مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Nokia N79
با سلام
این فایلهای mp4 رو چطور روی نوکیا اجرا کنم ؟n97
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
منظورتون چیه ؟
اگه میخواین فایل های MP4 رو توی ان 79 اجرا کنید باید اونا رو به رزلوشن 320*240 با بیتریت حدود 768 کانورت کنید ... این رزولوشن برای پخش مناسب هست ...
amir1989
02-02-2011, 17:08
سلام من گوشی n79رو با کد #*7370* فکتوری رست کردم حالا نه رمز قبلی خودم رو قبول می کنه نه 12345 نه54321 نه 0000 چی کار کنم الان؟
TATAR.BonFire
21-02-2011, 12:59
سلام دوستان
اگه میشه در مورد اتصال به اینترنت با --- را کامل برام توضیح بدین.مسولین اومدن در خوابگاه ما وایرلس نصب کردند.حالا من می خوام با گوشی به اینترنت وصل بشم.میگن باید --- داشته باشی.اگه میشه روش ساخت و نحوه تنظیماتش را بگین.
خیلی ممنون
mohsen_djd2
27-02-2011, 23:33
سلام
گوشیم از امروز صبح یهو خاموش شد و دیگه روشن نمیشه
پاور رو که میگیرم صفحه یکم روشن میشه و همین که ول میکنم خاموش میشه
چیکارش کنم ؟
خیلی ضروریه
ممنون
Silent TR
10-03-2011, 15:21
من از این گوشی برای فروش دارم ! با قیمت کاملا مناسب ویژه عید نوروز
به همراه کلی بازی و نرم افزار و... کاربردی
به شرط سالم بودن
سفید رنگ
به همراه 3 قاب اصل
و یک رم میکرو اصل 4 گیگ
لطفا قیمت هاتون رو از طریق پیام خصوصی برام ارسال کنید
قیمت پیشنهادی : 240
farshid_bm
16-04-2011, 15:52
سلام
نخوه اپدیت نوکیا n79
اول نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود كنيد یا از روی سی دی همراه گوشی نصب وبعد اپدیت کنید حدود 38 مگ میشه قبل از اجراي برنامه گوشي رو از طريق Pc-Suite به كامپيوتر متصل كنيد
بعد اپدیت نرم افزاربا اجرای نرم افزار به اینتر نت وصل میشه البته من گوشیم دائم به کامپیوتر وصل بود واز طریق اون(ایرانسل) به اینترنت وصل بودم بعد از وصل نرم افزار به اینترنت صفحه ای میاد که نوع وشکل گوشیت رو نشون میده با ورژن کوشیت برای من گوشی 79نشون داد با ورژنش که 30 بود بعداز چند لحظه ورژن جدیدو زیرش نوشت 32.0.0.1 و پیام داد که میخوای اپدیت کنی وبعد زدم رو اپدیت حجمش حدود 134 مگ بود اولش بعد از ظهر هر چه فدر میزدم اپدیت نمیکرد چون سرعت اینترنت خوب نبود اما بعدش این کارو صبح زود حدود ساعت 6 الی 6ونیم انجام دادم همون ساعتی که وقت نمازه (هم زیارت هم تجارت) سرعتش خوب بود اگه حوصله کنی 5الی6 ساعت طول میکشه اما یادمه حدود 70 مگ رفته بود که گوشیمو میخاستم سیم کارتشو عوض کنم بعد از عوض کردن و وصل دوباره به اینترنت try again رو که زدم از همونجایی شروع کرد که قطع شده بود البته حواصتون به شارژ گوشیتون باشه من که گوشیم دائم تو شارژ بود فقط مواظب مرحله اخر یعنی نصب برنامه باشید و بعد از این مرحله گوشی ری استار میشه وگوشیت اپدیت شده تمام تنظیماتت هم مثل قبل میمونه
بعدش دیگه تمومه واز زندگی لذت ببرید
سلام من گوشی n79رو با کد #*7370* فکتوری رست کردم حالا نه رمز قبلی خودم رو قبول می کنه نه 12345 نه54321 نه 0000 چی کار کنم الان؟
1234 تست کن
behrooz.shie
18-05-2011, 23:24
1234 تست کن
زمانه ما 12345 بود فکر کنم :31:
شاید اینا فرق داره !!:13:
سلام
یه مموری 4گیگ دارم گوشی N79 دو گیگ رو تشخیص میده؟ مموری رو فرمت کردم؟درست نشد،راهنمایی بفرمایید.
سلام
یه مموری 4گیگ دارم گوشی N79 دو گیگ رو تشخیص میده؟ مموری رو فرمت کردم؟درست نشد،راهنمایی بفرمایید.
N79 مموری فابریکش 4 گیگ هست تازه بیشتر هم ساپورت میکنه.شما با رم ریدر مموری رو امتحان کن ببین سالمه ، یا با گوشی دیگه ای تست کن
N79 مموری فابریکش 4 گیگ هست تازه بیشتر هم ساپورت میکنه.شما با رم ریدر مموری رو امتحان کن ببین سالمه ، یا با گوشی دیگه ای تست کن
سلام
مموری سالم هست، فرمتش می کنم باز دو گیگ رو تشخیص میده
مموری رو خریدی دیگه درسته؟ روی یه گوشی دیگه (نوکیا) تست کن منم قبلا یه همچین مشکلی داشتم. گوشیت با مموری مشکل داره. ببین روی بقیه نوکیا ها جواب میده یا نه
behrooz.shie
09-07-2011, 02:42
به کامپوتر وصل کن از تویه دیوایس منینجر فرمتش کن درست میشه :46:
n79ام هی پیغام میده
Memory low Delete or move some data from C: Phone memory
هنگ میکنه همش
چجوری حافظه C رو خالی کنم؟
H.Operator
06-10-2011, 11:02
سلام
من یک هندزفری اصلی برای n79 میخواستم.کجا میتونم گیر بیارم ؟
behrooz_chemistry
10-10-2011, 21:24
سلام دوستان !
متاسفانه من گوشیه دوستم رو گرفتم افتادم توش اشتباهی یکی از پوشه هایی که تو منوش بود رو پاک کردم! متاسفانه تمام بازی ها نرم افزار های اولیه گوشیش تو اون بود!:41:
ایا میشه بدون اینکه فلش بشه از طریق اپدیت برشون گردوند؟تورو خدا عذاب وجدان گرفتم!:37:
2farsoftco
30-10-2011, 21:06
سلام
دوستان من گوشیم نوکیا N79 هستش میخوام ببینم راهی هست وقتی گوشیم رو به لپ تاپی که اینترنت داره با نرم افزار پی سی سوئیت وصل میکنم داخل گوشی بتونم از اینترنت استفاده کنم؟ مثلا بتونم نرم افزارهای نصب شده توی گوشی رو آپدیت کنم؟!!:40:
اگه راه دیگه هم هست برای این کار میشه منو راهنمایی کنید؟ لپ تاپم هم ویندوز 7 روش نصبه
DJ.Mamal
31-10-2011, 10:35
سلام
دوستان من گوشیم نوکیا N79 هستش میخوام ببینم راهی هست وقتی گوشیم رو به لپ تاپی که اینترنت داره با نرم افزار پی سی سوئیت وصل میکنم داخل گوشی بتونم از اینترنت استفاده کنم؟ مثلا بتونم نرم افزارهای نصب شده توی گوشی رو آپدیت کنم؟!!:40:
اگه راه دیگه هم هست برای این کار میشه منو راهنمایی کنید؟ لپ تاپم هم ویندوز 7 روش نصبه
نه با این روش نمیشه
شما یا باید مودم وایرلس داشته باشی یا یه نرم افزار دانلود کنی که بتونی اینترنتت رو با وایرلس لپ تاپ Share کنی تا دستگاه های دیگه استفاده کنن
با بلوتوث هم میشه منتهی باید روی گوشی نرم افزار مخصوص نصب بشه که کلی مکافات داره
سلام
دوستان لطف کنین لینک دانلود چند تا تم مشکی که مثل تم اک گوشی حتما افکت هم داشته باشه واسم بزارین
مرسی
سلام
میخواستم بئونم این گوشی مموری کارت 16 گیگ و ساپورت میکنه؟؟؟/
DJ.Mamal
06-05-2012, 12:28
سلام
میخواستم بئونم این گوشی مموری کارت 16 گیگ و ساپورت میکنه؟؟؟/
والا تا 8 ساپورت رسمی داره...احتمالا جواب بده..
چون من روی N-gage خدا بیامرزم 1G انداختم جواب داد... :21::18: روحش شاد.. :11:
اگه از دوستان و آشنایانت کسی داره بنداز تست کن بعد اقدام به خرید کن
Ali Impala
27-05-2012, 22:48
سلام دوستان من این گوشی رو دارم(N79) ولی بلد نیستم باهاش به اینترنت وصل بشم
آسونترین و سریع ترین راه اتصال به اینترنت با این گوشی رو لطفا به من یاد بدید، اصلا از این گوشی سر در نمیارم
سیمکارت هم اعتباری همراه اول
خیلی ضروریه
ممنونم
Ali Impala
28-05-2012, 09:36
رفتم GPRS رو از سایت همراه اول فعال کردم ولی باز نمیتونم اینترنت رو باز کنم؟
================================================== ================================
مشکل رفع شد تو خونه به سختی وصل میشه ولی رفتم بیرون وصل شد به نت.
Silent TR
24-12-2012, 02:23
کسی تونسته در این گوشی از سیم کارت رایتل استفاده کنه ؟
چون اصلا گوشی من نمیتونه شبکه رایتل رو پیدا کنه !
در صورتی که راتیل 3G هست و ان 79 هم 3G ساپورته ! و اسمش تو لیست گوشی های ساپورت کننده سیم کارت رایتل در داخل سایت رایتل هم هست !
ولی با این حال اصلا نمیتونم ازش تو این گوشی استفاده کنم
در صورتی که روی گوشی های دیگه مثل nokia n95 , galaxy sII جواب داد !!!!
Silent TR
24-12-2012, 16:35
کسی نیست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.