ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ N78

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9

rammmy
02-12-2008, 19:42
به نظر من n78 نخريد..گوشي خوبي نيست من كه خيلي تو كفش بودم ..اما پيش چندتا تعنير كار كه رفتكم.گفتندوووبيشترين خرابي از صفحه كليدش هست...و زود خراب ميشه..خودم هم يه كم دستم گرفتم..خيلي افتضاحه...داد ميزنه كار كاره چيني هست و خيلي بد ساخته شده!!!!.....و خودتون هم ببينيد چه افته قيمتي داشته...!!!..الان رفتم تو كف 6210 navigator ...محشره..از همه لحاظ هم از n78 بهتره!!!...

prince72
02-12-2008, 20:13
جای این سخن اینجا نبود...

M.etallic.A
02-12-2008, 22:18
به نظر من n78 نخريد..گوشي خوبي نيست من كه خيلي تو كفش بودم ..اما پيش چندتا تعنير كار كه رفتكم.گفتندوووبيشترين خرابي از صفحه كليدش هست...و زود خراب ميشه..خودم هم يه كم دستم گرفتم..خيلي افتضاحه...داد ميزنه كار كاره چيني هست و خيلي بد ساخته شده!!!!.....و خودتون هم ببينيد چه افته قيمتي داشته...!!!..الان رفتم تو كف 6210 navigator ...محشره..از همه لحاظ هم از n78 بهتره!!!...

متاسفانه همینطوره...

Ehsanpark
02-12-2008, 22:29

آره خواهشن نخريد خزش نكنيد.اصلا گوشي خوبي نيست ! :21:
راضيم ازش

[ali]
03-12-2008, 00:05
از کجا بفهمیم رو روی گوشیه؟ من چیزی در قسمتی که توی راهنما نوشته نمی بینم راه دیگه ای هست؟

TRAYTON
03-12-2008, 09:05
آره خواهشن نخريد خزش نكنيد.اصلا گوشي خوبي نيست ! :21:
راضيم ازش

آخه بابا فقط که نمیشه به صفحه کلید گیر داد ، بله مشکل داره اما شنیدم با اپ حل میشه .
لطفا از دیگر مشکلاتش که سبب نخریدنش میشه بگید چون می خوام به زودی بخرم ای گوشی رو و می خوام تمام شک و شبهه ها از بین بره و اگر هم منصرف شدم برم تو نخ یه گوشی دیگه مثل 95 8 گیگ یا ان 82 .
با تشکر از دوستان:20:

M.etallic.A
03-12-2008, 12:22
بله مشکل داره اما شنیدم با اپ حل میشه .

اتفاقا من با صفحه کلیدش هیچ مشکلی ندارم حالا بعدا خراب میشه یا نه رو نمیدونم ولی کار باهاش سخت نیست. اما در مورد مشکلات نرم افزاریش با ذکر اینکه من آپ هم کردم. اول اینکه وقتی اس ام اس میاد 90% اوقات ری استارت میشه گوشی... واسه من که اینطور بوده و زجرآورترین مورد ممکن همینه وقتی داری اس ام اس بازی میکنی... بعدا فهمیدم وقتی یه زنگ واسه اس ام اس میزاری اینجوری میشه و وقتی زنگهای خود گوشی رو میزاری اینطوری نیست که اینم یه نکته عجیب بود. دوم اینکه سرعت گوشی پایینه... خواهشا نگید سی پی یو 369 داره و این حرفا... من که یه آنتی ویروس نصب کردم با 4 5تا برنامه و یه تم ... سرعتش خیلی افت کرد. نمیدونم n73 با سی پی یو 220 خیلی بیشتر از اینا روش برنامه ریخته بودم سرعتش در همین حد بود که البته تم افکت رو مجبور شدم خاموش کنم و الان بهتر شده.

و سوم اینکه من قبل از خرید تو مشخصات این گوشی دیده بودم نوشته 96 مگابایت SDRAM MEMORY و اونجا بود که با خودم گفتم دیگه مشکلی در رابطه با اجرای برنامه و بازی سنگین مثل وقتی که N73 داشتم ندارم. اما باید بگم اشتباه فکر کردم چون در بهترین حالت 50 مگابایت از این 96 مگابایت در اختیار شماست. برای من که الان وقتی هیچی باز نباشه 40 مگابایت خالی داره که وقتی یه بازی انگیج مثلا آسفالت رو اجرا میکنم ... میگه فضای لازم وجود نداره و مجبورم یه بار گوشی رو ری استارت کنم. کیفیت دوربینش خوبه... فیلمبرداریش تعریفی نداره. صداش خوبه تو هندزفری عالیه....گوشی خوشگلیه ولی کیفیت ساخت خوبی نداره. هم از جهت موندن اثر انگشت روش ( اگه میخواید انگشت نگاری کنید کافیه قسمت سیاه جلوی گوشی رو لمس کنید تا خطوط دقیق نوک انگشتتون رو ببینید ) و مورد دوم هم دوستان گفتن که قسمت نقره ای دکمه جهت نما پاک میشه که واقعا تاسف برانگیزه... یعنی فرض کن گرفتن لاک نقره ای زدن دور اون دکمه و اینقدر زحمت ندادن اون قسمت رو یه نوار فلزی بزارن که اینجور مایه آبروریزی نشه ولی من مطمئنم N78 که واسه بازار اروپا و امریکا میزنن هیچ وقت اینجوری نمیشه چون اونجا پدر صاحب کارخونه رو در میارن...

Ehsanpark
03-12-2008, 14:12
اتفاقا من با صفحه کلیدش هیچ مشکلی ندارم حالا بعدا خراب میشه یا نه رو نمیدونم ولی کار باهاش سخت نیست. اما در مورد مشکلات نرم افزاریش با ذکر اینکه من آپ هم کردم. اول اینکه وقتی اس ام اس میاد 90% اوقات ری استارت میشه گوشی... واسه من که اینطور بوده و زجرآورترین مورد ممکن همینه وقتی داری اس ام اس بازی میکنی... بعدا فهمیدم وقتی یه زنگ واسه اس ام اس میزاری اینجوری میشه و وقتی زنگهای خود گوشی رو میزاری اینطوری نیست که اینم یه نکته عجیب بود. دوم اینکه سرعت گوشی پایینه... خواهشا نگید سی پی یو 369 داره و این حرفا... من که یه آنتی ویروس نصب کردم با 4 5تا برنامه و یه تم ... سرعتش خیلی افت کرد. نمیدونم n73 با سی پی یو 220 خیلی بیشتر از اینا روش برنامه ریخته بودم سرعتش در همین حد بود که البته تم افکت رو مجبور شدم خاموش کنم و الان بهتر شده.

و سوم اینکه من قبل از خرید تو مشخصات این گوشی دیده بودم نوشته 96 مگابایت SDRAM MEMORY و اونجا بود که با خودم گفتم دیگه مشکلی در رابطه با اجرای برنامه و بازی سنگین مثل وقتی که N73 داشتم ندارم. اما باید بگم اشتباه فکر کردم چون در بهترین حالت 50 مگابایت از این 96 مگابایت در اختیار شماست. برای من که الان وقتی هیچی باز نباشه 40 مگابایت خالی داره که وقتی یه بازی انگیج مثلا آسفالت رو اجرا میکنم ... میگه فضای لازم وجود نداره و مجبورم یه بار گوشی رو ری استارت کنم. کیفیت دوربینش خوبه... فیلمبرداریش تعریفی نداره. صداش خوبه تو هندزفری عالیه....گوشی خوشگلیه ولی کیفیت ساخت خوبی نداره. هم از جهت موندن اثر انگشت روش ( اگه میخواید انگشت نگاری کنید کافیه قسمت سیاه جلوی گوشی رو لمس کنید تا خطوط دقیق نوک انگشتتون رو ببینید ) و مورد دوم هم دوستان گفتن که قسمت نقره ای دکمه جهت نما پاک میشه که واقعا تاسف برانگیزه... یعنی فرض کن گرفتن لاک نقره ای زدن دور اون دکمه و اینقدر زحمت ندادن اون قسمت رو یه نوار فلزی بزارن که اینجور مایه آبروریزی نشه ولی من مطمئنم N78 که واسه بازار اروپا و امریکا میزنن هیچ وقت اینجوری نمیشه چون اونجا پدر صاحب کارخونه رو در میارن...

حالا منم نظرمو مي گم در رابطه با حرف هاي شما :
كاملا موافقم كه صفحه كليدش هيچ مشكلي نداره خيلي هم باحاله !
من آپديت نكردم (چطوريه بلد نيستم؟!) و وقتي اس ام اس مياد واسه من هيچ مشكلي نداره خاموش هم نمي شه صداي زنگ اس ام اسم هم عوض كردم !
بله.شما اگه تو كامپيوتر هم چند نرم افزار با هم باز كنيد سيستم كند ميشه.اين طبيعيه!
بعد من تاحالا هيچ مشكل فضايي نداشتم و بازيارو روي مموري نصب كردم.
فيلم برداريش به نظر من عاليه.اصلا گوشي از صحنه جا نمي مونه و از همه مهم تر Mp4 سيو ميكنه كه واقعا كيفيتش بالاست.از اين رو شما مي تونيد فايل هاي تصويري Mp4 رو هم بريزيد تو گوشي و اجرا كني.چه حالي ميده!
بله متاسفانه اون قسمت جهت نما پاك ميشه...
به نظر من از همه نظر خوبه.:20:

n_78
03-12-2008, 14:40
حالا من یه چیزی بگم این حرفهایی که ehsnpark زد همه درسته از من که رنگ جهت نماش پاک نشده در جواب metalilic م باید بگم که دایی من از ایتالیا که این گوشی را دیده بود گفت هیچ فرقی با اینها که داخل ایرانه نمیکنه دیگه تصمیم گیری با خودتون

n_78
03-12-2008, 14:43
من که بر خلاف بعضی ها فوق العاده ازش راضیم فقط یکم صداش ضعیفه من انتظار داشتم صداش در حد ان 73 باشه البته ان78 گناهی نداره چون ان73 صداش واقعا صداش فوق العادست

M.etallic.A
03-12-2008, 16:07
حالا من یه چیزی بگم این حرفهایی که ehsnpark زد همه درسته از من که رنگ جهت نماش پاک نشده در جواب metalilic م باید بگم که دایی من از ایتالیا که این گوشی را دیده بود گفت هیچ فرقی با اینها که داخل ایرانه نمیکنه دیگه تصمیم گیری با خودتون

عزیزم من که نگفتم فرق میکنه ...گفتم کیفیت ساخت بهتری داره و بعد از چند ماه کارکردن با گوشی این تفاوتی که من گفتم معلوم میشه ... نه از همون پشت ویترین مغازه ها ....

وقتي اس ام اس مياد واسه من هيچ مشكلي نداره خاموش هم نمي شه صداي زنگ اس ام اسم هم عوض كردم !

خوب منم گفتم ماله من اینجوری شده. اگر قرار بود همشون اینجوری باشن که دیگه واویلا بود. ولی حتی یه مورد هم یعنی مشکل... البته من دلیلش رو پیدا میکنم. حالا یا برنامه ای چیزی نصبه یا اینکه زنگی که من میزارم مشکل داره و یا هر دلیل دیگه ای که داشته باشه حلش میکنم ولی در کل گفتم که واسه من اینجوری بوده....

بله.شما اگه تو كامپيوتر هم چند نرم افزار با هم باز كنيد سيستم كند ميشه.اين طبيعيه!

اولا من گفتم هیچ برنامه ای باز نکرده اینجوریه. در حالت عادی رو گوشی من taskman و kaspersky از همون اول اجرا میشن ... یعنی همین دو تا برنامه گوشی رو کند کرد ؟ در حالیکه هیچ کدوم از این برنامه ها منابع زیادی رو نمیگیرن. حرف شما در صورتی درسته که مثلا یه بازی انگیج رو باز کنی و بعد با یه پلیر یه موزیک هم باز کنی و در همون حالت بخوای با دوربین عکسم بگیری... چون هر سه اینها در حال اجرا هستن و از سی پی یو استفاده میکنن گوشی کند میشه. ولی مثلا آنتی ویروس مقیم در حافظه س.... و با سی پی یو کاری نداره تا وقتی که احضار نشه.... در کل از این گوشی انتظار بیشتری داشتم از لحاظ سرعت و عملکرد...

فيلم برداريش به نظر من عاليه.اصلا گوشي از صحنه جا نمي مونه و از همه مهم تر Mp4 سيو ميكنه كه واقعا كيفيتش بالاست.از اين رو شما مي تونيد فايل هاي تصويري Mp4 رو هم بريزيد تو گوشي و اجرا كني.چه حالي ميده!

فرمت mp4 یکی از فرمتهای کم حجم و کیفیت متوسط به پایین برای تصاویر ویدئویی.... یه چیزی تو رده 3gp ... و تو 4 لایه فیلم رو فشرده میکنه پس نمیشه گفت کیفیتش بالاست.

Ehsanpark
03-12-2008, 18:06
اولا من گفتم هیچ برنامه ای باز نکرده اینجوریه. در حالت عادی رو گوشی من taskman و kaspersky از همون اول اجرا میشن ... یعنی همین دو تا برنامه گوشی رو کند کرد ؟ در حالیکه هیچ کدوم از این برنامه ها منابع زیادی رو نمیگیرن. حرف شما در صورتی درسته که مثلا یه بازی انگیج رو باز کنی و بعد با یه پلیر یه موزیک هم باز کنی و در همون حالت بخوای با دوربین عکسم بگیری... چون هر سه اینها در حال اجرا هستن و از سی پی یو استفاده میکنن گوشی کند میشه. ولی مثلا آنتی ویروس مقیم در حافظه س.... و با سی پی یو کاری نداره تا وقتی که احضار نشه.... در کل از این گوشی انتظار بیشتری داشتم از لحاظ سرعت و عملکرد...

فرمت mp4 یکی از فرمتهای کم حجم و کیفیت متوسط به پایین برای تصاویر ویدئویی.... یه چیزی تو رده 3gp ... و تو 4 لایه فیلم رو فشرده میکنه پس نمیشه گفت کیفیتش بالاست.

همون دو تا برنامه اجرا ميشن سرعت رو پايين آورده.ربطي به حجم و مكان نداره.گوشي داره اون برنامه رو اجرا مي كنه پس سرعتش هم پايين مياد
MP4 در مقايسه با ساير فرمت هاي تصويري كه تو موبايل اجرا ميشه خيلي بهتره.من خودم كيفيت MP4هامو اديت كردم و بردم در حد Avi كه فرق چنداني تو حجم نداشت و الان يجورايي دارم شو مي بينم با فرمت ام پي فور و لي در اصل در هد Avi هست.
شما توقع داري يه گوشي با دوربين 3.2 برات فيلمبرداري كنه با كيفيت DVD ??

M.etallic.A
03-12-2008, 19:06
همون دو تا برنامه اجرا ميشن سرعت رو پايين آورده.ربطي به حجم و مكان ندارهپس به چی ربط داره ؟:18:

mp4 در مقايسه با ساير فرمت هاي تصويري كه تو موبايل اجرا ميشه خيلي بهتره.من خودم كيفيت mp4هامو اديت كردم و بردم در حد avi كه فرق چنداني تو حجم نداشت و الان يجورايي دارم شو مي بينم با فرمت ام پي فور و لي در اصل در هد avi هست.

اوکی !!!

شما توقع داري يه گوشي با دوربين 3.2 برات فيلمبرداري كنه با كيفيت dvd ??

بازم اوکی !!!!

n_78
03-12-2008, 22:23
یه سوال روی این گوشی میشه ویروسیاب نصب کرد اگه میشه لطفا به من کمک کنید

n_78
03-12-2008, 22:23
یه لینک برام بذارین بتونم دانلود کنم

n_78
03-12-2008, 22:24
راستی بازی های فیفا 09 و سوکر9 ان گیج هستند؟

Majid393
03-12-2008, 22:56
یه سوال روی این گوشی میشه ویروسیاب نصب کرد اگه میشه لطفا به من کمک کنید

یه لینک برام بذارین بتونم دانلود کنم
این آنتی ویروس (تست شده ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بله ...... بازی fifa09 ، انگیج هست ...... اینم لینکش :

--------------------------------------------------------------------------------------------
اگه منظورتون pes9 هست که بازیش برای کامپیوتر هم موجوده ، برای n-gage هنوز تولید نشده ......:20:

Legend
03-12-2008, 23:00

بله ...... بازی fifa09 ، انگیج هست ...... اینم لینکش :

--------------------------------------------------------------------------------------------
اگه منظورتون pes9 هست که بازیش برای کامپیوتر هم موجوده ، برای n-gage هنوز تولید نشده ......:20:

دنبالش نری بهتره...رو گوشی درست اجرا نمیشه و تریل میشه...

Oracle_Eldorado
03-12-2008, 23:20
دوستان من امروز رفتم بازار ( کرمانشاه ) قیمت گرفتم 320 .
ارزش داره بدم از تهران واسم بخرن ؟
قیمت تهران کسی داره ؟

M.etallic.A
04-12-2008, 00:19
دوستان من امروز رفتم بازار ( کرمانشاه ) قیمت گرفتم 320 .
ارزش داره بدم از تهران واسم بخرن ؟
قیمت تهران کسی داره ؟

جدا ؟؟/ چه قدر گرون. تو شهر ما 285 قیمت گرفتم.

Oracle_Eldorado
04-12-2008, 00:23
جدا ؟؟/ چه قدر گرون. تو شهر ما 285 قیمت گرفتم.

البته فکر کنم حرف سرمعده زد !
میشه شما بگی کدوم شهری ؟
ولی خداییش طراحی این گوشی عالیه .
من که 100% میخوام بخرم .
راستی یه نفر گفت توی کیش ارزون تر هم پیدا میشه .
درسته اینطور چیزی یا ... گفته ؟!

M.etallic.A
04-12-2008, 00:31
من ساری قیمت گرفتم. شایدم حق با شما باشه خودمم تعجب کردم. سرش شلوغ بود منم دم در مغازه وایساده بودم پرسیدم n78 چند... اول گفت 295 بعدش گفت نه ببخشید 285....

ali racer
04-12-2008, 00:37
آخه لیبیل فنلاند رو گرانتر از لیبل چینی میفروشن
به این نکته دقت کردین ؟
حداقل 20 تومن فرقشونه

Oracle_Eldorado
04-12-2008, 00:44
من ساری قیمت گرفتم. شایدم حق با شما باشه خودمم تعجب کردم. سرش شلوغ بود منم دم در مغازه وایساده بودم پرسیدم n78 چند... اول گفت 295 بعدش گفت نه ببخشید 285....

والا چی بگم !
این که قیمت ساری بود !!
باید بدم یه نفر از تهران هم واسم قیمت بگیره .

آخه لیبیل فنلاند رو گرانتر از لیبل چینی میفروشن
به این نکته دقت کردین ؟
حداقل 20 تومن فرقشونه

خوب کدومش بهتره ؟ چین یا فنلاند ؟
( لیبل منظورت همون برچسبیه که زیر باطری هست ؟ )

ali racer
04-12-2008, 00:58
بله

تو کیفیت که فرقی فکر نمی کنم داشته باشن ولی مسلما 78 های فنلاند مشتری بیشتری دارند

DARIUSH 2000
04-12-2008, 01:09
قیمتاش زیاد توفیقی نداره حدود 15000 تا20000 تومانه

2روز پیش تو اصفهان قیمت کردم گفت 290000 تومان

اگه بتونی فنلاند پیدا کنی خوبه ولی خیلی کمه البته چینی هم تحت لیسانسه وهیچ تفاوتی با فنلاند اون نداره

کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air”) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟

کاراییاشم واسه دوستانی که نمیدونن میزارم:

گروه خبریGSM : نرم افزار جدیدی با نام “over-the-air” برای گوشی‎ها یN96 وN78 نوکیا معرفی شد.(خداییش کلاسا داری:5:)
به گزارش سایت نوکیا، این نرم‌افزار بلوتوث و موزیک را ارتقا می‌دهد و کیفیت تصویر را بهبود می‌بخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools، Utilities، Device Manager، Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعمل‌ها را اجرا کنید.
به خاطر داشته باشید که برای دانلود کردن برنامه‌های جدید می‌توانید از Wi-Fi استفاده کنید.
نوکیا این نرم‌افزار را رایگان عرضه کرده است

DARIUSH 2000
04-12-2008, 01:17

اگه بتونی فنلاند پیدا کنی خوبه ولی خیلی کمه البته چینی هم تحت لیسانسه وهیچ تفاوتی با فنلاند اون نداره

کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air” نرم افزار) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟

گروه خبریGSM : نرم افزار جدیدی با نام “over-the-air” برای گوشی‎ها یN96 وN78 نوکیا معرفی شد.(خداییش کلاسا داری:5:)
به گزارش سایت نوکیا، این نرم‌افزار بلوتوث و موزیک را ارتقا می‌دهد و کیفیت تصویر را بهبود می‌بخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools، Utilities، Device Manager، Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعمل‌ها را اجرا کنید.
به خاطر داشته باشید که برای دانلود کردن برنامه‌های جدید می‌توانید از Wi-Fi استفاده کنید.

starn
04-12-2008, 01:29
اصلان ان 78 فلاندی وجود نداره و شما اگه ان 78 دیدی که پشتش نوشته فلاند بدون که دست کاری شده و خودشون چسبوندن

DARIUSH 2000
04-12-2008, 01:41

کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air” نرم افزار) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟

n_78
04-12-2008, 10:28
راستی چرا وقتی داخل سایت gsm رای اینکه سیستم گوشیت را بفهمی که چه بازیهایی بهش میخوره میگه این گوشی دارای سیستم عامل نمیباشد

n_78
04-12-2008, 10:29
عجب مسخره است پس اینکه میگفتند ان78 جدیدترین سیستم عامل را داره پس چی بود

n_78
04-12-2008, 10:30
لطفا برین ببینید

M.etallic.A
04-12-2008, 11:54

کسی نمیدونه این نرم افزار جدید (“over-the-air”) را از کجا میشه گیر آورد؟؟؟

به گزارش سایت نوکیا، این نرم‌افزار بلوتوث و موزیک را ارتقا می‌دهد و کیفیت تصویر را بهبود می‌بخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools،Utilities، Device Manager،Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعمل‌ها را اجرا کنید.

یعنی چی از کجا میشه گیر آورد ؟ : دی خوب قسمت قرمز توضیح داده دیگه. میری تو اون قسمت و از طریق gprs دانلودش میکنی. البته باید بگم اون مسیری که گفته برای دانلود این برنامه کاملا اشتباهه و از اون جا فقط میشه گوشی رو آپدیت کرد. باید از قسمت دانلود دنبال این برنامه باشی که منم رفتم زیر رو کردم برنامه ای به این اسم نبود. البته اینکه نوشته بلوتوث و موزیک را ارتقا میدهد و کیفیت تصویر را بهبود می بخشد خودش معلومه چرت گفته.

M.etallic.A
04-12-2008, 11:55
راستی چرا وقتی داخل سایت gsm رای اینکه سیستم گوشیت را بفهمی که چه بازیهایی بهش میخوره میگه این گوشی دارای سیستم عامل نمیباشد

منظورت سایت gsm.ir هست ؟ اون سایت چرت و پرت زیاد مینویسه. چیزای درست و حسابیشم ترجمه نوشته های سایتهای خارجی از خودشون چیزی ندارن...

soranstar
04-12-2008, 17:52
سلام به همه دوستان
من الان یه 5700 دارم که میخوام n78 ویا n82 بگیرم.
از یه طرف با دوربین n82 حال میکنم و از طرف دیگه از ظاهر n87 خوشم میاد.اگه ممکنه راهنمایی کنید.

Mani Sasy
05-12-2008, 11:24
سلام به نظر من n78 بگیری بهتره چون من خودم هم 5700 داشتم و وقتی این گوشی رو گرفتم یه فرقی احساس کردم، سیستم عامل جدید ترم داره.درکل اگه با هردوشون(n78 و n82 )کار کنی از n78 بیشتر خوشت میاد البته این نظر منه.

am.as.fa
05-12-2008, 11:56
سلام دوستان
نظرات داخل فروم در مورد گوشی زیاد بود ولی درست نمی شه نتیجه گرفت میشه بابت پول داد؟
من برای خرید دو مدل گوشی در نظر گرفتم که می خوام نظر شما رو هم در مورد اون بدونم
p1 سونی اریکسون
n78 نوکیا
هر دوی اونها تقریبا در یه قیمت/یه دوربین/سیمبان/n78 دارای gps/ و p1دارای صفحه نمایش لمسی و
حافظه داخلی و رم بیشتری
هست

Mani Sasy
05-12-2008, 12:12
ببین این دوتا گوشی از لحاظ دوربین مساوی اند ولی سیمبین p1 uiq هست و در مقابل سیمبین n78 9/3،به نظر من ماله n78 بهتره، و همینطور گفتی رم p1 بیشتره؟ اگه منظورت رم داخل جعبه گوشیه که ماله n78 2gig ولی ماله p1 512. اگه لمسی دوست داری p1 هم خوبه.ولی اگه خود من بودم n78 میگرفتم.
ارادت

M.etallic.A
05-12-2008, 12:16
راستی فهمیدم دلیل ری استارت کردن موقع اس ام اس اومدن چیه. اسم فایل زنگی که واسه اس ام اس میزارید نباید خیلی بلند باشه. فایلی که من گذاشتم از اینترنت دانلود کرده بودم که پشت بندش آدرس سایت و مشخصات خانوادگی مدیر سایت و ..... همه رو تو اسم فایل نوشته بودن. پاک کردم و اسمشو دو حرفی گذاشتم. فعلا که ری استارت نشد دیگه...

Mani Sasy
05-12-2008, 12:22
من وقتی رو گوشی lock code میزارم وقتی ال سی دی خاموش میشه قفل رو که باز می کنم نور ال سی دی هر 5 ثانیه خاموش میشه ولی وقتی lock code نداره و فقط keypad رو قفل می کنم اینطوری نمیشه.
نمی دونید مشکل از کجاست؟

Royce
05-12-2008, 12:38
راستی فهمیدم دلیل ری استارت کردن موقع اس ام اس اومدن چیه. اسم فایل زنگی که واسه اس ام اس میزارید نباید خیلی بلند باشه. فایلی که من گذاشتم از اینترنت دانلود کرده بودم که پشت بندش آدرس سایت و مشخصات خانوادگی مدیر سایت و ..... همه رو تو اسم فایل نوشته بودن. پاک کردم و اسمشو دو حرفی گذاشتم. فعلا که ری استارت نشد دیگه...

سیمکارت شما ایرانسله؟

Mani Sasy
05-12-2008, 20:08
سلام به همگی
میدونید که آپگرید گوشی چه تاثیری روی گوشی داره یعنی چه فرقی با ورژن قبلی پیدا میکنه گوشی؟

Majid393
05-12-2008, 20:14
سلام به همگی
میدونید که آپگرید گوشی چه تاثیری روی گوشی داره یعنی چه فرقی با ورژن قبلی پیدا میکنه گوشی؟

آپدیت میتونه عملکرد گوشی رو بهبود ببخشه ......
معمولا" آپدیت هر گوشی ای خصوصیات و مزایای خودش رو داره ..... ولی با آپدیت در بیشتر مواقع باگهای نرم افزاری گوشی بر طرف میشه و ممکنه چند برنامه هم به گوشی اضافه میشه + افزایش سرعت گوشی .....:20:

Mani Sasy
05-12-2008, 21:06
نمی دونید که چه برنامه هایی اضافه میشن؟

P A R S A
05-12-2008, 21:49
دوستان ، ان.گیج به صورت کامل (بازی های کرک شده) اجرا میشه؟

Majid393
05-12-2008, 22:28
نمی دونید که چه برنامه هایی اضافه میشن؟

گفتم که ..... بستگی به گوشی داره ......:20:

میتونی از دوستانی که n78 دارن ، سوال کنی .......

Mani Sasy
06-12-2008, 13:11
دوستان ، ان.گیج به صورت کامل (بازی های کرک شده) اجرا میشه؟

سلام والا من که دارم خیلی مشکل نداره نمیدونم شاید چون حرفه ای نیستم مشکلای ان گیج به چشمم نمیاد، چون که میگن کامل اجرا نمیشه.

Tehranshahr
07-12-2008, 01:14

به گزارش سایت نوکیا، این نرم‌افزار بلوتوث و موزیک را ارتقا می‌دهد و کیفیت تصویر را بهبود می‌بخشد. برای فعال کردن آن کافی است روی منوی گوشی، سپس Tools،Utilities، Device Manager،Select Options و Check for updates کلیک کنید و دستورالعمل‌ها را اجرا کنید.

چرت نوشته!

OTA یا Over The Air همون قابلیت آپدیت Firmware گوشی از طریق GPRS یا WLAN هست.

قیمت این گوشی توی تهران 270 هست.

Tehranshahr
07-12-2008, 01:19
در مورد رفتن رنگ دور D-Pad
برای من که چیزیش نشده هنوز
این مورد به انگشت طرف هم ربط داره ، اگر انگشتش زیاد عرق کنه مسلما باعث میشه زودتر رنگش بره.

همچنان مشکلات نرم افزاری ریز و درشت داره این گوشی که امیدوارم هرچه زودتر آپدیتش بیاد.

در باطری هم به طرز مسخره ای لق میزنه

n_78
07-12-2008, 10:04
یه سوال چرا من وقتی برای گوشیم look kod میزارم چراغ ال سی دی گوشی 5 ثانیه ای خاموش میشه

M.etallic.A
07-12-2008, 13:27

نه مثل اینکه مشکلش اینم نبود. چون بازم ری استارت شد.

سیمکارت شما ایرانسله؟

بله... یعنی میتونه از این باشه ؟

starn
07-12-2008, 15:17
من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید
ولی ظاهر گوشی واقعا زیباست

Royce
07-12-2008, 16:03
بله... یعنی میتونه از این باشه ؟

والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی:دی

M.etallic.A
07-12-2008, 16:18
من الان 1 هفته و نیم که گوشی رو گرفتم و خیلی خیلی خیلی پشیمونم واقعا گوشی مذخرفی
بعضی اوقات باید مشلا می خوای کلید بک رو بزنی باید چند بار بزنی تا عمل کنه بعضی وقت ها خیلی راحت با یک بار زدن کلا همه ی دکمه هاش اینجوری به جز شماره ها دی پدش که واقعا مذخرفه بی ضی اوقات خودش ئاسه خودش تکون می خوره وقتی داری کار می کنه الیته من الان ناوی ول رو خاموش کردم این مشکل حل شده
در مورد ان گیج هم باید بگم همه ی بازی ها رو تریل اجرا می کنه و... خلاصه اصلا سراغ این گوشی نرید اینم یک توصیه از من به شما بعد از خرید 99% پشیمان می شید

اینو کاملا تایید میکنم. کلا اون دکمه سمت راست گوشی ( نزدیک دکمه قرمز ) مشکل داره. بعضی وقتها عمل نمیکنه. البته مشکل سخت افزاریه... یعنی این نیست که دکمه رو میزنی ولی اتفاقی نمیفته مشکل اینه که اصلا دکمه زده نمیشه...

والا منم دقیقا همین مشکلو داشتم که چند صفحه قبل هم گفتم ولی کسی جواب نداد.سیمکارت منم ایرانسله.این کاریو که میگم انجام بده به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.گوشیتو یه مستر ریست بکن(حتما با اون کد خفنه ریست کن که کل گوشی عین روز اولش میشه نه اون که فقط settings رو ریست میکنه).در ضمن یه شماره ای هست که با ایرانسل میگیری و بعدش تنظیمات gprs و mms و اوتوماتیک برات می فرسه و تو باید سیوش کنی(فهمیدی کدومو میگم؟)این کارو به هیچ وجه نکن چون با این گوشی سازگار نیست و اگه میخوای اینترنت کار کنی تنظیماتشو خودت دستی بساز.این کارایی رو که گفتم انجام بده و جوابشو بگو.
منم مدتی بود که گوشیم همینطوری شده بود و اینقدر اعصابمو خورد کرده بود که می خواستم پرتش کنم تو دیوار ولی بهد این کارها رو انجام دادم درست شد.اگه باز این روش ها جواب نداد بگو تا شاید راه دیگه ای هم باشه.ولی عجیبه من فکر میکردم شما گوشیتو آپدیت کردی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه.
راستی اون موقع که گوشی من تا sms میومد خاموش روشن میشد یه بار سیمکارت همراه اول یکی و انداختم رو گوشیم و از یه خط دیگه چند تا sms فرستادم به سیمکارتی که روی گوشیم بود ولی گوشیم نهنگید!
امید وارم مشکلت هرچی زودتر حل بشه چون می دونم الان چی میکشی:دی

دقیقا تنظیمات ایرانسل رو گرفتم و سیو کردم. باشه اینایی که گفتی رو انجام میدم و نتیجه رو میگم. اما چرا باید اینطوری باشه ؟

prince72
07-12-2008, 19:02
خوب دوست من چرا از اولش ان 82 نخریدی که 1000 برابر بهتر بود ....

KINGTATu
07-12-2008, 23:01

این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!

MRTZ HSV
08-12-2008, 14:51
آقا من رفته بودم n78 بخرم یه چند جا تو علاالدین رفتم بعضی از گوشی هارو که میدادن دستم دکمه سمت راست(بالای قرمز) بد کار میکرد.این سریع منو پشیمون میکرد
رفتم یه جا دیگه این مشکلو نداشت یعنی الان گوشیم دکمه هاش مثل هلو کار میکنه

خداوکیلی از این گوشی این قدر بد نگید .

شما نگاه کنید با 280 تومن چی می تونید بگیرید؟
این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتش (دوربین معرکه:از 73 خیلی خیلی بهتره) خیلی گوشی تمیزیه

من که خیلی راضیم.

ولی این تریال شدن بازی ها بدجور منو اذیت میکنه

prince72
08-12-2008, 15:04
این حرف جاش اینجا نبود هر چند که درست هم نیست!
خوب دوست من شما بگو جاش کجا بود ..
غلطش هم کجاست؟؟؟

M.etallic.A
08-12-2008, 15:16

به نظر منم این حرف درست نیست. من خودم موقع خرید انتخابم یکی از این دو تا بود. از نظر مالی هم مشکلی نداشتم و میتونستم N82 رو به راحتی بخرم ولی N78 خریدم. پشیمون نیستم از اینکه بین این دو تا N78 رو انتخاب کردم پیشمونم از اینکه چرا از بین این دو تا انتخاب کردم و کمی هم عجله کردم. برتری N82 دوربینشه که من عملا احتیاج زیادی به دوربین ندارم و همین 3.2 هم استفاده نمیکنم. سنسور Auto rotate گوشی n82 رو هم دیدم زیاد مالی نبود و خوشم نیومد.هم از نظر سرعت چرخیدن و هم اینکه هیچ افکتی نداشت واسه این چرخش.... در عوض n78 قیافه شدیدا بهتری داره به علاوه فرستنده fm که خیلی از اون سنسور کاربردی تره. در ضمن مهم ترین دلیلم واسه خرید n78 به روز بودن سیستم عاملش ( FP2 ) بود که حقیقتا امکانات زیادی بهش اضافه شده.

Legend
08-12-2008, 15:29
به نظر منم این حرف درست نیست. من خودم موقع خرید انتخابم یکی از این دو تا بود. از نظر مالی هم مشکلی نداشتم و میتونستم N82 رو به راحتی بخرم ولی N78 خریدم. پشیمون نیستم از اینکه بین این دو تا N78 رو انتخاب کردم پیشمونم از اینکه چرا از بین این دو تا انتخاب کردم و کمی هم عجله کردم. برتری N82 دوربینشه که من عملا احتیاج زیادی به دوربین ندارم و همین 3.2 هم استفاده نمیکنم. سنسور Auto rotate گوشی n82 رو هم دیدم زیاد مالی نبود و خوشم نیومد.هم از نظر سرعت چرخیدن و هم اینکه هیچ افکتی نداشت واسه این چرخش.... در عوض n78 قیافه شدیدا بهتری داره به علاوه فرستنده fm که خیلی از اون سنسور کاربردی تره. در ضمن مهم ترین دلیلم واسه خرید n78 به روز بودن سیستم عاملش ( FP2 ) بود که حقیقتا امکانات زیادی بهش اضافه شده.

عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟ :13:
اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...:20:fm هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه...:31::8:

ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...نه دوربين (كه واسه محمد گلم مهم نيست:11:)

از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...

حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره...:10: شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...

نوكرم، شاد باشي:40:

M.etallic.A
08-12-2008, 17:53
عوضش نميگي اين FP2 بودن چقدر دردسرش بيشتره؟ فقط به خاطر چنتا افكت ؟؟يا امكان ديگه اي هم داره من نميدونم؟ یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...

اون سنسور هم مثل ماه عمل ميكنه و با آپديت حساسيتش بيشتر هم ميشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم يه بابايي قراره برام از كيش بياره..ببينم گير مياره يا نه..زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.
از لوازم اکسترنال متنفرم : دی چون خود گوشی رو هم با زور با خودم اینور اونور میبرم چه برسه به .... به نظر من fm اکسترنال نگیری بهتره. درسته گفتم کارایی داره ولی دیگه اونقدر ارزش نداره بری اکسترنالشو بگیری. روی گوشی باشه چیز خوبیه نباشه هم که هیچی....

ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟

از اونور سيمبين پيچيده و در عين حال زيباتر داره...با ترنسميتر كه اكسترنالش هست...اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.

حالا نميخوام كشش بدم ولي هر كارايي واسه يكي بدرد ميخوره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد 78 بيشتر از 82 به كارت بياد...دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟

شاید نه حتما n78 بیشتر به کارم میاد. الان گوشی بدون fm ترنسمیتر منو دچار افسردگی میکنه.

musketeer
08-12-2008, 20:09
ولي كلا" بگيريم 78 نه چيپ داره..نه رام درست حسابي داره...
و

منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست.
من پی اس پی دارم و هیچوقت لازمم نمیشه با گوشی بازی کنم. پس میتونم بگم این قابلیت برا من مهم نیست؟ یا جای دیگه ای هم واقعا کاربرد داره؟

[ali]
08-12-2008, 20:49
سلام
دوستان شما وقتی باتری رو بر می دارین نوشته مید این چه کشوری؟

درمورد آپدیت به آخرین ورژن آیا باید گوشی رو به یو اس بی وصل کنم و بعد nsu را اجرا کنم تا آپدیت انجام بگیره و مراحل بعدی حالا می خواوم بدونم آخرین ورژن زبان فارسی داره یا نه که الکی دانلود نکنم!
توی موبایلستان یک فایل آپدیت هست که کدش با گوشی من نمی خونه آیا فایل های آپدیت با کد گوشی من به طور مجزا جای دیگری هست؟

با تشکر

DJ.Mamal
09-12-2008, 10:50
;3252895']سلام
دوستان شما وقتی باتری رو بر می دارین نوشته مید این چه کشوری؟

درمورد آپدیت به آخرین ورژن آیا باید گوشی رو به یو اس بی وصل کنم و بعد nsu را اجرا کنم تا آپدیت انجام بگیره و مراحل بعدی حالا می خواوم بدونم آخرین ورژن زبان فارسی داره یا نه که الکی دانلود نکنم!
توی موبایلستان یک فایل آپدیت هست که کدش با گوشی من نمی خونه آیا فایل های آپدیت با کد گوشی من به طور مجزا جای دیگری هست؟

با تشکر
همه چیز در مورد آپدیت اینجا

Royce
09-12-2008, 17:19
اتفاقا من با این گوشی خیلی حال میکنم.به زودی هم ایشالا یه آپدیت جدید براش میاد که تمام مشکلات نرم افزاری و حل میکنه.قابلیت تم افکتش هم که کلاس خاصی داده به گوشی.من با n82 هم کار کردم.اونم گوشی بدی نیست.البته این هم ناگفته نمونه که یه سری برنامه های جاوا که رو n82 نصب میشند رو n78 نصب نمی شن.به خاطر fp2 بودنش

یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...

زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.
از لوازم اکسترنال متنفرم : دی چون خود گوشی رو هم با زور با خودم اینور اونور میبرم چه برسه به .... به نظر من fm اکسترنال نگیری بهتره. درسته گفتم کارایی داره ولی دیگه اونقدر ارزش نداره بری اکسترنالشو بگیری. روی گوشی باشه چیز خوبیه نباشه هم که هیچی....

منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟

اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.

دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟

شاید نه حتما n78 بیشتر به کارم میاد. الان گوشی بدون fm ترنسمیتر منو دچار افسردگی میکنه.

راستی شما چیکار کردی؟مشکل گوشیت حل شد؟

M.etallic.A
09-12-2008, 20:09
راستی شما چیکار کردی؟مشکل گوشیت حل شد؟

فعلا حل شده... ممنون بابت راهنماییت...

Legend
10-12-2008, 12:53
یونس جان چه دردسری داره ؟ فقط چند تا افکت نیست. اگه بری تو بحرش تغییرات زیادی هست هر چند شاید واسه خیلی ها اصلا فرقی نداشته باشه چون استفاده ای نمیکنن از گوشی ولی یه چیزایی بهش اضافه شده که قبلا فقط با نصب برنامه اونم به صورت ناقص ممکن بود. اما الان خود سیستم عامل در اختیارت میزاره. من که با n81 مقایسه کردم از نظر امکانات سیستم عامل و منوها انگار n81 جاوا بود در برابر این...

زیادم ماه نیست : دی حساسیتش رو بی خیال اون تاخیرش آدمو ضایع میکنه. نمیگم سنسور چیز بده . اما خوب از اون امکاناتیه که جذابیت موقت داره.

منظورت چیپست گرافیکه ؟ خوب اون به درد بازیخورها میخوره... اونم بازی های سنگین انگیج وگرنه واسه کاربردها معمولی نیازی بهش نیست. من که اصلا اعتقادی ندارم مثلا رو گوشی فیفا 2008 نصب کنم بعدش بشینم فوتبال بازی کنم. شاید واسه نشون دادن به اینو اون جالب باشه اما بازی کردن بازی های سنگین و گرافیکی با گوشی زجرآوره... به نظرم بازی های فکری و سبک مثل سوداکو یا شطرنج و پاسور خیلی بهتره.... اما در مورد رم یه سوال... رم n78 رو نوشتن 96 مگابایت اما تا اونجا که من دیدم فقط 88 مگابایته... حالا واسه n82 که 128 واقعیش چه قدره ؟

اصلا پیچیده نیست... با 6600 هم کار کرده باشی راحت میتونی در عرض نهایتا یکی دو روز ته و توشو در بیاری. در ضمن سیمبین زیباتری نداره فقط کاراتر هم هست.البته از لحاظ زیبایی برتری خاصی نداره غیر از اون تم افکت ها که واقعا کلاس کاری گوشی رو بالا میبره. یکی از تم افکتهاش که خیلی جالبه وقتی مثلا دوربین رو روشن میکنی صفحه جاری در حال چرخیدن دور میشه و صفحه مربوط به دوربین هم به همین صورت در حال چرخش نزدیک میشه کلا چیز با کلاسیه.

دقیقا ... من یکی که به این مورد اعتقاد خاصی دارم. آدمای بی سوادی که میرن پولشونو دور میریزن مثلا n95 میخرن دو سال دستشونه و گوشی کهنه میشه اما یه بارم مثلا جی پی اس گوشی رو روشن نکردن ببینن چی هست اصلا ؟

منظورم دردسر هكش بود به اضافه انگيج...

چرا اكسترنال بده؟ اوني كه ميگم يه قطعه 1 در 3 سانته...من بد جوري اسير اين ترنسميترم...:31:

اونجور كه من ازفروم نوكيا ديدم...78 فقط 48 مگ رام داره...82 هم 90 مگ رام داره...

من 78 كار كردم...اولي ننفري بودم تو p30 كه خريدمش..با قيمت 540 تومان...منو هاش واقعا" زيبا هستند...

در كل بات موافقم...كمتر كسيتو ايران گوشي ميخره و مثل ما از حداكثر كارايي ممكن بهره ميبره..:10:

شاد باشي محمد جون...:40:

و

من پی اس پی دارم و هیچوقت لازمم نمیشه با گوشی بازی کنم. پس میتونم بگم این قابلیت برا من مهم نیست؟ یا جای دیگه ای هم واقعا کاربرد داره؟

متوجه منظورت نشدم...واضح تر بگو...

musketeer
10-12-2008, 19:48
منظورم اینه که غیر از اینکه مثل گوشی های چیپ دار (ان 82 مثلا) نمیشه باهاش بازی کرد مشکل دیگه ای نداره؟ این چیپ ست گرافیکی نداشتن فقط تو بازی خودش رو نشون میده دیگه؟ درسته؟ من بازی رو اصلا کاری ندارم. اینجوری من میتونم ان78 انتخاب کنم یا یچی دیگه بگیرم بهتره؟

P A R S A
10-12-2008, 19:57
اونجور كه من ازفروم نوكيا ديدم...78 فقط 48 مگ رام داره...82 هم 90 مگ رام داره...

اون حافظه رم خالیه...در اصل n82 : 128 و n78 : 96 مگ رم داره! که یه مقداریش به خاطر نرم افزار های اصلی خود سیستم اشغال میشه و مثلا برای n78 ، 48 مگ می مونه! (من که 6120 دارم ، رم اصلی گوشیم : 48 مگ و خالیش حدود 15-20 مگ هست!)

Legend
10-12-2008, 20:20
منظورم اینه که غیر از اینکه مثل گوشی های چیپ دار (ان 82 مثلا) نمیشه باهاش بازی کرد مشکل دیگه ای نداره؟ این چیپ ست گرافیکی نداشتن فقط تو بازی خودش رو نشون میده دیگه؟ درسته؟ من بازی رو اصلا کاری ندارم. اینجوری من میتونم ان78 انتخاب کنم یا یچی دیگه بگیرم بهتره؟

آها...:31:
آره ميتوني البتهمن شنيدم تو كاراي گرافيكي مثلا" زوم عكس هم تاثير داره و لي اونقدرا هم محسوس نيست...

اون حافظه رم خالیه...در اصل n82 : 128 و n78 : 96 مگ رم داره! که یه مقداریش به خاطر نرم افزار های اصلی خود سیستم اشغال میشه و مثلا برای n78 ، 48 مگ می مونه! (من که 6120 دارم ، رم اصلی گوشیم : 48 مگ و خالیش حدود 15-20 مگ هست!)

منم منظورم رام در دسترس بود ديگه...:31:

M.etallic.A
10-12-2008, 21:25

خوب منم همینو میگم. واسه n78 مگه 96 مگابایت کلا نیست ؟ ولی تو برنامه jbtask man مقدار کلشو مینویسه 88 مگابایت ....

Tehranshahr
11-12-2008, 01:23

فیلم برداری با رزولوشن 640x480 بصورت 30 فریم در ثانیه

که N78 نمیتونه و 15 فریم میگیره ولی 320x240 رو 30 فریم میگیره.

starn
11-12-2008, 01:26
من از گوشی راضی ام اونروز هم خیلی خفن اعصابم خورد شده بود سر مسله ی ان گیج گوشی خیلی عالی فقط بزرگتیم مشکلش کامل اجرا نکردن بازی های ان گیج

Tehranshahr
11-12-2008, 01:47
یه خبر خوب :31:

ورژن جدید فریمور گوشی هم اومد:27:
ولی هنوز برای زبان فارسیش نیومده و نه از طریق OTA و نه NSU فعلا قابل دانلود نیست.

N78 RM-235 EUROPE v.13.052 DP_5.0

Mojtaba N87
11-12-2008, 01:53
یه خبر خوب :31:

ورژن جدید فریمور گوشی هم اومد:27:
ولی هنوز برای زبان فارسیش نیومده و نه از طریق ota و نه nsu فعلا قابل دانلود نیست.

n78 rm-235 europe v.13.052 dp_5.0

پس احتمالا این ورژن جدید هم هک نمی شه ...

مثل ان82!

Hossein_Bahal
11-12-2008, 02:43
این اپدیت جدید چه تغییراتی به همراه داره ؟

starn
11-12-2008, 10:36
آقا ان 78 با یو اس بی شارژ نمی شه؟؟؟ من که می زنم نمی شه باید تنظیم کرد یا کلا شارژ نمی شه

musketeer
11-12-2008, 11:12
دوستان یه سوال

این هک شدن که میگید، فقط به ان گیج مربوطه؟ یا چیز دیگه ای هم هک میکنن؟

Legend
11-12-2008, 11:38
آقا ان 78 با یو اس بی شارژ نمی شه؟؟؟ من که می زنم نمی شه باید تنظیم کرد یا کلا شارژ نمی شه

نه شارژ نمیشه...

دوستان یه سوال

این هک شدن که میگید، فقط به ان گیج مربوطه؟ یا چیز دیگه ای هم هک میکنن؟

به انگیج
به دسترسی به فایل های سیستمی و اعمال تغییرات دلخواه
به اینکه بتونی فایل ها رو بدون نیاز به ساین نصب کنی

M.etallic.A
11-12-2008, 11:39
چرا بعضی ها فکر میکنن با آپدیت تغییرات وحشتناکی در گوشی اجرا میشه یا برنامه ها و بازی های جدید اضافه میشن ؟ با آپدیت کردن هیچ تغییر ظاهری قابل توجهی رخ نمیده فقط ایرادات نسخه قبلی که شاید خیلی هاشونو منو شما اصلا متوجه نشده باشیم برطرف میشه.

magham1362
11-12-2008, 13:30
سلام
شما می دونی کارت حافظه تو n78 چه جوری فرمت می شه؟

P A R S A
11-12-2008, 13:48
منم منظورم رام در دسترس بود ديگه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در علم شما شکی نیست! گفتم بقیه گمراه نشن!

m2stech
11-12-2008, 13:48
من بعد از 5 سال سونی اریکسون اولین موبایل نوکیاما یعنی n78 گرفتم ولی یه چیز عجیبش برام اینه که هر چی برام با bluetooth میفرستن میره تو message نمیشه کاری کرد که مستقیم بره تو memory card ؟

Majid393
11-12-2008, 14:03
من بعد از 5 سال سونی اریکسون اولین موبایل نوکیاما یعنی n78 گرفتم ولی یه چیز عجیبش برام اینه که هر چی برام با bluetooth میفرستن میره تو message نمیشه کاری کرد که مستقیم بره تو memory card ؟

نه ... نمیشه ...... خصوصیت گوشیهای سری 60 نوکیاست ......
البته با برنامه x-plore میشه اونا به فولدر مورد نظر در مموری کارت یا فون مموری منتقل کرد ......

musketeer
11-12-2008, 14:32
به انگیج
به دسترسی به فایل های سیستمی و اعمال تغییرات دلخواه
به اینکه بتونی فایل ها رو بدون نیاز به ساین نصب کنی
مرسی بابت پاسخت

حالا این موارد دیگه که گفتی خیلی لازمه؟ مثل اینکه میشه نرم افزارهای کرکی رو خودمون ساین کنیم... اگه فریم ویر رو هک نکنیم کلا چه مشکلاتی ممکنه برامون بوجود بیاد؟

مرسی بازم:40:

Legend
11-12-2008, 14:34
مرسی بابت پاسخت

حالا این موارد دیگه که گفتی خیلی لازمه؟ مثل اینکه میشه نرم افزارهای کرکی رو خودمون ساین کنیم... اگه فریم ویر رو هک نکنیم کلا چه مشکلاتی ممکنه برامون بوجود بیاد؟

مرسی بازم:40:

هیچ مشکلی پیش نمیاد...میتونی مثل میلیون ها 78 دار از گوشیت استفاده کنی...:46:

musketeer
11-12-2008, 14:41
ببخشید دوباره شد...
اینقدر هم شما خفن سریع جواب دادی که بینش فاصله افتاد :دی

به هر حال مرسی بابت پاسختون

پس بیشترین کاربردش برای انگیج هست دیگه؟ برنامه های دیگه رو بالاخره میشه روش نصب کرد... درست فهمیدم؟

Legend
11-12-2008, 14:53
ببخشید دوباره شد...
اینقدر هم شما خفن سریع جواب دادی که بینس فاصله افتاد :دی

به هر حال مرسی بابت پاسختون بام

پس بیشترین کاربردش برای انگیج هست دیگه؟ برنامه های دیگه رو بالاخره میشه روش نصب کرد... درست فهمیدم؟

بله...واسه نصب برنامه ها هم باید فایل cer درخواست بدید...:46:

شاد باشید:40:

M.etallic.A
11-12-2008, 15:03

این یه مورد رو نوکیا درست میکرد دیگه حرف نداشت. من نمیدونم آخه اس ام اس چه ربطی به بلوتوث داره ؟

magham1362
11-12-2008, 16:51
سلام
اقا من یه مشکل دارم.اگه یکی کمک کنه ممنون می شم
گوشیم بارسیدن هر اس ام اس ری استارت می شه .می خوام فرمتش کنم ولی نمی دونم چه جوری می شه کارت حافظه رو هم فرمت کرد.کارت ریدر هم ندارم
تو گوشی قبلیم تو اکسترا یه قسمت داشت برای فرمت کارت حافظه.کمککککککککککککککککک کک
کسی راه دیگه ای به ذهنش می رسه؟

M.etallic.A
11-12-2008, 17:24
سلام
گوشیم بارسیدن هر اس ام اس ری استارت می شه .می خوام فرمتش کنم ولی نمی دونم چه جوری می شه کارت حافظه رو هم فرمت کرد.کارت ریدر هم ندارم
تو گوشی قبلیم تو اکسترا یه قسمت داشت برای فرمت کارت حافظه.کمککککککککککککککککک کک

منم همین مشکل رو دارم و راههای مختلفی رو امتحان کردم اما فایده ای نداشت. منتظر آپدیت جدید هستم تا ببینم برطرف میشه یا نه...

[ali]
11-12-2008, 19:40
دوستان نگفتین پشت باتری برای شما زده ساخت چه کشوری؟!

Tehranshahr
11-12-2008, 21:44
پس احتمالا این ورژن جدید هم هک نمی شه ...

مثل ان82!

مهم نیست چون میشه اول گوشی رو هک کرد بعد آپدیت.

چرا بعضی ها فکر میکنن با آپدیت تغییرات وحشتناکی در گوشی اجرا میشه یا برنامه ها و بازی های جدید اضافه میشن ؟ با آپدیت کردن هیچ تغییر ظاهری قابل توجهی رخ نمیده فقط ایرادات نسخه قبلی که شاید خیلی هاشونو منو شما اصلا متوجه نشده باشیم برطرف میشه.

مهمترین فاکتور که Performance هست رو فراموش کردی

این گوشی هنوز هم Performance خوبی نداره ، باید دید تو آپدیت جدید بهتر میشه یا نه.

ELVIS PRESLEY
11-12-2008, 21:55
;3263409']دوستان نگفتین پشت باتری برای شما زده ساخت چه کشوری؟!

من 3 تا دیدم.
پشت همشون زده بود ژاپن.

M.etallic.A
11-12-2008, 22:35
من 3 تا دیدم.
پشت همشون زده بود ژاپن.

عجب...!!! ژاپن ؟؟؟/ اصلا نوکیا تو ژاپن شعبه تولید نداره که... چه میکنن این لیبلهای تقلبی

مهم نیست چون میشه اول گوشی رو هک کرد بعد آپدیت.

مهمترین فاکتور که performance هست رو فراموش کردی

این گوشی هنوز هم performance خوبی نداره ، باید دید تو آپدیت جدید بهتر میشه یا نه.

همون ایراداتی که گفتم یکیش همینه دیگه...

ELVIS PRESLEY
12-12-2008, 09:17
عجب...!!! ژاپن ؟؟؟/ اصلا نوکیا تو ژاپن شعبه تولید نداره که... چه میکنن این لیبلهای تقلبی

.

خوب منم چون داشتم شاخ در میاوردم اینجا گفتم.
وگرنه نه 78 دارم. نه کاری به کارش دارم.

اگه از این به بعد مید این مریخ هم اومد نباید تعجب کرد.

Tehranshahr
12-12-2008, 12:33
و این هم توضیحات کامل برای ورژن جدید
این رو هم اضافه کنم که قابل هک شدن نیست

starn
12-12-2008, 19:34
آقا یک سوال داشتم
وقتی ستاپ ی برنامه یا بازی رو می ریزم توی فایل other بعد که می خوام ستاپ اون بازی یا برنامه رو واسه کسی بفرستم (با بلوتوس) نمی زاره و می گه فایل محافظت شدست نه فقط ان 78 قبلا هم که ان 95 داشتم اینجور بود و این مشکل مال همه ی نوکیا هاست
حالا یکی بگه آیا راه حلی داره برای این مشکل؟؟؟ (توی سونی اریکسون اینجور نیست و از توی other هر چیزی که داری رو می تونی با بلوتوس ارسال کنی)

Majid393
12-12-2008, 19:37
آقا یک سوال داشتم
وقتی ستاپ ی برنامه یا بازی رو می ریزم توی فایل other بعد که می خوام ستاپ اون بازی یا برنامه رو واسه کسی بفرستم (با بلوتوس) نمی زاره و می گه فایل محافظت شدست نه فقط ان 78 قبلا هم که ان 95 داشتم اینجور بود و این مشکل مال همه ی نوکیا هاست
حالا یکی بگه آیا راه حلی داره برای این مشکل؟؟؟ (توی سونی اریکسون اینجور نیست و از توی other هر چیزی که داری رو می تونی با بلوتوس ارسال کنی)

با x-plore بفرست ......

DJ.Mamal
12-12-2008, 20:49
سلام بچز...قیمت روز این گوشی رو میخوام ..و اینکه یکی بگه کی 78 بهتره یا 81 ..البته شاید مقایسه درستی نباشه ولی یکم توضیح بدین ممنون میشم

Royce
13-12-2008, 11:42
دوستان این آپدیت جدید کی فعال میشه که با nsu بریم تو کارش؟

DJ.Mamal
13-12-2008, 22:57
بکس کسی جواب مارو نمیده؟قیمت روز این گوشی چنده؟

mahsai
13-12-2008, 23:22
قیمت گوشی باید حدود 280 باشه.

Royce
14-12-2008, 11:42
سلام

خط شما هم لابد ایرانسله نه؟

Tehranshahr
14-12-2008, 18:29
خط شما هم لابد ایرانسله نه؟
خط من ایرانسله هیچ مشکلیم ندارم.

بکس کسی جواب مارو نمیده؟قیمت روز این گوشی چنده؟
قیمت دیروز 267
n81 هم اصلا در برابر 78 حرفی برای گفتن نداره مگر دکمه های اختصاصی N-Gage که اونم همچین مهم نیست.

starn
14-12-2008, 22:21
این ورژن جدیدی که اومده کسی از برو بکس آپ کرده؟؟؟؟؟ قابل هک هست؟؟؟؟
فارسیش اومده؟

ebi66_boukan
15-12-2008, 20:28
دوستان با اين گوشي ميشه فهميد چند اس ام اس زدم و چقدر مكالمه داشتم؟مسيرشو بلد نيستم.

e.khafan!
15-12-2008, 21:30
دوستان با اين گوشي ميشه فهميد چند اس ام اس زدم و چقدر مكالمه داشتم؟مسيرشو بلد نيستم.

باید برنامه نصب کنی ، یه برنامه قسمت برنامه های کاربردی 60 ورژن 3 هست ، که فقط میتنه حداکثر تا 2 ماه رو نشون بده ، اسمش
freiminmon

vatanema
16-12-2008, 07:30
آقا من خواستم گوشي رو آپديت كنم.كد گوشي رو كه توي سايت نوكيا ميدم ميگه گوشي ات n76 هست و اينها رو ميده:

Latest available software for No
kia N76, product code 0543096

Version: 31.0.014

Co
mpare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to
get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Sof
tware Updater download
نظرتون چيه؟براي شما هم همين اتفاق افتاده؟

reza021120
16-12-2008, 17:27
سلام دو تا سوال :
1 سیستم عامل این گوشی s60 است یا s603rd ؟
2 معایب گوشی چیست ؟ (جان هرکی دوست دارین جواب بدین)

Majid393
16-12-2008, 17:48
سلام دو تا سوال :
1 سیستم عامل این گوشی s60 است یا s603rd ؟
2 معایب گوشی چیست ؟ (جان هرکی دوست دارین جواب بدین)

1- s603rd
(یعنی سیمباین سری 60 ویرایش سوم)
2- از دوستانی که ان78 دارن ، این سوال رو بپرس .....:46:

reza021120
16-12-2008, 18:47
این گوشی ساخت کجا است ؟
ورژن این گوشی 9.3 است ؟
معایب این گوشی چیست؟

Oracle_Eldorado
16-12-2008, 19:16
این گوشی ساخت کجا است ؟
ورژن این گوشی 9.3 است ؟
معایب این گوشی چیست؟

این گوشی تا اونجایی که من شنیدم ساخت چین هست و فنلاندی نداره .
9.3 ورژن گوشی نیست !
Symbian S60 Version 9.3 .

معایب فقط مشکل نرم افزاری داره ( طبق گفته های دوستان در این تاپیک )

prince72
16-12-2008, 21:01
معایب این گوشی چیست؟
ببین دوست من بستگی داره.
تا از نظرت عیب چی باشه...
من فکر میکنم صفحه کلیدش یه کم ناراحتت میکنه که اونم از نظر متن عیب وبدی نیست چون من خودم ان82 دارم ومیگن صفح کلیدش بده ولی خودم کاملا باش راحتم...
عیب نرم افزاریم که میگن فقط یه مورد هست اونم تو پخش بعضی از کلیپ ها که اونم با دان کردن یه پلیر خوب حل میشه...
بعضی میگن تو پیام فرستادن هم مشکل داره ولی دوست منه تا حالا این مشکل رو نداشته....

placebo
19-12-2008, 11:49
سلام دوستان
این قیمتی که گفتین با گارانتیه؟ (منظورم 280 تومنه)

prince72
19-12-2008, 21:24
نه فکر نکنم متفرقه هست...

*QWERT*
25-12-2008, 17:29
دوستان min قیمت تو شیراز چنده؟؟؟

Rohallah_tavakoli
25-12-2008, 21:22
سلام دوستان من تازه يه n78 گرفتم 270 .......

هيچ ايراد نرم افزاري هم نداره تازه اپديتش كردم كمي سريعتر هم شده....

گوشي هم ساخت چين نيست اصل فنلاند.......

MRTZ HSV
25-12-2008, 22:16
اصل فنلاند نداریم
لیبلی هست
شما لیبل رو بکن ببین چیه!

starn
25-12-2008, 23:25

دوست عزیز شما بالا بری پایین بیای این گوشی اصلا حتی ی دونش هم فلاند ساخته نشده:19:

starn
25-12-2008, 23:31
می بخشید که اینجا مطرح می کنم این موضوع رو دوستان
من ی ان 78 خریدم دقیقا 1 ماه ولی الان می خوام بفروشم گوشی کاملا سالمه سالمه دلیل فروشش هم اینه که می خوام ppc بگیرم اگه کسی از دوستان تهرانی خواست پ.خ. بده
------------------
اینم برای این که بحث تاپیک منحرف نشه....
ان 78 آیا رم 16 گیگی ساپورت می کنه؟

am.as.fa
26-12-2008, 02:59
سلام دوستان
گوشی n78 ساخت چین به سفارش نوکیاست
پشت گوشی نوشته ساخت چین ولی لیبل نوکیا هم وجود داره
برای اطمینان از اصلی بودن گوشی imei بااستفاده از کد #06#* به دست بیارید و در آدرس زیر اون رو تست کنید اگه
گوشی رو n78 تشخیص داد ونوار روی رنگ سبز بود گوشی شما مشکل نداره

باطری اون ساخت ژاپن و رم اون ساخت تایوان است
در صورت وارد کردن کد بالا باید شماره 7و8 از imei اون 00یا01یا02 باشه
00 یعنی ساخت فنلاند 01 و 02 سفارشی ساخته شده توسط کشور های دیگه فکر کنم با اجازه ی فنلاند
03 ساخت کشور دیگه بدون اجازه فنلاند

am.as.fa
26-12-2008, 03:04
البته این چیزهایی که بالا نوشتم جز اطلاعات عمومی خودم هستش اگه ایرادی داره شما ببخشید
سعی کردم سریع همه جیز رو توضیح بدم ساده و کار آمد

rozysara
26-12-2008, 09:21
دوستان به این لینک توجه کنن ببینن چیه انگار فریمور 13 ان 78 هستش
لطفا دانلود کنید و بعد نصب تغییرات رو بگید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lovely11380
27-12-2008, 17:55
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
دوستان اگه کسی نظری درمورد این4مدل داره ممنون میشم کمکم کنه
سربلند باشید
آرش

MRTZ HSV
27-12-2008, 18:03
بین اینا 85 خوبه ولی 95 8گیگ عالیه

rammmy
27-12-2008, 20:43
[QUOTE=lovely11380;3317328]سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین N82,N78,N79,N85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،N-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
سربلند باشید
آرش[/QUOTEدوست عزيز..راست ميگي 5700 را 210 فروختي؟؟به مغازهدار فروختي؟؟..من كه رنگ گوشيم قرمز هست و از روز اولهم قاب دورش گذاشتم تا سياه نشه...اما بردم بفروشم مغازه دار گفت 110 ازت ميخرم كه منصرف شدم!!!شما چطور 210 فروختي..وقتي صفر گوشي 250 تومان هست و 30% ان كم ميشه...چطور به اين قيمت فروختي؟؟

lovely11380
27-12-2008, 22:07
[/QUOTEدوست عزيز..راست ميگي 5700 را 210 فروختي؟؟به مغازهدار فروختي؟؟..من كه رنگ گوشيم قرمز هست و از روز اولهم قاب دورش گذاشتم تا سياه نشه...اما بردم بفروشم مغازه دار گفت 110 ازت ميخرم كه منصرف شدم!!!شما چطور 210 فروختي..وقتي صفر گوشي 250 تومان هست و 30% ان كم ميشه...چطور به اين قيمت فروختي؟؟[/quote]

دوست عزیز جواب سوال شما رو تو کلوپ 5700 دادم

lovely11380
27-12-2008, 22:14

سلام،آقا شما از کجا خریدی ؟ میشه آدرسشو بدید ؟ چه تاریخی خریدین ؟ راضی هستین؟مشکلی نداره؟
همه از این بدبخت بد گفتن،فقط خواهشا به دلایل امنیتی و جلوگیری از خز شدنش نگید خوب نیست
ممنون

lovely11380
27-12-2008, 22:15

سلام،
آقا شما از کجا خریدی ؟ میشه آدرسشو بدید ؟
چه تاریخی خریدین ؟
راضی هستین؟مشکلی نداره؟
همه از این بدبخت بد گفتن،فقط خواهشا به دلایل امنیتی و جلوگیری از خز شدنش نگید خوب نیست:31:
ممنون

m2stech
27-12-2008, 22:35
جریان مشکل بازیای ngage با n78 چیه ؟ برای من مثلا metal gear اجرا نمیشه،bounce voyager مرحله ی دومش نمیاد...! شماها هم با بازیای جدید کرک شده ی ngage مشکلی دارین ؟

Punisher_2008
27-12-2008, 22:49
fp2 ها یکمی به n-gage مشکل دارند یعنی فعلا مشکل داره به زودی این شاالله برطرف میشه

M.etallic.A
27-12-2008, 23:40
پس کی این آپدیت جدید زبان فارسی میاد ؟؟!!

starn
28-12-2008, 17:25
Good Bye N78 :8:
بالاخره از دستش راحت شدم :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26:

Ehsanpark
28-12-2008, 17:36
خدارو شكر يه گوشي خريديم هنوز خز نشده !
آره برو بفروش از دستش راحت شو ...

Ehsanpark
28-12-2008, 17:39
سلام دوستان
راستش از اونجا که من فقط گوشی نوکیا میخرم الان بین چندتا مدل بدجوری گیر افتادم،5700 داشتم که دیروز 210تومان فروختمش،حالا واقعابین n82,n78,n79,n85 موندم،خداییش خیلی سخته انتخاب،n-gage خیلی واسم مهم نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره،اگه قیمتهاشون رو هم بگید واقعاممنون میشم
سربلند باشید
آرش

n79 بگير ... :20:

Legend
28-12-2008, 19:43
good bye n78 :8:
بالاخره از دستش راحت شدم :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::3 3::33::33::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26: :26::26::26::26:

مباركه...همون 95 يا 82 بگير...

خدارو شكر يه گوشي خريديم هنوز خز نشده !
آره برو بفروش از دستش راحت شو ...

احسان جان شما فكر كنم انگيج بازي نميكني..نه؟:31: آخه هر كي 78 داره و انگيج بازي ميكنه از گوشيش سير ميشه...:31:

KINGTATu
28-12-2008, 22:24
سلام

فکر کنم وقتی به ورژن 12 آپگرید کردم این مشکل برام پیش اومد

گوشی موقع روشن شدن هنگ میکنه و وسط روشن شدن دوباره ریستارت میشه بعضی موقع ها هم اصلا روشن نمیشه که باید باطری رو دوباره جا انداخت فکر کردم ممکنه واسه روش هک کردنم باشه با یه روش دیگه هک کردم یا خیلی مقایسه های دیگه بین موقعی که گوشی تازه ریست شده با موقعی که تنظیم کردمشو برنامهامو نصب کردم انجام دادم ولی هنوز هم همین مشکل هست، کسی این مشکل رو داره؟

Royce
29-12-2008, 12:18
خدائیش من با این گوشی حال میکنم.نمیدونم چرا بعضیا اینقدر پدرکشتگی با این گوشی دارن

farbodyk
29-12-2008, 16:08
سلام من 260 قیمت گرفتم میگه فنلانده چجور اعتمادکنم اصلا بخرم یا دنبال یه گوشی دیگه باشم کسی مدل دیگه ای پیشنهاد نمیکنه؟

starn
29-12-2008, 17:31
دوست عزیز برای 1000000000000000000000001 مین بار این گوشی اصلا فلاندنداره و اونی که شما می گی لیبل فلانده (فروشنده ها برای فروش بهتر لیبل فلاند می زنن من خودم وقتی خریدم لیبل اصلی خریدم یعنی چین)
قیمت امروز بازار هم 240 تمن بود برای این گوشی
از من می شنوی برو سراغ ی گوشی دیگه

MRTZ HSV
29-12-2008, 18:25
یعنی چی 240 تومن
خیلی نامردیه

starn
29-12-2008, 19:28
یعنی چی 240 تومن
خیلی نامردیه

خوب دیگه اینم قسمت ان 78 :5:

mohammad_1ta
29-12-2008, 19:38
احتمالاً بدون گارانتی این قیمت باشه ..!؟

starn
29-12-2008, 19:51
احتمالاً بدون گارانتی این قیمت باشه ..!؟

بله دوست عزیز بدون گارانتی
--------
با گارانتی اتصالات که قیمتش الاکی 40 تمن یا 60 تمن بالاتره (که خریدن از گارانتی با این همه اختلاف ی اشتباه محض:21:)

farazsystem
30-12-2008, 14:09
n78 گوشی خوبیه من 2 ماه دارم راضیم ازش هرکی خواست بخره، فلاند هم نداره n78

vatanema
30-12-2008, 19:01
خدائیش من با این گوشی حال میکنم.نمیدونم چرا بعضیا اینقدر پدرکشتگی با این گوشی دارن

آقا من هم از شهريوره كه اين گوشي رو دارم و هيچ مشكلي باهاش نداشته ام جز اينكه اون navy wheel ش دچار رنگ پريدگي شده.با انگيجش هم آسفالت بازي ميكنم و شايد تا حالا يك يا دو بار هنگ كرده باشه.از جي پي اسش هم تا حالا خيلي استفاده كرده ام.اف ام ترنسميتش هم واقعن عالي كار ميكنه(بزنم به تخته:5:)در ضمن پشتش هم برچسب فنلاند خورده ولي واقعا نمي دونم فنلانده يا چين.

Ehsanpark
30-12-2008, 19:23
احسان جان شما فكر كنم انگيج بازي نميكني..نه؟:31: آخه هر كي 78 داره و انگيج بازي ميكنه از گوشيش سير ميشه...:31:

راستش يونس جان نه بازي نمي كنم !:20: اين گوشي رو اصلا برا من ساختن :31: فقط آهنگ گوش ميدم و شو ميبينم با كيفيت بســــــــــــــيار بالا !
هر كي روحياتش مثله منه اين گوشي بدردش مي خوره !

Legend
30-12-2008, 19:26
راستش يونس جان نه بازي نمي كنم !:20: اين گوشي رو اصلا برا من ساختن :31: فقط آهنگ گوش ميدم و شو ميبينم با كيفيت بســــــــــــــيار بالا !
هر كي روحياتش مثله منه اين گوشي بدردش مي خوره !

دقيقا"...فيت فيته ...:31: عمده ترين مشكلش همين انگيج هست...وگرنه گوشي فوق العاده اي هست...

Rohallah_tavakoli
30-12-2008, 20:02
دقيقا"...فيت فيته ...:31: عمده ترين مشكلش همين انگيج هست...وگرنه گوشي فوق العاده اي هست...

سلام يونس جان .......بالاخره اين گوشي فنلانده يا نوكيا تو چين هم كارخونه زده ما خبر نداريم؟؟؟

Ehsanpark
30-12-2008, 20:11
فكر ميكنم كه يه نوع تو فنلاند ميزنن يه نوع هم مونتاژ چينه ! يعني قطعاتشو نوكيا تو فنلاند ميزنه ميده چين اونا سرهم ميكنن !

آره نمي دونم چرا با ان گيج حال نكردم.بعد يه چيزي ... من ان گيج ريختم چند تا بازي مشكلي نديدم (؟)

Legend
30-12-2008, 20:18
فكر ميكنم كه يه نوع تو فنلاند ميزنن يه نوع هم مونتاژ چينه ! يعني قطعاتشو نوكيا تو فنلاند ميزنه ميده چين اونا سرهم ميكنن !

آره نمي دونم چرا با ان گيج حال نكردم.بعد يه چيزي ... من ان گيج ريختم چند تا بازي مشكلي نديدم (؟)

دقیقا" همینه...فقط تو چین مونتاژ میشه...زیر نظر نوکیا...حالا هی میگن فنلاند فنلاند...:13:

انگیج هم همه بازی هاش تریل نمیشه...مثلا" one که لینکش تو امضامه تریل میشه...

Hamid_311
30-12-2008, 20:19
سلام.
آقا منم نه اهل بازیم نه زیاد دوربین واسم مهمه. سرعت بالای گوشی و داشتن GPS و WiFi و باطری قوی واسم مهمه. ان78 بگیرم؟ تو این قیمتها 6220 و N81 و E51 هم هستند. کدومو پیشنهاد میکنین؟

Legend
30-12-2008, 21:05
سلام.
آقا منم نه اهل بازیم نه زیاد دوربین واسم مهمه. سرعت بالای گوشی و داشتن gps و wifi و باطری قوی واسم مهمه. ان78 بگیرم؟ تو این قیمتها 6220 و n81 و e51 هم هستند. کدومو پیشنهاد میکنین؟

دوربین که زیاد مهم نیست همون 78 رو بگیر...اف ام ترنسمیتر هم داره...خیلیم خوشگلتره..

Royce
30-12-2008, 22:13
منم اصلا اهل بازی با گوشی نیستم.فقط یه شطرنج ساده که اونم ربطی به ngage نداره.با هک کردن هم حال نمیکنم چون فکرشو که کردم دیدم به کار من خیلی نمیاد.فقط اهل نرم افزار نصب کردن و کار با وایرلس و gps وfm transmitter و...هستم
شاید واسه همینه من با این گوشی حال می کنم

M.etallic.A
31-12-2008, 12:45
اینجا کلوپ n78 یا چیز دیگه ؟ ....

prince72
01-01-2009, 14:14
فقط اهل نرم افزار نصب کردن
خوب دوست من خیلی از نرم افزرا رو اگه بخوای داشته باشی بهترین واسونترین را ه اینه که گوشیتو هک کرده باشی وگرنه 5ساعت باید بری و درخواستcer بدی واین بازیها ینی هک اصله واسه گوشی .اگه هک نباشه هیچی نیست...

pedram325
01-01-2009, 17:41
دوست عزیز شما بالا بری پایین بیای این گوشی اصلا حتی ی دونش هم فلاند ساخته نشده:19:
پس این چیه؟
این عکس gsmarena هست.
یعنی اونم لیبلی بوده؟
غیر ممکنه

MRTZ HSV
01-01-2009, 17:48
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

starn
01-01-2009, 19:06
دوست عزیز غیر ممکن وجود نداره لیبلی

total_overdose
01-01-2009, 20:52
سلام
به نظر من همین عکس هم خیلی مشکوکه
در ضمن imei 02 هست.
الان گوشیهای جدید نوکیا که چینی هستن همشون 02 هستن

M.etallic.A
02-01-2009, 01:12
ساخت فنلاند هم هست البته واسه بازارهای انور از ما بهترون...

Royce
02-01-2009, 12:35
خوب دوست من خیلی از نرم افزرا رو اگه بخوای داشته باشی بهترین واسونترین را ه اینه که گوشیتو هک کرده باشی وگرنه 5ساعت باید بری و درخواستcer بدی واین بازیها ینی هک اصله واسه گوشی .اگه هک نباشه هیچی نیست...

نه دیگه واسه چی برم 5 ساعت درخواست cer بدم؟مگه هر دفعه باید درخواست بدی؟یه بار درخواست دادم که در کمتر از 2 روز آماده شد و از اون روز تا حالا(حدود 2 ماه پیش)دارم انواع نرم افزار ها رو باهاش ساین میکنم.در عوض security گوشیمو نابود نکردم
:10:

Royce
02-01-2009, 12:39
بچه ها چند تا از بچه هایی که با phoenix گوشیشونو به ورژن 13 آپ کردن میگن مشکلات هنگ کردنش بر طرف شده.سرعت منوهاش بیشتر شده.یه تم جدیدی به گوشی اضافه شده.نوکیا مپ گوشی ورژنش ارتقا پیدا کرده.موقعی که کسی زنگ میزنه دیگه شمارشو نشون نمیده و فقط اسمشو میاره(که البته به نظر من نمیتونه مزیت باشه)و.....
به زودی هم برای nsu خواهد آمد

M.etallic.A
02-01-2009, 15:54
در عوض security گوشیمو نابود نکردم

از لحاظ security فرقی نداره. چون وقتی هک میکنی هر برنامه ای ( حتی ویروس ) رو میتونی نصب کنی. وقتی هم که خودت برنامه های unsign رو ساین میکنی ممکنه اون برنامه برخلاف اسم و توضیحش یه ویروس باشه و شما ساینش کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی. در کل ساین کردن یعنی شما مسئولیت هر نوع مشکل بعد از نصب یه برنامه خاص رو به عهده میگیرید و شرکت سیمبین هیچ تضمینی نمیده بهت....

batlagh
03-01-2009, 10:18
سلام
برای اینکه ان 78 چینی هست یا نه یا فنلاندی و.........
با خیال راحت همش چینی هست (مونتاژ چین زیر نظر نوکیا) هر کسی هم بگه فنلاندی فقط به جای چین مارک فنلاند می زنه روش 20 تومن هم گرون تر می فروشه
بای

placebo
03-01-2009, 13:35
سلام دوستان
می شه بگین دلیل افت قیمت این گوشی چیه؟ و اینکه میگن صداش کمه یعنی چقدر کم؟

من می خوام n78 بگیرم ولی خیلی نظرات مختلفی میشنوم. لطفا راه نمایی کنید..

becareful
04-01-2009, 00:35
خوب از اونجایی که منم رفتم گوشی رو گرفتم این دو تا عکس رو گذاشتم از جعبه(که جعبه ش دو تایی بود .یه روکش میومد روی خوده جعبه!)
made in finland امااااا 2 تا از لامپ دکمه هاش خراب بود با همیون قیمت چینی هم گرفتم. ولی بالاخره تونستم پسش بدم حالا فردا یکی از همین چینیا میگیرم :d این عکس ها:

Ehsanpark
04-01-2009, 00:43
سلام دوستان
می شه بگین دلیل افت قیمت این گوشی چیه؟ و اینکه میگن صداش کمه یعنی چقدر کم؟

من می خوام n78 بگیرم ولی خیلی نظرات مختلفی میشنوم. لطفا راه نمایی کنید..

كي ميگه كمه ؟ از n73 يه خورده كمتره + بيس نمي ده ... در نتيجه با فناوري جديدش كيفيت فوق العاده اي رو داره !

دوستان ! من يه مشكلي دارم ! بعضي وقت ها گوشي روشنه و يه دفعه صداي روشن شدن و استارت آپ نوكيا رو ميده و انگار كه دارم روشنش مي كنم ! در صورتي كه گوشي روشنه.
مال كسي اينطوري هست ؟‌كسي مي دونه بايد چيكار كنم ؟

MRTZ HSV
04-01-2009, 12:15
خوب از اونجایی که منم رفتم گوشی رو گرفتم این دو تا عکس رو گذاشتم از جعبه(که جعبه ش دو تایی بود .یه روکش میومد روی خوده جعبه!)
made in finland امااااا 2 تا از لامپ دکمه هاش خراب بود با همیون قیمت چینی هم گرفتم. ولی بالاخره تونستم پسش بدم حالا فردا یکی از همین چینیا میگیرم :d این عکس ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این اصل فندلانده واس چی پسش دادی؟

red_avalanche
05-01-2009, 12:21
منم با بدبختی و قسطی 200 فروختمش راحت شدم . اشکمو در اورد غیر از هنگ فراوون و شارژ باتری هرروزه بدنه اش هم تق و لق بود. ماشالا خز هم نشد فقط زن شیر علی قصاب شد دست همه هست. E51 خیلی گوشی با شخصیتی هست حیف که آقا دزده به ما ندیدش.

Iman mAn
05-01-2009, 13:02
درود بر همه ي دوستان گرامي

من تا يه ماه پيش N72 داشتم و باهاش به اينترنت وصل مي شدم (Gnubox) و مشكلي هم نداشتم ولي الان كه N78 خريدم و مي خوام همون كار بكنم رفتم Gnubox ورژن S60v3 گرفتم ولي با تنظيماتي كه همون جا نوشته بود (به شرح زير) ولي بعد از انجام دادن آخرين مرحله به نرم افزارm-roter وصل مي شه بعد توي گوشي يه ايرادي مي گيره (فكر مي كنم مال سيستم عامل 9.3 باشه) حالا هر كي مي تونه كمك كنه ؟

a. Options->set RAS login script
b. Options->auto set modem ID
c. Options->create records
d. Options->2 Box Bluetooth->Serial port
e. Debug->Test comm channel
بدرود

IMAN SD
06-01-2009, 09:37
سلام به همه دوستان.بلا خره من هم بعد از مدتها یه گوشی سیمبین خریدم..ولی حالا چند سوال از n78 برام پیش اومده.
1-گوشی من هر چند وقت یک بار هنگ می کنه و خود به خود خاموش میشه.چرا؟(آیا میشه برای این باشه که یکی از دوستام گوشیم رو هک کرد تا sign نکنم.)اون دوستم میگه اگه آپدیت بکنم درست میشه.
2-چه جوری میشه برای قفل صفحه کلید رمز بذارم(هر کاری میکنم نمیشه)
3-آیا نمیشه بعد از اینکه صفحه کلید قفل شد من ساعت رو تو صفحه ببینم؟

Rohallah_tavakoli
06-01-2009, 21:24
سلام دوستان ...فریم ور من 12.46 هستش زبان فارسی رو ساپورت منیکنه!!!

من پرداکت رو عوض کردم با nsu نتونستم reinstall کنم .....

حالا فایل های ورژن 12.46 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کردم اگه با phonix فلش کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟

Tehranshahr
06-01-2009, 22:15
درود بر همه ي دوستان گرامي

من تا يه ماه پيش N72 داشتم و باهاش به اينترنت وصل مي شدم (Gnubox) و مشكلي هم نداشتم ولي الان كه N78 خريدم و مي خوام همون كار بكنم رفتم Gnubox ورژن S60v3 گرفتم ولي با تنظيماتي كه همون جا نوشته بود (به شرح زير) ولي بعد از انجام دادن آخرين مرحله به نرم افزارm-roter وصل مي شه بعد توي گوشي يه ايرادي مي گيره (فكر مي كنم مال سيستم عامل 9.3 باشه) حالا هر كي مي تونه كمك كنه ؟

a. Options->set RAS loginscript
b. Options->auto set modemID
c. Options->create records
d. Options->2 Box Bluetooth->Serial port
e. Debug->Test comm channel

بدرود

توی این گوشی امکان استفاده از gnubox نیست بجاش میتونید از WLAN استفاده کنید.

سلام به همه دوستان.بلا خره من هم بعد از مدتها یه گوشی سیمبین خریدم..ولی حالا چند سوال از n78 برام پیش اومده.
1-گوشی من هر چند وقت یک بار هنگ می کنه و خود به خود خاموش میشه.چرا؟(آیا میشه برای این باشه که یکی از دوستام گوشیم رو هک کرد تا sign نکنم.)اون دوستم میگه اگه آپدیت بکنم درست میشه.
2-چه جوری میشه برای قفل صفحه کلید رمز بذارم(هر کاری میکنم نمیشه)
3-آیا نمیشه بعد از اینکه صفحه کلید قفل شد من ساعت رو تو صفحه ببینم؟
1-اگه ورژن 12 نیست آپدیت کن
2-دکمه پاور گوشی رو بزن بعدش Lock Phone
3- با برنامه میشه فقط ، یک برنامه اسکرین سیور ساعت نصب کن.

سلام دوستان ...فریم ور من 12.46 هستش زبان فارسی رو ساپورت منیکنه!!!

من پرداکت رو عوض کردم با nsu نتونستم reinstall کنم .....

حالا فایل های ورژن 12.46 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کردم اگه با phonix فلش کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟
من هرکاری کردم تو فونیکس گوشی شناخته نشد!
ولی با کلی دردسر توی Nokia Care Suite شناختش.

pedram_sad
06-01-2009, 22:35
دوستان من راجع به این گوشی فقط نظرات کوبنده میشنوم
یعنی تا این حد وضعش خرابه ؟
دلیل قیمت پایینش چیه ؟
من شدیدا به اثر انگشت و کثیفی بدنه و lcd حساسم و تو gsmarena میگفت این گوشی این طوریه . درسته ؟

دوربینش چه جوریاس ؟
صفحه کلیدش که واقعا به نظر سخت میاد کار کردن باهاش ؟
به درد heavy texter ها که روزی 30 تا sms میدن میخوره ؟

شارژ باتریش چه جوریه ؟

ممنون

vatanema
07-01-2009, 16:18
دوستان من راجع به این گوشی فقط نظرات کوبنده میشنوم
یعنی تا این حد وضعش خرابه ؟
دلیل قیمت پایینش چیه ؟
من شدیدا به اثر انگشت و کثیفی بدنه و lcd حساسم و تو gsmarena میگفت این گوشی این طوریه . درسته ؟

دوربینش چه جوریاس ؟
صفحه کلیدش که واقعا به نظر سخت میاد کار کردن باهاش ؟
به درد heavy texter ها که روزی 30 تا sms میدن میخوره ؟

شارژ باتریش چه جوریه ؟

ممنون

مشكل هنگ كردنش باعث افت شديد قيمتش شده هر چند مال من اين مشكل رو نداره.وقتي تميز هست خيلي ظاهر قشنگي داره ولي وقتي يكي دو روز دستت بگيري و باهاش حرف بزني شديدا جاي چربي روش ميمونه.دوربينش خوبه اما خب فلش زنون نداره ديگه.باطري اش هم 1200 ميلي آمپر ساعت هست و عملكرد خوبي داره كه بستگي به نوع استفاده داره.

MRTZ HSV
07-01-2009, 18:22
ماله من اصلا هنگ نمی کنه!
بقیه نمی دونم چیشونه!

M.etallic.A
08-01-2009, 13:32
هنگ کردنش هم بستگی به استفاده کرده. گوشی رو ببوسی بزاری یه گوشه که هنگ نمیکنه. یا نهایتا دو تا اس ام اس بدی...

در مورد اثر انگشت روش که واقعا افتضاحه...

Royce
08-01-2009, 14:36
من روش کلی برنامه نصب کردم ولی هنگ نمیکنه.
با صفحه کلیدش هیچ مشکلی ندارم(عادت می کنی)
جای انگشت و چربی واقعا روش می مونه.
کاور لنز دوربین نداره.
دوربینش توی تاریکی درست نمی تونه فوکوس کنه ولی انصافا توی روز عکسهای محشری می گیره.
کیفیت فیلمبرداریش خوبه
در کل راضیم.بدک نیست

MRTZ HSV
08-01-2009, 16:26
عزیز من متالیکا جان
اگر نحوه استفاده من و ببینی وحشت میکنی!

Tehranshahr
09-01-2009, 13:46
مشكل هنگ كردنش باعث افت شديد قيمتش شده هر چند مال من اين مشكل رو نداره.وقتي تميز هست خيلي ظاهر قشنگي داره ولي وقتي يكي دو روز دستت بگيري و باهاش حرف بزني شديدا جاي چربي روش ميمونه.دوربينش خوبه اما خب فلش زنون نداره ديگه.باطري اش هم 1200 ميلي آمپر ساعت هست و عملكرد خوبي داره كه بستگي به نوع استفاده داره.

آقا این حرفا چیه!

ربطی به هنگ نداره ، توی ورژن 12 هم به این راحتیا هنگ نمیکنه.

خود نوکیا خواسته ارزونش کنه!

توی یک سایتی خوندم توی آمریکا هم نوکیا میخواد خط تولید n78 راه اندازی کنه.

maghzae-motefaker
11-01-2009, 12:55
سلام من چند تا سوال دارم
گوشيه خوبيه؟
اين fp2 چيه؟
آيا ngag 2 رو ساپورت ميكنه يا ngag 1 رو؟

ببخشيدا زياد شد.
ممنون

Tehranshahr
11-01-2009, 22:21
N78 RM-235 APAC 20.149 v7.0 هم اومد!

ولی متاسفانه هنوز برای MEA که توش فارسیم داره نیومده.

من آپدیت میکنم ببینم چجوریاس :D

mahsai
11-01-2009, 23:22
n78 rm-235 apac 20.149 v7.0 هم اومد!

ولی متاسفانه هنوز برای mea که توش فارسیم داره نیومده.

من آپدیت میکنم ببینم چجوریاس :d

میشه پروداکتی که براش اپدیت اومده رو بزارید؟
ممنون.

KINGTATu
12-01-2009, 00:18
ورژن 13 هنوز درست حسابی نیومده ورژن 20 اومد؟!

Tehranshahr
12-01-2009, 01:28
آپدیت کردم!

محشره!

کلی تغییر کرده + مشکلات قبلی هم برطرف شده

عملکرد Navi Wheel خیلی بهتر شده

تغییراتی که دارم میبینم خیلی زیاده بالای 20 مورده.

Tehranshahr
12-01-2009, 01:30
میشه پروداکتی که براش اپدیت اومده رو بزارید؟
ممنون.

0548585 Australia Australia silver and blue

من با فونیکس آپدیت کردم هنوز تو NSU نیومده.

زبان فارسی هم نداره ، فارسیش با پکیج MEA میاد که هنوز نیومده.

MRTZ HSV
12-01-2009, 11:13
فایل های آپدیتی 12.046 رو که گرفتیم کجا باید بریزیم
فوری...

M.etallic.A
12-01-2009, 11:15
از ورژن 12 پرید رو 20 ؟؟؟؟

Tehranshahr
12-01-2009, 15:42
از ورژن 12 پرید رو 20 ؟؟؟؟

وقتی اون 1 بشه 2 یعنی تغییرات بزرگی توش رخ داده و همینم هست

Video Center تغییر کرده ، منوی مولتی مدیا یکم تغییر کرده ، ریل پلیرش آپدیت شده و قیافش عوض شده و.....

becareful
12-01-2009, 17:46

خوب اینم برچسبی فکر کنم همه فهمیدن دیگه انگار یه بچه از دفترش کاغذ کنده چسبونده روی قبلی که china بوده.... الان این مال منه:

دکمه اون فنلاندیه خیلی خوب بود این china ها سفت و خشکه...

Tehranshahr
12-01-2009, 23:29
خوب اینم برچسبی فکر کنم همه فهمیدن دیگه انگار یه بچه از دفترش کاغذ کنده چسبونده روی قبلی که china بوده.... الان این مال منه:

دکمه اون فنلاندیه خیلی خوب بود این china ها سفت و خشکه...

ماله من برچسبش اصله روی جعبه هم زده فنلاند ولی باز نمیدونم چینیه یا فنلاندی!

MRTZ HSV
13-01-2009, 10:27
اون بالاییه اصله!
تو سایت نوکیا وارد کنید میگه N78
ولی ماله من میگهn76

katm
13-01-2009, 11:54
با سلام
جی پی اس ان 78 را از کجا می توانم دانلود کنم
لطفا من را راهنمایی کنید

GHOST RECON
13-01-2009, 13:05
سلام به همه ی دوستان اگر خدا بخواهد تا 1-2 روز اینده قصد خرید نوکیاn78 را دارم لطفا اگر مسئله ای در مورد معایب یا محاسن این گوشی هست بگید تا هم اطلاعات ما بالا بره هم موقع خرید سرمون کلاه نزارن چند تا سوال هم خودم داشتم که امیدوارم جواب بدید
1- گوشی اصلش مال کدوم کشوره؟(مثلا 6300 که اصلش ماله مجارستانه)
2-ورژن گوشی مهم هست ؟(مثلا حتما اخرین ورژن رو بگیرم؟)
3-اخرین ورژن چیست ؟(این راه برای فهمیدن ورژن جواب میده #0000#* )
4- ضمانت اصل این گوشه چی هست؟
5-ایا گوشی NGAGE دارد؟
6-در یک کلام ایا از گوشی راضی هستید یا نه؟؟؟(وجدانی بگید)
((دم همتون گرم مخصوصا کسانی که به این سوال ها پاسخ میدن))

n_78
14-01-2009, 12:03
چرا یکی جواب منا نمیده بابا من وقتی روی گوشیم look kode میذارم چراغ صفحش 2 ثانیه ای خاموش میشه مدت زمان نور ال سی دی را هم زیاد کردم فایده نداره چرا؟

GHOST RECON
14-01-2009, 20:16
سلام به همه ی دوستان اگر خدا بخواهد تا 1-2 روز اینده قصد خرید نوکیاn78 را دارم لطفا اگر مسئله ای در مورد معایب یا محاسن این گوشی هست بگید تا هم اطلاعات ما بالا بره هم موقع خرید سرمون کلاه نزارن چند تا سوال هم خودم داشتم که امیدوارم جواب بدید
1- گوشی اصلش مال کدوم کشوره؟(مثلا 6300 که اصلش ماله مجارستانه)
2-ورژن گوشی مهم هست ؟(مثلا حتما اخرین ورژن رو بگیرم؟)
3-اخرین ورژن چیست ؟(این راه برای فهمیدن ورژن جواب میده #0000#* )
4- ضمانت اصل این گوشه چی هست؟
5-ایا گوشی ngage دارد؟
6-در یک کلام ایا از گوشی راضی هستید یا نه؟؟؟(وجدانی بگید)
((دم همتون گرم مخصوصا کسانی که به این سوال ها پاسخ میدن))
بابا مگه اینجا تاپیک ارواحه چرا یکی جواب نمیده؟؟؟

KINGTATu
15-01-2009, 00:15
بابا مگه اینجا تاپیک ارواحه چرا یکی جواب نمیده؟؟؟

شاکی نشو داداش عزیزی!

1- چین (البته اوناییش که فازسی دارن)
2-نه (به نظر من، چون سخت افزار که همونه)
3-فعلا که 12 ولی از 13 بگیر تا 20 تو بازار سیاه پیدا میشه :دی)
4- ضمانت نامه رسمی نوکیا (که شامل اتصالات، خدمات طلایی نیا و فکر کنم ارکان ارتباطات میشه)
5- خودش که نه ولی میتونی نصب کنی روش
6-تا موقعی که هنگ میکرد نه ولی از موقعی که علتشو فهمیدو و درستش کردم خیلی راضیم ازش

GHOST RECON
15-01-2009, 13:00
1- چین (البته اوناییش که فازسی دارن)
2-نه (به نظر من، چون سخت افزار که همونه)
3-فعلا که 12 ولی از 13 بگیر تا 20 تو بازار سیاه پیدا میشه :دی)
4- ضمانت نامه رسمی نوکیا (که شامل اتصالات، خدمات طلایی نیا و فکر کنم ارکان ارتباطات میشه)
5- خودش که نه ولی میتونی نصب کنی روش
6-تا موقعی که هنگ میکرد نه ولی از موقعی که علتشو فهمیدو و درستش کردم خیلی راضیم ازش
اول اینکه دمت گرم
دوم: یعنی این گوشی فنلاندی نداره؟
سوم:ورژن 12 مشکلی داره؟ چرا 13تا 20 خوبه ؟
چهارم:ngage رو چجوری میشه روش نصب کرد؟(اصلا این گوشی جزو گوشی های ngage دار نوکیا هست؟)
پنجم:به چه دلیل هنگ میکرد؟چجوری باید درستش کرد؟همه n78 ها اینجوری هستند یا فقط یه سریشون؟

بازم میگم دمت گرم

Tehranshahr
15-01-2009, 16:51
دوستان چک کنید ببینید ورژن 20 براتون اومده؟
فعلا فقط از طریق FOTA در دسترس شده و توی NSU نیومده.

برای آپدیت از طریق FOTA (Firmware update on the air) کد #0000#* توی گوشی وارد کنید بعدش گزینه Check for update

من خودم پکیچ MEA رو با فونیکس روی گوشیم نصب کردم ولی الان برای اکثر پروداکت کد ها با FOTA میشه آپدیت کرد.

پروداکت کد های پکیج MEA:

Tehranshahr
15-01-2009, 16:58
اول اینکه دمت گرم
دوم: یعنی این گوشی فنلاندی نداره؟
سوم:ورژن 12 مشکلی داره؟ چرا 13تا 20 خوبه ؟
چهارم:ngage رو چجوری میشه روش نصب کرد؟(اصلا این گوشی جزو گوشی های ngage دار نوکیا هست؟)
پنجم:به چه دلیل هنگ میکرد؟چجوری باید درستش کرد؟همه n78 ها اینجوری هستند یا فقط یه سریشون؟

بازم میگم دمت گرم

1-2مدل فنلاندی هست که اونم ظاهرا چین تولید شده ولی کیفیتش بهتره ظاهرا
3-ورژن 20 بهترینشه و دیگه هیچ مشکلی نداره ، موقع خرید مهم نیست چون هم میشه با GPRS آپدیت کرد هم کامپیوتر.
4-از سایت n-gage باید برنامشو بگیری ولی هیچ بازی کرک شده ای روش جواب نمیده.
5-هنگ کردن دلیلش نرم افزاری بود و الانم درست شده.

Tehranshahr
15-01-2009, 17:03
چرا یکی جواب منا نمیده بابا من وقتی روی گوشیم look kode میذارم چراغ صفحش 2 ثانیه ای خاموش میشه مدت زمان نور ال سی دی را هم زیاد کردم فایده نداره چرا؟
به احتمال زیاد ورژن گوشی شما 10 یا 11 هست ، به 20 آپدیت کنید همه چی حله!

M.etallic.A
15-01-2009, 19:09
آپدیت کردن با nsu بهتره... درسته ؟

GHOST RECON
15-01-2009, 19:44
2مدل فنلاندی هست که اونم ظاهرا چین تولید شده ولی کیفیتش بهتره ظاهرا
3-ورژن 20 بهترینشه و دیگه هیچ مشکلی نداره ، موقع خرید مهم نیست چون هم میشه با GPRS آپدیت کرد هم کامپیوتر.
4-از سایت n-gage باید برنامشو بگیری ولی هیچ بازی کرک شده ای روش جواب نمیده.
5-هنگ کردن دلیلش نرم افزاری بود و الانم درست شده.
دم شما هم گرم یه دوتا سوال دیگه دارم لطف میکنید اگه جواب بدید
1- گوشی فنلاندی مشخصه ای داره که بشه از چینی تشخیصش داد؟
2-آپدیت گوشی چه مدت طول میکشه؟(هم با dial up و هم باGPRS)

Tehranshahr
16-01-2009, 00:14
آپدیت کردن با nsu بهتره... درسته ؟

نه اتفاقا خود نوکیا هم توصیه کرده با FOTA آپدیت بشه چون هم حجم آپدیت کمه هم دیگه احتمال اینکه گوشی موقع آپدیت Dead بشه 0 هست.

دم شما هم گرم یه دوتا سوال دیگه دارم لطف میکنید اگه جواب بدید
1- گوشی فنلاندی مشخصه ای داره که بشه از چینی تشخیصش داد؟
2-آپدیت گوشی چه مدت طول میکشه؟(هم با dial up و هم باGPRS)

1-روش برچسب اصل MADE IN FINLAND داره نه از این برچسب کاغذی های قلابی و روی جعبش قسمت بارکد هم زده فنلاند.

2-با کامپیوتر حجم آپدیت تقریبا 100 مگه که با دیال آپ در بهترین حالت 6ساعت طول میکشه.
ولی با GPRS حجمش خیلی کمه تقریبا 2مگ (ورژن 20 رو نمیدونم) و با GPRS ایرانسل تقریبا 5 دقیقه.

Hamid_311
16-01-2009, 01:46
نه اتفاقا خود نوکیا هم توصیه کرده با FOTA آپدیت بشه چون هم حجم آپدیت کمه هم دیگه احتمال اینکه گوشی موقع آپدیت Dead بشه 0 هست.

1-روش برچسب اصل MADE IN FINLAND داره نه از این برچسب کاغذی های قلابی و روی جعبش قسمت بارکد هم زده فنلاند.

2-با کامپیوتر حجم آپدیت تقریبا 100 مگه که با دیال آپ در بهترین حالت 6ساعت طول میکشه.
ولی با GPRS حجمش خیلی کمه تقریبا 2مگ (ورژن 20 رو نمیدونم) و با GPRS ایرانسل تقریبا 5 دقیقه.
سلام. 2 تا سوال :
1- دوستان یعنی مشکل هنگ n78 کلا با آپدیت حل میشه؟
2- چرا حجم آپدیت با کامپیوتر و با GPRS متفاوته؟ اگه با WiFi وصل بشیم به اینترنت چی؟ حجم چقدره؟

becareful
16-01-2009, 12:46
سلام. 2 تا سوال :
1- دوستان یعنی مشکل هنگ n78 کلا با آپدیت حل میشه؟
2- چرا حجم آپدیت با کامپیوتر و با gprs متفاوته؟ اگه با wifi وصل بشیم به اینترنت چی؟ حجم چقدره؟
با wifi اصلا نمیشه و check for update که بکنی میگه آپدیتی وجود نداره.

Rohallah_tavakoli
16-01-2009, 14:11
با wifi اصلا نمیشه و check for update که بکنی میگه آپدیتی وجود نداره.

سلام دوست عزيز من خودم با wifi آپديت كردم..........

جواب ميده!!!!!

GHOST RECON
16-01-2009, 15:56
روش برچسب اصل made in finland داره نه از این برچسب کاغذی های قلابی و روی جعبش قسمت بارکد هم زده فنلاند.

برچسب اصلی باید روغنی باشه درسته؟میشه یه عکس از بر چسب اصلی و قلابی بزارید؟

bedad.k
16-01-2009, 16:51
سلام

ممنون میشم هر کی این گوشی رو داره وجدانا حقیقت رو بگه .
میخوام n78 بگیرم اما شنیدم میگن کیبردشکار باحاش راحت نیست . درسته ؟
من خودم n70 دارم خداییشم خیلی راضیم اما استیل این گوشی چشم رو گرفته مخصوصا دکمه های لمسی اطرافش !!

یه سئوال دیگه هم دارم . این دکمه وسط چیه میگم باید نمیدونم دستت رو بچرخونی یه کارایی میکنه ؟ من نمیدونم یعنی چی میشه بگید .

ممنون میشم هرکی این گوشی رو داره راهنماییم کنه .

M.etallic.A
16-01-2009, 21:35
من check for update رو میزنم... آپدیت پیدا میشه ولی دانلود نمیکنه. همون اولش خطا میده. فایلی هم که پیدا میکنه 1.3 مگابایته...

Tehranshahr
17-01-2009, 01:52
من check for update رو میزنم... آپدیت پیدا میشه ولی دانلود نمیکنه. همون اولش خطا میده. فایلی هم که پیدا میکنه 1.3 مگابایته...
چه اروری میده؟

M.etallic.A
17-01-2009, 02:02
connection lost

Tehranshahr
17-01-2009, 02:04
سلام

ممنون میشم هر کی این گوشی رو داره وجدانا حقیقت رو بگه .
میخوام n78 بگیرم اما شنیدم میگن کیبردشکار باحاش راحت نیست . درسته ؟
من خودم n70 دارم خداییشم خیلی راضیم اما استیل این گوشی چشم رو گرفته مخصوصا دکمه های لمسی اطرافش !!

یه سئوال دیگه هم دارم . این دکمه وسط چیه میگم باید نمیدونم دستت رو بچرخونی یه کارایی میکنه ؟ من نمیدونم یعنی چی میشه بگید .

ممنون میشم هرکی این گوشی رو داره راهنماییم کنه .

بستگی به سایز دستت داره.

دکمه هاش لمسی نیست! فقط D-Pad لمسیه.

بهش میگن Navi-wheel

bedad.k
17-01-2009, 09:51
در کل ارزیابیتون رو این گوشی چه جوریه ؟

Rohallah_tavakoli
17-01-2009, 11:30
در کل ارزیابیتون رو این گوشی چه جوریه ؟

lcd عالي
صفحه كليدش بستگي به خودت داره ...من كه باهاش مشكلي ندارم....
شارژ خوبي هم ميده... من كه هر دو روز يه بار ميزنم شارژ...(با كلي بازي و اهنگ و كار)
صداش خوبه به پاي n73 نميرسه ولي كيفيت خوبي داره!!
تا حالا هنگ ميكرد ولي تو فريم ور20 همه چيزش درست شده خيلي هم سريع شده!!!(البته براي من تو فريم ورهاي قبلي هنگ نداشتم)

من فقط براي داشتن wifi و gprs سريع اين گوشي رو خريدم....

GHOST RECON
17-01-2009, 13:07
برچسب اصلی باید روغنی باشه درسته؟میشه یه عکس از بر چسب اصلی و قلابی بزارید؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

bedad.k
17-01-2009, 14:12
lcd عالي
صفحه كليدش بستگي به خودت داره ...من كه باهاش مشكلي ندارم....
شارژ خوبي هم ميده... من كه هر دو روز يه بار ميزنم شارژ...(با كلي بازي و اهنگ و كار)
صداش خوبه به پاي n73 نميرسه ولي كيفيت خوبي داره!!
تا حالا هنگ ميكرد ولي تو فريم ور20 همه چيزش درست شده خيلي هم سريع شده!!!(البته براي من تو فريم ورهاي قبلي هنگ نداشتم)

من فقط براي داشتن wifi و gprs سريع اين گوشي رو خريدم....

دمت گرم روح الله .

خیلی حال دادی . این دکمه وست رو نفهمیدم جریانش چیه ؟ دوستمون هم منو راهنمایی کرد اما من باز نفهمیدم !!
میشه توضیح بدی

Rohallah_tavakoli
17-01-2009, 16:51
دمت گرم روح الله .

خیلی حال دادی . این دکمه وست رو نفهمیدم جریانش چیه ؟ دوستمون هم منو راهنمایی کرد اما من باز نفهمیدم !!
میشه توضیح بدی

تشكز دوست عزيز...

اون دكمه وست به اصطلاح (navy wheel) هستش كه كار مرور كردن منوها رو مثلا سريع ميكنه!!!
(البته تو فريم ور هاي قبلي خيلي افتضاح بود الان خيلي بهتر شده)

vatanema
18-01-2009, 16:57
در مورد آپدیت گوشی یه سوالی داشتم.
من میخواستم با gprs ایرانسل آپدیت کنم.از مسیر زیر رفتم:
Menu->tools->utilities->device manager
ورژن گوشی رو زده 10.136
چک فور آپدیت رو میزنم.اکسس پوینت میگیره و آپدیت رو پیدا میکنه (1790 KB) و یه کمی دانلود هم میکنه نوار دانلودش هم یه دفعه پر میشه تا آخر و دوباره از اول شروع میکنه به پر شدن بعد دوباره اکسس پوینت میخواد و همینطور.
نیم ساعتی هم اینکار رو کردم تغییر نکرد ورژنش.تنها چیزی که تغییر کرد،اعتبار سیم کارتم بود که 2هزار تومن کم شد!
به نظرتون کجای کار اشکال داره؟اشتباه از کجاست؟

salamaqmehdi
18-01-2009, 18:25
سلام اسپیکر راست گوشیم صدا نداره
پیشنهادی نداره کسی

salamaqmehdi
18-01-2009, 18:34
سلام
بهتر نیست برای آپدیت از سی دی گوشی و اینتر نت استغاده کنید؟

vatanema
19-01-2009, 07:13
سلام
بهتر نیست برای آپدیت از سی دی گوشی و اینتر نت استغاده کنید؟

حجم دانلود بنظر میرسه با کامپیوتر بیش از 100مگ هست ولی با خود گوشی کمتر از 2 مگ.

Rohallah_tavakoli
19-01-2009, 11:01
حجم دانلود بنظر میرسه با کامپیوتر بیش از 100مگ هست ولی با خود گوشی کمتر از 2 مگ.

بله بهتره با گوشي اپديت بشه ....حجم فايل خيلي مياد پايين چون فقط همون patch به سيستم عامل اضافه ميشه!!!!

شما اگه با pc آپديت كني مجبوري 116 mb رو دانلود كني!!!

vatanema
19-01-2009, 12:01
ورژن گوشی رو زده 10.136
چک فور آپدیت رو میزنم.اکسس پوینت میگیره و آپدیت رو پیدا میکنه (1790 kb) و یه کمی دانلود هم میکنه نوار دانلودش هم یه دفعه پر میشه تا آخر و دوباره از اول شروع میکنه به پر شدن بعد دوباره اکسس پوینت میخواد و همینطور.
نیم ساعتی هم اینکار رو کردم تغییر نکرد ورژنش.تنها چیزی که تغییر کرد،اعتبار سیم کارتم بود که 2هزار تومن کم شد!

آقا کسی نظری نداره؟من گوشی رو قبلن هک کرده ام.فکر نمی کنید علت آپدیت نشدنش این باشه؟

mehrdad00
19-01-2009, 17:42
من یه n78 نو خریدم.ویدیوهای داخاشو اولی رو نشون میده بعدی رو دیگه نشون نمیده!!!!!!!!
ایا با اپگرید حل میشه؟

993
19-01-2009, 18:03
اخرین فریم ویری که هک میشه چنده؟

Majid393
19-01-2009, 18:18
اخرین فریم ویری که هک میشه چنده؟

ورژن 12.046

becareful
19-01-2009, 21:56
فکر کنم این آپدیت های کم حجمی مثل با wifi یا مثلا ایرانسل که با خود گوشی وصل میشید.یک سری patch رو میگیره و روی ورژن قبلی نصب میکنه ولی آپدیت با nsu کامل سیستم عامل و همه فایل ها و برنامه ها رو یکجا دانلود میکنه و از اول نصب میشه.

M.etallic.A
19-01-2009, 22:21
آقا کسی نظری نداره؟من گوشی رو قبلن هک کرده ام.فکر نمی کنید علت آپدیت نشدنش این باشه؟

احتمال 99% دلیلش همینه. واسه منم هک شده س و آپدیت نمیشه. از حالت هک در بیار ببین درست میشه. من که منتظرم با nsu بیاد آپدیت کنم.

Tehranshahr
19-01-2009, 23:06
ورژن گوشی رو زده 10.136
چک فور آپدیت رو میزنم.اکسس پوینت میگیره و آپدیت رو پیدا میکنه (1790 kb) و یه کمی دانلود هم میکنه نوار دانلودش هم یه دفعه پر میشه تا آخر و دوباره از اول شروع میکنه به پر شدن بعد دوباره اکسس پوینت میخواد و همینطور.
مشکل از gprs بوده ، نصفه شب تست کن که شبکه خلوته.

سلام اسپیکر راست گوشیم صدا نداره
پیشنهادی نداره کسی
مشکل سخت افزاریه.

نه ربطی نداره ، قبل از آپدیت حتما از هک درش بیار چون با ورژن 20 همخونی نداره و بعد از آپدیت نه میتونی چیزی نصب کنی نه آن اینستال و مجبور به هارد ریست میشی.

Mr.K2
20-01-2009, 13:39
سلام دوستان

شرمنده چون امرزو يا فردا ميرم ميخرم وقت خوندن همه تاپيك رو ندارم . :20:

چند تا سئال دارم ..

اخرين ورژنش چيه ‌؟ مشكلاتش توي ورژن جديد رفع شده ؟‌

مشكل اسپيكرش جدي هست ؟ ( آخرين ور‍ن قابل هك و اخرين ورژن بدون قابليت هك )‌

اصلش اينطور كه شنيدم بايد چين باشه درسته /‌ ؟ فنلاند هم هست ؟

فارسي داره ؟ بايد داشته باشه يا نه ‌؟

چه نكاتي هنگام خريد رعايت كنم ؟‌

ممنون

Rohallah_tavakoli
20-01-2009, 13:54
سلام دوستان

شرمنده چون امرزو يا فردا ميرم ميخرم وقت خوندن همه تاپيك رو ندارم . :20:

چند تا سئال دارم ..

اخرين ورژنش چيه ‌؟ مشكلاتش توي ورژن جديد رفع شده ؟‌

مشكل اسپيكرش جدي هست ؟ ( آخرين ور‍ن قابل هك و اخرين ورژن بدون قابليت هك )‌

اصلش اينطور كه شنيدم بايد چين باشه درسته /‌ ؟ فنلاند هم هست ؟

فارسي داره ؟ بايد داشته باشه يا نه ‌؟

چه نكاتي هنگام خريد رعايت كنم ؟‌

ممنون

سلام دوست عزيز........

آخرين ورژنش 20.149 هستش ..زبان فارسي رو هم داره...

مشكل اسپيكر چيه؟؟ من كه مشكلي نداشتم........

آخرين ورژن قابل هك 12 هستش كه هك نكردنش بهتره (چون به هيچ دردي نميخوره)

اصلش فنلانده كه الان ديگه تو بازار فكر كنم همش چيني هست!!!(براي من كه فنلانده)

Mr.K2
20-01-2009, 14:57
توي جعبش چه چيزايي بايد باشه ؟‌؟‌

و اسپيكر هم منظورم اين بود كه ميگن اسپيكرش ضعيفه و احتمال سوختن و خراب شدندش زياده .. راسته ؟‌

993
20-01-2009, 15:06
سلام دوست عزيز........

آخرين ورژنش 20.149 هستش ..زبان فارسي رو هم داره...

مشكل اسپيكر چيه؟؟ من كه مشكلي نداشتم........

آخرين ورژن قابل هك 12 هستش كه هك نكردنش بهتره (چون به هيچ دردي نميخوره)

اصلش فنلانده كه الان ديگه تو بازار فكر كنم همش چيني هست!!!(براي من كه فنلانده)
برای من مفید ترین چیزی که از هک نصیبم شد فقط قطع صدای دوربین بود وگرنه با برنامه ی جدیدی که اومده راحت میشه برنامه ها رو ساین کرد

Rohallah_tavakoli
20-01-2009, 15:30
توي جعبش چه چيزايي بايد باشه ؟‌؟‌

و اسپيكر هم منظورم اين بود كه ميگن اسپيكرش ضعيفه و احتمال سوختن و خراب شدندش زياده .. راسته ؟‌

داخل جعبه:

1-گوشيn78
2-شارژر
3-دفترچه راهنما
4-dvd كه من تا حالا نگاه نكردمش چي هست!!!
5-هندسفري دو تيكه

mehrdad00
20-01-2009, 18:13
من یه n78 نو خریدم.ویدیوهای داخاشو اولی رو نشون میده بعدی رو دیگه نشون نمیده!!!!!!!!
ایا با اپگرید حل میشه؟
جوابی ندارید؟
حجم فایل update تو gprs چنده؟11235kb?

akhoond
20-01-2009, 20:07
سلام به 78 داران عزیز :
دوستان ، کسانی که با این برنامه ها کار کردن ، لطفا اوکی بدن که این کار رو کردن ، و مشکلی نداشته ( لطفا به صرف این که این برنامه وجود داره و داشته و دیدید و این ها ، نه ) هر کسی که برنامه مورد نظر من رو استفاده کردی ، و مشکلی نبوده ، اوکی بده .

1 _ خوندن pdf (می دونم اکثر سیمبیان ها دیگه دستشون رند شده تو این کار ، محض محکم کاری می پرسم )

2 _ Answering machine خوب ( اگه هم انسر باشه ، هم همه مکالمات رو سیو کنه ، نور علی نوره ، وگرنه برای ریکورد کردن یه برنامه دیگه لازم می شه )

3 _ بک آپ از اس ام اس ، کانتکت ( می دونم با پی سی سوت می شه ، اما برنامه هست که دیگه لازم نباشه واسه ری استور کردنش حتما گوشی باشه ؟ یعنی ری استورش فارق از گوشی و پی سی سوت باشه ؟ )

4 _ بک آپ از کال لاگ ( این رو دیگه شک دارم کسی استفاده کرده باشه )

5 _ ظبط کلیه مکالمات ( که اگه انسر ماشینی باشه که این کار رو بکنه ( همه مکالمات ) دیگه یه برنامه دیگه نیاز نمی شه )

6 _ آلارم خوب( بشه 3 _ 4 تا آلارم تعریف کرد ، اسنوز داشته باشه ، بشه بدون آلارم تون ، و فقط با ویبره آلارم بده )

مرسی

masoudrock
20-01-2009, 20:07
من چند روزه که نوکیا N78 خریدم ولی به هیچ عنوان نتونستم برنامه های جاوا و سیمبین روش نصب کنم.
با این توضیح که من گوشی رو فابریک خریدم .
موقع نصب رنامه جاوا مسیر نصب تا حدود 60-70 درصدپر میشه و بعد ارور میده: Unable To Install
برنامه سیمبین هم فکر کنم باید ساینش کنم که مهم نیست برام.
اصل کار این برنامه های جاواست.
جون هرکی دوست دارید اگه میتونید کمکم کنید دیگه پول واسه درست کردنش ندیم
در ضمن ورژن گوشیم : 11.043
تاریخ ورژن: 21/5/2008
تا حالا هم آپدیت نکردم.
امکان داره با آپدیت کردن درست بشه؟
مثلا نمیتونم بازی NFS Undercover یا قرآن نعیم یا بابیلون یا ... هرچی که جاوا باشه رو نصب کنم.

در ضمن چجوری از gps استفاده کنم؟

Rohallah_tavakoli
21-01-2009, 00:06
من چند روزه که نوکیا N78 خریدم ولی به هیچ عنوان نتونستم برنامه های جاوا و سیمبین روش نصب کنم.
با این توضیح که من گوشی رو فابریک خریدم .
موقع نصب رنامه جاوا مسیر نصب تا حدود 60-70 درصدپر میشه و بعد ارور میده: Unable To Install
برنامه سیمبین هم فکر کنم باید ساینش کنم که مهم نیست برام.
اصل کار این برنامه های جاواست.
جون هرکی دوست دارید اگه میتونید کمکم کنید دیگه پول واسه درست کردنش ندیم
در ضمن ورژن گوشیم : 11.043
تاریخ ورژن: 21/5/2008
تا حالا هم آپدیت نکردم.
امکان داره با آپدیت کردن درست بشه؟
مثلا نمیتونم بازی NFS Undercover یا قرآن نعیم یا بابیلون یا ... هرچی که جاوا باشه رو نصب کنم.

در ضمن چجوری از gps استفاده کنم؟

سلام دوست عزيز.....

به احتمال زياد با يه مستر ريست درست ميشه!!
كد: #7370#*

آپديت كني خيلي بهتره!!! گوشي فوق العاده سريعتر ...بدون هنگ و... ميشه!!!

nfs undercover براي من هم نصب نميشه ولي با بقيه برنامه هاي جاوا مشكلي ندارم........

gprs گوشي رو بايد فعال كنيد..اگه ايرانسل داريد با كد: #6*3*130*

khatar_matar2020
21-01-2009, 18:32
ببخشید من می خوام یه n78 بخرم لطفا بگید گوشی خوبیه یا نه و این قضیه dead شدن موقع آپدیت چیه
و اگه خواستم دسته دوم بخرم از کجا بفهمم که اصل و سالم هست یانه اگه می شه هرچه زود تر جوابم رو بدین چون همین روزا می خوام بخرم

Rohallah_tavakoli
21-01-2009, 19:28
ببخشید من می خوام یه n78 بخرم لطفا بگید گوشی خوبیه یا نه و این قضیه dead شدن موقع آپدیت چیه
و اگه خواستم دسته دوم بخرم از کجا بفهمم که اصل و سالم هست یانه اگه می شه هرچه زود تر جوابم رو بدین چون همین روزا می خوام بخرم

سلام دوست عزيز .............

گوشي خوبي كه هست!!!

امكانات خوبي داره....
1-فرستنده fm
2-lcd عالي (كيفيتش خيلي بالاست)
3_سرعت بالا(cpu 369mhz)
4_صداش به n73 نميرسه ولي كيفيت صداش خيلي بالاتره!!
5_داشتن wifi كه دليل اصلي من براي خريد اين گوشي بود.
6_تنها نقصش صفحه كليدشه كه اون هم باهاش كنار مياي

faravahar
22-01-2009, 10:34
برای نصب under cover باید مخصوص نوکیا رو روش نصب کنی.
بگرد پیدا میکنی

masoudrock
22-01-2009, 12:50
سلام دوست عزيز.....

به احتمال زياد با يه مستر ريست درست ميشه!!
كد: #7370#*

آپديت كني خيلي بهتره!!! گوشي فوق العاده سريعتر ...بدون هنگ و... ميشه!!!

nfs undercover براي من هم نصب نميشه ولي با بقيه برنامه هاي جاوا مشكلي ندارم........

gprs گوشي رو بايد فعال كنيد..اگه ايرانسل داريد با كد: #6*3*130*

چجوری مستر ریست کنم؟
کد قفل گوشی رو ندارم !!!
از کجا پیداش کنم؟

993
22-01-2009, 14:18
اگه از fota اپدیت کنم همه چی میشه مثل روز اول؟ همه برنامه ها پاک میشه؟

vatanema
22-01-2009, 19:06
چجوری مستر ریست کنم؟
کد قفل گوشی رو ندارم !!!
از کجا پیداش کنم؟

12345
اگه خودت عوضش نکرده باشی
این گوشی من رو کچل کرده.امیدوارم شما موفق باشی.

vatanema
22-01-2009, 19:12
در مورد آپدیت با ایرانسل من بیشتر از 6 هزار تومن از اعتبار سیم کارتم رو از دادم و آخرش هم آپدیت نشد.چند نفر تا حالا این مشکل رو داشته اند یا بهتره بگیم چند نفر تا حالا با ایران وبا موفق به آپدیت شده اند؟
واقعن اینترنت تلفن همراه مثل همه چیزهای دیگه مون میمونه.فکر کنم این هم بومی سازی شده باشه!

Rohallah_tavakoli
22-01-2009, 19:49
در مورد آپدیت با ایرانسل من بیشتر از 6 هزار تومن از اعتبار سیم کارتم رو از دادم و آخرش هم آپدیت نشد.چند نفر تا حالا این مشکل رو داشته اند یا بهتره بگیم چند نفر تا حالا با ایران وبا موفق به آپدیت شده اند؟
واقعن اینترنت تلفن همراه مثل همه چیزهای دیگه مون میمونه.فکر کنم این هم بومی سازی شده باشه!

من خودم اونوقتي كه رايگان بود حدوده 42 گيگ دانلود كردم!!!!:27:
الان هم به قول شما بومي سازي شده!!!! كيلو بايتي 1 تومن !!!!! يعني اگه يه صفحه رو باز كني حداقل 150 تومن ناقابل از حساب شما كم ميشه!!
همين mtn تو افغانستان اينترنت رو ساعتي حدوده 200 تومن كرده!!!!(واقعا جاي تعجب نيست!!)

M.etallic.A
22-01-2009, 21:17
من خودم اونوقتي كه رايگان بود حدوده 42 گيگ دانلود كردم!!!!:27:
الان هم به قول شما بومي سازي شده!!!! كيلو بايتي 1 تومن !!!!! يعني اگه يه صفحه رو باز كني حداقل 150 تومن ناقابل از حساب شما كم ميشه!!
همين mtn تو افغانستان اينترنت رو ساعتي حدوده 200 تومن كرده!!!!(واقعا جاي تعجب نيست!!)

جای تعجب نیست... جای افسوسه..