مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N78
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Tehranshahr
13-03-2009, 19:30
دوستان بالاخره معلوم نشد چی کار باید کردتا وقتی صفحه خاموش میشه ساعت رو صفحه نشون داده بشه؟(توضیح:توی تنظیمات sleep mode نداریم)
با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیور
M.etallic.A
13-03-2009, 22:56
با استفاده از یک برنامه ی ساعت برای اسکرین سیور
اسکرین سیور بیشتر از یک دقیقه نمیمونه...
shadow of fear
14-03-2009, 21:31
سلام دوستان
من 6120 دارم و به سرم زده بفروشم و یه n78 بگیرم. میخواستم نظر شما رو بدونم . معذرت که نمیتونم 126 صفحه رو بخونم.
پیشنهادتون چیه؟
Amin_0913
15-03-2009, 00:45
سلام
میخواستم بدونم که این گوشی مشکل خاصی چیزی نداره؟
هنگ نمیکنه؟
shadow of fear
16-03-2009, 13:29
کسی نمیخواد جواب بده؟
من تجربه ی خودم رو میگم.
من هیچ مشکلی تا اینجا از این گوشی ندیدم.
صفحه ی نمایش زیر نور خورشید عالیه.
سرعت گوشی بالا هست.
جی پی اسش مشکلی نداره.
وایرلسش خیلی عالی و پر سرعته.
بازی ان-گیج رو به راحتی میشه بازی کرد.
صداش بلند هست ولی کیفیت آنچنانی نداره(به نظر من).
کیفیت قاب پشتش یکم بده و به راحتی خش میفته ولی به سختی خش دیده میشه.
صفحه کلید هم فقط یکی دو روز اول یکم ناراحته ولی بعد عادت میکنی.
من هم موقع خرید می ترسیدم که نکنه این گوشی خیلی برام هنگ کنه و ازاین جور چیزها ولی از وقتی که گرفتم حافظه ی اون رو هم تا آخر پر کردم و تا حالا که برام هنگ نداشته و خدا کنه تا آخر همینجور باشه.
تنها چیزیش که در حد انتظار نبود همون دوربینشه( به نظر من) چون من از کیفیت دوربینش راضی نیستم(گفتم من) حالا از بقیه هم بپرسین.
برای اون آقایی که میخود 6120 رو بفروشه میگم که امکانات این گوشی به نظر من خیلی بهتر از 6120 هست ولی هر جور مایلید.
GHOST RECON
16-03-2009, 19:24
دوستان من میخوام برنامه unidic رو روی دو تا n78 بریزم ری اولی که ورژنش 10 هست اجرا میشه ولی روی دومی که ورژنش 12 هست اصلا نصب نمیشه میشه بگید جریان چیه؟
GHOST RECON
18-03-2009, 18:01
دوستان من میخوام برنامه unidic رو روی دو تا n78 بریزم ری اولی که ورژنش 10 هست اجرا میشه ولی روی دومی که ورژنش 12 هست اصلا نصب نمیشه میشه بگید جریان چیه؟
????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
برای منم نصب نشد :13: :41:
Saman-tci
18-03-2009, 23:04
لینک آدرس برنامه رواینجا عنوان کنید تا بررسی بشه ... همین برنامه Unidic که روی گوشیتون نصب نمیشه ....
kamran agha
18-03-2009, 23:12
دوستان سه تا سوال فوق العاده فوری فوتی دارم از طرف کسی که میخواد گوشی رو بخره به زودی
قیمت این گوشی با گارانتی و بی گارانتی
آیا بازیهای انگیج به حالت افقی و فـــــــــــول (نه ترایال) روش اجرا میشن؟
گوشی چند ورژن فریمور داره و کدومش هک میشه؟؟؟
سلام دوستان
من همین امروز ان 78 خریدم
نمی دونم چرا دکمه جهت سمت چپ کار نمی کنه باید چه کار کنم؟
درضمن مستر ریست هم کردم فایده ای نداشت.
فلش کردم گوشی رو به ورژن 20 بازهم تغییری حاصل نشد.
ممنون می شم راهنمایی کنید بنده را
از دوستانی که تجربه تعمیر دارن ممنون می شوم بنده را راهنمایی کنند
Saman-tci
19-03-2009, 13:59
شما گوشیت رو آکبند خریدی ....؟؟؟؟
.
سنسور زیر دکمه سمت چپ گوشیت از کار افتاده .... باید ببری برا درست کنن ...
بله دوست عزیز اکبند خریدم
حدودا چقدر هزینه داره؟
Djhamid2007
20-03-2009, 01:10
من هم امروز به جرگه n78 دارها پیوستم.فعلاً که خوب بوده ولی قاب پشتش دلمو زده تا حالا
Tornado2800
20-03-2009, 13:40
ببخشید اشتباه شد..
GHOST RECON
21-03-2009, 17:41
سلام دوستان به نظر شما ارزش داره گوشیم رو از ورژن 10 به 12 اپدیت کنم؟؟
Ahmadreza_b
21-03-2009, 18:13
سلام دوستان به نظر شما ارزش داره گوشیم رو از ورژن 10 به 12 اپدیت کنم؟؟
حتماً اینطوره به عینه ثابت شده که آپدیت برخی عیوب اساسی گوشی را از بین میبرن و همچنین سرعت گوشی را افزایش میدن.
GHOST RECON
21-03-2009, 22:18
حتماً اینطوره به عینه ثابت شده که آپدیت برخی عیوب اساسی گوشی را از بین میبرن و همچنین سرعت گوشی را افزایش میدن.
اخه شنیده بودم که ارزش نداره به 12 اپدیت بشه چون هک نمیشه و یه سری اشکالات داره ؟!!!!!!!!!!!!!
می خوام گوشی بخرم n78 بخرم یا ??w960?/
GHOST RECON
23-03-2009, 15:54
دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
در ضمن وقتی با اینترنت ایرانسل میخوام اپدیت کنم میگه اپدیت وجود ندارد در حالی که تو سایت نوکیا زده اخرین ورژن12 هست
ورژن گوشی من هم 10 هست مشکل چیه
GHOST RECON
28-03-2009, 11:25
دوستان تو تهران( ترجیحا شهر ری) کجا ها اینترنت وایرلس هست میخوام گوشیم رو اپدیت کنم
در ضمن وقتی با اینترنت ایرانسل میخوام اپدیت کنم میگه اپدیت وجود ندارد در حالی که تو سایت نوکیا زده اخرین ورژن12 هست
ورژن گوشی من هم 10 هست مشکل چیه
????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
NINTENDO_DS
28-03-2009, 12:23
توی فرودگاه مهرآباد و امام خمینی
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت
و معمولا توی فروشگاه های کامپیوتری
esmail194
28-03-2009, 14:24
من توی فرودگاه بندر امام امتحان کردم کار میده ولی سرعتش خیلی پایینه اون موقع که من رفتم تمام پهنای باند واسه خودم بود.
من توصیه میکنم اونجا آپدیت نکنید و برید پیش یه کافی نت اونجا بهتره.
توی فرودگاه سرعت دانلود بین9 تا 12 هست که بعضی مواقع قطع میشه.
GHOST RECON
28-03-2009, 14:44
من توصیه میکنم اونجا آپدیت نکنید و برید پیش یه کافی نت اونجا بهتره
پیش یه کافی نت رفتم قفل بود صاحابش هم گفت این یه سیستم امنیتی که نمتونم رمزش رو بگم (خودش هم نمیفهمید داره چی میگه)
NINTENDO_DS
28-03-2009, 15:00
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت سرعت بالاست
GHOST RECON
28-03-2009, 15:22
توی مجتمع کامپیوتر پایتخت سرعت بالاست
لطفا آدرسش
NINTENDO_DS
28-03-2009, 20:37
تهران-ابتدی میرداماد مجتمع کامپیوتر پایتخت
به هرکی بگی میشناسه
GHOST RECON
29-03-2009, 13:45
دوستان این حافظه خود گوشی همینجوری داره پر میشه من که برنامه توش نریختم جریان چه؟
سلام به همه دوستان،سال نو مبارک
ممنون میشم طبق شماره به سئوالام پاسخ بدید.
1- منn78 دارم نمیدونم چرا بعضی وقتها نور صفحه 5 ثانیه روشن میشه بعد میره رو استند بای. من تنظیم کردم 15 ثانیه چراغ صفحه روشن باشه و بعد 60 ثانیه هم بره رو استند بای .
چرا بعضی وقتها این جوری میشه بعد گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشه ؟
2- سنسور نور n78 خیلی ضعیفه ؟ من نمیدونم تو نور چرا نور صفحه کلید روشن میشه !! میشه راهنمایی کنید .
3- الان ورژن گوشی 12.046 هست . ورژن خوبیه یا آپدیت بشه بهتره . اگه بهتره در مورد آپدیت هم یه توضیحی بدید .
4- وقتی رو حالت اسپیکر زمانی که داری با تلفن حرف میزنی میزارم صدا فقط از بلند گوی بالا میاد. این طبیعیه؟ماله بقیه دوستان هم اینجوریه ؟
ممنون میشم جواب بدید ، خیلی لطف میکنید .
خبر جدید اینکه از وقتی که این گوشی رو گرفتم واقعا باهاش حال کردم .
رفتیم سفر و برگشتیم جاتون خالی همه ی شهرها رو به لطف جی پی اس مثل کف دستم میشناختم.
هر چندتا نرم افزار میخواستم باز میکردم و باز نگه میداشتم بدون هیچ افت سرعت و هنگ!!!
عجب وایرلسی داره !!!(پر سرعت)
فقط یکی بگه بازی های ان-گیج چطوری گیر بیارم چون همشون رو که دانلود میکنی از مرحله ی اول نمیتونی جلو تر بری و میگه باید بازی رو بخری!!؟؟
saeid_panah
30-03-2009, 00:32
سلام به تمام دوستان !
من اين گوشي رو گرفتم ولي زبان فارسي رو نداره . چطوري ميتونم زبان فارسي رو روش نصب كنم؟
amirkhan405
30-03-2009, 08:28
آپديت كني فكر كنم زبان فارسي اضافه ميشه
سلام به همه دوستان،سال نو مبارک
ممنون میشم طبق شماره به سئوالام پاسخ بدید.
1- منn78 دارم نمیدونم چرا بعضی وقتها نور صفحه 5 ثانیه روشن میشه بعد میره رو استند بای. من تنظیم کردم 15 ثانیه چراغ صفحه روشن باشه و بعد 60 ثانیه هم بره رو استند بای .
چرا بعضی وقتها این جوری میشه بعد گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشه ؟
2- سنسور نور n78 خیلی ضعیفه ؟ من نمیدونم تو نور چرا نور صفحه کلید روشن میشه !! میشه راهنمایی کنید .
3- الان ورژن گوشی 12.046 هست . ورژن خوبیه یا آپدیت بشه بهتره . اگه بهتره در مورد آپدیت هم یه توضیحی بدید .
4- وقتی رو حالت اسپیکر زمانی که داری با تلفن حرف میزنی میزارم صدا فقط از بلند گوی بالا میاد. این طبیعیه؟ماله بقیه دوستان هم اینجوریه ؟
ممنون میشم جواب بدید ، خیلی لطف میکنید .
این سئوال من رو هم جواب بدید ممنون میشم .
NINTENDO_DS
30-03-2009, 10:44
خبر جدید اینکه از وقتی که این گوشی رو گرفتم واقعا باهاش حال کردم .
رفتیم سفر و برگشتیم جاتون خالی همه ی شهرها رو به لطف جی پی اس مثل کف دستم میشناختم.
هر چندتا نرم افزار میخواستم باز میکردم و باز نگه میداشتم بدون هیچ افت سرعت و هنگ!!!
عجب وایرلسی داره !!!(پر سرعت)
فقط یکی بگه بازی های ان-گیج چطوری گیر بیارم چون همشون رو که دانلود میکنی از مرحله ی اول نمیتونی جلو تر بری و میگه باید بازی رو بخری!!؟؟
بازی هایی که دوستان توی سایت میزارن فول هست مگر اینکه خودتون از سایت های دیگر دانلود کرده باشین
که ورژن تریال بوده باشه
NINTENDO_DS
30-03-2009, 10:47
سلام به تمام دوستان !
من اين گوشي رو گرفتم ولي زبان فارسي رو نداره . چطوري ميتونم زبان فارسي رو روش نصب كنم؟
خوب بود 4 تا تاپیک پایین تر رو هم نگاه می کردید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GHOST RECON
30-03-2009, 11:04
دوستا من که می خوام گوشیم رو اپدیت کنم همش این پیغام رو میده no update available
ورژن گوشیم هم 10 هست وقتی هم که پروداکت کد گوشی رو تو سایت نوکیا میزنم اخرین ورژن رو 12 میزنه
NINTENDO_DS
31-03-2009, 14:26
خب با خود گوشی اپدیت نکن
آپدیت رو از سایت دانلود کن بعد بریز رو گوشیت
GHOST RECON
31-03-2009, 15:29
خب با خود گوشی اپدیت نکن
آپدیت رو از سایت دانلود کن بعد بریز رو گوشیت
اخه اینجوری حد اقل باید 100 گابایت دانلود کنم که غیر ممکن هست
بازی هایی که دوستان توی سایت میزارن فول هست مگر اینکه خودتون از سایت های دیگر دانلود کرده باشین
که ورژن تریال بوده باشه
رو گوشی شما N-Gage به صورت فول جواب نمیده...
شاد باشی:40:
رو گوشی شما n-gage به صورت فول جواب نمیده...
چـرا ؟ به خاطر کلاینتـه ؟
GHOST RECON
01-04-2009, 15:51
سلام دوستان می خواستم ببینم چجوری میتونم پروداکت کد گوشیم رو تغییر بدم به یک پروداکت کدی که بشه با gprs گوشی رو به ورژن 20 یا 21 اپدیت کنم
در ضمن این کار ضرری که برای گوشی نداره؟
Djhamid2007
02-04-2009, 17:41
شما با برنامه جف میتونی این کارو انجام بدی.اگه با همین نرم افزار گوشیتو آپدیت کنی خیلی راحت تره در ضمن مطمئن تر هم هست
GHOST RECON
02-04-2009, 17:49
شما با برنامه جف میتونی این کارو انجام بدی.اگه با همین نرم افزار گوشیتو آپدیت کنی خیلی راحت تره در ضمن مطمئن تر هم هست
خوب اخه زغالم تموم شده نمیتونم 100مگابایت دانلود کنم
شوخی کردم
چـرا ؟ به خاطر کلاینتـه ؟
نه مشکل از سیمبین 9.3 گوشی شماست...
نه مشکل از سیمبین 9.3 گوشی شماست...
یعنی سیمبین n78 مشکل داره؟
میشه یکم بیشتر توزیح بدین؟:11:
یعنی سیمبین n78 مشکل داره؟
میشه یکم بیشتر توزیح بدین؟:11:
بعله..چرا نمیشه...:20:
بیشتر بازی هایی که برای N-Gage کرک شده توسط BiNPDA مخصوص گوشی هایی با سیستم عامل 9.1 و 9.2 بود...اون موقع هنوز 9.3 نبود...:31: و چون 9.3 پک نرم افزاری FP2 (Feature Pack 2) رو به همراه داشت، کرک این بازی ها روی 9.3 جواب نداد و بازی ها به همون صورت تریل اجرا میشدند..
به عبارت دیگه مشکل از کرک بازی هاست...نه از 9.3...که احتمالا" BiNPDA در آینده این مشکل رو هم حل خواهد کرد..
دوستان سلام! یه سوال داشتم. حقیقتش میخوام بدونم که n78 گوشی ای هست که من بخوام بخاطرش قید ویوتی رو بزنم یا نه؟ راستش دلیل اینکه از ویوتی خوشم اومده اینه که اولا دوربین خیلی خوبی داره . تاچه . خوشدسته. خیلی کمه . ولی حقیقتش به خاطر یه سری چیزا مثل نصب برنامه و تم و اون مشکلاتی که بخاطر همین چیزا براش اومده میترسم بخرمش. آخه من به گوشی سخت جونی مثل w700 عادت کردم که هر وقت خواستی وصلش کنی به کامپیوتر و هرچی خواستی راحت بریزی روش حالا بیابم و ویوتی بخریم بزنیم خرابش کنیم بعد 270 تومن بریزیم دور! از n78 به خاطر وایرلس و فرستنده اف ام و جی پی اس و دوربین قابل قبولش خوشم اومده. خواهشا یه کمکی به ما بدبد! ممنون ببخشید طولانی شد!
NINTENDO_DS
05-04-2009, 17:21
انتخاب سختیه چون ویوتی سیستم عامل نداره بنابراین هنگ های زیاد ان 78 رو هم نداره
من جای شما بودم یا ویوتی می گفتم یا یکم پول بیشتر میزاشتم 5800 می گفتم
دوستان سلام! یه سوال داشتم. حقیقتش میخوام بدونم که n78 گوشی ای هست که من بخوام بخاطرش قید ویوتی رو بزنم یا نه؟ راستش دلیل اینکه از ویوتی خوشم اومده اینه که اولا دوربین خیلی خوبی داره . تاچه . خوشدسته. خیلی کمه . ولی حقیقتش به خاطر یه سری چیزا مثل نصب برنامه و تم و اون مشکلاتی که بخاطر همین چیزا براش اومده میترسم بخرمش. آخه من به گوشی سخت جونی مثل w700 عادت کردم که هر وقت خواستی وصلش کنی به کامپیوتر و هرچی خواستی راحت بریزی روش حالا بیابم و ویوتی بخریم بزنیم خرابش کنیم بعد 270 تومن بریزیم دور! از n78 به خاطر وایرلس و فرستنده اف ام و جی پی اس و دوربین قابل قبولش خوشم اومده. خواهشا یه کمکی به ما بدبد! ممنون ببخشید طولانی شد!
اصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .:46:
من با دوستم همزمان گوشیهامون رو خریدیم که اون ویوتی خرید و من n78.
الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم :41:- کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم:41: - کاشکی منم جی پی اس داشتم:41: - کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم :41:- کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم:41: - کاشکی منم ......:41:
ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد):13:
بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد.:19: من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده!:41:
یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم:18:
حالا هر جور مایلید :11:
GHOST RECON
05-04-2009, 20:26
اصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif- کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif - کاشکی منم جی پی اس داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif - کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif- کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif - کاشکی منم ......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده.gif
یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
حالا هر جور مایلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
درسته و باید اضافه کنم که اگر نگران مشکلات هنگ هم هستید موقع خرید #0000#* رو توی گوشی بزنید اگه ورژنش زیر 11 یا بالای اون بود گوشی رو بخرید چون در این صورت احتمال هنگ خیلی کم میشه البته هنگ هم توی همه گوشی ها نیست مثلا گوشی من تا حالا هنگ نکرده
ولی از حق هم نگذریم گوشی ویوتی هم گوشی خوبی هست من برخی مزایا و معایب این دو تا گوشی رو برات مینویسم خودت انتخاب کن
مزایای ویوتی : دوربین بهتر - پخش فرمت Divx - خوش دست -
معایب: مشکلات در نصب برنامه و تم - معروف نبودن مارک LG در میان گوشی ها (معمولا موقع فروش کی ازت نمیخرش) - تاچ اسکرین بودن (با توجه به این که به گفته خودتون به گوشی سخت کار عادت دارین)- نداشتن صفحه 16 میلیون رنگ- در ضمن بلوتوث ویوتی 1.3 هست و سرعت پایینی نسبت به بلوتوث 2 در n78 داره
مزایای n78 : وایرلس لن - سیستم عامل جدید با سرعت پردازنده بالا- GPS- نصب برنامه بدون محدودیت - صفحه 16 میلیون رنگ- فرستنده اف ام (واقعا کاربرد داره .من تو ماشین ازش استفاده میکنم و دیگه هم لازم نیست یه ضبط بخرم و یکی بیاد بدزدتش)
معایب: دوربین 3.2(البته نسبت به ویوتی دوربین خوبی نیست وگر نه در نوع خودش خوبه) - درب باطری محکم چفت نمیشه و هنگام کار با گوشی صدای جیر جیر میده
برای پخش کننده ی دایویکس باید خدمتتون عرض کنم که من فقط از فیلم های با فرمت دایویکس در گوشیم استفاده میکنم.
مگه یک نرم افزار دایویکس پلیر برای سیمبین چیزیه که یک مزیت ویوتی خوندن دایویکس باشه!!
پس از این لحاظ هم مشکلی نمیمونه.
NINTENDO_DS
05-04-2009, 21:56
اصلا جای هیچ شکی نیست که n78 بهتره البته به غیر از دوربین .:46:
الان به من میگه کاشکی منم تسک منیجر داشتم :41:- کاشکی منم میتونستم چند تا برنامه با هم کارکنم:41: - کاشکی منم جی پی اس داشتم:41: - کاشکی منم میتونستم روی موج اف ام آهنگ بفرستم :41:- کاشکی منم تنوع نرم افزاری داشتم:41: - کاشکی منم ......:41:
ولی من فقط میتونم بگم کاشکی منم دوربین بهتری داشتم - کاشکی منم تاچ میداشتم(هر چند من از تاچ بدون صفحه کلید خوشم نمیاد):13:
بابا به خدا هنگ رو با آپدیت میشه برطرف کرد.:19: من از وقتی دارمش تا حالا هنگ نکرده!:41:
یک بار تستش کردم که ببینم چند تا نرم افزار رو میتونم باز نگه دارم و تا آخر مموریش نرم افزار و بازی سنگین باز کردم تا اینکه خودش گفت مموری تموم شده و در همون حالت بازم بدون هیچ افت سرعتی با گوشی کار میکردم:18:
حالا هر جور مایلید :11:
چندتا تم بریز از اون حجیم هاش تا ببینی چه جوری هنگ می کنه
خب منم پیشنهاد دادم 5800 بگیره تا تمام چیزهایی که گفتی رو به همراه صفحه نمایش تاچ داشته باشه
تم حجیم هم ریختم با فعال کردن افکت.
باز هم مشکلی نداشت.
در ضمن من با پیشنهاد nintendo موافقم اگر بتونی پول بیشتری بزاری و 5800 بگیری خیلی بهتره.
البته من از مشکلات اون گوشی چیزی نمیدونم چون n78دارم.
بچه ها از همتون ممنون! حقیقتش نمیتونم بیشتر از 280 برای گوشی خرج کنم چون بالاخره دانشجوییه و هزار تا خرج! ولی از همتون ممنون که منو راهنمایی کردید و اگه خدا بخواد همین 78 رو بخرم. لطف کردید!
در ضمن اینرو هم بگم من زیاد از گوشیم استفاده سخت نمیکنم واسه همین فکر نمیکنم 78 با استفاده معمولی من زیاد هنگ کنه. چون اصولا اهل بازی کردن با گوشی یا ریختن تمهای آنچنان سنگین و برنامه های زیاد روی گوشی نیستم.
GHOST RECON
06-04-2009, 19:16
برای پخش کننده ی دایویکس باید خدمتتون عرض کنم که من فقط از فیلم های با فرمت دایویکس در گوشیم استفاده میکنم.
مگه یک نرم افزار دایویکس پلیر برای سیمبین چیزیه که یک مزیت ویوتی خوندن دایویکس باشه!!
پس از این لحاظ هم مشکلی نمیمونه.
در حال حاظر بهترین پلیر coreplayer هست که اونم فایل های Divx رو خوب پخش نمیکنه(تیک میزنه) البته اگه bitrate فایل رو کم کنیم شاید درست بشه ولی در این حالت کیفیت تصویر هم پایین میاد
در ضمن اینرو هم بگم من زیاد از گوشیم استفاده سخت نمیکنم واسه همین فکر نمیکنم 78 با استفاده معمولی من زیاد هنگ کنه. چون اصولا اهل بازی کردن با گوشی یا ریختن تمهای آنچنان سنگین و برنامه های زیاد روی گوشی نیستم.
شما برو یه ورژن زیر یا بالای 11 بگیر مطمئن باش هنگ که نمیکنه هیچ مثل ساعت هم کار میکنه برنامه هم اگه زیاد روش بریزی بازم هنگ نمیکنه چون پردازنده این گوشی خیلی قوی هست
salamaqmehdi
07-04-2009, 10:37
سلام رفقا
من با هیدن کردن فایلها تو اکسپلور مشکل دارم یعنی بعد از هیدن کردن دوباره تو گالری نشونش میده درحالیکه تو اکسپلوره هیدنه .
البته بعد از خاموش روشن کردن گوشی هیدن میشه .
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
corey taylor
07-04-2009, 16:46
دوستان ورژن 21 با 20 چه فرقی میکنه ؟ چه قابلیتهایی اضافه شده ؟
نور صفحه نمایش چرا از 5 ثانیه تکون نمیخوره؟
هرکار کردم 10 ثانیه خاموش بشه نشد که نشد.
ریست که میکنم چند لحظه درست میشه ولی باز همونجور میشه.
GHOST RECON
08-04-2009, 14:00
دوستان پشت جعبه گوشی کنار اون عکس هایی که امکانات گوشی رو نشون داده عکس tv هم هست آیا این گوشی به تلویزیون وصل میشه؟
talatom7
08-04-2009, 14:30
سلام رفقا
من با هیدن کردن فایلها تو اکسپلور مشکل دارم یعنی بعد از هیدن کردن دوباره تو گالری نشونش میده درحالیکه تو اکسپلوره هیدنه .
البته بعد از خاموش روشن کردن گوشی هیدن میشه .
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.
هرکار کردم 10 ثانیه خاموش بشه نشد که نشد.
ریست که میکنم چند لحظه درست میشه ولی باز همونجور میشه.
:19::19::19::19::19:
21.002 فرمور جدید برای n78 ریلیز شد ...
REGISTERED USER
09-04-2009, 11:55
یونس جان سلام
من میخوام این گوشی را برای خواهرم بخرم امروز عصر ... قیمت کردم اینجا میدن بدون گارانتی 250 هزار تومان اهواز
چطوره ؟ مشکل خاصی نداره ؟
جریان این هنگ و اینا چیه ؟ مثل n85 کنده و اعصاب خورد کن ؟ قاطی هم میکنه با ریست ؟
بعد همه چینی هستند دیگه ؟
مرسی
یونس جان سلام
من میخوام این گوشی را برای خواهرم بخرم امروز عصر ... قیمت کردم اینجا میدن بدون گارانتی 250 هزار تومان اهواز
چطوره ؟ مشکل خاصی نداره ؟
جریان این هنگ و اینا چیه ؟ مثل n85 کنده و اعصاب خورد کن ؟ قاطی هم میکنه با ریست ؟
بعد همه چینی هستند دیگه ؟
مرسی
سلام
عمده ترین مشکلی که من توش دیدم...صفحه کیلیدشه...مخصوصا" دکمه Back، منو و Call که گاهی اوقات عمل نمیکنه...البته شاید نرم افزاری باشه و با این فریمور 21 حل شده باشه...
هنگ هم در حد خیلی عادیه..خواهر من که فقط از دکمه هاش یکم ناراضیه...
واسه منم چینیه...ولی بگیر...در کل گوشیه خوبیه...
قیمتت هم یکم گرونه...من قبل از عید همین حدود خریدم...باید الان ارزونتر باشه...:13:
REGISTERED USER
09-04-2009, 12:03
اذیت در چه حد ؟ چون این keypad براش مهمه !
میخواست 6600 slide بخره راضی اش کردم این بهتره !
سلام خسته نباشید
من چطوری می تونم فقط no calendar entries today را توی standby mode حذف کنم یا مثلا آیتم های جدید اضافه کنم البته منظورم shortcut ها نیست خیلی ممنون
GHOST RECON
09-04-2009, 12:11
خیر tv out نداره.
پس منظورش از اون عکس چی بوده؟
اذیت در چه حد ؟ چون این keypad براش مهمه !
میخواست 6600 slide بخره راضی اش کردم این بهتره !
خب 78 کجا 6600 اسلاید کجا...78 خیلی بهتره...واسه SMS مشکلی نداره ،عادت میکنه...(کلا" خانوما چون انگشتاشون کوچیکه) ولی میگم حالا رفتی بخری خودت بگیر دستت باش کار کن ببین راضیت میکنه یا نه...
Transmitter رو هم حتما" تست کن..با رادیو گوشی خودت...: دی
MORTAZA.2FUN
09-04-2009, 12:23
Transmitter رو هم حتما" تست کن..
سلام یونس جان ببخشید که سوال مبتدیانه می پرسم .:42::42::42:
این Transmitter که میگین چیه ؟
لطفا توضیح بدین .
قربانتان :40::40::40:
Majid393
09-04-2009, 13:11
سلام یونس جان ببخشید که سوال مبتدیانه می پرسم .:42::42::42:
این transmitter که میگین چیه ؟
لطفا توضیح بدین .
قربانتان :40::40::40:
یه فرستنده هست که آهنگا رو میتونه روی موج رادیویی fm بفرسته و آهنگ پخش شده از گوشی رو میتونید از طریق رادیو گوش کنید .
REGISTERED USER
09-04-2009, 14:17
خب 78 کجا 6600 اسلاید کجا...78 خیلی بهتره...واسه sms مشکلی نداره ،عادت میکنه...(کلا" خانوما چون انگشتاشون کوچیکه) ولی میگم حالا رفتی بخری خودت بگیر دستت باش کار کن ببین راضیت میکنه یا نه...
Transmitter رو هم حتما" تست کن..با رادیو گوشی خودت...: دی
مرسی حتما این کارو می کنم
دوستانم همه بالای 260 میخوان بدن ... از بس سرکیسشون کردم رو لپ تاپ ها به فکر انتقام هستن
برم بگردم ببینم پایین ترین قیمت چنده !
مرسی :10:
GHOST RECON
09-04-2009, 14:30
دوستان نمیشه اینترنت کامپیوتر رو از طریق کابل با گوشی به اشتراک گذاشت ؟
Majid393
09-04-2009, 14:33
دوستان نمیشه اینترنت کامپیوتر رو از طریق کابل با گوشی به اشتراک گذاشت ؟
خیر .... با کابل نمیشه .... ولی با دستگاه بلوتوث میشه یا مودم wifi .
REGISTERED USER
09-04-2009, 23:14
دوستان من امروز این گوشی را خریدم ... تا بحال نه هنگ کرده نه مشکلی داشته
کیبورد عالی هم داره
فوق العاده است
ورژن 12 هست . از این دو باکسه هاست به فوق خودشون ... Imei رو زدم نوشته ساخت آلمان اروپا و درصد شباهتش هم بسیار زیاده
حتما بخرید من که شاید n95 ام رو دادم آبجی ام و این رو گرفتم
دوستان دستتون درد نکنه! من دیروز خریدمش. تا الان که عالیه. کیبردشم به نظرم بد نیست من که عادت کردم.سرعتش هم خوبه! فقط من اصلا به نوکیا عادت ندارم 3 تا گوشی قبلیم سونی اریکسون بوده واسه همین الان به یه سری چیزایی خوردم که تا حالا نشنیده بودم مثل همین ساین کردن و ... ! امیدوارم بتونم باهاش کنار بیام!
REGISTERED USER
10-04-2009, 10:44
دوستان اولین مشکل در ورزن 12 !
گوشی وقتی اولین فیلم رو فرمت mp4 یا چیز دیگری دیدی ، بعدی ها را فقط صدا پخش میکنه ! یعنی تصویر نیست !
REGISTERED USER
10-04-2009, 10:50
راستی من خریم 235 از این دو باکسه ها و بدون گارانتی
دوستان چند خریدند ؟
M.etallic.A
10-04-2009, 12:10
راستی من خریم 235 از این دو باکسه ها و بدون گارانتی
دوباکسه یعنی چی ؟
REGISTERED USER
10-04-2009, 16:33
چه می دونم ... از این حرفا که می زنند !
آخه دو تا جعبه هست ... یکی که خود باکس هست و دیگری یه روکش اسلایدی !
یونس خان
سلام
سال نو مبروک
فیل ما یاد هندستون کرده ، می خوام جی پی اس اش رو اوکی کنم ...
مشکل هم ، همون مشکل قدیمیه ، می رم تو نقشه ، می زنه سرچینگ فور ستلایت ، و هیچی به هیچی ...
بگو دوباره از کجا شروع کنم ، و چی کار کنم براش ؟
تنکس
من از آشنا خریدم. با ضمانت 12 ماهه اتصالات 235 تومن!
REGISTERED USER
11-04-2009, 13:20
من از آشنا خریدم. با ضمانت 12 ماهه اتصالات 235 تومن!
شاید از این چینی ها خریدی ... سریالش رو چک کن ببین چی هست :31:
هر چند من اهواز خریدم و گرانتره !
هم imei هم بارکدش رو چک کردم. فنلاندیه. در ضمن گفتم که آشناست و نمایندگی اتصالاته. من خودمم فکر میکردم بدون گارانتی گفته ایقدر بعد که آورد دیدم ضمانتنامه اتصالات توشه!
یونس خان
سلام
سال نو مبروک
مشکل هم ، همون مشکل قدیمیه ، می رم تو نقشه ، می زنه سرچینگ فور ستلایت ، و هیچی به هیچی ...
تنکس
بقیه دوستان هم تجربیات شون رو بفرمایند ، ممنون می شم
تنکس :10: :11:
سلام
من تا 3روز پيش 6500 اسلايد داشتم خيلى هم ازش راضى بودم ولى به رحمت خدا رفت:cry:تصميم گرفتم ان 78 بگيرم
دوربينش خوبه؟(به پاى 6500 ميرسه؟)
صداش تو هندزفرى واسپيکر خوبه؟
ngag روش نصب ميشه؟
چينى هست يا فنلاند
ali racer
12-04-2009, 12:14
یونس خان
سلام
سال نو مبروک
تنکس
خب باید صبر کنی تا کانکت بشی به حداقل 3 ماهواره
تا بتونه جاتو پیدا کنه
فقط باید محل بدون سقف باشی حدالامکان از ساختمون های یزرگ هم فاصله بگیری
تا اینجا کانکت میشی
والا باید واسه کار با جی پی اس نقشه داشته باشی
اگه تهرانی از گارمین
و اگه شهر های دیگه زندگی میکنی از اسمارت کام باید استفاده کنی
که نقشه محل زندگی ات رو رو گوشیت داشته باشی
GHOST RECON
12-04-2009, 14:03
اگه تهرانی از گارمین
اسمارت کام هم نقشه تهران داره
من با نقشه تهران هردو کار کردم نقشه های اسمارت کام بهتره ولی گارمین امکاناتش بیشتره مثلا اگه جایی بخوای بری و بلد نباشی راهنماییت میکنه
mamadbagi
12-04-2009, 14:12
اسمارت كام چيه و چطور بايد ريخت رو گوشي؟
amirkhan405
12-04-2009, 15:10
اسمارت كام رو چطوري ساين كنم
GHOST RECON
13-04-2009, 19:47
اسمارت كام چيه و چطور بايد ريخت رو گوشي؟
تو قسمت برنامه های سری 60 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمارت كام رو چطوري ساين كنم
اینجا آموزش داده
Saman-tci
14-04-2009, 00:46
سلام
من تا 3روز پيش 6500 اسلايد داشتم خيلى هم ازش راضى بودم ولى به رحمت خدا رفت:cry:تصميم گرفتم ان 78 بگيرم
دوربينش خوبه؟(به پاى 6500 ميرسه؟)
صداش تو هندزفرى واسپيکر خوبه؟
ngag روش نصب ميشه؟
چينى هست يا فنلاند
دوربینش خوب هست اما کیفیت و رنگ بندی عکسهای 6500 از 78 بهتره ....
.
صداش توی هندزفری از 6500 بهتره ... هم با کیفیت تر هست هم بلندتر ....
.
در مورد Ngage هم بله قبلش شما باید گوشی رو به روش Hellox هک کنید و بعد هم Ngage کنید ....
.
نه 78 بلکه هیچ گوشی دیگه فنلاندیش توی بازار نیست .... همه یا چین هستند یا لیبل فنلاند خوردن
REGISTERED USER
14-04-2009, 11:16
الان چینی اش توی بازاره ... و آلمانی اش هم هست ....
دفترچه لاتین ها چینی هستند و دفترچه المانی ها ساخت اروپا
کیفیتشون هم یکی هست
آلمانی ها فقط عربی دارند و نه فارسی
ممنون که جواب دادين
چينى زبان فارسى دارن؟
به نظر شما 6500 يا n78
ببخشين
ميشه روش Hellox با فايلهاموردنياز وآموزش بهم بدين،تواين تاپيکها گيج شدم
ببخشين
ميشه روش Hellox با فايلهاموردنياز وآموزش بهم بدين،تواين تاپيکها گيج شدم
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
شاد باشي:40:
سلام
ممنون میشم منو تو این 2 سئوال راهنمایی کنید
1- من با برنامه رادیو اینترنتی N78 آهنگ گوش میدم.حالا برنامه ای هست که این موسیقی هارو بشه ضبط کرو و عملا انجام رکورد داشته باشه ؟
2-من ورژن قبلی گوشیم 12 بود .الان از سایت نوکیا به 21 آپدیت کردم .
حالا 2 سئوال :
- آیا میگن این ورژن زبان فارسی رو ساپورت میکنه من که زبان فارسی و Writing Language ندیدم !! پس چرا این حرفو میزنن
- قبلا تو ورژن 12 وقتی SMS میفرستادی یه ویبره هم میزد گوشی اما الان تو ورژن 21 نمیزنه !! آیا این به خاطره ورژنه ؟
اگه بله راهی هست که تو ورژن 21 هم SMS میفرستی ویبره بزنه ؟
آقا کسی نفهمید چطوری نور صفحه نمایش رو بیش تر از 5 ثانیه میشه روشن نگه داشت؟
آقا beded عزیز میشه بیشتر در باره ی ورژن 21 اطلاعات بدی؟ دیگه چیا فرق کردن ؟ اگه خیلی بهتر شده که ما هم ورژن رو بالا ببریم!
آقا کسی نفهمید چطوری نور صفحه نمایش رو بیش تر از 5 ثانیه میشه روشن نگه داشت؟
آقا beded عزیز میشه بیشتر در باره ی ورژن 21 اطلاعات بدی؟ دیگه چیا فرق کردن ؟ اگه خیلی بهتر شده که ما هم ورژن رو بالا ببریم!
سلام
نور صفحه بعد 5 ثانیه بعد از آپدیت کمی کمتر به این مشکل میخوری .
ورژن 21 من ریختم خوب یه سری تغییراتی کرد گوشی . مثلا sms میدادم تو ورزن 12 یه ویبره هم میزد اما تو ورژن 21 نمیزنه دیگه .
منوی ویدئو تغییر کرد . تو ویدئو که میرفتی تو ورژن 21 لیست کلیپ ها به صورت حلقوی نشون داده میشد اما تو ورژن 21 به صورت لیستی مثل n73 .
یه سری از تغییرات جزئی .
اما مثلا ماله من یه سری sms ها برام میومد گوشی بعضی وقتا ریست میشد اما تا الان که تو ورژن 21 خداروشکر نشده .
این تمام راهنماییم بود .
Navi weel روفعال کردم اما کار نميکنه!هرچقدر دست رو جوستيک ميکشم عمل نميکنه يا خيلى کند وکم(يه آيکن رو عوض ميکنه!)
پرسپوليس
16-04-2009, 15:46
دوستان اين تايپيك خياي پستاش زياده
ميشه بگيد دكمه مداد كودومه
GHOST RECON
17-04-2009, 10:53
دوستان هنگام آپدیت با خود گوشی با این پیغا مواجه میشم conection lost during downlod
به نظر شما مشکل از چیه؟
M.etallic.A
17-04-2009, 11:10
n78 دکمه مداد نداره
دوستان هنگام آپدیت با خود گوشی با این پیغا مواجه میشم conection lost during downlod
به نظر شما مشکل از چیه؟
من فکر میکنم به خاطر دور بودن از منبع وایرلس باشه.:8::8:
GHOST RECON
17-04-2009, 14:53
من فکر میکنم به خاطر دور بودن از منبع وایرلس باشه
با gprs منظورم بود
با gprs منظورم بود
با gprs که طبیعیه :27: دایم قعطی داره :13:
من میگم با یک وایرلس کارتو راه بنداز:5:
مرگ یک بار شیونم یک بار :8:
ارزش نداره اون همه خودتو اذیت کنی و تو خرج بندازی با این gprs هندلی :10:
اگه دکمه مربع رو نگه داری همون کار دکمه مدادو انجام میده
Djhamid2007
17-04-2009, 21:37
اگه دکمه ستاره رو بزنی کار مربع رو میکنه.اگه نگه داره نشانه ها رو میاره:11:
سلام
من یه گوشی کارکرده n78 به قیمت 150 هزار خریدم.
خیلی هما زش راضیم.
فقط یه مشکل داره که می خواستم ببینم تا الان کسی داشته یا نه .
یه سری فایل هست که اسمشون تو لیست میاد اما اصلا در گوشی وجود ندارن.نه در رم نه در خود حافظه گوشی.
تنها جایی هم که نشون میده قسمت نمایش عکس های گرفته شده اون قسمتی که همه عکسا و فیلما رو بصورت تاریخی (ماهیانه) نشون میده.
می خواستم ببینم چطور باید اونا را از لیست حذف کنم.
وقت دلیت کردن ارور میده: system erro
فایلها روی مموری بودن که اونو فرمت کردم اما باز هم اسم فایلا رو نشون میده حتی اگه رم رو از گوشی خارج کنم:19:
منتظر یاری آبیتون هستم:11:
بهترین برنامه برای مدیریت فایلها و پوشه ها y-browser هست.
پیشنهاد میکنم حتما از این برنامه استفاده کنید و لذت ببرید.
لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](mobbaz.com).zip
اسم رمز: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پرسپوليس
18-04-2009, 14:15
اين دكمه مربع يا ستاره كار مداد رو درست انجام نميدم
من كه نرم افزار the pencil رو نصب و دكمه مديا پلير رو كردم مداد
براي استفاده از مديا پلير هم اول ستلره رو زده و بهد مديا پلير رو بزنيد
كارش عاليه
navi weel روفعال کردم اما کار نميکنه!هرچقدر دست رو جوستيک ميکشم عمل نميکنه يا خيلى کند وکم(يه آيکن رو عوض ميکنه!)
بى زحمت جواب منم بدين هميشه بايد دوبار سوال بپرسم!:41:
بى زحمت جواب منم بدين هميشه بايد دوبار سوال بپرسم!:41:
اگه گوشیتون ورژن قدیمی باشه اون بخش خوب کار نمیکنه
توی ورژن 12.4 برای من که خیلی خوب کار میکنه :8:
اگر هم ورژنتون همین هست دیگه فکر میکنم مشکل جدی باشه :41:
پرسپوليس
19-04-2009, 12:30
واي واي هر چي برنامه ضبط صدا بود امتحان كردم اما همشون صداي beeb رو داشتن چي كار كننننننننننننننم؟؟؟
واي واي هر چي برنامه ضبط صدا بود امتحان كردم اما همشون صداي beeb رو داشتن چي كار كننننننننننننننم؟؟؟
شما اینرو هم تست کردید؟
GHOST RECON
19-04-2009, 14:12
سلام
من یه گوشی کارکرده n78 به قیمت 150 هزار خریدم.
خیلی هما زش راضیم.
فقط یه مشکل داره که می خواستم ببینم تا الان کسی داشته یا نه .
یه سری فایل هست که اسمشون تو لیست میاد اما اصلا در گوشی وجود ندارن.نه در رم نه در خود حافظه گوشی.
تنها جایی هم که نشون میده قسمت نمایش عکس های گرفته شده اون قسمتی که همه عکسا و فیلما رو بصورت تاریخی (ماهیانه) نشون میده.
می خواستم ببینم چطور باید اونا را از لیست حذف کنم.
وقت دلیت کردن ارور میده: system erro
فایلها روی مموری بودن که اونو فرمت کردم اما باز هم اسم فایلا رو نشون میده حتی اگه رم رو از گوشی خارج کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
منتظر یاری آبیتون هستم
مشکل منم هست چند وقت پیش که گوشیم رو هک کردم یه عکس با نام aiosetup به عکس های گوشی اضافه شد که هیچ جوری نمیتونم پاکش کنم لطفا یکی کمک کنه
مشکل منم هست چند وقت پیش که گوشیم رو هک کردم یه عکس با نام aiosetup به عکس های گوشی اضافه شد که هیچ جوری نمیتونم پاکش کنم لطفا یکی کمک کنه
چرا عکسای پاک شده تو گوشی موندن .(نوکیا n78)
یعنی تو لیست عکسا هستن اما فقط یه آیکون نشون میده نه خود عکسا رو.
این مشکل از چیه؟
چطور میشه برطرفش کرد؟:41:
اگه گوشیتون ورژن قدیمی باشه اون بخش خوب کار نمیکنه
توی ورژن 12.4 برای من که خیلی خوب کار میکنه :8:
اگر هم ورژنتون همین هست دیگه فکر میکنم مشکل جدی باشه :41:
سلام ورژن گوشيم 12.046،آپديت کنم درست ميشه؟
soranstar
22-04-2009, 17:56
کیفیت ضبط صدا رو ببر پایین .
میگم نکنه شما هم مثل روزای اول من انگشتتو فقط روی navy wheel بالا پایین میکنی؟
H A M E D
22-04-2009, 23:09
سلام
من بعد از حدود 1 سال و نیم که 6300 داشتم امروز فروختمش و یه n78 گرفتم
واقعا گوشی خوبی هست این همه امکانات و این همه کیفیت و این قیمت مناسب مال من فارسی نداشت که در حال آپدیت هستیم.
مال من هم فنلاندی هست.
ورژن گوشی 12.046 بود الان که دارم آپدیت میکنم آخرین ورژن رو نوشته 21.002 تا فارسی هم بشه.
من فعلا تو کف gps هستم! و البته Fm Transmitter که واقعا عالیه. اصلا نمیدونم تو این مدت گذشته من انگار گوشی نداشتم . سیمبین گوشی هم که دیگه آخرشه! آخرین گوشی سیستم عامل دار من 6600 بود که بعد از چندین سال ازش دل کندم و 6300 گرفتم! صدا هم عالی دوربین هم بدک نیست البته با k800 که مقایسه میکنم عکس اون بهتره.
حالا آپدیت کنم ببینم چی میشه.
میگم نکنه شما هم مثل روزای اول من انگشتتو فقط روی navy wheel بالا پایین میکنی؟
والا ميچرخونم ولى خيلى کند عمل ميکنه،به نظرت مشکل سخت افزارى داره؟
من روزای اول مشکل داشتم با Navy wheel ولی الان خیلی راحت شده. حقیقتش من تا الان ندیدم کسی باهاش مشکل اساسی داشته باشه. چون دو تا از دوستای من هم بعد من گرفتن و من ندیدم بگن مشکلی دارن.
mohamad_reza72
24-04-2009, 14:00
سلام خسته نباشید
من میخواستم k850 کار کرده رو با n82 (کارکرده)یا n78(کارکرده) عوض کنم
برا هر کدوم چقدر باید سر بدم
H A M E D
24-04-2009, 15:07
من یه مشکلی دارم گاهی اوقات (بیشتر وقتا) وقتی دکمه سبز برقراری ارتباط رو میزنم به جای کلید سمت چپ که بالاتر از اون هست عمل میکنه و مثلا به جای اینکه برم تو لیست تماس ها میره تو پیام رسانی این تو خیلی جاها رو اعصابه چیکار کنم؟
amirtoty
24-04-2009, 17:33
من یه مشکلی دارم گاهی اوقات (بیشتر وقتا) وقتی دکمه سبز برقراری ارتباط رو میزنم به جای کلید سمت چپ که بالاتر از اون هست عمل میکنه و مثلا به جای اینکه برم تو لیست تماس ها میره تو پیام رسانی این تو خیلی جاها رو اعصابه چیکار کنم؟
منم این مشکل و دارم! باید یکم دقیقتر بزنی کلیدو :41:
HOOSEIN 105
24-04-2009, 18:28
با سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال داشتم
اولا این گوشی ارزش خرید داره یانه
2 صداش چه طوره
ایا می تونه نرم افزار های جاوا رو اجرا کنه یا نه این خیلی برام مهمه
ایا بازی های جاوا رو هم میاره یا نه
با تشکر
Majid393
24-04-2009, 18:57
با سلام خدمت دوستان
یه چند تا سوال داشتم
اولا این گوشی ارزش خرید داره یانه
2 صداش چه طوره
ایا می تونه نرم افزار های جاوا رو اجرا کنه یا نه این خیلی برام مهمه
ایا بازی های جاوا رو هم میاره یا نه
با تشکر
بله ... گوشیه خوبی هستش .
صداش هم خوبه ..... خیلی بلند نیست ولی با کیفیته .
بازیها و برنامه های جاوا رو به راحتی اجرا میکنه .
sm.khalili
25-04-2009, 21:57
مدتیه بین خرید n78 و 6220 مرددم تو فرومهای مربوط خیلی جواب نگرفتم:41: گفتم از شما n78 دارها بپرسم ببینم 6220 رو ترجیح نمیدید؟
مرسی:10:
HOOSEIN 105
25-04-2009, 22:16
با سلام
دوستان یه چند نکته کامل بگید که چه جوری گوشی اصل رو تشخیص بدم و اصل فنلاند رو بگیرم با تشکر .
GHOST RECON
26-04-2009, 13:18
با سلام
دوستان یه چند نکته کامل بگید که چه جوری گوشی اصل رو تشخیص بدم و اصل فنلاند رو بگیرم با تشکر .
اصل فنلانددیگه تو بازار نیست فقط چینی تحت لیسانس فنلاند هست که کیفیتش مثل همون فنلاندی ها هست
نمیتوانم فایل پی دی اف با حجم بالا را در آکروبات ریدر گوشی باز کنم! آیا گوشی رم کم می آورد؟ راه حل چیه؟ من ان 78 را برای مرور هم زمان کتب الکترونیک و شنیدن صدای خواننده کتاب آموزشی خریدم. :(
Mohammad King
27-04-2009, 12:51
سلام به همه دوستان یکی از دوستان من یه 5610 داره که صفحه lcd اون موقعی که باهاش کار میکنی برفک میشه و دوباره درست میشه البته زید این جوری نمیشه / ولی خوب من گوشی را بردم پیش یکی از دوستام گفتم که میخوام این گوشی را بفروشم / گفت اون وقت میخوا چی بخری گفتم n78 گفت اگه میخوا اینو بده یه n78 نو آک بهت میدم یه 10 /20 تومن سر بده. حالا به نظر شما من این کار را بکنم یانه؟
این دوست من بنده خدا عقلشو داده دست من / میخوام براش یه چی خوب انتخاب کنم/
راستی گوشی 5610 در حال حاضر صفرش 237 تومن هست/ این گوشی دوست من 3 ماه بیشتر کار نکرده و خیلی تمیزه/
ممنون از همه ی دوستان/
amirkhan405
27-04-2009, 13:13
سلام به همه دوستان یکی از دوستان من یه 5610 داره که صفحه lcd اون موقعی که باهاش کار میکنی برفک میشه و دوباره درست میشه البته زید این جوری نمیشه / ولی خوب من گوشی را بردم پیش یکی از دوستام گفتم که میخوام این گوشی را بفروشم / گفت اون وقت میخوا چی بخری گفتم n78 گفت اگه میخوا اینو بده یه n78 نو آک بهت میدم یه 10 /20 تومن سر بده. حالا به نظر شما من این کار را بکنم یانه؟
این دوست من بنده خدا عقلشو داده دست من / میخوام براش یه چی خوب انتخاب کنم/
راستی گوشی 5610 در حال حاضر صفرش 237 تومن هست/ این گوشی دوست من 3 ماه بیشتر کار نکرده و خیلی تمیزه/
ممنون از همه ی دوستان/
الان 5610 تميزش تقريبا 130 تا 135 ميتوني بخري ولي n78 تر و تميزش رو بايدحدود 160 تا 170 پول بدي اگه با شرايطي كه گفتي 5610 كاركرده رو با n78 آك تعويض كنه عاليييييييييه:::
Hamed_forum
29-04-2009, 08:05
من ميخواستم n78 بگيرم به من ميگن سرعتش كمه درسته cpu سرعت كمه اما ميخواستم بدونم تو اجراي برنامه ها چطوره؟ بدش يه مورد در مورد gps ايا اين gps در ايران كاربرد داره يا هنوز گسترش نيافته اخه تو سايت نوكيا ديدم مسير ميدادي برات پيدا ميكرد كجاي اسم خيابون رو ميدادي ايا در ايران هم فراگير شده؟ يا هنوز كار داره
من ميخواستم n78 بگيرم به من ميگن سرعتش كمه درسته cpu سرعت كمه اما ميخواستم بدونم تو اجراي برنامه ها چطوره؟ بدش يه مورد در مورد gps ايا اين gps در ايران كاربرد داره يا هنوز گسترش نيافته اخه تو سايت نوكيا ديدم مسير ميدادي برات پيدا ميكرد كجاي اسم خيابون رو ميدادي ايا در ايران هم فراگير شده؟ يا هنوز كار داره
سرعت گوشی مشکلی نداره و تو محاسبات به خوبی جواب میده...
gps هم تو کله ایران جواب میده ول بدون مسیر یابی...مسیر یابی فقط تو تهران هست...
Hamed_forum
29-04-2009, 13:00
سرعت گوشی مشکلی نداره و تو محاسبات به خوبی جواب میده...
gps هم تو کله ایران جواب میده ول بدون مسیر یابی...مسیر یابی فقط تو تهران هست...
راستش من ميخواستم w350 سوني اريسكسون بگيرم ميخواستم بدونم ارزش داره ادم 120 تومان هزينه اضافه كنه بدش تو اين گوشي 78 ايا فايلهاي افيس رو ميشه ويرايش كرد ؟
soranstar
29-04-2009, 16:20
راستش من ميخواستم w350 سوني اريسكسون بگيرم ميخواستم بدونم ارزش داره ادم 120 تومان هزينه اضافه كنه بدش تو اين گوشي 78 ايا فايلهاي افيس رو ميشه ويرايش كرد ؟
الان چی داری ؟
اینا چه ربطی به هم دارن؟: دی مسلما" بیشتر هزینه کنی بیشتر گیرت میاد...
78 خیلی چیزا از w350 بیشتر داره...
آفیس رو نمیدونم...چون کلا" با آفیس کاری ندارم...:31:
GHOST RECON
30-04-2009, 11:58
دوستان چجوری فلاش دوربین رو خاموش کنم؟؟(رو off هم که میزارم بازم فلاش میزنه)
خیللللللللللییییی مهمه
H A M E D
30-04-2009, 21:14
اینا چه ربطی به هم دارن؟: دی مسلما" بیشتر هزینه کنی بیشتر گیرت میاد...
78 خیلی چیزا از w350 بیشتر داره...
آفیس رو نمیدونم...چون کلا" با آفیس کاری ندارم...:31:
گوشی در حالت عادی قابلیت نمایش فایل های آفیس رو داره و البته با آپدیت کردن با ورژن های موجود کرک شده هم قابلیت ویرایش هم بهش اضافه میشه.
دوستان چجوری فلاش دوربین رو خاموش کنم؟؟(رو off هم که میزارم بازم فلاش میزنه)
خیللللللللللییییی مهمه
در اصل در هر صورت گوشی از فلاش به جای چراغ af موجود در دوربین های دیگه هم استفاده میکنه
تنها راهش اینه که امون ندی که فوکوس کنه و درجا عکسو بندازی
H A M E D
01-05-2009, 00:11
خوب حالا بعد از چند روز داشتن این گوشی بدم نمیاد یه مقداری در موردش صحبت کنم.
اول از همه که واقعا گوشی جالبی هستش و امکاناتی که تو کمتر گوشی با این قیمت دیدم.
روز اول که گرفتم ورژن 12 بود و البته با مشکلات خیلی زیاد که تو یک ساعت اول حسابی اذیتم کرد. مثل هنگ کردن و ری استارت شدن های بی موقع و اینجور چیزا.
همون روز تا رفتم خونه آپدیت کردم به ورژن 21 و از اون به بعد همه مشکلات رفع شد و من واقعا یه گوشی عالی رو دارم لمس میکنم.
جی پی اس که واقعا سریع و دقیق کار میکنه.
این سنسور نور هم عالیه جوری که تو جاهای تاریک نور صفحه نمایش کم میشه و تو جاهای روشن نورش زیاد میشه تا در هر دو صورت واضع دیده بشه.
فرستنده اف ام عالی و خوب کار میکنه.
من n-gage رو با خود گوشی و از سایت نوکیا نصب کردم. و البته با یکی دوتا بازی مشکل داشتم که بعدا فهمیدم به خاطر هک کردن گوشی بوده
عملکرد این قسمت navy wheel خیلی جالب و دوست داشتنیه.
اولش فکر میکردم اس ام اس نوشتن باهاش برام سخت باشه (نسبت به 6300 ) اما خیلی راحت باهاش کنار اومدم.
یکم زیادی نگران خط و خش افتادن روی گوشی هستم یکی از این کیف های آهن ربایی براش گرفتم و قبل از استفاده آهن رباهاش رو در اوردم!!!
صداش واقعا با کیفیت و خوبه مخصوصا با هدفون و البته من به خیلی چیزای دیگه هم وصلش کردم و عالی جواب داده.
در حال حاظر یدونه وایرلس لن گرفتم و اینترنت خونه رو باهاش به اشتراک گذاشتم که خوب جواب میده
مرورگر اینترنت هم واقعا عالیه و برام جالب بود که به راحتی از تمامی برنامه های جاوا پشتیبانی میکنه و همینطور آژاکس که خیلی از مرورگرها این قابلیت رو ندارن.
دوربین گوشی به طور مسلم میتونم بگم که از n73 و گوشی هایی که دوربین شبیه این دارن بهتره. و مخصوصا توی روز عکس های عالی و با کیفیتی میندازه.
نمونه : (عکس رو دیروز گرفتم)
حالا معایب
اول از همه اینکه چربی به خود جذب میکنه که البته برای من زیاد مهم نیست چون حتما نباید گوشی رو به صورتم بچسبونم
درب باتری خیلی سخت بازمیشه و من هی میترسم با باز و بسته کردن بشکنه. که این هم با خرید یه قاب دوم و استفاده از اون حل میشه.
عملکرد دکمه های قطع و وصل و چپ و راست لم خاص خودش رو داره برای اینکه اشتباه نشه حتما باید دقت کرد.
در کل بسیار بسیار راضی هستم از انتخابم و الان هم گوشیم داره کنارم با این حالت قشنگ نور Navy wheel نفس میکشه!
amirtoty
01-05-2009, 21:50
روز اول که گرفتم ورژن 12 بود و البته با مشکلات خیلی زیاد که تو یک ساعت اول حسابی اذیتم کرد. مثل هنگ کردن و ری استارت شدن های بی موقع و اینجور چیزا.
چجوری حلش کردی؟؟؟؟:41:
H A M E D
01-05-2009, 23:12
چجوری حلش کردی؟؟؟؟:41:
با آپدیت کردن گوشی به ورژن 21 همه مشکلاتم رفع شد.
در ضمن من تونستم بدون هک و پچ این گزینه اشتراک آنلاین رو حذف کنم فقط با نصب ورژن جدیدتر اون از این آدرس :
در ضمن گوشی من با هیچ کدوم از روش های موجود هک نشد. البته ورژن 21 رو میگم چون من درجا آپدیت کردم.
armin_software
02-05-2009, 14:33
دوستانی که n78 دارند:
با این گوشی مشکل ندارید؟
من شاید بخرم!
HOOSEIN 105
02-05-2009, 14:50
با سلام
دوستان باتری این گوشی با یه مصرف متوسط چه مقدار دوام میاره
با تشکر
hamedcivill
02-05-2009, 17:46
با سلام
دوستان نحوه آپدیت گوشی را اگر امکان دارد به طور کامل برای یه آماتور مثل من توضیح دهید ؟
با تشکر
H A M E D
02-05-2009, 21:44
دوستانی که n78 دارند:
با این گوشی مشکل ندارید؟
من شاید بخرم!
من که واقعا راضیم بهترین گوشی تو این رنج قیمته.
با سلام
دوستان باتری این گوشی با یه مصرف متوسط چه مقدار دوام میاره
با تشکر
باتری این گوشی یه باتری 1200 lمیلی آمپره که برای یه مصرف متوسط شما 2 یا سه روز میتونید روش حساب کنید
با سلام
دوستان نحوه آپدیت گوشی را اگر امکان دارد به طور کامل برای یه آماتور مثل من توضیح دهید ؟
با تشکر
شما باید به سایت nokia.com برید و برنامه nsu یا Nokia Software Updater رو دانلود کنید. بعد از اون با وصل کردن گوشی به کمک کابل usb و اجرای این برنامه میتونید آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید البته دانلود و نصب رو خود برنامه انجام میده فقط کافیه گوشی شما کاملا شارژ باشه که ییهو وسط کار خاموش نشه. و البته برای حدود 120 مگابایت دانلود احتیاج یا به اینترنت پرسرعت دارید و یا به حوصله زیاد
sm.khalili
02-05-2009, 21:53
مدتیه بین خرید n78 و 6220 مرددم تو فرومهای مربوط خیلی جواب نگرفتم:41: گفتم از شما n78 دارها بپرسم ببینم 6220 رو ترجیح نمیدید؟
مرسی:10:
هنوز منتظر جوابم
زودتر جواب بديد ممنون ميشم.
H A M E D
03-05-2009, 06:51
هنوز منتظر جوابم
ببین این دوتا گوشی از لحاظ مشخصات خیلی شبیه هم هستن
اما 6220 دوربین 5 مگاپیکسل داره و فلش زنون.
اما n78 به WiFi مجهزه که 6220 اینو نداره و همچنین جک 3.5 میلیمتری برای اتصال به هدفون و البته صفحه نمایشn78 بزرگتر هست.
خوب خودتون میدونید. 6220 هم از لحاظ فیلمبرداری و هم عکس بالاتر و بهتر هست و جز اینا دیگه خصوصیت و برتریی نسبت به n78 نداره. البته باتری قوی تر n78 هم فراموش نشه که حدود 30 درصد از 6220 قوی تره.
amirkhan405
03-05-2009, 07:27
هنوز منتظر جوابم
ببين دوست من اگه ميخواي يه گوشيه همه فن حريف داشته باشي n78 بخر شك هم نكن بهتر از اين نميتوني پيدا كني.
amirkhan405
03-05-2009, 07:36
سلام
ميخواستم ببينم ميشه قاب گوشي رو عوض كنيم .يه كم توضيح بدين.
H A M E D
03-05-2009, 13:14
سلام
ميخواستم ببينم ميشه قاب گوشي رو عوض كنيم .يه كم توضيح بدين.
آره چرا که نه
البته قاب این گوشی فقط شامل در عقب و کیبرد و محافظ صفحه نمایش میشه و همه کیبردها هم مشکی هستن. اما عوض کردنش خوبه حداقل این قاب حساس اصلی زود خراب نمیشه
من یه سوال در مورد GPS دارم. وقتی قسمت GPS Data ی گوشی رو باز می کنم، ارتباط با ماهواره برقرار نمیشه تا محل (طول و عرض جغرافیایی) رو تشخیص بده. بعضی وقت ها یک ماهواره رو پیدا می کنه اما باز دوباره قطع میشه. این کار رو توی هوای آزاد هم تست کردم اما جواب نداد. آیا محیط باید خیلی باز باشه یا گیرنده GPS گوشی من مشکل داره؟
ممنون از راهنمایی تون.
Saman-tci
04-05-2009, 11:33
دوست من شما اول با برنامه های گارمین و اسمارت کام استفاده کنید تا سرعت کانکت شدن گوشیتون مشخص بشه ...
اگه مشکلی نداشت با همون برنامه کار کنید ....
amirkhan405
04-05-2009, 13:26
آره چرا که نه
البته قاب این گوشی فقط شامل در عقب و کیبرد و محافظ صفحه نمایش میشه و همه کیبردها هم مشکی هستن. اما عوض کردنش خوبه حداقل این قاب حساس اصلی زود خراب نمیشه
ممنون ميخواستم ببينم بايد بدم بيرون عوض كنن يا خودمم ميتونم.اگه عكس يا فيامي از عوض كردن قاب دارين بذارين ممنون ميشم
pouyacapitan
04-05-2009, 16:45
هنوز منتظر جوابم
من خودم بودن n78 بر می داشتم.
6220 برتریش نسبت به 78 دوربینش هست که 5 هست به همراه فلش زنون ولی 78 هم خوشگلتره هم lcd بزرگتری داره و هم جک 3.5 داره.
بچه ها قاب و صفحه نمایش اصلی گوشی من خش برداشته خیلی زیاد!
میخواستم بدونم اگه عوضشون کنم باز مثل اولش قشنگ میشه؟ نه برای فروش ها!
H A M E D
05-05-2009, 00:25
برای گوشی ما هم مثل خیلی گوشی های دیگه دو نوع قاب اصلی و معمولی وجود داره.
من اولش خواستم از این قاب های معمولی 4 هزارتومنی بگیرم اما به خاطر بد ساخت بودنشون منصرف شدم اولا کاملا با نگاه اول معلومه که تقلبیه دوما اینکه خیلی زود خراب میشه.
اما قاب اصلی با قیمت حدود 20 الی 30 تومن گیر میاد خوب البته که گرونه اما خوب به قشنگ شدن گوشی میارزه.
امروز یه n78 دیدم این Navy wheelش حسابی رنگ و روش رفته بود و خیلی زشت شده بود. خدا نکنه گوشی من یه روز اون ریختی بشه!
البته یه نکته مهم اینه که برای تمیز و سالم موندن قاب گوشی چند نکته رو حتما رعایت کنید. اولا هیچ وقت گوشی رو تو جیبتون نذارید. دوما هیچ وقت از این قاب های آهنربایی استفاده نکنید چون به ظاهر قاب جلوی صدمه به گوشی رو میگیره اما از فشاری که بهش میاره بدترین صدمات رو به قاب وارد میکنه.
اگر پیدا کردید حتما از این کیف های چرمی (بدون مواد پلاستیکی خشک) استفاده کنید و گوشی رو حتی الامکان تو دستتون بگیرید که نه عرق دستتون بره تو گوشی نه اینکه بیخودی خاک بخوره. گوشی قبلی من 6300 دوسال تموم دستم بود با این روش استفاده روز آخر که خواستم بفروشم مثل روز اول تر وتمیز و سالم بود.
smhabibi
06-05-2009, 12:18
با نصب برنامه Concise Oxford English Dictionary مشکل ندارد؟
M.etallic.A
06-05-2009, 12:39
به نظرتون n78 خز شده ؟
GHOST RECON
06-05-2009, 13:45
به نظرتون n78 خز شده ؟
خودت دست چند نفر این گوشی رو دیدی ؟؟
در ضمن n73 الان چند ساله اومده و اکثریت n73 دارن ولی هنوز کلاس خودش رو حفظ کرده مثل سونی اریکسون نیست که یهو قیمت گوشی ظرف چند روز از 230 تومن برسه به 100 تومن و کلا کلاس گوشی از بین بره (k750)
pouyacapitan
06-05-2009, 15:00
به نظرتون n78 خز شده ؟
نه اصلا!!!
گوشی های نوکیا هم زیاد بشن بازم ابهتشون رو دارن!!
Saman-tci
06-05-2009, 22:11
منم با این حرف موافقم ....
این گوشی با توجه به قیمت و امکاناتی که داره دست هر کسی نمیبینی ....
.
فعلاً که خوب خودشو از بابت قضیه خز شدن حفظ کرده ...
REGISTERED USER
06-05-2009, 23:11
برای گوشی ما هم مثل خیلی گوشی های دیگه دو نوع قاب اصلی و معمولی وجود داره.
من اولش خواستم از این قاب های معمولی 4 هزارتومنی بگیرم اما به خاطر بد ساخت بودنشون منصرف شدم اولا کاملا با نگاه اول معلومه که تقلبیه دوما اینکه خیلی زود خراب میشه.
اما قاب اصلی با قیمت حدود 20 الی 30 تومن گیر میاد خوب البته که گرونه اما خوب به قشنگ شدن گوشی میارزه.
برادر من اون 20 و 30 تومنی ها همه قاب فابریکی نیستند و کره ای هستند ... فقط کیفیتشون بالاتره چون اگر اون 5 تومنی 2 ماه عمرشه این 8 ماه !
قاب اصلیش حدود 85 هزار تومنه و گیر هم نمیاد !
REGISTERED USER
06-05-2009, 23:11
خز هنوز نشده ... این و 5800 بزودی خز میشن اما یه چیزی مثل N79 اصلا دست کسی ندیدم ! تو اهواز
GHOST RECON
07-05-2009, 11:46
خز هنوز نشده ... این و 5800 بزودی خز میشن
مگه n73 خز شده که این خز بشه؟ n73 هنوز گوشی با ابهتی هست
یه چیزی مثل N79 اصلا دست کسی ندیدم ! تو اهواز
چون تازه وارد بازار شده شما ندیدی
M.etallic.A
07-05-2009, 12:40
مدتهاست که شده...
REGISTERED USER
07-05-2009, 13:44
N73 رو اگر مجانی هم بدن دستمون میندازیمش تو دله ... با اون سرعت افتضاح و کندی اش ! خز شدن که بماند ! بهترین جایگزین همین N78 هست
REGISTERED USER
07-05-2009, 13:45
چون تازه وارد بازار شده شما ندیدی
من برای پدرم این گوشی رو سه ماه پیش خریدم ! منظورم اینه که زیاد دست ملت نیست با اینکه همه فروشگاه ها دارند !
ali racer
07-05-2009, 16:21
من برای پدرم این گوشی رو سه ماه پیش خریدم ! منظورم اینه که زیاد دست ملت نیست با اینکه همه فروشگاه ها دارند !
اینقدر مدل های مختلف اومدن که اصلا این موضوعات(خیل و خز و....) فراموش شده
چند نفر از شما رنگ دی پدش رفته ؟
جالبه که زیر رنگ لاکی نقره ای یه لایه سیاه هست
زیر اون یه لایه سفید !!!:31: و البته قابلیت تراشیدن رو هم داره !!!!!
GHOST RECON
07-05-2009, 19:43
چند نفر از شما رنگ دی پدش رفته ؟
جالبه که زیر رنگ لاکی نقره ای یه لایه سیاه هست
زیر اون یه لایه سفید !!.gif و البته قابلیت تراشیدن رو هم داره !!!!!
مگه شما چند وقته از گوشی استفاده میکنی که اینجوری شده؟
برای منم رنگ دی پدش داره میره!
تقریبا 4 ماه هست که گرفتم.
ali racer
07-05-2009, 20:46
مگه شما چند وقته از گوشی استفاده میکنی که اینجوری شده؟
کمتر از یکسال
البته اولین خطی که رو دی پدش افتاد مال کلید و سویچ تو جیبم بود
شما دقت کنین روش خط نیفته والا خیلی سریعتر رنگش میره
Hossein_Bahal
08-05-2009, 01:58
رنگ نقره ای دی پد استعداد خاصی برای کنده شدن داره . کافیه یه خط کوچیک رو رنگش بیفته تا شروع کنه کم کم به رفتن و ناجور شدن تیپ گوشی .
واسه منم همین اتفاق براش افتاد . یه روز با تیغ اومدم و باقی رنگ نقره ای دی پد رو با دقت تراشیدم .
زیرش رنگ مشکی بود که انگار با تف چسبونده بودنش . با الکل و گوش پاک کن در عرض 5دقیقه رنگ مشکی رو پاک کردم و رسیدم به رنگ سفید زیرش .
الان هم دی پد گوشیم کامل شده سفید یخچالی و خیلی هم قشنگ شده !
خیالم هم راحته که دیگه خبری از رفتن رنگ و روی دی پد نیست !!
GHOST RECON
08-05-2009, 10:43
برای منم رنگ دی پدش داره میره!
تقریبا 4 ماه هست که گرفتم
کمتر از یکسال
من 5 ماه هست که گرفتم ولی هنوز مثل اولش میمونه!!!!
M.etallic.A
09-05-2009, 09:13
من پاییز پارسال گرفتم فکر کنم 8 یا 9 ماهی بشه اما رنگ دی پدش اصلا نرفته... پشتشم نوشته ساخت چین... یکی میگفت بعضی از این n78 ها رو قاب فابریکشونو باز میکنن قاب معمولی میندازن و اونا رنگشون میره... وگرنه قابل اصلی نوکیا رنگش نمیره....
ali racer
09-05-2009, 10:29
رنگ نقره ای دی پد استعداد خاصی برای کنده شدن داره . کافیه یه خط کوچیک رو رنگش بیفته تا شروع کنه کم کم به رفتن و ناجور شدن تیپ گوشی .
واسه منم همین اتفاق براش افتاد . یه روز با تیغ اومدم و باقی رنگ نقره ای دی پد رو با دقت تراشیدم .
زیرش رنگ مشکی بود که انگار با تف چسبونده بودنش . با الکل و گوش پاک کن در عرض 5دقیقه رنگ مشکی رو پاک کردم و رسیدم به رنگ سفید زیرش .
الان هم دی پد گوشیم کامل شده سفید یخچالی و خیلی هم قشنگ شده !
خیالم هم راحته که دیگه خبری از رفتن رنگ و روی دی پد نیست !!
می بینم که راه ابدایی من خیلی هم منحصر به فرد نبوده:31:
ماشالا ما ایرانی ها استاد این کارا هستیم
فقط یه نکته رو اضافه کنم
اینی که رنگ دی پد من رفت مشکل از خط افتادن با کلید روش بود
اگه می خوایین رنگش نره تو جیبتون نزارینش کنار وسایل فلزی
treason_boys
09-05-2009, 12:42
منم دیروز این گوشی روگرفتم. واقعا عالیه
amirkhan405
09-05-2009, 13:31
منم دیروز این گوشی روگرفتم. واقعا عالیه
اك گرفتي يا كار كرده؟ راستي چند شده قيمتش الان؟
REGISTERED USER
09-05-2009, 14:21
توی اهواز قیمت بدون گارانتی و گوشی مجارستان : 220 و گوشی غیر مجارستان : 210 ! فرقشون هم اینه که انگار سری جدید کیف باهاشونه !
treason_boys
09-05-2009, 23:06
اك گرفتي يا كار كرده؟ راستي چند شده قيمتش الان؟
آک گرفتم.
از مغازه دوستم خریدم. به من داد 221
H A M E D
09-05-2009, 23:34
گوشی نازنینم نابود شد.
قضیه از اونجا شروع شد که گوشی از رو میز افتاد و دیگه صداش در نمی اومد یعنی فقط زنگ نمیخورد و اسپیکراش کار نمیکردن
بردم پیش دوستم که تعمیرکاره گفت ظهر بیا ببر
ظهر رفتم چشمتون روز بد نبینه. با پیچ گوشتی انداخته بود بغل شیشه تا بازش کنه دورتا دور شده بود مثل پیرهن عثمان. قاب کاملا خراب شده بود. صفحه کلید از چسبش کنده شده بود و دیگه جمع نمیشد. اعصابم حسابی خراب شد
داشتم میرفتم و قول داد که برام اصلی بخره بندازه سر جاش. و معذرت خواهی میکرد دیدم برد از رو میزش افتاد و دوربینش هم شکست. گفت اینو هم برات میخرم. دیگه داشت گریم میگرفت. اومده بود آی سی صدا رو دربیاره چهارتا پایش رو هم کنده بود گفت سیم کشی میکنم!
خلاصه دیگه هیچی از گوشیه جز بردش نمونده. اونم بدون دوربین
حالا یکی قیمت اینا رو البته کاملا اصلی بهم بده تا بگم و خسارت بگیرم :
1- قاب اصلی کامل
2- دوربین کارل زایس
3- کیبورد کامل
mr_khodaei2008
10-05-2009, 18:27
کسی فایلهای ورژن 21 را داره
treason_boys
11-05-2009, 00:47
گوشی نازنینم نابود شد.
قضیه از اونجا شروع شد که گوشی از رو میز افتاد و دیگه صداش در نمی اومد یعنی فقط زنگ نمیخورد و اسپیکراش کار نمیکردن
بردم پیش دوستم که تعمیرکاره گفت ظهر بیا ببر
ظهر رفتم چشمتون روز بد نبینه. با پیچ گوشتی انداخته بود بغل شیشه تا بازش کنه دورتا دور شده بود مثل پیرهن عثمان. قاب کاملا خراب شده بود. صفحه کلید از چسبش کنده شده بود و دیگه جمع نمیشد. اعصابم حسابی خراب شد
داشتم میرفتم و قول داد که برام اصلی بخره بندازه سر جاش. و معذرت خواهی میکرد دیدم برد از رو میزش افتاد و دوربینش هم شکست. گفت اینو هم برات میخرم. دیگه داشت گریم میگرفت. اومده بود آی سی صدا رو دربیاره چهارتا پایش رو هم کنده بود گفت سیم کشی میکنم!
خلاصه دیگه هیچی از گوشیه جز بردش نمونده. اونم بدون دوربین
حالا یکی قیمت اینا رو البته کاملا اصلی بهم بده تا بگم و خسارت بگیرم :
1- قاب اصلی کامل
2- دوربین کارل زایس
3- کیبورد کامل
بابا عجب حادثه درامتیکی. یه فیلم میشه براش بسازی :37:
دوربینو نمیدونم . ولی قاب با کیبورد اصلی الان قیمتش 15 و 16 هزار تومنه.
فقط یه چیزی رو مطمئین نیستم ولی شنیدم قابی که می فروشن فقط شامل درب باتری و قسمت جلوست. یعنی دوره رو نداره.
وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نشون دادن اسم که تو کنتاکتا سیو کردم فقط شماره رو نشون میده.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشی n78رو فروختم به جاش n82 گرفتم الان مث .. پشیموم.
82 هچ مزیتی جز دوبینش بهn7 نداره.
میشه گفت n78 خیلی سرتر از n82 هستش.
n78 واقعا گوشی پشرفته ایه.
من گوش n87 خودمو میواااااااااااااااااااااا اااااااام:(
اگه کسی هست که چندتا مزیت n82 که n78 نداره رو بگه یکم آرامش پیدا کنم واقعا ممنون میشم:|
M.etallic.A
11-05-2009, 11:40
غیر از دوربینش که خودت میدونی... سی پی یو n82 قوی تره. بعد سنسور شتاب سنج داره... دیگه... چیزی به ذهنم نمیرسه.
GHOST RECON
11-05-2009, 14:48
82 هچ مزیتی جز دوبینش بهn7 نداره.
تو نور روز هیچ فرقی بین تصاویر n82 با n78 نیست
farzad48
11-05-2009, 14:54
کیفیت lcd گوشی n78 خیلی بهتر از n82 هست.
amirkhan405
11-05-2009, 15:02
n78 رو با هيچ گوشي ديگه اي عوض نمي كنم.
pouyacapitan
11-05-2009, 16:40
کیفیت lcd گوشی n78 خیلی بهتر از n82 هست.
اینطور نیست!!هر دو تاشون هم tft هستن و 16 میلیون رنگ !!چون نور n82 کمتره اینطور فکر می کنین!!
n78 رو با هيچ گوشي ديگه اي عوض نمي كنم.
!!!!
لطفا اسپم ندید!!!
سلام...
صداي اين گوشي در چه حده؟...
FM Transmitter اين گوشي بهتره يا 85؟...
هنگ داره يا نه؟...
صداش بد نیست!!
FM Transmitter فکر کنم باید مثل n85 باشه!!
هنگ هم نمی کنه!!!
treason_boys
12-05-2009, 00:48
نرمافزاری وجود نداره که بتونه مانع فلش زدن گوشی موقع عکاسی بشه؟؟؟
mr_khodaei2008
12-05-2009, 17:59
كسي فايلهاي آپديت ورژن 21 را نداره
MOHAMMAD2010
12-05-2009, 18:18
دوستان اگه الان بخوام این گوشیو بخرم شما چی پیشنهاد میکنید ؟
چون هر جا رفتم چینی بدون گارانتی رو 220 میدادن ؟ همینو بگیرم ؟ ( از نظر چینی و بدون گارانتی بودن که مشکلی نداره ؟ )
فنلاند ، مجارستان این گوشیم تو بازار گیر میاد ؟
بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره ؟ ( یا حتما با گارانتی بگیرم ؟ )
یه سوال دیگه : کیفیت و بلندی صداش در برابر n73 چه جوریه ؟
ببخشید زیاد شد
مرسی
amirtoty
12-05-2009, 19:10
دوستان اگه الان بخوام این گوشیو بخرم شما چی پیشنهاد میکنید ؟
چون هر جا رفتم چینی بدون گارانتی رو 220 میدادن ؟ همینو بگیرم ؟ ( از نظر چینی و بدون گارانتی بودن که مشکلی نداره ؟ )
فنلاند ، مجارستان این گوشیم تو بازار گیر میاد ؟
بدون گارانتی بگیرم مشکلی نداره ؟ ( یا حتما با گارانتی بگیرم ؟ )
یه سوال دیگه : کیفیت و بلندی صداش در برابر n73 چه جوریه ؟
ببخشید زیاد شد
مرسی
بگیر همونو!
صداش که به N73 اصلا تمیرسه ولی کیفیت صدای خوبی داره!
amirtoty
12-05-2009, 19:14
وقتی کسی باهام تماس میگیره به جای نشون دادن اسم که تو کنتاکتا سیو کردم فقط شماره رو نشون میده.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون هم شماره تو گوشی هست هم تو سیم! باید تنظیم کنی که شمارهای سیم و نشون نده
amirtoty
12-05-2009, 19:18
خودت دست چند نفر این گوشی رو دیدی ؟؟
در ضمن n73 الان چند ساله اومده و اکثریت n73 دارن ولی هنوز کلاس خودش رو حفظ کرده مثل سونی اریکسون نیست که یهو قیمت گوشی ظرف چند روز از 230 تومن برسه به 100 تومن و کلا کلاس گوشی از بین بره (k750)
N78 اومد چند بود الان چنده؟
Saman-tci
12-05-2009, 20:12
الان قیمتش حدود 250 260 هست ....
.
به نظر من با توجه به امکانش و قیمتش فعلاً بهترین گرینه خرید هست ....
MOHAMMAD2010
12-05-2009, 20:36
.
البته با گارانتی نه ؟
چون من بدون گارانتیشو همه جا 220 دیدم
pouyacapitan
12-05-2009, 21:10
.
بدون گارانتی هم 220-230 هم هست!!!نسبت به قیمتش قوق العادست!!
6220 هم این چنین حالتی داره ولی من به شخصه 78 رو ترجیح می دم!!
GHOST RECON
12-05-2009, 21:44
البته با گارانتی نه ؟
چون من بدون گارانتیشو همه جا 220 دیدم
با گارانتی اتصالات 255 خریدم
01110362
12-05-2009, 22:37
سلام دوستان کدی که باید به گوشی بدی تا بدونی اصله یا نه چنده؟
یا راه دیگش چیه؟ از کجا باید فهمید گوشی ساخت کجاست.
مرسی
MOHAMMAD2010
12-05-2009, 23:41
یه سوال ؟
قاب پشت گوشی چند رنگه ؟
بیشتر تو بازار کدومه ؟
gps گوشی من به راحتی زیر سقف خونه هم کانکت میشه
در کل گوشی بدی نیست.من 7-8 ماه پیش خریدم 320 تومن بدون گارانتی
01110362
15-05-2009, 11:58
سلام دوستان 'bloutoth گوشیم روشن نمیشه البته بعد دو روز .واین پیغام میده: unable to perform bloutoh operation (امکان اجرای عملیات bloutoth وجود ندارد).اگه جواب بدید ممنون میشم. باتشکر از همه بچه های کلوپ
Saman-tci
15-05-2009, 12:07
احتمالاً نرم افزاری قاطی کرده ...
.
اینجور مواقع قبل از فلش بهترین راه یه فرمت ساده و کوچولو هست ...
01110362
15-05-2009, 12:31
آخه نرم افزاری نصب نکردم.راه حلش چیه؟مرسی
01110362
15-05-2009, 21:45
دوستان اگه کسی چنین مشکلی براش پیش اومده لطفا راهنمایی کنن
Saman-tci
15-05-2009, 21:48
گوشیتو فرمت کردی ...؟
من که گفتم از لحاظ نرم افزاری احتمالاً قاطی کرده ...
یه بار فرمتش کن 99% باید مشکلت حل بشه ...
01110362
15-05-2009, 21:57
الان امتحان میکنم مرسی
01110362
15-05-2009, 22:01
دوست من منظور شما همون factory seting reset hast اگه نیست روش زحمت بکشیدبگید با ریست که درست نشد؟
Saman-tci
15-05-2009, 22:19
گوشی رو خاموش کنید ...
دکمه های سبز + ستاره + عدد 3 رو با هم فشار بدین در همین حین که اون سه تا داریم فشار میدین کلید Power گوشیتون رو هم بزنید تا گوشیتون روشن بشه ...
تا وقتی که ازتون اسم کشور رو نپرسیده نباید ول کنید ... یعنی همزمان 4 تا کلید رو باید نگه داری ...
موقعی هم که اسم کشور رو خواست گوشیتون فرمت شده ...
01110362
15-05-2009, 22:38
مرسی از اینکه جواب دادید منتها فبل از لوگو نوکیا اسم کشورمیپرسه یابعدش شرمنده طولانی شد.
Saman-tci
15-05-2009, 23:09
نه عزیزم بعدش میاد ...
KINGTATu
15-05-2009, 23:15
تو گوشی های FP2 دستور فرمت اینطوره:
ستاره + 3 + کلید Multimedia + دکمه ی Power
01110362
16-05-2009, 15:34
درسته به روش اقای king فرمت کردم اما درست نشد .امروز بردمش علاالدین گفتند ایرادش ic bloutoth هست که باید تعویض بشه هزینش هم 25000 تومنه البته گفتند احتمال ضعیف با فلش درست شه امااین eror برای ic هست اگه دوستان راه حل دیگه ای دارن ممنون میشم بگن.یا آدرس روش فلش رو بدن مرسی.n78
padjacent
16-05-2009, 15:50
سلام.منم ماه پیش این گوشی رو خریدم:20:.گوشی خوبیه ولی زیاد نمیشه باهاش بازی کرد.نمیشه یکار کرد تا بشه تو بازیا از صفحه کلیدش اسفاده کرد.تو بعضی از بازی ها با دکمه وسط مشکله.حتما باید خود بازی امکانشو داشته باشه؟:41:چه بد.:13::20:
mr_khodaei2008
16-05-2009, 18:31
هنوز كسي فايلهاي اپديت ورژن 21 را نداره
01110362
16-05-2009, 18:50
از اساتید التماس دعا دارم منتظر جواب پست 1470
به نظرتون این گوشی بدرد بازیهای n-gage میخوره؟؟
من که فکر نمی کنم
سلام دوست عزیز
هم ال سی دی اش مناسب و بزرگه و هم اینکه سری 60 ویرایش 3 که معمولا تمام برنامه ها و بازی ها روش نصب میشه
سلام.منم ماه پیش این گوشی رو خریدم:20:.گوشی خوبیه ولی زیاد نمیشه باهاش بازی کرد.نمیشه یکار کرد تا بشه تو بازیا از صفحه کلیدش اسفاده کرد.تو بعضی از بازی ها با دکمه وسط مشکله.حتما باید خود بازی امکانشو داشته باشه؟:41:چه بد.:13::20:
سلام شما باید تنها کاری رو که بکنی بازی های خود n78 رو نصب کن چون معمولا امکان بازی کردن با صفحه کلید رو داره مثل بازی زیر امکان بازی کردن با صفحه کلید هم داره
سلام
دوستان ، نمی شه تو شورتکات دادن ، یه فولدر رو شورتکات کنم ، مثلا فولدری که برنامه هام توشه ؟
نمی ذاره لا مصب ، اگه کلکی ، راهی داره ، بگین بی زحمت
تنکس :10:
یا حق
مي خواستم بدونم هيچ راهي براي اتصال اين گوشي به اينترنت از طريق بلوتوث وجود داره
سلام
نحوه نصب و راه اندازی GPS رو کسی می دونه؟
اگه قبلا گفته شده خواهشا لینکشو بزارید.
ممنون
amirkhan405
18-05-2009, 14:49
سلام
ممنون
hoosein225
18-05-2009, 16:58
با سلام دوستان یعنی شما می گید این گوشی رو نمیشه باهاش بازی کرد
یعنی با دکمه های 1 .2 . 3 و ... نمیشه بازی کرد
اگه اینجور باشه به کل قید گوشی رو میزنم و یه 6220 میگیرم
اخه این دیگه چه مسخره بازی هست که نوکیا در اورده
GHOST RECON
20-05-2009, 14:28
دوستان گاهی بهجای تصویر انتن توی ال سی دی مینویسه3g این یعنی چی؟
Saman-tci
20-05-2009, 16:24
یعنی اینکه شما در جایی قرار داری که هیچگونه سیگنالی برای برقراری تماس پیدا نمیشه و شما عملاً قادر به برقراری تماس نیستید ...
GHOST RECON
20-05-2009, 20:28
یعنی اینکه شما در جایی قرار داری که هیچگونه سیگنالی برای برقراری تماس پیدا نمیشه و شما عملاً قادر به برقراری تماس نیستید ...
اخه گاهی اوقات هم یه ضرب در میاد به جای اون علامت پس فرق اون ضربدر با 3g چیه؟
سلام به همگی
امروز رفتم علائدین گرفتم این n78 را! 232 با گارانتی و کارت طلائی النصر
راستش امروز مخم داشت می پکید از بس قیمت های متفاوت شنیدم.
پایین ترین قیمت ها:
207 لیبل چین گارانتی متفرقه ( روی کیبورد هم چند تا حرف چینی بود )
210 لیبل فنلاند اما چینی ( اصطلاحا تک پک یا تک کاور )، 218 لیبل فنلاند و فنلاندی ( اصطلاحا دو پک ) می گفتن با گارانتی اتصالات اما بعد فهمیدم مثل این که اون اتصالات معروف و قدیمی نیست که گوشی هاش 50، 60 تومن با بدون گارانتی ها فرق می کرد.
228 گارانتی خدمات طلائی ( دقیقاً نمیدونم که این بود یا نه) ، 232 ( که من گرفتم ) گارانتی النصر که دو تا کاور داشت و رو کاور اولی هم نوشته 12 ماه ضمانت نوکیا
245 ارکان
الان خودم هم نفهمیدم که چی شد
راستی سریال نامبر گوشی رو کجا باید وارو کنم که ببینم واقعا فنلاندیه یا نه؟ لطفا لینک بگذارید.
ممنون
M.etallic.A
21-05-2009, 23:05
راستی سریال نامبر گوشی رو کجا باید وارو کنم که ببینم واقعا فنلاندیه یا نه؟ لطفا لینک بگذارید.
واقعا فنلاندی نداریم اصلا... هر کی گفت فنلاندیه گناه کبیره مرتکب شد ( دروغ گفت )... همه تولید چین هستن. حالا بعضیا میخوان خودشونو گول بزنن میگن ماله من فنلاندیه اون بحثش جداس... ولی خیالت راحت گوشیت تو کشور چین تولید شده.
سلام
ممنون
نیازی به نصب نداره عزیز ... وقتی Gps DATA رو باز کردی از منوی option گزینه sattelite Status رو باز می کنید و صبر می کنید تا ماهواره ها کاملا لود بشن بعد مختصات و ارتفاع و سرعت و ... بهتون میده البته اگه تو maps هم بریم وقتی زوم کنی یه نقطه قرمز رنگ ظاهر میشه که مکانتو بهت میگه...
نکته مهم اینکه تو نباید داخل خونه یا زیرزمین(کلوپ) باشی یه فضای باز پیدا کن...
نقشه ها رو هم می تونی با gprs دانلود کنی که نقشه های ایران محدود هستند...
اخه گاهی اوقات هم یه ضرب در میاد به جای اون علامت پس فرق اون ضربدر با 3g چیه؟
اون ضربدر واسه مواقعي هست كه گوشي Offline هست...يعني دنبال آنتن نميگرده...ولي موقع 3G داره ميگرده ولي نيست...
شاد باشي:40:
DARIUSH 2000
22-05-2009, 23:23
عجب گوشی خریدیم و دونه دونه داره عیباش رو میشه عیوبی که تا حالا داشته:
01رنگ پدش که رفت و کاملا مشکی شد با نوار نقره ای (یه چیزه افتضاحی)
02اسپیکره بالایی از کار افتاد
03کم کم داره کلکسیون هنگ ها کامل میشه
04درب عقب تق ولق شده
05مثل بنز هم شارز خالی میکنه
06دوربین هم که وقتی عکس میگیری تا بیاد عکسا بیاره بالا جونش کنده میشه
+ خز شده شدگی شدیدددددددددددددددد
میخوام ردش کنم بره اعصابم را خورد کرده
hosein23
23-05-2009, 08:13
من ان 78 دارم راضیم خیلی خوبه کیپدش هم خوبه
کیفیت عکسش هم از ان 73 بالاتره فقط نمی دونم wlan رو کجا و چه جوری استفاده کنم ؟؟
راهنمایی کنید!!!!
موفق باشید
hosein23
23-05-2009, 08:19
:40:آقا داریوش رنگ کیپد رفته برو قاب گوشی رو عوض کن اسپیکر خرابه برو بده تعمیر
ناسلامتی سال اصلاح الگوی مصرفه ها!!!!!
hosein23
23-05-2009, 08:23
آفا برای فعال کردن جی پی اس گفتن 13هزار تومن بدی یک نرم افزار برات میریزیم gps کار کنه!:31:
amirkhan405
23-05-2009, 09:57
آفا برای فعال کردن جی پی اس گفتن 13هزار تومن بدی یک نرم افزار برات میریزیم gps کار کنه!:31:
اين كارو نكني ها تو همين فروم قسمت راه اندازي gps داريم. كامل و دقيق همه چيزو توضيح داده
DARIUSH 2000
24-05-2009, 13:50
:40:آقا داریوش رنگ کیپد رفته برو قاب گوشی رو عوض کن اسپیکر خرابه برو بده تعمیر
ناسلامتی سال اصلاح الگوی مصرفه ها!!!!!
:9:اندازه هیکلش باید خرجش کنم اونم به قول شما تو سال اصلاح الگوی مصرف!!!!!
:46:حالا ما کلی گفتیم هرکسی حال کرد گوش میگیره هر کیم حال نکرد که هیچ*
سلام .من پروداکت کد گوشیمو فارسی کردم فقط یادم رفت که پروداکت کد اصلی رو یه جا بنویسم .حالا می خوام دوباره پروداکت کد گوشیو به حالت اول در بیارم وپروداکت کد اصلیو ندارم چیکار کنم
نحوه تنظیم proxy در گوشی موبایل!!؟ سلام
من در دانشگاه برای استفاده از وایرلس نیاز به تنظیم کردن پ ر و ک س ی دارم
سوال من اینه برای تنظیم کردن پ ر و ک س ی در گوشی باید چه کار کنم من هر کاری کردم چنین گزینه ای ÷یدا نکردم
مثلا یه جایی که ادرس proxy رو مثلا proxy1.um.ac.ir وارد کنم
اگه میشه کمک کنیدپ
در ضمن گوشیم n78 است
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
GHOST RECON
25-05-2009, 10:02
سلام دوستان لطفا یکی به داد من برسه دیگه میخوام گوشی رو بکوبم تو دیوار:grrr::weird::24:
داستان از این قراره که دیروز ما یه نرم افزار نصب کردیم بعد که نرم افزار نصب شد و واردش شدم اجازه نصبaplication server رو گرفت من هم اجازه دادم بعد دیدم نرم افزار بدرد بخوری نیست اومدم پاکش کنم رفتم تو appmanager دیدم دو تا فایلaplication server هست من هردوش رو پاک کردم بعد گوشی هنگ کردخاموش روشنش کردم ولی دیگه بالا نمیومد منم به روش (3+*+دکمه مالتی مدیا + کلید power ) گوشی و فرمت کردم اما هرچه این کلید ها رو نگه اشتم گوشی بالا نیومد و اسم کشور از من نخواست منم دکمه ها رو ول کردم و گوشی رو معمولی روشن کردم که بعد اسم کشور خواست
(البته با استفاده از کد #7370#* هم فرمت کردم)
حالا مشکل اینه : وقی میخوام محل ذخیره اس ام اس ها رو به مموری کارت تغییر بدم این پیغام رو میده
unable move sms target بعد هم از منوی اس ام اس میاد بیرون :19::19::24:
ممون میشم سریع کمک کنید:10:
من میخوام با وایرلس گوشیم رو آپدیت کنم به ورژن 21.
اگه میشه یکی راهنمایی کنه!
بعد اگه آپدیت بشه اطلاعاتی پاک نمیشه از توی گوشی مثلا نرم افزارها و یا ...
اگه آپدیت بشه ممکنه مشکلات رجیستری سیستم عامل که با گذشت زمان به وجود اومده رفع بشه؟؟
در ضمن اوناییکه ورژنشون 21 اگه مشکلی توی این ورژن میبینن لطفا بگن :11:
:11::11::11:
GHOST RECON
26-05-2009, 10:00
سلام دوستان لطفا یکی به داد من برسه دیگه میخوام گوشی رو بکوبم تو دیوار:grrr::weird:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
داستان از این قراره که دیروز ما یه نرم افزار نصب کردیم بعد که نرم افزار نصب شد و واردش شدم اجازه نصبaplication server رو گرفت من هم اجازه دادم بعد دیدم نرم افزار بدرد بخوری نیست اومدم پاکش کنم رفتم تو appmanager دیدم دو تا فایلaplication server هست من هردوش رو پاک کردم بعد گوشی هنگ کردخاموش روشنش کردم ولی دیگه بالا نمیومد منم به روش (3+*+دکمه مالتی مدیا * کلید power ) گوشی و فرمت کردم اما هرچه این کلید ها رو نگه اشتم گوشی بالا نیومد و اسم کشور از من نخواست منم دکمه ها رو ول کردم و گوشی رو معمولی روشن کردم که بعد اسم کشور خواست
(البته با استفاده از کد #7370#* هم فرمت کردم)
حالا مشکل اینه : وقی میخوام محل ذخیره اس ام اس ها رو به مموری کارت تغییر بدم این پیغام رو میده
unable move sms target بعد هم از منوی اس ام اس میاد بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
ممون میشم سریع کمک کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
پس چی شد؟ کسی بلد نبود؟
hosein23
26-05-2009, 16:03
آقا ghost recon وقتی روشن می کنی صفحه سیاهه
hosein23
26-05-2009, 16:05
پس چی شد؟ کسی بلد نبود؟
صفحه سیاهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
MOHAMMAD2010
26-05-2009, 16:42
یه سوال :
اینکه میگن این گوشی 24 موزیک پخش میکنه حتما تو هندزفری و در حالت افلاین هست ؟ حالا تو هندزفری و حالت معمولی چه قد باتریش میره ( برا موزیک ) ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.