PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed: Undercover

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Behsood
17-09-2008, 22:26
اتفاقا من اصلا با سوپر اسپرت های خفن مثل Enzo اینا حال نمیکنم ماشین خوبه ضعیفتر باشه مثل همون M3 بعد خودت تیونینگش کنی چون مثلا Enzo رو نمیشه زیاد ارتقا داد یا سوپراسپرتهای دیگه رو . تازه اگر قرار باشه مثل Prostreet ماشینها خسارت هم ببینن و براشون پول بدی که اصل سوپر اسپرت بدرد نمیخوره .
سلام
من هم با شما موافقم من خودم با میتسوبیشی لنسر اوولوشون خیلی بیشتر حال کردم تا بنز SLR :40:

به نظرم کنترل بهتری دارند!

Spaniuly
17-09-2008, 22:36
راستي گفتين بنز تو بازي بنز خواهد بود يا مثله پرو استريت خبري از بنز نخواهد بود؟

BLACK-BLACK
18-09-2008, 16:53
اون عزیزانیکه میگن این بازی ابان عرضه میشه ، یه وقت مارو سرکار نذاشتید که ؟!
الان توسایت امازون این بازی داره خرید وفروش میشه

باورنداری کلیک کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

swamp
18-09-2008, 18:09

باورنداری کلیک کن:

دوست عزیز در اینجا بازی پیش فروش میشه و خود بازی در هفته اول یا دوم آبان میاد

Retired User
18-09-2008, 18:10

باورنداری کلیک کن:

اون داره پيش فروش ميكنه ديدي كه براي فيفا 09 هم هست همين

mohsentanha
18-09-2008, 18:50
من فقط با لنسر میتونم تا اخر برم البتهelise هم کنترلش خوب بود

باورنداری کلیک کن:

چند ساله پیش سایت پردیس هم دویل می کرای 4 رو می فروخت!!!!!!!!:18::18::18::18:

mohammad_twe
18-09-2008, 21:45
عزیز خوب فعلا عکسی تریلره جدید نیومده که تو تاپیک بزارن , درسته تاپیک الاکی منحرف شده !

djmd
19-09-2008, 06:56
[quote=djmd;2970480]خوب دوستان بازی که نیومده هنوز ولی چند تا گیم پلی با حجم خوب پیدا کردم از لینک زیر دانلود کنین !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به ترتیب از راست به چپ :

حجم ها به ترتیب :
14mb
7mb
16mb
21mb
:11:

Spaniuly
19-09-2008, 06:56
تا حال كدوم ورژن از NFS بيشتر مشابه Undercover هست؟

djmd
19-09-2008, 07:01
اینم یه سری گیم پلی دیگه ... از سایت دیگه ای هم هست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از راست به چپ :

و البته دوستانی که عضو سایت IGN هستند می تونن همون دمو ها رو با کیفیت خیلی بالاتر از لینک های زیر دانلود کنن :

تا حال كدوم ورژن از NFS بيشتر مشابه Undercover هست؟

فعلا یجورایی همون MW ! :5:

Behsood
19-09-2008, 07:17
سلام
با توجه به Open World بودن اش گرافیک یه کم در حد تیم ملیه!
اما یه چیز به شدت خود نمایی میکنه اون هم شباهت آشکار با MW هست که خیلی حس خوبی به آدم میده!

Viren
19-09-2008, 08:54
محصول 2005

Audi Le Mans Quattro/R8

من میمیرم واسه این ماشین!

Spaniuly
19-09-2008, 09:20
تو پست اول يكي ميگفت از فيلم ترانسپورتر الهام گرفتن من هميشه آرزوم بود براي فيلمهاي ترانسپورتر (جيسون استاتهام) يه بازي درست بشه

asef-nfs
19-09-2008, 10:24
IGN مصاحبه اي از Bill Harrison منتشر كرد. بيل هريسون در اين مصاحبه در مورد پيشرفت هاي بازي و استيل سينمايي بازي و كار با Maggie Q صحبت ميكند.
او همچنين اطلاعات جديدي از بازي را فاش كرد. به عنوان مثال در NFS Undercover بيش از 55 اتومبيل وجود خواهد داشت و همچنين يك نوع مسابقه به Multiplayer بازي اضافه شده به نام Cops N' Robbers !!

اين بخشي از مصاحبه در مورد اين نوع مسابقه هست:
بيل هريسون: به علاوه مسابقات قديمي، Need For Speed Undercover شامل مسابقات جديد بسياري هست..Cops N' Robbers!! اين مسابقه را 8 نفر ميتوانند انجام دهند كه به 2 گروه 4 نفره تقسيم مي شوند..گرو اول به عنوان دزد ها كه سعي مي كنند تا مقداري پول را بدزدند و به محل امني ببرند و گروه دوم پليس ها هستند كه بايد مانع اين كار شوند. هر بازي شامل 2 راند مي شود كه در نتيجه هر گروه هم پليس مي شود و هم دزد!!

اين نوع مسابقه بايد هيجان انگيز باشد. ميتوانيد متن كامل مصاحبه را در لينك زير بخوانيد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

asef-nfs
19-09-2008, 10:26
این دو سایت که قبلا در موردشان توضیح دادیم شروع به کار کردند.

سایت Tri-City Car Lot اتومبیل هایی که در Need For SpeedUndercover وجود دارند رو هفته ای معرفی میکند.
اتوبیل هایی که این هفته معرفی شدند:

Toyota Supra - 98
Ford Mustang GT - 06
Mitsubishi Lancer EVOLUTION - 06
BMW M6 - 08
Porsche 911 Turbo - 06
Audi R8 - 08

همچنین سایت Tri-City Gazetteهماطلاعاتی از شهر NFS Undercover منتشر کرد..اطلاعاتی در مورد سطح بالای جرم و جنایت و مسابقات خیابانی خطرناک در بزرگراه های شهر Tri-City..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
22-09-2008, 14:34
nfs uc و gta iv هم زمان تو 18 نوامبر ريليز ميشن؟
جالبه...

lord of lotr
22-09-2008, 19:14
فعلآ خبری از دمو نیست!!
زمان دقیق به بازار اومدن اندرکاور کی هست؟؟؟

Behsood
22-09-2008, 19:17
فعلآ خبری از دمو نیست!!
زمان دقیق به بازار اومدن اندرکاور کی هست؟؟؟
سلام
فعلا که خبری نیست!

در ضمن 18 نوامبر عرضه میشه!

ebicross
23-09-2008, 04:47
سریهای قبلی و مخصوصا CARBON نشون داد انگار بازی ساخته شده و بعد به فکر داستان براش بودن.
اما چه جالب که داستان بازی زودتر از خود بازی آماده بشه یعنی منظورم اینه که رو داستان کار بشه.
کاش اسپرت کردن ماشینها برگرده به زمان UnderGround2 که غیر از کلیات میشد جزئیات هم به ماشین اضافه کرد و لذت برد.
سیکل 24 ساعته و راههای خاکی بیشتر هم کاش اضافه بشه.
اما با پیاده شدن از ماشین یا وجود مردم عادی تو شهر اصلا موافق نیستم. چون اولا که بازی میشه GTA و عمرا کسی نیست که بازی رو تو این سبک به GTA ترجیح بده و دوم اینکه ESRB Rating بازی بالا میره و احتمالا دیگه تو Game NET ها بازی قرار نمیگیره.

B3HZ@D
23-09-2008, 05:49
میشه یکی تاریخ عرضه رو به تاریخ خودمون بذاره
ممنون میشم

Behsood
23-09-2008, 06:01
میشه یکی تاریخ عرضه رو به تاریخ خودمون بذاره
ممنون میشم
سلام
میشه 28 آبان ماه دوست من:10:

Spaniuly
23-09-2008, 07:30
حالا اين بازي برا pc قراره نكست جن باشه كارنت؟

Behsood
23-09-2008, 08:12
حالا اين بازي برا pc قراره نكست جن باشه كارنت؟
سلام
از ویدئو ها که نمیشه چیزی فهمید!
تا اونجا که من دیدم هیچ کدوم مال PC نبودند و کنسولی بودند تازه با کمی افت فریم!!
احتمال میدم برای PC باشه!:5:

Spaniuly
23-09-2008, 08:16
منم عقيدم اين هست كه نكست باشه. واي اگه نكست باشه چي ميشه.

همش تعقيب و گريز تو خيابونا...چه شود

Behsood
23-09-2008, 08:24
منم عقيدم اين هست كه نكست باشه. واي اگه نكست باشه چي ميشه.

همش تعقيب و گريز تو خيابونا...چه شود
سلام
با توجه به تنظیمات فوق العاده ای که تو ProStreet بود هیچ بعید نیست!

Spaniuly
23-09-2008, 11:48
سلام
با توجه به تنظیمات فوق العاده ای که تو ProStreet بود هیچ بعید نیست!

من توي سايت هاي مختلف در مورد كنترلر خيلي گشتم چيزي پيدا نكردم تو پرواستريت كه تنظيمات دسته زياد بود
بدون شك بايد يه دسته 360 براي بازي كردن مهيج آدم تهيه كنه چون آپشن هاي بازي به نظر پيچيده تر از نسخه هاي قبلي خواهد بود. و اين باعث ميشه كه از يه جوي استيك پيشرفته مثله 360 استفاده كنيم فقط قيمتش خيلي بالاست
ارزون ترين ماركش مال فراسو هست كه 15 تومن قيمتشه:41:

asef-nfs
23-09-2008, 13:04
دوستان
EA اعلام كرد هيچ دمويي از need for speed undercover منتشر نميكنه!!!!

Spaniuly
23-09-2008, 13:18
دوستان

ممنون از خبرت با اينكه ناگوار بود فقط بي زحمت منبع اين خبرت رو هم ميگي برم يه سر گوشي هم آب بدم؟

B3HZ@D
23-09-2008, 16:45
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این بازی همیشه در روز اتفاق می افته یا اب و هوا تغییر میکنه در جریان بازی؟؟؟؟!!!

Behsood
23-09-2008, 18:19
من توي سايت هاي مختلف در مورد كنترلر خيلي گشتم چيزي پيدا نكردم تو پرواستريت كه تنظيمات دسته زياد بود
بدون شك بايد يه دسته 360 براي بازي كردن مهيج آدم تهيه كنه چون آپشن هاي بازي به نظر پيچيده تر از نسخه هاي قبلي خواهد بود. و اين باعث ميشه كه از يه جوي استيك پيشرفته مثله 360 استفاده كنيم فقط قيمتش خيلي بالاست
ارزون ترين ماركش مال فراسو هست كه 15 تومن قيمتشه:41:
سلام
نه بابا فکر نکنم!
تو ویدئو های منتشر شده که هیچ آپشن خاصی اضافه نشده !

دوستان
جالبه!
البته زیاد هم مهم نیست میشه با این ویدئو ها هم تا حدودی سر کرد.

رستاخیز نزدیک است!!:27:

Spaniuly
23-09-2008, 20:31
خوب وقتی کسی میاد همچین چیزی رو سوال می کنه ! همه عالم یاده فوتبال ها میوفتند که تو PC با Console تفاوت داره ! وگر نه سایر بازیها PC یا کنسول نداره !

خوب حالا چرا دعوا مي كني سوال كردن كه عيب نيست ندونستن عيبه

یه سوال داشتم
میخواستم بدونم این بازی همیشه در روز اتفاق می افته یا اب و هوا تغییر میکنه در جریان بازی؟؟؟؟!!!

اصولا بايد آب و هوا تغيير كنه چون بازي بايد طولاني باشه مدتش نميشه تو يه روز باشه

asef-nfs
24-09-2008, 12:27
ممنون از خبرت با اينكه ناگوار بود فقط بي زحمت منبع اين خبرت رو هم ميگي برم يه سر گوشي هم آب بدم؟
منبع من nfsplanet هست....
تو پست no demo planned ذكر شده كه ea اين خبر رو تاييد كرده...

Spaniuly
24-09-2008, 13:38
پس با اين حساب احتمال داره Ea هم كار شركتهاي ديگه رو تكرار كنه تقريبا تازگيا مد شده هر وقت دمو بدن بعدش بازي ما موفق بشه ديگه سال بعدش دمو نميدن واسه محصولشون البته اين قابل تاييد نيست در هر صورت از بابت اطلاعات ممنون. با اينكه ناگوار بود

Retired User
25-09-2008, 23:13
NEW TRAILER

HD

SD

3Dmajid
26-09-2008, 00:01
میگن توی این نسخه از بازی موتور هم داره ... درست میگن ؟

Retired User
26-09-2008, 00:20
میگن توی این نسخه از بازی موتور هم داره ... درست میگن ؟

كي گفته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا موتور كجا بود فقط ماشين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behsood
26-09-2008, 00:24
كي گفته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا موتور كجا بود فقط ماشين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست من ایشون حق داره تو خبر های اولیه به نقل از N4G گفته شده بود چهار برند موتور سیکلت هم لایسنس شده!

mohammad_twe
26-09-2008, 01:01
اره ولی الکی بود

HoJJaT_007
26-09-2008, 01:17
شایعه نیست , موتور داره

B3HZ@D
26-09-2008, 01:20
بالاخره موتور داره یا نداره؟؟؟!!!
ولی خفن میشه ها

Behsood
26-09-2008, 01:33
سلام
دوست عزیز اون N4g (خیلی ببخشید دوستان) حرف مفت زیاد میزنه همین گفته بود برای Pc نمیاد که یه غوغا به پا شد اما بعدش ...

حالا به این هم نمیشه اعتماد کرد اما تا اونجا که من شنیدم لایسنس شده حالا نمیدونم هست یا نه قطعی!

Spaniuly
26-09-2008, 12:07
خوب يكي اون تريلرهاي رو نگاه كنه ببينه موتور داره يا نه من اصلا حوصله آنلاين ديدن ويديو هاي پر حجم رو دوست ندارم

mohammad_twe
26-09-2008, 12:08
عزیز تو تریلر هایی که من تا الان دیدم و فکر کنم همه تریلرهایی هم بوده که تا الان اومده از موتور خبری نبود

Retired User
26-09-2008, 12:12
عزیز تو تریلر هایی که من تا الان دیدم و فکر کنم همه تریلرهایی هم بوده که تا الان اومده از موتور خبری نبود
تاييد ميشه اصلا NFS چه ربطي به موتور داره؟

mohammad_twe
26-09-2008, 12:14
دوستان هم باید سعی کنن قبله اینکه بگن موتور داره یا نه صفحه هایه قبل رو بخونن که بچه هایه جدید دچاره مشکل سردرگمی نشن

Spaniuly
26-09-2008, 12:38
تا حالا كه توي سري بازي هاي Nfs موتوري در كار نبوده شك نكنيد اگه وجود موتور توي بازي قطعي ميشد از همون اول جار مي زدند كه به بازي جديد موتور هم اضافه شده حتما نيست كه بخوان از الان جار بزنن و ملت رو هيجان زده كنن

3Dmajid
26-09-2008, 14:42
به نظر من که اگه موتور اضافه کنی توهین شدیدی به سری بازی های Nfs میکنه.

Spaniuly
26-09-2008, 17:47
به نظر من که اگه موتور اضافه کنی توهین شدیدی به سری بازی های Nfs میکنه.

آهان...
خوب اونوقت چرا؟؟؟؟
دليل؟

milky way
26-09-2008, 20:15
سلام
دوست عزیز اون N4g (خیلی ببخشید دوستان) حرف مفت زیاد میزنه همین گفته بود برای Pc نمیاد که یه غوغا به پا شد اما بعدش ...

حالا به این هم نمیشه اعتماد کرد اما تا اونجا که من شنیدم لایسنس شده حالا نمیدونم هست یا نه قطعی!
البته N4G فقط خیر سایتهای دیگه رو میزاره هیچی از خودش نمیزار .

Behsood
26-09-2008, 21:44
سلام
به نظرم موتور نخواهد داشت!
دلیل هم این که تو یه مصاحبه خوندم که شما شخصیت خودتون رو نمیبینید! مثل سری گذشته و یک کلام هم دیالوگ ندارید! اما موتور سواری دولا دولا نمیشه که !!!

Spaniuly
26-09-2008, 22:46
موتور رو بيخيال اين دو تا ويديو رو حال كنيد

3Dmajid
27-09-2008, 14:36
آهان...
خوب اونوقت چرا؟؟؟؟
دليل؟

آخه ضایع میشه دیگه ... یه دفعه تو بازی که چند سال ماشین بوده بیاد موتور اضافه کنه.
اصلا چه جوری میخواد داستان یه بازی ماشین رو به موتور ربط بده (البته اگه داستانی باشه)
مگر این که دوباره مثل پرواستیریت بسازه ... که دوباره همون خرابکاری رو کنه.

Spaniuly
27-09-2008, 14:58
آخه ضایع میشه دیگه ... یه دفعه تو بازی که چند سال ماشین بوده بیاد موتور اضافه کنه.
اصلا چه جوری میخواد داستان یه بازی ماشین رو به موتور ربط بده (البته اگه داستانی باشه)
مگر این که دوباره مثل پرواستیریت بسازه ... که دوباره همون خرابکاری رو کنه.

تائيد ميشه بخصوص كه ادعا كردن از روي فيلم ترانسپورتر بازي رو ساختن پس بايد شبيه اون باشه در حاليكه مي دونيم توي 2 تا فيلم ترانسپورتر خبري از موتور و موتور سواري نبود

Retired User
27-09-2008, 15:23
دوستان خواهشا بحث مسخره ي موتور رو ادامه نديد هيچ اطلاعاتي مبني بر اينكه موتور باشه در دست نيست پس ولش كنيد ديگه

Behsood
27-09-2008, 18:53
موتور رو بيخيال اين دو تا ويديو رو حال كنيد

سلام
عزیز جفتش تکراری بود! :13:

دوستان خواهشا بحث مسخره ي موتور رو ادامه نديد هيچ اطلاعاتي مبني بر اينكه موتور باشه در دست نيست پس ولش كنيد ديگه
مسخره نیست چیزی بوده که گفته شده هست!
اطلاعات هم در سایت N4G سرچ کنید پیدا میکنید!

Retired User
27-09-2008, 20:11
مسخره نیست چیزی بوده که گفته شده هست!
ميشه مدرك نشون بدي دي:
حداقل يه عكسي، تريلري، ويديويي هيچ مدركي كه موجود نيست از يك سايت معتبر هم خبر بذاري ما قبول ميكنيم نه اينكه فقط حرفت از روي شايعات باشه

Behsood
27-09-2008, 20:16
سایت NFSGame.Net تبلیغی از همایش E3 دریافت کرد که شامل اطلاعاتی از Undercover می شود.با توجه به اینکه عکس رسمی به نظر میرسد ولی محتوای آن کمی شک بر انگیز است به گونه ای که نید فور اسپید بعدی میکسی از Burnout و GTA هست تا یک Need For Speed

- 13برند اتومبیل و ۳ برند موتور سیکلت
- سیستم جدید جایزه دهی برای گرفتن اتومبیل
- همراه با تصادفات و خسارت (Damage)
- موتور جدید برای فیزیک بازی
- تکنولوژی دود به صورت سه بعدی (Smoke)
- موتور طراحی توسعه داده شده
- دارابودن ماموریت های time-trial با امکان داشتن اسلحه!
- امکان پیشرفت و بهبودی دادن قهرمان
- مسابقات خیابانی در شب
- استادیوم های مسابقه که اجازه میده مهارت هایتان را افزایش دهید و امتیاز بگیرید
- برای کنسول هایXbox360, PS3, PS2, Wii, PSP, DS
سلام اینم خدمت جناب مدرک خواه!

Retired User
27-09-2008, 20:31
سلام اینم خدمت جناب مدرک خواه!

سایت NFSGame.Net تبلیغی از همایش E3 دریافت کرد که شامل اطلاعاتی از Undercover می شود.با توجه به اینکه عکس رسمی به نظر میرسد ولی محتوای آن کمی شک بر انگیز است به گونه ای که نید فور اسپید بعدی میکسی از Burnout و GTA هست تا یک Need For Speed

- 13برند اتومبیل و ۳ برند موتور سیکلت
- سیستم جدید جایزه دهی برای گرفتن اتومبیل
- همراه با تصادفات و خسارت (Damage)
- موتور جدید برای فیزیک بازی
- تکنولوژی دود به صورت سه بعدی (Smoke)
- موتور طراحی توسعه داده شده
- دارابودن ماموریت های time-trial با امکان داشتن اسلحه!- امکان پیشرفت و بهبودی دادن قهرمان
- مسابقات خیابانی در شب
- استادیوم های مسابقه که اجازه میده مهارت هایتان را افزایش دهید و امتیاز بگیرید
- برای کنسول هایXbox360, PS3, PS2, Wii, PSP, DS
دوست عزيز قسمت هايي رو كه قرمز كردم نگاه كن اينا شايعاتي بود كه اول تصور ميشد اما همگي تكذيب شدن در ضمن اين مطلب تقريبا ماله 4 ماهه پيشه مطمئن باش اگر قرار بود موتور توي اين قسمت باشه تا حالا توي اين تريلرها ديده ميشد و مطالب بيشتري از اون در سايتاي معتبر بازي مثه گيم اسپات قرار ميگرفت

Behsood
27-09-2008, 20:45
دوست عزيز قسمت هايي رو كه قرمز كردم نگاه كن اينا شايعاتي بود كه اول تصور ميشد اما همگي تكذيب شدن در ضمن اين مطلب تقريبا ماله 4 ماهه پيشه مطمئن باش اگر قرار بود موتور توي اين قسمت باشه تا حالا توي اين تريلرها ديده ميشد و مطالب بيشتري از اون در سايتاي معتبر بازي مثه گيم اسپات قرار ميگرفت
سلام
آخه عزیز من تکذیب تکذیب هم که نشده!
در ضمن مثلا BurnOut رو ببین تریلر مربوط به موتور سیکلت اش رو جداگانه منتشر کرده!
ببین این روز و شب چی شد؟ :19:

Spaniuly
27-09-2008, 23:08
منم شديدا موافقم كه بحث موتور رو تموم كنن بچه ها چون هيچ كس فكر نميكنم اهميت بده به اين مسئله. ظاهرا ما چند نفر هستيم كه گير داديم به موتور

B3HZ@D
27-09-2008, 23:27
ولی فکر کنم صدمه دیدن ماشین هم توی این ورژن باشه

Behsood
27-09-2008, 23:32
سلام
هستش فاشیست جان اما طبق گفته های سازنده روی عملکرد اتومبیل تاثیر نداره خوشبختانه!

Retired User
27-09-2008, 23:33

اتفاقا تو صفحات قبلي نوشته بود كه صدمه ها مثه كرين شده و مثه پرواستريت نيست يعني صدمه ها ظاهريه و تو سرعت و اينا تاثير نداره

B3HZ@D
27-09-2008, 23:50
خوب باز اینطوری بهتره
توی ورژن قبلی که باید بیشتر پولت رو صرف تعمیر ماشی می کردی
ولی دمشون گرم اینطوری بهتر میشه

Behsood
28-09-2008, 00:11
خوب باز اینطوری بهتره
توی ورژن قبلی که باید بیشتر پولت رو صرف تعمیر ماشی می کردی
ولی دمشون گرم اینطوری بهتر میشه
سلام
جالبه که در ادامه گفته بود ما میدونیم که طرفداران بازی چی می خوان!(پلیس و تعقیب و گریز و ...) یکی نیست بگه خب اون پرو استریتتوتن چی بود دیگه؟

در ادامه گفته ما خواستیم بازیکن دغدغه ی خرابی ماشین رو نداشته باشه و از بازی بیشتر لذت ببره! :27:

pedram_sad
28-09-2008, 01:50
من که خیلی خوشحال شدم بعد از 3 سال دوباره نام nfs به ماهیت واقعی خودش بر میگرده
اون هیجان خاص و منحصر به فردی که این سری بازی ea رو به
یکی از بی رقیب ترین بازی های سبک Racing تو تاریخ تبدیل کرده بود
و تو شماره قبلی یعنی pro Street کلا به فراموشی سپرده شده بود
دوباره زنده شده و نوید یک بازی قوی و ارزشمند رو میده

امید وارم بعد از عرضه چیز دیگه ای از اب در نیاد

asef-nfs
28-09-2008, 10:42
دوستان اين پرسش و پاسخ رو كه اخيرا منتشر شده و ترجمه كردم رو بخونيد...جواب خيلي از سوالاتون رو ميگيريد:

بزرگترين پيشرفت نسبت به پرو استريت چيست؟
خيلي سخت هست كه بخواهيم يك تغيير يا پيشرفت را شرح بديم.Need For Speed Undercover انقلابي است در همه ي فاكتور ها و ويژگي هايي كه در پرو استريت بوده...همه چيز در Undercover تغيير و پيشرفت كرده است..فيزيك رانندگي،خسارت ها،دوربين ها،افكت هاي حقيقي و ....

آيا پليس ها با ادامه و پيشرفت كردن در مراحل بازي، سرسخت تر مي شوند؟
البته!! سيستم جديد Heat در آندر كاور به اين گونه است..بازيكننده ها با مرور زمان خواهند ديد كه پليس ها تكنيك خودشان را عوض ميكنند و سرسخت تر از قبل شما را تعقيب ميكنند.اين سيستم كاملا به پيشرفت و سطح گيمر بستگي دارد و رفتار و تكنيك بسيار زيادي را از پليس ها در كل بازي خواهيم ديد.

كدام بازي را با Need For Speed Undercover مقايسه ميكنيد؟
سوال خوبي است..آندر كاور شباهت زيادي به Most Wanted دارد..

آيا باز هم خبري از Punkbuster يا برنامه هاي ضد تقلب ديگري در بازي هست؟
حتما!! ما Punkbuster و برنامه هاي ديگري رو هم به كار گرفته ايم. ما ميدانيم كه بعضي از گيمر ها در بازي هاي ما تقلب ميكنند و ما قدم هايي را براي جلوگيري از اين كار برداشته ايم.

آيا فاكتور خسارت وارد شدن به اتومبيل ها در اين سري هست و چگونه عمل ميكند؟
قطعا..خسارت با ضربه ها،سرعت زياد و طريقه ي راندن به اتومبيل ها وارد مي شود...مثلا بدنه ي فلزي به گونه اي خسارت مي بيند كه با بدنه فايبرگلاس فرق دارد...

آيا دمويي از اين بازي منتشر ميشود، و اگه ميشود كي قابل دسترسي است؟
خير..تيم ما از همان اول ساخت بازي تصميم گرفت تمام سعي اش را براي ساخت بازي بگذارد و دمويي ساخته نشود.

آيا بايد نقشه را با رفتن مراحل باز كنيم يا نقشه از اول باز هست؟
نقشه از اول بازي به طور كامل باز هست...

چه چيزي مي توانيد در رابطه با ترافيك NFS Undercover بگوييد؟ آيا پيشرفتي نسبت به سري هاي قبلي داشته؟
ترافيك آندر كاور به گونه اي برنامه ريزي شده كه همانند دنياي واقعي رفتار مي كند..از راهنما زدن به هنگام پيچيدن گرفته تا منحرف شدن اتومبيل ها به دليل سرعت، كم كردن سرعت و ترمز كردن هنگام مشاهده موانع..ترافيك و اتومبيل ها حتي تماس 911 هم گرفته و پليس رو از مكان شما در جريان ميگذارند و اگر heat شما به قدر كافي بالا باشد، شما خواهيد ديد كه ترافيك با حضور پليس ها بيشتر خواهد شد...

شهر چقدر بزرگ خواهد بود؟ چقدر طول ميكشد تا از يك طرف به طرف ديگر شهر رفت؟
اين شهر خيلي بزرگ است!ما ديديم كه بعضي از بچه ها در 8 دقيقه و آن هم با سرعت 160 مايل طي كردند..پس خيلي شهر بزرگي است..

آيا تغييرات روز و شب را خواهيم ديد؟
نه...بازي در روز اتفاق مي افتد..زماني كه هاليوود به آن لقب ساعت جادويي داده است..زماني است در صبح كه همه چيز طلايي به نظر مي رسند..روشنايي وجود دارد اما نه خيلي درخشان!!ا اين فاكتور ظاهري رمانتيك به بازي ميدهد

آيا Photo Mode بهتري در آندر كاور وجود دارد؟
ما زمان زيادي را براي پيشرفت photo mode صرف كرديم كه باعث تقويت ها و پيشرفت هايي در آن شد..اما شما بعد از بازي كردن بايد بگيد كه بهتر هست يا نه؟

چقدر طول ميكشد تا بازي تمام شود؟
معلوم نيست..20 تا 25 ساعت براي تمام كردن career. اما براي 100% كامل كردن بازي زمان خيلي بيشتري نياز داريد...

آيا امكان اين وجود دارد كه اتومبيل هاي پليس را برانيم؟
بله...مدل ها و مسابقه هايي وجود دارد كه اين فرصت را به شما ميدهد تا به طيف زيادي از ماشين هاي پليس دست يابيد!!! هيجان زيادي در بازي وجود دارد براي رانندگي...

مي توانيد كمي در مورد سيستم مورد نياز براي كامپيوتر بگوييد؟ شرايط نسبت به پرو استريت چگونه است؟
آندر كاور نسبت به پرو استريت پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته است.. و براي نسل بعدي كنسول ها هم بسيار مناسب است.

مي توانيد در رابطه با اتومبيل ها به ما بگيد؟ آيا گروه هاي tuner,muscle,exotic در بازي وجود دارد؟ و چه تعداد ماشين در هر گروه وجود دارد؟
Undercover اتومبيل هاي آمريكايي و اروپايي و ژاپني را معرفي ميكند. ما علاوه بر اتومبيل هايي كه محبوب هستند در بازي آورديم،حتي اتومبيل هايي كه هنوز به خيابان ها نيامده اند....

ارائه از NeedForSpeed.Ir

اين طور كه اين تو گفته شده...به نظر من اين بازي ميتركونه ..اونم خفن!!!
من ديگه نميتونم صبر كنم...

eAmin
28-09-2008, 10:54
سلام.

یادمه تو تاپیک قبلی که ماله پرو استریت بود من خیلی ازش تعریف می کردم، آخرم تو زرد از آب در اومد!!!

ولی این یکی دیگه می خواد کولاک کنه.

pedram_sad
28-09-2008, 13:09
دوستان اين پرسش و پاسخ رو كه اخيرا منتشر شده و ترجمه كردم رو بخونيد...جواب خيلي از سوالاتون رو ميگيريد:

كدام بازي را با Need For Speed Undercover مقايسه ميكنيد؟
سوال خوبي است..آندر كاور شباهت زيادي به Most Wanted دارد..
.
این سوال و جوابش من رو خوشحال کرده:5:

Spaniuly
28-09-2008, 15:52
دست آسف خان درد نكنه البته اين سايت فارسي كه بهش اشاره كردي اصلا وجود نداره لينكش رو اشتباه گذاشتي نه؟

Retired User
28-09-2008, 16:03
اين سايت فارسي كه بهش اشاره كردي اصلا وجود نداره لينكش رو اشتباه گذاشتي نه؟
سايت درسته اما توش خيلي مطلب نداره

B3HZ@D
28-09-2008, 16:12
نه کراسر سایت مشکلی نداره
من الان تست کردم .....راحت باز شد
فقط مربوط به nfsuc هستش؟؟؟

Spaniuly
28-09-2008, 16:58
بله درسته نميدونم چرا چند دقيقه پيش هرچي ميزدم نميا ورد نه ظاهرا سايت تر تميز و كاملي هست در مورد اين چند ورژن اخير nfs هم هست و مخصوص Undercover نيست

اينم از سيستم ريكوايرمنت

OS: Windows XP and VISTA with latest service pack installed
CPU: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
RAM: 1GB RAM
Graphics: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only)
DirectX: DirectX Nov 2007 edition (included)
HDD: 2.0 GB free disk space or more
DVD-Drive: 8x

بگيد بذارنش پست اول

mohsentanha
28-09-2008, 18:01
کراسر هارد 2گیگ می خواد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Spaniuly
28-09-2008, 21:35
بله ظاهرا يك سوم پرو استريت هست شايدم اشتباه از سايتي باشه كه گذاشته اينو آسف خان شما كه ميفرماييد سايت مال شماست. بفرماييد اين مسئله تاييد ميشه يا نه؟ هارد 2 گيگ مي خواد يا اشتباه چاپيه؟

asef-nfs
29-09-2008, 09:35
بله ظاهرا يك سوم پرو استريت هست شايدم اشتباه از سايتي باشه كه گذاشته اينو آسف خان شما كه ميفرماييد سايت مال شماست. بفرماييد اين مسئله تاييد ميشه يا نه؟ هارد 2 گيگ مي خواد يا اشتباه چاپيه؟
تو پرسش و پاسخي كه سايت هاي معتبر نيد فور اسپيد گذاشتن..اين طوري ذكر شده...اين پاسخ ها توسط تيم سازنده undercover داده شده و از آنجايي كه همه ي سايت هاي نيد فور اسپيد گذاشتن،پس بايد رسمي باشه
شما يه سر به اين لينك بزن..
nfsplanet معتبرترين سايت نيد فور اسپيد در دنياست..

Spaniuly
29-09-2008, 10:32
تو پرسش و پاسخي كه سايت هاي معتبر نيد فور اسپيد گذاشتن..اين طوري ذكر شده...اين پاسخ ها توسط تيم سازنده undercover داده شده و از آنجايي كه همه ي سايت هاي نيد فور اسپيد گذاشتن،پس بايد رسمي باشه
شما يه سر به اين لينك بزن..
nfsplanet معتبرترين سايت نيد فور اسپيد در دنياست..

شما خودت نظرت چيه در مورد 2 گيگ بودن حجم بازي؟
معقول نيست قبول مي كني؟

djmd
29-09-2008, 12:16
شما خودت نظرت چيه در مورد 2 گيگ بودن حجم بازي؟
معقول نيست قبول مي كني؟

آقا مگه میشه همچین چیزی !!!!
با اون گرافیکی که ما ازش دیدم و البته اون همه کات سنس که قرار بین بازی باشه ! (و البته کیفیت ویدئوها هم باید خوب باشه) فکر کنم demo ش بتونه 2 gb باشه !

eAmin
29-09-2008, 12:21
آقا مگه میشه همچین چیزی !!!!
با اون گرافیکی که ما ازش دیدم و البته اون همه کات سنس که قرار بین بازی باشه ! (و البته کیفیت ویدئوها هم باید خوب باشه) فکر کنم demo ش بتونه 2 gb باشه !
سلام.

دقیقا منم همین نظر رو دارم...

Spaniuly
29-09-2008, 12:32
احتمالا اشكال تايپي ائن سايت بود كه من ازش استفاده كردم سايتي كه آسف خان فرمود به ايشون تعلق داره (حالا خدا وكيلي آسف تو ادمين اون سايتي؟)

Spaniuly
29-09-2008, 14:54
شایعه .

من یادم Under Ground حدود 3-4 گیگ جا میگیرفت !

ببينيد دوست عزيز اسمش رو لطفا نذاريد شايعه اشكال تاپي هست كه اون سايت داشت. همون سايتي كه آسف خان ادعا دارند مال ايشونه

Little Sparrow
29-09-2008, 17:03
screenshots:

ویودیو های جدید:

موفق باشید.

resident_evil
29-09-2008, 17:28

asef-nfs
29-09-2008, 18:01
دوستان... به اين خبر كه به دستم رسيد توجه كنيد...البته nfsplanet هم اين خبر رو منتشر كرده...:

البته خلاصه ميكنم:
تاييد شده كه اون عدد اشتباه بوده و فضاي لازم براي نصب بازي 5.5 گيگابايت است...

دوستان هيچ اشتباه تايپي اي صورت نگرفت...همه سايت هاي هواداري نيد فور اسپيد 2 گيگ زده بودن..من هم 2 گيگ زدم...

asef-nfs
29-09-2008, 18:03
احتمالا اشكال تايپي ائن سايت بود كه من ازش استفاده كردم سايتي كه آسف خان فرمود به ايشون تعلق داره (حالا خدا وكيلي آسف تو ادمين اون سايتي؟)
آقا باور كنين من ادمينشم!!!:41:

من عاشق نيد فور اسپيدم و به خاطر همين اين سايتو زدم...

Spaniuly
30-09-2008, 00:08
آقا باور كنين من ادمينشم!!!:41:

من عاشق نيد فور اسپيدم و به خاطر همين اين سايتو زدم...

آقا من كه نگفتم شما داري خالي مي بندي عزيز گفتم ادعا كردي يعني اين حرف رو زدي من شخصا به حرفت ارزش قايلم و مطمئنم كه ادمينش هستي عزيز:10:

Behsood
30-09-2008, 00:40
سلام
نکنه این قدر حجم اش کمه روی MW نصب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milky way
30-09-2008, 01:06
screenshots:

دمت گرم با این IS خیلی حال کردم .

milky way
30-09-2008, 01:40
چقدر الکی سره این فضایه بازی بحث میکنید واقعا این مسئله انقدر مهمه ؟؟!!
این مشخصات رو از سایتی که لینکش پایین هست گرفتم ببنید گفته 12 گیگ فضایه مورد نیاز منبعشم خوده سایت NeedForSpeed اعلام کرده .

Need for Speed: Undercover Minimum System Requirements
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Amd athlon 64 x2 4200+
1.5GB RAM
256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 7900 / ATI Radeon® X1600
DirectX® 9.0 compatible sound card
>=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse
12 GB AVABILR HARD
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / Amd athlon 64 x2 5000+
512 MB DirectX® 10 compatible card / nVIDIA® GeForce™8600/ATI Radeon® X1950
2.0GB RAM
>=512kbps Internet connection with low latency Cable/DSL/T1+ speeds for multiplayer
Keyboard, Mouse, Microsoft 360 compatible controller
12 GB AVABILE HARD

Spaniuly
30-09-2008, 14:57
پس اينطوري ميشه حدس زد كه 3 Dvd باشه واقعا محشره احتمالا اون سايتي كه واسه اولين بار به حجم اشاره كرده بود 1 رو جا انداخته بود

miladddd
30-09-2008, 15:21
چقدر ويديو از بازي منتشر ميكنن
تعدادشون از عكسها بيشتره
عكس جديد بيرون نيومده؟

Spaniuly
30-09-2008, 16:00
چقدر ويديو از بازي منتشر ميكنن
تعدادشون از عكسها بيشتره
عكس جديد بيرون نيومده؟

دوستمون صفحه قبل كلي عكس گذاشته بودن اونا عكس حساب نميشن؟

milky way
30-09-2008, 16:30
پس اينطوري ميشه حدس زد كه 3 Dvd باشه واقعا محشره احتمالا اون سايتي كه واسه اولين بار به حجم اشاره كرده بود 1 رو جا انداخته بود
البته این میزان فضایی هست که بعد نصب نیاز داره دلیلی نداره 3 dvd باشه میتونه دو تا هم باشه که بعد از نصب شدن فضایی که میگیره 10-12 گیگ بشه مثلا برای GTA IV یجایی خوندم اگر اشتباه نکنم 16 گیگ فضا لازم داشت .

Spaniuly
30-09-2008, 16:35
پس روز انتشار بازي بايد يه هارد بخرم چون شنيدم اين 2 تا بازي هم زمان تو يه روز اكران ميشن

Retired User
30-09-2008, 19:54
البته این میزان فضایی هست که بعد نصب نیاز داره دلیلی نداره 3 dvd باشه میتونه دو تا هم باشه که بعد از نصب شدن فضایی که میگیره 10-12 گیگ بشه مثلا برای GTA IV یجایی خوندم اگر اشتباه نکنم 16 گیگ فضا لازم داشت .
منم با حرف ايشون موافقم احتمالا 2 ديويدي خواهد بود

پس روز انتشار بازي بايد يه هارد بخرم چون شنيدم اين 2 تا بازي هم زمان تو يه روز اكران ميشن مگه هاردت چنده؟

راستي تو NFSUC فيلم هايي كه تو بازي ميبينيم به صورت انيميشن هست مثه پرواستريت يا فيلم هست مثه كربن و مست وانتد؟

Spaniuly
30-09-2008, 20:53
هاردم 40 هست خيلي پايينه
فكر كنم انيميشن باشه مثله پرو استريت

Retired User
30-09-2008, 21:06
هاردم 40 هست خيلي پايينه
فكر كنم انيميشن باشه مثله پرو استريت
يه فكري به حال هاردت بكن خيلي پائينه
حيف شد من مست وانتد و كربن رو به خاطر فيلمهاش ميرفتم اما پرو استريت انيميشنهاش اصلا جالب نبود حالا مطمئني فيلم نداره؟

Spaniuly
30-09-2008, 22:18
نه 100 % ولي احتمال اينكه مثل پرو استريت باشه واقعا زياده البته مطمئنا گيم پلي بازي اونقدر خوب خواهد بود كه به خاطر اين جور چيزا نشه ازش گذشت. قبول داري؟

mojtaba007
30-09-2008, 22:33
اتفاقا خود سازندگان بازی قبول کردن که pro street یه شکست بزرگ براشون بوده
برای همین تصمیم گرفتن که به سراغ نسخه قبلیش یعنی most wanted برن
پس صفر درصد احتمال داره مثل پرو استریت بشه
در ضمن در جایی سازندگان بازی گفته بودن که خرابی ماشین تاثیر کمی در کنترل بازی داره
این یعنی اینکه چیزی خلاف پرو استریت که با خرابی ماشین روی کنترل بازی هم تاثیر میزاشت

mohammad_twe
01-10-2008, 01:31
100% اینه ماست وانتد هست فیلماش تو تریلر ها مشخصه !!

Spaniuly
01-10-2008, 08:14
در هر حال بايد منتظر بازي شد تا اين ابهامات برطرف بشه. اين احتمالات فقط به درد خودمون مي خوره. در هر حال من هم با شما موافقم كه فيلم بودن تصاوير مابين بازي خيلي بهتر از انيميشن بودن هست

asef-nfs
01-10-2008, 10:41
GameVideos یک تریلر جدید از گیمپلی Need For Speed Undercover منتشر کرد.این ویدئو اتومبیل پلیسی رو نمایش میده که بازی کننده دزدیده و دارد از نیروهای پلیس فرار میکند...

Spaniuly
01-10-2008, 11:05
قديما اين تريلرها لينك مستقيم بودن الان همه اش لينك آنلاين هستند. به راحتي نميشه دانلود كرد

Behsood
01-10-2008, 12:00
GameVideos یک تریلر جدید از گیمپلی Need For Speed Undercover منتشر کرد.این ویدئو اتومبیل پلیسی رو نمایش میده که بازی کننده دزدیده و دارد از نیروهای پلیس فرار میکند...

قديما اين تريلرها لينك مستقيم بودن الان همه اش لينك آنلاين هستند. به راحتي نميشه دانلود كرد
سلام
اگه منظورت این آخری هست که نقل قول کردم اتفاقا آن لاین نشون نداد برا من فقط گفت دانلود!!! :13: اونم با حجم 65 مگ !!!:18:

mojtaba007
01-10-2008, 12:03

عجب تریلر باحالی بود
گرافیک واقعا خیره کنده ای داشت
دست فرمونش هم شده بود مثل قدیم ها

سلام
اگه منظورت این آخری هست که نقل قول کردم اتفاقا آن لاین نشون نداد برا من فقط گفت دانلود!!! :13: اونم با حجم 65 مگ !!!:18:

برای کیفیت hd همه سایت ها برای دانلود دارند
کیفیت پایین برای دانلود ندارن

Spaniuly
01-10-2008, 13:03
كسي با كيفيت Sd همون تريلر رو نداره دانلود كنيم؟
بعد مدتها يه ويديو جديد و باحال اومده نمونيم تو كفش

asef-nfs
01-10-2008, 13:47
خب مي توني از يوتيوب ببيني...

Spaniuly
01-10-2008, 13:55
خب مي توني از يوتيوب ببيني...

يوتيوب هم بايد آنلاين ديدش من از دانلود خوشم مياد نه آنلاين ديدن اعصابم خورد ميشه تيكه تيكه نشون ميده

error403
01-10-2008, 15:00
این لینک راپیدش با حجم 70 مگ !

milky way
01-10-2008, 16:40
من دیدم تریلر رو بازی عجیب شبیه Mostwanted هست اصلا انگار همونو یکمی بهتر کردن جالب بود . ولی Damage Car هم داره یکوچولو .

Retired User
01-10-2008, 19:57
من دیدم تریلر رو بازی عجیب شبیه Mostwanted هست اصلا انگار همونو یکمی بهتر کردن جالب بود . ولی Damage Car هم داره یکوچولو .

خسارت ماشين كه قطعا هست چون نباشه مسخره ميشه اما همين كه هي نبايد پول بيمه و صدمه ديدگي ماشين رو بدي خيلي خوبه

Spaniuly
01-10-2008, 23:28
خسارت ماشين كه قطعا هست چون نباشه مسخره ميشه اما همين كه هي نبايد پول بيمه و صدمه ديدگي ماشين رو بدي خيلي خوبه

آره پرو استريت واقعا چرند بود مي ديدي ماشين توتال شده ولي رنگم از روش نرفته. خيلي مسخره بود

Behsood
02-10-2008, 05:27
سلام
Damage داره اما تو روند کار ماشین تاثیر نداره یعنی تقریبا فقط ظاهر هست!:27:

B3HZ@D
02-10-2008, 05:57
پس برای تعمیر باید چکار کنی؟
خودش تعمیر میشه یا قضیه چیز دیگست؟

Retired User
02-10-2008, 10:22
پس برای تعمیر باید چکار کنی؟
خودش تعمیر میشه یا قضیه چیز دیگست؟

شايد دوباره برگرده به كربن كه خودش تعمير ميشد فك ميكنم توي اين زمينه هنوز اطلاع رساني نكردن

asef-nfs
02-10-2008, 10:42
همراه با تریلر Police chase که سایت GameVideos منتشر کرد یک تریلر دیگر را هم با نام Highway Drag Race Video منتشر کرد.این تریلر یک BMW M3 را نشان میدهد که در بزرگ راه ها دارد رانندگی میکند...

amaranth_silent
02-10-2008, 12:13
salam mikhastam bedunam noskheie most wanted tu xbox 360 az lahaze gerafiki che taghirati karde ?? yani behtar shode?? dar che hade??

milky way
02-10-2008, 12:46
salam mikhastam bedunam noskheie most wanted tu xbox 360 az lahaze gerafiki che taghirati karde ?? yani behtar shode?? dar che hade??
MostWanted کجا بود خیلی قدیمی شده اینجا تاپیک NFS UnderCover هست این بازی هنوز منتشر نشده 1-2 ماه دیگه میاد .

milky way
02-10-2008, 12:48
اون Damage Car هم فکر کنم فقط در حالت تعقیب و گریز از پلیس باشه تو مسابقات فکر نکنم داشته باشه اصلا .

B3HZ@D
02-10-2008, 13:22
خوب چه فرقی می کنه
یعنی فقط وقتی پلیس دنبالته ماشینت صدمه می بینه؟؟؟
فکر نکنم!!بنظر میاد توی مسابقات هم باشه

Retired User
02-10-2008, 13:33
خوب چه فرقی می کنه
یعنی فقط وقتی پلیس دنبالته ماشینت صدمه می بینه؟؟؟
فکر نکنم!!بنظر میاد توی مسابقات هم باشه

تاييد ميشه يا براي همه هست يا كلا نيست قبول داري؟

B3HZ@D
02-10-2008, 14:02
تاييد ميشه يا براي همه هست يا كلا نيست قبول داري؟

اره
چون اینطوری بی مزه میشه
یه قسمتایی ماشین صدمه ببینه....یه قسمت هیچیش نشه
اگه صدمه ای در کار باشه توی همه قسمتها هست

milky way
02-10-2008, 14:11
تو دمویه دومی صفحه قبلا که چیزی من ندیدم از این جهت میگم فقط تو تعقیب و گریز پلیس هست که احتمالا تا یه حدی که ماشینت صدمه ببینه پلیسا میگیرنت نمیدونم بازم اینا همش حدسه .

Spaniuly
02-10-2008, 16:01
تو دمویه دومی صفحه قبلا که چیزی من ندیدم از این جهت میگم فقط تو تعقیب و گریز پلیس هست که احتمالا تا یه حدی که ماشینت صدمه ببینه پلیسا میگیرنت نمیدونم بازم اینا همش حدسه .

صدمه ديدن بهترين حالتش اينه كه يه كم كنترل ماشين بياد پايين اينجوري دقت مي كني مثه ديوونه ها نزني ماشين رو به اينور اونور و حرفه اي ميشي. به نظرم اينكه صدمه اصلا تو كنترل ماشين تاثير نداشته باشه خيلي بي مزه مي كنه بازي رو اونوقت حرفه اي گري كاملا ناديده گرفته ميشه و ارزش كار كسي كه با دقت رانندگي مي كنه با اوني كه عيت تازه كارا ماشين رو ميزنه به اين ور اونور اصلا معلوم نميشه به نظرم بايد وقتي ماشينت صدمه جدي ميبينه بايد كنترلش افت كنه. ولي نه به قدري كه نشه ادامه داد. و گذشته از اين وقتي صدمه ميبينه مثه GTA نباشه كه فرماليته باشه. مثلا جلوش به يه جايي برخورد كنه نوع صدمه يكسان نباشه. تو GTA ميبيني جلوش وقتي آسيب مي بينه هميشه به يك فرم سپرش يه وري ميشه حالا چه محكم بخوري به ديوار چه يواش بهتره نوع ضربه اي كه به ماشين مي خوره متناسب با تخريب ماشين باشه به عبارت ديگه اسمارت باشه. اينا واقعا از دست EA برمياد كافيه فقط دقت كنه.

mojtaba007
02-10-2008, 16:19
اتفاقا همین صدمه ندیدن ماشین ها خیلی به جذابیت کمک میکنه
چون اینطوری حس واقعی راندگی را ادم حس میکنه و زود از بازی خسته نمیشه
و پیش خودش میگه عجب راننده حرفه ای هستم
من خودم بازی grid را گرفتم و از بس که کنترلش و میزان اسیب پذیری اش بالا بود که از بازی زده شدم

یکی از دلایلی که nfs محبوبه همین کنترل بسیار روان و کمتر اسیب دیدن ماشین تو روند رانندگی است

Spaniuly
02-10-2008, 16:52
در هر حال من به واقع گرايي اعتقاد دارم. و معتقدم بازي بايد واقعي باشه اينكه آدم خود فريبي كنه و بگه عجب راننده خوبيم اصلا حسن نيست.

mohammad_twe
02-10-2008, 17:02
عجب بحثی میکنین شما!!!!

B3HZ@D
02-10-2008, 17:14
البته هر دوی شما درست می گین
ولی یکی از دلایل عدم موفقیت پرو استریت همین اسیب دیدن هاش بود

Spaniuly
02-10-2008, 17:34
بله واقعا تو اسپيد چلنج ها اعصاب به هم مي ريخت اميدوارم اين بازي شادي آور و با نشاط باشه مثله Mw يا Gta Sa

mojtaba007
02-10-2008, 17:37
در هر حال من به واقع گرايي اعتقاد دارم
خوب این nfs هم عین واقعیته
زیرا قراره به عنوان یه راننده حرفه ای تو مسابقات شرکت کنیم
اگه قرار باشه که با ماشین محکم بزنیم به در و دیوار که دیگه نمیشه اسمشو گذاشت راننده حرف های

B3HZ@D
02-10-2008, 17:38
تا حالا که اخبار خوبی از این بازی به گوشمون رسیده
خدا کنه دیگه نخوان سبک nfs رو تغییر بدن و نواوری ایجاد کنن
چون اینطوری دیگه همه طرفدارای nfs می پرن

Spaniuly
02-10-2008, 17:52
تا حالا که اخبار خوبی از این بازی به گوشمون رسیده
خدا کنه دیگه نخوان سبک nfs رو تغییر بدن و نواوری ایجاد کنن
چون اینطوری دیگه همه طرفدارای nfs می پرن

البته من عقيده دارم نو آوري خوبه به شرط اينكه گيمر پسند باشه و قرائن نشون ميده تمام خصوصيات گيمر پسند بودن توي اين نسخه خواهد بود. و همين مسئله كه EA حتي خودش هم از پرو استريت شرم زده شده دليلي بر اين هست كه روي اين يكي كار شده

asef-nfs
02-10-2008, 18:10
صدمه ديدن بهترين حالتش اينه كه يه كم كنترل ماشين بياد پايين اينجوري دقت مي كني مثه ديوونه ها نزني ماشين رو به اينور اونور و حرفه اي ميشي. به نظرم اينكه صدمه اصلا تو كنترل ماشين تاثير نداشته باشه خيلي بي مزه مي كنه بازي رو اونوقت حرفه اي گري كاملا ناديده گرفته ميشه و ارزش كار كسي كه با دقت رانندگي مي كنه با اوني كه عيت تازه كارا ماشين رو ميزنه به اين ور اونور اصلا معلوم نميشه به نظرم بايد وقتي ماشينت صدمه جدي ميبينه بايد كنترلش افت كنه. ولي نه به قدري كه نشه ادامه داد. و گذشته از اين وقتي صدمه ميبينه مثه GTA نباشه كه فرماليته باشه. مثلا جلوش به يه جايي برخورد كنه نوع صدمه يكسان نباشه. تو GTA ميبيني جلوش وقتي آسيب مي بينه هميشه به يك فرم سپرش يه وري ميشه حالا چه محكم بخوري به ديوار چه يواش بهتره نوع ضربه اي كه به ماشين مي خوره متناسب با تخريب ماشين باشه به عبارت ديگه اسمارت باشه. اينا واقعا از دست EA برمياد كافيه فقط دقت كنه.

بيشتر اين فاكتور هايي كه گفتي تو آندركاور هست..
البته تا جايي كه من ميدونم..

- هم نحوه آسيب ديدن با برخورد هاي مختلف فرق ميكنه
- هم كارايي اتومبيل بعد تصادفات پايين مياد..البته اين مورد رو 100% مطمئن نيستم

خلاصه ميخوام بگم اين بازي ميتركونه...
با اين چيزايي كه خوندم و ديدم، مطمئنم بهترين بازي اتومبيل راني ميشه...

Spaniuly
02-10-2008, 18:24
بيشتر اين فاكتور هايي كه گفتي تو آندركاور هست..
البته تا جايي كه من ميدونم..

- هم نحوه آسيب ديدن با برخورد هاي مختلف فرق ميكنه
- هم كارايي اتومبيل بعد تصادفات پايين مياد..البته اين مورد رو 100% مطمئن نيستم

درستش هم همينه و بايد اينطور باشه. در واقع اميد هست كه اينطور باشه

خلاصه ميخوام بگم اين بازي ميتركونه...
با اين چيزايي كه خوندم و ديدم، مطمئنم بهترين بازي اتومبيل راني ميشه...

ظاهرا اينطوره. چون EA يك شركت مغرور و آرمان خواه هست و ميخواد براي سال 2009 يك بازي ماشين درجه 1 عرضه كنه. پس بيشترين تلاش رو خواهد كرد

B3HZ@D
02-10-2008, 21:16
من هم منظورم اینه که تغییراتی که میده باعث از دست دادن ریتم اصلی بازی نشه
در ضمن همین که خود Ea خودش به بد بودن نسخه قبلی پی برده خیلی خوبه

Retired User
02-10-2008, 22:39
اوه اوه شماها چه بحثي ميكنيد خب شما اگر به صدمه ديدن ماشين علاقه منديد بريد گريد رو بازي كنيد كه اصلا به پاي Nfs نميرسه كلا Nfs با همين وضعيت محبوب شده نبايد تغييرش داد و صدمه ديدن اگر يكم نسبت به كربن پيشرفته تر بشه يعني تاثيرش فقط كمي بهتر و بيشتر بشه قطعا بازي قشنگ تر ميشه

mojtaba007
02-10-2008, 22:53
دوستان شک نکنید که خرابی ماشین هیچ تاثیری بر روی گیم پلی نداره
این برام مثل روز روشنه
فقط ممکنه از این چیزهای تیزی که پلیس تو خیابان میزاره تا ماشین ها پنچر بشن
باعث پنچری ماشین شود

Retired User
02-10-2008, 23:06
دوستان شک نکنید که خرابی ماشین هیچ تاثیری بر روی گیم پلی نداره
این برام مثل روز روشنه
فقط ممکنه از این چیزهای تیزی که پلیس تو خیابان میزاره تا ماشین ها پنچر بشن
باعث پنچری ماشین شود

ولي من فك ميكنم باشه فقط تاثيرش كم شه چون اگه نباشه ديگه خيلي خنك ميشه
حالا اصلا اين بحثو ول كنيد همش شده نظرات و دفاع از نظرات خبر جديد از بازي چيه؟

Spaniuly
02-10-2008, 23:09
كاش زودتر ريليز ميشد اينجوري خيلي كسل كننده هست بحث در مورد چيزاي پيش و پا افتاده. تازه بحث هايي كه هيچ كدوم بر اساس يقين و دليل نيستن همه اش اما و اگر ها و حدسهايي بي مورد در مورد بازي. حداقل بياين يه كاري كنيم تاپيك از اين حالت خارج بشه مثلا اينكه هركي بياد بگه دوست داره چه چيزهايي توي بازي باشه. من دوست دارم شخصيت اصلي داستان فردي باشه كه زود زود ببينيم و يه شخصيتي باشه كه بشه صداشو شنيد مثلا همين رايان كوپر تو پرو استريت نه قيافه اش رو مي ديدم نه صدايي از در ميومد هر چي صدا بود مال اون گزارشگر نفريني بود. شماها دوست داريد چه خصوصياتي داشته باشه؟
هركي بياد نظرش رو آزادانه بيان كنه.

Retired User
02-10-2008, 23:21
كاش زودتر ريليز ميشد اينجوري خيلي كسل كننده هست بحث در مورد چيزاي پيش و پا افتاده. تازه بحث هايي كه هيچ كدوم بر اساس يقين و دليل نيستن همه اش اما و اگر ها و حدسهايي بي مورد در مورد بازي. حداقل بياين يه كاري كنيم تاپيك از اين حالت خارج بشه مثلا اينكه هركي بياد بگه دوست داره چه چيزهايي توي بازي باشه. من دوست دارم شخصيت اصلي داستان فردي باشه كه زود زود ببينيم و يه شخصيتي باشه كه بشه صداشو شنيد مثلا همين رايان كوپر تو پرو استريت نه قيافه اش رو مي ديدم نه صدايي از در ميومد هر چي صدا بود مال اون گزارشگر نفريني بود. شماها دوست داريد چه خصوصياتي داشته باشه؟
هركي بياد نظرش رو آزادانه بيان كنه.

اوه اوه پس ميخواي نظر سنجي= اسپمكده راه بندازي؟
مثلا من دوست دارم مثه مست وانتد GF داشته باشيم دي:

Spaniuly
02-10-2008, 23:28
Ariak اسپمكده به پستهاي كاملا بي ارزش ميگن. تازه اگه مخالف هستيد بيخيال موضوع بشيد خواستم از كسلي درارم تاپيك رو آخه همش بحث در مورد چيزايي هست كه حتي ازشون مطمئن هم نيستيم خيلي ضدحال ميشه اينجوري

mojtaba007
02-10-2008, 23:59
ولي من فك ميكنم باشه فقط تاثيرش كم شه چون اگه نباشه ديگه خيلي خنك ميشه
حالا اصلا اين بحثو ول كنيد همش شده نظرات و دفاع از نظرات خبر جديد از بازي چيه؟
دوست عزیز من که از خودم نمیگم که
یکی از سازندگان این بازی دز پاسخ به صدمه دیدن ماشین ها گفته
این بازی به جای اینکه فرد را نگران بازی با ماشین صدمه دیده بکنه
نظر فرد را کنترل بسیار روانش میکنه

در ضمن گفته حالت drift را برداشته اند که جای بسیار خوشحالی داره

B3HZ@D
03-10-2008, 01:15
ااااااااااااااااههههههههه ههههههه
حیف شد....با drift خیلی حال می کردم
حالا بجاش چی گذاشتن؟؟؟
DRAG ؟؟؟؟؟؟

Spaniuly
03-10-2008, 01:29
دريفت خيلي باحال بود من همه اش ركورد ميشكستم ولي ابدا با دراگ حال نميكردم

Behsood
03-10-2008, 01:37
سلام
من از هر دو لذت میبردم اما خب Drag الان در واقع یه جایگزین داره که اونم High way Battle هست اما DRIFT ...

Retired User
03-10-2008, 10:26
Ariak اسپمكده به پستهاي كاملا بي ارزش ميگن. تازه اگه مخالف هستيد بيخيال موضوع بشيد خواستم از كسلي درارم تاپيك رو آخه همش بحث در مورد چيزايي هست كه حتي ازشون مطمئن هم نيستيم خيلي ضدحال ميشه اينجوري
خب عزيزم راجع به چيزايي كه ازشون اطلاعات درست و قطعي نداريم دربارهه چيشون ميخوايم بحث كنيم و نظر بديم حالا صبر كنيد به زمان انتشار نزديكتر بشيم شايد اطلاعات جديدي درز پيدا كرد

دوست عزیز من که از خودم نمیگم که
یکی از سازندگان این بازی دز پاسخ به صدمه دیدن ماشین ها گفته
این بازی به جای اینکه فرد را نگران بازی با ماشین صدمه دیده بکنه
نظر فرد را کنترل بسیار روانش میکنه

منم كه نميگم از خودت ميگي دي: ميگم كه احتمالا تاثيرش توي رانندگي كم بشه نه اينكه ديگه فقط شيشه ات ترك برداره مثه كرين و مست وانتد

دريفت خيلي باحال بود من همه اش ركورد ميشكستم ولي ابدا با دراگ حال نميكردم

اتفاقا دريفت خيلي چرت بود خيلي حال كردم كه برش داشتند

pedram_sad
03-10-2008, 12:47
من با جفت drift و drag مشکل داشتم و به زور مجبور بودم برای ادامه بازی این مراحل رو بگذرونم
اگه حذفشون کرده باشن که عالی میشه
چون NFS یعنی سرعت در rACING یعنی هیجان و تعقیب و گریز و قدرت در کنترل ماشین

مطمن هستید حذف شده ؟
اخه با برداشتن این مراحل کلی از روند بازی کم میشه و خالی میمونه
گرچه اگه داستانی شده باشه مثل NFS:MW دیگه لزومی نداره وجود این MODE ها

djmd
03-10-2008, 15:32
حالا در هر صورت هر دو مود DRAG , DRIFT واقعا خوب بودن من بر هر دوشون حال می کردم ! دریف که فقط باید متخصص کنترل ماشین باشی ! خیلی ها بخاطر اینکه آخرش نفهمیدن چطوری یه دریف درست بزنن می گن دریف بده ! درگ هم که یه دنده کشی ساده هست ولی حریفان هم خیلی ساده بودن تو دنده کشی همیشه راحت دنده ها رو prefect عوض می کردی می بردی ! 100%
در هر صورت این دو تا باشه بهتره و بازی رو هم طولانی تر می کنه !
ولی یه نکته در مورد کوتاه بودن یا طولانی بودن بازی ها ! شما اگه نشینی هر بازی ای که میاد مثل معتادها بخوای 1 روزه تموم کنه و n ساعت پایه سیستم می شینی خوب معلومه 1 روزه بازی تموم میشه ! در ضمن تازه خیلی ها تموم کردن بازی رو فقط به آخر رسوندنش می دونن و بی خیال راههای جانبی یا درجه های سختی مختلف یا جاهای مخفی یا حرکتهای ویژه می شن ! خیلی چیزا ربط داره به تموم کردن بازی و فقط فاکتور به آخرش رسوندن مد نظرتون هست !

milky way
03-10-2008, 17:26
وای خدایی Drag ها تو Pro Street خیلی خدا بود مخصوصا وقتی قدرت ماشینت زیاد میشد و دیفرانسیل عقبم بود , کله ماشین میومد بالا البته باید لاستیک های عقب رو خیلی پهن و جلو رو باریک میگرفتی بعضا هم سخت بود خیلی کلا به نظر من Pro Street اونقدرها هم که میگن بد نبود بعضی چیزهاش جدید و خیلی جالب بود (مثلا اینکه واقعا ماشین دیفرانسیل عقب و جلو یا دو دیفرانسیل تو هر زمینه ای با هم فرق میکنن که در واقعیت هم همینطوره) اگه اونا رو با Most Wanted مخلوط میکردن یه بازی ماشین فوق العاده میشد .

Spaniuly
04-10-2008, 00:01
يه سوالي برام پيش اومده نقش اول بازي كه همون خودمون باشيم مثه رايان كوپر يه شخصيت اسمي هست يا اين يكي ميتونيم ببينيم خودمون رو و باهاش كارايي بيرون ماشين انجام بديم؟ مثه درايور

B3HZ@D
04-10-2008, 03:16
وای خدایی Drag ها تو Pro Street خیلی خدا بود مخصوصا وقتی قدرت ماشینت زیاد میشد و دیفرانسیل عقبم بود , کله ماشین میومد بالا البته باید لاستیک های عقب رو خیلی پهن و جلو رو باریک میگرفتی بعضا هم سخت بود خیلی کلا به نظر من Pro Street اونقدرها هم که میگن بد نبود بعضی چیزهاش جدید و خیلی جالب بود (مثلا اینکه واقعا ماشین دیفرانسیل عقب و جلو یا دو دیفرانسیل تو هر زمینه ای با هم فرق میکنن که در واقعیت هم همینطوره) اگه اونا رو با Most Wanted مخلوط میکردن یه بازی ماشین فوق العاده میشد .

تائید میشه
اگه مثل پرو استریت این تفاوت ها هم در این نسخه باشه عالی میشه

asef-nfs
04-10-2008, 13:22
Gamespot تریلر جدیدی از Need For Speed Undercover منتشر کرد.
همچنین یک پرسش و پاسخ هم با Steve Barcia از EA انجام داده در لینک زیر میتوانید بخوانید:

مشاهده تريلر:

پرسش و پاسخ:

سایت Tri-City Car Lot با اتومبیل های زیر آپگرید شد:

'67 - Shelby GT500
'06 - Mazda RX-8
'03 - BMW M3
'06 - Pagani Zonda F
'06 - Lamborghini Murcielago LP640
'09 - Audi S5

* البته این لیست Audi S5 را هم شامل میشود که هفته پیش معرفی شد.همچنین برای Lamborghini Murcielago LP640 هم عکس لامبورگینی گالاردو رو گذاشتن..اما هر دو اتومبیل در بازی هستند.

همچنین سایت Tri-City Gazette هم با مقاله های جدید آپگرید شد

Lamanta
04-10-2008, 14:05
لیست ماشین ها و سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه ؟؟؟؟؟

Spaniuly
04-10-2008, 14:19
خوش خبر باشي ميبينم لامبورگيني هم بعله...
زوندا پاگيني هم خواهد بود؟

Masoud King
04-10-2008, 15:32
و سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه ؟؟؟؟؟
minimum system requirements

Windows XP or Vista with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
1GB RAM
Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
DirectX compatible sound card
8X or faster DVD Drive
5.5 GB of HD space required to install game
To play online a network card is required for broadband connectivit

B3HZ@D
04-10-2008, 15:36
از Bmw چند سری در این بازی وجود داره؟؟؟
اگه میشه مدل هاشون رو هم بذارید

asef-nfs
04-10-2008, 15:36
هر هفته اين ليست اتومبيل ها هيجان انگيزتر ميشه...

تو اين ليست شلبي و لامبورگيني و پاگاني هيجان انگيز بودن...مخصوصا شلبي

از Bmw چند سری در این بازی وجود داره؟؟؟
اگه میشه مدل هاشون رو هم بذارید
تا حالا اين ها رو مطمئنم:
bmw m6
bmw m3
bmw serie3 2008(نمي دونم m3 بود يا نه..به خاطر همين سري 3 زدم)

دو تاي اولي به طور رسمي تو ليست معرفي شدن..آخري هم توي يه تريلر ديدم...

چه بازي اي ميشه با اين همه بي ام و!!!

B3HZ@D
04-10-2008, 15:45
میشه سیستم های صوتی هم روی ماشین بست؟؟؟
یا فقط قطعات موتور وبقیه رو میشه عوض کرد؟؟؟
چون لوکس کردن ماشین هم خیلی حال میده

Retired User
04-10-2008, 16:35

اينكه دقيقا ميشه آندر گروند 2 فك نميكنم توي اين باشه هنوز درون هيچ خبر و تريلري اين موضوع ديده نشده

eAmin
04-10-2008, 17:23

سلام.

گیریم که بشه ببندیم، ولی وقتی که استفاده ای نداره پس بدرد نمی خوره!!!:27:

اون که آره خیلی حال میده ولی در صورت بی استفاده بودن به نظرم خیلی حال نمی ده...

Behsood
04-10-2008, 17:42
سلام
تریلر جدیده رو هم دیدم!
راننده هه مثل گاگول ها فرار میکنه و میخوره زمین! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیسه مثل راگبی باز ها میپره طرف رو میگیره خیلی جالب بود. واقعا رو همه چیز دقت شده حتی پلیس ها و تعاملات شون با هم !

mojtaba007
04-10-2008, 22:05
خوب دوستان شما ها که اسم ماشین ها را میگیدید
این ماشین ها عکس ندارند تا ما هم ببینیم

davidjoker
05-10-2008, 08:38
امید وارم این بازی شون مثل pro street نباشه. خیلی بی خود بود . کاش جبران کرده باشن.

بازی most wanted حرف نداشت من تو عمرم ماشین سواری به این قشنگی ندیده بودم من این بازی رو با رنو فتح کردم رنو حرف نداشت . چرا تو بازی های need for speed ، ferari نمی زارن. وای اگه ferari بود چی می شد. امید وارم این روز برسه که این ماشین هم تو بازیاشون ببینیم.

Spaniuly
05-10-2008, 14:11
بازي Need For Speed Undercover مسلما تصوير قبلي خودش رو پاك كرد آخرين اظهار نظرهاي نمايندگان الكترونيك آرتز در مورد پرو استريت اين بود كه اون بازي يك نقطه ضعف و عين شكست بود و تجربه اي تلخ در سري بازيهاي NFS بود. بنابراين يك بار ديگه تصميم گرفته كه به افتخار خودش يعني MW برگرده و با تغييرات مثبت در اون يك بازي تمام عيار ادامه بده

Little Sparrow
05-10-2008, 17:08
بله درسته بازی دوباره به سبک Mw برگشته تا دل هواداران رو دوباره بدست بیاره چون شماره ی قبل افتضاح کامل بود.
امیدوارم موفق بشن.
موفق باشید.

Spaniuly
06-10-2008, 14:18
بدترين حالت و تصور اين هست كه بازي به گونه اي باشه كه از Mw ضعيفتر باشه. اون موقع بد ضد حالي ميخوريم دسته جمعي. خدا اون روز رو نياره

milky way
06-10-2008, 14:31
چرا نمیاد خسته شدم از بی بازی ماشینی .

Retired User
06-10-2008, 15:02
بدترين حالت و تصور اين هست كه بازي به گونه اي باشه كه از Mw ضعيفتر باشه. اون موقع بد ضد حالي ميخوريم دسته جمعي. خدا اون روز رو نياره
آره دقيقا ميشه مثه پرو استريت كه كلي اميد بهش داشتيم بعد اونجوري ضدحال زد

چرا نمیاد خسته شدم از بی بازی ماشینی .

اي بابا منكه جديدا بازي ماشيني زياد گرفتم اما از بس كه آشغال بودن حتي دو ساعت هم پاش نشتم مثه GRID,JUICED من بر خلاف تو خسته شدم از بازي ماشيني آشغال و به اين نتيجه رسيدم: فقط NFS

mohammad_twe
06-10-2008, 16:39
grid که تووپ بود فقط گیم پلی بد بود در کل توپس بود

B3HZ@D
06-10-2008, 17:04
حالت های مسابقه که در این بازی هست چیا هستن؟؟؟
مثل circruit - sprint و ....
سبک جدیدی هست یا نه؟؟؟

milky way
06-10-2008, 17:07
این Grid خیلی سخت بود من همش تو خاکی بودم یکمی بازی کردم دیدم اصلا نمیشه رفت بیخیالش شدم .

mosolim
06-10-2008, 18:15
تو این بازی از drift خبری هست یا نه؟ چون یکی از بهترین مسابقات دریفت بود. دراگ چطور ؟ اگه کسی می دونه بقیه رو هم در جریان قرار بده.

mohammad_twe
06-10-2008, 23:35
تو این بازی از drift خبری هست یا نه؟ چون یکی از بهترین مسابقات دریفت بود. دراگ چطور ؟ اگه کسی می دونه بقیه رو هم در جریان قرار بده.
عزیز بازی بزار بیاد بینیم 100% هم باید باشه !

mosolim
06-10-2008, 23:45
عزیز بازی بزار بیاد بینیم 100% هم باید باشه !
می دونید چرا میگم چون تو MW فقط دراگ بود و تو carbon فقط دریفت . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره یا نه؟

eAmin
07-10-2008, 16:24
می دونید چرا میگم چون تو MW فقط دراگ بود و تو carbon فقط دریفت . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره یا نه؟
سلام.

drift ش رو خبر ندارم ولی دراگ رو مطمئن هستم که وجود داره.

Spaniuly
07-10-2008, 16:47
سخه موبايلي براي اين بازي مشخص هست كي منتشر ميشه چون من با نسخه موبايل Pro Street بيشتر حال كردم كسي بازي كرده بود واقعا حال ميداد

3Dmajid
07-10-2008, 17:48
سخه موبايلي براي اين بازي مشخص هست كي منتشر ميشه چون من با نسخه موبايل Pro Street بيشتر حال كردم كسي بازي كرده بود واقعا حال ميداد

منم موافقم ... بازی مبایلش خیلی حال داد.

بچه ها آخرش تایید نشد که موتور هم توی بازی هست یا نه ؟

asef-nfs
07-10-2008, 18:16
نه عزيز
موتور نيست...

NimoOol.HD2
07-10-2008, 18:20
سلام
خدا کنه قشنگ باشه
مثل فیلم ترنسپورتر یک یا دو ؟؟؟؟
اگه میخواد مثل pro street یا این بازیه چی بود اها Grid باشه اصلا درست نکنن سنگین تره

Spaniuly
07-10-2008, 19:31
كاش يكي مي دونست نسخه موبايلش كي مياد واسه همه بازي ها معمولا يه 3 4 هفته زودتر مياد نسخه موبايل. كاش اينم مثه اونا باشه. من بدجوري با موبايل حال ميكنم رانندگي رو

B3HZ@D
07-10-2008, 21:40
drift توی این نسخه نیست
حذفش کردن.....ولی دراگ فکر کنم بشاه

Spaniuly
08-10-2008, 00:11
اتفاقا تنها مرحله اي كه ركورد رو ميشكستم همون دريفت بود حيف شد. من با اون دراگ مشكل داشتم كه البته بعدش حل شد مشكلم ولي در كل حال نميكردم باهاش

B3HZ@D
08-10-2008, 00:38
خبری از شخصیت های توی بازی درج نشده؟؟؟
منظورم شخصیت های اصلی مثل دشمنان و دوستان

EASPORTS-FIFA
08-10-2008, 06:01
من خودم شخصا یه nfs carbon بازی کردم.خیلی هم قشنگ و زیبا بود.خدا کنه اینم مث اون زیبا باشه.

Spaniuly
08-10-2008, 10:58
امير اين يكه مشابه MW هست پس مطمئن باش از Carbon هم بالاتره. خيالت راحت

S A M
08-10-2008, 11:00

پس خیلی باحاله که :8:
چه سیستمی میخواد ؟ :21:

Spaniuly
08-10-2008, 11:36
پس خیلی باحاله که :8:
چه سیستمی میخواد ؟ :21:

چند صفحه قبل نوشته شده بود

OS:Windows XP and VISTA with latest service pack installedCPU:Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)RAM:1GB RAMGraphics:Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only)DirectX:DirectX Nov 2007 edition (included)HDD:5.5 GB free disk space or moreDVD-Drive:8xMultiplayer:
To play online a network card is required for broadband connectivity

asef-nfs
09-10-2008, 13:05
همانطور كه قبلا گفته بوديم يك نوع مسابقه جديد با نام Cops and Robbers به بازي آنلاين Need For Speed Undercover اضافه شده...

اين مسابقه را 8 نفر ميتوانند انجام دهند كه به 2 گروه 4 نفره تقسيم مي شوند..گروه اول به عنوان دزد ها كه سعي مي كنند تا مقداري پول را بدزدند و به محل امني ببرند و گروه دوم پليس ها هستند كه بايد مانع اين كار شوند. هر بازي شامل 2 راند مي شود كه در نتيجه هر گروه هم پليس مي شود و هم دزد!!

برای مشاهده ویدئویی از این نوع مسابقه به لینک زیر بروید:

Spaniuly
09-10-2008, 14:01
آسف خان اين مود فقط توي آنلاين پلي هست؟ توي افلاين پلي نميشه اين مود رو بازي كرد؟

saiiddz
09-10-2008, 14:44

من خودم شخصا یه nfs carbon بازی کردم.خیلی هم قشنگ و زیبا بود.خدا کنه اینم مث اون زیبا باشه.
با سلام
اين بازي در قسمت گرافيك مثل كربن هست(بالاتر از كربن اما شبيه)
از نظر داستان و محيط كي بازي شبيه موست وانتد
از نظر اسپرت كردن هم مثل آندرگرند(مجهزتر)
در ضمن موست وانتد در واقعيت بهتر از كربن نيست بلكه موست وانتد فروشش بالا بود
چندتا عكس باهال
نظرتون رو بگيد
يكي از مسابقه هاي اين بازي

اينم يكي از شخصيتهاي بازي به نام مگي(maggie)

asef-nfs
09-10-2008, 14:50
آسف خان اين مود فقط توي آنلاين پلي هست؟ توي افلاين پلي نميشه اين مود رو بازي كرد؟

بله..فقط تو آنلاين هست....

saiiddz
09-10-2008, 15:09
با سلام
اين بازي در قسمت گرافيك مثل كربن هست(بالاتر از كربن اما شبيه)
از نظر داستان و محيط كي بازي شبيه موست وانتد
از نظر اسپرت كردن هم مثل آندرگرند(مجهزتر)
در ضمن موست وانتد در واقعيت بهتر از كربن نيست بلكه موست وانتد فروشش بالا بود
چندتا عكس باهال
نظرتون رو بگيد
يكي از مسابقه هاي اين بازي

اينم يكي از شخصيتهاي بازي به نام مگي(maggie)

دو عكس كه نشان دهنده ي گرافيك بازي هستن

saiiddz
09-10-2008, 15:18
اينم يه وايپر از اين بازي

B3HZ@D
09-10-2008, 15:50
دوست عزیز این عکس هایی که شما از گرافیک بازی گذاشتی مشخصه که عکسهای واقعی هستند
این عکسها از محیط بازی نیستن....اینو هر کسی میتونه بفهمه
این 2 عکس معمولی است که از اتوموبیل پورشه گرفته شده

mohammad_twe
09-10-2008, 16:50
سعید چون الکی عکسه اشتباه نزار که بچه ها به مشکل بخورن !!!

saiiddz
09-10-2008, 17:20
دوست عزیز این عکس هایی که شما از گرافیک بازی گذاشتی مشخصه که عکسهای واقعی هستند
این عکسها از محیط بازی نیستن....اینو هر کسی میتونه بفهمه
این 2 عکس معمولی است که از اتوموبیل پورشه گرفته شده

سعید چون الکی عکسه اشتباه نزار که بچه ها به مشکل بخورن !!!
گروه سرود وكلاي جوان
قرمزه رو مطمئن نيستم ولي اون يكي از محيط اين بازي هست
لطفآ كپيش كنيد و بعد زوم و بررسي كنيد اين موضوع رو ميفهميد
استاندارد باشيد

mojtaba007
09-10-2008, 17:57
اگه منظورت این عکس است که باید بگم اون چهار چرخی کنارش برای چیه
در ضمن من عکس را زوم کردم ولی هیچ تفاوتی با عکس واقعی نداشت

milky way
09-10-2008, 18:57
این عکس ها که خیلی تابلو واقعیه یعنی فرق بین واقعی با بازی رو متوجه نمیشین !!!!!!

B3HZ@D
09-10-2008, 19:02
من هم همینو میگم
حتما دوستمون در ارسال عکس اشتباه کرده
چون دیگه از این واضح تر نمیشه که این یک عکس واقعیه

mojtaba007
09-10-2008, 19:19
کی این بازی منتشر میشه
ببخشید زیاد حوصله گشتن ندارم

mohammad_twe
09-10-2008, 22:12
سعید جون ادعا الکی نکن لطفا همه به مشکل میخورن اینجوری و باعث کل کل میشه

Behsood
10-10-2008, 00:56
سلام
این عکس ها که خود بازی نیستند!
آقای عزیز این که تشخیص اش راحته حتی گرند توریسمو هم همچین گرافیکی نداره!!!

Spaniuly
10-10-2008, 06:41
بيخيال وقتي همه معتقد هستند كه از توي بازي نيست پس چرا كل كل ؟

خوب ايشون يه اشتباهي كردن من نميدونم چرا تو تاپيك ها مود شده پي يه حرف رو مي گيرن ولش نميكنن اونقدر ريز بيني ميكنن كه ديگه شورش در مياد بيخيال. از دوستان فقط هميشه خواهش كردم كه اطلاعات رو از منابع موثق بذارن حتي اگع 1 درصد شك دارند منبع ذكر كن كه اين مشكلات به حساب خودشون نوشته نشه

saiiddz
10-10-2008, 13:14
با سلام
اينم قيمت بازي براي كنسولهاي مختلف و پي سي+بعضي مشخصات بازي
راستي اين بازي براي موبايل هم خواهد اومد(احتمالآ براي فرمت جاوا)

Spaniuly
10-10-2008, 13:22
سعيد خان بابت عكس ممنون فقط دقيقا نفهميدي بازي موبايلش كي مياد من بد جوري منتظر بازي موبايلشم شايد از خود بازي منتظر همينم آخه با نسخه قبلي كه واسه موبايل داده بود خفن حال كردم. اگه اطلاعي در دست داشتي بي خبرم نظر. فدات

saiiddz
10-10-2008, 13:38
سعيد خان بابت عكس ممنون فقط دقيقا نفهميدي بازي موبايلش كي مياد من بد جوري منتظر بازي موبايلشم شايد از خود بازي منتظر همينم آخه با نسخه قبلي كه واسه موبايل داده بود خفن حال كردم. اگه اطلاعي در دست داشتي بي خبرم نظر. فدات
چشم حتمآ
راستش منم با نسخه ي موبايلش خيلي حال كردم(پرو استريت)
اين مطلب رو هم در يك سايت انگليسي ديدم
ولي وقت نكردم كامل بخونمش و فقط ترجمه ي تيترش رو گذاشتم

asef-nfs
10-10-2008, 16:15
Tri-City Car Lot با اتومبیل های زیر آپدیت شد:

70 - Plymouth Barracuda
06 - Porsche 911 GT3 RS
06 - Volkswagen R32
06 - Mazda Speed 3
96 - Ford Escort Coswroth
08 - Mercedes CLS 63

همچنین Tri-City Gazette هم با مقاله ای جدید آپدیت شد..این مقاله در مورد نوع مسابقه Cops and Robbers هست.
تغییراتی هم در Tri-City Car Lot داده شده و از این به بعد به جای معرفی اتومبیل ها در هر هفته،اتومبیل ها هر روز معرفی میشوند. یعنی هر روز یک اتومبیل جدید در سایت معرفی می شود،همراه با عکس و یک ویدئو از آن اتومبیل...

B3HZ@D
10-10-2008, 16:19
توی این ورژن هم مسابقات توی جاده های صحرایی و جنگل مثل موست وانتد داره
یا کلا باید توی شهر بچرخی؟؟؟؟؟؟
چهره طرفی که ما کنترلش می کنیم نشون میده یا مثل سری های قبل نمی فهمیم طرف کیه؟؟؟؟

asef-nfs
10-10-2008, 16:41
جواب سوال اول رو نميدونم...

جواب سوال دوم: تا جايي كه من ميدونم، تو اين سري هم مثل قبل هويت ما معلوم نيست!!!!

B3HZ@D
10-10-2008, 16:53
یعنی کلا نه معلومه ما چه کاره ایم و نه معلومه کی هستیم؟؟؟؟؟
اصلا می دونی طرف ما زنه یا مرد؟؟؟؟
اینطوری یکم حالگیریه....حد اقل یخورده نشونش میدادن

Damian
10-10-2008, 17:11
شاید منظورشون این باشه که مایی که داریم بازی میکنیم شخصیت بازی هستیم:20:

saiiddz
10-10-2008, 17:56
نشون ميده از كجا ميايم يا قضيه چيه
منظورت از طرف چيه
اگه مثل نسخه هاي قبل رو منظورت هست يه زن كمك ميكنه و...

Spaniuly
10-10-2008, 18:34
توي نسخه قبلي ما در قالب شخصي به اسم رايان كوپر بوديم حالا اينجا اسممون چي خواهد بود و آيا صورتش رو خواهيم ديد؟

B3HZ@D
10-10-2008, 18:45
منظورم اینه که شخصی که کنترلش می کنیم زنه یا مرد؟؟؟؟
صورتش رو نشون میده یا نه؟؟؟؟
کاری به یار های کمکی ندارم

asef-nfs
11-10-2008, 10:34
من منظورتو متوجه شدم...
گفتم كه شخصيت اصلي بازي كه ما باشيم مثل موست وانتد هست...يعني ما رو تو بازي نشون نميدن...

saiiddz
11-10-2008, 13:19
توي نسخه قبلي ما در قالب شخصي به اسم رايان كوپر بوديم حالا اينجا اسممون چي خواهد بود و آيا صورتش رو خواهيم ديد؟
تويه نسخه ي قبلي يعني كربن يك لحظه ميشد صورتو ديد
اونجايي كه بازي تازه شروع ميشه و آينه ي ماشين رو نشون ميده كه ميشه صورتو ديد
اسمشو در نسخه ي جديد من كه تا حالا نشنيدم

منظورم اینه که شخصی که کنترلش می کنیم زنه یا مرد؟؟؟؟
صورتش رو نشون میده یا نه؟؟؟؟
کاری به یار های کمکی ندارم
تا اونجا كه من ميدونم مرد هست
بله شايد در حد كربن

Spaniuly
11-10-2008, 15:45
يه سوالي داشتم تريلر رسمي براي اين بازي چرا منتشر نشده در اصولا يكي دو هفته ديگه دمو بايد بياد ولي ظاهرا يك تريلر يا تيزر رسمي براي تبليغات بازي وجود نداره من پورتال لارج دانلود الكترونيك آرتز رو گشتم ولي از Un خبري نبود نه دمو نه تريلر

B3HZ@D
11-10-2008, 15:54
يه سوالي داشتم تريلر رسمي براي اين بازي چرا منتشر نشده در اصولا يكي دو هفته ديگه دمو بايد بياد ولي ظاهرا يك تريلر يا تيزر رسمي براي تبليغات بازي وجود نداره من پورتال لارج دانلود الكترونيك آرتز رو گشتم ولي از Un خبري نبود نه دمو نه تريلر

زمان باقی مونده که دو هفته نیست
بیشتر طول می کشه بیاد....فکر کنم اذر ماه میاد....برای همین تریلر رسمی نیومده

Spaniuly
11-10-2008, 20:38
زمان باقی مونده که دو هفته نیست
بیشتر طول می کشه بیاد....فکر کنم اذر ماه میاد....برای همین تریلر رسمی نیومده

خوش تيپ دمو رو ميگم نه خود بازي رو اينو كه ميدونم 1 آذر بازي منتشر ميشه

mojtaba007
11-10-2008, 21:23
خوش تيپ دمو رو ميگم نه خود بازي رو اينو كه ميدونم 1 آذر بازي منتشر ميشه
شما که میدونستید چرا به من نگفتید
شاید ندیدید:31:

کی این بازی منتشر میشه
ببخشید زیاد حوصله گشتن ندارم

HoJJaT_007
11-10-2008, 21:31
بچه ها توی موست وانتد آخرین مرحله که میره سوییچ رو میگیره چهرش معلوم هست ! ولی نه کل بدنش !

Spaniuly
11-10-2008, 22:31
شما که میدونستید چرا به من نگفتید
شاید ندیدید:31:

خوب شرمنده نديده بودم از بس مي پرسن اين سوال رو آدم فكر ميكنه هموني هست كه قبلا جواب داده در هر صورت معذرت ميخوام. حالا واسه اينكه راضي باشي از ما 1 آذر مياد همزمان با GTA IV:46:

sasanjfr
11-10-2008, 23:01
سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد
---------------------------------

حداقل سیستم مورد نیاز

(CPU: Intel Pentium 4 or equivalent CPU - 2.8 Ghz or higher (3.0GHz on Windows Vista*
RAM: 1GB RAM*
Graphics: 128MB Video CardDirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above*
DirectX: 9.0c*
(HDD: 5.5 GB Free Space (minimum*
DVD-Drive: 8x*
Multiplayer: Broadband Connection and Network Interface Card*

(Recommended cards include the Geforce 6500, Radeon 9500 or better(AGP and PCI-Express only*

---------------
منبع:

B3HZ@D
11-10-2008, 23:12
این حداقل سیستم بود؟؟؟؟

error403
12-10-2008, 12:41
چرا انقدر حداقل سیستمو پایین میدند اصلا با این سیستم نمیشه پرواستریت هم بازی کرد
من روی سی پی یو 3 و 1 گیگ رم + geforse6600 256 پرواستریتم نتونستم بازی کنم چه برسه به بازی های جدید مثل این
گرافیکو بازیو گذاشته بودم رو حداقل ولی بازم تیکه تیکه میرفت و اصلا نمیشد بازی کرد

milky way
12-10-2008, 13:25
سیستم مورد نیاز بازی اعلام شد
---------------------------------

حداقل سیستم مورد نیاز

(CPU: Intel Pentium 4 or equivalent CPU - 2.8 Ghz or higher (3.0GHz on Windows Vista*
RAM: 1GB RAM*
Graphics: 128MB Video CardDirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above*
DirectX: 9.0c*
(HDD: 5.5 GB Free Space (minimum*
DVD-Drive: 8x*
Multiplayer: Broadband Connection and Network Interface Card*

(Recommended cards include the Geforce 6500, Radeon 9500 or better(AGP and PCI-Express only*

---------------
منبع:

DX10 نشده هنوز :19: یا بازی تحت DX10 هست کسی میدونه ؟

چرا انقدر حداقل سیستمو پایین میدند اصلا با این سیستم نمیشه پرواستریت هم بازی کرد
من روی سی پی یو 3 و 1 گیگ رم + geforse6600 256 پرواستریتم نتونستم بازی کنم چه برسه به بازی های جدید مثل این
گرافیکو بازیو گذاشته بودم رو حداقل ولی بازم تیکه تیکه میرفت و اصلا نمیشد بازی کرد
خوب این یعنی با این سیستم میتونی بازی رو اجرا کنی و بازی بکنی حالا اینکه گرافیک در چه حد تنظیم کنی دیگه مشخص نیست ممکنه حداقل مجبور باشه بزاری.

Spaniuly
12-10-2008, 14:10
DX10 نشده هنوز :19: یا بازی تحت DX10 هست کسی میدونه ؟

DX10 اصلا جا نيفتاد و يه چيز الكي هست يادم مياد واسه COD هم پيغام ميده اگه حتي 10 هم نصب باشه نصب DX9 اجباريه. تازه من يه دونه DX10 دارم از نصبش تابلو هست كه تقلبي هست كلي هم جا ميگيره.

saiiddz
12-10-2008, 14:23
DX10 اصلا جا نيفتاد و يه چيز الكي هست يادم مياد واسه COD هم پيغام ميده اگه حتي 10 هم نصب باشه نصب DX9 اجباريه. تازه من يه دونه DX10 دارم از نصبش تابلو هست كه تقلبي هست كلي هم جا ميگيره.
با سلام
من از dx10 استفاده ميكنم و در مورد هيچ برنامه و هيچ بازي مشكلي ندارم
بازي اونقدر خوب و با سرعت عالي اجرا ميشه كه نگو
نميدونم مشكل شما چيه؟
البته اينو بگم كه اين dx10 رويه ويندوز اكس پي سرويس پك 3 هست كه من اونو خريدم و از ماكروساف تاييديه داره

Spaniuly
12-10-2008, 14:35
نه مال من مال يه شركت ديگه هست كه ريپك كرده من از Sp3 استفاده نميكنم چون كلي مشكل داره حال نكردم با Sp3 به جاي بهبود بدتر شده و سنگينتره.

saiiddz
12-10-2008, 14:47
نه مال من مال يه شركت ديگه هست كه ريپك كرده من از Sp3 استفاده نميكنم چون كلي مشكل داره حال نكردم با Sp3 به جاي بهبود بدتر شده و سنگينتره.
دوست من اون ويندوزي كه شما استفاده ميكني به احتمالل100%سرويس پك 3 نيست و اون dx10تون هم قلابيه
ويندوز سرويس پك 3 در سرعت بي مانند هست
در امنيت 70% خودش داره به طوري كه من آنتي ويروسي نصب نكردم
در اجراي بازي و برنامه ها بي نظير عمل ميكنه

linkinkurd
14-10-2008, 13:47

دوست عزیز XP SP3 نسخه کامل و معتبرشو بخر و از استفادش لذت واقعی رو ببر که هیچ هیچ مشکلی نداره. اگه در حرفهای بنده شک داری برو یه سر به تاپیک XP SP3 بزن در همین انجمن...

در ضمن Microsoft نسخه 10 از DX رو مسلما و فقط برای ویستا ساخته. اصلا معماری اکس پی به هیچ وجه قابلیت اجرای dx10 رو نداره. 100% تاییدیه مایکروسافت شما هم قلابیه!

milky way
14-10-2008, 16:51
Dx 10 فقط رویه ویستا هست قبلا خیلی در موردش بحث شده برای استفاده از Dx باید ویندوز ویستا بریزید ماکروسافت هیچ وقت پشتیبانی Dx 10 رو برای Xp نخواهد گذاشت .

B3HZ@D
14-10-2008, 16:54
دوست عزیز XP SP3 نسخه کامل و معتبرشو بخر و از استفادش لذت واقعی رو ببر که هیچ هیچ مشکلی نداره. اگه در حرفهای بنده شک داری برو یه سر به تاپیک XP SP3 بزن در همین انجمن...

در ضمن Microsoft نسخه 10 از DX رو مسلما و فقط برای ویستا ساخته. اصلا معماری اکس پی به هیچ وجه قابلیت اجرای dx10 رو نداره. 100% تاییدیه مایکروسافت شما هم قلابیه!

Dx 10 فقط رویه ویستا هست قبلا خیلی در موردش بحث شده برای استفاده از Dx باید ویندوز ویستا بریزید ماکروسافت هیچ وقت پشتیبانی Dx 10 رو برای Xp نخواهد گذاشت .

تائید میشه
من هم می خواستم همین رو بگم ولی گفتم ممکنه جو منفی ایجاد کنه
و گفتم شاید دوستمون ناراحت بشه
راستی توی این نسخه هم یار کمکی داریم....مثل همونایی که توی کربن بود؟؟؟؟

Damian
15-10-2008, 00:33
کسی از برندهای موجود در این بازی چیزی میدونه
تا اون جایی که من یادمه ماشینی از فراری در این سری ندیدم شاید هم بوده باشه ولی من یادم نیست

javad33
15-10-2008, 22:03

اول سلام.
اومدم ببینم از nfs جدید چه خبره که این بحثو دیدم. شرمنده تو پرانتز یه مطلب عرض کنم و برم.
من خودم DX 9.0c داشتم. 10 که اومد (همون نسخه های اولیه واسه xp) نصبش کردم که خوب مشکل داشتو با خیلی از بازیها کار نمیکرد. جدیدا یه ورژن دیگه ازش پیدا کردم و نصبش کردم و البته به 10 بودن و اصالتش ایمان آوردم.
من توی سیستمم ساکر 2008 رو فقط توی گرافیک low میتونستم روون بازی کنم که با نصب این DX 10 الان دارم تو گرافیک medium بازی میکنم. تفاوت بسیار چشمگیر بود.

javad33
15-10-2008, 22:05
راستی این هم آدرس همون نسخه از DX 10 که روی XP نصبش کردم:

milky way
15-10-2008, 23:27
نمیشه شکی ندارم , در ضمن با Dx10 بازی ها به مراتب نسبت به Dx9 سنگین تر میشن و در عوض گرافیک بیشتر میشه نه نرم تر . این چیزی هم که شما ریختی DX10 نبوده , البته یجا میخوندم که ینفر توسنته بود DX10 رو تا حدی برای XP هک کنه اتفاقا یه جوون 19 ساله هم بوده ولی در اصل DX10 نیست یه شبه DX10 هست و تمام امکانات DX10 رو نداره در ضمن چون استاندارد هم نیست و خوده ماکروسافت در ساختش هیچ نقشی نداشته ممکنه مشکلم ایجاد کنه .

a.salireza
16-10-2008, 14:26
آقا بحث رو منحرف نکنید . اینجا تاپیک Need For Speed Under Cover هست ، نه تاپیک دایرکت ایکس . حالا چه نه ، چه ده !

Retired User
16-10-2008, 14:28
آقا بحث رو منحرف نکنید . اینجا تاپیک Need For Speed Under Cover هست ، نه تاپیک دایرکت ایکس . حالا چه نه ، چه ده !

كاملا تاييد ميشه امروز 25 مهره چرا بازي هنوز منتشر نشده؟

milky way
16-10-2008, 15:23
كاملا تاييد ميشه امروز 25 مهره چرا بازي هنوز منتشر نشده؟
دقیقا 1 ماه دیگه بازی میاد 17 نوامبر , امروز 17 اکتبره .

asef-nfs
16-10-2008, 18:50
چند اسکرین شات جدید از Need For Speed Undercover منتشر شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده همه اسکرین شات ها به لینک زیر بروید:

asef-nfs
17-10-2008, 12:13
آپدیت شد و اتومبیل های زیر را معرفی کرد:
07 - Audi TT
06 - Ford GT
06 -Mitsubishi Lancer Evo IX MR
06 - Koenigsegg CCX
06- Aston Martin DB9
???

اتومبیل ششم هنوز مشخص نشده اما شما میتوانید عکس این ماشین را در این سایت ببینید » Tri-City Car Lot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همچنین سایت Tri-City Gazette هم با چند مقاله جدید آپدیت شد. یک مقاله در رابطه با اتومبیل ششم هست که معرفی خواهد شد و مقاله بعدی در مورد آپدیت بعدی سایت اصلی(NeedForSpeed.Com) هست.

asef-nfs
18-10-2008, 14:46
یک تریلر جدید از Need For Speed Undercover منتشر شد که نوع مسابقه Highway Battle را نشان میدهد.

تریلر را از لینک زیر ببینید:

Spaniuly
19-10-2008, 21:53
بازم آسف خان تو اين تاپيك رو سرپا نگه داشتي خداييش ايول داري منتظر مطالب مفيدت هستيم اين تريلره يكميشو ديدم لينك دانلود مستقيم نداره؟

asef-nfs
20-10-2008, 12:51
چرا...
به آدرس زير برو كه همه تريلر ها توش وجود داره...چند تا جديد هم توش هست:

B3HZ@D
20-10-2008, 14:45
اقا این تریلر رو با حجم کم نداری؟؟؟؟؟
مثلا با فرمت 3gp .....با اینترنت نفتی که نمیتونیم فایل حجیم بگیریم

S A M
20-10-2008, 18:25
من تریلرو توی دی بی دی ( دنیای بازی ) دیدم ... واقعا خیلی باحال بودش !
بازی با این سیستم میاد ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100
سی پی یو 3.2

Spaniuly
20-10-2008, 19:26
من تریلرو توی دی بی دی ( دنیای بازی ) دیدم ... واقعا خیلی باحال بودش !
بازی با این سیستم میاد ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100
سی پی یو 3.2

با تعديل تنظيمات گرافيكي شايد البته بازم نميشه با اطمينان نظر داد چون برخي معتقدند بازي گرافيكش واقعا بالاست. اگه اشتباه نكنم چند صفحه قبل يه مينيمم ريكوايرمنت گذاشتن با اونم ميتوني مقايسه كني

mojtaba007
20-10-2008, 20:55
چند اسکرین شات جدید از Need For Speed Undercover منتشر شد:

برای مشاهده همه اسکرین شات ها به لینک زیر بروید:

اصف جان عکس ها تو این سایت بزرگ نمیشن

Spaniuly
21-10-2008, 10:27
اصف جان عکس ها تو این سایت بزرگ نمیشن

خوب دقيقا به همين علت لينك صفحه مورد نظر رو گذاشته كه با كيفيت بتونيم ببينيم ديگه عزيز دل