مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: Undercover
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
cyrus_ln
07-12-2008, 22:00
درسته كه تو اسپانيايي دو تا ال ميشه يه ولي همه جا به صورت يه تلفظ ميشه. شما تو معرفي ماشين هم كه نگاه كني البته نه تو اين بازي كلا ميگم انگليس ها هم ميگن گاياردو.
تا اونجایی که من میدونم اسم اغلب ماشینها به انگلیسی تلفظ میشه
حالا شما میگی اینجوری تلفظ میشه ما هم قبول می کنیم:31:
تا اونجایی که من میدونم اسم اغلب ماشینها به انگلیسی تلفظ میشه
حالا شما میگی اینجوری تلفظ میشه ما هم قبول می کنیم:31:
ببخشید رد کردن مراحل بازی و داستانش و... چه ربطی به این داره که کدوم تلفظ درسته:گالاردو یا گایاردو؟!مگه اگه اشتباه تلفظ کنین امتیاز ازتون کم میشه؟
hesam_g59
07-12-2008, 22:15
منم دنبالشم اگه دارین دریغ نکنین
این یه ترینر برای زیاد شدن پوله....باید اجراش کنین بعد برین داخل بازی...اگه ماشین قابل فروش داشتین که بفروشینش....اگه نداشتین یه ماشین ارزون بخرین...بعدشم بفروشینش...وقتی فروختین...پولتون میشه 3 میلیون:18:
اینم آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Batman*
07-12-2008, 22:20
100% ترینر مشکل داره!
اینو امتحان کن :46:
اجرا کن f2 بزن کل ماشینا باز میشن...
باتشکر.
F1 هم Free Shop هست.برای کسایی که با کمبود بودجه مواجه شدن.:31:
دوست من این نرم افزار رو اگه میشه بزارید تا همه استفاده کنند...
نمیتونم آپلود کنم، تو سیدی های لورد یا کینگ هستش ... اصلا سیرچ کنید پیدا میکنید.
Hitman67
07-12-2008, 23:04
من یه سوالی داشتم چطوری ماشین رو میفروشید من همون اول وقتی میرفتم توی گاراژ زیرش یک کلمه ی sell بود ولی بعد از اون ندیدم اصلا کلا اگه میشه توضیح بدید چطور یک ماشین رو میشه فروخت؟
Spaniuly
07-12-2008, 23:59
اوه...
بالاخره تموم کردم ولی خداییش این بوگاتی عجب سرعتی داره هم خوشکله هم خوش دست ولی خداییش من از اولشم با این nfs حال نمیکردم ولی هر بار می خرم البته از mw به این ور نه کربن چسبید نه pro street و نه این یکی البته طبیعی هم هست gta باز نمیتونه با nfs حال کنه ولی جالب بود اگه نمی خریدم می موندم تو کفش متاسفانه اون تصوری که میشد از این بازی از آب در نیومد یعنی اون طور که ea داد می کشید تصویر pro street رو پاک می کنه نشد مراحلش محدود و کسل کننده هست به نظرم nfs باید یه کمی خودش رو به gta نزدیک کنه البته واقعا nfs بهتر از driver و بقیه بازی های ماشین هست. ولی این بازی هم به هیچ جه موفقیت محسوب نمیشه برای ea و در واقع حالا می فهمم که نمره 5 از 10 که به بازی دادن دلیلش چی بود. میتونست خیلی بهتر از اینها باشه یه ایرادی که داره اینه که ماشین هایی رو که جایزه می برید نمیتونید بفروشید فقط اونایی رو که میخرید می تونید بفروشید اونم یک چهارم قیمتش. این اصلا قابل قبول نیست
---
تقاضای مهم
من بد جوری از این تیکه فیلماش خوشم اومد راهی هست به ویدیو قابل پخش روی کامپیوتر تبدیلشون کرد یا برنامه ای هست که حداقل فرمت vp6 رو اجرا کنه؟
saman_k2
08-12-2008, 00:30
سلام دوستان . من دو روز این بازی رو نصب کردم.
چند تا ایراد داره:
یکی اینکه Main Menu یا همون منوی اصلی نداره و باید اول وارد محیط بازی بشیم و بعد با زدن دکمه Esc وارد منوی اصلی بشیم. البته نمی دونم شاید مال من اینجوری باشه.
ایراد دوم هم اینه که کنترل ماشین ها خیلی سخته. خدا نکنه که ماشین از کنترل خارج بشه و بخوره به جدول سمت راست. اونوقت باید مطمئن بود که به جدول سمت چپ هم میخوره.
و یا اینکه با یه ماشین تصادف کنی، فوری می پیچه جلوی ماشینم و کفر آدم رو در میاره.
lahij_web
08-12-2008, 00:42
سلام دوستان . من دو روز این بازی رو نصب کردم.
چند تا ایراد داره:
یکی اینکه main menu یا همون منوی اصلی نداره و باید اول وارد محیط بازی بشیم و بعد با زدن دکمه esc وارد منوی اصلی بشیم. البته نمی دونم شاید مال من اینجوری باشه.
ایراد دوم هم اینه که کنترل ماشین ها خیلی سخته. خدا نکنه که ماشین از کنترل خارج بشه و بخوره به جدول سمت راست. اونوقت باید مطمئن بود که به جدول سمت چپ هم میخوره.
و یا اینکه با یه ماشین تصادف کنی، فوری می پیچه جلوی ماشینم و کفر آدم رو در میاره.
ایراد ؟! واسه چی ایراد . اتفاقا یکی از هیجان انگیزترین قسمتاش همینه که یهو میندازتت تو جریان بازی ! خیلی باحاله .
100% از mw و کربن قشنگ تر و هیجان انگیزتره .
به خصوص اون مراحل دنبال بازی ! و گم کردن طرف .
کنترل ماشین ها هم تعجب میکنم میگی سخته . اولا نباید که مثل بقیه race ها راحت باشه . بعدشم با یه tuning درست و حسابی اصلا ماشین منحرف نمیشه . من الان با دومین ماشینی که تونستم بخرم روی پیچ های تند با 130 - 140 تا میپیچم ! ( بابا رالی باااااااااااااااااااز ! ) :5:
فقط یه جاش حرص در میاره ! اونم وقتیه که باید پلیس ملیس و شهر رو به گند بکشی و مثلا حتما فلان قدر تومن !!!! ضرر بزنی به دور و برت و پلیس و ... !یه کم سخته .
به هر حال عالیه ! فوق العاده !
اتفاقا اون پلسها براي من خيلي راحته . اول ميرم چند تاشون رو ميكشونم دنبالم و بعد كه به يكي از اون مناطق تعميري يا خرابه ها رسيدم خودمو بهشون ميزنم تا اوار رو سرشون بريزه با اينكار سه تا ماشين پليس يه جا نابود ميكنم.
راستي من الان تو لول 4 هستم تا چند لول ديگه بايد برم تا ارتقاي نيترو، موتور و... ازاد بشه ؟
milky way
08-12-2008, 02:22
اتفاقا اون پلسها براي من خيلي راحته . اول ميرم چند تاشون رو ميكشونم دنبالم و بعد كه به يكي از اون مناطق تعميري يا خرابه ها رسيدم خودمو بهشون ميزنم تا اوار رو سرشون بريزه با اينكار سه تا ماشين پليس يه جا نابود ميكنم.
راستي من الان تو لول 4 هستم تا چند لول ديگه بايد برم تا ارتقاي نيترو، موتور و... ازاد بشه ؟
پلیساش سخت میشه مخصوصا اون پاترولا که میان میکوبن بهت ولی از همه بدرتر اون جاهایی که راه رو میبندن و از این میخا میزارن که اگر از روش رد بشی لاستیکت پنچر میشه وقتی پنچر کنی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد 100% پلیسا میگیرنت اونجا هیچ وقت نباید از جاهایی که پلیس بسته رد بشی یا اینکه باید خیلی با مهارت رد بشی ولی ریسکیه کلا تا وقتی معمورایه فدارل اون پورشه ها نیان خیلی سادست بعدش که بیان یکمی سخت میشه کلا پلیساش از بقیه چیزهای بازی سختره .
morix_001
08-12-2008, 03:55
صفحه 73 یه پچ برای بازی گفته بودید ... این هم لینک rapidshare :
cyrus_ln
08-12-2008, 09:19
ببخشید رد کردن مراحل بازی و داستانش و... چه ربطی به این داره که کدوم تلفظ درسته:گالاردو یا گایاردو؟!مگه اگه اشتباه تلفظ کنین امتیاز ازتون کم میشه؟
ببخشید شما دنبال ربطش نگرد
بد نیست آدم تلفظ صحیح یک اسم رو بدونه حالا اگه شما فکر می کنی ربطی نداری پست های منو فاکتور بگیر!
جواب این قسمتو ندادید.
جواب این قسمتو ندادید.
سلام دوست من
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم انتهای همین لول 4 پکج street آزاد میشه و میتونی نصب کنی روی ماشین.
سلام دوست من
ما اینجا در مورد بازی صحبت می کنیم به گفته شما و تلفظ صحیح نام ماشین هایی که با اون سرو کا رداریم رو باید بلد باشیم. البته به نظر من.
Graphic Patch for NFS Undercover
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Language: English
Size: 224 Mb
License: Freeware
Installation
All switch to the folder where the game is installed, run exe file ...
Texture is repaired, it is best seen on the road.
:Screenshot
Before
After
Download Links:
من که فرق چندانی نمی بینم! :13:
graphic patch for nfs undercover
من که فرق چندانی نمی بینم! :13:
خب جاده که مقداری تغییرکرده.:31:
درسته؟:10:
[/center]
خب جاده که مقداری تغییرکرده.:31:
درسته؟:10:
یه کم زردیش گرفته شده!
در واقع مثل گرافیک Most Wanted درستش کردن!
حالا هیچ کدوم از دوستان دانلود نکرده 2تا شات دیگه بذاره؟
LORD GAMES
08-12-2008, 16:38
این یه ترینر برای زیاد شدن پوله....باید اجراش کنین بعد برین داخل بازی...اگه ماشین قابل فروش داشتین که بفروشینش....اگه نداشتین یه ماشین ارزون بخرین...بعدشم بفروشینش...وقتی فروختین...پولتون میشه 3 میلیون:18:
اینم آدرس:
بعد چه جوری باید ماشین فروخت؟(شرمنده من یکم تازه کارم)
mehran_286
08-12-2008, 17:19
سلام دوستان
من تا الان چند تا پست زدم ولی کسی جوابگو نیست
به نظر شما تیونینگ ها باید تا اخر باشه ؟ چه فرقی میکنه اگه اول باشه ؟
من تا لول 18 رفتم ایا هنوز ماشینی هست که ازاد نشده باشه ؟
چرا فراری انزو نداشت ؟
resident_evil
08-12-2008, 18:55
سلام دوستان
چرا فراری انزو نداشت ؟
منم خيلي علاقه دارم در مورد tuning بدونم ولي كسي توضيح نميده
نه ديگه همه ماشينا آزاد شده دوست عزيز
منم تعجب كردم كه فراري نداشت چون طبق آخرين ليستي كه قبل از انتشار بازي ديدم فراريم توش بود
Oracle_Eldorado
08-12-2008, 20:04
سلام دوستان
چرا فراری انزو نداشت ؟
منم تعجب كردم كه فراري نداشت چون طبق آخرين ليستي كه قبل از انتشار بازي ديدم فراريم توش بود
دوستان عزیز !
Tuning توضیح خاصی نداره .
ببینید مثلا شما یه Mitsubishi Evo میخری بعد که یکمی باهاش رانندگی میکنی بعضی چیزهاش اذیتت میکنه .
برای مثال سر پیچ با سرعت بالا خوب ماشین نمیپیچه .
خوب شما در قسمت Tuning باید گزینه ی Handling رو بیشتر کنی .
یا مثلا میخوای شتاب ماشین بیشتر بشه .
خوب باید دنده 1 به 2 رو فاصلشو کمتر کنی .
فقط کافیه یه ذره انگلیسی بلد باشی ! که بتونی گزینه ها را بخونی .
من خودم همشو بلد نیستم ولی انقدری بلدم که کارم راه بیوفته .
اگه بازم سئوالی بود بگید تا توضیح بدم .
hesam_g59
08-12-2008, 20:14
ببین...اون قسمت تیونینگش:
1- مال قدرت موتورته و کشش ماشینت....فک کنم هر چی به سمت horsepower یعنی اسب بخار ببریش...قدرتش بیشتر میشه و میتونی بهتر بزنی ماشین پلیسا رو رد کنی...(البته شاید دقیقا این نباشه ولی قدرتش بیشتر میشه)
2- مال نرمی و سفتیه سیستم تعلیق ماشینه
اگه به سمت soft بری نرم میشه و توی جاده با هر دست اندازی یه دفعه پرواز نمیکنه...ولی کمی تو پیچیدن اذیتی
اگه سفتش کنی...عکس قضیه بالا
3- اگه یادم باشه...مال شتابه....که به سمت acceleration اگه بری شتابت و اگه به سمت topspeed ببری...نهایت سرعتت بیشتر میشه....شتاب برا اولش خوبه...ولی به نظر من سرعت مهمتره...
4-برا چسبندگی لاستیک هاس...هر چی loose بشه..ماشینت بیشتر سر میخوره..یا حرفه ای بگم...دریفت خوبی میتونی باهاش بزنی...اگه 'grip باشه...چسبیده و یه دفعه با 500 تا هم بپیچی میپیچه:31:
5- مال زمان نیترو......به سمت راست ...زمان بیشتر اثر کمتر....به سمت چپ....زمان کمتر و اثر بیشتری داره:40::40::40::40::40:
cyrus_ln
08-12-2008, 20:30
کسی پچ رو نصب کرده؟
پچ رو نصب کنی کرک جدید می خواد؟
چرا اینطوری هست تا یک مسابقه میدی ومیبری میگه tab رو بزن من نمیدونم برای اسپرت کردن و..... باید چیکار کنم لطفا یکی یه توضیحی بده ممنون
hesam_g59
08-12-2008, 23:24
لازم نیست حتما تب بزنی.....یتونی بری جلوتر ...مطمئنا یه مسابقه روبروته....اونجاهایی که هی میری برای تیونینگ و اینا...تو محدوده مثلا فروشگاه اسپرتی...مثلا!!!
بهتره بری از تو نقشه..دکمه g رو بزن...ببین کجایی...هر مسابقه ای دوس داری برو
Hitman67
09-12-2008, 00:12
آقا یه چیزی رو کشف کردم وقتی از روز میخ ها رد میشی و پنچر یمشی اگه میخوای پنچری حذف بچه من یه راهی پیدا کردم اون لحظه که پنچر شدی esc رو بزن بعد قسمت تنظیمات گرافیک در قسمت تنظیمات ماشین نوشته car damege اونجا اگه غیر فعالش کردین فعال کنین یا اگه فعال کردین غیر فعالش کنین خلاصه تغییرش بدین حالا از قسمت منو خارج بشین و esc رو بزنین تا برگرده به بازی حالا ماشین شما دیگه پنچر نیست.
saman_k2
09-12-2008, 00:24
سلام دوستان.
می خواستم بگم چرا تمام بازی های NFS که توی روز انجام میشه، حالت زردی داره. مثل Most Wanted
این بازی هم اینجوری شده. اصلا بازی رو از حالت طبیعی خارج میکنه.
من یه مشکل دیگه هم دارم: تو منوی اصلی بازی ، نشانگر ماوس وجود نداره. البته ماوس کار میکنه ولی هیچ علامت و یا نشونه ای نداره. مثل اینکه سازنده های بازی ،حالشون خوب نبود. چرا بازی رو اینجوری ساختند؟
Mostafa NBA
09-12-2008, 00:37
سلام دوستان.
می خواستم بگم چرا تمام بازی های nfs که توی روز انجام میشه، حالت زردی داره. مثل most wanted
من یه مشکل دیگه هم دارم: تو منوی اصلی بازی ، نشانگر ماوس وجود نداره. البته ماوس کار میکنه ولی هیچ علامت و یا نشونه ای نداره. مثل اینکه سازنده های بازی ،حالشون خوب نبود. چرا بازی رو اینجوری ساختند؟
بله اتفاقا من هم از این زردیه بازی در ماست وانتد و همینطور آندر کاور بدم میاد.
موس برای هیچکی وجود نداره و مشکلی نیست.
Oracle_Eldorado
09-12-2008, 00:42
سلام دوستان.
می خواستم بگم چرا تمام بازی های nfs که توی روز انجام میشه، حالت زردی داره. مثل most wanted
دوست عزیز در مورد زرد بودن بازی ، فکر نکنم اونقدری زرد باشه که تو چشم بزنه !
در مورد موس داخل بازی هم فکر کنم این ورژن از روی x360 پورت شده .
مال منم نشانگر موس نداره .
ebicross
09-12-2008, 09:10
آقا من یه فایل Help تو مسیر بازی دیدم که اولش نوشته بود NFS: Mostwanted 2
نمیدونم قبلا کسی دیده یا نه ولی واقعا این بازی قرار بوده MW دوم باشه.
با سلام. آقا من بازی رو تازه خریدم. اما فایل کرکش paul.dll خرابه. تو سایت گشتم یکی از دوستان آپلود کرده بود اما دیگه دانلود نمیشه. تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااا یکی این فایل رو برای من آپلود کنه. خواهش میکنم
وگرنه باید یک سیدی بازی دیگه بخرم.
منتظریم عزیزان
cyrus_ln
09-12-2008, 10:48
با سلام. آقا من بازی رو تازه خریدم. اما فایل کرکش paul.dll خرابه. تو سایت گشتم یکی از دوستان آپلود کرده بود اما دیگه دانلود نمیشه. تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااا یکی این فایل رو برای من آپلود کنه. خواهش میکنم
وگرنه باید یک سیدی بازی دیگه بخرم.
منتظریم عزیزان
اینم فایل paul.dll
.
.
.
.
.
کسی پچ رو نصب کرده؟
پچ رو نصب کنی کرک جدید می خواد؟
یعنی هیچکی هنوز نصب نکرده؟
[QUOTE=cyrus_ln;3254513]اینم فایل paul.dll
.
.
.
.
.
آقا دمت گرم کارم راه افتاد خیر از جوونیت ببینییییییییییییییییییییی یییی
capitan black
09-12-2008, 13:25
سلام..کسی از دوستان تراینری داره که همه ماشینها رو باز کنه؟!!..مرسی.
*Batman*
09-12-2008, 15:58
100% ترینر مشکل داره!
اینو امتحان کن :46:
اجرا کن f2 بزن کل ماشینا باز میشن...
سلام..کسی از دوستان تراینری داره که همه ماشینها رو باز کنه؟!!..مرسی.
ترینر 12 کاره.
آقا من هم امروز بازی رو گرفتم.
موندم بازی با این گرافیک (در حد بازیهای رده 2005 -2004) به من با hd 3870 که grid رو با اون عظمت با آخرین تنظیمات حدود 50 فریم میگرفتم بین 18تا 22 فریم میده:18:
خداییش کف کردم می دونم خیلی ها یه همچین مشکلی داشتند بالاخره کسی تونست راه حل اساسی رو پیدا کنه...
دوستان ببخشید ما تازه وارد و تازه کاریم.من میخوام کیفیت گرافیک بازی رو روی حد اکثر بزارم.از کدوم مسیر این کار رو باید انجام بدم؟
lucky_luke
10-12-2008, 11:59
سلام
اگه کسی بازی رو توی 2 دی وی دی خریده ونصب کرده مشه لطف کنه بگه فولدر movies حجمش چقدره وچند تا فایل توش هست
ممنون میشم
دوستان ببخشید ما تازه وارد و تازه کاریم.من میخوام کیفیت گرافیک بازی رو روی حد اکثر بزارم.از کدوم مسیر این کار رو باید انجام بدم؟
سلام دوست عزیز...
شما از Options به Graphic Performance بازی بروید و تمام موارد رو بر روی High ببرید..
Resolution هم بر روی 1280*1024 و یا بالاتر ییرید...
اگه ناراضی بودید پچ گرافیک بازی رو دانلود و نصب کنید :10:
سلام
اگه کسی بازی رو توی 2 دی وی دی خریده ونصب کرده مشه لطف کنه بگه فولدر movies حجمش چقدره وچند تا فایل توش هست
ممنون میشم
دوست عزیز کل بازی باید 5.9Gb باشه!
بازی اولیه من هم کلاً Movies نداشت...
با سپاس.آقا یک مشکل دیگه .ما از این trainer هایی که دوستان دادن استفاده کردیم.نه تنها کاری نکرد تازههههههههههههه پولهای خودمم صفر کرد.
آخه چرا حالا من چکار کنم.
نمیشه یک trainer درست و حسابی که تست شده بدین؟
با سپاس.آقا یک مشکل دیگه .ما از این trainer هایی که دوستان دادن استفاده کردیم.نه تنها کاری نکرد تازههههههههههههه پولهای خودمم صفر کرد.
آخه چرا حالا من چکار کنم.
نمیشه یک trainer درست و حسابی که تست شده بدین؟
دوست عزیز شما از این ترینر استفاده کردید؟
دوستان این رو استفاده کردند و هیچ مشکلی نداشتند...
cyrus_ln
10-12-2008, 16:44
توصیه می کنم پچ رو دانلود نکنید
من دانلود کردم اصلا معلوم نیست چیه چون نصب نمیشه و فقط بازش می کنی و میری تو بازی و چندتا ----- اعمال می کنه که اونم هیچ تاثیری نداره به نظر من
سلام ، من چند تا سوال داشتم
1 _ وسط بازی اون گوشه سمت چپ هی میادش Seeding 250$ یا مثلا توی خیابون تمام تیر برق ها و اون کلاهکارو درو کردم تا نیم ساعت مینوشت فلان فلان 50$ ...
قضیه اینا چیه ؟
2 _ یه سوال دیگه ، من برای توی بازی بعضی موقع گیر میکنه یا مثلا تیکه تیکه حرکت میکنه ... جایی توی بازی هست که روون ترش کنم ؟
3 _ چرا اینقدر بازی اسونه ؟!!!
می دونم اگه این حرفارو بزنم ممکنه خیلی ها بدشون بیاد اما اگه نگم ته دلم می مونه!!
آخه این EA چجوری روش شده بعد از بازیهایی مثل grid یا drift این افتضاح گرافیکی رو که در حد بازیهای رده 2005-2004 هستش رو داده بیرون بابا اگه از طرفداراش خجالت نکشیده حداقل از code master خجالت میکشید:13:
من همزمان با این بازی grid رو هم روی کامپیوترم داشتم اصلا این دوتا نه از نظر هیجان و نه از نظر گرافیک با هم قابل مقایسه نیستند.
واقعا از EA چنین انتظاری نمی رفت...
golmohammadi
10-12-2008, 22:47
من تازه نصب كردم
در سيستم من اصلا خوب باز نميكنه
حتي گرافيك بازي را كداقل گداشتم ولي بارم خيلي كند باز ميشه
خودم حدس ميزنم ايراد از گيمي كه خريدم باشه
گرافيك : 8600 gt 1 gig ddr2
رم : 3*1 gig
سي پي يو : 3 اينتل فول سلرون
Oracle_Eldorado
10-12-2008, 22:55
می دونم اگه این حرفارو بزنم ممکنه خیلی ها بدشون بیاد اما اگه نگم ته دلم می مونه!!
آخه این EA چجوری روش شده بعد از بازیهایی مثل grid یا drift این افتضاح گرافیکی رو که در حد بازیهای رده 2005-2004 هستش رو داده بیرون بابا اگه از طرفداراش خجالت نکشیده حداقل از code master خجالت میکشید:13:
من همزمان با این بازی grid رو هم روی کامپیوترم داشتم اصلا این دوتا نه از نظر هیجان و نه از نظر گرافیک با هم قابل مقایسه نیستند.
دوست من !
این فقط حرف شما نیست !!
حرف من و 100 نفر دیگه هم هست .:31:
چون واقعا EA و BlackBox خیلی خراب کردن .
گرافیک بازی که اصلا با بازی های الآن مخصوصا GRID قابل مقایسه نیست .
درکل یه افتضاح دیگه واسه NFS به شما میاد . :13:
من تازه نصب كردم
در سيستم من اصلا خوب باز نميكنه
حتي گرافيك بازي را كداقل گداشتم ولي بارم خيلي كند باز ميشه
خودم حدس ميزنم ايراد از گيمي كه خريدم باشه
گرافيك : 8600 gt 1 gig ddr2
رم : 3*1 gig
سي پي يو : 3 اينتل فول سلرون
دوست من سیستمت خوبه ولی CPU ؟!!!!
3 اینتل سلرون ؟!!!
نمیشه که :31:
یا فول ، یا سلرون !
بعدشم شما آخرین آپدیت کارت گرافیکتو نصب کن درست میشه . :46:
liderplaza
10-12-2008, 22:58
سلام،
دلیل زرد بودن این بازیها یا به اصطلاح reduced color pallette (تعداد رنگ کم) بهتره از زبان "حبیب زرگرپور" که کارگردانی هنری most wanted رو داشته بشنویم،
بین صحبتهاش میگه که من احساس کردم که بهتره تعداد رنگها رو کاهش بدیم (مثلا طیف قرمز رو تقلیل بدیم به سرخابی فقط و بقیه طیف رو حذف کنیم) تا به فضای بازی یه حالت تهاجمی و اکشن بده (کلمه ای که استفاده میکنه greedy هست که تحت اللفظیش میشه حریصانه) یعنی محیط یه جورایی حالت رقابتی به خودش بگیره. حالا کلا فیلمش جالبه ببینین.تدوینشم خیلی قشنگه و همینطور محیط کارشون چه دوستانه و راحته. :)
اینم ببینین، زرگرپور از کارهای 3D شروع میکنه و دوبار نامزد دریافت حایزه برای طراحیهاش در بازیها میشه.
بله اتفاقا من هم از این زردیه بازی در ماست وانتد و همینطور آندر کاور بدم میاد.
موس برای هیچکی وجود نداره و مشکلی نیست.
سلام دوستان.
می خواستم بگم چرا تمام بازی های NFS که توی روز انجام میشه، حالت زردی داره. مثل Most Wanted
D r i v e r
11-12-2008, 04:38
1 _ وسط بازی اون گوشه سمت چپ هی میادش seeding 250$ یا مثلا توی خیابون تمام تیر برق ها و اون کلاهکارو درو کردم تا نیم ساعت مینوشت فلان فلان 50$ ...
قضیه اینا چیه ؟
2 _ یه سوال دیگه ، من برای توی بازی بعضی موقع گیر میکنه یا مثلا تیکه تیکه حرکت میکنه ... جایی توی بازی هست که روون ترش کنم ؟
1 - اون فکر کنم خسارت زدن به شهره
2 - نمیدونم چون ماله منم گیر میکنه فکر میکنم از سیستم من نباشه ماله شما رو نمیدونم
3 - فقط بعضی از مراحل سخت میشن که به نظر من اونا هم سخت نیستند اونایی که از اون پلیس وحشی ها دارن!
با 300 کیلومتر میری تو پیچ 90 درجه انگار نه انگار!!!
ماشینهای فرمول 1 هم نمیتونن اینطور کاری بکنن!!!
آخ که یه مرحله داشت نور آفتاب تو چشم بود چقدر اذیت شدم!!!
والا من این trainer رو اجرا میکنم بعدش وارده بازی میشم. وقتی رو f1 f2 کلیک میکنم بیب بیب هم میکنه :-) اما هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازم ماشین ها لوک هستند و پولم صفره
Oracle_Eldorado
11-12-2008, 10:18
والا من این trainer رو اجرا میکنم بعدش وارده بازی میشم. وقتی رو f1 f2 کلیک میکنم بیب بیب هم میکنه :-) اما هیچ اتفاق خاصی نمی افته و بازم ماشین ها لوک هستند و پولم صفره
شما بهتره سیو گیم کامل بازی رو دانلود کنی :46:
JING3LKHAN
11-12-2008, 11:26
سلام دوستان.کسی میدونه تو این بازی چطور میشه ترک موسیقی ها رو گوش کرد.؟؟؟؟چون اونطور که من فهمیدم فقط در حین مسابقه میشه..
Spaniuly
11-12-2008, 11:33
البته بی انصافی هست گرافیک بازی رو قتی میزاری رو High انصافا خیلی قشنگ میشه بخصوص اگه مانیتورت 19 اینچ واید باشه و خروجی تصویر روشن و شفاف داشته باشی می تونی به زیبایی های بازی پی ببری متاسفانه الان بازیها به صورت پیش فرض برای مانیتورهای جدید و روشن طراحی میشن واسه همین تازگیا اونایی که از مانیتورهای tco 2003 اسنتفاده می کنن خروجی تصویر مطلوبی ندارند و از بازی ها شکایت می کنن در کل شما حق دارید و از EA خیلی بیشتر از این انتظار می رفت ولی چه میشه کرد EA که ما رو مجبور نکرده بازی کنیم تازه ما که بازی رو مجانی گیر میاریم پس دندون اسب پیش کشی رو چرا بشماریم. البته من قصدم طرفداری نبود. و معتقدم امسال NFS یه شکست دیگه در کارنامه خودش دید
1 _ وسط بازی اون گوشه سمت چپ هی میادش Seeding 250$ یا مثلا توی خیابون تمام تیر برق ها و اون کلاهکارو درو کردم تا نیم ساعت مینوشت فلان فلان 50$ ...
قضیه اینا چیه ؟
1- وقتی خسارت میزنی از حسابت پول کسر میشه
2- آنتی آلاسینگ رو off کن به صورت پیش فرض روی 2x هست.
3- اولاش آره ولی اگه خراش چیت نکنی خیلی سخته بخصوص اونجایی که تورنمنت سرعت میذارن با حضور ماشین هایی مثل بوگاتی و زوندا و لامبورگینی. کم بری جلوتر می بینی سخته اخراش
golmohammadi
11-12-2008, 13:14
دوست من !
این فقط حرف شما نیست !!
حرف من و 100 نفر دیگه هم هست .:31:
چون واقعا EA و BlackBox خیلی خراب کردن .
گرافیک بازی که اصلا با بازی های الآن مخصوصا GRID قابل مقایسه نیست .
درکل یه افتضاح دیگه واسه NFS به شما میاد . :13:
دوست من سیستمت خوبه ولی CPU ؟!!!!
3 اینتل سلرون ؟!!!
نمیشه که :31:
یا فول ، یا سلرون !
بعدشم شما آخرین آپدیت کارت گرافیکتو نصب کن درست میشه . :46:
اهان منظورم 3 اينتل فول بود
آپديت گرافيكي هم كردم : (178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql)
نيمدونم ديگه مشكل از چيه
همه گيمها را هم باز ميكنه
از جمله Dead Space و Turok و كرايسيس و ...
فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
- وقتی خسارت میزنی از حسابت پول کسر میشه
2- آنتی آلاسینگ رو off کن به صورت پیش فرض روی 2x هست.
3- اولاش آره ولی اگه خراش چیت نکنی خیلی سخته بخصوص اونجایی که تورنمنت سرعت میذارن با حضور ماشین هایی مثل بوگاتی و زوندا و لامبورگینی. کم بری جلوتر می بینی سخته اخراش
سلام
این چیزایی که شما میگین کجا هستش تا من کم کنم ؟ میشه ادرس کامل بدین ؟ :21:
دوستان سیو بازی از کجا گیر می آد؟
lucky_luke
11-12-2008, 17:40
بعد از 9000000 بوقی گفتیم یه بازی بگیریم سرمون گرم شه ولی چی شد......
1- ea گند زده با این بازی ساختنش
2-بازی سانسور شده وتقریبا داستانی نداره
ای لعنت به .......
آخه بازی هم سانسور کردن داره ......
absa2004
11-12-2008, 22:16
1. من توی بازی یه مشکلی دارم الان تو سطح 13 هستم و هر مسابقه ای رو که میرم در انتها اگه برنده بشم خطای don send میده و از بازی میاد بیرون
تا حالا به این مشکل بر نخورده بودم سیستم هم فوله از اون نظر مشکلی نداره کسی تا حالا این مشکل رو داشته که بتونه کمکم کنه آخه خیلی سخته براش برنامه ریزی کرده بودم ولی الان مشکل شده
2. من تمام سری ها need for speed رو از اول تا الان بازی کردم و اخری ها رو تا اخر رفتم به نظر من سطح گرافیک خیلی بالا تر و عالی تر شده البته توی چند تا سری هم need for speed صوتی داد ولی بازم ازش چیزی کم نمیشه
3. راستی من نسخه رو از یه شرکت ایرانی که تو کار بازیه خریدم (نسخه های نقره ای ) ولی ظاهرا بازی سانسور شده .... کسی میدونه چه طوری میشه بدون سانسورشو گیر اورد ؟ روی پکش نوشته +17 سال به دلیل خشونت ولی تا الان (مرحله 13) ما که چیزی ندیدیم که تازه فهمیدم بازی رو سانسور کردن ...
4. یه سوال دیگه کسی تا حالا با این بازی انلاین بازی کرده البته نسخه های ما غیر قانونیه ولی میخواستم بدونم کسی تا حالا بازی کرده ؟ چون این ماله من به cd key خطا میگیره میخواستم بدونم کجا باید اینو عوض کنم و یه سریال معتبر بزنم و تو مسابقات انلاینش شرکت کنم
5. با تشکر
resident_evil
11-12-2008, 22:36
1.
3. راستی من نسخه رو از یه شرکت ایرانی که تو کار بازیه خریدم (نسخه های نقره ای ) ولی ظاهرا بازی سانسور شده .... کسی میدونه چه طوری میشه بدون سانسورشو گیر اورد ؟ روی پکش نوشته +17 سال به دلیل خشونت ولی تا الان (مرحله 13) ما که چیزی ندیدیم که تازه فهمیدم بازی رو سانسور کردن ...
چي ميگي؟؟؟!!! خشونت توي nfs ؟؟؟!!! بازي خشونت نداره كه اينام يه چيزيشون ميشه ها!!!
خشونت بازي از ماريو هم كمتره بعد اومدن درجه سنيو زدن +17 !!! يعني اينا از esrb هم كه به بازي
درجه ي t داده گنده ترن؟؟؟:31:عجيبه واقعا
saman_k2
12-12-2008, 00:55
سلام دوستان.
این ایرانی ها هم که دیگه گند سانسور کردن رو در آوردن. واقعا ببینید که ما چقدر بد بختیم.
رفته بودم تو یه مغازه که این بازی رو بخرم، دیدیم که مال یه شرکت ایرانی هست. فروشنده هم به من گفت که بازی سانسور شده. من هم اون بازی رو نگرفتم . و رفتم گشتم یه بدون سانسورش رو گیر آوردم. که مال شرکتهای ایرانی نبود.
بگذریم.
راستی دوستان، تو این بازی ماشین ما بوق نداره؟
در ضمن کسی Save Editor بازی رو نداره؟
من یکی شو دانلود کردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم. خیلی دوست دارم پولهام رو در حد میلیاردی بالا ببرم.
خوب دیگه مطمئن باشید هر بازی که فیلم هاش توی پوشه جدا به مثل movie باشه این یییییییییب ها گند می زنن بهش :13:آخه خودم ده تا بازی مثل این کردم آخرش نفهمیدم چی شد:41:
حداقل از یه جهت خوشحالم که مملکت ما از نظر نرم افزاری هنوز بوقه و هنوز تکنولوژی این بییییییییب ها به جایی نرسیده که بتونند فیلم های داخل متن بازی رو بزنند(بازم همینش جای شکر داره...)
ولی یه چیز رو دقت کردید اینها با این کارهاشون یه جورایی دارند به شعور ما توهین میکنند یعنی :
شما قادر نیستد خوب و بد رو از هم تشخیص بدید و ما باید این کار رو برای شما انجام بدیم !!!
(شرمنده سیاسی شد... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif ولی خوب حقیقته و انکار ناپذیر.)
ببخشید چرا بازی اینجوریه؟!
من توی لول 15 بازی رو تمام کردم!!!!
باور نمیکنید بگید تا سیو براتون بزارم.
arash66_2m
12-12-2008, 10:59
ببخشید چرا بازی اینجوریه؟!
من توی لول 15 بازی رو تمام کردم!!!!
باور نمیکنید بگید تا سیو براتون بزارم.
آره واسه من هم همین طور ...
من تو Level 17 تموم شد یعنی اون خانم نبود ! آخرش اون دستگیر کردم و بعدش هم مثل تیراژ پایانی هر چی شروع کرد به اسم افراد و کارگردانان و ...
ولی اینو هم بگم که وقتی رفت تو بازی هنوز مراحل بعدی رو هم داشت که دگمه Tab براشون فعال بود که بتونی بازی کنی ! حالا چی شد آخرش !:13:
Oracle_Eldorado
12-12-2008, 12:51
اهان منظورم 3 اينتل فول بود
آپديت گرافيكي هم كردم : (178.24_geforce_winxp_32bit_english_whql)
نيمدونم ديگه مشكل از چيه
همه گيمها را هم باز ميكنه
از جمله dead space و turok و كرايسيس و ...
فكر ميكنيد مشكل از چيه ؟
رفیق مال شما 178 هست .
180 هم اومده .
اگه سری 8 داری تا واست لینک دانلود بزارم . :46:
arashbi2
12-12-2008, 13:41
اقا کسی اگه این بازی رو با سریال معتبر که بشه انلاین هم بازی کرد سانسورهم نداشته باشه به من پیغام خصوصی بده ازش میخرم یا یه جایی که گرفته رو به من معرفی کنه ممنون.
aluminum
12-12-2008, 13:51
سلام دوستان من نسخه ps2 این بازی رو گرفتم و تا الان 16 درصد بازی رو رفتم و لی خبری از داستان مشخص نیست یا شاید من متوجه نمی شم . تنها کاری که من می کنم اینه که یکی یکی بازی ها رو انجام میدم و تا الن 18 مرحله رو رد کردم . کی این داستانش مشخص میشه.
اگه میشه یه مقدار درباره بازی و این رنک که مینویسه برام توضیح بدید ممنون میشم
1. من توی بازی یه مشکلی دارم الان تو سطح 13 هستم و هر مسابقه ای رو که میرم در انتها اگه برنده بشم خطای don send میده و از بازی میاد بیرون
اقا مال من هم این طوریه درست در انتهای مسابقه میپره بیرون و بعد don't send!
کسی به این مشکل بر خورده؟!
آقا من یک مشکل دیگه هم دارم .وقتی میبرم و پولم زیاد میشه میخوام برم ماشین بخرم میبینم پولم صفر.یعنی زیاد نمیشه.
این چرا اینطوری؟ کسی سیو بازی رو نداره؟
Oracle_Eldorado
12-12-2008, 17:23
اقا مال من هم این طوریه درست در انتهای مسابقه میپره بیرون و بعد don't send!
کسی به این مشکل بر خورده؟!
مگه این GTA میزاره آدم به بقیه بازی برسه ؟!
من آخرای Level 8 هستم .
رسیدم خبرشو میدم . :46:
آقا من یک مشکل دیگه هم دارم .وقتی میبرم و پولم زیاد میشه میخوام برم ماشین بخرم میبینم پولم صفر.یعنی زیاد نمیشه.
این چرا اینطوری؟ کسی سیو بازی رو نداره؟
مگه میشه ... اشتباه نمیکنی ؟ مثلا قیمت اون چیزی رو که قبلا خریدی اشتباه بگیری چون اگه پولت نرسه رنگ اون قرمز میشه ... البته حتما میدونستی .............. سیو بازی تو همین تاپیک چندتا هست ... یکم بگردی پیدا میکنی
ali racer
12-12-2008, 20:29
منم این بازی رو تموم کردم تو لول 18 ! بعد از تموم شدن کریر لول بالا نمی ره
فقط یه سوال فنی مووی های این بازی رو با چه پلیری میشه اجرا کرد ؟
arash66_2m
12-12-2008, 20:48
منم این بازی رو تموم کردم تو لول 18 ! بعد از تموم شدن کریر لول بالا نمی ره
فقط یه سوال فنی مووی های این بازی رو با چه پلیری میشه اجرا کرد ؟
منم تو لول 18 هستم !:31:
چون VP6 هستن بایستی یه برنامه یا کدکی واسه vp6 پیدا کنی ! که تقریبا سخت پیدا میشه اگه پیدا کردم میزارم...
saman_k2
13-12-2008, 00:42
سلام دوستان
این بازی دو تا ایراد خیلی بزرگ داره که من نمی تونم ازش بگذرم.
اولیش کنترل بد ماشین هاست
دومیش هم عکس العمل ماشین ها بعد از تصادف با اونهاست.
این بازی با این مشکلات و باگ هایی که تو گرافیک خودش داره، برای من قابل تحمله ولی از این دو مورد نمیتونم بگذرم.
من نمی دونم بازی معروفی مثل nfs به جای اینکه هر سال بهتر بشه، چرا بدتر میشه ؟؟؟
سلام دوستان
من الان مرحله شانزده بازی هستم.
تو صفحه بازی زیر دکمه Tab نوشته :palam Harbor Tier 3 Car Shop
یا می نویسه: sunset Hills race part shop
وقتی هم که دکمه Tab رو می زنم ، میره توی منوی بازی و قسمت ماشین ها.
نمیدونم باید چه کار کنم.
همچنین تو قسمت Quick Upgrade هم گزینه Street همچنان قفله. ولی اون دو تای دیگه بازه. کسی می دونه که چرا اینجورییه؟
resident_evil
13-12-2008, 00:47
سلام دوستان
من الان مرحله شانزده بازی هستم.
تو صفحه بازی زیر دکمه Tab نوشته :palam Harbor Tier 3 Car Shop
یا می نویسه: sunset Hills race part shop
وقتی هم که دکمه Tab رو می زنم ، میره توی منوی بازی و قسمت ماشین ها.
نمیدونم باید چه کار کنم.
همچنین تو قسمت Quick Upgrade هم گزینه Street همچنان قفله. ولی اون دو تای دیگه بازه. کسی می دونه که چرا اینجورییه؟
palam Harbor Tier 3 Car Shop اين كه يعني يه سري ماشين جديد آزاد شده كه ميتوني بخري.
يعني street برا همه ماشينا قفله ولي race و pro بازه؟؟؟مگه ميشه؟؟؟
اولیش کنترل بد ماشین هاست
دومیش هم عکس العمل ماشین ها بعد از تصادف با اونهاست.
اولیش رو موافق نیستم
دومیش ... اره
یه تصادف میکنی باید ماشین مقابل پرت بشه اون ور ... اینجا عین سریش بهت میچسبه
golmohammadi
13-12-2008, 09:44
رفیق مال شما 178 هست .
180 هم اومده .
اگه سری 8 داری تا واست لینک دانلود بزارم . :46:
ايول nvidia
آپديتهاش چقدر زود مياد
اره سري 8 دارم
الان ميرم آپديت كنم
ممنون
خود سايت nvidia وقتي دستي گرافيكمو دانلود ميكنم (منظورم مشخصات مورد نياز) 178.24 را ميده
بعد يه سرچي كردم همون سايت ورژن 180 را داشت
بعد جاهاي ديگه هم 180.84 موجوده
این بازی اعصاب من و به هم ریخته.من مرحله 5 هستم اما هنوز cash من صفره و هیچی نمیتونم بخرم.آخه چراااااااااااااااااااااا؟
saman_k2
15-12-2008, 00:14
سلام دوستان.
بالاخره این بازی رو تموم کردم. اون هم تو مرحله 18
یکی از دوستان گفته بود که بازی رو تو مرحله 15 تموم کرده. این خیلی عجیبه. این 18 مرحله تو بازی تعریف شده است. احتمالا بازیش مال شرکتهای ایرانی بوده. این عجایب از ایرانی ها بعید نیست.
در ضمن با این ترینری که دوستان در صفحات قبل معرفی کرده بودند، میتونید آپگرید های مجانی بذارید رو ماشین هاتون. فقط باید چند بار با دکمه های ترینر ور برید تا عمل کنه.
الان دیگه باید برم سراغ gta 4
چند روز پیش ، بازیش رو خریدم. امیدوارم بدون مشکل نصب بشه.
خدا نگهدار دوستان.
Oracle_Eldorado
15-12-2008, 00:49
سلام دوستان.
بالاخره این بازی رو تموم کردم. اون هم تو مرحله 18
یکی از دوستان گفته بود که بازی رو تو مرحله 15 تموم کرده. این خیلی عجیبه. این 18 مرحله تو بازی تعریف شده است. احتمالا بازیش مال شرکتهای ایرانی بوده. این عجایب از ایرانی ها بعید نیست.
در ضمن با این ترینری که دوستان در صفحات قبل معرفی کرده بودند، میتونید آپگرید های مجانی بذارید رو ماشین هاتون. فقط باید چند بار با دکمه های ترینر ور برید تا عمل کنه.
الان دیگه باید برم سراغ gta 4
چند روز پیش ، بازیش رو خریدم. امیدوارم بدون مشکل نصب بشه.
خدا نگهدار دوستان.
دوستان عزیز !
بعضیا بازی رو توی Level 13 تموم میکنند ، بعضیا توی Level 15 ، بعضیا هم 18 !
مثلا یه آدم بیکار مثل من که همش از دست پلیس ها فرار میکنه ، خوب بعد از هر تعقیب و گریز یکمی به درجات شما اضافه میشه .
من 2 تا Level رو با پلیس ها گرفتم !
کسانی که توی Level 13 بازی رو تموم کردن خوب معلومه فقط مراحل بازی رو رفتن !
D r i v e r
15-12-2008, 02:38
اتفاقا یکی از اون آدم بیکارا منم
فقط در حال در رفتن و خسارت زدن به شهر و خارج کردن پلیسهام
آخه خیلی حال میده!!!
دیدم یه نفر تو تاپیک گفته بود تو 14 تمومش کردم به خاطر همینه!!!
من العان 16 هستم!
من لول 17 تمومش کردم.و الان لول 18 هستم.
بچه ها من اون پچ 200 مگی که hd ... بود رو 10 روز پیش دانلود کرده بودم الان اومدم بازی کنم گفتم پچ رو نصب کنم که بهتر بشه ولی بلد نیستم که پچ رو نصب کنم کسی میتونه قدم به قدم توضیح بده باید پچ رو چهجوری نصب کرد
واقعا ممنون که مشکلم رو حل کردید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی راهنمایی کنه که چه جوری باید پچ رو نصب کرد.
arash66_2m
16-12-2008, 19:53
سلام.
من هم این بازی رو تو لول 17 تموم کردم.
( آخر داستان همون اونی که خانوم پلیسه رو گرفتیم هست دیگه ؟ )
نظر من هم در مورد این بازی : بازی با این که به پای most wanted نمیرسه ! ولی چون دو سری قبلیش یعنی carbon و pro street خیلی چرت بودنند ! مخصوصا pro :2: تا حدی انتظارات رو برآورده کرده بود ..
عیب هایی که منو بیشتر اذیت می کرد تو بازی یه کمی فانتزی شدنش بود ! یعنی یه جورایی ماشین خیلی بزرگ دیده میشد ! و داستان بسیار بسیار در حدی ضعیف ! که اگه روی داستان خوب کار می کردن و فیلمهاشو خوب درست می کردن شاید بهتر از اینا میشد ...
ولی به هر حال اینو هم بازی کردیم و تموم !:31:
cyrus_ln
16-12-2008, 22:14
بچه ها من اون پچ 200 مگی که hd ... بود رو 10 روز پیش دانلود کرده بودم الان اومدم بازی کنم گفتم پچ رو نصب کنم که بهتر بشه ولی بلد نیستم که پچ رو نصب کنم کسی میتونه قدم به قدم توضیح بده باید پچ رو چهجوری نصب کرد
چند صفحه پیش من توضیح دادم اون اصلا نصبی نیست فقط چندتا ----- اعمال می کنه که اونم چندان تاثیری نداره یا حداقل برای من تاثیر نداشت در کل بی خیالش شو
Danial_4139
16-12-2008, 22:51
دوستان عزیز !
بعضیا بازی رو توی level 13 تموم میکنند ، بعضیا توی level 15 ، بعضیا هم 18 !
تکنیک بزنی مثل دریفت سر پیچ ها دور 180 درجه و .. تو مسابقه امتیاز داره !
من رو 21 تمامش کردم !
سلام
درسته بسته به مهارتی که در بازی دارید و مقدار امتیازی که میگیرید. من لول 15 تموم کردم. این امتیاز هم رابطه با آزاد شدن ماشینها و اپگرید ها داره.
pedram_sad
17-12-2008, 22:05
خوب این بازی رو هم امروز رو xbox 360 تمام کردم
career رو 100 درصد و game رو 71 درصد
در کل با وجود باگهای نور پردازی که عجیب بود به خصوص سرعت حرکت خورشید تو اسمون که باعث میشد
سایه ساختمون ها در عرض 3 ثانیه از این سمت به اون سمت بیفته
بازی خوب و راضی کننده ای بود
موف باشید
کسی تاحالا ماشین دزدیده >؟ مناین کار را تو level 5,6 کردم حالا میتونم ازشون استفاده کنم ؟لطفا دقیق بگین
D r i v e r
19-12-2008, 03:47
کسی تاحالا ماشین دزدیده >؟ مناین کار را تو level 5,6 کردم حالا میتونم ازشون استفاده کنم ؟لطفا دقیق بگین
خیلی باید ماشین بدزدی!!!:27:
نه نمیتونی استفاده کنی ازشون:31:
میری ماشینو تحویل میدی یه پولی میگیری!!!:27:
همه ماشینهایی که میدزدی خفن هستن:32:
از جمله بوگاتی ویرون:18:
اگه قرار بود با دزدینش صاحبش بشی که دیگه بازی فاجعه میشد!!!:13:
امير موسر
19-12-2008, 10:06
من يازي رو گرفتم ! داستان بازي نسبت به پرو استريت خيلي بهتر شده ! به همون نسل قبل برگشته ! (mostwanted و ...) ولي بقيه موارد خيلي ضعيفه ! يعني مسخرست ! (گرافيك و ...)
اگر بخوام ماشینمو بفروشم باید چی کنم >؟
pedram_sad
19-12-2008, 14:21
اگر بخوام ماشینمو بفروشم باید چی کنم >؟
باید بری به قسمت garage یا تو shop ها
البته ماشین هایی که به عنوان pink یه همون دست مزد گرفتی رو نمیتونی بفروشی
و فقط اونهایی که خریدی قابل sell شدن دارند
موفق باشی
behmin2003
19-12-2008, 18:51
یه سوال داشتم واسه من Photo Mode می خواد که آنلاین بشه کسی می دونه چیکار باید کرد تا Photo Mode فعال بشه دوستایی که عکس میزارن راهنمایی کنن لطفا
sepehr_x50
19-12-2008, 18:59
سلام.
بعد از هر مسابقه یه صفحه ای میاد که آمار میده. توش یجا قیمت زده(فکر کنم دست مزده)
اون چیه؟! به کدوم حساب ریخته میشه؟! :دی
HoJJaT_007
19-12-2008, 20:29
ماشین دزدیدن یه مشکلی داره ! که موقع تحویل نباید پلیسی دنبالتون باشه , همینه که آدمو خیلی اذیت میکنه :d
سلام
من میخوام بدونم چطوری رنگ ماشینها رو عوض کنم :19: اصلا از اول بازی میشه این کارو کرد یا حتما باید ماشین بخری :20: آخه من رنگ رو انتخاب میکنم اینتر میزنم رنگ تغییر میکنه وقتی که میخوام از منوی رنگ بیام بیرون یک سئوال میکنه بله و خیر داره خیر رو میزن که تو منو میمونم وقتی بله رو میزنم رنگ ماشین مثل اولش میشود :41::37:
کمک کنین ممنون میشم :46:
Oracle_Eldorado
20-12-2008, 09:21
وقتی که رنگ ماشین رو انتخاب میکنی ، بعد از زدن دکمه ی Enter باید دکمه ی 2 رو هم بزنی تا تایید بشه .
بعد یه پیغام YES و NO میده که باید YES رو بزنی .
ییییییییییییییییصصصصصصصصص صصصصص
Amin Asterix
20-12-2008, 11:52
قابل توجه دوستانی که بازی رو شاهکار میدونستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !(من فقط بازی رو یک بازی خوب و هیجانی میدونم،پر از باگ و ایرادات گرافیکی با یک گرافیک خیلی پایین)
EA Black Box Closing
کلا استودیوی سازنده بازی رو تعطیل کردن.:|
دیگه معلوم نیست کی می خواد nfs رو تولید کنه یا کلا بازم قراره ما nfs ببینم.ولی در هر صورت دیگه فکر نکنم nfs رو بتونیم به صورت قدیمی بازی کنیم.مثلا باید منتظر یک بازی مثله گرید یا هر چیز دیگه ای باشیم.
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو.یکجورایی بازی ساختن تو یک سال کمر اینا رو شکست.حالا هم که جز تعدیل نیروی ea شدن.
D r i v e r
20-12-2008, 21:36
منم در این لحظه اعلام میدارم که بازی را در اواخر level 14 به اتمام رساندم:22::27:
بچه ها بازی خیلی خیلی ساده بود
یاد کربن بخیر که به خاطر بعضی از غول هاش چه زجر هایی کشیدم!!:31:
ولی با اون m6 آخری خیلی خیلی حال کردم
منم در این لحظه اعلام میدارم که بازی را در اواخر level 14 به اتمام رساندم:22::27:
بچه ها بازی خیلی خیلی ساده بود
یاد کربن بخیر که به خاطر بعضی از غول هاش چه زجر هایی کشیدم!!:31:
ولی با اون m6 آخری خیلی خیلی حال کردم
اینو راست گفتی
منم باهات موافقم
H M R 0 0 7
21-12-2008, 00:50
قابل توجه دوستانی که بازی رو شاهکار میدونستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !(من فقط بازی رو یک بازی خوب و هیجانی میدونم،پر از باگ و ایرادات گرافیکی با یک گرافیک خیلی پایین)
ea black box closing
کلا استودیوی سازنده بازی رو تعطیل کردن.:|
دیگه معلوم نیست کی می خواد nfs رو تولید کنه یا کلا بازم قراره ما nfs ببینم.ولی در هر صورت دیگه فکر نکنم nfs رو بتونیم به صورت قدیمی بازی کنیم.مثلا باید منتظر یک بازی مثله گرید یا هر چیز دیگه ای باشیم.
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو.یکجورایی بازی ساختن تو یک سال کمر اینا رو شکست.حالا هم که جز تعدیل نیروی ea شدن.
والا چیزی که اینجا نوشته ربطی به بد بودن اندکاور نداره!
خیلی از شرکتها خصوصا تو آمریکا دارن تعدیل نیرو میکنن.از جمله شرکت یاهو!
در ضمن نوشته به صورت موقتی بسته شده و قرار با یک استودیو دیگه ادغام بشه و 3 ماه دیگه هم کارشو اغاز میکنه دوباره!
بازی نسبت به نسخه های قبلی خوبتر بود و این مهمترین چیزیه که یک نسخه جدید بهش نیاز داره
Spaniuly
22-12-2008, 14:06
درسته بازی اونقدرا هم که ازش تعریف می کردن چیز جالبی از آب در نیومد ولی واقعا جذابیت های خاص خودش رو داشت مثلا وقتی گرافیک خود ماشین رو بالا می بری واقعا ماشین از پشت زیبا دیده میشه الته من امیدوارم این که گروه سازنده nfs منحل شده شایعه ای بیش نباشه چون سال بعدی منتظر یه nfs جدید هستم
سلام
آیا میشه ماشین رو تعمیر کرد؟
چه طوری؟
لطفآ کمی توضیح بدید
Spaniuly
22-12-2008, 15:36
سلام
آیا میشه ماشین رو تعمیر کرد؟
چه طوری؟
لطفآ کمی توضیح بدید
ماشین که خراب نمیشه توی این بازی که بخوای تعمیر کنی وقتی توتال میشی دوباره شروع می کنی اون مرحله رو توی پرو استریت وقتی ماشین صدمه میدید می تونستی با پرداخت مبلغ درست کنیش توی uc این مسئله نیست
armin_software
22-12-2008, 16:15
با این کارت گرافیک خوبه اجرا میشه؟
ati 4830
ماشین که خراب نمیشه توی این بازی که بخوای تعمیر کنی وقتی توتال میشی دوباره شروع می کنی اون مرحله رو توی پرو استریت وقتی ماشین صدمه میدید می تونستی با پرداخت مبلغ درست کنیش توی uc این مسئله نیست
حتما منظرشون Heat level هست.من که با سیو ادیتور میارمش رو 1:10:
Oracle_Eldorado
23-12-2008, 10:36
حتما منظرشون heat level هست.من که با سیو ادیتور میارمش رو 1:10:
خوب اگه ماشینتو از لحاظ قیافه دستکاری کنی هم درست میشه .
مثلا رنگ بدنه رو عوض کن . :5:
Spaniuly
23-12-2008, 12:03
خوب اگه ماشینتو از لحاظ قیافه دستکاری کنی هم درست میشه .
مثلا رنگ بدنه رو عوض کن . :5:
بله همینطوره کلا داغون شدن ماشین به گونه ی که توی پرو استریت بود اینجا نیست. و شرایط فرق می کنه
GHOST RECON
23-12-2008, 12:43
بله همینطوره کلا داغون شدن ماشین به گونه ی که توی پرو استریت بود اینجا نیست. و شرایط فرق می کنه
با لامبورگینی با سرعت221mph میخوری به دیوار فقط کاپوت ماشین یه خورده شل میشه
البته توی pro street هم صحنه تصادف خیلی طبیعی طراحی شده بود به طوری که با کوچک ترین ضربه آسیب میدید
Spaniuly
23-12-2008, 13:42
با لامبورگینی با سرعت221mph میخوری به دیوار فقط کاپوت ماشین یه خورده شل میشه
البته توی pro street هم صحنه تصادف خیلی طبیعی طراحی شده بود به طوری که با کوچک ترین ضربه آسیب میدید
بله یه چیز خوب در مورد بازی اینه که زود ماشین توتال نمیشه در حالیکه توی پرو استریت خیلی ماشین توتال میشد و واقعا اعصاب خورد کن بود وقتی دیدم توی این ورژن این مسئله برطرف شد خیلی امیدوار شدم کلا بعد مدتها از بازی nfs لذت بردم چون کربن هم زیاد فاز نداده بود بهم و پرو استریت هم حالم رو بهم زده بود
Acro-Crown
23-12-2008, 22:24
من ب لول 6 رسیدم ولی هنوز 30.000 تا بیشتر نتونستم در بیارم
دو سئوال:1.آیا صدمه هایی که به شهر وارد می کنیم مثل برخورد با موانع از حسابمون پول کسر می کنه؟
2.یه قسمت تو نقشه که مربوط به کسب در آمد هست چرا به من پول نمیده؟میگه باید 15.000 cast to state بکنی خوب منم انجام دادم ولی پولی اضافه نمیشه!
resident_evil
24-12-2008, 00:26
دو سئوال:1.آیا صدمه هایی که به شهر وارد می کنیم مثل برخورد با موانع از حسابمون پول کسر می کنه؟
2.یه قسمت تو نقشه که مربوط به کسب در آمد هست چرا به من پول نمیده؟میگه باید 15.000 cast to state بکنی خوب منم انجام دادم ولی پولی اضافه نمیشه!
1.نه
2.اون قسمتايي كه پليس دنبالته كلا پول نميده...
Spaniuly
24-12-2008, 00:56
البته میتونی از ترینر هم استفاده کنی اگه اینجوری کسل کننده شده برات ولی عیب ترینر اینه که از بازی زود خسته میشی و انگیزت از بین میره حالا انتخاب با خودته
Acro-Crown
24-12-2008, 10:03
البته میتونی از ترینر هم استفاده کنی اگه اینجوری کسل کننده شده برات ولی عیب ترینر اینه که از بازی زود خسته میشی و انگیزت از بین میره حالا انتخاب با خودته
دقیقا!:10:
من به همین دلیل بازی most wanted -ُ هرگز تموم نکردم چون دیگه انگیزه ای نمونده بود برام!
Spaniuly
24-12-2008, 18:13
به دوستانی که نسخه موبایلی این بازی رو بازی نکردند پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنند. من تموم کردم بهترین ماشین توی نسخه موبایلی پورشه هست که بعد تیونینگ کلا قدر میشه
سلان
دوستان کسی اطلاع داره که این بازی برای کنسول ps2 منتشر میشه یا نه ؟!
resident_evil
24-12-2008, 20:50
سلان
دوستان کسی اطلاع داره که این بازی برای کنسول ps2 منتشر میشه یا نه ؟!
خيلي وقته كه منتشر شده دوست عزيز!!!
هم زمان براي همه كنسول ها اومده...
يعني همون 17 نوامبر!!!
Reza Azimy_RW
24-12-2008, 22:36
سلام
ببخشید این بازی ارزش خریدن داره ؟
خیلی توپه یا نه ؟
Oracle_Eldorado
24-12-2008, 23:56
سلام
خیلی توپه یا نه ؟
زیاد تعریفی نیست .
میانگن نمره اش از سایت ها 5 هست ! ( از 10 ) !!!!!!
خوب واسه یه بازی سال 2008 اونم از ea خیلی کمه .
سلام
خیلی توپه یا نه ؟
بازی خیلی خوب نیست و به پای موست وانتد(یا شاید کربن)هم نمیرسه ولی یا بازی بین موست وانتد و پرو هست.:27:
در کل ارزش خریدنو داره(مخصوصا برای کسانی که می خوان همیشه برنده باشن:21:
Reza Azimy_RW
25-12-2008, 14:01
ز
یاد تعریفی نیست .
میانگن نمره اش از سایت ها 5 هست ! ( از 10 ) !!!!!!
خوب واسه یه بازی سال 2008 اونم از ea خیلی کمه .
بازی خیلی خوب نیست و به پای موست وانتد(یا شاید کربن)هم نمیرسه ولی یا بازی بین موست وانتد و پرو هست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ارزش خریدنو داره(مخصوصا برای کسانی که می خوان همیشه برنده باشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بازم ea گند زده !!!
کلی به دلمون صابون زدیم یه بازی خوب میادا !!
Big-Boss
25-12-2008, 14:08
شرکت EA استدیو blackbox سازنده nfs:undercover رو تعطیل کرد!:21:
am_merman01
25-12-2008, 23:06
حقش بود تعطیل بشه .
آخه هیچ چیز جدیدی نداشت . اصلا بازی جذابی نبود . تنها چیز جدیدش فقط اون مسابقات لایی کشی توی اتوبان و دزدی ماشین بود . وگرنه هیچ حرف خاصی برای گفتن نداشت.
samanajan
26-12-2008, 17:15
با سلام تازگی ها چرا
وقتی بازی می کنم از بازی میپره بیرون
ز
پس بازم ea گند زده !!!
کلی به دلمون صابون زدیم یه بازی خوب میادا !!
خیلی هم بد نیست خوبیش اینه که از حالت افتضاح پرو خارج شده،اگه بازیو تو شب بکنن هوش مصنوعی رو هم بالا ببرن و یه بازی رو عاقلانه کنن و داستانشم درست کنن و کات سنساشم قشنگ کنن خوب میشه خب اینا همه اشکالات کوچیکی هستن:31:البته باید هزار سال دیگه صبر کرد که درست بشن:21:تازه خوبه یه درجه ارتقا پیدا کرده یعنی از حالت خیلی افتضاح به حالت افتضاح رسیده!:27:
GHOST RECON
27-12-2008, 11:55
Nfs undercover یه بازی افتضاح هست که ارزش خریدن نداره
از حالت خیلی افتضاح به حالت افتضاح رسیده
به نظر من که از خیلی خیلی افتضاح رسیده به خیلی افتضاح
Mohammad King
27-12-2008, 13:49
nfs undercover یه بازی افتضاح هست که ارزش خریدن نداره
من هم با نظر شما موافقم
Spaniuly
27-12-2008, 16:55
خیلی هم بد نیست خوبیش اینه که از حالت افتضاح پرو خارج شده،اگه بازیو تو شب بکنن هوش مصنوعی رو هم بالا ببرن و یه بازی رو عاقلانه کنن و داستانشم درست کنن و کات سنساشم قشنگ کنن خوب میشه خب اینا همه اشکالات کوچیکی هستن:31:البته باید هزار سال دیگه صبر کرد که درست بشن:21:تازه خوبه یه درجه ارتقا پیدا کرده یعنی از حالت خیلی افتضاح به حالت افتضاح رسیده!:27:
nfs undercover یه بازی افتضاح هست که ارزش خریدن نداره
من هم با نظر شما موافقم
یه بازی تک دو وی دی که با 1000 تومن گیر میارید باید هم اینطوری بزنید تو سرش اگه چندین دلار پول می دادین بابتش این قدر نمیزدین تو سر بازی بابا nfs همش همینه دیگه مگه میخواین چی باشه تازه گرافیکش هم که خیلی باحاله از نظر من
samanajan
27-12-2008, 17:20
با سلام من میخواهم ویندوزم را عوض کنم
حالا تا 12 رفتم اونجای که هست 1 میشه 2 تا اسمش را نمی دانم خلاصه تا tier 2 را بیشترشه را رفتم
حالا میخواهم سیو یا تا همانجای را که بازی کنم از بین نرود
دوباره بازی را نصب کردم از همانجا بیابید
چه کار کنم save کجا می روند
Kaptian Black
27-12-2008, 17:38
چه کار کنم save کجا می روند
My Documents\NFS Undercover
Mohammad King
27-12-2008, 21:16
سلام بچه ها بیاین درباره ی سریع ترین ماشین در بازی بحث کنیم
تا دوستانی که خواستند ماشین بخرند بدونند چی بخرن
به نظر من شورات کروت z06 از همشون بهترتد
نگید بوگاتی که اصلا ن به درد نمیخوره.
Oracle_Eldorado
27-12-2008, 21:33
به نظر من » Lamborghini Murcielago .
Nfs undercover یه بازی افتضاح هست که ارزش خریدن نداره
سلام
چرا ارزش خریدن نداره. درسته که بازی خوبی از اب در نیومده ولی 1000 تومن هم که دیگه این حرفا رو نداره. برای کلکسیون بد نیست. که مثلا کلکسیو نی از بازی های nfs رو داشته باشی.
Kaptian Black
27-12-2008, 21:36
تنها پیشرفت این بازی گرافیکه ..... مراحلش هم زود تموم میشن هم راحتن .... داستان رو هم نگو !
سلام
چرا بوگاتی نخرند. هیچ کدوم از ماشینهای تو این بازی 400 به بالا نمی رن. فقط بوگاتی چیزی حدود 410 تا 415 تا میره.
Spaniuly
27-12-2008, 23:59
سلام
چرا بوگاتی نخرند. هیچ کدوم از ماشینهای تو این بازی 400 به بالا نمی رن. فقط بوگاتی چیزی حدود 410 تا 415 تا میره.
تایید میشه end سرعت بوگاتی ویرون هست بعد اون پاگینی
تایید میشه end سرعت بوگاتی ویرون هست بعد اون پاگینی
پس bmw m6 چی؟:13:
یه بازی تک دو وی دی که با 1000 تومن گیر میارید باید هم اینطوری بزنید تو سرش اگه چندین دلار پول می دادین بابتش این قدر نمیزدین تو سر بازی بابا nfs همش همینه دیگه مگه میخواین چی باشه تازه گرافیکش هم که خیلی باحاله از نظر من
من که میگم ارزش خریدنو داره که:27:در ضمن من 100% از آندرکاور راضیم و اگه به قول شما باید چندین دلار پول میدادم تا میگرفتمش هم باز دریغ نمی کردم:10::7:
من الکی گفتم وگرنه NFS Undercover یه شاهکاره که زیر سایه Most Wanted قراق گرفته و اگه MW نبود UC بهترین بازی در All Platforms می شد
تنها پیشرفت این بازی گرافیکه ..... مراحلش هم زود تموم میشن هم راحتن .... داستان رو هم نگو !
ببخشید اگه MW و Carbon نبودن به آندرکاور چی می گفتی؟:19:
سلام
چرا ارزش خریدن نداره. درسته که بازی خوبی از اب در نیومده ولی 1000 تومن هم که دیگه این حرفا رو نداره. برای کلکسیون بد نیست. که مثلا کلکسیو نی از بازی های nfs رو داشته باشی.
آره من کلکسیون همه NFS ها رو دارم.
فقط BMW.:21:مخصوصا M6:27:
Mohammad King
28-12-2008, 11:01
سلام
خوب چون به نضر من شتاب خوبی را نداره و دیر به 400 تا میرسه شما اون شورلت کروت را بخر بعد اون وقته که میفهمی من چی میگم بعد بیا بگو درسته top speed ش 375 کیلومتره ولی در عرضه چند ثانیه به همون 375 میرسه امتحان کن مطمئن باش پشیمون نمیشی
golmohammadi
29-12-2008, 19:28
من آخرش نفهميدم چرا تو سيستم من خوب اجرا نميشه
خيلي مكث داره مثل اين ميمونه كه سيستم نكشه
در حالي كه سيستم براي اين بازي خوبه
شما فكر ميكنيد ايراد از پكي هست كه من گرفتم؟
كركي چيزي هست كه بريزم ببينم تاثير داره؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارم :27:
فکر کنم بازی خرابه !! :21:
Spaniuly
29-12-2008, 21:42
میشه مشخصات »
1- گرافیک
2- CPU
3- RAM
خودتونو بگید چون من با این سیستم بدون مشکل اجرا میکنم
گرافیک : 8600 GT
CPU : AMD Sempron +2800
رم : 1.5 گیگ
golmohammadi
30-12-2008, 01:23
اره فكر كنم اينجوريه
يه ماشين ديگه هم گرفتم كه خوب باز نميشه
منظورم Juiced2_HIN
اينم مكث زيادي داره
فقط ميخوام بدونم اشكال از گيم هست يا از چيه
اگه از پكي هست كه گرفتم برم يكي ديگه بگيرم
میشه مشخصات »
1- گرافیک
2- CPU
3- RAM
خودتونو بگید چون من با این سیستم بدون مشکل اجرا میکنم
گرافیک : 8600 GT
CPU : AMD Sempron +2800
رم : 1.5 گیگ
فاروك جون تو كه مشخصات سيستم منو ميدوني
گرافيك : 8600 gt 1gig
رم : 3 gig
CPU : INTEl 3 Full
امروز فاركراي 2 را نصب كردم در حداكثر گرافيك باز كردم بدون مشكل (البته اولهاي گيم)
فقط وقتي AA را ميذارم آخر تصوير كمي تار ميشه اونم بخاطر CRT بودن مانيتور هست كمي هم قديميه
SIMON137
30-12-2008, 21:33
و رسما پرونده سری nfs بسته شد ...
Spaniuly
30-12-2008, 23:51
جدی میگی سایمون؟
[quote=SIMON137;3328709]و رسما پرونده سری nfs بسته شد ...[/quote
چی نیگییی مگه میشه
من میمیرم اگه بازی نکنم!
این نسخه که از نظر من علیی بود دارم حال میکنم! آخر گرافیک :21:
نسخه بعدی بینی چی میشه اگه بیاد !!!!!!!!
البته اگه بیاد راستی آخرش این بازی چی میشه؟؟؟؟
پس bmw m6 چی؟:13:
من که میگم ارزش خریدنو داره که:27:در ضمن من 100% از آندرکاور راضیم و اگه به قول شما باید چندین دلار پول میدادم تا میگرفتمش هم باز دریغ نمی کردم:10::7:
من الکی گفتم وگرنه nfs undercover یه شاهکاره که زیر سایه most wanted قراق گرفته و اگه mw نبود uc بهترین بازی در all platforms می شد
ببخشید اگه mw و carbon نبودن به آندرکاور چی می گفتی؟:19:
آره من کلکسیون همه nfs ها رو دارم.
فقط bmw.:21:مخصوصا m6:27:
اندر کاور شهاکارهع من خیلی خیلی خیلی خیلی راضیم عالییهههههه!!!!!!
ماشین هم فقط نیسان درسته را نمی ره ولی خوشگله همه مدل هاش حالا ببینید من مرحله آخرشو با همو ماشین های معمولی تموم می کنم!
از کجا می دونی ؟
لینک منبع رو واسه ما بذار ببینم قضیه از چه قراره...
Big-Boss
31-12-2008, 01:52
از کجا می دونی ؟
لینک منبع رو واسه ما بذار ببینم قضیه از چه قراره...
البته بهتره گفت: پرونده blackbox سازنده nfs:undercover
EA به طور رسمی تعطیلیش رو اعلام کرد.
البته بهتره گفت: پرونده blackbox سازنده nfs:undercover
EA به طور رسمی تعطیلیش رو اعلام کرد.
سلام؛
Black Box تعطیل شده NFS که تولیدش متوقف نشده اگه EA می خواست ساخت NFS رو متوقف کنه حتما می گفت البته از EA به این پوست کلفتی انتظار نمیره بخواد NFS رو تعطیل کنه.:27:
EASPORTS-FIFA
31-12-2008, 14:17
من میگم این undercover به درد بخور نیست.نور تو چشم آدم میزنه کور میشه آدم.nfs فقط carbon.
شک دارم چنین چیزی واقعیت داشته باشه. ea که نمیاد یکی از پرفروشترین محصولات خودشو تعطیل کنه اونم تو این اوضاع بحران مالی. درسته که بازی خوب نبود ولی کلی فروخت. یکی از پرسود ترین بازی های ea همین سری nfs.
SIMON137
31-12-2008, 15:04
EA هدیه کریسمس خود برای شما را اعلام کرد..
یک Lotus Elise کامل تیون شده که با وارد کردن کد Nfsdotcom73 در منوی secret codes این ماشین به آندرکاور شما اضافه میشود..
البته از این ماشین فقط در Quickrace میتوانید استفاده کنید...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قرار شده کلا این سری پایان داده بشه و سری جدید با نامی جدید ساخته بشه ، خود ea هم بنده خدا داره ورشکست میشه
pedram_sad
31-12-2008, 15:58
با بسته شدن devleoper سری بازی NFS یعنی Blackbox به گفته gamespot به احتمال بسیار زیاد
ساخت شماره های بعدی این بازی به دست Criterion games سازنده بازی دیگری که اون رو هم ea وظیفه publisher بودنش رو بر عهده داره یعتی سری بازی Burnout که شماره اخر اون یعنی paradise بهترین بازی رانندگی سال انتخاب شد , انجام خواهد گرفت
eaقرار شده کلا این سری پایان داده بشه و سری جدید با نامی جدید ساخته بشه ، خود ea هم بنده خدا داره ورشکست میشه
خب یه بازی توی سبک nfs با یه اسم جدید یعنی همون nfs.چون ea می خواد برای بازارگرمی یه سری جدید بده حالا چه nfs و چه یه چیز دیگه:46:
mehran_286
01-01-2009, 10:39
دوستان سلام من یک جای بازی گیر کردم
این ژیغام رو میده میگه تب رو بزن
port cescent tier 1 car shop
باید چیکار کنم
Spaniuly
01-01-2009, 11:24
دوستان سلام من یک جای بازی گیر کردم
این ژیغام رو میده میگه تب رو بزن
port cescent tier 1 car shop
باید چیکار کنم
خوب نباید tab بزنی گاز بده برو یه جای دیگه تا جاب جدید بیاد واست اون منطقه ای که وایسادی او جاب خاص رو داره باید دور بشی از اونجا
mehran_286
01-01-2009, 14:47
خوب نباید tab بزنی گاز بده برو یه جای دیگه تا جاب جدید بیاد واست اون منطقه ای که وایسادی او جاب خاص رو داره باید دور بشی از اونجا
اخه جای دیگه چیزی نمیاد
کله نقشه رو هم رفتم
حالا چیکار کنم
اخه جای دیگه چیزی نمیاد
کله نقشه رو هم رفتم
حالا چیکار کنم
احتمالا بازی تموم کردی :5:
اخه جای دیگه چیزی نمیاد
کله نقشه رو هم رفتم
حالا چیکار کنم
شما اگه اون زنه رو دستگیر کردی و بعدشم رئیس پلیس اومد از شما تشکر کرد. دیگه بازی تموم شده. در غیر اینصورت باید حتما اون کارو رو انجام بدید.
AMIR_PLUS68
01-01-2009, 19:47
سلام به دوستان.من مشکل گرافیکی با این بازی دارم.بخوصوص تو شیدرها (سایه ها)ی بازی رو وقتی رو آخرین تنظیمات میذارم با افت فریم سدید ربرو میشم.درایور کارت گرافیکم هم آخرین آپدیت سایت هست.تو رو خدا کمک کنید.مشخصات سیستم:
vga:radeon 4870x2
cpu:5405 xeon x2
ram:4gig 667
main:intel 5400xs
به احتمال زیاد مشکلت با یه درایو خوب کارت گرافیکت حل بشه
EASPORTS-FIFA
02-01-2009, 17:07
مگه بازیش تو ویستا نمیاد؟من ویندوزم xp بازی بود میومد عوضش کردم کردمش ویستا حالا نمیاد
سلام:20:
چرا من علیرغم اینکه پولم خیلی بیشتر از پول لازم برای خرید لامبورگینی موسیه لگو یا بوگاتی هست ولی اجازه همچنان این ماشینها برام قفل هستند و نمیتونم بخرمشون ؟؟
کسی میدونه چرا اینجوریه ؟
Daesaeed
04-01-2009, 19:59
من دارم با ویستا بازی میکنم هیچ مشکلی هم نداره .ایراد از یه جای دیگست
اگه شما لول های زیادی رو تموم کنید به احتمال زیاد قفلشون باز میشه
Big-Boss
04-01-2009, 21:13
سلام:20:
چرا من علیرغم اینکه پولم خیلی بیشتر از پول لازم برای خرید لامبورگینی موسیه لگو یا بوگاتی هست ولی اجازه همچنان این ماشینها برام قفل هستند و نمیتونم بخرمشون ؟؟
کسی میدونه چرا اینجوریه ؟
فقط مساله پول نیست
شما باید level خودتون رو بالا ببرید تا بتونید ماشین های بهتری رو unlock کنید.
اونموقع میتونید اونها رو خریداری کنید.
فقط مساله پول نیست
شما باید level خودتون رو بالا ببرید تا بتونید ماشین های بهتری رو unlock کنید.
اونموقع میتونید اونها رو خریداری کنید.
الان level 13 هستم
چند تا دیگه تا رسیدن به بوگاتی مونده ؟:11:
Spaniuly
04-01-2009, 22:56
الان level 13 هستم
چند تا دیگه تا رسیدن به بوگاتی مونده ؟:11:
2 یا 3 تا خیلی از چیت پول استفاده نکن لوس میشه برات
2 یا 3 تا خیلی از چیت پول استفاده نکن لوس میشه برات
باب چرا بچه مردمو گمراه مي كني اخراي همين لول 13 مي تونه بخره. براي من كه همين لول 13 آزاد شد. البته بگم كه همه مثل هم نيست. همونطور كه يكي لول 15 تموم كرده مثل من و يكي ميگه من لول 18 تموم كردم.
Spaniuly
05-01-2009, 12:47
باب چرا بچه مردمو گمراه مي كني اخراي همين لول 13 مي تونه بخره. براي من كه همين لول 13 آزاد شد. البته بگم كه همه مثل هم نيست. همونطور كه يكي لول 15 تموم كرده مثل من و يكي ميگه من لول 18 تموم كردم.
نه باور کن برا من لول 15 آزاد شد من که اینطور یادمه خودشم لول 18 بازی رو تموم کردم جدی میگم
آقا شما هم با این بازی مشکل افت فریم دارید ؟
نمیدونم چرا ولی برای من بعضی وقت ها این افت فریم میگیره و ول میکنه !!!:41:
سیستم هم آنقدر قوی هست که کرایسیس وارهد رو روی جزئیات بالا براحتی اجرا میکنم
گرافیک: 4870 یک گیگ
سی پی یو : Q6600
رم : دو گیگ جی اسکیل ddr2
کسی میدونه مشکل از چیه و چجوری میشه درستش کرد؟
Oracle_Eldorado
09-01-2009, 16:49
آقا شما هم با این بازی مشکل افت فریم دارید ؟
نمیدونم چرا ولی برای من بعضی وقت ها این افت فریم میگیره و ول میکنه !!!:41:
سیستم هم آنقدر قوی هست که کرایسیس وارهد رو روی جزئیات بالا براحتی اجرا میکنم
گرافیک: 4870 یک گیگ
سی پی یو : Q6600
رم : دو گیگ جی اسکیل ddr2
کسی میدونه مشکل از چیه و چجوری میشه درستش کرد؟
دوست عزیز متاسفانه بعضی قسمت های بازی اینطوریه :41:
درکل این شماره از لحاظ گرافیکی اصلا رضایت بخش نبود .
به همین خاطر از همه ی سایت های بازی ، امتیاز 5 از 10 گرفت .
یه پچ الکی هم زدن ولی هیچ تاثیری نداشت .
وقتی پلیس جلوت و میگره لاستیک ها پنجر میشن !!
چه راهی هست !
نه باور کن برا من لول 15 آزاد شد من که اینطور یادمه خودشم لول 18 بازی رو تموم کردم جدی میگم
چرا باور نکنم . اصلا بازی به شکلی بود که هر کس توی یه لول خاص تموم میکرد.
Spaniuly
09-01-2009, 17:02
وقتی پلیس جلوت و میگره لاستیک ها پنجر میشن !!
چه راهی هست !
استوپ کن برو از تو تنظیمات Car Damege رو غیر فعال کن
soltanarash
09-01-2009, 19:05
من آخرای بازی هستم و ماشین zonda F رو انتخاب کردم.نظر شما چیست؟ (اگر ماشینی بهتر است بگید)
Spaniuly
09-01-2009, 19:45
من آخرای بازی هستم و ماشین zonda f رو انتخاب کردم.نظر شما چیست؟ (اگر ماشینی بهتر است بگید)
معلومه بوگاتی برترین ماشین هست
AmiRreZA_RAcEr
09-01-2009, 20:06
سلام دوستان ، من در ویندوز ویستا نمیتونم این بازی رو سیو کنم و وقتی که میخوام سیو کنم این ارور رو میده unable to save چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
اینم از پیکان من !!! :31:
Spaniuly
11-01-2009, 18:53
اینم از پیکان من !!! :31:
مبارکت باشه منم سبز فسفری کرده بودم بوگاتیمو یه امتحانی بکن:46:
D o l f i n
14-01-2009, 10:59
بچه ها این بازی چطوری تموم میشه من هم چی بازی میکنم به آخر نمیرسم ؟
Oracle_Eldorado
14-01-2009, 11:02
بچه ها این بازی چطوری تموم میشه من هم چی بازی میکنم به آخر نمیرسم ؟
شما الآن Level چندی ؟
D o l f i n
14-01-2009, 15:31
فکر کنم 18 باشه
Spaniuly
14-01-2009, 16:58
فکر کنم 18 باشه
عزیز اون دمو آخری که دختره بهت نارو میزنه رو نشون داده باشه یعنی بازی تموم شده بعدش آهنگ پخش میشه و اسامی دست اندر کارای بازی نوشته میشه ولی بعدش بازم می تونی ادامه بدی احتمالا یا سیو تموم شده داری استفاده می کنی یا اینکه یکی تموم کرده بازی رو بعدش سیو کرده مثل gta sa هست دیگه بعد اتمام بازی بازم می تونی ماموریتهای جانبی بری
سلام
بالاخره امروز بازی را تمام کردم بازی خیلی بیخودی بود
resident_evil
14-01-2009, 19:49
سلام
بالاخره امروز بازی را تمام کردم بازی خیلی بیخودی بود
ميشه يه توضيح كامل بدي كه چرا بيخود بود؟؟؟:20:
سلام
:18: 410 اخرین سرعتی که میره 260 :27:
resident_evil
14-01-2009, 20:08
نه بابا 410 تا ميره!!!
اگه تو قسمت tuning تغييرات ايجاد كني تا 430تام فكر كنم بره!!!
D o l f i n
14-01-2009, 22:49
عزیز اون دمو آخری که دختره بهت نارو میزنه رو نشون داده باشه یعنی بازی تموم شده بعدش آهنگ پخش میشه و اسامی دست اندر کارای بازی نوشته میشه ولی بعدش بازم می تونی ادامه بدی احتمالا یا سیو تموم شده داری استفاده می کنی یا اینکه یکی تموم کرده بازی رو بعدش سیو کرده مثل gta sa هست دیگه بعد اتمام بازی بازم می تونی ماموریتهای جانبی بری
آره اون دموی آخر که دیر وقته که ازش رد شدم
پس بازی تموم شده مزخرف بود بازیش :2:
چی؟:18: بابا جوانان یکی از آشنا ها 260 تا میره. بوگاتی بدون تیونیگ همینطوری 350 تا میره . حالاچه برسه به اسپرت کردنش.
Oracle_Eldorado
15-01-2009, 09:45
چی؟:18: بابا جوانان یکی از آشنا ها 260 تا میره. بوگاتی بدون تیونیگ همینطوری 350 تا میره . حالاچه برسه به اسپرت کردنش.
ماشین Bugati حالت معمولی و بدون Tuning 407 تا میره .
تو انجمن ماشین کلیپ تست گیری سرعتش هست .
AmiRreZA_RAcEr
15-01-2009, 17:10
سلام دوستان ، من در ویندوز ویستا نمیتونم این بازی رو سیو کنم و وقتی که میخوام سیو کنم این ارور رو میده unable to save چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
کسی نیست ؟؟
pedram_sad
16-01-2009, 19:15
ميشه يه توضيح كامل بدي كه چرا بيخود بود؟؟؟:20:
خلاصه ترین توضیحی که من میتونم بدم اینه که ایشون حق دارن این تک جمله رو گفتن :31:
resident_evil
17-01-2009, 02:11
خلاصه ترین توضیحی که من میتونم بدم اینه که ایشون حق دارن این تک جمله رو گفتن :31:
اي بابا !!!
يعني از نظر شماها اين بازي هيچي نداشت !!!
عجيبه !!!!!!:13:
Spaniuly
17-01-2009, 02:53
اي بابا !!!
يعني از نظر شماها اين بازي هيچي نداشت !!!
عجيبه !!!!!!:13:
نه دیگه خیلی بی انصافی هست که بگیم هیچی نداشت واقعا بازم باحال تر از نسخه قبلی بود فقط در حد انتظار نتونست ظاهر بشه چون تعریف های بیجای قبل انتشار انتظارها رو شدید بالا برده بود شاید اگه این همه تعری توصیف نمیشد ازش نمره بازی تا این اندازه پایین نبود
HoJJaT_007
17-01-2009, 14:35
قبلش میگفتن توش تیر اندازی و ... هست ! در صورتی که حتی تخریب پذیری ماشینم افتضاحه ! شما اینو با تخریب پذیری بازی مثل Gta IV مقایسه کنید !
Spaniuly
17-01-2009, 14:42
قبلش میگفتن توش تیر اندازی و ... هست ! در صورتی که حتی تخریب پذیری ماشینم افتضاحه ! شما اینو با تخریب پذیری بازی مثل gta iv مقایسه کنید !
بله حرف و حدیث های زیادی در این زمینه بود و یه بار هم شایعه انداختند که از روی فیلم ترانسپورتر ساخته شده ولی دیدیم که اصلا به هیچ کدوم از 3 فیلم منتشر شده از ترنسپورتر ربطی نداشت
resident_evil
17-01-2009, 14:47
اگه ميگفتن بازي يه street racing خوب هستش و از pro Street بهتره الان همه ازين بازي راضي بودن!!!
hosain3000
19-01-2009, 13:34
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده:
A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (7000).
اگه یکی کمکم کنه ممنونش میشم
hosseincode2008
19-01-2009, 14:58
من یه جا شک کردم که بازیم سانسور شدس یعنی باید فیلم نشون میداد ولی نداد اومدم پوشه ی نصب بازی دیدم فولدر movies خالیه . یه نیگاهی بکنید ببینید مال شما توش چیزی هست ؟
a.salireza
19-01-2009, 15:04
من یه جا شک کردم که بازیم سانسور شدس یعنی باید فیلم نشون میداد ولی نداد اومدم پوشه ی نصب بازی دیدم فولدر movies خالیه . یه نیگاهی بکنید ببینید مال شما توش چیزی هست ؟
مال من که پره . 50 تا Story هست با چند تا Attract . می خوای آپلود کنم ؟:27:
hosseincode2008
19-01-2009, 15:53
مال من که پره . 50 تا Story هست با چند تا Attract . می خوای آپلود کنم ؟:27:
ترجیح میدم پیاده بیام تهرون کل شرکت پردیس رو خراب کنم تا اینکه دان کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو این ماه هر چی بدبختی بود اومد ریخت تو سر من بیچاره ؛ دست چپم که شکست ، هارد 320م که سوخت و سیو و هرچی توش داشتم رفت رو هوا از اونطرف هم امتحانات مخ پوچمو ترکوند جالب اینکه چند روز دیگه یه سال بزرگتر میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از آندرکاور . خلاصه اینکه اگه تا چند روز دیگه مردم حلالم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spaniuly
19-01-2009, 17:04
ترجیح میدم پیاده بیام تهرون کل شرکت پردیس رو خراب کنم تا اینکه دان کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو این ماه هر چی بدبختی بود اومد ریخت تو سر من بیچاره ؛ دست چپم که شکست ، هارد 320م که سوخت و سیو و هرچی توش داشتم رفت رو هوا از اونطرف هم امتحانات مخ پوچمو ترکوند جالب اینکه چند روز دیگه یه سال بزرگتر میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از آندرکاور . خلاصه اینکه اگه تا چند روز دیگه مردم حلالم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اه بابا بیخیالی طی کن ما همگی از درد بدبختی به گیم پناه بردیم دیگه دلخوشی نمونده که با همینا دردمون فراموش میشه تازه فیلماش همچین تحفه ای نیستد که فیلمهای ضبط شده هستند.
hosseincode2008
19-01-2009, 17:48
خب مشکل من اینجاست که این بدبختی تو گیم هم دست از سرم بر نمیداره . بودن فیلمهاش هم از نبودنش که بدتر نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به نظره من بازی از ورژن های قبلیش موفق تر بوده
از اینکه بازی بر خلاف کربن و قبلیا توی روز بوده جاب شده
بعد با ورژن قبلی یعنی پرو استریت که واقعا نا موفق بوده این یکی جبران همه رو کرده
Oracle_Eldorado
19-01-2009, 22:36
سلام
بعد با ورژن قبلی یعنی پرو استریت که واقعا نا موفق بوده این یکی جبران همه رو کرده
هادی جان !
پسرم !
شما توی این ورژن چی دیدی که میگی بهتر شده ؟!
نه Drag داره
نه Drift داره
گرافیکش که افتضاحه
و ...
مطمئن باش انقدری افتضاح بوده که از GameSpot نمره ی 5 بگیره و EA BlackBox رو هم تعطیل کردن !!!!!! :31:
Spaniuly
19-01-2009, 22:47
سلام
کاملا باهات موفقم نسبت به قبلی ها بهتر بود... قبلا هم تو تاپیک به این موضوع اشاره کرده بودم که موضوع عدم موفقیت NFSUC تعریف و تمجید های بیش از حدی بود که EA قبل انتشار از این بازی کرد و باعث شد انتظار گیمرها و طرفدارای NFS از این بازی بی نهایت بالا بره در واقع اگه از همون اول سکوت اختیار می کرد شاید کسانی که فکر میکردند بعد Pro Street قراره یه بازی مضخرف مشابه بیاد حسابی سورپرایز می شدند و با ورژن گرافیکی MW مواجه می شدند و شروع به تعریف و تمجید می کردند مخلص کلام اینکه بهتره از یه بازی قبل انتشار تعریف و تمجید بی جا نشه
هادی جان !
پسرم !
شما توی این ورژن چی دیدی که میگی بهتر شده ؟!
نه drag داره
نه drift داره
گرافیکش که افتضاحه
و ...
مطمئن باش انقدری افتضاح بوده که از gamespot نمره ی 5 بگیره و ea blackbox رو هم تعطیل کردن !!!!!! :31:
آخه چیزه سروش بابا من از این دریفتو اینا خیلی بدم میومد
تو کربنم اصلا این مراحلو کامل نمیرفتم :31:
گرافیکش که بهتر بود !
آخه توی روز با این افکت های جدید مثل بلورو اینا بهه نظره من که بهتر بود
کاملا باهات موفقم نسبت به قبلی ها بهتر بود... قبلا هم تو تاپیک به این موضوع اشاره کرده بودم که موضوع عدم موفقیت nfsuc تعریف و تمجید های بیش از حدی بود که ea قبل انتشار از این بازی کرد و باعث شد انتظار گیمرها و طرفدارای nfs از این بازی بی نهایت بالا بره در واقع اگه از همون اول سکوت اختیار می کرد شاید کسانی که فکر میکردند بعد pro street قراره یه بازی مضخرف مشابه بیاد حسابی سورپرایز می شدند و با ورژن گرافیکی mw مواجه می شدند و شروع به تعریف و تمجید می کردند مخلص کلام اینکه بهتره از یه بازی قبل انتشار تعریف و تمجید بی جا نشه
آره من هم قبول دارم
ما قبل پرواستریت کلی دمو و تعریف ازش شنیدیم بعد یهویی !!!!
Oracle_Eldorado
20-01-2009, 00:35
آخه چیزه سروش بابا من از این دریفتو اینا خیلی بدم میومد
تو کربنم اصلا این مراحلو کامل نمیرفتم :31:
گرافیکش که بهتر بود !
آخه توی روز با این افکت های جدید مثل بلورو اینا بهه نظره من که بهتر بود
ولی من اصلا با گرافیکش حال نکردم .
وقتی میزنی آخرین تنظیمات Anti Aliasing بازم سایه ها مشکل دارن . مربع مربع میشه .
یه پچ الکی هم زدن بازم کاری نکرد .
به نظرم دیگه ادمه ندن بهتره !
در مورد Drift هم باید بگم به نظرم یکی از زیبا ترین و پرخطر ترین حرکات با ماشین محسوب میشه .
خیلی هم حال میده چون هرکسی بلد نیست :31::10:
Spaniuly
20-01-2009, 02:12
من هم معتقدم اگه متنوع میشد خیلی بهتر بود همه اش یا cost to stat بود یا race tornument اون آخراش دیگه داشتم از یکنواختی مراحل جوش می آوردم اگه یه دریفتی دراگی می ذاشتند خیلی جالب میشد اینطوری نقاط قوت پرو استتریت رو هم می تونست در بر داشته باشه
میگم من یادمه این بازی رو تا مرحله 18 رفتم جلو یعنی اون عدده توی مپ شده بود 18 بعد به قول این دوستمون از یک نواختی و طولانی شدن خسته شدمو بیخیال این بازی شدم
حالا این تا تموم شدنش چقدر فاصله بود؟
کله بازی چند مرحله ست؟
Spaniuly
20-01-2009, 13:31
میگم من یادمه این بازی رو تا مرحله 18 رفتم جلو یعنی اون عدده توی مپ شده بود 18 بعد به قول این دوستمون از یک نواختی و طولانی شدن خسته شدمو بیخیال این بازی شدم
حالا این تا تموم شدنش چقدر فاصله بود؟
کله بازی چند مرحله ست؟
اگه به 18 برسی اصولا باید بازی تموم میشد بازی زمانی تموم شده به حساب میاد که اون چند تا ماموریت پایانی که ناکار کردن ماشینهایی هست که دارن از دستت فرار می کنن انجام بشه بعد اون دمو آخری رو نشون میده بعد هم تیتراژ پایانی و نوشتن دست اندرکاران بازی هست بعدش بازم میتونی ادامه بدی و ماشینهای بیشتری بخری و توانایی های بیشتری بدست بیاری
نه چیزه من چند تا محله از این خراب کردن ماشینا داشتم
حالا شما کدومشو میگی ؟
اما خوب برای من تیراژ پایانی نیومد !!!
نه چیزه من چند تا محله از این خراب کردن ماشینا داشتم
حالا شما کدومشو میگی ؟
اما خوب برای من تیراژ پایانی نیومد !!!
سلام
شما باید آخرین job و اصلی ترین job رو انجام بدی و بعد از اون بازی تمومه. تو نقشه دنبال ماموریت ها بگرد و اونا رو انجام بده. وقتی اصلی رو انجام دادی یه دمو میاد که پلیس ها ازت تشکر میکنن و تیتراژ و بقیه ماجرا. اینطوری تموم میشه. البته هنوز امکان ادامه بازی رو داری.
Spaniuly
22-01-2009, 11:11
سلام
شما باید آخرین job و اصلی ترین job رو انجام بدی و بعد از اون بازی تمومه. تو نقشه دنبال ماموریت ها بگرد و اونا رو انجام بده. وقتی اصلی رو انجام دادی یه دمو میاد که پلیس ها ازت تشکر میکنن و تیتراژ و بقیه ماجرا. اینطوری تموم میشه. البته هنوز امکان ادامه بازی رو داری.
فکر کنم اون دختره ژاپنی اخرش به ما خیانت می کنه فقط اون دختر سیاه پوست هوای ما رو داره که توی آخرین ویدیو این مسایل روشن میشه ولی خوبه که همونجا بازی تموم نمیشه و ادامه داره و امکان کسب توانایی های بیشتر و خرید اتومبیل های بیشتر میده
BLACK-BLACK
22-01-2009, 17:04
سلام دوستان
من تازه این بازی دیروز این بازی رو گرفتم والان رسیدم به اون جایی که باید با ماشینهای خیلی قوی تر از خودت مسابقه بدی (Master Event) حالا هر کاری که میکنم نمیتونم که اون قسمت رو تموم کنم لطفا راهنمایی کنید
Spaniuly
22-01-2009, 17:35
سلام دوستان
من تازه این بازی دیروز این بازی رو گرفتم والان رسیدم به اون جایی که باید با ماشینهای خیلی قوی تر از خودت مسابقه بدی (master event) حالا هر کاری که میکنم نمیتونم که اون قسمت رو تموم کنم لطفا راهنمایی کنید
خوب اگه واقعا تمام سعی خودت رو کردی و نتونستی آخرین راه استفاده از ترینر هست. منم وقتی گیر میکردم از ترینر استفاده میکردم تازه با اینکه از ترینر هم استفاده میکردم کلی با مصیبت تموم می کردم:31:
BLACK-BLACK
23-01-2009, 15:37
خوشبختانه یه ائودی گیرم اومد که تونستم بدون استفاده از تقلب ببرم
الان به عدد 10 رسیدم
یه سوال:
این بازی وسطش انیمیشن نداره؟
Spaniuly
23-01-2009, 15:50
خوشبختانه یه ائودی گیرم اومد که تونستم بدون استفاده از تقلب ببرم
الان به عدد 10 رسیدم
یه سوال:
این بازی وسطش انیمیشن نداره؟
نه همه دمو هاش به صورت فیلم ضبط شده است
سلام
آخر یکی پیدا نشد این پست ما رو جواب بده ها:
کرک دیگه ای ندارم. 2 ماهی میشه سرکارم
BLACK-BLACK
24-01-2009, 17:44
سلام به همگی
آقا من این بازی رو نضب کردم کرکشم که حاوی فایل paul.dll بود رو تو فولدر بازی کپی کردم اما موقعی که بازی رو میخوام اکرا کنم این ارور رو میده:
میشه یکی لطف کنه بگه مشکل از کجاست. اینم سیستممه:
cpu : intel cor 2 dou 2.5
ram: 3g
vga: geforce 8400M GS
ممنون
دوست عزیز بازی ای که من گرفتم اصلا کرک نیاز نداشت ولی این دوتا فایلو فعلا امتحانی کپی کن تو محل نصب بازی ببین درست میشه یانه
اگه نشد بگو که فایل اجرایی رو برات اپلود کنم
BLACK-BLACK
24-01-2009, 18:00
بفرما فایل اجرایی رو برات با کلیه متعلقات اپلود کردم اول nfs.exe رو تو جایی که بازی رو نصب کردی کپی کن اگه کار نکرد باقی دی ال ال ها رو هم کپی کن
سلام به همگی
آقا من این بازی رو نضب کردم کرکشم که حاوی فایل paul.dll بود رو تو فولدر بازی کپی کردم اما موقعی که بازی رو میخوام اکرا کنم این ارور رو میده:
میشه یکی لطف کنه بگه مشکل از کجاست. اینم سیستممه:
Cpu : Intel cor 2 dou 2.5
ram: 3g
vga: Geforce 8400m gs
ممنون
مشکل از ویندوزه.100%
چون من این مشکل رو داشتم قبلا.
من هم معتقدم اگه متنوع میشد خیلی بهتر بود همه اش یا cost to stat بود یا race tornument اون آخراش دیگه داشتم از یکنواختی مراحل جوش می آوردم اگه یه دریفتی دراگی می ذاشتند خیلی جالب میشد اینطوری نقاط قوت پرو استتریت رو هم می تونست در بر داشته باشه
کاملا درسته.
ولی جذابیت Battle High Way خیلی بیشتر از Drag هست.(البته نظر من بود).
Drag حالش تو دنده کشی بود.:10:
Oracle_Eldorado
24-01-2009, 19:06
کاملا درسته.
ولی جذابیت Battle High Way خیلی بیشتر از Drag هست.(البته نظر من بود).
Drag حالش تو دنده کشی بود.:10:
رفیق هیچی جای Drag رو نمیگیره !
مخصوصا تو Pro Street که وقتی ماشین رو خفن قوی میکردی جلوی ماشین بلند میشد .
battle Highway هم واسه تنوع خوب بود .
ولی Drift رو که برداشتن دیگه نباید این ورژن رو میزدن !
من وقتی فهمیدم Drift نداره پاکش کردم . :13:
am_pixels
25-01-2009, 06:14
سلام رفقا
یک سوال یا درخواست دارم. لطف کنید شما هم با دقت تست کنید ببینید برای شما هم انعکاس نور روی لاستیک وقتی جلوی نور خورشید قرار می گیره اینقد زیاده !!! مشکوک شدم که نکنه این یه باگ از کارت گرافیکم (palit hd 4850) باشه! تا حالا دقت کردید یکم انعکاسش زیاده ... دوستان لطف کنید با دقت تست کنید و جوابو بهم بدید. اگرم امکان داشت شات هم بذارید. (رو به نور خورشید نزدیکای غروب) مرسیییییییییییییییییییییس ی :40:
kkain-blood
25-01-2009, 08:44
دوست من منم متوجه این موضوع شده بودم انعکاسش خیلی زیاده کلا این بازی زیاد باگ داره!
من هم همین انعکاس رو تو بازی دیدم.کارت منم +9800gtx هستش.
انعکاسش که به نظرم خیلی زیاد نیست،قشنگه.
حالا نظر دوستان اینه که قشنگ نیست مطمئناً نظرشون درسته.
Oracle_Eldorado
25-01-2009, 09:50
من هم همین انعکاس رو تو بازی دیدم.کارت منم +9800gtx هستش.
انعکاسش که به نظرم خیلی زیاد نیست،قشنگه.
حالا نظر دوستان اینه که قشنگ نیست مطمئناً نظرشون درسته.
دوست من قشنگه چیه ؟! :31:
باید طبیعی باشه ! اگه تایر ماشین همون لحظه از آب در بیاری و جلوی نور خورشید بگیری عمرا اینطور انعکاسی داشته باشه !
دیگه از شاهکار های EA و BlackBox هست دیگه . :2:
سلام رفقا
یک سوال یا درخواست دارم. لطف کنید شما هم با دقت تست کنید ببینید برای شما هم انعکاس نور روی لاستیک وقتی جلوی نور خورشید قرار می گیره اینقد زیاده !!! مشکوک شدم که نکنه این یه باگ از کارت گرافیکم (palit hd 4850) باشه! تا حالا دقت کردید یکم انعکاسش زیاده ... دوستان لطف کنید با دقت تست کنید و جوابو بهم بدید. اگرم امکان داشت شات هم بذارید. (رو به نور خورشید نزدیکای غروب) مرسیییییییییییییییییییییس ی :40:
دوست من از لحاظ گرافیکی این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره !
اولای تاپیک یه نفر یه عکس گذاشته که سایه ی ماشین دقیقا اندازه ی خودشه !!!
انگار یه ماشین دیگه با رنگ سیاه گذاشتی کنار ماشین اصلی !
گرافیکش زیاد جالب نبود این ورژن :13:
رفیق هیچی جای Drag رو نمیگیره !
مخصوصا تو Pro Street که وقتی ماشین رو خفن قوی میکردی جلوی ماشین بلند میشد .
battle Highway هم واسه تنوع خوب بود .
ولی Drift رو که برداشتن دیگه نباید این ورژن رو میزدن !
من وقتی فهمیدم Drift نداره پاکش کردم . :13:
منم با شما موافقم نباید drift رو بر می داشتن . من عشق این قسمت بودم به همین دلیلم بود که با mw زیاد حال نکردم. وعشقم شده بود بازی کردن کربن. اینم که خوب .... هر چی بود تموم شد.
Spaniuly
25-01-2009, 18:58
منم با شما موافقم نباید drift رو بر می داشتن . من عشق این قسمت بودم به همین دلیلم بود که با mw زیاد حال نکردم. وعشقم شده بود بازی کردن کربن. اینم که خوب .... هر چی بود تموم شد.
ولی خداییش یه سال NFS منتشر نشه از بی ماشینی من میمیرم به لطف این این NFS آدم هرچی عقده ماشین خفن داره پیاده میکنه تو بازی آدم وقتی دوربین رو می بره پشت فرمون بدجوری فاز میده بخصوص که مانیتورت LCD Wide 19 Sync Master باشه و تصاویر به قدری واقعی دیده بشه که آدم کف کنه نمیدونم چون مانیتور من اینجوریه فکر می کنم گرافیک بالاست یا واقعا بازی گرافیکی هست. البته مانیتور خوب توی بازی خیلی تاثیر میذاره. در کل امیدوارم سال بعدی حالا به اسم هر شرکتی که می خواد بیاد , بیاد فقط ب ماشین نمونیم
BLACK-BLACK
25-01-2009, 22:20
دوست من منم متوجه این موضوع شده بودم انعکاسش خیلی زیاده کلا این بازی زیاد باگ داره!
قبول دارم به طرز خیلی ضایعی انعکاسش زیاده کلا این بازی یه مقدار فضاش دلگیره ادم احساس تنهایی میکنه به نظر من سیستم گروهی تو کربن خیلی بهتر بود
دوست من از لحاظ گرافیکی این بازی هیچ حرفی برای گفتن نداره !
اولای تاپیک یه نفر یه عکس گذاشته که سایه ی ماشین دقیقا اندازه ی خودشه !!!
انگار یه ماشین دیگه با رنگ سیاه گذاشتی کنار ماشین اصلی !
گرافیکش زیاد جالب نبود این ورژن
واسه شما که خوبه برای من بعضی وقتا سایه یهو غیب میشه و بعد ظاهر میشه
am_pixels
26-01-2009, 10:10
سلام
بچه ها ممنون از توجهتون ... والا اگه انعکاس رو از لاستیک خیس بدونیم ، کف خیلی از خیابونای U.c آب ریخته اما بعد از کلی burn out که حتی لاستیکو می سوزونه با اون دما آب لاستیکا بخار نمی شن !!! :2:
black box اونطور که شایسته تبلیغاتش بود رو این بازی کار نکرد ... نقاط ضعف و قوت این بازی برای مهم نیست می خواستم مطمئن شم مشکل از کارتم نیست، اما خیلی دوست داشتم nfs به اون دوران طلایی گذشته برگرده ، چیزی مثل porsche که در زمان خودش واقعا تحسین برانگیز بود.
به هر حال ممنون از همتون
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اساتید نظراتشو در باره کارم اعلام کنن.
ای ول... مطمئنم کارت خیلی قشنگ از آب درمیاد. اگه وقت داری یه رندر smooth شده واسم بذار ببینم.
جساراتا منم این کارمو می ذارم اگه دوست داشتی ببین. 2 سال پیش بعد از خدمت کارش کردم. از اون موقع دست به modeling نزدم... خیلی خوشحال شدم می بینم وقت می ذاری و علافه داری...
click_dez
26-01-2009, 21:52
میگم این نسخه که فروشگاه میده دموها رو هم داره یا نه؟
Oracle_Eldorado
26-01-2009, 22:53
میگم این نسخه که فروشگاه میده دموها رو هم داره یا نه؟
نه دیگه نسخه ی کامل رو میده .
شما نسخه ی دمو رو میخوای چیکار ؟!
سروش جان منظور ایشون فیلمهای توی بازی بود.
Spaniuly
27-01-2009, 00:16
آره بنده خدا یه چیزی بهش فروختن اون فیلم هاش رو برداشتن از تو دی وی دی
کلیک خان نگران نباش نسخه ای که اینجا فروخته میشه کامله توش دست برده نمیشه خوشبختانه
click_dez
27-01-2009, 15:19
این مسابقات بزرگراه عجب چیزیه انصافا
یه سوال هم دارم که شاید به اینجا خیلی مربوط نشه ولی جای دیگه ای ندیدم
بازی اتوموبیلرانی دیگه ای هم هست برای pc؟؟
Oracle_Eldorado
27-01-2009, 15:48
این مسابقات بزرگراه عجب چیزیه انصافا
یه سوال هم دارم که شاید به اینجا خیلی مربوط نشه ولی جای دیگه ای ندیدم
بازی اتوموبیلرانی دیگه ای هم هست برای pc؟؟
بله بازی های دیگه هم هست .
Race Driver Grid
Colin Mc Rally Dirt
Juiced 2
اینم بگم جای سئوال شما اینجاست :
>> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<
موفق باشید . :11:
AMIR_PLUS68
29-01-2009, 01:42
اقا من لول 14 هستم.ماشینم اسکایلاین هستش و تقویتمم هم روی ریس هست.اما تو خیلی از مسابقات نمیتونم ماشینارو بگیرم.بعدشم اون جابی که اسمش تراسپورتر هستش و باید با یه آودی آبی در 2 مین برسونیشم هر کاری میکنم نمیشه ردش کرد.ماشینش ضعیفه و با بهترین حالت رانندگی هم زمان کم میاد.تو رو به خدا کمک کنید این بازی مزخرفو تموم کنم؟
Spaniuly
29-01-2009, 02:53
اقا من لول 14 هستم.ماشینم اسکایلاین هستش و تقویتمم هم روی ریس هست.اما تو خیلی از مسابقات نمیتونم ماشینارو بگیرم.بعدشم اون جابی که اسمش تراسپورتر هستش و باید با یه آودی آبی در 2 مین برسونیشم هر کاری میکنم نمیشه ردش کرد.ماشینش ضعیفه و با بهترین حالت رانندگی هم زمان کم میاد.تو رو به خدا کمک کنید این بازی مزخرفو تموم کنم؟
اگه به نظرت مزخرف هست و می خوای تموم کنی از ترینر استفاده کن بره پی کارش
BLACK-BLACK
29-01-2009, 06:43
بهره ماشینت رو به ائودی تغییر بدی خیلی ماشین خوبیه
مرحله ترانسپورتر که خیلی اسونه یه مقدار باید به جاده ها و میونبر های اون منطقه وارد باشی
اگه به نظرت مزخرف هست و می خوای تموم کنی از ترینر استفاده کن بره پی کارش
خیلی از مراحل از دست ترینر هم کاری برنمیاد چون ترینر یا نیترو رو نامحدود میکنه یا اسپید برکر که تو بعضی مراحل نیترو غیر فعاله
مثل اون مرحله ای که باید با بوگاتی از دست پلیسا فرار کنید
Spaniuly
29-01-2009, 09:54
بله تایید میشه ترینر یه کمی پیشبرد مراحل رو آسون می کنه ولی بردن رو تضمین نمیکنه بخصوص اون مرحله آخر رو که باید پشت سر هم ماشین چند نفر رو ناکار کنی واقعا سخته خیلی تند میرن لعنتی ها
AMIR_PLUS68
30-01-2009, 00:14
اساتید محترم اگه من میخواستم از ترینر استفاده کنم که خودم بلد بودم.بعدشم تو اون مرحله نیترو غیره فعاله و ترینر چی استفاده کنم آخه!تازه تو مرحله ترانسپورتر 1مسیر بهترینه و نزدیک اونم همون مسیری هست که خودش میگه.میانبوری هم نسیت که نزدیک کنه.مساله سره اینه که تو 2مین با اون آوئدیه داغون چجوری بدون ترینر میشه مرحله را رد کرد؟تازه در خصوص ماشینم که اسکایلاین بود اینکه اون از آئودی که خودش بهم داد خیلی سریع تره.اما تو مسابقات ماشینهای درجه1 رو میاره که هیچ جوره نمیشه بهشون رسید چون هم اسکایلاین هم آئودی درجه 3 هستن.خواهشن برادرا یه لطفی کنند بدون استفاده از ترینر بگن چجوری این مشکلات رو حل کنم که خیلی تو کفم.
BLACK-BLACK
30-01-2009, 06:51
اساتید محترم اگه من میخواستم از ترینر استفاده کنم که خودم بلد بودم.بعدشم تو اون مرحله نیترو غیره فعاله و ترینر چی استفاده کنم آخه!تازه تو مرحله ترانسپورتر 1مسیر بهترینه و نزدیک اونم همون مسیری هست که خودش میگه.میانبوری هم نسیت که نزدیک کنه.مساله سره اینه که تو 2مین با اون آوئدیه داغون چجوری بدون ترینر میشه مرحله را رد کرد؟تازه در خصوص ماشینم که اسکایلاین بود اینکه اون از آئودی که خودش بهم داد خیلی سریع تره.اما تو مسابقات ماشینهای درجه1 رو میاره که هیچ جوره نمیشه بهشون رسید چون هم اسکایلاین هم آئودی درجه 3 هستن.خواهشن برادرا یه لطفی کنند بدون استفاده از ترینر بگن چجوری این مشکلات رو حل کنم که خیلی تو کفم.
من نمیدونم چه جوری راهنمایی کنم من خودم این مرحله رو به راحتی تموم کردم
اون ائودی هم که خود بازی داد من باهاش 3تا master Event رو رد کردم خیلی ماشین خوبی بود به خاطر هندلینگش
شما برو رو دست فرمونت کار کن اگه بتونی سر پیچا با سرعت بیشتری بپیچی به راحتی ترانسپورتر رو تموم میکنی
در مورد اسکای لاینتم تاحالا Tuning نکردی؟
Spaniuly
30-01-2009, 10:49
میدونی جریان چیه این دوستمون از راه های غلط میره راه طولانی میشه از راه های میانبر باید باید بره
سلام من در اين بازي نياز به پول زياد دارم چه كنم؟
تمام كدهارو هم زدم.راه حل ديگه اي هست؟؟
mahyarSAMSUNG
30-01-2009, 11:29
دیروز نصبش کردم ! . واقعا انتظار نمی رفت از nfs ! نمیدونم ماله من اینطوری یا ماله همه همیطوری !!! کنترلش خیلی ضعیف !! یعنی وقتی چپ رو میزنم با تاخیر صدم ثانیه ای کار میکنه ! و همین باعث میشه که آدم نتونه خوب بازی کنه !!!!
کرافیگش خیلی پایین اومده ! تند تند هم پلیش می افته دنبالت !
AMIR_PLUS68
30-01-2009, 11:36
بابا خویه تو پست اولیم گفتم که اسکایلاینم تا خرخره هندله.هندلش رو ریس هست.بعدشم من هم اسکایلاین و هم اون آئودی رو که خودش دادرو تا جای ممکن هندل کردم.با این حال اسکایلاین خیلی سریع تر از آئودی هست .چون اگه هر دو تاش را تقویت کنی و بعد مقایسه کنی میبینی اسکایلاین خیلی قویتره.بعدشم تو ترانسپورتر من از همون راهی میرم که خوده جی پی اس تو نقشه نشون میده و خودمم رو نقشه نگاه کردم دیدم بهترین راه همونه.دست فرمونمم خوبه.من بدون تصادف و اینکه به جایی بزنم میرونم.اما تو 2مین هر چه قد زور زدم نمیشه با ماشیشنی که میده رسید:))!بلاخره یه لمی داره این مرحله که من نمیدونم.من میخوام بدونم آخر چه کار کنم؟خواهشن 2پست قبلی مو بخونید و بعد جواب بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.