ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

MORINIO
20-07-2008, 16:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
20-07-2008, 16:16
Robinho: I Want To Leave Madrid

Robinho has told Real Madrid that he wants to leave the club after being told that thye would reject any
approach from Chelsea, two days after he agreed personal terms with the Blues

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MORINIO
20-07-2008, 16:29
خبرگزاري فارس: باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا پيشنهاد نجومي و بي سابقه چلسي براي خريد كاكا را رد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلواسپورت، مسئولان اين تيم انگليسي در هيئتي متشكل از استعدادياب، مدير برنامه ريزي، مدير مالي و مدير اجرايي ميهمان آ.ث ميلان ايتاليا بودند تا پيشنهاد رسمي آبراموويچ به مبلغ 100 ميليون يورو را به ميلان تقديم كنند.
پيشنهاد 100 ميليون دلاري چلسي امروز از طريق دفتر مكاتبات ميلان رد شد.
در بيانيه اي كه در سايت رسمي باشگاه ميلان منتشر شده، آمده است: كاكا به هيچ وجه فروشي نيست و در ميلان مي ماند. او زوج مناسبي براي رونالدينيو است و براي چند سال آينده نيز در تركيب اين تيم خواهد درخشيد.

MORINIO
20-07-2008, 16:30
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه رئال مادريد براي انتقال مهاجم برزيلي خود به چلسي قيمت وي را اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، روبينيو تنها يك پيشنهاد رسمي دارد و آن هم از اين تيم انگليسي است.
رئال مادريد از چلسي انگليس مبلغ 45 ميليون يورو درخواست كرده و تاكيد داشته كه تحت هيچ شرايطي حاضر به عقب نشيني در اين مورد نيست.
روبينيو نيز براي انتقال به چلسي ترغيب شده و كم توجهي مسئولين رئال مادرديد در اين رابطه وي را بيش از پيش براي ترك قهرمان لاليگا تشويق كرده است

vampire3250
20-07-2008, 18:18
هنوز نه ولی احتمالا میره اینتر:13:

فکر نکنم این فصل بره...
باشگاه چلسی گفته به هیچ وجه حاضر نیست لمپارد رو بفروشه ...
ولی اگه این فصل نره 100% فصل بعد میره ...

vampire3250
20-07-2008, 18:25
Roma are interested in signing Florent Malouda from Chelsea, according to reports in the Italian press.
پیشنهاد رم به مالودا ...

vampire3250
20-07-2008, 18:29
خبرگزاري فارس: باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا پيشنهاد نجومي و بي سابقه چلسي براي خريد كاكا را رد كرد..

کاکا تا 2013 با میلان قرارداد داره ...
دیگه نمیاد
مدیر برنامه های کاکا گفته که دوست داره کاکا بره چلسی ولی باشگاه گفته کاکا غیر قابل فروشه ...:13:

shazdeh23
20-07-2008, 23:23
دیدیر دروگبا هم مانند کلودیو پیزارو به دلیل مصدومیت تور آسیا چلسی را از دست خواهد داد :13:

به نقل از چند سایت معتبر انگلستانی دیدیر دروگبا بازی های پیش از فصل را از دست خواهد داد و به آسیا سفر نخواهد کرد . دروگبا که اواسط فصل گذشته هم دچار مصدومیت کوتاه مدتی شده بود بازی های دوستانه چلسی در آسیا را از دست خواهد داد . چلسی در چین ، مالزی و روسیه بازی های دوستانه ای را انجام خواهد داد که اولین آنها همین چهارشنبه مقابل گوانگژو است . هنوز خبر مصدومیت دروگبا در سایت چلسی منتشر نشده است و مورد تائید سایت رسمی باشگاه قرار نگرفته است .

MORINIO
20-07-2008, 23:32
بابا اینو بفروشنش بره دیگه!!! اعصابمونو خورد کرده همش مصدوم میشه شده مثل روبن!!!

MORINIO
21-07-2008, 12:49
چلسي بدون دروگبا عازم بلژيك شد

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه چلسي بدون بازيكن ساحل عاجي خود روانه كمپ تمرين شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، دروگبا مهاجم گل زن چلسي كه چندان مورد حمايت فليپه اسكولاري نيست، قصد ترك تيمش را دارد.
وي همراه با تيمش به كمپ تمرين جديد چلسي در بلژيك نرفته و اين نشان مي‌دهد كه قصد انجام مذاكره مستقيم با ديگر تيم ها را دارد.
هواداران مارسي فرانسه براي داشتن چنين بازيكني به شدت اميدوار هستند و حتي در صندوق هواداران رسمي، پول زيادي را براي كمك به باشگاه جمع آوري كرده‌اند.
از سوي ديگر رئال مادريد نيز از مشتريان قديم دروگبا است و همچنان گوشه چشمي به وي دارد.
شايعاتي در مورد علاقه بارسلونا به جذب اين مهاجم نيز به گوش مي رسد.

MORINIO
21-07-2008, 12:50
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال چلسي علاقمند به ترك اين تيم لندني و پيوستن به اينتر ميلان ايتاليا است.

به گزارش خبرگزاري فارس، منابع خبري ايتاليا و انگليس در گزارشاتي نقل كردند كه فرانك لمپارد تمايل بسياري براي پيوستن به قهرمان كالچو دارد.
او تلاش زيادي كرده تا به هدف خود دست يابد؛ ولي تا به اين لحظه رومان آبراموويچ مالك ثروتمند و روسي چلسي، اشتياقي براي مذاكره با طرف ميلاني بابت لمپارد نشان نداده است.
رئيس چلسي بيشتر علاقمند است تا لمپارد را براي تيمش حفظ كند. از اين رو است كه در نظرات اخيرش، مرتب بر جلب رضايت وي مبني بر ماندن اصرار داشته است.

vampire3250
21-07-2008, 15:15
بابا اینو بفروشنش بره دیگه!!! اعصابمونو خورد کرده همش مصدوم میشه شده مثل روبن!!!

آخه دروگبا بره کیرو جاش بزارن ؟؟؟
شوچنکو رو هم نمی تونه بزاره .. اصلا نمی تونه گل بزنه:41:
مثلا اگه روبینیو یا آرشاوین یا داوید ویا بیاد باشگاه میتونه بفروشتش ....:5:

vampire3250
21-07-2008, 15:22
پیشنهاد 5 میلیون یورو اشتوتگارد به خالد بلهروز ...
که احتمال رفتنش خیلی زیاده ...

vampire3250
21-07-2008, 15:24
بالاخره ماکلله به پاری سن ژرمن پیوست ...
هنوز مبلغ معلوم نشده ...

vampire3250
21-07-2008, 15:32
مدیر باشگاه چلسی پیتر کنیون اعلام که چلسی به دنبال جذب کاکا نیست ولی به دنبال جذب روبینیوست ...

پیتر کنیون طی مصاحبه ای اعلام کرد که پیشنهاد نجومی چلسی به کاکا شایعه ای بیش نبوده ...
در حالیکه مدیر برنامه های کاکا اعلام کرده که کاکا حاضر به ترک سن سیرو ست ...
اما رد حالیکه پیشنهاد چلسی به روبینیو جدی است و طبق گفته خود روبینیو ، از باشگاه رئال ناراضی است و حاضر به ترک رئال است .

مبلغ پیشنهادی چلسی 40 میلیون یورو است ...

vampire3250
21-07-2008, 15:42
درحالیکه ساموئل اتوئو از سه باشگاه چلسی و تاتنهام و اینتر یشنهاد دارد ممکن است در بارسا بماند ...

vampire3250
21-07-2008, 15:45
پیتر چک در حالیکه 115 بار برای چلسی به میدان رفت ، قرارداد خود را تا پایان 2013 تمدید کرد ...

vampire3250
21-07-2008, 15:46
Jose Mourinho admits it will be 'difficult' for Inter Milan to sign Frank Lampard this summer, with Chelsea chief executive Peter Kenyon reiterating the midfielder will not be sold.

دیگه احتمال رفتنه لمپارد به اینتر داره به حداقل میرسه ...

MORINIO
21-07-2008, 17:19
مدیر باشگاه چلسی پیتر کنیون اعلام که چلسی به دنبال جذب کاکا نیست ولی به دنبال جذب روبینیوست ...

داستان داره جالب میشه .. روزنامه گاتزتادلواسپورت خبر از ارائه پیشنهاد 150 میلیون یورویی چلسی به میلان داده ! نوشته که چلسی همچنان برای جذب کاکا تلاش خواهد کرد و برای این منظور اونها می خوان پیشنهادی 150 میلیون یورویی به میلان ارائه بدن.....

MORINIO
21-07-2008, 17:22
آخه دروگبا بره کیرو جاش بزارن ؟؟؟
شوچنکو رو هم نمی تونه بزاره .. اصلا نمی تونه گل بزنه
مثلا اگه روبینیو یا آرشاوین یا داوید ویا بیاد باشگاه میتونه بفروشتش

خوب حتما چلسی یه جانشین به جاش میگیره.. در این اصلا شکی نیست!

درحالیکه ساموئل اتوئو از سه باشگاه چلسی و تاتنهام و اینتر یشنهاد دارد ممکن است در بارسا بماند ...

اگه بیاد بد نیست مهاجم خوبیه البته اگه رو فرم باشه!

franch
21-07-2008, 20:51
با تمديد قرارداد تا سال 2012 "اسين" به مورينيو نمي‌پيوندد.

یوفا: مايكل اسين تا سال 2012 در استمفورد بريج توپ خواهد زد.

به گزارش یوفا: مرد غنايي خط مياني چلسي با تمديد قراردادش با اين باشگاه لندني به همه شايعه‌ها پيرامون پيوستن‌اش به اينتر و ژوزه مورينيو پايان داد.

رسانه‌هاي انگليسي بر اين باور بودند كه اسين به دليل رابطه خوبي كه با سرمربي تازه وارد پرتغالي اينتر دارد، راهي ميلان خواهد شد.

تمديد قرارداد او با چلسي انگليسي‌ها را شگفت زده كرد. او پس از امضاي قرارداد تازه‌اش كه تا سال 2012 اعتبار خواهد داشت، گفت: برايم لحظه بسيار پرتنشي بود.

اين آفريقايي تا كنون 91 بار با پيراهن چلسي به ميدان رفته و 10 بار هم براي اين تيم گلزني كرده است. او با تيم لندني قهرماني در ليگ برتر، جام حذفي و جام اتحاديه انگليسي را نيز تجربه كرده است.

اين هافبک در فصل 2007 -2006 بازيكن سال چلسي شناخته شد.

vampire3250
23-07-2008, 10:48
خلاصه ای از نقل و انتقالات چلسی در تابستان:8:
به گزارش کانون هواداران چلسی,خلاصه ای از نقل و انتقالات چلسی را در این فصل در زیر مشاهده می کنید:

خرید ها:
بوسینگوا ( پورتو,16 میلیون پوند) , دکو (بارسلونا,8میلیون پوند):10:

فروش ها :
بن سحر ( پورتس موث,قرض) , کرسپو (اینترمیلان,بازیکن آزاد) , رایکوویچ (تونته ,قرض) , سیدول(استون ویلا,5میلیون پوند) ,ماکلله (پاریسنت ژرمن, بازیکن آزاد), بولهروز (اشتوتگارت, قیمت اعلام نشده)

vampire3250
23-07-2008, 10:52
با تمديد قرارداد تا سال 2012 "اسين" به مورينيو نمي‌پيوندد.

تا سال 2012 نه ، تا سال 2013 :8:

vampire3250
23-07-2008, 11:09
استفبال گرم اهالی چین از تیم چلسی :

vampire3250
23-07-2008, 11:17
تری انگیزه بالایی دارد
جان تری در چین درباره آینده تیم صحبت کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی ,جان تری کاپیتان چلسی در مصاحبه ای که در کشور چین انجام شد گفت:"من همیشه وقتی صبح از خواب بیدار می شوم به یاد ضربه پنالتی فینال جام باشگاه ها ام می افتم و ناراحت می شوم.من سال بدی را پشت سر گذاشتم و با تیم ملی هم موفق نبودیم ولی من مرد و کاراکتر بزرگی هستم و این اتفاقات را فراموش خواهم کرد.ما بازیکنان جدیدی داریم که من به عنوان کاپیتان باید به آنها خوش آمد بگویم و امیدوارم تا با سرمربی و بازیکنان جدیدمان خاطرات بد گذشته را پشت سر بگذاریم چون پس از نا کامی های فصل گذشته ما اشتهای زیادی برای کسب قهرمانی لیگ برتر و دیگر جام ها داریم."

vampire3250
23-07-2008, 11:21
اسین آماده بازی در چین
اسین پس از شرکت در مراسمی در چین درباره بازی فردا در چین صحبت کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پس از اینکه بازیکنان چلسی در مراسمی مورد استقبال در چین قرار گرفتند و در میهمانی شام چینی ها شرکت کردند تمامی بازیکنان چلسی یک دیوار بزرگ را به عنوان یادگاری امضا کردند.مایکل اسین پس از امضای این دیوار درباره قرارداد جدیدش با چلسی و بازی فردا در چین گفت:"من بسیار خوشحال هستم که با باشگاه قرارداد جدیدی امضا کردم.من هنوز با باشگاه قرارداد داشتم ولی آنها از من خواستند که یک قرارداد جدید امضا کنم که من به زمان زیادی برای فکر کردن نیاز نداشتم و این قرارداد را امضا کردم.من هم اکنون فقط به فکر بازی فردا هستم و اگر بتوانیم بازی های خود را با پیروزی شروع کنیم بسیار خوب است.من بسیار خوب تمرین کردم و در آمادگی کامل به سر می برم و تمام تیم می توانند با تمرین بیشتر به آمادگی کامل خود برسند."

MORINIO
23-07-2008, 16:58
اول خبرو بخونید و بخندید:27:

جنگ رواني فرگوسن عليه تيم اسكولاري آغاز شد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس جنگ كلامي با سرمربي برزيلي تيم چلسي را آغاز كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي ميل، سرآلكس فرگوسن اظهار داشت: گمان نمي كنم در فصل جاري چلسي رقيب اصلي منچستريونايتد در راه قهرماني مجدد باشد.
فرگوسن كه اينك همراه تيمش در افريقاي جنوبي بسر مي برد، بيان كرد: چلسي تيم مجربي است؛ ولي فكر نمي كنم از شرايطي كه پيش از اين داشت، بهتر شده و پيشرفت كرده باشد. ازنظر من ليورپول و آرسنال تيم هاي جدي تري براي رقابت با منچستريونايتد در راه قهرماني هستند.
وي افزود: اين 2 رقيب فصل قبل، رقابت تنگاتنگي با منچستر داشتند و در زمان بدي دچار مصدوميت نفرات شدند.
فرگوسن ادامه داد: روي چلسي به عنوان رقيب تمركز نمي كنم. زيرا مي دانم اين تيم چه فاصله اي را بايد بپيماييد تا به بقيه برسد.
به اعتقاد كارشناسان اين اظهارات فرگوسن، نخستين حمله به چلسي و اسكولاري مربي برزيلي جديدش به منزله كوچك شمردن اين رقيب پيش از شروع فصل جديد باشگاهي است

----------------------------------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودش داره از ترس می میره که نکنه رونالدو بره و تیمش سال دیگه جزو سه تا اول نباشه اونوقت داره در مورد چلسی اینجوری صحبت می کنه!!! هفته پنجم معلوم میشه کدوم تیم برتره!:21:

MORINIO
23-07-2008, 17:19
چلسی پیشنهادی جدید برای تمدید قرارداد لمپارد به این بازیکن داده است. قرارداد 5 ساله ای به ارزش 39 میلیون پوند به این بازیکن پیشنهاد داده شده است که اگر لمپارد این پیشنهاد را بپذیرد هفته ای 150 هزار پوند دستمزد دریافت خواهد کرد که گرانترین رقم در بین تیم های انگلیسی خواهد بود

vampire3250
23-07-2008, 18:56
همین لیگ پیش بود دیگه 2-1 زدیمشون تازه وسط بازی درصد مالکیت 73 به 27 بود

موافقم ...
هر روز رئال یه پیشنهاد میده و همش فرگوسن به این رونالدو اخطار میده که نه کنه از تیمش بره و سال بعد تو جام باشگاه هاش نباشه ...!!!

vampire3250
23-07-2008, 19:03
چلسی در چین طوفان به پا کرد ...

چلسی امروز طی بازی با گوانژ 4-0 این تیم را برد در حالیکه پارسال منچستر این تیم و 3-0 برده بود .:31:

تازه تو این بازی دروگبا به خاطر مصدومیت غایب بود ...:20:

گلهای این بازی رو اسین و کالو و لمپارد (گل از فاصله 30 یاردی) و رایت فیلیپس به ثمر رسوندن ... :8:
بوسینگوا در این بازی مصدوم شد.:13:

vampire3250
23-07-2008, 19:07
بازی بعدی چلسی با چنگدو بلیدز (Chengdu Blades) هستش که روز یکشنبه برگزار میشه ...:5:

تو این بازی هم شاید یه 4 یا 5 تا گلی بزنیم ...:31:

MORINIO
23-07-2008, 20:40
ظاهرا روبینیو به مدیر برنامه هاش گفته که به دنبال خانه ای در لندن برای وی باشد و این شایعات در خصوص انتقال این بازیکن به چلسی رو بیشتر میکنه!

MORINIO
23-07-2008, 20:42
چلسی در چین طوفان به پا کرد ...

ایول برای شروع خوب بود:20:

franch
23-07-2008, 20:56
25 ميليون براي "دروگبا"

یوفا: اگر چه "فيل بزرگ" مي‌خواهد مهاجم ساحل عاجي خود را در لندن نگه دارد، به نظر مي‌رسد "دروگبا" دوست دارد راهي فوتبال باشگاهي در اسپانيا شود.

به گزارش یوفا: بارسلونا پيشنهاد خود براي خريد او را ارائه كرده و همه چيز از خداحافظي دروگبا با استمفورد بريج حكايت دارد.

اكنون همه چيز به خود اين بازيكن آفريقايي بستگي دارد، اين كه در چلسي بماند يا آن كه اين باشگاه را ترك كند.

ديگر بر كسي پوشيده نيست كه دروگبا پس از رفتن ژوزه مورينيو از چلسي ديگر در لندن احساس راحتي نمي‌كند.

بارسلونا هم در اين فاصله بيكار ننشسته و با ارائه قراردادي 3 ساله سعي در بردن او به اسپانيا دارد. آبي‌هاي لندن هم در اين باره گفته است در صورت دريافت پيشنهادي در خور توجه مانع رفتن او نخواهد شد.

"پول" در مساله جابه‌جايي دروگبا نقش زيادي بر عهده نخواهد داشت، چرا كه مهاجم تيم ملي ساحل عاج در آينده در هر باشگاهي توپ بزند، همواره درآمد بالايي را به دست مي‌آورد. او به تازگي گفته بود كه مي‌خواهد از زندگي‌اش لذت ببرد.

نزديكان و مدير برنامه‌هاي او از رفتن او به سمت "جنوب" خبر دادند.

بارسلونا با داشتن آب و هوايي گرم‌تر مكان دلپذيرتري نسبت به لندن سرد و خشك به شمار مي‌آيد.

ديديه در 108 بازي با پيراهن چلسي بيش از 50 گل به ثمر رسانده است كه گواهي بر ميزان اهميت او براي باشگاه لندني شمرده مي‌شود.

او بازيكني است كه به تنهايي مي‌تواند نتيجه بازي را تغيير دهد. اين آفريقايي نقش مهمي در پيروزي‌هاي تاريخ باشگاه لندني دارد و يافتن جايگزين براي او حتي براي رومان آبراموويچ مالك چلسي دشوار خواهد بود.

همچون هميشه يك موضوع ترديد ناپذيري است و آن اين كه وقتي دروگبا بخواهد به تيمي برود، در نهايت راهي آن تيم مي‌شود.

franch
23-07-2008, 21:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسکولاری ؛ لمپارد و دروگبا را میخواهد

یوفا: سر مربی تیم فوتبال چلسی انگلیس بر ادامه حضور لمپارد و دروگبا در این تیم تاکید کرد.

به گزارش یوفا: راشا تودی لوییس فیلیپ اسکولاری سر مربی برزیلی تیم فوتبال چلسی انگلیس که به همراه این تیم در اردوی آمادگی گوانگ ژو چین به سر می برد بر ادامه حضور دیدیه دروگبا و فرانک لمپارد در این تیم تاکید کرد.

اسکولاری عدم حضور دروگبا در تمرینات تیم چلسی را ناشی از آسیب دیدگی زانو وی دانست و اعلام کرد وی پس از رفع مصدومیت به اردوی این تیم باز خواهد گشت.

سر مربی چلسی همچنین حضور لمپارد در تمرینات تیم در چین را نشانه علاقه وی برای حضور در فصل آینده در چلسی دانست.

تیم چلسی در نخستین بازی خود تحت سر مربیگری اسکولاری در یک بازی تدارکاتی به مصاف گوانگژو فارمز چین خواهد رفت.

vampire3250
24-07-2008, 11:18
ترکیب چلسی در اولین بازی با سرمربیگری فیل بزرگ ::46:

در این بازی چلسی پیزارو و دروگبا را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و شوچنکو به دلیل آماده نشدن در این بازی حضور نداشت
تازه ما این سه تا مهاجممون و نداشتیم 4 تا زدیم اگه داشتیم بازی رو میترکوندیم ....:31:
ترکیب :

1-پیتر چک
16-بوسینگوا
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
5-اسین
12-میکل
20-دکو
8-لمپارد
21-کالو
39-آنلکا

ذخیره :

23-کودیچینی
2-ایوانوویچ
19-فریرا
33-الکس
18-بریج
15-مالودا
24-رایت فیلیپس
36-دی سانتو

vampire3250
24-07-2008, 11:23
من تو یه پستی گل زنان چلسی تو این بازی دوستانه رو اشتباه وارد کردم ...
شرمنده ...:13:
گلزنا اینا بودن :

کالو (نیمه اول) ، لمپارد (شوت از فاصله 30 یاردی:8:) ،دی سانتو ، رایت فیلیپس (نیمه دوم)

vampire3250
24-07-2008, 11:28
ترکیب چلسی در نیمه اول و دوم :

ترکیب در نیمه اول بصورت 2-2-2-4 :

6-بوسینگوا (19-فریرا "21)
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
5-اسین
12-میکل
8-لمپارد
20-دکو
39-آنلکا
21-کالو

ترکیب در نیمه دوم بصورت 3-3-4 :

23-کودیچینی
19-فریرا
6-کاروالیو
33-الکس
18-بریج
20-دکو (2- ایوانوویچ "62)
12-میکل
8-لمپارد ( کاپیتان)
21-کالو (24-رایت فیلیپس "57)
26-دی سانتو
15-مالودا

تو این بازی بوسینگوا و ایووانویچ در خط دفاع,دکو در خط هافبک و دیسانتو در خط حمله اولین بازیشونو واسه چلسی کردن که دی سانتو تو اولین بازیش 1 گل زده ...

فعلا که شروعش خوب بوده ...:31:
ببینیم یکشنبه چیکار میکنن :8:

MORINIO
24-07-2008, 15:47
میگم این دی سانتو رو از جایی گرفتن ؟؟تا حالا اسمشو نشنیده بودم!

vampire3250
24-07-2008, 16:49
میگم این دی سانتو رو از جایی گرفتن ؟؟تا حالا اسمشو نشنیده بودم!

منم تا حالا اسمشو نشنیده بودم ...
من اول فکر کردم گوانژگ گل به خودی توسط دی سانتو زده ... نگو دی سانتو از خودمونه!!! :31:

vampire3250
24-07-2008, 16:55
تازه تو این بازی جو کول و بالاک کجا بودن ؟...:13:

vampire3250
24-07-2008, 17:03
من تو سایت اسکای اسپورت اسم چند نفر و دیدم که پارسال جزوه لیست بازیکنای چلسی نبودن ...
تازه تو لیست خریدشون هم نبودن ...
James Simmonds

Michael MancienneL

Adrian Pettigrew
این دی سانتو هم نبود...

ایتا کین ؟:18:

vampire3250
24-07-2008, 17:09
دومیرو فهمیدم ...
انگاری چلسی پارسال به طور قرضی داده بوده به queens park rangers
ولی اون یکیا رو پیدا نکردم ...

MORINIO
24-07-2008, 17:21

فرانکو دی سانتو مهاجم 18 ساله آرژانتینی هست که دردسامبر 2007(زمستان امسال)چلسی اونو با مبلغ 7 میلیون دلار(3.4 میلیون پوند) به خدمت گرفته

بازیکن آینده داری به نظر میاد:40::20:

MORINIO
24-07-2008, 18:26
لمپارد عجب گلی زد . خیلی توپ بود!

vampire3250
24-07-2008, 23:59
Adrian Pettigrew

متولد 12 نوامبر در سال 1986 در لندن ...

پارسال به عنوان بازی کن قرضی به تیم برنت فرد رفته بود ...

حتی تو بسکتبال هم نقش داره ...:8:

فکر نکنم تو چلسی موفق باشه :41:

vampire3250
25-07-2008, 00:06
James Simmonds

بازیکن 19 ساله که محصول آکادمی چلسی هست که پارسال به طور قرضی به کاردیف رفته بوده ...:8:
پستی که بازی می کنه هافبکه ...

vampire3250
25-07-2008, 00:30
Michael Mancienne

این بازیکن برای تیم ملی زیر 19 سال انگلیس بازی می کنه ...:27:
که پارسال چلسی این بازیکنو به طور قرضی به Queen Park Rangers داده بوده ...

vampire3250
25-07-2008, 00:33
رئال بتیس به دنبال جذب مهاجم چلسی یعنی پیزارو ...

ارتباط مدیر باشگاه بتیس با پیزارو در حد چت بوده ولی پیشنهادشون جدی بوده ...

franch
25-07-2008, 21:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسكولاري: من مرد خاص نيستم

یوفا: سرمربي برزيلي چلسي كه راه خود را از راه "ژوزه مورينيو" جدا مي‌داند، در گفت‌وگو با روزنامه انگليسي The Sun به همين مساله تاكيد كرده و گفت: «نام من لوئيس فليپه اسكولاري است نه ژوزه مورينيو.»

به گزارش یوفا: اسكولاري در اين گفت‌وگو افزود: «من شخصيت خودم را دارم و راه خودم را دنبال مي‌كنم، نه راه كس ديگري را. نمي‌دانم مورينيو از كسب كدام عنوان‌ها وعده داده بود اما، من شيوه گفتار متفاوتي دارم. من به بازيكنان و هواداران چلسي همان چيزي را مي‌گويم كه هر سرمربي از آن صحبت مي‌كند، فقط اينكه به قهرماني نياز داريم.»

اسكولاري در پايان خاطرنشان كرد: «شيوه و راه من در چلسي همان شيوه‌اي است كه به عنوان يك سرمربي در زندگي‌ام پيش گرفتم. مي‌خواهم به همان چيزهايي كه در تيم‌هاي قبلي‌ام به دنبال آنها بودم دست يابم. تنها به پيروزي مي‌انديشم و چلسي نيز برايم از اين قاعده مستثني نيست.»

franch
25-07-2008, 21:46
بد نيست بدونيد د در نظر سنجي سايت هواداران چلسي كه در ان بهترين بازيكن فصل 2007-2008 به نظرسنجي گذاشته شده ميشائيل بالاك با 42 درصد در رده نخست قرا داره و بعد از وي فرانك لمپارت با 22 درصد در رده دوم قرار داره.

vampire3250
26-07-2008, 14:16
پیزارو بالاخره همه ی پیشنهادات را رد کرد و در این رابطه گفت که من با چلسی قرارداد دارم و می خواهم در اروپا بازی کنم ...:8:

گویا پیزارو از آمریکا هم پیشنهاد داشته ...

vampire3250
26-07-2008, 14:22
چک امیدوار است ...

چک در رابطه با لمپارد که از اینتر پیشنهاد جدی دارد خاطر نشان کرد :
"فرانک فعلا 1 سال با ما قرارداد دارد و من امیدوارم که این روزها فرانک قراردادش را تمدید کند ...:27:"

vampire3250
26-07-2008, 23:58
چنگدو ۰ - ۷ چلسی

CHELSEA 7 VS 0 CHENGDU

تیم فوتبال چلسی توانست در دومین دیدار دوستانه اش مقابل تیم چنگدو با نتیجه ای پر گل پیروز شود

به گزارش کانون هواداران چلسی ٬ در این دیدار که چلسی میهمان تیم چنگدو بلدز چین بود توانست به نتیجه ۷ بر ۰ پیروز شود تا دومین پیروزی اش در آسیا را بدست آورد
چلسی که با ترکیب : چک ( هیلاریو - ۶۰ ) ٬ فرییرا ( ایوانوویچ - ۴۵ ) ٬ الکس ( کاروالیو - ۴۵ ) ٬ تری ( جو کول - ۵۳ ) ٬ اشلی کول ( بریج - ۴۵ ) ٬ دکو ٬ اسین ٬ لمپارد ( میکل - ۴۵ ) ٬ رایت فیلیپس ٬ آنلکا ( در سانتو - ۶۰ ) ٬ کالو ( مالودا - ۴۵ ) راهی میدان شده توانست با گلهای آنلکا دقیقه ۱۴ ٬ کالو ۳۰ ٬ لمپارد ۳۷ ٬ جو کول ۵۴ و ۸۱ ٬ دی سانتو ۶۵ و رایت فیلیپس در دقیقه ۸۳ حریف چینی اش را از پیش رو بردارد

چلسی با هدایت اسکولاری بعد از شکست ۴ بر ۰ برابر گوانگ ژو فارماکاتیاکال دومین پیروزی اش بدست آورده است.

vampire3250
27-07-2008, 00:01
عجب بازی بوده ...:8:

چلسی 7 تا گل زده ... :26:

تازه این دی سانتو داره چیکارا که نمی کنه ... تو 2 تا بازی 2 تا گل زده ...:18:

این رایت فیلیپس هم که شده مرد دقایق 90 تو 2 بازی دقایق آخر رو هم 2 تا گل زده ...:31:

vampire3250
27-07-2008, 00:07
بوسينگوا مصدوم شد...:41:

بوسنگوا مدافع پرتقالی تیم چلسی به دلیل مصدومیت چند هفته اولیه لیگ برتر را از دست داد:19:

به گزارش کانون هواداران چلسی بوسنگوا که به تازگی به آبی های لندن پیوسته است به دلیل مصدومیت اردوی چلسی در چین را ترک کرد و به لندن بازگشت ٬ او به دلیل مصدومیت اردوی آسیایی و روسیه تیمش را از دست داد .:13:

گویا مصدومیت بوسینگوا دلیلی باشه که او نتونه هفته ها نخستین تیمش را از دست بده:41:

MORINIO
27-07-2008, 20:18
چلسی با هدایت اسکولاری بعد از شکست ۴ بر ۰ برابر گوانگ ژو فارماکاتیاکال دومین پیروزی اش بدست آورده است.
سلام. این جمله درست نیست یه بار دیگه بخون. کلمه برابر رو نمیخواد.

ضمنا بابت اخبار ممنون

vampire3250
27-07-2008, 23:09
برابر یعنی همون در برابر تیم ...
نه؟

franch
28-07-2008, 17:01
بالاك ، تاريخ خداحافظي از فوتبال را تعيين كرد

یوفا: ميشائيل بالاك هافبك تيم ملي فوتبال آلمان قصد دارد آخرين سالهاي فوتبالش را در باشگاه چلسي سپري كرده و در سال ‪ ۲۰۱۰‬از اين ورزش كناره‌گيري كند.

به گزارش یوفا: كاپيتان تيم آلمان بعد از جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬در آفريقاي جنوبي با فوتبال خداحافظي خواهد كرد اما خوشحال است كه دو سال آخر را در ورزشگاه استمفورد بريج ، كنار آبي پوشان تيم چلسي ، سپري مي‌كند.

بالاك كه در سال ‪ ۲۰۰۶‬بعد از تجربه بازيگري در كايزراسلاترن ، بايرلوركوزن و بايرن مونيخ به چلسي ملحق شد ، تاكيد كرد اينجا آخرين باشگاه اوست.

وي اظهار داشت : در گذشته اعلام كرده ام كه خوشحال مي‌شوم تا پايان دوران بازيگري در چلسي بمانم. من به استمفورد بريج آمدم تا در يكي از بهترين ليگ‌هاي جهان براي يكي از قوي‌ترين تيم‌ها بازي كنم.

هافبك سابق چلسي بعد از شروع كند و ناموفقي كه در اين تيم داشت ، در فصل گذشته يكي از بهترين بازيكنان بود اما تيم تحت رهبري آورام گرنت در فينال جام قهرمانان باشگاههاي اروپا مغلوب منچستريونايتد شد و در ليگ برتر نيز رقابت را به اين تيم واگذار كرد.

بالاك اما انگيزه زيادي دارد كه همراه با چلسي به يك عنوان قهرماني دست يابد : انتظار دارم در اين فصل براي قهرماني تلاش كنيم. ما حرفه‌اي هستيم و بايد تفاوتي نسبت به فصل قبل در تيم ايجاد كنيم.

با حضور لوئيس فيليپه اسكولاري در چلسي و جذب دكو پرتغالي ، اين تيم عزمش را جزم كرده تا ناكامي‌هاي گذشته را جبران كند.

در حاليكه هنوز اسامي مختلفي نظير كاكا و روبينيو در فهرست خريدهاي آبي پوشان به چشم مي‌خورد ، اما بالاك معتقد است تركيب فعلي ، تركيب خوبي است.

به گفته وي: چلسي تيم فوق‌العاده‌اي دارد كه هميشه پتانسيل قهرماني را داراست.

franch
28-07-2008, 17:35
حالا كه تاپيك منچستر قفل شده چرا يه تاپيك جديد براش نميزنن.

MORINIO
28-07-2008, 18:17
برابر یعنی همون در برابر تیم ...
نه؟

بیخیال رفیق ... مهم نیست.

MORINIO
28-07-2008, 18:26
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم چلسي گفت: ضربه هولناكي كه در بازي نهايي ليگ قهرمانان متحمل شدم را فراموش كرده‌ام.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، جان تري اظهار داشت: در ديدار پاياني برابر منچستر يونايتد در مسكو، يك پنالتي سرنوشت ساز را خراب كردم كه از لحاظ روحي تا مدت‌ها مرا تحت تاثير قرار داد. بعد ازگذشت مدتي از آن، سعي كردم آن واقعه را فراموش كرده و آماده حضور در فصل جديد شوم.
وي افزود: ديگر بازيكنان تيم نيز از لحاظ فني و روحي آماده حضور در فصلي تازه شدند. حالا شوق فراواني به كسب مدال داريم.
تري عنوان كرد: در فصل نقل و انتقالات چند قرارداد خوب بستيم. با در اختيار داشتن دكو و بوسينگاوا، به واقع كامل شده ايم.
وي افزود: اميدوارم بتوانيم با اين نفرات و مجموعه قبلي، تيمي شويم كه براي كسب افتخار تلاش مي‌كند و به آن مي رسد.

franch
29-07-2008, 13:21
چلسي پيشنهاد يك ميليون پوندي در ماه به كاكا مي‌دهد

یوفا: بر اساس گزارش‌هاي منتشره، باشگاه فوتبال چلسي انگليس قصد دارد در تلاش براي جذب كاكا، پيشنهادي يك ميليون پوندي در ماه به وي بدهد.

به گزارش یوفا روزنامه آبزرور امروز دوشنبه در اين‌باره نوشت: درست به محض اينكه فكر مي كنيد اين ماجرا تمام شده، دوباره خبرهايي در مورد احتمال رفتن كاكا از آث ميلان به چلسي به گوش مي‌رسد.

آخرين مورد حدود يك هفته پيش وقتي شروع شد كه خبر رسيد چلسي به اين بازيكن برزيلي قراردادي ‪ ۱۰۰‬ميليون يورويي پيشنهاد كرده است.

روز بعد آدريانو گالياني نايب رييس باشگاه آث ميلان بدون اشاره به مبلغ پيشنهادي اعلام كرد كه پيشنهاد چلسي را رد كرده است و افزود، كاكا به هيچ قيمتي فروشي نيست.

سپس پيتر كنيون رييس اجرايي باشگاه چلسي پيشنهاد جديد براي كاكا را رد كرد اما اين مانع از گزارش روزنامه گازتادلواسپورت در مورد پيشنهاد جديد ‪ ۱۵۰‬ميليون يورويي چلسي براي اين بازيكن نشد.

گالياني دوباره اين خبر را هم تكذيب كرد و عنوان نمود كه مطبوعات فقط دنبال شايعه‌سازي هستند و بزودي خبر پيشنهادي ‪ ۲۰۰‬ميليون يورويي را منتشر خواهند كرد.

سر و صداي خبرهاي مربوط به انتقال كاكا ظاهرا فروكش كرده بود كه روزنامه آبزرور در شماره امروز خود مدعي شد، چلسي قرار است پيشنهادي يك ميليون پوندي در ماه به كاكا بدهد.

اين امر كاكاي ‪ ۲۶‬سال را به اولين بازيكن يك ميليون پوندي در ماه در تاريخ فوتبال تبديل خواهد كرد.

يك منبع موثق از باشگاه ميلان در اين‌باره گفت: كاكا بر اساس اين قرارداد مبلغ ‪ ۹‬ميليون يورو در اولين فصل حضورش در چلسي مي‌گيرد و دستمزد او در هر يك از پنج سال باقي مانده يك ميليون يورو افزايش خواهد يافت. در اين صورت چلسي مجبور است با هفته‌اي بيش از ‪ ۲۰۰‬هزار پوند شروع كند.

يك منبع نزديك به كاكا نيز به آبزرور گفت: به كاكا پيشنهادي بسيار بزرگتر از ميلان داده شده است.

براي فهميدن حقيقت بايد منتظر بود و ديد كه عكس العمل چلسي و ميلان با اين خبرها چگونه است اما مي‌توان از يك چيز مطمئن بود و آن اينكه شايعات مربوط به چلسي و كاكا خيلي هم بيراهه نيست.

MORINIO
29-07-2008, 13:32
در ديداري دوستانه

استقبال 7 هزار نفري از تيم فوتبال چلسي

خبرگزاري فارس: تماشاگران فوتبال در مالزي از حضور تيم چلسي انگليس در اين كشور استقبال كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات مالزي، تيم چلسي كه دست به انجام تور آسيايي خود زده، نخستين تمرين خود را در ورزشگاه شاه علم كوالالامپور انجام داد كه با استقبال كم نظير هواداران مالزيايي روبرو شد.
در اين تمرين بيش از 7 هزار هوادار مالزيايي در ورزشگاه حضور يافته و در تمرين تيم چلسي دست به تشويق تيم لندني زدند.
اين گزارش عنوان مي‌كند كه چنين استقبالي از يك تيم خارجي در مالزي سابقه نداشته است.

MORINIO
29-07-2008, 13:36
چلسي پيشنهاد يك ميليون پوندي در ماه به كاكا مي‌دهد

روزنامه های خارجی هم دست کمی از روزنامه های خودمون ندارن!!!! چلسی دائم داره ارائه پیشنهاد به کاکا رو تکذیب میکنه و از اون طرف هم معلومه که میلان فروشنده نیست! پس همچین انتقالی امکان نداره این فصل رخ بده!

franch
29-07-2008, 13:40
درسته ولي از اين ابراموويچ هر چي بگي بر مياد.

MORINIO
29-07-2008, 13:48
حالا كه تاپيك منچستر قفل شده چرا يه تاپيك جديد براش نميزنن.

نمیدونم اگه دوست داری شما یه تاپیک دیگه براش درست کن!

درسته ولي از اين ابراموويچ هر چي بگي بر مياد.

اینم حرفیه ولی خوب چلسی نیازی بهش نداره چون هافبک خوب به اندازه کافی داره(اسین-بالاک-لمپارد-دکو- میکل) یا اینکه بخواد به عنوان مهاجم دوم پشت سر دروگبا بازیش بده که احتمال دومی بیشتره!

در کل من فکر نمیکنم اصلا بیاد چلسی و چلسی بهتره یه بازیکن مثل روبینیو رو بگیره هر چند که الانم ترکیب خوبی داره و فکر نمیکنم نیازی به بازیکن جدید باشه.

franch
29-07-2008, 21:30
نمیدونم اگه دوست داری شما یه تاپیک دیگه براش درست کن!

.
اخه من كه زياد منچستري نيستم. بهتره طرفداراي منچستر خودشون يه تاپيك جديد براي تيمشون بزنن.

MORINIO
29-07-2008, 23:43
چلسی سومین بازیشو در تور آسیایی با برد 2-0 برابر تیم Malaysian XI پشت سر گذاشت. گل های چلسی در این بازی رو نیکلا آنلکا و اشلی کول به ثمر رسوندند.

:40::40::40::40::40::40::40::40:

Majid_17_206
01-08-2008, 09:48
سایت گل زده که تال بن هایم رفت منچستر سیتی ...همون بهتر که رفت چون اصلا به درد تیم نمیخورد

franch
01-08-2008, 11:58
سایت گل زده که تال بن هایم رفت منچستر سیتی ...همون بهتر که رفت چون اصلا به درد تیم نمیخورد
اينم خبر كاملش:

مسئولان باشگاه چلسی با انتقال طال بن هایم به تیم منچستر سیتی موافقت کردند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ طال بن هایم که سال ۲۰۰۷ از تیم بولتون به استمفوردبریچ آمده بود در اولین فصل اش و بعد از مصدومیت جان تری و کاروالیو به همراه الکس چندین بازی کرده است.

این مدافع اسرائیلی بهترین بازی اش را در جام حذفی و مقابل هادرز فیلد انجام داده است که از این پس باید او را در لباس منچستر سیتی ببینیم

Majid_17_206
01-08-2008, 12:38
بابت خبر ممنون...راستی مالودا هم گفته زیر نظر مورینیو و گرانت فصل خوبی رو پشت سر نگذاشته و با وجود اینکه از چند تا باشگاه پیشنهاد داره ولی میخواد تو چلسی بمونه و اسکولاری برای فصل بعد میتونه روش حساب کنه

MORINIO
02-08-2008, 14:07
چقدر خوش شانسیم ما !!!!!!! باز هم تو پنالتی باختیم!!! یادم نمیاد که یه بار پنالتی برده باشیم!!

عوضش خوب شد حالا با میلان بازی می کنیم که تیم به مراتب بهتری از سویا هستش !

چلسی 1 - 1 لکوموتیو مسکو ( توپنالتی لکومتیو برد)

گل چلسی رو اسین با یک شوت محشر از پشت محوطه زد!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میلان 0-1 سویا ( گل سویا رو گتوزو به اشتباه به تیم خودی زد!)
به این ترتیب:

بازی رده بندی: چلسی-میلان

بازی فینال: سویا-لکومتیو !!!

franch
02-08-2008, 23:32
یادم نمیاد که یه بار پنالتی برده باشیم!!

منم يادم نمياد كه شوچنكو براي يه بارهم كه شده پنالتيهاش رو خراب نكنه:31:

franch
02-08-2008, 23:47
هدف چلسي "روبينيو"

كنيون: به دنبال "ديگو" نيستيم

"پيتر كنيون" مدير اجرايي چلسي در گفت‌وگو با پايگاه اينترنتي باشگاه لندني يافتن جانشين براي "روبينيو" در رئال مادريد را يكي از عوامل مهم در جذب مهاجم برزيلي عنوان كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير اجرايي چلسي گفت: «يكي از عوامل كليدي در مورد مساله خريد روبينيو اين است كه رئال مادريد در پي يافتن جانشين براي اين بازيكن است. بايد گفت تنها مساله مورد بحث ميان دو باشگاه نيز همين است.»

كنيون افزود: «روند گفت‌وگوها طي روزهاي اخير پيشرفتي نداشته است اما، تا پايان ماه اوت زمان زيادي باقي است بنابراين درها براي خريد اين بازيكن همچنان باز است.»

در همين حال چندي پيش روزنامه ماركا چاپ اسپانيا از انتقال رافائل فان‌درفارت هافبك هلندي هامبورگ به رئال مادريد طي چند روز آينده خبر داده بود و سران چلسي اميدوار هستند تا با انتقال اين بازيكن به مادريد مسوولان رئال حاضر به فروش مهاجم 24 ساله و برزيلي تيم خود شوند.

پيتر كنيون درمورد شايعه‌هاي مربوط به احتمال پيوستن ديگو به چلسي گفت: «با احترام به ديگو بايد بگويم كه از بابت مشاهده روزنامه‌هاي امروز صبح شگفت زده شدم. به نظرم اين شايعه‌اي بيش نيست. »

كنيون پس از پايان تور آسيايي آبي‌هاي لندن درمورد علاقه اسكولاري به فوتبال روسيه و مسايل مربوط خاطرنشان كرد: «مي‌دانم كه سرمربي تيم قصد دارد تا استانداردهاي فوتبال روسيه را توسعه بخشد. شكي نيست كه فوتبال روسيه در حال پيشرفت است و تاثير بسياري روي فوتبال اروپا مي‌گذارد. ما همواره شاهد كسب مقام‌هاي اروپايي توسط تيم‌هاي روسيه بوده‌ايم و تاثير بازيكنان روسيه بر روي فوتبال اروپا ادامه خواهد داشت.»

MORINIO
02-08-2008, 23:52
به به :27: ایشالا روبی میاد چلسی و رونالدو هم میره رئال:27:

B3HZ@D
03-08-2008, 04:15
این هم برای مورینیو خان

کانال هایی که بازی میلان و چلسی رو پخش میکنه:

Abu Dhabi Sports
Dubai Sports 1
Kuwait Sport
Saudi Sports
Chelsea TV
Milan chanel (هم فکر کنم بذاره)

vampire3250
03-08-2008, 09:09
بازی رده بندی: چلسی-میلان

این بازی کی شروع میشه ؟
زمانش یکشنبس؟
یعنی امروز ؟

Majid_17_206
03-08-2008, 15:33
چلسی 5 بر صفر میلان رو شکست داد...لمپارد یک گل و آنلکا 4 گل :18:برای چلسی زد...

MORINIO
03-08-2008, 17:30
یا اباالفضل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif چیکار کرده این چلسی!!!!

آنلکا 4 گل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

روبینیو به سران مادرید: اجازه دهید تا به چلسی بروم

vampire3250
03-08-2008, 21:13
تازه چه گلایی زد .... :18:

گل لمپارد رو بگو :8:

تازه دروگبا داره قرارداده 4 ساله با چلسی تمدید می کنه ...:8:

franch
03-08-2008, 21:29
اينم خبر كاملش:

چلسی ۵-۰ ميلان

چلسی در آخرین بازی پیش از فصل خود در چارچوب مسابقات چارجانبه ی موسکو به مصاف میلان رفت که این تیم را شکست داد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، چلسی که در دیدار قبلی خود در ضربات پنالتی از لوکوموتیو موسکو شکست خورده بود به مصاف میلانی رفت که مغلوب سویا شده بود . میلان در این بازی خیلی از بازیکنان اصلی خود را به دلیل مصدومیت یا دلایل دیگر به همراه نداشت . لمپارد در دقیقه ی ۳ اولین گل بازی را به ثمر رساند و پس از آن از دقیقه ی ۸ تا ۵۸ یعنی در ۵۰ دقیقه نیکولاس آنلکا ۴ بار برای چلسی گل زنی کرد . به این ترتیب بدون آن که دروازه ی چلسی حتی ۱ بار باز شود این تیم موفق شد در دومین بازی خود در موسکو میلان را با نتیجه ی تحقیر آمیز ۵ بر صفر شکست دهد .

ترکیب چلسی در این دیدار : چک ( کودیچینی ۷۲ ) - ایوانوویچ ( فریرا ۶۱ ) - الکس - تری ( کاروالیو ۶۱ ) - اشلی کول - بالاک ( دکو ۴۵ ) - میکل - لمپارد - رایت فیلیپس ( سینکلر ۷۷ ) - آنلکا ( شوچنکو ۶۶ ) - مالودا

franch
03-08-2008, 21:33
هيچ پيشنهادى به كاكا نداديم

تمايل كنيون براى ابقاى لمپارد و دروگبا

پيتر كنيون مدير اجرايى چلسى با ابراز اميدوارى از ابقاى فرانك لمپارد، ديديه دروگبا و آندرى شوچنكو در رقابت هاى اين فصل بار ديگر براى جذب روبينيو تمايل نشان داد.
كنيون گفت: مذاكرات با لمپارد و ديگر بازيكنان ادامه دارد و باشگاه اميدوار است بتواند لمپارد، دروگبا و شوچنكو را در تركيب فصل بعد خود داشته باشد ما در اين فصل ژوزه بوسينگو اودكو را خريدارى كرديم اما هنوز به يك بازيكن ديگر نيز نياز داريم. به همين دليل باشگاه براى به خدمت گرفتن روبينيو تلاش لازم را خواهد كرد.
مدير اجرايى چلسى در ادامه بار ديگر گزارش هايى درباره مذاكرات چلسى و كاكا ستاره ميلان را تكذيب كرد و گفت: ما هيچگونه درخواستى براى جذب ستاره ميلان نداشتيم و باشگاه ايتاليايى نيز فروشى نبودن او تاكيد كرده است.
بنا به گزارش رسانه هاى انگليسى آبى هاى لندن در تلاشند تا با فرانك لمپارد ۵ سال ديگر نيز تمديد قرارداد كنند. براساس گزارش ها اين قرارداد ارزشى معادل ۳۹ ميليون پوند دارد و دستمزد هفتگى ۱۵۰ هزار پوند را براى اين ملى پوش انگليسى به همراه خواهد داشت.
از سوى ديگر دروگبا كه به دليل مصدوميت از همراهى تيم در تور آسيايى اش باز ماند مى خواهد هرچه زودتر آينده اش مشخص شود: «وضعيت فعلى ام در چلسى كاملا روشن است زيرا من هنوز تحت قرارداد باشگاه لندنى هستم اما مشاور من به زودى با مقامات باشگاه ديدارى خواهد داشت تا از مقاصد بعدى آنها براى آينده من نيز آگاه شود.
اين در حالى است كه مهاجم آبى ها از سوى باشگاه هاى ميلان و بارسلونا مورد توجه قرار گرفته است.
شوچنكو كه سال ۲۰۰۶ ميلان را به مقصد چلسى ترك كرده دوران حرفه اى بدى را سپرى مى كند اين بازيكن بار ديگر از سوى باشگاه سابقش پيشنهاد دارد اما مربى جديد آبى ها قصد دارد فرصت دوباره اى در اختيار شوا قرار دهد.
كنيون در ادامه افزود: نخستين هدف چلسى ارتقاى شرايط تيم و قهرمانى هاى بزرگ بوده. اين همان چيزى بود كه هواداران ما نيز مى خواستند اما در حال حاضر تنها براى لذت بردن از فوتبال به زمين پا مى گذاريم.
ما مى خواهيم با ارائه شيوه اى زيبا، فوتبالمان را ارتقا دهيم.
آبى هاى لندن در ۲ ديدار گذشته ۲ تيم چينى را در هم كوبيدند و امروز مقابل تيم منتخب مالزى در كوالالامپور به ميدان مى روند اين تيم پس از اين ديدار راهى مسكو خواهد شد.

franch
03-08-2008, 21:37
"کول" هنوز فينال مسکو را فراموش نکرده است

"جو کول" در مورد ناکامي هاي فصل گذشته چلسي گفت: «اين بدترين فصل تمام دوران فوتبال من بود. هيچ چيز بدتر از اين را نمي توانم تصور کنم.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، هافبک 26 ساله انگليسي که فصل گذشته به همراه آبي هاي لندن دو جام معتبر را از دست داد به روزنامه News of the World گفت: «پيش از اين نيز چنين تجربه هاي تلخي را داشته ام اما شکست برابر نزديک ترين رقيب در ضربه هاي پنالتي آن هم زماني که جام مي توانست در دستان شما باشد بدون شک سرنوشت است.»

جو کول در ادامه گفت: «بايد نخستين بازي خود در ليگ برتر را با پيروزي پشت سر بگذاريم. در دو سال گذشته شروع بسيار بدي در ليگ داشتيم. امسال نياز داريم که کار را خوب آغاز کنيم. تنها مساله مهم کسب پيروزي است.»

amirtoty
03-08-2008, 21:38
چلسی 5 بر صفر میلان رو شکست داد...لمپارد یک گل و آنلکا 4 گل :18:برای چلسی زد...
من تا 3-0 دیدم!
حیف شد کاش تا آخرش میدیم!

همه جور ضربه آزاد دیده بودیم الا ضربه آزاد لاییکه امروز دیدیم! :27:

franch
03-08-2008, 21:40
طرح جدید لباس سوم چلسي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]طرح لباس های سوم جدید این فصل اعلام شد
٬ لباسهای باشگاه چلسی که از سوی کمپانی آدیداس تهیه می شود با معرفی لباس سوم تکمیل شد

رنگ این لباس ها مانند لباس های فصل گذشته زرد می باشند

طرح لباس های سوم این فصل:

franch
03-08-2008, 21:45
بالاك برترين بازيكن فصل پيش چلسي

بعد از رای گیری بین کاربران وب سایت کانون هواداران چلسی در ایران میشائیل بالاک به عنوان برترین بازیکن فصل گذشته چلسی انتخاب شد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ در این رای گیری که نام ۱۲ تا از بازیکنانی که بیش از سایرین برای تیم به میدان رفته بودند بالاک که نیم فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود بیشترین رای و با ۴۱٬۲٪ از ۱۲۶۶ آرا به عنوان بهترین بازیکن فصل گذشته انتخاب شد

اسامی بهترین های فصل پیش از نگاه نظرسنجی کانون هواداران چلسی در ایران ( چلسی لندن دات آی آر ) :

۱ - میشائیل بالاک - ۵۲۱ رای - ۴۱٬۲ ٪

۲- فرانک لمپارد - ۲۶۸ رای - ۲۱٬۲٪

۳- دیدیر دروگبا - ۸۳ رای - ۶٬۶٪

۴- پیتر چک - ۷۹ رای - ۶٬۲٪

۵- سلامون کالو - ۷۲ رای - ۵٬۷٪

۶- جو کول - ۵۹ رای - ۴٬۷٪

۷- جان تری - ۵۸ رای - ۴٬۶٪

۸- مایکل اسین - ۵۳ رای - ۴٬۲٪

۹- اشلی کول -۳۷ رای - ۲٬۹٪

۱۰- ریکاردو کاروالیو - ۱۲ رای - ۰٬۹٪

۱۱- شون رایت فیلیپس - ۱۲ رای - ۰٬۹٪

۱۲- ژولیانو بلتی - ۱۲ رای - ۰٬۹٪

شایان ذکر است کانون هواداران چلسی در ایران این نظر سنجی را با ارسال نامه و هدیه ای به رسم یاد بود به گوش مسئولان و بازیکنان چلسی خواهد رساند

Majid_17_206
03-08-2008, 21:58
من تا 3-0 دیدم!

همه جور ضربه آزاد دیده بودیم الا ضربه آزاد لاییکه امروز دیدیم! باز خوبه 3 تا از گل ها رو دیدی من که خواب موندم ...وقتی بیدار شدم و تلویزیون رو روشن کردم دیدم دقیقه ی 89 بازیه ...کانال عربی که بازی رو نشون داد ریپلی هیچ کدوم از گل ها رو نزاشت...راستی کسی لینک دانلود گل های این بازی رو نداره؟

MORINIO
03-08-2008, 23:39
طرح جدید لباس سوم چلسي

قشنگه!!! :40::40::40::40:

vampire3250
04-08-2008, 14:49
من تا 3-0 دیدم!

همه جور ضربه آزاد دیده بودیم الا ضربه آزاد لاییکه امروز دیدیم! :27:

آقا من فرکانس این کانالارو ندارم ....

میتونین چند تا کانال با فرکانسشون معرفی کنین تا ما هم فوتبالارو زنده ببینیم .؟؟؟

MORINIO
04-08-2008, 19:10
پس از اولين حضور فصل

بالاك: به دنبال كسب عنوان مي گردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان و عضو تيم چلسي انگليس گفت:‌ پس از جام ملت‌هاي اروپا خوب استراحت كردم و به دنبال عناوين جديد هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، ميشائيل بالاك اظهار داشت: پس از جام ملت‌هاي اروپا و كسب نايب قهرماني وضعيت خوبي نداشتم. بايد استراحت مي كردم و فشار تمرينات و بازي هاي يك سال اخير را از تن خارج مي كردم.
وي كه يكشنبه شب در جام دوستي مسكو براي چلسي اولين بازي فصل جديد را انجام داد و در برد 5 بر صفر سهميم شد، افزود: در تعطيلات تابستاني خوب استراحت كردم. پس از آن با جديت زياد در تمرينات آماده سازي پيش از شروع فصل چلسي شركت كردم و مي توانم ادعا كنم از آمادگي زيادي برخوردارهستم.
اين بازيكن 31 ساله عنوان كرد: در فصل جديد به دنبال افتخارات زيادي هستم. فكر مي كنم با وجود لوئيس فليپه اسكولاري سرمربي جديد تيم و نيز نفراتي كه كادر چلسي را تكميل كرده اند، به هدفم برسم.
بالاك از دو فصل قبل در تيم چلسي انگليس توپ مي زند. او قبلا عضو تيم هاي بايرن مونيخ و بايرلوركوزن آلمان بود و همراه اين تيم ها عناويني را نيز كسب كرد.

-------------------------------------

خبري ناخوش براي تيم لندني

غيبت دروگبا در دو بازي ابتداي فصل چلسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرگزاري فارس: مهاجم ساحل عاجي تيم چلسي بخت حضور در بازي نخست را از دست داد.

ژبه گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، لوئيس فليپه اسكولاري، سرمربي برزيلي جديد اين تيم لندني عنوان كرد، دروگبا به علت طولاني شدن دوره مصدوميتش، امكان اينكه در نخستين بازي فصل جديد ليگ برتر آرسنال را همراهي كند،‌ندارد.
مطابق اين اظهارات، وي به ديدار برابر پورتسموت نخواهد رسيد؛ حتي احتمال دارد در بازي دوم كه مقابل ويگان انجام خواهد شد، غايب باشد.
اين مربي اظهار داشت: سومين مسابقه ما در فصل جديد ليگ برتر برابر تاتنهام هاتسپرز است؛ دربي كه مي كوشيم در آن با نتيجه‌اي خوب ميدان را ترك كنيم. فكر مي كنم تا آن هنگام، دروگبا آماده بازگشت به تركيب اصلي شود.

Majid_17_206
04-08-2008, 19:39
ای بابا!!!این مصدومیت نمیخواد دست از سر چلسی برداره....اون از بسینگوا این هم از دروگبا

vampire3250
04-08-2008, 20:45
دروگبا که همیشه اینجوریه ...
فصل پیش هم نیم فصل اول تقریبا کلشو مصدوم بود ...

Majid_17_206
04-08-2008, 20:55
دروگبا که همیشه اینجوریه ...
فصل پیش هم نیم فصل اول تقریبا کلشو مصدوم بود ...

ولی خیالی نیست :21:وقتی که دروگبا مصدومه آنلکا جاشو پر میکنه:27:

franch
05-08-2008, 09:56
ادامه حضور مهاجم ساحل عاجي در چلسي

دروگبا: به ادامه حضور در لندن علاقمندم
خبرگزاري فارس: مهاجم ساحل عاج تيم چلسي انگليس گفت: ادامه حضور در لندن برايم اولويت دارد و تمايل فراواني به ماندن دارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديديه دروگبا اظهار داشت: از زماني كه خوزه‌ مورينيو مربي سابق چلسي از تيم جدا شد، بحث انتقالم به تيمي ديگر مطرح بوده است.
او ادامه داد: اعتراف مي‌كنم طي اين مدت با پيشنهاداتي مواجه شدم؛ اما همواره به ادامه حضور در چلسي علاقمند بوده و هستم و اكنون نيز چنين شور و اشتياقي دارم.
وي كه با مشكل مصدوميت مواجه است و به احتمال فراوان به مسابقات هفته اول و دوم فصل جديد ليگ برتر نخواهد رسيد، افزود: باشگاه علاقمند به عقد قراردادي جديد با من است. متقابلا چنين حسي دارم. بنابراين اگر چلسي به طور جدي براي اين منظور پا پيش گذارد من نيز استقبال مي‌كنم.
دروگبا تا قبل از اينكه در سال 2004 به عضويت چلسي درآيد، به مدت يك سال براي مارسي در جنوب فرانسه بازي كرد.

alireza_h1368
05-08-2008, 11:16
این آنلکا سر پیری چه شاخ شده!
ولی فکر نکنم تو لیگم اینجوری بازی کنه!

Majid_17_206
05-08-2008, 15:55
آنلکا خیلی هم پیر نیست فقط 29 سالشه:31:...فصل قبل به خاطر اینکه گرانت زیاد بهش بازی نداد نتونست تو چلسی جا بیفته ....اگه یادت باشه بیشتر بازی ها 10 دقیقه آخر آنلکا رو میاورد تو بازی آنلکا هم تا میخواست گرم بشه بازی تموم میشد:31:...اما تا اینجا اسکولاری تقریبا توی همه ی بازی ها ازش استفاده کرده و با توجه به اینکه دروگبا به هفته های اول این فصل نمیرسه و در کل زیاد مصدوم میشه آنلکا میتونه از این فرصت استفاده کنه و تواناییهاش رو نشون بده ....خلاصه نظر من اینه که آنلکا توی این فصل برای چلسی میتونه خیلی مفید باشه:27:

franch
05-08-2008, 20:43
اسکولاری:من بسیار خوشحالم

اسکولاری پس از پیروزی 5 بر صفر چلسی برابر میلان از عملکرد بازیکنانش ابراز خوشحالی کرد

به گزارش کنون هواداران چلسی در ایران, اسکولاری سرمربی چلسی پس از پایان بازی دیروز گفت:"من بسیار خوشحالم چون بازیکنانم نسبت به بازی های قبل در سطح بسیار بالاتری بازی کردند.البته میلان 4 یا 5 بازیکن خود را در اختیار نداشت ولی بازیکنان ما بسیار خوب بازی کردند.این بازی برای آنلکا بسیار مهم بود نه تنها به این دلیل که 4گل زد بلکه او توانست مقابل یک تیم بزرگ خوب بازی کند و خودش را در موقعیت های خوبی قرار دهد.شاید تا چند روز آینده خبر های خوشی از دروگبا بدهیم ولی هنوز چیزی معلوم نیست ما هم اکنون اینجا 22 بازیکن داریم و 5 بازیکن هم در لندن هستند و ما 12 روز تا آغاز لیگ فرصت داریم تا به آمادگی کامل برسیم"

franch
05-08-2008, 20:46
نگفتم خداحافظي مي‌كنم
بالاك: من انسان واقع گرايي هستم

"ميشائيل بالاك" پس از ناكامي در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته و همچنين شكست در فينال جام ملت‌هاي اروپا، همچنان در پي عنواني بزرگ در سطح بين‌المللي است واين شايد فراتر از جام جهاني آفريقاي جنوبي نيز طول بكشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هافبك 31 ساله چلسي درباره برنامه‌هايش درآينده گفت:

«دوست دارم در چلسي فوتبالم را به پايان ببرم؛ اما، شايد در 33 سالگي.»

بالاك به اين ترتيب اعلام كرد كه حتي پس از سال 2010 نيز فوتبال بازي كردن را در نظر دارد.

كاپيتان تيم ملي آلمان همچنين گفت كه دو ناكامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا و جام ملت‌هاي اروپا با چلسي و تيم‌هاي آلمان را فراموش كرده است.

وي در اين باره گفت: «با اين حال آدمي نيستم كه سرم را در برف فرو ببرم. براي من يك يا چند فصل ديگر وجود دارد.»

بازيكن سال‌هاي پيشين بايرن مونيخ ادامه داد: «هنوز هم اميدوارم عنواني بزرگ را در عرصه جهاني بدست بياورم. باور دارم كه شايسته آن هستم. اما، اگر اينگونه نشد، بايد به آن تن در داد. من انسان واقع‌گرايي هستم.»

او با وجود از دست رفتن فينال‌ها نخواست از فصلي نااميد كننده حرف بزند: «خوشحالم كه پس از يك آسيب ديدگي ناگوار بازگشته‌ام. برايم دوران بسيار دشواري بود.»

او با رد خبرها پيرامون خداحافظي قطعي‌اش پس از جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي گفت: «هرگز چنين چيزي را نگفته‌ام.»

بازيكن خط مياني آبي‌هاي لندن ادامه داد: «فوتبال انگليس همچون گذشته برايم چالشي بزرگ است. از پيوستنم به چلسي در دو سال پيش خوشحالم. در بايرن مونيخ پذيرفته بودم كه جايگاهي ثابت دارم و چند عنوان را هم به دست آورده‌ام. با اين حال مي‌خواستم در خارج آلمان بازي و پيشرفت كنم.»

بالاك همراه با چلسي در تورنمنت روسيه شركت كرد تا 35 روز پس از ديدار پاياني يورو 2008 كه با باخت يك بر صفر آلمان برابر اسپانيا همراه بود، دوباره در يك ديدار رسمي حضور يافته باشد.

چلسي در بازي رده‌بندي ميلان را با پنج گل درهم كوبيد. سويا با پيروزي بر لكوموتيو مسكو قهرمان اين تورنمنت چهارجانبه شد.

MORINIO
05-08-2008, 23:52

آخ آخ این عکس فینال سال پیشه که تو پنالتی باختیم! اون بارون لعنتی و اون لیز خوردن ....

بی خیال... این فصل رو عشقه :40:

franch
06-08-2008, 10:15
آخ آخ این عکس فینال سال پیشه که تو پنالتی باختیم! اون بارون لعنتی و اون لیز خوردن ....

بی خیال... این فصل رو عشقه :40:
اين عكس و گذاشتم تا يكم احساساتي بشيد:31:

Undercover-G
06-08-2008, 20:57
سلام به همگی . من دوباره پیدام شد :31:
بابا چه کردید ! ترکوندید :8:

فعلاً بای :40:

franch
06-08-2008, 21:55
انديشه‌هاي كاپيتان چلسي
انتقام و احترام
كاپيتان چلسي دو ماه پس از ناكامي تلخ آبي‌ها در ديدار پاياني ليگ قهرمانان اروپا برابر منچستريونايتد، شياطين سرخ را به نبردي دوباره فراخواند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جان‌تري مي‌خواهد رقيب منچستري‌ را در ليگ پيش‌رو ناكام بگذارد. اين مدافع ليگ قهرمانان را هم بسيار پرهيجان مي‌داند.
آبي‌هاي لندن فصل نااميد كننده‌اي را پشت سر گذاشته‌اند. آنها در ليگ برتر براي دومين بار پياپي ناكام ماندند. ضمن آنكه در ليگ قهرمانان هم برابر همين تيم تسليم شدند، آن هم در ضربه‌هاي پنالتي. تري اكنون در انديشه تلافي است.
او پس از گفت‌وگو با فرانك لمپارد گفت: «مي‌خواهيم قهرماني در ليگ برتر را پس بگيريم. نشان دادن پايداري در طول فص و پيش افتادن از منچستريونايتد، رويايي خواهد بود.»
با اين همه كاپيتان 27 ساله چلسي به شياطين سرخ احترام مي‌گذارد. او كه با تلويزيون چلسي گفت‌وگو مي‌كرد، ادامه داد: «آنها دو سال خوب را داشتند و بايد به آنها احترام بگذاريم. ما مي‌دانيم كه در سال گذشته خوب بوديم و هنوز مي‌توانيم پيشرفت كنيم.»
او درباره‌ي فصل جديد ليگ برتر هم گفت: «قهرماني در ليگ برتر همان چيزي است كه مي‌خواهيم زماني كه ليگ قهرمانان دوباره به جريان بيافتد، بسيار پرهيجان و جذاب خواهد بود.»

franch
06-08-2008, 21:56
دکو: جادوی روبینهو به کار چلسی می آید

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ دکو درباره توانایی های روبینهو گفت: او نمایش دلپذیری از فوتبال را به نمایش می گذارد. روبینهو مهارت های شگفت انگیزی دارد. او فوق العاده است و می تواند جادو کند و قطعآ چلسی می تواند از جادوهای خوب او نهایت استفاده را بكند.

vampire3250
06-08-2008, 23:13
هافبک توانای 31 ساله چلسی در مورد شرایطش در چلسی خبر داد ...

بالاک که اولین بازیش را در این سال در برابر میلان انجام داد که با نتیجه 5-0 به اتمام رسید گفت که برای فصل جدید لیگ برتر انگلستان آماده است و می خواهد با بازیش خاطره ای را در ذهن هواداران چلسی ماندگار کند ...

vampire3250
06-08-2008, 23:25
رانیزی مربی سابق چلسی گفت :

مربی سابق چلسی رانیری هنوز از چلسی 2004 دلخور است در این رابطه گفت :
"از وقتی که رومن آبراموویچ با آمدنش به چلسی من را به خاطر ورود مورینیو اخراج کرد هنوز از چلسی دلخورم ..."
رانیری که بعد چلسی مربی والنسیا و پارما شد که در نهایت(فعلا) مربی یوونتوس است اظهار کرد :
"دوست دارم در جام باشگاه ها با چلسی هم گروه شویم و به باشگاه و هواداران چلسی و بویژه به آبراموویچ نشان دهم که چه مربی بودم... و حتی میخواهم با چلسی در استمفورد بریج بازی کنم که بتوانم توانایی هایم را به رخ همه بکشم ..."

__________________________________________________ _________

اینو نگا کن .................:27:
چه توقعی داره از خودش .....:31:

vampire3250
06-08-2008, 23:28

خوش اومدی ...:10:
مگه کجا بودی ؟؟؟؟؟
دمه بچه ها گرم... این تاپیکو ترکوندن ..:40:

MORINIO
06-08-2008, 23:35

به . سلام چطوری ؟؟؟ حدود یه سال فک کنم نبودی!!!:20:

در هر صورت خوش اومدی جات خیلی خالی بود:13:

MORINIO
06-08-2008, 23:39
سایت گل لیست خرید و فروش ها رو به طور کامل با مبلغ قرارداد گذاشته بود گفتم بزارم اینجا:

Players In:

Jose Bosingwa (FC Porto, £16.2m), Deco (Barcelona, £8m).

Players Out:

Steve Sidwell (Aston Villa, £5m), Ben Sahar (Portsmouth, loan), Ryan Bertrand (Norwich, loan), Slobodan Rajkovic (FC Twente, loan), Claude Makelele (Paris St Germain, free), Khalid Boulahrouz (Stuttgart, £4m), Tal Ben Haim (Manchester City, undisclosed), Shaun Cummings (MK Dons, loan).

Majid_17_206
07-08-2008, 07:50
Claude Makelele Paris St Germain, free چرا ماکلله مجانی رفته به پاریس سینت جرمن؟

franch
07-08-2008, 09:34
ترى: ما با هدف قهرمانى ليگ را آغاز مى كنيم

جان ترى مدافع ملى پوش آبى ها معتقد است چلسى اين فصل با شكست يونايتد جام قهرمانى انگليس را به استمفوردبريج بازمى گرداند. آبى هاى لندن فصل گذشته با شكست از قرمزهاى اولدترافورد به نايب قهرمانى در ليگ برتر و پس از آن ليگ قهرمانان اكتفا كردند. ترى كه در فينال جام باشگاه هاى اروپا با از دست دادن پنالتى، عامل شكست تيمش شد، خاطره تلخى را در ذهن خود ثبت كرد اما اين بازيكن قول داد اين فل با فراموش كردن آن فينال، با تمام قوا براى چلسى به ميدان بيايد. كاپيتان آبى ها معتقد است پيشرفت هاى تيم اسكولارى مى تواند يونايتد را از صدر جدول ليگ انلگيس پايين آورد: «دو فصل گذشته، دوران برترى منچستريونايتد بود اما ما نيز عملكرد بدى نداشتيم. منچستر با اين افتخارات در اوج موفقيت قرار دارد اما ما هنوز بايد تلاش كنيم، قهرمانى در ليگ برتر يكى از اهداف ما است و قطعاً با شروع ليگ قهرمانان رقابت ها هيجان انگيزتر از گذشته نيز خواهد شد

franch
07-08-2008, 09:36
شوچنكو:

در تاريخ چلسى جاودانه مى شوم

آندرى شوچنكو معتقد است اگر از مصدوميت هاى متعدد كه از زمان انتقال به استمفوردبريج گريبانگيرش شده رهايى يابد هنوز هم مى تواند به ستاره چلسى تبديل شود. اين مهاجم اوكراينى كه ۲ سال پيش با مبلغ ۳۰ ميليون پوند از ميلان به چلسى آمد نتوانسته بازى هاى درخشانى از خود به نمايش بگذارد و بارها شايعاتى مبنى بر بازگشتش به سرى A مطرح شده است. او ۱۷۳ گل براى ميلان زده بود اما در چلسى فقط ۹ گل به ثمر رسانده اما تمايلى به عقب نشينى ندارد:«در اين ۲ سال دو بار تحت عمل قرار گرفته ام و يك بار هم به شدت از ناحيه كمر مصدوم شده ام، اگر فرصت داشته باشم كه به همراه ساير بازيكنان و بدون مصدوميت تمرين كنم در تاريخ چلسى جاودانه خواهم شد. من فقط يك هفته با هم تيمى ها تمرين كرده ام البته روند بهبودى هم در حال انجام است و درد زيادى احساس نمى كنم.»
شوا اميدوار است با مربيگرى لوييز فليپه اسكولارى كه به او قول داده فرصتى را براى شروع مجدد در اختيارش بگذارد، در تركيب چلسى بدرخشد:«اين كه مربى قصد دارد به من فرصت بدهد تا ريتم بازى ام را بار ديگر به دست آورم خيلى لذت بخش است، ما ارتباط خوبى با هم داريم و من هم تمام تلاش خود را براى كسب آمادگى لازم به كار مى بندم البته مربى حق دارد به بازيكنانى كه از نظر جسمانى آماده تر هستند، بازى بدهد، فكر مى كنم كار سخت مربى در استفاده از بهترين ها و رسيدن ساير بازيكنان به شرايط بدنى ايده آل باشد هر چند كه او از بازيكنان كافى براى تغيير برنامه هايش برخوردار است.»

franch
07-08-2008, 09:45
دروگبا: بزودی 2 ساله می بندم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ طلای سیاه قصد دارد برای ۴ سال دیگر در چلسی ماندگار شود. این مهاجم ساحل عاجی معتقد است در چلسی بسیار راحت است و این تیم را یکی از بهترین تیمهای جهان می داند. این مهاجم در حال حاضر می خواهد برای ۴ سال دیگر زیر نظر لوئیس فیلیپه اسکولاری کار کند. دروگبا در مصاحبه ای گفت: من با مذاکره برای تمدید قرارداد موافقت کرده ام و بزودی برای تنظیم قرارداد خود با مسئولین باشگاه بر سر میز مذاکره خواهم نشست. چلسی می خواهد با من صحبت کند و من هم از چنین پیشنهادی استقبال می کنم. همچنین وی ادامه داد: هنوز هیچ چیزی تغییر نکرده است و من هنوز هم یک آبی پوش هستم. پول هدف اصلی و چیز مهمی برای من شمرده نمی شود و من آماده هستم تا با چلسی تمدید کنم و همینجا اعلام می کنم که اگر چلسی پیشنهاد دهد با کمال میل قبول خواهم کرد

franch
07-08-2008, 09:48
روبینهو: می خواهم به چلسی بروم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ روبینهو در گفتگو با روزنامه مارکا اظهار داشت: همانگونه که کریستیانو رونالدو علاقه دارد به رئال مادرید بیاید من هم علاقه دارم تا به چلسی بپیوندم. من می خواهم راهی چلسی شوم. چلسی پیشنهادی بالغ بر ۸/۴ میلیون پوند در سال را به روبینهو داده است اما رئال مادرید تنها ۲/۳ میلیون پوند خواهد داد. این شرایط در حالی به وقوع پیوسته است که رئال مادرید برای انتقال روبینهو ۳۶ میلیون پوند خواسته است

Undercover-G
07-08-2008, 10:56
خوش اومدی ...:10:
مگه کجا بودی ؟؟؟؟؟
دمه بچه ها گرم... این تاپیکو ترکوندن ..:40:

ممنونم .
یه مشکل کاری برام پیش اومده بود !:13:

به . سلام چطوری ؟؟؟ حدود یه سال فک کنم نبودی!!!:20:

در هر صورت خوش اومدی جات خیلی خالی بود:13:

سلام مورینیو جان . مخلصیم شما خوبی ؟ جدی نمی گی ؟! 1 سال شد ؟! :19: ای تف بیاد به این زندگی :19:

:10:

Undercover-G
07-08-2008, 10:58
دروگبا: بزودی 2 ساله می بندم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ طلای سیاه قصد دارد برای ۴ سال دیگر در چلسی ماندگار شود. این مهاجم ساحل عاجی معتقد است در چلسی بسیار راحت است و این تیم را یکی از بهترین تیمهای جهان می داند. این مهاجم در حال حاضر می خواهد برای ۴ سال دیگر زیر نظر لوئیس فیلیپه اسکولاری کار کند. دروگبا در مصاحبه ای گفت: من با مذاکره برای تمدید قرارداد موافقت کرده ام و بزودی برای تنظیم قرارداد خود با مسئولین باشگاه بر سر میز مذاکره خواهم نشست. چلسی می خواهد با من صحبت کند و من هم از چنین پیشنهادی استقبال می کنم. همچنین وی ادامه داد: هنوز هیچ چیزی تغییر نکرده است و من هنوز هم یک آبی پوش هستم. پول هدف اصلی و چیز مهمی برای من شمرده نمی شود و من آماده هستم تا با چلسی تمدید کنم و همینجا اعلام می کنم که اگر چلسی پیشنهاد دهد با کمال میل قبول خواهم کرد

دوست عزیز ممنون از خبرایی که می زاری :46:

vampire3250
07-08-2008, 14:14
بن هایم:چلسی مانع پیشرفت من بود

بن هایم پس از جدایی از چلسی از تیم سابقش به عنوان مانع پیشرفتش نام برد

به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران, تال بن هایم مدافع اسرائیلی سابق چلسی که به تازگی به تیم منچستر سیتی منتقل شده است درباره خودش می گوید:"من 4سال است که در لیگ انگلیس بازی می کنم و هر سال پیشرفت می کردم به جز فصل گذشته که در چلسی بودم ولی من مطمئن هستم که بهترین بازی های من در پیشرو است و من آینده خوبی خواهم داشت."

__________________________________________________ ______
اینو ......:18:

خودش به تنهای مانع پیشرفت چلسی بود ...:13: مخصوصا بازی با آرسنال ...:41:

vampire3250
07-08-2008, 14:17
تری:منچستر افت خواهد کرد...:8:

جان تری معتقد است منچستر یونایتد دیگر مانند دو فصل گذشته موفق نخواهد بود:46:

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, جان تری کاپیتان چلسی درباره منچستر یونایتد گفت:"آنها دو فصل خوی را سپری کردند همانطور که ما در گذشته این طور بودیم ولی دیگر دوران اوج آنها به پایان خواهد رسید.تیم ما فصل گذشته دچار حوادث زیادی همچون عوض شدن سرمربی و مصدومیت بازیکنان شد که باعث افت تیم شدند ولی ما در کل در فصل پیش خوب بازی کردیم ولی برای باشگاهی مثل باشگاه ما نگرفتن جام در یک فصل پس از 4سال بسیار ناراحت کننده است ولی ما در این فصل یک مربی خوب داریم و بازیکنان پیشرفت زیادی کردند ولی منچستر در اوجش بوده و در این فصل پیشرفت نخواهد کرد و از دوران اوجش فاصله خواهد گرفت."

Majid_17_206
07-08-2008, 19:50
بن هایم:چلسی مانع پیشرفت من بود

بن هایم پس از جدایی از چلسی از تیم سابقش به عنوان مانع پیشرفتش نام برد

به گزارش کانون هوادران چلسی در ایران, تال بن هایم مدافع اسرائیلی سابق چلسی که به تازگی به تیم منچستر سیتی منتقل شده است درباره خودش می گوید:"من 4سال است که در لیگ انگلیس بازی می کنم و هر سال پیشرفت می کردم به جز فصل گذشته که در چلسی بودم ولی من مطمئن هستم که بهترین بازی های من در پیشرو است و من آینده خوبی خواهم داشت."

__________________________________________________ ______
اینو ......:18:

خودش به تنهای مانع پیشرفت چلسی بود ...:13: مخصوصا بازی با آرسنال ...:41:

چه قدر رو داره!!!:18:...لیاقت چلسی رو نداشت ...بزار تو همون منچستر سیتی به پیشرفت خودش ادامه بده :27:

franch
07-08-2008, 21:59
دوست عزیز ممنون از خبرایی که می زاری :46:
thank you:11:

franch
07-08-2008, 22:02
کاپيتان آبي هاي لندن در گفت و گو با Chelsea TV
احتمال رويارويي چلسي با سرمربي پيشين در ليگ قهرمانان

جان تري در گفت و گو با شبکه تلويزيوني باشگاه چلسي با تمجيد از سرمربي پيشين اين تيم "ژوزه مورينيو"گفت: «تمامي بازيکنان تيم بر اين باور هستند که ما در ليگ قهرمانان اروپا با اينتر روبرو خواهيم شد و احتمال اين مساله کم نيست.»

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع 27 ساله و کاپيتان چلسي که رفته رفته خاطره تلخ فينال مسکو را به فراموشي مي سپرد در مورد سرمربي سالهاي گذشته خود گفت: «ژوزه سرمربي بزرگي بود و من از اينکه در تيم او جا داشتم لذت بردم. اما برکناري او تصميم باشگاه بود و بنابراين ما هم رو به جلو گام برداشتيم.»

تري درباره شرايط آماده سازي چلسي در اين فصل گفت: «پيش فصل امسال نسبت به سال هاي گذشته بسيار متفاوت بود. زمان ژوزه ما هرگز به هيچگونه تمرين دوندگي نمي‌كرديم اما با حضور اسکولاري روزانه 1000 متر به دوندگي مشغوليم و اين مساله به طرز تفکر ويالي و رانيري بسيار نزديک بود. حالا همگي ما براي ديدار برابر پورتس موث به طور کامل آماده هستيم.»

کاپيتان آبي هاي لندن اضافه کرد: «اسکولاري بازيکنان تيم را درک مي کند. زماني که پيتر کنيون تلفني به من خبر داد که قرار است ديداري با وي داشته باشيم بسيار خوشحال شدم. نخستين بار طي يک بازي اسکولاري را ديدم و ما 15 دقيقه با يکديگر به گفت و گو پرداختيم. سپس من با ساير اعضاي تيم تماس گرفتم و به آنها گفتم که اسکولاري چه انسان بزرگي است. از آن پس او به عنوان سرمربي جديد ما انتخاب شد و حالا همه چيز به خوبي پيش مي رود.»

MORINIO
07-08-2008, 22:17
چرا ماکلله مجانی رفته به پاریس سینت جرمن؟

حتما قراردادش تموم شده بود!

سلام مورینیو جان . مخلصیم شما خوبی ؟ جدی نمی گی ؟! 1 سال شد ؟! :19: ای تف بیاد به این زندگی :19:

:10:

قربانت :10: چرا دقیقا یادمه از ماه رمضان پارسال و همون موقع که مورینیو از چلسی رفت شما نیومده بودی:13:

===============

انتقال روبینیو هم داره جدی تر میشه! شوستر با خرید فن در فارت آماده است که به روبینیو اجازه خروج از رئال بده !:40:

vampire3250
08-08-2008, 10:03
پیشنهاد رسمی چلسی به رئال مادرید
چلسی رسما به روبینیو پیشنهاد داد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,سایت رسمی چلسی امروز 7 آگوست مصادف با 17 مرداد به طور رسمی اعلام کرد که چلسی برای خرید روبینیو بازیکن برزیلی رئال مادرید به این باشگاه پیشنهاد داده است.هنوز هیچ جزئیات از این پیشنهاد منتشر نشده است.

Majid_17_206
08-08-2008, 16:12
خبر vampire3250 رو کامل میکنم....قیمت پیشنهادی چلسی 25 میلیون هست که به احتمال زیاد بالاتر هم میره

MORINIO
08-08-2008, 17:56
قیمت پیشنهادی چلسی 25 میلیون هست که به احتمال زیاد بالاتر هم میره

25 میلیون پوند یا یورو؟

Majid_17_206
08-08-2008, 18:11
25 میلیون پوند یا یورو؟ 25 میلیون یورو... چلسی عجب تیمی شده پسر توی دفاع راست ضعف داشتیم که بسینگوا رو خریدیم...یه هافبک تکنیکی و بازیساز کم داشتیم که دکو رو خریدیم ....سمت چپ مالودا خوب بازی نمیکرد که حالا داریم روبینیو رو میخریم...

MORINIO
08-08-2008, 20:16
چلسی عجب تیمی شده پسر توی دفاع راست ضعف داشتیم که بسینگوا رو خریدیم...یه هافبک تکنیکی و بازیساز کم داشتیم که دکو رو خریدیم ....سمت چپ مالودا خوب بازی نمیکرد که حالا داریم روبینیو رو میخریم...

درسته... اون جاهایی که به بازیکن نیاز داشتیم خریدیم و مهمتر اینکه بازیکن مطرحی مثل دروگبا و لمپارد از تیم نرفتن. در مورد روبینیو که من شک ندارم تا چند روز دیگه آبی پوش میشه:40:

Majid_17_206
08-08-2008, 21:30
در مورد روبینیو که من شک ندارم تا چند روز دیگه آبی پوش میشه ای کلک!!!:31:....وکیل روبینیو بودی و ما خبر نداشتیم:21:

Undercover-G
08-08-2008, 23:00
قربانت :10: چرا دقیقا یادمه از ماه رمضان پارسال و همون موقع که مورینیو از چلسی رفت شما نیومده بودی:13:
:

اِ راست میگی همون موقه ها بود کلی هم دپرس شده بودم :41: چه روزگاری بود :19:

:31:

shazdeh23
08-08-2008, 23:22
دم برو بچ طرفدار چلسی گرم :40:
میبینم که این فصل چلسی ترکونده.
منچستر هم که حرفی واسه گفتن نداره این فصل و رونالدو هم که داره از دست میده و در ادامه باید طبق گفته مربی منتظر استعفاء ایشون باشیم :27:
راستی کسی میدونه امسال منچستر چه بازیکن هایی به خدمت گرفته؟
به امید قهرمانی چلسی در تمامی مراحل
یا حق

Undercover-G
08-08-2008, 23:25
خوب چندتا خبر تر و تازه :

دروگبا آینده خودش رو در چلسی می بینه .

دروگبا که برای مراسم ترحیم ننه بزورگش تو ساحل عاج به سر میبره به روزنامه فرانس فوتبال گفت که با آبی های لندن می مونه : " من چند کیلو وزن اضافه کردن و سعی می کنم اونا رو به تدریج کم کنم .
زانوم ؟ من آماده شروعم ! من در اردوی پیش فصل با تیم نبودم و این خیلی آزار دهنده بود که در زمین تمرین تنهای کار کنم ولی این دلیل موجهی داره .
کاری که الان انجام میدم باعث میشه که در آینده بهتر باشم . من همیشه گفتم که همیشه با چلسی هستم . یک تیم خوب با بازیکنان و مربی خوب و با یک رئیس بلند پرواز .
نمی خوام در موردش صحبت کنم ( رفتن به باشگاه دیگر ) . من با چلسیم همچی اینجا خوبه . هنوز دو سال از قراردادم مونده و اگه کارفرماهام از من نخوان که اینجا رو ترک کنم بازیکن چلسی خواهم موند . امروز اونا به من گفتند که هنوز می خوان دوباره برای تیم بازی کنم ."

Undercover-G
08-08-2008, 23:51

مورینیو مربی اسبق آبی ها گفت این تقدیر خواهد بود اگر چلسی و اینتر میلان در CL با هم روبرو بشن .

هفته قبل جان تری گفته بود خیلی دوست داره حالا که مورینیو به فوتبال برگشته دوباره باهاش روبرو بشه . مورینیو ضمن اظهار موافقت گفت : " شاید تقدیر اینگونه باشه . وقتی تو چلسی بودم دوبار با تیم سابقم پورتو روبرو شدم و سه بار هم با باشگاه قبلیم بارسلونا بازی کردم . شاید این درست باشه و من با تیم سابقم دوباره روبرو بشم .
مورینیو با چلسی دوبار لیگ برتر را فتح کرد به انتظار 50 ساله این تیم پایان داد . همچنین دوبار کارلین کاپ و یکبار FA کاپ رو برده بود .
مورینیو مطمئنه به او خوش آمد خواهند گفت حتی اگر با تیم جدیدی باشه .
مورینیو اضافه کرد : تجربه ای بسیار خوبی برای من بعد از 8 ماه جدایی از فوتبال خواهد بود . این عالی که برگشتم . من هنوز هم عاشق فوتبال انگیلیسم . من هنوز با چلسی ارتباط شدیدی احساس می کنم ."

پ.ن : آقا چرا به پستهام اضافه نمی شه ؟!!! چه کسی مسئوله ؟!!! :19:

vampire3250
09-08-2008, 00:53
خبر vampire3250 رو کامل میکنم....قیمت پیشنهادی چلسی 25 میلیون هست که به احتمال زیاد بالاتر هم میره

آخه رئال گفته بود که مبلغ باید از 45 میلیون یورو بیشتر باشه ولی الان چلسی پیشنهاد 25 میلیون یورویی داده ...؟؟؟فک نکنم ...:18:
شاید پونده ...

vampire3250
09-08-2008, 00:55
پ.ن : آقا چرا به پستهام اضافه نمی شه ؟!!! چه کسی مسئوله ؟!!! :19:

خیلی وقته که تو اخبار ورزشی پست رو نمیشمورن ...:13:
من الان خیلی وقته پستام رو 40 و خورده ای مونده ...:46:

در ضمن خبرای خوبی بود ...

میگن سران باشگاه رئال روبینیو رو عصبانی کردن ...
گفته به احتمال خیلی خیلی قوی تو رئال نمیمونه ...:8::27:

MORINIO
09-08-2008, 01:19
دم برو بچ طرفدار چلسی گرم :40:
میبینم که این فصل چلسی ترکونده.
منچستر هم که حرفی واسه گفتن نداره این فصل و رونالدو هم که داره از دست میده و در ادامه باید طبق گفته مربی منتظر استعفاء ایشون باشیم :27:
به امید قهرمانی چلسی در تمامی مراحل
یا حق

امسال فک منچستر پایینه با رونالدو یا بی رونالدو:27: هفته پنجم وقت ملاقاته تو استمفورد بریج!:21:

راستی کسی میدونه امسال منچستر چه بازیکن هایی به خدمت گرفته؟

هیشکی! یه برباتف رو میخواستن بگیرن تاتنهام ازشون شکایت کرد دهنشونو سرویس کرد!:27:

آخه رئال گفته بود که مبلغ باید از 45 میلیون یورو بیشتر باشه ولی الان چلسی پیشنهاد 25 میلیون یورویی داده ...؟؟؟فک نکنم ...:18:
شاید پونده ...

تو سایت گل دیدم نوشته پیشنهاد بین 19 تا 24 میلیون پونده!

Majid_17_206
10-08-2008, 11:32
امسال فک منچستر پایینه با رونالدو یا بی رونالدو هفته پنجم وقت ملاقاته تو استمفورد بریج! تاریخ دقیقش کی میشه؟

vampire3250
10-08-2008, 12:04
تاریخ دقیقش کی میشه؟

21 سپتامبر ساعت 14 به وقت انگلیس...:5:
تو استمفورد بریج...:8:

Undercover-G
10-08-2008, 12:17
خیلی وقته که تو اخبار ورزشی پست رو نمیشمورن ...:13:
من الان خیلی وقته پستام رو 40 و خورده ای مونده ...:46:

در ضمن خبرای خوبی بود ...
:

ای بابا :41: خیلی ستمه اینهمه بچه ها زحمت می کشن پست میزنن ولی .... !! :13:
در ضمن قابل نداشت :10:

تاریخ دقیقش کی میشه؟

21 سپتامبر ساعت 14 به وقت انگلیس...:5:
ایول .

به عبارتی میشه یکشنبه 31 شهریور ساعت 4:30 بعد از ظهر به وقت تهران تو استمفورد بریج .:46:

Undercover-G
10-08-2008, 12:30
احتمال زیاد هم Tv نشون نمیده چون مصادفه با 21 رمضان شب قدر .

Majid_17_206
10-08-2008, 19:14
21 سپتامبر ساعت 14 به وقت انگلیس...
تو استمفورد بریج... ایشالا این فصل هم منچستر رو میبریم
ای بابا خیلی ستمه اینهمه بچه ها زحمت می کشن پست میزنن ولی .... !!
در ضمن قابل نداشت کاملا تایید میشه...

Majid_17_206
11-08-2008, 14:40
سایت Chelsea-fc.ir لیست کامل شماره ی بازیکن ها رو گذاشته بود...این جا گذاشتم تا بقیه هم استفاده کنن

لیست کامل شماره های لباس بازیکنان چلسی :
1 پیتر چک
2 برانیسلاو ایوانوویچ
3 اشلی کول
5 مایکل اسین
6 ریکاردو کاروالیو
7 آندری شوچنکو
8 فرانک لمپارد
9 فرانکو دی سانتو
10 جو کول
11 دیدیر دروگبا
12 جان ابی میکل
13 مایکل بالاک
14 کلودیو پیزارو
15 فلورنت مالودا
16 اسکات سینکلر
17 ژوزه بوسینگوا
18 وین بریج
19 پائولو فریرا
20 دکو
21 سالمون کالو
23 کارلو کودیچینی
24 شون رایت فیلیپس
26 جان تری
30 ریز تیلور
33 الکس
35 جولیانو بلتی
39 نیکولاس آنلکا
40 هیلاریو

persianastronomy
11-08-2008, 15:13
سلللللللللللللللللللللللل لللللللللللام من دوباره برگشتم . خوبید خوشید ؟ چه خبرا از اوضاع تیم ؟
حال فیل عزیز چطوره ؟ قهرمانیم دیگه این فصلو ؟

MORINIO
12-08-2008, 17:12
احتمال جدايي هافبك برزيلي از ميلان افزايش يافت

پيشنهاد 100 ميليون يورويي چلسي براي جذب كاكا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبرگزاري فارس: در شرايطي كه از هفته آينده فصل جديد ليگ برتر انگليس آغاز مي‌شود، باشگاه چلسي بار ديگر پيشنهاد جديدي براي جذب هافبك برزيلي آ.ث ميلان ارائه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه آبزرور انگليس، باشگاه چلسي كه از مدت ها قبل در تدارك جذب كاكا از تيم ميلان بود، در آخرين حركت خود، پيشنهاد خيره كننده 100 ميليون يورويي بابت وي ارائه كرده است.
در همين ارتباط مدير برنامه هاي كاكا اظهار داشت، مذاكراتي با اين هافبك برزيلي از طرف چلسي انجام شده و حتي قول ضمني اين بازيكن نيز گرفته شده است.
اين مقام افزود: كاكا براي حضور در چلسي علاقمند است؛ اما حضور در تيم انگليسي را منوط به پذيرش ميلان مي داند.

پ.ن: میلان هم چقدر قبول میکنه جون خودش!!!:27:

============================

سلللللللللللللللللللللللل لللللللللللام من دوباره برگشتم . خوبید خوشید ؟ چه خبرا از اوضاع تیم ؟
حال فیل عزیز چطوره ؟ قهرمانیم دیگه این فصلو ؟

به به خوشم میاد همتون این اول فصل اومدین و سر زدین ! دمتون گرم:40:

اوضاع تیم؟عالی حال فیل(!) : خوب:27: قهرمان: حتما:46:

vampire3250
13-08-2008, 21:56
یه خبر خووووووووووووب...:33:

لمپارد قرارداد خود را تا 5 سال تمدید کرد ...:21:

لمپارد که امروز در باشگاه چلسی قرارداد خود را تا 5سال دیگر تمدید کرد گفت :
"من در چلسی بسیار خوشحالم و همچنین با این کارم(5سال قرارداد) هواداران چلسی را هم خوشحال کردم ..."
همچنین گفت :"من مطمئنم 100% این تصمیمم درست هست هم برای خانواده ام هم برای یاشگاه چلسی"

vampire3250
13-08-2008, 22:05
بچه ها می خواستم یه خبری بهتون بدم ...
کانون هواداران چلسی در ایران واسه 25 مرداد یعنی همین جمعه یه قرار حضوری هواداران چلسی رو گذاشته...:10:
این دومین قرار حضوریه ...
من حتما میرم ...
میخوام سایت این کانون رو بهتون معرفی کنم ولی فعلا سرورش خرابه:13: ...یعنی اخبار گذشته رو میزاره ...
این سایتشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قرار هم تو ستارخان تهرانه ...
اگه مییاین به من خبر بدین ...:11:

FarzadSport
13-08-2008, 22:05
منم به هوادارای چلسی به خصوص به اکیپ(خودش میدونه) تمدید قرار داد لمپارد رو تبریک میگم...
ایشاالله فینال جام قهرمانان :

چلسی - یوونتوس :46:

vampire3250
13-08-2008, 22:19
منم به هوادارای چلسی به خصوص به اکیپ(خودش میدونه) تمدید قرار داد لمپارد رو تبریک میگم...
ایشاالله فینال جام قهرمانان :

چلسی - یوونتوس :46:
این اکیپ مارو میبینین (Farzad Sport) یه آقاییه که دومی نداره ...
رفیق فاب منه ...:11:
تازه ...داره تو قسمت موسیقی سروری میکنه ...خیلی کارش درسته ...:46:
اکیپ دمت گرم اومدی به ما سر زدی ...:10:

Undercover-G
13-08-2008, 23:43

"من در چلسی بسیار خوشحالم و همچنین با این کارم(5سال قرارداد) هواداران چلسی را هم خوشحال کردم ..."
همچنین گفت :"من مطمئنم 100% این تصمیمم درست هست هم برای خانواده ام هم برای یاشگاه چلسی"

سلام .
ایول از این بهتر نمیشه دیگه 100% این فصل قهرمانیم :8: و این مشتی محکمی بر دهان اینتر و باقیه فرصت طلبان خواهد بود :27:
در ضمن مرسی از خبر رسانیه سریعت :11: :10:

:40:

MORINIO
13-08-2008, 23:56

بسیـــــــــــــــــــار عالی:40::40::20:

دمش گرم :40::40::40::40:

ایول از این بهتر نمیشه دیگه 100% این فصل قهرمانیم و این مشتی محکمی بر دهان اینتر و باقیه فرصت طلبان خواهد بود

تایید میشه:10:

shazdeh23
14-08-2008, 23:37
سلام
پس Robinho چی شد؟
قرار شد بیا یا نه؟
فصل نقل و انتقالات توی انگلیس تا کی طول میکشه؟
ممنون

MORINIO
15-08-2008, 12:50
سلام
پس Robinho چی شد؟
قرار شد بیا یا نه؟
فصل نقل و انتقالات توی انگلیس تا کی طول میکشه؟
ممنون

سلام

فعلا معلوم نیست! ولی هنوز کنسل نشده!

فصل نقل و انتقالات تا روز 31 آگوست یعنی حدود 17 روز دیگه ادامه داره و خوشبختانه وقت کافی برای این انتقال هست!:40:

امیدواریم ok بشه!:40:

MORINIO
15-08-2008, 13:01
تیم فوتبال آرسنال روز شنبه در دیدار نخست رقابت های فصل 09-2008 لیگ برتر در ورزشگاه "امارات" به مصاف وست برومویچ می رود.
به گزارش خبرگزاری مهر، فصل جدید رقابت های لیگ برتر انگلستان از روز شنبه با برگزاری هفت دیدار آغاز می شود و در مهم ترین دیدار، تیم فوتبال آرسنال در ورزشگاه خانگی خود به مصاف وست برومویچ آلبیون می رود. برنامه کامل رقابت های هفته نخست به این شرح است:
شنبه 26 مرداد
* آرسنال - وست بروم
* بولتون - استوک سیتی
* اورتون - بلکبرن
* هال سیتی - فولهام
* میدلزبرو - تاتنهام
* وستهام - ویگان اتلتیک
* ساندرلند - لیورپول

یکشنبه 27 مرداد
* چلسی - پورتسموث
* آستون ویلا - منچسترسیتی
* نیوکاسل-منچستریونایتد

Undercover-G
15-08-2008, 13:40
فقط خدا کنه Tv نشون بده ! روز تعطیلی یه حالی ببریم !
بازی چلسی هم ساعت 4:30 هست :20:

MORINIO
15-08-2008, 14:04
فقط خدا کنه Tv نشون بده ! روز تعطیلی یه حالی ببریم !
بازی چلسی هم ساعت 4:30 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

اگه ساعت چهار ونیمه پس عمرا ایران نشون بده چون از ساعت 5 میخواد لیگ ایران رو پخش کنه:2:

Undercover-G
15-08-2008, 22:30
:41:

آره چهارو نیمه یعنی برطبق گفته این سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ساعت چهار و نیم میشه به وقت تهران :41:

عذر می خوام تصحیح می کنم . بازی ساعت 13:30 به وقت لندن تو استمفورد بریج شروع میشه که میشه 5 بعد از ظهر به وقت تهران .

Majid_17_206
16-08-2008, 20:01
چلسی کلودیو پیزارو رو به وردربرمن قرض داد...البته قرض دادن پیزارو جای تعجب داره چون گفته بود میخوام تو چلسی بمونم

Armin 2008
17-08-2008, 17:27
راستی قضیه ی کاکا چی شد ، آخر می اد یا نه؟

Majid_17_206
17-08-2008, 18:09
چلسی در اولین بازی خودش در لیگ برتر 4بر صفر پورتموس رو شکست داد...گلها رو به ترتیب جوکل ، آنلکا، لمپارد، و دکو زدن...در ضمن این برد رو به همه بچه های طرفدار چلسی تبریک میگم

Undercover-G
17-08-2008, 19:55
wow
عالیه پس فعلاً صدر نشین شدیم :5:
منچستر هم تا این دقیقه 1-1 با نیوکاسل مساویه :8:

Undercover-G
17-08-2008, 20:33
خوب بازی نیوکاسل و منچستر هم با همون نتیجه 1-1 تموم شد :21:

MORINIO
17-08-2008, 21:03
تیم چلسی با کسب پیروزی 4-0 مقابل پورتس موث در صدر جدول رقابت های لیگ قرار گرفت

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, تیم چلسی امروز در اولین دیدار لیگ برتر اش میزبان تیم پورتس موث بود که با نتیجه قاطع 4-0 این تیم را شکست داد تا با 3 امتیاز و تفاضل گل مثبت 4 در صدر جدول این رقابت ها قرار گیرد و از ابتدا صدر نشین این بازی ها باشد.در این بازی جوکول در دقیقه 12 روی پاس بالاک اولین گل بازی را به ثمر رساند,در دقیقه 26 آنلکا با ضربه سر روی پاس دکو گل دوم را زد,لمپارد در پایان نیمه اول از روی نقطه پنالتی چلسی را 3 گله کرد و دکو در دقیقه 89 روی یک ضربه فوق العاده از فاصله 30 متری گل 4 ام چلسی را به ثمر رساند.این بازی که اولین بازی رسمی چلسی تحت سرمربیگری اسکولاری بود آغاز بسیار خوبی را برای این مربی به همراه داشت.در این بازی بوسینگوا و دی سانتو پیراهن های جدید داشتند که بوسینگوا شماره 17 و دی سانتو شماره 9 هستند و شماره 16 بوسینگوا به سینکلر داده خواهد شد.

ترکیب چلسی در این بازی:
1-چک
17-بوسینگوا (19-فریرا "84)
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول
13-بالاک (15-مالودا "38)
12-میکل
8-لمپارد
10-جوکول (24-رایت فیلیپس "79)
39-آنلکا
20-دکو

دیگر ذخیره ها:

40-هیلاریو
9-دی سانتو
18-بریج
33-الکس

بالاک در این بازی به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد

Undercover-G
17-08-2008, 21:08
مورینیو جان خبر داری چرا اسیین تو ترکیب نبود ؟! :23:

MORINIO
17-08-2008, 21:11
شروع که عالی بود .

بازی بعد فکر کنم با ویگان داریم و بعدش تاتنهام!

MORINIO
17-08-2008, 21:58
مورینیو جان خبر داری چرا اسیین تو ترکیب نبود ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif

نه نمیدونم چرا نبود! احتمالا مصدوم بوده

راستی قضیه ی کاکا چی شد ، آخر می اد یا نه؟

نه نمیاد!

vampire3250
17-08-2008, 22:30
مورینیو جان خبر داری چرا اسیین تو ترکیب نبود ؟! :23:

از ناحیه زانو مصدوم بوده ...:13:ولی هفته بعد به بازیها میرسه ...:8:

Undercover-G
18-08-2008, 00:16
نه نمیدونم چرا نبود! احتمالا مصدوم بوده

!

از ناحیه زانو مصدوم بوده ...:13:ولی هفته بعد به بازیها میرسه ...:8:

عجب :41: اصلاً نشنیدم خبر مصدومیتشو :13:
در هر صورت ... :8:

shazdeh23
18-08-2008, 00:48
شروع که عالی بود .

بازی بعد فکر کنم با ویگان داریم و بعدش تاتنهام!

بازی بعدی با Atletic فکر کنم باشه. در تاریخ 3 شهریور
یا حق

vampire3250
18-08-2008, 21:56
بازی بعدی با Atletic فکر کنم باشه. در تاریخ 3 شهریور
یا حق

آره ...بازی بعدی با ویگان یکشنبه هفته بعده ...:8:
میزنیم میترکونیمشون...:21:
که اسین حتما به بازی میرسه ...:31:دروگبا هم به احتمال 70 % میرسه :8:...شاید هم بالاک به خاطر مصدومیتش:41: تو بازی پورتسموس به بازی ویگان نرسه البته شاید :46:

MORINIO
18-08-2008, 23:23
اسین نباشه به نظر من نصف تیم نیست!:27: خداییش خیلی توپه با بازیش حال میکنم!

دروگبا هم برسه دیگه ...:40:

Undercover-G
19-08-2008, 13:28
اسین نباشه به نظر من نصف تیم نیست!:27: خداییش خیلی توپه با بازیش حال میکنم!
دروگبا هم برسه دیگه ...:40:

100% تایید میشه :10:

:31:

Chelsea for Life :8:

MORINIO
21-08-2008, 00:33
جوکول: هیچ نگرانی درباره قراردادم ندارم

جوکول ۲۶ ساله مذاکراتش را برای تمدید قرارداد متوقف کرده اما تاکید کرد که او ۲ سال باقی مانده از قراردادش را در بین شیرهای آبی لندن خواهد بود و هیچ توجهی به آمدن یا نیامدن روبینهو نمی کند. وی در این باره گفت: فعلآ نمی خواهم درباره تمدید قرارداد صحبت کنم. قصد داشتم امسال وضعیتش را روشن کنم اما با آمدن سرمربی جدید و رفت و آمد بازیکنان فرصتی در این خصوص به دست نیاورده ام. من عاشق چلسی هستم و باشگاه هم قصد دارد قرارداد من را تمدید کند و هیچ نگرانی در این مورد ندارم و تنها می خواهم بر روی بازی متمرکز باشم و عملکرد خوبی را به جا بگذارم. من بازیکن چلسی هستم و می خواهم باقی دوران فوتبالم را نیز در اینجا بگذرانم.

اسکولاری:از خشم آبراموویچ می ترسم

به گزارش شیرهای آبی لندن٬ اسکولاری معتقد است آبراموویچ مالک باشگاه بی صبرانه به دنبال کسب قهرمانی در این فصل است. پس از ناکامی های فصل گذشته آبی ها در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آورام گرانت سرمربی سابق آنها اخراج شد و لوئیس فیلیپه اسکولاری مربی سابق تیم ملی پرتغال و برزیل سکان هدایت این تیم را به دست گرفت. اسکولاری گفت: من نمی خواهم اخراج شوم اما شاید این تنها راه پیشرفت چلسی باشد. من می دانم که اگر ما به پیروزی نرسیم هواداران بسیار ناراحت می شوند اما این را هم بگویم که تیم هم اصلآ شکست را دوست ندارد و همه با هم تلاش می کنیم تا چنین اتفاقی نیفتد.

جوکول تا پایان بازیگری اش در چلسی

جوکول اعلام کرد که می خواهد تا پایان دوران فوتبالش در چلسی بماند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, جوکول درباره ماندش در چلسی گفت:"من عاشق چلسی هستم . باشگاه می خواهد با من تمدید قرارداد کند و به نظرم مشکلی برای این کار نیست ولی فعلا تمام تمرکز من روی تمرینات است تا آمادگی بدنی خوبی داشته باشم.من هواداران چلسی را خیلی دوست دارم و تا پایان دوره بازی گری ام در این باشگاه خواهم ماند.من در پستی بازی می کنم که باید برای بازی در آن بجنگ چون تنها یک نفر در زمین می تواند دارای پست من باشد و من باید برای این پست رقابت کنم.من همیشه مقابل تیمهای بزرگ و بازیکنان بزرگ خوب بازی می کنم و چیز های زیادی از آنها یاد می گیرم.فصل گذشته من شرایط خوبی داشتم و هواداران من را به عنوان بازیکن برتر فصل انتخاب کردند ولی همه اینها هم اکنون مربوط به گذشته است."

مصدومیت کوتاه بالاک

میشائیل بالاک ، شماره ی ۱۳ چلسی برای بار دوم در این ۲ ماه اخیر دچار مصدومیت شد و تا جمعه پا به توپ نخواهد زد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، میشائیل بالاک که به تازگی از کمند مصدومیت رها شده بود باری دیگر مصدوم شد . بالاک ۳ بازی اول چلسی با اسکولاری را از دست داده بود و تازه بازی یکشبنه مقابل پورتسموث دومین بازی او در فصن جدید بود . او در دیدار یکشنبه عصر تا دقیقه ی ۳۸ برای چلسی بازی کرد اما پس از آن جای خود را به مالودا داد . پای چپ او آصیب دیده است و به همین دلیل نمی تواند تیم ملی کشورش را همراهی کند و تا جمعه هم تمرین نخواهد کرد

پیتر چک در برابر هم تیمی هایش

پیتر چک دروازه بان چلسی برای بازی مقابل تیم ملی انگلیس بسیار مشتاق است

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی و تیم ملی جمهوری چک که قرار است مقابل تیم ملی انگلیس در ورزشگاه ومبلی در یک بازی دوستانه شرکت کند درباره این بازی گفت:"بازی جذابی خواهد بود,من به خوبی با جو بازی های لیگ انگلیس آشنا هستم ولی تا به حال برابر تیم ملی آنها بازی نکرده ام.من می خواهم در انگلیس چیز جدیدی غیر از جام حذفی و کارلینگ کاپ و جام خیریه تجربه کنم,البته من در بازی انگلیس و کرواسی در ورزشگاه حاضر بودم و بازی را دیدم ولی باید در زمین این حس را تجربه کنم.انگلیس 4 سال است که خانه من است و من بسیار مشتاقم تا در برابر هم تیمی هایم بازی کنم.مت برای کسب سهمیه جام جهانی تلاش می کنیم.ما سرمربی جدیدی داریم و شروع متفاوتی خواهیم داشت به همین دلیل همه منتظر دیدن این بازی هستند."

پ.ن: جمهوری چک 2- انگلیس 2 که گل دوم انگلیس رو جو کول در دقیقه 90 وارد دروازه پیتر چک کرد:27:

vampire3250
21-08-2008, 23:22
یه خبر بد ...:41:

دروگبا تو بازی ساعل عاج با قنا که بازی کرد مصدوم شد ...
گفتن که یک ماه و نیم نمیتونه بازی کنه ...:19:

حالا چلسی چیکار کنه ...شوچنکو که داره میره میلان ...آنلکا هم که بازیش بگیر نگیر داره ...:13:

MORINIO
22-08-2008, 00:28
زکــــــی! :2:

MORINIO
22-08-2008, 00:30
حالا چلسی چیکار کنه ...شوچنکو که داره میره میلان ...آنلکا هم که بازیش بگیر نگیر داره ...

دیگه حالا حتما باید روبینیو رو بخرن !

MORINIO
22-08-2008, 10:57
خوب انگار چلسی باز هم قیمت رو بالا برده و پیشنهادی 28.4 میلیون پوندی به رئال ارائه کرده است!

راستی این Fabio Paim کیه که چلسی میخواد قرضی از اسپورتینگ بگیره؟

MORINIO
22-08-2008, 17:11
روبینیو : می خواهم به چلسی بروم

به نقل از RMadridFC.com: روبینیو ستاره برزیلی رئال مادرید با صحبتهای خود فوتبال اسپانیا را به تعجب واداشت.
روبینیو در مصاحبه ای رسما اعلام کرد که دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد و شوک سنگینی بر رئال مادرید وارد نمود .

بعد از اظهارات چند روز پیش واگنر ریبیرو وکیل روبینیو مبنی بر اینکه احتمال انتقال این برزیلی به چلسی در فصل جاری وجود ندارد ولی روبینیو عنوان کرد که دوست دارد در همین تابستان به چلسی بپیوندد.

این بازیکن 24 ساله در اخرین گفت و گوی خود اینچنین گفت :

ارزو دارم که در لیگ انگلیس بازی کنم و تیم چلسی نیز ترکیب بسیار خوبی را دارد و انها پیشنهادی داده اند که هم برای من و هم برای رئال مادرید سودمند است.

روبینیو ادامه داد :

من هرگز دوست ندارم در برابر تیم فعلی ام موضع بگیرم و در مقابل انها بایستم زیرا انها را بسیار دوست دارم ولی در حال حاضر هدف من ترک رئال مادرید و پیوستن به چلسی است و امیدوارم همه مشکلات بزودی حل شود تا این خواسته تحقق یابد.

این اظهارات می تواند شوک سنگین و منفی بر پیکره رئال مادرید وارد کند زیرا انها در استانه بازی برگشت سوپرکاپ هستند و گفته های روبینیو می تواند در روحیه تیم تاثیر بدی به جای بگذارد.

ولی با این وجود هنوز هیچ چیز قطعی نشده است زیرا جریان امور در دست روبینیو و وکیلش نیست و تصمیم گیرنده نهایی شوستر و سران باشگاه مادریدی هستند و این در حالیست که کالدرون اخیرا عنوان نمود که روبینیو بازیکنی غیر قابل فروش است.

باشگاه چلسی در اخرین پیشنهاد خود برای خرید روبینیو 40 میلیون یورو را تقدیم رئال مادرید کرده است.

vampire3250
22-08-2008, 22:56
راستی این Fabio Paim کیه که چلسی میخواد قرضی از اسپورتینگ بگیره؟

قرضی گرفتنش ...:20:
انگاری موقعی که اسکولاری مربی پرتغال بود از بازی این خوشش اومده بوده ... بهش هم میگفته ستاره کوچک ...:31:
حالا آوردتش چلسی ...حالا فکر کرده میتونه جای دروگا رو بگیره که عمرااااااااااااااااا:46:

تازه اسکولاری گفته به هیچ وجه نمی خواد شوچنکو رو بفروشه ...
گفته روش حساب وا کرده ...:21:

Majid_17_206
23-08-2008, 10:11
مگه شوچنکو برنگشته به میلان؟

MORINIO
23-08-2008, 13:05
مگه شوچنکو برنگشته به میلان؟

نه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه!

MORINIO
23-08-2008, 13:13
رئال مادرید رسما با انتقال روبینیو موافقت کرد

به نقل از RMadridFC.com: سرانجام باشگاه رئال مادرید با انتقال روبینیو ستاره برزیلی تیمش به باشگاه چلسی موافقت کرد.
این باشگاه در سایت رسمی اش اعلام کرد انها به 2 دلیل حاضر شده اند که روبینیو را به چلسی بدهند.

اصرارها و ابراز علاقه زیاد روبینیو به ترک برنابئو و پیوستن به چلسی در پایان به نتیجه نشست و این بازیکن به خواسته خود رسید.

باشگاه رئال مادرید در مورد این انتقال در 2 بند توضیح داده است :

1 - باشگاه رئال مادرید به خوبی از اظهارات اخیر روبینیو اگاه است و عمیقا از اینکه بازیکنی حرفه ای در ورزش و زندگی شخصی چون روبینیو را دارد از دست می دهد بسیار ناراحت است.

2 - باشگاه رئال مادرید هیچ وقت حاضر نمی شود بازیکنی را خلاف میلش نگه دارد و هیچ وقت یک طرفه قضایا را حل نمی کند.

به نظر می رسد صحبتهای دیروز روبینیو مبنی بر اینکه دوست دارد رئال مادرید را ترک و به چلسی بپیوندد فشار زیادی بر باشگاه وارد کرده و انها را سرانجام متقاعد به فروش وی کرده است.

Majid_17_206
23-08-2008, 19:44
نه قضیه انتقالش به میلان منتفی شد چون میلان میخواست قرضی بگیردش اما چلسی میخواست به طور قطعی بفروشه! سایت گل تو قسمت نقل و انتقال ها رفتن شوچنکو به میلان رو ثبت کرده ...عجب خالی بندیه

vampire3250
24-08-2008, 00:01
سایت گل تو قسمت نقل و انتقال ها رفتن شوچنکو به میلان رو ثبت کرده ...عجب خالی بندیه

نه بابا ...
رفته ...
انگاری جمعه شب آبراموویچ فروختتش میلان ...
از جزئیات قرارداد هنوز معلوم نشده ...
حالا دیگه بد بختیه ...
حالا روبینیو نیاد که احتمالش زیاده بیاد:46: پیزارو که رفت وردربرمن:13: شوچنکو هم میلان:41: دروگبا هم که یه ماه و نیم مصدوم :13:...می خواد آنلکا رو بزاره نوک ...دقیقا میشه عین پارسال...:13:

Undercover-G
24-08-2008, 00:29
شوچنکو رسماً به تیم سابقش میلان ایتالیا پیوست .

چلسی و میلان روی سایت های رسمیشون از توافق و انتقال شوچنکو خبر دادن . جزئیات بیشتری منتشر نشده و طبق گفته چلسی به صورت محرمانه باقی خواهد موند .

Undercover-G
24-08-2008, 00:53
شوستر : روبینیو به چلسی نخواهد پیوست .

شوستر گفت : اون به من نگفته که بازی نمیکنه و اینو باید شخصاً به من بگه نه هیچکس دیگه . اون به من هیچی نگفته و اگه آماده باشه بدون شک وظیفه دارم که اونو بیارم .
من از اظهار نظرهای او شگفت زده نشدم بلکه از پیش انتظارشون رو داشتم .
چیز عجیبی وجود نداره و من اطمینان دارم که اون با ما خواهد موند .
هر چیزی که اتفاق افتاده برای من اصلاً اهمیت نداره برای اینکه می دونم این تصمیم از سمت اون نبوده . بلکه از سوی وکیل او ریبریو وگنر اظهار شده .
این تصمیم اون نیست . این معامله به سود او نیست من می دونم اون مناسب چه چیزیه . اون می تونه اینجا عالی باشه همونطور که همیشه بوده .

MORINIO
24-08-2008, 12:12
شوچنکو که بود و نبودش برای چلسی فرقی نمیکرد پس همون بهتر که رفت!

شوستر : روبینیو به چلسی نخواهد پیوست .

اینم میخواد یه چیزی گفته باشه!:27:

MORINIO
24-08-2008, 12:45
حالا روبینیو نیاد که احتمالش زیاده بیاد پیزارو که رفت وردربرمن شوچنکو هم میلان دروگبا هم که یه ماه و نیم مصدوم ...می خواد آنلکا رو بزاره نوک ...دقیقا میشه عین پارسال...

البته کالو رو هم داریم!

Undercover-G
24-08-2008, 13:33
شوچنکو که بود و نبودش برای چلسی فرقی نمیکرد پس همون بهتر که رفت!
:

دقیقاً . و راضی نگه داشتن این همه ستاره ممکنه مشکل جدی در آینده برای چلسی ایجاد کنه ! 2 سال کافی بود براش تا بتونه خودشو نشون بده . الان چلسی به بازیکنان آماده نیاز داره بر فتح هر دو جام :46:

MORINIO
24-08-2008, 18:01
Wigan 0 - 1 Chelsea

Deco 4

mstf666
24-08-2008, 18:28
Wigan 0 - 1 Chelsea

Deco 4

مبروک !!!!!!

mstf666
24-08-2008, 18:30
بازی بعدی:

یکشنبه هفته آینده با تاتنهام در خانه .

vampire3250
24-08-2008, 18:47
ترکیب چلسی در این بازی به صورت 1-4-1-4:
1-پیتر چک
17-بوسینگوا
6-کاروالیو
26-تری
3-اشلی کول (18-بریج "82)
5-اسین
20-دکو
13-بالاک
8-لمپارد
10-جوکول (21-کالو "57)
39-آنلکا (15-مالودا "88)

دیگر ذخیره ها:
40-هیلاریو
35-بلتی
33-الکس
2-ایوانوویچ

دکو چه گلی زد ...:18: از فاصله 23 متری ...:21:دمش گرم:10: ...

تری و کاروالیو هم کات زرد گرفتن ...

mstf666
24-08-2008, 19:29
خوب نیمی از راه قهرمانی رو طی کردیم....
رفتیم صدر جدول.:31::31::31:

Undercover-G
24-08-2008, 20:13
Wigan 0 - 1 Chelsea

Deco 4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Undercover-G
24-08-2008, 21:09
[COLOR=blue]
[B]اشلی کول هم مصدوم شد ...:13:

بعده بازی مصاحبه کرده و گفته که مصدومیتش جدی نیست . فقط گرفتگیه عضله ران هست و برای بازی هفته بعد آماده خواهد بود :27:

MORINIO
24-08-2008, 21:28
دکو چه گلی زد ... از فاصله 23 متری ...دمش گرم ...

گلش به ویگان رو ندیدم ولی گلش به پورتس موث هم خیلی خوف بود! دمش گرم حسابی تو ترکیب جا افتاده :40:

کسی بازی رو کامل دیده؟

vampire3250
25-08-2008, 23:34
آندری شوچنکو پس از ترک چلسی طی نامه ای از همه طرفداران و بازیکنان و کادر چلسی تشکرکرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,شوچنکو پس از ترک باشگاه طی نامه ای خطاب به تمامی هواداران و بازیکنان و مسولان چلسی گفت:"من می خواهم بدین وسیله از همه بازیکنان,هواداران,کادر فنی و آقای آبراموویچ به خاطر حمایتشان از من در زمانی که در باشگاه بودم تشکر کنم.همچنین می خواهم از زحمات و دلگرمی های آبراموویچ قدردانی کنم.من دچار مصدومیت های زیادی در چلسی شدم ولی همیشه تمام تلاشم را برای این باشگاه کردم.من بسیار از بازی در انگلیس لذت بردم و دوستان زیادی پیدا کردم که تا پایان عمر این دوستی ها پا بر جا خواهد ماند.از همه شما تشکر می کنم."

vampire3250
25-08-2008, 23:40
کسی از دروگبا خبری نداره ؟.....:13:

vampire3250
25-08-2008, 23:41

Undercover-G
26-08-2008, 21:01
آندری شوچنکو پس از ترک چلسی طی نامه ای از همه طرفداران و بازیکنان و کادر چلسی تشکرکرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,شوچنکو پس از ترک باشگاه طی نامه ای خطاب به تمامی هواداران و بازیکنان و مسولان چلسی گفت:"من می خواهم بدین وسیله از همه بازیکنان,هواداران,کادر فنی و آقای آبراموویچ به خاطر حمایتشان از من در زمانی که در باشگاه بودم تشکر کنم.همچنین می خواهم از زحمات و دلگرمی های آبراموویچ قدردانی کنم.من دچار مصدومیت های زیادی در چلسی شدم ولی همیشه تمام تلاشم را برای این باشگاه کردم.من بسیار از بازی در انگلیس لذت بردم و دوستان زیادی پیدا کردم که تا پایان عمر این دوستی ها پا بر جا خواهد ماند.از همه شما تشکر می کنم."

منم اگه جاش بودم با پولی که گرفته 100 بار تشکر می کرد :13: 2 سال هیچ غلطی نکرد برامون !!

داره مراحل ریکاوری رو طی میکنه :40:
تا جایی که یادم میاد اسکولاری تو یکی از مصاحبه هاش گفته بود دروگبا رو برای با تاتنهام خواهد داشت. ولی برای اینکه کاملاً مصدومیتش رفع بشه احتمالاً تو اون بازی 30 دقیقه بیشتر ازش استفاده نخواهد کرد تا کاملاً به شرایط آماده گی برسه :8:

MORINIO
27-08-2008, 19:37
چلسي در پي خريد 50 ميليوني از والنسيا

باشگاه والنسيا تا چه زماني مي‌تواند مانع جابه‌جايي و رفتن "داويد ويا" به باشگاهي ديگر شود؟ چلسي رقم پيشنهادي‌اش براي مهاجم تيم ملي اسپانيا را افزايش داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيوستن ويا به چلسي مي‌تواند يكي از گران‌ترين جابه‌جايي‌هاي تاريخ فوتبال باشد.

هياهو بر سر تغيير باشگاه او پايان يافتني نيست. به نوشته‌ي "ديلي ميل" چلسي لندن پيشنهادي 50 ميليون يورويي براي اين بازيكن 26 ساله ارايه كرده است.

پس از خريد تقريبا نهايي شده روبينيو از رئال مادريد با رقم 40 ميليون يورو، پيوستن ويا مي‌تواند دومين خريد سرسام‌آور باشگاه انگليسي در مدتي كوتاه باشد.

با اين حال شانس چلسي براي بدست آوردن ويا چندان هم زياد به نظر نمي‌رسد.

والنسيا بارها و بارها عنوان كرده است حاضر به فروش مهاجمش نيست. باشگاه و رقم پيشهادي‌اش هم براي سران والنسيا اهميتي ندارد.

كهكشاني‌ها هم براي ويا 47 ميليون يورو پيشنهاد كرده بودند.

ويا تا 30 ژوئن 2013 با والنسيا قرارداد دارد.

مدير برنامه‌هاي روبينيو خبر داد: انتقال مهاجم برزيلي به باشگاه چلسي

واگنر ريبيرو، مدير برنامه‌هاي روبينيو از انتقال اين بازيكن به باشگاه چلسي خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزنامه گاردين چاپ انگليس مدعي شد كه تا ‌٢٤ ساعت آينده انتقال روبينيو به چلسي با مبلغي بالغ بر ‌٦/٢٨ ميليون پوند معادل ‌٣٦ ميليون يورو به آبي‌هاي لندن مي‌پيوندد.

ريبيرو مدير برنامه‌هاي روبينيو در اين باره گفت: «اين قرارداد در آستانه امضا است. دوران روبينيو در اسپانيا به پايان رسيده است و او به دنبال آينده جديد خود در چلسي است.»

گفته مي‌شود، درآمد هفتگي روبينيو در چلسي هفتاد هزار پوند خواهد بود كه اين مبلغ دو برابر آن چيزي است كه مهاجم ‌٢٤ ساله برزيلي در رئال مادريد دريافت مي‌كرد.

روبينيو كه از عدم حمايت سران رئال درمورد خود بسيار دلسرد شده است، چندي پيش عنوان كرده بود تنها در صورتي مي‌تواند به بهترين بازيكن جهان مبدل شود كه رئال مادريد را ترك كند.

هواداران رئال هم كه به شدت از اين اظهارنظرهاي روبينيو به ستوه آمده بودند، ‌٨٥ درصد آنها طي يك نظرسنجي خواستار فروش اين بازيكن شدند.

shazdeh23
27-08-2008, 23:48
بازی بعدی چلسی با کدوم تیمه و در چه تاریخی؟
ممنون

vampire3250
28-08-2008, 15:00
بازی بعدی چلسی با کدوم تیمه و در چه تاریخی؟
ممنون

با تاتنهام یکشنبه یعنی 3 روز دیگه ...:46:
ساعت 5 به وقت ایران ...:21:
تازه از همه مهمتر ... این بازی دربی شهر لندنه ...:8:

MORINIO
28-08-2008, 20:56
چلسی تو لیگ قهرمانان با تیم های رم و بوردو و کلوج(!) همگروه شد!

MORINIO
28-08-2008, 21:11
در بهترین های لیگ قهرمانان گذشته بازیکنان چلسی عناوین بهترین دروازه بان و مدافع و هافبک رو از آن خود کردند!

Best Goalkeeper: Petr Cech (Chelsea)
Best Defender: John Terry (Chelsea)
Best Midfielder: Frank Lampard (Chelsea)
Best Forward: Cristiano Ronaldo (Manchester United)
Best Player: Cristiano Ronaldo (Manchester United(

shazdeh23
28-08-2008, 23:20

شون رایت فیلیپس به منچستر سیتی بازگشت.
شون رایت فیلیپس هافبک شماره 24 چلسی که تابستان سال 2005 به از تیم منچستر سیتی به چلسی آمده بود هم اکنون در تابستان سال 2008 به تیم سابقش بازگشت.رایت فیلیپس در دورانی که در چلسی بود همیشه در سایه بازیکنانی چون جوکول,روبن,داف قرار داشت و به جز در مواقع مصدومیت این بازیکنان در ترکیب اصلی تیم قرار نمی گرفت و همیشه به عنوان بازیکن ذخیره به میدان می آمد.
در آخر باشگاه چلسی از وی به خاطر زحماتش در باشگاه تشکر کرده و برای او آرزوی موفقیت می کند.

Undercover-G
29-08-2008, 00:47
بابا ایول پوشش خبری :46:

===============

امروز به نقل خبرگذاری هایی مثل گل خبر اومده بود که چلسی سفارش پیراهن های روبینو با درج نامش روی اون رو داده رو شروع به فروش پیراهن ها کرده که نشان از اطمینان چلسی در بستن قرداد با روینیو داره !! :8:
لینک کیت :

ولی الان چک کردم دیدم نیست :41:

لینک خبر :

چند دقیقه بعدش هم کادرون درومده گفته روبینیو باشگاه و ترک نمیکنه حداقل فعلاً نه !!

" مربی و مسئولان باشگاه می خوان که اون بمونه و مطمئنم اونم همینطور ! تیم ما کامله و غیر ممکنه که بتونیم بازیکن بهتری از چیزی که الان داریم داشته باشیم ."

MORINIO
29-08-2008, 14:30
سلام

درسته ظاهرا انتقال روبینیو منتفی شد!!!

ولی رئال خیلی نامردی کرد چون چلسی رایت فیلیپس رو هم فروخت تا روبینیو بیاد و حالا کالدرون میگه نمیفروشه!:2:

ما سال پیش روبن رو راحت بهشون دادیم حالا اونا دارن سرمون بازی درمیارند!!!:2:

Undercover-G
29-08-2008, 19:49
سلام .
مهم هم نیست :46: با روبینیو یا بدون اون :46:
3 روز دیگه تا پایان پنجره نقل و انتقالات مونده :20:
فروش رایت فلیپس هم بنظرم ربطی به اومدن یا نیومدن روبینیو نداشت . پست اصلی رایت فیلیپس هافبک هجومی بود که با وجود ترافیکی که بعد از اومدن دکو و تاکتیک های اسکولاری بازم نمی تونست جایی تو ترکیب اصلی پیدا کنه :41:
ولی الان چلسی به یه مهاجم نیاز داره . با توجه به مصدومیت دروگبا می مونه کالو - آنلکا - سینکلر ! دی سانتو که رو هیچ کدومشون نمیشه درست حساب کرد :13:

Undercover-G
29-08-2008, 19:58

چلسی فروش پیراهن های روبینیو رو متوقف کرد .
اطمینان چلسی پس از اظهارات مقامات ریال در موندن روبینیو در ریال مادرید باعث این تصمیم شده !!

=========================

بازم حرف و حدیث در مورد دروگبا !!

رسانه های اسپانیایی گزارش کردند که انتقال روبینیو به چلسی در صورتی امکان پذیر خواهد شد که چلسی دیدیر دروگبا رو هم در ازای فروش روبینیو به ریال مادرید بده !!! و در واقع شرط کالدرون برای انتقال روبینیو به چلسی این بوده :2:

MORINIO
29-08-2008, 20:51
بازم حرف و حدیث در مورد دروگبا !!

رسانه های اسپانیایی گزارش کردند که انتقال روبینیو به چلسی در صورتی امکان پذیر خواهد شد که چلسی دیدیر دروگبا رو هم در ازای فروش روبینیو به ریال مادرید بده !!! و در واقع شرط کالدرون برای انتقال روبینیو به چلسی این بوده

بدترین انتقال ممکن برای چلسی همین میتونه باشه که دروگبا بره و روبینیو بیاد!

چون همونطور که گفتی اونوقت یه مهاجم نوک درست حسابی نخواهیم داشت!

mstf666
31-08-2008, 18:12
چلسی 1-1 تاتنهام
:41:

MORINIO
31-08-2008, 20:48
حیف شد باید می بردیم ولی طوری نیست لیورپول هم مساوی کرد!

و ما همچنان در صدر جدولیم!

Undercover-G
01-09-2008, 01:46
زکی !! :41:
تاتنهام هم شاخ شده :2:
این روبینیو هم امروز خودش مصاحبه مطبوعاتی راه انداخته و باز گفته که دیگه نمی خواد تو رئال بوده و باید به چلسی بره !! :27:
تو بازی امشب رئال با دیپورتیو که با نتیجه 2-1 به سود دیپورتیو تموم شد هم که نبود :18: ولی مشخص نیست مسئولان رئال چگونه می خوان اونو نگه دارن :18:

MORINIO
01-09-2008, 13:16
پس از تساوي مقابل تاتنهام

اسكولاري: چلسي قهرمان ليگ برتر انگليس مي شود

خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي تيم فوتبال چلسي انگليس گفت: با ادامه روند فعلي مي توانيم قهرمان ليگ برتر شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، لوئيس فليپه اسكولاري اظهارداشت: هفت امتياز از سه مسابقه ابتداي فصل در اختيار داريم و با تداوم اين روند، قطعا به مقام قهرماني ليگ برتر خواهيم رسيد.
اسكولاري كه تيمش در بازي يكشنبه شب از هفته سوم ليگ برتر مقابل تاتنهام به تساوي رسيد، اظهار كرد: بعد از بازي با تاتنهام و كسب تساوي با اين تيم لندني، به بازيكنانم گفتم كه تساوي با اين حريف نتيجه اي بد نيست؛ اما بايد سعي كنيم بهتر با توپ كار كنيم.
اسكولاري افزود: آنچه در اين بازي اتفاق افتاد نتيجه فشار هواداران بود كه مي خواستند تيم پيروز شود و برنده شود.
در اين بازي "بلتي" براي چلسي در دقيقه 28 گلزني كرد؛ اما تاتنهام توسط دارن بنت در دقيقه 45 گل تساوي را به ثمر رساند.

Armin 2008
01-09-2008, 16:57
چلسی 100%قهرمان لیگ و جام حذفی خواحد بود

MORINIO
01-09-2008, 19:35
امشب تا ساعت 12 شب مهلت نقل و انتقالاته! زیاد نباید به جذب روبینیو امیدوار باشیم!

ضمنا باز هم میگم رایت فیلیپس حیف شد! حتما میدونید تو اولین بازیش برای سیتی دو تا گل زده:19:

Undercover-G
01-09-2008, 22:50
کالدرون هم با مارکا مصاحبه کرده و گفته : " پنجره نقل و انتقالات برای ما بسته شده . نه بازیکنی خواهد آمد و نه بازی خواهد رفت !! "

Undercover-G
02-09-2008, 00:44
امشب تا ساعت 12 شب مهلت نقل و انتقالاته! زیاد نباید به جذب روبینیو امیدوار باشیم!

ضمنا باز هم میگم رایت فیلیپس حیف شد! حتما میدونید تو اولین بازیش برای سیتی دو تا گل زده:19:

حیف که آره یه جورایی حیف شد ولی چه میشه کرد که تو خط هافبک چلسی با این بازیکنا که الان داریم نمیشد که باشه مضافاً براینکه به خاطر قد و جسه ی کوچکیش نمی شد همیشه روش حساب کرد با اینکه بازیکن خوش تکنیکی هم بود ! اما ...

Undercover-G
02-09-2008, 00:53
چه خبر شده سر این روبینیو !!!!

به گزارش سرویس خبری اسکای اسپرت سران رئال مادرید با سران تیم منچستر سیتی برای انتقال روبینیو به ارزش 40 میلیون یورو به توافق رسیدند !!!
اخبار بیشتر در راهه ........ !

vampire3250
02-09-2008, 11:11
چه خبر شده سر این روبینیو !!!!

به گزارش سرویس خبری اسکای اسپرت سران رئال مادرید با سران تیم منچستر سیتی برای انتقال روبینیو به ارزش 40 میلیون یورو به توافق رسیدند !!!
اخبار بیشتر در راهه ........ !

دیگه رفت ..........:19::13:
با 33 میلیون یورو ....:41:

MORINIO
02-09-2008, 12:47
ضد حال در حد لیگ قهرمانان اروپا:2::2:

نه 40 میلیون نه 33 میلیون یورو بلکه 42 میلیون یورو

*********** کالدرون و دیگر هیچ!

Undercover-G
02-09-2008, 23:12
ضد حال در حد لیگ قهرمانان اروپا:2::2:

*********** کالدرون و دیگر هیچ!

این ستاره هارو هستم بات :21: :19:
بیشرفا فقط سره لجو لج بازی دادنش به من سیتی ! :41:
چلسی خودش رو F داد سر روبینیو اون موقع من سیتی قرار داد 4 ساله بست :41:
کالدرون !@#@$@$ !!! :31:

Majid_17_206
03-09-2008, 14:52
ضد حال در حد لیگ قهرمانان اروپا

*********** کالدرون و دیگر هیچ! اگه میومد چلسی برای خودش خیلی بهتر بود...به نظر من با رفتن به من سیتی خودش رو کوچیک کرد

MORINIO
03-09-2008, 21:51
این ستاره هارو هستم بات :21: :19:
بیشرفا فقط سره لجو لج بازی دادنش به من سیتی ! :41:
چلسی خودش رو F داد سر روبینیو اون موقع من سیتی قرار داد 4 ساله بست :41:
کالدرون !@#@$@$ !!! :31:

درسته کاملا از سر لج و لج بازی بوده چون اگه به چلسی می گفت که با 42 میلیون میفروشه حتما چلسی این پول رو پرداخت میکرد!

اگه میومد چلسی برای خودش خیلی بهتر بود...به نظر من با رفتن به من سیتی خودش رو کوچیک کرد

البته خودش دوست داشت بیاد چلسی ولی کالدرون اون رو به من سیتی فرستاد!:27:

اصلا بی خیال گور بابا کالدرون....

برای اینکه فضا عوض شه بریم سراغ بازی بعدی در لیگ: خیلی بازی جالبی میشه!!! نگاه کنید

Manchester City - Chelsea

:27::27::27::27:

تازه هفته بعدش با اون یکی تیم شهر منچستر بازی داریم :27:

shazdeh23
03-09-2008, 23:23

پله ستاره اسبق فوتبال برزیل ٬ از اینکه روبینیو به چلسی نیامده است ٬ آبی های لندن را خوش شانس نام برد.

پله که به عنوان سمبل فوتبال برزیل در دنیای فوتبال مطرح می باشد در خصوص هموطنش که به منچستر سیتی پیوسته است گفت :" چلسی از اینکه روبینیو را به خدمت نگرفته است خوش شانس بوده است . این پسر ( روبینیو ) به طور جدی نیاز به مشاوره دارد . اینطور که من مشاهده می کنم او را خیلی بد مشاوره کرده اند"
همچنین مارسلو تیگزریا رئیس باشگاه سانتوس و همشهری پله و روبینیو در خصوص انتقال روبینیو به منچستر سیتی گفت :" این اتفاق برای فوتبال برزیل بی آبروئی است "
وی در مورد روبینیو گفت :" برای مثال می شود کودکی او را به بت فوتبال مثال زد . اما اکنون او شباهتی به این مثال ندارد"
سرمربی سانتوس جنرال ٬ آقای خوزه فرناندز در خصوص انتقال روبینیو گفت :" ما شرمنده هستیم از تولید چنین بازیکنانی مانند روبینیو"

vampire3250
04-09-2008, 00:13
چلسی 3 - 2 آرسنال

البته تیم ذخیره هاشون ...:46:
تو این بازی دروگبا 90 دقیقه بازی کرد که گل نزد ...:46:

تازه ...بازی تو زمین آرسنال بود ...:8:

=================================

یه خبر دیگه ...
برنامه کارلینگ کاپ رو ریختن ...
بازی اول چلسی با پورتسموث هست که بازی تو زمین اوناس ...
شانسو نگا ...
ملت تیمشون میخوره به یه تیم دسته چندم ...حالا ما خوردیم به قهرمان جام حذفی ...اونم تو زمین اونا ...:13:
بازی 3 مهر ساعت 11:15 به وقت ایران ...

Majid_17_206
04-09-2008, 09:57
اصلا بی خیال گور بابا کالدرون....

کاملا تایید میشه:27::21::31:
یه خبر دیگه ...
برنامه کارلینگ کاپ رو ریختن ...
شانسو نگا ...
ملت تیمشون میخوره به یه تیم دسته چندم ...حالا ما خوردیم به قهرمان جام حذفی ...اونم تو زمین اونا ...
بازی 3 مهر ساعت 11:15 به وقت ایران ... خیالی نیست مثل بازی اول لیگ 4 تایی شون میکنیم:21::31:

MORINIO
04-09-2008, 14:28
شانسو نگا ...

خیالی نیست ما به این چیزا عادت داریم!:27:

mstf666
04-09-2008, 16:29

Undercover-G
05-09-2008, 13:41
مديرعامل چلسي: روبينيو اين قدر ارزش نداشت

مديرعامل تيم فوتبال چلسي انگليس گفت: ارزش روبينيو که با قرارداد شصت و يک ميليون دلاري به تيم فوتبال منچسترسيتي منتقل شد ،کمتر بود. به گزارش شبکه تلويزيوني العالم، «پتير کنيون» افزود: تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا براي انتقال روبينيو مبلغي بيش از ارزش واقعي وي تعيين کرد.
چلسي پيش از اين براي به خدمت گرفتن روبينيو مبلغ سي ميليون يورو پيشنهاد کرده بود اما رئال مادريد براي موافقت کردن با انتقال روبينيو خواستار مبلغ چهل ميليون يورو شده بود. انتقال روبينيو به منچسترسيتي فقط چند ساعت پس از آن انجام شد که گروه توسعه و سرمايه گذاري ابوظبي اعلام کرد اين باشگاه را از نخست وزير سابق تايلند، مالک قبلي آن خريداري کرده است.

منبع :

پ.ن : در خبر کنیون مدیر عامل چلسی ذکر شده که اصلاح میکنم مدیر اجرایی می باشند :46:

================================================== ===============

اسکولاري: به خدمت نگرفتن روبينيوي برزيلي ضايعه اي براي چلسي نيست

تهران/ واحد مرکزي خبر/ ورزشي

لوييز فيليپه اسکولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس، امروز جمعه، تاکيد کرد به خدمت نگرفتن روبينيوي برزيلي ضايعه اي براي اين باشگاه ليگ برتري انگليس در فصل جاري نخواهد بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، اسکولاري در گفتگو با پايگاه اينترنتي باشگاه چلسي، اعلام کرد اين مسئله براي من مشکلي ايجاد نمي کند زيرا بازيکنان بزرگي دارم و از تيمم نيز راضي هستم.
وي خاطر نشان کرد چندين بازيکن چلسي نيز همچون ديديه دروگبا به زودي از بند مصدوميت رهايي خواهند يافت.
وي تصريح کرد جان ميکل اوبي، ميشاييل بالاک و مايکل اسين نيز در حال بهبود هستند.
وي گفت انها چندين نمونه از بازيکناني عالي هستند که من در تيمم دارم.
وي تصريح کرد فکر نمي کنم مسئله پيوستن روبينيو به چلسي زياد جدي بوده باشد.
وي در عين حال گفت بار ديگر نيز مي گويم روبينيو بازيکن بسيار خوبي است و براي وي ارزوي موفقيت مي کنم.
وي تاکيد کرد روزنامه ها نوشته اند که من در اين خصوص از دست باشگاه عصباني هستم ولي اين اظهارات به هيچ وجه درست نيست.
وي با اعلام اين مطلب، گفت من از اوضاع بسيار راضي هستم.
گفتني است پس از انکه چلسي از عمل به درخواست چهل ميليون يورويي رئال مادريد براي انتقال روبينيو خودداري کرد، اين بازيکن برزيلي در اخرين روز مهلت نقل و انتقالات، بطور ناگهاني به تيم فوتبال منچستر سيتي پيوست.

Undercover-G
05-09-2008, 13:45
برای اینکه فضا عوض شه بریم سراغ بازی بعدی در لیگ: خیلی بازی جالبی میشه!!! نگاه کنید

Manchester City - Chelsea

:27::27::27::27:

تازه هفته بعدش با اون یکی تیم شهر منچستر بازی داریم :27:

:27:

چلسی 3 - 2 آرسنال

البته تیم ذخیره هاشون ...:46:
تو این بازی دروگبا 90 دقیقه بازی کرد که گل نزد ...:46:

تازه ...بازی تو زمین آرسنال بود ...:8:
..

کاملا تایید میشه:27::21::31: خیالی نیست مثل بازی اول لیگ 4 تایی شون میکنیم:21::31:

خیالی نیست ما به این چیزا عادت داریم!:27:

MORINIO
05-09-2008, 21:30

ابول پست! :31:

Undercover-G
05-09-2008, 22:59
ابول پست! :31:

دیدم میطلبه این اسمایلیو :27:

Undercover-G
06-09-2008, 20:25
ترس چلسی از بابت اسیین !!

مایکل اسین که در بازی روز جمعه مقدماتی جام جهانی در مقابل لیبی که با نتیجه 1-0 به سود لیبی تمام شد بازی کرد بود دچار مصدومیت شد.
به گفته پزشک تیم غنا ممکن است به علت مصدومیت بیش از 4 هفته از میادین دور بماند .:41:
اسین که با اسکاری اسپرت صحبت می کرد گفت : " مصدومیتم ؟ بله جدیست اما می توانم خیلی سریع به شرایط آماده گی برگردم .
تیم پزشکی چلسی هم در حال تخمین میزان آسیب دیده گی برای اعلام مدت مصدومیت اسین می باشد .

shazdeh23
07-09-2008, 23:48
روبینیو در پاسخ به سخنان پیتر کنیون مصاحبه ای انجام داد.

پس از اینکه کنیون درباره انتقال روبینیو به منچستر سیتی گفت: این باشگاه پول زیادی برای وی پرداخته است و روبینیو ارزش این مبلغ را ندارد.حال روبینیو در پاسخ به وی گفت:"این تقصیر تیم رئال مادرید بود که نگذاشت من به چلسی بروم و البته تقصیر از چلسی هم بود چون آنها برنامه ریزی خوبی نکرده بودند و تا آخرین دقایق منتظر آمدن من به تیمشان بودند که در آخر ضرر کردند.من می دانم اسکولاری از من ناراحت شده است ولی این چیزها در فوتبال پیش می آید.وقتی من در برابر آنها بازی کردم متوجه می شوند که من ارزش آن پول را داشته ام.منچستر سیتی 5 ساعت قبل از اتمام نقل و انتقالات به من پیشنهاد داد و من درباره پیشنهاد آنها فکر نکردم."

MORINIO
08-09-2008, 12:24
عجب شانسی داریم ما اسین هم مصدوم شد!!!

MORINIO
10-09-2008, 21:13
به گفته پزشک تیم غنا ممکن است به علت مصدومیت بیش از 4 هفته از میادین دور بماند

خبر قطعی : اسین 5-6 ماه نمیتونه بازی کنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

Majid_17_206
11-09-2008, 09:08
خبر قطعی : اسین 5-6 ماه نمیتونه بازی کنه ای بخشکی شانس...بالاک کی برمیگرده؟

vampire3250
11-09-2008, 12:36
ای بخشکی شانس...بالاک کی برمیگرده؟

بالاک فک کنم مصدوم نیست .:8:..تازه تو بازی انگلیس جو کول هم مصدوم شده و رفته بیمارستان :41:...
اسین هم 5-6 ماه نمیتونه ...:41:اسکولاری هم گفته امید وارم دروگبا 45 دقیقه واسه چلسی تو بازی بعدی بازی کنه ...
امیدوارم یعنی زرشک ...یعنی عمرا بازی کنه ...:41:

داره دقیقا میشه عین پارسال...:13:

Undercover-G
11-09-2008, 16:26
خبر قطعی : اسین 5-6 ماه نمیتونه بازی کنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

:sad:
گفتن احتمال داره حتی تا آخر فصل نتونه بازی کنه :45:

MORINIO
11-09-2008, 21:40
گفتن احتمال داره حتی تا آخر فصل نتونه بازی کنه

چه بدتر:2:

Undercover-G
12-09-2008, 01:29

مارک هیوز در آستانه بازی روز شنبه ی چلسی با منچستر سیتی تایید کرد از روبینیو در ترکیب استفاده خواهد و مشکلی برای حضور وی برای بازی چلسی وجود ندارد . او گفت : " 10 روز قبل وقتی او را برای اولین بار در لندن دیدم یکی از اولین چیزهای که گفت این بود که نمی تواند تا مسابقه صبر کند چرا که اون نمی تونه برای بازی مقابل چلسی صبر کنه ! که نشانه خوبیه . "

MORINIO
12-09-2008, 18:13
هیچ غلطی نمیتونه بکنه!:27:

در ضمن فردا بازی چلسی رو احتمالا ساعت 21:15 پخش میکنه!

Majid_17_206
12-09-2008, 23:17
در ضمن فردا بازی چلسی رو احتمالا ساعت 21:15 پخش میکنه! درسته...شبکه 3 فردا یه حال اساسی میخوا بده...بازی لیورپول و منچستر رو هم ساعت 16:30 پخش میکنه

sudotux
12-09-2008, 23:20
هیچ غلطی نمیتونه بکنه!:27:

در ضمن فردا بازی چلسی رو احتمالا ساعت 21:15 پخش میکنه!

به امید برد چلسی در بازی فردا ... :40:

:11:

Undercover-G
12-09-2008, 23:57
آره می خواهیم مادرشون رو بگریانیم :27: :31:
شبکه 3 هم خدا کنه کنداکتورشون یهو تغییر نکنه تا یه حال اساسی ببریم :8:

vampire3250
13-09-2008, 13:38
تو بازی امروز فقط اسین مصدوم هستش ....
دروگبا و بالاک با میکل به بازی میرسن ...:8:

MORINIO
13-09-2008, 22:03
Manchester City 1 - 3 Chelsea

یک بازی عالی با یک نتیجه عالی:40::40:

فقط یه چیز اوقاتمو تلخ کرد اونم اخراج تری در حالی که اصلا درست نبود:2: بدتر از اینو تو بازی لیورپول منچستر اخراج نکرد:13: تازه یه پنالتی 100 درصد روی آنلکا رو نگرفت

در هر حال مهم بردن بود

Only Chelsea

:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:

sudotux
13-09-2008, 22:36
منم تبریک میگم ,,, عالی بود :40:

ولی اخراج تری درست نبود ... هفته ی بعد با منچستر داریم بدون تری !؟!؟ :41:

MORINIO
13-09-2008, 22:44
آره جلوی منچستر تری نیست ولی میدونید که جریمه اخراج مستقیم 3 بازی محرومیت هستش که امیدوارم تجدیدنظر بشه و کم بشه!

البته منچستر هم ویدیچ رو نداره چون اونم اخراج شد! این به اون در:27: تازه بالاک هم میرسه:39: