مشاهده نسخه کامل
: کلوپ N78
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
ممنون دوستان ..
از خريدش منصرف شدم ..
6220 خريدم .. از كمكتون ممنون ..
Rohallah_tavakoli
23-01-2009, 19:43
ممنون دوستان ..
از خريدش منصرف شدم ..
6220 خريدم .. از كمكتون ممنون ..
من هم فروختم......دليلش هم بماند...
گوشي بعديم iphon nano هست!!!
GHOST RECON
23-01-2009, 20:26
سلام دوستان من دوستم یه n78 داره که ورژنش 11.048 هست و می خوایم اپدیتش کنیم ولی وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم و اس ام اس رو برامون میفرسته و ما وقتی می خوایم بازش کنیم این پیغام رو میده:feature not supported حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ممنون میشم کمک کنید (نحوه اپدیت کردن رو هم بگید) چون خیلی هنگ میکنه در ضمن صفحه به سرعت خاموش میشه در حالی که ما زمان خاموش شدن رو روی 90 ثانیه تنظیم کردیم
سلام دوستان
من تو فکر این 78 هستم ؟ ان شاالله می گیرمش
1 _ نظر دوستانی که دارن ، راضی اند ؟
2 _ من تو یه فیلم از یوتیوب دیدم که نوویگیتور داره ؟ درسته ؟ نمی دونی چجوریاس ؟ یکی یه توضیح مبسوط می ده ، یا من اشتباه دیدم ...
فعلا همین ها
مرسی :11:
masoudrock
24-01-2009, 17:37
ضمن عرض تشکر از آقای روح الله توکلی و vatanema ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که راهنمایی کردن
جاوای گوشیم درست شد. (با مستر ریست)
در مورد نویگیتور چیزی نمی دونم ولی navi whel که داره خیلی عالیه
با حرکت ساعتگرد و پادساعتگرد رو کلید جهتی میتونین توی منو ها حرکت کنین
البته قبلا باید تو تنضیمات اون رو on کرده باشین
ضمن عرض تشکر از آقای روح الله توکلی و vatanema ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که راهنمایی کردن
جاوای گوشیم درست شد. (با مستر ریست)
در مورد نویگیتور چیزی نمی دونم ولی navi whel که داره خیلی عالیه
با حرکت ساعتگرد و پادساعتگرد رو کلید جهتی میتونین توی منو ها حرکت کنین
البته قبلا باید تو تنضیمات اون رو on کرده باشین
مرسی
نمی دونم چرا به هر کی می گم نوویگیتور ، می گه نوی ویل رو می گی ؟ :31:
نوویگتور ، روی جی پی اس رو می گم ، مسیر یاب به قول اینوری ها :20:
چطوره ؟ استفاده شده ؟ راضی هستید ؟ می فهمه ؟ عقلش می رسه ؟ یا راه هایی که می ده در حده باقالی هاست ؟ :31:
سوال بعدی ، فنلاند یافت می شود ؟ یا این که یافت می نشود ؟
مرسی :11:
اون دوست عزیزی که با پروداکت استرالیا اپدیت کرده بود یه تست میکنه گوشیو سایلنت کنه بعد عکس بگیره؟ انگار با این پروداکت صدای دوربین توی سایلنت قطع میشه
GHOST RECON
25-01-2009, 15:29
سلام دوستان من دوستم یه n78 داره که ورژنش 11.048 هست و می خوایم اپدیتش کنیم ولی وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم و اس ام اس رو برامون میفرسته و ما وقتی می خوایم بازش کنیم این پیغام رو میده:feature not supported حالا ما موندیم باید چیکار کنیم ممنون میشم کمک کنید (نحوه اپدیت کردن رو هم بگید) چون خیلی هنگ میکنه در ضمن صفحه به سرعت خاموش میشه در حالی که ما زمان خاموش شدن رو روی 90 ثانیه تنظیم کردیم
دوستان من که گفتم فوری هست لطفا یه کمکی بکنین ما پیش دوستمون ضایع نشیم
دوستان من که گفتم فوری هست لطفا یه کمکی بکنین ما پیش دوستمون ضایع نشیم
برو تو سایت ایرانسل تنظیماتش رو ببین دستی وارد کن توی گوشی
راستی زنگ میزنی به ایرانسل؟؟ این کد رو بزن خودش میفرسته:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
M.etallic.A
25-01-2009, 19:14
پس این ورژن جدیدش واسه پروداکت فارسی کی میاد ؟؟؟؟
GHOST RECON
25-01-2009, 20:17
برو تو سایت ایرانسل تنظیماتش رو ببین دستی وارد کن توی گوشی
راستی زنگ میزنی به ایرانسل؟؟ این کد رو بزن خودش میفرسته:
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
ایرانسل مگه واسه هر گوشی رو جداگانه میزنه ؟به نظرم یک نوع تنظیمات داشت؟
چجوری تنظیم کنم ؟من تا حالا با گوشی سیمبین کار نکردم
اون کد رو هم زدم ولی باز هم همون اشکال رو داره
ایرانسل مگه واسه هر گوشی رو جداگانه میزنه ؟به نظرم یک نوع تنظیمات داشت؟
چجوری تنظیم کنم ؟من تا حالا با گوشی سیمبین کار نکردم
اون کد رو هم زدم ولی باز هم همون اشکال رو داره
tools>>setting>>connection>> Destinations>>internet>>option>>new access point
بعد از سایت ایرانسل مشخصات رو ببین وارد کن! موقع وارد کردن اگه option رو بزنی بعد advanced بقیه تنظیمات هم میاد
ایرانسل اموزش برای گوشی نداره فکر کنم! فقط مشخصات رو داره که همینجایی که گفتم برو واردش کن!
amir.jojo
26-01-2009, 14:19
salam dostan man taze varede in jameeye bozorg shodam
ye soal?
manam ye n78 kharidam
kheyli hang mikone
porsidam goftan bayad updat beshe
mikhastam bedonam chejori bayad in kar ro bokona
va inke ba wlan ham mishe in karo kard?
amir.jojo
26-01-2009, 14:21
سلام دوستان
میشه با wlan
amir.jojo
26-01-2009, 14:23
سلام دوستان
میشه با WLAN ، n78 رو آپدیت کرد.
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.
rozysara
26-01-2009, 15:19
اره تو ورژن جدید با ساینت کردن صدای دوربین قطع میشه
سلام دوستان .
آقا 78 ابتیاع شد :31:
اولین کاری که توصیه می کنید ، چیه ؟
آپدیت ؟
هک ؟
اره تو ورژن جدید با ساینت کردن صدای دوربین قطع میشه
الان شما ورژن جدیدی؟ 20؟ با چه پروداکت کدی؟ استرالیا؟
سلام دوستان .
آقا 78 ابتیاع شد :31:
اولین کاری که توصیه می کنید ، چیه ؟
آپدیت ؟
هک ؟
عمو معین شب احتمالا واسش توی بیمس تاپیک میزنم:d
Punisher_2008
26-01-2009, 20:52
ماهم به جمع شما پیوستیم من خردیم یعنی معامله کردم ساخت فلاند هست فعلا که از هنگ خبری نیست
GHOST RECON
26-01-2009, 20:53
tools>>setting>>connection>> destinations>>internet>>option>>new access point
بعد از سایت ایرانسل مشخصات رو ببین وارد کن! موقع وارد کردن اگه option رو بزنی بعد advanced بقیه تنظیمات هم میاد
ایرانسل اموزش برای گوشی نداره فکر کنم! فقط مشخصات رو داره که همینجایی که گفتم برو واردش کن!
بازم به اینترنت وصل نشد
هم اکنون نیازمند یاری سریعتان هستیم
بازم به اینترنت وصل نشد
هم اکنون نیازمند یاری سریعتان هستیم
این کارهایی رو که گفتم دقیق کردی؟ یه عکس از صفحه ی گوشیت از اونجایی که این تنظیمات رو نوشتی بذار
بعد با چی تست میکنی که وصل نمیشه؟
سلام به همگی...
منم بالاخره خریدم!!!
اما از روز دوم که امروز باشه، یه مشکلای کوچولویی پیش اومد برام...
مثلا توی منو یه دکمه ای رو می زنم تا یه کاریو انجام بده، یهو صفحه سیاه میشه و نزدیک 30 ثانیه طول میکشه تا دوباره تصویر دیده بشه...
یکمی هم هنگ میکنه...
واسه همه همینطوره یا ایراد از گوشی منه؟
راه حلی هست براش؟ ترجیح می دم هک نشه...
اینم بگم... مموری کارتی که روش بهم داد، 2 گیگ بود که 1 گیگش رو خودش برام پر کرده بود.
Rohallah_tavakoli
26-01-2009, 23:07
سلام به همگی...
منم بالاخره خریدم!!!
اما از روز دوم که امروز باشه، یه مشکلای کوچولویی پیش اومد برام...
مثلا توی منو یه دکمه ای رو می زنم تا یه کاریو انجام بده، یهو صفحه سیاه میشه و نزدیک 30 ثانیه طول میکشه تا دوباره تصویر دیده بشه...
یکمی هم هنگ میکنه...
واسه همه همینطوره یا ایراد از گوشی منه؟
راه حلی هست براش؟ ترجیح می دم هک نشه...
اینم بگم... مموری کارتی که روش بهم داد، 2 گیگ بود که 1 گیگش رو خودش برام پر کرده بود.
دوست عزیز بهترین کار آپدیت به ورژن 20 هست.....تمامی مشکلات بر طرف شده و فوق العاده سریع است.
دوست عزیز بهترین کار آپدیت به ورژن 20 هست.....تمامی مشکلات بر طرف شده و فوق العاده سریع است.
دوست عزیز شما ورژن 20 رو داری؟ توی حالت سایلنت دوربین صداش قطع میشه؟
20 فارسی داری؟
GHOST RECON
27-01-2009, 14:38
این کارهایی رو که گفتم دقیق کردی؟ یه عکس از صفحه ی گوشیت از اونجایی که این تنظیمات رو نوشتی بذار
بعد با چی تست میکنی که وصل نمیشه؟
وقتی دکمه صفر (0) رو نگه میدارم تا بره تو اینترنت نمیره
در ضمن اون دوستم هم همین کاربر جدید amir jo jo هست بهش می گم از این به بعد خودش پیگیر باشه
وقتی دکمه صفر (0) رو نگه میدارم تا بره تو اینترنت نمیره
در ضمن اون دوستم هم همین کاربر جدید amir jo jo هست بهش می گم از این به بعد خودش پیگیر باشه
وقتی 0 رو نگه داری تازه میری توی مرورگر! بعدش ادرسی وارد میکنی که بره توش؟
Rohallah_tavakoli
27-01-2009, 16:09
دوست عزیز شما ورژن 20 رو داری؟ توی حالت سایلنت دوربین صداش قطع میشه؟
20 فارسی داری؟
ورژن 20 داشتم!! من گوشیم رو فروختم.... تو حالت سایلنت متاسفانه صداش در میاد....
ورژن 20 فارسی داره ..
ورژن 20 داشتم!! من گوشیم رو فروختم.... تو حالت سایلنت متاسفانه صداش در میاد....
ورژن 20 فارسی داره ..
پس فارسی صدا میده:d من توی سایتهای خارجی دیدم که میگن با فریم ویر استرالیا (اسیا پاسفیک) صدا نمیده!
Punisher_2008
27-01-2009, 19:13
سلام
دوستان فریمور گوشی من 11.43 هست ایا از این جدید تر هست؟ مال من فعلا که هیچ گونه هنگ و... نمیبینم امیدوارم همینطور هم بشه در ضمن ساخته فلاند فقط میشه در مورد کار به gps این گوشی رو بگین؟
Majid393
27-01-2009, 22:17
سلام
دوستان فریمور گوشی من 11.43 هست ایا از این جدید تر هست؟ مال من فعلا که هیچ گونه هنگ و... نمیبینم امیدوارم همینطور هم بشه در ضمن ساخته فلاند فقط میشه در مورد کار به gps این گوشی رو بگین؟
جدیدترین ورژنش 20 هست که هک نمیشه ...... (ولی ورژن 11 هک میشه . با Secman v1.1 به راحتی میتونی هکش کنی )
برای GPS هم این تا برنامه هست :
Garmin
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SmartCom GPS
ورژنش 12.046 :8:
فارسی هم داره..:20:
در ضمن با gps هم نتونستم کار کنم..:41:
GHOST RECON
27-01-2009, 22:50
وقتی 0 رو نگه داری تازه میری توی مرورگر! بعدش ادرسی وارد میکنی که بره توش؟
بله ولی نمیره
Punisher_2008
27-01-2009, 23:51
دوستان یک سوال دیگه کیفیت عکساش شما راضی هستید؟ به نظر من چندان دلچسب نیست یک چیزی بین 5610 و n73 هست بیشتر شبیه به 5610 هست
نظر شما چیه؟
ولی فیلم برداریش عالیه
دوستان یه سوال من خودم رو کشتم تو هر ساعتی که شما بگید با ایرانسل وصل شدم اینترنت این گوشی رو اپدیت کنم وصل میشم ولی وقتی میخواد اخرین ورژنش رو پیدا کنه می گه سرور پاسخ نمیدهد مشکل از کجاست این گوشی منو کشت از بس هنگ کرد
Punisher_2008
28-01-2009, 09:48
دوستان یه سوال من خودم رو کشتم تو هر ساعتی که شما بگید با ایرانسل وصل شدم اینترنت این گوشی رو اپدیت کنم وصل میشم ولی وقتی میخواد اخرین ورژنش رو پیدا کنه می گه سرور پاسخ نمیدهد مشکل از کجاست این گوشی منو کشت از بس هنگ کرد
دوست عزیز یعنی شما میخواین با اینترنت ایرانسل گوشیتونو اپدیت کنید؟
خیلی اشتابه میکنید اینقدر سرعتش پایین هست حتما قطع میشه موقع اپپدیت باید سرعت خوب باشه
مال شما ورژن چنده که هنگ میکنه و ساخت کجا؟
خیلی اشتابه میکنید اینقدر سرعتش پایین هست حتما قطع میشه موقع اپپدیت باید سرعت خوب باشه
مال شما ورژن چنده که هنگ میکنه و ساخت کجا؟
به سلام پانیشر جان نکنه شما هم n78 خریدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اره پس با چی اپدیت کنم با کامپیوتر که 100 مگابایت حجمشه ولی با خود گوشی فقط دو مگابایت حجمشه که برای ارانسل حجمه بالا ای نیست مال من اول سری این گوشی هست یعنی ورژن 10 که از همون اول می خواست اپدیت کنم که نشد یعنی فکر کنم 5 یا 6 ماه پیش البته می خواستم با اینترنت ذغالی اپدیت کنم راستی ساخت چین هست مثل اکثریت گوشی های n78
بستگی به جاش داره...خیلی راحتره...وقت هم نمیگیره...
بستگی به جاش داره...خیلی راحتره...وقت هم نمیگیره...
ببخشید یونس جان یعنی چی یعنی کجا بهتر وصل میشه کرج تهران شهرستان چون من الان به هر سه جا دسترسی دارم تو کرج که نمیشه پس کجا بعد اخه وصل میشه یعنی رو اون حالت به روز رسانی میاد ولی میزنه سرور پاسخ نمیدهد بعد این که برای وبگردی مشکلی نداره
ali racer
28-01-2009, 10:11
اره پس با چی اپدیت کنم با کامپیوتر که 100 مگابایت حجمشه ولی با خود گوشی فقط دو مگابایت حجمشه که برای ارانسل حجمه بالا ای نیست مال من اول سری این گوشی هست یعنی ورژن 10 که از همون اول می خواست اپدیت کنم که نشد یعنی فکر کنم 5 یا 6 ماه پیش البته می خواستم با اینترنت ذغالی اپدیت کنم راستی ساخت چین هست مثل اکثریت گوشی های n78
دوست من منم این مشکل رو داشتم
گوشیتو هک کردی ؟
من حواسم نبود موقع آپ گوشیمو گذاشته بودم رو حالت هک واسه همین یه کارت شارژ 2 تومنی آتیش زدم
وگوشیم آپ نشد
ببخشید یونس جان یعنی چی یعنی کجا بهتر وصل میشه کرج تهران شهرستان چون من الان به هر سه جا دسترسی دارم تو کرج که نمیشه پس کجا بعد اخه وصل میشه یعنی رو اون حالت به روز رسانی میاد ولی میزنه سرور پاسخ نمیدهد بعد این که برای وبگردی مشکلی نداره
والله دکل ایرانسل یه چهار راه با خونمون فاصله داره..واسه همین هیچ جا نیست آنتن فول نده..تو تهران یه دکل پیدا کن واستا بغلش...:31:
Punisher_2008
28-01-2009, 11:21
فریمور 10 خیلی هنگ میکنه؟ مال من 11 هست مشکلی نمیبینم امید وارم همینطور بمونه!
یعنی با خود گوشی بخوای اپدیت کنی فقط 2 مگابایته؟
ورژ« جدید میشه n-gage2 نصب کرد ؟
دوست من منم این مشکل رو داشتم
گوشیتو هک کردی ؟
من حواسم نبود موقع آپ گوشیمو گذاشته بودم رو حالت هک واسه همین یه کارت شارژ 2 تومنی آتیش زدم
وگوشیم آپ نشد
نه هک نکردم
والله دکل ایرانسل یه چهار راه با خونمون فاصله داره..واسه همین هیچ جا نیست آنتن فول نده..تو تهران یه دکل پیدا کن واستا بغلش...:31:
فریمور 10 خیلی هنگ میکنه؟ مال من 11 هست مشکلی نمیبینم امید وارم همینطور بمونه!
یعنی با خود گوشی بخوای اپدیت کنی فقط 2 مگابایته؟
ورژ« جدید میشه n-gage2 نصب کرد ؟
یونس جان والله دکل مخابرات یه کوچه با خونمون فاصله داره تازه یکی هم تو این یکی کوچه هست تازه انتن هم فول فوله ولی اگه فرقی میکنه من میرم بغلش هم میکنم
خیلی که بستگی داره خیلی شما چقدر باشه این گوشی مال برادرم هست و اون وقتی دو بار گوشی در روز هنگ کنه دلش میخواد گوشی رو بکوبه به دیوار
اره حتی دو مگ هم نیست 1مگابایت 789 کیلو بایت هست چون یه بار تا دم اپدیت رفت :27::27:
wastelander
28-01-2009, 18:36
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم چه جوری میشه بلوتوث یه راست تو مموری ذخیره هنوز n-gage این گوشی درست نشده هک کردن گوشی یه مزایاای داره من با خود گوشی اپدیدت کردم ورژنش 20 شد ولی همه مگین تا 12 بیستر نداره مشکل چیه گوشیه من زیاد هنگ میکنه چی کار کنم
Punisher_2008
29-01-2009, 12:15
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم چه جوری میشه بلوتوث یه راست تو مموری ذخیره هنوز n-gage این گوشی درست نشده هک کردن گوشی یه مزایاای داره من با خود گوشی اپدیدت کردم ورژنش 20 شد ولی همه مگین تا 12 بیستر نداره مشکل چیه گوشیه من زیاد هنگ میکنه چی کار کنم
در مورد بلوتوث همه گوشی های سیمبین دار نوکیا اینطور ستن و فکر نکنم راهی داشته باشه
تا جایی که من میدونم ورژن 20 هک نشده شاید دلیل هنگ شما همین نرم افزار هک باشه پاک کن باید درست بشه ورژن 20 هیچ مشکلی دیگه وجود نداره الان مال من ورژن 11 هست هنگ نمیکنه
n-gage فعلا سیمبین 9.3 باهاش مشکل داره یعنی اجرا میکنه خیلی راحت ولی همه بازی ها رو کامل نمیاره حدود 8 تا کامل هست بقیه تریال هستند ولی به زودی درست میشه
یونس جان والله دکل مخابرات یه کوچه با خونمون فاصله داره تازه یکی هم تو این یکی کوچه هست تازه انتن هم فول فوله ولی اگه فرقی میکنه من میرم بغلش هم میکنم
خیلی که بستگی داره خیلی شما چقدر باشه این گوشی مال برادرم هست و اون وقتی دو بار گوشی در روز هنگ کنه دلش میخواد گوشی رو بکوبه به دیوار
اره حتی دو مگ هم نیست 1مگابایت 789 کیلو بایت هست چون یه بار تا دم اپدیت رفت :27::27:
اقا راهی برای من پیدا نشد
Rohallah_tavakoli
29-01-2009, 16:12
اقا راهی برای من پیدا نشد
راه بهتر و بی دردسرتر اینه که یه wifi مجانی پیدا کنی وصل شی بهش وخیلی سریع آپدیت کنی!!!
راه بهتر و بی دردسرتر اینه که یه wifi مجانی پیدا کنی وصل شی بهش وخیلی سریع آپدیت کنی!!!
میبخشید شاید شما بگید یارو چه بی سواد هست ولی خوب من هم در مورد همه چی اطلاعات ندارم مثلا wifi میشه بفرمایید این سیستم دقیقا چی هست میدونم یه نوع اینترنت بیسیم هست ولی اطلاعات خیلی کمی راجع بهش دارم:41::41::41::41:
armin_software
30-01-2009, 12:32
من می خواستم n78 بخرم چند سوال داشتم:
1.gps این گوشی خوبه؟
2.سیستم عامل این گوشی چیه؟
3.دکمه های لمسی داره؟
4.سرعتش چطوره؟
5.قیمتش چه قدره؟ (بدون گارانتی)
6.چرا نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره؟
لطفا به تمام سوالات من جواب بدبد.
Majid393
30-01-2009, 12:40
من می خواستم n78 بخرم چند سوال داشتم:
1.gps این گوشی خوبه؟
2.سیستم عامل این گوشی چیه؟
3.دکمه های لمسی داره؟
4.سرعتش چطوره؟
5.قیمتش چه قدره؟ (بدون گارانتی)
6.چرا نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره؟
لطفا به تمام سوالات من جواب بدبد.
1- بله ... Gps خوبی داره .. زود کانکت میشه .
2- سری 60 ویرایش سوم : سیمباین 9.3
4- سرعتش هم خوبه .......
( جواب بقیه سوال ها رو نمیدونستم )
Rohallah_tavakoli
30-01-2009, 13:57
میبخشید شاید شما بگید یارو چه بی سواد هست ولی خوب من هم در مورد همه چی اطلاعات ندارم مثلا wifi میشه بفرمایید این سیستم دقیقا چی هست میدونم یه نوع اینترنت بیسیم هست ولی اطلاعات خیلی کمی راجع بهش دارم:41::41::41::41:
دوست عزیز هیچ کس از اول همه چیز رو بلد نیست!!!:10:
wifi یه نوع اینترنت بیسیم هست که بیشتر پاساژهای بزرگ ...دانشگاه ها و... استفاده میکنند....
مثلا تو پاساژ علاادین...رضا...پایتخت چندتا رایگان پیدا میشه!! راحت کانکت میشی بهش و استفاده میکنید..
MOHAMMAD2010
30-01-2009, 14:13
این گوشی تا چند گیگ مموری ساپورت میکنه ؟
این گوشی تا چند گیگ مموری ساپورت میکنه ؟
تا هر چي كه بياد...:46: فعلا" 16...
با این روشهای جدید هنوز کسی ورژن 20 رو هک نکرده؟
armin_software
30-01-2009, 16:34
دوستان این گوشی دارای دکمه های لمسی هست؟
دوستان این گوشی دارای دکمه های لمسی هست؟
نخیر! فقط یه دکمه ی navi wheel داره که تقریبا بهش یه جورایی میشه گفت لمسی! کار D-Pad رو میکنه
armin_software
30-01-2009, 17:34
چرا نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره؟
چرا نسبت به امکاناتش قیمت پایینی داره؟
اینو دیگه باید از نوکیا بپرسی:d
armin_software
30-01-2009, 19:16
به نظر شما عیب این گوشی چیه؟
به نظر شما عیب این گوشی چیه؟
من تا الان که مشکلی باهاش نداشتم! عیب از نظر من (نظر کاملا شخصی!) نداشتن شتاب سنجه! وگرنه تا حالا مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نداشتم
(به جز 2-3 بار که کلیدهاش قاطی کرده بود برای یه لحظه)
Punisher_2008
30-01-2009, 19:37
درسته شتابسنج نداره ولی افکت های زیبایی داره فکر میکنی شتابسنج داره
به نظر کن گوشی کاملیه چیزی کم نداره .منم تو این 4 روز مشکل هنگ و.... رو نداشتم در ضمن گوشیم فریمور 11.043 هم هست ساخت فلاند.
ولی به نظر من اگه چیپ گرافیکی داشت خیلی بهتر بود
اگه فلش LED قویتری داشت بهتر بود چون این زیاد قوی نیست یکمی از n73 هم ضعیفتره ولی خوب عمل میکنه عکاسیش کلا شفاف و زیبا هست
alibarca6
30-01-2009, 21:37
سلام. ببخشيد واسه ريختن برنامه بازي يا تم روي n78 بايد ساينشون كنيم.
اگه يه فايله sis رو واسه يه گوشي ديگه مثلن n82 ساين كنيم بازم ميتونيم واسه n78 استفاده كنيم
درسته شتابسنج نداره ولی افکت های زیبایی داره فکر میکنی شتابسنج داره
به نظر کن گوشی کاملیه چیزی کم نداره .منم تو این 4 روز مشکل هنگ و.... رو نداشتم در ضمن گوشیم فریمور 11.043 هم هست ساخت فلاند.
ولی به نظر من اگه چیپ گرافیکی داشت خیلی بهتر بود
اگه فلش LED قویتری داشت بهتر بود چون این زیاد قوی نیست یکمی از n73 هم ضعیفتره ولی خوب عمل میکنه عکاسیش کلا شفاف و زیبا هست
این اولین گوشی سیمبین منه! این افکتها کدومها رو منظورته؟! والله به من احساس شتاب سنج داشتن دست نمیده! یعنی کلا افکتی نمیبینم!
به نظرم فلشش بد نیست! البته مسلمه که میتونست بهتر باشه!
منم فریم ور 11 هستم! انگار این ورژن خوبیه! هر جا نگاه کردم کسی که این ورژن رو داره چیزی از هنگ نگفته! (حالا الان همه میان میگن!:d )
ماله من چیننیه! در حقیقت اصلا برام مهم نبود که کجایی باشه! چون توی تولید اینجور وسایل فقط ربات استفاده میشه حالا میخواد کره ی مریخ باشه یا بورکینافاسو!
سلام. ببخشيد واسه ريختن برنامه بازي يا تم روي n78 بايد ساينشون كنيم.
اگه يه فايله sis رو واسه يه گوشي ديگه مثلن n82 ساين كنيم بازم ميتونيم واسه n78 استفاده كنيم
بله! یا باید ساین کنی یا هک!
نمیتونی برنامه ای رو که واسه 82 ساین کردی توی 78 استفاده کنی! من توی موبایلستان یه سایت جدید به همراه اموزشش برای ساین کردن گذاشتم! میتونی اونجا رو یه نگاه بندازی!
KINGTATu
30-01-2009, 23:28
این اولین گوشی سیمبین منه! این افکتها کدومها رو منظورته؟! والله به من احساس شتاب سنج داشتن دست نمیده! یعنی کلا افکتی نمیبینم!
برید به این مسیر:
Menu> Settings> General> Personalisation> Themes> General> Options> Theme Effects
بزاریدش رو ON
alibarca6
30-01-2009, 23:55
بله! یا باید ساین کنی یا هک!
نمیتونی برنامه ای رو که واسه 82 ساین کردی توی 78 استفاده کنی! من توی موبایلستان یه سایت جدید به همراه اموزشش برای ساین کردن گذاشتم! میتونی اونجا رو یه نگاه بندازی!
:20:ميشه اينجاهم بزاري يا آدرسه مطلبو بهم بدي :31:
ممنون ميشم:27:
Punisher_2008
31-01-2009, 08:56
به نظرم فلشش بد نیست! البته مسلمه که میتونست بهتر باشه!
منم فریم ور 11 هستم! انگار این ورژن خوبیه! هر جا نگاه کردم کسی که این ورژن رو داره چیزی از هنگ نگفته! (حالا الان همه میان میگن!:d )
ماله من چیننیه! در حقیقت اصلا برام مهم نبود که کجایی باشه! چون توی تولید اینجور وسایل فقط ربات استفاده میشه حالا میخواد کره ی مریخ باشه یا بورکینافاسو!
خب اقایKINGTATu ادرس فعال سازی رو بهتون دادن
من یک توصیف کوچک کن مثلا وقتی دوربین میاد تصویر اصلی میچرخه میره عقب تصویر دوربین میاد
یا اگه پوشه ای سمت راست باشهباز کنی از اون زاویه سمته راست باز میشه و میاد بالا و اگر مسط باشه از همون وسط
خیلی باحاله کلا
مرسی از دوستان!! چه باحال شد:d ندیده بودم قبلا
من بعد از بوقي وگوش شيطون كر ميخوام يه گوشي واسه خودم بخرم كه مال داداشم نباشه حالا خدايش اگه اين خوبه واعصاب خورد كن نيست بخرمش چون از فرمش واقعا خوشم مياد البته من بازي ميكنم اما خوره بازي نيستم.
قيمت جديد كي داره؟؟ سرم كلاه نره
واينكه بالاخره فقط نوع چيني داره ؟ فنلاندي داره؟ يا هردونوع .... ما كه گيج شديم هركي يه چيز ميگه .
armin_software
31-01-2009, 15:06
قیمت این گوشی چه قدره؟
عرض ارادت خدمت 993 عزیز ، مخلصیم قربان :11:
من بعد از بوقي وگوش شيطون كر ميخوام يه گوشي واسه خودم بخرم كه مال داداشم نباشه حالا خدايش اگه اين خوبه واعصاب خورد كن نيست بخرمش چون از فرمش واقعا خوشم مياد البته من بازي ميكنم اما خوره بازي نيستم.
قيمت جديد كي داره؟؟ سرم كلاه نره
واينكه بالاخره فقط نوع چيني داره ؟ فنلاندي داره؟ يا هردونوع .... ما كه گيج شديم هركي يه چيز ميگه .
چین داره ، هر چی هم فنلاند باشه ، شک نکن که لیبل هست ، خود فروشنده ها هم به این موضوع اقرار می کنن .
قیمت این گوشی چه قدره؟
من 2 شنبه گرفتم ، اول طرف گفت 240 ، بعد خواستیم تسویه کنیم ، گفت باید آپدیت شه ، گفتم نمی خوام ، گفت نمی شه ، گفتم خب پس هیچی ، ما را به خیر و شما را به سلامت ، گفت بی آپدیت 247 می دم ، من هم 246 باهاش تمام کردم ، طرف اشک اش درآمد ، یه قاب هم گرفتم ، فاکتور خریدش رو دیدم ، از همکار 243 گرفته بود ، مسخره بازی جدیده ، دوستان حواسشون باشه ، تو پاچه شون نره یه وقت ، دبه می کنن ، عین ... :13:
یا حق
Punisher_2008
31-01-2009, 21:27
این گوشی هم چین داره هم فلاند جفتشون خوبن
ببین فلاند اصل اول باید imil رو چک کن باید یکی باشه البته به این زیاد توجه نکن ولی یکی از راهاش اینه
یکی هم که پشت گوشی و روی جلد هک شده ساخت فلاند هست
بارکد رو نگاه کن اولش باید 461 شرو شده باشه
با اینو مطمئین باش گوشیت فلانده ولی چین هم هیج مشکلی نداره همون نوکیا هست تحت لیسانسش هست
فرق چندانی باهم ندارن فقط من شنیدم نوع فلاندی کلیداش نرمتره
مشکل هنگ هم در فریمور جدید حل شده الان مشکلی نداره الان 5 روزی میشه دارم ساخت فلاند هست فریمور 11.043 هست ولی اصلا فعلا هنگ نکرده
Punisher_2008
31-01-2009, 21:28
قیمت این گوشی چه قدره؟
255 تا 240 بستگی به انصاف فروشنده داره
armin_software
31-01-2009, 21:53
به نظر شما قیمت این گوشی تا 25 اسفند زیاد کم میشه؟
Punisher_2008
31-01-2009, 22:15
به نظر شما قیمت این گوشی تا 25 اسفند زیاد کم میشه؟
دیگه باید قیمتش ثابت باشه چون افتشو کرده حالا شاید احتمال کم یه 20 تومان ارزون شه ولی من فکر نمیکنم بشه افتش رو کرده دیگه
خداحافظ امنيت...خداحافظ unhackable...:27:
به امضا مراجعه شود...:27::31:
khatar_matar2020
01-02-2009, 19:07
یعنی با این کار:
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
ورژن 20 هم هک میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی با این کار:
هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 (pre fp1, fp1, fp2) به روش helloox و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
ورژن 20 هم هک میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله...میتونید تو همون تاپیک دنبال کنید...:46:
شاد باشید:40:
am.as.fa
02-02-2009, 03:26
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم یه مدت دارم استفاده میکنم
جی پی اس رو هم فعال کردم و بدون مشکل کار میکنه
یه مشکلی برام ایجاد شده که نمی دونم ویروسی هستش یا حجم رمش خیلی پر شده
از دیشب وقتی دارم باهاش تایپ یا داخل منو ها حرکت میکنم یه لحظه تصویر صفحه میره و دستم رو بر
میدارم صفحه کلید که خاموس میشه و دوباره روی یکی از کلیدها رو میزنم تصویر سریع بر می گرده
و مشکل خاموش شدن صفحه کلید وقتی دارم تایپ یا از ماشین حساب استفاده میکنم به محض اینکه
دستم رو بر میدارم صفحه نمایش سریع خاموش میشه ولی موقع استفاده از موزیک پلیر زمان مناسب خاموش میشه
و اذیت نمی کنه کسی میتونه در مورد این مشکل ها به من کمک کنه
البته بگم این گوشی من رو نوکیا برای عربها زده و برنامه قران و چنتا برنامه جالب به همراه یک صفحه کلید فارسی داره
سرعتش خوبه دوربینهای خوبی داره صفحه نمایشش عالیه منوهاش که دیگه حرف نداره در ضمن بگم ورژن سیستم عاملش
12.046.051.1
هستش نیاز به بروزرسانی داره؟
am.as.fa
02-02-2009, 03:28
از دیشب وقتی دارم باهاش تایپ یا داخل منو ها حرکت میکنم یه لحظه تصویر صفحه میره و دستم رو بر
میدارم صفحه کلید که خاموس میشه و دوباره روی یکی از کلیدها رو میزنم تصویر سریع بر می گرده
و مشکل خاموش شدن صفحه کلید وقتی دارم تایپ یا از ماشین حساب استفاده میکنم به محض اینکه
دستم رو بر میدارم صفحه نمایش سریع خاموش میشه ولی موقع استفاده از موزیک پلیر زمان مناسب خاموش میشه
البته بگم این گوشی من رو نوکیا برای عربها زده و برنامه قران و چنتا برنامه جالب به همراه یک صفحه کلید فارسی داره
سرعتش خوبه دوربینهای خوبی داره صفحه نمایشش عالیه منوهاش که دیگه حرف نداره در ضمن بگم ورژن سیستم عاملش
12.046.051.1
am.as.fa
02-02-2009, 03:44
ببخشید اگه دوتا پست قبلی تکرار شده به خاطر اینترنت مسخره ساوه اینطور شد به اینترنت وصل هستم ولی هرچند بار که روی ارسال کلیک می کنم کاری در ظاهر انجام نمی ده ولی در باطن چند بار متن رو ارسال می کنه
شاید هم بخاطر مرورگر اپرا اینطور شده
در کل معضرت می خوام
Saman-tci
02-02-2009, 04:54
دوست من مطمئن باش اگه فریمور جدید براش اومده بهتره که آپدیت کنی .....
پروداکت کد گوشیت چنده ...؟
ببین فلاند اصل اول باید imil رو چک کن باید یکی باشه
اي كه گفتي يعنييي چه؟؟
اي كه گفتي يعنييي چه؟؟
منظورش همون imei هست...با كد #06#*..
شاد باشي:40:
ببخشید یه سوال!
app manager این گوشی که بشه از توش فایل نصب شده رو پاک کرد، کجاس؟
می خواهم به تم پاک کنم با یه برنامه ی sms wizard که اگه کار کرده باشین باهاش می بینین که همه فایل هاش توی آیکنش نصب نمیشه.
منظورش همون imei هست...با كد #06#*..
منم همین مشکل رو دارم
352057025045638:41:
Punisher_2008
02-02-2009, 21:24
منم همین مشکل رو دارم
352057025045638:41:
مشکلت چیه؟
قیمت این گوشی چه قدره؟
من دو هفته پیش خریدم 260 (تهران-بهمن 87)! :46:
مشکلت چیه؟
موقع کار با گوشی یه دفعه ای صفحه سیاه میشه و دکمه ها از کار می یوفتن... تا چند ثانیه ای هم گوشی به هیچ کاری عکس العمل نشون نمیده.. بعد از چند ثانیه (10-20 ثانیه) میشه خاموشش کرد!:13:
ورژن گوشی : 12.046
مشکلت چیه؟
دوست عزیز app manager کجاس؟ می خوام تم و برنامه پاک کنم.
دوست عزیز app manager کجاس؟ می خوام تم و برنامه پاک کنم.
Menu > application > app.manager
سلام دوستان
آقا من این شورت کات های دسکتاپ رو نمی تونم عوض کنم . یعنی می تونم ها ، ولی نمی تونم :دی
وقتی شورتکات ها رو چپ چین می کنم ، گزینه اول شورتکاته ، که هیچ ، می تونم عوض اش کنم ، اما بقیه گزینه ها رو نمی تونم ، اف ام ، لن ، رادیو و ... ،می خوام عوض شون کنم ، یا می خوام غیر از شورتکات نباشه ....
دوم این که چرا ترنسمیتر اش برد اش کمه ، باید بچسبونمش به رادیو تا درست کار کنه ؟
ضمنا ، کلی تم دان شده ، اما هیچ کدوم رو گوشی نصب نمی شه ، چرا ؟ از zedge و چند تا سایت دیگه ...
ارور می ده که مال این گوشی نیست ، یا آسیب دیده و از این چرت و پرت ها ...
همه شون هم همین طوریه ...
چرا آخه ؟
مثلا این رو یکی تست کنه
قیلتره ها ، باید با قیلتر گذر رد شید ...
مرسی
ادیت : ارورش اینه ، هر برنامه ای که تست می کنم ، همین ارور رو می ده ، برنامه ، تم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت اون 2-3 تا خطه زیر میانبر هاست؟ مثل وای فای ،سرچ و...؟ اگه آره که با یه پچ گمانم میتونستی برشون داری...الان خاطرم نیست کجا بود...ولی میشد..
تم هم فقط باید از اینجا دانلود کنی...:31: راستش نمیدونم...شاید fp2 رو ساپورت نمیکنند...:13:
شاد باشی:40:
منظورت اون 2-3 تا خطه زیر میانبر هاست؟ مثل وای فای ،سرچ و...؟ اگه آره که با یه پچ گمانم میتونستی برشون داری...الان خاطرم نیست کجا بود...ولی میشد..
تم هم فقط باید از اینجا دانلود کنی...:31: راستش نمیدونم...شاید fp2 رو ساپورت نمیکنند...:13:
آره ، همون ها ، باشه ، پیداش می کن ، مرسی
نه ، هر تمی از هر جا می گیرم این ارور رو می ده ... :2:
کسی مشکل مشابه نداشته ؟
مرسی
Mohammad King
03-02-2009, 15:11
سلام دوستان من فردا مخوام برم n78 را ب خرم آیا گوشی خوی هست یانه اگه نه پس چی بخرم و معایبش چیه؟
و الان قیمتش چنده؟
خیلی ممنون
GHOST RECON
03-02-2009, 15:16
سلام به همه ی دوستان یادتون هست گفتم می خوام گوشی دوستم رو اپدیت کنم بلاخره شد با وایرلس اپدیتش کردیم ولی الان دو تا سوال دارم
1:ورژن گوشی الان 12و خورده ای هست در صورتی که شما گفتید اخرین ورژن 20 هست؟!چرا اینطوریه؟(الان هم وقتی می خوایم عکس ببینیم وقتی عکس هارو عوض میکنیم هنگ میکنه)
2:بازی های ngage رو چجوری باید بریزیم توی گوشی(بدون هک کردن) یعنی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم توی کجا باید بریزیم؟(اگه نحوه ریختن برنامه هارو هم بگید ممنون میشم)
و اینکه بازی ها رو توی گوشی از کجا باید اجرا کنیم
HOOSEIN 105
03-02-2009, 15:35
وستان قیمت تین گوشی چنده
باتشکر
Majid393
03-02-2009, 17:17
سلام به همه ی دوستان یادتون هست گفتم می خوام گوشی دوستم رو اپدیت کنم بلاخره شد با وایرلس اپدیتش کردیم ولی الان دو تا سوال دارم
1:ورژن گوشی الان 12و خورده ای هست در صورتی که شما گفتید اخرین ورژن 20 هست؟!چرا اینطوریه؟(الان هم وقتی می خوایم عکس ببینیم وقتی عکس هارو عوض میکنیم هنگ میکنه)
2:بازی های ngage رو چجوری باید بریزیم توی گوشی(بدون هک کردن) یعنی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنیم توی کجا باید بریزیم؟(اگه نحوه ریختن برنامه هارو هم بگید ممنون میشم)
و اینکه بازی ها رو توی گوشی از کجا باید اجرا کنیم
1- خب باید دوباره آپدیت کنی به ورژن 20 ......
2- نصب با هک :
بدون هک :
آموزش نصب بازی های N-Gage II برای گوشی هایی که N-Gage ساپورت می کنند بدون هک
( من اولی رو پیشنهاد میکنم )
باز هم سلام دوستان
اون مشکل بالا حل شد ، ریختم تو مموری ، اوکی شد
اما چند تا مشکل جدید ...
1 _ همیشه سایلنته گوشی ام ، پس تنها راه ، ویبره است ، گاهی ویبره اش آف می شه و تا ریست نکنم ، اوکی نمی شه ، کسی راهی نداره ؟ ( اگه کسی لینک برنامه برای ریست رو بده ، خیلی کار خوبی کرده ، هست ؟ )
2 _ امروز مشکل جدید این بود که دکمه ستاره کار نمی کرد ، و وقتی که گوشی لاک بود ، هیچ کاری نمی تونستم بکنم ، مگه باتری کشیدن ، یکی دو بار دیگه هم شد ، این چی اون وقت ؟ مشکل از کجاست ؟
3 _ همه برنامه های رکوردر ، بوق می زنن ، برنامه xelnex که بهترینه ، بوق میز نه ، و نمی شه تو 78 این بیپ لعنتی رو desable اش کرد ؟ راهی نیست ؟
4 _ برنامه webgate advane call manager کار نمی کنه ؟ هر کاری کردم ، انسر ماشین اش کار نکرد که نکرد ... ؟
ممنون می شم راه بدید ...
مرسی
GHOST RECON
04-02-2009, 15:26
- خب باید دوباره آپدیت کنی به ورژن 20 ......
مگه به اخرین ورژن اپدیت نمیکنه؟؟؟؟
با ایرانسل اپدیت کردی؟! من 4000 تومن از شارژم پرید اما نشد که نشد! همش وسطش قطع میشد!!! نصفه شب هم امتحان کردم قطع میشد!
GHOST RECON
04-02-2009, 21:24
با ایرانسل اپدیت کردی؟! من 4000 تومن از شارژم پرید اما نشد که نشد! همش وسطش قطع میشد!!! نصفه شب هم امتحان کردم قطع میشد!
نه رفتم دم یه کافی نت که اینترنتش وایرلس بود با خود گوشی اپدیت کردم
کسی نمی خواد جواب بده؟؟؟؟؟
نه رفتم دم یه کافی نت که اینترنتش وایرلس بود با خود گوشی اپدیت کردم
کسی نمی خواد جواب بده؟؟؟؟؟
شما يه بار ديگه با nsu تست كن ببين آخرين ورژن بت چند ميده...
GHOST RECON
05-02-2009, 15:41
شما يه بار ديگه با nsu تست كن ببين آخرين ورژن بت چند ميده.
دوست عزیز پروداکت کد گوشی رو هم تو سایت نوکیا زدم اخرین ورژن رو همون12 زد
mehrdad00
05-02-2009, 17:08
دوستان یک سوال نسبتا فنی قاب این گوشی عوض میشه؟کدوم قسمتاش؟یه توضیح کوچیک اگه بدین ممنون میشم
دوست عزیز پروداکت کد گوشی رو هم تو سایت نوکیا زدم اخرین ورژن رو همون12 زد
پس از بچه ها پروداکت گد بگیر و با nss آپ کن:
اینم آموزش:(پست 3)
ghermezeteh
05-02-2009, 20:24
سلام n78 فارسی ساز داره؟
mehrdad00
06-02-2009, 11:16
دوستان یک سوال نسبتا فنی قاب این گوشی عوض میشه؟کدوم قسمتاش؟یه توضیح کوچیک اگه بدین ممنون میشم
بابا شماها اخرشین!!!!!!!!!
ممنون از جواب های بسیار عالیتون!!!!!
:37:
Tehranshahr
06-02-2009, 12:21
موقع کار با گوشی یه دفعه ای صفحه سیاه میشه و دکمه ها از کار می یوفتن... تا چند ثانیه ای هم گوشی به هیچ کاری عکس العمل نشون نمیده.. بعد از چند ثانیه (10-20 ثانیه) میشه خاموشش کرد!:13:
ورژن گوشی : 12.046
من مشکلی شبیه این دارم ، بعضی وقتا چراغ صفحه خاموش میشه و روشن نمیشه ولی گوشی راحت کار میکنه!
تا وقتی هم که نره تو Standby و کل صفحه خاموش نشه ، نور صفحه روشن نمیشه!
هم توی 12 این مشکل بود هم 20
GHOST RECON
06-02-2009, 14:27
پس از بچه ها پروداکت گد بگیر و با nss آپ کن
ما کلا از خیر اپدیت گزشتیم چون به خطرش نمیارزه
ولی در کل چرا نمیشه با خود گوشی اپدیت کرد؟
ما کلا از خیر اپدیت گزشتیم چون به خطرش نمیارزه
ولی در کل چرا نمیشه با خود گوشی اپدیت کرد؟
من امروز با جف اپدیت کردم! کمتر از 2 دقیقه طول کشید! خیلی عالی بود!
GHOST RECON
06-02-2009, 21:23
من امروز با جف اپدیت کردم! کمتر از 2 دقیقه طول کشید! خیلی عالی بود!
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M.etallic.A
06-02-2009, 22:50
جف یک نوع باکسه که به تازگی کرک شده.
mr_khodaei2008
07-02-2009, 11:53
سلام بچه ها من میخوام گوشیم رو به ورژن 20 آپدیت کنم چند تا سوال دارم :1- این ورژن زبان فارسی داره یا نه و با چه پروداکت کدی باید آپدیت کنم 2- با همان نرم افزار nsu باید آپدیتش کنم دیگه ممنون میشم که جوابم رابدید
سلام من کل تاپیک رو خوندم
آخرش نفهمیدم این گوشی خوبه یا نه
حالا به نظرتون ارزش خریدن رو داره (تو این قیمت به نظرم مناسب ترین بود) ؟
حالا واقعا خیلی هنگ میکنه ؟ یعنی اصلا چه جوریاست ؟ روزی چند بار اینطوری میشه یا گاه گداری پیش میاد؟
لطفا منو از دودلی خارج کنید (لطفا هر چه سریعتر جواب بدید)
GHOST RECON
07-02-2009, 15:49
جف یک نوع باکسه که به تازگی کرک شده
میشه اموزش اپدیت گوشی با این باکس و لینک دانلودش رو بزارید؟
Punisher_2008
07-02-2009, 20:15
سلام من کل تاپیک رو خوندم
آخرش نفهمیدم این گوشی خوبه یا نه
حالا به نظرتون ارزش خریدن رو داره (تو این قیمت به نظرم مناسب ترین بود) ؟
حالا واقعا خیلی هنگ میکنه ؟ یعنی اصلا چه جوریاست ؟ روزی چند بار اینطوری میشه یا گاه گداری پیش میاد؟
لطفا منو از دودلی خارج کنید (لطفا هر چه سریعتر جواب بدید)
بله ارزش داره تسبت به قیمتش مناسبه و گوشی کاملی هست دوربین 3.2 مگایکسلی داره با لنز کالر زایس کیفیت عکساش تو روز خیلی خوبه جایی که نور کم باشه و از فلش استفاده کنی راضی کننده نیست ( فلش قوی نداره LED کوچک)
از لحاظ ارطباتی این گوشی کامل هست gps ,wifi هم داره و فرستنده fm و هم داره
از لحاظ سخت افزاری سی پی یو با فرکانس بالایی (369mhz) داره
ال سی دی با کیفیت و بزرگی داره 2.4 اینج هست انداره n73 .n82 هست کیفیتش هم خیلی خوبه
2تا اسپیک داره صداش چندان بلند نیست ولی کیفیت و شفافیتش واقعا بالاست
از لحاظ باطری واقعا خوب نگه میداره
رم هم تا 16 گیگ یا حتی بیشتر هم خواهد کشید
در مورد هنگ اون مشکل قدیمی نرم افزاری بود که با اپدیت درست شد
مال من الان حدود یک هفته هست اصلا هنگ نکرده
یادمه وقتی تازه امده بود یکی دوستم خرید اون موقع قیمتش خیلی کاذب بود
و وقتی اورد پیشم خیلی هنگ میکرد دلیلش هم همون مشکلات نرم افزاری بود که بعد که براش اپدیت امد درست شد
از این جهت که اطلاعات کاملی در اختیار دوستان و بنده قرار دادید بسیار ممنونم.
در پناه حق
بچه ها كسي ميتونه اين اموزش هايي كه تو اين تايپك گفته شده رو يه pdf كنه .گشتن تو تمام صفحه خيلي سخته.
ebi66_boukan
10-02-2009, 10:41
سلام دوستان.گوشي N78 من زياد هنگ ميكرد با كد 7370 ريست كردم.الان كه رم رو ميزارم تو گوشي ميگه locked .رمزش رو يادم رفته.نميدونم چيكار كنم.رم ريدر هم رم رو نميشناسه.رمز هم هر چي تو ذهنمه ميزنم قبول نميكنه.لطفا كممممممممممممممممممممك.يه تايپيك هم زدم.
GHOST RECON
10-02-2009, 12:30
میشه اموزش اپدیت گوشی با این باکس جف و لینک دانلودش رو بزارید؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Tehranshahr
10-02-2009, 23:34
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که باکس جف ندارید ، دارید؟
خریدش هم برای آپدیت گوشی خودتون اصلا به صرفه نیست ، قیمتش حدود 100 تومنه فکنم.
شما یک Wi-Fi رایگان پیدا کنید و با خود گوشی آپدیت کنید.
اینترنت ایرانسل ظاهرا تو حجمای بالا بازی درمیاره
Tehranshahr
10-02-2009, 23:40
من چند روز پیش خواستم توی رادیو با گوشی آهنگ پخش کنم ولی هرکاری کردم صدا یا نمیومد یا برفکی بود!
در گوشیو باز کردم ، قسمت پایین سمت راست روی آهنش یکم با چاقو خراش دادم و دوباره درشو بستم دیدم صدا عالی شد!
چون آنتن فرستنده fm روی درشه اگه اتصالش خوب برقرار نشه قدرت سیگنال میاد پایین.
اون قست بالا هم برای آنتن بلوتوث و WLAN هست.
mr_khodaei2008
11-02-2009, 11:43
سلام بچه ها من میخوام گوشیم رو به ورژن 20 آپدیت کنم چند تا سوال دارم :1- این ورژن زبان فارسی داره یا نه و با چه پروداکت کدی باید آپدیت کنم 2- با همان نرم افزار nsu باید آپدیتش کنم دیگه ممنون میشم که جوابم رابدید
کسی نمیخواد جواب سوال بالای منو بده
GHOST RECON
11-02-2009, 14:44
شما یک wi-fi رایگان پیدا کنید و با خود گوشی آپدیت کنید.
این کار رو کردم ولی به ورژن12 اپدیت شد نه 20
دوباره هم انجام دادم که بره به 20 ولی میگه فایلی برای اپدیت نیست
نور صفحه کلید خاموش بشه مشکلی ندارم... lcd سیاه میشه...
رفته بودم علاءالدین، به یکی گفتم اینه مشکلم... اصلا گوش نداد چی میگم.. گفت باید فلش بشه.. گوشی رو گرفته بود داشت می برد فلش که نجاتش دادم!!!!:46::13:
سلام
آقا اين گوشى تقلبى هم داره؟
آخه n78 قيمت كردم،گفت 180 ! گفتش چون چينيه قيمتش اينقدره!
حالا اين يعنى چى؟
MRTZ HSV
12-02-2009, 13:58
حتما قلابی بود...!
این کار رو کردم ولی به ورژن12 اپدیت شد نه 20
دوباره هم انجام دادم که بره به 20 ولی میگه فایلی برای اپدیت نیست
با nsu فعلا نمیتونی به ورژن 20 اپدیت کنی با جف باید اپدیت کنی! باکس هم لازم نداره! با خود کابل گوشی! برو موبایلستان اموزشش هست
سلام منم خريدم حالا اولين كاري كه بايد انجام به نظر شما چيه؟؟
سلام
آقا اين گوشى تقلبى هم داره؟
آخه n78 قيمت كردم،گفت 180 ! گفتش چون چينيه قيمتش اينقدره!
حالا اين يعنى چى؟
حتما قلابی بود...!
حالا این گوشی اصلا فنلاندی نداره؟ یعنی فروشنده هایی که میگن فنلاندیه دروغ میگن و همشون لیبلی هستش؟
اصلی بودن گوشی رو چه جوری میشه فهمید؟
Punisher_2008
12-02-2009, 22:44
حالا این گوشی اصلا فنلاندی نداره؟ یعنی فروشنده هایی که میگن فنلاندیه دروغ میگن و همشون لیبلی هستش؟
اصلی بودن گوشی رو چه جوری میشه فهمید؟
دوست عزیز فلاند داره
ببین یکی از راهاش اینه که کد imil روی گوشی با کد ستاره مربع 06 مربع رو با روی جلد و پوشت گوشی مطابقت کنه
بار کد فلاند اولش 641 داره ( به این یکی زیاد توجه نکن)
در کل فرقی باهم ندارند
سلام
منم امروز یه دونه گرفتم...:31: 252 تومان...چینی...ولی چینی درست حسابی و اصلی...:20:
این افکت های تم fp2 منو کشته...:31: خیلی جالبه..ورژن 10 بود..هنوز که باگی ندیدم...ببینم آپدیتش میکنم...:20:
شاد باشید
Tehranshahr
13-02-2009, 13:59
با nsu فعلا نمیتونی به ورژن 20 اپدیت کنی با جف باید اپدیت کنی! باکس هم لازم نداره! با خود کابل گوشی! برو موبایلستان اموزشش هست
با Phoenix 2008 و همچنین Nokia Care Suite هم میشه.
سلام
منم امروز یه دونه گرفتم...:31: 252 تومان...چینی...ولی چینی درست حسابی و اصلی...:20:
این افکت های تم fp2 منو کشته...:31: خیلی جالبه..ورژن 10 بود..هنوز که باگی ندیدم...ببینم آپدیتش میکنم...:20:
شاد باشید
شما قبلا هم n78 داشتید ،مگه نه؟
شما قبلا هم n78 داشتید ،مگه نه؟
آره...داشتم..540 گرفته بودم...:31:
چطور ورژن فريم وير رشو بفهميم
چيه؟
M.etallic.A
14-02-2009, 13:53
سلام منم خريدم حالا اولين كاري كه بايد انجام به نظر شما چيه؟؟
اولین کار اینه که بزنی تو شارژ...
GHOST RECON
14-02-2009, 14:03
چيه؟
کد #0000#* رو بزن
چيه؟
با این کد:
#0000#*
شاد باشی
DARIUSH 2000
15-02-2009, 01:37
این گوشی در ایران اصل فنلاند نداره مگر زحمت بکشی بری از دبی و.... بیاری (مثل خودم که برام
آوردن) زیادم با چینیش توفیقی نداره هر دو کیفیتشون یکیه چندتا وسیله اضافی داره (برچسب
روی lcd یک کاور نوکیا 1 dvd بازیه ان گیج همین).
4,5ماهی هم هست که دارم هنگ ومنگم خبری نیست (با ورزن 11) فقط دکمه
سبزو بالاییش( که ماله من مسیجه) گاهی اوقات قاطی میکنه .
سوالی داشتین در خدمتم
masoudrock
15-02-2009, 09:32
سلام
چجوری از wi-fi استفاده کنیم؟
چطوري آپديتش كنم لطفا راهنمايي كنيد
این گوشی در ایران اصل فنلاند نداره مگر زحمت بکشی بری از دبی و.... بیاری (مثل خودم که برام
آوردن) زیادم با چینیش توفیقی نداره هر دو کیفیتشون یکیه چندتا وسیله اضافی داره (برچسب
روی lcd یک کاور نوکیا 1 dvd بازیه ان گیج همین).
4,5ماهی هم هست که دارم هنگ ومنگم خبری نیست (با ورزن 11) فقط دکمه
سبزو بالاییش( که ماله من مسیجه) گاهی اوقات قاطی میکنه .
سوالی داشتین در خدمتم
اپدیتش کن به 20 خیلی خیلی بهتر میشه این دکمه!
masoudrock
16-02-2009, 20:19
سلام بچه ها
چجوریاز صwi-fi استفاده کنم؟
آقا من یک سوال مهم دارم .
خداییش این گوشی نسبت به امکاناتش وسوسه کننده هست.
فقط یک مشکلی که همه از این گوشی میگفتن این بود که خیلی هنگ میکنه و من هم در صفحات اول این تایپیک دیدم واقعا این مشکل در این گوشی وجود داشته..
میخواستم بهم بگین خدا وکیلی این بیماری توی این گوشی ریشه کن شده که من اینو بخرم؟؟
مشکل دیگه ای هم که داره لطف کنید بگین..
اون مشکل چند ثانیه خاموش شدن صفحه نمایش حل شد یا نه؟ مشکل از چی بود؟
Punisher_2008
18-02-2009, 12:36
آقا من یک سوال مهم دارم .
خداییش این گوشی نسبت به امکاناتش وسوسه کننده هست.
فقط یک مشکلی که همه از این گوشی میگفتن این بود که خیلی هنگ میکنه و من هم در صفحات اول این تایپیک دیدم واقعا این مشکل در این گوشی وجود داشته..
میخواستم بهم بگین خدا وکیلی این بیماری توی این گوشی ریشه کن شده که من اینو بخرم؟؟
مشکل دیگه ای هم که داره لطف کنید بگین..
اون مشکل چند ثانیه خاموش شدن صفحه نمایش حل شد یا نه؟ مشکل از چی بود؟
درسته
هنگ کردن عادیه یک مشکل نرم افزاری بود که اوایل تازه امده بود داشت همه گوشی های نوکیا اوایل مشکلات نرم افزاری دارند
در مورد خاموش شدن و صفحه نمایش چیزی اصلا نشنیدم
خودم الان دارم هنگ نداره
منظورم از خاموش شدن صفحه این مشکل هست:
12.046.051.1
لطفا بگین این مشکل حل شده چون خیلی از این جور مشکلات بدم میاد!!
از چند نفر دیگه هم این مشکل رو شنیده بودم!
amir_malas
18-02-2009, 22:00
لینک فریمور ورژن 20 برای جف رو داری بدی؟؟؟
خیلی ضروریه!!!
ترجیحا رپیدشر باشه بهتره.ممنون.
منظورم از خاموش شدن صفحه این مشکل هست:
لطفا بگین این مشکل حل شده چون خیلی از این جور مشکلات بدم میاد!!
از چند نفر دیگه هم این مشکل رو شنیده بودم!
سلام دوست عزیز.
منم همین مشکل رو داشتم (سیاه شدن صفحه) اگه دیده باشی تو همین تاپیک هم عنوان کرده بودم. مشکل هنگ هم داشتم.
اما خود به خود رفع شد. البته سعی کردم محتویات مموری کارتمو هم کاهش بدم.
وقتی خریدم تا 2-3 روز هیچ مشکلی نداشتم.اما بعدش که روش برنامه از کامپیوتر و بلوتوث ریختم این مشکلا واسم پیش اومد. برنامه های اضافی رو پاک کردم چون خیلی برنامه که ضروری نبود روش نصب کرده بودم. و یه اسکن هم کردم که اگه ویروسی باشه از بین بره. الان که 1 ماهی می گذره خدا رو شکر دیگه مشکلی ندارم.
Hamid_311
19-02-2009, 09:07
سلام دوستان.
من به تازگی n78 خریدم. در مورد آپدیت یه سوال داشتم.
ورژن الان گوشی من 12.046 هستش. به لینک زیر که میرم آخرین ورژن موجود رو همون 12.046 میزنه. ولی اینجا صحبت از ورژن 20 هست. جریان چیه؟ مگه اینجا آخرین ورژن را نمیگه :
سلام دوست عزیز.
منم همین مشکل رو داشتم (سیاه شدن صفحه) اگه دیده باشی تو همین تاپیک هم عنوان کرده بودم. مشکل هنگ هم داشتم.
اما خود به خود رفع شد. البته سعی کردم محتویات مموری کارتمو هم کاهش بدم.
وقتی خریدم تا 2-3 روز هیچ مشکلی نداشتم.اما بعدش که روش برنامه از کامپیوتر و بلوتوث ریختم این مشکلا واسم پیش اومد. برنامه های اضافی رو پاک کردم چون خیلی برنامه که ضروری نبود روش نصب کرده بودم. و یه اسکن هم کردم که اگه ویروسی باشه از بین بره. الان که 1 ماهی می گذره خدا رو شکر دیگه مشکلی ندارم.
یعنی این گوشی حافظه ی بالا رو پشتیبانی نمیکنه؟!!!
من میخواستم براش کارت حافظه ی 4 گیگ بگیرم و تا آخر پرش کنم یعنی نمیتونم؟؟؟:18::18:
Punisher_2008
19-02-2009, 12:21
یعنی این گوشی حافظه ی بالا رو پشتیبانی نمیکنه؟!!!
من میخواستم براش کارت حافظه ی 4 گیگ بگیرم و تا آخر پرش کنم یعنی نمیتونم؟؟؟:18::18:
نه!!!
نوکیا تا 8گیگ براش تایید کرده ولی تا 16 گیگ و 32 گیگ هم میکشه محدودیت نداره به خاطر سخت افزار قوی!
آقا این دکمه ی لمسی که میگن مثل موس لپ تاپ عمل میکنه ؟؟
چون تا اونجاییکه من میدونم در این گوشی در اینترنت با یک فلش میتونی روی لینکها کلیک کنی و اگه این بخش لمسی n78 مثل موس لپتاپ عمل کنه خیلی وبگردی با این گوشی حال میده و تقریبا میشه مثل صفحه لمسی!!
و یک سوال دیگه اینکه این گوشی طاقت یک آنتی ویروس کاسپرسکی رو داره که روش نصب کنیم و کارهای دیگه روهم با همون سرعت همیشگی انجام بده؟
چون یادمه گوشی دوستم n73 بود و همچین کاری کرده بود و برای اجرای هر برنامه یک 10-20 ثانیه ای معطل میکرد!!
Punisher_2008
19-02-2009, 20:46
آقا این دکمه ی لمسی که میگن مثل موس لپ تاپ عمل میکنه ؟؟
چون تا اونجاییکه من میدونم در این گوشی در اینترنت با یک فلش میتونی روی لینکها کلیک کنی و اگه این بخش لمسی n78 مثل موس لپتاپ عمل کنه خیلی وبگردی با این گوشی حال میده و تقریبا میشه مثل صفحه لمسی!!
و یک سوال دیگه اینکه این گوشی طاقت یک آنتی ویروس کاسپرسکی رو داره که روش نصب کنیم و کارهای دیگه روهم با همون سرعت همیشگی انجام بده؟
چون یادمه گوشی دوستم n73 بود و همچین کاری کرده بود و برای اجرای هر برنامه یک 10-20 ثانیه ای معطل میکرد!!
منظور شما از لمسی بودن همون navi whil هست؟ ببین یک d-pad داره که انگشتت روی اون بچرخونی داخل منو .گالری.موزیک پلیر هم عوض و یا change میشه
والا ویروس به این راحتی نمیگیریه مخصوصا سمبین n78 جدید هست و امنیت باید بیشتر باشه
سرعت این گوشی بالا هست به خاطر سی پی یو قوی و با فرکانس بالا و رم اجرایی نرم افزار مناسب
پس فقط برای چرخوندن به کار میره؟ این قابلیت خاموش هم میشه?(navy will)
برای مسافرتها میشه جی پی اس فعال رو توی تسک منیجر نگه داریم و کارای دیگه انجام بدیم یا اصلا کاری انجام ندیم تا باطری کمتر مصرف بشه؟؟؟؟
چند تا نرم افزار رو میتونه با هم در تسک منیجر خودش فعال نگه داره؟
برای نرم افزارهای جاوا مشکلی نداره؟
من که تا حالا بازی ان گیج ندیدم ولی اینطور که میگن خیلی با حاله ! مشکلی برای بازیهای ان گیج نداره؟
این نرم افزار پخش فیلمهای دایویکس برای گوشیهای سیمبیان واقعا درست کار میکنه ؟
ممنون
Saman-tci
20-02-2009, 02:02
بله دوست من میتونید این حالت رو off کنید .....
در مورد gps باید بگم اگه gps گوشیتون مدت زیادی روشن باشه باتری زیادی مصرف میکنه .... شاید اگه فول شارژ باشید با استفاده از 20 دقیقه از gps نصف باتری رو کم میکنه ..... کلاً در مواردی که از gps استفاده ندارید حتماً خاموش کنید که مشکل باتری پیدا نکنید ...
GHOST RECON
20-02-2009, 12:04
دوستان بالاخره من هم خریدم ورژن 10 ولی سرعتش از گوشی دوستم که ورژن12 هست بالا تره تا حالا هم هنگ نکرده
فقط تنها مشکلم با خاموش شدن سریع صفحه است
در ضمن وقتی imei رو د این سات میزنیم اگه چی بنویسه معلوم میشه که گوشی اصلیه؟
گوشی رو چجوری هک کنم؟ (برای بازی های ngage)
واینکه وقتی یک تم رو روی گوشی نصب میکنیم چجوری باید پاکش کنیم؟
Saman-tci
20-02-2009, 12:38
در اون سایت با وارد کردن imei باید مدل گوشیتون رو بهتون بگه ....مثلاً N78
پائین ترش هم تاریخ ساخت گوشی رو میزنه ......
.
.
در مورد هک هم بهتره به انجمن هک و تاپیکی که یونس جان (LEGEND ) ایجاد کردن مراجعه کنی .... اونجا میتونی با امتحان روشهای مختلف ببینی کدوم روش روی گوشیت جواب میده .....
.
در مورد تم هم اغلب برنامه هایی که نصب میشه و همینجور هم تم باید به app manager در داخل فولدر Applications مراجعه و تم مورد نظر رو Remove کنی ....
بهتر نیست موقع خرید گوشی کارت حافظه ی 2گیگ رو بدیم به فروشنده و روش پول هم بدیم و یک 4 گیگ بخریم؟
وقتی کارت حافطه رو عوض میکنیم نقشه ای که برای جی پی اس در کارت اصلی وجود داره رو میشه کپی کرد توی کارت حافظه ی جدید؟؟؟
بچه ها یکی از شما میشه این نرم افزار پخش دایویکس رو تست کنه و نتیجه رو به من خبر بده؟
GHOST RECON
20-02-2009, 20:50
کیفیتصداش واقعا عالی هست شاید به بلندی صدای n96 نرسه ولی تفکیک بالایی داره
amir_malas
20-02-2009, 21:57
سلام این navi wheel رو میشه یه کار کرد که توی برنامه ها هم کار کنه؟؟؟
البته مال من بعضی از وقت ها قاطی میکنه توی برنامه هایی مثل task man کار میکنه!
بهتر نیست موقع خرید گوشی کارت حافظه ی 2گیگ رو بدیم به فروشنده و روش پول هم بدیم و یک 4 گیگ بخریم؟
وقتی کارت حافطه رو عوض میکنیم نقشه ای که برای جی پی اس در کارت اصلی وجود داره رو میشه کپی کرد توی کارت حافظه ی جدید؟؟؟
آقا کسی نیست جواب بده؟
در ضمن من تا حالا نوکیا نداشتم و هم چنین گوشی سیستم عامل دار نداشتم !
فردا یا پس فردا هم میخوام گوشی رو بخرم یکی راهنمایی کنه بگه موقع خرید چطور از سلامت زیر وبالای گوشی اطمینان حاصل کنم؟:40::40:
mohamadreza666
21-02-2009, 21:44
سلام !!!من میخوام یه گوشی بخرم بین ان78 و 6220 موندم که کدومو بخرم!!!
1.از گوشی کیفیت صدا میخوام هم توی هدفون هم اسپیکر!!!
2.پخش موزیکش خیلی خوب باشه داشته باشه
3.سر عت بالا
4.دوربین هم در اولویت های بعدی قرار میدم
5. علاوه بر اینکه ان گیج و هک شدنش هم برام مهمه!!!
6. اس ام اس هم زیاد تایپ میکنم واسه همین صفحه کلیدش باید راحت باشه!!!
7.جی پی اس با سرعت بالا(چون میگن 6220 5ثانیه طول میکشه تا کانکت شه)
8.سیستم عامل بهتر و فضای بهتر مخصوصا توی گالری!!!
8.قیمت روز ان 78 چنده؟؟؟رنگهای مختلفش تفاوت قیمت دارن؟؟؟
اگه میشه یه مقایسه توی همه موارد بکنین بهم بگین حتی لوازم جانبی و امکانات اضافه(مثله اف ام ترانسمیتر توی ان 82)،دستتو درد نکنه!!!
ممنون میشم اگه تا فردا جواب بدین چون دوشنبه میخوام برم بخرم!!!
شدیدا مرسی!!!!
DARIUSH 2000
22-02-2009, 00:51
آقا کسی نیست جواب بده؟
در ضمن من تا حالا نوکیا نداشتم و هم چنین گوشی سیستم عامل دار نداشتم !
فردا یا پس فردا هم میخوام گوشی رو بخرم یکی راهنمایی کنه بگه موقع خرید چطور از سلامت زیر وبالای گوشی اطمینان حاصل کنم؟:40::40:
عزیزم به لینک زیر مراجعه کن راهنمای خرید کلیه گوشیها را گفته.
Punisher_2008
22-02-2009, 08:50
سلام !!!من میخوام یه گوشی بخرم بین ان78 و 6220 موندم که کدومو بخرم!!!
1.از گوشی کیفیت صدا میخوام هم توی هدفون هم اسپیکر!!!
2.پخش موزیکش خیلی خوب باشه داشته باشه
3.سر عت بالا
4.دوربین هم در اولویت های بعدی قرار میدم
5. علاوه بر اینکه ان گیج و هک شدنش هم برام مهمه!!!
6. اس ام اس هم زیاد تایپ میکنم واسه همین صفحه کلیدش باید راحت باشه!!!
7.جی پی اس با سرعت بالا(چون میگن 6220 5ثانیه طول میکشه تا کانکت شه)
8.سیستم عامل بهتر و فضای بهتر مخصوصا توی گالری!!!
8.قیمت روز ان 78 چنده؟؟؟رنگهای مختلفش تفاوت قیمت دارن؟؟؟
اگه میشه یه مقایسه توی همه موارد بکنین بهم بگین حتی لوازم جانبی و امکانات اضافه(مثله اف ام ترانسمیتر توی ان 82)،دستتو درد نکنه!!!
ممنون میشم اگه تا فردا جواب بدین چون دوشنبه میخوام برم بخرم!!!
شدیدا مرسی!!!!
در صدا کلا n78 بهتر از 6220 هست همینطور باطری
سرعت هر دو گوشی بسیار بالا است
n-gage هم بر روی هر دو شنیدم فول الان دیگه اجرا میشه
n78 صفحه کلید خوبی نداره باید بهش ادت کنی شایدم نتونی ادت کنی صفحه کلید 6220 ساده و بدون مشکل هست
gps هر دو گوشی سرعت بالایی دارند
درضمن در نظر بگیر n78 wi-fi هم داره که 6220 فاقد ان هست
دوربین 6220 یک دوربین 5 مگاپیکسلی با فلش زنون لنز کارل زایس فوکوس خودکار هست همراه با درپوش لنز
دوربین n78 یک دوربین 3.2 مگاپیکسل با فلش LED کوچیک لنز کارل زایس فوکوس خودکار و فاقد درپوش لنز
کیفیت عکسای 6220 واقعا بالا هست در حد n82
کیفت عکسا n78 خوبه بد نیست به n73 نمیرسه عکسایش بشتر شبیه به 5610 هست یکم بهتر از اون ولی در فوکوس بهتر از n73 عمل میکنه
kakahojjat
22-02-2009, 09:06
بچه ها یکی از شما میشه این نرم افزار پخش دایویکس رو تست کنه و نتیجه رو به من خبر بده؟
سلام :
من از قبل دایوکس پلیر را داشتم و امتحان هم کردم در کل خوب است اما به شرط تبدیل درست فیلم که صدا و تصویر یکی باشد ! :46:
n-gage هم بر روی هر دو شنیدم فول الان دیگه اجرا میشه
شایعه بوده....:31: نمیشه..:46:
:11::11::11:
میله خودته...من الان 2 گیگ رم 82 رو دارم...8 گیگم جدا گرفتم...کلا" 10 گیگ.
اگه کسی اامتحان کرده خبر بده ببینم درست کار میکنه یا نه؟:10:
GHOST RECON
22-02-2009, 15:20
دوستان چرا این گوشی در استند بای ساعت رو نشون نمیده؟(از کجا باید فعالش کنیم)
Saman-tci
22-02-2009, 19:04
دوست من فکر کنم باید اول حالت Sleep Mode رو Off کنی .....
.
یه بار این کارو انجام بده ببین میشه ... از توی Setting و Display
الان قیمت گوشی چنده؟
مموری 8 گیگ و 4گیگ هم اگر کسی میدونه قیمتشو اطلاع بده .
سلام دست شما درد نكنه اطلاعات كامل و جامعي بود
فقط گوشي من 1 اشكالي داره اونم اينكه كليد سبزش با كليد سمت چپ(ماله باز كردن lock)با هم قاطي ميشن چه كار كنم اين مشكلش حل بشه؟
Mani Sasy
23-02-2009, 00:02
سلام
با گارانتی متفرقه:حدود 230_240
علتش که اینقدر ارزونه چیه ؟
مشکلی داره؟
هنوز احتمال افت قیمت داره یا نه؟
در ضمن من دنبال فنلاندی ین گوشی نیستم چون فکر نمیکنم پیدا کنم ! فقط یک راهی نشونم بدین بفهمم تحت لیسانس نوکیا باشه؟
در ضمن میگن چون ایران تحریم هست برای جی پی اس این گوشی نقشه ی ایران نداره و باید گارمین بریزیم (نمیدونم چیه)!!! شما تایید میکنید؟؟؟
GHOST RECON
23-02-2009, 18:39
سلام دوستان یادتونه گفتم یه دوست دارم که n78 داره امروز من گوشیم رو هک کردم و چند تا بازی ngage ریختم رو گوشیم ولی چون ورژن گوشی دوستم 12 هست نتونستم اون رو هک کنم حالا میشه بگید چجوری باید برش گردونیم به ورژن 10
لطفا سریع جواب بدید خیلی فوری هست
سلام دوستان یادتونه گفتم یه دوست دارم که n78 داره امروز من گوشیم رو هک کردم و چند تا بازی ngage ریختم رو گوشیم ولی چون ورژن گوشی دوستم 12 هست نتونستم اون رو هک کنم حالا میشه بگید چجوری باید برش گردونیم به ورژن 10
لطفا سریع جواب بدید خیلی فوری هست
برو بخشه هک...هکش کن..HelloOX
میگن چون ایران تحریم هست برای جی پی اس این گوشی نقشه ی ایران نداره و باید گارمین بریزیم (نمیدونم چیه)!!! شما تایید میکنید؟؟؟
:41::10::8:
P A R S A
23-02-2009, 20:29
ببخشید دوتا شد؟!
P A R S A
23-02-2009, 20:36
سلام دوستان چندتا سوال مربوط به قبل از خرید داشتم:
1. باطری اش چطوره؟
2. کیفیت دوربین در برابر K800 چطوره؟
3. سرعت اتصال و کارایی Gps چطوره؟
4. قابلیت Geotagging رو هم یه توضیحی بدین؟ (اصلش رو نمی دونم در گوشی چطوره؟
5. در حالت عادی چقدر از فضای رم (نه فون مموری و مموری کارت ، رم سیستمی) خالی هست؟
6. چه ورژنی باید باشه؟ 3. محتویات جعبه؟ 4. کلا چه نکاتی باید هنگام خرید در نظر گرفت؟
Punisher_2008
23-02-2009, 22:54
سلام دوستان چندتا سوال مربوط به قبل از خرید داشتم:
1. باطری اش چطوره؟
2. کیفیت دوربین در برابر K800 چطوره؟
3. سرعت اتصال و کارایی Gps چطوره؟
4. قابلیت Geotagging رو هم یه توضیحی بدین؟ (اصلش رو نمی دونم در گوشی چطوره؟
5. در حالت عادی چقدر از فضای رم (نه فون مموری و مموری کارت ، رم سیستمی) خالی هست؟
6. چه ورژنی باید باشه؟ 3. محتویات جعبه؟ 4. کلا چه نکاتی باید هنگام خرید در نظر گرفت؟
1: باطریش عالیه خیلی خوب نگه میداره خیلی خیلی خوب هست
2: k800 بهترین 3.2مگاپیکسل و شاه 3.2 مگا ها هست عکاسی n78 به n73 نمیرسه یکم کمتر از n73 هست ولی فوکوس بهتر و فیلم برداری بهتری داره عکاسیش بیشتر شبیه به 5610 یکمی بهتر از اون میشه گفت یک چیزی بین n73 و 5610
3: سرعت gps مثل همه گوشی های جدید نوکیا بالا هست
4: در حالت عادی 46مگابایت حافظه رم اجرایی یا همون SDRAM ازاد هست
5: مال من ورژن 11.043 هست تا الان هنگ نکرده فلاند هم هست ولی چین هم خوبیه فرقی با این نداره تخت همون لیسانس نوکیا هست
در جعبه گوشی + هندسفری+ مموری 2گیگ+ شارژر+ کابل اتصال به کامپیوتر + سی دی نرم افزار
بازم سوالی بود من در خدمتم:40::40:
میگن چون ایران تحریم هست برای جی پی اس این گوشی نقشه ی ایران نداره و باید گارمین بریزیم (نمیدونم چیه)!!! شما تایید میکنید؟؟؟
اگه جی پی اسش نیاز به نقشه داره لطفا بگین :19:
اگه جی پی اسش نیاز به نقشه داره لطفا بگین :19:
گارمین یه برنامه برای استفاده از GPS داخلی گوشی هست:
M.etallic.A
24-02-2009, 00:16
نقشه خیلی از شهرهای ایران هست. و میتونید رو گوشی نصب کنید. من خودم نقشه شهرمون و چند تا از شهرهای اطراف رو کالیبره کردم برای جی پی اس.
Saman-tci
24-02-2009, 02:04
خوب محمد جان خسیس بازی درنیار دیگه ..... بزار بچه ها استفاده کنن ....
.
شاید ما هم اومدیم قائمشهر خواستیم از نقشه استفاده کنیم ..... نترس خونتون سعی میکنیم نیایم ( البته سعی میکنیم ) ....
.
بزار رفیق
P A R S A
24-02-2009, 11:10
4: در حالت عادی 46مگابایت حافظه رم اجرایی یا همون sdram ازاد هست
46 مگ که خیلی کمه! مال n95 8gb دوستم در حالت عادی 60 - 70 تا خالی داره!
یعنی فرق 128 و 96 اینقدر زیاده!؟
آخرین ورژن چی هست؟
P A R S A
24-02-2009, 11:14
راستی این Navi Wheel رو درست حسابی توضیح بدین که پایه کار چی هست...(کاربردش رو می دونم)...بر اساس لمس انگشت هست یا حرکت فیزیکی یا ...؟
من هرچی با مال دوستم ور رفتم نفهمیدم چه طوریه!!!
46 مگ که خیلی کمه! مال n95 8gb دوستم در حالت عادی 60 - 70 تا خالی داره!
یعنی فرق 128 و 96 اینقدر زیاده!؟
آخرین ورژن چی هست؟
همچين كم هم نيست پارسا...:31: تقريبا" نرماله...واسه 82 كه 90 مگ بود ...95 8 گيگ هم بايد 90 باشه...
آخرين ورژن هم 20 هست كه واسه بعضي پروداكت كد ها نيومده هنوز...
بر اساس لمس انگشت هست یا حرکت فیزیکی یا ...؟
بر اساس لمس...هيچ فشاري نميخواد بياري..
یعنی Nokia map ورژن 2 که توی این گوشی هست نقشه ی ایران رو نداره و باید اون نقشه ها رو دانلود کنیم؟ یا فقط چند تا از شهرها رو نداره؟
مثلا من که مشهد هستم باید اون نقشه ها رو دانلود کنم؟؟
Majid393
24-02-2009, 12:44
یعنی Nokia map ورژن 2 که توی این گوشی هست نقشه ی ایران رو نداره و باید اون نقشه ها رو دانلود کنیم؟ یا فقط چند تا از شهرها رو نداره؟
مثلا من که مشهد هستم باید اون نقشه ها رو دانلود کنم؟؟
نوکیا مپ نقشه ایران رو به صورت درست و کامل نداره .
ار اسمارت کام استفاده کنید . :
M.etallic.A
24-02-2009, 15:45
خوب محمد جان خسیس بازی درنیار دیگه ..... بزار بچه ها استفاده کنن ....
.
شاید ما هم اومدیم قائمشهر خواستیم از نقشه استفاده کنیم ..... نترس خونتون سعی میکنیم نیایم ( البته سعی میکنیم ) ....
.
بزار رفیق
چشم سامان جان چرا میزنی. سر فرصت آپ میکنم. راستی فعلا دارم رو یه چیزی کار میکنم که بشه نقشه های routable کالیبره کرد. خیلی سخت و وقتگیره.. ولی اگر بشه خیلی باحال میشه.
P A R S A
25-02-2009, 07:18
همچين كم هم نيست پارسا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقريبا" نرماله...واسه 82 كه 90 مگ بود ...95 8 گيگ هم بايد 90 باشه...
آخرين ورژن هم 20 هست كه واسه بعضي پروداكت كد ها نيومده هنوز...
آخه میخوام تفاوت رمش با 6120 داد بزنه!!!!!
پروداکت کد فارسی ها چند هست؟
mshiraz.2009
25-02-2009, 07:20
دوستان قیمت این گوشی الان چند هست؟
Saman-tci
25-02-2009, 14:16
دوست شما حتی به خودتون زحمت نمیدین برای پاسخ به سوالتون یکی دو صفحه قبل رو بخونید .....
.
پاسخ در پست 1178
GHOST RECON
25-02-2009, 14:50
برو بخشه هک...هکش کن..HelloOX
دوست عزیز توی اون بخش نوشته n78 ورژن12 به بالا هک نمیشه یه چند نفری هم توی همین تاپیک به این موضوع اشاره کردن
در ضمن برنامه HelloOX اصلا روی گوشی دوستم نصب نمیشه ؟؟؟؟؟
و حالا در کل چجوری باید برش گردونیم به ورژن 10
دوست عزیز توی اون بخش نوشته n78 ورژن12 به بالا هک نمیشه یه چند نفری هم توی همین تاپیک به این موضوع اشاره کردن
در ضمن برنامه HelloOX اصلا روی گوشی دوستم نصب نمیشه ؟؟؟؟؟
و حالا در کل چجوری باید برش گردونیم به ورژن 10
کجا نوشته هک نمیشه؟:18: تو اون تاپیک؟ امکان نداره...بدون استثنا همه گوشی ها هک میشند...شما هم ساینش نکردی با Cert که از OPDA میگیری...واسه همین نصب نشده...
GHOST RECON
26-02-2009, 00:30
کجا نوشته هک نمیشه؟:18: تو اون تاپیک؟ امکان نداره...بدون استثنا همه گوشی ها هک میشند...شما هم ساینش نکردی با cert که از opda میگیری...واسه همین نصب نشده...
كوشي اصلا هك نميشه در ضمن من بدون كرفتن جيزي اون برنامه رو نصب كردم
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم.وقتی گوشیو قفل میکنم و وقتی صفحه خاموش میشه دیگه ساعت نمیاد! بر خلاف تمام گوشیای دیگه.چیکار باید بکنم؟
سلام دوستان تو را خدا یه راهنمایی کامل برای من بکنید چطئری گوشیما به ورژن بالاتر اپدیت کنم اخه من تازه کارم؟ متشکرم؟
Punisher_2008
26-02-2009, 13:33
سلام دوستان تو را خدا یه راهنمایی کامل برای من بکنید چطئری گوشیما به ورژن بالاتر اپدیت کنم اخه من تازه کارم؟ متشکرم؟
اینجا رو ببین:
سلام
این گوشی رو خودش اصلا بازی نداره؟
Punisher_2008
28-02-2009, 19:09
سلام
این گوشی رو خودش اصلا بازی نداره؟
نه بازی نداره میتونی از انترنت بازی بگیری بازی های سیمبین .جاوا .n-gage2
زیاد هست
NINTENDO_DS
28-02-2009, 19:16
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم.وقتی گوشیو قفل میکنم و وقتی صفحه خاموش میشه دیگه ساعت نمیاد! بر خلاف تمام گوشیای دیگه.چیکار باید بکنم؟
برو توی پوشه تم بعد برو توی پوشه اسکرین سیور و اونجا فعالش کن
Saman-tci
28-02-2009, 22:15
دوست من البته قبلش باید حالت Sleep Mode رو Off کنید ........
M.etallic.A
28-02-2009, 23:21
اتفاقا منم سوالم همینه. من یه ساعت فلش رو گذاشتم واسه اسکرین سیور و میخوام صفحه هیچ وقت کامل خاموش نشه و ساعتو نشون بده. اما نهایتا 60 ثانیه رو صفحه میمونه و بعد کامل سیاه میشه. چجوری باید یه کاری کنم تا رو صفحه بمونه ؟
Saman-tci
01-03-2009, 01:57
محمد جان بالا که گفتم ..... گوشیت چیه ...؟ همین n78 هست ....؟؟؟
M.etallic.A
01-03-2009, 10:35
آره همین n78 ولی اون sleep mode رو از کجا ببینم/// نیست تو منوها...
منم همین امروز خریدمش.
تا این جای کار که خیلی خوب بوده.
فکر نمیکنین از کناره های صفحه کلیدش خاک و آشغال واردش بشه؟؟
پس چرا هیچکس نمیدونه؟! برنامش هم نیست؟
Punisher_2008
03-03-2009, 19:47
منم همین امروز خریدمش.
تا این جای کار که خیلی خوب بوده.
فکر نمیکنین از کناره های صفحه کلیدش خاک و آشغال واردش بشه؟؟
مبارکه!
خاک؟فکر نکنم فوقس هم اگه لذه مبسه روکش صفحه کلید رو برداشت و راحت تمیز کرد خیلی اسونه
ورژنش از همون اول 12.048 بود!!! مشکلی نیست؟
فروشنده میگفت شانست فارسی هست وگرنه باید پول میدادی فارسی میکردی!! مگه فارسی گیر نمیاد؟؟
خیلی جالب بود که خود فروشنده همه ی کدها رو برای اصل بودن گوشی به من یاد آوری میکرد !! :8:
بهش گفتم کسی اینجا وایرلس نداره من چکش کنم نمیدونست وایرلس چی هست:13: :18: میگفت منظورت همون بلوتوث هست :18:
گفتم بابا اینا دیگه چه پرتن :31:
بهش گفتم یک روز وقت دارم که جی پی اسشو تست کنم؟ :31: گفت شما اصلا نمیتونی جی پی اسشو فعال کنی آقا منو میگی بهم بر خورد :5: گفتم میتونم گفت آخرش که میای جای خودمون آقا دیگه بد جور بهم برخورد :grrr:
میگفت باید 14 تومن بدی تا فهالش کنیم :41:
منم بهش گفتم فوقش اگر نشد از smart com استفاده کنم از گارمین استفاده میکنم یارو همچین ساکت شد :21:
گفت مثل اینکه قبلا این گوشی رو داشتی نه؟ گفتم نه اینترنت دارم با یک انجمن خوب :5::5::10:
M.etallic.A
03-03-2009, 22:00
! مگه فارسی گیر نمیاد؟؟
چرا من خودم فارسی کردم. این فروشنده ها معمولا زیاد چیزی بارشون نیست.
Punisher_2008
04-03-2009, 12:14
سلام به همگی
دوستان میشه برنامه ای بدین که بشه فلش LED n78 رو روشن نگه داشت من چندتا مال سیمبین 9.2 تست کردم برنامه اجرا میشه ولی فلش روشن نمیکنه
با تشکر
میشه یکی بگه چرا هر کار میکنم باز هم با فلش عکس میگیره؟؟
حتی فلش رو خاموش میکنم بازم با فلش عکس میگیره!!!
در ضمن ویدیو ها رو باید کجا بریزم تا از توی گوشی بتونم اجرا کنم؟
توی my video و video هر دو ریختم با فرمت های سازگار ولی توی گوشی از قسمت ویدیو دیده نمیشوند!!
یک سری نرم افزار ریختم توی گوشی ولی موقع اینستال کردنشون میگه ممکنه به گوشی صدمه بزنه!! قضیه چیه ؟
لطفا یکی راهنمایی کنه.
Punisher_2008
04-03-2009, 13:02
میشه یکی بگه چرا هر کار میکنم باز هم با فلش عکس میگیره؟؟
حتی فلش رو خاموش میکنم بازم با فلش عکس میگیره!!!
در ضمن ویدیو ها رو باید کجا بریزم تا از توی گوشی بتونم اجرا کنم؟
توی my video و video هر دو ریختم با فرمت های سازگار ولی توی گوشی از قسمت ویدیو دیده نمیشوند!!
یک سری نرم افزار ریختم توی گوشی ولی موقع اینستال کردنشون میگه ممکنه به گوشی صدمه بزنه!! قضیه چیه ؟
لطفا یکی راهنمایی کنه.
وقتی فلش خاموش میکنه یکمی فلش میزنه ضعیفه! اون کاری نمیکنه
هر جای گوشی بریزی هر پوشه که بریزی میتونه ایجرا کنی
وقتی فلش خاموش میکنه یکمی فلش میزنه ضعیفه! اون کاری نمیکنه
هر جای گوشی بریزی هر پوشه که بریزی میتونه ایجرا کنی
چرا کاری نمیکنه؟:d ابروی ادم رو میبره وقتی میخوای یواشکی عکس بگیری:d
sepehr sohrabi
05-03-2009, 14:38
سلام دوستان
من امروز یه n78 با گارانتی ارکان گرفتم ( ساخت فنلاند ).
تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم الا کلید مربع:
یعنی نگه داشتن کلید مربع گوشی رو سایلنت نمیکنه. ( اما خود کلید مربع کار میکنه )
از نمایندگیش که پرسیدم گفت مشکلی نداره، و مهم نیست، چون نگه داشتن کلید مربع تو بعضی گوشی ها عمل سایلنت کردن رو انجام میده و تو بعضی ها نه ...
اما دوستم گوشیش N78 ساخت چین هست، دکمه مربع گوشیش رو سایلنت میکنه ...
میخواستم بدونم گوشی من مشکل داره؟
سلام دوستان
من امروز یه n78 با گارانتی ارکان گرفتم ( ساخت فنلاند ).
تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم الا کلید مربع:
یعنی نگه داشتن کلید مربع گوشی رو سایلنت نمیکنه. ( اما خود کلید مربع کار میکنه )
از نمایندگیش که پرسیدم گفت مشکلی نداره، و مهم نیست، چون نگه داشتن کلید مربع تو بعضی گوشی ها عمل سایلنت کردن رو انجام میده و تو بعضی ها نه ...
اما دوستم گوشیش N78 ساخت چین هست، دکمه مربع گوشیش رو سایلنت میکنه ...
میخواستم بدونم گوشی من مشکل داره؟
واسه منم که فنلاندیه.با مربع silent میشه
ghermezeteh
06-03-2009, 12:20
دوستان من یک ماهه یه گوشی n78 گرفتم روزای اول خوب وبد اما چند روزه گاهی هنگ می کنه و رنگاشم قاطی میشه و دگمه هاشم کار نمی کنه <حالا چیکارش باید کنم؟
mr_khodaei2008
07-03-2009, 11:35
سلام دوستان من فایلهای آپدیت آخرین ورژن این گوشی رو میخوام لطفا برام میزارین ضمنا بگید که با چه پروداگت کدی آپدیت کنم ممنون
Hamid1000
07-03-2009, 21:44
برادرای عزیز!
یه دسته2 تر تمیز چند قیمت می ذارید؟! (واسه خرید)
ای بابا این چینی ها توی هر چیزی پا میزارن به یک چیزی گند میزنن!!!
آخه این چه دوربینیه!!
تا حالا دوربینی که صدای شاتر و فلاشش قطع نشه ندیده بودم!!
تازه این کیفیتش خیلی پایین هست مخصوصا توی نور کم.
w810 داشتم واقعا کیفیت داشت دوربینش ولی اینو شک ندارم کیفیتش به 2 مگا پیکسل نمیرسه!!
ولی خداییش تا اینجا که باقی چیزهاش برای من عالی بود و حرف نداشت!
ولی همین دوربینش خیلی ناراحتم کرده کاشکی حد اقل در حد w810 می بود!!!
mr_khodaei2008
09-03-2009, 17:41
سلام دوستان من فایلهای آپدیت آخرین ورژن این گوشی رو میخوام لطفا برام میزارین ضمنا بگید که با چه پروداگت کدی آپدیت کنم ممنون
کسی نمخواد جواب من بده
کسی نمخواد جواب من بده
ورژن 20.149 MEA برای خاورمیانه با ساپورت زبان فارسی:
armin_software
09-03-2009, 22:37
سلام
n78 در قسمت گالری عکس ها ویدیو ها با هم هستند؟
نمیشه فولدر بندی کرد؟
ali racer
09-03-2009, 23:10
سلام
n78 در قسمت گالری عکس ها ویدیو ها با هم هستند؟
نمیشه فولدر بندی کرد؟
نه این طور نیست
از هم جدا هستن ویدو سنتر و فتو داره برحسب چندین مورد هم میشه آلبوم بندی کرد حتی قابلیت تگ گذاری هم دارند
ای بابا این چینی ها توی هر چیزی پا میزارن به یک چیزی گند میزنن!!!
آخه این چه دوربینیه!!
تا حالا دوربینی که صدای شاتر و فلاشش قطع نشه ندیده بودم!!
تازه این کیفیتش خیلی پایین هست مخصوصا توی نور کم.
W810 داشتم واقعا کیفیت داشت دوربینش ولی اینو شک ندارم کیفیتش به 2 مگا پیکسل نمیرسه!!
ولی خداییش تا اینجا که باقی چیزهاش برای من عالی بود و حرف نداشت!
ولی همین دوربینش خیلی ناراحتم کرده کاشکی حد اقل در حد w810 می بود!!!
دوربین 78 تو نور خیلی عالی عکس می گیره
به احتمال خیلی زیاد دوربین گوشی شما مشکل داره
یکی از ایرادت جالب هم که یکی از دوستان داشت و بعدا فهمید پاک نکردن لنز دوربینش قبل از عکاسی بود :31:
برادرای عزیز!
یه دسته2 تر تمیز چند قیمت می ذارید؟! (واسه خرید)
ما بین 100 الی 70 تومن زیر قیمت نوی بازار
armin_software
09-03-2009, 23:24
فلش 78 در موقع فیلم برداری روشن می مونه؟
esmail194
10-03-2009, 14:23
آره روشن میمونه
اگه واسه شما روشن نمیشه میتونید با نصب یه برنامه کارتون رو راه بندازید
یا علی
armin_software
10-03-2009, 15:09
اگه واسه شما روشن نمیشه میتونید با نصب یه برنامه کارتون رو راه بندازید
اگر بخواد موقع فیلم برداری روشن بمونه روشن می مونه دیگه
چه نیازی به نرم افزار هست؟!
esmail194
10-03-2009, 15:47
اگر بخواد موقع فیلم برداری روشن بمونه روشن می مونه دیگه
چه نیازی به نرم افزار هست؟!
نه اینطور نیست
مثلا ان 70 باید یه برنامه نصب کرد تا در هنگام فیلمبرداری فلش روشن بمونه.
یا علی
armin_software
10-03-2009, 16:20
فکر نمیکنم اینجوری باشه!
M.etallic.A
10-03-2009, 16:23
روشن نمیمونه چشمک میزنه...
armin_software
10-03-2009, 18:51
دوستانی که ان 78 دارند:
صدا با کیفیت خوبی هست؟
Saman-tci
11-03-2009, 00:20
بله آرمین جان من صدای n78 رو شنیدم .. صدای خوبی داره ... با کیفیت هم هست ....
سلام به تمامی بچه های باحال پی 30 ورلدی
خدا خواست و قسمت کرد من هم N78 دار شدم . ولی یک چیز برام عجیبه و اون اینکه تو تمام گوشی های قبلی چه نوکیا و چه سونی اریکسون که من دیدم موقع تایپ متن (هرچی که میخواست باشه) یک باکس باز میشد و حروفی که در صورت ادامه دادن تکرار اون کلید بهش دست پیدا میکردید رو نشون میداد( یه باکس سفید معمولا بالای پنجره که ترتیب حروف قرار گرفته بر روی یک دکمه رو نشون میداد)
ولی برای من همچین چیزی نداره . می خواستم بدونم بقیه هم همین مشکل رو دارن؟
یک سوال دیگه اینکه کسی میدونه فرق فرمور های زیر باهم چیه
N78 ورژن 12.046
نوکیا N78 : فریمور 12.046_4.03 با Rm235
N78 فریمور 20.149-APAC
N78 ورژن 20.149 MEA برای خاورمیانه با ساپورت زبان فارسی
من فرمورهای بالا رو درقسمت زیر دیدم . خواستم بدونم چه فرقی دارن و از کجا بفهمم مال من اصلا چی هست
از همگی ممنون و سپاسگذارم
السلام و علی من اتبع الهدی
Saman-tci
11-03-2009, 02:56
در مورد مسئله اول شما باید گزینه T9 رو فعال کنید .... از طریق Option
.
این اعداد rm های مختلف برای انواع گوشیها هستند ... مثلاً rm 342 یا rm 247 ... خودمم هنوز معنی این rm رو نمیدونم ...
armin_software
11-03-2009, 14:02
با چند فریم بر ثانیه فیلم برداری می کنه؟!
سلام.
من تو n78 قسمتی برای t9 ندیدم . فقط توی قسمت
tools>setting>general>personalisation>language>predictive text
دیدم که شبیه کاری که t9 توی سونی اریکسون میکنه انجام میده.
تا اونجا که من می دونم t9 برای نشان دادن لغت های توی دیکشنری هستش که تایپ رو ساده تر کنه
ولی اینی که من میگم چه با t9 چه بی t9 فعال هستش و یک باکس سفید در بالای پنجره میاد
مثلا دکمه 2 رو بزنی مقادیر داخل باکس به شکل زیر احتمالا هستش
a b c 2 .....
esmail194
11-03-2009, 15:09
vga 15 فریم بر ثانیه
GHOST RECON
11-03-2009, 16:53
دوستان چرا برنامه ir-daroo (نرم افزار دارویی همراه) تو گوشی من نصب نمیشه؟
دوستان چرا برنامه ir-daroo (نرم افزار دارویی همراه) تو گوشی من نصب نمیشه؟
توی گوشی منم نصب نمیشه!!:8:
این گوشی فایلهای فلش رو اجرا میکنه؟؟
من توش یک فایل فلش ریختم اما وقتی میخوام اجراش کنم مینویسه مموری برای باز کردن فایل کافی نیست!
Saman-tci
11-03-2009, 23:19
بله حمید جان به خوبی اجرا میکنه ... مگه حجم فایل فلشتون چقدره ...؟
.
برای راحتی کار برنامه Flash lite رو نصب کنید
ali racer
13-03-2009, 00:27
vga 15 f pr sec
qvga 30 f rer sec:31:
GHOST RECON
13-03-2009, 14:21
دوستان بالاخره معلوم نشد چی کار باید کردتا وقتی صفحه خاموش میشه ساعت رو صفحه نشون داده بشه؟(توضیح:توی تنظیمات sleep mode نداریم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.