ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

MORINIO
17-09-2007, 23:12
من کاری به دو سال پیش ندارم سوپر جام امسال که بر عکس این بود:27:

خوبه والا با پنالتی که مارو می برن اینقدر خوشحال میشن:27:

خوش باشید:27:

Undercover-G
17-09-2007, 23:14
ببین دوست عزیز اینجا " تاپیک " مناسبی برای اسپم کردن نیست .
اگه حرفی دارید بزنید و بعدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shimaz
17-09-2007, 23:18
خوبه والا با پنالتی که مارو می برن اینقدر خوشحال میشن:27:

خوش باشید:27:
پنالتی هم جزئی از بازیه مهم اینه که بردیم:31:خوش هم هستیم:16:

shayanelong
18-09-2007, 02:29
آقا خواهشا تا هفته بعد که بین ماها وشماها بازه بزارید کل کل کنیم.

MORINIO
18-09-2007, 02:52
رفیق کل کل هاتو برو تو تاپیک خودتون بکن

آخه ارزش کل کل کردن هم ندارید که بیایم با شما کل کل کنیم

این جا تاپیک اطلاع رسانی هست نه تاپیک جنگ و دعوا

دوستان طرفدار تیمهای دیگه خواهشا اینجا پست نزنند وگرنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shayanelong
18-09-2007, 02:58
باشه پس من نمیام اما بعد از بازی اگه بردیم میام حسابی از خجالتتون در میایم.

Undercover-G
18-09-2007, 03:10
کل کل هم اوصولی داره برادر! که متاسفانه خیلی ها با دری وری گفتنو فحشو توهین اشتباه می گیرنش !
اوصولا" کل کلی صورت نگیره از هر نظر بهتره نه کسی ناراحت میشه نه به کسی اهانت میشه و نه ...
اصلا" کل کل واسه همون استقلال ، پرسپولیس بمونه بهتره!
ما عمل میکنیم، حرفمونو تو زمین بازی می زنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان بحث بیشتر سمت جام قهرمانانه تا لیگ برتر!

Undercover-G
18-09-2007, 03:13
باشه پس من نمیام اما بعد از بازی اگه بردیم میام حسابی از خجالتتون در میایم.
باشه بعد از بازی هم دیگرو می بینیم :27:
راستی شما ٱخر تکلیف خودتو روشن نکردی ! طرفدار چند تا تیمی آخر ؟!:5:

shayanelong
18-09-2007, 03:16
من طرفدار 3 تیم میلان،پرسپولیسو من یو هستم.ولی اقا اشکان یه هفت هشتایی تیم داشتن.

MORINIO
18-09-2007, 03:18
کل کل هم اوصولی داره برادر! که متاسفانه خیلی ها با دری وری گفتنو فحشو توهین اشتباه می گیرنش !
اوصولا" کل کلی صورت نگیره از هر نظر بهتره نه کسی ناراحت میشه نه به کسی اهانت میشه و نه ...
اصلا" کل کل واسه همون استقلال ، پرسپولیس بمونه بهتره!
ما عمل میکنیم، حرفمونو تو زمین بازی می زنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان بحث بیشتر سمت جام قهرمانانه تا لیگ برتر!

:12:

==================

راستی از بازی فردا چه خبر؟

چه شبکه های ماهواره ای بازی رو پخش می کنند؟

MORINIO
18-09-2007, 03:19
من طرفدار 3 تیم میلان،پرسپولیسو من یو هستم.ولی اقا اشکان یه هفت هشتایی تیم داشتن.

پرو فایلمو بخونی بد نیس:46:

Undercover-G
18-09-2007, 03:31
:12:

==================

راستی از بازی فردا چه خبر؟

چه شبکه های ماهواره ای بازی رو پخش می کنند؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا یکی دوتا خبر هست که اونقدر مهم نیستن ولی الان نمی تونم بزارم یعنی وقت نمیشه ( سحری و... ). یکیش در مورد مصدومیت های زیاد چلسی هست که مورینیو در موردش صحبت کرده و اون یکی هم اظهارات مارسل دزایی مدافع قدیم چلسی در مورد شوا هست که گفته شوا بازیکن بزرگیه و احتیاج نداره خودش رو به کسی ثابت کنه فقط باید خودشو پیدا کنه و از این حرفا...
شبکه های ماهواره ای ؟! من ندارم :19: باید ببینم تی وی خودم چیکار می کنه ! :13:
ولی اگه فرکانس بخوای می تونم بهت بدم :46:

Undercover-G
18-09-2007, 03:40
البته فردا اگه زنده بودم خبرا رو می زارم .

آرت اسپرت که 100٪ پخش می کنه تی وی خودمون هم اکثرا" از آرت می گیره .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fery joon
18-09-2007, 03:49
حیفه شوا که اینجوری توی چلسی خراب شد :41: من عاشقشم :40: کاش توی میلان میموند :41:

MORINIO
18-09-2007, 03:51
البته فردا اگه زنده بودم خبرا رو می زارم .

آرت اسپرت که 100٪ پخش می کنه تی وی خودمون هم اکثرا" از آرت می گیره .

اینا هم که ماشالله همش قفله:27:

تی وی خودمون هم که:2:

والا یکی دوتا خبر هست که اونقدر مهم نیستن ولی الان نمی تونم بزارم یعنی وقت نمیشه ( سحری و... ). یکیش در مورد مصدومیت های زیاد چلسی هست که مورینیو در موردش صحبت کرده و اون یکی هم اظهارات مارسل دزایی مدافع قدیم چلسی در مورد شوا هست که گفته شوا بازیکن بزرگیه و احتیاج نداره خودش رو به کسی ثابت کنه فقط باید خودشو پیدا کنه و از این حرفا...
شبکه های ماهواره ای ؟! من ندارم باید ببینم تی وی خودم چیکار می کنه !
ولی اگه فرکانس بخوای می تونم بهت بدم

آره احتیاج به گذاشتن خبرها نیست چون همش تکراریه (از اون جهت) یعنی مصدومیت ها که مارو ول نمیکنن و از این حرفا:27:

یکم بگردم از تیم روزنبورگ شناخت پیدا کنیم ببینیم چه جور تیمیه:46:

در مورد شوا فقط میتونم بگم:2: (تک به تک خراب کن و حالشو ببر:27:)

Undercover-G
18-09-2007, 03:57
حیفه شوا که اینجوری توی چلسی خراب شد :41: من عاشقشم :40: کاش توی میلان میموند :41:

اینا هم که ماشالله همش قفله:27:

تی وی خودمون هم که:2:

آره احتیاج به گذاشتن خبرها نیست چون همش تکراریه (از اون جهت) یعنی مصدومیت ها که مارو ول نمیکنن و از این حرفا:27:

یکم بگردم از تیم روزنبورگ شناخت پیدا کنیم ببینیم چه جور تیمیه:46:

در مورد شوا فقط میتونم بگم:2: (تک به تک خراب کن و حالشو ببر:27:)

آره دیگه اینجور شبکه ها اکثرا کدگذاری شدن ! :41:

fery joon
18-09-2007, 04:01

:41:

جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
18-09-2007, 04:02
من فکر می کنم بازی اول بازی تیمهای رئال مادرید و وردر برمن رو به صورت مستقیم بزاره ولی احتمالا مثل قدیما یک بازی دیگر هم با تاخیر پخش میشه که امیدوارم بازی چلسی و روزنبورگ باشه که اون هم فکر نکنم:13:

sudotux
18-09-2007, 16:58

نگارنده به شما تضمین می دهد که هیچ یک از 40 هزار نفری که روز شنبه در ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن نشسته بودند نمی توانستند نتیجه 0-0 را برای بازی چلسی - بلکبرن پیش بینی کنند.بدون شک تساوی بدون گل چلسی - بلکبرن و همچنین منچستر - ردینگ دو نتیجه عجیب شش هفته ابتدایی لیگ برتر است. مقاومت 90 دقیقه ای تیم های متوسط رو به پایینی همچون ردینگ و بلکبرن در برابر غول های فوتبال دنیا ان هم در ورزشگاه هایی مثل الدترافورد و استمفوردبریج نتیجه ای نیست که هر ساله اتفاق بیفتد.ان هایی که شنبه بازی چلسی و بلکبرن را با گزارش جالب جواد خیابانی دیدند حتما از وخامت اوضاع در باشگاه چلسی اطلاع پیدا کرده اند. چند دوربینی که همچون همیشه به طور اختصاصی اقای خاص(خوزه مورینیو) را به تصویر می کشیدند به خوبی وخامت اوضاع را در باشگاه چلسی اشکار کردند.شاید هیچ وقت در چلسی خوزه مورینیو را تا این حد عصبی ،ناراحت و برافروخته ندیده بودیم.

مورینیو تمام 90 دقیقه بازی روز شنبه را با چهره ای عبوس و گرفته نظاره گر بود و هیچ سخنی به میان نمی اورد مگر اعتراض به داور چهارم!اما به راستی چرا خوزه مورینیو تا این حد این روزها عصبانی است؟؟ یک لشکر مصدوم شاید مهم ترین علت این عصبانیت باشد. مورینیو بهترین های خودش را در خطوط مختلف در اختیار ندارد. به این بازیکنان دقت کنید: ریکاردو کاروالیو،میشاییل بالاک،فرانک لمپارد و دیدیه دروگبا. این ها تنها بخشی از مصدومان چلسی هستند.
عدم نتیجه گیری چلسی در این دو هفته اخیر از دیگر دلایل عصبانیت اقای خاص است. شکست 2-0 در برابر استون ویلا و تساوی باور نکردنی در برابر دیدگان هواداران خودی نتایجی است که چلسی در این دو هفته کسب کرده تا از هر 3 مدعی دیگر(ارسنال ،لیورپول و منچستر) عقب بیفتد.اما مسائل حاشیه ای چلسی هم این روزها اقای خاص را اذیت می کند.رفتن ابراموویچ از ورزشگاه ها قبل از سوت پایان بازی و شایعات فراوان پیرامون رابطه ابراموویچ و هیدینگ همه و همه دست به دست هم داده است تا خوزه مورینیو بدترین روزهای خودش در چلسی را سپری کند.این روزها حتی خبرنگاران و روزنامه نگاران جسور انگلیسی هم سعی می کنند کمتر به مورینیو نزدیک شوند و حتی دوستان مورینیو نیز این روزها کمتر وقتشان را با او می گذرانند.

مورینیو البته نشان داده است که به خوبی بلد است از بحران فرار کند اما این بار به نظر می رسد بحران به وجود امده در چلسی از همیشه جدی تر است و شکست احتمالی در برابر شیاطین اماده در الدترافورد می تواند بحران به وجود امده را بیش از پیش کند. در هر حال این روزها کمتر کسی جرات نزدیک شدن به خوزه مورینیو را دارد چون هیچ تضمینی وجود ندارد که مورینیو بلایی را که اسکولاری سر بازیکن صرب اورده بود ؛ سر ان فرد نگون بخت نیاورد!!

منبع :

sudotux
18-09-2007, 17:01

مارسل دسايي بازيكن اسبق چلسي مي گويد كه مهاجم اوكرايني و ناموفق حال حاضر اين باشگاه لندني به روزهاي عالي خود بازخواهد گشت.

دسايي مي گويد كه چلسي در اين فصل بايد ليگ قهرمانان را فتح كند و در اين راه شوچنكو يك عنصر كليدي براي تيمش خواهد بود. دسايي به BBCsport گفت: شوچنكو يك بازيكن بزرگ است و نيازي به اثبات خودش ندارد. در حال حاضر او موثر نيست. منتظر بمانيد و من مطمئنم كه او به چلسي كمك خواهد كرد تا ليگ قهرمانان را فتح كند.

كاپيتان اسبق چلسي افزود: شوچنكو تجربه ليگ قهرمانان را دارد. او دوست دارد تا يكي از كساني باشد كه بر روي آن متمركز باشد. من مطمئنم كه با ليگ قهرمانان همه به او نگاه خواهند كرد و اين انگيزه مي تواند از آنجا بيايد. همچنين اينكه او احساس مي كند كه به چلسي آمده است تا قهرماني هايي را كسب كند. سال گذشته اگرچه خوب بود ولي آنها فقط دو جام داخلي را كسب كردند و او به بيشتر از اين نياز دارد.

شوچنكو براي اولين بار در فصل جاري ليگ برتر توانست تيمش را در مقابل بلكبرن همراهي كند كه كمتر نشاني از پيشرفت را مي شود در بازي شوا مشاهده نمود. اين مهاجم نامدار اوكرايني از زمان حضورش در استامفوردبريج فقط چهار گل در ليگ برتر براي آبي پوشان لندني به ثمر رسانده است و سه گل را نيز در فصل گذشته ليگ قهرمانان توانست بزند. اين در حالي است كه او با رقم خيره كننده 30 ميليون پوند از آث ميلان به چلسي پيوست، آث ميلان همان باشگاهي كه روزگاري دسايي نيز در آن توپ مي زد.

در بازي شنبه او دو شانس گلزني را براي تيمش در مقابل بلكبرن از دست داد تا سرانجام بازي به تساوي صفر بر صفر كشيده شود اما دسايي عقيده دارد كه به دست آوردن دوباره اعتماد بنفس در شوا نكته مهمي است كه سبب بازگشت دوباره او به فرم عالي سابقش خواهد شد.

كاپيتان اسبق تيم ملي فرانسه مي گويد: ترك كردن آث ميلان خيلي سخت است براي اينكه آنجا يك باشگاه خانوادگي است. وقتي كه شما چنين باشگاهي را ترك مي كنيد شما نياز به زمان داريد تا از نظر روحي خود را بازسازي كنيد و او مشكلات زيادي براي تطبيق دادن خود با بازي انگليسي و باشگاه جديدش داشته است. حتي اگر شما يك بازيكن بزرگ باشيد شما ممكن است يك مقداري از موقعيت خود را از دست بدهيد. حال اگر او اعتماد بنفسش را بازيابد شما فرق اين را مي بينيد. او يك بازيكن متفاوت خواهد بود.

تيم چلسي بايد در شروع رقابتهاي اروپايي خود روز سه شنبه به مصاف روزنبورگ برود و دسايي در اين باره عقيده دارد كه باشگاه نياز به برد دارد تا موقعيت خود را به عنوان يكي از تيمهاي بزرگ جهان تثبيت كند. دسايي مي گويد: چلسي تاكنون ليگ قهرمانان را فتح نكرده است و ما بر روي آنها خيلي بحث داريم. اين دليلي است براي اينكه آنها بايد امسال اين جام را كسب كنند. در دو سال گذشته آنها به نيمه نهايي رسيده اند اما اين كافي نيست. ما از تيمي با توانايي آنها انتظار بيشتري داريم. من نمي دانم كه آيا آنها مي توانند امسال اين جام را ببرند براي اينكه جمع عمده اي از تيم هاي صاحب نام در اين رقابتها حاضر هستند. ما نمي توانيم در حال حاضر چيزي بگوييم براي اينكه چلسي در سطح بالايي نيست. آنها در سطحي نيستند كه بتوانند تمايز داشته باشند. اما منتظر بمانيد.

گفتني است كه دسايي ترتيب برگزاري يك بازي خيرخواهانه را در تاريخ 10 اكتبر داده است كه مابين تيمي بنام مارسل دسايي و تيمي منتخب از چلسي برگزار خواهد شد.

اما از سوي ديگر آلن شيرر كاپيتان اسبق تيم ملي انگليس در مورد نمايش ضعيف شوا در چلسي نظر ديگري دارد. شيرر مي گويد: ما نمي دانيم كه آيا او خريد مربي بود يا خير و او زمان سختي را مي گذراند. او به اينجا آمد و مطمئنا بازيكني نيست كه ما او را قبلا در ميلان ديده باشيم. فقط به عكس العملهاي مورينيو (در قبال فرصتهايي كه شوچنكو در بازي مقابل بلكبرن از دست داد) نگاه كنيد. اينها به ما مي گويد كه او در چلسي دوست داشتني نيست. او از دستش راضي نيست، اين چنين است؟ مشكل اينجا است كه او احساس دوستي در چلسي نمي كند.

آلن هانسن كارشناس بي بي سي نيز بر خلاف اظهارات دسايي مي گويد كه انتظار نمايش خوبي از شوا ندارد. هانسن گفت: او نمي دود . اين مشكلي است كه او دارد. اگر شما بعنوان يك مهاجم مياني نمي دويد شما دچار مشكل هستيد.

منبع :

sudotux
19-09-2007, 00:23

تا وقتی که بازیکنای اصلی تیم برنگردند , همین آش و همین ..... با این وضعیت چشمام آب نمی خوره که امسال بتونیم جامی رو کسب کنیم. تقصیر خوزه هم نیست ! بنده خدا دیگه چی کار کنه ؟ امسال نه تنها بازیکنی نگرفتیم بلکه چند تا از بازیکنامون هم به دلیل مصدومیت از دست دادیم.

آخه Rosenborg تیمه که باید باهاش مساوی کنیم ؟؟ :41: :37: تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که بشینیم دعا کنیم ! :42:

fery joon
19-09-2007, 00:50
خیلی خوشحال شدم که شوچنکو :40: گل زد :40:

shayanelong
19-09-2007, 01:27
آقا اشکان چه طوری حالت خوبه سلام برسون.

Undercover-G
19-09-2007, 02:09
آقا چلسی رو چشم کردن رفت! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
19-09-2007, 03:19
آقا اشکان چه طوری حالت خوبه سلام برسون.

فکر کنم تو مخت تعطیله :27:

هر بازی ای رو که ما نمی بریم میاد یه چیز می پرونه و میره:27:

دیگه اینورا پیدات نشه:46:

چلسی همه بازیهای این فصلش رو هم که ببازه عشق ماست:40:

بچه ها نا امید نشید ...... ما الان تو بحران قرار داریم:2:

بریم سراغ بازی بعد :10:

با منچستر:2:

لمپارد و دروگبا می رسن به این بازی یا نه؟

Undercover-G
19-09-2007, 03:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
19-09-2007, 03:43
چلسی رو به دو دلیل دوس دارم:

1. چون آبیه آبیه :40:

2. چون شوچنکو رو داره :40:

MORINIO
19-09-2007, 03:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

=================
ولی خیلی خوشحال شدم که شوچنکو گل زد:40::10:

Undercover-G
19-09-2007, 03:47
چلسی رو به دو دلیل دوس دارم:

1. چون آبیه آبیه :40:

2. چون شوچنکو رو داره :40:

=================

منم خوشحال شدم ولی اگه می برد خوشحالیمون تکمیل می شد . :41:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
19-09-2007, 03:53
چون بازی رو ندیدم نمیتونم در موردش اظهار نظر کنم

ولی احتمال می دم که روزنبورگ با شیوه بلکبرن و راه آهن!!! بازی می کرده :27:

Undercover-G
19-09-2007, 03:55
چون بازی رو ندیدم نمیتونم در موردش اظهار نظر کنم

ولی احتمال می دم که روزنبورگ با شیوه بلکبرن و راه آهن!!! بازی می کرده :27:

منم ندیدم ولی همین حسسو دارم:41:

MORINIO
19-09-2007, 03:57
باید ببینیم مورینیو چی میگه؟

من هم دیگه رفتم... بای

Undercover-G
19-09-2007, 03:59
خدافظ .
منم باید برم !

Undercover-G
19-09-2007, 12:10

مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه شب با انجام 8 ديدار آغاز شد كه چلسي در گام نخست مقابل روزنبورگ نروژ متوقف شد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ميلان و رئال مادريد در برابر حريفان خودبه پيروزي رسيدند و ليورپول و چلسي با تساوي به كارشان پايان دادند.
نتايج بازي‌ها به شرح زير است:
گروه A
پورتو يك – ليورپول يك
گل‌ها:
گونسالس (پنالتي 8) براي پورتو – درك كوئيت (17) براي ليورپول
مارسي 2- بشكيتاش صفر
گل‌ها: رودريگس (76) جبرئيل سيسه (90)
گروه B
چلسي يك – روزنبورگ نروژ يك
گل‌ها: شوچنكو (53) براي چلسي - كوپينين (24) براي روزنبورگ
شالكه صفر – والنسيا يك
گل: داويد ويا (63)
گروه C
رئال مادريد 2 – وردربرمن يك
گل‌ها: رائول (16)نيستلروي (76) براي رئال مادريد – سانوگو (17) براي برمن
المپياكوس يك – لاتزيو يك
گل‌ها: گالتي (55) براي المپيا – زائوري (77) لاتزيو
گروه D
ميلان 2 – بنفيكا يك
گل‌ها: پيرلو (9) اينزاگي (23) براي ميلان – نونوگومژ (90) بنفيكا
شاختار دونتسك اوكراين 2 – سلتيك گلاسكو صفر
گل‌ها: برانداو (6) لوكارلي (8)

منبع : Ipna

Undercover-G
19-09-2007, 12:14

شروع نه چندان خوب چلسي در ليگ برتر با تساوي حيرت‌انگيز اين تيم مقابل زونبورگ نروژ در دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان ادامه پيدا كرد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو، سرمربي‌ آبي‌هاي استمفوردبريج به دنبال تساوي تيمش در مرحله گروهي ليگ قهرمانان در جمع خبرنگاران گفت:" البته كه با اين تساوي زنگ‌هاي خطر براي ما به صدا درآمد من از كسب اين تساوي چندان خوشحال نيستم.
زيرما 20 شانس مسلم خلق كرديم، اما تنها يكي از آنها را به گل تبديل شد. احتمالا بايد 40 موقعيت خوب به دست مي‌آورديم تا مي‌توانستيم 2 گل بزنيم. بايد اعتراف كنم مشكل مهاجمان نبودند بلكه همه اعضاي تيم مقصر هستند."

منبع : Ipna

shimaz
19-09-2007, 13:34

=================
نمردیمو گل شوچنکو رو دیدیم:34::34:

shimaz
19-09-2007, 13:38

تا وقتی که بازیکنای اصلی تیم برنگردند , همین آش و همین ..... با این وضعیت چشمام آب نمی خوره که امسال بتونیم جامی رو کسب کنیم. تقصیر خوزه هم نیست ! بنده خدا دیگه چی کار کنه ؟ امسال نه تنها بازیکنی نگرفتیم بلکه چند تا از بازیکنامون هم به دلیل مصدومیت از دست دادیم.

آخه Rosenborg تیمه که باید باهاش مساوی کنیم ؟؟ :41: :37: تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که بشینیم دعا کنیم ! :42:
دعاهاتون رو بذارید واسه ی بازی با منچستر:3:

Undercover-G
19-09-2007, 14:59
10 دقیقه از صحنه های مهم به اضافه ی گل های بازی چلسی - رزنبورگ رو می تونید اینجا یعنی اونجا به صورت Stream ببینید . ( فقط 2 تا تیرک زدیم ) :41:

اینم موقعیت های مهم نیمه اول :

و نیمه دوم :

sudotux
19-09-2007, 15:29
Undercover-G دستت درد نکنه .

Undercover-G
19-09-2007, 15:52
Undercover-G دستت درد نکنه .

خواهش می کنم.

Undercover-G
19-09-2007, 17:17

چلسی در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان در استمفورد بریج با نتیجه 1 – 1 مقابل رزنبورگ نروژ متوقف شد .
میکا هوپینن تیم نروژی را با ضربه آزاد مارک ساپارا در دقیقه 24 جلو انداخت اما آندری شوچنکو با یک ضربه سر که توسط فلورنت مالودا از سمت چپ و از فاصله دور ارسال شده بود آبی ها را در دقیقه 53 به گل تساوی بخش رساند .
مهاجم اوکراینی مدافع و دروازبان را با پرشی بسیار خوب ناکام گذاشت .اما مسئله مهم در بازی عدم توانایی چلسی در تبدیل موقعیت های خوب به گل بود .
این مسئله اصلی بود که ژوزه مورینیو سریعا" بعد از بازی به آن اشاره کرد .
او تاکیید کرد که از نتیجه بدست آمده بهت زده شده است مورینیو گفت من ناامید شدم ، به این دلیل که آنها مشکل ما نبودند ، بلکه مشکل از ما بود .
او گفت : " این بازی بود که ما باید با 5 ، 6 یا 7 گل می بردیم . ما 12 موقعیت در نیمه اول و موقعیت های بسیار بهتری در نیمه دوم داشتیم ولی فقط صاحب 1 یک گل شدیم !
" اگر ما باید 20 موقعیت داشته باشیم تا بتوانیم گل بزنیم ما دچار مشکل هستیم .
مورینیو به تیم رزنبورگ هم برای تاکیکشان تبریک گفت و ادامه دارد وقتی شما مربی باشگاه کوچکی هستید شما باید از تمام سلاحی که دارید استفاده کنید و گفت او هم اگر در وضعیت مربی نروژی بود همین کار را می کرد .
اما مورینیو باز هم تکرار کرد : " اگر ما باید 20 موقعیت داشته باشیم تا بتوانیم گل بزنیم ما دچار مشکل هستیم."

منیع : Goal.com

sudotux
19-09-2007, 19:32
به نظرم یک پنالتی برای چلسی نگرفت نیمه دوم . توپی که به دست مدافع حریف خورد !

MORINIO
19-09-2007, 20:57
نمردیمو گل شوچنکو رو دیدیم:34::34:

خوبه باز گل شوچنکو رو دیدی .....

گل ته وز خودتون رو که عمرا ببینی:39::39:

Behroooz
19-09-2007, 22:20
تيم به اين بزرگي بعضي اوقات بد نتيجه ميگيره .

اينها از زيبايي هاي فوتباله .

MORINIO
20-09-2007, 03:37
به‌رغم اينكه بازيكنان چلسي به لطف گل آندري شوچنكو موفق شدند گل خورده خود مقابل روزنبورگ در چارچوب دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان را جبران كنند، اما خوزه مورينيو فكر نمي‌كند كار اين مهاجم اوكرايني منحصر به فرد بوده است.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، شوا در دقيقه 53 ديدار سه شنبه شب آبي‌هاي لندن مقابل حريف نروژي گل زد تا تيمش اين ديدار را با تساوي يك بر يك به پايان برساند. با اين حال سرمربي پرتغالي چلسي با ابراز اين جمله كه «تيم من برنده اين ديدار نبود و شوا نيز جزو اين تيم است. بنابراين چيزي ندارم در مورد گل او بگويم.» سعي نكرد به اين بازيكن روحيه بدهد.

fery joon
20-09-2007, 03:41
لیاقت شوچنکو رو نداره این مورینیو :13:

MORINIO
20-09-2007, 03:47
لیاقت شوچنکو رو نداره این مورینیو :13:

این از شانس بد شوچنکو هست که تو بردهای تیم گل نمیزنه و تو مساویها یا باخت تیم گل میزنه:41:

خدایا رفتار مورینیو رو با شوچنکو خوب گردان ... الهی آمین:27:

shayanelong
20-09-2007, 04:01
بهتون تبریک میگم که تونستین روزنبورگ رو متوقف کنین.فکر کنم مورینیو از مدل راه آهنی خوشش اومده باشه

و 1شنبه از اون استفاده کنه.

MORINIO
20-09-2007, 04:09
بهتون تبریک میگم که تونستین روزنبورگ رو متوقف کنین.فکر کنم مورینیو از مدل راه آهنی خوشش اومده باشه

و 1شنبه از اون استفاده کنه.

برای بار n ام:

نکته ۲ : از طرفداران محترم تیم منچستر یونایتد و تیم های دیگر خواهش می کنم از اظهار نظری که منجر به انحراف این تاپیک میشه , شدیدا خودداری کنند

در صورت تکرار به مدیریت گزارش میشه

;)

shayanelong
20-09-2007, 04:15
عزیز من من هیچ انحرافی نداشتم.

MORINIO
20-09-2007, 04:19
عزیز من من هیچ انحرافی نداشتم.

به خدا طرفدار به این آرومی تا حالا ندیدی

اما یه وقت یکی میاد حسابی حالتو میگیره:27:

این حرفا رو میتونی توی تاپیک خودتون بزنی ولی اینجا نه:19:

بهتره بیشتر رعایت کنی :46:

;)

persianastronomy
20-09-2007, 10:57
مورنیو از چلسی رفت ... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41::18::41::40:

sudotux
20-09-2007, 12:47

خوزه مورینیو پس از اینکه نتوانست با رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی ادامه همکاری دهد، از این تیم جدا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، اعلام این خبر در ساعات اولیه امروز موجی از بهت در فوتبال انگلستان و اروپا به وجود آورده است .جدایی مورینیو از چلسی با توافق دو طرفه صورت گرفته است. در سایت باشگاه چلسی آمده است:" باشگاه فوتبال چلسی و خوزه مورینیو امروز(پنج شنبه) طی توافقی دو طرفه قطع همکاری کرده اند. "

بر پایه این گزارش، مورینیو پیش از این ، فرانک لمپارد و دیگر بازیکنان تیم را از تصمیم خود مطلع کرده بود و چهارشنبه شب با باشگاه استمفوردبریج در خصوص جدایی به توافق رسید.

مورینیو پرتغالی در سال 2004 تیم فوتبال پورتو را به عنوان قهرمانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا رساند و طی حضور 3 ساله خود در باشگاه چلسی، دو بار این تیم را به عنوان قهرمانی لیگ برتر رسانده ضمن اینکه آبی های استمفوردبریج با مربیگری این مربی سال گذشته به عنوان قهرمانی جام حذفی دست پیدا کردند. چلسی در سال های 2005 و 2007 هم قهرمان جام اتحادیه انگلیس شده است.

چلسی در 185 دیدار با مربگیری این مربی موفق به کسب 124 برد شد، 40 بار مساوی کرد و 21 بار باخت. مورینیو رکورد 60 بازی بدون باخت را هم از خود به یادگار گذاشت.

گاس هیدینک مربی تیم ملی روسیه، یورگن کلینزمن مربی پیشین آلمان و خوانده راموس مربی سویا از گزینه های اصلی جایگزینی این مربی هستند.

منبع :

--------------------------------------------------------------------------------------

جز تاسف هیچی نمی تونم بگم :41: واقعا شکه شدم :18: هنوز توی شک هستم و باورم نمیشه . واقعا حیف شد :41:

persianastronomy
20-09-2007, 14:00
نمی دونم دیگه چی بگم

هنوز باورم نشده که مورنیو رفته:18:

اصلا ای کاش امروز اون ماهواره لعنتی رو روشن نمی کردم

ولی چه میشه کرد .. . رفت که رفت :13:

چه دلمونو خوش کرده بودیم که همه چی درست میشه و دوباره چلسی رو پای خودش می ایسته ... ولی ....

ولی انگار این فصل برای چلسی فصل شومیه ..... !:2:

خیلی دوست دارم خودم با همین دستام اون آبرامویییچ لعنتی رو خفه کنم . آخرشم به نیتش رسید و خوزه رو از استمفور انداخت بیرون . مردیکه ی ....

آخه یکی نیست بهش بگه بدبخت اگه خوزه نبود که چلسی ، چلسی نمی شد .

shimaz
20-09-2007, 15:15
خوبه باز گل شوچنکو رو دیدی .....

گل ته وز خودتون رو که عمرا ببینی:39::39:
اونم به موقش می بینیم:27:

MORINIO
20-09-2007, 17:00
امیدوارم خوانده راموس جانشینش بشه چون الان از این مربی بهتر نمیشه پیدا کرد

ولی تو اون تاپیک"مورینیو از چلسی رفت" نوشته بود که آورام گرانت شده مربی تیم!!!!!!!!!

یعنی بدبخت شدیم رفت!

MORINIO
20-09-2007, 17:56
آبراموویچ مطمئنا از این کارش پشیمون می شه

بزرگترین اشتباه رو انجام داد

تازه با این کار ماندن بازیکنانی مثل لمپارد هم در هاله ای از ابهام هست چون قبلا گفته بود در صورتی تمدید می کنم که مورینیو در تیم بمونه

خدا به دادمون برسه!

M I S H A
20-09-2007, 18:13
سلام دوستان!
درسته من طرفدار من یو هستم.
اومدم اینجا با شما همدردی کنم، مربی بزرگی از تیمتون رفت، آبرامویچ هم با این کارهایی که می کنه آخر چلسی را زمین می زنه!

sudotux
20-09-2007, 18:18
واقعا نمیدونم چی بگم . امیدوارم تیم از هم نپاشه و بازیکنای بزرگ از تیم نرن. این آبراموویچ حالمو بهم میزنه با این کاراش :2:

رسما اعلام می کنم بعد از چلسی که همیشه تیم محبوب من هست , طرفدار تیم آینده ی مورینیو خواهم بود. حالا هر تیمی می خواد باشه ( به جز بارسلوناو من یونایتد که حالم بهم میخوره :2: )

Nikolas_95
20-09-2007, 18:20

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، اعلام این خبر در ساعات اولیه امروز موجی از بهت در فوتبال انگلستان و اروپا به وجود آورده است .

بهت رو نه فقط توی انگلیس و اروپا بلکه به تمام کشورهایی که طرفداران چلسی و خوزه بودن کشوند:41:

MORINIO
20-09-2007, 18:21
آخه خداوکیلی نگاه کن کی رو گذاشته سرمربی تیم " آورام گرانت" :2:

تا حالا اسمشو نشنیده بودم

استیو کلارک می شد سرمربی بهتر بود تا این یارو

Undercover-G کجایی که بدبخت شدیم!

Nikolas_95
20-09-2007, 18:31
باورتون نمیشه از وقتی این خبر رو شنیدم اونقدر حالم گرفته شده که حوصله ندارم برم افطار کنم

sudotux
20-09-2007, 18:38
باورتون نمیشه از وقتی این خبر رو شنیدم اونقدر حالم گرفته شده که حوصله ندارم برم افطار کنم

مثل من و بقیه طرفداران چلسی ....

خیلی عادت کرده بودیم به مورینیو ..... واقعا تک بود .....

تایید میشه !

persianastronomy
20-09-2007, 18:50
یه آدم تا چقدر میتونه ابله باشه ... موویچ رو می گم

دست گل اول رو به آب دادی کاری کردی خوزه رفت ... حالا گیریم اون هیچی ولی این یارو دیگه کیه اوردی گذاشتی مربی .:13:

هر چی تو اینترنت جستجو کردم آمار این مربی جدید رو دربیارم هیچی پیدا نکردم که نکردم . قله مرغی رو جای این یارو می ذاشتن بهتر بود به خدا ... .:27:

حالا خدا می دونه چی به سر این تیم بخواد بیاد :41:

ای کاش طرفدارا تو انگلیس یه کاری کنن خوزه برگرده ... نه بچه ها ...

persianastronomy
20-09-2007, 18:54
آخه خداوکیلی نگاه کن کی رو گذاشته سرمربی تیم " آورام گرانت" :2:

تا حالا اسمشو نشنیده بودم

استیو کلارک می شد سرمربی بهتر بود تا این یارو

تایید میشه ...
چون همیشه با خوزه بود و خب طبیعتا باید یه چیزایی ازش یاد گرفته باشه . من اگه جای اون مدیر احمق بودم حداقل برای این نیم فصل این کار می کردم ..............!

persianastronomy
20-09-2007, 18:57
ولی بچه ها من هنوزم که هنوزه باورم نشده ... :41:

یاد اون روزا به خیر که بزرگ ترین مربی ها ی دنیا هم از گفتن نام چلسی هم می ترسیدند .

Nikolas_95
20-09-2007, 19:08

من هم همین رو میگم

ولی بچه ها من هنوزم که هنوزه باورم نشده ... :41:

یاد اون روزا به خیر که بزرگ ترین مربی ها ی دنیا هم از گفتن نام چلسی هم می ترسیدند .

من هم هنوز باورم نشده و امیدوارم که دوباره برگرده یا... نمیدونم ولی باورم نمیشه

آره یاد اون روزها به خیر..................

Nikolas_95
20-09-2007, 19:13
اینجا رو نگاه کنید چقدر خوشحالن

MORINIO
20-09-2007, 19:30
اینجا رو نگاه کنید چقدر خوشحالن

باید هم خوشحال باشن:41:

مخالفان چلسی از اینکه مورینیو که روزی کابوسشون بود رفته بسیار خوشحالن(مخصوص بارسایی ها)

Nikolas_95
20-09-2007, 19:39
باید هم خوشحال باشن:41:

مخالفان چلسی از اینکه مورینیو که روزی کابوسشون بود رفته بسیار خوشحالن(مخصوص بارسایی ها)
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآههه هههههههههه
یاد اون روزها به خیر

sudotux
20-09-2007, 21:01

بعد از جدایی خوزه مورینیو از چلسی , مسئولان این تیم تصمیم گرفتند تا آورام گرانت و استیو کلارک را به عنوان مربیان موقت این تیم انتخاب کردند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , از امروز تمام تمرینات زیر نظارت این مربیان بر گذار خواهد شد...این دو در کادر فنی تیم بوده اند از تجربه کافی نیز برخوردارند .
برای انتخاب سرمربی جدید باید منتظر بود تا دید مسئولان و مخضوضا آبراموویچ چه تصمیمی خواهد گرفت.

---------------------------------------------------------

به عبارت قرمز رنگ توجه کنید. چلسی هنوز سرمربی نداره !!

sudotux
20-09-2007, 21:04

خوزه مورینیو سال 2004 و بعد از قهرمانی پورتو در جام قهرمانان راهی چلسی شد و کار رانیری را کامل کرد و تیمش را دو سال متوالی به قهرمانی لیگ برتر رساند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , خوزه مورینیو که فصل پیش بارها گفته بود می خواهد تا 2010 در چلسی بماند و با این تیم قهرمانی هایش را افزایش دهدبه یکباره امروز از سوی باشگاه خبر جدایی اش از چلسی منتشر شد که همگان را شوکه کرد.
خوزه رفت ولی ما با او خاطرات خوبی را سپری کردیم ... قهرمانی در لیگ برتر , جام حذفی , کارلینگ کاپ . جام خیریه را به ارمغان آورده و در مسابقات جام قهرمانان اروپا یکی از مدعیان قهرمانی بوده ایم که نشان می دهد چلسی و خوزه مورینیو دوران خوبی را سپری مرده اند
هرچند این جدایی غیر قابل تصور بود ولی با توجه به اختلافات گذشته آبراموویچ و مورینیو قابل پیش بینی بود . چلسی در این فصل طبق روال فصل گذشته مصدومان بسیاری دارد و در خرید بازیکن تنها بازیکنی که برایش پول خرج کردند مالودا بود که از لیون به لندن آمد , در بازیهای اخیر نیز نداشتن مهره های مورد نظر خوزه موجب اعصبانیت این مربی شده بود که می توان این امر را یک دلیل فرعی برای این جدایی گرفت
دلیل دیگر هم می تواند انتخاب گزینه بهتر توسط رومن باشد , که برای انتخاب مربی آینده اش به برکناری خوزه نیاز داشته است که او را با توافق خودش از چلسی جدا کرده است تا مربی مد نظر او به استمفوردبریج بیاید .

در هر صورت ما به عنوان کانون هواداران چلسی در ایران , خوزه مورینیو سرمربی اسبق چلسی و خاطراتی که با او برایمان رغم خورده است را فراموش نمی کنیم و برای او آرزوی موفقیت در هر تیمی را داریم

عکس زیر هم مربوط می شود به وداع مورینیو با چلسی که بعد از خداحافظی در حال ترک استمفورد بریج بوده که توسط خبرمگار حاضر در جلوی درب استنفوردبریج از خوزه که در اتومبیلش در حال ترک استنفوردبریج بوده است عکس گرفته...خوزه هم به او و هوادارانش دست تکان می دهد:

sudotux
20-09-2007, 21:09

همانطور که در خبر ها آمده است پس از جدایی مورینیو از چلسی , این تیم زیر نظر گرانت و کلارک به کار خود ادامه خواهد داد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , در این بین حضور گرانت می تواند کمک پررنگ تری به تیم بکند که از همین رو بیوگرافی این مربی باتجربه اسرائیلی :41: را میتوانید در زیر بخوانید:

1955 -تولد در پتاه تیکوا بدنیا آمد - مصادف با اولین قهرمانی چلسی
1974- سر مربیگری تیم جوانان هاپوئل پتاه در سن 19 سالگی
1978- قهرمانی جام قهرمانان با هوپوئل
1986- سر مربی تیم بزرگسال هوپوئل
1991- سرمربی تیم ماکابی تلآویو
1992- قهرمانی در لیگ اسرائیل با تلآویو
1995-قهرمانی دومش در لیگ اسرائیل با تلاویو
2000- انتخاب وی به عنوان بهترین مربی اسرائیل
2001- قهرمانی لیگ اسرائیل با تلاویو
2002- قهرمانی لیگ اسرائیل با تلاویو و انتخاب وی به عنوان بهترین مربی سال
2004- حضور در بازیهای مقدماتی یورو 2004 و حذف شدن آنها
2006- سرمربی تیم فوتبال اسرائیل در مرحله مقدماتی جام جهانی 2006 آلمان
2007- حضورش در چلسی و به عنوان مدیر فنی و سپس سرمربی موقت چلسی به عنوان جانشین مورینیو

گرانت سابقه کوتاهی در پورتثموس نیز دارد

Behroooz
20-09-2007, 21:13
از همين الان شرط ميبندم كه چلسي از ليگ قهرمانان اروپا حذف ميشه . ....

Nikolas_95
20-09-2007, 22:54
از همين الان شرط ميبندم كه چلسي از ليگ قهرمانان اروپا حذف ميشه . ....
آقا نگو ، حداقل الان نگید بزارید یه کم با این مصیبت وارده کنار بیاییم بعد بریم سراغ مصیبت بعدی

shimaz
20-09-2007, 23:40
من که طرفدار من یونایتدم ولی با شنیدن خبر جدایی خوزه از چلسی خیلی ناراحت شدم جاش توی لیگ و تیم خیلی خالیه یاد کل کلاش با فرگوسن بخیر.مربیه بزرگی برای چلسی بود.

persianastronomy
20-09-2007, 23:55
آقا نگو ، حداقل الان نگید بزارید یه کم با این مصیبت وارده کنار بیاییم بعد بریم سراغ مصیبت بعدی

راست میگه بچه ها ... بذارید یکم این قضیه رو هضمش کنیم ... نمی دونم چرا باورم نمیشه ...! :41:

این عکس درد آور ترین عکسیه تو این مدتها دیدم :18:... انگار همین دیروز بود که خوزه با همین ماشین تو یه کلیپ تبلیغاتی بازی کرده بود ... می خواین لینکشو بذارم ببینید ...( یه کم حال و هواتون عوض شه ) ؟؟؟؟ :20:

persianastronomy
20-09-2007, 23:58
من که طرفدار من یونایتدم ولی با شنیدن خبر جدایی خوزه از چلسی خیلی ناراحت شدم جاش توی لیگ و تیم خیلی خالیه یاد کل کلاش با فرگوسن بخیر.مربیه بزرگی برای چلسی بود.

هههههههی آخ گفتی کل کلای خوزه ...

انگار تا امشب گریه ی ما رو درنیارید راحت نمی شیدا :41:

Nikolas_95
21-09-2007, 00:00

حداقل مرام بعضی از هوادارهای تیمهای مقابل رو می بینیم بهتر میشه

اما این نشون میده این مصیبت تنها شامل طرفدارهای چلسی نمیشه

shimaz
21-09-2007, 00:05
هههههههی آخ گفتی کل کلای خوزه ...

انگار تا امشب گریه ی ما رو درنیارید راحت نمی شیدا :41:
من داره گریم میگیره چه برسه به شما:sad:

sudotux
21-09-2007, 00:07
ای کاش یه مربی خوب میاوردن تا یکم حالمون بهتر بشه . آخه این چه مربییه که آورده ؟؟؟؟؟؟؟ :4: بهترین افتخارش چند بار قهرمانی در باشگاه های اسرائیله !!!! :2::2:

Nikolas_95
21-09-2007, 00:13
ای کاش یه مربی خوب میاوردن تا یکم حالمون بهتر بشه . آخه این چه مربییه که آورده ؟؟؟؟؟؟؟ :4: بهترین افتخارش چند بار قهرمانی در باشگاه های اسرائیله !!!! :2::2:
بابا نگید،اشکمون در اومد

اگر آبرامویچ هم همچین اشتباهی بکنه بقیه بهش فشار میارن و یه مربی بهتر میاره اما کی مشه خوزه...

sudotux
21-09-2007, 00:55

باشگاه چلسی پس از کناره گیری مورینیو نامه ای پیرامون مسائل اخیر برای هوادارانش منتشر کرده است

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , می توانید متن این نامه را در زیر مطالعه کنید:

ما تنها باید دلیل و مسائل مربوط به رفتن خوزه مورینیو از چلسی را بیان کنیم چون او در چلسی و فوتبال انگلستان فوتبال جدیدی خلق کرده است

صبح زود خبر از به توافق رسیدن چلسی و مورینیو پیرامون جدایی او از چلسی را منتشر کردیم که در نشستی که با خوزه مورینیو داشتیم به یک توافق دو طرفه رسیدیم که برای جلوگیری از ورشکستگی چلسی و مورینیو همکاری خود را تمام کنیم .

ما باید به امتیازهایی برسیم تا به ورشکسنگی نرسیم که در این بین در ماههای مختلف تمام اعضا تلاشهای بسیاری انجام دادند , همانا مشکل است

دلیل گرفتن این تصمیم بزرگ , این بود که با این روند کم کم به ضرر باشگاه بود و ممکن بود آینده باشگاه را به خطر بیاندازد

چلسی تیم بزرگ , مقتدر و بدون نوسانی است که این امر قابل رویت است که گرنت و کلارک برای رسیدن به هدف تیم کمک خواهند کرد

ما هم باید خسارتهای شغل فوق العاده خوزه مورینیو را پرداخت می کردیم . او مربی موفقی برای باشگاه بوده و سزاوار این است که نامش در تاریخ چلسی بماند . خوزه ویسله ی مفیدی بود که چلسی به اینجا برسد . همچنین تاثیر او در راهنمایی تیم برای رسیدن به موقعیت خوب در اروپا و فوتبال جهان داشت

او هر زمان بخواهد می تواند به استمفورد بریج باید , از او استقبال هم خواهد شد . چه به عنوان میهمان چلسی و یا به عنوان مربی تیمی دیگر , از او پذیرایی خواهیم کرد....اگر پایان تاریخش با چلسی هم باشد از او پذیزایی خواهیم کرد.

-----------------------------------------------------

دوستان همانطور که متوجه شدید ترجمه این خبر به شدت افتضاح بود ......... که تقصیر منم نیست . منبع خبر رو خودتون مشاهده کنید :

اصل خبر رو در سایت زیر مشاهده کنید :

sudotux
21-09-2007, 01:05
انتخاب يك سرمربي ناشناخته ، شوك كناره‌گيري "خوزه مورينيو" از باشگاه انگليسي "چلسي" را دو چندان كرد .
به دنبال خبر غافلگيركننده استعفاي مورينيو سرمربي پرتغالي تيم چلسي و با اعلام جانشيني "آورام گرانت" كه اهل رژيم صهيونيستي است ، شوك ديگري به فوتبال انگليس وارد شد.گرانت به همراه استيو كلارك مسووليت تيم را فعلا برعهده گرفته‌اند.

متن کامل خبر رو در لینک زیر بخونید :

Undercover-G
21-09-2007, 01:06
آقا چی دارید میگید شما ها همش دو روز نبودم! چه خبره دارم سکته می زنم بخدا . یعنی باید باور کنیم!
در این لحظه مخم Response نمی ده!

Undercover-G
21-09-2007, 01:10
انتخاب يك سرمربي ناشناخته ، شوك كناره‌گيري "خوزه مورينيو" از باشگاه انگليسي "چلسي" را دو چندان كرد .
به دنبال خبر غافلگيركننده استعفاي مورينيو سرمربي پرتغالي تيم چلسي و با اعلام جانشيني "آورام گرانت" كه اهل رژيم صهيونيستي است ، شوك ديگري به فوتبال انگليس وارد شد.گرانت به همراه استيو كلارك مسووليت تيم را فعلا برعهده گرفته‌اند.

می دونستم یه لابی صهیونیستی تو چلسی وجود داره .
واقعه" جالبه گرانت اسرائیلی احمق که با لابی بازی اومده رو مربی کردن .
من هنوز این قضیه هضم نکردم . دارم دیونه می شم .:18:

اگه این خبرها صحت داشته باشه باید یه تجدید نظر تو باشگاه مورد علاقم بکنم . هر کاری هم بکنم نمی تونم مربی گری یه اسرائیلی رو قبول کنم .

sudotux
21-09-2007, 01:16
آقا چی دارید میگید شما ها همش دو روز نبودم! چه خبره دارم سکته می زنم بخدا . یعنی باید باور کنیم!
در این لحظه مخم Response نمی ده!

متاسفانه حقیقت داره :41::41::37::37: خبر های چند صفحه قبل رو مرور کنی متوجه میشی . البته کلارک مربی موقته نه سر مربی !!!

آبراموویچ در حال مذاکره با گاس هیدینک , دیدیر دشماپس و چند تا مربی بزرگ دیگه هست.

Undercover-G
21-09-2007, 01:20
الان همه رو خوندم ولی هر بیشتر می خونم بر بهتم افزوده میشه .
نمی تونم قبول کنم به همین راحتی مورینیو رفته باشه . خیلی راحت بی سر و صدا . همه چی گنگه الان برام !

sudotux
21-09-2007, 01:35
الان همه رو خوندم ولی هر بیشتر می خونم بر بهتم افزوده میشه .
نمی تونم قبول کنم به همین راحتی مورینیو رفته باشه . خیلی راحت بی سر و صدا . همه چی گنگه الان برام !

میدونم الان چه احساسی داری . درکت می کنم . ولی باید حقیقت رو قبول کرد . من که از صبح این خبر رو شنیدم هنوز توی شوک هستم , چه برسه به شما !

Undercover-G
21-09-2007, 01:37
واقعا" جالبه ایگه چه بلایی باید سر ما بیاد .
هم اکنون دارم این پست و میزنم سایت چلسی هم داون شده . خدایا شکرت !

Undercover-G
21-09-2007, 01:39
میدونم الان چه احساسی داری . درکت می کنم . ولی باید حقیقت رو قبول کرد . من که از صبح این خبر رو شنیدم هنوز توی شوک هستم , چه برسه به شما !

با هیچ Emotion ی نمی تونم احساسمو بیان کنم فقط می تونم بگم ترکیبی از جنون و پارانویاست.:19:

sudotux
21-09-2007, 01:41
واقعا" جالبه ایگه چه بلایی باید سر ما بیاد .
هم اکنون دارم این پست و میزنم سایت چلسی هم داون شده . خدایا شکرت !

سایت که سالمه !

Undercover-G
21-09-2007, 01:47
چند دقیقه پیش زده بود The Servers Is Too Busy

Undercover-G
21-09-2007, 02:09

آخرین اظهارات مورینیو :37:
ژوزه مورینیو آخرین مسائل و اظهارات مطرح شده در سایت چلسی را تایید کرد .:37:
مورینیو گفت : " من به دوره کاریم چلسی افتخار می کنم و فکر می کنم تصمیمی که در می 2004 برای آمدن به انگلستان گرفتم بهترین تصمیمم بود .
" بهترین دوران حرفه ای خود را در اینجا داشته ام من می خواهم از تمام کسانی که چلسی را در این مدت حمایت کردن تشکر کنم و از اینکه این یک پایان خوش بدون پایان نبود .
" برای باشگاه آروزی بهترین موفقیت ها را می کنم باشگاهی که برای همیشه با آن ارتباط خواهم داشت برای لحظه های تاریخی که با آن داشتم .:45:
" برای بازیکنان آرزوی خوشبختی و موفقیت در فوتبال و زندگی شخصیشان را دارم . :45:
و در آخر از همسر و خانواده ام تشکر می کنم و از تمام رفتار دوستانه ای که همه به من داشته اند .:45:

:19:

MORINIO
21-09-2007, 02:37
حالا ما هیچی........... دیگه ببینین خود بازیکنا چه حسی دارند از اینکه مورینیو رفته:41:

تازه دو روز دیگه هم با منچستر بازی داریم:19:

ما هم یکم گریه کنیم سبک شیم:37::37::37::37:

Undercover-G
21-09-2007, 02:54
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااا آخه چرا ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
21-09-2007, 03:02

Undercover-G
21-09-2007, 03:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
21-09-2007, 03:07
می دونستم یه لابی صهیونیستی تو چلسی وجود داره .
واقعه" جالبه گرانت اسرائیلی احمق که با لابی بازی اومده رو مربی کردن .
من هنوز این قضیه هضم نکردم . دارم دیونه می شم .:18:

اگه این خبرها صحت داشته باشه باید یه تجدید نظر تو باشگاه مورد علاقم بکنم . هر کاری هم بکنم نمی تونم مربی گری یه اسرائیلی رو قبول کنم .

آره تازه چلسی یه بازیکن اسراییلی هم داره: "تال بن هایم":2:

Undercover-G
21-09-2007, 03:20
این تیکه رو ببین :

مردک 51 ساله از دوستان نزدیک رومن آبرامویچ است .که تابستان به باشگاه پیوست و توسط مورینیو به او گفته شده بود که در کار تیم دخالت نکند و هم اکنون او جایگاه خود را در تیم مربی گری چلسی حفظ کرده است . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Undercover-G
21-09-2007, 03:27

این بن هیم رو نمی دونم واسه چی خریدن. به جرات می تونم بگم آشغال ترین خرید چلسی همین صهیونیست کثیف بود که مسلما" خرید مورینیو نبوده خود مورینیو هم بعد از چند بازی اول انداختش بیرون و بطور ثابت از الکس استفاده کرد .

MORINIO
21-09-2007, 03:28
این تیکه رو ببین :

مردک 51 ساله از دوستان نزدیک رومن آبرامویچ است .که تابستان به باشگاه پیوست و توسط مورینیو به او گفته شده بود که در کار تیم دخالت نکند و هم اکنون او جایگاه خود را در تیم مربی گری چلسی حفظ کرده است . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس دلیل استعفای مورینیو هم معلوم شد!

دخالتهای گرانت ( و البته آبراموویچ) که باعث عصبانیت خوزه می شد:2:

:37::37::37::37::37:

Undercover-G
21-09-2007, 03:37
من مطمئنم یه لابی صهیونیستی در کار بوده که مورینیو این جوری کنار گذاشته شد .
آخه اصلا" با عقل جور در نمیاد مگه میشه یک مربی مثل مورینیو با اون تاریخچه و آمار خوب بعد از فقط 2 ، 3 بازی ضعیف کنار گذاشته بشه . مربی ای که خودشون قراردادش رو تا 2010 تمدید کردن .
باید قبول کنیم رفتن مورینیو از چلسی اونم با این وضعیت خیلی عجیبه !
مطمئنا" در آینده همه چیز رو میشه .

Undercover-G
21-09-2007, 03:38
هر چی فکر می کنم می بینم مورینیو جزو با ثبات ترین مربیای لیگ برتر بوده پس چرا ؟! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
21-09-2007, 03:41
هر چی فکر می کنم می بینم مورینیو جزو با ثبات ترین مربیای لیگ برتر بوده پس چرا ؟! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:41::41::41::41:

Undercover-G
21-09-2007, 03:52

MORINIO
21-09-2007, 03:54
تو رو خدا گریه نکن من مردم! :13:

باید یه جوری باهاش کنار اومد

Undercover-G
21-09-2007, 03:56
تو رو خدا گریه نکن من مردم! :13:

باید یه جوری باهاش کنار اومد

MORINIO
21-09-2007, 04:01

fery joon
21-09-2007, 04:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
21-09-2007, 04:19
رسما اعلام می کنم بعد از چلسی که همیشه تیم محبوب من هست , طرفدار تیم آینده ی مورینیو خواهم بود. حالا هر تیمی می خواد باشه

من که هرجا بره دوستش خواهم داشت و اصلا مهم نیست کجا باشه:40::40::40:

chelzi
21-09-2007, 07:04
اسطوره ی غرور و مباهات سرانجام از چلسی رفت:41::42:

chelzi
21-09-2007, 07:07
عکس ماشین کیه؟

persianastronomy
21-09-2007, 11:09
بابا تازه می پرسی عکس ماشین کیه ؟؟؟

خب ماشین مورنیو دیگه !

موقعی که داشت استمفورد بریج رو ترک می کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

persianastronomy
21-09-2007, 11:14
من اگه جای بازیکونا بودم اصلا به حرفهای این یارو ( گرانت ) گوش نمی دادم ... :13:

من یکی که بازی چلسی با منچستر رو نمی بینم ...

معلومه دیگه چی میشه مربی که آشغال مدیر که آشغال روحیه بازیکونا خراب تماشاگرا عصبی و حالا اون من یوناینتد های عوضی خوشحال و سره حال ... و نتیجه رو نگم بهتره ........... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

persianastronomy
21-09-2007, 11:15
اصلا تا این آمبراموویچه ... یه مربی درست حسابی نیاره .... من یکی که بازهای چلسی رو نگــــــــــــــــــاه نمی کنم :13:

persianastronomy
21-09-2007, 11:32
این خونی که دارید روی اواتر جدیدم می بینید خون آمبراموییچ که ریخته شده :2:

shimaz
21-09-2007, 12:12
من اگه جای بازیکونا بودم اصلا به حرفهای این یارو ( گرانت ) گوش نمی دادم ... :13:

من یکی که بازی چلسی با منچستر رو نمی بینم ...

معلومه دیگه چی میشه مربی که آشغال مدیر که آشغال روحیه بازیکونا خراب تماشاگرا عصبی و حالا اون من یوناینتد های عوضی خوشحال و سره حال ... و نتیجه رو نگم بهتره ........... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته عصبی و ناراحتی ولی مواظب حرف زدنت باش:4:

persianastronomy
21-09-2007, 13:15
درسته عصبی و ناراحتی ولی مواظب حرف زدنت باش:4:
هو مگه من چی گفتم ... تازه خیلی جلوی خودمو گرفتم ... یکم جنبه لطفا ...:13: باشه آقاجون اینجوری بگم خوبه :
مدیر باشگاه گل . مربی که اصلا 10 تای خوزه ، منچسترم 6 تاییش می کنیم .

shimaz
21-09-2007, 13:24
هو مگه من چی گفتم ... تازه خیلی جلوی خودمو گرفتم ... یکم جنبه لطفا ...:13: باشه آقاجون اینجوری بگم خوبه :
مدیر باشگاه گل . مربی که اصلا 10 تای خوزه ، منچسترم 6 تاییش می کنیم .
بهتر شد به جز تیکه ی اخرش که همچین کاری رو نمیتونید انجام بدید:46:

persianastronomy
21-09-2007, 16:01
من که هرجا بره دوستش خواهم داشت و اصلا مهم نیست کجا باشه:40::40::40:

تایید میشه ... منم همین طور :40::40:

ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...

Nikolas_95
21-09-2007, 16:11
حالا ما هیچی........... دیگه ببینین خود بازیکنا چه حسی دارند از اینکه مورینیو رفته:41:

تازه دو روز دیگه هم با منچستر بازی داریم:19:

ما هم یکم گریه کنیم سبک شیم:37::37::37::37:

راست میگی،روحیه خود بچه های تیم رو بگو،خدا رحم کنه جلوی منچستر

آخه یکی نیست بگه بابا وقتی چندتا از بازیکن های کلیدی مثل دروگبا تو تیم نباشن خوب نتیجه ضعیف میگیره تیم نباید که مربی رو عوض کرد

مگه اینکه دنبال بهانه باشن

Nikolas_95
21-09-2007, 16:12
تایید میشه ... منم همین طور :40::40:

ولی خدا اون روز رو نیاره که تیمی که قرار خوزه توش مربی گری کنه بخواد مقابل چلسی قرار بگیره ...

من هم همینطور،هر جا بره دوستش داریم

آقا این آواتارت چه میکنه؟دل خون طرفدارهای چلسی رو نمایش میده

Nikolas_95
21-09-2007, 16:19
همون طور که گفتم برای بازی مقابل منچستر ....

برید کلوپ منچستر ببینید چه خبره

Asalbanoo
21-09-2007, 17:06
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!

در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.

غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.

در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.

Nikolas_95
21-09-2007, 17:13
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال چلسي انگليس در پي ترك استمفورد بريج توسط مورينيو هرگز ناراحت نشده و سراغي از وي نگرفتند.

به گزراش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، در گزارش مفصل اين روزنامه آمده است: مرد پرتغالي آبي هاي لندن در كمال ناباوري چلسي را ترك كرد؛ اما اين يك حقيقت است كه هواداران چلسي در پي رفتن او هرگز ناراحت نشدند و كسي سراغ او را هم نگرفت!

در ادامه اين مقاله آمده است: خوزه مورينيو با آمدن به چلسي يك ويلاي رويايي با تمام تجهيزات دريافت كرد و تا آخرين روز از حضور رسمي خود در چلسي 8 بار اتومبيل خود را تغيير داد. همسر وي در بورس لندن سود سرشاري داشت و اين همه را مديون نفوذ آبراموويچ بود.

غرور مورينيو براي يك تا دو بازي جواب داد و باعث شد با كمي جنجال به مقاصد خود برسد؛ اما اين بازيگري كم كم براي هواداران چلسي بسيار تكراري و غير قابل قبول شده بود. از طرفي موريني، چلسي را در سايه شوك تغيير مربي و خريد چندين ستاره جديد به مقصد رساند و در فصل بعد از آن نتوانست با تكيه بر دانسته هاي خود كار خاصي براي چلسي انجام بدهد.

در پايان اين گزارش آمده است: خداحافظ اي مربي مغرور! تو جايي در قلب هواداران چلسي نداشته و نداري. آنها مردي از جنس جزيره را براي تيم قديمي و مردمي خود طلب مي كنند و به اين هدف نيز خواهند رسيد.
این خبر رو تو چندتا تاپیک خوندم

من نمیدونم یعنی چی؟حقیقت داره؟مگه میشه؟

sudotux
21-09-2007, 19:08
این خبر رو تو چندتا تاپیک خوندم

من نمیدونم یعنی چی؟حقیقت داره؟مگه میشه؟

این خبر نتیجه تخیلات فانتزی عده ای هست که مخالف چلسی و مورینیو بودند. من میگم کذب محضه ! طرفدارای چلسی در این چند سال بهترین نتایج رو با مورینیو گرفتند و بهترین خاطره ها رو با مورینیو دارن. غیر قابل باوره که یه طرفدار اینقدر بی معرفت باشه ! مطمئن باش اینایی که از رفتن مورینیو ناراحت نشدند اصلا طرفدار چلسی نبودند...

MORINIO
21-09-2007, 19:28

واقعا من نمیدونم این خبر گزاری های ایرانی :2: خبر هاشون رو از کجا می یارند تو این خبر نوشته به نقل از سان لندن

عمرا همچین خبری درست باشه:13:

مگه می شه مورینیو در قلب طرفداران چلسی جایی نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

این همه قهرمانی و .......:18:

Nikolas_95
21-09-2007, 19:41
من میگم،مایی که توی ایرانیم و اصلا اونجا نیستیم ، این همه طرفدار و دوستدارش بودیم چه برسه کسانی که اونجا هستن

Asalbanoo
21-09-2007, 19:42
سلام
دوستان طرفدار چلسی
من فقط خبری را که خودنم گذاشتم اینجا
چون بازی ها و اخبار این تیم را دنبال نمی کنم..واسه همین نمی دونستم خبرش به کذب می ره
در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.
قصد و غرضی نبوده

MORINIO
21-09-2007, 19:45
سلام
دوستان طرفدار چلسی
من فقط خبری را که خودنم گذاشتم اینجا
چون بازی ها و اخبار این تیم را دنبال نمی کنم..واسه همین نمی دونستم خبرش به کذب می ره
در هر حال امیدوارم ناراحت نشده باشید.
قصد و غرضی نبوده

نه خیر عسل بانو جان منظور ما شما نیستید:11:

منظور ما اون خبر گزاری های لعنتی ایرانی هست که .......:2:

Behroooz
21-09-2007, 20:26
حالا تصورش رو بكن اين الكس فرگوسن چه مارمولكيه كه 14 سال در منچستر دوام اورده .

Nikolas_95
21-09-2007, 21:39
نه خیر عسل بانو جان منظور ما شما نیستید:11:

منظور ما اون خبر گزاری های لعنتی ایرانی هست که .......:2:
بله،ما از دست شما ناراحت نشدیم عسل بانو جان،از دست بعضی ها که با قصد و غرض و عناد این خبر رو میگن و قبل یا بعد از خبر دوتا تیکه هم می پرونن ناراحتیم
البته جدای از اینکه خبرش رو کذب می دونیم

Nikolas_95
21-09-2007, 21:40
آی گفتی عجب....

MORINIO
21-09-2007, 22:06

آره خدا وکیلی چند بار تا مرز اخراج از منچستر پیش رفت ولی نمیدونم چطور اون رو نگه داشتند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرین بارش دو فصل پیش بود همون سالی که 3-0 به چلسی باخت:27:

Nikolas_95
21-09-2007, 22:24
آخرین بارش دو فصل پیش بود همون سالی که 3-0 به چلسی باخت:27:

نگو آقا،یادمون می افته به اینکه اون زمان مربی مون کی بوده و :37::45:

Undercover-G
21-09-2007, 22:56

Such A Bullshit !
دروغ و تحریف از این بزرگ تر نمیشه در حالی همه عالم و آدم به این قضیه که رفتن مورینیو یک شک بزرگ برای همه بوده رو اذعان کردن آیا این اظهار نظر مزخرف به نظر نمی رسه ؟

برید Comment هایی که در این رابطه هست رو بخونید اونا دروغ نمی گن.

Undercover-G
22-09-2007, 01:29

بعد از خروج نابهنگام مورینیو از چلسی دروگبا در حالی که از نظر روحی بسیار متاثر بود گفت استمفوردبریج را به خاطر مورینیو ترک خواهد کرد .
مهاجم ساحل عاجی بسیار ناراحت وخشمگین از اینکه چلسی اینگونه ارتباط خود را با مربی پرتقالی قطع کرده است می باشد مصمم به ترک چلسی است .
دروگبای 29 ساله در ناراحتی و اندوه خداحافظی مورینیو است که مورینیو دیروز سر زمین تمرین حاضر شد و با آنها خداحافظی کرد .
و هم اکنون او قصد دارد تقاضای خود را برای ترک استمفورد بریج در پنجره نقل و انتقالات تابستانی را دارد .
یکی از دوستان نزدیک دروگبا به این روزنامه گفت : " دروگبا کاملا" از رفتار چلسی با مورینیو خشمگین است و نمی تونه باور کنه اونا اینگونه با او (مورینیو) رفتار کرده باشند .
" او به مورینیو به عنوان یک راهنما و مربی کامل نگاه می کرد و فکر نمی کند بدون او بتواند به بهترین فرم خود بدون او و زیر نظر مربی دیگری برسد .
" چند هفته ای طول می کشد تا او دوباره آماده بازی شود اما این مسئله زمان است و اینکه او کی باشگاه را ترک خواهد کرد .
دروگبا بهترین گل زن چلسی با 33 گل زده است .
روزنامه سان هم مدعی شده است که آ.ث میلان آماده پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این بازیکن است .
این روزنامه همچنین مدعی شده است دوست صمیمی دروگبا یعنی مایکل اسین هم از این تصمیم باشگاه عصبانیست .
در حالیکه فرانک لمپارد هم باوجود 21 ماه مانده از قراردادش در حال مذاکره برای ترک باشگاه است .
ستاره های پرتقالی ریکاردو کاروالیو و پائول فررا هم که با مورینیو از پورتو به چلسی آمده اند در اندیشه آینده خود به عنوان بازیکن در لندن هستند .
در همین حال مورینیو که دیشب با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من از وقت خودم استفاده می کنم و بعد از اتفاقی که افتاده است در حال استراحت هستم .
" من در سالهای گذشته بسیار کار کرده ام و برای گرفتن کار جدید هیچ عجله ای ندارم .

*** منم باید یه تجدید نظر اساسی رو Club مورده علاقم بکنم ***

منبع : Goal.com UK

Nikolas_95
22-09-2007, 01:41

بعد از خروج نابهنگام مورینیو از چلسی دروگبا در حالی که از نظر روحی بسیار متاثر بود گفت استمفوردبریج را به خاطر مورینیو ترک خواهد کرد .
مهاجم ساحل عاجی بسیار ناراحت وخشمگین از اینکه چلسی اینگونه ارتباط خود را با مربی پرتقالی قطع کرده است می باشد مصمم به ترک چلسی است .
دروگبای 29 ساله در ناراحتی و اندوه خداحافظی مورینیو است که مورینیو دیروز سر زمین تمرین حاضر شد و با آنها خداحافظی کرد .
و هم اکنون او قصد دارد تقاضای خود را برای ترک استمفورد بریج در پنجره نقل و انتقالات تابستانی را دارد .
یکی از دوستان نزدیک دروگبا به این روزنامه گفت : " دروگبا کاملا" از رفتار چلسی با مورینیو خشمگین است و نمی تونه باور کنه اونا اینگونه با او (مورینیو) رفتار کرده باشند .
" او به مورینیو به عنوان یک راهنما و مربی کامل نگاه می کرد و فکر نمی کند بدون او بتواند به بهترین فرم خود بدون او و زیر نظر مربی دیگری برسد .
" چند هفته ای طول می کشد تا او دوباره آماده بازی شود اما این مسئله زمان است و اینکه او کی باشگاه را ترک خواهد کرد .
دروگبا بهترین گل زن چلسی با 33 گل زده است .
روزنامه سان هم مدعی شده است که آ.ث میلان آماده پیشنهاد 25 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این بازیکن است .
این روزنامه همچنین مدعی شده است دوست صمیمی دروگبا یعنی مایکل اسین هم از این تصمیم باشگاه عصبانیست .
در حالیکه فرانک لمپارد هم باوجود 21 ماه مانده از قراردادش در حال مذاکره برای ترک باشگاه است .
ستاره های پرتقالی ریکاردو کاروالیو و پائول فررا هم که با مورینیو از پورتو به چلسی آمده اند در اندیشه آینده خود به عنوان بازیکن در لندن هستند .
در همین حال مورینیو که دیشب با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من از وقت خودم استفاده می کنم و بعد از اتفاقی که افتاده است در حال استراحت هستم .
" من در سالهای گذشته بسیار کار کرده ام و برای گرفتن کار جدید هیچ عجله ای ندارم .

*** منم باید یه تجدید نظر اساسی رو Club مورده علاقم بکنم ***

مطلب خیلی جالبی بود،دستت درد نکنه،به این میگن وفاداری

آواتارت رو هم خیلی خوب عوض کردی

shayanelong
22-09-2007, 01:45
به هر حال قبل از هر چیز بگم که آقا اشکان و Undercove-G از کوره در نرن و توهین نکنن.قبول کنین تیمتون از هم پاشیده شده.حالا اونایی که مسخره میکردن ببینن چه قدر این سر الکس عظمت داره که 21 سال نه 14
سال تو انگلیس دوام آورده.به هر حال بازی شنبه دلیل اصلی این استعفا بوده.چون هرکسی آمادگی کریس
رونالدو رو تو بازی آخر دیده باشه میگرخه.مخصوصا اکه تحت فشار باشه و تو الد ترافورد با من یو بازی داشته
باشه.

Undercover-G
22-09-2007, 01:58

دیگر مربیان لیگ برتر هم نظرات خود را راجع به خروج مورینیو بیان کردند .
الکس فرگوسن مربی این حریف قدیمی چلسی که مربی منچسر یونایتد است و روز یکشنبه میزبان چلسی در اولترافورد است می گوید : مربی پرتقالی زیر یک فشار احمقانه از سوی باشگاه قرار گرفته بود .
فرگوسن عقیده دارد که چلسی بدون هیچ منطق و دلیلی واقعه ای مورینیو را مجبور به ترک کرده است .
چلسی در بیانیه ای هفته اخیر به نقل از پیتر کنیون گفته بود که ما حداقل 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان در 6 سال آینده می خواهیم .
و مربی منچستر اظهار کرد : این واقعا" عجیبه که این گونه روی مربی برای کسب جام های اروپایی فشار وارد بشه .
کمک مربی فرگوسن و هم وطن مورینیو می گوید : احساس می کنم مشکلات رفتاری و شخصیتی در این قضیه دخیل بوده .
کویرز گقت : مورینیو بعد از ورود به چلسی نظر فکر جدیدی را به این باشگاه آورده است که احتمالا" مورد پسند بسیاری نبوده و او را مجبور به ترک کرده است .
او در ادامه گفت : من فکر نمی کنم او دیگر در انگلستان بماند برای اینکه باشگاه های بزرگ از وضعیت با ثباتی بر خوردارند . لیگ اسپانیا به نظر می آید برای او جای بهتری باشد .
مربی نیو کاسل سام آلردایس هم درباره مورینیو چنین گفته : من کاملا" از رفتن او شوکه نشدم ولی بازی های ما بدون او جالب نخواهد بود .او یکمی از نظر خلق و خو عجیب بود ولی خوب که چه ؟
بازیکن ردینگ استفان هانگ که باعث شکسته گی جمجمه سر پتر چک دروازبان چلسی شده بود هم گفت :
" اون (مورینیو) شخصیت جالبی داشت و برای لیگ بسیار عالی به نظر می رسید . من واقعا" از رفتن او ناراحت شدم .

منبع : Goal.com

*** حالا چی ؟ به نظرتون اون خبر خبرگزاری فارس درست بوده ؟! ***

Nikolas_95
22-09-2007, 01:58
به هر حال قبل از هر چیز بگم که آقا اشکان و Undercove-G از کوره در نرن و توهین نکنن.قبول کنین تیمتون از هم پاشیده شده.حالا اونایی که مسخره میکردن ببینن چه قدر این سر الکس عظمت داره که 21 سال نه 14
سال تو انگلیس دوام آورده.به هر حال بازی شنبه دلیل اصلی این استعفا بوده.چون هرکسی آمادگی کریس
رونالدو رو تو بازی آخر دیده باشه میگرخه.مخصوصا اکه تحت فشار باشه و تو الد ترافورد با من یو بازی داشته
باشه.
خب خیلی هم نمیشه با الکس فرگوسن مقایسه کرد،فشار مدیریت روی فرگوسن رو باید با فشار روی خوزه باید مقایسه کرد

Undercover-G
22-09-2007, 02:02
مطلب خیلی جالبی بود،دستت درد نکنه،به این میگن وفاداری

آواتارت رو هم خیلی خوب عوض کردی

ممنون دوست عزیز . واقعا" الان من از نظر روحی دپ دپم .

Nikolas_95
22-09-2007, 02:05
ممنون دوست عزیز . واقعا" الان من از نظر روحی دپ دپم .
خواهش میکنم

حق داری همه طرفدارهای چلسی اینطور شدن

ما از شنیدن این خبر اینجوری شدیم،بعد خبرگزاری فارس اومده همچون خبری داده

تازه ، خیلی ها الان دارن فکر میکنن هنوز طرفدار چلسی بمونن یا نه ،بعد بیاییم خوشحال باشیم؟

Undercover-G
22-09-2007, 02:10
باشه.

باز که شما نسنجیده حرف زدی!
یک بار دیگه میگم رفتن مورینیو دلایل دیگه ای داشته نه به خاطر بازی با تیم های بزرگ این طرز تفکر خیلی مزحکه.
باید صبر کرد و دیدی دلیل اصلی رفتن مورینیو چی بوده .
چرا اینجوری رفت ؟ این جور کنار رفتن خیلی عجیبه . نمی تونه دلیل ساده ای مثل بازی های ضعیعف داشته باشه . همونطور که گفتم مورینیو از با ثبات ترین مربی های دنیاست . همین الان اگه خبرا رو بخونی می بینی چه دعوایی سر به خدمت گرفتن مورینیو هست .
من که هنوز نتونستم این قضیه رو هضم کنم . چون من واقعا" با مورینیو حال می کردم حالا ممکنه بعضی از بازی هارو خوب نبوده که طبیعی هم هست ولی در کل با شخصیتشم خیلی حال می کردم به خاطر همین برام خیلی سخته قبول کنم اونم اینجوری!

Undercover-G
22-09-2007, 02:14
خواهش میکنم

حق داری همه طرفدارهای چلسی اینطور شدن

ما از شنیدن این خبر اینجوری شدیم،بعد خبرگزاری فارس اومده همچون خبری داده

تازه ، خیلی ها الان دارن فکر میکنن هنوز طرفدار چلسی بمونن یا نه ،بعد بیاییم خوشحال باشیم؟

فعلا" باید صبر کرد و نباید زود قضاوت کنیم ولی به شخصه از حرکت چلسی با مورینیو شوکه شدم نمی دونم چرا اینکارو کردن باهاش همین موضوع هم منو نسبت به چلسی بدبین میکنه !

Nikolas_95
22-09-2007, 02:24
فعلا" باید صبر کرد و نباید زود قضاوت کنیم ولی به شخصه از حرکت چلسی با مورینیو شوکه شدم نمی دونم چرا اینکارو کردن باهاش همین موضوع هم منو نسبت به چلسی بدبین میکنه !
ای آقا این باند بازی ها و مافیا هایی که وجود داره معلوم نیست کجا هست و چی کار میکنه؟

معلوم نیست با صبر کردن مشخص بشه که چه خبر بود و چرا اینطوری شد،شاید سالها طول بکشه تا حقیقت معلوم بشه

shayanelong
22-09-2007, 02:29
منظورم این نیست که از منچستر ترسیده.مسلما اگه می باخت اخراج میشد و خیلی براش از استعفا بدتر

بود.الان توپ تو زمین آبراموویچه.از این که یدف اخراج بشه و آبروش بره ترسیده بود.

Undercover-G
22-09-2007, 02:50
ای آقا این باند بازی ها و مافیا هایی که وجود داره معلوم نیست کجا هست و چی کار میکنه؟

معلوم نیست با صبر کردن مشخص بشه که چه خبر بود و چرا اینطوری شد،شاید سالها طول بکشه تا حقیقت معلوم بشه

متاسفانه بله ! :41:

Undercover-G
22-09-2007, 02:53

بعد شوک به وجود آمده از خروج مورینیو از چلسی در روز پنجشنبه یکی از مورد اطمینان ترین بازیکنان تیم در زمین یعنی ریکاردو کاروالیو با و وجوده ناراحتی و اندوه بسیار از خروج مربی شان و ماکله له آن را غیرقابل باور خواندند .
مورینیو در ساعات اولیه پنجشنبه در ابتدای فصل جاری چلسی را ترک کرد .
خبر های از سرار دنیا امروز صبح از واکنش بازیکنان و فوق ستاره های چلسی گزارش دادند .
" فوق ستاره چلسی دیدیر دروگبا در حالی که اشک می ریخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با رسانه ها صحبت می کرد و همین طور مایکل اسین ستاره دیگر چلسی .
ریکاردو کاروالیو که با مورینو هم در پورتو و هم چلسی بوده است به دیلی میل گفت :
" ما شدیدا" از این ماجرا ناراحتیم . در واقع ما شوکه و ناراحت شدیم .
" برای من هیچ شکی وجود ندارد که ژوزه بهترین مربی دنیا است و من نمی تونم باور کنم که ما اونو از دست دادیم .
" من هیچ وقت فکر نمی کردم که اون چلسی رو قبل از تموم کردن کارش ترک کنه ، قبل از رسیدن به تمام موفقیت های که می خواست به دست بیاره .
" این اولین باره که اون همچین کاری میکنه و من مطمئنم که براش خیلی سخته . او عاشق چلسی بود این یه شوک خیلی بزرگ برای بازیکنا بود .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" در هفته های اخیر مربی زیاد خوشحال نبود بخاطر نتایج ضعیفی که می گرفتیم اما ما همه مون با هم برای رسیدن به موقعیت بهتری کار می کردیم .
مدافع میانی چلسی کلود ماکله له صحبت های کاروالیو را در رابطه با تغییرات اخیر این گونه ادامه داد که :
او به دیلی استار گفت : " این خبرها مثل بمب بودن برای من . من هرگز فکر نمی کردم تنها بعد از دو ماه از شروع فصل شاهد خروج مربی باشیم .
" ما بعد از هر نتیجه شاهد فشار روی مورینیو بودیم ما ما هنوز به خودمون مطئنیم .
" مصدومیت های جدید ، واقعا" به مربی ضربه زدن و شما این اضطراب رو می تونستین ببینین .
" من اول این خبر رو از یکی از دوستانم توسط یک پیغام گرفتم . من مربی جدید رو زیاد نمی شناسم .

خود مورینیو احتمال داده است به زودی به دنیای فوتبال باز گردد و به تایم گفت :
" من منتظر تماس ها هستم . من می خوام از زندگیم لذت ببرم ولی می خوام کار بکنم ."

persianastronomy
22-09-2007, 12:48
فکرم کنم تنها کسی که باور کرده مورنیو از چلسی رفته آبراموویچه ...

آخه یه آدم چقدر میتونه احمق باشه ( موویچ رو میگم ) :13:

persianastronomy
22-09-2007, 12:56
خود مورینیو احتمال داده است به زودی به دنیای فوتبال باز گردد و به تایم گفت :
" من منتظر تماس ها هستم . من می خوام از زندگیم لذت ببرم ولی می خوام کار بکنم ."

فقط خدا کنه که لیگ اسپانیا رو انتخاب نکنه ... :41:

persianastronomy
22-09-2007, 13:00
آقا این آواتارت چه میکنه؟دل خون طرفدارهای چلسی رو نمایش میده

این لکه های خون رو فقط خوزه می تونه پاک کنه ...
پس تا همیشه روی آواتارم خواهد موند :46:

Undercover-G
22-09-2007, 14:37

بازیکن اسبق منچستر آرتور البسیتون معتقد است خروج ناگهانی مربی چلسی ژوزه مورینیو از استمفورد بریج به منچستر یونایتد امتیاز بسیار خوبی برای استحکام قوای خود خواهد داد .
و این در حالیست ممکن است جایگزینی گرانت به جای مورینیو باعث خروج دسته جمعی آبی ها شود . او گفت : " من انتظار یک بازی کامل در اولترافورد را دارم و شخصا" معتقدم رفتن ناگهانی مورینیو به سود ما باشد .
" این برای چلسی یک ضرر تمام عیار است و مهم نیست که بازیکنان در این باره چه بگویند ولی مطمئنا" خیلی از آنان در خلوت خود از این جدایی متاثر شده ند .
" بسیاری از بازیکنان خارجی فقط به خاطر وجود مورینیو با چلسی قرارداد امضا کرده اند و این در حالیست که دو بازیکن محوری چلسی یعنی لمپارد و تری رابطه بسیار نزدیکی با مورینیو دارند و بعد از رقتن او بسیار ناامید شده اند .

persianastronomy
22-09-2007, 15:15
بازیکن اسبق منچستر آرتور البسیتون معتقد است خروج ناگهانی مربی چلسی ژوزه مورینیو از استمفورد بریج به منچستر یونایتد امتیاز بسیار خوبی برای استحکام قوای خود خواهد داد .
و این در حالیست ممکن است جایگزینی گرانت به جای مورینیو باعث خروج دسته جمعی آبی ها شود . او گفت : " من انتظار یک بازی کامل در اولترافورد را دارم و شخصا" معتقدم رفتن ناگهانی مورینیو به سود ما باشد .
" این برای چلسی یک ضرر تمام عیار است و مهم نیست که بازیکنان در این باره چه بگویند ولی مطمئنا" خیلی از آنان در خلوت خود از این جدایی متاثر شده ند .
" بسیاری از بازیکنان خارجی فقط به خاطر وجود مورینیو با چلسی قرارداد امضا کرده اند و این در حالیست که دو بازیکن محوری چلسی یعنی لمپارد و تری رابطه بسیار نزدیکی با مورینیو دارند و بعد از رقتن او بسیار ناامید شده اند .

شما رو نمی دونم و لی من یکی که قدرت دیدن این بازی رو ندارم . :41:

تصور اینکه روی نیمکت باید بجای خوزه ، گرانت رو ببینم دیونم میکنه !!:19:

این یارو هم فکر کرده خیلی باهوشه ، آرتور رو میگم ، خب هر ...ی هم می دونه چی قرار ه سر چلسی بیاد .

Undercover-G
22-09-2007, 15:17
فقط خدا کنه که لیگ اسپانیا رو انتخاب نکنه ... :41:

اتفاقا" به نظر من هر جا بره خوبه و موفق میشه ولی فقط لیگ ایتالیا رو انتخاب نکنه .

این لکه های خون رو فقط خوزه می تونه پاک کنه ...
پس تا همیشه روی آواتارم خواهد موند :46:
درسته ! این لکه ننگ تا ابد روی چلسی خواهد ماند .

Undercover-G
22-09-2007, 15:21
شما رو نمی دونم و لی من یکی که قدرت دیدن این بازی رو ندارم . :41:

تصور اینکه روی نیمکت باید بجای خوزه ، گرانت رو ببینم دیونم میکنه !!:19:

این یارو هم فکر کرده خیلی باهوشه ، آرتور رو میگم ، خب هر ...ی هم می دونه چی قرار ه سر چلسی بیاد .

منم همین طور !
الان بجای اینه واسه بازیه چلسی - منچوستر ذوق داشته باشیم ، دپیم .
وقتی خبرای قبل از بازی چلسی - من یو رو می بینم حتی دوس ندام بخونمشون .
فکر کنم حالا حالا ها نتونم از تو فاز مورینیو در بیام . اصلا" شاید هیچ وقت در نیام .:19:

دیدن یه مربی اسرائیلی اونم از نوع کریحوالمنظرش دیونم می کنه .

persianastronomy
22-09-2007, 15:22
اتفاقا" به نظر من هر جا بره خوبه و موفق میشه ولی فقط لیگ ایتالیا رو انتخاب نکنه .

اصلا میدونی چیه به نظرم بمونه انگلیس بهتره ، مربی مثل خوزه حیفه که از انگلیس بره ، شده بره مربی ساندرلند بشه ...
ولی مطمئن باشید با همین تیمم می تونه دهنه خیلیا رو ببنده :27:

persianastronomy
22-09-2007, 15:25
فکر کنم حالا حالا ها نتونم از تو فاز مورینیو در بیام . اصلا" شاید هیچ وقت در نیام .:19:

تایید میشه ... خدا کنه هر چی زود تر معلوم بشه کدام باشگاه رو انتخاب میکنه ... که بریم تو کارش :27:

Undercover-G
22-09-2007, 15:30
برای اولین بار در طول عمرم دوس دارم این قضیه رفتن دسته جمعی بازیکنا عملی بشه تا به مسئولان چلسی بفهمونه یه صهیونیست ارزش کنار گذاشتن بهترین مربی دنیا رو نداره .
آخه چند بار مورینیو باید می گفت که "عاشق چلسیه " چند بار باید می گفت " لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست " چند بار باید می گفت " دوست داره تمام مدت مربیگریش رو تو چلسی بمونه ". [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Undercover-G
22-09-2007, 15:34
اصلا میدونی چیه به نظرم بمونه انگلیس بهتره ، مربی مثل خوزه حیفه که از انگلیس بره ، شده بره مربی ساندرلند بشه ...
ولی مطمئن باشید با همین تیمم می تونه دهنه خیلیا رو ببنده :27:

آره منم دوس دارم ولی الان تیمهای بزرگ تو وضعیت خوبی هستن که بعیده دست به تغییر بزن خدا کنه از لیگ برتر نره ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تایید میشه ... خدا کنه هر چی زود تر معلوم بشه کدام باشگاه رو انتخاب میکنه ... که بریم تو کارش :27:

لحظه شماری می کنم برای اون لحظه :42:

persianastronomy
22-09-2007, 15:37
آخه چند بار مورینیو باید می گفت که "عاشق چلسیه " چند بار باید می گفت " لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست " چند بار باید می گفت " دوست داره تمام مدت مربیگریش رو تو چلسی بمونه ".

خب دیگه بعضی آدما ذاتا نفهم به دنیا میان مثل آمبراموویچ ، کاریشم نمیشه کرد ... ای کاش تو انگلیس می شد مثل ایران مدیر باشگاه رو با اردنگی انداخت بیرون :27:

shayanelong
22-09-2007, 15:43
من که دیگه اینورا به کل پیدام نمیشه ولی چلسی یادت باشه منچستر سرورته.

persianastronomy
22-09-2007, 15:47

یه کلام از مادر عروس .... ! :27:

Undercover-G
22-09-2007, 15:49

چه بهتر ! :31:
حالا کجا سربازی ؟:46:
در ضمن چلسی مورینیو همیشه و در همه حال سرورتونه ! :21:

آرش-19
22-09-2007, 16:02
باورتون نمیشه از وقتی شنیدم که خوزه از چلسی رفته اصلا میلی به تماشای فوتبال ندارم.
همیشه آرزو داشتم که تو لیگ قهرمانان میلان با چلسی با مربیگری مورینیو بازی کنه.ولی متاسفانه
دیگه هیچ وقت به آرزوم نمی رسم.
لیگ انگلیس بدون مورینیو دیگه برام جذابیت نداره . بدون مورینیو-یی که لیگ رو متحول کرد و بازی های تیمهای
انگلیسی رو از اون حالت یکنواخت و تکراری بیرون آورد.
به هر حال شنیدم که اینتر مشتری پروپاقرصشه.امیدوارم اینتر رو انتخاب کنه چون مطمئنم با اومدنش به ایتالیا
می تونه این تیم رو از این حالت سردش بیرون بیاره و یه حریف خوب برای میلان باشه.
من همیشه جنگ مربیان بزرگ رو به تکنیک و دریبل زنی ترجیح می دم و مطمئنم که مورینیو یکی از مغزهای تاکتیک
جهان فوتباله.

Undercover-G
22-09-2007, 16:07

مربی منچستر یونایتد سر الکس فرگوسن ژوزه مورینیو را ستایش کرد و افزود او در مدت حضورش در چلسی لیگ برتر را متحول کرد .
مورینیو به صورتی احساسی چلسی را ترک کرد و به صورت غیر قابل پیش بینی در اولین ساعات صبح پنجشنبه چلسی را ترک گفت .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالهای بسیاری در مورد ترک مورینیو در آستانه بازی یکشنبه در اولترافورد برای واجه با منچستر وجود دارد .
مربی شیاطین سرخ از مربی پرتقالی به گرمی ستایش کرد و گفت که دلش برای رقابت ها ی او تنگ می شود .او گفت : " نبود ژوزه برای ادامه بازی ناامید کننده است .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" من فکر می کنم اون برای فوتبال یه مرد فوق العاده است و البته برای چلسی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از بازی های که با او داشتم لذت می بردم و فکر می کنم او یه روح تازه و جدید به بازیهای لیگ داد .
فرگوسن اضافه کرد : " اون مگه چیکار کرد ؟ اون فوق العاده بود و موفقیت های بی نظیری بدست آورد .
این واقعا" یک اتفاق عجیب بود که او را تغییر دادن . و در این لحظه آورام گرانت در جای او نشسته و گرانت تست بزرگی پیش رو داره .

Undercover-G
22-09-2007, 16:43

مربی آرسنال گفت لیگ برتر انگلیس با رفتن ژوزه مورینیو از چلسی یکی از بهترین دارایی های خود را از دست داد .
چلسی و آرسنال از حریفان قدیمی در لیگ برتر انگلیس هستند اما مربی تیم آرسنال از مورینیو که به تازگی از چلسی جدا شده است ستایش کرد .
و ونگر از اینکه به مورینیو فرصتی که به الکس فرگوسن در اولترافورد داده شده در استمفورد بریج داده نشده اظهار تعجب کرد .
ونگر در رابطه با جدایی مورینیو از چلسی گفت : " این واقعا" ناراحت کننده است من فکر می کنم مورینیو مربی با کیفیتی بود .
" من به شخصه به مسائل تاکتیکی بسیار اعتقاد دارم و از این رو من فکر نمی کنم این خبر خوبی برای فوتبال باشد ( جدایی مورینیو ).
" ما زیاد با هم ارتباط نزدیکی نداشتیم ولی این دلیل نمی شود که واقعیت را پنهان کنم . من برای کاری که او انجام داد و کیفیت کار او احترام زیادی قائل هستم .
او زمانی به چلسی آمد که چلسی تازه داشت خود را پیدا می کرد . آنها ترکیب خوبی داشتند ولی اون آنها را در وضعیت بهتری قرار داد و آنها را برنده کرد .
" او لیاقت اعتبار و ارزش بیشتری را داشت برای اینکه بردن هیچ وقت راحت نیست و در انگلستان کمی هم سختر است .
" ولی من برای یک لحظه فکر کردم وقتی او قرارداد خود را تمدید کرد اون در مسیر مشابهی همانند آنچه من یا فرگوسن فکر می کنیم است و سعی می کنیم مدت بشتری در یک باشگاه بگذرانیم .

persianastronomy
22-09-2007, 16:47
فرگوسن اضافه کرد : " اون مگه چیکار کرد ؟ اون فوق العاده بود و موفقیت های بی نظیری بدست آورد .
این واقعا" یک اتفاق عجیب بود که او را تغییر دادن . و در این لحظه آورام گرانت در جای او نشسته و گرانت تست بزرگی پیش رو داره .

خدا از دهنت بشنوه ... با این که از این پیره مرد( فرگوسن ) بدم میاد و همیشه با نام پیر مرد جلف ازش نام می برم ولی این یدونه رو خوب اومد . فقط باید یکی اینو حالی اون مدیر احمق تیم بکنه .:13:

persianastronomy
22-09-2007, 16:51
به هر حال شنیدم که اینتر مشتری پروپاقرصشه.امیدوارم اینتر رو انتخاب کنه چون مطمئنم با اومدنش به ایتالیا
می تونه این تیم رو از این حالت سردش بیرون بیاره و یه حریف خوب برای میلان باشه.
من همیشه جنگ مربیان بزرگ رو به تکنیک و دریبل زنی ترجیح می دم و مطمئنم که مورینیو یکی از مغزهای تاکتیک
جهان فوتباله.

ببینم اینتر همون تیمی نیست که از فنر باغچه یک هیچ باخت .... :27:
من خودم عاشق فوتبال ایتالیام ولی از این تیم به شدت بدم میاد ... می دونی خوزه هم وقتشو برای تیم کودنی مثل اینتر حروم نمیکنه :21:

persianastronomy
22-09-2007, 16:56
هر چی بیشتر جلو می ریم بیشتر به این فکر می کنم که آبراموویچ چقدر انسان کوچیکیه ... حداقل قبل از برنامه ریزی برای بیرون انداختن خوزه ، تو این چند ماه اخیر ، بد نبود یه مشورتی با چندتا آدم درست حسابی تر از خودش می کرد . ................ امان از این روس ها ی کم عقل ...............

persianastronomy
22-09-2007, 17:04
کجایی که یادت به خیر ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Undercover-G
22-09-2007, 17:06

Undercover-G
22-09-2007, 17:14

MORINIO
22-09-2007, 17:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]

:41::41::41::41:

MORINIO
22-09-2007, 17:48
ای خدا فردا بازی چلسی و منچستر رو نشون میده:2:

نمیدونم چطور می خواد نیمکت چلسی رو نشون بده در حالی که مورینیو دیگه نیست :37:

اصلا نمیدونم میتونم هنوز طرفدار چلسی باشم یا نه:41: وقتی که آدم کثیفی مثل آبراموویچ و آورام گرانت تو اون هستند:2:

Undercover-G
22-09-2007, 17:56
ای خدا فردا بازی چلسی و منچستر رو نشون میده:2:

نمیدونم چطور می خواد نیمکت چلسی رو نشون بده در حالی که مورینیو دیگه نیست :37:

اصلا نمیدونم میتونم هنوز طرفدار چلسی باشم یا نه:41: وقتی که آدم کثیفی مثل آبراموویچ و آورام گرانت تو اون هستند:2:

دست رو دلم نزار که خونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم بر سر دو راهی هستم ولی به آینده امیدوارم !

شاید مورینیو رو تو یه تیم دیگه با دروگبا و بقیه دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Undercover-G
22-09-2007, 17:59

بعد از جدایی دراماتیک مورینیو از چلسی گزارش های زیادی در باره تیم آینده مطرح شده است و یکی از آنها تیم مارتین یول مربی تاتنهام است .

مارتین یول هم اظهار کرد که ژوزه مورینیو را ستایش می کند .
وی گفت : " او یک مرد و یک مربی بزرگ است . او واقعا" یک مربی خاص است .
" من همیشه دوست دارم بازی های او را تماشا کنم . و یک شخصیت جالب است و متاسفانه او دیگر در لیگ حضور ندارد ولی خوشبختانه او هنوز در انگلستان است اما اگر تمام نظرها به سمت اوست به این دلیل است که او شادیهای زیادی به طرفداران چلسی ارزانی داشته است .

+++++++++++++

وارناک : آیا آبراموویچ به او حسد می وزید ؟
یکی از طرفداران ژوزه مورینیو و مربی اسبق شیفیلد یونایتد نیل وارناک اظهار کرد که کار مرد خاص ( مورینیو ) در استمفورد تمام شد به این دلیل که مالک باشگاه چلسی رومن آبراموویچ به او حسد می ورزید .
مربی سابق شیفیلد یونایتد نیل وارناک که هم اکنون برای ستانا کار می کند اظهار کرد حسد آبراموویچ نسبت به محبوبیت و شهرت مورینیو باعث جدایی مورینیو از چلسی شده است .
وارناک گفت وقتی شنیده است مورینیو با ترک آبی ها موافقت کرده بهت زده شده است .
او که با سان اسپرت صحبت می کرد گفت : " من شخصا" وقتی که مورینیو از چلسی جدا شد ناامید شدم چرا که یکی از بهترین دارایی های لیگ و رقابت ها بود .
" من فکر نمی کنم دیگر کسی مثل او در این فوتبال وجود داشته باشد .
" بعضی ها فکر می کنند مورینیو خود را برتر از یک باشگاه می بیند ولی من فکر نمی کنم این طور باشد .
" شخصا" فکر می کنم رومن آبراموویچ اشتباه بزرگی مرتکب شده باشد .
" به این معنا که موقعیتی که چلسی در آن قرار دارد با کار آبراموویچ دچار تغییر خواهد شد .
بعضی از شایعات می گفتند که آبراموویچ از طرز بازی چلسی رضایت نداشت .
اما وارناک اعتقاد دارد ممکن نیست یک مربی بتواند موفقیت هر هفته تکرار کند .
او گفت : " من به این نظر که چلسی فوتبال بازی نمی کند و به اندازه کافی نرم و روان بازی نمی کند می خندم .
" شما نمی توانید یک شبه به آرسنال یا منچستر تبدیل شوید این چیزی است که باشگاه ها زمان درازی در آن سپری می کنند .
" من همیشه از بازی چلسی لذت می بردم . روحیه موجود در باشگاه و راهی که آنها انحصار دو باشگاه بزرگ را شکستند ( آرسنال و منچستر ).
" آنها یک بازی عالی انگلیسی را ارائه دادند ."

*** بعد از جنجال رفتن مورینیو خبرا ایقدر زیاده شده که نگو ! نمی تونم همه رو کامل بزارم ولی می خوام در آینده بعضی اخبار که زیاد مهم نیستن یا از درجه اهمیت کمتری بر خوردارن به صورت تک خطی بزارم ***

آرش-19
22-09-2007, 18:23
یکی از طرفداران ژوزه مورینیو و مربی اسبق شیفیلد یونایتد نیل وارناک اظهار کرد که کار مرد خاص ( مورینیو ) در استمفورد تمام شد به این دلیل که مالک باشگاه چلسی رومن آبراموویچ به او حسد می ورزید .
مربی سابق شیفیلد یونایتد نیل وارناک که هم اکنون برای ستانا کار می کند اظهار کرد حسد آبراموویچ نسبت به محبوبیت و شهرت مورینیو باعث جدایی مورینیو از چلسی شده است .

اولین دلیل منطقی برای جدایی خوزه از چلسی.
منم با این بابا موافقم.
طرف پیش خودش گفته من پول بدم یکی دیگه محبوب بشه.علت این طرز فکر می دونین چیه؟
به این دلیله که این بابا اینقدر پول داره که برای سود دهی و یا عشق به فوتبال وارد دنیای فوتبال نشده.
وارد دنیای فوتبال شده چون می خواسته از این طریق به شهرت برسه که متاسفانه از در اشتباه وارد شده.

آرش-19
22-09-2007, 18:29
ببینم اینتر همون تیمی نیست که از فنر باغچه یک هیچ باخت .... :27:
من خودم عاشق فوتبال ایتالیام ولی از این تیم به شدت بدم میاد ... می دونی خوزه هم وقتشو برای تیم کودنی مثل اینتر حروم نمیکنه :21:

سوتفاهم نشه .من طرفدار میلانم.
در ضمن من به همین خاطر میگم کاش بره اینتر . ستاره های اینتر با این مربی که در حال حاضر دارن
واقعا دارن به فنا می رن.

Nikolas_95
22-09-2007, 18:51
شاید مورینیو رو تو یه تیم دیگه با دروگبا و بقیه دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی میشه؟

persianastronomy
22-09-2007, 21:19
سوتفاهم نشه .من طرفدار میلانم.
در ضمن من به همین خاطر میگم کاش بره اینتر . ستاره های اینتر با این مربی که در حال حاضر دارن
واقعا دارن به فنا می رن.

آهان ، خب پسر خوب بگو میلان ، اینتر چیه می گی .

بدم نمی گیا ، گزینه ی خوبیه همین الان زنگ می زنم خوزه با هاش صحبت می کنم :27:

persianastronomy
22-09-2007, 21:24
وارناک گفت وقتی شنیده است مورینیو با ترک آبی ها موافقت کرده بهت زده شده است .
او که با سان اسپرت صحبت می کرد گفت : " من شخصا" وقتی که مورینیو از چلسی جدا شد ناامید شدم چرا که یکی از بهترین دارایی های لیگ و رقابت ها بود .
" من فکر نمی کنم دیگر کسی مثل او در این فوتبال وجود داشته باشد .
" بعضی ها فکر می کنند مورینیو خود را برتر از یک باشگاه می بیند ولی من فکر نمی کنم این طور باشد .
" شخصا" فکر می کنم رومن آبراموویچ اشتباه بزرگی مرتکب شده باشد .
" به این معنا که موقعیتی که چلسی در آن قرار دارد با کار آبراموویچ دچار تغییر خواهد شد .
بعضی از شایعات می گفتند که آبراموویچ از طرز بازی چلسی رضایت نداشت .
اما وارناک اعتقاد دارد ممکن نیست یک مربی بتواند موفقیت هر هفته تکرار کند .
او گفت : " من به این نظر که چلسی فوتبال بازی نمی کند و به اندازه کافی نرم و روان بازی نمی کند می خندم .
" شما نمی توانید یک شبه به آرسنال یا منچستر تبدیل شوید این چیزی است که باشگاه ها زمان درازی در آن سپری می کنند .
" من همیشه از بازی چلسی لذت می بردم . روحیه موجود در باشگاه و راهی که آنها انحصار دو باشگاه بزرگ را شکستند ( آرسنال و منچستر ).
" آنها یک بازی عالی انگلیسی را ارائه دادند ."
*** بعد از جنجال رفتن مورینیو خبرا ایقدر زیاده شده که نگو ! نمی تونم همه رو کامل بزارم ولی می خوام در آینده بعضی اخبار که زیاد مهم نیستن یا از درجه اهمیت کمتری بر خوردارن به صورت تک خطی بزارم ***

عالی بود ...

ای کاش این حرفا تو کله اون مردیکه (آبراموویچ ) هم فرو بره

persianastronomy
22-09-2007, 21:40

یـــــــــــــــــــــاد اون روزا به خیِِِِـــــــــــــــــــ ــــــــر :41:

shimaz
22-09-2007, 21:55
آهان ، خب پسر خوب بگو میلان ، اینتر چیه می گی .

بدم نمی گیا ، گزینه ی خوبیه همین الان زنگ می زنم خوزه با هاش صحبت می کنم :27:
اگه میتونستی با خوزه صحبت کنی که الان راضیش کرده بودی توچلسی بمونه:20:

MORINIO
22-09-2007, 22:03
این عکسو گذاشتم حال و هواتون یکم عوض شه:20:

این جدول سه فصل پیش لیگ انگلیسه که چلسی با اقتدار هر چه تمام تز قهرمان شد:5:.....

یاد اون روزا بخیر که با خوزه چه کارایی که نمی کردیم:41:

persianastronomy
22-09-2007, 22:21
این عکسو گذاشتم حال و هواتون یکم عوض شه:20:

این جدول سه فصل پیش لیگ انگلیسه که چلسی با اقتدار هر چه تمام تز قهرمان شد:5:.....

یاد اون روزا بخیر که با خوزه چه کارایی که نمی کردیم:41:

هههههههههههههههی :40:

persianastronomy
22-09-2007, 22:25
تصور من از این مربی جدید این شکلیه !!!!!!! :13:

Undercover-G
22-09-2007, 23:05
یعنی میشه؟

هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره .:20:

عالی بود ...

ای کاش این حرفا تو کله اون مردیکه (آبراموویچ ) هم فرو بره

هیچ امیدی به این احمق نیست :41:

Undercover-G
22-09-2007, 23:08
این عکسو گذاشتم حال و هواتون یکم عوض شه

این جدول سه فصل پیش لیگ انگلیسه که چلسی با اقتدار هر چه تمام تز قهرمان شد.....

یاد اون روزا بخیر که با خوزه چه کارایی که نمی کردیم

یادش بخیر . آن روزها در لیگ برتر خدایی می کرد ولی قدرش ندانستند . هیوییهییییییییییییی !

تصور من از این مربی جدید این شکلیه !!!!!!!

بابا فتو شاپ :31:
تصویر یه صهیونیست نباید غیر از این هم باشه :2:

Undercover-G
22-09-2007, 23:10

حقیقت این است که بسیاری از بازیکنان بزرگی که به استمفورد بریج آمده اند فقط به خاطر مورینیو بوده است .
بسیاری از بازیکنان منتظرند تا ببینند تیم بعدی مورینیو کجاست .
در لحظه که احساسات به اوج رسیده اند گزارشهای وجود دارد که نشان می دهد بسیاری از مهره های چلسی قصد خارج شدن از چلسی بدنبال خروج مورینیو هستند .
مدافع پرتقالی ریکاردو کاروالیو گفت : این روز برای من و بازیکنان بسیار غم انگیز است و پیشنهاد بالای از رئال مادرید داشتم اما من تصمیم گرفتم در چلسی بمانم فقط به خاطر مورینیو .
فلورانت مالودا بازیکنی که همین تابستان قرار داد امضا کرد گفت : من بعد از اولین ملاقاتم با مورینیو تصمیم گرفتم به چلسی بپیوندم .
همچنین گزارشهایی از مهاجم ساحل عاجی منشر شده است که او بسیار ناراحت و عصبانی است که باشگاه ارتباط خود با مورینیو را قطع کرده است و این در حالیست که میلان اعلام کرده علاقه بسیاری به امضای قرارداد با دروگبا و آوردن او سن سیروست .
و مایکل اسین که توسط مورینیو در آگوست 2005 به چلسی آورده شده بود هم اعلام کرده هیچ مسیر روشی از آینده خود را در چلسی نمی بیند همچنین بی بی سی اسپورت اعلام کرد هافبک پر قدرت 24 ساله ، او در انگلستان و لیگ برتر و در کنار مورینیو رضایت کامل داشت و بعد جدایی مورینیو ممکن است او هم از تیم جدا شود .
پائولو فررا هم وطن و بازیکن ی که همیشه با مورینیو بوده هم باید در مورد آینده خود در چلسی بیشتر فکر کند .
لمپارد نیز از دیگر بازیکنانی است که هنوز قرارداد جدیدی با چلسی به امضا نرسانده و ممکن است آن هرگز اتفاق نیافتد . و همچنین او را به تیمهای اسپانیایی مرتبط می کنند که خواهان جذب او هستند .
کاروالیو همچنین گفته بود :
" برای من هیچ شکی وجود ندارد که مورینیو بهترین مربی دنیاست و من نمی توانم باور کنم ما او را از دست داده ایم .
" من نمی توانم باور کنم او قبل از اینکه کارش را به پایان برساند چلسی را ترک کرده باشد بدون رسیدن به تمام چیزهایی که می خواست به آنها دست پیدا کند .
" این اولین بار است که او چنین کاری می کند ! و این واقعا" باید برای او سخت بوده باشد . او عاشق چلسی بود ."

Undercover-G
22-09-2007, 23:47

ژوزه مورنیو اعلام کرد بعد از جدایی از چلسی در رضایت به سر می برد . و همچنین از آینده خود گفت . مهمتر از همه اینکه از هواداران و بازیکنان خواست به خاطر جدایش دست به شورش و اغتشاش نزنند .
او که با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من خوبم ، چه در شرایط حرفه ای و چه در شرایط شخصی من خوبم .
" من از این اینکه چلسی را ترک کردم خوشحالم و من از چیزی که در چلسی توانستم به آن دست یابم بسیار خوشحالم . نه فقط به خاطر نتایج به دست آمده بلکه به خاطر کاری که انجام دادم .
او با قیافه ای به دور از غرور و تکبر به هوادارن اصرار کرد زندگی را برای مربی جانشین او ( گرانت ) سخت نکنند .
او همچنین از بازیکنان در خواست های داشت . بعضی از بازیکنان که تهدید به ترک چلسی کرده اند برای اینکه به او وفادار بمانند .
مرد پرتقالی اظهار کرد : " من نمی خواهم اگر آنها نتیجه بدی در آینده گرفتند هواداران نامم را شعار دهند .
" من نمی خواهم بازیکنان تهدید به ترک باشگاه کنند برای اینکه من دیگر باشگاه را ترک کرده ام . من هیچ گونه اغتشاش یا اعتراضی در هیچ موردی نمی خواهم .
به نگاه به آینده او هم اکنون هیچ شغلی در پرتقال ندارد ولی تاکید کرد دوست دارد به زودی مربی گری را از سر بگیرد .
" من نمی خواهم در پرتقال مربی گری کنم همچنین نمی خواهم تا چند سال دیگر مربی گری تیم پرتقال را بر عهده بگیرم . او گفت : " فکر می کنم زمانی به مربی گری در انگلیس باز خواهم گشت .

MORINIO
23-09-2007, 00:18
ببینید خوزه عجب آدم خوبیه که با وجودی که اونو با کودتا از چلسی بیرون کردند باز هم هیچی نمیگه

Majid_17_206
23-09-2007, 15:16
[quote=Undercover-G;1619666]

تو رو خدا دیگه عکس این گرانت لعنتی رو نزارید با این تیپ مسخرش چون حالم ازش بهم میخوره

persianastronomy
23-09-2007, 18:47
ببینید خوزه عجب آدم خوبیه که با وجودی که اونو با کودتا از چلسی بیرون کردند باز هم هیچی نمیگه

آدمهای بزرگ در اینگونه شرایطه که خودشنو رو ثابت می کنن :46:

persianastronomy
23-09-2007, 18:52
[quote=Undercover-G;1619666]

تو رو خدا دیگه عکس این گرانت لعنتی رو نزارید با این تیپ مسخرش چون حالم ازش بهم میخوره

مجید جان به این تاپیک خوش اومدی :

حتی اگه ما هم عکسشو نذاریم از این به بعد تو بازیهای چلسی باید چهره ی منفورشو تحمل کنی ( اونم در جای مرد بزرگی مثل مورینیو ) :41:

persianastronomy
23-09-2007, 18:56
یک ساعت دیگه چلسی بازی داره اونم با شیاطین سرخ :41: هنوز تصمیم نگرفتم بازی رو ببینم یا نه !

حالا ما هواداریم این حالو داریم ، ببینید اون بازیکنا باید با چه حالی 90 دقیقه مقابل این عوضیا بازی کنن :13:

MORINIO
23-09-2007, 18:58
ایشالا به زودی گورشو گم می کنه و یه مربی ای میاد که بتونیم تحملش کنیم

MORINIO
23-09-2007, 18:59
بچه ها بازی با تاخیر پخش می شه یعنی الان داره انجام میشه ولی اگه نمیخوای ببینی برو تو سایت livescore.com
نتیجه لایو رو ببین

persianastronomy
23-09-2007, 19:05
بچه ها بازی با تاخیر پخش می شه یعنی الان داره انجام میشه ولی اگه نمیخوای ببینی برو تو سایت livescore.com
نتیجه لایو رو ببین

مرسی رفتم .

45'[1 - 0]C.A. Tevez [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid_17_206
23-09-2007, 20:33
وای خدا اون از رفتن مورینیو این هم از باخت چلسی نتیجه هم تا حدی معلوم بود بدون مورینیو.................

Behroooz
23-09-2007, 21:11
اين باخت تازه اول مشكلات چلسي هستش ...

persianastronomy
23-09-2007, 21:32
CHELSEA 0 - 2 MAN UT

خوزه بایــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــد برگرده

sudotux
23-09-2007, 21:42
دوستان عزیز با وجود اینکه باور کردن این ماجرا خیلی سخته ولی باید قبول کرد که دوران مورینیو تموم شده !!! با اینکه ته دلم هنوز با چلسی هست ولی باید واقعیت رو قبول کرد . برای چی باید ما هنوز طرفدار این تیم باشیم ؟؟ با وچود اینکه خیلی سخته ولی من نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم ! برای چی باید طرفدار این تیم بمونم ؟ اگه دارم اشتباه می کنم و زود قضاوت میکنم لطفا منو قانع کنید . بگید که دارم اشتباه می کنم . اینو یادتون نره که من طرفدار پر و پاقرص چلسی بودم تا الان و هنوز هستم ولی نمیتونم قبول کنم که طرفدار تیمی باشم که مربیش اسرائیلی باشه. حداقل تا وقتی که مربی جدید نیاد با از این تیم فاصله گرفت با وجود اینکه این کار سخته.

MORINIO
23-09-2007, 21:51

دوستان عزیز با وجود اینکه باور کردن این ماجرا خیلی سخته ولی باید قبول کرد که دوران مورینیو تموم شده !!! با اینکه ته دلم هنوز با چلسی هست ولی باید واقعیت رو قبول کرد . برای چی باید ما هنوز طرفدار این تیم باشیم ؟؟ با وچود اینکه خیلی سخته ولی من نمیتونم این شرایط رو تحمل کنم ! برای چی باید طرفدار این تیم بمونم ؟ اگه دارم اشتباه می کنم و زود قضاوت میکنم لطفا منو قانع کنید . بگید که دارم اشتباه می کنم . اینو یادتون نره که من طرفدار پر و پاقرص چلسی بودم تا الان و هنوز هستم ولی نمیتونم قبول کنم که طرفدار تیمی باشم که مربیش اسرائیلی باشه. حداقل تا وقتی که مربی جدید نیاد با از این تیم فاصله گرفت با وجود اینکه این کار سخته.

اگه این یارو بمونه من چلسی رو فراموش می کنم ولی نمیشه یکدفعه اینکارو کرد باید کم کم

تایید میشه به شدت

واقعا نمیدونم چی بگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid_17_206
23-09-2007, 21:54

موافقم من خوره میخوااااااااااااااااااااا اام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Undercover-G
23-09-2007, 21:59
بله دوستان و این است نتیجه تصمیم احمقانه یک مشت انسان بی شعور و کم خرد .

فکر کنم هر کسی که این بازی دیده باشه ( به غیر از خیابانی ) قبول داره چلسی نه فقط بد بازی کرد بلکه افتضاح بود و حتی نتونست یه موقعیت خطرناک هم روی دروازه منچستر ایجاد کنه حتما" بعضی ها میگن چلسی دو تا شوت سمت دروازه زد ! که خوب اینم حرفیه و به نظر من بی کارترین بازیکن بازی کسی نبود ون در سار دروازه بان منچستر .

نکته جالب دیگه حضور 90 دقیقه ای تال بن هیم صهیونیست تو بازی بود که خوب مشخص بود دلیل این کار چیه! بازی کنی نمی دونم چطوری سر از چلسی در اورده البته می شه حدس هایی زد که حتی اگه حسین کعبی رو از لستر سیتی می گرفتن بهتر از این یارو بود .

دیگه فعلا" چیزی به ذهنم نمی رسه!

Undercover-G
23-09-2007, 22:04

من خیلی وقته این احساس و دارم حتی از خبرای که گذاشتم هم معلوم بود همشون مربوط به مورینیو بودن . باید ببینیم در آینده چی میشه ولی تیمی که مالکش یه احمق باشه و بخواد خواب هر شبشو فردا صبح عملی کنه همون بهتر که طرفدار نداشته باشه ! اگه بخواد به همین منوال ادامه بده دیگه چیزی از چلسی نمی مونه که بخوایم طرفدارش باشیم . :41:

shayanelong
23-09-2007, 22:06
:39::39::39::26::26::16::16:
سلام.نماز و روزه هاتون قبول.براتون صبر عاجل تقاضامندم.

Undercover-G
23-09-2007, 22:06
برای اولین بار در عمرم خوشحالم که چلسی باخت شاید یه کم احمقانه بیاد ولی من خوشحالم یه سری چیزها رو به مسئولین چلسی ثابت کرد .

Behroooz
23-09-2007, 22:07
حالا ديديد كه همه چيز پول نيست ؟

Undercover-G
23-09-2007, 22:08
:39::39::39::26::26::16::16:
سلام.نماز و روزه هاتون قبول.براتون صبر عاجل تقاضامندم.

می دونستم الان می آی :20:

نماز و روزه های شما هم قبول باشه .

MORINIO
23-09-2007, 22:09
شایان جان کار ما از صبر و این چیزا گذشته

امیدوارم مورینیو بره مربی تاتنهام بشه همه ما بریم طرفدار این تیم بشیم

MORINIO
23-09-2007, 22:21
همون جور که از آواتارم پیداست دارم مخمو فرمت می کنم اون قسمتی که طرفدار چلسی هستم:27:

فقط به جای phonedir شما بخوانید chelsea:27:

امیدوارم این آشغالا( آبراموویچ یا فقط این دو تا اسراییلی) از این تیم برن تا اینکارو نکنم:46:

Undercover-G
23-09-2007, 22:31
همون جور که از آواتارم پیداست دارم مخمو فرمت می کنم اون قسمتی که طرفدار چلسی هستم:27:

فقط به جای phonedir شما بخوانید chelsea:27:

امیدوارم این آشغالا( آبراموویچ یا فقط این دو تا اسراییلی) از این تیم برن تا اینکارو نکنم:46:

این آبراموویچ که من دارم می بینم کرکره مغزو کشیده پایین رفته . اوضاش خیلی وخیمه باید ببینیم عقلش کی میاد سر جاش شایدم اصلا" نیاد . :41:

V A H I D
23-09-2007, 22:34
من حالم از این چلسی به هم خورد من داشتم طرفدار چلسی می شدم .....
یعنی از بازیش هم خوشم اومد ولییی.
خاک بر سر ابراهیموویچ واقعا کار احمقانه ای کرد......

MORINIO
23-09-2007, 22:36
باید ببینیم طی روزهای آینده چی میشه

هنوز کمی امیدوارم

persianastronomy
23-09-2007, 22:37
امیدوارم مورینیو بره مربی تاتنهام بشه همه ما بریم طرفدار این تیم بشیم

شدیدا تایید میشه ...

Undercover-G
23-09-2007, 22:38
من حالم از این چلسی به هم خورد من داشتم طرفدار چلسی می شدم .....
یعنی از بازیش هم خوشم اومد ولییی.
خاک بر سر ابراهیموویچ واقعا کار احمقانه ای کرد......

ما طرفدار چلسی بودیم ناامید شدیم شما که جای خود داری!

persianastronomy
23-09-2007, 22:39
دیگه واقعا نمی دونم چی باید گفت .
کاری که نمیشه کرد ولی بیاین یه متن با هم بنویسیم و یکیمونم به زبان انگلیسی ترجمش کنه بفرستیم به ایمیل خوزه ( ها e سنبولیک بید ) . و بگیم که خیلی از رفتنش از چلسی ناراحتیم و براش آروزی موفیت می کنیم . نمی خوام بگم اثر داره ولی خوب عوضش کلاس داره . شایدم یکم آروم بشیم !!

پایه اید ؟؟؟؟ :46:

sudotux
23-09-2007, 22:40
هنوز کمی امیدوارم

خییییییییییییییلی کم ! :37::37:

persianastronomy
23-09-2007, 22:43
کاری که نمیشه کرد ولی بیاین یه متن با هم بنویسیم و یکیمونم به زبان انگلیسی ترجمش کنه بفرستیم به ایمیل خوزه ( ها e سنبولیک بید ) . و بگیم که خیلی از رفتنش از چلسی ناراحتیم و براش آروزی موفیت می کنیم . نمی خوام بگم اثر داره ولی خوب عوضش کلاس داره . شایدم یکم آروم بشیم !!

پایه اید ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

persianastronomy
23-09-2007, 22:46
من یکی که از live score بازی رو دنبال کردم ... چون قادر به دیدن بازی نبودم ... شنیدنم خیابانی دوباره اون دهنه گشادشو باز کرده باز چرت و پرت گفته ! آره ؟ :13:

Undercover-G
23-09-2007, 22:52

پایه اید ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

کار وخیمتر از حرفهاست حتی اگر کل خبر گذاری های کته کلفت هم زمان کار مسئولای چلسی رو نقد کنن باز هم بعید هست هیچ اتفاقی بیافته .

من یکی که از live score بازی رو دنبال کردم ... چون قادر به دیدن بازی نبودم ... شنیدنم خیابانی دوباره اون دهنه گشادشو باز کرده باز چرت و پرت گفته ! آره ؟ :13:

آره دقیقا" .
ولی یه کار بهتر هم میشه کرد هممون زنگ بزنیم روابط عمومی شبکه دره پیتی 3 بعد بگیم دیگه این خیابونی با اون دزدک ( مزدک ) رو واسه بازی های چلسی نذارن ! چطوره ؟! :31:

shimaz
23-09-2007, 23:22
وای خدا اون از رفتن مورینیو این هم از باخت چلسی نتیجه هم تا حدی معلوم بود بدون مورینیو.................
من که میگم رفتن مورینیو هیچ دخلی به باخت چلسی نداره اگه خوزه هم بود بالاخره دوتا می خوردید:27:

V A H I D
23-09-2007, 23:26
نه بابا هیچ کدوم نمی دونستن باید چی کار کنن هر کی واسه خودش یه کاری می کرد هماهنگ نبودن
فقط خوزه

MORINIO
24-09-2007, 00:57
من که میگم رفتن مورینیو هیچ دخلی به باخت چلسی نداره اگه خوزه هم بود بالاخره دوتا می خوردید:27:

عمرااااااااااا:19::19::19:

خوزه اگه هیچی هم بازیکن نداشته باشه عمرا به منچستر نمیبازه.... اینو قبلا ثابت کرده بود:19:

MORINIO
24-09-2007, 01:13
خوزه مورينيو، سرمربي جدا شده چلسي اعلام كرد ديگر قصد حضور در ليگ برتر را ندارد و علاقه‌مند است در بوندس ليگا يا سري آ- مربيگري كند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو كه بالاخره كارش با ابراهيموويچ مالك متمول چلسي به بن بست رسيد و آبي‌ها را ترك كرد در نظر دارد در آينده بين آلمان و ايتاليا يكي را برگزيند اما به هيچ وجه راضي نيست ديگر در انگليس مربيگري كند. يكي از دلايل اين پرتغالي آموختن زباني جديد است. مورينيو گفت: بايد بين ايتاليا و آلمان يكي را برگزينم. اگرچه الان از اسپانيا، انگليس و فرانسه پيشنهاداتي دارم امانمي‌خواهم به آنها فكر كنم.

M I S H A
24-09-2007, 01:15
منم از رفتن خوزه مورینیو از تیمتون ناراحتم حالا برای چی؟
1. تا وقتی خوزه مربی چلسی بود، انگلستان یکی از معدود لیگ هایی بود که اصولا 4 مدعی قهرمانی داشت( من یو، چلسی، آرسنال، لیورپول)
2.خوزه سبک جدیدی از فوتبال را در چلسی به نمایش گذاشت و دیگر تیم ها را مجبور به پیشرفت کرد
3. حالا که خوزه رفته سطح لیگ میاد پایین
4. فکر نمی کنم چلسی با این مربی به جایی برسع
5. حساسیت لیگ هم مثل قبل نیست
6. کری ها هم کمتر میشه!

MORINIO
24-09-2007, 01:22
رومن آبراموويچ، مالك روس چلسي از احتمال حضور گاس هيدينك روي نيمكت مربيگري باشگاه خبر داد

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روزنامه ميل آن ساندي در خبري آورده است كه اگر آبراموويچ بتواند با توجه به موقعيت سياسي‌اش در روسيه بقيه قرارداد هيدينك را باز خريد كند، مي‌تواند او را به عنوان سرمربي بعدي آبي‌ها معرفي نمايد، البته فدراسيون فوتبال روسيه توقع دارد كه گاس قراردادش را تا سال 2010 تمديد كند.
جالب اينجاست كه خود هيدينك احتمال انتقالش به چلسي را تكذيب كرده و اظهار داشته از حضور در كنار تيم ملي روسيه لذت مي‌برد و قصد ندارد حرفه‌اش را در جايي ديگر ادامه دهد.

sudotux
24-09-2007, 01:35

دیدیر دروگبا و فرانک لمپارد خواستار خروج از باشگاه در نقل و انتقالات نیم فصل شدند.هم اکنون چشم های تیز رئال دروگبا را نشانه گرفته است.

ستاره خط حمله چلسي چنان از رفتن مورينيو از اين تيم متاثر شده است كه زماني كه سرمربي داشته با شاگردانش خداحافظي مي‌كرده، او اشك ريخته و اينك نيز قصد دارد با باز شدن بازار نقل و انتقالات زمستاني اين باشگاه را ترك كند.

برند شوستر، سرمربي رئال مادريد اظهار داشت كه ديديه دروگبا، مهاجم ساحل عاجي چلسي ، يكي از گزينه‌هاي مدنظر وي براي حضوردر برنابئوست. من در پی فرصتی برای انتقال بالاک نیز می گردم.

sudotux
24-09-2007, 01:42

همانطوری که انتظار می رفت چلسی 2-0 بازی را به منچستر یونایتد واگذار کرد و الترافرد را غرق شادی کرد.گلهای این بازی را کارلوس توز در دقیقه ی 45 و لویس ساها در پنالتی در دقیقه ی 89 را در درون دروازه ی چلسی قرار دادند و هواداران چلسی را شرمزده از کار احمقانه ی آبرامویچ به لندن فرستادند.

جان اوبی میکل در دقیقه ی 31 با کارت قرمز از زمین اخراج شد.

بازیکنان چلسی در این بازی :

Cech; Ferreira, Ben-Haim, Terry (c), A Cole; Mikel, Makelele, Essien; J Cole (Pizarro 75), Shevchenko (Kalou 59), Malouda (Wright-Phillips 68

خطا: چلسی 10 - یونایتد 18

شوت درون چارچوب: چلسی 1 - یونایتد 8

کرنر: چلسی 1 - یونایتد 8

آفساید: چلسی 0 - یونایتد 0

MORINIO
24-09-2007, 01:44
متاسفانه ظاهرا کارمون داره تموم میشه:27:

چلسی داره نابود میشه

MORINIO
24-09-2007, 01:47
خوزه کجایییییییییییییییییییییی ییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fery joon
24-09-2007, 02:57
خوزه کجایی که چلسی داره نابود میشه...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nikolas_95
24-09-2007, 03:18
آقا کیا بعد از رفتن خوزه هنوز طرفداریشون از چلسی مثل قبل مونده؟

Nikolas_95
24-09-2007, 03:23
آقا کیا بعد از رفتن خوزه هنوز طرفداریشون از چلسی مثل قبل مونده؟

persianastronomy
24-09-2007, 14:31
خوزه مورينيو، سرمربي جدا شده چلسي اعلام كرد ديگر قصد حضور در ليگ برتر را ندارد و علاقه‌مند است در بوندس ليگا يا سري آ- مربيگري كند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ خوزه مورينيو كه بالاخره كارش با ابراهيموويچ مالك متمول چلسي به بن بست رسيد و آبي‌ها را ترك كرد در نظر دارد در آينده بين آلمان و ايتاليا يكي را برگزيند اما به هيچ وجه راضي نيست ديگر در انگليس مربيگري كند. يكي از دلايل اين پرتغالي آموختن زباني جديد است. مورينيو گفت: بايد بين ايتاليا و آلمان يكي را برگزينم. اگرچه الان از اسپانيا، انگليس و فرانسه پيشنهاداتي دارم امانمي‌خواهم به آنها فكر كنم.

ولی تو خود سایت لیگ انگلیس به نقل از خوزه نوشته بود که : من به لیگ انگلیس بازخواهم گشت :46:

persianastronomy
24-09-2007, 14:32
خوزه کجایی که چلسی داره نابود میشه...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نحو شدیدی تایید میشه ...

persianastronomy
24-09-2007, 14:34
هفته ی آینده با کی بازی داریم ؟

Nikolas_95
24-09-2007, 16:05
به نحو شدیدی تایید میشه ...
از تایید هم گذشته ، میشه گفت نابود شد رفت

Undercover-G
24-09-2007, 17:30
*** مخصوص طرفداران ژوزه مورینیو *** Exclusive For Jose Mourinho Fans :31:

ژوزه مورینیو مربی اسبق چلسی با روزنامه ورزشی پرتقال برای شفاف سازی بعضی مسائل و گمانه زنی ها اخیر صحبت کرد . او در مورد ترک آبی ها ، باز گشت به وطنش و اینه بعد از جدایی غافلگیر کننده اش از استمفورد بریج احتیاج به هیچ زمانی ندارد ، صحبت کرد .
او به میگوئل پدرو گزارشگر " رکورد " در لندن گفت : " من فکر می کنم همه ما برای خوشحال بودن دلیلی داریم . من اخراج نشدم و نمی خواستم هم اخراج شوم . ما وارد یک توافق دو طرفه شدیم که برای همه مفید بود . در پایان فصل های گذشته من پیشنهاد های خوبی برای جدا شدن از چلسی داشتم ولی رو حرف خودم ایستادم و ماندم .
" باشگاه نیز باید فصل قبل به من بسته ای می داد که اینکار را نکرد . در هر صورت من نمی توانم بگویم از اینکه کارم را متوقف کرده ام راضیم . او اضافه کرد ، او در مورد گریه خود هم هنگام ترک باشگاه هم سخن گفت . " بله ، من هم گریه کردم ( بعد از اینکه گفته شد بعضی از بازیکنان هم بعد از ترک او گریه کرده اند ) . و همونطور که یک بار هم گفته ام من یک خانواده در خانه و یک خانواده سر کارم داشتم .
او در حالیکه در فکر فرو رفته بود گفت : " من همیشه یک رابطه عالی با بازیکنان و طرفداران داشتم . اما این حتی تا 10 سال دیگر هم همین طور خواهد ماند . من آنها را هرگز فراموش نخواهم کرد و آنها هم مرا فراموش نمی کنند . هم اکنون باشگاه کاملا" از هم نپاشیده است است بلکه دچار شکاف شده است . شاید هر کدام از ما به نوبه خود مقصر بوده ایم شاید این جدایی بهترین راه حل بوده است .
" من مرد جنگ در زمین بازیم اما وقتی بیرون از آنم مرد صلحم . و این به این دلیل است که من آرامش می خواهم . من سعی می کنم که چیزهای بد را فراموش و چیزهای خوب را که برای من در اینجا پایان ناپذیرند را به یاد بیاورم . قسمت های انسانی برای من قسمت های مشکل تری هستند . در شرایط ورزش من این ریسک را می کردم که بگویم من " خاص " بودم اما اکنون معتقدم آدم های بسیاری هستند که نفر دوم آن هستند . مورینیو با اعتماد به نفس گفت : فکر می کنم خاص بودنم را ادامه دهم .
" این مهم نیست که وارد بحث چیزی که اشتباه بوده شوی . من نمی خواهم به کسی صدمه بزنم یا حتی در مورد جزئیات مسائل پیش آمده صحبت کنم . من می خواهم از من به عنوان کسی که وارد تاریخچه چلسی و لیگ برتر شده یاد شود و من از آن دسته از آدمها نیستم که به خواهد اشتباهات و خراب کاری های خود را در جامعه خوب و تمیز جلوه دهد .
او در پیشمان بودن یا نبودن خود برای جدای از چلسی هم سخن گفت : " واقعا" باعث شرم است که ما نتوانستیم صدمین بازی بدون شکست در خانه را جشن بگیریم . من 99 بازی را بدست آوردم . عدالت در مورد من برای رسیدن به اینجا و جایگاهی که اکنون در آن هستم رعایت شده بود ولی من مطمئنم در باشگاه جدیدی این اتفاق خواهد افتاد " . او قول داد زمینه را برای رسیدن به اهدافش در آینده فراهم کند .
او با حالتی آرام گفت : " من باید چند هفته ی دیگر هم در لندن بمانم و در مورد خانه ام ، ماشینم ، حساب های بانکیم تصمیماتی را بگیرم . بعلاوه من دوستان زیادی دارم ، قرارها و اینکه بچه های من در اینجا هنوز مدرسه می روند . هیچ عجله ای وجود ندارد .
" هر روز صبح شما می توانید مرا در ساحل چلسی در حال دویدن ببینید چرا که نمی خواهم چاق شوم ."
" بعد از اینها کارهای بسیاری است که من باید انجام دهم . من برای شرکت در یک کلینیک فوتبال به آمریکا خواهم رفت سپس یک حساب بانکی در یک بانک مالزیایی باز خواهم کرد و بعد از تمام این کارها می خواهم زمان بیشتری را با خوانواده ام بگذرانم . همچنین من می خواهم زبان دیگری یاد بگیرم شاید آلمانی یا شایدم ایتالیایی اما شاید هم فرانسوی باشد . من می خواهم برای وارد شدن به تمام کشورها آماده باشم و من احتیاج به هیچ استراحتی ندارم چون خسته نیستم .
" تلفنم زیاد زنگ می زند بیشتر از معمول . برای اینکه بعضی ها آن را از قدیم دارند ! . همکاران ، دوستان و آشنایان که حتی بعضی هایشان را که چند سالی ندیده ام زنگ می زنند حتی داوران هم زنگ می زنند . اما باشگاه ها ؟ نه ، آنها می دانند که باید با وکیل من یورگه مندز تماس بگیرند . او کاملا" می داند که من چکار می کنم چه می خواهم و چه نمی خواهم ."
" هم اکنون من برای چند روزی در آرامش به سر می برم و دقیقا" همان کاری را که بعد از ترک بنفیکا کردم را انجام می دهم .( در سال 2001 بعد از 9 بازی ای که در اختیار بنفیکا بود از تیم جدا شد ) . من حتی یک هفته هم برای استراحت ندارم و وقتی اف سی پورتو را به مقصد چلسی ترک کردم هم وقتی برای استراحت نداشتم . تقریبا" 6 سالییست که بدون استراحت کار می کنم برای اینکه یک مربی کارش را برای تعطیلات و استراحت تعطیل نمی کند .
چه بخواهیم و چه نخواهیم او در انگلستان اقامت دارد شاید برای هدایت تیم ملی انگلیس . مورینیو در این باره گفت : " نه . من احتیاج به یک تجربه جدید دارم . من فوتبال انگلستان را ستایش می کنم و حرفم را در باره آن پس نمی گیرم فقط به خاطر یک داور یا نا مهربانی رسانه ها . این یک سوال فلسفیست . مربیان دیگر ( ونگر ؟ فرگوسن ؟ ) مرا در این لحظه حمایت می کنند و آنها با من خوب بودند .
" من از اینکه ایجا مانده ام احساس ناراحتی نمی کنم . ( آیا بر اساس این حقیقت که جایگزین یکی از آنها شود ؟ ) من می خواهم که بعدا" برگردم . به خاطر محیطی که اینجا دارد ، اما نه در آینده نزدیک . بهر حال من برای دیدن هیچ بازی ای به استادیوم نخواهم رفت تا کسی نگوید که او می خواهد به اینجا یا آنجا برود . "
" تنها باشگاهی که من برای تماشای آن خواهم رفت ، باشگاه تیم زادگاهم است . ; ویتوریا دی استابال ( که یکشنبه 23 سپتامبر با باشگاه اسپورتینگ در ژوزه آوالاده ی لیسبون بازی خواهد کرد و باشگاه قدیمی او که هفته بعد بازی دارد ) . تاکتیسین پرتقالی افزود : که او برای توقف در پرتقال هیچ برنامه ای ندارد .
سپس او برای کاری که بعد از آن تمایل به انجامش دارد صحبت خواهد کرد . " مسلما" در لیگ پرتقال هر چیزی که می خواستم بدست آورده ام . برای چند سال آینده من به آن فکر نخواهم کرد .( تیم ملی پرتقال ).
او در مورد باشگاه آینده خود هم گفت : " ممکن است یک باشگاه بزرگ باشد ، با مسئولیت ها ، فشارها و موضوعات مختلف . این کاملا" جدیست . یک باشگاه بزرگ در اروپا . ممکن است یک باشگاه قهرمان نباشد اما باشگاهیست که برای اولین بار برای قهرمانی بازی می کند ، یا ممکن است تا کنون جامی را نبرده باشد یا شاید بخواهد یک پله از چیزی که هست بالاتر رود یا بخواهد در آن بالا بماند ."
وقتی سوال شد که او فکر می کند با کدام یک از لیگ های : آلمان ، ایتالیا و اسپانیا بتواند وفق پیدا کند او صریحا" جواب داد : " نمی دانم . من نمی توانم ایتالیایی یا آلمانی صحبت کنم برای اینکه من آنها را بلد نیستم . من در اسپانیا و مخصوصا" بارسا تجاربی داشته ام . ایتالیا و آلمان نقاط دارای اولویتی برای من هستند . آینده من هر آنچه که باید باشد خواهد بود ، اما من سعی می کنم به همان اندازه که بعد از ورود به لندن یا پورتو خوشحال بودم ، در آنجا نیز خوشحال باشم . "

منبع : Goal.com – Portugal

Undercover-G
24-09-2007, 17:37
هفته ی آینده با کی بازی داریم ؟

شنبه - 29 سپتامبر ( 7 مهر 86 )

چلسی - فولام

ساعت : 17:30

Majid_17_206
24-09-2007, 19:41

من یکی که پایه ام:31:

persianastronomy
24-09-2007, 19:56
من یکی که پایه ام:31:

سر کار که نیستم ! ؟؟؟؟:20:

persianastronomy
24-09-2007, 20:03
آلمان یا ایتالیا ؟ اگه شما جای مورینیو بودید کدومو انتخاب می کردید ؟

من یکی که کلا" با بندس لیگا مشکل دارم ، هر 100 سال یک بار می ببینم اونم اگه بازیی باشه که توش مهدی بازی کنه وگرنه عمرا
فکر کنم لیگ ایتالیا هیجانش بیشتر از آلمان باشه من یکی که اگه جای خوزه جـــــــــــون بودم می رفتم زبون ایتالیایی رو یاد می گرفتم < گردسیا ! > :27:

persianastronomy
24-09-2007, 20:23
شنبه - 29 سپتامبر ( 7 مهر 86 )

چلسی - فولام

ساعت : 17:30

خب معلومه دیگه فولامم از تکنینک راه آهن و استون ویلا استفاده می کنه و ... :13:

Undercover-G
24-09-2007, 20:38
< گردسیا ! > :27:

گرد سیا دیگه چیه معجونه ! :18:

خب معلومه دیگه فولامم از تکنینک راه آهن و استون ویلا استفاده می کنه و ... :13:

می خوام شاهد له شدن گرانت باشم :21:

Nikolas_95
24-09-2007, 20:54
می خوام شاهد له شدن گرانت باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif

برام جالبه بدونم نظر بقیه طرفدارهای چلسی هم بعد از رفتن خوزه همینه؟

در کل بیشتر دوست دارید چلسی ببازه یا ببره؟

Undercover-G
24-09-2007, 21:05
برام جالبه بدونم نظر بقیه طرفدارهای چلسی هم بعد از رفتن خوزه همینه؟

در کل بیشتر دوست دارید چلسی ببازه یا ببره؟

برای اولین بار در عمرم خوشحالم که چلسی باخت شاید یه کم احمقانه بیاد ولی من خوشحالم یه سری چیزها رو به مسئولین چلسی ثابت کرد .

:21:

:19:

:27:

:41:

:21: