ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازی های N-Gage II روی گوشی های نوکیا + مشکلات نصب

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Legend
10-11-2008, 18:20
n95 8gig , بله و بله و بله و بله .

چه اروري ميده؟؟ متنشو دقيق بده...الان به فايل هاي سيستمي private و sys دسترسي داري؟:20:

خيلي عجيبه...مسلما" شما يه جاي كار رو اشتباه انجام دادي وگرنه صدها نفر با همين روش نصب كردند...:10:

=====

ضمنا" ادامه بحث رو در تاپيك مشكلات دنبال كن...

qo0oick
10-11-2008, 18:51
ممنون از راهنمایی تون. بازی ها رو هم میشه با بلوتوث فرستاد، ONE که گنده هشونه ، حجمش 16 مگ هست!
اره میشه چرا نشه:27:یه کم طول میکشه...
One هم گنده ترینشون نیست! Bia و Reset بیشترین حجمارو دارن، نزدیک 30Mb! حالا اینارو هم میخوای بلوتوث کنی؟ بیکاری مگه :31:؟

behrouz10
10-11-2008, 20:14
با سلام
این ایراد یعنی چی Unable to start game (error -6)

ایراد روی ورژن 5.11 گوشی 5700 بوجود آمده که وقتی می خوای شروع کنی به بازی این ایراد و می گیره

behrouz10
10-11-2008, 20:14
شدیدا به کمک احتیاج دارم آخه روی 6120 هم همین ایرادو می گیره

Legend
10-11-2008, 21:06
با سلام
این ایراد یعنی چی Unable to start game (error -6)

ایراد روی ورژن 5.11 گوشی 5700 بوجود آمده که وقتی می خوای شروع کنی به بازی این ایراد و می گیره

شدیدا به کمک احتیاج دارم آخه روی 6120 هم همین ایرادو می گیره

گوشي در حالت هك نيست؟ شايدم رام گوشيت كم مياره...

behrouz10
10-11-2008, 21:13
گوشي در حالت هك نيست؟ شايدم رام گوشيت كم مياره...

با دو روش متفاوت تست کردم
گوشی هک شده
با همین روش رو چندین گوشی مخصوصا N73 بدون مشکل بازی زدم
اما این 6120 و 5700 روی تمام ورژنهاش امتحان کردم

متاسفانه نمیشه و همون ایرادو می گیره

sarmast65_ata
10-11-2008, 21:35
نخیر انگار دیگه قرار نیست من انگیج بازی کنم دیشب همه رو پاک کردم دوباره ریختم یه بار که ریست کردم دیگه اصلآ وارد محیط انگیج نمیتونم بشم چیکار کنم یونس؟مشگل از گوشیمه؟مشگل از مموری کارتم نیست؟الانم دوباره همهرو پاک کردم گوشیم هم ریست کردم ببینم دوباره بریزم چی میشه میگما همون قدیمه رو بریزم؟

Legend
10-11-2008, 21:55
با دو روش متفاوت تست کردم
گوشی هک شده
با همین روش رو چندین گوشی مخصوصا N73 بدون مشکل بازی زدم
اما این 6120 و 5700 روی تمام ورژنهاش امتحان کردم

متاسفانه نمیشه و همون ایرادو می گیره

من هنوز احتمال ميدم ايراد از رام باشه...با تسك منيجر تمام برنامه ها رو قبل از اجراي انگيج ببيند...

نخیر انگار دیگه قرار نیست من انگیج بازی کنم دیشب همه رو پاک کردم دوباره ریختم یه بار که ریست کردم دیگه اصلآ وارد محیط انگیج نمیتونم بشم چیکار کنم یونس؟مشگل از گوشیمه؟مشگل از مموری کارتم نیست؟الانم دوباره همهرو پاک کردم گوشیم هم ریست کردم ببینم دوباره بریزم چی میشه میگما همون قدیمه رو بریزم؟

والله عطا ديگه تركوندي...:19: همه رقم ايراد كه ميشد رو تجربه كردي...:31: يه باركي گوشي رو عوض كن خودتو راحت كن ديگه...:31:

MohandesMCD
10-11-2008, 22:06
آقا ما امروز bounce رو تست كرديم ديديم كار ميكنه.جالبه كه بهم انگيج پوينت هم ميده(نتيجه اخلاقي: دفعه ي قبل اون همه بازي ميكردم بهم هيچي امتياز نداده بود )
والا يونس دنبال يه گوشي هستم واسه انگيج كه از شر اين تسك منيجر و اينا راحت بشم ولي هنوز چيزه جالبي واسه انگيج نديدم.راستي rom گوشي 45مگ هست حدودا ولي 17مگش خاليه وقتي گوشي رو روشن خاموش ميكنم.چرا اينجوريه؟خيلي پر شده الكي

Legend
10-11-2008, 22:10
آقا ما امروز bounce رو تست كرديم ديديم كار ميكنه.جالبه كه بهم انگيج پوينت هم ميده(نتيجه اخلاقي: دفعه ي قبل اون همه بازي ميكردم بهم هيچي امتياز نداده بود )
والا يونس دنبال يه گوشي هستم واسه انگيج كه از شر اين تسك منيجر و اينا راحت بشم ولي هنوز چيزه جالبي واسه انگيج نديدم.راستي rom گوشي 45مگ هست حدودا ولي 17مگش خاليه وقتي گوشي رو روشن خاموش ميكنم.چرا اينجوريه؟خيلي پر شده الكي

rom كه پر نميشه...:31: فقط اگه برنامه در حال اجرا باشه پر ميشه بعد كه ببندي خالي ميشه..:31:

اون فون مموريه كه پر شده...خاليش كن خودت...ببين چي نصب كردي روش...

امضاتم خيلي توپه...ايول:10:

sarmast65_ata
10-11-2008, 22:14
من هنوز احتمال ميدم ايراد از رام باشه...با تسك منيجر تمام برنامه ها رو قبل از اجراي انگيج ببيند...

والله عطا ديگه تركوندي...:19: همه رقم ايراد كه ميشد رو تجربه كردي...:31: يه باركي گوشي رو عوض كن خودتو راحت كن ديگه...:31:

پولشو بده تا گوشی رو عوض کنم من احتمال میدم مشگل از رمم باشه چون هنوز همونطوریه که قبلآ بهت گفتم حتی با چند بار فرمت کردن هم هنوز همونطریه فکر میکنم باید مشگل از مموری کارتم باشه

Mojtaba-MCI
11-11-2008, 08:44
می دونم که جاش اینجا نیس ولی یه سوال دارم...
هیچ تمی برای S60v3 با ظاهر ان گیج هست یا نه؟!
بهتر بگم ، تم ان گیج برای موبایل هست(ظاهر خوب با آیکون های خوب)؟!

Legend
11-11-2008, 11:23
می دونم که جاش اینجا نیس ولی یه سوال دارم...
هیچ تمی برای S60v3 با ظاهر ان گیج هست یا نه؟!
بهتر بگم ، تم ان گیج برای موبایل هست(ظاهر خوب با آیکون های خوب)؟!

نه
تم بازي هاش هست

KINGTATu
11-11-2008, 14:00
سلام

من bounce رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم صفحه سفید میشه و همینطوری میمونه، مشکلش چیه؟ گوشیم هم N78 همه ی کار های لازم رو هم انجام دادم

Legend
11-11-2008, 14:24
سلام

من bounce رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم صفحه سفید میشه و همینطوری میمونه، مشکلش چیه؟ گوشیم هم N78 همه ی کار های لازم رو هم انجام دادم

شما اين پچ رو نصب كن اگه جواب داد همينجا بگو...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

P A R S A
11-11-2008, 18:35
One هم گنده ترینشون نیست! Bia و Reset بیشترین حجمارو دارن، نزدیک 30Mb! حالا اینارو هم میخوای بلوتوث کنی؟ بیکاری مگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟
منظورم از گنده ، اساسی و محبوب ترینشون بود که اگه قرار باشه، برای طرف بفرستی ، جزو بازی هایی هست که اول میریزی! اگه اینطوری بخوای حساب کنی طبق جدول زیر حجم بازی Golf از همه بیشتره:
1.Pro Series Golf : دقیق رو نمی دونم چون پاک شده!
2. BIA : حدود 28 مگابایت
3. COTD : حدود 26 مگابایت
4. Reset Gen : حدود 25 مگابایت
5. Dirk Dagger : حدود 20 مگابایت
6. Star Wars : حدود 16 مگابایت
و الی آخر ...

تازه نمی خوای بشینی زل بزنی به LCD گوشی تا تموم بشه ، که. می ذاری شب تا صبح همه رو بلوتوث میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

qo0oick
11-11-2008, 18:44
منظورم از گنده ، اساسی و محبوب ترینشون بود که اگه قرار باشه، برای طرف بفرستی ، جزو بازی هایی هست که اول میریزی! اگه اینطوری بخوای حساب کنی طبق جدول زیر حجم بازی Golf از همه بیشتره:
1.Pro Series Golf : دقیق رو نمی دونم چون پاک شده!
2. BIA : حدود 28 مگابایت
3. COTD : حدود 26 مگابایت
4. Reset Gen : حدود 25 مگابایت
5. Dirk Dagger : حدود 20 مگابایت
6. Star Wars : حدود 16 مگابایت
و الی آخر ...

تازه نمی خوای بشینی زل بزنی به LCD گوشی تا تموم بشه ، که. می ذاری شب تا صبح همه رو بلوتوث میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که مسلمه! One از همه بهتره و حجمشم کمه :40:
آدم همیشه واسه بازی کردن عجله داره! من که اینجوری ام
اون بیکاری مگه هم که گفتم جنبه شوخی داشت جدی نگیر :31:

Mojtaba-MCI
11-11-2008, 21:13
نه
تم بازي هاش هست
چرا یونس جان ، هست...خوبشم هست!یه سرچ کوچیک زدم پیدا شد.
خود تم ان گیج واسه مویایل...
اینم آدرسش تا اگه کسی خواست دانلود کنه :

واقعا تم فوق العاده ایه...
من که خیلی خوشم اومد!

prince72
11-11-2008, 21:24
دادش یونس یه سوال....
الان ان 85 دوستم اگ بخوام ان گیج روش بریزم کلاینت و اینا مثل 82 میخواد یا نه ؟؟؟؟؟

Legend
11-11-2008, 21:25
چرا یونس جان ، هست...خوبشم هست!یه سرچ کوچیک زدم پیدا شد.
خود تم ان گیج واسه مویایل...
اینم آدرسش تا اگه کسی خواست دانلود کنه :

واقعا تم فوق العاده ایه...
من که خیلی خوشم اومد!

پيدا كردي، دستت درد نكنه ولي جاش كه اينجا نيست...اين تاپيك رو نديدي؟

گوناگون (شامل عكس، تم و...)

Legend
11-11-2008, 21:26
دادش یونس یه سوال....
الان ان 85 دوستم اگ بخوام ان گیج روش بریزم کلاینت و اینا مثل 82 میخواد یا نه ؟؟؟؟؟

بايد ببيني كلاينت اصلي رو داره...؟ و اگه داره ورژن چنده...؟

prince72
11-11-2008, 21:42
باشه میبینم...
خودت اطلاعی ازش نداری...
ولی من بر اساس شواهد فکر کنم داره خودش...(ینی فقط باید بازیها رو روش ریخت...)
راستی او کارت همراهش (ان گیج ) واسه چیه؟؟؟؟؟؟

Legend
11-11-2008, 21:44
باشه میبینم...
خودت اطلاعی ازش نداری...
ولی من بر اساس شواهد فکر کنم داره خودش...(ینی فقط باید بازیها رو روش ریخت...)
راستی او کارت همراهش (ان گیج ) واسه چیه؟؟؟؟؟؟

گوشي رو بايد هك كني...يادت نره..
از اون كارت هم يه عكس بذار ببينيم چيه...

prince72
11-11-2008, 21:53
باشه......
فکر کنم ....کارت واسه خارجیا باشه مثلا تخفیف و...
ولی خیلی جالبه.....

اگه کلاینتم داشت هک کنم؟؟؟

Legend
11-11-2008, 22:09
باشه......
فکر کنم ....کارت واسه خارجیا باشه مثلا تخفیف و...
ولی خیلی جالبه.....

اگه کلاینتم داشت هک کنم؟؟؟

آره...اصل هك واسه نصب بازي هاست...

qo0oick
11-11-2008, 23:07
نمی دونم واسه شما اینجوریه یا نه ولی وقتی Turn Plat. Security من On باشه تو بازی های N-Gage نمیره تا میرم تو بازی میندازه بیرون :19:
اون اولا بیچاره شده بودم از بس پرتم می کرد بیرون... ولی خودم کشفش کردم :31:
حالا واسه شما هم اینطوریه یا نه؟

Majid393
11-11-2008, 23:09
نمی دونم واسه شما اینجوریه یا نه ولی وقتی Turn Plat. Security من On باشه تو بازی های N-Gage نمیره تا میرم تو بازی میندازه بیرون :19:

واسه همه اینطوریه .....:20:

Legend
11-11-2008, 23:28

واسه همه اینطوریه .....:20:

خسته نباشيد...:31:
خب معلومه گوشي تو حالت هك بازي رو اجرا نميكنه...:31:

ahmad72
12-11-2008, 00:16
یونس جان ممکنه کلاینت جدید N.Gage رو یه بار دیگه یه جایی که قابلیت ریسوم داره آپ کنی؟توی DAP و FDM که اصلا کار نمیده با دانلود منجر خود Opera هم تا یه حدی دانلود میکنه (حدود 50%) بعد یه مرتبه قطع میشه و ریسوم هم که نداره.با دانلود منجر Fire fox تونستم دانلود کنم اما کامپیوترم اون رو نمیشناسه.اسم فایل دانلود شده N.Gage هست و ناشناخته.

Majid393
12-11-2008, 12:47
یونس جان ممکنه کلاینت جدید N.Gage رو یه بار دیگه یه جایی که قابلیت ریسوم داره آپ کنی؟توی DAP و FDM که اصلا کار نمیده با دانلود منجر خود Opera هم تا یه حدی دانلود میکنه (حدود 50%) بعد یه مرتبه قطع میشه و ریسوم هم که نداره.با دانلود منجر Fire fox تونستم دانلود کنم اما کامپیوترم اون رو نمیشناسه.اسم فایل دانلود شده N.Gage هست و ناشناخته.

شما یه rar. به آخر اسم فایل اضافه کن .....

MRTZ HSV
12-11-2008, 13:47
این روش رو fp2 جواب میده؟؟؟

Legend
12-11-2008, 13:49
این روش رو fp2 جواب میده؟؟؟

كدوم روش؟ پست اول؟
اينكه اسه 9.2 هست....FP2 واسه 9.3 هست...

MRTZ HSV
12-11-2008, 14:16
آخه این روش secman اش sis بود؟
فکر کردم این روش رو 9.3 هم جواب بده
شما هم تویه پستی گفتی

دقیقا یادم نمیاد فکر کنم اینجوری بود:
امتحان کنیم ببینیم رو fp2 نصب میشه یا نه!

MRTZ HSV
12-11-2008, 14:17
آره اينطوري ديگه از شر هلوكاربيد هم راحت شدم..البته يكي بايد تست كنه ببينم رو Fp2 هم جواب ميده يا نه...
لينك هم كه دوستمون گذاشت...
نتیجه؟؟؟؟؟؟

Legend
12-11-2008, 14:39
آخه این روش secman اش sis بود؟
فکر کردم این روش رو 9.3 هم جواب بده
شما هم تویه پستی گفتی

دقیقا یادم نمیاد فکر کنم اینجوری بود:
امتحان کنیم ببینیم رو fp2 نصب میشه یا نه!

نتیجه؟؟؟؟؟؟

آها...منظورت تستش بود..خب من هنوز fp2 دستم نيومده تست كنم...شما اگه داري تست كني ممنون ميشم...

Arshia001
14-11-2008, 22:19
میگم من الآن رو گوشیم ورژن 1.01 کلاینت رو دارم،اما تو سایتش 1.10 رو گذاشته!اگه دانش کنم و نصبش کنم با توجه به اینکه مال گوشی خودم هم هست میتونم بازی های کرک شده رو روش اجرا کنم یا نه؟کسی امتحان نکرده؟

Legend
14-11-2008, 22:26
میگم من الآن رو گوشیم ورژن 1.01 کلاینت رو دارم،اما تو سایتش 1.10 رو گذاشته!اگه دانش کنم و نصبش کنم با توجه به اینکه مال گوشی خودم هم هست میتونم بازی های کرک شده رو روش اجرا کنم یا نه؟کسی امتحان نکرده؟

خب ارشيا جون ايني كه الان تو پست 1 هستهم 1.10 ديگه...:31:

ali racer
14-11-2008, 23:25
آها...منظورت تستش بود..خب من هنوز fp2 دستم نيومده تست كنم...شما اگه داري تست كني ممنون ميشم...

رو فیوچر پک 2 جواب نمیده من امتحان کردم قبلا

الان فقط از روش هلو کربید میشه اونو هک کرد (البته آمارم جدید نیست شاید روش جدیدتر اومده)

Legend
14-11-2008, 23:31
رو فیوچر پک 2 جواب نمیده من امتحان کردم قبلا

الان فقط از روش هلو کربید میشه اونو هک کرد (البته آمارم جدید نیست شاید روش جدیدتر اومده)

سكمن ورژن 1.1 رو تست كردي؟ عجيبه كه جواب نداده..

MRTZ HSV
15-11-2008, 12:56
اول با هلو کاربید هک کنید بعد هلو رو حذف و سکمن رو نصب کنید
این جوری میشه

dr.vampire
15-11-2008, 14:31
سلام ورژن 1345 هم اومده فرقش با1318 چیه؟؟؟؟؟اگه بهتره لینکش رو واسه ان82 بذارید ممنون میشم.

Arshia001
15-11-2008, 15:39
خب ارشيا جون ايني كه الان تو پست 1 هستهم 1.10 ديگه...:31:

یونس تو که میدونی دوست دارم چرا میزنی؟:31:نمیدونستم 1.10 توی پست اوله،آخه مدت مدیدی پیش بود دانش کردم که بریزم رو گوشی قبلیه.اگه اینجوریه که یه آپدیت بهش میزنم!TNX!:10:

-=آموزش نصب ورژن جديد N-Gage براي دوستاني كه ورژن قديمي دارند=-

گام 1 : بك آپ گرفتن از امتيازات و سيو بازي ها:

گوشيرو در حالت هك قرار داده و با X-Plore به آدرس C:\private\20007b39 رفته از فولدر مربوط به هر بازي يه كپي بگيريد و يه جاي مطمئن انتقال بديد.

گام 2 : ابتدا تمامي بازي ها رو پاك كنيد، سپس كلاينت (اجرا كننده ) رو پاك كنيد. (ميتونيد يه بار ريست كنيد اينجا يا بدون ريست به گام بعدي بريد!)

گام 3 : آخرين ورژن N-Gage و همچنين بازي هاي دلخواه رو.. را نصب كنيد

گام 4 : بعد از نصب و اجراي دوباره بازيها به C:\private\20007b39 برويد و محتواي فولدر ها رو جايگزين كنيد، سپس ريست كنيد و بازي ها رو اجرا كنيد.

================================================

دوستان دقت كنند... براي اينكه سيو بازي ها از بين نره كه بايد طبق دستور العمل كه در انتهاي پست 2 هست عمل كنيد...
براي از بين نرفتن Point ها (كه خودم دچارش شدم) حتما فايل achievements.db رو از آدرس

c/private/20007b39/DBMS

كپي كنيد تا بعد از نصب جايگزين كنيد...( پوينت ها تو اين فايل ذخيره ميشن)...

شاد باشيد:40:

شایدم نزدم...حتما باید همه ی بازی ها رو پاک کرد؟اینجوری بدبخت میشم تا 21 بازی رو دوباره نصب کنم که؟

Legend
15-11-2008, 15:46
یونس تو که میدونی دوست دارم چرا میزنی؟:31:نمیدونستم 1.10 توی پست اوله،آخه مدت مدیدی پیش بود دانش کردم که بریزم رو گوشی قبلیه.اگه اینجوریه که یه آپدیت بهش میزنم!TNX!:10:

من كوچيكتم...:11:
ميگم ميخواي اگه عجله نداري چند روزم صبر كن ورژن جديدشو تست كنم خبرشو بت بدم..اين الان 1318 هست...اون يكي 1345...:46:

شایدم نزدم...حتما باید همه ی بازی ها رو پاک کرد؟اینجوری بدبخت میشم تا 21 بازی رو دوباره نصب کنم که؟

حالا مگه همرو با هم بازي ميكني؟:31: سيوتو داري حالشو ببر...

ahmad72
15-11-2008, 22:52
من کلاینت ورژن 1318 رو نصب کردم.وضعیت یه کم بهتر شد.حد اقلش اینه که ادم رو تو خماری نمیذاره که ندونه داره چی میشه.مث مرد ارور میده.این ارور 1000002 ینی چی؟
ورژن 1345 تقریبا کی میاد؟

ahmad72
15-11-2008, 23:05
یه سوال:اگه بخوام Phone memory رو فرمت کنم باید گوشی رو دوباره هک کنم؟

Legend
15-11-2008, 23:23
یه سوال:اگه بخوام Phone memory رو فرمت کنم باید گوشی رو دوباره هک کنم؟

بله مجددا" بايد هك بشه..

Legend
15-11-2008, 23:24
من کلاینت ورژن 1318 رو نصب کردم.وضعیت یه کم بهتر شد.حد اقلش اینه که ادم رو تو خماری نمیذاره که ندونه داره چی میشه.مث مرد ارور میده.این ارور 1000002 ینی چی؟
ورژن 1345 تقریبا کی میاد؟

اومدنش كه اومده...منتظرم ريپك بشه براي تمام گوشي ها...:46:

maxoud
16-11-2008, 10:29
سلام دوستان...
من چند وقت پیش فون مموریه گوشیم فرمت شد و بیشتر برنامه هام و تمام بازیای انگیجم پاک شد.
ان گیجم هم دوباره نارنجی شد.
اون موقع نشستم چند ساعت دوباره برنامه هامو نصب کردم و اخرشم داشتم ان گیجو نصب میکردم که یه هویی گوشی هنگ کردو مجبور شدم باطریشو در بیارمو دوباره بزارم ولی وقتی گوشی بالا اومد برنامه هاش(سیمبیان ها نه جاوا ها)
همشون پاک شده بودن ان گیجمم کلن آیکنش رفته بود. دیگه هیچ برنامه ای هم نصب نمیشد.
منم دوباره فون مموریو فرمت کردم و این دفه اول از همه ان گیجو میخواستم نصب کنم که بازم همون جوری شد.
خلاصه دفه ی سوم بی خیال ان گیج شدمو برنامه ها ی دیگه رو نصب کردم.
از اون موقع هم نزدیک 1 ماه میگذره گوشیمم تا حالا سالم کار کرده ولی الان دوباره هوس ان گیج کردم D:
می ترسم نصب کنم دوباره گوشیم همونجوری بشه 3 4 ساعت دوباره الاف شم.
به نظرتون چی کار کنم بی خیال ان گیج شم؟

Legend
16-11-2008, 12:33
سلام دوستان...
من چند وقت پیش فون مموریه گوشیم فرمت شد و بیشتر برنامه هام و تمام بازیای انگیجم پاک شد.
ان گیجم هم دوباره نارنجی شد.
اون موقع نشستم چند ساعت دوباره برنامه هامو نصب کردم و اخرشم داشتم ان گیجو نصب میکردم که یه هویی گوشی هنگ کردو مجبور شدم باطریشو در بیارمو دوباره بزارم ولی وقتی گوشی بالا اومد برنامه هاش(سیمبیان ها نه جاوا ها)
همشون پاک شده بودن ان گیجمم کلن آیکنش رفته بود. دیگه هیچ برنامه ای هم نصب نمیشد.
منم دوباره فون مموریو فرمت کردم و این دفه اول از همه ان گیجو میخواستم نصب کنم که بازم همون جوری شد.
خلاصه دفه ی سوم بی خیال ان گیج شدمو برنامه ها ی دیگه رو نصب کردم.
از اون موقع هم نزدیک 1 ماه میگذره گوشیمم تا حالا سالم کار کرده ولی الان دوباره هوس ان گیج کردم D:
می ترسم نصب کنم دوباره گوشیم همونجوری بشه 3 4 ساعت دوباره الاف شم.
به نظرتون چی کار کنم بی خیال ان گیج شم؟

چرا بيخيال شي؟ گوشيت كه 81....بعد كه فرمت كردي....هكش كردي؟

Arshia001
16-11-2008, 14:49
من كوچيكتم...:11:
ميگم ميخواي اگه عجله نداري چند روزم صبر كن ورژن جديدشو تست كنم خبرشو بت بدم..اين الان 1318 هست...اون يكي 1345...:46:

حالا مگه همرو با هم بازي ميكني؟:31: سيوتو داري حالشو ببر...

من کوچیکترم!یعنی همیشه آرزوم بوده کوچیکتر باشم،ولی متاسفانه همیشه بزرگ واقع میشم...بالاخره 95 کیلو وزنو که نمیشه نابود کرد!میشه؟:31:

خب آره،یعنی هر دفعه کلاینتو واز میکنم یه نگاه به سر تا پای لیسته میندازم هر کدومو از ریختش خوشم اومد بازی میکنم.حالا تا ببینیم.آخه بدبختی هم که یکی دوتا نیست!اول باید دان کنم،بعد باید 6 ساعت فایل جابجا کنم،بعدشم که خدا بزرگه تا 21 بازی نصب شن!حالا اگه 1345 قراره بیاد صبر میکنم اونو میریزم.بازم مرسی!:10:

maxoud
16-11-2008, 15:31
آره دیگه سکمن رو نصب کردم و مثل همون مراحلی که قبلن انجام داده بودم جلو رفتم...

کلن این ازون دسته مشکلایی که فقط واسه منه بیچاره پیش میاد.:41:

Legend
16-11-2008, 15:46
آره دیگه سکمن رو نصب کردم و مثل همون مراحلی که قبلن انجام داده بودم جلو رفتم...

کلن این ازون دسته مشکلایی که فقط واسه منه بیچاره پیش میاد.:41:

ميخواي يه كاري كن...كلاينت مخصوص 81 رو دانلود كن و نصب كن..اگه مشكل از كلاينت من باشه بايد حل شه...

فقط ورژن فريمور گوشي رو بگو...:20:
***-RM رو هم بگو..

feryshad
16-11-2008, 22:47
با سلام
میدونم سوالم زیاد مبتدیانه ست
تا الان دنبال N-Gage و نصب و این چیزا نبودم.
ولی این بازی One کشوندم اینطرف ولی یه مشکلی که هست اینه که من چیز زیادی از نصبش نمیدونم
یه مرور سریع کردم

واسن نصب بازی های N-Gage باید مراحل پست اول رو رفت؟ (گوشیم هک شده هستش البته)
یا راه جدید تری هم هست؟

با تشکر

Legend
16-11-2008, 22:52
با سلام
میدونم سوالم زیاد مبتدیانه ست
تا الان دنبال N-Gage و نصب و این چیزا نبودم.
ولی این بازی One کشوندم اینطرف ولی یه مشکلی که هست اینه که من چیز زیادی از نصبش نمیدونم
یه مرور سریع کردم

واسن نصب بازی های N-Gage باید مراحل پست اول رو رفت؟ (گوشیم هک شده هستش البته)
یا راه جدید تری هم هست؟

با تشکر

عليك سلام
بله مراحل پست اول رو بايد طي كنيد...شما با هك كردن گوشي فايل installserver.exe رو جاگذاري كرديد؟ اگه نه بايد جاگذاري كنيد...آموزش رو مو به مو انجام بديد همه جيز درسته..:46:

ms52
16-11-2008, 22:55
سلام
من یه فایل به نام fifa08.08.n-gage از یه سایت دالود کردم این چیه چیکارش باید بکنم؟(چجوری نصبش کنم)

Majid393
16-11-2008, 23:02
سلام
من یه فایل به نام fifa08.08.n-gage از یه سایت دالود کردم این چیه چیکارش باید بکنم؟(چجوری نصبش کنم)

از کدوم سایت دانلود کردی ؟؟؟ کرک شدس یا نه ؟؟؟
باید به مسیر E:\n-gage انتقال بدی ....
كلاينت رو اجرا كنيد ،بازي (ها) خودش نصب ميشه و از شما ميپرسه كجا نصب كنه...

feryshad
16-11-2008, 23:03
عليك سلام
بله مراحل پست اول رو بايد طي كنيد...شما با هك كردن گوشي فايل installserver.exe رو جاگذاري كرديد؟ اگه نه بايد جاگذاري كنيد...آموزش رو مو به مو انجام بديد همه جيز درسته..:46:
آره از لحاظ هک و ساین مشکلی نیست ، حله

مرسی مرد افسانه ای ;-)

ms52
16-11-2008, 23:07
من همون برنامه Ngege رو از گوشیم اجرا میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط صحبت از دمو و این چزای fifa07 هست
الان نیگاه کردم من این پوشه رو تو مموری ندارم
الان کپی کردم ولی بازم اتفاقی نیفتاد

Majid393
16-11-2008, 23:27
من همون برنامه Ngege رو از گوشیم اجرا میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط صحبت از دمو و این چزای fifa07 هست
الان نیگاه کردم من این پوشه رو تو مموری ندارم
الان کپی کردم ولی بازم اتفاقی نیفتاد

اون ورژن قدیمیه کلاینت n-gage هست و بازیه fifa07 هم دمو هست ....
شما اونو حذف کن و مو به مو طبق آموزش پست اول پیش برو .....

Legend
16-11-2008, 23:29
سلام
بچه ها بالاخره اون حرفي كه زدم شد..(تقريبا") ...ورژن 1345 ريپك شد...من تست نكردم...از دوستان كسي اگه ميخواد تست كنه...
از الان بگم رو 5700 كار نميده...

لينك مستقيم:

خودم الان در صدد تست كردن هستم...نتيجه رو هم اعلام ميكنم...:20:

Legend
16-11-2008, 23:58
سلام
بچه ها بالاخره اون حرفي كه زدم شد..(تقريبا") ...ورژن 1345 ريپك شد...من تست نكردم...از دوستان كسي اگه ميخواد تست كنه...

لينك مستقيم:

من تست كردم..آپديت ارور داد...راستش حالشو ندارم كلاينت رو پاك كنم دوباره نصب كنم...شايد فردا انجام دادم...ولي اگه كسي خواست تست كنه من خوشحال ميشم اين زحمت رو از گردنم برداره...:20:

ahmad72
17-11-2008, 00:06
سلام

لينك مستقيم:

ممنونم یونس جان.حیف که با Dial-up کار میکنم وگرنه من هم تست میکردم اینو رو 6120.امیدوارم رو 6120 جواب بده.
راستی این ورژنه مزیتی هم نسبت به ورژن قبلی داره؟

Legend
17-11-2008, 00:14
ممنونم یونس جان.حیف که با Dial-up کار میکنم وگرنه من هم تست میکردم اینو رو 6120.امیدوارم رو 6120 جواب بده.
راستی این ورژنه مزیتی هم نسبت به ورژن قبلی داره؟

مخلصم..
مزيت كه احتمالا" بايد باگ هاش برطرف شده باشه...:20:

qo0oick
17-11-2008, 02:20
مخلصم..
مزيت كه احتمالا" بايد باگ هاش برطرف شده باشه...:20:
آخه مگه باگ داشت ؟
به نظر من کامل بود :دی
الان من امتحان کنم؟
یا کلاً رو 82 ارور میده؟

Legend
17-11-2008, 02:27
آخه مگه باگ داشت ؟
به نظر من کامل بود :دی
الان من امتحان کنم؟
یا کلاً رو 82 ارور میده؟

واسه منم ارور داد ولي شايد اگه كلاينت رو پاك كني و اينو از نو نصب كني شايد نصب شه...

qo0oick
17-11-2008, 02:32
واسه منم ارور داد ولي شايد اگه كلاينت رو پاك كني و اينو از نو نصب كني شايد نصب شه...
من میرم تست کنم ببینم چجوریاس....
یونس جان این دیگه پچ نداره..؟
اینو فقط نصب کنم حله؟

Legend
17-11-2008, 02:34
من میرم تست کنم ببینم چجوریاس....
یونس جان این دیگه پچ نداره..؟
اینو فقط نصب کنم حله؟

توش پچ هم هست...واسه من كلاينت هم نصب نشد تا بخوام پچ رو نصب كنم...
من كه زياد اميدوار نيستم ولي رو N95:FW30 جواب داده...:20:

qo0oick
17-11-2008, 02:39
واسه منم FW20 هست...
واسه تو هم همینه نه؟اگه جواب نده تا صبح باید بشینم بازی نصب کنم....
خدایا به امید تو.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

feryshad
17-11-2008, 12:15
عليك سلام
یه سوال دیگه
گوشیم N82 هستش. N-Gage ی که رو خود گوشی هست رو کاری نباید کرد؟
اون چی میشه؟

Legend
17-11-2008, 13:10
یه سوال دیگه
گوشیم N82 هستش. N-Gage ی که رو خود گوشی هست رو کاری نباید کرد؟
اون چی میشه؟

اون كه فقط تبليغاتيه...بازي هاي تريله...بايد اينو نصب كني..

qo0oick
17-11-2008, 15:01
رو N82 منم جواب نداد.....
الان کلاینت N-Gage ندارم :41:
حال نصب کردن کلاینت قبلی هم نیست...

Legend
17-11-2008, 15:08
رو N82 منم جواب نداد.....
الان کلاینت N-Gage ندارم :41:
حال نصب کردن کلاینت قبلی هم نیست...

پاكش كردي...خواستي نصب كني چه اروري داد؟:41: خيلي بد شد...شرمنده زحمتت دادم داداش...:11:

qo0oick
17-11-2008, 15:26
پاكش كردي...خواستي نصب كني چه اروري داد؟:41: خيلي بد شد...شرمنده زحمتت دادم داداش...:11:
اره اول بازی هارو پاک کردم بعد کلاینت 1318 رو پاک کردم بعد خواستم 1345 رو نصبش کنم اصلاً نصب نشد
نمی دونم دیشب امتحان کردم دیدم نمیشه دیگه حال نصب کردن 1318 رو نداشتم بیخیالش شدم...
نه بابا اقا یونس این حرفا چیه... شما تاج سر مایی فدای سرت :40:
حالا اگه راهی داره من دیگه این 1318 رو نصب نکنم وایسم تا این یه راه حلی واسش پیدا بشه..
اگه شانسه ما هست 1318 رو نصب می کنیم بعد این 1345 درست میشه :31:
ولی من بازم میگم 1318 خیلی خوبه به نظرم... البته این نظر منه ها...

Legend
17-11-2008, 15:33
اره اول بازی هارو پاک کردم بعد کلاینت 1318 رو پاک کردم بعد خواستم 1345 رو نصبش کنم اصلاً نصب نشد
نمی دونم دیشب امتحان کردم دیدم نمیشه دیگه حال نصب کردن 1318 رو نداشتم بیخیالش شدم...
نه بابا اقا یونس این حرفا چیه... شما تاج سر مایی فدای سرت :40:
حالا اگه راهی داره من دیگه این 1318 رو نصب نکنم وایسم تا این یه راه حلی واسش پیدا بشه..
اگه شانسه ما هست 1318 رو نصب می کنیم بعد این 1345 درست میشه :31:
ولی من بازم میگم 1318 خیلی خوبه به نظرم... البته این نظر منه ها...

خيلي بد شد پس...
كلا" كه نبايد فرقي كنه..منظور من از باگ ،باگ بازي ها بود نه كلاينت...مثل bia كه با 1318 درست شد..
من ميگم نصبش كن...انگيج بدنت كم ميشه ها...:31:

qo0oick
17-11-2008, 15:46
خيلي بد شد پس...
كلا" كه نبايد فرقي كنه..منظور من از باگ ،باگ بازي ها بود نه كلاينت...مثل bia كه با 1318 درست شد..
من ميگم نصبش كن...انگيج بدنت كم ميشه ها...:31:
اره میگم از دیشب حال ندارمــا.. نگو N-Gage بدنم کم شده :31:
82 بدون N-Gage اصلاً نمیشه... تو منو جاش خالیه الان... من اعصابم سر نصب بازی ها خورد میشه...
خیلی طول میکشه!:13: کاش میشد بذاری همرو خودش نصب کنه...

mohsen.mehi21
17-11-2008, 18:30
سلام من ان 95 دارم . بازيهاي ان گيج رو نصب كردم ولي كنار بازيها مينويسه تريال.بعد كه فايل پك رو نصب ميكنم ديگه ان گيج گوشيم بالا نمياد

MRTZ HSV
17-11-2008, 18:31
عوضش رو 78 من خوب جواب داد
بچه ها یه سر به سایت انگیج بزنید تو قسمت 82 کلاین 1345 رو برای دانلود گذاشته اون رو امتحان کنید
کلاینت که نباید حتما ریپک شده باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

راستی آنیستال شدن این کلاینت خدا زمان طول میکشه حدود یه ربع نیم ساعت
خیلی عجیبه

Legend
17-11-2008, 20:23
من خودم دارم تست ميكنم نتيجه رو همينجا ميگم...:20:

ويرايش:
تست كردم و جواب داد...الان 1345 رو گوشيم نصبه...بايد كلاينت قبلي رو پاك كنيد بعد اينو نصب كنيد...

qo0oick
17-11-2008, 21:32
من خودم دارم تست ميكنم نتيجه رو همينجا ميگم...:20:

ويرايش:
تست كردم و جواب داد...الان 1345 رو گوشيم نصبه...بايد كلاينت قبلي رو پاك كنيد بعد اينو نصب كنيد...
اقا یونس پچ مچ نمی خواد؟؟؟
فقط همین حله؟؟

من رفتم واسه نصب

Legend
17-11-2008, 21:38
یونس پچ مچ نمی خواد؟؟؟
فقط همین حله؟؟

پچ ميخواد...دارم تست ميكم...صبر كن نتيجه رو ميگم..

ويرايش:
يه بدي كه داره اينه بعد از نصب پچ كه آيكون trail رو برميداره ديگه نميتوني بازي نصب كني...
به عبارت ديگه بايد اول هر بازي كه ميخواي نصب كني بعد پچ رو نصب كني...البته يه پچ ديگه هم اومده كه اونم تست ميكنم بهتون خبرشو ميدم...

qo0oick
17-11-2008, 22:55
پچ ميخواد...دارم تست ميكم...صبر كن نتيجه رو ميگم..

ويرايش:
يه بدي كه داره اينه بعد از نصب پچ كه آيكون trail رو برميداره ديگه نميتوني بازي نصب كني...
به عبارت ديگه بايد اول هر بازي كه ميخواي نصب كني بعد پچ رو نصب كني...البته يه پچ ديگه هم اومده كه اونم تست ميكنم بهتون خبرشو ميدم...
نصب شد!!
ولی بازی هنوز نصب نکردم...!
اونم خبرشو الان میدم...
===========
اقا یونس پچ جواب داد ؟

Legend
17-11-2008, 23:16
سلام من ان 95 دارم . بازيهاي ان گيج رو نصب كردم ولي كنار بازيها مينويسه تريال.بعد كه فايل پك رو نصب ميكنم ديگه ان گيج گوشيم بالا نمياد

من پريروز رو 95 يكي نصب كردم مثل ساعت كار ميكرد...شما يه جايه كارت ايراد داشته...مو به مو آموزش رو انجام بدي مشكلي پيش نمياد...

ahmad72
17-11-2008, 23:52
آخر عاقبت این ورژن جدید چی شد؟حل حله؟مشکل من رو که با اجرای بازی ها میدونید.اگه این ورژن جدیده رو نصب کنم (اون هم
با Dial-up) سودی به حالم داره به نظرتون؟

qo0oick
17-11-2008, 23:56
آخر عاقبت این ورژن جدید چی شد؟حل حله؟مشکل من رو که با اجرای بازی ها میدونید.اگه این ورژن جدیده رو نصب کنم (اون هم
من نصبش کردم...
ولی پچ Trial ندارم...
هر بازی که نصب می کنم نسخه Trial میشناسه!

Legend
18-11-2008, 00:02
من نصبش کردم...
ولی پچ Trial ندارم...
هر بازی که نصب می کنم نسخه Trial میشناسه!

يه دردسرش همينه...اين پچش:

وقتي نصبش ميكني بهت 2 تا گزينه ميده: هر بار كه نصب ميكني بايد يكيشو انتخاب كني

Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره , ولي بعد از نصب نميتوني ديگه بازي نصب كني..., و فقط ميتونيد بازي هاي قبلي رو اجرا كنيد..
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...

تنها چيزي كه اضافه شده همينه...(به نظرت بزارم پست اول حميد جان؟ يا همون قبلي باشه؟)
البته سرعت بالا اومدن كلاينت شده 3-4 ثانيه...:8:

ahmad72
18-11-2008, 00:12
به نظرتون با Dial-up که کار میکنم دانلود کنم این ورژن جدیده رو؟
بگید دانلود کن میکنم نگید هم که هیچی!

Legend
18-11-2008, 00:17
به نظرتون با Dial-up که کار میکنم دانلود کنم این ورژن جدیده رو؟

شانستو امتحان كن...شايد جواب گرفتي...:46:

ahmad72
18-11-2008, 00:19
با این حساب به نظرتون با Dial-up که کار میکنم دانلود کنم این ورژن جدیده رو؟
-------------------------------------------------------------------------------------
میبخشید که 2 بار فرستادم.از مسوولین میخوام که پست تکراری رو پاک کنند.

qo0oick
18-11-2008, 00:22
يه دردسرش همينه...اين پچش:

Patch TS : كه علامت تريل رو برميداره ولي بعد از نصب نميتوني ديگه بازي نصب كني...
UnPatch TS : علامت تريل رو برميگردونه و ميتونيد بازي نصب كنيد...

تنها چيزي كه اضافه شده همينه...(به نظرت بزارم پست اول حميد جان؟ يا همون قبلي باشه؟)
البته سرعت بالا اومدن كلاينت شده 3-4 ثانيه...:8:
اقا یونس دردسر نداره ؟
یعنی هر دفعه که می خوای بازی رو نصب کنی باید پچ رو نصب کنی؟
اره کلاینت زود میاد بالا خوب شده....
ولی پچ دیگه ای نبود واسش؟
یه کم دردسر داره...
ولی نمیدونم.... به نظرت اگه دوستان به مشکل نخورن خوبه بذار..
بازم با خودته...:27:
دمت گرم...:40:

qo0oick
18-11-2008, 00:32
PaTch رو نصب کردم...
تیکه UnPatch هم ورداشتم....
ولی One که نصب بود علامت Trial نرفت!
هنوز Trial هست....
اقا یونس باید بازی رو پاک کنم UnPatch کنم بعد بازی رو نصب کنم بعد Patch کنم؟؟
=======
چه سخته! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
18-11-2008, 10:39
PaTch رو نصب کردم...
تیکه UnPatch هم ورداشتم....
ولی One که نصب بود علامت Trial نرفت!
هنوز Trial هست....
اقا یونس باید بازی رو پاک کنم UnPatch کنم بعد بازی رو نصب کنم بعد Patch کنم؟؟
=======
چه سخته! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه...من اول 2 تا بازي نصب كردم بعد ديدم تريله...پچ رو نصب كردم رفت...اومدم استلر ولرز نصب كنم ارور داد unpatch كردم دوباره تريل شد و نصب شد باز پچ رو نصب كردم و تريل ها رفت...:46:

j a n
18-11-2008, 11:07
آقا ما روی گوشیمون nagage رو نصب کردم
ولی بیشتر اوغات نمی ره تو بازی مشکل از کجاست
فقط بعضی وقت ها که حال کنه می ره
گوشیم هم 5700

Legend
18-11-2008, 11:10
گوشیم هم 5700

رام گوشيت بايد خالي باشه...يعني هر چي برنامه در حال اجرا داري بايد با jbak ببندي...

j a n
18-11-2008, 13:50
رام گوشيت بايد خالي باشه...يعني هر چي برنامه در حال اجرا داري بايد با jbak ببندي...

این کار رو کردم اما باز هم جواب نداد

Legend
18-11-2008, 14:23
این کار رو کردم اما باز هم جواب نداد

پس از مهندس بپرس بهتر كمكت ميكنه...MohandesMCD

MRTZ HSV
18-11-2008, 14:48
تا حالا این کلاینت رو آنیتسال uninistal کردید از رو گوشیتون
30 دقیقه طول میکشه
خیلی جالبه!!!

در ضمن N78 هم همون آشو همون کاسه هست one بی one

qo0oick
18-11-2008, 15:26
این کلاینت نصبش با قبلی فرق می کرد!!
اول یه Installing اومد پر شد...
بعد تازه این Accept و اینا اومد که باید قبول کنی....
ولی من هنوز با این پچش مشکل دارم...
2 روز N-gage درست حسابی ندارم....
موندم چیکار کنم....
اقا یونس شما وان رو تونستین Free بازی کنین؟
یعنی علامیت Trial رفت؟؟

MohandesMCD
18-11-2008, 20:07
آقا ببين درسته شما با jbak ميبندي همه نرم افزار ها رو ولي ممكنه رامت باز پر باشه. معمولا بازي هايي مثل one و asphalt اينا بايد رام حدود 16 مگ خالي باشه.نميدونم دليلش چيه ولي هر قدر به جاهاي مختلف گوشي سر بزني رامت بيشتر اشغال ميشه و حتي اگه با تسك منيجر هم اونايي رو كه باز هست رو ببندي بازم جواب نميده و رامت به 16 بازم نميرسه.گوشي رو يه روشن خاموش بكني حله.به نظر من انگيج رو شرتكات كن تو حالت استندباي مد كه گوشيتو روشن ميكني ديگه حتي نيازي نباشه بري تو منوي گوشي و يه ضرب بري تو انگيج

ahmad72
18-11-2008, 21:26
آقا ببين درسته شما با jbak ميبندي همه نرم افزار ها رو ولي ممكنه رامت باز پر باشه. معمولا بازي هايي مثل one و asphalt اينا بايد رام حدود 16 مگ خالي باشه.نميدونم دليلش چيه ولي هر قدر به جاهاي مختلف گوشي سر بزني رامت بيشتر اشغال ميشه و حتي اگه با تسك منيجر هم اونايي رو كه باز هست رو ببندي بازم جواب نميده و رامت به 16 بازم نميرسه.گوشي رو يه روشن خاموش بكني حله.به نظر من انگيج رو شرتكات كن تو حالت استندباي مد كه گوشيتو روشن ميكني ديگه حتي نيازي نباشه بري تو منوي گوشي و يه ضرب بري تو انگيج
مهندس جان من هم مشکل j a n رو دارم.منظورت این هست که هر وقت میخوایم N.Gage بازی کنیم گوشی رو ریست کنیم.ارزششو داره به نظرت؟

sajadblog.blogfa
19-11-2008, 17:04
من توي برنامه انگيج ميزنم بره توي بازي ولي چند بار lcd پاک مي شه و بهد مياد همون صفحه برنامه
چند تا بازي رو هم امتحان کردم.
گوشيم 6120 است با شکر

mstf666
19-11-2008, 17:40
من اون فایل اول رو نصب کردم و 4 تا برنامه نصب شد.
وارد x-plore شدم و صفر زدم و اون 4 تا گزینه تیک داشت.
توی hello رفتم و Menu1 رو زدم.از برنامه خارج شد.

الان نمیتونم فایل های ----.zip رو اکسترکت کنم.
یعنی اصلا محتویات c:\sys رو نمیتونم ببینم ....

چی کار کنم ؟

ahmad72
19-11-2008, 17:41
من توي برنامه انگيج ميزنم بره توي بازي ولي چند بار lcd پاک مي شه و بهد مياد همون صفحه برنامه
چند تا بازي رو هم امتحان کردم.
گوشيم 6120 است با شکر
این مشکل خیلی از 6120دارها مث خود من هست.با احتمال زیاد رم کم میاری.وقتی میخوای N.Gage بازی کنی هیچ برنامه ای نباید باز باشه.
از این به بعد مشکلات رو توی تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید.

Legend
19-11-2008, 19:34
من اون فایل اول رو نصب کردم و 4 تا برنامه نصب شد.
وارد x-plore شدم و صفر زدم و اون 4 تا گزینه تیک داشت.
توی hello رفتم و Menu1 رو زدم.از برنامه خارج شد.

الان نمیتونم فایل های ----.zip رو اکسترکت کنم.
یعنی اصلا محتویات c:\sys رو نمیتونم ببینم ....

چی کار کنم ؟

سلام
يه مشكل بزرگ...اگه گوشيت به آخرين فريمور آپديت باشه فعلا" هك نميشه تا روش هك جديد براش بياد...مثه N82..:41::41:

Legend
19-11-2008, 19:41
این کلاینت نصبش با قبلی فرق می کرد!!
اول یه Installing اومد پر شد...
بعد تازه این Accept و اینا اومد که باید قبول کنی....
ولی من هنوز با این پچش مشکل دارم...
2 روز N-gage درست حسابی ندارم....
موندم چیکار کنم....
اقا یونس شما وان رو تونستین Free بازی کنین؟
یعنی علامیت Trial رفت؟؟

يكم واضح تر توضيح ميدي؟ با پچ 1318 مشكل داري؟

mstf666
19-11-2008, 19:49
سلام
يه مشكل بزرگ...اگه گوشيت به آخرين فريمور آپديت باشه فعلا" هك نميشه تا روش هك جديد براش بياد...مثه N82..:41::41:
دستت درد نکنه !
یک خانواده رو از نگرانی خارج کردی !!!!!!!!!!:31::31::31:

فقط این برنامه هایی که نصب کردم که مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه ؟
میتونم راحت پاکشون کنم؟

Legend
19-11-2008, 19:52
دستت درد نکنه !
یک خانواده رو از نگرانی خارج کردی !!!!!!!!!!:31::31::31:

فقط این برنامه هایی که نصب کردم که مشکلی برای گوشی ایجاد نمیکنه ؟
میتونم راحت پاکشون کنم؟

آره اگه تو حالت هك (اصلا" هك نشده:31:) نذاري هيچ مشكلي نداره..:10:

ahmad72
20-11-2008, 00:31
میشه بگید چطور بازی های N.Gage رو افقی بازی کنم و چطور جای کلیدها رو عوض کنم؟

Legend
20-11-2008, 00:39
میشه بگید چطور بازی های N.Gage رو افقی بازی کنم و چطور جای کلیدها رو عوض کنم؟

فقط از همون راه فايل تكست ميشه...راه ديگه اي نداره...
جاي كليد ها هم با magic key بايد عوض كني..

شب بخير..:40:

KING OF SPEED
20-11-2008, 13:49
روشي براي اجراي بازي وان رو گوشي هايي كه روم(حافظه فعال)كم ميارن(6120،5700و...)::8:
من عادت دارم گرافيك ان گيج رو به رخ رفقا بكشم تا اونام برن نو كيا بخرن(مخصوصا سوني پسند هاي تعصبي!!:31:)
تا اينكه اين وان اومد كه 2-3 بار در مواقع حساس اجرا نشد (و آبروم رو به باد داد!) :19:
حتي خودمم كه ميخواستم بازي كنم بگير نگير داشت اجرا شدنش...دنبال تسك من و... هم رفتم افاده نكرد! تا اينكه......
اين روش احتمال اجراي بازي رو حدود 80%افزايش ميده (نگفتم 100% ) و نياز به هيچ برنامه جانبي نداره وخيلي هم سادس!
روش:
1.گوشي رو reboot كنيد و بعد از روشن شدن وارد منو بشيد و نشونگر رو رو آيكون انگيج قرار بديد .
2.دكمه خاموش گوشي رو يك لحظه بزنيد و از ليست گزينه آخر كه مربوط به مموري كارت هست رو بزنيد...تاييد كنيد وصبر كنيد تا بر نامه ها بسته بشن.
3.دوباره گزينه تاييد رو بزنيد و بدون مكث دكمه وسط گوشي كه رو آيكون ان گيج از قبل گذاشتين رو بزنيد...بعد از اجرا شدن ان گيج فورا وان رو اجرا كنيد...

اميدوارم نتيجه بگيريد چو اين روش معمول منه و كاملا تست شدس...اگه جواب نداد اوضاع گوشيتون خيلي حاده و بايد حافظه گوشي و مموري كارت رو فرمت كنيد!!!
بهتره كه اول از مرحله 2 شروع كنيد اگه نشد خاموش و روشن كنيد بعد...
اينم بگم كه اين چند روزه اصلا به نت دسترسي نداشتم كه بخوام اين روش رو از جايي كپي كنم!

اگه مفيد بود تشكر يادتون نره!! :40:

qo0oick
20-11-2008, 14:41
يكم واضح تر توضيح ميدي؟ با پچ 1318 مشكل داري؟
نه من با این 1318 خودمون مشکل ندارم بحثم سر این 1345 هست...
با پچش مشکل دارم...
البته دیگه پاکش کردم 1318 رو نصبش کردم....
مرسی

MRTZ HSV
20-11-2008, 15:00
1345 خیلی مسخرست
همه بازی ها توش تریال اجرا میشن
برای شما هم همینطوریه؟

qo0oick
20-11-2008, 15:10
1345 خیلی مسخرست
برای شما هم همینطوریه؟
نه دوست عزیز باید پچ رو نصب کنی...
ولی من هر کاری کردم نشد...
پچ رو که نصب می کنی دیگه نمی تونی بازی نصب کنی....

MRTZ HSV
20-11-2008, 15:13
خوب معلومه پچ رو نصب کنی نمیتونی بازی نصب کنی
یونس هم گفت
قبل از نصب پچ باید بازی رو نصب کنی!
بازم باید یونس بیاد ببینیم چی میگه

پچ رو تونستم نصب کنم

Dr.mc
20-11-2008, 15:49
گوشیم هم 5700

مهندس جان من هم مشکل j a n رو دارم.منظورت این هست که هر وقت میخوایم N.Gage بازی کنیم گوشی رو ریست کنیم.ارزششو داره به نظرت؟

برای برطرف کردن این مشکل لازمه که فایل زیر را دانلود کرده و به مسیر c:\private\10202be9 انتفال دهید (البته بهتره قبلش از همین فایل txt در گوشی کپی بگیرید که بدها مشکل ساز نشه ! ) :46:

این روش رو 5700 و 6120 c امتحان شده و جواب داده :20:
(81 ,95 ,82,78,93 و... احتیاج به انجام اینکار ندارند)

starn
20-11-2008, 17:06
سلام برو بکس امروز گوشیمو فروختم N95 بود (بنا به دلایلی)
حالا ی گوشی می خوام بخرم تا حدود 200 تمن که n gage رو توپ اجرا کنه و توی انتخابام 6120 هم هست ولی اینجور که معلومه گوشی کم می اره!!!!!!!!!!! رم مموری باید خالی بشه؟؟؟؟ RAm گوشی مانند ان95 مگه 64 نیست پس چرا کم می اره؟؟؟؟؟
(سوال جاش اینجا نبود ببخشید ولی گفتم اینجا بیشتر ان گیج بازن بیشتر اطلاعات دارن)
6120 راحت هک می شه مثل ان 95؟؟؟؟؟؟
-------
درضمن آقا یونس گل نظر شما چی ؟؟؟؟
--------
راستی توی این فایل Screen Resolutions که اصلا txt 6120 وجود نداره آقا یونس!!!!؟؟؟؟

Majid393
20-11-2008, 17:25
سلام برو بکس امروز گوشیمو فروختم N95 بود (بنا به دلایلی)
حالا ی گوشی می خوام بخرم تا حدود 200 تمن که n gage رو توپ اجرا کنه و توی انتخابام 6120 هم هست ولی اینجور که معلومه گوشی کم می اره!!!!!!!!!!! رم مموری باید خالی بشه؟؟؟؟ RAm گوشی مانند ان95 مگه 64 نیست پس چرا کم می اره؟؟؟؟؟
(سوال جاش اینجا نبود ببخشید ولی گفتم اینجا بیشتر ان گیج بازن بیشتر اطلاعات دارن)
6120 راحت هک می شه مثل ان 95؟؟؟؟؟؟
-------
درضمن آقا یونس گل نظر شما چی ؟؟؟؟
--------
راستی توی این فایل Screen Resolutions که اصلا txt 6120 وجود نداره آقا یونس!!!!؟؟؟؟

منظور از RAM فضاییست که برای اجرای برنامه ها و بازیها بکار میره ..... مثلا" 5700 یا 6120 هنگام روشن شدن گوشی 20مگ RAM داره که این برای اجرای بازیه n-gage خیلی خوبه ..... ولی اگر شما چند بار به گالری رفته باشید یا با گوشیتون کار کرده باشید ، اون فضا کمتر و کمتر میشه ..... من رو 5700 پسر عموم وقتی میخواستم dirk dagger رو اجرا کنم ، ارور میداد چون حدود 16-17 مگ RAM داشت و برای اجرای dirk dagger فقط 17مگ RAM لازم هست .... بنابراین با یه خاموش روشن کردن مشکلش حل میشد ....

RAM 6120 هم فک نکنم 64 باشه .... چون ان95 RAM 64 داره که هنگام روشن شدن گوشی حدود 40مگابایت از اون خالیه .... یعنی دوبرابر 5700 و 6120 ....

6120 رو هم میشه به راحتی با secman هک کرد .....
----------------
فایل screen resolutions هم برای 6120 تو لینکی که تو پست اول هست ، وجود داره ... دقیقا" اولین فایل هست تو فایل rar .....

qo0oick
20-11-2008, 17:30
یونس هم گفت

پچ رو تونستم نصب کنم
دقیقاً همون کارایی که اقا یونس گفت رو انجام دادم ولی نشد...
نمی دونم مشکل از من بود یا از پچ!

sajadblog.blogfa
20-11-2008, 18:36
آقا کسي را حل براي من نداره .
من وقتي توي کلاينت روي بازي کليک مي کنم يه صفحه خالي مياد و باز برمي گرده به صفحه کلاينت.
ممکنه از هک فريمور باشه؟

starn
20-11-2008, 18:45
منظور از RAM فضاییست که برای اجرای برنامه ها و بازیها بکار میره ..... مثلا" 5700 یا 6120 هنگام روشن شدن گوشی 20مگ RAM داره که این برای اجرای بازیه n-gage خیلی خوبه ..... ولی اگر شما چند بار به گالری رفته باشید یا با گوشیتون کار کرده باشید ، اون فضا کمتر و کمتر میشه ..... من رو 5700 پسر عموم وقتی میخواستم dirk dagger رو اجرا کنم ، ارور میداد چون حدود 16-17 مگ RAM داشت و برای اجرای dirk dagger فقط 17مگ RAM لازم هست .... بنابراین با یه خاموش روشن کردن مشکلش حل میشد ....

RAM 6120 هم فک نکنم 64 باشه .... چون ان95 RAM 64 داره که هنگام روشن شدن گوشی حدود 40مگابایت از اون خالیه .... یعنی دوبرابر 5700 و 6120 ....

6120 رو هم میشه به راحتی با secman هک کرد .....
----------------
فایل screen resolutions هم برای 6120 تو لینکی که تو پست اول هست ، وجود داره ... دقیقا" اولین فایل هست تو فایل rar .....
ممنون از اطلاعاتتون 5320 هم گذینه ی خوبی می تونه باشه
نظز شما چی؟؟؟؟

prince72
20-11-2008, 20:14
اره از همونه شما حالت هکت رو غیر فعال کن بعد برو...

pooyan2008
20-11-2008, 20:52
سلام به همه ی دوستان عزیز.
من گوشی n95 8gb دارم(فکر نکنین مثل شما استاد هستم ها!)میخاستم ببینم وقتی یک بازی دانلود میکنم چگونه از حالت trial درش بیارم؟
در ضمن پگونه میتونم این بازی ها را به صورت آنلاین و چند نفره انجام بدم.
اگه جوابمو بدین ممنون میشم.
بدرود.

Arshia001
20-11-2008, 21:21
به دادم برسیییییییییییییییییییییی ییییییید!
از دیشب که آپدیت شدم و توی خود آپدیت ورژن 1.01 رو داشت،تا حالا هر کار کردم نتونستم کلاینت رو نصب کنم!تمام Ok هاشو که میگیره هنگ میکنه میره حاجی حاجی مکه...15 دقیقه ی تمام نگاش کردم همینجور نگام کرد فقط!چی کارش کنم؟مال خودشو پاکم کردم درست نشد!

MohandesMCD
20-11-2008, 22:55
برای برطرف کردن این مشکل لازمه که فایل زیر را دانلود کرده و به مسیر c:\private\10202be9 انتفال دهید (البته بهتره قبلش از همین فایل txt در گوشی کپی بگیرید که بدها مشکل ساز نشه ! ) :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین روش رو 5700 و 6120 c امتحان شده و جواب داده :20:
من اينو نشنيده بودم .ميرم تست كنم ببينم چي ميشه.اگه جواب بده كه خيلي خوبه

Majid393
20-11-2008, 23:51
ممنون از اطلاعاتتون 5320 هم گذینه ی خوبی می تونه باشه
نظز شما چی؟؟؟؟

از 5320 اطلاعی ندارم ..... به نظر میاد گوشیه خوبی باشه .....
اما 6120 هم خوبه ..... ولی من میگم 5320 بگیر به خاطر سیمباین جدیدتر و ....

Majid393
20-11-2008, 23:54
سلام به همه ی دوستان عزیز.
من گوشی n95 8gb دارم(فکر نکنین مثل شما استاد هستم ها!)میخاستم ببینم وقتی یک بازی دانلود میکنم چگونه از حالت trial درش بیارم؟
در ضمن پگونه میتونم این بازی ها را به صورت آنلاین و چند نفره انجام بدم.
اگه جوابمو بدین ممنون میشم.
بدرود.

تمامی بازیها کرک شده هستند .....
اگر در کنار بازی علامت trial دیده میشه ، patch رو نصب کن و بعدش گوشیتو ریست کن ....

از طریق n-gage arena و با استفاده از gprs با wlan میشه با دیگران به صورت مولتی بازی کرد .....
البته تو بازیه one میشه با بلوتوث هم به صورت مولتی بازی کرد .......

ahmad72
21-11-2008, 01:27
روشي براي اجراي بازي وان رو گوشي هايي كه روم(حافظه فعال)كم ميارن(6120،5700و...)::8:
من عادت دارم گرافيك ان گيج رو به رخ رفقا بكشم تا اونام برن نو كيا بخرن(مخصوصا سوني پسند هاي تعصبي!!:31:)
تا اينكه اين وان اومد كه 2-3 بار در مواقع حساس اجرا نشد (و آبروم رو به باد داد!) :19:
حتي خودمم كه ميخواستم بازي كنم بگير نگير داشت اجرا شدنش...دنبال تسك من و... هم رفتم افاده نكرد! تا اينكه......
اين روش احتمال اجراي بازي رو حدود 80%افزايش ميده (نگفتم 100% ) و نياز به هيچ برنامه جانبي نداره وخيلي هم سادس!
روش:
1.گوشي رو reboot كنيد و بعد از روشن شدن وارد منو بشيد و نشونگر رو رو آيكون انگيج قرار بديد .
2.دكمه خاموش گوشي رو يك لحظه بزنيد و از ليست گزينه آخر كه مربوط به مموري كارت هست رو بزنيد...تاييد كنيد وصبر كنيد تا بر نامه ها بسته بشن.
3.دوباره گزينه تاييد رو بزنيد و بدون مكث دكمه وسط گوشي كه رو آيكون ان گيج از قبل گذاشتين رو بزنيد...بعد از اجرا شدن ان گيج فورا وان رو اجرا كنيد...

اميدوارم نتيجه بگيريد چو اين روش معمول منه و كاملا تست شدس...اگه جواب نداد اوضاع گوشيتون خيلي حاده و بايد حافظه گوشي و مموري كارت رو فرمت كنيد!!!
بهتره كه اول از مرحله 2 شروع كنيد اگه نشد خاموش و روشن كنيد بعد...
اينم بگم كه اين چند روزه اصلا به نت دسترسي نداشتم كه بخوام اين روش رو از جايي كپي كنم!

اگه مفيد بود تشكر يادتون نره!! :40:
روی 6120 من که جواب نداد.:41:شاید اوضاع گوشیم خیلی حاده!!!!!!:27:

ahmad72
21-11-2008, 01:30
فقط از همون راه فايل تكست ميشه...راه ديگه اي نداره...
جاي كليد ها هم با magic key بايد عوض كني..

:40:
این فایل تکست کجاست؟روشش؟magic key؟

ahmad72
21-11-2008, 01:39

این روش رو 5700 و 6120 c امتحان شده و جواب داده :20:
این هم یه روش بی نتیجه دیگه:41:(البته روی 6120 من)

Majid393
21-11-2008, 09:43
این فایل تکست کجاست؟روشش؟magic key؟

این فایل text رو امتحان کن .... البته قبلش از فایل خودت یه backup بگیر ...... ::

اگه میخوای جای دکمه ها رو عوض کنی این آموزشها رو بخون :

pooyan2008
21-11-2008, 10:46
دمت گرم مجید جان.

MohandesMCD
21-11-2008, 12:07
اين فايل رو كه من نتونستم دانلود نكنم ولي خب زياد با عقل جور نيست كه جواب بده.آخه رام يه فضاي محدوده حالا هركاريشم بكنيم بازم همينه كه هست
[ahmad72] شما ايناكاري رو كه من گفتم كردي؟ من خودم اين همه انگيج ميزنم روزي 2بار گوشي رو روشن خاموش ميكنم فقط.اگه زياد تو گوشيت نچرخي رامت هم الكي پر نميشه

Dr.mc
21-11-2008, 13:26
اين فايل رو كه من نتونستم دانلود نكنم ولي خب زياد با عقل جور نيست كه جواب بده.آخه رام يه فضاي محدوده حالا هركاريشم بكنيم بازم همينه كه هست
[
فایل txt را باید با دانلود منیجر(Dap . Flashget ... ) دانلود کنید.
اشتباه نکن MohandesMCD جان.
با انجام این کار فضای رام بیشتر یا آزاد نمی شه. طبق دستوراتی که توی این فایل هست نحوه ی Run کردن بازی های انگیج را عوض می کنه و باعث می شه به راحتی اجرا بشن
من تاحالا انگیج رو روی 10 12 تا گوشی دوستانم نصب کردم از 95 81 82 گرفته تا 6120 5700 73 . و تا اونجایی که اطلاع دارم اگه روی 5700 و 6120 و 73 این فایل تکست را جایگزین نکنیم خیلی از بازی ها اجرا نمی شن. :20:
من فایل تو یه سرور قدرتمند آپ کردم:

ahmad72
21-11-2008, 13:56
[ahmad72] شما ايناكاري رو كه من گفتم كردي؟ من خودم اين همه انگيج ميزنم روزي 2بار گوشي رو روشن خاموش ميكنم فقط.اگه زياد تو گوشيت نچرخي رامت هم الكي پر نميشه
آره.هر کاری رو که گفتید انجام دادم.با هر بار ریست گوشی نهایتا بتونم یک بار برم تو خود بازی.بعدش هم ارور 1000002.
حالا اگه یکی بخواد جاهای مختلف گوشی سرک بکشه باید چه کنه؟

ahmad72
21-11-2008, 14:23
این فایل text رو امتحان کن .... البته قبلش از فایل خودت یه backup بگیر ...... ::

عزیز من روشش رو که نگفتی!!!!!
راستی چرا هر فایل تکست که میگیرم 20001079 هست؟این فایل.اون فایل که Dr.mc برای اجرای راحتتر N.Gage گذاشتن و ... ؟

pooyan2008
21-11-2008, 17:12
با سلام.
آقا من هنوز درست این آنلاین بازی رو نفهمیدم.
این قسمت : arena n-gage (اگه درست گفته باشم)کجاست؟
در ضمن من wlan دارم و میخوام با استفاده از wlan آنلاین بازی کنم.
بدرود.:20:

MohandesMCD
21-11-2008, 19:48
Dr.mc جان اين روش رو گوشي من هم جواب نداد.بازي هايي كه اجرا نميشدن همچينان اجرا نميشن و همچنان ارور خالي نبودن رام هم ميادش.به هر حال ممنون

Legend
21-11-2008, 20:11
سلام:20:

نه من با این 1318 خودمون مشکل ندارم بحثم سر این 1345 هست...
با پچش مشکل دارم...
البته دیگه پاکش کردم 1318 رو نصبش کردم....
مرسی

خب تو كه 1318 نصب كردي ديگه غمت چيه؟:31:

1345 خیلی مسخرست
برای شما هم همینطوریه؟

هيچ بازي تريل نيست...اگه منظورت اون علامت تريل اون همش كشكه...

نه دوست عزیز باید پچ رو نصب کنی...
ولی من هر کاری کردم نشد...
پچ رو که نصب می کنی دیگه نمی تونی بازی نصب کنی....

یونس هم گفت

پچ رو تونستم نصب کنم

خب همين ديگه درسته...مگه ايرادي داره...هر بار كه خواستي نصب كني پچ رو پاك كن و بعد دوباره نصب كن..

[I]درضمن آقا یونس گل نظر شما چی ؟؟؟؟

اگه نظر منو ميخواي ميگم با 200 تومان بيخيال N-Gage شو...

دقیقاً همون کارایی که اقا یونس گفت رو انجام دادم ولی نشد...
نمی دونم مشکل از من بود یا از پچ!

مشكل از خودته...:31: با اون فايل كه دادم همميتوني پچ رو پاك كني هم نصب كني..

به دادم برسیییییییییییییییییییییی ییییییید!
از دیشب که آپدیت شدم و توی خود آپدیت ورژن 1.01 رو داشت،تا حالا هر کار کردم نتونستم کلاینت رو نصب کنم!تمام Ok هاشو که میگیره هنگ میکنه میره حاجی حاجی مکه...15 دقیقه ی تمام نگاش کردم همینجور نگام کرد فقط!چی کارش کنم؟مال خودشو پاکم کردم درست نشد!

من كه نفهميدم چي ميگي:31: چي كارش كردي؟ كلاينت ورژن چند ميخواي نصب كني؟

Legend
21-11-2008, 20:16
با سلام.
آقا من هنوز درست این آنلاین بازی رو نفهمیدم.
این قسمت : Arena n-gage (اگه درست گفته باشم)کجاست؟
در ضمن من wlan دارم و میخوام با استفاده از wlan آنلاین بازی کنم.
بدرود.:20:

شما كدوم بازي منظورته...؟! هر بازي رو نميشه مولتي بازي كرد...:46:

Majid393
21-11-2008, 21:26
عزیز من روشش رو که نگفتی!!!!!
راستی چرا هر فایل تکست که میگیرم 20001079 هست؟این فایل.اون فایل که Dr.mc برای اجرای راحتتر N.Gage گذاشتن و ... ؟

فایل text قبلی رو کجا ریختی ؟؟؟ ....... اینم بریز همونجا ......
=======================================
اسمشون یکیه ..... ولی محتواشون فرق میکنه ......

qo0oick
21-11-2008, 21:53
خب تو كه 1318 نصب كردي ديگه غمت چيه؟
مثلاً خواستیم به روز باشیم! که مثل اینکه به ما نیومده...:41:

مشكل از خودته... با اون فايل كه دادم همميتوني پچ رو پاك كني هم نصب كني..

هر کاری کردم نشد....

دیگه بیخیالش شدم...
دستت درد نکنه اقا یونس :11:

bersam
21-11-2008, 22:19
خب اخه وقتی گوشی من خودش N-GAGE هست یعنی باز هم به این کار ها نیاز هست ؟؟؟ اخه میدونی من حتی نمی دونم سیمبیان چند هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز اگه یکم بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم !!!

یعنی باید برای خود گوشی ان گیج (یعنی هک کردن نمی خواد !!!) برای بازی های .n-gage باید تمام مراحل تاپیک بالا انجام بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Majid393
21-11-2008, 22:35
خب اخه وقتی گوشی من خودش n-gage هست یعنی باز هم به این کار ها نیاز هست ؟؟؟ اخه میدونی من حتی نمی دونم سیمبیان چند هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز اگه یکم بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم !!!

یعنی باید برای خود گوشی ان گیج (یعنی هک کردن نمی خواد !!!) برای بازی های .n-gage باید تمام مراحل تاپیک بالا انجام بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما گوشیت چیه ؟؟؟؟ ........ هر گوشی ای باشه باید هک بشه و تمام مراحل آموزش انجام بشه .....

bersam
21-11-2008, 22:39
خب اخه وقتی گوشی من خودش n-gage هست

گفتم که !!!!!!! گوشیم n-gage هست !!!!! سری قدیمی .... N-gage 2 هم نیست !!!!! اگه می خواین تا عکسی چیزی براتون بزارم !!!!!!!!!

Legend
21-11-2008, 22:53
گفتم که !!!!!!! گوشیم n-gage هست !!!!! سری قدیمی .... N-gage 2 هم نیست !!!!! اگه می خواین تا عکسی چیزی براتون بزارم !!!!!!!!!

نكنه ميخواي بگي اين....:18:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اينه كه من شرمندتم اين بازي هابه گوشيت نميخوره عزيزم...

بازي هاي شما تو اين تاپيك هستند...

bersam
21-11-2008, 22:58
نه !!!!!!!!!!!!!!!!! N-GAGE معمولی !!!!!!!!!! این N-GAGE 2 هست !!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ad1

دقیقا همینه !!!!!! حتی قابش هم همینه !!!!!!!!!

Legend
21-11-2008, 23:16
نه !!!!!!!!!!!!!!!!! N-gage معمولی !!!!!!!!!! این n-gage 2 هست !!!!!!

دقیقا همینه !!!!!! حتی قابش هم همینه !!!!!!!!!

نه بابا...انگيج 2 كدومه...انگيج 2 كه اصلا" گوشي نيست...:31:پلاتفرمه...واسه شما فقط بازي هاي همون تاپيك مناسبه...:10:

MRTZ HSV
21-11-2008, 23:36
آقا یونس این 1345 هم همون مشکل تریال بودن رو 78 رو داره
فکر کنم بازی های جدید مثل one star همه رو 78 تریال هستن

pooyan2008
22-11-2008, 15:00
آقا من میخوام بدونم هر بازی که میشه به صورت انلاین بازی کرد (هر بازی فرق نداره)چجوری این کارو کنم؟؟؟؟
چون هر جا میگردم چیزی پیدا نمیکنم.
گوشی من:n95 8gb
مرسی.:20:

starn
22-11-2008, 15:09
آقا یونس كلاينت مخصوص ان78 اومده اون كلاينت خودش بهتره یا اینی که شما توی صفحه ی یک گذاشتید؟؟؟

Legend
22-11-2008, 15:16
آقا یونس كلاينت مخصوص ان78 اومده اون كلاينت خودش بهتره یا اینی که شما توی صفحه ی یک گذاشتید؟؟؟

مسلما" واسه خودش بهتره ولي دردسرهاي پچش بيشتره...

Arshia001
22-11-2008, 15:56
من كه نفهميدم چي ميگي:31: چي كارش كردي؟ كلاينت ورژن چند ميخواي نصب كني؟

هیچچی درست شد!:31:آخه بعد از آپدیت مموریمو فرمت نکرده بودم،App Manager گوشی سرعت داشت در حد خدا!بوت شدنشم 30 دقیقه طول کشید.بعد که مموریمو فرمتیدم سرعت گوشی،Manager و Installer درست شد و N-Gage رو هم نصب کرد.الآن هم 1.10 1318 دارم.TNX!!!:10:

Dr.mc
22-11-2008, 17:28
Dr.mc جان اين روش رو گوشي من هم جواب نداد.بازي هايي كه اجرا نميشدن همچينان اجرا نميشن و همچنان ارور خالي نبودن رام هم ميادش.به هر حال ممنون

برنامه ی Rom patcher رو گوشی شما نصبه؟؟؟ :13:
اگه نصب نیست به احتمال بسیار زیاد مشکل شما وبقیه دوستان باید همین باشه :46:
چون 5700 و 6120 ... بدون هیچ مشکلی این بازی ها رو اجرا می کنن و من به عینه دیدم و بازی کردم با این گوشی ها (( البته مثل اینکه تنها بازی که موقغ اجرا ارور میده فیفا 09 که هنوز دلیلش نفهمیدم !!! ) :20::31:

Majid393
22-11-2008, 20:40
چون 5700 و 6120 ... بدون هیچ مشکلی این بازی ها رو اجرا می کنن و من به عینه دیدم و بازی کردم با این گوشی ها (( البته مثل اینکه تنها بازی که موقغ اجرا ارور میده فیفا 09 که هنوز دلیلش نفهمیدم !!! ) :20::31:

به خاطر اینکه fifa09 حدود 20مگابایت فضا برای اجرا شدن میخواد و 5700 و 6120 کلا" 20مگابایت RAM دارن و نمیتونن این بازی رو اجرا کنن ......

prince72
22-11-2008, 22:01
قا من میخوام بدونم هر بازی که میشه به صورت انلاین بازی کرد (هر بازی فرق نداره)چجوری این کارو کنم؟؟؟؟
چون هر جا میگردم چیزی پیدا نمیکنم.
اولا باید بازیی که دارین بشه انلاین بازی کرد(تو خود بازی گزینش هست..)...
2.باید گوشیتون وایرلس داشته باشه یا سیم کارتتون اعتباری باشه...
بعد اگه همه ی اینا فراهم بود میشه....
اینا معلوم نیست 100 درصد راه باشه ها یه وقت میبینی به اینا نیست ولی بازم سوال کن...

ahmad72
23-11-2008, 00:21
:33::33::33::33::33:
دیروز ram گوشی رو چک کردم دیدم 15 هستش.یه فکر ناب به سرم زد.رفتم و تم گوشی رو به Nokia noir تم اصلی گوشی تغییر دادم.فک میکنید چی شد؟ ram به 17.2 تبدیل شد.:27:من هم نامردی نکردم و رفتم رنکینگ خودم رو که 2-3 هفته روی 2200 مونده بود به 2600 رسوندم.:8:
بنابراین به همگی 6120دارها و 5700 دارها توصیه میکنم با تم اصلی گوشی به انجام بازی ها N.Gage بپردازند.
همچنین در صورت امکان گوشی رو روی حالت Offline قرار دهند.:15:

starn
23-11-2008, 08:00
مسلما" واسه خودش بهتره ولي دردسرهاي پچش بيشتره...
اون ورژنی که برای خودش اومده چند آقا یونس؟؟؟
این پچی که شما گداشتی نمی شه روی وذژن اصلی خودش ریخت؟

Legend
23-11-2008, 12:42
اون ورژنی که برای خودش اومده چند آقا یونس؟؟؟
این پچی که شما گداشتی نمی شه روی وذژن اصلی خودش ریخت؟

ورژن خودش 1345 هست و ايني كه من گذاشتم 1318 ...پچشونهم بهم نميخوره...

deleshad
23-11-2008, 16:29
گوشی من ان 73 هست بازی one رو راحت نصب کردم اما موقع نصب جنگ ستارگان پیام unable to install error -20 میده قبل نصب رستارت هم کردم نشد

Legend
23-11-2008, 17:13
گوشی من ان 73 هست بازی one رو راحت نصب کردم اما موقع نصب جنگ ستارگان پیام unable to install error -20 میده قبل نصب رستارت هم کردم نشد

تاريخ گوشيت درسته؟ عقب جلو كن...گوشيت تو حالت هك نيست؟

naseh
23-11-2008, 22:53
سلام دوست عزیز گوشی من n82 ورژن 30.0019 است فعلا که هک نمیشه میتونم با ساین کردن برنامه ها این n gage را نصب کنم ممنون

mmehddi008
24-11-2008, 15:18
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من دیروز کلانیت جدید رو از سایت نوکیا گرفتم و حالا هر وقت میخوام بازی نصب کنم مینویسه preparing to instalation بعد از حدود یک دقیقه از n-gage در میاد من این کاررو هم در حالت هک شده انجام دادم هم در حالت هک نشده البته یک بار بازی one را نصب کرد اون هم اولش همون جوری بود.گوشی من هم n95 8g است لطفا راهنمایی کنید

Legend
24-11-2008, 16:20
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من دیروز کلانیت جدید رو از سایت نوکیا گرفتم و حالا هر وقت میخوام بازی نصب کنم مینویسه preparing to instalation بعد از حدود یک دقیقه از n-gage در میاد من این کاررو هم در حالت هک شده انجام دادم هم در حالت هک نشده البته یک بار بازی one را نصب کرد اون هم اولش همون جوری بود.گوشی من هم n95 8g است لطفا راهنمایی کنید

منظور شما كلاينت 1345 هست؟ يه نگاه بنداز ببين ورژنش چنده...اگه 1345 باشه دردسرش زياده...

Legend
24-11-2008, 17:02
سلام دوست عزیز گوشی من n82 ورژن 30.0019 است فعلا که هک نمیشه میتونم با ساین کردن برنامه ها این n gage را نصب کنم ممنون

شما نميتونيد بازي ها رو ساين كنيد دوست من...ضمن" جاي اين سوال تو اين تاپيك نبود..:46:

mstf666
24-11-2008, 17:56
من یک مقدار جستجو کردم متوجه شدم تا حالا n96 هک نشده.
درسته ؟

MRTZ HSV
24-11-2008, 18:29
بله درسته هک نشده

Legend
24-11-2008, 18:35
من یک مقدار جستجو کردم متوجه شدم تا حالا n96 هک نشده.
درسته ؟

بله متاسفانه...:41:

punisher 007
25-11-2008, 19:13
سلام! N78 هك ميشه؟ تازه خريدمش

Majid393
25-11-2008, 19:18
سلام! N78 هك ميشه؟ تازه خريدمش

آره ....... هک میشه ......
طبق پست اول پیش برو .....

MRTZ HSV
25-11-2008, 19:19
اگه آپدیتش 10 باشه

starn
25-11-2008, 21:04
سلام برو بکس امروز منم ی n 78 گرفتم ورژنش 11
با این ورژن خوب سازگار هست؟؟؟؟
وقتی گوشی رو به آخرین ورژن آپ کنم یعنی نسخه ی 12 آقا این ورژن هک می شه یا مثل ورژن 30 ان 82 فعلا هک نمی شه؟؟؟؟

Legend
25-11-2008, 23:18
از دوستاني كه 78 دارند بپرس...:46:

deleshad
26-11-2008, 09:42
خیلی عجیبه بعضی ان 73 دارها بازی جنگ ستارگان و دیرک داگر رو رو گوشی خودشون بازی میکنن ولی من فقط تونستم بازی one رو نصب و اجرا کنم و بقیه ارور 20 میده مگه rom گوشیهای ان 73 هم با هم فرق میکنه از اساتید تقاضای راهنمایی کافی و شافی و وافی را خواستارم

amirsquash
26-11-2008, 12:53
سلام برنامه n-gage رو میتونم رو گوشی e51 نصب کنم؟ چون نصب کردم اجرا نمیشه گوشیم برنامه hellocarbido داره. چکار باید بکنم؟؟؟

amirsquash
26-11-2008, 13:04
سلام میتونم رو e51 برنامه n-gage نصب کنم؟ چون نصب کردم ولی بازیها اجرا نمیشه error-6 میده.درضمن گوشیم هک شده است

mizhi
26-11-2008, 13:37
سلام دوستان. من n-gage رو ریختم رو گوشیم و اکثر بازیها رو هم با اون نصب کردم ولی برای باز کردن بعضی از این بازیها باید گوشیمو ریستارت کنم و برای یه بازی مثل one باید چند بار این این کارو انجام بدم. لطفا اگر راه حلی دارین منو در جریان بزارین.
در ضمن گوشیم N73 هستش ولی دوستمم که N81 داره همین مشکلو داره.

mstf666
26-11-2008, 14:13
اگر بخوام بازیهای انگیج رو به صورت قانونی روی گوشی نصب کنم چیکار باید بکنم ؟
یعنی اگر به صورت اینترنتی بخرمشون مشکلی برای بازی کردن ندارم ؟

habibola
26-11-2008, 16:53
سلام گوشي من فرمت sisرونميشناسد وپيغام
(پرونده خراب است ميدهد)(file corepted)گوشيم است.

habibola
26-11-2008, 17:05
سلام من گوشي n81 8gbدارم و پسوند فايل sisرونميشناسد و در هنگام نصب ميزنه فايل خراب است گوشيم رو فلش كردم .فرمت كردمو.....ولي جواب نميده.

Majid393
26-11-2008, 17:52
سلام من گوشي n81 8gbدارم و پسوند فايل sisرونميشناسد و در هنگام نصب ميزنه فايل خراب است گوشيم رو فلش كردم .فرمت كردمو.....ولي جواب نميده.
....................

> ارور File Corrupted رو ميده..؟
به برنامه Secman بريد و تو Option گزينه دوم رو بزنيد...Install Root Cer...
يا ممكنه ايراد از تاريخه گوشيتون باشه..

pouyacapitan
27-11-2008, 14:18
سلام برنامه n-gage رو میتونم رو گوشی e51 نصب کنم؟ چون نصب کردم اجرا نمیشه گوشیم برنامه hellocarbido داره. چکار باید بکنم؟؟؟

caps of رو بزنید تا هک بشه بعد برید سر نصب کلاینت.بعدش تمام بازیها رو بریزید تو e/n-gage

pouyacapitan
27-11-2008, 14:20
سلام دوستان. من n-gage رو ریختم رو گوشیم و اکثر بازیها رو هم با اون نصب کردم ولی برای باز کردن بعضی از این بازیها باید گوشیمو ریستارت کنم و برای یه بازی مثل one باید چند بار این این کارو انجام بدم. لطفا اگر راه حلی دارین منو در جریان بزارین.
در ضمن گوشیم n73 هستش ولی دوستمم که n81 داره همین مشکلو داره.

فون مموریتون رو خالی کنید.
می تونید حتی فرمت یا اپدیت هم داشته باشین.
برنامه های در حال اجرا رو ببندید

Linux Learner
27-11-2008, 14:49
چرا Ponit هایی که تو ONE گرفتم توی N-Gage Apllication وارد نمیشه؟

اصلا" Point Pickups بازی ONE چیا هستند؟

Majid393
27-11-2008, 17:11
چرا Ponit هایی که تو ONE گرفتم توی N-Gage Apllication وارد نمیشه؟

اصلا" Point Pickups بازی ONE چیا هستند؟

نمیدونم ..... از یونس بپرس ..... برای من که اضافه میشه ....:20:

توی story آخرین مرحله ی هر جایی که توش بازی میکنی ، با توجه به نوع بازی(ایزی یا مدیوم یا هارد) بهت پوینت میده ....
تو versus هم من یکبار پوینت گرفتم .......:دی

prince72
27-11-2008, 22:00
منم دوبار تو ایزی ونرمال تموم کردم ولی فقط یه پوینت دارن شاید اصلا بستگی به رنکت داشته باشه....
یا مثلا اگه پروفکت زیاد بگیری...

MohandesMCD
28-11-2008, 01:20
My Games=>options=>view my profile=>point pickups
تو اين مسير واسه هر بازي رو نشون ميده چه انگيج پوينت هايي داره
مثلا بريد رو بازي one و آپشن رو بزنيد و مسير رو بريد ميفهميد چي به چيه

amin_blu3e
28-11-2008, 03:33
salam va mer30
2 ta soal dashtam 1-file n gege va pachesh ro gooshie man nemitoone bekhoone
2-tooye shakheye c man fili bename sys vojood nadare le copy konam
gooshim n95 8gb
mer30
amin_blu3e@yahoo.com

Arshia001
28-11-2008, 10:17
یکم:پارسی تایپ کن.
دوم:با چه فایل منیجری داری باز میکنی؟اگه با منیجر گوشی بخوای ببینی شاخه ی SYS وجود نداره چون فقط محتویات فولدر Data رو نشون میده.اول X-Plore بریز بعد 0 رو بزن همشو تیک بزن میبینیش.

R_M_1002
28-11-2008, 12:33
با سلام.
در تاپیک های مختلف ه انجمن های مختلف سخنان ضد و نقیضی در مورد نصب ngage 2 روی موبایل n82 با فریمور 3 شنیده ام.
یک کلام و لطفا" تحقیقا" بگویید بالاخره روی n82 با فریمور 3 و خورده ای این کلاینت ngage2 نصب میشود و قادر به بازی کردن روی این گوشی با این فریمور هستیم یا خیر ؟! (اول یک جواب بله/خیر بدهید بعد لطفا" راه نصب و نیازمندیهای آنرا برای گوشی n82 با فریمور 3 معرفی کنید)

*** دلیل تاکید من روینام و فریمور گوشی ؛ بخاطر دقیقتر بودن پاسخ شما دوست عزیز است ***

Majid393
28-11-2008, 12:45
با سلام.
در تاپیک های مختلف ه انجمن های مختلف سخنان ضد و نقیضی در مورد نصب ngage 2 روی موبایل n82 با فریمور 3 شنیده ام.
یک کلام و لطفا" تحقیقا" بگویید بالاخره روی n82 با فریمور 3 و خورده ای این کلاینت ngage2 نصب میشود و قادر به بازی کردن روی این گوشی با این فریمور هستیم یا خیر ؟! (اول یک جواب بله/خیر بدهید بعد لطفا" راه نصب و نیازمندیهای آنرا برای گوشی n82 با فریمور 3 معرفی کنید)

*** دلیل تاکید من روینام و فریمور گوشی ؛ بخاطر دقیقتر بودن پاسخ شما دوست عزیز است ***

اولا" فریمور 30 نه 3 .......:دی:11:

بازیهای n-gage روی ورژن 30 ان82 نصب نمیشه .......
چون این ورژن هک نمیشه و هک کردن گوشی برای نصب بازیهای کرک شده n-gage ضروری هست .....
فعلا" هم راهی برای هک کردن این ورژن نیومده .....:41:

Linux Learner
28-11-2008, 18:22
مال من مشکل داشت و اصلا پوینت نمیداد! یه دوستی به اسم x_ray7 تو انگیج که تو پی سی هم هست بهم گفت که بازی رو حذف و نصب کنم! منم همین کار رو کردم و درست شد. الآن 115 پوینت گرفتم!

M@hdi-B
28-11-2008, 21:46
بازیهای ان گیجم دیگه اجرا نمیشه.
Game not found on memory card.
دفعه دوم که Start Game رو می زنم(از Home ) می خواد کانکت بشه به اینترنت. از قسمت My Games که بازی رو انتخاب می کنم:
Are you sure you want to delete One?All game data will be lost.
چی کار کنم کمک کنید؟
در ضمن مموری رو فرمت کردم . مستر ریست هم کردم بازیها رو از اول نصب کردم ولی درست نشد:41:

Majid393
28-11-2008, 22:01
بازیهای ان گیجم دیگه اجرا نمیشه.
Game not found on memory card.
دفعه دوم که start game رو می زنم(از home ) می خواد کانکت بشه به اینترنت. از قسمت my games که بازی رو انتخاب می کنم:
Are you sure you want to delete one?all game data will be lost.
چی کار کنم کمک کنید؟
در ضمن مموری رو فرمت کردم . مستر ریست هم کردم بازیها رو از اول نصب کردم ولی درست نشد:41:

گوشیت ان95 8گیگ هست ؟؟؟
احیانا" وقتی بازیها در حال اجرا بودن ، گوشیتو وصل نکردی به کامپیوتر ؟؟؟

P A R S A
28-11-2008, 22:16
دوستان ، چرا فیفا 09 اجرا نمیشه؟
ارور Kern - Exec 3 میده! (درست نوشتم؟)

Majid393
28-11-2008, 22:23
دوستان ، چرا فیفا 09 اجرا نمیشه؟
ارور Kern - Exec 3 میده! (درست نوشتم؟)

گوشیت RAM کم میاره ......
از این روش استفاده کن :

da_pa6
29-11-2008, 08:45
دوستان.من وقتی فایل ngage ‎رو میخوام نصب کنم.مثل یه فایل متنی باز میشه مشکل چیه؟

da_pa6
29-11-2008, 08:50
دوستان.من وقتی فایل ngage ‎رو میخوام نصب کنم.مثل یه فایل متنی باز میشه مشکل چیه؟

mizhi
29-11-2008, 10:14
فون مموریتون رو خالی کنید.
می تونید حتی فرمت یا اپدیت هم داشته باشین.
برنامه های در حال اجرا رو ببندید
تمام این کارها رو کردم ولی بازم مشکل داره.:42:

mizhi
29-11-2008, 10:30
اگر کلاینت N-Gage رو نصب کردی. برای نصب بازی اگر پسوندش n-gage. بود اونو توی پوشه توی مموری کارد که اسمش n-gage هست کپی کنی . حالا اگه برنامه کلاینت رو اجرا کنی خودش بازی رو نصب می کنه
اگر هم کلاینت رو نصب نکردی باید نصبش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legend
29-11-2008, 11:33
اگر بخوام بازیهای انگیج رو به صورت قانونی روی گوشی نصب کنم چیکار باید بکنم ؟
یعنی اگر به صورت اینترنتی بخرمشون مشکلی برای بازی کردن ندارم ؟

نه مشكلي نداره...كلاينت رو از سايت انگيج دانلود كن..
بعد بازي كه ميخواي رو دانلود كن (تريل) بعد كه نصبش ردي از تو بازي گزينه buy game داره...از همون جا ميخري...ميتوني از سايت اصلي هم خريداري كني...:46:

Legend
29-11-2008, 11:37

باز ميشه؟؟؟؟:18:
شما چي كار به اون فايل داري؟ فقط كپي كن تو e/ngage بعد كلاينت رو اجرا كن خودش نصب ميكنه...

مشكلات رو هم در تاپيك خودش مطرح كنيد..:46:

mamo
29-11-2008, 17:58
من وقتی میخوام N-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
cannot istall. Device is not compatible with N-Gage

کمک کنییییییییییید

M@hdi-B
29-11-2008, 20:33
گوشیت ان95 8گیگ هست ؟؟؟
احیانا" وقتی بازیها در حال اجرا بودن ، گوشیتو وصل نکردی به کامپیوتر ؟؟؟

سلام.
بله 8گیگه.
من یادم نمیاد دیشب چی خوردم. فعلا که کلی اعصابم خورده. انقدر دوست و آشنا و ملت تو مترو و اینور اونور به این One حیرت زده می شدن که آخر چشم زدن.

PLAΨMID
29-11-2008, 20:42
من وقتی میخوام n-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
Cannot istall. Device is not compatible with n-gage

کمک کنییییییییییید
گوشيت چيه ؟
هك كردي يا نه ؟

prince72
29-11-2008, 21:47
من وقتی میخوام n-gage installer رو نصب کنم نمیشه این پیام رو میده:
Cannot istall. Device is not compatible with n-gage

کمک کنییییییییییید
ببینید دوستان...
یه مطلب مهم...
اکثر ارورها و اشکالات نصب کلاینت وهرچیز تو مرحله مقدماتی مربوط به راه اندازی ان گیج اینه که تو تاپیک نصب همه کارا رو مو به مو انجام ندادین یا با دقت انجام ندادین منم خودم یه مدتی مثل شما بودم .....
پس همگی یه بار به اون تاپیک رید وخواهشا دقت کنید ببینید کدوم مراحلو نرفیتی یا اشتباه رفتید...
یا حتی واسه خودتونم اگر راه میانبری چیزی زدید اشتباهه ...نمونش واسه هک کردن گوشی گید که من مثلا فلان برنامه ی هک که دارم پس این رحله رو نمیرم چون همین باعث فلج شدن مراحل بعدی میشه....

dr.vampire
30-11-2008, 14:06
سلام آقا یونس من گوشیم ان82 هست و میخوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 30.0.019 میخواستم بدونم بعد از آپدیت کردن بازم میتونم بازی ها رو نصب کنم یعنی ورژن جدید با کرک کردن و پتچ هاش مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟بازی ها فول اجرا میشه؟؟؟
با تشکر

Legend
30-11-2008, 14:14
سلام آقا یونس من گوشیم ان82 هست و میخوام گوشیمو آپدیت کنم به ورژن 30.0.019 میخواستم بدونم بعد از آپدیت کردن بازم میتونم بازی ها رو نصب کنم یعنی ورژن جدید با کرک کردن و پتچ هاش مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟بازی ها فول اجرا میشه؟؟؟
با تشکر

سلام:20:
خب اينجا يه فرضيه درست ميشه::46:

طبق ديده ها و شنيده هاي من شما اگه شما گوشيتونو در ورژن 20 هك كنيد و بعد به 30 آپديت كنيد همچنان گوشي هك ميمونه...:8:

البته من مطمئن نيستم..:41:

ولي اگه ريست كنيد (يعني گوشي به صورت عادي باشه و هك نشده باشه) و بعد آپ كنيد ديگه به هيچ وجه نميتونيد گوشي رو هك كنيد يا به عبارت ديگه انگيج رو نصب كنيد...:13:

dr.vampire
30-11-2008, 14:31
یعنی اصلا به صلاح نیست گوشی رو آپدیت کنم
ممنون

Legend
30-11-2008, 14:34
یعنی اصلا به صلاح نیست گوشی رو آپدیت کنم
ممنون

50-50 هست ديگه...اگه ريسكشو ميكني كه آپ كن ممكنه هك بمونه...ولي به هرحال از من به تو نصيحت اگه خواستي حتما" گوشيتو هك كن بعد يه بك آپ بگير و بعد آپ كن...به هيچ وجه هم مستر ريست نكن تا هك نپره...:46:

DiDiSks
30-11-2008, 17:10
اقا n-gageII بهتره يا n-gageI ؟
اصلا بهترين نسخه n-gage چيه؟

Majid393
30-11-2008, 19:08
اقا n-gageII بهتره يا n-gageI ؟
اصلا بهترين نسخه n-gage چيه؟

N-gage II بهتره ..... چون گرافیکش بهتره ...... بازیهای بهتر و جدیدتری داره ......
کلا" 2 نوع n-gage داریم ..... یکی n-gage I که نسلش منقرض شد ....... :دی ...... یکی هم همین n-gage II .......:5:

mamo
30-11-2008, 19:51
همه مراحل رو رفتم بازم نشد

mamo
01-12-2008, 13:14
ببینید دوستان...
یه مطلب مهم...
اکثر ارورها و اشکالات نصب کلاینت وهرچیز تو مرحله مقدماتی مربوط به راه اندازی ان گیج اینه که تو تاپیک نصب همه کارا رو مو به مو انجام ندادین یا با دقت انجام ندادین منم خودم یه مدتی مثل شما بودم .....
پس همگی یه بار به اون تاپیک رید وخواهشا دقت کنید ببینید کدوم مراحلو نرفیتی یا اشتباه رفتید...
یا حتی واسه خودتونم اگر راه میانبری چیزی زدید اشتباهه ...نمونش واسه هک کردن گوشی گید که من مثلا فلان برنامه ی هک که دارم پس این رحله رو نمیرم چون همین باعث فلج شدن مراحل بعدی میشه....

دوست عزیز بازم نشد

Legend
01-12-2008, 15:16
همه مراحل رو رفتم بازم نشد

دوست عزیز بازم نشد

سلام
شما گوشيت چيه؟ ضمنا" مراحلي رو كه طي كردي قدم به قدم اينجا بگو تا بهت بگم مشكل كجاست...:46:

mamo
01-12-2008, 17:32
اون حل شد
يه مشكل ديكه
اول كوشي رو با كد و مموري رو در رم ريدز و كوشي فرمت كردم
با secman ‎‏ هك كردم
نصب ميكنم سوالاتي ميبرسه يه كم بر ميشه بعد‎ unable to install ‎‏ ميده

mamo
01-12-2008, 18:02
گوشیم n73 هستش

mamo
01-12-2008, 18:16
N73 v3.0704.1.0.1

Legend
01-12-2008, 20:43
اون حل شد
يه مشكل ديكه
اول كوشي رو با كد و مموري رو در رم ريدز و كوشي فرمت كردم
با secman ‎‏ هك كردم
نصب ميكنم سوالاتي ميبرسه يه كم بر ميشه بعد‎ unable to install ‎‏ ميده

گوشیم n73 هستش

n73 v3.0704.1.0.1

همرو تويه پست ميگفتي بهتر بود...

پس فرمت كردي بعد كه خواستي سكمن نصب كني ارور ميده؟ عجيبه..با روش 9,3 هكش كن...راهه ديگه اي نيست..:46:

Raptor 2009
01-12-2008, 20:47
دوستان ورژن ان 85 من 10 هستش.
میتونم هکش کنم؟؟
یه برگه تو جعبش داره که رجیستریشن کد توش هست
من اگه این کد رو واسه یکی از اون 15 بازیش بزنم بعد از اینکه گوشی هک یا ریست یا هر اتفاق دیگه ایی واسش بیفته اون رجیسترم از کار میفته؟

Majid393
01-12-2008, 20:52
میتونم هکش کنم؟؟
من اگه این کد رو واسه یکی از اون 15 بازیش بزنم بعد از اینکه گوشی هک یا ریست یا هر اتفاق دیگه ایی واسش بیفته اون رجیسترم از کار میفته؟

تست کن ببین هک میشه یا نه ......

Legend
01-12-2008, 21:08
میتونم هکش کنم؟؟

به به....مباركه داداش...چند گرفتي؟

الان رو گوشيت كلاينت (اجرا كننده) انگيج هست؟ بازي چي؟ هيچ بازي نصب نيست؟ من شنيدم yamake نصبه...

مطمئني اون كد واسه بازي خاصي نيست؟؟

Raptor 2009
01-12-2008, 22:37
به به....مباركه داداش...چند گرفتي؟

الان رو گوشيت كلاينت (اجرا كننده) انگيج هست؟ بازي چي؟ هيچ بازي نصب نيست؟ من شنيدم yamake نصبه...

مطمئني اون كد واسه بازي خاصي نيست؟؟

قابلتم نداره یونس جان:20::11:
480 تومن گرفتمش
والا نمیدونم اولین باره با ان گیج کار میکنم.یه منوی باحالی داره مث xbox 360 امتیاز باید جمع کرد و یه سری اخبار درباره بازیا و غیره و ..
والا یه 10 15 تا بازی داره من با اون کد میتونم یکی از اون بازیارو آنلاک کنم و تا 30 ژوئن 2009 اون بازی رو کامل بازی کنم.:19:..آره مطمئنم.تو کارتش کامل توضیح داده.

dr.vampire
01-12-2008, 22:40
ممنون دیگه پشیمون شدم
صبر میکنم درست حسابی کرک شه

prince72
01-12-2008, 23:38
تو اون تاپیک با 9.1 رفتی یا با 9.2؟؟؟؟
ینی همونfp1 یا fp2؟؟؟؟؟

mamo
02-12-2008, 00:15
نه وقتي ميخوام n-gage instaler‏ رو نصب كنم unable to install‏ ميده

Legend
02-12-2008, 00:19
نه وقتي ميخوام n-gage instaler‏ رو نصب كنم unable to install‏ ميده

فايل installserver.exe رو جاگذاري كردي؟

mamo
02-12-2008, 01:23
آره همه مراحل رو انجام دادم وكرنه كه ساين نميشد

Legend
02-12-2008, 09:55
آره همه مراحل رو انجام دادم وكرنه كه ساين نميشد

شما از قبل كلاينت داري؟ اگه آره پاكش كن...اگه نداري گوشيتو مستر ريست كن دوباره نصب كن...

MRTZ HSV
02-12-2008, 11:55
این کارت ها رو جایی نمی فروشن؟

Legend
02-12-2008, 12:38
این کارت ها رو جایی نمی فروشن؟

نه...جايزست كه با گوشي ميدن فقط...اگه ميخواي بخري خب برو از سايت انگيج بازي رو بخر راحت...:46:

mamo
02-12-2008, 13:06
نه نداشتم
كردم نشد

Legend
02-12-2008, 13:33
نه نداشتم
كردم نشد

همچين چيزي غير ممكنه...
شما گوشيتو مستر ريست كردي
هك هم كردي
فايل installserver رو هم جاگذاري كردي و كلاينت رو n73 نصب نميشه؟:18:

من خودم در عرض 17 دقيقه رو 73 انگيج رو با يه بازي نصب كردم..

دوستاني كه 73 دارند كمك كنند به دوستمون...

ويرايش:

نكنه گوشيتو تو حالت هك ميزاري و ميري واسه نصب...؟؟؟؟؟؟

da_pa6
02-12-2008, 15:41
گوشی من95هشت گیگه .گوشیو هک کردم.وقتی میخوام باوایرلس انگیج رو نصب کنم (از سایت انگیج) پیغام خطای اشتباه انتخاب نوع گوشی میده.و وقتی باکامپیوتر(فایل ngage.sis‏ )نصبش میکنم نصب میشه ولی فایلای انگیج توپوشه انگیج (یعنی بازیها)رو نمی شناسه.لطفاکمکم کنید.

Legend
02-12-2008, 15:57
گوشی من95هشت گیگه .گوشیو هک کردم.وقتی میخوام باوایرلس انگیج رو نصب کنم (از سایت انگیج) پیغام خطای اشتباه انتخاب نوع گوشی میده.و وقتی باکامپیوتر(فایل ngage.sis‏ )نصبش میکنم نصب میشه ولی فایلای انگیج توپوشه انگیج (یعنی بازیها)رو نمی شناسه.لطفاکمکم کنید.

شما گوشيتو هك كردي؟ قدم به قدم آموزش رو انجام بده همه چي رديف ميشه..:46:

mamo
02-12-2008, 16:51
همچين چيزي غير ممكنه...
شما گوشيتو مستر ريست كردي
هك هم كردي
فايل installserver رو هم جاگذاري كردي و كلاينت رو n73 نصب نميشه؟:18:

من خودم در عرض 17 دقيقه رو 73 انگيج رو با يه بازي نصب كردم..

دوستاني كه 73 دارند كمك كنند به دوستمون...

ويرايش:

نكنه گوشيتو تو حالت هك ميزاري و ميري واسه نصب...؟؟؟؟؟؟

سلام 6 7 بار فرمت کردم هم مموری هم گوشی .
گوشی رو حالت هک نیست . میاد N-gage رو نصب کنه بعد اینکه به سوالات ok دادم حدود 2. یا 3 درصدش پر میشه و بعد Unable to install میده .

کمک کنیییییییییییییید

offlineinternet
04-12-2008, 09:25
سلام من گویشی n95 8gb را تازه خریدم لطفا یکی از دوستان تمام فایل‌های مورد نیاز و بحث مورد نیاز در مورد اجرای بازی‌های N-gage را برای من بگذاد با تشکر

Legend
04-12-2008, 10:28
سلام من گویشی n95 8gb را تازه خریدم لطفا یکی از دوستان تمام فایل‌های مورد نیاز و بحث مورد نیاز در مورد اجرای بازی‌های N-gage را برای من بگذاد با تشکر

اگه دقت ميكردي همه چيز هست...منتهي خودت نميخواي بيني::13:

آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازي هاي N-Gage براي سيمبين 9.1 و 9.2

Moh3en_DDD
04-12-2008, 20:45
سلام

من قبلا کلاینت Ngage رو نصب کردم و مشکلی نداشت .
اما یه بار به دلایلی مجبور شدم گوشی را مستر ریست کنم

ولی وقتی می خوام دوباره کلاینت را نصب کنم , بعد از نصبش گوشی هنگ می کنه و بعد هم که خاموش می کنیم و دوباره روشن می کنیم 20 دقیقه طول می کشه گوشی بالا بیاد ,
ولی هم بالا می یاد خبری از ngage نیست ...

گوشیم N-81 8GB هست و دقیقا برا دوستم هم همین اطفاق افتاد ( اون هم ان 81 8 گیگ داره )

من NGAGE می خوام : دی

Legend
04-12-2008, 22:22
سلام

من قبلا کلاینت ngage رو نصب کردم و مشکلی نداشت .
اما یه بار به دلایلی مجبور شدم گوشی را مستر ریست کنم

ولی وقتی می خوام دوباره کلاینت را نصب کنم , بعد از نصبش گوشی هنگ می کنه و بعد هم که خاموش می کنیم و دوباره روشن می کنیم 20 دقیقه طول می کشه گوشی بالا بیاد ,
ولی هم بالا می یاد خبری از ngage نیست ...

گوشیم n-81 8gb هست و دقیقا برا دوستم هم همین اطفاق افتاد ( اون هم ان 81 8 گیگ داره )

من ngage می خوام : دی

سلام بر آقا محسن بی وفا...:31:

بابا ازت یه سوال پرسیدما...نمیدونستی میگفتی من دیگه دنبالش نرم...:41:

راجع به خودت هم گوشیت ورژن چنده؟ هر چند که هست برو از سایت اصلی کلاینت رو دانلود کن...اینا ریپک شده ممکنه رو بعضی جا ها جواب نده...شمابا دوستت میشید 4-5 مین نفری که رو 81 بعد از نصب مشکل داره..

حالا یه تست بکن ببین چی میشه..

Moh3en_DDD
05-12-2008, 00:04
سلام

برا کلیه ان 81 دار ها که به مشکل من برخوردند .

یه دور با استفاده از nokia pc suite ( املاشا درست نوشتم ؟ ) از Mass memory بک آپ بگیرید و برید توی tools->utilities->memory و format mass memory را بزنید تا یه دور کامل فرمت بشه , یه دور هم *#7370# رو بزنید و بعدش هم ورژن ریپک شده و هر ورژن دیگه ای نصب میشه ( هم مس مموری و هم فون مموری باید کامل فرمت بشه حالا چرا شا نمی دونم خودم شانسی برام اطفاق افتاد و درست شد )

موفق باشید ....

P A R S A
05-12-2008, 11:51
کسی تونسته روی 5320 ، بازی فول اجرا کنه؟ (هک میشه؟)

Legend
05-12-2008, 11:57
کسی تونسته روی 5320 ، بازی فول اجرا کنه؟ (هک میشه؟)

هک که میشه...مثه n78 بازی های جدید رو تریل احرا میکنه...

P A R S A
05-12-2008, 12:02
چرا !!!؟
مشکل از کلاینتش هست؟

Legend
05-12-2008, 12:05
چرا !!!؟
مشکل از کلاینتش هست؟

نه..ولی من فکر میکنم مشکل از کرک بازی ها و همون امنیت جدید نوکیاست...البته مطمئن نیستم..

P A R S A
05-12-2008, 12:10
اگه از کلاینت ریپک شده BiNPDA استفاده کنیم ، چی؟
آخه یکی از بچه ها توی موبایلستان ، بازی های کرک شده رو روی 5320 اجرا کرده بود!

Legend
05-12-2008, 12:18
اگه از کلاینت ریپک شده BiNPDA استفاده کنیم ، چی؟
آخه یکی از بچه ها توی موبایلستان ، بازی های کرک شده رو روی 5320 اجرا کرده بود!

خب برو آمار بگیر کدوم بازی ها بوده...اینا به طور معمول رو N78 و گمانم کل FP2 ها تریل میشن:

# Digital_Legends_One_v1.25.4_N-GAGE
# Rovio.Bounce.Boing.Voyage.v1.00.N-GAGE
# RedLynx Reset Generation v1.00 N-GAGE
# Digital.Chocolate.Cafe.Solitaire.v0.2.047.N-GAGE
# THQ Wireless Star Wars The Force Unleashed v1.00 N-GAGE
# EA Sports FIFA 09 v0.5.5 N-GAGE

# Gameloft Brothers In Arms v1.2.3 N-GAGE { GAME CRASHES ON LOADiNG }
# Mineshaft.Pro.Series.Golf.v1.39.N-GAGE { GAME CRASHES ON CAREER MODE + SOMETIMES WHILE PLAYING OTHER MODES TOO }
# Dirk Dagger and the Fallen Idol doesn't start (KERN-EXEC 3 Error)

Legend
05-12-2008, 12:38
سلام
آقا شما اینم تست کنید...شاید بتونید بعضی ها رو از تریل در بیارید..

آقا اول از همه پچ رو پاک کنید با این برنامه :

UnPatch TS : كه علامت تريل رو برميگردونه...(شما اینو انتخاب کنید و تیک اون یکی رو بردارید)
Patch TS : علامت تريل رو برميداره...

بعد از اینکه UnPatch رو نصب کردید گوشی پاک میشه...حالا کلاینت 1345 رو نصب کنید( اگه لینک ندارید بگید بدم) بعد secman v1.1 رو نصب كنيد بعد از چند لحظه ميگه گوشي رو ريست كنيد...
بعد كه گوشي بالا اومد از تو secman و آپشن install root cer رو بزنيد.
بازی هایی که میخواید نصب کنید (علامت تریل کنارشون میاد) حالا دوباره همون پچ رو نصب کنید ولی اینبار Patch TS رو انتخاب کنید...بعد این فایل رو هم نصب کنید:

حالا گوشی رو ریست کنید و بازی ها رو اجرا کنید...

نتیجه رو حتما" همینجا بگید...

ممنون، شاد باشید:40:

اينم پست اصلي:

Install SecMan.v1.1 On UR FONE

OPEN THE SECMAN APPLICATION W8 For Few Seconds ........ Then It will say to reboot ur fone.

After Rebooting Open The Secman ........ Click On Install Root Certificate

And Then Try To Install all Your N-Gage Games .......... After Installing All Games U like , Install The Patch N-Gage.Patch_v1.10.1345 & Then N-Gage.Fixes

And Its Done

starn
06-12-2008, 01:32
آقا من گوشی رو هک کردم رو کنار عکس بازی تریل ننوشته ولی می ری توی بازی کامل نیست و تریل و نوشته buy game خیلی اعصابم خورد شد (یادش بخید ان95 داشتم همه بازی ها روم کامل و مثل اب خوردن اجرا می شد)(خدا لعنتت کنه ان 78)
-----
راستی من کلاینت 1345 رو همونی که ویرایش شده توسط _DeltaFoX هست رو ریختم که وقتی میرفتم توی می خواستم بازی رو نصب کنم از انگیج کلا می نداخت بیرون بعد اونو پاک کردم همین 1318 رو ریختم

bayati1200
06-12-2008, 10:02
پيغام unable to install وقتي كه ميخوام n-gage رو نصب كنم براي چيه
گوشي

Legend
06-12-2008, 10:19
آقا من گوشی رو هک کردم رو کنار عکس بازی تریل ننوشته ولی می ری توی بازی کامل نیست و تریل و نوشته buy game خیلی اعصابم خورد شد (یادش بخید ان95 داشتم همه بازی ها روم کامل و مثل اب خوردن اجرا می شد)(خدا لعنتت کنه ان 78)
-----
راستی من کلاینت 1345 رو همونی که ویرایش شده توسط _deltafox هست رو ریختم که وقتی میرفتم توی می خواستم بازی رو نصب کنم از انگیج کلا می نداخت بیرون بعد اونو پاک کردم همین 1318 رو ریختم

از اون راهي كه من تو پست بالا گفتم ميرفتي....

Legend
06-12-2008, 10:22
پيغام unable to install وقتي كه ميخوام n-gage رو نصب كنم براي چيه
گوشي

گوشيت چيه؟ از رو آموزش قدم به قدم بري حله...:46: