PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

Undercover-G
15-04-2009, 01:27
:40::40::40::40:

بروبچ , تبریک می گم صعودمون رو به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان . انشاالله فینال :27: عجب بازی ای شد . هیجان در حد .... !

ولی نصفه جون شدم تا خیالم راحت شد !

اشلی کول هم کارت زرد گرفت و بازی رفت و محرومه که ممکنه دردسر ساز بشه مثل نبود تری تو این دیدار ! مخصوصاً که مسئول دفع مسی هم بود !
هر چی هم خط حمله خوب کار کرد دفاع و دروازه بان ** زده بودن .گل اول واقعاً مزحک بود !!
امیدوارم تا بازی با بارسا این مشکلات مرتفع بشه .

vahidreza2007
15-04-2009, 10:50
راستي اين ويوا کجاييه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

والا قديما من كه تو ليگ مهد گولك (قولك) (مهد كودك پيشرفته ) بازي مي كرديم به تيم ما ميگفتند حالا شما فكر كنم الان مي توني دقيقا ريشه اونو پيدا كني :31::27::21: واي واي واي

MORINIO
15-04-2009, 11:01
وای خدا دیشب عجب بازی ای بود :18: فکر کنم چند بار مخصوصا بعد گل چهارم لیورپول سکته زدم!:19:

اشلی کول هم کارت زرد گرفت و بازی رفت و محرومه که ممکنه دردسر ساز بشه مثل نبود تری تو این دیدار ! مخصوصاً که مسئول دفع مسی هم بود !

آره بد شد . حالا به نظرتون کیو میزاره دفاع چپ جلوی بارسلون؟؟

هر چی هم خط حمله خوب کار کرد دفاع و دروازه بان ** زده بودن .گل اول واقعاً مزحک بود !!

آره واقعا قدرت هجومیمون باعث شد صعود کنیم! 7 تا گل در مجموع دو بازی به لیورپول زدیم!

Wisdom
15-04-2009, 11:17
بهترین بازی فوتبالی بود که دیده بود
هی میگفتم الان دیگه لیورپول میره بالا
الان دیگه چلسی میره بالا
تا آخر چلسی رفت

واقعاً فوتبال غیر قابل پیشبینی هست

Facon_Archi
15-04-2009, 12:20
عجب بازی بوووودد

ایول

sudotux
15-04-2009, 18:02
گواردیولا: چلسی قدرتمند است

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پپ گواردیولا سرمربی تیم بارسلونا درباره رویارویی تیمش برابر چلسی صحبت کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران, گواردیولا که در اولین فصل حضورش روی نیمکت بارسلونا نتایج خوبی کسب کرده است درباره رقیبش در نیمه نهایی جام باشگاه های اروپا گفت:"برای ما فرقی نداشت که با چلسی یا لیورپول رو در رو شویم.تنها تفاوت بین این دو تیم به نظر من این است که چلسی روحیه تهاجمی بیشتری دارد و لیورپول در دفاع بسیار سیاستمدار است.نمی خواهم بگویم که لیورپول می توانست حریف ساده تری برای ما باشد ولی چلسی هم به اندازه کافی قدرتمند است و حریف سختی برای ماست."

Majid_17_206
15-04-2009, 20:14
آره بد شد . حالا به نظرتون کیو میزاره دفاع چپ جلوی بارسلون؟؟ اولا این صعود رو به همه ی بر بچ طرفدار چلسی تبریک میگم مخصوصا مورینیوی عزیز ...من که دیشب دو بار تا مرز سکته رفتم ولی در کل بازی خیلی عالی بود به نظر من برای دفاع چپ ایوانوویچ رو میزاره ولی اگه بریج هنوز توی تیم بود خیلی خوب میشد حیف که دیگه نیست ...در ضمن با طرفدارهای تیمای دیگه بی خودی کل کل نکنید چون فایده ای نداره ...اومدن تیم تا نیمه نهایی برای من به اندازه قهرمانی ارزش داره چون با اون بازیهایی که تیم با اسکولاری میکرد کی فکرشو میکرد چلسی تا این جا بالا بیاد؟....فقط چلسی رو عشق است....Chelsea is my life

Undercover-G
15-04-2009, 20:15
آره بد شد . حالا به نظرتون کیو میزاره دفاع چپ جلوی بارسلون؟؟
!

دفاع چپ جایگزین که نداریم . باید یه بازیکن تو پست غیر تخصصیش بازی کنه مثل فررا که یکی دو بار موقع مصدومیت اشلی کول تو اون پست بازی کرد ! حالا باز باید دید گاس چه میکنه ...

vahidreza2007
15-04-2009, 20:49
دفاع چپ جایگزین که نداریم . باید یه بازیکن تو پست غیر تخصصیش بازی کنه مثل فررا که یکی دو بار موقع مصدومیت اشلی کول تو اون پست بازی کرد ! حالا باز باید دید گاس چه میکنه ...

به نظر من احتمالا بوسينگوا اگه بازي كنه ميره دفاع چپ و بلتي رو ميذاره دفاع راست البته در كل بايد منتظر بود

راستي بچه ها من عكس هاي خوبي از تيممون دارم چطور مي تونم اينجا بذارم يا اپلود كنم

shazdeh23
15-04-2009, 23:12
به نظر من احتمالا بوسينگوا اگه بازي كنه ميره دفاع چپ و بلتي رو ميذاره دفاع راست البته در كل بايد منتظر بود

راستي بچه ها من عكس هاي خوبي از تيممون دارم چطور مي تونم اينجا بذارم يا اپلود كنم

سلام
منم فکر میکنم از بلتی استفاده کنه
راستی عکسهاتو میتونی توی این سایت آپلود کنی و لینکشو اینجا قرار بدی :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا حق

Sam Fisher 11
16-04-2009, 01:02
:40::40::40:
Chelsea 4-4 Liverpool - agg 7-5
بسمه تعالی
سه شنبه شب یکی از فوق العاده ترین شب های عمر بنده بود. به حدی لذت بردم که تا سال های سال فراموشش نخواهم کرد. مطمئنن اگه بازی از اول به سود لاجروردی پوشان لندنی پیش میرفت اینقدر هیجان زده و شادمان نمیشدم اما تقدیر این بود تا طعم این صعود برای ما شیرین تر از عسل و برای لیورپول صفتان تلخ تر از زهر باشد.
این پیروزیه غرور آفرین و حماسی را به تمامی چلسی دوستان و رئال دوستان(به خاطر انتقام حذف رئال توسط لورپول) تبریک و تهنیت عرض نموده و پروردگار را شاکرم.

Sam Fisher 09
26/1/1388

Sam Fisher 11
16-04-2009, 01:04

قربون همه چلسی دوستان...

Sam Fisher 11
16-04-2009, 01:07
گرچه خیلی به برد مقابل بارسا خوش بین نیستم ولی همین که برا بار دوم لاششونو گذاشتیم واسم کافیه... از این به بعد لیورپولیا باس بگن وای باز خوردیم به چلسی: دی

MORINIO
16-04-2009, 11:38
مرسی سام فیشر .... کارت درسته:40:

خدایی اگه یه کم هیدینگ این دفاع رو جمع و جورکنه بارسلون رو هم میزنیم:40:

MORINIO
16-04-2009, 11:43
راستی شنبه با آرسنال بازی داریم؟؟؟

sudotux
16-04-2009, 12:54
راستی شنبه با آرسنال بازی داریم؟؟؟

Undercover-G
16-04-2009, 15:59

البته بو سینگوآ دفاع راست هست و تا حالا سمت چپ بازی نکرده , ولی همونطور که گفتم چند باری از فررا بجای اشلی کول تو اون پست استفاده کرده بود گاس هیدینگ . تو مصاحبه ی بعد از بازی هم گفت که باید شرایط تیم و بازیکنا رو ببینه برای جایگزینیه کول ! احتمال اینکه کاروالیو رو هم اونجا بزاره زیاده !

Undercover-G
16-04-2009, 16:07
گرچه خیلی به برد مقابل بارسا خوش بین نیستم ولی همین که برا بار دوم لاششونو گذاشتیم واسم کافیه... از این به بعد لیورپولیا باس بگن وای باز خوردیم به چلسی: دی

چرا خوش بین نیستی ؟! خوش بین باش دوست من چون ما بایرن مونیخ نیستم We Are Chelsea :27:

بله شنبه با آرسنال بازی داریم در ورزشگاه ویمبلی و در مرحله نیمه نهایی جام حذفی .
به امید پیروزی :40::40::40:

MORINIO
18-04-2009, 19:10
به امید پیروزی در بازی امشب ..... فعلا:40:

MORINIO
18-04-2009, 19:53
ای تف به روح تلویزیون ایران با این جومونگش:2: سایت لعنتیشون نوشته بازی ساعت 20:45 پخش میشه اونوقت داره این اراجیفو نشون میده:2::2::2::2::2:

MORINIO
18-04-2009, 20:07
متاسفانه یه گل خوردیم!!

Majid393
18-04-2009, 21:44
بازی با نتیجه 2-1 به نفع چلسی تموم شد

گل برتری رو هم دروگبا زد :40:

MORINIO
18-04-2009, 21:53
ایول خوب بردیم!:40: دروگبا عجب گلی زد خیلی حال داد:8:
جام حذفی مال خودمونه:40:

shazdeh23
19-04-2009, 00:05
سلام.
اینجور که بوش میاد فینال جام حذفی به منچستر میخوریم.
خیلی دوست دارم اینجا هم یک حالی به منچستری ها همانند لیورپول بهشون بدیم.
چلسی الان حریف میطلبد.
یا حق

Undercover-G
19-04-2009, 00:16
ای تف به روح تلویزیون ایران با این جومونگش:2: سایت لعنتیشون نوشته بازی ساعت 20:45 پخش میشه اونوقت داره این اراجیفو نشون میده:2::2::2::2::2:

100% تایید میشه !
عملاً تر زده بودن تو هر چی بازیه و اعصابه مائه :2:

در ضمن این برد شیرین و صعود به فینال جام حذفی رو به همه آبی ها تبریک می گم .:40: :11:

MORINIO
19-04-2009, 21:18
اورتون حریف چلسی در فینال جام حذفی شد ....

اورتون 0-0 منچستر ( در پنالتی 4-2 به سود اورتون)

shazdeh23
19-04-2009, 22:52
اورتون حریف چلسی در فینال جام حذفی شد ....

اورتون 0-0 منچستر ( در پنالتی 4-2 به سود اورتون)

اتفاقا بازی بعدیمون توی لیگ هم با اورتونه.
از این بازی میشه فهمید که این تیم چند مرده حلاجه
بازی بعدی: چهارشنبه 2 اردیبهشت ساعت 23:30 در استمفورد بریج
یا حق

vahidreza2007
19-04-2009, 23:26
بچه ها منم تبريك ميگم بردمون رو البته با تاخير
اين اورتون هم مالي نيست من از الان قهرماني رو به همه تبريك ميگم

sudotux
19-04-2009, 23:33
قهرمانی در fa cup رو پیشاپیش تبریک میگم :11:

MoJtaBa.R
20-04-2009, 00:06
با اينکه زوده ولي قهرمانيه احتماليتون رو تبريک ميگم : شانس آوردين

shahshahani
20-04-2009, 08:36
من هم تبریک میگم برد چلسی و باخت منچستر رو....
گر چه فرقی هم نمیکرد.در هر صورت ما قهرمان میشدیم چه منچستر چه اورتون :31:

vahidreza2007
21-04-2009, 14:20
با اينکه زوده ولي قهرمانيه احتماليتون رو تبريک ميگم : شانس آوردين

ا... به وقتش ميفهمي قهرماني احتمالي خواهد بود يا حتمي دوست عزيز مثل اينكه شما دوست داري بياي تو تاپيك ما اسپم بدي اره ؟؟؟
ا... بعد اين اين قهرماني و قهرماني اروپا حالتو مي پرسم :21::21::21::21::27::27::27::27:

MORINIO
22-04-2009, 18:40
امشب ساعت 23:30 با اورتون بازی داریم در استمفورد بریج

مجید فینا
22-04-2009, 21:12

چلســـــــــــی ----------------- اورتــــــــــــون

ســاعت 23:30

پخش از:

Show Sports 4
SKY Sports 1 UK

MoJtaBa.R
22-04-2009, 21:30
... به وقتش ميفهمي قهرماني احتمالي خواهد بود يا حتمي دوست عزيز مثل اينكه شما دوست داري بياي تو تاپيك ما اسپم بدي اره ؟؟؟
ا... بعد اين اين قهرماني و قهرماني اروپا حالتو مي پرسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

اسپم ؟؟

تبريک تا حالا اسپم نبوده

قوانين : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قهرمانيه اروپا ؟؟!!

بارسا بزاره منچستر نميزاره . اوکي صبر ميکنيم و بعد احوال ميپرسيم

vahidreza2007
22-04-2009, 23:00
اسپم ؟؟

تبريک تا حالا اسپم نبوده

قوانين : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قهرمانيه اروپا ؟؟!!

بارسا بزاره منچستر نميزاره . اوکي صبر ميکنيم و بعد احوال ميپرسيم

بابا منچستر كه مال اين حرفا نيست
مهم بارسا هستش اونم فقط يه لئو مسي هستش كه اونم ميديم دست لمپارد لولش بكنه...
منچستر اگه تيم بود التماس رونالدو رو نمي كرد كه از اين تيم نره چون منچستر بي رونالدو = پوچي منچستر
پس قرارمون 15 دقيقه بعد قهرماني چلسي تو فينال ليگ قهرمانان اروپا همين جا

vahid_civil
22-04-2009, 23:03
اون اشلی کول رو ندارین جلوی بارسا محرومه.

vahidreza2007
23-04-2009, 01:19
درسته يادم نبود محرومه

MoJtaBa.R
23-04-2009, 05:03
بابا منچستر كه مال اين حرفا نيست
مهم بارسا هستش اونم فقط يه لئو مسي هستش كه اونم ميديم دست لمپارد لولش بكنه...
منچستر اگه تيم بود التماس رونالدو رو نمي كرد كه از اين تيم نره چون منچستر بي رونالدو = پوچي منچستر
پس قرارمون 15 دقيقه بعد قهرماني چلسي تو فينال ليگ قهرمانان اروپا همين جا

اون موقع بكهامش رو التماس نكردن كه الان . . .:21:

سر الكس و التماس ؟

ميبينيم هم رو 15 ثانيه ! بعد از . . . :27:

Undercover-G
23-04-2009, 12:31
خوب دیشب بازی چلسی و اورتون با نتیجه ی 0 - 0 تموم شد . و عملاً اگه هم نیمچه امیدی برای فتح لیگ برای چلسی متصور بود با این بازی پایان یافت. ( هر چند که از نظر من بعد از بازی تاتنهام کار ما توموم شد . ) و اون زمان که باید بازیهای لیگ رو می بردیم نبردیم ( به برکت اسکولاری ) حالا دیگه خیلی دیر شده .
اصلاً از نظر من اینجوری بهتره ! میتونیم تمرکزمون رو بزاریم رو لیگ قهرمانان که هم مهمتره و هم شانس بیشتری داریم و هم بازیکنا تمایل بیشتری برای کسبش دارن .
فقط امیدوارم هیدینک تو بازی شنبه به بازیکنا استراحت بده ! که با این نتیجه و حذف چلسی از کورس قهرمانی حتماً خواهد داد !

vahidreza2007
26-04-2009, 01:05
چلســـــــــــی 0----------------- 0 اورتــــــــــــون
به نفع منچستر يونايتد كه امروز بازيشو برد

amir082
26-04-2009, 09:32
نتيجه بازي ديروز چلسي وستهام

West Ham 0 - 1 Chelsea

vahidreza2007
28-04-2009, 01:40
دکو و کاروالیو غایبان چلسی مقابل بارسا
چلسی در دیدار سه شنبه شب در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان دو بازیکن پرتقالی خود را در اختیار نخواهد داشت...

سایت گل : چلسی سه شنبه شب در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل بارسلونا دکو و ریکاردو کاروالیو دو بازیکن پرتغالی خود را در اختیار نخواهد داشت.هر دو بازیکن به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نمی توانند تیمشان را در این دیدار حساس همراهی کنند.

این در حالی است که اشلی کول مدافع چپ آبی ها نیز به دلیل محرومیت نمی تواند در بازی فردا شب چلسی را همراهی کند.گاس هیدینک سرمربی هلندی چلسی به دنبال راهی برای مهار لیونل مسی مهاجم آرژانتینی بارسا است.

هیدینک در آخرین بازی لیگ برتر مقابل وستهم یونایتد از ژوزه بوسینگا در سمت چپ خط دفاعی خود استفاده کرد و به نظر می رسد از الکس، ایوانوویچ و تری در بازی فردا استفاده کند.

ترکیب چلسی برای سفر به بارسلونا : چک، هیلاریو، بلتی، الکس، ایوانوویچ، بوسینگا، مانسین، تری، لمپارد، بالاک، میکل، کالو، اسین، مالودا، دی سانتو، آنلکا، استاک، دروگبا، کارشما.

resident_evil
28-04-2009, 01:43
فردا شب میخوام بترکونینا !!!
ما نیز 1شنبه در سانتیاگو میتریکونیم :د ی

vahidreza2007
28-04-2009, 01:44
نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

بارسلونا - چلسی؛ جدال مربیان امروز و دیروز

دیدار رفت مرحله نیمه نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بین تیم‌های بارسلونا و چلسی، بیش از آنکه نبرد یاران دو تیم باشد، تقابل مربیانی از دو نسل فوتبال جهان خواهد بود. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال بارسلونا در حالی سه شنبه شب در ورزشگاه نیوکمپ میزبان چلسی است که به عقیده اکثر کارشناسان فوتبال جهان، آماده‌ترین تیم این دوره از رقابت‌ها محسوب می شود. از سویی چلسی، نایب قهرمان دوره گذشته این رقابت‌ها، این روزها با مربیگری گاس هیدینک هلندی، روی ابرها راه می رود.
پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا، در خصوص دیدار با چلسی گفت: "ما مقابل نماینده انگلستان کار دشواری داریم. بارسا می توانست به جای چلسی تهاجمی با لیورپول منظبط در کار دفاعی روبه رو شود. اما باید بپذیریم حریف ما چلسی است و نه لیورپول."
آخرین دیدار تیم‌های بارسلونا - چلسی در سال 2006 برگزار شد که دو تیم با نتیجه تساوی 2 بر 2 به کار خود پایان دادند.

بزرگ ترین نگرانی هیدینک در دیدار مقابل بارسلونا، متوقف کردن لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی نماینده اسپانیاست. این در حالی است که اشلی کول هم در این دیدار حضور ندارد و مربی پیشین تیم های رئال مادرید و والنسیا از این بابت کار دشواری دارد.
هیدینک گفت: "باید کسی که به جای کول در این دیدار بازی می کند، سرشار از انرژی و اعتماد به نفس باشد . البته می دانم بازی کردن مقابل مسی کار بسیار دشواری است. به نظر من بارسلونا بهترین تیم اروپا و شاید جهان است."
قضاوت این دیدار بر عهده ولفگانگ اشتارک از کشور آلمان است. این داور 39 ساله در رقابت‌های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی هم قضاوت خواهد کرد.
دیگر دیدار دور رفت از مرحله نیمه نهایی این رقابت‌ها را تیم‌های منچستریونایتد و آرسنال چهارشنبه شب در ورزشگاه اولدترافورد برگزار خواهند کرد.
دیدار نهایی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ 27 مه (6 خرداد) در ورزشگاه المپیک شهر رم برگزار خواهد شد.

vahidreza2007
28-04-2009, 01:47
اطمینان مالودا از غلبه بر بارسلونا

هافبک فرانسوی چلسی از شکست بارسلونا سخن می‏گوید...

" فلورنت مالودا " وینگر چلسی معتقد است توانایی شکست بارسلونا را در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا دارند. او می‏گوید پیروزی در آنفیلد اعتماد به نفس زیادی به آن‏ها داده تا در نیوکمپ هم به پیروزی برسند.

" مالودا " به روزنامه انگلیسی سان گفت: « بارسلونا زیر فشار شدید چلسی قرار خواهد گرفت. بارسا ممکن است ما را تحت فشار قرار ندهد اما ما توانایی این کار را داریم. »

او افزود: « پیروزی ما در لیورپول برای ما الهام بخش بود. »

vahidreza2007
28-04-2009, 01:48
يك ايراني در تيم داوري ديدار بارسلونا و چلسي

خبرگزاري فارس: يك داور ايراني به گروه داوران ديدار تيم هاي بارسلونا اسپانيا و چلسي انگليس پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا اعلام كرد بابك رفعتي داور ايراني مقيم آلمان به عنوان داور چهارم بازي اين دو تيم در مرحله نيمه نهايي كه فرداشب در ورزشگاه نيوكمپ انجام مي گيرد، برگزيده شده است.
مطابق اين اعلام ولفگانگ اشتارك به عنوان داور وسط و يان هندريك سالوار و مايك پيكل،‌ هر سه از آلمان قضاوت اين بازي را برعهده دارد.

MORINIO
28-04-2009, 13:52
امیدوارم امشب نتیجه خوبی بگیریم واسه بازی برگشت .... اگه دفاعمون امشب خوب باشه 100 درصد نتیجه میگیریم

:40::40::40::40::40::40::40:

MORINIO
28-04-2009, 14:02
البته غایب هم کم نداریما: دکو-اشلی کول-کاروالیو-

تازه جو کول هم که حالاحالاها نمیتونه بازی کنه...

vahidreza2007
28-04-2009, 14:05
امشب اگه خط دفاعي ما خوب بازي كنند مطمئن باشيد نتيجه خوبي از اين بازي ميگيريم
من به دلم افتاده امشب بازي رو تو نيوكمپ ميبريم ا...

vahidreza2007
28-04-2009, 14:09
‍Chelsea --------- Barcelona

امشب :8 -2-1388

ساعت بازي : 23/15

محل بازي : ورزشگاه نيوكمپ بارسلون

پخش از : شبكه 3 سيما

گزارشگر بازي : مزدك ميرزايي

vahidreza2007
28-04-2009, 14:25
پيش بيني من از بازي امشب :

Chelsea 2 ---------------------- 1 Barcelona

بی باک بی بال
28-04-2009, 17:42
من هم طرفدار چلسی و هم بارسا هستم خدا کن هر کی بهتر بازی کند ببرد

M A X I M U M
28-04-2009, 18:04
چلسي مربي خوبي داره و من نتيجه رو به نفع چلسي پيش بيني مي كنم ...

my life is barca
28-04-2009, 19:49
به نظرتون تا 11:15 صبر کنین بهتر نیست---الکی هم نظرات و نتایج خیالی ندین----البته میتونین با هم تا دو ساعت دیگه هی بگین چلسی 5 بارسا 0---برین خوش باشین البته تا ساعت 23:15

MORINIO
28-04-2009, 21:17
نظرتون تا 11:15 صبر کنین بهتر نیست---الکی هم نظرات و نتایج خیالی ندین----البته میتونین با هم تا دو ساعت دیگه هی بگین چلسی 5 بارسا 0---برین خوش باشین البته تا ساعت 23:15

بهتره خیلی مطمئن صحبت نکنی!

در ضمن پیش بینی ها و نظرات خیالی رو برو تو لینک زیر بخون:

گزارشگر بازي : مزدك ميرزايي

هیچ از این یارو خوشم نمیاد. کاش فردوسی پور گزارش میکرد...

مجید فینا
28-04-2009, 21:57
بارسلونا (اسپانيا) - چلسی (انگليس)

ورزشگاه نیوکمپ
ساعت 23:15

پخش از:

(TET Ukraine ( Sirius 4
Rustavi 2
Star TV
شبکه سوم سیما
TF1
ART Sport 3
ART Prime Sports
nSport HD
nSport SD
HRT 2
Nova Sports 1
Sky Calcio 1
Sky Sport 1
Sky Sport 16:9
TSR 2
SF 2
HD Smart
HD Suisse
Sky Sport HD 1

اماستیاف
28-04-2009, 23:05
عجب استرسی دارم !

درسته توپ بیشتر دست بارساست اما نتیجه رو نمیشه پیش بینی کرد !

Mani Sasy
28-04-2009, 23:34
تا الان چند چندن؟

اماستیاف
29-04-2009, 00:14
کاش حداقل یک گل میزدیم....
انتظار بازی بهتری از چلسی داشتم.
به بازی برگشت هم زیاد امیدوار نیستم.

تا الان چند چندن؟

تا الان صفر هیچ تموم شده .

shazdeh23
29-04-2009, 00:41
بازی تاکتیکی جالب و قشنگی بود.
این alex عجب تانکیه. زد Henry رو بیهوش کرد!
ولی دمه گاس هدینک گرم. خوب بازی رو اداره کرد.
امیدوارم بازی برگشت بازی قشنگتری رو شاهد باشیم.
یا حق

vahidreza2007
29-04-2009, 01:31
انصافا هر دو تيم بازي خوبي به نمايش گذاشتند البته نبايد از بازي حساب شده و با برنامه چلسي به راحتي گذشت نتيجه بدون گل هم بد نيست اما كاش يه گل تو اين بازي ميزديم تا با خيال راحت بازي برگشت رو انجام بديم
اما خيالي نيست
بازم چلس رو عشق است
بازم گاس بزرگ رو عشق است

vahidreza2007
29-04-2009, 01:34
تیم فوتبال چلسی با کسب یک تساوی ارزشمند در ورزشگاه نیوکمپ چشم به دیدار برگشت دوخته است.
در نخستین دیدار مرحله نیمه‏نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم‏های فوتبال بارسلونا اسپانیا و چلسی انگلیس در ورزشگاه 98 هزار نفری نیوکمپ به مصاف هم رفتند که در پایان به تساوی 0-0 رضایت دادند.
در این دیدار، همان‏طور که پیش‏بینی می‏شد بارسا تیم برتر میدان بود اما نتوانست از مالکیت توپ بیشترش استفاده کند و در نهایت یاران گاس هیدینک با یک دفاع فشرده و کسب نتیجه ایده‏آل اسپانیا را ترک کردند. در نیمه اول ویکتور والدز سنگربان بارسلونا یک موقعیت خوب را از دیدیر دروگبا مهاجم ساحل عاجی چلسی گرفت و در نیمه دوم ساموئل اتوئو یک فرصت تک به تک را از دست داد و چک به خوبی سد راه مهاجم کامرونی بارسا شد. بویان کرکیچ مهاجم جوان بارسلونا نیز در واپسین دقایق این دیدار نتوانست سانتر تماشایی دنی آلوز را تبدیل به گل کند تا کار شاگردان گواردیولا در لندن دشوار شود.
بارسلونا فصل گذشته نیز در مرحله نیمه‏نهایی با نتیجه 0-0 مقابل منچستر یونایتد متوقف شد و در نهایت از راهیابی به فینال باز ماند. آن‏ها از آن بازی به بعد در همه بازی‏های خانگی خود در اروپا موفق به گلزنی شده بودند که این طلسم مقابل چلسی شکسته شد.
ضمن اینکه پویول با کارت زردی که در این دیدار دریافت کرد، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست داد.
بازی برگشت چهارشنبه هفته آینده در ورزشگاه استمفوردبریج برگزار خواهد شد.

بارسلونا 0-0 چلسی
کارت زرد: توره، پویول(بارسا) بالاک، الکس(چلسی)

ترکیب بارسلونا: ویکتور والدز، پیکه، مارکز(52 پویول)، ژاوی هرناندز، اینیستا، اتوئو(82 بویان کرکیچ)، مسی، آنری(87 هلب)، دنیل آلوز، آبیدال، توره
سرمربی: جوزپ گواردیولا

ترکیب چلسی: چک، ایوانوویچ، اسین، لمپارد(71 بلتی)، دروگبا، ابی میکل، بالاک(90 آنلکا)، مالودا، بوسینگوا، تری، الکس
سرمربی: گاس هیدینک

vahidreza2007
29-04-2009, 01:41
تبریک میگم به دوستان طرفدار چلسی.
چلسی بار دیگه ثابت کرد بارسا یک تیم کاملا یه نفره است.اگه مسی روخفه کنن فقط نود دقیقه دور خودشون میچرخن.
چلسی حتما فینالیست خواهد بود.

vahidreza2007
29-04-2009, 01:42
بوسینگوا: هیچ ترسی از مسی ندارم

خوزه بوسینگوا " اعلام کرد آماده مهار مسی است و هیچ ترسی از او ندارد.

مدافع پرتغالی چلسی در غیاب " اشلی کول " محروم مامور مهار " لیونل مسی " خواهد بود. او اگرچه معتقد است " مسی " یکی از بهترین بازیکنان دنیا است اما از این ستاره آرژانتینی نمی‏ترسد.

" بوسینگوا " به روزنامه دیلی استار گفت: « من آماده این رقابت هستم و مشکلی با مهار مسی ندارم. »

مدافع پرتغالی چلسی افزود: « مسی یک ستاره بزرگ جهانی است اما کنترل او با صبر و حوصله امکان‏پذیر است. شما باید فشار را روی او حفظ کنید. من تجربه بازی مقابل ستاره بزرگ را با پورتو و تیم ملی پرتغال دارم و اکنون با چلسی هیچ هراسی از بازیکن آرژانتینی بارسلونا ندارم. »

my life is barca
29-04-2009, 09:21
ولی خدایی رفته بودین تو قوطی---آقا زمین 100 متره نه 50 متر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

اماستیاف
29-04-2009, 12:08
ولی خدایی رفته بودین تو قوطی---آقا زمین 100 متره نه 50 متر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خوشحالی الان شما طبیعیه ! چون شانس آوردید بازی رو نباختید!!!!

vahidreza2007
29-04-2009, 12:59

اشكال نداره تو استنفورد بريج زمين 100 متري رو نشونتون ميديم شما بهتره از الان به فكر ليگ باشين كه رئال مادريد داره به سرعت مياد دنبالتون :31::21::21:

vahidreza2007
29-04-2009, 13:01
راستي بچه ها اين تعداد پست هاي من هم از عهد دقيانوس رو 68 تا مونده وبالا نميره فكر كنم بايد الان 200 -300 تايي شده اشه ولي استپ كرده در حد تيم ملي نمي دونيد چرا ؟

vahidreza2007
29-04-2009, 13:04
خوشحالی الان شما طبیعیه ! چون شانس آوردید بازی رو نباختید!!!!

درسته مشكل اين دوستمون هم همينه ديگه اگه يه گل هم بهشون ميزديم اين قدر پررو بازي در نمي اوردن :21::21::21::27::27:

sudotux
29-04-2009, 13:06
بازی بدی نبود ولی انتظار بازی بهتری از چلسی داشتم. به امید بازی برگشت ...

راستي بچه ها اين تعداد پست هاي من هم از عهد دقيانوس رو 68 تا مونده وبالا نميره فكر كنم بايد الان 200 -300 تايي شده اشه ولي استپ كرده در حد تيم ملي نمي دونيد چرا ؟

در برخی از تالار ها شمارش پست ها خاموشه ! تابلوی اعلانات رو در بالای صفحه بخون :

اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]

vahidreza2007
29-04-2009, 13:18
توقف بارسلونا در نوکمپ

گاس فاتح جدال بزرگ

فینالیست سال گذشته لیگ قهرمانان توانست با دفاع موفق مقابل حملات بی‌امان بارسلونا در نوکمپ نماینده اسپانیا را متوقف کند.

به گزارش شبکه ایران، درنهایت نتیجه‌ای که کمتر کسی انتظارش را داشت، حاصل شد. تساوی بدون گل نتیجه تلاش بارسلونا و چلسی در نوکمپ بود.
دیداری که فرصت‌های زیاد درآن کم هم نبودند. قبل ازشروع بازی مربیان و بازیکنان دو تیم هریک به تحسین بازیکنان حریف پرداخته بودند. بارسلونا یک میانگین گل فوق‌العاده در لیگ قهرمانان داشت و چلسی به قدرت خط دفاعی خود می‌بالید و مراقب بود تا اشتباه بایرن مونیخ را مرتکب نشود.
گواردیولا در ترکیب اولیه خود یک شگفتی بزرگ داشت و آن هم نیمکت نشینی پویول بود که جایش را به پیکه داده بود تا بتواند دروگبا را به خصوص در نبردهای هوایی کنترل کند. چلسی با تک مهاجم ساحل عاجی خود به میدان آمده بود و لمپارد را پشت سر او گذاشته بود. با شروع بازی معلوم شد که بارسلونا برای تحت فشار قراردادن حریف به میدان آمده است. اما دفاع فشرده تیم هیدینک، گواردیولا را مجبور کرد تا اتوئو را تنها بعد از شش دقیقه به سمت چپ منتقل کند وآنری را به مرکز خط حمله بیاورد.
در دقیقه سی وچهارم شوت محکم آنری را چک به کرنر فرستاد. در دقیقه سی و نهم نوبت چلسی بود تا صاحب یک موقعیت استثنایی شود. مارکس دچار اشتباه شد و به دروگبا اجازه داد تا با والدس تک به تک شود ولی سنگربان کاتالان‌ها دوبار مانع گل‌زنی او شد تا به شکلی معجزه آسا دروازه بارسا را نجات دهد. این تنها اشتباه خط دفاعی آبی اناری‌ها بود که می‌توانست خیلی به ضرر آنها تمام شود.
در نیمه دوم مارکس با یک مشکل عضلانی روبرو شد و جایش را به پویول داد. دقایقی بعد مسی روی پاس چابی سعی کرد از قدرت پای چپ خود استفاده کند و با یک شوت روی هوا، یک گل تماشای به ثمر رساند ولی توپ او از بالای دروازه به خارج رفت. در مجموع بوسینگا به خوبی مسی را در این دیدار مهار کرد و نگذاشت با آن فرارهای سریع و تکنیک بالایش، برای چلسی خطرناک ظاهر شود.
در دقیقه هفتاد یک موقعیت عالی دیگر نصیب اتوئو شد که در ضد حمله و با سرعتی فوق‌العاده، الکس را جا گذاشت ولی شوت کم جان او را چک مهار کرد. هیدینک حتی بلتی را به جای لمپارد به زمین آورد. در ادامه پاسکاری اتوئو و آنری در دقایق پایانی نیمه دوم تماشاگران را از روی سکوها نیم خیز کرد. درحالیکه آنری قصد ضربه زدن به توپ را داشت، بوسینگا او را گرفت تا مزاحم حرکتش شود.
در ادامه بازی بویان که اتوئو جدید نام دارد، هم به زمین آمد و دقیقا در دقیقه نود یک گل صددرصد را از کف داد. سانتر آلوس از جناح راست به بویان رسید که در کمال ناباوری توپ را به خارج زد. دقایقی بعد گلب هم به زمین آمد و یک موقعیت حتمی را از دست داد.

vahidreza2007
29-04-2009, 13:32
گاس هیدینگ با دفاع از عملکرد شاگردانش در بازی مقابل بارسا

ما شجاعانه بازی‌ کردیم

سرمربی هلندی چلسی با وجود موفقیت در مهار لیونل مسی نگران چگونگی رویارویی با این بازیکن آرژانتینی در دیدار برگشت تیمش مقابل بارسلونا است.

پس از تساوی بدون گل دو تیم بارسلونا و چلسی در چارچوب دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا گاس هیدینک ضمن تمجید از دروازه‌بان تیمش تأکید کرد که در دیدار برگشت مدافعان چلسی باید مراقب لیونل مسی باشند.
هیدینک پس از پایان دیدار دو تیم در جمع خبرنگاران گفت: در دیدار امشب مسی از نظر تاکتیکی تقریباً مهار شده بود. زمانی که مسی قصد نفوذ داشت بوسینگوا عملکرد خوبی از خود نشان داده و در سمت چپ توسط فلورنت مالودا و همچنین توسط بازیکنان میانی حمایت می‌شود.
سرمربی هلندی خاطر نشان کرد: امشب ما مسی را مهار کردیم اما، این اتفاق تنها در یک بازی می‌افتد و فکر نمی‌کنم دفعه دومی در کار باشد.
هیدینک با تمجید از عملکرد پترچک دروازه‌بان تیمش گفت: پتر وظایف دفاعی خود را به نحواحسن انجام داده و ناجی ما در این دیدار شد. اگر نگاهی به عملکرد بارسا در این فصل بیندازید. این نخستین بار است که آن ها در خانه موفق به گلزنی نشده‌اند بنابراین ما برابر تیمی که فوتبال زیبایی ارائه می‌دهد به یک دستاورد بزرگ رسیدیم.
هیدینک 62 ساله در پایان گفت: ما در این دیدار باید شجاعانه بازی می‌کردیم اما، شما به هوش هم نیاز دارید. برابر تیمی هم‌چون بارسلونا شجاعت تنها کافی نیست. جان تری از این لحاظ برای تیم یک الگو و برای ما یک منبع الهام بود. ما باید مالکیت توپ بیشتری داشته باشیم اما، این مساله به تیم حریف هم بستگی دارد. تیم ما شجاعت بسیاری داشته و بازیکنان بسیاری دارد که حاضر به فداکاری هستند. ازنظر روحی ما تیم بسیار سرسختی هستیم.

چک: خوشحالم مقابل بارسا گل نخوردیم

" پیتر چک " دروازه‏بان چلسی از تساوی بدون گل در نیوکمپ بسیار خوشحال و راضی است.

" چک " گفت: « به نظر من بیشترین تمجید باید از خوزه(بوسینگوا) بعمل آید، فکر می‏کنم برای دومین بار در جناح چپ بازی کرد و مقابل مسی قرار گرفت. اما شما دیروز مسی را در زمین ندیدید. جان تری نیز عالی بود، من باید بگم همه خوب بودند زیرا مقاومت در مقابل حملات خطرناک بارسا در اینجا کار آسانی نیست. اما جان(تری) رهبر 4 مدافع تیم بود و فوق‏العاده کار کرد. برای اولین بار در اینجا بدون دریافت گل به خانه بازگشتیم اما برای اولین بار موفق به گلزنی هم نشدیم. »

دروازه‏بان چلسی افزود: « این دیدار هنوز باقی مانده اما فکر می‏کنم بتوانیم در خانه هم بتوانیم اینگونه دفاع کنیم در استمفوردبریج همیشه می‏توانیم گل بزنیم. البته آن‏ها بهترین خط حمله در دنیا را دارند، بنابراین شانس ما هنوز 50-50 است. »

MORINIO
29-04-2009, 13:39
بازی نسبتا خوبی بود! بارسلون تقریبا مهار شده بود ولی این آخر بازی فکر کنم بازیکنامون خسته شده بودن چون دوتا موقعیت بهشون دادیم! چک هم عالی بود . بوسینگوا هم ماموریتش رو به خوبی انجام داد...

بازی برگشت اونا دفاع ندارن چون پویول محرومه و مارکز هم تا آخر فصل نمیتونه بازی کنه تازه اشلی کول هم برمیگرده ! خلاصه اینکه دفاع بارسلون خوراک دروگباس!:27:

تازه اونا شنبه با رئال بازی دارن دهنشون سرویسه:27:

MORINIO
02-05-2009, 14:11
امروز:

چلسی - فولام
ساعت: 18:30
ورزشگاه:استمفوردبریج لندن

MORINIO
02-05-2009, 19:25
چلسی 3 - 1 فولام

گلها:

آنلکا-دقیقه1
مالودا دقیقه 10
دروگبا دقیقه 53

اماستیاف
02-05-2009, 20:00
تبریک میگم !

----
امیدوارم امشب رئال طوری گند بزنه به روحیه بارسا که تا چهارشنبه نتونن خودشونو جمع کنن !

vahidreza2007
02-05-2009, 21:14
منم تبريك ميگم اين بردمون رو ودر تاييد صحبت دوستمون منم :
امیدوارم امشب رئال طوری گند بزنه به روحیه بارسا که تا چهارشنبه نتونن خودشونو جمع کنن !

اماستیاف
02-05-2009, 23:30
اینا که 6 تا زدن به رئال توی خونه حریف !
حالا معلوم میشه چلسی چقدر قویه که بارسلونا رو متوقف کرد !

چهارشنبه سوسکشون میکنیم میفرستیمشون خونه !!!!

shazdeh23
02-05-2009, 23:31
اه
1 بار کارمون به این رئال افتادا. اینم جوری بازی رو باخت که بازیکنان چلسی هم روحیشون رو از دست دادند!
ولی من خیلی امیدوارم که بتونیم 1 حالی بهشون بدیم/.
یا حق

M A X I M U M
02-05-2009, 23:36
دوستان ما كه امسال تيم بدبختي بوديم
شما كه خوب ميدونيد اما من مطمئنم و شك ندارم كه بارسلون در اروپا از اين جلوتر نخواهد رفت
در اين شك ندارم
تيمي كه در خانه خودش نتونست كاري بكنه بيرون خانه هم نمي تونه

MoJtaBa.R
02-05-2009, 23:36
دفاع مطلق هم شد فوتبال ؟

رئال با اينکه ميدونست کارش جلو بارسا سخته ولي با شهامت بازي کرد و 11 تايي نرفتن تو 6 قدم !

ايشا .... برگشت

shazdeh23
02-05-2009, 23:48
دفاع مطلق هم شد فوتبال ؟

رئال با اينکه ميدونست کارش جلو بارسا سخته ولي با شهامت بازي کرد و 11 تايي نرفتن تو 6 قدم !

ايشا .... برگشت

عزیزم اینم نوعی تاکتیکه. وقتی تیمی نتونه میانه زمین رو در اختبار بگیره مجبوره که دفاع بکنه.
و اگه تیمتون تیم بود که میبایست در هر شرایطی به گل برسه که نرسید. :27:

MoJtaBa.R
02-05-2009, 23:56
و اگه تیمتون تیم بود که میبایست در هر شرایطی به گل برسه که نرسید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

تيمي که 11 نايي توي 18 بودن رو ميشد کاري کرد ؟ هنوز شيوه ي علي اصغري اونجا نرسيده

بيخيال اين حرفا تا بازي برگشت

nw_nk
02-05-2009, 23:57
دوستان ما كه امسال تيم بدبختي بوديم
شما كه خوب ميدونيد اما من مطمئنم و شك ندارم كه بارسلون در اروپا از اين جلوتر نخواهد رفت
در اين شك ندارم
تيمي كه در خانه خودش نتونست كاري بكنه بيرون خانه هم نمي تونه

به نظر من الان طرفداران باشگاه های اسپانیا (شامل دوستان رئالی هم میشه) باید همه به نتیجه گیری بارسا جلوی چلسی و کلا در اروپا امید داشته باشن. موضوع سطح فوتباله و فقط بارسا نیست.

من اگر الان رئال هم تیم رو فرم و برتر اسپانیا بود دوست داشتم حساب چلسی و منچستر یا آرسنال رو برسه. با اینکه از رئال خوشم نمیاد.

دفاع مطلق هم شد فوتبال ؟
ايشا .... برگشت

رئال مجبور بود, موضوع شهامت نبود.

vahid_civil
03-05-2009, 00:06
امشب هم چلسی برد و هم بارسا .
بازی قشنگی میشه چهارشتبه شب.
بارسا - چلسی
ورزشگاه استمفورد بریج
===
آماده باخت پرگل باشین

shazdeh23
03-05-2009, 00:16
بارسا - چلسی
ورزشگاه استمفورد بریج
===
آماده باخت پرگل باشین

تو که تا چند وقت پیش منچستری بودی. حالا چی شده رفتی طرفه بارسا؟
اگه هم منچستری هستی مطمئن باش اگه بارسا چلسی رو شکست بده بدون شک منچستر رو لول میکنه.
یا حق

MoJtaBa.R
03-05-2009, 00:20
تو که تا چند وقت پیش منچستری بودی. حالا چی شده رفتی طرفه بارسا؟
اگه هم منچستری هستی مطمئن باش اگه بارسا چلسی رو شکست بده بدون شک منچستر رو لول میکنه.

هر تاپيکي يه آماري داره که به راحتي پست دهنده هاش مشخص ميشن

يه سرچ ميکردي بعد

مگه کسي نميشه هم بارسا رو دوست داشته باشه هم منچستر رو : من که از همين تريپم

شما هم بگردي خيليا رو پيدا ميکني

shazdeh23
03-05-2009, 00:39

يه سرچ ميکردي بعد

نه. من از تغییر رنگ بعضی ها تعجب میکنم.
نمیدونم فصل های قبل و یا فصل های بعد هم همینجورین؟

vahid_civil
03-05-2009, 00:59
نه. من از تغییر رنگ بعضی ها تعجب میکنم.
نمیدونم فصل های قبل و یا فصل های بعد هم همینجورین؟

من 387 پست تو تاپیک بارسا دارم. 270 پست هم تو تاپیک منچستر .

این دو تیم رو هم هیچ تیمی جز خودشون نمیتونه حذف کنه ! مثل پارسال که تو نیمه نهایی خوردن بهم. یا امسال که تو فینال بهم خوردن.
از 15 سال پیش هم طرفدار این دو تا بودم . نمیدونم اگه منظورتون من بودم !
===
امیدوارم بازی خوبی رو چهارشنبه ببینیم . بازی که فقط شاهد دفاع یه تیم نباشیم !

MORINIO
03-05-2009, 11:42
بارسا - چلسی
ورزشگاه استمفورد بریج
===
آماده باخت پرگل باشین

:27::27::27:

آخه چلسی رو با رئال دیشب مقایسه میکنی؟ رئال خط دفاع نداشت که... اتوبان بود !!

در ضمن شما چهارشنبه تیمتون دفاع نداره ! پویول و مارکز نیستن...

vahid_civil
03-05-2009, 11:56
:27::27::27:

آخه چلسی رو با رئال دیشب مقایسه میکنی؟ رئال خط دفاع نداشت که... اتوبان بود !!

در ضمن شما چهارشنبه تیمتون دفاع نداره ! پویول و مارکز نیستن...

آخه اگه همونجوری که بازی رفت بازی کردین بازی کنین که احتیاجی به دفاع نداریم اصلا !
خروج چلسی از لاک دفاعیش یعنی فوتبال بارسا !
درسته که بارسا باید گل بزنه ولی چلسی هم باید گل بزنه خب !:46:

MORINIO
03-05-2009, 14:35
آخه اگه همونجوری که بازی رفت بازی کردین بازی کنین که احتیاجی به دفاع نداریم اصلا !
خروج چلسی از لاک دفاعیش یعنی فوتبال بارسا !
درسته که بارسا باید گل بزنه ولی چلسی هم باید گل بزنه خب !:46:

به هرحال بازی قشنگی از آب درمیاد!:20:

vahidreza2007
03-05-2009, 16:53

يه سرچ ميکردي بعد

به به بازم شما ؟؟!!
چيزي به چهارشنبه نمونده شما اتوبان رئال رو با قلعه مستحكم چلسي يكي ميدوني ؟:2:
رئال رو خدا زده ديگه زدن نميخواست :21::27:
ولي تو بازي با چلسي معلوم ميشه بارسا چقدر تيمه دوست عزيز :21::21:
پس تا بعد بازي باي باي :5:
البته يادم رفت بعد بازي من بايد حالتم بپرسم اخه :21::21::21::21::21:

اماستیاف
03-05-2009, 17:38
توی فصل 06-2005 4-2 زدیمشون و حذفشون کردیم.
ایندفعه 2-6 میزنیم !!!!

S.Y.K
03-05-2009, 17:51
ما بدون شک برنده ایم شک نکنید.قول می دم
چلسی توی استم فورد بریج بازی می کنه که به یاد همه خواهد ماند
بعدم به راحتی می شد فهمید که تا رئال گل می زد هیجان زده می شد و می خواست گل دوم رو بزنه یه مرتبه گل بعدی رو دریافت می کرد
مطمئنا چلسی این بازی رو به خوبی آنالیز می کنه.و می فهمه که باید بعد از گل زدن بازی رو ببنده تا جایی که بازی افت می کنه.اون موقع وقت خستگی بارسا و حمله به اونه.
تاکتیکای بارسا به شدت ضایع بود...

M.etallic.A
03-05-2009, 21:28
مطمئنا بارسا تو بازی برگشت یه تاکتیک جدید به کار میبره... منتظر یه باخت پرگل باشید...

shazdeh23
03-05-2009, 21:54
مطمئنا بارسا تو بازی برگشت یه تاکتیک جدید به کار میبره... منتظر یه باخت پرگل باشید...

تاکتیک جدید؟!!!! :27:
بارسلونا تاکتیکش معلومه دیگه و همیشه با اون 3 تا مهاجمش بازی میکنه و همیشه از یک تاکتیک استفاده میکنه.
اون مسی رو بتونی مهار کنی بقیش رو ول معطلی.
یا حق

vahid_civil
03-05-2009, 23:59
تاکتیک جدید؟!!!! :27:
بارسلونا تاکتیکش معلومه دیگه و همیشه با اون 3 تا مهاجمش بازی میکنه و همیشه از یک تاکتیک استفاده میکنه.
اون مسی رو بتونی مهار کنی بقیش رو ول معطلی.
یا حق

دو تا مدافه آخرامون رو ندیدی پس :31: ؟ 2 تا به این رئاله زدن ؟

M.etallic.A
04-05-2009, 00:21
مسی رو مهار کنی درست. اینیستا رو میخوای چیکار کنی ؟ ژاوی رو چی ؟ تیری هانری رو چیکار میخوای بکنی ؟

MORINIO
04-05-2009, 13:37
مسی رو مهار کنی درست. اینیستا رو میخوای چیکار کنی ؟ ژاوی رو چی ؟ تیری هانری رو چیکار میخوای بکنی ؟

اسین و بالاک و میکل کاملا میتونن هافبکای بارسا رو از کار بندازن و این یعنی مهاجما موقعیتی بدست نمیارن !

دو تا مدافه آخرامون رو ندیدی پس ؟ 2 تا به این رئاله زدن ؟

اون بازی یه ربع دیگه طول میکشید والدز هم شانس داشت یه گل بزنه:27:

S.Y.K
04-05-2009, 18:01
دو تا مدافه آخرامون رو ندیدی پس :31: ؟ 2 تا به این رئاله زدن ؟
اصلا توی بازی رئال و بارسلونا به خاطر غیاب مارکز نفوذهای دنیل آلوز و اینیستا (نسبت به بازی چلسی)از نصف هم کمتر شده بود.کاملا معلوم بود که دنی آلوز خیلی میلی به نفوذ نداره.بارسلونا با اون همه ادعا توی نیو کمپ حتی با غیاب a.cole هم نتونست به چلسی گل بزنه.همون طور که قبلا هم گفتم بازی رئال هم نکاتی داشت که به راحتی میشه ازش استفاده کرد.هر چند که توی بسیاری از بازی های امسال همه ما رو از پیش باخته می دونستن ولی دیر نیست روزی که همه ی تیم هایی که جلوی چلسی ادعا دارن به همون وضعیت لیورپول و یوونتوس و آرسنال و ... گرفتار بشن
به خدا من موندم بارسا اگه ببازه(که می بازه)شما می خواین چی کار کنید؟!؟

S.Y.K
04-05-2009, 18:11
تبریک می گم به همه ی طرفداران چلسی
واقعا تبریک هم داره
این خبر کاملا تایید شده
هانری بازی تیمش مقابل چلسی را از دست داد.
only chelsea football club

shazdeh23
04-05-2009, 21:17

فعلا که هانری زرتش قمصور شده و از ناحیه زانو مشکل پیدا کرده و تا 2 هفته هم نمیتونه بازی کنه.
گر چه اگر هم میتونست بازی کنه alex (تانک) چنان مهارش میکرد که نمیتونست نفس بکشه و مانند بازی رفت کاری میکرد که بیهوش از زمین خارج بشه :27:
یا حق

franch
04-05-2009, 21:24
من فكر ميكنم گاس هيدينگ با توجه به اينكه مربيه بزرگيه و بازيكنان خيلي خوبي هم در اختيار داره بتونه از پس بارسلونا بر بياد.

Undercover-G
04-05-2009, 23:01
سلام به همه دوستان .
متاسفانه من یه مدتی دسترسی به اینترنت نداشتم و نتونستم بیام پست بزنم :(
ولی میبینم که دوستان تو این مدت در وادی کلکل هم توانایهایی خودشون رو نشون دادن و اجازه عرض اندام به طرفدارای بقیه تیما رو ندادن :31: احسنت :27:

خبر مصدومیت آنری هم بسیار مسرت بخش بود . البته اگه هم می بود احتمال داشت این دفعه بره تو کما :27:

Undercover-G
04-05-2009, 23:08
آلكس فرگوسن سرمربي اسكاتلندي باشگاه منچستريونايتد، براين باور است كه چلسي با حذف بارسلونا در مجموع دو ديدار رفت مرحله نيمه نهايي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا، به فينال اين مسابقات صعود خواهد كرد.

چلسي و بارسلونا در ديدار رفت در ورزشگاه نيوكمپ، به تساوي بدون گل دست يافتند و روز چهارشنبه هفته جاري در استمفورد بريج بازي برگشت را انجام خواهند داد.

تيم تحت رهبري گاس هيدينگ با وجود اين كه مي‌تواند به استفاده از امتياز ميزباني خود اميدوار باشد، اما از پيروزي فاتحانه ‪ ۲-۶‬بارسلونا برابر رئال مادريد در ديدار شنبه شب دو تيم مضطرب شده و مي‌داند كه يك تساوي ديگر با هر نتيجه اي، كاتالان‌ها را راهي فينال خواهد كرد.

سرمربي منچستريونايتد كه تيمش يكي از مدعيان قهرماني در اين مسابقات است، به روزنامه آبزرور گفت به باور او چلسي فيناليست خواهد بود.

وي اظهارداشت:-بارسلونا در خانه‌اش تيم خطرناكي است اما غيبت دو مدافع كليدي به نام كارلوس پويول و رافائل ماركز، عامل تعيين‌كننده اي در اين بازي است و بارسا را در بازي خارج از خانه آسيب پذير مي‌كند.>
منچستريونايتد و آرسنال ديگر ديدار نيمه نهايي جام قهرمانان را سه شنبه شب در ورزشگاه امارات برگزار مي‌كنند.

يونايتد با گل جان اوشي در بازي رفت، پيروز از زمين خارج شد اما فرگوسن به بازيكنانش هشدار داد هنوز كار تمام نشده است.

فرگوسن گفت:-اصلا مهم نيست در فينال با چه تيمي روبرو شويم چون صعود خودمان به فينال هم قطعي نيست. اگر به ديدار پاياني راه يابيم، بسيار خوشحال خواهم شد.

S.Y.K
05-05-2009, 00:01
من فكر ميكنم گاس هيدينگ با توجه به اينكه مربيه بزرگيه و بازيكنان خيلي خوبي هم در اختيار داره بتونه از پس بارسلونا بر بياد.
بله دقیقا دوست من.گواردیولا هرچن مربی خوبیه ولی جوونه و این جوونیش کار دستش می ده در بازی مقابل چلسی
موفق باشید

فعلا که هانری زرتش قمصور شده و از ناحیه زانو مشکل پیدا کرده و تا 2 هفته هم نمیتونه بازی کنه.
گر چه اگر هم میتونست بازی کنه alex (تانک) چنان مهارش میکرد که نمیتونست نفس بکشه و مانند بازی رفت کاری میکرد که بیهوش از زمین خارج بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
یا حق
دقیقا دوست عزیز
اگر هم بود بازم بارسلونا می باخت
موفق باشید همه ی طرفداران چلسی:11::10:

MORINIO
05-05-2009, 13:20
باروحیه تمام پیش به سوی لندن

ستاره آرژانتینی باشگاه بارسا اعلام کرد که آبی اناری پوشان در نظر دارند تا پیروزی 6 بر 2 اخیرشان در ورزشگاه برنابئو را در استمفورد بریج نیز تکرار کنند.
سایت گل:لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا به بازیکنان چلسی هشدار داد که آنها آماده اند تا پیروزی پرگلشان مقابل رئال مادرید را در استمفورد بریج نیز تکرار کنند. آبی اناری پوشان شنبه شب در دیداری تماشایی با نتیجه 6 بر 2 از سد رئال مادرید عبور کردند و ستاره آرژانتینی بارسلونا در این رابطه اعلام کرده که تمام بازیکنان این تیم، با هیجان تمام به دنبال تکرار این پیروزی مقتدرانه در لندن هستند. مسی در این رابطه به روزنامه سان گفت:« ما مقابل چلسی به همان ترتیب بازی می کنیم که مقابل رئال به میدان رفتیم و با ارائه این سبک بازی موقعیتهای فراوانی را خلق خواهیم کرد.اگر همه چیز مثل شنبه شب پیش برود، ما به گل خواهیم رسید و به فینال صعود خواهیم کرد.اگر این اتفاق بیفتد خارق العاده خواهد بود. ما با روحیه فراوانی و تمایل زیادی برای نبرد به لندن خواهیم رفت و مطمئنم که به نتیجه می رسیم.»

خوبه امیدوارم با همین طرز تفکر وارد زمین بشن تا خاطره تلخ این بازی تو ذهنشون بمونه!

اتفاقا لیورپول هم بعد از اینکه 4 تا زد رئال میخواست این نتیجه رو جلوی چلسی تکرار کنه که..... :27:

Elendil1
05-05-2009, 14:02
بارسلون رو بزنيم چه كيفي ميده!!!!!!!!!!!

L.A.M.P.A.R.D
05-05-2009, 14:34
chelsea f.c only

Undercover-G
06-05-2009, 00:15
خیلی خوب شد ! با صعود منچستر به فینال حالا فرصت داریم تا با شکست احتمالی بارسلونا بریم فینال و تاریخ تکرار کنیم و انتقام پارسالو بگیریم .:27:

nw_nk
06-05-2009, 00:56
خیلی خوب شد ! با صعود منچستر به فینال حالا فرصت داریم تا با شکست احتمالی بارسلونا بریم فینال و تاریخ تکرار کنیم و انتقام پارسالو بگیریم .:27:

یکی از نگرانی های من اینه که چلسی بره بالا بازم به منچستر حال بده. فقط امیدوارم بارسا بره دخل منچستر رو بیاره. شوخی نیست, بارسای افتضاح پارسال هم از منچستر سرتر نشون داد. اما چلسی در اوج قدرتش نتونست حریف منچستر بشه.

nw_nk
06-05-2009, 00:59
قصدم مقایسه قدرت نیست. از نظر شیوه بازی میگم.

به نظرم بازی چلسی با منچستر جور در میاد و منچستر راحت نتیجه میگیره.

Sam Fisher 11
06-05-2009, 03:42

میدونم منظورت چیه مطمئنن بازی بارسا و منچستر یه بازی فوق العاده جذاب خواهد بود اما میخوام صدسال نباشه:31:
سال قبل اتفاقا چلسی کاملا نسبت به منچستر برتر بود اونا فقط زیادی شانس آوردن...
ای خدا یعنی میشه چلسی بره بالا....بازی قبل دقیقه 85 به بعد قلبم درد گرفت امشب گمونم سکته رو بزنم: دی

nw_nk
06-05-2009, 03:55
1- میدونم منظورت چیه مطمئنن بازی بارسا و منچستر یه بازی فوق العاده جذاب خواهد بود اما میخوام صدسال نباشه:31:
2- سال قبل اتفاقا چلسی کاملا نسبت به منچستر برتر بود اونا فقط زیادی شانس آوردن...
3- ای خدا یعنی میشه چلسی بره بالا....بازی قبل دقیقه 85 به بعد قلبم درد گرفت امشب گمونم سکته رو بزنم: دی

1- اون جدا. مهمتر از اون میگم چلسی بره بالا حریف منچستر نمیشه. بازم باید قهرمانی منچستر رو ببینیم. ):
2- خوب ظاهرا اون ها امسال خیلی خوش شانس تر هستند. چلسی این دفعه تاکتیکی برای شانس منچستر که الان به اوجش رسیده داره؟
3- هیجان منم زده بالا. البته قلبم درد نکرد. فقط نزدیک بود از جا در بیاد. اصلا بازی با منچسترو بی خیال. فینال خودمون رو بچسب. امشب ...

ADEL_r
06-05-2009, 04:10
من هم با شما ها موافقم دوستان عزیز . هم پارسال و هم امسال چلسی لیاقت قهرمانی رو داشت و داره .

پارسال اتفاقات باعث ناکامی چلسی شدند هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان منچستر مقابل چلسی کم آورده بود

Undercover-G
06-05-2009, 14:46
یکی از نگرانی های من اینه که چلسی بره بالا بازم به منچستر حال بده. فقط امیدوارم بارسا بره دخل منچستر رو بیاره. شوخی نیست, بارسای افتضاح پارسال هم از منچستر سرتر نشون داد. اما چلسی در اوج قدرتش نتونست حریف منچستر بشه.

شما سخت در اشتباهی دوست من . فینال پارسالو من چند بار دیدم و تو اون بازی چلسی از هر نظر از منچستر سر تر بود مخصوصاً نیمه دوم که چندتا موقعیت عالیه گل و توپ دروگبا که به تیر خورد و تو دروازه نرفت توی ضربات پنالتی هم همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه ضربه آخر تری سر خورد و توپ هم به تیرک !!! . ما فقط یه چیزیو نداشتیم اونم شانس بود . اینا در حالیه که مربی ما یه صهیونیست بود ! اما الان اوضاع فرق کرده هم مربیمون کارکشتس هم انگیزه بازیکنا بالاتره . تا الان هم سخترین قرعه به ما افتاده و همه تیما رو بردیم , امشب باید قدم آخر رو برداریم تا برسیم به فینال که اگه این اتفاق بیوفته , 100% ما قهرمان خواهیم شد .:40:

MORINIO
06-05-2009, 14:59
آره خداوکیلی خیلی دوست دارم بریم فینال این منچسترو بشونیم سر جاش خیلی پررو شدن!

همون دیشب اگه اون اشتباه مفتضحانه گیبس نبود به این راحتی به فینال نمیرسیدن....

Undercover-G
06-05-2009, 15:45
مورینیو جان شک نکن اگه برسیم فینال ( که می رسیم :5: ) منچستر رو می بریم . خوزه هم دیشب تو یه مصاحبه گفته برنده بازی چلسی - بارسلونا قهرمان این فصله ! و منم مطمئنم همینطور خواهد شد .

تو بازی دیشب هم به نظر من خود ونگر مقصر اصلیه . چون دیگه از بس جوون گرایی که چه عرض طفل گرایی کرده رید*ه به تیمشون !! یا ولا منچستر بازی ایی عالیی انجام نداد و فقط از سوتیهای اونا نهایت استفاده کرد !

ولی شانساشون به زودی تمام خواهد شد :27:

Proud To Be A Blue

S.Y.K
06-05-2009, 18:31
من واقعا به این تیم افتخار می کنم.همیشه همه از این تیم بد گفتن.طرفداری تیم مقابلشو کردن.همین پیمان یوسفی دیشب میگفت اگه چلسی بره فینال شکست دادنش برای منچستر راحت تره.یه جوری میگه انگار تیم محبوبش قراره در هر حال قهرمان بشه.امشب خواهیم دید که چلسی تا مدت ها تیم تحسین شده ی همه ی فوتبال دوستان میشه.گاس هیدینگ به عنوان بت در باشگاه چلسی همیشه به یاد ماندنی میشه و هر وقت خواستیم به یاد نتایج خوب چلسی بیفتیم گاس هیدینگ توی ذهن ما تداعی میشه.اشکال نداره که همه از منچستر دفاع کنن.ما بودیم که در جریان بازی دو بار توپ رو به تیر دروازه کوبیدیم.ولی اگه این چلسی همونیه که توی نیوکمپ امتیاز گرفت.اگه همونیه که به جای حمایت تعصب بی چون و چرای هواداراش پشت سرشه.اگه همونه که از بارسا توی نیوکمپ گل نخورد.پس همونه که میره فینال و انتقام او توپ هایی که پارسال خورد به تیرک رو می گیره.ما مسال با بهترین ها روبرو شدیم و بهترین قهرمانی رو هم به دست میاریم.فقط لذت می برم از اینکه امشب بعد از اینکه گل زدیم مشت های آهنی بازیکنان چلسی روی پرچم چلسی کوبیده میشه و به اون افتخار میکنن

M A X I M U M
06-05-2009, 18:43
اخ ميخوام امشب چلسي بتركونه اين بارسارو
اخ چه حالي مي كنم من يكي

amir082
07-05-2009, 00:08
با نامردي حذف شديم:41::41:

LeBron
07-05-2009, 00:12
لعنت به این شانس.
3 تا پنالتی نگرفت که دو تاش اخراج 100 درصد داشت.
نامردی به تمام عیار.

اماستیاف
07-05-2009, 00:13
داور بدون شک حرومزاده بود !!!

طرفداران بارسلونا هم میدونن در مورد این بازی نباید چیزی بگن !!!!

kasra_khan2003
07-05-2009, 00:14
واقعا متاسفم واسه اون داور!!!

نمیدونم چرا بالاک یه مشت نخوابوند زیر چشش!

LeBron
07-05-2009, 00:16
چلسی عالی بازی کرد.
حقش برد بود
کاملا موافقم آخر بازی داور باید یه کتکی میخورد.

Majid393
07-05-2009, 00:16
معلوم نبود این داور رو از کدوم خراب شده ای آورده بودن !!!

Mokafating
07-05-2009, 00:19
داوری در سطح داوری لیگ ایران بود

Undercover-G
07-05-2009, 00:23
داور یه حروم زاده بود . طرفدارای چلسی باید و بدون شک ترورش کنن این ولده *** رو .

S.Y.K
07-05-2009, 00:25
یک بار دیگه توی این فصل چلسی فدای نا داوری شد.برای میشل پلاتینی و یوفا متاسفم.همه دیدن حق ما برد بود.یک بار دیگه روزگار منو وادار کرد که برای تیمم گریه کنم.چلسی زیبا بازی کرد.از بارسلونا متنفرم.از داور بازی متنفرم
ولی به خدا این چلسی اول باشه آخر باشه می پرستمش
این چلسی برای من قهرمانه

sudotux
07-05-2009, 00:27
واقعا متاسفم .... چیزی نمیتونم بگم !!!!!!!!!!! :41::41::41::41:

حق ما بود که بریم فینال ...:41:

باید یه قوانینی برای اینجور بازی ها که حق یک تیم به شدت پایمال میشه بذارن ....

یک بار دیگه توی این فصل چلسی فدای نا داوری شد.برای میشل پلاتینی و یوفا متاسفم.همه دیدن حق ما برد بود.یک بار دیگه روزگار منو وادار کرد که برای تیمم گریه کنم.چلسی زیبا بازی کرد.از بارسلونا متنفرم.از داور بازی متنفرم
ولی به خدا این چلسی اول باشه آخر باشه می پرستمش
این چلسی برای من قهرمانه

پست بالا رو باید با آب طلا نوشت و قاب کرد :40:

cescjoon
07-05-2009, 00:27
من خودم آرسنالیم ولی نمیشه از حق گذشت که فینال حق چلسی بود. 100%

S.Y.K
07-05-2009, 00:29
همیشه همین بوده
همیشه باید جلوی همه شکست خورده باشیم
نمی دونم چلسی چه هیزم تری به خدا فروخته که باید این بلا سرش بیاد

S.Y.K
07-05-2009, 00:31
پست بالا رو باید با آب طلا نوشت و قاب کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
دوست من ناراحت نباشید
تمام تنفرتون رو نگه دارید
یه روز ما انتقام سختی از بارسلونا می گیریم
اون روز خیلی دیر نیست
...

piishii
07-05-2009, 00:32
سلام
من گفته بودم بارسلونا صعود میکنه و این تیم رو هم دوست دارم ولی به جان عزیزم قسم این بازی رو واقعا حق چلسی میدونستم و بدون اغراق نوعی بغض توی گلوم هم بود در پایان.
چلسی نباخت,چلسی رو بازوندن

Antivirus II
07-05-2009, 00:33
من به عنوان یه منچستری دلم میخواست چلسی بیاد برای اینکه اگه ما قهرمان نشدیم یه تیم انگلیسی دیگر قهرمان شود تا قدرت لیگ انگلیس یه بار دیگر بر جهانیان ثابت بشه
حیف شد واقعا

LeBron
07-05-2009, 00:34
با همه این اوصاف این بهترین چلسی بود که تو عمرم دیدم . عالی بازی کرد و همیشه شماره 1 منه

lord_alone_dark
07-05-2009, 00:34
من خودم رئالی هستم برد حق شما بود به ناداوری باختید 4 پنالتی مسلم رو نگرفت

اماستیاف
07-05-2009, 00:37
بارسلونا با این بازی کاملا تحقیر شد !

Undercover-G
07-05-2009, 00:37
من اگه جای گواردیولا بودم به همراه شاگردام می رفتیم و بر خا** های داور بوسه میزدم .

S.Y.K
07-05-2009, 00:40
لیگ انگلیس همیشه برتره
همیشه بهترینه.اما اگر داور بازی فقط می خواست 1 درصد عادلانه قضاوت کنه 1 پنالتی می گرفت برای چلسی
امید وارم بودم به عنوان یک نفر که سالها قبل از چلسی طرفدار رئال بودم انتقام تمام تیمها گرفته بشه ولی لعنت به داور
تنها چیزی که میگم مطمئنا این داور تحدید میشه از جانب طرفداران چلسی که یا داوری رو ترک کنه یا خودش و خوانوادش کشته میشن
برای پلاتینی و یوفا متاسفم.فکر می کردم با یه حرفه ای طرف هستم ولی نشون دادن که برترین لیگ همون لیگ انگلیسه و توی اروپا هم این ناداوری ها وجود داره!!!این داور لیاقت زندگی که چه عرض کنم لیاقت مردگی هم نداشت.فقط می تونم بگم متاسفم.احتمالا الان خود داور هم فهمیده که چه اشتباهی کرد و باید یه جوری خودشو مفقودالاثر بکنه

Ali_BlueBoy
07-05-2009, 00:41
منم از اينکه چلسي به حقش نرسيد ناراحتم ...ولي از اينکه که فينال تکراري نيست خوشحال....!!!!!

S.Y.K
07-05-2009, 00:44
بارسلونا اصلا تیم نیست
بارسلونا یه بازنده ی حقیر بود
اصلا بعید نیست با این اوصاف داور رو نخریده باشن.فقط موندم چرا داوری که این قدر در یورو 2008 ضعیف نشون داد توی این بازی انتخاب شد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
یوفا چه جوابی داره؟

S.Y.K
07-05-2009, 00:44
بارسلونا اصلا تیم نیست
اصلا بعید نیست با این اوصاف داور رو نخریده باشن.فقط موندم چرا داوری که این قدر در یورو 2008 ضعیف نشون داد توی این بازی انتخاب شد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
یوفا چه جوابی داره؟

Undercover-G
07-05-2009, 00:58
شک نکنید که این داور مزدور از سمت اون پلاتینی بی همه چیز ماموریت داشت تا نذاره ما صعود کنیم و چه زیبا هم اینکار رو کرد . تا حالا تو عمرم یه همچین داوری ندیده بودم . هنوز تو شوکم چطور تو یه بازی اونم تو این سطح یه داور اینجوری قضاوت کنه .
محرومیت از داوری و جریمه نقدی و غیر نقدی هم جواب نمیده . این داور رو باید اعدام کرد .

MoJtaBa.R
07-05-2009, 01:19
اول از همه به چلسي به خاطر بازيه هوشمندانش تبريک ميگم : شايد اگه اين داور نبود ما حذف ميشديم

در ثاني متعجبم اين رئاليهاي ... برا چي باد به پرچمن: ميتونستين خودتون ميومدين بالا تا بعد اون 6تايي که خوردين دست به دامن چلسي نشين

S.Y.K
07-05-2009, 01:20
خوب اما از تمام اینا بگزریم این برد شیرین بارسلونا رو تقدیم می کنم به تمام دشمنان درجه یک چلسی آقایان مزدک میرزایی-پیمان یوسفی-جواد خیابانی-محمد رضا صدر و دیگر وابستگان
انشاالله لذت ببرید از این شکست
مطمئنا الان دکتر صدر در حال رقصه
جواد جان داره میره تا بازی منچسترو از نزدیک ببینه
مزک داره تدارم می بینه یکی از پیرنای منچسترو (اصل)خریداری کنه
پیمان عزیز هم که الان از شدت شادی غش کرده

S.Y.K
07-05-2009, 01:25
اما آخرین چیزو میگم و میرم
اونم اینه که سال 2006 چلسی درمحله ی یک هشتم به بارسلونا باخت در استم فورد بریج و داشت خودشو برای بازی با بارسا توی نیوکمپ آماده می کرد.ظهر بازی عکسهایی رو شد مبنی بر اینکه صبح همون روز داور بازی با پیراهن بارسلونا عکس گرفته بوده و یوفا بلافاصله داور رو عوض کرد.ولی امشب عکس های این داور با پیراهن بارسلون رو نشد.احتمالا یک روزی رو میشه که دیگه خیلی دیره.یک بار دیگه هم میگم
برای میشل پلاتینی و یوفا متاسفم
این چلسی اول باشه آخر باشه می پرستمش
چلسی همیشه برای من قهرمانه

Sam Fisher 11
07-05-2009, 01:27
اما آخرین چیزو میگم و میرم
اونم اینه که سال 2006 چلسی درمحله ی یک هشتم به بارسلونا باخت در استم فورد بریج و داشت خودشو برای بازی با بارسا توی نیوکمپ آماده می کرد.ظهر بازی عکسهایی رو شد مبنی بر اینکه صبح همون روز داور بازی با پیراهن بارسلونا عکس گرفته بوده و یوفا بلافاصله داور رو عوض کرد.ولی امشب عکس های این داور با پیراهن بارسلون رو نشد.احتمالا یک روزی رو میشه که دیگه خیلی دیره.یک بار دیگه هم میگم
برای میشل پلاتینی و یوفا متاسفم
این چلسی اول باشه آخر باشه می پرستمش
چلسی همیشه برای من قهرمانه
دقیقا...همینه....
چلسی از زمان ویالی هم مظلوم بود...
پلاتینی عوضی نمیدونم چه پدر کشتگی با چلسی داره...

S.Y.K
07-05-2009, 01:30
امیدوارم داور بی شرف و بی وجدان امشب طاوان اعمال کثیفشو پس بده...سه پنالتی که هیچ آدم فوتبال ندونی هم تشخیصشون میده رو نگرفت...
لعنت بر بارسای کثیف که لجن و کثافت از سر و روشون بالا میبره و بوی قند ناجوانمردی میدن...
لعنت بر فوتبال کثیف...
لعنت بر هر کی که امشب از پیروزی ناحق بارسا خوشحال شد...
لعنت به فوتبالی که هنوز یه داور میتونه به راحتی اونو به لجن بکشه...

حالم از هرچی بارسا و هرچیز مرتب باهاش بهم میخوره...

ببینم بازم کسی روش میشه بگه بارسای رویایی؟ فکر میکنم بارسای متقلب بهتر باشه یا شانسلونا...
نکنه بارسای کرایف هم اینطوری رویایی شده؟
بارسای رویایی که هیچ تیم بزرگی به تورش نخورد و جلوی چلسی کم آورد امشب باید کمِ کم 3-1 استنفوربریجو ترک میرد...

یه سوال برای کسایی که دوس ندارن خودشونو گول بزنن:
چلسی رویاییه که لیورپول آمده رو له کرد و بارسارو به تسلیم واداشت یا بارسایی که تنها به کمک داور صعود کرد و رئال بی مدیر و بدون بازیکن های اصلیه بحران زده رو میبره؟
جناب sam fisher 09 واقعا خوشحالم که اومدید
هیچ وقت فراموش نمی کنم که چه حمایتی از چلسی کردید
نه رئال واقعی رو زد نه چلسی رو حتی چلسی هم j.cole & deco رو نداشت.و البته داور هم در این بین خیلی به ما لطف داشت.گریه ی طرفداران چلسی و نفرت اونها روزی با هم جمع می شه و با سنگین ترین نتیجه بارسلونا رو در هم می کوبه
واقعا حسرت می خورم به حال کسایی که امشب به برد بارسلونا بالیدن
ارادتمند شما یحیی:11::11::11::10:

lord_alone_dark
07-05-2009, 01:31
ما باد به پرچم نیستیم از بازی کثیف بدمون میاد و طرفدار حق هستیم سر 6 تا هم کری نخونید از این نتایج ما از شما بیشتر داریم می تونی تو ویکیپدیا هم تیمه خودتو سرچ کنی هم تیمه ما روتا بدونی که تیم اول اسپانیا هست

lord_alone_dark
07-05-2009, 01:33
در ضمن ما 9 بار قهرمان شدیم احتیاجی به کری نداریم امسال نشد ساله بعد میایم بالا

rezazzzjjj
07-05-2009, 01:34
امیدوارم داور بی شرف و بی وجدان امشب طاوان اعمال کثیفشو پس بده...سه پنالتی که هیچ آدم فوتبال ندونی هم تشخیصشون میده رو نگرفت...
لعنت بر بارسای کثیف که لجن و کثافت از سر و روشون بالا میبره و بوی قند ناجوانمردی میدن...
لعنت بر فوتبال کثیف...
لعنت بر هر کی که امشب از پیروزی ناحق بارسا خوشحال شد...
لعنت به فوتبالی که هنوز یه داور میتونه به راحتی اونو به لجن بکشه...

حالم از هرچی بارسا و هرچیز مرتب باهاش بهم میخوره...

ببینم بازم کسی روش میشه بگه بارسای رویایی؟ فکر میکنم بارسای متقلب بهتر باشه یا شانسلونا...
نکنه بارسای کرایف هم اینطوری رویایی شده؟
بارسای رویایی که هیچ تیم بزرگی به تورش نخورد و جلوی چلسی کم آورد امشب باید کمِ کم 3-1 استنفوربریجو ترک میرد...

یه سوال برای کسایی که دوس ندارن خودشونو گول بزنن:
چلسی رویاییه که لیورپول آمده رو له کرد و بارسارو به تسلیم واداشت یا بارسایی که تنها به کمک داور صعود کرد و رئال بی مدیر و بدون بازیکن های اصلیه بحران زده رو میبره؟
عزيزم اعصاب خودتو خورد نکن
امشب حقتون مساوی نبود ولی اگر
يه نگاهی به بازی رفت بکنی نظرت
عوض ميشه
بايد قبول کنيد بارسلونا تيمه پر قدرتيه
که چلسی تو نيو کمپ مقابلش با 11 نفر
دفاع کرد

Sam Fisher 11
07-05-2009, 01:39
امشب حقتون باخت نبود ولی اگر
عوض ميشه
دفاع کرد
دفاعم فوتباله خوشگله;)
در ضمن مثکه تک به تک دروگبا یادت رفت!

ADEL_r
07-05-2009, 01:51
بارسلونا 1
داور 4
چلسی 1+4

با این نتیجه باید هم بارسا سعود کنه . چلسی با دوتا تیم همزمان بازی میکرد . گاس هیدینگ و بازیکناش از پس بارسلونا براومدن ولی از پس داور نه !

ADEL_r
07-05-2009, 01:58
امشب حقتون مساوی نبود ولی اگر
عوض ميشه
دفاع کرد

نیمه دوم همون بازی چلسی از بارسلونا بهتر بود .
حتی اگر حق با شما باشه باز هم نمیشه گفت بارسا از چلسی سرتر بوده ، توی این بازی که هیچ کاری نتونستن بکنن . 600 تا پاس به هم انداخته بودن ولی فقط 1 شوت در چهارچوب ! ( که اون هم متاسفانه گل شد ! ) این همه توپ رو در اختیار داشت ولی هیچ موقعیت گلی نتونست به وجود بیاره .
در ضمن چلسی 2تا از کلیدی ترین بازیکن هاش رو نداشت . اگه دکو رو کنار لمپارد میتونست بزاره ویکتوروالدز رو سوراخ سوراخ میکردن

Sam Fisher 11
07-05-2009, 02:06
خوبه امشب تا آخرای بازی آمار شوت به دروازه چلسیشون صفر بود...اینم در نوع خودش برای بارسای رویایی جالبه: دی

Molibden
07-05-2009, 04:34
لعنت به اون داور کچل

vahidreza2007
07-05-2009, 08:38
بارسلونا اصلا تیم نیست
یوفا چه جوابی داره؟

vahidreza2007
07-05-2009, 08:41
واقعا متاسفم واسه اون داور!!!داور یه حروم زاده بود . طرفدارای چلسی باید و بدون شک ترورش کنن این ولده *** رو .

اماستیاف
07-05-2009, 10:06
حرفهای طرفداران بارسلونا توی تاپیکشون واقعا جالبه.البته انتظار چیز دیگه ای ازشون نمیره.
انگار فکر میکنن اون پیراهن آبی ها تیم بارسلونا بوده !!!!
شاید اگر ماهم اینجوری صعود میکردیم سعی میکردیم به خودمون دروغ بگیم !!!!!

به احترام چلسی امضام رو عوض کردم.

MORINIO
07-05-2009, 10:24
اسین شروع کرد و با یه سوتی تموم کرد!!!:37:

فوق العاده شب تلخی بود!:2: شاید از فینال پارسال هم بیشتر ناراحت شدم:37:

حق ما این نبود... تو کل بازی فقط یه موقعیت به حریف دادیم ...اونا هیچ کاری نمیتونستن بکنن ولی افـــــسوس!!!:41:

داوره نمیدونم چه پدرکشتگی با چلسی داشت که نه یکی نه دوتا بلکه 3 تا پنالتی مسلم و 100 درصد رو واسه چلسی نگرفت! اون خطای دنیل آلوز که هر اسکلی هم میدید تابلو بود که توی محوطه بود!!! 5 دقیقه بعدشم که دروگبا رو زدن باز هم نگرفت!!! اون هند پیکه هم که دیگه توضیحی نمیخواد. تابلوترین خطای هندی که تا حالا دیده بودم!!! از داور نمیگذرم چون اگه فقط یکی از این سه تا رو پنالتی میگرفت کار به اینجاها نمیکشید.

به خدا اگه بازی تو ایران بود داور زنده از استادیوم بیرون نمیرفت!

بارسلونایی ها هم دارن مزخرفات جالبی تحویل هم میدن و گند بازی کردنشون رو توجیه میکنن! :2: تیم رویاییشون دیشب افتضاح بازی کرد!

خوب اما از تمام اینا بگزریم این برد شیرین بارسلونا رو تقدیم می کنم به تمام دشمنان درجه یک چلسی آقایان مزدک میرزایی-پیمان یوسفی-جواد خیابانی-محمد رضا صدر و دیگر وابستگان
انشاالله لذت ببرید از این شکست
جواد جان داره میره تا بازی منچسترو از نزدیک ببینه
مزک داره تدارم می بینه یکی از پیرنای منچسترو (اصل)خریداری کنه
پیمان عزیز هم که الان از شدت شادی غش کرده

و البته عادل خان فردوسی پور که بعد از گل بارسا چنان دادی زد که من بیشتر از گل بارسا از داد ایشون ناراحت شدم!

مطمئنا الان دکتر صدر در حال رقصه

ایشون هم گیر داده که پول هایی که آبراموویچ خرج میکنه از کجاست و نمیدونم چرا فقط به این گیر داده و از کسایی مانند گلیزرها(مالک منچستر) و مالک لیورپول حرفی نمیزنه ! لابد اینا این میلیاردها دلار رو از راه حلال درآوردن!!:27:

در پایان این پیروزی رو به شخص میشل پلاتینی تقدیم میکنم که میتونه حالا فینال رویاییشو بره و در رم نگاه کنه!

:40::40::40:زنده باد چلسی همیشه قهرمان:40::40::40:

M A X I M U M
07-05-2009, 10:28
دوستان چلسي حقتون بود كه بريد بالا اما اين داور رو من جاي بالاك بودم يه مشتو مي رفتم تو كارش
واقعا ارزش داشت

ali_ranger22
07-05-2009, 10:29
من منچستری و رئالی هستم و واقعا از بارسا و چلسی بدم میاد
ولی واقعا حقتون خورده شد
البته اگه بارسا رو منچستر ببره خیلی بیشتر حال میکنم ...

M A X I M U M
07-05-2009, 10:30
ديشب چلسي بارسلون رو فلج كرده بود بهتر بگم هيدينگ اينكارو كرده بود
اگه ديشب ستاره هاي بارسا هم بودن مثلا همون مصدوما بازيم گل اول رو چلسي ميزد و بارسا بازم نمي تونست كاري بكنه

MORINIO
07-05-2009, 10:33
برای تیمی که تو خونه خودش بازی میکنه خیلی افت و سرشکستگی داره که از این تاکتیک استفاده کنه

واقعا واسه اون طرز فکرت متاسفم! با این تاکتیک موقعیتای گل شما یک پنجم موقعیتهای ما نبود اونوقت میگی افت داره با این تاکتیک بازی میکنه؟!

به هر حال چلسی اینکارو کرد همونطور که تو بازی رفت این تاکتیک ضدفوتبال رو اجرا کرد و به لطف بازیکنهای خوبش خوب هم تونست این تاکتیک رو اجرا کنه و همه دیدن بازی زیبای بارسا رو چطور خراب کردن.

یاد حرف مایلی کهن افتادم که میگفت میخواستین دست و پای بازیکنارو ببندیم و بفرستیم تو زمین و 4-5 تا با افتخار بخوریم و بریم!:27:

MORINIO
07-05-2009, 10:40
خوشم میاد همه میگن حق چلسی بوده بره فینال ولی فقط بارسلونایی دارن خودشونو گول میزنن !!!:27:

من حاضرم چلسی همون مرحله گروهی حذف بشه ولی با این وضع نیاد بالا که حق تیم روبرو ضایع بشه !!!

اماستیاف
07-05-2009, 10:50
داور عزیز بازی دیشب : Tom Ovrebo
از قیافش میشه فهمید حرومزاده هستش !!!!

MORINIO
07-05-2009, 10:51
راستی دیشب اونجا که بالاک گذاشته بود دنبال داوره بی اختیار خندم گرفت!!! : دی

خیلی دوست داشتم یه مشت میخوابوند پا چشم داوره که اقلا تا مدتی یادش بمونه چه حقی از چلسی ضایع کرد!!!

اصلا ولش کن بازی دیشب رو ...... گور بابای خرشانسشون با اون داور خریدنشون!!!

فینال جام حذفی کی برگزار میشه؟؟؟؟

M.etallic.A
07-05-2009, 10:53
واقعا واسه اون طرز فکرت متاسفم! با این تاکتیک موقعیتای گل شما یک پنجم موقعیتهای ما نبود اونوقت میگی افت داره با این تاکتیک بازی میکنه؟!

یاد حرف مایلی کهن افتادم که میگفت میخواستین دست و پای بازیکنارو ببندیم و بفرستیم تو زمین و 4-5 تا با افتخار بخوریم و بریم!:27:

ببین دو نوع فوتبال داریم. فوتبال زیبا و تماشاگرپسند و هجومی... فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبا... دیشب بارسا نماینده فوتبال زیبا بود و چلسی نماینده بازی نتیجه گرا.... البته اینا از تفکرات مربی ها نشات گرفته بود. گاس هیدینگ همون کسی که با این تاکتیک کره جنوبی رو تا نیمه نهایی جام جهانی برد. یعنی همون تاکتیک دفاع اتوبوسی... اما اون طرف قضیه گواردیولا جوان با اندیشه هجومی و فوتبال زیبا بود. بارسا میتونست مثل چلسی عقب بکشه... تا بازیکنای چلسی بیان جلو.. به هر حال با صفر صفر چلسی صعود نمیکرد. اما بارسا هیچ وقت دفاعی بازی نکرده و نمیکنه. متاسفانه گل اول رو هم رو یه اتفاق خورد و دیگه کلا حمله همه جانبه شروع شد. البته چلسی باید به خودش افتخار کنه که تونست 90 دقیقه جلوی حمله بارسا رو بگیره و گل نخوره... ولی قبلا هم گفتم روح فوتبال همیشه حق رو به بازی زیبا و تیمی که لیاقت داره میده.... و تو دقیقه 93 بارسا گل رو زد. این روح فوتبال بود که بارسلونا رو برنده کرد و به گاس هیدینگ نشون داد فوتبال فقط نتیجه نیست... از فوتبال باید لذت برد.

p30 vahid
07-05-2009, 10:56

عزیز دل اگر دو تا از موقعیت چلسی رو بارسا داشت هردوتاش گل بود اصلا چلسی واسه گل زدن وحمله کردن نیومده بود و فقط و فقط اومده بود واسه دفاع یا به قول معروف ضد فوتبال

اون چند تا موقعیتی که چلسی داشت در اثر ضد حمله به دست میومد نه تاکتیک تیمی تازه بارسا با ترکیب دومش تو لندن بازی کرد انری و پویول رو نداشت وسطای بازی هم که ابیدال اخراج شد و بارسا ده نفره شد تازه به جای اینکه گواردیولا تعویضی انجام بده و یه مدافع رو به زمین بفرسته در نهایت تعجب پیکه رو هم جلو کشیده

به این میگن نهایت فوتبال و ریسک نه به فوتبال چلسی که با اون همه ستاره و از همه مهمتر تو زمین خودش بازی میکرد 10 نفری دفاع میکردن

M.etallic.A
07-05-2009, 11:01
نکته خوبی رو گفتی. من برام سواله... چطور بارسا با اینکه 10 نفره شد بازم توپ دستش بود و یه سره حمله میکرد. وقتی بارسا 10 نفره شد من گفتم دیگه تمومه و چلسی حمله میکنه اما هیچ فرقی نکرد تازه دفاع چلسی فشرده تر هم شد.

MORINIO
07-05-2009, 11:07
ولی قبلا هم گفتم روح فوتبال همیشه حق رو به بازی زیبا و تیمی که لیاقت داره میده.... و تو دقیقه 93 بارسا گل رو زد. این روح فوتبال بود که بارسلونا رو برنده کرد و به گاس هیدینگ نشون داد فوتبال فقط نتیجه نیست... از فوتبال باید لذت برد.

یه سوال دارم: بارسا دیشب لیاقت صعود داشت؟؟ حتی 1 درصد حقش نبود با این بازی بره بالا . وقتی هیچ موقعیت گلی ایجاد نکرد و فقط یه شوت تو چارچوب داشت در حالی که چلسی این همه موقعیت داشت ... اینکه فقط پاسکاری کنین که بازی زیبا نیست ...

در ضمن این روح فوتبال نبود که بارسا رو برنده کرد این داور بود که باعث برنده شدنتون شد .... شما صعود خودتون رو مدیون داور هستید! چه قبول کنید و چه نکنید.....

عزیز دل اگر دو تا از موقعیت چلسی رو بارسا داشت هردوتاش گل بود اصلا چلسی واسه گل زدن وحمله کردن نیومده بود و فقط و فقط اومده بود واسه دفاع یا به قول معروف ضد فوتبال

ولی دیدی که موقعیتی نداشت!! :27:

از فوتبال باید لذت برد

این فوتبالی که داور یه تیمو میبره بالا هیچ لذتی نداره بلکه نفرت داره!

چرا نمیخواهید قبول کنید که داور وحشتناک به نفع شما داوری کرد؟؟؟؟:2:

MORINIO
07-05-2009, 11:12
به این میگن نهایت فوتبال و ریسک نه به فوتبال چلسی که با اون همه ستاره و از همه مهمتر تو زمین خودش بازی میکرد 10 نفری دفاع میکردن

خب بارسا چیزی برای از دست دادن نداشت با نتیجه 1-0 بارسا حذف میشد پس مجبور بود حمله کنه!در حالی که چلسی نیازی به گل زدن نداشت!

نکته خوبی رو گفتی. من برام سواله... چطور بارسا با اینکه 10 نفره شد بازم توپ دستش بود و یه سره حمله میکرد. وقتی بارسا 10 نفره شد من گفتم دیگه تمومه و چلسی حمله میکنه اما هیچ فرقی نکرد تازه دفاع چلسی فشرده تر هم شد.

دقیقا همون جواب قبلی رو بخون! مجبور بود حمله کنه.

p30 vahid
07-05-2009, 11:17

من اینو قبول دارم که چلسی با نظم و تاکتیک تیمی بازی کرد و تمام درها رو واسه بارسا بسته بودو نذاشت بارسایی که این همه گل تو این فصل زده بود گلی وارد دروازش کنه ولی این سبک از فوتبالو قبول ندارم اونم واسه تیمی مانند چتسی اخرشم سره همین مسئله چوبشو خوردن

تاکتیک تیمی چلسی دفاع لایه ای بود نه حمله به دروازه حریف به خاطر همین موقعیت هاشونو به راحتی از دست می دادن چون برنامه ای واسه گل زدن نداشتن مخصوصا بعد از اینکه گل اولو زدن به خاطر همین توپ و میدان بیشتر دست بارسا بود

aref_907
07-05-2009, 11:22
با سلام والبته با اجازه.

با اینکه بازی حق شما بود ولی بارسا اومد بالا.
از نظر من بارسا در مقابل چلسی هیچی نبود.
ولی چلسی اون طور که باید بازی میکرد نکرد.شاید به خاطر سبک متفاوت بازی بوده.
چلسی در دقیقه 93 بارسا رو دست کم گرفت و همین باعث گل خوردنش شد.
ولی منچستر هم پارسال همین وضعیت رو داشت.یه گل زد و بعد فقط دفاع کرد.
ولی متاسفم که گاس هیدینک موفق بشه.به خاطر داشته باشیم که داوری خیلی روی این بازی تاثیر گذاشت.
نگران نشین فینال حالشو میگیریم.گوئاردیولا در مقابل افکار فرگوسن هیچی نیست.

M.etallic.A
07-05-2009, 11:26
یه سوال دارم: بارسا دیشب لیاقت صعود داشت؟؟ حتی 1 درصد حقش نبود با این بازی بره بالا . وقتی هیچ موقعیت گلی ایجاد نکرد و فقط یه شوت تو چارچوب داشت در حالی که چلسی این همه موقعیت داشت ... اینکه فقط پاسکاری کنین که بازی زیبا نیست ...

در ضمن این روح فوتبال نبود که بارسا رو برنده کرد این داور بود که باعث برنده شدنتون شد .... شما صعود خودتون رو مدیون داور هستید! چه قبول کنید و چه نکنید.....

ولی دیدی که موقعیتی نداشت!! :27:

این فوتبالی که داور یه تیمو میبره بالا هیچ لذتی نداره بلکه نفرت داره!

چرا نمیخواهید قبول کنید که داور وحشتناک به نفع شما داوری کرد؟؟؟؟:2:

تا لیاقتو چی معنی کنی. اگه لیاقت یعنی اینکه 10 نفره بریزی تو محوطه جریمه و دفاع کنی نه لیاقت نداشت...
ببین فوتبال نتیجه گرا و تدافعی تا یه جاهایی جواب میده ولی فوتبال زیبا همیشه برنده س حتی اگه تو نتیجه ببازه. گاس هیدینگ بدونه با این فوتبال شاید بتونه تا نیمه نهایی جام جهانی بیاد. شاید بتونه حتی تا فینال جام باشگاهها بیاد ولی قهرمانی همیشه ماله تیمیه که زیبا بازی میکنه....

من به داور کاری ندارم. قبول که اشتباه کرد و باید برای چلسی پنالتی میگرفت اما واقعا قبول کن تیمی که تو زمین خودش اینطوری دفاع کنه لیاقت فینال رو نداره.

MORINIO
07-05-2009, 11:31
نمونه ای از حرفهای طرفداران بارسلون:

چلسی خیلی کثیف بازی کرد 11 نفره ریخته بودند تو در وازشون تا توپ وارد نشه

واقعا چلسی تیم کثیفی بود
دم داور گرم
خیلی حال داد

آره خداوکیلی همچین حالی داد به طرفداران بارسلون که....:27:

نزدیک بود یک بار دیگه فوتبال شرم آور تیم هایی مثل چلسی در این رقابت ها, پیروز بشه. اما نشد.

شرم آور اینه که داور یه تیمو ببره بالا:2:

جالبه بعضی ها فقط این 90 دقیقه رو می بینن
اگه بنا به داوری باشه که بازی رفت هم داور واسه ما یه پنالتی روی آنری رو نگرفتچلسی 180 دقیقه دفاع کرد همین

تو پنالتی طلب داشتن هم چلسی 3-1 یا 4-1 جلو بود!:27:

به تمام طرفداران این پیروزی خاطره انگیز را تبریک میگم

خداوند را به سبب این موهبت بزرگ شکر می گوییم

چرا از اصل کاری (داور) یه تشکر خشک و خالی نکردی؟؟؟ بیچاره خیلی واستون زحمت کشید!!!:27:

پیروزی حق بر علیه باطل
پیروزی فوتبال بر علیه ضد فوتبال

فقط خنده:31:

آره بعد گل نا حرف زدن نداشت
جاودانی هم چه بغزی کرده بود

جاودانی که تابلو بود تو ***ش عروسی بود! : دی

روح فوتبال نشون داد که فوتبال زیبا رو میپسنده نه برنده شدن به هر قیمتی و ضدفوتبال...

این که تو کف روح فوتباله : دی بنویسید روح فوتبال بخوانید داور:2:

ehsan-totti
07-05-2009, 11:33
لعنت به این شانس.
3 تا پنالتی نگرفت که دو تاش اخراج 100 درصد داشت.
نامردی به تمام عیار.

4 تا پنالتی :41:

hamijoon
07-05-2009, 11:33
دوستان انگليسي من عيب نداره همه دنيا ديدن كه بارسا پتانسيل 4 5 تا گل ديگرم داشت كه بخوره . تابلو حق چلسي بود كه بياد بالا .

قابل توجه دوستاني هم كه ميگن بارسا خوب بازي ميكرد و چلسي با 11 نفر ريخته بود تو دفاع هم عرض كنم كه يعني حالا كه بارسا هجومي بازي ميكنه بايد تو همه بازي ها پيروز بشه ؟ يعني همه بايد به بارسا ببازن ؟ چه ربطي داره خوب دفاع هم قسمتي از بازيه .
گاس هدينگ خيلي خوب گل و زد و بعد از گلي كه زده بود دفاع كرد . چون بازيكن داره ميتونه دفاع كنه . بايدم اينكارو ميكرد ديگه بنده خدا نميدونست كه اون داور احمق 3 4 تا پنالتي نميگيره كه . ديگه همه جا ثابت شده كه فيزيك و قدرت بدني به تكنيك برتري داره . اينو قشنگ ديشب ميشد ديد . مسي و يه تنه ميزدن شوت ميشد .

بازم چيزي از ارزشهاي چلسي كم نميشه چون اون برد بارسا از باخت بدتر بود

موفق باشيد:40::11:

ehsan-totti
07-05-2009, 11:35
داوری در سطح داوری لیگ ایران بود

نه بابا لیگ ایران چیه

به درد بازی محلات هم نمیخورد ....(سانسور)

p30 vahid
07-05-2009, 11:37
خب بارسا چیزی برای از دست دادن نداشت با نتیجه 1-0 بارسا حذف میشد پس مجبور بود حمله کنه!در حالی که چلسی نیازی به گل زدن نداشت!

دقیقا همون جواب قبلی رو بخون! مجبور بود حمله کنه.

عزیزم بارسا مجبور بود حمله کنه ولی چلسی هم مجبور نبود که فقط وفقط دفاع کنه :31:

از طرفی بارسا مهره های اصلی و از همه مهمتر با تجربشو نداشت و از طرفی چلسی هم اومده بود واسه دفاع کردن و اصلا حمله نمی کرد اون موقعیت هایی رو هم که داشت گفتم که رو ضد حمله و اشتباهات فردی بود نه تاکتیک تیمی اگه چلسی میومد ورو تاکتیک حمله می کرد و به قول معروف هجومی بازی می کرد اونوقت دفاش باز می شد و صد در صد گل می خوردن اصلا بازیکنای چلسی که هر کدومشون یه قولی بودن در برابر بازیکنای بارسا حرفی واسه گفتن نداشتن جز دفاع متلق به خاطر همین بود که واسه بارسا موقعت گل زنی انچنانی به وجود نمی یومد و همون یه دونه هم که داشت گل شد
به این میگن فوتبال که از تک موقعیت ها استفاده کنی

گلی هم که زد باعث شد دل من و خیلی افراد دیگه خنک بشه از طرف دیگه وسطای بازی هم که یکی از مدافعان بارسا اخراج شد پس دلیل این همه دفاع کردن چی بود دیگه نمی دونم اخرشم که چوبشو خوردن

ehsan-totti
07-05-2009, 11:40
دفاعم فوتباله خوشگله;)
در ضمن مثکه تک به تک دروگبا یادت رفت!

بیخیالش مدیر جوون
این بابا معلومه از فوتبال چیزی حالیش نیست :8:

MORINIO
07-05-2009, 11:40
تا لیاقتو چی معنی کنی. اگه لیاقت یعنی اینکه 10 نفره بریزی تو محوطه جریمه و دفاع کنی نه لیاقت نداشت...
ببین فوتبال نتیجه گرا و تدافعی تا یه جاهایی جواب میده ولی فوتبال زیبا همیشه برنده س حتی اگه تو نتیجه ببازه. گاس هیدینگ بدونه با این فوتبال شاید بتونه تا نیمه نهایی جام جهانی بیاد. شاید بتونه حتی تا فینال جام باشگاهها بیاد ولی قهرمانی همیشه ماله تیمیه که زیبا بازی میکنه....

من به داور کاری ندارم. قبول که اشتباه کرد و باید برای چلسی پنالتی میگرفت اما واقعا قبول کن تیمی که تو زمین خودش اینطوری دفاع کنه لیاقت فینال رو نداره.

من دیگه جواب شمارو نمیدم چون صحبت کردن با شماهاهیچ فایده ای نداره و حرف حرف خودتونه!!

فقط خود شما بارسلونی ها دارین همچین حرفی میزنین درحالی که همه به غیر از طرفداران بارسلون دارن میگن حق چلسی بود بیاد فینال!!!:27: حتی طرفداران منچستر:46:

مهم حرف اکثریته نه حرف اقلیت!

امیدوارم تو فینال داور گندکاری نکنه و تیمی که واقعا حقشه قهرمان بشه نه با کمک داور!:20:

ehsan-totti
07-05-2009, 11:42
خوبه امشب تا آخرای بازی آمار شوت به دروازه چلسیشون صفر بود...اینم در نوع خودش برای بارسای رویایی جالبه: دی

بارسا همچین رویایی هم نیست
توی اسپانیا تیما ضعیف بودن امسال واقعآ
بارسا قوی هست چون بازیکنای خوبی دارن که توی فرم خوبشون هستن
ولی یه نگاهی به تیمای لیگ اسپانیا میبینی اوشاع چطوریه :41:

hamijoon
07-05-2009, 11:44
ولي ديگه بد بخت شديم رفت . از فردا دوباره ميوفتن تو ليگ ايران ميگن اشتباه داوري بخشي از فوتباله .....

اينقدر دلم واسه بالاك سوخت داورو داشت ميخورد ... پارسال هم كه دلم واسه تري سوخت تو فينال .. كاش ميومد بالا ديگه اه .....

MORINIO
07-05-2009, 11:44
هی دارن میگن ما آنری و نداشتیم و پویول و.....!!

اون مسی تون که ادعا دارین بهترین بازیکن جهانه چیکار کرد دیشب؟! اتوئو چیکار کرد؟! ژاوی چیکار کرد؟کسی که تو بازی با رئال 97 تا پاس سالم داده بود دیشب بدترین بازی عمرشو کرد!

حالا واقعا ایمان دارم به اینکه رونالدو بهترین بازیکن فعلی جهانه و به قولی غیر قابل مهاره!

aref_907
07-05-2009, 11:48
آقایان چلسی .حرف من اینه باور کنید دیشب بارسا برای برد بازی نمیکرد.
اگر به قیافه ی گوئاردیولا دقت میکردید تردید و احساس کم بودن رو تو صورتش می دیدید.
وقتی شانسی بیاد فینال هیچ کاری نمی تونه بکنه.
چون:

واقعا حقش نبود.

ehsan-totti
07-05-2009, 11:48
ببین دو نوع فوتبال داریم. فوتبال زیبا و تماشاگرپسند و هجومی... فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبا... دیشب بارسا نماینده فوتبال زیبا بود و چلسی نماینده بازی نتیجه گرا.... البته اینا از تفکرات مربی ها نشات گرفته بود. گاس هیدینگ همون کسی که با این تاکتیک کره جنوبی رو تا نیمه نهایی جام جهانی برد. یعنی همون تاکتیک دفاع اتوبوسی... اما اون طرف قضیه گواردیولا جوان با اندیشه هجومی و فوتبال زیبا بود. بارسا میتونست مثل چلسی عقب بکشه... تا بازیکنای چلسی بیان جلو.. به هر حال با صفر صفر چلسی صعود نمیکرد. اما بارسا هیچ وقت دفاعی بازی نکرده و نمیکنه. متاسفانه گل اول رو هم رو یه اتفاق خورد و دیگه کلا حمله همه جانبه شروع شد. البته چلسی باید به خودش افتخار کنه که تونست 90 دقیقه جلوی حمله بارسا رو بگیره و گل نخوره... ولی قبلا هم گفتم روح فوتبال همیشه حق رو به بازی زیبا و تیمی که لیاقت داره میده.... و تو دقیقه 93 بارسا گل رو زد. این روح فوتبال بود که بارسلونا رو برنده کرد و به گاس هیدینگ نشون داد فوتبال فقط نتیجه نیست... از فوتبال باید لذت برد.

فوتبال نتیجه گرا و تدافعی و طبعا نازیبایی که میگی اینی نبود که چلسی بازی کرد
خیلی هم زیبا بود
زیبا بود تو کار دفاعی
پوشش بازیکنا
ندیدی 1 بازیکن که توپ میگرفت چطوری میبستنش ؟
باز شدنشون موقع حمله رو ندیدی؟
پاسای پشت دفاع رو ندیدی ؟
و . . .

hamijoon
07-05-2009, 11:50
حالا واقعا ایمان دارم به اینکه رونالدو بهترین بازیکن فعلی جهانه و به قولی غیر قابل مهاره!

دمت گرم به مولا معلومه شما از فوتبال يه چيزي ميدونيد و بدون تعصب حرف ميزنيد ...

مسي وقتي 5.5 گرفته ببين ديگه چي بوده تيم :31::31:

ديگه كاريه كه شده و كاريشم نميشه كرد اما همه ديدن كه چلسي بايد ميومد بالا . از طرفدارهاي بارسا هم خواهش دارم يه كوچولو بدون تعصب حرف بزنن ديگه خداييش خيلي تابلو بود ديگه ....

ehsan-totti
07-05-2009, 11:50

چلسی توپ رو داد بارسا
زمین رو ازشون گرفت
فضا نداشتن اونا
آخرش به خاطر یه اشتباه ... :41:

MORINIO
07-05-2009, 11:51
خیلی هم زیبا بود
زیبا بود تو کار دفاعی
پوشش بازیکنا
و . . .

دوست عزیز اینا اصلا منطقی نیستن بهتره باهاشون بحث نکنی بی خیال!

اینا حاضر نیستن قبول کنن که دیشب تیمشون به معنای واقعی کلمه فلج شده بود!

ehsan-totti
07-05-2009, 11:53

تیم ملی یونان قهرمان اروپا شد با فوتبال تخریبی و دفاعی ...
فکر کنم فوتبال ندیدی تا حالا :31:
یعنی چلسی اونطوری بازی میکرد ؟ :18::18::18::18::18::18:

M.etallic.A
07-05-2009, 11:54
دوستان انگليسي من عيب نداره همه دنيا ديدن كه بارسا پتانسيل 4 5 تا گل ديگرم داشت كه بخوره . تابلو حق چلسي بود كه بياد بالا .

قابل توجه دوستاني هم كه ميگن بارسا خوب بازي ميكرد و چلسي با 11 نفر ريخته بود تو دفاع هم عرض كنم كه يعني حالا كه بارسا هجومي بازي ميكنه بايد تو همه بازي ها پيروز بشه ؟ يعني همه بايد به بارسا ببازن ؟ چه ربطي داره خوب دفاع هم قسمتي از بازيه .
گاس هدينگ خيلي خوب گل و زد و بعد از گلي كه زده بود دفاع كرد . چون بازيكن داره ميتونه دفاع كنه . بايدم اينكارو ميكرد ديگه بنده خدا نميدونست كه اون داور احمق 3 4 تا پنالتي نميگيره كه . ديگه همه جا ثابت شده كه فيزيك و قدرت بدني به تكنيك برتري داره . اينو قشنگ ديشب ميشد ديد . مسي و يه تنه ميزدن شوت ميشد .

بازم چيزي از ارزشهاي چلسي كم نميشه چون اون برد بارسا از باخت بدتر بود

موفق باشيد:40::11:

کسی نمیگه بقیه تیمها ببازن. بقیه تیمها هم بازی خودشونو بکنن. مثل رئال که شخصیت و ابهت تیمش اجازه نمیداد تو سانتیاگو برنابئو جلوی رئال دفاعی بازی کنه. اما چلسی دیگه شورشو در آورده بود. این جزئی از فوتباله درست ولی فوتبال زیبایی نیست. گل چلسی هم کاملا اتفاقی بود خورد به یکی و اومد روی پاش ...

ehsan-totti
07-05-2009, 11:56
دوست عزیز اینا اصلا منطقی نیستن بهتره باهاشون بحث نکنی بی خیال!

اینا حاضر نیستن قبول کنن که دیشب تیمشون به معنای واقعی کلمه فلج شده بود!
:8::8::8:
همشون ...ن (سانسور) :31:

M.etallic.A
07-05-2009, 11:56
همه جا ثابت شده كه فيزيك و قدرت بدني به تكنيك برتري داره . اينو قشنگ ديشب ميشد ديد . مسي و يه تنه ميزدن شوت ميشد .

بله تو کشتی کج البته....

تو بازی رو دقیق ندیدی مث اینکه... چند تا صحنه مسی از بازیکنای چلسی رد میشد و اونا میخوردن زمین...

MORINIO
07-05-2009, 12:01
کسی نمیگه بقیه تیمها ببازن. بقیه تیمها هم بازی خودشونو بکنن. مثل رئال که شخصیت و ابهت تیمش اجازه نمیداد تو سانتیاگو برنابئو جلوی رئال دفاعی بازی کنه.

اما دیدی که تو اون بازی و با اون روش بازی شخصیتش خورد شد!!! غیر از اینه؟؟؟

راموس اگه یه کم مخ تو کلش بود میتونست با تاکتیک بهتری جلوی بارسا بازی کنه تا اون نتیجه فجیع رقم نخوره!البته راموس دستش خیلی خالی بود اصلا مدافع درست حسابی نداشت!

بله تو کشتی کج البته....

تو بازی رو دقیق ندیدی مث اینکه... چند تا صحنه مسی از بازیکنای چلسی رد میشد و اونا میخوردن زمین...

البته اونا چون تکل میزدن رو زمین پهن میشدن نه اینکه مسی بهشون تنه بزنه بیفتن: دی

MORINIO
07-05-2009, 12:03
خوب ما رفتیم ناهارو بزنیم هرچند از گلومون پایین نمیره : دی

امشب دوباره میام اگه بحثی بود جواب میدم...

فعلا.....:40:

M.etallic.A
07-05-2009, 12:05
من دیگه جواب شمارو نمیدم چون صحبت کردن با شماهاهیچ فایده ای نداره و حرف حرف خودتونه!!

فقط خود شما بارسلونی ها دارین همچین حرفی میزنین درحالی که همه به غیر از طرفداران بارسلون دارن میگن حق چلسی بود بیاد فینال!!!:27: حتی طرفداران منچستر:46:

مهم حرف اکثریته نه حرف اقلیت!

امیدوارم تو فینال داور گندکاری نکنه و تیمی که واقعا حقشه قهرمان بشه نه با کمک داور!:20:
خوب معلومه طرفدارای منچستر اینو میگن چون الان کابوس بارسلونا راحتشون نمیزاره. ولی چلسی میومد فینال قهرمانیشون تقریبا مسجل میشد.

ببین من حرفم واضحه چیز عجیبی نمیگم. قبول داره که توپ کاملا دست بارسلونا بود ( قبول نداشته باشی هم مهم نیست چون آمار بازی اینو میگه ) قبول داری تقریبا کل وقت بازی توپ تو زمین چلسی بود... قبول داری چلسی تقریبا با تمام نفرات داشت دفاع میکرد فقط دروگبا و آنلکا جلو بودن تا تقی به توقی بخوره توپ پرت بشه اونور بگیرن برن سمت دروازه. خوب تا اینجا مطلبو که قبول داری. حالا حرف من اینه تیمی که تو زمین خودش 8 نفره دفاع میکنه لیاقت فینال رفتن رو نداره. یعنی فقط میخواد یه جوری خودشو بکشه... خودشوم میدونه ضعیفتره ولی میخواد با یه تاکتیکهای ضدفوتبالی ضعف خودشو پنهون کنه. حالا تو بگو پنالتی نگرفتن و داور ضعیف بود هر چی.... چلسی میرفت فینال که چی ؟ یه فینال مسخره رو شاهد باشیم که هر دو تا رفتن تو دفاع بازی همش تو وسط زمینه این توپو لو میده اون لو میده. بعدم آخرش شانسی یکیشون گل میزنه و قهرمان میشه. این فینالی بود که اگر چلسی میومد بالا شاهدش بودیم.

p30 vahid
07-05-2009, 12:11
خوب معلومه طرفدارای منچستر اینو میگن چون الان کابوس بارسلونا راحتشون نمیزاره. ولی چلسی میومد فینال قهرمانیشون تقریبا مسجل میشد.

ببین من حرفم واضحه چیز عجیبی نمیگم. قبول داره که توپ کاملا دست بارسلونا بود ( قبول نداشته باشی هم مهم نیست چون آمار بازی اینو میگه ) قبول داری تقریبا کل وقت بازی توپ تو زمین چلسی بود... قبول داری چلسی تقریبا با تمام نفرات داشت دفاع میکرد فقط دروگبا و آنلکا جلو بودن تا تقی به توقی بخوره توپ پرت بشه اونور بگیرن برن سمت دروازه. خوب تا اینجا مطلبو که قبول داری. حالا حرف من اینه تیمی که تو زمین خودش 8 نفره دفاع میکنه لیاقت فینال رفتن رو نداره. یعنی فقط میخواد یه جوری خودشو بکشه... خودشوم میدونه ضعیفتره ولی میخواد با یه تاکتیکهای ضدفوتبالی ضعف خودشو پنهون کنه. حالا تو بگو پنالتی نگرفتن و داور ضعیف بود هر چی.... چلسی میرفت فینال که چی ؟ یه فینال مسخره رو شاهد باشیم که هر دو تا رفتن تو دفاع بازی همش تو وسط زمینه این توپو لو میده اون لو میده. بعدم آخرش شانسی یکیشون گل میزنه و قهرمان میشه. این فینالی بود که اگر چلسی میومد بالا شاهدش بودیم.

موافقم باهات به طور خیلی خفن

M.etallic.A
07-05-2009, 12:16
هی دارن میگن ما آنری و نداشتیم و پویول و.....!!

اون مسی تون که ادعا دارین بهترین بازیکن جهانه چیکار کرد دیشب؟! اتوئو چیکار کرد؟! ژاوی چیکار کرد؟کسی که تو بازی با رئال 97 تا پاس سالم داده بود دیشب بدترین بازی عمرشو کرد!

با یه بازی نتیجه گرفتی که مسی به درد نمیخوره ؟ میخوای من آمار چند تا بازی رو بهت بدم که رونالدو اصلا خوب نبوده. دیشب همه بازیکنهای بارسلونا عصبی شده بودن در برابر دفاع چلسی واسه همین هیچکس بازی خودشو نکرد. مثلا به ندرت پیش میاد ژاوی پاس اشتباه بده ولی دیشب چند بار این اتفاق افتاد همش بخاطر فشار عصبی و استرس گل نزدن بود.

خیلی هم زیبا بود
زیبا بود تو کار دفاعی
پوشش بازیکنا
و . . .

وقتی 8 9 نفر میریزن تو محوطه جریمه خوب معلومه بازی بسته میشه. در ضمن موقع حمله باز میشدن ؟ واقعا اینو جدی گفتی ؟ موقع حمله کجا چلسی باز میشد همه تو زمین خودشون میموندن فقط دروگبا و آنلکا دو تایی حمله میکردن چون دفاع بارسا رهبر اصلی خودشو نداشت و جلو هم میکشید موقعیت پیش میومد. وگرنه اون 8 نفری که دفاع میکردن همون تو زمین چلسی میموندن و خیلی کم شاید یکی دو تاشون موقع حمله میومد جلو و بعد سریع برمیگشتن تو زمین خودشون....

چلسی توپ رو داد بارسا
زمین رو ازشون گرفت
فضا نداشتن اونا
آخرش به خاطر یه اشتباه ...

توپ رو نداد نمیتونست توپو بگیره. ببین وقتی توپ دست یه تیمه نمیتونه وایسه تو زمین خودش که باید بره جلو... ولی چلسی اصلا برنامه ای برای گل زدن و حمله نداشت پس توپو میخواستن بگیرن که چیکار کن 8 نفری تو محوطه جریمه خودشون پاسکاری کنن ؟ کل تاکتیک چلسی این بود. آنلکا و دروگبا وسط زمین بقیه تو محوطه جریمه همین....

تیم ملی یونان قهرمان اروپا شد با فوتبال تخریبی و دفاعی ...
فکر کنم فوتبال ندیدی تا حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چلسی اونطوری بازی میکرد ؟

آره من ندیدم تو دیدی بیخیال...

M.etallic.A
07-05-2009, 12:21
اما دیدی که تو اون بازی و با اون روش بازی شخصیتش خورد شد!!! غیر از اینه؟؟؟

راموس اگه یه کم مخ تو کلش بود میتونست با تاکتیک بهتری جلوی بارسا بازی کنه تا اون نتیجه فجیع رقم نخوره!البته راموس دستش خیلی خالی بود اصلا مدافع درست حسابی نداشت!

البته اونا چون تکل میزدن رو زمین پهن میشدن نه اینکه مسی بهشون تنه بزنه بیفتن: دی

خوب این یه واقعیت بود که بارسلونا قوی تر از رئاله... و باید اون اتفاق میفتاد. شما که نمیتونی واقعیت رو عوض کنی. این یه واقعیت بود که بارسا از چلسی قوی تره. خود چلسی و مربیش هم اینو میدونستن واسه همین دفاع مطلق دستور کارشون بود. ولی اونا هم نتونستن واقعیت رو عوض کنن.

من نگفتم مسی به اونا تنه میزد. اصلا مسی کلاس کاریش فرق میکنه که بخواد با تنه زدن بازیکنی رو جا بزاره. تنه زدن کار بازیکنهایی که دریبل بلد نیستن. تو گفتی یه تنه میزدن مسی پرت میشد منم گفتم اتفاقا چندین بار مسی رد شد و اونا خوردن زمین.

franch
07-05-2009, 12:24
سلام دوستان

واقعا" شب تلخي براي طرفداران چلسي بود. باخت در دقايق پاياني ودر شرايطي كه بارسلونا تا دقيقه 93 حتي يك موقعيت هم نداشت(حتي يك موقعيت) خيلي دردناكه.

داور بازي هم عملا تيشه زد به ريشه چلسي. مثل روز روشن بود كه سران مرموز يوفا قصد اين رو داشتن كه با گذاشتن چنين داوري از صعود چلسي به نوعي جلوگيري بشه وفينال سال قبل به نوعي تكرار نشه.

براي پلاتيني احمق هم متاسفم. از زماني كه رياست يوفا رو به عهده گرفته فقط داره گند ميزنه. اون از بازيهاي يورو 2008 كه با انتخاب يك داور بي عرضه ايتاليايي در فينال عملا" خواسته اش در قهرمان شدن اسپانيا محقق شد واين هم از اين بازي كه با انتخاب چنين داوري كه در يورو 2008 هم پرونده خرابي داره عملا"‌ باعث شد تا اون فينال رؤياييش محقق بشه.

ديشب عامل باخت چلسي دو چيز بود:

1- 60 درصد داوري

2- 40 درصد دروگبا ( سه تا موقعيت صد در صد رو خراب كرد)

ودر پايان خوشحالم كه ديشب عيار واقعي تيم بارسلونا براي همه معلوم شد و همه ديدن كه اين تيم بدون ستاره هاش هيچي نيست .

Elendil1
07-05-2009, 12:39
حق شما بو بيايين فينال!! حئاقل 3 تا پنالتي رو براتون نگرفتن! بازيتون هم خيلي عالي بود! بارسلوناييا خودشون رو كشتن يه شوت زدن كه تو 4چوب بود كه از بدشناسي گل شد.
منچستر انتقام شما رو ميگيره!!!

p30 vahid
07-05-2009, 12:41
ودر پايان خوشحالم كه ديشب عيار واقعي تيم بارسلونا براي همه معلوم شد و همه ديدن كه اين تيم بدون ستاره هاش هيچي نيست .

عزیز شما طوری می گی ستارهای بارسا انگار که چلسی اصلا ستاره نداره و مثلا یه تیم دسته دومی اومده با بارسا بازی کرده

همه این ستاره ها متعلق به بارسلونا هستند در بارسلونا پرورش پیدا کردند به غیر از چندتاشون ولی چلسی چی همش با پول تونسته تا این جاشم بالا بیاد

و اینم بدون تیمی که بازیکن ستاره نداشته باشه چطور می تونه تا اینجا بیاد بالا مثلا چلسی نداشته یا منچستر نداره

نمیدونم این حرفتونو بر چه اساسی زدین

بردیا
07-05-2009, 12:45
با متالیکا بحث نکنید
خیال میکنه حتی از هیدینگ هم بیشتر میفهمه
نمیدونم طرفدارای بارسلونا بیشتر میفهمن با بزرگترین تئوریسینا و مربیای دنیا که نظرشون درباره نوع بازی فرق میکنه
چلسی دیشب کاملا از بارسلونا سرتر بود
بارسایی ها فقط بلد بودن توپو بیارن پشت محوطه و لو بدن یا بزنن خال آسمون
هیدینگ همون کاریو کرد که تقریبا آلمان با پرتغال توی یورو2008 کرده بود ولی یه چیزی رو حساب نکرده بودش،کمک شدید داور به بارسلونا

اماستیاف
07-05-2009, 12:52
واقعا اینی که بعضیا باد هر طرفی میره اینا هم همونطرف میرن درسته.
الان یک عده هستند که طرفدار منچستر و بارسلونا و استقلال و ... کلا هر تیمی که قهرمان میشه هستند.
و معلوم نیست فصل بعد کدوم وری میرن.

Elendil1
07-05-2009, 13:01
خودتون رو ناراحت نكنين، از بارسلون و طرفداراش بيشتر از اين انتظار نميره!!

Molibden
07-05-2009, 13:02
با متالیکا بحث نکنید
مگه اینجا قوانین نیست که هر ... نتونه بیاد تو تاپیک تیم حریف توهین کنه!
اگه نیست ما هم بریم تاپیک بارسا رو به لجن بکشیم

اخه نمیدونم مثه اینکه هنوز اون لاپورتا حرم زاده رو نشناختن و نمیدونن چجوری اومد تو بارسا
اگه واقعا کسی شک کنه که داور رو خریده بودن هوادار بارساست...

Molibden
07-05-2009, 13:08
ببینید بی شرف بعد از بازی چی گفته:

لاپورتا: نتیجه عادلانه‌ای رقم خورد

سایت گل: بارسلونا با گل دقیقه 93 آندرس اینیستا توانست به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. با گل او بازی به تساوی انجامید و بارسا با گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله بعد راه یافت. خوان لاپورتا رییس باشگاه از این که تیمش توانسته برای دومین بار در سه سال گذشته به فینال راه یابد خوشحال است و اعتقاد دارد که آنها شایسته بودند که در فینال 27 می در شهر رم حضور داشته باشند، حتی با وجود آن که در این بازی شانس آوردند:
«لحظه‌ای از اقبال خوب را تجربه کردیم ولی در هر حال این نتیجه عادلانه‌ای بود. روشن است که فوتبال عاشق بازی زیباست. ما در طول لیگ قهرمانان در بالاترین سطح ممکن بازی کردیم و شایسته حضور در فینال بودیم. حالا به فینالی رویایی رسیده‌ایم. تا حالا به نظر می‌رسید که تنها پیروزی مهم باشد ولی ما نشان داده‌ایم که فوتبال را می‌توان بر مبنای مهارت‌ها و نمایش درخشان هم انجام داد. به تمام بازیکنان تبریک می‌گویم، آنها کاملا شایسته این نتیجه بودند، به ویژه آن که ما با 10 نفر مقابل 11 نفر قرار گرفته بودیم. می‌خواهم از طرفدارانی که به لندن آمدند هم قدردانی کنم، چون آنها تا آخرین ثانیه به تیم باور داشتند.»
لاپورتا از دو بازیکن خاص هم تمجید کرده: «اینیستا ما را با گل خود به رم برد، و ویکتور والدس هم واکنش‌هایی عالی داشت. آندرس بازیکنی ستودنی است که استعدادهایی خارق‌العاده دارد و گل او در یادها خواهد ماند.»

p30 vahid
07-05-2009, 13:15
نوع حرف زدن و الفاظی که فردی به کار میبره نشان دهنده ی شخصیتشه

واقعا براتون متاسفم

aluminum
07-05-2009, 13:21
من برام فرق نداره کدوم تیم قهرمان بشه
ولی دوست داشتم فینال بارسا منچستر باشه
که شد
ولی دیشب بعد از بازی خیلی ناراحت بودم
حق بارسا نبود توی این بازی
گوردیولا بازی رو به گاس هیدینگ باخت در عین اینکه تیمش صعود کرد
فقط وفقط داروی که حسابی ..به اعصاب مون
دلم برای طرفدارهای چلسی واقعا سوخت

Masoud King
07-05-2009, 13:43
ای گند بزنن به این داور!
کلی دلمون رو خوش کرده بودیم که این چلسی حداقل بارسا رو بزنه!
فکر می کردم فقط تو ایران داوری افتضاح هستش نگو تو اروپا بدتر از داورای ایرانی هم پیدا میشه! : دی

S.Y.K
07-05-2009, 13:46
شخصیت
فقطمونده تو بیای شخصیت رو یاد ما بدی. تو یکی برو برای خودت و تیمت متاسف باش.واقعا برای بعضی ها متاسفم که که فقط کلمه ی 7-8 نفری می ریختن تو دفاع رو میگن.چپ و راس می یاید توی تاپیکه چلسی هی واسه من از اون تیم رویاییتون می گین.بارسلونا هیچ حرفی برای گفتن نداشت.دیگه از گفتن این حرف خسته شدم.فقط بهتون میگم واقعا یک سری آدم های بی منطق هستید که از این حرفا می زنید.فقط می تونم بگم تاسف من از اینه که در این سطح فوتبال اروپا این داور انتخاب شد.امیدوارم جناب پلاتینی لذت ببرن.فقط می گم بهتون پاشید برید این خوشحالی ها رو توی تاپیک پکیده ی خودتون بکنید.اینجا همه هم شخصیت دارن هم منطق.فقط می گم به همه ثابت شد بارسلونا به هیچ دردی نمی خوره.یک تیم پیدا شد که اینو به همه ثابت کرد.با یک بازی منطقی و یک مربی بزرگ.اگه شما هانری و مارکز و پویول رو نداشتید ماهم جو کول و دکو رو نداشتیم.به خودتون افتخار نکنید.تیم ما به موقع دفاع کرد به موقع حمله کرد و نشون داد بازیکنان یارسلونا سطحشون فقط در حد همون اسپانیا هست.شما بدون کمک افرادی مثل داور هرگز نمی تونید از پس تیمهای انگلیسی بر بیاید.انگلیس برترین لیگ دنیا رو داره.حتی رئال مادرید هم با یک لشکر مصدوم این نتیجه رو گرفت.فقط می گم هیچی نیستید.فقط یک مشت خوش شانس.

S.Y.K
07-05-2009, 13:49
نظر سنجی
به نظر شما میشل پلاتینی برای برد بارسلونا در بازی فینال چه داوری رو انتخاب می کنه؟

aref_907
07-05-2009, 13:51
گوئاردیولا رقمی نبود که مقابل گاس هیدینگ پیروز بشه.

S.Y.K
07-05-2009, 13:51
از همه ی طرفداران چلسی می خوام برای اینکه نشون بدن ما به تیممون افتخار می کنیم پرچم پر افتخار چلسی رو توی امضاشون قرار بدن.چلسی با این نا داوری ها از ذهن هوادارانش پاک نمی شه

ADEL_r
07-05-2009, 13:57
ببین دوست من دیگه بازیکنهای بارسا جادوگر نیستن. وقتی یه لشگر ریختن تو محوطه جریمه دیگه مگه میشه به دروازه شوت کرد ؟ هر چی میزدن میخورد به بازیکنهای چلسی... تاکتیک گاس هیدینگ عین ضدفوتبال بود. دفاع مطلق و ضدحمله... همین. برای تیمی که تو خونه خودش بازی میکنه خیلی افت و سرشکستگی داره که از این تاکتیک استفاده کنه... به هر حال چلسی اینکارو کرد همونطور که تو بازی رفت این تاکتیک ضدفوتبال رو اجرا کرد و به لطف بازیکنهای خوبش خوب هم تونست این تاکتیک رو اجرا کنه و همه دیدن بازی زیبای بارسا رو چطور خراب کردن.

در ضمن چلسی بازیکن کلیدیشو نداشت ؟ خیلی بی انصافیه بارسلونا چند تا مصدوم و محروم داشت ؟

تقصیر شما نیست . این فردوسی پوره که هرچی حرف از سایت های خارجی یاد میگیره میاد تو شبکه 3 میزنه !

یک لشکر و یک اتوبوس و . . . حرف هایی هستند که به تیم لیورپول میزدن اونم چند سال پیش الان هیچ خبری از این حرفا نیست .

کدوم ضد فوتبال ؟ ضد فوتبال را تعرف کرده و مثال بزنید !

گلی که اسین زد روی ضد حمله بود ؟ این همه موقعیت و پنالتی هایی که نگرفتن همش از روی موقعیت ضد حمله به دست اومده بود ؟

بارسلونا فقط چندبار تونست که از خط میانی چلسی رد بشه و برسه به خط دفاع و فقط هم یکبار تونست شوت بزنه ! این حرفا کدومه که چلسی ضد فوتبال زد ؟

S.Y.K
07-05-2009, 14:06
واقعا که این حرفه که منو ذجر میده
اسین شانسی شوت زد
باید خدمت آقایون بگم موقعی که اسین توی تیم LYON بود اقای گل فرانسه شد و یک بازیکن شوت فوق العاده شوت زنه
براتون متاسفم
براتون متاسفم
براتون متاسفم
اگه قصه سر شانسه که فکر می کنم تیم شما دیگه دست شانسو از پشت بست.اگه پلاتینی هم طرفدار ما بود به این می گفتن شانس.اگه داور طرفدار ما بود به این می گفتن شانس.اگه دقیقه 93 گل می زدیم به این می گفتن شانس.ای کاش بعضی ها اول فکر می کردن و بعد حرف می زدن....

MoJtaBa.R
07-05-2009, 14:14
اسین شانسی شوت زد

در کل يه چيزايي ذاتي هست

شانس يه چيز بي ربطيه : منظور دقت و عدم دقته ، شانس بيشتر توي ايران فک کنم جا افتاده

گلش زيبا بود نه شانسي : بهتره حرف حق زده بشه

hamijoon
07-05-2009, 14:16
داش خودتو عصبي نكن . وقتي بعد اين همه سوتي كه داور داده ميان به تيم شما ميگن خوش شانس ببين ديگه با كيا طرفي

S.Y.K
07-05-2009, 14:17
باشه
بذار هرچی می خوان بگن.4 تا بی سواد میان توی تلویزیون می گن ضد فوتبال اینا هم تکرار می کنن
بازی دیشب فوتبال منطقی بود.
فعلا که با همون ضد فوتبال هنوز هیچ تیمی عرضه نداشت این طوری جلوی تیم بارسلونا بازی کنه.البته بازی جلوی بارسلونا بازیکون آماده و یه مربی بزرگ می خواد.و البته شانس.چلسی مربی بزرگ داشت بازیکن بزرگ هم داشت(که دوتاشون مصدوم بودن)فقط شانس نداشت.

S.Y.K
07-05-2009, 14:20
بهتره حرف حق زده بشه
به خدا اگه از دیشب تا حالا یه طرفدار بارسلونا اسم از حق آورده باشه شمایین.خیلی عزیزی
ای کاش توی این دنیای بی قانون حق وجود داشت

S.Y.K
07-05-2009, 14:23
داش خودتو عصبي نكن . وقتي بعد اين همه سوتي كه داور داده ميان به تيم شما ميگن خوش شانس ببين ديگه با كيا طرفي
عصبی؟
دوست من کسی نمی دونه که زندگی من با تیم چلسی پیوند خورده
کسی نمی دونه که من برای این تیم از جونمم بیشتر ارزش قائلم
کسی نمی دونه که من برای این تیم اشک ریختم
اگه کسی می دونست ور نمی داشتن یه بی سواد احساساتی مثل صدر رو بیارن شبکه ی 3
اگه کسی می دونست میشل پلاتینی رئیس یوفا نمی شد
اگه کسی می دونست اون داور بازی دیشب پنالتی های تیم ما رو می گرفت
به هر حال از شما فوق العاده سپاسگزارم
موفق باشید

EASPORTS-FIFA
07-05-2009, 14:29
بلاخره هرچی هست بارسا صعود کرد نه چلسی.این هم نشونه ی برتریه.حالا چه با اشتباه داوری چه بی اشتباه داوری.مگه خود چلسی پارسال به نا حق نیومد بالا؟؟؟؟

S.Y.K
07-05-2009, 14:41
بلاخره هرچی هست بارسا صعود کرد نه چلسی.این هم نشونه ی برتریه.حالا چه با اشتباه داوری چه بی اشتباه داوری.مگه خود چلسی پارسال به نا حق نیومد بالا؟؟؟؟

چه ناحقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا معلومه داری چی میگی؟

ADEL_r
07-05-2009, 14:42
از دوستان عزیز تقاضا دارم از کل کل با طرفداران تیم ریب پرهیز کرده و این تاپیک رو که در مورد داوری بازی گذشت هست ؛ مطالعه کنند .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

S.Y.K
07-05-2009, 14:44
شما لیاقت تیمتون هینه که در مقابل یه تیم درجه 1 اگه داور طرفتون نباشه می بازین و بردتون برای وقتی که همه از جمله داور طرف شما هستن!!!دلم می خواست داور واسه چلسی این طوری قضاوت می کرد.تمام گزارشگران ایرانی و دکتر صدر و دیگر انگل های وابسته به مدت 48 ساعت اعتصاب غذا می کردن.
حالا که به هزار بدبختی و شانس برنده شدن
میاد میگه حالا بارسلونا صعود کرد این نشونه ی برتری
تو اصلا برتری رو تعریف کن!!!

اماستیاف
07-05-2009, 15:13
نمونه ای از بسکتبال تماشاگر پسند و رو به جلوی تیم رویایی :

LeBron
07-05-2009, 15:17
مفت خوری بارسا.
جالب اینجاس هنوزم مدعین به حق بالا رفتن.

S.Y.K
07-05-2009, 15:26
آره
نشون میدن که چه قدر با منطقن
دقیقا احساس می کنم که برگشتیم به دوران قرون وسطی که گالیله حرف حق می زد می خواستن اعدامش کنن
نگران نباشید خدا جای حق نشسته
یه روزم می رسه که ما به بارسلونا بخندیم

S.Y.K
07-05-2009, 15:39
هنوزم وقتی بازی رو یادم میاد غمگین میشم
و وقتی توی اخبار دیدم دوباره گریه کردم برای چلسی
به خدا یک روز می رسه که چلسی انتقام سختی از بارسلونا می گیره

S.Y.K
07-05-2009, 15:41
آخرین خواهش من از شما اینه
هر کسی اینجا طرفدار چلسی هست پرچم پر افتخار چلسی رو در امضاش قرار بده
لعنت به فوتبال کثیف
لعنت به داور کثیف
زنده باد چلسی همیشه قهرمان

Undercover-G
07-05-2009, 15:51
اول از همه بگم بعد از بازی دیشب تیمم بیشتر از هر موقه دیگه ای به تیمم افتخار می کنم چون تو نه فقط بارسلونای کبیر پوشالی رو به زانو در اورد بلکه به همه دنیا ثابت کرد کدوم تیم قهرمان واقعیه . نشون داد اگه بارسلونا به رئال 6 تا میزنه جلو چلسی باید همچون یه تیم حقیر تو محوطه جریمه خودش به خطا و هند عمد رو بیاره . نشون داد که جلو چلسی با این همه هوچیگری حتی قادر به زدن یک شوت تو چارچوب نیست .نشون داد که اگه دست الهی مسئولین یوفا نبود تو نیمه اول با حقارت محض به رختکن می رفتن . نشون داد جلو چلسی کبیر باید دست به خا**های داور باشه تا امید به صعود داشته باشه . نشون داد حقیرتره وقتی مربی و بازیکناشون از اینکه نمی تونن تو دفاع چلسی با وجود به زعم خودشون بهترین دریبلر دنیا تو تیمشون نفوذ کنن و همچون یه طفل صغیر از بازی فیزیکی و نا داوری تو رسنانه های عمومی شکایت کنن از اینکه چرا چلسی نزاشته اونا مثل تیمهای دیگه دفاع چلسی رو باز کنن و گل بارونش کنن .
پلاتینی تو مشمئزکننده ترین موجودی هستی که عالم فوتبال تونسته تا الان ببینه. حالا می تونی تو دوستانت بشینید بازی جذاب سال رو تماشا کنید و از پاسهای زیاد بارسلونا لذت کافی رو ببرید .

چلسی من بهت افتخار می کنم که این تیم با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه به حقارت انداختی . چلسی بهت افتخار می کنم .

Undercover-G
07-05-2009, 15:57
به تمام طرفدارای بارسلونا که می آن تو این تاپیک و این اراجیف رو میگن باید بگم , کمی تفکر قبل حرف زدن ضرری نداره . یعنی چلسی باید چارطاق خط دفاعش رو باز می کرد تا شما حالشو ببرید ! و حالا کم اوردید داد وقال می کنید که.... مگه شما مدعای داشتن بهترین و سریعترین خط حمله دنیا رو ندارید مگه شما مدعای در اختیار داشتن بهترین دریبل زن دنیا رو ندارید مگه نمی گید مسی بهترین بازیکن دنیائه. مگه پارسال دادو هوار نکردید که مسی باید بهترین بازیکن دنیا و فصل اروپا میشد مگه...
پس دیگه گریه نکنید چون چلسی بی مدعا بهتون درس فوتبال داد و بهتون نشون داد که کی سرتره ( البته 100 البته تو زمین فوتبال ) ما پلاتینی و داور نداشتیم که برامون 4 تا پنالتی بگیره . بله جرم مون همین بود جرم مون این بود همه دنیا نمی خواستن دوباره بازی تکراری ببینن . دوست داشتن بازی جذاب مسی و دوستانش و ببین. پس چلسی باید حذف میشد .بله باید حذف می شد. باید حذف میشد تا یه دنیا حالشو ببره . پس حالشو ببرید اما مرد باشید و نگید ما بهترین تیمیم. حرف تیم رویایی نزنید . (داور رویایی تر بود. نه ؟) بله, چون جلو ما حقیری بیش نبودید .

khashi87
07-05-2009, 16:07
ببخشيد نمي خواستم پست بدم فقط داشتم مي ديدم و مي خنديدم اما من فكر نمي كردم كسي طرفداره چلسي هم باشه.باز معذرت خواهي مي كنم.

Undercover-G
07-05-2009, 16:09
حالای که دیدی, پس هنری.

khashi87
07-05-2009, 16:35
حالا چراناراحت مي شي ...بعد مثل فوتبال بازي كردنتون اينم بايد بهتون ياد بدم هنري(بازيكن بارسلوناست)نه هري(مصدر فعل گم شدن) ميگن اين تماشاگرهاي انگليسي بي ادبن من باور نمي كردم.

بردیا
07-05-2009, 18:06
میدونستم وقتی من نظرمو اینجا بگم معنیش اینه که از هیدینگ بیشتر می فهمم.
در ضمن در ادامه خودتم نظر دادی پس باید بگیم تو هم فکر میکنی از گواردیولا بیشتر میفهمی ؟هه هه
تو نحوه بازی و برنامه چلسی رو زیرسوال بردی و هزارتا انگ هم بهش زدی
این یعنی چی؟
حالا یه جور دیگه میریم
تو یه مربی هستی؟تیمت مقابل همین بارسلونا با همین کیفیت و همین بازیکنای رویایی(به ادعای خودشون)بازی داره.حالا بگو ببینم منطقی چه تاکتیکی اتخاذ میکردی؟

من اصلا حرفی درباره تاکتیکای گواردیولا نزدم.فقط گفتم که بارسایی ها فقط بلد بودن توپ رو تا پشت محوطه چلسی بیارن و لوش بدن یا بزنن زیرش چون چلسی اجازه نفوذ به سمت دروازه رو بهشون نمیداد.این یعنی من از گواردیولا بیشتر میفهمم؟خیلی مسخرست نوع استدلالت برای این قیاس نامطلوب

Sam Fisher 11
07-05-2009, 18:58
بردیا جون بیخیال... تو میخوای یه بارسایی رو قانع کنی؟ غیر ممکنه
+
بارسایی ها بعد اون بازی میگفتن چندا شوت زدن و موقعیت داشتن... نمیدونم حالا که فقط یه شوت تو چارچوب زدن چی دارن که بگن...

S.Y.K
07-05-2009, 19:01
اول از همه بگم بعد از بازی دیشب تیمم بیشتر از هر موقه دیگه ای به تیمم افتخار می کنم چون تو نه فقط بارسلونای کبیر پوشالی رو به زانو در اورد بلکه به همه دنیا ثابت کرد کدوم تیم قهرمان واقعیه . نشون داد اگه بارسلونا به رئال 6 تا میزنه جلو چلسی باید همچون یه تیم حقیر تو محوطه جریمه خودش به خطا و هند عمد رو بیاره . نشون داد که جلو چلسی با این همه هوچیگری حتی قادر به زدن یک شوت تو چارچوب نیست .نشون داد که اگه دست الهی مسئولین یوفا نبود تو نیمه اول با حقارت محض به رختکن می رفتن . نشون داد جلو چلسی کبیر باید دست به خا**های داور باشه تا امید به صعود داشته باشه . نشون داد حقیرتره وقتی مربی و بازیکناشون از اینکه نمی تونن تو دفاع چلسی با وجود به زعم خودشون بهترین دریبلر دنیا تو تیمشون نفوذ کنن و همچون یه طفل صغیر از بازی فیزیکی و نا داوری تو رسنانه های عمومی شکایت کنن از اینکه چرا چلسی نزاشته اونا مثل تیمهای دیگه دفاع چلسی رو باز کنن و گل بارونش کنن .
پلاتینی تو مشمئزکننده ترین موجودی هستی که عالم فوتبال تونسته تا الان ببینه. حالا می تونی تو دوستانت بشینید بازی جذاب سال رو تماشا کنید و از پاسهای زیاد بارسلونا لذت کافی رو ببرید .

چلسی من بهت افتخار می کنم که این تیم با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه به حقارت انداختی . چلسی بهت افتخار می کنم

به تمام طرفدارای بارسلونا که می آن تو این تاپیک و این اراجیف رو میگن باید بگم , کمی تفکر قبل حرف زدن ضرری نداره . یعنی چلسی باید چارطاق خط دفاعش رو باز می کرد تا شما حالشو ببرید ! و حالا کم اوردید داد وقال می کنید که.... مگه شما مدعای داشتن بهترین و سریعترین خط حمله دنیا رو ندارید مگه شما مدعای در اختیار داشتن بهترین دریبل زن دنیا رو ندارید مگه نمی گید مسی بهترین بازیکن دنیائه. مگه پارسال دادو هوار نکردید که مسی باید بهترین بازیکن دنیا و فصل اروپا میشد مگه...
پس دیگه گریه نکنید چون چلسی بی مدعا بهتون درس فوتبال داد و بهتون نشون داد که کی سرتره ( البته 100 البته تو زمین فوتبال ) ما پلاتینی و داور نداشتیم که برامون 4 تا پنالتی بگیره . بله جرم مون همین بود جرم مون این بود همه دنیا نمی خواستن دوباره بازی تکراری ببینن . دوست داشتن بازی جذاب مسی و دوستانش و ببین. پس چلسی باید حذف میشد .بله باید حذف می شد. باید حذف میشد تا یه دنیا حالشو ببره . پس حالشو ببرید اما مرد باشید و نگید ما بهترین تیمیم. حرف تیم رویایی نزنید . (داور رویایی تر بود. نه ؟) بله, چون جلو ما حقیری بیش نبودید .

دوست من
خیلی عزیزی
خیلی سروری
همه ی طرفداران چلسی عزیزن
به همتون افتخار می کنم.
همه ی عشق و نفرتتون رو نگه دارید برای سال آینده
ما این چند سال گذشته مخصوصا توی لیگ قهرمانان همیشه مستحق بهترین ها بودیم
بالاخره یک روز بهش می رسیم

S.Y.K
07-05-2009, 19:06
حالا چراناراحت مي شي ...بعد مثل فوتبال بازي كردنتون اينم بايد بهتون ياد بدم هنري(بازيكن بارسلوناست)نه هري(مصدر فعل گم شدن) ميگن اين تماشاگرهاي انگليسي بي ادبن من باور نمي كردم.

بله فقط تیم بارسلونا طرفدار داره
اینجا هوادارای چلسی تعصب دارن
وقتی می بینید اینجا همه ناراحتن لطفا همچین پستی ندید
اگه وضعیت روحی ما رو بسنجید می بینید که پست شما توی این وضعیت بی تربیتی رو می رسونه
باید یکی این حرفا رو به شما می گفت
براتون متاسفم

saladii
07-05-2009, 19:10
من با اینکه طرفدار منچستر هستم،اما واقعا به تمام طرفدارای چلسی به خاطر بازی خوب که در برابر بارسلونا کرد و حق مسلمش بود به بازی فینال برسه تبریک می گم.بازی دیشب مثل این بود که برزیل(چلسی) با مالدیو (بارسلونا) بازی کنه.نمی دونم چجوری داوری بازی به این مهمی رو دادن به یه داور چاق کچل کور

S.Y.K
07-05-2009, 19:32
الان در بدترین وضعیت روحی قرار گرفتم.حتی فینال پارسال هم این طوری نشدم.ولی امسال دیگه واقعا نابود شدم.همه چیز برای من هویتشو از دست داده و احساس می کنم توی این دنیا خیلی بی معنی و بی مفهومه.نمی دونم چرا و بی حسم.خواب برام مفهوم نداره تفریح برام مفهوم نداره.رنگ ها برام بی معنی هستن.وبه شدت به هم ریختم.اما بازیکنان چلسی الان چی می کشن.واقعا جمع کردن تیم برای این چندتا بازی باقی مونده سخته.ولی اگه گاس هیدینگ همونیه که به دنیا ثابت کرد بارسلونا تیم نیست تیم رو هم از لحاظ روحی آماده می کنه.امیدوارم اون داور به سزای اعمالش برسه.وشنبه که توی مدرسه همه انتظار منو می کشن که به من بگن تیمت باخت.ولی برای چلسی هر چیزی رو تحمل می کنم.امیدوارم فصل آینده روی چلسی تجدید نظر کنن آقایونی مثل پلاتینی.هرچند چلسی بدون این خوک کثیف هم نشون داد بهترین تیم جهانه.ای کاش بلاتر رئیس فیفا روی یوفا تجدید نظر می کرد.چون الان به این نتیجه رسیدم سطح afc از uefa بیشتره.بن حمام شعورش از پلاتینی بیشتره.خیلی بی انگیزم و بی روحیه.امیدوارم سال آینده این افتخار رو داشته باشیم که ما بارسلونا رو حذف کنیم.به نظر میاد آنجلوتی داره میاد.هر چند هیچ کسی به اون امیدی نداره.ولی امیدوارم بتونه جام قهرمانی اروپا رو به ما برسونه.همین طور که چندین بار در میلان این کار رو کرد.شاید چندتا از بازیکنان میلان هم باهاش بیان.ولی نمی دونم چی میشه.فقط مطمئنم که چلسی جواب سختی به همه میده. این همه تیم حرام خور در دنیا صدر فقط به چلسی گیر میده.این همه تیم دفاعی در دنیا فردوسی پور به ناحق به چلسی گیر میده.چلسی مدعی قهرمانی و پیمان یوسفی تیم محبوب خودشو از پیش قهرمان می دونه.جواد خیابانی فقط از تیم محبوب خودش حمایت می کنه.و مزدک میرزایی جلوی چشم 70 میلیون بیننده به چلسی و تفکرات هیدینگ توحین می کنه.ما به انگل هایی مثل اینا و پلاتینی احتیاج نداریم.همه ی طرفداران چلسی بزرگوارن.همه موفق باشید.به امید روزی که بارسلونا شکست سختی رو از چلسی بخوره.

M A X I M U M
07-05-2009, 19:40
دوستان طرفدار چلسي واقعا برنده واقعي اون بازي شما بوديد
منچستر انتقامتون رو خواهد گرفت بدجور

amir082
07-05-2009, 20:55
من حاضرم بارسلونا ببره ولي منچستر نبره

L.A.M.P.A.R.D
07-05-2009, 20:55
ببخشيد نمي خواستم پست بدم فقط داشتم مي ديدم و مي خنديدم اما من فكر نمي كردم كسي طرفداره چلسي هم باشه.باز معذرت خواهي مي كنم.

plz f....k up.

L.A.M.P.A.R.D
07-05-2009, 21:01
دوستان طرفدار چلسي واقعا برنده واقعي اون بازي شما بوديد
منچستر انتقامتون رو خواهد گرفت بدجور

از همدردی شما بسیار ممنونم . امیدوارم که منچستر ........ بارسارو جر بده

S.Y.K
07-05-2009, 23:02
به امید برتری لیگ انگلیس
به امید قهرمانی منچستر یونایتد