مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N85
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
ab2reza1360
19-12-2009, 12:58
چجوري حل شده؟؟؟عمر باطري رو كم ميكنه خب
ميشه توضيح بدي؟فقط ان 85 اينجوريه؟
nدوست عزيز گوشي هاي جديد كلا ساختارشون با قديميا فرق كرده، تو بايد قبل از اونكه گوشيت شارژ تموم كنه، شارژ مجددو انجام بدي فقط تنها كاري كه بايد انجام بدي اينه كه حتما گوشيتو خاموش كني. چون اگه روشن باشه ميبيني كه پشت گوشيت داغ مي كنه. پيروز باشي
nafare_aval
19-12-2009, 13:41
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم
mohamad_3036
20-12-2009, 15:46
سلام دوستان لطفا كمكككككككك كنيييييييييييد
گوشي من چند روزه كه هر از گاهي خود بخود خااااموش ميشه:41:
چيكار كنم؟؟؟:19:
سلام.گوشی رو تازه خریدی؟برنامه ی خاص که نصب نکردی؟
این ریست شدن هم معضلیه واسه نوکیا.اگه فریم ور آپگرید کنی درست میشه ایشالا.
احتمالا از باتری هست
شاید لق باشه
با یه تیکه کاغذ محکمش کن
گوشي من چند روزه كه هر از گاهي خود بخود خااااموش ميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چيكار كنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خاموش میشد دادمش گارانتی دو هفته بعد یکی دیگه واسم فرستادن
به نظر خودم از باطری بود
mohamad_3036
21-12-2009, 14:44
اين رمزو زدم: #7780#* بعد يه خورده با شياراي باتريم بازي كردم- از ديروز تا حالا كه خاموش نشده.خدا كنه ديگه هم خاموش نشه.
ممنون از دوستان
arash_black
22-12-2009, 20:47
سلام،
دوستان اگر دقت كرده باشيد زمانيكه يك Wallpaper تعيين ميكنيد ، عكس مورد نظرتون در تمام طول صفحه نمايش داده نميشه و قسمت بالايي و پايين صفحه از تصوير پيش فرض Theme تبعيت ميكنه، حتي اگر سايز تصوير مورد نظرتون 320*240 باشه.
آيا راهي وجود داره كه Wallpaper انتخابي ما تمام طول صفحه رو بپوشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام،
دوستان اگر دقت كرده باشيد زمانيكه يك Wallpaper تعيين ميكنيد ، عكس مورد نظرتون در تمام طول صفحه نمايش داده نميشه و قسمت بالايي و پايين صفحه از تصوير پيش فرض Theme تبعيت ميكنه، حتي اگر سايز تصوير مورد نظرتون 320*240 باشه.
آيا راهي وجود داره كه Wallpaper انتخابي ما تمام طول صفحه رو بپوشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله
اینطوری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arash_black
23-12-2009, 00:14
پس تو خود گوشي هيچ گزينه اي براي تنظيم اين كار وجود نداره ،درسته؟
پس تو خود گوشي هيچ گزينه اي براي تنظيم اين كار وجود نداره ،درسته؟
نه
برنامه FreeFSWP هم هست که رو گوشی شما کار نمیکنه:41:
nokia_6253
23-12-2009, 17:47
یه مشکل بزرگ دارم خواهشا سریع کمک کنید.البته مشکلم خیلی عجیبه.:19:
وقتی کسی به گوشیم زنگ میزنه وقتی دکمه call رو میزنم گوشیم خاموش میشه.همینطور وقتی به کسی با گوشیم میزنگم بازم گوشی خاموش میشه.
Programer
23-12-2009, 22:04
خیلی عجیبه این مشکل برای منم پیش اومده،فعلا دادم تعمیر.فکر کنم مشکل PF باشه
nafare_aval
25-12-2009, 12:33
سلام دوستان...من گوشیمو با wi-fi دیروز داشتم اپدیت میکردم....اول یه پیغام داد که از سایت نوکیا یه فایل اومده باید بگیرید منم گرفتمش یه 5 دقیقه طول کشید پر شد...بعد وقتی که خواست update اصلی انجام بشه...صفحه سفید شد گزینه updating اومد.ولی تا یه ذره پر کرد قطع شد....گوشی که بالا اومد پیغام داد که:the file is not packed to your phone...call your service provider متن درست یاذم نیست ولی یه چیز تو این مایه ها بود....چی کار باید بکنم
دوستان یعنی هیچکس نمیدونه جریان چیه؟؟؟چرا با wi-fi اپدیت نمیشه؟؟؟؟
mohamad_3036
27-12-2009, 14:46
سلام به دوستان گل
ميخواستم بدونم مشكل گوشيم چي ميتونه باشه
اصلا سايت باز نميكنه.gprsش كار ميكنه ولي سايت باز نميشه.حتي با نيمبوزم كار ميكنم اما عكسايي كه واسم ميادو نميتونم دانلود كنمو ببينم.راستش تا حالا سايتي باز نكرده:41:
سلام به دوستان گلميخواستم بدونم مشكل گوشيم چي ميتونه باشهاصلا سايت باز نميكنه.gprsش كار ميكنه ولي سايت باز نميشه.حتي با نيمبوزم كار ميكنم اما عكسايي كه واسم ميادو نميتونم دانلود كنمو ببينم.راستش تا حالا سايتي باز نكرده الان که GPRS قطع هستش ( ایــرانسل)... با Opera و مرورگرای دیگه تست کنیــد !
mohamad_3036
28-12-2009, 12:13
الان که GPRS قطع هستش ( ایــرانسل)... با Opera و مرورگرای دیگه تست کنیــد !
موقعي كه درستم بود باز نميكرد.مثلا گوشيهاي دوستام حد اقل ديگه عكسايي كه از نيمبوز براشون ميومدو ميتونستن باز كنن.ولي مال من باز نميكنه
land-dreams
31-12-2009, 19:38
سلام
دوستان من یه مشکل اعصاب خورد کن با گوشی دارم
وقتی فیلم با گوشی میگیرم یا عکس یه مدت بعد دیگه اجراش نمیکنه یا آهنگهایی که دارم بعضی وقتا دیگه اجرا نمیشن یا یه فایلی خود به خود از گوشیم پاک میشه کسی میدونه مشکل از کجاست؟
Programer
31-12-2009, 23:00
مشکل از مموری کارت هست دوست عزیز
morbidtale82
02-01-2010, 16:46
سلام بجه ها
من به تازگی گوشی n85 گرفتم. قبل از این فقط با جاوا کار کردم برای همین راه دستم نیست و نمیدونم چی به چی... .:31:
من قبلا سونی اریکسون داشتم و میتونستم اطلاعات تماس هام رو تو کامپیوتر و با کیبورد وارد کنم و توسط نرم افزار مخصوص رو گوشی بریزم. الان نزدیک 100 تا تماس رو باید وارد کنم که هر کدومشون چند تا شماره تلفن و ایمیل و آدرس خونه و .... دارن. عزا گرفتم. خواهشا کمک کنین. نرم افزاری نیست بتونه این کارو بکنه؟؟؟؟ من کل ovi pc suit رو زیر و رو کردم. انگار نوکیا همچین امکانی تو نرم افزار نذاشته.
کمک کنین تو رو خدا.
مرسی
Programer
02-01-2010, 21:48
شما با pc suit خالی (نه ovi) کار کنید
morbidtale82
04-01-2010, 08:42
ببخضید یک سوال دیگه هم دارم. وقتی به نرم افزار میریزم. باید روی حافظه گوشی نصب کنم را روی مموری کارت؟
Programer
04-01-2010, 09:48
روی هردوش میتونی ولی روی مموری خیلی خیلی بهتره
arash_black
10-01-2010, 00:31
سلام دوستان،
من حدود 2 ماه هست كه N85 گرفتم. تو اين 2 ماه گوشيم 3 بار هنگ كرده كه دو بارش رو مجبور شدم باتري بكشم. ميدونم كه اين كار براي گوشي خطر داره.آيا راه بهتري وجود داره كه مجبور نشم باتري رو قطع كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن software version گوشيم 30.019 هست.
Saman-tci
10-01-2010, 22:33
دوست من کلاً گوشیهای سیمبین یه مقدار هنگ توکارشون هست اما نه دیگه اینقدر !!!
.
شما احتمالاً برنامه ای که به سیستم عامل گوشیتون نخوره رو نصب نکردید ...؟؟؟
arash_black
11-01-2010, 13:43
دوست من کلاً گوشیهای سیمبین یه مقدار هنگ توکارشون هست اما نه دیگه اینقدر !!!
.
شما احتمالاً برنامه ای که به سیستم عامل گوشیتون نخوره رو نصب نکردید ...؟؟؟
يه player و يه نقشه تهران. ولي فكر نكنم ناسازگار باشه. سوال من چيز ديگست . من ميگم وقتي گوشي هنگ ميكنه ، و نميشه گوشي رو خاموش كرد راه ديگه اي به جز باتري كشيدن وجود داره. مثلا كدي كه گوشي رو reset كنه يا ........ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه سوال ؟
کانتکت هام رو رو سیم کارت کذاشتم و شمارهای جدید رو سیو می کنم ولی با یه ری استارت اون شماره حذف میشه . به چه دلیل/
ممنون
سلام
کسی همچین مشکلی نداره؟
mehran_286
12-01-2010, 21:04
يه player و يه نقشه تهران. ولي فكر نكنم ناسازگار باشه. سوال من چيز ديگست . من ميگم وقتي گوشي هنگ ميكنه ، و نميشه گوشي رو خاموش كرد راه ديگه اي به جز باتري كشيدن وجود داره. مثلا كدي كه گوشي رو reset كنه يا ........ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این موارد رو رعایت کن ببین بهتر میشه یا نه
پروداکت رو فارسی کن و به اخرین ورژن فلش کن
برنامه ها رو در رم نصب کن
گوشی رو در جای گرم نگه ندار
از نصب و حذف زیاد برنامه ها خود داری کن
رم رو چند وقت یکبار دفرگ کن
اگر درست نشد دوباره بگو بهت بگم چیکار کن
land-dreams
15-01-2010, 13:45
سلام من با نصب یه نرم افزار جاوا مشکل دارم وسط نصب ارور میده که رجیستریشن فیلد (registeration failed) مشکل چیه؟
قبلا راحت نصب میشد رو گوشیم.رو ان 79 تست کردم جواب داد
mohamad_3036
16-01-2010, 14:28
سلام
گوشيه من دوباره به حالت اولش برگشت يعني دوباره خودبخود خاموش ميشه البته وقتي دارم ياهاش كار ميكنم.بيشتر وقتي اسسسسلايدشو بازوبسته ميكنم خاموش ميشه.
يكي از دوستان گفت دادم گارانتي 2هفته بعد 1گوشي ديگه براش فرستادن.يه نظرتون من بفرستمش؟اگه گوشيو باز كردن چي؟
تقريبا5ماهي ميشه اين گوشيو دارم.لطفا بگيد چيكار كنم؟:41:
morbidtale82
18-01-2010, 21:41
سلام. دوستان من بازم با چند تا سوال برگشتم. :دی امیدوارم اساتید نوکیا کار راهنمایی کنن.
- اولا remote drives تو قسمت settings > connection چیه و چه کار میکنه. اونطور که حدس زدم به یه سرور وصل میشه و میشه فایلها رو به سرور انتقال داد.
یه جا خوندم با سایت ovi.com کار میکنه یعنی تو این سایت ثبت نام میکنید و یه مقدار فضا میده و اینجوری استفاده میکنید. آیا این درسته؟
من رفتم این سایته اما انگار با آی پی ایران میشه ثبت نام کرد. شما هم این مشکلو دارین؟
و یه چیز دیگه این که فقط با ovi.com کار میکنه یا کلا هر هاستی داشته باشیم میشه استفاده کرد؟ آخه من یه مقدار فضا دارم خواستم با پروتکل ftp وصلش کنم به گوشی. گوشی پیغام داد فقط http و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبول میکنه برای remote drive.
کلا در این مورد راهنمایی کنین خیلی لنگ میزنم.
- سوال بعدی اینکه XDM profile باز تو همون settings > connection چیه؟
- سوال بعدیمم اینه که تو دانشگاهمون تنظیمات وایرلس اینجوریه و من با لپ تاپم با این تنظیمات راحت کانکت میشم و استفاده میکنم:
ip: 192.168.143.222
subnet mask: 255, .255.255.0
default gateway : 192.168.143.1
بعدشم تو تنظیمات اکسپلورر برای پراکسی میزنم:
127.0.0.1:8080
و هنگام ورود به اینترنتم یوزر و پسوردم رو میخواد و وارد میکنم و کانکت میشم.
اما نمیدونم تو گوشی چطور باید این تنظیماتو وارد کنم. اصلا اکسپلورر گوشی که تنظیمات ------ نداره. من باید چه کار کنم؟
- سوال آخر هم اینه که آیا میشه گوشی رو به یه شبکه بیسم وصل کرد و به نقل و انتقال فایل با مثلا کامپیوتر پرداخت؟
متشکرم :11:
ab2reza1360
19-01-2010, 14:53
من موبايلمو Update كردمو الآن دنبال يه پلير قوي هستم، ميشه بهم معرفي كنيد؟هرچي سعي كردم اين COreplayer رو نصب كنم نشد كه نشد.همش error ميده.چه بايد كرد؟؟
در ضمن من گوشيم هك نشده
morbidtale82
20-01-2010, 17:58
سلام. smartmovie خیلی خوبه. در کل به نظرم از coreplayer بهتره. cp یکم لگ داره اما sm اینجوری نیست و در ضمن ساب تایتلهای فیلم ها رو هم نشون میده. ( فرمت sub / micro dvd )
مشکل نصب نشدن هم احتمالا برای اینه که برنامه رو ساین نکردین.
سلام به تمام دوستان پی سی . دوستان یه مشکل خیلی بد برام پیش اومد . گوشیم یه دفعه هنگ کرد و وقتی که بالا اومد ، تمام sms ها و میل ها روی گوشیم پلک شدن !! چه کنم ؟! آیا میشه که اینارو برگردوند ؟! دوستان 85 دارم مشکل مشابه داشتن ؟!
.::SMS::.
21-01-2010, 13:51
سلام به تمام دوستان پی سی . دوستان یه مشکل خیلی بد برام پیش اومد . گوشیم یه دفعه هنگ کرد و وقتی که بالا اومد ، تمام sms ها و میل ها روی گوشیم پلک شدن !! چه کنم ؟! آیا میشه که اینارو برگردوند ؟! دوستان 85 دارم مشکل مشابه داشتن ؟!
من این مشکل رو بارها داشتم و کاری هم نمیشه کرد
البته چک کنید که SMS هاتون کجا ذخیره میشن. مثلا اگه روی رم بوده، الان هم چک کنید که همونجا باشن
من غیر از SMS ها خیلی اوقات فایلهای دیگه هم پاک میشن از روی رم
رم گوشی من گویا مشکل داره
Programer
22-01-2010, 20:58
- سوال بعدیمم اینه که تو دانشگاهمون تنظیمات وایرلس اینجوریه و من با لپ تاپم با این تنظیمات راحت کانکت میشم و استفاده میکنم:
ip: 192.168.143.222
subnet mask: 255, .255.255.0
default gateway : 192.168.143.1
بعدشم تو تنظیمات اکسپلورر برای پراکسی میزنم:
127.0.0.1:8080
و هنگام ورود به اینترنتم یوزر و پسوردم رو میخواد و وارد میکنم و کانکت میشم.
اما نمیدونم تو گوشی چطور باید این تنظیماتو وارد کنم. اصلا اکسپلورر گوشی که تنظیمات ------ نداره. من باید چه کار کنم؟
برو تو setting بعد connection بعد destinations بعد access point باقیش هم که مشخصه
برای ست کردن ------ تو همون کانکشن که بالا ساختین( تو همونجا تو internet میره) advance setting رو انتخاب کنین
acmilan308
23-01-2010, 00:36
سلام دوستان..
دوستان میشه بگید که اگر دوربین رو در N85 و N86 در نظر نگیریم باتوجه به قیمتش گدوم رو انتخاب میکنید؟؟
ممنون
سلام . من برای گوشی یه تم جدید نصب کردم ولی بعد از نصب . گوشی ریست کرد و بعد از اون هم سرعت گوشی اومده پایین و هم برای انتخاب و تغییر تم وقتی می خوام میرم به قسمت انتخاب تم گوشی دوباره ریست می کنه . من آخرین تمی که نصب کرده بودم رو پاک کردم و در ضمن ریست فکتوری هم کردم ولی مشکل وارد شدن به قسمت انتخاب و تغییرات تم درست نشد و گوشی همچنان ریست می کنه . میشه این مشکل رو برطرف کرد یا اینکه گوشی باید فلش بشه ؟
سلام
در مورد جی پی اس
یکی به من توضیح میده؟
چجوریه؟
نرم افزارش چجوریه
قیمت نرم افزارش؟
نرم افزارهای مختلفی داره؟(مثل player های مختلف؟)
چجوریاست کلا
ممنونم
sina_8882001
03-02-2010, 20:10
من inbox اس ام اس هام رفته روي phon هر كاري ميكنم نميره روي memory
خواهشن كمكم كنيد
ashkan1360
03-02-2010, 21:22
سلام
رمز lock code گوشي كه يادمون بره از كجا پيداش كنيم دوباره ؟
03-02-2010, 21:49
من inbox اس ام اس هام رفته روي phon هر كاري ميكنم نميره روي memory
خواهشن كمكم كنيد
رم گوشیت رو فرمت کنی درست میشه
سلام
رمز lock code گوشي كه يادمون بره از كجا پيداش كنيم دوباره ؟
پیا کردن lock code گوشی های نوکیا
land-dreams
04-02-2010, 13:00
سلام به عزیزان اهل فن
گوشی من به هیچ وجه ریست نمیشه نه با کد نه تو حالت خاموش با گرفتن * 3 سبز
روشن میشه اما همه چی سر جاشه
نمیتونم پروفایل بسازم یه سری برنامه ها نصب نمیشن که قبلا میشدن
خواهشا کمک کنید نیام ببینم پستی که دادم داره خاک میخوره!!!!
مممممممممنون میشم:11:
MOHAMMAD2010
04-02-2010, 13:15
سلام بچه ها
من درباره صفحه نماش این گوشی چند تا سوال داشتم
اول اینکه tft نیست oled هستش ، درسته ؟
فرقش با گوشی هایی که tft هستن خیلیه ؟ یعنی خیلی کیفیتش بالاتره ؟
دیگه کدوم گوشی ها صفحشون OLED هست ؟
یه سوال هم درباره صدای این گوشی داشتم میخواستم ببینم این که میگن صداش تو اسپیکر خیلی کمه در حد چه گوشی هست ؟ از n78 صداش کمتره تو اسپیکر ؟
ممنون
acmilan308
06-02-2010, 18:04
سلام بچه ها
من درباره صفحه نماش این گوشی چند تا سوال داشتم
اول اینکه tft نیست oled هستش ، درسته ؟
فرقش با گوشی هایی که tft هستن خیلیه ؟ یعنی خیلی کیفیتش بالاتره ؟
دیگه کدوم گوشی ها صفحشون OLED هست ؟
یه سوال هم درباره صدای این گوشی داشتم میخواستم ببینم این که میگن صداش تو اسپیکر خیلی کمه در حد چه گوشی هست ؟ از n78 صداش کمتره تو اسپیکر ؟
ممنون
سلام دست عزیز
بله oled هستش.
بله از لحاظ درخشندگی و کیفیت از tft خیلی سرتره.
توی برند نوکیا فکر کنم همین 85 و 86 (oled) باشن.
من یه مدت هر دو گوشی 85 و 78 رو داشتم صداشون خیلی شبیه همدیگس هم کیفیت هم بلندی.
فرق tft و amoled
samirataji
07-02-2010, 00:35
سلام.من گ.شي ان 85 دارم.1 ماه که خريدم.ديروز يکو خاموش شد و روشنش کردم باز خودش خاموش مي شد به نظرتون مشکلش چيه
07-02-2010, 20:47
سلام.من گ.شي ان 85 دارم.1 ماه که خريدم.ديروز يکو خاموش شد و روشنش کردم باز خودش خاموش مي شد به نظرتون مشکلش چيه
من اینطوری شد دادم گارانتی یه نو بهم دادن :دی
البته ممکنه از باطری باشه
ali shah
12-02-2010, 19:34
گوشی رو تکون بده اگه باتری تکون خورد عیب از همونه یه چیزی بزار تا محکم بشه
mahdishata
16-02-2010, 13:45
سلام
چه جوری میشه N85 زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد؟برنامه داره یا باید ببرم بیرون درست کنن.
ممنون
ايا اين حقيقت داره كه اين گوشي زياد هنگ ميكنه
سلام
چه جوری میشه N85 زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد؟برنامه داره یا باید ببرم بیرون درست کنن.
ممنون
سلام میتونی با یه پروداکت کد مخصوص زبان فارسی گوشی رو اپدیت کنی. همه رقم توضیح براش اینجا هست:
آموزش نحوه آپگرید گوشی های نوکیا
ايا اين حقيقت داره كه اين گوشي زياد هنگ ميكنه
سلام دوست عزیز.در بعضی موارد بله.توی گوشی های نوکیا دیگه هنگ و ریست کردن چیز عجیبی نی.اما با یه بار آپگرید حل میشه.رجوع شود به 3خط بالاتر:31:
hadi_vazi
20-02-2010, 02:31
آقایون چند مشکلی واسه گوشی ان85 خانومم پیش اومده بی زحمت راهنمائیم کنید:
1- موقع فیلم برداری اکثر اوقات فیلم تیکه تیکه ضبط میشه یعنی هر چند لحظه یه مکث 1 ثاننیه ای میکنه.
2- چند مدته با اینکه رم گوشی رو ویروس کشی کردم حدود 30 درصد از عکس هائی که تو گالری بود نشون نمی ده و به صورت یه فایل شکسته شده است در ضمن هر روز هم داره تعدادشون اضافه میشه نمی دونم چرا.راستی اینم بگم بیشتر این عکس ها عکس هائیه که edit کردهشون.
3- یه دفعه دیدم هر بازی و هر برنامه ای رو گوشی دستی نصب شده بود اچرا نمی شه یعنی وقتی رو اوکی میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
hadi_vazi
20-02-2010, 02:39
سلام دوست عزیز.در بعضی موارد بله.توی گوشی های نوکیا دیگه هنگ و ریست کردن چیز عجیبی نی.اما با یه بار آپگرید حل میشه.رجوع شود به 3خط بالاتر:31:
من که به جای 3 خط 3 صفحه عقب تر رفتم در مورد آپگرید این گوشی چیزی ندیدم.
من که به جای 3 خط 3 صفحه عقب تر رفتم در مورد آپگرید این گوشی چیزی ندیدم.
لینک گذاشتم توی همون پست. سی؟
آموزش نحوه آپگرید گوشی های نوکیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DivxCntr
20-02-2010, 17:24
سلام
تفاوت n85 با n86 در چیه ؟ فقط دوربینه ؟
معایب n85 چیه ؟
و قیمتش الان تو بازار چنده ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
DivxCntr
20-02-2010, 17:43
یه سوال دیگه !!
کسی از دوستان یه رویو از این گوشی ننوشته ؟
راستی کی بوردش مثل n78 هست ؟
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
در ورژن هاي قديمي چرا هنگ مي كرد اما تو ورژن 30.201 كه خودم دارم اصلا هنگ نمي كنه وتو اين ورژن ميتونين صداي هنگام عكسبرداري را ساكت كنيد ام اين ورژن زبان فارسي ندارد.مهربوني هات
واقعا؟ چه عجب!! احتمال داره ورژن جدید همه ی symbian 9.3 ها امکان قطع صدای شاتر رو داشته باشن؟
ali shah
21-02-2010, 19:17
آقایون چند مشکلی واسه گوشی ان85 خانومم پیش اومده بی زحمت راهنمائیم کنید:
1- موقع فیلم برداری اکثر اوقات فیلم تیکه تیکه ضبط میشه یعنی هر چند لحظه یه مکث 1 ثاننیه ای میکنه.
2- چند مدته با اینکه رم گوشی رو ویروس کشی کردم حدود 30 درصد از عکس هائی که تو گالری بود نشون نمی ده و به صورت یه فایل شکسته شده است در ضمن هر روز هم داره تعدادشون اضافه میشه نمی دونم چرا.راستی اینم بگم بیشتر این عکس ها عکس هائیه که edit کردهشون.
3- یه دفعه دیدم هر بازی و هر برنامه ای رو گوشی دستی نصب شده بود اچرا نمی شه یعنی وقتی رو اوکی میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
دوست عزیز رمتون مشکل داره.اطلاعات رو کپی کنید وبعد فرمت کنید خوب میشه
Saeed Nazari SN85
21-02-2010, 19:43
سلام بجه ها
من به تازگی گوشی n85 گرفتم. قبل از این فقط با جاوا کار کردم برای همین راه دستم نیست و نمیدونم چی به چی... .:31:
من قبلا سونی اریکسون داشتم و میتونستم اطلاعات تماس هام رو تو کامپیوتر و با کیبورد وارد کنم و توسط نرم افزار مخصوص رو گوشی بریزم. الان نزدیک 100 تا تماس رو باید وارد کنم که هر کدومشون چند تا شماره تلفن و ایمیل و آدرس خونه و .... دارن. عزا گرفتم. خواهشا کمک کنین. نرم افزاری نیست بتونه این کارو بکنه؟؟؟؟ من کل ovi pc suit رو زیر و رو کردم. انگار نوکیا همچین امکانی تو نرم افزار نذاشته.
کمک کنین تو رو خدا.
مرسی
شما اگر برنامه Pc Suite را نصب كنيد مشكلتون حل ميشه چون من از اون استفاده مي كنم وهم مخاطب ها رو توcomputer خودم ذخيره كرده و هم اونا رو نوشتم وبه SN85 خودم منتقل كردم وهمچنين به حافظه ي گوشي هم مي توانيد دسترسي داشته و از اونا Back up بگيريد.اگر مشكلي داشتيد درخدمتم. مهربوني هات:19:
Saeed Nazari SN85
21-02-2010, 20:00
واقعا؟ چه عجب!! احتمال داره ورژن جدید همه ی symbian 9.3 ها امکان قطع صدای شاتر رو داشته باشن؟
اره داداش همونطوري كه گفتم اگر به اين ورژن30.201 upgrade كنيد صداش قطع ميشه از اين طريق : warning tones (Off)/Tones/Personalisation/General/Setting تو اين ورژن سرعت كمي بيشتر شده اما صدا همونه و من كه خودم دارم اصلا هنگ نمي كنه ويك برنامه به نام Ovi Contact كه مربوط به چت مي باشد به اون اضافه ميشه.مهربوني هات:27:
Saeed Nazari SN85
23-02-2010, 11:52
باسلام به دوستان باتوجه به اينكه دوستان با فرمت كردن گوشي خود كلاينت ان گيج را ازدست ميدادند (اگر فايل ان گيج را در computerخود ذخيره نكرده باشند) كلاينت جديدتراز كلاينت انگيجي كه در ان85 نصب هست را در مسير زير گذاشتم چون من خودم از جاهاي مختلف حدود 10 تا كلاينت انگيج دارم كه درحالت عادي نميتوانيد انرا در ان85 نصب كنيد اما اين يكي را چرا اگر مايليد مي توانيد انرا دانلود وبر روي گوشي نصب كنيد وبراي extract ان رمزSaeedSN85 راواردكنيد.مهربوني هام
Saeed Nazari SN85
23-02-2010, 13:04
ايا كسي تا حالا كيفيت دوربين ان85 و ان 86 رو مقايسه كرده تاببينه اختلافها چقدر نا چيز بوده
سلام
عرض ارادت به همه
آقا ما بد به مشکل خوردیم
تعمیرکار خوب نمیشناسین؟
گوشی رو گذاشتم شارژ اومدم سوکتشو از گوشی بکشم سوکت با جاش در اومد(جای یو اس پی)
از بیخ کنده شده
از بورد جدا شده
خوشبختانه به بورد آسیب نرسیده
نمیدونم چرا آخه اینجوری شد
من همیشه با احتیاط اینکار رو میکردم
اینسری هم کاملا با احتیاط
اما:13:
:19::18:
تورو جون بچه تون کمکککککککککککککککک
سلام
در مورد جی پی اس
یکی به من توضیح میده؟
چجوریه؟
نرم افزارش چجوریه
قیمت نرم افزارش؟
نرم افزارهای مختلفی داره؟(مثل player های مختلف؟)
چجوریاست کلا
ممنونم
دوستان ببینید:3:
انقدر به این پست ما اهمیت ندادین گوشیم از دستم رفت :)):37::34:
Saeed Nazari SN85
23-02-2010, 22:04
سلام
عرض ارادت به همه
آقا ما بد به مشکل خوردیم
تعمیرکار خوب نمیشناسین؟
گوشی رو گذاشتم شارژ اومدم سوکتشو از گوشی بکشم سوکت با جاش در اومد(جای یو اس پی)
از بیخ کنده شده
از بورد جدا شده
خوشبختانه به بورد آسیب نرسیده
نمیدونم چرا آخه اینجوری شد
من همیشه با احتیاط اینکار رو میکردم
اینسری هم کاملا با احتیاط
اما:13:
:19::18:
تورو جون بچه تون کمکککککککککککککککک
ازچه نظر كمك كنيم به نظر من و خيلي هاي ديگه معقولترين راه اينه كه گوشيتون رو ببرين گارانتي براي تعمير هرچند خرج داره اما درنهايت با احتمال 90% سالم بهتون تحويل ميدن چون اونجور كه شما ميگين بردش سالمه راستي سوكت شارژر رو با چسب دوقلو زدي به گوشي (شوخي كردم) مهربوني هات درست ميشه:2:
saba_879
24-02-2010, 14:38
این که میگن N85 کيفيت ساخت و مکانيسم کشويي مناسبي ندارد و درب باتري آن پس از مدتي استفاده لق مي شود و به صدا مي افتد،همچنين رنگ پوشش لنز آن نيز به سرعت پاک مي شود،در سته؟
این که میگن N85 کيفيت ساخت و مکانيسم کشويي مناسبي ندارد و درب باتري آن پس از مدتي استفاده لق مي شود و به صدا مي افتد،همچنين رنگ پوشش لنز آن نيز به سرعت پاک مي شود،در سته؟
اینایی که شما میگین تو هر گوشی بعد از مدت زمان زیادی استفاده هست !
ولی کیفیت ساختش خوبه ... اسلایدشم خوبه !
Saeed Nazari SN85
24-02-2010, 17:28
نه داداش مگه كشكه من كه حدود 4 ماهه ان85 خريدم همچين مشكلاتي باهاش ندارم اسلايدش كه من هركاري مي كنم لق نمي زنه تازه اگر هم لقي داشته باشه بايد 5دقيقه با اون ور بري تا مقدار ناچيزي لقي 0.2 mm لقي داشته باشه كه متوجه هم نميشين تازه دو تا از رفقام هم حدود 1سال قبل ان85 خريدند و الان گوشيها شونو نگاه مي كنين انگار تازه خريدند تازه يكي ازاونها گوشيش از ارتفاع 1-1.5 متري افتاد هيچي نشد و همچنين اسلايد گوشي خاصيت فنر مانندي دارد كه باز وبسته كردن اون خيلي باحاله و درب باتري هم لق نمي شود ودركل اين مشكلاتي كه شما از ديگران نقل كردين حرف مفته يا شايد هم راست باشه اما نه تنها تو گوشي من بلكه ان 85 خيلي هارو ديدم كه اين مشكلات را ندارند (به نظر من اين گوشي رو نخريد چون ان85 دار ها دوست ندارن گوشيشون مثل n95 8gb&n82&... جوات/د بشه ) مهربوني هام
saba_879
24-02-2010, 17:39
اینایی که شما میگین تو هر گوشی بعد از مدت زمان زیادی استفاده هست !
ولی کیفیت ساختش خوبه ... اسلایدشم خوبه !
این بعد یه مدت شما یعنی چند وقت؟
میگن کیفیت بدنه اش پایینه,درسته؟
روی هم رفته از 10 چه نمره ای بهش میدید؟
Saeed Nazari SN85
24-02-2010, 20:46
این بعد یه مدت شما یعنی چند وقت؟
میگن کیفیت بدنه اش پایینه,درسته؟
روی هم رفته از 10 چه نمره ای بهش میدید؟
9.75 اون 0.25 نمره هم بخاطر اينكه اثر انگشت روش ميمونه:(لابد شما ميگي كمي صداش چي؟) صداي كمش كه براي خيلي ها مشكل نيست چون اگر با همين ابعاد گوشي ميخواستند گوشي اي رو توليد كنن كه2يا3 برابر گوشي فعلي قدرت صدا داشته باشد قطعا بايد بعضي امكاناتشو حذف ميكردن .حالا شما كدوم رو انتخاب ميكنيد صداي كمتر و امكانات فعلي يا صداي بيشتروامكانات كمتر؟مهربوني هاتون:27::8:
saba_879
24-02-2010, 23:56
من میخواستم ان86 یا 6710 بگیرم که به خاطر وزن زیاد ان86 منصرف شدم.
ان85 رو بهم پیشنهاد کردن که وقتی بررسی کردم,مشکلات بالا رو گفتن,که شما کلهم میگید این طور نیست و راضی هستید.
فقط تفاوت cpu ان85 و 6710 ,یه خورده شک بوجود میاره که کدوم بخری؟!
Saeed Nazari SN85
25-02-2010, 14:27
من میخواستم ان86 یا 6710 بگیرم که به خاطر وزن زیاد ان86 منصرف شدم.
ان85 رو بهم پیشنهاد کردن که وقتی بررسی کردم,مشکلات بالا رو گفتن,که شما کلهم میگید این طور نیست و راضی هستید.
فقط تفاوت cpu ان85 و 6710 ,یه خورده شک بوجود میاره که کدوم بخری؟!
برتری 6710 :شارژ باتری 6710 بیشتر دوام میاره وان85 دارای سی پی یو 369 مگاهرتز و6710 600مگاهرتز ولی برتری ان85 صفحه نمایش بهترو فیلمبرداری بهتر ان85 30 فریم در ثانیه اما 6710 15 فزیم در ثانیه اما شما نباید فرق زیادی بین این دو سی پی یو قائل شوید چون عموی من ای 52 داره با سی پی یو 600 مگاهرتز وسیستم عامل سیمبین 9.3 مانند ان85 اما من سرعتشون رو مقایسه کردم تو سرعت منو ونصب بازیهاو... تقریبا برابر بودند اما رم ان 85 من 8 گیگ و رم ای52 1 گیگ بود.راستی من سرعت ان85 و ان 82 وان79 وان 95 8گیگ رو مقایسه کردم تو سرعت منو وبرنامه ها 1- ان 85 2-ان79 3-ان 82ون 95 8گیگ اما تو سرعت نصب برنامه ها هر سه تاشون باید پیش ان85 لونگ بندازن البته ان79 یه کم از ان82 و ان95 8گیگ سریعتره اگه باور نمی کنین امتحان کنید مجانیه البته من قبلاز این امتحان هر چهار تا رو فرمت کرده بودم وهمشون دارای 8گیگ رم بودن و هرچهار تا گوشی هم اپدیت بودن
MOHAMMAD2010
28-02-2010, 20:18
چرا این گوشی اینقد دست مردم کمه ؟ ( چون قیمتش نسبت به امکاناتش زیاده ؟ )
morbidtale82
01-03-2010, 13:56
سلام
چند تا سوال دارم.
1. XDM Profile چی هست و باهاش چه کار میشه کرد. تو تنظیمات connection هست.
2. من تو گوشیم ip و subnet mask و default gateway و dns تعریف کردم و با مودم بی سیم خونه میتونم برم تو اینترنت. ولی وقتی از یه کامپیوتر دیگه میخواهم به گوشی به صورت بی سیم وصل شم نمیشه. آی پی گوشی 192.168.1.6 iهست و مثلا تو کامپیوتر میزنم
192.168.1.6\\
اما وارد گوشی نمیشه. آیا شبکه گوشی ها این امکانو نداره مثل کامپیوتر؟
خواهش میکنم شفاف توضیح بدین. چون ار هر کی پرسیدم پیچونده منو.
با تشکر :)
01-03-2010, 14:15
نه چون با کمی پول بیشتر میتونن n96 بخرن و چون فکر میکنن اون بهتره
اما من هر وقت گوشی خریدم چند وقت بعد شده جواد :دی
در نتیجه یکم صبر کن :دی
Saeed Nazari SN85
01-03-2010, 14:55
ا
باز اومديد از اون حرفها زديد ها اخه محمدجان كجا قيمتش نسبت امكاناتش زياده تازه اوني كه شما گفتيد بر عكسش درسته خدايي ان85 تو امكانات چيزي كم نداره تازه ازخيلي لحاظ از گوشي هاي ديگري مثل ان95 8گيگ وN96... سرتره بااينكه ان95 8گيگ حدود 30 -40 تومان از ان85 گرونتره با اينكه امكانات ان85 بيشتره همچنين ان95 8گيگ ديگه فكر نكنم گير بياد وحالا برتري ان85 :[صفحه نمايش باكيفيت ال اي دي كه اگر زاويه ديد شما تغيير كند مثل ال سي دي نيست كه تصويرش سياه وكم كيفيت تو اون زاويه شودcpu ان85 ARM11 369 Mhz و ان95 8گيگDual Arm 11 332 Mhz كه كه به تبع از اون سرعت ان85 بيشتر هست خودتون مي تونيد اين را ازمايش كنيد تا مطمئن شويد. سيستم عامل ان85جديدتر و كارايي بهتري داردان85 داراي دو فلاش دوربين ال اي دي كه فلاش ال اي دي در مقابل يك ال اي دي ان95 8گيگ . از لحاظ دوربين درشب ان 85 بهتره اما در روز را مقايسه نكردم اما يكي از دوستان چندتا از عكس هاي ان 85 وان82 و ان79 رو به من نشان داد كه من قبلا خودم فكر مي كردم عكس هاي ان82 كمي بهتر باشه اما تازه فهميدم عكس هاي ان85 يه چيز ديگست اما ان79 دوربين خيلي ضعيفي داره با اينكه مشخصاتش مثل ان 85 هست با مقايسه اونها به تفاوت زمين تا اسمون اونها پي ميبريد عكس هارو براتون ميگذارم حالا قظاوت با شما باتري ان85 از ان95 8گيگ خيلي قويترهان85 فرستنده اف ام دارد كه من به شخصه خيلي با اون حال ميكنم ان85 رم خوره ومن رم 16 گيگ عموم كه تازه براي اي 52 خريده را رو ان85 ازمايش كردم و حدود 7.5 گيگشو پر كردم اما هيچي كند نشد هرچند اين مقدار رم خيلي به كار نمياد اما همين دليل بر قدرتمندتر بودن گوشي است ان 85 در شبكه يو ام تي اس تعداد باند هاي مخابراتي بيشتري ساپورت ميكند.. ان 85 هنگام وصل هركابلي بهش شارژ ميشه كه يك مزيت خوبي باشه و جي پي اس ان85 يه كم قيتره وزودتر به ماهواره وصل ميشه اما برتري هاي كم ان95 8گيگ : صفحه نمايش كمي بزرگترو صداي كمي بيشتر در مورد پردازشگر گرافيكي ان 95 بايد بگم كار خاصي انجام نميده چون اگر كاره اي بود نوكيا اونو تو گوشي هاي نسل بعد حذف نميكرد .( اما نكته ي ديگر اينه كه ان 95 8گيگ كلاس و خوشدستي ان 85 رو نداره و ديگه فسيل شده ) مهربوني هات
Saeed Nazari SN85
01-03-2010, 15:25
ان85 دار هايي كه نمي تونن با ايرانسل به اينترنت وصل بشن اين تنظيمات ساده رو انجام بدن تا بتونن كانكت بشن البته بايد بگم اگه كانكت نشن بهتره چون من 5700 شارژ داشتم حدود 15 دقيقه تو اينترنت بودم ودوتا عكس دانلود كردم 5 ريال بيشتر برام شارژ نموند اما حالا تنظيمات :41:وارد تنيمات(setting) بشين وبعد از اون وارد كانكشن (connection) بشين وبعد برين تو قسمت دستينيشن(destinations) و wap services رو انتخاب و با اومدن پيغام مبني براينكه تنظيمات انرا دانلود كند شما no را انتخاب ويك access point بسازيد و مقادير زير را وارد كنيد Connection name \irancell و Data bearer\ Packet data و Access point name / mtn irancell وusername و password رو كاري نداشته باشين و Authentication/normal وHomepage را يك سايت معتبر بنويسيد و خارج بشيد و از منو برين تو وب واون رو انتخاب كنيد و برين تو اينترنت ( صفا سيتي) مهربوني هام
saba_879
03-03-2010, 00:01
من امروز رفتم یه ان 85 خریدم ولی کابل tv نداره!به نظرتون نباید باشه؟
reza babai
03-03-2010, 11:35
سلام دوست عزیز چند گرفتی؟
Saeed Nazari SN85
03-03-2010, 15:11
اره اگه با گارانتي اي مثل اركان ارتباطات يا ... خريدي ( نگران نشو چون اكثر گوشي هايي كه گارانتي اصلي مثل اركان دارند كابل تي وي رو از داخلش ميگيرن من كه ان85 گرفتم وعموم كه اي 52 گرفت هردو با گارانتي اركان كابل تي وي داخل جعبه هيچكدوم نبود شايد سياستشونه ) راستي چقدر خريدي ؟330 هزار تومان؟ ورژن برنامه 30.101 هست ؟ .گوشي هم ساخت چينه تحت ليسانس نوكيا فنلاند . راستي يه چيز ديگه بگم كه برنامه هايي رو كه با گوشي سازگار نيست اما نصب ميشه رو اصلا نصب نكن كه بلا سرت مياد.ولي واقعا با ان85 حال نميكي كه هم از لحاظ سرعت - دوربين- كارايي- وامكانات چه گوشي فوق العاده توبيه وازهمه ي گوشي هاي تو اين رنج قيمتي خيلي بهتره تازه از بعضي گوشي ها كه از ان85 گرونترند هم بهتره مهربوني هات
سلام کمک کنید تازگی ها کسی به تلفن زنگ میزنه یا من زنگ میزنم گوشی خاموش میشه
1 رم فرمت کردم 2 ریست کارخانه ای 3 ریست از بیخو بون
ولی باز مشکل داره لطفا هر چه سریعتر حل کنید کارم لنگه و..............
سلام کمک کنید تازگی ها کسی به تلفن زنگ میزنه یا من زنگ میزنم گوشی خاموش میشه
1 رم فرمت کردم 2 ریست کارخانه ای 3 ریست از بیخو بون
ولی باز مشکل داره لطفا هر چه سریعتر حل کنید کارم لنگه و..............
شاید از اشکال از سیم کارت باشه ...
در هر صورت یه هارد ریست ( ریست 3دکمه ) بکنید اگه حل نشد فلش کنید !
Saeed Nazari SN85
06-03-2010, 23:55
من يكي از دوستام كه ان85 داره امروز بيشم بود و و رو گوشيش حدود 32 تا تم كه اكثرشون بالاي 2 مگ حجم داشتند به همراه 30نرم افزار رو گوشيش نصب بود اما خدايي اصلا هنگ نكرد اما من هنگ كردم . سرعتش هم با اون همه برنامه استثنايي بود بعد رمشو به من داد تا ازش بك اب بگيرم و تو اين موقع عكس هاي زيادي گرفت كه حافظه ي گوشيش بر شد و بعد رمشو باهمون برنامه ها بهش دادم وبه گوشي وصل كرد وگوشي هم بيغام برشدن حافظه ي گوشي رو ميداد ورفت يه برنامه رو رو نصب كنه گوشي به علت بر بودن حافظه اجازه نداد و دوستم تمام عكسهايي كه گرفته بود رو از حافظه ي گوشي حذف كرد و حدود 38 مگ از اون خالي شد و رفت روي دوربين عكس بگيره كه گوشي سيستم ارور داد و واز برنامه دوربين اومد بيرون و دوباره رفت تو دوربين و يه عكس گرفت و رفت يه عكس ديگه بگيره دوباره سيستم ارور داد و وقتي از دوربين اومد بيرون دوباره سيستم ارور داد وبعد من گوشيشو گرفتم تا رمشو فرمت كنم هنگام فرمت هم سيستم ارور داد و رمشو فرمت كردم و خود گوشيشو مستر ريست كردم اما حالا ديگه سيستم ارور نميده ....ومي خواستم از دوستان سوال كنم كه اون سيستم ارور به خاطر نصب اونهمه برنامه و همچنين فول شدن حافظه ي گوشي بود؟ چون بعداز فرمت كه ميرم رو دوربين و عكس ميگيرم به خوبي كار ميكنه و مشكلي نداره... يا اينكه سيستم گوشي دچار مشكل شده ........................و يه سوال ديگه كه اين لايف تامر اعداد رو به چه حسابي مي نويسه( #92702689#*) رو همين گوشي دوستم نوشته بود(هشت صفر:دو بنج تا صفر) ورو 3110 بدرم نوشته 0085:20 (به نظر خودم مثلا اين دوستم ان85 رو 2ماه و8 روز بيش خريده وازش استفاده كرده و دوستم هم تو همين مدت 2ماه وخورده اي گوشيشو خريده) حالا ديگه درستي و نادرستيش باشما.. اگه فلش هم بشن همين رو مينويسه ؟............تازه يه فايلي هم از تابيك هاي ديگه گرفتم كه به شما ميگه چطور ميتونيد اونو صفر كنيد باتشكر ..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saba_879
07-03-2010, 03:15
سلام دوست عزیز چند گرفتی؟
315000,گارانتی متفرقه البته ارزان ترم میشد گیر آورد
اره اگه با گارانتي اي مثل اركان ارتباطات يا ... خريدي ( نگران نشو چون اكثر گوشي هايي كه گارانتي اصلي مثل اركان دارند كابل تي وي رو از داخلش ميگيرن من كه ان85 گرفتم وعموم كه اي 52 گرفت هردو با گارانتي اركان كابل تي وي داخل جعبه هيچكدوم نبود شايد سياستشونه ) راستي چقدر خريدي ؟330 هزار تومان؟ ورژن برنامه 30.101 هست ؟ .گوشي هم ساخت چينه تحت ليسانس نوكيا فنلاند . راستي يه چيز ديگه بگم كه برنامه هايي رو كه با گوشي سازگار نيست اما نصب ميشه رو اصلا نصب نكن كه بلا سرت مياد.ولي واقعا با ان85 حال نميكي كه هم از لحاظ سرعت - دوربين- كارايي- وامكانات چه گوشي فوق العاده توبيه وازهمه ي گوشي هاي تو اين رنج قيمتي خيلي بهتره تازه از بعضي گوشي ها كه از ان85 گرونترند هم بهتره مهربوني هات
من از مغازه دار پرسیدم گفت یه سال که دیگه نمیزارن.
منظورتون چه جور برنامه هایی؟
راستی من روی مموریم یه سری آهنگ بود آیا به نظرتون این غیر طبیعی نیست ؟مگه نباید آک باشه؟
Saeed Nazari SN85
07-03-2010, 10:21
315000,گارانتی متفرقه البته ارزان ترم میشد گیر آورد
من از مغازه دار پرسیدم گفت یه سال که دیگه نمیزارن.
منظورتون چه جور برنامه هایی؟
راستی من روی مموریم یه سری آهنگ بود آیا به نظرتون این غیر طبیعی نیست ؟مگه نباید آک باشه؟
چرا گوشيت اكه ماهم رفتيم خريديم 30 اهنگ تو رمش بود.. راستي شماره سريالش چنده بعد اون برنامه ها برنامه هايي هستند كه موقع نصب اين اخطار رو ميده application not compotible with this phone
ghazal.sam
07-03-2010, 23:29
سلام دوستان.اين گوشي فارسي نداره؟ عربي كه داره؟
ashkan1360
08-03-2010, 11:03
فونت فارسی برا n85 میخوام
اگه کسی برام بذاره ممنون میشم.
08-03-2010, 13:52
فونت فارسی برا n85 میخوام
اگه کسی برام بذاره ممنون میشم.
شما فریمور فارسی روی گوشیتون نصبه؟
ashkan1360
08-03-2010, 14:50
شما فریمور فارسی روی گوشیتون نصبه؟
نه
برا همین میخوام با فریمور فارسی فلشش کنم و برای بعد اون فونت فارسی رو لازم دارم
که مثلا صفحات اینترنت رو به فارسی باز کنه نه به زبان جنگلیهای آمازون
Davood_titan
19-03-2010, 19:41
سلام به همگی من فردا میخوام این گوشیو بگیرم
Saeed Nazari SN85
20-03-2010, 23:38
سلام به همگی من فردا میخوام این گوشیو بگیرم
كار خوبي ميكني البته اگه با گارانتي بگيري خيلي بهتره
pooria_k2
23-03-2010, 21:36
من وقتی دوربین رو روشن میکنم گوشی هنگ میکنه(و وقتی دکمه ی قرمزو فشار میدم ز هنگ در مییاد!!)
01-04-2010, 13:34
دیشب گوشیم آب خورد
الان روشن میشه ولی تو مانیتور چیزی نشون نمیده
حالم پکید تو این روزای عید
total_overdose
01-04-2010, 13:45
دیشب گوشیم آب خورد
الان روشن میشه ولی تو مانیتور چیزی نشون نمیده
حالم پکید تو این روزای عید
سلام
دوست عزیز خیلی اشتباه کردید.بعد از آب خوردگی هیچ وقت گوشی رو روشن نکنید.باید بدین بیرون براتون برد و شستشو بدن یا اینکه خودتون وارد باشید و با مسواک و الکل تمیزش کنید.
بعد از آب خوردگی برد گوشی به شدت اکسیده میشه و فقط یک اتصالی کوچیک کافیه تا دیگه هیچ وقت درست نشه.
06-04-2010, 13:06
دادمش تعمیر
بعد از دو سه روز تازه گفتن درست میشه ولی 50تومن آب میخوره واست:41:
یه بی دقتی محض بود
sina_8882001
11-04-2010, 16:51
سلام دوستان من 2 تا مشكل دارم
1 - حافظه اس ام اس نميره روي مموري كارت روي پون مونده
2 - هر كاري ميكنم نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه
ممنون ميشم كمك كنيد
11-04-2010, 21:27
سلام دوستان من 2 تا مشكل دارم
1 - حافظه اس ام اس نميره روي مموري كارت روي پون مونده
2 - هر كاري ميكنم نرم افزار بانك ملي روش نصب نميشه
ممنون ميشم كمك كنيد
برای مورد یک، رم رو یه باز فرمت کن درست میشه
sina_8882001
11-04-2010, 21:32
برای مورد یک، رم رو یه باز فرمت کن درست میشه
مي دونم آخه به اطلاعات داخلش نياز دارم
سلام
من می خوام n85 بخرم
رفتم هفته پیش یه قیمتی کردم
می گفتن بدنه مشکی 2010 تحت لیسانس 320000
فنلاندی 340000
کابل tv هم نداره
به نظر شما کدوم و بخرم خوبه؟
اصلا قیمتاش مناسبه
از میدان ولیعصر پرسیدم
total_overdose
16-04-2010, 13:19
سلام
من می خوام n85 بخرم
فنلاندی 340000
کابل tv هم نداره
اصلا قیمتاش مناسبه
از میدان ولیعصر پرسیدم
سلام:31:
نظر منو میخوای اصلا سراغ اون مغازه نرو:31:
اول که داره بالا میده.من تو شیراز 295 سراغ دارم.اتفاقا پشتشم زده بود فنلاند.ولی خیالت راحت همشون چینی تحت لیسانسن.
برو یجا دیگه همون چینی رو بخر.
sina_8882001
18-04-2010, 16:49
سلام
من می خوام n85 بخرم
فنلاندی 340000
کابل tv هم نداره
اصلا قیمتاش مناسبه
از میدان ولیعصر پرسیدم
من گوشيمو 2 ماه پيش خريدم 1 اصلش فلاند وجود نداره كل الائدين هم پرسيدم آشنا هم داشتيم گفت نيست 2 - من با گارانتي اصل خريدم 340 تومن باز برو انجا هم بپرس
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
سلام:31:
نظر منو میخوای اصلا سراغ اون مغازه نرو:31:
اول که داره بالا میده.من تو شیراز 295 سراغ دارم.اتفاقا پشتشم زده بود فنلاند.ولی خیالت راحت همشون چینی تحت لیسانسن.
برو یجا دیگه همون چینی رو بخر.
همشون چين هستند ولي در مشكيشو بخر هم قشنگه هم من ازش راضيم
A L I E N
20-04-2010, 17:37
sina_8882001
25-04-2010, 20:34
بچه سلام من موقعي كه گوشيم سايلنته كسي زنگ ميزنه ويبرش كار نميكنه در صورتي كه on هستولي اس ام اس كه مياد كار ميكنه . ممنون ميشم كمكم كنيد
hamed999
25-04-2010, 22:15
دوستان میخواستم بدونم این گوشی های جدید نوکیا علی الخصوص n85که تحت لیسانس چین یا کره هستند اصلی هاشون سریالشون چنده 01 هست یا 02 یا 03 ---در کل موقع خرید کارکرده این گوشی به چه چیزایی توجه کنیم
بچه سلام من موقعي كه گوشيم سايلنته كسي زنگ ميزنه ويبرش كار نميكنه در صورتي كه on هستولي اس ام اس كه مياد كار ميكنه . ممنون ميشم كمكم كنيد
باید یه صدا واسه زنگ اسمست انتخاب کنی ولی زنگ اصلی OFF باشه ویبره رو هم ON کن درست میشه...
hamed999
26-04-2010, 22:29
دوستان میخواستم بدونم این گوشی های جدید نوکیا علی الخصوص n85که تحت لیسانس چین یا کره هستند اصلی هاشون سریالشون چنده 01 هست یا 02 یا 03 ---در کل موقع خرید کارکرده این گوشی به چه چیزایی توجه کنیم
24 ساعت گذشت دوستان میشه زودتر جواب بدین کدومشون بهتره 01 یا 02 یا03
total_overdose
26-04-2010, 22:45
24 ساعت گذشت دوستان میشه زودتر جواب بدین کدومشون بهتره 01 یا 02 یا03
سلام دوست عزیز هیچ فرقی نمیکنن خیالت راحت.
این گوشی ساخت چین هست خیالت راحت برو یکیشو که نوشته made in china با خیاله راحت.
احتمالا باید سریالشم با 03 باشه چون اکثر این اصلی هایی که ساخت چینم هستن با 03 دیدم شروع میشن.
بیشتر دقت کن خود گوشی سالم باشه.
saba_879
26-04-2010, 22:57
سلام بر دوستان
بچه ها شما ان 85 تون چه قدر براتون شارژ میره؟و لطفا بگید در چه شرایطی؟
hamed999
27-04-2010, 10:19
ببخشید دوست عزیز یعنی دیگه مثل قدیما سریال گوشی هیچ تاثیری در اصل بودن اونا نداره؟اخه قدیما میگفتن که حتما یا باید00 باشه یا دیگه حداقل 01 ----- n86 شما سریالش چند بود ؟
hamed999
27-04-2010, 23:12
دوستان یه n85 سریال 02 قیمت 260 واسه دوستم گیر آوردم قیمتش مناسبه یا گرون میده ؟ موقع خرید چی رو چک کنم؟ کلا این گوشی از n86 به غیر از دوربین چی کم داره ؟
ببخشید دوست عزیز یعنی دیگه مثل قدیما سریال گوشی هیچ تاثیری در اصل بودن اونا نداره؟اخه قدیما میگفتن که حتما یا باید00 باشه یا دیگه حداقل 01 ----- n86 شما سریالش چند بود ؟
درسته رفيق تا اونجايي كه من مي دونم همه گوشي هاي وارداتي چه قاچاق چه گمركي چيني اند ولي او سريال ها هم بعد از چيني بودن كيفيت رو نشون ميدن:31:
چطور ميتونم اس ام اس هامو به كامپيوتر منتقل كنم
يه نرم افزار لطفا ؟؟
black.assassin
01-05-2010, 23:53
سلام
دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم : بعد از یه مدت چند تا از عکس ها و ویدئو های داخل مموری خراب میشن و اروری به این شکل میده :
General : System error داخل کامپیوتر هم که وا می کنم این فایل ها وجود ندارند و حتی داخل file manager هم نیست و فقط تو گالری هست . یه بار گوشی رو فرمت کردم . یه مدتی درست شد و باز دوباره ... . در ضمن تقریبا مطمئنم که هیچ گونه ویروسی نداره . چون با آنتی ویروس کامپیوتر که آپدیته چک کردم .
total_overdose
02-05-2010, 00:18
سلام
دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم : بعد از یه مدت چند تا از عکس ها و ویدئو های داخل مموری خراب میشن و اروری به این شکل میده :
General : System error داخل کامپیوتر هم که وا می کنم این فایل ها وجود ندارند و حتی داخل file manager هم نیست و فقط تو گالری هست . یه بار گوشی رو فرمت کردم . یه مدتی درست شد و باز دوباره ... . در ضمن تقریبا مطمئنم که هیچ گونه ویروسی نداره . چون با آنتی ویروس کامپیوتر که آپدیته چک کردم .
سلام دوست عزیز
شما گوشیتو بده یجا برات فلش کنن و مموری (فون+مموری کارت) رو فرمت کن.
درست میشه.
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:45 AM ----------
چطور ميتونم اس ام اس هامو به كامپيوتر منتقل كنم
يه نرم افزار لطفا ؟؟
سلام
دوست عزیز بهترین کار استفاده از همون پی سی سوییت خو گوشی هست.
---------- Post added at 07:48 AM ---------- Previous post was at 07:47 AM ----------
دوستان یه n85 سریال 02 قیمت 260 واسه دوستم گیر آوردم قیمتش مناسبه یا گرون میده ؟ موقع خرید چی رو چک کنم؟ کلا این گوشی از n86 به غیر از دوربین چی کم داره ؟
سلام
دوست عزیز اتفاقا خیلی ارزون میده.کمی مشکوکه.جاهای دیگه هم قیمت بگیر.سریالم اصلا مهم نیست دیگه.
hamed999
02-05-2010, 13:02
دوست عزیز گوشی کار کرده هستا؟ میارزه یا نه؟ اگه نه چند بده واسش بگیریم ؟
total_overdose
02-05-2010, 13:23
دوست عزیز گوشی کار کرده هستا؟ میارزه یا نه؟ اگه نه چند بده واسش بگیریم ؟
سلام
نه دوست عزیز به هیچ عنوان نمیرزه.
قیمت نو این گوشی 290 هست .دست دومش خیلی بخواد باشه 220 الی 230.
اون 00 برای گوسی 3310 بود که هنوز فراموش نشده و برای اکثر ان85 ها 02 هست
nirvana.12345
14-05-2010, 19:30
سلام. من یه n85 دارم. اشتباهی زدم همه ی contacts(مخاطبینم) رو پاک کردم. میخواستم بدونم میشه برا برگردوندنشون کاری کرد؟
بیزحمت هرکی میدونه بگه من بدچوری قاتی کردم. دارم افسردگی میگیرم.:18:
سلام. من یه n85 دارم. اشتباهی زدم همه ی contacts(مخاطبینم) رو پاک کردم. میخواستم بدونم میشه برا برگردوندنشون کاری کرد؟
ازشون قبلا بک آپ نگرفتی؟ توی سیم ذخیره نکردی؟ اگه این دوتا کار رو نکرده باشی فکرنکنم راهی مونده باشه جز استفاده از حافظه ی خودت.
amirsaeid254
23-05-2010, 11:49
من مي خوام n85 رو بفروشم به نظر شما چند مي خرند؟؟؟تميز تميز هست و همه ي لوازم جانبيش هم هست و تا حالا هيچ مشكلي نداشته
اگه بخوام بدون رم 8 گيگ بفروشم چقدر ازش كم ميشه
saba_879
24-05-2010, 01:20
سلام بر دوستان
من گوشیمو یه 3 ماه خریدم
ولی متاسفانه یه روزی که به طور متوسط 35-40 تا sms بدم با نور صفحه ی متوسط و یه سری فعالیت دیگه(مثلا گوش دادن آهنگ) در حد یه آلبوم در پایان روز شارژ تمام میکنه!
میخواستم ببینم بقیه دوستانم گوشیاشون همین طوره؟
golddante
24-05-2010, 08:44
سلام من یه rm334 دارم با فلش فارسی نمیشه
نمیخامم با rm333 بزنم
راه دیگه ای واسه نوشتن فارسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Manuchehrr
07-06-2010, 23:01
سلام بر دوستان
من گوشیمو یه 3 ماه خریدم
ولی متاسفانه یه روزی که به طور متوسط 35-40 تا sms بدم با نور صفحه ی متوسط و یه سری فعالیت دیگه(مثلا گوش دادن آهنگ) در حد یه آلبوم در پایان روز شارژ تمام میکنه!
سلام دوست عزیز , , واسه من که با این شرایط حدودا تا 48 ساعت دووم میاره..
saba_879
11-06-2010, 13:50
سلام دوست عزیز , , واسه من که با این شرایط حدودا تا 48 ساعت دووم میاره..
پس با این شرایط باطریم مشکل داره؟!
t2download
15-06-2010, 10:45
این گوشی گوشی خوبی هست تنها عیبی که من میبینم صفحه کوچک آن هست .
FOURTH RETURN
18-06-2010, 22:28
آقا روش استفاده از وايرلس رو كسي بلده? ان 85 من بعضي جاها كه نزديك امواج وايرلس هست روي صحفه مينويسه شبكه وايرلس موجود است اما نميشه بهش وصل بشم اشكال از كجاس?
دوستان سلام، حافظه داخلی گوشی من 8 مگ شده و وقتی اسکن میکنم نوشته 50 مگ برای فایل های sis و 24 مگ برای پوشه های دیگر ولی هرکاری میکنم نمیتونم به اینا دسترسی داشته باشم و پاکشون کنم کسی میدونه من باید چیکار کنم؟ ممنون
Saeed Nazari SN85
28-06-2010, 14:40
دوست عزيز برو تو App Managerو ببين كه برنامه هاي نصبي روي حافظه ي گوشي زياد نشده باشه و غير ضروري ها رو حذف كن و همچنين احتمالا حافظه ي كم شايد به خاطر حجم زياد فايل هاي inbox باشه براي اطلاع از اون برو تو بخش تنظيمات مسيج و برو بايين گزينه ي other رو انتخاب و حافظه رو روي حافظه ي گوشي (نه مموري كارت) بذار (كه البته به طور بيشفرض روي حافظه ي گوشيه) و ببين اگه فايلهايي مثل اهنگ و عكس و فيلم و ... وجود داره حذف كن البته قبلش از اونها بك اب بگير احتمالا درست ميشه . اگه نشد دوباره بگو تا بيشتر راهنماييت كنم .(همين مشكل براي منم افتاده بود) . با اجازه .
دوستم یه ان 85 خریده میگه صداش ضعیفه و از ان 73 کمتره. من اصلا ان 85 دستم نگرفتم ولی نظر دوستان چیه؟ صدای اسپیکر ان 85 زیاد بلند نیست؟؟؟؟؟؟
سلام.من n85 دارم.قبلا توی مشخصاتش دیده بودم که Fm transmitter داره.ولی الان میبینم اصلا همچین چیزی نداره!!! یعنی فقط گوشیه من اینجوریه یا کلا n85 این امکانو نداره؟!؟! ممنون میشم راهنماییم کنید!!
Manuchehrr
02-07-2010, 19:44
دوستم یه ان 85 خریده میگه صداش ضعیفه و از ان 73 کمتره. من اصلا ان 85 دستم نگرفتم ولی نظر دوستان چیه؟ صدای اسپیکر ان 85 زیاد بلند نیست؟؟؟؟؟؟
بلندی صداش زیاد نیست ولی با کیفیته..
سلام.من n85 دارم.قبلا توی مشخصاتش دیده بودم که Fm transmitter داره.ولی الان میبینم اصلا همچین چیزی نداره!!! یعنی فقط گوشیه من اینجوریه یا کلا n85 این امکانو نداره؟!؟! ممنون میشم راهنماییم کنید!!
دوست عزیز من ندیدم n85 این قابلیت رو نداشته باشه, از منو برو تو قسمت موزیک گزینه اول که Music player هست و پنجمی FM Transmit
البته در حین پخش موسیقی Options رو بزنی باید گزینه FM transmitter وجود داشته باشه.
حالا شاید دوستان دیگه نظر بهتری داشته باشن:40:
amir200812
02-07-2010, 20:07
دوست عزیز من ندیدم n85 این قابلیت رو نداشته باشه, از منو برو تو قسمت موزیک گزینه اول که Music player هست و پنجمی FM Transmit
البته در حین پخش موسیقی Options رو بزنی باید گزینه FM transmitter وجود داشته باشه.
فرستنده FM برای بعضی کشور ها غیر فعال هست، ممکنه زمانی که فریمور بروز میشده برای کشور گوشی غیر فعال بوده! دوباره آپدیت کنید یا فلش کنید درسته میشه!
بلندی صداش زیاد نیست ولی با کیفیته..
قبلا اینجاها رو بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکردم!!!!
ولی ممنون از راهنماییت:46:
فرستنده FM برای بعضی کشور ها غیر فعال هست، ممکنه زمانی که فریمور بروز میشده برای کشور گوشی غیر فعال بوده! دوباره آپدیت کنید یا فلش کنید درسته میشه!
خیلی ممنون از کمکتون.:46:
Radio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Stereo FM radio with RDS; FM transmitter; Visual radio
این گوشی داره ولی بنا به قوانین ارتباطی موجد در کشورها این قابلیت برا همه فعال نیست یکی هم خودون.
بای دفریم ویر و پروداکت کدتو عوض کنی تا شاید بتونی استفاده کنی ازش
amirkhan405
05-07-2010, 08:37
سلام
n85 کارکرده چند میارزه بخرم
نهایت 200 تومن اگه خوب باشه
Aria2009
25-07-2010, 20:51
سلام به همه دوستان
من هر بار كه گوشيم رو خاموش ميكنم دوباره از من ميخواد كه زمان و ساعت رو تنظيم كنم! با ريست كردن و آپديت و حتي
ريست سه دكمه هم مشكلم حل نشد!!
اگه كسي راه حلي داره ممنون ميشم بگه!
با سپاس:19:
mehran_286
26-07-2010, 11:22
سلام به اخرین ورژن فلش کن
ممکنه باتری بکاپ گوشیت خراب یا خالی شده باشه
ممکنه ایراد سخت افزاری باشه
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
صداش خیلی ضعیف هستش ولی در عوض سایر امکاناتش خوبه
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
آقا روش استفاده از وايرلس رو كسي بلده? ان 85 من بعضي جاها كه نزديك امواج وايرلس هست روي صحفه مينويسه شبكه وايرلس موجود است اما نميشه بهش وصل بشم اشكال از كجاس?
شاید سیگنال ها ضعیف باشه یا وایرلس رمز داشته باشه
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
سلام بر دوستان
من گوشیمو یه 3 ماه خریدم
اول این که ویبره گوشیت رو خاموش کن و یه تست دیگه بکن بعد جوابشو بهم بده
دوم این که باتری های غیر اصلی به دلیل نداشتن مدار برق مصرفی داخل باتری و کیفیت پایین تند تند شارژ خالی می کنن
گوشیه من حد اقل 3 روز نگه میداشت
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بله با برنامه های ریکاور قابل بازیابی هستش سرچ کن نتیجه میگیری
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
این گوشی گوشی خوبی هست تنها عیبی که من میبینم صفحه کوچک آن هست .
صفحه اش خیلی هم خوبه تازه از جنس Oled هستش که کمتر رویه گوشی های دیگه دیده میشه
مشکل این گوشی صدا و دوربین در شب هستش
یه دانا از دوستام:31:(همون یکدونه) ان85 خریده. میگه هر کاری می کنم نمی تونم عکس پس زمینه رو بصورت فول اسکرین داشته باشم. واسه این کار برنامه یا ترفندی دارید لطف بفرمایید بهش بگم تا یک نفر رو از نگرانی دربیارم!
mehran_286
28-07-2010, 20:36
یه دانا از دوستام:31:(همون یکدونه) ان85 خریده. میگه هر کاری می کنم نمی تونم عکس پس زمینه رو بصورت فول اسکرین داشته باشم. واسه این کار برنامه یا ترفندی دارید لطف بفرمایید بهش بگم تا یک نفر رو از نگرانی دربیارم!
اگر Fp1 بود با برنامه میشد اما چون 2 هستش هیچ برنامه ای ساپورت نمی کنه
فقط انتظار بکشید
نهایت 200 تومن اگه خوب باشه
چی چی 200 عزیز نوش الان 320 قیمتشه
تمیزو سالمشو از 250 کمتر نمیدن...
linkin_park
28-07-2010, 23:39
آقا من این دکمه کنار گوشیم که میکشی قفل میکنه دیروز کنده شد ... پس از 2 سال و نیم استفاده .... الان چیکار میشه کرد ؟ میشه درستش کرد یا بی خیال شم ؟
mehran_286
29-07-2010, 08:50
آقا من این دکمه کنار گوشیم که میکشی قفل میکنه دیروز کنده شد ... پس از 2 سال و نیم استفاده .... الان چیکار میشه کرد ؟ میشه درستش کرد یا بی خیال شم ؟
اره میشه ولی یکم دنگ و فنگ داره
ببین تو تعمیر کارای موبایل قفلشو تکی گیر میاری اونوقت برات عوضش می کنن
ولی چون این سری قطعاتش نیست و خیلی کمه بیخیال شو کشو رو بدی بالا قفل میشه به نظرم اون کلید الکیه :31:
اگر Fp1 بود با برنامه میشد اما چون 2 هستش هیچ برنامه ای ساپورت نمی کنه
فقط انتظار بکشید
من که نفهمیدم چی میگی. بیشتر توضیح بدین بهتره
land-dreams
13-08-2010, 13:39
من که نفهمیدم چی میگی. بیشتر توضیح بدین بهتره
ورژن سیمبین ان 85 جدیدترین ورژن برای سیمبین غیر لمسیه و هنوز برنامه ای که بتونه عکس پس زمینه رو فول اسکرین کنه و با این ورژن سازگار باشه نیست
expanium
14-08-2010, 16:07
سلام
من گوشیمو (n85) چند وقت پیش بهم ریخته بود بردم پیش تعمیرکار flash کرد. ولی بعد از اون آیکون n-gage ناپدید شد .از اساتید کسی میتونه بگه چطوری برش گردونم.ممنون.
aydin_eb7777
14-08-2010, 18:35
سلام
من گوشیمو (n85) چند وقت پیش بهم ریخته بود بردم پیش تعمیرکار flash کرد. ولی بعد از اون آیکون n-gage ناپدید شد .از اساتید کسی میتونه بگه چطوری برش گردونم.ممنون.
--------------
شما برو سایت خود انگیج و کلاینت مربوط به گوشیت را دانلود کن البته برای بازیهای کرک نشده و اگر هم کرک شده می خوای تو همین انجمن قسمت بازیهای موبایل می تونی هم کلاینت و هم بازیهای کرک شده و نحوه راه اندازیش را پیدا کنی
موفق باشی
yoosefshaskol
17-08-2010, 13:27
اقا من گوشیمو یه هفته ایه خریدم الان 2تا کلیپ که باهاش نگاه می کنم 10-20 تا اس ام اس که می دم 10 تا اهنگ که گوش میدم یه زنگم که می زنم شارجش یه دفعه از هفتا خط میاد یه خط میشه و میره تو حالت پاور سیوینگ ویبره گوشیمم خاموشه نور صفحه متوسطه فقطم رو شبکه gsm گذاشتمش می خواستم بدونم مشکلش چیه در ضمن من صدای اسپیکر گوشی رو وقتی از 70 درصد میدم بالاتر یه جورایی کیفیتش بد میشه می خواستم بدونم چرا یه مورده دیگه هم اینه که توی بازی n-gage fifa 08 روی چمن بازی یه حلقه های دایره ای هاله ای رد میشن می خواستم بدونم مشکل از ال سی دیه یا گرافیک ضعیف گوشی گوشی را هم 330000 تومان خریدم.
yoosefshaskol
17-08-2010, 14:20
هیچکس نیست جوابه ما رو بده
maziarzar
29-08-2010, 23:45
هیچکس نیست جوابه ما رو بده
مبارکت باشه
فکرکنم که اپدیتش کنی مشکلش حلبشه
اگه نشد باید ببری برای تعمیر چون مشکل سخت افزاریه
چون فقط طوی این بازی اینجوری می شه به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری نیست
انشاالله که نرم افزاریه
amir--khan
09-09-2010, 22:15
من میخام کارکردشو بخرم. این خوبه یا N96 ؟
در ضمن قیمت کارکرده هر دو رو لطفا بگین.
DOZD_DEL
10-09-2010, 23:56
گوشی نوکیا غیر لمسی تا 300 تومن چی خوبه ؟
خودم به n85 فکر میکنم .... چجور گوشی هست این ؟ از این بهتر هم هست چیزی ؟
Morteza_SOS
11-09-2010, 12:34
سلام به همه .......................
از امنیت نرم افزار تا Club N85 !!!!!
N85 عالیه .....
من N82 , N96 , n95 و.... داشتم ولی واقعا خودم به شخصه از این گوشی (N85) خیلی خیلی خوشم می یاد تا این چند مدلی که گفتم قبلا داشتم چه از نظر زیبایی ، کارایی ، امکانات و .... در ضمن از نظر پردازش نیز یه سرو گردن از N96 بالاتره طبق گفته سایت های بررسی تخصصصی ای من جمله اگه جرم نباشه و تبلیغ (جی اس ام)
اگر انتخاب دیگری به جز این گوشی داشتم آیفون بود (-; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yashar Cross
10-12-2010, 00:29
سلام دوستان:11:
1- قيمت نو اين گوشي چنده؟اصلا توبازر هست؟باگارانتي وبي گارانتي؟
2-دست دوم تميز اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
Yashar Cross
10-12-2010, 23:01
سلام دوستان:11:
1- قيمت نو اين گوشي چنده؟اصلا توبازر هست؟باگارانتي وبي گارانتي؟
2-دست دوم تميز اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان
خواهشا هر چه سريع تر جواب سوالمو بديد...من كمي عجله دارم اگه كسي اطلاعي داره ...لطفا سريع بگه؟ممنون.:40:
دوستدار شما ياشار
Raziel007
28-01-2011, 06:18
با درود
آخرین ورژن فریمور این گوشی چنده؟
با سپاس
mohsenmas
01-02-2011, 13:39
سلام.چند وقته پس از نصب چند برنامه، گوشیم هر 40 دقیقه یکبار اقدام میکنه برای اتصال به gprs.
برنامه هارو پاک کردم.و با آنتی ویروس kms9 جلوی اتصال گرفتم. اما هنوز اقدام به اتصال هست.اگه ویروسه چیکارش کنم؟لطفا راهنمایی کنید.
mehran_286
05-02-2011, 22:13
سلام.چند وقته پس از نصب چند برنامه، گوشیم هر 40 دقیقه یکبار اقدام میکنه برای اتصال به gprs.
برنامه هارو پاک کردم.و با آنتی ویروس kms9 جلوی اتصال گرفتم. اما هنوز اقدام به اتصال هست.اگه ویروسه چیکارش کنم؟لطفا راهنمایی کنید.
یه مستر ریست کن ببین درست میشه یا نه ؟:40:
mohsenmas
11-02-2011, 02:43
من گوشیم n85 .پروداكت كد 0561252 گوشیمو با nss تغیر دادم به 0561232 بعد آپدت کردم به ver31.002
اما زبان فارسی اضافه نشد!کجارو اشتباه کردم؟
البته دیگه nss گوشیمو scan نمیکنه.
mohsenmas
11-02-2011, 12:24
من گوشیم n85 .پروداكت كد 0561252 گوشیمو با nss تغیر دادم به 0561232 بعد آپدت کردم به ver31.002
اما زبان فارسی اضافه نشد!کجارو اشتباه کردم؟
البته دیگه nss گوشیمو scan نمیکنه.
از سایت nokia firmewares نگاه کردم پروداکت کد برای RM-333 گوشی n85 دوتاست.
1- farsi copper 0561232
2- farsi dark 0561285
گوشی من مشکیه،میتونه دلیلش کد اشتباه پروداکت کد باشه؟
sadeghbb
26-02-2011, 19:00
عجب تیتری زدم براش :31:
دوستان بنده یه گوشی n85 دارم که این پاکت اس ام اس هاش هی چشمک میزنه با اینکه نه اس ام اسی اومده نه چیزی مونده که خونده نشده باشه....
ممنوری کارت رو در آوردم یکبار گوشی رو کلا فرمت کردم به حالت Factory...
ولی بازم همون آش و همون کاسه...
دوستان چطوری میتونم مشکلش رو حل کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...:40:
pedram79
26-02-2011, 21:17
دوست عزیز حافظه اس ام اس گوشی شماپرشده به همین خاطر این حالت پیش اومده توی قسمت اس ام اس ار منوی اس ام اس های سیم کارت میتونی مشکلت رو حل کنی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ببخشید منظورم حافظه سیم کارته
* Helium *
15-09-2011, 12:31
آخرین پست برا 200 روز قبل بود ولی خیلی ضروریه. یکی از دوستان N85 داره و میگه وقتی روی هرعکسی توی گالری میره حدود یه دقیقه شطرنجیه و بعد درست میشه. مشکلش چیه؟
؟ ؟ ؟
:11:
Aria2009
20-11-2011, 13:56
درود به همه دوستان
گوشی من 2 تا ایراد داره :
1- هر بار که خاموش و روشنش میکنم باید تاریخ و ساعت رو بش بدم ، با ریست کردن و عوض کردن باتری بک آپ هم مشکل همچنان باقیست!
2- تازگیها خودبخود و بدون اینکه اصلا باهاش کار کنم خاموش میشه! در حالی که باتری هم داره!
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم چون از گوشیم راضیم و نمیخوام برم سراغ یه گوشی دیگه!!:13:
Aria2009
22-11-2011, 14:41
درود به همه دوستان
گوشی من 2 تا ایراد داره :
1- هر بار که خاموش و روشنش میکنم باید تاریخ و ساعت رو بش بدم ، با ریست کردن و عوض کردن باتری بک آپ هم مشکل همچنان باقیست!
2- تازگیها خودبخود و بدون اینکه اصلا باهاش کار کنم خاموش میشه! در حالی که باتری هم داره!
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم چون از گوشیم راضیم و نمیخوام برم سراغ یه گوشی دیگه!!:13:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟:13:
DJ.Mamal
22-11-2011, 16:17
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟:13:
اگه سخت افزاری مشکلت حل نشد..اپدیت کن یا ببر بیرون برات جدیدترین ورژن رو فلش کنن ان شالا که حل بشه
آخرین ورژن 31.2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.