مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
عشق است چلسی !!!!!!
تبرییییک...
راستی تا یادم نرفته بگم که مزدک اشتباه کرد گفت آرسنال صدره!:27:
الان چلسی با 10 امتیاز و تفاضل +7 صدره:39:
خداییش خیلی خوب بازی میکرد چلسی ولی حیف شد اسین رو حداقل 6 ماه از دست دادیم! آنلکا هم که خوراکش تک به تکه:40:
هفته دیگه تو استمفورد بریج منچستر ناک اوت میشه:27:
راستی تا یادم نرفته بگم که مزدک اشتباه کرد گفت آرسنال صدره!:27:
الان چلسی با 10 امتیاز و تفاضل +7 صدره:39:
الان دیگه 95 درصد از راه قهرمانی رو طی کردیم.:31:
5% بقیه هم هفته دیگه طی میکنیم ...
Undercover-G
14-09-2008, 00:15
:40:
Manchester City 1 - 3 Chelsea
یک بازی عالی با یک نتیجه عالی:40::40:
فقط یه چیز اوقاتمو تلخ کرد اونم اخراج تری در حالی که اصلا درست نبود:2: بدتر از اینو تو بازی لیورپول منچستر اخراج نکرد:13: تازه یه پنالتی 100 درصد روی آنلکا رو نگرفت
در هر حال مهم بردن بود
Only Chelsea
:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40:
:40::40::40:
:40::40:
:40:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست 100% تایید میشه :10:
جان تری نباید اخراج میشد . هفته بعد ممکنه به مشکل بخوریم :41:
در هر صورت تبریک :40:
Majid_17_206
14-09-2008, 18:22
تبریک:11::11::11:
shazdeh23
14-09-2008, 23:21
خداییش آبرومون رو خرید.
دیشب دیدید مزدک چی میگفت؟
میگفت: بهترین بازیکن از نگاه هواداران چلسی Carvaliho شناخته شده؛ و این نشان از درایت و فهیم بودن هواداران چلسیست؛ که یک مدافع رو برگزیدند.
(عشق است تمام هواداران چلسی)
راستی بازی بعدی چلسی با کجاست؟ آخه میگفت 3شنبه بازی داره.
یا حق
سلام و با عرض تبريك بازي بعدي چلسي روز سه شنبه با بردو در ليگ قهرمانان اروپا كه استمفورد بریج برگزار مي شه
Undercover-G
15-09-2008, 00:54
دقیقاً .
چلسی تو گروه A هست به همراه : آ.اس رم - بوردئه فرانسه و کلاج !! از رومانیه !
Undercover-G
15-09-2008, 01:00
میگفت: بهترین بازیکن از نگاه هواداران چلسی Carvaliho شناخته شده؛ و این نشان از درایت و فهیم بودن هواداران چلسیست؛ که یک مدافع رو برگزیدند.
(عشق است تمام هواداران چلسی)
یا حق
:5:
کاروالیو هم تو بازی واقعاً عالی بود . با تکلاش جلویه چند تا گل تقریباً صدرصد رو گرفت .
لمپارد هم فوق العاده بود و بهترین بازیکن زمین هم شد :20:
vampire3250
17-09-2008, 00:03
یه خبر خوب...!!!
باشگاه چلسی به اخراج تری اعتراض کرد و اعلام شده که تصمیم داور غلط بوده و محرومیت 3جلسه ای تری تحقق پیدا نمیکنه...:8::8::8::8::8::8::8:
بازی با منچستر هم هست ...:5::8:
دیگه منچستر لولسسسسسسسسسس:10::40::8::31:
چلسی 4 - 0 بوردو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله گروهی رقابت های جام باشگاههای اروپا ( گروه A )
چلسی 4 - 0 بردو فرانسه
F. Lampard - 14
J. Cole - 30
F. Malouda - 82
N. Anelka - 90
کلاج 2 - 1 آس رم
تبریک میگم :40::40: چلسی امسال مهار نشدنیه !! :40::40:
vampire3250
17-09-2008, 00:08
چلسی 4 - 0 بوردو:8:
ای بابا ...!!! همه پستارو با هم زدن ...
نیمی از راه قهرمانی لیگ قهرمانان هم طی کردیم.:5:
vampire3250
17-09-2008, 00:18
کلاج 2 - 1 آس رم
دم کلاج گرم ...:20:
ترکونده ...:8::31:
تازه بازی تو زمین رم بوده ...
Undercover-G
17-09-2008, 01:22
چلسی 4 - 0 بوردو
یه خبر خوب...!!!
باشگاه چلسی به اخراج تری اعتراض کرد و اعلام شده که تصمیم داور غلط بوده و محرومیت 3جلسه ای تری تحقق پیدا نمیکنه...:8::8::8::8::8::8::8:
بازی با منچستر هم هست ...:5::8:
دیگه منچستر لولسسسسسسسسسس:10::40::8::31:
ایول خبر خیلی خوبی بود . :8:
برد چلسی هم تبریک می گم :11: انشاالله گندهاشونو 4 تایی کنیم این که عددی نبود :27:
ایول دمشون گرم همه تیمارو دارن میترکونن!:27:
مصاحبه دو مرد فرانسوی
مالودا و آنلکا که به ترتیب گل سوم و چهارم تیم فوتبال چلسی مقابل بوردو را به ثمر رساندند پس از پایان بازی این چنین گفتند. مالودا گفت: شروعی بسیار خوب داشتیم مخصوصآ برای من و نیکولاس که در فرانسه هوادارانی نیز داریم. ما تیم بوردو را دست کم نگرفتیم و همین باعث شد تا نتیجه خوبی را مقابل آنها کسب کنیم. وی افزود: دیگر بازیکنان تیم در مورد بازیکنان بوردو از ما سئوالهایی پرسیدند زیرا ما قبلآ در لیگ فرانسه بازی کرده بودیم و این برای من جالب بود. آنها در ۱۵ دقیقه ابتدایی بازی بسیار خوب ظاهر شدند اما ما سوار بر بازی شدیم و کنترل بازی را در دست گرفتیم. مالودا در پایان گفت: ما پس از گل لمپارد بیشتر حمله کردیم و عقب نشینی نکردیم و همین باعث شد تا گلهای بیشتری به ثمر برسانیم. نیکولاس آنلکا هم گفت: ما بسیار خوب بازی کردیم و شایسته این برد بودیم. لوئیس فیلیپه اسکولاری به من گفته بود که موقعه زدن شوت در محوطه جریمه باشم تا توپهای برگشتی را تبدیل به گل کنم. وی افزود: من یک فرانسوی و بوردو را می شناسم اما ما با بازی خوبمان اجازه فکر کردن به آنها را ندادیم و مهم این است که ما در همین فرم باقی بمانیم. نیکو در پایان گفت: ما باید به همین ترتیب ادامه دهیم تا در بازیهای بعدی هم موفق باشیم
shazdeh23
18-09-2008, 23:50
اسکولاری درباره بازی یکشنبه مقابل منچستر یونایتد صحبت کرد.
اسکولاری درباره بازی یکشنبه مقابل منچستر یونایتد در استمفوردبریج گفت:"قطعا نبرد بین ما و منچستر یونایتد بازی بسیار جذابی خواهد بود.درست است که آنها هم اکنون در وضعیت خوبی نیستند ولی منچستر یونایتد تیمی است که می تواند امتیازات از دست رفته را جبران کند و هنوز راه زیادی تا پایان باقی مانده است.ما تیم بسیار آماده ای داریم و باید این آمادگی را تا پایان فصل حفظ کنیم.
منچستر یونایتد در بازی گذشته اش در حالی که 1-0 از لیورپول جلو بود با بازی بسیار خوب لیورپول شکست خورد و هم اکنون با یک بازی کمتر در رتبه 14 ام جدول قرار دارد ولی هم ما هم یونایتدی ها بازیکنانی داریم که می توانند نتیجه بازی را در چند لحظه عوض کنند ولی ما در خانه هستیم و حمایت هوادارانمان را داریم ولی آنها هم توانایی بالایی دارند.من در مورد بازی کردن یا نکردن رونالدو هیچ اضطرابی ندارم.به نظر من لمپارد با بازی هایی که فصل پیش کرد بهترین بازیکن دنیاست و می تواند کمک زیادی به تیم ما بکند."
چلسي - منچستريونايتد مهمترين ديدار هفته پنجم ليگ برتر فوتبال انگليس
یوفا: تيمهاي مدعي چلسي و منچستريونايتد يكشنبه هفته آينده مهمترين ديدار هفته پنجم رقابتهاي فوتبال باشگاههاي برتر انگليس را برگزار خواهند كرد .
به گزارش یوفا: اين ديدار در حالي در ورزشگاه استمفوردبريچ شهر لندن برگزار ميشود كه تيم چلسي براي تداوم صدرنشيني خود نياز مبرمي به امتيازات اين بازي خانگي دارد.
برنامه هفته پنجم ليگ برتر فوتبال انگليس به شرح زير است:
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
*يكشنبه ۳۱شهريور ۸۷
وست برومويچ با استون ويلا
چلسي با منچستريونايتد
هال سيتي با اورتون
منچسترسيتي با پورتس موث
تاتنهام با ويگان
*جدول رده بندي
-۱چلسي ۱۰امتياز
-۲ليورپول ۱۰امتياز
-۳آرسنال ۹امتياز
-۴استون ويلا ۷امتياز
-۵هال سيتي ۷امتياز
-۶منچسترسيتي ۶امتياز
vampire3250
21-09-2008, 10:27
-۳آرسنال ۹امتياز
-
آرسنال با برد دیروزش فعلا اومده صدر ولی امروز صدر نشینی رو ازش میگیریم ...:8:
من میگم امروز بازی 3-1 میشه ...:10:
------------------------------------------------
تازه شبکه 3 بازی رو نشون میده ؟
Majid_17_206
21-09-2008, 11:00
ساعت 17:30 شبکه 3 بازی رو پخش میکنه...منم میگم چلسی 3 بر 1 میبره...گلهای چلسی رو هم لمپارد.آنلکا و دکو میزنن
سلام
یه وقت اشتباه نکنید چون ساعتارو یک ساعت کشیدن عقب بازی امروز از ساعت 4و نیم شروع میشه!
به امید برد:40:
یه خبر خوب دیگه اونم اینکه لیورپول در آنفیلد با استوک سیتی 0-0 مساوی کرد!
shazdeh23
21-09-2008, 11:27
و شبکه هایی که این مسابقه حساس رو پخش میکنند:
چلسی - منچستر یونایتد
Sky Calcio 8
Sky Calcio 1
C+ Sport France
C+ Sport1 Poland
Nova Sports 1
Show Sports 1 & 2
Showtime Magreb
شبکه ی سوم سیما
به امید پیروزی پر گل چلسی
یا حق
Undercover-G
21-09-2008, 15:24
احتمال زیاد هم Tv نشون نمیده چون مصادفه با 21 رمضان شب قدر .
خوب پیش بینی من درست از آب دراومد !!
فکر نمی کنم بازی رو پخش کنن تو روزنامه جام جم که اینجوری نوشته ! ولی رو سایت شبکه 3 زده پخش میشه ! آدم نمی دونه کدومو باور کنه :13:
به امید پیروزی :40:
روزنامه جام جم اعلام برنامه هاش خیلی چرت مینویسه اصلا باور نکن!
بازی پخش میشه خیالت راحت...
Undercover-G
21-09-2008, 15:57
روزنامه جام جم اعلام برنامه هاش خیلی چرت مینویسه اصلا باور نکن!
بازی پخش میشه خیالت راحت...
آره همین الان زیرنویس هم کرد :11:
آقا پس تکذیب می کنم بازی پخش میشه :31:
eshghe eskate
21-09-2008, 17:25
لعنتی!
یکی خوردیم.
ااااااااااااااااااااااه
گگگگگگگگگگگگگگگگگلللللللل لللللللللللل
بابا 6 تا کانال دیگه داره اذان میده !
آخ اینا چقدر پاچه خوارن !
eshghe eskate
21-09-2008, 18:24
نتیجه ی آخرو یکی بگه وقتی بازی تموم شد.من که تو عمرم انقد داد نزده بودم!!:دی
این کارای شبکه سه واقعا نوبره
آخه حساسترین بازی فصل یک لیگ رو از دقیقه 87 قطع میکنین!!!!؟؟؟!!!
فعلا دقیقه 90 گذشته و 1-1 هستش
shazdeh23
21-09-2008, 18:27
بازی با نتیجه 1-1 تموم شد.
بابا چرا اینقدر چلسی در زدن ضربه آخر مشکل داشت؟
از استرس مردم به خدا
1-1 تموم شد.
بازی ای که باید 4-1 میبردیم:2:
اون موقع که آنلکا اون توپ رو نزد شانس آورم(آوردند:27:) که چیزی دم دستم نبود وگرنه بازی رو از دقیقه 75 نمیدیدم:27:
آخ اگر این آنلکا دم دستم بود تک تک موهاش رو میکندم !
shazdeh23
21-09-2008, 18:34
فکر کنم آرسنال رفت صدر جدول.
درسته؟ چلسی هم در رده ی دومه/.
یا حق
نیمه اول بد بودیم و نیمه دوم خیلی خوب
از شانس ما دکو در آخرین لحظات مصدوم شده بود و این بازی رو از دست داد. من هی میگفتم چرا دکو رو نذاشته نگو مصدوم بوده!
به خدا اگه دکو بود نتیجه خیلی با این نتیجه فرق میکرد! اما خیالی نیست!
بازی بعدیمون فکر کنم با پورتسموث تو کارلینگ کاپ باشه
vampire3250
21-09-2008, 18:37
کارت زرد گویای سیستم بازی منچستر است
خیلی شانس آوردن ...:8:
ولی خداییش با کارت زرد خوب جلوی حمله های مارو میگرفتن ...:41:
تازه رکورد نباختن خونگی مون هم حفظ شد ...:10:
فکر کنم آرسنال رفت صدر جدول.
درسته؟ چلسی هم در رده ی دومه/.
آره همینطوره ولی آرسنال اون بالا دووم نمیاره
راستی اون پنالتی اخراج نیمه اول رو یادتون نره
داوره مسعود مرادیه انگلیس بود:27:
vampire3250
21-09-2008, 18:41
آره همینطوره ولی آرسنال اون بالا دووم نمیاره
تایید :10:
آرسنال با اون مهد کودکش عمرا صدر جدول دووم بیاره ...
از این به بعد چلسی بازیاش آسون میشه ...:8:
به جز بازی سوم که با لیورپول هستش که اونم میترکونیم ...:46:
vampire3250
21-09-2008, 18:45
بازی بعدیمون با پورتسموس تو زمین اوناس:8:
بازی چهارشنبه این هفته ساعت 22:15 به وقت ایران برگزار میشه ....
فکر کنم بازی رو ایران نشون بده ...
کارت زرد گویای سیستم بازی منچستر است
خیلی شانس آوردن ...:8:
ولی خداییش با کارت زرد خوب جلوی حمله های مارو میگرفتن ...:41:
تازه رکورد نباختن خونگی مون هم حفظ شد ...:10:
از فوتبال فقط خطا کردن رو بلدن .. رونی رو دیدید چجوری تکل میزد بدبخت اشلی اگه پاشو جمع نکرده بود رفته بود پیش اسین:13:
اون رونالدوشون هم که هیچ کاری نذاشتن بکنه:27:
درباره گلشون هم که..... :2::2:
vampire3250
21-09-2008, 18:55
Chelsea
Team Statistics
Manchester United
1
Goals
1
0
1st Half Goals
1
7
Shots on Target
4
9
Shots off Target
6
9
Blocked Shots
8
7
Corners
4
18
Fouls
22
1
Offsides
1
1
Yellow Cards
7
0
Red Cards
0
81
Passing Success
68
18
Tackles
10
77.8
Tackles Success
80
60.4
Possession
39.6
53.9
Territorial Advantage
46.1
-----------------------------------------------------------------------------
تعداد کارت زرداشونو ...:18:
Squadra Pts G V N P
Arsenal 12 5 4 0 1
Chelsea 11 5 3 2 0
Liverpool 11 5 3 2 0
West Ham 9 5 3 0 2
Aston Villa 7 4 2 1 1
Sunderland 7 5 2 1 2
Hull 7 4 2 1 1
Blackburn 7 5 2 1 2
Manchester City 6 4 2 0 2
Fulham 6 4 2 0 2
Portsmouth 6 4 2 0 2
Everton 6 4 2 0 2
Middlesbrough 6 5 2 0 3
Man Utd. 5 4 1 2 1
Wigan Athletic 4 4 1 1 2
West Bromwich 4 4 1 1 2
Bolton 4 5 1 1 3
Stoke 4 5 1 1 3
Newcastle 4 5 1 1 3
Tottenham 1 4 0 1 3
Undercover-G
21-09-2008, 19:43
چی می خواستیم چی شد !!
ای آنلکا خدا ازت نگذره . قطعاً عامل نفوذیه اونا بود .
احمق ترین مهاجم دنیا هم می تونه دروازه خالی رو از فاصله 1 متری واز کنه اما آنکا نتونست !! اون لحظه من عین مرغ پر کنده بالا پایین می پریدم .
ای پیتر چک تو روحت با اون جمع کردنت . همین تو کافی هستی واسه بدبختی ما ! هنوز یادمون نرفته تیم ملی چک چطوری یه تنه نابود کردی !!
ای جوکول مرگت باد دو تا تک به تک آس رو به مزحک ترین شکل به !@# دادی !!
چلسی اصلاً جالب بازی نکرد همه داشتن فقط صوتی می دادن اصلاً جالب نبود !
shazdeh23
22-09-2008, 00:28
چلسی3 تا بد شانسی آورد:
اول اینکه دکو مصدوم شد و به بازی نرسید.
و دوم کاروالیو در دقایق آغازین (دقیقه 11) بازی مصدوم شد و زوج عالی دفاعی چلسی (جان تری و کاروالیو) ناقص شد.
و سوم بازی دادن به Malouda بود که اصلا خوب بازی نکرد و اگر Kalou رو از اولش میاورد خیلی بهتر بود (من نمیدونم چرا اسکولاری از این مالودا خوشش میاد!) به خدا کالو خیلی قشنگتر بازی میکنه.
زمانی هم که آورام گرانت مربی بود کالو یکی از بهترین بازیکنان چلسی بود ولی الان همش روی نیمکته!
Majid_17_206
22-09-2008, 09:05
چی پیش بینی کردیم و چی شد!!...توی بازی دیروز اصلا از اون چلسی آماده خبری نبود که بیشتر به خاطر نبود دکو و کاروالیو بود
eshghe eskate
22-09-2008, 12:57
به نظر من بیشتر به خاطر گیج بازی های جو کول بود!!
کلا دیروز همه بد بازی کردند , پیترچک هم بعد از کابوس یورو ۲۰۰۸ هنوز آماده نیست ! ولی خدارو شکر که بازی رو نباحتیم. انصافا هم حقممون باخت نبود , مخصوصا با پنالتی ۱۰۰ درصد در نیمه ی اول که داور باید می گرفت !
attractive_girl
22-09-2008, 16:33
همینکه فهمیدن تری جونمو اشتباه بهش کارت دادن بسی زیباستتتتتتتتتت
چلسي خوب بازي كرد منتها منچستر چون از بازيهاي قبلي نتايج ضعيفي گرفته بود واسه اين بازي انگيزه بالايي داشت.
كالو در راه انتقال به بارسلونا است
خبرگزاري فارس: به نظر مي رسد مهاجم تازه احيا شده چلسي در حال مذاكره با سران بارسلونا است.
ا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فرس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سالومون كالو مهاجم ساحل عاجي چلسي قصد پيوستن به بارسلونا را دارد.
وكيل كالو روز گذشته در دفتر لاپورتا حاضر شد و با او مذاكره كرد.
مقامات باشگاه چلسي هنوز واكنشي در قبال اين انتقال محتمل از خود نشان نداده اند.
كالو پيش از اين در تركيب آيندهوون خوش درخشيد و او را همطراز بزرگاني چون دروگبا، مالودا، دي سانتو و آنلكا توصيف مي كنند.
چی می خواستیم چی شد !!
ای آنلکا خدا ازت نگذره . قطعاً عامل نفوذیه اونا بود .
احمق ترین مهاجم دنیا هم می تونه دروازه خالی رو از فاصله 1 متری واز کنه اما آنکا نتونست !! اون لحظه من عین مرغ پر کنده بالا پایین می پریدم .
ای پیتر چک تو روحت با اون جمع کردنت . همین تو کافی هستی واسه بدبختی ما ! هنوز یادمون نرفته تیم ملی چک چطوری یه تنه نابود کردی !!
ای جوکول مرگت باد دو تا تک به تک آس رو به مزحک ترین شکل به !@# دادی !!
چلسی اصلاً جالب بازی نکرد همه داشتن فقط صوتی می دادن اصلاً جالب نبود !
اعصابتو خورد نکن بی خیال :46:
ولی در مورد آنلکا باهات موافقم . هرچی میکشیم از دست آنلکا و جو کول هست:13:
Undercover-G
23-09-2008, 02:03
اعصابتو خورد نکن بی خیال :46:
ولی در مورد آنلکا باهات موافقم . هرچی میکشیم از دست آنلکا و جو کول هست:13:
آره گذشت تموم شد رفت . بی خیالش :20:
================================================== ===============
چند خبر کوتاه : :46:
رسانه های انگلیسی ادعا کردن احتمال داره تیم منچستر به خاطر دریافت 7 کارت زرد در بازی مقابل چلسی از سوی اتحادیه فوتبال لیگ برتر با جریمه مواجه بشه !
فردیناند , گری نویل , پاتریس اورا , اسکولز , رونی , دیمیتار برباتو و کریس رونالدو تو اون بازی کارت زرد دریافت کردن .
======
ریکاردو کاروالیو به دلیل مصدومیت در بازی روز یکشنبه تا یک ماه قادر به بازی نخواهد بود ! :41:
بعد از انجام آزمایشات پزشکی کادر پزشکی تیم چلسی تایید کرد به دلیل آسیب دیده گی از ناحیه رباط پا دچار مصدومیت شده و تا 3 هفته قادر به شرکت در تمرینات نخواهد بود و مدتی هم تا بازگشت به شرایط آماد گی کامل به طول خواهد انجامید !
خبر بد دیگه هم اینکه دکو هم که تو تمرین گرم کردن قبل از بازی مصدوم شده بود هم تا دو هفته قادر به بازی نخواهد بود :41:
دکو از ناحیه ران دچار مصدومیت شده و بالاک که تازه از بند مصدومیت رهایی یافته باید جاشو پر کنه !
ریکاردو کاروالیو به دلیل مصدومیت در بازی روز یکشنبه تا یک ماه قادر به بازی نخواهد بود !
بعد از انجام آزمایشات پزشکی کادر پزشکی تیم چلسی تایید کرد به دلیل آسیب دیده گی از ناحیه رباط پا دچار مصدومیت شده و تا 3 هفته قادر به شرکت در تمرینات نخواهد بود و مدتی هم تا بازگشت به شرایط آماد گی کامل به طول خواهد انجامید !
خبر بد دیگه هم اینکه دکو هم که تو تمرین گرم کردن قبل از بازی مصدوم شده بود هم تا دو هفته قادر به بازی نخواهد بود
دکو از ناحیه ران دچار مصدومیت شده و بالاک که تازه از بند مصدومیت رهایی یافته باید جاشو پر کنه !
عجب بدبختیه هاااا :2: کاش دکو به بازی با لیورپول برسه:19:
peyman_nn
23-09-2008, 22:38
واقعا که بدشانس بودیم
خدا کنه زودتر رو ریتم پیروزی بیوفتیم
کم کم داره طاقتمون کم میشه
shazdeh23
24-09-2008, 03:32
جان تری پیشنهاد مورینیو را برای پیوستن به اینتر رد کرد.
جان تری کاپیتان چلسی و تیم ملی انگلستان درباره شایعاتی مبنی بر پیشنهاد مورینیو به وی برای پیوستن به تیم اینتر میلان گفت:"خوزه می داند من هیچ وقت چلسی را ترک نمی کنم.من با چلسی بزرگ شدم و همه چیز را در اینجا دوست دارم و تا ابد در چلسی خواهم ماند.اگر او واقعا می خواهد من را به اینتر ببرد باید بداند که من به هیچ وجه چلسی را ترک نمی کنم."
خوب حال مورینیو رو گرفته:27: دمش گرم:40:
سلام بچه ها
الان نیمه اول بازی پورتس موث و چلسی در کارلینگ کاپ آخراشه و چلسی با تک گل فرانک لمپارد از روی نقطه پنالتی در دقیقه 36 از حریف پیش هست
.
.
.
ویرایش :
چلسی گل دوم رو توسط مالودا در دقیقه 45 به ثمر رسونده و نیمه اول با حساب 2-0 به پایان رسید.
.
.
.
.
گل سوم چلسی: دقیقه 49 فرانک لمپارد
.
.
.
گل چهارم چلسی: دقیقه 64 سالومون کالو
و در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید!
Chelsea4 - 0 Portsmouth
ضمن اینکه چلسی مینیرو هافبک برزیلی سابق هرتابرلین آلمان رو هم به خدمت گرفت!
shazdeh23
25-09-2008, 00:31
اینم شرح کامل خبر:
سایت رسمی باشگاه چلسی لحظاتی پیش اعلام کرد که مینیرو به طور رسمی به جمع آبی پوشان لندن پیوست.
باشگاه چلسی دقایقی پیش خبر پیوستن مینیرو به چلسی را تائید کرد . این بازیکن ۳۳ ساله امروز هرتا برلین را به مقصد چلسی ترک کرد تا آخرین بازی های فوتبالش را در پیراهن چلسی انحام دهد .
مینیرو پس از الکس و بلتی سومین هم وطن اسکولاری در تیم است . مینیرو که برای پر کردن جای اسین به چلسی آمده است تا به امروز برای تیم ملی برزیل ۲۴ بازی انجام داده . اسکولاری پس از بخدمت گیری مینیرو گفت : من به مینیرو نیاز داشتم ، زیرا اسین را ۶ ماه بهمراه نخواهیم داشت . من بازیکنی مثل او در تیم دارم ، میکل اما باز هم به او نیاز داشتم . او در هفته ی نخستین برای چلسی بازی نخواهد کرد و احتمالا یک بازی بعنوان بازیکن تیم ذخیره ها برای چلسی بازی کند و پس از آماده شدن برای تیم به میدان برود . من تلاش کردم تا از بالاک ، فریرا و بلتی در این پست استفاده کنم اما موفق نشدم . باید به هواداران چلسی بگم که اگر ماکلله را به یاد می آورند ، مینیرو بازیکنی مثل اوست و مانند ماکا قدرت جنگندگی بالایی دارد . او بازیکنی است که برای کمک به هم تیمی هایش بازی میکند و در خارج زمین هم مرد خوبی است . مینیرو که ۱۸ ماه در هرتا برلین بازی کرده توانست در ۳۶ بازی ۲ گل به ثمر برساند .
لازم به ذکر است که به مینیرو که نام کاملش کارلوس لوچیانو دا سیلوا است شماره ۱۴ چلسی را بر تن خواهد کرد و حتی تمریناتش در باشگاه جدیدش را هم آغاز کرده .
Undercover-G
25-09-2008, 00:37
ایول . تبریک میگم :40:
ترکیب چلسی تو این بازی این بود :
چک - ایوانویچ - تری - الکس - بریج - بلتی - بالاک (پائولو فرییرا دقیقه 69) - لمپارد (سینکلر دقیقه 74) - کالو - مالودا - دیدیر دروگبا (فراکو دی سانتو دقیقه 79)
Undercover-G
25-09-2008, 00:54
اینم شرح کامل خبر:
سایت رسمی باشگاه چلسی لحظاتی پیش اعلام کرد که مینیرو به طور رسمی به جمع آبی پوشان لندن پیوست.
باشگاه چلسی دقایقی پیش خبر پیوستن مینیرو به چلسی را تائید کرد . این بازیکن ۳۳ ساله امروز هرتا برلین را به مقصد چلسی ترک کرد تا آخرین بازی های فوتبالش را در پیراهن چلسی انحام دهد .
مینیرو پس از الکس و بلتی سومین هم وطن اسکولاری در تیم است . مینیرو که برای پر کردن جای اسین به چلسی آمده است تا به امروز برای تیم ملی برزیل ۲۴ بازی انجام داده . اسکولاری پس از بخدمت گیری مینیرو گفت : من به مینیرو نیاز داشتم ، زیرا اسین را ۶ ماه بهمراه نخواهیم داشت . من بازیکنی مثل او در تیم دارم ، میکل اما باز هم به او نیاز داشتم . او در هفته ی نخستین برای چلسی بازی نخواهد کرد و احتمالا یک بازی بعنوان بازیکن تیم ذخیره ها برای چلسی بازی کند و پس از آماده شدن برای تیم به میدان برود . من تلاش کردم تا از بالاک ، فریرا و بلتی در این پست استفاده کنم اما موفق نشدم . باید به هواداران چلسی بگم که اگر ماکلله را به یاد می آورند ، مینیرو بازیکنی مثل اوست و مانند ماکا قدرت جنگندگی بالایی دارد . او بازیکنی است که برای کمک به هم تیمی هایش بازی میکند و در خارج زمین هم مرد خوبی است . مینیرو که ۱۸ ماه در هرتا برلین بازی کرده توانست در ۳۶ بازی ۲ گل به ثمر برساند .
لازم به ذکر است که به مینیرو که نام کاملش کارلوس لوچیانو دا سیلوا است شماره ۱۴ چلسی را بر تن خواهد کرد و حتی تمریناتش در باشگاه جدیدش را هم آغاز کرده .
امیدوارم جواب بده :46:
بسی لذت بردیم از برد قاطعانه ی چلسی. امیدوارم روند پیروزی ها ادامه داشته باشه ...
Majid_17_206
25-09-2008, 09:32
تبریک میگم...یه بار دیگه پورتموس رو ترکوندیم
shazdeh23
26-09-2008, 00:26
کنفدراسیون فوتبال انگلیس نظر سنجی بهترین بازیکن ماه را برگذار می کند.
کنفدراسیون فوتبال انگلیس برای انتخاب بهترین بازیکن ماه لیگ انگلیس نظر سنجی بین مردم برگذار می کند که در این بین به تمامی بازیکنان شاغل در لیگ های انگلیس می توان رای داد.سایت رسمی چلسی به هواداران این تیم پیشنهاد داده است تا به یکی از 3 بازیکن پیشنهادی این سایت رای دهند که عبارتند از : پیتر چک – جان تری – فرانک لمپارد ولی هواداران توانایی رای دادن به هر بازیکنی را دارند.
بچه های طرفدار چلسی حتما شرکت کنید:
می توانید از لینک زیر به بازیکن مورد نظرتان رای دهید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Majid_17_206
27-09-2008, 00:13
بازی بعدی چلسی با کدوم تیمه؟
shazdeh23
27-09-2008, 01:52
بازی بعدی چلسی با کدوم تیمه؟
بازی بعدی امشب با استوک سیتی
یا حق
استوک سیتی - چلسی ساعت 17:30
به گزارش شیرهای آبی لندن٬ شاگردان لوئیس فیلیپه اسکولاری نیاز مبرمی به ۳ امتیاز این دیدار دارند و برای عقب نماندن و فاصله نگرفتن از صدر جدول باید ۳ امتیاز حساس این دیدار را بدست آورند. تیم استوک سیتی با ۴ امتیاز در رده هیجدهم جدول و چلسی با ۱۱ امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد. در ۱۰ دیدار آخری که آبی های لندن به مصاف استوک سیتی رفته اند ۳ بار آن را چلسی پیروز و ۴ بار آن را استوک سیتی پیروز و ۳ دیدار آخر هم مساوی شده است. این دو تیم در کل تا به حال ۷۸ بار به مصاف هم رفته اند که طی آن ۳۲ بار آن را چلسی پیروز و ۲۷ بار آن را هم استوک سیتی پیروز شده است و ۱۹ دیدار باقی مانده هم مساوی شده است. تیم فوتبال چلسی تا به حال ۳۴ بار در ورزشگاه بریتانیا استادیوم قرار گرفته است که طی آن ۱۳ بار را پیروز و ۱۵ بار آن را شکست و ۶ دیدار دیگر هم مساوی شده است. شاگردان لوئیس فیلیپه اسکولاری در ۶ دیدار آخر خود ۴ برد و ۲ تساوی را در کارنامه دارند. تیم فوتبال استوک سیتی هم در ۶ دیدار آخر خود ۲ برد ٫ ۲ باخت و ۲ تساوی را در کارنامه دارد. داوری این دیدار بر عهده آقای مارتین اتکینسون است و اسامی شبکه هایی که این بازی را پوشش می دهند به شرح ذیل است
C+ Sport 2 D/F/N/S
Diema 2
ESPN Brazil
Fox Soccer Channel
G Sports 1
Galaxie Nova Sport
Hi Soccer
NTV+ Sport On-Line
Premiere Sport Portal
Show Sports 4
Sky Calcio 2
Sport TV2
Sportsmax
YES Sport 1
قرعه کشی مرحله چهارم کارلینگ کاپ انجام شد :
Fourth round draw in full
Sunderland v Blackburn
Arsenal v Wigan
Chelsea v Burnley
Swansea v Watford
Manchester United v QPR
Stoke v Rotherham
Brighton or Derby v Leeds
Tottenham v Liverpool
Undercover-G
27-09-2008, 17:50
ممنون بابت آپدیت مورینیو جان .
چلسی تو این با شیوه 4-3-3 خطی بازی میکنه !
ترکیب تیم :
پت چک
جان تری
الکس
اشلی کوا
بوسینگوا
اوبی میکل
کالو
بالاک
فرانک لمپارد
دیدیر دروگبا
مالودا
ذخیره ها :
هیلاریو - ایوانویچ - سینکلر - وین بریج - پائولو فررا - بلتی و آنلکا !
نکته جالب نبود آنلکا تو ترکیب ثابته !! مشخصه اسکولاری هم بد جور از بازی منچستر از دستش شکاره :27:
فعلا که بازی تا دقیقه 30 صفر صفر مساویه!
راستی لیورپول هم 2-0 برد!
خوب یه گل زدیم :27:
بوسینگوا دقیقه 36
Undercover-G
27-09-2008, 18:14
Undercover-G
27-09-2008, 18:15
بوسینگوا دقیقه 36 ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Undercover-G
27-09-2008, 18:24
نیمه اول بازی منچستر با بولتون هم 0 - 0 تموم شده :21:
Stoke City 0 - 2 Chelsea
J.Bosingwa 36
N.Anelka 76
:40::40::40::40::40::40::40::40:
Stoke City 0 - 2 Chelsea
J.Bosingwa 36
N.Anelka 76
:40::40::40::40::40::40::40::40:
تبربک میگم , امیدوارم این پیروزی ها ادامه داشته باشه ... :40:
دروگبا بازی کرده ؟
اینم جدول لیگ برتر انگلیس :
Undercover-G
27-09-2008, 20:06
تبریکس !
Undercover-G
27-09-2008, 20:08
تبربک میگم , امیدوارم این پیروزی ها ادامه داشته باشه ... :40:
دروگبا بازی کرده ؟
[[/]
آره تو ترکیب ثابت بود دقیقه ی 73 هم با بلتی تعویض شده !! :18:
مبارک باشه
98 درصد راه قهرمانی رو طی کردیم....
جالبه از 3 بازی خانگی فقط یکیشو بردیم ولی از سه بازی خارج از خانه هر سه تاشو بردیم:27:
یه خبر خوش دیگه هم بهتون بگم اونم اینکه آرسنال 2-1 به هال سیتی تو خونه خودش باخت:27::8::21:
هفته دیگه با استون ویلا تو استمفورد بریج داریم:46:
shazdeh23
28-09-2008, 00:27
تبریک به برو بچ چلسی
حالا چهارشنبه با بارنلی بازی داریم؟
Undercover-G
28-09-2008, 00:29
یه خبر خوش دیگه هم بهتون بگم اونم اینکه آرسنال 2-1 به هال سیتی تو خونه خودش باخت:27::8::21:
هفته دیگه با استون ویلا تو استمفورد بریج داریم:46:
خبر خیلی خوبی بود :21:
Undercover-G
28-09-2008, 00:39
تبریک به برو بچ چلسی
حالا چهارشنبه با بارنلی بازی داریم؟
نه این چهارشنبه با کلوژ تو جام قهرمانان بازی داریم ساعت 10:15 :46:
در ضمن دویستان می تونن لیست بازیها رو از سایت چلسی و از قسمت : Matches>Fixture & Results ببینن و دانلود کنن .
ویرایش :
این لینک دانلود فیکچر یا همون برنامه بازیا :
از حالا در تكاپو براي فصل آينده
اسكولاري به هافبك بازيگردان وردبرمن ميانديشد
خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي چلسي انگليس علاقمند است تا هافبك هموطنش و بازيگردان تيم وردربرمن آلمان را براي تيم لندني در اختيار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري آلمان، لوئيس فليپه اسكولاري كه در فصل جديد به چلسي پيوسته و هدايت اين تيم لندني را بر عهده گرفته، قبلا علاقه خود را براي در اختيار گرفتن كاكا و روبينيو، دو عضو ملي برزيلي ابراز داشت. او اكنون بسيار علاقمند است تا ديگو را از وردربرمن براي اين تيم جذب كند.
اين مربي در گفت و گو با روساي باشگاه، در نگاه به فصل آينده چندين بازيكن را مورد توجه خود قرار داده كه يكي از آنها، بازيگردان اصلي بازي تيم آلماني است.
به اعتقاد اسكولاري، ديگو از قابليت و قدرت بسيار زيادي برخوردار است؛ به طوري كه ميتواند منشا خدمات بسيار در چلسي شود.
Undercover-G
29-09-2008, 02:25
اسکولاری از مصدومیت ابراز نگرانی کرد .
لوئیز فیلیپه اسکولاری تایید کرد که احتمال پیوستن جو کول و سالومون کالو به جمع مصدومین تیم وجود دارد !
وی گفت : در رابطه با کالو چیزی نمی دانم چون این دومین بار در این مرحله است که مصدوم می شود من فکر می کنم و امیدوارم که برای بازی رومانی آماده شود . در مورد جو کول هم چیزی نمی دانم تا فردا مشخص شود ولی مطمئناً کاروالیو و دکو به بازی نخواهند رسید .
shazdeh23
30-09-2008, 00:38
تیم منتخب هفته انگلیس اعلام شد که از بین 11 نفر برتر سهم چلسی 2 بازیکن است.
تیم منتخب این هفته اعلام شد که با توجه به پیروزی 2-0 چلسی مقابل استوک سیتی و گل بوسینگوا و پاس گل لمپارد این دو بازیکن در تیم منتخب هفته قرار گرفتند.
تیم منتخب هفته:
دروازه بان : یاسکلاینه (بولتون)
مدافعان : بوسینگوا (چلسی) – تورنر (هال سیتی) – اسکرتل (لیورپول) – رابینسون ( وستبروم ویچ)
هافبک ها:جرارد (لیورپول) – لمپارد (چلسی) – جیوانی (هال سیتی) –کوسین (هال سیتی)
مهاجمین: زکی (ویگان) – دفوه (پورتس موث)
Undercover-G
01-10-2008, 23:16
نیمه اول بازی چلسی با کلوژ 0 - 0 تموم شده .
شیوه تیم1-5-4 و ترکیب اولیه تیم تو این بازی :
پیتر چک
بوسینگوا
الکس
جان تری
وین بریج
مالودا و جان اوبی میکل به ترتیب در کناره های راست و چپ قرار گرفتن
لمپارد و بالاک و کالو هم میانه میدان !
تک مهاجم تیم هم دیدیر دروگباست .
تعویضی ها :
هیلاریو - ایوانویچ - دی سانتو - فررا - بلتی - آنکا و میروسلو استاچ !!
درصد مالکیت توپ در نیمه اول 64 به 35 به سود چلسی بود و الکس هم دقیقه 39 به دلیل رفتار غیر ورزشی کارت زرد گرفته .
Undercover-G
02-10-2008, 00:16
:41:
خوب بازی با همون نتیجه ی 0 - 0 تموم شد و تنها بازی بدون گل امشب هم بود :13:
خبرای بدی هم احتمالاً بشنویم از این بازی چون دروگبا مجبور شد به دلیل آسیب دیده گی دقیقه 57 بازی رو ترک کنه :19: و بلتی جاش رو گرفت . خدا کنه مصدومیتش جدی نباشه :41:
چلسی دو تعویض دیگه هم داشت که آنلکا بین دو نیمه جای کالو رو گرفت و مالودا هم دقیقه 74 جاشو به دی سانتو داد .
Undercover-G
02-10-2008, 12:39
احتمال دوری دروگبا از میادین به مدت 6 هفته .
دروگبا که به تازگی به شرایط آمادگی بازگشته بود در بازی دیشب چلسی مقابل کلوژ به شدت آسیب دید .
گزارشها احتمال میدم دروگبا که از ناحیه رباط پای راست دچار مصدومیت شده و تا اواسط ماه نوامبر هم قادر به بازی نخواهد بود :41:
البته این موضوع هنوز از سمت چلسی تایید نشده ولی اگه تایید بشه ضربه بزرگی به تیم چلسی خواهد بود .
لیست مصدومین چلسی هم همین طور بزرگتر میشه . تو بازی دیشب جو کول اشلی کول ( که بازی هم نکرد ) الکس و جان تری هم دچار مصدومیت هایی شدند . اضافه بر اینکه مایکل اسین , ریکاردو کاروالیو و دکو هم مصدوم هستند از این رو قدرت انتخاب اسکولاری برای بازی روز یکشنبه با استون ویلا محدودتر هست .
اسکولاری به سان گفت : " من چهار روز وقت دارم که یک تیم برای روز یکشنبه آماده کنم . ممکنه در دو روز آینده من وضعیت بهتری نسبت به الان داشته باشم ولی در حال حاضر هیچ فکر خاصی ندارم .
اشکلی کول از ناحیه کمر دچار درده اما برای روز یکشنبه آماده خواهد بود . الکس هم از ناحیه کمر دچار مشکل شده و همچنین جان تری .
ما اونها رو بررسی می کنیم تا ببینیم وضعیتشون تا چه حد بده ."
قراره امروز دروگبا معاینه و اسکن بشه تا میزان مصدومیتش دقیقاً مشخص بشه .
عجب بدبختیه ها ... تو هر بازی باید تلفات بدیم:2:
نتیجه هم بد نبود اولا اینکه تو رومانی بود ثانیا کلوج رم رو تو المپیک رم برده بود:27:
Undercover-G
03-10-2008, 01:47
خیلی اعصابم داغون شد . نه به خاطر مساوی بخاطر خود دروگبا که دوباره مصدوم شد اونم تازه بعد از اینکه تازه مصدومیت قبلیش خلاص شده بود . و اینکه دوباره باید آنکا رو تحمل کنیم ! تو بازی با کلوژ هم یه موقعیت تقریباً 100 درصد رو نتونست بزنه رسماً تعطیله این بشر !!
فقط میگم خدا به دادمون برسه :2:
Undercover-G
03-10-2008, 02:40
یه خبر خوب !
بر خلاف اخبار اعلام شده که تخمین زده بود حتی ممکنه دروگبا تا پایان فصل هم نتونه بازی کنه تیم پزشکی چلسی امروز اعلام کرد بعد آزمایشات به عمل اومده از دروگبا مشخص شد که دو پیچ خورده گی شدید روی زانو و قوزک پای دروگبا اتفاق افتاده اما خوشبختانه رباط پاش آسیب ندیده و احتیاج به عمل جراحی روی پاش نیست و تاکیید کرده فقط به مدت چند هفته قادر به بازی نخواهد بود نه چند ماه .
shazdeh23
05-10-2008, 00:20
فیلیپ اسکولاری اعلام کرد جو کول می تواند برابر استون ویلا به میدان برود.
اسکولاری در خصوص مهاجم ساحل عاجی اش که در بازی برابر کلاج مصدوم شده است نیز گفت " دروگبا خوب است و او تقریبا یک ماه دیگر باز خواهد گشت"
همچنین این مربی برزیلی در خصوص جو کول گفت :" جو کول امروز به خوبی تمرین کرد اما من نمی دانم می تواند به خوبی بازی کند یا نه"
جو کول در تمرینات قبل از بازی کلاج مصدوم شده بود و اکنون می تواند برای تیمش به میدان برود.
جو کول می تواند بازی کند
بازم خدارو شکر این یکی چیزیش نیست:27:
سلام بچه ها
نیمه اول بازی چلسی-استون ویلا رو چلسی با گلهای جو کول و آنلکا 2-0 برد!
ایشالا نیمه دوم رو هم میبریم!:40:
ویرایش: بازی با همون نتیجه 2-0 تموم شد و همچنان صدر نشین موندیم!:33::33::33::33::33:
برتری چلسی برابر آستون ویلا
هفته هفتم رقابت های لیگ برتر فوتبال انگلستان با پیروزی تیم های صدرنشین چلسی و لیورپول پیگیری شد. به گزارش خبرگزاری مهر، در یکی از دیدارهای مهم هفته هفتم رقابت های لیگ برتر فوتبال انگلستان، عصر امروز تیم فوتبال لیورپول در حالیکه در پایان نیمه نخست با نتیجه 2 بر صفر مغلوب منچستر سیتی شده بود، در پایان مسابقه موفق شد با نتیجه 3 بر 2 میزبان خود را شکست دهد.
در این مسابقه که با اخراج زابالتا بازیکن منچستر سیتی در دقیقه 67 همراه بود، ایرلند(19) و گاریدو(42) برای منچستر سیتی گلزنی کردند و تورس(67 و 73) و کویت(2+90) گل های لیورپول را به ثمر رساندند.
همچنین تیم چلسی صدرنشین این مسابقات در استمفوردبریچ برابر آستون ویلا تیم چهارم جدول(پیش از آغاز دیدارهای این هفته) با نتیجه 2 بر صفر پیروز شد. جو کول(21) و آنلکا(43) گل های چلسی را در این دیدار به ثمر رساندند.
در سایر دیدارهای هفته هفتم رقابت های فوتبال لیگ برتر انگلستان نتایج زیر به دست آمد:
* وستهام یک - بولتون 3
* پورتسموث 2 - استوک سیتی یک
* تاتنهام صفر - هال سیتی یک
* اورتون 2 - نیوکاسل 2
جدول رده بندی:
1- چلسی 17 امتیاز - تفاضل گل 11+
2- لیورپول 17 امتیاز - تفاضل گل 6+
3- هال سیتی 14 امتیاز
4- آرسنال 13 امتیاز
--------------------
18- نیوکاسل 5 امتیاز
19- استوک سیتی 4 امتیاز
20- تاتنهام 2 امتیاز
در صورت ارايه 15 ميليون يورو
چلسي فابيانو را براي فصل نقل وانتقالات زمستاني ميخواهد
خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي در تدارك خريد بازيكن جديدي در فصل نقل و انتقالات زمستاني است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از تايمز، باشگاه متمول چلسي براي اين منظور نام چند بازيكن را مدنظر قرار داده كه يكي از آنها، لوئيس فابيانو هافبك برزيلي سويا اسپانيا است.
فابيانو با وجود داشتن قرارداد با تيم اسپانيايي، تمايل به حضور در تيم لندني دارد. البته باشگاه تحت قرارداد وي، علاقه اي به از دست دادنش ندارد.
اين گزارش عنوان كرده در صورتي كه چلسي با دست پر پيشنهاد خود را ارائه كند و 15 ميليون يورو براي وي پيشنهاد دهد، امكان انتقال وي فراهم مي شود.
Majid_17_206
06-10-2008, 16:26
تبریک میگم بچه ها ...بازیه بعدیمون با کدوم تیمه؟
shazdeh23
07-10-2008, 00:45
تبریک میگم بچه ها ...بازیه بعدیمون با کدوم تیمه؟
بازی بعدی چلسی با Middlesbrough در خانه حریف هستش.
در تاریخ Sat Oct 18 مصادف با 27 مهر در ساعت 14:45 به وقت تهران
علت تاخیر بازیها هم، رفتن بازیکنان ملی پوش برای شرکت در بازی های انتخابی جام جهانی هستش.
یا حق
لاوتزي: به چلسي بروم؟ نه ممنون!
گزارشات رسيده از ايتاليا و انگلستان حاكي از اين است كه رومن آبراموويچ ميلياردر روسي چلسي تصميم دارد ستاره جوان ناپولي يعني لاوتزي را خريداري كند. اين در حالي است كه خود اين بازيكن اعلام كرده است هيچ تمايلي به پيوستن به باشگاه غرب لندني ندارد
به گزارش هورا اسپورت، لاوتزي در مورد اين خبر گفت: چلسي ؟ نه آنها در برنامه هاي من جايي ندارند. در حال حاضر از فضا و آفتاب اينجا لذت ميبرم و نمي خواهم خود را درگير باران هاي انگلستان كنم.
هر چه فدر كه آبي هاي لندن نسبت به خريد وي علاقمندند اونيز به همان ميزان به ناپولي عشق ميورزد . خصوصا كه اكنون محبوب هواداران است.
shazdeh23
12-10-2008, 01:05
چلسی به دنبال ستاره ی لیون کریم بنزما است می باشد و ممکن است این ستاره جوان به استمفورد بریج بیاید.
این ستاره ی فرانسوی تیم لیون از قبل مورد توجه تیمهای رئال مادرید بارسلونا و میلان بود. و در هفته ی گذشته توسط بازکن یاب های این 3 تیم و چلسی قرار گرفت
به نظر می رسد تیم چلسی بعد از مصدومیت بازیکانش و همچنین فروش شوچنکو به میلان ٬ رایت فیلپس به منچستر سیتی و پیزارو به وردربرمن در یک برهه از زمان بدنبال جذب مهاجمی برای پر کردم خلع در خط حمله اش می باشد.
Majid_17_206
13-10-2008, 20:37
یه مهاجم خوب لازم داریم اگه بنزما بیاد خیلی عالیه
shazdeh23
17-10-2008, 01:07
در شب گذشته ملی پوشان چلسی برای تیمهای ملیشان به میدان رفتند
تیمهای ملی بازیکنان چلسی به میدان رفتند که چند تیم هم بازیکنان چلسی را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتند.
انگلستان:در بازی این تیم برابر بلاروس ریج و لمپارد 90 دقیقه برای این تیم بازی کردند و انگلیس 3-1 بلاروس را شکست داد.کاپیتان این تیم یعنی تری و جوکول و اشلی کول مصدومان این تیم بودند.
پرتغال:فریرا در بازی برابر آلبانی 90 دقیقه بازی کرد و این بازی با نتیجه 0-0 به پایان رسید تا ناکامی های این تیم پس از رفتن اسکولاری ادامه داشته باشد.بوسینگوا,دکو و کاروالیو هم مصدومان پرتغال بودند.
جمهوری چک:این تیم در حالی که پیتر چک را در اختیار نداشت برابر اسلوونی 1-0 به پیروزی رسید تا شانسش برای صعود بیشتر شود.
صربستان:ایوانوویچ هم 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد و این تیم برابر اتریش با نتیجه 3-1 به پیروزی رسید.
آلمان:بدون در اختیار داشتن بالاک کاپیتانش برابر ولز با نتیجه 1-0 به پیروزی رسید.
اسرائیل:بن سحر در دقیقه 82 برای تیمش برابر لاتویا به میدان آمد ولی این تیم در دقیقه 89 یک گل دریافت کرد و بازی با نتیجه 1-1 به پایان رسید.
دیگر مصدومان چلسی:آنلکا,دروگبا و اسین
Undercover-G
18-10-2008, 01:19
بالاک هم به علت مصدومیت بعد از بازی با ولز از ناحیه هر دو پا تحت عمل جراحی قرار گرفت تیم پزشکی تیم آلمان اعلام تا 2 الی 3 هفته قادر به بازی نخواهد بود !
لوئیز فیلیپه اسکولاری در مصاحبه ی اظهار کرد : از اینکه تیم آلمانی بالاک رو عمل جراحی کرده ناراحت نیستم . " گرچه ممکنه دو یا سه هفته نباشه ولی من ناراحت نیستم . من خوشحالم برای اینکه این امتحانی برای من که ببینم مربی خوبی هستم ! "
سلام بچه ها بازی چلسی- میدلزبورو تا دقیقه 67 با نتیجه 3-0 به نفع چلسی دنبال میشه! در حالی که حداقل نصف تیم اصلی مون تو زمین نیستن!!! دو تا گل رو کالو و اون یکی گل رو هم بلتی زده!
اینم ترکیب چلسی تو این بازی:
Cudicini C. Bridge W. Alex D Terry Bosingwa Mikel Lampard Belletti Florent Malouda Anelka Kalou
ویرایش: لمپارد و مالودا گلهای چهارم و پنجم چلسی رو به ترتیب در دقایق 63 و 67 زدن و بازی 5-0 هست!!!
Majid393
18-10-2008, 16:48
تا دقیقه 75 :
چلسی 5 - میدلزبورو
کالو(2بار) - بلتی-لمپارد-مالودا
بازی همون 5-0 تموم شد!
از لحاظ تفاضل گل ترکوندیم... ایول:40::40::40:
Undercover-G
18-10-2008, 22:51
Wow
بروبچ که ترکوندن :8:
اونم تازه با این همه مصدوم که همه رسانه ها حرف از بحران واسه ی چلسی می زدن :27:
:40: :40: :40:
در ضمن :
آرسنال 3 - 1 اورتون
لیورپول 3 - 2 ویگان
منچستر 4 - 0 وست برومویچ آلبیون
به احتمال زیاد دو بازی آینده چلسی در لیگ قهرمانان و لیگ برتر رو تلویزیون نشون میده! چهارشنبه با رم و یکشنبه هفته دیگه با لیورپول هر دو در استمفورد بریج:40:
shazdeh23
21-10-2008, 00:23
نامزد های گرفتن جایزه توپ طلای اروپا معرفی شدند که بین 30 نفر نام 3 نفر از چلسی به چشم می خورد.
این لیست در حالی اعلام شد که غایبان بزرگی همچون پیتر چک و جان تری دارد.در این لیست 30 نفره از چلسی فرانک لمپارد,میشایل بالاک و دیدیر دروگبا حضور دارند.
فهرست بازیکنان به این شرح است:
امانوئل آدبایور (آرسنال ) توگو
سرخیو آگوئرو (آتلتیکو مادرید) آرژانتین
آندری آرشاوین (زنیت سنت پترزبورگ) روسیه
میشاییل بالاک (چلسی) آلمان
کریم بنزما (لیون) فرانسه
جیانلوییجی بوفون (یوونتوس) ایتالیا
ایکر کاسیاس (رئال مادرید) اسپانیا
کریستیانو رونالدو (منچستریونایتد) پرتغال
دیدیر دروگبا (چلسی) ساحل عاج
ساموئل اتوئو (بارسلونا) کامرون
سسک فابرگاس (آرسنال) اسپانیا
فرناندو تورس (لیورپول) اسپانیا
استیون جرارد (لیورپول) انگلستان
زلاتان ابراهیموویچ (اینتر) سوئد
کاکا (میلان) برزیل
فرانک لمپارد (چلسی) انگلستان
لیونل مسی (بارسلونا) آرژانتین
پپه (رئال مادرید) پرتغال
فرانک ریبه ری (بایرن مونیخ ) فرانسه
وین رونی (منچستریونایتد) انگلستان
مارکوس سنا (ویارئال) اسپانیا
سرخیو راموس (رئال مادرید) آرژانتین
لوکا تونی (بایرن مونیخ) ایتالیا
ادوین فن درسار (منچستریونایتد) هلند
رافائل فن در فارت (رئال مادرید) هلند
نمانیا ویدیچ (منچستریونایتد) صربستان
داوید ویا (والنسیا ) اسپانیا
ژاوی (بارسلونا) اسپانیا
یوری ژیرکف (زسکا مسکو) روسیه
Sam Fisher 11
21-10-2008, 19:46
ممنون بابت خبرها...
برد اخیر رو هم تبریک میگم...افسوس نمیدونم چرا این فصل فقط تونسم دو بازیه چلسیو ببینم...
shazdeh23
22-10-2008, 15:15
امشب بازی چلسی رو قراره TV خودمون نشون بده.
ساعت بازی 21:45
Chelsea & AS Rom
در استمفورد بریج
Undercover-G
22-10-2008, 18:13
امشب بازی چلسی رو قراره TV خودمون نشون بده.
ساعت بازی 21:45
Chelsea & AS Rom
در استمفورد بریج
همه بازیهای Cl ساعت 22:15 شروع میشه شازده جان :46:
h_starboy
22-10-2008, 19:25
با اینکه طرفدار چلسی نیستم ولی فکر کنم امشب رم رو لوله کنید.
مرحله گروهی جام قهرمانان اروپا
AC ROMA 0 - 1 CHELSEA
دقیقه ۷۷ : جان تری
----------
تبریک میگم :40:
Undercover-G
23-10-2008, 00:22
نتیجه خوبی بود .
چلسی کاملاً بازیو در اختیار داشت . یک هیچ حداقل نتیجه برامون بود .:5:
خداییش رم خیلی تو دفاع بود و بازی رو بسته بود . ولی ایول چلسی که به حقش رسید
چلسی - لیورپول
دو تیم صدرنشین لیگ برتر انگلیس در هفته نهم این بازی ها به مصاف یکدیگر می روند.
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ,دو تیم 20 امتیازی بالای جدول یعنی چلسی و لیورپول در حالی به مصاف یکدیگر می روند که تفاضل گل چلسی +16 و تفاضل گل لیورپول +7 است و چلسی با وجود کسب تساوی هم در صدر خواهد ماند ولی لیورپول در اسمفوردبریج به فکر پیروزی است.نکته بسیار جالب در مورد تیم لیورپول این است که اگر جدول امتیاز های تیمها در نیمه اول بازی ها را ترسیم کنیم لیورپول با 6 امتیاز در رتبه 17ام قرار خواهد گرفت.
در کل دو تیم در استمفوردبریج در رقابت های لیگ 65 بار برابر یکدیگر قرار گرفتند که چلسی 36 بازی و لیورپول 15 بازی را برده اند و 14 بازی هم به تساوی کشیده شده است. لیورپول در 14 سال اخیر تنها یک بار چلسی را در استمفوردبریج برده است که آن هم مربوط به سال 2003 و با نتیجه 1-0 است. بهترین نتیجه چلسی برابر لیورپول در اسمفوردبریج پیروزی 6-1 در سال 1937 و بدترین نتیجه شکست 5-2 در سال 1978 بوده است.
آخرین نتیجه بین این دو تیم پیروزی 3-2 چلسی در اسمفودبریج در نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا بوده است
مصدومان بازی چلسی - لیورپول
بازی چلسی برابر لیورپول در غیاب بسیاری از بزرگان دو تیم برگذار می شود
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, این دیدار در حالی روز یکشنبه برگذار می شود که بسیار ی از بازیکنان سرشناس در این دیدار حضور ندارند.
از چلسی دروگبا,بالاک,جوکول و اسین مصدومان این بازی هستند و اشلی کول نیز احتمالا به این بازی می رسد
در تیم لیورپول فرناندو تورس و رابی کین زوج گران قیمت و موفق این تیم که هر دو سابقه گلزنی در فصل گذشته به چلسی را دارند مصدوم هستند و لیورپول باید با کویت و بابل به دروازه چلسی حمله کند که به اندازه تورس و کین هماهنگ و موفق نیستند.
chelsealondon.ir
Majid_17_206
25-10-2008, 22:04
توی بازی با میدلزبرو اسکولاری نشون داد داد که بدون بازیکن های اصلی هم میتونه تیم رو اداره کنه ...ایشالا بازی فردا رو هم میبریم...راستی شبکه 3 بازی رو نشون میده؟
Undercover-G
25-10-2008, 23:54
نه . بازی ساعت پنجه و می خوره به بازی پرسپولیس - سپاهان !
امیدوارم بازی امروز رو ببریم خیلی مهمه این بازی
الان دقیقه 30 هست و یکی خوردیم!
امیدوارم بتونیم به بازی برگردیم
فعلا.....
آقا بازی رو باختیم!!
چه گل مفتی هم خوردیم:2: حیف شد.....
راستی رکوردمون هم پرید . 86 بازی بدون باخت برای چلسی در خانه ثبت شد . رکوردی که بعیده تیمی بتونه بشکنه (الا خود چلسی)
این هفته یه بازی خیلی سخت دیگه هم با هال سیتی تو خونش داریم . اگه اون رو هم ببازیم که دیگه واویلاست:27:
واقعا ناراحت شدم از این باخت ! چرا باختیم ؟ کسی میدونه چلسی چی جوری بازی کرده ؟
بعد از چند سال ( ؟ ) در زمین خانگی باختیم ! واقعا عجب رکوردی !!
واقعا ناراحت شدم از این باخت ! چرا باختیم ؟ کسی میدونه چلسی چی جوری بازی کرده ؟
بعد از چند سال ( ؟ ) در زمین خانگی باختیم ! واقعا عجب رکوردی !!
آره آخرین بار سال 2004 تو زمین خودمون باختیم:13:
shazdeh23
26-10-2008, 19:55
بابا با یک لشکر مصدوم خب معلومه تیم جواب نمیگیره.
و همچنین بالعکس دفاع عالی ، مهاجمان خوبی نداریم.
امیدوارم در نیم فصل مهاجم بگیره چلسی.
یا حق
Undercover-G
26-10-2008, 21:06
این ضایعه ی بزرگ رو به تمام طرفداران چلسی تسلیت می گم . امیدوارم که غمه آخرمون باشه :19:
خیلی حالم گرفته شد . به چند دلیل :
1- رکوردمون بعد از 4 سال شکسته شد ! ( حتی زمان اون گرانت ابله هم تو زمین خودمون باخت نداده بودیم ولی الان ...! )
2- گل بدی خوردیم باز اگه اون ضربه ایستگاهیه که به تیرک خورد میرفت تو گل دلم نمی سوخت :41: واقعاً نبود یه مهاجم درست و حسابی تو این بازی کاملاً محسوس بود و آنلکا باز هم نشون داد که چه مهاجم درجه دوییه ! :41: ( دروگبا کجایی که تیمتو !@#@! !! ) :41:
و در پایان یک خدا قوت به صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران میگم !
taghi444
27-10-2008, 12:12
اين ليورپول نابودگر
shazdeh23
29-10-2008, 00:19
اين ليورپول نابودگر
فکر میکنی گل کاشتین تیم چلسی رو با بازیکن های ذخیرش رو بردین؟ :27:
عزیزم جوجه رو آخر پاییز میشمارن :21:
این فصل فقط باید به فکرحریف دیرینمون. منچستر باشیم
یا حق
shazdeh23
29-10-2008, 00:39
جان تری در بین 11 بازیکن برتر دنیا قرار گرفت.
طی نظرسنجی بین 45 هزار بازیکن حرفهای در سراسر دنیا برتین های فوتبال انتخاب شدند که در لیست اولیه 55 نفره, چلسی با 10 بازیکن بیشترین بازیکن را داشت و در لیست نهایی که شامل 11 بازیکن است تنها نماینده چلسی جان تری است.
11 بازیکن برتر:
ایکر کاسیاس
ریو فردیناند؛ جان تری؛ کارلوس پویول؛ سرجیو راموس؛
ژاوی هرناندز؛ کاکا؛ استیون جرارد؛
کریستیانو رونالدو؛ فرناندو تورس؛ مسی؛
vahid_civil
29-10-2008, 00:41
این فصل فقط باید به فکرحریف دیرینمون. منچستر باشیم
یا حق
از کی تا حالا !!؟
Undercover-G
29-10-2008, 22:29
از همین حالا .
Undercover-G
29-10-2008, 23:01
مایکل اسین که در بازی مقدماتی جام جهانی مقابل لیبی به شدت از ناحیه رباط پا دچار آسیب دیده گی شد و انتظار می رفت تا پایان فصل هم قادر به باز نباشد . اما امروز اسکولاری در گفتگو با رسانه ها اعلام کرد : اسین . من فکر می کنم که او حتی یک ماه زودتر از پیش بینی آماده بازی باشد . فکر کنم خداوند به من کمک کرد و در ژانویه بتواند برای ما بازی کند یا حداکثر چند روزی بعد از آن .
هنچنین گفته میشه دروگبا هم به زودی آماده حضور در میادین خواهد بود .
////
در ضمن بازی چلسی با هال سیتی که تیم سوم جدول هست تا دقایق دیگه شروع میشه امیدوارم این بازی حساس خارج از خونه رو ببریم .
سلام
فعلا که 2-0 هال رو ترکوندیم ! لمپارد و آنلکا گل زدن:40:
ضمنا طرفدارای بقیه تیمها نیان تو این تاپیک ما. اونوقت ما هم مجبور میشیم یه کارایی بکنیم ها:27: پس افراد متفرقه برند تو تاپیک خودشون بحث کنن .. اوکی؟؟؟
بازی رو 3-0 بردیم
این لیورپول خرشانس هم دوباره با یه پنالتی جلو افتاده:2:
Undercover-G
30-10-2008, 01:10
Chelsea 3 - 0 Hull City
F Lampard 3 - Anelka 50 - Malouda 75
shazdeh23
30-10-2008, 01:15
این است قدرت چلسی.
قابل توجه بعضی ها.......
یا حق
Undercover-G
30-10-2008, 01:28
یه تیم مثل آرسنال اون بلا سرش میاد یکی هم مثل لیورپول رو دور خوش شانسی دائمیه !!
ولی چه ضد حالی خوردن این توپچیا :27: دلم براشون سوخت :31:
Majid_17_206
30-10-2008, 19:50
تبریک میگم بچه ها ...هال سیتی خیلی شاخ شده بود که خوشبختانه شاخ هاش رو شکستیم...نگران لیورپول هم نباشید... تیمی نیست که بتونه قهرمان بشه چون وسطای فصل کم میاره
Chelsea 3 - 0 Hull City
F Lampard 3 - Anelka 50 - Malouda 75
تبریک میگم , ترکوندیم ... :40: اگر بد شانسی نیاریم , این فصل لیاقت کسب چندین جام رو داریم. مخصوصا لیگ قهرمانان و لیگ برتر انگلیس ...
shazdeh23
31-10-2008, 00:19
اینم 1 خبر بد واسه هواداران.
ریکاردو کاروالیو برای مدت 3 هفته مصدوم شد.
کاروالیو در بازی با هال سیتی از ناحیه پا راست دچار مصدومیت شده و حد اقل برای 3 هقته از میادین به دور خواهد بود که مهمترین بازی که از دست خواهد داد بازی با رم در ایتالیا است.
شایان ذکر است که کاروالیو به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته بود.
shazdeh23
01-11-2008, 00:23
جو کول و دیدیر دروگبا دو بازیکن مصدوم تیم فوتبال چلسی آماده بازی برابر سادرلند شده اند.
فیلیپ اسکولاری عنوان کرده است که جو کول که چند دقیقه ای هفته گذشته نیز بازی کرده است به همراه دیدیر دروگبا که در بازی با کلاج دچار مصدومیت شده اند می توانند در برابر ساندرلند به تیم کمک کنند و راهی میدان شود
اسکولاری همچنین در خصوص مصدومیت کاروالیو نیز عنوان کرده است که او شاید یک ماه نتواند بازی کند و باید نظاره گره بازیهای هم تیمی هایش باشد.
یا حق
مجید فینا
01-11-2008, 08:48
گل زیبای لمپارد به تیم هال سیتی
شبکه Show Sports | فرمت AVI - H.264
Undercover-G
01-11-2008, 13:31
یکی از زیباترین گلهایی که تا حالا به ثمر رسیده . توصیه میکنم دوستانی که ندیدن حتماً ببینن .
Undercover-G
01-11-2008, 20:24
Chelsea FC 5 - 0 Sunderland AFC
Alex - 27'
Anelka, Nicolas - 30'
Anelka, Nicolas - 45'
Lampard, Frank - 51'
Anelka, Nicolas - 53'
چه میکنه این چلسی!!!:27:
آنلکا هم دمش گرم:40: خدا کنه این همشهریمون یه کار مثبتی برامون بکنه و لیورپول رو ببره تا ما در صدر بمونیم
چلسی 5 - ساندرلند 0
چلسی موفق شد پس از باخت مقابل لیورپول دومین پیروزی متوالی خود را جشن بگیرد و ساندلرلند را با ۵ گل به خانه فرستادند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، در ادامه مسابقات لیگ برتر انگلستان ساندرلند ، تیم دهم جدول مهمان چلسی بود که طی این دیدار چلسی با ۵ گل از حریف خود پذیرایی کرد . در این دیدار دروگبا و جو کول پس از مدتی مصدومیت به میدان رفتند و در این دیدار مینیرو هم اولین بازی خود را با پیراهن چلسی انجام داد . الکس در دقیقه ۲۷ اولین گل بازی را به ثمر رساند و ۳ دقیقه بعد آنلکا دروازه ی ساندرلند را برای بار دوم باز کرد و در دقایق پایانی نیمه اول آنلکا برای باری دیگر گل زنی کرد . در دقیقه ۵۱ لمپارد نتیجه را ۴ بر صفر کرد و ۲ دقیقه بعد آنلکا هت تریک خود را تکمیل کرد و آخرین گل بازی را به ثمر رساند .
ترکیب چلسی در این دیدار : چک - بوسینگوا - الکس - تری - اشلی کول ( بریج ۳۶ ) - میکل - جو کول ( دروگبا ۶۲ ) - دکو - لمپارد - مالودا - آنلکا ( مینیرو ۷۴ )
لازم به ذکر است که گلی که الکس در آغاز بازی به ثمر رساند هزارمین گل تاریخ چلسی در لیگ برتر بود .
آرسنال مقابل استوک سیتی شکست خورد و منچستر یونایتد به سختی با نتیحه ۴-۳ از سد هال سیتی گذشت . دیگر رقیب چلسی یعنی لیورپولبرابر تاتنهام به میدان خواهد رفت .
آنلکا در صدر گلزنان
آنلکا با سه گلی که به ثمر رسوند با 8 گل در صدر جدول گلزنان قرار گرفت:
بچه ها میخوام یه حال دیگه بهتون بدم
تاتنهام 2 - 1 لیورپول
فقط یه هفته از جایگاه اصلی مون دور شدیم . دوباره رفتیم صدر:10:
هورااااااااااااااااااا :26:
Undercover-G
01-11-2008, 23:02
Wow
ایول دیگه از این بهتر نمیشه :27: این از برد چلسی هم شیرین تر بود :21:
قیافه این یارو جاودانی هم دیدنی بود وقتی بش گفتن لیورپول باخت :27: آخه طرفدار لیورپوله :31:
shazdeh23
02-11-2008, 00:17
دم بر و بچ چلسی گرم
آخ حال کردم این لیورپول باخت. خیلی کیف داد...
دیگه بازم ببینم بعضی ها روشون میشه بیان اینجا پست بدن؟
راستی دروگبا توی این بازی حضور داشت یا نه؟
بازم تبریک میگم
یا حق
راستی دروگبا توی این بازی حضور داشت یا نه؟
آره نزدیک به 30 دقیقه بازی کرد:20:
سه شنبه هم با رم تو المپیکو بازی داریم:5:
Undercover-G
03-11-2008, 13:13
سرمربي تيم فوتبال چلسي انگليس بعد از اينكه فرانك لمپارد هافبك ملي پوش اين تيم، صدمين گل خود را در ليگ برتر مقابل تيم ساندرلند به ثمر رساند، يكبار ديگر به تمجيد از او پرداخت.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، اين اولين بار نيست كه لوئيس فيليپه اسكولاري به تعريف و تمجيد از لمپارد ميپردازد بلكه پيش از اين نيز، گل او مقابل هال را يكي از بهترين گلهايي كه تاكنون ديده است، توصيف كرده بود.
اين مربي برزيلي گفت: لمپارد ميتواند ۱۵۰گل بزند. يك گل در هر دو يا سه مسابقه براي يك هافبك عالي است.
لمپارد در اين فصل با پنج گلي كه تاكنون زده، تيم چلسي را به صدر جدول ليگ برتر برده است.
عملكرد تاثيرگذار وي براي باشگاهش باعث شده تا اسكولاري تاكيد كند او يكي از بهترين بازيكنان جهان است.
اسكولاري در اينباره افزود: فكر ميكنم در اين فصل بايد در مورد اينكه چه كسي بهترين بازيكن جهان است، اندكي تامل كنيم. او فرانك لمپارد است.
لمپارد ۳۰ساله، دو گل در دو مسابقه آخر خود زده و سه شنبه شب براي ديدار با تيم آ.اس رم در جام قهرمانان باشگاههاي اروپا عازم ايتاليا است.
ادعاهاي اروپايي لمپارد
فرانك لمپارد بازيكن تيم چلسي مدعي شد كه تيمش در سالهاي آينده فاتح ليگ قهرمانان اروپا خواهد شد.
به گزارش نيوز آو دِ ورلد ، او گفت: ما ميخواهيم در فصل جاري ليگ قهرمانان ، فاتح شويم و اينبار جاي اشتباه نيست. هر سال كه ميگذرد، تشنگي ما براي قهرماني بيشتر ميشود.
لمپارد كه عصر شنبه صدمين گلش را در ليگ برتر براي چلسي زد، گفت: هر سال كارمان را با طراوت آغاز ميكنيم.
Undercover-G
03-11-2008, 13:16
مهاجم فرانسوي تيم چلسي گفت: بازي مقابل رم بستگي به نظر سرمربي دارد؛ اما مايلم به ميدان بروم و گل بزنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مردم، نيكولاس آنلكا اظهار داشت: در بازي با ساندرلند موفق شدم سه گل بزنم. گلزني در آن مسابقه، با حمايت مربي و تيم به دست آمد. براي ديدارهاي آينده نيز به اين حمايت نياز دارم و بدون آن قادر نخواهم بود توپ را به دروازه حريفان بفرستم.
مهاجم فرانسوي ادامه داد: خيلي دوست دارم در تركيب اصلي باشم؛ اما نقشي در حضورم در تركيب ندارم. شايد سه گلي كه در ليگ برتر به ثمر رساندم، اسكولاري را مجاب كند از من در تركيب استفاده كند.
آنلكا عنوان كرد: اسكولاري به تجربه اهميت مي دهد. آمادگي بازيكن را نيز در نظر مي گيرد و براساس اين دو ملاك، احتمال دارد در تركيب اصلي باشم. به نظر مربي احترام مي گذارم؛ اما اميدوارم فرصت بازي با رم را از دست ندهم.
نيكولاس آنلكا در ديدار روز شنبه با ساندرلند از هفته يازدهم ليگ برتر انگليس سه گل از 5 گل پيروزي را به ثمر رساند.
Undercover-G
04-11-2008, 13:26
کول بازی هفته آینده با بلک برن و بازی امشب با رم در چارچوب جام قهرمانان را از دست می دهد .
آزمایش نشان دادند که پارگی کوچکی در ناحیه ماهیچه پا وجود دارد و احتمال می رود برای 1 هفته تا 10 روز از میادین دور باشد .
و وین بریج جایگزین وی در بازی رم خواهد بود و اسکولاری از این چه چنین جایگزینی مناسبی برای وی دارد خوشنود است .
اینا هم که نوبتی مصدوم میشن ... انشالله امشب رم رو توو زمین خودش میبریم
Undercover-G
05-11-2008, 01:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Undercover-G
05-11-2008, 01:42
به نظر من تنها دلیل باخت چلسی تو این بازی غرورش بود نه چیز دیگه .
M_Abieteh
05-11-2008, 02:25
چلسی باخت؟
دیگه شما باشین دلتون خنک نشه از باخت لیورپول.
negative
05-11-2008, 12:49
اين رم نابودگر
orlan2magic_66
05-11-2008, 15:03
اين رم نابودگر
اين رم نابودگر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آبرومون رفته الان 16 جدوليم چه فايده بريم از امثال سيه نا و جنوا و پالرمو ببازيم بعد بيايم چلسي و ببريم...
خدايي روي شانس بوديم ديشب مثل اينتر كه جلوي ما روي شانس بود...
فقط اميدوارم از اين بازي روندشون مثل پارسال شه
orlan2magic_66
05-11-2008, 15:05
چلسي با اين غرورش شانس اورد تو المپيك باخت چون حالا هيچكيو دستكم نميگيره...
من به عنوان يك عشق رم هنوز موندم كه چطور وچينيچ يه زمين فوتبال رو دوييد و تك به تك گل كرد
يعني اصلا چلسي دفاع نداشت؟؟؟؟
بچه ها دیشب عجب گندی بالا آوردیمااا :27:
حقمون باخت بود ولی نه با نتیجه 3-1 :31: البته من با صدر هم عقیدم و معتقدم خوب شد چلسی باخت تا کسی رو دست کم نگیره:27: ولی بازم میگم حقمون باخت 3-1 نبود:13:
به نظر من تنها دلیل باخت چلسی تو این بازی غرورش بود نه چیز دیگه .
کاملا تایید میشه:46:
چلسی باخت؟
دیگه شما باشین دلتون خنک نشه از باخت لیورپول.
شما لیورپولی ها خواهشا حرف نزنین که دیشب دقیقه 90 با یه پنالتی از باخت توی آنفیلد فرار کردین شما وضعتون بدتر از ما هست:27:
چلسي با اين غرورش شانس اورد تو المپيك باخت چون حالا هيچكيو دستكم نميگيره...
من به عنوان يك عشق رم هنوز موندم كه چطور وچينيچ يه زمين فوتبال رو دوييد و تك به تك گل كرد
يعني اصلا چلسي دفاع نداشت؟؟؟؟
خودت که گفتی دستکم گرفته بود نتیجش رو هم دید:27:
Majid_17_206
05-11-2008, 16:11
با اینکه دیشب باختیم هنور هم صدر جدولیم :27:دو تا بازی بعدیمون هم آسونه....فقط چلسی رو عشقه:40:
Undercover-G
05-11-2008, 21:01
بچه ها دیشب عجب گندی بالا آوردیمااا :27:
حقمون باخت بود ولی نه با نتیجه 3-1 :31: البته من با صدر هم عقیدم و معتقدم خوب شد چلسی باخت تا کسی رو دست کم نگیره:27: ولی بازم میگم حقمون باخت 3-1 نبود:13:
شما لیورپولی ها خواهشا حرف نزنین که دیشب دقیقه 90 با یه پنالتی از باخت توی آنفیلد فرار کردین شما وضعتون بدتر از ما هست:27::
آره . وقتی اسکولاری رو جو میگره . همین میشه دیگه .
لیورپول هم نشون داد که چه ک@!#نیه !! :27:
من جاشون بودم می رفتم !@#$ داورو ماچ می کردم :27: ( !@#$ = صورت ) :46:
shazdeh23
06-11-2008, 00:33
اين رم نابودگر
بچه جان تو حالا میذاشتی پست هات 2 رقمی بشه بعد میومدی اینجا نظر میدادی.
الان از روی امتیازات این گروه میشه فهمید کدوم تیم نابودگره :27:
یا حق
چه خلوت شده اينجا
آره خوب بچه ها زندگی و درس دارن :27: ولی قبل و بعد بازی های چلسی تقریبا همه میان
من خودم امسال نمیتونم زیاد بیام درس دارم وگرنه اینجا رو میترکوندم:27:
راستی بچه ها منچستر هم باخت :8:.... فردا هم بازیمون با بلکبرن ساعت 5 هست و شبکه سه نشون میده از دست ندین:40:
فعلا بای:10:
Undercover-G
09-11-2008, 00:31
سلام .
آره . ولی بهترش این بود که مساوی میشدن ! آرسنالم شاخ نمی شد !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
خوب بازی رو 2-0 بردیم ... اگه هوا اینقدر بد نبود راحت 4-5 تا میزدیم ولی مهم برد بود
تبریک.....:40::40::40::40::40:
Chelsea 2 - 0 BlackBurn
خوب بازی رو 2-0 بردیم ... اگه هوا اینقدر بد نبود راحت 4-5 تا میزدیم ولی مهم برد بود
تبریک.....:40::40::40::40::40:
در مجموع بازی خوبی بود. با توجه به شرایط جوی , بهتر از این نمی شد بازی کرد. نیمه ی دوم چلسی تمایلی به بازی هجومی نداشت و زیاد خودشونو خسته نکردن ...
Undercover-G
09-11-2008, 21:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک .
بازی خیلی خوبی بود . نیمه اول که فوق العاده بودیم تا توجه به شرایط بازی و وضعیت هوا .
میکل واقعاً عالی کار کرد , بدون اشتباه , در خدمت تیم ( بر خلاف بازی تو رم !!) تو روزی که دکو و لمپارد چندین بار صوتی های بدی دادن مخصوصاً دکو .
پیتر چک هم عالی بود . چندتا از دفعاش جونمون رو نجات داد . مخصوصاً اون اشتباه بد جان تری برای گرفتن جیمز رابرت !!
راستی دروگبا چرا نه تو ترکیب بود نه تو ذخیره ها !! :18:
Undercover-G
09-11-2008, 22:06
خوب . تو صحبت های که بعد از بازی ری ویلکینز کرد مشخص شد که دروگبا و جو کول به علت مصدومیت به بلک برن نیومدن ! و گفت که احتمالاً جو کول که تا 3 هفته قادر به بازی نبود دچار مصدومیت های جزئی شده و دروگبا هم به علت عدم آمادگی و شرایط نا مناسب برای بازی علت نبودش بوده !! و ابراز امیدواری کرد هر دو اونها برای بازی رو چهارشنبه با برنلی حاضر باشن .
shazdeh23
11-11-2008, 00:58
فرانک لمپارد پس از بازی برابر بلکبرن گفت:باید روند پیروزی هایمان را حفظ کنیم.
لمپارد پس از این بازی گفت:"این بسیار مهم است که تیم روند پیروزی هایش را حفظ کند.هم اکنون رقابت در صدر بین 4 تیم برتر لیگ است و لیورپول شانه به شانه ما حرکت می کند و در صورت لغزش ما از ما پیشی می گیرد پس ما نباید امتیاز ها را آسان از دست دهیم و باید روند پیروزی هایمان را حفظ کنیم.
ما چند پیروزی قاطع و پر گل داشتیم که برای ما بسیار مفید بوده است.ما در بازی مقابل بلکبرن خوب بازی کردیم و می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم ولی بازی کردن در همچین زمینی واقعا مشکل بود و تیم آنها نیز تیم بسیار خوبی بود و به نظرم پیروزی 2-0 مقابل چنین تیمی در چنین زمینی بسیار ارزشنمد است."
سلام به بر و بکس چلسی دوست:27::40:
نیمه اول بازی با برنلی در جام اتحادیه رو 1-0 بردیم با گل دروگبا :40:
فعلا ... :40:
shazdeh23
13-11-2008, 02:07
متاسفانه توی ضربات پنالتی چلسی بازی رو واگذار کرد!
حالا فقط 2 کاپ مونده واسه به دست آوردن
یا حق
Undercover-G
13-11-2008, 20:25
آدم می مونه چی بگه .
تیم واقعاً در شرایط بی ثباتی به سر می بره . آخه بابا " برنلی " !! تو استمفورد بریج !!
خوزه کجایی که یادت بخیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون بهتر که حذف شدیم چون این جام Carling Cupعلاوه بر اینکه هیچ ارزشی نداره ( چون همه با تیم دومشون بازی میکنن) تازه باعث خستگی بیشتر بازیکنا هم میشه!
در ضمن هنوز سه کاپ مونده FA Cup-Premier League-ChampionsLeague
Majid_17_206
14-11-2008, 12:18
همون بهتر که حذف شدیم چون این جام Carling Cupعلاوه بر اینکه هیچ ارزشی نداره ( چون همه با تیم دومشون بازی میکنن) تازه باعث خستگی بیشتر بازیکنا هم میشه!
در ضمن هنوز سه کاپ مونده FA Cup-Premier League-ChampionsLeagueکاملا تایید میشه...از همه مهمتر هم لیگ قهرمانانه...ایشالا امسال لیگ قهرمانان و لیگ برتر رو میبریم
Undercover-G
15-11-2008, 00:35
در ضمن هنوز سه کاپ مونده FA Cup-Premier League-ChampionsLeague
مسئله جام حذفی نیست ( هر چند جام حذفی جزو جام های مهم هر لیگ به حساب می آد ) . بیشتر منظورم همون عدم ثبات تیم بود . اگه نتونیم از پس تیم های مثل برنلی بر بیایم پس تکلیفمون روشنه :41: همین میشه که با کلوژ مساوی میکنیم , بعد از 5 سال تو خونه از لیورپول می بازیم , از رم 3 تا می خوریم و در نهایت برنلی برامون شاخ میشه !!
هنوز که هنوزه چلسی نتونسته ثبات زمان مورینیو بدست بیاره هر چند بازی ها رو ممکن بود با 1 گل ببریم اما وقتی بازی رو تماشا می کردیم مطمئن بودیم اتفاق غیر مترقبه ای نمی افته ! ( اتفاقی که تو رم افتاد ! ).
مسئله جام حذفی نیست ( هر چند جام حذفی جزو جام های مهم هر لیگ به حساب می آد ) . بیشتر منظورم همون عدم ثبات تیم بود . اگه نتونیم از پس تیم های مثل برنلی بر بیایم پس تکلیفمون روشنه همین میشه که با کلوژ مساوی میکنیم , بعد از 5 سال تو خونه از لیورپول می بازیم , از رم 3 تا می خوریم و در نهایت برنلی برامون شاخ میشه !!
هنوز که هنوزه چلسی نتونسته ثبات زمان مورینیو بدست بیاره هر چند بازی ها رو ممکن بود با 1 گل ببریم اما وقتی بازی رو تماشا می کردیم مطمئن بودیم اتفاق غیر مترقبه ای نمی افته ! ( اتفاقی که تو رم افتاد ! ).
البته حرفات درسته کاملا قبول دارم ولی خوب اسکولاری هم تازه اومده و زمان می بره تا کاملا جا بیفته تو چلسی... باید هنوز منتظر بمونیم ...
در ضمن امشب با وست برومویچ بازی داریم به امید پیروزی پرگل:40:
Undercover-G
15-11-2008, 20:58
در ضمن امشب با وست برومویچ بازی داریم به امید پیروزی پرگل:40:
:7:
بازی تا چند دقیقه دیگه شروع میشه . ببنیم بروبچ چه می کنن :27:
نیمه اول که ترکوندیم :40: 3-0 :40:
آنلکا دو گل 38 و 45 - بوسینگوا 34
خدا آنلکا رو ازمون نگیره .. خیلی کارش بیسته:40:
Undercover-G
15-11-2008, 21:59
گل بوسنگوآ فوق العاده بود هر چند جاگیری کارسن اشتباه بود !
ترکیب اولیه :
کودیچینی - بوسینگوآ - ایوانویچ - جان تری - بریج - لمپارد - میکل - دکو - کالو - آنلکا - مالودا
ذخیره :
هیلاریو - اشلی کول - دروگبا - بالاک - سینکلر - فررا - مینیرو .
ولی چقدر بازیکن مصدوم داریما....
5-6 تا بازیکن عالیمون نیستن :2:
چک چرا نیست؟؟
Undercover-G
15-11-2008, 22:17
اونم مصدومه !!
خوب بازی رو همون 3-0 بردیم رفتیم صدر
طبق گزارش بازی وست بروم شانس آورده که فقط همون سه تا رو خورده
Undercover-G
15-11-2008, 22:58
Chelsea 3 - 0 West Bromwich Albion
Bosingwa 36' - Anelka 38' 45
shazdeh23
16-11-2008, 00:24
نیکولاس آنلکا بعد ازدریافت اولین کفش طلای لیگ برتر ده گل زدن در هر لیگی را دشوار خواند.
نیکولاس آنلکا که به عنوان اولین ده گله لیگ برتر مورد تقدیر قرار گرفت گفت :" من بسیار خوشنودم چرا که ده گل در هر لیگی به ثمر رساندن سخت است . من بسیار خوشحالم و امیدوارم گل زدن هایم ادامه داشته باشد. آشکار است که هم بازیان من، به من کمک کرده اند تا گلزنی کنم "
آنلکای 29 ساله ادامه داد :" فرانک ( لمپارد ) می تواند هر کاری انجام دهد . او می تواند گلزنی کند ، می تواند کمک بسیاری کند و می تواند تمام بازی ها را با پیروزی پشت سر بگذارد ، من فکر می کنم او مرد اول تیم و همچنین بهترین هافبک جهان می باشد"
/هفته سيزدهم ليگ برتر انگليس/
پيروزي چلسي در روز بازگشت بالاك
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال چلسي انگليس در هفته سيزدهم رقابت هاي ليگ برتر و در روز بازگشت هافبك آلماني خود، برابر وست بروموويچ آلبيون به برتري سه بر صفر رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، چلسي شنبه شب در حاليكه پس از مدتها از زمان مصدوميت ميشائيل بالاك وي را در تركيب اصلي داشت، با سه گل بر ميزبان غلبه كرد.
در اين بازي براي تيم تحت رهبري لوئيس فليپه اسكولاري كه بازي برتري نسبت به حريف ارائه داد، بوسينگاو در دقيقه 34 و نيكولاس آنلكا در دقايق 38 و 45 گلزني كردند.
در ديداري ديگر ليورپول به ميهماني بولتون رفت و با 2 گل بر ميزبان لندني در ورزشگاه ريبوك غلبه كرد تا با 32 امتياز، در موقعيتي برابر با چلسي قرار گيرد؛ اما به خاطر ميانگين گل زده ضعيف تر در مكان دوم جدول جاي گرفت.
ساير نتايج:
*آرسنال صفر - آستون ويلا 2
گل ها:جائل كليشي70(بازيكن آرسنال)،آگبون لاهور80
*منچستريونايتد 5 - استوك سيتي صفر
گل ها: كريستانو رونالدو3 89، كريك45، برباتف48، دني ولبك84
*فولهام 2 - تاتنهام يك
گل ها: سيمون ديويس33 ، ادي جانسون70 براي فولهام- فريزر كمپل81 براي تاتنهام
*وستهام صفر -پورتسموث صفر
بلاكبرن يك- ساندرلند 2
گل ها: كريستوفر سامبا45 براي بلاكبرن، كنوين جونز49 و جبريل سيسه71 براي ساندرلند
*نيوكاسل 2 - ويگان 2
گل ها:مايكل اوون80، اوبفامي مارتينز87براي نيوكاسل، ريان تايلور3، تيتوس برامل89 براي ويگان
جدول رده بندي:
1- چلسي 32 امتياز
2- ليورپول 32 امتياز
3- منچستريونايتد 24 امتياز
4- آرسنال 23 امتياز
5- آستون ويلا 23 امتياز
shazdeh23
17-11-2008, 01:05
تیم فوتبال چلسی با پیروزی در برابر وست بروموویچ توانست رکورد برد های خارج از خانه اش را بیافزاید.
تیم فوتبال چلسی بازی های خانگی اش را با ویگان که 1 بر 0 به سود آبی ها تمام شد ، شروع و تا بازی وست برومویچ که 3 بر 0 به سود چلسی تمام شد بازیهایش را با پیروزی پشت سر گذاشته است
تیم اسکولاری تا به حال 7 بازی خارج از خانه انجام داده است که در طی آن 16 بار گلزنی کرده اند و تنها یک گل در یافت کرده اند که این رکورد می تواند رکورد خوبی برای شاگردان اسکولاری باشد چرا که تیمهای دیگر چنین وضعیتی ندارند .
رقیب چلسی در بازیهای خارج از خانه ، لک لک های بندر آنفیلد می باشند که در 7 بازی 5 بار پیروز شده اند و 1 تساوی و 1 شکست بدست آورده اند.
Undercover-G
19-11-2008, 01:47
اتحادیه فوتبال انگلیس دیدیر دروگبا را از حضور در 3 بازی برای چلسی به علت پرتاب شی ( سکه ) و انجام حرکت توهین آمیز مقابل تماشاچیان تیم میهمان در دیدار جام حذفی مقابل برنلی محروم کرد .
این بدین معناست که چلسی مهاجم خود را در بازی با نیوکاسل , آرسنال و بازی 6 دسامبر مقابل بولتون را در اختیار نخواهد داشت .
اما بازی میان هفته چلسی در جام قهرمانان در زمین بوردو درحوزه اختیارات اتحادیه لیگ برتر نیست لذا دروگبا قادر به حضور در این دیدار خواهد بود .
الان یه تیم مصدوم و محروم داریم:
پیترچک-کاروالیو-الکس-اسین-دروگبا-جان تری-لمپارد-بلتی-جو کول البته مال تری و لمپارد جدی نیست
خداییش رکورد تعداد مصدوما دست خودمونه!!!
اه تیم به مزخرفی نیوکاسل ندیده بودم . خیلی بد بازی میکرد نیمه دوم اصلا چک رو ندیدیم!.... خیلی حیف شد نبردیم:2:
Undercover-G
22-11-2008, 20:36
آقا فلسفه وجودیه این تیما چیه ؟!!! بجای اینکه دروگبا 3 جلسه محروم کنن باید اون کمک داورم ابله و محروم کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شد این آدم بریم صدر !
راستی اون صحنه هم به نظر من شی گیون توپ رو از تو گل کشید بیرون:2:
Undercover-G
22-11-2008, 20:40
باز خوبه لیورپولم مساوی کرد . حیف که نذاشتن !!
Undercover-G
22-11-2008, 20:42
راستی اون صحنه هم به نظر من شی گیون توپ رو از تو گل کشید بیرون:2:
آره اونم شدید مشکوک میزد ولی باز نمیشه 100% گفت :41:
آقا فلسفه وجودیه این تیما چیه ؟!!! بجای اینکه دروگبا 3 جلسه محروم کنن باید اون کمک داورم ابله و محروم کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شد این آدم بریم صدر !
آخه اگه تیمش بازیکن نداشت میرفت تو دفاع بحثی نبود ولی اینا که این همه بازیکن معروف دارن خاک تو سرشون با این بازیشون
هفته آینده دیگه باید حتما آرسنال رو ببریم
Undercover-G
22-11-2008, 20:55
یه چیز دیگه هم که هست , منچستر حالشو برد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته آینده دیگه باید حتما آرسنال رو ببریم
چلسي و ليور پول و منچستر متوقف شدن
قحطي گل در بازيهاي مهم ليگ برتر
در آخرين ديدار از هفته چهاردهم ليگ برتر باشگاههاي انگليس شنبه شب تيم منچستريونايتد همچون چلسي و ليورپول نه به گل دست يافت و نه دروازه خود را گشوده ديد. در اين ديدار كه در ورزشگاه ويلاپارك برگزار شد تيم منچستر مقابل استون ويلامتوقف شد و به نتيجه مساوي بدون گل رضايت داد.
در ساير ديدارهاي مهم هفته چهاردهم نيزمي توان به توقف چلسي و ليورپول دو مدعي جدي اين فصل اشاره كرد كه در خانه نتوانستند از پس نيوكاسل و فولهام برآيند . چلسي كه در ورزشگاه استموفورد بريچ ميزبان حريف بود به تساوي بدون گل رسيد و ليورپول نيز در انفليد برابر فولهام به همين نتيجه تن درداد.
آرسنال در ادامه ناكاميهاي خود شنبه شب در زمين منچستر سيتي با سه گل از پاي در آمد كه آيرلند ، روبينيو و استوريج گلهاي ميزبان را در دقايق -۴۴ ۵۶و ۹۰به ثمر رساندند.همچنين ميدلزبورو در زمين خود سه بريك بازي را به بولتون واگذار كرد و تيمهاي پورت موث و هال سيتي به تساوي دو بردو رضايت دادند . تيم استوك سيتي نيز در جدال با وست برموويچ با يك گل به برتري رسيد.
هم اكنون تيمهاي چلسي و ليورپول با كسب ۳۳امتياز از ۱۴بازي در ردههاي اول و دوم قرار دارند و منچستريونايتد با ۲۵امتيازاز ۱۳بازي در رتبه سوم جاي گرفته است .
اعتراف سرمربي تيم لندني
اسكولاري: نيوكاسل بهتر از چلسي بازي كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: مقابل نيوكاسل خوب بازي نكرديم و بايد اعتراف كنم آنها بهتر از ما بودند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، لوئيس فليپه اسكولاري اظهار داشت: بعد از خاتمه بازي با نيوكاسل به مربي تيم رقيب تبريك گفتم. به نظرم آنها با استراتژي مشخصي وارد بازي شدند و به هدف خود رسيدند.
اين مربي افزود: نيوكاسلي ها مقابل ما مي خواستند نبازند. آنها حداقل تساوي را مي خواستند و ديديم كه چگونه با جديت بسيار به هدفي كه داشتند، رسيدند.
ديدار تيم هاي چلسي و نيوكاسل يونايتد از هفته چهاردهم ليگ برتر كه شنبه شب انجام گرفت با تساوي بدون گل خاتمه يافت.
بالاك: ما و منچستر مدعيان اصلي هستيم
هافبك آلماني چلسي، تيم ليورپول را خارج از رقابت براي قهرماني در فوتبال جزيره دانست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ميشائيل بالاك گفت: «همواره چهار تيم بزرگ در فوتبال انگليس وجود دارند و همه درمورد اين تيم ها صحبت مي كنند اما رقابت اصلي همچنان ميان چلسي و منچستر يونايتد است. آرسنال همواره كار دشواري پيش رو دارد. در حال حاضر ليورپول در شرايط خوبي به سر مي برد اما آنها بيشتر به جهت اينكه تمامي تمركز خود را بر روي يك يا دو بازي قرار مي دهند، تنها در ليگ قهرمانان اروپا موفق مي شوند.»
بالاك خاطرنشان كرد: «اگر نگاهي به نتايج و تركيب تيم ها طي دو فصل گذشته بيندازيد، فكر مي كنم تيم ما و منچستر يونايتد كمي قوي تر از سايرين هستيم.»
در حال حاضر تيم هاي چلسي و ليورپول با امتياز مشترك 33 و با توجه به تفاضل گل، در رده هاي نخست و دوم جدول رقابت هاي ليگ برتر انگليس قرار دارند. منچستر يونايتد با 8 امتياز كمتر در تعقيب اين دو تيم است. آستون ويلا نيز با 24 امتياز در رده چهارم جاي گرفته است.
خوشم میاد هیشکی لیورپول رو تیم حساب نمیکنه:27:
اسکولاری: موفقیت چلسی در اولویت است
لوئیس فیلیپه اسکولاری از زمان حضورش در ورزشگاه استمفوردبریدج توانسته به خوبی با حال و هوای فوتبال انگلیس هماهنگ شود
به گزارش بزرگترین مرجع خبری هواداران چلسی در ایران؛ وى موفقيت آبى پوشان لندنى را بيش از هر چيز ديگرى در اولويت كارى خود قرار داده است. وى بيش از آنكه به گشت و گذار در شهر بارانى لندن بپردازد به وضعيت تيم پرداخته است. آرسن ونگر در يك اظهارنظر جالب گفته بود من تنها ۲ مسير را در لندن بلد هستم يكى راه رسيدن به ورزشگاه امارات و ديگرى راه رفتن به فرودگاه هيت رو. اسكولارى نيز عمدتآ از الگوى ونگر در اين زمينه پيروى مى كند. در ديدار هفته گذشته هر چند بسيارى از بازيكنان اصلى اش به دليل حضور در رقابت هاى ملى غايب بودند اما وى توانست با همان بازيكنان باقيمانده نيز خوب نتيجه بگيرد. مربى سابق تيم ملى برزيل درباره وضعيتش در لندن مى گويد: زندگى من در اين شهر به عنوان يك سرمربى خيلى خوب و آرام است. زمان خوبى را براى كار با تيم در اختيار دارم. خانواده ام نيز از حضور در اين شهر لذت مى برند. پسرم در يكى از بزرگترين و زيباترين مدارس درس مى خواند او برخلاف من از نقاط ضعف اين شهر بازديد كرده است و دوستان زيادى نيز پيدا كرده است.خيلى سخت است كه بخواهم از مناطق و منظر ديدنى اين شهر بازديد كنم. تقريبآ هر روز تيم تمرين دارد و بايد از نزديك آنها را راهنمايى كنم. با وجود گذشت يك سوم از فصل جارى رقابت هاى ليگ برتر چلسى توانسته نتايج خوبى كسب كند. آنها در صدر جدول با ليورپول هم امتياز هستند و نسبت به منچستريونايتد و آرسنال امتياز اختلاف نیز دارند. به راستى آيا اسكولارى مى توانست فصلى بهتر از اين را در لندن تصور كند؟ اسكولارى مى افزايد: در بازى گذشته خود ۷ تن از بازيكنان خود را در اختيار نداشتيم اما روحيه تيمى ما بالا است. نيكولاس آنلکا تقريبآ در همه بازى ها براى ما به ميدان رفته است
منبع:lionsblue.ir
پیشنهاد کلان منچسترسیتی به تری
هورا اسپرت, مالکان باشگاه منچسترسیتی با پیشنهاد کلان مارک هیوز به جان تری, کاپیتان ملی پوش چلسی موافقت کرده اند.
به نقل از روزنامه سان, لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی مایل به امضای قرارداد با روبینیو است و مارک هیوز, سرمربی سیتی نیز از روسای خود خواسته که آنها نیز در عوض از دست دادن این مهاجم برزیلی یک بازیکن از آبی های لندن بخرند.
هیوز به مالکان سیتی گفته, تری انگلیسی بهترین مدافع جهان است و گروه ابوذبی یونایتد به ریاست شیخ منصور نیز که قصد دارند با کمک سرمایه های هنگفت خود این باشگاه را به قله های افتخار فوتبال جهان برسانند حاضرند برای به خدمت گیری کاپیتان آبی های استمفوردبریج 60 میلیون پوند هزینه کنند.
گفته می شود مقامات سیتی در نظر دارند به تری یک پیشنهاد 10 میلیون پوندی برای هر فصل ارائه کنند و چنانچه تری با این پیشنهاد موافقت کند به گرانقمت ترین فوتبالیست جهان تبدیل خواهد شد.
منبع:footiran.ir
--------------------
به همین خیال باش :27:جان تری عمرا نمیاد!:27:
آرسنال را ترك كردم تا طرفداران تيم را تنبيه كنم
هورا اسپرت : مهاجم تيم چلسي ، نيكلاس آنلكا دلايل مغرضانه خود را براي ترك هايبري در چند سال پيش برملا كرد .
نيكلاس آنلكا ادعاي عجيبي كرده و گفته است او به اين خاطر در سال 1999 آرسنال را ترك كرد كه هواداران اين تيم را تنبيه كند .عجيب تر اينكه گفته 17 گلي را كه در هاي بري فصل پاياني به ثمر رسانده بود ، به خاطر انتقام از هواداران تيم بود .
ظاهرا آنلكا به خاطر اينكه طرفداران تيم در نظرسنجي ابتداي فصل به او به عنوان بهترين جانشين مهاجم افسانه اي تيم آرسنال ، ايان رايت راي نداده بودند ، ناراحت شده بود .
آنلكا پس از ترك آرسنال در تيم هاي مختلفي بازي مثل پاريس سنجرمن ،منچستر سيتي،
بولتون وچند تيم ديگر بازي كرده ولي در هيچ جا دوام نياورده و حالادر چلسي با 12 گل بزرگترين گل زن فصل شده است .
او در زمان بازي در آرسنال درگيري هاي زيادي با هم تيمي ها و حتي مديران باشگاه پيدا كرده بود وحالا پس از پشت سر گذاشتن 29 سالگي از نحوه بر خورد خود با آرسنه ونگر در آن زمان ناراحت است و فكر مي كند كه نسبت به معلم قديمي خود خيانت كرده .ونگر هم معتقد است تصويري كه آنلكا در فوتبال ازخود به جاي مي گذارد ،بستگي به رفتار او در آخرين مرحله از بازي هاي حرفه اي او يعني بازي در چلسي است ،چون اين آخرين فرصت او براي حفظ موقعيت افسانه اي اش است .
منبع:footiran.ir
اسکولاری : روبینیو می تواند به چلسی بيايد
اسکولاری سرمربی تیم فوتبال چلسی معتقد است روبینیو در چلسی بهترین بازیکن جهان می توانست بشود و اکنون نیز بخواهد می تواند به استمفوردبریج بیاید
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ٬ روبینیو در تابستان و در لحظه آخر با ۳۲ میلیون پوند به جای چلسی به منچستر سیتی رفت و رئال مادرید را ترک کرد . اسکولاری نیز در این خصوص گفت :" من مطمئنم روبینیو بهترین بازیکن جهان می شد اگر به چلسی می آمد "
همچنین اسکولاری در ادامه مصاحبه اش با روزنامه گلوبو گفت:" درهای باشگاه چلسی همیشه برای روبینیو باز است و او می تواند به چلسی بیاید"
اسکولاری در حالی این مصاحبه را انجام داده است که روبینیو یکی از ستاره های تیمش برابر آرسنال بوده و نقش اصلی در پیروزی تیمش مقابل کارگرهای لندن داشت.
منچستر سیتی که با ۳۲ میلیون پوند روبینیو را به خدمت گرفته است خواستار به خدمت گرفتن جان تری با ۶۰ میلیون پوند شده بود که در این امر موفق نبودند
منبع:کانون هواداران چلسی در ایران
امشب بازی حساسی داریم! بازی رو با تاخیر شبکه سه پخش میکنه از دست ندید!
Undercover-G
26-11-2008, 20:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina1100
26-11-2008, 20:46
کدوم بازیه امشب ؟
shazdeh23
26-11-2008, 22:41
کدوم بازیه امشب ؟
بازی Bordeaux با Chelsea
در Champions League
یا حق
Undercover-G
27-11-2008, 02:54
اسکولاری :2 شانس صعود را از دست دادیم
هورا اسپرت, لوئیس فیلیپه اسکولاری, سرمربی چلسی از اینکه تیمش برای دومین با شانس صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان از دست داد, بسیار ناراحت است.
آبی های لندن که در دیدار شب گذشته خود مقابل بوردو به تساوی یک بر یک دست پیدا کرد حالا باید با شکست کلوژ در استمفوردبریج جواز ورود به مرحله بعدی لیگ قهرمانان را به دست بیاورند.
سرمربی برزیلی چلسی در مصاحبه ای با اسکای اسپرت در باره این تساوی دور از انتظار تیمش گفت:" آنها یک بار سانتر انجام دادند و یک گل را نیز به ثمر رساندند و من از این موضوع بسیار ناراحتم. زیرا ما همواره در کورنرها و ضربات آزاد قوی عمل می کردیم و اما امروز مرتکب اشتباه شدیم. ما با انجام یک اشتباه و دریافت یک گل نتوانستیم امتیاز کامل را به دست بیاوریم و حال برای صعود به دور بعدی یک برد دیگر نیاز داریم . برهمین اساس باید به شاگردانم تاکید کنم که ما تا حالا دو شانس را از دست دادیم. یک بار مقابل رم که با نتیجه 3 بر یک شکست خودریم و یک بار نیز در این بازی که با بوردو مساوی کردیم. با این وجود چلسی تیم قوی و آماده ای است و شانس بسیاری برای شکست کلوژ و صعود به مرحله بعدی این رقابتها دارد."
خداوکیلی دوزار شانس نداریم! لیورپول رو دیدید با این بازی الکیش بازی رو برد ولی چلسی باید دقیقه 84 گل بخوره :2:
ولی آنلکا دمش گرم گل باحالی زد:40:
ولی آنلکا دمش گرم گل باحالی زد
دم لمپارت هم گرم چون دقيقه 87 اخراج شد:31:
باز هم بد شانس بودیم. انشالله با برد کلوج رومانی صعودمون رو قطعی می کنیم ...
چلسي - آرسنال اوج ديدارهاي هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال انگليس
تيمهاي مدعي چلسي و آرسنال، مهمترين ديدار هفته پانزدهم رقابتهاي فوتبال قهرماني باشگاههاي برتر انگليس را برگزار خواهند كرد. به گزارش خبرگزاري فرانسه، اين بازي درحالي در ورزشگاه استمفوردبريج شهر لندن برگزار خواهد شد كه تيم چلسي براي باقي ماندن در صدر جدول رده بندي نياز مبرمي به امتيازات اين ديدار خانگي دارد.
در ديگر ديدارهاي مهم اين هفته، دو تيم همشهري منچسترسيتي و
منچستريونايتد به مصاف هم ميروند و ليورپول برابر وست هام قرار ميگيرد.
برنامه هفته پانزدهم ليگ برتر انگليس به شرح زير است :
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
شنبه ۹آذر ۸۷
استون ويلا با فولهام
ويگان با وست برومويچ
استوك سيتي با هال سيتي
ساندرلند با بولتون
ميدلزبورو با نيوكاسل
يكشنبه ۱۰آذر ۸۷
منچسترسيتي با منچستريونايتد
پورتس موث با بلكبرن
تاتنهام با اورتون
چلسي با آرسنال
ليورپول با وست هام
جدول رده بندي
-۱چلسي ۳۳امتياز
-۲ليورپول ۳۳امتياز
-۳منچستريونايتد ۲۵امتياز
-۴استون ويلا ۲۴امتياز
-۵آرسنال ۲۳امتياز
-۶هال سيتي ۲۲امتياز
جنگ كلامي پيش از دربي چلسي و آرسنال
بالاك: اميد آرسنال را براي قهرماني نقش بر آب ميكنيم
خبرگزاري فارس: بازيكن آلماني چلسي گفت: در صدر هستيم و ميكوشيم تا تمام اميدهاي آرسنال را براي قهرماني نقش بر آب سازيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ميشائيل بالاك اظهار داشت: در بازي روز يكشنبه از هفته پانزدهم ليگ برتر، با آرسناليها در خانه روبرو مي شويم. براي اين ديدار كاملا آماده هستيم و ميخواهيم تا خيالات آنها را براي قهرماني برهم زنيم.
هافبك چلسي افزود: وقتي به جدول نگاه مي كنيم، ميبينيم در صدر هستيم؛ اما آرسنال با 10 امتياز اختلاف، در رده پنجم قرار گرفته است. آنها براي اينكه اميد اندك خود را براي قهرماني ليگ برتر حفظ كنند، نياز مبرم دارند كه بازي با ما را ببرند.
وي عنوان كرد: نبايد از خاطر برد كه اكنون قويترين تيم ليگ نيستند و درگير مشكلات عديده اي هستند. بازيكنان چلسي به خوبي متوجه اهميت قهرماني فصل جاري هستند. آنها به خوبي برنامه ريزي كرده و متمركز شده اند.
ديدار چلسي و آرسنال روز يكشنبه (پس فردا) در ورزشگاه استامفوردبريج از هفته پانزدهم انجام مي شود.
حمايت قاطع اسكولاري از دروگبا
لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي باشگاه چلسي انگليس معروف به فيل بزرگ، با وجود اطلاع از مذاكرات اخير ديديه دروگبا با نمايندگان باشگاه اينترميلان در لندن، به حمايت از مهاجم ساعل عاجي خود پرداخت. رسانههاي ايتاليايي و بريتانيايي در هفته جاري جزئيات ملاقات دروگبا با ماركو برانكا و خورخه مندس در لندن را منتشر كردند.
برانكا مديرفني باشگاه اينترميلان و مندس مدير برنامه خوزه مورينيو سرمربي كنوني اين باشگاه است كه سابقا هدايت چلسي را برعهده داشت.
به نوشته سايت گل، اسكولاري در واكنش به اصرار خبرنگاران براي اظهارنظر در مورد اين اتفاق اظهارداشت اهميتي به ملاقات غيرقانوني نمايندگان اينتر نمي دهد وبا تمام وجود از دروگبا حمايت ميكند.
وي گفت: چيز زيادي (در مورد ديدار با برانكا و مندس) نميدانم، آنچه مي دانم اين است كه دروگبا نميتواند روز يكشنبه بازي كند و من بايد حواسم به ديدار با آرسنال باشد نه اينكه در سال ۲۰۱۰و ۲۰۱۱چه اتفاقي خواهد افتاد.
سرمربي سابق تيم ملي برزيل تاكيد كرد: او هر روز مورد حمايت من است، مصدوم يا غير مصدوم، من ۱۰۰درصد مطمئنم كه به باشگاهش وفادار است و رابطه بسيار خوبي با او دارم.
اسكولاري افزود: هر لحظه از روز فكر ميكنم دروگبا خوشحال است، چلسي يكي از بزرگترين باشگاههاي جهان است و هر آنچه بخواهيم به ما ميدهد.
به اعتقاد فيل بزرگ، بازيكنان تيم جوانان و ذخيرهها از نظر او فرقي با تيم بزرگسالان ندارند و با همه مثل پسران خودش رفتار ميكند، مثل پدرشان؟ چه سفيد باشند يا سياه و زرد و آبي.
دروگباي ۳۰ساله به دليل پرتاب سكه به سمت تماشاگران تيم برنلي در رقابتهاي كارلينگ كاپ، از بازي در ديدار با آرسنال در ورزشگاه استمفورد بريج محروم است.
اسكولاري تاكيد كرد: به محض اتمام سه جلسه محروميت دروگبا، از او در مسابقات استفاده خواهد كرد.
Majid_17_206
30-11-2008, 13:07
امروز با آرسنال بازی داریم ...ساعت 19:30 شبکه 3 بازی رو نشون میده..به امید برد چلسی
هه هه !:27::27:
گل به خودی زدن ....
فعلا که 1-0 جلوییم....
Arsenal 2 - 1 Chelsea
بازی رو مفت باختیم ! گل اول آرسنال ۱۰۰ در صد آفساید بود. دقیقه ی ۸۵ به جای اینکه خطای کف پای بازیکن آرسنال رو بگیره , به بازیکن چلسی کارت زرد میده. داوری خیلی بد بود. جدا از این حرفا , چلسی افتضاح بازی کرد. مخصوصا نیمه ی دوم ! بعد از خوردن گل دوم هیچ تلاشی برای جبران گل خورده نکردیم ... :13:
sina1100
30-11-2008, 21:34
اگر چه گل اول روی اشتباه داوری پذیرفته شد اما چلسی حقش باخت بود با بازی افتضاح نیمه ی دوم
و واقعا هم اسکولی مثل اسکولاری نمیدونه جلوی تیم های بزرگ چیکار باید بکنه !!!
Undercover-G
30-11-2008, 21:46
اعصابم داغونه داغونه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک داور باید از !@#@!# دار زد . چطور بازی کنی که دو متر آفساید رو نمی تونی تشخیص بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور آفساید های میلیمتری ما رو می گیرن ولی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکولاری هم که رسماً تر زده !
دو تا باخت تو خونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان گرانت هم تو خونه باخت نداده بودیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از گل دوم افتضاح کار کردیم حتی سعی هم نکردیم موقعیت ایجاد کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Undercover-G
30-11-2008, 21:49
اسکولاری = متخصص امیدوار کردن تیم های بحران زده ! ( رم ته جدولی و حالا آرسنال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من که موندم چی بگم! تا دقیقه 59 عالی بودیم ولی اون کمک داور با یه پرچم اشتباه کاملا ورق رو برگردوند:2:
بعد از دقیقه 60 هم که چلسی افتضاح بود نمیدونم چرا همون موقع فکر کردن بازی تموم شده در حالیکه فصل قبل در همین شرایط که تا دقیقه 79 عقب بودیم بازی رو بردیم!
واقعا شوکه ام نمیدونم چی بگم!
اسکولاری = متخصص امیدوار کردن تیم های بحران زده ! ( رم ته جدولی و حالا آرسنال )
واقعا هم اسکولی مثل اسکولاری نمیدونه جلوی تیم های بزرگ چیکار باید بکنه !!!
من تا حالا در این مورد شک داشتم بعد از این بازی دیگه مطمئن شدم :27: در حالی که مورینیو برخلاف اسکولاری متخصص بازیهای بزرگ بود
تو دوران مورینیو حتی یکبار هم به آرسنال نباخته بودیم
یه حرف جالب از یکی از طرفدارای چلسی تو یه سایت دیگه دیدم خیلی جالب بود ... بخونید:
متاسفم. به خاطر همه چیز مخصوصا شماره ی بالای عینک کمک داور! چند تا واقعیت تلخ رو توی فوتبال باید قبول کرد. ممکنه اونی که خوب بازی می کنه نبره (بازی با نیو کاسل) ممکنه اونی ببره که خوب بازی نکرده (بازی با آرسنال) ممکنه به هر تیمی شانس رو کنه به جز چلسی...و ممکنه داور نره چشم پزشکی (قبل از بازی با چلسی!)
Undercover-G
30-11-2008, 22:23
من تا حالا در این مورد شک داشتم بعد از این بازی دیگه مطمئن شدم :27: در حالی که مورینیو برخلاف اسکولاری متخصص بازیهای بزرگ بود
تو دوران مورینیو حتی یکبار هم به آرسنال نباخته بودیم
:19:
اوضاع اصلاً جالب نیست همین جور داریم افت می کنیم :41:
تو جام قهرمانان هم به شدت افت کردیم و تنها گروهی هستیم که هیچ تیم ازش کوآلیفای نشده ! بوردو و کلوژ هم برامون شاخ شدن :41:
اگه هر چه زودتر فکری نشه بازی با کلوژ هم برامون مصیبت میشه :41:
shazdeh23
30-11-2008, 23:16
البته باید کمی به اسکولاری هم حق بدیم آخه
من نمیدونم چرا این فصل اینقدر ما مصدوم داریم؟
یکی خوب میشه 2 نفر مصدوم میشن! انگار شده نوبتی.
اون از Essien که 6 ماه رفته توی استراحت و اونم از دروگبا که تازه میخواست بازی کنه رفت سکه پرتاب کرد و .....
تا جایی که اسکولاری مجبور شده Ivanovich رو بیاره بازی کنه!
و از همه مهمتر 1 تمام کننده ماهر هم نداریم. واقعا باید کمی هم انصاف داشت.
یا حق
اسکولاری: داور مسئول شکست چلسی مقابل آرسنال است
لوییز فیلیپ اسکولاری داور را مسئول شکست شب گذشته تیم فوتبال چلسی مقابل آرسنال در چارچوب رقابت های لیگ برتر دانست. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال چلسی دیشب در حالی که با نتیجه یک بر صفر در استمفوردبریج از آرسنال پیش بود در نهایت با نتیجه 2 بر یک بازی را به میهمان خود واگذار کرد.
سرمربی برزیلی چلسی در پایان این دیدار به خبرگزاری فرانسه گفت: چلسی و داور مسئول این شکست هستند. گل نخست تیم آرسنال در شرایطی به ثمر رسید که فن پرسی یک متر در موقعیت آفساید قرار داشت. این در حالی است که کمک داور بازی در نیمه اول برای سولومون کالو پرچم زد در حالی که او اصلا در موقعیت آفساید قرار نداشت.
وی افزود: مهم است که با مردم در مورد این موضوع صحبت کنم. مشکل است شما با دو اشتباده فاحش از سوی داور برنده بازی شوید. بله، من قبول دارم اشتباه کردم اما ما نیاز به داوری داشتیم که برای هر دو تیم قضاوت کند و نه فقط برای یک تیم.
چلسی در این فصل از رقابت ها در تقابل با هیچکدام از تیم های بزرگ لیگ برتر در زمین خود به برتری نرسیده است.
shazdeh23
02-12-2008, 01:46
بازی لیورپول هم با West Ham بدون گل تموم شد.
حالا اینجا فقط 1 امتیاز از چلسی بیشتره.
و میتوان خیلی امیدوار بود برای صدر نشینی 2باره در جدول
یا حق
اسکولاری, بدترین سرمربی در دوران آبراموویچ
هورا اسپرت,براساس آخرین تحقیقات, لوئیس فیلیپه اسکولاری بدترین سرمربی از ابتدای ورود رومان آبراموویچ به چلسی به عنوان مالک این باشگاه به شمار می رود.
با آنکه چلسی تنها با اختلاف یک امتیاز در پشت لیورپول, صدرنشین جدید جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد, اما طبق مدارک آماری, آبی های لندن زیر نظر این سرمربی برزیلی ضعیف ترین عملکرد را از 5 سال پیش تاکنون یعنی زمانی که آبراموویچ چلسی را خریداری کرد, داشته اند.
شکست اخیر ستاره های چلسی مقابل تیم جوان آرسنال به این معنا است که این تیم از آغاز کار اسکولاری در استمفوردبریج در ابتدای این فصل, تنها 59.1 درصد از بازیهای خود را برده است که به هیچ وجه با رکوردهایی که سرمربیان قبلی این تیم به ثبت رسانده اند قابل مقایسه نیست.
با این حال اگر بازیکنان چلسی بتوانند در این فصل یک قهرمانی دیگر به کارنامه افتخارات خود بیفزایند, بعید به نظر می رسد که آبراموویچ و پیتر کنیون, مدیر اجرایی این باشگاه برای این آمار و ارقام اهمیت قائل شوند و در مورد آینده اسکولاری در استمفوردبریج تصمیم گیری کنند.
shazdeh23
03-12-2008, 22:54
گل فرانک لمپارد در برابر هال سیتی به عنوان گل برتر ماه انتخاب شد.
فرانک لمپارد که تا اینجای لیگ یکی از بهترین مهره های اسکولاری بوده توانست با به ثمر رساندن یکی از سه گل چلسی به هال سیتی و در یک بازی خارج از خانه زیبا ترین و برترین گل ماه نوامبر را به ثمر برساند.
گل فرانک لمپارد از سوی هواداران چلسی در سایت رسمی این باشگاه انتخاب شده است.
shazdeh23
05-12-2008, 23:34
تن کیت سرمربی فعلی پاناتینایکوس قصد دارد الکس را به صورت قرضی به تیمش ببرد.
تن کیت کمک مربی گرانت که فصل گذشته کمک شایانی به گرانت در هدایت تیم کرد هم اکنون سرمربی تیم یونانی پاناتینایکوس است و قصد دارد تا الکس مدافع برزیلی چلسی را تا پایان فصل به طور قرضی به خدمت بگیرد.
سران این باشگاه با وکیل الکس تماس گرفتن و مدیر این باشگاه درباره این انتقال گفت:"ما در صدد هستیم تا این مدافع را به طور قرضی به خدمت بگیریم که به نظر من کار بسیار سختی است."
اسكولاري يك مهاجم ميخواهد
لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي نوميدانه ميكوشد مسئولان مالي اين باشگاه را متقاعد سازد تا از فرصت نقل و انتقال بازيكن در ماه ژانويه براي به خدمت گرفتن يك مهاجم استفاده كنند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، اسكولاري معتقد است كه تيمش به دليل مواجه شدن با مصدوميت بسياري از بازيكنانش در نيم فصل اول حداقل به يك مهاجم سطح بالا يا بيشتر براي رقابت در سه جام نياز دارد .
چلسي به رغم از دست دادن ديديه دروگبا، جو كول ، ميشل اسين و ريكاردو كارواليو براي يك مدت طولاني ، آخر هفته گذشته با يك امتياز كمتر از ليورپول در مكان دوم ليگ برتر قرار گرفت و در صورت پيروزي در ديدار سه شنبه شب در برابر كلوژ ميتواند يكي از تيمهاي صعودكننده به مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا باشد .
اسكولاري خوب ميداند كه موفقيت در هردو جام و همچنين جام حذفي انگليس در صورتي كه رومن آبراموويچ سركيسه را براي تامين مالي شل كند ، بسيار آسانتر خواهد بود .
پيتر كنيون مدير اجرايي چلسي چندين بار در اين فصل تصريح كرده است كه به دليل بحران مالي جهان كه حتي بر ميلياردي چون آبراموويچ نيز تاثير كرده است ، صرف هزينه در ماه ژانويه چندان امكان پذير نخواهد بود .
ولي اسكولاري كه روبينيو را به دليل خودداري چلسي از ورود به جنگ تقاضا براي به خدمت گرفتن اين مهاجم برزيلي از دست داده و وي به منچستر سيتي رفته است ، اكنون از كنيون و آبراموويچ ميخواهد در سال جديد حداقل براي يك بازيكن هزينه كنند.
وي گفت : من به يك بازيكن مهاجم نياز دارم . براي بازي در مقابل آرسنال من ( فرانكو ) دي سانتو و ( ديديه ) دروگبا را از دست دادم . در بازي با بولتون تنها ( نيكلا) آنلكا را در اختيار داشتيم . اگر يك بازيكن بيشتر داشتم ار حق انتخاب براي تغيير بازيكن برخوردار بودم .
هدف اوليه اسكولاري ممكن است واگنر لاو مهاجم زسكا مسكو باشد چرا كه اين سرمربي برزيلي پيشتر خود را يكي از ستايشكنندگان اين بازيكن هموطن خود خوانده بود .
وي گفت : واگنر لاو يك بازيكن بسيار خوب است . موقعي كه من در برزيل بودم وي در پالميراس بازي ميكرد . اكنون وي در روسيه است ولي من در مورد اولويت اول ، دوم و سوم بودن بازيكنان زياد فكر نميكنم . من ليستي از برخي از بازيكنان در اختيار دارم و اگر اوضاع عادي باشد سعي ميكنم در مورد يك بازيكن ديگر فكر كنم .
اسكولاري از مصدوميت تعداد زيادي از بازيكنانش از زمان ورود خود به باشگاه در ماه ژوئيه حيرت كرده و ميكوشد راه حلي براي رفع مشكل پيدا كند وي گفت : وقتي وارد باشگاه شدم فكر نميكردم به بازيكنان ديگري غير از كساني كه در باشگاه بودند نياز داشته باشم چرا كه تصور نميكردم هرهفته با مصدوميت بازيكنان روبرو شويم .
Chelsea 2- 0 Bolton
تبریک ..... ولی کاش توی خونه هم همینجوری نتیجه میگرفتیم:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.