مشاهده نسخه کامل
: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
SADEGH 7
05-11-2009, 10:05
سلام دوستان
من می خواستم کلاینت انگیج ورژن 1.40 (1557) رو روی 6220 نصب کنم. ولی وقتی می خوام نصب کنم ارور می ده و نصب نمی شه. گوشی هک شده، کلاینت هم ساین شده. ورژن فریم ور گوشی هم 4.13 هستش. ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام میلاد جان.
ارور این هستش:
Certificate error. Contact the application supplier
البته مطمئنم مشکل از فایل های Cer و Key نیستش. چون با این ها چندین برنامه رو براش ساین کردم و بدون ارور نصب شد.
سلام !
ساین نباید می کردی کلاینت رو !:31:
گوشی هم که تو حالت هک هست دیگه ؟
میلاد جان متاسفانه این مشکل حل نشد. کلاینت رو ساین نشده هم می خوام نصب کنم همون ارور رو می ده. به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه؟ (تو حالت هک و غیر هک هم امتحان کردم.)
mahdi256
05-11-2009, 14:48
من هر کاری می کنم انگیج من به اینترنت وصل نمیشه!!!
تمام نرم افزارها وصل میشن جز انگیج
کلاینت 1557
با کلاینت 1536 هم همین مشکل رو داشتم !
راهنمایی لطفا
ســلام
من هر کاری می کنم انگیج من به اینترنت وصل نمیشه!!!
تمام نرم افزارها وصل میشن جز انگیج
کلاینت 1557
با کلاینت 1536 هم همین مشکل رو داشتم !
راهنمایی لطفا
با ایرانسل من چند روز میشه نمی تونم وصل شم ! اصلا چه فایده ای داره ؟
!
میلاد جان متاسفانه این مشکل حل نشد. کلاینت رو ساین نشده هم می خوام نصب کنم همون ارور رو می ده. به نظرت مشکل از کجا می تونه باشه؟ (تو حالت هک و غیر هک هم امتحان کردم.)
والا صادق جان مشابهشو ندیــدم ! یه ورژن دیــگه از کلاینت انگیج رو تست کن شاید جواب داد !
موفق باشید
mahdi256
05-11-2009, 16:28
ســلام
با ایرانسل من چند روز میشه نمی تونم وصل شم ! اصلا چه فایده ای داره ؟
!
موفق باشید
واسه آپدیت کردن پوینت هام دیگه
و واسه بازی آنلاین
و . . .
واسه آپدیت کردن پوینت هام دیگه
و واسه بازی آنلاین
و . . .
مطمئن باش الان خلوت ترین جا تو نت همین N-Gage Arena هست ! بخاطر متوقف شدن ساخت بازی های انگیج !
سلام به دوستان
اقا من یه n85 گرفتم که کلاینت روش ورژنش 1376 الان اینو چی کارش کنم پاک کنم یا مشکلی مداره
راستی اگه این ورژن جدید و بریزم باز هم این دکمه های مخصوص بازی گوشی کار میکنه یا دیگه از کار می افته؟؟؟
چون یادمه قدیما که ان 95 داشتم می خواستم اون دکمه های بالاش کار کنه یه فایل txt بود که یه جا کپی می کردی ولی الان آموزش کمی با اون موقع فرق کرده می خواستم ببینم الان کی کار کنم؟؟؟
لازمه کلایت رو عوض کنم یا نه؟
mahdi256
06-11-2009, 12:14
مطمئن باش الان خلوت ترین جا تو نت همین N-Gage Arena هست ! بخاطر متوقف شدن ساخت بازی های انگیج !
پس اگه نشه پوینت ثبت کنی یا آنلاین بازی کنی ، ارزش بازیهای انگیج نصف میشه
شاید هم کمتر از نصف . . . :41:
سلام به همگی دوستان :10:
سلام به دوستان
اقا من یه n85 گرفتم که کلاینت روش ورژنش 1376 الان اینو چی کارش کنم پاک کنم یا مشکلی مداره
راستی اگه این ورژن جدید و بریزم باز هم این دکمه های مخصوص بازی گوشی کار میکنه یا دیگه از کار می افته؟؟؟
چون یادمه قدیما که ان 95 داشتم می خواستم اون دکمه های بالاش کار کنه یه فایل txt بود که یه جا کپی می کردی ولی الان آموزش کمی با اون موقع فرق کرده می خواستم ببینم الان کی کار کنم؟؟؟
لازمه کلایت رو عوض کنم یا نه؟
یطبق آموزش پست اول برو جلو...به مشکل بر نمیخوری...:46:
پس اگه نشه پوینت ثبت کنی یا آنلاین بازی کنی ، ارزش بازیهای انگیج نصف میشه
شاید هم کمتر از نصف . . . :41:
شما بزار چند روز دیگه تست کن..! اینترنت چند روزه به خاطره جریانات مشکل داره...! ایرانسل که دیگه نگو...: دی
شاد باشید:40:
mahdi256
08-11-2009, 17:49
سلام به همگی دوستان :10:
شما بزار چند روز دیگه تست کن..! اینترنت چند روزه به خاطره جریانات مشکل داره...! ایرانسل که دیگه نگو...: دی
فکر نکنم مشکل از اینترنت باشه ، چو ن بقیه نرم افزارها راحت کانکت میشن
میگم شاید مشکل از اینجاست...
من تا چند روز پیش کلاینت 1536 داشتم و مشکلی نبود
ولی حذفش کردم تا 1557 نصب کنم با این ورژن هم 1بار کانکت شدم ولیفکر کنم از وقتی که سیو بازی هارو کپی کردم مشکل پیش اومده...
:13:
داش یونس من کدمو رو نصب کنم؟
N-Gage 1.40 1557 Repack
یا
N-Gage 1.20 1511 Repack
کدوم بهتر رو fp2 جواب میده؟
داش یونس من کدمو رو نصب کنم؟
N-Gage 1.40 1557 Repack
یا
N-Gage 1.20 1511 Repack
کدوم بهتر رو fp2 جواب میده؟
هیچ فرقی نفوکولن :دی
mahdi256
09-11-2009, 19:00
فکر نکنم مشکل از اینترنت باشه ، چو ن بقیه نرم افزارها راحت کانکت میشن
میگم شاید مشکل از اینجاست...
من تا چند روز پیش کلاینت 1536 داشتم و مشکلی نبود
ولی حذفش کردم تا 1557 نصب کنم با این ورژن هم 1بار کانکت شدم ولیفکر کنم از وقتی که سیو بازی هارو کپی کردم مشکل پیش اومده...
:13:
خودم مشکلم رو حل کردم
الان راحت کانکت میشم :31::31::31::31:
خودم مشکلم رو حل کردم
الان راحت کانکت میشم :31::31::31::31:
راه حل رو اینجا بزار شاید یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت
بتونه راحت جواب بگیره
kurosh08
09-11-2009, 23:16
کلاینت ریپک 1557 روی 5800 نصب میشه؟؟؟؟؟؟
کلاینت ریپک 1557 روی 5800 نصب میشه؟؟؟؟؟؟
نه...فقط نسخه مخصوص N97 نصب ميشه...! تو تاپيك خودش توضيح داده شده..
شاد باشي:40:
kurosh08
10-11-2009, 12:11
پس اینایی که روی 5800 با شتابسنج بازی می کنن. کدوم ورژن کلاینت رو نصب می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اینایی که روی 5800 با شتابسنج بازی می کنن. کدوم ورژن کلاینت رو نصب می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
N-Gage V 1.40
kurosh08
10-11-2009, 21:34
خوب این ورژن 1557 هم که جزء ورژن 1.40 هستش!!!!
پس چرا میگین ورژن 1.40.1557 روی 5800 وصل نمیشه؟!!!!!!
پس ورژن ریپک این روی 580 وصل میشه دیگه.
خوب این ورژن 1557 هم که جزء ورژن 1.40 هستش!!!!
پس چرا میگین ورژن 1.40.1557 روی 5800 وصل نمیشه؟!!!!!!
پس ورژن ریپک این روی 580 وصل میشه دیگه.
نسخه مخصوص N97 1.30 1541 هست...! البته جزیات رو از تاپیک خودش باید دنبالکنی...
شاد باشی:40:
این ورژن v1.40.1557 همراه خودش پچ و همه چیز رو نصب می کنه؟ نیاز به نصب جداگانه که نیست؟
mahdi256
10-11-2009, 23:45
راه حل رو اینجا بزار شاید یه نفر دیگه هم همین مشکل رو داشت
بتونه راحت جواب بگیره
فقط کلاینت رو دوباره نصب کردم (قبلش هیچ چیز رو پاک نکردم...):31:
اقا من نصب کرم همه چی حل فقط وقتی باز ها رو نصب می کنم ازام نمی پرسه که کجا نصب کنه خودش اتوماتیک نصب می کنه چرا اینجور شده؟
(کلایت رو روی رم نصب کردم)
راستی رنگ آیکون کلاینت هم نارنجی (درسته؟ یا باید آبی باشه)
IPHONE 3g
11-11-2009, 21:18
از تو تنظیمات پروفایل محل نصب رو از مموری به فون یا برعکس تغییر بده.
درسته باید نارنجی باشه
mahdi_ctr
13-11-2009, 11:32
سلام يونس جان
داداش خوبي
بالاخره ميخوام دوباره برگردم به ميادين بازي انگيج!
تا چند روز ديگه قرار ADSL بگيرم
وظعيت گوشيم اصلا خوب نيست و بايد يه كمك اساسي بهم بكني تا بتونم بازي ها رو نصب كنم.
تا چند روز ديگه حتما ميام اينجا و كلي سوال دارم!
فعلا...
به قولي باي تا هاي!!
eblis2007
14-11-2009, 15:27
هیچ کدام از بازی ها رو باز و نصب نمیکند مشکل از کجا هست ؟ هک شده گوشیم . مدل گوشیم n96 هست .
هیچ کدام از بازی ها رو باز و نصب نمیکند مشکل از کجا هست ؟ هک شده گوشیم . مدل گوشیم n96 هست .
سلام
مراحلی رو که طی کردی اینجا بگو تا بگم مشکلت کجاست...:46:
eblis2007
14-11-2009, 15:45
unable to install game (error-20) میده
eblis2007
14-11-2009, 15:49
سلام
مراحلی رو که طی کردی اینجا بگو تا بگم مشکلت کجاست...:46:
اوی هک کردم با HelloOX2[1].v2.03.Unsigned بعد کلاینت 1511 را نصب کردم سپس فایل های ngage را کپی کردم توی e: n-gage بعد اجرا کردم . اجرا نشد ریستارت کردم دوباره اجرا کردم باز شد ولی نصب نکرد .
اوی هک کردم با HelloOX2[1].v2.03.Unsigned بعد کلاینت 1511 را نصب کردم سپس فایل های ngage را کپی کردم توی e: n-gage بعد اجرا کردم . اجرا نشد ریستارت کردم دوباره اجرا کردم باز شد ولی نصب نکرد .
بازی هایی که رو FP2 جرا میشند رو ریختی؟! گوشیت رو هک نیست؟!
eblis2007
14-11-2009, 16:10
بازی هایی که رو FP2 جرا میشند رو ریختی؟! گوشیت رو هک نیست؟!
اره . هر دو را امتحان کردم
این ارور تا جایی که یادم میاد واسه بازی های آسفالت و وان بود رو کلاینت های جدید..! شما احتمالا" یکی از این 2 رو نصب نمیکنی؟!
نسخه 1557 رو هم تست کنید...:46:
eblis2007
15-11-2009, 15:05
این ارور تا جایی که یادم میاد واسه بازی های آسفالت و وان بود رو کلاینت های جدید..! شما احتمالا" یکی از این 2 رو نصب نمیکنی؟!
نسخه 1557 رو هم تست کنید...:46:
بازی ها را نصب کردم ولی وان را یکجوری دیگه نصب کرده بازیش فقط یک مرحله ای است مشکل از کجای ؟ مرسی
اقا من نصب کرم همه چی حل فقط وقتی باز ها رو نصب می کنم ازام نمی پرسه که کجا نصب کنه خودش اتوماتیک نصب می کنه چرا اینجور شده؟
کسی تا به حال به این مشکل بر نخورده؟:18:
کسی تا به حال به این مشکل بر نخورده؟:18:
نه راستش رو بخوای!! حالا اتومات رو کجا نصب میکنه؟
این ویژگی مخصوص کلاینت 1557 هست !
از تو تنظیمات هم میشه تغییرش داد !
سلام منم میتونم بازی انگیج رو روی 5530 نصب کنم؟؟
سلام منم میتونم بازی انگیج رو روی 5530 نصب کنم؟؟
به صورت رسمی خیر! اما با زور چپونی (:31:) نصفه نیمه نصب میشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arsalan11255
16-11-2009, 14:01
سللام عزیز - گوشی من 5320 است چه کلاینتی روش نصب میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم با تشکر فراوان
سللام عزیز - گوشی من 5320 است چه کلاینتی روش نصب میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم با تشکر فراوان
طبق پست اول عمل کنید دوست عزیز...
sia abedi
17-11-2009, 17:12
دوست عزيز آقاي LEGEND از زحماتتون بسيار متشكرم ولي من نتونستم روند كار را كامل انجام بدم
مشكل من اينه كه من گوشي را به راحتي هك ميكنم كلاينت را هم نصب ميكنم ولي وقتي هر بازي را كه نصب ميكنم ارور ميده و اجرا نميشه مثلا snakesكه اصلا صفحه سياه ميشه و هيچي ديگه نشون نميده يا آسفالت مينوشت unable to install error 1
يه چند تا سوال هم دارم يكي اينكه من كلاينت N-Gage 1.40 1557 Repackرا نصب كنم يا N-Gage 1.20 1511 Repack
دوم اينكه منظورتون از بازيهايي ه فول اجرا ميشه چيه فرقشون با بازي هاي ديگه چيه؟
راستي مدل گوشيم هم n86هست
دوم اينكه منظورتون از بازيهايي ه فول اجرا ميشه چيه فرقشون با بازي هاي ديگه چيه؟
بازی هایی که کامل هستند ! یعنی مدتی یا محدود نیستند !
يه چند تا سوال هم دارم يكي اينكه من كلاينت N-Gage 1.40 1557 Repackرا نصب كنم يا N-Gage 1.20 1511 Repack
فــرفی ندارن !
آسفالت مينوشت unable to install error 1
از پست دوم تاپیکش دانلود کنیــد !
arashftfm
18-11-2009, 18:27
:41:من وقتي وارد بعضي بازي ها ميشم خارج ميشه و مينويسه kernexe3
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد .مدل گوشيn78
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifمن وقتي وارد بعضي بازي ها ميشم خارج ميشه و مينويسه kernexe3
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد .مدل گوشيn78
چه بازی ی ؟
شاید اون بازی با FP2 یعنی گوشی شما سازگار نیست !
شایدم گوشیت تو حالت هکــه !
arsalan11255
20-11-2009, 15:44
سللام عزیز - گوشی من 5320 است چه ورژن کلاینتی روش نصب میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم با تشکر فراوان
من ورزن کلاینتو میخوام نه روش نصبشو؟
سللام عزیز - گوشی من 5320 است چه ورژن کلاینتی روش نصب میشه ؟؟؟؟ ممنون میشم با تشکر فراوان
من ورزن کلاینتو میخوام نه روش نصبشو؟
1511
1557
فرقی نداره!
arashftfm
23-11-2009, 14:43
براي نصب چند بازي error داد . بعضي بازي ها اجرا ميشه ولي خارج ميشه با error....kern exec ........لطفا راهنمايي كنيد............ مدل گوشي n78.............llk,ممنون
براي نصب چند بازي error داد . بعضي بازي ها اجرا ميشه ولي خارج ميشه با error....kern exec ........لطفا راهنمايي كنيد............ مدل گوشي n78.............llk,ممنون
احتمالا اون بازی ها با گوشیت سازگار نبودن !
این ویژگی مخصوص کلاینت 1557 هست !
از تو تنظیمات هم میشه تغییرش داد !
داش من از کجا اون قابلیت رو فعال کنم که ازام بپورسه کجا نصب کنه ؟؟؟ توس ستینگش نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد! (همه ی بازی ها رو سر خود توی فون مموری داره نصب میکنه )
داش من از کجا اون قابلیت رو فعال کنم که ازام بپورسه کجا نصب کنه ؟؟؟ توس ستینگش نگاه کردم چیزی دستگیرم نشد! (همه ی بازی ها رو سر خود توی فون مموری داره نصب میکنه )
میری تو انگیج بعد :
Profile > Settings > Personal Settings > Game Installation Location
میرازیش رو Memory Card !
N86 واسه ngage بهتره یا N96 ؟
میخوام گوشی بخرم توش موندم.
بعضی بازیا رو اینا فول اجرا نمیشن نه؟
همون N81 8gb که( قبلنم داشتم و دزدیدن) از همه بهتر و راحت تر نیست؟
N86 واسه ngage بهتره یا N96 ؟
میخوام گوشی بخرم توش موندم.
بعضی بازیا رو اینا فول اجرا نمیشن نه؟
همون N81 8gb که( قبلنم داشتم و دزدیدن) از همه بهتر و راحت تر نیست؟
اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...
اگه فقط واسه N-Gage میخوای آره...81 بگیر...ولی اگه دوربین و .. میخوای 95 8 گیگ بگیر...
مرسی از راهنمایی:11:
رفتم علائدین به قصد خرید n81 یا n95 یا n96 یا n86...
i8510 خریدم برگشنم :دی:دی... آدمو.... بگیره جو نگیره :دی
تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
تا حالاش که راضیم فقط می خوام هکش کنم که فقط با secman آشنایی دارم. کلن secman رو رو این گوشی امتحان نکنم سنگین ترم نه؟
مبارک باشه ... چرا 86 نگرفتی ؟
نه با سکمن هک نمیشه .. با HelloOX ! برو بخش هک خودمون اول فایل Cert درخواست بده بعد HelloOX رو باهاش ساین کن و هک و اینا !
مبارک باشه ... چرا 86 نگرفتی ؟
نه با سکمن هک نمیشه .. با HelloOX ! برو بخش هک خودمون اول فایل Cert درخواست بده بعد HelloOX رو باهاش ساین کن و هک و اینا !
مرسی:11:
راستش میخواستم کارکرده بگیرم.n86 هم فقط سفیدشو دوست داشتم که کارکردشو پیدا نکردم. حالا اینوویتم
برتریهای خاص خودشو داشت که دیگه یهدفعه تصمیم گرفتم و خریدمش دیگه.
اسپیکراش که خیلی بهتره. ngage هم اینطوری که همینجا خوندم، فقط one روش full اجرا نمیشه.(بر عکس 86 که نصف بازیها روش full اجرا نمیشه.)
مرسی:11:
راستش میخواستم کارکرده بگیرم.n86 هم فقط سفیدشو دوست داشتم که کارکردشو پیدا نکردم. حالا اینوویتم
برتریهای خاص خودشو داشت که دیگه یهدفعه تصمیم گرفتم و خریدمش دیگه.
اسپیکراش که خیلی بهتره. ngage هم اینطوری که همینجا خوندم، فقط one روش full اجرا نمیشه.(بر عکس 86 که نصف بازیها روش full اجرا نمیشه.)
هر چی رو 86 فول میشه رو 8510 هم میشه...اگه نشه رو هیچ کدوم نمیشه...:46:
به هر حال مبارکه...:10:
masoud_ac
10-12-2009, 17:52
من این N-Gage 1.40 1557 Repack.zip (9.12 رو رو n73 ریختم , نصب میشه اما اجرا که میکنم دمو اولش میاد بعد همونجا میمونه
باید چکارش کنم؟
arashftfm
12-12-2009, 01:20
گوشی من n78هستش......... با ارور.....kernexe............مواجهم.... راهنماییم کنید.......... ممنون
من این N-Gage 1.40 1557 Repack.zip (9.12 رو رو n73 ریختم , نصب میشه اما اجرا که میکنم دمو اولش میاد بعد همونجا میمونه
باید چکارش کنم؟
نسخه های قدیمی تر رو نصب کنید.
گوشی من n78هستش......... با ارور.....kernexe............مواجهم.... راهنماییم کنید.......... ممنون
چه موقعی این ارور رو میده؟!
Raziel007
15-12-2009, 20:41
کمک فوری!
با درود
من گوشی Nokia N85 دارم.با برنامه HelloOX2.v2.03 هکش کردم.بعد كلاينت N-Gagev1.40_1557 رو روش نصب کردم.
بعد بازی Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA رو روش نصب میکنم اما تا یکم مونده نصب تموم بشه ارور
Unable to install game (Error-1) رومیده.چندین بار امتحان کردم اما هردفعه اینجوری میشه.حتی گوشی رو ریست کردم ولی بازم نشد.
حتی كلاينت N-Gage 1.20 1511 Repack رو ازسایت گرفتم و نصبیدم اما بازم نشد. حتی اون نسخه از One که مخصوص N97 هم بود گرفتم و نصبیدم ولی بازم نشد.
راستی تو بازی های دیگه هم که نصب میشه ولی وقتی میرم تو بازی تا میخواد بازی شروع شه میاد بیرون و بعد ارور میده مثل بازی: Electronic Arts Tetris Cracked-BiNPDA.
خلاصه بد جور کلافم کرده چون بدجوری تو کف بازی ONe هستم.یکی کمک کنه بگه اشکال کارم کجاست؟
با تشکر
کمک فوری!
با درود
من گوشی Nokia N85 دارم.با برنامه HelloOX2.v2.03 هکش کردم.بعد كلاينت N-Gagev1.40_1557 رو روش نصب کردم.
بعد بازی Digital Legends ONE Cracked-BiNPDA رو روش نصب میکنم اما تا یکم مونده نصب تموم بشه ارور
Unable to install game (Error-1) رومیده.چندین بار امتحان کردم اما هردفعه اینجوری میشه.حتی گوشی رو ریست کردم ولی بازم نشد.
حتی كلاينت N-Gage 1.20 1511 Repack رو ازسایت گرفتم و نصبیدم اما بازم نشد. حتی اون نسخه از One که مخصوص N97 هم بود گرفتم و نصبیدم ولی بازم نشد.
راستی تو بازی های دیگه هم که نصب میشه ولی وقتی میرم تو بازی تا میخواد بازی شروع شه میاد بیرون و بعد ارور میده مثل بازی: Electronic Arts Tetris Cracked-BiNPDA.
خلاصه بد جور کلافم کرده چون بدجوری تو کف بازی ONe هستم.یکی کمک کنه بگه اشکال کارم کجاست؟
با تشکر
سلام
دوست عزیز بازی وان رو گوشی شما تریل هست! به هر حال اگه شما از پست دوم تاپیک مخصوص بازی، فایل نصب رو دانلود کنی نصب میشه...
linkin_park
15-12-2009, 23:11
N85 اگه داری باید از حالت ---- درش بیازی بعد بری تو Ngage .... تو Rompatcher جفتش رو غیر فعال کن ...
Raziel007
16-12-2009, 02:25
N85 اگه داری باید از حالت ---- درش بیازی بعد بری تو Ngage .... تو Rompatcher جفتش رو غیر فعال کن ...
این کارها را هم کردم اما جواب نداد!
Raziel007
16-12-2009, 02:43
سلام
دوست عزیز بازی وان رو گوشی شما تریل هست! به هر حال اگه شما از پست دوم تاپیک مخصوص بازی، فایل نصب رو دانلود کنی نصب میشه...
من همون دو نسخه کرک شده رو نصب کردم که اصلا نصب نشد. حالانصب و اجرا کنه تریل بودن پیشکشش.
من دوتا لینک برای بازی پیدا کردم و هردوشو روی رو دو ورژن کلاینت نصب کردم اما نصب نشد البته اون که برای N97 بود نصب میشه ولی موقع اجرا ارور میده میاد بیرون. در مورد بازی های دیگر هم اینجوریه.
اگه شما آدرس دیگری از بازی دارید که فرق داره بگیید تا امتحان کنم.
با تشکر
Raziel007
18-12-2009, 00:46
با درود
بلاخره One تونستم نصب کنم.یه پچی گرفتم که روی كلاينت v1.40_1557 نصب میشه و روی کلاینت تغییراتی ایجاد مکنه.بعد همون نسخه از One که برای N97 بود نصب کردم.
البته قبل از نصب گوشی روی هک بود توسط Rompatcher.بعد از نصب از حالت هک در اوردم Disble و بعد بازی اجرا شد.
حالا یه سوالی داشتم اونم اینه که بازی روی گوشی N85 فول اجرا نمیشه؟ چون برای من حالت مرحله ای نداره.آیا راهی هست.
با تشکر.
با درود
بلاخره One تونستم نصب کنم.یه پچی گرفتم که روی كلاينت v1.40_1557 نصب میشه و روی کلاینت تغییراتی ایجاد مکنه.بعد همون نسخه از One که برای N97 بود نصب کردم.
البته قبل از نصب گوشی روی هک بود توسط Rompatcher.بعد از نصب از حالت هک در اوردم Disble و بعد بازی اجرا شد.
حالا یه سوالی داشتم اونم اینه که بازی روی گوشی N85 فول اجرا نمیشه؟ چون برای من حالت مرحله ای نداره.آیا راهی هست.
با تشکر.
خیر راهی نداره دوست عزیز...
رو گوشیهای FP2 اینوجوری اجرا میشه!
سلام من تازه اومدم میگم چرا بازی ONE رو گوشی من اجرا نمیشه من 5700 دارم وهچنین آسفالت 3 راهنماییم کنید
حسین رشتی
25-12-2009, 09:07
سلام داداش..
گوشی من N79 و قبلا گوشیمو هک کرده بودم و بازیهای انگیج هم راحت نصب میشد مثل one و Football و asphalt3 هم فول شده بود.. بعدش مجبور شدم گوشیو یه دفعه مستر ریست کنم و کلا همه چی و حتی پوشه انگیج هم نابود شد..
بعدش از یکی از دوستام که کلاینت انگیج رو داشت کلاینت رو گرفتم و نصب شد ولی سر هر بازی یه error میده..
one که تا نزدیک آخراش نصب میشه و بعدش error میده.. MGS که نصب میشه و توی بازی هم میره ولی وقتی میخواد بازی شروع بشه Error میده.. pro golf که توی بازی هم میره ولی وقتی یه ضربه میزنی میاد بیرون و مینویسه Error 1
حالا چیکارش کنم حاجی ؟؟
سلام من تازه اومدم میگم چرا بازی ONE رو گوشی من اجرا نمیشه من 5700 دارم وهچنین آسفالت 3 راهنماییم کنید از پست دوم تاپیکش دانلود کنین ...
سلام گوشیم خودش کلاینتو داشت ولی چون هک نمیشد مستر ریستش کردم بعدخودم روش کلاینوت نصب کردم ولی الان هیچ بازیو اجرانمیکنه!گوشیمم 5730
سلام گوشیم خودش کلاینتو داشت ولی چون هک نمیشد مستر ریستش کردم بعدخودم روش کلاینوت نصب کردم ولی الان هیچ بازیو اجرانمیکنه!گوشیمم 5730
سلام
چه اروری میده ؟
هکش کردی ؟
زمان اجرای بازی گوشی نباید تو حالت هک باشه !
هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
CLOSE SOME APPLICATION AND TRY AGIAN
یا
CANNOT START GAME!
هکش کردم
روحالت هک نمیذارم
روبعضی از بازی ها
CLOSE SOME APPLICATION AND TRY AGIAN
یا
CANNOT START GAME!
این یعنی رام کم میاره ... نمی دونم ... با Jbak taskman برنامه های اضافی رو ببند شاید فرجی شد !
masoud_ac
31-12-2009, 10:55
سلام
من n82 ورژن 31 دارم.
کلاینت N-Gage 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. بازی رو که نصب میکنم تا آخر نصب میشه اما موقع اجرا میگه game not found on device(error-1) میده ok که میکنم آیکون بازی کمرنگ میشه و بار دوم که میخوام اجراش بکنم میگه are you sure you want to delete resident evil:degeneration? all game data will be lost. و یه گزینه delete و cancel میاد.
فایل 20001079.txt رو هم جایگزین کردم.
هم رو حالت هک گزاشتم هم برداشتم. هیچ فرقی نکرد.
با همه بازی ها هم تست کردم.
همینه
سلام
من n82 ورژن 31 دارم.
کلاینت N-Gage 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. بازی رو که نصب میکنم تا آخر نصب میشه اما موقع اجرا میگه game not found on device(error-1) میده ok که میکنم آیکون بازی کمرنگ میشه و بار دوم که میخوام اجراش بکنم میگه are you sure you want to delete resident evil:degeneration? all game data will be lost. و یه گزینه delete و cancel میاد.
همینه
شما کلاینت 1.20 1511 رو تست کن ... ( چند نفر این مشکل رو داشتن گویا با عوض کردن کلاینت مشکلشون حل شد )
این یعنی رام کم میاره ... نمی دونم ... با Jbak taskman برنامه های اضافی رو ببند شاید فرجی شد !
آخه قبل از اینکه مسترریستش کنم همه بازی ها رو اجرا میکرد!بدون هیچ مشکلی،گوشیمم یکی از مشخصه هاش ngageه!نمیدونم چه طور ROM کم میاره!
masoud_ac
31-12-2009, 14:26
شما کلاینت 1.20 1511 رو تست کن ... ( چند نفر این مشکل رو داشتن گویا با عوض کردن کلاینت مشکلشون حل شد )
اونم تست کردم نشد ارور میداد یادم نیست چه اروری
masoud_ac
31-12-2009, 16:38
سلام
من n82 ورژن 31 دارم.
همینه
اونم تست کردم نشد ارور میداد یادم نیست چه اروری
مشکل من با یکبار فلش کردن درست شد.
دوستانی که این مشکل رو دارند با نصب N-Gage 1.20 1511 Repack و فایل 20001079.txt مشکلشون حل میشه.
مال ما که حل شد.
بعد از فرمت مموری گوشیم n73 وقتی میخوام کلاینت قبلی یعنی ورژن 1.00 1262 رو که با پچ auto start ارتقا به 1.01 1285 دادم نصب کنم میگه میخوای ورژن 1262 با 1285 جایگزین بشه وقتی تایید میکنم وسط نصب متوقف میشه میدونم زیر سر auto start هست ولی نمیدونم چیکار کنم کلاینت نصب بشه قبلا بازیها رو بدون مشکل داشتم؟
ضمنا چطور بعد از فرمت میخواد کلاینت رو جایگزین کنه؟؟؟
بعد از فرمت مموری گوشیم n73 وقتی میخوام کلاینت قبلی یعنی ورژن 1.00 1262 رو که با پچ auto start ارتقا به 1.01 1285 دادم نصب کنم میگه میخوای ورژن 1262 با 1285 جایگزین بشه وقتی تایید میکنم وسط نصب متوقف میشه میدونم زیر سر auto start هست ولی نمیدونم چیکار کنم کلاینت نصب بشه قبلا بازیها رو بدون مشکل داشتم؟
ضمنا چطور بعد از فرمت میخواد کلاینت رو جایگزین کنه؟؟؟
نسخه 1511 رو تست کن دوست عزیز...
آقا یونس گل اسم پوشه مخصوص کلاینت تو حالت هک چیه مثلا سیو بازیها پوشه 20007B39هست پوشه کلاینت کدومه؟
آقا یونس گل اسم پوشه مخصوص کلاینت تو حالت هک چیه مثلا سیو بازیها پوشه 20007B39هست پوشه کلاینت کدومه؟
همون پوشه ی کلی کلاینت هست که توش سیو و ... هست :46:
همون پوشه ی کلی کلاینت هست که توش سیو و ... هست :46:
پوشه کلی نداره سیو بازیها تو مسیر c:/private/20007b39 هست که پاک کردم ولی باز موقع نصب کلاینت میگه میخوای جایگزین ورژن 1.01 1285 بشه بقیه پوشه ها هم ربطی به کلاینت نداره
پوشه کلی نداره سیو بازیها تو مسیر c:/private/20007b39 هست که پاک کردم ولی باز موقع نصب کلاینت میگه میخوای جایگزین ورژن 1.01 1285 بشه بقیه پوشه ها هم ربطی به کلاینت نداره
سلام
منظورت از پوشه کلاینت چیه؟! میخوای پاکش کنی؟!
ir_hoseein
06-01-2010, 00:36
سلام رفقا.عکس بازی های N-Gage کجا میشه دید
سلام رفقا.عکس بازی های N-Gage کجا میشه دید
سایت :
ngage.com
ir_hoseein
06-01-2010, 01:39
legendجان ممنونم . یه سوال دیگه -فرق بازی های n-Gage با بازی های دیگه چیه ؟
سلام
منظورت از پوشه کلاینت چیه؟! میخوای پاکش کنی؟!
بله یونس جان میخوام بعد از فرمت مموری بقایای کلاینت قبلی رو از بیخ در بیارم و دوباره نصب کنم به این دلیل میخوام پوشه سیستمی کلاینت رو گیر بیارم
legendجان ممنونم . یه سوال دیگه -فرق بازی های n-Gage با بازی های دیگه چیه ؟
فرقش میشه گفت تو آنلاین بازی کردن و امکان چت هست...ثبت امتیازات رو هم میتونی بهش اضافه کنی...
بله یونس جان میخوام بعد از فرمت مموری بقایای کلاینت قبلی رو از بیخ در بیارم و دوباره نصب کنم به این دلیل میخوام پوشه سیستمی کلاینت رو گیر بیارم
گوشی رو هم فرمت کن خیالت راحت شه...! من از پوشه کلاینت اطلاعی ندارم!
ir_hoseein
06-01-2010, 13:56
گرافیک بازی هاش چطوره ؟ با بولوتوس هم میشه بازی کرد ؟ آنلاین بازی کردن هزینه بره و بی زحمت میشه چند تا از بازی های معروف رو معرفی کنید . legend جان ممنونم
گرافیک بازی هاش چطوره ؟ با بولوتوس هم میشه بازی کرد ؟ آنلاین بازی کردن هزینه بره و بی زحمت میشه چند تا از بازی های معروف رو معرفی کنید . legend جان ممنونم
تو همون Showroom سایت توضیح داده! یه سری بازی با بلوتوث میشه..یه سری هم با GPRS و WiFi
از کجا میشه کلاینت ورژن 1.01 (1281) رو دانلود کرد ؟/
از کجا میشه کلاینت ورژن 1.01 (1281) رو دانلود کرد ؟/
اینی که شما میخوای خیلی قدیمی هست ... ولی از خود سایت انگیج میشه دانلود کرد ...
شما 1511 بریز حلــه ...( اگه نشد 1318 )
mersad0101
07-01-2010, 12:03
سلام
من گوشیم n85 شرمنده میشم اگه اموزش کامل نصب ان-گیج رو واسم بذارین.آخه هیچی نمیفهمم!
سلام
من گوشیم n85 شرمنده میشم اگه اموزش کامل نصب ان-گیج رو واسم بذارین.آخه هیچی نمیفهمم!
پست 1 :31:
Linux Learner
09-01-2010, 03:16
گوشی N95 معمولی بازی هایی مثل one و asphalt و... رو وقتی اجرا میکنم رم کم میاره. رم آزادش بعد اجرای ngage فقط 23mb هست. (چرا اینقد کمه؟؟) برنامه ای هم که از رم استفاده کنه نداره. مشکل از کجاست؟
ورژن فیرمور:21.0.016
RM-159
NOKIA-N95 (66.01)
گوشی N95 معمولی بازی هایی مثل one و asphalt و... رو وقتی اجرا میکنم رم کم میاره. رم آزادش بعد اجرای ngage فقط 23mb هست. (چرا اینقد کمه؟؟) برنامه ای هم که از رم استفاده کنه نداره. مشکل از کجاست؟
ورژن فیرمور:21.0.016
RM-159
NOKIA-N95 (66.01)
من رو 95 بدون مشکل هر 2 بازی رو اجرا کردم! احتمالا" برنامه اتوران زیاد داری! یه سر به این تاپیک بزن:
Linux Learner
09-01-2010, 20:25
من رو 95 بدون مشکل هر 2 بازی رو اجرا کردم! احتمالا" برنامه اتوران زیاد داری! یه سر به این تاپیک بزن:
جواب نداد. همونطور که گفتم برنامه ای ندارم که از رم بکشه. 23 مگ رم کمه واسه one ؟ راه دیگه به ذهنت میرسه؟
جواب نداد. همونطور که گفتم برنامه ای ندارم که از رم بکشه. 23 مگ رم کمه واسه one ؟ راه دیگه به ذهنت میرسه؟
23 مگ ؟؟
من تو N73 با 15 مگ رام وانو اجرا می کردم ... عجیبه ! با بازی های دیگه مشکل نداری ؟
1 dariush
10-01-2010, 14:56
سلام من گوشیم n86 8mp واسه هک کردن گوشیم از پست 1 استفاده کردم ولی وقتی helloOX2.03 رو نصب می کنم روی installing root cert می مونه . چه کنم ؟؟؟؟
Linux Learner
10-01-2010, 22:30
23 مگ ؟؟
من تو N73 با 15 مگ رام وانو اجرا می کردم ... عجیبه ! با بازی های دیگه مشکل نداری ؟
فقط بازی ای مثل crash یا resident evil اجرا میشه. one, asphalt, midnight pool, bounce و... نمیان. میخوام گوشیمو آپدیت کنم ببینم درست میشه. دنبال اینترنت پر سرعتم.
سلام
منم مشکل LinuxLearner رو دارم با 5730،میگه رامم کمه!هیچ بازیو اجرانمیکنه!البته اون کلاینتی که روخودش بود همه رو اجرامیکرد!ولی بعد از مستر ریست وپاک شدنش هیچ بازیو اجرا نمیکنه!این کلاینت روش نصب کردمN-Gage_-_Rajs_Repack ممکنه از قدیمی بودنش باشه؟!
من n-gage رو برای n85 نصب کردم با hello ox 2 ولی الان فقط بعضی بازی ها میان مثلا star wars the force unleased نمی یاد.
چرا؟:42::42:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من n-gage رو برای n85 نصب کردم با hello ox 2 ولی الان فقط بعضی بازی ها میان مثلا star wars the force unleased نمی یاد.
چرا؟:42::42:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تنها بازی هایی که این تاپیک گفته شده رو گوشی اجرا میشه...
سیو گیم بازی dirk dagger رو تو پوشه c:/private/20007b39/2000afc3 ریختم ولی وقتی تو بازی میرم و ریزوم رو میزنم بازی از اول میاد تو بازی جایی برای انتخاب مراحل نداره؟
FreeMagic
18-01-2010, 01:59
ببخشید این تاپیک 430 صفحه هست و پیدا کردن جواب سوال غیر ممکنه به خاطر همین اینجا پرسیدم.
اولا فرق n-gage با n-gage II چیه؟
دوما این طور که معلومه (صفحه اول رو تنها خوندم) بازی های این دو به هم نمی خوردن. امکانش هست هر دو رو روی گوشی نصب کرد که با هیچ بازی مشکل نداشت؟
سوما منظورتون از کلاینت همون شبیه ساز یا امالاتور (emulator) هستش؟
ببخشید این تاپیک 430 صفحه هست و پیدا کردن جواب سوال غیر ممکنه به خاطر همین اینجا پرسیدم.
اولا فرق n-gage با n-gage II چیه؟
دوما این طور که معلومه (صفحه اول رو تنها خوندم) بازی های این دو به هم نمی خوردن. امکانش هست هر دو رو روی گوشی نصب کرد که با هیچ بازی مشکل نداشت؟
سوما منظورتون از کلاینت همون شبیه ساز یا امالاتور (emulator) هستش؟
سلام!
N-Gage واسه گوشی های نسل قدیم یا همون S60v2 بود..! N-Gage II واسه گوشی های S60v3 هست...(بود!)
خیر امکانش نیست..
بله...
FreeMagic
18-01-2010, 11:50
سلام!
N-Gage واسه گوشی های نسل قدیم یا همون S60v2 بود..! N-Gage II واسه گوشی های S60v3 هست...(بود!)
خیر امکانش نیست..
بله...
قربون دستت اگه جواب نمی دادید احتمالا مجبور بودن 430 صفحه رو بخونم:31:
حالا چندتا سوال دیگه:
1- اگه من کلاینت n-gage II رو نصب کنم باز هم نمی تونم بازی های n-gage رو باهاش اجرا کنم؟ (اخه توی تاپیک های مربوطه بازی های قشنگی واسش گذاشتن):8:
2- من گوشیم سامسونگ I8510 هستش و سیستم عاملش با این نوکیاها یکیه. حالا باید کدوم کلاینت رو نصب کنم. همونی که توی پست اول معرفی کردید یا اونی که توی تاپیک زیر معرفی شده؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم یه جوری راهنمایی کنید. اخه این جور تاپیک ها زیادن و منم این وسط گیج شدم:41:
قربون دستت اگه جواب نمی دادید احتمالا مجبور بودن 430 صفحه رو بخونم:31:
حالا چندتا سوال دیگه:
1- اگه من کلاینت n-gage II رو نصب کنم باز هم نمی تونم بازی های n-gage رو باهاش اجرا کنم؟ (اخه توی تاپیک های مربوطه بازی های قشنگی واسش گذاشتن):8:
2- من گوشیم سامسونگ I8510 هستش و سیستم عاملش با این نوکیاها یکیه. حالا باید کدوم کلاینت رو نصب کنم. همونی که توی پست اول معرفی کردید یا اونی که توی تاپیک زیر معرفی شده؟
ممنون میشم یه جوری راهنمایی کنید. اخه این جور تاپیک ها زیادن و منم این وسط گیج شدم:41:
1- کلا" بیخیال بازی های N-Gage I شی بهتره...:46:
2- از تو همون لینکی که دادی برو جلو.. چون من خودم رو 8510 نصب نکردم..ممکنه این آموزش نقص داشته باشه!
FreeMagic
18-01-2010, 14:13
برای ان گیج من کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z رو می خواستم.
هرچی تو نت گشتم نتایج جست و جو توی همین فروم بود. حتی توی موبایلستان هم انگار نبود!!!
لطفا اگه کسی لینک داره لطف کنه بذاره
چند تا از دوستان دیگه این کلاینت رو نصب کردن و راضی بودن ولی لینک هم نداشتن
برای ان گیج من کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z رو می خواستم.
هرچی تو نت گشتم نتایج جست و جو توی همین فروم بود. حتی توی موبایلستان هم انگار نبود!!!
لطفا اگه کسی لینک داره لطف کنه بذاره
چند تا از دوستان دیگه این کلاینت رو نصب کردن و راضی بودن ولی لینک هم نداشتن
1511 رو نصب کنید ... با 1536 فرقی نداره ... تو قسمت ضمیمه های پست 1 همین تاپیک هستش !:46:
FreeMagic
18-01-2010, 19:34
1511 رو نصب کنید ... با 1536 فرقی نداره ... تو قسمت ضمیمه های پست 1 همین تاپیک هستش !:46:
هرچند زیاد سر در نمیارم ولی اینطور که نت رو زیرو رو کردم انگار بعضی کلاینت ها کلمه تریال رو نشون میده یا فول اسکرین نیست که توی کلاینت 1536 این مشکل رو نداره. حداقل برای گوشی خودم (سامسونگ I8510) عالیه
اونو دانلود کردم ولی نصب نکردم آخه می خوام برم تو کار فلش گوشی می ترسم این رو نصب کنم با فلش بپره. حالا دنبال کلاینت 1536 هستم
FreeMagic
19-01-2010, 08:44
من 4 تا کلاینت رو دانلود کردم و با همشون یه مشکل رو دارم
بازی اسفالت رو هم دانلود کردم. فایل رو به پوشه مورد نظر انتقال دادم. وقتی کلاینت می خواست بازی رو نصب کنه اون اخرش پیغام خطای error 1 رو میداد و طبق معمول هیچی به هیچی
این پیغام مال چیه؟
چه جوری حل میشه؟
من 4 تا کلاینت رو دانلود کردم و با همشون یه مشکل رو دارم
بازی اسفالت رو هم دانلود کردم. فایل رو به پوشه مورد نظر انتقال دادم. وقتی کلاینت می خواست بازی رو نصب کنه اون اخرش پیغام خطای error 1 رو میداد و طبق معمول هیچی به هیچی
این پیغام مال چیه؟
چه جوری حل میشه؟
بازی آسفالت رو باید از پست دوم تاپیکش دانلود کنید ! وان هم همینطور ...
FreeMagic
19-01-2010, 22:15
بازی آسفالت رو باید از پست دوم تاپیکش دانلود کنید ! وان هم همینطور ...
همون اول می گفتین
خیلی اینترنت من پرسرعته (دیال اپ مفتی) که حالا باید بشینیم هر بازی رو چند بار دان کنیم:9:
پس این error 1 مال همینه؟
ببخشید که اینجا میگم...اما حرفیه که خیلی وقته میخوام بگم:
کی بازی جدید میاد؟؟؟ :19:
ببخشید که اینجا میگم...اما حرفیه که خیلی وقته میخوام بگم:
کی بازی جدید میاد؟؟؟ :19:
بازی جدید دیگه نمیاد! N-Gage II هم مثه قبلی شکست خورد!
FreeMagic
20-01-2010, 07:18
یعنی چی شکست خورد؟
این همه استقبال کننده. همه اینا کشکه
قراره N-Gage III بیاد یا کلا ان گیج تموم شد؟
یعنی چی شکست خورد؟
این همه استقبال کننده. همه اینا کشکه
قراره N-Gage III بیاد یا کلا ان گیج تموم شد؟
همش کشک:31: البته خود نوکیا نخواست..!
مشخص نیست.. شاید بیاد..شاید با یه اسمه دیگه بیاد..شاید نیاد!
Linux Learner
20-01-2010, 14:26
دمت گرم. دلمو شاد کردی. آی دلم خنک شد! آی دلم خنک شد!!!:31::31::27::27:
tci.beh86
20-01-2010, 21:34
من N86 V20.115 دارم.
که با این ورژن قابل هک نیست !
وقتی هم که گوشی رو خریدم ، آیکون n-gage نداشته.
اصلاً هیچ بازی داخلش نبود.
چطوری میتونم ان گیج بازی کنم ؟
FreeMagic
21-01-2010, 01:13
دمت گرم. دلمو شاد کردی. آی دلم خنک شد! آی دلم خنک شد!!!:31::31::27::27:
چرا؟
من N86 V20.115 دارم.
که با این ورژن قابل هک نیست !
وقتی هم که گوشی رو خریدم ، آیکون n-gage نداشته.
اصلاً هیچ بازی داخلش نبود.
چطوری میتونم ان گیج بازی کنم ؟
اولا باید گوشی رو هک کنی (نه اون هکی که به معنای خرابکاری توی اینترنت هست. اصلا توش خرابکاری نیست)
دوما اگه پست اول رو بخونید تقریبا به طور واضح توزیح داده.
اول باید یه برنامه (کلاینت) نصب کنی بعد هم بازی ها رو از تاپیک های مربوطه دانلود کنید
به همین راحتی:31: (البته تو حرف:21:)
سلام!!!
مشکل کمبود رام من با نصب 1557 حل شد!
حالا تو بعضی بازیها این پیامو میده:kern3حالادرستش یادم نیست!مال چیه؟چه جوری حل میشه؟
FreeMagic
21-01-2010, 22:44
سلام!!!
مشکل کمبود رام من با نصب 1557 حل شد!
حالا تو بعضی بازیها این پیامو میده:kern3حالادرستش یادم نیست!مال چیه؟چه جوری حل میشه؟
من کلاینت 1536 رو زدم. احتمال 100 در 100 پیغام هاشون هم یکیه
اگه اشتباه نکرده باشم برای نصب یکی از بازی ها می بایست گوشی رو در حالت هک قرار می دادیم. وقتی رفتم سراغ اجرای بازی این پیغام رو داد. گوشی رو از حالت هک در اوردم و درست شد. به همین راحتی.
حالا اگه گوشی شما در حالت هکه از حالت هک درش بیار و اجراش کن.
این کار رو بکن و اینجا یه پست بده ببینیم درست حدس زدم یا نه:31:
به قول legeng جان که نمی دونم اسمش چیه:
شاد باشید:11:
:31:
FreeMagic
27-01-2010, 12:00
من روی گوشیم برای انگیج کلاینت 1536 رو نصب کردم
حتی وقتی بازی نمی کنم بدجوری شارژ گوشی رو میخوره
راهی نداره تنظیمات رو دستکاری کنیم مصرفش بهینه تر بشه
مال منم زود خالی میشه.
5700.باتریم هم جدیدا باد کرده... عمرشم فکر کنم دیگه تموم شد...
راهی هست؟
jamshidjap
29-01-2010, 12:54
گوشي من N79 هستش ...
نزديک 10 تا بازي ان گيج توش به صورت Trial نصبه ... راهي هست که بشه همونا رو تو گوشي هک کرد ... آيا راهي هست که کد فعالسازي رو مجاني پيدا کرد ؟
گوشي من N79 هستش ...
نزديک 10 تا بازي ان گيج توش به صورت Trial نصبه ... راهي هست که بشه همونا رو تو گوشي هک کرد ... آيا راهي هست که کد فعالسازي رو مجاني پيدا کرد ؟
سلام
یک کد که بهتون داده باشه باید...تو دفترچه ای که همراه گوشی دادند...! بقیه رو هم باید از بازی های کرک شده استفاده کنید..
سلام بر دوستان عزیز
من n86 دارم و به صورت پیش فرض 15 تا بازی ngage روش بود . به سایت خود ngage رفتم گفته بود برای استفاده از بازی ها به صورت تریال گوشی رو به اینترنت وصل کنید start game رو بزنید . من این کار رو کردم جوابی نداد . در سایت نام نویسی هم کردم ولی باز هم نتیجه نداد به نظر شما باید چه کار کنم . لطفا منو راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام بر دوستان عزیز
من n86 دارم و به صورت پیش فرض 15 تا بازی ngage روش بود . به سایت خود ngage رفتم گفته بود برای استفاده از بازی ها به صورت تریال گوشی رو به اینترنت وصل کنید start game رو بزنید . من این کار رو کردم جوابی نداد . در سایت نام نویسی هم کردم ولی باز هم نتیجه نداد به نظر شما باید چه کار کنم . لطفا منو راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام
دوست عزیز رو گوشی شما کلاینت نصبه یا دمو؟ از Option و About نسخه برنامه رو بدید!
morbidtale82
05-02-2010, 07:41
سلام.
من گوشی n85 هست.
مطابق دستورالعمل گوشی رو هک کردم. بعد کلاینت ngage روریختم (1577 ). البته نسخه غیر کرکیش رو گوشیم نصب بود که با نسخه جدید عوضش کرد.
بازی رزیدنت اویل رو هم همونطوری که گفته شده بود ریختم( نسخه تریالش از قبل نصب بود.) همه چیز درست نصب شد فقط موقع اجرای بازی میگه:
could not find s3e.icf either embedded or as an extenal file
بعدشم میپره بیرون.
لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس
سلام.
من گوشی n85 هست.
مطابق دستورالعمل گوشی رو هک کردم. بعد کلاینت ngage روریختم (1577 ). البته نسخه غیر کرکیش رو گوشیم نصب بود که با نسخه جدید عوضش کرد.
بازی رزیدنت اویل رو هم همونطوری که گفته شده بود ریختم( نسخه تریالش از قبل نصب بود.) همه چیز درست نصب شد فقط موقع اجرای بازی میگه:
بعدشم میپره بیرون.
لطفا راهنمایی کنید.
با سپاس
با بازی های دیگه هم همین مشکلو دارید ؟؟؟
بازی رزیدنت اویل فک کنم باید آفیس نصب باشه تا اجرا شه !
Alireza_king64
06-02-2010, 15:06
سلام دوستان كسي از شما هست كه نسخه هاي قديمي تر N-GAGE مثل نسخه 1.30 (1541) يا 1.20 (1511) رو سراق داشته باشد اگه داريد لينك دانلود شو ميزاريد ( حتما اورجينال باشد و نسخه دست كاري شده نباشد) گوشي ام N86 8MP و فاير ور21.006 است و هك نميشه نسخه N-GAGE من1.4 است و بعضي از بازي هاي ساين شده مثل brather in armes رو نميياره به همين دليل فكر كنم بايد نسخه قديميN-GAGE را نصب كنم اين طور نيست :20:
golmohammadi
11-02-2010, 12:45
با سلام
ان86 را هک کردم
موقع نصب کلاینت پیغام داد که قبلا نصب شده
آیا کلاینت رو حافظه داخلی نصب میشه یا مموری؟
ریپلیس نکردم
حالا بازیهای ان گیج را میریزم مموری و نصب میکنم
موقع اجرا ارور میده
که ارور یکسانی دارند فکر کنم
the game xxx exited with an error .
more info را زدم اینو نوشت :
worms world party closed;kern-exec 3.
چیکار کنم ؟
M @ j i d
11-02-2010, 13:20
با سلام
ان86 را هک کردم
موقع نصب کلاینت پیغام داد که قبلا نصب شده
آیا کلاینت رو حافظه داخلی نصب میشه یا مموری؟
ریپلیس نکردم
حالا بازیهای ان گیج را میریزم مموری و نصب میکنم
موقع اجرا ارور میده
که ارور یکسانی دارند فکر کنم
the game xxx exited with an error .
more info را زدم اینو نوشت :
worms world party closed;kern-exec 3.
چیکار کنم ؟
سلام
کلاینت رو هر جا بخوای میتونی نصب کنی....ریپلیس هم بکنی مشکلی پیش نمیاد......
تو کلاینتت مشکل نداره.......بعضی از بازی ها برای گوشی های FP2 باز نمیشن و همین ارور رو میدن...
اینجا یه سر بزن بهتر متوجه میشی:
golmohammadi
11-02-2010, 14:06
کلاینت را نصب کردم
از ورژن مال گوشی بالاتر بود
اون تاپیک را دیدم
فکر نمیکنم ربطی به مشکل من داشته باشه
اولا رو گوشی من عده ای بازی وجود داره که میتونم نصب کنم
از جمله اویل
در ثانی مشکل من فرق داره
الان تو بعضی از بازیها اون ارور را نمیده و میپپره بیرون
الان بازی worms را تا منوش میاره
اونجایی که quick game را انتخاب میکنه میپره بیرون
مشکل چیه ؟
کلاینت را نصب کردم
از ورژن مال گوشی بالاتر بود
اون تاپیک را دیدم
فکر نمیکنم ربطی به مشکل من داشته باشه
اولا رو گوشی من عده ای بازی وجود داره که میتونم نصب کنم
از جمله اویل
در ثانی مشکل من فرق داره
الان تو بعضی از بازیها اون ارور را نمیده و میپپره بیرون
الان بازی worms را تا منوش میاره
اونجایی که quick game را انتخاب میکنه میپره بیرون
مشکل چیه ؟
بازی ورمز رو FP2 مشکل داره!
golmohammadi
14-02-2010, 23:29
بازی ورمز رو FP2 مشکل داره!
کمپ پیدایی ... :13:
این فقط یک نمونه ارور بود
حالا کلاینت خود ان86 را از سایت نوکیا دانلود کردم
اکثر بازیها اجرا شد ... :10:
همچنین اکتیو استند بای را غیر فعال کردم ظاهرا رم زیادی مصرف میکنه
الان بیشتر گیمها را خوب اجرا میکنه
فقط با چند تا مشکل دارم
که اگه درست بشه عالی میشه
یکی متال گیر که همون ارور قبلی را میده
و یکی دو تای دیگه
یه دونه هم اسفالت 3 که موقع نصبش ارور میده
هیچکدومو نمیتتونم درست کنم ؟
راستی یه سوال دیگه
بازی ان گیج که با بلوتوث بشه 2 نفری اجرا کرد وجود داره ؟
بازی ONE میشه... که تو 86 تریل اجرا میشه!
بازی های sis هست که بتونی با بلوتوث بازی کنی...(;
golmohammadi
15-02-2010, 14:39
راستی worms در ان86 بدون مشکل اجرا شد
یه سوال دیگه
من بازی اویل را نمیتونم فول اجرا کنم
یه جای دیگه کرک شدشو پیدا کردم گفته که واسه 9.3 اف پی 2 فول اجراا میشه
حالا بازی اویل قبلی را میخوام پاک کنیم پاک نمیشه
چجوری پاکش کنم ؟
این ارور را میده can not delete game. error-2
یه سوال دیگه
من قبلا یه پک بازی گرفته بودم که مقداری بازی ان گیج داشته
ولی فرمتشون ان گیچ و سیس نیست
بلکه داخل بازی یک پوشه هست به اسم سیستم
که فایلهای بازی داخل همین پوشه قرار دارند
فکر کنم از طریق کپی پیست نصب میشند
ریپلیس میشند
کسی تا حالا چنین بازی نصب و اجرا کرده ؟
حالا یه سوال دیگه
بازی اسفالت 3 نصب نمیشه
ارور زیر میاد
unable to install game error-20
arashftfm
16-02-2010, 11:18
گوشی من n78 هستش بعد از نصب بازی در هنگام ورود با ارورkernexe مواجه میشم........فکر کنم بعضی از بازی هارو هم تریال میکنه(n78) گوشی قبلیم n73بود هیچ مشکلی نداشتم....لطفا راهنمایی کنید...........:41:
من همه بازیهای انگیج رو تو گوشیم ان 73 بدون مشکل بازی می کنم ولی بازی reset generation رو وقتی میزنم مینویسه kern exes 3 چیکار کنم این بازی رو قبل از فرمت گوشی بازی میکردم حالا بازی در میاره؟
arashftfm
19-02-2010, 14:58
يواسه اجراي بازي هاي انگيج با ارور kernexe مواجه شدم لطفا راهنمايي كنيد.........
jamshidjap
19-02-2010, 18:19
من یه N79 دارم ... روش چندتا بازی به صورت trail نصبه ... ظاهرا راهی نداره که اونا رو کرک کرد یا کد بهش بدی تا قفلش باز بشه ...
سوال من اینه که آیا وقتی میخایم نسخه کرک شده این بازی ها رو نصب کنیم ، آیا نسخه تریال هم لازمه ؟ یا اینکه لازم نیست و میتونم پاکشون کنم ؟
hrh_fourtyseven
19-02-2010, 23:50
سلام
ببخشید بچه ها این بازی گلف رو من دو سه روز پیش نصب کردم.گویا باید یه چیز دیگه هم به نام pip نصب کرد تا ارور موقع ورود به بازی رو نده.اما این pip رو که می خوام نصب کنم update error می ده و بدون این هم بازی اجرا نمی شه وارور می ده .
لطفا راهنمایی کنید.(در ضمن گوشی هم fp2 هست)
پیشاپیش به خاطر پاسختون ممنون:11:
jamshidjap
20-02-2010, 21:01
من یه N79 دارم ... روش چندتا بازی به صورت trail نصبه ... ظاهرا راهی نداره که اونا رو کرک کرد یا کد بهش بدی تا قفلش باز بشه ...
سوال من اینه که آیا وقتی میخایم نسخه کرک شده این بازی ها رو نصب کنیم ، آیا نسخه تریال هم لازمه ؟ یا اینکه لازم نیست و میتونم پاکشون کنم ؟
:5::46::5:
یه کد که باید موقع خرید گوشی تو دفترچه هاش باشه!
برای نسخه های کرک شده هم باید تریل ها رو پاک کنید..
سلام
ببخشید بچه ها این بازی گلف رو من دو سه روز پیش نصب کردم.گویا باید یه چیز دیگه هم به نام pip نصب کرد تا ارور موقع ورود به بازی رو نده.اما این pip رو که می خوام نصب کنم update error می ده و بدون این هم بازی اجرا نمی شه وارور می ده .
لطفا راهنمایی کنید.(در ضمن گوشی هم fp2 هست)
پیشاپیش به خاطر پاسختون ممنون:11:
رو گوشی FP2 فکر نمیکنم فول اجرا بشه این بازی!
jamshidjap
21-02-2010, 00:07
یه کد که باید موقع خرید گوشی تو دفترچه هاش باشه!
همچین کدی ندیدم...
همچین کدی ندیدم...
تو کلوپ مطرح کن..(;
بازی reset generation رو وقتی میخوام بازی کنم پیغام kern-exec-3 میده ولی بقیه بازیها رو روی گوشی ان73 بدون مشکل بازی میکنم آقا یونس به فریادم برس..
بازی reset generation رو وقتی میخوام بازی کنم پیغام kern-exec-3 میده ولی بقیه بازیها رو روی گوشی ان73 بدون مشکل بازی میکنم آقا یونس به فریادم برس..
گوشیت که تو حالت حک نباید باشه موقع اجرای بازی .... شایدم رام کم میاره گوشیت !
karajboy
14-03-2010, 16:03
سلام، گوشی n96 رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا n-Gage نداره !!!!!! و خود طرف با heloox2 گوشی رو -- کرده.
می خواستم بدونم اگه خودم n-Gage نصب کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟
reza2pars
19-03-2010, 01:08
بازی ان گیج فوتبال 2007 و 2009 رو دانلود کردم الان باید چکارش کنم؟وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟ گوشیم N82 هست
sosssmar
22-03-2010, 16:19
سلام دوستان من تمام راهایی رو که میشد گوشی رو با helloOX حک(!) کنم رفتم اما نشد!!!
هیچ راهی نیست که بشه بدون حک کردن ngage داشت؟!
سلام دوستان من تمام راهایی رو که میشد گوشی رو با helloOX حک(!) کنم رفتم اما نشد!!!
هیچ راهی نیست که بشه بدون حک کردن ngage داشت؟!
بله ... ولی فقط میتونید بازی های تریال رو بازی کنید و یا اگه کد داشتید اونا رو فعال کنید !
mahdi_ctr
22-03-2010, 17:35
با اجازه يونس عزيز و دوستان
سلام، گوشی n96 رو دادم بیرون فلش کردن software version رو زده 30.033
اما گوشی تغییرات عجیبی داره مثلا n-Gage نداره !!!!!! و خود طرف با heloox2 گوشی رو -- کرده.
می خواستم بدونم اگه خودم n-Gage نصب کنم مشکلی بوجود نمیاد ؟
نه عزيزم مشكلي به وجود نمياد
با خيال راحت برو دانلود كن و نصب كن
بازی ان گیج فوتبال 2007 و 2009 رو دانلود کردم الان باید چکارش کنم؟وقتی بازش میکنم همون صفحه Demo بازی باز میشه و میگه تعداد بازیهای دمو تموم شده؟؟؟ گوشیم N82 هست
شما به صفحه اول همين تاپيك مراجعه كن و كارهايي كه گفته شده8 رو انجام بده
سلام خدمت دوستان عزيز:
من يه مشکلي واسه 5700 ام پيش اومد با #7370#* فرمت کردمش.:20:
به روش قديمي هکش کردم (که خيلي روش رديفيه!:8:). همه برنامه هارو نصبيدم. تا رسيدم به N-Gage عزيزم...
اخرين ورژنو ( (1.40) که از نظر من مسخرست:2:) نصبيدم.رفتم بازيارو نصب کنم. همه نصب شدن به جز 8-9 تا. که error 1 يا چيزي تو اين مايه ها ميدادن.:41:
رفتم System Rush رو نصب کنم تا اخر رفتو گير کرد.مجبور شدم باتريو در بيارم. ديدم روشن نميشه مجبور شدم از روش * 3 Call Key فرمتش کنم دوباره. دوباره تک تک برنامه هارو نصبيدم. و باز هم N-Gage... این دفعه ورژن 1.30 v, نصبیدم. چنتارو نصبيدم ديدم چنتاشون نصب نميشن که فک کنم اينا بودن(البته چنتاشونا: Bounce, One, Spade Impact, Block Breaker) اينا error 1 ميدن. Crash هم که اول prepare for instalation ميادو ديگه هيچي نميشه...!
اما از همه مهمتر بازيه مورد علاقه من:
System Rush Evelution هم باز مثل دفعه قبل تا اخر رفتو Instalation Complete شدو اونجاييکه دو گزينه ميده: ( Start Game - Cancel ) . حالا اينجا گير کرد. نيم ساعت گذاشتم ايتوري بمونهو امه نه... هيچي نشد. و بازهم *3سبز!!!
ميشه بگين اشکال از کجاست؟؟؟:19::41:
با سپاس فراوان...:40:
-------------------------------------------------------------
واسه دوستم که N82 داره به روش قديمي -- کردمو جوابم داد.بعد طبق دستورالعمل واسه n82 ها ngage رو نصبيدم. همه بازيا نصب شدن به جز ايندوتا:
Asphalt 3 و One
چرا؟
بازم ممنون...
سلام خدمت دوستان عزيز:
من يه مشکلي واسه 5700 ام پيش اومد با #7370#* فرمت کردمش.:20:
به روش قديمي هکش کردم (که خيلي روش رديفيه!:8:). همه برنامه هارو نصبيدم. تا رسيدم به N-Gage عزيزم...
اخرين ورژنو ( (1.40) که از نظر من مسخرست:2:) نصبيدم.رفتم بازيارو نصب کنم. همه نصب شدن به جز 8-9 تا. که error 1 يا چيزي تو اين مايه ها ميدادن.:41:
رفتم System Rush رو نصب کنم تا اخر رفتو گير کرد.مجبور شدم باتريو در بيارم. ديدم روشن نميشه مجبور شدم از روش * 3 Call Key فرمتش کنم دوباره. دوباره تک تک برنامه هارو نصبيدم. و باز هم N-Gage... این دفعه ورژن 1.30 v, نصبیدم. چنتارو نصبيدم ديدم چنتاشون نصب نميشن که فک کنم اينا بودن(البته چنتاشونا: Bounce, One, Spade Impact, Block Breaker) اينا error 1 ميدن. Crash هم که اول prepare for instalation ميادو ديگه هيچي نميشه...!
اما از همه مهمتر بازيه مورد علاقه من:
System Rush Evelution هم باز مثل دفعه قبل تا اخر رفتو Instalation Complete شدو اونجاييکه دو گزينه ميده: ( Start Game - Cancel ) . حالا اينجا گير کرد. نيم ساعت گذاشتم ايتوري بمونهو امه نه... هيچي نشد. و بازهم *3سبز!!!
ميشه بگين اشکال از کجاست؟؟؟:19::41:
با سپاس فراوان...:40:
-------------------------------------------------------------
واسه دوستم که N82 داره به روش قديمي -- کردمو جوابم داد.بعد طبق دستورالعمل واسه n82 ها ngage رو نصبيدم. همه بازيا نصب شدن به جز ايندوتا:
Asphalt 3 و One
چرا؟
بازم ممنون...
مشکل اولت عجیبه ... نمی دونم والا ...
اما دومی ... بازی آسفالت و وان رو از پست دوم تاپیکشون دان کن !
سلام دوستان...
با تشکر بسیر از دوست گلم RAY-MILAD-007 ، ممنون میشم بقیه دوستان هم یه کمکی کننو مشکل بنده حل بشه.
با تشکر...
سلام دوستان...
با تشکر بسیر از دوست گلم RAY-MILAD-007 ، ممنون میشم بقیه دوستان هم یه کمکی کننو مشکل بنده حل بشه.
با تشکر...
و دیگر هیچ..... :41:
دمتون گرم دیگه. یه سوال اینقد سخته یعنی ؟؟؟
Hadi King
07-04-2010, 15:41
سلام دوستان...
با تشکر...
دمتون گرم دیگه. یه سوال اینقد سخته یعنی ؟؟؟
خب دوســت عزیز گوشیتون به احتمال زیاد Fp2 هستش مثل گوشی خود من منم همین مشکل دارم همه کار برای بازیهای مورد نظر انجام دادن . فول کردن و تغییر دادنش انجام دادم ولی هیـــچ کار نکردن و همون آش و کاســه ... یه تایپک بود که بازیهایی که روی Fp2 ها فول و اجرا شده رو قرار داده بودن :20:
موفق باشید!:40:
دوست عزیز، بسیار ممنون. اما 5700 fp1 هست.تازه، من گفتم که قبلا هیچ مشکلی نداشتم. فقط این کلاینت جدیده ...
sina2004
12-04-2010, 18:05
گوشیم n85 اه.کلاینت 1.40)1557) رو با خود گوشی از سایت رسمی ان گیج دانلود کردم.گوشیم رو با همون hello ox2.3 --- کردم.حبازی های n-gage رو که کپی می کنم همه prepare تموم که میشه هیچ، واسه نصبم می ره.از اینجا به بعد 2 چن تا اتفاق می یفته:
اول از همه اینکه همه رو به اسم crack دانلود کردم،ولی کنار بازیها می نویسه trial
1.asphalt3 نصبش تا انتها می ره.یه دفعه میگه: unable to install,error-01
2.worms نصب شد.اما به محض اینکه روی یه گزینه واسه شروع بازی بزنی، از بازی می پره بیرون و ارور می ده.
3.resident evil یه کم که میری میگه برای ادامش باید بازیو بخرین.
4.bounce یه مرحله که میری،وقتی می خواد مرحله دومو load کنه،loading error میده و میگه بازیو ببندید و دوباره باز کنید.
اینم بگم که واسه نصب 2 تا آیکون rom patcher سبز می کنم و وقت بازی به حالت آبی برشون می گردونم.
ممنون هر کی کمکم کنه.
sina2004
15-04-2010, 14:19
رو 5530 جواب نمیده؟
نه عزیز،تست شده و جواب نمی ده.-- میشه کرد.اما این n-gage رو باید بی خیال شی واسه 5530 و 5800.
منم دقیقا همین مشکل شما را دارم N85 v 32 همون نسخه را نصب کردم واسه بازی های بالای 12 مگ نصب میکنه آخرش ارور میده حالا دنبال نسخه قدیمی تر ان گیج می گردم
skimoo_m
18-04-2010, 16:54
یونس عزیز من روی 6220c کدوم کلاینت رو نصب کنم؟!!
در ضمن آیا فقط همون لیستی که قرار دادی فول اجرا میشه؟ چون من شنیدم همه بازی های کرک شده فول اجرا میشن!!!
aslan666
19-04-2010, 19:51
rompatcher رو از کجا فعالش کنم؟
skimoo_m
20-04-2010, 12:43
rompatcher رو از کجا فعالش کنم؟
دوست من، RomPatcher که نیاز به فعال کردن نداره.
RomPatcher یه نرم افزار هست که هنگام حک گوشی به روش helloOX نصب میشه و کارش اینه که شما توسط اون پچ های مختلف و از جمله پچ سویچ بین حالت حک و عادی رو فعال می کنی.:10:
در ضمن بهتر بود سوالتو تو انجمن حک مطرح میکردی.:40:
سلام دوست عزیز sina2004و 913299وmetanaعزیز من روشی برای حل این errorها پیدا کردم و تو تایپیکی آموزش روش جدید -- ngageرو دادم که تو ی اون این اخطارها رو نمی داد اما مدیران سایت اون رو به دلیل تکراری بودن که هیچ شباهتی هم به این تایپیک نداشت نگداشتن اگه میخواید تا کوتاه بزارم براتون
سلام دوست عزیز sina2004و 913299وmetanaعزیز من روشی برای حل این errorها پیدا کردم و تو تایپیکی آموزش روش جدید -- ngageرو دادم که تو ی اون این اخطارها رو نمی داد اما مدیران سایت اون رو به دلیل تکراری بودن که هیچ شباهتی هم به این تایپیک نداشت نگداشتن اگه میخواید تا کوتاه بزارم براتون
منظورت این تاپیک دوست عزیز؟!
من عمدا" تاپیک رو ترش نکردم تا وضعیتش مشخص بشه... اونجا سوالی رو مطرح کردم که منتظرم پاسخ بدید.
شاد باشی
سلام .برای نصب هر برنامه unsigned و کرک شده باید گوشی رو -- کنیم؟
سلام .برای نصب هر برنامه unsigned و کرک شده باید گوشی رو -- کنیم؟
بله باید H A C K کنید البته فایل رو هم میتونید ساین کنید ولی در همه موارد جواب نمیده !
بله باید H A C K کنید البته فایل رو هم میتونید ساین کنید ولی در همه موارد جواب نمیده !
من چند تا signer دانلود کردم ولی کار نکرد.میشه چند تا signer معرفی کنید با لینک؟برای معتبر کردن ovi maps cracked n79
سلام دوستان من گوشی رو کرک کردم اما وقتی بازیDirk Dagger
تو اون لول که از دختر ه عکس می گیره بعد می یفته و تیر میخوره کاراگاه تصویر سیاه می شه و آهنگ می زنه بعدا هر چه صبر می کنم نمی یاد کلید ها رو می زنم باز هم همون قسمت عکس گرفتن می یاد
اگه درست نیم شه سیو بعد از اون مرحله هست بذارید شاید عملی بشه
بازی Resident Evi
مرحله اول که درب رو باز می کنم پیغام می اد می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا مرحله بعد بره
اما این که شما گفتید کرکش شده اهستش پس قضیه چیه
بازی Bounce
وقتی مرحله اول می رم مرحله بعد اخطار می زنه می گه باید بازی رو ریستارت کنم یا از اول مرحله رو انتخاب کنم
وقت خارج می شم می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا بازی دو مرحله و سه تا توپ جدید آزاد کنه این دیگه چه سری هستش
SADEGH 7
28-04-2010, 10:50
سلام دوستان من گوشی رو کرک کردم اما وقتی بازیDirk Dagger
تو اون لول که از دختر ه عکس می گیره بعد می یفته و تیر میخوره کاراگاه تصویر سیاه می شه و آهنگ می زنه بعدا هر چه صبر می کنم نمی یاد کلید ها رو می زنم باز هم همون قسمت عکس گرفتن می یاد
اگه درست نیم شه سیو بعد از اون مرحله هست بذارید شاید عملی بشه
بازی Resident Evi
مرحله اول که درب رو باز می کنم پیغام می اد می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا مرحله بعد بره
اما این که شما گفتید کرکش شده اهستش پس قضیه چیه
بازی Bounce
وقتی مرحله اول می رم مرحله بعد اخطار می زنه می گه باید بازی رو ریستارت کنم یا از اول مرحله رو انتخاب کنم
وقت خارج می شم می گه باید نسخه فول رو باید بخرید تا بازی دو مرحله و سه تا توپ جدید آزاد کنه این دیگه چه سری هستش
اینطور که به نظر میاد گوشی شما جزو FP2 ها هستش. FP2 ها یه تعدادی از بازی ها رو اجرا می کنن. برای دیدن لیستشون می تونی به این تاپیک مراجعه کنی:
بررسی وضعیت بازی های N-Gage II در گوشی های سیمبین 9.3 ا FP2 ا :
موفق باشی:11:
ای بابا من این لیست رو صد بار خوندم هیچ ربطی به حرف من نداشت مندارم میگم bounce فول هستش اما می گه بازی رو بخرم
ریزیدنت ایول فول هستش امام میگه بازی رو بخرم اون لیست باسه بازی هایی هست که اجرا می شن مال من که اجا شدن مشکل فول شدن هستش
Hadi King
28-04-2010, 11:39
من چند تا signer دانلود کردم ولی کار نکرد.میشه چند تا signer معرفی کنید با لینک؟برای معتبر کردن ovi maps cracked n79
دوست عزيز قسمت هـك گوشي هاي موبايل دو سه نوع ساينر معرفي شده :46:
ميتونيد بريد دانلود كنيد و تســت كنيد براي همه جواب داده :20:
موفق باشيد!:40:
SADEGH 7
28-04-2010, 16:34
ای بابا من این لیست رو صد بار خوندم هیچ ربطی به حرف من نداشت مندارم میگم bounce فول هستش اما می گه بازی رو بخرم
ریزیدنت ایول فول هستش امام میگه بازی رو بخرم اون لیست باسه بازی هایی هست که اجرا می شن مال من که اجا شدن مشکل فول شدن هستش
دوست عزیز اگه لیست رو یک بار به دقت می خوندی متوجه می شدی که bounce به صورت فول اجرا نمی شه و اویل رو باید با ترفند فولش کنی.
اون لیست هم برای بازی هایی هست که به صورت فول اجرا می شن.
موفق باشی:11:
وای خدایا
یادش بخیر
چه دورانی بود
همش اینجا بودیم و منتظر B I N P D A :27:
خدائیش انگیج به من یکی که خیلی چسبید
و تو زمان خودش خیلی بهم حال دادن
یادش بخیر
:41:
:11:
neoanderson
16-05-2010, 18:20
n95 8gb دارم از اول خود n-gage روش نصب بود اما وقتی بازی ها روش میریزم .موقع نصب ارور file is corrupted رو میده .
چی کار کنم؟
گوشیم هم -- نیست
pakhme2000
25-05-2010, 05:56
سلام، خسته نباشین. من حدود یک سال پیش گوشیمو (n82) با HelloOX 1.03 -- کردم و کلاینت 1345 رو روش ریختم. تمام یازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن تا اینکه متاسفانه رمم سوخت.الان روی گوشی rompatcher و modo و کلاینت رو دارم، البته بعد از سوختن رم لوگوی بازیها بصورت کمرنگ در اومد که من پاکشون کردم. توی rompatcher هم هیچ پچی نیست. میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟ من تمام فایلهای لازم برای نصب مثل HelloOX و کلاینت و screen resolution و پچها رو دارم ولی ترتیب نصبشون یادم رفته. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. در ضمن یه مقداری از حافظه ی گوشیم به خاطر نصب بازیها کم شده، چطوری میتونم این حافظه رو برش گردونم؟ چون دیگه بازیها رو تو application manager نشون نمیده که بتونم پاکشون کنم. بازم ممنون.
سلام، خسته نباشین. من حدود یک سال پیش گوشیمو (n82) با HelloOX 1.03 -- کردم و کلاینت 1345 رو روش ریختم. تمام یازیها هم بدون هیچ مشکلی اجرا میشدن تا اینکه متاسفانه رمم سوخت.الان روی گوشی rompatcher و modo و کلاینت رو دارم، البته بعد از سوختن رم لوگوی بازیها بصورت کمرنگ در اومد که من پاکشون کردم. توی rompatcher هم هیچ پچی نیست. میخواستم بپرسم باید چیکار کنم؟ من تمام فایلهای لازم برای نصب مثل HelloOX و کلاینت و screen resolution و پچها رو دارم ولی ترتیب نصبشون یادم رفته. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. در ضمن یه مقداری از حافظه ی گوشیم به خاطر نصب بازیها کم شده، چطوری میتونم این حافظه رو برش گردونم؟ چون دیگه بازیها رو تو application manager نشون نمیده که بتونم پاکشون کنم. بازم ممنون.
سلام
شما یه بار مسترریست رو انجام بده تا حافظه گوشیت برگرده...بعد HelloOX رو نصب کن و بعد کلاینت و بازی ها...آموزش رو یه نگاه بندازی یادت میاد...(;
pakhme2000
25-05-2010, 13:37
سلام
شما یه بار مسترریست رو انجام بده تا حافظه گوشیت برگرده...بعد HelloOX رو نصب کن و بعد کلاینت و بازی ها...آموزش رو یه نگاه بندازی یادت میاد...(;
خیلی ممنون. فقط یه سوال، مسترریست چجوری بود؟! اگه مسترریست کنم برنامه های روی خود گوشی مثل snake هم از بین میره؟ تنظیمات MMS و GPRS؟
خیلی ممنون. فقط یه سوال، مسترریست چجوری بود؟! اگه مسترریست کنم برنامه های روی خود گوشی مثل snake هم از بین میره؟ تنظیمات MMS و GPRS؟
توضیحات مربوطه هم اونجا هست...
pakhme2000
26-05-2010, 05:05
سلام، خسته نباشین. یه سوال داشتم. تو پست اول دو تا ورژن کلاینت ( 1.20 و 1.40) گذاشتین. من برای n82 کدومو باید نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه. اگه جواب بدین ممنون میشم. certificate که میگیریم تاریخ اعتبار داره؟ مثلا certificate من ماله یک ساله پیشه، اگه تاریخ داره یکی جدید بگیرم. بازم ممنون.
سلام، خسته نباشین. یه سوال داشتم. تو پست اول دو تا ورژن کلاینت ( 1.20 و 1.40) گذاشتین. من برای n82 کدومو باید نصب کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم که نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جای دیگه. اگه جواب بدین ممنون میشم. certificate که میگیریم تاریخ اعتبار داره؟ مثلا certificate من ماله یک ساله پیشه، اگه تاریخ داره یکی جدید بگیرم. بازم ممنون.
شما نسخه 1.40 رو بگیر... اگه جواب نداد 1.20 رو نصب کن...
معمولا" تاریخ Cert ها یک ساله هست..اما شما دوباره بگیر...ضرر نداره...(;
دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore 10147 برای رفع این مشکل چکار کنم.
در ضمن گوشی من n73 وکلاینت ngage هم 1511 هست
لطفا راهنمایی کنید
دست همگی درد نکنه یه سوال داشتم. بازی Brothers in arms رو که 28mb بود رو دانلود کردم ولی موقع نصب بازی تو ngage همون اول میگه unable to install errore 10147 برای رفع این مشکل چکار کنم.
لطفا راهنمایی کنید
AMIR REZAs
27-05-2010, 13:34
لطفا راهنمایی کنید
سلام
شما اگر بازی Brothers in arms تو گوشیتون نصبه ( منظورم سیمبین اونsis هست) باید اول پاک کنید بعد انگیج این بازی رو نصب کنید
pakhme2000
28-05-2010, 23:45
سلام، خسته نباشین. من گوشیمو همونطور که گفتین مستر ریست کردم و با HelloOx 2.03 -- کردم. الان مشکلم اینه که بعد از نصب HelloOx و اجرای اون rompatcher اومده ولی خبری از modo نیست. چیکار باید بکنم؟ ممنون. کلاینت هم نصب شد و کار میکنه.
سلام، خسته نباشین. من گوشیمو همونطور که گفتین مستر ریست کردم و با HelloOx 2.03 -- کردم. الان مشکلم اینه که بعد از نصب HelloOx و اجرای اون rompatcher اومده ولی خبری از modo نیست. چیکار باید بکنم؟ ممنون. کلاینت هم نصب شد و کار میکنه.
از X-Plore استفاده کن...تو بخش برنامه های کاربردی یه تاپیک داره...از نسخه 1.43 یا 1.45 استفاده کن...
pakhme2000
29-05-2010, 10:46
از X-Plore استفاده کن...تو بخش برنامه های کاربردی یه تاپیک داره...از نسخه 1.43 یا 1.45 استفاده کن...
يعني HelloOX 2.03 مثل ورژنهای قدیمی Modo رو نمیریزه؟ یا من تو نصبش اشتباه کردم؟
يعني HelloOX 2.03 مثل ورژنهای قدیمی Modo رو نمیریزه؟ یا من تو نصبش اشتباه کردم؟
نه...تو این نسخه Modo نصب نمیشه...:46:
pakhme2000
29-05-2010, 12:00
آقا شرمنده، بازم به مشکل بر خوردم. الان x-plore 1.45 GAMMA رو نصب کردم که بعد از نصب تو فولدر application دو تا آیکن اومده، یکیش رجیستر شدست و اون یکی اول و آخرش 3 ثانیه مکث داره. هر دو تا آیکن باید باشن؟
حالا این به کنار، مشکل اصلیم یه چیز دیگست، موقع نصب بازی Error 01 رو میده و نصب نمیکنه. چکار کنم؟
شرمنده که دائم وقتتون رو میگیرم.
pakhme2000
31-05-2010, 10:13
دیگه جواب نمیدین؟
آقا شرمنده، بازم به مشکل بر خوردم. الان x-plore 1.45 GAMMA رو نصب کردم که بعد از نصب تو فولدر application دو تا آیکن اومده، یکیش رجیستر شدست و اون یکی اول و آخرش 3 ثانیه مکث داره. هر دو تا آیکن باید باشن؟
حالا این به کنار، مشکل اصلیم یه چیز دیگست، موقع نصب بازی Error 01 رو میده و نصب نمیکنه. چکار کنم؟
شرمنده که دائم وقتتون رو میگیرم.
سلام
پستتو ندیدم... (;
X-Plore باید هر 2 آیکن باشه...از کرک شده استفاده کن و قتی بالا نیومد از رجیستر نشده یه بار استفاده کن تا درست شه...
موقع نصب چه بازی؟
آيا كسي رو n79 هك كرده و جواب داده باشه ؟
اگه آره به منم ياد بده چون با دستورات اينجا به نتيجه نرسيدم
pakhme2000
31-05-2010, 12:40
سلام
پستتو ندیدم... (;
X-Plore باید هر 2 آیکن باشه...از کرک شده استفاده کن و قتی بالا نیومد از رجیستر نشده یه بار استفاده کن تا درست شه...
موقع نصب چه بازی؟
ONE
تقریبا تا نزدیکای آخرش میره بعد گیر میکنه و error میده.
ممنونم.:12:
ONE
تقریبا تا نزدیکای آخرش میره بعد گیر میکنه و error میده.
ممنونم.:12:
از کدوم کلاینت استفاده میکنی...
باید نسخه دوم که تو تاپیک ONE هست استفاده کنی...
فکر میکنم مشکلت حل بشه...
pakhme2000
31-05-2010, 17:08
از کدوم کلاینت استفاده میکنی...
باید نسخه دوم که تو تاپیک ONE هست استفاده کنی...
فکر میکنم مشکلت حل بشه...
من کلاینت 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. رو این ورژن اون نسخه ی دوم ONE که گفتین نصب میشه؟
بقیه بازیها چطور؟ آخه حقیقتش با خودم گفتم اگه قرار باشه یدونه بازی هم نصب کنم اون باید ONE باشه. واسه همین وقتی ONE نصب نشد دیگه بیخیال بقیه بازیها شدم. :37:
من کلاینت 1.40 1557 Repack رو نصب کردم. رو این ورژن اون نسخه ی دوم ONE که گفتین نصب میشه؟
بقیه بازیها چطور؟ آخه حقیقتش با خودم گفتم اگه قرار باشه یدونه بازی هم نصب کنم اون باید ONE باشه. واسه همین وقتی ONE نصب نشد دیگه بیخیال بقیه بازیها شدم. :37:
فقط بازی ONE و Asphalt رو باید از پست دوم تاپیکشون دانلود کنید.
آيا كسي رو n79 هك كرده و جواب داده باشه ؟
اگه آره به منم ياد بده چون با دستورات اينجا به نتيجه نرسيدم
من همه کار ها رو کردم با آموزش همین تاپیک و کمک دوستان و به خوبی جواب میده.:27:
فقط بعضی بازی ها روی n79 اجرا نمی شه مثل one و brothers in arms.روی گوشی من که نشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
می خوام گوشی رو مستر ریست کنم،چه جوری از سیو بازی ها بک آپ بگیرم؟
من همه کار ها رو کردم با آموزش همین تاپیک و کمک دوستان و به خوبی جواب میده.:27:
فقط بعضی بازی ها روی n79 اجرا نمی شه مثل one و brothers in arms.روی گوشی من که نشد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
می خوام گوشی رو مستر ریست کنم،چه جوری از سیو بازی ها بک آپ بگیرم؟
پست سوم رو مطالعه کنید دوست عزیز.
شاد باشی
danialgto
06-06-2010, 21:05
سلام
من گوشیمو به روش hellox -- کردم
کلاینت 1318 هم روش نصب کردم(1345 نصب نشد"device is not compatible with n-gage")
حالا هر بازی می ریزم نصب نی شه ولی اجرا نمیشه
kern-exec 3
گوشیم 6220 c
ورژن 4.13
gladiator2714
07-06-2010, 00:08
سلام دوستان.
من n-gage روی رم قبلیم دارم.حالا یه رم دیگه انداختم و کلاینت رو روش نصب کردم.اما فایل بازی ها رو ندارم.می خواستم بدونم میشه بازی ها رو از رم قبلی با بکاپ یا کار دیگه انتقال داد به رم جدید؟
با تشکر.
سلام
من گوشیمو به روش hellox -- کردم
کلاینت 1318 هم روش نصب کردم(1345 نصب نشد"device is not compatible with n-gage")
حالا هر بازی می ریزم نصب نی شه ولی اجرا نمیشه
kern-exec 3
گوشیم 6220 c
ورژن 4.13
شما باید فایل txt بریزید ... همون فایلی که تو پست 1 هست فک کنم جواب بده
سلام دوستان.
من n-gage روی رم قبلیم دارم.حالا یه رم دیگه انداختم و کلاینت رو روش نصب کردم.اما فایل بازی ها رو ندارم.می خواستم بدونم میشه بازی ها رو از رم قبلی با بکاپ یا کار دیگه انتقال داد به رم جدید؟
با تشکر.
نه باید دوباره بازی ها رو نصب کنید
danialgto
07-06-2010, 15:07
اینجا گفته این فایل txt فقط برای 82 ه:21:
والی گوشیم 6220 ه
واقا گیج شدم:18::19:
Hadi King
07-06-2010, 15:30
اینجا گفته این فایل txt فقط برای 82 ه:21:
والی گوشیم 6220 ه
واقا گیج شدم:18::19:
دوست عزيز يه تستي كنيد ايرادي كه نداره دوستمون هم گفتن :
danialgto
07-06-2010, 15:48
نه باید دوباره بازی ها رو نصب کنید
آقا دمت گرم درست شد
داشتم می مردم از بی n-gage یییییییییی:40::40::40::40::40::40::40::4 0:
MohandesMCD
08-06-2010, 14:21
آقا روی FP2 بالاخره بازیها فول شدن یا نه؟ میخام e52 بگیرم ولی نمیتونم از reset g دل بکنم
Hadi King
08-06-2010, 15:06
آقا روی FP2 بالاخره بازیها فول شدن یا نه؟ میخام e52 بگیرم ولی نمیتونم از reset g دل بکنم
سلام دوست عزيز نه عزيــــز فول نشــدن بايد سوخت و ساخـــت :31:
Nice Devil
08-06-2010, 16:50
سلام . چرا همه بازيهاي N-Gage .، ه Trial هستن و احتياج به آپديت شدن دارن ؟؟ نميشه كاري كرد كه نسخه Full آنها رو بدست آورد؟؟؟
danialgto
09-06-2010, 14:21
آقا شرمنده
من این آرم trial کنار بازی ها رو برداشتم ولی bounce و blox breakerو evil و one کامل اجرا نمیشه
آقا شرمنده
من این آرم trial کنار بازی ها رو برداشتم ولی bounce و blox breakerو evil و one کامل اجرا نمیشه
FP2 داری ؟
بونس و وان که فول نیست ... اویل هم باید quick office نصب کنی تا اجرا شه
سلام دوستان
من روی N82 تمامی مراحل رو انجام دادم اما زمانی که میخواد بازی رو نصب کنه(بعد از نصب بازی در حقیقت) ارور میده....
میگه Unable to install game ...erorr-1
داستان چیه؟!!
;5070085']سلام دوستان
من روی N82 تمامی مراحل رو انجام دادم اما زمانی که میخواد بازی رو نصب کنه(بعد از نصب بازی در حقیقت) ارور میده....
میگه Unable to install game ...erorr-1
داستان چیه؟!!
چه بازی دوست عزیز؟
گوشی نباید تو حالت -- باشه!
عرضم به حضورتون من الآن آسفالت رو امتحان کردم ارور داد....
بله در جریانم که نباید در حالت --- باشه....احتمال داره اشکال از بازی باشه؟!!!
Majid-6120
23-06-2010, 12:29
;5096162']عرضم به حضورتون من الآن آسفالت رو امتحان کردم ارور داد....
بله در جریانم که نباید در حالت --- باشه....احتمال داره اشکال از بازی باشه؟!!!
بسم الله الرحمن الرحیم
اولین پستم با یوزر سابقم........امیدوارم دوباره به زمان سابق برگردم...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
شما دقیق میتونی بگی کدوم کلاینت رو نصب کردی؟..............بازی رو چطور؟............از کجا دانلود و نصب کردی؟..................چون آسفالت کرک شده دو تا نسخه داره که با ورِژن کلاینت ها فرق میکنه اجرا شدنش....
سلام
والا همرو که از همین جا دانلود کردم....
فکر میکنم اولین کلاینت پست اول آقا یونس عزیز بود...V 1.2 1511
;5098611']سلام
والا همرو که از همین جا دانلود کردم....
فکر میکنم اولین کلاینت پست اول آقا یونس عزیز بود...V 1.2 1511
از پست دوم تاپیک آسفالت بازی رو دانلود کن...:46:
tekken god
27-06-2010, 20:31
دوستان من اینو تا مرحله ی هـک گوشی رفتم .
بعد دیگه نمی دونم چیکار کنم
گوشی n85
دوستان من اینو تا مرحله ی هـک گوشی رفتم .
بعد دیگه نمی دونم چیکار کنم
گوشی n85
سلام
دوست عزیز از قسمت دوم آموزش پست اول شروع کن و ادامه بده...مشکلی داشتی همینجا مطرح کن...:10:
من بازی تتریس را نصب کردم و به راحتی بازی کردم.
ولی بعد از ان بازی های متال گیر و اویل و بوم بلاکس و برین چالنج را نصب کردم.
که همه این ارور را میده
'گوشی هم n82 هست
من بازی تتریس را نصب کردم و به راحتی بازی کردم.
ولی بعد از ان بازی های متال گیر و اویل و بوم بلاکس و برین چالنج را نصب کردم.
که همه این ارور را میده
'گوشی هم n82 هست
!!
تا حالا همچین اروری ندیدم دوست عزیز! گویا یه فایلت پاک شده...تنها توصیه من نصب دوباره کلاینت و بازی ها هست...:20:
shs_micro2
12-07-2010, 18:16
سلام دوستان
ببخشید من میخواستم بدونم این بازی ها روی 5800هم نصب میشه یا نه؟
ممنون
سلام دوستان
ببخشید من میخواستم بدونم این بازی ها روی 5800هم نصب میشه یا نه؟
ممنون
سلام دوست عزیز
تاپیک جامع در مورد 5800 :
درود به همه دوستان.
صفحه اول تاپیک رو چک کردم، چیزی در مورد X6 نبود.
آیا اصلا امکان نصب کلاینت N-Gage II روی این گوشی هست؟
درود به همه دوستان.
صفحه اول تاپیک رو چک کردم، چیزی در مورد X6 نبود.
آیا اصلا امکان نصب کلاینت N-Gage II روی این گوشی هست؟
سلام
به طور قانونی و معمول X6 اصلا تو لیست ساپورت N-Gage نیست...
اما شاید بتونید از سریق تاپیک پست قبلیم اقداماتی رو انجام بدید.
dimah2005
21-07-2010, 00:18
سلام
منم بعد از 2 سال فیلم یاد هندستون کرد :31:
گفتم بیام ببینم این انگیج چی چی هست اصلا ، طبق اموزش داش یونس رفتیم جلو
این پوکر هم خوب جواب داد (البته قبلش استغفرا )
ولی یه جنگ ستارگان بود که وقتی توی فولدر انگیج کپی کردم اصلا غیب شد ! هیچ اثاری ازش نیست ، پودر شد رفت هوا
بعد اکسپلور هم از کار افتاد (دیگه اجازه دخول نمی ده:31: )
گفتم به درک
رفتم این کرم ها رو دانلودیدم ریختم توی همون فولدر کذایی الان دیگه خود انگیج هم باز نمی شه ، یعنی باز میشه ولی یع صفحه تم رنگ میشنه منو نگا میک نه نه خیلی خوشگلم :5:
خلاصه حالا ما چی کار کنیم
پ.ن مشکل حل شد
dimah2005
21-07-2010, 20:11
این اسفالت سه نصب نمیشه
ارور میده میگه فایلت خرابه
یه بار دیگه هم ریختم نشد که نشد
این اسفالت سه نصب نمیشه
ارور میده میگه فایلت خرابه
یه بار دیگه هم ریختم نشد که نشد
سلام
ضمیمه پست دوم تاپیک آسفالت رو نصب کن..
دوست عزیز Legend ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون بازی Digital Legends ONE که تو اون یکی تاپیکت گذاشتی رو گرفتم ولی آخ رنصب که میشه error-1 میده از جای دیگه هم که دانلودش کردم همینه،میشه درمورد این ارور راهنماییم کنی(گوشیم n95 8gb,sing شده و -- هم شده rom patcher هم داره) ممنون
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
هر چیز را هر کس ندان،همچیز را همگان دانند
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
:18: برای بار دومه حروف بعد از ارسال جابجا میشن
سلام
دوست عزیز شما هم از پست 4482 پیروی کنید...
شا باشی:40:
ROMPatcher کجا هستش و من چجوری باید روشنش کنم ؟؟؟؟
ROMPatcher کجا هستش و من چجوری باید روشنش کنم ؟؟؟؟
بعد از هـک گوشی با Helloox این برنامه نصب خواهد شد...
این فایلهای ضمیمه چطور باید استفاده بشن؟یک یا همشون لازمه؟روهم باید extract بشن؟:13:
----------------------
هر چیز را هر کس نداند همه چیز را همگان دانند
Hadi King
07-08-2010, 18:07
این فایلهای ضمیمه چطور باید استفاده بشن؟یک یا همشون لازمه؟روهم باید extract بشن؟:13:
سلام دوست من خب با توجه به مدل گوشیتون هر کدوم که مخصوص گوشی شما هستش رو باید دانلود کنی !
نیازی نیســت همشون رو دانلود کنـــی :41:
Honradez
08-08-2010, 00:46
سلام.
ميخواستم بپرسم آيا N-Gage روي Nokia X6 هم کار ميکنه يا نه.
ممنون. :46:
سلام
به طور رسمی خیر...اما میتونی از طریق این تاپیک اقدام کنی...:46:
ممنون،این سوالم به این خاطر بود چوناین فایلهای ضمیمه هم مثل خود بازی ها پارت 1 پارت 2... داشتن
----------------------
هر چیز را هر کس نداند همه چیز را همگان دانند
سلام دوستان من کلاینت n-gage رو رو گوشیم ( n97 ) نصب کردم و بازی sims 2 رو ریختم وقتی رو ش کلیک میکنم منویسه perparing inistallatin ... وبعد از مدتی مینویسه file is not corrupted وازم میپرسه که می خوای حذفش کنی !! چی کار بکنم که درست یشه ؟؟
از راهنماییتون پیشاپیش ممون
ultramin
10-08-2010, 16:36
سلام
وقتی که بازی های کرک شده رو نصب می کنم این erore ظاهر میشه
this file is current
چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم ؟
king_darkness
14-08-2010, 20:44
سلام
من قبلا كلاينت رو نصب كرده بودم و بدون هيچ مشكلي بازيها رو اجرا ميكردم
اما بعد از آپديت گوشي كلاينت رو نصب كردم بازي ها رو تو پوشه n-gage ريختم وارد برنامه شدم ولي بازي ها رو نصب نكرد
كلاينت جديد رو دانلود كردم ورژن 1.40 اما باز هم بازيها رو اجرا نكرد
گوشيم n95 هستش
Hossein_HY
15-08-2010, 16:17
من گوشي 5630 موزيك اكسپرس دارم كه ngage به صورت پيش فرض روش نصبه اما وقتي بازي ها رو ميريزم موقع نصب ارور ميده و نصب نميشه چيكار كنم
سلام دوستان من کلاینت n-gage رو رو گوشیم ( n97 ) نصب کردم و بازی sims 2 رو ریختم وقتی رو ش کلیک میکنم منویسه perparing inistallatin ... وبعد از مدتی مینویسه file is not corrupted وازم میپرسه که می خوای حذفش کنی !! چی کار بکنم که درست یشه ؟؟
از راهنماییتون پیشاپیش ممون
سلام
وقتی که بازی های کرک شده رو نصب می کنم این erore ظاهر میشه
this file is current
چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم ؟
ممکنه گوشی تو حالت -- باشه..یا تاریخ گوشی تنظیم نباشه..!
سلام
من قبلا كلاينت رو نصب كرده بودم و بدون هيچ مشكلي بازيها رو اجرا ميكردم
اما بعد از آپديت گوشي كلاينت رو نصب كردم بازي ها رو تو پوشه n-gage ريختم وارد برنامه شدم ولي بازي ها رو نصب نكرد
كلاينت جديد رو دانلود كردم ورژن 1.40 اما باز هم بازيها رو اجرا نكرد
گوشيم n95 هستش
بالاخره نصب نکرد یا اجرا نکرد؟!
من گوشي 5630 موزيك اكسپرس دارم كه ngage به صورت پيش فرض روش نصبه اما وقتي بازي ها رو ميريزم موقع نصب ارور ميده و نصب نميشه چيكار كنم
----
کلا من فکر میکنم سیاست جمع آوری سرویس های N-Gage آغاز شده و با نزدیک شدن به سپتامبر بازی ها دیگه نصب نمی شند!
king_darkness
15-08-2010, 19:41
كلاينت رو نصب كرد ولي بازيها رو اجرا نكرد
سلام دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم N97 Mini بازی های N-Gage رو ساپورت میکنه و میشه باهاش N-gage بازی کرد یا نه؟
خیلی ممنون:40:
Mohammad_Virus
16-08-2010, 01:10
راحت ترین روش landscape کردن بازیهای n-gage II بر روی تمامی گوشی ها ( تست شده توسط خودم بر روی N82 ) :
1-گوشیتون باید -- شده باشه .....
2-فایل رو دانلود کنید ...
3- بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده ( RAR ) فایل txt رو در این آدرس کپی کنید ( overwrite کنید ) : c/private/10202be9
4-بعد فایل txt رو Read Only کنید
5- یکبار گوشیو ریست ( خاموش روشن ) کنید.
6- وارد n-gage بشید و یکی از بازیها ( مثلا آسفالت 3 ) رو انتخاب کنید و از option گزینه rotate left رو انتخاب کنید و بعد به صورت LandScape بازی کنید ....
ببخشید لینک دانلود مشکل داره. اگه ممکنه لینک جدید بدید
Hadi King
16-08-2010, 11:55
سلام دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم N97 Mini بازی های N-Gage رو ساپورت میکنه و میشه باهاش N-gage بازی کرد یا نه؟
خیلی ممنون:40:
سلام دوست عزیز نمیشـــه بازی کــرد ساپورت نمیکنــــه :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.