مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: Undercover
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
این که 23 کیلو بایته؟! این همه آپلود کنم؟!:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایل نمیدونم چیه . آخرش خواست منم ignore زدم بازی نصب و اجرا شد . ولی به هر حال محض اطمینان برای اینکه کامل باشه .
آقا خیلی نوکرم . زحمت دادم . حالا دیگه منم dvdم ویروسی نیست . ممنون . میریم با undercover صفا کنیم . خداییش خیلی قشنگه .
sepehr_x50
26-11-2008, 22:45
من الان مرحله ی چهار هستم.
چرا انقدر بازی راحته؟!!
و چرا همه جا مسابقه هست؟ تو سری قبلی باید میگشتی تا مسابقه پیدا کنی.
Mostafa NBA
27-11-2008, 00:48
من الان مرحله ی چهار هستم.
چرا انقدر بازی راحته؟!!
و چرا همه جا مسابقه هست؟ تو سری قبلی باید میگشتی تا مسابقه پیدا کنی.
اولش راحته ولی بعدش سخت تر میشه.
توی قبلیها هم میتونستی به صورت مستقیم بری برای مسابقه بود یعنی Carbon و Mostwanted .
Oracle_Eldorado
27-11-2008, 00:56
من از یه سایت آنلاین خریدم.
اسمش
----------- هستش قیمتشم مفته . (تبلیغ نیستش)
اولا که تبلیغه و پاک میشه .
بعدشم چقدر مفته !
واسه بازی 1dvdباید 1000 بدی اونم بدون پول پست !!! ( که احتمالا اونم 1000 تومنی میشه )
در صورتی که میشه از یه مغازه این بازی رو 1000 تومن بخری !!
پس خواهشا اسم سایت دیگه ای رو اینجا نیارید ....
اولش راحته ولی بعدش سخت تر میشه.
قبلیها هم همینطوری بود یعنی Carbon و Mostwanted .
Carbon کجاش سخت شد ؟!
من با 2 ماشین تا آخر بازی رفتم !
Camaro SS که اول بازی بهت میده .
Dodge Charger که قبل از Wolf باز میشه !
من بازی رو امروز گرفتم برای xbox 360
واقعا میتونم بگم کاملا نا امید کننده بود حد اقل در سطح این همه تبلیغ و سر صدایی که ea ایجاد کرده بود نبود
وقتی بازی رو شروع کردم همه چیز مثل most wanted بود اما نسخه mw که روی ps2 دیده بودم
گرافیک ماشین ها فوق العاده پایین و ماشین های که جزو ترافیک هستن به جرات میتونم بگم در حد ps هستن
bug های بازی و موجود در طول race و جاده و نورپردازی از شمارش خارجه
کنترل بازی هم که چیزی نگم بهتره
در حدی نا امید کننده بود که شوکه کرد من رو
حالا مفهوم نقد های تند و امتیاز های کم سایت ها به این بازی رو میفهمم
ولی به هر حال یک nfs هست
بله دیگه .
وقتی یه شرکتی بازیش مشکل داشته باشه واسش کلی تبلیغ الکی میکنه .
مثل FarCry2 .
البته نمیگم Farcry2 بازی بدیه . خیلی هم خوبه ولی در حد سروصدایی که کرد نبود .
پس BUG نورپردازی در کنسول هم وجود داره !!!
من فکر کردم فقط واسه کامپیوتر اینطوریه |:
D r i v e r
27-11-2008, 01:40
بازی یکم تکراریه
من العان level 8 هستم
خبری از drift drag و اینجور چیزا نیست ؟
Oracle_Eldorado
27-11-2008, 01:43
بازی یکم تکراریه
من العان level 8 هستم
خبری از drift drag و اینجور چیزا نیست ؟
نه Drift & Drag نداره !
ولی سر پیچ ها اگه مثل Drift بری امتیازشو میگیری .
به جای Drag هم Highway Battle گذاشتن .
pedram_sad
27-11-2008, 11:45
بله دیگه .
وقتی یه شرکتی بازیش مشکل داشته باشه واسش کلی تبلیغ الکی میکنه .
مثل FarCry2 .
البته نمیگم Farcry2 بازی بدیه . خیلی هم خوبه ولی در حد سروصدایی که کرد نبود .
پس BUG نورپردازی در کنسول هم وجود داره !!!
من فکر کردم فقط واسه کامپیوتر اینطوریه |:
علاوه بار bug نورپردازی bug سایه ها هم کولاک میکنه مخصوصا سایه ساختمون ها
عیب بعدی بازی نداشتن فیزیک بازیه انگار سوار یک جعبه اهنی هستین و هیچ حسی نداره
به خصوص سر پیچ ها و دور زدن
فعلا که حدودا 15 تا race رو رفتم و اول شدم
حدا اقل داستانش و demo های بین مرحله باعث میشه ادم بشینه پاش
ولی اصلا انتظارات رو بر اورده نکرد :13:
D r i v e r
27-11-2008, 12:06
بازی بدونه drift دیگه واقعا حال نمیده
Highway Battle جالبه و جایه drag رو پر کرده ولی drift چی؟
همون بهتره بریم گریدمونو بازی کنیم!!!
کسی بازی رو تموم کرده؟؟؟؟
چند تا level داره؟؟؟
H M R 0 0 7
27-11-2008, 12:38
به جز باگها گرافیکی ، بازی عالیه.
یاد ماست وانتد رو زنده کرد!
کسی پچ واسه این باگها گرافیکی نداره؟
راسی دنده عقب رفت و یهو تغییر مسیر دادنش (راکفورد) خییلی باحاله.جون میده واسه در رفتن از دست پلیسای مزاحم :27:
عیب بعدی بازی نداشتن فیزیک بازیه انگار سوار یک جعبه اهنی هستین و هیچ حسی نداره
به نظرم که خوبه و مشکلی در این زمینه نداره.
یه چیزی هم هست... نباید این بازی رو با گرید یا Dirt مقایسه کنید!
اونا اتوموبیل سواری واقع گرایانه هست ولی NFS اینجوری نیست.که اگه مثل اونها بود دیگه نمیشد Need 4 Speed
منتظرم Burnout Paradise واس Pc بیاد ببینم اون چه جوریه...
سلام.
دوستان کسی تا بحال موفق شده این بازی رو روی آیفون اجرا کنه؟
اصلا این بازی برای آیفون اومده یا نه؟
آیا لینکی چیزی هست که بشه این بازی رو برای آیفون دانلود یا خرید کرد؟
سلام
مي خواستم بگم چجوري مي تونم عكس ماشينم بزارم اينجا ( توضيحات كامل وبيشتر )
با تشكر
HoJJaT_007
27-11-2008, 14:20
برید توی Photo Mode توی منو و عکس بگیرید (دکمه Print Screen Sysrq )
تشکر یادت نره :d
mehran_286
27-11-2008, 14:32
دوستان ترینر چند صفحه قبل کار نمی کرد ؟
ایا کسی رمزی یا ترینری داره
کسی جواب بده من منتظرم
miladddd
27-11-2008, 14:46
اولاي بازي راحت بود ولي من الان لول 13 هستم و به سختي دارم مراحلو رد ميكنم، هم پليسا وحشي تر شدن هم مسابقات حرفه اي تر، ولي يه نمه بازي تكراري شده!!!
اينا رو ميدونم منظورم اينه كه بعد از اين كه عكس ماشينم رو سيو كردم بايد چكار كنم و چجوري اونو در اين سايت قرار بدم ؟؟؟
با تشكر
اينا رو ميدونم منظورم اينه كه بعد از اين كه عكس ماشينم رو سيو كردم بايد چكار كنم و چجوري اونو در اين سايت قرار بدم ؟؟؟
با تشكر
شما میتونید در tinypic.com یا irapic.com و... عکس رو آپلود و لینکش رو اینجا قرار بدین.
<LI itxtvisited="1">Cheat mode Enter the options menu, choose the "Secret Codes" selection, then enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. Note: The codes will only work once per profile. The bonus cars are only available in Quick Race mode.
$10,000 Enter $EDSOC (contains the letter "O") or %%$3/" as a code.
$15,000 Enter S1D3K1CK as a code.
Die-Cast BMW M3 E92 car Enter )B7@B= as a code to unlock the Die-Cast BMW M3 E92 car.
Die-Cast Lexus IS F car Enter 0;5M2; (contains the number "0") or 0;6,2; (contains the number "0") as a code to unlock the Die-Cast Lexus IS F car.
Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution car Enter 2<?P;G as a code to unlock the Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution car.
Die-Cast Nissan 240SX (S13) car Enter ?P:COL (contains the letter "O") or @/;#/+ as a code to unlock the Die-Cast Nissan 240SX (S13) car.
Die-Cast Porsche 911 Turbo car Enter >8P:I; as a code to unlock the Die-Cast Porsche 911 Turbo car.
Die-Cast Volkswagen R32 car Enter !2ODBJ: (contains the letter "O") or !3/$"): as a code to unlock the Die-Cast Volkswagen R32 car.
NeedforSpeed.com Lotus Elise car Enter -KJ3=E or .+)3>$ as a code to unlock the NeedforSpeed.com Lotus Elise car.
<LI itxtvisited="1">Achievements Accomplish the indicated achievement to get the corresponding number of Gamerscore points:
Community Member (15 points): Create or use an existing account to sign into EA Nation. Active Community Member (20 points): Participated in any Community Day. Visit NeedforSpeed.com for more info. Freeze! Hold it right there! (25 points): Take a Photo and upload it to NeedforSpeed.com. Learner's Permit (5 points): Acquire your first car in Career Mode. Apprentice Mechanic (5 points): Customize a car in Career mode. Meet Zack (10 points): Face off against Zack in 'Rush Hour'. Meet Carmen (10 points): Face off against Carmen in 'The Game'. Meet Hector (10 points): Face off against Hector in 'Versus'. Meet Nickel (10 points): Face off against Nickel in 'Road Rage'. Meet Rose (10 points): Face off against Rose in 'Rollercoaster'. Zack Trap (25 points): Complete the Zack sequence in 'The Trap' mission. Bowling with Hector (25 points): Complete the Hector sequence in the mission 'Kingpin'. To Protect and Serve (25 points): Complete the Carmen sequence in the mission 'Rematch'. Nickel and Dimes (25 points): Complete the Nickel sequence in mission 'Payback'. 2 Birds, 1 Stone (25 points): Complete the mission 'Double Trouble'. Gold Coast to Ocean (15 points): Dominate the Gold Coast to Ocean event. East Fasulo Bridge (15 points): Dominate the East Fasulo Bridge event. Pine Creek & Douglas (15 points): Dominate the Pine Creek & Douglas event. South Canyon Hwy (15 points): Dominate the South Canyon Hwy event. East I-5 (15 points): Dominate the East I-5 event. Bay Drive & Harbor (15 points): Dominate the Bay Drive & Harbor event. Tri-City Run (15 points): Dominate the Tri-City Run event. North River Expressway (15 points): Dominate the North River Expressway event. Lose the Eye in the Sky (25 points): Escape from a helicopter in a successfully completed pursuit. (Must be Career level 8 or greater). Path of Destruction (10 points): Disable 10 Police Cars in a Pursuit and successfully evade in Career. Get out of the way! (5 points): Avoid 5 Road Blocks in a Pursuit and successfully evade in Career. Aficionado (10 points): Purchase or win any 5 cars for your garage. Keys to the City (5 points): Unlock Port Crescent in Career. Branching out (10 points): Unlock Sunset Hills in Career. Window Shopper (20 points): Discovered all 3 Pro Shops in Career. Nothing Stock (20 points): Discovered all 3 Tuning Shops in Career. Retired (40 points): Finish the Career Story. Hired Goons (20 points): Takeout all the 'Goons' in Career. 5 Finger Discount (20 points): Complete all Hot Car Missions. Chase or be Chased (20 points): Win all the Highway Battles in Career. Own the Road (25 points): Dominate 25 events in Career. Completionist (100 points): Complete all events in Career. Unstoppable Force (10 points): Avoid 50 Road Blocks in Career. Wasting Tax Dollars (20 points): Get $100,000 Cost to State in a single pursuit and evade. Spiked Punch (10 points): Avoid a spike strip in a Pursuit and successfully evade in Career. Love thy Tires (15 points): Avoid 12 Spike Strips total in Career pursuits. Lose the Fuzz (10 points): Successfully complete 5 Pursuits. Most Wanted (100 points): Successfully complete 50 Pursuits. Scrapheap (25 points): Disable 100 Police vehicles. Crossing the Line (10 points): Win a Ranked Multiplayer Cops and Robbers event. First! (10 points): Won a Multiplayer Ranked Game. First of Many (15 points): Win a Ranked Multiplayer event against 7 human players. Among the Best (25 points): Won 25 Ranked Multiplayer events. Notorious (50 points): Finish 119 Multiplayer Races in any position. Cat and Mouse Virus (5 points): Infected with the Cops and Robbers virus by another player in a Cops and Robbers event.
HoJJaT_007
27-11-2008, 15:15
من خیلی خیلی کم بازی میکنم , الان لول 4 هستم.
قبلا از Outrun بدم میومد . تا اینکه یه مسابقه اومدم وقتی جلو زدم دور زدم بعد از بغلش رد شدم طوری که منحرف شد رفت تو دیوار , تا این بیاد دنده عقب بگیره دور بزنه من تموم کرده بودم :))
خیلی حال میده.
راستی برای باتل اتوبان نمیشه کاری کرد ؟ یه کلکی چیزی .
البته جلو زدن آسونه .
راستی این اسماش تکراریه چرا ؟ ماشیناشم تکراریه .
رقیبم یک بار FARHAD بود دوباره همینه بار بعدیم همینه دوباره توی OUTRUN همین بود !.
HoJJaT_007
27-11-2008, 15:30
راستی اینم گروپ بازی هر کس میخواد بیاد عضو شه (گروه برای بحث و ... هستش ) :
ببينم براي آپلود عكس حدودا چند دقيقه طول ميكشه ؟
و دقيقا بايد تو سايت irapic .com چكار كنم؟
با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از گرافیک پایین بازی !!!!!
ولی کسی تونسته مسابقه pay back رو رد کنه؟ تو مرحله 14 است
مخم داره می پاشه دیگه پلیسا دارن روانیییییییم میکنن
ولی خداییش اسپریت و سیرکوئیتش زیادی اسونه ولی جاب حالم و جا میاره اونم بد جوری
راستی تنظیمات سوسپانسیون خیلی مهمه خیلی نرم یا سختش نکنید
اگه سفت باشه همش تو اسمونایین اگه هم زیاد نرم باشه بعد هر دست انداز سوار یویو میشین
MR.Punisher
27-11-2008, 16:16
این بازی کلا Demo نداره یا نسخه ای که من خریدم مشکل داره؟
نسخه ی من مال شرکت E-T هست.
نکنه نسخه ی Rip شده ی بازی رو به من انداختن؟
HoJJaT_007
27-11-2008, 16:16
تو لول 4 چند تا پورشه اومدن دنبالم بجای اینکه دنبال من بیام من دنبالشو میرم .
بوگاتی کی باز میشه ؟ من میخوام با بوگاتی یه کلی با svr ها (تو موست وانتد خیلی خفن بودند ) بزنم .
Big-Boss
27-11-2008, 16:26
این بازی کلا demo نداره یا نسخه ای که من خریدم مشکل داره؟
نسخه ی من مال شرکت e-t هست.
نکنه نسخه ی rip شده ی بازی رو به من انداختن؟
رفیق تنها عشق این بازی دمو هاش هست
بازیه بازیگراش خوبه ولی یکم کوتاهه
حتما نسخه با دموش رو بازی کن !!!!
كسي جواب ما رو نمي ده ؟؟؟
وقتی که می رم ماشین رو تقویت کنم (هست خودش بعضو اوقات می ده می گه برو به قسمت shop الان لول 5 ام از دیروز تا امروز بازی کردم ولی دیگه پولم نمی رسه تقویت کنم چرا ؟؟؟؟)
سلام.
دوستان کسی تا بحال موفق شده این بازی رو روی آیفون اجرا کنه؟
اصلا این بازی برای آیفون اومده یا نه؟
آیا لینکی چیزی هست که بشه این بازی رو برای آیفون دانلود یا خرید کرد؟
دوستان یه راهنمایی کوچیک هم نمی تونن بکنن؟
Opera-Baz
27-11-2008, 18:03
بازي خيلي اسون بود تو 18 مرحله تموم ميشه اخرشم كه دختر ه رو پليس ميگيره
ولي كلا بازي خوبيه
دوستان یه راهنمایی کوچیک هم نمی تونن بکنن؟
اعلام رسمي نشده ولي تا چند روزه آينده تو نت مياد اگه اومد لينكشو برات ميزارم
cyrus_ln
27-11-2008, 19:57
بازي خيلي اسون بود تو 18 مرحله تموم ميشه اخرشم كه دختر ه رو پليس ميگيره
ولي كلا بازي خوبيه
خب حالا چرا گفتی که پلیس دختره رو میگیره؟
اگه بازی داستان درست حسابی داشته باشه فهمیدن پایین بازی یعنی ضد حال
.
.
.
.
نسخه اصلی چندتا دی وی دیه؟
اینی که من گرفتم یه دی وی دیه , مشکل داره آیا؟
bagher_mo68
27-11-2008, 20:11
خب حالا چرا گفتی که پلیس دختره رو میگیره؟
اگه بازی داستان درست حسابی داشته باشه فهمیدن پایین بازی یعنی ضد حال
.
.
.
.
نسخه اصلی چندتا دی وی دیه؟
اینی که من گرفتم یه دی وی دیه , مشکل داره آیا؟
برا منم یه dvd بود
ببینم چیکار میکنیا :p
cyrus_ln
27-11-2008, 20:15
برا منم یه dvd بود
ببینم چیکار میکنیا :p
دمو اینا داره واسه تو؟
دو روز صبر کن میایم خدمتتون:27:
bagher_mo68
27-11-2008, 20:32
دمو اینا داره واسه تو؟
دو روز صبر کن میایم خدمتتون:27:
البته که داره ...
هستیم منتظرتون
اینم Money Maker برای اینکه پولتون زیاد بشه :
آموزش:
وارد بازی میشید بعد بازی رو Minimize میکنید بعد ترینر رو اجرا میکنید تیک پول رو میزنید بعد وارد بازی میشید بعد وارد گاراژ و یکی از ماشینهاتون رو میفروشید بعد به پولتون مقدار 2.100.000.000 اضافه میشه
خودم هم امتحان کردم اجرا شد.
نسخه کاملش چقدره منظور حجمش
MR.Punisher
27-11-2008, 21:16
رفیق تنها عشق این بازی دمو هاش هست
بازیه بازیگراش خوبه ولی یکم کوتاهه
حتما نسخه با دموش رو بازی کن !!!!
ممنون که جواب دادی.نسخه ای که خود سایت P30world گذاشته کامله و دموها رو داره؟
p3yman_xl
27-11-2008, 21:49
بازی رو امروز گرفتم و همونطور که پیش بینی میکردم بازی واقعا بی کیفیت هست. اولین مساله ای که توجه من رو در نسخه ی 360 جلب کرد کیفیت بسیار بد نوشته های و متن های دورن بازی بود ... تعجب میکنم چطور Blackbox از نسخه ی قبلی درس نگرفته و باز هم بازی بی کیفیتی مثل این رو به بازار عرضه کرده.
گرافیک بازی در نسخه ی 360 به شدت پایینه و با نسخه ی Most Wanted که برای PS2 عرضه شد برابری میکنه!
واقعا این گرافیک با گرافیک بازی زیبای GRiD زمین تا آسمان تفاوت داره و به جرات میتونم بگم یک نسل عقب تره. تنها نکته ی مثبت بازی آهنگ ها هستند که همیشه EA در این قسمت سنگ تموم میذاره و ترک های خوبی رو خریداری میکنه....
باز هم نسخه ی بی کیفیتی از NFS عرضه شد، امیدوارم چند ماه دیگه دوباره EA اعلام نکنه که در حال ساخت NFS جدیدی است!
بنده هم این بازی رو فقط به یک دلیل خریداری کردم و آن هم وجود Bugatti Veyron در بازی بود و بس!
موفق باشید
كسي جواب ما رو نمي ده ؟؟؟
هم بستگی به سایز عکس و حجمش داره هم به اینرنت شما. تقریبا همون سرعتیه که دانلود میکنید.همون قدر طول میکشه.
دوستان در مورد کیفت من اول فکر میکردم پایینه بعد که رزولیشن رو بردم بالا الان خیلی خوب شده. من که با گرافیکش هیچ مشکلی ندارم و به نظرم خیلی خوبه. شما رزولیشن رو بردین بالا؟
بازی واقعا خوبه من روی بالاترین رزولوشن و گرافیک دارم بازی می کنم و واقعا عالی
بی خیال چیو کیفیت نداره؟
ستینگات رو دیفالته برو کیفیت رو بالا ببر ببین چی میشه!!
من دارم رو 6200 بازی میکنم کل دیتیل هارو هم اوردم پایین ولی اونقدر اذیت نمیکنه برای نمونه یه اسکرین شات گذاشتم تو صفحه 128 اگه فکر میکنین کمه من دیگه حرفی ندارم
تو لول 4 چند تا پورشه اومدن دنبالم بجای اینکه دنبال من بیام من دنبالشو میرم
آخ منم تو لول 15 عین سگ از پلیسا میترسم و در میرم
aluminum
28-11-2008, 00:26
دوستان این بازی در مقایسه با کربن چه از لحاظ گرافیک و تکنیک و داستان بازی پیشرفت داشته یا نه؟
Mostafa NBA
28-11-2008, 00:43
دوستان این بازی در مقایسه با کربن چه از لحاظ گرافیک و تکنیک و داستان بازی پیشرفت داشته یا نه؟
از لحاظ گرافیک نمیشه با کربن مقایسه کرد و باید با ماست وانتد مقایسش کنی که به نظر من فرق زیادی نکرده.
از لحاظ تکنیک به نظر من بهترین نسخه تا حالا همین آندر کاور بوده و داستان هم چون من فینگیلیشیم خوب نیست نظری نمیدم.
MR.Punisher
28-11-2008, 00:59
نسخه ای که فروشگاه P30world گذاشته کامله و همه ی Demoها رو داره؟
Mehdi.ss
28-11-2008, 01:28
سلام من بازیرو نسب کردم تا لدینگشم میاد ولی تا بازی می خواد شروع بشه از بازی میندازه بیرون سیستمم پاین نیست رم 2گیگ گرافیک 256 انویدیا 512 ساپرت سی پی یو 4 تاهالا بازیهایی مسل کال اف دیوتی 5،پس 2009،پرو استریت وکریسیس رو هم جواب داده مشکل از چــیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــته ؟؟؟؟
hesam_g59
28-11-2008, 02:10
اینم ماشین من...البته تا اینجا....
به گرافیک پایینش نگاه نکنین...آخه سیستمم نمیکشه...با اینکه خیر سرم یه تومن پول سیستم دادم :((
خوشم میاد ...خیلی شبیه لامبورگینی ریونتون شده :DD
سلام
حسام جان گرافیک اش خوبه بابا !
خیلی قشنگه .
ای ول.
رنگ بندی جالبی داره سقف و بدنه , اون آرم هم که دیگه می خواد آدمو شاخ بزنه!
Ehsan Studio
28-11-2008, 07:06
دوستان من این بازی و گرفتم ولی اینقدر کند اجرا میشه که از خیرش گذشتم...
این مشخصات سیستم منه:
گرافیک : 8600gts
رم:2 تا 1 گیگ
Cpu : Intel 2.8
ebicross
28-11-2008, 07:36
از لحاظ گرافیک نمیشه با کربن مقایسه کرد و باید با ماست وانتد مقایسش کنی که به نظر من فرق زیادی نکرده.
جونه ما این حرفو نزن نا امیدم کردی.
این دو تا عکس رو خودم از دو بازی MostWanted و UnderCover گرفتم. مقایسه کنید:
ولی مشکل اینه من تو UnderCover مورسیلگو رو نداشتم. :دی تو Mostwanted که اولی هست Murcialogo و تو UnderCover عکسها از Gallardo هست.
وقعا فرق میکنه. عکسها برای اینکه کم حجم بشه JPG هستن. اگر BMP بود بهتر میشد.
sepehr_x50
28-11-2008, 08:07
من الان مرحله ی 5 هستم.
چجور میشه ماشین رو عوض کرد یا آپگریدش کرد؟!
+
نیتروژن رو چجوری میشه استفاده کرد؟
مرسی.
Oracle_Eldorado
28-11-2008, 09:44
من الان مرحله ی 5 هستم.
+
مرسی.
دوست من برای خرید و فروش ماشین شما باید وقتی توی مسابقه نیستی ، دکمه ی Esc رو بزنی بعد Garage رو انتخاب کنی . ( اگه Garage نبود همون گزینه اوله ! )
بعد یکی Shop داره ، یکی هم Upgrade .
برای استفاده از N20 ( همون نیترو ) باید دکمه ی ALT سمت چپ کیبورد رو بزنی .
البته قبلش باید روی ماشینت بسته باشی .
MR.Punisher
28-11-2008, 09:51
نسخه ای که فروشگاه p30world گذاشته کامله و همه ی demoها رو داره؟
کسی جواب نمیده؟
sepehr_x50
28-11-2008, 09:54
کسی جواب نمیده؟
سلام.
من از فروشگاه سایت خریدم. منظورتون از دمو ها چیه؟!
فکر کنم منظورشون فیلمهای بین بازی هست
اگه منظورتون اینه که آره فیلمها رو داره.
soltan_reza
28-11-2008, 11:22
سلام من بازیرو نسب کردم تا لدینگشم میاد ولی تا بازی می خواد شروع بشه از بازی میندازه بیرون سیستمم پاین نیست رم 2گیگ گرافیک 256 انویدیا 512 ساپرت سی پی یو 4 تاهالا بازیهایی مسل کال اف دیوتی 5،پس 2009،پرو استریت وکریسیس رو هم جواب داده مشکل از چــیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــته ؟؟؟؟
شما احتمالا برنامه ای نصب کردی که با بازی مشکل داره
من این برنامه ها رو میگم اگه داری پاکشون کن و بعد اجرا کن ببین مشکل حل میشه یا نه
کسپر ورژن 7
ُُُSubtitle Workshop
KM Codec
اگه بازم نشد هر چی برنامه ی اضافی داری رو پاک کن
دوستان من این بازی و گرفتم ولی اینقدر کند اجرا میشه که از خیرش گذشتم...
این مشخصات سیستم منه:
گرافیک : 8600gts
رم:2 تا 1 گیگ
Cpu : Intel 2.8
CPU پیشنهادی واسه ی این بازی 3 هست ولی مال شما 2.8 هست
احتمالا مشکل از همونه
جونه ما این حرفو نزن نا امیدم کردی.
این دو تا عکس رو خودم از دو بازی MostWanted و UnderCover گرفتم. مقایسه کنید:
ولی مشکل اینه من تو UnderCover مورسیلگو رو نداشتم. :دی تو Mostwanted که اولی هست Murcialogo و تو UnderCover عکسها از Gallardo هست.
وقعا فرق میکنه. عکسها برای اینکه کم حجم بشه JPG هستن. اگر BMP بود بهتر میشد.
ببخشید ولی من هر چی دارم دقت میکنم بازم می بینم که گرافیک موست وانتد با آندر کاور یکی هست
فقط رزولوشن و جزئیات گرافیکی فرق میکنه
شما لطف میکردی یه عکس هم از مورسیه لاگو کربن می گرفتی تا تفاوت رو حس کنی
من با گرافیک 8400 gs این بازی رو دارم با کیفیت مدیوم و بعضی قسمتها رو با کیفیت پایین بازی میکنم و بازم گاهی گیر میکنه
دیروز واسه ی دوستم یه سیستم بستم که سی پی یو دو هسته ای 5.2 داره با گرافیک 8500 gt
گرافیک بازی رو بردم تا نهایت
بازی بدون هیچ ایرادی اجرا میشه ، خیلی روان و لذتبخش
ولی بازم شبیه موست وانتد هست
فیزیک بازی زیاد جالب نیست
میتونستند مثل کربن درستش کنن که لذتش از موست وانتد هم بیشتره
و اینکه گرافیک سنگینش هم آزار دهنده است یا اینکه مجبوری گرافیکت رو ببری بالا
در کل فکر میکنم اینکه خواستن بازی رو به موقع برسونن به بازار باعث این همه ایراد شده و گرنه EA بلده چطوری گیمر رو راضی نگه داره
دوست دارم بازم سری n4e ساخته بشه
منتظر نسخه ی بعدی اش می مونم
hesam_g59
28-11-2008, 11:45
دیروز واسه ی دوستم یه سیستم بستم که سی پی یو دو هسته ای 5.2 داره با گرافیک 8500 gt
واقعا؟
منم سی پی یوم همینه...گرافیکم 8600 gt و رم 2....اما رو کمترین رزولوشین و گرافیک دارم بازی میکنم؟؟؟
چطوری میشه؟:18:
HoJJaT_007
28-11-2008, 11:54
واسه منم 3.06 اینتل و 1 گیگ رم و 8600 جی تی 512 مگ هست . و دارم روی low با افت فریم بازی میکنم :|
تابستون یه Core 2 Quad میخرم ببینم با اون چی میشه .
Mostafa NBA
28-11-2008, 12:02
من الان مرحله ی 5 هستم.
+
مرسی.
برای تعویض ماشین باید Esc رو بزنی بعدش گزینه Car و در اون قسمت یکی به نام Shop برای خرید ماشین و یکی دیگه هم Performance که برای افزایش قدرت ماشین هست که باید از همین قسمت نیتروس رو فعال کنی.وقتی فعال کردی با دکمه N کار میکنه.
واسه منم 3.06 اینتل و 1 گیگ رم و 8600 جی تی 512 مگ هست . و دارم روی low با افت فریم بازی میکنم :|
مشکل از رمه.منم گرافیکه 9500gt رو با رم یک گیگ تست کردم, همه روی Low گزاشتم ولی رم رو که دو گیگ کردم دیگه راحت همه روی High گزاشتم.
virus2009
28-11-2008, 12:02
یکنفر یک ترینر درست-حسابی نداره بزاره.
یک ترینر باحال....
ali_gamer
28-11-2008, 12:05
والا منم دارم با 9800gt و cpu atholn 64x2 5000 و 2gig ram 667 بازی میکنم هنوز افت فریم داره
یعنی تنضیمات همون پیش فرض خودشه که فقط رزولیشن رو 1024 *768 هست!!!!!
virus2009
28-11-2008, 12:16
واقعا؟
منم سی پی یوم همینه...گرافیکم 8600 gt و رم 2....اما رو کمترین رزولوشین و گرافیک دارم بازی میکنم؟؟؟
مال من همین همین جوریه.
شما این کارو انجام بده. بعد گرافیک رو بزار رو high
ببین درست میشه یا نه.
start>run>type msconfig>OK>startup>disable all>OK>restart
یکنفر یک ترینر درست-حسابی نداره بزاره.
یک ترینر باحال....
اینم یک ترینر 6 کاره:
jamshidjap
28-11-2008, 12:51
يه سوال
اين بازي ارزش بازي کردن داره ؟
يعني ميتونه نظرتو جلب کنه يا نه ؟
اونايي که بازي کردن بگن .
pro street که اصلا خوب نبود .
اینم ماشین من :
soltan_reza
28-11-2008, 12:57
واقعا؟
نمیدونم والا
این چیزی بود که من دیروز تست کردم (در بالاترین کیفیت و جزئیات گرافیکی بدون هیچ مشکلی)
نمیدونم واسه ی شما چرا این اتفاق می افته
Dual Core زیاد چیز خانی نیست
همون Full Cache رو ارتقا بده که خیلی بهتره
گول دو هسته ای بودنش رو نخور
يه سوال
اين بازي ارزش بازي کردن داره ؟
يعني ميتونه نظرتو جلب کنه يا نه ؟
اونايي که بازي کردن بگن .
pro street که اصلا خوب نبود .
بله ارزش بازی کردن داره و خیلی هم جذابیت داره
به شرطی که بتونی بدون افت فریم اجراش کنی
اینم ماشین من :
خیلی خوشگله
HoJJaT_007
28-11-2008, 13:39
Core 2 Quad دو هسته ای نیست ! 4 هسته ای هستش .
که واقعا شاخ میشه .
miladddd
28-11-2008, 14:19
خوب من بازي رو تموم كردم
شايد بشه بگي بهترين nfs بود، ولي شايدم نشه، چون موست وانتد هم زمان خودش عالي بود
خوب امتياز نهايي من به بازي 8.2 هست
بدترين چيز تو همه nfs ها اين بوده كه بازي پس از گذشتن از نيمه تقريبا يكنواخت ميشه، و اين هم تا حدي همين طور بود، ولي باز از mostvanted در اين زمينه بهتر بود، اميدوارم ea خودشو سال ديگه بالاتر بكشه و مثل پرو استريت پس رفت نكنه
اينم آخرين ماشينم، آئودي r8، هم قيمتش خوبه هم كيفيتش!
تو عكس با حداكثر سرعت رفتم
Mostafa.yey
28-11-2008, 15:03
سلام
من مشخصات سیستمم اینه ولی افت فریم دارم:
رم 4 گیگ DDR2 800
CPU 2180
Graphic 9600GT 512 DDR3 ASUS
Mainboard P43
ولی تو 1440*900 یا پایینتر افت فریم داره
آخرین درایور و دایرکت ایک رو هم دانلود کردم ولی باز افت فریم داره!!!
چکار کنم؟
resident_evil
28-11-2008, 15:05
اقا من كه x360 بازي كردم عكس ماشينمو چجوري بزارم اينجا ؟؟؟!!! :31:
doctor_x
28-11-2008, 15:09
من روی لپ تاپ با رم2 و گرافیک 8600 بازی میکنم و راحت روی high میکشه فقط بعضی وقتا وسط بازی ی لودینگ کوچیک که افکتی مثل امدن پلیس داره میده.
تمومش کردم به نظر من که مثل most wanted بود ولی بازم تو کفه ferrari موندم.
من روی لپ تاپ با رم2 و گرافیک 8600 بازی میکنم و راحت روی high میکشه فقط بعضی وقتا وسط بازی ی لودینگ کوچیک که افکتی مثل امدن پلیس داره میده.
تمومش کردم به نظر من که مثل most wanted بود ولی بازم تو کفه ferrari موندم.
میشه بگید که چند فریم میگیرین از بازی؟:10:
havas_1980
28-11-2008, 15:13
سلام
من مشخصات سیستمم اینه ولی افت فریم دارم:
رم 4 گیگ ddr2 800
cpu 2180
graphic 9600gt 512 ddr3 asus
mainboard p43
ولی تو 1440*900 یا پایینتر افت فریم داره
آخرین درایور و دایرکت ایک رو هم دانلود کردم ولی باز افت فریم داره!!!
چکار کنم؟دوست عزیز! ایراد به سیستم شما وارد نیست بلکه از خود بازی ناشی میشه.
متاسفانه این بازی افت فریم در بعضی از سیستم ها داره (بستگی به شانس داره)
پس باید صبر کنین تا پچ برای رفع این ایراد از سوی سازنده ها منتشر بشه.
اقا من كه x360 بازي كردم عكس ماشينمو چجوري بزارم اينجا ؟؟؟!!! :31:
با موبایلتون عکس بگیرین.:31:
موبال رو رو "مارک و عکس در نور کم" کنین فک کنم پر پر درست بشه.:10:
ebicross
28-11-2008, 15:44
ببخشید ولی من هر چی دارم دقت میکنم بازم می بینم که گرافیک موست وانتد با آندر کاور یکی هست
فقط رزولوشن و جزئیات گرافیکی فرق میکنه
شما لطف میکردی یه عکس هم از مورسیه لاگو کربن می گرفتی تا تفاوت رو حس کنی
من با گرافیک 8400 gs این بازی رو دارم با کیفیت مدیوم و بعضی قسمتها رو با کیفیت پایین بازی میکنم و بازم گاهی گیر میکنه
ولی بازم شبیه موست وانتد هست
فیزیک بازی زیاد جالب نیست
میتونستند مثل کربن درستش کنن که لذتش از موست وانتد هم بیشتره
و اینکه گرافیک سنگینش هم آزار دهنده است یا اینکه مجبوری گرافیکت رو ببری بالا
در کل فکر میکنم اینکه خواستن بازی رو به موقع برسونن به بازار باعث این همه ایراد شده و گرنه EA بلده چطوری گیمر رو راضی نگه داره
دوست دارم بازم سری n4e ساخته بشه
منتظر نسخه ی بعدی اش می مونم
آقا پس گرافیک دیگه چیه؟؟
رزولیشین و جزئیات وقتی بهتر باشه خوبه دیگه.
من هم Under Cover و هم Most Wanted رو همزمان اجرا کردم. دو تا ماشین هم SLR بودن.
واقعا UnderCover سره. Mostwanted ماشینهاش درخشش نداره. نور آفتاب به خوبی توش رفلکت نمیکنه. خیابونهاش به اندازه ی UnderCover طبیعی نیست.
تنها برتری Mostwanted به UnderCover داستان بسیار عالی بازی و بخصوص Josie Maran :دی هستش و برتری Carbon به underCover فقط دریفت هست.
البته باهات موافقم که UnderCover هنوز کار داشته و زود عرضه شده.
تا حالا برای شما هم پیش اومده که کنار دیوار با سرعت حرکت کنید بعد یهو پرتاب بشین تو هوا؟؟؟
یا مثلا راه از دور یه شکل باشه ولی از جلو ببینید یه شکل دیگس؟؟؟
HoJJaT_007
28-11-2008, 16:33
Josie Maran چیه دیگه ؟!
نه من همه چیزایی که گفتی برام پیش نیومده , فقط گاهی اوقات لودینگ جاده طول میکشه , تا حالا هم نشده جاده یه طور دیگه باشه !
چتونه جا سرو کله زدن با فریماش بشینین از بازی لذت ببرین تموم شد بالاخره یه نکته خوبش این بود که پلیس بازیاش مزاحم مرحله بالا رفتن نبود
اینم لینک سیو 100% البته بدون پلیس بازیاش که مونده با 2 میلیارد پول نا قابل که حسابی حال کنین باهاش
یه پیش نهاد رزولیشن رو کم کنین که اصلا احساس نمیکنین کم بودنشو ولی دیتیل هارو ببرین بالا
sepehr_x50
28-11-2008, 19:14
دوست من برای خرید و فروش ماشین شما باید وقتی توی مسابقه نیستی ، دکمه ی Esc رو بزنی بعد Garage رو انتخاب کنی . ( اگه Garage نبود همون گزینه اوله ! )
بعد یکی Shop داره ، یکی هم Upgrade .
برای استفاده از N20 ( همون نیترو ) باید دکمه ی ALT سمت چپ کیبورد رو بزنی .
البته قبلش باید روی ماشینت بسته باشی .
سلام.
وقتی تو مسایقه نیستم و اسکیپ رو میزنم فقط دوتا گزینه داره.
1. Photo Mode
2. Options
?!!!
Mostafa NBA
28-11-2008, 19:29
سلام.
وقتی تو مسایقه نیستم و اسکیپ رو میزنم فقط دوتا گزینه داره.
1. Photo mode
2. Options
?!!!
حتما پلیس دنبالت بوده.وقتی پلیس دنبالت نمیاد باید بزنی.
دوستان من بازی رو از شزکت تکین گرفتم...یه dvd ..اما یه سوال تا اینتر اول صفحه رو نشون میزنی یه دریا نشون میده که چنتا پلیس دنبالتم بعد فرار میکنی ییهو میبنی با یه مزدایی!!! منظورم اینه که من هیچ دمویی نمیبینم چرا؟؟ از اول اینکه رو ایکون بازی کللیک میکنی انتر میزنم بعد پلیسه!! پس اینه مثثل سری قبل دموی فیلمی که زنی بازی کنه نداره که!! مال شما هم اینطوریه؟؟ بعد خیلی وسط بازی گیر میکنه چرا؟
پس اینه مثثل سری قبل دموی فیلمی که زنی بازی کنه نداره که!! مال شما هم اینطوریه؟؟ بعد خیلی وسط بازی گیر میکنه چرا؟ __________________
چرا کمی صبر دمو نزدیک است
حالا زن بازی نکنه نمیشه؟؟
نقش اولش زنه خیالت جمع
اگه میخوای کیفیت دمو هارو چک کنی بعد از ترلر ea همون دور موتوره که میگه اینتر بزنین نزن یه چند دقیقه صبر کن تکه های دمو رو اونجا نشون میده مثل عادت همیشگیه nfs
ebicross
28-11-2008, 22:06
Josie Maran چیه دیگه ؟!
نه من همه چیزایی که گفتی برام پیش نیومده , فقط گاهی اوقات لودینگ جاده طول میکشه , تا حالا هم نشده جاده یه طور دیگه باشه !
تو گوگل سرچ کن.
Josie Maran همون خانمی هست که تو نقش MIA تو بازی MW هستش.
راستش من فقط به همین خاطر بود MW رو تمام کردم.
الان UnderCover رو حال تمام کردنش رو ندارم.
آخه به چه امیدی:دی
H M R 0 0 7
28-11-2008, 22:22
من بازی رو امروز گرفتم برای xbox 360
واقعا میتونم بگم کاملا نا امید کننده بود حد اقل در سطح این همه تبلیغ و سر صدایی که ea ایجاد کرده بود نبود
وقتی بازی رو شروع کردم همه چیز مثل most wanted بود اما نسخه mw که روی ps2 دیده بودم
گرافیک ماشین ها فوق العاده پایین و ماشین های که جزو ترافیک هستن به جرات میتونم بگم در حد ps هستن
bug های بازی و موجود در طول race و جاده و نورپردازی از شمارش خارجه
کنترل بازی هم که چیزی نگم بهتره
در حدی نا امید کننده بود که شوکه کرد من رو
حالا مفهوم نقد های تند و امتیاز های کم سایت ها به این بازی رو میفهمم
ولی به هر حال یک nfs هست
خوب هر کس نظری داره واسه خودش ولی نظرم من برای این بازی عالیه!
در مورد شروع بازی حق با شماست منم یکم جا خوردم ولی بعد از Pink گرفتن اولین ماشین بازی جذابیتشو بدست آورد!
گرافیک ماشینها در حد عالی
گرافیک اتومبیلهای ترافیک هم در حد خودش خیلی خوبه.اگه میخواستن جزئیات و گرافیکش رو بیشتر کنن جز بالا بردن سخت افزار مورد نیاز کاردیگه نمیکردن!
ولی این که میگید در حد PS خیلی ظلمه!
اینو ببینید:
دیگه بیشتر از این چه فایده ای داره؟چون قرار نیست با اینها بازی کنی که! شما فقط در حد صدم ثانیه از کنار اینا رد میشین!
نور پردازی عالی!
کنترل هم متوسط رو به خوب
هموطور که گفتید این یک NFS هستش و نباید با Grid و GT مقایسه بشه واسه گرافیکش!
SIMON137
28-11-2008, 22:33
بعد نقش اين زني كه توي آندركاور هست رو كي بازي مي كنه ؟
تازه یه چیزی رو فهمیدم دمو های شرکت تکین حذف شدن همشون...خاک بر سرشون.. بازی دیگه فاز نمیده باید دنبال dvd دیگه باشم..ببینم حجم بازی بعد نصب چقدره؟
SIMON137
28-11-2008, 22:41
تازه یه چیزی رو فهمیدم دمو های شرکت تکین حذف شدن همشون...خاک بر سرشون.. بازی دیگه فاز نمیده باید دنبال dvd دیگه باشم..ببینم حجم بازی بعد نصب چقدره؟
6 گيگابايت هستش ...
omid4mit
28-11-2008, 22:46
اینم ماکزیمم سرعت من با بوگاتی ویرون :
Oracle_Eldorado
28-11-2008, 22:48
بعد نقش اين زني كه توي آندركاور هست رو كي بازي مي كنه ؟
اسم واقعیش » Maggie Q
اول بازی هم میزنه ...
HoJJaT_007
28-11-2008, 22:50
شما بوگاتی رو با کدوم پول میخرید ؟
ترینر ؟
خیلی پول میخواد . منم دلم میخواد یکی بخرم .
omid4mit
28-11-2008, 22:55
شما بوگاتی رو با کدوم پول میخرید ؟
ترینر ؟
خیلی پول میخواد . منم دلم میخواد یکی بخرم .
از اون موقعی که بازی رو خریدم فقط دارم اینو بازی می کنم و بقیه بازی ها رو فعلن بیخیال شدم به خاطر همین تمام مسابقات و ماشین دزدی ها رو انجام دادم.:31:
omid4mit
28-11-2008, 23:01
شما اگه تمام مسابقات رو انجام بدی راحت پولش بدست میاد و قیمتشم خیلی زیاد نیست 375 هزار دلار راحت جمع میشه.
H M R 0 0 7
28-11-2008, 23:15
اینم از اتوموبیلی که الان دارمش باش مسابقه میدم:
Mostafa NBA
28-11-2008, 23:48
دوستان یه مشکلی پیش اومد برام.یک بوگاتی داشتم که پلیس منو گرفت و وقتی که دستگیرم کردن رفت توی منویی که باید یک ماشین انتخاب کنم(Garage) و توی گاراجم بوگاتی نبود.حالا چی کار کنم؟؟
omid4mit
28-11-2008, 23:58
دوستان یه مشکلی پیش اومد برام.یک بوگاتی داشتم که پلیس منو گرفت و وقتی که دستگیرم کردن رفت توی منویی که باید یک ماشین انتخاب کنم(garage) و توی گاراجم بوگاتی نبود.حالا چی کار کنم؟؟
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم پلیس ماشین شما رو توقیف کرده چون تخلفات شما که با ضربدر قرمز مشخص میشه و ماکزیمم سه تا هستش و اگه سه تاش پر بشه (یعنی سه بار توسط پلیس توقیف بشید) اون ماشین از لیست گاراژ میره متاسفانه :41:
حالا شاید من اشتباه کنم دوستان دیگه اگه نظر مخالفی دارن لطف کنن مطرح کنن.
6 گيگابايت هستش ...
خوب برای من4.67 هست..پس نتیجه گیری فیلماشو پروندن..عجبا.. نرین مال شرکت تکین رو بخریدا فیلماشو برداشتن:46:
یک بوگاتی داشتم که پلیس منو گرفت و وقتی که دستگیرم کردن رفت توی منویی که باید یک ماشین انتخاب کنم(garage) و توی گاراجم بوگاتی نبود.حالا چی کار کنم؟؟
پلیس ماشین شما رو توقیف کرده
کاملا حق با شماست البته اگه اینم پیشه بقیه مشکلات شکستن قفل بازی توسط شرکت های ایرانی نزاریم
اگه دوبار دستگیر بشین سر بار سوم ماشینتون پر میشه
ااتفاقا تو این بازی خوب پول گیر میاد به شرطی که مسابقات رو دامینیت کنید تا اون لیست تخفیف و درصد بیشتر جایزه نیز براتون بیشتر بشه
دوستانی که می گن اسونه بردنش اسونه ولی دامینیتش !!!!
sepehr_x50
29-11-2008, 00:35
کاملا حق با شماست البته اگه اینم پیشه بقیه مشکلات شکستن قفل بازی توسط شرکت های ایرانی نزاریم
اگه دوبار دستگیر بشین سر بار سوم ماشینتون پر میشه
ااتفاقا تو این بازی خوب پول گیر میاد به شرطی که مسابقات رو دامینیت کنید تا اون لیست تخفیف و درصد بیشتر جایزه نیز براتون بیشتر بشه
دوستانی که می گن اسونه بردنش اسونه ولی دامینیتش !!!!
سلام.:20:
درباره ی قسمتی که پررنگ کردم بیشتر توضیح می دید؟!
مرسی.:11:
دوستان فیلم و دمو های این بازی تو کدوم فولدر هست؟ ادرسشو بنویسین میخوام ببینم همچین فلدری برای من هست؟؟
H M R 0 0 7
29-11-2008, 00:43
دوستان فیلم و دمو های این بازی تو کدوم فولدر هست؟ ادرسشو بنویسین میخوام ببینم همچین فلدری برای من هست؟؟
توی فلدر movies
یه نمونه فایلش هم به این اسمه:
attract_english_ntsc.vp6
اسم پوشه ای که فیلم ها داخلش هست movies هست و حجش هم 1.36 گیگ هست.
توی فلدر movies
یه نمونه فایلش هم به این اسمه:
Attract_english_ntsc.vp6
اسم پوشه ای که فیلم ها داخلش هست movies هست و حجش هم 1.36 گیگ هست.
چشمم روشن این فولدر نبیدش..>!!:31:
چتونه جا سرو کله زدن با فریماش بشینین از بازی لذت ببرین تموم شد بالاخره یه نکته خوبش این بود که پلیس بازیاش مزاحم مرحله بالا رفتن نبود
دوست عزیز به خاطر اینکه اون راننده یه پلیس مخفیه!!!
کمک من با گرافیک 512 g8500gt رم2 سی پی یو 4600 2ال کور دارم ولی بازی تیک داره چه جوری درستش کنم
soltan_reza
29-11-2008, 08:40
آقا پس گرافیک دیگه چیه؟؟
رزولیشین و جزئیات وقتی بهتر باشه خوبه دیگه.
من هم Under Cover و هم Most Wanted رو همزمان اجرا کردم. دو تا ماشین هم SLR بودن.
واقعا UnderCover سره. Mostwanted ماشینهاش درخشش نداره. نور آفتاب به خوبی توش رفلکت نمیکنه. خیابونهاش به اندازه ی UnderCover طبیعی نیست.
تنها برتری Mostwanted به UnderCover داستان بسیار عالی بازی و بخصوص Josie Maran :دی هستش و برتری Carbon به underCover فقط دریفت هست.
البته باهات موافقم که UnderCover هنوز کار داشته و زود عرضه شده.
تا حالا برای شما هم پیش اومده که کنار دیوار با سرعت حرکت کنید بعد یهو پرتاب بشین تو هوا؟؟؟
یا مثلا راه از دور یه شکل باشه ولی از جلو ببینید یه شکل دیگس؟؟؟
نه دوست عزیز
گرافیک چیز دیگه است ، جزئیات گرافیکی چیز دیگه
شما GRID رو با همین Undercover مقایسه کن
گرافیک کدوم بهتره ؟
شما انتظار داری بعد از 4 سال که از انتشار MW میگذره جزئیات گرافیکی بهتر نشه ؟
گرافیک همونه فقط کمی جزئیات محیط اطراف و خودروها رو بردن بالا و فیزیک بازی رسما پس رفت داشته
تو این سری هنوز رو دست کربن از نظر فیزیک بازی و گرافیک نیومده
cyrus_ln
29-11-2008, 08:51
بازی اون چیزی که فکر می کردم نبود ولی هر چی بیشه نید فور اسپیده
واسه من زیاد باگ داره واسه بقیه هم همینجوریه؟
اینم از اتوموبیلی که الان دارمش باش مسابقه میدم:
دمت گرم
تا حالا ماشین تو از همه خشنگتر بوده.!!:31:
EHHASSATNI
29-11-2008, 12:09
اقا میارزه بخریمش ؟؟؟؟
من با گرافیک 512 g8500gt رم2 سی پی یو 4600 2ال کور دارم ولی بازی تیک داره چه جوری درستش کن
بازی خودش اتومات تنظیمات رو با سیستم ست میکنه ولی چون سیستم های ایرانی مچ نیستم با هم این مشکل پیش میاد
از از همه رزولیشن رو کم کن احساس نمی کنیش
بعد برو سراغ آنتی الیز و دیگه تنظیمات بعد هم دیتیل هاش
ولی احتمالا با این مشخصات باید با کم کردن رزولیشن مشکلت حل شه
اقا میارزه بخریمش ؟
فعلا نظرا متفاوته حضرات به ذای مشترک نرسیدن
ولی اگه میخوای از حس و حال پرو استریت در بیای بگیر تا یکم یاد ماست وانتد زنده شه
اگه عشق لایی بازی هستی حتما بگیر
سلام
آقا این لامبورگینی کی آزاد میشه من بخرم. الان لول 10 هستم. کلی پول جمع کردم برا خرید و آپگرید لامبورگینی ولی آزاد نمیشه.
ماشین جدیدم :
Mostafa NBA
29-11-2008, 15:01
دوست عزیز اگه اشتباه نکنم پلیس ماشین شما رو توقیف کرده چون تخلفات شما که با ضربدر قرمز مشخص میشه و ماکزیمم سه تا هستش و اگه سه تاش پر بشه (یعنی سه بار توسط پلیس توقیف بشید) اون ماشین از لیست گاراژ میره متاسفانه :41:
حالا شاید من اشتباه کنم دوستان دیگه اگه نظر مخالفی دارن لطف کنن مطرح کنن.
فقط یکیش پر شده.الان یک لول هم بالاتر رفتم(15) ولی هنوز توی گاراژ نیومده. چی کار کنم؟؟؟ 375 هزارتا قیمتشه :41:
سلام
آقا این لامبورگینی کی آزاد میشه من بخرم. الان لول 10 هستم. کلی پول جمع کردم برا خرید و آپگرید لامبورگینی ولی آزاد نمیشه.
لول 11 یا 12 آزاد میشه.
omid4mit
29-11-2008, 15:52
[QUOTE=Mostafa NBA;3220512]فقط یکیش پر شده.الان یک لول هم بالاتر رفتم(15) ولی هنوز توی گاراژ نیومده. چی کار کنم؟؟؟ 375 هزارتا قیمتشه :41:
مگه میشه آخه باید هر سه تا ضربدر پر بشه تا پلیس ماشین رو توقیف کنه
شما خودتون ماشین رو خریدین ؟
نکنه اون مرحله ای بود که یه بوگاتی باید بدزدی و به یه جا ببری و یه مبلغی رو به عنوان دستمزد میده و ماشین واسه خودت نمیشه .
ravani_13
29-11-2008, 15:55
امروز رفتم شاپینگ سنتر دیدم 20 تا ال سی دی سامسونگ بزرگ با صندلی ماشین بازی و فرمان و ... گذاشتن ملت دارن مفتی بازی میکنن . دقت کردم دیدم فستیوال معرفی این سری جدید هست .
به من که خیلی حال داد - شاید چون جای شلوغ بودم پشت میز نبودم . با یه فرمون خدا .
mehran_286
29-11-2008, 15:59
سلام دوستان چند تا سوال
این بازی چند مرحله داره ؟
چجوری میشه از اون ترینر افزایش پول استفاده کرد برای من که عمل نکرد
اول یه ماشین فرختم بعد کلید مخصوص رو زدم اما نیومد
در ضمن تو این بازی فراری انزور هستش یا نه ؟
omid4mit
29-11-2008, 16:05
سلام دوستان چند تا سوال
من خودم مرحله 17 هستم و فکر کنم مرحله آخر باشه.
در مورد فراری انزو باید بگم خودم به خاطر فراری انزو این بازی رو خریدم ولی هیچ فراری در بازی وجود نداره حالا دوستان دیگه اگه می دونن بگن که چرا فراری انزو که قبل از انتشار بازی در لیست ماشینها بود ولی از قرار معلوم در بازی وجود نداره ؟
HoJJaT_007
29-11-2008, 16:08
سلام.
کسی ترینری داره موقع مسابقه های Escape و ... وقتن رو Pause کنه ؟! چون خیلی آزار دهندست.
مخصوصا چک پوینتا !
سلام دوستان چند تا سوال
بازی رو اجرا کن بعد مینی مایز کن(رو به دیوار پنجره رو رو کیبرد بزن)
بعد اون ترینر رو اجرا کن و با کنتلر اف 12 تیک روش رو بزن بعد بیا تو بازی و یه ماشینت رو بفروش اونوقت جای پول اون بازی 2 میلیارد $ پول میاد تو حسابت تا حالشو ببری
و متاسفانه خبری از انزو نیست (غصه)
کسی ترینری داره موقع مسابقه های escape و ... وقتن رو pause کنه ؟! چون خیلی آزار دهندست.
مخصوصا چک پوینتا !
خسته نشی یه وقت(چشمک)
HoJJaT_007
29-11-2008, 20:14
هر چی سعی میکنم نمیشن .
لا اقل یکی بگه این ماشیناش کی آزاد میشن ؟ من لول 4 هستم هنوز هیچ ماشین جدیدی آزاد نشده و با همون فوردم میرم . یه مستر ریس هستش که چند مورسیلو باید مسابقه بدم که واقعا کم میارم !
فورد با مورسیلو !!
Oracle_Eldorado
29-11-2008, 20:31
هر چی سعی میکنم نمیشن .
لا اقل یکی بگه این ماشیناش کی آزاد میشن ؟ من لول 4 هستم هنوز هیچ ماشین جدیدی آزاد نشده و با همون فوردم میرم . یه مستر ریس هستش که چند مورسیلو باید مسابقه بدم که واقعا کم میارم !
فورد با مورسیلو !!
یه چند مسابقه دیگه برو بری Level 5 .
اونجا کلی ماشین آزاد میشه .
من Ford Mustang خریدم که واقعا عالیه .
فقط بدیش اینه یکمی شتابش کمه .
ولی توی دور Murcielago رو جا میزاره !
منم فعلا دارم با اون مسابقه ور میرم هنوز ردش نکردم !
HoJJaT_007
29-11-2008, 20:49
اشتباه کردم ارکال جان
من الان لول 6 هستم.
اشتباه تایپی بودش .
الانم اون فورد رو دارم . سرعتش زیاد بالا نیست
اگه این مسابقه مستر رو رد کنیم چی میده ؟!
Mahdi_Moosavi
29-11-2008, 22:12
این بازی خیلی شل و وله ! Game Play که مزخرفه ! سر پیچ های 90 درجه هم بدون ترمز میشه خیلی راحت دور زد !
من به شخصه که حین بازی هم بازی می کردم ، هم چای و تخمه و مخلفات می زنم به بدن !! هیچ مشکلی هم پیش نمیومد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل تا مرحله 4 رفتم ، دیدم اصلا قابل مقایسه با Grid هم نیست ! 5.8GB از هارد دیسک مبارک رو دوباره پاکسازی فرمودیم ! :دی
H M R 0 0 7
29-11-2008, 22:22
این بازی خیلی شل و وله ! Game Play که مزخرفه ! سر پیچ های 90 درجه هم بدون ترمز میشه خیلی راحت دور زد !
من به شخصه که حین بازی هم بازی می کردم ، هم چای و تخمه و مخلفات می زنم به بدن !! هیچ مشکلی هم پیش نمیومد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل تا مرحله 4 رفتم ، دیدم اصلا قابل مقایسه با Grid هم نیست ! 5.8GB از هارد دیسک مبارک رو دوباره پاکسازی فرمودیم ! :دی
بابا مهدی جان بازی به این پر هیجانی!!!!
والا من از لول 7-8 به بعد دیگه نمیتونم یک ثانیه دسته رو ول کنم!
Grid کجا این کجا!!!!
Mostafa NBA
29-11-2008, 23:37
[quote=Mostafa NBA;3220512]
مگه میشه آخه باید هر سه تا ضربدر پر بشه تا پلیس ماشین رو توقیف کنه
شما خودتون ماشین رو خریدین ؟
نکنه اون مرحله ای بود که یه بوگاتی باید بدزدی و به یه جا ببری و یه مبلغی رو به عنوان دستمزد میده و ماشین واسه خودت نمیشه .
اره.این مرحله رو رد کردم ولی ماشین رو بهم نداد و خودم خریدمش.
عزیز جون, ماشین ها اسپورت هستن اگه قرار باشه سر پیچ ها مثل ماشین های معمولی با سرعت 60 دور بزنی پس چه فرقی با پراید میکنه!؟
D r i v e r
30-11-2008, 01:01
[quote=omid4mit;3220671]
اره.این مرحله رو رد کردم ولی ماشین رو بهم نداد و خودم خریدمش.
عزیز جون, ماشین ها اسپورت هستن اگه قرار باشه سر پیچ ها مثل ماشین های معمولی با سرعت 60 دور بزنی پس چه فرقی با پراید میکنه!؟
هرچقدر هم اسپورت باشن بازم نیمشه اینطوری پیچید ، رالی که نیست
همچین کارایی فقط تو رالی و با کشیدن دستی میشه
تو فرمول 1 هم با 120 تا پیچ 90 رو نمیپیچن
خیلی آبکیه
بازی رو فقط برای این بازی میکنم که ببینم آخرش چی میشه و به کجا میرسیم!!!
Big-Boss
30-11-2008, 02:09
دوستان تا حالا کسی موقع نصب با این ارور مواجه شده؟
installition can not continue,CD KEY not found
اولین باره همچین اروری رو می بینم . کسی میدونی راه حلش چیه؟
Mahdi_Moosavi
30-11-2008, 02:21
عزیز جان با 200 کیلومتر در ساعت پیچ 90 درجه رو مثل خیار چنبر پیچیدن ، با قضیه هندلینگ عالی ماشین ( به قول شما اسپرت بودن ماشین :31: ) خیلی فرق میکنه !! :31:
شما Grid رو اگه بازی کرده باشی ، دقیقا منظورم رو متوجه میشی .
این بازی حتی از نظر گرافیک هم قابل مقایسه با Grid نیست . به هیچ وجه driving طبیعی نیست !
از این بازی معمولا کسانی لذت می برند که دنبال شبیه سازی رانندگی خیلی آسان و بی دردسر و به قول معروف گازش رو بگیر و برو هستند ! بلاخره اینم یه سلیقه هست . بنده نظر شخصی خودم رو می گم .
GRID یه سر گردن از این بازی سرتره !!
این بازی حتی از نظر گرافیک هم قابل مقایسه با Grid نیست . به هیچ وجه driving طبیعی نیست !
سلام
بابا شما رو به خدا ! اینقدر این مقایسه رو نکنید.
آخه این Open World هست اون پیستی بود چرا با هم مقایسه میکنید؟
گستردگی فضا ها رو شما ببینید.
این بازی شبیه ساز مسابقات خیابانی (نه داخل پیست) هست که با چاشنی فرار از دست پلیس اینی که میبینید از آب در اومده!
GRID یا شبیه ساز محض بود.
GRID رو با GT5 و فورزا موتور مقایسه کنید.
بازی مشابه آندرکاور میدنایت کلاب هست که نسبت به اون خیلی بهتره!
یا حق
prince.kain
30-11-2008, 10:55
با سلام به همگي .
بازي نسبت به شماره قبل بهتر شده دوباره به جاده هاي داخل شهر برگشته اما نسبت به mostwanted خيلي بدتر شده . داستان بازي از حيجان كمتري برخورداره . البته با نظر دوستمون dante_2681 موافقم نميشه اين دورو با هم مقايسه كرد . اينها كاملا با هم متفاوت هستند . از خوبيهاي اين بازي هم ميشه به گرافيك بهتر بازي بيشتر شدن مسابقات ، قوي تر شدن پليس اشاره كرد . اما از حذف شدن مسابقات دريف و درگ ناراحت شدم . ولي مبارزه اتوبان به نظرم جالب اومد . خب مثل هميشه هر بازي يك سري خوبي داره يك سري بدي .
خب زيادي حرف زدم . راستي منم لول 6 هستم .
سلام به تمام دوستان:
تو این بازی فرمون من همش به چپ میکشه کسی می دونه مشکل چیه ؟
بعد ماشین لامبورگینی تو چه مرحله ای آزاد میشه ؟؟؟
سلام به تمام دوستان:
آره . مال منم به چپ انحراف داره . گویا کلا مشکل بازیه !
لامبورگینی هم فکرکنم تو مرحله 10 باز میشه .
H M R 0 0 7
30-11-2008, 14:12
سلام به تمام دوستان:
آره . مال منم به چپ انحراف داره . گویا کلا مشکل بازیه !
لامبورگینی هم فکرکنم تو مرحله 10 باز میشه .
از جویستیک استفاده میکنید؟ یا حتی جوی استیک نصبه رو کامپیوترتون؟
با سلام
اين بازي از نظر من بيشتر شبيه دو نسخه ي كربن و موست وانتد است
بازي با همان موتور پرو استريت ساخته شده و ميشه با گذاشتن رزوليشن تصوير در بهترين حالت از گرافيك بالاي اون لذت برد
مسابقه هاي زيادي هم اضافه شده كه خيلي هم سخت هستند
بازي داداي منو مانند نسخه هاي قبلي نيست و شما مي تونيد با زدن دكمه ي خروج كيبرد وارد منو شيد و به راحتي قابل دسترس هست
اين نسخه سعي شده شبيه موست وانتد باشه و كاملآ معلوم هست
در كل به نظر من اين بازي بد نيست و از 10 امتياز بهش 8 ميدم
جوی استیک نصب هست ولی با کیبورد بازی میکنم !
sepehr_x50
30-11-2008, 19:44
من با کیبورد بازی میکنم جویستیک هم وصل نیست. فرمونش عالیه!
cyrus_ln
30-11-2008, 20:13
از جویستی
ک استفاده میکنید؟ یا حتی جوی استیک نصبه رو کامپیوترتون؟
من با گیم پد بازی می کنم مگه مشکل از اونه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehran_286
30-11-2008, 20:43
دوستان خواهشمندیم که عکس نزارن یا یه تاپیک جداگانه بزنن برای عکس
پدر ما دایال اپی ها در اومد دیگه
یه کم مراعات کنید
با تشکر
H M R 0 0 7
30-11-2008, 22:22
جوی استیک نصب هست ولی با کیبورد بازی میکنم !
از جویستی
من با گیم پد بازی می کنم مگه مشکل از اونه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مشکل از اونه
شما آنالوگ جویستیک رو روشن کنید درست میشه
hesam_g59
01-12-2008, 00:13
میگم...مسابقه زیباترین ماشین و زیباترین عکس گرفته شده رو هم بزاریم....
نظرتون چیه؟
اینم آخرین ماشین من....اندازه wallpaper گرفتم...برا پس زمینه
(به خاطر رعایت حال دوستان دیال آپی..فقط لینک میزارم)
سلام
تا وقتی کیبورد هست که من یکی سراغ دسته نمیرم!
تو این جور بازی ها و بازی های اکشن اول و سوم شخص خیلی با دسته بازیکن محدود میشه.
مگر این که این باشه!
hesam_g59
01-12-2008, 03:21
منم از این فرمون ها دارم..البته نه اینقد پیشرفته....ولی سرعتش برای کنترل ماشین...تو nfs کمه
فقط به درد بازیهای تو پیست میخوره
...مثل grid....race....gtr و ....
ebicross
01-12-2008, 06:09
آقا اینم ماشین قییییشنگ خودم. پلیسا بهش نمیرسن. جواد اسپرت...
Mohammad King
01-12-2008, 17:45
من این بازی را دیروز خریدم و بازی یک dvd 1 بود آیا بازی سانسور داره؟؟؟
بازی نصب شده روی سیستم من حجمش شده 5.80gb آیا درسته؟؟؟
دوستان مشکل من حل شد!
جویستیک به سیستمم وصل بود ولی استفاده ای نمی کردم جداش کردم دیگه فرمونم به چپ نمی کشه ...
HoJJaT_007
01-12-2008, 18:27
بله درسته . به خدا هم سانسور نداره .
ای خدا چقدر ...
H M R 0 0 7
01-12-2008, 21:10
دوستان مشکل من حل شد!
جویستیک به سیستمم وصل بود ولی استفاده ای نمی کردم جداش کردم دیگه فرمونم به چپ نمی کشه ...
خوب برادر اینو که من گفتم!
یا باید از سیستم جداش کنی یا اگه انالوگ داره روشن کنیش
Big-Boss
01-12-2008, 22:40
2تا سوال داشتم:
1-کجا میتونم یکای سرعت رو تغییر بدم ؟: km/h و m/h
2- تو چه level هست که aston martin آنلاک میشه؟
مرسی
Danial_Cartio
01-12-2008, 23:04
مردشور این Black Box رو ببرن که گند زد با این بازیش اون از Pro Street اینم از این یکی درکل این بازی یه فاجعه بیشتر نبود
دیگه EA مرد ، باید درشو تخته کنه !
بچه ها این سیو منه بازی تمام شده و 4 تا از ماشین های تاپش هم به صورت تمام اسپرت در اختیارتونه البته به غیر از نمای خارجی که هنوز فابریکه ، حال ندارید تمامش کنید با سیو من حالشو ببرید چون ارزش تمام کردن نداره !
Mostafa NBA
02-12-2008, 00:10
مردشور این black box رو ببرن که گند زد با این بازیش اون از pro street اینم از این یکی درکل این بازی یه فاجعه بیشتر نبود
دیگه ea مرد ، باید درشو تخته کنه !
بچه ها این سیو منه بازی تمام شده و 4 تا از ماشین های تاپش هم به صورت تمام اسپرت در اختیارتونه البته به غیر از نمای خارجی که هنوز فابریکه ، حال ندارید تمامش کنید با سیو من حالشو ببرید چون ارزش تمام کردن نداره !
عزیز جان, منتظر یک nfs اساسی و دیوونه کننده باش.چون سازنده ماست وانتد 3 ساله داره روش کار میکنه :46:
2تا سوال داشتم:
1-کجا میتونم یکای سرعت رو تغییر بدم ؟: km/h و m/h
2- تو چه level هست که aston martin آنلاک میشه؟
مرسی
سلام
برو به قسمت gameplay و همون قسمت اول رو به متريك metric تغيير بده. همين.
عزیز جان, منتظر یک nfs اساسی و دیوونه کننده باش.چون سازنده کربن 3 ساله داره روش کار میکنه :46:
سلام.
می شه یه خرده بیشتر توضیح بدی؟!؟!، خیلی کنجکاو شدم.
Big-Boss
02-12-2008, 13:05
Enter the options menu, choose the "Secret Codes" selection, then enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. Note: The codes will only work once per profile. The bonus cars are only available in Quick Race mode.
$10,000 Enter $EDSOC (contains the letter "O") or %%$3/" as a code.
$15,000 Enter S1D3K1CK as a code.
Die-Cast BMW M3 E92 car Enter )B7@B= as a code to unlock the Die-Cast BMW M3 E92 car.
Die-Cast Lexus IS F car Enter 0;5M2; (contains the number "0") or 0;6,2; (contains the number "0") as a code to unlock the Die-Cast Lexus IS F car.
Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution car Enter 2<?P;G as a code to unlock the Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution car.
Die-Cast Nissan 240SX (S13) car Enter ?P:COL (contains the letter "O") or @/;#/+ as a code to unlock the Die-Cast Nissan 240SX (S13) car.
Die-Cast Porsche 911 Turbo car Enter >8P:I; as a code to unlock the Die-Cast Porsche 911 Turbo car.
Die-Cast Volkswagen R32 car Enter !2ODBJ: (contains the letter "O") or !3/$"): as a code to unlock the Die-Cast Volkswagen R32 car.
NeedforSpeed.com Lotus Elise car Enter -KJ3=E or .+)3>$ as a code to unlock the NeedforSpeed.com Lotus Elise car.
HoJJaT_007
02-12-2008, 13:27
سلام.
چیتا رو زدم , پیامش اومد , اما هیچ ماشینی باز نشد . فقط پول کار میکنه.
یه ترینری چیتی چیزی نیست ماشینا رو باز کنه ؟
من یه ماشین قوی تر از این فورد میخوام ,
HoJJaT_007
02-12-2008, 14:52
بچه ها فکر کنم با هماچی بشه آنلاین بازی کرد.
هر کس میخواد تست بزنیم آیدیمو اد کنه :
hojjat_07
ترینر مورد نظر شما:
miladddd
02-12-2008, 15:11
عزیز جان, منتظر یک nfs اساسی و دیوونه کننده باش.چون سازنده کربن 3 ساله داره روش کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصطفي جان، ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي
منبع موثقي براش سراغ داري؟
Mostafa NBA
02-12-2008, 15:14
سلام.
می شه یه خرده بیشتر توضیح بدی؟!؟!، خیلی کنجکاو شدم.
اشتباه پیش اومد.باید میگفتم Most Wanted.
ببین.اکثر شرکت های بازیسازی معروف, برای ساخت نسخه های بازی ها از دو استودیو استفاده میکنن.حالا این چه خاصیتی داره؟!
خاصیتش اینه که مثلا باعث میشه که یک استودیو برای ساخت یک نسخه از بازی به جای اینکه یک سال وقت بزاره میاد و دوسال وقت میزاره و کلا یه جور تقسیم کار هست و میتونه هر جوری باشه.
مثلا سازنده های Call of Duty و NFS هم بر همین اساس کار میکنن. الان استودیوی سازنده Most wanted که EA Canada هستش سه ساله که داره روی نسخه ای که میخواد بیاد بیرون کار میکنه.
HoJJaT_007
02-12-2008, 15:39
ترینر مورد نظر شما:
این لینکی که دادید رو چطوری دانلود کنم ؟ (منظورم اینه :)
sadeghian2009
02-12-2008, 16:57
سلام من هنوز اين نسخه رو بازي نكردم.
راس ميگن همچين خوبي از آب درنيومده ؟
نه . اتفاقا خیلی قشنگه . شما تصور کن مخلوطی از mostwanted و carbon و pro street !
این هم ماشین جدیدم . خداییش R8 ته ماشینه !
(عکس ها خیلی حجمش کمه و از 45kb بیشتر نمیشه . دیال آپی ها نگران نباشن !)
اگر مشکل داشتین بگین لینکش کنم .
سلام من هنوز اين نسخه رو بازي نكردم.
راس ميگن همچين خوبي از آب درنيومده ؟
شما بگیر بازی کن!
زیاد بد نیست ولی خوبم نیست!
انتظار بازیه بهتری از Ea میشد.... که نشد!
اینم بگم خیلی بهتر از ProStreet هست...
amirtaker
02-12-2008, 19:01
آقا من یهو بازیم زبونش فرانسوی شد تو رو خدا بگین چه جوری درستش کنم.یه بار از ه تریترم استفاده کردم.ممنون میشم کمکم کنید.
Oracle_Eldorado
02-12-2008, 20:13
آقا من یهو بازیم زبونش فرانسوی شد تو رو خدا بگین چه جوری درستش کنم.یه بار از ه تریترم استفاده کردم.ممنون میشم کمکم کنید.
شما یه بار بازی رو پاک کن و نصب کن و موقع نصب زبان انگلیسی رو انتخاب کن . :46:
behnam_n80
03-12-2008, 00:26
اما خداییش کربن یه چیزه دیگه بود.
اونا من 4 بار تموم کردم
ولی اینا همین یه بارشم زورم میاد.
Oracle_Eldorado
03-12-2008, 00:45
اما خداییش کربن یه چیزه دیگه بود.
اونا من 4 بار تموم کردم
ولی اینا همین یه بارشم زورم میاد.
بابا کربن خیلی ساده بود !
فقط Boss Race ها یکمی سخت بود .
milky way
03-12-2008, 00:58
این هم ماشین جدیدم . خداییش r8 ته ماشینه !
(عکس ها خیلی حجمش کمه و از 45kb بیشتر نمیشه . دیال آپی ها نگران نباشن !)
اگر مشکل داشتین بگین لینکش کنم .
r8 باحالیه من داشتم ولی هندلینگش اصلا خوب نیست من تا آخرین درجه هم تقویت کردم هندلینگ رو ولی ماشین خیلی سفت و خشک میپیچید ولی مثلا لامبورگینی گالاردو حتی با درجه هندلینگ پایینتر خیلی نرم تر میپیچید برای همین من با لامبورگینی مسابقات رو دادم .
اینم یه شات از Bugatti Veyron در نهایت سرعت که خودم گرفتم.
سایز اصلی عکس
دوستان من اين بازي رو گرفتم.
اما به طرزوحشتناكي كند و ضعيف اجرا مي شه.من تمام بازيهاي broher in arms - grid - warhead-call of duty-crysis-dead space-stalker- . . . رو با بهترين پرفورمنس بازي كردم.
دارم شاخ در ميارم.هرجور تنضيماتي رو هم كه بگيد تغييردادم اما بازهم همون گنديه كه بود.
سيستمم:
video card:9600gt
ram:2gig
lمتشكرم
mehran_286
03-12-2008, 12:45
مرسی از دوستانی که به فکر دیال اپی ها هستن و عکس هاشون رو با بزرگ ترین سایز ممکن میزارن
اقا چجوری باید از تیونینگ استفاده کرد
همش رو اخر باشه یه روی کمترینش
کسی توضیح میده
مرسی از دوستانی که به فکر دیال اپی ها هستن و عکس هاشون رو با بزرگ ترین سایز ممکن میزارن
بزرگ ترین سایز ممکن؟؟
کجاش بزرگه؟
حجمش که 41 کیلوبایته، سایز اصلیشم که کد کردم!
Big-Boss
03-12-2008, 13:33
اقا چجوری باید از تیونینگ استفاده کرد
همش رو اخر باشه یه روی کمترینش
کسی توضیح میده
همون شاپ ها که ماشین میفروشن تیونینگ هم میکنن!!!!!!
البته ضعیف ترین تیونینگیه که به عمرم دیدم (به جرات میگم که 10% تیونیگ های سری قبلی هم نیست) واقعا محدوده.
Big-Boss
03-12-2008, 13:37
تنها جایی که خوشم میاد اینه وقتی صدای رادیو ماشین های پلیس میاد که میگه:
The suspect is a white AstonMartin
:8:
HoJJaT_007
03-12-2008, 13:39
سلام.
دو تا مطلب.
اگه میخواهید از Photo Mode استفاده کنید بدون اینکه عضو ea شید اینو دانلود کنید :
خبر داغ تو سایت نید فور اسپید پلنت نوشته که پچ hd اومده و بازی رو با کیفیت میکنه :
البته حجمش ناقابله ! 250 مگ !!
کی میتونه این ترینر رو برام دانلود کنه ؟ (اکانت میخواد)
خواهش میکنم , لازمش دارم
سلام
یکی از دوستان وارد توی قسمت Tuning بگه که هر کدوم برای چه قسمت هست و مثلا اگه Soft بشه چه طور میشه و...
مثلا یکی در مورد engine توضیح بده که اگه به سمت چپ ببری چی میشه؟و...؟!
ممنون
SIMON137
03-12-2008, 17:43
و اينم عشق من :
دوستان کسی میتونه یه برنامه معرفی کند که ویدئوهای آن را تبدیل فرمت کند و بشود توی ویندوز پخش کرد؟
خودم پیدا کردم
اگر کسی خواست بگه تا برنامه را برایش بزارم
hesam_g59
03-12-2008, 19:53
خوب....
بازی تموم شد....البته رو لول 16 تموم شد...چطوری شما ها تا 18 -19 رفتین؟
اینم آخرین عکسهام....
البته این 425 تا بود...اومدم عکس بگیرم کم شد : دی
hesam_g59
03-12-2008, 20:00
این عکسها رو با زحمت بسیار و مشقت فراوان گرفتم( چقد ادبی..حال کردین)
تمام تنظیمات رو رو فول گذاشتم...عکس گرفتم...برای هر عکس فک میکنم 15 دقیقه وقت برده....
تکنیک عکس برداری هم رعایت شده در ضمن d:
خودم پیدا کردم
اگر کسی خواست بگه تا برنامه را برایش بزارم
کو؟؟؟؟
فایل های Vp6 رو نمیشه به این سادگی ها تو ویندوز دید!
واسم بذار اگه کار می کنه! :40:
البته جاش اینجا نبود... ببخشید
اگه دنبال vp6 player ميگريد من دارم . براتون اپولودش ميكنم.
اينم لينك دانلود . البته اين برنامه براي carbon ساخته شده ولي من رو undercover و dead space هم امتحانش كردم و جواب داد فقط اينو بگم كه اين برنامه صداي اين فايلها رو به خوبي پخش نميكنه. در ضمن شما ميتونيد فايلهاي vp6 رو به avi تبديل كنيد.
HoJJaT_007
03-12-2008, 21:04
بالاخره با هزار زحمت و بدون ترینر تونستم اون مرحله ریس با لامبورگینی رو برم ! آخه من نمیدونم , این ea چرا اینقدر اینا رو ...
کجای دنیا یه Ford تیونینگ شده با سرعت 150 میتونه یه لامبورگینی مورسیلو و یه بنز و یه بی ام وه و یه پورشه gt رو ببره ؟
تازه اونا نیتروشون نامحدود بود , یک میلیمتر باهاش بیشتر فاصله نداشتم بردم
مسابقه نفس گیری بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که با یک tt همه ماشین ها رو دود کردم :دی
H M R 0 0 7
03-12-2008, 22:14
بچه ها من درخواست دادم اون تاپیکی که یکی از دوستامون واسه گذاشتن ماشین های تیون شده زده بود رو برگردنن.
اینجوری میشه واسه ماشین های تیون شده مسابقه هم گذاشت! نظرتون چیه؟
البته اگه برگردونن :دی
من باهات موافقم . ماشين هاي اندركاور خيلي خوب اسپورت ميشن.
من که با یک tt همه ماشین ها رو دود کردم :دی
دقیقاً منم با tt بازی رو تموم کردم :5:
دوستان اگر اشتباه نکنم شماره بعدی nfs هم در حال ساخته شدن است
اسم قسمت بعدی هست NFS: ZONE
که باز هم این خانم Q بازی میکنه
دوستان اگر کسی اطلاعات بیشتری دارد به صورت مختصر در اختیار ما قرار دهد
mer30
اينم لينك دانلود . البته اين برنامه براي carbon ساخته شده ولي من رو undercover و dead space هم امتحانش كردم و جواب داد فقط اينو بگم كه اين برنامه صداي اين فايلها رو به خوبي پخش نميكنه. در ضمن شما ميتونيد فايلهاي vp6 رو به avi تبديل كنيد.
مرسی دوستم:40:
ولی کیفیت صدا خیلی افتضاحه:41: صدا هم انگار دیر پخش میشه! راه حلی نداره؟
ولی کیفیت صدا خیلی افتضاحه صدا هم انگار دیر پخش میشه! راه حلی نداره؟
اگه راه حلشو پيدا كردم حتما بهتون ميگم.
دوستان اگر اشتباه نکنم شماره بعدی nfs هم در حال ساخته شدن است
اسم قسمت بعدی هست NFS: ZONE
که باز هم این خانم Q بازی میکنه
دوستان اگر کسی اطلاعات بیشتری دارد به صورت مختصر در اختیار ما قرار دهد
mer30
نه عزیزم!
NFs Zone یه سایت جامع درباره همه ی NFS ها هستش!
اشتباه نکن...:40:
راستي براي انجام دادن مرحله ها فقط بايد كليد tab رو بزنيم يا نه؟
راستي براي انجام دادن مرحله ها فقط بايد كليد tab رو بزنيم يا نه؟
سلام
هم میتونی Tab بزنی و هم میتونی روی نقشه انتخاب کنس Tab معمولا نزدیک ترین مسابقه ها رو نشون میده.
من با لامبورگینی توی مرحله 17 تمومش کردم...
مرحله های 13 14 15 16 خیلی زود گذشت.
H M R 0 0 7
04-12-2008, 16:26
یه ترنیر خوب داریئ واسه اضافه کردن پول؟
بازی رو تموم کردم میخوام یه چند تا ماشین بخرم و تیون کنم!
ای بابا ... چرا این بازی اینقدر یه دفعه سنگین شد ؟
اول خوب کار میکرد حالا دیگه هم لود شدنش طول میکشه هم توی بازی بعضی وقتا تیک میزنه.
یه ترنیر خوب داریئ واسه اضافه کردن پول؟
بازی رو تموم کردم میخوام یه چند تا ماشین بخرم و تیون کنم!
برای شما...
در ضمن جاش اینجا نبودا!!
اینجا هم قبلاً گذاشته بودم :46:
دوستان بالاخره بوگاتی رو خریدم. لول 13. انشالله تمومش میکنیم.
mehran_286
04-12-2008, 22:25
سلام دوستان در یک روز صفحه 5 تا میره جلو یا علی
راستی نمیشه ماشین جدید وارد بازی کرد یا فراری انزور رو اورد
راستی این انلاین چیه ؟
ایا بازی اپدیت هم داره؟
کسی ان لاین با دیال اپ بازی کرده ؟
برای شما...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن جاش اینجا نبودا!!
بابا اینم که کار نمی کنه
aref_907
05-12-2008, 02:19
دوستان من اين بازي رو گرفتم.
اما به طرزوحشتناكي كند و ضعيف اجرا مي شه.من تمام بازيهاي broher in arms - grid - warhead-call of duty-crysis-dead space-stalker- . . . رو با بهترين پرفورمنس بازي كردم.
دارم شاخ در ميارم.هرجور تنضيماتي رو هم كه بگيد تغييردادم اما بازهم همون گنديه كه بود.
سيستمم:
Video card:9600gt
ram:2gig
lمتشكرم
تنظیمات شادو بازی رو تغییر دادی؟
بیشترین فشاری که به کارت گرافیک میاد از بالا بودن تنظیمات شادو هست.
Sasuke-7
05-12-2008, 08:06
من هم تموم کردم یعنی دیگه توی شهر هیچ مسابقه ای معلوم نیست اما بچه ها فکر کنم مثل Underground2 شده این تیکه یعنی دیگه مسابقه ها معلوم نیست اما توی شهر که میگردی می گه این مسابقه رو انجام بده(موندم تموم شده یا نه با این اوضاع؟)
mahyarSAMSUNG
05-12-2008, 09:35
شما دارید بازی رو تموم میکنید ؟ بابا بزارید بازی وارد بشه بعد تمومش کنید . من هنوز این بازی رو هم نخریدم !!!!! آندر کاور میخوامممم !!!!
aref_907
05-12-2008, 09:58
خوشبختانه من هم تمامش کردم ولی نسبت به سری های قبلی هم حساس تر شده و هم سخت تر .
به نظر شما کدوم ماشین تو این بازی از همه زیبا تره؟
از نظر من پورشه ها.
Spaniuly
05-12-2008, 11:34
آقا واسه این بازی یکی کل Secret Code هارو داره من واسه پرو استریت همه اش رو یه جا داشتم ولی الان گشتم نبود کسی داره لطف کنه
aref_907
05-12-2008, 11:52
برای شما دوست عزیز
Sasuke-7
05-12-2008, 12:49
شما دارید بازی رو تموم میکنید ؟ بابا بزارید بازی وارد بشه بعد تمومش کنید . من هنوز این بازی رو هم نخریدم !!!!! آندر کاور میخوامممم !!!!
اره دیگه تموم شد اخه نزدیک امتحانا بودیم گفتم سریع تموم کنم تازه یکی از دوستام 7 ساعته تموم کردش(درس نمی خونه اصلا ویلی دیوونه بازی)
خوشبختانه من هم تمامش کردم ولی نسبت به سری های قبلی هم حساس تر شده و هم سخت تر .
به نظر شما کدوم ماشین تو این بازی از همه زیبا تره؟
از نظر من پورشه ها.
مگه ندید بهترین ماشین های جدید رو اوردن Audi R8 & Bugatti که خیلی باحال بودند من خودم بازی رو با Audi R8 تموم کردم
mehdi_vsgh
05-12-2008, 13:00
یه سوال
تو معرفی این بازی میگفتن که مثلا ماموریت فلان کار رو دارین و ...
ولی من که بازی کردم بیشتر به صورت مسابقه بود نه ماموریتی!!
(راستش من خیلی وقت بوده که بازی نمیکردم تا الان که سیستمم رو ارتقا دادم اگه سوالم یه کم پیش پا افتادس ببخشید)
*Batman*
05-12-2008, 13:36
سلام.
من یه Patch برای بازی دانلود کردم. گرافیکش بهتر شد.
توضیحاتش را براتون میذارم
اگه خواستید دانلود کنید.
Need For Speed Undercover™
This patch modifies the textures in a way how they actually should have been, sharp and crispy. Primary I changed nearly all ground textures, borders, vegetation and even some traffic signs, buildings & props. The texture sizes are untouched to ensure best performance. Some guys complained about the excessive High-Dynamic-Range effects in the game, I think they look quite neat with some colorcorrection, so I included the EnbSeries ---- from Boris Vorontsov with an adapted config. !!! Caution !!! PUNKBUSTER can kick/ban you for using the d3d9.dll during online matches !
دانلود:
Size=224 MB
سلام به همگی
آقا من این بازی رو نضب کردم کرکشم که حاوی فایل paul.dll بود رو تو فولدر بازی کپی کردم اما موقعی که بازی رو میخوام اکرا کنم این ارور رو میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).
میشه یکی لطف کنه بگه مشکل از کجاست. اینم سیستممه:
cpu : intel cor 2 dou 2.5
ram: 3g
vga: geforce 8400M GS
ممنون
Oracle_Eldorado
05-12-2008, 16:40
سلام.
من یه patch برای بازی دانلود کردم. گرافیکش بهتر شد.
توضیحاتش را براتون میذارم
اگه خواستید دانلود کنید.
need for speed undercover™
this patch modifies the textures in a way how they actually should have been, sharp and crispy. Primary i changed nearly all ground textures, borders, vegetation and even some traffic signs, buildings & props. The texture sizes are untouched to ensure best performance. Some guys complained about the excessive high-dynamic-range effects in the game, i think they look quite neat with some colorcorrection, so i included the enbseries ---- from boris vorontsov with an adapted config. !!! Caution !!! Punkbuster can kick/ban you for using the d3d9.dll during online matches !
دانلود:
size=224 mb
اووه چه حجمش هم زیاده !
ولی اگه بیشتر میشه من زدم بره تو لیست دانلود امشب .
سلام به همگی
آقا من این بازی رو نضب کردم کرکشم که حاوی فایل paul.dll بود رو تو فولدر بازی کپی کردم اما موقعی که بازی رو میخوام اکرا کنم این ارور رو میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).
میشه یکی لطف کنه بگه مشکل از کجاست. اینم سیستممه:
Cpu : Intel cor 2 dou 2.5
ram: 3g
vga: Geforce 8400m gs
ممنون
دوست عزیز شما ویندوزت چیه و بازی رو توی چه درایوی نصب کردی ؟
Mahdi_Co_1368
05-12-2008, 17:17
واییییییییییییییییییییییی یییییییی......من چه غلطی کردم.........نمیدونم...
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید...دارم رسما دیوونه میشم....
90% بازی رو به طرز خیلی تمیزی رفتم و داشتم خلاصه بد جور حال میکرم که یه دفعه ویندوز هنگ کرد....و ناچار شدم که ریست کنم....وقتی بالا اومد....save من رو نمیتونه لود کنه.........کسی توی این تاپیک بازی رو 90% رفته؟
اگه 90% رفتین....تو رو خدا اون Save رو برام بزارید....دعاتون میکنم....
واییییییییییییییییییییییی یییییییی......من چه غلطی کردم.........نمیدونم...
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید...دارم رسما دیوونه میشم....
90% بازی رو به طرز خیلی تمیزی رفتم و داشتم خلاصه بد جور حال میکرم که یه دفعه ویندوز هنگ کرد....و ناچار شدم که ریست کنم....وقتی بالا اومد....save من رو نمیتونه لود کنه.........کسی توی این تاپیک بازی رو 90% رفته؟
اگه 90% رفتین....تو رو خدا اون save رو برام بزارید....دعاتون میکنم....
چیز زیادی رو از دست ندادی آخر بازی اونقدر مسخره و ضد حاله که هیچ حسی به آدم دست نمیده :2::2::2::2::2::2:
یه سوال
تو معرفی این بازی میگفتن که مثلا ماموریت فلان کار رو دارین و ...
ولی من که بازی کردم بیشتر به صورت مسابقه بود نه ماموریتی!!
(راستش من خیلی وقت بوده که بازی نمیکردم تا الان که سیستمم رو ارتقا دادم اگه سوالم یه کم پیش پا افتادس ببخشید)
اولش چند تا مسابقه میدی بعد بازی تازه شروع میشه
Mehdi-HTC
05-12-2008, 18:05
اصلا باهاش حال نکردم.....کربن از همش مردتره......
اصلا انتظار نداشتم اینجوری از آب در بیاد.....اهــــ
aref_907
05-12-2008, 21:16
دقیقا من هم همین فکر رو میکنم .
آخر این بازی اصلا جالب نبود و به تموم کردنش نمی ارزید.
ولی ماشین های خوبی توش بود.
اینم از ماشین من(BMW M3).نظرتون چیه؟
آخر سرعتی هم باهاش رفتم 330 کیلومتر بود.:13:
aref_907
05-12-2008, 23:07
اینم از ماشین من(bmw m3).نظرتون چیه؟
آخر سرعتی هم باهاش رفتم 330 کیلومتر بود.:13:
توپه توپه توپه توپه........................
اووه چه حجمش هم زیاده !
ولی اگه بیشتر میشه من زدم بره تو لیست دانلود امشب .
دوست عزیز شما ویندوزت چیه و بازی رو توی چه درایوی نصب کردی ؟
ویندوز vista home basic و داخل درایو آخرم ( J ) نصبش کردم.
Oracle_Eldorado
06-12-2008, 01:06
ویندوز vista home basic و داخل درایو آخرم ( J ) نصبش کردم.
دوست عزیز فکر کنم شما با چند تا Account کار میکنی .
چون این پیغام میگه اجازه ی نصب این برنامه رو نداره .
شما اگه اکانت Administrator داری با اون وارد ویندوز بشو و از اونجا نصب کن .
pedram_sad
06-12-2008, 02:23
بعضی ماموریت هاش مثل دزدیدن ماشین ها و رسوندن اونها به مقصد
و به خصوص مرحله ای که باید از زنه محافظت کنی و ماشین های دیگه رو بزنی و take out کنی جالب طراحی شده
بعضی ماموریت هاش مثل دزدیدن ماشین ها و رسوندن اونها به مقصد
و به خصوص مرحله ای که باید از زنه محافظت کنی و ماشین های دیگه رو بزنی و take out کنی جالب طراحی شده
یکم جلوتر که ... خواستی یه ماشین رو تیک اوت کنی و تمام اس یو وی های شهر دنبالت کردن هم امیدوارم همینو بگی :21::27:
...................
راستی زوندا نخیرین یه اشتباه بزرگه ........
mahyarSAMSUNG
06-12-2008, 10:52
اره دیگه تموم شد اخه نزدیک امتحانا بودیم گفتم سریع تموم کنم تازه یکی از دوستام 7 ساعته تموم کردش(درس نمی خونه اصلا ویلی دیوونه بازی)
7ساعت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!! اون دیگه کی بوده !!!! اصلا حال نمیده که حدود یکی دو سال ادم صبر کنه که یه بازی معروف بیاد و بعد توی یه مدت کوتاه تمومش کنه !
arash66_2m
06-12-2008, 12:08
سلام دوستان من الان تو level 9 هستم چند مرحله دیگه مونده تا تموم بشه ؟ :5:
سلام دوستان من الان تو level 9 هستم چند مرحله دیگه مونده تا تموم بشه ؟ :5:
سلام...
تا 15 یا 16 راحت میری....
یه خورده دیگه باید بازی کنی :31:
Spaniuly
06-12-2008, 15:48
من دیگه حوصله ام سر میره همه اش 4 نوع هست:
تورنمنت 8 ماشین
فرار از پلیس
تعقیب ماشین و جلو زدن
سرعت تک نفری (checkpoint)
تازه فرار از پلیس هم که پول نمیده بالاخره ترینری کدی چیزی نیومد که پول رو افزایش بده باز پرو استریت خوب بود unlockallthings رو میزدی یه ماشین 8 هزار دلاری میداد که همه اش میتونستی مفتی به کااژ اضافه کنی و بفروشی و پول دربیاری الان من موندم تو کف ماشینای گرون قیمت اصلا نمیتونم ماشین بخرم نیسان رو که همون اول میده اشتباه کردم فروختم حالا هم 3 تا دارم که هر سه رو تو مسابقه برنده شدم اونم که خیلی حال نمیده من بوگاتی میخواااام
سلام دوستان
منم چند روزیه دارم بازی می کنم و لذت می برم. کلن قشنگه تنها ایرادی که بش وارد بود نور زیاد بود که مانیتورو تنظیم کردم خوب شد.
برای Photomode هم که دوستان راه حل داده بودند دانلود کردیک اگه خدا بخواد درست میشه ما هم یه عکسی از ماشین حال حاظرمون میذاریم.
فعلن به بازی ادامه میدیم
موفق باشید
Mostafa.yey
06-12-2008, 17:32
سلام
یه سوال
ماشین های که تو undercover خریدم چه طوری می تونم بفروشم!!
Mostafa NBA
06-12-2008, 19:55
سلام
یه سوال
تو بازی Esc رو میزنی و بعدش این کارا رو باید انجام بدی:
Cars > Garage
از توی این قسمت ماشینت رو انتخاب میکنی و پایین صفحه نوشته Sell که جلوی این کلمه یک شماره زده که فکر کنم 2 باشه.اون شماره رو میزنی و ماشین رو میفروشی.
Spaniuly
06-12-2008, 21:31
سلام
یه سوال
ماشین هایی رو که برنده شدی نمی تونی بفروشی
بروبچ نرم افزار Game Optimizer رو نصب کنید بعدش راحت با رزولیشن 1024*768 و گرافیک high میتونید بازی کنید.
بروبچ نرم افزار game optimizer رو نصب کنید بعدش راحت با رزولیشن 1024*768 و گرافیک high میتونید بازی کنید.
دوست من این نرم افزار رو اگه میشه بزارید تا همه استفاده کنند...
برای شما...
در ضمن جاش اینجا نبودا!!
دوست من F2 که میزنی بعد میری ماشین بخری Dont send میده و از بازی بیرون میاد مشکل از چیه ؟؟؟
سلام اینم از ماشین های من
لامبورگینی گایاردو:
اینم از بوگاتی:
البته برای جا شدن کیفیت عکس رو پایین اوردم.
hesam_g59
07-12-2008, 12:33
سلام اینم از ماشین های من
لامبورگینی گایاردو:
خوشحالم که یه نفر هم آخرش تلفظ صحیح رو به کار برد:40:
cyrus_ln
07-12-2008, 13:18
خوشحالم که یه نفر هم آخرش تلفظ صحیح رو به کار برد:40:
تلفض صحیح گالاردو هست , نه گایاردو
دوست من F2 که میزنی بعد میری ماشین بخری Dont send میده و از بازی بیرون میاد مشکل از چیه ؟؟؟
100% ترینر مشکل داره!
اینو امتحان کن :46:
اجرا کن F2 بزن کل ماشینا باز میشن...
نمیخوام از بحث خارج بشم ولی توی زبان ایتالیایی بهش میگن گایاردو مثل مورچیه لاگو
در ضمن توی لول چند بوگاتی رو میده؟!
cyrus_ln
07-12-2008, 15:15
آره از بحث خارج نشیم ولی گایاردو تلفض اسپانیاییشه چون همونطوری که همه میدونن تو زبون اسپانیایی دوتا ll پشت هم به صورت ی تلفظ میشه ولی این ماشین اسپانیایی نیست و نامشم انگلیسی تلفظ میشه
Optimus Prime
07-12-2008, 15:33
آره از بحث خارج نشیم ولی گایاردو تلفض اسپانیاییشه چون همونطوری که همه میدونن تو زبون اسپانیایی دوتا ll پشت هم به صورت ی تلفظ میشه ولی این ماشین اسپانیایی نیست و نامشم انگلیسی تلفظ میشه
The Lamborghini Gallardo (/ɡuyˈaɾdo/) به نقل از ویکی پدیا نام نام اسپانیایی هست و به احترام در انگلیسی هم همونطور که نوشته Guy'ardo باید تلفظ بشه اما بعضی ها هم هستند که در انگلیسی همون Gallardo تلفظ می کنند و مشکلی نیست.
*Batman*
07-12-2008, 15:41
این Gallardo رو میخوره.:39:
دوستان من اولای بازی موندم اون ماشینه که تعقیبش میکنیم باید چیکارش کنیم؟
resident_evil
07-12-2008, 17:33
دوستان من اولای بازی موندم اون ماشینه که تعقیبش میکنیم باید چیکارش کنیم؟
همون كه يه چيز استوانه اي شكل سمت چپ صفحه مياد؟؟؟
درسته كه تو اسپانيايي دو تا ال ميشه يه ولي همه جا به صورت يه تلفظ ميشه. شما تو معرفي ماشين هم كه نگاه كني البته نه تو اين بازي كلا ميگم انگليس ها هم ميگن گاياردو.
چند تا مسابقه از لول 13 رو كه بري مي توني بوگاتي بخري. كه البته بهترين ماشينش همين بوگاتي با سرعتي بيش از 410 تا.
p30boy.s
07-12-2008, 18:42
سلام به همه دوستان
بي زحمت اگه كسي رمز پول داره بزاره كه بدجوري گيرشم.
ممنون:11:
LORD GAMES
07-12-2008, 19:11
سلام به همه دوستان
بي زحمت اگه كسي رمز پول داره بزاره كه بدجوري گيرشم.
ممنون:11:
منم دنبالشم اگه دارین دریغ نکنین
resident_evil
07-12-2008, 19:24
اول ميرين توي option بعد قسمت secret codes بعدم كد زيرو وارد مي كنين:
%%$3/"
10.000تا پول ميده
همون كه يه چيز استوانه اي شكل سمت چپ صفحه مياد؟؟؟
منظورم این مرحله است:
عکس
*Batman*
07-12-2008, 20:30
من تو این جور مسابقات از حریفم جلو میزنم و گمش میکنم تا وقت تموم بشه و برنده شم.(دنبال بازی)
Big-Boss
07-12-2008, 20:30
منظورم این مرحله است:
عکس
باید از ماشین جلویی پیشی (بچه گربه رو نمیگما:31:) بگیرید
بعد به مدت 1 دقیقه پیش بودن خودتون رو حفظ کنید
حریف هم همچنین:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.