ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

MohandesMCD
28-08-2008, 19:22
اي بابا ما كه reset G واسمون ارور ميده چيكار كنيم پس؟ فكر كنم اين بازيهايي كه جديدتر هستن رو نوكيا يه كاري كرده راحت اجرا نشه رو گوشي هاي هك شده
يونس جان يه n-gage II جديد ميگن اومده كه توش باگ و مشكلاتي كه داشته برطرف شده.اگه نصبش كنم SAVE بازيهام كه نميپره؟ كسي تست كرده اصلا اينو؟

Viren
28-08-2008, 19:48
Reset G واسه من راحت اجرا میشه
خیلی هم بازیه سختیه

من که نشنیدم کلاینت جدید اومده باشه
سیو ها رو میتونی کپی کنی

فکر کنم اینجاست

c:/private/20007b39/2000afbc

یا

c:/private/20007b39

Majid393
28-08-2008, 20:19
اي بابا ما كه reset G واسمون ارور ميده چيكار كنيم پس؟ فكر كنم اين بازيهايي كه جديدتر هستن رو نوكيا يه كاري كرده راحت اجرا نشه رو گوشي هاي هك شده
يونس جان يه n-gage II جديد ميگن اومده كه توش باگ و مشكلاتي كه داشته برطرف شده.اگه نصبش كنم SAVE بازيهام كه نميپره؟ كسي تست كرده اصلا اينو؟
میتونی از save هات بکاپ بگیری .... در ضمن اون کلاینت جدید نیست ... بلکه build جدید هست و در واقع همون کلاینت هست که repack شده ..... (یونس بهتر میتونه کمکت کنه درباره کلاینت)
اینجا هم نوشته که save هر کدوم از بازیها تو چه پوشه ای قرار دارن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reset G واسه من راحت اجرا میشه
خیلی هم بازیه سختیه

من که نشنیدم کلاینت جدید اومده باشه
سیو ها رو میتونی کپی کنی

فکر کنم اینجاست

c:/private/20007b39/2000afbc

یا

c:/private/20007b39
اینجاست :

P A R S A
28-08-2008, 22:16
خب ما منتظر توضیحات یونس جان راجع به بیلد جدید N-gage هستیم!

Kolang
29-08-2008, 10:05
هیچ کس پایه بازیه مولتی نیست؟
Reset generation خیلی حال میده واسه مولتی

پارسا جان... آخرین ورژنش همین N-Gage 1.01 Build 1296 اه

MohandesMCD
29-08-2008, 22:35
انگيج من 1281 هستش! سابقا ميخاستم انگيج رو بريزم نصب نميشد و ارور ميداد كه يكي از دوستان يه لينكي داد كه به 5700 ميخورد! اگه اين جديده رو بريزم احتمالا مشكل reser G هم حل ميشه! فقط نميدونم نصب انگيج جديد باعث پاك شدن سيو بازي ها ميشه يا نه؟!

Sajad2006
29-08-2008, 22:53
انگيج من 1281 هستش! سابقا ميخاستم انگيج رو بريزم نصب نميشد و ارور ميداد كه يكي از دوستان يه لينكي داد كه به 5700 ميخورد! اگه اين جديده رو بريزم احتمالا مشكل reser G هم حل ميشه! فقط نميدونم نصب انگيج جديد باعث پاك شدن سيو بازي ها ميشه يا نه؟!
نگران سیو ها نباشید.
در پست دوم تاپیک زیر جای سیو ها مشخص شده:

P A R S A
29-08-2008, 23:09
مال من هم 1281 هست با گوشی 6120 . یه نفر لطف کنه و یه توضیح کامل برای جایگزین کردن 1281 به 1296 بنویسه!

ما منتظریم. پیشاپیش از اون نفر تشکر می کنم! d:

Legend
30-08-2008, 00:52
سلام به همگي...من از مسافرت برگشتم...:31:
فردا براتون 1296 رو ميزارم...
با اجازه..:31:

ويرايش:

خب ما منتظر توضیحات یونس جان راجع به بیلد جدید N-gage هستیم!

مال من هم 1281 هست با گوشی 6120 . یه نفر لطف کنه و یه توضیح کامل برای جایگزین کردن 1281 به 1296 بنویسه!

ما منتظریم. پیشاپیش از اون نفر تشکر می کنم! d:

بازم سلام..
ورژن جديد رو تو اون تاپيك گذاشتم...روش نصب هم فرقي نداره...

دوستان دقت كنند... براي اينكه سيو بازي ها از بين نره كه بايد طبق دستور العمل كه در انتهاي پست 2 هست عمل كنيد...
براي از بين نرفتن Point ها (كه خودم دچارش شدم) حتما فايل achievements.db رو از آدرس

c/private/20007b39/DBMS

كپي كنيد تا بعد از نصب جايگزين كنيد...( پوينت ها تو اين فايل ذخيره ميشن)...

شاد باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

P A R S A
30-08-2008, 10:46
قبلی رو باید پاک کنیم؟
یا روی همون نصب کنیم.

Legend
30-08-2008, 10:50
قبلی رو باید پاک کنیم؟
یا روی همون نصب کنیم.

فكر نميكنم فرقي داشته باشه...شما پاك كن بعد اينو نصب كن...

P A R S A
30-08-2008, 11:20
دستت مرسی.

به نظرت با نصب این بیلد جدید Dirk Dagger اجرا میشه؟

Legend
30-08-2008, 11:34
دستت مرسی.

به نظرت با نصب این بیلد جدید Dirk Dagger اجرا میشه؟

لطف كن از دكمه تشكر استفاده كن...
ضمنا" يكم پست هات رو پر محتواتر كن چون اينجوري اسپم حساب ميشه..:10:
اگه تست كردي خبرشو به منم بده...

P A R S A
30-08-2008, 13:18
چشم!

برای اینکه اسپم نباشه این پست، یه سوال هم می کنم از شما :

امروز رفتم تو بازی Creatures The Deep (ماهیگیری) دیدم همه Xp ها صفر شده Level هم از اول شروع شده! مثل وقتی که تازه بازی رو نصب کرده باشیم!
کسی علت رو میدونه؟

Legend
30-08-2008, 13:29
چشم!

امروز رفتم تو بازی Creatures The Deep (ماهیگیری) دیدم همه Xp ها صفر شده Level هم از اول شروع شده! مثل وقتی که تازه بازی رو نصب کرده باشیم!
کسی علت رو میدونه؟

مشكل خودته؟؟
سيوت پاك شده همين..!بايد بك آپ ميگرفتي..

Sajad2006
30-08-2008, 14:18
چشم!

کسی علت رو میدونه؟
سلام.
دوست عزیز شاید به جای سیو خودت یکی پایین تر رو انتخاب کردی تو اونجایی که اول بازی سیو رو انتخاب میکنی؟

P A R S A
30-08-2008, 15:04
مشكل خودته؟؟
سيوت پاك شده همين..!بايد بك آپ ميگرفتي..

سلام.
دوست عزیز شاید به جای سیو خودت یکی پایین تر رو انتخاب کردی تو اونجایی که اول بازی سیو رو انتخاب میکنی؟

نه پروفایلم تکون نخورده. یه پروفایل داشتم به اسم San که هنوز هم هست و وقتی اونو می زنم این طوری میشه. اگه سیو هام پاک شده بود باید دوباره پروفایل می ساختم.

mslove
30-08-2008, 22:58
یکی پیدا نشد به ما یه کمکی بکنه ؟؟؟؟؟!!!!!!
:41:
یه هفتس دارم تو سر خودم میزنم . به این در و اون در میزنم خلاصه هر کار میکنم این بازی ماهیگیری لعنتی ما فول

نمیشه. دیگه راهی نمونده که امتحان نکرده باشم :19:

یادمه اون اوایل برایه فول شدن بازی دو تا فایل license.dat.ngdat و free.dat.ngdat رو از تو پوشه 2000afbc پاک

میکردیم ولی حالا بازیو که نصب میکنم اون دو تا فایل تو پوشه نیست . پچ رو هم که نصب میکنم بازم فول نمیشه

حتی سیو بازی رو که یونس جان آپ کرده بود تو فولدرش کپی کردم بازم نشد :41:

لطفا یه کمکی به اینجانب مرحمت فرمائید :40:

maxoud
30-08-2008, 23:39
لینک بازی ماهیگیری با قابلیت رسیوم(من که نصفشو صبح گرفتم بقیشم دارم الان می گیرم)

n340
31-08-2008, 08:28
اینم کرایسیس .گرافیکش مثل pc ترکونده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هنوز از اومدنش خبری در دست نیست

n340
31-08-2008, 08:30
BrainChallenge

Block.Breaker.Deluxe.n-gage

:46::46::46::46:

Legend
31-08-2008, 08:37
اینم کرایسیس .گرافیکش مثل pc ترکونده

هنوز از اومدنش خبری در دست نیست

دوست عزيز اين بازي ها هنوز شايعه هست و امكان واقعي بودنش خيلي كمه...گرافيك اين بازي در PS2 هست...

BrainChallenge

Block.Breaker.Deluxe.n-gage

:46::46::46::46:

و اينكه شما اگه ميخواي لينك جديد بدي لطف كن و تو يه سرور ريسوم دار آپ كن...
ممنون، شاد باشي:40:

Legend
31-08-2008, 08:44
یکی پیدا نشد به ما یه کمکی بکنه ؟؟؟؟؟!!!!!!
یه هفتس دارم تو سر خودم میزنم . به این در و اون در میزنم خلاصه هر کار میکنم این بازی ماهیگیری لعنتی ما فول

نمیشه. دیگه راهی نمونده که امتحان نکرده باشم :19:

یادمه اون اوایل برایه فول شدن بازی دو تا فایل license.dat.ngdat و free.dat.ngdat رو از تو پوشه 2000afbc پاک

میکردیم ولی حالا بازیو که نصب میکنم اون دو تا فایل تو پوشه نیست . پچ رو هم که نصب میکنم بازم فول نمیشه

حتی سیو بازی رو که یونس جان آپ کرده بود تو فولدرش کپی کردم بازم نشد :41:

لطفا یه کمکی به اینجانب مرحمت فرمائید :40:

سلام
بقيه بازي هات فول شدن؟ اگه اونا فولن ديگه Patch رو نصب نكن...مشكل احتمالا" يا از كلاينت هست...يا فايل بازي...اول بازي رو دان كن و نصب كن اگه نشد كلا" كلاينت رو پاك كن و بنصبون...:10:

n340
31-08-2008, 08:49
البته حجم بازی ها زیر 2 مگ هالا تا بعد از ظهر اپ می کنم

ولی یک ویدیو دیدم فکم افتاد نگاه کنید.هرکی خبر جدیدی داشت بگه

Legend
31-08-2008, 08:50
یونس جان لطفا بازی Bounce رو یه جایه دیگه بذار

هر کار کردم دان نشد

با تشکر

سلام
اينم لينك جديد:

شاد باشي:40:

KING OF SPEED
31-08-2008, 09:48
دوستانی که 5700 دارن...بازی Dirk Dagger با این گوشی مشکلی نداره؟؟؟؟؟
چون با دوربینه و دو ربین این گوشی هم 90 درجه اختلاف فاز داره!!!!

P A R S A
31-08-2008, 10:29
یونس جان نشد.
1296 رو هم نصب کردم. باز هم Dirk Dagger رو اجرا نمی کنه. همون ارور مسخره :
Close some Application ... (error 10002) QQ

بظرت چی کارش کنم؟؟؟

Legend
31-08-2008, 11:09
دوستانی که 5700 دارن...بازی Dirk Dagger با این گوشی مشکلی نداره؟؟؟؟؟
چون با دوربینه و دو ربین این گوشی هم 90 درجه اختلاف فاز داره!!!!

محمد جان خب دوربين رو بچرخون...تست كردي؟ اگرم نشد كه خب از تو تنظيمات اسفاده از دوربين رو خاموش كن و با جوي استيك برو...

یونس جان نشد.

بظرت چی کارش کنم؟؟؟

چيزي به ذهنم نميرسه...حالا اين يه دونه رو بازي نكن...:31:

P A R S A
31-08-2008, 11:19
آخه خیلی حیفه جایزه بهترین GamePlay رو برده. انگار جدی جدی باید گوشیمو عوض کنم. ای لعنت بر این نوکیا که هی خرج میذاره رو دست آدم

IPHONE 3g
31-08-2008, 12:21
یونس جان نشد.

بظرت چی کارش کنم؟؟؟

خب یه بار گوشی رو ریستارت کن بعد برو تو انگیج.
من خودم این مشکلو داشتم ولی با یه بار ریستارت درست شد.

IPHONE 3g
31-08-2008, 12:37
سلام
تم بازي گلف هم ساخته شد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشيد:40:

سلام یونس جان وقتی لینکو میزنم میره تو سایت موش بعد تو صحفه بزرگ نوشته :
This service is not available in your area:41:

Legend
31-08-2008, 13:07
سلام یونس جان وقتی لینکو میزنم میره تو سایت موش بعد تو صحفه بزرگ نوشته :
This service is not available in your area:41:

ممنون از يادآوري...
اينم لينك جديد...

اون پست هم ويرايش ميشه...

Legend
31-08-2008, 17:15
با تشكر از مجيد عزيز:11: لينك به صفحه اول منتقل شد...
اگه برق ما نميرفت زودتر از اين ميزاشتم...:41:

$*BEHNAM*$
01-09-2008, 17:21
تویه انگیج پوینت های فیفا 08 اولیش که نوشته complete all tutorials ، این tutorial ها چیه ؟ من که هر کاری میکنم تموم نمیشه .
شوت ، پاس ، حرکت ، سانتر و ........
اگه کسی همه اش رو میدونه بنویسه .

mslove
01-09-2008, 22:27
تویه انگیج پوینت های فیفا 08 اولیش که نوشته complete all tutorials ، این tutorial ها چیه ؟ من که هر کاری میکنم تموم نمیشه .

منظور از tutorial همون آموزش هستش و اگر میخوای که دیگه نشون داده نشه باید بری توی my fifa 08

>tutorialsetting و اون رو off کنی

موفق باشی

satttanism
02-09-2008, 00:02
سلام دوستان
بازی Dirk Dagger روی گوشی من نصب شده ولی اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده گوشیمم n73 چیکار باید بکنم؟

maxoud
02-09-2008, 01:16

ممکنه هنوز واسه پنالتی یا ضربه آزاد رو نداده باشه.

Legend
02-09-2008, 04:06
سلام دوستان
بازی Dirk Dagger روی گوشی من نصب شده ولی اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده گوشیمم n73 چیکار باید بکنم؟

دوست عزيز شما هنگام اجراي بازي بايد تمامي برنامه هاي در حال اجرا حتي jbak taskman رو كامل ببنديد...

ahmad72
02-09-2008, 09:26
بازی های N-Gage به ندرت میشه که روی گوشی(6120 classic(م اجرا کنه.فکر کنم دلیلش باز بودن نرم افزارهایی مثل ماشین پاسخگو باشه که الکی بازن.چطور میتونم این نرم افزارها رو ببندم؟یه چیزی میخوام تو مایه ی task manager

Majid393
02-09-2008, 11:00
بازی های N-Gage به ندرت میشه که روی گوشی(6120 classic(م اجرا کنه.فکر کنم دلیلش باز بودن نرم افزارهایی مثل ماشین پاسخگو باشه که الکی بازن.چطور میتونم این نرم افزارها رو ببندم؟یه چیزی میخوام تو مایه ی task manager

این برنامه رو نصب کنید : jbak taskman
تو همین p30 هست .... سرچ کنید ، پیدا میکنید .....

DANG3R
03-09-2008, 01:24
دوستان این لینک Ngage installer مشکل داره ...

maxoud
03-09-2008, 01:32
سلام من brothers in arm رو نصب کردم اجرا که می کنم چند تا لوگوی اول که رد می شه اونجا که می پرسه do you want sound چه بله بزنم چه نه هنگ می کنه دیگه از اوون صفحه جلو تر نمیره.مجبورم هی ریست کنمو هی امتحان کنم تا آخر رد شه.
گوشیمم که n81 که.

Legend
03-09-2008, 04:04
دوستان این لینک Ngage installer مشکل داره ...

دوست عزيز چه مشكلي داره؟ من تست كردم كار ميكنه...!:20:

Legend
03-09-2008, 04:11
سلام من brothers in arm رو نصب کردم اجرا که می کنم چند تا لوگوی اول که رد می شه اونجا که می پرسه do you want sound چه بله بزنم چه نه هنگ می کنه دیگه از اوون صفحه جلو تر نمیره.مجبورم هی ریست کنمو هی امتحان کنم تا آخر رد شه.
گوشیمم که n81 که.

شما تمام برنامه جانبي رو كه در حال اجراست با task maneger خوب ببند....چون اين بازي سنگينه...البته تعجب ميكنم چحوري N81 توش مونده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

satttanism
03-09-2008, 04:18
دوست عزيز شما هنگام اجراي بازي بايد تمامي برنامه هاي در حال اجرا حتي jbak taskman رو كامل ببنديد...

خیلی ممنون دوست عزیز
دیگه تا اجرا شد منم ولش نکردم تمومش کردم!
می خواستم ببینم من اگه از سیوهام بکاپ بگیرم و گوشیم رو ریسیت کنم و بعد از نصب مجدد بازی ها سیوها رو برگردونم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
تکلیف انگیج پینتهام چی میشه؟

Legend
03-09-2008, 10:56
خیلی ممنون دوست عزیز
دیگه تا اجرا شد منم ولش نکردم تمومش کردم!
می خواستم ببینم من اگه از سیوهام بکاپ بگیرم و گوشیم رو ریسیت کنم و بعد از نصب مجدد بازی ها سیوها رو برگردونم هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
تکلیف انگیج پینتهام چی میشه؟

نه هيچ چيز نميپره...
شما از اون فولدر هايي كه ليستشو گذاشتم يه كپي بگير بعد از ريست و نصب بازي ها جايگزين كن...اين واسه سيو ها...

واسه Point هم :

براي از بين نرفتن Point ها (كه خودم دچارش شدم) حتما فايل achievements.db رو از آدرس

c/private/20007b39/DBMS

كپي كنيد تا بعد از نصب جايگزين كنيد...( پوينت ها تو اين فايل ذخيره ميشن)...[/B]

شاد باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maxoud
03-09-2008, 13:50
شما تمام برنامه جانبي رو كه در حال اجراست با task maneger خوب ببند....چون اين بازي سنگينه...البته تعجب ميكنم چحوري N81 توش مونده... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون از جواب

البته همه رو هم که میبندم زیاد تاثیر نداره بازم از هر 5 بار 4 بار گیر میکنه.

راستی اگه رد شه از اونجا صفحه ی بعدی که میاد مینویسه this is a limited trial. شاید واسه این صفحه هه گیر میکنه؟حالا چطوری فولش کنم؟

Legend
03-09-2008, 14:08
ممنون از جواب

البته همه رو هم که میبندم زیاد تاثیر نداره بازم از هر 5 بار 4 بار گیر میکنه.

راستی اگه رد شه از اونجا صفحه ی بعدی که میاد مینویسه this is a limited trial. شاید واسه این صفحه هه گیر میکنه؟حالا چطوری فولش کنم؟

اين سوال رو از منم ميپرسه گاهي وقتها....مشكلي نداره، بازي فوله...

ahmad72
03-09-2008, 16:05
سلام.من بازی ماهیگیری رو دان کردم و ریختم توی پوشه N-Gage .بعد رفتم توی برنامه N-Gage میخو است بازی رو نصب کنه که نوشت close some application and try again .چیکار کنم؟هیچ برنامه ای باز نیست به جز N-Gage.چند بار فایل بازی رو پاک کردم و دوباره ریختم توی پوشه N-Gage ولی باز هم همون ارور.بازی Snake و Asphaltاین مشکل رو نداشتن.راستی وقتی ارور میده و برنامه رو میبندم برای بار دوم که برنامه رو اجرا میکنم بازی رو نصب نمیکنه و باید اون رو از توی پوشه N-Gage پاک کنم و دوباره بریزم تا برنامه واسه نصب بازی تلاش کنه(ولی باز هم موفق نشه).راهی نیست که نخواد فایل بازی رو پاک کنم و دوباره اون رو کپی کنم؟

Legend
03-09-2008, 16:15
سلام.من بازی ماهیگیری رو دان کردم و ریختم توی پوشه N-Gage .بعد رفتم توی برنامه N-Gage میخو است بازی رو نصب کنه که نوشت close some application and try again .چیکار کنم؟هیچ برنامه ای باز نیست به جز N-Gage.چند بار فایل بازی رو پاک کردم و دوباره ریختم توی پوشه N-Gage ولی باز هم همون ارور.بازی Snake و Asphaltاین مشکل رو نداشتن.راستی وقتی ارور میده و برنامه رو میبندم برای بار دوم که برنامه رو اجرا میکنم بازی رو نصب نمیکنه و باید اون رو از توی پوشه N-Gage پاک کنم و دوباره بریزم تا برنامه واسه نصب بازی تلاش کنه(ولی باز هم موفق نشه).راهی نیست که نخواد فایل بازی رو پاک کنم و دوباره اون رو کپی کنم؟

سلام
شما گوشيت چيه؟از Task Maneger استفاده ميكني..؟
يه بار ريست كن...
واسه اينكه هي نخواي بازي رو بريزي فايل بازي رو تو پوشه others بذار و اگه نصب نكرد باز از همونجا كپي كن...:10:

MohandesMCD
من بالاخره كلاينت جديده رو نصب كردم . BIA و asphalt ارور دادنش كم شده و معمولا راحت بالا مياد ولي اين reset G همچنان ارور سابق رو ميده.فكر كنم بايد منتظر اكسپرس ميوزيك بعدي باشم كه انگيج رو بتونه اجرا كنه

136209
سلام
میدونم که سوالم به اینجا ارتباط نداره ولی لطفا کمک کنید
سلام
من برنامه Killer Mobile SecureMe v1.00 S60v3 SymbianOS9.1 Unsigned Cr@cked ReadNFO-را
رو گوشیم نصب کردم بعد خواستم امتحان کنم یک سیم کارت دیگه تو گوشیم گذاشتم بعد از چند دقیقه گوشیم قفل شد
حالا هر کاری می کنم قفلش باز نمی شه حتی سیم کارت خودم را هم تو گوشیم میزارم بازم قفله اینم را بگم که من تو نرم افزار تمام قسمتهاش رو eneble کردم کمک کنید لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif:1 9:

Legend
03-09-2008, 16:29
من بالاخره كلاينت جديده رو نصب كردم . BIA و asphalt ارور دادنش كم شده و معمولا راحت بالا مياد ولي اين reset G همچنان ارور سابق رو ميده.فكر كنم بايد منتظر اكسپرس ميوزيك بعدي باشم كه انگيج رو بتونه اجرا كنه

مهندس جان الان 5320 اومده كه اكسپرس هم هست...:10:

ضمنا" به اون دوستمون هم بگم بايد تو برنامه كاربردي پست ميدادي نه اينجا...

P A R S A
03-09-2008, 17:29
یونس جان

می دونم اینجا جاش نیست ولی مگه هست تو بازار 5320 ؟

sarmast65_ata
03-09-2008, 17:35
یونس جان بازی Reset Generation رو نصب کردم خطا میده چیکار کنم؟
اینم پیغتم خطاش

Reset generation extited with an error

Legend
03-09-2008, 18:00
یونس جان

می دونم اینجا جاش نیست ولی مگه هست تو بازار 5320 ؟

ريليز كه شده گوشي...كلاينت n-gage هم كه براش زدن...پس هست...

یونس جان بازی Reset Generation رو نصب کردم خطا میده چیکار کنم؟
اینم پیغتم خطاش

:31:
واسه من اصلا" نصفه مياد...:41:

$*BEHNAM*$
03-09-2008, 18:46
ممکنه هنوز واسه پنالتی یا ضربه آزاد رو نداده باشه.

ضربه آزاد فکر کنم نداشته باشه . چون یکی از چالنج با ضربه آزاد شروع میشه ولی هیچ چیزی نمینویسه؟!!

P A R S A
03-09-2008, 20:11

شما گوشی رو Restart کن. بعدشم سعی کن همه نرم افزار ها بسته باشن. برای این کار بهترین نرم افزار Jbak TaskMan هستش که تو نت راحت پیدا می کنی!

MohandesMCD
03-09-2008, 20:41
مهندس جان الان 5320 اومده كه اكسپرس هم هست...:10:

ضمنا" به اون دوستمون هم بگم بايد تو برنامه كاربردي پست ميدادي نه اينجا...
متاسفانه 5320 رو نميشه آپديت خوبي براي 5700 در نظر گرفت.حداقل بخاطر صفحه ي كوچيكش

scope82
04-09-2008, 15:09
جناب legend دیگه بازی n-gage سراغ نداری ؟؟؟؟؟؟؟

خیلی باحالی.

MohandesMCD
04-09-2008, 16:07
بنده خدا مگه خودش بازي ميسازه؟ هر چي بازي بياد و كرك بشه دو دقيقه بعدش ميزاره تو سايت و بهمون يه حالي ميده.بعدشم مگه شما همه رو تموم كردي كه دنبال بازي جديدي؟ من فقط Bounce رو تموم كردم.وقت نميكنم اصلا بشينم سر يه بازي و تمومش كنم

Legend
04-09-2008, 16:14
جناب legend دیگه بازی n-gage سراغ نداری ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی باحالی.

شما همرو بازي كردي؟ تموم شدن؟

بنده خدا مگه خودش بازي ميسازه؟

:10::31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي آقايي..

sarmast65_ata
04-09-2008, 18:01
ريليز كه شده گوشي...كلاينت n-gage هم كه براش زدن...پس هست...

:31:
واسه من اصلا" نصفه مياد...:41:

خوب میگفتی من دانلود نمیکردم 3 روز وقتمو گرفتی:31:
چرا اینطوریه؟

Sajad2006
04-09-2008, 19:52
یونس جان نظرت چیه یه تاپیک بزنیم و دوستان پوینت های ان گیج خود را بنویسند.
البته یه جایی که شمارش پست خاموش باشد!

Tra Rapid
05-09-2008, 03:42
دوستان اینم نسخه ی جدید N-Gage.Installer که ناسازگاریهای یه سری از بازی ها بخوصوص برای اونهایی که گوشیهای سری 9.2 دارند رو حل کرده.(در ضمن باید ساین بشه)

N-Gage.Fixes.SiS includes the following fixes:
•Gameloft Brothers In Arms v1.2.3: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Rovio Bounce Boing Voyage v1.00: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Jadestone Dirk Dagger And The Fallen Idol v0.99: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•Gameloft Dogz v1.3.6: Fixed compatibility with symbianOS9.2.
•EA Sports FIFA 08 v1.0.30: Fixed random crash on halftime during tournament or season modes.
•Mineshaft Pro Series Golf v1.39: Fixed compatibility with symbianOS9.2 and random crash on career mode.
•RedLynx Reset Generation v1.00: Fixed compatibility withsymbianOS9.2

aslanaslan
05-09-2008, 08:10
When I want to install Asphalt3, Block breaker,... in the ngage2 it says file is corrupted. what should i do? my cell is n95 8gb. sorry, i don't have Persion font now. thanx

moby
05-09-2008, 09:21
سلام د.ستان من این بازیها رو دانلود کردم ولی فایلش مثل بازیهای قبل نیست موندم چیکار کنم؟

bounce
dirk dagger

Sajad2006
05-09-2008, 10:00
When I want to install Asphalt3, Block breaker,... in the ngage2 it says file is corrupted. what should i do? my cell is n95 8gb. sorry, i don't have Persion font now. thanx
دوست عزیز شما باید این فایلها رو تو فولدر ان گیج بریزی بهد ان گیج رو از تو گوشی باز کنی خودش شروع به نصب میکنه!

Sajad2006
05-09-2008, 10:03
سلام د.ستان من این بازیها رو دانلود کردم ولی فایلش مثل بازیهای قبل نیست موندم چیکار کنم؟

bounce
dirk dagger
دوست عزیز اگه پست دوم رو با دقت بخونی مشکلت حل میشه!

Majid393
05-09-2008, 10:04

شما در برنامه secman باید گزینه install root certificate رو بزنید ....

Kolang
05-09-2008, 13:50
فایل patch رو باید نصب کنی تا اون گزینه تریال برداشته شه
تمام بازیها فول هست

MohandesMCD
05-09-2008, 14:31
من اين فايل انگيج فيكس رو نميتونم اكستركت كنم چرا؟تو صفحه قبل لينكش بود

Legend
05-09-2008, 15:02

خدمت شما مهندس::31:

Tra Rapid
05-09-2008, 16:03

مهندس جان چند دقیقه پیش فایلو از megaupload دانلود کردم هیچ مشکلی نداره.

Legend
05-09-2008, 18:51
legend عزیز آسفالت 3 که گذاشته بودی فول هست ؟
چون بغلش نوشته تریال .
فیفا 08 فول نداری؟
dogz هم نصب نمیشه.چرا؟ من که نتونستم نصبش کنم. به صفحات اول هم رجوع کردم ولی نشد. خودت یه راه حل بذار.

عزيزم ما تاپيك جدا واسه مشكلات داريم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل patch رو باید نصب کنی تا اون گزینه تریال برداشته شه
تمام بازیها فول هست

كمال جون شما هم لطف كن اينجا جواب نده...:10::11:

ضمنا" ورژن جديد و Repack شده تو پست 2 قرار گرفت...
به همه پيشنهاد ميكنم نصب كنن...اصلا" هيچي هم پاك نميشه...نه سيو نه پوينت و نه بازي ها...:8:
عوضش بازي BIA صداش درست شده و گلف هم ديگه بيرون نمياد، علاوه بر اين مشكل تورنمنت فيفا هم حل شده...:20:

alex_pk
05-09-2008, 18:57
سلام

زیر مجموعه N-Gage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ایجاد شد....

Sajad2006
05-09-2008, 19:54
سلام.
من اکه بخوام ورژن جدید ngage installer رو نصب کنم باید چیکار کنم؟
ورژن قبلی رو پاک کنم؟
چیکار کنم؟
لطفن توضیح بدید!

Legend
05-09-2008, 20:04
سلام.
من اکه بخوام ورژن جدید ngage installer رو نصب کنم باید چیکار کنم؟
ورژن قبلی رو پاک کنم؟
چیکار کنم؟
لطفن توضیح بدید!

من كه توضيح دادم سجاد...؟!

فقط نصبش ميكني همين بعدم فايل بعدي رو...كلا" 2 تا...

Sajad2006
05-09-2008, 20:12
من كه توضيح دادم سجاد...؟!

فقط نصبش ميكني همين بعدم فايل بعدي رو...كلا" 2 تا...
برنامه sec man هم لازمه؟
ببخشید این همه سوال میپرسم.:46:

Legend
05-09-2008, 20:22
برنامه sec man هم لازمه؟
ببخشید این همه سوال میپرسم.:46:

بخشيدم...شاه عبدالعظيم واسه تو...:31::31::10:
مگه تو بدون secman انگيج رو نصب كردي؟؟ به هر صورت نه..هيچي...فقط اينو بريز بعدشم اون يكي...:20:

Sajad2006
05-09-2008, 20:36
یونس جان .
الان نصب کردم بعد Patch رو نصب کردم.
الان ان گیج دیگه باز نمیشه!!
کمک!!

Legend
05-09-2008, 21:04
یونس جان .
کمک!!

سكمن رو غير فعال كردي؟؟؟ يه بار ريست كن...N-Gage.Fixes.rar رو نصب كردي؟

P A R S A
06-09-2008, 21:04
یونس جان شما خودت این نسخه ریپک شده BiNPDA رو نصب کردی؟
برای من Update Error میده. مال شما بدون مشکل نصب شد؟

Legend
06-09-2008, 21:39
یونس جان شما خودت این نسخه ریپک شده BiNPDA رو نصب کردی؟
برای من Update Error میده. مال شما بدون مشکل نصب شد؟

بله نصب كردم هيچ مشكلي هم نداشت...شما يه بار پاك كن اين دفعه اينو نصب كن ببين چي ميشه....

آخرش اين 6120 پيرت ميكنه...:27::31:

MohandesMCD
06-09-2008, 23:49
واسه من بدون مشكل نصب شد.BIA سريعتر لود ميشه.reset G هم همچنان اجرا نميشه

Legend
07-09-2008, 00:06
واسه من بدون مشكل نصب شد.BIA سريعتر لود ميشه.reset G هم همچنان اجرا نميشه

خب به سلامتي...
مهندس جون اينو ببين و انجام بده ببين كارت راه ميافته..؟

شاد باشي:10:

P A R S A
07-09-2008, 10:03
درسته یه خورده اذیت می کنه ولی هیچی 6120 نمیشه!
مشکل فقط مشکل من نیست توی فروم های دیگه هم اینو مطرح کردن (روی ان.73) یکی مستر ریست کرده بود، حل شده بود! می خواستم ببینیم راه دیگه ای داره یا نه؟

maxoud
07-09-2008, 13:56
یه سواله چند وقته فکرمو مشغول کرده...

ان گیج پویت ها به چه دردی میخورن؟

maxoud
07-09-2008, 13:57

Kolang
07-09-2008, 14:50
دل خوش کردن الکیه :دی

sarmast65_ata
07-09-2008, 16:04
عزيزم ما تاپيك جدا واسه مشكلات داريم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كمال جون شما هم لطف كن اينجا جواب نده...:10::11:

ضمنا" ورژن جديد و Repack شده تو پست 2 قرار گرفت...
به همه پيشنهاد ميكنم نصب كنن...اصلا" هيچي هم پاك نميشه...نه سيو نه پوينت و نه بازي ها...:8:
عوضش بازي BIA صداش درست شده و گلف هم ديگه بيرون نمياد، علاوه بر اين مشكل تورنمنت فيفا هم حل شده...:20:

یونس جان این قضیه Repack چیه؟کجای پست 2 گذاشتیش؟چیکار میکنه؟
راستی این تاپیک چرا اینطوری شده؟چرا همه بازیها دیگه نیستن؟

Legend
07-09-2008, 16:25

دل خوش کردن الکیه :دی

چرا الكي كمال جون؟:31: خوراكه كل كله....گندتون تو پوينت كيه...؟:27::31::10:

نه، جدي اينو نشون ميده كه شما تا چه حد پيشرفت داشتين تو تموم كردن بازي ها...هر بازي 1000 پوينت ميده..:11:

Legend
07-09-2008, 16:27
یونس جان این قضیه Repack چیه؟کجای پست 2 گذاشتیش؟چیکار میکنه؟
راستی این تاپیک چرا اینطوری شده؟چرا همه بازیها دیگه نیستن؟

جايگزين كردم جاي لينك اينستالر قبلي عطا...يعني الان همشون Repack هستند...:46:
.
.
راجع تاپيك هم بگم بازيها قراره هر كدوم يه تاپيك بشن و كلي تغييرات ديگه كه دارم با ميثم عزيز انجام ميدم...
منتظر باش:10:

sarmast65_ata
07-09-2008, 16:36
بازم نفهمیدم یعنی Ngageinstaller جدید چه فرقی با قبلیه داره؟الان میتونم منم این جدیدرو نصب کنم؟قبلیه رو باید پاک کنم؟یا روی همین میتونم بریزم؟pointa نپره راستی واست pfd رو off گذاشتم دیدیش؟

Legend
07-09-2008, 16:44
بازم نفهمیدم یعنی Ngageinstaller جدید چه فرقی با قبلیه داره؟الان میتونم منم این جدیدرو نصب کنم؟قبلیه رو باید پاک کنم؟یا روی همین میتونم بریزم؟pointa نپره راستی واست حیب رو off گذاشتم دیدیش؟

عطا اگه اينو تو مشكلات مطرح ميكردي بهتر بود...به هر حال.

فرقشم گفتم:

رو 82 خودم و 5700 مهندس راحت نصب شده...ولي رو 6120 پارسا ارورداده همينطور رو N73 ...به هر اگه ميخواي نصب كني پيشنهاد ميكنم يه بك آپ بگيري..!
ميتوني هم نصب نكني اگه فرقاش برات مهم نيست ( يعني BIA و GOLF با فيفا بازي نميكني....)

Off هم نرسيده..

Sajad2006
07-09-2008, 18:04
دوستان یه سوال:
چرل وقتی سکمن فعال گوشیرو خاموش میکنم روشن نمیشه دیگه؟؟
باید حتمن دوباره ریست کنم تا روشن شه!!

Legend
07-09-2008, 18:10
دوستان یه سوال:
چرل وقتی سکمن فعال گوشیرو خاموش میکنم روشن نمیشه دیگه؟؟
باید حتمن دوباره ریست کنم تا روشن شه!!

خب چرا همچين ميكني ..؟؟:18:
گوشي باباش در مياد...تو وقتي فعال باشه نميتوني چيزي رو هم نصب كني...كلا" گوشي فلج ميشه...نكن اين كارو...!

Sajad2006
07-09-2008, 18:13
کی باید غیر فعالش کنم؟
فقط واسه ان گیج لازمه یا واسه بازیها هم لازمه؟

Legend
07-09-2008, 18:27
کی باید غیر فعالش کنم؟
فقط واسه ان گیج لازمه یا واسه بازیها هم لازمه؟

هميشه بايد غير فعال باشه...فقط وقتي ميخواي به فايل هاي سيستمي دسترسي پيدا كني فعال كن...

MohandesMCD
07-09-2008, 23:54
يونس جان reset G باز هم اجرا نشد.البته جوي استيك گوشيم داغون شده و انگار بايد قيد بازي رو بزنم.ميخاستم صبر كنم سيمبين 9/5 كه اومد گوشيمو عوض كنم كه گويا بايد به 9/3 رو بيارم=> 5320 :(
ويرايش:من چرا اينجا پست دادم راستي؟:13:

Mojtaba-MCI
08-09-2008, 14:50
ببخشید یه مشکل کوچولو!
لینک دانلود بازی آسفالت 3 خرابه...
از کجا می تونم دانلودش کنم؟!

Majid393
08-09-2008, 15:23
ببخشید یه مشکل کوچولو!
لینک دانلود بازی آسفالت 3 خرابه...
از کجا می تونم دانلودش کنم؟!

لینکش درسته مجتبی جان ....
همین الان تست کردم .....

Mojtaba-MCI
08-09-2008, 17:10
خداییش دانلود نمیشه...
یه امتحان کنید ، وقتی گزینه ی Click Here To Start Download رو انتخاب می کنم دوباره همون صفحه رو باز می کنه و همون گزینه رو دوباره نشون می ده!

Mojtaba-MCI
08-09-2008, 17:11
میشه شما لینک خودتون رو اینجا هم بدید تا من از لینک شما استفاده کنم؟!

Majid393
08-09-2008, 17:18
میشه شما لینک خودتون رو اینجا هم بدید تا من از لینک شما استفاده کنم؟!
شما این لینک رو امتحان کن .... بده به دانلود منیجر ببین دانلود میشه :

Mojtaba-MCI
08-09-2008, 17:26
نه متاسفانه...

Mojtaba-MCI
08-09-2008, 17:29
چیکارش باید کرد؟!
لینک دیگه ای نداره؟؟؟

Legend
08-09-2008, 18:22
چیکارش باید کرد؟!
لینک دیگه ای نداره؟؟؟

آخه جالبيش اينجاست فقط تو با لينك ها مشكل داري مجتبي..!!:31::10:

اينم لينك رپيد كه ميدونم همه دوست دارن....:27:

Mojtaba-MCI
08-09-2008, 20:15
آخه جالبيش اينجاست فقط تو با لينك ها مشكل داري مجتبي..!!:31::10:
به جان خودت چندبار امتحانش کردم این لینک قبلیت رو ، چه کنم نمیشه دیگه:31:...

اينم لينك رپيد كه ميدونم همه دوست دارن....:27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشي:40:
آفرین که اینو می دونی...
کیه که این سایت محبوب رو دوست نداشته باشه:31:؟!

Kolang
09-09-2008, 00:05
به جان خودت چندبار امتحانش کردم این لینک قبلیت رو ، چه کنم نمیشه دیگه:31:...

آفرین که اینو می دونی...
کیه که این سایت محبوب رو دوست نداشته باشه:31:؟!

با رپید هم مشکل داری مگه؟

یونس جان... میخوای همه بازیها رو روی سرور همینجا آپلود کنم؟
اگه آره... که فردا همه رو آپلود کنم

bahmanhtm
09-09-2008, 04:31
آقا من تو اجراي pro series golf مشكل دارم يه راهنمايي بكنيد.وسط بازي يه دفعه مياد بيرون مينويسه :

pro series golf
closed;
user
44.

Mojtaba-MCI
09-09-2008, 08:22
کیه که مشکل نداشته باشه؟!
من یکی رو به شخصه بیچاره کرده...
بدبختیش اینه که یهو وسط دانلود قطع میشه ، برای اینکه این طوری نشه حتما باید عضو باشی!
البته من تا حالا خیلی چیزا از این سایت گرفتم ولی به هرحال سخته...

Legend
09-09-2008, 09:28

یونس جان... میخوای همه بازیها رو روی سرور همینجا آپلود کنم؟
اگه آره... که فردا همه رو آپلود کنم

خيلي خوب ميشه كمال ولي يه سوال...سقف آپلود براي هر فايل چقدره؟

آقا من تو اجراي pro series golf مشكل دارم يه راهنمايي بكنيد.وسط بازي يه دفعه مياد بيرون مينويسه :

pro series golf
closed;
user
44.

دوست عزيز شما بايد فايل N-Gage.Fixes.SiS رو كه تو پست 1 هست دانلود و نصب كنيد...( دومين لينك )

ELVIS PRESLEY
09-09-2008, 11:48
دوستان کسی سیو بازی "برادرز این ارمز" رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد وقتی بازی تو فون نصب میشه فایلش کجا میره؟؟؟؟؟؟؟؟

eblis2007
09-09-2008, 14:34
با سلام .
ببخشید چه جوری بازی n-gage نسب میشه من نمیتونم نسب کنم .

Legend
09-09-2008, 15:06
با سلام .
ببخشید چه جوری بازی n-gage نسب میشه من نمیتونم نسب کنم .

يعني چي نميتوني؟ من اونهمه آموزش تو پست اول رو براي شما گذاشتم عزيز دل...:19:

Mojtaba-MCI
09-09-2008, 17:58
ببخشید یونس جان...
این لینک جدیدی رو که دادی واسه آسفالت ، چندبار رفتم بازش کنم ولی هم توو فایرفاکس و هم توو اینترنت اکسپلورر ارور cannot display the webpage رو می ده!
شاید الان اینجوری باشه ، به هرحال یه نگاهی بهش بنداز.
ممنون!

Legend
09-09-2008, 18:26
ببخشید یونس جان...
این لینک جدیدی رو که دادی واسه آسفالت ، چندبار رفتم بازش کنم ولی هم توو فایرفاکس و هم توو اینترنت اکسپلورر ارور cannot display the webpage رو می ده!
شاید الان اینجوری باشه ، به هرحال یه نگاهی بهش بنداز.
ممنون!

:18::18::18::18::18:
مجتبي سيستمتو به يكي نشون بده...:27:

ديگه لينك ندارم..اينم آخريش:

Mojtaba-MCI
09-09-2008, 18:36
:18::18::18::18::18:
مجتبي سيستمتو به يكي نشون بده...:27:

ديگه لينك ندارم..اينم آخريش:

به جان خودت من خودمم تعجب می کنم که چطور من بدبخت می خوام دانلود کنم اینجوری میشه ولی تو و بقیه ی بچه ها از این مشکلات عدیده ندارین:31:!
به هرحال دمت جیز باد و ممنون...

Mojtaba N87
09-09-2008, 19:31
لینک ها مشکل نداره دوستان . من بعضی وقتا تستشون می کنم.

شاید مشکل شما استفاده از پ ر و ک س ی در سیستم باشه.

Kolang
09-09-2008, 21:49
خيلي خوب ميشه كمال ولي يه سوال...سقف آپلود براي هر فايل چقدره؟

دوست عزيز شما بايد فايل N-Gage.Fixes.SiS رو كه تو پست 1 هست دانلود و نصب كنيد...( دومين لينك )

آقا شرمنده... اصلا یادم رفت امروز
شنبه باز میرم دانشگاه... اگه باز سادم نره حتما آپلود میکنم
حجم هم 10 مگه

Legend
09-09-2008, 22:43
آقا شرمنده... اصلا یادم رفت امروز
شنبه باز میرم دانشگاه... اگه باز سادم نره حتما آپلود میکنم
حجم هم 10 مگه

خب هر وقت خواستي شروع كني بيا تو ياهو كارت دارم...:10:

Kolang
09-09-2008, 23:30
به جان خودت من خودمم تعجب می کنم که چطور من بدبخت می خوام دانلود کنم اینجوری میشه ولی تو و بقیه ی بچه ها از این مشکلات عدیده ندارین:31:!
به هرحال دمت جیز باد و ممنون...

لینک ها مشکل نداره دوستان . من بعضی وقتا تستشون می کنم.

شاید مشکل شما استفاده از پ ر و ک س ی در سیستم باشه.

من الان اومدم اسفالت رو از همین مدیا دانلود کنم... تا 99.99 میره ولی تمام نمیشه
چند بار هم تکرار کردم ولی باز مشکل داره
الان روی سرور سایت اینو آپلود میکنم و میزارم توی تاپیک خودش
اما یادم نمیاد... سرور سایت ریزیوم ثاپورت بود؟!!!!

Legend
09-09-2008, 23:52
الان روی سرور سایت اینو آپلود میکنم و میزارم توی تاپیک خودش
اما یادم نمیاد... سرور سایت ریزیوم ثاپورت بود؟!!!!

:18:
تو ديگه چرا؟؟همين لينك رپيد رو ميزارم اونجا...نخواستيم...:19:

bahmanhtm
10-09-2008, 03:04
نصب كرده بودم دوباره ام نصب كردم بازم نشد!
همون ارور رو داد.

Mojtaba-MCI
10-09-2008, 07:15
خدا رو شکر...
یکی بالاخره حرف مارو باور کرد!
دقیقا واسه منم اینجوری بود ، منتها واسه من تا 44% رفت و گیر کرد.

Legend
10-09-2008, 08:38
نصب كرده بودم دوباره ام نصب كردم بازم نشد!
همون ارور رو داد.

شما گوشيت چيه؟ ورژن جديدي كه گذاشتم رو دانلود كردي؟ الان تو About برنامه انگيج چي مينويسه ورژن رو..؟

bahmanhtm
10-09-2008, 14:09
شما گوشيت چيه؟ ورژن جديدي كه گذاشتم رو دانلود كردي؟ الان تو About برنامه انگيج چي مينويسه ورژن رو..؟
شرمنده كه شما رو زحمت ميدما.:11:
گوشي e51
n gage: 1.10(1318)
ورژن بازي:1.39 release
مشكلم هم فقط با همين يه دونه بازيه.

Legend
10-09-2008, 19:58
شرمنده كه شما رو زحمت ميدما.:11:
گوشي e51
n gage: 1.10(1318)
ورژن بازي:1.39 release
مشكلم هم فقط با همين يه دونه بازيه.

اين توضيحاتيه از خود گروه BiNPDA براي اين بازي در صورتي كه با ارور مواجه شديد...::20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMore info :

eblis2007
11-09-2008, 08:46
يعني چي نميتوني؟ من اونهمه آموزش تو پست اول رو براي شما گذاشتم عزيز دل...:19:

همه اون کارها را انجام دادم ولی تو گوشیم نسب نمیشه .

Legend
11-09-2008, 09:55
همه اون کارها را انجام دادم ولی تو گوشیم نسب نمیشه .

:44:
اول شما بگو گوشيت چيه؟
بعد دونه دونه مراحلي كه انجام دادي رو اينجا بنويس....و به و...

Majid393
11-09-2008, 13:55
سلام .
من وقتی این instsller جدید رو نصب میکنم باز میشه اما بعد از نصب فایل
patch دیگه باز نمیشه و خود به خود بیرون میاد.
اگه ممکن منو راهنمایی کنید در ضمن گوشیم n82 هستش.
یکبار گوشیتو خاموش روشن کن ببین درست میشه یا نه .....

touraj1361
11-09-2008, 16:28
با سلام .
دوستان من n82 دارم وقتی بعد از نصب بازیها فایل patch رو نصب میکنم
دیگه کلاینت ان گیج اصلا باز نمیشه .
در ضمن فقط اون کلاینت جدید v.1.10 اینجوری با کلاینتهای قدیمی مشکل ندارم.
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر

Majid393
11-09-2008, 17:05
با سلام .
دوستان من n82 دارم وقتی بعد از نصب بازیها فایل patch رو نصب میکنم
دیگه کلاینت ان گیج اصلا باز نمیشه .
در ضمن فقط اون کلاینت جدید v.1.10 اینجوری با کلاینتهای قدیمی مشکل ندارم.
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
تو اون تاپیک هم بهت گفتم دوست عزیز :::::
یکبار گوشیتو خاموش روشن کن ببین درست میشه یا نه .....

aref.moradi
11-09-2008, 19:54
از دوستان یه سوال داشتم وقتی ngageرو نصب میشه ایکنش نوشتهngageهست داخل یه مربع ابی یا نارنجی و گاهی هم نوشته داخل مربع نیست که خیلی هم قشنگتره میشه لطف کنید و بگید این ایکون سومی رو از کجا میتونم دانلود کنم

nima912
11-09-2008, 20:19
سلام... من 6120 دارم و بازی Brain challenge رو دانلود کردم و نصب اما وقتی میخواد اجرا بشه بالا نمیاد... باقی بازیها این مشکل رو ندارن همه درست هستن. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ با تشکر

Majid393
11-09-2008, 20:24
سلام... من 6120 دارم و بازی Brain challenge رو دانلود کردم و نصب اما وقتی میخواد اجرا بشه بالا نمیاد... باقی بازیها این مشکل رو ندارن همه درست هستن. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ با تشکر

یا یه تسک منیجر تمامی برنامه ها رو ببند ... ببین اجرا میشه یا نه .....
از jbak taskman استفاده کن .... سرچ کن ... همینجا هست .....

touraj1361
11-09-2008, 21:58
سلام اقا مجید اینکارم کردم ولی نشده

Legend
12-09-2008, 08:57
سلام .
من وقتی این instsller جدید رو نصب میکنم باز میشه اما بعد از نصب فایل
patch دیگه باز نمیشه و خود به خود بیرون میاد.
اگه ممکن منو راهنمایی کنید در ضمن گوشیم n82 هستش.

دوستان چندين بار تذكر داده شده....لطفا" مشكلات رو فقط در تاپيك خودش بيان كنيد...

Legend
12-09-2008, 09:02
سلام اقا مجید اینکارم کردم ولی نشده

اگه شما ورژن جديد رو قبلي نصب كردي؟ فقط بايد Installer رو نصب ميكردي و بعد از اون ngage fix رو...با يه ريست مشكلت حل ميشد....براي شما عكس Trail داشت كه Patch رو نصب كردي؟
من خودم رو 82 بدون مشكل نصب كردم...:10:

Sajad2006
12-09-2008, 09:34
سلام.
من ان 95 8 گیگ رو آپدیت کردم و خودش کلاینت جدید و داشت حالا میخوام بازی هارو نصب کنم میکه:
File is Currupted.Delete Now?

Legend
12-09-2008, 09:51
سلام.
من ان 95 8 گیگ رو آپدیت کردم و خودش کلاینت جدید و داشت حالا میخوام بازی هارو نصب کنم میکه:
File is Currupted.Delete Now?

بايد Secman رو نصب كني....Install root certified رو بزني...

Sajad2006
12-09-2008, 12:22
نمیشه چور دیگه نصبش کرد.
آخه از سک من خوشم نمیاد.
یادمه میشد از یه سایت گرفت و کپی کرد تو گوشی!

Legend
12-09-2008, 15:22
نمیشه چور دیگه نصبش کرد.
آخه از سک من خوشم نمیاد.
یادمه میشد از یه سایت گرفت و کپی کرد تو گوشی!

والله من كه نشنيدم...حالا مگه سكمن چه گناهي كرده؟ اگه بدت مياد بعد از نصب بازي پاكش كن...:10:

nima912
13-09-2008, 00:10
یا یه تسک منیجر تمامی برنامه ها رو ببند ... ببین اجرا میشه یا نه .....
از jbak taskman استفاده کن .... سرچ کن ... همینجا هست .....

این کارم کردم نشد...فک کنم نمیتونه بازی رو بالا بیاره اما چرا؟:41: بازیهای سنگین تری مثل BIA رو به راحتی میاره...

Iman_m123
13-09-2008, 11:07
دوست عزیز اینجا مطرح نکنید !
تاپیک مخصوص و جدا هست اونجا میتونید مطرح کنید

موفق باشی :11:

ahmad72
13-09-2008, 17:24
بازی Brain challenge روی گوشی من (6120) هم نصب نمیشه!بازی ها دیگه راحت جواب میدن.

Legend
13-09-2008, 19:03
این کارم کردم نشد...فک کنم نمیتونه بازی رو بالا بیاره اما چرا؟:41: بازیهای سنگین تری مثل BIA رو به راحتی میاره...

بازی Brain challenge روی گوشی من (6120) هم نصب نمیشه!بازی ها دیگه راحت جواب میدن.

ممكنه بعضي بازي ها اجرا نشن رو گوشي هاي شما..!:41:
شما ريست كردي؟ يا تمام برنامه ها بسته هستن..؟ پاك كن دوباره نصب كن...

P A R S A
13-09-2008, 19:54

عجیبه من Brain Challenge رو راحت بازی می کنم!
شما Dirk Dagger رو اجرا کردی؟

ahmad72
14-09-2008, 14:12
هم ریست کردم و هم همه برنامه ها بستست.
Dirk Dagger رو هم دان نکردم.

M@hdi-B
14-09-2008, 18:38

سلام یونس جان خسته نباشی نماز و روزه هات قبول. منم همین مشکل رو دارم . موقع نصب Secman این پیغام میاد:You must Connect your mobile to PC and run MetroTRK on your mobile device. موقع نصب TRK هم میگه : Unable to install. Component is built-in.
اگه راهنمای کنی ممنون میشم.

Legend
14-09-2008, 19:27
سلام یونس جان خسته نباشی نماز و روزه هات قبول. منم همین مشکل رو دارم . موقع نصب Secman این پیغام میاد:You must Connect your mobile to PC and run MetroTRK on your mobile device. موقع نصب TRK هم میگه : Unable to install. Component is built-in.
اگه راهنمای کنی ممنون میشم.

مهدي جان شما گوشيتو آپ كردي؟ اگه نكردي بايد TRK رو نصب كني به هر روشي كه ميشه...

M@hdi-B
14-09-2008, 20:12
مهدي جان شما گوشيتو آپ كردي؟ اگه نكردي بايد TRK رو نصب كني به هر روشي كه ميشه...

از اون سوالها کردیها. تا الان که مشکل نداشتم. آپ کردم که میگه:Component is built-in.

Majid393
14-09-2008, 20:22
از اون سوالها کردیها. تا الان که مشکل نداشتم. آپ کردم که میگه:Component is built-in.
مهدی جان :::
ببین میتونی با این روش TRK رو گوشیت نصب کنی :

Sajad2006
14-09-2008, 23:38
ببین میتونی با این روش TRK رو گوشیت نصب کنی :

من با این روش به راحتی نصب کردم.
با دقت انجام بده نتیجه میگیری!

M@hdi-B
15-09-2008, 20:13
ببین میتونی با این روش Trk رو گوشیت نصب کنی :

بله مجید جان موفق شدم ممنون. از یونس جان هم بابت زحماتش تشکر می کنم. دستت درد نکنه.

Viren
16-09-2008, 00:30
دوستانی که Dirk Dagger بازی کردند

چرا نمیشه وارد City Hall و Railway Station شد؟؟
من حتی بازی رو تموم کردم ولی نمیتونم واردشون بشم

Legend
16-09-2008, 08:57
دوستانی که Dirk Dagger بازی کردند

چرا نمیشه وارد City Hall و Railway Station شد؟؟
من حتی بازی رو تموم کردم ولی نمیتونم واردشون بشم

كلا" نميشه رفت اونجا ها....من احتمال ميدم براي پر كردن نقشه بوده....
البته بهتر بود اينو تو تاپيك خود بازي مطرح كني...:10:

shayan_p30
17-09-2008, 14:39
همه ي setup هاي بازيهاي n gage فايل exe ان؟
اصلا setup بازي با فرمت sis نداره؟؟!
:14:

Viren
17-09-2008, 21:29
هیچ کدوم Sis نیستن

بیشتر ngage هستن مثل Tetris
بعضی ها هم exe هستن که فایل ngage رو به گوشی منتقل می کنند مثل Reset Generation

maxoud
17-09-2008, 22:03
من dirk dagger رو پارت به پارت دانلود کردم. وقتی میخوام نصبش کنم بعد از preparing instalation مینوسه file is corrupted...

چی کار کنم حالا به زور با دیال آپم دانلودش کردم.)):

یعنی فایل خراب یا ناقصه؟سایز: 20,465,675 bytes

P A R S A
17-09-2008, 22:29
فکر نکنم مشکل از دانلود باشه. اگه مشکل دانلود بود. سر اکسترکت کردن ارور میداد.
شما برو توی Secman از Option گزینه Install Root Cer رو انتخاب کن. بعد دوباره امتحان کن. این ارور معمولا با این روش حل میشه. در ضمن نگفتی گوشیت چیه!

eblis2007
18-09-2008, 13:00
ببخشید اگه تکراری هست . برای اینکه بازی ها همیشه باشه باید چی کار کنم . این فایل patch از کجا باید دانلود کنم گوشیم n82 هست با تشکر

Kolang
18-09-2008, 13:10
ببخشید اگه تکراری هست . برای اینکه بازی ها همیشه باشه باید چی کار کنم . این فایل patch از کجا باید دانلود کنم گوشیم n82 هست با تشکر

بفرما
البته توی تاپیک مربوطه هست... اما باید قبلش فایل های دیگه از رو دانلود کنی که حمکشون بیشتره

donya1370
18-09-2008, 13:18
سلام من گوشیم N95 8gig هستش.بازی هایی که نصب کردم همه trial هستن. وقتی می خوام فایل patch رو نصب کنم این ارور رو میده : unable to install a protected application from an untrusted supplier
چرا؟!!!

eblis2007
18-09-2008, 13:35
این فایل patch وقتی نسب میکنم دیگه مشکلی نداره یعنی میشه همیشه بازی کرد

maxoud
18-09-2008, 14:52
فکر نکنم مشکل از دانلود باشه. اگه مشکل دانلود بود. سر اکسترکت کردن ارور میداد.
شما برو توی Secman از Option گزینه Install Root Cer رو انتخاب کن. بعد دوباره امتحان کن. این ارور معمولا با این روش حل میشه. !

ممنون با همون Install Root Cer حل شد.

الان که دارم اینو می نویسم بازیشو تموم کردم کلن 4 ساعت طول کشید ولی خیلی حال داد.
...

ولی قضیه دوربینش یه خورده سر کاری بود .اولاشو با دوربین بازی کردم اونقد چپ و راست چرخیدم سرم گیج رفت!:دی

Legend
20-09-2008, 18:11
روش جديد نصب كلاينت و بازي هاي n-gage در پست اول قرار گرفت...:11:

Dr.mc
22-09-2008, 18:16
بازی Reset برای من نصفه میاد و رزولیشن اون به هم ریخته کسی این مشکل نداشته ؟؟؟؟:41:
Kolang عزیز در یکی از تاپیک گفته بود که فایل C:\Private\10202be9\persists\20001079.cre باید پاک بشه ولی من این فایل رو ندارم. :41::41::41::41:
اگه کسی راهی بلده کمک کنه لطفا !! :11:

Legend
22-09-2008, 20:34
بازی Reset برای من نصفه میاد و رزولیشن اون به هم ریخته کسی این مشکل نداشته ؟؟؟؟:41:
Kolang عزیز در یکی از تاپیک گفته بود که فایل C:\Private\10202be9\persists\20001079.cre باید پاک بشه ولی من این فایل رو ندارم. :41::41::41::41:
اگه کسی راهی بلده کمک کنه لطفا !! :11:

دوست عزيز شما اگه اين كار رو دقيق انجام بدي، مشكلت حل ميشه..!

jojo_tala98
22-09-2008, 23:53
در مورد بازی jadestone.....................دوست من .این بازی رو من دان کردم ولی به مشکل برخوردم
بازی کامل ودرس دان شد ولی فایل های توش 4 تا هستن که اکسترکت نمی شن .......ارور می ده که نمی دونم:insert a disk with this volume and press ok again or peress cancel..............دیگه موندم چه کنم
از لینک اولی هم دان کردم یعنی کامل نه به صورت پارت شده
راهنماییم کن لطفآ

Legend
23-09-2008, 10:21
کمک چطوری روی 6500s1 نصبش کنم
به نظر از sis پشتیبانی نمی کنه
اگه کسی میدونه لطفا برام به
mostafa_mohanadi62@yahoo.com
بفرسته ممنون میشم

6500 سيستم عامل سري 40 داره...و فقط جاوا بهش ميخوره...

Legend
23-09-2008, 10:27
در مورد بازی jadestone.....................دوست من .این بازی رو من دان کردم ولی به مشکل برخوردم
بازی کامل ودرس دان شد ولی فایل های توش 4 تا هستن که اکسترکت نمی شن .......ارور می ده که نمی دونم:insert a disk with this volume and press ok again or peress cancel..............دیگه موندم چه کنم
از لینک اولی هم دان کردم یعنی کامل نه به صورت پارت شده
راهنماییم کن لطفآ

وقتي درخواست رو تو تاپيك خودش داديد احتياج به پست دادن تو اين تاپيك نبود...:13:

metana
23-09-2008, 23:22
سلام
من گوشيم 5700 هست..
من قبلا n-gage رو نصب کرده بودم(طبق گفته هاي legend). رفته بودم ايکون n-gage رو نصب کنم بعدش patch را دوباره نصب کردم ديگه n-gage بالا نيومد( بازش که ميکنم چند ثانيه صفحه سياه ميشه.ونرفته,,بيرون مياد)

همه ی save هام و امتیازاتم پریدن

n-gage و بازيهاش رو همه رو پاک کردم.دوباره همه رو نصب کردم.گوشي رو ري استارت کردم و patch رو نصب کردم (طبق گفته هاي دوست عزيز...)باز هم n-gage بالا نيومد...(مثل قبل)
لطفا يکي کمکم کنه

Legend
24-09-2008, 18:35
سلام
من گوشيم 5700 هست..
من قبلا n-gage رو نصب کرده بودم(طبق گفته هاي legend). رفته بودم ايکون n-gage رو نصب کنم بعدش patch را دوباره نصب کردم ديگه n-gage بالا نيومد( بازش که ميکنم چند ثانيه صفحه سياه ميشه.ونرفته,,بيرون مياد)

همه ی save هام و امتیازاتم پریدن

n-gage و بازيهاش رو همه رو پاک کردم.دوباره همه رو نصب کردم.گوشي رو ري استارت کردم و patch رو نصب کردم (طبق گفته هاي دوست عزيز...)باز هم n-gage بالا نيومد...(مثل قبل)
لطفا يکي کمکم کنه

سلام
دوست عزيز شما كدوم ورژن رو نصب كردي؟ آخرين و بهترين ورژن 1318 هست كه آموزشش رو گذاشتم و روي همه گوشي ها جواب ميده...:10:

metana
24-09-2008, 20:08
سلام.
یونس جان من دقیقا طبق این پیش رفتم.

میگم قبلا داشتم و راحت کار میکرد.
الانم سه بار از اول N-Gage رو نصبیدم. ولی نشد. آخرین بار همه کارو کردم ولی Patch رو نصب نکردم. درست شد. ولی میترسم . چون بازی ها Trial هستن. شما لینک راهنمایی و دانلود این 1318 رو که میگی رو بیزحمت بزار.

با سپاس فراوان.

ELVIS PRESLEY
24-09-2008, 21:27
سلام.
یونس جان من دقیقا طبق این پیش رفتم.

میگم قبلا داشتم و راحت کار میکرد.
الانم سه بار از اول N-Gage رو نصبیدم. ولی نشد. آخرین بار همه کارو کردم ولی Patch رو نصب نکردم. درست شد. ولی میترسم . چون بازی ها Trial هستن. شما لینک راهنمایی و دانلود این 1318 رو که میگی رو بیزحمت بزار.

با سپاس فراوان.

الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی ها فول نمیشن؟؟؟؟؟؟
یا اصلا نصب نمیشن؟؟؟

شما قبلش فرمت کردین؟؟؟؟
هم مموری و هم گوشی رو؟؟؟؟؟؟
چون یک سری فایل از سری قبل توش میمونه. که باعث ایجاد مشکل میشه.

خب این لینکی که گذاشتین مال همین 1318 هست.

اگه گام به گام با این اموزش های یونس جان بیش بری نباید مشکلی داشته باشی.
منم خودم از رو همین اموزش روی 5700 با فیرمور ورژن 3.8 نصب کردم.

metana
24-09-2008, 21:39
الان فقط Patch رو نصب نکردم. چون اگه نصب کنم N-Gage بالا نمیاد(نمیدونم چرا!!! ولی قبلا نصبیدم و مشکلی نداشتم) حالا اگه پچ رو نصب نکنم اشکالی نداره؟

Legend
24-09-2008, 21:54
الان فقط Patch رو نصب نکردم. چون اگه نصب کنم N-Gage بالا نمیاد(نمیدونم چرا!!! ولی قبلا نصبیدم و مشکلی نداشتم) حالا اگه پچ رو نصب نکنم اشکالی نداره؟

تا جايي كه من ميدونم اون پچ فقط براي از بين بردن علامت Trail از كنار عكس بازي هاست....
شما نصب نكن ببين بازم بازيهات كامله يا نه..!

metana
24-09-2008, 22:25
قبلا که نصبیده بودم علامت Trail پاک نشده بود.

چجوری بفهمم که کاملن یا نه؟

Legend
24-09-2008, 22:33
قبلا که نصبیده بودم علامت Trail پاک نشده بود.

چجوری بفهمم که کاملن یا نه؟

هيچي بازي كن...مثلا" آسفالت اگه كامل نباشه فقط يك دور ميتوني بازي كني..ولي اگه كامل باشه همرو ميتوني بري...تست كن..

meshkiposh2200
24-09-2008, 22:59
گوشی من 5700 برای نصب ngage فولدر sys توی درایو c نبود چرا؟ و شاید جاش اینجا نباشه ولی گوشی را در حالت هک قرار دهید دقیقا یعنی چه

metana
24-09-2008, 23:24
یعنی SecMan را. رو حالت OFF بزاری. و بعد تو X-Plore دکمه ی 0 رو بزنی و چهارتای اول رو یک بزنی. حالا میتونی وارد Sys بشید.

meshkiposh2200
24-09-2008, 23:52
یعنی SecMan را. رو حالت OFF بزاری. و بعد تو X-Plore دکمه ی 0 رو بزنی و چهارتای اول رو یک بزنی. حالا میتونی وارد Sys بشید.

اون درست شد خیلی ممنون.ولی هالا موقع نصب کلاینت ارور کرفتیدکید(اگه درست نوشته باشم)میده به نظر شما چرا؟

metana
25-09-2008, 00:00
راستی N-Gage من v1.01(1281) هست. لطفا لینک جدید رو بگذارید...!!!
(5700)
با سپاس فراوان.

Legend
25-09-2008, 00:00
اون درست شد خیلی ممنون.ولی هالا موقع نصب کلاینت ارور کرفتیدکید(اگه درست نوشته باشم)میده به نظر شما چرا؟

اگه ممكنه املاي اصليش رو بنويس....شما فايل Installserver رو جايگذاري كردي...؟

راستی N-Gage من v1.01(1281) هست. لطفا لینک جدید رو بگذارید...!!!
(5700)
با سپاس فراوان.

تو پست دوم همون تاپيك آموزش آپديت ورژن رو گذاشتم...

metana
25-09-2008, 00:05

1. گوشیتون چیه؟
2. یهکم که به اخرش مونده ارور میده؟ یا همون اول؟

Certificate مربوط به ساین بودن یا نبودن برنامست.

اینجا دقیق نوشته.:

منظور از ارور هم در تاپیک بالا هر اروری است. (مثل ارور شما)

ولی فکر کنم یونس جان خودش به شما بگه بهتر باشه.:27:

metana
25-09-2008, 00:07
یکی بگه منظورذ از تاپیک اول یا پست nام یعنی چی؟(جدی میگما. نخندید...!!)

goldenmasoud
25-09-2008, 13:08
سلام.تو فایل اسکرین رزولیشن 6120 نبود.چه کار کنم؟
ماله n95 هم امتحان کردم کار نکرد.
این ارور میده:
dogs closed;
KERN-EXEC3.
اونیکی دیگه بازی هم این ارور میده:
Unable to start game
(error -6

Legend
25-09-2008, 13:15
سلام.تو فایل اسکرین رزولیشن 6120 نبود.چه کار کنم؟
ماله n95 هم امتحان کردم کار نکرد.
این ارور میده:
dogs closed;
KERN-EXEC3.
اونیکی دیگه بازی هم این ارور میده:
Unable to start game
(error -6

يعني شما اين فايل رو نديدي؟

5700XM_6120c_20001079.txt

واسه ارور Unable to start game شما احتمالا" برنامه secman رو غير فعال نكردي...!

goldenmasoud
25-09-2008, 13:19
ببخشید تو winrar نام فایلها کوچیک بود ندیدم.
ببخشید!!!

metana
25-09-2008, 16:36
یونس جان .
کمک!!

سلام یونس جان. ببین. سجاد هم که پچ رو نصبید ان-گیجش بالا نیومد مثل من.!!!:41:

Legend
25-09-2008, 17:12

خب منم جوابشو دادم ديگه...

یونس جان .
کمک!!

اگه جواب نداد كه بايد حتما" مستر ريست كني...

Novembers Doom
26-09-2008, 08:25
آیا میشه بازیهای N-Gage1 را روی N-Gage 2 نصب کرد؟

Legend
26-09-2008, 10:42
آیا میشه بازیهای N-Gage1 را روی N-Gage 2 نصب کرد؟

خير...چون رزوليشن بازي هاي دو ورژن متفاوته...خودت بهتر ميدوني...:20:

Legend
26-09-2008, 22:53
سلام به تمام دوستان گلم...

آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II برای سيمبين 9.3 به پست اول اضافه شد....

شاد باشید

P A R S A
26-09-2008, 23:33
خیلی عالی میشه! ان.گیج روی 6220 کلاسیک و ان.78.

این روش تست شده؟
کسی جواب گرفته؟

Legend
27-09-2008, 00:11
خیلی عالی میشه! ان.گیج روی 6220 کلاسیک و ان.78.

این روش تست شده؟
کسی جواب گرفته؟

تو فروم هاي خارجي كه همه جواب گرفته بودند...فقط يه سري رو آخرين ورژن 6210 ناويگاتور ايراد داشتن...منم تو ليست نذاشتم...:20:

NikYar
27-09-2008, 14:40
دوستان من وقتی با برنامه X-Plore میخوام اون فایلی که با پسوند .txt بود ( مربوط به رزولوشن ) را توی پوشه Private بریزمError میده ... اصلا خود Private باز نمیشه ... چه برسه به اینکه پوشه 10202be9 باز بشه !!! .... اصلا طوریه اونو فایل txt را نریزم ... من جنگ ستارگان را نصب کردم !!! اجرا هم شد !!! ... حالا اگه اونو روی درایو C نریزم مشکلی داره ؟؟؟ :10:
.... دوستان میشه یه نفر یه عکس از صفحه نمایشش هنگام بازی بزاره !!! میخوام بدونم کیفیت بازیهت در چه حدی هست .... واسه من کیفیت جنگ ستارگان خیلی خفنه :5: ....

H.Operator
27-09-2008, 16:32
دوستان من وقتی با برنامه X-Plore میخوام اون فایلی که با پسوند .txt بود ( مربوط به رزولوشن ) را توی پوشه Private بریزمError میده ... اصلا خود Private باز نمیشه ... چه برسه به اینکه پوشه 10202be9 باز بشه !!! .... اصلا طوریه اونو فایل txt را نریزم ... من جنگ ستارگان را نصب کردم !!! اجرا هم شد !!! ... حالا اگه اونو روی درایو C نریزم مشکلی داره ؟؟؟ :10:

یه سوال دیگه !!! وقتی از بازی خارج میشی و میایی داخل Home ( توی خود N-Gage ) این پیامو میده !!! :::

You Have Earned your first point pick up . update your Online profile Now ? اینو همیشه باید Later را زد ؟
عزيز بايد گوشيت رو هك كني تا به پوشه private دسترسي داشته باشي:46:

MohandesMCD
27-09-2008, 17:06
آقا من يه چيزي كشفيدم.گوشي من(5700) بازي ها رو بدون گير دادن و ارور دادن اجرا ميكنه وقتي كه از متن كپي نگرفته باشم!
تسك منيجر هم چنين چيزي رو نشون نميده .يا متن رو كات كنيد و استفاده كنيد يا گوشي رو روشن خاموش كنيد كه اون كپيه فعال نباشه
حالا ما دو سه رو شاد بوديم كه راحت داريم انگيج بازي ميكنيم.داشتيم تيونينگ ميكرديم تو آسفالت مه يهو ارور داد اومد بيرون.ديگه هر كاريش ميكنم وارد بازي ها نميشه و با سلام صلوات مگه اينكه فرجي حاصل بشه .فقط ماهيگيري و استار وارز بدون ارور دادن و مسخره بازي اجرا ميشن.ارور ميده كه بعضي از برنامه ها رو ببند دوباره تلاش كن!

metana
27-09-2008, 23:03
سلام مهندس. منم 5700 دارم. امتهان میکنم. برا منم سر اسفالت همین ارور میده یکم بهش کلید کن. صفحه کلید قفل و باز کن. من که اینجوری میکنم.

parhamak
28-09-2008, 13:36
سلام من جدیدا گوشی مو آپدیت کردم و گوشیم n 73 هست گوشیم کرک میشه ولی وقتی n-gage رو باز می کنم و می خوام بازی ها رو یکی یکی نصب کنم وقتی نصب بازی داره تموم می شه error 43 میده به این صورت unable to install error 43 لطفا کمک نمایید با تشکر

Legend
28-09-2008, 13:44
ممنون.
شما احتمالا" برنامه secman رو فعال نذاشتيد؟؟

parhamak
28-09-2008, 17:46
بیشتر توضیح بده یعنی باید off باشه یا on . در ضمن برنامه باید باز باشه یا بسته ؟ منظورت همینه؟ کمک کن در ضمن من وقتی بازی ها را روبی phone memory نصب می کنم هم نصب میشه هم اجرا این مشککل فقط در موقع نصب روی مموری کارته و در موقع نصب بر روی فون مموری هم بازی ها نصب می شن هم اجرا تو رو خدا کمک کن

Legend
28-09-2008, 17:54
بیشتر توضیح بده یعنی باید off باشه یا on . در ضمن برنامه باید باز باشه یا بسته ؟ منظورت همینه؟ کمک کن در ضمن من وقتی بازی ها را روبی phone memory نصب می کنم هم نصب میشه هم اجرا این مشککل فقط در موقع نصب روی مموری کارته و در موقع نصب بر روی فون مموری هم بازی ها نصب می شن هم اجرا تو رو خدا کمک کن

اين عكس رو ببين:

اونجا كه نوشته ON بايد بزنه OFF تا غير فعال شه...
احتياجي نيست باز باشه...
شما مموريت پر نيست؟
اگه نشه بايد يه بار رم رو فرمت كني..

parhamak
28-09-2008, 18:09
عزیزم من این کار ها رو کردم در ضمن چه طوری رم رو فرمت کنم در حالی که کلی اطلاعات و برنامه دارم. نصب برنامه هم که تو سری ان مکافاته من بکاپ هم تا حالا صدبار با کامپیوتر از مموری کارت گرفتم اما فایده نداره اینا یه چیزای مجازیه. اگه تونستید در مورد error 43 در نصب بازی های n-gage اطلاعاتی پیدا کنید لطفا کمک کنید . متشکرم در ضمن رم من 500 مگابایت فضای خالی داره با تشکر

Legend
28-09-2008, 18:34
عزیزم من این کار ها رو کردم در ضمن چه طوری رم رو فرمت کنم در حالی که کلی اطلاعات و برنامه دارم. نصب برنامه هم که تو سری ان مکافاته من بکاپ هم تا حالا صدبار با کامپیوتر از مموری کارت گرفتم اما فایده نداره اینا یه چیزای مجازیه. اگه تونستید در مورد error 43 در نصب بازی های n-gage اطلاعاتی پیدا کنید لطفا کمک کنید . متشکرم در ضمن رم من 500 مگابایت فضای خالی داره با تشکر

چه مكافاتي داره؟ الان كه ديگه گوشيتم به ساين گير نميده...
از برنامه هات كپي بگير...بعداز فرمت برگردون...
من راهه ديگه اي نميشناسم...تا حالا نديدم كسي به اين مشكل بر بخوره..:41:

metana
28-09-2008, 22:52
سلام یونس جان.
یه سوال غیر ان-گیجی دارم.:
فونت گوشی خودت هست؟ اگه خودت نصبیدی لینکش رو بگذارید. (واقعا منو بببخشید که سوال بی موقع و بد جایی پرسیدم. خیلی جالبه اخه!!! D: )

Legend
28-09-2008, 23:12
سلام یونس جان.
یه سوال غیر ان-گیجی دارم.:
فونت گوشی خودت هست؟ اگه خودت نصبیدی لینکش رو بگذارید. (واقعا منو بببخشید که سوال بی موقع و بد جایی پرسیدم. خیلی جالبه اخه!!! D: )

:31: نه از گوشي خودم نيست...ولي برات پيداش ميكنم...

sarmast65_ata
29-09-2008, 14:14
یونس جان لینک اولی رو که 4تا برنامه است رو یه نگاه میندازی؟باز نمیشه

Legend
29-09-2008, 14:36
یونس جان لینک اولی رو که 4تا برنامه است رو یه نگاه میندازی؟باز نمیشه

ممنون عطا جان....لينك اصلاح شد...

Legend
29-09-2008, 22:01
ممنون یونس جان . بای

فك كنم اين باشه...:20:

شرمنده همه دوستان..ميدونم جاش اينجا نبود...:11:

ali racer
30-09-2008, 03:59
من این روش رو اجرا کردم به راحتی هم جواب داد ممنون
روی 78

sarmast65_ata
30-09-2008, 21:10
من این روش رو اجرا کردم به راحتی هم جواب داد ممنون
روی 78

ممنونم که تست کردی و گفتی که جواب داد
این چیه توی امضات نوشتی؟کجا میخوای بری؟:41:

H-Omid
01-10-2008, 16:56
سلام. من بازی های ان گیج رو طبق راهنمایی شما روی موبایلم نصب کردم.
الان تنها مشکلی که دارم اینه که تو بازی های فیفا و Space Impact از کلیدهای بالای گوشیم استفاده ای نمی شه. (البته تو دموی این بازی ها از این کلیدها استفاده می شد.) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان فقط در بازی Bounce می تونم از این کلید ها استفاده کنم. گوشیم هم N81 معمولیه.
لطفا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
02-10-2008, 00:15
سلام. من بازی های ان گیج رو طبق راهنمایی شما روی موبایلم نصب کردم.
الان تنها مشکلی که دارم اینه که تو بازی های فیفا و Space Impact از کلیدهای بالای گوشیم استفاده ای نمی شه. (البته تو دموی این بازی ها از این کلیدها استفاده می شد.) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان فقط در بازی Bounce می تونم از این کلید ها استفاده کنم. گوشیم هم N81 معمولیه.
لطفا راهنمایی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با 81 كار نكردم ولي فكر ميكنم بايد خودتون از تنظيماتش درست كنيد...
اگه نشد از برنامه magickey استفاده كني...:46:

136209
03-10-2008, 18:57
سلام
کسی میدونه برای این فیفا 08 کی نسخه 09 را تولید می کنند 08 که مشکل داره در توپ گرفتن از حریف بجای اینکه توپ را بگیره تکل میزنه

aref.moradi
03-10-2008, 22:11
وقتی میخوام بازی کنم این پیغام رو میدهare you sure you want to delete Brothers in Arms‎?All game data will be lostوقتی کنسل میزنم دوباره پیغام میده وقتی دلت میزنم بازی پاک میشه البته فقط تو این بازی چکار کنم

starn
04-10-2008, 03:44
یک سوال دارم بازی های روی گوشی ان 78 چطور اجرا می شن
(عمودی با افوقی)
(گوشی های که دکمه های مخصوص بازی دارن فقط می تونن بازی رو افوقی بازی کنن؟؟؟؟؟؟؟)
--------------
توی سایت نوکیا وقتی که می ری قسمت ان گیج گوشی ان 78 رو نوشته ساپورت بزودی؟؟؟!!!!!!!!!!! مگه سیستم عامل ان 96 و ان78 یکی پس چرا مال ان 96 زده موجوده ولی ان 78.......

Legend
04-10-2008, 12:17
یک سوال دارم بازی های روی گوشی ان 78 چطور اجرا می شن
(عمودی با افوقی)
(گوشی های که دکمه های مخصوص بازی دارن فقط می تونن بازی رو افوقی بازی کنن؟؟؟؟؟؟؟)
--------------
توی سایت نوکیا وقتی که می ری قسمت ان گیج گوشی ان 78 رو نوشته ساپورت بزودی؟؟؟!!!!!!!!!!! مگه سیستم عامل ان 96 و ان78 یکی پس چرا مال ان 96 زده موجوده ولی ان 78.......

اين سوالرو چند جا پرسيدي دوست من؟
همه گوشيها قابليت بازي در دو جهت رو دارند...

اونا سايتشون قاطي داره...همه كلاينت ها به هم ميخورند...

Legend
04-10-2008, 12:21
سلام
کسی میدونه برای این فیفا 08 کی نسخه 09 را تولید می کنند 08 که مشکل داره در توپ گرفتن از حریف بجای اینکه توپ را بگیره تکل میزنه

توليد كه شده...ولي واسه N-Gage هنوز خبري نيست..فكرم نكنم بياد...چون الن آسفالت 4 هم اومده و لي تو N-Gage همون 3 هست و خواهد بود...

Legend
04-10-2008, 12:22
وقتی میخوام بازی کنم این پیغام رو میدهare you sure you want to delete Brothers in Arms‎?All game data will be lostوقتی کنسل میزنم دوباره پیغام میده وقتی دلت میزنم بازی پاک میشه البته فقط تو این بازی چکار کنم

شما يا مموري رو عوض كرديد يا يا يه فايل سيستمس اتفاقي پاك شده...شما برو از سيوت بك آپ بگير بازي رو پاك كن و دوباره نصب كن...

aref.moradi
04-10-2008, 21:27
گوشی مموری نداره 8گیگه چند بار نصب کردم مشکل حل نمیشه

Legend
04-10-2008, 22:19
گوشی مموری نداره 8گیگه چند بار نصب کردم مشکل حل نمیشه

يعني شما بازي رو پاك كرديد، ريست كرديد و دوباره نصب كرديد بازم اينطوره؟؟؟:18:
ورژن كلاينتت چنده برادر؟
خيلي خيلي عجيبه..!!

tc1000
06-10-2008, 11:55
دوست عزیز ما ر گام اول گیر کردیم. فایل اول نصب میشه ولی x-plor با خودش نداره جریان چیه

Legend
06-10-2008, 11:59
دوست عزیز ما ر گام اول گیر کردیم. فایل اول نصب میشه ولی x-plor با خودش نداره جریان چیه

پس اگه هر كدوم از اين برنامه ها، حتي X-Plore رو هم از قبل داريد پاكش كنيد...

شما پاك كردي؟

tc1000
06-10-2008, 12:03
شما پاك كردي؟
اره من فقط e-xplor رو داشتم اون هم پاک کردم

Legend
06-10-2008, 12:09
linke avali ro download kardam ro goshi nasb kardam vali on 4ta narmafzar ro goshi nasb nemishe mamnon age rahnamaeeee koni
n78

اره من فقط e-xplor رو داشتم اون هم پاک کردم

شما هر دوتون تاريخ رو عقب برديد؟؟
موقع نصب برنامه FP2 رو انتخاب ميكنيد؟؟

MRTZ HSV
06-10-2008, 13:52
من نصب كردم ولي اين بازي fifa08 هر كاري ميكنم صدا نداره مشكل از بازيه يا چيز ديگست؟

Legend
06-10-2008, 14:04
من نصب كردم ولي اين بازي fifa08 هر كاري ميكنم صدا نداره مشكل از بازيه يا چيز ديگست؟

شما اين پچ رو نصب كن ببين مشكل حل ميشه..؟:20:

منتظرم، ممنون.

136209
06-10-2008, 18:56
سلام
آدرس سیو بازیها در گوشی را لطفا بگید با تشکر از شما که مشکلات ما را حل میکنید:31::31::11::11:

Legend
06-10-2008, 19:30
سلام
آدرس سیو بازیها در گوشی را لطفا بگید با تشکر از شما که مشکلات ما را حل میکنید:31::31::11::11:

گام اول و چهارم و قسمت پايين رو انجام بديد..:20:

tc1000
08-10-2008, 02:27
با سلا
من موبایل خودمو اپدیت کردم و شروع کردم به نصب ngage به علتکم حافظه ای یادم رفت تاریخ عوض کنم دوباره همورو پاک کردم تاریخ درست کردم ریست کردم ( خاموش و روشن ) و دوباره نصب کردم
مشکلی پیش نمی یاد؟

Legend
08-10-2008, 09:13
با سلا
من موبایل خودمو اپدیت کردم و شروع کردم به نصب ngage به علتکم حافظه ای یادم رفت تاریخ عوض کنم دوباره همورو پاک کردم تاریخ درست کردم ریست کردم ( خاموش و روشن ) و دوباره نصب کردم
مشکلی پیش نمی یاد؟

گمان نميكنم مشكلي داشته باشه...:46: فقط دقت كن كه دقيق انجام بدي...

tc1000
08-10-2008, 09:18
بله همونطور که فرموده بودید انجام دادم ظاهرا هم مشکلی نداره

tc1000
08-10-2008, 12:45
با سلام
متاسفانه مشکل تاریخ پیدا کردم و ریست کلی کردم تا دوباره عملیات ک و نصب ان گیج رو انجا بدم

Mehdi.ss
08-10-2008, 17:57
سلام خدمت همه.
من برنامه ی انگیجو نصب کردم بازی هاشم نصب کردم ولی وقتی میزنم بازی رو شروع کنم میگه آپدیت کن.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر.

Mehdi.ss
08-10-2008, 18:04
با سلام خدمت همه.
من برنامه انگیج رو نصب کردم،بازی ها هم نصب کردم ولی وقتی میزنم بازی رو اجرا کنه می خواد بره اینترنت فکر کنم آپدیت می خواد.گوشی من n73 موزیکاله.
میشه راهنماییم کنید.باتشکر.
اگه میشه جوابمو به ایمیلم بفرستید.
Taksalar@yahoo.com

Legend
08-10-2008, 20:56
سلام خدمت همه.
من برنامه ی انگیجو نصب کردم بازی هاشم نصب کردم ولی وقتی میزنم بازی رو شروع کنم میگه آپدیت کن.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر.

ورژن كلاينت شما چنده؟؟
دقيقا" چه اروري ميده؟
سكمن رو غير فغال كرديد؟

Hadi_Designer
09-10-2008, 09:46
salam ... Komak komak !

Dustan man ye n81 mamuli daram va kheili narahatam azinke nemitunam bahash bazi konam

Raftam tu site ngage fahmidam ke age vaghti icone ngage ru gushit ro bezani va ye teaser e tablighati neshun bede yani narmafzare ngage nasb nist va baiad motabeghe frameware gushit down va nasb koni
Ba shomare girie *#0000# va motabeghe dasturat site ngage down kardam ama moghe nasb faghat mige : unable to install !

Hala man baiad che khaki tu saram berizam torokhoda komakam konid ! Man fekr mikonam ke eshkal az narmafzare ngage bashe ke down kardam ! Nemidunam !

Age lotf konid dustan komakam konid mamanun misham ...

Legend
09-10-2008, 11:09
اصلا" نيازي نيست شما به سايت N-Gage مراجعه كني...
من آموزش رو براتون گذاشتم....طبق اون عمل كنيد....

ضمنا" فارسي تايپ كنيد...

Hadi_Designer
09-10-2008, 11:44
az tavajohetum mamnun .
Babate english type kardan mazerat akhe hamin alan daram ba gushim (n81) post mizaram va gushim farsi nadare
Az amuzesh ham mamnum ama man amuzesh nemibinam ... Mishe begin kojast ?

Dar zemn ye mazaret khahie dige chon gushim farsi nadare nemitunam az jostoju estefade konam

Khodaeesh ma gija nabashim ki mikhad shoma haro inghadr aziat kone !??

Legend
09-10-2008, 12:05
az tavajohetum mamnun .
Babate english type kardan mazerat akhe hamin alan daram ba gushim (n81) post mizaram va gushim farsi nadare
Az amuzesh ham mamnum ama man amuzesh nemibinam ... Mishe begin kojast ?

Dar zemn ye mazaret khahie dige chon gushim farsi nadare nemitunam az jostoju estefade konam

Khodaeesh ma gija nabashim ki mikhad shoma haro inghadr aziat kone !??

اينجاست دوست من:

Mehdi.ss
09-10-2008, 15:01
با تشکر از شما.
انگیج من این ارورو میده:to submit a game review,connect to the network and log in with you player name.
بهدش پایینتر دو تا گزینه داره:
connect and log in now
always connect withouy asking
توش موندم نمیدونم چی کار کنم،بازی نصب شده آیکنش هم پر رنگه ولی وقتی میزنم این ارورا رو میده.
سکمن هم غیر فعاله.
چند بار دیگه که میزنم Error code-18 میده.از کجا بفهمم ورژن چنده؟
###ممنون###

Legend
09-10-2008, 15:43
با تشکر از شما.
انگیج من این ارورو میده:to submit a game review,connect to the network and log in with you player name.
بهدش پایینتر دو تا گزینه داره:
connect and log in now
always connect withouy asking
توش موندم نمیدونم چی کار کنم،بازی نصب شده آیکنش هم پر رنگه ولی وقتی میزنم این ارورا رو میده.
سکمن هم غیر فعاله.
چند بار دیگه که میزنم Error code-18 میده.از کجا بفهمم ورژن چنده؟
###ممنون###

عزيزم اين ارور ربطي به اجراي بازي نداره...براي فرستادن نظر هستش...شما بايد start game رو بزني...

mohammad joon
12-10-2008, 13:27
سلام در ان 78 اکه داخل e-xplor باشیم با چه دکمه ایبیایم بیرون بطوریکه برنامه بسته نشه
ممنون

Legend
12-10-2008, 13:41
سلام در ان 78 اکه داخل e-xplor باشیم با چه دکمه ایبیایم بیرون بطوریکه برنامه بسته نشه
ممنون

مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیک:

Dr.mc
12-10-2008, 16:12
لطفا یه N78 دار خیر به داده ما برسه :19::19:

شدیدا به فایل
c:\private \10202be9\20001079.txt
احتیاج دارم.تو رو خدا یکی لطف کنه از گوشی N78 خودش این فایل آپلود کنه :11:

Arshia001
12-10-2008, 17:58
یه سوال فنی مهندسی(!):چرا گلف رو گوشی من اجرا نمیشه؟هم قبلا که 5700 داشتم هم حالا که 95 دارم وقتی میرم توش بعد دو تا ضربه خارج میشه(دقیقا دو تا).میگه User Error 44.نمیدونین چرا؟