ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Nokia N79

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6

satttanism
25-08-2008, 23:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The Nokia N79 is supposed to be a fashion-oriented handset with replaceable back covers. It will also come with a 5 megapixel camera, which will be complemented by a dual LED flash and a protective cover. Among the other features are Wi-Fi, GPS and 3G as well as a microSD card slot. A 4GB card is expected to come in the retail package.

این هم دومین گوشیه جدید نوکیا که هنوز مشخصات دقیقی ازش در دسترس نیست
ولی همونطور که مشخصه بازم نوکیا به دوربین 5 مگا پیکسل اکتفا کرده و هنوز از قافله عقبه

GSMArena

ali racer
26-08-2008, 01:02
این هم دومین گوشیه جدید نوکیا که هنوز مشخصات دقیقی ازش در دسترس نیست
ولی همونطور که مشخصه بازم نوکیا به دوربین 5 مگا پیکسل اکتفا کرده و هنوز از قافله عقبه

GSMArena

از اولین باری که هم تصاویر این گوشی منتشر شدو من تو تاپیک سونامی نوکیا معرفی اش کردم
قرارنبود که هیچ کدام از اون 4 گوشی (که الان 2 تاش معرفی شدن)
کمرا فون نوکیا باشن
فقط استراتژی نوکیا بر تنوع بیشتر دادن به رده 5 مگا پیکسلی هاش
همراه با سیمبین 9.3 و سایر امکانات جدید از جمله چیپ جدید جی پی اس نوکیا بود دوست من

satttanism
26-08-2008, 01:35
از اولین باری که هم تصاویر این گوشی منتشر شدو من تو تاپیک سونامی نوکیا معرفی اش کردم
قرارنبود که هیچ کدام از اون 4 گوشی (که الان 2 تاش معرفی شدن)
کمرا فون نوکیا باشن
فقط استراتژی نوکیا بر تنوع بیشتر دادن به رده 5 مگا پیکسلی هاش
همراه با سیمبین 9.3 و سایر امکانات جدید از جمله چیپ جدید جی پی اس نوکیا بود دوست من

دوست عزیز من فکر نمی کنم حتی اگه دوربینش 8مگا پیکسل هم بود تنها در رده کمرا فون دسته بندی بشه اینها اسمات فون هستند و فکر می کنم دوربین در این گوشی هاجرو امکانات باشه نه کلیات!

Iman_m123
26-08-2008, 09:52
سلام :11:
میگم این عکس از جلوش نیست ؟
پشتش که N78 هست که :31: فقط انداختنش تو رنگ سبز :27:

total_overdose
26-08-2008, 12:40
عجب طرحی
پشتش مثله ان 78 بالاش مثله ان 81 بغلش هم (بلندگوهاش ) مثله ان 82
خدا میدونه جلوش مثله چیه ؟

saman65
26-08-2008, 12:55
جلوش هم حتما مثل N95 یا یه گوشی دیگه نوکیا.مگه نوکیا جز اینکه بیاد مدل های قبلیش رو با هم قاطی کنه و یه گوشی جدید بده کار دیگه ای هم بلده؟:دی
(الان همه میریزن سرم:27:.ولی حقیقت رو باس گفت...)

ali racer
26-08-2008, 13:10
جلوش هم حتما مثل N95 یا یه گوشی دیگه نوکیا.مگه نوکیا جز اینکه بیاد مدل های قبلیش رو با هم قاطی کنه و یه گوشی جدید بده کار دیگه ای هم بلده؟:دی
(الان همه میریزن سرم:27:.ولی حقیقت رو باس گفت...)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم جلوش
خوشبختانه یک کمی تغییر داد نوکیا !:31:

poria_mc
26-08-2008, 13:19
هه هه این همون گوشی ای هستش که چینیش جلوتر از خودش تو بازار بود!

H.Operator
26-08-2008, 13:50
اين تو مايعات ان 82

Majid393
26-08-2008, 14:35
قرمز هم داره :

total_overdose
26-08-2008, 15:05
این دکمه ی سمت چپی چقدر بی ربطه.:13:
این آیتمهای صفحش خیلی کم بود یکی دیگه هم اضافه شده.:27:

satttanism
27-08-2008, 00:03
مشخصات ذکر شده در سایت gsmarena در پست اول اضافه شد

artara74
27-08-2008, 12:59
اون دكمه سمت چپي دكمه بازيه كه تو N78 , N82 , N81 ,... وسط مايل به راست بود

Legend
27-08-2008, 14:48
اون دكمه سمت چپي دكمه بازيه كه تو N78 , N82 , N81 ,... وسط مايل به راست بود

اسمش دكمه Multimedia Menu هست...
ضمنا" چيدمان دكمه هاش منو ياد 5500 انداخت...ضد آب نيست؟؟:31:

ravani_13
27-08-2008, 15:44
این واسه صدمین بار

نوکیا گند زده با این همه طراحی تکراری خدا وکیلی کی فرقه n81 و n96 و n 85 رو از 3-4 متری میفهمه ؟؟؟

کاری به اضافه شدن امکانات جانبی و سیمبین جدید و ... ندارم ولی اگه هرچی هم باشه من یکی واسه گوشی که طرحش تکراری هست عمرا 600 -700 پول بدم

راستی بالاخره نوکیا بعده 95 دوباره یادش افتاد که صدای گوشی واسه 90% درصد مردم مهمتره تا --- یا سیستم عامل کمی کاملتر :21:

نمیدونم اصلا چند تا کار هست که بشه با سیستم عامل 96 کرد که با 95 نمیشه ؟؟؟ :27:

اگه اپراتور مملکت ما مثل ادم بود یه چیزی ولی توی این کشور بایدم فقط ملت دنبال صدای گوشی باشن :8:

MohandesMCD
27-08-2008, 17:35
خدايي من n81 رو بخاطر دوربين تعطيلش نخريدم اون زمان و 5700 رو ترجيه دادم.ولي اين n85 دوربين و باطريش عالي هستش.منم كه n81 نداشتم كه n85 واسم طرحش تكراري باشه!!!

satttanism
27-08-2008, 22:17
این واسه صدمین بار

نوکیا گند زده با این همه طراحی تکراری خدا وکیلی کی فرقه n81 و n96 و n 85 رو از 3-4 متری میفهمه ؟؟؟

کاری به اضافه شدن امکانات جانبی و سیمبین جدید و ... ندارم ولی اگه هرچی هم باشه من یکی واسه گوشی که طرحش تکراری هست عمرا 600 -700 پول بدم

راستی بالاخره نوکیا بعده 95 دوباره یادش افتاد که صدای گوشی واسه 90% درصد مردم مهمتره تا --- یا سیستم عامل کمی کاملتر :21:

اگه اپراتور مملکت ما مثل ادم بود یه چیزی ولی توی این کشور بایدم فقط ملت دنبال صدای گوشی باشن :8:

شاید یه مقداری شبیه هم باشن ولی هنوز مونده تا نوکیا در مرد تکراری بودن به پای سونی برسه
شما این 3تا گوشی رو از نزدیک دیدین که این حرف رو می زنید؟
به نظر من اینها تنوعه گوشه که نوکیا داره و باعث می شه تا کاربر راحت تر گوشی مورد نظرش رو انتخاب کنه
در ضمن این تاپیک مال n79 هست و ربطی به گوشی های کشویی نداره ولی در کل واقعا استیل n85 از N95 , N96 ظریفتر و زیبا تره
ادامه این بحث رو در تاپیک مربوطه انجام بدید!

ali racer
27-08-2008, 22:58
این واسه صدمین بار

سرعت بیشتر
هنگ نادر (تقریبا بدون هنگ )
استفاده از ناوی ویل در تمامی منو ها
ساپورت از توابع و کتابخانه های جدید سی پلاس پلاس
اضافه شدن تنظیمات جدید و پیشرفته مثل
تنظیمات استند بای مد جدید تم های صوتی اسلاید شو والپیپر
تایمینگ پروفایل و...
بهینه شدن مصرف باتری و پردازش با هدر دادن کمتر انرژی
و...

artara74
27-08-2008, 22:59
سلام. نوكيا يك كار جالبي كرده كه واقعا عاليه. نوكيا با يك مشخصات يكسان اومده انواع شكل ها زده. كه اگه يكي از قيافه اين يكي بدش اومد. اون يكي رو بگيره. اين يك مزيت بزرگه كه شما ضعف مي دونين. نوكيا خيلي به خواسته هاي مردم فكر مي كنه. مي دونه كه يك نفر مي خواد موبايل جديد داشته باشه ولي نمي خواد از 100 تومن بيشتر بده پس موبايل هاي ساده و پيشرفته مي زنه. و اينكه شما مشكل اسپيكر دارين. تو كل دنيا بيشتر مردم با هدفون آهنگ گوش مي ددن نه اينكه مثل ما يك تي وي موبايل 5 اسپيكر براشون كم باشه. يكم پيشرفت كنيد و با هدفون گوش بديد. اون هايي هم كه تو خارج مي خوان تو اتاقشون با مووبايل آهنگ بزارن. يك اسپيكر بلوتوث عالي مي گيرن و با اون كار مي كنن. به نظر من مشكل نوكيا نيستو مشكل ما هستيم. نوكيا اينقدر به فكر مردم بوده كه به جاي فيش هاي نجومي سوني و سامسونگ و اينا. يك فيش هدفون اينترنشنال 3.5 گذاشته كه همه راحت باشن. مموري SD رو گذاشته كه همه بتونن راحت تهيش كنن. بعدن آقا مياد ميگه : نوکیا گند زده با این همه طراحی تکراری خدا وکیلی کی فرقه n81 و n96 و n 85 رو از 3-4 متری میفهمه ؟؟؟

actooor
27-08-2008, 23:04
من نمیدونم نوکیا چرا سیاستش به هم ریخته...
هنوز ان96 وارد نشده امده ان85 با همون شکل و اسلاید 2 طرفه طراحی کرده و میخواد وارد بازار کنه...
اصلا یبارکی بگه ما ان96 رو بیرون نمیدیم...خیال همه راحت بشه...دی:
===========================================
با این کار ان96 بد جوری ضرر میکنه از لحاظ فروش اگه همزمان باشه...

ولی اگه همزمان هم نباشه بازم سیاست نوکیا نادرست بود...این 2 گوشی فکر کنم فقط از نظر اندازه ال سی دی فرق داشته باشن...
البته به غیر از حافظه...

9کرممم...

satttanism
27-08-2008, 23:10
هنوز ان96 وارد نشده امده ان85 با همون شکل و اسلاید 2 طرفه طراحی کرده و میخواد وارد بازار کنه...

ولی اگه همزمان هم نباشه بازم سیاست نوکیا نادرست بود...این 2 گوشی فکر کنم فقط از نظر اندازه ال سی دی فرق داشته باشن...
البته به غیر از حافظه...

9کرممم...

درسته مخصوصا با قیمت حدودا شبیه هم اگه N96 یکی 2ماه بعد از معرفیش وارد بازار می شد شک نکنید که رکورد فروش رو می زد ولی الان با ورود گوشی های سامسونگ و ال جی دیگه اونطور نمیشه

artara74
27-08-2008, 23:10
چرا هر كي هر چي مي بينه جنبه منفيش رو مي بينه؟ فقط بلديد ايراد بگيريد. خودتون بگيد از زمان خبر W960 تا اومدنش تو بازار چقدر طول كشيد؟ Htc shift كه يكي دو سال موند.
------------------------------------
نه خوب شايد يكي امكانات N96 رو بخواد ولي قيافش رو نخواد. الان يك مدير بد نيست N96 به اون گوشكوبي رو دستش بگيره؟
N79 خيلي ظاهر آراسته اي داره. خيلي هم كلاس داره

ali racer
27-08-2008, 23:43

البته به غیر از حافظه...

9کرممم...

من شما از هزار یک امر پشت برده خبر نداریم بنابراین هیچ وقت نمی تونیم تحلیل درستی داشته باشیم در این مورد

بر خلاف نظر شما به نظر من نه تنها نوکیا سیاست هاش به هم نریخته بلکه کاملا
داره خوب عمل میکنه
واسه مثال این شرکت سیمبین رو خرید
ان گیج رو توسعه داد
می دونین چقدر سرمایه احتیاج داره ؟؟
خب هر سرمایه گذاری وقت می خواد تا جواب بده
جالبتر اینجاست که فروش نوکیا هیچ تغییری نکرده

اما در مورد ال سی دی ان 85
که با بازار اومدنش بهترین ال سی دی موجود در بین گوشی های موبایله شکی نیست
چون بر خلاف ان 96
که از تکنولوژی تی اف تی استفاده میکنه
از تکنولوژی او ال ایی دی استفاده میکنه که زمین تا آسمونه !
ضمنا اندازه ال سی دی 96
2.8 اینچ هستش
ولی 85 2.6 اینچ

درسته مخصوصا با قیمت حدودا شبیه هم اگه N96 یکی 2ماه بعد از معرفیش وارد بازار می شد شک نکنید که رکورد فروش رو می زد ولی الان با ورود گوشی های سامسونگ و ال جی دیگه اونطور نمیشه

هنوز دی وی بی اچ ان 96 یکی از نمونه های کمیاب تو گوشی هاست
در مجموع امکانات ان 96 به عنوان یه سوپر مولتی مدیا چیزی کم نداره
ال سی دی 2.8
دوربین 5 و فیلمبرداری بهتر از 8 مگا پیکسلی سونی اریکسون!!
برد جدید و سی پی یو دال
16 گیگ حافظه
پورت 3.5 میلیمتری
خروجی تی وی

فقط می مونه قیمت و اونم الان معلوم نیست
و اصلا نمیشه در مورد ان 96 اظهار نظر کرد !

actooor
27-08-2008, 23:49
ممنون علی جان از توضیح کاملت...
ولی دیشب یادته من چی گفتم در مورد بعضی از ادمای ایران...
بیشتر منظوره من روی ظاهر این 2 گوشی بود...که 90 درصد شباهت دارن...و 2 تا اسلایدی...و و و و و و....
حتی امکانات هم به نظرم 70 درصد شبیه همه...
9کرممم...

satttanism
28-08-2008, 00:37
من شما از هزار یک امر پشت برده خبر نداریم بنابراین هیچ وقت نمی تونیم تحلیل درستی داشته باشیم در این مورد

بر خلاف نظر شما به نظر من نه تنها نوکیا سیاست هاش به هم نریخته بلکه کاملا
داره خوب عمل میکنه
واسه مثال این شرکت سیمبین رو خرید
ان گیج رو توسعه داد
می دونین چقدر سرمایه احتیاج داره ؟؟
خب هر سرمایه گذاری وقت می خواد تا جواب بده
جالبتر اینجاست که فروش نوکیا هیچ تغییری نکرده

اما در مورد ال سی دی ان 85
که با بازار اومدنش بهترین ال سی دی موجود در بین گوشی های موبایله شکی نیست
چون بر خلاف ان 96
که از تکنولوژی تی اف تی استفاده میکنه
از تکنولوژی او ال ایی دی استفاده میکنه که زمین تا آسمونه !
ضمنا اندازه ال سی دی 96
2.8 اینچ هستش
ولی 85 2.6 اینچ

هنوز دی وی بی اچ ان 96 یکی از نمونه های کمیاب تو گوشی هاست
در مجموع امکانات ان 96 به عنوان یه سوپر مولتی مدیا چیزی کم نداره
ال سی دی 2.8
دوربین 5 و فیلمبرداری بهتر از 8 مگا پیکسلی سونی اریکسون!!
برد جدید و سی پی یو دال
16 گیگ حافظه
پورت 3.5 میلیمتری
خروجی تی وی

فقط می مونه قیمت و اونم الان معلوم نیست
و اصلا نمیشه در مورد ان 96 اظهار نظر کرد !

در مورد بهتر بودنش که شکی نیست ولی باید قبول کرد اون فروشی که اون موقع می تونست داشته باشه مطمعنا حالا نداره
در مورد قیمتش هم

قیمت این گوشی حدود 810 دلار خواهد بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و قیمت N85

قیمت احتمالی ورود به بازار N85 رقمی در حدود 450 یورو است.

taghi_ramzi
28-08-2008, 16:04
واقعا گوشی شیکیه
ضمنا بحث دوربین بالا رو هم نکنید که دوربین 5 به بالا روی گوشی موبایل گول زدن خلق اللهه.

saman65
28-08-2008, 16:22
واقعا گوشی شیکیه
ضمنا بحث دوربین بالا رو هم نکنید که دوربین 5 به بالا روی گوشی موبایل گول زدن خلق اللهه.

واسه همینه که نوکیا 8 مگاپیکسلی نزده نه؟دی
اینکه بیای دوربین 8 مگاپیکسل با اون کیفیت عکس و فیلم برداری (سامسونگ)بزاری رو گوشی گول زدن خلق اللهه یا اینکه قیافه دو تا گوشی رو با هم قاطی کنی با همون امکانات قبلی بعد با یه اسم جدید بندازیش به ملت:27:

ali racer
28-08-2008, 18:55
خب واسه این که این بحث ها تموم بشه من چند تا عکس از ان 79 میزارم

این گوشی جزو معدود گوشی های نوکیاست که با چند قاب به خریدار عرضه میشه و قاب اون براحتی عوض میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

taghi_ramzi
28-08-2008, 23:16
واسه همینه که نوکیا 8 مگاپیکسلی نزده نه؟دی
اینکه بیای دوربین 8 مگاپیکسل با اون کیفیت عکس و فیلم برداری (سامسونگ)بزاری رو گوشی گول زدن خلق اللهه یا اینکه قیافه دو تا گوشی رو با هم قاطی کنی با همون امکانات قبلی بعد با یه اسم جدید بندازیش به ملت:27:

اخوی بهت پیشنهاد میکنم از تعصب بیخود روی یه مارک خارجی خودداری کنی و درست فکر کنی
به نظر من ساملونگ خیلی چیزی بیشتر از چینی های سرتق که میخان خودشونو تو هر بازار بیربط و باربطی وارد کنن نداره

برو بازار ببین : اپتیکال درایوهای ناقص ...فلاپی دیسک درایوهای یکبار مصرف ... تلویزیونهای پروژکشن که افتضاح بزرگی برای سامسونگ بود ... لباسشوییهایی که به جر حضرت حق کسی از برنامه شون سر درنمیاره.
حالا هم دوربین های 8 مگا پیکسلی روی گوشی
شما با گوشی چه عکسی میگیری ؟ عکس خانوادگی یا عکس تبلیغاتی ؟ تو چه سایزی میخای چاپ کنی ؟
a4 یا 100 در 70 ؟
به نظرت 8 مگ زیاد نیست ؟ بیش از حد زیاد نیست ؟
شما با 150 تومن میتونی یه دوربین 10 مگا پیکسلی بگیری که امکاناتش هم از اون دوربین سامسونگ بیشتر نباشه کمتر نیست
البته خب ممکنه یکی پولدار باشه و دلش بخاد پولشو بریزه به پای این شارلاتانهای کره ای
ولی مطمئن باش چیزی به نام دوربین 8 مگا پیکسلی روی گوشی کلاهبرداری در روز روشنه .

طرفدارای نوکیا هیچچی رو با نوکیا عوض نمیکنن . به شخصه یه نوکیا 5110 رو به کل کارخونه سامسونگ ترجیح میدم
پس به نظرم اگه خیلی رو سامسونگ تعصب داری ،تلاشت رو بیشتر روی تاپیک ویژه سامسونگ به کار بگیر.

ravani_13
29-08-2008, 13:17
به شخصه یه نوکیا 5110 رو به کل کارخونه سامسونگ ترجیح میدم

شما میگی تعصبی صحبت نکن بعدش خودت.....

اون دوستمون گفت که از مزیتهاش اینه که احتمال هنگ پایین اومده , والا 1 سال 95 داشتم اصلا هنگ نکرد و این که نمیشه مزیت ( اره شاید واسه کسایی که 15 گیگ پر میکنن و 20 تا نرم افزار و ..... مهم باشه ولی اون عده 10% بازار هم نیستن ) .

لطفا تفره نرین و شهامت داشته باشین بگین نوکیا 2 ساله داره گوشی های یه شکل میزنه , شما چرا سونی رو مثال میزنین اون که تکلیف گوشی های یک شکلش و بدون خلاقیتش سالهاست معلومه , موضوع اینه که نوکیا چرا .....

بعدش نگفتین من با سیستم عامل جدید 96 چکاری میتونم بکنم که با مال 95 نمیشه ؟؟؟

واقعا ادم باید پر رو باشه که قبول نکنه طراحی ها تکراری نیست .

درسته گوشی با سیستم عامل واقعا سر تره از جاوا ولی نه اینکه یه رده سیستم عامل بالاتر اونقدر مهم باشه که....

مزیت :

--- داره :27:
احتمال هنگ پایین اومده :27:
و .....

چرا نمیگی طراحی دیگه از این تکراری تر نمیشه

چرا نمیگی اخه 8 گیگ اضافه تر به درد چند درصد ملت میخوره که میان....

96 رو میشود چشم پوشی کرد ولی با 85 که باز تکراریه چه کنیم ؟؟؟

اون دوستی میگفت نوکیا برای همه ی صلیقه ها .... زده که اگه از قیافه ی یکی خوشت نیومد بری سراغ .....

اخه اگه از ظاهر 96 خوشم نیومد مگه نوکیا کدوم کشویی هوشمند دیگه ای داره که شبیه 96 نباشه ؟؟؟ برم سراغ 81 ؟؟؟ 85 چطوره ؟؟؟ وای چقدر تنوع دارم خفه میشم از این همه تفاوت .

عوض کردن 70 با 73 یا 90 با 93 یا 93 با 95 با 100 دلیل عامه پسند قابل توجیه بود ولی حالا چی ؟؟؟ به خودم بگم سیستم عاملش کمی ارتقا یافته و ..... ارزشش رو داره ؟ نه داداش نداره

اگه دلیلی دارین که ادم 300 $ بیشتر بده و یه 96 رو بجای 95 بگیره بگین ما هم بدونیم . نکنه با 96 میشه اپولو هوا کرد و با 95 نمیشه ؟؟؟

P A R S A
17-10-2008, 13:55
دوستان این گوشی به بازار عرضه شد!

باید منتظر متعادل شدن قیمتش بشیم.

Legend
19-10-2008, 12:38
سلام:31:

امروز اين گوشي رو خفت كردم...:31: داشتم تو پاساژ مي گشتم ديدم يه بابايي داره به يه مغازه گوشي نشون ميده...رفتم ديدم به به....79..واستادم يارو اومد بيرون عجله داشت...خفتش كردم گفتم جونه مادرت بده زيارت كنيم...:31:
عجب گوشيه سبكيه...!!!:18: دكمه هاي رديف پايينشم بدتر از 82...خيلي پايينه..:13:جنسشم شبيه 1100 بود..
همينارو فهميدم...مرتيكه 2 دقيقه وانستاد زرت گرفت گذاشت جيبش رفت....:19:
منو با كلي كف گذاشت.......
داستان امروز منم اين بود..:20:

Majid393
19-10-2008, 13:01
سلام:31:

امروز اين گوشي رو خفت كردم...:31: داشتم تو پاساژ مي گشتم ديدم يه بابايي داره به يه مغازه گوشي نشون ميده...رفتم ديدم به به....79..واستادم يارو اومد بيرون عجله داشت...خفتش كردم گفتم جونه مادرت بده زيارت كنيم...:31:
عجب گوشيه سبكيه...!!!:18: دكمه هاي رديف پايينشم بدتر از 82...خيلي پايينه..:13:جنسشم شبيه 1100 بود..
همينارو فهميدم...مرتيكه 2 دقيقه وانستاد زرت گرفت گذاشت جيبش رفت....:19:
داستان امروز منم اين بود..:20:

زیارت قبول یونس جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سبز بود یا قرمز ؟؟؟

Legend
19-10-2008, 13:06
زیارت قبول یونس جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سبز بود یا قرمز ؟؟؟

سفيد بود...
دوتا فاب سبز و قرمز هم تو يه پك بود....

starn
19-10-2008, 15:45
قیمتش و نپرسیدی چند می گفت؟

Legend
19-10-2008, 18:07
قیمتش و نپرسیدی چند می گفت؟

هر چي پرسيدم نگفت ** :31: گفت هنوز وارد نشده اينو من نمونه آورده بودم...بازارياب نوكيا بود...

prince72
19-10-2008, 19:37
ینی نوکیا اینا رو واسه بازار یابی به فروشنده ها مجانی میده؟؟؟

P A R S A
19-10-2008, 22:12
ینی نوکیا اینا رو واسه بازار یابی به فروشنده ها مجانی میده؟؟؟

فکر کنم گوشی نمونه میدن. یعنی گوشی اصلی نیست.
-------------------------------------------------------------------------

سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز اين گوشي رو خفت كردم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم تو پاساژ مي گشتم ديدم يه بابايي داره به يه مغازه گوشي نشون ميده...رفتم ديدم به به....79..واستادم يارو اومد بيرون عجله داشت...خفتش كردم گفتم جونه مادرت بده زيارت كنيم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گوشيه سبكيه...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دكمه هاي رديف پايينشم بدتر از 82...خيلي پايينه..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جنسشم شبيه 1100 بود..
همينارو فهميدم...مرتيكه 2 دقيقه وانستاد زرت گرفت گذاشت جيبش رفت....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان امروز منم اين بود..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیارت قبول! خوشگل بود؟
-------------------------------------------------
گوشی فوق العاده سبکیه. 90 گرم!!!.برای بازی عالیه. D-PAD رو دیدی؟ عالیه. کلید های عددیش هم بزرگه. قیمتش هم از N85 مناسب تره. کسی قیمت نداره!؟

reza.mansori
25-10-2008, 09:36
فقط با keypad سفید هست ؟

Legend
25-10-2008, 11:32
فقط با keypad سفید هست ؟

آره فقط سفيده...ولي قاب پشتش عوض ميشه...

mobilebaz
28-10-2008, 15:30
سلام

دوستانی که دنبال اطلاعات در مورد این گوشی هستند به آدرس های زیر مراجعه کنند :

نکته جالب درمورد این گوشی اینه که ، با تعویض قاب پشت گوشی تم گوشی به طور خودکار عوض میشه و این کار با سنسوری که در پشت گوشی و همچنین روی هر قاب هست انجام میشه.

starn
28-10-2008, 16:33
امروز رفته بودم جمهوری اعلائدین گوشی اومده بود قیمتش 450 تمن بود

Legend
28-10-2008, 16:59

مطمئني N79 بود؟؟؟ 450 تومان؟؟؟ نيومده افت قيمتشو كرد...:18: خيلي عاليه...85 نبود؟

MohandesMCD
28-10-2008, 18:10
البته اين قضيه عوض شدن تم همچين چيزه خاصي هم نيستش.موافقين؟
اگه واقعا 450 باشه از همين اول كه اومده خوبه.البته از n82 نبايد گرونتر باشه كلا

prince72
28-10-2008, 19:05
اره برتری از ان82 نداره به اون صورت.............
تازه به نظر من 82 خوشکل تره...

starn
28-10-2008, 19:06
ان 85 هم امده بود قیمتش 740 بود

mobilebaz
28-10-2008, 20:35

قیمت 450 تومن ، با گارانتی یا بدون گارانتی ؟

starn
28-10-2008, 20:38
بدون گارانتی

satttanism
28-10-2008, 21:56
جالبه
این گوشی در سایت های خارجی حدودا به قیمت 500 دلار فروخته میشه اونوقت در ایران با این قیمت وجود داره
این نشون میده که نوکیا روی ایران حساب خاصی باز کرده

prince72
28-10-2008, 22:06
اره ایران متاسفانه یا خوشبختانه از پر مصرف ترین کشورها تو نوکیاست ....
چون از محصولات ببیشمار موتورولا ودیگر مدل ها فقط 10 درصدش تو ایرانه وبقیه تو ایران نیستن ...و بنابر این فاکتور مرغوبیت وفراوانی نوکیا تو ایران باعث شده نوکیا ایران رو اومید خودش بدونه تو فروش الحق و والانصافم ایران میدونه کدوم برند رو سریع بکشه تو خودش.....

P A R S A
28-10-2008, 22:48
انصافا برای ان.گیج گوشیه خوبیه. دکمه های بزرگ و D-Pad راحت. دوربین و GPS و سیمبین به روز. دیگه چی میخوای؟
به نظرتون تا بعد از عید چه قیمتی خواهد داشت!؟

Legend
29-10-2008, 09:51
انصافا برای ان.گیج گوشیه خوبیه. دکمه های بزرگ و D-Pad راحت. دوربین و GPS و سیمبین به روز. دیگه چی میخوای؟
به نظرتون تا بعد از عید چه قیمتی خواهد داشت!؟

نه به خوبي 85....:31:
قيمتش تا بعد عيد به نظرم تا 400 - 370 برسه....

satttanism
29-10-2008, 10:43
نه به خوبي 85....:31:
قيمتش تا بعد عيد به نظرم تا 400 - 370 برسه....

وقتی حالا 450 هست پس به نظر من تا بعد عید به 350 هم میرسه

P A R S A
29-10-2008, 16:54
نه به خوبي 85....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت N85 هم به خوبی این نیست! بعدشم اختلاف سطح دکمه ها در گوشی های کشویی (اسلاید بالا با D-Pad تو یه سطح نیست) از لذت بازی کردن کم میکنه!

Legend
29-10-2008, 20:59
قیمت N85 هم به خوبی این نیست! بعدشم اختلاف سطح دکمه ها در گوشی های کشویی (اسلاید بالا با D-Pad تو یه سطح نیست) از لذت بازی کردن کم میکنه!

ولي من الان كه دارم ONE بازي ميكنم ميفهمم دكمه مولتي چه نعمتيه...:41:

reza.mansori
30-10-2008, 13:10
دوستان این گوشی تو بازار تهران موجود هست ؟ در ضمن جنس گوشی چی است ؟ آیا مثل 6220 ظاهر و جنس بدی دارد ؟

ممنون

prince72
30-10-2008, 13:24
ظاهرش که بد نیست .............
جنسش هم گمونم همون ان82 باشه....

P A R S A
30-10-2008, 19:33
ظاهرا با قیمت حدود 450 موجوده!
اگه تا قبل از عید به 350 برسه عالیه!

Mojtaba N87
30-10-2008, 19:41
یه لحظه فکر کردم اومدم تو تاپیک قیمت روز گوشی :31:

از بروبچ کسی خریده این گوشی رو؟ کاش فلاشش زنون بود!

با قیافش حال کردم

reza.mansori
01-11-2008, 08:39
تو تهران کسی گوشی را دیده ؟

satttanism
01-11-2008, 13:27
تو تهران کسی گوشی را دیده ؟

دوست عزیز اگه شما پست های صفحه قبل رو می خوندید متوجه می شدید که دیده شده

reza.mansori
01-11-2008, 15:50
دوست عزیز اگه شما پست های صفحه قبل رو می خوندید متوجه می شدید که دیده شده

دوست عزیز...منظورم این است که اگر دیده شده ، کجا و به چه قیمتی؟

با سپاس

DARIUSH 2000
02-11-2008, 23:51
سلام قیمت فعلی این گوشی چقدر است ؟
متشکرم

artara74
03-11-2008, 17:11
650 تومن فعلا

reza.mansori
04-11-2008, 10:08
رنگ خاکستریش رو کجا دارن ؟

Legend
04-11-2008, 11:10
رنگ خاکستریش رو کجا دارن ؟

كلا" وقتي بخري 3 تا قاب روش بهت ميدن...:46:

mobilebaz
04-11-2008, 15:39
سلام
من که آخر نفهمیدم قیمت این گوشی به صورت تقریبی چقدره !
یکی میگه 450 تومان (به نقل از جناب arenghatel)
و
یکی میگه 650 تومان (به نقل از جناب artara74)

بالاخره کدومش ؟

mobilebaz
04-11-2008, 15:56
البته فکر کنم از طریق سایت زیر به جواب سوالم رسیدم (پیشنهاد می کنم یه سری بزنید) :

reza.mansori
04-11-2008, 16:03
كلا" وقتي بخري 3 تا قاب روش بهت ميدن...:46:

منظورم قاب پشتش نبود....رنگ صفحه کیبورد رو می گم......آیا صفحه کیبورد خاکستریش رو هم دیدید؟

Legend
04-11-2008, 16:09
منظورم قاب پشتش نبود....رنگ صفحه کیبورد رو می گم......آیا صفحه کیبورد خاکستریش رو هم دیدید؟

نه فقط همون سفيد هست...

mobilebaz
04-11-2008, 16:19
فکر کنم رنگ کیبوردش خاکستری هم باشه .
البته من تو عکس دیدم.
در ضمن تو سایت gsmarena.com رنگ گوشی رو مطابق زیر ذکر کرده :
Canvas white, Seal grey

منبع :

Legend
04-11-2008, 20:00
فکر کنم رنگ کیبوردش خاکستری هم باشه .
البته من تو عکس دیدم.
در ضمن تو سایت gsmarena.com رنگ گوشی رو مطابق زیر ذکر کرده :
Canvas white, Seal grey

منبع :

من فعلا" همين يه رنگشو تو تهران ديدم...:20:

satttanism
04-11-2008, 21:12
سلام
من که آخر نفهمیدم قیمت این گوشی به صورت تقریبی چقدره !
یکی میگه 450 تومان (به نقل از جناب satttanism)
و
یکی میگه 650 تومان (به نقل از جناب artara74)

بالاخره کدومش ؟

دوست عزیز من نگفتم 450 ایشون گفتن

DARIUSH 2000
04-11-2008, 23:43
یه سوال آیا این گوشی FM Transmitter هم داره؟؟؟؟

satttanism
05-11-2008, 00:05
یه سوال آیا این گوشی FM Transmitter هم داره؟؟؟؟

بله دوست عزیز

mobilebaz
05-11-2008, 15:07
دوست عزیز من نگفتم 450 ایشون گفتن

من از شما عذر خواهی می کنم.
ببخشید.

ahmad72
05-11-2008, 19:06
گوشی خوبی باید از آب در بیاد.فقط ظاهرش نسبت به بقیه گوشی های جدید نوکیا عوض شده.به گوشی های Classic بیشتر شبیهه تا گوشی های سری N.

starn
05-11-2008, 20:19
اقا من دیدم 450 تمن باورتون نمی شه خوب چی کار کنم
-----
ولی امروز رفته بودم اعلائدین یکی داشت می خرید پرسیدم چند خریدی گفت 500 راستی تو جعبش دو تا قاب اضافی هم می ده(در باطری با 2 رنگ متفاوت)

reza.mansori
06-11-2008, 10:06
اقا من دیدم 450 تمن باورتون نمی شه خوب چی کار کنم
-----
ولی امروز رفته بودم اعلائدین یکی داشت می خرید پرسیدم چند خریدی گفت 500 راستی تو جعبش دو تا قاب اضافی هم می ده(در باطری با 2 رنگ متفاوت)

رنگ صفحه کلید سفید بود یا خاکستری ؟ من دنبال خاکستری هستم

ممنون

mahsai
06-11-2008, 10:23
اینطور که من اخبارش رو شیندم مثه اینکه 5 قاب پشتی در 5 رنگ مختلف و دو قاب رنگی اضافه برای جلوی این گوشی با قابلیت تعویض اسان داخل جعبه گوشی موجود هستش.اما تا به خریدار تو ایران برسه معلوم نیست چی ازش میمونه.

starn
06-11-2008, 10:29
این رنگش بود

safir ok
06-11-2008, 18:50
سلام
من یه جا خوندم قابش رو که عوض کنید تم گوشی مطابق قابش میشه . حالا نمی دونم راسته یا نه .

prince72
06-11-2008, 19:41
اره راسه...........

MohandesMCD
06-11-2008, 22:57
توي قاب يه سنسور (يا يه چيزي تو اين مايه ها)داره كه خود گوشي تشخيص ميده و عوض ميشه تم

reza.mansori
08-11-2008, 09:26
صفحه کیبوردش سفید است یا خاکستری ؟

prince72
08-11-2008, 15:09
تو عکس بالا که معلومه خاکستری.....

reza.mansori
09-11-2008, 16:19
تو جعبه این گوشی آیا هر دو رنگ keypad هست ؟

mobilebaz
09-11-2008, 19:35
تو جعبه این گوشی آیا هر دو رنگ keypad هست ؟

خیر ، فقط یه رنگ هست.

reza.mansori
10-11-2008, 08:55
رنگ خاکستریش هم در بازار هست ؟

mobilebaz
10-11-2008, 15:24
رنگ خاکستریش هم در بازار هست ؟
این گوشی با دو رنگ خاکستری و سفید عرضه شده و مسلما باید تو بازار باشه.

mobilebaz
10-11-2008, 15:30
چند تا عکس از این گوشی :

منبع :

Arshia001
14-11-2008, 15:10
بچه ها من شنیدم رنگ قاب این گوشی به طور خودکار عوض میشه.خالی بندیه،نه؟

safir ok
14-11-2008, 18:37
بچه ها من شنیدم رنگ قاب این گوشی به طور خودکار عوض میشه.خالی بندیه،نه؟
رنگ قاب عوض نمیشه ، قاب رو که عوض کنی تم عوض میشه .

linkinkurd
14-11-2008, 21:13
قیمت چنده الان تهران ؟ کسی از قیمت بانه خبری نداره ؟

najafiinfo
16-11-2008, 14:08
دوستان سلام
من برام یک سوال پیش آمده من برای خرید رفتم سریال یکی گوشی n79 را برداشتم وقتی تو سایت چک میکنم
میگه که برای N85 هست وقتی هم با نوکیا تماس می گیرم 23013 آنها هم میگن که این N85 هست نظر شما چیه در این رابطه
356376020577783

reza.mansori
16-11-2008, 15:31
دوستان نظرتون در مورد خرید این گوشی چی است ؟

Saman-tci
16-11-2008, 15:34
بله دقیقاً N85 میزنه ....
والا چی بگم ...؟ حالا مطمئنی سریال 79 رو ورداشتی ...؟

najafiinfo
17-11-2008, 15:47
بله دقیقاً N85 میزنه ....
والا چی بگم ...؟ حالا مطمئنی سریال 79 رو ورداشتی ...؟

سلام
بله هم داخل گوشی و هم پشت گوشی و روی کارتن این سریال بود جالب تر اینکه نوکیا میگه این باید N85 باشه در غیر اینصورت قلابی است

reza.mansori
19-11-2008, 14:42
دوستان نظرتون در مورد خرید این گوشی چی است؟

mobilebaz
19-11-2008, 16:52
دوستان نظرتون در مورد خرید این گوشی چی است؟

به نظر من گوشی خوب و کاملی هستش تقریبا چیزی نیست که نداشته باشه ، من خودم تصمیم دارم بگیرمش.فقط بیشترین مشکل من در مورد این گوشی در حال حاضر قیمت بالای اونه که اصلا منطقی نیست.

Raptor 2009
19-11-2008, 20:56
ظاهرش به نظر من یک آبروریزی بزرگه واسه نوکیا مخصوصا از نمای جلو.

corey
21-11-2008, 10:45
ریویوی ان79 تو gsmarena

najafiinfo
22-11-2008, 10:07
سلام
من 4شنبه برای یکی از دوستان گرفتم قیمت 475000 تومان نسبت به روز شنبه 90 تومان ارزان شده بود

reza.mansori
23-11-2008, 17:12
دوستانی که این گوشی را دارند میشه نظرشون را بفرمایند؟

با تشکر

satttanism
23-11-2008, 17:15
ظاهرش به نظر من یک آبروریزی بزرگه واسه نوکیا مخصوصا از نمای جلو.

اتفاقا به نظر من از n82 و n73 که جزو قشنگترین گوشی ها هستند خوشگلتره

mobilebaz
23-11-2008, 19:54
توضیحات مفصل و جامع در مورد این گوشی :

دوستانی که دنبال اطلاعات کاملی در مورد این گوشی هستند حتما ببینند.

prince72
23-11-2008, 22:58
n82 و n73 که جزو قشنگترین گوشی ها هستند
1.میشه لطف کنید بگید کی اینو گفته؟؟؟
2.ان79 اگر زشتر از 82نباشه خوشگل تر هم نیست ....

babrsabz
25-11-2008, 00:29
جنس صفحه کلیدش مثل 5500 اگه باشه که فاجعس!!!

satttanism
25-11-2008, 10:03

فکر می کنم آمار گویای همین موضوع باشه و در کل من از جانب خودم حرف زدم نه کس دیگه ای
این گوشی تلفیقی از اون 2گوشیه پس چرا قشنگر نباشه؟

nafare_aval
25-11-2008, 10:40
جنس صفحه کلیدش مثل 5500 اگه باشه که فاجعس!!!

بعید میدونم.سایت gsmarena که کلی ازش تمجید کرده:
The build quality of Nokia N79 is excellent. High quality materials have been used and that should be enough to make the phone quite resistant to the everyday wear and tear. What's more, the phone does look better than what Nseries have been offering lately and is absolutely a pleasure to handle.

Legend
25-11-2008, 12:44

باز شما داغ كردي؟...زيبايي سليقه ايه...به نظر منم خيلي طراحي جابي داره...

mostafa.m
25-11-2008, 14:08
یه سوال......

چرا اکثر گوشیهای جدید ایفرارد نداره؟؟!!

Majid393
25-11-2008, 14:11
یه سوال......

فک کنم دلیلش این باشه که امواج مادون قرمز برای بدن ضرر داره ......:20:

prince72
25-11-2008, 14:23
نوشته شده توسط mostafa.m [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه سوال......

ی چیز دیگه هم هست شما فکرشو بکن تو این فناوری جدید گذاشتی ن اینفرارد در حالی که روی همه فون های جدید بلوتوث هست یه کار بیهود کردنه چون هم باتری میگیره هم قدیمی شده و هم ضرر داره وهم همونطور که میدونید سرعت ارسالش دیوونه کننده ست...

باز شما داغ كردي؟...زيبايي سليقه ايه...به نظر منم خيلي طراحي جابي داره...
شرمنده داش یونس......

reza.mansori
30-11-2008, 13:07
آخرین قیمت این گوشی چند است؟

mostafa.m
30-11-2008, 15:32
فک کنم دلیلش این باشه که امواج مادون قرمز برای بدن ضرر داره ......

اما فک نمیکنم .چون اینفرارد موبایل دربرابر اینهمه وسیله که مادون قرمز دارن (مثل کنترل تی وی و ...)و خیلی بیشتر استفاده میشن چیزی به حساب نمیاد..که ضرر داشته باشه!

ی چیز دیگه هم هست شما فکرشو بکن تو این فناوری جدید گذاشتی ن اینفرارد در حالی که روی همه فون های جدید بلوتوث هست یه کار بیهود کردنه چون هم باتری میگیره هم قدیمی شده و هم ضرر داره وهم همونطور که میدونید سرعت ارسالش دیوونه کننده ست...
البته واقعا یه وقتهایی خیلی به کار میاد...واسه من پیش اومده..

Ehsanpark
30-11-2008, 21:46
مــــــــــــــن زیباترین گوشی ای که دیدم همین گوشی بوده تا حالا...

Saha Software
30-11-2008, 22:09
سلام به همه ی اساتید فن
من ان 82 دارم
ازش خسته شدم با اون دکمه هاش...
می خوام ان 79 بخرم به نظر شما کار درستیه؟؟
یا نه همون ان 82 را داشته باشم؟؟؟

prince72
30-11-2008, 23:48
ای بابا قدر ان 82 رو وقتی میدونی که بفروشیش....

Legend
01-12-2008, 00:19
سلام به همه ی اساتید فن
من ان 82 دارم
ازش خسته شدم با اون دکمه هاش...
می خوام ان 79 بخرم به نظر شما کار درستیه؟؟
یا نه همون ان 82 را داشته باشم؟؟؟

نه نه نه نه نه.....!!!!!

واسه چي بيارزه...79 از 82 فقط ترنسميتر و سيمبين سر داره...تمام...عوضش 82 خداس...:40:

reza.mansori
02-12-2008, 10:27
قیمت تو علائیدن چند است؟ در ضمن نظرتون در مورد شارژش چی است؟ من e66 داشتم ولی خیلی بد بود

mr_khodaei2008
03-12-2008, 17:48
به نظر شما n79 بهتره یا n85

MohandesMCD
04-12-2008, 01:01
مسلما 85 .
e66 رو واسه قشنگيش هم شده نگه دار اگه هنوز ردش نكردي!

ali racer
04-12-2008, 01:04
البته تو رویوی جی اس آرنا نوشته بود کیفیت دوربین 79 بهتره
چون ماتریس های اصلاح تصویر بهتری نسبت به 85 داره

reza.mansori
06-12-2008, 15:25
از دوستان اگر کسی این گوشی را خریده نظرش را بفرماید.

ali_power42
20-12-2008, 16:37
قیمت n79 امروز 30 اذرماه با گارانتی اصلی اتصالات 486 تومن

mobilebaz
22-12-2008, 14:22
از دوستان اگر کسی این گوشی را خریده نظرش را بفرماید.

سلام
من یه دو هفته ای هست که این گوشی رو خریدم.
همون طور که دوستان می دونن گوشی با دو رنگ خاکستری و سفید عرضه شده.
کسانی که رنگ خاکستری رو خریداری کنن قاب های داخل جعبه ، سفید ، قهوه ای و قرمز هستش.
و کسانی که رنگ سفید رو خریداری کنن قاب های داخل جعبه ، سبزد ، قهوه ای و آبی هستش.

درمورد ظاهر گوشی اینو بگم که به هرکس نشون دادم ظاهرشو تایید کرده ، فوق العاده سبک هستش.
کیفیت عکاسی خوبه ولی به n82 نمی رسه.
در کل من از این گوشی خیلی راضی ام.

قیمت این گوشی (بدون گارانتی) بین 395 تا 405 تومن هستش.

MohandesMCD
22-12-2008, 17:51
اين نيوي ويلش چطوره؟ ميگن خيلي بد دسته.دكمه هاي آبي و منو چطور اونا خوش دست هستن؟ گوشيت رو پرت نكردي ببيني داغون ميشه يا نه؟ ريستي چيزي نميكنه با خوردن به زمين؟ ميخام بدونم اگه ضد ضربه هستش و زياد خش نميفته شايد بخرمش

IOC
22-12-2008, 21:39
سلام عزیزان ....می خواستم بدونم این گوشی به غیر از ظاهر !!!چه تفاوتهایی با ان85 داره؟ ..در ضمن تا یکی دو ماه دیگه به نظر شما قیمتش چه قدر افت میکنه؟ ممنون می شم جواب بدین..یا علی ..

ali_power42
22-12-2008, 21:39
سلام
من یه دو هفته ای هست که این گوشی رو خریدم.
همون طور که دوستان می دونن گوشی با دو رنگ خاکستری و سفید عرضه شده.
کسانی که رنگ خاکستری رو خریداری کنن قاب های داخل جعبه ، سفید ، قهوه ای و قرمز هستش.
و کسانی که رنگ سفید رو خریداری کنن قاب های داخل جعبه ، سبزد ، قهوه ای و آبی هستش.

درمورد ظاهر گوشی اینو بگم که به هرکس نشون دادم ظاهرشو تایید کرده ، فوق العاده سبک هستش.
کیفیت عکاسی خوبه ولی به n82 نمی رسه.
در کل من از این گوشی خیلی راضی ام.

قیمت این گوشی (بدون گارانتی) بین 395 تا 405 تومن هستش.

شما از فلش dual led گوشی راضی هستی ؟؟ ایا فلش n79 از نظر نوردهی به پای k750 و w810 سونی میرسه ؟؟؟؟

ravani_13
22-12-2008, 21:44
سلام

دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد صداش یه توضیحی بدن چه اسپیکرو چه توی ....

مرسی .

mobilebaz
23-12-2008, 16:35
اين نيوي ويلش چطوره؟ ميگن خيلي بد دسته.دكمه هاي آبي و منو چطور اونا خوش دست هستن؟ گوشيت رو پرت نكردي ببيني داغون ميشه يا نه؟ ريستي چيزي نميكنه با خوردن به زمين؟ ميخام بدونم اگه ضد ضربه هستش و زياد خش نميفته شايد بخرمش

Navi Wheel به خوبی کار میکنه دلیلش هم بزرگ بودن جواستیک هستش البته بطور حتم Navi Wheel این گوشی از گوشی n85 بهتره.صفحه کلید عددی در کل به خاطر بزرگ بودن عالی طراحی شده و کار کردن با اون راحته من هنوز گوشیمو پرت نکردم ببینم داغون میشه یا نه . تا حالا هم هنگ نکرده.

سلام عزیزان ....می خواستم بدونم این گوشی به غیر از ظاهر !!!چه تفاوتهایی با ان85 داره؟ ..در ضمن تا یکی دو ماه دیگه به نظر شما قیمتش چه قدر افت میکنه؟ ممنون می شم جواب بدین..یا علی ..

در کل n85 گوشی پر قدرت تری هستش ولی از لحاظ سخت افزار (مثل سی پی یو و ...) کاملا مشابه همدیگه اند عکاسی 79 از 85 بهتره.
در مورد قیمت هم به طور حتم با اومدن گوشی های جدید در سال 2009 ، منتظر افت نسبتا زیادی در قیمت تمام گوشی ها باشید.

شما از فلش dual led گوشی راضی هستی ؟؟ ایا فلش n79 از نظر نوردهی به پای k750 و w810 سونی میرسه ؟؟؟؟

فلش گوشی واقعا پر قدرت هستش و جای هیچ سوالی باقی نمی زاره.از لحاظ نور دهی از k750 بهتره ، من فلش w810 رو تست نکردم حقیقتش.

mobilebaz
23-12-2008, 16:38
سلام

دوستانی که این گوشی رو دارن در مورد صداش یه توضیحی بدن چه اسپیکرو چه توی ....

مرسی .

سلام دوست عزیز
از لحاظ شفافیت صدا این گوشی کارشو به نحو احسن انجام می ده ولی از لحاظ قدرت صدا مسلما از n82 بیشتر ، تقریبا مشابه n85 و کمتر از 8gb 95 ، 95 و n96 هستش.

reza021120
27-12-2008, 13:34
سلام به همگی چند تا سوال
به نظر شما تا عید قیمت این گوشی چقدر می شه؟
دکمه های 4 جهته ی این گوشی لمسی هستند (navi....)؟
شتاب سنجم که داره درسته؟
این گوشی ساخت فنلاند است؟

lovely11380
27-12-2008, 17:52
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش

reza021120
27-12-2008, 21:17
داداش اگه من جای تو بودم روی n82وn79 بیشتر فکر می کردم (البته خودمم بین این دو تا گیر کردم )
قیمت:
n82:380000
n79:415000

تکاور
27-12-2008, 21:33
مطقی هم فکر کنی یه شخص از یه گوشی چه انتتظاری باید بدونه چه انتظاری باید داشته باشه به نظر من اگه دنبال عکس برداری خوبی n82 از همه گوشی های نوکیا تو عکس بهتره دلیلشم به خاطر فلاشیه که روشه و فاصله کانونیه که داره اگه موزیک برات مهمه که جفتشون تو یه سطح اند اگه عمر باطری مهمه n79 بهتره اگه امکانات گوشی رو مد نظر داری n79 در حال حاظر خوبه اونم دو چیز بیشتر داره یکی سیمبین جدید و یکی فرستنده fm و هاه یه چند تا قابم توش هست در کل همینی که هست

reza021120
27-12-2008, 21:45
لطفا جواب پست 134 را بدهید
خیلی فوری

تکاور
27-12-2008, 21:50
خوب اولیش که علم غیب میخواد دومیش نه خیر بله شناب سنجم داره و ساخت فنلان که سهله ساخت چین هم داره قاچاق لیبل عوض شده هم داره شما کودومو میخوایی

Legend
27-12-2008, 21:50
سلام به همگی چند تا سوال
به نظر شما تا عید قیمت این گوشی چقدر می شه؟
دکمه های 4 جهته ی این گوشی لمسی هستند (navi....)؟
شتاب سنجم که داره درسته؟
این گوشی ساخت فنلاند است؟

نزديك عيد معمولا" ميره بالا...ولي همين حدود 400 تومان يا يكم كمتر...
گمان نميكنم navi wheel داشته باشه...
داره...
اگرم باشه خيلي كمه...

reza021120
27-12-2008, 21:55
آقا من بین n82 وn79 گیر کرده بودم ولی با این تفاسیر ان82 بهتره (هم چیپ داره و لااقل می دونم ساخت فنلانده.cpuودوربینش بهتره )

Legend
27-12-2008, 22:23
آقا من بین n82 وn79 گیر کرده بودم ولی با این تفاسیر ان82 بهتره (هم چیپ داره و لااقل می دونم ساخت فنلانده.cpuودوربینش بهتره )

منم 82 رو پيشنهاد ميدم..ولي 79 هم گوشي خيلي خوبيه...چيپ كه هنوز خيلي ضروري نيست...دوربين هم فكر نكنم خيلي محسوس باشه...cpu هم كه چون چيپ نداره يك هسته اي هست و خرج كمتره...:20:

lovely11380
27-12-2008, 22:24
CPUش بهتر نیست،N79 قوی تره ولی 82 چیپ داره
79=369 MHz
82=332 MHz
تازه 79 اف ام ترنسمیتر داره،Navi wheel لمسی و سیستم عامل جدید
فکر کنم اینا به دوربین 82 بیارزه

reza021120
28-12-2008, 12:32
داداش منظورت از navi wheel چیه؟
آقای Legend یعنی چی خرجش کمتره ؟

تشکر فراوان از حضور فعالتون.

Legend
28-12-2008, 12:35
داداش منظورت از navi wheel چیه؟
آقای Legend یعنی چی خرجش کمتره ؟

تشکر فراوان از حضور فعالتون.

منظورم اينه كه cpu دو هسته اي براي گوشي هايي خوبه كه چيپ دارند...پس چون 79 چيپ نداره cpu دو هسته اي نياز نداره...هزينه كمتري هم ميبره توليد گوشي...:46:

Jas0n
28-12-2008, 15:09
cpuش بهتر نیست،n79 قوی تره ولی 82 چیپ داره
79=369 mhz
82=332 mhz
تازه 79 اف ام ترنسمیتر داره،navi wheel لمسی و سیستم عامل جدید

سلام
سي پي يو ي 82 دو هسته اي هست و بارها در موردش بحث شده.. توان پردازشي 82 با 79 قابل مقايسه نيست.

reza021120
28-12-2008, 16:06
آقا این navi wheel لمسی چیه؟

Legend
28-12-2008, 19:39
CPUش بهتر نیست،N79 قوی تره ولی 82 چیپ داره
79=369 MHz
82=332 MHz
تازه 79 اف ام ترنسمیتر داره،Navi wheel لمسی و سیستم عامل جدید

سي پي يو 82 كه 100% قويتره...ولي چون 79 چيپ نداره...نشون نميده...

آقا این navi wheel لمسی چیه؟

با فعال كردنش با لمس D-Pad در جهت عقربه هاي ساعت يا برعكس ميتونيد تو منو ها حركت كنيد..

reza021120
29-12-2008, 19:17
اون وقت چیز خوبی هست ؟ (به کار میاد)
این گوشی navi wheel داره ؟
در مورد اف ام ترنسمیتر اگه توضیح بدید ممنون میشم .

Legend
29-12-2008, 20:46
در مورد اف ام ترنسمیتر اگه توضیح بدید ممنون میشم .

نميدونم ناوي ويل داره يا نه از اونايي كه دارند بپرس...
ولي ترنسميتر يه كاراييه عاليه كه با فعال كردنش ميتوني آهنگ هاي تو گوشي تا برد 5 متر بفرستي رو موج fm...:8:

starn
29-12-2008, 21:16
فکر کنم بزرگتریم مشکلش همین ngage باشه
-----------
راستی باطریش چقدر دوام می اره؟؟؟؟؟؟؟؟

™Symbian
29-12-2008, 22:18
فکر کنم بزرگتریم مشکلش همین ngage باشه
-----------
راستی باطریش چقدر دوام می اره؟؟؟؟؟؟؟؟

انگیج رو که فکر کنم بلاخره نوکیا بده بیرون و اگه نده شاید از ریپک شده ی بین پی دی ای بشه استفاده کرد.
باطری بستگی داره که اصل باشه یا نباشه ولی یکی از دوستان که این گوشی رو خریده بود میگفت که باطیش افتضاحه

™Symbian
29-12-2008, 22:21

دقیقا نیوی ویل اینجوریه که مثلا بقل کلی چهار جهته رو به سمت پایین لمش کنی،سمت پایین می گیره و..

reza021120
30-12-2008, 15:40
این گوشی با ngage چه مشکلی داره؟
توی بعضی سایت ها زده بود که باطری این گوشی از 82 هم بهتره

mobilebaz
30-12-2008, 16:50
این گوشی با ngage چه مشکلی داره؟

این گوشی با ngage مشکلی نداره فقط انجام بازی های ngage با این گوشی مثل n82 سخته.

توی بعضی سایت ها زده بود که باطری این گوشی از 82 هم بهتره
دقیقا همین طوره.

Legend
30-12-2008, 18:31
انگیج رو که فکر کنم بلاخره نوکیا بده بیرون و اگه نده شاید از ریپک شده ی بین پی دی ای بشه استفاده کرد.

كلاينت رو همه گوشي ها نصب ميشه...چه ريپك باشه چه نباشه...
مهم اجراي بازيه...تا جايي هم كه من ميدونم فعلا" رو fp2 اكثر بازي ها تريل اجرا ميشند كه خودش مشكله...

این گوشی با ngage مشکلی نداره فقط انجام بازی های ngage با این گوشی مثل n82 سخته

شما تونستي تمام بازي هاي انگيج رو رو اين گوشي به صورت فول انجام بدي؟

reza021120
30-12-2008, 19:47
آ قای symbian نظر شما اینه که اون دوستمون که از باطری گوشیش ناراضی بود باطریش غیر اصله؟

lovely11380
30-12-2008, 23:59
سلام
بچه ها آخرین قیمت ان79 : 360،000
کاش صبر میکردم 79 میخریدم به جای 78

™Symbian
31-12-2008, 10:06
آ قای symbian نظر شما اینه که اون دوستمون که از باطری گوشیش ناراضی بود باطریش غیر اصله؟

آره منم فکر می کنم باطریش اصل نبوده،ولی بگیر نگیر داره دیگه،یهو دیدی خریدی و اصل نبود.کلی پول باطری اصله:41:

كلاينت رو همه گوشي ها نصب ميشه...چه ريپك باشه چه نباشه...
مهم اجراي بازيه...تا جايي هم كه من ميدونم فعلا" رو fp2 اكثر بازي ها تريل اجرا ميشند كه خودش مشكله...

قرار باود نوکیا این مشکل رو حل بکنه ولی هنوز خبری نیست:13:

amirtaker
31-12-2008, 10:08
سلام
بچه ها آخرین قیمت ان79 : 360،000
کاش صبر میکردم 79 میخریدم به جای 78

قیمتش خیلی خوب اومد پایین.

Legend
31-12-2008, 11:25
قرار باود نوکیا این مشکل رو حل بکنه ولی هنوز خبری نیست:13:

نوكيا مشكلي نداره...اين مشكل ماست با BiNPDA و كرك بازي ها...

prince72
01-01-2009, 14:18
میگم راستی دوربینش چه فرمیه؟؟؟
در حد ان82 هست میشه یکی بگه؟؟؟

shahab_f
02-01-2009, 11:40
دوستانی که موبایل رو خریدن ، راجع به باتری و gps اش توضیح میدید لطفا ؟باتریش به طور متوسط هر چند وقت یه بار شارژ خالی می کنه؟
کارت حافظه 4 گیگ همراه گوشی هست دیگه ؟
تو GSMArena نوشته حدود یک دقیقه طول میکشه تا روی یه عکس 100% زوم بشه ، درسته ؟

h_b1985
02-01-2009, 15:45
در مورد زوم عکس باید بگم فکر نمی کنم، چون من با گوشی تو پایتخت کار کردم و تو عکسایی که با خود گوشی گرفته بودن زوم کردم و سرعت خوبی داشت...
کسی کابل av رو جدا خریده؟ گیر میاد؟ قیمت؟

noisymind
02-01-2009, 19:48
دوستان کیفیت lcd گوشی چطوره؟ ( زیر نور آفتاب و اینا منظورمه) مثل n82 که نیست؟

total_overdose
02-01-2009, 21:25
دوستان کیفیت lcd گوشی چطوره؟ ( زیر نور آفتاب و اینا منظورمه) مثل n82 که نیست؟
سلام
دوست عزیز هیچ کدام از گوشیهای جدید نوکیا مشکل ال سی دی ندارن اینو من بهت قول می دم
در ضمن همون ان 82 هم زیر نور آفتاب هیچ مشکلی نداره و اینا همش حرفه فقط کمی نورش کمه که اونم با یه حک ساده درست میشه

h_b1985
03-01-2009, 08:58
دوست عزیز نمی تونی با جدیت بگی هیچ کدوم مشکل ندارن، تو گوشی های که از تکنولوژی oled به جای tft استفاده شده این مشکل بروز می کنه، مثلا همین دو گوشی که با هم اومدن، منظورم n79 و n85 هستش، همونطور که می دونین تو صفحه نمایش با هم تفاوت دارن که تو n79 صفحه 2.4 اینچ با تکنولوژی tft هست و تو n85 صفحه 2.6 اینچ و تکنولوژی به کار رفته oled هستش بر اهمینه که در زیر نور آفتاب n79 دارای صفحه خواناتری نسبت به n85 هشتس...

noisymind
03-01-2009, 19:27
همونطور که می دونین تو صفحه نمایش با هم تفاوت دارن که تو n79 صفحه 2.4 اینچ با تکنولوژی tft هست و تو n85 صفحه 2.6 اینچ و تکنولوژی به کار رفته oled هستش بر اهمینه که در زیر نور آفتاب n79 دارای صفحه خواناتری نسبت به n85 هشتس...

البته Oled مشکلی نداره. مشکل جنس خود LCD هست. من قبل از اینکه این گوشی بیاد هم اینو یه جا گفتم . چون مثلا در 8800 Arte که اون هم Oled هست و جز با کیفیت ترینها از نظر ساخت و مواد به کار رفته هست هم این مشکل وجود داره. که البته با احترام به بعضی از دوستان که با وجود این , Oled در N85 رو تحولی عظیم میدونستند و ما رو متهم کردند.
بگذریم:11:

حالا دوستان یک سووال شاید تکراری! این گوشی در چه رنگهایی هست؟ منظورم رنگ پشت قاب نیستا. جلوی گوشی رو میگم. ما که هرچی دیدیم سفید بوده. تو GSMarena اونی که روییوشو نوشته رنگش سیلوره ولی.
یا من دچار کور رنگی شدم!:31:

Punisher_2008
03-01-2009, 20:20
من یک کوچک توضیحی در مورد OLED بدم

این نوع ال سی دی جدید از خود نور داره و مثل tft از لامپ تصویر استفاده نمیشه
کیفیت بسیار بلایی ان بخاطر همین نور از خود ان هست
به دلیل نداشتن لامپ تصویر بسیار کم مصرف هم بوده
ولی به دلیل نازک بودن بیش از اندازه به ضربات چندان مقاوم نیست
زیر نور افتاب چون نور از خودش هست و زیاد نورش زیاد نیست زیر نور افتاب زیاد مناسب نیست
ولی ال سی دی ها نسل اینده (TV) هم OLED قراره باشه

میدونم خیلی کم بود بیشتر از اینا میدونم ولی الان وقت نمیشه

starn
03-01-2009, 20:44
داخل جهبه باهاش چند گیگ رم می ده؟؟؟؟

Legend
03-01-2009, 20:48
داخل جهبه باهاش چند گیگ رم می ده؟؟؟؟

با توجه به GSMArena

4GB memory card included in the retail package

starn
03-01-2009, 22:06
آقا یونس برا 9.3 راهی برای هک هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟
هیچ کاریش نمی شه کرد؟؟؟؟؟

Legend
03-01-2009, 22:28
آقا یونس برا 9.3 راهی برای هک هنوز نیومده؟؟؟؟؟؟
هیچ کاریش نمی شه کرد؟؟؟؟؟

نصفه و نيمه اومده...ورژن هاي اول 78 و 96 هك ميشدند...ولي الان نميشند...

h_b1985
04-01-2009, 10:19
دوستان کسی جواب سوال منو نداد؟!! TV Cable تو بازار هست؟! با چه قیمتی؟!
کسی قیمت علا الدین رو داره؟

Legend
04-01-2009, 14:25
دوستان کسی جواب سوال منو نداد؟!! Tv cable تو بازار هست؟! با چه قیمتی؟!
کسی قیمت علا الدین رو داره؟

بودنش كه هست...ولي قيمت ندارم...

starn
04-01-2009, 18:44
کسی از برو بکس گوشی رو خریده از کار کرد راضی باطریش چند روز دوام می اره اگه ازاش خیلی استفاده کنی؟؟؟؟
راستی گوشی ساخت چین دیگه همشون درسته؟؟؟

mehdionline7
04-01-2009, 19:38
N79 قابلیت اجرای بازی های N-Gage رو داره ؟
نرم افزارهای S60V3 یا S60V2 روی N79 که s60v3.2 هستش قابل نصبه ؟
نرم افزار یا بازی هایی که برای Symbian os 9.1 یا 9.2 هستند روی N79 که 9.3 هست نصب میشه ؟
گوشی شتاب سنج داره ؟
سنسور حرکتی چه طور ؟
قیمتش در حال حاضر چنده و پس از عید حدودا چقدر میشه ؟
کلا می ارزه بخریش ؟

h_b1985
04-01-2009, 20:34
فکر کنم تو تایپ خط دوم یه ایهام داشتم!!!
منظورم قیمت خود گوشی تو علا الدین بودش، چون تو سایتا 380، 390 هستش می خواستم یه آمار از اونجام داشته باشم، دارم خودمو آماده می کنم واسه خرید....!!
البته تو 2 تا مدل گیر کردم...
اگه کسی خریده حتما راجع به باطریش بگه،ممنون

shahab_f
04-01-2009, 21:45
دوستانی که موبایل رو خریدن ، راجع به باتری و gps اش توضیح میدید لطفا ؟باتریش به طور متوسط هر چند وقت یه بار شارژ خالی می کنه؟
کارت حافظه 4 گیگ همراه گوشی هست دیگه ؟
تو gsmarena نوشته حدود یک دقیقه طول میکشه تا روی یه عکس 100% زوم بشه ، درسته ؟
دوستان لطفا پست من رو هم جواب میدید ،

mehdionline7
04-01-2009, 22:23
نمای 360 درجه گوشی N79 که جاش در کلوپ N79 خالیه ...
این آدرس رو در قسمت آدرس مرورگرتون وارد کنید یا برای دانلود همین آدری رو درون دانلود منیجر خود کپی و دانلود کنید .

mehdionline7
04-01-2009, 22:26
گالری تمام عکس های N79

Setareh 2006
05-01-2009, 06:52
دوستان در مورد خرید گوشی مشورت کردم با توجه به فاکتورهایی که برام مهم بود مثل کیفیت صدا و سیمبین و همینطور میزان بودجه ام ، به این نتیجه رسیدیم که از بین ان 73 میوزیک ادیشن و ان 79 و ان 82 ، همین ان 82 رو بگیرم منتها وقتی در کلوپ ان 82 در مورد باطری این گوشی مشورت کردم یکی از دوستان گفت که ان 82 خیلی داغ میکنه و بهم توصیه کرد که اگه می خوای پشیمون نشی ان79 رو بگیر
حالا می خواستم ازتون بپرسم آیا ان79 هم داغ می کنه ؟
در مورد سیمبین هم یک سوال دارم . من می خوام روی گوشی که می خوام بگیرم این برنامه رو نصب کنم

ورژن سیمبین ان 79 Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI هستش و ان 82 هم Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1 هستش
می خواستم بدونم این برنامه رو که گویا بهترین برنامه برای ضبط مکالمه بدون بیپ است رو می تونم با اطمینان روی ان 79 نصب کنم ؟
من خودم از ظاهر ان 82 خیلی بیشتر خوشم میاد ولی نکته ا ی که باعث شد در مورد خرید ان82 دودل بشم همین مورد باطریش هست که اون دوست مون در کلوپ ان82 گفت داغ می کنه . میشه لطفا من رو راهنمایی کنید. در ضمن ان 79 فنلاند گیرمیاد ؟ اصلش رو چه طوری میشه تشخیص میداد ؟
یک سوال دیگه این که آیا گوشی ان 79 و ان 82 زبان فارسی رو ساپورت می کنه ؟

total_overdose
05-01-2009, 11:30
دوستان در مورد خرید گوشی مشورت کردم با توجه به فاکتورهایی که برام مهم بود مثل کیفیت صدا و سیمبین و همینطور میزان بودجه ام ، به این نتیجه رسیدیم که از بین ان 73 میوزیک ادیشن و ان 79 و ان 82 ، همین ان 82 رو بگیرم منتها وقتی در کلوپ ان 82 در مورد باطری این گوشی مشورت کردم یکی از دوستان گفت که ان 82 خیلی داغ میکنه و بهم توصیه کرد که اگه می خوای پشیمون نشی ان79 رو بگیر
در مورد سیمبین هم یک سوال دارم . من می خوام روی گوشی که می خوام بگیرم این برنامه رو نصب کنم

ورژن سیمبین ان 79 symbian os 9.3, series 60 v3.2 ui هستش و ان 82 هم symbian os 9.2, s60 rel. 3.1 هستش
می خواستم بدونم این برنامه رو که گویا بهترین برنامه برای ضبط مکالمه بدون بیپ است رو می تونم با اطمینان روی ان 79 نصب کنم ؟
من خودم از ظاهر ان 82 خیلی بیشتر خوشم میاد ولی نکته ا ی که باعث شد در مورد خرید ان82 دودل بشم همین مورد باطریش هست که اون دوست مون در کلوپ ان82 گفت داغ می کنه . میشه لطفا من رو راهنمایی کنید. در ضمن ان 79 فنلاند گیرمیاد ؟ اصلش رو چه طوری میشه تشخیص میداد ؟
سلام
دوست عزیز کی گفته داغ می کنه ان 82
من تا به حال چندین گوشی عوض کردم حتی 3 تا ان 82 داشتم ولی هیچ کدوم داغ نمیکنه.
منظور اون دوستمون این بوده که بعد از 3 ساعت مکالمه مداوم گوشی مقداری گرم میشه که این کاملا طبیعیه و تو هرگوشی از هر برندی این اتفاق میوفته.

e.khafan!
05-01-2009, 11:46
کد:

ورژن سیمبین ان 79 symbian os 9.3, series 60 v3.2 ui هستش و ان 82 هم symbian os 9.2, s60 rel. 3.1 هستش

دوست من نگفتم که برا اینکه داغ میکنه نگیر ، بعدشم مگه شما میخوای 3 ساعت با گوشی حرف بزنی ؟
از این نظر که همه ی گوشی های جدید داغ میکنن ، ولی عیبی نداره که شما یا میتونی مثل من بسازی یا هندسفری بزنی و ...

من گفتم اگر 82 بگیری پشیمون میشی ، چون دیگه داره قدیمی میشه ، بظاهر 79 فوقالعادست و واقعا از 82 زیبا تره ، همچنین سیمبین جدید تر داره که این موجب میشه اینتر فیس زیبا و جذاب سیمبین از قبل هم بهتر بشه و با ایفکت هاش حالی بهت بده ...

باطری 79 بهتر از 82 هست .

مقایسه 79 با 82 ...

79 تقریبا یکسال از 82 جوون تره .
79 طراحی زیبایی داره و رنگ قابش عوض میشه .
82 کمی توی عکاسی از 79 بهتر عمل میکنه .
باطری 79 قویتر از 82 هست .
79 ترنسمیتر موج اف ام داره ولی 82 نه .
79 سیمبین 9.3 داره که واقعا جذاب هست ( وجود ساعت در منو ها و بعضی افکت ها در منو و سایر قسمت ها )
79 نوی ویل داره کحه 82 نداره ( جوی استیک لمسی ) .
82 فلش زنون داره ولی 79 دو تا led .
82 شتاب دهنده ی گرافیکی داره ولی 79 خیر ( که بدردی هم نمیخوره ، حداقل فعلا ) .

79 فقط و فقط حداکثر 20 هزار با 82 تفاوت دراه ( خود ترنسمیتر حدود 12 هزار تومن هست و باقی ... ) .

Highbury
05-01-2009, 11:57
واقعا این نوکیا قدر باحاله.توی این رنج قیمت چند گوشی داره که حتی با هم دیگه رقابت میکنه چه برسه به سایر برندها.
در مورد داغ کردن ان82 باید بگم این مطلب کذب هستش.
و اما باتری گوشی.از لحاظ باتری فرق آنچنانی با هم ندارند باتری ان82 با استفاده معمولی و سبک دو روزه هستش و شاید ان79 دو نیم روزه باشه.اگه معیارت فقط باتری هستش انتخاب ان79 به خاطر باتری اشتباه هستش.
من خودم باشم ان79 رو میخرم.سیمباین جدید و امکانات جدیدتر ساپورت بیشتر از نوکیا.قاب باتری رو میشه عوض کرد صدای بهتر.صفحه نمایش بهتر.اما فلاش زنون ان82 واقعا معرکه هستش.
بستگی به خودت داره.
راستی صدای ان79 در حد ان95 هست؟

*QWERT*
05-01-2009, 12:06
دوستان قیمتش الآن چنده؟
به نظر شما 79 بهتره یا 82؟

e.khafan!
05-01-2009, 12:13
در مورد داغ کردن ان82 باید بگم این مطلب کذب هستش.

دوست من شما تا حالا با گوشی بیشتر از 2 صحبت کردی ؟ ( مداوم )

خیلی داغ میکنه ( بیش از حد ، این مشکل ت وهمه ی گوشیای جدید هست، البته مشکل نیست طبیعی امواج ماکروویو اینجورین ، ولی با 70 این مشکل رو نداشتم ) ، باورت نمیشه شماره بده بهت بزنگم : دی
بازم اگه خواستی باور کنی انقدر با تیلیف صحبت کردم ، بگو عکسشو بزارم : )

Highbury
05-01-2009, 12:26
من با خیلی از گوشیها بیشتر از یک و نیم ساعت صحبت کردم (یادش بخیر)باید به شما بگم اکثر گوشیها داغ میکنند و این عادی هستش دی900 خودم بعد از نیم ساعت میدیدم داغ میکرد.
شما سه ساعت صحبت کنی دیگه شارژ انچنانی واسه گوشی نمیمونه همونجا میکنی توی شارژر.
داغ کردن با این همه مکالمه چیز عادی برای اکثر گوشیها هستش.و نمیتونه یک عیب باشه.

e.khafan!
05-01-2009, 12:52
داغ کردن با این همه مکالمه چیز عادی برای اکثر گوشیها هستش.و نمیتونه یک عیب باشه.

خوب منم همینو میگفتم دیگه : ( : دی

دوست من نگفتم که برا اینکه داغ میکنه نگیر ، بعدشم مگه شما میخوای 3 ساعت با گوشی حرف بزنی ؟

اصلا من اینو برای اطلاعات عمومی توی کلوپ 82 گفتم ، چقدر بیخ پیدا کرد اومد اینجا --- > دیگه راجع به این نصحبتیم بهتره ...

---

یه سوال ، این سیمبین 79 که میگن افکت داره ، اگر کسی میتونه چند تا عکس بزاره ، اگر نمیهش یه توضیح بده

مثلا توی 82 وقتی تو مالتیمیدیا منو هستید و رو کانتکت ها میرید و میخواین اونارو مرتب کنید این گزینه های زیر صفحه با افکت خیلی زیبا میرن و میان ، توی 79 برای همه جای گوشی اینجوریه ؟

mehdionline7
05-01-2009, 13:55
دوستان اگه میشه جواب سوالای منو بدید :
نرم افزار یا بازی هایی که برای Symbian os 9.1 یا 9.2 هستند روی N79 که 9.3 هست نصب میشه ؟
گوشی شتاب سنج داره ؟
سنسور حرکتی چه طور ؟
کلا می ارزه بخریش ؟

Majid393
05-01-2009, 14:12
دوستان اگه میشه جواب سوالای منو بدید :
گوشی شتاب سنج داره ؟
سنسور حرکتی چه طور ؟
کلا می ارزه بخریش ؟

1- بازیهای n-gage رو میتونه به صورت تریال اجرا کنه ولی فعلا" هک نمیشه تا بتونه بازیهای کرک شده رو نصب و اجرا کنه .
2- برنامه S60v2 روش نصب نمیشه ...... s60v3 نصب میشه ......
3- بیشترشون نصب میشن ......
4- شتاب سنج هم داره .....
( 5- سنسور حرکتی همون شتاب سنج هست دیگه .......)
6- آخرین که قیمتی که از یکی از دوستان پرسیدم ، 375 تومن بود .......

mehdionline7
05-01-2009, 14:41
دستت درد نکنه

h_b1985
06-01-2009, 14:18
چرا اینجا نسبت به کلوپ n85 انقدر خلوته؟!!!
کسی اینجا این گوشی رو نخریده؟!!!

Setareh 2006
07-01-2009, 06:08
سلام
دوست عزیز کی گفته داغ می کنه ان 82
من تا به حال چندین گوشی عوض کردم حتی 3 تا ان 82 داشتم ولی هیچ کدوم داغ نمیکنه.
منظور اون دوستمون این بوده که بعد از 3 ساعت مکالمه مداوم گوشی مقداری گرم میشه که این کاملا طبیعیه و تو هرگوشی از هر برندی این اتفاق میوفته.
ممنونم از توضیحتون . اینو بگذارین به حساب مبتدی بودن در زمینه موبایل . به هرحال از این که در این مورد رفع نگرانی کردین ممنونم

Setareh 2006
07-01-2009, 06:11
از این نظر که همه ی گوشی های جدید داغ میکنن ، ولی عیبی نداره که شما یا میتونی مثل من بسازی یا هندسفری بزنی و ...

من گفتم اگر 82 بگیری پشیمون میشی ، چون دیگه داره قدیمی میشه ، بظاهر 79 فوقالعادست و واقعا از 82 زیبا تره ، همچنین سیمبین جدید تر داره که این موجب میشه اینتر فیس زیبا و جذاب سیمبین از قبل هم بهتر بشه و با ایفکت هاش حالی بهت بده ...

باطری 79 بهتر از 82 هست .

مقایسه 79 با 82 ...

79 تقریبا یکسال از 82 جوون تره .
79 طراحی زیبایی داره و رنگ قابش عوض میشه .
82 کمی توی عکاسی از 79 بهتر عمل میکنه .
باطری 79 قویتر از 82 هست .
79 ترنسمیتر موج اف ام داره ولی 82 نه .
79 سیمبین 9.3 داره که واقعا جذاب هست ( وجود ساعت در منو ها و بعضی افکت ها در منو و سایر قسمت ها )
79 نوی ویل داره کحه 82 نداره ( جوی استیک لمسی ) .
82 فلش زنون داره ولی 79 دو تا led .
82 شتاب دهنده ی گرافیکی داره ولی 79 خیر ( که بدردی هم نمیخوره ، حداقل فعلا ) .

79 فقط و فقط حداکثر 20 هزار با 82 تفاوت دراه ( خود ترنسمیتر حدود 12 هزار تومن هست و باقی ... ) .

دوست عزیز از بابت بحثی که به خاطر پرسیدن موضوع داغ کردن توسط من پیش اومد متاسفم . شما درست میگی منظورتون اصلا این نبود که به خاطر داغ کردن این گوشی رو نگیرم . من چون خیلی در زمینه موبایل مبتدی هستم اینطور برداشت کردم که این مورد فقط در مورد ان 82 صدق می کنه و نه گوشی های دیگه . روی همین حساب در این مورد مشورت کردم . به هر حال این رو بگذارین به حساب مبتدی بودن من و نه چیز دیگه .

از بابت مقایسه ای که بین این دو کردی خیلی ممنونم . من این نکات رو بررسی کردم و متوجه تفاوت ها شدم . علاوه بر این ها یک مورد دیگه ای هم که باعث برتری ان 79 میشه سبکتر بودنشه که برای من چندان بی اهمیت نیست

ولی نکات مهمتری که باید روی اون بررسی بشه اینه که دوربین ان 82 فلش زنون داره .

1- من می خوام بدونم اگر ان 79 رو بگیرم با توجه به این که دوربینش فلش زنون نداره این مسئله چقدر اهمیت داره ؟ در کل تفاوت دوربین ان 82 با ان 79 خیلی زیاده ؟ یعنی اگه ان 79 رو بگیرم از نظر دوربین خیلی ضرر می کنم ؟
2- دوستی می گفت ان 79 مثل ان 82 چیپ گرافیکی نداره . در این مورد هم اگه میشه توضیح بدین که چیپ گرافیکی کارش چیه و نبودن اون در ان 79 چقدر می تونه اهمیت داشته باشه ؟

با توجه به بهتر بودن باطری و بالاتر بودن ورژن سیمبین و اف ام ترنسمیتر و تاچ سنستیو نیوی ویل ، به این نتیجه میرسم که ان 79 رو انتخاب کنم . اما قبل از تصمیم گیری نهایی پاسخ های شما به اون دو پرسش به من کمک میکنه که بهتر تصمیم بگیرم . فقط با توجه به این که من هنوز از نزدیک ندیدمش امیدوارم بعد از دیدنش از نزدیک نظرم عوض نشه .

پنج تا سوال دیگه هم دارم

3- آیا ان 79 و ان 82 زبان فارسی رو ساپورت می کنن ؟
4- موقع خرید ، فنلاندی اصل رو چطوری میشه تشخیص داد ؟
5- گارانتی اصلش همون نیا هستش ؟
6- الان داشتم مشخصات 6220 کلاسیک رو نگاه می کردم دیدم دوربینش فلش زنون داره و لی متاسفانه از نظر باطری و همینطور 2.2 اینچ بودن صفحه اش به پای ان 79 نمیرسه . با وجود این به نظرتون باز هم برم سراغ ان 79 ؟
7- در کل کیفیت صدا به خصوص صدای ضبط شده در کدوم شون بهتره ؟ ان 79 یا ان 82 یا 6220 کلاسیک ؟

starn
07-01-2009, 11:46
3- آیا ان 79 و ان 82 زبان فارسی رو ساپورت می کنن ؟
4- موقع خرید ، فنلاندی اصل رو چطوری میشه تشخیص داد ؟
5- گارانتی اصلش همون نیا هستش ؟
6- الان داشتم مشخصات 6220 کلاسیک رو نگاه می کردم دیدم دوربینش فلش زنون داره و لی متاسفانه از نظر باطری و همینطور 2.2 اینچ بودن صفحه اش به پای ان 79 نمیرسه . با وجود این به نظرتون باز هم برم سراغ ان 79 ؟
جواب سوالات به ترتیب:
بله
همه ی گوشی های جدید نوکیا چین هستن و اونای هم که نوشته فلاند لیبل پس زیاد خودتو اذیت نکن
گارانتی اصلی اصلی اتصالات نوکیا و نیا هست ( من توصیه می کنم بدون گارانتی بخری چون قیمتش خیلی پایین تره)
ان 79 توصیه می شه
جواب سوال آخری رو هم نمی دونم چون خودم تست نکردم ولی فکر کنم ان 82 و ان 79 با هم برابری کنن

artara74
07-01-2009, 13:40
سلام. تو اين گوشي مثل 82 و 85 كه بدون هك ميشه انگيج بازي كرد. ميشه تو اين؟

starn
07-01-2009, 15:59
دوست عزیز ان 82 اگه ورژنش پایین تر از 30 باشه راحت می شه بدون مشکل ولی اگه 30 باشه یکمی دردسر داره
در مورد ان 79 و ان 85 و کلا سری 9.3 بازی ها رو نمی تونن کامل اجرا کنن و به صورت تریل اجرا می کنن (شاید بعضی از بازی ها (اونم بازی های قدیمی )کامل اجرا بشن

ali_power42
07-01-2009, 17:25
در مورد دوربین n79 انطور که من توی ریویو های مختلف دیدم در روز به خوبی n82 و n95 هست و این تازه اولشه و ممکنه با اپدیتهای بعدی بهتر از اونها هم بشه و در شب بخاطر فلش dual led خیلی بهتر از n95 هست ولی بخاطر نداشتن فلش زنون با 82 قابل مقایسه نیست

h_b1985
07-01-2009, 20:39
سری سوم از رنگ های N79 که پنل جلو به صورت مشکی هستش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=products,n79,landing,news,color-overlay,news

artara74
07-01-2009, 22:49
اين مشكيش گشنگه. كي مياد بازاره طهرون؟

h_b1985
08-01-2009, 12:29
البته من از سفیدشم خوشم میاد ولی مشکیشم خیلی خوبه، مخصوصا اینکه سه تا قابی که واسه پشتشم میده رنگای قشنگی هستن ولی....
متاسفانه هنوز واسه بازار اونورم عرضه نشده و تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه که دو تا سود داره قیمت پایین تر می خری ، رنگ مشکی می خری...

Legend
08-01-2009, 12:30
البته من از سفیدشم خوشم میاد ولی مشکیشم خیلی خوبه، مخصوصا اینکه سه تا قابی که واسه پشتشم میده رنگای قشنگی هستن ولی....
متاسفانه هنوز واسه بازار اونورم عرضه نشده و تنها کاری که میشه کرد صبر کردنه که دو تا سود داره قیمت پایین تر می خری ، رنگ مشکی می خری...

نظر من اينه كه مثه 82 مشكيش بعد از عيد مياد...اليته حدس ميزنم...

artara74
08-01-2009, 12:45
من از رنگ مشكي بدم مياد واسه اينه كه n79 مي خوام بگيرم به جاي n85 . دلمو كلا مي گيره.
راستي قيمت اين موبايل بعد عيد جند ميشه؟

h_b1985
08-01-2009, 12:50
اگه از روی حدس می خوای من فکر کنم تقریبا باید 300 ، 310 بشه گرفت...

artara74
08-01-2009, 12:51
پس خوبه. عيدي هامو جمع كنم مي رسم بخرمش. الان 200 تومن دارم.

wonderfull
08-01-2009, 15:26
سلام.من یه مدتی می خوام گوشی بخرم و بین این دو تا موندم(n85&n79) ولی از اونجایی که مشکل لقی اسلاید ان85 مثل اینکه جدی تصمیم گرفتم 79 بخرم ..حلا اگه می شه بگین 79 به غیر از صفحه نمایش 85 چه کمبود ها وچه معایبی داره نسبت به 85 و آیا اینکه کارایی هردوشون یکیه؟ درضمن کسانی که این گوشی رو دارن از این گوشی راضی هستند؟ مرسی

h_b1985
08-01-2009, 17:59
خوب مهمترین تفاوت این 2 مدل یکی همون سایز صفحه نمایش هستش و یکی دیگه اینکه N85 با usb شارژ می شه و لی N79 نه...
تو بقیه مشخصات با هم مشترکن، البته شاید بهتر باشه به هوشمند بودن قاب پشت گوشی N79 اشاره بشه ولی خوب خیلی ویژگی خاصی محسوب نمی شه....

wonderfull
08-01-2009, 19:37
یعنی فقط در این 2مورد با هم فرق دارن! اگه اینطوری که از نظر من این 2مورد زیاد مهم نیستند ومن همون 79 رو میخرم . اگه تفاوت دیگه ای هم هست ممنون می شم بگید.

MohandesMCD
08-01-2009, 22:51
یه فرق عمده این 2تا گوشی کیفیت صفحه نمایش هستش.نا سلامتی n85 OLED داره که خیلی سرتر از گوشی های دیگست

h_b1985
09-01-2009, 01:02
دوست عزیز درسته که صفحات oled شفافیت و روشنایی بیشتری دارن نسبت به tft ها ولی خوب دو تا مشکل دارن اول اینکه تو نور مستقیم خوانایی کمتری دارن و دوم اینکه جزییات تصویر تو tft بهتر به نمایش در میان
اگه دوتا گوشی رو کنار هم بینین مطمئنن شفافیت oled خیلی به چشم میاد ولی اگه یه گوشی با صفحه tft داشته باشین، منظورم اینه که مقایسه تو کار نباشه، هیچ وقت متوجه این قضیه نمی شین...

ali_power42
09-01-2009, 02:11
سلام.من یه مدتی می خوام گوشی بخرم و بین این دو تا موندم(n85&n79) ولی از اونجایی که مشکل لقی اسلاید ان85 مثل اینکه جدی تصمیم گرفتم 79 بخرم ..حلا اگه می شه بگین 79 به غیر از صفحه نمایش 85 چه کمبود ها وچه معایبی داره نسبت به 85 و آیا اینکه کارایی هردوشون یکیه؟ درضمن کسانی که این گوشی رو دارن از این گوشی راضی هستند؟ مرسی
صفحه نمایش کوچیکتر و با کیفیت کمتر نسبت به n85 ولی بسیار عالی بین گوشیهای tft
این بارز ترین تفاوتشه
اما در بقیه موارد یا با n85 یکیه یا بهتر از 85 هستش
شکایت از n85 زیاده ولی برعکس n79 همه راضین

wonderfull
09-01-2009, 11:19
خیلی ممنون از همگی..پس همون79 رو می خرم.

wonderfull
09-01-2009, 11:59
راستی یادم رفت ...79 کابل اتصال tvداره؟

h_b1985
09-01-2009, 23:01
این قابلیت رو ساپورت می کنه ولی متاسفانه تو جعبه فروش کابل tv وجود نداره، اگه تفاوت ها رو تو جعبه فروش بخوای بدونی :
N85 مموری 8 گیگ داره و کابل TV که N79 کابل رو نداره و به جای مموری 8 با مموری 4 عرضه میشه
دوست عزیز برای خرید هم عجله نکن چون این گوشی هنور به صورت رسمی عرضه نشده فقط نمایندگی های نوکیا دارن معرفیش می کنن، اگه صبر کنی با عرضه رسمی هم قیمت بدون گارانتی افت می کنه هم گارانتی دارا با سیمبین و کی بورد فارسی عرضه می شن...

reza021120
09-01-2009, 23:31
سلام .
دوستان به نظر من ان 82 بهتره این مقایسه نظر خودمه .
برتری های 79 اینا هستن:navi weel =که اصلا به درد نمی خوره چون مثلا وقتی می خوای به سمت چپ بری باید اطراف کل جوی استیک رو لمس کنی که بعد از یه مدتی انگشتت منهدم میشه
سیستم عامل و fm....که واقعا چیز جالبی هستش
واما 82 :چیپ گرافیکی داره وcpu دو هسته ای
فلاش xenon ....ودوربین بهتر وچون مدت زیادی هست که اومده تمام معایبش افتاده بیرون وارزون تره اصل فنلاندش تو بازار هست (خودم دیدم)

h_b1985
10-01-2009, 09:21
سلام .
دوستان به نظر من ان 82 بهتره این مقایسه نظر خودمه .
برتری های 79 اینا هستن:navi weel =که اصلا به درد نمی خوره چون مثلا وقتی می خوای به سمت چپ بری باید اطراف کل جوی استیک رو لمس کنی که بعد از یه مدتی انگشتت منهدم میشه
سیستم عامل و fm....که واقعا چیز جالبی هستش
واما 82 :چیپ گرافیکی داره وcpu دو هسته ای
فلاش xenon ....ودوربین بهتر وچون مدت زیادی هست که اومده تمام معایبش افتاده بیرون وارزون تره اصل فنلاندش تو بازار هست (خودم دیدم)

دوست عزیز در اینکه N82 گوشی خوبی هستش شکی نیست، ولی خوب باید در نظر داشت که N79 گزینه ی کاملتری هست، هم از سیمبین جدیدی بهره می بره هم سرعت منسبی داره و هو navi wheel فرستنده اف ام داره ویژگی navi wheel یک گزینه ی کمکی هست، شما همچنان همون کلید استاندارد رو داری و می تونی برای رفتن به چب خیلی راحت سمت چپ رو فشار بدی، در هر صورت به نظره من سی پی یو قوی تر N82 به درد بازی می خوره که با کی بورد N82 کنترل بازی ها شاید خیلی کاره راحتی نباشه، به نظره من N79 به عنوان یه دستگاه All In One امتیاز بالاتری داره

reza021120
10-01-2009, 09:32
داداش این حرف حدیث ها که در مورد چینی بودنشه آدمو پشیمون میکنه

h_b1985
10-01-2009, 10:38
به نظره من این حرف و حدیثا که در مورد فنلاند بودن و لیبل و تقلبی و این چیزاست، آدم از خرید فنلاندی پشیمون می کنه...
وقتی گوشی که داره تو اروپام فروش می ره ساخت چینه شما غصه چی رو می خوری؟!!!

wonderfull
10-01-2009, 10:51
این قابلیت رو ساپورت می کنه ولی متاسفانه تو جعبه فروش کابل tv وجود نداره، اگه تفاوت ها رو تو جعبه فروش بخوای بدونی :
N85 مموری 8 گیگ داره و کابل TV که N79 کابل رو نداره و به جای مموری 8 با مموری 4 عرضه میشه
دوست عزیز برای خرید هم عجله نکن چون این گوشی هنور به صورت رسمی عرضه نشده فقط نمایندگی های نوکیا دارن معرفیش می کنن، اگه صبر کنی با عرضه رسمی هم قیمت بدون گارانتی افت می کنه هم گارانتی دارا با سیمبین و کی بورد فارسی عرضه می شن...
منظورتون از اینکه هنوز به طور رسمی عرضه نشده چیه ؟مگه این گوشی تو بازار نیست واینکه کابلش(tv) تو بازار هست یا نه؟

mehdionline7
10-01-2009, 11:54
در جعبه گوشی چه چیزهایی باید باشه ؟

h_b1985
10-01-2009, 12:39
1. گوشی و باطری اون
2. 3 تا قاب پشت که یکی رو گوشی نصبه و دوتام اضافه هست
3. مموری 4 گیگ
4. کابل دیتا
5. شارژر
6. دفترچه راهنما
7. DVD برنامه ها
8. یه سری دفترچه ها به عنوان quick refrence و گویا 2 تا کد فعال سازی واسه n-gage و ovi

h_b1985
10-01-2009, 12:48
1. گوشی و باطری اون
3. مموری 4 گیگ
4. کابل دیتا
5. شارژر
6. دفترچه راهنما
7. DVD برنامه ها
8. یه سری دفترچه ها به عنوان quick refrence و گویا 2 تا کد فعال سازی واسه n-gage و ovi

reza021120
10-01-2009, 12:57
قیمت گوشی در ولایت شما چنده ؟؟؟
درولایت ما میگن اصل فنلاند 400000 ت ....
ovi چیه؟

h_b1985
10-01-2009, 13:07
اصل فنلاند نداره دوست عزیز، این گوشی کلا تو چین تولید میشه...
در ولایت ما من آخرین قیمتم 370 بوده، البته چون چند روز تعطیل بوده خیلی نمیشه رو این قیمت حساب کرد، باید صبر کرد، صبر...
ovi هم یه سایت که نوکیا از طریق اون موزیک و عکس و ویدیو از این جور چیزا میفروشه بزن [URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] میبینیش

wonderfull
10-01-2009, 15:22
آقا این کابلtvرو بالاخره میشه 2بازار گیر آورد یا نه؟ واین مشکیاش به نظر شما چند وقت دیگه وارد بازار میشه؟

mehdionline7
10-01-2009, 22:22
1. گوشی و باطری اون
3. مموری 4 گیگ
4. کابل دیتا
5. شارژر
6. دفترچه راهنما
7. DVD برنامه ها
تو دیجی کالا نوشته 5 تا قاب پشتی و دو قاب Xpress-on نيز براي قسمت جلويي ارائه میشه درسته یا نه ؟
در ضمن هندزفری رو هم یادت رفت
راستی بعد از عید این گوشی به طور رسمی با گارانتی و سیمبین و کیبورد فارسی ارائه میشه ؟ + اصل فنلاند
( ovi چیه ؟ )

h_b1985
10-01-2009, 23:02
تو دیجی کالا نوشته 5 تا قاب پشتی و دو قاب Xpress-on نيز براي قسمت جلويي ارائه میشه درسته یا نه ؟
در ضمن هندزفری رو هم یادت رفت
راستی بعد از عید این گوشی به طور رسمی با گارانتی و سیمبین و کیبورد فارسی ارائه میشه ؟ + اصل فنلاند
( ovi چیه ؟ )

در مورد هندز فری حق با شماست، شرمنده :46: یه هد فون با ریموت اون هم تو جعبه هست
دوست عزیز قاب جلو ی این گوشی اصلا عوض نمی شه، فقط 3 تا قاب پشت تو جعبش هست که اگه جلوی گوشیت سفید باشه رنگای آبی ، قهوای اسپرسو و سبز برای پشت گوشی تو جعبه هست و اگه جلوی گوشیت خاکستری باشه رنگای سفید، قهوه ای اسپرسو و قرمز ...
البته یه ورژن مشکی هم جدیدا معرفی شده که آدرسشو یکی دوتا صفحه قبل گذاشتم ولی خوب هنوز عرضه نشده
فکر می کنم قبل از عید بیاد دیگه بعد عید گوشی های جدید مثه N97 عرضه میشن، در ضمن اضافه کنم که این گوشی فنلاندی نداره و کلا تو چین تولید میشه، دنبال فنلاندی نباش، که حرفو حدیثای خودشو داره...
ovi هم سایت فروش موزیک آنلاین نوکیا هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم جوابام کافی بوده باشه :10:

Setareh 2006
11-01-2009, 06:07
جواب سوالات به ترتیب:
بله
همه ی گوشی های جدید نوکیا چین هستن و اونای هم که نوشته فلاند لیبل پس زیاد خودتو اذیت نکن
گارانتی اصلی اصلی اتصالات نوکیا و نیا هست ( من توصیه می کنم بدون گارانتی بخری چون قیمتش خیلی پایین تره)
ان 79 توصیه می شه
جواب سوال آخری رو هم نمی دونم چون خودم تست نکردم ولی فکر کنم ان 82 و ان 79 با هم برابری کنن

ممنوم از راهنماییت . رفتم ان 79 رو از نزدیک دیدم . مشکیش که هنوز نیومده ولی به نظر میاد مشکیش قشنگتر باشه . به نظر شما مشکیش دقیقا کی میاد ؟
فروشنده می گفت یک چیزی بگذار روی بودجه ات و ان 95 هشت گیگ بگیر . هم کیفیتش خیلی خوبه و هم این که صفحه اش بزرگتره .
متاسفانه از ظاهر ان 95 هشت گیگ خوشم نیومد با وجودی که صفحه اش بزرگتره ولی ظاهرش به ظرافت ان 79 نیست . اگه ان 79 مشکیش رو داشت همون موقع می خریدمش

h_b1985
11-01-2009, 08:03
منم خودم منتظر مشکیشم البته اگه بخواد این انتظار طولانی شه سفیدشو می خرم، واسه تنوع بد نیست همش گوشی تیره دستم بوده...
من خودم خیلی نمی تونم با گوشی کشویی کنار بیام واسه همین سراغ اینجور گوشیا نمیرم...
ولی خوب N79 فرستنده اف ام داره، navi wheel داره و سیمبین به روز تری داره و در کل خوب گوشی جدیدتریه

mehdionline7
11-01-2009, 10:49
ممنون ، هدفون و ریموت چیه ؟

mehdionline7
11-01-2009, 11:11
ویدئویی در مورد امکانات N79

h_b1985
11-01-2009, 11:47
منظورم همون هندز فری گوشی که به صورت دو تیکه هستش...

wonderfull
11-01-2009, 12:07
کسی در مورد کابلtvاین گوشی اینکه در بازار موجود هست یا نه اطلاعی نداره؟

h_b1985
11-01-2009, 14:29
منم خیلی دنبال جواب این سوال گشتم ولی جواب قطعی نگرفتم، ولی از لاحظ منطق باید باشه چون نوکیا و سونی اریکسون از برندایین که تقریبا همه چیش هست، اصشم نباشه حتما کابل تقلبی گیر میاد......

prance666
11-01-2009, 23:16
سلام رفقا من رفتم يه دونه ان 79 گرفتم راستي من برنامه ميخام روش بريزم ارور ساين ميده و من كلي مطلب در اين مورد خوندم ولي متوجه نشدم به نظرتون من از كدوم روش هك بايد استفاده كنم
ممنون ميشم

starn
11-01-2009, 23:20
ّرو توی قسمت ان گیج و به بخش نصب کلاینت بر روی سری 9/3 اوجا شما تا مرحله ی هک گوشی پیش برو

Majid393
11-01-2009, 23:24
سلام رفقا من رفتم يه دونه ان 79 گرفتم راستي من برنامه ميخام روش بريزم ارور ساين ميده و من كلي مطلب در اين مورد خوندم ولي متوجه نشدم به نظرتون من از كدوم روش هك بايد استفاده كنم
ممنون ميشم

ّرو توی قسمت ان گیج و به بخش نصب کلاینت بر روی سری 9/3 اوجا شما تا مرحله ی هک گوشی پیش برو

فکر نکنم هک بشه ..... ولی شما اینجا رو نیگا کن :

اینم شاید بدردت بخوره :
مهم : ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها

Setareh 2006
12-01-2009, 04:40
اصل فنلاند نداره دوست عزیز، این گوشی کلا تو چین تولید میشه...
در ولایت ما من آخرین قیمتم 370 بوده، البته چون چند روز تعطیل بوده خیلی نمیشه رو این قیمت حساب کرد، باید صبر کرد، صبر...
Ovi هم یه سایت که نوکیا از طریق اون موزیک و عکس و ویدیو از این جور چیزا میفروشه بزن [url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] میبینیش
بعضی از فروشنده ها میگن مال ما اصل فنلانده با گارانتی اتصالات به شرط اصل بودن هم میدیم ولی یکی از فروشند ه ها می گفت باور نکنید اونا لیبل فنلاند خوردن و اگر بخوای یک وقت بفروشیش سخت ازت می خرن واسه همین بهتره که همون چینیش رو بگیری که مطمئن باشی حداقل توی گوشی دست برده نشده.
سوال من اینه که مگه میشه که با گارانتی اتصالات باشه و لیبل هم باشه یعنی اصل فنلاند نباشه ؟ مگه اتصالات گوشی لیبل خورده رو هم می فروشه ؟
یکی از فروشنده ها می گفت اگه می خوای اصل فنلاند بگیری سراغ ان 79 نرو چون همه اش چینه و بهتره که به جای اون ان 82 بگیری که اصل فنلاندش هست . به نظر شما من چکار کنم ؟ ان 82 اصل فنلاند بگیرم یا ان 79 چین رو ؟

h_b1985
12-01-2009, 07:50
ببین دوست عزیز جعبه های اتصالات پلمب هست و غیر از برچسب اتصالات که رو جعبس برچسب خود گارانتی نوکیام باید رو جعبه باشه اگه تو سایت فارسی نوکیا بری می تونی لوگوی گارانتی نوکیارو ببینی اگه جعبت پلمه و این دوتا برچسب رو هم داری با این حال گوشی فنلانده، که خوب دیگه فنلانده ولی بعید میدونم...
من بودم سراغ همون n79 چینی می رفتم، خوب گوشی جدیدتر، سبک تر، با امکانات بیشتریه...

Setareh 2006
12-01-2009, 11:52
ببین دوست عزیز جعبه های اتصالات پلمب هست و غیر از برچسب اتصالات که رو جعبس برچسب خود گارانتی نوکیام باید رو جعبه باشه اگه تو سایت فارسی نوکیا بری می تونی لوگوی گارانتی نوکیارو ببینی اگه جعبت پلمه و این دوتا برچسب رو هم داری با این حال گوشی فنلانده، که خوب دیگه فنلانده ولی بعید میدونم...
من بودم سراغ همون n79 چینی می رفتم، خوب گوشی جدیدتر، سبک تر، با امکانات بیشتریه...

آدرس سایتش اینه ؟ farsi.nokia.com

h_b1985
12-01-2009, 14:48
بله، توضیحات بیشترم که اینجاست...

h_b1985
12-01-2009, 14:50
ببینم این قضیه هک نشدن چیه؟؟؟!!!
اگه ورژن 10 هک نمیشه پس ورژن 11 که دیگه هیچی....
ببینم cer رو بچه های خودمون می تونن جور کنن؟! روش کارش مثله سابقه دیگه؟!!!

Setareh 2006
12-01-2009, 15:18
بله، توضیحات بیشترم که اینجاست...

اون آرم و لوگویی که می گفتین نیست ولی با شماره تلفن اتصالات که توی همین صفحه است تماس گرفتم و پرسیدم . گفتن نه ان 79 و نه ان 82 هیچکدوم شون فنلاند نیست و اینا که میگن فنلانده و گارانتی اتصالات هستش همه شون لیبل هست
به این ترتیب مثل این که باید همون ان 79 چین رو بگیرم
یکی از فروشنده ها که چینی داشت می گفت اصلا به صرفه که همین چینی رو بدون گارانتی بگیری و اون پولی رو که می خوای بدی بابت گارانتی بگذاری برای نصب نرم افزارها . به نظر شما همین کار رو بکنم ؟

h_b1985
12-01-2009, 15:55
من که عرض کردم دوست عزیز، منظور از آرمم همین برچسب زیر که با فلش نشون دادم، رو جعبه های گارانتی اصلی علاوه بر برچسب شرکت این برچسب هم می زنن...

mehdionline7
12-01-2009, 19:16
محتویات بسته فروش به نقل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :

دو قاب هوشمند اضافه Nokia N79 Xpress-onTM
باتری Nokia Battery (BL-6F)
شارژر Nokia Travel Charger (AC-5)
Nokia Connectivity cable (CA-101)
کارت حافظه Nokia 4GB microSD (MU-41)
Nokia Music Headset (HS-45,AD-54)
راهنمای کاربر
راهنمای شروع سریع

ali_power42
12-01-2009, 21:43
اون آرم و لوگویی که می گفتین نیست ولی با شماره تلفن اتصالات که توی همین صفحه است تماس گرفتم و پرسیدم . گفتن نه ان 79 و نه ان 82 هیچکدوم شون فنلاند نیست و اینا که میگن فنلانده و گارانتی اتصالات هستش همه شون لیبل هست
به این ترتیب مثل این که باید همون ان 79 چین رو بگیرم
یکی از فروشنده ها که چینی داشت می گفت اصلا به صرفه که همین چینی رو بدون گارانتی بگیری و اون پولی رو که می خوای بدی بابت گارانتی بگذاری برای نصب نرم افزارها . به نظر شما همین کار رو بکنم ؟

هیچکدام از این 2 گوشی فنلاند نداره و هر دو چینی هستن و فنلاندیاش لیبله و اصلا هم نخرید چون کیفیت چینیها خیلی بهتره
اتصالات اینترنشنال و خدمات طلائئ نیا گارانتیهای اصلی هستن که گوشیو با ضمانت نامه رسمی 12 ماهه نوکیا میفروشن و فقط از طریق این دو شرکت هست که میتونی 100 درصد مطمئن باشی که گوشیت اصله و مشکل باتری و ... نداره
هنگام خرید دقت کنید که جعبه پلمپ باشه و کارت گارانتی اتصالات یا نیا و همچنین ضمانت نامه نوکیا رو داشته باشه و شماره سریال زیر باتری گوشی رو با هر دو کارت(اگر روشون نوشته شده) و با جعبه گوشی مطابقت بدید
یه شماره تلفن هم هست که برای اطمینان از اصلی بودن کارت ضمانت نامه رسمی نوکیا باید با اون تماس بگیرید و شماره سریال روی کارت رو براشون بخونید تا به شما بگن اصلیه یا جعلی

h_b1985
13-01-2009, 21:51
می گم که بهتر نیست دیگه بحث رو پیرامون کشور سازنده و گارانتی اینجور چیزا تموم کنیم، فکر می کنم به اندازه کافی سر این موارد صحبت شده...

ببینم هنوز کسی اینجا این گوشی رو نخریده؟ فریم ور 11 رو ریخته؟

prance666
14-01-2009, 23:01
آقا این گوشی رو میشه هک کرد یا نه من سرتیفیکتمو گرفتم میشه ردیفش کرد یعنی برنامه راحت بریزم

noisymind
14-01-2009, 23:22
آقا این گوشی رو میشه هک کرد یا نه من سرتیفیکتمو گرفتم میشه ردیفش کرد یعنی برنامه راحت بریزم

هنوز از هک خبری نیست.