ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N78

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

H@MID_2
26-05-2009, 18:38
من میخوام با وایرلس گوشیم رو آپدیت کنم به ورژن 21.
اگه میشه یکی راهنمایی کنه!
بعد اگه آپدیت بشه اطلاعاتی پاک نمیشه از توی گوشی مثلا نرم افزارها و یا ...
اگه آپدیت بشه ممکنه مشکلات رجیستری سیستم عامل که با گذشت زمان به وجود اومده رفع بشه؟؟
در ضمن اوناییکه ورژنشون 21 اگه مشکلی توی این ورژن میبینن لطفا بگن :11:
:11::11::11:

:18::18::18::18:

M.etallic.A
26-05-2009, 19:45
اگه آپدیت بشه ممکنه مشکلات رجیستری سیستم عامل که با گذشت زمان به وجود اومده رفع بشه؟؟

اون مشکلاتی که منظور شما هست بله رفع میشه . وقتی گوشی رو آپدیت میکنی انگار ویندوز کامپیوترت رو دوباره نصب میکنی البته با یه سرویس پک جدیدتر : دی

H A M E D
26-05-2009, 21:40
یه سوال :
اینکه میگن این گوشی 24 موزیک پخش میکنه حتما تو هندزفری و در حالت افلاین هست ؟ حالا تو هندزفری و حالت معمولی چه قد باتریش میره ( برا موزیک ) ؟
من خودم امتحان کردم
البته اوایل که گوشی رو میگیرین تا یکی دو هفته نباید انتظار زیادی از شارژ داشته باشید.
اما خود من یه بار که سفر رفته بودم یکسره آهنگ گوش دادم با هندزفری و البته حالت آنلاین و تا اول 30 ساعتی که سفر من طول کشید باتری تموم نشد.
واقعا باتری باحالی داره
-------------------------------------------------------
در ضمن یکی از مشکلات اصلی ورژن 21 اینه که بعد از مدتی که گوشی روشنه و باهاش کار میکنید اگر پلیر در حالت pause باشه و بخواید دوباره اجراش کنید دیگه بالا نمیاد و حتما باید خاموش/روشن کنید.
بجز این من مشکلی ندیدم

HOOSEIN 105
27-05-2009, 12:41
دوستان در کل این گوشی رو بخرم یا خیر
واقعا گیج شدم
نمی دونم چی کار کتم یکی میگه خوبه یکی میگه اشغاله
بعد ایا میشه با گارانتی اصل اتصالات گیر اورد یا خیر
اصلا اتصالات این گوشی رو میده بیرون یانه
با تشکر

MOHAMMAD2010
27-05-2009, 13:04
من خودم امتحان کردم
البته اوایل که گوشی رو میگیرین تا یکی دو هفته نباید انتظار زیادی از شارژ داشته باشید.

چرا ؟ .......

DARIUSH 2000
28-05-2009, 13:25
دوستان در کل این گوشی رو بخرم یا خیر
واقعا گیج شدم
نمی دونم چی کار کتم یکی میگه خوبه یکی میگه اشغاله
بعد ایا میشه با گارانتی اصل اتصالات گیر اورد یا خیر
اصلا اتصالات این گوشی رو میده بیرون یانه
با تشکر
در کل با خودته این گوشی تا حالا امتحانش را پس داده همه معایب و محاسنش هم رو شده هم گفته شده دیگه تصمیم با خودته
برای گارانتی هم از دوستانی که با گارانتی خریدن باید راهنمایی بگیری

H@MID_2
28-05-2009, 16:12
:18::18::18::18:

راهنماییییییییییییییییییی ییییییییییییی:19::19::19::19::19:

H@MID_2
28-05-2009, 16:14
بعد اگه آپدیت بشه اطلاعاتی پاک نمیشه از توی گوشی مثلا نرم افزارها و یا ...
در ضمن اوناییکه ورژنشون 21 اگه مشکلی توی این ورژن میبینن لطفا بگن

راهنماییییییییییییییییییی یییییییییییی :19::19::19::19:

GHOST RECON
28-05-2009, 16:34
صفحه سیاهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه سیاه نیست

GHOST RECON
28-05-2009, 16:36

کاری نداره #0000#*رو میزنی بعد هم chek for new update رو میزنی بعد ازت میپرسه با وایرلس آپدیت کنه یا با gprs که شما میزنی با وایرلس

mohgold
28-05-2009, 19:04
سلام

چرا N78 اسمایل ها یا شکلک ها رو تو sms نشون نمیده؟

Smile For sms

راه حلش چیه؟؟
ممنون

MOHAMMAD2010
28-05-2009, 19:24
کسی اینجا مموری 8 گیگ روش انداخته ؟ سرعتش پایین نیومده ؟

H@MID_2
28-05-2009, 21:48

من میخوام بخرم لطفا سریع جواب بدین ممنون میشم.

H A M E D
29-05-2009, 06:24
کلا باتری های لیتیومی تا کامل سلول هاشون فعال بشه و ظرفیتشون مشخص، مقداری زمان میبره
ترجیحا روزای اول که گوشی رو میخرین زیاد به باتری فشار نیارید تا عمرش بالاتر بره/

H A M E D
29-05-2009, 06:26
نه دوست عزیز مشکلی نداره.
البته اگر مارک خوب و سرعت بالا بگیرید که خیلی بهتره. تو بازار هم جنس خوب هست و هم بد.
با 8 گیگ هم مثل هلو جواب میده.

H@MID_2
29-05-2009, 11:38
نه دوست عزیز مشکلی نداره.
البته اگر مارک خوب و سرعت بالا بگیرید که خیلی بهتره. تو بازار هم جنس خوب هست و هم بد.
با 8 گیگ هم مثل هلو جواب میده.

میشه یکی دو تا مارک خوب رو هم بگین که بشه بهشون اطمینان کرد؟؟
ممنون :11::11:

mohgold
29-05-2009, 18:21
سلام

Smile For sms

راه حلش چیه؟؟
ممنون

آقا کسی جواب سئوال منو نمیدونه؟

M@hdi-B
29-05-2009, 18:34
میشه یکی دو تا مارک خوب رو هم بگین که بشه بهشون اطمینان کرد؟؟
ممنون :11::11:

SanDisk و Toshiba و Sillicon Power به ترتیب بهترین مارکها هستن. واسه سرعت هم هر چی کلاس رم بالاتر باشه سرعتش بیشتره.

آقا کسی جواب سئوال منو نمیدونه؟
کلا نوکیا اسمایل ها رو نشون نمیده. من یه برنامه واسه فرستادن اسمایل داشتم ولی خوب کار نمی داد.

ghanjaction
29-05-2009, 19:31
سلام
آقا این که ان 78 سری اف پی 2 هست یه عیبه یا حسنه؟
آخه اکثر برنامه ها موقع نصب سرتیفیکت ارور می ده و می گه" کانتکت تو اپلیکیشن سوپلایر"!
از معضلات عدیده ای که واسم پیش اومد در این گوشی فعلا همین بوده که گارمین رو نتونستم نصب کنم که حالم بدجوز گزفته شد البته ناگفته نماند گارمین نصب می شد ولی اجرا نمی شد!
اما بعضی برنامه ها همون ابندا ارور فوق الذکر رو میدن
البته هنوز فرصت نشده بشینم گوشی رو هک کنم به نظر عزیزان اهل فن با این کار این ارور ها برطرف می شه؟

*M!L4D*
29-05-2009, 20:43
سلام
آقا این که ان 78 سری اف پی 2 هست یه عیبه یا حسنه؟
آخه اکثر برنامه ها موقع نصب سرتیفیکت ارور می ده و می گه" کانتکت تو اپلیکیشن سوپلایر"!
از معضلات عدیده ای که واسم پیش اومد در این گوشی فعلا همین بوده که گارمین رو نتونستم نصب کنم که حالم بدجوز گزفته شد البته ناگفته نماند گارمین نصب می شد ولی اجرا نمی شد!
اما بعضی برنامه ها همون ابندا ارور فوق الذکر رو میدن
البته هنوز فرصت نشده بشینم گوشی رو هک کنم به نظر عزیزان اهل فن با این کار این ارور ها برطرف می شه؟
دوست من سلام
شما باری certificate باید از سایت opda در خواست بدید اگه هم راهنمایی خواستید تو بخش نرم افزاری amini_bio یه تاپیک جامع زده برو اونجا...
forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
در مورد هک هم باید بگم که به همین تاپیک بالایی برو و ببین با کدوم روش میتونی گوشیت رو هک کنی...
برای گارمین هم به تاپیک زیر برو :
برای دانلود ورژن جدید به تاپیکی که مهدی جان زحمتشو کشیده برو :
forum.p30world.com/showthread.php?t=322440
برای راه اندازی هم به تاپیک یونس جان برو :
forum.p30world.com/showthread.php?t=208634
شاد باشید:40: :10:

mohgold
30-05-2009, 20:19
سلام

Smile For sms

راه حلش چیه؟؟
ممنون

کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

GHOST RECON
31-05-2009, 08:06
جواب شما رو که دوست خوبمون mehdi_brg دادند
اشکالی نداره یه صفحه قبل رو هم نگاه کنی
اینم جواب

کلا نوکیا اسمایل ها رو نشون نمیده. من یه برنامه واسه فرستادن اسمایل داشتم ولی خوب کار نمی داد.

GHOST RECON
31-05-2009, 08:54
دوستان این audio theme چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟

ali racer
31-05-2009, 15:19
دوستان این audio theme چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
دقیقا مثل تم
که تصاویر و ایکون ها رو عوض میکنه تم صوتی هم صدا ها را (از زنگ وارنیگ تون تا مسیج و....( عوض میکنه
معمولا خود 78 ها 2 تا تم صوتی روشون نصبه
یکی نوکیا و اون یکی جاز
باقی رو می تونی دانلود کنی

*M!L4D*
31-05-2009, 16:42
دوست من همونطوری که مهدی جان گفت کلا نوکیا smile نمی فرسته... اما با استفاده از برنامه sms wizard می تونی شکلک بفرستی ... (طرف مقابل یا باید sony ericcsonداشته باشه یا همین نرم افزار رو )

پرسپوليس
01-06-2009, 23:18
چطور مشيه عكس هاي اس ام اسي رو با فرمنota برد تو messagein
مرسي

ghazanm
02-06-2009, 13:01
بعد از اينكه مجبور شدم گوشي ان 78 را در يكي از فروشگاههاي زيرزمين علاءالدين downgrade كنم چون نسخه جديد سيمبين برخي از كليدها را مثل زوم و وايد دوربين را از كار انداخته بود! GPS گوشي را هم فعال كردم خلاصه 15 تومان هم پياده شدم يه روز ديدم تمام mp3 ها؛ عكسها و برنامه GPS و نقشه ها بيخودي از روي گوشي و نهايتا رم دستگاه حذف شده است! دوستان كمك كنند چه بلايي سر گوشيم اومده و به كي گوشي را براي تعمير نرم افزار بدم؟ :41:

ehbas
03-06-2009, 14:48
سلام به همگي

كسي ميتونه فايل هاي update نوكيا n78 ورژن ٢١ رو براي دانلود بزاره؟ از كجا ميتونم اين فايل رو گير بيارم؟ واسه n82 توي صفحه اصلي كلوپ نوكيا ورژن ٣١ رو گذاشتن‏. يه چيزي مثل اون ميخوام.

آخه از دانشگاه نميتونم update كنم چون بايد با admin وارد بشم كه نميذارن.

Saman-tci
03-06-2009, 20:56
دوست من چون گذاشتن سایتهای دیگه اینجا ممنوعه شما خودت با یه سرچ کوچیک میتونی پیدا کنی ....

DARIUSH 2000
03-06-2009, 23:41
راهنماییییییییییییییییییی ییییییییییییی:19::19::19::19::19:
:5::question:

GodFather009
04-06-2009, 01:55
چطور مشيه عكس هاي اس ام اسي رو با فرمنota برد تو messagein
مرسي
كسي نبود كمك كنه

Damato
05-06-2009, 08:50
قیمت فنلاند این گوشی چنده؟

Punisher_2008
08-06-2009, 13:03
سلام دوستان من دوباره این گوشی رو امروز گرفتم فلاند 214 تومان

MOHAMMAD2010
08-06-2009, 13:07
چه جوری میشه فهمید فنلاند اصل هست یا لیبل فنلاند ؟
در ضمن باتری این گوشی ساخت کجاست ؟ مال من زده ساخت ژاپن !
مموری هم ساخت کره هست !

*M!L4D*
08-06-2009, 13:47
چه جوری میشه فهمید فنلاند اصل هست یا لیبل فنلاند ؟
در ضمن باتری این گوشی ساخت کجاست ؟ مال من زده ساخت ژاپن !
مموری هم ساخت کره هست !
اصل فنلاند یا چه میدونم مجارستان وجود نداره ... همه لیبل هستند

MOHAMMAD2010
08-06-2009, 14:42
اصل فنلاند یا چه میدونم مجارستان وجود نداره ... همه لیبل هستند

باشه حالا نزن ...

Punisher_2008
08-06-2009, 21:58
باشه حالا نزن ...
والا من تاحالا اینطرفا چینشو ندیدم همش فلاند بوده ساده ترین راهشم همون همخوانی imei گوشی با لیبل هست
من چند بار دیدم که مال بعضیا همخوانی نداشته مال من خوشبختانه همخوانی داشت

درکل فرقی بین مدل فلاند با چین و... وجود نداره همشون تحت لیسانس نوکیا و با همون کیفیت عالی خود نوکیا هست

MOHAMMAD2010
09-06-2009, 11:47
یه سوال دوستان :
من لیبل پشت گوشی رو کندم و لیبل اصلی رو دیدم ( made in china )
ولی اون پروداکت کد روی لیبل فنلاند و چین با هم تفاوت داشتن
حالا که تو سایت نوکیا میزنم آخرین ورژن آپدیت برای اون پروداکت کدی که رو لیبل فنلاند بود رو 31 میزنه ! ولی برای لیبل چین رو 21 میزنه
کدوم درسته ؟
مرسی

smhabibi
09-06-2009, 15:56
شما برای آپدیت به ورژن 12 باید 15 تا فایل 5 مگی رو دانلود کنین (حدود 70 مگ هستش)
بعد با برنامه نوکیا آپدیتر گوشیتو آپدیت کنی
تو تلپیک آپدیت و آپدیت ان78 کامل توضیح دادن
اگه مشکلی داشتی اونجا پست بده

بله امکانش هست
از این مسیر
منو
تولز
ستینگ
جنرال
سکیوتریی
فون اند سیم کارت
فون لاک پریوذ رو تنظیم کن
به همون میزان که تنظیم کردی بعد از اون زمان قفل میشه و باید لاک کد بدی

احتیاج به هک نیست
شما برنامه گارمین رو نصب کن
نه ساین می خواد نه هک

کدام گارمین؟
vesion های مختلفی است.
بی زحمت لینک بدهید.

حامدn78
09-06-2009, 18:36
با سلام خدمت همه ی عزیزان.من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟

Punisher_2008
09-06-2009, 21:06
یه سوال دوستان :
من لیبل پشت گوشی رو کندم و لیبل اصلی رو دیدم ( made in china )
ولی اون پروداکت کد روی لیبل فنلاند و چین با هم تفاوت داشتن
حالا که تو سایت نوکیا میزنم آخرین ورژن آپدیت برای اون پروداکت کدی که رو لیبل فنلاند بود رو 31 میزنه ! ولی برای لیبل چین رو 21 میزنه
کدوم درسته ؟
مرسی

زیر لیبل من که فقط برد گوشی بود

ali racer
09-06-2009, 21:43
کدام گارمین؟
vesion های مختلفی است.
بی زحمت لینک بدهید.
آخرین ورژنش 5 هستش

البته واسه چند تا شهر مثل تهران و اصفهان و سمنان و.. نقشه کاملترش اومده

تو بخش برنامه های کاربردی موبایل همین فروم

اگه بازم پیدا نکردی بگو تا لینک بدم

ahmad_66a
10-06-2009, 00:27
سلام
از دوستان کسایی که گوشیشون را آپدیت کردن از آپدیت راضی هستن ؟ مثلا بعد از آپدیت مشکلی با حک کردن گوشی یا بازی های n-gage براشون پیش نیومده ؟ آخه شندیم گوشی های فریمور جدید حک نمیشن و همچنین تو همین تاپیک دیدم یکی از دوستان که اپدیت کرده بود به مشکل خورده بود

حامدn78
10-06-2009, 09:35
با سلامي دوباره.كسي اينجا پيدا نشد جوابمو بده؟من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟ اگه سريع جواب بديد و دقيق ممنونم

ali racer
10-06-2009, 11:21
سلام
از دوستان کسایی که گوشیشون را آپدیت کردن از آپدیت راضی هستن ؟ مثلا بعد از آپدیت مشکلی با حک کردن گوشی یا بازی های n-gage براشون پیش نیومده ؟ آخه شندیم گوشی های فریمور جدید حک نمیشن و همچنین تو همین تاپیک دیدم یکی از دوستان که اپدیت کرده بود به مشکل خورده بود
عزیز من اگه با گوشیت مشکلی نداری
احتیاجی نیست که آپ دیتش کنی
همه ورژن ها الان هک شدن
من وقتی 78 ام رو خریدم یه بار از 10 آپ کردم 12
حالا ازش راضی ام مشکلی هم نداره
لزومی هم نداره
اگه مشکلی نداری گوشیتو آپ کنی (تجربه شخصی )

Punisher_2008
10-06-2009, 21:29
سلام به همگی

دوستان دکمه سبز و قرمز نسبت به دیگر دکمه ها سفت تر هست و در کل یکطوریه انچنان عادی نیست مال شما هم همینطوره؟

H A M E D
11-06-2009, 07:41
سلام
متاسفانه ورژن جدید سیمبین این خصوصیت رو از بین برده البته یه حالت برای اینکار وجود داره که متاسفانه اون هم فقط و فقط موسیقی در حال پخش رو نشون میده و البته باز هم به اون شکل گوشی های دیگه نیست بلکه در حالتی که نورصفحه نمایش خاموش میشه میاد و اصلا دیده نمیشه و به محض اینکه دکمه ای رو هم فشار بدید از بین میره.

ahmad_66a
11-06-2009, 08:56
عزیز من اگه با گوشیت مشکلی نداری
احتیاجی نیست که آپ دیتش کنی
همه ورژن ها الان هک شدن
من وقتی 78 ام رو خریدم یه بار از 10 آپ کردم 12
حالا ازش راضی ام مشکلی هم نداره
لزومی هم نداره
اگه مشکلی نداری گوشیتو آپ کنی (تجربه شخصی )
نمیدونم میشه اسمش را گذاشت مشکل یا نه ولی وقتی می خوام گوشی را به روش HelloOX هک کنم installing rootCerts را رد نمیکنه ! ( نمیدونم شاید نصبش بیشتر از 5-6 ساعت طول بکشه ) تو تاپیک هک که پرسیدم گفتن برو آپدیت کن ! به نظر شما چه کار کنم ؟

متاسفانه ورژن جدید سیمبین این خصوصیت رو از بین برده البته یه حالت برای اینکار وجود داره که متاسفانه اون هم فقط و فقط موسیقی در حال پخش رو نشون میده و البته باز هم به اون شکل گوشی های دیگه نیست بلکه در حالتی که نورصفحه نمایش خاموش میشه میاد و اصلا دیده نمیشه و به محض اینکه دکمه ای رو هم فشار بدید از بین میره.
کدوم خصوصیت را ورژن جدید سیمبین از بین برده ؟ لطفا بیشتر توضیح بدید .

حامدn78
11-06-2009, 10:46
كمك....كمك....كمك...بابا كسي اينجا پيدا نشد جواب بده؟حالت sleep mode اين گوشي از كجا فعال ميشه؟

bedad.k
11-06-2009, 12:13
سلام به همگی

دوستان دکمه سبز و قرمز نسبت به دیگر دکمه ها سفت تر هست و در کل یکطوریه انچنان عادی نیست مال شما هم همینطوره؟

سلام

بله عزیزم به خاطر نزدیک بودن دکمه ها اینجوریه و احساس سفتی میکنید .

bedad.k
11-06-2009, 12:14
سلام

من یه N78 دارم نمیدونم چرا سیم کارت Irancell توشه بعضی وقتا Insert Sim میزنه و روی آنتن علامت ضربدر میاد.
علت چی میتونه باشه ؟

دوستان کسی هست سیم کارت ایرانسل تو N78 داشته باشه و با این مشکل روبرو بشه ؟

GHOST RECON
11-06-2009, 12:23
با سلامي دوباره.كسي اينجا پيدا نشد جوابمو بده؟من یادمه تو یکی از page ها جواب این سوالمو دیدم ولی اصلا نه یادمه و نه بیداش کردم.لطفا یکی بگه که این حالت sleep mode این گوشی رو از کجا فعال کنم؟همون حالت که گوشی وقتی استفاده نمی شه یه نوار باریک تو صفحه دیده میشه و تاریخ و رویدادهای جدید رو نشون میده؟ اگه سريع جواب بديد و دقيق ممنونم

متاسفانه n78 این قابلیت رو نداره البته یه نرم افزار توی یه سایت دیگه هست که میتونه این قابلیت رو در این گوشی ایجاد کنه ولی چون ذکر کردن آدرس سایت های دیگه خلاف قوانین هست اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا بهت بگم

MOHAMMAD2010
11-06-2009, 12:52
سلام

من یه N78 دارم نمیدونم چرا سیم کارت Irancell توشه بعضی وقتا Insert Sim میزنه و روی آنتن علامت ضربدر میاد.
علت چی میتونه باشه ؟

دوستان کسی هست سیم کارت ایرانسل تو N78 داشته باشه و با این مشکل روبرو بشه ؟

نه من ایرانسل دارم ولی مشکلی ندارم

bedad.k
11-06-2009, 13:04
نه من ایرانسل دارم ولی مشکلی ندارم

ممنون،پس ایراد از چی میتونه باشه ؟

Hadi King
11-06-2009, 14:46
ممنون،پس ایراد از چی میتونه باشه ؟
منم بعضی موقع ها از ایرانسل استفاده میکنم هیچ ایرادی نداره چه جوری مال شما اینجوریـــه:13:
همه سیم کارت های ایرانسل اینجوری میشــــه :5:
موفق باشید!:40:

MOHAMMAD2010
11-06-2009, 21:24
دوستان باتری این گوشی چرا اینقدر کم میره ؟
دیشب شارژ کردم الان فقط 1 خط مونده ! که تا یه ساعت دیگه ارور باتری هم حتما میده
کاریم باهاش نکردم
یه 20 - 25 sms
حدود یک ساعتم آهنگ گوش کردم با هندزفریش

5-6 روزی هست خریدمش
به خاطر این کلید d-pad نیست که همش چشمک میزنه !؟
آخه من خیلی بیشتر از اینا شنیده بودم که باتریش میره

4870x2
12-06-2009, 14:33
دوستان يه برنامه خوب براي قفل گذاشتن روي گوشي چي ميشناسين؟
مي خوام رو گالري قفل بزارم

black_wondrous
13-06-2009, 00:21

setting>general>personalisation>theme>power saver>now playingفکر کنم این حالتو میگی!!!امتحانش کن...

Punisher_2008
14-06-2009, 22:54
سلام گوشی من باری بار دوم خراب شد
کلید C از کار افتاد و همنیطور دکمه سبزه همش قاطی می کنه یادم چند بماه پیش هم خریدم مشکل صفحه کلید داشت و خراب شد واقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست راست میگن اصلا استحکامش بالا نیست حالا با ز خوب که N73 رو نفروخته بودم
بر خلاف اسم بزگی n78 گوشی چندان خوبی نیست ( حد اقل برای من نبوده)

حالا اگه بخوام بفروشم چند میخرن؟

DARIUSH 2000
17-06-2009, 14:06
سلام گوشی من باری بار دوم خراب شد
کلید C از کار افتاد و همنیطور دکمه سبزه همش قاطی می کنه یادم چند بماه پیش هم خریدم مشکل صفحه کلید داشت و خراب شد واقعا هیچ ارزونی بی دلیل نیست راست میگن اصلا استحکامش بالا نیست حالا با ز خوب که N73 رو نفروخته بودم
بر خلاف اسم بزگی n78 گوشی چندان خوبی نیست ( حد اقل برای من نبوده)

حالا اگه بخوام بفروشم چند میخرن؟

من چی بگم که n73 را فروختم اینا خریدم :41:
ماله منم دقیقا همین عیبا داره دکمه سبز با مسیج (بالاییش)قاطی میکنه یه مدتم دکمه قرمز از کار افتاد ولی خودش خوب شد .
من قیمت کردم گفتن نوش 235000تومنه 30%کم میشه حدودا میشه 160-70تومن :13:

fire_gun
17-06-2009, 15:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifمن n78 و دیروز گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif1- gps و چجوری باید فعالش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif2- نقشه گیلان و واسه دانلود برام بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif3- n78 چه فرمتایی رو ساپورت میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif4-این هندزفریش یکیش فعال نیست روی کامپیوتر امتحانش کردم سالم بد فکر کنم بخاطر تنضیمات گوشی باشه.لطفا راهنمایی کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif5- چجوری میتونم منوهاشو فارسی کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif6-لطفا برنامه وبازی های باحالشو که بدردم بخوره واسه دانلود بزارید؟
:2:7-اندازه تصویرش چند در چنده؟

Quf
17-06-2009, 16:40
سلام دوست عزیز میخوام به سوالاتت جواب بدم اگه درست عمل بکنی به اون چیزی که میخوای برسی
1.در مورد GPRS بستگی به خط تلفن همراهت داره اگه خطتت همراه اول باشه میتونی بری توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همراه اول بری و ثبت نام کنی من لینکش رو واست میزارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به شرایط توجه کن
اگه خطت ایرنسل به لینک زیر مراجعه کن

2.نقشه شهر رشت برای موبایل لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{sis4u.coo.ir}.rar
3.منظورت اگه برنامه باشه sis/sisx/jar فلاش هم ساپورت میکنه swf
4.اون فیش سوزنی هنذفری رو کامل جا بزن به تنظیمات ربطی نداره
5.اگه فروشنده بهت گفته منو فارسی داره به آدرس زیر برو چون بعضی از گوشی ها فارسی نداره عربی داره
menu>tools>settings>General>personalition>Language>phone language
بعد فارسی رو انتخاب کن
6.برنامه ها رو میتونی بری توی توی قسمت پی سی پاکت و بخش برنامه های کاربردی اونجا دانلود کن
7.اندازه ی صفحهی گوشی هم 320*240 هستش یعنی اگه تم یا بازی گرفتی به اندازه ی320*240 بگیری
فکر کنم دیگه مشکلی نداشته باشی.

.: Ronin :.
17-06-2009, 17:30
سلام دوستان

این گوشی شتاب سنج دارد ؟ آخه یکی از فامیل ها خریده میگه یه بازی نصب کردند که گوشی را تکان می دی و بعد راه میفته !

fire_gun
17-06-2009, 20:41
عزیز دلم منظورم از سوال اول gps بود نه gprs

fire_gun
17-06-2009, 21:27
آقا گوشی من فارسی نداره بجز اون راه دیگه ای نداره؟

MOHAMMAD2010
17-06-2009, 21:28
سلام دوستان

این گوشی شتاب سنج دارد ؟ آخه یکی از فامیل ها خریده میگه یه بازی نصب کردند که گوشی را تکان می دی و بعد راه میفته !

نه نداره
------------------------
اینم که دوستان میگن دکمه هاش مشکل داره والا نمیدونم چرا مال شما اینجوریه
درسته باید دقیق همون جا رو فشار بدی و اگه اینور اونورشو فشار بدی یه دکمه دیگه عمل نیکنه
ولی آدم عادت میکنه بهش

fire_gun
17-06-2009, 21:33
چی کار کنم که هندزفریم درست جا نمیره؟

Punisher_2008
17-06-2009, 21:48
من چی بگم که n73 را فروختم اینا خریدم :41:
ماله منم دقیقا همین عیبا داره دکمه سبز با مسیج (بالاییش)قاطی میکنه یه مدتم دکمه قرمز از کار افتاد ولی خودش خوب شد .
من قیمت کردم گفتن نوش 235000تومنه 30%کم میشه حدودا میشه 160-70تومن :13:

دوست عزیز مال من دکمه c درست شد عمل میکنه نیمدم چشه این گوشی
ولی دکمه سبز همش قاطی میکنه با بالایی اخه باید چیکار کرد؟ مشکل از کجاست؟ حالمو بدجور گرفته

fire_gun
19-06-2009, 13:32
یکی فارسی سازش و واسه دانلود بزاره؟ دارم دیوونه میشم خیلی کار کردن باهاش سخته

یه مشکل دیگه دارم که اسم گوشی در صفحه نمایش تایپ شده اون و چجوری باید پاکش کنم .جلوی دیدم و میگیره و اگه بادست پاکش کنم جاش روی صفحه باقی میمونه

fire_gun
19-06-2009, 13:35
در ضمینه gps به طور کامل برام توضیح بدید که بلد نیستم فعالش کنم. درضمن نقشه رشت با پسوردشو برام بزارید؟
ممنون.............

DARIUSH 2000
19-06-2009, 13:44
ولی دکمه سبز همش قاطی میکنه با بالایی اخه باید چیکار کرد؟ مشکل از کجاست؟ حالمو بدجور گرفته

نمیدونم عزیز باید بسوزیم و بسازیم

شایدم بدی درستش کنن خوب بشه ولی این گوشی نرفته تو موبایلی اینه وای به اون وقتی که بره تو موبایلی!!:13:

fire_gun
19-06-2009, 13:48
یه سوال n78 مگه سری 60 ویرایش 3 نیست؟

Hadi King
19-06-2009, 13:53

نمیدونم عزیز باید بسوزیم و بسازیم

شایم بدی درستش کنن خوب بشه ولی این گوشی نرفته تو موبایلی اینه وای به اون وقتی که بره تو موبایلی!!:13:
سلام دوستان
همچين مشكلي من و دوستم نداريـــم با اين گوشـــي :41:
چه جوري واسه شما اينجوري :13:

در ضمینه gps به طور کامل برام توضیح بدید که بلد نیستم فعالش کنم. درضمن نقشه رشت با پسوردشو برام بزارید؟
ممنون.............
meno>tools>connectivity>gps data
حالا برو توی فضای باز و منتظر بمون. سه تا تب داری، قطب نما، سیستم مختصات و سیستم مسافرت. ور برو بیشتر دستگیرت میشه. در ضمن راهنما هم چیز خوبیه

یه سوال n78 مگه سری 60 ویرایش 3 نیست؟
آره دوست من سري 60 ورژن 3
دوست عزيز از ارسال پست هاي پشت سر هم خودداري كنيد دكمه ويرايش رو واسه شما گذاشتن:11:
موفق باشيد!:40:

GHOST RECON
19-06-2009, 16:56
دوست عزیز واسه منم هر چند وقت یکبار اینجوری میشه ولی با یه lock و unlock کردن گوشی مشکل حل میشه شما امتحان کن اگه نشد اونوقت دیگه باید بسوزی و بسازی

GHOST RECON
19-06-2009, 19:50
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی میخام گوشیم رو به روش ( *+power + 3 + دکمه مالتی مدیا) فرمت کنم وقتی این دکمه ها رو با هم میگیرم اول لوگوی نوکیا میاد بعد چند بار نور صفحه خاموش و روشن میشه بعد صفحه سیاه میشه ولی هر چی صبر میکنم اسم کشور رو از من نمیپرسه که این دکمه ها رو رها کنم خیلی به کمکتون احتیاج دارم
پیشاپیش ممنون

4870x2
20-06-2009, 14:38
دوستان يه برنامه خوب براي قفل گذاشتن روي گوشي چي ميشناسين؟
مي خوام رو گالري قفل بزارم
كسي نبود يه جوابي بده:19:

GHOST RECON
20-06-2009, 14:52
كسي نبود يه جوابي بده
صفحه کلیدت رو قفل کن از همه چی بهتره

waterpolo
20-06-2009, 17:43
يه سوال دارم دوستم از چين داره برام n78 مياره ميخوام ببينم تو ايران بياد ميشه ازش استفاده كرد

M o h a m m a d
20-06-2009, 17:55
قیمت روز این N78 رو کسی می دونـــه ؟!!

4870x2
20-06-2009, 19:13
صفحه کلیدت رو قفل کن از همه چی بهتره
ايده خوبي بود
ولي يه بچه 1 ساله مي تونه صفحه كليد رو باز كنه:دی

GHOST RECON
20-06-2009, 19:39
ايده خوبي بود
ولي يه بچه 1 ساله مي تونه صفحه كليد رو باز كنه
دوست عزیز قفل کن یعنی رمز بزار روش شما از مسیر زیر برو یه رمز واسه صفحه کلیدت بزار
tools> setting > security > phone and sim > phone auto lock period
رو هر زمانی که دوست داری قرار بده در ضمن تو استند بای اگه یک بار دکمه power رو بزنی چند تا گزینه میاد که اخریش گوشی رو قفل میکنه رمز پیش فرض 12345 هست اون مسیری رو که گفتم برو به جای گزینه اخر برو رو lock code و رمز رو تغییر بده البته اگه دوست داشتی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی میخام گوشیم رو به روش ( *+power + 3 + دکمه مالتی مدیا) فرمت کنم وقتی این دکمه ها رو با هم میگیرم اول لوگوی نوکیا میاد بعد چند بار نور صفحه خاموش و روشن میشه بعد صفحه سیاه میشه ولی هر چی صبر میکنم اسم کشور رو از من نمیپرسه که این دکمه ها رو رها کنم خیلی به کمکتون احتیاج دارم
پیشاپیش ممنون

کسی بلد نبود؟؟؟؟؟؟

ebicross
21-06-2009, 06:56
سلام.
من گوشیرو خریدم برچسب فننلاند داره (که الکیه فکر کنم) و وقتی *#0000# رو میزنم اینطوری میاد:
Software Version: 20.149
Software Version Date: 08-12-08
Custom Version: V S60X.X_XXXX-WLXX
Custom Version Date: XX-XX-XX

یکی اینکه چرا ورژن گوشیه من با بقیه فرق میکنه. هم با مدلهای این تاپیک و هم با گوشی دوستم. یعنی خوبه یا بده؟
دوم اینکه چرا همش XXXX زده؟ گوشی دوستم اینطوری نبود.

و اما چند مشکل:
بعضی تنظیمات اعمال نمیشن. مثلا حالت Stand by Mode رو میزارم 15 ثانیه ولی بعد از 5 ثانیه عمل میکنه. البته وقتی میزارم 15 ثانیه هستش ولی بعد از چند دقیقه بیخیال میشه و دوباره 5 ثانیه میشه.
یکی دیگه اینکه یرانسل میزنه تنظیمات GPRS گوشی شما در سیستم نیست. چکار کنم فعال بشه. تنظیماتی که با SMS زدن به 2225 میاد رو گوشیم کار نمیکنه و Invalid Packet Data میده.
فعلا همین.
ممنون

Saman-tci
21-06-2009, 08:40
سلام.
من گوشیرو خریدم برچسب فننلاند داره (که الکیه فکر کنم) و وقتی *#0000# رو میزنم اینطوری میاد:
Custom Version: V S60X.X_XXXX-WLXX
Custom Version Date: XX-XX-XX

دوم اینکه چرا همش XXXX زده؟ گوشی دوستم اینطوری نبود.

ممنون

من گوشیه یکی از دوستام رو به خاطر یه مشکلی که داشت فلش کردم از اون به بعد اونم همینطوری XXX مینوشت ... البته اینم بگم که قبل از فلش درست نشون میداد و مشکلی نداشت ...
.
شما مطمئنی گوشی که خریدی آک هست ...؟

MOHAMMAD2010
21-06-2009, 21:31
یه سوال :
روشن بودن چراغ D-pad این گوشی چه قدر تو خالی کردن شارژ موثره ؟ اگه کسی امتحان کرده بگه
راستی باتری این گوشی هم اونقدرا خوب نیست مخصوصا برای من که زیاد sms میزنم . چون اولشه این جوریه ؟

waterpolo
21-06-2009, 21:36
يه سوال دارم دوستم از چين داره برام n78 مياره ميخوام ببينم تو ايران بياد ميشه ازش استفاده كرد
کسی جواب نمیده

hesam68
22-06-2009, 01:34
سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
1. الان ان 78 تو بازار ورژن فریمورشون چنده؟
2. با این ورژن مشکل هنگ حل شده؟
3. کیفیت پخش موزیک این گوشی در چه حدیه؟ ویز ویز که نمیکنه؟
4. راه تشخیص اصل بودن گوشی چیه؟
5. فرمان صوتی گوشی قوی هست؟
ممنون میشم جواب سوالامو بدین
منتظرم
مرسی

ebicross
22-06-2009, 05:28
شما مطمئنی گوشی که خریدی آک هست ...؟
راستش چی بگم. پلاستیکاش که روش بود. ظاهرش هم کاملا تمیز وبدون لک و خش بود. خدا میدونه.

کسی جواب نمیده
آره این گوشی اصلا چینیه. تو ایران مثل باقلوا جواب میده

سلام
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
1. الان ان 78 تو بازار ورژن فریمورشون چنده؟
2. با این ورژن مشکل هنگ حل شده؟
3. کیفیت پخش موزیک این گوشی در چه حدیه؟ ویز ویز که نمیکنه؟
4. راه تشخیص اصل بودن گوشی چیه؟
5. فرمان صوتی گوشی قوی هست؟
ممنون میشم جواب سوالامو بدین
منتظرم
مرسی

1- من یک هفتس خریدم:
2- تا حالا هنگ نکرده جز یه بار که هد ستش زیر سرم بود تمام کلیداش فشار میخورد و منم دشتم تو منوهای گوشی بالا پایین میرفتم یهو ریست شد.
3- مثل n82 هستش. هیچ مشکلی نداره. کیفیت هدفونش هم فوق العاده
4- توکل به خدا :دی
5- به شدت قوی هستش. من با N73 مقایسه کردم و N82.
گوشیهارو کنار هم گذاشتم و یک کلمه میگفتم ببینم کدوم سریعتر میگیره.
N73 که هیچی اصلا جالب نبود. ولی N82 یکم خوب بود. N78 هرچی گفتم متوجه شد در حالیکه دو گوشیه دیگه گاهی اوقات No Match Found میدادند.

جواب این سوالای منو یکی میده؟

و اما چند مشکل:
بعضی تنظیمات اعمال نمیشن. مثلا حالت Stand by Mode رو میزارم 15 ثانیه ولی بعد از 5 ثانیه عمل میکنه. البته وقتی میزارم 15 ثانیه هستش ولی بعد از چند دقیقه بیخیال میشه و دوباره 5 ثانیه میشه.
یکی دیگه اینکه یرانسل میزنه تنظیمات GPRS گوشی شما در سیستم نیست. چکار کنم فعال بشه. تنظیماتی که با SMS زدن به 2225 میاد رو گوشیم کار نمیکنه و Invalid Packet Data میده.

M.etallic.A
22-06-2009, 10:35
اف ام ترنسیمتر گوشی من دیگه کار نمیکنه. نمیدونم چی شده ؟ هر کاری میکنم جواب نمیده.

Punisher_2008
22-06-2009, 12:46
سلام

دوستان اگه کی پد (uif) ان 78 رو عوض کنم مثل روز اولش میشه؟ دیگه قاطی نمیکنه؟ کسی تجربه عوض کردنش رو داره؟

hesam68
22-06-2009, 13:32
1- من یک هفتس خریدم:
2- تا حالا هنگ نکرده جز یه بار که هد ستش زیر سرم بود تمام کلیداش فشار میخورد و منم دشتم تو منوهای گوشی بالا پایین میرفتم یهو ریست شد.
3- مثل n82 هستش. هیچ مشکلی نداره. کیفیت هدفونش هم فوق العاده
4- توکل به خدا :دی
5- به شدت قوی هستش. من با N73 مقایسه کردم و N82.
گوشیهارو کنار هم گذاشتم و یک کلمه میگفتم ببینم کدوم سریعتر میگیره.
N73 که هیچی اصلا جالب نبود. ولی N82 یکم خوب بود. N78 هرچی گفتم متوجه شد در حالیکه دو گوشیه دیگه گاهی اوقات No Match Found میدادند.

مرسی از جوابتون
پس گوشیه خوبیه؟
یکی از دوستان گفتن ورژن فریمور این گوشی تو بازار 11 12 یا 21
چرا مال شما بیسته؟

GHOST RECON
22-06-2009, 14:22
پیشاپیش ممنون

کسی بلد نبود؟؟؟؟؟؟

????????????????????????????????????

black_wondrous
22-06-2009, 23:24
آقایون میخواستم ببینم چجوری میشه عکس ها و فیلم ها رو تو گالری نشون نداد ولی از فایل منیجر اونا رو دید؟؟؟اونم بدون نرم افزار

DARIUSH 2000
22-06-2009, 23:42
اف ام ترنسیمتر گوشی من دیگه کار نمیکنه. نمیدونم چی شده ؟ هر کاری میکنم جواب نمیده.

اف ام ترنسیمتر گوشی من که 3.4ماهی هست از کار افتاده

به یه موبایلی گفتم اینجوریه گفت باید مستر ریستش کنی منم بیخیال شدم

ebicross
23-06-2009, 05:26
یکی از دوستان گفتن ورژن فریمور این گوشی تو بازار 11 12 یا 21
چرا مال شما بیسته؟
نمیدونم.
وقتی تو سایت نوکیا میزنم برای آپدیت میگه ورژن جدید 12 هستش. مال من جهش زده؟

msaeedd
23-06-2009, 14:11
گوشیه N78 خوبه یا W960 ؟
تذکر:من خودم قبلا نوکیا داشتم.

Saman-tci
23-06-2009, 14:34
گوشیه N78 خوبه یا W960 ؟
تذکر:من خودم قبلا نوکیا داشتم.

مشاوره خرید گوشی

black_wondrous
24-06-2009, 15:13
کسی جواب نمیده؟چجوری میشه که فایل ها رو تو فایل منیجر نشون داد ولی تو گالری این کارو نتونیم بکنیم؟؟؟

Hadi King
24-06-2009, 15:46
آقایون میخواستم ببینم چجوری میشه عکس ها و فیلم ها رو تو گالری نشون نداد ولی از فایل منیجر اونا رو دید؟؟؟اونم بدون نرم افزار

کسی جواب نمیده؟چجوری میشه که فایل ها رو تو فایل منیجر نشون داد ولی تو گالری این کارو نتونیم بکنیم؟؟؟
اين تايپك رو بخونيد دوست عزيــــز ... :46:
پنهان کردن فایلها از گالری در سری های سیمبیان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GHOST RECON
26-06-2009, 12:30
من که جواب اون یکی سوالم (پست 1592 همین صفحه) رو نگرفتم حالا یه سوال دیگه داشتم
رنگ قسمتی از نوی ویل گوشی من رفته (همون قسمت نقره ای) حالا زیرش سفید هست ولی دوستان (در همین تاپیک) گفته بودن که زیر اون لایه ی نقره ای یه لایه سیاه هست که با الکل پاک میشه حالا می خواستم ببینم تو گوشی من این لایه ی سیاه نیست یا اینکه اونم پاک شده که حالا رنگ قسمتی از نوی ویل سفید شده!!!!

hosseingrami
26-06-2009, 18:37
سلام دوستان ميخواستم بدونم سري هاي جديد n78 نسبت به سري هاي قديم چه تفائتي از نظر توليد کردند همچنين قيمت اونها!
راستي با اين همه آپديت و زمان که اومده و گذشته چه مشکلاتي n78 داره که هنوز حل نشده!
چون من ميخوام بخرمش برا اين ميپرسم چون زياد پول ندارم و فقط همين برام به صرف هست!
اگه ميشه يه مقايسه از مشکلات نرم افزاري ئ سخت افزاري نسبت به مشکلاتي که ميگفتند n78 زياد مشکل داره بيان کنيد!
ممنون ميشم!

fire_gun
26-06-2009, 18:44
:5:چجوری میشه gprs رو فعالش کنم هر کاری کردم internet نمیره:20:
:19:سیم کارتم هم ایرانسل هست:10:

Hadi King
27-06-2009, 09:59
دوستان من چندتايي عكس دارم تو گالري پاك نميشن چيكار كنم ؟
عكس هايي هستن كه نبايد كسي ببينه :41:
موقع پاك كردن ارور General: System error

hosseingrami
27-06-2009, 10:19
سلام دوستان ميخواستم بدونم سري هاي جديد n78 نسبت به سري هاي قديم چه تفائتي از نظر توليد کردند همچنين قيمت اونها!
راستي با اين همه آپديت و زمان که اومده و گذشته چه مشکلاتي n78 داره که هنوز حل نشده!
چون من ميخوام بخرمش برا اين ميپرسم چون زياد پول ندارم و فقط همين برام به صرف هست!
اگه ميشه يه مقايسه از مشکلات نرم افزاري ئ سخت افزاري نسبت به مشکلاتي که ميگفتند n78 زياد مشکل داره بيان کنيد!
ممنون ميشم!

سلام کسي نيست جواب ما رو بده؟
:10:

Saman-tci
27-06-2009, 10:24
عكس هايي هستن كه نبايد كسي ببينه :41:

هادی جان عکسهاتو move کن به یه فولدر دیگه و از اونجا با فایل منیجر پاک کن ...

e.khafan!
27-06-2009, 10:34
عكس هايي هستن كه نبايد كسي ببينه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!: دی ، چوب خداست دیگه !!!

میگم اگر توی مموری کارته که وصل کن به کامپیوتر تو حالت دیتا ترنسفر ، اگر توی خود گوشیه هم نمیدونم ، یه راه هست که فکر میکنم برای این فایل جواب نده ولی امتحان کن ، برو توی منوی مموری کارت و بزن بک آپ فون مموری ... بعد کنسل کن برو ببین عکس پاک میشه یا نه ؟!

پیروز باشی

یعنی وقتی پاک نمیشه میشه جابجا بشه ؟

Saman-tci
27-06-2009, 11:22
: دی ، چوب خداست دیگه !!!

میگم اگر توی مموری کارته که وصل کن به کامپیوتر تو حالت دیتا ترنسفر ، اگر توی خود گوشیه هم نمیدونم ، یه راه هست که فکر میکنم برای این فایل جواب نده ولی امتحان کن ، برو توی منوی مموری کارت و بزن بک آپ فون مموری ... بعد کنسل کن برو ببین عکس پاک میشه یا نه ؟!

پیروز باشی

یعنی وقتی پاک نمیشه میشه جابجا بشه ؟

شما برو امتحان کن ببین میشه یا نمیشه ...!!:13:

MOHAMMAD2010
27-06-2009, 12:27
دوستان یه سری عکس تو گالری هست وقتی برنامه نصب میکنی میان اونجا
اونا رو چه جوری باید پاک کرد ؟

Hadi King
27-06-2009, 12:40
رو عكس ها ضربدر بود وصل كردم كامپيوتر همه عكس ها غيب شدن و تو گوشي نيستن ...
يعني پاك شـــده :13:

: دی ، چوب خداست دیگه !!!
نه دوست من فكرت منفي نباشه ...
پنج تا انگشت مثل هم نيستن اگه ميخواي بدونــــي :5:
از راهنمايت هم ممنون :11:

e.khafan!
27-06-2009, 13:34
شما برو امتحان کن ببین میشه یا نمیشه ...!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ای! من که چیزی نگفتم !!! سوال بود فقط [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه دوست من فكرت منفي نباشه ...
پنج تا انگشت مثل هم نيستن اگه ميخواي بدونــــي من منظورم اون نبود ، مگه چوب خدا همیشه برای چیزای منفی نیست ! در حال عزیزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو عكس ها ضربدر بود وصل كردم كامپيوتر همه عكس ها غيب شدن و تو گوشي نيستن ...
يعني پاك شـــدهحالا مشکلت حل شد ؟ این که الان گفتی یعنی قبلا عکسا پاک شده ولی اون عکسهای کوچیک که خود گالری میسازه هنوز مونده تو گوشی ( سه سری عکس میسارزه در سه سایز برای اینکه گالری سریع تر بشه و به عکسای پر حجم اصلی روجوع نکنه ) ، روی کامپیوتر هم بعضی موقع ها اینجوری میشه .

دوستان یه سری عکس تو گالری هست وقتی برنامه نصب میکنی میان اونجا
اونا رو چه جوری باید پاک کرد ؟ عزیزان ( محمد و هادی ) میتونید از این برنامه استفاده کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( یه بار بزنید thumbnails گالری رو حذف کنه ، احتمال زیاد مشکلتون حل میشه اگرم نشد حداقل سرعت گالری میره بالا ، من روی 82 این مشکل شما رو نداشتم ولی با این کلی از فایل های قدیمیم که مربوط به عکسایی بود که حذف کره بودم حذف شد و سرعت رفت بالا ، نمیدونم روی fp2 جواب میده یا نه )

راستی هادی جان بابت فایل cer ممنون : )

Hadi King
27-06-2009, 13:52
مخلصيـــم عزيــــز :11:
ممنون بابــــت برنامه عزيــــز :40:

این که الان گفتی یعنی قبلا عکسا پاک شده ولی اون عکسهای کوچیک که خود گالری میسازه هنوز مونده تو گوشی
ريختم تو گالري حالا هر كاري ميكردم پاك كنم نمي شــــد ارور ميداد :41:
با وصل كردن مموري به كامپيوتر با رم ريدر هم نشد پاك كني چون هيچ عكسي نبود تو گالري ولي تو گوشي بــود موقعي كه مموري انداختم تو گوشي عكس ها ضربدر شده بود يهو غيب شدن و الان نيستن ميخواستم بدونم يعني پاك شدن تموم تو مموري با X-plore هم امتحان كردم هيچي نبود يعني كجا رفتن :13:

abbaz
27-06-2009, 14:19
سلام دوستان
من ميخام گوشي 6620 را كه كونم.ولي بيد نيستم.لطفا كامل بگين كه چه بهيد بكنم .مرسي:20:

4870x2
27-06-2009, 15:50
دوستان كسي مي تونه عكس از x-plore و از قسمت tools و Device Info بزاره
گرفتين اينجا بزارين

GHOST RECON
27-06-2009, 15:56
من که جواب اون یکی سوالم (پست 1592 ) رو نگرفتم حالا یه سوال دیگه داشتم
رنگ قسمتی از نوی ویل گوشی من رفته (همون قسمت نقره ای) حالا زیرش سفید هست ولی دوستان (در همین تاپیک) گفته بودن که زیر اون لایه ی نقره ای یه لایه سیاه هست که با الکل پاک میشه حالا می خواستم ببینم تو گوشی من این لایه ی سیاه نیست یا اینکه اونم پاک شده که حالا رنگ قسمتی از نوی ویل سفید شده!!!!

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟

ebicross
28-06-2009, 11:11
ممنون ميشم!

یک کلام بهت میگم دوست من. این گوشی اگر فلشش قوی تر بود و دوربینش هم 5 بود N82 رو قورت میداد.
نرم افزار یا همون سیستم عاملش هلوئه. مشکلاتش با آپدیت نمیدونم حل شده یا نه چون مال من آپدیت شده بود. ولی چند تا مشکل داره که مهم نیست. مثلا تم صوتی نوکیا رو که فعال کنی گوشی ویبره نمیزنه. دو تا تم صوتی دیگه داره از اونا میتونی استفاده کنی.
یا مثلا حالت Stand by mode رو میزاری رو 20 ثانیه ولی خودش سر 5 ثانیه ساعت رو نشون میده. البته همه ی اینها با یه سری تنظیمات دیگه قابل حله.
من خریدم 240 همین تازه گیا.
از نظر من بخرش و صفا کن. گوشی توپیه. حتی کسایی که N82 دارند گوشی منو بیشتر قبول درند.

GHOST RECON
28-06-2009, 12:24
از نظر من بخرش و صفا کن. گوشی توپیه. حتی کسایی که N82 دارند گوشی منو بیشتر قبول درند.

دقیقا درسته

hosseingrami
28-06-2009, 13:12
سلام من يه کمي تو خريدش شک دارم از اون طرف پول چنداني ندارم در حد همين n78 از طرف ديگه فکر ميکنم اينو نخرم بهتره و اگه بخوام از اين مدل بالاتر بخرم حداقل بايد يه 70 يا 80 تومني روش کنم برا همين موندم بخرم يا نه يا مثلا n79 بخرم!
حالا اين چند تا سوال رو جواب بده که بهتر بتونم تصميم بگيرم!
1.کيپد اين گوشي آزاردهنده هست يا نه ؟ سرعت تايپ چي ؟ ميشه با چند دست از کيپد استفاده کرد؟
2.تو که تازگيا خريدي از کجا خريدي 240 زياد نيست چون بين 210 و 220 مشه گير آورد البته علاعدين(چون من خودو بچه شهرستانم يعني بيرجنديم)؟!
3.با اين اوصاف که گفتي خودت چه مشکلات سخت افزاري و نرم افزاري تا به حتا از مدتي که خريدي تا به حال توش ديدي؟(کلا از سير تا پياز بگو)
4.کيفيت فيلمبرداري در قياس با چه گوشي اي هست؟
5.به جز قسمت مموري که درپوش داره بقيه گوشي تند تند گرد غبار نميگيره و وارد گوشي نميشه؟
6.بلندي و کيفيت صداي خروجي مخصوصا اسپيکر گوشي چقدر هست؟در قياس با n73 يا مثلا k800 چي؟
7.چون من اولين بارمه که نوکيا ميخرم و تا به حال فقط سوني اريکسون داشتم ميپرسم آيا به صورت آفلاين ميشه فابلاي وب رو گوشي ريخت و اجرا کرد؟اگه بله چه جوري و با چه قدرتي؟
8.کلا گوشي از چه فرمتهايي پشتيباني نميکنه؟که مدلاي ديگه پشتيباني ميکنند؟(مثلا فلش؟)؟
9.از نظر ارتباطات مانند بلوتوث و مخصوصا وايرلس گوشي چه جوري عمل ميکنه؟
10.رم يا مموري چند روش گذاشتي؟مال خودش که گير نميکنه چه نرم افزاري و چه سخت افزاري؟
11.رم گوشي پايين نيست؟(رم سرعتي که فکر کنم دوروبر 90 هست برا اجراي فايلاي سنگين بسه؟(منظورم حافظه داخلي نبود)
12.در مورد ساپورت از c++ يه جا در مورد اين گوشي ديدم يعني چي؟
13.فايلاي جاوا رو با چه سرعتي اجرا ميکنه؟
14.دوام باتري به طور استفاده کم و متوسط و زياد تا چند روزه؟
15.مشکلي که در قسمت صفحه نمياش در شب و روز وجود نداره؟
16.سرعت انتقال فايل با رايانه چي در چه حده؟
17.اف ام ترنسفر چه جوريا عمل ميکنه خوب يا متوسط بردش چه قدره؟
18.ناويويل چه جوري کار ميکنه؟
19.انگيج اين گوشي خوبه يا نه؟اصلا ميشه اجرا کرد؟

ببخشيد اين قدر سوال کردم گفتم به يک بار خودم راراحت کنم و تو رو هم ناراحت نکنم که فکر کنم کردم!

farhad07
28-06-2009, 23:32
قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟

ebicross
29-06-2009, 06:14
1.کيپد اين گوشي آزاردهنده هست يا نه ؟ سرعت تايپ چي ؟ ميشه با چند دست از کيپد استفاده کرد؟
با اینکه نزدیک به همه ولی مثل N82 هستش. اگر شما هم مثل من انگشتات و دستت اندازه دست رستمه اولش یه دو روزی طول میکشه تا عادت کنی. من الان دقیقا با همون سرعتی که مثلا با سونی اریکسون تایپ میکردم تایپ میکنم. چند دستش بستگی داره چند تا دست داشته باشی:دی نه ولی جدی دو دستی هم میشه. البته اگر دستات از من بزرگتر نباشه. (غصه نخور تا حالا هیچکس دستاش از من بزرگتر نبوده)
2.تو که تازگيا خريدي از کجا خريدي 240 زياد نيست چون بين 210 و 220 مشه گير آورد البته علاعدين(چون من خودو بچه شهرستانم يعني بيرجنديم)؟!
آره من گرون خریدم یعنی بعد از اینکه خریدم فهمیدم گرون بوده. من از مشهد پاساژ کناری قصر موبایل خریدم. قیمتش الان همون حدودهایی هست که شما میگی.
3.با اين اوصاف که گفتي خودت چه مشکلات سخت افزاري و نرم افزاري تا به حتا از مدتي که خريدي تا به حال توش ديدي؟(کلا از سير تا پياز بگو)
گفتم که تنها مشکلش اینه که تم صوتی نوکیا رو که فعال کنی ویبره نمیزنه. تمهای صوتی جدید به این گوشی اضافه شدن و میتونی برای هر قسمتی حتی منوها صدا بزاری و حتی صدای خودت رو بزاری. مثلا میگی شارژ تمام شد. خود گوشی 3 تا تم صوتی داره که تم نوکیا ویبره نداره. مشکل نیست ها. سوتیه کسیه که تم رو ساخته.
مشکل دیگه ای نداره. به نظر من این هم مشکل نیست. از تم صوتی Space من استفاده میکنم خیلی هم توپ.
4.کيفيت فيلمبرداري در قياس با چه گوشي اي هست؟
میشه گفت N73 ولی دوربینش آنتی شوک داره که گوشیهای دیگه نداره و به همین دلیل عکسهای بهتری در برابر N73 میندازه. فیلمبرداریش هم البته یکم بهتره.
5.به جز قسمت مموري که درپوش داره بقيه گوشي تند تند گرد غبار نميگيره و وارد گوشي نميشه؟
سوراخ هدفونش اونقدر گشاده که تیر برق هم توش میره برای همین مشکلی نداره. قسمت میکروفون ریزترین سوراخه که تا حالا برای من خاک نرفته. ولی اگر هم رفت با این برسهای ماشین موزر راحت تمیز میشه.
6.بلندي و کيفيت صداي خروجي مخصوصا اسپيکر گوشي چقدر هست؟در قياس با n73 يا مثلا k800 چي؟
چون پسر عموم N73 Music داره با اون میگم. میدونی که N73 Music از سرش دو تا بلندگو داره از تهش یکی. کیفیتش میشه گفت بیشتر از اون نباشه کمتر نیست. البته افکت و این چیزا هم داره به خصوص Visualation هم داره.
7.چون من اولين بارمه که نوکيا ميخرم و تا به حال فقط سوني اريکسون داشتم ميپرسم آيا به صورت آفلاين ميشه فابلاي وب رو گوشي ريخت و اجرا کرد؟اگه بله چه جوري و با چه قدرتي؟
من نمیدونم چون هنوز باهاش اینترنت نرفتم. چون تنظیمات GPRS رو ایرانسل میگه موجود نیست. ولی در کل قبلا هم نوکیا داشتم گزینه ی Save Page داشت. حالا دیگه نمیدونم.
8.کلا گوشي از چه فرمتهايي پشتيباني نميکنه؟که مدلاي ديگه پشتيباني ميکنند؟(مثلا فلش؟)؟
بزار بگم چه چیزهای پشتیبانی میکنه:
فایلهای آفیس یعنی ورد و اکسل و این چیزا.
فایلهای PDF
فایلهای ZIP
فایلهای فلش و کلی چیزهای دیگه. هیچ مشکلی تو این یکی نداری. فرمتهای مدیا هم از N82 بیشتر ساپورت میکنه.
9.از نظر ارتباطات مانند بلوتوث و مخصوصا وايرلس گوشي چه جوري عمل ميکنه؟
بلوتوث خیلی خوبه. وایرلس رو نمیدونم. ولی کلا سریعه.
10.رم يا مموري چند روش گذاشتي؟مال خودش که گير نميکنه چه نرم افزاري و چه سخت افزاري؟
2 روی خودشه و به هیچ وجه گیر نمیکنه. بچه های تاپیک میگن تا 8 هم بدون گیر گذاشتن. رم خورش بالاس.
11.رم گوشي پايين نيست؟(رم سرعتي که فکر کنم دوروبر 90 هست برا اجراي فايلاي سنگين بسه؟(منظورم حافظه داخلي نبود)
فایلهای سنگین رو راحت باز میکنه. من کلیپ 1 گیگابایتی ریختم.
یعنی میشه برنامه نویسی کرد.
13.فايلاي جاوا رو با چه سرعتي اجرا ميکنه؟
من کلی بازی جاوا ریختم. مشکلی نبود.
14.دوام باتري به طور استفاده کم و متوسط و زياد تا چند روزه؟
از N82 بیشتره. من هر روز GPS و کلی بلوتوث و دوربین و اینا 4 روز طول میکشه. اگر GPS کمتر استفاده کنم دو برابر میشه.
15.مشکلي که در قسمت صفحه نمياش در شب و روز وجود نداره؟
نه شب مشکلی نداره و تو روز هم خیلی خوبه. نور اصلا اذیت نمیکنه.
16.سرعت انتقال فايل با رايانه چي در چه حده؟
اندازه سرعت مموری هستش. چون تو حالت Mass Storage گوشی مثل Ram Reader عمل میکنه. در کل بد نیست.
17.اف ام ترنسفر چه جوريا عمل ميکنه خوب يا متوسط بردش چه قدره؟
بردش حدود 10 قدم مونده به ماشین صدا رو میگیره. ولی دقیقا اندازه همین FM transmitter معمولی که تو جا فندکی میخوره برد داره. فرکانسش هم عوض میشه.
18.ناويويل چه جوري کار ميکنه؟
مثلا میخوای توی یه منو سریع بری آخرش کافیه انگشتت رو روی اون مربع بزاری و آروم بچرخونی. علامت نوی ویل میاد و منو گردش میکنه. البته زیاد به درد نمیخوره ولی جالبه.
19.انگيج اين گوشي خوبه يا نه؟اصلا ميشه اجرا کرد؟
انگیج خور هست ولی برای اینستال کردن خود انگیج اینترنت لازم داری. یعنی مثل N82 از اول روش نصب نیست. از اینترنت اول دانلودش میکنی که فکر نکنم چیزی طول بکشه.
سرعت CPU گوشی اندازه ی N95 و N82 هست پس فکر نکنم تو بازی کم بیاره.

ebicross
29-06-2009, 08:41
در کل کسایی که سونی اریکسون داشتند وقتی به نوکیا میان خیلی خوششون میاد. من قبلا از گوشی چینی و نوکیا های قدیمی و سونی اریکسون و همه ی اینا رو امتحان کردم. حتی گوشی 6600 نوکیا به نظر من از یک K750 سره. در کل اگر تا حالا نوکیا نداشتی اصلا شک نکن و بخر.
N78 واقعا گوشیه خوبیه. اصلا ضرر نمیکنی.
وقتی من خریدم N82 هم بود. میتونستم بخرم ولی با مقایسه هایی که کردم دیدم N78 سره.
دوربین به نظرم زیاد مهم نیست چون با گوشیم زیاد عکس نمیگیرم.
شما میتونی 20 تومن بیشتر بدی و N82 بگیری ولی یکی از دوستام N82 داره میبینم واقعا N78 سره. باطریش هم بیشتر از N82 دووم میاره.

hosseingrami
29-06-2009, 10:35
سلام ممنونم جواب دادين!
خوشبختانه دستاي منم مثل تو بزرگه البته نه رستم شايد سهراب باشه!
مطمعني باتري ابن گوشي تا 4 روز ميره اونم با استفاده هايي که تو گفتي؟با اين اوصاف کلا اگه در حد يه تماس کوچيک از گوشي استفاده کني يه هفته ميره نه؟
از ناويويل ميشه به عنئان موس مثل رايانه استفاده کرد؟
ميشه در مورد کاربرد و کارکرد gps هم توضيح بدي؟از مقدماتي تا پيشرفته!
منظورم اينه که تو ايران کار ميکنه ؟ براي استفاده اينترنت لازم داره؟کلا توضيح بده!
کيفيت اف ام ترنسفيمتر خوبه؟بلندي چي؟نويز نداره؟

ببخشيد!

MOHAMMAD2010
29-06-2009, 13:10
یعنی میشه برنامه نویسی کرد.

فکر نکنم درست باشه این

یه سوالم من بپرسم
این چراغ D-pad وقتی فعال باشه یعنی همیشه چشمک بزنه چه قد مصرف باتری رو زیاد میکنه ؟
کسی هست تست کرده باشه ؟

GHOST RECON
29-06-2009, 19:35
سلام ممنونم جواب دادين!
مطمعني باتري ابن گوشي تا 4 روز ميره اونم با استفاده هايي که تو گفتي؟با اين اوصاف کلا اگه در حد يه تماس کوچيک از گوشي استفاده کني يه هفته ميره نه؟
منظورم اينه که تو ايران کار ميکنه ؟ براي استفاده اينترنت لازم داره؟کلا توضيح بده!

ببخشيد!

مطمئن باش اولین چیزی که بعد از خرید گوشی توجهت رو جلب میکنه مدت زمان نگه داری شارژه
نوی ویل یه ایره نقره ای هست که با حرکت چرخشیدست رو اون بین منو ها فقط در جهات چپ و راست میشه حرکت کرد واستفاده به عنوان موس ممکن نیست
در مورد gps توضیحات زیاده و در همین حد بگم که اصلا به gprs ربطی نداره و پولی نیست خودت هم میتونی به سادگی راه اندازیش کنی و کاربردشم اینه که وقتی نقشه یه شهر مثلا تهران رو تو گوشیت میریزی موقعیتت رو تو نقشه نشون میده
اف ام ترنسمیتر هم واسه تو ماشین توپ جواب میده و کلا واسه تو ماشین خوبه بردش هم بستگی به گیرنده داره ولی کلا فکر نمیکنم 2-3 متر بیشتر باشه (البته با رادیوی پراید امتحان کردم گیرنده های قویتر هم هست )
کیفیت هم خوبه

ebicross
29-06-2009, 22:07
سلام ممنونم جواب دادين!

باتری واقعا خوبه البته باتری هر گوشی بستگی به صاحاب گوشی داره. اگر مثل بابای من باتری رو شب بزنی شارژ و صبح بکشی باتریت بعد از هر تماس باید دوباره شارژ بشه.
در مورد نوی ویل دوستمون گفت ولی در کل من موندم انگیزه ی نوکیا از این قابلیت چی بوده؟ البته برای کلاس گذاشتن در برابر کسی که از N82ش تعریف میکنه بد نیست. مخصوصا دوست من.
در مورد کاربرد GPS پست زیر از وبلاگم رو بخون.

اف ام ترنسمیتر هم خوبه. نویز نداره ولی راستش رو بخوای کیفیت به نظرم افت میکنه یعنی وقتی همون آهنگ رو از CD یا فلش میزاری یه چیز دیگس. بردش هم خوبه. اونطور هست که سر چهار راه بندازی رو موج 98.70 یعنی رادیو جوان و حال ملت رو بگیری.

فکر نکنم درست باشه این

یه سوالم من بپرسم
این چراغ D-pad وقتی فعال باشه یعنی همیشه چشمک بزنه چه قد مصرف باتری رو زیاد میکنه ؟
کسی هست تست کرده باشه ؟
N95 این قابلیت رو داره. این رو نمیدونم. ولی باید بشه دیگه.
چراغ D-Pad یا همون Breathe فکر نمیکنم اونقدر از شارژ گوشی کم کنه. زیاد هم که روشن نیست. هر چند ثانیه یکی میزنه. فکر نمیکنم خاموش روشن بودنش چند ساعتی بیشتر تو شارژ فرق کنه.

kalepoook
30-06-2009, 21:34
سلام
من میخوام بگیرم ایشالا ولی خوب خوندم حرف و حدیث زیاده،راجع به در پشتش! راجع به هنگ!صفحه کیلیدش!و کلا میخوام ببینم آخرش چی میشه،مشکلات الکی هست یا واقعآ مشکل هستند،خلاصه من کاری با دوربین ندارم،آنتن کیفیت صدای دریافتی جی پی اس وای فای،اینا باطریشم خوب باشه،ممنون میشم توضیح بدین .
ممنون. 

Nice Devil
30-06-2009, 21:42
سلام به همه . ميشه از باتري n78 روي n82 استفاده كرد (منظورم از نظر اندازس كه به هم ميخورن) ؟ ممنون

MOHAMMAD2010
30-06-2009, 22:16
N95 این قابلیت رو داره. این رو نمیدونم. ولی باید بشه دیگه.

میشه درباره این قابلیت n95 یه خورده بگی ؟

ebicross
01-07-2009, 04:28
سلام
من میخوام بگیرم ایشالا ولی خوب خوندم حرف و حدیث زیاده،راجع به در پشتش! راجع به هنگ!صفحه کیلیدش!و کلا میخوام ببینم آخرش چی میشه،مشکلات الکی هست یا واقعآ مشکل هستند،خلاصه من کاری با دوربین ندارم،آنتن کیفیت صدای دریافتی جی پی اس وای فای،اینا باطریشم خوب باشه،ممنون میشم توضیح بدین .
ممنون.
هنگ که گفتم برای من یک بار کرد و مشکل هنگ نداره. حداقل n82 دوستم که نو خریده بیشتر از این هنگ میکنه.
در پشتش دقیقا مثل نوکیا 6070 بسته میشه. برای همین همه از جا زدنش میترسند. کشویی نیست یعنی. نمیدونم چطوری بگم!!!
صفحه کیلیدش هم مشکل بزرگ بودن دسته که عادت میکنی.

سلام به همه . ميشه از باتري n78 روي n82 استفاده كرد (منظورم از نظر اندازس كه به هم ميخورن) ؟ ممنون
آره میشه.

میشه درباره این قابلیت n95 یه خورده بگی ؟
منم شنیدم.
آخه اولا که n95 یک میلیون و خورده ای بود با دوستم رفتیم مغازه الکی قیمت کنیم. بعد بحث N95 شد طرف گفت این گوشی برای کسایی که برنامه نویسی میکنند خوبه.
تو تایک N95 ها سوال کن. آخه من در همین حد میدونم. ولی فایلهای Exe رو N78 ساپورت نمیکنه. نمیدونم شاید هم ربطی نداشته باشه.

Nice Devil
01-07-2009, 10:15
سلام يعني كاملاً اندازه همديگه هستن . آخه من شنيدم كه يكي از دوستام اين كارو كرده بود و ميگفت جا ميره ولي در قابش بسته نميشه . ميشه يه راه حل بگين ؟ (البته باتري n85 و n95 8gb هم 1200 هست) ممنون
Good Luck

ebicross
01-07-2009, 14:16
سلام يعني كاملاً اندازه همديگه هستن . آخه من شنيدم كه يكي از دوستام اين كارو كرده بود و ميگفت جا ميره ولي در قابش بسته نميشه . ميشه يه راه حل بگين ؟ (البته باتري n85 و n95 8gb هم 1200 هست) ممنون
Good Luck
من ظاهری دیدم مثل هم بود امتحان نکردم والا.

hellbrain666
01-07-2009, 20:10
سلام
لطفا برای خرید این گوشی منو کمک کنید :
1-فقط دو مدل از این گوشی داریم دیگه چین تحت لیسانس و چین لیبل فنلاند درسته؟
2-rm گوشی اصلی چنده
3-دو ورژن آخر فریمور چنده؟
4-اگه میشه یه عکس از لیبل بزارید
5-مورد دیگه ای هست بگید چک کنم

پیشاپیش ممنون

ebicross
02-07-2009, 05:50
سلام
لطفا برای خرید این گوشی منو کمک کنید :
1-فقط دو مدل از این گوشی داریم دیگه چین تحت لیسانس و چین لیبل فنلاند درسته؟
2-rm گوشی اصلی چنده
3-دو ورژن آخر فریمور چنده؟
4-اگه میشه یه عکس از لیبل بزارید
5-مورد دیگه ای هست بگید چک کنم

ببین این گوشی فقط ساخت چینه. برای همین لیبل رو بیخیال فقط تست کامل بکنش.
RM چی هست حالا؟
مال من که 20.149 هستش.

چیزایی که حتما چک کنید:
بلوتوث، صحبت عادی با گوشی، صحبت در حالت LoudSpeaker، پخش موزیک، کیفیت دوربین، نور فلش . مموری کارت که باید چیزی توش باشه. گوشی N78 پیش فرض مپهای اروپا و قسمتی از آسیا رو داره. حدود 400 مگ از رم رو گرفته. چند تا کلی تبلیغاتی N78 هم باید توش باشه.
برچسب روی شیشه با آرم Nokia Nseries روی شیشهباشه و پشت گوشی هم لاستیک داشته باشه.

Shayan Cena
02-07-2009, 10:26
سلام.من دیروز N78 گرفتم اگه میشه بگید یه فایل بازی دانلود شده رو چه جوری تو گوشی بریزم ونصب کنم.ممنون

hellbrain666
02-07-2009, 14:03
ببین این گوشی فقط ساخت چینه. برای همین لیبل رو بیخیال فقط تست کامل بکنش.
RM چی هست حالا؟
مال من که 20.149 هستش.

چیزایی که حتما چک کنید:
بلوتوث، صحبت عادی با گوشی، صحبت در حالت LoudSpeaker، پخش موزیک، کیفیت دوربین، نور فلش . مموری کارت که باید چیزی توش باشه. گوشی N78 پیش فرض مپهای اروپا و قسمتی از آسیا رو داره. حدود 400 مگ از رم رو گرفته. چند تا کلی تبلیغاتی N78 هم باید توش باشه.
برچسب روی شیشه با آرم Nokia Nseries روی شیشهباشه و پشت گوشی هم لاستیک داشته باشه.

درسته خودمم لیبل دست نخورده رو ترجیح میدم
کد مربه ستاره 4 تا صفر مربع رو بزن اونجا rm رو نوشته البته اگه مطمئنی گوشیت اصله به من بگو لطفا

ebicross
03-07-2009, 15:25
درسته خودمم لیبل دست نخورده رو ترجیح میدم
کد مربه ستاره 4 تا صفر مربع رو بزن اونجا rm رو نوشته البته اگه مطمئنی گوشیت اصله به من بگو لطفا
RM-235
مال من که زده فنلاند. سریالش هم با جعبش یکیه. خدا میدونه...

*M!L4D*
03-07-2009, 15:58
سلام.من دیروز N78 گرفتم اگه میشه بگید یه فایل بازی دانلود شده رو چه جوری تو گوشی بریزم ونصب کنم.ممنون
گوشیتو از طریق DATA TRANSFER به PC وصل میکنی و بعد فایل رو میریزی تو گوشیت و از اونجا نصب می کنی ...:31:

hosseingrami
03-07-2009, 22:04
سلام دوستان من ميخوام اين گوشي رو بخرم ميخواستم بدونم برا خريد بايد به چه چيزايي توجه کنم در اين گوشي!
ليبل چين باشه ديگه نه ؟(چون فقط چينيه!؟)
تو کارتون گوشي چيا بايد باشه؟و چي ممکنه نباشه؟
چه رنگ هايي داره(پشت گوشي) و کدوم رنگ هم خشکل تره و هم کيفيت ساخت در استحکام و رنگ رفتگي بهتره؟
از کجت ميشه فهميد گوشي اصل هست يا نه ؟
لطفا هر چي کد براي تست و کلا براي خريد لازمه که سر ادم کلا نره همراه با توضيح بگيد که رو گوشي وارد کنم و تستش کنم؟
ورژن گوشي چي باشه بهتره در اين مورد هم کامل توضيح بدبن؟!!
گوشي حداکثر تا چند گيگ ثاپورت ميکنه؟قيمتش چنده ادم جدا بره بگيره؟
آيا قابي چيزي مثل سوني اريکسون براش هست که کمتر اسيب ببينه در دست و پا و زمين؟
در کل ناگفته هايي يا تجربه هايي اگه هست لطف کيند!
در مورد علامت سه بعدي ن.کيا هم کمي توضيح دهيد!
ممنون!
يا علي!

*M!L4D*
03-07-2009, 22:17
سلام دوستان من ميخوام اين گوشي رو بخرم ميخواستم بدونم برا خريد بايد به چه چيزايي توجه کنم در اين گوشي!
چه رنگ هايي داره(پشت گوشي) و کدوم رنگ هم خشکل تره و هم کيفيت ساخت در استحکام و رنگ رفتگي بهتره؟
از کجت ميشه فهميد گوشي اصل هست يا نه ؟
لطفا هر چي کد براي تست و کلا براي خريد لازمه که سر ادم کلا نره همراه با توضيح بگيد که رو گوشي وارد کنم و تستش کنم؟
در مورد علامت سه بعدي ن.کيا هم کمي توضيح دهيد!
ممنون!
يا علي!
همه ساخت چین هستن ... رنگ مشکیش عالیه ... رنگ های دیگه رو ندیدم ولی مشکیش خیلی قشنگه ... بازم میگم اصل و فرع نداره همه چینی هستن ...گوشی حداقل 8 یا 16 رو ساپورت می کنه ...
:40:

Nice Devil
03-07-2009, 22:23
من ظاهری دیدم مثل هم بود امتحان نکردم والا.

باتري n78 و n95 8gb‌از نظر اندازه ، هم اندازه هستن يا با هم فرق دارن؟؟
با تشكر

amirtoty
03-07-2009, 22:24
دست دومش چنده؟؟ میخوام بخرم؟؟؟ کسی سراغ نداره؟؟؟

black_wondrous
04-07-2009, 01:02
سلام می خواستم بدونم که این علامت اس ام اسی که تو صفحه نمایشه با اینکه پیغام جدید ندارم ولی هی چشمک میزنه یعنی هی میره و میاد این برایه چیه؟؟؟

Shayan Cena
04-07-2009, 09:36
برای ریختن بازی فایل رو در کدوم پوشه بریزم؟ من تو پوشه apps ریختم ولی تو گوشی نوشته بود .no files to install .قضیه n-gage چیه؟چه جوری باید نصب شه؟

e.khafan!
04-07-2009, 11:13
سلام می خواستم بدونم که این علامت اس ام اسی که تو صفحه نمایشه با اینکه پیغام جدید ندارم ولی هی چشمک میزنه یعنی هی میره و میاد این برایه چیه؟؟؟

حافظت پر شده . البته این برای 78 اینا نیست برای گوشیهای جاواست .

hosseingrami
04-07-2009, 11:56

از کجا ميشه فهميد گوشي اصل هست يا نه ؟

در مورد علامت سه بعدي نوکيا هم کمي توضيح دهيد!

بهتره از کجا خريد که هم از نطر قيمت و هم کيفيت اصلي باشه؟(همون علاعدين خوبه؟)

کلا کارتونش پلم داره يا نه گوشي چي؟(پلاستيکي چيزي)

کلا تو خريد هر چي لازمه در مورد اين گوشي بگيد!

در مورد اين rm و اينا که تو چند پست گفته شد هم بگيد چون نفهميدم!(در اين مدل يعني n78 چه جوري باشه)

ممنون!
يا علي!

سلام معزرت ميخوام ازتون من چند روز يا يه هفته ديگه ميخوام اينو بخرم و بايد بگم که تقريبا هيچي از نوکيا نميدونم (چون يه عمري سوني اريکسون داشتم)پس اگر جواب هر کدوم رو به طور کامل و با توضيح و ذکر نکات بگيد من رو مديون خودتون کرديد!

ببخشيد سوالاتم در رابطه با بررسي يا مشکلات n78 نيست بلکه برا خريدش هست پس خواهش ميکنم چون هيچي تجربه ندارم پاسخ کامل بديد و منو راحت کنيد!

ممنون ميشم!

bedad.k
05-07-2009, 20:48
سلام

خواهش میکنم کمکم کنید . SMS هام پاک شده چه جوری برشون گردونم ؟
نوکیا N78 هست و محل ذخیره سازی هم Phone memory هست .

تورو خدا اگه راه حلی هست کمک کنید

amirtoty
05-07-2009, 21:25
سلام

راحی نیست!! :21:

*M!L4D*
05-07-2009, 21:27
سلام

حتی در برگردوندن عکس ها هم مشکل وجود داره ... چه برسه به SMS:31:

shahbazi62
05-07-2009, 23:49
سلام
من به تازگي يه گوشي N78 خريدم
در خيلي از مواقع وقتي كه زبان گوشي رو از فارسي به انگليسي يا برعكس عوض ميكنم بعد از ريست شدن گوشي هنگ ميكنه و باتري و شارژ ميپره و بايد حتما باتري رو دربيارم
دوستان اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم

iran_it
06-07-2009, 01:00
سلام دوستان
یه سوال. آیا استفاده ازgps گوشی n78هزینه ای دارد ؟ اگه بله چجوری محاسبه می شود؟

*M!L4D*
06-07-2009, 02:37
سلام
در خيلي از مواقع وقتي كه زبان گوشي رو از فارسي به انگليسي يا برعكس عوض ميكنم بعد از ريست شدن گوشي هنگ ميكنه و باتري و شارژ ميپره و بايد حتما باتري رو دربيارم
سلام
برای چی زبان اصلی گوشی رو تغییر میدی ؟
اگه می خوای اس ام اس بنویسی ...دکمه* رو بزن و Writing Langueges رو انتخاب کن و بعد زبان پارسی رو ...
این راحت ترین روش هست ... بدون ریست شدن ... فقط یادت باشه حین نوشت باید * رو بزنی ...:31:

Saman-tci
06-07-2009, 12:00
سلام دوستان
یه سوال. آیا استفاده ازgps گوشی n78هزینه ای دارد ؟ اگه بله چجوری محاسبه می شود؟

نه دوست من Gps یکی از امکانات یه گوشی حساب میشه و استفاده کردن از این امکان هیچ هزینه ای نداره ...
شما باید برنامه اسمارت کام رو روی گوشیتون نصب کنید و بعد شهرتون رو در قسمت وربوطه بریزید بعد کانکت بشید و استفاده کنید ...

hosseingrami
06-07-2009, 14:01
سلام معزرت ميخوام ازتون من چند روز يا يه هفته ديگه ميخوام اينو بخرم و بايد بگم که تقريبا هيچي از نوکيا نميدونم (چون يه عمري سوني اريکسون داشتم)پس اگر جواب هر کدوم رو به طور کامل و با توضيح و ذکر نکات بگيد من رو مديون خودتون کرديد!

ببخشيد سوالاتم در رابطه با بررسي يا مشکلات n78 نيست بلکه برا خريدش هست پس خواهش ميکنم چون هيچي تجربه ندارم پاسخ کامل بديد و منو راحت کنيد!

ممنون ميشم!

ببخشيد وقتتون رو ميگرم اگه ممکنه جواب من رو هم بدين!

shahbazi62
06-07-2009, 14:23
سلام
برای چی زبان اصلی گوشی رو تغییر میدی ؟
اگه می خوای اس ام اس بنویسی ...دکمه* رو بزن و Writing Langueges رو انتخاب کن و بعد زبان پارسی رو ...
این راحت ترین روش هست ... بدون ریست شدن ... فقط یادت باشه حین نوشت باید * رو بزنی ...:31:

سلام
خيلي ممنون جالب بود ديگه زبان گوشي رو عوض نميكنم اما هنگ كردن گوشي بعد از عوض كردن زبان اصلي گوشي عاديه يا گوشي ممكنه مشكل داشته باشه؟

shahbazi62
07-07-2009, 13:39
سلام
ببخشيد لطفا هر كسي ميتونه كمك كنه
حقيقتش من به تازگي N78 خريدم اما نميدونم چرا موقع عكس انداختن و فيلمبرداري زوم نميكنه
اصلا N 78 زوم داره؟

MOHAMMAD2010
07-07-2009, 15:50
سلام
ببخشيد لطفا هر كسي ميتونه كمك كنه
حقيقتش من به تازگي N78 خريدم اما نميدونم چرا موقع عكس انداختن و فيلمبرداري زوم نميكنه
اصلا N 78 زوم داره؟

آره مال منم زوم نمیکنه
آره زوم که داره و برای بعضیا اینجوریه
شما یه مستر ریست کن شاید درست شد . اگرم نشد با آپدیت به نظرم حتما درست میشه

M.etallic.A
07-07-2009, 16:53
آره مال منم زوم نمیکنه

چجوری زوم میکنی که نمیکنه ؟ دکمه + رو باید نگه داری چند ثانیه...

Hadi King
07-07-2009, 17:02
دوست عزيز بــا + زوم نميكنــــه ...
همه تنظيماتش رو ديد زدم خبري از زوم كردن نبــــود :20:

shahbazi62
07-07-2009, 17:48
آره مال منم زوم نمیکنه

سلام
با #7370#*
ريست كردم درست شد شما هم امتحان كنيد شايد درست بشه

MOHAMMAD2010
07-07-2009, 19:08

آقا من زوم کردن رو که دیگه بلدم ...

سلام
با #7370#*
ريست كردم درست شد شما هم امتحان كنيد شايد درست بشه

خدا رو شکر که درست شد
واقعیتش من یه بار گوشیمو خاموش کردم دوباره روشن کردم دیدم درست شده
کلا برام زیاد مهم نیست

ebicross
09-07-2009, 06:30
سلام

گوشیتون زبان فارسی داره؟؟؟؟
اگر داره برین بدین کامل فلش کنند تا زبانهای اضافه پاک بشه چون این نرم افزارها برای گوشی مشکلاتی ایجاد میکنه ولی اگر در کل زبان فارسی یکی از گزینه هاشه پس گوشیتون ساخت کره هستش و اصلا زیر نظر نوکیا ساخته نشده. تو مایه های گوشیهای چینی.
مثلا N95هایی که فارسی دارند دوربینش اصلا 5 نیست و تو مایه های همون VGA هستش.

هر چی که بود باا جعبه هماهنگ باشه. با زدن *0000#* باید Imei گوشی رو با پشتش و جعبش تطبیق بدی. لیبل مهم نیست.

هدفون. شارژر. دفترچه ها. USB. سی دی OVI Suit. دیگه خود گوشی. همش باید باشه. مخصوصا گوشی :دی

رنگ جلو ثابته ولی پشت سفید و پشت سیاه داره. پشت سیاه هم قشنگ تره و هم بیشتره. استحکام و همه چیش برابره. گوشی اگر فولادی هم باشه وقتی مواظبش نباشی خش میشه.

از کجا ميشه فهميد گوشي اصل هست يا نه ؟
وقتی گوشی رو میخری از طرف فاکتور بگیر و بگو تو فاکتور قید کنه گوشی اصلی.
در کل گوشی ساخت چینه. بگیر توکل به خدا :دی

گفتم که فلش دوربین. ویبره. بلوتوث. مکالمه.
مال من 20.149 هستش. هر چی بالاتر باشه حتما بهتره دیگه.

گوشی تا 16 گیگ ساپورت میکنه. فلش 2 گیگ تو خود گوشی هست که فرمتش نکنی چون 400 مگابایت مپ مخصوص GPS و سرویس Map توش هست. قیمتش هم گرونه:دی
قاب اصلی گوشی 10 هزار تومنه.
پلاستیک رو شیشه هزار تومن.
قاب کریستالی هم 4 هزار تومن.
همون پلاستیک بهتره.
هیچی فقط اگر سونی اریکسون داری نوکیا بخر. حتی اگر 78 نخریدی هم فقط نوکیا بخر. تو رنج قیمت این گوشی گوشیهای دیگه ای هم هست ولی من میگم N78 از همه عالیتره.

در مورد علامت سه بعدي نوکيا هم کمي توضيح دهيد!
رو باطریه. ولی گوشی های چینی هم از اینا دارن. زیاد مهم نیست.

بهتره از کجا خريد که هم از نطر قيمت و هم کيفيت اصلي باشه؟(همون علاعدين خوبه؟)
به سایت نوکیا برو وزبونش رو فارسی کن. بعد به قسمت فروشنده ها برو. شهرت رو وارد کن بهت میگه کدوم مغازه ها نماینده ی رسمی هستند.

کلا کارتونش پلم داره يا نه گوشي چي؟(پلاستيکي چيزي)
نه نداره. داره ها ولی بازش میکنن چون یا به کس دیگه ای نشون دادند یا تو ویترین بوده. (یا هم 2 سال ازش استفاده کردن :دی)
کلا تو خريد هر چي لازمه در مورد اين گوشي بگيد!
برای خرید فقط پول لازمه:دی از برگشتن هم کس دیگه ای بگی رانندگی کنه که سرت تو گوشیته تصادف نکنی:دی
نه حالا در کل فاکتور بگیری و تو فاکتور قید کنه حتما.
کلیدهارو تماما فشار بده مشکلی نباشه. دور و برش رو نگاه کن آثار خش و پریدگی نباشه یه وقت ضربه نخورده باشه. پلاستیکاش هم روش باشه.

در مورد اين rm و اينا که تو چند پست گفته شد هم بگيد چون نفهميدم!(در اين مدل يعني n78 چه جوري باشه)
من که هرچی N78 دیدم RM-235 بوده. با این حساب چیز مهمی نیست. منم نمیدونم چیه.

GHOST RECON
09-07-2009, 14:42
رنگ جلو ثابته ولی پشت سفید و پشت سیاه داره
پشتش سیاه و سفید داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه عکس رسمی این گوشی رو که توسط نوکیا منتشر شده ببینی پشت گوشی (که همون درب باطری هست) دارای دو رنگ قهوه ای سوخته و سورمه ای هست که گوشی هایی که پشتشون قهوه ای هست نوار نقره ای دورشون هم نقره ای قهوه ای هست ولی گوشی هایی که پشتشون سورمه ای هست دورشون نقره ای هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid-6120
09-07-2009, 15:45
دیروز گوشی رو آپدیت کردم به ورژن 21.دو تا دونه هنگ خفن به گوشی اضافه شده:دی یکی اینکه بعضی موقع ها تویه منو یه دفعه خود گوشی هی انتخاب رو بالا پایین میکنه روی پیام ها و Photos هم گیر میکنه...هی میره بالا هی میره پایین:دی باید گوشی رو ریست کنی....با مستر ریست هم تا حالا درست نشده.

یکی دیگش خیلی جالبه...وقتی گوشی رو خاموش میکنی مینویسه Good Bye ولی گوشی خاموش نمیشه و میره تویه Stand Bye ! کسی تا حالا این مشکلات رو داشته؟

MOHAMMAD2010
09-07-2009, 16:25

آره
کلا پشت این گوشی 3 رنگ ممکنه باشه

1 - سورمه ای
2 - قهوه ای
3 - سفید

ebicross
11-07-2009, 01:20
دیروز گوشی رو آپدیت کردم به ورژن 21.دو تا دونه هنگ خفن به گوشی اضافه شده:دی یکی اینکه بعضی موقع ها تویه منو یه دفعه خود گوشی هی انتخاب رو بالا پایین میکنه روی پیام ها و Photos هم گیر میکنه...هی میره بالا هی میره پایین:دی باید گوشی رو ریست کنی....با مستر ریست هم تا حالا درست نشده.

یکی دیگش خیلی جالبه...وقتی گوشی رو خاموش میکنی مینویسه Good Bye ولی گوشی خاموش نمیشه و میره تویه Stand Bye ! کسی تا حالا این مشکلات رو داشته؟

نه من این مشکلات رو ندارم.
مموری رو یک فرمت بکن. بدون مموری هم ببین همینطوریه؟

Quf
11-07-2009, 01:22

سلام دوست عزیز
شاید گوشیت خراب آپدیت شده یا شایدم مشکل از کلیدهاست چون من چند مورد تو پی سی دیدم که از دکمه گله میکرد ولی من خودم و دوستام به همچین مشکلی بر نخوردیم که گوشی خاموش نشه یا دکمه هاش خراب شده باشه
به هر حال اگه نظر منو می خوای برو یک بار دیگه آپدیت کن(آپدیت پائین تر)

ShayaN3K
11-07-2009, 01:59
اگه سوالم تکراریه ببخشید چون چند صفحه قبلو نگاه نکردم .

الان قیمت این گوشی چنده.؟

کسانی که از این گوشی استفاده کردن به نظرشون ارزش خریدن رو داره ؟

Majid-6120
11-07-2009, 11:27
دیروز یه قاب برای گوشی خریدم....خیلی خوب بود فقط 2 مشکل داره....یکی اینکه دکمه ها رو نمیشه عوض کنی....یکی اینکه در پشت گوشی مضخرفه!......چقدر دیگه اینا خنگ بودن که یادشون رفته اینکار رو بکنن.....کدوم کار؟...پشت در اصلی گوشی دو تا قطعه فلزی هست که باعث میشه FM transmit گوشی کاربکنه...ولی اینا این دو تا قطعه فلز رو نذاشتن...

Quf
11-07-2009, 13:21

سلام دوست عزیز قیمت ای گوشی بین 200 تا 215 هزار تومان
گوشی جالب و حساسیه ولی خوب کار میده من که دارم خیلی راضی ام تا الام که پا به پای n82 داره میاد ولی دوربین ها باهم فرق داره و برنامه ها

Quf
11-07-2009, 13:27

دیروز یه قاب برای گوشی خریدم....خیلی خوب بود فقط 2 مشکل داره....یکی اینکه دکمه ها رو نمیشه عوض کنی....یکی اینکه در پشت گوشی مضخرفه!......چقدر دیگه اینا خنگ بودن که یادشون رفته اینکار رو بکنن.....کدوم کار؟...پشت در اصلی گوشی دو تا قطعه فلزی هست که باعث میشه FM transmit گوشی کاربکنه...ولی اینا این دو تا قطعه فلز رو نذاشتن...

آره عزیز خودت باید موقع خرید دقت می کردی ولی فابهای هست که پشت در گوشی از این فلزا داشته باشه

mohamad_reza72
11-07-2009, 17:15
سلام من میخوام کا850 رو بفروشم 160 کم نیست؟؟؟؟
ان78 کار کرده رو چقد میشه گیر اورد؟؟؟؟؟
از کجا گوشی کارکرده بخرم؟؟؟
آدرسشو بدین لطفا"

*M!L4D*
11-07-2009, 21:37
سلام من میخوام کا850 رو بفروشم 160 کم نیست؟؟؟؟
ان78 کار کرده رو چقد میشه گیر اورد؟؟؟؟؟
از کجا گوشی کارکرده بخرم؟؟؟
آدرسشو بدین لطفا"
آره خوبه با این قیمت بفروشی ... 78 هم نو بگیری بهتره چون دست دوم ها کلا یه مشکلاتی دارن
.

Quf
13-07-2009, 01:44
آره خوبه با این قیمت بفروشی ... 78 هم نو بگیری بهتره چون دست دوم ها کلا یه مشکلاتی دارن
.

دوست عزیز مگه با 160 تومان n78 نو گیر میاد ؟ :20:
من جایی رو سراغ اگه پیدا کردی آدرس بده ما هم بخریم
دسته دوم هم عیب های داره

*M!L4D*
13-07-2009, 10:05
دوست عزیز مگه با 160 تومان n78 نو گیر میاد ؟ :20:
من جایی رو سراغ اگه پیدا کردی آدرس بده ما هم بخریم
دسته دوم هم عیب های داره
یه 30 -40 تومن بزار روش یه نو ی 78 رو بگیر ...!

vahid78
13-07-2009, 13:00
سام لیک ....

بلاخره از دست 1200 راحت شدیم : دی حالا فعلا این سلطان را دارم ....

مثلا از از صبح تا ظهر هیچ کدوم اس ام اسها به دست من نمیاد...

وقتی ریست میکنم همه مسیجهای که تو این مدت فرستادن یک دفعه میاد البته بعضی وقتها اینجوری میشه

Quf
13-07-2009, 15:16
سام لیک ....

مثلا از از صبح تا ظهر هیچ کدوم اس ام اسها به دست من نمیاد...

سلام دوست عزیز وقتی که اس ام اس بهت میفرستن رو صفحه نمایشت

علامت پیام چـشـــــمک نــــمی زنه ؟ اگــــه چشــــــمک میزنه حافظه ی گوشیت پــــر شــده
بایـــد محل ذخــیره پیام رو عـــوض کــــنی و روی MEMORY CARD بـــذاری

موفــــق باشیــــد:11:

Shayan Cena
14-07-2009, 12:07
بچه ها گوشی من یه مشکلی داره اینه که به هیچ وجه اس ام اس نمیفرسته.هم اس ام اس دریافت میکنه هم میتونم تماس بگیرم و تماس دریافت کنم.مشکل از چی میتونه باشه؟به خط مربوطه؟خطم ایرانسله

*M!L4D*
14-07-2009, 18:24
بچه ها گوشی من یه مشکلی داره اینه که به هیچ وجه اس ام اس نمیفرسته.هم اس ام اس دریافت میکنه هم میتونم تماس بگیرم و تماس دریافت کنم.مشکل از چی میتونه باشه؟به خط مربوطه؟خطم ایرانسله
خطط ایرانسله دیگه ... اس ام اس ایرانسلم قطعه .. :31:

حامدn78
14-07-2009, 23:06
سلام به همگي.لازمه بگم كه تو زنجان كه من اين گوشي رو كلا مشكي(پشت و رو) تو همه ي مغازه ها ديدم.اينكه ميگيد فقط سه رنگه اينطور نيست.اما گوشي من كه هنگ ميكنه حالت sleep mode ظاهر ميشه و بعد يه مدت كه بازم هنگ كرد اين حالت ديگه نيست!البته وقتي اين حالت مياد ديگه نيوي ويلش كار نمي كنه.ورژن 20 هست.

corey taylor
15-07-2009, 10:21
دوستان ورژن 30.014 هم منتشر شده هست

star_mir
15-07-2009, 12:33
با سلام++++من میخوام n78بگیرم الان قیمت این گوشی تقریبا چنده؟؟؟؟چینی یا فنلاندی یا تحت لیسانس رو ازکجا باید تشخیص بدیم؟؟؟؟این گوشی چه مشکلاتی رو ممکنه داشته باشه؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه به این سوالا جواب بدین...........

GHOST RECON
15-07-2009, 12:34
سلام به همگي.لازمه بگم كه تو زنجان كه من اين گوشي رو كلا مشكي(پشت و رو) تو همه ي مغازه ها ديدم.اينكه ميگيد فقط سه رنگه اينطور نيست.اما گوشي من كه هنگ ميكنه حالت sleep mode ظاهر ميشه و بعد يه مدت كه بازم هنگ كرد اين حالت ديگه نيست!البته وقتي اين حالت مياد ديگه نيوي ويلش كار نمي كنه.ورژن 20 هست
در مورد رنگ گوشی به سایت رسمی نوکیا مراجعه کن خودت به جواب میرسی

دوستان ورژن 30.014 هم منتشر شده هست
بهتره اپدیت نکنید چون این ورژن هک نمیشه یه چند وقت صبر کنید ببینیم کسی میتونه هک کنه یا نه

fire_gun
16-07-2009, 20:08
سلام به همگی
آخر من نتوستم گوشی رو فارسیش کنم
لااقل کمکم کنید که فارسی تایپ کنم

fire_gun
17-07-2009, 09:50
کسی بلد نبود

4870x2
17-07-2009, 20:51
دوستان امروز فهميدم بدون در پشت گوشي نميشه اف ام فرستاد:دی
اين طور كه معلومه در پشت انتن هستش

Quf
17-07-2009, 23:51
سلام به همگی

سلام دوست عزیز
اگه گوشیت فارسی تایپ میکنه برو اونجای که اس ام اس میفرستن
دکمه option رو بزن برو اونجایی که نوشته writing language
اگه زبان فارسی رو داره انتخاب کن فارسی مینویسه

total_overdose
18-07-2009, 01:41
سلام به همگی

دوست عزیز برای اضافه کردن زبان فارسی به قسمت نحوه آپدیت گوشیها مراجعه کن.
باید پروداکت کد فارسی رو پیدا کنی و بعد با nss تغییر پروداکت بدی.
راه دیگشم استفاده از نرم افزارای فارسی نویس هست که به قسمت برنامه های کاربردی برین
اونجا پیدا میکنین.

4870x2
18-07-2009, 14:51
دوستان كسي بلده والپيپر رو تمام صفحه كنه تو گوشي؟

fire_gun
18-07-2009, 20:08
:20:میشه دانلودشو خودتون واسم بزارید؟ :46:
هر چی میگردم پیدا نمیکنم:41:

درضمن از اف ام ترنزمیستر چجوری باید استفاده کرد؟

Shayan Cena
18-07-2009, 23:52
درضمن از اف ام ترنزمیستر چجوری باید استفاده کرد؟

باید ترنسمیتر رو روشن کنی یه موج اف ام انتخاب کنی.حالا اگه یه گیرنده رادیو تو فاصله نزدیک بهت باشه و روی همون موج اف امی که انتخاب کردی باشه،اگه آهنگ بزاری از رادیو پخش میشه.بهتره موجی که انتخاب میکنی شبکه ای از رادیو نباشه

*M!L4D*
19-07-2009, 21:48
دوستان كسي بلده والپيپر رو تمام صفحه كنه تو گوشي؟

یه نرم افزار بودش این کارو می کرد ... ولی برای اینکار اون عمس تو منو ها هم قرار می گرفت ...!

Legend
20-07-2009, 12:00
سلام
جهت اطلاع دوستان:

اگه گوشیتونو با روش HelloOX هک کرده باشید و آپدیت کنید;

پچ Open4All هنوز کار میکنه پس به فایل ها دسترسی دارید (سیستمی)
پچ installserver قبلی کار نمیکنه و باید آخرین نسخه رو 1.1 رو تست کنید.
پچ c2z هم اگه استفاده میکردید باید دوباره بسازیدش و استفاده کنید

نکته خیلی مهم : این هک به مو بنده: دی اگه گوشیتونو هارد ریست کنید هک میپره و دیگه هک نمیشه...!! در مورد مستر ریست اطلاعی ندارم.

شاد باشید:40:

Sorou5h
20-07-2009, 15:44
سلام
بچه ها یه راهی لطفا" بهم بگین که بشه در حالت silent که عکس میگیری صدا و نور فلش زدن گوشی نیاد
فوریه عجله دارم

*M!L4D*
20-07-2009, 15:56
تو تایپک N73 ME لینک برنامه رو برات گذاشتم ... یه برنامه میخوای نباید همه جا اسپم بدی که ... بخش درخواست نرم افزار داریم تو این فروم ...

Sorou5h
20-07-2009, 16:51
دستت طلا
عجله دارم فوریه

Legend
22-07-2009, 23:53
بازم سلام...
دوستانی که ورژن 30 این گوشی رو دارند یه سر به این تاپیک بزنند...تست هک:

BIKHIAL_ALL_75
25-07-2009, 23:33
سلام دوستان عزیز
راست زیاد وقت خوندن صفحات رو نداشتم!
ورژن گوشی رو چه جوری میتونیم بفهمیم؟؟
لطفا منو در مورد هک کردن و نصب n'gige راهنمایی کنید که به کدوم انجمن و تاپیک واسه این موضوع برم
ممنون از تمام دوستان عزیزم

Royce
26-07-2009, 22:45
برو بچ n78 بدو بدو که براتون یه سوپرایز دارم
چراغ قوه برا گوشیتون

*M!L4D*
27-07-2009, 08:42
سلام دوستان عزیز
راست زیاد وقت خوندن صفحات رو نداشتم!
ورژن گوشی رو چه جوری میتونیم بفهمیم؟؟
لطفا منو در مورد هک کردن و نصب n'gige راهنمایی کنید که به کدوم انجمن و تاپیک واسه این موضوع برم
ممنون از تمام دوستان عزیزم
سلام ...
برای اطلاع از فریمور گوشیت این کد رو وارد کن : #0000#*
برای هک گوشیت به این تاپیک برو :

بعد از هک گوشیت برای نصب کلاینت ( اجرا کننده ) N-Gage II به این تاپیک برو :

GHOST RECON
30-07-2009, 12:52
دوستان می خواستم ببینم نوکیا برای این گوشی صدای فارسی درست نکرده ؟ (مثلا برای استفاده در قسمت message reader برای پشتیبانی از مسیج های فارسی)

Scrat
31-07-2009, 12:45
اگه عکس رسمی این گوشی رو که توسط نوکیا منتشر شده ببینی پشت گوشی (که همون درب باطری هست) دارای دو رنگ قهوه ای سوخته و سورمه ای هست که گوشی هایی که پشتشون قهوه ای هست نوار نقره ای دورشون هم نقره ای قهوه ای هست ولی گوشی هایی که پشتشون سورمه ای هست دورشون نقره ای هست

همه گوشی من مشکی رنگ هست . نوار دور مشکی هست . این مدل به صورت limited edition تولید شده است .

GHOST RECON
01-08-2009, 13:49
دوستان می خواستم ببینم نوکیا برای این گوشی صدای فارسی درست نکرده ؟ (مثلا برای استفاده در قسمت message reader برای پشتیبانی از مسیج های فارسی
کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ehe ehe

M.etallic.A
01-08-2009, 16:15
کسی اینجا نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر درست کرده باشه رو فریمور فارسیش میزاره. فکر نکنم.

mehdi_08
01-08-2009, 19:04
سلام
یه گوشی n78 رو آپدیت کردم ورزن30 اما حالا هیچ فایل sis روش نصب نمی شه برنامه های جر روش نصب می شن
چی کار کنم؟

pedram_sad
01-08-2009, 21:29
دوستان من از چند تا از مغازه های اینجا ( شمال ) قیمت گرفتم عجیب در غریب بود
Nokia N78 == 240 T

با این قیمت می ارزه یا بیام تهران دنبالش ؟

Saman-tci
02-08-2009, 08:24
سلام
یه گوشی n78 رو آپدیت کردم ورزن30 اما حالا هیچ فایل sis روش نصب نمی شه برنامه های جر روش نصب می شن
چی کار کنم؟

دوست من با آپدیت کردن هک گوشی میپره و باید دوباره گوشیتون رو هک کنید تا بشه نرم افزار روش نصب کنید ..

4870x2
02-08-2009, 19:09
دوستان من از چند تا از مغازه های اینجا ( شمال ) قیمت گرفتم عجیب در غریب بود
Nokia N78 == 240 T

با این قیمت می ارزه یا بیام تهران دنبالش ؟
منم از شمال خريدم!
قيمت 225 البته بهش گفته بودم به شرطي كه رامم 128 باشه كه بودش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

Ehsanpark
03-08-2009, 12:43
سلام. تو گالری من عکسان باز نمی شه. کسی از دوستان می دونه باید چیکارش کنم ؟ خاموش روشن هم کردم نشد.

.SA33D.
04-08-2009, 00:28
سلام. تو گالری من عکسان باز نمی شه. کسی از دوستان می دونه باید چیکارش کنم ؟ خاموش روشن هم کردم نشد.
سلام
عکسهایی که توی فون مموری باشه رو هم باز نمیکنه؟

Ehsanpark
04-08-2009, 10:50
سلام
عکسهایی که توی فون مموری باشه رو هم باز نمیکنه؟
از توی فایل منیجر باز می کنه ولی از توی گالری باز نمی کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.SA33D.
04-08-2009, 11:04
دوستان شاید راه حل بهتری بدونن. اما احتمالا با reset to factory setting درست میشه.
phone setting/general/factory sett

Ehsanpark
04-08-2009, 14:26
دوستان شاید راه حل بهتری بدونن. اما احتمالا با reset to factory setting درست میشه.
phone setting/general/factory sett

این کاری رو که شما گفتید وقتی می خواستم انجام بدم می گه رمز رو بزنم. رمز چیو بزنم ؟

Legend
04-08-2009, 17:27
این کاری رو که شما گفتید وقتی می خواستم انجام بدم می گه رمز رو بزنم. رمز چیو بزنم ؟
اگه تغییر نداده باشید 12345 هست...

Ehsanpark
04-08-2009, 19:29
ممنون یونس جان جواب داد. ولی مشکل من حل نشد :(

Legend
04-08-2009, 19:34
ممنون یونس جان جواب داد. ولی مشکل من حل نشد :(
یه بار با کد
#7370#*
مستر ریست کن... البته کلیه پیام ها و حافظه گوشی پاک میشه...
شاد باشی:40:

spell
04-08-2009, 20:19
سلام .من این version 30.014 رو آپدیت کردم . مال خودم 13.054 بود و 123MB حجم دانلودم شد ...

1- به هر حال می خواستم بدونم که توی این آپدیت چه چیزی تغییر کرده ؟؟؟

2- بعدش من برنامه هام .sisx اکثرا لصب نمی شه . چی کار کنم ؟؟؟

3- یه برنامه هک که به این ورژن بخوره صراغ دارید ؟؟؟

ممنون

Ehsanpark
04-08-2009, 22:36
یه بار با کد
#7370#*
مستر ریست کن... البته کلیه پیام ها و حافظه گوشی پاک میشه...
شاد باشی:40:
بلد نیستم ک یونس جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه بک آپ گرفت ازشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid393
04-08-2009, 23:11
بلد نیستم ک یونس جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه بک آپ گرفت ازشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با پی سی سوئیت میشه بکاپ گرفت .

Ehsanpark
05-08-2009, 00:59
با پی سی سوئیت میشه بکاپ گرفت .
اگه دوستان مطمئن هستند که جواب می ده این کارو بکنم.
من با کامپیوتر هم فرمت کردم ولی نشد :41:امکان داره که توی حافظه گوشی ویروسی چیزی افتاده باشه ؟

.SA33D.
05-08-2009, 01:57
من با کامپیوتر هم فرمت کردم ولی نشد :41:امکان داره که توی حافظه گوشی ویروسی چیزی افتاده باشه ؟

نه بعید میدونم از ویروس باشه.نگران نباش خیلی از اشکالات شبیه این با مستر ریست درست میشه.اینم احتمال خیلی زیاد درست میشه با مستر ریست.
بکاپ بگیر. بعد توی صفحه اصلی (Stand by) کدرو وارد کن. بعد ازت security code میخاد(1235).بعد ریست میشه.
ایشالا درست میشه :46:

*M!L4D*
05-08-2009, 09:50
با خودگوشی یه بکاپ بگیر ... بعد مستر ریست کن ... اگه نشد هارد ریست کن ... 100% درست میشه ..

Ehsanpark
05-08-2009, 16:27
ممنون دوستان. من مبتدی هستم تو این چیزا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا می شه توضیح بدید که چطوری یه بک آپ بگیرم، چطوری مستر ریست یا هارد ریست کنم و چطوری اون بک آپ رو برگردونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*M!L4D*
05-08-2009, 21:18
ممنون دوستان. من مبتدی هستم تو این چیزا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا می شه توضیح بدید که چطوری یه بک آپ بگیرم، چطوری مستر ریست یا هارد ریست کنم و چطوری اون بک آپ رو برگردونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میری تو فایل منیجر ... روی Phone Memroy که هستی option ور میزنی و BackUp Phone Memory رو انتخاب می کنی ...
اگه میخوای مستر ریست کنی #7370#*رو میگری و بعد کد امنیتی گوشیت رو میدی ( اگه تغییر نداده باشی 12345 هستش ) ... بعد که گوشیت مستر ریست شد ... حالا میری تو فایل منیجر روی Memory Card گزینه ی Option رو انتخاب می کنی و بعد Restore Back Up ( یا یه چیز تو همین مایه ها ) رو انتخاب می کنی تا بکاپت بر گرده ...
مشکلی بود در خدمتیم ...

Ehsanpark
06-08-2009, 09:45
درست شد! از دوستان عزیزی که کمک کردند کمال تشکر رو دارم :X

H@MID_2
08-08-2009, 19:59
یک سوال مهم
آقا من رم 8 گذاشتم روش و تا 6.5 پرش کردم ! موقع فیلم برداری فیلم رو تیکه تیکه میگیره یعنی یدفه وسط فیلم گرفتن قفل میشه رو تصویر و بعد از 2 ثانیه باز ادامه میده!!
دلیلش چیه؟؟ رمی که گرفتم سان دیسک هست. مارکش بده؟
سیلیکون پاور اینطوری نمیشه؟

*M!L4D*
08-08-2009, 22:00
یک سوال مهم
آقا من رم 8 گذاشتم روش و تا 6.5 پرش کردم ! موقع فیلم برداری فیلم رو تیکه تیکه میگیره یعنی یدفه وسط فیلم گرفتن قفل میشه رو تصویر و بعد از 2 ثانیه باز ادامه میده!!
دلیلش چیه؟؟ رمی که گرفتم سان دیسک هست. مارکش بده؟
سیلیکون پاور اینطوری نمیشه؟
کلاس رمت چنده ... ؟
یه سوال موقع ضبط فیلم این مشکل بوجود میاد ...؟

H@MID_2
09-08-2009, 10:43
این کلاس رمی که گفتین از کجاش میشه فهمید؟؟
آره موقع ضبط فیلم اینطوری میشه!!
چیکار کنم؟

*M!L4D*
09-08-2009, 11:01
این کلاس رمی که گفتین از کجاش میشه فهمید؟؟
آره موقع ضبط فیلم اینطوری میشه!!
چیکار کنم؟
تن پکش نوشته ...
گوشیتو هک کردی ؟؟

H@MID_2
09-08-2009, 11:05
بدون پک گرفتم . توی این جعبه پلاستیکی ها بود.
آره گوشی هک شده هست . ورژن 12

*M!L4D*
09-08-2009, 11:12
بدون پک گرفتم . توی این جعبه پلاستیکی ها بود.
آره گوشی هک شده هست . ورژن 12
خب یکاری کن برو به این جایی که میگم :
C:/Private/10202dce
و توش هر چی هست پاک کن ...
منتهی حواست باشه به فولدر دیگه ای نری ... مواظب باش همین فولدر باشه ها ..

H@MID_2
09-08-2009, 11:18
عوارض نداره؟

*M!L4D*
09-08-2009, 11:23
عوارض نداره؟
نخیرم ... اگه دقیقا همون به همون فولدر بری نه ... ببین فقط خود فولدر رو پاک نکن هرچی توش هست پاک کن ... اوکی ؟

H@MID_2
09-08-2009, 11:28
mission complete
حالا چی میشه؟
در ضمن شما که اینقدر لطف دارین بگین این نرم افزار اکسپلورر رو چرا من هر کاری میکنم نصب نمیشه؟ از چند جا دانلود کردم. ساین کردم و لی مینویسه کانتکت سوپلایر!!
لینکی از این نرم افزار ندارید که سالم باشه؟
آقا خیلی لطف کردی ها

*M!L4D*
09-08-2009, 11:31
mission complete
حالا چی میشه؟

حالا دیگه سرعت گوشی یکم بالاتر میره ...

در ضمن شما که اینقدر لطف دارین بگین این نرم افزار اکسپلورر رو چرا من هر کاری میکنم نصب نمیشه؟ از چند جا دانلود کردم. ساین کردم و لی مینویسه کانتکت سوپلایر!!
لینکی از این نرم افزار ندارید که سالم باشه؟

نیاز به ساین نداره ...اگه نیاز داشت : گویشتیو در حالت هک قرار بده ... نصب کن ...

آقا خیلی لطف کردی ها
خواهش می کنم ... انجام وظیفه بودش : دی

H@MID_2
09-08-2009, 11:41
چطوری در حالت هک قرار بدم؟

*M!L4D*
09-08-2009, 11:51
چطوری در حالت هک قرار بدم؟
اصلا بیخیال اینو نصب کن حلّه :

H@MID_2
09-08-2009, 12:41
آقا RAY-MILAD-007 تاقت نیاوردم یک تشکر ویژه نکنم.
رفتم صفحات قبل و تا جاییکه تونستم برات تشکر زدم ولی کافی نیست.
واقعا سرعتی شد گوشیم!!
حالا میشه هر وقت سرعتم کم شد باز برم اونجا فایلاشو پاک کنم؟ یا دیگه فایلی اونجا نمیره؟

*M!L4D*
09-08-2009, 21:03
آقا RAY-MILAD-007 تاقت نیاوردم یک تشکر ویژه نکنم.
رفتم صفحات قبل و تا جاییکه تونستم برات تشکر زدم ولی کافی نیست.
واقعا سرعتی شد گوشیم!!
حالا میشه هر وقت سرعتم کم شد باز برم اونجا فایلاشو پاک کنم؟ یا دیگه فایلی اونجا نمیره؟
هر وقت احساس کردی سرعت گوشیت کم شده برو و همونا رو پاک کن ...
موفق باشی :10:

H@MID_2
09-08-2009, 22:01
رنگ دی پد من افتضاحی شده ها!!!
دیگه داره حالم بهم میخوره!!
بیشتر از نصفش رفته و مشکی شده.
گوشیه معرکه ایه ولی به نظرم کیفیت قاب گوشی خیلی پایین بود.

MOHAMMAD2010
09-08-2009, 23:11
میشه دوستانی که رنگ D-pad گوشیشون رفته یه عکس ازش بگیرن ببینم چه جوری میشه ؟
راستی بعد چند وقت رنگش رفته ؟

4870x2
10-08-2009, 15:16
برای من كه هنوز نرفته(اصولا تو جيبی كه گوشيم رو ميزارم سوييچ و چيز اهنی نميزارم:دی

GHOST RECON
11-08-2009, 13:49
رنگ دی پد من افتضاحی شده ها!!!
دیگه داره حالم بهم میخوره!!
بیشتر از نصفش رفته و مشکی شده.
گوشیه معرکه ایه ولی به نظرم کیفیت قاب گوشی خیلی پایین بود.

واسه منم رنگش رفته ولی سیاه نشده سفید شده

برای من كه هنوز نرفته(اصولا تو جيبی كه گوشيم رو ميزارم سوييچ و چيز اهنی نميزارم
منم چند وقت پیش فکر میکردم اگه کلید و چیز نوک تیز پیشش نباشه رنگش نمیره ولی بعد ازاستفاده کردن زیاد رنگش رفت

4870x2
11-08-2009, 18:07
جدا خود به خود میره؟
من برم گوشیم رو چسب بزنم:دی

MOHAMMAD2010
11-08-2009, 21:17
از وقتی به ورژن 30 آپدیت کردم
وقتی میخوام عکس ها رو به صورت slide show ببینم موزیکی که روی slide show میزارم پخش نمیشه !
چرا ؟

Vamp!r3
11-08-2009, 21:57
يه سوال...اين گوشي هنگ ميكنه؟...

MOHAMMAD2010
11-08-2009, 22:00
يه سوال...اين گوشي هنگ ميكنه؟...

قبلنا بعضی وقتا هنگ میکرد ولی الان با آپدیت اصلا

4870x2
12-08-2009, 15:52
دوستان میشه افلاین اپدیت كردش؟
من هر كاری كردم pc suit گوشیم رو نمیشناسه!
افلاین نمیشه؟

Royce
13-08-2009, 13:54
دیگه هرچی باداشتن این گوشی عذاب کشیدم بسه(حدود 1 سال)
میفروشمش حتی اگه 100 تومن بخرن!

farhad07
15-08-2009, 21:53
چرا گوشیه بدیه؟

MOHAMMAD2010
17-08-2009, 17:33
دیگه هرچی باداشتن این گوشی عذاب کشیدم بسه(حدود 1 سال)
میفروشمش حتی اگه 100 تومن بخرن!

حتما شما وضعت خیلی خوبه که میخوای 100 تومن بفروشیش ! :46:

چرا گوشیه بدیه؟

کی گفته گوشی بدیه ؟
اتفاقا خیلیم گوشی خوبیه !

Highbury
18-08-2009, 19:23
قیمت این گوشی الان بدون گارانتی چنده؟
صداش تو اسپیکر هم از لحاظ بلندی و کیفیت و همچینین هدفون در مقایسه با ان82 چطوره؟

H A M E D
19-08-2009, 21:23
گوشی به این خوبی - من عاشقشم!
هیچ مشکلی هم نداره
مال هرکی هم مشکل داره مشکلش از گوشی نیست. از نرم افزار و اصلی نبودن گوشیه