مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Nokia N79
من رو گوشیم هم پایتون رو نصب کردم و هم اسکریپت شلش رو.ورژن 1.45
ضمن اینکه n95 accelerometer هم نصبه.
ولی هر نرم افزاری از این دست نصب میکنم اجرا نمیشه اصلا.
اینم بگم که پایتون رو هم رو مموری گوشی نصب کردم به همراه نرم افزار،هم رو مموری کارت اینکارو کردم ولی نتیجه فرقی نکرد.
کسی میتونه کمکی کنه یا اطلاعاتی در اختیارم بذاره؟
NINTENDO_DS
31-03-2009, 14:28
اکسلرومیتر برای چی نصب کردی؟
خود 79 پیش فرض داره اونو پاک کن
پایتون فقط روی رم داخلی گوشی باید نصب بشه
acmilan308
31-03-2009, 23:51
سلام
دوستان اين قاب باريك نقره اي رنگ دور گوشي بعد يه مدت خط خطي نميشه يا رنگش بره؟؟
ممنون
NINTENDO_DS
01-04-2009, 09:10
اگر دستت زیاد عرق کنه یا اسید داشته باشه آره می ره رنگش
sasha6363
01-04-2009, 09:27
وقتی گوشیمو برای فیلمبرداری در حالت 3GP میذارم فقط 35 ثانیه می تونه فیلم بگیره ولی در حالت های دیگه میتونه پشت سر هم فیلم بگیره... چون اثرا مجبور هستم در حالت 3GP فیلم بگیرم میشه بگین چیکار کنم تا کامل فیلم بگیره...
راستی مشکل اسکرین سیور n79 درست نشد؟ مال شما هم همین طوره؟ هر اسکرین سیوری که میذارم روش بعد از چند ثانیه صفحه کامل سیاه میشه و هر کاری می کنم اون اسکرین سیور رو نمایش نمیده... مشکل چیه؟
ممنون از شما بخاطر جوابتون
NINTENDO_DS
01-04-2009, 09:29
در حالت mp4 که بهتره تا 3gp
اسکرین سیور رو با برنامه خاص خودش نشون میده و در حالت پیش فرض اسکرین سیور نداره
acmilan308
01-04-2009, 12:40
اگر دستت زیاد عرق کنه یا اسید داشته باشه آره می ره رنگش
توي بازار اين قاب هست كه بشه عوضش كرد يا يه رنگ ديگه انداخت؟؟
ممنون
دوستانی که الان گوشی رو دارن کلا راضی هستن ؟؟
-کلا توصیه می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شماان 79 بگیر ادم بهتر یا 5800؟
NINTENDO_DS
01-04-2009, 14:32
توي بازار اين قاب هست كه بشه عوضش كرد يا يه رنگ ديگه انداخت؟؟
ممنون
آره قابش توی بازار هست ولی رنگش رو که گفتم معمولا بعد از یک سال استفاده میره
NINTENDO_DS
01-04-2009, 14:34
دوستانی که الان گوشی رو دارن کلا راضی هستن ؟؟
-کلا توصیه می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شماان 79 بگیر ادم بهتر یا 5800؟
خب ان79 دوربین 5 داره و امکاناتش یکم بیشتره ولی اگر مثل من عشق صفحه نمایش تاچ داری برو 5800 بگیر
من چون خودم 5800 دارم اینو گفتم
acmilan308
01-04-2009, 16:20
سلام
دوستان به نظر شما صبر كنم n79 ارزونتر ميشه يا نه؟؟ الان حدودا چنده؟؟؟
ممنون
Ahmadreza0123
02-04-2009, 13:04
قیمت این گوشی الان با گارانتی متفرقه 370 تومن.
mf.designing
03-04-2009, 16:45
من رو گوشیم هم پایتون رو نصب کردم و هم اسکریپت شلش رو.ورژن 1.45
ضمن اینکه n95 accelerometer هم نصبه.
ولی هر نرم افزاری از این دست نصب میکنم اجرا نمیشه اصلا.
اینم بگم که پایتون رو هم رو مموری گوشی نصب کردم به همراه نرم افزار،هم رو مموری کارت اینکارو کردم ولی نتیجه فرقی نکرد.
کسی میتونه کمکی کنه یا اطلاعاتی در اختیارم بذاره؟
دوست من ، من هم در این مورد با این مشکل مواجه شدم ، البته من تمام نسخه های پایتون رو تست کردم. البته accelerometer که لازم نیست ، این واسه 95 هست که پیش فرض اینو نداشت . من هم هر برنامه ای تحت پایتون نصب می کنم رو 79 و85 (symbian 9.3 FP2) اجرا نمیشه !! کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
ashkan102030
03-04-2009, 17:17
سلام.
لطفا معایب ومزایای n79 راذکرکنید...!
با تشکر
Saman-tci
03-04-2009, 20:00
شما اگه چند صفحه از این تاپیک رو به خوبی مطالعه کنی متوجه محاسن و معایب این گوشی میشید ....
.
علت ایجاد تاپیک برای انواع گوشیها هم همینه ...
mehdi_08
04-04-2009, 12:07
سلام به دوستان ما هم به جمع n79 داران اضافه شدیم
349هزار تومن خریدم از این مدل های مخصوص ایران منو فارسی با کیبورد کاملا فارسی همراه با 30آهنگ فارسی!!!
Saman-tci
04-04-2009, 15:36
مبارکت باشه .... بدون گارانتی گرفتی دیگه نه .....؟؟؟ از کجا گرفتی ....؟
NINTENDO_DS
04-04-2009, 15:40
حتما از جمهوری گرفتی آره؟
چون با اونا چونه بزنی تا 300 تومن هم میان پایین
ولی دوستان لطف کنن هر کی هر مدل گوشی می خره توی تاپیک مربوطه مزایا و معایبش رو از دید خودش بگه تا همه با گوشی ها تخصصی تر اشنا بشن
mehdi_08
04-04-2009, 16:44
مبارکت باشه .... بدون گارانتی گرفتی دیگه نه .....؟؟؟ از کجا گرفتی ....؟
حتما از جمهوری گرفتی آره؟
چون با اونا چونه بزنی تا 300 تومن هم میان پایین
ولی دوستان لطف کنن هر کی هر مدل گوشی می خره توی تاپیک مربوطه مزایا و معایبش رو از دید خودش بگه تا همه با گوشی ها تخصصی تر اشنا بشن
خیلی ممنون
اگه دقت کنین من ساکن کرمانشاه هستم از اینجا خریدم بدون گارانتیه
گوشیه خوبیه :20:
همه چیزش عالیه:20:
منتها نمی دونم چرا 2 بار یهو خاموش روشن شد(موقع کارکردن) مشکل داره یا نه؟:31:
NINTENDO_DS
05-04-2009, 17:06
نه گوشی های نوکیا و سونی اریکسون بعضی وقت ها اتوماتیک وار ریست می شن
مشکل نیستش
mehdi_08
06-04-2009, 10:25
نه گوشی های نوکیا و سونی اریکسون بعضی وقت ها اتوماتیک وار ریست می شن
مشکل نیستش
ممنون یه سوال دیگه ای هم داشتم
روی صفه گوشی با سمت چپ عکس یه نامه هست که هی چشمک می زنه :31: درحالی که هیچ پیام جدیدی ندارم:5:چی کار کنم؟:20:
land-dreams
06-04-2009, 14:54
سلام دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم کسایی که ان گوشی رو دارن لطفا در مورد کیفیت و بلندی صداش چه برای موسیقی و چه زنگ خوردن وهمینطور در مورد دوربینش که کیفیت عکس و فیلمش چطوره یه توضیح بدن.در ضمن معایبش رو هم اگه بگین ممنون میشم
Saman-tci
07-04-2009, 11:14
ممنون یه سوال دیگه ای هم داشتم
روی صفه گوشی با سمت چپ عکس یه نامه هست که هی چشمک می زنه :31: درحالی که هیچ پیام جدیدی ندارم:5:چی کار کنم؟:20:
شما احتمالاً sms هاتون روی حافظه گوشیتون میشینه ... برای همین فکر کنم تعداد sms هاتونم بالاس برای همین ارور کم بودن حافظه میده .... چند تا از sms هاتونو پاک کنید ببینید چی میشه ...
farshadmashadi
07-04-2009, 16:55
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد
mehdi_08
07-04-2009, 18:01
[quote=Saman-tci;3665994]شما احتمالاً sms هاتون روی حافظه گوشیتون میشینه ... برای همین فکر کنم تعداد sms هاتونم بالاس برای همین ارور کم بودن حافظه میده .... چند تا از sms هاتونو پاک کنید ببینید چی میشه ...[/quoteگوشی رو تازه گرفتم اس ام اس هم زیاد ندارم:31:
ممنون خودش دیروز درست شد.:31:
سلام به دوستان وتبریک برای سال نو
من نوکیا ان 79 دارم و هنوز نتوستم اونو هک کنم خوشحال میشم راه نمایی کنید. متشکرم.
سلام به دوستان وتبریک برای سال نو
من نوکیا ان 79 دارم و هنوز نتوستم اونو هک کنم خوشحال میشم راه نمایی کنید. متشکرم.
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشی:40:
mohammadrk
09-04-2009, 00:13
sleep mode را چگونه میشه خاموش کرد ؟؟
راسته که بدنش زود خط می افته (مخصوصا در باطریش) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (می گن جنسش کلا خوب نیست هم ان 79 هم ان 85
راسته که بدنش زود خط می افته (مخصوصا در باطریش) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (می گن جنسش کلا خوب نیست هم ان 79 هم ان 85
من که الان 3 ماهه گرفتم هنوز خط نیفتاده.
mohammadrk
10-04-2009, 12:39
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم
فقط نمیدونم چرا وقتی گوشی میخواد بره به اسکرین سور صفحه نمایش خاموش میشه . یعنی هیچ چیز رو نشون نمیده !!!
sarouzan
24-04-2009, 00:31
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوأل در رابطه با این گوشی داشتم ، ممنون میشم اگه جواب بدید ، برام مهمه
1. شنیدم که صفحه کلیدش کیفیت خوبی نداره ، آیا بعد از یه مدت ( ارسال زیاد sms ) رنگ صفحه کلید میره ؟
2. کیفیت و دوام و ماندگاری رنگ ، قاب پشتی چقدره ؟
3. شتاب سنج داخلی گرافیک فقط تو بازی تأثیر داره یا اینکه واسه جاهای دیگه هم مهمه ؟
4. بعضی ها میگن که gps این گوشی کنده ، اگه این حرف درسته ، تا چه مقداری کنده ؟ ( اگه با بعضی از گوشی های سری n مقایسه کنید ممنونمیشم ، متل n82 ، n85 ، n95 )
با تشکر .
mehdi_08
25-04-2009, 09:59
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
چند تا سوأل در رابطه با این گوشی داشتم ، ممنون میشم اگه جواب بدید ، برام مهمه
1. شنیدم که صفحه کلیدش کیفیت خوبی نداره ، آیا بعد از یه مدت ( ارسال زیاد sms ) رنگ صفحه کلید میره ؟
2. کیفیت و دوام و ماندگاری رنگ ، قاب پشتی چقدره ؟
3. شتاب سنج داخلی گرافیک فقط تو بازی تأثیر داره یا اینکه واسه جاهای دیگه هم مهمه ؟
4. بعضی ها میگن که gps این گوشی کنده ، اگه این حرف درسته ، تا چه مقداری کنده ؟ ( اگه با بعضی از گوشی های سری n مقایسه کنید ممنونمیشم ، متل n82 ، n85 ، n95 )
با تشکر .
1-کیفیتش تاحالا که خوبه
2-خوبه ولی امکان خط افتادن روش هست
3-نمی دونم
3-عالیه سرعتشم خوبه
:20:
sarouzan
26-04-2009, 19:11
دوباره سلام
از اون جایی که هیچ اسمارت فونی پیدا نمیشه که همه چیزش در سطحی یکسان و عالی باشه ، بنابراین از دوستانی
که این گوشی رو دارن و یا در رابطه باهاش اطلاعات زیادی دارن ، تقاضا دارم که اگه براشون مقدوره یه مقدار در رابطه با
کمبود ها و کاستی های این گوشی توضیح بدن .
با تشکر
mehdi_08
27-04-2009, 23:11
دوباره سلام
از اون جایی که هیچ اسمارت فونی پیدا نمیشه که همه چیزش در سطحی یکسان و عالی باشه ، بنابراین از دوستانی
که این گوشی رو دارن و یا در رابطه باهاش اطلاعات زیادی دارن ، تقاضا دارم که اگه براشون مقدوره یه مقدار در رابطه با
کمبود ها و کاستی های این گوشی توضیح بدن .
با تشکر
گوشی کاملیه هر چی که بخوای داره :5:
این گوشی ساخت کدوم کشوره؟فنلاند یا جای دیگه ایه؟درسته اینجا کلوپ 79 هستش ولی این گوشی از 95 یا 96 یا 85 بهتره؟
babialex
30-04-2009, 13:55
بچه ها من تازه رفتم
یکی از بچه ها که گوشیو دید گفت رنگ کلید 4 جهته اش که جنسش با بقیه دکمه ها فرق داره زود میره !! درسته ؟
آیا میشه قاب روشو عوض کرد ؟ چون قاب پشت که خودش 3 تا داره ؟ هزینه ؟
MiniRobot
02-05-2009, 00:00
من الآن چند روزه که این گوشی رو خریدم
از همه ی بچه های فروم به خاطر بررسی هاشون ممنونم
گوشی خوبیه و همه ی امکانات رو داره
فقط انگار عکسایی که می گیره چندان مطلوب نیستن
ضمنا باید به کلید چهار جهته غیر عادیش عادت کنید:5:
MiniRobot
02-05-2009, 00:00
بچه ها من تازه رفتم
یکی از بچه ها که گوشیو دید گفت رنگ کلید 4 جهته اش که جنسش با بقیه دکمه ها فرق داره زود میره !! درسته ؟
آیا میشه قاب روشو عوض کرد ؟ چون قاب پشت که خودش 3 تا داره ؟ هزینه ؟
دوست عزیز مطمئن باش که کلید چهار جهته این گوشی جوری نیست که رنگش به این راحتی ها بره
کسی از شما نرم افزارهای پاتیون رو روی این گوشی نصب کرده ؟؟؟؟ چرا من هر کاری میکنم نمیشه ؟
این گوشی ساخت کدوم کشوره؟فنلاند یا جای دیگه ایه؟درسته اینجا کلوپ 79 هستش ولی این گوشی از 95 یا 96 یا 85 بهتره؟
بچه ها لطفا جواب بدین.آخه یه فروشنده گفت اصل اینها چینی هستن و فنلاندی ندارن. و بدلی هاشم مجار هستن.
noisymind
02-05-2009, 18:41
بله درست گفته .همشون چيني هست و برچسب فنلاند ميخورن براي فروش بهتر! و جالبتر اينجاست كه با توجه به همين دليل، خود فروشنده ها هم علني ديگه ميگن كه ليبل شده است و گوشي در اصل چيني هست. حالا من نميفهمم پس ديگه ليبل بازي چه دليلي داره!!!
در مورد قسمت دوم سوالتون ، مسلما بهتر از اونهاي ديگه نيست ولي خب نميشه هم گفت بدتره! مشكلش شايد lcd كوچكتر نسبت به اونها باشه. و البته جنس بدنش هم مثل n85 , 96 خيلي مثل نوكيا هاي قديمي محكم و جوندار نيست!
amirkhan405
03-05-2009, 07:32
همشون ساخت چين هست ولي كيفيت ساخت بالايي داره همين چينيها
.::Farshad::.
03-05-2009, 10:18
درود بر دوستان گرامی
یکی از دوستام n79 گرفته ، حالا می خوام بدونم که آیا کابل تلویزیون هم با گوشی عرضه می شه ؟ آخه مال اون نداره .
پیروز باشید
MiniRobot
03-05-2009, 12:25
درود بر دوستان گرامی
یکی از دوستام n79 گرفته ، حالا می خوام بدونم که آیا کابل تلویزیون هم با گوشی عرضه می شه ؟ آخه مال اون نداره .
پیروز باشید
کابل تلوزیون با گوشی عرضه نمیشه
amirhoseinmehri
03-05-2009, 13:05
می خواستم بدونم فلش n79 خوبه اگه میشه عکسی که تو تاریکی باهاش گرفته شده رو بذارین:31:
Alire7_a
03-05-2009, 20:42
کابل تلوزیون با گوشی عرضه نمیشه
من با گارانتی نوکیا مرکزی گرفتم و کابل خروجی تی وی داخلش بود
Best N95
04-05-2009, 03:35
سلام من نمیتونم با نرم افزار آپدیت نوکیا گوشی رو آپدیت کنم
این پیغام میاد : ورژن آپدیتر شما قدیمیه . از نسخه جدید استفاده کنید.
اگه کسی میدونه از چه pc suite و nokia software update باید استفاده کنم به من بگه ؟
راستی فریمور جدید N79 ورژنش چنده؟
ممنون.
Saman-tci
04-05-2009, 11:21
دوست من جدیدترین ورژن Pc Suite رو میتونید از اینجا دانلود کنید :
برنامه Nokia Software Updater رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید :
pouyacapitan
04-05-2009, 16:34
سلام من نمیتونم با نرم افزار آپدیت نوکیا گوشی رو آپدیت کنم
این پیغام میاد : ورژن آپدیتر شما قدیمیه . از نسخه جدید استفاده کنید.
اگه کسی میدونه از چه pc suite و nokia software update باید استفاده کنم به من بگه ؟
راستی فریمور جدید n79 ورژنش چنده؟
ممنون.
اخرین نسخه اینا رو از خود سایت نوکیا بگیر!
اگه نتونستی با اینا کار کنی سعی کن برای اپدیت از جف یا فونیکس استفاده کنی!!!
Best N95
04-05-2009, 17:18
اخرین نسخه اینا رو از خود سایت نوکیا بگیر!
اگه نتونستی با اینا کار کنی سعی کن برای اپدیت از جف یا فونیکس استفاده کنی!!!
ممنون از شما ولی که گفتم
تا حالا چند دفعه گوشی های مختلف رو آپدیت کردم
ولی با این همه تو N79 با استفاده از آخرین PC Suite باز هم این پیغام میاد:
ورژن آپدیتر شما قدیمیه.
از نسخه جدید استفاده کنید
در صورتیه که من از آخرین ور ژن ها استفاده میکنم
به هر حال کسی میتونه جواب بده.
Best N95
04-05-2009, 17:22
دوست من جدیدترین ورژن Pc Suite رو میتونید از اینجا دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه Nokia Software Updater رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید :
ممونون ولی توی آپدیت از آخرین ورژن ها استفاده میکنم.
ولی باز میگه ورژن آپدیتر شما قدیمیه.
شاید فریمور جدید برای این گوشی نیومده؟
PC Suite 7 - 32 MB
Nokia Software Update - 23 MB
هر دو رو دارم ولی...............
شاید هم از نسخه جدید PC Suite به نام Ovi Suite باید استفاده کنم؟
erfan_king
04-05-2009, 17:26
من یک مشکل با گوشیم دارم اونم اینه که lcd گوشیم بعد از 4 ثانیه خاموش میشه وحتی من light time-out و power saving mode هم تا 50 ثانیه بالا بردم ولی هنو روی همون 5 ثانیه خاموش میشه.خودم فکر میکردم ماله سنسور نورشه ولی تو شبم همین جوریه :41: کسی میدونه مشکل از کجاست؟
pouyacapitan
04-05-2009, 21:13
من یک مشکل با گوشیم دارم اونم اینه که lcd گوشیم بعد از 4 ثانیه خاموش میشه وحتی من light time-out و power saving mode هم تا 50 ثانیه بالا بردم ولی هنو روی همون 5 ثانیه خاموش میشه.خودم فکر میکردم ماله سنسور نورشه ولی تو شبم همین جوریه :41: کسی میدونه مشکل از کجاست؟
اگه که رو 50 ثانیه باشه و گوشی نره رو حالت مورد نظر!!باید به نظر من اول یک بار factory seting بکن اگه درست نشد بک اپ بگیر و فرمت کن.
ممونون ولی توی آپدیت از آخرین ورژن ها استفاده میکنم.
ولی باز میگه ورژن آپدیتر شما قدیمیه.
شاید فریمور جدید برای این گوشی نیومده؟
PC Suite 7 - 32 MB
Nokia Software Update - 23 MB
هر دو رو دارم ولی...............
شاید هم از نسخه جدید PC Suite به نامOvi Suite باید استفاده کنم؟
پس چرا شما از جف یا فونیکس استفاده نمی کنید؟؟
تو خوده dvd موجود تو گوشی هم Ovi Suite هست!!!
sarouzan
04-05-2009, 21:30
سلام
دوستان گرامی ، شتاب سنج داخلی گرافیکی چیه و چه کارایی داره ؟ .... آخه n79 این قابلیت را ندارد .
H A M E D
05-05-2009, 00:41
ممنون از شما ولی که گفتم
تا حالا چند دفعه گوشی های مختلف رو آپدیت کردم
ولی با این همه تو N79 با استفاده از آخرین PC Suite باز هم این پیغام میاد:
ورژن آپدیتر شما قدیمیه.
از نسخه جدید استفاده کنید
در صورتیه که من از آخرین ور ژن ها استفاده میکنم
به هر حال کسی میتونه جواب بده.
در هر صورت اگر در موقع آپدیت ورژن شما هم پایین باشه برنامه درخواست دانلود ورژن بالاتر رو باید بده. شما به احتمال زیاد برای ویندوزتون مشکلی به وجود اومده. من که یادمه آخرین بار برنامه رو که باز کردم گفت ورژن برنامه قدیمیه آیا تمایل به ارتقا دارید؟ و من جواب مثبت دادم و خودش دانلود کرد یادمه کلی دنبال فایل دانلود شده گشتم تو دایرکتوری های ویندوز تا پیداش کردم. در ضمن کار شما با Ovi هم راه نمیفته. من زیاد علاقه ای به باکس و اینا ندارم و برای همین پیشنهاد نکردم اما شما اگر خیلی کارت گیره حتما این کار رو انجام بده.
Best N95
05-05-2009, 01:54
سلام به همگی :
کسی میدونه آخرین ورژن نرم افزاری n79 چنده؟
در صورت وجود میتونید آدرسی که فایل ها رو به صورت تکه تکه داشته باشه ، بگید تا دانلود کنم؟
ممنون از همتون.........
babialex
05-05-2009, 09:38
من یه مشکل بزرگی دارم
صفحه نمایشم زود خاموش میشه وقتی دست بهش نزنم و مخصوصا توی نرم افزارها که میرم 3 ثانیه ای خاموش میشه !!!!! با اینکه هر دوتا time out هاشو رو 40 ثانیه گذاشتم
مشکل از کجاست ؟
babialex
05-05-2009, 09:40
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم
چکار کردی ؟ درست شد ؟
من یه مشکل بزرگی دارم
صفحه نمایشم زود خاموش میشه وقتی دست بهش نزنم و مخصوصا توی نرم افزارها که میرم 3 ثانیه ای خاموش میشه !!!!! با اینکه هر دوتا time out هاشو رو 40 ثانیه گذاشتم
مشکل از کجاست ؟
این مشکل تاریخی رو همه n79 دارها دارن و کاری نمیشه کرد خودتونو خسته نکنید نمیشه کاریش کرد
babialex
05-05-2009, 16:21
چرا مگه میشه راه حلی نداشته باشه ؟ با اپدیت فریمور چی ؟
فریم ور من 11.049 هستش
babialex
06-05-2009, 20:39
متاسفانه هر کاری کردم درست نشد که نشد این مشکل زوود خاموش شدن چراغ صفحه نمایش !!!!
خواهشا همه دوستان یه کاری انجام بدن
من با نوکیا تماس گرفتم و این مشکل رو گفتم و جواب دادن که فعلا راه حلی نداره و ایشالا فریم جدید اگه بیاد درست میشه چون چند نفر دیگه هم تماس داشتن در رابطه با این موضوع ( خیلی عالی برخورد میکنن )
دوستان خواهشا با نوکیا تماس بگیرید و اعتراض کنید به این مسئله تا شاید با حجم زیاد تماس ها زودتر اقدام کنن
اینم شمارشونه
Iran 009821 - 23013
مشکل خاموش شدن چراغ صفحه نمایش در عرض چند ثانیه
حتما تماس بگیرید و خواستار بشید زودتر یه فکری برای این همه کاربر این گوشی انجام بدن
اونا شماره سریال گوشیتونو میگیرن و پیگیری میکنن حتما چون نمایندگی رسمی و قانونی نوکیا هستن
mohammad20ali20
07-05-2009, 17:53
با سلام خدمت دوستان
ما هم این گوشی رو خریدیم. گوشی کامل و راحتیه.
ورژن گوشیم 10 و باید به 11 اپدیت کنم.
یک سوال : موقع فیلم برداری(440*680) بعضی وقتها یک گیر کوچک میده و هنگام پخش همون ویدئو هم گیر میکنه. البته ویدئوهای با کیفیت 440*680 روش ریختم به راحتی اجرا کرد. فکر میکنید دلیلش چی باشه ممکنه به خاطر اپدیت نبودنش باشه و احیانا شما همچین مشکلی ندارید.
مهم با اپدیت به ورژن 11 در کیفیت عکسها تغییری حاصل میشه؟
mehdi_08
08-05-2009, 10:02
با سلام خدمت دوستان
یک سوال : موقع فیلم برداری(440*680) بعضی وقتها یک گیر کوچک میده و هنگام پخش همون ویدئو هم گیر میکنه. البته ویدئوهای با کیفیت 440*680 روش ریختم به راحتی اجرا کرد. فکر میکنید دلیلش چی باشه ممکنه به خاطر اپدیت نبودنش باشه و احیانا شما همچین مشکلی ندارید.
مگه ورژن گوشیت چنده
Best N95
08-05-2009, 22:08
با سلام خدمت دوستان
سلام به شما دوست عزیز :
من هم همین مشکل رو داشتم . موقع فیلم برداری کردن مثل اینکه قطع و وصل میشد تصویر . درسته؟
به آپدیت گوشی ربطی نداره
2 تا روش میگم . هر کدوم رو اجرا کن حتما حل میشه :
1 - مشکل اصلی از تم هستش . از تم های خود نوکیا که 5 تا هستش و تو گوشی هست استفاده کن ، ببین مشکلت حل میشه یا نه ؟ تم های اورجینال نوکیا. بعضی از تم های دست ساز مشکل دارن.
2- مموری رو دربیار و با حافظه خود گوشی فیلم برداری کن ، چون اون موقع میتونی تشخیص بدی که ایراد از مموریه..........
میدونی چرا اینجوری شده؟
به دلیل اینکه حافظه رم گوشی درگیره و نمیتونه بکشه و حدود 1 ثانیه قطع و وصل میشه .
بعد مموری فرمت کن تا ببینی دوباره این مشکل هست یا نه ؟
اگه حل نشد ، با فلش به احتمال زیاد حل بشه .
چون گوشیت وقتی وارد ایران شده ، آپدیت شده.
ولی با فلش کردن مطمئن باش ، حل میشه...............
متاسفانه هر کاری کردم درست نشد که نشد این مشکل زوود خاموش شدن چراغ صفحه نمایش !!!!
من با نوکیا تماس گرفتم و این مشکل رو گفتم و جواب دادن که فعلا راه حلی نداره و ایشالا فریم جدید اگه بیاد درست میشه چون چند نفر دیگه هم تماس داشتن در رابطه با این موضوع ( خیلی عالی برخورد میکنن )
دوستان خواهشا با نوکیا تماس بگیرید و اعتراض کنید به این مسئله تا شاید با حجم زیاد تماس ها زودتر اقدام کنن
اینم شمارشونه
Iran 009821 - 23013
حتما تماس بگیرید و خواستار بشید زودتر یه فکری برای این همه کاربر این گوشی انجام بدن
اونا شماره سریال گوشیتونو میگیرن و پیگیری میکنن حتما چون نمایندگی رسمی و قانونی نوکیا هستن
ورژن گوشی شما چنده که اینجوری شده؟!؟!!!!!!!!!!!!!
اگه دوباره آپ کنی درست نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چی شد که اینجوری شد
کسی از دوستان به این مشکل بر خورده؟
mohammad20ali20
09-05-2009, 21:48
سلام به شما دوست عزیز :
من هم همین مشکل رو داشتم . موقع فیلم برداری کردن مثل اینکه قطع و وصل میشد تصویر . درسته؟
به آپدیت گوشی ربطی نداره
2 تا روش میگم . هر کدوم رو اجرا کن حتما حل میشه :
1 - مشکل اصلی از تم هستش . از تم های خود نوکیا که 5 تا هستش و تو گوشی هست استفاده کن ، ببین مشکلت حل میشه یا نه ؟ تم های اورجینال نوکیا. بعضی از تم های دست ساز مشکل دارن.
2- مموری رو دربیار و با حافظه خود گوشی فیلم برداری کن ، چون اون موقع میتونی تشخیص بدی که ایراد از مموریه..........
میدونی چرا اینجوری شده؟
به دلیل اینکه حافظه رم گوشی درگیره و نمیتونه بکشه و حدود 1 ثانیه قطع و وصل میشه .
بعد مموری فرمت کن تا ببینی دوباره این مشکل هست یا نه ؟
اگه حل نشد ، با فلش به احتمال زیاد حل بشه .
چون گوشیت وقتی وارد ایران شده ، آپدیت شده.
ولی با فلش کردن مطمئن باش ، حل میشه...............
از راهنمایی تون ممنونم
مثل اینکه با عوض کردن تم بهتر شد . ولی اگه دقت کرده باشی داخل گالری اصل فیلم هیچ مشکلی نداره .:5:
حلا یک کار دیگه هم بکنی بد نیست : بیرون از خونه که نور کافی با شه فیلم برداری کن می بینی که علیه.
mohammad20ali20
09-05-2009, 21:55
دوستان چند درصد اپدیت از طریق خود گوشی رو سفارش میکنید.
mohammad20ali20
09-05-2009, 22:00
مگه ورژن گوشیت چنده
خب اولین ورژن هست یعنی 10.0.46 :31:
دوستان چند درصد اپدیت از طریق خود گوشی رو سفارش میکنید.
صدرصد اپديت كن از من ميشنوي با وايرلس خود گوشي اپديت كن 10 دقيقه هم طول نميكشه هيچي هم از گوشيت يا مموريت در اين صورت پاك نميشه الان تو نمايشگاه كتاب اينترنت بيسيم هست برو اونجا با وايرلس اپديت كن تو مهراباد فرودگاه هم وايرلس وجود داره و خيلي جاهاي ديگه
babialex
10-05-2009, 15:54
ورژن گوشی شما چنده که اینجوری شده؟!؟!!!!!!!!!!!!!
اگه دوباره آپ کنی درست نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چی شد که اینجوری شد
کسی از دوستان به این مشکل بر خورده؟
ورژن 11.049
از این ورژن جدیدتر هم داریم ؟
mehdi_08
10-05-2009, 16:29
خب اولین ورژن هست یعنی 10.0.46 :31:
حتما آپدیت کن همون طوری که دوستان گفتن برو یه جایی که وایرلس داشته باشه
اگر هم به وایرلس دستری نداری برو یه کافی نت با سرعت بالا فقط اطمینان داشته باش که اینترنتش قطی نداره فقط گوشیت رو با کابل وصل کن پی سی سویت رو نصب کن فقط تو این حالت حجم آپدیت می شه حدود100 مگ
ولی با خود گوشی می شه 10 مگ
M A S 0 U D
10-05-2009, 18:38
سلام خدمت همگی:چندتا سوال داشتم, چون من تو انتخاب بین6220-n79 گیر کردم:
1- کیفیت عکسهای n79 بهتره یا 6220 البته تو روز
2-سرعت کدومشون بیشتره؟کم نمیاره؟
3-صدای کدومشون بیشتره؟
4- اگه من این گوشی رو بگیرم میتونم باهاش عکسهایی در حد یک دوربین 5 مگاپیکسلی بگیرم؟در مقابل6220 ضرر نمیکنم؟ آخه میگن دوربینش در حد 3 مگاپیکسلیهاست
5-خواهشا بی تعصب راستشو بگین.
pouyacapitan
10-05-2009, 20:27
3-صدای کدومشون بیشتره؟
4- اگه من این گوشی رو بگیرم میتونم باهاش عکسهایی در حد یک دوربین 5 مگاپیکسلی بگیرم؟در مقابل6220 ضرر نمیکنم؟ آخه میگن دوربینش در حد 3 مگاپیکسلیهاست
بی تعصبانه می گم!!!
از لحاظ دوربین باید تو شب 6220 بهتر باشه چون فلش زنون داره ولی به طور کل n79 بهتره!!
M A S 0 U D
10-05-2009, 21:17
اون که مسلم تو شب 6220 بهتره چون فلش زنون داره,
منظورم اینه که تو روز کدوم بهتره؟ جواب بقیه سوالامو اگه بگین ممنون میشم.
MiniRobot
12-05-2009, 00:20
اینم شمارشونه
Iran 009821 - 23013
شما مطمئنی که همه تنظیمات رو درست انجام دادی؟
آخه منم همین گوشیو دارم و همین الآن هم تستش کردم و تنظیماتش رو عوض کردم ولی درست کار کرد
حالا یه بار دیگه برو Power saver Time-out رو بذار رو 60 و بعدش Light time-out رو هم بذار رو 30
بعدش برو تو منوی استنبای و وقت بگیر ببین چی میشه؟
راستی من از تم ویندوز سون استفاده می کنم و هنوز این قضیه رو با تمهای دیگه تست نکردم
ولی مال من سالمه ها!!!:5:
MiniRobot
12-05-2009, 00:27
بی تعصبانه می گم!!!
از لحاظ دوربین باید تو شب 6220 بهتر باشه چون فلش زنون داره ولی به طور کل n79 بهتره!!
6220 ارزون تره ولی N79 زیبا تر و ظریفتره
البته چون ظریفتره آسیب پذیر هم هست
راستی N79 درپوش محافظ لنز داره که خییییییلی خیییییلی مهمه شک نکن (البته نمی دونم که 6220 هم داره یا نه)
آقا GPS گوشی N79 حرف نداره سرعتش فوق العاده هستش تا حالا که کل همه گوشی ها رو خوابونده:21:
تو چهار یا پنج ثانیه (اونم تو خونه) به ماهواره متصل میشه :18: از این بهتر هم میشه؟:5:
من داداشم N78 داره تو خونه اصلا کانکت نمیشه بیرونم که تستش نکردم
سلام
برنامه تبدیل فش گوشی n79 به چراغ قوه رو میخواستم که کار کنه.من چند تا برنامه پیدا کردم اما یا کار نمیکردن یا چراغ قرمز فلش رو روشن میکردن.لطفا کمک کنید.ممنون
alireza223
15-05-2009, 22:01
سلام دوستان
من می خوام N79 بگیرم ولی اینجا(اورمیه)میگن یا مجارستان یا چین می شه به من اطلاعات بیشتر بدین؟:12:
Saman-tci
15-05-2009, 22:16
دوست من تهران هم دیگه فنلاند اصل خیلی خیلی کم گیر میاد ...
همشون چین هستند که لیبل فنلاند خوردن ...
.
قیمت چین رو چند میدن ..؟
mohammad20ali20
15-05-2009, 23:18
.
قیمت چین رو چند میدن ..؟
من چند هفته پیش لیبل فنلاند رو 337 خریدم اصفهان
کابل tv روش بود
alireza223
16-05-2009, 13:30
.
قیمت چین رو چند میدن ..؟
رنگ سیاه وسفید 320000 ونقره 330000 نقره قشنقه ولی می گفتن رنگش زود میره :10:
alireza223
16-05-2009, 13:54
ببخشید اون خاکستریه نه نقره ای میشه بگین تو بستش چی یا هست؟:10:
Saman-tci
16-05-2009, 22:25
در بسته بندی نوکیا N79 یک کارت حافظه 4GB microSD وجود دارد که فضای کافی برای ذخیره داده در خارج از گوشی فراهم می کند . یک هندس فری دو قسمتی نیز مشاهده می شود که به رنگ سفید است . کلیدهای روی کنترل از راه دور اندازه بزرگی دارند و بخوبی واکنش نشان می دهند . کابل microUSB بهمراه شارژر DC نیز وجود دارد . دو قاب قابل تعویض برای پشت گوشی نیز در بسته بندی آن قرار دارد که به رنگ سفید و قرمز می باشد . با جا زدن این قاب ها ، تم فعال گوشی بطور اتوماتیک تغییر می کند . در جعبه نوکیا N79 علاوه بر این موارد یک سری مستندات و یک DVD با نرم افزار PC Sync مورد نیاز نیز مشاهده می شود .
mehdionline7
18-05-2009, 17:25
قیمت قاب های هوشمند رنگی دونه ای چنده؟
mehdionline7
19-05-2009, 09:47
کسی نمیدونه ؟
alireza223
19-05-2009, 10:26
در بسته بندی نوکیا N79 یک کارت حافظه 4GB microSD وجود دارد که فضای کافی برای ذخیره داده در خارج از گوشی فراهم می کند . یک هندس فری دو قسمتی نیز مشاهده می شود که به رنگ سفید است . کلیدهای روی کنترل از راه دور اندازه بزرگی دارند و بخوبی واکنش نشان می دهند . کابل microUSB بهمراه شارژر DC نیز وجود دارد . دو قاب قابل تعویض برای پشت گوشی نیز در بسته بندی آن قرار دارد که به رنگ سفید و قرمز می باشد . با جا زدن این قاب ها ، تم فعال گوشی بطور اتوماتیک تغییر می کند . در جعبه نوکیا N79 علاوه بر این موارد یک سری مستندات و یک DVD با نرم افزار PC Sync مورد نیاز نیز مشاهده می شود .
مرسی از راهنماییت.من گوشی رو خریدم گوشی خوبیه منو فارسی خیلی خوبی داره فقط یه مشکل در نصب برنامه باهاش دارم ؟وقتی می خوام برنامه رو از کامپیوتر به گوشی بفدستم کامپیوتر ریاستار میشه :18:میشه منو راهنمایی کنین؟
Saman-tci
19-05-2009, 10:53
دوست من احتیاجی به این کار نیست ...
شما گوشیتو به کامپیوتر وصل کن ... و بعد روی برنامه ای که دانلود رکدی و میخوای روی گوشیت نصب کنی دوبار کلیک کن .. همین
mehdionline7
19-05-2009, 10:55
کسی جواب منو نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت قاب های هوشمند دونه ای چنده؟
MiniRobot
19-05-2009, 15:56
سلام
برنامه تبدیل فش گوشی n79 به چراغ قوه رو میخواستم که کار کنه.من چند تا برنامه پیدا کردم اما یا کار نمیکردن یا چراغ قرمز فلش رو روشن میکردن.لطفا کمک کنید.ممنون
دوست عزیز نیازی به برنامه نیست
شما محافظ لنز گوشت رو باز کن بد برو تو حالت فیلم برداری بعد برو روی
Seitch Video Light On
که آیکن لامپ داره و اون رو یکبار کلیک کن تا علامت دایره از روش برداشته بشه و بعد شروع به فیلم برداری کن
در حین فیلمبرداری فلاش گوشی خودش روشن می مونه:11:
MiniRobot
19-05-2009, 15:59
کسی جواب منو نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت قاب های هوشمند دونه ای چنده؟
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو داره
و سه تا از این دربهای رنگی هم داخل جعبه ی خود گوشی هستش
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم اون قابها نیستند که هوشمندند بلکه خود گوشی قابلیت تشخیص رنگ درب باطری رو داره
پشت گوشی وقتی قاب رو باز میکنیم چندتا فلز هست که با قرار دادن هر قاب ( که هر کدام روی فلزهای خاصی سوار میشند) و رنگی که توسط شرکت برای اون تعریف شده.تم گوشی و رنگ آن هم تغییر میکند.
MiniRobot
20-05-2009, 20:06
پشت گوشی وقتی قاب رو باز میکنیم چندتا فلز هست که با قرار دادن هر قاب ( که هر کدام روی فلزهای خاصی سوار میشند) و رنگی که توسط شرکت برای اون تعریف شده.تم گوشی و رنگ آن هم تغییر میکند.
دوست عزیز حق باشماست
mehdionline7
21-05-2009, 10:10
خوب من اینا برام مهم نیستن قیمت مهمه
soranstar
21-05-2009, 19:36
دوستان صدای n79 موقع مکالمه چطوریه ؟ از نظر بلندی صدا میگم
من الان 5700 دارم
اگه ممکنه مقایسشون کنید
6220 ارزون تره ولی N79 زیبا تر و ظریفتره
البته چون ظریفتره آسیب پذیر هم هست
راستی N79 درپوش محافظ لنز داره که خییییییلی خیییییلی مهمه شک نکن (البته نمی دونم که 6220 هم داره یا نه)
آقا GPS گوشی N79 حرف نداره سرعتش فوق العاده هستش تا حالا که کل همه گوشی ها رو خوابونده:21:
تو چهار یا پنج ثانیه (اونم تو خونه) به ماهواره متصل میشه :18: از این بهتر هم میشه؟:5:
من داداشم N78 داره تو خونه اصلا کانکت نمیشه بیرونم که تستش نکردم
باید بگم 6220هم محافظ لنز داره ... محض اطلاع
در ضمن gps و connect شدن به محیط بستگی داره...
3-صدای کدومشون بیشتره؟
سلام بدون تعصب میگم:
1- دوربین های 5 مگا ی نوکیا در 9.3 باهم فرق آنچنانی ندارن یا حداقل به نظر من
2-cpu هردو برابره...arm11 369 mhz ولی sdramدر 6220 128mb هست ودر N79 50 mb هست اگه اشتباه نکرده باشم... خلاصه رم 6220 قوی تره
3-اینو نمی دونم ولی میدونم 6220 بلندگو غورت نداده
4-اگه می خوای دوربین بخری خب دوربین بخر وگر نه دوربین رو موبایل یه امکان اضافی برای کامل کردن گوشیه
5- تعصب بی تعصب
Oracle_Eldorado
23-05-2009, 21:26
با سلام خدمت دوستان .
ببخشید دوستانی که N79 دارن و باهاش زیاد کار کردن ،
میشه از مزایا و مشکلات این گوشی بگید ؟
چون احتمال زیاد من N73 رو بفروشم و N79 بگیرم .
فقط خواهشا علی پروینی از این گوشی تعریف نکنین !
ممنون میشم . :11:
Mohammad
24-05-2009, 15:01
امروز یه n79 گرفتم به قیمت 308 تومن.
برای خودم نیست ولی می تونم بگم گوشیه خوبیه . ظاهر چندان جذابی نداره ، خیلی سبک هست و تقریبا خوش دست . صداش در کل خوبه (اسپیکر و هندزفری) . کیفیت دوربینش خیلی خوبه . یه عکس می ذارم . یه کم دکمه جهت بخصوص وقتی به سمت پایین فشرده میشه با دکمه 2 از صفحه کلید تداخل پیدا می کنه ، شاید برای من که کمی انگشتم بزرگه این مشکل هست .
در مجموع می تونم بگم در نگاه اول گوشیه خوبیه .
اینم یه نمونه عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
24-05-2009, 15:52
امروز یه n79 گرفتم به قیمت 308 تومن.
برای خودم نیست ولی می تونم بگم گوشیه خوبیه . ظاهر چندان جذابی نداره ، خیلی سبک هست و تقریبا خوش دست . صداش در کل خوبه (اسپیکر و هندزفری) . کیفیت دوربینش خیلی خوبه . یه عکس می ذارم . یه کم دکمه جهت بخصوص وقتی به سمت پایین فشرده میشه با دکمه 2 از صفحه کلید تداخل پیدا می کنه ، شاید برای من که کمی انگشتم بزرگه این مشکل هست .
در مجموع می تونم بگم در نگاه اول گوشیه خوبیه .
اینم یه نمونه عکس :
دوست عزیز کاش عکس رو سایز اصلی بزاری .
اینطوری زیاد کیفیتش مشخص نیست .
Mohammad
24-05-2009, 18:40
عکس 5 مگاپیکسلی با دیال آپ کمی مشکله ...
سعی می کنم آپلود کنم.
Mohammad
24-05-2009, 23:39
اینم چند نمونه عکس گرفته شده با N79 بصورت تمام سایز :
Oracle_Eldorado
25-05-2009, 01:23
عزیز عکس با 3.2 مگاپیکسلی زیر 500 کیلوبایت نمیشه .
اینا که همشون حدود 100 الی 200 کیلوبایت هستن .
دستکاریشون کردی ؟! :دی
Mohammad
25-05-2009, 08:25
دستکاری خیر .
با پینت باز کردم دوباره سیو کردم تا حجمشون کم بشه ، یه ترفند ساده .
از لحاظ کیفیت افت نکردن .:20:
حالا شما خود عکس رو ول کردی چسبیدی به سایز ؟:31:
====
فکر کنم مشکلی پیش اومده !!
الان که نگاه می کنم سایز عکس ها رویه 2 مگا پیکسل هست ! من دیشب سایز اصلی رو آپلود کردم !
دوباره آپلود می کنم.
Mohammad
25-05-2009, 08:48
عکس ها رو دوباره آپلود کردم :
ولی باز هم سایز تغییر کرده !! مشکل از سایت هست . انگار خود به خود تغییر می ده .
به هر حال اگه باز هم خواستید بفرمایید تا جای دیگه آپلود کنم.
Mohammad
25-05-2009, 10:13
دوستان در این پست دوربین N79 و X1 رو مقایسه کردم ...
در کل N79 دوربین بسیار خوبی داره . در کنار سایر امکاناتش به نظر من گوشی کامل و خوبی هست .
mehdi_08
27-05-2009, 01:00
دوستان
کسی میدونه چه طوری مس شه اسم گوشی هایی رو که با بلوتوث بهشون وصل شدیم رو پاک کرد؟
pulp_152
27-05-2009, 01:15
عزیز عکس با 3.2 مگاپیکسلی زیر 500 کیلوبایت نمیشه .
اینا که همشون حدود 100 الی 200 کیلوبایت هستن .
دستکاریشون کردی ؟! :دی
زمانی که عکس هارو در سایت TINYpic اپلود میکنید .. میتونید نهایتا تا سقف 1600*1200 اپلود کنید ... واسه همین سایز خود عکسها رو اون سایت کم میکنه ...
اگر میخواین مقایسه درستی انجام بشه در یک ساز .. باید هر 2 تا عکس در یک سایز مثلا هر 2 تارو رو 8008600 در سایت اپلود کنید .. همونجا زیر قیمتی که نوشته upload متونید تغییر بدید ... و جای سایز نوشته defultکه شما باید کلیک کنید و سایز هارو تغییر بدین و به یک سایز بزارین ...
pulp_152
27-05-2009, 01:16
عکس ها رو دوباره آپلود کردم :
ولی باز هم سایز تغییر کرده !! مشکل از سایت هست . انگار خود به خود تغییر می ده .
به هر حال اگه باز هم خواستید بفرمایید تا جای دیگه آپلود کنم.
اقا محمد ممنون بابت عکسها اگر میخواین عکسها سایزشون عوض نشه و در ابعاد واقعی مقایسه بشن ...
از سایت filehive.com استفاده کنید
Oracle_Eldorado
27-05-2009, 08:48
دوستان کیفیت صدای این گوشی چطوره ؟
از N73 موزیکال بیشتره ؟
pouyacapitan
27-05-2009, 11:42
دوستان کیفیت صدای این گوشی چطوره ؟
از N73 موزیکال بیشتره ؟
کیفیتش زیاده ولی صداش اصلا زیاد نیست!!
صدای 85 و 79 به مراتب از 82 کمتره!!!یعنی در مقابل 73 اصلا در بحث صدا هیچه!!
Oracle_Eldorado
27-05-2009, 12:12
کیفیتش زیاده ولی صداش اصلا زیاد نیست!!
صدای 85 و 79 به مراتب از 82 کمتره!!!یعنی در مقابل 73 اصلا در بحث صدا هیچه!!
حالا N85 که هیچی .
ولی شما میگی صداش از N73 کمتره ؟؟؟؟؟؟؟ :18:
پلاستیکی که روی lcd گوشی هست از جنس چیه؟
و اینکه توی بازار پیدا میشه (با همین کیفیت) ؟
MiniRobot
27-05-2009, 20:50
پلاستیکی که روی lcd گوشی هست از جنس چیه؟
و اینکه توی بازار پیدا میشه (با همین کیفیت) ؟
آقا می خواد باورت بشه یا نه اون پلاستیک روی ال سی دی گوشی من چند روز پیش با یه ضربه کوچیک ترک خورد و ...
بعد که رفتم نمایندگی نوکیا به من گفتن که "هنوز قاب فابریکش نیومده بازار و زیاد حساس نباش":18:
خیلی جالبه نه؟:31:
MiniRobot
27-05-2009, 21:03
راستی از من نشنیده بگیریدها
عکسهای دوربینش یکمی به زردی میزنه و جلوی N78 تو رنگبندی عکسها کم میاره
بازم از من نشنیده بگیرید که خودم عکس هر دوشونو امتحان کردم
اگه دقت کنید تو عکسهایی که دوستمون آپلود کردن هم تقریبا مشخصه
mehdi_08
27-05-2009, 23:47
دوستان
کسی میدونه چه طوری مس شه اسم گوشی هایی رو که با بلوتوث بهشون وصل شدیم رو پاک کرد؟
گوشی n79:20::20:
:20::11:
MohandesMCD
28-05-2009, 00:08
پاک نمیشه کرد.باید با بلوتوسهای دیگه کار کنید که اون قبلی ها بره.
acmilan308
28-05-2009, 15:11
سلام
دوستان ميشه بكيد فرق ابديت با خود كوشي و باكس جيه؟؟؟
و اينكه حجمشون جقدر اختلاف داره ؟يعني با نرم افزار رو خوى كوشي اين كارو بكنم حله؟؟؟
ممنون
pulp_152
28-05-2009, 15:36
:20::20:
:20::11:
تو همه گوشی ها که اینجوریه نوکیا هارو نمیدونم
اگر گوشی شما در قسمت تنظیمات بلوتوثش گزینه به نام my ... بعدش یک اسمه یادم نیس ...
اونجا برید تمام اسم هایی که save شدن رو نوشته .. میتونید از اونجا پاک کنید ..
mohammad20ali20
31-05-2009, 21:21
دوستان مستر ریست کردن گوشی با کد #7370#* چه چیزهایی رو از گوشی حذف می کنه؟
ایا تمها و اهنگها و فیلمهای خود گوشی با این روش حذف میشوند؟
یک تم نازی هم داخل گوشی هست فکر کنم اسمش haze بود. از این جور تم ها اگه سراغ دارید ما رو بی خبر نذارید!
Saman-tci
31-05-2009, 23:49
با انجام این کار هر چی اطلاعات روی مموری گوشی هست پاک میشه ... دقت کن مموری گوشی نه مموری کارت ..
.
اگه تمهارو روی مموری کارت نصب کرده باشه از بین نمیره و هست ولی اگه روی گوشی نصب کردی پاک میشن ..
.
بیشتر sms ها و Contact ها پاک میشن که اونم اگه روی سیم داشته باشی مشکلی نداره ...
در ضمن تمام تنظیمات به حالت اول برمیگرده ...
sasha6363
02-06-2009, 22:34
دوستان یه سوال... تم هایی که نصب کردیم روی این گوشی چجوری پاک میشه؟ من قبلا 6630 داشتم ... توی قسمت تم روی هر تمی که نمی خواستم دکمه دیلیت رو که میزدم تم پاک میشد اما اینجا هر کاری می کنم تم پاک نمیشه... توی اپلیکیشن منیجر هم فایل تم ها رو نمی بینم که از اونجا پاک کنم... چیکار باید بکنم؟
mehdi_08
03-06-2009, 10:47
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده
موقعی که دارم با هدفون موسیقی گوشی می دم وقتی بخوام اهنگ رو عوض کنم یهو گوشی گیر می کنه باید یه بار هدفونو در بیارم تا گوشی کار کنه
یه جور دیگش هم اینطوریه:موقعی که دارم با اف ام ترنسفید آهنگ هارو تو ماشینگوش می دم بعضی وقت ها گه آنگی رو عوض می کنم یهو گوشی عین حالت قبل گیر می کنه دیگه کاریشم نمی شه کرد مجبور می شم باطری گوشی رو دربیارم
کمکم کنید...............
راستی این دراوردن باطری آسیبی به گوشی میزنه؟
سلام
داداشم دیروز N79 خرید
گوشی خوبیه
این N-Gage اصلا توی منوش نداره کجاشه ؟
GPS اش با نوکیا مپ چرا نشون نمیده کامل ؟
acmilan308
03-06-2009, 13:45
سلام
دوستان ميشه بكيد ججوري عكسهام رو مخفي كنم؟؟؟؟
با x-plore هم وقتي مخفي ميكنم باز عكسا توي فوتو هستش ؟؟؟
ممنون
Saman-tci
03-06-2009, 20:55
سلام
داداشم دیروز N79 خرید
گوشی خوبیه
مبارکه ....
.
یا توی خود منو هست یا توی Application هست .....
در ضمن اگر هم داشته باشه شما فقط میتونی 2 تا بازی رو اونم بصورت آزمایشی بازی کنی ....
.
برای اینکه ما جزو کشورهای مورد تحریم هستیم .. برای همین نقشه به درد بخوری که بشه ازش استفاده کرد نیست ...
باید از برنامه های گارمین و اسمارت کام استفاده کنی ....
سلام
داداشم دیروز N79 خرید
گوشی خوبیه
با تشکر از سامان که جوابتو داد .... اگه خواستی به دادشت بگی برا همیشه فعال کنه به تاپیک آقا یونس برو(منظورم انگیج هستا ) :
اصلا N-Gage نداره توی منو و هیچ جاش نداره
فقط اون دکمه عمودی و براقه رو که میزنی و میری تو قسمت N-G یه install داره که اونم به wlan احتیاج داره .
نقشه هم فکر کنم فایلاش همه حجیم هستن . درسته ؟؟؟؟ من دیال اپ دارم نمی تونم استفاده کنم
Saman-tci
04-06-2009, 10:52
دوست من بازم میگم بهتره بیخیال ngage خود گوشی بشی ....
خودت برو گوشیت هک کن و Ngage بازیهاش رو بصورت فول نصب کن .... اینجوری هم میتونی از تعداد بیشتری بازی استفاده کنی و هم دیگه مشکل تریال بودن بازی رو نداری .....
gladiator.shiraz
04-06-2009, 14:44
سلام
دیشب رفتم تو مغازه ( شیراز ) برا خرید 79 ...2 نمونه گذاشت جلوم اولی همونیایی که تو بازاره ..پشتش بارکد فنلاند بود و از این حرفا میداد 300 دومی با یک سال گارانتی منو فارسی و 30 تا اهنگ ایرانی داخلش میداد 315 ...دومی رو خریدم ...نظرتون چیه ؟؟
acmilan308
04-06-2009, 17:52
كمممممممممممممك..........
mehdi_08
04-06-2009, 21:11
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده
موقعی که دارم با هدفون موسیقی گوشی می دم وقتی بخوام اهنگ رو عوض کنم یهو گوشی گیر می کنه باید یه بار هدفونو در بیارم تا گوشی کار کنه
یه جور دیگش هم اینطوریه:موقعی که دارم با اف ام ترنسفید آهنگ هارو تو ماشینگوش می دم بعضی وقت ها گه آنگی رو عوض می کنم یهو گوشی عین حالت قبل گیر می کنه دیگه کاریشم نمی شه کرد مجبور می شم باطری گوشی رو دربیارم
کمکم کنید...............
راستی این دراوردن باطری آسیبی به گوشی میزنه؟
کمک کنید.....
کسی نیست
:19::19::19:
دوست عزیز ورژن گوشی شما چنده؟
کمک کنید.....
کسی نیست
:19::19::19:
یه آپدیت کن به احتمال قوی درست میشه.
سلام
دیشب رفتم تو مغازه ( شیراز ) برا خرید 79 ...2 نمونه گذاشت جلوم اولی همونیایی که تو بازاره ..پشتش بارکد فنلاند بود و از این حرفا میداد 300 دومی با یک سال گارانتی منو فارسی و 30 تا اهنگ ایرانی داخلش میداد 315 ...دومی رو خریدم ...نظرتون چیه ؟؟
اگه به خاطر منوی فارسی دومی رو خریدی .... میشد با تغییر کد پروداکت گوشی و یه آپدیت ساده منو رو فارسی کرد ... گارانتی ها هم که دیگه حرفشو نزن ..:27:
acmilan308
05-06-2009, 11:24
سلام
دوستان ميشه بكيد ججوري عكسهام رو مخفي كنم؟؟؟؟
با x-plore هم وقتي مخفي ميكنم باز عكسا توي فوتو هستش ؟؟؟
ممنون
چرا هيچكس جواب نميدهههههههه؟؟؟؟؟
Mohammad
05-06-2009, 12:27
دنبال نرم افزار گشتین برای این مورد ؟!
بعید می دونم نرم افزاری نباشه !
mehdi_08
05-06-2009, 14:28
دوست عزیز ورژن گوشی شما چنده؟
11.49 یه چند وقت دیگه آپدیت مسی کنم ببینم چه طور می شه
toofan.ecm
06-06-2009, 09:50
n79 گوشی خوبی هست یا نه؟
میخوام بخرم.
اره خوبه !
توی رنج فیمتش خوبه .
سلام
من n79 دارم.حدود 1ماه خریدو.2و3روزه وقتی تو برنامه xplore میرمدکمه # رو که تو این برنامه پایین اومدن یک صفحه است و در حالت کلی باهاش میشه مارک کرد رو میزنم 2بار عمل میکنه یعنی بجای 1 صفحه 2 صفحه پایین میاد که دیگه عملا مارک نمیشه کرد مجبورم برم تو option و دستی مارک کنم.البته بگم که 2و3 روزه اینجوری شده نمیدونمم چرا.در ضمن فقط تو این برنامه ایمجوریه.در حالت کلی درسته. و جون این یرنامه برام مهمه خیلی عذاب اور شده.میدونم ببرمش هم گارانتی چون در کل درسته قبول نمیکنن میگن برنامت ایراد داره.در صورتی که هم من برنامه رو دوبهره هم نصب کردم حتی با #7370#* هم فلش کردم اما درست نشد که نشد.کمک کنید
اینجا کسی نیست جواب من رو بده؟این جا مدیر جوابگو داره؟ممنون
سلام
توی N79 وقتی یه اسم رو سیو میکنی مثلا موبایله و یه اسم دیگه رو سیو می کنی که مثلا مال خونست وقتی اون شماره ها بهت زنگ میزنن یا بهشون زنگ می زنی توی calls کنار همشون عکس موبایل می افته نمیشه کاریش کرد که موبایل رو از خونه و ... تشخیص داد ؟
Mohammad
12-06-2009, 14:05
معمولا فیلدهای جدا واسه شماره های مختلف هست .
شما هر دو رو تویه یه اسم در فیلد های مختلف سیو کردین و باز هم عکس هاشون یکیه ؟! بعید می دونم.
معمولا مردم عادت ندارند شماره ها رو در یک اسم در فیلد های مختلف سیو کنند و مثلا جلوی کی می نویسند فرضا ایرانسل ، جلوی یکی دیگه می نویسند همراه اول !! برای اینکه تشخصی بدن.
من توی هر اسم فیلد های مختلفی درست کردم. اصلش هم همینه
مثلا پدارم یه موبایل یه شماره از خونشون و یه شماره از مغازش
ولی هر وقت زنگ میزنه توی log همون عکس موبایل می افته !
اولش که گوشی خریده بودم ساعت 1 miss call دادم به خونشون !!
خیلی بده !
Mohammad
12-06-2009, 21:23
آهان
پس کار شما درسته .
یه N79 رو تست می کنم ، خبرش رو می دم.
نباید اینطوری باشه ! عجیبه.
ممنونم
من فقط چند روز نیستم
عجله ای هم ندارم
اگه میشه جوابم رو کامل بدید
راستی چه نرم افزاری برای Gps روش نصب کنم که خوب باشه ؟
یه گارمین نصب کردم باز نشد نمیدونم چرا !
ninja3000sh
12-06-2009, 23:31
ممنونم
من فقط چند روز نیستم
عجله ای هم ندارم
اگه میشه جوابم رو کامل بدید
راستی چه نرم افزاری برای Gps روش نصب کنم که خوب باشه ؟
یه گارمین نصب کردم باز نشد نمیدونم چرا !
دوست عزیز گارمین برای کسانی که تو تهران هستند خوبه.
شما اگه تو تهران نیستی اسمارت کام رو نصب کن.
برای اطلاعات بیشتر رجوع کن به:
Mohammad
13-06-2009, 07:37
پدرام جان ،
تست کردم ، عکس خونه هم می ندازه ... مشکلی نداره .
در مورد GPS هم این لینک رو ببین :
اه یعنی راهی نداره مال منم درست شه !!؟
چرا پس مال من اینجوریه ؟!
Mohammad
13-06-2009, 09:37
تاکید می کنم دوباره دقت کنید .
در هر اسم شما می تونید انواع مختلفی فیلد داشته باشید ...
مثلا نوشته Mobile ، Mobile (bussiness) و ...
همینطور در قسمت Home
اگه شماره ای در قسمت Home وارد بشه عکسش یه خونه هست . اصلا تویه کانتکت هم همونجا نشون میده .
با توجه به این نکات ، باز هم مشکل پا برجاست ؟
اگه پا برجاست پیشنهاد می کنم یه بار گوشی رو ریست کنید.
سلام
من n79 دارم.حدود 1ماه خریدم.2و3روزه وقتی تو برنامه xplore میرم دکمه # رو که تو این برنامه پایین اومدن یک صفحه است و در حالت کلی باهاش میشه مارک کرد رو میزنم 2بار عمل میکنه یعنی بجای 1 صفحه 2 صفحه پایین میاد که دیگه عملا مارک نمیشه کرد مجبورم برم تو option و دستی مارک کنم.البته بگم که 2و3 روزه اینجوری شده نمیدونمم چرا.در ضمن فقط تو این برنامه اینجوریه.در حالت کلی درسته. و جون این یرنامه برام مهمه خیلی عذاب اور شده.میدونم ببرمش هم گارانتی چون در کل درسته قبول نمیکنن میگن برنامت ایراد داره.در صورتی که هم من برنامه رو دوباره هم نصب کردم حتی با #7370#* هم فلش کردم اما درست نشد که نشد.کمک کنید
سلام من چند وقتی هست مشکلمو مطرح کردم ولی کسی نیست جوابمو بده.من خیلی برام این مشکل حاده.اگه درست نشه مجبورم به خاطر همین گوشیه 2 هفته کار کردمو بفروشم.
از اساتید از همه کسانی که حرفه ای هستن تقاضا میکنم رسیدگی کنن.
اماستیاف
17-06-2009, 11:59
این گوشی موقع خرید زبان فارسی داره ؟؟؟؟
mohammad20ali20
17-06-2009, 14:54
Nokia N79 firmware v30.011
دوستان firmware گوشی دوباره اپدیت شد امتحان کنید و جوابشو اینجا قرار بدید.
mohammad20ali20
17-06-2009, 14:57
این گوشی موقع خرید زبان فارسی داره ؟؟؟؟
اکثرشون فارسی دارند بستگی به firmware گوشی داره.:46:
باید از فروشنده بپرسی فارسی داره یا نه اگه نداشت هم با یک اپدیت حله:8:
سلام صدای این گوشی بیشتر یا n82؟
Saman-tci
19-06-2009, 20:09
در یه سطحه ولی کیفیت N82 بهتر از 79 هست ....
شما برات کیفیت مهمه یا بلندی صدا ...؟
در یه سطحه ولی کیفیت N82 بهتر از 79 هست ....
شما برات کیفیت مهمه یا بلندی صدا ...؟
هر دو برای من مهم است
kalepoook
20-06-2009, 12:15
سلام
قیمت این گوشی الان چنده ؟
ممنون
mf.designing
20-06-2009, 12:20
دوستان گویا میگن فریمور 30 هم اومده ؟ : 1-بعد 30 هم فریمور میاد ؟ 2- چه تغییراتی کرده ؟ صداش بهتر شده ؟
بله برای 79 ورژن 30 ریلیز شده... تغییرات رو اطلاع ندارم..!
شاد باشید:40:
farhooode
23-06-2009, 10:08
سلام
برای یکی از دوستان میخوام ان79 بخرم صدای گوشی در هنزفری چه کیفیت و چه بلندی چطوره؟
ممنونم
Saman-tci
23-06-2009, 11:34
توی این گوشیهای جدید مثل 79 بیشتر روی کیفیت صدا کارشده تا بلندی و قدرت پخش ...
.
صدای 79 باکیفیت و شفاف ولی بلند نیست ...
بله برای 79 ورژن 30 ریلیز شده... تغییرات رو اطلاع ندارم..!
شاد باشید:40:
من امروز با وایرلس چک کردم ورزن گوشی من 20 هست اما نوشت اپدیت جدید وجود ندارد حالا کسی به ورژن 30 اپدیت کرده؟
e.khafan!
24-06-2009, 00:25
برای یکی از دوستان میخوام ان79 بخرم صدای گوشی در هنزفری چه کیفیت و چه بلندی چطوره؟
عزیز حرف نداره ، صداش 20 !!! از 82 خیلی بهتره ، تفکیک صدا عالی .
دوستان شنیدم این گوشی رو میشه با خودش آپ کرد یعنی با gprs یا وای فای ، میگم اگر حجمش زیاد نیست ببرم ولیعصر از وای فای اونجا استفاده کنم ؟ در ضمن گوشی مال من نیست ، تغییراتش محسوسه ببرم ؟ ( ورژن الان 10 ! )
عزیز حرف نداره ، صداش 20 !!! از 82 خیلی بهتره ، تفکیک صدا عالی .
دوستان شنیدم این گوشی رو میشه با خودش آپ کرد یعنی با gprs یا وای فای ، میگم اگر حجمش زیاد نیست ببرم ولیعصر از وای فای اونجا استفاده کنم ؟ در ضمن گوشی مال من نیست ، تغییراتش محسوسه ببرم ؟ ( ورژن الان 10 ! )
تمام گوشی های FP2 رو میشه با WiFi و GPRS آپدیت کرد...!
e.khafan!
24-06-2009, 10:15
تمام گوشی های FP2 رو میشه با WiFi و GPRS آپدیت کرد...!
آره پیداش کردم ...
ای خدا ! ، ببین دنیا چقدر پیش رفت کرده .
-میگم حجمش چی ؟
-جواب :
منم آپدیت کردم با وایرلس.حدود 5 مگ حجمش.الانم عادی کار میکنه
یکی از عیب های مهمش همون پلیر بود وقتی اس ام اس میومد.قاطی میکرد.
فارسی هم ساپورت میکنه
پس اینطور که معلومه کم حجمه .
ببرم ولیعصر از وای فای اونجا استفاده کنم
کجای ولیعصر وای فای داره ؟
رایگان هستش ؟؟؟
کسی از دوستان گوشی را به ورژن 30 آپ کرده؟؟؟؟؟
چه تغییری کرده ؟؟
همه ی مشکلات و باگ ها رفع شده؟
e.khafan!
26-06-2009, 11:47
کجای ولیعصر وای فای داره ؟
رایگان هستش ؟؟؟
آره از 4 راه ولیعصر بری بالا تا نرسیده به میدون همینجوری وایفای ریخته ، جاهای دیگه هم بگردی پیدا میشه مثلا مال همسایه ای یا شرکتی چیزی ، فقط ممکنه مشکل شرعی داشته باشه استفاده از همسایه ، مال ولیعصر که برای عموم آزاده ، امام خمینی هم ( فرودگاه ) یه خفنشو داره ، نمایشگاه بینالمللی همینطور ، مصلی هم
سلام دوستان
من امروز این گوشی رو تو یزد به قیمت 300 تومن بدون گارانتی خریدم(لعنت به این یزد!)
مشکلی که باهاش دارم اینه که یه چیزی تو مایه های دیکشنری t9 گوشی های سونی داره که
نمی دونم چجوری خاموشش کنم!
ممنون میشم کمک کنید.
e.khafan!
27-06-2009, 15:42
سلام دوستان
من امروز این گوشی رو تو یزد به قیمت 300 تومن بدون گارانتی خریدم(لعنت به این یزد!)
مشکلی که باهاش دارم اینه که یه چیزی تو مایه های دیکشنری t9 گوشی های سونی داره که
نمی دونم چجوری خاموشش کنم!
ممنون میشم کمک کنید.
دکمه ی مربع رو بزن موقع تایپ ، اون abc از حالت abc به abc میره و دیکشنری خاموش میشه . ( خط زیرش برداشته میشه )
دوست من چرا ناشکری میکنی ، شهر به این خوبی .
موفق باشی
Mohandes_mansour
27-06-2009, 16:11
من میخوام N79 بگیرم ولی موندم بگیرم یا نگیرم!
تو بین این سه مدل گیر کردم : N79 N85 5800
من بیشتر برنامه برام مهمه که روش نصب بشه...
کار به قیافش ندارم!
سیستم عامل N79 وN85 تقریبا یکیه...
تمام ضعف های n79 رو دیگه میدونم...فقط نرم افزار سیمبیان که داره ؟! من تا حالا نوکیا نداشتم!
ورژنش سیمبیان سری 60 ورژن 3 هست دیگه؟؟؟
مثلا این لینک رو تو نت پیدا کردم،تمام این نرم افزار ها روی N79 میاد ؟؟ زیرشم ننوشته که N79 میخوره یا نه!
N78 هست ولی N79 نیست!!!
یکی راهنمایی کنه و به من تضمین کنه که نرم افزار واسش هست!
ازش راضی هستید ؟
e.khafan!
27-06-2009, 16:42
قطعا 85 ، شک نکن ، هم زیباست هم جدید تر هم ال سی دی خیلی بهتر هم دوربین بهتر ...
Mohandes_mansour
27-06-2009, 17:29
قطعا 85 ، شک نکن ، هم زیباست هم جدید تر هم ال سی دی خیلی بهتر هم دوربین بهتر ...
یعنی رو N85 فکر کنم دیگه!؟
چقد گرون تر از N79 هست ؟
ساپورت نرم افزاری 85 بیشتره ؟؟؟؟
این جستجوهایی که من انجام دادم فعلا N73 که قدیمی تره بیشترین نرم افزارا رو داره!!:13:
ربطی به این تاپیک داشت این پستم!؟
Mohandes_mansour
27-06-2009, 17:45
یککم گرون تر از 79 هست !! 410 تومنه!
79 ارزون تر از 85 هست...سیستم عاملشون مگه یکی نیست ؟
فقط سخت افزاری اون بیشتره!
بودجه ی من حدود 300 تومانه!
باهاش میشه 5800 یا 79 خرید!؟
یکی ارشاد کنه!
adameh_bahal
27-06-2009, 18:00
یکی ارشاد کنه!
من جفتش رو داشتم و طبق تجربه خودم:
n79 صداش بيشتره و n85 لقی اسلايد داره
در عوض n85 رمش 8 گيگه در حالي که برا n79 4 گيگه
ال سی دی n85 OLED هست که مسلما بهتر از ال سی دی n79 هست
چيز ديگه اي به ذهنم نميرسه
البته شما بهتره تو قسمت مشاوره برای خريد گوشی سؤال خودتون رو مطرح کنيد
e.khafan!
27-06-2009, 19:53
یکی ارشاد کنه! خوب شما بودجرو نگفته بودی عزیز ، من با 79 کار کردم گوشی ردیفیه ، حتما 79 رو بردار ، از 5800 بعد یه مدت به خاطر فقط تاچ بودنش خسته میشی ...
نرم افزار مهم نیست ، مهم امکاناته ، چه نرم افزاری میخوای ؟ روی 79 اکثر نرم افزارایی که برای گوشی های دیگه میریختیم از قبل روی سیستمش پیاده شده مثلا من باید رو 82 نرم افزار بریزم تا با تکون دادن یه سری کار کنه ولی رو 79 پیش فرض هست ( با آپدیت میاد ) و چند قابلیت دیگه که من از همه بیشتر با چراغ نوی ویل و رادیو اینترنتیش حال کردم ، واقعا این دو تا نعمتیه .
Mohandes_mansour
27-06-2009, 20:11
خوب شما بودجرو نگفته بودی عزیز ، من با 79 کار کردم گوشی ردیفیه ، حتما 79 رو بردار ، از 5800 بعد یه مدت به خاطر فقط تاچ بودنش خسته میشی ...
نرم افزار مهم نیست ، مهم امکاناته ، چه نرم افزاری میخوای ؟ روی 79 اکثر نرم افزارایی که برای گوشی های دیگه میریختیم از قبل روی سیستمش پیاده شده مثلا من باید رو 82 نرم افزار بریزم تا با تکون دادن یه سری کار کنه ولی رو 79 پیش فرض هست ( با آپدیت میاد ) و چند قابلیت دیگه که من از همه بیشتر با چراغ نوی ویل و رادیو اینترنتیش حال کردم ، واقعا این دو تا نعمتیه .
حالا یه چی شد!:31:
100 البته امکانان خیلی برام مهمه مثل وای فای...:13:
79 هم اکثرشو داره دیگه....
نرم افزاشو چه کنیم !؟:31:
منشی تلفنی روش نصب میشه !؟ نرم افزارهای 73 روی اینم نصب میشه ؟!
:40::40:
adameh_bahal
27-06-2009, 20:23
حالا یه چی شد!:31:
100 البته امکانان خیلی برام مهمه مثل وای فای...:13:
79 هم اکثرشو داره دیگه....
نرم افزاشو چه کنیم !؟:31:
منشی تلفنی روش نصب میشه !؟ نرم افزارهای 73 روی اینم نصب میشه ؟!
:40::40:
همه اين گوشی ها که شما نام بردی بيس نرم افزاريشون يکی هست و اکثر برنامه هاشونم به هم ميخورن و فرق چندانی از اين نظر ندارن
وای فای هم همه اين گوشی ها که گفتيد دارن n79 n85 5800
e.khafan!
27-06-2009, 20:47
همه اين گوشی ها که شما نام بردی بيس نرم افزاريشون يکی هست و اکثر برنامه هاشونم به هم ميخورن و فرق چندانی از اين نظر ندارن
وای فای هم همه اين گوشی ها که گفتيد دارن n79 n85 5800
تایید میشه
شما خیالت از بابت منشی تلفنی راحت باشه ، بعضی از نرم افزار های 9.1 به این نمیخوره که خیلی کم پیدا میشه بعدشم اینم ببین که دیگه 73 از طرف برنامه نویسا پشتیبانی نمیشه یعنی اونا برای جدید ترین ورژن مینویسن حالا چه به قبلیا بخوره چه نخوره ، یعنی الان هرچی نرم افزار جدید بیاد برای 9.3 نوشته شده نه 9.1 و 9.2 .
Mohandes_mansour
27-06-2009, 21:23
گوشی 79 خیلیا با 82 مقایسه میکنن و در نتیجه همه 82 رئ انتخاب می کنن میزنن تو سر 79 !!!
تو همین تاپیک های پی سی ورلد همه توصیه میکنن که 82 بگیرن!
نرم افزار زیاد میگن میخوره با توجه به اینکه سیستم عاملش قدیمی تر از 79 و 85 هست!
به هرحال من می خوام کوچ کنم از یه گوشی w700 به 79 !!!!!:دی
فک میکنم خیلی بهتر از این گوشیم باشه :دی
قاب تمام پلاستیکش چی ؟!
82 تو دلم نمشینه!!:دی
e.khafan!
27-06-2009, 22:03
گوشی 79 خیلیا با 82 مقایسه میکنن و در نتیجه همه 82 رئ انتخاب می کنن میزنن تو سر 79 !!!
تو همین تاپیک های پی سی ورلد همه توصیه میکنن که 82 بگیرن!
نرم افزار زیاد میگن میخوره با توجه به اینکه سیستم عاملش قدیمی تر از 79 و 85 هست!
به هرحال من می خوام کوچ کنم از یه گوشی w700 به 79 !!!!!:biggrin:
فک میکنم خیلی بهتر از این گوشیم باشه :biggrin:
قاب تمام پلاستیکش چی ؟!
82 تو دلم نمشینه!!
راستش من اگر میخواستم گوشی بخرم 79 رو میخریدم ولی بنظرم 82 بهتره ، من 82 دارم مادرم 79 ، فقط کیبوردش یخورده ناجوره ، بقیه چیزاش ردیفه و با اپدیت خوب میشه ، دوربینشم در حد 5 هست ولی در حالتی که فلاش روشن باشه با 82 اصلا قابل مقایسه نیست ، خیلی بد میگیره .
در کل چون هم جدید تره هم ساپورت نرم افزاری خوبی داره هم امکاناتش بیشتره هم اینترفیسش قشنگه من 79 رو میپسندم .
راستی اسم شما چیه عزیز ؟ من ابراهیم هستم . ; )
Mohandes_mansour
28-06-2009, 15:15
راستش من اگر میخواستم گوشی بخرم 79 رو میخریدم ولی بنظرم 82 بهتره ، من 82 دارم مادرم 79 ، فقط کیبوردش یخورده ناجوره ، بقیه چیزاش ردیفه و با اپدیت خوب میشه ، دوربینشم در حد 5 هست ولی در حالتی که فلاش روشن باشه با 82 اصلا قابل مقایسه نیست ، خیلی بد میگیره .
در کل چون هم جدید تره هم ساپورت نرم افزاری خوبی داره هم امکاناتش بیشتره هم اینترفیسش قشنگه من 79 رو میپسندم .
راستی اسم شما چیه عزیز ؟ من ابراهیم هستم . ; )
صفحه ال سی دی 79 خیلی ناجوره نسبت 85 ؟؟
79 کیبودش ناجور تر از 82 هست !؟
اسم من منصور هست...رو یوزرم بود دیگه:31::11:
Mohandes_mansour
29-06-2009, 01:17
N79 جزو نرم افزاری سری 60 ورژن 3 محسوب میشه ؟؟
N79 جزو نرم افزاری سری 60 ورژن 3 محسوب میشه ؟؟
بله...برنامه های S60v3 روش نصب میشه..!
سلام
میخواستم بپرسم کیفیت پخش موزیک این گوشی در چه حدیه؟
e.khafan!
29-06-2009, 14:39
میخواستم بپرسم کیفیت پخش موزیک این گوشی در چه حدیه؟
عزیز کیفیتش توی هندز فیری با ورژن 11 امتحان کردم خیلی خوب بود 82 رو راحت قورت میداد ولی توی اسپیکر بلندیش مثل 82 ولی کیفیت جالبی نداره .
در کل گوشی یکیه .
صفحه ال سی دی 79 خیلی ناجوره نسبت 85 ؟؟
79 کیبودش ناجور تر از 82 هست !؟
اسم من منصور هست...رو یوزرم بود دیگه
صفحش خیلی خوبه ولی وقتی میزاری بقل 82 کاملا محسوس میشه ، رنگاش زنده نیست ، با 85 هم امتحان نکردم ولی قطعا 85 بهترین صفحرو داره . ( اصلا 85 رو از نزدیک ندیدم ، مقایسه صفحه ی 85 با گوشیای دیگه تو gsmarena فک کنم باشه .)
: دی سوتی خفن در حد کابل دادم ، شرمنده منصور جون : )
Mohandes_mansour
29-06-2009, 15:20
عزیز کیفیتش توی هندز فیری با ورژن 11 امتحان کردم خیلی خوب بود 82 رو راحت قورت میداد ولی توی اسپیکر بلندیش مثل 82 ولی کیفیت جالبی نداره .
در کل گوشی یکیه .
صفحش خیلی خوبه ولی وقتی میزاری بقل 82 کاملا محسوس میشه ، رنگاش زنده نیست ، با 85 هم امتحان نکردم ولی قطعا 85 بهترین صفحرو داره . ( اصلا 85 رو از نزدیک ندیدم ، مقایسه صفحه ی 85 با گوشیای دیگه تو gsmarena فک کنم باشه .)
: دی سوتی خفن در حد کابل دادم ، شرمنده منصور جون : )
یعنی تعداد رنگ 79 خیلی کمه و افتضاحه نسبت به 85 که OLED داره ؟؟؟:41:
ال سی دی 85 اره خوب خیلی بهتره،پس 79 غیر قابل تحمل نیس !؟
میخواستم بعد از ظهر 79 بگیرم !:41:
85 الان بی گارانتی چنده؟؟
e.khafan!
29-06-2009, 18:04
یعنی تعداد رنگ 79 خیلی کمه و افتضاحه نسبت به 85 که OLED داره ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال سی دی 85 اره خوب خیلی بهتره،پس 79 غیر قابل تحمل نیس !؟
میخواستم بعد از ظهر 79 بگیرم !
بپر بگیر ، من که گفتم فقط بقل 82 محسوس میشه در حالت عادی خیلیم خوبه ، در ضمن توی 82 هم من در حالتی گفتم که نور صفحشونو با نرم افزار lightctrl یکی کردم ، 82 در حالت عادی نور صفحش کمتر از 79 .
نگیری پشیمون میشی ، برو بگیر ... گوشی خوب و خوشگلیه
برای وصل شدن به اینترنت از همون wlan صفحه اصلی استفاده کنم؟؟؟
برای آپدیت کردن از طریق اینترنت باید چه کاری انجام بدم ؟؟؟
بعد از آپدیت برنامه هایی که روش نصب کردم کار میکنه یا نه ؟؟؟
سلام
دو تا سوال در مورد این گوشی دارم
1.فرمان صوتی گوشی قوی کار میکنه؟
2. این دیگه مسخرست . میخواستم بدونم توی موزیک پلیر گوشی تعداد اهنگو مینویسه یا چند ساعت اهنگ داریم
ممنون میشم جواب سوالامو بدین
مرسی
میخواستم بدونم توی موزیک پلیر گوشی تعداد اهنگو مینویسه یا چند ساعت اهنگ داریم
صفحه اول که مقدار ساعتو میزنه.بعدش که آهنگو بیاری هم تعداد کل آهنگ هارو نشون میده و هم نشون میده این آهنگ چندمی هستش.
صفحه اول که مقدار ساعتو میزنه.بعدش که آهنگو بیاری هم تعداد کل آهنگ هارو نشون میده و هم نشون میده این آهنگ چندمی هستش.
مرسی از جوابتون
فرمان صوتیش چی قوی هست؟
فرمان صوتیش چی قوی هست؟
باحاش زیاد کار نکردم ولی یکم باید به لحجه ی خودشون بگی تا تشخیص بده.ولی خوبیش اینه که فرمان هایی رو که تشخیص میده.برات لیست میکنه تا هر کدوم که خواستیو انتخاب کنی.
کسی تونسته این گوشی رو به ورژن 30 اپدیت کنه من هر چه با وایرلس میزنم میگه اپدیت جدیدی وجود نداره ورژن گوشی من 20 هست اما تو سایتها که میگشتم نوشته بود ورژن 30 امده؟
دوستان این گوشی چه رنگ هایی داره ؟چون من مشکیش رو هم تو سایت ها دیدم !
جریان این قاب هوشمند چیه ؟
majid.khaledi
03-07-2009, 15:37
سلام بر دوستان
این گوشی N79 رو موقع خریدن باید به چیش توجه کرد؟
قیمتش چنده؟
تو جعبه ش چی داره که حواسمون باشه بر نداشته باشن یا عوض نکرده باشن؟
به چیز خاصی نباید توجه کرد ... به جز قیمت
تو جعبش هم باید Tv Out باشه و میگن یه رم 4 گیگ هم باید باشه ...
سلام بر دوستان
این گوشی N79 رو موقع خریدن باید به چیش توجه کرد؟
قیمتش چنده؟
تو جعبه ش چی داره که حواسمون باشه بر نداشته باشن یا عوض نکرده باشن؟
تا جایی که من می دونم 2 تا قاب هم باید باشه !
دوستان جریان این قاب هوشمند چیه ؟
دوستان LCD گوشی های N82 و N79 مگه یکی نیست ؟ پس چرا کیفیتش فرق داره ؟
دوستان LCD گوشی های N82 و N79 مگه یکی نیست ؟ پس چرا کیفیتش فرق داره ؟
خیر ... برای 85 OELD هست اما برای 79 TFT هستش و صد البته که سایز نمایشگر 85 بزرگتره ...:31:
Nice Devil
03-07-2009, 23:17
سلام دوستان . باتري n79 از نظر اندازه به n82 ميخوره ؟؟
و يه سوال ديگه باتري n79 و n78 از نظر اندازه يكي هستند ؟؟
و منظور از bl-6f همون باتري n95 8gb يا از باتري n95 8gb كوچيكتره؟؟
ممنون
من امروز اين گوشي رو خريدم
گوشي خوب و كامليه تقريبا بي نقصه
اميدوارم اين گوشي هم مثل گوشي هاي قبليم منو راضي نگه داره
من امروز اين گوشي رو خريدم
گوشي خوب و كامليه تقريبا بي نقصه
اميدوارم اين گوشي هم مثل گوشي هاي قبليم منو راضي نگه داره
مبارکه :31:
چند گرفتی ؟؟؟
چیا همراش بود ...؟؟؟
مبارکه :31:
چند گرفتی ؟؟؟
چیا همراش بود ...؟؟؟
بابا يارو پدرمونو در آورد
همش مي ترسم قلابي باشه
آخه اولش من بهش گفتم مشكي هم داره؟ گفت آره ولي هرچي مشكي تو بازار هست همش قاب قلابيه
گفتم خوب همون سفيدشو بديد
بعد گفت بايد برم از شركت براتون بيارم
بعد رفت از شركت بياره يه كم طول كشيد بعد زنگ زد به همكارش گفت اينجا مشكيش هست ولي اصله اگر مي خوايد مشكيشو بيارم من بهش گفتم بايد همون سفيدشو بياري چون اولش گفتي مشكي ها قلابيه گفت نه من اينجا دارم مي بينم اصله گفت سفيدشم هست ولي باطريش قلابيه كابل tv هم نداره
گفتم اگر اينجوريه اصلا نمي خواد گفت بذار حالا بگردم شايد پيدا شد بعد از چند دقيقه يه سفيدشو آورد گفت بالاخره باتري دار اصلشو پيدا كردم ولي كابل tv نداره :41: خلاصه آخر سر ما اينو ازش خريديم ديگه گارانتي اتصالات هم هست يعني كارت گارانتي اتصالات توش داره حالا خدا مي دونه واقعا گارانتيه يا نه؟؟
قيمتش هم 280 تومن بود
البته قبلش بهم گفت گارانتي به ما گفته هر گوشي كه مي فروشيد بايد آنتي ويروس روش نصب كنيد 20 تومن هم براي آنتي ويروس بايد بديد (كلا تو علاالدين همه ي مغازه ها جديدا اين كارو مي كنن) خلاصه كلا 300 تومن پامون در اومد ديگه ( البته من هر چي تو گوشي مي گردم اثري از آنتي ويروس نمي بينم)
پشتش هم made in china زده چون از بچه هاي اينجا شنيدم كه اكثر نوكياها چينيه و مجار تو بازار نيست منم هر كي گفت گوشي مجار داره و قيمتش بيشتره حرفشو باور نكردم و همين چينيشو گرفتم
حالا نظر شما چيه؟؟؟؟؟ به نظرتون چقدر رفته تو پاچمون؟؟؟ :13:
جدیدا چه روش هایی یاد گرفتن این مغازه دار ها!
شما که دسترسی به اینترنت و اطلاعات روز دارین دیگه چرا؟!
این کار مغازه ها در اصل همون کلاهبرداریه که روش های مختلفی رو بلدن برای سرکیسه کردن خریداران.
یعنی برای نصب یک آنتی ویروس از شما 20 هزار تومن پول گرفت؟!!
آنتی ویروسی که نصب 10 تاش 20 دقیقه هم طول نمیکشه و بهترین نوعش تو انجمن موجوده.
مبارکتون باشه ولی حواستون باشه سری بعد اینجوری راحت قبول نکنید
میتونستید گوشی بدون گارانتی بگیرید
اصلا میتونستید از مغازه برید بیرون تا مغازه دار خوش شما رو بکشه داخل!:دی
خرید رو کردی به اینکه چقدر ضرر کردی یا ... نگاه نکن.
تجربه شد.
جدیدا چه روش هایی یاد گرفتن این مغازه دار ها!
شما که دسترسی به اینترنت و اطلاعات روز دارین دیگه چرا؟!
این کار مغازه ها در اصل همون کلاهبرداریه که روش های مختلفی رو بلدن برای سرکیسه کردن خریداران.
یعنی برای نصب یک آنتی ویروس از شما 20 هزار تومن پول گرفت؟!!
آنتی ویروسی که نصب 10 تاش 20 دقیقه هم طول نمیکشه و بهترین نوعش تو انجمن موجوده.
مبارکتون باشه ولی حواستون باشه سری بعد اینجوری راحت قبول نکنید
میتونستید گوشی بدون گارانتی بگیرید
اصلا میتونستید از مغازه برید بیرون تا مغازه دار خوش شما رو بکشه داخل!:دی
خرید رو کردی به اینکه چقدر ضرر کردی یا ... نگاه نکن.
تجربه شد.
مي دونم اين روش كلاهبرداري خودشونه
اتفاقا منم بهش گفتم كه اگه يه نفر كه سنش بالا باشه و يا معلوم باشه اين كاره نيست بياد تو مغازه شما بهش بگيد برات آنتي ويروس بريزم يه چيزي ولي من كه ديگه خودم اينكاره ام بابا آنتي ويروس ديگه چيه
ولي اصلا زير بار نمي رفت
اتفاقا يه يارو اومد تو مغازه مي خواست g900 بگيره يارو داشت براش فاكتور مي نوشت بهش گفت آنتي ويروس بايد بريزم يارو گفت نه اصلا نمي خوام بعد رفت بيرون مغازه دار هم هيچ عكس العملي نشون نداد
هيچ جوره زير بار نمي رفت خيلي مسخره ان :13:
حالا جاي شكرش باقيه كه دو تا در سفيد و قرمز و مموري 4Gig و هندز فري و دي وي دي برنامه توي جعبش داشت
من خيلي مي ترسم باتريش قلابي باشه كسي نميدونه چجوري مي شه باتري اصل رو تشخيص داد؟؟؟
خيلي جالبه اين پاساژي ها همشون با هم تصميم مي گيرن يه كاري رو انجام بدن
مثلا اگر مي گن گوشي گارانتي دار بايد آنتي ويروس روش نصب بشه همه ي مغازه ها همين حرف رو مي زنن
شما اگر هزار تا مغازه هم بريد همه مي گن بايد آنتي ويروس بريزيم (مگه اين كه بخوايد بدون گارانتي بخريد) هيچ كدوم از مغازه ها هم به بقيه خيانت نمي كنه و قبول نمي كنه كه آنتي ويروس رو براي شما نريزه و پولشو نگيره
دوستان يك سوال
تو دي وي دي گوشي من برنامه يك برنامه ovi suite ست كه اولا خيلي برنامه سنگينيه
دوما من هر كاري مي كنم مي تونم از طريق اين برنامه روي گوشيم برنامه نصب كنم
بايد چي كار كنم؟
دوستان يك سوال
تو دي وي دي گوشي من برنامه يك برنامه ovi suite ست كه اولا خيلي برنامه سنگينيه
دوما من هر كاري مي كنم مي تونم از طريق اين برنامه روي گوشيم برنامه نصب كنم
بايد چي كار كنم؟
آخرین ورژن Nokia Pc suite رو بگیرید و ازش استفاده کنید.
ممنون
ببخشيد دوستان يك سوال ديگه هم شتم
من الان از بازي هاي ngage روي گوشي به صورت trial دارم استفاده مي كنم
چه جوري بايد دائميش كنم؟
مي دونم اين روش كلاهبرداري خودشونه
اتفاقا منم بهش گفتم كه اگه يه نفر كه سنش بالا باشه و يا معلوم باشه اين كاره نيست بياد تو مغازه شما بهش بگيد برات آنتي ويروس بريزم يه چيزي ولي من كه ديگه خودم اينكاره ام بابا آنتي ويروس ديگه چيه
ولي اصلا زير بار نمي رفت
اتفاقا يه يارو اومد تو مغازه مي خواست g900 بگيره يارو داشت براش فاكتور مي نوشت بهش گفت آنتي ويروس بايد بريزم يارو گفت نه اصلا نمي خوام بعد رفت بيرون مغازه دار هم هيچ عكس العملي نشون نداد
هيچ جوره زير بار نمي رفت خيلي مسخره ان :13:
حالا جاي شكرش باقيه كه دو تا در سفيد و قرمز و مموري 4Gig و هندز فري و دي وي دي برنامه توي جعبش داشت
من خيلي مي ترسم باتريش قلابي باشه كسي نميدونه چجوري مي شه باتري اصل رو تشخيص داد؟؟؟
تنها چیزی که نداره کابل TV . فروشنده ها هم ورنداشتن کلاً نداره. تو بازار هست می تونی تهیه کنی.
برای باطری هم تو دفترچش صفحه ی 53 نوشته.
mostafa_shahamiri
06-07-2009, 15:05
سلام به همه دوستان
من چند روزیه دو تا گوشی N79 خریدم . چند تا سئوال دارم که ممنون میشم جواب بدید .
اول : یکی از گوشی ها ورژن اون 20.175 و یکی11.049 است . حجم فریمور جدید هم خیلی زیاده و دانلودش سخته . نمیشه از هیچ راهی دیگه فریمور جدید رو دریافت کرد ؟؟؟؟
یا اگه راهی نیست یه لینک مطمئن بدید که من از کافی نت دانلود کنم ولی خیالم از سالم بودن لینک و برنامه راحت باشه که الکی هزینه نکرده باشم .
متاسفانه از روی نا آگاهی گوشی رو ریست کردم و Ngage هم پاک شد. کدوم ورژن از Ngage نصب میشه ؟؟؟Ngage 1 یا Ngage 2 ؟؟؟
گوشی که ورژن جدیدتری داره برنامش یه خاصیت تو media player داره به اسم fm transmiter. آیا اگه ورژن جدید نصب کنم به گوشی دوم هم اضافه میشه این قابلیت ؟؟؟
mostafa_shahamiri
06-07-2009, 15:14
آیا توی DVD گوشی Ngage و برنامه های دیگه وجود نداره ؟؟؟
برنامه انگیج رو که از سایت ngage.com میتونید بگیرید.رایگانه.
در مورد آپدیت هم سعی کنید با Wifi آپدیت کنید.هم حجمش کمه.هم کاملا مطمئنه.
Saman-tci
06-07-2009, 16:56
ممنون
چه جوري بايد دائميش كنم؟
شما اول باید گوشیتون رو هک کنید بعد با استفاده از کلاینت های BINPDA بازیهای کرک شده Ngage رو روی گوشیتون نصب و اجرا کنید ...
Mohammad
06-07-2009, 19:19
اخرین قیمت برای دوستانی که قصد خرید دارند :
اصل - سفید 285-280
اصل - مشکی 295
ممنون
چه جوري بايد دائميش كنم؟
همون طور که سامان جان گفتش باید گوشیتو هک کنی ... اما روش های بدون هک هم هستش ... برای اطلاعات بیشتر به بخش N-Gage برو ...
تازه با Master Card میتونی کد دائمی شدنش رو از Nokia بخری... البته اگه بخوای برای هر بازی این کار رو بکنی صرفه نیستش...
خوشبختانه بازی های کرک شده ی BiNPDA وجود دارن ... در هر صورت برای اطلاعات بیشتر به بخش N-Gage برو ..
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 19:44
خيلي جالبه اين پاساژي ها همشون با هم تصميم مي گيرن يه كاري رو انجام بدن
مثلا اگر مي گن گوشي گارانتي دار بايد آنتي ويروس روش نصب بشه همه ي مغازه ها همين حرف رو مي زنن
شما اگر هزار تا مغازه هم بريد همه مي گن بايد آنتي ويروس بريزيم (مگه اين كه بخوايد بدون گارانتي بخريد) هيچ كدوم از مغازه ها هم به بقيه خيانت نمي كنه و قبول نمي كنه كه آنتي ويروس رو براي شما نريزه و پولشو نگيره
آخه دوست من شما چرا قبول کردی ؟!
بدهکار که نبودی به طرف .
میگفتی اگه اینطور شرایطی داره خوب نمیخوام .
این همه مغازه موبایل فروشی معتبر میرم از اونجا میخرم .
خودت که دیدی حرفش رو عوض میکنه کلا بیخیالش میشدی .
گرچه الان دیگه این حرفا بی فایده هست چون هرچی باشه دیگه پس نمیگیره .
فقط دفعه ی ، عجله نکن .
قبل از اینکه هم بخری خوب تحقیق کن . مخصوصا از بروبچ اینجا سئوال کن .
اساتیدی مثل Alex_pk و یونس و مجید و ... اینجا هستن ماشالاه استاد گوشی .
میتونی از این دوستان عزیز کمک بگیری :46:
چطوری می شه این چیزایی که رو صفحه ی اصلی هست(مثل تقویم و WLAN و...) رو حذف کرد؟
چطوری می شه این چیزایی که رو صفحه ی اصلی هست(مثل تقویم و WLAN و...) رو حذف کرد؟
اگه میخوای کلا حذفشون کنی باید توی phone setting از منوی stand by mode بری و stand by theme رو بزاری رو Basic
اگه میخوای فقط WlAn و search حذف بشن یه پچ داره که مخصوص گوشیهای هک شده هستش ...
کسی تونسته به ورژن 30 اپدیت کنه من هر چی با وایرلس چک میکنم میگه اپدیت وجود نداره ورژن گوشی من 20 هست
آیا با update firmware می تونم فارسی بنویسم؟
من گزینه ی FM transmitter رو نمی بینم اینم با update درست میشه؟
آیا با update firmware می تونم فارسی بنویسم؟
من گزینه ی FM transmitter رو نمی بینم اینم با update درست میشه؟
برای فارسی شدن باید کد پروداکتتو تغییر بدی ...
برنامه انگیج رو که از سایت ngage.com میتونید بگیرید.رایگانه.
در مورد آپدیت هم سعی کنید با Wifi آپدیت کنید.هم حجمش کمه.هم کاملا مطمئنه.
ببخشيد نمي دونم اينجا جاش هست يا نه؟؟
ولي مي شه بگيد چه جوري بايد گوشي رو آژديت كرد؟؟؟
يعني با wireless بايد به كجا وصل شم و گوشي رو آپديت كنم؟؟؟
ببخشيد نمي دونم اينجا جاش هست يا نه؟؟
ولي مي شه بگيد چه جوري بايد گوشي رو آژديت كرد؟؟؟
يعني با wireless بايد به كجا وصل شم و گوشي رو آپديت كنم؟؟؟
باید اول شماره ی #0000#* رو بگیر و بعد Chek For Updates رو بزنی ... و بعد می پرسه با Gprs یا wIFI تو میگی Wifi
برای فارسی شدن باید کد پروداکتتو تغییر بدی ...
برای چی؟
می شه کامل تر توضیح بدین؟
برای چی؟
می شه کامل تر توضیح بدین؟
باید با استفاده از باکس کد پروداکت فعلی گوشیتو به کد پروداکتی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی ...
و با یه آپدیت ساده گوشیتو فارسی کنی ... الته کار هر کسی نیستش ... بهتر بدی بیرون ...برات انجام بدن
فکر کنم باNSS هم بشه. پس لطفاً یه product code که فارسی کنه بگو.
میتونی سرچ کنی یا از بچه های همین کلوپ سوال کنی ...:31:
تو این تاپیک دنبالش بگرد حتما" پیدا میکنی...:46:
مهم : آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو موبایلستان دو تا Product code فارسی برای N79 پیدا کردم:
0568358
0568368
کدها رو با NSS وارد کردم و با NSU آپدیتش کردم. با موفقیت فارسی شد.
الحمدلله! از شما هم ممنونم!
خواهش می کنم ... فقط یه جوری شه این کد ها به پست اول هم اضافه شه خیلی خوب می شه ...
خواهش می کنم ... فقط یه جوری شه این کد ها به پست اول هم اضافه شه خیلی خوب می شه ...
پیشنهاد خوییه...
میلاد میتونی واسه همه گوشی ها رو پیدا کنی بزاریم تاپیک محمد؟
دستتون درد نکنه ازینکه به سوال من جواب دادید بابا یکی بگه کسی تونسته به ورژن30 اپدیت کنه یا نه
HOOSEIN 105
13-07-2009, 16:09
یه سوال داشتیم از کارشناسان موبایل
قیمت این گوشی تا پاییز چه قدر میشه ؟؟؟
تا 220 میاد به نظرتون .
می خوام برم بانه قاچاقشو بخرم ولی یکمکی می ترسم گوشی خراب در بیاد و اون موقع ...
ولی اگه تا پاییز مهر یا ابان تا 220 بشه صبر میکنم . فقط خواهشا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان
تا 220 میاد به نظرتون .
می خوام برم بانه قاچاقشو بخرم ولی یکمکی می ترسم گوشی خراب در بیاد و اون موقع ...
با تشکر فراوان
قیمت ها که درحال سقوطند ... از بانه هم نخری بهتره ..!
mehdi_08
14-07-2009, 09:59
تا 220 میاد به نظرتون .
با تشکر فراوان
تمام این گوشی هایی که تو ایرانه همش از بانه میاد اونقت می گی خراب باشه
کی میگه همش از بانه میاد ...!
گوشی هایی که دارای ضمانت و ... هستند کاملا قانونی وارد می شن ... محض اطلاع ...!
mehdi_08
14-07-2009, 19:58
کی میگه همش از بانه میاد ...!
گوشی هایی که دارای ضمانت و ... هستند کاملا قانونی وارد می شن ... محض اطلاع ...!
اگه منظورت این گارانتی های الکی نوکیاس که تقریبا فرقی با بدون گارانتی نداره اون گارانتی رسمی نوکیا هم بحثش جداس (درکل آمار گوشی با گارانتی اصلی در مقابل گوشی قاچاق اونقدر کمه که به چشم نمیاد
بعد یه مورد دیگه گوشی با گارنتی (چه متفرقه چه اصلی تو تهران مقدارش یکم بیشتر در حالی که تو شهرستان ها تقریبا تمامی گوشی ها قاچاقن
پیس میشه نتیجه گرفت اکثر وشی های بازار قاچاق و تمام گوشی های قاچاق هم از بانه و دو سه تا شهر مرزی دیگه میاد
mehdi_08
14-07-2009, 20:00
ببخشید فرقی نداره از کدوم کد استفاده کنیم شما از کدومش استفاده کردین
ببخشید فرقی نداره از کدوم کد استفاده کنیم شما از کدومش استفاده کردین
منظورت چیه فرقی نداره از کدوم کد استفاده کنیم ...؟
هر رنگ گوشی کد مربوط به خودشو داره ...:5:
soranstar
15-07-2009, 10:22
اگه منظورت این گارانتی های الکی نوکیاس که تقریبا فرقی با بدون گارانتی نداره اون گارانتی رسمی نوکیا هم بحثش جداس (درکل آمار گوشی با گارانتی اصلی در مقابل گوشی قاچاق اونقدر کمه که به چشم نمیاد
بعد یه مورد دیگه گوشی با گارنتی (چه متفرقه چه اصلی تو تهران مقدارش یکم بیشتر در حالی که تو شهرستان ها تقریبا تمامی گوشی ها قاچاقن
پیس میشه نتیجه گرفت اکثر گوشی های بازار قاچاق و تمام گوشی های قاچاق هم از بانه و دو سه تا شهر مرزی دیگه میاد
کاملا تایید میشه.
چون منم کردستان هستم .
گوشی همون گوشیه فقط یه سریش رو ایران گارانتی نکرده همین .
اونم با این وضع گارانتی تو ایران به نظر من البته اصلا ارزش نداره باگارانتی بگیری.
البته این نظر شخصی من بود.
mehdi_08
15-07-2009, 10:45
منظورت چیه فرقی نداره از کدوم کد استفاده کنیم ...؟
هر رنگ گوشی کد مربوط به خودشو داره ...:5:
ای عزیز نیکی وپرسش خوب روشنمون کن
برا رنگ نقره ای چه کدی می خواد (فارسی هم ساپورت کنه)
الان کد گوشیمو نگاه کردم اینه0568368 همونیکه تو صفحه قبل معرفی شده پس دیگه احتیاجی به عوض کردن کد ندارم درسته
دوستان سلام
N79 آیا اروپائیش هم است یا همه چینی هستند. واگر آره چگونه میشود تشخیص داد
HOOSEIN 105
15-07-2009, 21:29
تمام این گوشی هایی که تو ایرانه همش از بانه میاد اونقت می گی خراب باشه
سلام
یعنی شما می گی با خیال راحت بگیرم . باتری و ... تقلبی در نیاد
سلام
البته باتری که همیشه تقلبی از آب در میادش ...:31:
mehdi_08
16-07-2009, 15:32
سلام
شما از فروشنده مهلت تست میگیرید برا باطری هم فروشنده پشت باطری رو برات مهر میزنه با 48 ساعت مهلت تست
برا من که این طور بود
ولی الان اکثر گوشی ها به این روش خریداری می شه برید یه جای مطمئن نگران نباشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.