مشاهده نسخه کامل
: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
خب من الآن باید چی کار کنم تا نصب بشه؟
خب اون برنامه رو نصب نكن بعد نصب كن...ببين مشكل از اونه يا نه...:46:
آقا می خواستم ببینم دسته بازی وجود داره که با بلوتوس آن را به موبایل وصل کرد تا وقتی گوشی رو به تلویزیون وصل می کنم بجای گوشی با دسته بازی کنم یعنی گوشی بشه مثل پلی استیشن آخه این طوری که پدر گوشی در میاد
دوست عزیز سئوال من برای انگیج بود که اینجا مربوط به مشکلات انگیجه دیگه
بعله...طراحي شده....يه دستگاهي به اسم zeemote :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===========
مجيد جان ممنون كه كمك ميكني...ولي انقدر سخت نگير داداشم..:46:
سلام من نميتونم بازيها را روي ان85 نصب كنم لطفا راهنماييم كنيد
سلام من نميتونم بازيها را روي ان85 نصب كنم لطفا راهنماييم كنيد
خب بايد مشكلت كجاست يا نه؟؟
Oracle_Eldorado
26-12-2008, 16:06
با سلام .
ببخشید میشه لینک این برنامه رو واسه ویستا 64 بیتی هم بزارید ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم ...
با سلام .
ببخشید میشه لینک این برنامه رو واسه ویستا 64 بیتی هم بزارید ؟
ممنون میشم ...
نمن؟؟:31:
فرفشم ميگفتي شايد منم بهتر كمك ميكردم...بايد چجوري باشه لينك؟
$*BEHNAM*$
26-12-2008, 16:40
خب اون برنامه رو نصب نكن بعد نصب كن...ببين مشكل از اونه يا نه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل از اینکه این برنامه رو نصب کنم داشتم راحت بازی می کردم ولی وقتی این رو نصب کردم و دیدم خوب نیست پاکش کردم و دیگه حداکثر 2-3 ساعت به گوشیم اصلا دست نزدم . بعدش اومدم که بازی کنم دیدم که این ارور رو میده :
game not found on memory
بعدش که ok رو زدم بازی پاک شد . 3-4 بار هم گوشیم رو ریست کردم اما بازم همین ارور رو میده .
اگه ممکنه سریع کمکم کنید . این بازیهای جدید هم که اومده دیگه دارم دغ می کنم .
من قبل از اینکه این برنامه رو نصب کنم داشتم راحت بازی می کردم ولی وقتی این رو نصب کردم و دیدم خوب نیست پاکش کردم و دیگه حداکثر 2-3 ساعت به گوشیم اصلا دست نزدم . بعدش اومدم که بازی کنم دیدم که این ارور رو میده :
Game not found on memory
بعدش که ok رو زدم بازی پاک شد . 3-4 بار هم گوشیم رو ریست کردم اما بازم همین ارور رو میده .
اگه ممکنه سریع کمکم کنید . این بازیهای جدید هم که اومده دیگه دارم دغ می کنم .
شما اون برنامه رو نصب نكن...ببين درست ميشه يا نه...
$*BEHNAM*$
26-12-2008, 16:58
من دیگه اون برنامه رو نصب نکردم . بدون نصب اون هم دیگه نصب نمیشه . نمیدونم حالا به اون برنامه ربط داره یا نه ولی هر چی شده بعد از نصب اون برنامه است . الآن هم دیگه اون برنامه روی گوشیم نیست .
من دیگه اون برنامه رو نصب نکردم . بدون نصب اون هم دیگه نصب نمیشه . نمیدونم حالا به اون برنامه ربط داره یا نه ولی هر چی شده بعد از نصب اون برنامه است . الآن هم دیگه اون برنامه روی گوشیم نیست .
تا جايي كه من ميدونم با مستر ريست همه چي مثه روز اولش ميشه...شما بازي رو نصب ميكني بعد كه ميخواي اجرا كني پاك ميشه؟؟؟؟
همچين چيزي رو من تا حالا نديدم والله...مجيد جان نظرت چيه؟
Majid393
26-12-2008, 17:08
تا جايي كه من ميدونم با مستر ريست همه چي مثه روز اولش ميشه...شما بازي رو نصب ميكني بعد كه ميخواي اجرا كني پاك ميشه؟؟؟؟
شما یه hard reset بکن ...... احتمالا" مشکلت حل بشه ........
اینجوری : دکمه * و 3 و سبز ( call ) رو باهم بگیر + Power تا زمانیکه که گوشیت بالا بیاد .......
یادت باشه که هرچی داره حذف میشه ( تو فون مموری ) .......
$*BEHNAM*$
26-12-2008, 19:47
شما یه hard reset بکن ...... احتمالا" مشکلت حل بشه ........
اینجوری : دکمه * و 3 و سبز ( call ) رو باهم بگیر + power تا زمانیکه که گوشیت بالا بیاد .......
یادت باشه که هرچی داره حذف میشه ( تو فون مموری ) .......
دستتون واقعا درد نکنه . بالاخره درست شد .
yaghob.boss
26-12-2008, 23:11
با سلام من دوتا بازی از بازی های انگیج رو نصب کردم که یکی فیفا 09 و دیگری cofe هست که هردو این بازی ها ارور میدن و یک بار می گن برنامه های دیگه رو ببند ( درصورتی که تمام برنامه ها بسته است ) یا مثلا این بازی dchoc cafe این ارور را میده pack exited with an error و یا بعضی موقع ها میگه unenble to start game error6
در ضمن وقتی بازی های انگیج رو دانلود می کنم برنامه SEcman نداره یعنی داره ولی برای موبایل هست نه برای کامپیوتر مانند آموزشی که گفته بودید و این برنامه درون موبایل نصب هست و فقط یه فایل اصلی SIS مال خوده بازی هست که باید توی پوشه E:\n-ngage نصب بشه آیا طریقه نصب بازی درست است
با سلام من دوتا بازی از بازی های انگیج رو نصب کردم که یکی فیفا 09 و دیگری cofe هست که هردو این بازی ها ارور میدن و یک بار می گن برنامه های دیگه رو ببند ( درصورتی که تمام برنامه ها بسته است ) یا مثلا این بازی dchoc cafe این ارور را میده pack exited with an error و یا بعضی موقع ها میگه unenble to start game error6
در ضمن وقتی بازی های انگیج رو دانلود می کنم برنامه secman نداره یعنی داره ولی برای موبایل هست نه برای کامپیوتر مانند آموزشی که گفته بودید و این برنامه درون موبایل نصب هست و فقط یه فایل اصلی sis مال خوده بازی هست که باید توی پوشه e:\n-ngage نصب بشه آیا طریقه نصب بازی درست است
شما از رو كدوم آموزش رفتي داداشي؟ آموزش من مو لا درزش نميره...:31::31: شما قدم به قدم برو...مشكل داشتي من در خدمتم...:10:
ضمنا" گوشيت چيه؟ خدا كنه fp2 نباشه...
yaghob.boss
26-12-2008, 23:48
شما از رو كدوم آموزش رفتي داداشي؟ آموزش من مو لا درزش نميره...:31::31: شما قدم به قدم برو...مشكل داشتي من در خدمتم...:10:
ضمنا" گوشيت چيه؟ خدا كنه fp2 نباشه...
گوشی من 5700 هست تمام کارها رو انجام دادم الان هم resen evill رو نصب کردم . البته من آموزش رو از سایت موبایلستان گرفته بودم اما تمام کارهایی که شما توی آموزش گفته بودید رو انجام دادم ولی......
الان بازی رزن اویل هم ارور degeneration exited with an error رو میده
yaghob.boss
27-12-2008, 00:01
الحق legend جان که مولای درز آموزشت نمیره همونطور که گفته بودم من آموزشو از موبایلستان گرفته بودم ویک کار رو انجام نداده بودم اونم اینکه فایلها رو ببروم توی قسمت c:\private ,.. دمت گرم واقعا لیاقت دکمه تشکر را داری
ولی من هنوز مشکل some appliction close,.. را در fifa09 دارم . راستی من بازی one رو دانلود کردم ارور میده که فایل فاسد شده file is corputed
گوشی من 5700 هست تمام کارها رو انجام دادم الان هم resen evill رو نصب کردم . البته من آموزش رو از سایت موبایلستان گرفته بودم اما تمام کارهایی که شما توی آموزش گفته بودید رو انجام دادم ولی......
الان بازی رزن اویل هم ارور degeneration exited with an error رو میده
الحق legend جان که مولای درز آموزشت نمیره همونطور که گفته بودم من آموزشو از موبایلستان گرفته بودم ویک کار رو انجام نداده بودم اونم اینکه فایلها رو ببروم توی قسمت c:\private ,.. دمت گرم واقعا لیاقت دکمه تشکر را داری
خب خدا رو شكر...:20:
حتما" بازي one رو تست كن..:46:
Punisher_2008
27-12-2008, 11:24
سلام دوستان مثل اینکه (1318) مشکل داره وقتی دانلود میکنم نه RAR هست نه SISX یک فایل ناشناخته فقط نوشتهN-GAGE خودتونم تست کنید
کد:
yaghob.boss
27-12-2008, 13:03
legend جان من بازی one رو دانلود کردم اما موقع نصب ارور میده که فایل فاسد شده تاریخ گوشی رو هم تغییر دادم ولی بازم ارور میده file corputed من از آدرس زیر دانلود کردم
Oracle_Eldorado
27-12-2008, 13:21
نمن؟؟:31:
فرفشم ميگفتي شايد منم بهتر كمك ميكردم...بايد چجوري باشه لينك؟
دوست من !
این لینکش واسه سیستم عامل های 32 بیتی هست ( ویندوز های 32 بیتی )
من لینک رو واسه این ویندوز میخوام »
Microsoft Windows Vista 64 Bit Sp1
چون اون لینک روی این ویندوزی که من دارم کار نمیکنه .
دوست من !
این لینکش واسه سیستم عامل های 32 بیتی هست ( ویندوز های 32 بیتی )
من لینک رو واسه این ویندوز میخوام »
microsoft windows vista 64 bit sp1
چون اون لینک روی این ویندوزی که من دارم کار نمیکنه .
اي بابا...سروش جان من به ويندوز وارد نيستم...:31:لينك 64 بيتي چه شكليه خب؟:19:
legend جان من بازی one رو دانلود کردم اما موقع نصب ارور میده که فایل فاسد شده تاریخ گوشی رو هم تغییر دادم ولی بازم ارور میده file corputed من از آدرس زیر دانلود کردم
install root cer رو تو سكمن زدي؟ از مهندس بپرس بهتر ميتونه كمكت كنه...5700 داره..:46:
سلام دوستان مثل اینکه (1318) مشکل داره وقتی دانلود میکنم نه RAR هست نه SISX یک فایل ناشناخته فقط نوشتهN-GAGE خودتونم تست کنید
کد:
من همين الان دوباره به خاطر شما دانلود كردم...هيچ مشكلي نداشت...فرمت هم rar هست...
yaghob.boss
27-12-2008, 13:53
آره زدم ولی باز هم همونطوره . این مهندسی که گفتی کجا هست
سلام دوستان
خسته نباشید
وقتی Brothers In Arms بازی میکنم باید صدا رو قطع کنم چون اعصابم رو خورد میکنه!صدا تیکه تیکه پخش میشه!عین فیلم های خش دار!دلیلش چیه؟
Majid393
27-12-2008, 14:31
سلام دوستان
خسته نباشید
وقتی brothers in arms بازی میکنم باید صدا رو قطع کنم چون اعصابم رو خورد میکنه!صدا تیکه تیکه پخش میشه!عین فیلم های خش دار!دلیلش چیه؟
کلاینت 1318 داری ؟؟؟
صدای bia قاعدتا" با کلاینت 1318 نباید مشکلی داشته باشه .......
آره زدم ولی باز هم همونطوره . این مهندسی که گفتی کجا هست
MohandesMCD .... يكي از بچه هاي گل همين جاست...:10:
خب اون برنامه رو نصب نكن بعد نصب كن...ببين مشكل از اونه يا نه...:46:
بعله...طراحي شده....يه دستگاهي به اسم zeemote :
===========
مجيد جان ممنون كه كمك ميكني...ولي انقدر سخت نگير داداشم..:46:آ
آقا ممنون کارتان درسته هم legend هم آقا مجید:10:
Oracle_Eldorado
27-12-2008, 16:21
اي بابا...سروش جان من به ويندوز وارد نيستم...:31:لينك 64 بيتي چه شكليه خب؟:19:
یونس جان این عکس رو ببین »
میگه با ویندوز من سازگار نیست .
اصلا شما یه کاری کن . اسم برنامه رو بگو تا در قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدم .
Majid-6120
27-12-2008, 16:42
اصلا شما یه کاری کن . اسم برنامه رو بگو تا در قسمت درخواست نرم افزار درخواست بدم .
این فایل رو نباید که روی ویندوز اجرا کنی دوست عزیز!:18:
این رو باید به گوشی انتقال بدی!:10:(C:/sys/bin)
موفق باشی:11:
این فایل رو نباید که روی ویندوز اجرا کنی دوست عزیز!:18:
این رو باید به گوشی انتقال بدی!:10:(c:/sys/bin)
ااااا آره...راس ميگه مجيد...من فكر كردم با لينك دانلود مشكل داري....:31::31: اينو من كي تو آموزش گفتم اجراش كن؟؟:18:
yaghob.boss
27-12-2008, 17:11
یه بازی ماشینی توپ بجزء آسفالت واسه این سری نیست راستی آسفالت واسه n-gage فقط همین یکی هست
یه بازی ماشینی توپ بجزء آسفالت واسه این سری نیست راستی آسفالت واسه n-gage فقط همین یکی هست
واسه انگيج فقط همين يه دونس...ولي واسه سيس آسفالت 4 هم هست...
کلاینت 1318 داری ؟؟؟
صدای bia قاعدتا" با کلاینت 1318 نباید مشکلی داشته باشه .......
نه 1345 دارم!
نه 1345 دارم!
خيلي باحاله...هميشه يه جاي كار بايد بلنگه تا اين تاپيك رونق داشته باشه...:16:
رو 1318 مشكل نداره...1345 هم نبايد داشته باشه ولي شما كه ميگي داره بازي رو فون مموري نصب كن...45 مگ فضاي خالي ميخواد..بعد كه تمومش كردي پاكش كن...:46:
آره بابا!
همیشه ما یه جامون میلنگه!!!!!!!!!!
Majid-6120
27-12-2008, 19:37
میبینی داش یونس از وقتی این 1345 نامرد اومده همه کاسه کوزه رو ریخته به هم!:13:
مشکلات دو برابر که چه عرض کنم 5 ,6 برابر شده!:41:
امان از ذست نوکیا:19:
:37: metal gear cracked رو n78 نصب شد ولی موقع اجرا ارور میده و میاد بیرون ولی نسخه ی demo ی بازی که قبلا اومده بود راحت اجرا شد! کلاینت من ورژن 1318 هستش اگر 1345 را بذارم فرقی میکنه ؟
:37: Metal gear cracked رو n78 نصب شد ولی موقع اجرا ارور میده و میاد بیرون ولی نسخه ی demo ی بازی که قبلا اومده بود راحت اجرا شد! کلاینت من ورژن 1318 هستش اگر 1345 را بذارم فرقی میکنه ؟
بلافاصله بعد از ريست گوشي انگيج رو اجرا كن شايد درست شد...اگه نه 1345 ميتونه موثر باشه...از دوستاني 78 دارند يه تحقيقي بكن..:46:
دوستان سلام
من از سیو بازیها و امتیازهام کپی گرفتم بعد گوشیم رو عوض کردم حالا بازیها رو نصب کردم اما سیو ها رو که می برم تو محل سیو بازیها انگیج رو که فعال میکنم پیغام میده که بازیها رو نمتونه پیدا کنه به همین خاطر سیو بازیها رو ورداشتم اما امتیازها رو نه درست شد ولی حالا وقتی می خواهم ان لاین بشم از انگیج میاد بیرون حالا باید چه کار کنم
دوستان سلام
من از سیو بازیها و امتیازهام کپی گرفتم بعد گوشیم رو عوض کردم حالا بازیها رو نصب کردم اما سیو ها رو که می برم تو محل سیو بازیها انگیج رو که فعال میکنم پیغام میده که بازیها رو نمتونه پیدا کنه به همین خاطر سیو بازیها رو ورداشتم اما امتیازها رو نه درست شد ولی حالا وقتی می خواهم ان لاین بشم از انگیج میاد بیرون حالا باید چه کار کنم
من كه نفهميدم چي گفتي....:31:
ببين بعد از پي گرفتن..:
كلاينت رو نصب كن..بعد بازي ها رو كامل نصب و يه بار اجرا كن..بعد بيا بيرون از كلاينت ...سيو ها رو يا هك جاگذاري كن...از هك دربيا...كلاينت و بازي رو اجرا كن...:46:
بعد از نصب دوباره کلاینت یادم رفت پوینت ها رو برگردونم.حالا هم از چندتا بازی آخر مقداری پوینت گرفتم...
می شه همه ی پوینت ها رو داشته باشم؟
بعد از نصب دوباره کلاینت یادم رفت پوینت ها رو برگردونم.حالا هم از چندتا بازی آخر مقداری پوینت گرفتم...
می شه همه ی پوینت ها رو داشته باشم؟
اگه قبلي هارو تو سايت ثبت كرده باشي اينا هم با اون جمع ميشه..
Majid-6120
28-12-2008, 13:40
بلافاصله بعد از ريست گوشي انگيج رو اجرا كن شايد درست شد...اگه نه 1345 ميتونه موثر باشه...از دوستاني 78 دارند يه تحقيقي بكن..:46:
داش یونس این 78 به هیچ صراطی مستقیم نیست.اکثر بازی ها تریال اجرا میشن.خودمم تست کردم.فایده ای نداره. این 9.3 نمیدونم چه مرگشه.1345 رو تست نکردم ولی فکر نکنم 78 ساپورت بکنه!:13:
هر چی هست باید تویه این برنامه HelloCarbide باشه.چند تا گزینه داره که باید مثل Patch 1345 قبل و بعد از نصب بازی بزنیم که نمیدونم کدوم رو باید بزنیم!:41:
Majid393
28-12-2008, 13:45
داش یونس این 78 به هیچ صراطی مستقیم نیست.اکثر بازی ها تریال اجرا میشن.خودمم تست کردم.فایده ای نداره. این 9.3 نمیدونم چه مرگشه.1345 رو تست نکردم ولی فکر نکنم 78 ساپورت بکنه!:13:
هر چی هست باید تویه این برنامه hellocarbide باشه.چند تا گزینه داره که باید مثل patch 1345 قبل و بعد از نصب بازی بزنیم که نمیدونم کدوم رو باید بزنیم!:41:
مجید جان اون گزینه ها کاربردی نداره و دکوری بیش نیست ...... :دی
Majid-6120
28-12-2008, 14:02
مجید جان اون گزینه ها کاربردی نداره و دکوری بیش نیست ...... :دی
سلام مجید جون داداش گلم
اتفقآ گزینه اول رو که بزنی دیگه نه کلاینت بالا میاد نه خود همین برنامه.باید گوشی رو ریست کنی.ولی بقیه گزینه ها دیگه واقعآ گل گفتی دکوری بیش نیستن.ولی خوب این برنامه به چه دردی میخوره؟:13:
اگه قبلي هارو تو سايت ثبت كرده باشي اينا هم با اون جمع ميشه..
خب مشکل اینجاست که ثبت نکردم.هیچ راه دیگه ای نداره؟
Majid393
28-12-2008, 14:12
سلام مجید جون داداش گلم
اتفقآ گزینه اول رو که بزنی دیگه نه کلاینت بالا میاد نه خود همین برنامه.باید گوشی رو ریست کنی.ولی بقیه گزینه ها دیگه واقعآ گل گفتی دکوری بیش نیستن.ولی خوب این برنامه به چه دردی میخوره؟:13:
خب همون دیگه .... این hellocarbide رو وقتی اجرا میکنی و menu 1 رو میزنی که گوشی در حالت هک قرار بگیره ، دیگه هیچ برنامه ای رو نمیتونی باز کنی تا زمانیکه گوشیت رو خاموش روشن کنی .......
خوبیش اینه که به طور موقت هک میکنه و با خاموش روشن کردن گوشی ، همه چیز از بین میره .....
( بحث تاپیک رو عوض نکنیم که الان صاحبش میاد ........ :دی )
yaghob.boss
28-12-2008, 14:50
آیا راهی هاست بازی ها رو از طریق بلوتوث دونفره بازی کنیم مثل بازی fifa 08
خب مشکل اینجاست که ثبت نکردم.هیچ راه دیگه ای نداره؟
نه..راهي نداره متاسفانه...
آیا راهی هاست بازی ها رو از طریق بلوتوث دونفره بازی کنیم مثل بازی fifa 08
هر بازي رو نميشه...فيفا هم جزو اوناس...ميتوني one رو با بلوتوث بازي كني..:46:
MRTZ HSV
28-12-2008, 15:07
من با secman 1.1 گوشیمو (78) رو هک کردم
هلو کاربیدل نمی خواد که...
MRTZ HSV
28-12-2008, 15:18
این بازی هم رو 78 ارور kern-exe3 میده
ای خدا من آخر این گوشی رو پرت میکنم از پنجرا بیرون
حرص مارو درآورد
Majid-6120
28-12-2008, 15:34
این بازی هم رو 78 ارور kern-exe3 میده
ای خدا من آخر این گوشی رو پرت میکنم از پنجرا بیرون
حرص مارو درآورد
سلام
بیخود خودت رو اذیت نکن دوست عزیز.باید بسازی تا ببینیم BiNPDA چه تدبیری می اندیشه!:46:
همه همین مشکل رو دارن.من خودمم تست کردم.هم با کاربید هم با سکمن.روی 78 فایده نداره!:41:
در ضمن کدوم بازی؟فکر کنم این پست رو اشتباه گذاشتی.:10:
Lion_King1985
29-12-2008, 12:40
من رو گوشی n96 تست کردم برنامه Drakkarious نصب کردم ولی هیچ فایل اجرایی توی applications گوشی نیومده که بخوام گام دوم شروع کنم
Mr.Mazdak
29-12-2008, 13:32
میگم راهی برای هک کردن n96 نیست؟؟
چون من با هر کدوم از این دو روش سعی کردم (Secman & Hellocarbide) نشد و اصلا برنامه ها کار نمی کرد
ممنون می شم اگه کمکم کنید :31:
Majid393
29-12-2008, 13:37
میگم راهی برای هک کردن n96 نیست؟؟
چون من با هر کدوم از این دو روش سعی کردم (Secman & Hellocarbide) نشد و اصلا برنامه ها کار نمی کرد
ممنون می شم اگه کمکم کنید :31:
نه ..... فعلا" راهی نیست ......
البته بعضی از بازیها با این روش روی ان96 نصب میشن :
من كه نفهميدم چي گفتي....:31:
ببين بعد از پي گرفتن..:
كلاينت رو نصب كن..بعد بازي ها رو كامل نصب و يه بار اجرا كن..بعد بيا بيرون از كلاينت ...سيو ها رو يا هك جاگذاري كن...از هك دربيا...كلاينت و بازي رو اجرا كن...:46:
همین کار رو کردم ولی وقتی میرم داخل انگیج پیغام میده که بازیها رو نمی تونه پیدا کنه و وقتی که میرم سیوها رو پاک می کنم و دوباره میرم داخل انگیج اون پیغام رو نمیده
Mr.Mazdak
29-12-2008, 14:57
همین کار رو کردم ولی وقتی میرم داخل انگیج پیغام میده که بازیها رو نمی تونه پیدا کنه و وقتی که میرم سیوها رو پاک می کنم و دوباره میرم داخل انگیج اون پیغام رو نمیده
خوب اول بازی ها رو نصب کن بعد سیو هارو جا گذاری کن:31:
سلام . ميگم دوستان كلاينت ورژن قديمي تر ( 1318) هم بهش ميخوره يا حتما بايد ورژن 1345 رو نصب كنيم ؟
ممنون .
behnam karami
29-12-2008, 17:43
بازی متال رو نصب کردم ولی وقتی می خواد اجرا کنه این پیم رو میده و از بازی خارج میشه
encrypted assets cannot be loaded
Majid393
29-12-2008, 18:19
من رو گوشی n96 تست کردم برنامه Drakkarious نصب کردم ولی هیچ فایل اجرایی توی applications گوشی نیومده که بخوام گام دوم شروع کنم
دوست عزیز .... ان96 فعلا" با هیچ روشی هک نمیشه ......
البته میتونی بعصی از بازیا رو با روش زیر نصب کنید :
سلام . ميگم دوستان كلاينت ورژن قديمي تر ( 1318) هم بهش ميخوره يا حتما بايد ورژن 1345 رو نصب كنيم ؟
ممنون .
:دی
به چی میخوره ؟؟؟ گوشی چیه ؟؟؟ :دی
من رو ان78 کلاینت 1318 رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم ......
به چی میخوره ؟؟؟ گوشی چیه ؟؟؟ :دی
شرمنده ، منظورم n96 بود .
اينجوري كه شما ميگين پس اين گوشي هك نميشه و انگيجي در كار نيست ، نه ؟:13:
behnam karami
29-12-2008, 18:36
بازی اویل هم به صورت تریله
گوشی من 5320
Majid-6120
29-12-2008, 18:55
بازی اویل هم به صورت تریله
گوشی من 5320
دوست عزیز متآسفانه این سیمبین 9.3 که مربوط به گوشی شماست همین مشکلات رو داره.همه هم این مشکل رو دارن و هیچکسی نتونسته این مشکل رو کامل رفع بکنه.
شرمنده ، منظورم n96 بود .
اينجوري كه شما ميگين پس اين گوشي هك نميشه و انگيجي در كار نيست ، نه ؟:13:
چون فريمور جديد 96 هك نميشه...بايد از همون روش n82 : Fw30 استفاده كني كه راحت جواب ميده...
پس يعني مشكل از سيو هاته؟
yaghob.boss
29-12-2008, 22:45
نه..راهي نداره متاسفانه...
هر بازي رو نميشه...فيفا هم جزو اوناس...ميتوني one رو با بلوتوث بازي كني..:46:
چطوری نیاز به برنامه داره
چطوری نیاز به برنامه داره
نه...به برنامه ربطي نداره...خود بازي بايد اين قابليت رو داشته باشه..
چون فريمور جديد 96 هك نميشه...بايد از همون روش n82 : Fw30 استفاده كني كه راحت جواب ميده...
من اون تاپيك رو كامل نخوندم . چون خودم 82 دارم و همه ي بازيا رو بدون مشكل نصب كردم . واسه رفيقم مي خواستم كه 96 داره . اونجا انگار نوشته بود بعضي از بازي ها رو با اين روش ميشه نصب كرد ؟؟نه همه اونا رو ؟
من اون تاپيك رو كامل نخوندم . چون خودم 82 دارم و همه ي بازيا رو بدون مشكل نصب كردم . واسه رفيقم مي خواستم كه 96 داره . اونجا انگار نوشته بود بعضي از بازي ها رو با اين روش ميشه نصب كرد ؟؟نه همه اونا رو ؟
من این بازیها رو با این روش کامل اجرا کردم :
-System Rush Evolution
-Mile High Pinball
-Block Breaker Deluxe
-Asphalt 3
-Tetris
-The Sims2 Pet
-Snake
-Brain Challenge
-Reset Generation
-Space Impact
lovely11380
30-12-2008, 01:20
سلام به همه اساتید بزرگ
آقایون من ان 78 دارم و واسه نصب کلاینت از راهی که آقا یونس آموزش دادن رفتم،تمام بازیا نصب شدن ولی همه تریال،راهی هست؟
ممنون از همه
lovely11380
30-12-2008, 02:05
راستی یادم رفت بگم از این روش استفاده کردم
ورژن گوشیم هم 11.043 هست
بازم ممنون
lovely11380
30-12-2008, 02:33
سلام
آقا شما اینم تست کنید...شاید بتونید بعضی ها رو از تریل در بیارید..
آقا اول از همه پچ رو پاک کنید با این برنامه :
وقتي نصبش ميكني بهت 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكني بايد يكيشو انتخاب كني
unpatch ts : كه علامت تريل رو برميگردونه...(شما اینو انتخاب کنید و تیک اون یکی رو بردارید)
patch ts : علامت تريل رو برميداره...
بعد از اینکه unpatch رو نصب کردید گوشی پاک میشه...حالا کلاینت 1345 رو نصب کنید( اگه لینک ندارید بگید بدم) با secman v1.10 گوشی رو هک کنید..و اینستال روت سرتیفاید رو بزنید...حالا از حالت هک در بیاید..
بازی هایی که میخواید نصب کنید (علامت تریل کنارشون میاد) حالا دوباره همون پچ رو نصب کنید ولی اینبار patch ts رو انتخاب کنید...بعد این فایل رو هم نصب کنید:
حالا گوشی رو ریست کنید و بازی ها رو اجرا کنید...
نتیجه رو حتما" همینجا بگید...
ممنون، شاد باشید:40:
سلام
آقا یونس دست شما درد نکنه،من این کارا رو کردم علامت تریال هم رفت ولی احساس میکنم هنوز کامل نیستن،بازم تو یازی مینویسه بای گیم،ممنون میشم کمک کتید
Mr.Mazdak
30-12-2008, 08:24
فایل patch رو نصب کردی؟؟
سلام به تمام دوستان گلم...
گام دوم :
نصب پچ: (اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
پیشنهاد می کنم فایل نصب پچ رو روی گوشیتون داشته باشید.
سپس گوشي رو ريست كنيد.
فایل patch رو نصب کردی؟؟
[/CENTER]
سلام
مزدك جان تريل بودن به نصب پچ ربطي نداره...:46:
سلام به همه اساتید بزرگ
آقایون من ان 78 دارم و واسه نصب کلاینت از راهی که آقا یونس آموزش دادن رفتم،تمام بازیا نصب شدن ولی همه تریال،راهی هست؟
ممنون از همه
بازي هاي جديد رو 78 تريل هستند...احتمالا" شما فقط بازي هاي جديد رو تست كردي..بازي هايي مثل system rush و space impact رو هم تست كن..
سلام
آقا یونس دست شما درد نکنه،من این کارا رو کردم علامت تریال هم رفت ولی احساس میکنم هنوز کامل نیستن،بازم تو یازی مینویسه بای گیم،ممنون میشم کمک کتید
پس متاسفانه اين روش هم جواب نداد...ديگه بايد منتظر BiNPDA موند و ديد چه ميكنه...
Oracle_Eldorado
30-12-2008, 10:48
خوب دوستان منم اینو نصبدیم !
عجب گرافیکی داره !!!
خیلی بازیاش توپه .
Asphalt 3 رو که نصب کردم گرافیکش از UnderCover بهتره !
تا بریم بازی های دیگه رو هم نصب کنیم ببینیم چه خبره !
راستی میشه بازی های N-gage رو به صورت Multi Player بازی کرد ؟
خوب دوستان منم اینو نصبدیم !
عجب گرافیکی داره !!!
خیلی بازیاش توپه .
Asphalt 3 رو که نصب کردم گرافیکش از undercover بهتره !
تا بریم بازی های دیگه رو هم نصب کنیم ببینیم چه خبره !
راستی میشه بازی های n-gage رو به صورت multi player بازی کرد ؟
پس پيشنهاد ميكنم one رو آخر سر نصب كن...وقتي همرو تموم كردي..چون اگه اول اونو بازي كني از باقيه بازي ها سير ميشي...:31:
بعضي هاش ميشه...يه سري با gprs و يه سري با بلوتوث...
براي تشكر هم از دكمه تشكر استفاده كنيد..
Majid-6120
30-12-2008, 13:16
سلام
مزدك جان تريل بودن به نصب پچ ربطي نداره...:46:
بازي هاي جديد رو 78 تريل هستند...احتمالا" شما فقط بازي هاي جديد رو تست كردي..بازي هايي مثل system rush و space impact رو هم تست كن..
داش یونس من روی 78 دوستم همه بازی ها رو تست کردم.اکثرآ تریل هستند.حتی One!
ولی فیفا کامل بود.system rush هم با وجود پتچ بازم تریل هستش
فکر نکنم چاره ای جز صبر کردن باشه تا BiNPDA یه کاری بکنه.:13:
داش یونس من روی 78 دوستم همه بازی ها رو تست کردم.اکثرآ تریل هستند.حتی one!
ولی فیفا کامل بود.system rush هم با وجود پتچ بازم تریل هستش
فکر نکنم چاره ای جز صبر کردن باشه تا binpda یه کاری بکنه.:13:
چون خودم تست نكردم مطمئن نيستم...ولي هستند كسايي كه تونستند بونس و جنگ ستارگان رو رو 78 فول بازي كنند...
Majid-6120
30-12-2008, 13:41
چون خودم تست نكردم مطمئن نيستم...ولي هستند كسايي كه تونستند بونس و جنگ ستارگان رو رو 78 فول بازي كنند...
جنگ ستارگان رو من تست نکردم ولی بونس رو تست کردم .درست میگی اونم کامله.سیمز و هر دوتا پوکر هم کامل هستند.ولی من هنوز هم اعتقاد دارم هر کاری هست باید تویه این گزینه های Hellocarbid باشه.درسته کار نمیکنن ولی بیخودی هم نیستن:20:
MRTZ HSV
30-12-2008, 14:02
بونز و جنگ ستارگان همگی تریل هستن
بونز و جنگ ستارگان همگی تریل هستن
واسه شما تريله...وگرنه فول هم اجرا شده...:46:
MRTZ HSV
30-12-2008, 14:17
جوووون من!
چجوری؟
جوووون من!
چجوری؟
از اين راه...
البته بگم واسه خيلي ها هم جواب نداده...در كل منتظر BiNPDA باشيم بهتره...:31:
difrent world
30-12-2008, 16:32
moshkel file coropted daram lotfan rahnemai konid
plz
difrent world
30-12-2008, 18:16
plz
:41:
مشکل file coroptedدارم لطفا راهنمایی کنید
MRTZ HSV
30-12-2008, 18:23
یونس ببین این چیه
ما سوادمون نمیرسه
plz
plz
:41:
مشکل file coroptedدارم لطفا راهنمایی کنید
جواب شما رو تو اون تاپيك دادم...
یونس ببین این چیه
ما سوادمون نمیرسه
چيز خاصي نيست...همون كلاينت ريپك شده توسط Deltafox هست ...
Majid-6120
30-12-2008, 19:33
جواب شما رو تو اون تاپيك دادم...
چيز خاصي نيست...همون كلاينت ريپك شده توسط deltafox هست ...
میگم این کلاینت رو تست کنم بذاری تو تاپیکش؟:8:اگه جواب بده خوب میشه ها؟:5::10:
میگم این کلاینت رو تست کنم بذاری تو تاپیکش؟:8:اگه جواب بده خوب میشه ها؟:5::10:
نظر خودت چیه؟ فکر میکنی چیزی هست که دست من در رفته باشه؟:31:
جواب نمیده...یعنی حداقل رو گوشی من و حمید جواب نداد...
Majid-6120
30-12-2008, 20:00
نظر خودت چیه؟ فکر میکنی چیزی هست که دست من در رفته باشه؟:31:
جواب نمیده...یعنی حداقل رو گوشی من و حمید جواب نداد...
البته همه میدونن که هیچ چیزی به این راحتی ها از زیر دست تو در نمیره:31:ولی خوب BiNPDA رو دست کم نگیر:5:(اگه Nokia از دست دونفر تویه این دنیا شاکی باشه یکیش BiNPDA یکیشم داش یونس خودمونه:31:)
(برای جواب پست بالا رو ویرایش کن که بحث رو عوض نکنیم)
البته همه میدونن که هیچ چیزی به این راحتی ها از زیر دست تو در نمیره:31:ولی خوب BiNPDA رو دست کم نگیر:5:(اگه Nokia از دست دونفر تویه این دنیا شاکی باشه یکیش BiNPDA یکیشم داش یونس خودمونه:31:)
این ربطی به BiNPDA نداره...فطفایل NFO واسه BiNPDA هست...وگرنه Deltafox اونو ریپک کرده که هیچ ارتباطی با BiNPDA نداره...:46:
(برای جواب پست بالا رو ویرایش کن که بحث رو عوض نکنیم)
اینجا هم متوجه نشدم چی میگی...:31:
Oracle_Eldorado
30-12-2008, 21:48
با سلام .
دوستان من یه مشکلی در نصب این بازی های N-Gage دارم .
من اول فایل ها رو به پوشه ی E:\N-gage میریزم .
بعد میرم داخل برنامه N-Gage خودش نصب بازی رو بالا میاره .
بعد که نصب میکنم ، میخوام برم داخل بازی میگه از کدوم Connection میخوای استفاده کنی که به اینترنت وصل بشه .
اینم بگم آیکون بازی ها در قسمت My Games کمرنگ هستن .
ممنون میشم کمک کنید .
با سلام .
دوستان من یه مشکلی در نصب این بازی های n-gage دارم .
من اول فایل ها رو به پوشه ی e:\n-gage میریزم .
بعد میرم داخل برنامه n-gage خودش نصب بازی رو بالا میاره .
بعد که نصب میکنم ، میخوام برم داخل بازی میگه از کدوم connection میخوای استفاده کنی که به اینترنت وصل بشه .
اینم بگم آیکون بازی ها در قسمت my games کمرنگ هستن .
ممنون میشم کمک کنید .
خب بازی به طور کامل نصب نشده اینطور که معلومه...بعد از اینکه از شما مسیر نصب رو میپرسه بازی کامل نصب میشه؟
Oracle_Eldorado
30-12-2008, 22:18
خب بازی به طور کامل نصب نشده اینطور که معلومه...بعد از اینکه از شما مسیر نصب رو میپرسه بازی کامل نصب میشه؟
آره وقتی نصب بازی رو میاره کامل تا آخر میده ، پیغام هم میده کامل نصب شده باشه .
اینم بگم من مسیر Memory Card رو میدم .
آره وقتی نصب بازی رو میاره کامل تا آخر میده ، پیغام هم میده کامل نصب شده باشه .
اینم بگم من مسیر memory card رو میدم .
خب پس در اون صورت نباید کمرنگ باشه...مشکل از جایه دیگس...
از اول همه مراحل رو انجام بده..کلاینت رو پاک کن دوباره نصب کن...
lovely11380
30-12-2008, 23:43
سلام
من همه بازیها رو تست کردم،فعلا تا اینجا فقط midnight pool فول بود و اون خطهای کنار بازی پر میشد
از ان78 نا امید شدم اصلا فکر نمیکردم اینجوری دستمو بذاره تو پوست گردو
پس فعلا راهی نیست؟؟؟؟؟چه بد
سلام
من همه بازیها رو تست کردم،فعلا تا اینجا فقط midnight pool فول بود و اون خطهای کنار بازی پر میشد
از ان78 نا امید شدم اصلا فکر نمیکردم اینجوری دستمو بذاره تو پوست گردو
پس فعلا راهی نیست؟؟؟؟؟چه بد
خیر...فعلا" راهی نیست متاسفانه...
lovely11380
31-12-2008, 00:13
راستی آقا یونس اون خطهای کنار بازی چه جوری پر میشن ؟
وقتی پر میشه یعنی بازی کامله ؟
ببخشید من مبتدیم از این سوالا میپرسم
راستی آقا یونس اون خطهای کنار بازی چه جوری پر میشن ؟
وقتی پر میشه یعنی بازی کامله ؟
ببخشید من مبتدیم از این سوالا میپرسم
تو هر بازی باید یه سری کار ها رو بکنی تا بهت N-Gage Point بده...
معمولا" تو قسمت پروفایل کلاینت واسه هر بازی رو نوشته....
REGISTERED USER
31-12-2008, 00:47
آقا من یه برنامه از N-gage1 نوکیا توی app manager پاک کردم به اشتباه
حالا وقتی بازی ریختم برای نصب مثلا همین boom blox توی پوشه n-gage هنگام ورود به کلاینت system error میده و میاد بالا و بازی ها نصب نمیشن
این برنامه چی بوده ؟
گوشی N95 classic
ورژن 30
آقا من یه برنامه از n-gage1 نوکیا توی app manager پاک کردم به اشتباه
حالا وقتی بازی ریختم برای نصب مثلا همین boom blox توی پوشه n-gage هنگام ورود به کلاینت system error میده و میاد بالا و بازی ها نصب نمیشن
این برنامه چی بوده ؟
گوشی n95 classic
ورژن 30
یکی از برنامه های پایه کلاینت بوده یقینا"...از سیو هات بک آپ بگیر کلاینت و بازی ها رو دوباره نصب کن...
REGISTERED USER
31-12-2008, 01:16
OS pipe و N-gage installer و auto-start نبودند چون همه هستند
چیزی دیگه نداره ؟ یا تک فایلش نیست ؟
میشه بی زحمت یه نگاه به app manager ات بندازی و ببینی دقیقا N-gage چی داره؟
OS pipe و N-gage installer و auto-start نبودند چون همه هستند
چیزی دیگه نداره ؟ یا تک فایلش نیست ؟
میشه بی زحمت یه نگاه به app manager ات بندازی و ببینی دقیقا N-gage چی داره؟
یه N-Gage نامی هست...با حجم 4 مگ...حالا شما همون کار رو بکن.
راحت تر و بی دردسر تره...
سلام
یونس یه سوال واسم پیش اومد..
داشتم Crash بازی می کردم یهو 50تا N-gage Point داد فک کنم! (پایین صفحه یه عدد 50 اومد بقلشم یه سکه بود!)
حالا ببینم اصلاً این N-gage Point به چه دردی می خوره :31:؟
مگه Point من تو N-gage Arena ذخیره میشه ؟
خب مسلماً نمیشه دیگه..... پس به چه درد می خوره ؟:10:
سلام
یونس یه سوال واسم پیش اومد..
داشتم crash بازی می کردم یهو 50تا n-gage point داد فک کنم! (پایین صفحه یه عدد 50 اومد بقلشم یه سکه بود!)
حالا ببینم اصلاً این n-gage point به چه دردی می خوره :31:؟
مگه point من تو n-gage arena ذخیره میشه ؟
خب مسلماً نمیشه دیگه..... پس به چه درد می خوره ؟:10:
چرا نميشه؟ ذخيره ميشه..خوبشم ميشه..بچه هاي اينجا همه رو چند هزارن..تو هنوز ذخيره نكردي؟:31:
چرا نميشه؟ ذخيره ميشه..خوبشم ميشه..بچه هاي اينجا همه رو چند هزارن..تو هنوز ذخيره نكردي؟:31:
خب اینترنت می خواد دیگه :دی مگه نه ؟
من اینترنت ندارم به چه دردم می خوره ؟ (GPrs منظورمه)
نمی دونم شاید سوالم خیلی مسخره باشه ولی واسه من عجیبه!
یعنی من خودم بازی می کنم N-gage Point می گیرم بعد می تونم با اینترنت همرو با هم بین دوستان بذارم تا Point های من رو ببینن ؟
ببخشید اگه خیلی پرتم از مرحله :20:
dr.vampire
31-12-2008, 14:44
هم با GPRS هم با wifi میشه به اینتر نت وصل شد وقتی وصل شدی از توی کلاینت میری توی my profile بعد میرری توی logged out گزینهavailable to play رو میزنه به آرنا وصل میشه اگه ثبت نام کرده باش ی و ID داشته باشی ای دی دوستان اینجاست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونی اونا رو اد کنی!
و پوینت هات رو میتونی آپ کنی و توی قسمت my friends میتونی ببینی دوستات چقدر پوینت دارن !!! هر بازی 1000 پوینت داره که میتونی بگیری!!!! حتا میتونی ببینی دوستات توی هر بازی چقدر از 1000 پوینت رو گرفته این جوری: توی my games روی هر بازی که خواستی میری آپشن رو میزنی بعد view my profile رو میزنی!!!!
سلام. من 5320 دارم
همه مراحلی که توی پست 1 بود می رم ولی تو مرحله آخر برای اجرای فایل کلاینت با پسوند sisx پیغام file corrupted نشون میده جیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام. من 5320 دارم
همه مراحلی که توی پست 1 بود می رم ولی تو مرحله آخر برای اجرای فایل کلاینت با پسوند sisx پیغام file corrupted نشون میده جیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
تاريخ گوشيتون درسته؟ هك رو درست انجام داديد؟
از اين به بعد هم تو تاپيك مشكلات مطرح كنيد...:20:
pishoolii
31-12-2008, 21:54
سلام...
من بازی Asphalt3 رووی گوشیم ( 5320 ) نصب بود ، یکی دو هفته ای بود بازی می کردمش ولی امروز از توو قسمت Appilication های گوشیم یه فایل به اسم Standard C++ library رو به اشتباه آنیستال کردم! از وقتی این فایل رو آنیستال کردم زمانی که میخوام Asphalt رو اجرا کنم ارور میده که : Game not Found on Memory ، وقتی بازی رو هم دوباره نصب می کنم باز همین ارور رو میده با اینکه بازی رووی مموری من نصب شده. این مشکل فقط در مورد همین یه بازی هست ، و بازی های دیگه اجرا میشن!!....
لطفا کمک کنییید چی کار کنم؟ یعنی مشکل از همون پاک شدنه C++ هست؟!
سلام...
من بازی asphalt3 رووی گوشیم ( 5320 ) نصب بود ، یکی دو هفته ای بود بازی می کردمش ولی امروز از توو قسمت appilication های گوشیم یه فایل به اسم standard c++ library رو به اشتباه آنیستال کردم! از وقتی این فایل رو آنیستال کردم زمانی که میخوام asphalt رو اجرا کنم ارور میده که : Game not found on memory ، وقتی بازی رو هم دوباره نصب می کنم باز همین ارور رو میده با اینکه بازی رووی مموری من نصب شده. این مشکل فقط در مورد همین یه بازی هست ، و بازی های دیگه اجرا میشن!!....
لطفا کمک کنییید چی کار کنم؟ یعنی مشکل از همون پاک شدنه c++ هست؟!
بله مشكل از همونه...كلاينت رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد..
به دادم برسید تمام سیوهام و امتیازهام دارن از بین میرن هر کاری می کنم درست نمی شه
من از فولدر 2000b39 کپی گرفتم بهدش گوشیم رو عوض کردم بازیها رو نصب کردم بهدش باید چه کار کنم تا سیوهام بیاد تو بازیها
کمک
Mr.Mazdak
01-01-2009, 10:32
به دادم برسید تمام سیوهام و امتیازهام دارن از بین میرن هر کاری می کنم درست نمی شه
من از فولدر 2000b39 کپی گرفتم بهدش گوشیم رو عوض کردم بازیها رو نصب کردم بهدش باید چه کار کنم تا سیوهام بیاد تو بازیها
کمک
سلام
خیلی سادست بعد از اینکه بازی ها رو نصب کردی دوباره سیوهاتو بریز همون جای قبلی
محل ذخيره Save تمام بازي هاي جديد به پست اول اضافه شد...
arealsin
01-01-2009, 17:23
سلام دوستان
من یه گوشی 5320 گرفتم و طبق آموزش سعی کردم هکش کنم ولی زمانیکه میخوام فایلهای installserver.exe و CProfDriver_SISX.ldd رو در x-plore در شاخه c:\sys\bin اکسترکت کنم x-plore شاخه bin رو نشون نمیده.تنظیمات x-plore رو هم انجام دادم و هر 4 گزینه اولش رو تیک زدم.لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون
Majid-6120
01-01-2009, 18:02
سلام دوستان
من یه گوشی 5320 گرفتم و طبق آموزش سعی کردم هکش کنم ولی زمانیکه میخوام فایلهای installserver.exe و CProfDriver_SISX.ldd رو در x-plore در شاخه c:\sys\bin اکسترکت کنم x-plore شاخه bin رو نشون نمیده.تنظیمات x-plore رو هم انجام دادم و هر 4 گزینه اولش رو تیک زدم.لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست من
باید به برنامه SecMan بری(اگه نصب کرده باشی)و بعد از تویه Options گزینه TurnPlat. Security رو بزنی تا به On تبدیل بشه.اونوقت فولدر Bin نمایش داده میشه.تویه پست آموزش نصب هم این نکته گفته شده بود اگه دقت میکردی.
سلام دوستان
ممنون
سلام
شما حالت caps off رو انجام داديد تا گوشي به حالت هك بره؟
سلام دوست من
باید به برنامه SecMan بری(اگه نصب کرده باشی)و بعد از تویه Options گزینه TurnPlat. Security رو بزنی تا به On تبدیل بشه.اونوقت فولدر Bin نمایش داده میشه.تویه پست آموزش نصب هم این نکته گفته شده بود اگه دقت میکردی.
مجيد جان secman براي روش 9.2 هست و رو همه 9.3 ها جواب نميده تو اون آموزش هم نيست...
اونجا به روش Drakkarious 3.01 آموزش دادم...
شاد باشيد:40:
arealsin
01-01-2009, 18:27
سلام دوست من
ممنون دوست عزیز ولی شما نگرفتی من گوشیم 5320 هست و سیمبینش 9.3 هست secman برای 9.1 و 9.2 هست. روش هک رو هم طبق تاپیک زیر رفتم:
در اونجا اصلا اسمی از secman برده نشده بود با این حال من این رو هم تست کردم ولی اصلا برنامه secman درست نصب نمیشه رو این گوشی.
arealsin
01-01-2009, 18:35
شما حالت caps off رو انجام داديد تا گوشي به حالت هك بره؟
بله ولی بازم فولدر bin نمایش داده نمیشه.
بله ولی بازم فولدر bin نمایش داده نمیشه.
پس شما گوشيت به آخرين ورژن آپديت هست...بايد از روش غير قابل هك ها بري...
pishoolii
01-01-2009, 21:07
بله مشكل از همونه...كلاينت رو پاك كنيد و دوباره نصب كنيد..
کلاینت رو دوباره نصب کردم درست شد ، ممنوووون:40:
omid king
01-01-2009, 21:50
دوستان چرا در کنار بازی های من علامت تریال وجود داره در صورتی که این طور نیست
دوستان چرا در کنار بازی های من علامت تریال وجود داره در صورتی که این طور نیست
به خاطر اینکه دقت نمیکنید...:41:
گام دوم :
نصب پچ:
1.10 (1345)
(اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
وقتي نصبش ميكنيد بهتون 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكنيد بايد يكيشو انتخاب كنيد
patch ts : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
1,10 (1318)
پچ رو فقط نصب کنید...
Maede Tanhaye Shab
02-01-2009, 12:41
سلام من از این سرور نمیتونم کلاینت N gage رو دانلود کنم کمکم کنید مرسی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Majid-6120
02-01-2009, 16:29
سلام من از این سرور نمیتونم کلاینت N gage رو دانلود کنم کمکم کنید مرسی :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اولآ این لینک کلاینت نیست و لینک پتچ دوست من.
دومآ چرا نمیتونی؟ اتفاقآ راحت ترین سرور برای دانلود همینه.ولی خوب.....با اجازه صاحبش:
leyla_love2003
02-01-2009, 17:47
سلام
بازی هارو چجوری نصب کنم؟ وقتی میزنم روی فایل بازی گوشی تصویرش سفید میشه بعدش هیچی نمیاد.
سلام خدمت دوستان گلم..
من دو راه رو که از تو این فروم و جای دیگه برای نصب بازی های N gage هستش امتحان کردم..اما نتیجه ای نگرفتم..راه اول با استفاده از نرم افزار trk بود که اصلا روی گوشیم نصب نمیشه..روش دوم هم که در همین فروم دوستان توضیح دادن امتحان کردم..منتها برنامه Secman رو نصب میکنم تموم شه ازم میخواد گوشی رو ری استارت کنم بعد که این کاروو میکنم و میام تو برنامه میگه ممکنه چند دقیقه طول بکشه اما به طور کل از برنامه secman خارج میشه و هیچ اتفاقی دیگه نمیوفته؟
حالا اینجا چند سوال دارم..
من مموریمو پاک نکردم ..آیا این ممکنه دلیل وجود این مشکل باشه؟یعنی حتما قبل از نصب secman باید مموری رو پاک کنم؟
بدون ramreader هم مموری رو از تو کامپیوتر فرمت کنم میشه؟
ممنون
سلام
بازی هارو چجوری نصب کنم؟ وقتی میزنم روی فایل بازی گوشی تصویرش سفید میشه بعدش هیچی نمیاد.
شا قدم به قدم مراحلي كه رفتي رو بگو...
ضمنا" گوشيت چيه؟
سلام خدمت دوستان گلم..
من دو راه رو که از تو این فروم و جای دیگه برای نصب بازی های n gage هستش امتحان کردم..اما نتیجه ای نگرفتم..راه اول با استفاده از نرم افزار trk بود که اصلا روی گوشیم نصب نمیشه..روش دوم هم که در همین فروم دوستان توضیح دادن امتحان کردم..منتها برنامه secman رو نصب میکنم تموم شه ازم میخواد گوشی رو ری استارت کنم بعد که این کاروو میکنم و میام تو برنامه میگه ممکنه چند دقیقه طول بکشه اما به طور کل از برنامه secman خارج میشه و هیچ اتفاقی دیگه نمیوفته؟
حالا اینجا چند سوال دارم..
من مموریمو پاک نکردم ..آیا این ممکنه دلیل وجود این مشکل باشه؟یعنی حتما قبل از نصب secman باید مموری رو پاک کنم؟
بدون ramreader هم مموری رو از تو کامپیوتر فرمت کنم میشه؟
ممنون
دوست عزيز گوشي شما چي هست؟
دوست عزيز گوشي شما چي هست؟
n82 هست.من نمیدونم دیگه چه طور باید اجرا کرد..:41:
Majid393
02-01-2009, 20:34
n82 هست.من نمیدونم دیگه چه طور باید اجرا کرد..:41:
گوشیتون ورژن 30 نیست ؟؟؟
omid king
02-01-2009, 21:12
به خاطر اینکه دقت نمیکنید...:41:
وقتی میخواد نصب تموم بشه این پیغام رو میده unable to install
وقتی میخواد نصب تموم بشه این پیغام رو میده unable to install
دوست عزيز شما موقع نصب بايد ضربدر كنار UnPatch رو برداري...هر بار بايد يكي از گزينه ها رو انتخاب كني..
Majid-6120
02-01-2009, 21:50
سلام
سلام
دوست من شما احتمالا نمیدونی چطور بازی رو اجرا کنی.فایل بازی رو با فرمت N-gage باید بریزی تویه پوشه N-Gage تویه حافظه گوشی یا مموری و بعد برنامه N-Gage رو اجرا کنی .شما روی خود فایل کلیک میکنی واسه همین تویه Note باز میشه و تصویر سفید میشه.
leyla_love2003
02-01-2009, 22:01
حق با مجید بود من اصلا حواسم به این نبود که باید فایل هارو تویه پوشه بریزم و بعد کلاینت رو اجرا کنم.فکر میکردم مثل بازی های دیگه برای نصب شدن باید روی فایل کلیک کنیم.
از همتون ممنون:11:
گوشیتون ورژن 30 نیست ؟؟؟
چرا الان فهمیدم..شرمنده..:31:
سلام
خیلی سادست بعد از اینکه بازی ها رو نصب کردی دوباره سیوهاتو بریز همون جای قبلی
همين كار رو ميكنم ولي موقعي كه ميرم تو انگيج پيغام ميده كه نمي تونه بازيها رو پيدا كنه لوگو بازيها رو هم نشون نمي ده
همين كار رو ميكنم ولي موقعي كه ميرم تو انگيج پيغام ميده كه نمي تونه بازيها رو پيدا كنه لوگو بازيها رو هم نشون نمي ده
خب...يه فكري...احتمالا" شما كله فولدر 20007b39 رو جا گزاري نميكني؟ اين بار فولدر DBMS رو جاگزاري نكن...بقيه رو بزار...ببين فرقي ميكنه...
don mohsen
04-01-2009, 01:06
فقط گوشي هاي نوكيا اين جوري مي شه؟
mohammadsajjad
04-01-2009, 10:26
یا سلام
میخواستم بدونم که رو n85 کسی امتحان کرده ؟
در ضمن گوشی خودم 85 هست و موقع نصب فایل rar میگه فایل ساپورت نمیشود .
ممنون اگه سریع تر پاسخ دهید .
mohammadsajjad
04-01-2009, 10:35
با سلام
گوشی من n85
سوالات من >> 1-کسی رو این گوشی امتحان کرده ؟
2-چرا گوشی من میگه فایل rar ساپورت نمیشود ؟
P A R S A
04-01-2009, 12:53
چون اون فايل RAR رو بايد Extract بكنيد!
با سلام
گوشی من n85
سوالات من >> 1-کسی رو این گوشی امتحان کرده ؟
اون فايل رو بايد با استفاده از فايل منيج باز كنيد و مجتواشو منتقل كنيد...البته اگه گوشيتون قابل هك باشه...
فقط گوشي هاي نوكيا اين جوري مي شه؟
چجوري ميشه؟:31:اگه منظورت نصب انگيجه...بله..انحصار نوكياست...:20:
behnam karami
05-01-2009, 11:26
بازی جنگ ستارگان از مرحله ی یک بالتر نمیره
گوشی من 5320
بازی جنگ ستارگان از مرحله ی یک بالتر نمیره
گوشی من 5320
چون رو گوشي شما بازي ها تريل ميشه...:41:
dr.vampire
05-01-2009, 13:04
ورژن گوشی ان73 باید حد اکثر چند باشه تا هک بشه؟؟؟؟؟؟
گوشی که میخوام روش نصب کنم 3.0638.0.0.1 هست میشه روش نصب کرد؟؟؟؟
Majid393
05-01-2009, 13:43
ورژن گوشی ان73 باید حد اکثر چند باشه تا هک بشه؟؟؟؟؟؟
گوشی که میخوام روش نصب کنم 3.0638.0.0.1 هست میشه روش نصب کرد؟؟؟؟
همه ورژنهای ان73 هک میشه ......
mohammadsajjad
05-01-2009, 16:06
سلام میخواستم بدونم که چگونه این فایل هارو extract کنم ؟ :19:
میتوانم فایل های zip را extract کنم اما rar رو شرمنده ام . :41:
Majid393
05-01-2009, 16:18
سلام میخواستم بدونم که چگونه این فایل هارو extract کنم ؟ :19:
میتوانم فایل های zip را extract کنم اما rar رو شرمنده ام . :41:
تو کامپیوتر اونا رو extract کن .......
بعد فایل Extract شده رو به گوشیت منتقل کن .......
shadow of fear
05-01-2009, 18:28
سلام دوستان
آقا n-gage رو 6120 اجرا میشه? همین دیروزم گوشی آپدیت شده.
من قبلا System Rush رو نصبیده بودم و بازی هم میکردم. درست کار میکرد
بعد مدتی بدلیل کمبود جا چاکش کردم.
الان که دوباره نصبش کردم. مرحله اولو تمام کردم. مرحله دوم که خواست بره ارور داد:
CORRUPT DATA FIL!
SYSTEM RUSH:
EVOLUTION - MAIN GAME
دوباره نصبیدم نشد. لطفا کمک کنین.
گوشی منم 5700 هست
با سپاس فراوان از همه شما!
سلام دوستان
آقا n-gage رو 6120 اجرا میشه? همین دیروزم گوشی آپدیت شده.
شما از آموزش برو...ببين اگه جواب داد كه هيچي اگه نداد بيا اينجا مطرح كن...نه اول كار...:31:
من قبلا system rush رو نصبیده بودم و بازی هم میکردم. درست کار میکرد
بعد مدتی بدلیل کمبود جا چاکش کردم.
الان که دوباره نصبش کردم. مرحله اولو تمام کردم. مرحله دوم که خواست بره ارور داد:
Corrupt data fil!
System rush:
Evolution - main game
دوباره نصبیدم نشد. لطفا کمک کنین.
گوشی منم 5700 هست
با سپاس فراوان از همه شما!
چون شما به تاپيكش نگاه ننداختي...:41: بازي رو از همين فروم گرفتي؟
اينم پچ براي سيستم راش تا بتونيد از مرحله 2 به بعد رو ادامه بدبد...
Aseman e ghermez 2
05-01-2009, 21:48
مخلس بروبچ من هم سکمن رو نصب کردم هم x-plore و این کارهم
انجام دادم ولی C:/sys/bin تو xplore نیومد چرا ؟ n95 8gb
تو X-plore عدد 0 رو بزن و تیک چهارتای اولی رو بزن.
من ngage رو نصب کردم ولی پکی که ترایال بازی ها رو بر میداره نصب می کنم هیچی به برنامه هام اضافه نمی شه و بازی هم نصب نمی شه چی کا کنم ؟
گوشیمم 5700 هست
Aseman e ghermez 2
05-01-2009, 23:19
باسلام دوباره تمام کارهارا موبهمو انجام دادم
1پتچ نصب نمیشه!چرا؟
2بازی هارو توی اون قسمت پیست میکنم میرم توی نرم افزار انگیج لادینگ میکنه بعد از چند دقیقه یه ارور میده هیی نمیشه چرا؟
با معذرت خشی
Majid393
05-01-2009, 23:24
باسلام دوباره تمام کارهارا موبهمو انجام دادم
1پتچ نصب نمیشه!چرا؟
زمانیکه که پچ رو نصب میکنید ارور میده ؟؟؟
2بازی هارو توی اون قسمت پیست میکنم میرم توی نرم افزار انگیج لادینگ میکنه بعد از چند دقیقه یه ارور میده هیی نمیشه چرا؟
چه اروری ؟؟؟
Majid393
05-01-2009, 23:27
من ngage رو نصب کردم ولی پکی که ترایال بازی ها رو بر میداره نصب می کنم هیچی به برنامه هام اضافه نمی شه و بازی هم نصب نمی شه چی کا کنم ؟
گوشیمم 5700 هست
کدوم کلاینت رو نصب کردید ؟؟؟ 1318 یا 1345 ؟؟؟
این قسمت رو انجام دادی ؟؟؟
patch ts : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
Unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
Aseman e ghermez 2
05-01-2009, 23:47
زمانیکه که پچ رو نصب میکنید ارور میده ؟؟؟
چه اروری ؟؟؟
1.وقتی محل نصب رو مشخص میکنم بعد از چند لحضه ارو میده:41:
2.یادم نی خیلی طولانی بود بعد ایکون های بازی هم نمیاد:19:
تولو خدا کمک کنین:40::11:
کلاینت 1318نصب کردم
این دوتا گزینه کجا میاد؟برنامه جدیدیه یا به کلاینت اضافه میشه؟
Majid393
05-01-2009, 23:51
1.وقتی محل نصب رو مشخص میکنم بعد از چند لحضه ارو میده:41:
2.یادم نی خیلی طولانی بود بعد ایکون های بازی هم نمیاد:19:
تولو خدا کمک کنین:40::11:
خب باید بگی چه اروری میده ......
اینجوری که نمیشه .......
ارور هنگام نصب بازی این نیست ؟؟؟
> ارور file corrupted رو ميده..؟
به برنامه secman بريد و تو option گزينه دوم رو بزنيد...install root cer...
يا ممكنه ايراد از تاريخه گوشيتون باشه..
Aseman e ghermez 2
05-01-2009, 23:54
خب باید بگی چه اروری میده ......
اینجوری که نمیشه .......
ارور هنگام نصب بازی این نیست ؟؟؟
ok پتچ نصب شد و اونی که un داشت تیکشو برداشتم کار درستی کردم:46:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Majid393
05-01-2009, 23:59
ok پتچ نصب شد و اونی که un داشت تیکشو برداشتم کار درستی کردم:46:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید اینجوری باشه :
Unpatch ts : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
Aseman e ghermez 2
06-01-2009, 00:00
اها این ارور توی انگیج هنگام لادینگ
there was an error validating your certificate.please make sure that date and time are set correctly in your device
مربوط به تاریخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
البته خطای file is corrupted میده
Majid393
06-01-2009, 00:07
اها این ارور توی انگیج هنگام لادینگ
there was an error validating your certificate.please make sure that date and time are set correctly in your device
مربوط به تاریخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
من تا حالا اینجور اروری ندیدم ......
ولی اینطور که به نظر میاد باید مربوط به تاریخ باشه .......
Majid393
06-01-2009, 00:08
کلاینت 1318نصب کردم
این دوتا گزینه کجا میاد؟برنامه جدیدیه یا به کلاینت اضافه میشه؟
این گزینه ها مربوط به پچ کلاینت 1345 هست ......
البته خطای file is corrupted میده
خب وقتی دقت نمیکنید همین میشه دیگه :
> ارور file corrupted رو ميده..؟
به برنامه secman بريد و تو option گزينه دوم رو بزنيد...install root cer...
يا ممكنه ايراد از تاريخه گوشيتون باشه..
تو آموزش نوشته شده بود ........
Aseman e ghermez 2
06-01-2009, 00:10
من تا حالا اینجور اروری ندیدم ......
ولی اینطور که به نظر میاد باید مربوط به تاریخ باشه .......
حالا تالیخ کجا لو باید عوض کنم خود موپایلم یا انگیج؟
راستی تاریخ انگیج کجاست؟
Majid393
06-01-2009, 00:13
حالا تالیخ کجا لو باید عوض کنم خود موپایلم یا انگیج؟
راستی تاریخ انگیج کجاست؟
تاریخ گوشیو باید درست کنی ..... انگیج که تاریخ نداره .....
Clock > Settings > Date
از مسیر بالا .......
روی این گزینه هم زدم و تازیخ گوشی هم به جلو و عقب تغییر دادم ولی مشکل باقی است
یعنی در واقع گزینه به install root certificate تغییر می کنه درسته؟
Aseman e ghermez 2
06-01-2009, 00:21
تاریخ گوشیو باید درست کنی ..... انگیج که تاریخ نداره .....
Clock > settings > date
از مسیر بالا .......
درست شد مجید جان:40: ممنون از شما و همه دوستانی که مارو یاری کردن:11:
روی این گزینه هم زدم و تازیخ گوشی هم به جلو و عقب تغییر دادم ولی مشکل باقی است
شما كلاينت 1318 دانلود كرديد...پچ رو نصب كرديد...اينستال روت سرتيفايد هم زديد..گوشي رو ريست هم كرديد...
بازي رو از اينجا دانلود كرديد...با فرمت ngage. و به e/:ngage منتقل ميكني و موقع نصب فايل كاراپتد ميده؟ تاريخ گوشيتون هم درسته؟
اره تمام کار ها را مطابق اموزش انجام دادم و بازی رو هم از همین جا گرفتم که خودتون گذاشته بودید تاریخ گوشیم هم درسته.
اشکال از بازی می تونه با شه من بازی Capcom : Resident Evil Degeneration Cracked-BiNPDA را دانلود کردم؟
اشکال از بازی می تونه با شه من بازی capcom : Resident evil degeneration cracked-binpda را دانلود کردم؟
قاعدتاّ نمی تونه از بازی باشه...
شما یه بار گوشی رو فرمت کن و همه ی مراحل رو به ترتیب یه بار دیگه انجام بده انشاالله درست می شه...
گوشیتو که خیلی وقت نیست فرمت کردی حالا هم این کارو بکن...:10::46:
اشکال از بازی می تونه با شه من بازی capcom : Resident evil degeneration cracked-binpda را دانلود کردم؟
پارسا هم همين مشكل روداشت كه يهو حل شد...ميتوني از خودش پرسي...
پست احمد جان هم درسته...
dr.vampire
06-01-2009, 10:48
میخوام روی ان73 نصب کنم وقتی همه سوال های کلاینت رو جواب دادم میگه انیبل تو اینستال !!!!
چه کار کنم؟؟؟؟
میخوام روی ان73 نصب کنم وقتی همه سوال های کلاینت رو جواب دادم میگه انیبل تو اینستال !!!!
چه کار کنم؟؟؟؟
installserver رو درست جاگذاري كردي؟ تاريخ درسته؟ يه فرمت بكن...73 خيلي راحت روش نصب ميشه..
babak_kiyani
06-01-2009, 12:16
دوستان من دو تا سوال داشتم كه اگه اساتيد پاسخ بدن ممنون مي شم. .من تمام بازيها ي N GAGE 2 رو نصب كردم و همشون به درستي بدون هيچ اشكالي اجرا مي شن.فقط هنگامي كه از بازي ها خارج مي شم.مي نويسه exit with an error به نظر شما مشكل از چيه؟ و اين خطا چيه؟ سوال دوم هم در مورد save بازيهاست .چطوري بازيها رو save كنم.در ضمن گوشي من n98 8g هستش و كلاينت اين بازيها روش از قبل نصب بود.ورژنش هم 1.01 هستش.بعدش هم patch ي كه بازيها رو از حالت trial در مي آره رو هم نصب كردم و بازيها فول شدن.
با سلام. اقا گوشی من n81 8 G هستش. این قسمتی که میگید باید فایل ها رو توش کپی کنیم رو من نمیدونم چه جوری باید توی گوشیم پیداش کنم و برم . مثلا c:\private\10202be9
با سلام گوشی من n96 هست. اون نرم افزار اجرای بازی های n-gage رو از سایت n-gage واسه گوشیم گرفتم. ولی وقتی میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم مثلا بازی های توی این سایت رو ارور میده (file is corrupted) لطفا راهنمایی کنین.
ولی من دوباره نصبش کردم همون خطا میده
shadow of fear
06-01-2009, 15:27
آخه مشکل اینجاست که از بعد از آپدیت دیگه هک نمیشه
مشکلم برطرف شد.یک بازی دیگه دانلود کردم رو با هم ریختم توی فولدر مربوطه ومشکل برطرف شد و دو بازی نصب شد . از راهنمایی هاتون بسیار ممنونم.
reza_mrz
06-01-2009, 16:00
هر کار میکنم Patch روی گوشی من (N78) نصب نمیشه .. بازی هم که میریزم Error میده میگه فایلش خرابه باید Delete بشه (از همینجا دانلود کردم) اساتید باید چیکا کتم ؟؟؟
مرســـــــــــــ ی
Majid393
06-01-2009, 18:32
با سلام. اقا گوشی من n81 8 G هستش. این قسمتی که میگید باید فایل ها رو توش کپی کنیم رو من نمیدونم چه جوری باید توی گوشیم پیداش کنم و برم . مثلا c:\private\10202be9
با x-plore اینکارو انجام بده ......
دقت کن که 4 گزینه اول تو تنظیمات x-plore تیک خورده باشن ....
Majid393
06-01-2009, 18:37
هر کار میکنم Patch روی گوشی من (N78) نصب نمیشه .. (از همینجا دانلود کردم)
هگام نصب patch چه اروری میده ؟؟
بازی هم که میریزم Error میده میگه فایلش خرابه باید Delete بشه
تاریخ گوشیتون درسته ؟؟؟
Install Root Cer رو از برنامه secman زدید ؟؟؟
دوستان من دو تا سوال داشتم كه اگه اساتيد پاسخ بدن ممنون مي شم. .من تمام بازيها ي N GAGE 2 رو نصب كردم و همشون به درستي بدون هيچ اشكالي اجرا مي شن.فقط هنگامي كه از بازي ها خارج مي شم.مي نويسه exit with an error به نظر شما مشكل از چيه؟ و اين خطا چيه؟ سوال دوم هم در مورد save بازيهاست .چطوري بازيها رو save كنم.در ضمن گوشي من n98 8g هستش و كلاينت اين بازيها روش از قبل نصب بود.ورژنش هم 1.01 هستش.بعدش هم patch ي كه بازيها رو از حالت trial در مي آره رو هم نصب كردم و بازيها فول شدن.
دوست عزيز شما بايد كلاينت 1.10 "1345" رو نصب كنيد...از تو تاپيك آموزش....اين باگ ها بر طرف ميشه..
سيو ها همدر موردش تو پست دوم همون تاپيك توضيح داده شده...
اون پچ هم فقط آرم تريل رو برميداره...با اون يا بدون اون هم بازي ها كاملند...
با سلام گوشی من n96 هست. اون نرم افزار اجرای بازی های n-gage رو از سایت n-gage واسه گوشیم گرفتم. ولی وقتی میخوام بازی های n-gage رو نصب کنم مثلا بازی های توی این سایت رو ارور میده (file is corrupted) لطفا راهنمایی کنین.
شما بايد تاريخ گوشي رو چك كنيد...همينطور Install root cer... رو در برنامه SecMan زده باشيد..
am_merman01
06-01-2009, 22:58
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من 6120 دارم و هرکاری میکنم دیگه نمیتونم گوشی رو هک کنم . قبلا با برنامه secman 1.0 اینکارو میکردم ولی جدیدا هرکاری که میکنم باز هم موقع نصب برنامه ها ارور میده و میگه که برنامه ها باید ساین بشن.
حتی از روش جدید هم که توی صفحه اول همین تاپیک هستش استفاده کردم ولی باز هم نشد.
در مورد خود برنامه n-gage که اصلا نصب نمیشه .
کسی میتونه کمکم کنه؟
Majid393
06-01-2009, 23:01
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من 6120 دارم و هرکاری میکنم دیگه نمیتونم گوشی رو هک کنم . قبلا با برنامه secman 1.0 اینکارو میکردم ولی جدیدا هرکاری که میکنم باز هم موقع نصب برنامه ها ارور میده و میگه که برنامه ها باید ساین بشن.
حتی از روش جدید هم که توی صفحه اول همین تاپیک هستش استفاده کردم ولی باز هم نشد.
در مورد خود برنامه n-gage که اصلا نصب نمیشه .
کسی میتونه کمکم کنه؟
چرا نمیتونی هکش کنی ؟؟؟ جدیدا" گوشیتو آپدیت نکردی ؟؟؟
اگه میتونی گوشیتو مستر ریست و بعدش n-gage نصب کن ......
P A R S A
07-01-2009, 00:33
بازی هم که میریزم error میده میگه فایلش خرابه باید delete بشه
1. گوشی رو ریست کن و دوباره امتحان کن
2. شاید فایل درست دان نشده باشه...(این بلا سر من اومده)
3. نمیدونم!
Rohallah_tavakoli
07-01-2009, 00:54
سلام....
من گوشی رو هک و طبق مراحل گفته شده انجام دادم .....
بازی ها فول شدند اما نمیدون چرا تو system rush وقتی مرحله 2 رو اجرا میکنم corrpt data file میده!!!
گوشیم n78 است...
سلام....
من گوشی رو هک و طبق مراحل گفته شده انجام دادم .....
بازی ها فول شدند اما نمیدون چرا تو system rush وقتی مرحله 2 رو اجرا میکنم corrpt data file میده!!!
گوشیم n78 است...
كي ميشه همه ياد بگيرن تو تاپيك مشكلات مطرح كنند....(فكر كنم تا اون موقع 7 تا كفن پوسوندم...:31:)
اون پچي كه تو تاپيكش هست رو نصب كردي؟:19:
سلام
گوشی من 5700 ههست ..
هر کاری کردم نتونستم از مرحله نصب کلاینت جلو تر برم ..
ورژت 1318 رو که میخوام نصب کنم .، اگر ساین نشده باشه ارور ساین میده اگر هم ساین شده باشه ارور required access not granted میده ..
تمام مراحل قبلی رو هم به دقت و درست انجامدادم ..
چیکارش کنم ؟
Majid393
07-01-2009, 14:48
سلام
گوشی من 5700 ههست ..
هر کاری کردم نتونستم از مرحله نصب کلاینت جلو تر برم ..
ورژت 1318 رو که میخوام نصب کنم .، اگر ساین نشده باشه ارور ساین میده اگر هم ساین شده باشه ارور required access not granted میده ..
تمام مراحل قبلی رو هم به دقت و درست انجامدادم ..
چیکارش کنم ؟
گوشیتو که هک کردی ....... آره ؟؟؟
فایل installserver رو جاگذاری کردی ؟؟؟
( اگه میخوای یه مستر ریست بکن و بعدش تمامیه مراحل رو انجام بده ، راحت نصب میشه ..... خودم رو 5700 نصب کردم ..... )
Rohallah_tavakoli
07-01-2009, 15:01
رو n78 کدوم بازی ها درست جواب میدن؟؟؟
گوشیتو که هک کردی ....... آره ؟؟؟
فایل installserver رو جاگذاری کردی ؟؟؟
( اگه میخوای یه مستر ریست بکن و بعدش تمامیه مراحل رو انجام بده ، راحت نصب میشه ..... خودم رو 5700 نصب کردم ..... )
1- منظورتون از هک کدوم روشه میشه لطفا بگید ؟
2- اره جاگذاری کردم ..
گوشی رو فرمت کردم و مموری رو هم فرمت کردم ...
قبلا به روش قدیمی نصب کرده بودم انگیج رو اما حالا نمیشه ..
Majid393
07-01-2009, 15:18
1- منظورتون از هک کدوم روشه میشه لطفا بگید ؟
2- اره جاگذاری کردم ..
گوشی رو فرمت کردم و مموری رو هم فرمت کردم ...
قبلا به روش قدیمی نصب کرده بودم انگیج رو اما حالا نمیشه ..
همون روشی که تو پست اول هست :
همون روشی که تو پست اول هست :
ممنون
آره من تماما به روش پست اول جلو رفتم ..
Majid393
07-01-2009, 15:30
ممنون
آره من تماما به روش پست اول جلو رفتم ..
خیلی عجیبه که کلاینت نصب نمیشه ......
احتمالا" یه جای کار اشتباه کردی .......
کلاینت باید بدون ساین کردن نصب بشه .....
گوشیت به درستی هک شده ؟؟
خیلی عجیبه که کلاینت نصب نمیشه ......
احتمالا" یه جای کار اشتباه کردی .......
کلاینت باید بدون ساین کردن نصب بشه .....
گوشیت به درستی هک شده ؟؟
اره من مثل تمامم مراحل پیش رفتم ..
آیا از جایی میشه فهمید که گوشی به درستی هک شده یا نه ؟؟ تستی وجود داره ؟
Majid393
07-01-2009, 15:50
اره من مثل تمامم مراحل پیش رفتم ..
آیا از جایی میشه فهمید که گوشی به درستی هک شده یا نه ؟؟ تستی وجود داره ؟
میشه ......
1- حالت هک رو روشن کن ( در secman گزینه Turn plat. security رو به ON تغییر بده ) ...... بعدش x-plore رو باز کن ..... اگه فولدرهای Sys یا Private در درایو C باز شدن ، گوشیت هک شده .....
برای تست اینکه بفهمی فایل installserver رو درست جاگذاری کردی :
برنامه ای که برای نصب شدن به ساین احتیاج داره رو بدون ساین کردن نصب کن ....... ببین نصب میشه یا نه ........
میشه ......
1- حالت هک رو روشن کن ( در secman گزینه Turn plat. security رو به ON تغییر بده ) ...... بعدش x-plore رو باز کن ..... اگه فولدرهای Sys یا Private در درایو C باز شدن ، گوشیت هک شده .....
برای تست اینکه بفهمی فایل installserver رو درست جاگذاری کردی :
برنامه ای که برای نصب شدن به ساین احتیاج داره رو بدون ساین کردن نصب کن ....... ببین نصب میشه یا نه ........
هک شده بود .. اما بدون ساین کردن نصب نشد چیزی ..
فایل رو دقیقا به C:\sys\bin منتقل کردم .. و توی پوشه هست اما بازم ارور ساین میده ..
یه چیزی ف فایل پسوندش باید exe باشه یا پسوند نداشته باشه / ؟
Majid393
07-01-2009, 16:08
هک شده بود .. اما بدون ساین کردن نصب نشد چیزی ..
فایل رو دقیقا به C:\sys\bin منتقل کردم .. و توی پوشه هست اما بازم ارور ساین میده ..
یه چیزی ف فایل پسوندش باید exe باشه یا پسوند نداشته باشه / ؟
باید پسوند exe داشته باشه علی جان ...... :46:
اگه پسوند نداره ، exe رو اضافه کنی حـلـه .........:5::دی
باید پسوند exe داشته باشه علی جان ...... :46:
اگه پسوند نداره ، exe رو اضافه کنی حـلـه .........:5::دی
اتفاقا به همین دلیل پرسیدم ..
چون در دو حالت امتحان کردم .. با exe هم امتحان کردم بازم نشد .. :19:
Majid393
07-01-2009, 16:18
اتفاقا به همین دلیل پرسیدم ..
چون در دو حالت امتحان کردم .. با exe هم امتحان کردم بازم نشد .. :19:
اینجوری شدیم : :18:
نمیدونم چرا نصب نمیشه .......
من دیگه نمیدونم .... باید از یونس ( Legend ) بپرسی ....... :دی
وقتی که قرار باشه اعصاب آدم الکی خورد بشه همینه !:دی
یه بار فایل رو پاک کردم از توی پوشه بین ، بعد گوشی رو ریستارت کردم دوباره ریختم شد !
ممنون دوستان
Mohsen_NFSMW
07-01-2009, 17:44
من گوشیم N81 هست و کلاینت کرک کردم اما وقتی بازی نصب میکنم کنار اسم بازی trial میزنه چجوری میتونم اینو بردارم در ضمن بازیها بصورت فول اجرا میشه و پیغام تریال ورژن اول بازی نمیده
omid king
07-01-2009, 19:09
ا
من گوشیم N81 هست و کلاینت کرک کردم اما وقتی بازی نصب میکنم کنار اسم بازی trial میزنه چجوری میتونم اینو بردارم در ضمن بازیها بصورت فول اجرا میشه و پیغام تریال ورژن اول بازی نمیده
با اجازه لگند جون
(اين پچ براي برداشتن علامت تريل كنار بازي هاست) با اين توضيح كه:
Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتونيد ديگه بازي نصب كنيد...و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...
کد:
مجيد تو ديگه چرا؟:41:
مهم : مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیک
كي ميشه يكي يه روز وقت بزاره همه اينارو منتقل كنه...ولي كيه كه به داد ما برسه...:41:
Mohsen_NFSMW
07-01-2009, 21:56
امید جان ممنون (من دکمه تشکر ندیدم)
loyal280
08-01-2009, 01:37
با سلام
من گوشی 6120 دارم ،برنامه secman رو نصب میکنم رو گوشیم ولی وقتی میرم برای بار اول اجراش میکنم این پیغام رو میده welcome to the installation of و وقتی ok رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
میشه بگین باید چیکار کنم؟
گوشیمو آپدیت کرده بودم ورژنش 6.01 هست
خب...يه فكري...احتمالا" شما كله فولدر 20007b39 رو جا گزاري نميكني؟ اين بار فولدر dbms رو جاگزاري نكن...بقيه رو بزار...ببين فرقي ميكنه...
اين كارم كردم درست نشد :41: سيوها و امتيازها پريد :41::41::41::41::41:كمككمككمكمكمكمك مكمكمكمكم
با سلام
من گوشی 6120 دارم ،برنامه secman رو نصب میکنم رو گوشیم ولی وقتی میرم برای بار اول اجراش میکنم این پیغام رو میده welcome to the installation of و وقتی ok رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
میشه بگین باید چیکار کنم؟
گوشیمو آپدیت کرده بودم ورژنش 6.01 هست3
رو گوشي هاي آپديت شده جواب نميده...
اين كارم كردم درست نشد :41: سيوها و امتيازها پريد :41::41::41::41::41:كمككمككمكمكمكمك مكمكمكمكم
ديگه من نميدونم والله...خودم بارها كلاينت رو عوض كردم و سيو ها رو ريختم، مشكلي نبوده...
حالا كدوم بازي بيشتر برات مهمه؟ بگو برات سيوشو بزارم...
mr_khodaei2008
08-01-2009, 11:26
سلام من 95 8گیگ دارم و تازه هم خریدم میخوام بازی one زو نصب کنم وقتی میریزم رو گوشی فایلش را به صورت نوت میشناسه سوالم اینه که آیا برای نصب بازیهای n-gage باید از قبل برنامه ای رو گوشیم نصب کنم تا بشناسه ممنون
سلام من 95 8گیگ دارم و تازه هم خریدم میخوام بازی one زو نصب کنم وقتی میریزم رو گوشی فایلش را به صورت نوت میشناسه سوالم اینه که آیا برای نصب بازیهای n-gage باید از قبل برنامه ای رو گوشیم نصب کنم تا بشناسه ممنون
شرط ميبندم طبق آموزش عمل نكردي...
شما اگه كلاينت رو نصب كرده باشي و install toot cer رو هم زده باشي بازي رو با فرمت ngage. ميريزي تو فولدرش كلاينت رو اجرا ميكني بعد بازي نصب ميشه.
اقا من secman رو نصب کردم مراحلی هم که گفتین توش اجرا کردم اما توی x-plore نمی تونم privateیا c:\sys رو پیدا کنم. یعنی گوشی هک نشده درست؟ چه باید بکنم؟ گوشی هم n81 8 G هستش. مرسی
Majid393
08-01-2009, 18:07
اقا من secman رو نصب کردم مراحلی هم که گفتین توش اجرا کردم اما توی x-plore نمی تونم privateیا c:\sys رو پیدا کنم. یعنی گوشی هک نشده درست؟ چه باید بکنم؟ گوشی هم n81 8 G هستش. مرسی
تو برنامه x-plore دکمه 0 رو بزن تا تنظیماتش بیاد ..... بعدش 4 گزینه اول رو تیک بزن ....
سلام
امروز يكي ديگه اين كلاينت 1345 رو ريپك كرده...دوستان تست كنيد....
پچ هم همون قبلي هست...
اقا این فایلی که میگید باید rename بشه و مدل گوشی رو از توش ور داریم، تو کجا قرار داره که پیداش کنیم؟ مرسی
sarmast65_ata
08-01-2009, 21:51
سلام
امروز يكي ديگه اين كلاينت 1345 رو ريپك كرده...دوستان تست كنيد....
پچ هم همون قبلي هست...
سلام یونس جان
آقا روی گوشی من کار کرد راحت نصب شد و راحت هم بازی روش اجرا شد ایشاالله این دیگه به این زودیا جدیدش نمیاد دیگه:31:ما فقط باید پاک کنیم نصب کنیم:46:
راستی چرا توی توضیحاتش زده version 1.10(1318) مگه 1345 نیست؟
راستی یه سوال. من همون پچ قدیمی رو دارم. مشکلی نیست؟؟ من که تا الان مشکلی نداشتم. حوصله هصبو دانلودو اینارو ندارم.
اقا این فایلی که میگید باید rename بشه و مدل گوشی رو از توش ور داریم، تو کجا قرار داره که پیداش کنیم؟ مرسی
گام سوم :
اين پك رو دانلود كنيد:
کد:
فايلي كه مدل گوشيتون روش هست رو rename كنيد، مثلا" n73_20001079 رو به 20001079 تغيير بديد و به گوشي انتقال بديد...
دوباره به برنامه secman رفته option رو بزنید بعد turn plat. Security رو به on تغيير بديد حالا از برنامه خارج بشید و با فايل منيجر اين فايل رو به c:\private\10202be9 منتقل كنيد...از برنامه ها خارج شده;
سپس گوشي رو ريست كنيد.
فایلی که میگیرید از حالت فشرده خارج کنید توش فایلای متنی هست که اول نام گوشیتون نوشته شده .. اسم گوشی فقط برای ایننه که تشخیص داده بشه ..
masoud_ac
09-01-2009, 01:17
گوشیم n93i هست.
تا نرم افزار secman رو میخوام on کنم از برنامه خارج میشه.
چکار کنم؟
گوشیم n93i هست.
چکار کنم؟
بنده خودم هم اشتباه کردم اینجا سولاتم رو مطرح کردم ..
لطفا اینجا بپرسید ..
مهم : مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیک
masoud_ac
09-01-2009, 01:36
گوشیم n93i هست.
چکار کنم؟
ورژن فریمورش 30.0.013 هست.
Majid393
09-01-2009, 14:20
گوشیم n93i هست.
چکار کنم؟
ورژن فریمورش 30.0.013 هست.
اگه گوشیتون به آخرین ورژن فریمور آپدیت هست ، بازیها روش نصب نمیشه .....
masoud_ac
09-01-2009, 14:51
اگه گوشیتون به آخرین ورژن فریمور آپدیت هست ، بازیها روش نصب نمیشه .....
من خودم تعمیرکار نرم افزار موبایلم اما از نرم افزار های جانبی مثل این موضوع چیزی نمیدونم.
گوشی مال خودمه ورژن پایین تر فلش کنم امکانات ورژن 30 رو نداره. تو n93i ورژن ها خیلی با هم متفاوت ترند.
مشکل در secman همینه که on نمیشه؟
متاسفانه من هیچی در این زمینه نمیدونم.کدوم فریمور بزنم؟
مشکلاتی در مورد rpl قفل شبکه . خاموشی و .......... داشتید در خدمتم.
شما هم کمک کنید.
ممنون
Majid393
09-01-2009, 14:57
من خودم تعمیرکار نرم افزار موبایلم اما از نرم افزار های جانبی مثل این موضوع چیزی نمیدونم.
گوشی مال خودمه ورژن پایین تر فلش کنم امکانات ورژن 30 رو نداره. تو n93i ورژن ها خیلی با هم متفاوت ترند.
مشکل در secman همینه که on نمیشه؟
متاسفانه من هیچی در این زمینه نمیدونم.کدوم فریمور بزنم؟
مشکلاتی در مورد rpl قفل شبکه . خاموشی و .......... داشتید در خدمتم.
شما هم کمک کنید.
ممنون
خبری از فریمور جدید n93i ندارم ولی احتمالا" هک نمیشه ......
secman هم وقتی on نشه ، گوشی در حالت هک قرار نگرفته .......
اگر دوست دارید گوشیتون رو به ورژن پایینتر ( ورژنی باشه که هک بشه ) فلش کنید ........
masoud_ac
09-01-2009, 15:09
خبری از فریمور جدید n93i ندارم ولی احتمالا" هک نمیشه ......
secman هم وقتی on نشه ، گوشی در حالت هک قرار نگرفته .......
اگر دوست دارید گوشیتون رو به ورژن پایینتر ( ورژنی باشه که هک بشه ) فلش کنید ........
ورژن 30 گوشی n93i سال 7/9/2007 ساخته شده.
ورژن هایی که از n93i rm-156 دارم:
10.0.025
11.0.009
11.0.009 APAC
20.0.084
30.0.013
هستند.اینا تمام ورژن های n93i هست.
شما یکی رو بگو من همین الان فلشش میکنم.
Majid393
09-01-2009, 16:43
ورژن 30 گوشی n93i سال 7/9/2007 ساخته شده.
ورژن هایی که از n93i rm-156 دارم:
10.0.025
11.0.009
11.0.009 APAC
20.0.084
30.0.013
هستند.اینا تمام ورژن های n93i هست.
شما یکی رو بگو من همین الان فلشش میکنم.
پس هک میشه ..... چون آخرین آپدیتش قدیمیه .......
در ضمن فکر کنم اشکال از secman باشه .....
بعد از اینکه secman رو نصب میکنی گوشی ریست میشه یا نه ؟؟؟
( اگه نمیشه خودت خاموش روشن بکن )
masoud_ac
09-01-2009, 17:18
پس هک میشه ..... چون آخرین آپدیتش قدیمیه .......
در ضمن فکر کنم اشکال از secman باشه .....
بعد از اینکه secman رو نصب میکنی گوشی ریست میشه یا نه ؟؟؟
( اگه نمیشه خودت خاموش روشن بکن )
نصب شد خودم خاموش روشن کردم بعد تا برنامه رو باز کردم خودشم یک بار ریست چد بعد چند بار هم خودم ریست کردم.
یه secman سالم که رو n73 یا n95 جواب داده برام بزارید.
n93i یه چیز تو مایه های n73 که n95 شده باشه. بیشتر شبیه n95 هست.
منوش با n81 یکی هست اما کلی چیزا از n95 , n73 ,n81 و ... بیشتر داره.
نمیدونم این گوشی شتاب سنج و ........ اینا هم داره که شبیه به n95 میشه اما سیمبین 9.1 هست که شبیه n73 میشه.
نمیدونم دیگه چی بگم.
Majid393
09-01-2009, 17:23
نصب شد خودم خاموش روشن کردم بعد تا برنامه رو باز کردم خودشم یک بار ریست چد بعد چند بار هم خودم ریست کردم.
یه secman سالم که رو n73 یا n95 جواب داده برام بزارید.
n93i یه چیز تو مایه های n73 که n95 شده باشه. بیشتر شبیه n95 هست.
منوش با n81 یکی هست اما کلی چیزا از n95 , n73 ,n81 و ... بیشتر داره.
نمیدونم این گوشی شتاب سنج و ........ اینا هم داره که شبیه به n95 میشه اما سیمبین 9.1 هست که شبیه n73 میشه.
نمیدونم دیگه چی بگم.
این مشخصات رو که میدونم دوست عزیز ........
secman رو همه گوشیهای s60v3 ( به غیر از آخرین فریمور چندتا گوشیه fp1 و بیشتر گوشیهای fp2 ) کار میکنه و به راحتی اونا رو هک میکنه ........
اگه میخوای گوشیتو مستر ریست و مموری رو فرمت کن ...... بعدش تمامیه مراحل رو دوباره انجام بده .....
MRTZ HSV
09-01-2009, 17:29
فایل txt برای e65 می خواستم
masoud_ac
09-01-2009, 17:35
این مشخصات رو که میدونم دوست عزیز ........
secman رو همه گوشیهای s60v3 ( به غیر از آخرین فریمور چندتا گوشیه fp1 و بیشتر گوشیهای fp2 ) کار میکنه و به راحتی اونا رو هک میکنه ........
اگه میخوای گوشیتو مستر ریست و مموری رو فرمت کن ...... بعدش تمامیه مراحل رو دوباره انجام بده .....
این کار رو همون اول انجام دادم.
حالا میخوام به ورژن پایین تر دانگرد کنم.
الانم خونم کابل fbus ندارم میخوام با usb بزنم.زدن ورژن پایین تر و دانگرد با usb خطرناکه اما میکنم و خیرشم بهتون میدم.
sarmast65_ata
09-01-2009, 18:13
فایل txt برای e65 می خواستم
با اجازه آقا یونس گل
سلام.من n81 دارم
و تقریبا 40 صفحه از این بخش خوندم ولی هیچ چی دستگیرم نشود که چه جوری باید بازیهای تو گوشیم از حالتtrial خارج کنم
خواهشن کمکم کنین
پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
Majid-6120
09-01-2009, 20:06
سلام.من n81 دارم
و تقریبا 40 صفحه از این بخش خوندم ولی هیچ چی دستگیرم نشود که چه جوری باید بازیهای تو گوشیم از حالتtrial خارج کنم
خواهشن کمکم کنین
پیشاپیش از لطفتون ممنونم.
سلام
اگه گوشیت رو اصلآ هک نکردی و کلاینت جدید رو نصب نکردی:
اگر هک کردی و علامت تریال کنار بازی ها مونده این پتچ رو نصب بکن:
1345:
1318:
masoud_ac
09-01-2009, 20:43
این کار رو همون اول انجام دادم.
حالا میخوام به ورژن پایین تر دانگرد کنم.
الانم خونم کابل fbus ندارم میخوام با usb بزنم.زدن ورژن پایین تر و دانگرد با usb خطرناکه اما میکنم و خیرشم بهتون میدم.
متاسفانه نتونستم گوشیم و دانگرد کنم به ورژن پایین با باکس universall باکس jaf تو مغازه دارم.
فردا خبرش و میدم.
ولی اگه کسی تونست کمکم کنه تا امشب ممنون میشه
Game Not Fpund In The Memory Card دوستان الان چند روزه که وقتی بازی رو میارم این پیغام میاد و دوباره هم که نصب میکنم بعد از اینستال این پیغام میاد کمک کنید ....
Majid393
10-01-2009, 12:11
Game Not Fpund In The Memory Card دوستان الان چند روزه که وقتی بازی رو میارم این پیغام میاد و دوباره هم که نصب میکنم بعد از اینستال این پیغام میاد کمک کنید ....
هنگام که کلاینت باز بوده یا داشتی بازی میکردی گوشیتو وصل نکردی به pc ؟؟؟
هنگام که کلاینت باز بوده یا داشتی بازی میکردی گوشیتو وصل نکردی به pc ؟؟؟
کردم یا نکردم ... ؟
Majid393
10-01-2009, 13:19
کردم یا نکردم ... ؟
خب دارم میگم دیگه ........
وصل کردی یا نکردی ؟؟؟؟
خب دارم میگم دیگه ........
وصل کردی یا نکردی ؟؟؟؟
نه ... :41:
Majid393
10-01-2009, 14:36
نه ... :41:
دقیقا" نمیدونم مشکلش چیه ......
اگه میخوای از save ها بکاپ بگیر و مستر ریست کن و دوباره کلاینت و بازیها رو نصب کن .......
دقیقا" نمیدونم مشکلش چیه ......
اگه میخوای از save ها بکاپ بگیر و مستر ریست کن و دوباره کلاینت و بازیها رو نصب کن .......
به جز مستر ریست کار دیگه ای نمیشه کرد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.