مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N85
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
mf.designing
27-03-2009, 19:12
دوستان نمی دونم چرا شما omina یا x1 رو با 85 مقایسه می کنید ! اینا یه مقوله جدان . omina یه گوشی PDA ست و 85 یه اسمارت فون هوشمند که کارای ها و استفادشون فرق داره و قابل مقایسه باهم نیستن
NINTENDO_DS
27-03-2009, 22:33
نه مقایسه ما ربطی به سیستم عامل نداره ما داریم امکانات چند رسانه ای رو بررسی می کنیم
گوشیها غیر از سیستم عامل چیزای دیگه هم دارن
mehran_286
28-03-2009, 15:21
سلام دوستان
من که اف ام ترنسفر رو پیدا نکردم
انتنی چیزی نداره که بخوای نصب کنی
تنظیمات چی ؟
شاید n85 من نداره
کمک کنید
سلام دوستان
من که اف ام ترنسفر رو پیدا نکردم
انتنی چیزی نداره که بخوای نصب کنی
تنظیمات چی ؟
شاید n85 من نداره
کمک کنید
وقتی تو گوشی ، یه آهنگ رو Play کردی ، برو تو گزینه ی Options و به FM Transmitter برو بعد On اش کن و موج دلخواه رو ست کن و لذت ببر !:31:
mehran_286
28-03-2009, 16:28
وقتی تو گوشی ، یه آهنگ رو play کردی ، برو تو گزینه ی options و به fm transmitter برو بعد on اش کن و موج دلخواه رو ست کن و لذت ببر !:31:
دوست عزیز همچین گزینه ای وجود نداره چیکار کنم ؟ :18:
Ehsan756
28-03-2009, 16:51
سلام
یه سوال:
من n95 دارم وقتی یه نفر زنگ میزنه با باز کردن اسلاید تماس وصل میشه ولی وقتی میبندمش تماسو قطع نمیکنه
میخواستم ببینم آیا n85 هم همینطوره یا نه .. :5:
ممنون :11:
سلام
یه سوال:
من n95 دارم وقتی یه نفر زنگ میزنه با باز کردن اسلاید تماس وصل میشه ولی وقتی میبندمش تماسو قطع نمیکنه
میخواستم ببینم آیا n85 هم همینطوره یا نه .. :5:
این عملیات تنظیمات داره تو ستینگش بگردی موقع بسته شدن تماس رو قطع هم می کنه.
طبیعتا ان85 هم همینطوریه که گفتم.
mf.designing
28-03-2009, 20:26
بله درسته در تنظیمات موجوده : Tools/setting/General/Slide handling
mf.designing
28-03-2009, 20:27
شمام که میگید FM Transmitter نیست مسر زیر رو هم چک کنید :
Tools/sitting/Connection/FM transmitter
NINTENDO_DS
28-03-2009, 20:43
محاله حتما باید داشته باشه
mehran_286
28-03-2009, 21:35
شمام که میگید FM Transmitter نیست مسر زیر رو هم چک کنید :
Tools/sitting/Connection/FM transmitter
نه همچین گزینه ای نیست ولی در قسمتapplication ستینگ گزینه ی FM radio هستش که 3 تا گزینه داره
mehran_286
28-03-2009, 21:37
محاله حتما باید داشته باشه
من که دروغ نمی گم
میخوای از این قسمتش عکس بگیرم بزارم !
NINTENDO_DS
29-03-2009, 09:02
آخه به عنوان سخت افزار روی گوشی نصبه اگر نرم افزار بود می گفتیم پاک شده ولی این خیلی عجیبه
به جون بچه ام امکان نداره !:18:
اول یه عکس از خود گوشیت بگیر لطفاً
asab-khoord
29-03-2009, 12:17
دوستان عزیز، به نظر شما من الآن N85 رو بگیرم یا منتظر N85 8Mp باشم و یا منتظر ورود N97 به ایران باشم؟!
خواهشا یه راهنماییه کلی بکنید. در ضمن اینو بگم که دوربین توپ و صدای عالی و سرعت بالای گوشی واسم خیلی مهمه. من الآن N73 دارم و از سرعت ( خیلی پایینه ) و دوربینش ( تقریبا بده ) راضی نیستم. ولی از صداش راضیم که اینم نویز شدیدی داره :19: در نتیجه میخوام موبایل جدیدی که میگیرم، این معایب رو اصلا نداشته باشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید :20:
Vahid579
29-03-2009, 13:57
نه همچین گزینه ای نیست
هست. بگرد پیدا می کنی.
mf.designing
29-03-2009, 15:25
دوستان عزیز، به نظر شما من الآن N85 رو بگیرم یا منتظر N85 8Mp باشم و یا منتظر ورود N97 به ایران باشم؟!
خواهشا یه راهنماییه کلی بکنید. در ضمن اینو بگم که دوربین توپ و صدای عالی و سرعت بالای گوشی واسم خیلی مهمه. من الآن N73 دارم و از سرعت ( خیلی پایینه ) و دوربینش ( تقریبا بده ) راضی نیستم. ولی از صداش راضیم که اینم نویز شدیدی داره :19: در نتیجه میخوام موبایل جدیدی که میگیرم، این معایب رو اصلا نداشته باشه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید :20:
دوست عزیز اگه معایب و محاسن 85 رو میخوای من در پست های قبلی نوشتم . در کل گوشی خیلی خوبیه
اینم که میکی منتظر 86 یا 97 باشی به نظر من باید یه سال کامل منتظر باشی . چون تا اینا بیان بازار ایران و قیمت زیادشون بیاد پایین یه مدل دیگه ریلیز میشه بعد اون رو دوست داری :27:
فک کنم 86 و 97 اولش بالای 1 میلیون باشن و طول میکشه بیاد پایین و البته فرق بین 86 یا همون 85 8MB با 85 فقط و فقط دوربین . به نظر innov8 یا همین 85 رو که قیمتش اومده پایین بگیر و برای دفعه بعد منتظر گوشی های سری جدید باش :11:
mehran_286
29-03-2009, 16:25
اینم چند تا عکس بهتر از این نمیشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran_286
29-03-2009, 16:28
میبینید که fm trancmeitter وجود نداره
mf.designing
29-03-2009, 17:18
آقا دیدیم ، تا حالا واسم پیش نیومده . ببینم گوشیتو آپدیت نکردی ؟ ببین یه فرمتی بکن با 7370 اگه نشد آپدیت کن اگر نشد دیگه مجبوری فلش کنی . راستی فریمور گوشیت چنده ؟
آقا دیدیم ، تا حالا واسم پیش نیومده . ببینم گوشیتو آپدیت نکردی ؟ ببین یه فرمتی بکن با 7370 اگه نشد آپدیت کن اگر نشد دیگه مجبوری فلش کنی . راستی فریمور گوشیت چنده ؟
:18:
عجب چشمهای تیزبینی داریها:31:
مهران جان از این به بعد خواستی از این کارا بکنی با برنامه اسکرین شات ازصفحه گوشیت عکس بگیر تا واضح باشه:46:
mehran_286
29-03-2009, 20:54
دوستان دیدید که اف ام ترنسفر وجود نداره
ورؤن فریمور گوشیم 11.047
کاستوم 11.047.53.1
rm 333
IRANI118
30-03-2009, 01:11
دوستان ورژن گوشی من رو زده 11.47 وقتی خریدم.
ولی وقتی از یه تعداد معینی بیشتر عکس یا اهنگ میریزم هنگ میکنه هی.
یعنی اگر بیشتر از 10 تا عکس بریزم یا بیشتر از 100 تا اهنگ شروع میکنه هنگ کردن.ولی اگه همین تعداد رو گوشیم باشه هیچ مشکلی نیست.مشکل از چیه؟از مموری؟؟؟
راستش منم همین مشکل رودارم با این تفاوت که عکس ها رو بعضی ها را تار میاره و بعضی هارو نشون نمیده مثل اینکه آیکن عکس رو ازوسط نصف کردی به نظر شما ممکنه رم سیروسی باشه
IRANI118
30-03-2009, 01:32
راستی این قضیه پشت بادمجونی ومشکی چیه در مورد gpsاش جطوری میتونم فعالش کنم
nafare_aval
30-03-2009, 10:01
راستش منم همین مشکل رودارم با این تفاوت که عکس ها رو بعضی ها را تار میاره و بعضی هارو نشون نمیده مثل اینکه آیکن عکس رو ازوسط نصف کردی به نظر شما ممکنه رم سیروسی باشه
خوب چیکار کنیم؟
میره رو مخ بعضی موقع ها.
کسی از رفقا نمیدونه چیه مشکل؟
NINTENDO_DS
30-03-2009, 10:29
وقتی عکس نصفه دانلود بشه یا حجمش زیاد باشه گوشی از این کارا می کنه
NINTENDO_DS
30-03-2009, 10:31
آخه من نمی فهمم این سخت افزار گوشیه حتما باید باشه
نرم افزار نیست که پاک بشه یا با آپدیت اضافه بشه
ali shah
30-03-2009, 12:38
درود بر دوستان,چرا نمی تونم برنامه بر روی گوشی نصب کنم ایا مشکل از سیستم امنیتی قوی گوشی است؟درضمن ایا راهی به غیر از هک کردن هست؟
mf.designing
30-03-2009, 14:31
بله درسته این مورد رو گوشیه منم صادقه ، در بعضی موارد که بیشتر رو گوشی کار انجام میشه تو گالری عکس رو load نمی کنه !! و همون آیکونی که شما گفتی میاد !! + اینکه مال من بعضی موقع ها میشه که نمی دونم چرا رو music player میره ولی آهنگ رو اجرا نمی کنه ؟! وباید از file man وا کرد!! کسی هم این مشکل من داره ؟ راه حلی چیزی ؟:2:
mf.designing
30-03-2009, 14:33
آخه من نمی فهمم این سخت افزار گوشیه حتما باید باشه
نرم افزار نیست که پاک بشه یا با آپدیت اضافه بشه
نه دوست عزیز می تونه باشه ! من N95 قبلا داشتم و شده بود که کلا music player و گالریم حذف شده بود ! و مجبور شدم به تنظیمات اصلی کارخانه برگردونم که درس شه . در ضمن حرف شمام متینه میتونه سخت افزاری باشه که اینم خیلی از نوکیا بعیده و 99% مورد نرم افزاری ولی دقیق نمیدونم چه جور حل میشه
mf.designing
30-03-2009, 14:37
درود بر دوستان,چرا نمی تونم برنامه بر روی گوشی نصب کنم ایا مشکل از سیستم امنیتی قوی گوشی است؟درضمن ایا راهی به غیر از هک کردن هست؟
بله ،به خاطر سیستم امنیتی جدید سیمبین هست و بدبختانه 85 کامل هک نمیشه ولی برای نصب برنامه ها مشکلی نیست فایل cer و key رو از دوستان بخاید یا از OPDA بگیرید و بی مشکل برنامه ها رو نصب کنید . در ضمن helloOX 4 هم کارتونو را میندازه و با rom patcher میشه یه کارایی کرد
Ehsan756
30-03-2009, 18:08
سلام
بالاخره منم خریدمش :5:
فقط یه مشکلی دارم, نمیدونم چطوری میتونم به پیامها و دفترچه تلفنم دسترسی پیدا کنم
البته توی کامپیوترم!
دی وی دیشو کامل نصب کردم پی سی سوییت نداشت ولی عوضش ovi suite داشت ولی با اونم نتونستم وارد قسمت پیامها یا مخاطبینم بشم!!!!!
برای گوشیهای قبلیم پی سی سوییتو که نصب میکردم یه درایو به اسم nokia phone browser به my computer اضافه میشد ولی ایندفه نشد!!!!! :41:
میشه یه کم راهنماییم کنین ؟؟؟ :19:
ali shah
30-03-2009, 18:48
بله ،به خاطر سیستم امنیتی جدید سیمبین هست و بدبختانه 85 کامل هک نمیشه ولی برای نصب برنامه ها مشکلی نیست فایل cer و key رو از دوستان بخاید یا از opda بگیرید و بی مشکل برنامه ها رو نصب کنید . در ضمن helloox 4 هم کارتونو را میندازه و با rom patcher میشه یه کارایی کرد
اکثر برنامه ها هنگام ساین کردن ارور میدهند:41: لطفا در مورد این برنامه ها بیشتر توضیح بدهید:20:
اماستیاف
30-03-2009, 18:54
سلام
بالاخره منم خریدمش :5:
فقط یه مشکلی دارم, نمیدونم چطوری میتونم به پیامها و دفترچه تلفنم دسترسی پیدا کنم
البته توی کامپیوترم!
دی وی دیشو کامل نصب کردم پی سی سوییت نداشت ولی عوضش ovi suite داشت ولی با اونم نتونستم وارد قسمت پیامها یا مخاطبینم بشم!!!!!
برای گوشیهای قبلیم پی سی سوییتو که نصب میکردم یه درایو به اسم nokia phone browser به my computer اضافه میشد ولی ایندفه نشد!!!!! :41:
میشه یه کم راهنماییم کنین ؟؟؟ :19:
خوب پی سی سوئیت رو دانلود و نصب کن !
Ehsan756
30-03-2009, 19:06
خوب پی سی سوئیت رو دانلود و نصب کن !
یعنی همه شماها pc suite نصب کردین؟؟؟
اگه اینطوری بود که حتما داخل دی وی دیش میزاشتن !!!!!! :41:
بچه ها یک سوالی داشتم امروز که تو سایت جی سی ام رو نگاه میکردم برای n85 نوشته بود 85 مگابایت داخلی اما برای نوکیا n78 نوشته بود 76 مگابايت حافظه داخلی
96 مگابایت SDRAM
یعنی n78 از نظر حافظه و سرعت قویتره منظور از این sdram چی هست
Programer
30-03-2009, 23:09
منم با همون پی سی سوئیت کار میکنم
Ehsan756
30-03-2009, 23:22
من ویندوزمو عوض کردمو یه بار دیگه دی وی دیشو کامل نصب کردم بعدش میخواستم pc suite رو از روی سی دی N95 برادرم نصب کنم ولی نمیشد!!!!!!!! :41:
ارور میداد که pc suite قبلا نصب شده !!!
در صورتی که همینطور که گفتم ویندوزمو تازه عوض کرده بودم و به غیر از چنتا نرم افزار که بهشون احتیاج داشتم هنوز هیچی روش نصب نکرده بودم!! :19:
help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :42:
بله ،به خاطر سیستم امنیتی جدید سیمبین هست و بدبختانه 85 کامل هک نمیشه ولی برای نصب برنامه ها مشکلی نیست فایل cer و key رو از دوستان بخاید یا از OPDA بگیرید و بی مشکل برنامه ها رو نصب کنید . در ضمن helloOX 4 هم کارتونو را میندازه و با rom patcher میشه یه کارایی کرد
نسخه 1.4 وجود نداره...و اگرم هست Fake هست...
اکثر برنامه ها هنگام ساین کردن ارور میدهند:41: لطفا در مورد این برنامه ها بیشتر توضیح بدهید:20:
به تاپیک HelloOX در بخش هک گوشی های موبایل مراجعه کنید.
شاد باشید:40:
mf.designing
31-03-2009, 11:44
نسخه 1.4 وجود نداره...و اگرم هست fake هست...
به تاپیک helloox در بخش هک گوشی های موبایل مراجعه کنید.
شاد باشید:40:
legned عزیز درسته . منظورم همون 1.04 بود :31:
legned عزیز درسته . منظورم همون 1.04 بود :31:
بعله...میدونم...ولی اون نسخه رو opda ریلیز نکرده...یه کاربر برداشته پچ installserver رو توی فایل sis گنجانده و ریلیز کرده...البته ممکنه کار بده ولی رسمی نیست...
شاد باشی:40:
mf.designing
31-03-2009, 11:57
بعله...میدونم...ولی اون نسخه رو opda ریلیز نکرده...یه کاربر برداشته پچ installserver رو توی فایل sis گنجانده و ریلیز کرده...البته ممکنه کار بده ولی رسمی نیست...
legend جان درسته جاش نیست ولی یه سوال : کسی تا حالا تونسته 85 رو کاملا هک کنه ؟اگه هست ، چه جور ؟ با کدام روش ؟ من وقتی با همین helloOX 1.04 رو نصب میکنم اولا خیلی طول میکشه که مجبور میشم مرحله آخر کنسل کنم بعدم خودش rompatcher رو نصب نمیکنه و مجبورم جدا نصب کنم! + اینکه وقتی پچ هایی مثه c2z واسه تم افک رو فعال میکنم گوشی هنگ میکنه و مجبورم باطری رو بکشم بیرون ! می تونید یه راهنکاییم بکنید . راستی کسی تونسته بازی های ngage رو به صورت full crack ونه تریال رو 85 نصب کنه ؟ ممنونم اگه راهنمایم کنی :11:
legend جان درسته جاش نیست ولی یه سوال : کسی تا حالا تونسته 85 رو کاملا هک کنه ؟اگه هست ، چه جور ؟ با کدام روش ؟ من وقتی با همین helloOX 1.04 رو نصب میکنم اولا خیلی طول میکشه که مجبور میشم مرحله آخر کنسل کنم بعدم خودش rompatcher رو نصب نمیکنه و مجبورم جدا نصب کنم! + اینکه وقتی پچ هایی مثه c2z واسه تم افک رو فعال میکنم گوشی هنگ میکنه و مجبورم باطری رو بکشم بیرون ! می تونید یه راهنکاییم بکنید . راستی کسی تونسته بازی های ngage رو به صورت full crack ونه تریال رو 85 نصب کنه ؟ ممنونم اگه راهنمایم کنی :11:
آخرین ورژن رسمی 1.03 هست که تو این تاپیک هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونجا تمام توضیحات داده شده...مشکلی داشتی تو همون تاپیک مطرح کن...
N-Gage هم فعلا" فول روش اجرا نمیشه...ولی اگه قانونی بخری مشکلی نداره..
pesarebaba2006
01-04-2009, 17:19
سلام. دوستان تا حالا این گوشی چه مشکلاتی داشته؟
ساخت کجاست؟
mf.designing
01-04-2009, 20:23
سلام. دوستان تا حالا این گوشی چه مشکلاتی داشته؟
ساخت کجاست؟
دوست عزیز در صفحات قبل کامل توضیح داده شده ، می تونید مرا جعه کنید
ساخت فنلاندش که نیست و همه چین و تحت لیسانس نوکیای فنلانده - فنلاندشو باید بگی به یکی که میره اروپا تا واست بیراه . البته اینو بگم که هیچ فرقی نداره و با گارنتی معتبر مطمئن هست
mf.designing
02-04-2009, 18:24
یه سوال از تمامی دوستانی که N85 دارن : دوستان من چند وقتیه به یه مشکل خوردم ، اینکه تو رادیو و fm transmitter فرکانس از مقدار 88.10 پایین تر نمیاد و مقداری مثه 55.55 رو نه تو رادیو نه تو fm transmitter نمیشه وارد کرد (بر میگرده به همون مقدار 88.10)که روزای اول فک کنم اینتور نبودش + اینکه در هنگام استفاده در ماشین با کمی تغییر مکان و تکان به خش خش میفته و حتی وقتی یه ماشین دیگه از کنارمون رد میشه رادیو یا موسیقی اون رو به جای آهنگی که من با fm transmitter میفرستم، پخش میکنه !!! کسی از دوستان هست که بتونه راهنماییم کنه ؟
mf.designing
02-04-2009, 18:44
خواهشن اگه کسی چیزی به نظرش میرسه بگه ، بد جور گیرم ! راستی اون دوستی که گوشیش گذینه FM transmitter نداشت مشکلش حل شد ؟ حالا درکت می کنم به خدا ! D:
mf.designing
02-04-2009, 19:44
آیا ماله همه اینطوریه ؟ رو help گوشی هم مقدار 88.1 ذکر شده ! یکی از دوستان میگفتند که fm ایران رو همین بازست ! آیا صحت داره ؟
Mohandes_mansour
03-04-2009, 00:01
سلام من یه N85 دارم.اما برنامه نصب نمیشه! باید ساین کرد ؟ چطوری ؟ من تو خط نوکیا نبودم! چرا موقع نصب برنامه ها میگه certficated expired ??
واسه sisx.
thx
Programer
03-04-2009, 00:15
برای منم همینطوره به خاطر بازه فرکانسی موج fm هست
خش خش هم داره.من تو ماشین جلوی کیلومتر شمار میزارم(پراید) که هم صداش بهتر میشه هم دیگه خش خش نمیکنه
mf.designing
03-04-2009, 10:38
سلام من یه N85 دارم.اما برنامه نصب نمیشه! باید ساین کرد ؟ چطوری ؟ من تو خط نوکیا نبودم! چرا موقع نصب برنامه ها میگه certficated expired ??
واسه sisx.
thx
بله باید ساین کرد ، باید فایل cer و key خودتونو از سایتی مثله OPDA بگیرید اگر هم حوصله ندارید با HelloOX و Rompatcher گوشی رو هک کرده و تمام برنامه ها رو به آسانی نصب کنید. می تونید در این زمینه به تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
شاد باشید :40:
Ehsan756
03-04-2009, 20:20
سلام
بچه ها من حدود يه هفتس اين گوشي رو خريدم
تا حالا دقت نكرده بودم ولي ديروز نگاه كردم ديدم باتريم پره ولي بعد از 2 ساعت كه دوباره رفتم سراغ گوشي ديدم شارژش نصفه شده بود!!! بدون اينكه ازش استفاده كرده باشم..
امروزم باز باتريم پر بود ولي يه بار كه گوشيمو خاموش روشن كردم باز نصفه شد :41:
به نظرتون بايد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممكنه چون نو هست اينطوري باشه يا نه ؟؟؟
كمك كنين :19:
mf.designing
03-04-2009, 20:29
سلام
تا حالا دقت نكرده بودم ولي ديروز نگاه كردم ديدم باتريم پره ولي بعد از 2 ساعت كه دوباره رفتم سراغ گوشي ديدم شارژش نصفه شده بود!!! بدون اينكه ازش استفاده كرده باشم..
دوست من آیا موارد شارژ اولیه رو رعایت کردید ، خیلی مهمه
باطری 85 از قوی ترین و مقاومترین باطریهاست و میتونه حتی یه هفته دموم بیاره !
البته به نظر من باطریتون قلابیه اما یک چنین باگی وجود داره که که وقتی گوشی رو در حالت نصف شارژ خاموش روشن کنید باطری رو نصف نشون میده !!
REGISTERED USER
04-04-2009, 00:49
سلام
من این گوشی را تا 5 روز هم با مکالمه و اس ام اس و ... در حالت ذخیره انرژی روشن نگه داشتم و الحق گوشی کم مصرف ای است و باتری خوبی داره
شما اون موقع که گرفتی باید تا 4 ساعت overcharge می کردی تا همه سلول های باتری شارژ بشوند ... ام اگر با اپدیت هم درست نشد بهتره به فکر باتری 30 هزار تومانی اصلیش باشی :41:
Ehsan756
04-04-2009, 07:07
آره حواسم به شارژ اوليه بود
همون موقع كه خريدم يه كم شارژ داشت ازش استفاده كردم تا خالي بشه بعدم خاموشش كردمو گذاشتمش تو شارژ!
حدود 6-7 ساعت..
نميدونم چرا همچين ميشه..file:///C:/Documents%20and%20Settings/Dear-User/Local%20Settings/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/HL9BVZAR/N_aggressive%2520(25)[1].gif
ميترسم اگرم بخوام صبر كنم تا فريمور جديد بياد ديگه اون فروشندهه قبول نكته!!
چطوري ميتونم بفهمم كه باتريم اصلي هست يا نه؟؟هلگرام روش كه ظاهرا اصليه..
(باتري من BL-5K هست از شمام همينه ديگه؟؟)
mf.designing
04-04-2009, 09:32
سلام بر تمام دوستان . یه مشکلی داشتم اگه کسی میدونه مورد از کجاست راهنماییم کنه لطفا : من نمی دونم چرا وقتی یه 10 دقیقه ای با گوشیم کار میکنم ، به شدت پشتش گرم میشه ، که فکر کنم باطریه گرم میشه . اینم نمیدونم ماجرا از اونجا شروع شد یا نه اما روزای اول که گوشیمو خریدم وقتی برای بار اول میزدم به شارژ شارژو که زدم به پریز جرقه زد ! و وقتی کابل شارژ رو به گوشی زدم گوشی هم هنگ کردو هم شروع به سوت کشیدن کرد ! که مجبور شدم که باطریشو درآرم . گفتم شاید اون باعث شده . به هر حال این گرم شدن ذهن منو بدجور مشغول خودش کرده . مشکل از کجاست ؟ اینم بگم وقتی گرم میشه اگه از شارژ باطری 5 خط مونده باشه سریع میاد رو 1 خط . دوستان میتونند راهنمایی کنند ؟
mf.designing
04-04-2009, 09:47
دوستان یه کمکی بکنید حالا ! آیا کسی تا به حال با هر گوشی که باشه ، به این مشکل برخورد کرده ؟
nafare_aval
04-04-2009, 10:38
برای من یه دفه شارژ خالی کرد بعد یه صبح تا شب دوباره زدم تو شارژ خدا رو شکر درست شد
mf.designing
04-04-2009, 10:54
مسئله داغ شدن باطری هنگام فعالیت چه علتی داره ؟؟
بچه ها برای فعال سازی اینترنت همراه اول هیچ کودوم ازگوشی های n85 و n79 وجود نداره چه کار کنم کودوم مدل گوشی رو انتخاب کنم
بچه ها برای فعال سازی اینترنت همراه اول هیچ کودوم ازگوشی های n85 و n79 وجود نداره چه کار کنم کودوم مدل گوشی رو انتخاب کنم
n78
n96
REGISTERED USER
04-04-2009, 12:29
مسئله داغ شدن باطری هنگام فعالیت چه علتی داره ؟؟
خوب جریان می کشه از باتری و مقاومتش حرارت ایجاد می کنه . داغ شدن CPU هم کنارش اضافه کن
زیاد روی این قضیه حساس نباشید. N95 من هم روی ngage2 داغ میشه :46:
n78
n96
سلام هر کاری کردم نتونستم نه با ان79 نه با ان 85 به اینترنت وصل شم شما ها چه چوری وصل میشید من هم تنظیمان ان 78 رو گرفتم و سیو کردم هم ان 96 نشد که نشد......................
Ehsan756
04-04-2009, 15:09
همون موقع كه خريدم يه كم شارژ داشت ازش استفاده كردم تا خالي بشه بعدم خاموشش كردمو گذاشتمش تو شارژ!
حدود 6-7 ساعت..
نميدونم چرا همچين ميشه.. :19:
بچه ها يه كمكي بكنين تا اگه درست بشو نيست برم سراغ فروشنده تا بيشتر ازين دير نشده.. plzzzzzz :41:
NINTENDO_DS
04-04-2009, 15:45
نه تنظیمات همراه اول مثل ایرانسل نیست که گوشی های مرتبط انتخاب کنی باید صبر کنی تا ان 79 و 85 رو اضافه کنن
در ضمن پیشنهاد می کنم از اینترنتش استفاده نکن من یکم استفاده کردم نزدیک به 50 هزار تومن همراه اول گذاشت تو پاچمون دیگه عهد کردم فقط با ایرانسل به نت وصل شم
نه تنظیمات همراه اول مثل ایرانسل نیست که گوشی های مرتبط انتخاب کنی باید صبر کنی تا ان 79 و 85 رو اضافه کنن
در ضمن پیشنهاد می کنم از اینترنتش استفاده نکن من یکم استفاده کردم نزدیک به 50 هزار تومن همراه اول گذاشت تو پاچمون دیگه عهد کردم فقط با ایرانسل به نت وصل شم
باز صد رحمت به ایرانسل با گوشی خیلی قدیمی ساموسونگ خیلی راحت وصل میشد کلهم 500 تومان هم نمیشد اصلا ما از خیر این اینترنت همراه اول گذشتیم
linkin_park
04-04-2009, 21:59
سلام دو تا سوال داشتم :
1- من نمیدونم چجوری شتاب سنجشو فعال کنم . اگه میشه کمکم کنید گوشی رو هک هم نکردم ...
2- موقع فیلمبرداری فیلم ها کمی برفکی میشن مخصوصا قسمت های تیره صفحه ... مشکل از چیه ؟!
REGISTERED USER
05-04-2009, 00:10
حدود 6-7 ساعت..
بچه ها يه كمكي بكنين تا اگه درست بشو نيست برم سراغ فروشنده تا بيشتر ازين دير نشده.. plzzzzzz :41:
برو اینجا برای تست هولوگروم باتری :
این هم آموزشش :
سلام
قبل از اینکه گوشیمو فرمت کنم موقع تماس عکس تماس گیرنده به صورت تمام صفحه نمایش داده میشد اما بعد از فرمت کردن عکس به صورت کوچک نمایش داده میشه
چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟:11::10:
shahrzad61
05-04-2009, 09:53
دوستان دیدید که اف ام ترنسفر وجود نداره
ورؤن فریمور گوشیم 11.047
کاستوم 11.047.53.1
rm 333
سلام
منم اين مشكل رو دارم. ورژن گوشيم هم دقيقاً عين شماست
بايد ورژن جديد رو روي گوشي نصب كنيد. اينطوري مشكلش حل ميشه:46:
mf.designing
05-04-2009, 12:21
بچه ها کسی میدونه چرا برنامه های تحت پایتون رو این گوشیای 9.3 fp2 اجرا نمیشند ؟
mf.designing
05-04-2009, 12:25
سلام دو تا سوال داشتم :
1- من نمیدونم چجوری شتاب سنجشو فعال کنم . اگه میشه کمکم کنید گوشی رو هک هم نکردم ...
2- موقع فیلمبرداری فیلم ها کمی برفکی میشن مخصوصا قسمت های تیره صفحه ... مشکل از چیه ؟!
1- برو به این مسیر : tools/setting/general/sensor setting بعد on کن
2- طبیعی هست ولی تنظیماتشم ببین که روی very high باشن
mf.designing
05-04-2009, 12:27
حدود 6-7 ساعت..
(باتري من bl-5k هست از شمام همينه ديگه؟؟)
بچه ها يه كمكي بكنين تا اگه درست بشو نيست برم سراغ فروشنده تا بيشتر ازين دير نشده.. Plzzzzzz :41:
اگه گارانتی داره برو سراغش تا دیر نشده :31:
بله مدل باطریش همونیه که گفتید
شارژ اوليه چقدر بايد باشه؟
چند ساعت؟
Saman-tci
05-04-2009, 13:53
بطور معمول و میانگین برای تمام گوشیها زمان شارژ اولیه 8 ساعت هست .... فقط یادتون باشه که برای بار اول 8 ساعت باید شارژ کنید ولی از دفعات بعد 1.5 تا 2 ساعت .....
mf.designing
05-04-2009, 21:23
شارژ اوليه چقدر بايد باشه؟
چند ساعت؟
طبق گفته مجلات معتبر شارژ اولیه بین 8 تا 12 ساعت است که در حالت خاموش گوشی خواهد بود + اینکه بعد از خالی شدن دوباره باطری بازهم 8 ساعت شارژ گردد. و در نهایت بعد از آن شارژ گوشی نهایتا تا 2 ساعت طول خواهد کشید
سلام
این فایلهای sys رو باید کجا کپی کرد تا بتونیم برنامه رو نصب و اجرا کنیم ؟؟
یه سوال دیگه : شتاب سنج رو من فعال کردم ولی تو منوها نیست !
ShA.GHOLAM
06-04-2009, 00:05
آقا باطري 85 چقدر دوام داره ميخواستم ببينم اگه باطريش زياد دوام داره بذارم روي 6220 كلاسيك
به نظرتون براي گوشي ضرري كه نداره؟
nokia_6253
06-04-2009, 09:18
این شتاب سنج چیه؟
IRANI118
06-04-2009, 14:02
بله درسته این مورد رو گوشیه منم صادقه ، در بعضی موارد که بیشتر رو گوشی کار انجام میشه تو گالری عکس رو load نمی کنه !! و همون آیکونی که شما گفتی میاد !! + اینکه مال من بعضی موقع ها میشه که نمی دونم چرا رو music player میره ولی آهنگ رو اجرا نمی کنه ؟! وباید از file man وا کرد!! کسی هم این مشکل من داره ؟ راه حلی چیزی ؟:2:
فکرمیکنم فقط من وشمااین مشکل روداریم
mf.designing
06-04-2009, 17:07
سلام
این فایلهای sys رو باید کجا کپی کرد تا بتونیم برنامه رو نصب و اجرا کنیم ؟؟
یه سوال دیگه : شتاب سنج رو من فعال کردم ولی تو منوها نیست !
دوست گل فایل رو تو sys زمانی میتونید کپی کنید که گوشیتون هک شده باشه .
منظورتون از "شتاب سنج رو من فعال کردم ولی تو منوها نیست " رو نفهمیدم ! بیشتر توضیح بدید تا بگم
mf.designing
06-04-2009, 17:15
این شتاب سنج چیه؟
دوست عزیز ، شتاب سنج سخت افزاری هست بر روی بعضی از گوشی های رده بالا و کاربردهای زیادی میتونه داشته باشه . مثلا در هر قسمت از منو و برنامه ها و گاها بازیها با کج کردن 90 درجه ای گوشی تصویر به طور خودکار همراه با جلوه های ویژه میچرخه . برنامه هایی هم برای شتاب سنج ها نوشته شده که اغلب تحت پایتون هستن . برای مثال برنامه هایی هستن که با اونها میشه در بین منوها با حرکت دادن گوشی حرکت کرد یا با تکون گوشی گوشی رو سایلنت کرد یا حتا تم عوض کرد . بازی های زیبایی هم تحت شتاب سنج هستند که بسیار جالبن برای نمونه marbel maze
mf.designing
06-04-2009, 17:20
نه irani 118 عزیز . این به نظر من یه باگ رو سیستم عاملشه که یا رو نسخه هایه قبلی نبود یا با آپدیت حل شدنیه + اینکه دوستان شاید به اون ترتیبی که ما به مشکل خوردیم با گوشیشون کار نکردند.
شاد و سرافراز باشی :40:
من یک گوشی n85 دارم که پلاستیک سرتاسری روی دکمه های سبز و قرمز و در واقع پلاستیک روی کلیدهای آن در قسمت چپ یعنی از طرف دکمه سبز بلند شده به طوری که می شه چراغهای(led) زیر اونو دید به نظرتون چکار کنم آیا می شه اونو بچسبونم
دوست گل فایل رو تو sys زمانی میتونید کپی کنید که گوشیتون هک شده باشه .
منظورتون از "شتاب سنج رو من فعال کردم ولی تو منوها نیست " رو نفهمیدم ! بیشتر توضیح بدید تا بگم
در مورد شتاب سنج مشکلم حل شد .
ولی اگه نخوام گوشی رو هک کنم اصلا راهی نیست که برنامه رو گوشی بریزم ؟
ali shah
06-04-2009, 23:02
من هم دقیقا این مشکل رو تو گوشیم دارم ولی گوشی رو ریست میکنم تامشکلش حل بشه.
mf.designing
07-04-2009, 12:19
من یک گوشی n85 دارم که پلاستیک سرتاسری روی دکمه های سبز و قرمز و در واقع پلاستیک روی کلیدهای آن در قسمت چپ یعنی از طرف دکمه سبز بلند شده به طوری که می شه چراغهای(led) زیر اونو دید به نظرتون چکار کنم آیا می شه اونو بچسبونم
دقیقا درسته . این مشکل فک کنم واسه همه کم و بیش باشه ، من قبلا هم گفته بودم جنسش و حالت و مقاومت قسمت رویی گوشی اصلا خوب نیست ، هم روی دکمه ها لق میشه هم بسیار بسیار اثر انگشت روش میمونه و به نظر من به کوچکترین ضربه بنده ! مال من هم مثله مال شماست ، شل به طوری که نور زیر کلیدها از کنار هم دیده میشه !!!:2:
mf.designing
07-04-2009, 12:29
در مورد شتاب سنج مشکلم حل شد .
ولی اگه نخوام گوشی رو هک کنم اصلا راهی نیست که برنامه رو گوشی بریزم ؟
خوشحالیم که مشکل شتاب سنجت حل شد
برای نصب 90 % برنامه ها ساین کردنشون کافی ولی برای بعضی ها هم هک الزامیه . اونی هم که گفتید چطور فایل ها رو رو sys بریزید باید بگم که دسترسی به این فایل دو راه داره : 1-هک گوشی 2-استفاده از برنامه file man به نام mod راه دیگه ای نیست . ولی اگه می خواین برنامه ی ساده ای نصب کنید و با مشکل cer مواجهید به تاپیک هک و ساین مراجعه کنید
شاد باشید :40:
mf.designing
07-04-2009, 12:37
من هم دقیقا این مشکل رو تو گوشیم دارم ولی گوشی رو ریست میکنم تامشکلش حل بشه.
دوست خوبم ، به نظرم با ریست حل نشه ، چون یه باگ نرم افزاری هست که رو سیستم عاملش هست و با آپدیت به احتمال 80% حل شدنیه . اگرم تونستی حلش کنی به ما هم خبربده که مام حلش کنیم
:40::11:
كي قيمتش كم ميشه؟
هنوز 400 تا420 مونده!!!!!!!
REGISTERED USER
07-04-2009, 14:05
الان اهواز 380 دارن می فروشن ! کجا نیومده پایین ؟
الان كرج 400 تا 430 می فروشن !!
هنوز گرونه!!! نمي تونم بخرم
Saman-tci
07-04-2009, 17:39
دوستان منتظر پایین اومدن قیمت گوشی باشین ....
.
من دیروز علاالدین بودم فروشندگانی که جنسشون رو قبلاً گرفتن قیمتهاشون گرونه ... ولی کسانی که توی این 3 4 روزه جنس خریدن یا وارد کردن قیمتاشون پایین اومده ...
مثلاً دیروز n82 توی بیشتر مغازه ها 340 بود ولی طبقه 5 6 علاالدین 305 میدادن ... چرا ..؟ چون بارشون تازه رسیده و به قیمت جدید خریدن ... برای همین اگه یک هفته صبر کنید قیمت گوشیها پایین میاد
mf.designing
07-04-2009, 20:18
قیمتش با ورود گوشی های جدید پایین تر میاد ولی نه اینکه انتظار داشته باشید بشه 300 !! فوقش بشه 370 مثلا
mf.designing
07-04-2009, 20:24
در ضمن اگه دقت کرده باشید قیمت گوشی مثه n95 8g چند وقته تا حدودی تثبیت شده و اون بالاها مونده . بلاخره قیمت گوشی تا یجایی میاد پایین و بلاخره لااقل قطعاتش یه ارزشی دارن ! به نظر من زیر 380 به این زودی ها عمرن بیاد
mr_khodaei2008
07-04-2009, 20:38
سلام من میخوام از اونهایی که این گوشی را دارن برام بگن این گوشی چطوری است و چه معایب و مزایایی داره کیفیت عکس - ریل گوشی - هنگ کردن گوشی - سرعت - و...
feransiska
08-04-2009, 01:45
سلام
قبل از اینکه گوشیمو فرمت کنم موقع تماس عکس تماس گیرنده به صورت تمام صفحه نمایش داده میشد اما بعد از فرمت کردن عکس به صورت کوچک نمایش داده میشه
چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
mf.designing
08-04-2009, 18:32
سلام
چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
اگه از بکاپ contact استفاده میکونید ، تصاویر انتخابی را پاک و دوباره انتخاب کنید . درضمن اگرم خود عکس از گوشیتون حذف بشه ، عکس کوچک نشون داده میشه
ali shah
09-04-2009, 22:26
لطفا یک دیکشنری که روی این گوشی جواب میده معرفی کنید.
چه طوری باید نقشه شهرها رو روی گوشی بریزم . یه سی دی گرفتم همه نقشه ها رو داره دو تا برنامه هم روش هست
garmin & smart com .
Majid393
10-04-2009, 00:19
چه طوری باید نقشه شهرها رو روی گوشی بریزم . یه سی دی گرفتم همه نقشه ها رو داره دو تا برنامه هم روش هست
garmin & smart com .
هر کدوم از این برنامه توی بخش برنامه ها (سیمبین سری 60 ویرایش 3) تاپیک جداگانه دارند .
از اونجا میتونید طریقه ی نصب برنامه و ..... رو ببنید ..... :46:
mf.designing
10-04-2009, 22:48
لطفا یک دیکشنری که روی این گوشی جواب میده معرفی کنید.
دوست گل هر 95% برنامه های گوشی هاس s60 v3 روی 9.3 FP 2 هم اجرا میشه + اینکه اکثر دیکشنری ها فرمت java و jar دارن و بی مشکل اجرا میشن
mf.designing
10-04-2009, 22:49
سلام به تمام دوستان 85 دار عزیز . یه سوال : آیا صدای گوشی شمام کمه ؟! من N70 و N95 8GB داشتم قبلا (الان هم دارمشون) و باور کنید صدای n70 هم از این بلنتره ! با N73 دوستم که مقایسه کردم شاید صداش 10 برابر بود !! آیا گوشی من موردی داره ؟ آیا همشون اینطورین ؟ آیا صدای گوشی های نسبتا جدید نوکیا مثه 79 و 78 وهم 82 حدودا باهم و با 85 یکین ؟ تنظیمات خاص واسه صدا که نداره ؟
mf.designing
10-04-2009, 22:53
اینم بگم صداش همه جا کمتره ، حتی صدای رینینگ تونشم از n70 کمتره ؟!
سلام به تمام دوستان 85 دار عزیز . یه سوال : آیا صدای گوشی شمام کمه ؟! من n70 و n95 8gb داشتم قبلا (الان هم دارمشون) و باور کنید صدای n70 هم از این بلنتره ! با n73 دوستم که مقایسه کردم شاید صداش 10 برابر بود !! آیا گوشی من موردی داره ؟ آیا همشون اینطورین ؟ آیا صدای گوشی های نسبتا جدید نوکیا مثه 79 و 78 وهم 82 حدودا باهم و با 85 یکین ؟ تنظیمات خاص واسه صدا که نداره ؟
صدای ان 79 و ان 85 پایینه در سری ان به نظرم بالاترین صدا ماله ان 73 هست دنبال تنظیم خاصی هم نکرد که وجود نداره
mf.designing
11-04-2009, 10:02
ازدوستان کسی میدونه که این فریمور و آپدیت جدید 85 کی میاد ؟ آخه یکی از دوستام میگفت که با آپدیت جدیدی که میاد صدا هم خیلی فرق میکنه .خودش 82 داره ومیگه که قبل آپدیت صداش کم بوده و با آپدیتی که کرده صداش توپ شده. کسی تواین ضمینه اطلاعاتی داره ؟
mr_khodaei2008
12-04-2009, 11:24
سلام من میخوام از اونهایی که این گوشی را دارن برام بگن این گوشی چطوری است و چه معایب و مزایایی داره کیفیت عکس - ریل گوشی - هنگ کردن گوشی - سرعت - و...
کسی نمیخواد جواب سوال بالایی منو بده
کسی نمیخواد جواب سوال بالایی منو بده
اگه حاشو داشته باشین از اول تاپیک باید پستارو بخونین .کاملا بحث شده درباره نقاط ضعف و قوت این گوشی .
mf.designing
12-04-2009, 20:28
آیا کسی تونسته راه حلی برای مشکل صدای این گوشی پدا کنه ؟!! صدای پایینش منو آزار میده ! به نظر شمام صداش پایینه ؟
ali shah
13-04-2009, 18:42
صدا ی رادیو که اصلا افتضاحه .ایا بااپدیت این مشکل صدا برطرف میشه؟:13:
REGISTERED USER
13-04-2009, 23:57
نه ... من دارم افتضاحه ! اما رادیو n78 عالیه
دوستان کسی میدونه چرا وقتی رو این گوشی برنامه ای جاوا نصب میکنم صدای اون اجرا نمیشه.
ببخشید سئوال تکراری می پرسم ولی این گوشی برای اولین بار چقدر باید تو شارژ باشه و بعد از شارژ کامل چند روز کار می کنه
n85 meshkisho bekharam?
farghy nadare?!
rasty alan chande?
man 400 gheymat daram.bebakhshid farsi naneveshtam;in keyborde farsi nadare!!
Saman-tci
15-04-2009, 21:51
شما برای اطلاع از قیمت انواع گوشیها میتونید به تاپیک قیمتهی گوشی مرتجعه کنید ... چون اونجا زودتر به جوابتون میرسید ...
دوستان کسی میدونه چرا وقتی رو این گوشی برنامه ای جاوا نصب میکنم صدای اون اجرا نمیشه.
فکر نمیکنم مشکل از گوشی باشه . من بازیها و برنامه های جاوا نصب کرد م هیچ مشکلی نداره .
ali shah
16-04-2009, 11:59
ببخشید سئوال تکراری می پرسم ولی این گوشی برای اولین بار چقدر باید تو شارژ باشه و بعد از شارژ کامل چند روز کار می کنه
6الی8 ساعت.
تا پنج روز را جواب میدهد.
acmilan308
16-04-2009, 12:12
سلام
دوستان به نظر شما n79 یا n85 ؟؟
به جز صفحه نمایش تو چیز دیگه ای با هم فرقی دارن یا نه؟؟
ممنون
mf.designing
16-04-2009, 17:41
n85 meshkisho bekharam?
Farghy nadare?!
دوست عزیز مگه 85 بجز مشکی رنگ دیگه ای هم داره ؟ یه سری به سایت نوکیا بزن . 85 فقط رنگش مشکی و قابشم فک کنم قابل تویض نیستش
mf.designing
16-04-2009, 17:43
سلام
دوستان به نظر شما n79 یا n85 ؟؟
به جز صفحه نمایش تو چیز دیگه ای با هم فرقی دارن یا نه؟؟
ممنون
این دو گوشی دقیقا عین هم هستند حتی میزان صداشون و دارای سیستم عامل دقیقا یکسانی هستند فقط فک کنم همونی که گفتید 85 صفحه نمایش بهتر و با کیفیت تری داره و کشوئی هست .
mf.designing
16-04-2009, 17:46
یه چیز دیگه هم یادم اومد . 79 با usb شارژ نمیشه و مموری کارت 4 داره که ماله 85 8 گیگ هستش
mf.designing
16-04-2009, 17:48
البته بین گوشی های نوکیا به نظرم 85 تنها گوشی هست که با usb هم شارژ میشه
من می خواستم با این گوشی یه کلیپ رو بلوتوث کنم ولی دیدم که تو آپشن های کلیپی که انخاب کرده بودم هیچ موردی برای send که از اونجا بلوتوث رو انتخاب کرد وجود نداره . ( بلوتوث رو قبلا روشن کرده بودم ) . می خواستم بدونم برای استفاده کردن از بلوتوث برای اولین بار و فرستادن یک فایل باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟
در ضمن از گوشی های دیگه بلوتوث گرفتم ولی نمی دونم چه جوری باید بفرستم
من می خواستم با این گوشی یه کلیپ رو بلوتوث کنم ولی دیدم که تو آپشن های کلیپی که انخاب کرده بودم هیچ موردی برای send که از اونجا بلوتوث رو انتخاب کرد وجود نداره . ( بلوتوث رو قبلا روشن کرده بودم ) . می خواستم بدونم برای استفاده کردن از بلوتوث برای اولین بار و فرستادن یک فایل باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟
در ضمن از گوشی های دیگه بلوتوث گرفتم ولی نمی دونم چه جوری باید بفرستم
شما باید وقتی فایل مورد نظرتون به صورت thumbnail هست گزینه send رو از option انتخاب کنید وقتی در حالت باز شده هست گزینه send نداره .
دوست عزیز مگه 85 بجز مشکی رنگ دیگه ای هم داره ؟ یه سری به سایت نوکیا بزن . 85 فقط رنگش مشکی و قابشم فک کنم قابل تویض نیستش
to site age negha konid poshtesh meshki nist.
sery jadid ke omade to bazar tamam meshkie,ham posht ham jelosh.
noisymind
17-04-2009, 06:38
در اصل قهوه اي هست نه مشكي
mf.designing
17-04-2009, 17:15
در اصل قهوه اي هست نه مشكي
بنده هم میدونم چون 85 دارم . چون رنگی اصلی گوشی رنگ روی گوشی حساب میشه گفتم مشکی . کنارهاش قهوه ای کدر هست و پشتش قهوه ای براق
H a m e e d
17-04-2009, 17:53
سلام اگه ممکنه کیفیت دوربین n85 رو چه از نظر فیلم و چه از نظر عکس با دوربینهای n82 ,n79 و n95 8gb مقایسه کنید.
ضمن اینکه موقع خرید حتما کارت حافظه 8 گیگ در جعبه هست یا نمیتوان مطمئن بود؟
ali shah
17-04-2009, 18:50
سلام اگه ممکنه کیفیت دوربین n85 رو چه از نظر فیلم و چه از نظر عکس با دوربینهای n82 ,n79 و n95 8gb مقایسه کنید.
ضمن اینکه موقع خرید حتما کارت حافظه 8 گیگ در جعبه هست یا نمیتوان مطمئن بود؟
برای دیدن عکس ها به این بخش مراجعه کن.
کارت حافظه روی خود گوشی هست.:20:
Ehsan756
18-04-2009, 15:19
سلام بچه ها
فيريمور جديد نيومد ؟؟؟؟؟؟
مال من 11.047 هست!
Saman-tci
18-04-2009, 20:12
دوست من شما خودت میتونی با وارد کردن کد گوشیتون در این آدرس از آخرین فریمور ارائه شده مطلع بشی :
ali shah
18-04-2009, 20:33
دوستانی که این گوشی را خریداری کردن:چه برنامه هایی روی گوشی نصبه؟ایا روی برچسب made in china است؟
ali shah
18-04-2009, 20:43
دوستانی که این گوشی را خریداری کردن:چه برنامه هایی روی گوشی نصبه؟ایاروی برچسب made in china است؟
Raziel007
19-04-2009, 14:37
با درود
دوستانی که گوشی n85 را گرفته اند سریال بازی ngig در کدام قسمت کارتن قرار دارد یا تو کدوم دفترچه هست.
راستی این سریال چند رقمی بوده و یا چند تا رقم و حروف داره؟ اگه یه عکسی ازش بگذارید ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا نوع فنلاندی این گوشی در ایران هست ویا همگی لیبل هستند. چون من تو چند تا مغازه دیدم که ساخت فنلاند زده بود و همه مشخصات گوشی فنلاندی را داشت و برچسب پشت گوشی با فنلاندی مو نمیزد.
آیا به نظر شما چینی تحت لیسانس فنلاند بگیرم عاقلانه تر نیست؟
یکی هم اینکه گوشی هایی که دیده بودم روی هندزفری و شارژر و باتری ساخت چین زده بود آیا این به این معنا است که خود گوشی هم چینی است؟
اگه جوابم رو زودتر بدید ممنون میشم چون فردا میخوام برم پاساژ علاالدین گوشی رو بگیرم.
با تشکر
acmilan308
20-04-2009, 10:35
سلام
دوستان چند روز پیش یه نیم ساعتی با n85 یکی از دوستان ور رفتم یه نکته خیلی عذاب بود
سرعت توی گالری خیلی پایین بود با اینکه 20 -30 تا عکس بیشتر تو گالری نبود ولی سرعت خیلی پایین بود!!!
واسه همین تو خریدش دو دل شدم
آیا مال همه دوستان همینه؟؟
ممنون
mf.designing
20-04-2009, 14:30
با درود
دوستانی که گوشی n85 را گرفته اند سریال بازی ngig در کدام قسمت کارتن قرار دارد یا تو کدوم دفترچه هست.
راستی این سریال چند رقمی بوده و یا چند تا رقم و حروف داره؟ اگه یه عکسی ازش بگذارید ممنون میشم.
یه سوال دیگه هم داشتم که آیا نوع فنلاندی این گوشی در ایران هست ویا همگی لیبل هستند. چون من تو چند تا مغازه دیدم که ساخت فنلاند زده بود و همه مشخصات گوشی فنلاندی را داشت و برچسب پشت گوشی با فنلاندی مو نمیزد.
آیا به نظر شما چینی تحت لیسانس فنلاند بگیرم عاقلانه تر نیست؟
یکی هم اینکه گوشی هایی که دیده بودم روی هندزفری و شارژر و باتری ساخت چین زده بود آیا این به این معنا است که خود گوشی هم چینی است؟
اگه جوابم رو زودتر بدید ممنون میشم چون فردا میخوام برم پاساژ علاالدین گوشی رو بگیرم.
با تشکر
دوست گل اولا ngig نیستا Ngage هستش و کد اکتیو بازی هم پشت دفترچه راهنمای انگیج هستش که بعد از وارد کردن کد با گوشیتون به اینترنت کانکت شید تا کد فعال شه
فنلاندش 100% نیست و اگه اصرار داری که فنلاند باشه باید بگی کسی ، آشنایی واست بیاره . مثه من که دقیقا این کارو کردم .
لوازم جانبی نوکیا هرجای دونیا که بری ماله کشورهای مثه چین و تایوان و تایلند و مالزی هست .
اینم بگم چین و نوکیا واقعا هیچ فرقی نداره و دقیقا عین همه
سلام
دوستان چند روز پیش یه نیم ساعتی با n85 یکی از دوستان ور رفتم یه نکته خیلی عذاب بود
سرعت توی گالری خیلی پایین بود با اینکه 20 -30 تا عکس بیشتر تو گالری نبود ولی سرعت خیلی پایین بود!!!
واسه همین تو خریدش دو دل شدم
آیا مال همه دوستان همینه؟؟
ممنون
سلام..والا چه عرض کنم /برای من با 200-300تا عکس و5گیگ حافظه پر سرعتش پایین نیومده!:31:یا علی
mf.designing
22-04-2009, 13:41
سلام..والا چه عرض کنم /برای من با 200-300تا عکس و5گیگ حافظه پر سرعتش پایین نیومده!:31:یا علی
دوست عزیز درسته و حتی اگه 8 گیگتم پر عکس باشه بازم سرعت گالری خوبه . اینی که دوستان میگن سرعت گالری پایین واسه یه باگ رو سیستم عامله یا بهتر بگم فریمور هست که گاهی میگیره !
acmilan308
22-04-2009, 19:17
دوست عزیز درسته و حتی اگه 8 گیگتم پر عکس باشه بازم سرعت گالری خوبه . اینی که دوستان میگن سرعت گالری پایین واسه یه باگ رو سیستم عامله یا بهتر بگم فریمور هست که گاهی میگیره !
سلام
پس یعنی با یه آپدیت حله؟؟
راستی با وایرلس خود گوشی آپ کنم حله؟؟ آخه شنیدم 8--10 مگ بیشتر نیست!! در مقابل 100 وخورده ای مگ؟؟؟
ممنون
Aria2009
24-04-2009, 10:22
آقا گالري گوشي من مشكل پيدا كرده با اينكه حجم عكسها زياد نيست اما بعد از ديدن چندتا عكس اصلا فقط يه آيكون عجيب و غريب نشون ميده! در ضمن موزيك پلير هم بعد از اينكه چند تا ترك روش ميريزم حتما بايد يه بار گوشي خاموش و روشن بشه وگرنه قفل ميكنه و تركها رو باز نمي كنه!
در ضمن گوشي رو خودم آپديت كردم و زبان فارسي رو روش نصب كردم و مشكل از اونجا شروع شد! S.ver:11.047
mf.designing
24-04-2009, 13:24
سلام
پس یعنی با یه آپدیت حله؟؟
راستی با وایرلس خود گوشی آپ کنم حله؟؟ آخه شنیدم 8--10 مگ بیشتر نیست!! در مقابل 100 وخورده ای مگ؟؟؟
ممنون
بله به احتمال 90% با آپدیت حله . ولی تا اونجایی که من میدونم متاسفانه هنوز فریمور جدید این گوشی نیومده که آپدیتشم به درد بخوره ! ولی شما اگه دسترسی به وایرلاس داشتی آپ کن و نتیجه رو هم به ما بگو . امیدوارم مشکلت حل شه .
دوستان راهی هست که بعد از نصب برنامه ای عکس هاش توی گالری نشون داده نشه.
Saman-tci
25-04-2009, 22:48
نه نمیشه دوست من ....
فقط میتونی روی گالریت پسورد بزاری ......؟؟؟
.
البته یادمه قدیما یه برنامه ای بود که فایلها رو هیدن میکرد .... آره هست فقط نمیدونم اسمش چی بود ...
نه نمیشه دوست من ....
فقط میتونی روی گالریت پسورد بزاری ......؟؟؟
.
البته یادمه قدیما یه برنامه ای بود که فایلها رو هیدن میکرد .... آره هست فقط نمیدونم اسمش چی بود ...
ممنون میشه بگید چه جوری میتونم رو گالری پسورد بزارم. بازم ممنون
ali shah
26-04-2009, 20:11
یکی از اسپیکرهای گوشی من پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید.
MohandesMCD
26-04-2009, 22:38
ممنون میشه بگید چه جوری میتونم رو گالری پسورد بزارم. بازم ممنون
برنامه َdvanced Device Lock قفل میزاره رو گوشی
Smart Gaurd هم هیدن میکنه فایلها رو
ali shah
27-04-2009, 20:19
یکی از اسپیکرهای گوشی من پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید
mf.designing
29-04-2009, 11:38
salam,sharje avalie cheghad bashe?
Bezaram batrysh tamom she bad sharje avaliaro anjam bedam?
شارژ اولیه حدود 12 ساعت بعد از اتمام باطری و بعد از اتمام این شارژ هم 8 ساعت شارژ دیگر و بعده این دیگه ماکزیمم 2 ساعت طول میکشه . حتما شارژ اولیه رو رعایت کنید تا هم عمر باتریتون کم نشه هم بهتر شارژ نگه داره . :40:
Saman-tci
29-04-2009, 13:53
دوست من طبق قوانین سایت سعی کنید فارسی تایپ کنید ..
.
در مورد پست اول هیچ راهی جز استفاده از برنامه Theme DIY ندارید ...
.
در مورد پست دوم هم خـــــــیر ...
mf.designing
29-04-2009, 14:47
ye soal dge,
chejory mitonam axo to safash full konam?!
Yani bala va paeinesh khali namone!!!!
ye soal dge; saaty ke be sorate stand bay miad vaghty safe klid ghofle,nemishe kary kard ke nore sefid nade?!!
بله یا باید از برنامه های مرتبط با فول والپیپر استفاده کنید یا خودتون تمشو بسازید .
ساعت استند بای هم اینی که گفتید قابل تغییر نیست ولی میتونید به جای اون از ساعت های فلش استفاده کنید که با یه سرچ پیدا میکنید
Majid393
30-04-2009, 13:31
جناب homan k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زبان رسمی فروم ، فارسی هست . بنابراین پستهای فینگیلیش شما حذف شد .
فارسی تایپ کنید .
doste aziz man ghablanam goftam;keybordam farsi nadare;
mazerat khahyam kardam!!!
hade aghal javabe soalamo midadin?!
darmorede tome sms porsidam ke ba time goshy yeki nist?!
yazdankhah
01-05-2009, 00:00
سلام دوستان
اگه از شما دوستان که این گوشی رو دارید و استفاده میکنید سوال بشه نقاط ضعف و ایرادات این گوشی چیه چی جواب میدید؟
Saman-tci
01-05-2009, 00:52
بارها و بارها در اینباره در همین تاپیک صحبت شده ...
.
پس لطفاً به جای اینکه دوستان رو وادار به اسپم زدن کنید خودتون سر فرصت این تاپیک رو بخونید تا متوجه بشید ...
hamed9537
01-05-2009, 16:44
سلام. منم N85 گرفتم دیروز... 385000 تومن
دو تا سوال داشتم. اول اینکه این گوشی کاملا خام هست و هیچی روش نریختم هنوز. بجز همون برنامه های چرت و پرتی که خود فروشنده ریخت (البته به همراه Firewall)
میخواستم بدونم باید چه برنامه های دیگه ای بریزم و از کجا بگیرم که بریزم و چطوری بریزم؟ اگه تاپیکی یا قسمت تخصصی در این باره هست معرفی کنید. (کلا کارهایی که لازمه براش انجام بدم. هک، Unlock، چمیدونم هر چیز دیگه ای که لازمه و خرابش نمی کنه و هنگی نمیشه)
دوم اینکه من خواستم به اینترنت ایرانسل کانکت بشم. تو Sms ای که از ایرانسل برام اومد نوشته که Access point رو بزنم Irancell-GPRS2 در صورتی که وقتی روی Access point گوشی میری خودش Irancell-GPRS رو پیدا می کنه (بدون عدد 2) و اونی که شماره 2 رو پیدا نمی کنه. روی این Irancell-GPRS که هم OK می کنی، پیج باز نمی کنه. اون بالا سمت راست صفحه هم میزنه KB 0 یعنی هیچی دانلود نکرده... چیکار باید بکنم برای نصب؟
ممنون
mf.designing
02-05-2009, 08:28
دو تا سوال داشتم. اول اینکه این گوشی کاملا خام هست و هیچی روش نریختم هنوز. بجز همون برنامه های چرت و پرتی که خود فروشنده ریخت (البته به همراه Firewall)
میخواستم بدونم باید چه برنامه های دیگه ای بریزم و از کجا بگیرم که بریزم و چطوری بریزم؟ اگه تاپیکی یا قسمت تخصصی در این باره هست معرفی کنید. (کلا کارهایی که لازمه براش انجام بدم. هک، Unlock، چمیدونم هر چیز دیگه ای که لازمه و خرابش نمی کنه و هنگی نمیشه)
دوم اینکه من خواستم به اینترنت ایرانسل کانکت بشم. تو Sms ای که از ایرانسل برام اومد نوشته که Access point رو بزنم Irancell-GPRS2 در صورتی که وقتی روی Access point گوشی میری خودش Irancell-GPRS رو پیدا می کنه (بدون عدد 2) و اونی که شماره 2 رو پیدا نمی کنه. روی این Irancell-GPRS که هم OK می کنی، پیج باز نمی کنه. اون بالا سمت راست صفحه هم میزنه KB 0 یعنی هیچی دانلود نکرده... چیکار باید بکنم برای نصب؟
ممنون
اینکه چه برنامه ای بریزید که از پیش تعیین شده نیست ، هر چی به کارتون میاد رو بریزید .
خیلی از برنامه ها یا باید ساین بشن یا باید گوشیتون هک بشه واسه همین برید به بخش هک گوشی و از روش هک HelloOx 1.03 استفاده کنید و برنامه ها هم در تاپیک برنامه ها.
بله درسته این گوشی خودش GPRS گوشی رو اتومات پیدا و تنظیم میکنه که بیشترش کانکت میشه و دانلود نمیکنه !! پس اونا رو پاک کنید و دوباره از ایرانسل بگیرید . در ضمن گوشیتونم مبارک :11:
hamed9537
02-05-2009, 16:57
اینکه چه برنامه ای بریزید که از پیش تعیین شده نیست ، هر چی به کارتون میاد رو بریزید .
اگر ممکنه لینک لیست برنامه ها رو به من بدید
خیلی از برنامه ها یا باید ساین بشن یا باید گوشیتون هک بشه واسه همین برید به بخش هک گوشی و از روش هک HelloOx 1.03 استفاده کنید و برنامه ها هم در تاپیک برنامه ها.
برای هک از این لینک استفاده کنم؟
نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک برنامه ها کدوم یکی از اینها هستند؟ (از کدوم استفاده کنم؟)
1- برنامه های کاربردی موبایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- سیمبین سری 60 ویرایش 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برنامه های کاربردی برای سیمبین سری 60 ویرایش 5)
بله درسته این گوشی خودش GPRS گوشی رو اتومات پیدا و تنظیم میکنه که بیشترش کانکت میشه و دانلود نمیکنه !! پس اونا رو پاک کنید و دوباره از ایرانسل بگیرید . در ضمن گوشیتونم مبارک :11:
والا چیزی برای پاک کردن وجود نداره. گوشی اتوماتیک Irancell-GPRS رو میشناسه منم همون رو انتخاب می کنم. ولی دانلود نداره و page باز نمی کنه. در sms ی که ایرانسل برام فرستاد نوشته بود اسم access point باید Irancell-GPRS2 باشه. اما تو این لیست فقط Irancell-GPRS برای من هست که اونم جواب نمیده. یه چیز دیگه هم اینکه تو سایت ایرانسل وقتی لیست گوشی هایی که GPRS براشون فعال هست رو چک می کنیم، N85 رو جزء گوشی های فعال نشون نمیده و میگه هنوز فعال نشده. نظرتون چیه؟ کسی تا حالا با N85 کانکت شده؟
pouyacapitan
04-05-2009, 16:27
ممنون
برنامه هایی که باید بزنی لیست می کنم
x-plore
jbak taskman
smartcom gps و یا garmian
kasper sky
hello ox برا هک گوشی
font router
im+
divx player
core player
super shot
من خودم از همه ی اینا استفاده می کنم!
ali shah
04-05-2009, 23:44
x-plore
jbak taskman
kasper sky
hello ox برا هک گوشی
font router
im+
divx player
core player
super shot
لطفا کارایی برنامه ها رو بگید.
لطفا کارایی برنامه ها رو بگید.
فايل منيجر
مديريت برنامه هاي در حال اجرا
برنامه gps
آنتي ويروس (من توصيه نميكنم)
هك گوشي
براي تغيير فونت
برنامه چت
پخش avi روي گوشي
پلير صوتي تصويري
برنامه عكاسي از صفحه نمايش گوشي
شاد باشي
hamed9537
05-05-2009, 11:40
x-plore
jbak taskman
kasper sky
hello ox برا هک گوشی
font router
im+
divx player
core player
super shot
بله لطفا کارایی همه این برنامه ها رو هم بگید ممنون میشم.
و همین طور تریب نصبشون و لینک راهنمایی جهت نصب. ممنون
pouyacapitan
05-05-2009, 14:41
بله لطفا کارایی همه این برنامه ها رو هم بگید ممنون میشم.
و همین طور تریب نصبشون و لینک راهنمایی جهت نصب. ممنون
فايل منيجر
برنامه gps
هك گوشي
براي تغيير فونت
برنامه چت
پخش avi روي گوشي
پلير صوتي تصويري
نقل قول از یونس عزیز
همه ی برنامه ها تو فروم هستن سرچ کنی پیدا می کنی!!
اول کارهای مربوط به ساینت رو بکن بعدش هم هک گوشی رو نصب کن!!بعد installserver رو بریز بدون نیاز به ساین همه رو نصب کن!!
hamed9537
06-05-2009, 10:41
فايل منيجر
برنامه gps
هك گوشي
براي تغيير فونت
برنامه چت
پخش avi روي گوشي
پلير صوتي تصويري
نقل قول از یونس عزیز
همه ی برنامه ها تو فروم هستن سرچ کنی پیدا می کنی!!
اول کارهای مربوط به ساینت رو بکن بعدش هم هک گوشی رو نصب کن!!بعد installserver رو بریز بدون نیاز به ساین همه رو نصب کن!!
ممنون از راهنمایی دقیق شما عزیزان
فقط یه سوال: مگه این گوشی ها خودشون GPS نداره؟ منظور از برنامه GPS پس چیه؟
ضمنا روی GPS نقشه هم باید نصب بشه؟
GPS بصورت Unlimited هست یا بعد از یه مدت Expire میشه؟
Majid393
06-05-2009, 11:12
ممنون از راهنمایی دقیق شما عزیزان
فقط یه سوال: مگه این گوشی ها خودشون GPS نداره؟ منظور از برنامه GPS پس چیه؟
ضمنا روی GPS نقشه هم باید نصب بشه؟
GPS بصورت Unlimited هست یا بعد از یه مدت Expire میشه؟
GPSی که توی گوشیه شما وجود داره یه سخت افزار هست .... برای استفاده ازش باید برنامه GPS نصب کرد .
بله .... باید نقشه شهر مورد نظر رو داشته باشید .
GPS یکی از اجزای گوشی شما به حساب میاد مثل دوربین، فلاش و ...... .
ali shah
06-05-2009, 13:06
سلام,اسپیکر گوشی من سوخته ایا گارانتی نوکیا درستش میکنه؟
Saman-tci
06-05-2009, 22:03
گارانتی گوشیتون چیه ...؟
راستی چند وقته داری ازش استفاده میکنی ...؟ رنگش مشکیه ...؟ زیاد باهاش از اسپیکر آهنگ گوش میکنی ؟
ali shah
06-05-2009, 22:47
گارانتی گوشیتون چیه ...؟
راستی چند وقته داری ازش استفاده میکنی ...؟ رنگش مشکیه ...؟ زیاد باهاش از اسپیکر آهنگ گوش میکنی ؟
داخل کارتن یه برگه هست که روش نوشته WARANTY CARD////NOKIA CAREفکرکنم گارانتی نوکیاباشه.
2ماهی میشه که خریدمش.
بله.
زیاد نه.
درضمن گوشی MADE IN CHINA هستش.لطفا بنده را راهنمایی کنید چون به هر تعمیرکاری نمی تونم بدمش.
hamed9537
07-05-2009, 09:10
فايل منيجر
برنامه gps
هك گوشي
براي تغيير فونت
برنامه چت
پخش avi روي گوشي
پلير صوتي تصويري
شاد باشي
چرا آنتی ویروس را توصیه نمی کنید؟ پس سرانجام ویروس ها چی میشه؟
چون گوشی به اعتقاده من ویروس نمیگیره...براش ویروسی نوشته نشده...اگرم بگیره...با فرمت رم درست میشه...
یا فوقش فرض محال ویروسم بگیره با یه هارد ریست حله...
شاد باشی
pouyacapitan
07-05-2009, 15:53
GPSی که توی گوشیه شما وجود داره یه سخت افزار هست .... برای استفاده ازش باید برنامه GPS نصب کرد .
بله .... باید نقشه شهر مورد نظر رو داشته باشید .
GPS یکی از اجزای گوشی شما به حساب میاد مثل دوربین، فلاش و ...... .
برای استفاده درست و حسابی از gps گوشی باید نرم افزار نصب کرد و روش هم نخشه زد.
همونطور که یونس جان گفتن اصلا برای این سیستم عامل ویروس نیست!!!
من برا این معرفی کردم که دوستانی که زیاد اشنا نیستن می ترسن گوشیشون ویروسی بشه!!! به همین خاطر!!
من خودم چک کردم این نرم افزار ها فقط انتی ویروس های دیگه رو به عنوان ویروس پیدا می کنن!!
hamed9537
07-05-2009, 16:53
ممنون از راهنمایی های قبلیتون
یک DVD به همراه پک این گوشی هست. آیا برنامه های بدرد بخوری در اون هست؟ باید DVD رو install کرد و کلا برنامه ای از توی اون نصب کرد یا کاری باهاش نداشته باشیم؟
ممنون از راهنمایی های قبلیتون
یک DVD به همراه پک این گوشی هست. آیا برنامه های بدرد بخوری در اون هست؟ باید DVD رو install کرد و کلا برنامه ای از توی اون نصب کرد یا کاری باهاش نداشته باشیم؟
احتمالا باید پی سی سوئیتش باشه که واسه ارتباط بین گوشی و پی سی استفاده میشه اگه آخرین ورژن بود که چه بهتر اگه نبود آخرین ورژنشو از اینجا بگیر:
hamed9537
07-05-2009, 20:21
احتمالا باید پی سی سوئیتش باشه که واسه ارتباط بین گوشی و پی سی استفاده میشه اگه آخرین ورژن بود که چه بهتر اگه نبود آخرین ورژنشو از اینجا بگیر:
توی اون برنامه که گفتم توی DVD هست شامل اینها میشه:
Nokia Photos
Nokia Music Manager
One Touch Access
Nokia Map Loader
Nokia Download
Home Media Server
Orb Home Remote access
اینها برای چی هست؟ مثلا One Touch Access؟
pouyacapitan
07-05-2009, 21:35
Nokia Photos
Nokia Music Manager
One Touch Access
Nokia Map Loader
Nokia Download
Home Media Server
Orb Home Remote access
اینا اکثرا به درد نمی خورن!!!البته به درد من!!
شما ovi suit رو نصب کنی کافیه!!
Saman-tci
07-05-2009, 22:20
Nokia Photos
Nokia Music Manager
One Touch Access
Nokia Map Loader
Nokia Download
Home Media Server
Orb Home Remote access
دوست من اینها یکسری برنامه های جانبی نوکیا هستند که متاسفانه بیشترشون توی ایران فعال نیستن ...
.
بهترین و کاربردیترین برنامه همون Pc Suite هست که دوستمون لینک دانلود رو قرار دادن ....
pouyacapitan
08-05-2009, 09:33
تو dvd مخصوص n85 نرم افزار oci suit هست که به مراتب از pc suit هم بهتره!!
asab-khoord
08-05-2009, 16:43
من میخوام بخرم ولی هنوز رو دوربینش که میگن تو فیلم برداری تیک داره و عکساش خوب نیست دو دل هستم.
من الآن N73 دارم که از صداش راضیم. در حالی که میگن صدای N85 ضعیفه. والا هر کی یه چیزی میگه!!! دیگه گیج شدم :19:
Saman-tci
08-05-2009, 18:30
دوست من شما میتونی توی تاپیکه مشاوره خرید گوشی , زودتر به نتیجه برسی ...
در هر صورت ببین از گوشی چه انتظاراتی داری روی همونا زوم کن ...
مثلاً یکی دوربین براش مهمه , یکی دیگه پخش موزیک براش مهمه , یکی دیگه سیستم عامل براش مهمه و .....
من میخوام بخرم ولی هنوز رو دوربینش که میگن تو فیلم برداری تیک داره و عکساش خوب نیست دو دل هستم.
من الآن N73 دارم که از صداش راضیم. در حالی که میگن صدای N85 ضعیفه. والا هر کی یه چیزی میگه!!! دیگه گیج شدم :19:
امکان نداره تیک داشته باشه شاید اونی که گفته رم کلاس پایین رو گوشیش بوده اگه رم کلاس 6 بندازی روش عمرا تیک نخواهد داشت.
mf.designing
11-05-2009, 14:26
به هیچ وجه درست نیست این حرفا ، من این گوشی رو از روزای اول اومدنش دارم و دوربینش چندان فرقی با 95 8گیگ قبلیم نداره . در ضمن اگه دوربین میخوای به نظرم i8510 سامسونگ بهتره یا هم منتظر 86 باش !
صداش کمه درست (باکیفیت تره) ولی مگه بجز 73 صدای کدوم سری n زیاد هست ؟ 73 هم صداش به نظر من کیفیت خوبی نداره ! تنها عیبی که من تو این گوشی دبدم مشکل باگ های سیستم عاملشه که روی FP2 ها زیاد پیش میاد و البته با آپدیت بعدی حل میشه . اگه 85 رو پسندیدی شک نکن :40:
pouyacapitan
11-05-2009, 20:56
من خودم این گوشی رو دارم!!
صداش زیاد نیست ولی کیفیت خوبی داره!!!
در مورد n95 8gig هم بگم که باید بیخیالش بشین وقتی n85 هست اگه 95 بخرین اشتباه کردین!!
دو.ربینش هم عالیه!!کاور هم داره!!در حای که n95 8gig نداره!!
دوستان فریمویر جدید در راهه ظاهرا در مرحله تست قرار داره و حدود یک ماهه دیگه احتمالا میاد
pouyacapitan
12-05-2009, 21:09
دوستان فریمویر جدید در راهه ظاهرا در مرحله تست قرار داره و حدود یک ماهه دیگه احتمالا میاد
دوستان لینکی ازش هست؟؟
نوکیا باید این فریم ور رو 3 ماه قبل بیرون داده بود تا همه ی این باگ های مزخرفش تموم می شد!!
فريمور جديد ريليز شد
20.175
به راحتي با HelloOX قابل هك هست...
شاد باشيد:40:
pouyacapitan
14-05-2009, 21:24
فريمور جديد ريليز شد
20.175
به راحتي با HelloOX قابل هك هست...
شاد باشيد:40:
نمی دونی چه قدر حال کردم!!!!!!!!!!!!!!!
من صبح چک کردم با خود گوشی ولی نبود!!پس همین چند ساعته اومده!!فردا می رم با wifi اپ کنم!!
Ehsan756
15-05-2009, 20:50
سلام
بچه ها كسي ميدونه توي اصفهان كجا وايرلس رايگان داره ؟؟؟؟؟
و اگه هست سرعتش چقدره...
(شنيدم فرودگاه اصفهان داره..كسي اطلاع دقيقي داره؟؟؟؟)
abbas_dante2oo8
16-05-2009, 13:05
سلام
یه نفر پیدا نمیشه که چگونگی استفاده از wifi رو توضیح بده؟
اخه مگه توی ایران اینترنت مفتی هم هست؟؟!!!
خیلی دوست دارم ببینم روش کار با هاش چجوریه؟
ایا تنظیمات خاصی داره و با چه گوشی هایی میشه این کارو کرد/
باهاش هم میشه صفحه اینترنت باز کرد یعنی توی اینترنت هم میشه رفت؟
ببخشید که سوالاتم زیاد شد.
با تشکر
دوستانی که فریمور جدید رو آپدیت کردن.بگن چه باگ هایی رفع شده.اصلا رفع شده؟؟
چقدر طول کشید نصبش؟؟.منم با وایرلس لپتاپ آپدیت کنم.
abbas_dante2oo8
18-05-2009, 09:26
سلام
با تشکر
کسی نیست ما رو از خماری بیاره بیرون!!:11::11:
pouyacapitan
18-05-2009, 14:47
دوست عزیز بعضی جاها wifi هست ولی پسورد داره و ما نمی تونیم ازش استفاده کنیم ولی بعضی ها پسورد ندارن و ما می تونیم وصل بشیم!!من خودم یکی پیدا کردم و رفتم اپدیت کردم!!
تنظیم خاصی نداره و باهاش هم می شه صفحه باز کرد!!
تو دسکتاپ گوشی برین به wlan scanning off یک کلیک کنید بعد خودش ریفرش می شه اگه چیزی بود میاره و شما وصل می شین!!
هر چیزی که وایرلس داره می شه ازش استفاده کرد!!
تاپیک فریم ور
موفق باشین
:10:
navid_mgd
18-05-2009, 17:54
سلام!
من دو سه روزیه که برام از شهرستان یه N85 آوردن، گذشته از اینکه nokialifeblog نداره و این خیلی حالم رو گرفته و همچنین ردیاب جی پی اس تو خود nokia map باید یه بار خاموش روشنش کنم که بگرده دنبال مختصاصات! الان اینا مشکلامه!
1.آقا این FM transmitter کار نمی کنه! یعنی اصلا توی now playing که option رو می زنم تا انتخابش کنم نیست! می دونم باید بین repeat و equaliser باشه، اما نیست! دفترچه رو نیگا کردم، زده توی بعضی کشور ها کار نمی ده(صفحه 33)، می ترسم نکنه ایرانم جزو اون کشورا باشه، فروشندهه هم موقع روشن کردن بار اول ایرانو انتخاب کرده، واسه عوض کردنش گوشی باید فرمت شه که نمی خوام بکنم چون برنامه ngage که روش بازی ها نصب شده می پرن، چه کنم؟
2.من توی تاپیک های قبلی خوندم که کد اکتیو کردن بازی ها پشت دفترچه راهنمای ngage، راستش من تو جعبم دو تا دفترچه بیشتر نیست، یکی راهنمای کامل استفاده، یکی راهنمای سریع شروع، البته چرا دروغ؟ همین 2 تا به زبونه روسی هم هستن اگه کسی بخواد می دم بهش! من راهنمای دیگه ای پیدا نکردم
navid_mgd
18-05-2009, 18:31
سلام
با تشکر
تو ایران اینترنت مفتی نیست، ولی تو بعضی پاساژ ها، بعضی رستوران ها و البته دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و کتابخونه ها اینترنت بی سیم هست.(من توی فرودگاه امام هم دیده بودم هست)
به طور خیلی ساده با یه گوشی که WLAN داره مثل N95,82,78,90,85,79,96... و چندتا از سری E و چندتا گوشی دیگه نوکیا و همه موبایلایی که ویندوز موبایل دارن، تو می ذاری بگرده، بسته به شبکه داره، تو یه شبکه نیاز به هیچ کد دیگه ای نیست، توی یه شبکه کد 5 رقمی ازت می خواد یا 10 رقمی که باید از سوپروایزر شبکه بگیری، تو بعضی شبکه ها هم میری توی تنظیماتش ip و DNS و اینارو که بازم از سوپروایزر گرفتی وارد می کنی.
البته، می شه باش browsing کرد، تنظینات ای میل رو تو قسمت پیغام گوشی وارد کنی، ای میلات بیاد تو inbox، می تونی نقشه های ماهواره ای بگیره، آپدیت گوشی رو بگیری و برنامه هایی که خود شرکت گذاشته برای دانلود، می تونی از RSS استفاده کنی، ویدئو های خبری روز رو دانلود کنی، خیلی کارا که البته همشون با GPRS هم قایل انجامه
farhooode
18-05-2009, 19:01
بلندی صدای گوشی تو هنزفری چطوره؟
دبیلو 960 بهتره یا این
هرماه گوشی چقدر رم وجود دارد؟
navid_mgd
18-05-2009, 19:28
سلام
با تشکر
یه چیز که یادم رفت بگم اینه که با WLAN تو می تونی وارد شبکه بیسیم بشی، مثل شبکه ای که خودت تو خونه بستی، مثلا ADSL داری، با یه access point + روتر، می تونی با WLAN به اینترنت خودت وصل شی!
nokia_6253
18-05-2009, 23:10
میشه یکی فایلشو اپ کنه بعد بریزیم تو گوشی؟من با گوشیم نمیتونم اپش کنم:41:
pouyacapitan
19-05-2009, 08:26
میشه یکی فایلشو اپ کنه بعد بریزیم تو گوشی؟من با گوشیم نمیتونم اپش کنم:41:
تو تاپیک فریم ور لینک دانلود هست!!!
سلام!
من دو سه روزیه که برام از شهرستان یه N85 آوردن، گذشته از اینکه nokialifeblog نداره و این خیلی حالم رو گرفته و همچنین ردیاب جی پی اس تو خود nokia map باید یه بار خاموش روشنش کنم که بگرده دنبال مختصاصات! الان اینا مشکلامه!
1.آقا این FM transmitter کار نمی کنه! یعنی اصلا توی now playing که option رو می زنم تا انتخابش کنم نیست! می دونم باید بین repeat و equaliser باشه، اما نیست! دفترچه رو نیگا کردم، زده توی بعضی کشور ها کار نمی ده(صفحه 33)، می ترسم نکنه ایرانم جزو اون کشورا باشه، فروشندهه هم موقع روشن کردن بار اول ایرانو انتخاب کرده، واسه عوض کردنش گوشی باید فرمت شه که نمی خوام بکنم چون برنامه ngage که روش بازی ها نصب شده می پرن، چه کنم؟
2.من توی تاپیک های قبلی خوندم که کد اکتیو کردن بازی ها پشت دفترچه راهنمای ngage، راستش من تو جعبم دو تا دفترچه بیشتر نیست، یکی راهنمای کامل استفاده، یکی راهنمای سریع شروع، البته چرا دروغ؟ همین 2 تا به زبونه روسی هم هستن اگه کسی بخواد می دم بهش! من راهنمای دیگه ای پیدا نکردم
به نظر من اول گوشی رو اپدیت کن !!
بعدا نرم افزار gps بزن!!به نظر خود من smartcom gps خوبه!!
در ضمن شما تو پوشه ی music خود fm transmit رو دارید؟؟؟
در ضمن تو ایران هم کار می کنه پس نگران نباشید!!
در ضمن باید اکتیو کدهای n-gage هم باشه!!
به احتمال زیاد گوشی شما برای یک منطقه ی دیگه ساخته شده که تو اون اصلا اینا در نظر گرفته نشده!!
گوشی شما rm چنده؟؟
mehran_286
19-05-2009, 13:59
سلام دوستان چجوری از بازی های ات گیج گوشی استفاده کنم ؟
کسی تونسته با hello x گوشیرو هک کنه ؟ لطفا جواب بدید ؟
چجوری فریمور 20 رو بریزیم روی گوشی (حتما باید با جف فلش کنیم ) یا راهی دیگه هست
با تشکر
mehran_286
19-05-2009, 14:01
سلام!
گوشی من هم اول همه ی این مشکلات رو داشت از جمله اف ام ترنسمیتر
وقتی گوشیم رو فلش کردم همش درست شد
10 تومن میگیرن گوشی رو فلش می کنن
pouyacapitan
19-05-2009, 15:53
سلام دوستان چجوری از بازی های ات گیج گوشی استفاده کنم ؟
کسی تونسته با hello x گوشیرو هک کنه ؟ لطفا جواب بدید ؟
چجوری فریمور 20 رو بریزیم روی گوشی (حتما باید با جف فلش کنیم ) یا راهی دیگه هست
با تشکر
برید منو یعدش تو n-gageاگه هم خواستی فولش کنی با یکی از کدات فولش کن!!
بله بنده خودم هک کردم!!خیلی ساده است!!
فریم ور رو هم با wifi اپ کنی بهتره!!با جف یا فونیکس و یا حتی nsu هم می تونی اپ کنی!!
mehran_286
19-05-2009, 20:14
برید منو یعدش تو n-gageاگه هم خواستی فولش کنی با یکی از کدات فولش کن!!
بله بنده خودم هک کردم!!خیلی ساده است!!
فریم ور رو هم با wifi اپ کنی بهتره!!با جف یا فونیکس و یا حتی nsu هم می تونی اپ کنی!!
منظورت از کدات چیه ؟
من که کدی ندارم ؟
چیکار کنم
با تشکر :11:
Ehsan756
19-05-2009, 20:17
سلام بچه ها
من يه مشكلي دارم
چند روز پيش كه اومدم ديدم فريمور جديد n85 بالاخره اومده!! :8: كلي حال كردم رفتم توي دانشگاه دانلودش كردم..
ولي وقتي ميخاستم با nsu آپش كنم ديدم آپ نميشه (آخرين ورژن رو همون 11.047 ميزنه!!!! ) :41:
رفتم تو سايت نوكيا پروداكت كدمو زدم و ديدم بله!! آخرين ورژن 11.047 هست..
همين الانم كه كدمو ميزنم (0572869) باز همونو مينويسه!!!!(امتحان كنين) :45:
منم اومدم كدمو به 0560502 تغيير دادم (چون توي فايلهايي كه دانلود كرده بودم اين پروداكت كد رو نوشته بود) و آپديت كردم و اينطوري شد كه ديگه گوشيم فارسي رو ساپورت نميكنه.. :37:
بعد از دوستمون pouyacapitan كمك خاستم كه ايشون فرمودن پروداكت كد 0561234 فارسي رو ساپورت ميكنه.. :10:
ولي وقتي كدمو به 0561234 تغيير دادم موقع آپديت ميرفت براي يه دانلود 131.5 مگي !!!
كه با اين اينترنت ذغالي فكر ميكنم 2-3 روزي طول بكشه!! :24:
تازه يه مشكل ديگم هست!
گوشيم ديگه لاك كدي كه روش بوده رو قبول نميكنه.. ميزنه code error!!
فقط وقتي مي خوام تنظيمات كارخونه رو برگردونم (با كد #7370#*) اونجا كد رو قبول ميكنه !!!!!!
خلاصه اين آپديتي كه كرديم كوفتمون شد!!:19:
حالا اگه دوستان اين بنده حقيرو راهنمايي كنن ممنون ميشم..
به خدا ثواب داره.. :42:
Saman-tci
19-05-2009, 20:28
دوست من , من دقیقاً متوجه مشکلتون نشدم ... چون همش حرف پروداکت کد و تغییر اون بود و من نفهمیدم مشکلت چیه ...!!.
.
ببین دوست من خیلی اوقات اتفاق افتاده که یه فریموری برای گوشی مثلاً N85 معرفی و عرضه میشه ولی قبل از اینکه برای نسخه فارسی عرضه بشه برای کدهای اروپا و آمریکا ریلیز میشه ... پس نباید نگران باشید که چرا برای یه کد عرضه شده و برای کد دیگه عرضه نشده ...
بهترین راهش هم همون تغییرپروداکت کد هست که شما انجام دادین ...
تا اینجائیکه که من متوجه شدم آخرین فریمور این گوشی روی کدهای فارسی هم عرضه شده ... که خودتونم گفتین
.
ببین دوست من احتیاط واجب و مستحب اینه که اثلاً با اینترنت دیال آپ گوشیتون رو آپدیت نکنید ... چون احتمال هر اتفاقی هست ..
پس بهتره گوشیتونو ببرین همون دانشگاه و از همونجا گوشیتونو آپدیت کنید ... البته قبلش نصب pc Suite و NSU لازمه ...
فکر کنم اونجا بیشتر از 15 دقیقه طول نمیکشه ...
navid_mgd
19-05-2009, 20:54
تو تاپیک فریم ور لینک دانلود هست!!!
به نظر من اول گوشی رو اپدیت کن !!
بعدا نرم افزار gps بزن!!به نظر خود من smartcom gps خوبه!!
در ضمن شما تو پوشه ی music خود fm transmit رو دارید؟؟؟
در ضمن تو ایران هم کار می کنه پس نگران نباشید!!
در ضمن باید اکتیو کدهای n-gage هم باشه!!
به احتمال زیاد گوشی شما برای یک منطقه ی دیگه ساخته شده که تو اون اصلا اینا در نظر گرفته نشده!!
گوشی شما rm چنده؟؟
اولا ممنون
ثانیا بازم ممنون ولی من nokia map رو چیزایی ازش دیدم که حاضر نیستم هیچ برنامه gps دیگه ای نصب کنم، خودش ترکونده! یه چند وقت دیگه هم نقشه های تهرانم میاد
ثالثا من نگفتم تو پوشه music fm transmitter دارم، بلکه گفتم از روی راهنمای موبایل به نظر می آد وقتی داری یه آهنگ رو پخش می کنی، اگه option رو بزنی یه گزینه FM transmitter هست که توی اون می تونی انتخاب کنی که پخش رادیویی شه که تو مال من نیست!
رابعا! آره، آخرش دلم طاقت نیورد، ریست کردمو ایرانم انتخاب کردم باز نشد!
خامسا و سادسا، آره راست می گی ولی نیست
سابعا 333
Ehsan756
19-05-2009, 21:32
saman-tci عزيز
مشكل من اينه كه ديگه فارسي نميتونم بنويسم
البته لاك كدمم هست كه هرچي ميزنم ارور ميده!!
اصلا فرض كنين كه شما ميخواين گوشيتونو آپ كنين
فايلهايي كه دوستمون pouyacapitan گذاشتن رو دانلود ميكنين ولي ميبينين پروداكت كدي كه روي فايها هست (0560502) با پروداكت كد شما (0572869) نميخونه..
حالا شما چيكار ميكنين؟؟؟؟
Saman-tci
19-05-2009, 22:27
saman-tci عزيز
فايلهايي كه دوستمون pouyacapitan گذاشتن رو دانلود ميكنين ولي ميبينين پروداكت كدي كه روي فايها هست (0560502) با پروداكت كد شما (0572869) نميخونه..
حالا شما چيكار ميكنين؟؟؟؟
شما 2 راه دارین :
یکی اینکه پروداکت کد گوشیتون رو به همون چیزی که دوستمون زحمت کشیدن و فایلهای آپدیتش رو در اختیارتون قرار دادن تغییر بدین ...
دوم هم اینکه گوشیتون رو بطور مستقیم و با همون پروداکت کدی که هست آپدیت میکنید که طبیعتاً زبان فارسی نخواهید داشت ..
.
پس بهتره کد گوشیتون رو تغییر بدین و بعد هم با یه آپدیت سادهو کم حجم زبان فارسی رو به گوشیتون اضافه کنید ...
mehran_286
20-05-2009, 14:30
دوستان از کجا بفهمم پرداکت گوشیم چنده ؟
کد های ان گیج چیه و از کجا بیارم ؟
با تشکر
دوستان از کجا بفهمم پرداکت گوشیم چنده ؟
کد های ان گیج چیه و از کجا بیارم ؟
با تشکر
باتری گوشی رو که دربیاری اونجا نوشته...
کد انگیج هم باید با گوشی بهت میدادن...
abbas_dante2oo8
20-05-2009, 18:55
سلام ببخشید موقع خرید مموری 8 گیگ همراه گوشی هست یا باید جدا خریداری بشه؟
یا باید اصولا چه چیزهایی داخل کارتونش باشه؟
با تشکر
mehran_286
20-05-2009, 21:31
سلام ببخشید موقع خرید مموری 8 گیگ همراه گوشی هست یا باید جدا خریداری بشه؟
یا باید اصولا چه چیزهایی داخل کارتونش باشه؟
با تشکر
اره رم رویه خود گوشیه و هیچ هزینه ای نباید بایت 8 گیگابایت بپردازی
mehran_286
20-05-2009, 21:34
سلام دوستان پرداکت گوشی من 0568319 هستش
الان گوشیم زیون فارسی داره
ایا اگر اپدیت کنم فارسی رو بازهم داره یا نه ؟
ELVIS PRESLEY
20-05-2009, 22:02
دوستان کسی تا حالا با مشکل سوختن پیکسل صفحه نمایشش برخورد کرده؟
مال گوشیه دوستم چند تاییش سوخته.
Saman-tci
20-05-2009, 22:50
سلام دوستان پرداکت گوشی من 0568319 هستش
الان گوشیم زیون فارسی داره
ایا اگر اپدیت کنم فارسی رو بازهم داره یا نه ؟
بله با آپدیت هم زبان فارسی میمونه ....
.
در اصل شما پروداکت کد گوشیتون رو تغییر دادین و برای همین تا موقعی که دوباره تغییر ندین همین هست و بالطبع زبان فارسی رو هم داره ...
Saman-tci
20-05-2009, 22:53
دوستان کسی تا حالا با مشکل سوختن پیکسل صفحه نمایشش برخورد کرده؟
مال گوشیه دوستم چند تاییش سوخته.
.
از طرف من به دوستت بگو تا بیشتر از پیکسلهای lcd نسوخته و به خود lcd آسیب نزده ببره و lcd گوشیشو تعویض کنه ...
ELVIS PRESLEY
21-05-2009, 07:03
سامان جان قیمت نداری؟
یه جای خوب برا تعویضش تو تهران میشناسی؟ متاسفانه گارانتیم نیست.
قبل عید گوشیشو خریده. حالا صفحش اینطوری شده!!!
:((
pouyacapitan
21-05-2009, 08:39
سامان جان قیمت نداری؟
elvis جان قیمت دقیق ندارم ولی برا یکی از دوستام که 82 داشت تابستون قبل 60 تومن واسه lcd داد!!!
خوشبختانه من چنین چیزی تو 85 ندیدم!!
mehran_286
21-05-2009, 09:25
چون صفحه نمایش oledهستش فکر کنم گرونتر باشه
حالا شما بپرس
mehran_286
21-05-2009, 23:44
سلام خدمت همه ی دوستان
یک نکته در مرود اف ام ترنسمیتر
شما با عوض کردن سیگنال میتونید رویه موج دلخاه اهنگ بفرستید
ولی هر بار که گوشی روشن و خاموش میشه سگنال به حالت پیش فرض یعنی107.50hz میره
این یک نکته
mehran_286
21-05-2009, 23:45
دوستان چجوری باید کد انگیج رو گیر بیارم
اقا یونس گفت که باید از فروشنده بخواهی ولی حالا که گذشته باید چکار کرد
با تشکر
Saman-tci
22-05-2009, 00:30
مهران جان همراه پکیج گوشیت یه کدفعالسازی برای یکی از بازیهای Ngage میدن ...
.
ولی وقتی شما میتونی از کرک شده این بازیها استفاده کنی دیگه چرا دنباله کد میگردی ...؟
Saman-tci
22-05-2009, 00:32
سامان جان قیمت نداری؟
رفیق قیمت ندارم چون تا حالا خوشبختانه به کارم نیومده ....
.
ولی اگه آدرس دقیق مغازه بخوای اولین مغازه دست چپ پاساژ علاالدین از طرف ورودی خیابون حافظ ( نه جمهوری ) مغازه ای هست که فقط قطعات موبایل مخصوصاً lcd انواع گوشیها رو داره ....
mf.designing
22-05-2009, 15:20
دوستان چجوری باید کد انگیج رو گیر بیارم
اقا یونس گفت که باید از فروشنده بخواهی ولی حالا که گذشته باید چکار کرد
با تشکر
کد انگیج پشت دفترچه انگیج هستش که باید تو جعبه باشه اگه نباشه یا به اصل بودنش شک کن یا هم که جعبه دسکاری شده !
mf.designing
22-05-2009, 15:23
دوستان کسی با این فریمور جدید گوشی رو آپ کرده ؟ مشکلاتش حل شده ؟ بازی گالری و موزیک پلیر ادا در میارن ؟! صداش چی ؟بهتر شده ؟
mehran_286
22-05-2009, 21:46
دوستان کسی با این فریمور جدید گوشی رو آپ کرده ؟ مشکلاتش حل شده ؟ بازی گالری و موزیک پلیر ادا در میارن ؟! صداش چی ؟بهتر شده ؟
بله گزینه های زیادی اضافه شده
و هنگ کردن گالری بر طرف شده
در دسکتاپ 2گزینه اضا فه شده
در منوی سنسور هم 2 تا گزینه ی دیگر اضافه شده
و این ورژن رو هم میشه هک کرد
mehran_286
22-05-2009, 21:50
کد انگیج پشت دفترچه انگیج هستش که باید تو جعبه باشه اگه نباشه یا به اصل بودنش شک کن یا هم که جعبه دسکاری شده !
دفتر چه انگیج نداره فقط 4 تا دفترچه داره 2 تا به زبان انگلیسی و 2 تا فکر کنم روسی هستش
در صفحه ی اول عکس بازی فوتبال گزاشته و یک کد 13 رقمی داره
همونه یا نه ؟
navid_mgd
23-05-2009, 10:41
دفتر چه انگیج نداره فقط 4 تا دفترچه داره 2 تا به زبان انگلیسی و 2 تا فکر کنم روسی هستش
همونه یا نه ؟
منم دقیقا مشکل شمارو دارم،کد انگیج منم یکی خورده،2 تا دفترچه روسی هم داره،ولی پروداکت کدم مال کشورهای مشترک المنافع هست، برا همین FM هم کار نمی کنه!با NSS هم پروداکت کد رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کردم دیگه update نمی کنه،کسی راهی بلد نیست؟
mehran_286
23-05-2009, 13:04
منم دقیقا مشکل شمارو دارم،کد انگیج منم یکی خورده،2 تا دفترچه روسی هم داره،ولی پروداکت کدم مال کشورهای مشترک المنافع هست، برا همین FM هم کار نمی کنه!با NSS هم پروداکت کد رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کردم دیگه update نمی کنه،کسی راهی بلد نیست؟
من هم در پست های قبلی گفتم
با فلش گوشی اف ام ترنسمیتر بعضی از گوشیه ها برمیگرده
mehran_286
23-05-2009, 13:06
دوستان یک سوال که منو خیلی اذیت می کنه
وقتی گوشی رو با سیم به کامپیوتر وصل می کنم
فون مموری گوشی رو که اصلا نمیشناسه(نمیاره) بعد هم مموری از هر 10 باری که کابل رو جدا و وصل می کنم میاد
pc suiteکار می کنه ولی مثلا وسط نصب برناه میزنه coneection lost یا conecction failed
به نظر شما برایه چی
کایلم هم سالمه
nokia_6253
23-05-2009, 13:15
چه طوری گوشیکو اپ کنم؟فایلشو دان کردم ولی بلد نیستم اپش کنم.
hasanmotori
23-05-2009, 19:14
یه سوال: fm transmiter ش رو همه فریمورا نیست درسته؟
nokia_6253
24-05-2009, 10:01
یکی کمک کنه.من فایل 80 مگی رو دان کردم.بلد نیستم اپ کنم.از گوشیمم که میخوام اپ کنم وقتی میره در حالت دانلود این پیغامو میده(connectig lost during update)
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mehran_286
24-05-2009, 10:52
چه طوری گوشیکو اپ کنم؟فایلشو دان کردم ولی بلد نیستم اپش کنم.
باید با نرم افزار jaf فلش کنی
کار سختی هم نیست
این هم ادسش
mehran_286
24-05-2009, 10:53
نمیدونم چرا ولی بعضی از گوشی ها از فابریکیشون اینو ندارن
این ایراد احتمالا رئ تولید یکسری شده (مثلا ناقص فلش کردند)
چون من با فریمورر 11.47 نداشتم ولی دوباره به 11.47 فلش کردم اومد
mehran_286
24-05-2009, 10:59
یکی کمک کنه.من فایل 80 مگی رو دان کردم.بلد نیستم اپ کنم.از گوشیمم که میخوام اپ کنم وقتی میره در حالت دانلود این پیغامو میده(connectig lost during update)
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز 80 مگا بایت نیست بلکه 120 مگابایت هستش !
شما باید گوشیتو با این فریمور جدید فلش کنی
یه راه دیگه هست
میتونی یا گوشیت به اینرنت وصل شی و وایسی اپدیت کنه فکر کنم برای فول اپدیتش اگر همراه اول داشته باشی ودر ساعت 2 شب کانکت شی 20 هزار تومن بیفته
میتونی اگر در تهران هستی به مصلی بری اونجا ئایرلس رایگان داره اون جا هم میتونی اپدیت کنی(من هم میخوام برم)
nokia_6253
24-05-2009, 12:06
دوست عزیز 80 مگا بایت نیست بلکه 120 مگابایت هستش !
شما باید گوشیتو با این فریمور جدید فلش کنی
یه راه دیگه هست
میتونی یا گوشیت به اینرنت وصل شی و وایسی اپدیت کنه فکر کنم برای فول اپدیتش اگر همراه اول داشته باشی ودر ساعت 2 شب کانکت شی 20 هزار تومن بیفته
میتونی اگر در تهران هستی به مصلی بری اونجا ئایرلس رایگان داره اون جا هم میتونی اپدیت کنی(من هم میخوام برم)
با فلش همه چیزه گوشیم پاک میشه؟
mehran_286
24-05-2009, 12:25
با فلش همه چیزه گوشیم پاک میشه؟
اطلاعات رم گوشی تکون نمیخوری
ولی فون مموریت کلا فرمت میشه
یعنی ای ام اس و مخاطبین و نرم افزارهایی که روی فون مموری نصب کردی میپره
میتونی با pc suiteاز اطلاعاتت بک اپ بگیری و بعد فلش اون هارو دوباره برگردونی
mf.designing
24-05-2009, 12:55
همونه یا نه ؟
ماله من یه دفترچه هست که روش با فونت درشت و نارنجی نوشته GET OUT AND PLAY! وپشتش یه کد 15 رقمی واسه اکتیو هست که من فیفا رو اکتیو کردم (گوشی من رو آشنایی از اروپا آورده و دست ایران بش نخورده)
mf.designing
24-05-2009, 13:03
دوستان یک سوال که منو خیلی اذیت می کنه
وقتی گوشی رو با سیم به کامپیوتر وصل می کنم
فون مموری گوشی رو که اصلا نمیشناسه(نمیاره) بعد هم مموری از هر 10 باری که کابل رو جدا و وصل می کنم میاد
pc suiteکار می کنه ولی مثلا وسط نصب برناه میزنه coneection lost یا conecction failed
به نظر شما برایه چی
کایلم هم سالمه
این که فن مموری نمیاد واسه مسائل هک هست فک کنم و طبیعی .
Pc suits رو از OVI که همرا گوشی هست استفاده کن ، نشد جدیدشو دانلود کن . نشدهم ویندوزتو عوض کن حل میشه 100%
mf.designing
24-05-2009, 13:11
از دوستانی که گوشی رو آپدیت کردن به این ورژن جدیده ، صدای گوشی تغییری کرده ؟ بهتر شده ؟
parya_shilan
24-05-2009, 21:02
باسلام به همه
من تازه از این گوشی گرفتم ومشغول خوندن تاپیک های قبلی هستم امیدوارم حوصله بکنم با این اینترنت لاک پشتی
دوستانی که لطفشون زیاده لطف راهنمایی بکنن:
1- آیا فلش این دوربین مانند چراغ قوه عمل میکنه .برای روشن کردنش چه راهی هست؟
2- ظاهرا برای ضبط صدا باید نرم افزار نصب بشه روش .چه نرم افزاری رو توصیه می کنید؟
3-برای کپی کردن شماره تلفن هااز گوشی به کامپیوتر وبلعکس و اصلاح شماره تلفن ها دفترچه تلفن چه راهی پیشنهاد می کنید.
4-چطوری می تونم زبان فارسی رو به قسمت زبان ها اضافه کنم تا در sms بتونم ازش استفاده کنم گویشم حروفات گچپژ رو میشناسه اسامی که قبلا توسیم بود رو کامل نمایش میده ولی نمی تونم در تایپ استفاده کنم.
5-توصیه وترفندهای لازم برای استفاده بهتراز این گوشی
6- با تشکر از شما به قول بامرام ها دمت گرم .لطفا راهنمایی بکنید . قبلا گوشیم سونی اریکسون بود.
mehran_286
24-05-2009, 21:55
باسلام به همه
من تازه از این گوشی گرفتم ومشغول خوندن تاپیک های قبلی هستم امیدوارم حوصله بکنم با این اینترنت لاک پشتی
2- ظاهرا برای ضبط صدا باید نرم افزار نصب بشه روش .چه نرم افزاری رو توصیه می کنید؟
3-برای کپی کردن شماره تلفن هااز گوشی به کامپیوتر وبلعکس و اصلاح شماره تلفن ها دفترچه تلفن چه راهی پیشنهاد می کنید.
4-چطوری می تونم زبان فارسی رو به قسمت زبان ها اضافه کنم تا در sms بتونم ازش استفاده کنم گویشم حروفات گچپژ رو میشناسه اسامی که قبلا توسیم بود رو کامل نمایش میده ولی نمی تونم در تایپ استفاده کنم.
6- با تشکر از شما به قول بامرام ها دمت گرم .لطفا راهنمایی بکنید . قبلا گوشیم سونی اریکسون بود.
مبارک باشه :46::46::46:
1. نه اونجوری روشن نمیشه(مثل گوشی قبلیت) با نرم افزار ها فلش قرمزش روشن میشه
2.از بقیه بپرس
3.استفاده از برنامه nokia pc suite که باید دان کنی و روی کتمپیوتر نصب کنی
4.باید وارد بحث پروداکت بشی (سرچ کنی بهتره)
5.مواظب باش زمین نخوره چون هم اسپیکر ضعیف میشه هم قابش 80 هزار تومنه
6.قابلی نداشت
nokia_6253
24-05-2009, 22:11
من گوشیم رو با نرم افزار software updater داشتم آپدیت میکردم که ارتباطم با اینترنت قطع شد و حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده ولی خیلی اذیت نمیشم.به نظرتون دوباره بزارم آپدیت بشه یا اول فلشش کنم؟؟؟
alisam44
25-05-2009, 07:30
من گوشیم رو با نرم افزار software updater داشتم آپدیت میکردم که ارتباطم با اینترنت قطع شد و حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده ولی خیلی اذیت نمیشم.به نظرتون دوباره بزارم آپدیت بشه یا اول فلشش کنم؟؟؟
در کدام مرحله قطع شد؟موقع آپدیت دو مرحله دارد در مرحله اول کل فایل را دانلود می کند در کامپیوتر و سپس 10-15 دقیقه طول می کشد تا این فایلها را بر روی گوشی می ریزد و ریستارت می شود.
در مرحله اول قطعی مشکلی ایجاد نمی کند اما در مرحله دوم خطرناک هست و ممکن است گوشی روشن نشود و نیاز به فلش داشته باشد.
اگر در مرحله دوم بودی و قطع شده و گوشی کار می کند خیلی شانس آوردی اما حتماً یک فرمت 3 کلیده انجام بده و بعد دوباره با نرم افزار اپدیت کن.
alisam44
25-05-2009, 08:05
باسلام به همه
1- با نصب نرم افزار امکان پذیر می باشد( مثل NTORCH LITE و یا ...).
2- برای ضبط صدا از قسمت Recorder در پوشه Media واقع در Application می توانی استفاده کنی.البته امکاناتش محدوده ام بی از هیچه!اگر راضی نبودی نرم افزار در این زمینه زیاد است.(ALON Software MP3 Dictaphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و LCG JukeBox)
3- اول PC Suit بعد می می روی تو آدرس بوک گوشی قبلیت بعد mark all را می زنی بعد گزینه کپی تو مموری کارت را می زنی بعد همه را انتقال می دهد بخ پوشه Others در مموری کارت که آنرا کپی می کنی روی کامپیوتر و بعد روی مموری جدیدت در پوشه Other بعد می روی تو contact و گزینه کپی از مموری کارت را می زنی(برای نوکیا) اگر سونی اریکسون دارید تنها راه انتقال به سیم کارت و دوباره از سیم کارت به گوشی جدید(دردسرش ززیاده مخصوصاً برای چند شماره ای ها اما چاره ای نیست)
4-پروداکت کد گوشی را چک کن ببین چند برای فارسی پرداکت کد آن 0561234 یا 0572869 باید باشد(پشت گوشی در زیر باتری کنار IMEI این کد نوشته شده است)اگر نبود باید با برنامه NSS پروداکت کد را به 0561234 تبدیل کنی بعد با این فریم ویر جدید آپدیت کنی تا زبان فارسی به گوشیت اضافه شود.
5- نرم افزار x-plor را نصب کن خیلی کاربرد دارد.محافظ لنز دوربین آن زود بی رنگ می شود اگر می توانی چسبی چیزی روش بزن یا با لاک بی رنگ خیلی ظریف یک لایه روش بزن.مراقب باش لقی گوشیت زیاد نشود.در قسمت تنظیمات phone بخش نتورک چک کن حتماً اولین گزینه روی GSM باشد(معمولاً روی Dual mode هست)
6- قابل ندارد خوشحالم که به جمع نوکیا دارها پیوستی!
mehran_286
25-05-2009, 09:32
میشه اینو توضیح بدی من نفهمیدم
حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده
nokia_6253
25-05-2009, 09:49
میشه اینو توضیح بدی من نفهمیدم
حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده
گوشیمو دیروز از طریق برنامه nokia software updater داشتم اپدیت میکردم که dis شدم.بعدش که با گوشیم کار کردم انتظار قاطی کردن شدید ازش داشتم چون شنیده بودم اگه موقع اپدیت dis بشی گوشی خراب میشه ولی خداروشکر اینجوری نشد.
حالا میخوام بپرسم به نظرشما گوشی رو دوباره از اول بزارم اپ بشه یا فلشش کنم؟
mf.designing
25-05-2009, 10:43
باسلام به همه
1=خیر ، ولی مواردی هست که بشه با هک فلش رو روشن کرد که بسیار خطرناکه و بشدت گرم میشه و امکان سوختگی هست ، اگم میخای کمی روشن بمونه به حالت فیمبرداری بزار و فیلم بگیر ، روشن میمونه به نظرم
2=نرم افزاری لازم نیست خودش recorder داره
3=میتونه از خود contact ها با گوشی بکاپ بگیری رو مموری و اونرو رو کامپیوترت بریزی
4=اولا میتونی با تغییر پراکد اپدیت کنی و فارسی هم داشته باشی دوم از برنامه های فارسی ساز استفاده کن
5=!! دونبال چه ترفندی هستی ؟
6= منم تشکر ، بعد اینا چه راهنمایی میخوای بگو تا بگیم
mf.designing
25-05-2009, 10:46
گوشیمو دیروز از طریق برنامه nokia software updater داشتم اپدیت میکردم که dis شدم.بعدش که با گوشیم کار کردم انتظار قاطی کردن شدید ازش داشتم چون شنیده بودم اگه موقع اپدیت dis بشی گوشی خراب میشه ولی خداروشکر اینجوری نشد.
حالا میخوام بپرسم به نظرشما گوشی رو دوباره از اول بزارم اپ بشه یا فلشش کنم؟
به نظر من که نوکیا چنین مشکلی رو گوشیای نباشه که اگه وسط آپ قط شه کلا قاطی کنه ! حتما فکر اینجاشم کردن ، ولی شما یبار دیگه کامل آپش کن تا خیالت راحت باشه
mf.designing
25-05-2009, 14:38
دوستان اگه ممکنه لینک آخرین ورژن NSS رو بگذارید ، ممنون . راستی پراکد گوشیه من 0572869 هست و الان فقط انگلیسی و فرانسه رو داره (گوشی من رو یکی از آشناها از اون ور آورده) و فارسی نداره ، با همین پراکد خودش آپ کنم، فارسی اضافه میشه ؟
navid_mgd
25-05-2009, 18:59
موضوع فریم ور نیست، موضوع اینه که توی بعضی مناطق که گوشی هارو براشون زدن، فرستنده اف ام ممنوعه، برای همین نوکیا این قابلیت رو براساس منطقه قرار داده، تو بعضی گوشی های که اومده تو ایزان هم چون مال اون مناطق هستن در اصل، فرستنده غیر فعاله، که با آپدیت هم حل نمیشه، چون آپ دیت اول نیگا می کنه به پروداکت کدتو می بینه که مال کجایی، براساس اون آپ دیت می کنه، تغییر پروداکت کد با nss و آپدیت بعدش هم به من کمک نکرد، گارانتیم قراراه به گفته خودش erase بکنه بیارتش بالا، نمی دونم چی می شه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.