری ميشه به گوشی اضافه کرد؟

MohandesMCD
03-02-2009, 20:36
contacts=>option=> Sim contacts=>sim derectory=>mark/unmark=>=>option=>copy to contacts

adameh_bahal
03-02-2009, 21:07
contacts=>option=> Sim contacts=>sim derectory=>mark/unmark=>=>option=>copy to contacts

من Sim contacts به بعد رو ندارم

alireza_ap
04-02-2009, 09:03
این عکس شارژر قدیمی و جدید هست :

سمت راستی باید توی جعبه شما باشه، هست ؟ مال گوشی من همین شکله :46:

کیپد هم باید صبر کنی تا لوازم جانبی بیات توی بازار ، بعد عوضش کنی ، با برچسب کارت نمی شه

پس مثل اينکه گوشی رو بهم انداختن

شارژر من از ايناست که برای پريز های کشورهای ديگه هست و به پريز های ايرانی نميخوره و بايد براش مبدل گرفت حالا دقيقاً نميدونم چی بهش ميگن

کيپد رو نميشه فارسی کرد؟ برچسبی چيزی؟

alireza_ap
04-02-2009, 09:09
contacts >> options >> settings >> contacts to display >> sim memory اینجا باید تیکش رو بذاری تا کانتکت مموری نمایش داده بشه

حالا می تونی از خودش استفاده کنی یا ازش کپی بگیری

از pc suit کمک بگیری راحت تر هست :20:

من Sim contacts به بعد رو ندارم

adameh_bahal
04-02-2009, 10:56
این عکس شارژر قدیمی و جدید هست :

سمت راستی باید توی جعبه شما باشه، هست ؟ مال گوشی من همین شکله :46:

کیپد هم باید صبر کنی تا لوازم جانبی بیات توی بازار ، بعد عوضش کنی ، با برچسب کارت نمی شه

هيچ کدوم شبيه مال من نيست همون طور که گفتم از ايناست که بايد به يه مبدل بزنی تا به پريز های ايران بخوره

منظورتون از لوازم جانبی چيه؟ يعنی قاب رو عوض کنم؟

contactهام درست شد ممنون

alireza_ap
04-02-2009, 13:38
اگه خیلی وقت نیست خریدی ، برو ببین می تونی عوض کنی شارژرو یا نه ، اگه نه با همین سر کن

منظور از لوازم جانبی قاب ، کی پد ، کابل و اینجور چیز هاست. اگه بیات توی بازار فقط کافیه کی پدت رو عوض کنی

هيچ کدوم شبيه مال من نيست همون طور که گفتم از ايناست که بايد به يه مبدل بزنی تا به پريز های ايران بخوره

منظورتون از لوازم جانبی چيه؟ يعنی قاب رو عوض کنم؟

contactهام درست شد ممنون

adameh_bahal
04-02-2009, 14:59
اگه خیلی وقت نیست خریدی ، برو ببین می تونی عوض کنی شارژرو یا نه ، اگه نه با همین سر کن

منظور از لوازم جانبی قاب ، کی پد ، کابل و اینجور چیز هاست. اگه بیات توی بازار فقط کافیه کی پدت رو عوض کنی

خوب هزينه کی پدش چقدره?

adameh_bahal
05-02-2009, 06:49
کسی تونسته با gps اين گوشی کار کنه؟
من گوشيمو هک کردم ولی وقتی garmin يا smartcom رو اجرا ميکنم هردو بعد چند ثانيه از برنامه خارج ميشن

alireza_ap
05-02-2009, 08:31
هنوز که نیومده توی بازار ، وقتی بیات مشخص می شه :46:

خوب هزينه کی پدش چقدره?

من هم گارمین ، اسمارت کام و بقیه برنامه های gps رو نصب کردم و جواب هم گرفتم ( حتی بدون هک )

شاید درست نصب نکردید یا گوشی بد هک شده ، یک بار مستر ریست کنید ، دوباره نصب کنید

کسی تونسته با gps اين گوشی کار کنه؟
من گوشيمو هک کردم ولی وقتی garmin يا smartcom رو اجرا ميکنم هردو بعد چند ثانيه از برنامه خارج ميشن

adameh_bahal
05-02-2009, 08:48
هنوز که نیومده توی بازار ، وقتی بیات مشخص می شه :46:

من هم گارمین ، اسمارت کام و بقیه برنامه های gps رو نصب کردم و جواب هم گرفتم ( حتی بدون هک )

شاید درست نصب نکردید یا گوشی بد هک شده ، یک بار مستر ریست کنید ، دوباره نصب کنید

قيمت تقريبی کيپد ها رو ميخواستم بدونم

مستر ريست کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون ميشه هم با ساين کردن هم با هک هر 2 تاش بعد چند لحظه از برنامه خارج ميشن!
ميشه بگيد کدوم ورژن رو نصب کرديد؟

يه سؤال ديگه،اين پايينی برای چی داده ميشه و بايد چيکارش کرد؟
Unable to install a protected application from untristed supplier

alireza_ap
05-02-2009, 12:57
:18:

مال من هم همینطور شده !!!!

مربوط به هک هست 100%

از وقتی گوشیمو هک کردم ریخته به هم

instalserver.exe که کپی کردم توی درایو C اینجوری شده

نه برنامه ای نصب می شه ( ساین شده یا نشده ) نه برنامه ای پاک می شه

فکر کنم باید مستر ریست کنم :41:

خیلی برنامه و تنظیمات روش دارم که همه به هم می ریزه

یونس جان راحی نداره ؟ برس به داد FP2 های هک شده :31:

در مورد Unable to install a protected application from untristed supplie هم ، فایل cer و key که استفاده کردین مشکل داره که چنین ارروری می ده یا از فایل های عمومی دارین استفاده می کنید

قيمت تقريبی کيپد ها رو ميخواستم بدونم

مستر ريست کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم همون ميشه هم با ساين کردن هم با هک هر 2 تاش بعد چند لحظه از برنامه خارج ميشن!
ميشه بگيد کدوم ورژن رو نصب کرديد؟

يه سؤال ديگه،اين پايينی برای چی داده ميشه و بايد چيکارش کرد؟

Legend
05-02-2009, 13:23
یونس جان راهی نداره ؟ برس به داد FP2 های هک شده

:31:

چرا اینستال سرور رو نگه داشتی؟ پاکش کن بره بابا...:31: واسه شما هنوز ساته نشده..اونم دادده بودم تست کنید که خودت گفتی جواب نمیده...

نکته آموزشی: شما الان میتونید ریلیز های BiNPDA و OPDA رو بدون ساین نصب کنید و بقیه فایل ها رو هم با اون CERT و KEY که برای Leftup هست ساین و نصب کنید.

نکته آموزشی 2: راهه دیگه اینه که اون پچ رو جاگذاری کنید تا بتونید اکثر فایل ها رو بدون ساین نصب کنید.

شاد باشی:40:

melkinpres
05-02-2009, 23:43
سلام
کسی خبر نداره n79 مشکی ایران اومده یا نه؟

amirtaker
06-02-2009, 11:57
سلام
بله هستش:11:

GHOST RECON
06-02-2009, 14:32
سلام دوستان من چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1 - این گوشی خوب هست یعنی ازش راضی هستین(ازنظر دوربین -کارایی و....)
2-مشکل نداره(هنگ کردن یا غیره)
3- اگه امکان داره قیمت فعلیش رو هم بگین

Vahid579
06-02-2009, 14:43

بله . قیمتش 5 تومن از بقیه گرونتره

اگه امکان داره قیمت فعلیش رو هم بگین

مشکی : 370
سفید و خاکستری :365

adameh_bahal
06-02-2009, 16:08
ساده ترين راه برای فارسی کردن اين گوشی چی هست؟
من که با هر برنامه اي هر کاری ميکنم نميتونم product code گوشی رو ببينم و تغييرش بدم

alireza_ap
07-02-2009, 08:30
مشکلم حل شد یونس جان ، اما مشکل آدم باهال رو منم دارم

اسمارت کام بعد از چند ثانیه بسته می شه

می خواستم گوشیمو مستر ریست کنم که فعلا بیخیالش شدم

adameh_bahal
07-02-2009, 09:37
مشکلم حل شد یونس جان ، اما مشکل آدم باهال رو منم دارم

اسمارت کام بعد از چند ثانیه بسته می شه

می خواستم گوشیمو مستر ریست کنم که فعلا بیخیالش شدم

من مشکلم با smartcom حل شد
ولی چند بار گوشی رو master reset و reset کردم تا درست شد

ولی هنوز با garmin مشکل دارم و attached gps رو تو remote gps ندارم

alireza_ap
07-02-2009, 10:28
گوشی هک شده و امارت کام هم خوب جواب میده یا هک نشده ؟

من از گارمین استفاده نمی کنم چون نقشه شیراز ندارم !!!

من مشکلم با smartcom حل شد
ولی چند بار گوشی رو master reset و reset کردم تا درست شد

adameh_bahal
07-02-2009, 11:37
گوشی هک شده و امارت کام هم خوب جواب میده یا هک نشده ؟

من از گارمین استفاده نمی کنم چون نقشه شیراز ندارم !!!

نه از هک خارج کردم
sign کردم

Saman-tci
07-02-2009, 14:47

دوست من شما برنامه رو بخوبی کرک نکردین ....
یعنی اون دوتا فایلی که پسوندشون unl هستند رو به این پسوند تغییر ندادین .....
بهترین راهی که میتونید مطمئن بشین اینه که اون دوتا فایل رو پوشه Other مموریتون منتقل کنید و بعد با یه قایل منیجر اون دوتا فایل رو Rename کنید .....

adameh_bahal
07-02-2009, 16:07
دوست من شما برنامه رو بخوبی کرک نکردین ....
یعنی اون دوتا فایلی که پسوندشون unl هستند رو به این پسوند تغییر ندادین .....
بهترین راهی که میتونید مطمئن بشین اینه که اون دوتا فایل رو پوشه other مموریتون منتقل کنید و بعد با یه قایل منیجر اون دوتا فایل رو rename کنید .....

من متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بديد

Legend
07-02-2009, 16:49
توي تاپيك خودش آموزش داده شده...مشكلي بود همونجا مطرح كنيد...

شاد باشيد:40:

mehdionline7
07-02-2009, 17:00
ساده ترين راه برای فارسی کردن اين گوشی چی هست؟
من که با هر برنامه اي هر کاری ميکنم نميتونم product code گوشی رو ببينم و تغييرش بدم
خب فارسی سازشو من تو بازار دیدم

adameh_bahal
07-02-2009, 17:28
خب فارسی سازشو من تو بازار دیدم

درسته ولی 10 15 تومان ارزش نداره پول بديم

Saman-tci
07-02-2009, 20:36

دوست من مگه مشکل شما این نیست که نمیتونید توی گارمین از gps خود گوشی استفاده کنید ...؟؟؟
برای استفاده از گارمین موقعی که برای بار اول برنامه رو باز میکنید میخواد بره با gps خارجی کانکت بشه ولی در صورتی که باید از gps خود گوشی استفاده کنه ......
برای اینکه این اتفاق بیوفته باید راه حلی که بهتون گفتم رو انجام بدین .... که اصطلاحاً یعنی برنامه رو کرک کردین ..

adameh_bahal
07-02-2009, 21:53
من هر کاری ميکنم گوشيم بهم product code نميده
با 3 روش nss,phoenix,jaf هم امتحان کردم ولی وقتی به قسمت information ميرسم تو هر 3 حالت not found ميده

Saman-tci
08-02-2009, 02:04
من هر کاری ميکنم گوشيم بهم product code نميده
با 3 روش nss,phoenix,jaf هم امتحان کردم ولی وقتی به قسمت information ميرسم تو هر 3 حالت not found ميده

بیا دوست من ... این فایلی که برات آپ کردم و لینکشو رو برات ضمیمه کردم با دقت نگاه کن ....
توی این فیلم آپدیت گوشی به روش معمولی , آپدیت گوشی بصورت آفلاین و مشاهده و تغییر پروداکت کد رو آموزش میده .... فکر کنم با دیدن این فیلم خیلی از مشکلات شما و سایر دوستان حل بشه .... حجمش زیاد نیست 2.5 مگ هست ولی واقعاً ارزش دیدن داره ....

alireza_ap
08-02-2009, 08:43
مشکل اسمارت کام رو حل کردم

گوشی از حالت هک باید خارج بشه ( اون 2 تا پچ باید Disable بشن )

اون وقت دیگه برنامه خود به خود خارج نمی شه !!!

adameh_bahal
08-02-2009, 10:22
بیا دوست من ... این فایلی که برات آپ کردم و لینکشو رو برات ضمیمه کردم با دقت نگاه کن ....
توی این فیلم آپدیت گوشی به روش معمولی , آپدیت گوشی بصورت آفلاین و مشاهده و تغییر پروداکت کد رو آموزش میده .... فکر کنم با دیدن این فیلم خیلی از مشکلات شما و سایر دوستان حل بشه .... حجمش زیاد نیست 2.5 مگ هست ولی واقعاً ارزش دیدن داره ....

طبق همين آموزش من وقتی تو NSS تو قسمت scan ، Actions رو ميزنم Reading values error ميده

GHOST RECON
08-02-2009, 12:22
سلام دوستان من می خوام احتمالا این گوشی روبخرم این مشکلاتی که دارید روش بحث میکنید چیه؟(مهم هستن؟)

alireza_ap
08-02-2009, 13:41
به نظر من که مشکلی نداره

روش هک هنوز کامل نیست ( فایل instalserver نیومده ) که اونم به زودی حل می شه

بهت پیشنهاد می کنم احتمال رو به یقین تبدیل کنی :20:

سلام دوستان من می خوام احتمالا این گوشی روبخرم این مشکلاتی که دارید روش بحث میکنید چیه؟(مهم هستن؟)

GHOST RECON
08-02-2009, 19:33
به نظر من که مشکلی نداره

روش هک هنوز کامل نیست ( فایل instalserver نیومده ) که اونم به زودی حل می شه

بهت پیشنهاد می کنم احتمال رو به یقین تبدیل کنی
پس چیزی هست که موقع خرید بهش توجه کنم؟(مثلا ورژن یا اینکه مثلا گوشی های تقلبی در جاهایی هنگ میکنن )
در ضمن گوشی فنلاندی هست دیگه درسته؟

amirtaker
08-02-2009, 22:30
bebkhshid english shod:
gooshi man ahang pakhsh nemikone vali sound hamo paksh mikone (song hamo paksh nemikone

alireza_ap
09-02-2009, 08:48
سری گوشی های جدید نوکیا برای خاورمیانه ، همه در چین تحت لیسانس نوکیا تولید می شن و همه made in China هستن ( V78 - N79 - 6220 - N96 )

گوشی من نیز چینی هست

فقط دقت کنید که لوازم جانبی کامل و اصل با شن

قبل از خرید گوشی ، imei را در سایت زیر چک کنید و از اصل بودنش مطمئن بشید :

پس چیزی هست که موقع خرید بهش توجه کنم؟(مثلا ورژن یا اینکه مثلا گوشی های تقلبی در جاهایی هنگ میکنن )
در ضمن گوشی فنلاندی هست دیگه درسته؟

alireza_ap
09-02-2009, 08:51
منظورتون اینه که توی مدیاپلیر پخش نمی کنه ؟

جاهای دیگه با برنامه های دیگه پخش می کنه؟ (مثلا توی x-plore )

bebkhshid english shod:
gooshi man ahang pakhsh nemikone vali sound hamo paksh mikone (song hamo paksh nemikone

adameh_bahal
09-02-2009, 10:06
چجوری ميشه فهميد گوشی فنلاندی هست و ليبل نيست؟

Saman-tci
09-02-2009, 15:13
متاسفانه در حال حاضر اصلاً نمیشه فرق بین فنلاندی و لیبل خورده رو متوجه شد .....

IOC
09-02-2009, 22:26
متاسفانه در حال حاضر اصلاً نمیشه فرق بین فنلاندی و لیبل خورده رو متوجه شد .....
مگه فنلاندی این گوشی هم وجود داره!!:18::18:

adameh_bahal
10-02-2009, 10:01
اين گوشی با کدوم روش ها قابل هک شدن هست؟

Majid393
10-02-2009, 11:10
اين گوشی با کدوم روش ها قابل هک شدن هست؟

این روش :

adameh_bahal
10-02-2009, 12:44
این روش :

روش ديگه اي هم وجود داره؟

GHOST RECON
10-02-2009, 13:29
مگه فنلاندی این گوشی هم وجود داره!!
مگه فنلاندی نیست؟(حتما اینم مثل n78 چینی تحت لیسانس فنلانده)

اماستیاف
10-02-2009, 13:41
دوستان N79 دار یک مورد رو برام تست کنید.

گوشی رو به PcSuite وصل کنید و از طریق کامپیوتر یک مخاطب به دفترچه تلفنتون اضافه کنید و سیوش کنید.
بعد برید توی دفترچه تلفن گوشیتون و اون مخاطب رو باز کنید

بعد از منوی options گزینه Defaults رو بزنید.
میخوام ببینم توی N79 این قسمت باگ نداره ؟
توی N96 برای مخاطبینی که از طریق کامپیوتر ساخته شده باشه توی این قسمت باگ داره.

Majid393
10-02-2009, 13:45
روش ديگه اي هم وجود داره؟

نه ...... جدیدترین روش هک s60v3 همینه که گوشیهای fp2 رو هم هک میکنه ....... :46:

IOC
10-02-2009, 15:22
مگه فنلاندی نیست؟(حتما اینم مثل n78 چینی تحت لیسانس فنلانده)
درسته این گوشی مثل 85و78و....تحت لیسانسه:27:

GHOST RECON
10-02-2009, 17:11
درسته این گوشی مثل 85و78و....تحت لیسانسه
پس کلا نمیشه روش حساب کرد!!!!!!!!!!!

melkinpres
10-02-2009, 22:16
سلام دوستان
منم بالاخره n79 گرفتم نقرهای (هر چی گشتم مشکیش نبود:)) این گوشی لیبل فنلاند داره (میدونم که اصل فنلاند نیست).
1. میخوام بدونم این لیبل شده ها اصل چین هست یا جای دیگه. !
2. تازه داره شارژ میشه و تنضیماتی رو انجام ندادم ولی نور صفحه اش کم بود. (همینطوریه اولش؟)
ممنون

melkinpres
10-02-2009, 22:17
:44:مشکی اش نبود

melkinpres
10-02-2009, 22:23
در ضمن کابل TV و کد activation برای n-gage رو داشت که نوشته بود تا 30 ژوئن اعتبار داره. یعنی باید تا اون موقع اکتیو بشه یا انکه از اون موقع به بعد دیگه کار نمیکنه؟

adameh_bahal
11-02-2009, 14:33
کسی منشی تونسته رو اين گوشی نصب کنه؟
من هرچی منشی بود تست کردم همشون اين error رو ميدن:

GHOST RECON
11-02-2009, 14:48
این گوشی navi wheel لمسی هم داره؟؟

adameh_bahal
11-02-2009, 23:35
این گوشی navi wheel لمسی هم داره؟؟

بله
داره

Samad_GH
12-02-2009, 00:27
:44:مشکی اش نبود

من که خریدنی 3 جا مشکیش رو دیدم، اما کلا خوب شد مشکیش رو پیدا نکردی چون کلا از خریدن n79 پشیمون میشدی :31:
همون نقره ای قشنگه

Samad_GH
12-02-2009, 00:32
1 سوال فنی: چرا پخش اسکرین سیور این گوشی مشکل داره؟ هرچقدر هم که تنظیماتش رو بالا پایین میکنم درست نمیشه، اسکرین سیور زمانش تنظیم نمیشه...یعنی تنظیم میشه اما اعمال نمیشه

melkinpres
12-02-2009, 00:47
من که خریدنی 3 جا مشکیش رو دیدم، اما کلا خوب شد مشکیش رو پیدا نکردی چون کلا از خریدن n79 پشیمون میشدی :31:
همون نقره ای قشنگه

مرسی که اینطور میگی. راستش فکر کنم بد هم نشد. بعد از دو سال با w810 این تنوع خوبی بود.:31:

melkinpres
12-02-2009, 00:49
ولی این قضیه اسکرین سیور چیه؟ من تو این دو روز چیزی ندیدم.

Adolf_0
12-02-2009, 22:11
من نمیتونم فایل تصویری رو از توی video بلوتوث کنم و باید از فایل منیجر استفاده کنم.
آیا راه حلی وجود دارد ؟

adameh_bahal
13-02-2009, 19:08
اين گوشی برای n-gage نياز به تنظيم خاصی داره؟
چون من هرچی بازی توی فولدر n-gage قرار ميدم و خود n-gage رو اجرا ميکنم هيچ کدوم نميان

melkinpres
15-02-2009, 23:14
سلام،
دوستان کسی میدونه شماره ای که داخل فایل منجر گوشی در قسمت بالا هست چه شماره ایه؟ اخرش هم نوشته .....relocated {66de788c-2XXX-XXX.

vtv004
16-02-2009, 01:35
آقا رم (حافظه اجرای برنامه) وحافظه گوشی چقدره؟ 85 چی ؟ کسی میدونه؟

vtv004
16-02-2009, 01:42
آقا رم (حافظه اجرای برنامه) وحافظه گوشی چقدره؟ 85 چی ؟ کسی میدونه؟

soranstar
16-02-2009, 16:59
دوستان n79 دار یک مورد رو برام تست کنید.

گوشی رو به pcsuite وصل کنید و از طریق کامپیوتر یک مخاطب به دفترچه تلفنتون اضافه کنید و سیوش کنید.
بعد برید توی دفترچه تلفن گوشیتون و اون مخاطب رو باز کنید

بعد از منوی options گزینه defaults رو بزنید.
میخوام ببینم توی n79 این قسمت باگ نداره ؟
توی n96 برای مخاطبینی که از طریق کامپیوتر ساخته شده باشه توی این قسمت باگ داره.

5700 هم همین مشکلو داره .

mohamad_reza72
18-02-2009, 16:38
سلام من میخوام 850بفروشم 79 بگیرم
میارزه؟
گوشی خوبی هست؟
79 بهتره یا 2؟8

esmail194
19-02-2009, 23:00
سلام من میخوام 850بفروشم 79 بگیرم
میارزه؟
گوشی خوبی هست؟
79 بهتره یا 2؟8

واسه خرید n79 شک نکن حتی بهتر از دn82 و n78 هست نسبت به قیمتش هم که عالیه.
موفق باشی

Saman-tci
20-02-2009, 02:10
البته n79 واقعاً گوشیه خوب و کارآمدیه ......
ولی در مقایسه با n82 کم میاره .....
من n82 رو بهتون پیشنهاد میکنم .......

esmail194
20-02-2009, 12:56
البته n79 واقعاً گوشیه خوب و کارآمدیه ......
ولی در مقایسه با n82 کم میاره .....
من n82 رو بهتون پیشنهاد میکنم .......

n82 هم بزرگه هم سنگین و هم خوش دست نیست تازه ورژن سیمبیانش پایینه فقط یه برتری داره که دوربینش قوی تر از n79 است.

alirezanasibi
20-02-2009, 13:24
سلام

بله. من دیروز یکی گرفتم

alirezanasibi
20-02-2009, 13:26
طبق همين آموزش من وقتی تو nss تو قسمت scan ، actions رو ميزنم reading values error ميده

من هم همین مشگل رو دارم.

noisymind
20-02-2009, 14:43
n82 هم بزرگه هم سنگین و هم خوش دست نیست تازه ورژن سیمبیانش پایینه فقط یه برتری داره که دوربینش قوی تر از n79 است.

ضمنا کنتراست پایین صفحه نمایش در n82 رو هم که باعث شده بعضیها حتی گوشیشون رو بفروشن هم اضافه کنید. در عوض قیافه n79 خیلی چیپ هست. یک بار قبلا هم گفتم , من بار اولی که n79 رو دیدم فکر کردم ماکتش رو یارو پشت ویترین گذاشته در حالی که خود اصل گوشی بود!!:31:

amir1989
20-02-2009, 15:01
بله. من دیروز یکی گرفتم
سلام.از کجا و چند؟؟؟خوشگل تر از معمولیه؟؟؟

alirezanasibi
20-02-2009, 20:09
دو تا پاساژ پایینتر از علاالدین. بنظر من از سفید و نفره ایش خیلی قشنگتره.

ehsan6811
20-02-2009, 20:37
اقا چند تا عکس از مشکیش بزارید ما که هرچی گشتیم فقط یدونه پیدا کردیم اونم اینقدر کوچیک بود که اصلا هیچی معلوم نبود

amir1989
20-02-2009, 23:22
دو تا پاساژ پایینتر از علاالدین. بنظر من از سفید و نفره ایش خیلی قشنگتره.
آقا قیمتشو نگفتی!!!!:46:

h_b1985
21-02-2009, 16:43
منم مشکیشو از دبی گرفتم 340

DARIUSH 2000
22-02-2009, 01:08
کسی قیمت جدید داره؟؟؟

Saman-tci
22-02-2009, 02:24
دوست من اگه شما یه سری به تاپیک قیمت گوشیها بزنید زودتر به نتیجه میرسید ....

amir1989
23-02-2009, 00:04
منم مشکیشو از دبی گرفتم 340
آقا کی از دوبی گرفتین؟؟؟اون وقت که از دوبی گرفتین قیمتش ایران چند بود؟؟؟

ehsan6811
23-02-2009, 10:05
اقا این قیمتا که برای عید بالا نرفته از کی بالا میره و اینکه این تعرفه گمرک کم بشه تاثیری در قیمت گوشی داره یا نه

Saman-tci
23-02-2009, 14:57
دوست من فعلاً هنوز کم شدن تعرفه عملی نشده .... باید در مجلس مطرح بشه اصلاً شاید تصویب نشه ...

.SA33D.
25-02-2009, 11:03
سلام دوستان.دیشب گوشی داداشم (n79) وقتی شارز باطریش به یه دونه ریسد یهو کی پد گوشی کاملا تعطیل شد,بعد که شارز کردش درست شد,تا حالا کسی به این مشکل برخورده؟؟

Saman-tci
25-02-2009, 13:46
دوست من بهتر بود اون موقع که اینجوری شد یه بار گوشیتو رستارت میکردی .... ببینی بازم اینجوریه یا نه ...؟
اگه دفعه دیگه اینجوری شد حتماً اینکارو بکن

h_b1985
25-02-2009, 15:31
آقا کی از دوبی گرفتین؟؟؟اون وقت که از دوبی گرفتین قیمتش ایران چند بود؟؟؟

تقریبا 3 هفته پیش، خیلی اختلاف قیمت نداره با ایران فکر کنم اونموقع قیمت اینجا 370 بود...

adameh_bahal
25-02-2009, 17:34
چرا وقتی گوشی رو خاموش روشن ميکنيم اون تمی که براش انتخاب کرديم عوض ميشه و همون تمی ميشه که قاب گوشی هست؟
نميشه کاری کرد وقتی تم ديفالت رو عوض ميکنيم بعد خاموش روشن کردن عوض نشه?

Saman-tci
26-02-2009, 00:06
دوست من نباید اینجوری بشه .... یه بار گوشیتو فرمت کن .....#7370#*

adameh_bahal
26-02-2009, 07:56
دوست من نباید اینجوری بشه .... یه بار گوشیتو فرمت کن .....#7370#*

فرمت که هيچی،گوشی رو آپديت هم که کردم بازم همينجوريه

mehdionline7
26-02-2009, 15:23
منظور از اسمارت فون چیه ؟ n79 هم اسمارت فونه ؟

esmail194
26-02-2009, 15:24
چرا وقتی گوشی رو خاموش روشن ميکنيم اون تمی که براش انتخاب کرديم عوض ميشه و همون تمی ميشه که قاب گوشی هست؟

احتمالا مموری گوشی رو تو اون لحظه غیر فعال میکنه .
تا حالا واسه خیالی از گوشی ها پیش امده.مشکل خاصی نیست دوست عزیز

adameh_bahal
26-02-2009, 15:25
احتمالا مموری گوشی رو تو اون لحظه غیر فعال میکنه .
تا حالا واسه خیالی از گوشی ها پیش امده.مشکل خاصی نیست دوست عزیز

خوب ميشه کاريش کرد؟

melkinpres
26-02-2009, 15:31

دوست عزیز،

به این مسیر بروید:
tools>settings>general>personalisation>themes>theme switch
در اینجا میتوانید تنظیم کنید که ایا میخواهید این گزینه خاموش باشد off و یا هنگام تعویض قاب از شما سوال کند always ask و یا بطور خودکار تم را عوض کند automatic

یا حق

mehdionline7
26-02-2009, 20:05

adameh_bahal
26-02-2009, 20:40
چجوری ميشه وقتی گوشی ميره رو standby به جا اينکه صفحه کاملا مشکی بشه ساعت و miss call و new message رو نمايش بده
من stand by رو روی text تنظيم کردم ولی بازم همون ميشه با اين تفاوت که اگه يه بار يه دکمه رو بزنی ميتونی اينارو ببينی
ولی من نميخام هيچ دکمه اي رو بزنم
يعنی مثل گوشی های 6270 و k750 ...

Saman-tci
26-02-2009, 23:31
دوست من شما باید حالت Sleep Mode رو در تنظیمات گوشیتون Off کنید ........

adameh_bahal
27-02-2009, 08:32
دوست من شما باید حالت Sleep Mode رو در تنظیمات گوشیتون Off کنید ........

ميشه بگيد Sleep Mode رو از کجا بايد Off کنم؟

mehdionline7
27-02-2009, 11:10

esmail194
27-02-2009, 12:01

آره عزیز n79 هم یه اسمارتفون هست.
به گوشی های برتر هر شرکت که از هوشمندی خاصی برخوردارند اسماتفون میگند.

sasha6363
27-02-2009, 18:21
دوستان سلام
من یه ان 79 دیروز خریدم. با کمک سایت نوکیا متوجه شدم که آپدیت هست و احتیاجی به آپدیت نداره. لطفا میشه بهم بگین که چجوری می تونم متوجه بشم که هک شده یا نه؟ در صورت هک شده چه امکاناتی بیشتر میشه و بهترین روش هک کردن برای این گوشی چی هست؟

freeman
27-02-2009, 22:39
دوستان سلام
من یه ان 79 دیروز خریدم. با کمک سایت نوکیا متوجه شدم که آپدیت هست و احتیاجی به آپدیت نداره. لطفا میشه بهم بگین که چجوری می تونم متوجه بشم که هک شده یا نه؟ در صورت هک شده چه امکاناتی بیشتر میشه و بهترین روش هک کردن برای این گوشی چی هست؟

مبارک باشه. حتما ازش راضی میمونی. من تمام اون روشهایی که اینجا گذاشتن رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نمیدن. بهتره از سایت OPDA فایل cer key رو بگیری و هر برنامه رو فقط یک بار برای گوشیت ساین کنی. نیازی به هک نیست!
راستی گوشیت منو فارسی داره؟ گوشی من نداره ولی میتونه فارسی دریافت کنه.

freeman
27-02-2009, 22:48
ضمنا کنتراست پایین صفحه نمایش در n82 رو هم که باعث شده بعضیها حتی گوشیشون رو بفروشن هم اضافه کنید. در عوض قیافه n79 خیلی چیپ هست. یک بار قبلا هم گفتم , من بار اولی که n79 رو دیدم فکر کردم ماکتش رو یارو پشت ویترین گذاشته در حالی که خود اصل گوشی بود!!:31:

دوست عزیز بهتره یه بار هم شده رنگ مشکی این گوشی رو از نزدیک تو دستتاتون لمسش کنید!

noisymind
27-02-2009, 23:24
دوست عزیز بهتره یه بار هم شده رنگ مشکی این گوشی رو از نزدیک تو دستتاتون لمسش کنید!

چشم. حتما همین کارو میکنم. چون بعد عید که میخوام گوشی بگیرم یکی از گزینه هام همینه. ولی همین چند صفحه پیش بود که چند نفر میگفتن خوب شد مشکی نگرفتیم و اینا!

freeman
28-02-2009, 00:46
بهتره حتما خودتون رنگ مشکی این گوشی رو ببینید و لمس کنید. جالب اینکه اون موقعی که بعضی دوستان میگفتند خوب شد مشکیشو نگرفتیم هنوز مشکی این مدل به بازار عرضه نشده بود!!! رنگ مشکی این گوشی یه مدت کوتاهی هست که نوکیا به بازار عرضه کرده. بهرحال دیدن و پسندیدن... اختلاف سلیقه ها رو هم نباید فراموش کرد.

sasha6363
28-02-2009, 07:43
مبارک باشه. حتما ازش راضی میمونی. من تمام اون روشهایی که اینجا گذاشتن رو امتحان کردم ولی هیچکدوم جواب نمیدن. بهتره از سایت opda فایل cer key رو بگیری و هر برنامه رو فقط یک بار برای گوشیت ساین کنی. نیازی به هک نیست!
راستی گوشیت منو فارسی داره؟ گوشی من نداره ولی میتونه فارسی دریافت کنه.

ممنونم... من هنوز خودم جرات نکردم هکش کنم! گذاشتم تا بعد از اینکه فایل آپدیتش اومد یه کاریش بکنم. گوشیم فونت فارسی نداره اما فونت عربی داره. اتفاقا دوست دارم فارسیش کنم اما روش ها شو که دیدم و تا یه مرحله هم جلو رفتم به مشکل بر خوردم فعلا پشیمون شدم. در ضمن فارسی رو هم می تونه بگیره...
من مشکیشو هم دست گرفتم ولی اونقدر که سفیدش منو جذب کرد مشکیش برام جذاب نبود... سلیقه ایی هست...

sasha6363
28-02-2009, 07:46
یه راهنمایی دیگه هم اگه بهم بکنید ممنون میشم... من توی گوشی قبلیم که 6630 بود وقتی برنامه ایی میریختم روی گوشیم وقتی اونو نصب می کردم فایل sis اونو پاک می کردم. اما توی این گوشی من هرچی گشتم نتونستم فایل های sis که ریخته بودم روشو پیدا کنم. با xplor هم دنبالش گشتم ولی نبود. دوستان میشه بهم بگن که سر این فایل ها چه بلایی میاد یا کجا می تونم پیدا و پاکشون کنم؟

freeman
28-02-2009, 14:14
فایل sis رو با برنامه نوکیا نصب میکردی؟ (Nokia Suite )

mehdionline7
28-02-2009, 23:34
تو سایت فارسی نوکیا در مورد ویژگی های n79 نوشته : امکان استفاده به عنوان مودم
منظورش چیه ؟

Adolf_0
03-03-2009, 10:21
برای n79 کیف مخصوص پیدا میشه ؟؟؟

wild_dragon
03-03-2009, 13:25
سلام
من میخوام n79 بگیرم
چند تا سوال داشتم:
فقط چینی داره فنلاند نداره ؟
برنامه های سیمبیان 9.1 و 9.2 روش نصب میشن ؟
در موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟
ممنون

sasha6363
03-03-2009, 21:25
فایل sis رو با برنامه نوکیا نصب میکردی؟ (Nokia Suite )

بله.......

vtv004
03-03-2009, 23:14
یه سوال:
اگه کسی n79 داره یه امتحان بزنه ببینه mp4 با کدک h.264 با رزولیشین 480x360 رو (که از youtubemp4 دانلود شده )رو پخش میکنه ؟ روون ؟ گیر نمیکنه ؟
رم خالی این گوشی چقدره ؟

vtv004
04-03-2009, 10:29
یه سوال:
اگه کسی n79 داره یه امتحان بزنه ببینه mp4 با کدک h.264 با رزولیشین 480x360 رو (که از youtubemp4 دانلود شده )رو پخش میکنه ؟ روون ؟ گیر نمیکنه ؟
رم خالی این گوشی چقدره ؟

قبلا این کلیپهارو روی 5700 و n95 8gb امتحان کردم ولی فقط صداش پخش شد .اما با coreplayer تصویرشم میآورد ولی 5700 فقط 6تا 10 فریم بر ثانیه پخش میکرد ولی 95 10تا 15 فریم
اما i8510 سامسونگ خیلی راحت بدون نرم افزار پخش میکنه
حالا n79 چی؟

starn
04-03-2009, 13:05
دوستانی که ان 79 دارن از باتری گوشی بگن چقدر وام می اره با یک استفاده ی شدید؟؟؟؟
کلا بکسی که دارن ازاش راضی هستن یا مثل ان 78 مزخرفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر نیست آدم یکم بیشتر پول بزاره بره ان 85 بگیره؟

mehdionline7
04-03-2009, 15:05
دوستان ، لازم نیست سوال بپرسین ، چون هیچکس جواب نمیده

amir1989
05-03-2009, 21:50
سلام.من امروز یکی خریدم.ولی دکمه بالاش که برای قفل گوشیه نمی دونم چرا قفل نمی کنه.آیا باید از تنظیمات فعال بشه؟؟؟لطفا راهنمایی کنین

amir1989
05-03-2009, 21:56
در ضمن لطفا اون سایتی که imei رو چک می کنن رو بگین و با چه کدی imei رو گوشی می آید؟؟؟ببخشید به خاطر 2 پست پشت سر هم

Majid393
05-03-2009, 23:20
در ضمن لطفا اون سایتی که imei رو چک می کنن رو بگین و با چه کدی imei رو گوشی می آید؟؟؟ببخشید به خاطر 2 پست پشت سر هم

با این کد :
#06#*

vtv004
06-03-2009, 00:56
دوستان ، لازم نیست سوال بپرسین ، چون هیچکس جواب نمیده

آخه چرا ؟
بازم تاپیک گوشی قبلیم 5700

Saman-tci
06-03-2009, 01:58

در مورد اون سایت آدرس اینه :

melkinpres
13-03-2009, 09:53
قبلا این کلیپهارو روی 5700 و n95 8gb امتحان کردم ولی فقط صداش پخش شد .اما با coreplayer تصویرشم میآورد ولی 5700 فقط 6تا 10 فریم بر ثانیه پخش میکرد ولی 95 10تا 15 فریم
حالا n79 چی؟

دوست عزیز
من روی player خود N79 تونستم این clip رو ببینم.

فکر میکنم همون codec ی باشه که شما گفتید. تصویر و صدا عالی با هم sync است

melkinpres
13-03-2009, 09:53
حالا n79 چی؟

دوست عزیز
من روی player خود N79 تونستم این clip رو ببینم.

فکر میکنم همون codec ی باشه که شما گفتید. تصویر و صدا عالی با هم sync است

rsh
14-03-2009, 15:28
سلام منظور ازینکه گفته شده در معایب این گوشی بدون usb شارژ نمیشود چی هست من احتمالا این گوشی رو بخرم فقط منظور ازین عیب چیه؟
در کل گوشی خوبیه یا نه پشیمون نشم؟

h_b1985
14-03-2009, 15:32
کلیپای youtube راحت پخش میشه و مشکلی نداره، باطری تو استفاده شدید 2 روز و معمولی 4 تا 5 روز، مشکل هنگ نداشته ولی یه بار که تو حالت mass storage به کامپیوتر وصل کردم صفحه دیگه روشن نمیشد که مجبور شدم باطری رو در بیارم، کیفیت صدا خوبه تو هدفون عالیه، فرستنده fm در حده 2 تا 3 متره واسه ماشین خوبه کیفیته خوبیم داره، جارمین روش نصب میشه و خیلی عالی کار میکنه، دوربینشم از نظر من خوبه شاید عالی نباشه ولی انصافا عکسای خوبی میگیره، دیگه چی بگم؟!!!

h_b1985
14-03-2009, 15:35
سلام منظور ازینکه گفته شده در معایب این گوشی بدون usb شارژ نمیشود چی هست من احتمالا این گوشی رو بخرم فقط منظور ازین عیب چیه؟
در کل گوشی خوبیه یا نه پشیمون نشم؟

ببین دوست عزیز این گوشی با usb شارژ نمیشه نه اینکه بدون اون شارژ نشه!!!
یعنی وقتی به کامپیوتر وصل میکنی گوشیت شارژ نمیشه و تنها راهه شارژش همون آداپتور سوزنیه نوکیاست، گوشی خیلی خوبیه و همه جور امکاناتو یه جا بهت میده...

rsh
14-03-2009, 20:07
ببین دوست عزیز این گوشی با usb شارژ نمیشه نه اینکه بدون اون شارژ نشه!!!
یعنی وقتی به کامپیوتر وصل میکنی گوشیت شارژ نمیشه و تنها راهه شارژش همون آداپتور سوزنیه نوکیاست، گوشی خیلی خوبیه و همه جور امکاناتو یه جا بهت میده...

ممنون دوست عزیز من میخوام یکی از سه گوشی n79 , n85 ,n95 رو بخرم لذا دارم برسی میکنم کودوم بهتره بخرم
گوشی میخوام که زیاد هنگ نکنه و زبان فارسی رو هم داشته باشه
این گوشی فارسی داره یا نه چون تو ارومیه من نیگاه که میکردم کی بردش انگار عربی بودن همشون متسفانه تو ارومیه فروشنده ها زیاد از گوشی سرشون نمیشه لذا اطلاعات خوبی نمیشه ازونها بدست اورد البته میخوام تا سه شنبه یکی ازین سه گوشی رو بخرم موندم برای همیین نتونستم تصمیم مناسب بگیرم

mehdionline7
14-03-2009, 21:54
من میگم n79 بخر ، چون n95 یکم قدیمی شده ، n85 هم مشکل سخت افزاری داره ولی n79 ترکونده

Saman-tci
15-03-2009, 02:01
اگه با مشکل شارژ n95 بتونی کنار بیای گوشیه خوبیه وگرنه همون n79 ...
.
درضمن برای خرید گوشی تاپیک مشاوره داریم ...!!!

amir1989
15-03-2009, 19:54
ممنون دوست عزیز من میخوام یکی از سه گوشی n79 , n85 ,n95 رو بخرم لذا دارم برسی میکنم کودوم بهتره بخرم
گوشی میخوام که زیاد هنگ نکنه و زبان فارسی رو هم داشته باشه
این گوشی فارسی داره یا نه چون تو ارومیه من نیگاه که میکردم کی بردش انگار عربی بودن همشون متسفانه تو ارومیه فروشنده ها زیاد از گوشی سرشون نمیشه لذا اطلاعات خوبی نمیشه ازونها بدست اورد البته میخوام تا سه شنبه یکی ازین سه گوشی رو بخرم موندم برای همیین نتونستم تصمیم مناسب بگیرم
بدون شک n79 بهترین انتخابه.n95 که باطری نگه نمی داره n85 هم فقط هنگ می کنه.من 2 هفته است این این گوشی رو دارم تا حالا اصلا هنگ نکرده.fm transmiter واقعا عالیه.کیفیت صدا خیلی خوبه و اینم بگم که منو فارسی نداره

rsh
15-03-2009, 20:28
ممنون دوستان بلاخره تصمیم گرفتم n79 بخرم امیدوارم پشیمون نشم فقط چند تا سوال داشتم انگار مدل باطری این گوشی با مدل باطری n95 8gig یکی هست اگه اینجوریه خوب شارژ نگه میداره یا نه
دوم اینکه صداش خوبه یا نه نسبت به صدای n82 چه طوری هست اخه دوستم اون گوشی رو داره یکم با هم کل کل داریم خیط نشیم

noisymind
15-03-2009, 20:57
تو تست اسپیکر GSMarena زده که کمی از N82 بهتره ( به N82 رتبه زیر متوسط و به N79 رتبه متوسط داده) , ولی با آپدیتهای جدید که برا N82 اومده صداش در حد N95 شده. N79 رو نمیدونم اونم بهتر شده یا نه.

rsh
16-03-2009, 22:18
سلام من امروز این گوشی رو خریدم منم به جمع ان 79 وارد شدم فقط ورزن گوشی من 10.49 هست که فکر کنم یک اپدیت به 11.049 امده میخواستم بدونم حجم اپدیت چقدر هست میشه با دیال اپ اونو اپدیت کرد هنوز زدم تو شارژ تا اب بندی بشه هنوز استفاده نکردم

h_b1985
17-03-2009, 07:57
خوب دوست عزیز بهت تبریک میگم، به جمع n79 دارا خوش اومدی... (;
بله یه ورژن جدیدتر هست یعنی همون ورژن 11، راحت ترین راه آپدیت از طریق خود گوشی هست که یا با gprs یا با وایرلس میتونی آپدیت کنی حجمشم فکر کنم 6 یا 7 مگه، ولی با کامپیوتر از طریق nsu فکر کنم یه 70، 80 مگی باید دانلود کنی...

Saman-tci
17-03-2009, 14:26
البته به نظر من اگه بتونی از همون nsu آپدیت کنی بهتر از خود گوشی هست ....
چون هزینه gprs حداقل برای همراه خیلی بالاس و اصلاً ارزش استفاده نداره و بابت یه آپدیت گوشی باید مبلغ بالایی رو بابت استفاده از gprs پرداخت کنی ...

rsh
17-03-2009, 18:20
سلام امروز یکم با گوشی ور رفتم اما نمیدونم چرا زیاد از کیفیت دوربین و فیلم برداریش خوشم نیومد لنزش چرا اینقدر کوچیکه
یک تم هم نصب کردم حالا هر کاری میکنم پاک نمیشه خواستم مستر ریست کنم کد قفل گوشی رو میخواد نتوستم مستر ریست کنم یک کدی بود واسه مستر ریست اونم زدم باز کد قفل گوشی خواست در ضمن چند تا برنامه نصب کردم که هیچ کودوم نصب نشدن خواستم core plyer نصب کنم این برنامه رو از سایت جی اس اریا گرفتم نوشته بود واسه ان 79 کار میکنه اما نصب نشد
نمیدونم چرا کیفیت عکس کا 800 که دارم به نظرم خیلی بهتر ازین ان 79 هست در ضمن من اولین باره دارم با گوشی نوکیا کار میکنم قبلا سامسونگ و سونی اریکسون داشتم
کد imei اونو چک کردم نوشت گوشی ان 79 هست داخل جعبه اش کابل تی وی بود اما مموریش 3 گیگ بود خالی بود چون ی یک گیگ اونو اهنگ عربی زده بودن(علامت تعجب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
فکر کنم گوشیمو به عنوان هدیه بدم به داداش کوچیکم زیاد به دلم ننشست راستی اون اف ام ترانسفورمترش هم خیلی ضعیف بود باید کنار رادیو میذاشتی یا از اف ام صدا در بیاد 20 سانت دور میگردی اف ام نمیگرفت در حالی که بچه ها از برد 5 تا 6 متری حرف میزدن
gps اونم چک نکردم
در ضمن من pc suite رو نصب کردم اما نمیدونم چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد چون هر وقت قسمتی بنام نوکیا سافت وار اپدیت رو میزنم به اینترنت نصب میشه انگار یک نسخه تازه از نوکیا سافت وار که 25 مگ حجمش هست پیدا میکنه واسه دانلود اما چیزی واسه اپدیت فریمور نبود چه طور فریمور رو اپدیت میکنید من زیادی انگار ناشی هستم

amir1989
18-03-2009, 00:37
سلام امروز یکم با گوشی ور رفتم اما نمیدونم چرا زیاد از کیفیت دوربین و فیلم برداریش خوشم نیومد لنزش چرا اینقدر کوچیکه
یک تم هم نصب کردم حالا هر کاری میکنم پاک نمیشه خواستم مستر ریست کنم کد قفل گوشی رو میخواد نتوستم مستر ریست کنم یک کدی بود واسه مستر ریست اونم زدم باز کد قفل گوشی خواست در ضمن چند تا برنامه نصب کردم که هیچ کودوم نصب نشدن خواستم core plyer نصب کنم این برنامه رو از سایت جی اس اریا گرفتم نوشته بود واسه ان 79 کار میکنه اما نصب نشد
نمیدونم چرا کیفیت عکس کا 800 که دارم به نظرم خیلی بهتر ازین ان 79 هست در ضمن من اولین باره دارم با گوشی نوکیا کار میکنم قبلا سامسونگ و سونی اریکسون داشتم
کد imei اونو چک کردم نوشت گوشی ان 79 هست داخل جعبه اش کابل تی وی بود اما مموریش 3 گیگ بود خالی بود چون ی یک گیگ اونو اهنگ عربی زده بودن(علامت تعجب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
فکر کنم گوشیمو به عنوان هدیه بدم به داداش کوچیکم زیاد به دلم ننشست راستی اون اف ام ترانسفورمترش هم خیلی ضعیف بود باید کنار رادیو میذاشتی یا از اف ام صدا در بیاد 20 سانت دور میگردی اف ام نمیگرفت در حالی که بچه ها از برد 5 تا 6 متری حرف میزدن
gps اونم چک نکردم
در ضمن من pc suite رو نصب کردم اما نمیدونم چه طور میشه گوشی رو اپدیت کرد چون هر وقت قسمتی بنام نوکیا سافت وار اپدیت رو میزنم به اینترنت نصب میشه انگار یک نسخه تازه از نوکیا سافت وار که 25 مگ حجمش هست پیدا میکنه واسه دانلود اما چیزی واسه اپدیت فریمور نبود چه طور فریمور رو اپدیت میکنید من زیادی انگار ناشی هستم
دوست عزیز برای نصب برنامه یا باید برنامه رو ساین کنید یا گوشی رو هک کنین.که راهنمایی هر کدوم در تاپیک خودشون هست.بعله آهنگ عربی در همشون موجوده.عزیزم مگه قراره ایستگاه رادیویی بزنی.من که داخل پراید با رادیوی خود پراید بهترین کیفیت رو دارم.اف ام ترانسمیتر برای استفاده در داخل ماشین طراحی شده.دوربینشم نمی شه گفت عالیه ولی کار رو راه می ندازه:46:

rsh
18-03-2009, 11:58
دوست عزیز برای نصب برنامه یا باید برنامه رو ساین کنید یا گوشی رو هک کنین.که راهنمایی هر کدوم در تاپیک خودشون هست.بعله آهنگ عربی در همشون موجوده.عزیزم مگه قراره ایستگاه رادیویی بزنی.من که داخل پراید با رادیوی خود پراید بهترین کیفیت رو دارم.اف ام ترانسمیتر برای استفاده در داخل ماشین طراحی شده.دوربینشم نمی شه گفت عالیه ولی کار رو راه می ندازه:46:

خوب بابا یکم ناشی هستیم:41: اخه تا این لحظه هر چی گوشی داشتم یا سامسونگ بوده یا اریکسون:5: واسه همین فکر کردم مثل اون گوشی ها هست:31: بلاخره باید راه بیفتیم دیگه:13:

amir1989
19-03-2009, 12:26
سلام.من یه چیزی رو متوجه شدم.اونم اینه که وقتی دارم با هندسفری موزیک گوش می دم اگه اس ام اس بیاد گوشی آهنگ رو از هندسفری قطع می کنه و برا چند ثانیه از اسپیکر گوشی پخش می کنه که واقعا عجیب و غیر عادیه:18:.این مشکل وقتی شب همه خوابن و داری آهنگ گوش می دی و اس ام اس می آد واقعا اعصاب خورد کنه.می خواستم ببینم گوشی شما هم این مشکلو دار؟؟؟راهی هست که درست بشه؟؟؟

acmilan308
19-03-2009, 18:14
سلام
دوستان ميشه بگيد كيفيت عكسهاي n82 بهتره يا n79 البته توي روز؟
در كل از لحاظ سخت افزاري دوربيناشون با هم فرقي داره؟؟
ممنون

amir1989
19-03-2009, 19:14
سلام
دوستان ميشه بگيد كيفيت عكسهاي n82 بهتره يا n79 البته توي روز؟
در كل از لحاظ سخت افزاري دوربيناشون با هم فرقي داره؟؟
ممنون
از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن ولی n82 فلش زنون داره که خیلی روی عکس های اون تاثیر می ذاره و در کل عکساش بهتره ولی در امکانات دیگه n82 خیلی کم می یاره!!!

noisymind
19-03-2009, 19:26
البته در نور روز هم n82 عکسهای فوق العاده ای میگره که n79 اینجور نیست.

M@hdi-B
19-03-2009, 19:32
از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن ولی n82 فلش زنون داره که خیلی روی عکس های اون تاثیر می ذاره و در کل عکساش بهتره ولی در امکانات دیگه n82 خیلی کم می یاره!!!

منظورت از خیلی یه اف ام ترنسمیتر و باطری 1200 میلی آمپره دیگه نه ؟:31:

acmilan308
19-03-2009, 23:50
ممنون بابت راهنماييها
ولي يكي از دوستان كلوپ n82 گفته بود فاصله كانوني متفاوتي دارن! چه تاثيري روي عكس داره؟
كلا ميشه روي n79 به عنوان 5 مگا پيكسلي حساب كرد؟

M@hdi-B
20-03-2009, 09:50
ممنون بابت راهنماييها
ولي يكي از دوستان كلوپ n82 گفته بود فاصله كانوني متفاوتي دارن! چه تاثيري روي عكس داره؟
كلا ميشه روي n79 به عنوان 5 مگا پيكسلي حساب كرد؟

من فیزیکم زیاد خوب نیست:31:
شما اگه واسه دوربین می خوای گوشی بخری اصلا نخری بهتره چون خودم به شخصه دوربین هیچ گوشی رو قبول ندارم. اگه از بین این دو مدل می خوای بهترین دوربین رو انتخاب کنی ان82 سر تره اینو تو کلوپشم بری متوجه میشی.
به آقایون ان79 دارها بر نخوره ان79 هم واسه خودش قولیه.:46:

yaraei
20-03-2009, 11:51
من رو گوشیم هم پایتون رو نصب کردم و هم اسکریپت شلش رو.ورژن 1.45
ضمن اینکه n95 accelerometer هم نصبه.
ولی هر نرم افزاری از این دست نصب میکنم اجرا نمیشه اصلا.
اینم بگم که پایتون رو هم رو مموری گوشی نصب کردم به همراه نرم افزار،هم رو مموری کارت اینکارو کردم ولی نتیجه فرقی نکرد.
کسی میتونه کمکی کنه یا اطلاعاتی در اختیارم بذاره؟

amir1989
22-03-2009, 20:47
منظورت از خیلی یه اف ام ترنسمیتر و باطری 1200 میلی آمپره دیگه نه ؟:31:
به نظر من همین 2 تا هم کافیه:31:.این که دیگه مجبور نیستی هر روز بزنی به شارژ خودش کلی می ارزه:20: ولی برای اطلاع دوستان چند تا دیگه رو اضافه می کنم.1-سیستم عامل جدید که واقعا کار باهاش لذت بخش تره(این رو دیگه همه قبول دارن)2-کیفیت بالاتر تصویر(همان طور که می دونین شفافیت lcd در n82 پایین تره)
3- navi wheel یا همون سیستم کنترل لمسی4-کیفیت پخش آهنگ بالاتر به نقل از gsmarena
4-سرعت شروع به کار بسیار بهتر gps(کمتر از 20 ثانیه)

فعلا همینا یادم هست در ضمن دکمه های n82 رو هم اضافه کنین!!!:31:

rsh
23-03-2009, 10:46
به نظر من همین 2 تا هم کافیه:31:.این که دیگه مجبور نیستی هر روز بزنی به شارژ خودش کلی می ارزه:20: ولی برای اطلاع دوستان چند تا دیگه رو اضافه می کنم.1-سیستم عامل جدید که واقعا کار باهاش لذت بخش تره(این رو دیگه همه قبول دارن)2-کیفیت بالاتر تصویر(همان طور که می دونین شفافیت lcd در n82 پایین تره)
3- navi wheel یا همون سیستم کنترل لمسی4-کیفیت پخش آهنگ بالاتر به نقل از gsmarena
4-سرعت شروع به کار بسیار بهتر gps(کمتر از 20 ثانیه)

فعلا همینا یادم هست در ضمن دکمه های n82 رو هم اضافه کنین!!!:31:

شرمنده منظور از این navi wheel چی هست من ان 79 دارم الان که نیگاه کردم ناوی ویل روشن هست اما متوجه نشدم چه کاری میکنه
دوم اینکه قبل از خرید گوشی میگفتن fp2 گوشی افکت های جالبی داره اما من افکتی ندیدم چه طور میشه افکت ها رو فعال کرد
سوم اینکه چرا صداش کمه این داداش خیلی کوچیکه ما یک نوکیا 5300 داره صداش محشره(تو پخش موسیقی صدای خیلی بالایی داره اما مال من خیلی صداش کمه ولوم صدا هم رو 100 هست)
اما در مورد شارزش انصافعا خوبه الان 3 روز و نیمه هنوز شارزش تموم نشده:31:

amir1989
23-03-2009, 13:00
شرمنده منظور از این navi wheel چی هست من ان 79 دارم الان که نیگاه کردم ناوی ویل روشن هست اما متوجه نشدم چه کاری میکنه
دوم اینکه قبل از خرید گوشی میگفتن fp2 گوشی افکت های جالبی داره اما من افکتی ندیدم چه طور میشه افکت ها رو فعال کرد
سوم اینکه چرا صداش کمه این داداش خیلی کوچیکه ما یک نوکیا 5300 داره صداش محشره(تو پخش موسیقی صدای خیلی بالایی داره اما مال من خیلی صداش کمه ولوم صدا هم رو 100 هست)
اما در مورد شارزش انصافعا خوبه الان 3 روز و نیمه هنوز شارزش تموم نشده:31:
navi wheel برای حرکت در منو ها به کار می ره.برای این کار اول مطمین بشید که navi wheel روشنه بعد در منو یا در قسمت های دیگر به خصوص در بین آهنگ ها و اس ام اس ها به جای این که جهت ها رو فشار بدین انگشت شستتون رو دور d-pad (در واقع دور دکمه ok روی d-pad)به آرامی بچرخونید متوجه می شوید که در بین گزینه ها جابه جا می شوید.برای دیدن افکت ها از تم haze که پیش فرض روی گوشی نصب هست استفاده کنین.صداش به نظرم بد نیست کلا در حد دیگر گوشی هایN هست به نظرم.بعله شارژش خیلی خوبه:8::8::8:

yaraei
24-03-2009, 22:57
من رو گوشیم هم پایتون رو نصب کردم و هم اسکریپت شلش رو.ورژن 1.45
ضمن اینکه n95 accelerometer هم نصبه.
ولی هر نرم افزاری از این دست نصب میکنم اجرا نمیشه اصلا.
اینم بگم که پایتون رو هم رو مموری گوشی نصب کردم به همراه نرم افزار،هم رو مموری کارت اینکارو کردم ولی نتیجه فرقی نکرد.
کسی میتونه کمکی کنه یا اطلاعاتی در اختیارم بذاره؟

چی شد کسی نیست کمکی کنه؟

farshadmashadi
26-03-2009, 00:26
دوستان حتما" نباید پول زیادی خرج کنید، من هم اولش می خواستم n79 بگیرم، ظاهرا" مشخصات خوبی داره و گوشی خوش دستی هستش، اما در عمل وقتی از دوستانم که این گوشی رو داشتند پرسیدم، از خریدنش منصرف شدم و آخرش یک گوشی 6220 کلاسیک گرفتم،218 تومن،فقط ) fm transmitter که اونم با 6 هزار تومن خریدم) و wlan ازn79 کمتر داره ولی انصافا" بقیه امکاناتش از n79 با کیفیت تر و بهتره در ضمن قیمتش هم مفته.
1_دوربینش مثل n82 فلاش زنون داره و کیفیت فیلمبرداری و عکاسیش با n82 یکی هستش،کیفیت عکاسیش نسبت به دوربین h9 سونی که با لوازم جانبی 560 هزار تومن پول زبون بسته دادم عالیه،فقط یکم پایینتر، اونم طبیعیه 5 مگاپیکسل در برابر 8 مگاپیکسل،کیفیت فیلمبرداریش هم نسبت به دوربین jvc که 650 هزار تومن پولشو داده بودم بنظرم شفافتر ولی یکم رزولوشن کمتری داره که اونم طبیعیه،جالب اینکه وقتی روی lcd 40 اینچ فیلمشو نگاه می کردیم اصلا" کسی باورش نمی شد که این فیلم رو با گوشی موبایل گرفته باشم تصویرش اصلا" شطرنجی نبود و سرعت پخشش هم کاملا" طبیعی بود،در کل نمره دوربینش بیسته.
2_از نظر سخت افزاری و نرم افزاری و نصب برنامه،قدرت gps (مکان یابی 20 ثانیه،کمتر از 1 دقیقه) و سایر امکانات، نمرش بیسته.
3_صداش هم بیشتر از n82 وکمتر از n73 ولی با کیفیت هستش،(در حدی که 100% راضیتون میکنه)
(بازهم تاکید می کنم 218 تومن خریدم،تعجب نکنید قیمتش مفته) حالا انتخاب با شماست،اگه حرف منو قبول ندارید نظرات دوستان رو در کلوپ 6220 دارها مطالعه کنید مطمئنم هیچ ناراضی رو پیدا نمی کنید و صحت حرفهای بنده رو تایید می کنید.
با آرزوی سالی پر از موفقیت برای شما

rsh
26-03-2009, 11:07
دوستان حتما" نباید پول زیادی خرج کنید، من هم اولش می خواستم n79 بگیرم، ظاهرا" مشخصات خوبی داره و گوشی خوش دستی هستش، اما در عمل وقتی از دوستانم که این گوشی رو داشتند پرسیدم، از خریدنش منصرف شدم و آخرش یک گوشی 6220 کلاسیک گرفتم،218 تومن،فقط ) fm transmitter که اونم با 6 هزار تومن خریدم) و wlan ازn79 کمتر داره ولی انصافا" بقیه امکاناتش از n79 با کیفیت تر و بهتره در ضمن قیمتش هم مفته.
1_دوربینش مثل n82 فلاش زنون داره و کیفیت فیلمبرداری و عکاسیش با n82 یکی هستش،کیفیت عکاسیش نسبت به دوربین h9 سونی که با لوازم جانبی 560 هزار تومن پول زبون بسته دادم عالیه،فقط یکم پایینتر، اونم طبیعیه 5 مگاپیکسل در برابر 8 مگاپیکسل،کیفیت فیلمبرداریش هم نسبت به دوربین jvc که 650 هزار تومن پولشو داده بودم بنظرم شفافتر ولی یکم رزولوشن کمتری داره که اونم طبیعیه،جالب اینکه وقتی روی lcd 40 اینچ فیلمشو نگاه می کردیم اصلا" کسی باورش نمی شد که این فیلم رو با گوشی موبایل گرفته باشم تصویرش اصلا" شطرنجی نبود و سرعت پخشش هم کاملا" طبیعی بود،در کل نمره دوربینش بیسته.
2_از نظر سخت افزاری و نرم افزاری و نصب برنامه،قدرت gps (مکان یابی 20 ثانیه،کمتر از 1 دقیقه) و سایر امکانات، نمرش بیسته.
3_صداش هم بیشتر از n82 وکمتر از n73 ولی با کیفیت هستش،(در حدی که 100% راضیتون میکنه)
(بازهم تاکید می کنم 218 تومن خریدم،تعجب نکنید قیمتش مفته) حالا انتخاب با شماست،اگه حرف منو قبول ندارید نظرات دوستان رو در کلوپ 6220 دارها مطالعه کنید مطمئنم هیچ ناراضی رو پیدا نمی کنید و صحت حرفهای بنده رو تایید می کنید.

در اینکه گوشی 6220 کلاسیک گوشی خوبی هست شکی نیست اما من خودم ان 79 انتخاب کردم چون خوشگلتره هم شارژَ خوبی نگه میداره به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ممکنه یکی از گوشی های بزرگ(شبیه پاره اجر) خوشش بیاد یکی هم مثل من از گوشی های کوچولو در ضمن عزیزم دوستم همین گوشی رو 195 تومان خریده یکم گرون خریدی:27:
به هر حال هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره

sasha6363
26-03-2009, 12:40

همه اینایی که گفتین درست اما اگه 6020 قیمتش 100 تومن هم بود باز من نمی خریدم... ان 79 با این قیافه ظریف کجا 6220 کجا!؟؟

sasha6363
26-03-2009, 12:43
دوستان اهل فن یه سوال.... میشه برای فیلمبرداری فلش ان 79 رو روشن کرد و با فلش روشن فیلم گرفت؟ اگه نمیشه نرم افزاری هست که بتونه فلش گوشی رو روشن نگه داره به عنوان چراغ قوه؟ آیا روشن موندن فلش بهش اسیبی نمی رسونه؟ اگه چنین نرم افزاری هست ممنون میشم بهم آدرسشو بدین چون چند تا نرم افزار رو تست کردم و نتیجه نداد...

rsh
26-03-2009, 14:37
دوستان اهل فن یه سوال.... میشه برای فیلمبرداری فلش ان 79 رو روشن کرد و با فلش روشن فیلم گرفت؟ اگه نمیشه نرم افزاری هست که بتونه فلش گوشی رو روشن نگه داره به عنوان چراغ قوه؟ آیا روشن موندن فلش بهش اسیبی نمی رسونه؟ اگه چنین نرم افزاری هست ممنون میشم بهم آدرسشو بدین چون چند تا نرم افزار رو تست کردم و نتیجه نداد...

بله میشه هنگام فیلمبرداری فلش رو روشن کرد برو تو تنظیمات فیلمبرداری و فلش رو روشن کن
من چند تا نرم افزار هم دیدم که ادعا میکرد از فلش به عنوان چراغ قوه استفاده میکنه اما از من میشنوی بی خیال اینجور نرم افزارها شو

NINTENDO_DS
26-03-2009, 15:03
اگر خود گوشی تشخیص بده نور محیط کمه خودش فلاش رو روشن نگه می داره

sasha6363
26-03-2009, 18:14
ممنون دوست من... یه سوال دیگه هم داشتم
وقتی گوشیمو برای فیلمبرداری در حالت 3GP میذارم فقط 35 ثانیه می تونه فیلم بگیره ولی در حالت های دیگه میتونه پشت سر هم فیلم بگیره... چون اثرا مجبور هستم در حالت 3GP فیلم بگیرم میشه بگین چیکار کنم تا کامل فیلم بگیره...
راستی مشکل اسکرین سیور n79 درست نشد؟ مال شما هم همین طوره؟ هر اسکرین سیوری که میذارم روش بعد از چند ثانیه صفحه کامل سیاه میشه و هر کاری می کنم اون اسکرین سیور رو نمایش نمیده... مشکل چیه؟
ممنون از شما بخاطر جوابتون

ali_power42
29-03-2009, 17:21
دوستان سلام
متاسفانه من بعد از خریدن n82 متوجه شدم که دکمه های 1 و 4 و 7 کیبوردش موقع کار کردن بدجور صدا میکنه که البته همه n82 ها همینطور هستن و توی فرومهای خارجی هم تحقیق کردم و گوشیهای اونا هم چه فنلاندی و چه چینی همینطور بود
حالا میخوام با کلی ضرر بفروشمش و n79 بگیرم
لطفا دوستانی که n79 دارن منو به دقت منو راهنمایی کنن:
1- ایا softkey ها (4 دکمه ریزی که در اطراف دکمه 4 جهته هستن) موقع کار کردن صدا نمیدن یا لق منیزنن؟؟؟
2-خود دکمه 4 جهته(dpad ) چطور؟؟؟
3-دکمه های بین softkey ها چطور؟؟؟
4-دکمه های کیبورد چطور؟؟؟
5-قاب پشت گوشی موقع کارکردن سرو صدا داره یا لق میزنه یا نه؟؟؟
6-اگه مشکلاتی از این قبیل هست ممنون میشم بگید
ممنون

farshadmashadi
29-03-2009, 18:18
در اینکه گوشی 6220 کلاسیک گوشی خوبی هست شکی نیست اما من خودم ان 79 انتخاب کردم چون خوشگلتره هم شارژَ خوبی نگه میداره به هر حال هر کسی سلیقه ای داره ممکنه یکی از گوشی های بزرگ(شبیه پاره اجر) خوشش بیاد یکی هم مثل من از گوشی های کوچولو در ضمن عزیزم دوستم همین گوشی رو 195 تومان خریده یکم گرون خریدی:27:
به هر حال هر گوشی مزایا و معایب خودشو داره

دوست عزیز درست میگید رنگ بنفشش 30 تومن ارزونتره اما مشکیش 30 تومن گرونتره در ضمن دم عید گرون شده الان بنفشش 230 و مشکیش 260 تومنه،در ضمن قیمت گوشی n79 تا 1 ماه دیگه یعنی 15 اردیبهشت به زیر 300 تومن نزول پیدا میکنه و به خاطر ضرر سنگینش الان خریدشو توصیه نمیکنم