PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Need for Speed: Undercover

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Spaniuly
30-01-2009, 23:14
دیروز نصبش کردم ! . واقعا انتظار نمی رفت از nfs ! نمیدونم ماله من اینطوری یا ماله همه همیطوری !!! کنترلش خیلی ضعیف !! یعنی وقتی چپ رو میزنم با تاخیر صدم ثانیه ای کار میکنه ! و همین باعث میشه که آدم نتونه خوب بازی کنه !!!!
کرافیگش خیلی پایین اومده ! تند تند هم پلیش می افته دنبالت !

اینکه عملکرد ضعیفی داشته روش بحثی نیست ولی کنترلش از کنترل همون gta iv که به نظرم با بی انصافی نمره بالا گرفته خیلی بهتره گرافیکش هم نیومده پایین کم هست گرافیکش ولی کمتر از نسخه های قبلی نیست

سلام من در اين بازي نياز به پول زياد دارم چه كنم؟
تمام كدهارو هم زدم.راه حل ديگه اي هست؟؟

از ترینر استفاده کن برو گیم کپی البته تو همین تاپیک هم هست ولی توی گیم کپی راحت میتونی دانلود کنی

pedram_sad
31-01-2009, 03:59
نمیدونم خبر دارید یا نه اما طبق گفته gamespot کمپانی ea قراره سری nfs رو ادامه بده
و شماره بعدی اون nfs : shift نام داره که زمستان 2009 یا اوایل 2010 میاد .
یک نسخه هم به نام nfs: nitro قراره برای ds ساخته بشه .

تو ساخت shift مدیر تولید سری های قبلی حضور داره .

مصاحبه و سوال و جواب با عوامل بازی
لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مساله جالب امار فروش نسخه های قبلیه که مرتب کمتر از قبل بوده .
به خصوص undercover که نصف pro street فروخت

Need for Speed Undercover performed below expectations, selling less than 940,000 units in the US according to NPD.
That's about half the 2.1 million units ProStreet sold since 2007,
one third Need for Speed Carbon's nearly 3.1 million units,
and
just a fraction of Need for Speed Most Wanted's 3.9 million units
and
Need for Speed Underground 2's 4.5 million units.
؟ What makes EA think it can turn it around

Black Prince
31-01-2009, 07:21
بابا چرا بیخیال این بازی نمیشن!! بعد از Most Wanted بقیه نسخه ها حتی ارزش خریدن هم نداشتن!!

pcali
01-02-2009, 10:38
بابا چرا بیخیال این بازی نمیشن!! بعد از Most Wanted بقیه نسخه ها حتی ارزش خریدن هم نداشتن!!

بابا بازی فقط حالت کلیشه ای پیدا کرده وگرنه من با گرافیک هیچ مشکلی ندارم و بازی خیلی روانتر از موسوانتد اجرا میشه مشکل از سیستمهای شما هسته اگه سیستم بالای دارین واز گرافیک باز ی گله دارین هر چی آپدیت از جمله کارت گرافیک آخرین نسخه دایرکت اکس و nvidia physx رو داشته باشین من به بازی امتیاز 7 :10:رو میدم چون تنها چیزی که شما رو ترغیب میکونه بازی رو تا انتها برین همون عشق سرعت با حریفهای اصلی بازی که از بازی کربن تقلید شده:31:

pooria_k2
01-02-2009, 10:58
من بازی رو تا آخررفتم. به نظرم اونقدر ها هم که میگفتن بد نبود:46:

Spaniuly
01-02-2009, 10:59

بابا عجب حرفی میزنی مگه میشه آدم یک سال بدون بازی ماشین سر کنه البته قبول دارم که خوب عمل نمیکنن گروه تولید nfs اما حداقل دستمون به همین عادت کرده دیگه رانندگی رو با NFS عادت کرده شدیم و بازی های ماشین دیگه یه مقدار گیم پلیشون فرق میکنه اگه به قول پدرام عزیز سال آینده شماره بعدی NFS بیاد بعدش نمره 4 هم بگیره بازم میخرم من که خوشم میاد از NFS هیچی نباشه یه ذره با ماشینهای جدیدش که دقیق طراحی شده کلی حال میکنم تیون کردن و خرید و فروش هم که عشق و حالش جای خود داره

prince of persia 4
01-02-2009, 11:11
من بازي آندر كاور رو انجام دادم همون اولش كه شيشه اي بودن اون رو ديدم پشيمون شدم كه اون بازي رو خريدم .

به عقيده من بهترين ورژن ها به ترتيب اين ها هستن شما چطور.؟؟؟

1- most wanted
2- carbon
3- undercover
4- pro street

كلا بهترينش most wanted بود كه بهترينش هيچ وقت نمياد

mostafa_gm
01-02-2009, 13:20
بابا عجب حرفی میزنی مگه میشه آدم یک سال بدون بازی ماشین سر کنه البته قبول دارم که خوب عمل نمیکنن گروه تولید nfs اما حداقل دستمون به همین عادت کرده دیگه رانندگی رو با nfs عادت کرده شدیم و بازی های ماشین دیگه یه مقدار گیم پلیشون فرق میکنه اگه به قول پدرام عزیز سال آینده شماره بعدی nfs بیاد بعدش نمره 4 هم بگیره بازم میخرم من که خوشم میاد از nfs هیچی نباشه یه ذره با ماشینهای جدیدش که دقیق طراحی شده کلی حال میکنم تیون کردن و خرید و فروش هم که عشق و حالش جای خود داره
آخه اين سري بازي ها ديگه واقعا تكراري و مشابه هم شده. بابا بهترين بازي دنيا رو هم 6 ماه بازي كني خسته ميشي. اين كه الان 4 ساله همه بازيهاش عين همه هر سال هم دو تا بازي ميده بيرون عين هم.

Spaniuly
01-02-2009, 15:13
آخه اين سري بازي ها ديگه واقعا تكراري و مشابه هم شده. بابا بهترين بازي دنيا رو هم 6 ماه بازي كني خسته ميشي. اين كه الان 4 ساله همه بازيهاش عين همه هر سال هم دو تا بازي ميده بيرون عين هم.

از اون لحاظ بله حق با شماست ولی ماشینها هر سال به روز میشن

mahyarSAMSUNG
02-02-2009, 02:40
به عقيده من بهترين ورژن ها به ترتيب اين ها هستن شما چطور.؟؟؟

1- most wanted
2- carbon
3- undercover
4- pro street

كلا بهترينش most wanted بود كه بهترينش هيچ وقت نمياد

من فکر کنم شما آندرگرند 2 رو فراموش کردی ! ug2 شاهکار بود . چون توی شب برگزار میشد بازی و از اسپرت کردن ماشین آدم لذت میبرد ! بعد از ug2 میشه گفت mw

prince of persia 4
02-02-2009, 08:20
من كلا از آندر گران بدم مياد چون گرافيك خوبي نداشتند.
در حالي كه ماست وانتد گرافيك بالايي داره و طبيعيه و همچني توي روز مسابقه انجام ميدي.

Spaniuly
02-02-2009, 20:49
من كلا از آندر گران بدم مياد چون گرافيك خوبي نداشتند.
در حالي كه ماست وانتد گرافيك بالايي داره و طبيعيه و همچني توي روز مسابقه انجام ميدي.

البته ماست وانتد نه:31: .... موست وانتد یعنی پرطرفدار باهات موافقم آندرگراند پایین بود گرافیکش

prince of persia 4
03-02-2009, 08:57
درسته موست وانتد.
ولي معني پرطرفدار نميده.

معنيش فراري يا تحت تعقيب هست

Spaniuly
03-02-2009, 12:43
درسته موست وانتد.
ولي معني پرطرفدار نميده.

معنيش فراري يا تحت تعقيب هست

بله درسته منم شوخی کردم wanted همون مجرم هایی هستند که عکسشون رو میزند رو در و دیوار زیرش مینویسند وانتد به معنی تحت تعقیب البته توی ایران همچین چیزی نداریم:31:

mansoor.mb
03-02-2009, 19:47
ايا NEEDFORSPEED:undercoverروي سيستم من ميخوره

cpu:2000 intel,2.02GHz

ram :768 MB

gerafic : radeon 9550
ممنون میشم بهم کمک کنید

Alireza.M67
03-02-2009, 23:59
من این بازیو گرفتم و مثل ... پشیمونم .
این NFS هر چی میره جلوتر افتضاح تر میشه .
یاد most wanted بخیر عجب بازی توپی بود ...
البته این نظر شخصی بود .

Oracle_Eldorado
04-02-2009, 00:12
ايا needforspeed:undercoverروي سيستم من ميخوره

cpu:2000 intel,2.02ghz

ram :768 mb

gerafic : Radeon 9550
ممنون میشم بهم کمک کنید

نه دوست عزیز سیستمتون خیلی پایینه .
نمیتونید بازی کنید . :13:

Spaniuly
04-02-2009, 01:36
الدورادو البته اصولا باید میکشید ولی چون به لحاظ گرافیکی ایراد داره نمیکشه خداییش مگه چه قدر از کربن بیشتره گرافیکش؟

shahriar_669
04-02-2009, 01:44
من این بازیو گرفتم و مثل ... پشیمونم .
این NFS هر چی میره جلوتر افتضاح تر میشه .
یاد most wanted بخیر عجب بازی توپی بود ...
البته این نظر شخصی بود .
درسته. Ea تازهگیا تقریبا کل بازیاش داره خراب میشه بازیاشو زود میده بیرون شاید مشگل مالی داره نمیدونم
یاد ماست وانتد بخیر با لامبرگینی تو اتوباناش چه سرعتی میرفتم یادش بخیر carbon هم بد نبود ولی under cover ... ولی گیم تریلر خوب به under cover نمره داد 6.7 توپل حالش رو با نقدش گرفت

Spaniuly
04-02-2009, 03:10
درسته. Ea تازهگیا تقریبا کل بازیاش داره خراب میشه بازیاشو زود میده بیرون شاید مشگل مالی داره نمیدونم
یاد ماست وانتد بخیر با لامبرگینی تو اتوباناش چه سرعتی میرفتم یادش بخیر carbon هم بد نبود ولی under cover ... ولی گیم تریلر خوب به under cover نمره داد 6.7 توپل حالش رو با نقدش گرفت

ماست وانتد نه موست وانتد:31:
همین چند پست بالاتر بحثش بود

با این همه من آندر کاور رو به کربن ترجیح میدم

shahriar_669
05-02-2009, 00:23
ماست وانتد نه موست وانتد:31:
همین چند پست بالاتر بحثش بود

با این همه من آندر کاور رو به کربن ترجیح میدم
اره خوب
ولی باید موقع رانندگی موقع ظهر باید عینک افتابی بزنی (نور خورشید کاملا تو چشته(نور پردازی بد)):31:

Spaniuly
05-02-2009, 09:03
اره خوب
ولی باید موقع رانندگی موقع ظهر باید عینک افتابی بزنی (نور خورشید کاملا تو چشته(نور پردازی بد)):31:

اتفاقا این نشون میده چه نورپردازی قوی داره که نور خورشید از تو مانیتور واقعی به نظر میاد این یه قدرت نمایی از ea هست تازه من که به این شدت هم که شما میگی نور تو چشمم نبود

ma-bah
05-02-2009, 11:59
سلام به همگی . من یه مشکلی داشتم کسی هست که این بازی رو تموم کرده باشه منو راهنمایی کنه .
مشکل من این هستش که نمی دونم بازی چطوری تموم می شه من تمام مسابقه ها رو دادم اما تو قسمت skill هنوز همه پر نشده و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شم

اینم اضافه کنم که من تو level 18 هستم

یه چیز دیگه من تا حالا با شخصیت های بازی به صورت تصویری روبرو نشدم (یعنی تا حالا هیچ فیلمی مثل نسخه های قبلی تو بازی ندیدم)

Oracle_Eldorado
05-02-2009, 13:37
یه چیز دیگه من تا حالا با شخصیت های بازی به صورت تصویری روبرو نشدم (یعنی تا حالا هیچ فیلمی مثل نسخه های قبلی تو بازی ندیدم)

احتمال خیلی زیاد نسخه ی بازی شما rip شده هست .

neiden
05-02-2009, 13:47
سلام به همگی . من یه مشکلی داشتم کسی هست که این بازی رو تموم کرده باشه منو راهنمایی کنه .
مشکل من این هستش که نمی دونم بازی چطوری تموم می شه من تمام مسابقه ها رو دادم اما تو قسمت skill هنوز همه پر نشده و دیگه نمی دونم باید چیکار کنم اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شم

فکر کنم احتمالا شما توی قسمت quick race رفتید ... اگه اینطور باشه باید به قسمت career برید(که احتمالا اینطور نیست!!!!)... احتمال دوم اینه که dvd یازی خراب باشه و یا درست نصب نشده باشه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
05-02-2009, 13:51

بله دی وی دی شما دستکاری شده اصل نیست بازیتون امان از دست این شرکت های کرم ریز

naseronline
07-02-2009, 22:32
آقا من تا مرحله 18 رفتم .. اسامي رو نوشت و تموم شد .. همين بود Undercover ؟ اون قسمت مهارت ها هنوز پر نشده كه؟

سعيد0065
08-02-2009, 00:00
آقا من تا مرحله 18 رفتم .. اسامي رو نوشت و تموم شد .. همين بود undercover ؟ اون قسمت مهارت ها هنوز پر نشده كه؟

اونا اصلا نیازی نیست که کاملا پر بشه !!

من خیلی وقت پیش این بازی رو تموم کردم تازه مهارتهام هم خیلی کم بود ولی بعد از لول 18 توی دموی اخرش وقتی که ماشین اخری رو دستگیر میکنی و اون کیف رو میگیری دیگه بازی تموم میشه و نوشته هاش میاد و بای .

Spaniuly
08-02-2009, 00:12
آقا من تا مرحله 18 رفتم .. اسامي رو نوشت و تموم شد .. همين بود undercover ؟ اون قسمت مهارت ها هنوز پر نشده كه؟

بازی اصولا تمام شده هست داستانش ولی خوب الان میتونی بازم پول دربیاری هم مهارت کسب کنی هم با پولات ماشینای بیشتر بخری و تیون کنی ماشیناتو

Mr.Mimi
09-02-2009, 00:33
سلام.
من 240 هزارتای جمع کردم میخوام آئودی r8 بخرم ولی قفله و نمیزاره.ماشین قبلیم که تیون کرده بودم فروختم و حالا دستم مونده تو پوسته گردو! آخه نمیخوام با این پول ماشین دیگه ای بخرم . چاره چیه؟
راستی از کجا میتونم بفهمم تو چه مرحله ای هستم؟
یکی میتونه واسه من توضیح بده ترینر چیه؟فرقش با سیو گیم چیه؟
خیلی ممنون.

pooria_k2
09-02-2009, 00:36
پچ یا کدی نیست که بشه ماشیت های بیشتری تو گاراز داشت؟:46:

kiuna
10-02-2009, 20:22
دوستان من level 12 هستم ! تمام مسابقات لول 12 رو رفتم اما وارد قسمت 13 نمیشه!
بعد من بازی رو از مغازه خریدم برای شرکت تکین هست ! من تعجب کردم که چرا هیچ
دمویی از شخصیت ها بر خلاف نسخه های قبلی نداره ! همیشه معرفی شخصیت ها رو داشت
من نسحه اصلی رو چطوری باید بگیرم ؟ تورنتش پیدا میشه ؟
این بازی چند تا لول داره ! این لول 12 خیلی سخت شده این پلیس ها 10-15 تایی میریزن سر ادم
چطوری میشه از شرشون راحت شد ؟
بعد چطوری می تونم ماشینهایی که تو گاراژ دارم رو بفروشم؟

Spaniuly
11-02-2009, 14:19
دوستان من level 12 هستم ! تمام مسابقات لول 12 رو رفتم اما وارد قسمت 13 نمیشه!
بعد من بازی رو از مغازه خریدم برای شرکت تکین هست ! من تعجب کردم که چرا هیچ
دمویی از شخصیت ها بر خلاف نسخه های قبلی نداره ! همیشه معرفی شخصیت ها رو داشت
من نسحه اصلی رو چطوری باید بگیرم ؟ تورنتش پیدا میشه ؟
این بازی چند تا لول داره ! این لول 12 خیلی سخت شده این پلیس ها 10-15 تایی میریزن سر ادم
چطوری میشه از شرشون راحت شد ؟
بعد چطوری می تونم ماشینهایی که تو گاراژ دارم رو بفروشم؟

تورنت رو بیخیال این همه گیم فروشی هست از یکیشون بگیر دیگه بگو که فول میخوای

لول که بالا میره من خودم تا 18 رفتم

در مورد پلیس هم که که کاریش نمیشه کرد باید حرفه ای باشی یا هم آخرین حربه استفاده از ترینر هست

خیلی وقته بازی نکردم ولی فکر کنم تو این ورژن ماشین فروشی نداریم

kiuna
11-02-2009, 15:34
تورنت رو بیخیال این همه گیم فروشی هست از یکیشون بگیر دیگه بگو که فول میخوای

لول که بالا میره من خودم تا 18 رفتم

در مورد پلیس هم که که کاریش نمیشه کرد باید حرفه ای باشی یا هم آخرین حربه استفاده از ترینر هست

خیلی وقته بازی نکردم ولی فکر کنم تو این ورژن ماشین فروشی نداریم
خب همه برای شرکتی ها رو میفروشن ! دیگه
از کجا بگیرم که فول گیم باشه ؟

SAM-SON 70
11-02-2009, 16:32
با سلام به همه
اقا من تو این بازی اصلا فیلمی نمیبینم فقط تو خیابونا مسابقه میدم ؟!!!
نه داستانی نه فیلمی و نه هیچی ؟!!!.
بازیم هم 1dvd هستش و ماله سرزمینه بازی
حجم مورد نیاز که بازی میخواستش از درایوم رو هم 5.53 فکر کنم باید باشه.
البته تو وسط بازی نیستم چون تازه نصب کردم فقط تازه شروع کردم حدود یه 15 دقیقه اولین امتیاز که همون پر شدن skill ها رو گرفتم.
مشکل از چیه ؟!!!

R e Z a
12-02-2009, 00:22
با سلام به همه
البته تو وسط بازی نیستم چون تازه نصب کردم فقط تازه شروع کردم حدود یه 15 دقیقه اولین امتیاز که همون پر شدن skill ها رو گرفتم.
مشکل از چیه ؟!!!

سلام
تا اونجا که من شنیدم اکثر بازی های pc رو سانسور می کنن چون شدنی هستش ( بکس وزارت ارشاد )
ولی برای سایر کنسول ها رو نمی تونن از جمله PS2,ps3,xbox :8::5:

Spaniuly
12-02-2009, 10:04
خب همه برای شرکتی ها رو میفروشن ! دیگه
از کجا بگیرم که فول گیم باشه ؟

با سلام به همه
مشکل از چیه ؟!!!

نمیدونم شما توی کدوم شهرها زندگی میکنید که اوضاش اینجوریه قربون ارومیه خودم برم اینجا gta iv رو پوسترش رو به اندازه شیشه مغازه می چسبونن رو شیشه اونم اصلا سانسور نمیکنن هیچ بازی رو جو اینجا اصلا تحت فشار ارشاد اینا نیست اصلا

mehdi30nema
12-02-2009, 13:59
سلام
تا اونجا که من شنیدم اکثر بازی های pc رو سانسور می کنن چون شدنی هستش ( بکس وزارت ارشاد )
ولی برای سایر کنسول ها رو نمی تونن از جمله PS2,ps3,xbox :8::5:

درسته چون من كه نسخه psp رو بازي كردم هيچ گونه سانسوري نداشت .

black-devil
12-02-2009, 17:24
تو این بازی اگه تمومش کنی credit میاد دیگه؟

neiden
12-02-2009, 17:29
تو این بازی اگه تمومش کنی credit میاد دیگه؟

آره ... تو آخر بازی بعد از اون مرحله مسخره credit میاد........

Spaniuly
12-02-2009, 17:35
درسته چون من كه نسخه psp رو بازي كردم هيچ گونه سانسوري نداشت .

البته نسخه های psp رو نمیشه به این راحتی ویرایش کرد ولی نسخه PC رو من هم میتونم فایل های فیلم رو با فایل های fake تعویض کنم

jamshidjap
13-02-2009, 20:22
من توی این بازی تمام سوپر اسپرتهارو دیدم ولی از فراری خبری نبود .
تو نسخه ها ی قبلی هم به همین منوال بود.
قضیه چیه یعنی need for speed با فراری مشکل داره؟

Spaniuly
14-02-2009, 12:08
من توی این بازی تمام سوپر اسپرتهارو دیدم ولی از فراری خبری نبود .
تو نسخه ها ی قبلی هم به همین منوال بود.
قضیه چیه یعنی need for speed با فراری مشکل داره؟
ببین دوست عزیز صحبت مشکل نیست مسئله لاسنس و مجوز هست که یه شرکت گیم سازی قبل استفاده از نام یک چیز باید از سورس لایسنس بگیره توی این بازی هم به همین منوال شرکت بلک باکس امسال از شرکت های بزرگ اتومبیل سازی آلمانی و آمریکایی لایسنس گرفته و همینطور ژاپنی اینکه شاهد حضور اتومبیل های ایتالیایی نیستیم دلیلش همین مسئله لایسنس نشدن هست اگه میتونست با کمپانی فراری هم قرار داد ببنده شاهد حضور ماشینهای ایتالیایی مانند فراری هم می بودیم.

jamshidjap
14-02-2009, 22:25
حیف شد. جای فراری fxx در میان پاگانی و مک لارن f1 خیلی خالیه.
خیلی ممنون از راهنماییت

Toranj_mhg
15-02-2009, 01:35
اگه سوالم تکراری شرمنده:
من این بازی رو نصب کردم و چند روزی هم بازی کردم اما از چند روز پیش هر چی می رم توش بعد از اینکه load میشه از بازی می یاد بیرون و error میده(dont send ) حتی یه بار دیگه هم نصبش کردم و سیو های قبلی رو هم پاک کردم اما فایده نداشت؟!!؟

Spaniuly
15-02-2009, 11:00
اگه سوالم تکراری شرمنده:
من این بازی رو نصب کردم و چند روزی هم بازی کردم اما از چند روز پیش هر چی می رم توش بعد از اینکه load میشه از بازی می یاد بیرون و error میده(dont send ) حتی یه بار دیگه هم نصبش کردم و سیو های قبلی رو هم پاک کردم اما فایده نداشت؟!!؟

2 تا دلیل میتونه داشته باشه یا اشکال از دی وی دی بازی هست یا سیستمت نمیکشه بازی رو گرفیک هایی مانند 8400 جی اس نتونستند به خوبی اجرا کنند بازی رو

jamshidjap
16-02-2009, 10:54
وقتی پلیس توقیفم میکنه و پول نداشته باشم و جریمه رو بپردازم ، ماشینمو میگیره ، آیا میشه اون ماشین رو دوباره پس گرفت ؟ یا اینکه دیگه پریده ؟

Spaniuly
16-02-2009, 12:29
وقتی پلیس توقیفم میکنه و پول نداشته باشم و جریمه رو بپردازم ، ماشینمو میگیره ، آیا میشه اون ماشین رو دوباره پس گرفت ؟ یا اینکه دیگه پریده ؟

فکر میکنم میپره بعد توقیف شدن

S A M
17-02-2009, 16:52
این بازی واقعا یکی از بازیهایی هستش که خیلی محیط طبیعیی داره !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا نوری که به صفحه مانیتور میتابه بسیار طبیعی هستش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی نداره این نور رو یکم مصنوعی تر بکنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
17-02-2009, 18:27
این بازی واقعا یکی از بازیهایی هستش که خیلی محیط طبیعیی داره !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا نوری که به صفحه مانیتور میتابه بسیار طبیعی هستش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی نداره این نور رو یکم مصنوعی تر بکنیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر الزمان شده؟ چه عجب تو تاپیک یکی از این بازی تمجید کرد خوب اگه تنظیمات گرافیکی رو تعدیل بدی گرافیک و به تبع اون افکت هایی مثه نورپردازی کم تر میشه کیفیتش

S A M
17-02-2009, 18:34
در ضمن ، یه چیز دیگه ....
توی این بازی وسط بازی هی صفحه گیر میکنه و داره لود میکنه !!
چیکار میشه کرد که انقدر این مشکل پیش نیاد .... ؟!

Spaniuly
17-02-2009, 22:17

خوب در واقع دیستانس ها رو میخواد لود کنه یه مقدار تکسچرهاش زیاده موتور گرافیکی بازی هم نسبت به این همه تکسچر قوی نیست البته من روی های بازی می کنم برا منم اینطور میشد شاید اگه روی های نباشه یا مثلا world details روی low باشه اینطوری نشه

R e Z a
18-02-2009, 00:23

سلام دوست من:10:
من همیشه گفتم بازم میگم که حداکثر حیجان و لذت یه بازی و هم چنین بدون دردسر بازی کردن رو باید از کنسول ها توقه داشته باشید نه از pc
بابا یکم سر اون جیب مبارک رو شل کنید :5:
حداقلش اینه که یه ps2:40: یا psp بخرید .
نه اینکه هر سال یه مبلغی قابل توجهی رو برای ارتقاع سیستمتون خرج کنید:2:

Spaniuly
18-02-2009, 00:45
من همیشه گفتم بازم میگم که حداکثر حیجان و لذت یه بازی و هم چنین بدون دردسر بازی کردن رو باید از کنسول ها توقه داشته باشید نه از pc

نه بابا pc یه عشق دیگه ای داره

Ardavan
18-02-2009, 16:03
سلام به همه.دوستان من والا یک مشکل دارم با این بازی که همه دارن و ماله خودشه،حوصله این همه صفحه دنبالش گشتن هم والا ندارم،مشکل افت فریم هست،اگه پچ سالم و کاردهی هست،لطف کنید بزارید خیلی حال دادید،ممنون از همه شما دوستان،مرسی.

shahriar_669
18-02-2009, 20:47
درسته ولی برای بازی های جنگی مثل snip بازی موس کامپیوتر یه چیز دیگه س

ahmad72
22-02-2009, 19:20
سلام.
میگم چرا تو این بازیه همه چیز shine هست؟نمشه کاری کرد که اینطور نباشه؟
منم دارم نسخه ی قیچی شده رو بازی می کنم !!!!!
دو تا سوال:
1.کی یه نیتروژن درست باز می شه؟این که هی میگه فیییییییییییییییییییییییی ق تموم می شه!!!!!مردیم با این نیتروژن های الکی...
2.اون علامتا پایین صفحه سمت راست چیه (نیتروژن و ...؟)؟می شه توضیح بدین؟

jafar_cheshmekabod
24-02-2009, 00:10
من این under cover یعنی همون ماشینه رو بی نقص تا مراحلی رفتم ولی یه دفعه تو این مرحله از بازی میپره بیرون
سیستمم هم تازس و بالا
اگه کسی تونست این مرحله رو برام رد کنه و بعد برام فایل رو اپ کنه
ممنون
فقط این مرحله رو رد کنید برام

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_z051
24-02-2009, 14:42
سلام
دوستان من بازی رو نصب کرم کرکش هم ریختم ولی بالا نمیاد don't sent میزنه لطفآ راهنمایی کنید ؟

Spaniuly
24-02-2009, 15:41
سلام
دوستان من بازی رو نصب کرم کرکش هم ریختم ولی بالا نمیاد don't sent میزنه لطفآ راهنمایی کنید ؟
كارت گرافيك داري روي سيستم يا onboard هست؟

Aryana12
24-02-2009, 17:10
چقد مرحله هاش کمه

کسی پچی نداره که مراحل اضافه بشه ؟

ali_z051
24-02-2009, 20:48
اره مشخصات pc اینه

Graphic: Geforce fx 5500
RaM:1 gig
CPU: 2.4
مشکل از pc هست یا بازی رو بد نصب کردم ؟

امير موسر
24-02-2009, 21:31
اره مشخصات pc اینه

graphic: Geforce fx 5500
ram:1 gig
cpu: 2.4
مشکل از pc هست یا بازی رو بد نصب کردم ؟

خیلی ضعیفه برا بازی !

virus2009
24-02-2009, 22:14
چقد مرحله هاش کمه

کسی پچی نداره که مراحل اضافه بشه ؟

ما که پچی ندیدیم.
فکر می کنم هنوز پچی براش ساخته نشده.

davidjoker
25-02-2009, 07:29
سلام دوستان من دیروز بعد از ظهر بازی رو خریدم و نصب کردم حالا 8 تا ستاره ها رو رفتم چندتا دیگه مونده؟

gggmail
25-02-2009, 10:09
دوشتان این بازی رو سریوس پک 2 جواب نمیده؟
رو چه ویندوز هایی جواب میده؟
برای من وقتی نصب بازی تموم میشه یه صفحه میاد میگه باید ریجستر کنیدیه ایمیل و پسورد میخواد و هر چی میزنم قبول نمیکنه
و وقتی کنسلشس میکنم و میخوام بازی رو اجرا کنم میگه باید به نت وصل باشی

virus2009
25-02-2009, 11:18
برای من وقتی نصب بازی تموم میشه یه صفحه میاد میگه باید ریجستر کنیدیه ایمیل و پسورد میخواد و هر چی میزنم قبول نمیکنه

رو سرویس پک 2 جواب میده.
رو ویستا فکر کنم جواب بده که حتما همینطوره.
در مورد سوالت نمی دونم شاید مشکل از کرکت باشه.

Spaniuly
25-02-2009, 11:47

خوب داخل پوشه كرك هرچي هست بريز توي مسير نصب بازي بعد وقتي ميگه به نت وصل شو خوب بشه ديگه حرف گوش كن ضرر نميكني اون ميخواد تاريخ انتشار رو از توي نت چك كنه كه مثلا بازيت نسخه دزدي نباشه

gggmail
25-02-2009, 15:54
خوب داخل پوشه كرك هرچي هست بريز توي مسير نصب بازي بعد وقتي ميگه به نت وصل شو خوب بشه ديگه حرف گوش كن ضرر نميكني اون ميخواد تاريخ انتشار رو از توي نت چك كنه كه مثلا بازيت نسخه دزدي نباشه
مرسی مشکلم حل شد

ahmad72
26-02-2009, 11:33
سلام.
میگم چرا تو این بازیه همه چیز shine هست؟نمشه کاری کرد که اینطور نباشه؟
منم دارم نسخه ی قیچی شده رو بازی می کنم !!!!!
دو تا سوال:
1.کی یه نیتروژن درست باز می شه؟این که هی میگه فیییییییییییییییییییییییق تموم می شه!!!!!مردیم با این نیتروژن های الکی...
2.اون علامتا پایین صفحه سمت راست و چپ چیه (نیتروژن و ...؟)؟می شه توضیح بدین؟
کسی نبود کمک کنه؟

mehdi_vsgh
26-02-2009, 11:40
ببینم این بازی فقط مسابقس یا ماموریته
ما که هرچی بازی میکنیم مسابقه میده بهمون

virus2009
26-02-2009, 12:03
ببینم این بازی فقط مسابقس یا ماموریته
ما که هرچی بازی میکنیم مسابقه میده بهمون

شما مسابفه ها رو که رد می کنی levelت پر میشه.
وقتی که پر شد بهت یه ماموریت میده که بیشتر مسابقه هست.

mehdi_vsgh
26-02-2009, 12:05
خوب چند مسابقه باید بدیم تا level ما پر بشه؟(تقریبا؟)

بعد هم اینکه این مسابقاش خیلی راحته
تو اولین پیچ همه جا میمونن و ما جلو میوفتیم

ایا ماموریاتش هم به همین سادگیه؟

virus2009
26-02-2009, 12:44

تقریبا 7 یا 8 تا.
آنچنان ماموریتی نداره.
مثلا در level 1 شما با چندتا ماشین مسابقه میدید
و اگر برنده بشید می توانید یکی از ماشین ها ار از آن خود کنید.
یا اینکه شما و یک نفر دیگه دوتا ماشین می دزدید و باید آن را یه مقصد برسانید
هرکس زودتر برسه می تونه یکی از ماشین ها رو برداره .
و .....

Oracle_Eldorado
26-02-2009, 17:04

در مورد سئوال اول اینو هم بگم هرچی با پلیس ها بیشتر درگیر بشی بازم Level میره بالاتر .

jafar_cheshmekabod
26-02-2009, 18:08
من این under cover یعنی همون ماشینه رو بی نقص تا مراحلی رفتم ولی یه دفعه تو این مرحله از بازی میپره بیرون سیستمم هم تازس و بالا اگه کسی تونست این مرحله رو برام رد کنه و بعد برام فایل رو اپ کنه ممنون فقط این مرحله رو رد کنید برام
کد:

bamshi
01-03-2009, 11:34
چه جوری میشه تو این بازی ارتفاع ماشین ها رو دستکاری کرد

Spyder
01-03-2009, 16:17
پچی که مرحله ها یا ماشینها رو اضافه کنه اگه کسی داشت بزاره

ممنون

jafar_cheshmekabod
02-03-2009, 11:25
من این under cover یعنی همون ماشینه رو بی نقص تا مراحلی رفتم ولی یه دفعه تو این مرحله از بازی میپره بیرون سیستمم هم تازس و بالا اگه کسی تونست این مرحله رو برام رد کنه و بعد برام فایل رو اپ کنه ممنون فقط این مرحله رو رد کنید برام
کد:

یه ادم منصف اینجا نیست منو کمک کنه

BLACK-BLACK
02-03-2009, 18:33
چه جوری میشه تو این بازی ارتفاع ماشین ها رو دستکاری کرد

تو قسمت tuning\Suspention

پچی که مرحله ها یا ماشینها رو اضافه کنه اگه کسی داشت بزاره

ممنون

فعلا چیزی اعلام نشده به نظرم اگرم اعلام بشه خیلی نمیشه به بازی اضافه کرد

Fate2646
03-03-2009, 19:25
ببخشید این سوالو این جا میکنم اما کسی در مورد مسابقات Need for Speed ایران که قراره چندروز دیگه برگزار بشه چیزی میدونه یااطلاعاتی داره ؟

J__H
04-03-2009, 01:26
سلام
مشخصات سیستم من

p4 dual 2.2
ram: 1gb
vga: gf 8600 512
میتونم با کیفیت این بازی رو نصب و اجرا کنم؟

Spaniuly
04-03-2009, 02:04
سلام
مشخصات سیستم من

p4 dual 2.2
ram: 1gb
vga: Gf 8600 512
میتونم با کیفیت این بازی رو نصب و اجرا کنم؟

بلخ ولي اگه رم 2 بود عالي ميشد

niceboy
14-03-2009, 16:59
سلام.
آقا من این بازی رو چند بار نصب کردم.بعد از نصب وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ، این ارور میاد:
This aplication has failed to start because d3dx9_34.dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem

من چند بار از اول نصب کردم.ولی هر بار این ارور رو میده.موقع extract توی ویندوز که صفحه ی سیاه پر میشه هم روی چند تا فایل خیلی مکث می کنه.
من اول سی دی بازی رو گرفتم.بعد به خاطره اینکه واسم کار نکرد، رفتم سی دی رو پس دادم، دی وی دی شو گرفتم.بازم نصب کردم همین مشکلو دارم.
لطفا راهمنایی کنید.:41:

virus2009
14-03-2009, 18:41
سلام.
آقا من این بازی رو چند بار نصب کردم.بعد از نصب وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ، این ارور میاد:
This aplication has failed to start because d3dx9_34.dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem

من چند بار از اول نصب کردم.ولی هر بار این ارور رو میده.موقع extract توی ویندوز که صفحه ی سیاه پر میشه هم روی چند تا فایل خیلی مکث می کنه.
من اول سی دی بازی رو گرفتم.بعد به خاطره اینکه واسم کار نکرد، رفتم سی دی رو پس دادم، دی وی دی شو گرفتم.بازم نصب کردم همین مشکلو دارم.
لطفا راهمنایی کنید.:41:

شما باید DirectX خود را آپدیت کنید.
یعنی آخرین ورژن آن را نصب کنید.
فکر میکنم با DirectX 9 جواب بده.

havas_1980
15-03-2009, 01:35
سلام.

لطفا راهمنایی کنید.

فکر میکنم با DirectX 9 جواب بده.البته یک روش دیگه هم هست که این مورد بیشتر توصیه میشه.

فایل d3dx9_34.dll رو از آدرس زیر دریافت کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس از حالت فشرده خارج و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.

niceboy
15-03-2009, 12:49
فکر میکنم با DirectX 9 جواب بده.

آقا مرسی.
directX 9 نصب کردم، مشکل حل شد.
ولی گرافیک بازی خیلی کند هست!
مشخصات بازی روی جلد بازی ایناست:
windows xp & vista
Free space: 6 GB
VGA: 256 Geforce
Ram: 512 MB
علتش چی میتونه باشه؟
میشه با بعضی از این نرم افزار ها که میگن سرعت گرافیک رو بالاتر می بره کاری کرد؟

Spaniuly
15-03-2009, 13:31
آقا مرسی.
directX 9 نصب کردم، مشکل حل شد.
ولی گرافیک بازی خیلی کند هست!
مشخصات بازی روی جلد بازی ایناست:
windows xp & vista
Free space: 6 GB
VGA: 256 Geforce
Ram: 512 MB
علتش چی میتونه باشه؟
میشه با بعضی از این نرم افزار ها که میگن سرعت گرافیک رو بالاتر می بره کاری کرد؟

خوب اين مينيمم سيستم لازم هست اگه سيستم شما همين باشه كه نميتوني روي High بازي كني بايد گرافيك بازي رو پايين تر بياري تا گير نداشته باشه

niceboy
15-03-2009, 15:36
خوب اين مينيمم سيستم لازم هست اگه سيستم شما همين باشه كه نميتوني روي high بازي كني بايد گرافيك بازي رو پايين تر بياري تا گير نداشته باشه
چه جوری میشه گرافیک بازی رو پایین بیارم؟

Spaniuly
15-03-2009, 19:41
چه جوری میشه گرافیک بازی رو پایین بیارم؟

حين بازي برو به منو و از اونجا به قسمت تنظيمات و بعد جزئيات اينا رو بيار پايين

C. Breezy
16-03-2009, 17:58
ببخشید پریدم وسط حرفتون ... شما کدوم نوع و یا ماشین رو می پسندین ؟
من نوع آمریکایی و از بینشون
chevrolet camaro concept و Dodge Viper SRT و chevrolet corvette Z06 رو خیلی دوست دارم و با اینکه هندلینگ این نوع ماشین ها از بقیه خیلی ضعیف تره ولی من خیلی ارحت ترم باهاشون :14:

R.P.G
16-03-2009, 18:04
ببخشید پریدم وسط حرفتون ... شما کدوم نوع و یا ماشین رو می پسندین ؟
من نوع آمریکایی و از بینشون
chevrolet camaro concept و Dodge Viper SRT و chevrolet corvette Z06 رو خیلی دوست دارم و با اینکه هندلینگ این نوع ماشین ها از بقیه خیلی ضعیف تره ولی من خیلی ارحت ترم باهاشون :14:
منم Camaro SS رو خیلی دوست دارم.
بگم که BMW-M3 عشق منه:40:
راستی اگه علاقه دارین یه تاپیک هست که میتونین عکس ماشینتون رو توش بزارین و دوستان هم نظر بدن.:11:

منتظرم ماشین شما رو هم ببینم.:40:

resident_evil
16-03-2009, 18:10
منم Camaro SS رو خیلی دوست دارم.
بگم که BMW-M3 عشق منه

به به Infected عزيز !!!
منم همون ماشين تورو دوست ميدارم !!!
ولي تو UC فقط Bugati !!!
Mc Laren هم خيلي باحال بود !!!

Spaniuly
16-03-2009, 20:19
آره بوگاتي و پاگيني زوندا يه چيز ديگه هستند البته لامبورگيني هم كه حال ميده عين موشك ميره

R.P.G
17-03-2009, 01:31
آره بوگاتي و پاگيني زوندا يه چيز ديگه هستند البته لامبورگيني هم كه حال ميده عين موشك ميره
اما پاگانی و بوگاتی اصلا قیافه ندارن و فقط هیکل دارن و استیل که صفر(البته این نظر من هست).:41:
لامبورگینی اگه همون مورسیه لاگو رو میگین منم موافقم باهاتون هم خوشکله و هم خوش استیل هم شتاب و تاپ اسپید عالیی داره.:10:

Spaniuly
17-03-2009, 09:19
اما پاگانی و بوگاتی اصلا قیافه ندارن و فقط هیکل دارن و استیل که صفر(البته این نظر من هست).:41:
لامبورگینی اگه همون مورسیه لاگو رو میگین منم موافقم باهاتون هم خوشکله و هم خوش استیل هم شتاب و تاپ اسپید عالیی داره.:10:
بوگاتي كه خيلي خوشكل هست من فسفري رنگش كرده بودم حسابي هم زنگوله منگوله بسته بودم بهش(همون تيون كردن رو مي گم و اسپورت كردن)

C. Breezy
18-03-2009, 13:28
در این که مک لارن و بوگاتی و مورسیه لگو خوب هستن که شکی نیست ... ولی یه مساله که هست اینه که وقتی قیمتشون اون قدر بالاست باید هم خوب باشن ... ماشین باید قیمت مناسب داشته باشه و عالی باشه ... همون که گفتم حال میده واسه پلیس بازی ! جیگر منه اون ماشینی که گفتم ... من لامبورگینی گالاردو رو کاملا به مورسیه لگو ترجیح می دم ... نمی دونم چرا ، ولی شاید چون تو NFS Carbon باید با ولف که لامبورگینی مورسیه لگو داره تو Canyon مسابقه بدی که من دیوونه شدم تا تونستم اونو برم ... ماشینش از کنارم رد می شد من از دره پرت می شدم پایین ! یکی دو بار هم گذاشتم بره جلو بعد یهویی کوبوندم بهش که بره ته دره ولی انگار نه انگار !

resident_evil
18-03-2009, 14:09
من در كل عاشق اون ماشين هايي هستم كه استيل Dodge دارن !!!
مثل همون Camaro !!!

R.P.G
18-03-2009, 14:16
من در كل عاشق اون ماشين هايي هستم كه استيل dodge دارن !!!
مثل همون camaro !!!
میشه ماشینای آمریکایی که تیپ عضلانی دارن.:10:

C. Breezy
18-03-2009, 16:26
توی کربن که با Muscle مشخص شدن که یعنی همون عضلانی

resident_evil
18-03-2009, 16:29
توی کربن که با Muscle مشخص شدن که یعنی همون عضلانی

آره خودشه !!! من اصلا برا همين عاشق Carbon بودم !!!

R.P.G
18-03-2009, 17:38
دوستان ماشیناتونو بزارین دیگه.
توی اون تاپیکی که گفتم :

C. Breezy
18-03-2009, 17:46
گفتم که من Undercover تو کامپیوترم ندارم ... منم عشق این ماشین های muscle رو دارم ... هندلینگشون به ظاهر ضعیف تره ... منتها من همیشه از راه حل Drift استفاده می کنم ... خیلی خوب باهاشون دور می زنم ...

siamak_mu
19-03-2009, 12:40
آقا من تموم كردم ولي تيتراژي براي من نيومد!!! فكر كنم اون دختر ژاپنيه هم كه ميگين دستگير نكردن! آخرين دموش فكر كنم اين بود كه همون دختر ژاپنيه داشت توي يه مانيتور با دوربين مدار بسته نگاه ميكرد. چي كار كنم؟ بازي رو پاك كنم؟

C. Breezy
19-03-2009, 17:01
ایول به شما ... من که حرصم از این کربن در اومده ... خسته شدم ... تا حالا 4 بار تمومش کردم الان بار پنجمه دارم میرم ... کامپیوتر آدم که ذغالی باشه همین میشه ! مجبوری بازی های عهد دقیانوس رو بازی کنی ...

omid king
20-03-2009, 01:25
ایول به شما ... من که حرصم از این کربن در اومده ... خسته شدم ... تا حالا 4 بار تمومش کردم الان بار پنجمه دارم میرم ... کامپیوتر آدم که ذغالی باشه همین میشه ! مجبوری بازی های عهد دقیانوس رو بازی کنی ...

همون کربن رو بازی کنی بهتره چون چیز جدیدی در این ورژن نسبت به کربن نداره:40:

Spaniuly
20-03-2009, 10:13
همون کربن رو بازی کنی بهتره چون چیز جدیدی در این ورژن نسبت به کربن نداره:40:

عجب حرفي مي زني ها پس اين همه ماشين چيه؟ بوگاتي و بنز و ...

C. Breezy
20-03-2009, 11:09
راست میگه این بالایی من :31: من خودم Under Cover رو توی لپ تاپ پسر داییم بازی کردم کفیدم ، اولا که من خسته می شم وقتی شبه ، مثل توی کربن و آندرگروند ، ولی موست وانتد و آندر کاور روزه ، همینش خیلی خوبه ، تازه ین همه ماشین جدید چیه ؟ تازه یه چیز جدید به نام شغل هم اومده که جالبه ، از اون گذشته توی مسابقاتی داره که توشون با بقیه باید کل بندازی ، منظورم Out run هست ... خیلی باحال تره ... من میمیرم برای این بازی :31:

omid king
20-03-2009, 16:17
عجب حرفي مي زني ها پس اين همه ماشين چيه؟ بوگاتي و بنز و ...

من از نظر گیم پلی گفتم:31: ولی خدایی به جز ماشین جدید چه برتری نسبت به کربن داره؟:41:

Spaniuly
20-03-2009, 18:28
من از نظر گیم پلی گفتم:31: ولی خدایی به جز ماشین جدید چه برتری نسبت به کربن داره؟:41:
داشتنشكه داره ولي بعد 2 سال اين تغييرات ناچيز هست و به چشم نمياد و شما يه جورايي هم حق داري واقعا با تبليغاتي كه قبل انتشار بازي شد همگي فكر كرديم حالا مي خواد چي بده بيرون كه اينقدر داره فخر مي فروشه

C. Breezy
20-03-2009, 20:17
خوب شما فکر ما بد بخت بیچاره ها رو هم بکنین ... ما هم باید یه بازی بکنیم دیگه ... من کامپیوترم از 5 سال پیش تا حالا ارتقاء داده نشده ... :31:
من چه گناهی کردم ؟ :27:

Spaniuly
20-03-2009, 20:56
خوب شما فکر ما بد بخت بیچاره ها رو هم بکنین ... ما هم باید یه بازی بکنیم دیگه ... من کامپیوترم از 5 سال پیش تا حالا ارتقاء داده نشده ... :31:
من چه گناهی کردم ؟ :27:

البته اين آندركاور سيستم پاييني هم نميخواد نسبتا بايد گرافيك و رم بالايي داشته باشي كه راحت بازي كني

C. Breezy
21-03-2009, 09:49
می دونم ... ولی اگه انتظار دارین بهتر از این بشه دیگه چی می خواد ؟ ابر کامپیوتر می خواد ...

Spaniuly
21-03-2009, 11:05
می دونم ... ولی اگه انتظار دارین بهتر از این بشه دیگه چی می خواد ؟ ابر کامپیوتر می خواد ...

نه اگه بلك باكس يكم موتور گرافيكي قوي داشت جريان خيلي به نفع ما بود چي ميشد اگه از موتور هاي قوي گرافيكي نظير كراي انجين يا موتور گرافيكي cod4 براي بازي ها استفاده ميشد ديگه كم كم وقتشه موتور هاي گرافيكي بهبود پيدا كنن و عرصه كار رو براي موتورهاي گرافيكي قوي باز كنن كه بهينه بشه بازيها مثلا شما همين آندر كاور رو تصور كنيد كارت گرافيك و رم بالا ميخواد دقيقا سيستمي كه بازي نكست جنريشن pes و cod و ... رو به راحتي اجرا ميكنه از اجراي مناسب اين بازي عاجز هست ea بايد فكر اساسي بكنه به حال اين مسئله شما ببينيد بين بازيهايي كه توسط ea منتشر ميشه بازي كريسيس و وارهد بسيار عالي بودند از هر لحاظ و خيلي هم طرفدار پيدا كردن همه اينها به خاطر گروه قوي سازنده اش هست به نظر من بايد ناشران بازي ها با گروه ها و شركت هاي اين چنيني قرار داد ببندند. به اميد اينكه اين بازي آخرين بازي نا اميد كننده از سري nfs باشه. موفق و گيمر باشيد

C. Breezy
21-03-2009, 11:20
چرا نا امید کننده ؟ من که خیلی خوشم اومد ... در ضمن یه جوری توضیح بده ما نفهم ها هم بفهمیم :31:

Spaniuly
21-03-2009, 12:58
چرا نا امید کننده ؟ من که خیلی خوشم اومد ... در ضمن یه جوری توضیح بده ما نفهم ها هم بفهمیم :31:

اتفاقا من هم خيلي خوشم اومد ارزششو داشت بابتش 1000 تومن بدم براي ما كه پولي بابت گيم نميديم از سرمون هم زياده البته بازي خوبي هست ولي بايد بهتر مي بود

harrypotter
21-03-2009, 14:03
این save بازی من هست گفتم شاید به درد کسی بخوره
Level 13
ماشین ها:
Audi TT
لامبرگینی مورسه لوگو
بوگاتی ویرون
پاگانی
پورشه کاررا جی تی

C. Breezy
21-03-2009, 16:12
اتفاقا من هم خيلي خوشم اومد ارزششو داشت بابتش 1000 تومن بدم براي ما كه پولي بابت گيم نميديم از سرمون هم زياده البته بازي خوبي هست ولي بايد بهتر مي بود
واقعا خیلی خوبه که حق کپی رایت در ایران تا این حد رعایت میشه ! :27:

Spaniuly
21-03-2009, 20:47
واقعا خیلی خوبه که حق کپی رایت در ایران تا این حد رعایت میشه ! :27:
شايد فكر كني به لحاظ مالي به نفع ماست كه انصافا هم هست ولي در عوض همين رعايت نكردم قانون كپي رايت جهاني موجب شده كه كلا به لحاظ رايانه اي ايران مرخص كامل باشه مثلا براي آنلاين بازي كردن pes2009 حتي اگه با ip اصلي خودتون وارد بشيد بعد مدتي توي بلك ليست قرار ميشيدو پولي كه بابت سريال نامبر اورجينال كه به منظور آنلاين پلي تهيه كرديد به هدر ميره حتي اونهايي هم كه ميرن و بازي رو اورجينال تهيه ميكنن هم متضرر ميشن به خاطر همين رعايت نكردن ولي من به شخص اميدوارم كه اين مسئله هرچه زودتر توي ايران حل بشه و در بازيار cd ايران يك نظارت بشه و به عنوان يك كالا استفاده بشه و روي همين مسئله تاكيد بشه.تا به از اين لحاظ تحريمي روي ما نباشه

C. Breezy
23-03-2009, 12:01
ببخشید من دیروز 10 دقیقه هم خونه نبودم :31:
برای بار 50 ام کربن رو تموم کردیم ... چه حالی میده با این پلیس ها ... راستی نمی دونین چجوری میشه از ماشین عکس گرفت که تو کامپیوترت بمونه ؟ یعنی تبدیل به فایل تصویری بشه ؟؟ یه کارایی با پلیس ها می کنیم ککه خیلی قشنگه ... راستی یه تاپیک هم واسه این بزنین که عکس های جالب رو از کل مجموعه های nfs بزاریم یا اینکه یه تاپیکی که از جنگمون با پلیس ها عکس بزاریم ... خیلی جالبه ، تا حالا تونستین 13 تا پلیس رو با هم دیگه نفله کنین ؟؟ من خودم تعجب کردم !

Spaniuly
23-03-2009, 17:40
ببخشید من دیروز 10 دقیقه هم خونه نبودم :31:
برای بار 50 ام کربن رو تموم کردیم ... چه حالی میده با این پلیس ها ... راستی نمی دونین چجوری میشه از ماشین عکس گرفت که تو کامپیوترت بمونه ؟ یعنی تبدیل به فایل تصویری بشه ؟؟ یه کارایی با پلیس ها می کنیم ککه خیلی قشنگه ... راستی یه تاپیک هم واسه این بزنین که عکس های جالب رو از کل مجموعه های nfs بزاریم یا اینکه یه تاپیکی که از جنگمون با پلیس ها عکس بزاریم ... خیلی جالبه ، تا حالا تونستین 13 تا پلیس رو با هم دیگه نفله کنین ؟؟ من خودم تعجب کردم !

همين تاپيك هم اكثرا سوت و كور هست حالا مي خواي يه تاپيك مرتبط با اين بازي هم بزني هرچي داري همين جا بگي واسه دل تاپيك هم ثواب كردي دي:

harrypotter
24-03-2009, 11:29
راستی نمی دونین چجوری میشه از ماشین عکس گرفت که تو کامپیوترت بمونه ؟ یعنی تبدیل به فایل تصویری بشه
از برنامه Purrint استفاده کن و قبل از استفاده توی تنظیماتش ذخره اتوماتیک رو تیک بزن

C. Breezy
24-03-2009, 18:58
از برنامه purrint استفاده کن و قبل از استفاده توی تنظیماتش ذخره اتوماتیک رو تیک بزن
من که نفهمیدم :14:

Spaniuly
24-03-2009, 20:06
nfs يه بدي كه داره اينه خيلي اعتياد آور نيست يعني حداقل واسه من يكي كه نيست يه دست كه تموم ميكنم ديگه دستم گرم نميشه دوباره نصب كنم الته كمبود هارد هم مزيد بر علت شده من هر بازي رو كه نصب مي كنم تموم مي كنم حذف مي كنم خداييش فردا پس فردا ميرم يه 320 يه نيم ترايي چيزي مي خرم خيالم رو راحت مي كنم

mahyarSAMSUNG
24-03-2009, 20:57
این به جذاب نبودن این بازی برمیگرده منم خود این بازی رو خیلی وقته نصب کردم ولی مثلا کرایسس 1 و 2 و کال آف 5 رو فیر2 و جی تی آ رو تموم کردم ولی هنوز آندور کاور رو تموم نکردم و اصلا حس بازیش نیست!

779
24-03-2009, 21:04
این به جذاب نبودن این بازی برمیگرده منم خود این بازی رو خیلی وقته نصب کردم ولی مثلا کرایسس 1 و 2 و کال آف 5 رو فیر2 و جی تی آ رو تموم کردم ولی هنوز آندور کاور رو تموم نکردم و اصلا حس بازیش نیست!

چه جالب!!!!!
منم Dead Space مرحله ی آخرشم ولی اصلا حوصله ی تموم کردنشو ندارم!
البته Most Wanted اینقدر جذاب بود که من 1 هفته ای تمومش کردم!!!!!!
اما این ....:41:
حال نمیده :دی

Spaniuly
24-03-2009, 23:07
البته دليلش اينه كه ميتونست يكم تنوع جاب ها رو بيشتر كنه خيلي يكنواخت هست يا مثلا يه وقتهايي ما يعني راننده ماشين ما پياده ميشد حرف ميزد توي فيلم هاي دموي وسط بازي هم اصلا اول شخص بودن جذابيتي نداره خيلي مصنوعي هست ميتونست اون فيلم ها حداقل سوم شخص باشه حداقل مي ديديم كي هستيم و چه شكلي شايد حداقل با قيافه اش حال مي كرديم بيشتر انس مي گرفتيم من واسه اين حرفم دليل دارم براي من كريسيس وارهد بيشتر از اولي چسبيد دليلش اين بود كه ما نوماد رو قيافه اش رو نمي ديديم ولي سايكو دائما ديده ميشد توي دوربين سوم شخص كه من كلا با حركات و رفتار و قيافه و حرف زدن سايكو حال ميكردم يه جوري با شخصيتش انس گرفته بودم انسي كه مثلا توي سان آندرياس با cj ميگيريم يعني اين خيلي مهم هست توي يه بازي پلير خودتون رو گه گاه ببينيد حتي اول شخص. به هر حال اين نظر بنده هست

C. Breezy
25-03-2009, 09:41
در این مورد به شدت باهات موافقم ... مخصوصا اگه می شد خودت قیافه ات رو درست کنی دیگه خیلی خوب می شد ... و بعضی موقع ها مثل اینکه می خوای یه جاب بگیری یا با اینو و اون ل کل می کنی از ماشین پیاده می شدی ... اینجوری خیلی جالب تر می شد :14:

Spaniuly
25-03-2009, 10:09
در این مورد به شدت باهات موافقم ... مخصوصا اگه می شد خودت قیافه ات رو درست کنی دیگه خیلی خوب می شد ... و بعضی موقع ها مثل اینکه می خوای یه جاب بگیری یا با اینو و اون ل کل می کنی از ماشین پیاده می شدی ... اینجوری خیلی جالب تر می شد :14:

بله اينطوري تنوع ميشد همش ماشين سواري نه اين كه حال نده حال كه ميده فقط باعث ميشه يه كم خشك باشه روند بازي حتي ما اسم پلير خودمون رو هم نميدونيم

C. Breezy
25-03-2009, 10:11
بعضی موقع ها که پلیس ها میگیرنت تصویر کتک خوردن خودت رو می بینی ... منتها اون جوی بیشتر حال آدم گرفته میشه ... لااقل یه مشت هم نمی زنه :31:
از زناش هم کتک می خوریم ... یه ذره رو خودمون کار می کردیم که اینجوری کتک نخوریم ...

Spaniuly
25-03-2009, 11:03
بعضی موقع ها که پلیس ها میگیرنت تصویر کتک خوردن خودت رو می بینی ... منتها اون جوی بیشتر حال آدم گرفته میشه ... لااقل یه مشت هم نمی زنه :31:
از زناش هم کتک می خوریم ... یه ذره رو خودمون کار می کردیم که اینجوری کتک نخوریم ...

ولي آدم اينارو مي بينه مي گه خدا اين ماموراي راهنمايي خودمون رو حفظ كنه قربون پليس هاي خودمون برم اونجا راننده خلاف كار رو كتك مي زنن اينجا با احترام برخورد ميكنن واسه همينه هيچ كس تو مملكت ما نميتونه درست رانندگي كنه ديگه مثه اونجا بود اينجا هم كسي جرات نميكرد خلاف كنه

C. Breezy
25-03-2009, 11:13
خوب اگه تو ایران هم یکی از این خر بازیا در بیاره همین میشه ... فرض کن تو 70 تا پلیس رو الاف خودت کرده باشی ... حقته کتک بخوری :14:

اینجا بیشتر روی ارشاد و انقلاب و حجاب و عفت و اینا تمرکز کردن که انقلاب و اسلام به خطر نیوفته !

h_r_v
29-03-2009, 00:17
تموم شد!
خیلی بازی باحالی بود
از Pro Street که خیلی خفن تر بود!
حالا داریم میریم سمت بوگاتی ویرن

Spaniuly
29-03-2009, 12:12
تموم شد!
خیلی بازی باحالی بود
از pro street که خیلی خفن تر بود!
حالا داریم میریم سمت بوگاتی ویرن

خوب پرو استريت كه اصلا بازي نبود بوگاتي رو همون اول نخر از اون يكي ماشينها متنفر ميشي

shahi666
31-03-2009, 15:18
دوستا عزیز یک کمکی به ما کنید ثواب داره
ما یک DVD از این بازی تهیه کردیم(از سایتی خریدیم) نصب میشه ولی اگر کرک رو کپی کنم با ارور زیر مواجه میشم :

موقعی هم که کرک رو نمی ریزم این ارور رو میده :

حالا موندیم چیکار کنیم.
یکی راهنمایی کنه مردیم دیگه :41:
مرسی

h_r_v
31-03-2009, 15:36
خوب پرو استريت كه اصلا بازي نبود بوگاتي رو همون اول نخر از اون يكي ماشينها متنفر ميشي
چرا؟
اخه گرون ترین ماشین بازی!
تو یکی از مرحله ها باهاش بازی کردم خیلی خفن بود بوگاتی

shahi666
31-03-2009, 18:54
دوستان NFS باز خواهشا کمک کنید.
کسی نیست؟

Spaniuly
31-03-2009, 22:25
دوستان nfs باز خواهشا کمک کنید.
کسی نیست؟

دوست عزيز سيستمت احتمالا نميكشه بازي رو. مشخصات سيستمت چيه

چرا؟
اخه گرون ترین ماشین بازی!
تو یکی از مرحله ها باهاش بازی کردم خیلی خفن بود بوگاتی

شما ظاهرا يا دقت نكردي به حرف من يا با دقت نخوندي من عرض كردم:
(با دقت بخون)
بوگاتي رو اولش نخر ..... (ويرگول) از اون يكي ماشينها متنفر ميشي (كنايه از اينكه بوگاتي خيلي بهتر از بقيه هست)

shahi666
31-03-2009, 22:48
دوست عزيز سيستمت احتمالا نميكشه بازي رو. مشخصات سيستمت چيه

نه خیالت جم می کشه تازه بستم
Main : Asus P5Q
CPU : Intel E7400 2.8 core 2 dou
Ram : 2*2 GIG DDR2
VGA : 9800 GT DDR3

خواهشا یکی کمک کنه :41:

siavashjal
01-04-2009, 10:05
دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم و یه سوالی دارم

وقتی وارد بازی میشه بعد از نشون دادن دموهای اولیه خود به خود وارد race میشه و خبری از career نیست. تو main menu هم خبری از career نیست. می خواستم بدونم این طبیعیه یعنی اول باید چند تا race بریم بعد میرسه به career یا این که بازی مشکل داره؟

Spaniuly
01-04-2009, 16:13
نه خیالت جم می کشه تازه بستم
main : Asus p5q
cpu : Intel e7400 2.8 core 2 dou
ram : 2*2 gig ddr2
vga : 9800 gt ddr3

خواهشا یکی کمک کنه :41:
كرك مال ريلودد هست؟

دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم و یه سوالی دارم

وقتی وارد بازی میشه بعد از نشون دادن دموهای اولیه خود به خود وارد race میشه و خبری از career نیست. تو main menu هم خبری از career نیست. می خواستم بدونم این طبیعیه یعنی اول باید چند تا race بریم بعد میرسه به career یا این که بازی مشکل داره؟

بله شروع بازي شما مجبوري با تنظيمات ديفالت از دست پبيسا فرار كني با يه اتومبيل خاص معلوم اون چيه چون بعدش ديگه همون اتومبيل رو نداري

shahi666
01-04-2009, 17:00
كرك مال ريلودد هست؟

من عذر خواهی می کنم متوجه منظورتون نشدم. میشه واضح تر توضیح بدید.
البته بعضی ها گفتند با تعویض ویندوز مشکل حل میشه
نمیدونم دیگه
ممنون

Spaniuly
01-04-2009, 17:22
من عذر خواهی می کنم متوجه منظورتون نشدم. میشه واضح تر توضیح بدید.
البته بعضی ها گفتند با تعویض ویندوز مشکل حل میشه
نمیدونم دیگه
ممنون

اوكي گفتم شايد از كرك باشه كرك مي گم مال reloaded هست؟

به هر حال يه بار ويندوز عوض كن ببين درست ميشه يا خير

hoseinpb
03-04-2009, 10:52
سلام. من یه مشکل با این بازی دارم.
وقتی پلیسا افتادن دنبالم. حدود 17 دقیقه (که میشه حدود نیم ساعت ما!) با دو چرخ پنچر مقاومت کردم.
وقتی از دستشون در رفتم. حدود 150000$ پاداش داد. ولی یه قرونم به اون پول (cash میگید چی میگید) اضافه نشد. چرا؟

Spaniuly
03-04-2009, 11:50
سلام. من یه مشکل با این بازی دارم.
وقتی پلیسا افتادن دنبالم. حدود 17 دقیقه (که میشه حدود نیم ساعت ما!) با دو چرخ پنچر مقاومت کردم.
وقتی از دستشون در رفتم. حدود 150000$ پاداش داد. ولی یه قرونم به اون پول (cash میگید چی میگید) اضافه نشد. چرا؟

نه اون در واقع امتياز هست cost to stat به مجموع پول هاي شما اضافه نميكنه چون در رفتن از دست پليسها واقعا راحته

pedo
12-04-2009, 11:36
اینم ماشین ساده من
در خدمت شما

Audi TT

mahyarSAMSUNG
13-04-2009, 00:07
ما هم بالاخره این بازی رو تموم کردیم دقیقا آخرین مرحله رو با بوگاتی تموم کردم ! تمام لحظات بازی فکر میکردم اون زن ژاپنی پلیس !!!! بعد دیدم که دستگیر شد :d ولی چیز خوبی بود حیف شد دستگیرش کردن :d

اینم ماشین ساده من
در خدمت شما

Audi TT

رینگش خیلی قشنگه ! حدود 70 درصد بازی رو با همین ماشین رفتم ! حالا بازی رو نصب میکنم منم عکسشو میزارم !

shahi666
19-04-2009, 22:13
اوكي گفتم شايد از كرك باشه كرك مي گم مال reloaded هست؟

به هر حال يه بار ويندوز عوض كن ببين درست ميشه يا خير

ویندوز عوض کردم درست نشد ، همون مشکل پا برجاست چه کنم حالا؟
من عذر خواهی می کنم كرك مال reloaded هست یعنی چی ؟ من زیاد سر در نمیارم؟

R.P.G
20-04-2009, 00:21
اینم ماشین ساده من
در خدمت شما

audi tt
ماشین قشنگ و شیکیه.
از این به بعد ماشینی اگه ساختبد تو این تاپیک معرفی کنید: ↓↓↓

Spaniuly
20-04-2009, 09:47
ویندوز عوض کردم درست نشد ، همون مشکل پا برجاست چه کنم حالا؟
من عذر خواهی می کنم كرك مال reloaded هست یعنی چی ؟ من زیاد سر در نمیارم؟

اولا Reload یه گروه هکر هستند که برای بازی ها کامپیوتری کرک می سازن مثل گروه Razor1911

شما سرویس پک 3 استفاده میکنی؟ من قبلا بازی می کردم با SP2 ولی چند روز پیش خودم هم SP3 نصب کردم مشکلی که شما داری واسه خودم پیش اومد احتمالا بازی با SP3 سازگار نیست البته این فرضیه من در صورتی که ویندوز شما هم SP3 باشه بیشتر مورد قبول میشه واسه خودم. چون من قبلا روی SP3 نصب نکرده بودم

shahi666
20-04-2009, 16:25
اولا reload یه گروه هکر هستند که برای بازی ها کامپیوتری کرک می سازن مثل گروه razor1911

شما سرویس پک 3 استفاده میکنی؟ من قبلا بازی می کردم با sp2 ولی چند روز پیش خودم هم sp3 نصب کردم مشکلی که شما داری واسه خودم پیش اومد احتمالا بازی با sp3 سازگار نیست البته این فرضیه من در صورتی که ویندوز شما هم sp3 باشه بیشتر مورد قبول میشه واسه خودم. چون من قبلا روی sp3 نصب نکرده بودم

کرک رو نمیدونم توی dvd هست و نمیدونم که مال کدوم گروهه
در مورد ویندوز هم که دفعه قبل sp2 بود همین مشکل رو داشت الان هم که sp3 نصب کردم همین مشکل رو داره.
بعضی های میگن شاید مشکل از کرک باشه ، اگه کرکش رو داری محبت کن
مرسی

Spaniuly
20-04-2009, 16:59
کرک رو نمیدونم توی dvd هست و نمیدونم که مال کدوم گروهه
در مورد ویندوز هم که دفعه قبل sp2 بود همین مشکل رو داشت الان هم که sp3 نصب کردم همین مشکل رو داره.
بعضی های میگن شاید مشکل از کرک باشه ، اگه کرکش رو داری محبت کن
مرسی

نه نمی تونه از کرک باشه من با همین کرک که الان دارم قبلا بازی کرده بودم روی sp2 حالا اینطوری شده نمیدونم مشکل چیه

بی باک بی بال
20-04-2009, 18:43
من این بازی رو تازه خیدم موقع بازی کامپیوتز ریست می کنه مشکلش چی هست

Spaniuly
20-04-2009, 23:58
من این بازی رو تازه خیدم موقع بازی کامپیوتز ریست می کنه مشکلش چی هست

شما لطف می کنی مشخصات سیستمتون رو بگید؟

بی باک بی بال
21-04-2009, 08:17
cpu3
کارت گرافیک 512
ram 1gb

Spaniuly
21-04-2009, 09:24
cpu3
کارت گرافیک 512
ram 1gb

رم شما پايين هست براي اين بازي بخصوص اگه روي ويستا بازي كنيد كه واقعا رم شما تكميل پر ميشه ولي همين هم نميتونه دليل خوبي براي كرش ناگهاني در داخل بازي باشه مطمئني تمام قطعات سخت افزاري شما سالم هست يعني سابقه داشته كه در محيط اينترنت يا همون ويندوز سيستم ريستارت بشه؟

شـیـفــو
22-04-2009, 06:13
این بازی گرافیکش خیلی خیلی مزخرف هست ، اما قابل تحمله .
پچی یا چیز دیگه ای برای افزایش گرافیک نیست ؟
این مدال هائی که میده به چندتا باید برسه ؟ من تو تریلرش دیدم که صحنه های واقعی مثل فیلم هم توشه !
مدال من 14 هست البته 1 مسابقه دیگه بدم میشه 15 ، چقدر دیگه باید برم جلـــو ؟
چقدر سخت شده ! پلیس هاشم از هرچیزی برای متوقف کردن استفاده می کنن ، مثل مور و ملخ می ریزن سر آدم ، اون ریل هائی که واسه پنچر کردن هست که دیگه از همه ضدحال تره .
و نمیشه خودمون آهنگ واردش کنیم ؟ با استفاده از نرم افزار یا ریختن آهنگهامون تو یه پوشه خاص ، مثل : GTA iV , GTA s.a

بی باک بی بال
22-04-2009, 07:07
رم شما پايين هست براي اين بازي بخصوص اگه روي ويستا بازي كنيد كه واقعا رم شما تكميل پر ميشه ولي همين هم نميتونه دليل خوبي براي كرش ناگهاني در داخل بازي باشه مطمئني تمام قطعات سخت افزاري شما سالم هست يعني سابقه داشته كه در محيط اينترنت يا همون ويندوز سيستم ريستارت بشه؟
نه تا حال ریست نشده بود بازیرو راحت اجرا می کند ولی یک دفعه ریست میش

Spaniuly
22-04-2009, 10:33
این بازی گرافیکش خیلی خیلی مزخرف هست ، اما قابل تحمله .
پچی یا چیز دیگه ای برای افزایش گرافیک نیست ؟
این مدال هائی که میده به چندتا باید برسه ؟ من تو تریلرش دیدم که صحنه های واقعی مثل فیلم هم توشه !
مدال من 14 هست البته 1 مسابقه دیگه بدم میشه 15 ، چقدر دیگه باید برم جلـــو ؟
چقدر سخت شده ! پلیس هاشم از هرچیزی برای متوقف کردن استفاده می کنن ، مثل مور و ملخ می ریزن سر آدم ، اون ریل هائی که واسه پنچر کردن هست که دیگه از همه ضدحال تره .
و نمیشه خودمون آهنگ واردش کنیم ؟ با استفاده از نرم افزار یا ریختن آهنگهامون تو یه پوشه خاص ، مثل : Gta iv , gta s.a

اگه بازيت دمو و فيلم نداره يعني حذفش كردن

نه تا حال ریست نشده بود بازیرو راحت اجرا می کند ولی یک دفعه ریست میش

خيلي عجيبه براي من كه تا حالا چنين مشكلي پيش نيومده بود

بی باک بی بال
24-04-2009, 14:41
چه توری میشه فیلم های بازی رو دید

Spaniuly
24-04-2009, 20:18
چه توری میشه فیلم های بازی رو دید

خوب بايد دستكاري نشده بگيري شركت هاي ايرون فيلماش رو برميدارن

بی باک بی بال
25-04-2009, 18:14
وب بايد دستكاري نشده بگيري شركت هاي ايرون فيلماش رو برميدارن
می شه توی بازار گیر اورد

Spaniuly
25-04-2009, 21:44
شدنش كه ميشه ولي بعد يه مدت اصلا dvd هاش رو مي فروشن مغازه ها مال شركتي ها رو مي فروشن همين الان پيدا كردن بازي نصب اورجينال pes توي سطح كشور خيلي سخته من كه هيج جا نميبينم بفروشن بايد بازي كه منتشر ميشه بلافاصله بري بگيري بعدش دستكاري شده هاشون پر ميشه توي بازار

hosseinboss
26-04-2009, 17:03
دوستان جریان این پچ جدید کهبرا بازی اومده چیه
واز کجا میشه دانلود کرد

Amin.P30
26-04-2009, 20:20
سلام دوستان...ايا nfs under cover را ميشه بصورت شبكه اجرا كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نسخه most wanted ارم شبكه را داره و باهاش يك باز ي ميسازم و با كلاينت ها نميشه داخل بازي شد....مشكل از چيه ؟ايا فايل خاصي داره كه نصبش نكردم؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون

davidjoker
18-05-2009, 10:52
سلام خدمت دوستان محترم.
آخرین حد قدرت playerدر nfs undercover چه قدر هستش. :8:

aghamajid1369
18-05-2009, 11:14
سلام خدمت دوستان محترم.
آخرین حد قدرت playerدر nfs undercover چه قدر هستش. :8:

دوست من منظورت از حد قدرت player‏ چیه؟؟؟
واضح تر توضیح میدی؟

omid.k
18-05-2009, 14:02
دوست من منظورت از حد قدرت player‏ چیه؟؟؟
واضح تر توضیح میدی؟
فکر کنم سرعت و ماشین رو میگه ...
بوگاتی بیشترین سرعت رو داشت ....

Proeex
18-05-2009, 19:25
بچه ها کسی نمیدونه موزیک های این بازی رو کجا میشه گیر آورد؟؟؟
خدایی باب ساب هستن :دی

resident_evil
18-05-2009, 19:36
خدایی باب ساب هستن :دی

اینجا درخواست بده :

*_* درخواست موسیقی متن فیلم، کارتون و بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

88x88
18-05-2009, 20:02
فکر کنم سرعت و ماشین رو میگه ...
گر واقعا منظور اخرین سرعته من با بوگاتی با دسکاری تیونینگاش 428 تا رفتم.

حالا مگه خیلی اهنگاش قشنگ بود؟

rooholla_86
21-05-2009, 01:28
نسخه جدیدش کی میاد؟

resident_evil
21-05-2009, 01:35
نسخه جدیدش کی میاد؟

Need for Speed: Shift ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

22
september
2009 منتشر میشه !

hiva_59
03-06-2009, 02:28
یکی از دوستانی که بازی رو تموم کرده لطفاً توضیح بده که آخر بازی چی میشه؟ تیتراژ پایانی داره؟ و یا ...؟
من در حال حاظر در مرحله 18 (یا شایدم 19-دقیق یادم نیست) هستم و همینطور برای خودم داخل شهر پرسه میزنم، بدون اینکه هیچ مرحله جدیدی از بازی رو پیدا کنم؛ حتی وقتی توی gps map رو هم نگاه میکنم بازم هیچ مرحله جدیدی دیده نمیشه!!!!!!!!
بنظر شما مشکل از کجاست؟ بالاخره اگه بازی تموم شده که باید یه تیتراژی چیزی داشته باشه! اگرم تموم نشده که باید مراحل جدید آزاد بشن که نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید...

h_zaman06
03-06-2009, 09:53
در پایان .. اون آبجی که راهنمایی میکنه ... خودش تو زرد از آب در میاد ... و طرف کره ای رو میکشه و پول ها رو بر می داره ....

آخرین ماموریت تو اینه که ماشین آبجی را داغون کنی ... هی باید بهش بزنی تا خراب بشه .. بعدش میاند میگیرنش و پلیش از تو تشکر میکنه و تیتراژ پایانی میاد ... از اون به بعد همینطور تو شهر میتونی ول بگردی ... البته برا من هنوز حتی بعد از پایان بازی چند تا مسابقه باقی مونده بود که دیگه بازی نکردم

Reza Azimy_RW
03-06-2009, 21:16
بازی کلا چند مرحله است ؟

hiva_59
03-06-2009, 22:13
در پایان .. اون آبجی که راهنمایی میکنه ... خودش تو زرد از آب در میاد ... و طرف کره ای رو میکشه و پول ها رو بر می داره ....

آخرین ماموریت تو اینه که ماشین آبجی را داغون کنی ... هی باید بهش بزنی تا خراب بشه .. بعدش میاند میگیرنش و پلیش از تو تشکر میکنه و تیتراژ پایانی میاد ... از اون به بعد همینطور تو شهر میتونی ول بگردی ... البته برا من هنوز حتی بعد از پایان بازی چند تا مسابقه باقی مونده بود که دیگه بازی نکردم

با این حساب اون دی وی دی که من نصب کردم مشکل داره، چون هیپکدوم از این مراحلی که شما گفتین توش دیده نمیشه و در عین حال مرحله دیگه ای هم برای بازی کردن باقی نمونده!
مثل اینکه هر چی بازی کردیم به باد رفت!!!!!!!!!!!!!

R.P.G
04-06-2009, 00:27
بازی کلا چند مرحله است ؟
کلاً 18 لول هست. من تو 18 تمومش کردم.
بعضی ها هم تو 14 یا 15 تموم کردن.
من و پسر خالم چند دفعه تموم کردیم ولی تو همون 18 تموم شدش.
تقریباً 5 ماه پیش!

h_zaman06
04-06-2009, 12:46
با این حساب اون دی وی دی که من نصب کردم مشکل داره، چون هیپکدوم از این مراحلی که شما گفتین توش دیده نمیشه و در عین حال مرحله دیگه ای هم برای بازی کردن باقی نمونده!

save هاشو نگه دار .. یه دی وی دی جدید بگیر از این سیو ها استفاده کن

و ادامه بازی را بکن

Hammer
04-06-2009, 12:48

اگه سیو هاشو نگه داری بعدا" که دی وی دی سالمشو گیر اوردی می توی دوره ازشون استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shervinhooh
06-06-2009, 11:13
مال من که پره . 50 تا Story هست با چند تا Attract . می خوای آپلود کنم ؟:27:

من بازی رو از شرکت ÷ردیس فکر کنم گرفته باشم که 2 تا دیودی هست بازی با دیویدی اول نصب میشه کامل و اجرا میشه ولی دمو نداره من فکر کنم شرکت دموهای بازیرو جدا کرده تا به شرکت گیر ندن حالا این مهم نیست .تومن نگاه کردم به فولدر های بازی فولدر movie خالی بود شما که بازی کاملو دارید میتونید اسامی فایل های تو فولدرو بگید تا مهتوای دیویدی دوم رو اون جا یا جای دیگهای اگه هست کپی کنم چون فکر کنم فقط باید کپی شه تو جای خودش اسم فایلای دیویدی دوم ایناست اگه میدئنید بگید کجا کپیش کنم IOPRP280.IMG IRX281A.BUN IRX281B.BUN ZDIR.BIN ZZDATA0.BIN ZZDATA1.BIN ZZDATA2.BIN ZZDATA3.BIN

shs8
25-06-2009, 09:01
سلام دوستان
من تو آندر کاور چند تا مشکل دارم
1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم

ممنون

azh
29-06-2009, 23:05
سلام کسی سیو بازی رو داره که همه چیزش باز باشه و همه ی ماشین ها فعال باشن؟ لطفا بگه توی کجا هم باید کپی اش بکنم
خیلی ممنون

MR.GAMER
03-07-2009, 01:49
سلام دوستان
من تو آندر کاور چند تا مشکل دارم
1.چطوری شوک دسته رو تو بازی فعال کنم
2.چطوری همه ی ماشین ها رو باز کنم

ممنون

lمورد اول رو نمی دونم چون من با دسته بازی نکردم !!!
خوب این که معلومه باید انقد مسابقه بدی تا پول در بیاری و ماشین بخری !!!
با مسابقه دادن کم کم ماشین ها واز می شن !!
من که فقط یه ماشین audi r8 خریدم تا اخر اپگریدش کردم و بازی رو تموم کردم !!!

MR.GAMER
03-07-2009, 01:51
سلام کسی سیو بازی رو داره که همه چیزش باز باشه و همه ی ماشین ها فعال باشن؟ لطفا بگه توی کجا هم باید کپی اش بکنم
خیلی ممنون
اگه چند ماه زودتر می خواستی داشتم بهت بدم اما الان ندارم !!!
با سیو بازی کردن که حال نمیده ادم باید خودش بازی رو تموم کنه از بازی لذت ببره !!:40::11:

sinak3
03-07-2009, 12:32
سلام دوستان.من میخواستم این بازی بخرم . گفتم کمی راهنمایی کنید.با تشکر.
1-گرافیک
2-صداگذاری
3-طراحی ماشینها
ممنون.:40:

sinak3
05-07-2009, 13:33
دوستان من یه ترینر میخواستم تمام ماشین هارو باز کنه.ممنون میشم بدید.با تشکر

shahi666
19-07-2009, 17:15
دوستان کسی این بازی رو توی ویندوز 7 نصب کرده؟
برای من نصب میشه ولی زمانی که می خواد اجرا بشه فقط یک صفحه سیاه رنگ میاد بالا و هیچی نشون نمیده.
سیستم هم میکشه
درایور ها هم نصبه
تو ویندوز XP SP3 هم اصلا موقع اجرا ارور میداد که در صفحات قبل مطرح کرده بودم
آرزو به دل موندم این بازی اجرا بشه
هیچکی هم نیست به دادمون برسه

sinak3
19-07-2009, 18:00
دوستان کسی این بازی رو توی ویندوز 7 نصب کرده؟
برای من نصب میشه ولی زمانی که می خواد اجرا بشه فقط یک صفحه سیاه رنگ میاد بالا و هیچی نشون نمیده.
سیستم هم میکشه
درایور ها هم نصبه
تو ویندوز XP SP3 هم اصلا موقع اجرا ارور میداد که در صفحات قبل مطرح کرده بودم
آرزو به دل موندم این بازی اجرا بشه
هیچکی هم نیست به دادمون برسه

شما اینجا بگی زودتر نتیجه میگیری.( کلا بازی در حدود آشغالی هست بازی نکنی بهتره.)

siavash-ie
19-07-2009, 22:31
سلام.
دوستان من با کامپیوترم زیاد بازی نمی کنم اما چند وقتی هست که معتاد بازی های ماشین شدم.
میخواستم اسم بازی های جدید (البته ماشین) را بگید و سیستم مورد نظرشون چی هست.
بعد اگه میشه لینک دانلودشون را بدید دانلود کنم
(چیزی دیگه نمیخوای):31:

sinak3
19-07-2009, 22:54
سلام.
دوستان من با کامپیوترم زیاد بازی نمی کنم اما چند وقتی هست که معتاد بازی های ماشین شدم.
میخواستم اسم بازی های جدید (البته ماشین) را بگید و سیستم مورد نظرشون چی هست.
بعد اگه میشه لینک دانلودشون را بدید دانلود کنم
(چیزی دیگه نمیخوای):31:

لطفا اینجا بفرمایید:( من اینجا جواب بدم پاک میشه)

YARMANGOLI
24-07-2009, 19:22
من چیز عجیبی توی دموها میبینم.مثلا نور از تو مو رد میشه یه جور حس مصنویی داره انگار دموها ساختگی اند.کسی اطلاعاتی درومرد دموها داره چون معلوم نیست راستند یا دروغ؟!

SIMON137
24-07-2009, 19:27
من چیز عجیبی توی دموها میبینم.مثلا نور از تو مو رد میشه یه جور حس مصنویی داره انگار دموها ساختگی اند.کسی اطلاعاتی درومرد دموها داره چون معلوم نیست راستند یا دروغ؟!
بعضیاش واقعی فیلم برداری شده و بعضی هاش انیمیشن هست .

HRN
25-07-2009, 02:14
سلام:
بازي بدي نيست.
ولي اصلا روون نيست
حد اقل براي من كه اينجوريه
گرافيكم 512 رمم 2 گيگ سي پي يو 4200

Grand
26-07-2009, 16:02
توی این بازی من چطور میتونم ماشین جدید بخرم؟

من هرچی مسابقه میدم به پولم اضافه نمیشه!

sinak3
26-07-2009, 18:25

واسه منم اینطوری بود.نمی دونم.این بازی همش باگ بود.

mirtalasan
22-08-2009, 22:53
سلام
اقا من هر کاری میکنم تو بازی دستم ویبرش کار نمیکنه لطفا کمک کنین

Spaniuly
23-08-2009, 09:15
سلام
اقا من هر کاری میکنم تو بازی دستم ویبرش کار نمیکنه لطفا کمک کنین

گیم پد هایی که توی ایران موجوده و از چین میاد با بازیهای مختلف سازگار نیستند مثلا دسته FGP660 من هم توی فیفا هم توی NFS و سایر بازی های که ویره دارن کار می کنه ولی گیم پد های معمولی نه.

دموهایی که هست و به صورت فیلم نشون داده میشه ضبط شده هستند. که این مسئله کاملا روشنه. به قول دوستمون بعضی جا ها هم از جنس گیم هست مثل تصویری که می افتیم دست پلیس ها و دستگیرمون می کنن

فکر نکنم به پولت اضافه نشه. شما همون اول بازی نمی تونی ماشین بخری چون لاک هستند ماشین ها باید بری جلوتر تا ماشین ها رفته رفته برای فروش گذاشته بشن

واسه منم اینطوری بود.نمی دونم.این بازی همش باگ بود.

نه دیگه همه اش باگ نبود این خیلی کم لطفیه. درسته یه ایراداتی داشت ولی اینطور که شما می گید نه

saeed-guitar
23-08-2009, 12:45
من یه مشکل تو آخر نصب این بازی دارم، یه error میده بعد که وارد بازی میشم صدا نداره فقط صدای ماشین خودم میاد، اونم بعضی موقع ها قطع میشه!!! چی کار کنم؟؟؟

IOG
23-08-2009, 14:26
بازی مزخرفیه.

IOG
23-08-2009, 14:26
من یه مشکل تو آخر نصب این بازی دارم، یه error میده بعد که وارد بازی میشم صدا نداره فقط صدای ماشین خودم میاد، اونم بعضی موقع ها قطع میشه!!! چی کار کنم؟؟؟
یا DVD خرابه یا باید دوباره نصبش کنی.

نقل قول:
البته اگه فشرده شده باشه همینطوریه و باید بسازی.

maghzae-motefaker
24-08-2009, 12:47
سلام
دوستان برای این بازی پچی اومده که گرافیک بازی رو ارتقا بده؟

ha3an_khafan
24-08-2009, 19:55
سلام
دوستان کسی این بازی رو روی ویندوز 7 نصب کرده ....برا من که بالا نمیاد.رو xp میومد نمیدونم چی شده

IOG
25-08-2009, 11:21
سلام
دوستان برای این بازی پچی اومده که گرافیک بازی رو ارتقا بده؟

پچ که گرافیکو بالا نمیبره.

mohamad_beauty
29-08-2009, 12:59
سلام
یه سوال مبتدیانه دارم
چطور میشه نیترو زد(با کدوم دکمه روی کیبورد):10:

IOG
29-08-2009, 14:59
سلام
یه سوال مبتدیانه دارم
چطور میشه نیترو زد(با کدوم دکمه روی کیبورد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

بابا اینم سوال کردن داره آخه.یا با n هست یا با Alt یا Shift خوب تو تنظیمات نگا کن دیگه...

saeed_cpu_full
29-08-2009, 15:25
بابا اینم سوال کردن داره آخه.یا با n هست یا با Alt یا Shift خوب تو تنظیمات نگا کن دیگه...

بهتر نيست شما يه خورده مؤدبانه تر به كاربرا جواب بدی ؟!

mohamad_beauty
30-08-2009, 00:09
سلام اگه امکان داره یکی از دوستان لطف کنه و دقیقا توضیح بده اینا چه تنظیماتی باید بکنم و هر کدوم چه تاثیری بر ماشین داره؟بهترین حالتش چیه؟

:10:

mohamad_beauty
31-08-2009, 15:11
همچنان منتظر پاسخ اساتید هستم
در ضمن یه سوال دیگه چطوری میشه دستی کشید و چهطوری میشه سرعت مثلا بوگاتی رو بالای 300 تا برد،من اپگرید کردم تا 250 تا بیشتر نمیره:10:

mohamad_beauty
03-09-2009, 01:59
سلام بر و بچس!
من هر چی بیشتر میرم از بازی سرعت ماشینا کمتر میشه ،الان لول 13 هستم اما سرعت ماشینا همینطوری کمتر میشه،باید چی کار کنم؟
در ضمن اینو بگم از همون اول بازی تراینر بازی رو اجرا کردم و تموم ماشین های مدل بالا و گرون رو خریدم و آپگرید کردم
اول بازی با بوگوتی بدون نیترو 250 تا میرفتم اما الان 200 تا هم نمیره:41:

milad1389
04-09-2009, 09:30
با سلام ......
من این بازی رو از همین سایت p30world خریدم موقع نصب code میخواد این کد رو از کجا گیر بیارم
تو cdش هم نیست..
ممنون...

Gigawarn
06-09-2009, 22:22
موقه اجرای بازی ارور میده و میگه به صورات انلاین بازی رو باید بخرید
من سریالم زدم برای نصب
کرکی چیزی نداره راهنمایی کنید

HRN
07-09-2009, 01:37
سلام:
بچه كسي ميدون هاين بازي رو چه جوري ميشه آنلاين بازي كرد؟
ميدونم بايد اصل بازي رو داشته باشم ولي حتما يك راهي هست با همين نسخه هاي كرك هم بشه آنلاين بازي كرد؟
جون من يك راهنمايي بكيند ميخوام روي اين رفيقم رو كم كنم اينقدر قد بازي در نياره.
باتشكر

کاربر_P30W
07-09-2009, 20:48
پس یه خبر هات بهتون بدم برید حالشو ببرید !!! :40:

قرار شده داستان بازی خیلی قوی کار بشه این یعنی :
خود سازنده ها گفتن داستان این بازیرو از فیلم ترانسپورتر (سال 2002) منتشر شد ایده گرفتن !!! :5:

یعنی واقعا اگه بتونن بازی رو به اون زیبایی طراحی کنند واقعا ممکنه بهترین بازیه ماشینی بشه که یه داستان فیلمی درسته حسابی داره , گرچند که این کارو توی underground ها و MW و Carbon یه جورایی انجام دادن ولی این احتمالا خیلی قوی تر باید بشه !! :10:

پس میشه نتیجه گرفت که حداقل مسابقات از اون حالت پیستی مسخره در میاد و دوباره به حال و هوای شهر بر خواهد گشت !! اگه بتونن سیکل 24 ساعت رو هم در بیارن بازی واقعا باید قشنگ بشه !! البته ممکن که شما بتونید مثل بازی درایور از ماشینتون پیاده هم بشید !!!
(این جملات آخری فقط یه ایده و پیش بینی بود !!!) :21:

ااااااااااااااااااههههههه ههههه :18::18::18::18::18::18::18::18:
نه بابا!

پس بگو چرا اینقدر بازیه رو دوست دارم! می دونی چقدر من رو خوشحال کردی با این خبر!!!! من عاشق ترانسپورترم! همه 3 تا سری ای که تا به حال ساخته شده رو دوست دارم و خواهم داشت!!!! قربونت!
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

ولی همچین هم شبیه به ترانسپورتر نیستا... .

هرچند من ورژن سانسور شده بازی رو دارم...

راستی کسی می دونه چجوری ورژن سانسور شده بازی رو که بهش Ripped version میگن رو به حالت اصل یا Fix دربیاره؟کمک کنید! حتماً باید ببینم فیلمش رو! چون شبیه به ترانسپورتر هست!

:10::10::10::40::40::40::11::40::11::11::11::11::4 0::11::40::10::40::40::40::40::40::11::11::40::40: :40::11::20:

Spaniuly
07-09-2009, 21:32
هیچ کدوم از تراسپورتر ها ربطی به این بازی نداره کجای NFSUC از تراسپورتر الهام گرفته شده به قول اون دخته که توی اول بازی نشونش میده و بر برمی گرده به ما میگه : Your job's driving. Nothing more nothing less
ما فقط کارمون رانندگی هست و بس هیچ کار اضافه ای نمی کنیم کجاش شبیه ترانسپورتر هست طفلکی جیسون استاتهام ببین با چی مقایسه میشه

کاربر_P30W
07-09-2009, 22:04
هه هه هه!

پس که این طور... چقدر EA دروغ گو هه(!)!

Mahyar.Online
23-09-2009, 14:58
این بازیو نمی شه Multi Player بوسیله Lan اجرا کرد ؟

*alex
01-10-2009, 13:09
اسم بازی
need for speed under cover
توضیح کامل :
وقتی تو پوشه sound میرم چه کار کنم که این صدا ها رو پخش کنم؟
دیگه من با چه زبونی توضیح بدم
اگه توضیح کامل میخواین شماره بدین یا شماره بدم
که تماس کاریش کنیم
شاید این طوری بهتر باشه
ALEX

ATA_bros
02-10-2009, 21:23
بچه ها سلام من این بازی رو خریدم. گرافیکم هم GTS 250 NVIDEA gigabyte هست.سی پی یو مم amd athlom 6000 x64 3.00 ghz است رمم هم 4 گیگ ولی موقع بازی گیر می کنه چه کنم؟
کممممممممممممک
از کرک ش نیست

OldtRaffoRd_ArAsh
16-11-2009, 18:34
همه نسخه های نید فور اسپید عالی هستن .خداییش!!!!!!!!!!!!!!

hamidR15
08-12-2009, 08:54
سلام
من اين گيم رو تو منزل بازي كردم،DVD ش رو آوردم تو شركت كه ريختم روي كامپيوتر يكي از دوستان وقتي پچ رو هم ميريزم و ميخوام اجرا كنم با اين پيغام روبرو ميشم:
This application has failed to start because d3dx9_34.dll was not found.re-installing the application may fix this problem.
چند بار uninstall كردم ولي باز هم همين پيغام رو ميده؟!
دوستان ميدونن مشكل چيه؟

vahidshah
09-12-2009, 20:31
اندر کاور با ویندوز 7 مشکل داره؟رو ایکس پی نصب کرده بودم تا اخرشم رفتم الان رو همون سیستم 7 زدم و همون دیسک رو نصب کردم موقع شروع ارور میده

the program cant start because d3dx9_34.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem

Martanima 21
11-12-2009, 18:17
بازی جلبیه توصیه میکنم بخرید.

vahidshah
30-12-2009, 14:40
تا حالا کسی ترینری واسه اسن بازی که تو ویندوز 7 کار بکنه ندیده؟
عجب معمایی شده

sina3000m
30-12-2009, 19:00
اندر کاور با ویندوز 7 مشکل داره؟رو ایکس پی نصب کرده بودم تا اخرشم رفتم الان رو همون سیستم 7 زدم و همون دیسک رو نصب کردم موقع شروع ارور میده

the program cant start because d3dx9_34.dll is missing from your computer .try reinstalling the program to fix this problem
از توی DVD خود بازی Direct X رو نصب کنید حل میشه.

تا حالا کسی ترینری واسه اسن بازی که تو ویندوز 7 کار بکنه ندیده؟
عجب معمایی شده
اینو امتحان کن ببین کار میده:

vahidshah
30-12-2009, 23:13
از توی DVD خود بازی Direct X رو نصب کنید حل میشه.

اینو امتحان کن ببین کار میده:

همه حا این ترینر پیشنهاد میشه اما تو 7 اجرا میکنم و میزنم حتی با نام پد 1 که قرار کار کنه و میزنم یه صدای هم میگه on اما انجلم نمیشه

mro229
16-01-2010, 07:23
سلام.
ببخشید که اینجا این سوال رو می پرسم. اگر کسی بتونه کمکم کنه ممنون می شم...
بعد از نصب و کپی کرک بازی با باز کردن اون با یک ارور مواجه می شدم که علت عدم نصب دایرکت اکس بود. اما بعد از اون با اشکال جدیدی مواجه شدم...
اگر ممکنه کسی کمکم کنه...
ارور این هست:

y91z
25-01-2010, 04:07
فایل XINPUT1_3.dll از اینترنت پیدا کن و تو دایرکتوری بازی بریز،احتمالا مشکلت حل میشه

y91z
25-01-2010, 04:11
من پچ v1.0.1.18 رو دانلود کردم.کسی کرک این ورژنو داره ؟

*alex
28-01-2010, 10:58
سلام
من اين سوال رو از هركي پرسيدم نتونست جوابم رو بدم
وقتي تو پوشه بازي كه ميرم 2 تا پوشه وجود داره به اسم sound video من چطور مي تونم اينا رو گوش بدم ؟؟؟
خيلي مهمه
تو اينترنت هر جا گشتم نبود
در كل صداي پليس ها رو چطور ميتونم خارج كنم؟
---------------
با تشكر ايليا

moderntalk
24-02-2010, 17:15
سلام
من این بازی رو تا وسطای تایر 3 رفتم ولی نمی دونم چرا سیو نمیکرد از اوایل تایر 2 میاره کسی سیو بازی تا اواسط تایر 3 رو داره؟

xeNociDe
25-02-2010, 20:06
نه قربونت اینم مشکل برای منم هست و احتمالاً نسخه تقلبی اش بوده تو از کجا گرفتی احتمالاً از پاساژ سعدی تو مشهد نگرفتی!
منم اون موقعی تو مشهد بودم این بازی رو گرفتم کار نکرد...دیگه پست دستم رو داغ کردم تا دیگه از این مشهد بازی نگیرم!:41:

Advanced Ali-001
25-02-2010, 23:36
سلام
من این بازی رو تا وسطای تایر 3 رفتم ولی نمی دونم چرا سیو نمیکرد از اوایل تایر 2 میاره کسی سیو بازی تا اواسط تایر 3 رو داره؟

این باز بخاطر سانسوراش خیلی چیزاشم باهاش حذف شده ولی باید بگریدن فولشو پیدا کنین که اونم.........:41:

xeNociDe
26-02-2010, 15:40
راستی گفتی سانسور یک صحنه از Undercover رو براتون آپلود میکنم ببینید مطمئنم توی هیچ کدوم از نسخه های بازاری نیست!!!

Oversl
27-02-2010, 00:39
راستی گفتی سانسور یک صحنه از Undercover رو براتون آپلود میکنم ببینید مطمئنم توی هیچ کدوم از نسخه های بازاری نیست!!!

لطفا
میشه بگین واسه این بازی car editor هست .

moderntalk
07-03-2010, 20:08
چی شد پس دوست عزیز:10:

DariushGreat
29-04-2010, 12:54
دوستان من می خوام شبکه بازی کنم. می شه راهنماییم کنین؟ :دی

شاد باشین :دی

geminiboy3
26-05-2010, 09:26
بچه ها رمزی رو که باید اول بازی برای شروع زد چیست؟تو رو خدااااااااااااااااااااا بگید چیه؟مردممممممممم از بی بازی یییییییییییییی.:19:

Lord-Voldemort
08-06-2010, 12:41
میگم من تا مر حله ی 17 میرم اون زن رو می گیرن بعد ادمه پیدا می کنه همپنوز باید برم

اخر بازی کجاست میشه بگین /...

A.M.D.D.E.V.I.L
09-06-2010, 13:54
نه دیگه کسی بازی نمیکنه چون که .... یکم صبر کن need for speed جدیدش میاد توی E3 اعلام میکنن یعنی 1 هفته بعد

Lord-Voldemort
09-06-2010, 21:52
اخر باز کجاست

troy1990
09-06-2010, 21:57
مزخرفه
هیچی Most Wanted نمیشه

mehdy.z
10-06-2010, 00:24
اخر باز کجاست
احتمالا نسخه شما هم به علت دستکاری ایرانیها در بازی داستان درست وحسابی نداره یعنی فیلمهاش سانسور شده!!

Lord-Voldemort
10-06-2010, 12:35
خب اخر بازی کجاست

masoud93
10-06-2010, 14:32
مزخرفه
هیچی Most Wanted نمیشه

تایید میشه :10:

mehdy.z
10-06-2010, 18:24
خب اخر بازی کجاست
خوب همینطور که گفتم نسخه منم مثل شما سانشور شده بود و از داستان بازی چیز زیادی نفهمیدم ولی از نظر داستانی بازی اونجا تموم میشه که دختره یه جورایی خیانت میکنه و توسط پلیس دستگیر میشه...

Khan gholi
10-06-2010, 22:33
اگر داستان رو اشتباه گفتم بقیه تصحیح کنن.شما به عنوان یک مامور پلیس مخفی وارد سازمان هایی میشید که کارشون دزدی ماشین ها و توزیع مواد هست.علت این کار این هست که تعداد این جرائم در اینزمینه افزایش یافته.حتی بعضی از عوامل دارای سابقه هستند.در ابتدا یک گروه وارد مشید واطلاعات رو از رئیس زنتون میگیرید و در ادامه اون سردسته اونها وسپس اعضاشون از دور خارج میکنید سپس وارد گروهی میشید که با عوامل بین الملی رابطه دارن در این بین شما ماشین یگ گروه دیگر رو میدزید که او فرد که رئس گروه چشم بادامی ها که یکی از خطرناک ترین ادم هاست به گروهتون یک فرصت میده طی چندین ساعت بر گردونین در حالی که شما دارید تمام گروه از دور خارج میکنید.فرد چشم بادامی میگه رئیست رو گرفتم و اگر با ماشین نیای میکشمش وهنگامی که میرید میبیندی بله خانم زیبا( که تو ماموریت غیر ممکن و جان سخت 4 بازی کرده )خائن تشریف دارن.چشم بادامی میگه من ماشین رو لازم ندارم فقط بسته داخلش رو میخواستم و به زن هم میگه کارم با تموم شد و زن هم میگه منم و طرف ژاپنی رو میکشه و کیف رو بر میداره ومیخواد فرار کنه شما میرید دنبالش و ماشینش رو داغون میکنید وتحویل رئیس رئیستون میدید.
جزئیات بیشتری داشت که من یادم نمیاد چون خیلی وقت پیش بازی کردم.کلا داستان ابکی بود که از اول اخرش معلوم بود.مثل اینکه نویسنده اش فیلم رونین زیاد نگاه میکرده اخرم معلوم نکرد داخل کیف چی بود.
ولی من نمیدونم چرا تو اکثر بازی ها وقتی یکی لقبی به شما میده تا اخر روی شما هست مثلا تو اینجا هی بهش میگفتی هی پسر خوشگله.یا تو ALIENS VS PEDRATOR به سربازه میگفتن تازه کار در صورتی تمام کارا رو اون انجام میداد.

A.M.D.D.E.V.I.L
10-06-2010, 22:36
تعجب میکنم بعد از این همه مدت دوباره این تاپیک رو توی صفحه ی اول تاپیک های جدید میبینم!
فکر نکنم کسی بازی رو سانسور کرده باشه ! اخه هیچی نداره ::23: اگه اینو سانسور بکنن که دیگه باید صدا و سیما هم نبینیم!
البته اگه کسی هنوز صدا و سیما میبینه!:27:

mehdy.z
10-06-2010, 23:15
تعجب میکنم بعد از این همه مدت دوباره این تاپیک رو توی صفحه ی اول تاپیک های جدید میبینم!
فکر نکنم کسی بازی رو سانسور کرده باشه ! اخه هیچی نداره ::23: اگه اینو سانسور بکنن که دیگه باید صدا و سیما هم نبینیم!
البته اگه کسی هنوز صدا و سیما میبینه!:27:
نه مال من که داغون بود:13:
توی بعضی جاها که اصلا ضایع بود...طرف هنوز داشت حرف میزد یهو خارج میشد میرفت توی بازی!!!!
چند تا از فیلمهاش رو هم کلا زده بودند خدا میدونه!!!

A.M.D.D.E.V.I.L
10-06-2010, 23:20
ام خب فکر میکنم کسایی که مسئول سانسور گیم ها هستن خود مرد ها هم چادر سرشون میکنن!!!!!!!:27: :دی