مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N85
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
kasra.askari
28-01-2009, 11:20
سلام عزیزان..حقیقتامن که دیگه خسته شدم این قدر در مورد 79& 85اینکه کدومشون بهتره پرسیدم! فقط یکی بگه این مشکلات85منظورم لقی و ریست کردن و... بالاخره حل میشه یا حداقل قابل تحمل هست یانه؟
مال من كه ريست نميشه و در مورد لقي قبلا گفتم.
kasra.askari
28-01-2009, 11:26
شما مطمئن هستید چرخش اتوماتیک نداره؟ مگه میشه؟ خیلی ضایع هستش اینجوری که
به نظر من n97 که بیاد شدید قیمت این گوشی میاد پایین
فكر كنم دوستان يه خورده اطلاعاتشون نسبت به اين گوشي كمه.
چرخش اتوماتيك داره
بهترين كيفيت lcd در بين سري هايn
سرعت بالا
صداي عالي
از همه مهمتر fm transmiter
اگه خواستيد بپرسيد تا بگم:31:
اینکه میگن عمر oledها کمه یعنی چی؟یعنی بعد از یکی 2سال خراب میشن؟!!!
kasra.askari
28-01-2009, 18:57
ميشه منبع اين مطلب بگي بيشتر اطلاعات بگيرم .منم تو لينك زير يه چيزي ديدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alborz_k
28-01-2009, 22:02
چرخش اتوماتيك داره
سرعت بالا
صداي عالي
سلام دوست عزیز. البته اگه بگی که بالاترین کیفیت صفحه نمایش رو بین گوشی ها تا به امروز داشته هم اغراق نکردی!!!:5:
noisymind
28-01-2009, 22:41
سلام دوست عزیز. البته اگه بگی که بالاترین کیفیت صفحه نمایش رو بین گوشی ها تا به امروز داشته هم اغراق نکردی!!!:5:
بله . ولی جدا از کیفیت , همونطور که روییوهای مختلف اشاره کردن , مثل بقیه گوشیهای نوکیا زیر نور آفتاب خیلی عملکرد قوی نداره . که این هم خیلی مهمه.
Saman-tci
28-01-2009, 22:55
صداي عالي
دوست من فکر نمیکنی اگه منظورتون صدای شفاف هست آره موافقم پیفیت پخشش خوبه ....
اما در مورد بلندی صداش حرفی برای گفتن نداره ... صداش دقیقاً مثل n82 میمونه ضعیف ولی با کیفیت .....
چرخش اتوماتيك داره
سرعت بالا
صداي عالي
من که عاشق این گوشی شده ام به خاطر همین چیزایی که شما نوشتی .
مخصوصاً Fm Transmitter که خیلی به دردم می خوره !!
بله دقیقاً بهترین صفحه ی نمایش سری N واسه N85 هست !!! دمش گرم . خیلی دوست داشتنیه :40:
Oled ها نسبت به آب خیلی حساسن . یه جا همین جاها بود خوندم آب باعث خرابی Oled ها میشه . نمیدونم تا چند درصد رطوبت هوا رو می تونن تحمل کنن ؟!
بله . ولی جدا از کیفیت , همونطور که روییوهای مختلف اشاره کردن , مثل بقیه گوشیهای نوکیا زیر نور آفتاب خیلی عملکرد قوی نداره . که این هم خیلی مهمه.
درسته که عملکرد خیــــــــلی قوی ای نداره . ولی عملکرد قوی ای داره :20: . نسبت به خیلی صفحه نمایش های دیگه .
به خدا OLED یه چیز دیگه اس !!!
============
دوستای عزیزم که به خاطر لقی اسلاید، دل چرکین (!) هستند ، من تو یک ریویو (فکر کنم همون GSMARENA بود ) خوندم که این مشکل نیست :31: . یعنی همونطور که یکی از دوستان همن چند تا پست بالاتر اشاره کردن ، اسلاید این گوشی خیلی نرم و روونه . ممکنه نرمیش به نظر لق بیاد .
من که این گوشی رو از نزدیک لمس نکردم . والا نمی دونم چقدر لقه .
REGISTERED USER
29-01-2009, 01:17
دوستای عزیزم که به خاطر لقی اسلاید، دل چرکین (!) هستند ، من تو یک ریویو (فکر کنم همون gsmarena بود ) خوندم که این مشکل نیست . یعنی همونطور که یکی از دوستان همن چند تا پست بالاتر اشاره کردن ، اسلاید این گوشی خیلی نرم و روونه . ممکنه نرمیش به نظر لق بیاد .
من که این گوشی رو از نزدیک لمس نکردم . والا نمی دونم چقدر لقه .
اتفاقا مساله هست ... منظور از لقی ، در جهت اسلایدر و باز و بسته شدنش نیست بلکه در جهت عمو بر اسلایدر هست ... یعنی وقتی بازه یا بسته است و گوشی توی دسته شخص هست ، وقتی دکمه ای میزنی اعصابت خراب میشه
این موضوع وقتی گوشی رو مثلا خوابیدی روی زمین و برعکس گرفتی ، بدتر هم میشه ...
گوشی استثنایی هست ولی مشکلاتش باید برطرف بشه
feransiska
29-01-2009, 04:06
سلام به همه
من دیروز یه n85 گرفتم که البته نه تنها لقی نداشت بلکه خیلی هم سفت بود! موقع پایین اوردن اسلایدش یه گیر کوچیکی میکرد مشکل خاصی هم نداشت
MohandesMCD
29-01-2009, 14:08
ويرايش.پاك شود
REGISTERED USER
29-01-2009, 16:01
سلام به همه
من دیروز یه n85 گرفتم که البته نه تنها لقی نداشت بلکه خیلی هم سفت بود! موقع پایین اوردن اسلایدش یه گیر کوچیکی میکرد مشکل خاصی هم نداشت
یه ماه دیگه می بینیمت انشالله
اتفاقا مساله هست ... منظور از لقی ، در جهت اسلایدر و باز و بسته شدنش نیست بلکه در جهت عمو بر اسلایدر هست ... یعنی وقتی بازه یا بسته است و گوشی توی دسته شخص هست ، وقتی دکمه ای میزنی اعصابت خراب میشه
این موضوع وقتی گوشی رو مثلا خوابیدی روی زمین و برعکس گرفتی ، بدتر هم میشه ...
گوشی استثنایی هست ولی مشکلاتش باید برطرف بشه
نگو تورو خدا :41:
پس این دوستمون که گوشی رو بی عیب و نقص گرفته چی ؟
ببینم یعنی یه گوشی سالم پیدا نمیشه ؟
و
گوشی بعد از مدتی لقی پیدا می کنه .
عجب شانسی داریم ما :18:
alborz_k
30-01-2009, 02:11
نگو تورو خدا :41:
پس این دوستمون که گوشی رو بی عیب و نقص گرفته چی ؟
ببینم یعنی یه گوشی سالم پیدا نمیشه ؟
و
گوشی بعد از مدتی لقی پیدا می کنه .
عجب شانسی داریم ما :18:
مال من که از همون اول لق می زد!!!
البته آدم بعد از یک مدت عادت می کنه!!!
amirsaeid254
30-01-2009, 11:38
آبديت جديد براش نيمده؟
مال من که از همون اول لق می زد!!!
البته آدم بعد از یک مدت عادت می کنه!!!
عکس العمل افرادی که گوشیتونو می گرفتن و می دیدن چی بود ؟
خیلی تعجب زده می شدن ؟
Saman-tci
30-01-2009, 20:08
به نظر منم بعد از یه مدت عادی میشه ... در ضمن شما میتونی گوشیتو با اسلاید بسته بهشون بدی .... لزومی نداره باز کنی
REGISTERED USER
30-01-2009, 20:14
البته بگم همه گوشی ها لقی دارند ... N95 8gb و کلاسیک هم اینطوری اند اما مثلا بعد 1 سال !!! نه از همون اول
alborz_k
31-01-2009, 00:12
عکس العمل افرادی که گوشیتونو می گرفتن و می دیدن چی بود ؟
خیلی تعجب زده می شدن ؟
هر کی که گوشیمو دیده (حتی اون های که ن95 8 گیگ داشتن)کلی باهاش حال کرده!!! اصلأ متوجه این قضیه هم نمی شن. کلأ زیاد ضایع نیست. فقط موقع ویبره کمی گوش خراشه!!!
alborz_k
31-01-2009, 00:14
به نظر منم بعد از یه مدت عادی میشه ... در ضمن شما میتونی گوشیتو با اسلاید بسته بهشون بدی .... لزومی نداره باز کنی
ای بابا!!! اسلاید اگه باز بشه که دیگه لقی نداره!!!! بستشه که زیاد چفت نیست!!!!
REGISTERED USER
31-01-2009, 00:49
گوشی توپی هست ... منم دستم بوده
کار باهاش واقعا لذت بخشه
اما خوب ، مشکلاتی هم داره
فعلا کیفیت بازی های سه بعدی به پای n95 و n82 نمی رسه !
kasra.askari
31-01-2009, 09:50
من حدود يك ماه كه دستمه و از نظر لقي هيچ مشكلي ندارم چون بهش توجه نمي كنم.
در ضمن من تا حالا هر چي گوشي داشتم اسلايد بوده و همه يه مقدار لقي دارن و اونم مريوط ميشه به طرز استفاده هرجي اسلايدو كمتر باز و بسته كني بهتر .
در مورد چيپ گرافيكي من يه جايي خوندم به خاطر عمر باطري انو حذف كردن و سعي ميشه تو گوشي هاي جديد ازش استفاده نشه .
kasra.askari
31-01-2009, 09:57
بهتر اينو هم بگم شما داريد از يكي از بهترين برندهاي دنيا گوشي ميخريد.
نوكيا قبل از اينمه يه گوشيو بده تو بازار كلي روش تست ميكنه و 90درصد تمام اين موضوعات و ميدونه .
نوكيا يه شركت ايراني نيست كه بخواد از كيفيت محصولاتش بخاطر سود و يا هر چيز ديگه كم كنه.
اينو هم در نظر بگيريد كه تو اين مدل تا جاي ممكن سعي شده گوشي ارتقا داده بشه و امكاناتش مورد استفاده باشه .
Raptor 2009
31-01-2009, 10:02
من لق بودن کشوی گوشی رو به سیاستای کثیف نوکیا مربوط میدونم.
kasra.askari
31-01-2009, 12:23
من لق بودن کشوی گوشی رو به سیاستای کثیف نوکیا مربوط میدونم.
توضيح بيشتري نميدي ؟
REGISTERED USER
31-01-2009, 13:11
بهتر اينو هم بگم شما داريد از يكي از بهترين برندهاي دنيا گوشي ميخريد.
نوكيا قبل از اينمه يه گوشيو بده تو بازار كلي روش تست ميكنه و 90درصد تمام اين موضوعات و ميدونه .
نوكيا يه شركت ايراني نيست كه بخواد از كيفيت محصولاتش بخاطر سود و يا هر چيز ديگه كم كنه.
اينو هم در نظر بگيريد كه تو اين مدل تا جاي ممكن سعي شده گوشي ارتقا داده بشه و امكاناتش مورد استفاده باشه .
من هم همیشه طرفدار نوکیا هستم و البته از منتقدانش ... نوکیا اگر خودش رو نخواد اصلاح کنه و همیشه مثب نگاه کنه ، نابودی اش نزدیکه ...
یک تاپیک توی بخش گیم هست تفاوت نوکیا Ngage با بازی های iphone ... اونوقت هست که میخوای گوش ات رو بندازی دله !
kasra.askari
31-01-2009, 13:41
من هم همیشه طرفدار نوکیا هستم و البته از منتقدانش ... نوکیا اگر خودش رو نخواد اصلاح کنه و همیشه مثب نگاه کنه ، نابودی اش نزدیکه ...
یک تاپیک توی بخش گیم هست تفاوت نوکیا ngage با بازی های iphone ... اونوقت هست که میخوای گوش ات رو بندازی دله !
با شما موافقم ولي اين دليل نميشه كه به خاطر يك لقي ناچيز ،امكانات خوب اين گوشي رو ناديده گرفت
سلام ..من امروز این گوشی رو خریدم..فقط همینو بگم فوق العاده است..بی زحمت چند تا سوال داشتم..1-این گوشی تم نداره؟ برای جی پی اس برنامه ی خود نوکیا کافیه یا باید روش گارمین بریزم؟ این شتاب سنجشو چه جوری فعال کنم؟یه توضیحی در مورد اتصال به تی وی روهم بگید ممنون میشم..یا علی(درضمن لقی گوشی هم به اندازه ای هست که اصلا به حساب نمیاد!)
alborz_k
01-02-2009, 15:53
سلام ..من امروز این گوشی رو خریدم..فقط همینو بگم فوق العاده است..بی زحمت چند تا سوال داشتم..1-این گوشی تم نداره؟ برای جی پی اس برنامه ی خود نوکیا کافیه یا باید روش گارمین بریزم؟ این شتاب سنجشو چه جوری فعال کنم؟یه توضیحی در مورد اتصال به تی وی روهم بگید ممنون میشم..یا علی(درضمن لقی گوشی هم به اندازه ای هست که اصلا به حساب نمیاد!)
سلام. مبارکه! چند گرفتی؟
برای تم هاش باید بری:setting-general-personalization-themes-generals
برنامش خوبه. اما مثل 95 ، شهرهای اسران رو نداره!
برای شتاب سنج هم setting-general-sensor setting
برای تی وی هم باید کابل رو وصل کنی به تلویزیون و از گوشیت هم گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنی!!!
خداحافظ امنيت...خداحافظ unhackable...:27:
به امضا مراجعه شود...:27::31:
سلام. مبارکه! چند گرفتی؟
برای تم هاش باید بری:setting-general-personalization-themes-generals
برنامش خوبه. اما مثل 95 ، شهرهای اسران رو نداره!
برای شتاب سنج هم setting-general-sensor setting
برای تی وی هم باید کابل رو وصل کنی به تلویزیون و از گوشیت هم گزینه ی مورد نظر را انتخاب کنی!!!
قربونت برم..والا من از کرمانشاه گرفتم 410 از همه چیشم راضیم به غیراز دوربینش!!!:27:
درود......از جی پی اس واینترنت در گوشی چه طور می شه استفاده کرد ؟هر چی کردم نتونستم! درضمن این وایر لس به چه دردی می خوری؟البته ببخشید اگه سوالم مبتدیانه بود.ممنون
Saman-tci
01-02-2009, 22:06
برای استفاده از gps باید نرم افزارهای مربوطه رو نصب کنید ( گارمین و اسمارت کام )
برای استفاده از اینترنت هم باید به سایت همراه اول مراجعه و درخواست اشتراک بدید ....
سلام.
من گيج شدم!!!
n85 يا 5800 ؟؟؟؟
amirtaker
02-02-2009, 15:51
ببخشید اگر سوالاتم تکراریه:
من میخوام این گوشی رو برای کسی بگیرم خیلی ازگوشی کار میکشه :
1.یاتریش چجوریه؟
2.این مشکل لقیش خیلی خیلی خفنه؟
3.آیا زیر نور آقتاب صفحه نمایش به خوبی دیده میشه؟
4.مشگل هنگ و ریستارت و ... که نداره؟
5.شتاب سنج چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
alborz_k
02-02-2009, 19:48
1.یاتریش چجوریه؟
5.شتاب سنج چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام.
1_باتریش خیلی خوبه و یکی ار نقاط قوت این گوشیه!
2_به چشم می اد . ولی خیلی اذیت نمی کنه. این گوشی این قدر خوب هست که بشه از این عیبش چشم پوشی کرد!!
3_مثل ن95 نیست . ولی باز می شه دید!!
4_نه زیاد!! اگه فیرمورش جدید باشه که اصلأ!!
5_وقتی گوشی رو افقی می گیری ، صفحه نمایش به صورت اتوماتیک افقی می شه!!(جلل خالق:31:)
alborz_k
02-02-2009, 19:49
سلام.
من گيج شدم!!!
N85 يا 5800 ؟؟؟؟
بستگی داره که از گوشیت چه انتظاراتی داشته باشی!!
1.یاتریش چجوریه؟
5.شتاب سنج چیه؟
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام..باطریش عالی ....توپپپپ...برای من که لقیش در حد صفره..شتاب سنجم داره...مشکل هنگ کردنم تا حالا نداشته..:31:
عزیزان از اینترنت چه طوری می شه استفاده کرد.من تو قسمت وب آدرس گوگل رو می نویسم . از گوشه سمت چب در بالای صفحه نشون می ده وصل می شه ولی گوگل یا هر سایت دیگه ای رو نمیاره!! چه کنم؟؟
amirtaker
02-02-2009, 20:43
خيلي ممنون
kasra.askari
03-02-2009, 11:54
خداحافظ امنيت...خداحافظ unhackable...:27:
به امضا مراجعه شود...:27::31:
رو n85 جواب ميده ؟
سلام..آقا کسی اینجا نیست چرا؟ من یه مشکلی دارم موقع فعال کردن ان گیجdownload to free tial رو که می زنم این ارور رو میدهnetwork erro.12چه کار کنم؟چرا اینجا این قدر خلوت شده؟؟؟!!!!!!!!!
رو n85 جواب ميده ؟
بله جواب میده...
سلام..آقا کسی اینجا نیست چرا؟ من یه مشکلی دارم موقع فعال کردن ان گیجdownload to free tial رو که می زنم این ارور رو میدهnetwork erro.12چه کار کنم؟چرا اینجا این قدر خلوت شده؟؟؟!!!!!!!!!
شما بازی رو از سایت انگیج دانلود و نصب کن و بعد ازتو خود گوشی فعالش کن..:46:
شاد باشید:46:
Vahid579
03-02-2009, 14:27
سلام بچه ها.
من دیروز این گوشی رو خریدم. 410 تومن. البته 400 هم پیدا کردم ولی لوازمش اصلی نبود.
خیلی گوشی خوبه. امروز با دوستام بودم یکی N95 معمولی داشت یکی N78 . داشتیم Gps ها رو مقایسه می کردیم گوشی من 12 تا ماهواره پیدا کرد N95 = 8 و N78=7 . چند بار در جاهای مختلف امتحان کردیم .
از نظر لقی اسلاید که گوشی من اصلا نداره . و خیلی راحت تر از N95 باز و بسته میشه.
کیفیت LCD واقعا بالاست.
از نظر دوربین هم فعلا نمیتونم نظر بدم چون تا حالا عکس نگرفتم.
من بین 3 تا گوشی N85.N79.N95 8GB شک داشتم . که به نظر خودم بهترین انتخاب کردم.
من قبلش N81 8GB داشتم.
Saman-tci
03-02-2009, 14:42
دوست من n85 گوشیه واقعاً خوبیه .... ولی فکر نکنم به n95 8g برسه .....
همون دوربین n95 و مشکل ریست شدن n85 میتونه تنها بخشی از تفاوتهاشون باشه .....
REGISTERED USER
03-02-2009, 17:09
من 12 تا ماهواره پیدا کرد n95 = 8 و n78=7 .
؟؟؟ توضیح می دید ؟
Vahid579
03-02-2009, 22:46
؟؟؟ توضیح می دید ؟
وقتی میری تو Gps Data خودش شروع به پیدا کردن ماهواره میکنه. کلا 34 تا ماهواره هست. هرچی مکانت بهتر باشه ماهواره بیشتر پیدا میکنه.
گوشی من که تاحالا ریست نشده در حالی که همش باهاش کار می کنم.
از نظر عکس هم تفاوتش خیلی کمه.درسته N95 دوربینش بهتره ولی N85 هم چیزی کم نداره عکساش واقعا خوبه.
REGISTERED USER
04-02-2009, 00:59
توی شب تست کردی ؟ دوربینش افتضاح نویز داره ... عکسش خوبه اما مات هست ... انتظار بیشتری ازش میرفت
من فکر میکنم اگه این گوشی ساخت فنلاند بود این مشکلاتی رو که دوستان اشاره کردند نداشت و گوشی کاملی بود چون ظاهرش از نظر من از n95 خیلی بهتره
amirtaker
04-02-2009, 19:37
من این گوشی رو گرفتم فقط 1000 تا تلقن روی گوشی قبلی هست چه جوری بیارم رو این.
من این گوشی رو گرفتم فقط 1000 تا تلقن روی گوشی قبلی هست چه جوری بیارم رو این.
يه راهش اينه كه بريزي رو سيمكارتت بعد از رو سيم بريزي تو اين...
شاد باشي:40:
amirtaker
04-02-2009, 20:31
يه راهش اينه كه بريزي رو سيمكارتت بعد از رو سيم بريزي تو اين...
اينجوري كه خيلي tool ميكشه
safir ok
04-02-2009, 20:50
سلام دوستان
روی ان 85 میشه بازی های n-gage نصب کرد ؟
من بد جور تو کف بازی one هستم .چی کار کنم ؟
گوشیم رو عوض کنم ؟ :41:
Saman-tci
04-02-2009, 21:12
بله دوست من میشه .....
روی n73 و 6120 هم نصب میشه دیگه چه برسه به n85 ......
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
روی ان 85 میشه بازی های n-gage نصب کرد ؟
من بد جور تو کف بازی one هستم .چی کار کنم ؟
گوشیم رو عوض کنم ؟ :41:
اكثر بازي ها فعلا" رو گوشي شما تريل اجرا ميشند...هنوز هم راهي ارائه نشده...
alborz_k
05-02-2009, 12:31
اينجوري كه خيلي tool ميكشه
خب شما می تونی اون شماره ها رو از گوشی قبلی منتقل کنی به کامپیوتر و از اون جا بریزی رو گوشی جدید!!!
amirtaker
05-02-2009, 13:27
خب شما می تونی اون شماره ها رو از گوشی قبلی منتقل کنی به کامپیوتر و از اون جا بریزی رو گوشی جدید!!!
میشه بگی چه جوری؟
amirsaeid254
05-02-2009, 14:00
توي ان 85 يه قسمتي هست به نام phone swich كه مي توني به وسيله ي بلوتوث هر چي بخواهي انتقال بدي از جمله شماره ها و اس ام اس ها
alborz_k
05-02-2009, 14:34
میشه بگی چه جوری؟
به روش های مختلفی می شه اما ساده ترین راه اینه که شماره های گوشی قبلی رو کپی کنی تو مموری کارت. اون وقت اون شماره های در پوشه ی others-contacs قرار می گیرند!! اون وقت این پوشه رو بریز تو کامپیوتر و از کامپیوتر هم بریز تو ن85 (تو همون پوشه که گفتم)، بعدش برو تو contact-option-create backup-memory cart to phone! و شماره ها می ان تو گوشیت!!!
amirtaker
05-02-2009, 16:24
به روش های مختلفی می شه اما ساده ترین راه اینه که شماره های گوشی قبلی رو کپی کنی تو مموری کارت. اون وقت اون شماره های در پوشه ی others-contacs قرار می گیرند!! اون وقت این پوشه رو بریز تو کامپیوتر و از کامپیوتر هم بریز تو ن85 (تو همون پوشه که گفتم)، بعدش برو تو contact-option-create backup-memory cart to phone! و شماره ها می ان تو گوشیت!!!
خيليييييي ممنوون
سلام بچه ها.
من دیروز این گوشی رو خریدم. 410 تومن. البته 400 هم پیدا کردم ولی لوازمش اصلی نبود.
خیلی گوشی خوبه. امروز با دوستام بودم یکی N95 معمولی داشت یکی N78 . داشتیم Gps ها رو مقایسه می کردیم گوشی من 12 تا ماهواره پیدا کرد N95 = 8 و N78=7 . چند بار در جاهای مختلف امتحان کردیم .
از نظر لقی اسلاید که گوشی من اصلا نداره . و خیلی راحت تر از N95 باز و بسته میشه.
کیفیت LCD واقعا بالاست.
از نظر دوربین هم فعلا نمیتونم نظر بدم چون تا حالا عکس نگرفتم.
من بین 3 تا گوشی N85.N79.N95 8GB شک داشتم . که به نظر خودم بهترین انتخاب کردم.
من قبلش N81 8GB داشتم.
سلام وحید جان .
مبارکت باشه آقا ایشا الله !
خیلی حال کردم با این توضیحاتت .
یه سوال ازت دارم ، چرا N96 رو انتخاب نکردی با اینکه 16 گیگ (اگه درست گفته باشم) مموری داخلی داره و ... یعنی منظورم اینه که چی باعث شد N96 رو نگیری و اینو بگیری که حقیقتاً یک پله از N96 پایین تره ؟
حقیقتاً که انتخاب خوبی کردی فقط می خوام نظر خودتو بدونم .
باز هم تبریک میگم :11:
دوست من n85 گوشیه واقعاً خوبیه .... ولی فکر نکنم به n95 8g برسه .....
وقتی میری تو Gps Data خودش شروع به پیدا کردن ماهواره میکنه. کلا 34 تا ماهواره هست. هرچی مکانت بهتر باشه ماهواره بیشتر پیدا میکنه.
گوشی من که تاحالا ریست نشده در حالی که همش باهاش کار می کنم.
از نظر عکس هم تفاوتش خیلی کمه.درسته N95 دوربینش بهتره ولی N85 هم چیزی کم نداره عکساش واقعا خوبه.
یک چیزی که همش یادم می رفت بگم اینه که :
کلاً هر وسیله ی الکتریکی هوشمندی که خریداری میشه ( موبایل ، MP3 Player ، لپ تاپ و ...) در روزهای اول استفاده ، چون مصرف کننده برای فراگیری طرز استفاده از دستگاه یا به خاطر ذوق و شوقی که داره (!) پدر دستگاه رو در میاره از بس بهش ور میره !! پس انتظار میره که اون دستگاه ، در روزهای اول ، مدام هنگ کنه یا ریست شه و این طبیعیه مگر اینکه دیگه دستگاه واقعاً نقص داشته باشه .
من یادم میاد روزهای اول ، سه - چهار بار مجبور شدم Player ام رو ریست کنم !!:13:
و یه چیز دیگه :
ریست شدن موبایل ممکنه با اومدن آپدیت های جدید برای گوشی از بین بره یا اگه وجود نداشته بوجود بیاد !
مثال: من N73 خدا بیامرزم رو در واپسین روزهای عمرش آپدیت کردم و از اون روز ، گوشی مدام هنگ می کرد و ریست میشد .
amirtaker
06-02-2009, 12:26
ميشه كار باgps رو يه توضيحي بىين!!!
Vahid579
06-02-2009, 14:32
سلام وحید جان .
مبارکت باشه آقا ایشا الله !
خیلی حال کردم با این توضیحاتت .
ممنون
یه سوال ازت دارم ، چرا N96 رو انتخاب نکردی با اینکه 16 گیگ (اگه درست گفته باشم) مموری داخلی داره و ... یعنی منظورم اینه که چی باعث شد N96 رو نگیری و اینو بگیری که حقیقتاً یک پله از N96 پایین تره ؟
اولین و آخرین مشکل که نتونستم n96 بخرم پولم بود . من 450 بیشتر نداشتم.
Majid393
06-02-2009, 18:05
ميشه كار باgps رو يه توضيحي بىين!!!
برای GPS این 2 تا برنامه رو داریم :
SmartCom :
Garmin :
amirsaeid254
08-02-2009, 18:41
راز عكس گرفتن با n85 كشف شد
زودتر بگو که دارم از دوربینش نا امید می شم!:41:
amirsaeid254
08-02-2009, 22:43
دوربين اين گوشي مانند دوربين هاي سايبرشات سوني است شما ابتدا بايد دكمه را كمي فشار دهيد تا نور را تنظيم كند سپس دكمه را تا آخر فشار دهيد
REGISTERED USER
09-02-2009, 00:23
چقدر این گوشی سنگین میشه !
مال دوستم دستم بود ... قط 5 گیگابایت کلیپ و ... ریخته ، افتضاح سنگین بود
صد رجمت به 95 خودمون ... 8 گیگ داره پر اما سرعت توپ
به امید رفع شدن مشکلاتش توی اپدیت های آینده
سلام
دوستان کسی میتونه به من بگه مقدار رام و رم گوشی چقدره؟
با برنامه Jbak TaskMan این کار رو میتونید انجام بدید...یا حتی X-plore ...(توی x-plore درایو D میشه رام و C میشه رم)
ممنون، شاد باشید:40:
kasra.askari
09-02-2009, 12:10
سلام بچه ها.
سلام وحيد جان
ميشه درباره تنظيمات و مكان و برنامه اي كه باهاش gps تست كردي توضيح بدي ؟
من تاحالا اصلا نتونستم يه ماهواره هم پيدا كنم چه برسه به 12 تا :31:
اماستیاف
10-02-2009, 13:43
دوستان N85 دار یک مورد رو برام تست کنید.
گوشی رو به PcSuite وصل کنید و از طریق کامپیوتر یک مخاطب به دفترچه تلفنتون اضافه کنید و سیوش کنید.
بعد برید توی دفترچه تلفن گوشیتون و اون مخاطب رو باز کنید
بعد از منوی options گزینه Defaults رو بزنید.
میخوام ببینم توی N85 این قسمت باگ نداره ؟
توی N96 برای مخاطبینی که از طریق کامپیوتر ساخته شده باشه توی این قسمت باگ داره.
Vahid579
12-02-2009, 10:24
من امروز رفتم ببینم آپدیت جدید گوشیم اومده یا نه ولی هرچی کد پشت گوشی رو تو سایت نوکیا وارد کردم نوشته بود مدل گوشی شما n70 است(اینم از لیبل های تقلبی)
حالا می خوام ببینم آپدیت جدید اومده ؟؟؟
Saman-tci
12-02-2009, 14:25
یعنی پروداکت کد n70 رو روی گوشی شما ست کردن ....؟ یا لیبل الکی زدن ...؟؟؟
خوب شما میتونی با استفاده از برنامه nss پروداکت کد حال حاضر و واقعی گوشیتون رو پیدا کنید ....
nokia_6253
14-02-2009, 16:41
سلام به دوستانی که این گوشی رو خریدند.چندتا سوال داشتم.
1)صدای هدفونش چه طوره؟بلندیش متل n73 میشه؟
2)صدای اسپیکرش در حد n70 میشه؟صداش نویز داره؟
3)این مشکل ریست که میگن حقیقت داره؟با اپدیت جدید حل میشه؟اصلا اپدیتی اومده که مشکلشو حل کنه؟
4)مشکل لقیش جدیه؟
ممنونم
یا حق
Saman-tci
15-02-2009, 01:30
دوست من , من فقط میتوتن در مورد ریست شدن گوشی بگم بله این مشکل رو داره ولی با آپدیت کردن به فریمور جدید مشکل ریست شدن گوشی هم برطرف شده ....
DARIUSH 2000
15-02-2009, 02:11
کسی آخرین قیمت را داره؟
این گوشی کجایی
DARIUSH 2000
15-02-2009, 02:13
کسی آخرین قیمت را داره؟
این گوشی کجایی هستش؟
nokia_6253
15-02-2009, 16:39
3)این مشکل ریست که میگن حقیقت داره؟با اپدیت جدید حل میشه؟اصلا اپدیتی اومده که مشکلشو حل کنه؟
4)مشکل لقیش جدیه؟
ممنونم
یا حق
کسی جواب نمیده؟
راستی این راسته که با نصب اپدیت امکان بازی ngage رو از دست میده؟
ali shah
18-02-2009, 00:36
سلام بر دوستان من این گوشی رو از بانه کردستان خریدم به قیمت 400تومان.درسته یه چیزایی داره که دل ادمو چرک میکنه ولی درست درمقابل یه چیزایی دیگه داره که ادم کیف میکنه مثل کیفیت lcd.رم 8گیگ.باتری خیلی قوی.صفحه نمایش 2.6اینچ.کیبورد عالی و.....
NINTENDO_DS
18-02-2009, 11:28
4)مشکل لقیش جدیه؟
ممنونم
یا حق
کسی جواب نمیده؟
راستی این راسته که با نصب اپدیت امکان بازی ngage رو از دست میده؟
1: آره البته اگر هدفون های دیگه مثل کریتیو استفاده کنی بهتره
2: ان 70 که اسپیکرش به درد نمی خورد کلا ان 8ای جدید نویز ندارن
3: اونو باید دید
4: یکم کشوییش ایراد داره و بعد از مدتی آره لق می شه
ali shah
18-02-2009, 23:54
سلام بردوستان من چند وقتیه یه گوشس n85خریدم میخواستم چندتا سوال بپرسم اخه قبلا نوکیا نداشتم وتا هالا با سیمبیان کار نکردم.می تونید طریقه قفل گذاشتن روی برنامه ها وفایل ها. فعال کردن gps(مهم) وکلا کاربا این سیستم عامل رو برام معرفی کنید.درضمن بعد از نصب n-gageها یک بار اجرا شد وبعد از ان دیگه اصلا باز نمی شد و بعضی وقت ها میگه system eroor لطفا کمکم کنید باتشکر.
N85 با frimware چند بخرم؟
ممنون
دوستان خواهش میکنم جواب سوال منو بدید چون واسم خیلی مهمه
میخواستم بدونم مشکل ریست شدن گوشی تا الان حل شده یا نه آیا آپدیت جدید در حل این مشکل کمکی کرد یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید:40::40::40:
Saman-tci
20-02-2009, 02:16
بله دوست من ..... مشکل ریست با فریمور جدید حل شده ...
یکی از دوستان فریمور جدید این گوشی رو داره و میگه اصلاً هنگ یا ریست نکرده .....
.
بهتره شما هم فریمور گوشیتون رو آپدیت کنید ....
دوستان n85 دار یه سوال
کسی تا حالا گوشیش رو هک کرده با چه روشی بعد این که کسی تا الان رو گوشی بازی n-gig نصب کرده با چه روشی من هر چی زور میزنم نمیشه البته هک شد ولی ان گیج نصب نمیشه
REGISTERED USER
20-02-2009, 17:45
من بلاخره پس از گرفتن فایل های cer و key این گوشی ، تونستم هک کنم به این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
1- بازی های N-gage و کلاینت رپیک شده binpda (ورژن 1.1 که توی موبایلستان بود) رو راحت نصب کردم ... چند تا از بازی ها از جمله ONE بدبختانه بصورت کرک نشده اجرا می شوند بهمون دلیلی که یونس توی بخش Ngage برای بازی های FP2 گفتند ... با پچ هایش هم تونستم این عبارت Trial رو حذف کنم
2- برنامه ها را با نصب رام پچر و پچ هایی که یونس عزیز قرار داده بود ، به صورت اتوران در آوردم و بدون نیاز به ساین اغلبشون را نصب کردم ... یع تعدادی شون ساین می خواستند
3- با برنامه Modo به فولدرهای سیستمی دسترسی داشتم
فقط Ngage بازی ها را سریع میاره بالا اما توی بازی اصلا گرافیک روان نیست ... این هم از بدی های نداشتن چیپ گرافیکی ... به پای N95 و N82 اصلا نمی رسه ! مثلا در بازی one یا asphalt3 گرافیک خوبه ولی بازی اصلا روان نیست !
من بلاخره پس از گرفتن فایل های cer و key این گوشی ، تونستم هک کنم به این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
1- بازی های n-gage و کلاینت رپیک شده binpda (ورژن 1.1 که توی موبایلستان بود) رو راحت نصب کردم ... چند تا از بازی ها از جمله one بدبختانه بصورت کرک نشده اجرا می شوند بهمون دلیلی که یونس توی بخش ngage برای بازی های fp2 گفتند ... با پچ هایش هم تونستم این عبارت trial رو حذف کنم
2- برنامه ها را با نصب رام پچر و پچ هایی که یونس عزیز قرار داده بود ، به صورت اتوران در آوردم و بدون نیاز به ساین اغلبشون را نصب کردم ... یع تعدادی شون ساین می خواستند
3- با برنامه modo به فولدرهای سیستمی دسترسی داشتم
فقط ngage بازی ها را سریع میاره بالا اما توی بازی اصلا گرافیک روان نیست ... این هم از بدی های نداشتن چیپ گرافیکی ... به پای n95 و n82 اصلا نمی رسه ! مثلا در بازی one یا asphalt3 گرافیک خوبه ولی بازی اصلا روان نیست !
دوست من یه سوال یعنی شما اون کلاینت ان گیج اورجینال رو گوشی رو پاک کردی
REGISTERED USER
21-02-2009, 00:10
دوست من یه سوال یعنی شما اون کلاینت ان گیج اورجینال رو گوشی رو پاک کردی
نه اون نصب بود ... در درایو c یعنی فون مموری روش نصب کردم ... :20:
سلام..دوستان سولالی داشتم..من وقتی کد گوشی رو به سایت نوکیا میدم این پیغامو میدهSorry, there is no software currently available for that product code via the Nokia Software Update tool این یعنی چی؟؟!
KERMANSHA
23-02-2009, 22:19
گوشي همراه ديگري که در اين جا معرفي ميشود گوشي همراه نوکيا مدل N85 است که از جمله مدلهاي هوشمند سري N نوکيا به شمار ميرود. نوکيا N85 از باندهاي GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 پشتيباني ميکند.
نوکيا N85 يک گوشي کشويي با قابليت باز و بسته شدن در دو جهت است. همان طور که ميدانيد گوشيهاي کشويي ديگري مانند نوکيا N95 و N96 نيز در دو جهت باز ميشوند. يعني با باز کردن گوشي در يک جهت به کليدهاي رقمي گوشي، و با باز کردن آن در جهت مخالف به کليدهاي موزيک دسترسي خواهيد داشت. اين گوشي ابعادي در اندازههاي 16×50×103 ميليمتر دارد و وزن آن نيز 128 گرم است.
گوشي موبايل نوکيا N85 يکي ديگر از مدلهاي چندرسانهاي و هوشمند سري N نوکيا ست که با در نظر گرفتن قابليتهاي خوب و کارآمد، سليقهي کاربران گوشيهاي موبايل، دوستداران بازي و آن دسته از کاربراني که به اشتراکگذاري فايلهاي خود فکر ميکنند طراحي شده است. به عبارت ديگر، گوشي همراه نوکيا N85 را ميتوان يک ابداع تازه و شگرف در دنياي گوشيهاي موبايل به شمار آورد. يک گوشي همراه، يک دوربين ديجيتال جمع و جور، يک پخشکنندهي کارآمد موسيقي، يک آلبوم عکس و قابليتهاي اتصالاتي خوبي مانند Wi-Fi و 3.5G HSDPA از جمله مواردي هستند که در کنار هم، آميزهي N85 را ارايه ميکنند.
نمايشگر به کار رفته در اين گوشي يک صفحه نمايش OLED است که ميتواند حداکثر 16 ميليون رنگ را نمايش دهد. اين نمايشگر 2.6 اينچ اندازه دارد و رزولوشن آن نيز 320×240 پيکسل است. کيفيت خوبي هم دارد و تصاوير را با وضوح خوبي نمايش ميدهد.
پشتيباني از زنگهاي پليفونيک 64 کاناله، زنگهاي MP3، True Tones و زنگهاي مونوفونيک، دفترچه تلفن بسيار کارآمد با ظرفيت نامحدود، GPRS، قابليتهاي نسل سوم HSDPA, 3.6 Mbps، Wi-Fi با پشتيباني از تکنولوژي UPnP، بلوتوث نسخهي 2.0 به همراه A2DP، microUSB نسخهي 2.0 و مرورگر WAP 2.0/xHTML از ديگر ويژگيهايي هستند که در اين گوشي ارايه شده است.
دوربين به کار رفته در N85 يک دوربين 5.0 مگاپيکسلي بسيار کارآمد است که به مشخصههاي خوب و کارآمدي مجهز ميباشد. با اين دوربين ميتوانيد تصاويري با اندازه ابعاد 1944×2592 داشته باشيد. از ويژگيهاي همراه اين دوربين ميتوان به لنز کارل زايس، فلاش، درپوش لنز و دوربين دوم براي مکالمههاي تصويري اشاره کرد. اين دوربين از نوع VGA ميباشد. يکي ديگر از مشخصههايي که در اين دوربين ميبينيد قابليت فيلمبرداري با رزولوشن VGA و سرعتي برابر با 30 فريم در ثانيه است.
از ديگر مشخصههاي اين گوشي ميتوان به قابليتهايي مانند کارکرد A-GPS، جاوا MIDP 2.0، سازماندهنده، FM Transmitter، قابليت نمايش اسناد Office، ديکشنري T9، Push to talk، يادداشت صوتي، هندزفري داخلي، شمارهگير صوتي،Push to talk و خروجي تلويزيون اشاره کرد.
نوکيا N85 يک گوشي کارآمد مجهز به سيستم عامل سيمبين 9.0 سري S60 rel. 3.2 ميباشد. با اين گوشي مشکلي در ارسال يا دريافت پيامهاي SMS، MMS، IM و ايميل نخواهيد داشت. حافظهي داخلي آن نيز يک حافظهي 74 مگابايتي است که در صورت نياز ميتوانيد از کارتهاي microSD حداکثر 8 گيگابايتي استفاده کنيد.
يکي ديگر از مشخصههاي اين گوشي پخشکنندهي کارآمد موسيقي آن است که از فرمتهاي مختلف MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA پشتيباني ميکند. 30 ساعت پخش موسيقي تنها در يک شارژ مزيت فوقالعادهاي است که در اين گوشي ارايه شده است. به شما امکان داده شده به راحتي مجموعه آهنگهاي مورد نظر خود را دستهبندي کنيد.
باتري مصرفي نوکيا N85 يک باتري استاندارد يون ليتيوم نوع BL-5K است که حداکثر براي مدتي برابر با 363 ساعت در حالت استندباي و 6 ساعت و 50 دقيقه مکالمهي مفيد عمر ميکند.
مشخصههاي اصلي گوشي همراه نوکيا مدل N85:
• طراحي زيبا به صورت کشويي در دو جهت
• پشتيباني از باندهاي GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
• نمايشگر 2.6 اينچي 16 ميليون رنگي
• دوربين 5 مگاپيکسلي مجهز به فلاش، فوکوس اتوماتيک و لنز کارل زايس
• قابليت فيلمبرداري VGA با سرعت 30 فريم در ثانيه
• دوربين دوم براي مکالمههاي تصويري
• خروجي تلويزيون
• راديو FM به همراه RDS
• پخشکنندهي موسيقي با پشتيباني از فرمتهاي MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA
• پشتيباني از قابليتهاي نسل سوم HSDPA, 3.6 Mbp
• مجهز به سيستم عامل سيمبين سري 60
• قابليت ارسال يا دريافت پيامهاي SMS، MMS، IM و ايميل
• باتري استاندارد يون ليتيوم نوع BL-5K
• ابعاد: 16×50×103 ميليمتر
• وزن: 128 گرم
• مدت زمان استندباي: 363 ساعت
• مدت زمان مکالمه: 6 ساعت و 50 دقيقه
KERMANSHA
23-02-2009, 22:23
واقعا عالیه قیمتش حد ود43000 تومنه
REGISTERED USER
24-02-2009, 00:31
یعنی برای پروداکت کد گوشی شما فعلا آپدیتی نیومده
با nss عوضش کن و اپدیت کن
noisymind
24-02-2009, 08:14
بله خب. عالی که عالیه. ولی دیگه فکر نمیکنم تو صفحه 60 تاپیک احتیاجی به معرفی این گوشی باشه.
saeid_linker
24-02-2009, 09:22
فرمورش 10x هست
به 11047 آپديت ميشه
saeid_linker
24-02-2009, 09:24
به نظر من آپديت نكنيد بهتره
حالا خود دانيد
مال من فارسي داشت آپديت هم شد
Alireza.M67
24-02-2009, 20:13
ویرایش شد ...
Alireza.M67
24-02-2009, 20:14
چند تا سوال...
این GPS داره ؟
بازی n-gage روش نصب میشه ؟
کیفیت صداش و پخش موسیقیش چطوره ؟
اگه میشه اشکالات این گوشی رو بگید ...
کلا یه ان 85 بارم 8 گیگ بهتره یا یه ان 95 مدل 8 گیگ .
چند تا سوال...
این gps داره ؟
بازی n-gage روش نصب میشه ؟
کیفیت صداش و پخش موسیقیش چطوره ؟
اگه میشه اشکالات این گوشی رو بگید ...
کلا یه ان 85 بارم 8 گیگ بهتره یا یه ان 95 مدل 8 گیگ .
بعله داره...
نصب ميشه...
نميدونم:31:
به نظر من 85 با رم 16 گيگ بهتره...:46:
2 تا سوال داشتم
1. این گوشی قابلیت دریافت تم دارد
2. قابلیت گذاشتن پسورد برای جلوگیری از ورود به منوی گوشی را دارد
ممنون میشم پاسخ دهید:11:
Vahid579
24-02-2009, 22:34
سلام.
بچه ها می خواستم ببینم این شتاب سنج فقط واسه اینه که صفحه رو چپ و راست کنه.
آخه چند مدل از سامسونگ و سونی اریکسون دیدم که واسه تغییر آهنگ و سایلنت کردن گوشی و ... استفاده میشه.
مثلا گوشی که داره زنگ می خوره اگه گوشی رو بر عکس کنی گوشی سایلنت میشه.
Saman-tci
25-02-2009, 00:10
دوست من برای اینکار روی گوشیشون برنامه ای تحت پایتون نصب کردن .....
اصولاً برای این کارها باید اولاً گوشیتون شتاب سنج داشته باشه و همینطور هم برنامه پایتون رو نصب کرده باشید .....
2 تا سوال داشتم
1. این گوشی قابلیت دریافت تم دارد
2. قابلیت گذاشتن پسورد برای جلوگیری از ورود به منوی گوشی را دارد
ممنون میشم پاسخ دهید:11:
کسی نیست جواب مارو بده؟
2 تا سوال داشتم
1. این گوشی قابلیت دریافت تم دارد؟
2. قابلیت گذاشتن پسورد برای جلوگیری از ورود به منوی گوشی را دارد؟
مورد دومی واسم مهمه
ممنون میشم پاسخ دهید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سلام.آقا اين برنامه nssكاربردش چي؟در مورد شتاب سنج... فقط وقتي گوشي رو سمت چپ مي چرخوني بايد كار كنه يا وقتي سمت راست هم مي چرخوني بايد عمل كنه؟براي من فقط وقتی میچرخونم به چپ کار می کنه برای شما هم همینطوره؟....يا علي
Saman-tci
25-02-2009, 16:58
Nss برای نشان دادن جزئیات گوشی و همچنین تغییر پروداکت کد گوشی برای آپدیت هست ....
pesarebaba2006
25-02-2009, 18:50
سلام.دوستان من این گوشی رو بخرم یا نه ؟
اشکال و ایراد سخت افزاری که نداره؟
جای انگشت جلوش میمونه ؟
noisymind
25-02-2009, 22:36
آقا این آپدیت جدید که دیگه توش هنگ منگ نیست , کیفیت دوربین رو هم تغییر داده؟ یا بازم عکسهاش نویز داره؟
سلام..من امروز دسته گل به آب دادم..گوشیمو با 7370 ریست کردم وقتی بالا اومد دیگه ان گیجی در کار نبود وبخش ان گیج حذف شده بود ..حالا چه کنم؟؟؟:19::18::19:با آپدیت دوباره بر میگرده؟
سلام..من امروز دسته گل به آب دادم..گوشیمو با 7370 ریست کردم وقتی بالا اومد دیگه ان گیجی در کار نبود وبخش ان گیج حذف شده بود ..حالا چه کنم؟؟؟:19::18::19:با آپدیت دوباره بر میگرده؟
به بخش انگیج مراجعه و نصب کن.
شاد باشی:40:
Saman-tci
26-02-2009, 18:58
بله با آپدیت دوباره برمیگرده ولی باز هم تریال هستند .... یعنی فایده ای نداره ....
.
بهتره به بخش هک مراجعه کنید تا بتونید گوشیتون رو هک کنید تا بتونید بصورت فول بازی کنید .......
بله با آپدیت دوباره برمیگرده ولی باز هم تریال هستند .... یعنی فایده ای نداره ....
.
بهتره به بخش هک مراجعه کنید تا بتونید گوشیتون رو هک کنید تا بتونید بصورت فول بازی کنید .......
با هک هم فول نمیشه...
شاد باشید:40:
noisymind
26-02-2009, 19:14
بابا یکی کیفیت دوربینشو بگه راضی هستید؟ خیلی از n82 پایینتره کیفیتش؟
راستی زیر نور آفتاب چطوره تصویرش؟ نشد مال دوستم رو امتحان کنم.
Saman-tci
26-02-2009, 19:15
یونس چرا فول نمیشه ......؟؟؟
چند تا گوشی معرفی کنم که فول هستن ....؟ همین N95 8 gb خودم ..... من بازی تریال روی گوشیم ندارم همگی فول هستن ...
یونس چرا فول نمیشه ......؟؟؟
چند تا گوشی معرفی کنم که فول هستن ....؟ همین N95 8 gb خودم ..... من بازی تریال روی گوشیم ندارم همگی فول هستن ...
95 8 گیگ چه ربطی به 85 داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو fp2 فول نمیشه...
Saman-tci
26-02-2009, 19:17
بابا یکی کیفیت دوربینشو بگه راضی هستید؟ خیلی از n82 پایینتره کیفیتش؟
راستی زیر نور آفتاب چطوره تصویرش؟ نشد مال دوستم رو امتحان کنم.
دوست من توی 5 مگاپیکسلی ها N82 بهترین دوربین رو داره ....
البته خیلی پائین تر نیست ولی اختلافشون محسوس هست ...
در مقابل کیفیت و شفافیت lcd گوشی N85 مثالزدنی هست ..... فکر کنم این گوشی و N81 8gb هستند که بالاترین کیفیت تصویر رو دارن ....
noisymind
26-02-2009, 19:32
دوست من توی 5 مگاپیکسلی ها n82 بهترین دوربین رو داره ....
البته خیلی پائین تر نیست ولی اختلافشون محسوس هست ...
در مقابل کیفیت و شفافیت lcd گوشی n85 مثالزدنی هست ..... فکر کنم این گوشی و n81 8gb هستند که بالاترین کیفیت تصویر رو دارن ....
ممنون. آخه هیچکی راجع به عکسش هیچی نمیگفت و هیچ عکسی هم نمیذارن که آدم ببینه.
کیفیت lcd که 100 % بهتره و درش حرفی نیست.ولی اینطور که میگفتن زیر نور آفتاب فلان و فولان میخواستم ببینم اونجا چطوره؟
Saman-tci
27-02-2009, 00:14
دوستان این قضیه N86 چیه ......؟
الان توی gsmarena بودم رفتم روی لینکه N86 عکساشو که باز کردم بالای گوشی نوشته N85 8Mp ......
.
این N85 8mp هست یا N86 ....؟؟؟؟
REGISTERED USER
27-02-2009, 01:07
جالبه ! یعنی 8 مگاپیکسلی اش رو ریلیز کرده ؟
حتما با همان دوربین افتضاح و پر نویزش !
دوستان این قضیه n86 چیه ......؟
الان توی gsmarena بودم رفتم روی لینکه n86 عکساشو که باز کردم بالای گوشی نوشته n85 8mp ......
.
این n85 8mp هست یا n86 ....؟؟؟؟
منم همین اشتباه رو کردم...(خیلی هم خوشحال شدم)
ولی نوکیا اعلام کرد که فقط نسخه آزمایشه با مدل 85 لیبل شده و گوشی اصلی 86 خواهد بود..
asab-khoord
27-02-2009, 19:19
بچه ها اینی که میگن فیلم برداریش تیک داره و یا گیر میکنه راست میگن؟؟؟؟ آخه یک ماهه میخوام بخرمش اما تو دوربین و صداش شک دارم!!!
خواهشا با اطمینان به سوالام پاسخ بدبد تا چند روز دیگه برم بخرمش.
با تشکر از تمام دوستان
ali shah
03-03-2009, 11:41
بچه ها اینی که میگن فیلم برداریش تیک داره و یا گیر میکنه راست میگن؟؟؟؟ آخه یک ماهه میخوام بخرمش اما تو دوربین و صداش شک دارم!!!
با تشکر از تمام دوستان
صحت نداره فقط بعضی وقتا تو فیلم هایی که گرفتی یه صدایی سسسسسسسسسسس هست که کم وزیاد می شه.:18:
spark161111
03-03-2009, 17:03
356416021951460 سریال نامبر
n82
lotfan file cer ra barayam befrestid
email : alli.rezza@yahoo.com
356416021951460 سریال نامبر
n82
lotfan file cer ra barayam befrestid
email : alli.rezza@yahoo.com
دوست عزیز شما باید درخواستتون رو در این تاپیک مطرح نمایید
golddante
04-03-2009, 22:07
با تشکر از تمام دوستان
آره واسه من که گیر میکنه :-(
nafare_aval
06-03-2009, 17:31
سلام.اينو خريدم ديروز چرا اذيت ميكنه انقدر؟
هنگ ميكنه هي.يا اهنگ پلي نميكنه يا عكسو تار نشون ميده...
چي كار كنم؟با اپديت درست ميشه؟
سلام..آقا مبارکه:46:..درمورد موارد بالا هم باید بگم احتمالا گوشی شما ورژنش 10 هستش و باید شما به 11.047آپدیت کنی تا ان شاءالله حل بشه:31:
REGISTERED USER
07-03-2009, 00:48
اپدیت هم نمی کنی اینطوره ! کلا گوشی خیلی اذیت میکنه من آپدیت کردم با این حال یه آهنگ پلی کردن قفل میکنه ! توی منوی مولتی مدیاش افتضاح قفل میکنه !
IRANI118
07-03-2009, 01:30
آقا این fmترانسمیتیرش چرا بعضی وقتا کار نمیکنه وبعضی وقتها هم از موزیک پلیرش آهنگ پخش نمیکنه هر چی playمیزنم باید خاموش روشنش کنم
noisymind
07-03-2009, 07:54
اپدیت هم نمی کنی اینطوره ! کلا گوشی خیلی اذیت میکنه من آپدیت کردم با این حال یه آهنگ پلی کردن قفل میکنه ! توی منوی مولتی مدیاش افتضاح قفل میکنه !
جدا؟ یعنی شما آپ هم کردی بازم اینجوره؟
راستی میشه چند تا عکس با نور معمولی اتاق یا بیرون بذاری بببینیم کیفیتش چطوریاس؟ اصلا عکس n85 هیچ جا پیدا نمیشه :31:
راستی میشه چند تا عکس با نور معمولی اتاق یا بیرون بذاری بببینیم کیفیتش چطوریاس؟ اصلا عکس n85 هیچ جا پیدا نمیشه :31:
ورژن گوشی من 11.047 هستش و تا به حال نه هنگ کرده نه قفل کرده نه ریست شده .....خیلی گوشی با حالیه:8:فقط شاید یه مقداری عکسهاش توی شب ضعیفه..که اون هم در آپدیتهای بعدی حل می شه:27:یا علی
Saman-tci
07-03-2009, 14:23
دوست من یه دفعه نمیای کیفیت عکس رو بالاتر ببرن که .....
آپدیت بعدی هم بیاد نمیتونه مشکل عکسبرداری این گوشی رو حل کنه .... چرا الکی داریم خودمون رو گول میزنیم ....؟
IRANI118
07-03-2009, 15:00
تنهاترین مشکل دوربینش همون صدای هس که تو فیلم برداری میفته ولی گوشیه من ورزن جدیده اما گاها هنگ میکنه اون هم فکر میکنم ررمش ویروسی شده به نظر شما چیه مشکلش یا بعضی وقتا عکسا رو نشون نمیده بعضیاشو انگار ازوسط نصفش کردی
REGISTERED USER
07-03-2009, 16:31
راستی میشه چند تا عکس با نور معمولی اتاق یا بیرون بذاری بببینیم کیفیتش چطوریاس؟ اصلا عکس n85 هیچ جا پیدا نمیشه
گوشی شخصا مال خودم نیست مال یکی از اعضای خانواده هست ... اما درسته گوشی خوب و ظریفی هست ، اما افتضاح تر از n95 و n95 8gb و n82 هست ... افتضاح !
چه عکس ، چه فیلم ، چه پخش موزیک و ...
فقط منوهاش خوشگل تر شده با اون lcd خوبش و باتری قوی و اف ام ترانسمیتر! والا گوشی فوق العاده ضعیفی است از بقیه لحاظ ! N95 8gb میخریدم بهترش بود ولی حیف گوشی ظریفی هست و برای یک خانم خریداری شده !
شانس آوردم طرف اهل عکس و فیلم و بازی Ngage و موزیک نیست و گوشی رو به خاطر خوشگلی و طول عمر باتری و کشویی بودنش میخواد ! و الا خوردش میکرد توی سرم :2:
noisymind
07-03-2009, 17:06
گوشی شخصا مال خودم نیست مال یکی از اعضای خانواده هست ... اما درسته گوشی خوب و ظریفی هست ، اما افتضاح تر از n95 و n95 8gb و n82 هست ... افتضاح !
چه عکس ، چه فیلم ، چه پخش موزیک و ...
فقط منوهاش خوشگل تر شده با اون lcd خوبش و باتری قوی و اف ام ترانسمیتر! والا گوشی فوق العاده ضعیفی است از بقیه لحاظ ! N95 8gb میخریدم بهترش بود ولی حیف گوشی ظریفی هست و برای یک خانم خریداری شده !
شانس آوردم طرف اهل عکس و فیلم و بازی ngage و موزیک نیست و گوشی رو به خاطر خوشگلی و طول عمر باتری و کشویی بودنش میخواد ! و الا خوردش میکرد توی سرم :2:
ای بابا:2: نا امیدم کردی که. پس من بعد عید چی بگیرم؟:41: آخه الان دیگه خرید n95 8 همچین یه خوره چیزه! دیگه قدیمی شد رفت! متوجه هستی که:13:
برای من بازی و اینا مهم نیست ولی عکس و دوربین مهمه خب :41:
دوست من یه دفعه نمیای کیفیت عکس رو بالاتر ببرن که .....
آپدیت بعدی هم بیاد نمیتونه مشکل عکسبرداری این گوشی رو حل کنه .... چرا الکی داریم خودمون رو گول میزنیم ....؟
ای بابا حالا چرا میزنی:19:من فقط نظر شخصیمو گفتم!:11:ولی با این حرفا بازم می گم این گوشی...گوشی توپییه:27:
Saman-tci
07-03-2009, 20:38
بـســـتگی داره به چــــی بــــگی تـــــوپ .....!!!! بعدشــم توپ داریــــم تا توپ .....
یکی به 8510 و N95 8gb میگه توپ , یکی هم به 1100 میگه توپ ...........
nokia_6253
07-03-2009, 21:01
من تازه این گوشی رو گرفتم.
چند تا سوال داشتم:
چرا صدای اسپیکرش انقدر افتضاست؟
چرا کیفیت عکسهاش زیاد جالب نیست؟
چرا نمیشه موزیکهامونو sort کنیم؟
و اخر اینکه اگه من گوشیکو اپدیت کنم میتونم n-gage استفاده کنم با نه؟اگه هکش کنم چی؟
یا حق
noisymind
07-03-2009, 21:04
پس با این اوضاع من 90% قید این گوشی رو زدم:41:
دوستان این پخش صدای هس تو فیلمبرداری توی ورژن 11.047 هست یا نه خواهشاً با دقت جواب بدید. ممنون
بـســـتگی داره به چــــی بــــگی تـــــوپ .....!!!! بعدشــم توپ داریــــم تا توپ .....
یکی به 8510 و n95 8gb میگه توپ , یکی هم به 1100 میگه توپ ...........
باشه تسلیم....شما نظر خودت ...من هم نظر خودم...یا علی:46:
دوستان عزیز با این نظرات واقعاً امیدوار کننده تون علاقه ی مارو نسبت به خرید یک دستگاه تلفن همراه نوکیا n85 از ریشه خشکاندید !!
هر کس سلیقه ای داره بچه ها . اگه می خواین نقاط قوت یا ضعف این گوشیو بگین لطفاً بدون در نظر گرفتن سلیقه و نیاز خودتون از یک تلفن همراه و فقط و فقط جهت آگاهی دیگران ، بیان کنید .:46:
ali shah
08-03-2009, 23:20
لطفا یه سری به این پست بزنید اونجا عکسهای گرفته شده با n85 هست اگه از حالت های دیگه میخوای بگید میزارم:20:
yazdankhah
09-03-2009, 01:37
دوستان سلام
الان قیمت n85 چنده؟ من شنیدم ورژن های مختلف این گوشی از نظر حجم حافظه هست درسته؟
دوستانی که خودشون کاربر این گوشی هستند لطف کنند و طی چند سطر معایب و محاسن گوشی رو بگن
بسیار متشکرم
IRANI118
09-03-2009, 15:51
کسی نیست جواب ما رو بده
noisymind
09-03-2009, 18:25
لطفا یه سری به این پست بزنید اونجا عکسهای گرفته شده با n85 هست اگه از حالت های دیگه میخوای بگید میزارم:20:
دستت درد نکنه. اگه بازم بذاری که ممنون :10:
دوستان این پخش صدای هس تو فیلمبرداری توی ورژن 11.047 هست یا نه خواهشاً با دقت جواب بدید. ممنون
دوستان عزیز با این نظرات واقعاً امیدوار کننده تون علاقه ی مارو نسبت به خرید یک دستگاه تلفن همراه نوکیا n85 از ریشه خشکاندید !!
هر کس سلیقه ای داره بچه ها . اگه می خواین نقاط قوت یا ضعف این گوشیو بگین لطفاً بدون در نظر گرفتن سلیقه و نیاز خودتون از یک تلفن همراه و فقط و فقط جهت آگاهی دیگران ، بیان کنید .:46:
سلام..من خيلي كار داشتم ولي ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم.قبل از هر چيز با يد بگم اين مطالب را بدون تعصب مي گم ويز گيهاي اين گوشي ...1-فلاشش با اين كه led هست خيلي قويه2-داراي صفحه نمايش فوق العاده oled3-مديريت مصرف باتري4-باتري خيلي بهتر نسبت به ساير گوشيهاي سري ان-5پردازشگر 369 مگا هرتزي6-8گيگ حافظه همراه گوشي7-اف ام ترنسميتر (بدون مانع تا5-6متر جواب ميده)8-navi wheel(كليدهاي چرخان)كاور دوربين جالبي داره9-داراي چراغهاي هوشمند صفحه كليد10-داراي سيمبين جديد 9.3........وحالا معايب1-نداشتن چيست گرافيكي و اين به اين معني نيست كه 85 نميتونه بازي هاي ان گيج رو خوب اجرا كنه وفقط گوشي هايي مثل n95-82و..مي تونن در اين مورد بهتر عمل كنن2-دوربينش با اندازهي يك اپسيلن ضغيفه-3به اندازهي يك آنگسترم هم لقيش نسبت به ساير گوسيهاي كشويي بيشتره....وحالا خودتون قضاوت كنين آيا اين همه امكانات رو بايد گذاشت كنار و بچسبي به اين 3مورد..حالا ديگه ميل خودتونه.آْن چه شرط بلاغ بود گفتم ...ديگه خوداني.يا:10: علي
REGISTERED USER
10-03-2009, 15:46
وحالا معايب1-نداشتن چيست گرافيكي و اين به اين معني نيست كه 85 نميتونه بازي هاي ان گيج رو خوب اجرا كنه وفقط گوشي هايي مثل n95-82و..مي تونن در اين مورد بهتر عمل كن
من پیشنهاد میکنم سر این گوشی و یک N95 کلاسیک بازی one و یا فیفا را تست کنید و نتیجه را ببینید ! نظرتان عوض میشه !
-دوربينش با اندازهي يك اپسيلن ضغيفه
یک اپسیلن ؟ من نظرم یک گاما هست !
--
جالبه فقط سه ضعف ؟ پس فکر کنم گوشی اول باید میشد ! نه اینکه نوکیا داره جمعشون میکنه :27:
من پیشنهاد میکنم سر این گوشی و یک n95 کلاسیک بازی one و یا فیفا را تست کنید و نتیجه را ببینید ! نظرتان عوض میشه !
یک اپسیلن ؟ من نظرم یک گاما هست !
--
جالبه فقط سه ضعف ؟ پس فکر کنم گوشی اول باید میشد ! نه اینکه نوکیا داره جمعشون میکنه :27:
عزیزم...اولا شما مثل اینکه خیلی توپتون پره..ثانیا فکر نکنم هیچ گوشی کامل باشه تازه 85 محاسنش بیشتر از معایبش هستش ..ثالثا ا من توی این یک ماه به غیر از این 3 مورد چیز دیگه ای که به اون بگی عیب ندیدم وخیلی راضیم..حالا شما دوباره برگرد سر خونه اول و بگو این گوشی اینطوریه ...این گوشی اونطوریه واینکه شما خودت می دونی که هر گوشی ویژگیهایی داره وشما هی گیرمیدین به این 85 که بازی های ان گیج رو بد اجرا میکنه ..حالا قطعه گرافیکی نداره فدای سرش در عوض یکسری امکانات دیگه داره..شما طوری از گوشی حرف می زنید که طرف فکر میکنه 1100بگیره بهتره..دیگه ایقدر خواهشا این قضیه رو کش ندین..یا علی
noisymind
10-03-2009, 21:20
آقا من کاری به این کارا ندارم. چون کلا نوکیا بعد از N95 8gig دیگه بقیه گوشیهاش فعلا از نظر بدنه که تعریفی ندارن! و حتی خود N95 8gig های جدید هم که الان دوستان میگن ...
بگذریم ولی این گوشی خداییش دوربینش اون جور که انتظار میرفت نیست. ضمن اینکه به ایراداتش ناخوانا بودن صفحه زیر نور آفتاب رو هم اضافه کنید.
منی که اینا رو میگم کسی هستم که میخواستم همین گوشی رو بگیرم ولی خب ممکنه اینها که گفته شد برای خیلی ها دیگه مشکلی نباشه.
NINTENDO_DS
10-03-2009, 23:35
نه بدنه ان 85 خیلی بهتر از ان 95 هشت گیگ هست و مدلش هم شیک تره
REGISTERED USER
10-03-2009, 23:35
دیگه ایقدر خواهشا این قضیه رو کش ندین..
اتفاقا بهتره کش بیاد تا افرادی که می خواهند این گوشی رو بخرند ف اشتباه من و شما را نکنند
Saman-tci
11-03-2009, 00:40
به نظر من واقعاً 420 تومن پول بابت این گوشی دادن اشتباهه محضه ......
.
من 2 3 روزی E66 یکی از اقوام دستم بود ... حاضرم قسم بخورم سریعترین gps که من روی انواع گوشیها دیدم رو E66 داره .... شاید باورتون نشه در کمتر از 10 ثانیه کانکت میشه .... Cpu گوشی 369 هست ... شتاب سنج داره و .....
.
قیمتش هم 70 80 تومن از 85 کمتره .... حالا نمیگم E66 خیلی خوبه ولی با اون 420 تومن پوله 85 گزینه های خیلی بهتری هم هست ...
پس به نظر همه ی شماهایی که میگین N85 خریدن اشتباهه، ما بدنگان خدا چی بخریم که تو حدود همین قیمت باشه . دوربین 5 داشته باشه . طراحی خیلی شیک و زیبا داشته باشه ( صفحه ی OLED نداشت، جهنم! :31: ) صدای خوبو با کیفیتی داشته باشه . جدیدترین سیمبیان رو داشته باشه .اف ام ترانسمیتر داشته باشه . خروجی TV ، شتاب شنج ، Wi-Fi ، باتری خوب ، وزن و ابعاد کم ، GPS و در نهایت ، مورد پسند ما هم باشه ؟؟؟
red_mercury
11-03-2009, 15:07
سلام،روی جعبه ی گوشی یه هولدر بود که روش نوشته که یک کد فعالسازی داره!این کد مخصوص ان گیجه؟حالا کجاش هست؟
noisymind
11-03-2009, 16:37
پس به نظر همه ی شماهایی که میگین n85 خریدن اشتباهه، ما بدنگان خدا چی بخریم که تو حدود همین قیمت باشه . دوربین 5 داشته باشه . طراحی خیلی شیک و زیبا داشته باشه ( صفحه ی oled نداشت، جهنم! :31: ) صدای خوبو با کیفیتی داشته باشه . جدیدترین سیمبیان رو داشته باشه .اف ام ترانسمیتر داشته باشه . خروجی tv ، شتاب شنج ، wi-fi ، باتری خوب ، وزن و ابعاد کم ، gps و در نهایت ، مورد پسند ما هم باشه ؟؟؟
اتفاقا این سوال منم هست! :13:خودمم موندم چی بگیرم بالاخره!!! فکر کنم آخرش به همون n95 8 گیگ برسیم. هر چند دیگه الان خریدش زیاد جالب نیست:41:
دوستان به امید خدا من فردا میخوام این گوشی رو بخرم اگر راهنمایی و چیزی مونده که باید بدونم لطف میکنید بگید درضمن میخواستم بدونم در ورژن 11 این گوشی چه مقدار از مشکلات نسبت به ورژن 10 حل شده و ورژن 11 چه مشکلاتی را دارد. باز هم ممنون
Saman-tci
11-03-2009, 20:07
دوست من بازم بهتره بیشتر فکر کنید ..... بازم میگم با این پولی که میخوهید بابت این گوشی بدین گوشیهایی بهتره دیگه ای هستند ...
اگه خریدی پس فردا نیای بگی چرا کسی منو راهنمایی نکرد از ما گفتن بود .....
دوست من بازم بهتره بیشتر فکر کنید ..... بازم میگم با این پولی که میخوهید بابت این گوشی بدین گوشیهایی بهتره دیگه ای هستند ...
اگه خریدی پس فردا نیای بگی چرا کسی منو راهنمایی نکرد از ما گفتن بود .....
میشه بگید متلاً چه گوشیهایی البته زیبایی داشته باشه و کشویی باشه و نوکیا باشه و صفحه نمایشش oled باشه و gps داشته باشه cpuبالا داشته باشه، بهترین باتری رو داشته باشه ، رم 8 گیگ داشته باشه
n gage رو پشتیبانی کنه فرستنده fm داشته باشه خروجی tv داشته باشه،فیلم برداری با کیفیت بالا داشته باشه، نسخه جدید سیمبین رو داشته باشه و در یک کلمه n85 باشه:27:
noisymind
11-03-2009, 22:37
د نگیر عزیز من! گوش کن وقتی چند تا بزرگتر میگن:31:
Saman-tci
11-03-2009, 23:27
بکایی جان برو بگیر ...!!! وقتی این همه آدم دارن میگن نگیر پدرکشدگی که باهات ندارن .... حتماً یه چیزی میدونن که میگن ...
حتماً دوستان یا آشناهاشونو دیدن که از خریدش پشیمون شدن ....
.
آره دوست من برو بگیر از نظر من بهترین گوشی دنیا n85 هست ....
من N73me داشتم خیلی ازش راضی بودم با اینکه اون اواخر (خدا رحمتش کنه!) همش ریست میشد و کفرمو در آورده بود .
الان N85 رو میزارم رو چشام !
N95 هر دو مدلش به شدت بی ریخته
N96 گرونه و یه چیزایی داره که واقعاً به درد من نمیخوره : دوربین یه ذره بهتر نسبت به N85 ، گیرنده ی TV ماهواره ای یا یه همچین چیزی که شنیدم فقط تو چند تا کشورکاربرد داره ، مموری 16 گیگ که من با 2ش هم می تونم بسازم . اف ام ترانسمیتر هم نداره ! هیکل یوغور ولی قیافه ی خوشگلی داره (البته عرض کنم که این هیکل گنده اش باعث میشه که مثل N73 بدبخت ، از -گلاب به روتون- چاه توالت پایین نره و گیر کنه تا بتونی راحت درش بیاری!!!). :دی :دی :31:
چیپست گرافیکیش هم بخوره تو سرش . من اگه می خواستم با گوشی بازی کنم می رفتم PSP می گرفتم . بقیه ی چیزهاش هم مثلاً یه ذره یا دو ذره از N85 بهتره که با توجه به قیمتش بازم بخوره تو سرش !
گوشیه خوبیه ولی به درد من نمیخوره . همونطور که N85 گوشی خوبیه ولی به درد خیلی ها شاید نخوره چون ازش یه انتظاراتی دارن که زورش نمیرسه جواب بده !!
دیگه چه گوشی ای موند ؟؟
آهان!
N79 و N82 هم که تو علاقمندی هام یه مرتبه پایین تر از N85 قرار می گیرن .
ولی مثلاً اگه N97 بشه 400 تومن معطل نمی کنم و می خرم !! :21:
از سونی اریکسون متنفرم. HTC هم با توجه به امکاناتش گرونه .
من باشم به جای اینکه یه گوشی خوب ( یا توووووووپ) بگیرم میرم N85 و 5800 Express Music می گیرم .
دوستان عزیز اگر روش دیگه ای برای منصرف کردن من از خرید N85 دارید ، بیاید جولو :31: :31: !!!
شوخی می کنم ناراحت نشید :11:
Saman-tci
11-03-2009, 23:38
دوست من شما خودت این همه از میزتهای n96 گفتی آخرشم میگی به درد من نمیخوره ...!!!!!
.
خوب اگه به دردتون نمیخوره n85 هم نمیگرفتی ...
در مورد DVBH باید عرض کنم همین ایران هم میگیره ولی تا 2 ماه آینده ...
در ضمن خیلیا از گوشی به عنوان یه وسیله بازی استفاده میکنن تا یه گوشی .. پس شما نگاه به خودت نکن ....
در آخر هم همین گفته های اول حرفهاتون یک دلیلی هست برای منصرف کردن از خرید این گوشی .... ( خودتون اعتراف کردید دیگه )
بکایی جان برو بگیر ...!!! وقتی این همه آدم دارن میگن نگیر پدرکشدگی که باهات ندارن .... حتماً یه چیزی میدونن که میگن ...
حتماً دوستان یا آشناهاشونو دیدن که از خریدش پشیمون شدن ....
.
آره دوست من برو بگیر از نظر من بهترین گوشی دنیا n85 هست ....
حالا چرا ناراحت میشی:27: من فقط خواستم گوشی معرفی کنی من توی کلوپ n96 هم در مورد مزیت های n85 به n96 مفصل جوابت رو دادم تو هم معایب این گوشی رو با دلیل بگو
راستی ما هم دوست و آشنا داریم که دستشون دیدیم
دوست من شما خودت این همه از میزتهای n96 گفتی آخرشم میگی به درد من نمیخوره ...!!!!!
.
خوب اگه به دردتون نمیخوره n85 هم نمیگرفتی ...
در مورد dvbh باید عرض کنم همین ایران هم میگیره ولی تا 2 ماه آینده ...
در ضمن خیلیا از گوشی به عنوان یه وسیله بازی استفاده میکنن تا یه گوشی .. پس شما نگاه به خودت نکن ....
در آخر هم همین گفته های اول حرفهاتون یک دلیلی هست برای منصرف کردن از خرید این گوشی .... ( خودتون اعتراف کردید دیگه )
حقیقتش واسه من هیچ فرقی نمی کنه .
تنها دلیلی که می خوام n85 بگیرم اف ام ترانسمیترشه !
تنها دلیلی هم که نمی خوام n96 بگیرم اینه که به این زودی ها نمیتونم یعنی گرونه .
به خدا خودم هم موندم چه خاکی تو سرم کنم:41:. ولی با این بودجه به n85 راضی شدم فعلاً
Saman-tci
11-03-2009, 23:50
من توی کلوپ n96 هم در مورد مزیت های n85 به n96 مفصل جوابت رو دادم تو هم معایب این گوشی رو با دلیل بگو
شما اگه تشریف ببرید تاپیک n96 میبینید که با دلیل و سند جواب سوالتون رو دادم ...
حقیقتش واسه من هیچ فرقی نمی کنه .
تنها دلیلی که می خوام n85 بگیرم اف ام ترانسمیترشه !
تنها دلیلی هم که نمی خوام n96 بگیرم اینه که به این زودی ها نمیتونم یعنی گرونه .
به خدا خودم هم موندم چه خاکی تو سرم کنم:41:. ولی با این بودجه به n85 راضی شدم فعلاً
کلام آخر...عزیز جان حالا که کار به این جا رسیده..اگه برات مقدوره خودت برو از نزدیک با ان 85 وگوشی مورد نظر دیگر مثلا 95 کار کن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی (البته خصوصیات جدیدو با حال 85 رو نباید فراموش کنی)در ضمن گوشی مثل 95 خیلی وقته اومده و مسلما بعضی از مواردش با آپدیت بهتر از روز اول شده ولی 85 هنوز مثل یه بچه 1-2سالس ومسلما با آپدیتهای بعدی کسانی را که این گوشی رو دارند راضیتر میکنه..گوش شیطون کر...یا علی
samadsalehi
13-03-2009, 11:29
با سلام خدمت اقایان و اقا علی رضا میخواستم بدونم n73 بنده خداتون رو چطوری از دست دادین همونجا که گفتین یا اینکه بعد از اون حادسه طلاقش دادین
شوخی
در مورد n85 فکر کنم با پولی که دارین پاش میدین ارزش نداره لقی اسلایدشو با چشمای خودم موقع خرید دیدم یعنی وقتی گوشی میگیرین تو دستتون از بالا و پایینش به طور زیگ زاگ بهش فشار بیارین 1 میلیمتر جابجا میشود که بعضی از اقایان گفتن بندریهم میرود ریاستارت کردنش هم که ثابت شده است خب هیچ مهلت تستی هم که در کار نیست (غیر از داخل مغازه) والا ماکه منصرف شدیم البته فعلا تا ورژن 12 هش بیاد ببینیم چطوریه چون ریست کردن و نمیشه باهاش کنار اومد ولی اون بحث لقیش و میشه تحمل کرد(ما خودمونم بعضی وقتا بندری میزنیم) وگر نه بقییه خواصیتهاش وسوسه کنندس میدونین مثل:خواصیت Fota به روز رسانی سیستم عامل از طریق شبکه و جدیدا ساپرت تا 16 گیگا بایت رم وغیره در هر صورت بعد از این گوشی میشه رو n79 حساب کرد اقایان اگر کسی خرید وبا updata مشکلای نرم افزاریش حل شد اینجا به ما هم بگه تا ما هم اقدام کنیم مرسی
Saman-tci
13-03-2009, 14:19
بله درسته .... یکی از ضعفهای غیر قابل انکار n85 همین لقی بین اسلاید گوشی هست ....
.
که این لقی در هیچ گوشی اسلایدی مثل n95 و n81 دیده نشده ..... یکی دیگه از مشکلاتش هم رستارت شدن گوشی هست ....
بله درسته .... یکی از ضعفهای غیر قابل انکار n85 همین لقی بین اسلاید گوشی هست ....
.
که این لقی در هیچ گوشی اسلایدی مثل n95 و n81 دیده نشده ..... یکی دیگه از مشکلاتش هم رستارت شدن گوشی هست ....
مشکل رستارت در ورژن 11 تقریباًً به طور کامل حل شده و در آپدیت های بعد کاملاً این مشکل حل خواهد شد
در مورد لقی تمام n85 ها اینجوری نیستند در ضمن گوشیهای دارای اسلاید یکم لقی رو برای راحت باز و بسته شدن گوشی دارند همچنین اگر لقی برای کسی خیلی مهم میتونه ببره نمایندگی و جلوی خودش لقی گوشی رو میگیرن
Saman-tci
14-03-2009, 02:06
اگه میخواستن بگیرن که همه رو قبل از اینکه وارد بازار بشه میگرفتن ....!!!
.
ثانیاً حتماً از نظر اونا باید این لقی رو داشته باشه و شاید با گرفتن این لقی باعث سائیدگی بیشتر اسلایدهای گوشی بشه و این به مرور زمان به گوشی آسیب میزنه ....
shahrzad61
14-03-2009, 14:27
تو دفترچه گوشي من گفته كه اف ام ترنسميتر توي يه سري از كشورا فعاله و اسم ايران توش نبود. توي now playing هم كه ميرم گزينه اي وجود نداره كه بتونم آهنگامو ارسال كنم. پس چطوري ميشه ازش استفاده كرد؟
من كاملاً تو اين مدتي كه گوشيم رو خريدم ازش راضيم: هنگ نميكنه با اينكه كلي عكس و آهنگ روش ريختم و كلي هم باهاش سر و كله زدم. اسلايدش هم اصلاً لق نميزنه. با تمام روشهايي كه توي اين تاپيك نوشته بودين اعم از عمودي افقي كج راست و.......... چكش كردم:31:اصلاً لق نبود. البته وقتي ويبره ش روشن ميشه به نرمي ويبره N95 نيست اما من كلاً ازش خيلي راضي ترم چون هيچوقت از ويبره استفاده نميكنم. هم جمع و جورتره هم قشنگتر(از N95).
روي كيپدش جاي انگشت ميمونه كه راحت هم پاك ميشه و مثل 8800 هاي قديمي نيست كه هر چي پاكش كني بازم يه گوشه جاي انگشت مونده باشه. منوش خيلي باحاله و كلي گزينه بيشتر از N95 داره كه البته كاربردي هم هستن. گزينه breathing اش خيلي قشنگه و يه نور فوق العاده و ملايم قشنگ رو تو حالت استند باي داره واقعاً انگار گوشيتون داره نفس ميكشه. كاور لنزش فوق العاده اس. دكمه قفل كيپدش راحتتر از مدلاي قبليه. اينكه با USB هم شارژ ميشه.
ازش خيليييييييييي راضيم:40:
shahrzad61
14-03-2009, 15:12
تو دفترچه گوشيم نوشته اف ام ترنسميتر تو يه سري از كشورها قابل استفادس كه اسم ايران توشون نبود. در ضمن توي قسمت now playing هم گزينه اي كه براي ارسال آهنگ معرفي كرده بود نتونستم پيدا كنم. پس چطوري ازش استفاده كنم؟
تو اين مدتي كه گوشيمو خريدم كاملاً ازش راضيم. اصلاً هنگ نميكنه عليرغم آهنگ و عكس و فيلماي زيادي كه روشه و با اينكه همش دستمه و دارم توش ميچرخم و بلا سرش ميارم.
اسلايدش حتي يه ذره هم لق نميزنه. با تموم فنوني كه گفته بودين اعم از عمودي افقي كج راست و ... چكش كردم اسلايدش كاملاً نرم و روون و حتي بهتر از N95 بود. من فكر كنم تو خريدش دقت نكرديد. بالاخره اينجا ايرانه و هرچي ميخواي بخري بايد حواستو كاملاً جمع كني.
كاور لنز فوق العاده. امكان شارژ USB . كيفيت دوربينش عاليه. دكمه قفل و باز كردن كيپدش راحت و در دسترس هست. قابليت breathing اش يه نور خيلي ملايم رو تو حالت استندباي ميده كه واقعاً انگار گوشيت داره نفس ميكشه:20:. زوم فوق العاده اي داره. ويبره اش به نرمي ويبره N95 نيست كه البته منم هيچوقت از ويبره گوشي استفاده نميكنم. در كل بهتر و جمع و جورتر و قشنگتر از N95 هستش. روي كيپدش جاي انگشت ميمونه.
در كل تو نگاه اول ممكنه چشمتون رو نگيره ولي وقتي باهاش كار ميكني عاشقش ميشي:40: مخصوصاً با اون منوهاي باحال و كاملش. برعكس N95 كه وقتي ديدمش خيلي خوشم اومد ولي وقتي باهاش كار كردم نه.
سلام سوال داشتم
این گوشی زبان فارسی رو داره یا نه
samadsalehi
14-03-2009, 19:57
شما به این میگین طبیعی؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
noisymind
14-03-2009, 20:16
اگه میخواستن بگیرن که همه رو قبل از اینکه وارد بازار بشه میگرفتن ....!!!
.
....
خب نه. حتما برای سرویس اولیه که میبرن نمایدنگی درشو رگلاژ میکنن!:27:
Vahid579
15-03-2009, 12:38
تو دفترچه گوشيم نوشته اف ام ترنسميتر تو يه سري از كشورها قابل استفادس كه اسم ايران توشون نبود. در ضمن توي قسمت now playing هم گزينه اي كه براي ارسال آهنگ معرفي كرده بود نتونستم پيدا كنم. پس چطوري ازش استفاده كنم؟
به کشور ربطی نداره. رو هر آهنگی بری یک گزینه داره به اسم Fm Transmitter برو تو این گزینه بعد روشنش کن. رادیو رو هم بزار رو fm
سلام سوال داشتم
این گوشی زبان فارسی رو داره یا نه
بله. داره
سلام
چندتا سوال :
-- مزیت های این گوشی نسبت به ان 82 (به غیر از اینکه اون خز شده ) چیه ؟ قیمتش مناسبتره اون واقعا !!
--اس ام اس فارسی میگیره ؟ صفحات وب فارسی رو نشون میده ؟
--الان که خریدم باید آپدیتش کنم تا این ایرادات هنگ و این حرفا از بین بره و کامل بشه یا نه با آخرین آپدیته ؟
--این برنامه و بازیها رو همه رو ساپورت میکنه یا دوباره باید 6 ماه دیگه عوضش کرد ؟
-- قیمتش الان چنده ؟
-- خدایی و بدون تعصب کیفیت عکسش ( مخصوصا چاپ شده ) و صداش خوبه ؟
مرسی
yazdankhah
16-03-2009, 00:34
سلام دوستان
بحث های خیلی زیادی راجع به مزایا و معایب دو گوشی n96 و n85 تو هر دو انجمن مطرح شده.
یه سوال دارم. آیا دوستی هست که با هر دو گوشی کار کرده باشه (حداقل چند ساعت که بتونه نظر بده)
و بگه از لحاظ کارکرد کدومیک بهتره؟ کدوم خوش دست تره؟ کدوم سرعتش بالاتره؟ کدوم منوهاش زودتر باز میشندو سرعت عکاسی و پخشش بیشتره؟ همچنین در مقام انتخاب کدوم اقبال بیشتری برای انتخاب داره؟
yazdankhah
16-03-2009, 00:38
در مورد پست قبلم لازمه یه توضیح بدم.
از نظر تئوری n85 ماه آگوست سال 2008 به بازار اومده اما n96 ماه فوریه سال 2008 یعنی گوشی n85 جدیدتره پس نتیجه گیری میکنیم از نظر فنی تیم تحقیق نوکیا روی این گوشی بیشتر کار کردند و سعی کردند ایرادات گوشی های قبلی رو در این گوشی اصلاح کنند اما مقام عمل چه از کار در بیاد حاصل تجربه شخصی دوستانی هست که با هر دو گوشی به میزان چند ساعتی کار کردند و میتونند نظر شخصی و تجربه خودشونو بگن.
با تشکر
noisymind
16-03-2009, 00:46
سلام
چندتا سوال :
-- مزیت های این گوشی نسبت به ان 82 (به غیر از اینکه اون خز شده ) چیه ؟ قیمتش مناسبتره اون واقعا !!
--اس ام اس فارسی میگیره ؟ صفحات وب فارسی رو نشون میده ؟
--الان که خریدم باید آپدیتش کنم تا این ایرادات هنگ و این حرفا از بین بره و کامل بشه یا نه با آخرین آپدیته ؟
--این برنامه و بازیها رو همه رو ساپورت میکنه یا دوباره باید 6 ماه دیگه عوضش کرد ؟
-- قیمتش الان چنده ؟
-- خدایی و بدون تعصب کیفیت عکسش ( مخصوصا چاپ شده ) و صداش خوبه ؟
مرسی
- مزیتهاش نسبت به N82 , داشتن صفحه نمایش بزرگتر و از نوع Oled و FM ترسمیتر و کارت 8 گیگ همراه گوشی و البته سیمبین ورژن بالاتر.
- مثل بقیه گوشیهاس فارسی هم داره , اگه نداشته باشه هم میشه اضافه کرد.
- باید ببینی وزژنش چنده که لازم هست آپدیت کنی یا نه
- برنامه که معلومه که مشکلی نداره , ولی اگه اهل ان گیج هستی نه!
- قیمتش بین 420 تا 450
- کیفیت عکسهاش از N82 , N95 کمی پایینتره ( طبق نظر GSMarena و ... ) خیلی پایینتره ( طبق نظر خودم!) صداش هم در اسپیکر کم هست.
mf.designing
16-03-2009, 11:16
سلام دوستان . نمی دونم این حرف و حدیث ها در مورد گوشی از کجا امده ؟! حالا یکه خریده مورد داشته ، فک میکنه که کلا اینطوره یا یکی یه گوشی قدیمی تری داره ، نمی خواد قبول کنه که گوشی های جدیدتر به روزترند!! تعصب کنار بزارید . منم تردید داشتم خریدم و حقیقت رو دیدم . اینکه میگید لگ میزنه واسه اینکه کشویی دو طرفه است و طبیعی مثه 95 که فبلا داشتم. هنگی چیزی نداره و اینا مورد خاصه . منکه پرشو در آوردم چیزی نشد . در ضمن خیلی امکانات اضافی و کاملتری از95 و 82 داره. با usb هم شارژ میشه ، اف ام ترنسفر غیلی لاحاله ، مصرف باطریش خیلی کمه ، GPS قوی تری داره ،سیمبین جدیدتر و زیباتری داره ، اخیرا هم که مشکل هکش حل شده ، اینکه میگید شتاب دهنده ی گرافیکی نداره یک ضعف نیست و حتما نوکیا موردی دیده که اینکارو کرده و من هم موردی در بازیهاش نسبت به 82 دوستم ندیدم تازه با این LCD تصویر بهتری هم داره. دوربینشم من مقایسه کردم مثه 95 هست و تنها فرقش با 82 فلش زنون 82 هست . JUST N85
shahrzad61
17-03-2009, 08:45
به کشور ربطی نداره. رو هر آهنگی بری یک گزینه داره به اسم fm transmitter برو تو این گزینه بعد روشنش کن. رادیو رو هم بزار رو fm
بله. داره
خوب منم توي دفترچه رو صدبار خوندم . اين مسيري رو هم كه شما ميگيد رفتم اما اصلاً هيچ گزينه اي به اين اسم وجود نداره!!
Programer
17-03-2009, 16:38
اینجا رو بیبین
menu > music >fm transmiter
Programer
17-03-2009, 16:43
اینجا رو بیبین
menu > music >fm transmiter
سلام . ما هم به کلوپ n85 پیوستیم . هیچ موردی نداره . دوربینش هنگ نمیکنه . سرعتش خوبه . لق نمیزنه و بقیه شایعات بیمورده . با کلاس و خوشگله . ورژن گوشیم همین آخریست 11.4 . دیگه باید چکارکنیم ابتدا به ساکن ؟ برنامه ای چیزی ؟ اساتید راهنمایی کنید لطفا .
mehran_286
18-03-2009, 19:01
سلام دوستان
من هم امروز این گوشی رو خریدم البته بعد از 2 هفته بررسی تخصصی با سایر گوشی ها
چند تا سوال دارم
1. مسیر اف ام ترنسفر که دوستمون در پست های بالا گفته نیستش میشه بگید چجوری استفاده کنیم
2. چجوری از جی پی اس استفاده کنیم کدوم گزینه
من تا حالا با نوکیا کار نکردم اگه میشه بگید دقیق بگید
3. ورژن 11.047 هستش ایا نیازی با اپدیت داره ؟
با تشکر
\
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
1. مسیر اف ام ترنسفر که دوستمون در پست های بالا گفته نیستش میشه بگید چجوری استفاده کنیم
با تشکر
آقا مبارکه...در مورد fmtransmiterشما وقتی آهنگ مورد نظر رو اجرا کردی همین که آهنگ داره پخش میشه برو تو options و اونجا دیگه فکر کنم 100%ببینیش:31:یا علی
سلام دوستان . نمی دونم این حرف و حدیث ها در مورد گوشی از کجا امده ؟! حالا یکه خریده مورد داشته ، فک میکنه که کلا اینطوره یا یکی یه گوشی قدیمی تری داره ، نمی خواد قبول کنه که گوشی های جدیدتر به روزترند!! تعصب کنار بزارید . منم تردید داشتم خریدم و حقیقت رو دیدم . اینکه میگید لگ میزنه واسه اینکه کشویی دو طرفه است و طبیعی مثه 95 که فبلا داشتم. هنگی چیزی نداره و اینا مورد خاصه . منکه پرشو در آوردم چیزی نشد . در ضمن خیلی امکانات اضافی و کاملتری از95 و 82 داره. با usb هم شارژ میشه ، اف ام ترنسفر غیلی لاحاله ، مصرف باطریش خیلی کمه ، GPS قوی تری داره ،سیمبین جدیدتر و زیباتری داره ، اخیرا هم که مشکل هکش حل شده ، اینکه میگید شتاب دهنده ی گرافیکی نداره یک ضعف نیست و حتما نوکیا موردی دیده که اینکارو کرده و من هم موردی در بازیهاش نسبت به 82 دوستم ندیدم تازه با این LCD تصویر بهتری هم داره. دوربینشم من مقایسه کردم مثه 95 هست و تنها فرقش با 82 فلش زنون 82 هست . JUST N85
مبارکه...ان شاءالله navi wheelبرات 1000سال بچرخه:40:
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
با تشکر
مبارکه...شما برای fmtransmiterوقتی آهنک رو اجرا کردی همین که آهنگ داره پخش میشه برو توoptionsودیگه فکر کنم اونجا ببینیش!:31:
mehran_286
18-03-2009, 19:30
دوستان متشکرم
بقیه سوال ها رو هم جواب بدید
راستی وقتی رویه رم گوشی اهنگ ریختم گوشی اجرا نمیکنه ولی از تو فایل منیجر اجرا میشه
دوستان متشکرم
راستی وقتی رویه رم گوشی اهنگ ریختم گوشی اجرا نمیکنه ولی از تو فایل منیجر اجرا میشه
خوب عزیزم شما وقتی خواستی آهنگ بریزی تو رم گوشی بریزشون توی پوشه attachments:20:یاعلی
Saman-tci
18-03-2009, 23:02
در مورد استفاده از gps هم باید از برنامه اسمارت کام یا گارمین استفاده کنید .... البته برای نصب اسمارت کام باید یا گوشیتون هک شده باشه یا برنامه رو ساین کرده باشید ....تاپیک های مربوطه هم در همین انجمن هست ...
Vahid579
18-03-2009, 23:48
دوستان متشکرم
هر بار که آهنگ میریزی برو تو Music player و بعد گزینه refresh library رو بزن.
دوستان من هر چقدر کد فعال سازی ngage رو برای فیفا 08 میزنم عمل نمیکنه وصل میشه به اینتزنت و بعد از چند دقیقه مینویسه HTTP time out میشه بگید باید چیکار کنم.ممنون
mehran_286
19-03-2009, 10:32
دوستان من هر جوری میرم تو اپشن موزیک گزینه اف ام ترنفر رو نداره ایا باید از جایه دیگه فعالش کرد تو رو خدا کمک کنید ؟
اماستیاف
19-03-2009, 12:20
دوستان من هر چقدر کد فعال سازی ngage رو برای فیفا 08 میزنم عمل نمیکنه وصل میشه به اینتزنت و بعد از چند دقیقه مینویسه http time out میشه بگید باید چیکار کنم.ممنون
چرا فیفا 08 ؟
اکیدا توصیه میکنم اون کد رو صرف اینجور بازیهای قدیمی نکنید.
اگر به بازیهای رزمی علاقه دارید one بازی خیلی قشنگیه و ارزش فعال کردن داره.
فکر کنم با ایرانسل مشکل داره.
با همراه اول شاید فعال بشه.
mehran_286
19-03-2009, 12:28
دوستان وقتی وارد image می شوم چند تا گزینه داره یکیش مثلاdownloadهستش میخوام بقیه غیر فعال شوند و فقط عکس هام بیاد چیکار کنم ؟
ciscogig
19-03-2009, 13:15
سلام بر همگی...
کسی میدونه که n85 های تو بازار الان ورژن اپدیت چند هستند؟
اخه من n82 دارم و چون ورژن اخره اپدیته نمیتونم هکش کنم.
برای همین میخوام n85 بگیرم.
ایا n85 مشکلی تو هک کلی یا n-gage داره؟
با تشکر.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:: 31::31:
راستی!میدونستید n86 8mp اومده؟(gsmarena)
بنظرتون کدوم بهتره ؟ n85 یا n86 ?:41:
چرا فیفا 08 ؟
اکیدا توصیه میکنم اون کد رو صرف اینجور بازیهای قدیمی نکنید.
اگر به بازیهای رزمی علاقه دارید one بازی خیلی قشنگیه و ارزش فعال کردن داره.
فکر کنم با ایرانسل مشکل داره.
با همراه اول شاید فعال بشه.
دوست عزیز سیم کارتمم همراه اول دائمی هست
mehran_286
19-03-2009, 13:56
سلام بر همگی...
کسی میدونه که n85 های تو بازار الان ورژن اپدیت چند هستند؟
اخه من n82 دارم و چون ورژن اخره اپدیته نمیتونم هکش کنم.
برای همین میخوام n85 بگیرم.
ایا n85 مشکلی تو هک کلی یا n-gage داره؟
با تشکر.:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:: 31::31:
راستی!میدونستید n86 8mp اومده؟(gsmarena)
بنظرتون کدوم بهتره ؟ n85 یا n86 ?:41:
دوست عزیز n86که چند وقت دیگه حدود 5 ماه دیگه میاد و قیمتش تا بیاد پایین طول می کشه
من پریروز n85خریدم اخرین ورژن فریمور نوکیا روش بود و نیازی به اپدیت نداشت و هکش رو اطلاعاتی ندارم
Saman-tci
19-03-2009, 13:58
اخه من [color=blue]n82 دارم و چون ورژن اخره اپدیته نمیتونم هکش کنم.
دوست من الان آخرین فریمور گوشی n82 هم هک میشه ... بهتره یه نگاهی به تاپیک هم در همین فروم بندازی
دوستان من هر چقدر کد فعال سازی ngage رو میزنم عمل نمیکنه وصل میشه به اینتزنت و بعد از چند دقیقه مینویسه HTTP time out میشه بگید باید چیکار کنم.ممنون
در ضمن سیم کارتمم همراه اول هست
ciscogig
19-03-2009, 18:09
دوست من الان آخرین فریمور گوشی n82 هم هک میشه ... بهتره یه نگاهی به تاپیک هم در همین فروم بندازی
واقعا؟ اما من که نتونستم حتی اینو کاربر های دیگه هم میگفتند مثلا اقا legend گل:20:
اگه شما برید تو menu سپس tools سپس utilities و سپس .device mgr نوشته:
device sofware
v30.0.019
اگر اینجوری بود نمیشه هکش کرد.:10:
Majid393
19-03-2009, 18:12
واقعا؟ اما من که نتونستم حتی اینو کاربر های دیگه هم میگفتند مثلا اقا legend گل:20:
اگه شما برید تو menu سپس tools سپس utilities و سپس .device mgr نوشته:
Device sofware
v30.0.019
اگر اینجوری بود نمیشه هکش کرد.:10:
الان ورژن 31 هم هک میشه .... ورژن 30 که سهله ..... :دی
ciscogig
19-03-2009, 18:12
دوست عزیز n86که چند وقت دیگه حدود 5 ماه دیگه میاد و قیمتش تا بیاد پایین طول می کشه
من پریروز n85خریدم اخرین ورژن فریمور نوکیا روش بود و نیازی به اپدیت نداشت و هکش رو اطلاعاتی ندارم
من منظورم اپدیت نیست منظورم اینه که اگر devise sofware بود v30 نمیشه هک n-gage یا هک برای نصب برنامه ها رو انجام داد.:5:
ciscogig
19-03-2009, 18:13
الان ورژن 31 هم هک میشه .... ورژن 30 که سهله ..... :دی
شما مطمعنید؟:31::31:
هک n-gage چطور؟
IRANI118
21-03-2009, 00:50
-
- کیفیت عکسهاش از N82 , N95 کمی پایینتره ( طبق نظر GSMarena و ... ) خیلی پایینتره ( طبق نظر خودم!) صداش هم در اسپیکر کم هست.
البته به نظرمن صداش با n82یکیه اماحتمی نمیدونم ولی بدنیست کیفیت فیلم برداریشو در شب با اون نورافکن فوق العادش ببینید که هیچ کدوم نمیتئنن حریفش بشن
IRANI118
21-03-2009, 00:52
-
البته به نظرمن صداش با n82یکیه اماحتمی نمیدونم ولی بدنیست کیفیت فیلم برداریشو در شب با اون نورافکن فوق العادش ببینید که هیچ کدوم نمیتئنن حریفش بشن البته مقداری کار باهاش بهخاطر تغییردرسیستم راحتتر شده مثلاشمامستقیمامتنی راازیادداشت وارد اس ام اس کنید
REGISTERED USER
21-03-2009, 01:15
دست دومش رو دیدم نوی نو ، 305 تومن تو کرج ... چقدر اومده پایین
expanium
22-03-2009, 13:41
بی زحمت شماره lock code این گوشی را میخواستم ؟و یه سئوال دیگه : اگه ریست فاکتوری کنم چه چیزایی رو ممکنه از دست بدم ؟ ممنون میشم
سلام
از چه فرمتهای تصویری پشتیبانی میکنه ؟
wmv رو که نشون نمیده . تو مشخصات فقط فرمتهای صوتی رو نوشته .
mf.designing
24-03-2009, 14:01
دوستان بعده یه ماه کار با این گوشی (ماله منو یکی از آشنایان از اروپا آورده و کاملا اورجینال هست و درست) موارد ایرادی رو که حس کردم میگن :
1-از جعبه که آوردمش بیرون، از اول یکم لقی داشت (مثله 95 قبلیم)
2-نمیدونم چرا ولی حس میکن ، صداش اونجور که میخواستم مناسب نیست !!
3-بخاطر LCD با کیفییتش مصرف باطریش بالا میره
4- فوق العاده اثر انگشت هر کجاش (پشت و رو ) میمونه که واسه من خیلی آزار دهندست
5-وقتی یه آهنگی رو از میوزیک پلیر اجرا میکنم و بعد میبندم ، یه بار دیگه که میخوام اجرا کنم ،تو برنامه میره وای آهنگو اجرا نمیکنه !!!
6-دکمه های 4 جهته آزار دهندس بخصوص وقتی که ناوی ول فعال باشه
محاسن :
1- LCD توپ
2-اجرای فوق العاده کلیپ های تصویری
3-پشتیبانی از تمام فرمت ها
4-اینکه میگن تو n-gage عقبه ، حرف مفته ، خیلی از N95-8GB ام بهتره
5-GPS با سرعت مناسب (منکه به محض باز کردن اسمارت کام ، موقعیتمو پدا مینه)
6-FM Transfer که واقعا چیزه باحالیه
7-سیستم عامل کارآمد(مثلا مصرف باطری : رو 10 % که کیرسه خودش نور LCD و keypad رو کم میکنه و سایر موارد)
8-سرعت مناسبی داره حتی رو زومی که خیلی میگن ( بهتر از 95 ام)
9-دوربین مناسب !! دقیقا عین همون 95 هست با فلاش بهتر
10-مموری 8 گ همراهش
11-یه کد که همراهشه واسه فعال کردن یه بازی ngage
12-هندیسفر خوب و سبک
12-شارژ با usb که زیاد به درده من میخوره
13-ظاهر شکیل
14-قیمت نسبت به سایر (که تازه اومده پایین)
و ... که یادم نیست
NINTENDO_DS
25-03-2009, 10:23
گوشی خوبی هست ان 85 ولی دو ایراد بزرگ داره که حل شدنی نیست
1:گوشی اسلایدش بعد از مدتی لق می شه
2: فلاشش خیلی نسبت به بقیه گوشی ها ضعیفه
golmohammadi
25-03-2009, 20:20
گوشی خوبی هست ان 85 ولی دو ایراد بزرگ داره که حل شدنی نیست
1:گوشی اسلایدش بعد از مدتی لق می شه
2: فلاشش خیلی نسبت به بقیه گوشی ها ضعیفه
اولي را تجربه نكرده ام
ولي دومي اره تائيد ميشه
فلش ان 95 هم قوي نيست به ان صورت
در مورد اف ام ترنسمیت یه توضیحی میشه بدید که چی هست؟
شما می تونید با FM Transmiter آنگی رو که گوش می دیدی روی یک مج رادیویی دالخواه بندازید (تا شعاع 10 یا 20 متر) مثلا بجای اینکه آهنگها روی cd بریزید و تو ماشین گوش کنید می تونید روی از گوشی انتخاب کنید و از رادیو ماشین پخشش کنید.
شبیه itrip (اگر درست گفته باشم اسمش رو) در ipod کار می کنه و به نظر چیز جالبی میاد ولی یکی از دوستام که n78 داشت گفت که کیفیت صدای Fm Transmiter مفت نی ارزه!!
noisymind
25-03-2009, 21:02
من هم يك جا گوش كردم ولي زياد از كيفيتش خوشم نيومد. البته دستگاه پخش كننده هم خيلي موثر هست ولي اوني كه من گوش كردم پخش و باندش مشكلي نداشت .
FM Transmiter اگه چند سال پيش ميومد رو گوشيها چيز خيلي به درد بخوري بود . من 3سال پيش به صورت اكسترنال روي W800 يكي از دوستان ديدم و خيلي هم كارآمد بود و كيفيتش هم حرف نداشت ولي الان كه ديگه همه دستگاه هاي پخش به USB و ورودي AUX مجهز شدن و بعضا مستقييم مموري كارت هم ميخورن ، ديگه خيلي كارايي نداره.
NINTENDO_DS
25-03-2009, 21:09
اولي را تجربه نكرده ام
ولي دومي اره تائيد ميشه
فلش ان 95 هم قوي نيست به ان صورت
اولی که گفتم رو بعد از یک مدت مشاهده می کنید
آره فلاش ان 95 هم جالب نیست چون زنون نیستند
golmohammadi
25-03-2009, 22:19
پس اف ام ترانسميتر 2 گوشي ان85 و ان78 كيفيتشون خوب نيستند
noisymind شما راست ميگين
الان زياد به حساب نمياد
و مزيت چنداني نيست
noisymind
25-03-2009, 22:24
noisymind شما راست ميگين
الان زياد به حساب نمياد
و مزيت چنداني نيست
ولي اگه دستگاه پخش خوب باشه كيفيت خوبي رو ميده و كار راه انداز هست.
Vahid579
25-03-2009, 23:32
noisymind شما راست ميگين
الان زياد به حساب نمياد
و مزيت چنداني نيست
این حرف رو اصلا قبول ندارم. کیفیتش کاملا بالاست . بله به cd نمیرسه ولی من در مقایسه با اف ام ترانسميتر های دیگه خیلی خوبه.
golmohammadi
26-03-2009, 00:35
من در تعجبم از كارهاي نوكيا
بعد از ان 95 چند تا مدل زده همشون 5 مگا پيكسل
بدون فلش زنون
تقريبا طراحي شبيه هم
خيلي شبيه هم
رو ان 95 چيپست گرافيكي نزاشته
رو اينم كه نزاشته
يكي ميان محافظ لنز ميزاره يكي نميزاره
اين كارها چيه ميكنه
مثل اينه به اخر رسيده
الان سوني و سامسونگ با زدن x1 و omnia خيلي جلوتر هستند
اما نوكيا چيكار كرده
بدون فلش زنون
تقريبا طراحي شبيه هم
خيلي شبيه هم
رو اينم كه نزاشته
اين كارها چيه ميكنه
مثل اينه به اخر رسيده
اما نوكيا چيكار كرده
من کار با سیاست نوکیا ندارم اینجا هم جای بحث راجع به این مقوله نیست.
ولی بعد از ان95 .......ان82 و 6220c پنج مگاپیکسلی با فلش زنون هستند نمی دونم شما چطور میگی نزده.
ان95 هم چیپست گرافیکی داره.
golmohammadi
26-03-2009, 10:26
من کار با سیاست نوکیا ندارم اینجا هم جای بحث راجع به این مقوله نیست.
ولی بعد از ان95 .......ان82 و 6220c پنج مگاپیکسلی با فلش زنون هستند نمی دونم شما چطور میگی نزده.
ان95 هم چیپست گرافیکی داره.
شرمنده منظور من ان 96 بود
خواستم پستمو ديشب ويرايش كنم نت قطع شد نتونستم
6220 هم چيپست گرافيكي نداره
كلا نوكيا دو گوشي زنون دار داره
يه مقدار كمه
حالا موضوع را باشه عوض ميكنم
ان85 كه چيپست گرافيكي نداره گيمها را چجوري باز ميكنه
شرمنده منظور من ان 96 بود
خواستم پستمو ديشب ويرايش كنم نت قطع شد نتونستم
6220 هم چيپست گرافيكي نداره
كلا نوكيا دو گوشي زنون دار داره
يه مقدار كمه
حالا موضوع را باشه عوض ميكنم
ان85 كه چيپست گرافيكي نداره گيمها را چجوري باز ميكنه
:31:
دشمنت شرمنده این چه حرفیه میزنی؟
شما گفتی ان95 چیپست نداره منم گفتم داره. 6220 فلش زنونشو گفتم.:10:
راجع به ان85 و بازیها:
همه بازیها که چیپست نمی خوان کلا بازیهایی که با چیپست کار دارن کمه. یه گلوبال ریس هست که نسخه بدون چیپشم موجوده. یه بازیه Quake 3 که با موبایل زیادم حال نمیده. با چند تا دیگه که حضور ذهن ندارم.
سلام چند سوال داشتم البته من گوشیم n79 هست و گوشی دوستم n85لذا چون دوستم ازم خواست اینجا پرسیدم
1=قبلا با گوشی سونی اریکسون به راحتی میتونستیم پیکچر مسیج با اس ام اس بفرستیم اما در این گوشی ها هر وقت یک عکس وارد میکنیم(از همون پیکچر مسیج ها)بلافاصله میره روی mms و نمیشه اونو اس ام اس کرد در ارومیه هم هنوز این mms فعال نیست چه طوری میشه با این گوشی ها هم پیکچر مسیج فرستاد
2=من روی سیستمم بلوتوث دارم هر وقت فایل جاوا به گوشی فرستاده میشه به راحتی نصب میشه اما هر وقت یک فایل سیس میفرستم از کامپوتر به گوشی با بلوتوث روی گوشی نصب نمیشه میتونم بپرسم چه طور با بلوتوث از کامپوتر به گوشیم فایل بلوتوث sis بفرستم که نصب بشه
mf.designing
26-03-2009, 11:10
سلام چند سوال داشتم البته من گوشیم n79 هست و گوشی دوستم n85لذا چون دوستم ازم خواست اینجا پرسیدم
1=قبلا با گوشی سونی اریکسون به راحتی میتونستیم پیکچر مسیج با اس ام اس بفرستیم اما در این گوشی ها هر وقت یک عکس وارد میکنیم(از همون پیکچر مسیج ها)بلافاصله میره روی mms و نمیشه اونو اس ام اس کرد در ارومیه هم هنوز این mms فعال نیست چه طوری میشه با این گوشی ها هم پیکچر مسیج فرستاد
2=من روی سیستمم بلوتوث دارم هر وقت فایل جاوا به گوشی فرستاده میشه به راحتی نصب میشه اما هر وقت یک فایل سیس میفرستم از کامپوتر به گوشی با بلوتوث روی گوشی نصب نمیشه میتونم بپرسم چه طور با بلوتوث از کامپوتر به گوشیم فایل بلوتوث sis بفرستم که نصب بشه
1-دوست عزیز واسه پیکچر مسیج می تونی تو پست برنا مه ها برنامه ای پدا کنی که بشه پیکچرمسیج هم ساخت و هم فرستاد
2- به نظر من فایل رو zip یا rar کن بعد رو گوشیت extract کن
golmohammadi
26-03-2009, 12:16
:31:
دشمنت شرمنده این چه حرفیه میزنی؟
شما گفتی ان95 چیپست نداره منم گفتم داره. 6220 فلش زنونشو گفتم.:10:
راجع به ان85 و بازیها:
همه بازیها که چیپست نمی خوان کلا بازیهایی که با چیپست کار دارن کمه. یه گلوبال ریس هست که نسخه بدون چیپشم موجوده. یه بازیه quake 3 که با موبایل زیادم حال نمیده. با چند تا دیگه که حضور ذهن ندارم.
بحث سر بازيهاي ngage هست
مهم اونا هستند
اين گيمها را چطوري اجرا ميكنه منظورم گيمهاي با گرافيك بالا و سنگين وو..
بحث سر بازيهاي ngage هست
مهم اونا هستند
اين گيمها را چطوري اجرا ميكنه منظورم گيمهاي با گرافيك بالا و سنگين وو..
ان گیج چه ربطی به چیپست گرافیکی داره؟
مگه ان73 چیپ گرافیکی داره؟ فقط تو اجرای بعضی از بازیها با کمبود رم مواجه میشه.
سلام:>
کسی به طریقی نرم افزار منشی و ضبط مکالمه غیر آزمایشی(نا محدود) روی این گوشی نصب کرده؟
لطفا ویرایش نرم افزار های استفاده شده، پیش نرم افزاهای لازم و روش تغییرات نرم افزاری یا نصب رو بیان کنید.
golmohammadi
26-03-2009, 13:48
ان گیج چه ربطی به چیپست گرافیکی داره؟
مگه ان73 چیپ گرافیکی داره؟ فقط تو اجرای بعضی از بازیها با کمبود رم مواجه میشه.
خوب دوست عزيز مگه چيپست گرافيكي براي چي ساخته شده ؟
اره ان73 هم باز ميكنه درسته
ولي اگه دقت ميكردينمن نوشتم بازيهاي سنگين با گرافيك بالا
خوب دوست عزيز مگه چيپست گرافيكي براي چي ساخته شده ؟
اره ان73 هم باز ميكنه درسته
ولي اگه دقت ميكردينمن نوشتم بازيهاي سنگين با گرافيك بالا
شما گفتین ان گیج منم گفتم ان گیج به چیپست نیازی نداره.
NINTENDO_DS
26-03-2009, 14:51
راست می گه ان 96 هم چیپست نداره ولی ان گیج داره این 2 تا اصلا ربطی به هم ندارن
NINTENDO_DS
26-03-2009, 14:53
بدون فلش زنون
تقريبا طراحي شبيه هم
خيلي شبيه هم
رو اينم كه نزاشته
اين كارها چيه ميكنه
مثل اينه به اخر رسيده
اما نوكيا چيكار كرده
امنیا و ایکس 1 به پای ان 86 اصلا نمی رسن
هیچ گوشی هنوز نیومده که بتونه مردونه با نوکیا مقابله کنه
هر چند که پشتیبانی نرم افزاری سیمبیَن چندان بد نشده؛ این دو گوشی در رده متفاوتی هستند.
+
کسی به طریقی نرم افزار منشی و ضبط مکالمه غیر آزمایشی(نا محدود) روی این گوشی نصب کرده؟
golmohammadi
26-03-2009, 15:58
عزيز اين دو گوشي پاكت پي سي هستند
ان 86 سيستم عاملش مگه چيه ؟
همون سيمبين هست نه ويندوز موبايل
در واقع گوشي ان85 هست با تفاوت 8 مگاپيكسل دوربين
و البته ظاهر نه چندان خوب
اميدوارم نوكيا هم بتونه گوشيهاي سطح بالا توليد كنه
ویرایش:31:
در مورد x1 و امنیا: اصلا نباید این 2گوشی رو با ان85 مقایسه کرد. هر کدوم کارآیی خاص خودشون رو دارند.
در ضمن اینجا جای مقایسه نیست.
noisymind
26-03-2009, 16:54
منظور ايشون اين بود كه همون N85 رو دوربينش رو كردن 8 مگاپيكسل.
اگر يادتون باشه در عكسهايي اوليه N86 كه منتشر شده بود در بارسلونا هم بالاي گوشي نوشته بود N85 8mp
golmohammadi
26-03-2009, 17:12
ان85 از کی تا حالا 8مگا پیکسل شده ما نمی دونستیم؟:18:
در مورد x1 و امنیا: اصلا نباید این 2گوشی رو با ان85 مقایسه کرد. هر کدوم کارآیی خاص خودشون رو دارند.
در ضمن اینجا جای مقایسه نیست.
منظور ايشون اين بود كه همون N85 رو دوربينش رو كردن 8 مگاپيكسل.
اگر يادتون باشه در عكسهايي اوليه N86 كه منتشر شده بود در بارسلونا هم بالاي گوشي نوشته بود N85 8mp
بله شما بهتر منظورمو فهميدين
اولش n85 8m بود اسمش
بعدا شده ان86
بعدشم من مقايسه نكردم كه
اصلا اين گوشي با x1 و omnia قابل مقايسه نيست كه ...
بحث سر اينه كه نوكيا درجا ميزنه همين
بله شما بهتر منظورمو فهميدين
اولش n85 8m بود اسمش
بعدا شده ان86
بعدشم من مقايسه نكردم كه
اصلا اين گوشي با x1 و omnia قابل مقايسه نيست كه ...
بحث سر اينه كه نوكيا درجا ميزنه همين
درسته معذرت:46:
درست متوجه نشدم نه اینکه نفهمیدم این دو کلمه کلی با هم فرق دارن.
قابل مقایسه که هیچ تاریخ معرفیه ان86 حداقل یک سال بعد از این دو گوشی هست.
کسی به طریقی نرم افزار منشی و ضبط مکالمه غیر آزمایشی(نا محدود) روی اِن85 نصب کرده؟
حداقل یک آزمایشی می فرمایید گوشی داران؟
golmohammadi
26-03-2009, 19:22
درسته معذرت:46:
درست متوجه نشدم نه اینکه نفهمیدم این دو کلمه کلی با هم فرق دارن.
قابل مقایسه که هیچ تاریخ معرفیه ان86 حداقل یک سال بعد از این دو گوشی هست.
خواهش ميكنم دوست عزيز
NINTENDO_DS
26-03-2009, 20:57
رنگ سفید ان 86 خیلی به نظر من قشنگه مگر اینکه اعتقاد داشته باشین که ان 97 هم زشته
تازه کی گفته ایکس 1 با اون هیکل قشنگه؟
امنیا هم صفحش کند عمل می کنه که یک ایراد بزرگه
golmohammadi
26-03-2009, 21:07
رنگ سفید ان 86 خیلی به نظر من قشنگه مگر اینکه اعتقاد داشته باشین که ان 97 هم زشته
تازه کی گفته ایکس 1 با اون هیکل قشنگه؟
امنیا هم صفحش کند عمل می کنه که یک ایراد بزرگه
خب حالا از اين كه چطور گوشي هست بگذريم منظورم ان86
اكس وان قشنگ نيست ؟ والا همه تعريف ميكنند
اينترفيس جالبي هم داره
بعدشم كي گفت امنيا ثفحه اش دير عمل ميكنه ميشه منبع بياري؟
NINTENDO_DS
26-03-2009, 21:18
من دوستم امنیا داشت به خاطر همین کندی صفحش رفت آیفون خرید
اگر یک گوشی با اون سایز بخوای آره قشنگه ولی اگر با سایز کوچیک و امکانات بالا بخوای نه تنها به پای ان 86 بلکه به پای ان 85 هم نمی رسه
nafare_aval
27-03-2009, 15:21
دوستان ورژن گوشی من رو زده 11.47 وقتی خریدم.
ولی وقتی از یه تعداد معینی بیشتر عکس یا اهنگ میریزم هنگ میکنه هی.
یعنی اگر بیشتر از 10 تا عکس بریزم یا بیشتر از 100 تا اهنگ شروع میکنه هنگ کردن.ولی اگه همین تعداد رو گوشیم باشه هیچ مشکلی نیست.مشکل از چیه؟از مموری؟؟؟
NINTENDO_DS
27-03-2009, 15:34
مگه مموری رو همراه با گوشی بهت ندادن؟ مموری های خودش ایراد ندارن مگر اینکه گوشی خراب باشه یکبار فرمت کن ببین درست می شه یا نه
mf.designing
27-03-2009, 19:08
کسی از دوستان میدونه که آیا N85 با Python 1.9.2 سازگاری داره ؟ اصلا با کدوم سازگاری داره ؟ کسی تست کرده ؟
آخه من هر چی برنامه تحت python میزنم با 1.9.2 اجرا نمیشه ؟!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.