مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N85
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
alborz_k
07-12-2008, 13:13
وضع باتریش چطوره ؟
اگر دائم ازش کار بکشی یک روز دوام میاره ؟
آره! با استفاده ي تقريبأ دائمي يك روز دوام مي اره!!! مثلأ ديروز 3 ساعت آهنگ گوش دادم ، 30 تا عكس با فلاش گرفتم ، با وايرلس سعي كردم كه به اينترنت وصل شم (نيم ساعتي به شبكه وصل بود) با جي پي اس هم ور رفتم و نيم ساعتي هم فيلم ديدم و 20-30 مگ هم بلوتوث فرستادم!!!!! و كلي فعاليت ديگه !!!!
24 ساعت دووم آورد.
من الان دانشگام و نمي تونم نرم افزار نصب كنم ، فردا مي رم خونه و دانلود مي كنم.
خيلي عالي نيست ، ولي مناسبه. البته دقيق چك نكردم.
ديروز با ن82 يكي از دوستام مقايسش كردم. بي شرف ها فاصله ي كانوني دوربين رو كم كردند ، براي همين كيفيت دوربينش از ن82 كمتره. حجم و كيفيت صداي بلند گوي ن82 هم بيشتره. اما صفحه نمايششون اصلأ قابل مقايسه نيست!!!!! كيفيت صفحه نمايش ن85 خيلي خيلي بالاتره. در ساير موارد هم ن85 بهتر بود.
مشكل اينه كه فعلأ هيچ كدون از گوشي هاي سري ان نوكيا بي عيب نيستند و هر كدومشون يك ايراد اساسي دارند!!!!
ب
فاصله ي كانوني دوربين n96 کمتره و حدود 5.2 است.
prince72
07-12-2008, 18:49
ان 85 در چه موردی دیگه از 82 بهتره؟؟؟؟؟؟
prince72
07-12-2008, 18:54
فنلاندياش برچسبين!!! خودم چندتاشون رو ديدم!!!!
ینی میگی
اونا هم چینی بودن؟؟؟
پس ینی میگی اصلا فنلاندی نداره؟؟؟
saeedmogadamy
07-12-2008, 22:17
سلام خوبی؟:10:
1-فرستنده fm
2-شارژ شدن هنگام اتصال به کامپیوتر
3- کیفیت نمایش tft است
4- باطری قویتر
فعلا اینا یادمه
سوالی داشتین در خدمتم:40:
در ضمن الان 50000t با n82 اختلاف قیمت داره و به نظرم n85 بهتره و انتخاب عاقلانه هست
satttanism
07-12-2008, 22:38
سلام خوبی؟:10:
1-فرستنده fm
2-شارژ شدن هنگام اتصال به کامپیوتر
3- کیفیت نمایش tft است
4- باطری قویتر
فعلا اینا یادمه
سوالی داشتین در خدمتم:40:
در ضمن الان 50000t با n82 اختلاف قیمت داره و به نظرم n85 بهتره و انتخاب عاقلانه هست
البته صفحه n82 از نوع TFT و صفحه نمایش n85 از نوع OLED می باشد!
alborz_k
08-12-2008, 10:04
فاصله ي كانوني دوربين n96 کمتره و حدود 5.2 است.
احتمالأ اشتباه كردي، چون فاصله ي كتنوني دوربين من 4.45 و فاصله ي كانوني ن82 ، 5.6 هست.
alborz_k
08-12-2008, 10:12
يكي از دوستان چند مورد رو گفتند كه من كاملش مي كنم
1_ صفحه نمايش بزرگتر
2_كليد هاي بسيار بهتر
3_روشن موندن فلاش موقع فيلم برداي
4_دكمه هاي مخصوص ان گيج
5_ نسخه ي سيمبين بالاتر
6_ناوي ويل
7_ gps قوي تر
8_حافظه ي بسيار بالاتر (البته اين رو هم بگم كه اين گوشي مي تونه از كارت حافظه ي 16 گيگي پشتيباني كنه)!!!
در صورتي كه ن82 فقط از 4 گيگ پشتيباني مي كنه
من هم همينا يادم بود!!!!
يكي از دوستان چند مورد رو گفتند كه من كاملش مي كنم
1_ صفحه نمايش بزرگتر
2_كليد هاي بسيار بهتر
3_روشن موندن فلاش موقع فيلم برداي
4_دكمه هاي مخصوص ان گيج
5_ نسخه ي سيمبين بالاتر
6_ناوي ويل
7_ gps قوي تر
8_حافظه ي بسيار بالاتر (البته اين رو هم بگم كه اين گوشي مي تونه از كارت حافظه ي 16 گيگي پشتيباني كنه)!!!
در صورتي كه ن82 فقط از 4 گيگ پشتيباني مي كنه
من هم همينا يادم بود!!!!
نه نه نه نه....:19:
1- درسته
2- دکمه های82 هم عالیه و برای sms خوراکه..بستگی به انگشتات داره..
3- در عوض عکاسیش تو شب به درد نمیخوره...حالا کی تو شب فیلم میگیره...:31:
4- شما دکمه هاشو داریدٰ ما چیپشو داریم...:27::31:
5- همون نسخه ای که با انگیج مشکل داره و هک نمیشه؟:27::31:
6- ای بدک نیست...
7- با آپدیت فکر میکنم مثل هم شن...به طوری که 82 با آپدیت در عرض 20 ثانیه وصل میشه...
8- زحمت میکشه...من الان رو 82 8 دارم...تا 32 هم مثه آب خوردن ساپورت میکنه...گوشی شما هم میکنه نترس...:27::31:
چاکرتم...ایشالله روشن شده باشی...:31::31::10:
شاد باشی:40:
این Navi Wheel چی هست ؟ چی کار میکنه ؟
این navi wheel چی هست ؟ چی کار میکنه ؟
چيزه جالبيه...دستتو ميزاري رو جوي استيك و فقط با لمس (نه فشار) كردن در جهت عقربه هاي ساعت يا برعكس ميچرخوني بعد تو منو ها حركت ميكني...سرعت عمل رو خيلي بيشتر ميكنه...:46:
احتمالأ اشتباه كردي، چون فاصله ي كتنوني دوربين من 4.45 و فاصله ي كانوني ن82 ، 5.6 هست.
سلام.فاصله کانونی دوربین n85 حدود 5.45 است این توسایت نوکیا هم نوشته!!!
یه نگاه دیگه به نوشته کنار دوربین گوشیت بنداز :20:
musketeer
08-12-2008, 15:15
حالا قیمتش تو چه حدودیه؟
Saman-tci
08-12-2008, 18:16
450 تومن .... بدون گارانتی
alborz_k
08-12-2008, 21:04
سلام.فاصله کانونی دوربین n85 حدود 5.45 است این توسایت نوکیا هم نوشته!!!
یه نگاه دیگه به نوشته کنار دوربین گوشیت بنداز :20:
شرمنده ، اشتباه تایپی بود!
alborz_k
08-12-2008, 21:18
نه نه نه نه....:19:
1- درسته
2- دکمه های82 هم عالیه و برای sms خوراکه..بستگی به انگشتات داره..
3- در عوض عکاسیش تو شب به درد نمیخوره...حالا کی تو شب فیلم میگیره...:31:
4- شما دکمه هاشو داریدٰ ما چیپشو داریم...
5- همون نسخه ای که با انگیج مشکل داره و هک نمیشه؟
6- ای بدک نیست...
7- با آپدیت فکر میکنم مثل هم شن...به طوری که 82 با آپدیت در عرض 20 ثانیه وصل میشه...
8- زحمت میکشه...من الان رو 82 8 دارم...تا 32 هم مثه آب خوردن ساپورت میکنه...گوشی شما هم میکنه نترس...
چاکرتم...ایشالله روشن شده باشی...
شاد باشی:40:
اول بگم که اصلأ دوست ندارم که سوتفاهم پیش بیاد و یا کار به کل کل بکشه:5:
1_که مورد تأییده
2_دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!! :31:
5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!!:31: در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده:10:
6_هم نیاز به توضیح نداره!!!
7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!:19:
Majidson
08-12-2008, 21:28
سلام. دوستان من ديروز علادين بودم:
1. همشون چيني بود.
2. همه جا قيمتش 465 تومن بود.
Raptor 2009
09-12-2008, 00:37
خب دوستان بالاخره از شر این گوشی راحت شدم ولی به چه قیمتی!
به قیمتی که امروز علاالدین شده بود 420 نوش..!
با یه e71 عوضش کردم 25 تومن سر دادم(گارانتی نیا داره با کیبورد فارسی)
در آخر نصیحت واسه همه دوستانی که میخوان بخرن دارم اونم اینه که اگه از گوشی خوب مراقبت میکنن و از دستشون نمیفته هیچوقت این گوشی رو بخرن.با این روند افت قیمتی بعید نیست به 320 30 تومنم برسه تو مدت کوتاه.من خودم 7 روز پیش خریدم 480 فکر کنید چقدر ضرر دادم روش.
ایرادی که خیلی عذابم میداد لق بودن کشوش از همون اول کار نکردنش بود.
در مورد چیپ بگم
یونس جان یه بازی گلوبال ریسر رو دو نسخه با چیپ و بدون چیپ رو گذاشته بودن من هر دو نسخه رو نصب کردم:
با چیپ سرعتش 5 فرم در ثانیه بزور بود و غیر ممکن بود بازی کردم
بدون چیپ سرعتش رو حدود 20 25 فرم بر ثانیه بود
کیپدش به عقیده من معمولیه.نه خیلی راحته نه خیلی سخت
در مورد نوی ویل:دقیقا کپی برداری از روی گلید تاچ آیپاد حساب میشه.کار کردن باهاش لذت بخشه ولی نمیدونم چرا فقط تو منو و موزیک پلیر و گالری کار میکنه و هیچ جای دیگه ایی عمل نمیکنه!
REGISTERED USER
09-12-2008, 01:17
چيزه جالبيه...دستتو ميزاري رو جوي استيك و فقط با لمس (نه فشار) كردن در جهت عقربه هاي ساعت يا برعكس ميچرخوني بعد تو منو ها حركت ميكني...سرعت عمل رو خيلي بيشتر ميكنه...:46:
چیز مزخرفیه در برابر آی پاد ها ... خیلی باید زیادی لمس کنی تا کار کنه :2:
noisymind
09-12-2008, 15:01
خب دوستان بالاخره از شر این گوشی راحت شدم ولی به چه قیمتی!
به قیمتی که امروز علاالدین شده بود 420 نوش..!
با یه e71 عوضش کردم 25 تومن سر دادم(گارانتی نیا داره با کیبورد فارسی)
در آخر نصیحت واسه همه دوستانی که میخوان بخرن دارم اونم اینه که اگه از گوشی خوب مراقبت میکنن و از دستشون نمیفته هیچوقت این گوشی رو بخرن.با این روند افت قیمتی بعید نیست به 320 30 تومنم برسه تو مدت کوتاه.من خودم 7 روز پیش خریدم 480 فکر کنید چقدر ضرر دادم روش.
ایرادی که خیلی عذابم میداد لق بودن کشوش از همون اول کار نکردنش بود.
در مورد چیپ بگم
یونس جان یه بازی گلوبال ریسر رو دو نسخه با چیپ و بدون چیپ رو گذاشته بودن من هر دو نسخه رو نصب کردم:
با چیپ سرعتش 5 فرم در ثانیه بزور بود و غیر ممکن بود بازی کردم
بدون چیپ سرعتش رو حدود 20 25 فرم بر ثانیه بود
کیپدش به عقیده من معمولیه.نه خیلی راحته نه خیلی سخت
در مورد نوی ویل:دقیقا کپی برداری از روی گلید تاچ آیپاد حساب میشه.کار کردن باهاش لذت بخشه ولی نمیدونم چرا فقط تو منو و موزیک پلیر و گالری کار میکنه و هیچ جای دیگه ایی عمل نمیکنه!
خب اینکه معلومه هر گوشی که تازه میاد اولش افت قیمت زیادی داره. اول که قیمتش 580 اینا بود! تو یک هفته 100 تومان ارزون شد. اگه کسی چیز جدید میخواد باید بیخیال ایناش بشه.
Raptor 2009
09-12-2008, 16:26
خب اینکه معلومه هر گوشی که تازه میاد اولش افت قیمت زیادی داره. اول که قیمتش 580 اینا بود! تو یک هفته 100 تومان ارزون شد. اگه کسی چیز جدید میخواد باید بیخیال ایناش بشه.
اولش 800 خورده ایی بود.بعد ارزون شد دیگه رسید به این حدود گفتم نهایت تا 400 میخواد کم بشه اونم تا چند ماه دیگه نه تو یه هفته!
بله درسته کسی گوشی جدید میخواد باید قید افت و ..بزنه اما واسه یه چیزی که واقعا تک باشه نه این مدلی که الان 3 4 تا گوشی نوکیا کپی هم هستن.هر کی تو دستم دید با ان 81 و 96:18:اشتباه گرفت! و از همه بیشتر 5610 :13:
من برام گرون تموم میشد که 480 پول گوشی دادم با یه گوشی 230 40 تومنی اشتباه بگیرنش!
H.Operator
09-12-2008, 23:40
بچه ها كسي مي دونه ايني كه با كادر قرمز مشخص كردم چيه.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Raptor 2009
09-12-2008, 23:52
یه سیستمی بود واسه sharing .
بچه ها كسي مي دونه ايني كه با كادر قرمز مشخص كردم چيه.....
سيستم جديد نوكيا براي ايميل و فروشگاه موزيك آنلاين هست...:46:
alborz_k
10-12-2008, 11:36
اولش 800 خورده ایی بود.بعد ارزون شد دیگه رسید به این حدود گفتم نهایت تا 400 میخواد کم بشه اونم تا چند ماه دیگه نه تو یه هفته!
بله درسته کسی گوشی جدید میخواد باید قید افت و ..بزنه اما واسه یه چیزی که واقعا تک باشه نه این مدلی که الان 3 4 تا گوشی نوکیا کپی هم هستن.هر کی تو دستم دید با ان 81 و 96:18:اشتباه گرفت! و از همه بیشتر 5610 :13:
من برام گرون تموم میشد که 480 پول گوشی دادم با یه گوشی 230 40 تومنی اشتباه بگیرنش!
اون کسی که این گوشی رو با 5610 اشتباه بگیره ، وضعش خیلی خرابه!!!!!
قیمت فروشش در اروپا 350 یورو هست که با احتساب قسمت یورو ، می بینیم که در ایران قیمت جالبی داره!!! فکر نکنم که این گوشی هیچ وقت از 350 ارزون تر بشه !!
درسته که 3 یا 4 مدل نوکیا کپی هم هستند ولی کافیه که این گوشی رو توی یک دست و ن81 رو تو دست دیگتون بگیرید ، اون وقت احساس می کنید که ن81 با ن85 خیلی فرق می کنه.
اگه بخواین با توجه به برخورد دیگران با گوشی که تتو دستتون دارین گوشی انتخاب کنید ، کار براتون خیلی سخت می شه.
در ضمن من این گوش رو با ن81 مقایسه کردم.
برتری ن81:
1_ حجم و کیفیت بالاتر هدفون گوشی
برتری ن85
سایر موارد!!!!!!:31:
MohandesMCD
10-12-2008, 11:50
حالا ميشه با n96 اشتباه گرفت ولي n81 اصلا.تازه آدم از روي دكمه ها و صفحه ميفهمه چي به چيه
البته مردم iq بالايي دارن.من 1بار 3230 دستم بود يه بنده خدايي گفت ايول n70 خريدي؟
با 5610 اشتباه گرفتن؟ مرديم از خنده:27: خوبه نگفته طرف w910 هستش:31:
Raptor 2009
10-12-2008, 12:56
همه که مثل من و شما نیستن مدل همه گوشیارو بلد باشن.از هر 10 نفر یه نفر مدلارو حفظه و میتونه درست تشخیص بده.
اول بگم که اصلأ دوست ندارم که سوتفاهم پیش بیاد و یا کار به کل کل بکشه:5:
ايشالله نميشه..:31::10:
دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
خب واسه مني كه حدود 1 ساله 82 دارم...بايد قبول كرد نميتونم با هيچ گوشي ديگه اي كار كنم...(من راحت ترم...يه جورايي سليقه اي به حساب مياد...اون دوره اي هم كه 91 تازه امده بود من دكمه هاش خوشم ميومد...با اينكه مخالف هاي زيادي داشت..):20:
3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
حرف حق...:46:
اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
اين يه ضعف كه زنون دار ها دارند..ولي كمتر كسي توشب فيلم ميگيره...مگه مواقع خاص..ولي كمابيش موافقم....
4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!!
اگه بنا به سخت گيري هم باشه...شما نميتوني بازي رو اجرا كني تا بخواي به 2.6 و OLED برسي..:46:
5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!! در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده
آره متاسفانه...اگه هك بشه منم FP2 ميگيرم..:20:
7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
اين چيزيه كه من به عين ديدم...واسه شما چند ثانيه ميكشه وصل شه؟
8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!
جنجال نداره...من رو همه حرفام مطمئنم....82 و 78 و 85 و ... تا هر چي مموري MicroSD HC بياد ساپورت ميكنند...:10:
شاد باشي:40:
alborz_k
10-12-2008, 13:38
ايشالله نميشه..:31::10:
اين يه ضعف كه زنون دار ها دارند..ولي كمتر كسي توشب فيلم ميگيره...مگه مواقع خاص..ولي كمابيش موافقم....
اگه بنا به سخت گيري هم باشه...شما نميتوني بازي رو اجرا كني تا بخواي به 2.6 و OLED برسي..:46:
اين چيزيه كه من به عين ديدم...واسه شما چند ثانيه ميكشه وصل شه؟
الحمدالله تعداد موارد دارای اختلاف خیلی کم شد:31:
تعداد دفعات فیلم برداری در شب با عکس گرفتن برای بعضی ها برابره!!!:31:
حالا که کار به سخت گیری کشید پس من هم باید بگم که تعداد گوشی های ان گیج نوکیا که چیپ ندارند ،خیلی بیشتر از او نهای هست که چیپ دارند!!!! پس نمیشه گفت که نمی شه بازی کرد!!!!
فکر می کنم که ن97 که پیشرفته ترین گوشی نوکیا هست هم چیپ نداره ، پس نتیجتأ چندان چیز مهمی نبوده که این قدر بزرگش کردین و فقط باتری مصرف می کرده!!!
در ضمن اون طور که من تو چند سایت خوندم ، پردازنده ی arm 11 در پردازش 3 بعدی خیلی بهتر از arm9 هست.
سرعت اتصال به موقعیت جغرافیایی بستگی داره . و نمی شه این طوری مقایسه کرد.
alborz_k
10-12-2008, 13:44
همه که مثل من و شما نیستن مدل همه گوشیارو بلد باشن.از هر 10 نفر یه نفر مدلارو حفظه و میتونه درست تشخیص بده.
واقعأ نظر دیگران این قدر براتون اهمیت داره؟؟
در ضمن قیمت ای 71 در اروپا حدود 60 یورو از ن85 کمتره و با قیمت 270 یورو عرضه می شه!!!!
nafare_aval
10-12-2008, 13:49
من چند وقته تو خرید گوشی موندم.از u900 هم منصرف شدم.
عکس های n85 در حد n95 8g هست؟؟؟صداش چطور؟سرعتش هم مقایسه کنید خیلی ممنون میشم
این کیفیت صفحه oled کیفیتش خیلی تابلو بالاتر از n95 8g هست؟؟؟
الحمدالله تعداد موارد دارای اختلاف خیلی کم شد:31:
تعداد دفعات فیلم برداری در شب با عکس گرفتن برای بعضی ها برابره!!!:31:
حالا که کار به سخت گیری کشید پس من هم باید بگم که تعداد گوشی های ان گیج نوکیا که چیپ ندارند ،خیلی بیشتر از او نهای هست که چیپ دارند!!!! پس نمیشه گفت که نمی شه بازی کرد!!!!
فکر می کنم که ن97 که پیشرفته ترین گوشی نوکیا هست هم چیپ نداره ، پس نتیجتأ چندان چیز مهمی نبوده که این قدر بزرگش کردین و فقط باتری مصرف می کرده!!!
در ضمن اون طور که من تو چند سایت خوندم ، پردازنده ی arm 11 در پردازش 3 بعدی خیلی بهتر از arm9 هست.
سرعت اتصال به موقعیت جغرافیایی بستگی داره . و نمی شه این طوری مقایسه کرد.
خوبه..داري كم كم روشن ميشي...:31:
قرار نيست بازي با چيپ به همه گوشي ها بخوره...همين بازي وان نسخه چيپ براي 2009 مياد كه به صورت آپديت براي ورژن قبلي هست و گوشي هايي كه چيپ دارند ميتونند اونو دانلود و از گرافيك خفن فيض ببرند...
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته منم قديم به چيپ اعتقاد نداشتم و ميگفتم به درد نميخوره و داره خاك ميخوره...ولي دوستان تو 96 كه سي پي يو دو هسته اي داره تو كاراي گرافيگي ميمونند..85 رو نميدونم..
ميتوني اين بازي رو تست كني:
سال 2009 طيف گوشي ها چيپ دار رو ميبينيم...
ما اينجا arm9 نداريم..داريم؟
اينم كه خودت جواب دادي ديگه..من تو تهران گوشيمو هنوز آپ نكردم تو 35 ثانيه وصل ميشه...
alborz_k
10-12-2008, 14:03
من چند وقته تو خرید گوشی موندم.از u900 هم منصرف شدم.
عکس های n85 در حد n95 8g هست؟؟؟صداش چطور؟سرعتش هم مقایسه کنید خیلی ممنون میشم
این کیفیت صفحه oled کیفیتش خیلی تابلو بالاتر از n95 8g هست؟؟؟
سلام. کیفیت عکس و صداش کمتره!!!!
سرعتش هم در کار های معمولی کمی بیشتره اما در بازی های ان گیج ، کمی کمتره!!!
کنتراست و کیفیت رنگ صفحه نمایشش خیلی بالتره و رگ سیاه رو کاملأ سیاه نشون می ده.
در مورد Fm Transmiter یه مقدار توضیح میدی ؟
روی هر فرکانسی که بخوای میتونی صدا رو بفرستی ؟
بردش چقدره ؟
چه برنامه هایی قابلیت پخش صدا از طریق ترنسمیتر رو دارن ؟
کلا چه استفاده هایی میشه ازش کرد ؟
چه تنظیماتی داره ؟
....
خودت بگو دیگه....:31::31::31:
در مورد Fm Transmiter یه مقدار توضیح میدی ؟
روی هر فرکانسی که بخوای میتونی صدا رو بفرستی ؟
بردش چقدره ؟
چه برنامه هایی قابلیت پخش صدا از طریق ترنسمیتر رو دارن ؟
کلا چه استفاده هایی میشه ازش کرد ؟
چه تنظیماتی داره ؟
....
خودت بگو دیگه....:31::31::31:
روي هر فركانسي در موج Fm...
مفيدش 5 متر بدون مانع
همه برنامه ها...
فقط واسه fm...
تو 78 كه هيچ تنظيمي نداره...يه روشن، خاموش و يه موج...تمام..:31:
arminjahanshahr
10-12-2008, 15:07
صداي fm را من تست کردم خيلي عاليه تا حالا از هيچ fm اي همچين صدايي نشنيده بودم
Raptor 2009
10-12-2008, 15:08
واقعأ نظر دیگران این قدر براتون اهمیت داره؟؟
در ضمن قیمت ای 71 در اروپا حدود 60 یورو از ن85 کمتره و با قیمت 270 یورو عرضه می شه!!!!
بله
شما یه glx داشته باشی یکی برگرده بهت بگه ماشینت آر دی ائه احساس بدی بهت دست نمیده؟
من e71 رو دیگه خریدم و فعلا تا چند ماه به گوشی دیگه ایی فکر نمیکنم:46:
در ضمن fm transmitter توانایی فرکانس های کوتاه و پایین رو انتقال میده بنا بر این باس دارید اما توانایی فرستادن فرکانس بالا یا تریبل رو نداره یعنی شما تو آهنگ فقط باسش رو میشنوید و خبری از تیس تیس تیوترا نیستش.
روي هر فركانسي در موج fm...
مفيدش 5 متر بدون مانع
همه برنامه ها...
فقط واسه fm...
تو 78 كه هيچ تنظيمي نداره...يه روشن، خاموش و يه موج...تمام..:31:
فقط بردش کمه !!!
اگر میشد مثلا توی مسافرت توی یک ماشین اهنگ رو پخش کنیم و ماشین های عقبی و جلویی هم دریافت کنن خیلی فاز میداد !
مهم : اگر فرکانس رو مثلا روی رادیو پیام تنظیم کنید چی میشه ؟
فقط بردش کمه !!!
اگر میشد مثلا توی مسافرت توی یک ماشین اهنگ رو پخش کنیم و ماشین های عقبی و جلویی هم دریافت کنن خیلی فاز میداد !
مهم : اگر فرکانس رو مثلا روی رادیو پیام تنظیم کنید چی میشه ؟
هيچي...به راحتي جواب ميده...:31:همونجوري كه من يه بنده خدايي رو سر كار گذاشتم...
هيچي...به راحتي جواب ميده...:31:همونجوري كه من يه بنده خدايي رو سر كار گذاشتم...
پس مهمترین کاربردش کشف شد !!!!
توی ترافیکهای عظیم تهران یک حالی به ماشین های همسایه میده !!!!
چون معمولا ملت یا رادیو پیام گوش میدن یا رادیو جوان.....
میشه باهاش شعارهای سیاسی و ضد حکومتی هم پخش کرد !!!!!!!!!
از پخش کردن صدای فیلم های مستهجن معذوریم .ممکنه بچه تو ماشین باشه.(پس جنبه تکنولوجی! هم داریم)
ردیابی که نمیشه کرد.هان ؟:31:
alborz_k
10-12-2008, 17:44
از پخش کردن صدای فیلم های مستهجن معذوریم .ممکنه بچه تو ماشین باشه.(پس جنبه تکنولوجی! هم داریم)
خب به خاطر وجود احتمال همین مزاحمت هاست که برد این سیستم رو تا 5 متر محدود کردند !!!! :41:
البته در دفترچه نوشته 3 متر!!!:8:
:دي
رديابيش كه مسلما" وسيله ميخواد..همينجوري كشكي نميشه...:27:
saeedmogadamy
10-12-2008, 22:35
سلام
منم بلاخره این گوشی رو 470 تبریز خریدم
ولی یک مشکل دارم بعضی وقتا فیلم رو که باز می کنم صدا میده ولی تصویر سیاهه/؟
و اینکه وقتی فیلم با دوربین می گیرم یه صدای سسسسسسسسسسس است؟ ولی وقتی فقط صدا ضبط می کنم چنین نیست.
ممنون راستی باکش توسی هست اره؟
و این که بازی روش نیست من نتونستم اجرا کنم اگر داره بگین چه جوری اجرا کنم ممنون
راستی لکه هاش هم به سختی می ره از رو قابش
ولی خیلی با حاله
alborz_k
11-12-2008, 11:52
سلام
منم بلاخره این گوشی رو 470 تبریز خریدم
ولی یک مشکل دارم بعضی وقتا فیلم رو که باز می کنم صدا میده ولی تصویر سیاهه/؟
و اینکه وقتی فیلم با دوربین می گیرم یه صدای سسسسسسسسسسس است؟ ولی وقتی فقط صدا ضبط می کنم چنین نیست.
ممنون راستی باکش توسی هست اره؟
و این که بازی روش نیست من نتونستم اجرا کنم اگر داره بگین چه جوری اجرا کنم ممنون
راستی لکه هاش هم به سختی می ره از رو قابش
ولی خیلی با حاله
سلام. اول بگم که مبارکه!!!!
مشکل اول شما یه خاطر اینه که می خواین فیلم هایی با رزولوشن بالای 320 در 240 یاز کنید که نمی شه!!!
من که تا حالا صدای سسسسسسسس نشنیدم:31:
بله طوسی و ساخت چین!!!
بازی ها درون کارت حافظه و داخل پوشه ی ان -گیج هست. از اون جا بازی ها رو نصب و اجرا کنید. یادت نره که باید 2 تا لایسنس هم تو جعبه باشه.
saeedmogadamy
11-12-2008, 14:24
سلام. اول بگم که مبارکه!!!!
مشکل اول شما یه خاطر اینه که می خواین فیلم هایی با رزولوشن بالای 320 در 240 یاز کنید که نمی شه!!!
من که تا حالا صدای سسسسسسسس نشنیدم:31:
بله طوسی و ساخت چین!!!
بازی ها درون کارت حافظه و داخل پوشه ی ان -گیج هست. از اون جا بازی ها رو نصب و اجرا کنید. یادت نره که باید 2 تا لایسنس هم تو جعبه باشه.
سلام لایسنس چیه؟ کجا ؟ چه شکلیه؟
همون که یکی نوشته: the activation code:
و یکی هم : hooked on :..................
expair date 2009.30.june هست؟
واسه چیه؟
به چه درد می خوره؟
فیلم ها که خودم می زنم رو باز می کنه ولی اصلی ها رو نمی کنه
برای اپگرید از نرم افزار nokia software updater استفاده کنم؟
artara74
12-12-2008, 12:28
راستي امروز داشتم تو بزرگ ترين فروم موبايل ايران. كه اسمشو نميگم(مقرراته ديگه چي كار كنم) ديدم نوشته بود اين ورژن سيمبين هم هك شد. هوووووووووووووووورااااااا اااااااا
MRTZ HSV
12-12-2008, 12:39
آقا لینک بده:
هک نشده !
میشه بدون هک بازی های ان گیج رو روش فول ریخت...!
artara74
12-12-2008, 13:55
وقتي ميگم شده يعني شده.
ببخشيد منظورم روش بازي كردن Ngage در ان 82 . ان 85 و ... هست البته شايد صفحه هاي بعدش هك گوشي رو هم ياد داده باشه:
وقتي ميگم شده يعني شده.
ببخشيد منظورم روش بازي كردن Ngage در ان 82 . ان 85 و ... هست البته شايد صفحه هاي بعدش هك گوشي رو هم ياد داده باشه:
نه ديگه .نداشتيم...شما قبلش يه سرچ بزن ببين اينجا نداريم بعد بيا تبليغ كن...
تو انگيج ما از هيچ سايتي كم نداريم...
artara74
12-12-2008, 15:43
اينو راست گفتين. ببخشيد
artara74
12-12-2008, 17:10
نمي دونم چرا نوكيا داره تك و توك 60 مي زنه. قديما خيلي بيشتر مي زد. احساس مي كنم نوكيا داره زير زيركي يك كارايي مي كنه و فقط براي اينكه از سوني و سامسونگ كم نياره هي از خودش موبايل ميده. مثلا N97 رو فقط براي اينكه كسي X1 رو نگيره داد بيرون داد. در كل نوكيا از روانشناس هاي اقتصادي عالي اي استفاده مي كنه. مثلا الان هر كي بگي N85 بهتره يا ان 96 ميگه 96 . ولي دقيقا بر عكسه. فقط 6 دليل براي بهتر بودن 85 هست و 96 فقط 1 دليل دارد.
دلايل برتري ان85:
1- باتري
باتري 85 1200mah ولي 96 950mah
2-شارژ Usb
85 شارژ يو اس بي داره ولي 96 نداره
3-اف ام ترنزميتر
85 Fm Transmitter داره ولي 96 نداره
4-كاور دوربين
85 دوربينش كاور داره ولي 96 نداره
5-صفحه
اسكرين 85 led هست ولي 96 معموليه
6-سي پي يو:
85 Cpu ش 369 ولي 96 264
تنها برتري 96: داشتن Tv
professor
12-12-2008, 19:44
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو ایشالا بگیرم.مشکل خاصی که نداره؟شنیدم ریست زیاد میکنه؟همینطوره؟ توی این رنج قیمت گوشی بهتری هم هست؟
ممنون
artara74
12-12-2008, 19:47
تا اون جايي كه من شنيدم اولش تا آب بندي بشه طول مي كشه. اولش يكم ريست ميشه اما بعدش ok ميشه
saeedmogadamy
12-12-2008, 19:56
سلام لایسنس چیه؟ کجا ؟ چه شکلیه؟
همون که یکی نوشته: The activation code:
و یکی هم : Hooked on :..................
Expair date 2009.30.june هست؟
واسه چیه؟
به چه درد می خوره؟
فیلم ها که خودم می زنم رو باز می کنه ولی اصلی ها رو نمی کنه
برای اپگرید از نرم افزار nokia software updater استفاده کنم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من مشکل ریسیت رو اصلا ندارم
noisymind
12-12-2008, 19:59
تا اون جايي كه من شنيدم اولش تا آب بندي بشه طول مي كشه. اولش يكم ريست ميشه اما بعدش ok ميشه
آببندی دیگه چه صیغه ایه؟!:31:
نمي دونم چرا نوكيا داره تك و توك 60 مي زنه. قديما خيلي بيشتر مي زد. احساس مي كنم نوكيا داره زير زيركي يك كارايي مي كنه و فقط براي اينكه از سوني و سامسونگ كم نياره هي از خودش موبايل ميده. مثلا N97 رو فقط براي اينكه كسي X1 رو نگيره داد بيرون داد. در كل نوكيا از روانشناس هاي اقتصادي عالي اي استفاده مي كنه. مثلا الان هر كي بگي N85 بهتره يا ان 96 ميگه 96 . ولي دقيقا بر عكسه. فقط 6 دليل براي بهتر بودن 85 هست و 96 فقط 1 دليل دارد.
دلايل برتري ان85:
1- باتري
باتري 85 1200mah ولي 96 950mah
2-شارژ Usb
85 شارژ يو اس بي داره ولي 96 نداره
3-اف ام ترنزميتر
85 Fm Transmitter داره ولي 96 نداره
4-كاور دوربين
85 دوربينش كاور داره ولي 96 نداره
5-صفحه
اسكرين 85 led هست ولي 96 معموليه
6-سي پي يو:
85 Cpu ش 369 ولي 96 264
تنها برتري 96: داشتن Tv
اینهایی که گفتید درسته اما بیشترشون برتری محسوب نمیشه و فقط تفاوت دو گوشی هست.
در مورد N96 :
CPU N96 دو هسته ای هستش و سریعتره.
Lcd N96 بزرگتره.
حافظه 16 گیگ.
----H
در کل گوشیهای اخیر نوکیا در یک سطح هستند و هر کدومشون یک سری مزایا و معایب نسبت به بقیه دارند .
professor
12-12-2008, 21:02
ممنون
میشه یکم توضیح بیشتر بدید ضعف خاصی چیزی نداره؟
artara74
13-12-2008, 16:48
نسبت به قيمتش خيلي عاليه و فقط ما هستيم كه توقع بالايي داريم. تا جايي كه من مي دونم فعلا فقط مشكل ريست شدن داره كه اونم خوب ميشه. يكي هم اومد گقت كشويي بودنش لقه و اينا كه حتما تقلبيش افتاده بود بهش. اما برو ببينش اگه به دلت اومد بخرش. و اينكه همون موقع خريد چك كن كه كشويي بودنش روون باشه و دكمه هاي Navigation يا همون بالا پايين چپ راستش زياد كج و كوله نباشه.
artara74
13-12-2008, 16:49
آببندی دیگه چه صیغه ایه؟!:31:
تاحالا پرايد خريدي؟ اولش راه به زور ميره بعد از يك ماه باهاش 140 تا ميشه رفت البته اين رو هم در نظر بگير پرايد بعد از يك سال يا قفلش خراب ميشه يا عقربه بنزنش. يا اينكه ماشين روشن نميشه و برف پاك كنش هم بر عكس ميره.
------
دوستان فرق اين با N95 8Gb چيه؟
prince72
13-12-2008, 17:05
حافظه 16 گیگ.
سلام دوست من اینم اصلا برتری نیست ان85 یه رم 8 گیگ روشه تازه بعدش میتونی درش بیاری 32 گیگ بندازی روش....
دوستان فرق اين با n95 8gb چيه؟
ان95 8گیگ ال سی دیش یه کم بزرگتره...
2.سی پی یوش بهتره...
چیپ هم داره ان 95 8گیگ..
همین وبس....................
noisymind
13-12-2008, 20:28
تاحالا پرايد خريدي؟ اولش راه به زور ميره بعد از يك ماه باهاش 140 تا ميشه رفت البته اين رو هم در نظر بگير پرايد بعد از يك سال يا قفلش خراب ميشه يا عقربه بنزنش. يا اينكه ماشين روشن نميشه و برف پاك كنش هم بر عكس ميره.
------
اتفاقا فکر کنم پراید اولش بشه باش راه رفت ولی بعد نه:31:
در مورد لوازم مکانیکی کلمه آببندی معنا داره ولی نه تو لوازم الکترونیکی و دیجیتال.
مشکل ریست شدن هم با آپدیت حل میشه چون نرم افزاری هست و نه با کار کردن ( نمیدونم اصلا برا n85 آپدیت اومده یا نه هنوز!)
MohandesMCD
13-12-2008, 20:50
نسبت به قيمتش خيلي عاليه .
460 تومن عالیه؟ یعنی بخاطر یه lcd بهتر باید این همه از n82 گرونتر باشه؟400 بیشتر بابتش عمرا بدم
تازه صداش رو هم که همه میگن خوب نیست
من نمیدونم این مسخره بازی نوکیا چیه؟گوشی میده بیرون.قبلش هم کلی آدم تست کردن گوشی رو.میاد بازار هی باید آپدیتش کنیم که صداش خوب بشه و ریست نشه و... :41:
artara74
13-12-2008, 21:27
مطمئن باش از 100 تا سوني بهتره. سوني اگه گوشي هاش مشكل داشته باشه. آديت نداره كه. نوكيا تا اونجايي كه من ديدم همه كاراش رو حساب و كتاب بوده. من از 7 سال پيش تا الان با نوكيا كار كردم. از همه شركت ها بهتره. فقط توقع ما خيلي زياده
REGISTERED USER
14-12-2008, 02:49
همون n95 8گیگ شاه همه گوشی هاست و لا غیر
همون n95 8گیگ شاه همه گوشی هاست و لا غیر
برادر عزیز شما که همکار انجمنی که بدتر از بقیه داری جو سازی میکنه خواهشا با تعصب قضاوت نکنید اگر به این قضیه اعتقاد داید علتش رو هم نام ببرید تا خلافش رو ثابت کنیم
Aria2009
14-12-2008, 09:05
آقا از دوستان اگه كسي براش امكان داره Video Clip هاي اصلي N85 رو براي من ميل كنه يا يه جا آپلود كنه، دستي دستي زدم همه رو حذف كردم، حالا موندم تو حسرت يه كليپ با كيفيت! ariyoubarzan@gmail.com
پيشاپيش سپاسگزارم.
Punisher_2008
14-12-2008, 10:30
دوستان دعوا چرا میکنید ببیند نه میشه گفت n85 بهتره نه میشه گفت n95 8gig هردوشون عالیه و یک مزیت خاصی دارند که هر کس بر اساس معیار انتخاب میکنه حالا یکی صدا واسش مهمه یکی دوربین هرکسی یک چیزی مثلا یکی اگه صدا واسش خیلی مهمه نمیره n85 یا n95 بخره میره f400 یا 5610 یا.... دیگر موزیک فون میخره
ولی یکی اسمارتفون میخواد سیمبین میخواد صدای مناسب دوربین با کیفیت و 8گیگ حافظه داخلی حوصله رم نداره n-gage خیلی واسش مهمه میره n9 8gig میگیره
و اگه کسی سیمبین جدیدتر میخواد دوربین با کیفیت صدای مناسب و رم خور و جدید درپوش لنز و ال سی دی با کیفتر میخواد میره n85
هردوشون خوبن همه گوشی ها خوب هستند
Aryan.kh
14-12-2008, 12:00
من این گوشیو می خواستم بخرم ولی با این بحث ها دارم پشیمون میشم و نمی دونم باید چه کار کنم
آیا با این گوشی میشه بازی های Ngage رو انجام داد
GPS اش چه طوره
Fm Transmiter اش چه طوره
دوربینش چه طوره
صداش چه طوره
هنگ زیاد می کنه؟
کشوش چه طوره
واقعا میارزه بخرمش یا صبر کنم ... تا یه گوشی کامل تر بیاد
artara74
14-12-2008, 18:28
بله آقا ميشه چرا به پست هاي قبل نگاه نمي كنيد. كچل شدم.
gpsرو نمي دونم
ترنزميترش خيلي توپه تا 4 متر استريو ميده و تا7 متر ضعيف ميده.
دوربينش طرفهاي N82 هست. عايه.
صداش كمي بده ولي حتما در آپديت هاي بعدي درست ميشه مثل N82
اينو بايد كسايي كه اينو دارن بگن.
اگه بهت نندازن. خوبه و خيلي عاليه. 2 طرفه هم است.
نه ديگه بخر.
mr_khodaei2008
15-12-2008, 18:04
یکی درست و با دلیل بگه که صدای 85 بهتره یا 95 8گیگ و دوربین کدوم بهتره 85 یا 95 8گیگ کسانی که با هر دو گوشی کار کردند بگن
دوستان يك كمك به من تازه وارد بكنيد ثواب داره
براي من مسيج ريپورت نمياد
نميدونم كجا بايد تنظيم كنم
Saman-tci
16-12-2008, 13:54
خوش اومدی دوست من ....
از این طریق میتونی فعالش کنی :
Menu - Messaging - Options - Setting - Text Message - Receive Report(ON) رو on کن ....
مطمئن باش از 100 تا سوني بهتره. سوني اگه گوشي هاش مشكل داشته باشه. آديت نداره كه. نوكيا تا اونجايي كه من ديدم همه كاراش رو حساب و كتاب بوده. من از 7 سال پيش تا الان با نوكيا كار كردم. از همه شركت ها بهتره. فقط توقع ما خيلي زياده
اين يكي رو الكي گفتي. شما يك گوشي سوني نام ببر كه آپديت نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟:11:
خوش اومدی دوست من ....
از این طریق میتونی فعالش کنی :
Menu - messaging - options - setting - text message - receive report(on) رو on کن ....
چند بار اين مسير را رفته بودم ولي نميدونم چرا نديده بودم :31:
تشكر
Programer
16-12-2008, 22:43
بچه کسی راهی برای برطرف کردن لقی اسلاید نداره؟
اگه ببرمش بیرون میشه درستش کرد؟
ممنون
saeedmogadamy
17-12-2008, 22:00
ممنون
منم این مشکل رو دارم وقتی ویبره هم میزنه این لقی صدا می ده
saeedmogadamy
17-12-2008, 22:01
راستی دوستان بهترین راه واسه ساین کردن گوشی n85 رو چی می دونین
کدوم خوب جواب می ده؟
prince72
18-12-2008, 11:49
سلام..
فکر نکنم هک بشه...
باید درخواستcer رو بدید تا بهتئون بدن....
REGISTERED USER
18-12-2008, 11:54
ممنون
فکر کنم مثل n95 بشه ... باید بازش کنی و یک لایه چسب زیر کفشک اسلایدرش بچسبونی تا فضای خالی پر بشه و لقی اش برطرف بشه ...
اگر بتونی راه باز کردنش رو پیدا کنی حله
توی n95 ها این مشکل ظرف چند دقیقه راحت قابل حله :10:
YAMAHA-FZ16
18-12-2008, 12:41
ان85 رو با کابلش به تی وی وصل کنید و از تلویزیون ان گیج بازی کنید!تبلیغ جدید نوکیا در نمیایندگیهای خودش!!گرافیک ان گیج تو تلویزیون شبیه پلی استیشن 1 میشه تقریبا!امتحان کنید!خیلی حال میده!!
artara74
18-12-2008, 13:44
ديگه دارم عصباني ميشم. اولش بين 82 و 85 . 85 رو انتخاب كردم. 95 رو هم زدم كنار. فقط الان بد جوري بين 79 و 85 موندم.
كسي مي تونه فرق هاي اساسي و ريز اين دو تا رو بگه؟ راستي ترنزميتر اين دو تا با هم فرقي نداره كه؟ Gpsش چي؟
satttanism
18-12-2008, 13:49
ديگه دارم عصباني ميشم. اولش بين 82 و 85 . 85 رو انتخاب كردم. 95 رو هم زدم كنار. فقط الان بد جوري بين 79 و 85 موندم.
كسي مي تونه فرق هاي اساسي و ريز اين دو تا رو بگه؟ راستي ترنزميتر اين دو تا با هم فرقي نداره كه؟ gpsش چي؟
فقط فرقشون شکلش و صفحه شونه با کارت حافظه ای که روشون می دن
یه جورایی دیگه انتخاب بین این 2 تا سلیقه ای فقط
artara74
18-12-2008, 13:53
اولا آواتار جديد مبارك
----
دوما طرفهاي شهرك غرب (اگه ريزشو بخواي بلوار دريا) كجا ميشه اين دو تا موبايل رو ببينم و باهاشون كار كنم؟ نزديك ترين جاهايي كه ميشناسم يكي روبرو ميلاد نوره يكي ميدونه كاج. نزديك تر نيست؟
YAMAHA-FZ16
18-12-2008, 17:11
ان85 بهتر از ان79 هست!دلیلش اینه که تستشون کردم هر دو رو در یک زمان!یه جورایی ان79 گوشی کندی هست!هم کی پدش هم سرعتش!دخترونه هم هست!!
mr_khodaei2008
18-12-2008, 17:59
كسي مي تونه فرق هاي اساسي و ريز اين دو تا رو بگه؟ راستي ترنزميتر اين دو تا با هم فرقي نداره كه؟ gpsش چي؟
به نظر من 85 بگیری بهتره من هم بین این گوشی و 95 8گیگ موندم کدومو بخرم
سلام من امروز يه 85 گرفتم .ريستارت زيادي داره.بااپديت حل ميشه يا مشكل سخت افزاري داره.؟
من می خوام یک گوشی بخرم و بین خرید N85 و N95 8gig بسیار مردد شده ام تمام صفحات این تاپیک را هم خوانده ام ولی باز هم نمی دانم کدامیک انتخاب بهتری است لطفا اگر کسی با هر دو این گوشی ها کار کرده به من بگه کدامیک را بخرم بهتر است
:18::18::19::19:
YAMAHA-FZ16
18-12-2008, 20:37
هیچ کدوم!5800 بخر!
به نظرتون اگه N85 بگیرم مشکل ضعیف بودن صدا و دوربین اون (در مقابل N95 8gig) با آپدیت کردن حل میشه یا نه
از بین N85 و N95 8gig کدامیک بهتر است
سلام من امروز يه 85 گرفتم .ريستارت زيادي داره.بااپديت حل ميشه يا مشكل سخت افزاري داره.؟
واي دارم قاطي ميكنم.تو شارژ هم ريستارت ميكنه.توبازيهاي انگيجم همين طوره.فيلمهايم رو كه گرفتم و دارم ميبينم همين طور ميشه.فكر كنم مشكل بدي داره.يكي بگه چكاركنم.نميدونم پس ميبره يا نه؟
Majid393
18-12-2008, 21:36
واي دارم قاطي ميكنم.تو شارژ هم ريستارت ميكنه.توبازيهاي انگيجم همين طوره.فيلمهايم رو كه گرفتم و دارم ميبينم همين طور ميشه.فكر كنم مشكل بدي داره.يكي بگه چكاركنم.نميدونم پس ميبره يا نه؟
با آپدیت حل میشه ........
با آپدیت حل میشه ........
دارم اپديت ميكنم.چقدر زياده.تا يه مقدار دانلود ميكنم پيغام خطا ميده. نميشه از يه سايتي جدا دانلودش كرد؟خيلي ري استارت ميكنه ها.يعني همش حل ميشه؟
دارم اپديت ميكنم.چقدر زياده.تا يه مقدار دانلود ميكنم پيغام خطا ميده. نميشه از يه سايتي جدا دانلودش كرد؟خيلي ري استارت ميكنه ها.يعني همش حل ميشه؟
N96 توی ورژن های اولیه مشکل ری استارت و هنگ داشت که با آپدیتهای بعدی به کلی حل شد.
بهتره با خود گوشی از طریق کد *0000#* و با اینترنت Wifi آپدیتش کنی.اونجوری حجمش کمه و راحت آپدیت میشه.
اپدیت کردن با Pcsuite دردسر داره.
saeedmogadamy
19-12-2008, 12:38
سلام..
فکر نکنم هک بشه...
باید درخواستcer رو بدید تا بهتئون بدن....
سلام
یعد اون فایل رو چی کار کنم؟
چه طور ی می شه کا مل توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟
من به تاپیک رفتم بعد اون فیل رو گرفتم چی کار کنم؟
Programer
19-12-2008, 17:19
مجددا سلام بچه ها
تو جعبه گوشی من 2 تا سریال نامبر هست یکی پشت دفترچه ngage که برای رجیستر یه بازی هست و یکی هم پشت همون دفترچه ای که روش نوشته ovi.این یکی سریال برای چیه؟
prince72
19-12-2008, 21:05
سلام
یعد اون فایل رو چی کار کنم؟
چه طور ی می شه کا مل توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟
من به تاپیک رفتم بعد اون فیل رو گرفتم چی کار کنم؟
شرمنده اینشو زیاد وارد نیستم اخه تا حالا در خواست ندادم..
فکر کنم مجید جون وارد باشن..
اقا مجید شما اگه واردی جواب دوستمونو بده..
Programer
19-12-2008, 23:05
همون پست اول یه pdf هست توش قشنگ توضیح داده(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
یه برنامست میگیری این 2 تا فایل+برنامه رو میدی برات ساین شده ررو میسازه همین
saeedmogadamy
20-12-2008, 00:01
راستی کسی فایل اپدیت این گوشی رو داره؟ می تونه اپلود کنه واسه بقیه؟
saeedmogadamy
20-12-2008, 00:04
مجددا سلام بچه ها
تو جعبه گوشی من 2 تا سریال نامبر هست یکی پشت دفترچه ngage که برای رجیستر یه بازی هست و یکی هم پشت همون دفترچه ای که روش نوشته ovi.این یکی سریال برای چیه؟
اونم واسه نرم افزار ovi suite داخل دی وی دی گوشی می تونه باشه
saeedmogadamy
20-12-2008, 00:06
کسی می دونه چه طور از adsl کامپیوتر در گوشی هم استفاده کنم؟؟؟؟؟
Mojtaba N87
20-12-2008, 00:18
کسی می دونه چه طور از adsl کامپیوتر در گوشی هم استفاده کنم؟؟؟؟؟
اولا از دادن پست های پشت سر هم خود داری کنید.
در ثانی واسه استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشی راحت ترین و بهترین کار استفاده از مودم adsl wireless هستش.
از طریق بلوتوث هم میشه که کمی درد سر داره.
تاپیک برنامش تو بخش برنامه های سری 60 ورژن 3 هست.
saeedmogadamy
20-12-2008, 22:27
می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
satttanism
20-12-2008, 22:40
می شه قبل از اپگرید یک بکاپ از حالت فعلی گرفت تا اگر از فریم ویر جدید خوشمون نیومد به حالت اول برگردونیم؟
خیر همچین امکانی وجود داره
در ضمن ظاهر کار که تغییری نمیکنه که بخواد خوشتون نیاد
سلام..ببخشيد اين گوشي كه الان تو بازار.اولا قيمتش چنده؟ ......ثانيا همشون چيني هستن؟ واينكه فنلانديش تو ايران هست يا نه؟
سلام ..ببخشيد از اين گوشي هر چي تو بازار همه چيني هستن؟ واگه چينين كيفيتشون چه طور ؟
Aryan.kh
23-12-2008, 20:43
من تو پایتخت یک مدل فنلاندی دیدم توی استند نوکیای پایتخت میشه یکی بره از نزدیک ببینه و تصدیق کنه این خبر رو
Programer
23-12-2008, 22:08
سلام دوستان
اولین مشکل گوشی من ظهور کرد،متاسفانه چند روزیه navi wheel گوشی از کار افتاده و فقط بعضی وقت ها کار میکنه حالا:
آیا امکان تعمییرش هست؟ حدودا چقدر هزینه بر میداره؟
بهتر نیست بفروشمش یکی دیگه بگیرم؟ چقدر متضرر میشم؟
ممنون
prince72
23-12-2008, 22:20
حدود80ضرر داری.................
بعدم همینجوری بیخیال نشو ریستی چیزی بکن شاید نرم افزاری باشه
Programer
23-12-2008, 22:49
ممنون
همه کار کردم حتی آپدیت 11 رو هم دوباره نصب کردم و فرمت هم کردم ولی باز نشد.
قطعات یدکیش گیر میاد بدم تعمیر؟ گارتنتی متفرقه هم هست
saeedmogadamy
24-12-2008, 00:23
سلام من چطور اپگرید فارسی کنم الان فارسی نداره
سلام من چطور اپگرید فارسی کنم الان فارسی نداره
mf.designing
24-12-2008, 18:41
سلام دوستان . ببخشید من واسه خریده این گوشی دو دلم ! یه عده میگن که این گوشی فقط تو چین تحت نظارت نوکیا واسه آسیا تولید میشه ! منم دسته خودم نیست و انقدر جنس چینی اصلم گرفتم که زود داغون شده اعتماد ندارم بش. لطفا اگه کسی منبع معتبری داره معرفی کنه لطفا . اگه نباشه میرم 82 میگیرم . هر چند به فنلاندی بودن اونم اطمینان ندارم
mf.designing
24-12-2008, 19:41
دوستان اینکه میگن 85 های آسیا رو چین میزنه و اصلا تو ایران هم فنلاند نداره صحت داره ؟ آخه میدونید من دست خودم نیست ، هر جنس چینی که خریدم(اعم از گوشی نوکیا) بعد مدتی داغون شده !! واسه همین فنلاند بودن واسم مهمه . و آیا راهی هست که بشه تشخیص داد ؟ اگه چینی ما بریم 82 بگیریم ، گرچه مطمئن نستم که اونم چینی نباشه !!! :31:
راستی اگه کسی مرجعی داره معرفی کنه لطفا .
سوال بعد اینکه آیا نداشتن پردازنذه ی 3بعدی رو ngage تاثیره مهمی داره ؟ و cpu 85 در مقایسه با 82 چطره ؟
آیا سیمبین 9.2 برنامه های (تمامش) رو 9.3 اجرا میشه ؟ در مورد تم چطور ؟ و در کل این موارد نرم افزاری که میگن رو 85 هست چیه ؟ هنگ و قاطی و ....:20:
ali_power42
25-12-2008, 07:46
هم 82 و هم 85 که تو بازار ایرانه هر دو فقط چینی هستن ولی کیفیت 82 بالاتره(اینو از خودم نمیگم و فقط کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی تا ببینی دنیا چی میگه)
متاسفانه مشکل لقی اسلاید در 85 نه فقط در ایران بلکه در همه کشورها دیده شده اونم اینطور که من امار گرفتم از هر 10 نفر 8 نفر میگن این مشکل رو دارن و خیلیها هم رفتن که گوشیو پس بدن و یه 85 دیگه بگیرن ولی متاسفانه دیدن که همشون اینطوری هستن
جالب اینکه یه نفر رو توی انجمن های خارجی دیدم که نوشته بود با یه چیزی مثل نمد که در دو طرف اسلاید فرو کرده تونسته لقی گوشیو تا حد زیادی بگیره
این از کیفیت بدنه گوشی
از لحاظ نرم افزاری هم یه سری مشکلات داره که نسبت به گوشیهای قبلی نوکیا در شروع فروش کمتر نیست که بیشتره
ولی خب این مشکلات نرم افزاری همه با اپدیت برطرف میشن و جای نگرانی نداره
کیفیت دوربین در روز مثل 82 و 95 هست(تنها با یک اپسیلون تفاوت که به چشم نمیاد) و در شب هم خیلی بهتر از 95 هست ولی به پای 82 هرگز نمیرسه
کیفیت صدا از 82 و 95 بهتره ولی از لحاظ بلندی فعلا یکم(خیلی کم) از 82 با اخرین اپدیت پایین تره که با اپدیتهای بعدی مطمئنا از 82 بلندتر میشه. (توی ریویو gsmarena برای n82 زده کمتر از متوسط و برای 85 زده متوسط چون این سایت گوشیها رو در همون اپدیت اول براشون ریویو نوشته و از زمان عرضه n82 تا الان براش کلی اپدیت اومده وصداش بلند تر شده)
بقیه موارد خوبه
نظر شخصی:
1-موقعی که خواستی گوشی بخری بگو اول 85 رو بیاره و اگر دیدی میتونی با مشکل اسلاید کنار بیایی همون 85 رو بگیر و اگه نه 82 بگیر
2-n79 هم گوشی خوبی از اب در اومده و مشکلات سخت افزاری من که فعلا نشنیدم داشته باشه و نرم افزاریاش هم مثل اینکه برطرف شده
FELIPE MASSA
25-12-2008, 11:10
به نظر شما تا یکی دوماه دیگه از طرف نوکیا گوشی جدید به بازار میاد اونم n86 ????????????
FELIPE MASSA
25-12-2008, 11:18
هم 82 و هم 85 که تو بازار ایرانه هر دو فقط چینی هستن ولی کیفیت 82 بالاتره(اینو از خودم نمیگم و فقط کافیه یه سرچ تو گوگل بزنی تا ببینی دنیا چی میگه)
متاسفانه مشکل لقی اسلاید در 85 نه فقط در ایران بلکه در همه کشورها دیده شده اونم اینطور که من امار گرفتم از هر 10 نفر 8 نفر میگن این مشکل رو دارن و خیلیها هم رفتن که گوشیو پس بدن و یه 85 دیگه بگیرن ولی متاسفانه دیدن که همشون اینطوری هستن
جالب اینکه یه نفر رو توی انجمن های خارجی دیدم که نوشته بود با یه چیزی مثل نمد که در دو طرف اسلاید فرو کرده تونسته لقی گوشیو تا حد زیادی بگیره
این از کیفیت بدنه گوشی
از لحاظ نرم افزاری هم یه سری مشکلات داره که نسبت به گوشیهای قبلی نوکیا در شروع فروش کمتر نیست که بیشتره
ولی خب این مشکلات نرم افزاری همه با اپدیت برطرف میشن و جای نگرانی نداره
کیفیت دوربین در روز مثل 82 و 95 هست(تنها با یک اپسیلون تفاوت که به چشم نمیاد) و در شب هم خیلی بهتر از 95 هست ولی به پای 82 هرگز نمیرسه
کیفیت صدا از 82 و 95 بهتره ولی از لحاظ بلندی فعلا یکم(خیلی کم) از 82 با اخرین اپدیت پایین تره که با اپدیتهای بعدی مطمئنا از 82 بلندتر میشه. (توی ریویو gsmarena برای n82 زده کمتر از متوسط و برای 85 زده متوسط چون این سایت گوشیها رو در همون اپدیت اول براشون ریویو نوشته و از زمان عرضه n82 تا الان براش کلی اپدیت اومده وصداش بلند تر شده)
بقیه موارد خوبه
نظر شخصی:
1-موقعی که خواستی گوشی بخری بگو اول 85 رو بیاره و اگر دیدی میتونی با مشکل اسلاید کنار بیایی همون 85 رو بگیر و اگه نه 82 بگیر
2-n79 هم گوشی خوبی از اب در اومده و مشکلات سخت افزاری من که فعلا نشنیدم داشته باشه و نرم افزاریاش هم مثل اینکه برطرف شده
با این حرفات به شدت منو از گرفتن ان 85 منصرف کردی ..اینجوریا که تومیگی فکر کنم بدترین گوشی سال باید ان 85 انتخاب بشه :41::41::41::41:
من تو انتخاب گوشی بین N85 و N95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
N85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
N95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر N95 و امکانات بیشتر N85 مردد شدم
در ضمن من شنیده ام که N85 خیلی زیاد ریست میشه و مشکل آپدیت هم داره:18::18:
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
:19::19::19::19:
من تو انتخاب گوشی بین N85 و N95 8gig گیر کردم و نمی دونم کدام رو انتخاب کنم
N85 اف ام ترنسمیتر داره - رم خوره - صفحه نمایش باکیفیت تر داره -محافظ دوربین داره -
N95 8gig - ظاهر قشنگ تر داره - چیپ داره - سرعت بالاتر داره- صدا و دوربین بهتر داره
حالا من بین ظاهر زیباتر N95 و امکانات بیشتر N85 مردد شدم
در ضمن من شنیدم که N85 خیلی ریست می شه و تازه مشکل آپدیت هم داره:18::18::18:
حالا تو رو خدا یکی به من بگه من کدوم رو انتخاب کنم و من رو از سر در گمی در بیاره
:19::19::19::19::19:
MohandesMCD
26-12-2008, 21:14
اگه فنلاندشو پيدا كني مشكل ريست كردن نداره
n85 چيپ نداره.به نظر من برو يه تست انگيج روش بزن ببين روون اجرا ميشه يا نه.اين n96 تو انگيج جلوي 5700 كم ميووردش.اگه ديدي روون اجرا ميشه برو همون n85 رو بخر
اگه فنلاندشو پيدا كني مشكل ريست كردن نداره
n85 چيپ نداره.به نظر من برو يه تست انگيج روش بزن ببين روون اجرا ميشه يا نه.اين n96 تو انگيج جلوي 5700 كم ميووردش.اگه ديدي روون اجرا ميشه برو همون n85 رو بخر
n96 از چه نظر کم میاورد ؟
من که توی انگیجش هیچ مشکلی نمیبینم.تمام بازیها روون اجرا میشه.
lovely11380
27-12-2008, 17:50
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
mr_khodaei2008
28-12-2008, 18:00
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین n82,n78,n79,n85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،n-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش
دوست عزیز ان 85 440000ان 79 410000ان 78 260000ان 82 380000به نظر من تو اینها 85 بهتره ولی میتونی ان 95 8گیگ هم بخری که قیمتش 460000 هست مسل خودته
pintorikio
28-12-2008, 20:57
با سلام
دوستان چی جوری(از کدوم مسیر) باید auto rotate رو n85 فعال کرد؟؟
من می خواهم n85 بخرم ولی مشکلاتی مثل ریست شدن و لقی اسلاد آن باعث شده در خرید این گوشی تردید داشته باشم
می خواستم بدانم آیا مشکل لقی اسلاید واقعا جدی است و اینکه می توان گوشی بدون لقی آن را هم پیدا کرد
در ضمن آیا می شود n85 آپدیت شده به ورژن 11 را هم در بازار پیدا کرد تا مشکل ریست آن کمتر باشد و اگر اینطور نیست تا کی ممکن است نسخه آپگرید که مشکلات نرم افزاری آن کم شده باشد به بازار عرضه شود
در جواب دوست عزیزمون lovely11380 باید بگم که
100% ان 85
-----------
در جواب snake هم باید بگم که مهم نیست آپدیت شده باشه یا نه می تونی خودت بخری و خودت آپدیت کنی
-------------------
و اما یک سوال داشتم از برو بکسی که ان 85 دارن
آیا ان 85 هم مثل ان 78 همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه؟؟؟(مخصوصا one)؟؟؟؟؟
Majid393
29-12-2008, 18:30
در جواب دوست عزیزمون lovely11380 باید بگم که
100% ان 85
-----------
در جواب snake هم باید بگم که مهم نیست آپدیت شده باشه یا نه می تونی خودت بخری و خودت آپدیت کنی
-------------------
و اما یک سوال داشتم از برو بکسی که ان 85 دارن
آیا ان 85 هم مثل ان 78 همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه؟؟؟(مخصوصا one)؟؟؟؟؟
ان85 فعلا" هک نمیشه .... بنابراین نمیشه بازیهای کرک شده نصب کرد ....... :46:
MRTZ HSV
29-12-2008, 18:30
بله... 9.3= تریل
MRTZ HSV
29-12-2008, 18:33
از روش n82 v30 میشه بازی هار رو 85 بازی کرد
قضیه لقی قسمت کشوی گوشی چی؟؟؟؟؟
چطوری؟؟؟ مثل ان 95 ؟؟؟
™Symbian
29-12-2008, 22:34
دوست عزیز ان 85 440000ان 79 410000ان 78 260000ان 82 380000به نظر من تو اینها 85 بهتره ولی میتونی ان 95 8گیگ هم بخری که قیمتش 460000 هست مسل خودته
عزیز این قیمتای جدیده
ان81=430
ان79=390
ان82=370
من می خواهم n85 بخرم ولی مشکلاتی مثل ریست شدن و لقی اسلاد آن باعث شده در خرید این گوشی تردید داشته باشم
می خواستم بدانم آیا مشکل لقی اسلاید واقعا جدی است و اینکه می توان گوشی بدون لقی آن را هم پیدا کرد
در ضمن آیا می شود n85 آپدیت شده به ورژن 11 را هم در بازار پیدا کرد تا مشکل ریست آن کمتر باشد و اگر اینطور نیست تا کی ممکن است نسخه آپگرید که مشکلات نرم افزاری آن کم شده باشد به بازار عرضه شود
مشکل لقی اسلاید تو تمام گوشی ها اسلایدی نوکیا وجود داره و اینم در همون حده
ورژن11تو بازار پیدا نمیشه باید بمونی تا ورژن های قدیمی فروخته بشه تا ورژن جدیدش بیاد
چطوری؟؟؟ مثل ان 95 ؟؟؟
اره
REGISTERED USER
30-12-2008, 00:54
چطوری؟؟؟ مثل ان 95 ؟؟؟
با این تفاوت که لقی 95 رو سه سوت میشه گرفت اما n85 فعلا هیچ !!! :27:
عزیز این قیمتای جدیده
ان81=430
ان79=390
ان82=370
دوست عزیز به جای 85 نوشتی 81
--------------
من ان 82 رو 340 قیمت دارم
adameh_bahal
30-12-2008, 10:16
دکمه های اين گوشی مثل n78 هست؟
™Symbian
31-12-2008, 10:33
دوست عزیز به جای 85 نوشتی 81
معذرت:46:
من ان 82 رو 340 قیمت دارم
بابا یه گوشی درست و حسابی خریدیم اونم داره به گل میشسنه.البته تو شهر ما قیمتش همون که گفتم شایدم بیشتر باشه:20:
amirtaker
01-01-2009, 09:42
آقا بزرگترین معایب این گوشی رو میشه بگید؟
MohandesMCD
01-01-2009, 12:41
نداشتن چیپ صوتی.نداشتن چیپ گرافیکی.نداشتن فلش زنون.دوستان هم که میگن لق میزنه ولی به نظر من گوشی فوق العاده ای هستش
amirtaker
01-01-2009, 13:00
نداشتن چیپ صوتی.نداشتن چیپ گرافیکی.نداشتن فلش زنون.دوستان هم که میگن لق میزنه ولی به نظر من گوشی فوق العاده ای هستش
یعنی نمیشه لقیش رو درست کرد؟
مال من که لق نیست راستی منظورتون از لقی چیه یعنی اگه گوشی سر و ته بشه اسلایدش حرکت کنه چون مال من خیلی روون اسلایدش حرکت میکنه ولی لق نمیزنه
بابا لق زدن هیچی نیست من ان 95 هم داشتم که خیلی ها می گفتن لق می زنه به درد نمی خوره ولی خیلی خیلی خیلی عالی بود
درضمن ی چیز هم بگیم گوشی های که کشوری 2 طرفه هستن اگه با دست یکم تکونشون بدید تکون می خورن که این عادی و جای هیچ نگرانی نداره
پس دوستانی که به خاطر لقی این گوشی رو نمی خرم در اشتباهن
-----------
من خداوکیلی با این گوشی خیلی حال می کنم تنها دلیل نخریدنش هم کامل اجرا نکردن بعضی از بازی های N gage
prince72
01-01-2009, 14:10
اق لق زدن و این حرفا الکیه بعضی وقتا مردم تو بعضی ان 95 دیدن میگن لق میزنه........
ولی من تا 40 روز پیش همینو میگفتم تا وقتی خودم چندتا ان95 و85 دست گرفتم دیدم چرته همه الکی میگن...
alborz_k
02-01-2009, 01:47
اق لق زدن و این حرفا الکیه بعضی وقتا مردم تو بعضی ان 95 دیدن میگن لق میزنه........
ولی من تا 40 روز پیش همینو میگفتم تا وقتی خودم چندتا ان95 و85 دست گرفتم دیدم چرته همه الکی میگن...
اسلاید بالای این گوشی رو پایینه چفت نیست و یک کم لق می زنه!!!!! لق زدنش به صورت قائم هست ، یعنی مثلأ درب کشوییش خود به خود باز و بسته نمی شه و یک نیروی کاملأ معقولی برای باز و بسته کردنش نیازه(از این نظر از ن95 بهتره) ولی اگه گوشی رو به صورت افقی بگیرید و یک سطحش رو به شمت پاین فشار بدین ، اون وقت تکون خوردن و صدای لق زدنش رو می شنوید. فیرم ور گوشی من ورژن 10.47 هست . اصلأ هم مشکل ریست ندارم. فقط موقع گوش دادن به اهنگ با هندزفری ، بعضی وقت ها هنک می کنه که با در آوردن هندزفری درست می شه!!!
در ضمن لق زدن ن85 این قدر هست که در زمان ویبره ، صدای خر خر بدنه اش بلند بشه !!!
اما در کل این گوشی امکانات مناسب و کارایی بالایی داره و خریدش منطقیه!!!
جناب alborz-kچطوری میتونم رنگ اون خطی که نوشته ها رو متمایز میکنه مثل عکس اواتارت رو میگم صورتی کنم ؟ الان نارنجیه
shahab_f
02-01-2009, 14:12
تو ریویو ی gsmarena نوشته ، 15 تا بازی ان گیج داره که به انتخابت یکی اش فول ورژن میشه ، درسته ؟
در ضمن کسی از GPS اش استفاده کرده؟؟
آیا نداشتن چیپ گرافیکی موجب مشکل و کند اجرا شدن بازیها در N85 نسبت به N95 8gig می شود یا خیر
همچنین آیا در آینده و با ارائه فریمورهای جدید می توان بازی های NGAGE را به صورت کامل در N85 اجرا کرد
من می خوام دوشنبه این هفته از بین N85 و N95 8gig یکی رو بخرم به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره و در ضمن دارای امکانات بیشتریه
آیا نداشتن چیپ گرافیکی موجب مشکل و کند اجرا شدن بازیها در N85 نسبت به N95 8gig می شود یا خیر
همچنین آیا در آینده و با ارائه فریمورهای جدید می توان بازی های NGAGE را به صورت کامل در N85 اجرا کرد
من می خوام دوشنبه این هفته از بین N85 و N95 8gig یکی رو بخرم به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره و در ضمن دارای امکانات بیشتریه
خير موجب نميشه...فقط تو تعدادي از بازي ها كه نياز به چيپ دارند...
N85 هم اكنون با N-Gage مشكلي نداره...با بازي هاي كرك شده مشكل داره كه شما ميتوني با خريد اين گوشي بازي ها رو هم به صورت قانوني از سايت خريداري كنيد...
amirtaker
02-01-2009, 23:10
من n85 رو پیشنهاد میکنم.
artara74
03-01-2009, 16:10
n85 بهتره دليل هم بخواي مي گم
كي گفته كه چیپ گرافیکی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز نه ماله n96 مهلومه و نه ماله n85.
ولي به نظر من هر 2 تاشون دارن!!چون اگه نداشتن تو سايته gsmarena
مثل n79 و... مي نوشت كه ندارد و جزو معايب گوشي مي نوشت.حتي n82 هم كه داره
تو قسمت مزيتهاش ننوشته كه داره!!!حتي در اوايل جزو phone spec هم ننوشته بود كه بعدها نوشت.
حتي من تو forum.nokia ديدم كه نوشته graphic process .
پس نتيجه مي گيريم كه به احتمال 98% داره.
البته هنوز بازي هاي كمي اين چيپ رو ساپورت ميكنن.:46::46::46::46::46:
در ضمن jbenchmark هم كشكه!!!اطلاعاتش اصلا درست نيست!!!مثلا cpu ي n82,n95 و... رو اشتبا نوشته.
پس اصلا به نتايج بنچ مارك ها اعتماد نكنين.
ولي به نظر من هر 2 تاشون دارن!!چون اگه نداشتن تو سايته gsmarena
مثل n79 و... مي نوشت كه ندارد و جزو معايب گوشي مي نوشت.حتي n82 هم كه داره
تو قسمت مزيتهاش ننوشته كه داره!!!حتي در اوايل جزو phone spec هم ننوشته بود كه بعدها نوشت.
حتي من تو forum.nokia ديدم كه نوشته graphic process .
پس نتيجه مي گيريم كه به احتمال 98% داره.
البته هنوز بازي هاي كمي اين چيپ رو ساپورت ميكنن.:46::46::46::46::46:
در ضمن jbenchmark هم كشكه!!!اطلاعاتش اصلا درست نيست!!!مثلا cpu ي n82,n95 و... رو اشتبا نوشته.
پس اصلا به نتايج بنچ مارك ها اعتماد نكنين.
من به اون 2% ايمان دارم..:27:
نه شرط نمي بندم!!!!!!!!چون منم به همون 2% ايمان دارم!!!!!!!!!!!!:31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:
راستي اگه كسي تا حالا n85 رو داشته بگه كه براي بازي خوبه يا نه؟:13:
بازي هاي n-gage رو خوب و بدون مشكل مياره؟
از لحاظ سرعت چه جوريه؟؟(البته ورژن 11):27:
راستي كسي مي دونه cpu ي n82 چنده؟(به توره كامل)
و هم چنين مال n85؟:8:
من میخوام فردا یک گوشی از بین N85 و N95 8gig بخرم تورو خدا به من بگویید کدامیک را بگیرم بهتر است
همچنین آیا N85 بازیهای Ngage را مثل N95 8gig اجرا میکند و آیا به زودی هک می شود
روی هم رفته بین این دو گوشی خرید کدامیک بهتر است
سلام دوستان.من می خوام این گوشی رو بخرم ولی اگه میشه دوستانی که این گوشی رو دارن مشکلاتشو بگن در ضمن انصافا از این گوشی راضی هستن؟ ممنون
mehdionline7
04-01-2009, 22:34
نمای 3D :
نه شرط نمي بندم!!!!!!!!چون منم به همون 2% ايمان دارم!!!!!!!!!!!!:31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:
راستي اگه كسي تا حالا n85 رو داشته بگه كه براي بازي خوبه يا نه؟:13:
بازي هاي n-gage رو خوب و بدون مشكل مياره؟
از لحاظ سرعت چه جوريه؟؟(البته ورژن 11):27:
راستي كسي مي دونه cpu ي n82 چنده؟(به توره كامل)
و هم چنين مال n85؟:8:
خوبه...زود ايمان مياري...:31:
CPU 82:
CPU Count Dual CPU
CPU Type ARM 11
CPU Clock Rate 332 MHz
3D Graphics HW Accelerator
CPU 85:
CPU Count Single CPU
CPU Type ARM 11
CPU Clock Rate 369 MHz
تو رو خدا کمک کنید
N85 بگیرم یا N95 8gig
تو رو خدا کمک کنید
n85 بگیرم یا n95 8gig
من بودم n95 رو میگرفتم.به خاطر بازیهای انگیج و صفحه 2.8 اینچ !
سلام دوستان.من می خوام این گوشی رو بخرم ولی اگه میشه دوستانی که این گوشی رو دارن مشکلاتشو بگن در ضمن انصافا از این گوشی راضی هستن؟ ممنون
Vahid579
05-01-2009, 00:58
قاب پشت گوشی مثل n81,n78 ؟. آخه من n81 دارم قاب پشتش لق. زیره قاب تا باطری فاصله داره.همش صدا میده.
اصلا این گوشی هک میشه؟؟؟؟؟؟؟
Majid393
05-01-2009, 10:45
اصلا این گوشی هک میشه؟؟؟؟؟؟؟
فعلا" که هک نمیشه ...... یعنی روش براش نیومده .....
دوستان N85 دار !
اگر ممکنه این برنامه "ایران دارو" که به صورت جاوا هست رو روی گوشیتون تست کنید و نتیجش رو بگید.(چون روی N96 اجرا نشد)
اون فواصل خالی بین p30 و download رو پاک کنید !!
Highbury
05-01-2009, 13:44
دوستان n85 دار !
اگر ممکنه این برنامه "ایران دارو" که به صورت جاوا هست رو روی گوشیتون تست کنید و نتیجش رو بگید.(چون روی n96 اجرا نشد)
باید روی ان96 اجرا کنه اخه جاوا هستش.
در ضمن مرسی به خاطر اپ کردن این برنامه چون خودم گمش کرده بودم الان داشتم دمبالش میگشتم:31:
باید روی ان96 اجرا کنه اخه جاوا هستش.
در ضمن مرسی به خاطر اپ کردن این برنامه چون خودم گمش کرده بودم الان داشتم دمبالش میگشتم:31:
منتظرم n85 دارها تست کنند ببینیم ناسازگاری مربوط به سیمبیان 9.3 هست یا فقط N96...
من امروز رفتم و از خیابان جمهوری یک گوشی n85 خریدم ولی وقتی آنرا به خانه آوردم متوجه شدم که اسلاید آن (پنل بالایی) لق می زند(سمت چپ آن کاملا کیپ است ولی سمت راست گوشی یک مقدار فاصله دارد ومخصوصا قسنت طرف دکمه قرمز فاصله بیشتر است و از آنجا لق میزند ) و هنگامی که با با دکمه های روی آن در حال کار کردن هستم نیز تکان می خورد و همچنین هنگام زنگ خوردن هم چون روی ویبره است اسلاید آن می لرزاند و صدای ویزز می دهد ولی وقتی اسلاید آن را باز می کنم لقی آن یک مقدار کمتر می شود با فروشنده هم تماس گرفتم که در پاسخ به من گفت تمام گوشیهای اسلایدی یه این صورت هستند و باید یک مقدار لق باشد و گفت که ویبره آن را غیر فعال کنم
حالا به من بگویید که آیا همه گوشیهایی که اسلاید دارند اینطور هستند و من چکار باید بکنم
نه عزیزم این گوشی ظاهرا از مشکل لقی اسلاید مادر زادی رنج میبره اگر هم یه نگاه کلی به کل این تایپیک بندازی به این نتیجه میرسی
shahab_f
06-01-2009, 10:23
تو ریویو ی gsmarena نوشته ، 15 تا بازی ان گیج داره که به انتخابت یکی اش فول ورژن میشه ، درسته ؟
در ضمن کسی از gps اش استفاده کرده؟؟
آقا چرا کسی دوست نداره به پست من جواب بده ؟:19:
آقا چرا کسی دوست نداره به پست من جواب بده ؟:19:
بله...1دونش به دلخواه فول ميشه...
gps رو هم با برنامه ميتوني راه بندازي..
لقی اسلاید آن بدجوری تو ذوقم زده اولش اینجوریه بعد از یه مدت چی جور می شه به نظرتون چیکار کنم
شارژ اولیه آن چگونه است چون فروشنده آن به من گفت باید یکی دو هفته اول به مدت 8 ساعت شارژ شود آیا درست است
من در روز اول بعد از حدود 8 ساعت که البته در تمام آن مدت تمام قسمتهای آنرا تست می کردم پیغام Low Battery داد آیا این غیر طبیعی نیست و آیا باید دوباره به مدت 8 ساعت بگذارم شارژ شود
ورژن گوشی من 11.047 است بدون آپگرید
دوست عزیز همیشه هر گوشی که م یخری سعی کن بار اول 6 ساعت تا 8 ساعت در شاؤز باشه و بعد از اون دیگه نه احتیاجی نیست
noisymind
06-01-2009, 20:58
چون فروشنده آن به من گفت باید یکی دو هفته اول به مدت 8 ساعت شارژ شود آیا درست است
و
فروشنده حرف خیلی چرتی زده!!
فروشنده حرف خیلی چرتی زده!!
!!!Exactly
شارژ بايد 2 ساعت باشه حداكثر...بعد از 2 ساعت شارژر سرد ميشه(جرياني ازش رد نميشه)...ميتونيد تست كنيد...
آیا لقی اسلاید n85 در حدی هست که با ویبره برخورد دو اسلاید صدای ویزز ایجاد کنه چون برای من اینجوریه
اسلاید من علاوه بر هنگام زنگ خوردن که صدا می ده در هنگام بازی کردن و همچنین کار با دکمه ها هم بدجوری تکون می خوره آیا برای بقیه هم اینجوریه
اولش اینجوریه بعد از یه مدت چی جور می شه به نظرتون چیکار کنم
من تا پنجشنبه برای نداشتن مشکل ریست مهلت تست دارم ولی گوشیم مشکل ریست نداره به نظرتون اگه برای لقی اسلاید گوشی رو ببرم فروشنده اونو عوض می کنه
amirsaeid254
08-01-2009, 00:05
من اين گوشي را خريدم كه ورژن 11 هم بود و هيچ مشكل ريست تا حالا نداشته و مشكلاتي مانند لقي اسلايد نيز نداشته
amirtoty
08-01-2009, 02:09
قیمتش چقدره؟؟؟؟؟
alborz_k
08-01-2009, 02:12
جناب alborz-kچطوری میتونم رنگ اون خطی که نوشته ها رو متمایز میکنه مثل عکس اواتارت رو میگم صورتی کنم ؟ الان نارنجیه
سلام. چه قدر سوالت مبهم بود!!!!
باید این کار رو بکنی
tools-settings-general-personalisation-themes-general-nokia nseries3
رو انتخاب کنی.
شرمنده دیر جواب دادم.
alborz_k
08-01-2009, 02:25
آیا لقی اسلاید n85 در حدی هست که با ویبره برخورد دو اسلاید صدای ویزز ایجاد کنه چون برای من اینجوریه
اسلاید من علاوه بر هنگام زنگ خوردن که صدا می ده در هنگام بازی کردن و همچنین کار با دکمه ها هم بدجوری تکون می خوره آیا برای بقیه هم اینجوریه
اولش اینجوریه بعد از یه مدت چی جور می شه به نظرتون چیکار کنم
من تا پنجشنبه برای نداشتن مشکل ریست مهلت تست دارم ولی گوشیم مشکل ریست نداره به نظرتون اگه برای لقی اسلاید گوشی رو ببرم فروشنده اونو عوض می کنه
سلام. تمام ن85 ها مثل مال شما هستند!!!!
بعد از یک مدت عادت می کنی!!!:31:
کلأ ایم گوشی یک طوریه که معایبش ، خیلی زود از از مزایاش خودشون رو نشون می دن.
پس بعد از کمی کر کردن باهاش ، ازش خوشت می اد!!!
در ضمن حجم صدای گوشیت چه طوره؟
amirsaeid254
08-01-2009, 10:18
سلام.چگونه مي توانم بازي انگيج را روي ان اجرا كنم؟
melkinpres
08-01-2009, 13:10
سلام دوستان
تا حالا کسی این مشکل رو با n85 خودش داشته؟:13:
melkinpres
08-01-2009, 13:13
اینجا رو چک کنید
melkinpres
08-01-2009, 16:32
من اين گوشي را خريدم كه ورژن 11 هم بود و هيچ مشكل ريست تا حالا نداشته و مشكلاتي مانند لقي اسلايد نيز نداشته
میشه بگید از کجا خریدید و چند؟ (با گارانتی یا بدون آن؟)
=============================================
من امروز رفتم گوشیم رو که اسلایدش لق بود رو به آنجایی که خریده بودم نشون بدم قبلش رفتم تو علاء الدین و چند جا گوشی رو دیدم که هیچ لقی نداشتم و بعد رفتم پیش فروشنده و اون گفت که همه این گوشیها لقی دارند و یک گوشی n85 دیگه رو هم باز کرد ومن دیدم که اونم یکم لقی داره)البته یک مقدار کمتر از گوشی خودم( و بعد به من گفت که گوشیم رو به چند تعمیر کار نشون بدم و من بعد از نشون دادن گوشیم به چند تعمیرکار و فروشنده در علاءالدین اکثر آنها می گفتند که مشکل خاصی نداره و نباید زیاد حساسیت نشون بدم به خاطر همین من دیگه برای عوض کردن آن به مغازه ای که گوشیمو خریده بودم نرفتم
به نظرتون باید می رفتم و گوشی رو هر جوری بود عوض می کردم چون احساس می کنم که لقیش بیشتر شده یا این که باید با همین کنار بیام
:41::41::41::41:
Vahid579
08-01-2009, 21:46
صفحه کلید گوشی برای تایپ مناسب ؟؟؟
من شنیدم از n96 بهتره . کلا خوبه یا نه ؟؟؟
amirsaeid254
09-01-2009, 17:48
من پدرم اين گوشي را از يكي از دوستانش در تهران خريد و قيمت آن 440 تومان و بدون گارانتي است
1-
N85 من لقیش جوریه که مثل اله کلنگ شده و وقتی که قسمت بالا و پایین اونو آروم فشار می دم بالا و پایین میره آیا واقعا همه N85 ها اینجورین
2-
من می خواهم یکی از بازیهای NGage را رجیستر کنم ولی بعد از وارد کردن کد 15 رقمی آن از من می خواهد که به اینترنت وصل شوم آیا برای فول کردن آن نیاز به اتصال به اینترنت است
اماستیاف
09-01-2009, 21:09
دوستان n85 دار !
اگر ممکنه این برنامه "ایران دارو" که به صورت جاوا هست رو روی گوشیتون تست کنید و نتیجش رو بگید.(چون روی n96 اجرا نشد)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون فواصل خالی بین p30 و download رو پاک کنید !!
از دوستان n85 دار کسی اینو تست نکرد ؟
توی یکی از ایت ها نوشته بود که طرف برای اینکه لقی اسلایدو بگیره کلا اسلایدو باز کرده بود و بعد زیر کوشی جاییکه دو کوشی با هم مماس میشن رو یه نمد نازک چسبونده بود با این طریق درست شده بود این طرفم خارجی بوده دلو جرعت خراب کاری رو داشته هرچی بوده
صفحه کلید گوشی برای تایپ مناسب ؟؟؟
من شنیدم از n96 بهتره . کلا خوبه یا نه ؟؟؟
آره بهتره . تو Review ی سایت gsmarena نوشته بود از N96 بهتره .
کلاً چیز جدیدی نداره ولی گوشی خوبیه . قیمتش هم سرسام آور نیست !
==============================
N85 دار های عزیز !
در آینده ی نه چندان نزدیک :31: می خوام یکی از این N85 ها رو تصاحب کنم .
از گوشی ای که دارید راضی هستید ؟ نقاط ضعف و قوتش رو از نظر خودتون بگید .
melkinpres
10-01-2009, 12:11
سلام بر اساتید،
در مورد این مشکل overclock شدن cpu در N85 که بعضی فورم ها میگن چیزی شنیدید؟
eblis2007
10-01-2009, 16:17
من n82 دارم ارزش داره که بفروشمش n85 بخرم . یا نه
kasra.askari
11-01-2009, 11:52
سلام
من ميخوام n85 بگيرم ولي نميدونم گارانتي اصل بگيرم يا نه؟ بدون گارانتي 440 ولي اتصالات ميگه با گارانتي اصل 560 !!!!
به نظر شما چي كار كنم. خيلي سر در گم شدم كمك كنيد.
دوستان n85دار نگران نباشید آپدیت 12 تا چند روز دیگر میاد و اینطور که من شنیدم تغییرات زیادی داره.
mr_khodaei2008
11-01-2009, 18:18
من n82 دارم ارزش داره که بفروشمش n85 بخرم . یا نه
به نظر من همون 82 را نگه داری بهتره
من لقی گوشیم (N85) به حدیه که هنگام کارکردن با آن واقعا اعصابم خرد میشه وهنگامی که توی دستم می گیرم هم با تکون دادن گوشی قشنگ احساس می کنم که اسلایدش تکون می خوره (در ضمن چند تا از گوشیهای دوستام رو دیدم که هیچ لقی نداشت البته گوشی N95 8gig)
تصمیم گرفتم اونو بفروشم و یک N85 دیگه که اسلایدش لق نباشه بگیرم به نظرتون این گوشیمو چند ازم می خرن (دقیقا یک هفته است که گرفتمش)
به نظرتون این کار رو بکنم یا نه :41::41::41::41:
من لقی گوشیم (N85) به حدیه که هنگام کارکردن با آن واقعا اعصابم خرد میشه وهنگامی که توی دستم می گیرم هم با تکون دادن گوشی قشنگ احساس می کنم که اسلایدش تکون می خوره (در ضمن چند تا از گوشیهای دوستام رو دیدم که هیچ لقی نداشت البته گوشی N95 8gig)
تصمیم گرفتم اونو بفروشم و یک N85 دیگه که اسلایدش لق نباشه بگیرم به نظرتون این گوشیمو چند ازم می خرن (دقیقا یک هفته است که گرفتمش)
به نظرتون این کار رو بکنم یا نه :41::41::41::41:
تمام گوشی های n85 تا حدودی لقی دارند دوست من. فکر نکنم بتونی گوشی پیدا کنی که لقی نداشته باشه. همینو نگه دار.
kasra.askari
12-01-2009, 09:47
من ميخوام n85 بگيرم ولي نميدونم گارانتي اصل بگيرم يا نه؟ بدون گارانتي 440 ولي اتصالات ميگه با گارانتي اصل 560 !!!!
به نظر شما چي كار كنم. خيلي سر در گم شدم كمك كنيد.
كسي نيست بتونه كمك كنه؟
بچه ها این گوشی چینیه یا فنلاندی ؟؟؟
من دوجا قیمت کردم 440 و 450 تومن می گن . یکی از اونها هم گفت که این گوشی های جدید قیمت بالا همه شون ساخت چین هستن .
با توجه به اینکه دوستمون میگه با گارانتی قیمت کرده میدن 560 تومن ، این چه معنی ای میده ؟
"110 هزار تومن اضافه برای گارانتی دار بودن می گیرن" یا "560 تومنیه گوشی فنلاندی هست و 440 تومنیه چینی ؟"
kasra.askari
12-01-2009, 13:22
امروز دوباره به اتصالات زنگ زدم ميگيه قيمت 495 تومن و همه گوشي ها چيني هستش !!!!! قيمتشو ديروز عوض كرده گارانتي نيا هم قيمت داد 510.
بچه ها این گوشی چینیه یا فنلاندی ؟؟؟
من دوجا قیمت کردم 440 و 450 تومن می گن . یکی از اونها هم گفت که این گوشی های جدید قیمت بالا همه شون ساخت چین هستن .
با توجه به اینکه دوستمون میگه با گارانتی قیمت کرده میدن 560 تومن ، این چه معنی ای میده ؟
"110 هزار تومن اضافه برای گارانتی دار بودن می گیرن" یا "560 تومنیه گوشی فنلاندی هست و 440 تومنیه چینی ؟"
من شنیدم که چینی هستش اما تحت لیسانس می زنه. یک فروشنده ای هم بهم گفت که اگر فنلاندی بود بدون که تقلبی هستش چون همشون چینی هستند. خودمون هم گیج شدیم به خدا:41:
جایی هستش که از روی سریال گوشی بشه فهمید گوشی کجا ساخته شده؟ لینک سایت رو من ندارم.
همه ی ان 85 ها چین بدون اثتسنا
قیمت گوشی هم من 425 قیمت دارم
آقا کی می گه همش چینیه!؟ مال من فنلاندی اه!
در ضمن هیچ کدوم از مشکلات چینی هارو از قبیل ریست شدن حین شارژ رو نداره!
مال شما فلاندی نیست لیبل فلاند که فروشندگان ایرانی این کارو می کنن تا بتونن بگن اصله و خریدار بخره
در ضمن هیچ کدوم از مشکلات چینی هارو از قبیل ریست شدن حین شارژ رو نداره!
پس چینیه پدر مادر داره !!! :دی
همه ی ان 85 ها چین بدون اثتسنا
قیمت گوشی هم من 425 قیمت دارم
دوست عزیز پس بهتره من بیشتر رو گارانتی ای که شرکت ها ارائه میدن توجه داشته باشم . درسته ؟ چون همه شون چینیه و من هم می خوام اگه بعداً خدایی نکرده ، زبونم لال برای گوشی اتفاقی افتاد خیالم از بابت گارانتی و تعمیرات و از اینجور حرفها راحت باشه ...
راستی به نظر شما با گارانتی نیا بگیرم یا اتصالات یا ... ؟
این کارا تخصص فروشنده هاست ولی ار رو IMEI می شه فهمید ساخت کجاست:
روی گوشی بزنید *#06#
عددی که ظاهر می شه IMEI گوشیتونه رقم 7و8 امش رو چک کنید:
البته این اطلاعات تضمین شده نیست انگار!
این سایت هم با وارد کردن IMEI تون اطلاعات جالبی بهتون میده:
kasra.askari
13-01-2009, 13:25
من امروز ميرم ميگيرم با گارانتي اتصالات .
با خود اتصالات در مورد كشور سازنده صحبت كردم اونم حرف دوستمونو تاييد كرد گفت فلاند ليبله و اصل نيست. گفت اتصالات وارد كنندس و گارانتي تويض داره و چين اين گوشي رو تحت ليسانس نوكيا ميزنه.
پس چینیه پدر مادر داره !!! :دی
دوست عزیز پس بهتره من بیشتر رو گارانتی ای که شرکت ها ارائه میدن توجه داشته باشم . درسته ؟ چون همه شون چینیه و من هم می خوام اگه بعداً خدایی نکرده ، زبونم لال برای گوشی اتفاقی افتاد خیالم از بابت گارانتی و تعمیرات و از اینجور حرفها راحت باشه ...
راستی به نظر شما با گارانتی نیا بگیرم یا اتصالات یا ... ؟
من میگم اتصالات بگیر که گارانتی تعویض داره. الیته نیا هم خوب گارانتیه
دادا این سایت ها همش کشک حالا اگه شما با این خوشحال می شی که گوشیت فلاند اشکالی نداره شما بگو گوشی من فقط فلاند
-----------
به نظر من بدون گارانتی خریدن خیلی بهتره تا الاکی پول گارانتی بدی (اونم با اختلاف خیلی زیاد) مگه قرار خدای نکرده گوشی خراب بشه ؟ اگه گارانتی هم باشه اونقدر می برن و می ارنت تا خودت منصرف می شی و اخرشم خودت می بری بیرون می دی درست می کنن
از ما گفتن بود
شما وقتی گوشی رو می خری همه چیزشو چک کن اگه سالمه پس بدون الاکی خراب نمی شه تا ضربه یا از دستت نخوره زمین
درضمن اگه گارانتی هم باشه اگه از دستت بیوفته یا السیدی بشکنه گارانتی قبول نمی کنه و باز باید پول بدی پس پولتو دور ننداز
--------
فقط گوشی های HTC و i-mate رو با گارانتی بگیرید بقیه اصلا
1-
من تعدادی آهنگ به گوشی N85 خودم ریختم و هنگامی که خواستم آنها را اجرا کنم هیچ کدام از آهنگها را اجرا نکرد و من گوشی را یکبار خاموش و روشن کردم که اینبار آنها را اجرا کرد
همینطور تعدادی عکس هم به داخل گوشی ریختم که که در قسمت photo عکسهای جدید را نشان نداد و من بازهم گوشی را خاموش و روشن کردم که اینبار عکسها را نشان داد می خواستم بدانم مشکل از چه بوده و چگونه می توانم آنرا برطرف کنم
2-
من بازی Resident Evil و Digital Legends ONE را از قسمت بازیهای انگیج دانلود کردم ولی هنگام نصب آنها پیغام file is corrupted می دهد حالا به من بگویید چگونه می توانم این بازیها را نصب کنم گوشی من N85 است
1-
من تعدادی آهنگ به گوشی N85 خودم ریختم و هنگامی که خواستم آنها را اجرا کنم هیچ کدام از آهنگها را اجرا نکرد و من گوشی را یکبار خاموش و روشن کردم که اینبار آنها را اجرا کرد
همینطور تعدادی عکس هم به داخل گوشی ریختم که که در قسمت photo عکسهای جدید را نشان نداد و من بازهم گوشی را خاموش و روشن کردم که اینبار عکسها را نشان داد می خواستم بدانم مشکل از چه بوده و چگونه می توانم آنرا برطرف کنم
2-
من بازی Resident Evil و Digital Legends ONE را از قسمت بازیهای انگیج دانلود کردم ولی هنگام نصب آنها پیغام file is corrupted می دهد حالا به من بگویید چگونه می توانم این بازیها را نصب کنم گوشی من N85 است
بعد از ریختن refresh میکنی گوشیتو؟
فکر کنم هنوز برنامه هک برای N85 نیومده باشه که بتونی بازی ها رو crack کنی
kasra.askari
14-01-2009, 18:04
بلاخره خريدم.
حالا ميخوام روش برنامه بريزم تا حالا هم كه موفق نشدم .
ميشه در مورد gps راهنمايي كنيد. !!!!
حالا از این 47 صفحه بحث چه نتیجه ای گرفتین؟؟؟
چگونه می توان عکسهای داخل پوشه Photo را دسته بندی کرد تا بتوان مثلا عکسهای خانوادگی را از دیگر عکسها جدا کرد و همه را قاطی نشان ندهد
همینطور چگونه می توان آهنگها را به صورت جداگانه تفکیک کرد مثلا آهنگهای خارجی در یک پوشه و آهنگهای ایرانی در پوشه دیگر باشد و همه آهنگها به صورت مختلط پخش نشود
kasra.askari
17-01-2009, 18:40
هنوز كسي n85 رو نتونسته هك كنه ؟
اصلا كسي تونسته روش برنامه نصب كنه ؟
Saman-tci
17-01-2009, 22:28
خیر .. هنوز غیر قابل هک هست ....
برنامه که نصب میشه و نه برنامه هایی که ساین بخواد
kasra.askari
18-01-2009, 20:38
يعني حتي اگه cer داشته باشم بازم نمي تونم برنامه نصب كنم ؟
يعني حتي اگه cer داشته باشم بازم نمي تونم برنامه نصب كنم ؟
چرا...نصب ميشه..فقط بايد ساين كني..اونم نه همه برنامه ها...
kasra.askari
19-01-2009, 17:37
كسي تست كرده كه ببينه هر چند روز باطري رو شارژ ميكنه ؟
من تقريبا هر 2 روز باطريم خالي ميشه.
Saman-tci
19-01-2009, 19:22
دوست من پس احتمالاً شما زیاد با دوربین کار نمیکنی ....
چون استفاده از دوربین گوشی خیلی از شارژ رو کم میکنه ......
kasra.askari
20-01-2009, 10:30
دوست من پس احتمالاً شما زیاد با دوربین کار نمیکنی ....
چون استفاده از دوربین گوشی خیلی از شارژ رو کم میکنه ......
يعني اگه با دوربين كار كنم زودتر تموم ميشه ؟
مگه نميگفتن باطري n85 خيلي قويه ؟:41:
kasra.askari
20-01-2009, 13:48
ويرايش شد.
kasra.askari
20-01-2009, 13:51
چرا...نصب ميشه..فقط بايد ساين كني..اونم نه همه برنامه ها...
ميشه چند تا برنامه كه تست شده رو معرفي كني ، منم يه تست كنم.
ممنون
ميشه چند تا برنامه كه تست شده رو معرفي كني ، منم يه تست كنم.
ممنون
تو انجمن برنامه ها هست...دانلود کن هر کدوم رو خواستی..
Rohallah_tavakoli
20-01-2009, 14:13
سلام دوستان ...
من ميخام براي يكي از دوستان يه n85 بخرم ..چندتا سوال دارم...
1- شتاب دهده گرافيكي داره؟؟
2- شتابسنج چطور؟؟
3- كيفيت دوربينش به n95-8gb ميرسه يا بالاتره؟؟؟
4-كيفيت صفحه نمايش چطوره؟؟
5- مشكل لغيش حل شده؟؟
سلا
1- نداره
2-داره
3- بیشتر نباشه کمتر نیست...البته خودم تست نکردم
4- عالی
5- میگن از هر 10 تا 8 تاش مشکل داره...
kasra.askari
20-01-2009, 18:39
سلام
1)نداره
2)داره
3)n95 نديدم ولي هر كي كيفيت دوربينشو ديده ميگه عاليه و فقط فكر ميكنم فيلمبرداريش ضعيفه
4)به نظر من از همه سري هاي نوكيا سر تره
5)ماله من كه لقي نداره يا اونقدر نيست كه بره تو عصابم.
من چند سوال داشتم در مورد N85
1- عکسها و فیلمها در قسمت Photo با هم قاطی هستند چرا آیا راهی برای جدا کردن آنها از هم وجود دارد
2-آیا راهی برای استفتده از عکسهای با فرمت SWF و GIF برای پس زمینه وجود دارد
3- آیا امکان اجرای تمهای متحرک به صورت تمام صفحه وجود دارد
4- چگونه می توان عکسها را فایل بندی کرد و هر دسته از عکسها را داخل یک فایل ریخت تا با هم قاطی نباشند
REGISTERED USER
20-01-2009, 22:28
آقا راه هکش پیدا نشد ؟ من یکی خریدم جدیدا هک نمیشه !
آقا راه هکش پیدا نشد ؟ من یکی خریدم جدیدا هک نمیشه !
اگه هك بشه براش تاپيك زده ميشه..
samadsalehi
21-01-2009, 14:44
سلام این حرفایی که در مورد این گوشی میزنن درسته یا نه همین که ریسیت میکنه چینیه اسلایدش لقی داره سی پی یوش مشکل داره و............................مرسی
REGISTERED USER
21-01-2009, 17:52
من خریدم 3 روز پیش برای یکی از آشناها و فعلا دستمه تا از ماهشهر بیاد ببردش
1- چینی هست و کلا ساخت چینه
2- اسلایدرش افتضاح لقی داره ... موقع کار باهاش در حالت در باز ، قشنگ لقی قسمت بالایی رو حس میکنی ... حالم بد شد از این لقیش ...!
3- دوربینش توی شب افتضاح بود ... همش نویز ! نسبت به N82 توی شب هیچ هست ... شاید برطرف بشه با آپدیت های بعدی
4- جنس دکمه های سبز و قرزمش بد بود ! همون اول یکی اش اثر ناخن موند روش
5- موقع کار با موزیک پلیر و تماشای mp4 ها یکی دو بار ریست شد ... اما مشکل از سی پی یوش نبود ! باگه دیگه ! اما قفل نکرد توی این چند وقته
6- هک نمیشه پس بیخیال Ngage و نصب اغلب برنامه ها
7- مموری کارتش با رم ریدر کامپیوتر خوانده نشد !
8- یک بازی فکر کنم assasian creed بود ریختم روش گرافیکش افتضاح بود ... فکر کنم چون چیپ نداشت !
9- صدای هدفون عالی بود اما اسپیکرهاش از N95 و N95 ضعیفتره
10- باید حتما تم ورژن FP3 روش بریزی تا جواب بده البته به صورت کامل منظورم هست یعنی دکمه open مشخص باشه و افکت هاش جواب بده
امیدوارم بهتر بشه این مشکلاتش ... هرچند لقی اش اعصاب خورد کن هست ... من خودم 95 دارم با یک تیکه چسب در عرض چند دقیقه لقی اش رو کامل میگیرم اما این رو فعلا نمیشه کاری کرد! شاید اگر باز بشه مثل N95 قابل رفع باشه
REGISTERED USER
21-01-2009, 17:54
خوبی هاش :
1- کیفیت عالی ال سی دی محشره
2- کاور دوربینش جالب بود
3- سیستم عامل فوق العاده ... چه خفن زوم میکرد روی عکس ها ... دکمه های مولتی مدیا هم جالب بودن ... قابلیت های خوبی برای خواندن صوتی مسیج ها ، دفتر تلفن ، بلاک بلوتوث ها در کنار گزینه pair و ... داشت
4- سرعت خوب گوشی ... واقعا بالا بود
5- رم 8 گیگ
6- افکت های تصویری فوق العاده ای داشت همون Theme effect
7- گوشی خیلی خوش دست و ظریفی بود
8- باتری عالی داشت خصوصا با خاموش شدن LCD وقتی که کاری انجام نمی دهید مثل سونی اریکسون ها صرفه جویی می کرد ... توی این 3 روز خیلی باهاش کار کردم تازه low battery داد
EHHASSATNI
21-01-2009, 21:51
اقا الان قیمتش چنده ؟؟؟
می ارزه بگیریم ؟
REGISTERED USER
22-01-2009, 00:43
من 410 دیدم
به نظرم n95 - 8gb خیلی بهتره از این هست یا 5800 ...!
MohandesMCD
22-01-2009, 16:31
شما مطمئن هستید چرخش اتوماتیک نداره؟ مگه میشه؟ خیلی ضایع هستش اینجوری که
به نظر من n97 که بیاد شدید قیمت این گوشی میاد پایین
REGISTERED USER
22-01-2009, 16:48
بله در قسمت Display همچین گزینه ای نداشت !
noisymind
22-01-2009, 19:28
به نظر من n97 که بیاد شدید قیمت این گوشی میاد پایین
اول فکر کردم میگی n79 !
خب معلومه که قیمتش میاد پایین.
من چند سوال داشتم
1- عکسها و فیلمها در قسمت Photo با هم قاطی هستند چرا آیا راهی برای جدا کردن آنها از هم وجود دارد
2-آیا راهی برای استفتده از عکسهای با فرمت SWF و GIF برای پس زمینه وجود دارد
3- آیا امکان اجرای تمهای متحرک به صورت تمام صفحه وجود دارد
4- چگونه می توان عکسها را فایل بندی کرد و هر دسته از عکسها را داخل یک فایل ریخت تا با هم قاطی نباشند
rasoul2005
24-01-2009, 21:31
سلام
لطفا به این تاپیک نظری کنید ومرا در انتخاب گوشی یاری کنید
saeedmogadamy
25-01-2009, 19:41
بله در قسمت display همچین گزینه ای نداشت !
دوست عزیز هست جاشو نیافتی
نقاط قوت و ضعف گوشی رو به نقل از GSMARENA که در نقد و بررسیش آورده واستون می نویسم تا بتونین بهتر راجع به خرید و یا قضاوت در مورد این گوشی اقدام و عمل کنید .
امکانات کلیدی و مهم :
▐صفحه نمایش OLED 2.6 اینچی با 16M . QVGA
▐دوربین 5 مگا پیکسلی با امکان اوتو فوکوس و دابل فلش . و AF assist light
▐محافظ لنز دوربین
▐Symbian OS 9.3 with S60 3.2 UI
▐ARM 11 369 MHz CPU
▐پشتیبانی از 3G و HSDPA
▐Wi-Fi با تکنولوژی UPnP
▐جی پی اس
▐FM Transmitter !!
▐طراحی اسلایدی دو طرفه
▐ورودی کارت حافظه MicroSD و پشتیبانی از micro SDHC
▐مموری 8 گیگ تعبیه شده داخل جعبه همراه گوشی !
▐شتاب سنج
▐خروجی صدای 3.5 میلی متری
▐خروجی تلویزیون
▐رادیو FM ستریو
▐Navi wheel
▐ضبط فیلم با 30 فریم بر ثانیه !
▐USB و Bluetooth v2.0
▐دکمه ی قفل صفحه کلید
حالا معایب گوشی از نظر GSMARENA :
▐آنچنان هم که به نظر میاد ، صفحه ی نمایشش در مقابل نور خوانا نیست .
▐کارایی دوربین چندان جالب نیست
▐کارایی Navi Wheel هم چندان راحت و جالب نیست
▐زووم کردن توی عکس ها چندین سال طول می کشه !!!
من که از این گوشی خیلی خوشم میاد با تمام معایبش غیر از لقی اسلایدش .
ali shah
26-01-2009, 21:15
یه مسلمون به من کمک کنه گیر کردم بین n85,n96,n97
ali shah
26-01-2009, 22:23
سلام دوستان چند تا سوال درمورد N85
ایا کیفت عکس و دوربینش بهتر ازN96است؟
ایالقیش خیلی افتحضاحه؟
حداقل قیمتش چقدره ؟
چگونه فرق مدل اصلی با قلابی را میتوان تشخیص داد ؟
سرعت کم زوم به سرعت کل گوشی ربطی دارد؟
Navi Wheel چیست
سلام دوستان چند تا سوال درمورد N85
1-ایا کیفت عکس و دوربینش بهتر ازN96است؟
2-ایالقیش خیلی افتحضاحه؟
3-حداقل قیمتش چقدره ؟
4- چگونه فرق مدل اصلی با قلابی را میتوان تشخیص داد ؟
5-سرعت کم زوم به سرعت کل گوشی ربطی دارد؟
6- Navi Wheel چیست
سلام دوست عزیز.
1-نه یه خورده کیفیتش کمتره.
2-خوب آره یه خورده ضایع است ولی گوشی بدون لقی هم پیدا میشه اگه بگردی !
3-یه بار پرسیدم حد اقل 420 تومن. البته الان شاید تغییر کرده باشه.
4-نمیدونم فکر نکنم قلابی داشته باشه . همش چینیه ولی جنس خوب ، نه جنس آشغال.
5-نه ، سرعت گوشی به خودی خود بالاست ولی این مشکل زوم کردن با اومدن فیرم ویر ها و پچ های اصلاحی جدید ایشا الله برطرف میشه
6- همون دکمه ی سیاه و گنده ی وسط (همون که ملت میگن جوی استیک) رو میگن Navi Wheel و فکر کنم لمسی باشه و در بعضی موارد کاربرد داره . دقیقاً نمیدونم یه جا همچین چیزی خوندم . مطمئن نیستم درست گفته باشم.
موفق باشی
یه مسلمون به من کمک کنه گیر کردم بین n85,n96,n97
N97 بگیر . منتها اگر :
پولش رو داری .
و از رابط کاربریش و جلوه های بصریش خوشت میاد .
تا موقعی که میاد حوصله ی صبر کردن داری
اگر نه ، N96 بگیر چون گوشی خوب و قشنگ و کاملیه .
اگر نمی خوای N85 بگیر که گوشی محشریه . نسبت به قیمتش گوشی خوبیه .
N97 از همه شون کامل تره . شما فقط ببین ایرادی مشکلی نداشته باشه (صبر کن وقتی اومد چند تا نقد و بررسی ازش بخون) . قیمتش هم که ماشا الله !
در کل واسه تصمیم گیری در مورد N97 الان زوده . صبر کن . اگه صبر نداری N96 بگیر . منتها الان برو تفاوت هاش رو با N85 ببین . بعد تصمیم بگیر.
موفق باشی.
سلام عزیزان..حقیقتامن که دیگه خسته شدم این قدر در مورد 79& 85اینکه کدومشون بهتره پرسیدم! فقط یکی بگه این مشکلات85منظورم لقی و ریست کردن و... بالاخره حل میشه یا حداقل قابل تحمل هست یانه؟
REGISTERED USER
28-01-2009, 01:27
هر چی حل بشه ، لقی اش حل شدنی نیست چون مشکل طراحی سخت افزاری داره
kasra.askari
28-01-2009, 11:19
من خریدم 3 روز پیش برای یکی از آشناها و فعلا دستمه تا از ماهشهر بیاد ببردش
1- چینی هست و کلا ساخت چینه
2- اسلایدرش افتضاح لقی داره ... موقع کار باهاش در حالت در باز ، قشنگ لقی قسمت بالایی رو حس میکنی ... حالم بد شد از این لقیش ...!
3- دوربینش توی شب افتضاح بود ... همش نویز ! نسبت به N82 توی شب هیچ هست ... شاید برطرف بشه با آپدیت های بعدی
4- جنس دکمه های سبز و قرزمش بد بود ! همون اول یکی اش اثر ناخن موند روش
5- موقع کار با موزیک پلیر و تماشای mp4 ها یکی دو بار ریست شد ... اما مشکل از سی پی یوش نبود ! باگه دیگه ! اما قفل نکرد توی این چند وقته
6- هک نمیشه پس بیخیال Ngage و نصب اغلب برنامه ها
7- مموری کارتش با رم ریدر کامپیوتر خوانده نشد !
8- یک بازی فکر کنم assasian creed بود ریختم روش گرافیکش افتضاح بود ... فکر کنم چون چیپ نداشت !
9- صدای هدفون عالی بود اما اسپیکرهاش از N95 و N95 ضعیفتره
10- باید حتما تم ورژن FP3 روش بریزی تا جواب بده البته به صورت کامل منظورم هست یعنی دکمه open مشخص باشه و افکت هاش جواب بده
11- گزینه چرخش اتوماتیک نداشت ! چه بد !
امیدوارم بهتر بشه این مشکلاتش ... هرچند لقی اش اعصاب خورد کن هست ... من خودم 95 دارم با یک تیکه چسب در عرض چند دقیقه لقی اش رو کامل میگیرم اما این رو فعلا نمیشه کاری کرد! شاید اگر باز بشه مثل N95 قابل رفع باشه
من خودم n85 دارم و با خيلي از صحبتاي شما مخالفم. از جمله :
احتمالا دوربينشو تنظيم نكردي
گزينه چرخش داره
كلا گوشي هلي اسلايد لقي داره ولي نه افتضاح و لقي اين گوشي نسبت به گوشي هلي ديگه يه مقدار بيشتر چون اسلايدش راحت تر بازو بسته بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.