مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Nokia N79
سلام به برو بچز
آقا كسي اينجا تونسته n79 رو n-gage شو هك كنه و بازي هاش فول بايد بالا ؟
اگه كسي تونسته و تست كرده و كار كرده به منم بگه !
خودم چنجا خوندم كه هك ميشه ولي رو N79 جواب نداد !
mehdi_08
13-03-2010, 13:26
چرا نشه
من خودم قبلا انجام دادم شما روش هارو درست مو به مو انجام بده
vahidshah
17-03-2010, 13:48
تو سیمبیان های جدید9.3 نصب یا اجرای بعضی از برنامه های جاوا مشکل داره .با اپدیت یا تو نسخه های جدید مشکل رفع شده؟
توان82 برنامه جاوا نصب کردم همون 6220 کار نکرد یا برنامه irdaro که اینجا هم اشاره شده
vahidshah
17-03-2010, 22:48
media safe چرا به ان 79 نصب نمبشه؟
ان79 قابل -- شدنه؟ورژن 32.001.53.1؟
نوری که موقع stand by از دگمه select روشن خاموش میشه رو نمیشه کلا خاموش کرد؟
تو حالت poewr saver با اینکه به نشون دادن تاریخ و ساعت تنظیم شده هیچی نشون نمیده.علت؟
vahidshah
18-03-2010, 21:32
گوشی رو -- کردیم اسمارت کام و خیلی برنامه دیگه نصب شده اما Adavnced divice lick نصب نمیشه یه نسخش هم نصب میشه اما اجرا نمیشه.برنامه مشابهی هست کا ر اون رو بکنه؟
media safe هم نصب نشد
مشکل خاموش شدن صفحه چجوری حل میشه؟میخوام ساعت نشون داده شه
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
سلام
من تو وارد کردن sms از pc به گوشی مشکل دارم.نرم افزار همراه گوشی (ovi suite) که چنین امکانی رو نداره .من با pc suite هم امتحان کردم فقط رو گوشی هایی کار میکنه که به صورت فابریک باpc suite ارائه میشن.
از دوستان اگه کسی تونسته sms رو از pc به n79 انتقال بده لطفا راهنمایی کنه
راستی من از pc suite که همراه n73 بود استفاده کردم
ممنون
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
mehdi_08
20-03-2010, 12:29
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
سلام
من تو وارد کردن sms از pc به گوشی مشکل دارم.نرم افزار همراه گوشی (ovi suite) که چنین امکانی رو نداره .من با pc suite هم امتحان کردم فقط رو گوشی هایی کار میکنه که به صورت فابریک باpc suite ارائه میشن.
از دوستان اگه کسی تونسته sms رو از pc به n79 انتقال بده لطفا راهنمایی کنه
راستی من از pc suite که همراه n73 بود استفاده کردم
ممنون
هر اس ام اس رو تو یه فایل تکس ذخیره کن انتقال بده به گوشی
تو گوشی بازش کن send /via message
به همین راحتی:31:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
گوشی رو -- کردیم اسمارت کام و خیلی برنامه دیگه نصب شده اما Adavnced divice lick نصب نمیشه یه نسخش هم نصب میشه اما اجرا نمیشه.برنامه مشابهی هست کا ر اون رو بکنه؟
media safe هم نصب نشد
مشکل خاموش شدن صفحه چجوری حل میشه؟میخوام ساعت نشون داده شه
من هیمن برنامه رو رو گوشی نصب کردم اجرا می شه
مشکل صفحه هم فکر کنم یه مشکل قدیمی باشه تو آپدیت های جدید برطرف نشده:20:
mehdi_08
20-03-2010, 12:51
media safe چرا به ان 79 نصب نمبشه؟
ان79 قابل -- شدنه؟ورژن 32.001.53.1؟
نوری که موقع stand by از دگمه select روشن خاموش میشه رو نمیشه کلا خاموش کرد؟
تو حالت poewr saver با اینکه به نشون دادن تاریخ و ساعت تنظیم شده هیچی نشون نمیده.علت؟
n79 ورژن 32 هم قابل -- شدنه:5:
اون نور رو می شه خاموش کرد چی کارش داری قشنگه:31: اگه خواستی خاموش کنی
settings/general/navi wheel/breathing
حسین رشتی
20-03-2010, 13:33
من چند وقتی هست که این گوشی رو دارم و یه جورایی دل و رودش رو ریختم بیرون..
گوشی عالیه ولی فقط یه مشکل بد داره..
اینکه وقتی گوشی رو از حالت چرخش اتوماتیک صفحه برمیداریم و میریم توی گالری بازم میچرخه.. نمیدونم دیگه این چه صیغه ایه که نمیشه گالری رو درست نشون بده..
توی عکسها قسمت all بری هم هرچی عکس از theme و برنامه هست نشون میده که اینم خیلی ضد حاله..
ولی در کل بهترین گوشی که دیدم..
HOOSEIN 105
20-03-2010, 14:20
دوستان این مشکل رو که در موقع خاموش بودن سنسور جیوه ای موقع دیدن عکس ها صفحه میچرخه رو نمیشه حل کرد . واقعا ضد حاله این حالتش
vahidshah
20-03-2010, 15:31
ممنون از پاسخ هاتون.مشکلات تقریبا رفع شد
تو قسمتnavi wheel .وon بودن یا نبودن navi wheel چه تاثیری داره؟منظورم گزینه بالای breathing هست
و تو قسمت تنظیمات سنسور بالای که مربزط به چرخش اوتماتیک صفحه هست گزینه های turing control setting چیکار میکنن؟
و درباره کلید چهار جهته توضیح لازمه.کلید پیمایشش عین ان 81 کار میکنه؟اوایل احساس می کردم گاها با لمس گلید جهت تو منو گردش انجام میشه اما الگوریتمشو نمیتونم بفهمم!!یعنی مثلا وقتی یه دور لمس انگشت رو جهت عقربه های ساعت میچرخونی تو منو میره روی گرینه سمت راستی و برعکس یا گاها3 گرینه رو باهم رد میکنه اما با لمس نمی تونم رو گزینه بالای یا پایینی برم.کلید انتخاب هم قابلیت لمسی داره یا حتما باید فشار داده بشه؟کلا درباره این کلید و نحوه استفادش توضیح لازمه!
jamshidjap
20-03-2010, 16:08
navi wheel فعال باشه ، کليد چهار جهته لمسي فعال ميشه ...
گزينه هاي turning control ، اوليش برا وقتيه که کسي بهت زنگ زده و ميخاي سايلنت بشه ... و دومي برا وقتيه که آلارم بيدار باش ميزنه و ميخاي زنگش قطع بشه ...
کليد پيمايش هم به خوبي کار ميکنه ... و يه خورده باش کار کني دستت مياد چيزي نداره ...
کليد انتخاب لمسي نيست
vahidshah
21-03-2010, 01:00
به فرض موقعی که تو صفحه اول منو هست با و یکی از گزینه های وسطی اماده انتخاب هست واسه رفتن به گزینه سمت راست انگشت رو تو جهت عقربه های ساعت تقریبا تا یه دور کامل به 3/4 دور باید چرخوند ..واسه رفتن به ایکنی که بالای ایکن مورد نظر هست چبکار باید کرد؟انگار رو 4جهت کار نمیکنه و به چپ و راست کنترل داره.؟
به هیچ عنوان نمیشه صفحه خاموش نشه و ساعت رو تو صفحه موقع power save دید؟
mehdi_08
21-03-2010, 01:37
من چند وقتی هست که این گوشی رو دارم و یه جورایی دل و رودش رو ریختم بیرون..
گوشی عالیه ولی فقط یه مشکل بد داره..
اینکه وقتی گوشی رو از حالت چرخش اتوماتیک صفحه برمیداریم و میریم توی گالری بازم میچرخه.. نمیدونم دیگه این چه صیغه ایه که نمیشه گالری رو درست نشون بده..
توی عکسها قسمت all بری هم هرچی عکس از theme و برنامه هست نشون میده که اینم خیلی ضد حاله..
ولی در کل بهترین گوشی که دیدم..
فکر کنم این مشکلایی رو که گفتین تمام گوشی های سیمبیان جدید دارن:20:
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
دوستان این مشکل رو که در موقع خاموش بودن سنسور جیوه ای موقع دیدن عکس ها صفحه میچرخه رو نمیشه حل کرد . واقعا ضد حاله این حالتش
متوجه نشدم کدومو می گی یه خورده بیشتر توضیح بده:31:
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
به فرض موقعی که تو صفحه اول منو هست با و یکی از گزینه های وسطی اماده انتخاب هست واسه رفتن به گزینه سمت راست انگشت رو تو جهت عقربه های ساعت تقریبا تا یه دور کامل به 3/4 دور باید چرخوند ..واسه رفتن به ایکنی که بالای ایکن مورد نظر هست چبکار باید کرد؟انگار رو 4جهت کار نمیکنه و به چپ و راست کنترل داره.؟
به هیچ عنوان نمیشه صفحه خاموش نشه و ساعت رو تو صفحه موقع power save دید؟
اولی که نمی شه باید دونه دونه بره تا برسه به ایکون مورد نظر
دومی هم فعلا نمی شه تا ببینیم تو آپدیت های بعدی درستش می کنن یا نه:20:
HOOSEIN 105
21-03-2010, 20:50
متوجه نشدم کدومو می گی یه خورده بیشتر توضیح بده:31:
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
سلام .
بابا همین که میری تو گالری صفحه میچرخه که با ید گوشی رو در حالت عرضی بگیری دستت .
با تشکر
jamshidjap
22-03-2010, 21:52
يه چيزي ديروز ديدم برام جديد بود ... حالا نميدونم شما هم ديديد يا نه ؟
ساعت 12 ديشب که بايد يک ساعت ؛ ساعت رو به جلو ميکشيديم ، اتوماتيک خود گوشي اين کارو کرد !
در حاليکه تو تنظيمات ساعت و تاريخ گوشي چيزي به نام day light saving وجود نداشت ...
من که بااينش حال کردم
nakhodaa
22-03-2010, 22:41
سلام.من امروزn97 گرفتم ! ( هدیه ( عیدی ) ) !!! :31:
5800 داشتم ! الان n97 !!!
خواستم ببینم این بازی های N-Gage چین ؟ رو N97 نصب میشن !!!؟؟؟
من تو عمرم از همه چیز گوشی سر در آوردم جز این N-Gage !!!
یکی یک توضیحی بده !!
ضمنا یک راهی نیست صداش خوب بشه ! 5800 خیلی باحال بود صداش!
این FM TRANSIMTER نمیدونم چی چیه ؟؟؟ :31:
jamshidjap
23-03-2010, 11:18
سلام
اينجا کلوپ N79 هستش... نه N97
بازي هاي ان گيج روي اين گوشي نصبم ميشن...
براي توضيحات بيشتر به انجمن N-gage مراجعه کن
اف ام ترانسميتر يه فرستنده رادييويي هستش که ميتوني کليه اصوات داخل گوشي رو بر روي موج اف ام بفرستي روي راديو ... مثل راديوي ماشين
nakhodaa
23-03-2010, 20:42
اينجا کلوپ N79 هستش... نه N97
واییی پسر چه سه بازاری شد !!!
شرمنده داداش !!!
ان79 رو با ان97 اشتباه دیدم !!! :31::31::31:
جون داداش شرمنده !!!
فعلا بای بای
jamshidjap
24-03-2010, 12:29
سوال :
آيا نصب کردن يک تم سنگين مثلا تم 3 مگا بايتي ، تاثيري توي سرعت گوشي داره ؟
چون تم نوعي برنامه هستش که تا موقعي کع فعاله بر روي گوشي در حال اجراست ....
حسین رشتی
24-03-2010, 22:04
سوال :
آيا نصب کردن يک تم سنگين مثلا تم 3 مگا بايتي ، تاثيري توي سرعت گوشي داره ؟
چون تم نوعي برنامه هستش که تا موقعي کع فعاله بر روي گوشي در حال اجراست ....
آره سرعت گوشی کمی پایین میاد..
من خودم یه تم Black که 5مگابایت هست رو نصب کردم و یه جورایی محسوس سرعتش پایین اومده.. البته خیلی کم ولی اگه قبلا با یه تم سبک کار کرده باشی متوجه میشی..
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
يه چيزي ديروز ديدم برام جديد بود ... حالا نميدونم شما هم ديديد يا نه ؟
ساعت 12 ديشب که بايد يک ساعت ؛ ساعت رو به جلو ميکشيديم ، اتوماتيک خود گوشي اين کارو کرد !
در حاليکه تو تنظيمات ساعت و تاريخ گوشي چيزي به نام day light saving وجود نداشت ...
من که بااينش حال کردم
آره دقیقا مال منم اینجوری بود و منم مثل شما خیلی باهاش حال کردم..
راستی من یه برنامه تقویم فارسی هم نصب کردم که تاریخ رو فارسی هم نشون میده..
من همخینجوری فقط می خوام بگم بعد چندین ماه از گوشیم راضیم غیر مشکلات اولیه که اول توضیح دادم یک ذره کار با دگمه هاش سخت بود که عادت کردم هر کی هم که می بیندش میگه چه قدر خوشگله خوب بین نوکیاها که زیادم خوشگل نیستند این یکی خوب از آب در اومده
سلام ودرود
دو تا سوال داشتم :
1-صدای هنگام عکس گرفتن رو چطوری میشه خاموش و یا تغییر داد
2-کلیپهای گرفته شده بعضی گوشیها برعکس یا راست به چپه میشه درستشون کرد تو کامپیوتر
سپاس
OMID_TANHA
27-03-2010, 19:45
سلام ایا این گوشی واقا ضد رطوبته؟:11:
سلام ودرود
دو تا سوال داشتم :
2-کلیپهای گرفته شده بعضی گوشیها برعکس یا راست به چپه میشه درستشون کرد تو کامپیوتر
سپاس
سلام ایا این گوشی واقا ضد رطوبته؟:11:
3- منم شنیدم آیا درسته به پیوست سوالات قبلیم
vahidshah
27-03-2010, 20:23
فکر نکنم ضد رطوبت باشه بدنش کاملا معمولی
لظفا یه برنامه محافظ صفحه و ساعت خوب معرفی بکنید.که موقع استند بای بیاد و ساعت و بودن یا نبودن اس ام اس رو نشون بده
mehdi_08
27-03-2010, 20:56
سلام ودرود
دو تا سوال داشتم :
سپاس
1-یه برنامه 1 کیلو بایتی بود تو حالت -- نصبش می کنی هر وقت گوشی رو بزاری رو حالت silent صدای دوربین قطع می شه برنامه رو الانندارم تو بخش نرم افزار ها بگردی پیدا می شه
2-اون کلیپ ها رو می شه با کامپیوتر درست کرد منتهی اگه قسمتی از فیلم دوربین رو چرخونده باشن یه خورده سخت می شه چون باید قسمتها رو جدا کنی بع بچسبونی به هم تو بخش فیلم وانیمشن بپرس نرم افزارشو معرفی می کنن
سلام ایا این گوشی واقا ضد رطوبته؟
چیزی در این مورد نشنیدم فکر نکنم راست باشه اگه این طوری بود نوکیا خیلی روش مانور می داد
vahidshah
27-03-2010, 22:42
قبلا با ان82 و سیم کارت ایرانسل راحت میرفتم اینترنت موقع رفتن به اینترنت زیر انتن یه علامت دو خط مواری می افتاد
با این هی میرم همون علامت میاد اما جای انتن یه e هم مینویسه تو حالت کانکت میمونه اما داده نمیاد و همیشه 0بایته؟تنظیمات جی پی ار اس هم همون تنظیمات قبلی و تنظیمات ایرانسله
مشکل از چیه؟
mehdi_08
28-03-2010, 10:46
قبلا با ان82 و سیم کارت ایرانسل راحت میرفتم اینترنت موقع رفتن به اینترنت زیر انتن یه علامت دو خط مواری می افتاد
با این هی میرم همون علامت میاد اما جای انتن یه e هم مینویسه تو حالت کانکت میمونه اما داده نمیاد و همیشه 0بایته؟تنظیمات جی پی ار اس هم همون تنظیمات قبلی و تنظیمات ایرانسله
مشکل از چیه؟
من با گوشی خودم وصل شدم هیچ مشکلی نداره
اون e که می زنه مخفف edge یکی از پروتکل های اتصال به اینترنته که سرعتش از gprs بالاتره
تنظیمات رو به طور کامل پاک کن دوباره تنظیم کن:20: برو تو یه منطقه دیگه امتحان کن
مشکل از چیه؟
با Opera Mini تست کن ... این چند روز سرعت Edge و GPRS واقعا" پایینه و نمیشه با مرورگر خود گوشی راحت سایتا رو باز کرد!
سلام من می خوام گوشیم تقویم شمسی داشته باشه
اگه بشه تو اشن تقویم هم یادداشت گذاشت که بهتر میشه
برنامه ای چیزی سراغ دارید؟
سلام دوستان
بچه ها واسه شما هم اتفاق افتاده که وقتی یدفعه گوشی رو بر میداری LCD روشن میشه ولی خیلی وقط دیگه روشن نمیشه
چرااااااااااااااااااااااا اااااااا؟
قفل گوشیمم روشنههههههههههه؟
سلام ودرود
مربع فلشهای که دور دکمه فرمان رو گرفته به خاطر دسترسی سخت بهش تا حدودی مثل دکمه های لمسی میمونه و برای من خیلی اتفاق افتاده که دستم فقط لمسش کرده ولی به بالا و پایین رفته.
vahidshah
30-03-2010, 16:17
برنامه media safe رو ان 79 نصب شد اما کار نمیکنه .وقتی میری داخل و میخوای فایلی رو import کنی ارور میده که به خاطر مسایل امنیتی نمیشه!!نسخه سازگار با 79 وجود نداره؟یا برنامه مثل اون
؟"
mkiani1350
03-04-2010, 17:23
سلام دوستان
بچه ها واسه شما هم اتفاق افتاده که وقتی یدفعه گوشی رو بر میداری LCD روشن میشه ولی خیلی وقط دیگه روشن نمیشه
مال من هم اینجوریه
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
سلام ودرود
مربع فلشهای که دور دکمه فرمان رو گرفته به خاطر دسترسی سخت بهش تا حدودی مثل دکمه های لمسی میمونه و برای من خیلی اتفاق افتاده که دستم فقط لمسش کرده ولی به بالا و پایین رفته.
اگه خوشت نمیاد، میتونی در تنظیمات گوشی، navi wheel را غیر فعال کنی تا حالت لمسی آن ازبین برود.
meshki range eshgh
04-04-2010, 10:24
سلام بچه ها من n79 خودمو با وای فای آپدیت کردم ؛ اما هیچ تغییری احساس نمی کنم!
ورژن قبلی 20.175 بود الآن 32.001
چه تغییراتی باید بکنه؟
سلام دوستان
علت چیه؟
چطور میشه که همیشه اینجوری بشه؟
تنظیم داره؟
jamshidjap
04-04-2010, 20:35
بچه ها واسه شما هم اتفاق افتاده که وقتی یدفعه گوشی رو بر میداری LCD روشن میشه
اصلشو بخاي نبايد اينطوري باشه ... چون خيلي پيش مياد که بخاي گوشي رو اينطوري جابجا کني ولي از خود گوشي استفاده نکني ...
در ست ميگم ؟
esteghla123l
04-04-2010, 22:58
میخواستم از دوستانی که این گوشی را دارند بپرسم که مشکلی با صفحه کلیدش ندارند؟از صفحه کلید و کییفیت ساخت راضی هستند؟
italy2006
05-04-2010, 21:11
خب من گوشي تازه گرفتم از همين مدل n79 ... مشكل اصلي كه دارم اينه كه برنامه روش نصب نميشه.. من يك مطلب كامل و جامع ميخام كه نحوه هك كردن گوشي مذكور رو توضيح داده باشه. كمك كنيد چون واقعا 103 گشتن كار سختيه با اين سرعت اينترنت وطني.
vahidshah
05-04-2010, 23:20
برنامه media safe رو ان 79 نصب شد اما کار نمیکنه .وقتی میری داخل و میخوای فایلی رو import کنی ارور میده که به خاطر مسایل امنیتی نمیشه!!نسخه سازگار با 79 وجود نداره؟یا برنامه مثل اون
؟"
اصلشو بخاي نبايد اينطوري باشه ... چون خيلي پيش مياد که بخاي گوشي رو اينطوري جابجا کني ولي از خود گوشي استفاده نکني ...
در ست ميگم ؟
تنظیم نداره؟
نه اینطور نیس..........
خیلی وقط هم هس که واسه دیدن اس ام اس جدید یا میس کال باید یه کلید یا آن لوک گوشی رو بزنییییییییی؟
تنظیمی واسه مدیریت این وجود نداره؟
این برنامه MEDIA SAFE مگه کارش چیه؟
vahidshah
06-04-2010, 13:03
این برنامه MEDIA SAFE مگه کارش چیه؟
؟"
کارش اینه که ویدیو ها یا عکس .صوت که میخوای مخفی کنی و تو گالری یا هرجا دیده نشم برات نگه میداره
مثل یه گاو صندوقه که رمز داره هر چی میخوای میندازی تو ش بعد وقتی خواستی ببینی داخل برنامه میتونی ببینی .برنامه هم فایل ها رو بافرمت مخصوص به خودش ذخیره میکنه و امنیتش عالی
italy2006
06-04-2010, 15:09
خب من گوشي تازه گرفتم از همين مدل n79 ... مشكل اصلي كه دارم اينه كه برنامه روش نصب نميشه.. من يك مطلب كامل و جامع ميخام كه نحوه هك كردن گوشي مذكور رو توضيح داده باشه. كمك كنيد چون واقعا 103 گشتن كار سختيه با اين سرعت اينترنت وطني.
كيست مرا ياري دهد؟؟؟؟؟؟
هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
؟"
کارش اینه که ویدیو ها یا عکس .صوت که میخوای مخفی کنی و تو گالری یا هرجا دیده نشم برات نگه میداره
مثل یه گاو صندوقه که رمز داره هر چی میخوای میندازی تو ش بعد وقتی خواستی ببینی داخل برنامه میتونی ببینی .برنامه هم فایل ها رو بافرمت مخصوص به خودش ذخیره میکنه و امنیتش عالی
سلام حالا فهمیدم
من این رو نصب کردم رو گوشیم(ان 79)
مشکلی نداشت
V 2.0
اگه ممکنه دوستان در مورد wi fi توضیح بدن
که به چه دردی میخوره؟
سلام
استحکام ان 79 چطوره؟
مگه میخوای باش خونه بسازی؟
یا عمران میخونی؟
من خودم از گوشی سگ کار میکشم و عادت به قاب و کاور و جلد ندارم و تا حالا یا لین افتدنایی که کرده مشکلی نداشته.
میخوای یه چیزی مثل کا750 باشه
از طبقه 4 ساختمون پرت شد پایین آخ نگفت
هر دقیقه از دستم میفته
یه خط نیفتاده روش
اگه بخوام دست دوم این گوشی رو بخرم
موقع خرید چه مواردی رو در نظر داشته باشم
من خودم دست دومش رو گرفتم
البته واقعا تمیز بود
به شکل ظاهریش و سرعت گوشی و دوربین و صدا
بعد آپدیتشم کردم
حالا هم مثل بنز نه ببخشید تراکتور کار میکنهه
راسی همکنون نیزمند تشکرهای سبز شما هستیمممممممممممممممم
sasha6363
08-04-2010, 20:05
سلام... میشه فایل ایریز این گوشی رو برام بذارید؟ به شدت بهش نیاز دارم... ممنون میشم
سلام
فایل های SWF رو من سیو کردم در یه پوشه جدید در مموری کارتم
اگخ بخوام به عنوان اسکرین سیور بیارمش باید چب کار کنم؟
power saver>animation در این قسمت نام فایل ها رو میاره ولی عملا نمایش نمیده
گذینه Power saver duration رو باید رو چند ثانیه گذاشت؟
من رو 1 هم گذاشتم ولی نشد.
ایراد از کجاس؟
سلام. نرم افزار ovi maps v.3.03 چیه؟فقط نقشه هست یا یه سیستم ناویگیشن کامل هست؟من فایل های صوتی راهنما برای GPS رو روی گوشیم دارم.آیا این نرم افزار از اون ها استفاده می کنه؟ممنون می شم اگه کامل توضیح بدید.
mkiani1350
14-04-2010, 15:00
سلام. نرم افزار ovi maps v.3.03 چیه؟فقط نقشه هست یا یه سیستم ناویگیشن کامل هست؟من فایل های صوتی راهنما برای GPS رو روی گوشیم دارم.آیا این نرم افزار از اون ها استفاده می کنه؟ممنون می شم اگه کامل توضیح بدید.
با نصب این نرم افزار نقشه کامل تهران و نقشه راه های ایران به قسمت maps گوشی اضافه می شود.بله سیستم ناویگیشن کامل است. این نرم افزار از از فایلهای صوتی استفاده می کنه.
با نصب این نرم افزار نقشه کامل تهران و نقشه راه های ایران به قسمت maps گوشی اضافه می شود.(تا همینجاشو من تست کردم)
من توی کشور نروژ در شمال اروپا هستم.می تونید لینکی به من بدید برای دانلود؟
آیا از لینک زیر میشه دانلود کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/default/
mkiani1350
15-04-2010, 07:50
من توی کشور نروژ در شمال اروپا هستم.می تونید لینکی به من بدید برای دانلود؟
آیا از لینک زیر میشه دانلود کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/default/
من از طریق نرم افزار ovi suite نقشه های گوشی را آپدیت کردم از قسمت maps. نقشه ایران 5 مگابایت است.
سلام.من یه جا maps v.303 رو دانلود کردم و روی موبایل نصب کردم.در حال نصب گفت که این نسخه با تلفن شما سازگار نیست.ولی من نصب کردم.حالا اصلا maps گوشی باز نمیشه!خواهش می کنم کمک کنید.می شه لینک ورژن اصلی رو واسم بذارید؟اصلا برای دانلود وجود داره؟اگه Ovi maps 3 (maps updater رو از لینک زیر دانلود و نصب کنم درست می شه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/nokia-n79/
این Nokia Ovi Suite چیه که برای نصب Ovi maps 3 لازمه؟
mkiani1350
16-04-2010, 11:09
سلام.من یه جا maps v.303 رو دانلود کردم و روی موبایل نصب کردم.در حال نصب گفت که این نسخه با تلفن شما سازگار نیست.ولی من نصب کردم.حالا اصلا maps گوشی باز نمیشه!خواهش می کنم کمک کنید.می شه لینک ورژن اصلی رو واسم بذارید؟اصلا برای دانلود وجود داره؟اگه Ovi maps 3 (maps updater رو از لینک زیر دانلود و نصب کنم درست می شه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/nokia-n79/
این Nokia Ovi Suite چیه که برای نصب Ovi maps 3 لازمه؟
سلام
-Nokia Ovi Suite نرم افزاری است که داخل کارتن گوشی n79 وجود دارد و مشابه pc suite میباشد. شما پس از نصب آن میتوانید map گوشی خود را با اتصال گوشی به کامپیوتر و اتصال به اینترنت به آخرین ورژن ارتقا دهید. در اینصورت پس از نصب در حال حاضر نقشه کامل تهران و نقشه راه های ایران به گوشی اضافه می شود. به همراه کلی امکانات دیگر مانند راهنمای صوتی برای حرکت در مسیر های مختلف . علاوه بر map بخشهای دیگر گوشی نیز قابل آپدیت شدن هستند مانند messaging و . . . . . . - -
سلام.من همه کار ها را کردم.نسخه ovi maps free navigation رو هم نصب کردم.توی نقشه مسیر رو مشخص می کنه و از صدا ها هم استفاده می کنه ولی بعد از یه دقیقه از این حالت میاد بیرون و میگه برای ورود به فروشگاه باید آنلاین شوید یعنی مجانی نیست.کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
mkiani1350
16-04-2010, 18:58
سلام.من همه کار ها را کردم.نسخه ovi maps free navigation رو هم نصب کردم.توی نقشه مسیر رو مشخص می کنه و از صدا ها هم استفاده می کنه ولی بعد از یه دقیقه از این حالت میاد بیرون و میگه برای ورود به فروشگاه باید آنلاین شوید یعنی مجانی نیست.کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
راست میگی مال من هم همینطوره
mkiani1350
16-04-2010, 19:00
راست میگی مال من هم همینطوره !!!!!
mkiani1350
16-04-2010, 19:01
درسته مال من هم همینطوره !!
سلام
یه مشکل جدیدددددددددددددددددددددد د
گوشیم بعد از خاموش شدن نور LCD هنوز صفحه کلیدش روشن میمونه.
نور تمام کلید ها
البته من ریست کردم درست شد ولی میخام التش رو بدونممممممممممممم؟
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
چجوری نصبش کردی؟
منتو سایت ها خوندم ولی نتیجه نگرفتم.
موبایاستان و .................
از ابتدا ولی خلاصه
چجوری نصیش کردی؟
من که هرچی سایتا رو بالا پایین کردم نتیجه نگرفتم
مبایلستان و................
از ابتدا ولی خلاصه باید چیکار کنممممممممممم؟
سلام.این نرم افزار Ovi Navigation Player API و Ovi Maps Player API چیه و به چه دردی می خوره؟میشه دانلودشون کرد؟
سلام.چرا کسی جواب نمیده؟
آیا میشه n79 رو از کامپیوتر به اینترنت وصل کرد؟چه جوری؟
mkiani1350
19-04-2010, 23:38
سلام.چرا کسی جواب نمیده؟
آیا میشه n79 رو از کامپیوتر به اینترنت وصل کرد؟چه جوری؟
اگه منظورت اینه که طوری وصل بشه که توسط گوشی وارد اینترنت بشیم و مثلا جستجو یا آپدیت کنیم، که تا حالا کسی نتونسته. ولی قبلا که n70 داشتم تا حدودی قابل انجام بود مثلا می شد ایمیلها را دریافت کرد ولی با n79 فکر نکنم کسی انجام داده باشه.
چجوری نصیش کردی؟
من که هرچی سایتا رو بالا پایین کردم نتیجه نگرفتم
مبایلستان و................
از ابتدا ولی خلاصه باید چیکار کنممممممممممم؟
سلام.من نرم افزار Ovi suite رو از سایتش دانلود کردم البته شاید شما این نرم افزار رو توی جعبه گوشیتون داشته باشید. این یه نرم افزار کامل هست و با نصب اون نیاز به هیچ نرم افزار دیگه ای نداری و میشه همه چیز رو باهاش آپدیت کرد.دیگه نیاز به Ovi maps updater هم نداری چون خودش توی Ovi suite هست.اگر این نرم افزار رو ندارید می تونید از لینک زیر دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول مدل گوشیتون رو وارد کنید بعد هم دانلود.سیستم مورد نیاز برای نصب Ovi suite هم داره.
بعد از نصب از توی این نرم افزار از قسمت register باید برای خودتون یه nokia account درست کنید که مجانیه.بعد هم می تونید هر چیزی که می خواید رو دانلود کنید.
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
سلام.این نرم افزار Ovi Navigation Player API و Ovi Maps Player API چیه و به چه دردی می خوره؟میشه دانلودشون کرد؟
سلام.کسی نیست جواب بده؟
mkiani1350
20-04-2010, 18:42
Ovi Maps Player API
برنامه ای است که میتواند قابلیتهای ovi map را در سایت شما قرار دهد (ازقبیل نقشه بیش از 200 کشور، با قابلیت جستجوی مکان و اطلاعات جزئی مکانها). در حال حاضر شما فقط میتوانید در نسخه بتای آن در:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ثبت نام کنید تا هر وقت در آینده شروع به کار نمود، بتوانید از آن استفاده نمایید.
mkiani1350
20-04-2010, 19:04
با Ovi Maps Navigation Player API شما به سرویس ناوبری رانندگی و پیاده روی راهنمایی ovi maps دسترسی خواهید داشت. شما قادر خواهید بود با چند خط کد، مسیر پیاده روی یا ماشین سواری خود را قدم به قدم به برنامه OVI خود اضافه کنید. البته در آینده !!!
با Ovi Maps Navigation Player API شما به سرویس ناوبری رانندگی و پیاده روی راهنمایی ovi maps دسترسی خواهید داشت. شما قادر خواهید بود با چند خط کد، مسیر پیاده روی یا ماشین سواری خود را قدم به قدم به برنامه OVI خود اضافه کنید. البته در آینده !!!
پس این که تو این لینک میگه (Starting on 21 January) یعنی سال دیگه نه؟
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
سلام.من یه مشکلی با فیلم گرفتن این گوشی دارم.بیشتر وقت ها فیلم رو تیکه تیکه می گیره یعنی در حال گرفتن فیلم تیک می زنه.نمی دونم مشکل از چیه؟اگه از کمبود حافظه هست که کارت حافظه ام 2.3 GB و حافظه موبایل 20 MB جا خالی داره.
mkiani1350
22-04-2010, 09:27
گوشی من هم موقع فیلمبرداری تیک داره :اما به اینصورت که گاهی اینجوریه و در اینصورت بایستی تا حجم مشخصی از حافطه را فیلم برداری کنم (مثلا یه دفعه حدود 51 مگ بود) تا درست بشه. یعنی اگه اون فیلم با حجم مشخص را حذف کنم دوباره مشکل برمیگرده. همچنین این حجم مشخص را باید حتما فیلم گرفت تا خود گوشی روی مموری ذخیره کنه و مثلا اگه با یو اس بی به گوشی منتقل کنی درست نمیشه.
من حدس می زنم جنس مموری کارتها اشکال داره. چون همون موقعی که فیلمبرداری تیک داره، اگه گوشی را طوری تنظیم کنی که فیلم را روی حافظه خود گوشی ذخیره کنه، هیچ مشکلی وجود نداره.
گوشی من هم موقع فیلمبرداری تیک داره :اما به اینصورت که گاهی اینجوریه و در اینصورت بایستی تا حجم مشخصی از حافطه را فیلم برداری کنم (مثلا یه دفعه حدود 51 مگ بود) تا درست بشه. یعنی اگه اون فیلم با حجم مشخص را حذف کنم دوباره مشکل برمیگرده. همچنین این حجم مشخص را باید حتما فیلم گرفت تا خود گوشی روی مموری ذخیره کنه و مثلا اگه با یو اس بی به گوشی منتقل کنی درست نمیشه.
من حدس می زنم جنس مموری کارتها اشکال داره. چون همون موقعی که فیلمبرداری تیک داره، اگه گوشی را طوری تنظیم کنی که فیلم را روی حافظه خود گوشی ذخیره کنه، هیچ مشکلی وجود نداره.
داداش منم دقيقا مشكل تو رو دارم.اكثر موارد موقع فيلم برداري تيك داره.اما وقتي رو حافظه گوشي ذخيره ميكنه ديگه مشكلي نداره.من با يه رم 8 گيگ ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت.منم فكر ميكنم مشكل از رمه
اين قضيه 51 مگ رو امتحان نكردم .حالا امتحان ميكنم بهت ميگم
از دوستان اگه كسي راه حل خاصي به ذهنش ميرسه لطفا بگه..
مرسي
راستي ورژن گوشيمم 32.001 هستش
داداش منم دقيقا مشكل تو رو دارم.اكثر موارد موقع فيلم برداري تيك داره.اما وقتي رو حافظه گوشي ذخيره ميكنه ديگه مشكلي نداره.من با يه رم 8 گيگ ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت.منم فكر ميكنم مشكل از رمه
اين قضيه 51 مگ رو امتحان نكردم .حالا امتحان ميكنم بهت ميگم
از دوستان اگه كسي راه حل خاصي به ذهنش ميرسه لطفا بگه..
مرسي
راستي ورژن گوشيمم 32.001 هستش
سلام.من که نمی فهمم.یعنی باید 51 mb فیلم بردارم و روی کارت حافظه بریزم تا مشکل حل شه؟میشه بیشتر توضیح بدبن.
----------------------------------------------------------
آیا میشه N79 رو از طریق کامپیوتر برای ویروس کشی اسکن کرد؟چه جوری؟یا ویروس کشی هست که روی خود گوشی نصب بشه؟
سلام.من که نمی فهمم.یعنی باید 51 mb فیلم بردارم و روی کارت حافظه بریزم تا مشکل حل شه؟میشه بیشتر توضیح بدبن.
آیا میشه N79 رو از طریق کامپیوتر برای ویروس کشی اسکن کرد؟چه جوری؟یا ویروس کشی هست که روی خود گوشی نصب بشه؟
يعني بايد چند دقيقه اي با همين وضعيت فيلم بگيري تا حجمش فيلم 51 بشه.بعدش مشكل حل ميشه !؟()امتحان نكردم
درمورد anti virus هم بايد بگم كه فراوونه.يكم بگردي پيدا ميكني رو گوشي من kaspersky نصبه
با كامپيوترم ميتوني memory card و بخش كمي از حافظه گوشي رو scan كني
jamshidjap
23-04-2010, 20:00
دوستان...
گوشيم رفت زير پام ، صفحه کليدش ترک خورد ... کليدهاي 1و4و7و2و5و8 روشون چندتا ترک خورده ...
صفحه کليد فابريکش چنده ؟ من فقط صفحه کليدشو ميخام عوض کنم ....
بعدش کسي تا حالا قاب گوشي رو باز کرده ؟ کسي بلده چي جوري بايد بازش کنيم ...
توشو نيگا کردم فقط يک پيچ ستاره اي داشت ...
لطفا راهنمايي بفرماييد
mkiani1350
24-04-2010, 00:19
من گفتم که فقط یک دفعه حجمش 51 مگ بود (و دفعه های دیگه حجمهای دیگه). یعنی اینکه باید فیلمبرداری کنی و در ضمن فیلمبرداری نگاه کنی تا تیک فیلم برطرف بشه بعدش قطع کنی. حالا اگه دوباره فیلمبرداری کنی دیگه تیک نداره.
اینو چند بار هم قبل و هم بعد از آپدیت گوشی آزمایش کرده ام. ورژن فعلی گوشیم 32 است.
در ضمن میتونی چند بار حجمهای کمتری را هم فیلم بگیری، ولی تا اون بخش مشکل دار حافظه پر نشه، مشکل حل نمیشه. در ضمن اونها رو هم نباید حذف کنی.
البته جور دیگه ای هم میشه مشکل را حل کرد: اگه کیفیت پایین تری را برای فیلمبرداری انتخاب کنید تیک فیلمبرداری برطرف میشود.
در مجموع من فکر میکنم که قدرت پردازشگر این گوشی برای فیلمبرداری کافی نیست.
mkiani1350
24-04-2010, 00:24
دوستان...
گوشيم رفت زير پام ، صفحه کليدش ترک خورد ... کليدهاي 1و4و7و2و5و8 روشون چندتا ترک خورده ...
صفحه کليد فابريکش چنده ؟ من فقط صفحه کليدشو ميخام عوض کنم ....
بعدش کسي تا حالا قاب گوشي رو باز کرده ؟ کسي بلده چي جوري بايد بازش کنيم ...
توشو نيگا کردم فقط يک پيچ ستاره اي داشت ...
لطفا راهنمايي بفرماييد
یک فیلم در مورد روش تیکه تیکه کردن n79 تو اینترنت هست. میتونی اینو سرچ و دانلود کنی :N79_a_video
یا از این لینک دانلود کنی که در حدود 20 مگ هست:
mohammad20ali20
24-04-2010, 14:13
من با فیلم برداری مشکلی ندارم . اوایل که فریمور گوشی 10 بود گاهی یک تیک کوچیک میزد اما در اصل فیلم مشکلی نبود.:31:
بعد به ورژن 30 اپدیت کردم که خیلی عالی شد و اصلا تیک که نزد هیچ کیفیت فیلمها هم بالاتر رفت.
من فکر می کنم مال فریمور 32 باشه .:27:
از دوستان کسی هست که با فریم ور 32 مشکل تیک زدن نداشته باشه؟
سلام.کسی نمیتونه ovi maps 3.0 رو کرک کنه یا لینک دانلود نسخه کرک شدش برا n79 رو بذااره؟من یه نسخه کرک شده دانلود کردم ولی نمی دونم برای n79 هست یا نه تازه نصب هم نمیشه میگه (خطای مجوز با ارائه دهنده خدمات خود تماس بگیرید).
این رو باید چه کارش کنم؟یعنی نصب برنامه های بدون مجوز یا به اصتلاح Unsigned ؟
سلام.یه سوال دیگه.برای کوشه های سیمبین این مشخصه رو می زنه S60v3.SymbianOS9.1.میشه بگید ماله N79 ورژن 32 چیه؟
lamorovat
24-04-2010, 17:32
سلام به همه دوستان من تو کلوپ مشاوره خرید گوشی یک گوشی با مشخصات خاصی میخواستم که بهم
n79 معرفی کردن حالا چندتا سوال دارم
میخواستم ببینم نصب نرم افزار روي گوشی بي درد سر است؟ و براي
شناسايي گوشی بر روي كامپیوتر نياز به نصب برنامه نيست؟
باتری و همينطور آنتن دهی این گوشی چطور هست؟
آیا قادر به نمایش پروندههای مایکروسافت آفیس و PDF
است و متن های فارسی رو بخوبی ساپرت می کند؟ (متن
فارس جابجا نشان نمی دهد) ميخواهم ديكشنري نصب كنم
براي تمرين زبان و خواندن متن En مشکلی ندارد؟
با تشکر از همه عزیزان
mkiani1350
24-04-2010, 18:38
سلام.یه سوال دیگه.برای کوشه های سیمبین این مشخصه رو می زنه S60v3.SymbianOS9.1.میشه بگید ماله N79 ورژن 32 چیه؟
n79
S60v3.SymbianOS9.3
میباشد
mkiani1350
24-04-2010, 18:44
سلام به همه دوستان من تو کلوپ مشاوره خرید گوشی یک گوشی با مشخصات خاصی میخواستم که بهم
n79 معرفی کردن حالا چندتا سوال دارم
میخواستم ببینم نصب نرم افزار روي گوشی بي درد سر است؟ و براي
شناسايي گوشی بر روي كامپیوتر نياز به نصب برنامه نيست؟
باتری و همينطور آنتن دهی این گوشی چطور هست؟
است و متن های فارسی رو بخوبی ساپرت می کند؟ (متن
فارس جابجا نشان نمی دهد) ميخواهم ديكشنري نصب كنم
براي تمرين زبان و خواندن متن En مشکلی ندارد؟
با تشکر از همه عزیزان
میخواستم ببینم نصب نرم افزار روي گوشی بي درد سر است؟ بدک نیست ولی زیاد هم جالب نیست.
و براي
شناسايي گوشی بر روي كامپیوتر نياز به نصب برنامه نيست؟ داخل کارتن گوشی نرم افزار ovi suite وجود دارد که تمام کارها راانجام میدهد.
باتری و همينطور آنتن دهی این گوشی چطور هست؟ خوب است
است؟ با نصب نرم افزارهای مربوطه این کار انجام می شود.
و متن های فارسی رو بخوبی ساپرت می کند؟ (متن
فارس جابجا نشان نمی دهد) ؟ گوشی من که حتی صفحه کلیدش فارسی کامل است و کوچکترین مشکلی ندارد.
ميخواهم ديكشنري نصب كنم : دیکشنری ربطی به زبان گوشی ندارد
براي تمرين زبان و خواندن متن En مشکلی ندارد؟ خیر
mkiani1350
24-04-2010, 18:51
من با فیلم برداری مشکلی ندارم . اوایل که فریمور گوشی 10 بود گاهی یک تیک کوچیک میزد اما در اصل فیلم مشکلی نبود.:31:
بعد به ورژن 30 اپدیت کردم که خیلی عالی شد و اصلا تیک که نزد هیچ کیفیت فیلمها هم بالاتر رفت.
نه، من با دو فریمور قبلی هم همین مشکل را داشتم.
شاید مربوط به جنس کارت حافظه باشه و جنس کارت شما خوب از کار در آمده و شاید هم تصادفا یا از روی خوش شانسی موقع فیلمبرداری به جاهای خراب کارت حافظه ات برخورد نکرده ای تا اعصابت خورد بشه.
mohammad20ali20
24-04-2010, 20:18
اره این جنس کارت رو خیلی باهات موافقم خیلی تا ثیر داره
حلا شما یک کاری کن مسیر ذخیره ویدئو رو عوض کن به حافظه خود گوشی ببین فرقی میکنه (کلا مموری رو در بیار)
اره این جنس کارت رو خیلی باهات موافقم خیلی تا ثیر داره
حلا شما یک کاری کن مسیر ذخیره ویدئو رو عوض کن به حافظه خود گوشی ببین فرقی میکنه (کلا مموری رو در بیار)
منظورتون از تیک هنگام فیلبرداری چیه؟
من که چیزی ندیدممممممممممممممممممممم مممممممم
mohammad20ali20
25-04-2010, 00:00
خوب منم تا حالا تیک ندیدم هنگام فیلبرداری اما دوستمون این مشکلو داره من احتمال میدم مموری کارت اصلی رو برداشتن و به جاش یک نمونه پایین تر گذاشته شده .
راستی دوستان برای استفاده از ovi map حتما باید نسخه کرک شدش باشه مگه رایگان نیست؟
اگه ovi map رو از سایت نوکیا بگیرم نمیشه نقشه ها رو از جایی دیگه بگیرم بریزم روش.
مثلا نقشه اصفهان و راههای ایران......
mkiani1350
25-04-2010, 06:55
خوب منم تا حالا تیک ندیدم هنگام فیلبرداری اما دوستمون این مشکلو داره من احتمال میدم مموری کارت اصلی رو برداشتن و به جاش یک نمونه پایین تر گذاشته شده .
راستی دوستان برای استفاده از ovi map حتما باید نسخه کرک شدش باشه مگه رایگان نیست؟
اگه ovi map رو از سایت نوکیا بگیرم نمیشه نقشه ها رو از جایی دیگه بگیرم بریزم روش.
مثلا نقشه اصفهان و راههای ایران......
1- مموری گوشیم اصلیه ولی فیلمبرداری تیک داره.
2- نوکیا میگه رایگانه ولی وقتی چند ثانیه پس از شروع استفاده از راهنمای صوتی یا مثلا walk to ، برنامه میخواهد با اینترنت وصل شود و وارد مغازه شود احتمالا برای خرید رمز برنامه یا همچین چیزی
3- ovi map، در حال حاضر فقط نقشه تهران و راههای ایران را دارد و نقشه شهرهای دیگر ایران را ندارد.
سلام.توی این لینک ovi maps کرک شده برای ویرایش های مختلف سیمبین:
البته n79 فکر نکنم راحت نصب بشه روی n79 که خطای مجوز میده.کسی نمی دونه برنامه های بدون مجوز یا Unsigned رو چه جوری باید نصب کرد؟من یه free nokia signer دانلود کردم ولی هنگام نصب می گه مجوز منقضی شده.کسی نمی تونه کمکی بکنه؟
vahidshah
27-04-2010, 09:07
تو ان79 واسه مارک کردن چند تا اس ام اس دکمه ی مربع رو می زنیم یا نگه میداریم و جهت رو تکون میدیم تا بعدی هم انتخاب بشه
باید تو گالری هم اینطور باشه مثل ان73 یا 82 اما تو گالری با مربع نمبشه هی باید از منو روی مارک رفت.راهی نیست؟
دوستان چرا تو فایل منیجر نمیشه چند تا آهنگ رو مارک کرد و فقط اونا رو پخش کرد؟
راهی هس؟
mkiani1350
28-04-2010, 08:52
دوستان چرا تو فایل منیجر نمیشه چند تا آهنگ رو مارک کرد و فقط اونا رو پخش کرد؟
راهی هس؟
نیازی به فایل منیجر نیست. میتونی پس از ورود به گالری و سپس songs و all songs و options و add to playlist و new playlist یک لیست جدید بسازی و آهنگهای مورد نظر را به آنجا اضافه کنی و دفعه بعد وارد playlist شده و لیست مورد نظر را انتخاب کنید و اجرا کنید.
نیازی به فایل منیجر نیست. میتونی پس از ورود به گالری و سپس songs و all songs و options و add to playlist و new playlist یک لیست جدید بسازی و آهنگهای مورد نظر را به آنجا اضافه کنی و دفعه بعد وارد playlist شده و لیست مورد نظر را انتخاب کنید و اجرا کنید.
اینو که میدونم
این که بدرد نمیخوره
هی باید ADD & remove کنی لیست پلیرت رو.
این که بدرد نمیخورهههههههههههههههه
sasha6363
28-04-2010, 16:46
سلام
حدود چند ماه گوشی n79 من مشکل داشت و خاموش شده بود تا دیروز که دادم اونو آر پی ال کردن. الان شده مثل قبل با این تفاوت که دوربین گوشیم تبدیل شده به یه دوربین 1 مگاپیکسل بلکه هم کمتر! کاملا مات نشون میده تصاویر رو و به همون شکل هم مات عکس می گیره... روی کامپیوتر هم که میریزم کماکان مات هست... ورجنش رو 32 کرده... نمی دونم از ورجنش هست یا سخت افزاری هست... لطفا کمکم کنید.... چیکار باید بکنم؟ مستر ریست هم کردم فایده ایی نداشت..
vahidshah
28-04-2010, 20:46
اینو که میدونم
این که بدرد نمیخوره
هی باید ADD & remove کنی لیست پلیرت رو.
این که بدرد نمیخورهههههههههههههههه
از فایل منیجر فقط1 اهنگ میتونه پخش بشه و راه دیگه ای نیست چون تو اون حالت لیست پخش وجود نداره و همون ترانه که میخونه تو لیتشه کلا سیستمش اونجوریه
میتونید از پلیر خود گوشی استفاده بکنید .حتما به این خاطراستفاده نمیکنید که محتویات پوشه ها نا منظم نشون داده میشن واسه اون کار هم میتونید تو کامپیوتر با برنامه جت ایودیو به قسمت ویرایش تق فایل های موسیقی تون برید و نام خواننده یا نام البومشون رو یکی بکنید تا باهم یجا تو یه لیست دیده بشن یا تو پلیر خود گوشی هم این امکان هست اما اونجا یکی یکی باید این کار انجام بشه که نمصرفه
راه دیگش هم اینه که از برنامه های دیگه مثل پاور ام پی تری..استفاده کنید که امکان پخش از پوشه رو هم داره
از فایل منیجر فقط1 اهنگ میتونه پخش بشه و راه دیگه ای نیست چون تو اون حالت لیست پخش وجود نداره و همون ترانه که میخونه تو لیتشه کلا سیستمش اونجوریه
میتونید از پلیر خود گوشی استفاده بکنید .حتما به این خاطراستفاده نمیکنید که محتویات پوشه ها نا منظم نشون داده میشن واسه اون کار هم میتونید تو کامپیوتر با برنامه جت ایودیو به قسمت ویرایش تق فایل های موسیقی تون برید و نام خواننده یا نام البومشون رو یکی بکنید تا باهم یجا تو یه لیست دیده بشن یا تو پلیر خود گوشی هم این امکان هست اما اونجا یکی یکی باید این کار انجام بشه که نمصرفه
راه دیگش هم اینه که از برنامه های دیگه مثل پاور ام پی تری..استفاده کنید که امکان پخش از پوشه رو هم داره
ok
کسی لینک این پاور ام پی تری رو داره
ورژن بالاش.؟
mkiani1350
29-04-2010, 07:24
ok
کسی لینک این پاور ام پی تری رو داره
ورژن بالاش.؟
در این لینک نرم افزارهای خوبی هست. در همه زمینه ها :
سلام
چرا کلید ستاره * گوشی من مشکل داره
1-با ok و * میشه قفلش کرد ولی با اون نمیشه بازش کرد؟
2- تو اس ام اسم هم اصلآ کار نمیکنه و قفل میکنه.
3- تو صفحه آماده به کارم همینتور قفل میکنه.
یکی دو روز که اینجوری شده.
علت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mkiani1350
29-04-2010, 17:09
سلام
چرا کلید ستاره * گوشی من مشکل داره
1-با ok و * میشه قفلش کرد ولی با اون نمیشه بازش کرد؟
2- تو اس ام اسم هم اصلآ کار نمیکنه و قفل میکنه.
3- تو صفحه آماده به کارم همینتور قفل میکنه.
یکی دو روز که اینجوری شده.
علت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خاموش روشن کردیش؟
یا اگه درست نشده، ریست کردیش؟ ( یعنی خاموش کنی و سه دکمه ستاره، سبز و 3 را همزمان فشار داده و سپس گوشی را روشن کرده و تاموقعی که تصویر دو تا دست نیومده، دستت رو از رو دکمه ها برنداری) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه
ولی علتش چیه؟
دلیل فنیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HOOSEIN 105
30-04-2010, 09:46
با سلام .
دوستان من این گوشی رو 8 ماه دارم و تا حالا مشکل خاصی نداشته اما نمی دونم چرا موقه فیلم برداری کردن هی گیر میکنه برای 5 یا 6 ثانیه .
یعنی 3 ثانیه فیلم میگیره و بعد 5 یا 6 ثانیه گیر میکنه و همیم داستان تا انتها
به نظرتون چه طوری مشکل رو حل کنم . گوشی رو هم با ویروسکش کامپیوتر و هم موبایل چک کردم ویروس نداشته اصلا.
mkiani1350
30-04-2010, 20:55
نه
ولی علتش چیه؟
دلیل فنیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلوم نیست. ولی این گوشی زیاد قاطی میکنه و من یا خاموش روشن و یا ریست می کنم تا درست شه.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
با سلام .
دوستان من این گوشی رو 8 ماه دارم و تا حالا مشکل خاصی نداشته اما نمی دونم چرا موقه فیلم برداری کردن هی گیر میکنه برای 5 یا 6 ثانیه .
یعنی 3 ثانیه فیلم میگیره و بعد 5 یا 6 ثانیه گیر میکنه و همیم داستان تا انتها
به نظرتون چه طوری مشکل رو حل کنم . گوشی رو هم با ویروسکش کامپیوتر و هم موبایل چک کردم ویروس نداشته اصلا.
مال من هم همینطوره. پستهای قبلی رو بخون لطفا.
در ضمن ورژن گوشیت چنده؟
arsess2012
01-05-2010, 15:17
سلام یکی از دوستام این گوشی رو به تازگی خریده.
یه مشکلش اینه که هر برنامه ای نصب میکنه و تم ها همین طور، کل عکس ها و فیلم هاش میره تو گالری.
دوم اینکه یه سایت میخوام واسه دانلود نقشه های جی پی اس ایران/
HOOSEIN 105
02-05-2010, 08:57
معلوم نیست. ولی این گوشی زیاد قاطی میکنه و من یا خاموش روشن و یا ریست می کنم تا درست شه.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
مال من هم همینطوره. پستهای قبلی رو بخون لطفا.
در ضمن ورژن گوشیت چنده؟
ماله من ورژن 32 هست .
اتفاقا وقتی از 31 به 32 ابدیت کردم اینطور شد
HOOSEIN 105
02-05-2010, 09:18
سلام علیک
مال من هم مثل شما بود
اول که ورژنش پایین بود یه نمه تیک میزد بعد که به 31 ابدیت کردم عالی شد و اصلا مشکل نداشت .
ولی بعد انکه به 32 ابدیت کردم این مشکلش شروع شد .
فکر کنم از مموری کارته . چون هر دفعه که فرمتش کردم سرعتش کمتر شده . یعنی اول برنامه ای 5 یا 6 مگابایتی رو تو 2 ثانیه نصب میکرد الان تو 30 یا 40 ثانیه .
پس فکر کنم کارت حافظه ای گوشی مرغوب نیست که با یکی دوبار فرمت این قدر سرعتش کم بشه .
کارت حافظش روزهای اول واقعا عالی بود اما الان خیلی کند شده .
تازه وقتی فیلم رو تو حافظه داخلی گوشی می ذاریم دیگه تیک نداره
دمت گرم ولی این پاور ام پی تری که خطای سرتیفکس میده.
ورژن های مختلفی امتحان کردم.
گوشیمم ه ک شده
ورژنشم 32.001 هس
vahidshah
04-05-2010, 23:34
ان79 واسه مارک کردن چند تا اس ام اس دکمه ی مربع رو می زنیم یا نگه میداریم و جهت رو تکون میدیم تا بعدی هم انتخاب بشه
باید تو گالری هم اینطور باشه مثل ان73 یا 82 اما تو گالری با مربع نمبشه هی باید از منو روی مارک رفت.راهی نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
total_overdose
04-05-2010, 23:54
ان79 واسه مارک کردن چند تا اس ام اس دکمه ی مربع رو می زنیم یا نگه میداریم و جهت رو تکون میدیم تا بعدی هم انتخاب بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نه دوست عزیز راهی نداره چون این امکان تو سیستم سیمبین جدیدا حذف شده:41:
vahidshah
05-05-2010, 13:43
سلام
نه دوست عزیز راهی نداره چون این امکان تو سیستم سیمبین جدیدا حذف شده:41:
واسه چی باید حدف بشه؟امنیت بالا میره؟
به نظرتون علت چی بوده ؟تو اون مد چه ضعف وجود داشته ؟
کار تو گالری خیلی سخت میشه
total_overdose
05-05-2010, 13:53
واسه چی باید حدف بشه؟امنیت بالا میره؟
به نظرتون علت چی بوده ؟تو اون مد چه ضعف وجود داشته ؟
کار تو گالری خیلی سخت میشه
سلام
خوب دلیلشو خودمم نمیدونم.اما فکر میکنم دلیلش این بوده که یکمی حالت قبل به صورت مخفی هست.
یه گزینه ای اضافه شده به نام مارک several که تغریبا همون حالت رو داره و قابل دیدن تره تا اینکه بخای بفهمی دکمه ستاره رو بگیری.
vahidshah
05-05-2010, 21:35
سلام
خوب دلیلشو خودمم نمیدونم.اما فکر میکنم دلیلش این بوده که یکمی حالت قبل به صورت مخفی هست.
یه گزینه ای اضافه شده به نام مارک several که تغریبا همون حالت رو داره و قابل دیدن تره تا اینکه بخای بفهمی دکمه ستاره رو بگیری.
ممنون از راهنمایی اخرتون اون قسمتو اصلا نگاه نکرده بودم باز خیلی خوب شد کار رو راه میندازه تو اون حالت وقتی دگمه مارک نگه داشته میشه و جها به چپ یا راست بره بعدی هم مارک میشه اما با مکث مارک یا انمارک میشه البیته رو اون نمیشه حساب کرد که همش مارک شده اما باز خیلی خوب شد
برنامه media safe رو کسی تو ان 79 استفاده بکنه؟نصب میشه ها .استفاده..
این پاور ام پی تری که خطای سرتیفکس میده.
ورژن های مختلفی امتحان کردم.
گوشیمم ه ک شده
ورژنشم 32.001 هس
علت؟
vahidshah
07-05-2010, 09:47
من رو گوشیم دارم مال منم -- شده اما مشکلی نداره فکر کنم یه بار به گوشی -- نشده هم فرستادم کار کردالبته شاید نسخه ساین شده بود .دنبال نسخه های بدون مشکل بگردین .
brave_ie
07-05-2010, 13:22
سلام
من میخوام یه 79 کارکرده بخرم حالا میخواستم بپرسم اولا قیمت چنده حدودا ثانیا شماهایی که داشتید بگید ببینم چه مشکلاتی تا حالا باهاش داشتین که حواسم باشه :46:
مرسی:11:
من رو گوشیم دارم مال منم -- شده اما مشکلی نداره فکر کنم یه بار به گوشی -- نشده هم فرستادم کار کردالبته شاید نسخه ساین شده بود .دنبال نسخه های بدون مشکل بگردین .
مبتونی لینکش رو واسم بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jamshidjap
12-05-2010, 19:57
سلام
چرا وقتي گوشي ميره رو حالت اسکرين سيور ، بعد از چند ثانيه صفحه کاملا سياه ميشه ( خاموش ميشه )و اسکرين سيور کار نميکنه ؟
amirhoseinmehri
13-05-2010, 11:36
سلام
چرا وقتي گوشي ميره رو حالت اسکرين سيور ، بعد از چند ثانيه صفحه کاملا سياه ميشه ( خاموش ميشه )و اسکرين سيور کار نميکنه ؟
گوشی های جدید نوکیا برای مصرف باتری کمتر همشون اینجورین:46:
brave_ie
13-05-2010, 18:56
ببینم یعنی هیشکی با این گوشی یه مشکل تپل نداشته؟
jamshidjap
14-05-2010, 10:15
گوشی های جدید نوکیا برای مصرف باتری کمتر همشون اینجورین:46:
N95 8g اينطوري نيست ....
گزينه اي نيست که اين آپشن رو کنسل کنه؟
amirhoseinmehri
14-05-2010, 13:15
نه نمیشه کاریش کرد
MRW.REZAI
19-05-2010, 21:10
سلام من امروز یه گوشی
n79 خریدم اول میخواستم بپرسم که شارژ اولیه چند ساعت باید باشه
و دوم میخواستم ببینم چه جوری میتونم gps را فعال کنم که مثل گوشهای 5800 بدونه اتصال به اینترنت کار کنه ؟
jamshidjap
19-05-2010, 21:36
شارژ اوليه اصلا تو اين باتري هاي چديد مهم نيست اما اگه دلت خواست بزار 6 ساعت شارژ بشه
دوما :بايد بري تو قسمت tools بعد connectivity بعد gps data .... گوشي رو در فضاي باز و بدون حرکت قرار بده بعد از ماکسيمم 5 دقيقه وصل ميشه ... جي پي اس اين مدل گوشي به سرعت به ماهواره متصل ميشه ... بدون نياز به اينترنت
البته يه خورده که حرفه اي شدي ميتوني با نصب smartcom gps و گارمين و نقشه هاي ovi نوکيا از جي پي اس گوشيت نهايت لذت رو ببري
MRW.REZAI
19-05-2010, 21:59
برنامه smartcom gps ونقشه ها را باید از کجا دانلود کنم و باید برنامه را ساین کنم ؟ راستی یه چیز دیگه من این گوشی را امروز خریدم اینا همشون زبان فارسی را دارن
وقتی درپوش دوربین را کنار میزنم وبه اصطلاح دوربین فعال میشه احساس میکنم یه سری خطهای کم رنگ بالا و پایین میشه تو عکسهای که میگرم نیست ولی فیلم که میگرم مشخصه البته خیلی باید دقت کنی و من هم شب فیلم میگرم روز هنوز امتحان نکردم
یه چیز دیگه من گوشی قبلیم n70 بود وقتی lcd خاموش میشد و روی screen saver میرفت یه ساعت وتقویم میامد روی این گوشی چه جوری فعال کنم ؟
jamshidjap
20-05-2010, 10:37
توي همين انجمن سيمبين که اين تاپيک رو ايجاد کردي ميتوني برنامه smart com رو پيدا کني ... ساين هم ميخاد
من گوشي خودم فارسي نداره که خيلي هم راضي هستم ... منوي فارسي گند ميزنه به ريخت گوشي ... فقط براي ارسال اس ام اس فارسي از برنامه sms mci استفاده ميکنم...
ذرباره اون مشکل صفحه اطلاعي ندارم
خاموش شدن ال سي دي توي اين گوشي هاي جديد ميگن براي کاهش مصرف انرژي هستش و نميشه کاريش کرد ... يعني نميتوني از اسکرين سيور استفاده کني
MRW.REZAI
20-05-2010, 13:28
گوشی n79 خودش بالا یه کلید برای قفل کردن کیبرد داره ولی با وجود این باز هم خود گوشی کیبورد را قفل میکنه راهی برای جلوگیری از این کارنیست که آدم خودش به وسیله کلید بالای قفل کنه ؟
راستی این گوشها مثل n70 میشه کامل قاب گوشی را عوض کرد من خودم قاب n70 را عوض میکرد آیا این خودم میتونم عوض کنم
jamshidjap
20-05-2010, 19:18
بايد بري تو تنظيمات امنيتي گوشي يه جا هست نوشته keypad autolock period که ميتوني زمانش رو بر حسب دقيقه به سليقه خودت زياد کني ...
عوض کردن قابش سخته و احتمال شکستن اون فريم دورش زياده ... بهتره عوضش نکني يا بدي دست يه آدم اينکاره ...
MRW.REZAI
20-05-2010, 19:56
بايد بري تو تنظيمات امنيتي گوشي يه جا هست نوشته keypad autolock period که ميتوني زمانش رو بر حسب دقيقه به سليقه خودت زياد کني ...
عوض کردن قابش سخته و احتمال شکستن اون فريم دورش زياده ... بهتره عوضش نکني يا بدي دست يه آدم اينکاره ...
دوست خوبم ممنون که جواب سوالاتم دادی
MRW.REZAI
21-05-2010, 22:23
من تازه یه n79 گرفته که امروز موفق شدم با دو فایل cer و key با برنامه SignSiS در کامپیوتر نرم افزار SmartComGPS ساین کنم وروی گوشیم نصب کنم و تا الان غیر از این برنامه هیچ برنامه روی گوشیم که sis باشه نصب نشده برنامه های مخصوص گوشیم را که از سایت گالری موبایل 9 گرفتم که با فرمت sis هستند نصب نمیشن حتی ساین هم نمیشن ولی برنامه های جاوا نصب میشن وبرنامه فایل منیجر که از همین سایت دانلود کردم با این وجود که ساین کردم باز هم نصب نشد چرا فقط برنامه ساعت گویا ( Ghoya .sisx ) بدون نیاز به ساین کردن نصب شد دیگه نمی دونم چیکار کنم ؟
سلام.
نیاز به ایجاد تاپیک نبود...تو کلوپ گوشیتون مطرح می کردید.
شما گوشیتو ه ک کن...تمام برنامه ها نصب می شن...در ضمن رو سایتی که نام بردی اصلا حساب نکن..هر برنامه ای بخوای تو همین فروم هست:46:
نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
MRW.REZAI
22-05-2010, 11:42
سلام.
نیاز به ایجاد تاپیک نبود...تو کلوپ گوشیتون مطرح می کردید.
شما گوشیتو ه ک کن...تمام برنامه ها نصب می شن...در ضمن رو سایتی که نام بردی اصلا حساب نکن..هر برنامه ای بخوای تو همین فروم هست:46:
نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
خیلی عالی بود ممنون
shahabprince
22-05-2010, 15:19
cpu این گوشی چیه؟
Saman-tci
22-05-2010, 17:29
cpu این گوشی ARM 11 369 MHz processor هست ..
فکر نکنم مشکلی از بابت این موضوع براتون پیش بیاد ...
shahabprince
23-05-2010, 13:13
cpu این گوشی ARM 11 369 MHz processor هست ..
فکر نکنم مشکلی از بابت این موضوع براتون پیش بیاد ...
فکر نمیکنید که cpu این گوشی کم بیاره؟اخه یکی از دوستام این گوشی رو خریده ولی از سرعت این گوشی و هنگ کردنش ناراحته.
mkiani1350
23-05-2010, 21:44
فکر نمیکنید که cpu این گوشی کم بیاره؟اخه یکی از دوستام این گوشی رو خریده ولی از سرعت این گوشی و هنگ کردنش ناراحته.
به نظر من هم ضعیفه. و من هم از سرعتش ناراضی هستم.
H.Operator
24-05-2010, 07:37
سلام.
برادر من الان حدودا 5 ماهه که این گوشیرو داره.اره گالریش کنده که اونم طبیعیه.تعجب میکنم.همیشه میگن 79 هنگ میکنه.ولی گوشیه اون هنگ نمیکنه خیلی خیلی کم{مال اون مجار اصله.میگه 20 30 روزی یکبار این اتفاق میفته}.اونم حین کار که دیگه بهش فشار شدید بیاری...
سلام دوستان
من گوشیم بعد از این که شارژ باتریش تموم شد وخاموش شد وقتی شارژکردم یا کلیداش کار نمیکرد یا صدای کلیداش شنیده میشد.انگار داری توند اوند باش کار میکنی.من فکر کردم نرم افزاره ولی فلش هم کردم نشد.بعد از شستشو گوشی یکم راه افتاد .ولی هنوزم مرتب قفل مبکنه و وقتی قفل میکنه هیچ کلیدی کار نمیکنه حتی پاور. و باید باتری رو بکشی.
بعد که اینجوری شد بعضی موقع هم داره آهنگ پخش میکه بدون ابنکه به کلید ها دست بزنی قفل مبکنه و صدا قطع میشه.
علت چبه؟
داره عصبیم میکنه.....................................
H.Operator
25-05-2010, 10:29
سلام.
من هر کلیپیرو تو گوشیم مخفی میکنم{با اکسپلور}jتو images مخفی میشه ولی تو قسمت video clips بازم هستش.:41:
کسی میدونه برای این مشکل باید چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shahabprince
25-05-2010, 15:09
سلام.
من هر کلیپیرو تو گوشیم مخفی میکنم{با اکسپلور}jتو images مخفی میشه ولی تو قسمت video clips بازم هستش.:41:
کسی میدونه برای این مشکل باید چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همین مشکل رو داشتم مثلا اگه از کسی یه فیلم رو بلوتوث میکردم و اون رو یه بار تو گالری میدیدم دیگه با اکسپلور مخفی نمیشد.شما میتونید مراحل زی رو برای درست شدن این مشکل طی کنید:
1-اول تمام فایلهای ویدیو که میخواید مخفی کنید رو از گوشی پاک کنید و به کامپیوتر منتقل کنید
2-گوشی خود را یک بار خاموش و روشن کنید
3-دوباره فایلها را در گوشی بریزید
4-بعد برنامه ی اکسپلور را باز کنید و روی هر فایلی که میخواید مخفی کنید برید سپس دکمه ی 6 گوشی خود را فشار دهید و سه گزینه پیش روی شماست که هر سه گزینه رو تیک بزنید
نکته:هر وقت خواستید فیلم ها رو مشاهده کنید از طریق برنامه ی اکسپلور مشاهده کنید و هیچ وقت فایل ها رو از حالت مخفی خارج نکنید
چرا اینجا کسی جواب به من نمیدهههههههه؟
shahabprince
25-05-2010, 18:40
چرا اینجا کسی جواب به من نمیدهههههههه؟
مشکل شما خیلی تخصصی هست و اگه به نمایندگی یا تعمیرگاه مراجعه کنید خیلی بهتره.:27:
mkiani1350
26-05-2010, 07:45
دوستان عزیز
من مدتهاست که این مشکل را دارم. لطفا شما هم تست کنید و ببینید مال شما هم اینجوریه؟ :
من تمام تماسها را mark all میکنم و بعدش creat backup و بعدش phone to memory card را انتخاب می کنم ولی فقط 78 تماس بک آپ گرفته می شود و نه همه آنها !!!!!!
H.Operator
26-05-2010, 11:26
سلام.
دوستان من وقتی تمهای پیزرو رو نسب میکنم تو حالت فیلمبرداری وقتی فیلممیگیرم فیلم گرفته شده ایستهای محسوسی داره.مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mkiani1350
27-05-2010, 09:58
سلام.
دوستان من وقتی تمهای پیزرو رو نسب میکنم تو حالت فیلمبرداری وقتی فیلممیگیرم فیلم گرفته شده ایستهای محسوسی داره.مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم ربطی به تم داشته باشه. گوشی من و خیلی های دیگه اینطوریه. احتمالا از ضعف گوشی و جنس مموری کارته.
jamshidjap
27-05-2010, 19:37
آقا راهي نداره توي مرور گر گوشي يه متن دلخواه رو select و کپي کرد ؟
مثلا يه کلمه در يک متن رو هايلايت کرد ؟
shahabprince
27-05-2010, 23:27
آقا راهي نداره توي مرور گر گوشي يه متن دلخواه رو select و کپي کرد ؟
مثلا يه کلمه در يک متن رو هايلايت کرد ؟
فکر نمیکنم چنین قابلیتی وجود داشته باشه مگر اینکه با گوشی های لمسی این قابلیت به وجود بیاد چیزه دیگه ای فعلا به ذهنم نمیرسه.
jamshidjap
28-05-2010, 10:30
من راهشو پيدا کردم ...
بايد مرورگر خود گوشي رو بندازي دور اصلا بدرد نميخوره ...
برنامه opera mobile 10 رو نصب کردم .... براي انتخاب متن بايد دکمه center key رو نگهداري و بعدش ولش کني و بعد بهت ميگه ابتدا تا انتهاي متنو انتخاب کن و بعدش هم گزينه copy رو بهت ميده ...
برنامه خيلي خوبيه ... حتما نصبش کنيد
shahabprince
28-05-2010, 15:06
دانلود opera mobile 10
درضمن این رو هم باید بگم که اگه با این نرم افزار تو اینترنت برید خیلی پول کمی به قبضتون میندازه این یکی از خاصیت های این مرور گره حتما دانلود کنید.
لینک دانلود
SLM
من چجوری OVI مپ رو نسب کنم
3.4 هم که اومده
حوصله خوندن این همه پیج رو یا این اینترنت سرعت ندارم
لطفا خلاصه و کار ساز.
jamshidjap
28-05-2010, 21:53
باس بري از سايتش يا از همين پي سي خودمون تاپيک ovi فايلشو بگيري و بدون نياز به ساين نصب کني ...
بعد فايل dickcashe رو هم دانلود کني و بريزي تو فولدر cities روي رم
باس بري از سايتش يا از همين پي سي خودمون تاپيک ovi فايلشو بگيري و بدون نياز به ساين نصب کني ...
بعد فايل dickcashe رو هم دانلود کني و بريزي تو فولدر cities روي رم
مرسی ولی لطفا link مستقیم بزارین
واسه جفت فایل ها..........
jamshidjap
29-05-2010, 19:10
به اين تاپيک برو :
vahidshah
03-06-2010, 07:52
گوشی من ان 79
.سیمکارت همراه اول
به بعضی شماره های ایرانسل اس ام اس نمیره تو صندوق خروجی میمونه.سیمکارتمو رو گوشی دیگه میذارم میره!!
اشکال از چیه؟یه بار با7370 رست کلی هم کردم اما نمیره
سلام.این گوشی زیاد هنگ میکنه.الان هنگ کرده از حدود 4 ساعت پیش خاموش هم نمیشه.مشکلی برای گوشی پیش نمیاد اگه باتری شو در بیارم؟
mkiani1350
07-06-2010, 07:11
سلام.این گوشی زیاد هنگ میکنه.الان هنگ کرده از حدود 4 ساعت پیش خاموش هم نمیشه.مشکلی برای گوشی پیش نمیاد اگه باتری شو در بیارم؟
نه مشکلی نیست، دربیار .
MRW.REZAI
10-06-2010, 16:28
سلام دوستان
من یه گوشی n79 دارم میخواستم بدونم راهی وجود دار که وقتی یه تم را انتخاب میکنم با روشن و خاموش کردن گوشی تم تغییر نکنه؟
mitra2006
10-06-2010, 21:51
سلام دوستان
من یه گوشی n79 دارم میخواستم بدونم راهی وجود دار که وقتی یه تم را انتخاب میکنم با روشن و خاموش کردن گوشی تم تغییر نکنه؟
بله وجود دارد
باید مسیر زیر رو طی کنی
ابزارها>تنظیمات>موارد کلی>شخصی سازی>مضامین>تغییر مضمون
به اینجا که رسیدی روش بزن و غیر فعالش کن
tools>setting>general>personlize>themes>change theme
MRW.REZAI
11-06-2010, 10:05
من یه مشکل دیگه دارم وقتی وارد دفتر تلفن میشم اول روی گزینه ovi chat میره راهی نیست که وقتی وارد میشم اول بره تو شماره هام ؟
vahidshah
11-06-2010, 10:13
سیمکارت ایرانسل میندازم رو گوشی به اینترنت نمیره در حالی که ان70 پیشم میره چهکار باید کرد؟قبلا با ان82راهت میرفتم
sajad_bahal
11-06-2010, 12:02
با سلام
چرا بعضی از فایلها با فرمت Jar میخوام نصب کنم پیغام invalid jar file میده.
N97 Mini
سلام.امروز یه دفعه صفحه گوشی سیاه شد!N79.کار می کنه ولی صفحش سیاهه.یه کمی روشن می شه ولی سیاهه و هیچی نشون نمیده.چش شده؟چه کار باید کنم؟
amir200812
23-06-2010, 21:00
سلام.امروز یه دفعه صفحه گوشی سیاه شد!N79.کار می کنه ولی صفحش سیاهه.یه کمی روشن می شه ولی سیاهه و هیچی نشون نمیده.چش شده؟چه کار باید کنم؟
ضربه خورده؟ احتمالا LCD مرحوم شده!
سلام ودرود
نمیدونم چرا فایلهای wmv
رو که باید پشتیبانی کنه نمیکنه و فقط صدا و تصویر سیاه نشون میده؟
amir200812
25-06-2010, 11:56
سلام ودرود
نمیدونم چرا فایلهای wmv
رو که باید پشتیبانی کنه نمیکنه و فقط صدا و تصویر سیاه نشون میده؟
ممکنه کدک متفاوت باشه!
aydin_eb7777
25-06-2010, 23:59
ممکنه کدک متفاوت باشه!
تایید می شه
سلام ودرود
ممکنه کدک متفاوت باشه!
یعنی چی؟
برای درست دیدنش چه کار باید کرد ؟
در ضمن یه سوال دیگه چند وقتیه بعضی وقتها گوشیم شماره های که ذخیره کردم نمیشناسه ولی با خاموش و روشن کردن درست میشه مشکل از چیه؟
amir200812
26-06-2010, 22:07
سلام ودرود
یعنی چی؟
برای درست دیدنش چه کار باید کرد ؟
در ضمن یه سوال دیگه چند وقتیه بعضی وقتها گوشیم شماره های که ذخیره کردم نمیشناسه ولی با خاموش و روشن کردن درست میشه مشکل از چیه؟
ببینید یه فورمت داریم مثل :
MP4/AVI/WMV/...
و یک کدک داریم مثل:
DIVX/XVID/...
مثلا بعضی دوررین ها با فورمت MP4 فیلم برداری میکنند با کدک H264 و بعضی ها با همان MP4 فیلم میگیرن ولی کدک متفاوتی دارند!
درضمن فکر کنم باید رزولیشن هم فیت نمایشگر باشه!(100% اطمینان ندارم)
سلام ودرود
مثلا بعضی دوررین ها با فورمت MP4 فیلم برداری میکنند با کدک H264 و بعضی ها با همان MP4 فیلم میگیرن ولی کدک متفاوتی دارند!
درضمن فکر کنم باید رزولیشن هم فیت نمایشگر باشه!(100% اطمینان ندارم)
خب گوشیم که معلومه ان 79 هستش حالا با چه فرمتی ضبط میکنه در ضمن من چه طوری باید کیفیت (رزولوشن)تصویر رو تنظیم کنم؟
- یه سوال دیگه چند وقتیه بعضی وقتها گوشیم شماره های که ذخیره کردم نمیشناسه ولی با خاموش و روشن کردن درست میشه مشکل از چیه؟
سلام راضی هستین از n79?
میخوام n79 بخرم
کیفیت عکاسی و فیلمبردایش چطوره؟
03-07-2010, 09:18
سلام
ميخوام برام يه رم 4گيگ با مارك خوب برام معرفي كنيد
آخه رم خودش خيلي مشكل داره.خيلي بلا سرم آورده.
يه رمي كه كنتاكت خوبي با گوشي داشته باشه
n79
rm348
سلام
میخوام N79 رنگ مشکیشو بخرم
این رنگش که با اون یکی رنگاش از لحاظ کیفیت و محل تولید تفاوتی نداره؟
الان ساخت کجاست این گوشی؟
لطفاً راهنمایی کنید
05-07-2010, 12:58
ساخت مجارستان هست باید پیش یه آدم مطمئن یا آشنا بری ...
چینیش هم هست که زیاد فرقی با مجار نداره چون اینا همه تحت لیسانس نوکیا تولید میشه ...
مشکیش هم خوبی و فرقی نداره
jamshidjap
05-07-2010, 13:06
سلام
با نوکیا N79 نمیتونم درست و حسابی به کامپیوتر وصل بشم و از اینترنت گوشی استفاده کنم ...
مشکل :
با برنامه پی سی سوییت نمیتونم وصل بشم و همه تنظیمات درسته و وقتی کانکت رو میزنم وصل نمیشه...
با شماره #1**99* هم که میرم دفعه اول وصل میشه و یکی دو دقیقه کار میکنه و بعد دوباره از کار میفته و هیچ سایتی بالا نمیاد ...
دیسکانکت هم که میکنم و دوباره میخام وصل بشم دیگه وصل نمیشه و ارور 678 میده ...
بعد میرم تو device manager و مودم مربوط به گوشی نوکیا رو اول disable میکنم و بعد enable و میرم دوباره وصل بشم .... دوباره وصل میشه و بعد از دو دقیقه دیگه هیچ سایتی لود نمیشه و این چرخه خسته کننده و بی فایده تکرار میشه ....
دوستان مشکلش چیه ؟ تازه ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد ...
mohamad13702008
05-07-2010, 13:35
اينجا خيلي ضعيفه
از لحاظ پرسش و پاسخ مثل خونه متركه ميمونه كه كسي توش نمياد
همه فقط سوال ميپرسن
كسي جواب نميده
aydin_eb7777
05-07-2010, 16:20
سلام
با نوکیا N79 نمیتونم درست و حسابی به کامپیوتر وصل بشم و از اینترنت گوشی استفاده کنم ...
مشکل :
با برنامه پی سی سوییت نمیتونم وصل بشم و همه تنظیمات درسته و وقتی کانکت رو میزنم وصل نمیشه...
با شماره #1**99* هم که میرم دفعه اول وصل میشه و یکی دو دقیقه کار میکنه و بعد دوباره از کار میفته و هیچ سایتی بالا نمیاد ...
دیسکانکت هم که میکنم و دوباره میخام وصل بشم دیگه وصل نمیشه و ارور 678 میده ...
بعد میرم تو device manager و مودم مربوط به گوشی نوکیا رو اول disable میکنم و بعد enable و میرم دوباره وصل بشم .... دوباره وصل میشه و بعد از دو دقیقه دیگه هیچ سایتی لود نمیشه و این چرخه خسته کننده و بی فایده تکرار میشه ....
دوستان مشکلش چیه ؟ تازه ویندوز هم عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد ...
-----------------
احتیاجات برنامه PC Suite تو گوشیت نصب شده؟
برنامه را اجرا کن و گوشیت رو به سیستم وصل کن از منوی Help گزینه Install pc suite support را بزن و اگر قبلا نصب شده باشه Reinstall Pc suite support را بزن و پیغامی که تو گوشیت میاد رو تایید کن تا برنامه نصب بشه دوباره تست کن
اينجا خيلي ضعيفه
از لحاظ پرسش و پاسخ مثل خونه متركه ميمونه كه كسي توش نمياد
همه فقط سوال ميپرسن
كسي جواب نميده
شما چه سوالی پرسیدی کسی جواب نداده؟ یک نگاهی به پستهای دیگه بنداز اکثرا دوستان کمتر از یک ساعت جواب می دن
سلام
یه سوال دارم
N79 ساخت مجارستان بهتره یا چین؟
و در کل ارزش خرید داره یا نه؟
jamshidjap
08-07-2010, 10:59
مجارش بهتره ...
آره بابا گوشی خوبیه
سلام امروز رفتم چنتا مغازه پرسیدم دنبال رنگ طوسی بودم که از رنگای دیگش هم کمیاب تر بود آخر تو یه مغازه پیدا کردم گفت اصل فنلاند گفم تحت لیسانس دیگه گفت نه اصل فنلانده تو فاکتور هم اصل فنلاند مینویسم
قیمت هم 290
حالا از کجا بفهمم درست میگه؟
تو خرید این گوشی به چه چیزهایی توجه کنم تا سرم کلاه نره؟
لطفاً تا شنبه قبل از ظهر کمکم کنید
09-07-2010, 23:51
سلام امروز رفتم چنتا مغازه پرسیدم دنبال رنگ طوسی بودم که از رنگای دیگش هم کمیاب تر بود آخر تو یه مغازه پیدا کردم گفت اصل فنلاند گفم تحت لیسانس دیگه گفت نه اصل فنلانده تو فاکتور هم اصل فنلاند مینویسم
قیمت هم 290
حالا از کجا بفهمم درست میگه؟
تو خرید این گوشی به چه چیزهایی توجه کنم تا سرم کلاه نره؟
لطفاً تا شنبه قبل از ظهر کمکم کنید
به هر حال ظاهر گوشی تر وتمیز باشه و جعبش کر و کثیف نباشه ...
برد سبز رنگ داخل گوشی ، سبز پررنگ باشه نه کم رنگ ...
برچسب سریال گوشی صاف و صوف خورده باشه ...
فقط مجارش هست و چینی
---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
[QUOTE=aydin_eb7777;5153784]-----------------
احتیاجات برنامه PC Suite تو گوشیت نصب شده؟
برنامه را اجرا کن و گوشیت رو به سیستم وصل کن از منوی Help گزینه Install pc suite support را بزن و اگر قبلا نصب شده باشه Reinstall Pc suite support را بزن و پیغامی که تو گوشیت میاد رو تایید کن تا برنامه نصب بشه دوباره تست کن
همه چی نصبه .... بازم ویندوز رو عوض کردم ...
این دفعه جوری شده که باهاش تقریبا یک ربعی میتونم سایتا رو لود کنم و بعدش از کار میفته و دیگه لود نمیکنه و مجبورم دیسکانکت کنم و برم مودم نوکیا رو disable و enable کنم ... دوباره درست میشه و یه خورده کار میکنه و از کار میفته ...
این دفعه دیگه ارور موقع کانکت شدن نمیده ...
یعنی طرف دروغ گفته؟
راهی نداره که بشه فهمید؟ مثلاٌ جایی رو گوشی نمینویسه؟
راستی یه مغازه بهم گفت فقط سفیداش درستن اون یکی رنگاش رفرش شده هستن؟ راس میگه؟
امروز رفتم سزیال نامبرشو چک کردم کره رو نشون داد:18:
jamshidjap
11-07-2010, 12:02
کجا رفتی چک کردی ؟ کدوم سایت ؟
آقا من رفتم کل شهرو گشتم N79 طوسی رنگ پیدا نکردم ، تهران پیدا میشه؟
فقط یدونه پیدا کردم از تو ویترین میگذارتش و همونو میده، اثر انگشت روش زیاد هست! به نظرتون بخرمش؟
کدشم ساخت کره رو نشون میده یعنی شماره هفتم و هشتم 02 و آخری 4 بود
تو اینترنت سرچ کردم خوندم که این کدا کجارو نشون میده
کیفیت ساخت کره چطوره؟ از مجارستان عقبتره یا یکیه؟
البته خودش که میگه اصل فنلانده!!
چیکار کنم بخرمش؟
به کمکتون احتیاج دارم
jamshidjap
12-07-2010, 11:56
نه بابا نخریش ... اون گوشی دست هزار نفر افتاده و چه بسا زمین هم خورده باشه ، ... اون گوشی هیچ فرقی با دست دوم نمیکنه ...
پاشو بیا تهران بخر ... کدوم شهر زندگی میکنی ؟ شاید شهرهای اطراف شما طوسیش رو هم داشته باشه ...
در مورد کره ای نمیدونم ... اولین مورده که کره ایش رو میبینم ... حالا اگه واقعا کره ای باشه خب خوبه دیگه ....
تبریز
من تهران آشنا دارم
اگه جایی رو سراغ دارید که طوسی داشته باشه آدرسشو بدید ممنون میشم
jamshidjap
13-07-2010, 18:39
پاساژ علاء الدين که ميدوني کجاست ؟ تقاطع حافظ و جمهوري ....
اونجا هر رنگيشو بخاي پره ....
سلام راضی هستین از n79?
میخوام n79 بخرم
کیفیت عکاسی و فیلمبردایش چطوره؟
ميخوام برام يه رم 4گيگ با مارك خوب برام معرفي كنيد
آخه رم خودش خيلي مشكل داره.خيلي بلا سرم آورده.
يه رمي كه كنتاكت خوبي با گوشي داشته باشه
n79
rm348
سلام
یه سوال دارم
پاساژ علاء الدين که ميدوني کجاست ؟ تقاطع حافظ و جمهوري ....
اونجا هر رنگيشو بخاي پره ....
- بنده 8ماهیه دارمش وازش راضی هستم
کیفیت فیلمبرداریش خیلی خوبه عکسهای روزش هم حرف نداره اما شب زیاد جالب نیست...
- قطعا مجار بهتره اما الان کم گیر میاد واگه ساخت جدید پیدا کردی که نوشته بود مجار قویا چینی هستش.
- احتمالا رم گوشیتون چینیه مثل گوشیتون تو بازار علاء الدين به گفتهدوستمون همه قابها والبته رم های خوب پیدا میشه...
H.Operator
19-07-2010, 10:25
سلام,من هر وقت میخوام با گوشیم n79 به اینترنت{از طریق مودم وایرلس تو خونه}وصل بشم,بار اول که مرورگر رو{مرورگر خود گوشی} باز میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم,حتما باید یکبار خارج شم و بعد دوباره وارد مرورگر بشم و بار دوم وصل میشه,دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خیلی اذیت میکنه!!!!
ممنون از کمکتون.
H.Operator
19-07-2010, 10:32
سلام
یه سوال دارم
فرقی با هم ندارن,مجار گیرت اومد بگیر,بازم میگم هر دوشون خوبه...
گوشی خوبیه,شک نکن,خیالتم راحت باشه...
sajjad_7
27-07-2010, 07:24
)سلام یک هفته پیش این گوشی رو خریدم بعد از جستجو متوجه شدم سیستم عامل گوشی میتونه Symbian S60 9.2 with the latest Feature Pack 2- Symbian OS 9.3, S60 rel. 3.2- Symbian OS 9.3, باشه پس چرا برنامه های سیمبیان ور÷ن3 رااجرا نمیکنه (Series 60 v3.2 UI
سلام به دوستان
من یه مشکیشو خریدم چنتا مشکل دارم لطفا کمکم کنید
یکی این که همیشه یه پاکت نامه کوچیک اون بالا روشن و خاموش میشه (چشمک میزنه)
دوم اینکه هر روز احتیاج به شارژ داره این گوشی نمیدونم همشون اینجورین یا باتری این مشکل داره
سوم این که رادیوی این گوشی چطوری کار میکنه؟؟؟(بدون اینترنت)
08-08-2010, 17:20
گوشي واقعا كامليه من درموردش خيلي تحقيق كردم از دوربين 5مگش كه در برابر هزينه اي كه مي كني تا سيستم عمل سيمبيان وراديو باقابليت ايجاد فركانس وتوانايي خوندن نرم افزار هاي سوني اريكسون ونوكيا و...همه وهمه دست به دست هم ديگه دادن تا يه گوشيه خوب وارد بازار بشه ولي يكي از دوستام ميگفت صفحه كليدش چسبيه واگه خراب بشه بايد كلا عوض بشه .به هر حال با من كه نمي خام باهاش كشتي بگيرم گوشي خوبيه.:5:
:11:
jamshidjap
08-08-2010, 18:28
1. چشمک زدن نامه يعني اينکه Inbox پر شده .... بهتره اينباکس رو روي مموري کارت تنظيم کني تا کمتر اين مشکل بوجود بياد
2. احتمالا مشکل از باتري هستش ... چون باتريش خيلي خوب شارژ نگه ميداره... اگه باهاش زنگ بزني و اس ام اس بازي کني راحت سه روز جواب ميده ...
3.ميري توي منو و بعد قسمت Mucic و بعد Radio .... گزينه اولي رو ميزني ( هندزفري وصل باشه ) و سپس کانال ها رو سرچ کن ...
jamshidjap
08-08-2010, 18:34
1. چشمک زدن نامه يعني اينکه Inbox پر شده .... بهتره اينباکس رو روي مموري کارت تنظيم کني تا کمتر اين مشکل بوجود بياد
2. احتمالا مشکل از باتري هستش ... چون باتري من خيلي خوب شارژ نگه ميداره... اگه باهاش زنگ بزني و اس ام اس بازي کني راحت سه روز جواب ميده ...
3.ميري توي منو و بعد قسمت Mucic و بعد Radio .... گزينه اولي رو ميزني ( هندزفري وصل باشه ) و سپس کانال ها رو سرچ کن ...
Payman_62
12-08-2010, 20:11
سلام.
یه پلیر خوب برای n97 میخوام.
خیلی گشتم. نه core player کارمو راه انداخت نه ttod نه july. هر کدوم یه مشکل دارن.
core که رو فیلم گیر داره. ttod نصب نمیشه. هر چند زیاد تعریفشو میکنن. july هم کرک نداره.
حالا چی پیشنهاد میکنید؟
amirhoseinmehri
13-08-2010, 08:56
سلام.
یه پلیر خوب برای n97 میخوام.
خیلی گشتم. نه core player کارمو راه انداخت نه ttod نه july. هر کدوم یه مشکل دارن.
core که رو فیلم گیر داره. ttod نصب نمیشه. هر چند زیاد تعریفشو میکنن. july هم کرک نداره.
حالا چی پیشنهاد میکنید؟
در خواستت رو اینجا بذار:
سلام ودرود به همه
میخام از مدیرهای این انجمن بپرسم والبته دوستان که این دی وی دی که تو خود پی سی تبلیغ میشه ارزش خرید داره یا نه ،من که گوشیم n79 هستش بخرمش کار با هاش راحنه
موضوعش هم gps هستش....
aydin_eb7777
14-08-2010, 08:42
سلام ودرود به همه
میخام از مدیرهای این انجمن بپرسم والبته دوستان که این دی وی دی که تو خود پی سی تبلیغ میشه ارزش خرید داره یا نه ،من که گوشیم n79 هستش بخرمش کار با هاش راحنه
موضوعش هم gps هستش....
-----------------
خوب اگر نمی تونی طبق آموزشهایی که تو اینترنت هست این کار را انجام بدی بخر
اون پاکت نامه از همون روزه اول که هنوز اس ام اس دریافت نکرده بودم چشمک میزد و میزنه
رادیو هم نمیدونم چرا راه نمیوفته
چجوری سرچ میکنن فرکانسارو
رادیوش راه افتاد ولی چرا بدون هندزفری کار نمیکنه
اینجوری فایده نداره که
نمیشه کاری کرد بدون هندزفری کار کرد؟
amirhoseinmehri
15-08-2010, 09:40
اینجوری فایده نداره که
هندزفری به عنوان آنتن کار می کنه.نه راهی نیست :46:
اینجوری فایده نداره که
ولی میتونین بعد از نصب هندز فری رایدیو رو بزارین رو بلند گو....
سلام,من هر وقت میخوام با گوشیم n79 به اینترنت{از طریق مودم وایرلس تو خونه}وصل بشم,بار اول که مرورگر رو{مرورگر خود گوشی} باز میکنم نمیتونم به اینترنت وصل بشم,حتما باید یکبار خارج شم و بعد دوباره وارد مرورگر بشم و بار دوم وصل میشه,دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خیلی اذیت میکنه!!!!
ممنون از کمکتون.
من بعد از اینکه گوشیم رو آپدیت کردم با این مشکل مواجه شدم که خیلی وقتا وصل نمی شد و می بایست مجددا خارج بشم و دوباره وصل شم (فرقی نمی کرد چه نرم افزاری باشه مثل اپرا، اپرا مینی، مرورگر خود گوشی، رادیو اینترنتی، یا هر نرم افزار دیگه؛ گاهی وصل میشدن گاهی نمیشدن و تنها راهش این بود که اتصال وای فای مجددا برقرار شه (یعنی یا دستی قطع بشه یا از نرم افزار خارج شم و دوباره بازش کنم)).
خیلی تو اینترنت سرچ کردم و بعد از دو سه ماه یه راه حل پیدا کردم:
ابتدا در کامپیوتر وقتی مودمت روشن هست برو به:
استارت منو و بعد Run
و تایپ کن cmd
در صفحه ی مشکی رنگی که ظاهر میشه تایپ کن:
ipconfig/all و بعد اینتر بزن.
پاسخی مشابه زیر داده می شود:
...
Gigabit Ethernet Controller
Physical Address. . . . . . . . . : ****
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.50
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Monday, August 16, 2010 10:58:11 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Thursday, August 19, 2010 10:58:11 AM
حال در گوشی به تنظیمات کانکشن وای فایمان می رویم که در مسیر زیر قرار دارد:
tools > settings > connections > destinations > internet > your WiFi > options > advance settings > ipv4 settings
و مقادیر زیر رو تنظیم می کنیم:
Phone IP address : همان مقداری که در بالا نوشته شده با این تفاوت که رقم آخر را چند واحد افزایش میدهیم مثلا:
اگر عدد نوشته شده 192.168.1.50 بود ما آنرا بصورت 192.168.1.51 یا 192.168.1.52 یا ... وارد میکنیم.
Subnet Mask : همان عدد نشان داده شده که معمولا 255.255.255.0 است.
Default Gateway : همان عدد نشان داده شده.
DNS: Auto
مثال:
Phone IP address: 192.168.1.52
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
DNS: Auto
تنظیمات را ذخیره کرده و گوشی را ریستارت میکنیم.
مشکل باید حل شده باشد.
H.Operator
16-08-2010, 17:23
سلام,
من چند تا مشکل داشتم:
1)چطوری میشه آیکن music رو توی منوی اصلی برداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{آخه با تم ها و هکهایی که ایکن تغییر میدن نمیشه تغییری تو شکل ظاهریش ایجاد کرد و مهمتر این که کاربردش کمه}
2)اس ام اس ها رو چطوری{اگه میشه}تو My folders یا Draft صرفا فقط با نام فرستنده مرتب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟{چون در حالت عادی هم با نام فرستنده و هم با قسمتی از متن پیام ذخیره میکنه,با گوشی های دیگه مثل N73 میشه این کارو کرد,خیلی بهش احتیاج دارم,راهی نداره؟}
3)بعضی وقتا فقط{ 20 یا 30 یا ...}ثانیه مکالمه ورودی دارم و بعد تو خلاصه تماس میزنه مثلا 4:23 ثانیه...؟؟؟
4)روی دکمه شاتر یا RECORD این گوشی چراغی مثل N73 یا N82 برای دیدن در تاریکی وجود نداره؟؟؟؟؟{در نگاه اول به نظر میرسه داره}
*ممنون از راهنماییاتون*
aydin_eb7777
16-08-2010, 18:31
سلام,
من چند تا مشکل داشتم:
1)چطوری میشه آیکن music رو توی منوی اصلی برداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟{آخه با تم ها و هکهایی که ایکن تغییر میدن نمیشه تغییری تو شکل ظاهریش ایجاد کرد و مهمتر این که کاربردش کمه}
2)اس ام اس ها رو چطوری{اگه میشه}تو My folders یا Draft صرفا فقط با نام فرستنده مرتب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟{چون در حالت عادی هم با نام فرستنده و هم با قسمتی از متن پیام ذخیره میکنه,با گوشی های دیگه مثل N73 میشه این کارو کرد,خیلی بهش احتیاج دارم,راهی نداره؟}
3)بعضی وقتا فقط{ 20 یا 30 یا ...}ثانیه مکالمه ورودی دارم و بعد تو خلاصه تماس میزنه مثلا 4:23 ثانیه...؟؟؟
4)روی دکمه شاتر یا RECORD این گوشی چراغی مثل N73 یا N82 برای دیدن در تاریکی وجود نداره؟؟؟؟؟{در نگاه اول به نظر میرسه داره}
*ممنون از راهنماییاتون*
1- یک فولدر جدید تو منوی اصلی گوشیت باز کن و به اونجا انتقالش بده مثلا Softwares یا اینکه اگه تومنی اصلیت فولدر دیگه ای هست انتقالش بده تو همون
2- داخل My Folder یک فولدر جدید به نام Archive بساز و پیامها را انتقال بده به داخل اون و از قسمت Options گزینه Sort by و بعد Sender را بزن و همیشه هم قسمتی از اس ام اس نشون داده می شه و شاید برنامه دیگه ای باشه که نصب کنی و این قابلیت را برات فراهم کنه!
3- خلاصه تماس در کجا؟ اگر بعد از تماس تو صفحه اصلیه که مشکل از گوشیته اما اگر در قسمت Log اینطور باشه شاید کل تماسهایی که داشته را نشون می ده
MRW.REZAI
17-08-2010, 12:34
سلام من یه گوشی n79 دارم میخواستم بدونم که navi wheel که تو گوشی من هست با روشن کردنش چه اتفاقی می افته و کارش چیه ؟
meysam2145
17-08-2010, 13:30
در حقیقت کار اسکرول کردن (تو منو ها و لیست موزیک ها و گالری و ...)رو بدون فشردن کلید ها و فقط با حرکت روی ناحیه حساسش انجام میده!
MRW.REZAI
17-08-2010, 17:04
در حقیقت کار اسکرول کردن (تو منو ها و لیست موزیک ها و گالری و ...)رو بدون فشردن کلید ها و فقط با حرکت روی ناحیه حساسش انجام میده!
میشه بیشتر توضیح بدی یعنی من اگه فعالش کنم مثلا کدام قسمت حساسش را فشار بدم آهنگ بعدی را میاره؟
meysam2145
17-08-2010, 18:41
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه ویدئو ی کم حجم در مورد نحوه کار Navi wheel !
سلام
چجوری میشه رادیو رو بدون هندزفری باز کرد
aydin_eb7777
18-08-2010, 15:57
سلام
چجوری میشه رادیو رو بدون هندزفری باز کرد
---------
دوست عزیز هندزفری به جای آنتن استفاده می شه و راهی برای اجرای اولیه رادیو بدون هندزفی نداری
موفق باشی
سلام
چنتا سوال و مشکل دارم
چجوری میشه کیفیت عکسارو بالاتر برد؟ اگه از راه H A K میشه چجوریه؟
من هنوز GPS فعال نکردم، اگه فعال کنم چقدر میتونم رایگان استفاده کنم؟
مشکلم هم اینه که با اینکه هیچکدوم از مموری ها پر نشده پاکت نامه کوچک همیشه روشن خاموش میشه (چشمک میزنه)
تو قسمت منو هم دایره های چرخان آبی(علامت لود کردن) میمونه رو آیکن ها
من تا حالا گوشی رو آپدیت نکردم چیزیش رو، باید آپدیت کنم؟
ممنون
مشکلم هم اینه که با اینکه هیچکدوم از مموری ها پر نشده پاکت نامه کوچک همیشه روشن خاموش میشه (چشمک میزنه)
باسلام : توی قسمت پیام رسانی "گزینه ها" رو می زنی وارد"پیام های سیم کارت "می شی وچند تا از اونها رو پاک میکنی.:11:
چراغ کمکی AF که میگن چیه و چجوری کار میکنه؟
چراغ کمکی AF که میگن چیه و چجوری کار میکنه؟
فکرکنم منظور همون فلاش گوشی شماست که در مواقع عکاسی در تاریکی قبل از گرفتن عکس روشن میشه تا فوکوس بهتری داشته باشید.:45:
CATERPILLAR
21-08-2010, 19:53
سلام,چند تا سوال داشتم:
1)توی قسمت contact بعضی اوقات navi wheel کار نمیکنه و باید خاج بشی,مجددا وارد بشی تا کار کنه,مشکل چیه؟؟؟؟؟
2)برای کدقفل گذاشتن یا برداشتن کدقفل از روی مموری کارت باید به کدوم قسمت گوشی مراجعه کنی؟؟؟؟؟
3)میخواستم بدونم روی دکمه شاتر یا ضبط ویدیوی این گوشی چراغی برای دیدن در تاریکی مثل{ n73 یا n82 یا ... }هست؟؟؟؟؟
unknown47
20-09-2010, 11:22
سلام.من این گوشی رو دارم و یه چنتا مشکل داره که از شما خواهش می کنم منو راهنمایی کنید:
1-اولیش اینه که با اینکه سنسورش غیر فعاله و باز صفحه واسه خودش می گرده(البته این مشکل جدیدا بوجود اومده)
2-دوم اینه که موقعی که گوشی شارژش فوله بعد از مدت زیادی استفاده باز هم خطی از خط باتری کم نمیشه و یهو گوشی خاموش می شه-موقع شارژم هم همینطوره یعنی با اینکه گوشی شارژ نداره بعد 10 دقیقه شارژ کردن فول میشه .....
ازتون خواهش می کنم کمکم کنید.......(میشه قیمت باتری رو هم ذکر کنید.....)
Pejvak61
20-09-2010, 12:13
آقا من همین امروز دسته دوم این گوشی رو خریدم 200 تومن.
ظاهراً سالمه و چند ساعتی هم که باهاش کار کردم بدک نیست.
فقط چند تا سئوال :
- نمایش کلمات فارسی در این گوشی خیلی مزخرفه چون بعضی از (اکثر) حروف رو جدا مینویسه و به صورت چسبان. آیا فارسی ساز مناسبی برای این گوشی سراغ دارین؟
- با کیبوردش نمیشه مستقیم فارسی تایپ کرد.
- Wi Fi چطوری کار میکنه؟ من میخوام باهاش از اینترنت بی سیم محل کارم استفاده کنم و اونطوری که من دیدم از استاندارد 802.11 b/g استفاده میکنه.
- چطوری میتونم وضعیت RAM داخلیشو ببینم؟ میگن 32 GB رم داخلی داره ولی من هنوز نتونستم چیزی در موردش ببینم.
Pejvak61
22-09-2010, 15:17
آقا من همین امروز دسته دوم این گوشی رو خریدم 200 تومن.
ظاهراً سالمه و چند ساعتی هم که باهاش کار کردم بدک نیست.
فقط چند تا سئوال :
- نمایش کلمات فارسی در این گوشی خیلی مزخرفه چون بعضی از (اکثر) حروف رو جدا مینویسه و به صورت چسبان. آیا فارسی ساز مناسبی برای این گوشی سراغ دارین؟
- با کیبوردش نمیشه مستقیم فارسی تایپ کرد.
- Wi Fi چطوری کار میکنه؟ من میخوام باهاش از اینترنت بی سیم محل کارم استفاده کنم و اونطوری که من دیدم از استاندارد 802.11 b/g استفاده میکنه.
- چطوری میتونم وضعیت RAM داخلیشو ببینم؟ میگن 32 GB رم داخلی داره ولی من هنوز نتونستم چیزی در موردش ببینم.
نه! مثل اینکه خبری نیست.
آقا این گوشی که من خریدم و شرحشو در بالا میبینین یه سری مشکلات داره :
- آیا این گوشی قابلیت پخش فرمت WAV رو نداره یا اینکه گوشی من نرم افزار پخش صداش فرمت WAV رو نمیشناسه؟ یکی از دوستانم 3 سال پیش یه گوشی N76 خریده بود که اون این قابلیت رو داره ولی N97 نداره!!
- چرا نرم افزار نمایش تصویرش اینقدر ابتدائیه؟ حتی گزینه ی زوم هم نداره (اسم نرم افزارش Image Viewer ).
- من نمیدونم چرا عکس هایی که با این گوشی گرفته میشه اینقدر رزولوشنش پائینه؟ (240*400 پیکسل) من هرچی گشتم تو تنظیمات موبایل تا گزینه ای رو پیدا کنم که بتونه بهم نشون بده مکه چطوری میشه با رزولوشن 5مگاپیکسلی عکس برداری بشه چیزی پیدا نکردم.
- طریقه ی نصب برنامه تو این گوشی چطوریه؟ من یک سری برنامه با فرمت sis رو ریختم تو گوشیم ولی وقتی میخوام نصبشون کنم اصلاً گزینه ای برای اجرا نداره. از چه طریق باید برنامه ها رو رو این گوشی نصب کرد؟
mehdi_08
22-09-2010, 17:19
نه! مثل اینکه خبری نیست.
- آیا این گوشی قابلیت پخش فرمت WAV رو نداره یا اینکه گوشی من نرم افزار پخش صداش فرمت WAV رو نمیشناسه؟ یکی از دوستانم 3 سال پیش یه گوشی N76 خریده بود که اون این قابلیت رو داره ولی N97 نداره!!
- چرا نرم افزار نمایش تصویرش اینقدر ابتدائیه؟ حتی گزینه ی زوم هم نداره (اسم نرم افزارش Image Viewer ).
- من نمیدونم چرا عکس هایی که با این گوشی گرفته میشه اینقدر رزولوشنش پائینه؟ (240*400 پیکسل) من هرچی گشتم تو تنظیمات موبایل تا گزینه ای رو پیدا کنم که بتونه بهم نشون بده مکه چطوری میشه با رزولوشن 5مگاپیکسلی عکس برداری بشه چیزی پیدا نکردم.
- طریقه ی نصب برنامه تو این گوشی چطوریه؟ من یک سری برنامه با فرمت sis رو ریختم تو گوشیم ولی وقتی میخوام نصبشون کنم اصلاً گزینه ای برای اجرا نداره. از چه طریق باید برنامه ها رو رو این گوشی نصب کرد؟
سلام
این مشکلاتی که گفتی نرمافزاریه شما گوشیتو ببر بیرون 5 تومن بده برات فلشش کنن مشکلت حل می شه
برا کیفیت عکسات برو tools/setting/application/camera
تو اون قسمت می تونی تنطیمات مورد نظرت رو اعمال کنی
برا نصب برنامه اون برو تو تاپیک cer&key شماره سریال گوشیت رو بده بعد با اون دوتا فایلی که بهت می دن برنامه هاتو ساین کن بعد نصب کن
Pejvak61
23-09-2010, 12:44
سلام
این مشکلاتی که گفتی نرمافزاریه شما گوشیتو ببر بیرون 5 تومن بده برات فلشش کنن مشکلت حل می شه
برا کیفیت عکسات برو tools/setting/application/camera
تو اون قسمت می تونی تنطیمات مورد نظرت رو اعمال کنی
برا نصب برنامه اون برو تو تاپیک cer&key شماره سریال گوشیت رو بده بعد با اون دوتا فایلی که بهت می دن برنامه هاتو ساین کن بعد نصب کن
این گوشی دفترچه و CD هم داره؟ آیا باید نرم افزاری روی کامپیوتر نصب بشه و بعد ازش استفاده بشه؟
این گوشی دفترچه و CD هم داره؟ آیا باید نرم افزاری روی کامپیوتر نصب بشه و بعد ازش استفاده بشه؟
بله.نرم افزار pc suite که در CD داخل جعبه موجود است.
نه! مثل اینکه خبری نیست.
سلام.شما مطمئنی که گوشی چینی به جای دست دوم بهت ندادن؟!:18:
یا این گوشی که خریدین اوضاعش خیلی خرابه و باید ریست یا فلش کنین یا چینیه دیگه!
Pejvak61
25-09-2010, 13:34
سلام.شما مطمئنی که گوشی چینی به جای دست دوم بهت ندادن؟!:18:
یا این گوشی که خریدین اوضاعش خیلی خرابه و باید ریست یا فلش کنین یا چینیه دیگه!
پسش دادم.
مرده شور هر چی چین و چینی رو ببره با این تقلب بازی و دغلکاریشون.
معلوم نیست از کارشون چه هدفی دارن؟ من کلی با این گوشی ور رفتم و از اینترنت کلی تم و برنامه دانلود کردم اما حتی یکی از فایل های sis رو نتونست اجرا کنه و وقتی که گزینه option رو روش انتخاب میکردم هیچ گزینه ای در رابطه با اجرای اون فایل تو منوش نبود و از اینجا شد که فهمیدم این گوشی چینیه.
به هر حال همکار بنده خدای من هم گول خورده بود ولی از اونجا که اصلاً تو باغ کارکردن با گوشیش نبود و تنها کاری که میکرد sms دادن و تلفن جواب دادن بود حدود 1 سال بود که پیش خودش فکر میکرد گوشیش اصله وامروز صبح وقتی بهش گفتم از عصبانیت قرمز شده بود. اما با مرام بود و کلی عذر خواهی کرد و گوشی رو پس گرفت.
الآنم دارم با اجازه ی شما یه گوشی HTC HD2 میخرم البته اصلشو.
سلام
یه سوال مهم
چجوری میشه اون صدایی که الکی موقع عکس گرفتن درمیاره قطع کرد؟
کسی نمیدونه؟
خیلی مهمه برام
amirhoseinmehri
01-10-2010, 09:03
برو به بخش ه ک گوشی های موبایل پیدا میشه:46:
mehdi_08
02-10-2010, 10:57
پسش دادم.
مرده شور هر چی چین و چینی رو ببره با این تقلب بازی و دغلکاریشون.
معلوم نیست از کارشون چه هدفی دارن؟ من کلی با این گوشی ور رفتم و از اینترنت کلی تم و برنامه دانلود کردم اما حتی یکی از فایل های sis رو نتونست اجرا کنه و وقتی که گزینه option رو روش انتخاب میکردم هیچ گزینه ای در رابطه با اجرای اون فایل تو منوش نبود و از اینجا شد که فهمیدم این گوشی چینیه.
به هر حال همکار بنده خدای من هم گول خورده بود ولی از اونجا که اصلاً تو باغ کارکردن با گوشیش نبود و تنها کاری که میکرد sms دادن و تلفن جواب دادن بود حدود 1 سال بود که پیش خودش فکر میکرد گوشیش اصله وامروز صبح وقتی بهش گفتم از عصبانیت قرمز شده بود. اما با مرام بود و کلی عذر خواهی کرد و گوشی رو پس گرفت.
الآنم دارم با اجازه ی شما یه گوشی HTC HD2 میخرم البته اصلشو.
نیگا کن گوشی چینی که می گیم منظورمون همه گوشی های چینین نیستا مثلا گوشی n79خودم ساخته چینه تحت لیسانس فنلاند
به احتمال زیاد گوشی شما از این گوشی های طرح اصله که از روزلیشن تصویرش صدا چق چق کیلیداش ایکن های الکی که هیچ کاری نمی کنه قابل تشخیصه یعنی یه جورایی خیلی خیلی تابلوه حالا فرذا یه گوشی نوکیا چینین دیدی فکر نکی همشون تقلبی اند:11:
Pejvak61
05-10-2010, 17:48
نیگا کن گوشی چینی که می گیم منظورمون همه گوشی های چینین نیستا مثلا گوشی n79خودم ساخته چینه تحت لیسانس فنلاند
به احتمال زیاد گوشی شما از این گوشی های طرح اصله که از روزلیشن تصویرش صدا چق چق کیلیداش ایکن های الکی که هیچ کاری نمی کنه قابل تشخیصه یعنی یه جورایی خیلی خیلی تابلوه حالا فرذا یه گوشی نوکیا چینین دیدی فکر نکی همشون تقلبی اند:11:
منظورم همين بود. پشت باطری زده بود made in finland ولی کاملاً فهمیدم که تقلبیه. اصلاً هیچ چیزی توش نصب نمیشد کیفیت عکسش افتضاح بود و هرچی گشتم تا کیفیتشو بالا ببرم اصلاً چیزی پیدا نکردم.کیفیت صداش هم از همه بدتر.
من الآن یه HTC HD2 خریدم دارم حالشو میبرم هرچی مشکل تو به اصطلاح N97 داشتم اینجا ندارم. اصلاً پیشنهاد میکنم به جای خریدن گوشی مثل N97 و امثالهم یه کمی روش بذارین برین سراغ PPC. دنیایی از امکاناته. اصلاً همین HTC HD2 من ساخت چینه ولی پدر و مادر داره نه مثل اون یکی که نوشته بود Made in finland ولی جد اندر جد چینی بود و از بس اومد راه رفتن کبکو یاد بگیره راه رفتن خودش هم یادش رفت.
البته سوء تعبیر نشه ها من هرگز به دوستانی که به گوشی هایی که من اعتقاد ندارم تعصب دارن اساعه ادب نمیکنم فقط نظرمو میگم. اعلام موضع هم که جرم نیست.
اوه اوه شرمنده فکر کنم از اولش اشتباهی اومدم چون اینجا تاپیک N79 نه N97 ببخشید.
فروختمش !!!
راحت شدم ...
اهههههههههههه ...
برم I8000 بخرم !
دیگه واقعا از سیمبین خستم شده بود !
jamshidjap
06-10-2010, 13:05
برا چي راحت شدي مگه چش بود ؟
سلام.من یه فیلم 34MB با کیفیت عادی تلویزیون با دوربین گوشی گرفتم.بعد فرستادم به یه موبایل سامسونگ مدل s8300.
تو اون موبایل خیلی بهتر و با کیفیت تر از موبایل من (n79)نشون می داد.می خواستم بدونم چرا؟
ممکنه یه دلیل اینکه اون موبایل Divx palyer داره بهتر نشون میده؟
به رزلوشن و رنگ های صفحه هم مربوط میشه؟
تو کامپیوتر که ببرم درست نشون میده؟
-------------
یه سوال دیگه.چرا وقتی با یه درجه کیفیت بالاتر یعنی کیفیت بالای تلویزیون فیلم برداری می کنم و روی مموری کارت میریزه تو گرفتن فیلم تیک میزنه؟در حالی که اگه توی phone memory بریزه در حال فیلم گرفتن تیک نمی زنه؟
CATERPILLAR
13-10-2010, 23:46
سلام.من یه فیلم 34MB با کیفیت عادی تلویزیون با دوربین گوشی گرفتم.بعد فرستادم به یه موبایل سامسونگ مدل s8300.
تو اون موبایل خیلی بهتر و با کیفیت تر از موبایل من (n79)نشون می داد.می خواستم بدونم چرا؟
ممکنه یه دلیل اینکه اون موبایل Divx palyer داره بهتر نشون میده؟
به رزلوشن و رنگ های صفحه هم مربوط میشه؟
تو کامپیوتر که ببرم درست نشون میده؟
-------------
یه سوال دیگه.چرا وقتی با یه درجه کیفیت بالاتر یعنی کیفیت بالای تلویزیون فیلم برداری می کنم و روی مموری کارت میریزه تو گرفتن فیلم تیک میزنه؟در حالی که اگه توی phone memory بریزه در حال فیلم گرفتن تیک نمی زنه؟
سلام...
مال منم دقیقا همین مشکلو داره,فکر کنم دلیلش کیفیت پایین کارت حافظه هست,خیلی ها همین مشکلو دارن.....
CATERPILLAR
14-10-2010, 00:02
سلام...
یه مدته{تقریبا دو سه ماهه}که کلیه اس ام اس های ذخیره شده تو گوشیم{inbox,draft,sent & my folders}به صورت خودکار پاک شده و یه سری اس ام اس قدیمی که قبلا تو گوشیم داشتم و پاکشون کردم,میان جای اونا...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13:
نمیدونم چیکارش کنم,به نظرتون مشکل چیه؟؟؟؟؟
خواهشا اگه کسی میدونه و اطلاعات کافی داره راهنماییم کنه.
*ممنون*:46:
masih eia
14-10-2010, 23:49
سلام کسی دیکشنری با تلفظ واسه این گوشی سراغ نداره؟؟؟خواهشا سریع کمک کنید.ممنونم.:11:
amirhoseinmehri
15-10-2010, 09:51
سلام کسی دیکشنری با تلفظ واسه این گوشی سراغ نداره؟؟؟خواهشا سریع کمک کنید.ممنونم.:11:
سلام.این مکالمه گروهی چی هست تو گوشی؟
نمایه XDM چیه؟
چه جوری ازشون استفاده کنم؟
سلام.
این چرخ ناوی چیه؟
چه جوری ازش استفاده می کنن؟
روی کلید ok که دست می کشم خودش بالا پایین میره.
چه جوری کنترلش کنم؟
سلام.
این چرخ ناوی چیه؟
چه جوری ازش استفاده می کنن؟
روی کلید ok که دست می کشم خودش بالا پایین میره.
چه جوری کنترلش کنم؟
کسی نبود جواب بده؟
HOOSEIN 105
19-11-2010, 00:17
با سلام.
این چرخ ناوی چیز جالبیه .مثلا توی صندوق دریافت اس ام اس میتونی با چرخوندن انگشتتون دور جوی استیک با سرعت دلخواه لیست اس ام اس هارو مرور کنی .من یکی که از این قابلیتش خیلی خوشم میاد.مثلا وقتی تو یه پوشه چند هزار تا اس ام اس داری میتونی با سرعت خیلی زیاد اس ها رو مرور کنی .البته این قابلیتش تو منوها و بخش اهنگ هم کار میکنه.ولی گاهی اوقات هم همونطور که خودتون هم گفتیت با لمس ناخوداگاه جوی استیک هم گاهی یه دفعه بالا پایین میره که یکم اذیت میکنه ولی در کل بعد یه ماه عادت میکنید بهش.
در کل من الان یه ساله که این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضیم.
هنگش خیلی کمه یا اصلا نداره.
سرعتش بالاست.
کیفیت بدنه خوبه و جنس بدنه و دکمه ها خیلی عالیه.
باطریش هم در ماه های اول 4 روز جواب میداد الان 2 روز .
در مورد معایبش هم صداش ضعیفه .یعنی از اکثر گوشی ها ضعیفتره ولی کیفیتش خوبه .
با سلام.
این چرخ ناوی چیز جالبیه .مثلا توی صندوق دریافت اس ام اس میتونی با چرخوندن انگشتتون دور جوی استیک با سرعت دلخواه لیست اس ام اس هارو مرور کنی .من یکی که از این قابلیتش خیلی خوشم میاد.مثلا وقتی تو یه پوشه چند هزار تا اس ام اس داری میتونی با سرعت خیلی زیاد اس ها رو مرور کنی .البته این قابلیتش تو منوها و بخش اهنگ هم کار میکنه.ولی گاهی اوقات هم همونطور که خودتون هم گفتیت با لمس ناخوداگاه جوی استیک هم گاهی یه دفعه بالا پایین میره که یکم اذیت میکنه ولی در کل بعد یه ماه عادت میکنید بهش.
در کل من الان یه ساله که این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضیم.
هنگش خیلی کمه یا اصلا نداره.
سرعتش بالاست.
کیفیت بدنه خوبه و جنس بدنه و دکمه ها خیلی عالیه.
باطریش هم در ماه های اول 4 روز جواب میداد الان 2 روز .
در مورد معایبش هم صداش ضعیفه .یعنی از اکثر گوشی ها ضعیفتره ولی کیفیتش خوبه .
سلام.عجب چیز مشتیه!!:18:
من نمیدونستم هم چین چیزی داره!:18:
فقط چرا توی همه برنامه ها کار نمیکنه؟
کلکی نیست که بشه توی همه برنامه ها کارکنه؟
برنامه ای پچی چیزی؟
سلام.این گوشی رو چه جوری مستقیما ری استارت کنم؟
یعنی نه این که خاموشش کنی بعد روشنش کنی یه دکمه بزنی و ری استارت بشه.
CATERPILLAR
22-12-2010, 14:34
سلام...
میخواستم بدونم راهی برای برداشتن آیکن *music* توی منوی اصلی نیست؟
آخه وقتی تم{با تاثیر آیکون} عوض میکنی خیلی ضایع میشه!!!!!!!
سلام.این گوشی رو چه جوری مستقیما ری استارت کنم؟
یعنی نه این که خاموشش کنی بعد روشنش کنی یه دکمه بزنی و ری استارت بشه.
سلام چرا هست. یه برنامه هست به اسم reboot، که با کلیک کردن روش گوشی ریست میشه. میتونی اون رو دانلود و نصب کنی و توی استند بای بجای یکی از کلیدهای میانبر اون برنامه رو انتخاب کنی.بعد با زدن اون دکمه ی میانبر گوشی ریست میشه.
سلام...
میخواستم بدونم راهی برای برداشتن آیکن *music* توی منوی اصلی نیست؟
آخه وقتی تم{با تاثیر آیکون} عوض میکنی خیلی ضایع میشه!!!!!!!
چرا توی منو آپشن رو بزن و Move to folder رو انتخاب کن.
CATERPILLAR
29-12-2010, 13:58
سلام چرا هست. یه برنامه هست به اسم reboot، که با کلیک کردن روش گوشی ریست میشه. میتونی اون رو دانلود و نصب کنی و توی استند بای بجای یکی از کلیدهای میانبر اون برنامه رو انتخاب کنی.بعد با زدن اون دکمه ی میانبر گوشی ریست میشه.
چرا توی منو آپشن رو بزن و Move to folder رو انتخاب کن.
اتفاقا تنها آیکونی که این گزینه رو تو آپشنش نداره آیکون موزیکه,n79 نه گوشی دیگه!!!!
CATERPILLAR
29-12-2010, 14:06
سلام.این مکالمه گروهی چی هست تو گوشی؟
نمایه XDM چیه؟
چه جوری ازشون استفاده کنم؟
مکالمه گروهی یعنی این که چند تا مخاطب رو انتخاب میکنی و بعد به همه به طور همزمان اس ام اس میدی,یعنی وقتی میخوای مثلا به 5 نفر یه اس ام اس رو بدی{که همیشه بهشون اس ام اس میدی}اونا از قبل انخاب و ذخیره کرده و دیگه همیشه نمیخواد بری و تک تک مارک کنی!!!
این جه ان نودو هفتی هست دیگه
bluetooth
12-01-2011, 02:26
گوشیم خود به خود خاموش می شه ! اشکالش چیه؟ فلش کردم! درست نشد ! ممکنه از باتریش باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.