ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed: Undercover

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Amin Asterix
21-11-2008, 15:27
والا نمی دونم دوستان میگن چرا گرافیک پایینه نخیر گرافیک خیلی هم عالی هست!من همین الان بازی رو نصب کردم و واقعا گرافیک عالی هست!هوش مصنوعی هم عالی نیست ولی بد هم نیست!مثلا من رو در روی ماشین ها توی خیابون میرم اولش نمی زنن کنار بعد دیدن که نزدیک تر میشم زود میدن کنار تا به من بر خورد نکنن ولی اگر من بدم کنار اونا نمی دن!البته بعضی از ماشین ها نمی دن کنار ولی باز هم میگم هوش مصنوعی بد نیست.
همیشه گفتن اگر سیستموتون یه بازی رو روی تنظیمات بالا نکشید توهین نکنین به بازی و سازنده هاش!
این هم یه عکس با اخرین تنظیمات و رزولوشن 768*1024:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این رو بگم نمی دونم این بازی رزولوشن بالاتر هم داره یا نه(باید داشته باشه)چون که مانیتور من قدیمی هست و از 864*1152 بیشتر ساپورت نمی کنه.
بعضی از دوستان میگن سایه زنی درست کار نشده ولی به نظر من بسیار خوب کار شده.سایه ماشین درست با توجه به زاویه ی نور به درستی پردازش میشه.حالا دیگه نمی دونم بازم شاید نسخه ی اونا مشکل داشته!
حالا اگر شما به گرافیک این بازی میگین پایین دیگه من حرفی ندارم.من چیزی رو که خودم با چشمای خودم دیدم رو گفتم و نظر هر کسی هم برای خودش محترمه ولی به نظر من عالی هست.

اگر من چیزی میگم مطمئن باش رو هوا نیست.سیستمی که من دارم بازیای 100 برابر بهتر از اینو رو 1280*1024 با بالاترین درجه جواب میده.ولی دارم این بازیو با 1024*768 یعنی دقیقا گرافیک خودت بازی میکنم.این بازی گرافیک افتضاحی نداره اما همچین سیستمی هم لازم نداره.
به نسبت به بازیایی که تو همین چند وقت هم دیدم گرافیک پایینتری داره.حتی یجورایی از چیزایی که خودشونم نشون دادن پایینتره به نظرم .البته به علاوه نظر خودم نظر تمام سایتها و مجلات معتبر بازی هم هست.نمراتی که بازی دادن واضحه.نظر شما هم محترمه البته:10:
این دو پست آخر هم که نقل قول کردم تایید حرفای منه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماشین که زیبا کار شده روش ولی World ش زیاد جالب نیست!!

سلام.

منم همین نظر رو دارم.[/ quote]

[quote=resident_evil;3195663]واقعا من تا اينجا كه اومدم داره سخت مي شه!!!البته به لطف سرعت و شتاب خفن بالاي bugatiجون يكم كارم راحت شده:20: ولي من بازم ميگم نور بازي افتضاخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من چند بار به خاطر همين مساله رفتم توي در و ديوار...سرعت ماشينام كه فضايي هستش و يه وقتايي پرواز مي كنن:18:
پليس هاشم بدجوري سيريش هستن و با porche 911 و nissan GTR ميفتن دنبالت:19:
اين ميان پرده هام كه توي كل بازي فك نكنم به 15 دقيقم برسه...:20:
تازه داره سخت میشه؟من انتظار داشتم از اول سخت باشه.سختیه بازی هم جزیی از هوش مصنوعیشه.:دی

حالا منم به عشق بوگاتی میشینم بازی میکنم .:31:

نه عزیز من 1 دی وی دی هست و کامل هم هست با خیال راحت بگیر.

دوست عزیز 1 دی وی دی هستش...
ماله منم دو تا تقریبا پر بود.:31:

mosolim
21-11-2008, 16:23
بابا یکی جواب مارو نداد
برای من ارور میده لطفا یکی یه کمک کنه.
با تشکر.

همه بحث شما سر خوب یا بد بودن بازی. یکی نمیاد بگه ... به چند من. یکی به داد ما برسه.
آقا اگه بازی خوبه خوب بازی کنید. اگر بده اینقدر غر نزنید. بازی نکنید. برید بازی های بهتر بازی کنید.
یکی بیاد راجع به مشکلات فنی اجرایی که در حال حاضر گریبانگیر ما شده صحبت کنه. و بنده رو راهنمایی بفرمایید.

hosiyar
21-11-2008, 16:39
من یه جایی که پرسیدم گفتش اگه دموهاشو نزده باشن 2 دی ودی هستش ولی اگه زده باشن 1 دی وی دی شده.

برای من که 1 دی وی دی هست و تمام دموهاش هم هست !

milky way
21-11-2008, 16:53
بازی در حد گلابی با این فولکس واگن scirocco که در حد 1 درجه، 1 درجه نیم تیونینگ شده کل ماشینها رو تا الان سوسک کردم حتی SLR و لامبورگینی هم عین پشمک تو مسابقات سوسک میشن، پلیسم مسخره بازیه البته رو درجه 4 هستم فعلا برای این ماشینه، به جایه اینکه پلیسا دنبال من بیان من دنبال پلیسها میگردم که بزنم بترکونمشون . اینم یه عکس کم حجم شده وقتی تو کی از مراحل دارم ماشین پلیس میترکونم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

king-hitler2
21-11-2008, 17:02
بابا کافی اینقدر گفتن بازی بده

Ghiyamat_244
21-11-2008, 17:18
بازی بسیار جالبی بود . به پولشم میرزید

resident_evil
21-11-2008, 17:21
دوستاني كه ميگن بازي گلابيه يكم صبر داشته باشن تا آخراي بازي ببينن كه mercedes benz mclaren و audi r8 چجوري مسابقه ميدن!!!شايدم من گلابيم كه اخراش برام سخت شد...
اين بازيم تموميد من كه از وقتي BUGATI خريدم رو هوا بودم هم خودم هم ماشينم!!!نمي دونم شايد من گيمر حرفه اي نيستم كه از اين بازي لذت بردم و بايد سعي كنم حرفي اي شم!!!
نور پردازيه بازي افتضاحه!!!!!!!! :31: خستتون كردم انقد اينو گفتم:27:

davoodf
21-11-2008, 17:27
اقا توی این بازی shop برای اسپورت کردن ماشین ها و قسمت خرید ماشین وجود داره؟من هر چی روی نقشه نگاه کردم چیزی پیدا نکردم!

resident_evil
21-11-2008, 17:30
اقا توی این بازی shop برای اسپورت کردن ماشین ها و قسمت خرید ماشین وجود داره؟من هر چی روی نقشه نگاه کردم چیزی پیدا نکردم!

بازيو pause كن اولين گزينه زده cars اونجا مي توني همه كار بكني

mosolim
21-11-2008, 19:25
سلام دوستان
بچه ها کسی میتونه این فایل paul.dll رو که تو کرک بازی وجود داره برای من آپلود کنه. چون اجرا نشدن بازی من فکر کنم از همین فایل باشه . که احتمالا خرابه. البته حجمش کمه و کمتر ازیک مگه.
با تشکر.

behnammazi
21-11-2008, 19:30
سلام دوستان
بچه ها کسی میتونه این فایل paul.dll رو که تو کرک بازی وجود داره برای من آپلود کنه. چون اجرا نشدن بازی من فکر کنم از همین فایل باشه . که احتمالا خرابه. البته حجمش کمه و کمتر ازیک مگه.
با تشکر.
بفرما:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossein500300
21-11-2008, 20:05
حقيقتاً من هم بازی کردم،نميخوام بگم که بازی قشنگ نيست،اما ازش انتظار بيشتر از اين ميرفت،ولی در کل بد نيست،از نسخه قبليش بهتره.

R.P.G
21-11-2008, 20:05
بازی در حد گلابی با این فولکس واگن scirocco که در حد 1 درجه، 1 درجه نیم تیونینگ شده کل ماشینها رو تا الان سوسک کردم حتی SLR و لامبورگینی هم عین پشمک تو مسابقات سوسک میشن، پلیسم مسخره بازیه البته رو درجه 4 هستم فعلا برای این ماشینه، به جایه اینکه پلیسا دنبال من بیان من دنبال پلیسها میگردم که بزنم بترکونمشون . اینم یه عکس کم حجم شده وقتی تو کی از مراحل دارم ماشین پلیس میترکونم .

شما الان بازی رو روی Very High بازی میکنین؟؟

Mostafa NBA
21-11-2008, 20:34
همین الان بازیو خریدم.

وقتی رفتم توی بازی انتظار یک بازیه مسخره و بی ارزش طبق گفته دوستان داشتم, ولی وقتی رفتم بازی کردم دیدم اونقدر ها هم بد نیست و میشه روش حساب کرد.

به نظر من دست فرمون بازی خوبه و حتی درجه سختیه بازی هم قابل قبوله چون من یادمه اوله کربن و ماست وانتد هم اینطوری
آسون بود و یواش یواش سخت میشد.

صدای بازی واقعا فوق العادست.به نظر من این بازی استحقاقه این همه بد گویی رو نداره و تنها مشکلی که داره اینه که نسبت به ماست وانتد تغییراتی نکرده و گویا, ماست وانتد 1.5 رو داریم بازی میکنیم که این هم جای شکر داره که ماست وانتد رو با ماشین های خفن و جدید همچنین شهر جدید بازی کنیم.

در ضمن برای من 2 دی وی دی کاملا پر بود.

mojtaba007
21-11-2008, 20:42
بابا کافی اینقدر گفتن بازی بده
صد در صد تایید میشه
دیگه انتقاداتون داره رو مخ ادم ها بازی میکنه
من که دارم از این بازی لذت میبرم
و نسخه های قبلیشم هم کامل بازی کردم
شاید خیلی حرفه ای نباشم
ولی بازیم خوبه
مخصوصا اون قسمتی که باید با رقیبمون تو بزرگراه مسابقه بدیم
مخصوصا با دوربینی که فقط خیابانها رو میبینیم
موقع لایی کشیدن از ماشین ها چه حالی میده

یه قسمتی هست که باید ماشین روبه روییم را بزنیم داغون کنیم
با هر بار زدن به ماشین زمان افزایش پیدا میکنه
این قسمت چه طوریه و چند بار باید به ماشین بزنیم
من که کلا فقط یه بار میتونم بزنم بعدش وقتم تمام میشه
باید چه کار کنم
چه نوع ماشینی مفیده برای این قسمت

mojtaba007
21-11-2008, 20:48
همین الان بازیو خریدم.
شما هنوز نخریده بودید و این همه انتقاد میکردید(شوخی)

این یک دی وی دی که ما داریم به صورت فشرده است

ایا از شما هم به صورت فشرده است یا نه

Mostafa NBA
21-11-2008, 21:06
شما هنوز نخریده بودید و این همه انتقاد میکردید(شوخی)

این یک دی وی دی که ما داریم به صورت فشرده است

ایا از شما هم به صورت فشرده است یا نه

من اصلا انتقاد نکردم.:دی

برای همه فشرده هستش.

سونامی
21-11-2008, 21:12
یکی به گه به سیستم من می خوره کارت گرا فیک 7300 رم=1 و....................

SIMON137
21-11-2008, 21:17
یکی به گه به سیستم من می خوره کارت گرا فیک 7300 رم=1 و....................
بله عزيزم ، مي خوره ... نگران نباش

teraktor2003
21-11-2008, 21:17
سلام
دوتا سوال داشتم یک اینکه ایا برای من اجرا میشه با سیستم cpu amd3000 ,ram 512 ddr2,geforce 7300 se?
دوم اینکه حتما باید ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 باشه؟! اخه برای من دو ئه الان و باید 3 رو هم برم بخرم! روی 2 کسی تا به حال بازی کرده؟!

SIMON137
21-11-2008, 21:42
سلام
دوتا سوال داشتم یک اینکه ایا برای من اجرا میشه با سیستم cpu amd3000 ,ram 512 ddr2,geforce 7300 se?
دوم اینکه حتما باید ویندوز ایکس پی سرویس پک 3 باشه؟! اخه برای من دو ئه الان و باید 3 رو هم برم بخرم! روی 2 کسی تا به حال بازی کرده؟!

فكر كنم روي سيستمت اجرا بشه ولي روي رمت شك دارم .
من خودم روي ويستا و xp سرويس پك 2 بازي رو اجرا كردم.

joey jordison
21-11-2008, 21:49
دوستان یک سوال دارم!!
ما بازی را نصب کردیم روی سیستم دوستم و خود به خود هنگام راندن ماشین!!ماشین به سمت راست میچرخه کیبورد و عوض کردیم ولی مشکل درست نشد!!!
در حالی که روی سیستم خودم نصب کردم ولی اینطور نشد!!!
مشکل از کجاست

qo0oick
21-11-2008, 22:55
دوست عزیز حجم بازیت چند گیگه؟

SIMON137
21-11-2008, 23:02
6 گيگابايت ...

*hamedkhatar*
21-11-2008, 23:16
سلام
هر چی میریم جلوتر جذاب تر میشه

من پول میخوام کسی نداره؟
حال ندارم هی مسابقه بدم هی پول جمع کنم یکی یکم پول دستی بده من چند تا ماشین خوب بخرم بعدا هم پسش نمیدم
ترینر برا پول اگه هست بدید
ممنون

Scary Feelings
21-11-2008, 23:31
مثل اینکه تمامه بازی هایه 2008 بد از اب دراومد :( اون از کال اف :( اینم از این :(

*hamedkhatar*
22-11-2008, 00:23
سلام
من تو درایوی که بازی رو نصب کردم 2 گیگ بیشتر فضای خالی ندارم
آیا این روی بازی تاثیر داره؟ یا فرقی نمیکنه؟
روی درایو ویندوزم هم 8 گی فضا خالی دارم
تو بازی بعضی وقتا هی لرزش پیدا میکنه میتونه به خاطر اینها باشه؟
ممنون

eAmin
22-11-2008, 00:45
سلام
ممنون
سلام.

نه، فکر نمی کنم مشکل از اینا باشه.

qo0oick
22-11-2008, 00:49
6 گيگابايت ...
ببخشید از شما پرسیدم؟
دوستمون گفت بازیه ایشون 2تا دی وی دی هستش خواستم ببینم فرقی می کنه یه نه :13:

سلام
ممنون
مهم درایوی هستش که توش ویندوزت نصبه!
سیستمت چیه؟

milky way
22-11-2008, 01:04
احتمالا نسخه های چند زبانه یکمی حجمشون بیشتر ولی حجم نسخه انگلیسی بازی 4.18 گیگ هست و در یک DVD .

در مورد بازی هم به نظرم هرچی بیشتر میره جلو کمی بهتر میشه و درسته، بازی اونقدرها هم بد نیست مخصوصا اگر تشنه NFS هستین شاید کامل نتونه ارضاتون بکنه ولی تا حدودی بازم قابل قبوله . من فقط با دو تا چیز اصلا نتونستن تو بازی کنار بیام اول سادگی مراحل و پیچیدن سره پیچها دومم نداشتن مسابقات Drift و Drag (مگه میشه اصلا ؟؟!!) .
ولی خدایی به نظر من اگر ProStreet رو OpenWorld میکردن و پلیسم اضافه میکردن نتیجه بهتر از این میشد، خدایی نمی شد ؟ دوستانی که حداقل 50% ProStreet رو بازی کرده باشن نظر من رو کاملا تایید میکنن؛ چون واقعا ProStreet حداقل تو گیم پلی و Customize کردن ماشین ها خیلی بهتر بود، مخصوصا بخش Customize ماشینها تو ProStreet رویایی بود واقعا فوق عالی بود و حرفه ای خیلی حرفه ای تر و اصلا دید نسبت به ماشین ها خیلی حرفه ای تر و کاملا متفاوت بود و خیلی خیلی نزدیک به واقعیت، مثلا تعیین قطر و اندازه لاستیک تو این بازی از ProStreet آومده با این فرق که تو ProStreet اندازه لاستیک واقعا در عمل تو رانندگی هم تاثیر گذار بود مثلا شما تو مسابقه Drag اگر ماشینتون دیفرانسیل عقب بود باید لاستیک های عقب رو پهن میگرفتین تا ماشین خوب بتونه شتاب بگیره ولی تو UnderCover فقط جنبه زیبایی داره که اصلا مشخصم نمیشه .

Mostafa NBA
22-11-2008, 01:06

5.80 گیگ هست.

در ضمن همون اولای بازی برای شما دموی بازیگر زن هالیوود با یک مرده رو گزاشت؟

shahriar_669
22-11-2008, 02:41
سلام
بازی در حد عالی هست اونایی که میگن گرافیک پایینه روی high بازی کنن دسشون بیاد که گرافیگ یعنی چی و اونایی که میگن بازی پشمک و راحته، من الان level 15 هستم بیان مسابقه ها رو برن ببینن اصلا 3 میشن اول شدن پیش کش پلیس ها رو که هیچ با هلیکوپتر ولت نمیکنن، از کسایی که بازی زیاد کردن یه سوال دارم که وقتی damage ماشین زیاد میشه کنار map منظورمه چطور باید کمش کرد من یه porsche 911 gt2 داشتم خیلی خوب بود ولی وقتی damage زیاد شد مثل اولش سریع پر نمی کرد فروختمش کسایی که میدونن لطف کنن بگن ممنون میشم؟
ماشین هم فقط porsche carrera GT

Behsood
22-11-2008, 03:12
از کسایی که بازی زیاد کردن یه سوال دارم که وقتی damage ماشین زیاد میشه کنار map منظورمه چطور باید کمش کرد من یه porsche 911 gt2 داشتم خیلی خوب بود ولی وقتی damage زیاد شد مثل اولش سریع پر نمی کرد فروختمش کسایی که میدونن لطف کنن بگن ممنون میشم؟
سلام
اون Damage نیست دوست من!
اون Level پلیس هاست! که هر چه بالاتر باشه با ماشین های مدل بالاتر و خطرناک تری! میان دنبال ات.
Damage ماشین رو میتونی توی Option بری و Off اش کنی!
الان که شما تو اون مرحله هستی هر ماشینی بگیری به سرعت برق و باد اون Level به 4 lیرسه که با پورشه و اون ماشین های شبیه پاترول!! میان دنبال ات.

hesam_g59
22-11-2008, 03:19
مشخصات سیستمم اینه
cpu : athlon x2 5200-2.6mgz
ram : 2 gb
vga : 8600 gt
اما....این بازی رو رو تنظیمات بچه گانه باید اجرا کنم...یعنی 800*600 و با کمترین حالت گرافیکی....تازه همینطوری هم تا لب دریا میرسه...افت فریم میکشه آدمه

سیستم من چرا اینطوریه؟...حتی رو این حداقل هم باید افت فریم پیدا کنه؟
از directx میتونه باشه؟
از ویندوز چطور؟

Sasuke-7
22-11-2008, 03:19
دوستان بییام یکم جدی باشیم ما ها رچا هر دفعه باید ایراد بگیریم چرا عادت کردیم که این روحیه رو داشته باشیم و از هر چیزی ایراد بگیریم کمی بیایم با هر چی که هست بسازیم خیلی بهتره تا اینکه نسازیم و ایراد بگیریم منم می دونم عالی نیست هیچ بازی عالی نیست اما توجه کنید کسانی که بازی رو می سازند هم محدود هستند نمی توانند فکر میلیون ها نفر رو روی بازی اعمال کنند اونجوری دیگه بازی نمی شه

پس تحمل کنید و بازی کنید

کمی که بازی کنید تازه می فهمید که چه بازی هستش اولاش بله اسونه اما مسابقاتی داره که باید دنبال یه ماشین باشی و از پشتش جنب نخوری 1 دقیقه اونا سختن و مسابقه های دیگر کسانی که می خواهند بازی رو نقد کنند خواهش می کنم خواهش می کنم بازی رو اول تموم کنن بعد ما نقدشون رو سر تا پا گوشیم

متشکرم :11:

ebicross
22-11-2008, 07:19
یک نکته ی اساسی:
بازی در اصل 2 دی وی دی هستش همونطور که Pro Street 2 دی وی دی بود.
نسخه های ناقص دمو ندارند و یا بیشترش حذف شده.
این کار رو از پارسال ارشاد دستور داده به شرکتهای فروشنده بازی.
از شرکتهای گمنام خرید کنید و دو دی وی دی رو بگیرید. شاید مشکل گرافیکی شما ها از ناقص بودن بازی باشه.

من Pro Street با 1DVD داشتم ولی وقتی 2DVD شو بازی کردم دیگه سراغ 1DVD خودم نرفتم.
جتما به تعداد DVD ها توجه کنید:
مغازه دارها میگن فرقی نمیکته و 1DVD کامله ولی خوب اونها میخوان جنسشون فروش بره. باور نکنید.
درسته که نسخه ی اصلی بازی 1DVD هست ولی DVD9 هستش. DVD9 دوبرابر این DVD های معمولی جا میگیره.
اشتباه نکنید.
کسی هست که سیستمش در حدود زیر باشه و ناراضی باشه:
AMD Phenom 6000 X2
RAM 3GB
VGA: 9500GT

اگر با همچین سیستمی یا بالاتر روی تمام جزئیات High بازی کردید. (توجه کنید بعضی تنظیمات رو باید از Advance انجام بدین) فکر میکنم motion Blur یا Rain Effect و بعضی چیزهای دیگه با بالابردن Automatic انتخاب نشه. به هر حال وقتی روی Very High بازی کردید و مشکلی نبود بیایید بگین گرافیک بازی چطوریه. فکر نکنم کسی مشکلی داشته باشه.
البته سایه زنی و نور مشکل داره ولی در حدی نیست که کل بازی رو زیر سوال ببره.

king-hitler2
22-11-2008, 09:36

لطفا از گزاشتن همچین عکسهای خوداری کنید و اگه عکسی داشتین تو قسمت عکسهای بازی بزارین

یک نکته ی اساسی:
بازی در اصل 2 دی وی دی هستش همونطور که pro street 2 دی وی دی بود.
نسخه های ناقص دمو ندارند و یا بیشترش حذف شده.
این کار رو از پارسال ارشاد دستور داده به شرکتهای فروشنده بازی.
از شرکتهای گمنام خرید کنید و دو دی وی دی رو بگیرید. شاید مشکل گرافیکی شما ها از ناقص بودن بازی باشه.

من pro street با 1dvd داشتم ولی وقتی 2dvd شو بازی کردم دیگه سراغ 1dvd خودم نرفتم.
جتما به تعداد dvd ها توجه کنید:
مغازه دارها میگن فرقی نمیکته و 1dvd کامله ولی خوب اونها میخوان جنسشون فروش بره. باور نکنید.
درسته که نسخه ی اصلی بازی 1dvd هست ولی dvd9 هستش. Dvd9 دوبرابر این dvd های معمولی جا میگیره.
اشتباه نکنید.
کسی هست که سیستمش در حدود زیر باشه و ناراضی باشه:
Amd phenom 6000 x2
ram 3gb
vga: 9500gt

اگر با همچین سیستمی یا بالاتر روی تمام جزئیات high بازی کردید. (توجه کنید بعضی تنظیمات رو باید از advance انجام بدین) فکر میکنم motion blur یا rain effect و بعضی چیزهای دیگه با بالابردن automatic انتخاب نشه. به هر حال وقتی روی very high بازی کردید و مشکلی نبود بیایید بگین گرافیک بازی چطوریه. فکر نکنم کسی مشکلی داشته باشه.
البته سایه زنی و نور مشکل داره ولی در حدی نیست که کل بازی رو زیر سوال ببره.

من بارم 2 گیگ و گرافیک 7300gs گزاشتم رو 800 اما به درد نمیخورد
تو ویستا امتخان نکردم
شما پیشنهاد میکنید بزارم رو چه تنظیماتی

ولی گرافیک به دل نمیچسبه
بعضیها میگن رو پیچها مشکل دارن که روی پیچها مسیر معلوم نیست ولی برا من هیچ مشکلی نبود

میگم تو این بازی خبری از خونه نیست
البته من هنوز مرحله 1 هستم و فقط چند تا مرحله رد کردم
اون مرحله ای که باید دنبال ماشین بری و یه خط کنار سمت چپ مانیتور هست برا چی هستش
یا او ماشینی که با سرعت زیاد در حکته و مم پشت سرش حرکت میکنم
و وقت داره

*hamedkhatar*
22-11-2008, 09:38
مهم درایوی هستش که توش ویندوزت نصبه!
سیستمت چیه؟

سیستمم اینه:
System Model : P4M 900 T-M2
Processor: Inte(R )Pentium ( R )4 CPU 3.00GHz (2 CPUs )
Memory : 2GB RAM
VGA: NVIDIA GeForce 8400 GS

سیستمم زیاد بالا نیست ولی فکر نمیکنم برای این بازی باید اینطوری کم بیاره
دلیلش چیه؟
ممنون

Amin Asterix
22-11-2008, 10:02
سلام
بازی در حد عالی هست اونایی که میگن گرافیک پایینه روی high بازی کنن دسشون بیاد که گرافیگ یعنی چی و اونایی که میگن بازی پشمک و راحته، من الان level 15 هستم بیان مسابقه ها رو برن ببینن اصلا 3 میشن اول شدن پیش کش پلیس ها رو که هیچ با هلیکوپتر ولت نمیکنن، از کسایی که بازی زیاد کردن یه سوال دارم که وقتی damage ماشین زیاد میشه کنار map منظورمه چطور باید کمش کرد من یه porsche 911 gt2 داشتم خیلی خوب بود ولی وقتی damage زیاد شد مثل اولش سریع پر نمی کرد فروختمش کسایی که میدونن لطف کنن بگن ممنون میشم؟
ماشین هم فقط porsche carrera GT

من نمیدونم چرا شماها خوتونو از تمام سایتها و مجلات بازی و کارشناسای بازی هم کارشناستر میدونین؟
بازی ای که نمره ضعیفه 6.2 رو به عنوان میانگین داره حتی جا واسه دفاعم نداره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه که همه هم سیستماشونو در حد خدا و بقیه رو با رم 512 میبینن.البته یک پست رو نقل قول کردم اما تو همین چند صفحه کلی از این پستها هست که حوصله نقل قول نداشتم.
یادمه همین پارسالم عده ای با تعصب از پرو استریت دفاع میکردن اما آخر خود ea هم به خاطر بازیش معذرت خواست و شمست تاریخیشو قبول کرد.کلا تعصبم بد دردیه.

اینو به عنوان کسی میگم که از بچگی با این سری بزرگ شدم.الانم این بازی واسم جذابه اما انتظارم بیشتر بوده.حقم داره.1 سال انتظار و وعده سر خرمن بهمون دادن آخر بازیشون اینه!البته دلیل اصلیش باید همون عرضه به موقع بازی باشه.حتی بازیش باگای خیطم داره.یهو ماشین از تو تونل زمان رد میشه انگار.یجاهایی سایه زیر ماشین میره کنارش یا پشتش و امثال اینا...

حرف آخر رو تکرار میکنم.بازیه جذابیه اما انتظار همه ازش بیشتر بود.تقریبا اکثر بچه ها همین حرفو میزنن.

mammad*2
22-11-2008, 10:42
یک نکته عجیب در این بازی
من با Resolution 800*600 وتنظیمات medium این بازی رو Run کردم فریم اصلا خوب نبود وزیاد گیر میزد دفعه بعد با Resolution 1024*768 و تنظیمات High اجرا کردم فریم نه تنها کم نشد بلکه بهتر هم شد و بازی روانتر اجرا شد:18:
سیستمم هم اینه
CPU CEL 430
RAM 1GB
VGA 8400GS
احتمالا این بازی با 800*600 مشکل داره-یه مشکل دیگه این بازی اینه که وسط مسابقه بازی برای چند لحظه متوقف میشه وشروع به لود میکنه

Legend
22-11-2008, 10:52
سلام دوستان...ميخواستم ببينم اين بازي رو سيستم من اجرا ميشه؟:20:

CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual 2.11 GHz - Core Processor 4000
RAM 1GB
VGA : NVIDIA GeFORCE 7300 LE

ممنون.:11:

R.P.G
22-11-2008, 10:55

Cpu : Amd athlon 64 x2 dual 2.11 ghz - core processor 4000
ram 1gb
vga : Nvidia geforce 7300 le

فکر نکنم.:41:

king-hitler2
22-11-2008, 11:01
جواب بدین دیگه

ولی گرافیک به دل نمیچسبه
بعضیها میگن رو پیچها مشکل دارن که روی پیچها مسیر معلوم نیست ولی برا من هیچ مشکلی نبود

اون مرحله ای که باید دنبال ماشین بری و یه خط کنار سمت چپ مانیتور هست برا چی هستش
و وقت داره __________________

mammad*2
22-11-2008, 11:05

Cpu : Amd athlon 64 x2 dual 2.11 ghz - core processor 4000
ram 1gb
vga : Nvidia geforce 7300 le

این بازی مشکل فریم داره با 7300le یا اجرا نمی شود ویا اگر اجرا شود با فریم بد

Iman Bala
22-11-2008, 11:44
جواب بدین دیگه

ولی گرافیک به دل نمیچسبه

و وقت داره __________________

احتمان اون خط نارنجی رو میگی که مسیری هست که تو باید به ماشینه برسی یا یه نوار که یه طرفش سبزه یه طرف قرمز .اگه تو تو قسمت سبز باشی و اون قرمز بردی و بلعکس .(نشان دهنده فاصله هست)
بعد جلو بزن وقتی که زمان تموم شد هرکی جلو بود برده. یا ینکه خیلی جلو تر باشه

Big-Boss
22-11-2008, 12:01
ییه مشکل دیگه این بازی اینه که وسط مسابقه بازی برای چند لحظه متوقف میشه وشروع به لود میکنه

احتمالا از یه شهر به شهر دیگه رفتید یعنی مسیر مسابقه بین دو شهر بوده
اینم از اشکالات بازی که وسط یه بازی که باید سرعت و هیجان توش حرف اول رو بزنه یه دفعه با یه لود وسط بازی مواجه هستیم

davoodf
22-11-2008, 12:13
من نمیدونم چرا شماها خوتونو از تمام سایتها و مجلات بازی و کارشناسای بازی هم کارشناستر میدونین؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالبه که همه هم سیستماشونو در حد خدا و بقیه رو با رم 512 میبینن.البته یک پست رو نقل قول کردم اما تو همین چند صفحه کلی از این پستها هست که حوصله نقل قول نداشتم.
یادمه همین پارسالم عده ای با تعصب از پرو استریت دفاع میکردن اما آخر خود ea هم به خاطر بازیش معذرت خواست و شمست تاریخیشو قبول کرد.کلا تعصبم بد دردیه.

اینو به عنوان کسی میگم که از بچگی با این سری بزرگ شدم.الانم این بازی واسم جذابه اما انتظارم بیشتر بوده.حقم داره.1 سال انتظار و وعده سر خرمن بهمون دادن آخر بازیشون اینه!البته دلیل اصلیش باید همون عرضه به موقع بازی باشه.حتی بازیش باگای خیطم داره.یهو ماشین از تو تونل زمان رد میشه انگار.یجاهایی سایه زیر ماشین میره کنارش یا پشتش و امثال اینا...

حرف آخر رو تکرار میکنم.بازیه جذابیه اما انتظار همه ازش بیشتر بود.تقریبا اکثر بچه ها همین حرفو میزنن.

عزیز من ببین من کاری به این کارشناسای اشغال و مجلات ندارم بازی که به دل من چسپیده رو بازی می کنم و اگر خوشم نیومد بازی نمی کنم دیگه این جای بحث و دعوا نداره.نمی دونم شما هی چرا جر و بحث رو می خواین ادامه بدین؟اگر خوشتون نمیاد بازی نکنین وسلام.در مورد سیستم هم نخیر من هیچ وقت سیستم رو در حد خدا نمیبینم سیستم من در مقابل سیستم های ultra high end هیچی به حساب نمیاد.
این سایت ها اگر حتی نمره ی 1 هم به بازی بدن باز هم برای من فرقی نمی کنه چون که ازش خوشم اومده بازی می کنم.یادمه همین سایت گیم اسپات به بازی های خیلی اشغال که حتی قابل بازی نبودن و اسمشون رو نمی برم نمره ی بالای 8 دادن جالب اینجا بود همه ی یوزر ها هم به بازی نمره ی 5 و 6 داده بودن!
وقتی یه کارشناس از اون طرف اب میگه بازی بدرد نمی خوره اون وقت منم باید بگم بدرد نمی خوره؟!؟
خواش می کنم دیگه این بحث رو ادامه ندینو اگر هم از بازی خوشتون نمیاد بازی نکنین.

qo0oick
22-11-2008, 12:40

CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual 2.11 GHz - Core Processor 4000
RAM 1GB
VGA : NVIDIA GeFORCE 7300 LE

سلام اقا یونس....
اره میتونی بازی کنی ولی رو تنظیمات Low
گرافیک و رمت پایینه...
:40:

qo0oick
22-11-2008, 12:43

دوست عزیز اونایی که حال کردن هم حق ادامه دادنشو ندارن؟
شما چرا میاین مجلات و سایت های خارجی رو میکشین وسط؟
شاید اون کارشناسی که به این بازی امتیاز داده کلاً با Ea لج بوده...
شما چرا داری ازشون دفاع می کنی ؟
100% تعصب داری وگرنه هم چین ادمایی کم پیدا میشن:13:

Mostafa NBA
22-11-2008, 13:03
بازی لحظه به لحظه داره زیباتر و البته سخت تر میشه.

پیشنهاد میکنم حداقل تا level 10 برید جلو و بعد بیاید از بازی ایراد بگیرید.

S@nti@go_s&k
22-11-2008, 13:49
سلام.............
این چند تا عکسو با موبایل انداختم از روی مانیتور
بازی در ps3

این گرافیک 3 از 10 هستش
منظورم اینه که با گوشی نمیشه عکسو درست گرفت گرافیکش 3__4 برابر این عکسها ست که گرفتم.
فوقالعادست.

resident_evil
22-11-2008, 14:12
ديدين گفتم بازي خوبيه و سخت تر ميشه و من گلابي نيستم!!!‌ :31:
گفتم كه بي خيال اين نمره ها خودتون بازي كنين اونم نه 1 ساعت !!! 6 , 7 ساعت!!!
اسپورت كردنشم بد نيست مخصوصا vinly ها.
من كه از همون اولش كلي حال كردم و اخراشم كه بايد حواست جم باشه تا بتو ني اول بشي!!!:5:
در كل ميشه به آينده ي بازي اميدوار تر بود به شرطي كه Drag و Drift هم اضافه كنن!!! :27:

maghzae-motefaker
22-11-2008, 15:25
با اينكه گرافكي خوبي نداره ولي ارزش بازي كردنو داره!
حرف ديروزمو جدي نگيريد!!!!!!!

bagher_mo68
22-11-2008, 15:56
بازی به این خوبی ! چشه مگه ؟!!

فقط آسونه اولش ! دلیل نمیشه بد باشه که !!!

mehran_286
22-11-2008, 16:14
اقا ترینر یا سیو این بازی رو کسی نداره
؟

behnammazi
22-11-2008, 16:22
به نظر من بازیه خیلی قشنگیه. گرافیکش هم خیلی خوبه.برای من اولش تنظیمات روی low بودند و بازی افت فرم داشت و وقتی تنظیمات رو روی high گذاشتم گرافیکش زیرو رو شد و افت فرم هم از بین رفت. مخصوصا تنظیمات قسمت world خیلی در گرافیک تاثیر داره.
فقط یک مقدار نور پردازیش مشکل داره که اونم در برابر هیجان بازی اصلا به حساب نمیاد.توصیه میکنم حتما بازی کنید.

hesam_g59
22-11-2008, 16:30
بازی خویه..شکی درش نیست...
اما انتظار بیشتری داشتیم....
فقط بعضی وقتا...باگهایی آدم میبینه که......
مخصوصا الان که من تو شماره 13 ام...یه لامبورگینی گایاردو دارم....تو مسابقات اتوبانش...یه لامبو مورسیه لاگو باهاش مسابقه میدم...یه دفعه میبینی ...اون یکی داره پرواز میکنه : دی
یه باگ جالب دیگه هم ...بازم تو اتوبان....وقتی هلیکوپتر پلیس روبروت باشه و جلوی تو حرکت کنه...به یه پل که میرسی...یه دفعه همیکوپتره از توی پل رد میشه : دی :دی

morteza.m2n
22-11-2008, 16:35
من با این سیستم میتونم اجرا کنم؟

cpu:3.2

ram: 1gig

کارت گرافیک 512:

Gforce 7300se/7200 gs

SIMON137
22-11-2008, 16:40

کارت گرافیک 512:

Gforce 7300se/7200 gs
بلي شما مي توانيد ... فقط گرافيكش رو كمي بياريد پايين تر.

V i r u s e r
22-11-2008, 16:52
سلام
ما که نمیتونیم بازی کنیم (امضا)
حداقل 4 تا عکس جدید بزارید واسمون...

SIMON137
22-11-2008, 17:02
سلام
ما که نمیتونیم بازی کنیم (امضا)
حداقل 4 تا عکس جدید بزارید واسمون...
عزيز زياد هم قصه نخور ، من هم سيستم پايين تر دارم. سيستمت كه از هيچ به است.
اين سيستم من مال زمان ناصرديشناه است هنوزم ازش استفاده مي كنم.
vga : 2
cpu : 199 Pentium
ram :32
h.d.d : 3 - 10
windows 98 - me
:d

alborz_k
22-11-2008, 17:05

کارت گرافیک 512:

Gforce 7300se/7200 gs
احتمالأ با سطح جزئيات پايين ، مي تونيد بازي كنيد.

qo0oick
22-11-2008, 17:27
اقا ترینر یا سیو این بازی رو کسی نداره
؟
اینجا درخواست بده...

milky way
22-11-2008, 17:29
عکس ماشیناتون رو بزارید .

سونامی
22-11-2008, 18:18
بلي شما مي توانيد ... فقط گرافيكش رو كمي بياريد پايين تر.

ممنون از راهنماییتون

Paradise_human
22-11-2008, 18:54
ببخشید کسی می دونه چطور میشه شبکه ای بازی کرد کسی آدرس patch شبکه اشو داره

mehran_286
22-11-2008, 20:30

کارت گرافیک 512:

Gforce 7300se/7200 gs

بله اقا اینقدر سوال نپرسید

Iman Bala
22-11-2008, 20:37
این ماشین منه.

miladddd
22-11-2008, 20:39
خوب منم بازي رو گرفتم
ولي انصافا بعضي ها خيلي نامردن، از جمله سايت ign كه به بازي نسخه 4 و 5 دادن!!!!
ناگفته نمونه كه گيم اسپات نمره 7 به بازي داده كه خوبه
من تازه مرحله 4 هستم و تنها مشكلي كه تو بازي ديدم باگ گرافيكي بوده، كه قابل چشم پوشيه
نه گرافيك بد بوده و نه روند و گيم پلي، البته عالي نبوده و قطعا انتظار بيشتري از بازي مي رفته، ولي به نظر من بازي در حد امتياز 7.5 تا 8 هست
من واقعا نمي دونم اونايي كه به بازي نمره 1 دادن مشكلشون چي بوده!!!! خيلي خنده داره
بهترين جاي بازي همون دست فرمونشه، كه بهش ايراد ميگيريد، حتما مال پرو استريت خوب بوده!!!! شما معلوم نيست چه بازي دوست داديد، هميشه ناراضيد!!! بهتره بعضي ها خودشونو اصلاح كنن
در آخر هم ميگم بازي نه بده و نه عالي، بازي در سطح خوب طبقه بندي ميشه

لوگان
22-11-2008, 21:13
دوستان تو این بازی شب و روز داریم؟

camry
22-11-2008, 21:24
سلام
نگاه كن هر بازي تو گرافيك پيشرفت مي كنه اين nfs تو گرافيك پس رفت مي كنه ولي هر كي تازه اين بازي خريده بره تو option و بعد اين كارو كه ميگم بكه :
option >>> graphic >>> world
و بعد سه تا گزينه رو بياره روي medium و همچنين بره توي گزينه ي رزولوشن و گزينه ي 1024 * 1280 همين
اين باعث ميشه كه گرافيك بازي يكم بهتر بشه و سرعت بازي افزايش پيدا كنه و از اون حالت اوليه , با اون گرافيك مزخرف در بياد

milky way
22-11-2008, 21:54
اینم دو تا از ماشینهای من اولی Lancer Evo ماشین مورد علاقه من . دومی هم لامبورگینی گالاردو ولی شتاب عجیبی داره این شورلت کوروت فقط از قیافش خوشم نمیاد .

لوگان
22-11-2008, 21:58
تو mw داشتیم؟:21: (جمله ایهام دارد!!)
آندر کاور رو میگم دیگه. شب وروز داره. آب و هوا چه طور؟

camry
22-11-2008, 22:45
كسي هست اين بازي رو تموم كرده باشه؟

راجع به اون چيزي كه گفتم چرا كسي چيزي نگفت

mohsen.rajabi
22-11-2008, 23:22
دوستان من امروز بازی رو گرفتم نکات جالبی داشت به خصوص اون بخشی که با یه نفر تو اتوبان کورس می زاری (یادآوری از Underground 2) خیلی بهم حال داد
فقط یه چیزی موقع بازی بعضی از مکانها وای میسته تا ساختمانها و بقیه اجزا رو لود کنه آیا این کم آوردن به خاطر کارت گرافیکمه (کارت گرافیکم XFX 8500 GT Fetaality هست)؟

hamed-pc
22-11-2008, 23:31
انصافا من هنوز از بازی needforspeed 5 و porshe بیشتر لذت میبرم . اون گرافیک بیشترو بهتر حال میده. این بازی ها ی اخیر انگار ماشین مثل یه کاه بالا و پایین میپره و در هنگام پیچها اصلا ماشین حالت خم شدگی در پیچ رو نداره. عین یه قوطی کبریت بالا و پایین میپره

djmd
22-11-2008, 23:45
آقا منم اینو شخصا تست کردم ! نمی دونم سازنده با خودش چی فکر کرده بوده ! در مجموع خودش خوبه یعنی داستانش ولی موتور گرافیکیش به شدت مشکل داره ! من فکر می کنم همون موتور گرافیکیه nfs:mw رو کمی بهبود می دادن و تویه این nfs به کار می بردن بازی خیلی قشنگتر می شد ! این هیروتیک کنترل ماشین هم هست که گند زده به بازی و سره پیچ ها با 980 تا سرعت میشه دور زد بدون ترمز ! در هر صورت موتور گرافیکیه بازی به شدت خسته ی ! و همچنین این هیروتیک کنترلش رو هم باید بردارن همون کنترل nfs:mw رو بهش بدن ! همه ی مشکلات حل میشه ! برای رفتن به داخل مرحله ها یا گاراج ها همون حالت nfs : Mw خیلی بهتر بود با زدن یه tab می رو تو مرحله ! یه دفعه همینم نمی ساختن دیگه ! خودش می رفت تو مرحله اتومات ! در مجموع فکر کنم با 6 7 تا پچ کمی تا قسمتی از این مشکلات حل بشه ! در درجه اول مشکلات گرافیکیش !
فعلا

Jocker
22-11-2008, 23:55
سلام دوستان

من امروز بازی را خریدم و نصب کردم

گرافیک توی بعضی از صحنه‌ها کم می‌آورد؛ اشکال از کجاست (کارت گرافیک من 512 xfx 8600 GT )

توی این بازی باید چه کار کرد

یعنی چند تا مسابقه بدی تا یک JOB بهت بده و او را بری تا ایالت شهری برات باز کنه

آخریش چی

Mohammad_Sn2001
23-11-2008, 00:17
ولی انتظارها از این بازی بیشتر از اینها بود که به گرافیکش به واقعیت بیشتر نزدیک باشه تا اینکه آدم کارتون بازی بکنه

Big-Boss
23-11-2008, 00:36
فقط یه چیزی موقع بازی بعضی از مکانها وای میسته تا ساختمانها و بقیه اجزا رو لود کنه آیا این کم آوردن به خاطر کارت گرافیکمه (کارت گرافیکم xfx 8500 gt fetaality هست)؟

جواب شما:.....

احتمالا از یه شهر به شهر دیگه رفتید یعنی مسیر مسابقه بین دو شهر بوده
اینم از اشکالات بازی که وسط یه بازی که باید سرعت و هیجان توش حرف اول رو بزنه یه دفعه با یه لود وسط بازی مواجه هستیم

resident_evil
23-11-2008, 00:38
این هیروتیک کنترل ماشین هم هست که گند زده به بازی و سره پیچ ها با 980 تا سرعت میشه دور زد بدون ترمز !

شما چقدر از بازيو رفتي و ماشينت چيه كه با 980تا بدون ترمز مي پيچي؟؟؟

YAMAHA-FZ16
23-11-2008, 00:46
اقایون یه سوال!من بازی رو خریدم!یک دی وی دی کامل هست!ایا این که من خریدم بازی کامله یا دمو هست؟؟؟؟خواهشا بی جوابم نزارید!

starboy
23-11-2008, 00:50
ملت کسی این بازی رو تو ویستا اجرا کرده ؟
اعصابم باز از دست این رفرش 60هرتزی تو بازی به هم ریخت . بازم همون مشکل لعنتی که با gear of war و crysis داشتم .
بازی تو رفرش 60hz اجرا میشه و چشم آدم درد میگیره تو این رفرش . من کمتر از 100hz نمیتونم بازی کنم . یکی به داده ما برسه . ضمنا از برنامه refresh lock و riva tuner 2.20 هم استفاده کردم نشد که نشد .

Behsood
23-11-2008, 02:50
اقایون یه سوال!من بازی رو خریدم!یک دی وی دی کامل هست!ایا این که من خریدم بازی کامله یا دمو هست؟؟؟؟خواهشا بی جوابم نزارید!
سلام
کامل هست دوست من.
این بازی از مدت ها پیش اعلام شده بود که دمو نخواهد داشت.
موفق باشی.

ebicross
23-11-2008, 08:27
دمو نیست ولی کامل هم نیست.
فیلمهای بین ماموریتها تا حدی حذف شده.

ملت کسی این بازی رو تو ویستا اجرا کرده ؟
اعصابم باز از دست این رفرش 60هرتزی تو بازی به هم ریخت . بازم همون مشکل لعنتی که با gear of war و crysis داشتم .
بازی تو رفرش 60hz اجرا میشه و چشم آدم درد میگیره تو این رفرش . من کمتر از 100hz نمیتونم بازی کنم . یکی به داده ما برسه . ضمنا از برنامه refresh lock و riva tuner 2.20 هم استفاده کردم نشد که نشد .
آقا Samsung MB1795 اگر 17 اینچ باشه که رفرش 100 روی رزولیشین 1024 * 768 نداره که.
فقط اگر رزولیشین رو کم کنی این رفرش رو میده.
احتمالا رزولیشین رو بالاتر از 1024* 768 میزاری که رفرش 85 رو هم بهت نمیده.

کارتهای GS هم مشکلات زیادی دارند. یادمه یک 7300GS نمیتونست Carbon رو روی High اجرا کنه. در حالیکه من با ATI Radeon 9200 که 128 هستش روی High بازی میکردم.

منبع جمله ی اول جعبه ی گرافیکهای 9500 هستش.
9500GT = 3 x Performance of 8500GT

*hamedkhatar*
23-11-2008, 09:24

آقا چرا علکی شایعه درست میکنی؟
من خریدم یک دی وی دی تریلر های وسط بازی رو هم نشون میده

szr
23-11-2008, 10:10
اقا بازی Dont Sent میده بعد از ریختن کرک چی کار کنم

با سلام
بنده هم دیشب این بازی را گرفتم و مشکل شما را داشتم یعنی Dont Sent می داد....
بلافاصله ویندوز را عوض کردم و درست شد

مشکلی که برای بنده پیش میاد این است....
زمانی که دارم پهنی چرخ ماشین را تنظیم میکنم سیستم هنگ میکنه اول فکر کردم اتفاقی است اما چند بار دیگر که به همان قسمت رفتم همینطور بود و سیستم هنگ کرد!
کسی میدونه چرا؟

با تشکر

bagher_mo68
23-11-2008, 10:24
با سلام
بنده هم دیشب این بازی را گرفتم و مشکل شما را داشتم یعنی dont sent می داد....

زمانی که دارم پهنی چرخ ماشین را تنظیم میکنم سیستم هنگ میکنه اول فکر کردم اتفاقی است اما چند بار دیگر که به همان قسمت رفتم همینطور بود و سیستم هنگ کرد!
کسی میدونه چرا؟

با تشکر

منم دقیقاً همین مشکل رو دارم !!! دلیلشم نمیدونم !

تا اینجا هم فقط برای بزرگ کردن چرخ هنگ کرده !

qo0oick
23-11-2008, 11:12
با سلام

کسی میدونه چرا؟

با تشکر

100% از ناقص بودن بازیه!
چون اون فایل مربوطه رو نداره و چاره ی دیگه هم جز هنگ کردن و پرت کردن بیرون از بازی نداره...

Hadijooon
23-11-2008, 11:34
گرافیکش ................ :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

R.P.G
23-11-2008, 11:42
اینم دو تا از ماشینهای من اولی lancer evo ماشین مورد علاقه من . دومی هم لامبورگینی گالاردو ولی شتاب عجیبی داره این شورلت کوروت فقط از قیافش خوشم نمیاد .

لنسر خوشکلی داری

راستی aa رو چنده؟

bagher_mo68
23-11-2008, 11:48
تموم شد !!! همه عملیاتاشو رفتم تموم شد !! خیلیم مسخره تموم شد !!

البته هنور مسابقه ای که نرفتم زیاد هست ... اما عملیاتا تموم شد Credits هم نشون داد !

king-hitler2
23-11-2008, 12:05
تموم شد !!! همه عملیاتاشو رفتم تموم شد !! خیلیم مسخره تموم شد !!

البته هنور مسابقه ای که نرفتم زیاد هست ... اما عملیاتا تموم شد credits هم نشون داد !

تموم
میشه سیوشو بزاری

R.P.G
23-11-2008, 13:04
گرافیکش ................ :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

دیگه اینقدر هم گرافیکش:2:نیست.:27:

فقط world ش مشکل داره و در همون حد Most Wanted هست.:2:

milky way
23-11-2008, 13:33
با سلام

کسی میدونه چرا؟

با تشکر
بره منم میشه بعضی اوقات، بازی ایراد داره، سیستم هنگ نمیکنه بازی هنگ میکنه کنترل+آلت+دلیت بزن .

بزرگ کردن چرخ هنگ کرده ! 100% از ناقص بودن بازیه!
چون اون فایل مربوطه رو نداره و چاره ی دیگه هم جز هنگ کردن و پرت کردن بیرون از بازی نداره... نه بابا کجا بازی ناقصه بعضی از دوستان هم میگن نسخه های 4.18 ناقصه یا دموهاشو زدن نه اصلا اینطور نیست نسخه های 4.18 گیگی در یک dvd کاملا سالم و کامله نسخه های با ظرفیت بالاتر چند زبونه هستن نسخه انگلیسی بازی 4.18 گیگه کامله کامل .

لنسر خوشکلی داری

راستی aa رو چنده؟
aa چیه ؟

milky way
23-11-2008, 13:36
دوست عزیز چرا الکی شایعه میکنی نسخه انگلیسی بازی 4.18 گیگه یک dvd من خودم داشتم دانلود میکردم .

morteza.m2n
23-11-2008, 13:58
احتمالأ با سطح جزئيات پايين ، مي تونيد بازي كنيد.

ممنون

بله اقا اینقدر سوال نپرسید

کسی از شما سوالی پرسید؟ ؟؟

این تاپیک مخصوص تمام مشکلات در باره ی این بازی هست وکسی نمیتونه تایین کنه که سوال پرسیده نشه:5:

miladddd
23-11-2008, 14:01
خوب ميبينم كه درصد موافقا بيشتر شده
من كه هر چي ميرم جلو بازي بهتر ميشه
فقط يه سوال، چرا اين بازي مثل موست وانتد و ... منوهاي اوليه بازي رو نداره؟

Mostafa NBA
23-11-2008, 14:14

برای منم تا حالا در طول بازی دوبار Dont Send داده.ولی جاش مشخص نبوده هر دفعه یه جای متفاوت بود.
:2:

Scary Feelings
23-11-2008, 15:32
من که از بازی خوشم نیومد دوباره رفتم رو همون مستوانتد خودمون :(

starboy
23-11-2008, 15:41
ebicross عزیز وقتی از چیزی مطمئن نیستید حرفشو نزنید .
با نصب درایور مانیتور 100هرتز جواب مبده این مانیتور الانم من تو dekstop رفرشم 100 هستش . بازی ها هم همه تو 100 اجرا میکنم . فقط این بازی و 2 تا دیگه که گفتم این مشکلو دارن که رفرش رو میارن 60 هرتز . البته این مشکل فقط تو ویستا هست . کسی راهی واسه حل این مشکل نداره ؟ یعنی کسی به این مشکل بر نخورده ؟

mosolim
23-11-2008, 17:20
سلام
پس از کش و قوس های فراوان بالاخره تونستم این بازی رو کامپیوترم اجرا کنم. یه ارور خیلی مسخره می داد که حل شد.
اما حالا دارم بازی رو با بالاترین گرافیک بازی می کنم. بازی خوبیه. ارزش بازی کردن داره. مثل اون prostreet نیست که تا دو تا مسابقه دادم سریع پاکش کردم تا الکی حجم نگیره.
خوب اشکالات داره. بازی بدون نقص نمیشه. مخصوصا این بازی که می خواستن هر طوری هست به تاریخ عرضه بروسنن. ولی در کل بازی خوبه. راستی هرکی یه سیستم مثل برا من داره می تونه راحت بازی کنه.
vga:9600gt ram:2gb cpu AMD 4400+ athlon 64Bit HDD:500 gb bufer32
اون بافر هارد بدرد لودینگ می خوره. مخصو صا 32 یا 16 اگه باشه. تو بازی من که اصلا افت فرم نداشتم.

milky way
23-11-2008, 17:25
اینم عکس جدید از گالاردو در حداکثر سرعت، بیشترین سرعتی که تا الان رفتم با بوگاتی بود که 365 تا فکر بود که تعجب کردم چون باید 400 میرفت البته سرعت بالایه 300 رو باید تو اتوبان بری چون کنترل ماشین سخت میشه .

soltan_reza
23-11-2008, 17:30
ببخشید من وقتی بازی میکنم ، بازی گیر میکنه
یعنی تیکه تیکه میره
از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارم
دفعه ی اول با دسته ی کامپیوتر بازی کردم ، مشکلی نداشت و روی رزولوشن 1024x768 بازی میکردم بدون گیر
فقط کمی خودرو متمایل به سمت چپ بود
گفتم شاید دسته مورد داره
رفتم تبدیل دسته ی پلی 2 رو به usb گرفتم و با دسته ی پلی 2 بازی کردم که بازی خیلی گیر میکنه
الان تمایل به سمت راست داره و خیلی زیاد
یهو می پیچه به سمت راست
گیر هم که داره
دیگه موندم چیکار کنم
با همون دسته ی کامپیوتر هم که بازی میکنم بازم گیر داره
وقتی با کیبورد بازی میکنم هم باز گیر داره
در صورتی که دفعه ی اول گیر نداشت
کسی راه حلی به ذهنش میرسه ؟
خداییش هر چی حس و حال نید فور داشتیم از دماغمون زد بیرون
یعنی رسما ضد حال

morix_001
23-11-2008, 18:10
ببخشید من وقتی بازی میکنم ، بازی گیر میکنه
یعنی تیکه تیکه میره
از لحاظ سخت افزاری مشکلی ندارم
دفعه ی اول با دسته ی کامپیوتر بازی کردم ، مشکلی نداشت و روی رزولوشن 1024x768 بازی میکردم بدون گیر
فقط کمی خودرو متمایل به سمت چپ بود
گفتم شاید دسته مورد داره
رفتم تبدیل دسته ی پلی 2 رو به usb گرفتم و با دسته ی پلی 2 بازی کردم که بازی خیلی گیر میکنه
الان تمایل به سمت راست داره و خیلی زیاد
یهو می پیچه به سمت راست
گیر هم که داره
دیگه موندم چیکار کنم
با همون دسته ی کامپیوتر هم که بازی میکنم بازم گیر داره
وقتی با کیبورد بازی میکنم هم باز گیر داره
در صورتی که دفعه ی اول گیر نداشت
کسی راه حلی به ذهنش میرسه ؟
خداییش هر چی حس و حال نید فور داشتیم از دماغمون زد بیرون
یعنی رسما ضد حال

کلا دسترو درار !!
من همین مشکل رو داشتم . بعد وقتی هیچ دسته ای به کامپیوتر وصل نبود درست شد ...

asef-nfs
23-11-2008, 18:20
به نظر من كه بازي عاليه...
گرافيك و گيمپليشم كه عاليه

من نميدونم شما به چيه آندركاور گير داديد؟

resident_evil
23-11-2008, 18:24
به نظر من كه بازي عاليه...
گرافيك و گيمپليشم كه عاليه

من نميدونم شما به چيه آندركاور گير داديد؟

شما كه با بازي مثل من حال كردي بگو ميشه سر پيچ ترمز نكرد اونم با ماشيناي خفن مثل bugati؟؟؟

HoJJaT_007
23-11-2008, 18:36
سلام.

من هم یکم افت فریم دارم و ...

Detail کار و ورلد رو آوردم روی low و آنتی چی چی (!) رو off کردم و رزولیشن رو 800x600 کردم بازم داره .

کارت گرافیکم 8600 جی تی 512 مگ هست .
رم هم یک گیگ

سی پی یو اینتل 3.06

سر پیچ بدون ترمز ؟ من با همین نیسان اول بازی سر پیچ با سرعت 80 خواستم بپیچم بدون ترمز ماشین خورد به دیوار ! حالا چه برسه به بوگاتی فکر کنم 5 دور بچرخه :d

afshinaghasi
23-11-2008, 18:47
معمولا اگر ببينم بازي مظخرف هست بازيش نميكنم

miladddd
23-11-2008, 19:00
آقا هر كس هر نمره اي به بازي ميده بيا اينجا بده ببينيم از نظر خودمون چند ميگيره
من فعلا مرحله 8 هستم با مزداrx8
من تا اينجا نمره 8 به بازي ميدم

به نظرم با همه مشكلاتش به صد تا پرو استريت ميارزه

shahriar_669
23-11-2008, 19:10
سلام
کسی میدونه چطور میشه damage ماشین رو کم کرد همونی که کنار map هست؟؟

arash-k7
23-11-2008, 19:20
این بازی از نظر گرافیک یه کپی احمقانه از most wantwed هستش من از اولین شماره نید فور اسپید رو بازی کردم تا حالا اینقدر تو ذوقم نخورده بود.انگار همون ماست وانتده!
ولی هیجان بازی خیلی بالاست موتور گرافیکیش اصلا" روان نیست.

Oracle_Eldorado
23-11-2008, 19:27
سلام

احتمالا در تنظیمات در قسمت GamePlay باشه .

bagher_mo68
23-11-2008, 19:53
تموم
میشه سیوشو بزاری

بفرما :

فقط بازم بگم همه مسابقه ها رو تموم نکردم ! عملیاتارو تموم کردم

camry
23-11-2008, 20:21
سلام
کسی میتونه بگه بوگاتی دقیقا چند تا میره ؟
من با بوگاتی 415 تا رفتم آیا بیشتر از اینم میره ؟ کسی بیشتر از این سرعت با بوگاتی رفته ؟

soltan_reza
23-11-2008, 20:24
کلا دسترو درار !!
من همین مشکل رو داشتم . بعد وقتی هیچ دسته ای به کامپیوتر وصل نبود درست شد ...

بدون دسته که خیلی ستم میشه
یعنی شما بدون دسته بازی کردی؟

Black Prince
23-11-2008, 20:59
به نظر من هم زیاد بازی جالبی نیست!
من از 10 نمره, 4 میدم به این بازی!!

رانندگی تو این بازی اصلاً حال نمیده! با 200 تا سرعت راحت سر پیچ میپیچه!! انگار یه نقر با دست ماشین رو از بالا گرفته و راه میبره!!
بسیار بازی مزخرفی بید! این نظر من بود. نیاین دعوام کنید :d

milky way
23-11-2008, 21:09
سلام
من با بوگاتی 415 تا رفتم آیا بیشتر از اینم میره ؟ کسی بیشتر از این سرعت با بوگاتی رفته ؟
تیون شده دیگه در حالت عادی که 360-370 تا بیشتر نمیرفت .

resident_evil
23-11-2008, 21:21
سلام

من 410تا يادمه رفتم.ديگه با همين سرعت ماشين رو هوا بود چه برسه به اينكه بالاترم بره :27:

SIMON137
23-11-2008, 22:31
دوستان كه اين همه وضعشون توپه ، يك سيو بذارن ممنون ميشم.

ebicross
23-11-2008, 23:08
دوستان این هم نظرات من درباره این بازی. البته بیشتر تعریف.
ممکنه تو متن زیر از گفته های شما هم استفاده شده باشه. چون از وبلاگ خودم اینجا کپی کردم شاید یکم متنش به نظرتون خشک باشه.

خوب بالاخره غول بازیهای رایانه ای نسخه ای جدید از سری بازیهای NFS یا همان جنون سرعت منتشر کرد.
من هم به محض دریافت این نسخه و بازی کردن و گذر از چندین مرحله شروع به نوشتن نقد این بازی کردم.
این سری با نام Under Cover توسط شرکت Black Box تولید و بوسیله ی EA Games انتشار یافته است. گرچه بعد از افتضاحی با نام Pro Street همه انتظار یک طوفان را از EA داشتند اما این بازی به عقیده ی تعداد زیادی نتوانسته نیاز به یک NFS را کاملا ارضا کند. گرچه که زیبایی های آن بسیار بیشتر از مشکلات اندک آن است.
Under Cover در یک DVD عرضه میشود و نسخه های 2 DVD فقط برای سود بیشتر است زیرا هر دو نسخه پس از نصب حجم یکسانی دارند.
در ابتدا باید سیستم مورد نیاز این بازی را شرح دهم.
از دیدگاه ویندوز ویستا این بازی به Score بالایی یعنی 5.3 نیاز دارد. اگر گرافیکتان سری 7 به بالا نیست دور این بازی را خط بکشید.
گرافیکهای سری 7 حتی 7800 ها به طور محسوسی افت فریم دارند و مواردی دیده شده که اصلا بازی اجرا نمیشود.
رم حداقل به نظر من 1 گیگابایت نیاز است و CPU هم زیر 3200 اصلا اسمش را نبرید. گرچه EA دو هسته ای را پیشنهاد میکند.
در هر صورت من با سیستم زیر بازی را توانستم با بالاترین رزولیشین و جزئیات اجرا کنم:
CPU: 5200 X2 AMD Athlon (15% OverClocked)
VGA: 9500GT 512MB Gigabye (18.8% OverClocked Default)
RAM: 2 x 1GB BUS 800

خودتان سیستم هایتان را مقایسه کنید. فکر میکنم از این پایینتر دچار افت فریم شوید و مجبور به کم کردن جزئیات باشید.
پس از نصب و وارد کردن نام خود بدون هیچ معطلی داستان شروع میشود. حتی منویی مشاهده نخواهید کرد. بازی با چند مسابقه شروع میشود و بعد از این Maggie Q را خواهید دید. البته من هنوز نفهمیدم که تصاویر بین بازیها (دموها) فیلم واقعی هستند یا انیمیشین هایی هستند که بسیار به واقعیت شبیه اند. اما فکر میکنم از فیلمهای واقعی استفاده شده.
این اولین بار است که بازیگری معروف در سری NFS میبینیم. صد البته در NFS MW بازیگرانی همچون Josie Maran و Jason Statham بودند ولی اولا با نام خود نبودند و دوما نقش اول آن یعنی Josie Maran آنقدرها هم قبل از MostWanted معروف نبود. البته جیسون استاتام جای خود دارد اما زیاد نقش مفیدی در داستان نداشت.
به هر حال دموها شما را بسیار جذب خواهند کرد. هرچه که در Carbon از زنان کمتری استفاده شده بود در UC از زنان و مردان مختلفی استفاده میشود.
از نظر گرافیک بخواهم بررسی کنم هنوز هم این خرده را میتوان به EA گرفت که چرا آسفالتها انقدر برق میزنند و چرا انقدر رفلکت نور دارند. ماشینها بسیار خوب طراحی شده اند و نقصی ندارند به جز کارکتر Player که مانند گذشته هیچ حرکتی ندارد.
محیط هم بسیار خوب طراحی شده و بازیها اغلب در روز هستند ولی شب هم وجود دارد. اما عمده مشکل بازی نور است طوری که نور خورشید گاهی اوقات شما را آزار میدهد. البته این هم هیجان بازی را بالا میبرد. توجه کنید که نور خورشید کاملا به جا استفاده شده و دیدتان را کور نمیکند. فقط کمی گاهی اوقات شدید است.
سرعت در Under Cover از یک NFS خوب حکایت میکند و تعداد ماشینها که به سه دسته ی آمریکایی، اروپایی و ژاپنی تقسیم میشوند زیاد و متنوع است.

کنترل ماشین مهمترین چیزی است که همه از آن شکایت دارند اما تا انتها کنترل به همین سادگی نیست. کمی صبر کنید تا ببینید زیاد هم راحت نیست. مهارت لازم است.
مسابقات جدیدی هم به بازی اضافه شده که در آن در یک اتوبان بزرگ و پر رفت و آمد باید با رقیبتان لایی بکشید و هرکس 1000 فوت از دیگری جلو افتاد برنده است. در این مسابقه موزیک تند و ویراژهای شما و زاویه ی دوربین هیجانی خاص به شما منتقل میکند. طرفداران دریفت خوشحال باشند زیرا هر مسابقه ی بازی دریفت هم دارد. گرچه هدف دریفت نیست ولی سر پیچها میتوانید به یاد Carbon با ترمز دستی بپیچید و امتیاز یک دریفت عالی را بگیرید.
در صورت فعال کردن قابلیت Damage به اوج زیبایی خواهید رسید. چه چیزی جالب تر از اینکه وقتی از ارتفاعات بپرید به غیر از جرقه های فراوان، تکه هایی هم از کف ماشینتان به آسمان پرتاب شود.
هوش مصنوعی بر خلاف چیزی که خیلی ها عقیده دارند افزایش یافته. راننده ها خشن هستند و گاهی اوقات شیطنت میکنند تا شما را از مسیر خارج کنند. ماشینهای عبوری هم بهتر عمل میکنند. پلیسها گرچه به آسانی در اوایل بازی سر کار میروند اما با گذشت مدتی از بازی از دست هلیکوپتر و ماشین های مدرنشان در امان نخواهید بود.

نقشه ی بازی هم بسیار بزرگ است. گرچه اصل آن در یک شهر است ولی در جاده های طولانی بازی شهرهای دیگری هم دیده میشوند و البته که کوچک نیستند.
فرایند آپگرید و اسپرت کردن ماشینها بهبود پیدا کرده است و گزینه های جدیدی دیده میشود. دسترسی به تمامی منوها از میان بازی امکان پذیر است و براحتی در میان یک مسابقه میتوانید تنظیمات گرافیکی را کم و زیاد کنید.
صدای بازی کیفیت بالایی دارد و به صورت Surround هم میتواند پخش شود. بازی به صورت HD است و اوج گرافیک و زیبایی را در آن خواهید دید. صد البته که پیشنهاد میکنم بازی را در محیط ویستا اجرا کنید تا DirectX10 خودش را با تمام زیبایی های بازی نمایان کند.
برای بازی کردن پیشنهاد میکنم یک هدست خوب خریداری کنید و ولوم صدا را در حالت Bass زیاد کنید. یک دسته با آنالوگ هم تهیه کنید و با نهایت جزئیات شروع کنید به بازی کردن.
مطمئن باشید زمان را حس نخواهید کرد.

این هم کرک این بازی با حجم ۵۰۰ کیلوبایت برای کسانیکه مشکل دارند:

Mostafa NBA
24-11-2008, 00:08
اینم عکس جدید از گالاردو در حداکثر سرعت، بیشترین سرعتی که تا الان رفتم با بوگاتی بود که 365 تا فکر بود که تعجب کردم چون باید 400 میرفت البته سرعت بالایه 300 رو باید تو اتوبان بری چون کنترل ماشین سخت میشه .

شما Level چندی؟

سلام

منم این سوال رو دارم.چطوری میشه؟؟؟؟

bagher_mo68
24-11-2008, 00:26
دوستان كه اين همه وضعشون توپه ، يك سيو بذارن ممنون ميشم.

فقط اگه چند پست قبل رو نگاه میکردی میدی !

:11:

marsha_mahdi
24-11-2008, 00:37
آقا من تازه خریدم . چرا ارور میده هر کاری میکنم بازی باز نمیشه

روی گزینه done هم میزنم بازم از دوباره میاد :) کمک کنین عزیزان

آقا اين مشگلو چه جوري بايد حل كرد؟

milky way
24-11-2008, 00:52
آقا اين مشگلو چه جوري بايد حل كرد؟
کرک بازی فایل Paul.dll .

دوستان این هم نظرات من درباره این بازی. البته بیشتر تعریف.
ممکنه تو متن زیر از گفته های شما هم استفاده شده باشه. چون از وبلاگ خودم اینجا کپی کردم شاید یکم متنش به نظرتون خشک باشه.

خوب بالاخره غول بازیهای رایانه ای نسخه ای جدید از سری بازیهای NFS یا همان جنون سرعت منتشر کرد.
من هم به محض دریافت این نسخه و بازی کردن و گذر از چندین مرحله شروع به نوشتن نقد این بازی کردم.
این سری با نام Under Cover توسط شرکت Black Box تولید و بوسیله ی EA Games انتشار یافته است. گرچه بعد از افتضاحی با نام Pro Street همه انتظار یک طوفان را از EA داشتند اما این بازی به عقیده ی تعداد زیادی نتوانسته نیاز به یک NFS را کاملا ارضا کند. گرچه که زیبایی های آن بسیار بیشتر از مشکلات اندک آن است.
Under Cover در دو DVD عرضه میشود و اگر نسخه ای با یک DVD عرضه شود یا باید DVD آن از نوع DVD9 باشد و یا حتما ناقص است و قسمتهایی از آن حذف شده است.
.................................................
....
ای بابا شما انگار حرف هیچ کس رو قبول نداری نسخه اینگلیسی بازی در یک DVD هست و کاملم هست 4.18 گیگم حجمشه . چرا دیگران رو گمراه میکنی .

اینم لینک Direct2Drive اگر دقت کنی میبینی که حجم بازی رو برای فروش و دانلود چقدر زده ؟

شما Level چندی؟
Level اگر اشتباه نکنم باید 13-14 باشم دقیقا نمیدونم، من فقط بازی میکنم همه مسابقاتم همینطور میرم از اونجایی هم که بازی سخت نیست راحت همرو میبرم فقط یه چند بار با همین لامبورگینیه پلیسا ریختن سرم به شکل فاجعه امیزی از اسمون و زمین پلیس میبارید اینجاها یکمی اذیت شدم .

hesam_g59
24-11-2008, 01:00
شما Level چندی؟

منم این سوال رو دارم.چطوری میشه؟؟؟؟

اونی که کنار مپه...damage نیست...اون نشونگر میزان خلافی شما در برابر پلیسه...هر چقد بالاتر باشه..پلیس بیشتر و قدرتمند تری میاد براتون....
و کم کردنش...فقط باید ماشینو تیونینگ کنین...حتی یه باله هم میتونه اونو کم کنه:27:

ebicross
24-11-2008, 01:20
ای بابا شما انگار حرف هیچ کس رو قبول نداری نسخه اینگلیسی بازی در یک DVD هست و کاملم هست 4.18 گیگم حجمشه . چرا دیگران رو گمراه میکنی .

اینم لینک Direct2Drive اگر دقت کنی میبینی که حجم بازی رو برای فروش و دانلود چقدر زده ؟
آقا برای چی من باید کسی رو گمراه کنم.
منم ورژن انگلیسی رو دارم. دو DVD داره.
نمیدونم شاید شرکتی که رایت کرده خواسته یکم فایلها رو به جای فشرده کردن حجیم تر کنه. شاید هم خواسته یک DVD اشانتیون شو 88 بده.
ولی خداییش دو تا DVD هستش.
پارسال هم من Pro Street یک دی وی دی و دو تاییش رو دیدم. از سر و تهش زده بودند. یکی از بچه ها هم تو همون تاپیک تایید کرد که ارشاد دستور این کار رو داده.
من که نمیخوام دروغ بگم.
به نظر خودتون میشه ورژن قبلی یک بازی 2 DVD باشه و جدیدش نصفه؟؟؟؟

Mostafa NBA
24-11-2008, 01:24
دوستان من یک سوال دارم که شاید مبتدیانه باشه:!

این قسمت Tuning برای چیه؟ گزینه هاش چی کار میکنن؟ روی سرعت و بقیه قسمت های ماشین تاثیر داره؟

ebicross
24-11-2008, 01:35
ای بابا شما انگار حرف هیچ کس رو قبول نداری نسخه اینگلیسی بازی در یک dvd هست و کاملم هست 4.18 گیگم حجمشه . چرا دیگران رو گمراه میکنی .

اینم لینک direct2drive اگر دقت کنی میبینی که حجم بازی رو برای فروش و دانلود چقدر زده ؟
میگم یه چیزی.
من شک کردم. راستش حجم بازی بعد از نصب 5.80 گیگ هستش.
کسایی که یک dvd نصب کردند حجم بازیشونو بگن چقدره.
فکر میکنم شما درست میگی.
ولی پس dvd دوم چی داره؟؟؟ نکنه واقعا شو 88 داره. برم ببینم.
فقط سه فایل آرشیو داره.
حدود 1.5 گیگ.
بازم نمیدونم...

E2
24-11-2008, 01:50
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم دو نسخه از این وارد بازار شده یه نسخه که ریپ بوده و فیلم هاش پریده و یه نسخه که کامل بوده که هر دو به صورت تک dvd وارد بازار شد من علان نسخه کامل دارم و برای من 5.80 هست و یه امکان داره که شرکتی که بازی رو میده بیرون برای سود بیشتر خودش به صورت 2 dvd بازی رو تولید کنه تا پول بیشتری بدست بیاره و یه مقداری هم به dvd دوم حجم مجازی بده و...
موفق باشی

soltan_reza
24-11-2008, 02:14
میگم یه چیزی.
من شک کردم. راستش حجم بازی بعد از نصب 5.80 گیگ هستش.
کسایی که یک dvd نصب کردند حجم بازیشونو بگن چقدره.
فکر میکنم شما درست میگی.
ولی پس dvd دوم چی داره؟؟؟ نکنه واقعا شو 88 داره. برم ببینم.
فقط سه فایل آرشیو داره.
حدود 1.5 گیگ.
بازم نمیدونم...

من بازی رو با یه dvd گرفتم
حجمش بعد از نصب همونه که شما میگی
5.80 گیگ

omid.k
24-11-2008, 02:18
بازی من هنوز حدود 50% هستش ولی تا همین جا میوتنم بگم اصلا به پای most wanted نمیرسه ....
این یکی فقط یکم موسیقیش بهتر شده
ولی در بقیه ی موارد یه سر رو گردن پایین تره ....

soltan_reza
24-11-2008, 02:19
دوستان من یک سوال دارم که شاید مبتدیانه باشه:!

این قسمت Tuning برای چیه؟ گزینه هاش چی کار میکنن؟ روی سرعت و بقیه قسمت های ماشین تاثیر داره؟

Tuning در دنیای خودرو یعنی اسپرت کردن
البته نه اون چیزی که تو ایران هست (دو تا باند و دو تا رینگ اجق وجق)
شما میتونی همه چیز یه خودرو رو اسپرت کنی
از ECU گرفته تا تایر خودرو
بدنه ، رکاب ، دیفیوزر ، باله ، اگزوز و ...
خلاصه هر چی که به ذهنت برسه
البته منظورم تو دنیای واقعی هست
بازی هم همینطوره
مثلا شما جعبه دنده رو یه لول میبری بالا ، تاثیرش تو شتاب خودرو هست و وقتی که دنده عوض میشه شما رسما حس میکنی که به جلو پرت میشی
اگه باله بذاری تو سرعتهای نیروی DOWN FORCE داری که نمیذاره خودرو مثل پر اینطرف و اون طرف بره
لاستیک باعث چسبندگی بیشتر میشه
بدنه باعث آیرودینامیک بهتر
رینگ های سبک به سرعت اضافه میکنه
موتور ، ترمز ، سیستم اگزوز و انتقال قدرت ، همه و همه به سرعت و شتاب خودرو اضافه میکنه و در نهایت به لذت بازی
ولی متاسفانه از این لذت محرومم
خیلی گیر میکنه
خوش به حال همه اتون

davoodf
24-11-2008, 02:49
اقا میشه موزیکهای این بازی رو به صورت جدا در اورد؟بعضی از موزیکهاش خیلی با حالن می خوام اونها رو در بیارم هیچ راهی هست برای این کار؟

Behsood
24-11-2008, 05:40
بازی من هنوز حدود 50% هستش ولی تا همین جا میوتنم بگم اصلا به پای most wanted نمیرسه ....
این یکی فقط یکم موسیقیش بهتر شده
ولی در بقیه ی موارد یه سر رو گردن پایین تره .... سلام
به به!
دادا امید هم بازی میکنه!:27:
اخ گفتی موسیقی چه موسیقی های جالبی داشت از جمله یه ترک که قسمت زیادی اش پیانو بود !!!! :18:
یکی دیگه هم انگار از ویل اسمیت بود!!!:27:

یه بار گفتم بازم میگم اون به Damage ربطی نداره! :13:

ebicross
24-11-2008, 07:41
اون Damage نیست. هرچقدر پلیس نزدیکتر به شما حرکت کنه اون درجه بیشتر میشه. یعنی شما جلوی پلیسها تابلو تر میشی.
هرچی بالاتر بره تعداد ضرب درهاش بیشتر میشه. فکر میکنم 8 برابر بشه. که اونوقت از زمین و هوا دنبالتون میان. SUVهای خفن میان راه رو میبندن که اگر با همون بوگاتی 400 تایی بکوبین بهش انگار خوردین تو دیوار.
برای کم کردنش هر چیزی که بخرید مقدارش رو میگه. ساده ترین راه اینه که چند بار رنگ ماشین رو عوض کنید. تغییر Vinly و یا تغییر ظاهر کلی مثل KIT ماشین هم اون رو کم میکنه. اگر زیاد از پلیس خوشتون نمیاد این درجه رو پایین کنترا کنید در غیر این صورت پلیسها میان و یه حال اساسی میکنید.

راستی رفتم نقد بازی رو ویرایش کردم. راستش خوب من نمیدونستم. چیزی رو که دیدم نوشتم. ولی هنوز سر حرفم درباره ی Pro Street هستم. :دی من الان یکی دارم از اول تا آخر بازی هیچ فیلم و دمویی نشون نمیشده. ولی دوستم یک نسخه داره کلی از این چیزا داره. دقت کنید گفتم Pro Street. اشتباهی جای Under Cover نخونیدش.
Under Cover نسخه های یک DVD و دو DVD هیچ فرقی نمیکنه.

*hamedkhatar*
24-11-2008, 10:53
آقا اون قسمتهایی که باید از دست پلیسها فرار کنیم و خودمون رو به مقصد برسونیم چقدر سخته دهن آدم سرویس میشه
تازه محدودیت زمانی هم داره
یعنی باید تو 3 دقیقه از دست پلیسها فرار کنیم که هلیکوپتر هم بالا سرمونه زود هم خودمون رو به مقصد برسونیم
اگه این قسمت ها رو رد نکنیم طوری میشه؟ یعنی اجباریه؟

راستی از کجا بفهمم که مرحله چندمم؟ کجا مینویسه؟
ممنون

R.P.G
24-11-2008, 11:45
aa چیه ؟
AA یعنی AntiAlise

خب حالا این عکسی که از ماشینت گذاشتی AA ش رو چنده؟

king-hitler2
24-11-2008, 11:48
باید چند تا مرحله رد کنی تا بشه بری تو مسابقه اصلی

milky way
24-11-2008, 12:22
AA یعنی AntiAlise

خب حالا این عکسی که از ماشینت گذاشتی AA ش رو چنده؟
آها، رو 2x .

amirpers
24-11-2008, 13:24
دوستان ، هیچ کس مشکل ویروسی شدن نداشته ؟
من بازی رو که نصب کردم ، رجیستری و Task Manger غیر فعال شده . ضاهرا سیستمم ویروسی شده . یا گرفتار تروجان شده .

davoodf
24-11-2008, 14:08
اقا میشه موزیکهای این بازی رو به صورت جدا در اورد؟بعضی از موزیکهاش خیلی با حالن می خوام اونها رو در بیارم هیچ راهی هست برای این کار؟

اقا کسی چیزی در این مورد می دونه؟!؟!؟!

Big-Boss
24-11-2008, 14:19
من بازی رو که نصب کردم ، رجیستری و task manger غیر فعال شده . ضاهرا سیستمم ویروسی شده . یا گرفتار تروجان شده .

ویروس رو احتمالا از جایی دیگه گرفتی
یا تنظیمات ویندوز رو دستکاری کردی . چون بعیده این بازی از سایتهایی دانلود شده که معمولا از لحاظ ویروسی چک میکنن

milky way
24-11-2008, 14:32
اقا کسی چیزی در این مورد می دونه؟!؟!؟!

تورنتش هست سرچ بزنید پیدا میکنید این یک نمونه :

Terova
24-11-2008, 15:21
باید چند تا مرحله رد کنی تا بشه بری تو مسابقه اصلی

چی میگی شما.. مسابقه اصلی نداره.. باید داستان بازی رو دنبال کنی..

من بازی رو که نصب کردم ، رجیستری و task manger غیر فعال شده . ضاهرا سیستمم ویروسی شده . یا گرفتار تروجان شده .

چرا این مشکل برای خیلی ها پیش اومده مثل اینکه اون شرکت که بازی رو دانلود کرده لینکش ویروس داشته..

sepehr52
24-11-2008, 15:59
واقعا حالا دارم با بازی حال میکنم امروز نشستم چندین ساعت پاش واقعا خوبه هرچی میری جلوتر بهتر میشه عجب نقشه بزرگی و عجب فضای وسیعی حیف که مثل mw به مسابقات میرسی یه space نداره که وارد بشی و وارد مسابقات شدنش مسخره شده و بازم حیف که drag و drift نداره یا لااقل من هنوز بهشون نرسیدم اگه داره و کسی رسیده این نوید را به ما هم بده

resident_evil
24-11-2008, 16:18
واقعا حالا دارم با بازی حال میکنم امروز نشستم چندین ساعت پاش واقعا خوبه هرچی میری جلوتر بهتر میشه عجب نقشه بزرگی و عجب فضای وسیعی حیف که مثل mw به مسابقات میرسی یه space نداره که وارد بشی و وارد مسابقات شدنش مسخره شده و بازم حیف که drag و drift نداره یا لااقل من هنوز بهشون نرسیدم اگه داره و کسی رسیده این نوید را به ما هم بده

نه متاسفانه drag و drift نداره واقعا نمي دونم چرا اين 2تا مسابقه ي پر طرفدارو نزاشتن!!! :13:

mehran_286
24-11-2008, 16:40
اقا کسی تموم نکرده
من تا مرحله 11 رفتم اگر کسی خواست بگه سیو بزارم
شما هم اگر سیو ترینر یا رمزی دارید به ما هم بدید باتشکر

sepehr52
24-11-2008, 16:40
سلام.

من هم یکم افت فریم دارم و ...

Detail کار و ورلد رو آوردم روی low و آنتی چی چی (!) رو off کردم و رزولیشن رو 800x600 کردم بازم داره .

کارت گرافیکم 8600 جی تی 512 مگ هست .
رم هم یک گیگ

سی پی یو اینتل 3.06
تعجب میکنم از چیزی که میگی من گرافیکم 8600 جی تی 256 هست البته با 4 گیگ رم و سی پی یو e6550 که چهار هسته ای و 2.33 هست با حداکثر رزلوشن و تمامی جزئیات بدون کوچکترین مشکل دارم بازی میکنم

milky way
24-11-2008, 18:08
تعجب میکنم از چیزی که میگی من گرافیکم 8600 جی تی 256 هست البته با 4 گیگ رم و سی پی یو e6550 که چهار هسته ای و 2.33 هست با حداکثر رزلوشن و تمامی جزئیات بدون کوچکترین مشکل دارم بازی میکنم
خوب cpu و رم اون دوستمون قابل مقایسه با شما نیست .

HoJJaT_007
24-11-2008, 18:16
سی پی یو من شما , سی پی یو شما کجا.

رم هم که 3 گیگ فرق میکنه .

من احتمالا تابستون یه Core 2 Quad بخرم که بهترین سی پی یو برای بازی , + 2 تا رم 2 گیگ .

starn
24-11-2008, 19:08
من هر وقت خاستم برم بازی رو بگیرم وقت نشده این 1 - 2 روزه می رم
راستی قضیه ویروسی شدن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی ویروس داره؟؟؟؟

camry
24-11-2008, 19:24
سلام :20:
یک جا دیدم نوشته بود پچ برای آزاد کردن مسابقاتی مثل dirt و drag ولی هر گی دنبال لینک دانلودش گشتم پیداش نکردم می خواستم بگم اگر کسی احیانا این پچ رو برای دانلود دید به ما بگه
با تشکر :46: :20: :5:

mosolim
24-11-2008, 19:48
سلام دوستان
بعد از چند مرحله رفتن . تازه به قابلیت های بالای بازی پی بردم. بازی بسیار زیباست. من که اصلا افت فرم یا تیک تصویر ندارم. با گرافیک بالا به روونی یه کنسول بازی می کنم. فقط این نور پردازی یه خورده اذیت میکنه. من نمیدونم این بازی راه مخفی کم داره یا من نمیبینمشون. چون همش این خورشید تو چشممه حتی تو تونل. تازه انعکاسشم تو آسفالت میفته. این تنها ایراده.همین.

mosolim
24-11-2008, 19:50
سلام :20:
یک جا دیدم نوشته بود پچ برای آزاد کردن مسابقاتی مثل dirt و drag ولی هر گی دنبال لینک دانلودش گشتم پیداش نکردم می خواستم بگم اگر کسی احیانا این پچ رو برای دانلود دید به ما بگه
با تشکر :46: :20: :5:
داداش قربونت خدا عمرت بده. اگه گیر اوردی آمار بده ملت و نذار تو خماری. دنبالش باش
با تشکر............

starn
24-11-2008, 19:52
راستی قضیه ویروسی شدن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی ویروس داره؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده

mosolim
24-11-2008, 20:11
کسی نیست جواب بده
ظاهرا که ویروس داره . چون من هم نصب کردم . task manager غیر فعال شده . البته حالا یه جوری باها سر می کنم . تا تموم بشه بعد که پاک کردم . ویروس کشی می کنم.. نمیشه از بازی گذشت.

linkinkurd
24-11-2008, 20:25
سلام
باتئجه به اینکه اینجا تاپیک این بازیه و محلیه برای گفتن نظراتمون در موردش - من هم نظرم رو بعنوان یکی از طرفداران دیرینه NFS میگم... بنده با خرید undercover پولم رو دور ریختم. همین. NFS برای بنده تمام شدست.

HoJJaT_007
24-11-2008, 20:31
من یه روشی میگمکه تاسک مننجرتون باز شه , اما خب حداقل برای تشکر یه دکمه تشکر بزنید .

برید توی run و اینو تایپ کنید :

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

بعدش حله و درست میشه.

البته ممکنه برای بعضی ها یک بار مصرف باشه یعنی هر بار بخواید باز کنید باید دوباره اینو بزنید.

mosolim
24-11-2008, 20:38
من یه روشی میگمکه تاسک مننجرتون باز شه , اما خب حداقل برای تشکر یه دکمه تشکر بزنید .

برید توی run و اینو تایپ کنید :

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

بعدش حله و درست میشه.

البته ممکنه برای بعضی ها یک بار مصرف باشه یعنی هر بار بخواید باز کنید باید دوباره اینو بزنید.
دوست عزیز متشکرم. برای بنده همون یه بارم بازی نشد. ولی از حسن توجه شما متشکرم.
اخرش ویروس داره یا نه. ویروس یابه من که win32 رو شناسایی کرده. همون اول که نمی ذاشت بازی رو نصب کنم. منم پاکش کردم. فعلا که دارم بازی می کنم. با وجود اینکه ویندوز مشکل پیدا کرده.

HoJJaT_007
24-11-2008, 20:40
بله این ویروس ریجستری رو قفل میکنه و بعدش تسک مننجر رو . بعدش یه پرسس های اضافی میاره که من باز کردم و همشونو پاک کردم.

این ویروس با مک آفی هم کاملا پاک میشه

meha
24-11-2008, 20:43
چرا Art Money روی بازی اجرا نمیشه؟
هر کاری میکنم پولم زیاد نمیشه!

mosolim
24-11-2008, 20:58
بچه کسی ترینر برا بازی داره. من فقط برای پول میخوام. بابا تو این بازی همه خسیسن برا یه مسابقه همش سه هزار دلار میدن. من الان لول شش هستم . چرا اینطوریه. من شدیدا پول لازمم.

marsha_mahdi
24-11-2008, 21:00
[QUOTE=milky way;3203807]کرک بازی فایل Paul.dll .

خوب اين فايل رو بايد چكار كنم؟

virus2009
24-11-2008, 21:35
کرک بازی فایل Paul.dll .

خوب اين فايل رو بايد چكار كنم؟

باید تو پوشه اصلی بازی بریزی.مثلا:

G:\Games\Need for Speed Undercover

ebicross
24-11-2008, 21:46
آقا دریفت تو تمام مسابقات هستش.
سر پیچها اممتحان کنید. هم ماشینتون مثل کربن میپیچه و هم امتیاز دریفت بهتون میده.
Drag هم اگر میخواین دنده رو دستی کنید.
اصل حال میشه.
مشکل نور رو من ندارم چرا؟؟؟ اصلا نور مزاحم نیست. اما شدتش زیاده ولی مزاحمم نشده تا حالا.
راه مخفی هم زیاده ولی بعضی هاش به لعنت خدا نمی ارزه. توش گم میشی.

برای فعال ساختن Task Manager در کادر ...Run عبارت Gpedit.msc را تایپ نموده و پس از باز شدن برنامه؛ به مسیر زیر بروید:
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا در زیر شاخه System بروی Ctrl + Alt + Del کلیک کنید و سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار کنید. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نموده و پنجره Group Policy را ببندید.

برای بازیابی رجیستری ادیتور:

روش اول:
ابتدا وارد منوی start شده و روی گزینه run کلیک کنید و کلمه gpedit.msc را تایپ کنید.
در صفحه Group Policy به مسیر پایین بروید:
User Configuration> Administrative Templates> System
بعد از کلیک نمودن بروی System در سمت راست پنجره Group Policy بالای Prevent access to registry editing tools دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نموده و بالای کلید OK کلیک نمایید و نجره ها را ببندید.
حالا Regedit فعال شده است و شما میتوانید وارد آن شوید.

روش دوم:
مسیر زیر را داخل note pad کپی کرده و سپس با نام Regedit.reg ذخیره کنید و بعد آن را اجرا کنید.

Windows Registry Editor Version 5.00
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

در جعبه ی زیر راست کلیک کرده و Select All را بزنید و سپس کپی را انتخاب کنید تا متن بالا کپی شود و سپس آن را در Notepad و طبق راههای بالا ذخیره کنید.

دوستان ببخشید که این دو مطلب آخر هیچ ربطی به این تاپیک و این انجمن نداره ولی به خاطر رفع گمراهی بچه ها و رفع مشکلشون این آموزشها رو گذاشتم.

marsha_mahdi
24-11-2008, 21:58
باید تو پوشه اصلی بازی بریزی.مثلا:

G:\Games\Need for Speed Undercover

اين فايل تو پوشه اصلي هست حجمشم 256kb هستش ولي بازم همون كودو مي خاد

virus2009
24-11-2008, 22:09
اين فايل تو پوشه اصلي هست حجمشم 256kb هستش ولي بازم همون كودو مي خاد

خوب جایگزینش کردی؟؟
موقعی که کپی کردی yes to all رو بزن.

mani_2004_2006
24-11-2008, 22:37
اين ويروس تاسك منيجر رو من هم گرفته بودم . كسپر آپديت شده كاملا پاكش كرد

Mostafa NBA
25-11-2008, 00:29
tuning در دنیای خودرو یعنی اسپرت کردن
البته نه اون چیزی که تو ایران هست (دو تا باند و دو تا رینگ اجق وجق)
شما میتونی همه چیز یه خودرو رو اسپرت کنی
از ecu گرفته تا تایر خودرو
بدنه ، رکاب ، دیفیوزر ، باله ، اگزوز و ...
خلاصه هر چی که به ذهنت برسه
البته منظورم تو دنیای واقعی هست
بازی هم همینطوره
مثلا شما جعبه دنده رو یه لول میبری بالا ، تاثیرش تو شتاب خودرو هست و وقتی که دنده عوض میشه شما رسما حس میکنی که به جلو پرت میشی
اگه باله بذاری تو سرعتهای نیروی down force داری که نمیذاره خودرو مثل پر اینطرف و اون طرف بره
لاستیک باعث چسبندگی بیشتر میشه
بدنه باعث آیرودینامیک بهتر
رینگ های سبک به سرعت اضافه میکنه
موتور ، ترمز ، سیستم اگزوز و انتقال قدرت ، همه و همه به سرعت و شتاب خودرو اضافه میکنه و در نهایت به لذت بازی
ولی متاسفانه از این لذت محرومم
خیلی گیر میکنه
خوش به حال همه اتون

خب الان چنتا قسمت داره و باید از کجا بدونم که اگه یک قسمت رو تغییر بده, کدوم قسمت ماشینم بهترمیشه؟

milky way
25-11-2008, 01:11
سر پیچها اممتحان کنید. هم ماشینتون مثل کربن میپیچه و هم امتیاز دریفت بهتون میده.
اصل حال میشه.
مشکل نور رو من ندارم چرا؟؟؟ اصلا نور مزاحم نیست. اما شدتش زیاده ولی مزاحمم نشده تا حالا.

برای فعال ساختن Task Manager در کادر ...Run عبارت Gpedit.msc را تایپ نموده و پس از باز شدن برنامه؛ به مسیر زیر بروید:
User Configuration > Administrative Templates > System
حالا در زیر شاخه System بروی Ctrl + Alt + Del کلیک کنید و سپس در سمت راست صفحه Group Policy بروی Remove Task Manager دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار کنید. بعد از آن بروی کلید OK کلیک نموده و پنجره Group Policy را ببندید.

برای بازیابی رجیستری ادیتور:

روش اول:
ابتدا وارد منوی start شده و روی گزینه run کلیک کنید و کلمه gpedit.msc را تایپ کنید.
در صفحه Group Policy به مسیر پایین بروید:
User Configuration> Administrative Templates> System
بعد از کلیک نمودن بروی System در سمت راست پنجره Group Policy بالای Prevent access to registry editing tools دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نموده و بالای کلید OK کلیک نمایید و نجره ها را ببندید.
حالا Regedit فعال شده است و شما میتوانید وارد آن شوید.

روش دوم:
مسیر زیر را داخل note pad کپی کرده و سپس با نام Regedit.reg ذخیره کنید و بعد آن را اجرا کنید.

Windows Registry Editor Version 5.00
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f

در جعبه ی زیر راست کلیک کرده و Select All را بزنید و سپس کپی را انتخاب کنید تا متن بالا کپی شود و سپس آن را در Notepad و طبق راههای بالا ذخیره کنید.

دوستان ببخشید که این دو مطلب آخر هیچ ربطی به این تاپیک و این انجمن نداره ولی به خاطر رفع گمراهی بچه ها و رفع مشکلشون این آموزشها رو گذاشتم.
چی چی شما Drift کار نیستی به نظر من ارزش این بازی مقدار زیادیش به خاطر مسابقات Drift , Drag بودش خیلی حال میداد مخصوصا Drift .

Oracle_Eldorado
25-11-2008, 01:19
خوب دوستان منم بازی رو گرفتم !
دیدم 1DVD هست 1000 تومنه .
از این بیکاری بهتره .

گرافیک بازی که اصلا تغییری نکرده .
حاضرم بهتون قول بدم همون سیستم گرافیکی MW هست !

گیم پلی اولش یکمی سخته . ولی یکمی که بازی کنی عادت میکنی .

خداییش صداگذاری خیلی بهتر شده .
وقتی پلیسا میگن » Pull Over The car واقعا صدا طبیعی هست .

در مورد مسابقات که دیگه شده هلو برو تو گلو !!!
یادمه تو UnderGround2 باید واسه هر مسابقه تا اونجا رانندگی میکردی
توی MW هم میتونستی از روی نقشه Jump To Event داشته باشی و هم خودت تا اونجا رانندگی کنی .
توی Carbon هم همینطور .
ولی اینجا دیگه Tab بزنی کافیه !
اینش خیلی مسخره شده .

هوش مصنوعی هم از این مسخره تر !
من یادم نمیاد توی مسابقه حتی یک بار هم دوم شده باشم .
سر اولین پیچ به راحتی میشه اول شد .
پلیس ها هم که دیگه .......

فقط یه چیز تو این بازی خیلی به من حال داد !
اونم مسابقه ی لایی کشیدن توی اتوبان !
واقعا عالی کار شده .
واسه کسایی که فعلا گواهینمامه ندارن و عقده ی لایی کشیدن دارن خیلی خوبه .
من امشب خودمو خفه کردم !
درکل خوبه .
خداییش نمره ی 5 حقشه .
ولی برای کل انداختن با بازی های الآن اصلا به درد نمیخوره .
اگه این و Grid رو از هر لحاظی مقایسه کنی با اینکه GRID قدیمی تره بازم سرتره .

در کل این بازی واسه سرگرمی خوبه .
من خواستم دانلودکنم گفتم کی حوصله داری 20 پارت 200 مگابایتی رو دانلود کنه !

موفق باشید .

omid.k
25-11-2008, 01:38
فقط یه چیز تو این بازی خیلی به من حال داد !
اونم مسابقه ی لایی کشیدن توی اتوبان !
تایید میشه ...

چی چی شما drift کار نیستی به نظر من ارزش این بازی مقدار زیادیش به خاطر مسابقات drift , drag بودش خیلی حال میداد مخصوصا drift .

نه دیگه در این حد برادر ... اون جوری ها هم نیست
اتفاقا خیلی هم با دریفت های قبلی حال نکردم ... الان هم متاسف نیستم ... نیستن

Mostafa NBA
25-11-2008, 01:56
هوش مصنوعی هم از این مسخره تر !
من یادم نمیاد توی مسابقه حتی یک بار هم دوم شده باشم .
سر اولین پیچ به راحتی میشه اول شد .
پلیس ها هم که دیگه .......

دوست عزیز, قبلا هم گفته شد که شما یکم جلوتر برید و اونوقت بیاید از سختی و آسونی و هوش مصنوعی بازی حرف بزنید!

omid.k
25-11-2008, 02:07
دوست عزیز, قبلا هم گفته شد که شما یکم جلوتر برید و اونوقت بیاید از سختی و آسونی و هوش مصنوعی بازی حرف بزنید!
اون رفیقمون ... یه جورایی راست میگه ...بازی ها یا نسبتا آسون ساخته شدن
یا مسخره و اعصاب خرد کن .. منظورم پلیس بازیاشه

Google Spider
25-11-2008, 02:10
سلام من هم این بازی رو گرفتم
فقط یه مشکلی دارم من دو تا دسته دارم هر کدوم رو نصب میکنم موقع بازی فرمان یکم به چپ میره البته اگه بخوام با دکمه های دیجیتال دسته بازی کنم ولب اگه با غلتک یا همون انالوگ بازی می کنم درسته . کسی این مشکل رو داره بازی های دیگه رو هم درست با دسته بازی میکنم .....؟؟؟؟///

Oracle_Eldorado
25-11-2008, 02:17

آخه اولش که نباید انقدر آسون باشه !!!
آدم تو مسابقات حوصلش سر میره !
کسی نیست باهاش کل بندازی یا تلاش کنی ازش بزنی جلو .

MasterCode
25-11-2008, 03:43
سلام دوستان
من آندرکاور رو گرفتم امروز و یه مشکلی هست در بازی برای من
مشکلم این هست که در بازی خط و قسمتی از صفحه سیاه یا رنگ های دیگه کشیده میشه و انگار مشکل داره بازی

واقعا مشکل از چی میتونه باشه
گرافیک من RX60Pro هست گیگابایت
3.0 گیگ سی پی یو
1 گیگ رم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Behsood
25-11-2008, 05:56
سلام
بازی تموم شد بالاخره!
این OutRun ها به نظرم بهترین بخش بود!
فقط کافی بود از حریف کمی جلو بزنی و به دستی بکشی و شاخ به شاخ باهاش بشی اون بیاد با سرعت رد بشده شما برعکس گازشو بگیری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک حالی میده ...
حتما تست کنید.

ebicross
25-11-2008, 06:25
چی چی شما Drift کار نیستی به نظر من ارزش این بازی مقدار زیادیش به خاطر مسابقات Drift , Drag بودش خیلی حال میداد مخصوصا Drift .
من دریفت کار نیستم؟؟؟ کل کلی دریفت بزنیم تو کربن؟؟؟ :دی
نه ولی از یه نظر آره دریفت مستقل چیز دیگه ای هستش که خیلی حال بود. ولی خیابونهای گشاد Under Cover به درد دریفت نمیخوره.

فرمون منم کمی به چپ میکشه. کی میدونه از چیه؟ اول فکر کردم از تیونینگ اشتباه یا تصادف هست ولی نبود.
دستم هم ویبره نداره. گزینش رو هم روشن کردم ولی ویبره نداره.

100% تایید میشه. خیلی توپه

Behsood
25-11-2008, 06:38
فرمون منم کمی به چپ میکشه. کی میدونه از چیه؟ اول فکر کردم از تیونینگ اشتباه یا تصادف هست ولی نبود.
سلام
من توی ProStreet تو سرعت های بالا همچین مشکلی داشتم که ماشین بی خود منحرف میشد!
اما تو این نسخه نداشتم.

ebicross
25-11-2008, 07:32
آقا این هم ترینر برای Under Cover ولی فقط فعلا نیترو و Slow Time رو بینهایت میکنه.
هنوز برای پول چیزی نمیومده.
استفاده کنید که 100 درصد کار میکنه:

این هم کدهای تقلب:

$10,000 Enter $EDSOC (contains the letter "O") or %%$3/" as a code.
برای گرفتن 10 هزار دلار پول رمز BOLD شده رو بزنید. تو قسمت Secret Codes باید بزنید.

Die-Cast Lexus IS F car Enter 0;5M2; (contains the number "0") or 0;6,2; (contains the number "0") as a code to
unlock the Die-Cast Lexus IS F car.
خودروی Lexus رو فکر میکنم باز میکنه.

Die-Cast Nissan 240SX (S13) car Enter ?P:COL (contains the letter "O") or @/;#/+ as a code to unlock the Die-Cast Nissan 240SX (S13) car.
خودرو باز میکنه.

Die-Cast Volkswagen R32 car Enter !2ODBJ: (contains the letter "O") or !3/$"): as a code to unlock the Die-Cast Volkswagen R32 car.
خودرو باز میکنه.

NeedforSpeed.com Lotus Elise car Enter -KJ3=E or .+)3>$ as a code to unlock the NeedforSpeed.com Lotus Elise car.
خودرو باز میکنه.
کدهای تقلب رو هنوز خودم تست نکردم.

soltan_reza
25-11-2008, 08:52
بچه کسی ترینر برا بازی داره. من فقط برای پول میخوام. بابا تو این بازی همه خسیسن برا یه مسابقه همش سه هزار دلار میدن. من الان لول شش هستم . چرا اینطوریه. من شدیدا پول لازمم.
دوست عزیز چه انتظاری داری ؟
کمی برو بالا واسه ی هر بازی 12 یا 13 تا میدن
بازی هم سخت تر میشه
تو اون لول نیاز به تیونینگ و پول نداری
در ضمن ترینر هم چیز مزخرفیه

اصل حال میشه.

مشکل امتیاز نیست
اون لذت کربن رو دیگه نداره
به راحتی میتونی سر پیچ با سرعت بالا بپیچی
کافیه بری لاین مخالف و یهو بپیچی
این دریفتی هم که میگی ما ندیدیم
راستی کف اسفالت شما برق نمیزنه ؟
منظور از مزاحمت همونه و گرنه آفتاب که همش روبروی شما نیست

خب الان چنتا قسمت داره و باید از کجا بدونم که اگه یک قسمت رو تغییر بده, کدوم قسمت ماشینم بهترمیشه؟
سه تا قسمت داره
تو نقشه یه جایی مثل خونه است
وارد اونجا میشی ، ماشینت رو انتخاب میکنی
وارد قسمت Performance میشی
Upgrade Pakage
هر چیزی که قابل تیون باشه اونجا هست
از موتور تا اگزوز
سه تا درجه داره
Street که پایین ترینشه
Race که لول بالاتری از Street هست
و Pro که نهایت تیون یک خودرو هست
قیمتش هم بالاتره
گوشه ی صفحه سه تا خط داره که مشخصه ی خودروی شماست با این گزینه ها : Handling , Top Speed , Acceleration
که اولی یعنی کنترل خودرو ، دومی یعنی سرعت و سومی هم شتاب خودرو هست
هر قسمت رو که بخوای تیون کنی ، یکم به این خطوط اضافه میشه به صورت های لایت
یعنی بهت میگه اگه این رو انتخاب کنی مثلا سرعتت اینقدر بیشتر میشه و اگه اوکی کنی که اضافه میشه به خودروی مورد نظر شما
در کل شما هر چقدر خودرو اتون رو اسپرت کنی ، فقط به همین سه تا خط اضافه میشه

گرافیک بازی که اصلا تغییری نکرده .
حاضرم بهتون قول بدم همون سیستم گرافیکی MW هست !

گیم پلی اولش یکمی سخته . ولی یکمی که بازی کنی عادت میکنی .

دوست عزیز اگه گرافیک همون Most Wanted بود که این همه مشکل نداشتیم
از نظر گرافیک اصلا در حد Most Wanted نیست

سلام من هم این بازی رو گرفتم
فقط یه مشکلی دارم من دو تا دسته دارم هر کدوم رو نصب میکنم موقع بازی فرمان یکم به چپ میره البته اگه بخوام با دکمه های دیجیتال دسته بازی کنم ولب اگه با غلتک یا همون انالوگ بازی می کنم درسته . کسی این مشکل رو داره بازی های دیگه رو هم درست با دسته بازی میکنم .....؟؟؟؟///
من هم این مشل رو داشتم و دارم
با دسته ی کامپیوتر که بازی میکنم کمی متمایل میشه به چپ
با دسته ی سونی و با تبدیل که بازی میکنم گاهی هنگ میکنه ، گاهی ارور میده و موقع بازی یهو میکشه به سمت راست
مشکل از خود بازیه
نه دسته ی شما ، نه ویروس و نه سیستم شما
اینها مثل اینکه عجله داشتن بازی رو بدن بیرون ، به این چیزها هیچ توجهی نکردن
الان با دسته ی کامپیوتر بازی میکنم ، کمی بازی کنی قلقش میآد دستت و راحت بازی میکنی

مشکل از خود بازیه

Oracle_Eldorado
25-11-2008, 09:19
سلام دوستان
من آندرکاور رو گرفتم امروز و یه مشکلی هست در بازی برای من
مشکلم این هست که در بازی خط و قسمتی از صفحه سیاه یا رنگ های دیگه کشیده میشه و انگار مشکل داره بازی

واقعا مشکل از چی میتونه باشه
گرافیک من rx60pro هست گیگابایت
3.0 گیگ سی پی یو
1 گیگ رم

دوست عزیز میشه مشخصات کامل کارت گرافیکتونو بزارید ؟
من تاحالا این مدل کارت گرافیکی ندیدم !!!

دوست عزیز اگه گرافیک همون most wanted بود که این همه مشکل نداشتیم
از نظر گرافیک اصلا در حد most wanted نیست

بله خوب .
خواستن یکمی بهترش کنن که بدتر شده .
مثلا دود حاصل از دستی کشیدن و تیکاف زدن اصلا طبیعی نیست .

R.P.G
25-11-2008, 10:58
من رفتم این بازی رو با 2dvd خریدم.
ولی حیف که سیستمم پاورش به فنا رفته. :دی
یک هفته ای هست که اینجوری بی بازی سر میکنم.
بچه های دعا کنین که کارم زودتر راه بیفته.

Behsood
25-11-2008, 11:25
من رفتم این بازی رو با 2dvd خریدم.
سلام
تبریک میگم شما یه نسخه ای مخصوص خریدی!
آخه هر نسخه ای من دیدم یک dvd بیشتر نیست!!!

Iman Bala
25-11-2008, 11:41
سلام
تبریک میگم شما یه نسخه ای مخصوص خریدی!
آخه هر نسخه ای من دیدم یک dvd بیشتر نیست!!!

نه .من هم هرجا دیدم 2 تا هست.
البته فکر کنم واسه این که پول بیشتری به جیب بزنن 2 تاش میکنن.:41:

Behsood
25-11-2008, 11:48
نه .من هم هرجا دیدم 2 تا هست.
البته فکر کنم واسه این که پول بیشتری به جیب بزنن 2 تاش میکنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
والا من یکی مثل خیلی های دیگه همون شبی که لینک های تورنت و رپید شیر اش اومد سریع دقت کردم به حجم که اون هم چهار گیگ و سیصد چهارصد بود.
این حجم به راحتی تو یه DVD جا میشه اونم با کرک و آخرین ورژن DirectX .
خب الان سوال این هست که چرا دو تا DVD یعنی فضایی بیش از 9 گیگابایت ؟؟

R.P.G
25-11-2008, 11:59

باید اقتصادی فکر کنین.:31:
ترنیر که اصلا حال بازی کردن رو از آدم میگیره.:41:

p30boy.s
25-11-2008, 12:10
سلام دوستان
من میخوام برم این بازی رو بخرم فقط :
می خواستم بدونم ارزش خریدن داره یعنی بازی تو سبک کربن و... هست یا مثله پرواستریت ضد حاله..
لطفا نظرتون رو بگید:11:
ممنون:40:

Behsood
25-11-2008, 12:14
سلام دوستان
من میخوام برم این بازی رو بخرم فقط :
می خواستم بدونم ارزش خریدن داره یعنی بازی تو سبک کربن و... هست یا مثله پرواستریت ضد حاله..
لطفا نظرتون رو بگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام
اگه pc باز هستی دوست من 100 در صد ارزش داره چون دیگه گیرات نمیاد!
اگه کنسول هم داری بازم می ارزه که قدر برن آوت رو بدونی!

در کل تجربه ی جالبیه (نظر شخصی)

R.P.G
25-11-2008, 12:17
دیگه کسی عکس ماشینشو نمیزاره!!
بزارین دوستان.

omid.k
25-11-2008, 12:21
در کل تحربه ی جالبیه (نظر شخصی)
تایید میشه ....
هر چند من هنوز most wanted رو ترجیح میدم ....

Behsood
25-11-2008, 12:22
دیگه کسی عکس ماشینشو نمیزاره!!
بزارین دوستان.
سلام
بفرما! :27:
یاد Most Wanted به خیر.

Optimus Prime
25-11-2008, 12:50

Behsood
25-11-2008, 12:56
سلام
قبلیه چقدر شبیه دومیه!
:31:

milky way
25-11-2008, 13:07
تموم شد تقریبا تمام مسابقات رو رفتم فقط یکی دو تا از این پلیس بازیا مونده .

اینم ماشینهای من آخر بازی :

این R8 یه کوچولو جایه تیونینگ داره هنوز ولی پولی برام نمونده انقدر ماشین خریدم و فروختم الکی . ولی لامبورگینی گالاردو تا درجه آخر تیونینگ شده و دیگه جایه تیونینگ نداره تقریبا اکثر مسابقاتم با این میرم.

miladddd
25-11-2008, 14:37
من كه هر چي دارم بازي مي كنم بيشتر حال ميكنم، هر مرحله هيجانش بيشتر ميشه
خدا بگم چكار نكنه اون كسايي كه ميان به بازي امتياز 1 ميدن، من نم يدونم IGN رو چه حسابي نمره 4 و 5 داده به بازي، حتما لج كرده بوده
امتياز من به بازي تا الان 8.5 هست و از نظر من بهترين سري nfs بوده و به همه كسايي كه عاشق nfs هستن و تا حالا به خاطر بدگويي ها منتقدا و ... سراغش نرفتن توصيش مي كنم
اين بازي از موست وانتد بهتره، البته از نظر من و ميشه لقب موست وانتد 2 رو بهش داد، البته بهتره سيستم خوبي داشته باشين تا نياين بگين گرافيك بازي از موست وانتد پايينتره
اگه موست وانتد گرافيك داشت، موقع بارون اومدن به جاي اينگه زمين خيس بشه، لجن مال نميشد، واللللااااااا...!!!
البته در حد خودش خوب بود، ولي آند كاور هم بجز چند تا ايراد جزئي گرافيك قابل قبولي داره
گرافيك بازي چيزي بين موست وانتد و پرو استريته(اينو براي اونايي گفتم كه هنوز نرفتن سراغش)

لوگان
25-11-2008, 14:56
دوستان تو رو خدات کمک.
من بازی رو گرفتم اومدم نصب کنم. وسط نصب که ارور میده میگه ...cannot read the file from و همچنین تسک منیجر باز نمیشه. چی کار کنم. تو رو خدا کمک کنید. بازی اشکال داره چیه قضیه؟

miladddd
25-11-2008, 15:04
احتمالا يه ويروسه
صفحات قبل يكم در موردش توضيح داده شده

milky way
25-11-2008, 15:06
من كه هر چي دارم بازي مي كنم بيشتر حال ميكنم، هر مرحله هيجانش بيشتر ميشه
خدا بگم چكار نكنه اون كسايي كه ميان به بازي امتياز 1 ميدن، من نم يدونم IGN رو چه حسابي نمره 4 و 5 داده به بازي، حتما لج كرده بوده
امتياز من به بازي تا الان 8.5 هست و از نظر من بهترين سري nfs بوده و به همه كسايي كه عاشق nfs هستن و تا حالا به خاطر بدگويي ها منتقدا و ... سراغش نرفتن توصيش مي كنم
اين بازي از موست وانتد بهتره، البته از نظر من و ميشه لقب موست وانتد 2 رو بهش داد، البته بهتره سيستم خوبي داشته باشين تا نياين بگين گرافيك بازي از موست وانتد پايينتره
اگه موست وانتد گرافيك داشت، موقع بارون اومدن به جاي اينگه زمين خيس بشه، لجن مال نميشد، واللللااااااا...!!!
البته در حد خودش خوب بود، ولي آند كاور هم بجز چند تا ايراد جزئي گرافيك قابل قبولي داره
گرافيك بازي چيزي بين موست وانتد و پرو استريته(اينو براي اونايي گفتم كه هنوز نرفتن سراغش)
انقدرم خوبی نیست دیگه درسته در حد امتیاز 4-5 IGN نیست ولی مشکل خیلی زیاد داره و میتونست خیلی بهتر از این باشه، به نظر من همون امتیاز GameSpot که 7 داد مناسبش بود البته به نظر من 7 هم حداکثره امتیازش 6.0 - 6.5 خوبه .

لوگان
25-11-2008, 15:12
احتمالا يه ويروسه
صفحات قبل يكم در موردش توضيح داده شده
خیلی ممنون. حالا بازی چرا نصب نمیشه باید چی کار کنم. دارم دیوونه میشم.:37::37:

mamaloo_shz
25-11-2008, 16:13
سلام
میگما من الان level 11 هستم، این چند تا لول داره !؟
کسی میدونه ؟!
دهنم سرویس شد از بس ماموریت تکراری انجام دادم ...

eAmin
25-11-2008, 17:38
دوستان تو رو خدات کمک.
من بازی رو گرفتم اومدم نصب کنم. وسط نصب که ارور میده میگه ...cannot read the file from و همچنین تسک منیجر باز نمیشه. چی کار کنم. تو رو خدا کمک کنید. بازی اشکال داره چیه قضیه؟
سلام.

به نظر من فکر نمی کنم از ویروس باشه چون من هم با همین مشکل برخورد کردم، به خاطر درایو dvd هست که این مشکل پیش می یاد، چون از من لنزش خیلی ضعیف بود و خیلی کثیف. توی یکی دیگه انداختم درست شد.

sepehr_x50
25-11-2008, 17:58
سلام.

من هنوز اینو بازی نکردم اما گرفتم(از فروشگاه سایت) و امشب نصب میکنم.

از قبلی ها بهتره دیگه؟!

ولی هرچی باشه مطمینم به پای Test Drive نمی رسه.

S A A M
25-11-2008, 18:04
سلام.

از قبلی ها بهتره دیگه؟!

ولی هرچی باشه مطمینم به پای test drive نمی رسه.
به نظر من اين نسخه از نسخه قبلي كه گند بود بهتره!

bagher_mo68
25-11-2008, 18:41
عملیاتارو که تموم کرده بودم ... مسابقه هاشم تموم شد !

چنتا پلیسی مونده که اونارم تا فردا تموم میکنم و یه سیو دیگه میزارم ...

اگه اشباه نکنم لول 18 هم هستم !

اینم لینک سیو جدید :

mooli70
25-11-2008, 19:14
دوستان این بازی قشنگتر و بهتره یا پرو استریت - من پرو استریت رو نسبتن دوست داشتم - این چطوره؟ گرافیکش بهتر شده؟

HoJJaT_007
25-11-2008, 21:21
Ps کجا این کجا .

این ps رو میخوره

bagher_mo68
25-11-2008, 21:55
دوستان کلاً بازی تموم شد ! ( البته هنوز Driver Skill یه ته نچسبیده ... Level 18 هست ... اما مسابقه و عملیات و پلیساش تموم شد ! )

اینم سیوش :

لوگان
25-11-2008, 22:53
سلام.

به نظر من فکر نمی کنم از ویروس باشه چون من هم با همین مشکل برخورد کردم، به خاطر درایو dvd هست که این مشکل پیش می یاد، چون از من لنزش خیلی ضعیف بود و خیلی کثیف. توی یکی دیگه انداختم درست شد.
آقا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم. خیلی خلیلی ممنون تو دی وی دی رایتر گذاشتم حل شد. ریخت.
تجربه 40 دقیقه بازی:
خوبه .قشنگه. رو ماشین هاش خیلی کار شده. فرمونش یکم تیزه ولی خوب یه حس باحالی داره. از فرمون و گیم پلیش خوشم اومد. راستی آیینه نداره آدم پشت سرش رو ببینه؟اگه داره تو کجاش؟
در کل بازی خوبیه.
باتشکر

باقر جان. شما که تموم کردی بوگاتی رو تونستی بخری؟ چجوریه؟ باحاله؟

davoodf
25-11-2008, 23:07
پشت سرتون رو میتونین با دکمه ی v ببینین.

Amin Asterix
25-11-2008, 23:19
بوگاتیش خداس.slr من که کلیم چیز میز روش نصبه 358 تا میره.یک مرحله یک بوگاتی دزدیدم لامصب تا 361 هم میرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته فکر کنم آپگرید نشده بود.آپگریدش کنی معلوم نیست چقدر میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازیش خیلی جذاب شده.نظرم کمی راجع بهش عوض شده.ولی هنوزم از گرافیک ناراضیم.باگم داره متاسفانه اما خیلی جذابه.مخصوصا هایوی بتل که دیگه آخرشه!!الان من به لول 13 رسیدم.اگر امتحان نداشتم تا فردا تمومش میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebicross
25-11-2008, 23:45
دوستان این بازی قشنگتر و بهتره یا پرو استریت - من پرو استریت رو نسبتن دوست داشتم - این چطوره؟ گرافیکش بهتر شده؟
اگر از پرو استریت با اون وضعیت خوشت میومد احتمالا برای این پر پر بشی. :دی

دوستان عزیز هنوز کسی نمیدونه چطور میشه ویبره دستم رو فعال کنم. اعصابمو بهم ریخته.

بازی واقعا یکنواخت پیش میره...
ولی ارزش داره.

Mostafa NBA
26-11-2008, 00:37
سلام
بازی تموم شد بالاخره!
فقط کافی بود از حریف کمی جلو بزنی و به دستی بکشی و شاخ به شاخ باهاش بشی اون بیاد با سرعت رد بشده شما برعکس گازشو بگیری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک حالی میده ...
حتما تست کنید.

ترفند منم همینه :دی

دوست عزیز چه انتظاری داری ؟
کمی برو بالا واسه ی هر بازی 12 یا 13 تا میدن
بازی هم سخت تر میشه
تو اون لول نیاز به تیونینگ و پول نداری
در ضمن ترینر هم چیز مزخرفیه

مشکل امتیاز نیست
اون لذت کربن رو دیگه نداره
به راحتی میتونی سر پیچ با سرعت بالا بپیچی
کافیه بری لاین مخالف و یهو بپیچی
این دریفتی هم که میگی ما ندیدیم
راستی کف اسفالت شما برق نمیزنه ؟
منظور از مزاحمت همونه و گرنه آفتاب که همش روبروی شما نیست

سه تا قسمت داره
تو نقشه یه جایی مثل خونه است
وارد اونجا میشی ، ماشینت رو انتخاب میکنی
وارد قسمت Performance میشی
Upgrade Pakage
هر چیزی که قابل تیون باشه اونجا هست
از موتور تا اگزوز
سه تا درجه داره
Street که پایین ترینشه
Race که لول بالاتری از Street هست
و Pro که نهایت تیون یک خودرو هست
قیمتش هم بالاتره
گوشه ی صفحه سه تا خط داره که مشخصه ی خودروی شماست با این گزینه ها : Handling , Top Speed , Acceleration
که اولی یعنی کنترل خودرو ، دومی یعنی سرعت و سومی هم شتاب خودرو هست
هر قسمت رو که بخوای تیون کنی ، یکم به این خطوط اضافه میشه به صورت های لایت
یعنی بهت میگه اگه این رو انتخاب کنی مثلا سرعتت اینقدر بیشتر میشه و اگه اوکی کنی که اضافه میشه به خودروی مورد نظر شما
در کل شما هر چقدر خودرو اتون رو اسپرت کنی ، فقط به همین سه تا خط اضافه میشه

بابا من که مبتدی نیستم :دی از underground 1 دارم بازی میکنم.من میگم یک قسمت جدا گانه داره به نام Tuning که پول ازت کم نمیکنه و یه چیزایی رو میتونی تغییر بدی.منظورم این قسمته.!

سلام.

از قبلی ها بهتره دیگه؟!

ولی هرچی باشه مطمینم به پای Test Drive نمی رسه.

واقعا Test Drive یه چیزه دیگست.بهترین ماشین سواری های عمرم با این بازی بوده.

davoodf
26-11-2008, 01:25
اینهم عکس یکی از ماشین های من البته شاید خوب نشده باشه من زیاد تو کار اسپورت کردن ماشین خوب وارد نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

soltan_reza
26-11-2008, 08:47
بابا من که مبتدی نیستم :دی از underground 1 دارم بازی میکنم.من میگم یک قسمت جدا گانه داره به نام Tuning که پول ازت کم نمیکنه و یه چیزایی رو میتونی تغییر بدی.منظورم این قسمته.!

شرمنده ی روحیه ی اتومبیلی ات
اون قسمت واسه ی تغییرات توی تیونینگ هست
تو قسمت موتور میتونی یا قدرت رو زیاد کنی یا گشتاور رو
که اگه وسط بمونه هر دو رو به تناسب داری
اگه قدرت رو زیاد کنی کمکت میکنه که سرعت بیشتری بگیری و اگه گشتاور رو زیاد کنی به شتاب کمک میکنه و سرعتهای پایین زود دور میگیره
واسه ی تعلیق هم (Suspension) میتونی فنربندی رو سفت (ُStiff) یا نرم (Soft) بکنی که بستگی به ماشینت داره و دست فرمونت
گزینه ی Drivetrain یه اصطلاحه تو دنیای خودرو یعنی همون Powertrain ، که منظورش خط تولید و انتقال قدرت هست
از موتور گرفته تا گیربکس و دیفرانسیل و شفت و پولوس ها و گاردان
که میتونه ببری به سمت Top Speed و یا Acceleration که همون سرعت و شتاب هست
قسمت تایر هم دو تا انتخاب داری ، یا ببری به سمت شل و رها بودن تایر (Loose) که اینکار رو اصلا نکن و یا ببری به سمت چسبندگی تایر به زمین (Grip)
واسه ی نیترو هم یا میتونی مدت زمان نیترو رو افزایش بدی (Duration) و یا قدرتش رو افزایش بدی (Strength)
در کل میتونی همه ی اینها رو ببری به سمت راست
گزینه های بهتر همه در سمت راست هستند

R.P.G
26-11-2008, 09:50
اینهم عکس یکی از ماشین های من البته شاید خوب نشده باشه من زیاد تو کار اسپورت کردن ماشین خوب وارد نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپر جلوش بچه بازیه و رینگاش که اینچش خیلی کمه تو ذوق میزنه.ولی کاپوت جلو رو کربن زدی خیلی خوبه.
رنگش به نظرم:31:یه جوریه:2:
نمره از 10 من میدم 5/3 (البته من کی باشم):11:

bagher_mo68
26-11-2008, 10:18
آقا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم. خیلی خلیلی ممنون تو دی وی دی رایتر گذاشتم حل شد. ریخت.
تجربه 40 دقیقه بازی:
خوبه .قشنگه. رو ماشین هاش خیلی کار شده. فرمونش یکم تیزه ولی خوب یه حس باحالی داره. از فرمون و گیم پلیش خوشم اومد. راستی آیینه نداره آدم پشت سرش رو ببینه؟اگه داره تو کجاش؟
در کل بازی خوبیه.
باتشکر

بوگاتیش خداس.slr من که کلیم چیز میز روش نصبه 358 تا میره.یک مرحله یک بوگاتی دزدیدم لامصب تا 361 هم میرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته فکر کنم آپگرید نشده بود.آپگریدش کنی معلوم نیست چقدر میره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازیش خیلی جذاب شده.نظرم کمی راجع بهش عوض شده.ولی هنوزم از گرافیک ناراضیم.باگم داره متاسفانه اما خیلی جذابه.مخصوصا هایوی بتل که دیگه آخرشه!!الان من به لول 13 رسیدم.اگر امتحان نداشتم تا فردا تمومش میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره بوگاتی رو خریدم تو سیومم هست ... با آخرین آپگرید ...

ماشین خوبیه ولی کلاً ماشینای Tire 1 ( ماشینایی مثل SLR , GT ... ) تو پیچ خیلی اذیت میکنن ... چون بدون دستی که فرمون تا یه حده کمی میچرخه ... وقتیم دستی میکشی یهو دیدی ماشین 4 دور زد !!! یا مثلاً وقتی با بقل ماشین خودتو به انتهای پیچ میزنی که ماشین صاف شه اول صاف میشه بعد یه چرخشی هم واسه خودش داره

نهایت سرعتی که میره 407تاس !

========================================

حالا که تموم شد رفتم دیدم اون لولایی که Dominate نکردم رو وقتی Dominate میکنم Driver Skillام افزایش پیدا میکنه ...

حالا دارم همه مسابقه ها رو ِDominate میکنم تا Driver Skill یه تهش برسه ... اما اینیکی طول میکشه چون تعداد مراحل زیاده

mosolim
26-11-2008, 11:07
سلام
آقا این out run ها بسیار شبیه مسابقات درگ هستش. به دلایل زیاد. چون تو یه اتوبان هستی . بعد باید از بین ماشین ها لایی بکشی. بعد اگه با سرعت زیاد بزنی به یه ماشین می نویسه totaled همون چیزی که تو درگ می نوشت. تفاوت هاش اینه که دیگه اینطوری نیست که با یه فرمون دادن خود ماشین بره تو یه لاینه دیگه. دنده هم اتو ماتیکه. البته یکم نسبت به درگ سخت تر شده.ولی دقیقا جایگزین درگ گذاشتن این مرحله رو.

باید اقتصادی فکر کنین.:31:
ترنیر که اصلا حال بازی کردن رو از آدم میگیره.:41:
سلام
آقا من می خوام یه ماشین جمع کنم باید هی حواسم به حساب باشه . بعد که ماشین رو اسپورت کردی . دو تا لول باش رفتی . باید یکی دیگه بخری. که متاسفانه پول یخ. تازه بماند اسپورت کردن.

bagher_mo68
26-11-2008, 11:41
سلام
آقا این out run ها بسیار شبیه مسابقات درگ هستش. به دلایل زیاد. چون تو یه اتوبان هستی . بعد باید از بین ماشین ها لایی بکشی. بعد اگه با سرعت زیاد بزنی به یه ماشین می نویسه totaled همون چیزی که تو درگ می نوشت. تفاوت هاش اینه که دیگه اینطوری نیست که با یه فرمون دادن خود ماشین بره تو یه لاینه دیگه. دنده هم اتو ماتیکه. البته یکم نسبت به درگ سخت تر شده.ولی دقیقا جایگزین درگ گذاشتن این مرحله رو.

درسته اما اینی که شما میگی Out Run نیست Highway Battle هست :11:

============================

دوستان الان Buggati رو Tuning کردم 416 تا رفت

ویرایش :

با یکم Tuning بیشتر تونستم سرعتشو به 430 برسونم ... فک کنم دیگه تهش باشه

camry
26-11-2008, 14:53
سلام چطوری میتونم عکس ماشینم بیارم اینجا که شما ببینین ؟
با تشکر

mamaloo_shz
26-11-2008, 15:05
روش کیبوردتون 1 دکمه هست به نام print Scrn که هم ردیف F ها هست (f1 f2 , ... )
اوو که بزنید، از کل مانیتور شما 1 عکس میگیره ( در هرجای ویندوز نه صرفا این بازی )
بعد به 1 برنامه ویرایش عکس برید، مثل فتوشاپ یا حتی paint در خود ویندوزتون
از منوی edit گزینه paste را بزنید، عکستون را مشاهده میکنید، اونو سیو کنید و روی 1 سرور اینترنت آپلود کنید و لینکشو اینجا بگزارید تا دوستان ببینند
__________________________________________-
موفق باشید

Mostafa NBA
26-11-2008, 15:15
اینم عکسه ماشین من که پورشه GT2 هستش و واقعا ماشین خفنیه.داره با آخرین سرعتش یعنی 211 تا میره البته اینم بگم که روی Race Upgrade هست.

miladddd
26-11-2008, 15:23
بچه ها نميشه آينه گذاشت براي ماشين؟

HoJJaT_007
26-11-2008, 15:44
بابا وقتی شما دکمه b رو بزنی خودش بر میگرده عقبو میبینه .

amir_sa
26-11-2008, 15:52
دوستان حداقل سيستم براي نصب اين بازي چيه ؟
ارزش داره به خاطر اين بازي سيستم رو آپديت كنم ؟ از most wanted بهتر هستش يا نه ؟

Oracle_Eldorado
26-11-2008, 16:25

منظورت دکمه ی v هست دیگه ؟

ارزش داره به خاطر اين بازي سيستم رو آپديت كنم ؟ از most wanted بهتر هستش يا نه ؟

نه دوست عزیز ارزش نداره .
ولی اگه سیستمتو یه آپگرید کلی بکنی که بشه بازی های الآن رو بازی کرد اون وقت ارزش داره .
هیچوقت واسه یه بازی آپگرید نکن :46:

HoJJaT_007
26-11-2008, 16:32
بله ارکال جان , اشتباه تایپی بود :D

به نظر من ارزش نداره . چون چیز نوبری نیست , اما ارزشو این داره که بری سیستمتو برای بازی هایی مثل IV و یا L4D و امسال این بازی های next-gen آپگرید کنی.

البته فکر نکنم این بازی زیاد N-G باشه !

miladddd
26-11-2008, 16:38

خوب اين كه نشد كار كه
شما تو ماشين واقعي هم كه نشستي هي برميگردي عقبتو ميبيني يا از آينه استفاد ميكني
پس نداره!؟

HoJJaT_007
26-11-2008, 17:26
من که ندیدم.

راست میگی حق با شماست , تازه عقبو نگاه میکنی ممکنه بزنی از جلو به یه ماشینو و خلاصه داغون !

amirr13
26-11-2008, 17:35
نه دوست عزیز ارزش نداره

بی خیال چیو نداره؟

دیگه چی میخاین از بازی؟

لایی بازی تو اتوبان واسه اونا که عشق لایی هستن

حمل ماشین بدون ضربه دیدن واسه اونا که همیشه از مصنوعی بودن شکایت داشتند

پرواز نکردن ماشینهای شهری که خیلی مسخره بود

خداییش چیزی کم نداره البته تا مرحله 12 که من هستم اونارو رو کرده

ولی یه چیز دیگه خیلی سخته

تازه پلیساشم که هرچی بیشتر خلاف کنی سگ تر میشن!!

دیگه باید یه ماشیم بازی چی داشته باشه؟

قابلیت انتقال شتاب g؟

bagher_mo68
26-11-2008, 19:05
و بلاخره کلاً تموم شد :

18 لول هم بیشتر نداره ...

اینم سیو آخر

R.P.G
26-11-2008, 19:35
اینم عکسه ماشین من که پورشه gt2 هستش و واقعا ماشین خفنیه.داره با آخرین سرعتش یعنی 211 تا میره البته اینم بگم که روی race upgrade هست.

اگه میشه از یه زاویه دیگه بزار تا خوب ببینیمش.
مشتاقش شدم.فک کنم خشنگ باشه.:40:
در ضمن دعا کن تا سیستمم پاورش زودتر بیاد.:31:دارم دق میکنم.:41:
میدونی که سوخیده.

amir_sa
26-11-2008, 20:01
نه دوست عزیز ارزش نداره .
ولی اگه سیستمتو یه آپگرید کلی بکنی که بشه بازی های الآن رو بازی کرد اون وقت ارزش داره .
هیچوقت واسه یه بازی آپگرید نکن :46:

ممنون ، ولي يه لطف بكن حداقل سيستم رو بگو ببينم چه ميشه كرد :8:

Mostafa NBA
26-11-2008, 20:27

بله دوست عزیز.بازی عالیه.:46:

hosiyar
26-11-2008, 20:34
یه خواهشی از بچه های گل تاپیک دارم . اگه میشه یکی از کسایی که ترجیحا بازیش ویروسی نبوده ، فایلی یه نام Group7.cab رو که توی dvd بازی هست رو برام آپ کنه که خیلی نیازمندم . ممنون میشم اگر این کارو بکنید .

sepehr_x50
26-11-2008, 20:38
یه خواهشی از بچه های گل تاپیک دارم . اگه میشه یکی از کسایی که ترجیحا بازیش ویروسی نبوده ، فایلی یه نام group7.cab رو که توی dvd بازی هست رو برام آپ کنه که خیلی نیازمندم . ممنون میشم اگر این کارو بکنید .

سلام

من دارم برات تو رپید آپ میکنم.

منتظر باش.:46:

starn
26-11-2008, 20:47
این چند روزه بازی ممنوع شده ه و مجاز نیست امروز می خواستم برم از وست بگیرم گفت مجاز نیست دیگه نمی رایم ولی من رفتم و گشتم پیدا کردم الان هم در حال نصبم

sepehr_x50
26-11-2008, 20:48
یه خواهشی از بچه های گل تاپیک دارم . اگه میشه یکی از کسایی که ترجیحا بازیش ویروسی نبوده ، فایلی یه نام Group7.cab رو که توی dvd بازی هست رو برام آپ کنه که خیلی نیازمندم . ممنون میشم اگر این کارو بکنید .

سلام

من دارم برات تو رپید آپ میکنم.

منتظر باش.:46:

بفرما

hosiyar
26-11-2008, 21:13
آقا سپهر خیلی خیلی ممنون . کارمو راه انداختی . قربون دستت . حیف که بیشتر از یه بار نمیشه تشکر زد . وگرنه صدباری می زدم .
سپهر جان . بازیتو از چه شرکتی گرفتی که ویروسی نبوده ؟
من از WestGame گرفتم ویروسی بود ناجور !!!

sepehr_x50
26-11-2008, 21:23
آقا سپهر خیلی خیلی ممنون . کارمو راه انداختی . قربون دستت . حیف که بیشتر از یه بار نمیشه تشکر زد . وگرنه صدباری می زدم .
سپهر جان . بازیتو از چه شرکتی گرفتی که ویروسی نبوده ؟
من از WestGame گرفتم ویروسی بود ناجور !!!

نه!

من از شرکت P30World گرفتم.:31:

الان درست شد دیگه؟:46:

لوگان
26-11-2008, 21:28
ولی خداییش فرمونش خیلی باحاله. سخت تر هست ولی واقعی تره. مثلا میتونی دنده عقب میری یهو بپیچی از چلو بری با کمترین کن شدن سرعت که خیلی با این روش پلیس سرکار میزارم. برای اولین بار تو یه مرحله گیر کردم. اومدم با لوتوس برم با لامبورگینی و مک لارن مسابقه بدم دیگه نشد دیگه. پول بوگاتی رو هم ندارم ولی اگه بخرمش!

لوگان
26-11-2008, 21:29
الان تو کامپیوتر من تسک منیجر باز نمیشه ولی بازی مهمتر بید.

hosiyar
26-11-2008, 21:38
نه!

من از شرکت P30World گرفتم.:31:

الان درست شد دیگه؟:46:

من nod32 smart security دارم که ویروس داخل بازی رو شناخت . dvd رو کپی کردم تو هارد و ویروس کشی کردم که فایل group7 خراب شد . الان dvd رو با فایل جدیده دارم نصب میکنم . ایشاا... که درسته . ممنون .

الان تو کامپیوتر من تسک منیجر باز نمیشه ولی بازی مهمتر بید.

اینم از نشانه های ویروس هست . روش درست کردن تسک منیجر رو چند صفحه قبل (فکر کنم صفحه 118) بچه ها توضیح دادن.

یه درخواست دارم از بچه ها :
این که اونایی که بازیشون ویروسی بوده و نبوده ، اسم جایی رو که ازش خریدن بگن که بقیه که تازه میخوان بخرن از جاهای ویروسی نخرن و برن از جاهای سالم بخرن که اونا هم لطمه نبینن . چطوره ؟

hosiyar
26-11-2008, 21:51
آقا سپهر نوکرتم . یه فایل دیگه هم نیاز شد . فایل setup.exe (!) توی dvd که این رو هم آنتی ویروسم خرابش کرده (البته اینو آخر آخر نصب میخوادا ) . 2 کیلوباست هم بیشتر نیست . دسستتو میبوسم آپ کنی. ممنون.

لوگان
26-11-2008, 22:08
من اون روشی که دوستان گفتم امتحان کردم یه بار باز شد دیگه باز نشد. حالا سر فرصت یه کاریش میکنم دیگه.

sepehr_x50
26-11-2008, 22:08
آقا سپهر نوکرتم . یه فایل دیگه هم نیاز شد . فایل setup.exe (!) توی dvd که این رو هم آنتی ویروسم خرابش کرده (البته اینو آخر آخر نصب میخوادا ) . 2 کیلوباست هم بیشتر نیست . دسستتو میبوسم آپ کنی. ممنون.

این که 23 کیلو بایته؟! این همه آپلود کنم؟!:31:

starn
26-11-2008, 22:10
آقا بازی رو نصب کردم تا اواسط level 3 رفتم خیلی توپ

pedram_sad
26-11-2008, 22:16
من بازی رو امروز گرفتم برای xbox 360
واقعا میتونم بگم کاملا نا امید کننده بود حد اقل در سطح این همه تبلیغ و سر صدایی که ea ایجاد کرده بود نبود
وقتی بازی رو شروع کردم همه چیز مثل most wanted بود اما نسخه mw که روی ps2 دیده بودم
گرافیک ماشین ها فوق العاده پایین و ماشین های که جزو ترافیک هستن به جرات میتونم بگم در حد ps هستن

bug های بازی و موجود در طول race و جاده و نورپردازی از شمارش خارجه
کنترل بازی هم که چیزی نگم بهتره

در حدی نا امید کننده بود که شوکه کرد من رو
حالا مفهوم نقد های تند و امتیاز های کم سایت ها به این بازی رو میفهمم

ولی به هر حال یک nfs هست