مشاهده نسخه کامل
: آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
فعلا" همون بازی هایی که تو تاپیک مربوطه لیست شدند اجرا میشند...:46:
شاد باشی:40:
نوکیایه یک انگیجش بدون انگیج که نوکیا برای من اصلا جذابیتی نداره
بازیم که کرک نمیشه این بازیهای کرک شده ام اجرا نمی شه پس من آخر چرا ان 97 گرفتم :41::41::41:
یک گوشی به هم معرفی کنید غیر از آیفون که بازیهاش مثل انگیج باشه برم سراغ اون :31::31:
نوکیایه یک انگیجش بدون انگیج که نوکیا برای من اصلا جذابیتی نداره
بازیم که کرک نمیشه این بازیهای کرک شده ام اجرا نمی شه پس من آخر چرا ان 97 گرفتم :41::41::41:
یک گوشی به هم معرفی کنید غیر از آیفون که بازیهاش مثل انگیج باشه برم سراغ اون :31::31:
حالا با همون چنتا بساز! بعد صبر کن مثلا" N900 بخر!
حالا با همون چنتا بساز! بعد صبر کن مثلا" N900 بخر!
بقول داداشم آیکیو اونم که ماله نوکیاست :31:
بقول داداشم آیکیو اونم که ماله نوکیاست :31:
خب یعنی چی؟ مگه نوکیا چشه؟:31: بازی های N900 رو دیدی؟ جاش اینجا نیست..برو تو بخش نوکیا کلوپش رو مطالعه کن...:46:
نیاز حتمی به کلاینت نیست. شما می تونی از خود سایت N-Gage.com هم ان - گیج مربوط به گوشیتون رو به طور تمام و کمال بگیری و به کار ببندی :46:. این کلاینت بیشتر برای اجرای بی دردسر بازی ها - به ویژه بازی های کرک شده - روی انواع گوشی های سازگار و ناسازگار هست. ( سازگار مانند گوشی هایی که یه ان - گیج آزمایشی دارن مانند N95 و N82 و... و ناسازگار مانند گوشی هایی که ان - گیج آزمایشی ندارن، ولی می تونن ان - گیج رو اجرا کنند مانند N73 و N93i و... )
برای بازی های کرک شده هم توی تالار ان - گیج بگردی کلی تاپیک هست دربارش...! زودی پیدا می کنی :46:
کلاینت همون ngage هست؟هک برای چی لازمه؟برای نصب کلاینت و ان گیج یا برای نصب بازی های کرک شده؟ان گیجی که روی گوشیم هست بازی های کرک شده رو ساپورت نمی کنه؟ممنون می شم راهنماییم کنین.
DariushGreat
08-09-2009, 15:49
کلاینت همون ngage هست؟هک برای چی لازمه؟برای نصب کلاینت و ان گیج یا برای نصب بازی های کرک شده؟ان گیجی که روی گوشیم هست بازی های کرک شده رو ساپورت نمی کنه؟ممنون می شم راهنماییم کنین.
ها.........؟! :18:
بابا یه ذره یواش تر! واسا با هم بریم! :27:
کلاینت یه جورایی همون Ngage هست؛ ولی کاملتره. بیشتر هم برا بازی های کرک شده هست
هک برای نصب بازی های کرک شده
نه... اون Ngage آزمایشی هست. شما یا باس انگیج اصلی نصب کنی یا یه کلاینت
اگه باز هم پرسشی بود هستیییییییییییییییم!!! :31:
شاد باشی و پیروز :11:
خب یعنی چی؟ مگه نوکیا چشه؟:31: بازی های N900 رو دیدی؟ جاش اینجا نیست..برو تو بخش نوکیا کلوپش رو مطالعه کن...:46:
نوکیا که ماهه:21::27:
واقعا نوکیا و این کیفیت
mahdi256
08-09-2009, 21:51
رو حالت هک هستش ...!
خودم دانلود نکردم از یه نفر گرفتم که خودشم نصب کرده بود ...!
واسه من این ارور وقتی میاد که فایل ناقص دانلود شه
شاید شما ناقص بلوتوف گرفتی؟؟؟؟
واسه من این ارور وقتی میاد که فایل ناقص دانلود شه
شاید شما ناقص بلوتوف گرفتی؟؟؟؟
شایدم بد کپی کرده باشی ...!
ها.........؟! :18:
بابا یه ذره یواش تر! واسا با هم بریم! :27:
کلاینت یه جورایی همون Ngage هست؛ ولی کاملتره. بیشتر هم برا بازی های کرک شده هست
هک برای نصب بازی های کرک شده
نه... اون Ngage آزمایشی هست. شما یا باس انگیج اصلی نصب کنی یا یه کلاینت
اگه باز هم پرسشی بود هستیییییییییییییییم!!! :31:
شاد باشی و پیروز :11:
ممنون.پس باید انگیج آزمایشی رو پاک کنم بعد کلاینت نصب کنم؟برای نصب کلاینت هک نمی خواد؟کدوم ورژن کلاینت رو نصب کنم؟این هک کردن گوشی خطری نداره؟یه سوال دیگه اون نرم افزار و کار های که توی تاپیک هک گفته روی n79 هم کار می کنه؟
ممنون.پس باید انگیج آزمایشی رو پاک کنم بعد کلاینت نصب
آره ... میتونی پاک کنی میتونی نکنی ... تصمیم با خودته ...!
؟برای نصب کلاینت هک نمی خواد؟چرا میخواد ...
خواد؟کدوم ورژن کلاینت رو نصب کنم؟
1511 پیشنهاد من تو صفحه ی اول قسمت ضمیمه ها هستش
این هک کردن گوشی خطری نداره؟یه سوال دیگه اون نرم افزار و کار های که توی تاپیک هک گفته روی n79 هم کار می کنه؟
هک کردن به نظر من ضرری نداره ... و همین طور خطر
با HelloOX هک کن ..!
¸,•*¤,¸.(¯`هک S60v3, v5 به روش HelloOX2´¯)¸,¤*•,¸
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آیا اگر گوشی ساین شده و میتونم هر نرم افزاری روش نصب کنم بازم برای نصب انگیج باید هک کنم
چون من هک نکردم ولی هرقت وی خواد وارد بازی شه ارور-6 میده!
سلام
آیا اگر گوشی ساین شده و میتونم هر نرم افزاری روش نصب کنم بازم برای نصب انگیج باید هک کنم
برای نصب بایز های کرک شده هم حتما باید هک شده باشه گوشیت ...!
DariushGreat
10-09-2009, 20:32
سلام
دنیای هک دنیای باشکوهیه...
پیشنهاد می کنم حتما گوشیت رو هک کنی؛ اونوقت مث ما معتاد هک می شی! :دی
ali_gamer
11-09-2009, 14:51
دوستان با چاه برنامه می تون Hello OX رو ساین کنم؟
Cert و Key دارم
Sajad2006
11-09-2009, 15:30
دوستان با چاه برنامه می تون Hello OX رو ساین کنم؟
Cert و Key دارم
این برنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما با فایل های xxx.cer و xxx.key که دارید، با این برنامه آدرس Cert و Key و آدرس فایل SIS که میخواید ساین کنید رو بهش بدید و !Sign The SiS رو بزنید، فایل ساین شده با حروف بزرگ در کنار فایل SIS ساین نشده ساخته میشه...
نقل قولی از Legend بود!
سلام
من بازی arme of brother رو در هفت پارت دانلود کردم اما هر کاری میکنم پارتها یکی نمیشه؟با winrar یا zip میشه و دوباره ectract و اصلا پارتها یکی نمیشه؟چیکار کننم؟7ساعت طول کشید ا دانلود کنم
DariushGreat
11-09-2009, 17:50
سلام
من بازی arme of brother رو در هفت پارت دانلود کردم اما هر کاری میکنم پارتها یکی نمیشه؟با winrar یا zip میشه و دوباره ectract و اصلا پارتها یکی نمیشه؟چیکار کننم؟7ساعت طول کشید ا دانلود کنم
شما همه هر 7 بخش رو باز کن با Winrar، سپس به بخش نخست برو و روی فایل بازی راست کلیک کن و گزینه Extract files to... رو بزن. پس از تعیین جا، خودش تمامی بخش ها رو استخراج می کنه و به شکل یک تکه در محل مورد نظر ذخیره می کنه
شاد و پیروز باشی :31::11:
سلام
شما مگه N86 نداشتی ؟ این بازی رو گوشی شما اجرا نمیشه ها ...
ali_gamer
12-09-2009, 14:35
من بازی Worms World Party رو از این تاپیک دانلود کردم:
کد:
که پوشه حاوی 3 فایل به نام های:
Worms.v1.00-BiNPDA
Patch
SecMan.v1.1
بود.اولی که خود بازیه که نصب شد و بعد هم اون دوتا فایل رو نصب کردم (همه رو روی memory card نصب کردم.)
وقتی بازی رو اجرا می کنم صدا نداره.(البته از منوی Options صدا رو فعال کردم.) بعد از انتخاب Quick Game هم با این ارور از بازی خارج می شه: Worms World Party exited with an error. لطفا راهنمایی کنید.
گوشیم نوکیا 5630 (هک شده )
که پوشه حاوی 3 فایل به نام های:
Worms.v1.00-BiNPDA
Patch
SecMan.v1.1
بود.اولی که خود بازیه که نصب شد و بعد هم اون دوتا فایل رو نصب کردم (همه رو روی memory card نصب کردم.)
وقتی بازی رو اجرا می کنم صدا نداره.(البته از منوی Options صدا رو فعال کردم.) بعد از انتخاب Quick Game هم با این ارور از بازی خارج می شه: Worms World Party exited with an error. لطفا راهنمایی کنید.
گوشیم نوکیا 5630 (هک شده )
دوتای دیگه رو برای چی نصب کردی ؟؟؟ اونا ربطی به بازی نداره ... حالا بیخیال
این بازی رو FP2 یا همون سیمبین 9.3 اجرا نمیشه
سلام
ببخشید
گوشی 6220 من به ظاهر کاملا هک شده ولی وقتی open4all رو فعال میکنم بازهم فایل های داخل پوشه های سیستمی رو تو X-plore نشون نمیده!!!
مثل پوشه SYS و Private
آیا اصلا درست هک شده. چون هر کار میکنم N- Gage ارور شماره 6 میده
ممنون
DariushGreat
12-09-2009, 16:50
سلام
ببخشید
گوشی 6220 من به ظاهر کاملا هک شده ولی وقتی open4all رو فعال میکنم بازهم فایل های داخل پوشه های سیستمی رو تو X-plore نشون نمیده!!!
مثل پوشه SYS و Private
ممنون
من برای X-Plorer رو بلد نیستم؛ اما می دونم باس جوری تنظیمش کنی که بتونی فایل های سیستمی و پنهان رو ببینی... وگرنه این جوری هیچی بهت نشون نمی ده
سلام
ببخشید
مثل پوشه SYS و Private
ممنون
Open4all برای نصب برنامه ها ساین نشده نیست ...! install server fp2 باید داشته باشی فایل های ساین نشده و بازی های نصب بشن ..
در مورد X-Plore ... دکمه ی 0 رو بزن و اون 4 تای اول رو تیک بزن ..
در ضمن Modo هم چیز خوبیه ها ...
خیلی ممنون
nstall server fp2 هم فعال کرده ام.
در مورد X-Plore ... دکمه ی 0 رو بزن و اون 4 تای اول رو تیک بزن ..
این کار هم کرده ام باز هم نشد
ولی مودو رو امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم که برای اجرای بازی های انگیج کمکم کنه!
چون من تو حالت هک (البته به ظاهر همه چیز درسته ولی فایلهای سیستمی رو نشون نمیده! ) بازی انگیج رو نصب میکنم و از حالت هک خارج میشم ولی باز بازی شروع نمیشه
ببخشید انقدر سوال میپرسم
(آخه میدونم خیلی گلید)
سلام
من وقتی میخوام نصب کنم کلاینت رو ارور update error میده.چکار کنم؟
خیلی ممنون
nstall server fp2 هم فعال کرده ام.
این کار هم کرده ام باز هم نشد
ولی مودو رو امتحان نکردم ولی فکر نمی کنم که برای اجرای بازی های انگیج کمکم کنه!
چون من تو حالت هک (البته به ظاهر همه چیز درسته ولی فایلهای سیستمی رو نشون نمیده! ) بازی انگیج رو نصب میکنم و از حالت هک خارج میشم ولی باز بازی شروع نمیشه
ببخشید انقدر سوال میپرسم
(آخه میدونم خیلی گلید)
سلام !
دوست عزیز شما تو رامپچر پچ رو فعال کردید؟ به رنگه سبز...
X-Plore نسخه چند استفاده میکنید؟ اون 4 تا تیک رو زدید؟تو درایو C پوشه های sys و private وجود نداره؟!
بعد از نصب بازی ها گوشی رو ریست کنید و بازی ها رو اجرا کنید.
سلام
من وقتی میخوام نصب کنم کلاینت رو ارور update error میده.چکار کنم؟
کلاینت های قبلی رو پاک کنید.
شاد باشید:40:
offlineinternet
12-09-2009, 23:37
سلام بازم نشد :41:
من گوشیمو با کد *#7370# ریسیت کردم :13:
بعد به تایپیک هک رفتم تا گوشیمو هک کنم که به خاطر دریافت فایل key و cert یکم طول کشید:worried: بعد برنامه hello0x 2 رو دانلود کردم و با برنامه sing sis اون رو sing کردم بعد خاستم بریزم رو موبایل که نریخت
بعد secman رو نصب کردم و فایل installserver رو به گوشی انتقال دادم و از طریق secman گوشی رو در حالت هک قرار دادم و برنامه hello0x 2 رو ریختم و وقتی بازش کردم بعد از ریختن یه چیزایی ویک سوال درباره ی ROMPatchet+ اومد از برنام بیرون وفقط همون ROMPatcher+ به گوشی اضافه شد:13:{چون تو ورزن قبلی چیزای دیگری هم میریخت}:sad: {ازم هم نخاست پاکش کنم چون گفته بودید که بعد از نصب خودش میگه منو پاک کنید}:13: و بعد وارد ROMPatcher+ شدم و open4all رو سبز کردم
اما وقتی خواستم ngage 1.20 رو بریزم اروره unable to inistal رو داد :13:
ورزن برنامه ngage هم فرقی نکرده همون ngage 1.20 باقی مونده{اخه من قبل از ریسیت گوشی فایل ngagelangach {که داخل همون ngage1.20.rar که دانلود کردم بود} رو نصب کردم که ورزن ngage رو تغییر داد و به ورزن 1.20 تغییر داد :19:
رو گوشیمم یه ngage و یه discover ngage نصبه که ngage پاک نمیشه.:13:
discover ngage رو هم امتخان نکردم ترسیدم{شما حرفی از پاک کردنش نزده بودید}:20:
یه چیز دیگه من قبلا ngage v1.10 رو ریختم و خوب هم بود :20:ولی یه بار گوشی رو ریسیت کردم دیگه نشد بریزم:13:
ببخشید که این همه طولانی شد چون دفعه قبل شما در جریان مشکلم نبودید :23:
گوشیمم n95 8gb v 30.0.018:20:
لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید :11:
ممنون میشم:46:
DariushGreat
13-09-2009, 01:21
سلام بازم نشد :41:
من گوشیمو با کد *#7370# ریسیت کردم :13:
بعد به تایپیک هک رفتم تا گوشیمو هک کنم که به خاطر دریافت فایل key و cert یکم طول کشید:worried: بعد برنامه hello0x 2 رو دانلود کردم و با برنامه sing sis اون رو sing کردم بعد خاستم بریزم رو موبایل که نریخت
بعد secman رو نصب کردم و فایل installserver رو به گوشی انتقال دادم و از طریق secman گوشی رو در حالت هک قرار دادم و برنامه hello0x 2 رو ریختم و وقتی بازش کردم بعد از ریختن یه چیزایی ویک سوال درباره ی ROMPatchet+ اومد از برنام بیرون وفقط همون ROMPatcher+ به گوشی اضافه شد:13:{چون تو ورزن قبلی چیزای دیگری هم میریخت}:sad: {ازم هم نخاست پاکش کنم چون گفته بودید که بعد از نصب خودش میگه منو پاک کنید}:13: و بعد وارد ROMPatcher+ شدم و open4all رو سبز کردم
اما وقتی خواستم ngage 1.20 رو بریزم اروره unable to inistal رو داد :13:
ورزن برنامه ngage هم فرقی نکرده همون ngage 1.20 باقی مونده{اخه من قبل از ریسیت گوشی فایل ngagelangach {که داخل همون ngage1.20.rar که دانلود کردم بود} رو نصب کردم که ورزن ngage رو تغییر داد و به ورزن 1.20 تغییر داد :19:
رو گوشیمم یه ngage و یه discover ngage نصبه که ngage پاک نمیشه.:13:
discover ngage رو هم امتخان نکردم ترسیدم{شما حرفی از پاک کردنش نزده بودید}:20:
یه چیز دیگه من قبلا ngage v1.10 رو ریختم و خوب هم بود :20:ولی یه بار گوشی رو ریسیت کردم دیگه نشد بریزم:13:
ببخشید که این همه طولانی شد چون دفعه قبل شما در جریان مشکلم نبودید :23:
گوشیمم n95 8gb v 30.0.018:20:
لطفا اگه میشه من رو راهنمایی کنید :11:
ممنون میشم:46:
در مورد hello X 2 باس بگم که فقط یه رام پچر به ظاهر میاد تو فهرست برنامه ها... اما در پشت پرده کلی کار می کنه... :46: دست آخر هم خودت باید اون فایل نصبی رو پاک کنی... :دی
در مورد اون مشکل انگیج هم والا کف کردم!!!! :18: کله گنده های این جا از جمله آقا یونس باس راهنماییت کنن :10:
N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_Z
رو سرچ کن ببین می تونی نصبش کنی:)
N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_Z
رو سرچ کن ببین می تونی نصبش کنی:)
تو پست اول ضمیمه شده...!
دوست عزیز شما هم بدون SecMan یه بار دیگه آموزش رو انجام بده حتما" درست میشه...:46:
سلام !
دوست عزیز شما تو رامپچر پچ رو فعال کردید؟ به رنگه سبز...
بله
X-Plore نسخه چند استفاده میکنید؟
1.30 مشکل داره!
اون 4 تا تیک رو زدید؟
بله
تو درایو C پوشه های sys و private وجود نداره؟!
پوشه هاش هست ولی نمیشه واردش شد (که به معنی اینه که هنوز گوشی هک نشده)
با تشکر
سلام !
بله
1.30 مشکل داره!
بله
پوشه هاش هست ولی نمیشه واردش شد (که به معنی اینه که هنوز گوشی هک نشده)
با تشکر
با نسخه 1.34 کرک نشده تست کن:46:
mojtaba57
13-09-2009, 22:09
گوشی من 6220 کلاسیکه که با helloox هکش هم کردم. برنامه ngage رو تو موبایلم ریختم ولی موقع نصب ارور instal first pakage رو میده. میشه راهنماییم کنید/
گوشی من 6220 کلاسیکه که با helloox هکش هم کردم. برنامه ngage رو تو موبایلم ریختم ولی موقع نصب ارور instal first pakage رو میده. میشه راهنماییم کنید/
سلام
کدوم فایل رو نصب میکنید؟ اسمش لطفا":20:
با نسخه 1.34 کرک نشده تست کن:46:
خیلی ممنون بالاخره گوشی هک شد.
ولی باز هم دقیقا همه کارهارو انجام میدم ولی باز بازی انگیج همون ارور 6 رو میده و اجرا نمیشه (تو حالت هک بازی و نصب میکنم و از حالت هک خارج میشم و بازی رو شروع میکنم) ولی باز ارور میده!
آیا من با گوشیم (6220) از کلاینت 1.10 استفاده میکنم اشکالی نداره ؟
در ضمن بازی Snake هست که نصب نمیشه؟
خیلی ببخشید انقدر سوال میپرسم
ممنون میشم راهنمایی کنید
DariushGreat
14-09-2009, 04:37
ولی باز هم دقیقا همه کارهارو انجام میدم ولی باز بازی انگیج همون ارور 6 رو میده و اجرا نمیشه (تو حالت هک بازی و نصب میکنم و از حالت هک خارج میشم و بازی رو شروع میکنم) ولی باز ارور میده!
ممنون میشم راهنمایی کنید
بابا خواهش می کنیم... :دی
چرا از کلاینت 1.40 استفاده نمی کنی؟
hosseingrami
14-09-2009, 09:33
سلام 5800 چی شد بالاخره؟!
از NGAGE II ساپورت میکنه یا نه؟!
با روش هایی میدونم اجرا شده به صورت رسمی منظورمه؟؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
متن ارور رو بنویس!
سلام 5800 چی شد بالاخره؟!
از NGAGE II ساپورت میکنه یا نه؟!
با روش هایی میدونم اجرا شده به صورت رسمی منظورمه؟؟!
به صورت رسمی قرار نیست ساپورت بشه...!
متن ارور رو بنویس!
اول که میزنم میگه
snakes exited whit an error
بعد اگه دوباره بزنم مینویسه
unable to start game error-6
ممنون
اول که میزنم میگه
snakes exited whit an error
بعد اگه دوباره بزنم مینویسه
unable to start game error-6
ممنون
اون فایل txt که مخصوص 82 هست و تو آموزش ذکر شده فقط 82 رو منتقل کن به گوشیت...طبق همون آموزش 82...:46:
mr_khodaei2008
14-09-2009, 18:19
سلام من ميخوام برا اولين بار كلادينك ان گيج رو رو گوشيم كه ان 86 هست نصب كنم لطفا كمكم كنيد بايد همون كارايي كه اقا يونس تو اولين پست گزاشته انجام بدم
سلام من ميخوام برا اولين بار كلادينك ان گيج رو رو گوشيم كه ان 86 هست نصب كنم لطفا كمكم كنيد بايد همون كارايي كه اقا يونس تو اولين پست گزاشته انجام بدم
دقیقا ... آموزش رو قدم به قدم انجام بده ... (مو لادرزش نمیره :دی)
DariushGreat
14-09-2009, 20:03
دقیقا ... آموزش رو قدم به قدم انجام بده ... (مو لادرزش نمیره :دی)
افزون بر این کلی چیز جانبی هم یاد می گیری! :دی اگر هم پرسشی بود هستیم در خدمت :46:
mojtaba57
14-09-2009, 20:24
سلام
کدوم فایل رو نصب میکنید؟ اسمش لطفا":20:
ممنون دوست عزیز
من نسخه 1.2 رو استفاده می کنم.نمی دونم چرا نسخه 1.4 اون رو وقتی دانلود می کنم و آنزیپ میکنم ارور میده.
ممنون دوست عزیز
من نسخه 1.2 رو استفاده می کنم.نمی دونم چرا نسخه 1.4 اون رو وقتی دانلود می کنم و آنزیپ میکنم ارور میده.
چه اروری میده ...؟ منظورم موقع آنزیپ شدنه ...!
1.40 رو تست کن اگه نشد ... مستر ریست کن و دوباره آزمایش کن
Mahdi_Co_1368
15-09-2009, 15:13
گام دوم : ( فقط N82 به این گام نیاز داره )
فایل 20001079.txt رو از ضمیمه دانلود كنيد:
به گوشي انتقال بديد... سپس گوشی رو از طریق rompatcher در حالت هک قرار بدید و این فایل رو با برنامه modo به آدرس
c:\private\10202be9
منتقل کنید و گوشی رو ریست کنید.
یعنی من که N95 دارم و قبلا از کلاینت 1345 استفاده می کردم ، نیازی به کپی کردن این txt ندارم؟؟؟
به هزار در زدم ، ولی بازم این error رو میده ؛
توی کلاینت 1345 ==» Close some applications and retry starting the game. (error - 1000002
توی کلاینت 1557 ==» KERN-EXEC 3
...دیگه کم کم دارم از N-gage II منصرف میشم...به هر فرومی سر میزنم ، میگن مشکلت از رم یا مموری هست...یا همه ی برنامه ها رو نبستی یا گوشی رو توی حالت هک گذاشتی....خداییش دیگه خسته شدم از بس Search کردم
یعنی من که N95 دارم و قبلا از کلاینت 1345 استفاده می کردم ، نیازی به کپی کردن این txt ندارم؟؟؟
توی کلاینت 1345 ==» Close some applications and retry starting the game. (error - 1000002
...دیگه کم کم دارم از N-gage II منصرف میشم...به هر فرومی سر میزنم ، میگن مشکلت از رم یا مموری هست...یا همه ی برنامه ها رو نبستی یا گوشی رو توی حالت هک گذاشتی....خداییش دیگه خسته شدم از بس Search کردم
سلام
شما کلاینت 1511 رو هم تست کن دوست عزیز:10:
DariushGreat
15-09-2009, 17:43
سلام
با اجازه آقا یونس! :دی :10:
اگر هم این کلاینتی که آقا یونس فرمودن کار نکرد، شما کلاینت 1557 رو نصب کن. چون من هم وقتی این کلاینت 1511 رو ریختم، گوشیم توی نصب بازی ها مشکل داشت. اما وقتی این 1557 رو ریختم مشکلم حل شد! :46:
البته این پیشنهاد رو از اونجایی می گم که گوشی های N82 و N95 شباهت های نرم افزاری زیادی با هم دیگه دارن...
پیروز و شاد باشی :11:
اون فایل txt که مخصوص 82 هست و تو آموزش ذکر شده فقط 82 رو منتقل کن به گوشیت...طبق همون آموزش 82...:46:
داداش دمت گرم خیلی مردی
اجرا شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mahdi_Co_1368
15-09-2009, 20:06
با اجازه آقا یونس! :دی :10:
اگر هم این کلاینتی که آقا یونس فرمودن کار نکرد، شما کلاینت 1557 رو نصب کن. چون من هم وقتی این کلاینت 1511 رو ریختم، گوشیم توی نصب بازی ها مشکل داشت. اما وقتی این 1557 رو ریختم مشکلم حل شد! :46:
البته این پیشنهاد رو از اونجایی می گم که گوشی های N82 و N95 شباهت های نرم افزاری زیادی با هم دیگه دارن...
پیروز و شاد باشی :11:
مگه پست منو نخوندین؟؟؟
میگم کلاینت 1557 رو نصب کردم ولی ارور KERN-EXEC 3 میده (تحت هر شرایطی و در تمامی بازی هایی که نصب می کنم.)...این مشکل ؛ همیشگیه.
سلام
نه آقا یونس...این کلاینت هم کارساز نشد واسم...دیگه کلافه شدم .
عجیبه! آخه دلیل دیگه ای ندیدم براش! یا گوشیت تو هکه...! یا کلاینت مشکل داره...مستر ریست کردی تست کنی؟:20:
Mahdi_Co_1368
15-09-2009, 20:25
عجیبه! آخه دلیل دیگه ای ندیدم براش! یا گوشیت تو هکه...! یا کلاینت مشکل داره...مستر ریست کردی تست کنی؟:20:
من 99% احتمال میدم که اگه مستر ریست کنم ، درست میشه....ولی نمیخوام این کار رو کنم...یعنی اگه راستش رو بخوای ، نمیدونم چه طوری میتونم Note های گوشیم رو قبل از مستر ریست حفظ کنم
راستی ؛ برای کلاینت 1557 ، کدوم txt رو برای N95 کپی کنم؟؟
من 99% احتمال میدم که اگه مستر ریست کنم ، درست میشه....ولی نمیخوام این کار رو کنم...یعنی اگه راستش رو بخوای ، نمیدونم چه طوری میتونم Note های گوشیم رو قبل از مستر ریست حفظ کنم
کلاینت های جدید نیازی به این فایل ندارند!
سلام
یه گوشی N79 هست که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه.
مثلا خیلی از بازی ها مثل ماهی گیری و One و... اجرا نمیشه ولی Metal Gear اجرا نمیشه.
فکر میکنید مشکل از کلاینت باشه ؟
سلام
یه گوشی N79 هست که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه.
مثلا خیلی از بازی ها مثل ماهی گیری و One و... اجرا نمیشه ولی Metal Gear اجرا نمیشه.
فکر میکنید مشکل از کلاینت باشه ؟
سلام
دوست عزیز این تاپیک رو برای امثال شما ایجاد کردیم:10:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی!
DariushGreat
16-09-2009, 16:51
برطبق دفترچه راهنمای گوشی ها، شما 2 راه داری. من والا چیدمان نمایه های N95 رو یادم نمونده چه شکلیه، اما می دونم هرچی N82 داره اون هم داره! :دی پس طبق مسیر N82 میگم:
برای زبان پارسی: شما می ری به ابزارها >>> برنامه های کمکی >>> حافظه
برای زبان انگلیسی: شما می ری به Tools >>> Utilities >>> Mem. Card
سپس از گزینه ها ( Options )، گزینه پشتیبان حافظه تلفن ( Backup Phone Memory ) رو می زنی. پس از مستر ریست هم می تونی گزینه بازیابی از کارت ( Restore from Card ) رو میزنی
راه ساده تری هم هست و اون اینه که با خود برنامه PC Suite پشتیبان بگیری... :46:
ali_gamer
17-09-2009, 19:26
سلام
من هر بازیی رو دانلود می کنم می خوام نصب کنم نصب نمی شه و بودن هیچ اروری از بازی می پره بیرون
گوشیم هک شدست و البته بازی هایی که رو گوشیم فول اجرا می شن رو دانلود می کنم اما نصب نمی شه گوشیم 5630
سلام
من هر بازیی رو دانلود می کنم می خوام نصب کنم نصب نمی شه و بودن هیچ اروری از بازی می پره بیرون
گوشیم هک شدست و البته بازی هایی که رو گوشیم فول اجرا می شن رو دانلود می کنم اما نصب نمی شه گوشیم 5630
از چه کلاینتی استفاده میکنی؟
شاد باشی
ali_gamer
17-09-2009, 19:52
همونی که از اول رو گوشیم نصب بود
اسمشو نمی دونم
همونی که از اول رو گوشیم نصب بود
اسمشو نمی دونم
از طریق آموزش پست اول پیش برید دوست عزیز.
شاد باشی
dokhtaroneh
18-09-2009, 17:35
من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
اگه می شه یه راهنمائی کنید.
من کلاینت رو نصب کردم و یه آیکن نارنجی تو گوشیم اومده. بازی ها رو توی پوشه e:n gage ریختم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم خبری نمی شه یعنی بازی ها نصب نمی شه. باید خودش نصب بشه یا نصبش کنم؟
وقتی تو پوشه N-GAGE ریختی رفتی تو کلانیت اتوماتیک باید نصب بشه!
بعد بازی ها رو باید از توی همین آیکن نارنجی صفحه آخرش که لیست یک سری بازی ها رو زده پیدا کنم و اجرا کنم یا نه ؟؟؟/
نه اونا TRIAL هستن!
وقتی نصب شدن تو HOME میان:)
dokhtaroneh
19-09-2009, 10:41
من که نفهمیدم چی کار کنم
اگه می شه یه راهنمائی کنید.
چی میشه دقیقا ؟
بازی با پسوند NGAGE هست یا نه ؟
dokhtaroneh
19-09-2009, 12:13
هر کاری می کنم این نرم افزار TRK نصب نمی شه. تا نصفه می ره بعد ارور می ده که نصب نمی شه. چون اول باید این برنامه نصب بشه بعدش هم برنامه SecMan تا بتونم بازی ها رو نصب کنم . کسی می تونه راهنمائی در این مورد بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بگم که من گوشیم رو با hellooX هک کردم نمی دونم بازهم نیاز به نصب TRKوSecMan هستش یا نه؟؟؟؟ چون در یه سایت دیگه که آموزش نصب داده بود اینا رو گفته نصب کنید تا گوشی هک به و بشه بدون ساین برنامه ها رو نصب کرد. کسی هست که راهنمائی بکنه من چی کار کنم
هر کاری می کنم این نرم افزار TRK نصب نمی شه. تا نصفه می ره بعد ارور می ده که نصب نمی شه. چون اول باید این برنامه نصب بشه بعدش هم برنامه SecMan تا بتونم بازی ها رو نصب کنم . کسی می تونه راهنمائی در این مورد بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته بگم که من گوشیم رو با hellooX هک کردم نمی دونم بازهم نیاز به نصب TRKوSecMan هستش یا نه؟؟؟؟ چون در یه سایت دیگه که آموزش نصب داده بود اینا رو گفته نصب کنید تا گوشی هک به و بشه بدون ساین برنامه ها رو نصب کرد. کسی هست که راهنمائی بکنه من چی کار کنم
سلام
دوست عزیز قدم به قدم طبق آموزش پیش برید...بعد از HelloOX نیازی به هیچ برنامه ی جانبی نیست..!
کافیه کلاینت رو نصب کنید و باقی آموزش..
dokhtaroneh
19-09-2009, 13:37
بازی آسفالت توی آخرای نصبش بود که ارور داد فیفا هم نصب شد اما استارت گیم رو که زدم ارور داد .
مگه باید برنامه رام پتچر پتج هک رو غیر فعال کنم؟؟؟ یا مشکل از جای دیگست؟؟؟؟؟؟
کلاینت رو اجرا می کنم آهنگش می یاد بعد صفحه سیاه می شه؟؟؟؟
توی رام پتچر هر دو پتچ رو غیر فعال کنین ببینین چی میشه!
dokhtaroneh
19-09-2009, 14:17
در ضمن من کلاینت رو از خود سایت N-GAGE گرفتم مشکلی که نداره؟؟؟
البته حالا هر کاری می کنم کلاینت دیگه نصب نمی شه یا نصب می شه بعد بالا نمی یاد. پتچ ها رو هم غیر فعال کردم فایده ای نداشت.
هر چی هم پاکش می کنم از اول نصب می کنم فایده نداره.:19:
بازی آسفالت توی آخرای نصبش بود که ارور داد فیفا هم نصب شد اما استارت گیم رو که زدم ارور داد .
مگه باید برنامه رام پتچر پتج هک رو غیر فعال کنم؟؟؟ یا مشکل از جای دیگست؟؟؟؟؟؟
کلاینت رو اجرا می کنم آهنگش می یاد بعد صفحه سیاه می شه؟؟؟؟
در ضمن من کلاینت رو از خود سایت N-GAGE گرفتم مشکلی که نداره؟؟؟
البته حالا هر کاری می کنم کلاینت دیگه نصب نمی شه یا نصب می شه بعد بالا نمی یاد. پتچ ها رو هم غیر فعال کردم فایده ای نداشت.
هر چی هم پاکش می کنم از اول نصب می کنم فایده نداره.:19:
خب من که میگم از رو آموزش برید واسه همین موقع هاست...! کلاینت ریپک شده نصب کن.
باید آسفالت رو از پست دوم تاپیکش دانلود کنید.
dokhtaroneh
19-09-2009, 14:28
حالا یه ورژن دیگه از کلاینت رو نصب کردم گوش شیطون کر مثل اینکه درست شد
dokhtaroneh
19-09-2009, 14:32
خب من که میگم از رو آموزش برید واسه همین موقع هاست...! کلاینت ریپک شده نصب کن.
باید آسفالت رو از پست دوم تاپیکش دانلود کنید.
باور کن از روی آموزش پیش رفتم اما شیطون گولم زد چون یه جای دیگه گفته بود از سایت Ngage دانلود کنید.
به هر حال از راهنمایتون بسیار ممنونم.
در ضمن من فقط بازی های که خودت گذاشتی دانلود می کنم جای دیگه نمی رم به هیچ وجه.:40::5:
منم آسفالت رو از پست دوم دانلود کردم اما بازم می گه( اینیبل د اینستال error-1) ؟؟؟
اما ای کاش به صورت یک جا هم می زاشتی چون برای ما که idsl داریم مشکل دانلود وجود نداره. آخه این محدودیت دانلود جیگرم رو خون کرد تا تونستم همه رو د انلود کنم:40::11:
باور کن از روی آموزش پیش رفتم اما شیطون گولم زد چون یه جای دیگه گفته بود از سایت Ngage دانلود کنید.
به هر حال از راهنمایتون بسیار ممنونم.
در ضمن من فقط بازی های که خودت گذاشتی دانلود می کنم جای دیگه نمی رم به هیچ وجه.:40::5:
منم آسفالت رو از پست دوم دانلود کردم اما بازم می گه( اینیبل د اینستال error-1) ؟؟؟
اما ای کاش به صورت یک جا هم می زاشتی چون برای ما که idsl داریم مشکل دانلود وجود نداره. آخه این محدودیت دانلود جیگرم رو خون کرد تا تونستم همه رو د انلود کنم:40::11:
گوشیت چیه؟
کدوم کلاینت رو نصب کردی؟
dokhtaroneh
19-09-2009, 14:52
گوشیت چیه؟
کدوم کلاینت رو نصب کردی؟
حل شد دیگه همون کلاینتی که توی پست آموزش بود رو دانلود کردم درست شد.
بازی آسفالت هم پارت دوم خراب دانلود شده بود دوباره دانلود کرد. اما بازم نصب نشد.
گوشی منم N82:11:
از راهنمائی شما و سایر دوستان ممنونم
این روزا خیلی زحمت دادیم. بالاخره هم هک رو یاد گرفتم هم gps نصب کردم و هم N-Gage نصب کردم خلاصه هم حال کردیم هم کلی سود کردیم.
راستی بقیه بازی ها که نصب شده تریال هستن یا فول؟؟؟
برای n82 چون fp1 هستش همه نصب میشه اونم full
dokhtaroneh
19-09-2009, 21:54
بازی آسفالت3 که برای من نصب نشد. این ارور رو می ده:((Unable to install Game error-1)) مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
بازی آسفالت3 که برای من نصب نشد. این ارور رو می ده:((Unable to install Game error-1)) مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
بازی رو از پست دومش دانلود کن ...!
dokhtaroneh
21-09-2009, 09:24
بازی رو از پست دومش دانلود کن ...!
لطف کنید پست های قبل رو بخونید بعد نظر بدید.
هزار بار که نمی گن. منم بازی رو از سطل آشغال که دانلود نکردم از همین پست دوم دانلود کردم.:evil2::grrr:
هزار بار که نمی گن. منم بازی رو از سطل آشغال که دانلود نکردم از همین پست دوم دانلود کردم.:evil2::grrr:
این چه طرز برخورد هست ... من قصدم کمک بودش ... موفق باشی
دوست من يه بار گوشيتو مستر ريست كن و اموزش رو انجام بده...
راه ديگه اي نداره..
شاد باشي:40:
dokhtaroneh
21-09-2009, 19:50
حالا یه مشکل جدید. امروز گوشیم در حال آپدیت خاموش شد مجبور شدم بدم فلش کنن. اونا هم به ورژن جدید 31.0.016 فلش کردن.ورژن قبلیم 30.0.019 بود. حالا بازی ها رو نصب می کنم. وقتی نصب کامل میشه و استارت گیم رو می زنم پیغام می ده game not found on the memory.
فکر می کنید مشکل از کجا باشه؟؟؟؟
حالا یه مشکل جدید. امروز گوشیم در حال آپدیت خاموش شد مجبور شدم بدم فلش کنن. اونا هم به ورژن جدید 31.0.016 فلش کردن.ورژن قبلیم 30.0.019 بود. حالا بازی ها رو نصب می کنم. وقتی نصب کامل میشه و استارت گیم رو می زنم پیغام می ده game not found on the memory.
فکر می کنید مشکل از کجا باشه؟؟؟؟
نباید مشکلی باشه...!
دوباره تست کن از اول:10:
dokhtaroneh
21-09-2009, 20:17
آقا هر چی ریسیت می کنم. رم جدید گذاشتم. فلش کردم. ورژن جدید ریختم. باز هم بازی آسفالت نصب نشد که نشد؟؟؟
dokhtaroneh
21-09-2009, 20:19
نباید مشکلی باشه...!
دوباره تست کن از اول:10:
بقیه درست شد فقط این آسفالت که من عاشقشم نصب نمی شه همون ارور قبلی رو می ده
بقیه درست شد فقط این آسفالت که من عاشقشم نصب نمی شه همون ارور قبلی رو می ده
یه بار دیگه از پست دوم تاپیک مخصوص Asphalt 3 دانلود کن...:46:
dokhtaroneh
22-09-2009, 09:57
یه بار دیگه از پست دوم تاپیک مخصوص Asphalt 3 دانلود کن...:46:
همون اول می گفتید منظورتون پست دوم تاپیک آسفالته. آخه من از آرشیو دانلود کردم اونجا هم پست دوم بود. البته من تقصیر ندارم شما مبهم فرمودید.
این خلط مبحث باعث بی احترامی به یکی از دوستان شده که رسماً ازش عذر خواهی می کنم.
بازی هم نصب شد.
mf.designing
22-09-2009, 10:02
همون اول می گفتید منظورتون پست دوم تاپیک آسفالته. آخه من از آرشیو دانلود کردم اونجا هم پست دوم بود. البته من تقصیر ندارم شما مبهم فرمودید.
این خلط مبحث باعث بی احترامی به یکی از دوستان شده که رسماً ازش عذر خواهی می کنم.
بازی هم نصب شد.
دوست عزیز به گفته ها دقیق توجه کن ! میلاد جان چند بار اشاره کرد ، شما زیر بار نرفتی و عصبانی هم شدی ... :دی
موفق باشی
mr_khodaei2008
22-09-2009, 18:00
سلام من گوشيم ان86 هست و روش باروشي كه تو صحفه اول اقا يونس گفتن ان گيج نصب كردم حالا هر بازي كه روش نصب ميكنم تا يكي يا دو تا مرجله كه ميرم بيشتر نميره و همش ميپرسه كه يا اكتيو كد بزن يا گزينه purchase now كه اينو بزنم ميخواد به اينترنت وصل بشه و كدي را كه پشت دفترچه تو كارتون گوشي را هم كه برا اكتيو كد ميزنم بازم ميخواد به اينترنت وصل بشه منم كه اينترنت ندارم حالا بايد چيكار كنم كه بازيها تا مرحله اخر اجرا بشه
سلام من گوشيم ان86 هست و روش باروشي كه تو صحفه اول اقا يونس گفتن ان گيج نصب كردم حالا هر بازي كه روش نصب ميكنم تا يكي يا دو تا مرجله كه ميرم بيشتر نميره و همش ميپرسه كه يا اكتيو كد بزن يا گزينه purchase now كه اينو بزنم ميخواد به اينترنت وصل بشه و كدي را كه پشت دفترچه تو كارتون گوشي را هم كه برا اكتيو كد ميزنم بازم ميخواد به اينترنت وصل بشه منم كه اينترنت ندارم حالا بايد چيكار كنم كه بازيها تا مرحله اخر اجرا بشه
با اون کد یه بازی رو میتونی فول کنی ...!
برای این که صحیح بودن کد و این که قبلا" استفاده شده یا نشده معلوم شه باید یه اینترنت وصل شد ...!
یا GPRS خطت رو راه بنداز و وصل شو..یا با وای فای ...
mr_khodaei2008
23-09-2009, 18:12
یا GPRS خطت رو راه بنداز و وصل شو..یا با وای فای ...
يعني بايد حتما به اينترنت وصل بشم اخه شهر ما ايرانسل خط نميده
من تا حالا حدود 15 تا بازي نصب كردم كه حتي بعضي هاشون هم يه 20 مگي بودن ولي همشون رو يه مرحله كه ميرم ديگه نميزاره ادامه بدم و همون پيغام رو ميده
چيكار كنم راه ديگه اي نيست
يعني بايد حتما به اينترنت وصل بشم اخه شهر ما ايرانسل خط نميده
من تا حالا حدود 15 تا بازي نصب كردم كه حتي بعضي هاشون هم يه 20 مگي بودن ولي همشون رو يه مرحله كه ميرم ديگه نميزاره ادامه بدم و همون پيغام رو ميده
چيكار كنم راه ديگه اي نيست
برای فعال کردن باید به اینترنت وصل بشید...
شاد باشی
wrongring
24-09-2009, 12:20
سلام من بازی asphalt 3 رو از یه سایت معروف فارسی دانلود کردم حدود 12 مگ هستش تو مرحله اول خودش بالا میاد و نصب میشه ولی بعد که بازی رو نصب میکنم این ارور رو میده
unable to install game
)errore -1)
سلام من بازی asphalt 3 رو از یه سایت معروف فارسی دانلود کردم حدود 12 مگ هستش تو مرحله اول خودش بالا میاد و نصب میشه ولی بعد که بازی رو نصب میکنم این ارور رو میده
unable to install game
)errore -1)
طبق آموزش پست اول عمل کن دوست عزیز!
سلام
بازی Dirk Dagger هم نصب کردم ولی وقتی کاراگاه تیر میخوره.صفحه سیاه میشه و دوباره صحنه تکرار میشه.
چه کنم؟
راستی کلاینتم 1.40 1557
خیلی ممنون دوستان
سلام
بازی Dirk Dagger هم نصب کردم ولی وقتی کاراگاه تیر میخوره.صفحه سیاه میشه و دوباره صحنه تکرار میشه.
چه کنم؟
راستی کلاینتم 1.40 1557
خیلی ممنون دوستان
سلام
دوست عزیز گوشیت چیه؟ اگه FP2 هست بازی از این جلو تر نمیره..! اما اگه FP1 هستی..مشکل نادریه! دوباره بازی رو نصب کن..
mr_khodaei2008
26-09-2009, 10:54
فكر كنم بازيهايي كه الان رو 86 كامل كار بده و اذيت نكنه هنوز نيومده؟
Majid393
26-09-2009, 11:19
فكر كنم بازيهايي كه الان رو 86 كامل كار بده و اذيت نكنه هنوز نيومده؟
خیر ... هنوز بازیهای n-gage رو گوشیهای FP2 فول نمیشن.
هر وقت روشش بیاد دوستان تاپیکش رو ایجاد میکنن.
mahdi256
29-09-2009, 01:36
من 1 بار به مشکلی بر خوردم که مجبور شدم n gage رو پاک کنم و گوشی رو هارد ریست..
و حالا می خوام 2باره نصب کنم
ولی تو پست اول آموزش نصب مثل قبل نیست
میشه بهتر توضیح بدید؟؟؟
6120
سلام.
آموزش قبلیت گیراتر بود. البته ببخشید ها!!!!
خودم رو آموزش قبلیت نصب کرده بودمو بازی میکردم. مثلا اونجا میگفتی اول کدوم ضمیمه رو دانلود کنیم یا کدوم ضمیمه به فلان مدل گوشیها میخوره.....
اما تو این آموزش معلوم نیست باید از کجاش شروع کنیم.
حالا یه توضیح کوچیک میدی برای من که گوشیم PreFP1 هست؟
یه سوال دیگه! این ورژن های جدید چه فرقی با قبلیه داره؟ منظورم اینه که از قبلیه استفاده کنم بهتره یا این؟ درسته که بازی ها راحت تر اجرا میشه؟ مثلا من که N73 دارم با FIFA09 مشکل دارم. شنیدم که با ورژن های جدید اجرا میشه.
ممنون میشم کمکم کنی
میشه بهتر توضیح بدید؟؟؟
6120
دوست عزیز شما کجای آموزش مشکل دارید ؟ :20:
به نظر من از این آسون تر که دیگه نمیشه آموزش رو توضیح داد :10:
میشه بهتر توضیح بدید؟؟؟
6120
خب گوشیتو هک کن بعد از قسمت ضمیمه های پست اول کلاینت 1511 یا 1557 رو دان کن و نصب کن ... به فایل TxT هم دیگه احتیاجی نداره !
سلام.
کلاینت 1557 همون آپدیت شده ی 1511 هست؟
مثلا من که قبلا طبق آموزش قبلی 1318 ریپک رو نصب میکردم الان فرقی نمیکنه کدومو نصب کنم؟ یا باید هر دو تاشو نصب کنم؟
mahdi256
30-09-2009, 01:28
خب گوشیتو هک کن بعد از قسمت ضمیمه های پست اول کلاینت 1511 یا 1557 رو دان کن و نصب کن ... به فایل TxT هم دیگه احتیاجی نداره !
فرق نمیکنه کدوم کلاینت رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
کلاینت 1557 همون آپدیت شده ی 1511 هست؟
مثلا من که قبلا طبق آموزش قبلی 1318 ریپک رو نصب میکردم الان فرقی نمیکنه کدومو نصب کنم؟ یا باید هر دو تاشو نصب کنم؟
فرق نمیکنه کدوم کلاینت رو نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه فرق نداره...رو یه سری گوشی 57 جواب میده...رو یه سری 11.
مچتو گرفتم!!!
چطوریه که تو خودتم از خودت تشکر میکنی؟ پست 1 و نگاه کن!!!
پارتی بازی هم میکنی؟:31:
مچتو گرفتم!!!
چطوریه که تو خودتم از خودت تشکر میکنی؟ پست 1 و نگاه کن!!!
پارتی بازی هم میکنی؟:31:
:27::31:
از اسراره... نشستی تشکر ها رو نیگا میکنی؟ : دی
نه بابا!!!
تو کف 114 تا تشکر بودم یهو چشمم افتاد به اسم خودت. نیست رنگشم یه کم تابلوئه تو چشمه.
پس اینطوری آمار تشکرات میره بالا.....
به ما هم از این کارا یاد بده ببریم بالا!:31::27:
موفق باشی:40:
سلام
دوستان رو گوشی N97 ، من وقتی میخوام کلاینتش رو نصب کنم بهم ارور میده: untrusted supplier
باید چی کار کنم؟
سلام
دوستان رو گوشی N97 ، من وقتی میخوام کلاینتش رو نصب کنم بهم ارور میده: untrusted supplier
باید چی کار کنم؟
باید گوشیتون رو هک کنید دیگه !
لینک تاپیکش تو پست اول هست !
سلام.
من کلاینت 1511 رو کامل نصب کردم. تمام بازی ها رو هم نصب کردم. به جز دو تا. یکی ONE و اون یکی Asphalt3 که Asphalt3 رو قبلا نصب کرده بودم طبق روش قبلی و حتی تمومش کرده بودم رو همین گوشی. اما حالا این دو تا بازی رو آخر نصبش این ارور رو میده. ( (Unable to install game(Error -1 )
Please Help Me
noisymind
02-10-2009, 17:46
سلام. آقا ما هم بعد از 100 سال امروز کمی بیکار شدم و وقت کردم N-Gage رو نصب کنم
کلاینت 1557 رو نصب کردم و از تو تاپیک آرشیو بازیهای n-gage بازی اسفالت3 رو دان کردم و ریختم تو گوشی ولی موقع نصب مثل دوست بالایی برا منم همین ارور رو میده : Unable to install game(Error -1
چاره کار چیه؟
ممنون.
IPHONE 3g
02-10-2009, 17:58
بايد از پست دوم تاپيك بازي رو دان كنيد.
noisymind
02-10-2009, 18:07
ولی پست دوم این تاپیک که مربوط به آموزش هست. اگه منظورتون پست دوم خود تاپیک آسفالت هست , که در پست دوم هم کلاینت 1557 ذکر نشده.
من الان دارم کلاینت 1511 رو نصب میکنم ببینم جواب میده یا خیر.
ولی پست دوم تاپیک که مربوط به آموزش هست.
این تاپیک نه جانم تاپیک آسفالت و One منظورشه !
noisymind
02-10-2009, 19:22
این تاپیک نه جانم تاپیک آسفالت و One منظورشه !
منظورتون این تاپیک هست دیگه؟ :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز پست دوم دانلود کردم باز هم همون ارور1 رو داد.
ضمنا وقتی کلایتن اول رو پاک کردم که جدید بریزم , باز هم موقع نصب پیغام داد که قبلی نصب هست روش نصب کنم؟ که منم زدم Yes
ضمنا وقتی کلایتن اول رو پاک کردم که جدید بریزم , باز هم موقع نصب پیغام داد که قبلی نصب هست روش نصب کنم؟ که منم زدم Yes
اگه میخوای جدید نصب کنی باید قبلیه رو پاک کنی همراه بازی ها !
noisymind
02-10-2009, 19:54
اگه میخوای جدید نصب کنی باید قبلیه رو پاک کنی همراه بازی ها !
خب بله. منم همین کار رو کردم ولی باز همون پیغام رو داد! :13:تو اپلیکشن هم دوباره که نگاه کردم ان گیج نبود دیگه.
خب بله. منم همین کار رو کردم ولی باز همون پیغام رو داد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gifتو اپلیکشن هم دوباره که نگاه کردم ان گیج نبود دیگه.
نمی دونم ! عجیبه !
اگه خیلی برات مهمه این انگیج یه مستر ریست کن دوباره نصب کن همه چی رو !
noisymind
02-10-2009, 20:12
نمی دونم ! عجیبه !
اگه خیلی برات مهمه این انگیج یه مستر ریست کن دوباره نصب کن همه چی رو !
آقا نصب شد ولی برا اجرا چند با همش گیر میداد که برنامه های دیگه رو ببندم و اینا! ولی هیچی باز نبود و ریستارت هم کرده بودم. الان شانسی بازی رو باز کرد. همیشه همینجوریه ؟
در ضمن این خودش لنداسکیپ هست ( ولی برعکس:31:) این هم عادی هست؟
ان گیج ندیده ایم دیگه!! چه کار کنیم!!:31:
عجب باحاله ولی! منو باش میگفتم بازی موبایل بچه بازی هست و اینا!!!:27:
mehrdad232
03-10-2009, 13:08
ببخشید میشه بدون هک کردن گوشی و با ساین کردن کلاینت ngage این برنامه رو نصب کرد و باری کپی کرد؟
سوال دیگه اینکه این دوتا چه فرقی با هم دارن؟
ورژن 1.40 (1557)
ورژن 1.30 (1541)
ببخشید میشه بدون هک کردن گوشی و با ساین کردن کلاینت ngage این برنامه رو نصب کرد و باری کپی کرد؟
سوال دیگه اینکه این دوتا چه فرقی با هم دارن؟
ورژن 1.40 (1557)
ورژن 1.30 (1541)
سلام
دردسرش بیشتره ! اما این تاپیک رو مطالعه کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاینت 1.30 هم فقط برای N97 هست...
mahdi256
05-10-2009, 01:44
فایلهای ضمیمه پست اول رو چطوری با dap یا getright دانلود کنم؟؟؟؟
dr.vampire
05-10-2009, 13:05
اگه میخوای ریزوم داشته باشه با اپرا دانلود کن! خودم باIE8 سایت رو میبینم با اپرا دانلود میکنم !!!!!
یونس جان منو دریاب.
یکی به داد منه بدبخت برسه.
مموری گوشیمو در آوردمو دوباره گذاشتم تو گوشیم.(N82) حالا که وارد N-Gage شدم دیدم که بازی ها کم رنگ شدن مثل حالت قبل از نصب بازی ها.تو هر بازی هم که می خوام برم می نویسه که:
Are you sure you want to delete?
با 2تا کلید delete و Cancel.
مشکلم از چه راهی حل میشه؟
در ضمن دیگه اگه نخوام با برداشتن مموری از توی گوشی دوباره این کار پیش نیاد چی کار بایست انجام بدم؟
با تشکر از همه
یونس جان منو دریاب.
یکی به داد منه بدبخت برسه.
مموری گوشیمو در آوردمو دوباره گذاشتم تو گوشیم.(N82) حالا که وارد N-Gage شدم دیدم که بازی ها کم رنگ شدن مثل حالت قبل از نصب بازی ها.تو هر بازی هم که می خوام برم می نویسه که:
Are you sure you want to delete?
با 2تا کلید delete و Cancel.
مشکلم از چه راهی حل میشه؟
در ضمن دیگه اگه نخوام با برداشتن مموری از توی گوشی دوباره این کار پیش نیاد چی کار بایست انجام بدم؟
با تشکر از همه
گوشیو بنداز تو حالت هک و دوباره بازی ها رو نصب کن !
موفق باشی
dr.vampire
08-10-2009, 00:06
احتمالا اون فایل گیم آی دی که به صورت مخفی توی مموری کارت هست رو اشتباها پاک کردی !!!!!!!
یادت باشه دفعه بعد اون رو پاک نکنی !!!!!!!
dr.vampire
08-10-2009, 00:43
این هم ورژن v3.30.46 از محل سیو بازی ها :
یونس جون به پست اول اضافه کن
اگه مشکلی داشت بگو تا بر طرف کنم ..
mahdi256
09-10-2009, 18:49
من وقتی انگیج نصب میکنم
1 بار بازش میکنم و بازی هارو نصب میکنم
ولی دفعه بعد رو ایکن انگیج open میکنم هیچ انفاقی نمیفته!!!
کلاینت 1557
گوشی 6120
mahdi256
10-10-2009, 01:05
کسی نمیتونه بگه مشکل کجاست؟؟؟
mohammad53
10-10-2009, 13:52
با سلام
اينجانب هم E66 دارم لطفا راهنمائي كن چگونه آنرا هك كنم و n-GAGE نصب كنم
من وقتی انگیج نصب میکنم
1 بار بازش میکنم و بازی هارو نصب میکنم
ولی دفعه بعد رو ایکن انگیج open میکنم هیچ انفاقی نمیفته!!!
کلاینت 1557
گوشی 6120
سلام
دوست عزیز شما یه بار گوشیتو مستر ریست کن و تست کن..اگه نشد با کلاینت 1511 امتحان کن...:46:
با سلام
اينجانب هم E66 دارم لطفا راهنمائي كن چگونه آنرا هك كنم و n-GAGE نصب كنم
شما کافیه قدم به قدم پست اول رو انجام بدی...:10:
mahdi256
10-10-2009, 18:24
کلاینت 1511 هم همین مشکل و داره:13:
اکه منظورت از مستر ریست *#7380# هست ، تا حالا 10 بار این کارو کردم
ولی حل نشد
کلاینت 1511 هم همین مشکل و داره:13:
اکه منظورت از مستر ریست *#7380# هست ، تا حالا 10 بار این کارو کردم
ولی حل نشد
7370 ...:46:
این کلاینت رو هم تست کن...
چه بازی نصب میکنی؟ خیلی عجیبه!
mohammad53
11-10-2009, 11:19
سلام
من پست اول را خوندم در اينترنت نيز سرچ كردم ولي متاسفانه گوشي E66 هك نمي شود(با هر دو روش كه در اينترنت گفته شده است-seman نصب نمي شود و بعد از زدن ok پاسخي دريافت نمي شود) و اجازه نصب N-gate هم نمي دهد. در سايت اصلي اين بازي نيز براي e66 نرم افزار ارائه نداده است. لطفا راهنمائي كنيد.
سلام
من پست اول را خوندم در اينترنت نيز سرچ كردم ولي متاسفانه گوشي E66 هك نمي شود(با هر دو روش كه در اينترنت گفته شده است-seman نصب نمي شود و بعد از زدن ok پاسخي دريافت نمي شود) و اجازه نصب N-gate هم نمي دهد. در سايت اصلي اين بازي نيز براي e66 نرم افزار ارائه نداده است. لطفا راهنمائي كنيد.
سلام
با مطالعه پست اول شما به تاپیک HelloOX مراجعه میکنید...با اون برنامه سعی کردید هکش کنید؟
یکی از دوستان کمک کنه.
بازی های من Landspace نمیشن.اون فایل 20001079 روگرفتم و ریختم توی جایی که گفته شده و Read Only هم کردم و بعدش هم ریست.ولی باز هم Landspace نمیشه.
یادمه که یونس یه بار گفت که دوتا فایل رو از c/private/10202be9 پاک کنم و ریست کنم .اون موقع درست شد ولی الان نمی دونم کدوم فایل ها رو پاک کنم.یکی یکی پاک کردم نشد.همه رو با هم پاک کردم نشد.
کسی میتونه راهنمای مشکلم باشه؟
یکی از دوستان کمک کنه.
بازی های من Landspace نمیشن.اون فایل 20001079 روگرفتم و ریختم توی جایی که گفته شده و Read Only هم کردم و بعدش هم ریست.ولی باز هم Landspace نمیشه.
یادمه که یونس یه بار گفت که دوتا فایل رو از c/private/10202be9 پاک کنم و ریست کنم .اون موقع درست شد ولی الان نمی دونم کدوم فایل ها رو پاک کنم.یکی یکی پاک کردم نشد.همه رو با هم پاک کردم نشد.
کسی میتونه راهنمای مشکلم باشه؟
فایل 20001079.cre رو پاک کن...
گوشیت چیه؟ چون کلاینت های جدید این گام رو ندارند..مگه اینکه 82 داشته باشی..
آره برادر من N82 دارم.کلاینت 1557 رو هم روش نصب کردم.
راستی یونس تو حدود 46تا بازی معرفی کردی که فقط 28تاشو گذاشتی واسه دانلود.پس باقیش کو؟مثله tomb raeder underworld و age of empire و need for speed undercover و ......
آره برادر من N82 دارم.کلاینت 1557 رو هم روش نصب کردم.
اون فایل که گفتم رو پاک کن و تست کن...
بقیه بازی ها کرک نشده هنوز...!
linkin_park
11-10-2009, 22:55
روی N85 کودوم کلاینت رو نصب کنم ؟ من 1.2 رو از اینجا گرفتم روش نصب نمیشه چن تا سوال میکنه آخرش میگه Unable to Install
روی N85 کودوم کلاینت رو نصب کنم ؟ من 1.2 رو از اینجا گرفتم روش نصب نمیشه چن تا سوال میکنه آخرش میگه Unable to Install
سلام
کلاینت پست اول...1557 رو نصب کن...
mahdi256
12-10-2009, 16:04
7370 ...:46:
این کلاینت رو هم تست کن...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه بازی نصب میکنی؟ خیلی عجیبه!
بازم مشکل همینه
وقتی یه بازی تو پوشه انگیج می ریزم ، بعد می خوام انگیج باز کنم که بازی رو نصب کنم می نویسه system error
هر بازی که میخوام نصب کنم همین طوریه
بازم مشکل همینه
وقتی یه بازی تو پوشه انگیج می ریزم ، بعد می خوام انگیج باز کنم که بازی رو نصب کنم می نویسه system error
هر بازی که میخوام نصب کنم همین طوریه
اینجور مشکل رو واقعا" ندیده بودم! شما یه بار هارد ریست (3 دکمه) هم بکن..انشالله که کار ساز باشه...!
linkin_park
12-10-2009, 20:17
من 1557 رو ریختم رو N85 یه پک بازی دارم که توش 15 تا بازیه نصفش رو از جمله Asphalt 3 رو وقتی اجرا میکنم میگه Game Exited یا بعضی ها رو موقع نصب آخرش میگه Unable to install ...
من 1557 رو ریختم رو N85 یه پک بازی دارم که توش 15 تا بازیه نصفش رو از جمله Asphalt 3 رو وقتی اجرا میکنم میگه Game Exited یا بعضی ها رو موقع نصب آخرش میگه Unable to install ...
وان و آسفالت رو باید از پست دوم تاپیکشون دانلود و نصب کنید دوست عزیز.
linkin_park
12-10-2009, 22:46
مرسی ..... ولی انگار مشکلش از مموری هست .... میگه OuT of Memory ...
فون مموری من الان 26 مگ خالی داره ... ممکنه مشکل از این باشه ؟
مرسی ..... ولی انگار مشکلش از مموری هست .... میگه OuT of Memory ...
فون مموری من الان 26 مگ خالی داره ... ممکنه مشکل از این باشه ؟
گوشی رو ریست کن و دوباره تست کن..:10:
mahdi256
13-10-2009, 01:15
اینجور مشکل رو واقعا" ندیده بودم! شما یه بار هارد ریست (3 دکمه) هم بکن..انشالله که کار ساز باشه...!
3 دکمه سبز و ستاره و 3 با هم نگه می دارم , ولی باز هم ، هیچ اتفاقی نمیفته :41::41::41:
چقدر بدشانسم...:41::41::41:
mahdi256
13-10-2009, 12:52
کلاینت 1311 هم همین مشکلو داشت
یکی از دوستان پیشنهاد داد که برم به مسیر بازی انگیج وپاکش کنم ، شاید با هارد ریست پاک نشده
مسیرش کجاست؟؟؟
3 دکمه سبز و ستاره و 3 با هم نگه می دارم , ولی باز هم ، هیچ اتفاقی نمیفته :41::41::41:
چقدر بدشانسم...:41::41::41:
مگه میشه اتفاقی نیفته؟:18: هر 3 دکمه رو نگه داشتی بعد گوشی رو روشن کردی (دکمه پاور رو همچنان نگه داشتی) اما تاثیر نداشت؟!!!
اعتراف میکنم اینجوری ندیده بودم! :13:
mahdi_ctr
13-10-2009, 22:39
ماشاا...!!!!!!!!!!!!!
سلام یونس جان
یه سوال دارم
یکی از رفیقام گوشی سامسونگی گرفته (مدلش رو یادم نیست) که سیستم عاملش سیمبین هست
میخوام بدونم کلاینت انگیج روش نصب میشه؟
البته خودم فکر نکنم بشه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشاا...!!!!!!!!!!!!!
سلام یونس جان
یه سوال دارم
یکی از رفیقام گوشی سامسونگی گرفته (مدلش رو یادم نیست) که سیستم عاملش سیمبین هست
میخوام بدونم کلاینت انگیج روش نصب میشه؟
البته خودم فکر نکنم بشه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهدی جون..
راه گم کردی؟:31:
اگه سیمبین باشه آره نصب میشه..!
agha sami
14-10-2009, 00:31
سلام
من خواستم ورژن 1557 را روی گوشیم ان96 که با هلیکس 2.2 هکش کردم نصب کنم ولی آخرش که میخواد شروع به نصب کنه میگه unable to install :13:
آیا باید ورژن 1.20 کلاینت را نصب کنم ؟:10:
در ضمن ورژن گوشیم 30 هست
سلام
من خواستم ورژن 1557 را روی گوشیم ان96 که با هلیکس 2.2 هکش کردم نصب کنم ولی آخرش که میخواد شروع به نصب کنه میگه unable to install [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
آیا باید ورژن 1.20 کلاینت را نصب کنم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
در ضمن ورژن گوشیم 30 هست
کلاینتی از قبل نصب نبود ؟
یه ورژن دیگه رو تست کن !
mahdi256
14-10-2009, 01:17
مگه میشه اتفاقی نیفته؟:18: هر 3 دکمه رو نگه داشتی بعد گوشی رو روشن کردی (دکمه پاور رو همچنان نگه داشتی) اما تاثیر نداشت؟!!!
اعتراف میکنم اینجوری ندیده بودم! :13:
نه آقا یونس
هارد ریست انجام میشه
منظورم این بود که بازم مشکل همون طوریه وقتی انگیج نصب می کنم و وقتی که واسه بار دوم می خوام برم توش میگه system error
نه آقا یونس
هارد ریست انجام میشه
منظورم این بود که بازم مشکل همون طوریه وقتی انگیج نصب می کنم و وقتی که واسه بار دوم می خوام برم توش میگه system error
برای منم قبلا" همچین اتفاقی افتاد با نصب مجدد کلاینت حل میشه !
mahdi256
14-10-2009, 11:47
لاخره بعد از 50000 بار تلاش موفق به نصب انگیج و اجرای آن شدم
ولی الان که بازی توش نصب میکنم میگه
game not found on memory card
و بعد فقط میشه بازی رو پاک کرد
تو حالت هک دوباره باری هارو نصب کردم ولی مشکل حل نشد
اگه میشه راه حلی غیراز هارد ریست یا نصب دوباره کلاینت پیشنهاد بدید
لاخره بعد از 50000 بار تلاش موفق به نصب انگیج و اجرای آن شدم
ولی الان که بازی توش نصب میکنم میگه
game not found on memory card
و بعد فقط میشه بازی رو پاک کرد
تو حالت هک دوباره باری هارو نصب کردم ولی مشکل حل نشد
اگه میشه راه حلی غیراز هارد ریست یا نصب دوباره کلاینت پیشنهاد بدید
متاسفانه باید یه ورژن دیگه رو تست کنین !
یکم باهاش ور برو شاید درست شد ... خاموش روشن ... نصــب مجدد بازی ... و .......
IPHONE 3g
14-10-2009, 21:11
یه سوال 5500 روش انگیج نصب میشه؟؟؟
یه سوال 5500 روش انگیج نصب میشه؟؟؟
اگه با 1000 زحمت نصب بشه با رزولوشن بازی ها چی کار میکنی؟:31:
mahdi256
15-10-2009, 20:10
متاسفانه باید یه ورژن دیگه رو تست کنین !
یکم باهاش ور برو شاید درست شد ... خاموش روشن ... نصــب مجدد بازی ... و .......
باز هم با زحمت فراوان و چند بار هارد ریست مثل اینکه گوشیم با کلاینت 1345 مشکلی نداره
(با 1511 و 1557 قاط میزنه)
1بار وقتی به اینترنت کانکت میشم از کار میفته ، 1 یار وقتی برنامه مثلا اکیپلور نصب میکنم انگیج میپره 1 بار وقتی که گوشی رو خاموش روشن میکنم و . . . . و
به هر حال حالا مثل اینکه خدا رو شکر با کلاینت 1345 مشکلی ندارم
فقط نوشته تریال رو چی کار کنم؟؟؟؟
و وقتی میخوام یه بازی(هر بازی) بازی کنم میگه
close some application and retry starting the game. (error - 1000002)
ولی از مطمئنم از مموری هیچ استفاده ای نمیشه
باز هم با زحمت فراوان و چند بار هارد ریست مثل اینکه گوشیم با کلاینت 1345 مشکلی نداره
(با 1511 و 1557 قاط میزنه)
1بار وقتی به اینترنت کانکت میشم از کار میفته ، 1 یار وقتی برنامه مثلا اکیپلور نصب میکنم انگیج میپره 1 بار وقتی که گوشی رو خاموش روشن میکنم و . . . . و
به هر حال حالا مثل اینکه خدا رو شکر با کلاینت 1345 مشکلی ندارم
فقط نوشته تریال رو چی کار کنم؟؟؟؟
و وقتی میخوام یه بازی(هر بازی) بازی کنم میگه
close some application and retry starting the game. (error - 1000002)
ولی از مطمئنم از مموری هیچ استفاده ای نمیشه
یه بار خاموش روشن کن درست میشه به احتمـــــــال زیاد !
اون علامت تریل هم با Patch_Unpatch درست میشه ! پیدا کردم برات میزارم ! 1345 ه دیگه ؟
mahdi256
16-10-2009, 01:03
یه بار خاموش روشن کن درست میشه به احتمـــــــال زیاد !
اون علامت تریل هم با Patch_Unpatch درست میشه ! پیدا کردم برات میزارم ! 1345 ه دیگه ؟
با خاموش روشن درست نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41:
آره 1345
ضمنا دستت درد نکنه
.
با خاموش روشن درست نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41::41:
آره 1345
ضمنا دستت درد نکنه
.
این کارت رو راه میندازه :46:
فقط Patch رو تیک بزن و نصب کن !:5:
دفعه اولی که نصب کردم با hellox 1.03 جواب گرفتم هک شد و بازی ها هم باز میشدن ولی یه بار گوشی رو ریست کردم و همه ی این کار ها رو از اول انجام دادم گوشی کامل هک شد n-gage هم نصب شد ولی موقع اجرای بازی ها ارور میده !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19::19::19::19::19::41::41::41::41:
mahdi256
16-10-2009, 09:56
این کارت رو راه میندازه :46:
فقط Patch رو تیک بزن و نصب کن !:5:
ممنون تریال درست شد
ولی میحوام بازی رو اجرا کنم ، میگه ارور 20
(همه بازیهاهمین طوریند):41::41::41:
ممنون تریال درست شد
ولی میحوام بازی رو اجرا کنم ، میگه ارور 20
(همه بازیهاهمین طوریند):41::41::41:
کدوم بازی رو؟ شما در جریان هستی که بعضی بازی ها رو 6120 اجرا نمیشند؟! به خاطر RAM کم گوشی..! در این مورد دوستانی که 6120 دارند باید کمکت کنند...
سلام
من N-Gage 2 Final نصب کردم ولی معلوم نیست کجا نصب شده
تو درایو E:/n-gage همچین چیزی وجود نداره ؟/
mahdi256
16-10-2009, 20:02
کدوم بازی رو؟ شما در جریان هستی که بعضی بازی ها رو 6120 اجرا نمیشند؟! به خاطر RAM کم گوشی..! در این مورد دوستانی که 6120 دارند باید کمکت کنند...
من قبلا کلاینت 1318 رو داشتم و با اون همه ی بازی ها رو انجام می دادم
مشکل رم گوشی رو هم با Taskman حل کرده بودم (و حل می کنم)
به هر حال این بازی ها استفاده کمی از رم میکنند مثل :
brain challenge , snake , cafe Solitaire , Block Breaker و ...
فقط بعضی از بازی ها با رم کم 6120 مشکل دارند که اونم با taskman حل میشه مثل :
, One , worms , Asphalt.3 , Dirk Dagger , Hooked on Creatures
ضمنا فکر نکنم error - 20 مربوط به رم گوشی باشه .!!!
البته گاهی وقتا هم error - 15 میده
آیا مرجعی از ارور های انگیج وجود ندارد؟؟؟
با تشکر از شما
mahdi256
17-10-2009, 11:15
آقا ما بی خیال کلاینت جدید شدیم
دوباره رو 1318 کار می کنم
فقط یادمه به غیر از کلاینت اصلی و پچ یه کار دیگه باید می کردیم
فکر کنم یه فایل txt رو باید کپی می کردیم
میشه کمک کنید
انشا الله دیگه مشکل نداشته باشم
آقا ما بی خیال کلاینت جدید شدیم
دوباره رو 1318 کار می کنم
فقط یادمه به غیر از کلاینت اصلی و پچ یه کار دیگه باید می کردیم
فکر کنم یه فایل txt رو باید کپی می کردیم
میشه کمک کنید
انشا الله دیگه مشکل نداشته باشم
کافیه فایل txt رو منتقل کنید... دیگه نیازی به پچ و آن پچ نداره..!
البته اینم بگم که بازی های جدید روش نصب نمیشند و میگه کلاینت جدید بریز...!
البته اگه میخوای کرک شده ها رو بازی کنی مشکلی نداره!
mahdi256
17-10-2009, 18:08
کافیه فایل txt رو منتقل کنید... دیگه نیازی به پچ و آن پچ نداره..!
البته اینم بگم که بازی های جدید روش نصب نمیشند و میگه کلاینت جدید بریز...!
البته اگه میخوای کرک شده ها رو بازی کنی مشکلی نداره!
خسته نباشی:27:
اگه بگی چه فایلی و باید به کجا کپی کنم ، خیلی بیشتر ممنون میشم:31::31::31:
پس با کلاینت جدید فقط اونایی که کرک نشده است رو میشه بازی کرد و کلاینت قدیم اونایی که کرک شده است؟؟؟:13::13:
پس با کلاینت جدید فقط اونایی که کرک نشده است رو میشه بازی کرد و کلاینت قدیم اونایی که کرک شده است؟؟؟:13::13:
این فایل رو :
به
c:\private\10202be9
منتقل می کنی :46:
SADEGH 7
17-10-2009, 22:05
سلام دوستان
من می خواستم کلاینت انگیج ورژن 1.40 (1557) رو روی 6220 نصب کنم. ولی وقتی می خوام نصب کنم ارور می ده و نصب نمی شه. گوشی هک شده، کلاینت هم ساین شده. ورژن فریم ور گوشی هم 4.13 هستش. ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام دوستان
من می خواستم کلاینت انگیج ورژن 1.40 (1557) رو روی 6220 نصب کنم. ولی وقتی می خوام نصب کنم ارور می ده و نصب نمی شه. گوشی هک شده، کلاینت هم ساین شده. ورژن فریم ور گوشی هم 4.13 هستش. ممنون می شم راهنمایی کنید.
ســـلام !
چه اروری میده صادق جـــان ؟
خب یه نگاه به آموزش مینداختی! نوشتم کجا بریزی دیگه...:31: میلاد برات تکرار کرد..:46:
با کلاینت های قدیمی میشه بازی های قدیمی تر رو بازی کرد...!
mahdi256
19-10-2009, 17:15
سلام
آقا یونس
با این نسخه 1536 (1.21) ریپک مشکلم حل شد
دیگه هیچ مشکلی نیست
اين نسخه كلاينت N-Gage دستكاري شده مخصوص همه مدلهاي S60v3 هك شده ميباشد كه توسط bodyz در يكي از فروم روسي تهيه شده !
روي گوشيهاي 6120 و N82 تست شده و بينظير بوده.
خواستی به پست اول اضافه کن
من یه بار موفق به انجام این کارا و بازی با n-gage شدم ولی یه بار گوشی رو factory sittengs کردم حالا هک میشه ان-گیج نصب میشه ولی هنگام اجرای بازی ها میگه بازی ارور داره هر بازی رو آزمایش می کنم نمیشه
)resident evil mgs mn pool sims pets(
اقا خیلی با مرامین ممنون من جواب گرفتم بازم ممنون
من یه بار موفق به انجام این کارا و بازی با n-gage شدم ولی یه بار گوشی رو factory sittengs کردم حالا هک میشه ان-گیج نصب میشه ولی هنگام اجرای بازی ها میگه بازی ارور داره هر بازی رو آزمایش می کنم نمیشه
)resident evil mgs mn pool sims pets(
چه اروری میده ؟
از کدوم کلاینت ( اجرا کننـــده ) استفاده می کنی ؟
اقا خیلی با مرامین ممنون من جواب گرفتم بازم ممنون
دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گوشی من N78 چطوری می تونم بازی های N-GAGE II رو روش اجرا کنم ، لطفا راهنمایی کنید.
سلام گوشی من N78 چطوری می تونم بازی های N-GAGE II رو روش اجرا کنم ، لطفا راهنمایی کنید.
یه بنده خدایی تو پست اول توضیح داده :دی
eror:this game exiting whit an eror
n-gage version:N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_Z=-.sis
eror:this game exiting whit an eror
n-gage version:N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_Z=-.sis
گــــوشی ؟:دی
IPHONE 3g
23-10-2009, 16:18
سلام
میگم چرا با گوشی میرم تو شوو رووم هیچی نمیاد ارور میده که out of internal memory please close some application and try agin اگه درست نوشته باشم کدشم4.
گوشیم95ورژن کلاینت 1557.
سلام
میگم چرا با گوشی میرم تو شوو رووم هیچی نمیاد ارور میده که out of internal memory please close some application and try agin اگه درست نوشته باشم کدشم4.
گوشیم95ورژن کلاینت 1557.
راه حل خــاصی نداره !
واسه منم اینجوریه ×!×
IPHONE 3g
23-10-2009, 19:46
اخه اصلا نمیاد هر کاریش میکنم خاموش روشن ریموو ممرو یا حتی از تسکمن هم استفاده کردم نشد که نشد!!!!
(البته زیادم مهم نیست گفتم شاید مشکل از کلاینت باشه)
n82 version 31 not updated
قبلا کار میکرد ولی حالا نمیشه
قبلا کار میکرد ولی حالا نمیشه
جالبـــه !
یه با ر مستر ریست (#7370#* ) بکن شاید درست شد !
اگه نشد کلاینت 1.40 1557 رو تست کن !:46:
ریست کردم نشد با اون یکی کلاینت آزمایش میکنم
کم کم دارم نا امید میشم !!!!!!!
با اون یکی کلاینت هم آزمایش کردم نشد
میگه:
the sims 2 pets closed
kern-exec
3.
دوستان من n82 دارم.ولي من طبق دستور 2 در فايل private فايل خواسته شده رو ندارم!!!
داشتم one رو نصب مي كردم كه error1 رو داد.بعدشم كه اصلا آيكون آبي n-gage باز نشد.
من چي كار كنم؟
با تشكر
دوستان اين برنامه modo كه براي n82 گفتين چي هست؟
soroush20
25-10-2009, 09:20
مشکل با ان گیج:
هرچی بازی بود نصب کردم ولی اجرا نمیشه.
با اون یکی کلاینت هم آزمایش کردم نشد
میگه:
the sims 2 pets closed
kern-exec
3.
فهمیـــدم !
فایل TxT جاگذاری نکردی :31:
mahdi256
25-10-2009, 23:32
دوستان اين برنامه modo كه براي n82 گفتين چي هست؟
یه فایل منجر هستش مثل
Xplore
mahdi256
25-10-2009, 23:33
مشکل با ان گیج:
هرچی بازی بود نصب کردم ولی اجرا نمیشه.
گوشیت چیه؟؟
کدوم کلاینت رو نصب میکنی؟
mahdi256
25-10-2009, 23:37
دوستان من n82 دارم.ولي من طبق دستور 2 در فايل private فايل خواسته شده رو ندارم!!!
داشتم one رو نصب مي كردم كه error1 رو داد.بعدشم كه اصلا آيكون آبي n-gage باز نشد.
من چي كار كنم؟
با تشكر
تو ضمیمه پست اول فایل 20001079.txt رو دانلود کن بعد کپی کن تو c:\private\10202be9
دوباره کلاینت رو نصب کن
مشكل اينجاست كه من در فايل private فايل 10202be9 رو ندارم كه فايل txt20001079 را توش كپي كنم! من با كامپيوتر فايل هاي موبايل رو مي بينم.modo ندارم.
دوستان ببخشيد كه پست اضافه زدم.
من برنامه modo file رو دانلود كردم و باهاش فايل txt.20001079 رو در فايل خواسته شده كپي كرد.بعد از ريست گوشي و انتقال بازي one خواستم نصب كنم كه سوال كرد كه كجا نصب كنم و من هم مموري و انتخاب كردم.
بعد از لود شدن نصب در حالي ك خط سبز پر شده بود يه دفه error زد و نوشت unable to inestall game(error-1
حالا من چي كار كنم؟
با تشكر
kurosh08
26-10-2009, 10:34
سلام به همگی دوستان
من تا هفته قبل N95 داشتم و تقریباً با همه کلاینت ها به راحتی بازی های انگیج رو بازی می کردم.
الان یه چند روزی میشه 5800 گرفتم و به سرم زده که روش انگیج وصل کنم. چند تا سئوال:
1- اصلاً انگیج روی 5800 وصل میشه؟ من شنیدم نمیشه!
2- اگه میشه کدوم ورژنش بهتره؟
3- حالا اگه وصل شد، چطوری میشه بازی کرد؟ فقط نگین با شتابسنج!! چون خیلی سرطانه. مثلاً یه کیبورد باحال نمیسازه آدم حال کنه؟
سلام به همگی دوستان
من تا هفته قبل N95 داشتم و تقریباً با همه کلاینت ها به راحتی بازی های انگیج رو بازی می کردم.
الان یه چند روزی میشه 5800 گرفتم و به سرم زده که روش انگیج وصل کنم. چند تا سئوال:
1- اصلاً انگیج روی 5800 وصل میشه؟ من شنیدم نمیشه!
2- اگه میشه کدوم ورژنش بهتره؟
3- حالا اگه وصل شد، چطوری میشه بازی کرد؟ فقط نگین با شتابسنج!! چون خیلی سرطانه. مثلاً یه کیبورد باحال نمیسازه آدم حال کنه؟
اجرای تمام بازی های N-Gage II بر روی نوکیا 5800 با استفاده از شابسنج
فهمیـــدم !
فایل TxT جاگذاری نکردی :31:
تازه یادت افداده عزیز
همه ی اونا رو دونه دونه انجام دادم ولی باز چک میکنم×!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تازه یادت افداده عزیز
همه ی اونا رو دونه دونه انجام دادم ولی باز چک میکنم×!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ســلام !
اگه نشد فایل TXT که تو این پست هست انتقال بده ! شاید درست شد !:
mahdi256
27-10-2009, 01:24
دوستان ببخشيد كه پست اضافه زدم.
من برنامه modo file رو دانلود كردم و باهاش فايل txt.20001079 رو در فايل خواسته شده كپي كرد.بعد از ريست گوشي و انتقال بازي one خواستم نصب كنم كه سوال كرد كه كجا نصب كنم و من هم مموري و انتخاب كردم.
بعد از لود شدن نصب در حالي ك خط سبز پر شده بود يه دفه error زد و نوشت unable to inestall game(error-1
حالا من چي كار كنم؟
با تشكر
گوشیت رو از حالت هک خارج کن بعد بازی رو نصب کن با بازی های دیگه امتحان کن ، چون وان و آسفالت یه کم مشکل دارند:31::31::31:
نه داداش نمیشه که نمیشه
البته یه نسخه تریال degeneration رو آزمایش کردم شد ولی
اونایی که هک شدن رو باز نمیکنه
گوشیت رو از حالت هک خارج کن بعد بازی رو نصب کن با بازی های دیگه امتحان کن ، چون وان و آسفالت یه کم مشکل دارند:31::31::31:
وان و اسفالت با کلاینت 1557 به بالا مثل اینکه مشکل دارن !
منم یه مدت نمیدونستم تا این که دوستان گفتند اونارو از پست 2 تاپیک خود بازی دان کنن!
نه داداش نمیشه که نمیشه
البته یه نسخه تریال degeneration رو آزمایش کردم شد ولی
اونایی که هک شدن رو باز نمیکنه
گوشیت که خدایی نکرده تو حالت هک نیست داداش ؟
گوشی من به دلایل نامعلومی هک نمیشه!با CER&KEY که از OPDAگرفتم ساین کردم،ولی موقع نصب CERTIFIACT ERORمیده،چیکاربایدبکنم؟گوشی م N93
mahdi256
27-10-2009, 22:23
گوشی من به دلایل نامعلومی هک نمیشه!با CER&KEY که از OPDAگرفتم ساین کردم،ولی موقع نصب CERTIFIACT ERORمیده،چیکاربایدبکنم؟گوشی م N93
تاپیک ویژه هک اینجاست
اونجا بهت کمک می کنن :31:
میدونم اونجاست مشکلم بانصب اینه نه هک نشد گوشیم!!!!
میدونم اونجاست مشکلم بانصب اینه نه هک نشد گوشیم!!!!
خب همونجا مطرح کن !
!
حتما" خوب ساینش نکردی عزیزم ! یه بار دیگه با برنامه ی SiGN SiS ساینش کن !
SADEGH 7
29-10-2009, 10:31
سلام دوستان
ســـلام !
چه اروری میده صادق جـــان ؟
سلام میلاد جان.
ارور این هستش:
Certificate error. Contact the application supplier
البته مطمئنم مشکل از فایل های Cer و Key نیستش. چون با این ها چندین برنامه رو براش ساین کردم و بدون ارور نصب شد.
سلام میلاد جان.
ارور این هستش:
Certificate error. Contact the application supplier
البته مطمئنم مشکل از فایل های Cer و Key نیستش. چون با این ها چندین برنامه رو براش ساین کردم و بدون ارور نصب شد.
سلام !
ساین نباید می کردی کلاینت رو !:31:
گوشی هم که تو حالت هک هست دیگه ؟
SADEGH 7
29-10-2009, 18:13
سلام !
ساین نباید می کردی کلاینت رو !:31:
گوشی هم که تو حالت هک هست دیگه ؟
ااااااااااااااااااااااا دمت گرم پسر. 100% همون قضیه ساین مشکل ایجاد می کرده. یکشنبه که دیدمش انشاا... ردیف می شه. (فکر کنم این قضیه خدااای سوتی می شه)
(راستی یه سوال هم در مورد GPS دارم، چون گوشیت 6220 هستش (اگه اشتباه نکنم) اونور هم یه سری بزنی ممنون می شم.)
باز هم مرسی:11:
!!!!!!!!!مگه نباید هنگام اجرا ونصب بازی ها patch ها فعال باشن !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ray جان دمت گرم بابا جبران میکنم هر پستی ازت باشه تشکر منم زیرشه مطمءن باش
mahdi256
30-10-2009, 00:35
!!!!!!!!!مگه نباید هنگام اجرا ونصب بازی ها patch ها فعال باشن !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط واسه نصب کلاینت اصلی باید پچ ها فعال (سبز) باشند
واسه نصب و اجرای بازی باید غیرفعال (آبی) باشند:31:
ray جان دمت گرم بابا جبران میکنم هر پستی ازت باشه تشکر منم زیرشه مطمءن باش
سلام
هنگام نصب کلاینت ( اجرا کننده) و بازی ها باید تو حالت هک یعنی پچ ها سبز باشن !
هنگام اجرای بازی باید پچ ها آبی یعنی غیرفعال باشن تا بازی بالا بیاد !
:40:
sسلام ببخشید دوباره مزاحم میشم دیشب کار کرد midnight pool رو بازی کردم اما امروزی خواستم گوشی رو تر
تمیز کنم یه دونه بهش مموری فورمت و*#7370# زدم وn-gage installer و discover n-gage رو هم پاک کردم (که
البته discover دوباره برگشت بعد از ریست ) ولی حالا موقع نصب کلاینت میگه شما یه ورژن از این برنامه دارین
replace کنم یا نه میگم آره بعد از اون سءالات اضافی میگه unable to install
دارم دغ میکنم کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اکه حافظه تلفن رو با کامپیوتر پاک کنم حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdi256
30-10-2009, 12:15
سلام
هنگام نصب کلاینت ( اجرا کننده) و بازی ها باید تو حالت هک یعنی پچ ها سبز باشن !
هنگام اجرای بازی باید پچ ها آبی یعنی غیرفعال باشن تا بازی بالا بیاد !
:40:
من اکه تو حالت پچ فعال (سبز) بازیهارو نصب کنم ارور میده!!!!!!!!!!!!!!
تو مطمئنی؟؟؟؟؟
من اکه تو حالت پچ فعال (سبز) بازیهارو نصب کنم ارور میده!!!!!!!!!!!!!!
تو مطمئنی؟؟؟؟؟
کلاینتت چون قدیمیه اینطوریه !
کلاینت 1.20 به بالا حتما" باید تو حالت هک باشن !
sسلام ببخشید دوباره مزاحم میشم دیشب کار کرد midnight pool رو بازی کردم اما امروزی خواستم گوشی رو تر
تمیز کنم یه دونه بهش مموری فورمت و*#7370# زدم وn-gage installer و discover n-gage رو هم پاک کردم (که
البته discover دوباره برگشت بعد از ریست ) ولی حالا موقع نصب کلاینت میگه شما یه ورژن از این برنامه دارین
replace کنم یا نه میگم آره بعد از اون سءالات اضافی میگه unable to install
دارم دغ میکنم کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اکه حافظه تلفن رو با کامپیوتر پاک کنم حل میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
از محتویات رمت که بهشون نیاز داری بکآپ بگیر و رم رو فرمت کن ! اگه قبل از مستر ریست کلاینت رو پاک میکردی اینجوری نمیشد !
از کدوم رم مموری یا حافظه تلفن
مموری رو که دو سبار فرمت کردم حتما تو خود گوشی
اگه از حافظه تلفن که هست چجوری فرمت کنم تو حالت data transfer فقط حافظه مموری هست
البته با modo یه بار همه ی فایل ها رو مارک کردم بدش delet که همون master reset به حساب می آد
n-gage instaler رو هم پاک کردم
:19::19::19::19:
mahdi256
30-10-2009, 12:38
کلاینتت چون قدیمیه اینطوریه !
کلاینت 1.20 به بالا حتما" باید تو حالت هک باشن !
نه رفیق کلاینتم قدیمی نیست
کلاینت من 1.21 (1536) هستش
نه تنها واسه من ، واسه دوست من هم همین طوریه
نه رفیق کلاینتم قدیمی نیست
کلاینت من 1.21 (1536) هستش
نه تنها واسه من ، واسه دوست من هم همین طوریه
نمی دونم ! ولی من واسه هر کی نصب کردم اینطوریه !
!
از کدوم رم مموری یا حافظه تلفن
مموری رو که دو سبار فرمت کردم حتما تو خود گوشی
اگه از حافظه تلفن که هست چجوری فرمت کنم تو حالت data transfer فقط حافظه مموری هست
البته با modo یه بار همه ی فایل ها رو مارک کردم بدش delet که همون master reset به حساب می آد
n-gage instaler رو هم پاک کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
برای اطمینان هر دو رو یه بار فرمت کن !
مموری رو راحت با file transfer گوشی رو کمپیوتر فرمت می کنم ولی
حافظه خود تلفن رو نمیدونم چه جوری میشه با کامپیوتر فرمت کرد
با ovi هم بلد نیستم
مموری رو راحت با file transfer گوشی رو کمپیوتر فرمت می کنم ولی
حافظه خود تلفن رو نمیدونم چه جوری میشه با کامپیوتر فرمت کرد
با ovi هم بلد نیستم
همون #7370#* اونو فرمت می کنه !
دمت گرم داداش ممنون کار کرد همه جوره در خدمتیم
اگه بازی xbox360 یا pc واسه دانلود بخوای پنج شیش تا برات دارم فقط بگو
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10: :10::10::10::10::10::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40:
من 6220 c دارم کلاینت نصب شد ولی موقع اجرای بازی ارور میده
application closed:
main
kern-exec 3
چی کار کنم دو تا بازی نصب کردم هر دو اینجوری بود
منم همین مشکلو داشتم
باید هنگام نصب و اجرای بازی ها یا فقط
اجرا گوشیت رو حالت هک نباشه وتو رام پچر گزینه سبز رو آبی کنی:8::8:
سلام
این بازیها چی شد بلاخره رو ان 97 کامل اجرا میشه یا نه
سلام
این بازیها چی شد بلاخره رو ان 97 کامل اجرا میشه یا نه
نه داداش
یه چند تا بازی هست که فول اجرا میشن ! یه تاپیک تو بخش انگیج در باره ی همین هست !
سلام
من بعضی از بازی های ان گیج رو قبلا دانلود کرده بودم وباهاشون بازی می کردم ولی الان موقع نصب پیغام خطای file corupted میده
سلام من n85 خریدم
وقتی تو قسمت ngage میرم برای هر بازی وقتی کمی بازی میکنم تاین پیام رو میده
this is alimited trial
بعد چند گزینه پایین تر کد activationرو خواسته
اگه میشه به طور کامل راهنماییم کنین
یا در جوابم کد ها رو بذاریم
ممنونم
بخشید من 6220 دارم نمیدونم چه جوری باید بازی ها رو اجرا کنم
گوشیم رو هک کردم
کلاینت 125... رو نصب کردم یه آیکون نارنجی اومده یه بازی هم ریختم تو بوشه n-gage
بازی رو از یه سیدی ریختم یه سری پوشه داشتappl lim.... کلا چه پوشه های رو باید بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخشید من 6220 دارم نمیدونم چه جوری باید بازی ها رو اجرا کنم
گوشیم رو هک کردم
کلاینت 125... رو نصب کردم یه آیکون نارنجی اومده یه بازی هم ریختم تو بوشه n-gage
بازی رو از یه سیدی ریختم یه سری پوشه داشتappl lim.... کلا چه پوشه های رو باید بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پوشه کجا بود ؟
بازی ها فقط یه فایل یا فرمت *.n-gage دارن
این فایل رو میریزی توی پوشه ی n-gage بعد میری توی کلاینت اتوماتیک نصب میشه
سلام من n85 خریدم
وقتی تو قسمت ngage میرم برای هر بازی وقتی کمی بازی میکنم تاین پیام رو میده
this is alimited trial
بعد چند گزینه پایین تر کد activationرو خواسته
اگه میشه به طور کامل راهنماییم کنین
یا در جوابم کد ها رو بذاریم
ممنونم
سلام
درون جعبه ی گوشی شما یه دفترچه انگیج هست ! که توی اون یه کد هست که میتونین با اون یکی از بازی های انگیج رو بمدت 30 روز بازی کنید !
البته شما میتونید بازی های کرک شده رو نصب کنید که فقط 13 تاش رو گوشی شما جواب میده !
پوشه کجا بود ؟
بازی ها فقط یه فایل یا فرمت *.n-gage دارن
این فایل رو میریزی توی پوشه ی n-gage بعد میری توی کلاینت اتوماتیک نصب میشه __________________
راست میگی
فکر کنم اون سیدی خیلی قدیمی باشه از سایت الان دان کردم فقط یه فایل بود
در هر صورت ممنون
ببخشید من 6220 دارم نمیدونم چرا موقع نصب asphalt(آخر نصب)ارور میده
error-1
HOOSEIN 105
02-11-2009, 20:49
error-1
من هم n79 دارم همین ارور رو میده
البته هم تو نصب وان و هم تو نصب اسفالت
بعضی اوقات هم ارور 6 میده
error-1
بازی متناسب با ورژن کلاینت رو نصب کنید
Asphalt III
برای کلاینت 1459 و جدیدتر
نسخه ویرایش شده بازی مخصوص کلاینت های 1459.1511. 1536 و 1541
برای ورژن های دیگه
kurosh08
03-11-2009, 14:26
می خوام روی 5800 انگیج وصل کنم. می دونم که باید با شتابسنج بازی کرد و ... فقط می خوام روش نصب بشه.
ورژن ریپک 1.40.1557 روش 5800 وصل میشه؟ جدیدترین ورژن انگیج رو می خوام که روی 5800 نصب بشه.
می خوام روی 5800 انگیج وصل کنم. می دونم که باید با شتابسنج بازی کرد و ... فقط می خوام روش نصب بشه.
ورژن ریپک 1.40.1557 روش 5800 وصل میشه؟ جدیدترین ورژن انگیج رو می خوام که روی 5800 نصب بشه.
به تاپیــک مربوطه برید ! آره ! همون ورژن مخصوص 5800 هست !
kurosh08
03-11-2009, 22:03
پس برای 5800 ورژن 1.40.1557 ریپک رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
slm.چطوری میتونم یه اکانت جدید باز کنم قبلا یکی داشتم ولی حالا همه چیزش یادم رفته چون کلاینت رو عوض کردم ولی حالا موقع
register a new acount
میگه
your device registerd to another acount
N-Gage 1.40 1557 Repack
لطفا راهنمایی کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
04-11-2009, 18:26
امکانش نیست عزیز.
چونکه انگیج(خدا بیامرز)ادرس ای پی شما رو ثبت میکنه و اجازه 2باره سازی اکانت رو به شما نمیده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.