ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N85

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7

parya_shilan
25-05-2009, 21:22
با سلام به همه دوستان
ازهمه دوستان عزیز که بذل توجه کرده بودند واقعا تشکر می کنم.داشتن دوستان خوب واقعا نعمت بزرگی هست.
لطفا راهنمایی بکنید:
1- ( روداکت کد گوشی را چک کن ببین چند برای فارسی پرداکت کد آن
0561234 یا 0572869 باید باشد(پشت گوشی در زیر باتری کنار IMEI این
کد نوشته شده است)اگر نبود باید با برنامه NSS پروداکت کد را به 0561234
تبدیل کنی بعد با این فریم ویر جدید آپدیت کنی تا زبان فارسی به گوشیت
اضافه شود.) خوب اینی که وگفتی یعنی چه ..... دوست عزیز خیلی تخصصی
بود خوب کمی هوای تازه کارهارو داشته باشه .-راستی اون کدی که گفتین روگوشیم
این مقدار بود :0575432 .با تشکر .
2- آیا نرم افزار x-plor بدون اینکه گوشی هک بشه نصب میشه یا خیر؟
3- ازکجا بدونم که گوشیم هک شده یا نه ؟
4- این گوشی امکان دارد که بهش pas بدم وقتی رو اسکرین رفت قبل از باز
شدن گوشی pas بخواد این امکان رو چطوری فعال کنم.
5- امکان فعال شدن gps روی گوشیم تقریبا 3-4 دقیقه طول میشکه این
طبیعی هست یا فقط شانس منه ؟
6- ازهمه شما تشکر می کنم و برای اونایی که خیلی دوسشون دارید آرزو
میکنم که شما روهم خیلی بیشتر از این دوستون داشته باشن . -بازم :11:ممنون

mehran_286
25-05-2009, 22:05
گوشیمو دیروز از طریق برنامه nokia software updater داشتم اپدیت میکردم که dis شدم.بعدش که با گوشیم کار کردم انتظار قاطی کردن شدید ازش داشتم چون شنیده بودم اگه موقع اپدیت dis بشی گوشی خراب میشه ولی خداروشکر اینجوری نشد.
حالا میخوام بپرسم به نظرشما گوشی رو دوباره از اول بزارم اپ بشه یا فلشش کنم؟

اگر فریمور جدید رو نداری یه فلش کنی خوبه

mehran_286
25-05-2009, 22:07
1- با نصب نرم افزار امکان پذیر می باشد( مثل NTORCH LITE و یا ...).
2- برای ضبط صدا از قسمت Recorder در پوشه Media واقع در Application می توانی استفاده کنی.البته امکاناتش محدوده ام بی از هیچه!اگر راضی نبودی نرم افزار در این زمینه زیاد است.(ALON Software MP3 Dictaphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و LCG JukeBox)
3- اول PC Suit بعد می می روی تو آدرس بوک گوشی قبلیت بعد mark all را می زنی بعد گزینه کپی تو مموری کارت را می زنی بعد همه را انتقال می دهد بخ پوشه Others در مموری کارت که آنرا کپی می کنی روی کامپیوتر و بعد روی مموری جدیدت در پوشه Other بعد می روی تو contact و گزینه کپی از مموری کارت را می زنی(برای نوکیا) اگر سونی اریکسون دارید تنها راه انتقال به سیم کارت و دوباره از سیم کارت به گوشی جدید(دردسرش ززیاده مخصوصاً برای چند شماره ای ها اما چاره ای نیست)
4-پروداکت کد گوشی را چک کن ببین چند برای فارسی پرداکت کد آن 0561234 یا 0572869 باید باشد(پشت گوشی در زیر باتری کنار IMEI این کد نوشته شده است)اگر نبود باید با برنامه NSS پروداکت کد را به 0561234 تبدیل کنی بعد با این فریم ویر جدید آپدیت کنی تا زبان فارسی به گوشیت اضافه شود.
5- نرم افزار x-plor را نصب کن خیلی کاربرد دارد.محافظ لنز دوربین آن زود بی رنگ می شود اگر می توانی چسبی چیزی روش بزن یا با لاک بی رنگ خیلی ظریف یک لایه روش بزن.مراقب باش لقی گوشیت زیاد نشود.در قسمت تنظیمات phone بخش نتورک چک کن حتماً اولین گزینه روی GSM باشد(معمولاً روی Dual mode هست)
6- قابل ندارد خوشحالم که به جمع نوکیا دارها پیوستی!
سلام رفیق چرا در تنظیمات شبکه نباید روی dual mode باشه ؟:19:

mehran_286
25-05-2009, 22:14
با سلام به همه دوستان
ازهمه دوستان عزیز که بذل توجه کرده بودند واقعا تشکر می کنم.داشتن دوستان خوب واقعا نعمت بزرگی هست.
لطفا راهنمایی بکنید:

باید پرداکت گوشیت رو با نرم افزار nss تغییر بدی
اگر یه سرچ کنی بهتره فکرکنم تایپیک مخصوص داشته باشه (اونجا بهتر راهنمایی میکنن)
2. نه شما باید در تایپیک در خواست فایل cer , keyاز سایت opda که تایپیکش هست imeiگوشیت روبدی
بعد 2 روز یا کمتر 2 فایل بهت میده
با یه نرم افزار ساینر ادرس اون 2 فایل و نرم افزار رو میدی و برنامه رو برات ساین می کنه بعد روی گوشیت استفاده می کنی
3.هک کردن n85 جزو سخت ترین کارها بکار میره که یا باید شانس خوبی داشته باشی یا اونقدر هک کنی که فول باشی
من 3 ماه که دارم هنوز نتونستم درست حسابی هک کنم مثلا در هنگام نصب rom patcherدر یک سری از N85 ها گیر میکنه و نصب نمی کنه
4.من بلد نیستم ولی نرم افزار ش هم هست که خیلی بهتره
5.اره همینجوریه طول میکشه راستی از اسمارت کام استفاده کن چون تجربه میگه بهتر از گارمین هستش
6.دعا کن کنکور قبول شیم هیچی دیگه نمیخواهیم

alisam44
26-05-2009, 07:58
سلام رفیق چرا در تنظیمات شبکه نباید روی dual mode باشه ؟:19:

برای اینکه سیستم نتورک موبایل ایران GSM می باشد.توی آن حالت بعضی وقتها اختلالاتی ایجاد میکند و برخی مواقع مصرف باتری را زیاد می کند!

alisam44
26-05-2009, 08:07
با سلام به همه دوستان
لطفا راهنمایی بکنید:

1- دوست عزیز برای این کار نیاز به مطالعه بیشتری دارید در تاپیک موردنظر(با چند خط توضیح نمی توان مطلب را رساند)
2- بله
3- هیچ گوشی خود به خود هک نمی شود!باید با نرم افزار HelloOX هک کنید(باز هم برای آموزش باید در فروم بگردی)
4-بله!در قسمت تنظیمات بخش General بعد security بعد phone and sim card قسمت اول مال سیم کارت و بعدش مال گوشی است.
5- طبیعی هست با فریم ویر جدید زیر یک دقیقه وصل می شود!

mehran_286
26-05-2009, 11:07
دوستان
سلام
چند تا سوال دارم
قسمت light sensorبرای زیاد کردن نور گوشیه یا میزان حساسیت سنسور نور ؟
در قسمت navi wheel یه دونه روشن و خاموش داره وbreathing کسی میدونه اینا چیه ؟ کاربردشو توضیح بدید؟
با تشکر مهران

abbas_dante2oo8
26-05-2009, 11:46
سلام
برای اجرای بازیها باید کد رو کجا وارد کنم همون کدی که روی دفترچه نوشته شده؟
اخه امروز رفتم گوشی رو خریدم
375 تومن شماره سریالشم 02 بود یعنی همشون 02 بود
با تشکر

pouyacapitan
26-05-2009, 12:26
سلام
برای اجرای بازیها باید کد رو کجا وارد کنم همون کدی که روی دفترچه نوشته شده؟
اخه امروز رفتم گوشی رو خریدم
375 تومن شماره سریالشم 02 بود یعنی همشون 02 بود
با تشکر
برو n-gage هر بازی که خواستی یکم بازی کن بعدش پیغام میاد که می خوای بازی فول کنی شما هم بزن بله البته با active code بعدش کد رو وارد کن بعد گوشی وصل می شه به اینترنت و بازی فول می شه!!!
بله سریال گوشی من هم 02 هست.

abbas_dante2oo8
26-05-2009, 16:41
اصلا من وارد بازی نمیتونم بشم!!
اخه همون اول ارور میده و میگه
connection error occurred.{-30186,30186

mehran_286
27-05-2009, 08:26
بی زحمت به پست 1007 جواب بدید
با تشکر

ali racer
27-05-2009, 11:18
دوستان
سلام
چند تا سوال دارم
قسمت light sensorبرای زیاد کردن نور گوشیه یا میزان حساسیت سنسور نور ؟
در قسمت navi wheel یه دونه روشن و خاموش داره وbreathing کسی میدونه اینا چیه ؟ کاربردشو توضیح بدید؟
با تشکر مهران
دوست من پست قبلیتو رو نقل قول کن تا مجبور نشیم بریم صفحه قبل دنبالش بگردیم:31:

اما در مورد سوالات

1.واسه زیاد کردن نور صفحه ال ایی دی هستش

2.ناوی ویل حالت لمسیه که با چرخوندن دستت روی مربع ناوی تو منو ها متونی جابجا بشی

برثینگ یا همون تنفس هم همون چراغ وسط ناوی هست که خاموش رو روشن میشه و اگه میس یا مسیج داشته باشی نشون میده

mehran_286
27-05-2009, 12:07
دوستان حرفه ای
میتونید بهترین تنظیمات رو برای افزایش کارایی گوشی بزارید
با تشکر

abbas_dante2oo8
27-05-2009, 15:25
اصلا من وارد بازی نمیتونم بشم!!
اخه همون اول ارور میده و میگه
connection error occurred.{-30186,30186

دوستان کسی نیست راهنمایی کنه:10::10::10:

mehran_286
28-05-2009, 12:46
سلام خدمت همه ی بر وبچ های گل پیسی
اقا یه جا تو محلمون وایرلس داره ولی علامتش اینجوریه و کانکت میشه ولی وقتی میخوای صفحه ی وب باز کنی میزنهnot responding
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این عکس مموری کارت چیه خیلی وقته منو اذیت می کنه

abbas_dante2oo8
28-05-2009, 22:04
سلام
یه نفر پیدا میشه که منو در مورد نصب بازی های N-Gage راهنمایی کنه؟
اخه من 2 تا بازی کرک شده گرفتم اما اجرا نمیشن!!
و ارور زیر رو میدن
file is corupted. delete now
yes.........................no
ورژن گوشی هم 20.175 هست

Saman-tci
28-05-2009, 22:10
دوست من این ارور میگه این بازی موقع دانلود یا نصب آسیب دیده و یا کامل نصب نشده ...
.
شما باید بازی رو آنیستال و دوباره نصب کنید ...

abbas_dante2oo8
28-05-2009, 22:39
اصلا من تا حالا یه بازی هم نتونستم نصب کنم
بازم همون ارور رو میده
ایا باید گوشی حک بشه یا بازی ها ساین بشه و یا من نمیتونم؟
بازی N-Gage II دارید که روی ان85 کسی بدونه مشکل نصب کرده باشه؟

hbokayi
30-05-2009, 15:58
دوستان سلام من میخوام گوشی رو از طریق gprs آپدیت کنم ولی همش مینویسه آپدیت پیدا نشد پروداکت گوشیمم 0561234 هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

Saman-tci
30-05-2009, 16:26
از صحت تنظیمات gprs گوشیتون و همینطور محلی که میخواین استفاده کنین اطمینان حاصل کنید ...

*M!L4D*
30-05-2009, 17:06
:40:
اصلا من تا حالا یه بازی هم نتونستم نصب کنم
بازم همون ارور رو میده
ایا باید گوشی حک بشه یا بازی ها ساین بشه و یا من نمیتونم؟
بازی N-Gage II دارید که روی ان85 کسی بدونه مشکل نصب کرده باشه؟
دوست من سلام
برای نصب بازی خای n-gage باید گوشیتو به روش HelloOX هک کنی بهد فایل N-gage رو نصب کنی ... و از اون بازی های n-gage رو نصب کنی ...
در ضمن باید فایل هک HelloOX رو ساین کنی ...

mf.designing
01-06-2009, 18:35
:40:
دوست من سلام
برای نصب بازی خای n-gage باید گوشیتو به روش HelloOX هک کنی بهد فایل N-gage رو نصب کنی ... و از اون بازی های n-gage رو نصب کنی ...
در ضمن باید فایل هک HelloOX رو ساین کنی ...

دوست گل فعلا هیج بازی انگیجی رو به صورت کرک شده و فول نمیشه رو سری symbin 9.3 FP2 اجرا کرد که N85 هم جزو این سری هست

parya_shilan
01-06-2009, 20:44
با سلام
دوستان عزیز گوشیم هر دفعه که صفحه ای رو باز می کنم معمولا یه پیغام میده که میخواد دنبال شبکه وایرلس بگرده البته یه چندوقته پیش تویه اداره ای وایلسش رو فعال کردم وشبکه اونجارو پیداکرد ومن کنسلش کردم. البته فقط پیغام میده که انتخاب جستجوی شبکه بی سیم. می خوام غیر فعال بشه لطفا راهنمایی بکنید.گوشی n85

alisam44
02-06-2009, 05:59
با سلام
دوستان عزیز گوشیم هر دفعه که صفحه ای رو باز می کنم معمولا یه پیغام میده که میخواد دنبال شبکه وایرلس بگرده البته یه چندوقته پیش تویه اداره ای وایلسش رو فعال کردم وشبکه اونجارو پیداکرد ومن کنسلش کردم. البته فقط پیغام میده که انتخاب جستجوی شبکه بی سیم. می خوام غیر فعال بشه لطفا راهنمایی بکنید.گوشی n85

به قسمت wlan برو و گزینه wlan scanning off را انتخاب کن تا دیگر به دنبال شبکه وایرلس نگردد!

alisam44
02-06-2009, 06:01
دوستان سلام من میخوام گوشی رو از طریق gprs آپدیت کنم ولی همش مینویسه آپدیت پیدا نشد پروداکت گوشیمم 0561234 هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز سرعت GPRS خیلی پایین است سعی کن از Wlan استفاده کنی!

parya_shilan
02-06-2009, 14:11
به قسمت wlan برو و گزینه wlan scanning off را انتخاب کن تا دیگر به دنبال شبکه وایرلس نگردد!

سلام دوست عزیز
با تشکر از توجهت میشه لطفا کمی دقیقتر توضیح بدین من بعداز وارد شدن به منوی گوشی وارد قسمت تولز میشم و به قسمت wlan wiz. میرم همین که این گزینه رو انتخاب می کنم بعداز اینکه گزینه سیرچ شبکه وایرلس یه لحظه اجرا میشه پیغامی بااین عنوان no wlan found اعلام میشه .برای دسترسی به گزینه wlan scanning off لطفا راهنمایی بکیند. باتشکر مجدد

Legend
02-06-2009, 14:44
دوست گل فعلا هیج بازی انگیجی رو به صورت کرک شده و فول نمیشه رو سری symbin 9.3 FP2 اجرا کرد که N85 هم جزو این سری هست
هیچ بازی که دیگه اشتباهه...تو بخش تاپیک داریم و لیست بازی ها رو زدیم.

prince72
02-06-2009, 18:15
سلام دوست عزیز
با تشکر از توجهت میشه لطفا کمی دقیقتر توضیح بدین من بعداز وارد شدن به منوی گوشی وارد قسمت تولز میشم و به قسمت wlan wiz. میرم همین که این گزینه رو انتخاب می کنم بعداز اینکه گزینه سیرچ شبکه وایرلس یه لحظه اجرا میشه پیغامی بااین عنوان no wlan found اعلام میشه .برای دسترسی به گزینه wlan scanning off لطفا راهنمایی بکیند. باتشکر مجدد
دوست ن گوشی من که ان82 هست اینجور غیر فعال میشه:
میرم تو قسمت settingبعدش میرم به بخش connectionبعدش میرم به wireless lan بعد منوی show wlan availabi...رو ازyes بهnever تغییر میدم...
شما هم امتحان کن اگه شد که هیچ اگه نشد شرمنده.

*M!L4D*
02-06-2009, 20:09
مثل اینکه تا حالا به انجمن بازی ها نرفتی ؟:13:
این همه کار بر دارن تو تست کردن بازی های FP2 کار می کنن اونوقت تو میگی هیچ کدوم کامل اجرا نمیشه ...
از معروفترین بازی هایی که روی این گوشی ها اجرا میشه :
Asphalt 3
FIFA 08
SIMS 2 Pets
میتونی برای ببینی و البته میتونی تست کنی :27:

tirdad_60
02-06-2009, 23:30
دوستان n85 دار این مشکل لقی اسلاید جدی هست؟ یعنی کاملا احساس میشه؟

alisam44
03-06-2009, 07:00
سلام دوست عزیز

سلام پریا خانم
از روی دسکتاپ این کار را انجام بده!زیر shortcut ها روی صفحه اصلی گوشی گزینه Wlan هست.از توی تنظیمات برو توی setting بعد کانکشن و بعد wireless lan اولین گزینه را بگزار روی never ببین درست می شود.

prince72
03-06-2009, 12:35
دوستان n85 دار این مشکل لقی اسلاید جدی هست؟ یعنی کاملا احساس میشه؟
نه دوست من واسه من که چندین بار دست گرفتم اصلا محسوس نبود...
ولی بازم تک وتوکی امکان داره اینجور باشه...
باید تست کنی

Ehsan756
03-06-2009, 18:15
سلام
بچه ها شديدا به كمكتون احتياج دارم !! :42:

من گوشيمو آپديت كردم بعد از آپديت ديگه كدي كه براي قفل گوشي گذاشته بودمو قبول نميكنه
(فقط وقتي ميخوام گوشي رو با 7370 ريست كنم قبول ميكنه!!!)

چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟ :19:

helppppp :37:

mr_khodaei2008
03-06-2009, 18:31
سلام

من گوشيمو آپديت كردم بعد از آپديت ديگه كدي كه براي قفل گوشي گذاشته بودمو قبول نميكنه

کد 12345 را بزن قبول میکنه چون وقتی گوشی رو آپدیت میکنی فرمت هم میشه

Ehsan756
03-06-2009, 21:30
کد 12345 را بزن قبول میکنه چون وقتی گوشی رو آپدیت میکنی فرمت هم میشه

نه اونم قبول نميكنه!! :41:
آخه اگه كدش به 12345 تغيير كرده بود كه وقتي ميخواستم با 7370 ريست كنمم كد قبليمو قبول نميكرد
در صورتي كه اونجا كد قبليم رو قبول ميكنه!!! :19:

ali shah
03-06-2009, 22:11
سلام, ویبره گوشی من با اینکه فعال هست ولی کار نمیده ایا با فلش مشکل برطرف میشود.

Ehsan756
04-06-2009, 10:18
نه اونم قبول نميكنه!! :41:
آخه اگه كدش به 12345 تغيير كرده بود كه وقتي ميخواستم با 7370 ريست كنمم كد قبليمو قبول نميكرد
در صورتي كه اونجا كد قبليم رو قبول ميكنه!!! :19:

يه نفر نيس جواب مارو بده ؟؟؟ :19:
دعاتون ميكنما !!! :42:

ashkan102030
04-06-2009, 15:58
با سلام.
راستش من به تازگی یک گوشی n85 خریدم.
ماشالاه اینقدر تالارتون شلوغه که آدم قاطی میکنه.
اگر امکان داره برام بگین از کجا میتونم کلیه مراحل وآموزش بازی-gpsآنتی ویروس رو از ابتدا یاد بگیرم ورو گوشیم نصب کنم چون اماتورم.
با تشکر

*M!L4D*
04-06-2009, 16:13
با سلام.
راستش من به تازگی یک گوشی n85 خریدم.
ماشالاه اینقدر تالارتون شلوغه که آدم قاطی میکنه.
اگر امکان داره برام بگین از کجا میتونم کلیه مراحل وآموزش بازی-gpsآنتی ویروس رو از ابتدا یاد بگیرم ورو گوشیم نصب کنم چون اماتورم.
با تشکر
سلام ... مبارکه ... گوشیه خوبی رو انتخاب کردی ....
به این انجمن برو .. همه چیز هستش ... فقط باید بگردی ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

parya_shilan
05-06-2009, 16:37
با سلام آیا گوشی n85 امکان تغییر شورت کات های موجود روی کلید های جهت رو ندارد. اگه ممکنه لطفا راهنمایی بکنیدچه جوری می شه این کار وکرد. با تشکر ؟

Ehsan756
05-06-2009, 18:07
سلام

كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:

majid_n
07-06-2009, 06:49
سلام

منم طالب این گوشی شدم اما اگه لطف کنید و در باره مشکلات این گوشی بگید دعاتون میکنم

البته فوری فوری چون قصد خرید اونو دارم

ممنون

ali shah
09-06-2009, 20:40
سلام

منم طالب این گوشی شدم اما اگه لطف کنید و در باره مشکلات این گوشی بگید دعاتون میکنم

البته فوری فوری چون قصد خرید اونو دارم

ممنون

در هزارو چهل و یک پست قبلی اکثر مشکلات تشریح شده است.ببین اگه تو بازار فنلاندی هست بخر وشک نکن.

ali racer
09-06-2009, 21:49
كسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41:
با کد پیش فرض12345 امتحان کردی ؟

parya_shilan
12-06-2009, 04:18
بنابر سفارش اساتید نرم افزارم nss رو دانلود کردیم و برابر دستورالعمل پروداکت گوشی رو که 0575432 به 0561232 تغییر دادیم تا گوشیمون فارسی رو ساپرت کنه ولی افاقه نکرده بعد به 0561234 تغییر دادیم بازهم توفیقی نشد و زبان فارسی به گوشیمون اضافه نشد که نشد .
1 - لطفاراهنمایی بکنید چه کارباید بکنم.

2- یک نرم افزار می خواستم که گوشی رو بصورت مجازی روی سیستم داشته باشم وبرنامه ها رو قبلا تو اون تست بکنم بعد رو گوشیم نصب بکنم . اجرای نرم افزارهای موبایل بر روی کامپیوتر البته یه دو تا دانلود کردم ولی کا ر نمی کنن. از دوستان اگر نرم افزار مناسب و قابل قبولی سراغ دارن لطفا کنن یه لینک دانلود بدن.؟

3- آیا امکان تغییر شورت کات های روی جواستیک گوشی ممکن هست.مثلا می خوام وقتی دکمه سمت چپ رو فشار دادم مثلا امکان ضبط صدا فعال بشه نه اس ام اس .

برای همه سلامتی و تندرستی آرزو می کنم .با تشکر از توجه شما عزیزان :46:

ashkan102030
12-06-2009, 08:09
در هزارو چهل و یک پست قبلی اکثر مشکلات تشریح شده است.ببین اگه تو بازار فنلاندی هست بخر وشک نکن.

سلام.
دوست من بنده قبل از خرید گوشیم کاملا این تایپیک رو مطالعه کردم وحدود 1هفته است که ان 85 گرفتم.
من گوشی رو شرکتی گرفتم وخدارو شکر مشکلی نداره و به نظر من توپه. اما بعد 3 یا4 روز یه خورده لق میشه که اون واسه من مهم نیست اما کمی محسوسه.حالا انتخاب با خودته....

ضمنا این گوشی کلا تولید چین است.اصلا واصلا فنلاند نداره.قیمتشم الان خوب اومده پایین...

با تشکر
اشکان:10:

mf.designing
15-06-2009, 13:12
سلام.
دوست من بنده قبل از خرید گوشیم کاملا این تایپیک رو مطالعه کردم وحدود 1هفته است که ان 85 گرفتم.
من گوشی رو شرکتی گرفتم وخدارو شکر مشکلی نداره و به نظر من توپه. اما بعد 3 یا4 روز یه خورده لق میشه که اون واسه من مهم نیست اما کمی محسوسه.حالا انتخاب با خودته....

ضمنا این گوشی کلا تولید چین است.اصلا واصلا فنلاند نداره.قیمتشم الان خوب اومده پایین...

با تشکر
اشکان:10:
مبارکه . به قول دوستان ناوی ولش یه عمر واست بچرخه ! :40: لقی هم واسه گوشیه کشویی طبیعی هستش
اینی هم که میگی فنلاندی نداره ، داره ولی تو ایران نه !:27: ماله من فنلاندی هست ، از اونور آوردن:20: البته هیچ فرقی هم نداره .

ali shah
15-06-2009, 14:35
مبارکه . به قول دوستان ناوی ولش یه عمر واست بچرخه ! :40: لقی هم واسه گوشیه کشویی طبیعی هستش
اینی هم که میگی فنلاندی نداره ، داره ولی تو ایران نه !:27: ماله من فنلاندی هست ، از اونور آوردن:20: البته هیچ فرقی هم نداره .

پس اگه فرقی نمیکنه چرا گوشی من اول یه اسپیکرش وبعدهم ویبرش از کار افتاد؟

ashkan102030
19-06-2009, 12:28

سلام.
البته تو تهران من لیبل فنلاند دیدم اما میدونم اینجا این لیبلو چسبوندن...

دوست من این چینی که من گفتم با اون چینی که شما فکر میکنید از زمین تا آسمون فرق فوکوله...n85 اصلی رو چین با کیفیت درجه 1 میزنه و n85 جدید که مشخصه تقلبیه کیفیت درجه 3 هستش.
حتی الان گوشی آیفون داخل چین اسمبل میشه که امتیاز وتولیدش برای کالیفرنیاست...

من صبح تا شب آهنگ گوش میدم هم بهش اسپیکر وصل میکنم اما تا الان خداروشکر چیزیش نشده...

با تشکر
:11:

mf.designing
20-06-2009, 12:24
این از شانس تو هست ! یعنی میگی تو فنلاند گوشی خراب نمیشه ؟! حتما تعمیر کار گوشی هم ندارن واسه نوکیا !

mf.designing
20-06-2009, 12:25
دوستان گویا میگن فریمور 30 هم اومده ؟کسی امتحان کرده ؟ : 1-بعد 30 هم فریمور میاد ؟ 2- چه تغییراتی کرده ؟ صداش بهتر شده ؟

hussain
20-06-2009, 13:43
سلام دوستان.آیا اف ام ترسنفرمرش توی ایران جواب میده؟

Vamp!r3
20-06-2009, 14:19
بله جواب ميده...چرا نده؟...

mehran_286
20-06-2009, 15:55
سلام دوستان
یه چیزجالب که فکر نکنم تو فریمور 11 بود
وقتی داری اهنگ گوشی میدی اگر به یکی زنگ بزنی و قطع کنی صدای اهنگ کم میشه و اروم اروم تا مرحله ای که زیاد کرده بودید زیاد میشه
کسی از دوستان نمیدونه که اون 2 گزینه که به قسمت سنسور اضافه شده بود برای چیه و چه کاربردی داره ؟

mf.designing
21-06-2009, 16:17
mehran_286 عزیز . دقیقا تو فریمور 11 هم بود که هیچ تو گوشی های خیلی قدیمی تر نوکیا هم بود !

*M!L4D*
21-06-2009, 20:44
مگه HSDPA هست که جواب نده ؟؟:31:
شما تو ایران این همه رادیو می بینی یعنی هیچ کدوم جواب نمیدن ؟؟؟

Luxe
21-06-2009, 22:37
کسی از دوستان نمیدونه که اون 2 گزینه که به قسمت سنسور اضافه شده بود برای چیه و چه کاربردی داره ؟

فکر کنم برای قطع صدای call / alarm. باشه

Turning control functions:
a. Rotate your screen horizontal or vertical
b. Silence your phone for incoming call by rotate your phone with screen facing down.
c. Snooze the alarm by rotating phone screen facing down

mehran_286
22-06-2009, 08:16
سلام
دوستان وقتی با گوشی فیلم برداری می کنم تو هیچ قسمت گالری پیداش نمی کنی مگر این که با فایل منیجر دنبالش بگردی
برای این کار باید چکار کرد ؟

*M!L4D*
22-06-2009, 08:36
مگه میشه پیدا نشه ...
دقیقا میره آخر قرار می گیره ...
البته به تاریخ گوشیت بستگی داره ...

Saman-tci
22-06-2009, 09:25
سلام
دوستان وقتی با گوشی فیلم برداری می کنم تو هیچ قسمت گالری پیداش نمی کنی مگر این که با فایل منیجر دنبالش بگردی
برای این کار باید چکار کرد ؟

مهران جان شما میتونی خیلی راحت از توی تنظیمات فیلمبرداری برای هر کلیپی یه اسم بزاری مثل عدد Number 1 که به همینطور در فیلبرداریهای بعدی میشه 2 و 3 و ....
برای همین پیداکردنشون خیلی راحت میشه .. چون به ترتیب عدد چینده میشه ...

parya_shilan
23-06-2009, 16:08
سلام
از دوستانی که در رابطه با شتاب سنج n85 اطلاعاتی دراند لطفا راهنمایی بکنن:
1- اصلا این گوشی ستاب سنج داره ؟!!!!
2- اگه جواب بله هست به مبارکی چطوری باید فعالش کرد؟
3- آیا راهی برای تستش هست که سالم هست یانه ؟کارمیکنه....!
4- یه نرم افزاری چیزی که بشه عملکرد این شتاب سنج رو رویت کرد و حالشو برد؟!!!

با تشکر از همه دوستانی که این نوشته رو می خونن وبی جواب رد نمی شن. خیلی بامرامی:11:

mehran_286
23-06-2009, 22:59
سلام

با تشکر از همه دوستانی که این نوشته رو می خونن وبی جواب رد نمی شن. خیلی بامرامی:11:

بله داره
setting\general\sensor setting \on or off
روشن کنید گوشی رو بچرخونید
سرچ چیزه خوبیه

Saman-tci
23-06-2009, 23:18
سلام

1- بله داره ...
2- دوستمون توی پست بالا گفت ...
3- دوست من شتابسنج مثل دوربین و کیبورد و .. این چیزا نیست که بتونی با نگاه کردم متوجه بشی .. باید یه بازی یا برنامه ای که بوسیله شتاب سنج عمل میکنه نصب کنی تا متوجه بشی ....در ضمن خوشبختانه یا متاسفانه این شتاب سنج هنوز مثل لیبل گوشی و مموری کارت و جعبه و این چیزا نیست که ملت بتونن بپیچوننش یا عوضش کنن ..
4- تشریف ببرید تاپیک برنامه و بازیهای دارای شتابسنج که در همین انجمن هم هست و یه دونه همچین توپول مپولشو جدا کنید و نصب کنید و به قوله خودتون حالشو ببرین ...
5- منم تشکر میکنم ...
6- قبل از پست زدن , یه سرچ ساده بکنید مستحبه .

ُُsnake
26-06-2009, 21:48
قسمت پایینی گوشی N85 من که دکمه سبز و قرمز روی آن قرار داره و قبلا یک طرف آن کنده شده بود به طور کامل کنده شد حالا من چکار باید بکنم
آیا اگر به بیرون بدهم آن را چسب می زنند و آیا درست می شود به کجا بدهم بهتر است و آن را دقیقتر درست می کنند

ali shah
27-06-2009, 10:39
قسمت پایینی گوشی N85 من که دکمه سبز و قرمز روی آن قرار داره و قبلا یک طرف آن کنده شده بود به طور کامل کنده شد حالا من چکار باید بکنم
آیا اگر به بیرون بدهم آن را چسب می زنند و آیا درست می شود به کجا بدهم بهتر است و آن را دقیقتر درست می کنند

با چسب رازی بچسبونش.چسب رازی خوب میچسبه(روابط عمومی چسب رازی)

adameh_bahal
27-06-2009, 17:50
من اين گوشی رو تازه گرفتم
چرا اينقدر صداش ضعیف هست؟
حتی از n79 هم که داشتم صداش کمتره

mehran_286
28-06-2009, 13:28
من اين گوشی رو تازه گرفتم
چرا اينقدر صداش ضعیف هست؟
حتی از n79 هم که داشتم صداش کمتره

از معایب این گوشی ضعیف بودن صدای اسپسکرش هست مواظب باش زیاد نخوره زمین که از اینی که هست ضعیف تر میشه

mehran_286
28-06-2009, 13:30
دوستان در فریمور 20 وقتی از کامپیوتر اهنگ میریزی تو گوشی یا از sms اهنگ رو ذخیره می کنید دیگه نیاز به refresh libraryنداره
من تازه فهمیدم ولی تو ورژن قبلی اگر اهنگ میریختی باید اون گزینه رو میزدی

P.1052
28-06-2009, 14:24
سلام.خواستم بپرسم آخرین ورژن این گوشی تو بازار ایران چیه؟دوما چون من می خوام این گوشی رو از بانه یا مریوان بخرم پس اگه نکته ای هست که باید رعایت کنم به من گوش زد کنید ممنون می شم. 

parya_shilan
28-06-2009, 16:11
چطوری میشه شورت کات جواستیک و عوض کرد؟

ُُsnake
28-06-2009, 20:48
کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه

mehran_286
28-06-2009, 22:14
چطوری میشه شورت کات جواستیک و عوض کرد؟

به مسیر زیر برو
setting\generalpersonalisation\standby mode\shortcute

mehran_286
28-06-2009, 22:17
کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه

دوست عزیز با چسب اگر بچسبونن احتمال کنده شدنش زیاده اگر دیدی خارش شکسته که قاب رو باید کمپلت عوض کنی (80 هزار تومن) اگر دیدی سالمه یکی که قاب داره (اضافی) اون قسمت رو ازش بخر
من خودم قاب فابریک 2 ماه پیش خریدم 70 تومن

P.1052
29-06-2009, 13:34
سلام.خواستم بپرسم آخرین ورژن این گوشی تو بازار ایران چیه؟دوما چون من می خوام این گوشی رو از بانه یا مریوان بخرم پس اگه نکته ای هست که باید رعایت کنم به من گوش زد کنید ممنون می شم. 
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

ali shah
30-06-2009, 12:51
دوست من در بانه یه پاساز هست که مرکز گوشی کردستانه مغازه های زیادی داخلش هست فقط سعی کن گوشی رو کامل چک کنی واز یکی از مغازه های معتبر بخری.

mehran_286
30-06-2009, 13:34
کسی نیست من رو راهنمایی کنه؟

سلام من پستت رو ندیدم
اول به این عکس خوب توجه کن اگر تونستی مورد اخر رو جور کنی که خوش به حالت
بعد ببین همه ی لوازمش هست یا نه ؟ شارژر اصلی کابل Tv کابلusb و کد انگیج
روی برچسب پشت باطریش نگاه کن ببین 2تا دست رو میتونی خوب ببینی منظورم نوکیا هستش
بقیه اش هم دیگه چیزی نیست

amirkhan405
01-07-2009, 09:28
من با گارانتي اصلي خريدم ولي كابل tv نداشت؟؟؟ ميشه همچين چيزي؟

Nice Devil
01-07-2009, 10:19
سلام به همه . ميشه از باتري n85 روي n82 استفاده كرد (منظورم از نظر اندازس كه به هم ميخورن) ؟ ممنون

mehran_286
01-07-2009, 22:46
من با گارانتي اصلي خريدم ولي كابل tv نداشت؟؟؟ ميشه همچين چيزي؟

خوب عیبی نداره چون خیلی کم به کار میاد
وقتی اف ام ترنسمیتر هستش خیلی از کارها راه میوفته
یه چیز میگم ولی ناراحت نشو
بعضی نگاه کن بعضی ازگارانتی ها در ایران خوب نیستند فقط اسم گارانتی دارند اگر گوشی خراب بشه هزینه ی تعمیر رو از شما میگیرند

mf.designing
02-07-2009, 14:57
سلام من پستت رو ندیدم

دوست گل دستت درد نکنه ، ولی میدونی این عکسهارو قبول ندارم ! یعنی کسی که بخواد لیبل رو جعل کنه و لیبل قلابی به مردم بندازه ، نمیتونه یه عکس ساده رو هم برعکس چاپ کنه ؟!
من هم فنلاندیشو دیدم (دارم!) هم چینیشو دیدم ، هیچ فرقی ندارن . این وسواس قدیمی فنلاندی بودن واسه گرفتن پول اضافه و سر کیسه کردن مردمه ، وگرنه نوکیا آبروش رو با گوشیه بی کیفیت چین نمیبره .
این رو هم بگم که حدود 80% کارخانه های تولید محصولات IT به چین منتقل شدن : 1-به خاطر کارگر ارزون ! 2-آلوده نشدن اون کشور اصلی ! 3-تولید وارسال آسون 4-تشویق چین برای جذب سرمایه و ساخت کارخانه

pooyaabi
02-07-2009, 20:42
منم دو دل موندم
n82 یا n85
میشه توضیح بدین چه تفاوت هایی دارن که 70 هزار اختلاف قیمت دارن و کدوم بهتره واسه خرید ؟

sokote-marg
02-07-2009, 21:35
یه سوال داشتم :
اینترفیس این گوشی مثل N79 هست یا نه ؟
آخه من هم با N82 و هم با N79 کار کردم .
منوها و طرز باز شدن صفحات در N79 خیلی قشنگ بود .
من یه N85 می خوام بگیرم می خواسم بدونم اینترفیسش کدومه ؟
ممنون

*M!L4D*
03-07-2009, 00:38
منم دو دل موندم
n82 یا n85
میشه توضیح بدین چه تفاوت هایی دارن که 70 هزار اختلاف قیمت دارن و کدوم بهتره واسه خرید ؟
اینجا جای سوال و دریافت مشاوره نیست :31:... به این بخش برو :

mehran_286
03-07-2009, 11:50
منم دو دل موندم
n82 یا n85

فقط بهت مزایای n85 رو میگم که تو گوشی های دیگه خیلی کمتر دیده میشه
1.صفحه نمایشoled که ن.کیا تو 2 الی 3 گوشی بکار برده مصرف انرزی کمتر نمایش بهتر
2. فرستنده رادیو یا اف ام ترنسمیتر
3.طراحی شیک و زیبا
باطری 1200 میلی امپر که یک چیزه خیلی عالیه
سیمبین 60 ورژن 3
و ............

ghazal_marsh
03-07-2009, 14:53
با سلام
من تازه 2 روزه كه اين گوشي رو خريدم ولي با سيم كارت ايرانسلم نمي تونم به اينترنت وصل بشم.اس ام اس فعالسازي رو هم save كردم. ارور ميده كه acces point اشتباه است.ممنون ميشم راهنماييم كنين.

ghazal_marsh
03-07-2009, 15:00
اگه منظورتون ضبط مكاتمه هست نيازي به نرم افزار نيست.مي تونيد همئن v0ice rec0rder گوشي رو بعد از گرفتن تماس باز كنيد و دكمه ضبط صدارو بزنير.نه بوقي مي زنه نه چيز ديگه!

*M!L4D*
03-07-2009, 16:05
با سلام
من تازه 2 روزه كه اين گوشي رو خريدم ولي با سيم كارت ايرانسلم نمي تونم به اينترنت وصل بشم.اس ام اس فعالسازي رو هم save كردم. ارور ميده كه acces point اشتباه است.ممنون ميشم راهنماييم كنين.
الان GPRS قطعه :31:

mf.designing
03-07-2009, 19:36
یه سوال داشتم :
اینترفیس این گوشی مثل N79 هست یا نه ؟
آخه من هم با N82 و هم با N79 کار کردم .
منوها و طرز باز شدن صفحات در N79 خیلی قشنگ بود .
من یه N85 می خوام بگیرم می خواسم بدونم اینترفیسش کدومه ؟
ممنون

دوست گل بله . اینترفیسش مثه 79 هست والبته به خاطر صفحه نمایش بزرگتر و باکیفیتر Oled بسیار زیباتر هم دیده میشه
منوها هم دقیقا مثه سایر FP2 ها و مثه 79 هستش

behz4d
03-07-2009, 19:46
اينکه اين گوشی يه بازی N-gage رايگان داره چجوريه؟
يکی توضيح ميده؟

mf.designing
03-07-2009, 19:55
يکی توضيح ميده؟

پشت دفترچه N-gage این کد وجود داره که بعد از وارد کردن واسه یه بازی باید کانکت شی (البته فعلا GPRS قطعه و باید از wireless استفاده کرد) و فعال کنی.

mehran_286
03-07-2009, 20:52
پشت دفترچه N-gage این کد وجود داره که بعد از وارد کردن واسه یه بازی باید کانکت شی (البته فعلا GPRS قطعه و باید از wireless استفاده کرد) و فعال کنی.

تازه اگر هم کدش را بزنی به صورت رتیال میتونی بازی کنی یعنی تا یه زمان خاص
باید برای بازی کردن سایر انگیج ها (دید) گوشی رو هک کنی وبقیه قضایا

behz4d
03-07-2009, 21:50

ميشه بيشتر توضيح بديد؟
کدوم دفترچه؟
من سيم کارتم همراه اوّل هست

*M!L4D*
03-07-2009, 22:38
يکی توضيح ميده؟
خود نوکیا 3 تا بازی بهت پیشنهاد میده که میتونی یکیشونو برای مدتی با کدی که بهت میده فعال کنی ...

behz4d
04-07-2009, 09:01
خود نوکیا 3 تا بازی بهت پیشنهاد میده که میتونی یکیشونو برای مدتی با کدی که بهت میده فعال کنی ...

آخه من اصلا نميدونم اين کد کجا هست و کجا بايد واردش کنم

ghazal_marsh
04-07-2009, 18:40
ميشه يه برنامه واسه مخفي كردن فايل بهم آدرس بدين كه trial نباشه؟

yoosef_st
04-07-2009, 20:57
بچه ها، این گوشی کیفیت عکس و فیلم برداریش نصبت به 82 چجوریاست؟
میشه یه مقایسه بگذارین؟
GPSاش چجوریه؟ خوبه؟ میشه نقشه روش اضافه کرد؟
سنسور حرکتی هم داره؟ پس چرا وقتی گوشی رو میچرخونی صفحه نمیچرخه؟
افکتهای N78 روی این گوشی هم کار میکنه؟

alex_pk
04-07-2009, 21:22

سلام
در این بخش تاپیک جدید برای درخواست برنامه اجاد کنید:

درخواست برنامه های کاربردی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehran_286
04-07-2009, 22:26
بچه ها، این گوشی کیفیت عکس و فیلم برداریش نصبت به 82 چجوریاست؟
میشه یه مقایسه بگذارین؟
GPSاش چجوریه؟ خوبه؟ میشه نقشه روش اضافه کرد؟
سنسور حرکتی هم داره؟ پس چرا وقتی گوشی رو میچرخونی صفحه نمیچرخه؟

سلام
فلش زنون نداره
درمقابل صفخه oledداره (مصرف کمتر شفافیت بیشتر)
با نرم افزار های گارمین و اسمارت کام و .....میشه
بله دارهباید فعل=الش کنی
فکر نکنم
سیمبین جدید تری داره
اف ام ترنسمیتر داره
باطری 1200 میلی امپر داره که هیچ وقت تموم نمیشه:31:

*M!L4D*
04-07-2009, 23:01

همه افکتها رو FP2 جواب میده ... بدون آپدیت :31:

behz4d
05-07-2009, 12:44
هيچکس منو برای استفاده از بازی رايگان N-gage راهنمايی نميکنه

mehran_286
05-07-2009, 12:51
هيچکس منو برای استفاده از بازی رايگان N-gage راهنمايی نميکنه

دوست عزیز اگر حتی کد انگیج رو بزنی به مدت 1 هفته میتونی از 3 تا بازیش استفاده کنی که اصلا ارزش نداره:31:

بازی هاش هم قدیمیه

به این تایپیک سر بزن

مشکلاتت حل میشه و میتونی بازی های جدید رو هم بازی کنی
خواهشا اینقدر پست اضافی نده تایپیک الکی شلوغ میشه
با یه سرچ هم میتونستی این کار رو حل کنی

yoosef_st
05-07-2009, 14:32
یکی میتونه یه مقایسه بین CPU این گوشی با N82 برای من پیدا کنه؟
با توجه به اینکه 82 دو تا CPU داره و البته با فرکانس پایینتر ، اما این 1 دونه داره و فرکانس بالاتر و جدیدتر ، کدوم قویترن؟
اگر یه مقایسه فیلم برداری و کیفیت عکس هم معرفی کنین ممنون میشم.

behz4d
05-07-2009, 14:52
دوست عزیز اگر حتی کد انگیج رو بزنی به مدت 1 هفته میتونی از 3 تا بازیش استفاده کنی که اصلا ارزش نداره:31:

بازی هاش هم قدیمیه

به این تایپیک سر بزن

مشکلاتت حل میشه و میتونی بازی های جدید رو هم بازی کنی
خواهشا اینقدر پست اضافی نده تایپیک الکی شلوغ میشه
با یه سرچ هم میتونستی این کار رو حل کنی

خب آخه هيشکی کامل توضيح نميده ، همه فکر ميکنن من هم مثل شما همه چيزو ميدونم يه سری چيز های کلی ميگن
هنوز هم هيشکی جواب منو نداده
اين تاپيک هم که شما دادی رفتم و تا اونجا که ميدونم FP2 قابليت اجرا کردن بازی های N-gage رو به صورت full نداره
لهنتونم زياد خوب نبود :13:

سلماز جون
05-07-2009, 14:56
من ان85 دارم دو ماهه . عکس و فیلمش توپ توپ و در ضمن یادت نره که صفحه ان 82 (2.4 ) انچه ولی ان 85 ( 2.6 ) اینچ و دوام باتری ان 82 (4:20) ولی ان 85 (6:45) بازم بگم باشه :31:
صفحه نمایش ان 82 تی اف تی و 16 میلیون رنگه ولی ان85 OLED و 16.7 میلیون رنگه cpu ان 82 (332مگاهرتز ) ولی ان 82 (369) مگاهرتز و رم ان85 هم 8gb
اگه قبول نداری یه سری به نوکیا دات کام بزن تا خودت ببینی در ضمن من هیچ وقت نمیگم ان 82 بده ولی میگم لطفا با ان 85 مقایسش نکنید .

ali shah
05-07-2009, 14:58
سلام
دوستان لطفا درمورد wirless توضیح کامل بدید و چرا در کنار ispها ویا دانشگاه یک WLAN پیدا میشه ولی یا وصل نمیشه یا اگر هم وصل شد اطلاعات بار گزاری نمیشوند.

nokia_6253
05-07-2009, 16:24
یکی کمک کنه.توقسمت file manager فایلها رو به صورت علامت سوال نشون میده و وقتی میخوام بازشون کنم با پیغام زیر مواجه میشه.unble to open.file not supported
تو قسمت photos هم هیچی برام نمیاره.یکی کمک کنه.:41:

mehran_286
05-07-2009, 20:37
خب آخه هيشکی کامل توضيح نميده ، همه فکر ميکنن من هم مثل شما همه چيزو ميدونم يه سری چيز های کلی ميگن
هنوز هم هيشکی جواب منو نداده
اين تاپيک هم که شما دادی رفتم و تا اونجا که ميدونم FP2 قابليت اجرا کردن بازی های N-gage رو به صورت full نداره
لهنتونم زياد خوب نبود :13:

چرا جدیدا میشه ولی بعضی بازی ها
خوب این بازی های توی گوشی هم به صورت فول اجرا نمیشه
دوست عزیز چون این بازی ها مزخرفه هیشکی سراغش نمیره
بابت لهنم هم شرمنده
ولی شما خیلی گیر دادید سر انگیج
اگر یه سر به تاپیک های اقا یونس یا همونlegendخودمون بزنی همه چیز قایل فهم هستش
ورژن جدید کلاینت انگیج هم که اومده دیگه چی میخوای
راستی قبل همه ی این صحبت ها گوشیت رو به اخرین ورژن فلش یا اپیدتش کن

mehran_286
05-07-2009, 20:40
سلام
دوستان لطفا درمورد wirless توضیح کامل بدید و چرا در کنار ispها ویا دانشگاه یک WLAN پیدا میشه ولی یا وصل نمیشه یا اگر هم وصل شد اطلاعات بار گزاری نمیشوند.

سلام
شما میتونید با وایرلس به اینرنت دانشگاه و هر جای دیگر دسترسی پیدا کنید
بعضی وایرلس ها خصوص اند و بیشتر بانک ها و منازل اینجوریند
برای وصل شدن به این خصوصی ها باید کد رمزشون وارد کنی
2 موقع وصل نمیشه
1.سیگنال خیلی ضعیف باشه
2. شبکه قفل باشه و شما بخوای بهش وصل شی
بازم سوال بود در خدمتم

mehran_286
05-07-2009, 20:45
یکی میتونه یه مقایسه بین CPU این گوشی با N82 برای من پیدا کنه؟
با توجه به اینکه 82 دو تا CPU داره و البته با فرکانس پایینتر ، اما این 1 دونه داره و فرکانس بالاتر و جدیدتر ، کدوم قویترن؟
اگر یه مقایسه فیلم برداری و کیفیت عکس هم معرفی کنین ممنون میشم.

سلام دوست عزیز
n85 فعلا تو بین همه تک هستش
این هم صفحه مقایسه تو برترین سایت موبایل یعنی gsmarena

به طور کامل این 2 گوشی مقایسه شده اند
با تشکر
mehran_286
05-07-2009, 20:47
یکی کمک کنه.توقسمت file manager فایلها رو به صورت علامت سوال نشون میده و وقتی میخوام بازشون کنم با پیغام زیر مواجه میشه.unble to open.file not supported
تو قسمت photos هم هیچی برام نمیاره.یکی کمک کنه.:41:

شاید فرمت فایل ها ناشناس هستند (برای گوشی)
شاید هم زیاد ور رفتی و هر جور نرم افزاری که دم دستت اومده نصب کردی گوشی خراب شده
یه مستر ریست
اگر نشد هارد فرمت(ستاره + سبز +دکمه 3 رو نگه دار و گوشی رو روشن کن و تا بالا اومدن نگر دار)

yoosef_st
05-07-2009, 21:20
سلام دوست عزیز
n85 فعلا تو بین همه تک هستش
این هم صفحه مقایسه تو برترین سایت موبایل یعنی gsmarena

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه طور کامل این 2 گوشی مقایسه شده اند
با تشکر
مقایسه CPU ها
N82:
Dual ARM 11 332 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator
N85:
ARM 11 369 MHz processor
خب حالا کدوم قویتره؟
با توجه به اینکه:
85 369MHZ هست ، اما 82 2X332 MHZ
و 82 شتاب دهنده گرافیکی هم داره (آیا 85 هم داره؟)
این چیزی نیست که با یه مقایسه کلامی بشه فهمید. من دنبال یک مقایسه عملی هستم.

سوال بعدی و خواهش راهنمایی از تمام دوستان:
یکی هست که 2 هفته پیش یک عدد N85 بدون گارانتی خریده. نمیدونم مال کجاست و این حرفها. چون جعبه رو ندیدم.
حالا این آقا به خاطر اینکه پایین گوشی به وسیله کلید یک خط افتاده ( درست قسمت پایین جویستیک یک خط عمودی نازک کشیده شده تا پایین گوشی) میخواد بفروشه.
میگه 380 خریده ، الان 280 هم میفروشه.
من میخوام بخرم. نظرتون چیه؟
و یک نکته:
سمت راست جویستیکش یک مقداری تو رفته تر از معموله. یعنی مثلا با جویش وقتی جهت چپ میزدم خیلی زودتر تق میکرد تا وقتی طرف راست رو میزدم. مشکلی نداره از نظرتون؟
ممنون از راهنماییتون.:40::40::40:

*M!L4D*
05-07-2009, 21:34
یوسف جان سی پی یو 82 کلا 332 مگاهرتز هستش ... یعنی دوتا 166 مگاهرتز (اگه اشتباه نکرده باشم)
به هیچ وجه سی پی یو 82 نمیتونه دوتا 332 باشه ... میدونی دو تا 332 چی میشه ؟؟ 664 مگاهرتز ...:18:
چیزی که تو 97 و 86 استفاده نشده ...
حالا بحث چیپ گرافیکی جداست .. :31:

yoosef_st
05-07-2009, 22:46
یوسف جان سی پی یو 82 کلا 332 مگاهرتز هستش ... یعنی دوتا 166 مگاهرتز (اگه اشتباه نکرده باشم)
به هیچ وجه سی پی یو 82 نمیتونه دوتا 332 باشه ... میدونی دو تا 332 چی میشه ؟؟ 664 مگاهرتز ...:18:
چیزی که تو 97 و 86 استفاده نشده ...
حالا بحث چیپ گرافیکی جداست .. :31:
ایول. به نکته ظریفی اشاره کردی.
اما به نظرم اینجوری هم بعیده.
5320 من هم CPU 332 اونوقت 82 هم همینوجری باشه؟ بعیده.
خب حالا بحث چیپ گرافیکی چیه که جداست؟ 85 نداره اینو؟

nemesis
06-07-2009, 01:28
دوستانی که N85 دارند !
من خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم!
من از N85 خوشم میاد.قصد دارم بگیرم.ولی بعضی از دوستان یکسری مشکلات رو بیان کردن !

یعنی همه N85 ها مشکل دارند ؟کمی راهنمایی کنید تا بتونم یه گوشی خوب بگیرم ! الان N81 دارم !

*M!L4D*
06-07-2009, 02:20
ایول. به نکته ظریفی اشاره کردی.
اما به نظرم اینجوری هم بعیده.
5320 من هم CPU 332 اونوقت 82 هم همینوجری باشه؟ بعیده.
خب حالا بحث چیپ گرافیکی چیه که جداست؟ 85 نداره اینو؟

یوسف اشتباه نکن ...
5320 سی پی یوش 369 مگاهرتز هستش ...
در مورد چیپ باید بگم 85 فاقدش هستش ..
نوکیا یه سری گوشی وارد بازار کرده که برای اجرا ی بهتر بازی ها همراشون یه چیپست گرافیکی گذاشته تا بازی ها رو بهتر اجرا کنند ... تو گوشی هایی مثل 82 ..95 ... 93 و 93 آی .. خلاصه این یه مزیت هستش ...
مثلا تو Assasins Creed رو اول تو 5320 بازی کن بعد تو 82 ... صد در صد در 82 سرعت و گرافیک بیشتری داره ... جالب اینه که گوشیهایی که چیپ دارند همشون داری سی پی یوی دو هسته ای 332 مگاهرتزی هستند ...
البته گول دو هسته ای بودنش رو نخور 369 از این سی پی یو قوی تر هست ... حالا تو 369 ها هم باز یه سری بر تر از بقیه هستند که بماند ..
آخ سرم درد گرفت ... چقدر تایپ کردم ...:31:

*M!L4D*
06-07-2009, 02:24
دوستانی که N85 دارند !
من خیلی از صفحات این تاپیک رو خوندم!
من از N85 خوشم میاد.قصد دارم بگیرم.ولی بعضی از دوستان یکسری مشکلات رو بیان کردن !

یعنی همه N85 ها مشکل دارند ؟کمی راهنمایی کنید تا بتونم یه گوشی خوب بگیرم ! الان N81 دارم !
شما اصلا گوشیتو عوض نکن ... 85 به جز دوربینش مزیت خاصی به 81 نداره ...
بیشترین چیزی که منو در مورد FP2 اذیت می کنه و به کسی پیشنهادش نمی کنم ساپورت ناقص از بازی های کرک شده ی انگیج هستش ...

ghazal_marsh
06-07-2009, 09:16

من جواب اين سوالم رو پيدا كردم خواستم به شماهم بگم شايد اين نرم افزار به كار شماهام بياد.واسه من كه خيلي كاربرديه:31::46: اين نرم افزار به نام "(smartphoneware best crypto version 3.00(0" را دانلود كنيد و دقت كنيد در قسمت كيگان كه شماره گوشي رو بايد بزنيد تا كد بهتون بده در قسمت ايميل همان حروفي رو بنويسيد كه بعد از نصب برنامه در گوشي موقع رجيستر مي نويسيد.موفق باشيد.

nemesis
06-07-2009, 10:19
شما اصلا گوشیتو عوض نکن ... 85 به جز دوربینش مزیت خاصی به 81 نداره ...
بیشترین چیزی که منو در مورد FP2 اذیت می کنه و به کسی پیشنهادش نمی کنم ساپورت ناقص از بازی های کرک شده ی انگیج هستش ...

آخه گوشیم خاموش میشه همش !
باید یه گوشی بخرم !

بین N79 و N85 شک دارم !

*M!L4D*
06-07-2009, 10:25
آخه گوشیم خاموش میشه همش !
باید یه گوشی بخرم !

بین N79 و N85 شک دارم !
خب اگه اینطوریه 85 بگیر چون مطمئنا از 79 بهتره ...

nemesis
06-07-2009, 11:29
خب اگه اینطوریه 85 بگیر چون مطمئنا از 79 بهتره ...

آخه کمی ترسیدم ! چون تواین تاپیک همه میگن کنده ! هنگ میکنه و .....

برای من بازی N-Gage مهم نیست ! من N81 رو برای بازی N-Gage خریدم ولی بعد از 1.5 سال دیگه خوب فهمیدم که بازیهاش چنگی به دل نمیزنه و با فرمت SIS میاد بیرون !

برای من امکانات مولتی مدیا مهمه !

الان اگه کمی مردد هستم واسه عیب هایی هست که دوستان میگن !
آخه مگه میشه گوشی در این سطح این همه عیب داشته باشه و نوکیا هم هیچکاری نکنه !

mehran_286
06-07-2009, 11:54
آخه کمی ترسیدم ! چون تواین تاپیک همه میگن کنده ! هنگ میکنه و .....

برای من بازی N-Gage مهم نیست ! من N81 رو برای بازی N-Gage خریدم ولی بعد از 1.5 سال دیگه خوب فهمیدم که بازیهاش چنگی به دل نمیزنه و با فرمت SIS میاد بیرون !

برای من امکانات مولتی مدیا مهمه !

الان اگه کمی مردد هستم واسه عیب هایی هست که دوستان میگن !
آخه مگه میشه گوشی در این سطح این همه عیب داشته باشه و نوکیا هم هیچکاری نکنه !

n85 گوشیه خوبیه
ما ایرانی ها عادت داریم وقتی پول زیاد بابت هر چیز میدیم توقع همه کاری هم داریم
بابا همش 400 تومن میخوای بدی گوشی دیگه توقع نداشته باش ظرف های خونتون رو بشوره
الان من خودم بازی نمی کنم خوب پس این وسط دستگاه xbox و پلی استیشن دیگه چیند ؟ خوب اگر این جوری بود همه میرفتن با گوشی ها بازی می کردند
در کل n85 بازی زیاد براش هست ولی عاقبت بازی با گوشی میدونی چیه ؟ یا نوی ویلت خراب میشه یا دکمه ها ت میسوزه(هر گوشی)
n85 با فریمور جدید هیچ هنگی نداره
پخش صدای خوبی داره
دوربینش هم که 5 هستش
به حرف دیگران هم گوش نکن یه عده با این گوشی لج هستند

mehran_286
06-07-2009, 11:59
ببین دوست عزیز ، من این رو میگم. دقت کن:
مقایسه CPU ها
N82:
N85:
ARM 11 369 MHz processor
خب حالا کدوم قویتره؟
با توجه به اینکه:

یکی هست که 2 هفته پیش یک عدد N85 بدون گارانتی خریده. نمیدونم مال کجاست و این حرفها. چون جعبه رو ندیدم.
حالا این آقا به خاطر اینکه پایین گوشی به وسیله کلید یک خط افتاده ( درست قسمت پایین جویستیک یک خط عمودی نازک کشیده شده تا پایین گوشی) میخواد بفروشه.
و یک نکته:
سمت راست جویستیکش یک مقداری تو رفته تر از معموله. یعنی مثلا با جویش وقتی جهت چپ میزدم خیلی زودتر تق میکرد تا وقتی طرف راست رو میزدم. مشکلی نداره از نظرتون؟

بحث اولی که جواب داده شد ولی در کل مگه میخوای ویندوز بریزی روش که Cpuبالا میخوای
با همون Cpu علاوه بر همه ی برنامه ها میتونی بازی ها رو هم انجام بدی (اگر فریمور رو به موقه اپدیت کنی)
ممکنه گوشی باز شده باشه (اونوقت چی)
در هر صورت میل خودته ولی نخری بهتره

nemesis
06-07-2009, 13:47
n85 گوشیه خوبیه
الان من خودم بازی نمی کنم خوب پس این وسط دستگاه xbox و پلی استیشن دیگه چیند ؟ خوب اگر این جوری بود همه میرفتن با گوشی ها بازی می کردند
در کل n85 بازی زیاد براش هست ولی عاقبت بازی با گوشی میدونی چیه ؟ یا نوی ویلت خراب میشه یا دکمه ها ت میسوزه(هر گوشی)
n85 با فریمور جدید هیچ هنگی نداره
پخش صدای خوبی داره
دوربینش هم که 5 هستش
به حرف دیگران هم گوش نکن یه عده با این گوشی لج هستند

از راهنمایی تون ممنونم !
برای من بازی مهم نیست ! فقط مسائل فنی مهمه !
آخه بعضی ها میگن موزیک پلیر هنگ می کنه ! یا گالریش کنده !

yoosef_st
06-07-2009, 13:53
بحث اولی که جواب داده شد ولی در کل مگه میخوای ویندوز بریزی روش که Cpuبالا میخوای
با همون Cpu علاوه بر همه ی برنامه ها میتونی بازی ها رو هم انجام بدی (اگر فریمور رو به موقه اپدیت کنی)
ممکنه گوشی باز شده باشه (اونوقت چی)
در هر صورت میل خودته ولی نخری بهتره
بله منم میدونم. اما موضوع پول هستش.
اینم میدونم این طرف گوشی رو یک هفته ، 10 روزه خریده. چون یه جورایی آشناست.
بعدم با گوشی خودم کار کردم. کاملا سالم و درسته.
فقط تنها چیزیش که یکم ذهنم رو مشغول کرده همین جریان جویستیکشه که گفتم.
واسه باز شدنش هم خوب چفت و بستش رو چک میکنم. و میدونم هم که باز نشده.
شما بگین این جریان جویستیک رو چکار کنم.
میلاد 007 جان ، شما که ظاهرا هم 5320 داری هم 85 بگو کار با جویستیک کدوم بهتر و راحتتره. من خودمم 5320 دارم.

Legend
06-07-2009, 14:04
ببین دوست عزیز ، من این رو میگم. دقت کن:
مقایسه CPU ها
N82:
N85:
ARM 11 369 MHz processor
خب حالا کدوم قویتره؟
با توجه به اینکه:

و یک نکته:

یوسف اشتباه نکن ...
5320 سی پی یوش 369 مگاهرتز هستش ...
در مورد چیپ باید بگم 85 فاقدش هستش ..
نوکیا یه سری گوشی وارد بازار کرده که برای اجرا ی بهتر بازی ها همراشون یه چیپست گرافیکی گذاشته تا بازی ها رو بهتر اجرا کنند ... تو گوشی هایی مثل 82 ..95 ... 93 و 93 آی .. خلاصه این یه مزیت هستش ...
مثلا تو Assasins Creed رو اول تو 5320 بازی کن بعد تو 82 ... صد در صد در 82 سرعت و گرافیک بیشتری داره ... جالب اینه که گوشیهایی که چیپ دارند همشون داری سی پی یوی دو هسته ای 332 مگاهرتزی هستند ...
البته گول دو هسته ای بودنش رو نخور 369 از این سی پی یو قوی تر هست ... حالا تو 369 ها هم باز یه سری بر تر از بقیه هستند که بماند ..
آخ سرم درد گرفت ... چقدر تایپ کردم ...:31:

CPU گوشی82 دوهسته ای هست...نه 2 تا سی پی یو جدا..!
قدرت 82 تو کارای سنگین بیشتره و در عوض 85 سرعت پردازش بیشتری داره...!

شاد باشید:40:

nokia_6253
06-07-2009, 14:31
شاید فرمت فایل ها ناشناس هستند (برای گوشی)
شاید هم زیاد ور رفتی و هر جور نرم افزاری که دم دستت اومده نصب کردی گوشی خراب شده
یه مستر ریست
اگر نشد هارد فرمت(ستاره + سبز +دکمه 3 رو نگه دار و گوشی رو روشن کن و تا بالا اومدن نگر دار)
همهء اطلاعاتم پاک میشه؟contact پاک میشه؟

*M!L4D*
06-07-2009, 20:00
میلاد 007 جان ، شما که ظاهرا هم 5320 داری هم 85 بگو کار با جویستیک کدوم بهتر و راحتتره. من خودمم 5320 دارم.

یوسف جان من 5320 ندارم ... ولی میدونم 85 بخاطر Navi Wheel کار باهاش راحت تره ..

Ice Star
06-07-2009, 20:15

چرا وقتی پول زیادی میدیم نباید توقع داشته باشیم ؟

بازی با گوشی بالاخره یه چیزی که نمیشه نادید گرفت ! خب نمیشه که وقتی تو یه اداره یا جائی که باید منتظر بمونی ا خودت xbox ببری و بشینی بازی کنی . هر چیزی در حد خودش لازمه و خوب هم هست !

من نمی خوام از یه گوشی طرفداری کنم ولی همه ی شرایط را در نظر بگیری بد نیست !

مورد دوم هم اینکه یه مثال می زنم ! وقتی ان 82 تازه اومده بود همه می گفتن دکمه هاش اینطوری اونطوریه .

همون اولا که اومد بدون گارانتی گرفتم ، هر روزم عین چی باهاش بازی می کنم ، نزدیک به 1.5 سال ولی چیزیش نشده !

این طوری نمیشه که بگیم بازی بده ، بازی برا گوشی نیشت ، اگه بازی کنیم خراب میشه ! پس کلا روش خط میکشی !

ببخشید که سرتونا درد آوردم

mehran_286
06-07-2009, 21:40
از راهنمایی تون ممنونم !
برای من بازی مهم نیست ! فقط مسائل فنی مهمه !
آخه بعضی ها میگن موزیک پلیر هنگ می کنه ! یا گالریش کنده !

نه دوست عزیز هنگی دیگر در کار نیست
مطمئن باش
اگر اهل خرید هستی دست دست نکن !

mehran_286
06-07-2009, 21:44

اگر مسئله پول هستش
همون خوبه
جوی استیک این گوشیها رو اصلاحا ( نوی ویل navi wheel) می گویند
میتونی اگر خراب شد ببری تعمیر کنند

mehran_286
06-07-2009, 21:48
همهء اطلاعاتم پاک میشه؟contact پاک میشه؟

بله
کنتاکت مسیج برنامه بازی همه و همه پاک میشن
میشه عین گوشیه نو که تازه از کارخانه امده :31::18::11::11:
:11::11:

mehran_286
06-07-2009, 22:11
چرا وقتی پول زیادی میدیم نباید توقع داشته باشیم ؟

بازی با گوشی بالاخره یه چیزی که نمیشه نادید گرفت ! خب نمیشه که وقتی تو یه اداره یا جائی که باید منتظر بمونی ا خودت xbox ببری و بشینی بازی کنی . هر چیزی در حد خودش لازمه و خوب هم هست !

من نمی خوام از یه گوشی طرفداری کنم ولی همه ی شرایط را در نظر بگیری بد نیست !

مورد دوم هم اینکه یه مثال می زنم ! وقتی ان 82 تازه اومده بود همه می گفتن دکمه هاش اینطوری اونطوریه .

همون اولا که اومد بدون گارانتی گرفتم ، هر روزم عین چی باهاش بازی می کنم ، نزدیک به 1.5 سال ولی چیزیش نشده !

این طوری نمیشه که بگیم بازی بده ، بازی برا گوشی نیشت ، اگه بازی کنیم خراب میشه ! پس کلا روش خط میکشی !

ببخشید که سرتونا درد آوردم

میدوم بازی چیز خوبیه ولی نه دیگه خیلی زیادش
مثلا من خودم بازی bounce & snakeرو خیلی دوست دارم
ولی دلیل نمیشه به خاطرش گوشیم رو عوض کنم
به قول قدیمی ها نه از این ور پشت بوم بیوفت نه از اون ورش
تعادل

mehran_286
06-07-2009, 22:13
دوستان
من گوشیم ورژن 20 هستش
امروز چک کردم با gprsگوشی دیدم ورژن جدید اومده میگه برای دانلود حاضره
یعنی به این سرعت ورژن 30 اومد !!!!!!!!!!!!!

yoosef_st
06-07-2009, 23:42
یوسف جان من 5320 ندارم ... ولی میدونم 85 بخاطر Navi Wheel کار باهاش راحت تره ..
آره میدونم Navi Wheel چیه و چجوریه. اصلا واسه یارو خودم فعالش کردم. فقط اینکه یه کطرفش یه کمی تو رفته تره یکمی دل چرکم کرده.
خیلی گوشی خوبیه. جدا میارزه.
ممکنه فردا بخرم بره. نمیدونم...

*M!L4D*
06-07-2009, 23:51
آره میدونم Navi Wheel چیه و چجوریه. اصلا واسه یارو خودم فعالش کردم. فقط اینکه یه کطرفش یه کمی تو رفته تره یکمی دل چرکم کرده.
خیلی گوشی خوبیه. جدا میارزه.
ممکنه فردا بخرم بره. نمیدونم...

من که گوشیو ندیدم ... باز نظر خودت هستش ... گفته بودی چند میداد ؟؟
ولی به نظر من اگه با قیمتش متناسب باشه ارزش خریدن داره ...
ولی کلا این یه نصیحت هستش از من ... گوشی دست دوم نخر ... حالا اگه طرف خیلی باهات OK هست و بهش اعتماد داری بخر ... راستی گفتی جعبه نداره ؟؟؟ مشکوک نیست ؟؟

Legend
07-07-2009, 08:28
فریمور 30 برای گوشیتون ریلیز شد...آپدیت کنید.

ali shah
07-07-2009, 12:18
سلام
شما میتونید با وایرلس به اینرنت دانشگاه و هر جای دیگر دسترسی پیدا کنید
بعضی وایرلس ها خصوص اند و بیشتر بانک ها و منازل اینجوریند
برای وصل شدن به این خصوصی ها باید کد رمزشون وارد کنی
2 موقع وصل نمیشه
1.سیگنال خیلی ضعیف باشه
2. شبکه قفل باشه و شما بخوای بهش وصل شی
بازم سوال بود در خدمتم
سلام دوست من ایا میشود از isp ها یک اشتراک برای گوشی گرفت؟

mehran_286
07-07-2009, 12:22
سلام دوست من ایا میشود از isp ها یک اشتراک برای گوشی گرفت؟

بله
این بحث دیگه وارد بحث اینرنت و شبکه و ... میشه :46:
دیگه ادامه اش ندید :5:
aquaمیادش ........:31:

mehran_286
07-07-2009, 13:33
سلام دوستان
چند تا از دوستان ورژن 30 رو ریختن رویه گوشی ولی هیچ تغییر محصوصی احساس نکردند
و خود نوکیا هم گفته که چیزه جدیدی اضافه نشده و فقط در این ورژن برخی باگ ها فیکس شدند و سرعت کمی بالاتر میره
و برای اپدیت پروداکت شما باید 0561234 باشه
قابل توجه مبتدیان

yoosef_st
07-07-2009, 13:38
فریمور 30 برای گوشیتون ریلیز شد...آپدیت کنید.

هک میشه؟

من که گوشیو ندیدم ... باز نظر خودت هستش ... گفته بودی چند میداد ؟؟
ولی به نظر من اگه با قیمتش متناسب باشه ارزش خریدن داره ...
ولی کلا این یه نصیحت هستش از من ... گوشی دست دوم نخر ... حالا اگه طرف خیلی باهات OK هست و بهش اعتماد داری بخر ... راستی گفتی جعبه نداره ؟؟؟ مشکوک نیست ؟؟

280 میده. اما بازم میخوام چونه بزنم. ببینم چی میشه حالا.
جعبه هم داره. اما من هنوز جعبش رو ندیدم.
اگر رو جعبه نوشته باشه ساخت چین و تحت لیسانس مالزی چی؟ خوبه؟

yoosef_st
07-07-2009, 13:45
سلام من پستت رو ندیدم
آقا این عکسها مربوط به کجای گوشیه؟ پشتش زیر باتری یا جعبش؟

Legend
07-07-2009, 14:15
آقا این عکسها مربوط به کجای گوشیه؟ پشتش زیر باتری یا جعبش؟
زیر باتری...!
شاد باشی:40:

nemesis
07-07-2009, 19:55
دوستان N85 قاب مشکی کامل داره ؟منظورم اینه که کلاً N85 چه رنگ هایی داره !

M@hdi-B
07-07-2009, 20:06
دوستان N85 قاب مشکی کامل داره ؟منظورم اینه که کلاً N85 چه رنگ هایی داره !

مشکی داره با مسی یا همون بادمجونیه خودمون :46:

nemesis
07-07-2009, 20:21
مشکی داره با مسی یا همون بادمجونیه خودمون :46:

پس کلاً 2 رنگ داره !
یکی مشکی(Black) کامل و یکی مشکی و مسی(Copper) درسته

mehran_286
07-07-2009, 22:01
هک میشه؟

280 میده. اما بازم میخوام چونه بزنم. ببینم چی میشه حالا.
جعبه هم داره. اما من هنوز جعبش رو ندیدم.
اگر رو جعبه نوشته باشه ساخت چین و تحت لیسانس مالزی چی؟ خوبه؟

بله قابلیت هک شدن رو داره :27:

mehran_286
07-07-2009, 22:03
پس کلاً 2 رنگ داره !
یکی مشکی(Black) کامل و یکی مشکی و مسی(Copper) درسته

فکر کنم یک رنگ بیشتر نداشته باشه
رنگی کوپر با قاب مشکی
یعنی رویه قاب مشکی و رنگ شاسی و در باطری و بقیه جاها بادمجونی باشه

nemesis
07-07-2009, 22:13
فکر کنم یک رنگ بیشتر نداشته باشه
رنگی کوپر با قاب مشکی
یعنی رویه قاب مشکی و رنگ شاسی و در باطری و بقیه جاها بادمجونی باشه

آخه تو GSMARENA نوشته کوپر,مشکی

mf.designing
07-07-2009, 22:23
دوستان مثه اینکه نسخه 30 فریمور هم اومده . کسی تست کرده ؟ چه تغییراتی داشته ؟ صداش چطوری شده ؟

pooyaabi
07-07-2009, 22:36
اشتباهی پست دادم ( ویرایش کردم ) ( معذرت)

ali shah
08-07-2009, 12:21
پروداکت گوشی من 0569601 ایا میتونم اپدیت کنم.و ایا در اپدیت جدید مشکل صدای کم رادیو,سرعت پایین گوشی و هنگ کردن هنگام استفاده از هند فری حل شده.ویبره گوشی من عشقی کار میکنه ایا سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

mehran_286
08-07-2009, 12:53
دوستان مثه اینکه نسخه 30 فریمور هم اومده . کسی تست کرده ؟ چه تغییراتی داشته ؟ صداش چطوری شده ؟

تغییرات محصوصی نداره
فقط باگ ها برطرف شده (به گفته سایت نوکیا)

mehran_286
08-07-2009, 12:56
پروداکت گوشی من 0569601 ایا میتونم اپدیت کنم.و ایا در اپدیت جدید مشکل صدای کم رادیو,سرعت پایین گوشی و هنگ کردن هنگام استفاده از هند فری حل شده.ویبره گوشی من عشقی کار میکنه ایا سخت افزاریه یا نرم افزاری؟

برای این که فارسی هم روی گوشی داشته باشی
باید پرئداکت رو به 0561234 تغییر بدی تا هم فارسی داشته باشی هم بتونی اپدیت کنی
مشکل ویبره فکر کنم سخت افزاری باشه (کامل تر توضیح بده چجوری عشقی میزنه)
بله در اپدیت ورژن 20 مشکل هنگ کردن به طور کامل حل شده ولی من به ورژن 30 اپدیت نکردم ببینم چی شده
اگر هنگ ههنگام تماس و ثطع اون هم حل شده باشه عالیه

!Bikhaneman!
08-07-2009, 14:24
سلام دوستان
ورژن جدید برنامه IR Daroo روی N85 نصب میشه اما موقع اجرا application Will Be Close میده و اجرا نمیشه..جریان چیه ؟!

*M!L4D*
08-07-2009, 14:43
سلام دوستان
ورژن جدید برنامه IR Daroo روی N85 نصب میشه اما موقع اجرا application Will Be Close میده و اجرا نمیشه..جریان چیه ؟!
فکر کنم کلا این برنامه هر چند که جاوا هستش رو FP2 مشکل داشته باشه ...

ali shah
08-07-2009, 15:24
مشکل ویبره فکر کنم سخت افزاری باشه (کامل تر توضیح بده چجوری عشقی میزنه)

بعضی وقت ها کار میده بعضی وقت ها نه.

sokote-marg
08-07-2009, 16:02
دوستانی که این گوشی رو خریدن ازش راضی هستن ؟
یه سوال دیگه از لحاظ کیقیت تصویر این گوشی با گوشی های سامسونگ که Oled دارن از لحاظ تصویر بهترن یا نه ؟
ممنون

!Bikhaneman!
08-07-2009, 16:24
دوستانی که این گوشی رو خریدن ازش راضی هستن ؟
یه سوال دیگه از لحاظ کیقیت تصویر این گوشی با گوشی های سامسونگ که Oled دارن از لحاظ تصویر بهترن یا نه ؟
ممنون

گوشی های جدید سامسونگ کیفیت LCD شون AMOLED هست :20: دیروز دست یکی از دوستان یه S8300 دیدم کیفیت صفحه نمایش و رنگ بندیش خیلی دلنشین بود..N85 خیلی خوبه اما یه جوریه انگار رنگش پخشه..البته در مقایسه با گوشی های جدید سامسونگ گفتم..

sokote-marg
08-07-2009, 17:50
گوشی های جدید سامسونگ کیفیت LCD شون AMOLED هست :20: دیروز دست یکی از دوستان یه S8300 دیدم کیفیت صفحه نمایش و رنگ بندیش خیلی دلنشین بود..N85 خیلی خوبه اما یه جوریه انگار رنگش پخشه..البته در مقایسه با گوشی های جدید سامسونگ گفتم..
ممنون
اگه از دوستان تمایلی به فروش این مدل گوشی داشت من در خدمتم .

mehran_286
08-07-2009, 21:09
سلام دوستان

بعضی از برنامه های جاوا روی گوشی های نوکیا مخصوصاfp2اجرا نمیشن
شما فکر نکنید که وقتی یه برنامه جاوا هستش رویه همه ی گوشی ها اجرا میشه مثلا برنامه شاغول برای گوشی های شتاب سنج دار که جاوا هستش روی n85اجرا نمیشه
یا بازی فرار از زندان میپره بیرون

mehran_286
08-07-2009, 21:11
بعضی وقت ها کار میده بعضی وقت ها نه.

اگر ویبره خیلی لازمته ببر تعمیر کن :13:
ولی به خاطر یه چیز جزئی گوشی رو باز نکن چون از چشم ادم میفته :13:
در ضمن ممکنه هزینه بر باشه
یه بار فلش کن ببین درست نمیشه
اگر نشد ببر درست کنن بازم انتخاب خودته :10:

!Bikhaneman!
08-07-2009, 21:33
دوستان..برنامه python1.45 رو نصب کردم، PythonScriptShell هم نصب کردم اما برای نصب megaPyModulePack_by_smart4n_v1_5_1_s60_3rd ارور Certificate میده..باید ساین بشه ؟

mf.designing
08-07-2009, 21:39
دوستان..برنامه python1.45 رو نصب کردم، PythonScriptShell هم نصب کردم اما برای نصب megaPyModulePack_by_smart4n_v1_5_1_s60_3rd ارور Certificate میده..باید ساین بشه ؟

دوست گل ، اینکه هک یا ساین بشه به کنار ، کلا python با سیمبین 9.3 و FP2 مشکل داره

!Bikhaneman!
08-07-2009, 21:52
دوست گل ، اینکه هک یا ساین بشه به کنار ، کلا python با سیمبین 9.3 و FP2 مشکل داره

ای بابا..این FP2 که با همه چی مشکل داره !!!! من اینو برای برنامه ی تایمر موزیک پلیر می خوام..یعنی با این برنامه میشه تنظیم کرد بعد از یه مدت زمان تعیین شده، موزیک پلیر خاموش بشه..غیر از این، همچین برنامه ای داریم ؟

nokia_6253
09-07-2009, 11:37
من گوشیمو با 3دگمه ریست کردم.فقط phone memory پاک شد.تمام مشکلاتم سر جاشه.چیکار کنم؟

ali shah
09-07-2009, 11:52
بعضی از برنامه های جاوا روی گوشی های نوکیا مخصوصاfp2اجرا نمیشن
شما فکر نکنید که وقتی یه برنامه جاوا هستش رویه همه ی گوشی ها اجرا میشه مثلا برنامه شاغول برای گوشی های شتاب سنج دار که جاوا هستش روی n85اجرا نمیشه
یا بازی فرار از زندان میپره بیرون
دوست من بازی ها وبرنامه هایه جاوا که روی این گوشی جواب میده رو لطفا معرفی کنید به همراه مسیر دانلود.

P.1052
09-07-2009, 12:01
سلام دوستان.
چون من اولین باریه که گوشی کشویی خریدم برای همین درک درستی از مفهوم <<لقی اسلاید>>ندارم.میشه برام توضیح بدین که دقیقا یعنی چی واز کجا بفهمم گوشیم لقی داره یا نه؟

mehran_286
09-07-2009, 12:02
من گوشیمو با 3دگمه ریست کردم.فقط phone memory پاک شد.تمام مشکلاتم سر جاشه.چیکار کنم؟

یه بار با جف فول فلش کن و قبلش از اطلاعات مهمت با pc suiteبک اپ بگیر
ببین درست میشه
به اخرین ورژن یعنی 30 فلش کن
:46::5::5:

mehran_286
09-07-2009, 12:05
سلام دوستان.
چون من اولین باریه که گوشی کشویی خریدم برای همین درک درستی از مفهوم <<لقی اسلاید>>ندارم.میشه برام توضیح بدین که دقیقا یعنی چی واز کجا بفهمم گوشیم لقی داره یا نه؟
سلام عزیز
توی بعضی از گوشی ها اسلاید هاشون لقه
ولی من تا حالا نه توی گوشیه خودم و نه دوستانم دیدم
تازه بهترین اسلاید رو به نظرم این گوشی داره چون خیلی نرم هستش و راحت بالا پایین میره
اگر با مال n95مقایشه کنی کی فهمی چقدر نرمه
شاید بعضی از دوستان به نرم بودنش میگن لقی
ولی مشکلی نیست بهش فکر نکن
:10::10::10:

mehran_286
09-07-2009, 12:09

بهنظر من اصلا پایتون چیز خوبی نیست
اخه چی باشه که نقش یه کامپایلر رو روی گوشی داشته باشه
خیلی cpuگوشی رو فشار میاره
میدونی اصلا پیتون یا همون پایتون چیه
برنامه هایی که به زبان cنوشته میشوند و فرمتشون Pyهستش و قابلیت اجرا مستقیم ندارند و خیلی برنامه هاشون مبتدی هستش و برای اجرا شدن باید برنامه و اسکرایپت شل و... نصب کنی بعد برنامه رو از اون اجرا کنی یعنی لقمه رو 2 بار دور دهنت بچرخونی بعد بزاری دهنت
خوب اگر برنامه ای خوب باشه نویسنده ی برنامه اون رو به sis کامپایل میکنه تا هم نصب بشه هم کامپایلر نخواد

mehran_286
09-07-2009, 12:11
دوست من بازی ها وبرنامه هایه جاوا که روی این گوشی جواب میده رو لطفا معرفی کنید به همراه مسیر دانلود.

معمولا وقتی لینک برنامه رو میزارن یه لینک هم برای s60v3میزارن که به احتمال قوی روی Fp2اجرا میشه
برنامه های جاوا هم که بعضی هاشون عشقی اجرا میشه
:31::31::31::31::31:

nokia_6253
09-07-2009, 12:27
یه بار با جف فول فلش کن و قبلش از اطلاعات مهمت با pc suiteبک اپ بگیر
ببین درست میشه
به اخرین ورژن یعنی 30 فلش کن
:46::5::5:
چه جوری؟نرم افزار خاصی باید نصب کنم؟

P.1052
09-07-2009, 12:27
سلام عزیز
توی بعضی از گوشی ها اسلاید هاشون لقه
ولی من تا حالا نه توی گوشیه خودم و نه دوستانم دیدم
تازه بهترین اسلاید رو به نظرم این گوشی داره چون خیلی نرم هستش و راحت بالا پایین میره
اگر با مال n95مقایشه کنی کی فهمی چقدر نرمه
شاید بعضی از دوستان به نرم بودنش میگن لقی
ولی مشکلی نیست بهش فکر نکن

علیک اسلام عزیز.
قانع شدم..:10::10: :10:

!Bikhaneman!
09-07-2009, 12:59
ای بابا..این FP2 که با همه چی مشکل داره !!!! من اینو برای برنامه ی تایمر موزیک پلیر می خوام..یعنی با این برنامه میشه تنظیم کرد بعد از یه مدت زمان تعیین شده، موزیک پلیر خاموش بشه..غیر از این، همچین برنامه ای داریم ؟

مشکل با ساین برنامه حل شد :20:

بهنظر من اصلا پایتون چیز خوبی نیست
اخه چی باشه که نقش یه کامپایلر رو روی گوشی داشته باشه
خیلی cpuگوشی رو فشار میاره
میدونی اصلا پیتون یا همون پایتون چیه
برنامه هایی که به زبان cنوشته میشوند و فرمتشون Pyهستش و قابلیت اجرا مستقیم ندارند و خیلی برنامه هاشون مبتدی هستش و برای اجرا شدن باید برنامه و اسکرایپت شل و... نصب کنی بعد برنامه رو از اون اجرا کنی یعنی لقمه رو 2 بار دور دهنت بچرخونی بعد بزاری دهنت
خوب اگر برنامه ای خوب باشه نویسنده ی برنامه اون رو به sis کامپایل میکنه تا هم نصب بشه هم کامپایلر نخواد

تا حدودی حق با شماست اما باید بدونید برنامه های بسیار خوبی تحت پیتون ساخته شده که متاسفانه در حالت عادی وجود نداره ! مثلا همین Sleep Music...دوستانی که مثل من با موزیک خوابشون میبره قدر این برنامه رو می دونن :8: و برنامه های جالب دیگه ای که خوب من استفاده ای ازشون ندارم.

nemesis
09-07-2009, 13:00

خوب چرا از PowerMP3 استفاده نمی کنید؟

Ehsan756
09-07-2009, 13:41
بچه ها من يه مشكلي دارم :41:
باتري!!!!!!!!
يكي از دلايلي كه من جذب اين گوشي شدم تعريفاي زيادي بود كه درباره ي باتريش شنيدم(كه فوق العادس) ولي حدود 3ماه پيش كه خريدمش با اين كه حدود 9ساعت توي شارژ بود (شارژ اوليه) ولي ديدم كه هرروز بايد شارژ بشه :37:
الانم هرروز شارژش ميكنم حتي اگه يكم بيشتر از حد معمول ازش استفاده كنم ميشه روزي 2بار!!!!!!!!!!!!!!
بدجوري اعصابمو بهم ريخته
هلوگرام روي باتري هم اصليه نوكياست

مال شمام همينطوريه؟؟؟؟
اگه نه چيكار كنم؟بايد يه باتري نو بخرم‌؟؟؟؟؟
اصلا چرا اينطوري شده؟؟؟
البته قبل از شارژ اوليه باتريشو كامل خالي كردم ممكنه به خاطر همين باشه؟؟؟؟؟

ahmad72
09-07-2009, 13:47
سلام.اگه می شه خیلی خلاصه همه ی مشکلایی که N85 داره
رو بگید.
ممنون ...

mehran_286
09-07-2009, 14:26
چه جوری؟نرم افزار خاصی باید نصب کنم؟

یا باید از طریق اینرنت اپدیت کنی
یا فایل فلش جدید را دانلود و با جف فلش کنی
یه سرچ کارت رو راه میندازه

mehran_286
09-07-2009, 14:30
باتري!!!!!!!!
يكي از دلايلي كه من جذب اين گوشي شدم تعريفاي زيادي بود كه درباره ي باتريش شنيدم(كه فوق العادس) ولي حدود 3ماه پيش كه خريدمش با اين كه حدود 9ساعت توي شارژ بود (شارژ اوليه) ولي ديدم كه هرروز بايد شارژ بشه :37:
الانم هرروز شارژش ميكنم حتي اگه يكم بيشتر از حد معمول ازش استفاده كنم ميشه روزي 2بار!!!!!!!!!!!!!!
بدجوري اعصابمو بهم ريخته
هلوگرام روي باتري هم اصليه نوكياست

مال شمام همينطوريه؟؟؟؟
اگه نه چيكار كنم؟بايد يه باتري نو بخرم‌؟؟؟؟؟
اصلا چرا اينطوري شده؟؟؟
البته قبل از شارژ اوليه باتريشو كامل خالي كردم ممكنه به خاطر همين باشه؟؟؟؟؟

خدا رو شکر هنوز برای ما اینجوری نشده
چند تا چیز زیر رو چک کن
1.سرچ وایرلس رو خاموش کن
2. لایت سنسور رو کم کن(روشنایی صفحه)
3.برنامه های اضافی رو پاک کن بعدش هم گوشی رو با کامپیوتر دفرگ کن
3. اگر cpuگوشی رو اورکلاک کردی به حالت قبل برگردون
4. انتخاب باندت رو رویهgsmبزار
5.اگر جایی هستی که بد انتن میده چون گوشی همش دنبال سیگنال میگرده شارژ زیاد مصرف می کنه
6 با شارژر اصلی گوشی گوشی رو شارژ کن
7.چراغ نوی ویل رو خاموش کن
8.اگر هیچ کدوم جواب نداد باطری اشکال داره ببر عوض کن
9.اگر پستم خوب بود تشکر کن

mehran_286
09-07-2009, 14:31
سلام.اگه می شه خیلی خلاصه همه ی مشکلایی که N85 داره
رو بگید.
ممنون ...

هر گلی یه بویی داره (به قول بچه ها)
معایب این گوشی
1.لقی اسلاید (من تا حالا ندیدم فقط شنیدم)
2. صدای کم (اسپیکر ضعیف)
3.یه ذره هنگ با با اومدن فریمور های جدید برطرف میشه

Ehsan756
09-07-2009, 15:45
خدا رو شکر هنوز برای ما اینجوری نشده
چند تا چیز زیر رو چک کن
1.سرچ وایرلس رو خاموش کن
2. لایت سنسور رو کم کن(روشنایی صفحه)
3.برنامه های اضافی رو پاک کن بعدش هم گوشی رو با کامپیوتر دفرگ کن
3. اگر cpuگوشی رو اورکلاک کردی به حالت قبل برگردون
4. انتخاب باندت رو رویهgsmبزار
5.اگر جایی هستی که بد انتن میده چون گوشی همش دنبال سیگنال میگرده شارژ زیاد مصرف می کنه
6 با شارژر اصلی گوشی گوشی رو شارژ کن
7.چراغ نوی ویل رو خاموش کن
8.اگر هیچ کدوم جواب نداد باطری اشکال داره ببر عوض کن
9.اگر پستم خوب بود تشکر کن

1.خاموشه
2.اين يكي رو max بود!! كمش كردم
3.خيلي برنامه نصب نكردم! دفرگ چيه؟؟؟
4.gsm انتخابه
5.آنتنم هميشه پره! پس جام خوبه!
6.از كجا بفهمم شارژرم اصليه يا نه؟؟؟؟
7.مگه اين چراغ كوچولو چقد شارژ مصرف ميكنه؟؟؟ باشه خاموشش كردم!
8.ميترسم آخرشم مجبور بشم همينكارو بكنم!
9.همين كه جواب دادي خيلي واسم ارزش داشت ممنون!
10.لطف ميكني اين چنتا سوال كه پرسيدمو جواب بدي ؟؟؟؟؟

nemesis
09-07-2009, 16:39
3.یه ذره هنگ با با اومدن فریمور های جدید برطرف میشه
مگه با این فریمور های جدید برطرف نشد؟

!Bikhaneman!
09-07-2009, 16:49
خوب چرا از PowerMP3 استفاده نمی کنید؟

آخه برنامه های جانبی متاسفانه اکلایزر حرفه ای ندارن..البته برای بنده که خیلی حرفه ای دنبال این قضیه هستم یکم غیر قابل قبوله

باتري!!!!!!!!
بدجوري اعصابمو بهم ريخته
...

موقعی که استفاده می کنید، گوشی گرم میشه ؟
اگه میشه یعنی گوشیت جریان میکشه و باید تعمیر شه اگه نمیشه احتمال سخت افزاریش کمه
تو اینجور موارد، میگن IC-PF مشکل داره (به قول تعمیر کارای گوشی) و معمولا با یبار سرویس کردن گوشی مشکل برطرف میشه (با یه مایع اسید مانندی بُردِ گوشی رو می شورن !! و یه هیته کوچولو روش میگیرن که اگه سردی گرمی شده باشه درست بشه به اینکار میگن سرویس :34: )

پیشنهاد من به ترتیب هزینه :
1- با اینکه زیاد ربطی نداره اما طبق تجربه، گوشی رو بدید براتون فلش کنن و تست کنید.
2- اگه با فلش درست نشد، باتری رو عوض کنید اگه کسی رو دارید که بتونه یه روز باتریشو به شما قرض بده بهتره..یادتون باشه حتما باتری اصلی بخرید و قیمتش بالای 16-17 تومنه (نری از این 4-5 تومنیا بخری)
3- اگه بازم درست نشد بده تعمیر که همونطور گفتم یبار برات یا سرویس میکنن یا همون اول قطعه عوض می کنن

امیدوارم با همون دو مورد اول مشکل برطرف شه ایشالا

!Bikhaneman!
09-07-2009, 16:51
سوال : من با کابل USB این گوشی مشکل دارم ! با N82 هم داشتم..مشکل اینه که قلق در اوردن کابل رو نمی دونم ..چون به راحتی میره تو اما باید به زور درش اورد به نظرم یجای کار ایراد داره

nemesis
09-07-2009, 18:19
آخه برنامه های جانبی متاسفانه اکلایزر حرفه ای ندارن..البته برای بنده که خیلی حرفه ای دنبال این قضیه هستم یکم غیر قابل قبوله

مگه PowerMP3 اکولایزر نداره!

ahmad72
09-07-2009, 18:39
دوربین N82 بهتره یا N85 ؟
کلا اگه می شه یه مقایسه ای بین این دوتا بکنید.کدومش بهتره؟
لطفا از روی تعصب هم چیزی نگید.
ممنون...

Ehsan756
09-07-2009, 19:13
اگه میشه یعنی گوشیت جریان میکشه و باید تعمیر شه اگه نمیشه احتمال سخت افزاریش کمه
تو اینجور موارد، میگن IC-PF مشکل داره (به قول تعمیر کارای گوشی) و معمولا با یبار سرویس کردن گوشی مشکل برطرف میشه (با یه مایع اسید مانندی بُردِ گوشی رو می شورن !! و یه هیته کوچولو روش میگیرن که اگه سردی گرمی شده باشه درست بشه به اینکار میگن سرویس :34: )
...

ببخشيد احتمال سخت افزاريش كمه يعني چي ؟؟؟؟؟
موقع شارژ كردن گرم ميشه ولي موقع استفاده نه..
گوشي رو نشون تعميركار دادم گفت جريان كشي نداره البته چيزي حاليش نبود باتريمو شوك داد وقتي اومدم خونه ديدم ديگه گوشي روشن نميشه بردمش يه جاي ديگه گفت ولتاژ زياد بهش داده(يا يه همچين چيزي!!) فيوز نميدونم چيت سوخته 5تومن گرفت بدون اينكه درگوشي رو باز كنه عوضش كرد!!
گفت خيلي شانس آوردي!
شماميدونيد قضيه چي بوده؟؟؟
راستي پيشنهاداتونم انجام ميدم ببينم چي ميشه :41:

mehran_286
09-07-2009, 20:41
1.خاموشه
2.اين يكي رو max بود!! كمش كردم
3.خيلي برنامه نصب نكردم! دفرگ چيه؟؟؟
4.gsm انتخابه
5.آنتنم هميشه پره! پس جام خوبه!
6.از كجا بفهمم شارژرم اصليه يا نه؟؟؟؟
7.مگه اين چراغ كوچولو چقد شارژ مصرف ميكنه؟؟؟ باشه خاموشش كردم!
8.ميترسم آخرشم مجبور بشم همينكارو بكنم!
9.همين كه جواب دادي خيلي واسم ارزش داشت ممنون!
10.لطف ميكني اين چنتا سوال كه پرسيدمو جواب بدي ؟؟؟؟؟

2.دفرگ یعنی یه سری فایل ها بعد یه مدت پخش میشه با دفرگ کردن سر جاشون میان
6.از شکل شارژرت
7.کلی مصرف داره به چشم نمیاد
8.اگر خواستی باطری بگیری حتما حتما اصل بگیر و همون که گرفتی شارژش نکن بزار تموم بشه بعد بزار 4 ساعت شارژبشه
اونوقت کارت راه میفته
خسته شدم از بس نوشتم (منظورم برای شما نیست):13:
باورت میشه

mehran_286
09-07-2009, 20:42
مگه با این فریمور های جدید برطرف نشد؟

نه هنوز در حین تماس هنگ داره و توی گالری هم یه ذره

mehran_286
09-07-2009, 20:45
ممنون...

مزیت دوربینn82این هستش که فلش زنون داره
دادش هزاربار مقایسه کردیم بازم روش
n82 چیپ گرافیکی داره (برای بازی)
فلش زنون
در عوض n85
oled
fm transmeiteer
1200 ma

nafare_aval
09-07-2009, 20:48
دوستان پروداکت گوشی رو چجوری میشه به 0561234 تغییر داد .برای من فرق میکنه...موقع update ارور میده....حتما باید تغییر کنه یا اشکال ازسیستمم هست اخه میگه باید اینترنت سرعت بالا باشه برای اپدیدت...چیکار کنم؟؟؟

mehran_286
09-07-2009, 20:48

پیشنهاد من به ترتیب هزینه :
1- با اینکه زیاد ربطی نداره اما طبق تجربه، گوشی رو بدید براتون فلش کنن و تست کنید.
2- اگه با فلش درست نشد، باتری رو عوض کنید اگه کسی رو دارید که بتونه یه روز باتریشو به شما قرض بده بهتره..یادتون باشه حتما باتری اصلی بخرید و قیمتش بالای 16-17 تومنه (نری از این 4-5 تومنیا بخری)
3- اگه بازم درست نشد بده تعمیر که همونطور گفتم یبار برات یا سرویس میکنن یا همون اول قطعه عوض می کنن

امیدوارم با همون دو مورد اول مشکل برطرف شه ایشالا

دوست عزیز گرم شدن یه امر طبیعی هستش
منم وقتی گوشیم رو شارژ می کنم گرم میشه اما برایاین که به cpuاسیبی وارد نشه گوشیرو خاموش شارژ میکنه
وقتی شما غذای داغ میخوری گرمت نمیشه !!!!

mehran_286
09-07-2009, 20:51
گوشي رو نشون تعميركار دادم گفت جريان كشي نداره البته چيزي حاليش نبود باتريمو شوك داد وقتي اومدم خونه ديدم ديگه گوشي روشن نميشه بردمش يه جاي ديگه گفت ولتاژ زياد بهش داده(يا يه همچين چيزي!!) فيوز نميدونم چيت سوخته 5تومن گرفت بدون اينكه درگوشي رو باز كنه عوضش كرد!!
گفت خيلي شانس آوردي!

گوشی رو پیش هر تعمیر کاری نباید ببری
اصلا شوک باتری چیه که هر تهمیر کاری بابت اون پول میگیره !!!!!
اگر ولتاژ زیاد داده باشه باطریت میسوزه مطمئن باش
بدون هزینه تعویض فیوز 5 هزار تومن نیست

mehran_286
09-07-2009, 20:54
دوستان پروداکت گوشی رو چجوری میشه به 0561234 تغییر داد .برای من فرق میکنه...موقع update ارور میده....حتما باید تغییر کنه یا اشکال ازسیستمم هست اخه میگه باید اینترنت سرعت بالا باشه برای اپدیدت...چیکار کنم؟؟؟

با نرم افزار nss باید عوض کنی یه سرچ بزنی تغییر پروداکت به نتیجه میرسی چون دایال اپم دهنم سرویس میشه بهت لینک بدم
بله باید با adsl یا وایرلس گوشی رو اپدیت کنی
راهه دیگه هم هست که فریمور جدید رو دان کنی و با جف فلش کنی

!Bikhaneman!
09-07-2009, 21:18
گفت خيلي شانس آوردي!

یعنی احتمال ایراد سخت افزاریش کمه
آره..با یه تست آمپر ساده میشه فهمید که خوشبختانه گفته نمیکشه
والا تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم که فیوز بسوزه یا ...

دوست عزیز گرم شدن یه امر طبیعی هستش
منم وقتی گوشیم رو شارژ می کنم گرم میشه اما برایاین که به cpuاسیبی وارد نشه گوشیرو خاموش شارژ میکنه
وقتی شما غذای داغ میخوری گرمت نمیشه !!!!

منظورم زمانی نبود که گوشی تو شارژه !! منظورم زمانی بود که از گوشی استفاده عادی میشه دیگه اینقدرم تعطیل نیستیم :46:

!Bikhaneman!
09-07-2009, 21:31
مگه PowerMP3 اکولایزر نداره!

داره اما تنظیماتش به خوبیه دیفالت گوشی نیست..مثلا یا شفافیت صدا پایین میاد یا تفکیکش کم میشه یا زیادی بم میشه و ...

ممنون...

من تا همین هفته قبل N82 داشتم و خیلی هم ازش راضی بودم به جز 2 مورد که خیلی تو مخم بود :

1- باتریش که در بهترین حالت (اگه کاری باهاش نداشته باشی) 1.5-2 روز نگه میداره و اگه ازش استفاده بشه یه روزه تمومه
2- قاب روی LCD متاسفانه طوری طراحی شده که بین قاب محافط LCD و بدنه اصلی، یه شکاف تقریبا بزرگ وجود داره و از همین شکاف همش گرد و خاک که چه عرض کنم، فیل میره توش :13: از بس هی باز میکردم و تمیزش میکردم پر از خش شده بود

N82 واقعا گوشیه خوبیه.. از نظر عکس نسبت به N85 طبیعی تر میندازه..N85 خوش آب و رنگتر میندازه اما نه خیلی طبیعی از نظر فیلمبرداری N82 کاملا نسبت به N85 برتری دار.البته اینو در مجموع تست هایی که تو محیط های مختلف مقایسه کردم میگم..بعضی جاها خیلی ضعیف تره و تو محیط های باز با N82 تقریبا برابری میکنه اما وضوح N82 یه چیز دیگست.
از نظر بلندی و کیفیت پخش موزیک از نظر من (تست کردم) تقریبا هیچ فرقی ندارن اگرم داشته باشن خیلی خیلی کم طوریکه اصلا محسوس نیست.
البته ضعف های دیگه ای هم داره که برای من مهم نبود مثلا GPS این گوشی جزو ضعیفترین هاست ! ولی خوب من اصلا استفاده نمی کنم.

برتریهای N85 هم که دیگه خودتون می دونید نیازی به گفتن نیست

ali shah
10-07-2009, 00:27
گوشی من هنگامی که صدای گوشی رو برای حدود نیم ساعت تا اخر زیاد میکنم شروع به گرم شدن میکنه ایا یک تست برای باتری هست که بشه فهمید شارزش استاندارده؟

ahmad72
10-07-2009, 08:06
برتریهای N85 هم که دیگه خودتون می دونید نیازی به گفتن نیست

مشکل اینه که خودمون نمی دونیم !!!
اگه برتری های N85 رو هم مث پست قبلیت کامل بگی ممنون می شم ...

mehran_286
10-07-2009, 10:55
گوشی من هنگامی که صدای گوشی رو برای حدود نیم ساعت تا اخر زیاد میکنم شروع به گرم شدن میکنه ایا یک تست برای باتری هست که بشه فهمید شارزش استاندارده؟

نه اگر با ضبط ماشین نیم ساعت اهنگ گوش کنی داغ میشه
این یه امر طبیعی هستش
نترس الکی گوشیت رو پیش تعمیر کارهای نا معتبر نبر تا پول اضافی ازت بگیرن

!Bikhaneman!
10-07-2009, 12:52
مشکل اینه که خودمون نمی دونیم !!!
اگه برتری های N85 رو هم مث پست قبلیت کامل بگی ممنون می شم ...

خوب برتریهاش یکم به استفاده حرفه ای تر شما هم بر میگرده..چیزایی که برای من مهم بود :

اول اینکه LCD بزرگتر و بسیار باکیفیت تری داره
شارژ باتریش به نسبت خوبه
Dual Slide بودنش که شورتکاتهای موزیک در اختیارت میذاره و استفاده از موزیک پلیر راحته
دیزاین یا همون طراحی زیباش

ویژگیهایی که برای من زیاد مهم نیست اما جزو برتریهای این گوشیه و خیلیها ازش استفاده می کنن :
FM Transmitter
GPS قویتر

mf.designing
10-07-2009, 15:10
دوستان کسی این فریمور 30 رو تست کرد ؟ تفاوتهاش چی بوده ؟ صداش تفاوتی کرده ؟ راستی به نظرتون بعد 30 هم فریمور میاد ؟

mehran_286
10-07-2009, 15:20
دوستان کسی این فریمور 30 رو تست کرد ؟ تفاوتهاش چی بوده ؟ صداش تفاوتی کرده ؟ راستی به نظرتون بعد 30 هم فریمور میاد ؟

نرم افزار و... اضافه نشده صداش هم زیاد نشده
بلکه فقط باگ ها و اشکالات از بین رفته
بله مگه میشه فریمور نیاد

Ehsan756
10-07-2009, 18:39
2.دفرگ یعنی یه سری فایل ها بعد یه مدت پخش میشه با دفرگ کردن سر جاشون میان
6.از شکل شارژرت
7.کلی مصرف داره به چشم نمیاد
8.اگر خواستی باطری بگیری حتما حتما اصل بگیر و همون که گرفتی شارژش نکن بزار تموم بشه بعد بزار 4 ساعت شارژبشه
اونوقت کارت راه میفته
خسته شدم از بس نوشتم (منظورم برای شما نیست):13:
باورت میشه

آخه من اين باتري كه الان دارمو گذاشتم كلا خالي شد بعد زدمش واسه شارژ اوليه! بعد كه اين مصيبت سرم اومد(خالي شدن زود به زود باتريمو ميگم) گفتم شايد بخاطر همين بوده نبايد خاليش ميكردم
از يه تعميركار كاردرستم پرسيدم گفت با همون مقدار شارژي كه داره بزن واسه شارژ اوليه!! اونم نه 8-9 ساعت همين قدر كه فول بشه!!!!!!!!!
حالا بالاخره ما بايد چيكار كنيم اگه باتري گرفتيم؟؟؟؟؟

mehran_286
10-07-2009, 20:48
آخه من اين باتري كه الان دارمو گذاشتم كلا خالي شد بعد زدمش واسه شارژ اوليه! بعد كه اين مصيبت سرم اومد(خالي شدن زود به زود باتريمو ميگم) گفتم شايد بخاطر همين بوده نبايد خاليش ميكردم
از يه تعميركار كاردرستم پرسيدم گفت با همون مقدار شارژي كه داره بزن واسه شارژ اوليه!! اونم نه 8-9 ساعت همين قدر كه فول بشه!!!!!!!!!
حالا بالاخره ما بايد چيكار كنيم اگه باتري گرفتيم؟؟؟؟؟

نمیدونم والله
من خودم این کاررو کردم
حالا میخوای این سری باتری گرفتی مثل اون روش عمل کن ببین چی میشه فوقش اینه مه باتری خراب میشه دیگه
اخه وقتی دفعه اول همه ی سلول های باتری خالی و دوباره پر بشه بهتره البته خالی شدن کامل باید چند وقت یکبار انجام بشه

!Bikhaneman!
10-07-2009, 22:21

در کل تجربه ثابت کرده تو فیرم ویر های جدید، نوکیا فقط سعی کرده بیشتر جلوی هک گوشی رو بگیره تا ارتقا کیفی نرم افزار !! وقتی N82 داشتم، گفتن ورژن 31 اومده سرعتش دوبرابر شده دوربینش فلان میشه ... من زدم هیچ تغییری نکرد که هیچ دو هفته طول کشید تا یه روش درست و حسابی برای هکش پیدا کنم :13:
به نظر من فقط زمانی گوشی رو آپدیت کنید که مثل ورژن 10 یکسری ایرادهای اساسی داشته باشه

adameh_bahal
11-07-2009, 10:49
من گوشيم بايد حدود 3 ساعت تو شارژ باشه تا کامل شارژ بشه!!
هنگام شارژ هم اون خط هايی که که هی پر ميشن, برا من زمانی که کامل شارژ ميشه روی اون دوميه ميمونه؟ مگه نبايد رو آخری ثابت بشه؟

mehran_286
11-07-2009, 14:07
من گوشيم بايد حدود 3 ساعت تو شارژ باشه تا کامل شارژ بشه!!
هنگام شارژ هم اون خط هايی که که هی پر ميشن, برا من زمانی که کامل شارژ ميشه روی اون دوميه ميمونه؟ مگه نبايد رو آخری ثابت بشه؟

ببین با اپدیت فریمور درست نمیشه
اگر نشد فلش کن بازهم نتیجه ات رو بگو
:8:

adameh_bahal
11-07-2009, 18:41
ببین با اپدیت فریمور درست نمیشه
اگر نشد فلش کن بازهم نتیجه ات رو بگو
:8:

آخه من همون زمانی که گوشی رو خريدم به فريمور 20 اپديتش کردم
ديگه جديدتر از 20 هم فکر نکنم اومده باشه

nemesis
11-07-2009, 19:23
آخه من همون زمانی که گوشی رو خريدم به فريمور 20 اپديتش کردم
ديگه جديدتر از 20 هم فکر نکنم اومده باشه

30 هم اومده !

adameh_bahal
11-07-2009, 20:42
اونوقت اين فريمور هک هم ميشه؟

*M!L4D*
11-07-2009, 21:09
اونوقت اين فريمور هک هم ميشه؟
میگن نمیشه ... اما اگه از قبل هک کرده باشی برات میمونه ...

adameh_bahal
11-07-2009, 21:41
میگن نمیشه ... اما اگه از قبل هک کرده باشی برات میمونه ...

خب وقتی بعد آپديت گوشی رو مستر ريست کنيم از بين ميره که؟ و از حالات هک خارج ميشه؟

Legend
11-07-2009, 22:04
خب وقتی بعد آپديت گوشی رو مستر ريست کنيم از بين ميره که؟ و از حالات هک خارج ميشه؟
آره میپره...!
ولی احتمالش 50-50 هست...یکی باید تست کنه..! خیلی ها میگن هک میشه...خیلی ها میگن نمیشه...!

mehran_286
12-07-2009, 00:01
سلام دوستان :11:

گوشیn85 ازکیفیت صدای ضعیفی برخورداره و مال من هر روز داره کمتر میشه
میخوام اسپکرش رو عوض کنم
منظورن از تعویض این نیست مه عین مال خودشو بندازم میخوام مال یه گوشی دیگه رو بندازم
اسپیکر چه گوشی به N85 میخوره ؟
با تشکر

adameh_bahal
12-07-2009, 12:22
آره میپره...!
ولی احتمالش 50-50 هست...یکی باید تست کنه..! خیلی ها میگن هک میشه...خیلی ها میگن نمیشه...!

من آپديت کردم ولی جرأت مستر ريست ندارم :D
حالا مستر ريست نکنيم چيزی ميشه؟

Programer
12-07-2009, 17:39
من با جف آپدیت کردم و متاسفانه هک نمیشه

Ehsan756
12-07-2009, 18:38
سلام
من بازيهاي N-Gage رو كه دانلود ميكنم موقعي كه ميخوام نصبشون كنم به صورت يه فايل متني بازشون ميكنه!!!
چرا اينطوريه ؟؟
ربطي به هك گوشي داره؟؟ آخه من گوشيمو هك نكردم!!

*M!L4D*
12-07-2009, 20:16
سلام
من بازيهاي N-Gage رو كه دانلود ميكنم موقعي كه ميخوام نصبشون كنم به صورت يه فايل متني بازشون ميكنه!!!
چرا اينطوريه ؟؟
ربطي به هك گوشي داره؟؟ آخه من گوشيمو هك نكردم!!
باید کلاینت ( اجرا کننده ) بازی هاشو داشته باشی ... اگه داشته باشی حتی با بازکردن فایل انگیج شروع به نصب بازی می کنه ...!

من آپديت کردم ولی جرأت مستر ريست ندارم :D
حالا مستر ريست نکنيم چيزی ميشه؟

اگه مشکل خاصی پیش نیاد نیازی به مستر ریست نیست ...!

!Bikhaneman!
13-07-2009, 08:58
سلام دوستان :11:

گوشیn85 ازکیفیت صدای ضعیفی برخورداره و مال من هر روز داره کمتر میشه
میخوام اسپکرش رو عوض کنم
منظورن از تعویض این نیست مه عین مال خودشو بندازم میخوام مال یه گوشی دیگه رو بندازم
اسپیکر چه گوشی به N85 میخوره ؟
با تشکر

کاملا طبیعیه..دو تا ایراد اساسی تو N85 وجود داره که برای 90 درصد این گوشیها پیش میاد :

1- لق شدن اسلاید
2- سوختن اسپیکر (به مرور زمان)

N85 دوستم که همون اول اومده بود خرید (ساخت چین) مورد 1 رو نداره با اینکه چند ماهی هست داره استفاده میکنه اما به دوماه نرسید یکی از اسپیکراش سوخت..برای تعمیر برد پیش دوستم براش اسپیکر N95 انداخت..اگه اشتباه نکنم گفت اسپیکر بالایی N85 مثل N95 و پایینیش مثل N82 هست..نگران نباش تو بازار ریخته :20:

!Bikhaneman!
13-07-2009, 08:58

با همون روش قبلی خواستی هک کنی نشد ؟
با HelloX ؟

*M!L4D*
13-07-2009, 10:14
از قبل هک نکرده بودی ...!
با HelloOX 1.03 تست کردی ..؟

Programer
13-07-2009, 11:45
با همون روش قبلی خواستی هک کنی نشد ؟
با HelloX ؟
بله
تو install root ... موند یه شب تا صبح گزاشتم اما نتیجه نداد

قبلا هک بود اما جف همه چیزو پاک میکنه.مثل اینکه باید downgrade کنم و اینبار با nsu آپدیت کنم

!Bikhaneman!
13-07-2009, 13:42
بله
تو install root ... موند یه شب تا صبح گزاشتم اما نتیجه نداد

قبلا هک بود اما جف همه چیزو پاک میکنه.مثل اینکه باید downgrade کنم و اینبار با nsu آپدیت کنم

وقتی تو این قسمت هنگ میکنه یبار دیگه باید اینکارو انجا بدی..یادمه تو یه تاپیکی همین مشکل رو تو هک بعضی ورژن ها گزارش داده بودن راه حل داره
بعید می دونم N85 دان شه..N82 نمی شد چه برسه به این !! مطمئن باش یه روش هک داره. یکم سرچ کنی یا از حرفه ایها بپرسی پیدا میکنی

mehran_286
13-07-2009, 15:55
کاملا طبیعیه..دو تا ایراد اساسی تو N85 وجود داره که برای 90 درصد این گوشیها پیش میاد :

1- لق شدن اسلاید
2- سوختن اسپیکر (به مرور زمان)

N85 دوستم که همون اول اومده بود خرید (ساخت چین) مورد 1 رو نداره با اینکه چند ماهی هست داره استفاده میکنه اما به دوماه نرسید یکی از اسپیکراش سوخت..برای تعمیر برد پیش دوستم براش اسپیکر N95 انداخت..اگه اشتباه نکنم گفت اسپیکر بالایی N85 مثل N95 و پایینیش مثل N82 هست..نگران نباش تو بازار ریخته :20:
قیمتش چنده ؟
فقط مال n95میخوره ؟
تو مصرف شارژ هم تاثیری داره ؟

Programer
13-07-2009, 18:16
وقتی تو این قسمت هنگ میکنه یبار دیگه باید اینکارو انجا بدی..یادمه تو یه تاپیکی همین مشکل رو تو هک بعضی ورژن ها گزارش داده بودن راه حل داره
بعید می دونم N85 دان شه..N82 نمی شد چه برسه به این !! مطمئن باش یه روش هک داره. یکم سرچ کنی یا از حرفه ایها بپرسی پیدا میکنی

ok میرم دنبالش اگه جایی رسیدم اطلاع میدم
ممنون

!Bikhaneman!
13-07-2009, 19:59
قیمتش چنده ؟
فقط مال n95میخوره ؟
تو مصرف شارژ هم تاثیری داره ؟

نمی دونم اما فکر کنم با تعویضش 5 یا 7 تومن میشه
اصلا مال خود N95ـه :27: یعنی همون اسپیکر تو N85 به کار رفته

nimpond
14-07-2009, 02:09
سلام!
از گوشیم خسته شدم :19:دیگه باهاش حال نمیکنم !!!:13:
برام دیگه جذابیت نداره چیکار کنم؟؟؟؟:41::41:

Legend
14-07-2009, 12:05
سلام!
بازی برنامه...کلی چیز میز میتونیتوش نصب کنی...!

*M!L4D*
14-07-2009, 12:21
سلام!
بازی های انگیج رو تست کردی ...؟
سرگرم کننده هستا ...!:31:

!Bikhaneman!
16-07-2009, 07:35
کسی راهی برای برطرف کردن لقی اسلاید بلده ؟!! بدجوری تو مخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saman-tci
16-07-2009, 07:45
میثم راه حل نداره .... یکی از مشکلات 85 همین لقی بیش از حد اسلایدش هست ....
.
متاسفانه همه ما وقتی یه جنسی تازه وارد میشه و تازگی داره هوس خریدنش رو میکنیم و چشممون رو روی همه معایبش میبندیم ...
اما در دراز مدت همین لقی بیشترو بیشتر میشه ... به نظر من یه فکری به حالش بکن

!Bikhaneman!
16-07-2009, 09:23
میثم راه حل نداره .... یکی از مشکلات 85 همین لقی بیش از حد اسلایدش هست ....
.
متاسفانه همه ما وقتی یه جنسی تازه وارد میشه و تازگی داره هوس خریدنش رو میکنیم و چشممون رو روی همه معایبش میبندیم ...
اما در دراز مدت همین لقی بیشترو بیشتر میشه ... به نظر من یه فکری به حالش بکن

ممنون سامان جان..این گوشی معایب خاصی نداره به نظرم تنها عیبش همینه..از نظر Performance واقعا ازش راضیم..اگه این یه موردم نداشت عالی بود..البته یکم به حساسیت زیادیه خودمم برمیگرده :13:

ali shah
17-07-2009, 16:45
اپگرید این گوشی به وسیله wirles وdial-up به ترتیب چقدر زمان میبرد.

M@hdi-B
17-07-2009, 17:09

تجربه وایرلس رو ندارم ولی دایل آپ رو کلا بی خیال شو:46:

ali shah
17-07-2009, 22:38
اگه فیلم های divxرو با همون کیفیت رو گوشی بخوام داشته باشم باید چیکار کنم؟

mehran_286
18-07-2009, 10:54
اگه فیلم های divxرو با همون کیفیت رو گوشی بخوام داشته باشم باید چیکار کنم؟

نرم افزار های پلیر دایویکس زیاده ولی خوب اگر کانورت کنی هم حجم کمتری داره هم کیفیت بهتری
برای مثال من یک تیکه از فیلم اخراجی ها رو با jet audio کانورت کردم هم کیفیت بالارفت در حد دایویکس هم حجمش پایین اومد

mehran_286
18-07-2009, 10:56

با دایال اپ که نمیشه
ولی وایرلس بستگی به سیگنال دریافتی داره اگر بالای 70% باشه یعنی نزدیک سرور وایرلس باشی حدود 7 دقیقه

mehran_286
18-07-2009, 10:59
سلام دوستان
من خیلی با اکولایزر ور رفتم تا بالاخره به بهترین تنظیمات دست پیدا کردم البته با تست حدود 50 تا اهنگ و عوض کردن اکولایزر
ابتدا یه پروفایل جدید در اکولایزر تعرف کنید سپس تنظیمات رو مثا عکس زیر اعمال کنید

mf.designing
18-07-2009, 11:01
مهران خان ، ايني كه گفتي بلندترين ميزان صدا رو ميده يا ... ؟

!Bikhaneman!
18-07-2009, 14:27
یه سوال : رنگ قسمت محافظ لنز و دورش (قسمت نقره ای) گوشیه شما نرفته ؟!!!اینطور که بوش میاد این از اون رنگ مسخره هاست که با چندبار استفاده میره..مال دوستمو بعد از مدت ها دیدم برق از چشام پرید !! کاملا مسی شده بود !!! مال خودمو خوب وارسی کردم دیدم گوشه برجستگی کاور لنزش به اندازه سر سوزن داره میره
در حالیکه 2 هفته نیست خریدمش

mf.designing
18-07-2009, 17:28
بي خانمان عزيز ! بله واسه همه اينطوره ، چون جنسش اونطوريه . بي خيال . اگه روز اول لاك ميزدي روش نميرفت

mehran_286
18-07-2009, 19:45
مهران خان ، ايني كه گفتي بلندترين ميزان صدا رو ميده يا ... ؟

هم کیفیت بالا و صدای شفاف و صدای بلند
همه با هم :27:

mehran_286
18-07-2009, 19:46
یه سوال : رنگ قسمت محافظ لنز و دورش (قسمت نقره ای) گوشیه شما نرفته ؟!!!اینطور که بوش میاد این از اون رنگ مسخره هاست که با چندبار استفاده میره..مال دوستمو بعد از مدت ها دیدم برق از چشام پرید !! کاملا مسی شده بود !!! مال خودمو خوب وارسی کردم دیدم گوشه برجستگی کاور لنزش به اندازه سر سوزن داره میره
در حالیکه 2 هفته نیست خریدمش

بله
رنگ کاور لنز دوربین بعد از یه مدت میره
چون برجستگی داره به خطر همین تماس زیادی با اشیا پیدا می کنه و باعص رفتن رنگ میشه

mf.designing
18-07-2009, 19:50
دوستان يه مشاوره اي هم به ما بديد ! بهنظرتون من گوشيمو از 11 به 30 آپ كنم يا نه ؟!

mehran_286
18-07-2009, 22:37
دوستان يه مشاوره اي هم به ما بديد ! بهنظرتون من گوشيمو از 11 به 30 آپ كنم يا نه ؟!

به 20 فلش کن تا هک هم داشته باشی
منتظر فریمور 40 میمونیم تا ببینیم چی میشه

!Bikhaneman!
19-07-2009, 07:57
بي خانمان عزيز ! بله واسه همه اينطوره ، چون جنسش اونطوريه . بي خيال . اگه روز اول لاك ميزدي روش نميرفت

هنوز دیر نشده چون به اندازه سر سوزنه ! منظورتون با لاک ناخن هست ؟ ناجور نمیشه ؟

mf.designing
19-07-2009, 13:00
هنوز دیر نشده چون به اندازه سر سوزنه ! منظورتون با لاک ناخن هست ؟ ناجور نمیشه ؟

بله واسه شمااصلا دير نيست ! با همين لاك ناخون مرغوب! با رنگ ، بي زنگي !! با نظم مثه يه نقاش حرفه اي شروع به نقاشي كن !:27:

*M!L4D*
19-07-2009, 21:52

خیر ... چون هک نمیشه و بعدا برات در سر ساز میشه و مجبوری فلش کنی ...

mf.designing
19-07-2009, 22:06
يعني هك نسخه 30 هيچ راهي نداره ؟هيچ ؟ حتي اگر قبلا هك شده باشه !؟

mehran_286
19-07-2009, 22:36
يعني هك نسخه 30 هيچ راهي نداره ؟هيچ ؟ حتي اگر قبلا هك شده باشه !؟

چرا اگر از قبل هک شده باشه به 30 اپدیت کنی مشکلی پیش نمیاد ولی اگر یه وقت کارت به مستر ریست افتاد باید دانگرید کنی
پست اول این تاپیک همه ی این مشکلات رو جواب داده
لطفا همه مطالعه کنند :21: