PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

livchelsea
25-04-2008, 11:18
من داشتم توی سایتها در مورد لمپارد جستجو میکردم که چرا در بازی با لیورپول خوب ظاهر نشد که به این خبر برخوردم:
صبح امروز فرانک لمپارد بازیکن ارزنده چلسی مادرش را به علت بیماری از دست داد.
مادر فرانکی که به علت بیماری در بیمارستان بستری بود که فرانکی نیز به این علت در باری با ویگان و اورتون غایب بود صبح امروز از دنیا رفت.
حالا نمیدونم میتونه بازی بعدی توی تیم باشه یا نه؟
یا حق
آخی بیچاره فرانکی......:44:

MORINIO
25-04-2008, 11:41
من داشتم توی سایتها در مورد لمپارد جستجو میکردم که چرا در بازی با لیورپول خوب ظاهر نشد که به این خبر برخوردم:
صبح امروز فرانک لمپارد بازیکن ارزنده چلسی مادرش را به علت بیماری از دست داد.
مادر فرانکی که به علت بیماری در بیمارستان بستری بود که فرانکی نیز به این علت در باری با ویگان و اورتون غایب بود صبح امروز از دنیا رفت.
حالا نمیدونم میتونه بازی بعدی توی تیم باشه یا نه؟
یا حق

اونجور که من تو سایت گل دیدم ظاهرا جلوی منچستر بازی نمی کنه:13:

حق هم داره... اگه شما بودید می تونستید بازی کنید؟؟؟:19::19::19:

تا بالاک هست غمی نیست:46:

Meisam Khan
25-04-2008, 12:14
خدا بيامرزتش

amir_rahmani
25-04-2008, 12:21
آخی بیچاره فرانکی......:44:

بله غم بزرگی است.

persianastronomy
25-04-2008, 12:42
سخت ترین چیز تو دنیا از دست دادن مادره ... . :41:متاسفم :37:.

اینم برای فرانک جونم همین الان فوتوشاپیدم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shazdeh23
25-04-2008, 23:39
طرح جدید لباس اول چلسی برای فصل آینده معرفی شد.
این لباس ها که همان رنگ گذشته را دارد و تنها رنگ لباس دروازه بان تغییر کرده است تحت پوشش کمپانی آدیداس تولید و در اختیار تیم و هواداران قرار خواهد داد.

تصویر لباس اول بازیکنان

تصویر لباس اول دروازه بان

shazdeh23
25-04-2008, 23:47
آورام گرانت فردا مقابل منچستر پنجاهمین بازی را با مربی گری چلسی پشت سر می گذارد.
گرانت که اولین بازی اش با عنوان سرمربی گری چلسی را مقابل منچستر انجام داد و منجر به شکست 2-0 چلسی شد فردا 50 امین بازی اش را مقابل منچستر برگذار خواهد کرد.

گرانت در این باره گفت:"بازی مقابل منچستر یونایتد برای هر کس بازی جذابی خواهد بود و ما تلاش بسیاری کردیم تا به این جا رسیدیم و به راحتی موقعیت خود را از دست نمی دهیم.اولین بازی من 3 یا 4 روز پس از رفتن مورینیو بود که در آن روزها ما تمرین جدی هم نداشتیم و به نظر من در الدترافورد بد بازی نکردیم و اسیر اشتباهات داوری شدیم وقت اضافه بیش از حد بود و پنالتی و اخراج میکل هم اشتباه بود البته من دوست ندارم زیاد در مورد داوری ها صحبت کنم ولی داوری آن بازی را هیچ وقت فراموش نخواهم کرد"
او همچنین در مورد لمپارد گفت:"ما همه در چلسی مثل یک خانواده هستیم و همه با او همدردی می کنیم و به او قول می دهیم که وقتی به تیم بازگشت ما در رقابت ها مشغول جنگیدن باشیم."

sudotux
26-04-2008, 16:14
نیمه اول

چلسی 1 - 0 منچستریونایتد

تبریک ! :40: انشالله بازی رو ببریم :40::40:

نیمه اول توی قوطی کرده بودیمشون .... فقط زیر توپ می زدند !!! :40:

sudotux
26-04-2008, 17:18
پایان بازی

چلسی 2 - 1 منچستریونایتد

تبریک میگم :40::40:

یکی از زیباترین بازی های چند سال اخیر رو شاهد بودیم. خوشحالم که بازی رو ما بردیم. خداوکیلی حق ما برد بود. روی یک اشتباه مهلک توسط کاروالیو گل خوردیم و حق منچستر اصلا گل نبود در اون دقایق !!

به هر حال خیلی خوشحالم که بازی رو چلسی برد ... :40::40::40: امیدوارم منچستر دو بازی پایانی فصل رو خراب کنه و ما قهرمان بشیم ...

تیم چلسی با روحیه خیلی خوب از این برد در چهار شنبه این هفته به مصاف لیورپول میره و انشالله با پشت سر گذاشتن لیورپول شاهد حضور تیم محبوبمون در فینال جام باشگاه های اروپا باشیم :40::11:

livchelsea
26-04-2008, 17:26
هورا...................:26:

persianastronomy
26-04-2008, 17:46
ییییییییییییییییو هو . :26::12:.بردیم آقا بردیم . این برد حق ما بود تازه بدبختا شانس اوردن که اون تیرکه گل نشد . ولی خدایش من چقدر اون کاروالیو رو نفرین کردمش ، ولی حالا که فکر میکنم ..... :43:.

بگذریم . یه تبریک مخصوص برای برو بچس خودمون . :11:

Morinio + Nikol + Hossein + livchelsea + shazde

و مابقی ....

V A H I D
26-04-2008, 17:49
ااااااااااااههههههه...
خوابم برد نتونستم نیمه ی دووم رو ببینم ....
منم دوست دارم این منچستر این فصل ضاییغ شه ....

persianastronomy
26-04-2008, 17:53
[quote=V A H I D;2346641]ااااااااااااههههههه...
خوابم برد نتونستم نیمه ی دووم رو ببینم ....
quote]

:18: تو چه جوری این وقت روز خوابت برد . این بازی رو اگه 4 صبحم میدیدی خواب از سرت اساسی میپرید :27:.

MORINIO
26-04-2008, 17:56
یه تبریک درست و حسابی به بر و بچز چلسی ای :27:

و یه حالگیری اساسی از منچستر :27:

Meisam Khan
26-04-2008, 17:59
منچستريهاش صلوات بلند.

shazdeh23
26-04-2008, 18:09
دوستان این بازی نشون داد که چلسی میتونه قهرمون بشه
چه در لیگ جزیره و چه در اروپا
به امید قهرمانی چلسی.
یا حق

V A H I D
26-04-2008, 18:12
:18: تو چه جوری این وقت روز خوابت برد . این بازی رو اگه 4 صبحم میدیدی خواب از سرت اساسی میپرید :27:.

بین دو نیمه خوابم برد ....
دیشبم تا ساعت 3 اینترنت بودم صبحم ساعت 6 بلند شدم ....

shazdeh23
26-04-2008, 18:15
تیم فوتبال چلسی توانست در خانه منچستر یوناتد را به زانو در آورد :8:
تیم فوتبال چلسی توانست با دو گل بالاک در دقایق ۴۵ و ۸۶ در مقابل تک گل منچستری ها که روی اشتباه مسلم کاروالیو در دقیقه ۵۶ توسط رونی به ثمر رسید پیروز این بازی بزرگ باشد.
چلسی با ترکیب چک ٬ تری ٬ کارولیو ٬ اشلی کول ٬ فرییرا (۶۶ آنلکا )٬ میکل ٬ اسین ٬ بالاک ٬ جو کول ( ۸۷ ماکلله ) ٬ دروگبا ٬ کالو ( ۸۱ شوچنکو ) راهی میدان شد و با ارائه ی یک بازی یک طرفه و برتر نسبت به یونایتدی ها توانست اختلاف امتیازات را به حداقل ( ۰ امتیاز ) برساند.

آمار بازی :

شوت در چارچوب : چلسی ۷ - ۶ منچستر یونایتد

آفساید: چلسی ۰ - ۶ منچستر یونایتد

کرنر : چلسی ۸ - ۳ منچستر یونایتد

خطا : چلسی ۱۴ - ۱۹ منچستر یونایتد

beckham7
26-04-2008, 23:45
این همه شما تو تاپیک ما پست زدین اینم از طرف ما
من 99 درصد طرفدارایه چلسی رو قبول ندارم چون همین دیروز طرفدار چلسی شدن همون وقتی که ابراموویچ اومد و بازیکن گرفت پیرهنشم که رنگ یکی از تیمای ایرانه که بازم 99 درصد طرفداراش طرفدار همین تیم ایرانین ، خوب چیکار کنن تیم قدر تو دنیا با این رنگ همین یکی تازه اونم زوری
پس بحث با اینا فایده نداره چون 17 سال طرفداری یه تیم بودی با کسی که 2 ساله طرفدار یه تیم شده بحث کنی؟!! ....
اصلا آدم حرفش نمیاد که بحث کنه
اگه شما جزو 1 درصد هستین مبارکه نوشه جونتون
اگه هم نه ......

shazdeh23
27-04-2008, 00:07
این همه شما تو تاپیک ما پست زدین اینم از طرف ما
من 99 درصد طرفدارایه چلسی رو قبول ندارم چون همین دیروز طرفدار چلسی شدن همون وقتی که ابراموویچ اومد و بازیکن گرفت پیرهنشم که رنگ یکی از تیمای ایرانه که بازم 99 درصد طرفداراش طرفدار همین تیم ایرانین ، خوب چیکار کنن تیم قدر تو دنیا با این رنگ همین یکی تازه اونم زوری
پس بحث با اینا فایده نداره چون 17 سال طرفداری یه تیم بودی با کسی که 2 ساله طرفدار یه تیم شده بحث کنی؟!! ....
اصلا آدم حرفش نمیاد که بحث کنه
اگه شما جزو 1 درصد هستین مبارکه نوشه جونتون
اگه هم نه ......

پس معلومه که تو طرفداره یه تیم توی ایران هستی که لباسش قرمزه. به همین دلیل طرفدار منچستر شدی.
عزیزم با ختن که گریه نداره...!

این عکسها رو هم به خاطره حرفهات میزارم که بدونی منچستریها هم امروز مثل خودت جنبه باخت ندارند :27:

این شیطونک های منچستری از کوچیک تا بزرگشون جنبه باخت ندارند.
بعد از باختن با چند تن از پرسنل باشگاه دعوا کرند که دلیلش تنها گریه کردن آنهاست…..

جالب است که سر بابی چارلتون هم به همراه اورا و پارک جی سونگ در این درگیری حاضر بودند
پس از اینکه بازی چلسی و منچستر یونایتد با نتیجه 1-2 به سود چلسی به اتمام رسید و حتی تمامی تماشاچیان هم ورزشگاه را ترک کردند "پاتریس اورا" و "پارک جی سونگ" دو بازیکن ذخیره منچستر که به میدان نرفتند در کنار زمین باقی ماندند و مانع از انجام کار مسولان چمن ورزشگاه شدند و پس از اینکه مسولان چمن از آنها در خواست کردند که زمین را ترک کنند اهمیت ندادند و به مسولین توهین کردند و باعث ایجاد درگیری شدند.

shazdeh23
27-04-2008, 00:15
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی بعد از شکست دادن فرگوسن به قهرمانی بسیار خوش بین است.
آورام گرانت بعد از یک برد شیرین مقابل منچستر یونایتد و هم امتیاز شدن با آنها گفت : " من فکر می کنم الآن دو بازی باقی مانده بسیار حائز اهمیت خواهد بود که من به این دو بازی خوش بین هستم . من همیشه مطمئن هستم ٬ من مربی تیم هستم و به این امر کاملا اعتقاد دارم. ما باید این دو بازی را برنده شویم و به از دست دادن امتیاز از سوی منچستر یونایتد نیاز داریم."
گرانت در خصوص بازی زیای تیمش گفت : " ما می دانستیم به چه چیزهایی نیاز داریم ٬ خوب بازی کردیم و سزاوار این پیروزی بودیم . هرچند به نظر باید نتیجه ای بهتر از ۲ بر ۱ بدست می آوردیم . اما این اتفاق افتاده است . زمانی که بازی ۱ بر ۱ بود ما موقعیت خوبی نداشتیم ٬ اما ما به بردن منچستر نیاز داشتیم که توانستیم آنها را ببریم"
و اما وی در خصوص بازیکنانش گفت : " من به بازیکنانم افتخار می کنم . آنها می جنگند تا به پیروزی برسند . وقتی بازی ۱ بر ۱ بود با تمام انرژی توانستیم گل برتری را به ثمر برسانیم . من به تیم هم افتخار می کنم. واقعا فوتبال یک بازی هیجانی است"

گرانت در خصوص عدم حضور لمپارد ٬ هافبک ارزنده ی تیمش گفت: " ما همه با فرانک همدردی می کنیم که بازیکنان بعد از به ثمر رساندن گل اول این را نشان دادند که شما هم آن را دیدید . اتفاقی که برای فرانک لمپارد افتاده است همه ما را بسیار ناراحت کرده است . من با خانواده ای او همدردی می کنم و به آنها تسلیت می گویم .

alireza fatemi
27-04-2008, 07:15
چلسی برد و ما خوشحال شدیم ولی باید از یه بابت ناراحت بشیم اون هم اختلاف بالاک و دروگبا است
(بابام در اومد تا نوشتم من الان سر کلاسم)

sudotux
27-04-2008, 11:37
چلسی برد و ما خوشحال شدیم ولی باید از یه بابت ناراحت بشیم اون هم اختلاف بالاک و دروگبا است
(بابام در اومد تا نوشتم من الان سر کلاسم)

فکر نمی کنم اختلافی وجود داشته باشه. چون بعد از اینکه نتیجه مساوی شد بازیکن ها کمی دچار فشار عصبی شدند که در اون شرایط طبیعی است ! در ضمن آخر بازی رو حتما دیدی که بالاک و دروگبا همدیگرو بغل کردند !!

beckham7
27-04-2008, 13:02
پس معلومه که تو طرفداره یه تیم توی ایران هستی که لباسش قرمزه. به همین دلیل طرفدار منچستر شدی.
عزیزم با ختن که گریه نداره...!

این عکسها رو هم به خاطره حرفهات میزارم که بدونی منچستریها هم امروز مثل خودت جنبه باخت ندارند :27:

این شیطونک های منچستری از کوچیک تا بزرگشون جنبه باخت ندارند.
بعد از باختن با چند تن از پرسنل باشگاه دعوا کرند که دلیلش تنها گریه کردن آنهاست…..

جالب است که سر بابی چارلتون هم به همراه اورا و پارک جی سونگ در این درگیری حاضر بودند
پس از اینکه بازی چلسی و منچستر یونایتد با نتیجه 1-2 به سود چلسی به اتمام رسید و حتی تمامی تماشاچیان هم ورزشگاه را ترک کردند "پاتریس اورا" و "پارک جی سونگ" دو بازیکن ذخیره منچستر که به میدان نرفتند در کنار زمین باقی ماندند و مانع از انجام کار مسولان چمن ورزشگاه شدند و پس از اینکه مسولان چمن از آنها در خواست کردند که زمین را ترک کنند اهمیت ندادند و به مسولین توهین کردند و باعث ایجاد درگیری شدند.

من طرفدار هیچ تیم ایرانی وخارجی دیگه ای بجز منچستر نیستم اصلا فوتبال ایران رو قبول ندارم چه ملی چه باشگاهی :2:ارزش تعصب ندارن
شما جز 99 درصد هستین خوش باش:11:

Heru Goroth
27-04-2008, 18:03
رونالدوشونم که نتونست کاری کنه... برد چلسی رو تبریک می گم، دم تیمتون گرم! به امید قهرمانی تیمتون تو لیگ برتر...

persianastronomy
27-04-2008, 19:47
رونالدوشونم که نتونست کاری کنه... برد چلسی رو تبریک می گم، دم تیمتون گرم! به امید قهرمانی تیمتون تو لیگ برتر...

ممنون رفیق ... باید لیگ قهرمانان رو هم اضافه میکردی :27: . پس معلوم شد بارسلونایی هستی :31:. به هر حال :10:.

مجید فینا
27-04-2008, 20:00
عشق است چلسی

aRThaS_08
27-04-2008, 20:50
فقط چلسی بعد از رئال

shazdeh23
29-04-2008, 00:42
پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی در مورد فصل بعد خودش با پیراهن جدید صحبت کرد.
چک در رابطه با پیراهن نارنجی رنگ فصل بعدش گفت:"وقتی مسولان باشگاه در مورد پیراهن دروازه بانان در فصل بعد با شرکت آدیداس صحبت می کردند قرار شد تا پیراهن دروازه بانان نارنجی باشد زیرا نارنجی یک رنگ نگران کننده برای مهاجمان است و در زمانی که آناه فرصت کافی برای تصمیم گیری نداشته باشند باعث می شود که خوب کار نکنند.وقتی من به اسپارتاپراگ پیوستم پیراهن نارنجی می پوشیدم و فصل بسیار موفقی داشتم ولی وقتی به چلسی آمدم مورینیو رنگ های روشن را برای دروازه بانان دوست نداشت ولی هم اکنون با پیراهن نارنجی خواهم بود و فصل خوبی خواهیم داشت."

shazdeh23
29-04-2008, 00:53
میشایل بالاک که در بازی با منچستر یونایتد هر دو گل چلسی را به ثمر رساند در باره قهرمانی در لیگ گفت:هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد.
بالاک درباره قهرمان لیگ گفت:"هفته گذشته آنها 5 امتیاز از ما بالاتر بودند و همه فکر می کردند که آنها قهرمان خواهند شد ولی در دو بازی ما به آنها رسیدیم و هم اکنون با آنها هم امتیاز هستیم.در سال 2000 وقتی که من در باین لورکوزن بودم تا هفته آخر ما در صدر جدول بودیم ولی درست در روز آخر بازیها از بایرن مونیخ شکست خوردیم و قهرمانی را از دست دادیم و ما هم اکنون شرایطی مثل آن زمان را داریم و با منچستر هم امتیاز هستیم و باید به دو بازی باقی مانده امیدوار باشیم.بازی با منچستر بسیار بازی خوبی بود هوای بسیار خوبی بود و ما توانستیم یک پیروزی شیرین را به دست آوریم که این پیروزی برای لمپارد و خانواده اش بود.آنها در شرایط سختی هستند و ما این پیروزی را به آنها تقدیم می کنیم."
او همچنین در مورد بازی چهارشنبه شب مقابل لیورپول گفت:"ما چهار شنبه بازی بسیار سخت و حساسی را داریم ولی به نظر من ما بسیار آماده و سر حال هستیم و از همه تیمهای حاضر وضعیت بهتری داریم."

sudotux
29-04-2008, 22:09
گرانت:احتمالا لمپارد بازی خواهد کرد

آورام گرانت سرمربی چلسی در مورد فرانک لمپارد گفت:او مقابل لیورپول بازی خواهد کرد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,گرانت در مورد شرایط لمپارد گفت:"او تمام تلاشش را برای شرکت در این بازی انجام داده است و ما شرایط او را درک می کنیم و من بعد از تمرینات پایانی می توانم در مورد او تصمیم بگیرم من به رافا بنیتز احترام می گذارم ولی ما بازی رفت را بسیار خوب شروع کردیم که 2 موقعیت بسیار خوب داشتیم که از دست دادیم و یک پنالتی هم داشتیم که داور به آن توجهی نکرد.لیورپول به 9 بازیکن اصلی اش در بازی با بیرمنگام استراحت داد ولی ما مقابل منچستر یونایتد با تمام قدرت بازی کردیم و به نظر من برای بازیکنان من اهمیتی ندارد که در فاصله 4 روز 2بازی انجام دهند و در بازی مقابل لیورپول تفاوتی میان بازیکنان دو تیم نخواهد بود.تری یک کارت زرد دارد ولی به نظر من او اهمیتی به این موضوع نمی دهد و مثل همیشه برای پیروزی بازی خواهد کرد و نگران محروم شدن از بازی فینال نیست.چلسی باشگاه بزرگی است و در افتخارات خود تنها قهرمانی در جام باشگاه ها را کم دارد و برای کامل شدن آن باید قهرمان این رقابت ها شویم."

MORINIO
30-04-2008, 19:38
امشب بازی حساسیه

به امید برد چلسی

:40::40::40::40:

sudotux
30-04-2008, 23:10
بازی برگشت از مرحله نیمه نهایی جام باشگاههای اروپا

نیمه اول

چلسی 1 - 0 لیورپول

اگه خدا بخواد بازی رو بردیم :40::40:

در ضمن صحبت های مغرضانه صدر علیه چلسی در شبکه سه سیما رو شدیدا محکوم می کنم.

Maziar_69
30-04-2008, 23:43
نه داداش زود قضاوت نکن....

دقیقه ی 70 الان 1-1 هستن !!!!!

rainysky50
01-05-2008, 00:45
چقدر جالب میشه اگه چلسی هم جام اروپا و هم لیگ برتر رو ببره!!!!3 به 2 بردید!!!!:18::19:

sudotux
01-05-2008, 00:49
نتیجه نهایی - ۱۲۰ دقیقه

چلسی 3 - 2 لیورپول

تبریک میگم به همه طرفدارای چلسی :40::40: بازی بسیار حساس و نفس گیری بود و خدا رو شکر در عین شایستگی تیم محبوبمون به فینال جام باشگاههای اروپا رسید.

به امید قهرمانی ...:40::40:

V A H I D
01-05-2008, 00:56
عالی بود...
کاش فقط منچستر هم ببریم...
2 تا دروگبا ...
1 لمپارد پالتی..
بابل و تورس ...

shazdeh23
01-05-2008, 01:16
سلام بچه ها.
این برد بزرگ رو تبریک میگم و امیدوارم در نبرد با منچستر پیروز از میدان خارج بشیم.
فقط نکته ای که باید بگم اینه که نمیدونم صدا و سیما این کارشناس های برنامه رو از کجا پیدا میکنه میاره؟!!!
اول بازی این کارشناس که آورده بودند فقط و فقط داشت از تیم چلسی بد گویی میکرد و میگفت که طرفداری از تیم چلسی فایده نداره و از این حرفا...!
واقعا نمیدونم چی بگم
ولی برد تیم چلسی حالی به همه داد.
یا حق

Sam Fisher 11
01-05-2008, 01:25
سلام
تبریک میگم
عالی بود... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شدت لذت بردم
دروگبا محشر بود اگه سرتا پاشو طلا بگیرن کمشه ! :40::40::40:
خوشحالی لمپارد هم جالب بود خیلی دلم واسش سوخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از سه سال این پیروزی خیلی شیرینه... هنوز ضربان قلبم آروم نشده بسکه بالا پایین پریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid_vaezinia
01-05-2008, 01:32
منم تبریک میگم واقعا از ته قلب دوست داشتم چلسی بازی رو ببره!

shazdeh23
01-05-2008, 01:36
تیم فوتبال چلسی توانست در یک بازی ۱۲۰ دقیقه ای لیورپول را شکست داده و راهی فینال جام قهرمانان اروپا شود.

تیم فوتبال چلسی با توجه به کسب تساوی ۱ بر ۱ در آنفیلد پیش بینی می شد که یک بازی تدافعی را انجام دهد که این طور نشد و توانست با یک بازی زیبا و هجومی ۳ بر ۲ و با گلهای دروگبا ( دقیقه ۳۳ و ۱۰۵ ) و لمپارد (دقیقه ۹۸ ) از روی نقطه پنالتی و در مجموع ۴ بر ۳ پیروز شود.
چلسی با ترکیب : چک ٬ تری ٬ کاروالیو ٬ اشلی کول ٬ اسین ٬ ماکلله ٬ لمپارد (دقیقه ۱۱۹ - شوچنکو ) ٬ بالاک ٬ جو کول (دقیقه ۹۱ - آنلکا ) ٬ کالو ( دقیقه ۷۰ - مالودا ) و دروگبا به مصاف شاگردان بنیتز رفتند و آنها را در هم کوبیدند.
چلسی با کسب این پیروزی راهی بازی فینال شد که بایستی برای قهرمانی در جام قهرمانان اروپا اول خرداد ماه باید مصاف منچستر یونایتدی ها برود.

aRThaS_08
01-05-2008, 08:07
هر کی لینک دانلود گلهای دیشب رو داره بزاره

M A R S H A L L
01-05-2008, 10:25
فقط نکته ای که باید بگم اینه که نمیدونم صدا و سیما این کارشناس های برنامه رو از کجا پیدا میکنه میاره؟!!!
اول بازی این کارشناس که آورده بودند فقط و فقط داشت از تیم چلسی بد گویی میکرد و میگفت که طرفداری از تیم چلسی فایده نداره و از این حرفا...!
واقعا نمیدونم چی بگم

دكتر صدر يكي از خبره ترين و مطلع ترين اساتيد و كارشناسان در اين زمينه هستن.
سخنانشون بسيار به جا و درست بود.
منصف باشيد.

kasra_khan2003
01-05-2008, 10:35
دكتر صدر يكي از خبره ترين و مطلع ترين اساتيد و كارشناسان در اين زمينه هستن.
سخنانشون بسيار به جا و درست بود.
منصف باشيد.

موافقم! اكثر تيم ها بازيكناني دارن كه از جواني اونجا بودن و الان بازنشسته ميشن! اما چلسي نداره، نمي خوام بگم چلسي بده، ولي حرف هاي ايشون هم درست بود

kasra_khan2003
01-05-2008, 10:37
در ضمن اميدوارم تو فينال اين منچستر رو ببرين، از اون ور هم تو ليگ برنده بشين! البته من كه طرف دار مادريد هستم و به من چيزي نميرسه، اما اينجوري منچستر خيلي ضد حال مي خورده، اينش حسابي حال ميده، تازه من از بالاك خوشم مياد:27::27:

livchelsea
01-05-2008, 10:57
تبریک:40: :40: :40:بردیم...:37:

Meisam Khan
01-05-2008, 10:58
عجب حالي بردم اين برد به تنم گوشت شد.

Rude Boy
01-05-2008, 14:35
سلام دوستان عزیز !
من خیلی علاقه داشتم که بارسا بیاد بالا و به همین دلیل هم دوست دارم که تیم شما بزنه این من یونایتد را ببره !
پس به امید پیروزی چلسی ....

MORINIO
01-05-2008, 20:01
ایول دمشون گرم این لیورپول رو حسابی سر جاش نشوندن
تازه گل اسین 100 درصد درست بود

راستی اینو یادم رفت بگم که لمپارد چه روحیه ای داشته که بعد از فوت مادرش میاد تو این بازی حساس پنالتی می زنه:18:

V A H I D
01-05-2008, 20:06
فقط گل اوول دروگبا .....
کــــف کردم ناجور خیلی محکم و پرقدرت و سریع و قشنگ و با دقت زد .....

MORINIO
01-05-2008, 21:17
سلام بچه ها.
این برد بزرگ رو تبریک میگم و امیدوارم در نبرد با منچستر پیروز از میدان خارج بشیم.
واقعا نمیدونم چی بگم
یا حق

بزار هرچی دلشون میخواد بگن:46:

من اینقدر حال می کنم که این مخالفای چلسی حالشون گرفته میشه:27:

Antonio Andolini
01-05-2008, 22:11
من هم امیدوارم چلسی ببره ... این منچستر بدون جام می موند چه حالی میداد ......

shahshahani
01-05-2008, 22:19
سلام بچه ها.
واقعا نمیدونم چی بگم
یا حق

منم تبریک میگم.
همش به خاطر اینه که عادل فردوسی پور لیورپولی هستش.
باور کن.

shazdeh23
02-05-2008, 01:18
میشایل بالاک هافبک آلمانی چلسی پس از بازی با لیورپول گفت:احساس بسیار خوبی دارم.

بالاک پس از صعود چلسی به فینال جام باشگاه های اروپا گفت:"بازی بسیار سختی بود ولی ما یک پیروزی شیرین را کسب کردیم که احساس بسیار خوبی را به بازیکنان داد.حضور در فینال این رقابت های یک افتخار بزرگ است که ما به آن دست یافتیم.زمانی که بازی 1-1 بود بازیکن حریف روی من خطای پنالتی انجام داد که کاملا واضح بود و داور نیز آن را دید و فرانک لمپارد با اینکه فشار زیادی بر روی او بود توپ را وارد دروازه کرد چون او یک پنالتی زن ماهر است.هم اکنون دو تیم از بزرگترین تیم های دنیا در فینال هستند و در لیگ هم رقابت بسیار فشرده ای دارند که باعث حساس تر شدن رقابت های این دو تیم می شود.هم ما هم منچستر یونایتد فصل بسیار خوبی داشتیم و باید ببینیم در آخر کدام قهرمان خواهیم شد.من لیگ آلمان را کسب کرده ام و می خواهم امسال هم لیگ انگلیس هم جام باشگاه ها را کسب کنم فصل پیش ما در لیگ موفق نشدیم و من زمانی هم که در بایرن لورکوزن بودم در فینال جام باشگاه ها موفق نشدیم پس امسال من می خواهم این دو جام را کسب کنم نه تنها من می خواهم بلکه تمام تیم این را می خواهند."

shazdeh23
02-05-2008, 01:28
پس از پایان بازی دیشب و صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان در رختکن چلسی غوغایی بر پا بود و بازیکنان سر از پا نمی شناختند.
پس از آن که چلسی موفق شد برای اولین بار به فینال مسابقات لیگ قهرمانان اروپا راه یابد بازیکنان چلسی با هم جشن گرفتند و خوش حالی خود را ابراز کردند . ریکاردو کاروالیو که هفته پیش در آنفیلد بهترین بازیکن زمین شناخته شد و جزو لیست کنترل دوپینگ یوفا قرار گرفته بود گفت : از همان آغاز بازی هم در این فکر بودم که چه گونه در پایان بازی شادی کنیم چون مطمئن بودم که ما پیروز و فینالیست خواهیم شد . من به دلیل آن اشتباه مقابل منچستر یونایتد روحیه ی خوبی نداشتم ولی تمام تلاشم را کردم و به نظرم بازی مورد قبولی انجام دادم .
برای ما صعود به فینال لیگ قهرمانان بسیار مهم بود و حالا که فینالیست شدیم باید باز هم تلاشمان را بکنیم تا برای اولین بار جام قهرمانان اروپا را بالا ی سر ببریم . من یک بار با پرتو قهرمان شدم و می دانم که قهرمانی در همچین جامی چه لذتی دارد و دوست دارم با پیراهن چلسی هم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم .
او باور دارد شانش نبود که چلسی را پیروز کرد و گل ریسه نبود که موجب صعود چلسی شد بلکه پشت کار و تلاش تیم دلیل این موفقیت ها بوده و افزود که برد منچستر یونایتد هم خیلی در روحیه ما تاژیر گذاشت و باعث شد که این بازی را با اعتماد به نفس بالا تری انحام دهیم . کاروالیو در باره ی لمپارد گفت : او واقعا هم تیمی خوبی است و نمی توان نقش کلیدی او در بازی دیشب را انکار کرد و با آن که یک هفته هم از مرگ مادرش نمی گذرد توانست همان بازی خوب همیشگی حتی بهتر از همیشه اش را انجام دهد .

shazdeh23
02-05-2008, 01:39
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی ٬ بازی تیمش مقابل لیورپول را بازی ای سخت اماخوشحال کننده خواند.
آورام گرانت که به عنوان اولین مربی کاری را کرد که خوزه مورینیو نتوانست انجام دهد و برای اولین بار چلسی را به فینال جام قهرمانان اروپا رساند ٬ در کنفرانس خبری بعد از بازی اول از همه در مورد فرانک لمپارد که بعد از غم فوت مادرش خوش درخشید و یک گل هم زد اینچنین گفت :" فرانک یک دلاور است ٬ زیرا او برای از دست دادن مادرش بسیار ناراحت است و چنین اتفاقی در چند روز قبل برای او افتاده است که تصمیم گیری برای او آسان نبوده است . اما او تصمیم به بازی گرفت ٬ خوب بازی کرد و اکنون کمی خوشحال خواهد بود"
گرانت در ادامه گفت :" رافا ( بنیتز ) مربی فوق العاده است ٬ با تاکتیک های فوق العاده ٬ که بازی کردن در مقابل تاکتیک های او بسیار سخت است . ما به تمام تیم آنها باید دقت می کردیم ٬ زیرا تک تک آنها عضوی از تاتیک های اوست "
وی ادامه داد:" ما بازی را کنترل کردیم ٬ دو مقعیت گلزنی در اوایل وقتهای اضافه بازی داشتیم . در چنین بازیهایی ٬ جزئیات کوچک ممکن است به مشکل تبدیل شود . ما بسیار بهتر بودیم و زمانی که ما گل دوم و بعد از آن گل سوم را به ثمر رساندیم بازی تمام شد "
در ادامه مصاحبه مطبوعاتی رافا بنیتز اینچنین گفت : " من نمی فهمم که چرا چلسی در بازی نیمه نهایی شکست می خورده است " که گرانت سریعا می گوید :" امسال لیورپول اکنون تیم خوبی دارد و یکی از بهترین تیمهاست زیرا آنها بازیکنانی چون تورس ٬ بابل و بنایوم را در اختیار دارند که داشتن آنها برای هر تیمی مفید است و ما هم آنها را به سختی بردیم "

در ادامه مصاحبه رافا بنیتز از عملکرد بازیکنان خوب از جمله تورس ابراز نازضایتی کرد.

shazdeh23
02-05-2008, 23:20
جان تری کاپیتان چلسی از گرانت حمایت کرد و خواستار ماندن او در چلسی شد.
جان تری درباره آورام گرانت سرمربی چلسی گفت:"به جدول لیگ نگاه کنید ببینید که ما از وقتی که مربی عوض شد چه عملکرد خوبی داشتیم و هم اکنون به منچستر یونایتد رسیدیم در حالی که اختلاف زیادی با صدر داشتیم.
گرانت به همراه دستیارانش کار بزرگی را انجام دادند که ما سالهای گذشته موفق به انجام آن نشده بودیم.به نظر من گرانت شایسته ستایش است زیرا کاری را کرد که در تاریخ باشگاه هیچ مربی موفق به آن نشده بود.
ما واقعا صعود بسیار خوبی در باشگاه داشتیم که البته همه آن کار گرانت نبود کاره بازیکنان و دستیاران گرانت نیز بود که ما را به اینجا رساندند.ما دارای بازیکنان بزرگی هستیم که گرانت آنها را بسیار خوب هماهنگ کرد و انگیزه زیادی به آنها داد"

shazdeh23
02-05-2008, 23:37
آورام گرانت گفت:در قدرت و بی نقص بودن وستهام شکی نیست.
گرانت پس از رساندن چلسی به فینال جام باشگاه ها و یک قدمی قهرمانی در لیگ گفت:"در قدرتمند بون تیم وستهام و سرمربی آن هیچ شکی نیست و آنها در سه چهار بازی آخر همیشه منچستر یونایتد را شکست دادند و ما می توانیم از این فرصت استفاده کنیم.
ما هفته بسیار سخت و شیرینی را پشت سر گذاشتیم و دو تیم بزرگ را شکست دادیم و تمام تلاشمان را برای قهرمانی در این جام ها می کنیم.ما هر بازی بهتر می ویم و شاید در اوایل بازی های بدی داشتیم ولی هم اکنون بسیار خوب بازی می کنیم و دو تیم قدرتمند به همراه دو مربی بزرگ را شکست دادیم.من همیشه با خودم فکر می کنم هنوز بهترین هفته نرسیده است و به با این حال هواداران هیچ وقت 30 آپریل روزی که چلسی به فینال جام باشگاه ها خواهد رفت را فراموش نخواهند کرد روزی که یک پله بزرگ برای چلسی برداشته شد.
دروگبا نیز در این بازی بسیار خوش درخشید و به نظر من او تمام توانش را برای چلسی می کند و بهتر است در باشگاه بماند چون در چلسی بسیار موفق است با این حال باشگاه های زیادی به دنبال او هستند.همچنین من از تمام بازیکنانی که در زمانی که ما بازیکنان اصلی خود را نداشتیم به ما کمک کردند تشکر می کنم مخصوصا رایت فیلیپس که من در رسانه ها خواندم که از بازی نکردنش ناراحت است ولی بهتر است این را به من بگوید نه به رسانه ها.همچنین از دروازه بان های ذخیره تیم که عملکرد خوبی داشتند"

MORINIO
03-05-2008, 22:11
آورام گرانت گفت:در قدرت و بی نقص بودن وستهام شکی نیست.
گرانت پس از رساندن چلسی به فینال جام باشگاه ها و یک قدمی قهرمانی در لیگ گفت:"در قدرتمند بون تیم وستهام و سرمربی آن هیچ شکی نیست و آنها در سه چهار بازی آخر همیشه منچستر یونایتد را شکست دادند و ما می توانیم از این فرصت استفاده کنیم.
ما هفته بسیار سخت و شیرینی را پشت سر گذاشتیم و دو تیم بزرگ را شکست دادیم و تمام تلاشمان را برای قهرمانی در این جام ها می کنیم.ما هر بازی بهتر می ویم و شاید در اوایل بازی های بدی داشتیم ولی هم اکنون بسیار خوب بازی می کنیم و دو تیم قدرتمند به همراه دو مربی بزرگ را شکست دادیم.من همیشه با خودم فکر می کنم هنوز بهترین هفته نرسیده است و به با این حال هواداران هیچ وقت 30 آپریل روزی که چلسی به فینال جام باشگاه ها خواهد رفت را فراموش نخواهند کرد روزی که یک پله بزرگ برای چلسی برداشته شد.
دروگبا نیز در این بازی بسیار خوش درخشید و به نظر من او تمام توانش را برای چلسی می کند و بهتر است در باشگاه بماند چون در چلسی بسیار موفق است با این حال باشگاه های زیادی به دنبال او هستند.همچنین من از تمام بازیکنانی که در زمانی که ما بازیکنان اصلی خود را نداشتیم به ما کمک کردند تشکر می کنم مخصوصا رایت فیلیپس که من در رسانه ها خواندم که از بازی نکردنش ناراحت است ولی بهتر است این را به من بگوید نه به رسانه ها.همچنین از دروازه بان های ذخیره تیم که عملکرد خوبی داشتند"

البته وستهام 4-1 به منچستر باخت:27:

شانس قهرمانیمون فکر کنم 1 درصد باشه:27:

ولی تا آخرین نفس می جنگیم:46::5::10:

shazdeh23
04-05-2008, 00:12
جو کول هافبک تیم فوتبال چلسی بازی آینده تیمش مقابل نیوکاسل را دیداری برای جبران فصل گذشته دانست.
جو کول در مصاحبه ای قبل از دیدار خارج از خانه تیمش مقابل نیوکاسل گفت :" ما در فصل پیش نتیجه بدی در مقابل نیوکاسل بدست آورده ایم ." ( دیدار تیمهای نیوکاسل و چلسی در فصل گذشته ۰ بر ۰ مساوی شده است در حالی که در آن برهه از زمان چلسی ۲ امتیاز با صدر جدول فاصله داشت )
کول ادامه داد:" ما در آن بازی میشائیل بالاک را به خاطر مصدومیت شدیدش از از دست دادیم و روز خوبی را پشت سر نگذاشتیم . امسال می رویم تا گذشته را جبران کنیم ٬ من پیش بینی می کنم که منچستر یونایتد برابر وستهام پیروز خواهد شد که ما نیز باید برنده باشیم تا تکلیف قهرمان امسال در روز آخر لیگ مشخص شود.
کول گفت:" ما فابلیت های ایده آلی داریم و می توانیم خارج از خانه نیز به خوبی بازی کنیم . امیدوارم تاکتیک انتخابی نیوکاسل برای کسب امتیاز باشد چون بازی برای ما هم ۳ امتیاز دارد برای آنها هم همین امتیاز را دارد . طرفداران آنها می آیند که بازی هجومی تیمشان را ببینند و آنها می خواهند که یار منچستر یونایتد باشند برای کسب امتیاز از چلسی"
جو کول در خصوص بات و اسمیت بازیکنان سابق منچستر یونایتد در تقابل داف و جرمی بازیکنان سابق چلسی گفت :" جری بازیکن فوق العاده ای برای چلسی بوده است ٬ او پیروزی های مهم و با ارزشی را داشته است . داف نیز در چلسی تبدیل به افسانه شده است ٬ بازیکن فوق العاده و انسانی خوب است ."
کول در آخر گفت :" مشخص است که کیگان بازیکنان بزرگ و خوبی دارد . کیگان بازیکن موفقی نیز بوده است . من با او کار کرده ام و می دانم که مربی خوبی است . شاگردانش می دانند که چگونه به خوبی فوتبال بازی کنند و من را متعجب نمی کند اگر آنها شناور و زیبا بازی کنند"

shazdeh23
04-05-2008, 23:50
پیتر چک دروازه بان شماره یک چلسی از عملکرد چلسی در این فصل راضی است.
چک درباره عملکرد چلسی گفت:"ما امسال نیز ماند چند سال گذشته بسیار پر قدرت بودیم ولی دلیل آنکه در صدر جدول نیستیم این است که ما وقتی به خود آمدیم که از منچستر و آرسنال عقب بودیم و باید به آنها می رسیدیم و ما این کار بسیار سخت را انجام دادیم و هم امتیاز منچستر شدیم.هفته گذشته هفته بسیار خوبی برای ما بود ما هم منچستر یونایتد را شکست دادیم هم به فینال جام باشگاه ها صعود کردیم ما تمام تلاشمان را در بازی با نیوکاسل می کنیم تا پیروز شویم و در هفته آخر رقابت ها قهرمان لیگ در یک هفته بسیار هیجان انگیز انتخاب شود.
همیشه روی چلسی فشار بسیار زیادی بوده ولی شما می بینید که ما با وجود این فشار ها بازی های خود را بردیم و به اینجا رسیدیم و می توانید ببینید که ما همان قابلیت های سالهای گذشته خود در لیگ را داریم و می توانیم با پیروزی های خود این فشار را از روی تیم برداریم."

Meisam Khan
05-05-2008, 16:32
به اميد پيروزي چلسي در اين ديدار سخت خارج از خونه.
بازي هفته اينده نسبتا راحته

amirtoty
05-05-2008, 19:55
پیشاپیش قهرمانی چلسی تبریک میگم:31:

هم تو لیگ هم تو جام باشگاههای اروپا

MORINIO
05-05-2008, 20:28
NewCastle 0 - 2 Chelsea

تبریک میگم. این نیوکاسلی های پر ادعا رو شکست دادیم:5:

همه چیز هفته آینده مشخص میشه:19:

به امید قهرمانی لیگ و جام قهرمانان اروپا:8:

sudotux
05-05-2008, 20:32
تبریک میگم

گل ها : بالاک ۶۰ و مالودا ۸۲

:40::40::40::40:

به امید قهرمانی در لیگ برتر و لیگ قهرمانان

:40::40:

Meisam Khan
05-05-2008, 21:07
منچستريهاش بلند صلوات

shazdeh23
05-05-2008, 23:25
تیم فوتبال چلسی توانست در یک دیدار حساس در میهمانی نیوکاسل پیروز شوند.
تیم فوتبال چلسی بعد از بردن منچستر یونایتد برابر وستهام توانست با دو گل بالاک در دقیقه ۵۹ و فلورانت مالودا در دقیقه ۸۲ از سد شاگردان کوین کیگان بگذرند تا همچنان با منچستر یونایتد صدرنشین هم امتیاز باشند تا قهرمان انگلستان در هفته آخر مشخص شود.
چلسی در این دیدار با تر کیب : چک ٬ کاروالیو ( ۷۸ - الکس ) ٬ تری ٬ فرییرا ٬ بریج ٬ اسین ٬ میکل ٬ بالاک ٬ آنلکا (۶۵ - لمپارد) ٬ دروگبا ( ۸۶ شوچنکو ) ٬ مالودا به مصاف میزبان خود رفت و در نهایت ۲ بر ۰ پیروز این دیدار بود

آمار بازی :

شوت در چارچوب : نیوکاسل ۱ - ۵ چلسی

کرنر : نیوکاسل ۱ - ۴ چلسی

خطا : نیوکاسل ۱۲ - ۱۳ چلسی

آفساید : نیوکاسل ۲ - ۰ چلسی

fobia
06-05-2008, 14:08
سلام
سایت جدیدم باز شد برای هواداران
از این به بعد همگی در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به همراه فروم
وبلاگ
تیوی
و ....

shazdeh23
06-05-2008, 23:13
آورام گرانت سر مربی تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای بعد از بازی با نیوکاسل ٬ فوتبال انگلیسی را فوتبالی غیر قابل پیش بینی عنوان کرد.
گرانت بعد از شکست دادن کیگان گفت :" من به انگستان آمده ام و بعد از ۳۰ سال فوتبال انگلسی را ببینم . من اینجا یک چیزی یاد گرفته ام ٬که شما هرگز متوجه نمی شوید در آخر چه اتفاقی خواهد افتاد که در دیگر کشورها این طور نیست"
وی ادامه داد :" بعضی وقتها من می دانم که من خوش بین و ساده هستم اما من می دانم این رسم فوتبال انگلستان است . اول از همه ما پیروز باید باشیم . بازی کردن در خانه ویگان آسان نخواهد بود که من فکر نمی کنم شاگردان استیو بروس بازی را به منچستر یونایتد بدهند"

گرانت در خصوص منچستر یونایتد هم گفت :" آنها فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشتند . معمولا آنها هم می خواهند قهرمان شودند اما این فصل آنها باید بجنگند . ما باید صبر کنیم و آنها را نگاه کنیم مخصوصا در فوتبال انگلستان همه چیز امکان پذیر است "

آورام گرانت ادامه داد :" چلسی شایسته قهرمانی است و من فکر نمی کنم آنها ( منچستر یونایتدی ها ) بتوانند قهرمان شودند . هرچند تیم آنها فراتر از انتظارات هوادارنشان است . آنها نیروی تیمی بالایی دارند که می توانند ۶۰ بازی انجام بدهند که هر بازیکن میانگین ۴۰ بازی حاضر بوده است . اما بازیکنان ما به علت های مخصوص خودش بازیهای بیشتری انجام داده اند "

در ادامه این کنفرانس خبری کوین کیگان سرمربی تیم نیوکاسل علت شکست تیمش را خستگی بازیکنانش عنوان کرد.

shazdeh23
07-05-2008, 23:21
اشلی کول در مصاحبه با شبکه چلسی اعلام کرد که به بازی پایانی فصل بسیار اهمیت می دهد و یکی از مهمترین بازی های فصل است.
مدافع چپ انگلستانی چلسی در آستانه دیدار با بولتون که آخرین دیدار این فصل لیگ برتر انگلستان است در مصاحبه ای با شبکه چلسی درباره ی اهمیت این بازی صحبت کرد و در ادامه گفت : بولتون به استمفوردبریج می آید تا ۳ امتیاز بازی را بگیرد گر چه در جایگاه آن ها در جدول آنچنان تاثیری ندارد اما هر تیمی دوست دارد چلسی را ببرد . ما بازیکنان بزرگ با قلب های بزرگی داریم و همه می خواهیم که در هر بازی پیروز شویم و از همه مهم تر در این دیدار زیرا اگر ببازیم باز هم منچستری ها جام را بالا ی سر می برند ولی ما با یک پیروزی باید منتظر نبردن منچستر باشیم .

shazdeh23
08-05-2008, 23:21
سلامون کالو و ریکاردو کاروالیو ممکن است به بازی با بولتون نرسند.
کاروالیو که در بازی با نیوکاسل دو بار از پشت به زمین خورد که در دقیقه 78 به همین دلیل تعویض شد و برای شرکت در بازی یکشنبه مقابل بولتون تقریبا امیدی ندارد.
کالو نیز در تمرینات چلسی از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده ولی خبر حاکی از این است که به احتمال زیاد برای بازی با بولتون آماده خواهد شد و میتواند در بازی شرکت کند.
بازی رفت بین چلسی و بولتون 1-0 به سود چلسی بود که تک گل این بازی را کالو به ثمر رساند.

shazdeh23
08-05-2008, 23:29
پیتر چک درباره هفته آخر لیگ و فینال جام باشگاه ها صحبت کرد.
پیتر چک در این باره گفت:"هفته بسیار جذابی خواهد بود و ما باید پیروز شویم و به امید عدم کسب پیروزی توسط منچستر باشیم و من مطمئن هستم که تمامی علاقه مندان یک بازی را میبینند و دیگری را با رادیو دنبال خواهند کرد.ما می دانیم در برابر بولتون چه گونه بازی کنیم آنها برای کسب امتیاز به استمفوردبریج می آیند و اگر هم شکست بخورند سعی می کنند که با کمترین اختلاف شکست بخورند تا به دسته پایین تر سقوط نکنند.
فوتبال 90 دقیقه است و در آن هر حادثه ای ممکن است اتفاق بیافتد و یه نظر من ویگان دوست ندارد تا مقابل هوادارانش در ورزشگاهشان مقابل منچستر یونایتد شکست بخورند پس آنها قوی بازی خواهند کرد و به دنبال کسب امتیاز هستند.ما باید جام کسب کنیم چون نتیجه کار تیم ها جام هاییست که کسب می کنند و مثال آن تیم آرسنال است که 4 سال متوالی است هیچ جامی را کسب نکردند و در بین سالهای 2004 تا 2008 عملکرد خوبی نداشتند و در لیگ سوم یا چهارم می شوند.
اینکه در فینال جام باشگاه ها شکست بخوریم بسیار ناراحت کننده است و من اصلا دوست ندارم این اتفاق بیافتد.اگر تیم در نیمه نهایی حذف شود حس بدی دارد چون تیم نزدیک جام بوده ولی در فینال تیم در یک قدمی جام است و اگر پیروز نشود جایزه ای مثل تیمی که در دور اول حذف شده کسب می کند یعنی هیچ چیز"

shazdeh23
09-05-2008, 23:54
آورام گرانت سرمربی چلسی به عنوان بهترین مربی ماه آپریل انتخاب شد.

گرانت سر مربی چلسی از طرف لیگ برتر انگلیس بهترین مربی این ماه انتخاب شد تا اولین فرد اسرائیلی باشد که به این عنوان می رسد.آخرین باری که این عنوان به مربی چلسی رسیده بود متعلق به مورینیو در ماه مارچ سال گذشته بود.
گرانت در این ماه در دو بازی خارج از خانه منچستر سیتی را 2-0 و اورتون را 1-0 شکست داد و در خانه نیز مقابل منچستر یونایتد به پیروزی 2-1 رسید و مقابل ویگان متوقف شد"
گرانت در این رابطه گفت:"ما دو بازی دیگر پیش رو داریم تا برای باشگاه تاریخ ساز شویم و این افتخار تنها متعلق به من نیست بلکه متعلق به همه است مخصوصا بازیکنان تیم."

shazdeh23
10-05-2008, 00:30
جوکول از طرف هواداران چلسی به عنوان بازیکن شماره یک و بهترین این فصل از مسابقات انتخاب شد .در ادامه دیگر بازیکنان برتر انتخاب شدند.

در جشن بهترین های استمفوردبریج , جوکول به عنوان بهترین بازیکن این فصل انتخاب شد . دیگر رقیبان وی در رسیدن به این عنوان , بالاک و ریکاردو کاروالیو بودند . این اولین مرتبه می باشد که جوکول این عنوان را کسب کرده . بعد از اهدای هدایا توسط کاپیتان سابق چلسی , آقای مارسل دزالی به کول او در مورد این افتخار چند کلمه ای با مردم صحبت کرد و گفت :"من همیشه آرزو داشتم که در چلسی بازی کنم و دیگر آرزویم این بود که در یک باشگاه بزرگی توپ بزنم . من فکر می کنم که به دو آرزویم رسیده ام و این است که من را خوشحال می کند .من از اینکه هر روز به سر کار می آیم و با بهترین های فوتبال هم تیمم لذت می برم و من تنها می توانم از هوادارانی که نام من را انتخاب کردند تشکر کنم . شب بزرگی می باشد , من در این فصل خوب کار کردم ولی در چند هفته ی پیش افت را در کیفیت بازی هایم احساس می کردم . من مقداری خسته شده بودم و در بازی با نیوکاسل به میدان نرفتم تا اینکه به قدرت اولیه ام بازگشته ام تا بتوانم به تیمم در روز یکشنبه مقابل بولتون کمک کنم و من همچنین برای فینال جام باشگاه های اروپا آماده هستم ."
اما بهترین گل فصل چلسی نیز در آن شب با شکوه انتخاب شد . باشگاه چلسی بهترین گل فصل را گل ژولیانو بلتی که به تیم تاتنهام زده شد را انتخاب کرد . او در استمفوردبریج در مقابل تاتنهام از 35 یاردی دروازه ی حریف این گل زیبا را به ثمر رساند .
کاروالیو گفت:"ما در ترکیبمان بزرگان زیادی داریم و این غیر قابل تصور است که آنها من را انتخاب کردند . من نمی توانم چگونه توضیح بدم که چه احساسی دارم ."

اما دیگر اسپانسر باشگاه چلسی , شرکت آدیداس بهترین بازیکن جوان تیم را مشخص کرد . نانا آفوری توماسی که در تیم زیر 18 سال چلسی بازی می کند و به عنوان کاپیتان نیز می باشد به عنوان بهترین بازیکن زیر 18 سال چلسی نام گرفت . شایان ذکر است که او و تیمش به فینال اف ای کاپ زیر 18 سال صعود کرده است .
در ادامه ی مراسم کاپیتان سابق راگبی انگلیس , لارسن دالاگلیو جایزه ی ویژه را به فرانک لمپارد داد که در این فصل صدمین گل خودش را برای چلسی به ثمر رساند . بهترین گل وی نیز گل های او به بارسا و بولتون اعلام شد .

او به بهترین بازیکنان سال چلسی پیوست :

1967 پیتر بونتی
1968 چارلی کوک
1969 دیوید وب
1970 جان هالینز
1971 جان هالینز
1972 دیوید وب
1973 پیتر اوسگود
1974 گری لاک
1975 چارلی کوک
1976 رای ویکینز
1977 رای ویکینز
1978 مایکی درو
1979 تامی لنگلی
1980 کلیو والکر
1981 پیتر بروتا
1982 میکل فیلری
1983 جوی جانز
1984 پت نوین
1985 دیوید سپیدی
1986 ادی نزویکی
1987 پت نوین
1988 تونی دورگیو
1989 گراهام رابرتس
1990 کن مانکو
1991 اندی تونسند
1992 پاول الیوت
1993 فرانک سینکلر
1994 ستیو کلارک
1995 ارلند جانسون
1996 رد گولیت
1997 مارک هاگز
1998 دنیز وایز
1999جیانفراکو زولا
2000 دنیز وایز
2001 جان تری
2002 کارلو کودیچینی
2003 جیانفراکو زولا
2004 فرانک لمپارد
2005 فرانک لمپارد
2006 جان تری
2007 مایکل اسین
2008 جو کول

Sam Fisher 11
11-05-2008, 19:03
سلام
دقیقه 66
همین 1 دقیقه پیش شفچنکو یه گل زدو چلسی رو 1 بر صفر پیش انداخت...

منچستر هم همزمان داره بازی میکنه و اونم یک بر صفر بازی رو تا حالا برده.

دعا کنید ویگان یه گل به من یونایتد بزنه و از اونور چلسی هم بتونه گلشو حفظ بکنه... آخ که چی میشه...
شبکه 3 داره بازی منچستر رو نشون میده
فعلا...

Sam Fisher 11
11-05-2008, 19:26
خب متاسفانه من یونایتد گل دوم رو زده و با این نتیجه قهرمانه...
مبارکشون باشه.
چلسی با تمام مشکلاتی که داشت نتایج خوبی گرفت.

امیدوارم توی مسکو جواب منچستر رو بده .

livchelsea
11-05-2008, 19:30
چلسی بمیرم که قهرمان نشدی...:37:

mstf666
11-05-2008, 19:37
من الان اند افسردگی ام و زانوی غم بقل کردم !!!!
به امید قهرمانی champions league ...

sudotux
11-05-2008, 19:47
Chelsea 1 - 1 Bolton

متاسفانه چلسی دقیقه 93 گل خورد !!! آخ که چقدر این تیم بدشانسه !!!!!!!!!!!! :41::41::41:

fobia
11-05-2008, 22:33
متاسفانه امشب در هفته ی آخر بازی های لیگ جزیره چلسی قهرمانی را از دست داد و در مقام دوم جای گرفت .

چلسی در این فصل ناکامی های زیادی مثل از دست دادن مورینیو،اعتصاب بازیکنان و ... را گذرانده بود با از دست دادن قهرمانی باعث تاسف هواداران شد و حالا تمام امیدشان به کسب قهرمانی لیگ قهرمانان است
همچنین گل خوردن در دقیقه ی 90 مقابل بولتون نیز هواداران را که آماده ی قهرمانی بودند را شوک زده کرد.آخرین قهرمانی چلسی به سال 2005 بر می گردد که ژوزه مورینیو در 2 سال متوالی به چلسی بخشید.بعد از برکناری وی آبرامویچ که جای مورینیو را خالی می دید با استخدام تن کاته خواست جبران آن جای خالی را بکند و تا حدودی هم موفق بود.در فقل و انتقالات نیز با خرید آنلکا مهاجم گل زن بولتون توانست تا حدودی هواداران را راضی کند اما بازیکنان همیشه مورینیو را در ذهن دارند.آبرامویچ کسی که با 50 میلیون پوند که تخمینی است و هرگز مبلغ اصلی افشا نشد شوچنکو را از میلان خرید که با این پول در آن زمان می توانست بکام یا زیدان و... را به خدمت بگیرد حالا منفور هواداران و بازیکنان است.تنها شانس بقای گرانت مربی نا کارآمد این فصل قهرمانی در این فصل لیگ قهرمانان است و یعد از آن باید شاهد جدا شدن تک تک بازیکنان از تیم باشیم.بدبینانه نباید با مسئله برخورد کنیم.به امید روزهای آتی

منبع:

vahid_civil
12-05-2008, 00:03
خوب مقاومت کردین. بدون حاشیه و ...

ولی خدا وکیلی قهرمانی حق منچستر بود. من مثل این رئالی های جام ندیده نیستم که تاپیکم رو عوض کنم و از تاپیک رئال به بارسا منتقل کنم! ولی واقعا قهرمانی حق منچستر بود.
موفق باشید.

shazdeh23
12-05-2008, 23:28
چلسی درانتظار برگشت دروگبا به تمرینات است , وی در اواخر بازی از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شده و تری نیز از ناحیه ی دست دچار مشکل شده .
دیدیر دروگبا مهاجم ساحل آجی چلسی در ۱۰ دقیقه ی پایانی بازی دیروز مقابل بلتون از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شد اما گرانت تمام تعویض های تیمش را انجام داده بود و نتوانست دیدر را بیرون بکشد به همین دلیل فشار بیشتری بر وی متحمل شد . چلسی باید از گل آندری شوچنکو متشکر می بود اما گل تساوی بلتونی ها توسط تیلور باعث شد که تک گل شوچنکو کم رنگ به نظر رسد .

بعد از لیگ که چلسی با پیروزی منچستر مقابل ویگان آن را از دست داد تنها چشم و امید هواداران و بازیکنان تیم به فینال جام باشگاه های اروپا می باشد . آبی های لندنی باید در ۱ خرداد برای اولین بار در معتبر ترین فینال جام باشگاهی دنیا در مقابل منچستر , فاتح لیگ برتر مسابقه دهد . بازی در ورزشگاه لازنیکی در شهر سردسیر مسکو برگزار خواهد شد تا بهترین تیم اروپا به همگان اعلام شود .

آورام گرانت از مصدومیت دروگبا ابراز ناراحتی کرد . وی اعلام کرد نمی تواند تصمیم گیری کند که دروگبا به فینال می رسد یا خیر , تنها باید منتظر باشیم تا جواب عکس برداری از پای دیدیر اعلام شود .

گرانت در مورد وضعیت دروگبا گفت :"او نمی تواند نیاید زیرا ما از تمام ترکیب استفاده می کنیم . او هر کاری کرد تا بازی زودتز به پایان برسد اما من کاری از دستم بر نمی آمد . این خبر خوبی نیست اما باید منتظر باشیم . "

در ضمن , گرانت در مورد برخورد شدید آرنج تری با چک و مهاجم حریف ذکر کرد که دست او نشکسته ولی در مورد حضور او در بازی مقابل شیاطین سرخ نمی توان پاسخی داد .

گرانت در مورد تری گفت :" آرنج جان خوشبختانه نشکسته ولی ما نیاز به زمان داریم تا بفهمیم او برای فینال آماده می شود یا خیر . من هرگز روزی را که جان آماده ی فینال نیست را ببینم و تصور کنم . این خبر خوشحال کننده ای است که آرنج او شکسته نشده . او به بسیار قدرتمند است و می توان امید داشت که به زودی به تمرینات تیم باز خواهد گشت . این در ابتدا وظیفه ی قسمت پزشکی باشگاه است که وی را مداوا کنند اما عجله ای نیست ما وقت داریم ."

شایان ذکر است که سلامتی و آمادگی دروگبا و تری برای بازی فینال مسکو اعلام نشده و باید منتظر اخباری از جانب قسمت پزشکی باشگاه باشیم .

shazdeh23
13-05-2008, 23:20
آورام گرانت , بهترین مربی ماه آپریل اعلام کرد که دو ستاره ی تیم , دیدیر دروگبا و جان تری در زمان مقرر به آمادگی کامل برای فینال مسکو می رسند.
دیدیر دروگبا که در بازی مقابل بلتون از ناحیه ی زانو دچار مصدومیت شد در مصاحبه ای که داشت به تمام هواداران چلسی از بابت حضور خود و تری در فینال جام باشگاه های اروپا در شهر سرد سیر مسکو اطمینان داد . تری نیز در همان بازی از ناحیه ی آرنج دستش دچار مصدومیت شدید شد که به نظر می رسد وی نیز فینال را از دست نمی دهد .

آورام گرانت نیز بعد از مصاحبه ی دروگبا در مورد مصدومیت آنها گفت:"ما امروز(سه شنبه) و حتی روز گذشته تمرین نداشتیم و باید تا فردا منتظر حضورشان در تمرینات باشیم تا وضعیتشان به صورت قطعی مشخص شود . من از بابت تری فکر می کنم به سلامتی کامل رسیده و م تواند از فردا هم تیمی هایش را در تمرینات همراهی کند اما در مورد دروگبا نمی دانم در چه حدی مصدومیت دارد اما اطمینان دارم که او برای این که فینال را از دست ندهد حاضر است هر کاری را انجام دهد . "

گرانت همچنین از این که به عنوان اولین مربی است که چلسی را تا به اینجا پیش برده و آنها را به فینال جام باشگاه های اروپا رسانده ابراز خشنودی کرد .

او در ادامه گفت:" برا من خیلی جالب و خوشحال کننده است اما در حقیقت بیش از آنچه من تصور میکنم خوشحال کننده تر است زیرا این نخستین بار است که باشگاه به فینال معتبر ترین جام باشگاهی اروپا یا می توان گفت جهان دست یافته . آنها همیشه تلاش می کردند اما به فینال نرسیده بودند و حالا ما قسمتی از تاریخ سازی در باشگاه را رفته ایم و هر تیمی برای بزرگ تر کردن نام باشگاهش نیاز دارد تا به این مرحله صعود کند که باشگاه های بزرگ به این مرحله دست یافته اند و این بار نویت باشگاه ماست و این خیلی خوشحال کننده می باشد ."

مربی اسرائیلی چلسی عقیده دارد که آبی های لندنی می توانند به راحتی یک بار دیگر شیاطین سرخ را شکست دهند و برای باشگاهشان تاریخ ساز شوند .

او در پایان گفت:"مطمئناً ما میتوانیم آنها را شکست دهیم ما در این فصل دو بار مقابل هم مسابقه دادیم که چند روز پیش آنها را در خانه شکست دادیم و یک بار هم که اولین روز مربیگری من بعد از خروج مورینیو بود با یک پنالتی و یک گل در الترافورد شکست خوردیم که در آن زمان تیم بحرانی ترین وضعیت خودش را طی می کرد . من فکر نمی کنم آنها از ما بهتر باشند و در این مسابقه همه چیزی ممکن است . من چیزی جدیدی را نمی بینم و همیشه گفتم که هیچ چیزی تغییر نکرده . من از اول کارم که سکان چلسی را در دست گرفتم گفتم که من برای چلسی خدمت میکنم و به حرف مردم کاری ندارم . و در حال حاضر هم تنها به بازی نگاه می کنم و کاری به گذشته و آینده ندارم ."

Nikolas_95
14-05-2008, 09:47
سلام

بازی فینال کی هست؟

اول خرداد؟

Majid_17_206
14-05-2008, 19:42
أره اول خرداد...به امید قهرمانی چلسی

shazdeh23
17-05-2008, 00:24
جوکول هافبک چلسی درباره بازی های این فصل چلسی در جام باشگاه ها صحبت کرد.
جوکول درباره بازی های این فصل گفت:"در اولین بازی جام باشگاه ها مقابل روزنبرگ آنها به گل رسیدند و به شدت از گلشان محافظت می کردند و ما نمی توانستیم گل بزنیم و البته خوب بازی نکردیم ولی در بازی در زمین آنها ما بسیار خوب بازی کردیم مقابل تیمی که شانس صعود داشت و به نظر من آن بازی بهترین بازی قصل ما بود.ما در ابتدای فصل در لیگ هم بسیار بد بازی کردیم.بازی مقابل والنسیا هم عالی بود ما در حالی که تازه مربی خود را عوض کرده بودیم و والنسیا در صدر جدول بود آنها را در اسپانیا شکست دادیم.شالکه در آلمان بسیار بد بازی کرد ولی در استمفوردبریج خوب بازی کرد در مرحله یک هشتم نیز ما در زمین المپیاکوس نتیجه خوبی کسب کردیم و در آخر آنها را شکست دادیم.در برابر فنر باغچه کار کمی سخت شد آنها دو گل زیبا در خانه به ثمر رساندند و ما آن بازی را واگذار کردیم ولی در خانه جبران کردیم.در آنفیلد ما بد بازی کردیم و روی شانس به گل رسیدیم ولی در استمفوردبریج عالی بازی کردیم و به فینال رفتیم.ما یکی از بهترین تیمهای اروپا هستیم و سه بار در نیمه نهایی این رقابت ها حذف شدیم و این بار باید این جام را کسب کنیم."

shazdeh23
20-05-2008, 23:44
اشلی کول درباره بازی فینال و رقابت با کریستیانو رونالدو صحبت کرد.
اشلی کول در این باره گفت:"من بعضی اوقات نبرد با رونالدو را می برم و بعضی اوقات هم شکست می خورم و معمولا این رقابت به خشونت کشیده می شود.من سعی می کنم بهترین بازی ام را انجام دهم.ما تیم و بازیکنان آنها را می شناسیم و می دانیم چه طور آنها را متوقف کنیم البته آنها هم بازیکنان ما را می شناسند.ترکیب تیم هنوز مشخص نشده است ولی اگر من بازی کنم برای دومین بار است که در فینال این رقابت ها شرکت می کنم و دوست ندارم مانند بازی قبلم در آرسنال شکست بخورم چون شما در مسیر زندگی فوتبالی خود نمی توانید به عقب برگردید و شکست می تواند ضربه بدی به شما بزند و خاطره این بازی در تمام عمر در ذهن شما می ماند.درست است که تماشاچیان دوست دارند بازی زیبا تماشا کنند ولی ما بازیکنان تیم دوست داریم قهرمان شویم و اگر با جام به خانه برگردیم ارزش این را دارد که بازی آنقدر زیبا نباشد ولی یک بازی خسته کننده هم خوب نیست.ما برای پیروزی به روسیه آمده ایم و کسب این پیروزی برای مالک باشگاه در کشورش بسیار خوش آیند است."

Nikolas_95
21-05-2008, 00:00
آقا ساعت دقیق مسابقه معلوم شد یکی اینجا بگه

من این روزها نمیرسم زیاد تی وی بگیرم که از رو زیرنویس اون بفهمم

ممنون :20:

Sam Fisher 11
21-05-2008, 07:55
shazdeh23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنون بابت خبرها...

امشب چه شبی خواهد بود...

نیکولاس جان شما هم چلسی یی هستی داداش:10:

به امید فتح جام قهرمانان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
21-05-2008, 10:58
خدا کنه امشب چلسی قهرمان شه یه حال و درست و حسابی به ما بده

به امید قهرمانی

Nikolas_95
21-05-2008, 12:12
نیکولاس جان شما هم چلسی یی هستی داداش:10:

به ، ببین کی اینجاست

سلام استاد
بله ، پس شما هم هستی ، ایول :10::10:

amirtaker
21-05-2008, 14:23
جان کلود بلانک مدیر اجرایی باشگاه یوونتوس برای خرید آلنسو هافبک لیورپول وارد انگلیس شده او بعد از اتمام مذاکرات با النسو راهی لندن شده تا با وین بریدج مدافع شیرهای لندن وارد مذاکره شود وقمیت پیشنهادی خود حدود 7الی 6میلیون یورو اعلام شده.

h_starboy
21-05-2008, 14:25
امیدوارم امشب تیمتون تو اولین فینال لیگ قهرمانانش قشنگ و تهاجمی بازی کنه. واسه تیمتون آرزوی موفقیت میکنم.

Sam Fisher 11
21-05-2008, 16:19
نیکولاس جان شرمنده سوالتو جواب ندادم...
بازی ساعت 23:15 به وقت تهران شروع میشه....

یه جورایی چلسی میزبانه امشب چون بازی در زادگاه مالک چلسی برگزار میشه و این خودش یه شاید یه پوئن مثبت به حساب بیاد...

livchelsea
21-05-2008, 18:41
اگه امشب چلسی قهرمان شه عجب شبی میشه:20:

sudotux
21-05-2008, 21:29
امیدوارم چلسی امشب بهترین بازیش رو انجام بده ...

WaTeRsTyLeR
21-05-2008, 21:40
ارزو کنیم که چلسی ببره.رنگ فقط ابی مهاجم فقط دروگبا تمام.

LeBron
22-05-2008, 01:10
حق چلسی بود .. دو تا ضربه به تیر بازی تهاجمی. منچستر هیچی نبود تو این بازی
لعنتی

M A R S H A L L
22-05-2008, 01:19
متاسفم براتون.
تلاشتونو كرديد.
اما خيالتونو راحت كنم تا وقتي كه اينطور خشك و مصنوعي بازي كنيد هيچ وقت به نتيجه نميرسيد.
قبول دارم شايد ما شانس هم آورديم اما قبول كنيد اين فصل كاملاً متفاوت بوديم.
موفق باشيد

Nasser_ZRE
22-05-2008, 01:28
تسلیت میگم به تمام طرفداران چلسی.

sudotux
22-05-2008, 01:30
در عین شایستگی و ناباوری جام قهرمانان اروپا رو از دست دادیم. ولی این شکست هیچ چیزی از ارزش های تیم محبوبمون چلسی کم نمی کنه. بازی خاطره انگیز و برتر شیرهای لندن تا ابد در تاریخ ثبت خواهد شد. به این تیم احساس افتخار و غرور می کنم ...

به طرفداران منچستر هم این قهرمانی رو تبریک میگم .

mstf666
22-05-2008, 01:34
چلسی همیشه قهرمانه !
جان تری دوسِت داریم ....

LeBron
22-05-2008, 01:36
اگه جان تری نبود چلسی گل رو خورده بود دمش گرم.
چلسی قهرمانه

Sam Fisher 11
22-05-2008, 10:02
بازی فوق العاده ای بود... یه بازی جدی، تهاجمی و تماشاگر پسند...

البته داور خیلی به کیفیت بازی چلسی لطمه زد و به نظر من دمشو دیده بودن !

تو بازی دیشب هم فرگوسن نتونست از پس گرانت بربیاد(باخت در لیگ) و تنها به کمک آقای شانس که همیشه هوای فرگی رو داره پیروز شد...

به نظرم جو کول بدترین بازیکن دیشب بود !

امیدوارم آبرامویچ این مربی باهوش، بازکاوت، خونسرد و بادانش رو از دست نده.(اصولا اکثر یهودی ها باهوشن ;))

دیشب خواستم بیام تو تاپیک چلسی ولی اصلا حال خوشی نداشتم... هنوزم صحنه های بازی دیشب که یادم میاد از ته دل افسوس می خورم.. قهرمانی حق چلسی بود

persianastronomy
22-05-2008, 10:10
سلام . ولی من اصلا" ناراحت نیستم . چون چلسی فوق العاده بود ، از نظر من این چلسیه که قهرمانه و این بازی خیلی چیزا رو ثابت کرد . حتی فکر کنم خود اون منچستریهام زیاد این قهرمانی بهشون نچسبیده باشه . به هر حال این یک تجربه ی فراموش نشدنی برای ما بود و تیمی که در فینال شکست بخوره مطمئنا در آینده حرف زیادی برای گقتن داره . و این رو قول میدم که چلسی در آینده اونقدر خوب میدرخشه . که بدشانسیاش هم دیگه اثری تو ناکامی هاش ندارن .
به نظر من جان تری اصلا گناهی نداره بالاخره اشتباه پیش میاد و اصلا آدمای بزرگ اشتباهات بزرگ میکنن

:46:

H I D D E N
22-05-2008, 10:16
منچستر با یک بازی واقعا کثیف بارسا را از پیش رو برداشت !
و با اتکا به یک بازیکن(رونالدو) به دیدار چلسی رفت ! که رونالدو هم گند زد ... (پنالتی را می گم)
خوب پنالتی هم که چیزی روش ننوشته ....

اما بازی چلسی تحسین داشت!!!

sudotux
22-05-2008, 10:18
هنوز از شک بازی خارج نشدم. واقعا دردناک بود ...

persianastronomy
22-05-2008, 11:58
هنوز از شک بازی خارج نشدم. واقعا دردناک بود ...

:37::45:هی بابا .

Nikolas_95
22-05-2008, 12:28
از بس ناراحتم نمیدونم چی بگم

دوبار توپ به تیرک بخوره
موقع پنالتی آخر پای تری سر بخوره
....

فکر کنم از این به بعد برای پیش بینی قهرمانی منچستر میشه رو گزارش هواشناسی هم حساب کرد
(همچنین قیمت داور)

Ezel
22-05-2008, 13:16
دو تا تيرك ( لمپارد و دروگبا ) و اون همه موقعيت گل واقعا جاي بسي افسوس داره . ديشب ساعت 2 شب وقتي آنلكا ي احمق اونجوري ضربه رو هدر داد (( فكر كرد ون در سار هم مثل خودش احمقه با دست سمت راست رو نشون داد ولي زد چپ كه ون در سار هم اساسي بهش .....)) تا مرز سكته قلبي پيش رفتم . اين چلسي از تمام چلسي هايي كه ديدم بهتره ( حتي چلسي مورينيو ) .

ahmad08
22-05-2008, 13:35
اول سلام به همگی شما دوستان و عرض تسلیت اینو بگم که نه دیگه اینقدر هم نامردی نکنین اگه توز اون دو موقعیت خودش رو و اگه کریک اون شوت خودش رو و اگه گیگز اون موقعیت رو گل میکردن دیگه کاری از دست چلسی بر نمیومد و اگه اون دو تیرک رو بگیم گل میشد باز هم منچستر5-3 میبرد .........
نه دیگه اینو بگم که هیچ ادمی که کمی از فوتبال حالیش باشه اینو میدونه که فرگی بزرگ با گرانت اصلا قابل قیاس نیستند چه برسه به این که بگیم گرانت خوبه
باز هم تسلیت ایشالا سال و سالهای بعد

Majid_17_206
22-05-2008, 18:53
توی این بازی از ارزشهای جان تری هیچی کم نشد...اگه جان تری نبود گل دوم رو میخوردیم و بازی به وقت اضافه نمیرسید...بیچاره چه گریه ای میکرد اما خدا وکیلی دمش گرم خوب بازی کرد...همین که چلسی به فینال رسید افتخار بزرگیه ...ایشالا فصل بعد چلسی جبران میکنه

amirtoty
23-05-2008, 03:52
توی این بازی از ارزشهای جان تری هیچی کم نشد...اگه جان تری نبود گل دوم رو میخوردیم و بازی به وقت اضافه نمیرسید...بیچاره چه گریه ای میکرد اما خدا وکیلی دمش گرم خوب بازی کرد...همین که چلسی به فینال رسید افتخار بزرگیه ...ایشالا فصل بعد چلسی جبران میکنه
قطعا همینطوری که میگی خوب اگه پای تری لیز نمیخورد پنالتی هم گل میکرد و اونوقت کریس اون شکلی اشک میریخت
ولی دیگه کسی یادش نمیمونه که چلسی چطوری قهرمانی از دست داد فقط همون نتیجه است که میمونه!

fobia
23-05-2008, 06:46
ما هم از طرف هواداران چلسی این باخت رو متاسفیم

نمایندگی باشگاه چلسی

sudotux
23-05-2008, 08:20
چک جایی نمی رود

امروز پیتر چک , دروازه بان شماره یک آبی های لندنی در مورد انتقالش به باشگاه های دیگر و فصل آینده اش با خبرنگاران صحبت کرد .

بازیکن ۲۵ ساله ی چلسی که توانست با ورودش به باشگاه شماره ی یک دروازه بانی را فتح کند , در مورد پیشنهاد هایی که به او داده شده گفت و به هواداران چلسی اطمینان خاطر را داد که هیچ برانامه ای برای ترک آبی ها ندارد و می خواهد در بین دیگر شیر های لندنی از دروازه ی تیمش محافظت کند .

او در این مورد می گوید :"تنها هدف من در حال حاضر به هفته ی آینده , فینال جام باشگاه های اروپا متمرکز شده ."

او در مورد ماندنش گفت:" من در چلسی هم راحت هستم و هم خیلی خوشحال , من دو سال از قرار دادم را در چلسی سنگربان بودم و من معتقدم که تنها باشگاه کافی است با نماینده ی من برای تمدید قرارداد وارد مذاکره و صحبت شود ."

در حال حاضر چک در صورت تمدید قراردادش توسط مدیران باشگاه چلسی به تمام پیشنهادات داده شده به وی جواب رد می دهد .

دروگبا منتظر ژوزه نیست !!!

دیدیر دروگبا مهاجم ساحل آجی چلسی اعلام کرد که فصل آینده اش به تیمی که مورینیو برود هیچ ربطی ندارد و می خواهد در بین آبی ها بماند . پس از ترک ناگهانی مورینیو و استعفای او از درجه ی مربیگری , دروگبا و بسیاری از ستارگان آبی پوش لندنی به فکر ترک چلسی و پیروی از مورینیو بودند . دروگبا نیز در مورد جدا شدنش به تیمی دیگر در مصاحباتش زمزمه ای به گوش می رسید و حتی مطبوعات و رسانه ها نیز اخباری قاطعانه حاکی از ترک وی در فصل آینده انتشار می کردند . مورینیو نیز اخباری از پیوستنش به تیمی بزرگ اروپایی در این فصل به گوش می رسد و به نظر می رسد تا به عنوان مربیگری تیم اینترمیلان ایتالیا در بیاید .
در حال حاضر دیدیر دروگبا اعلام کرده که آینده ی کاریش هیچ ارتباطی به تیم آینده ی ژوزه ندارد و تکرار کرد که در فصل آینده نیز قصد دارد در بین دیگر شیر های آبی لندنی بازی کند .
او در مورد آینده اش گفت:" آینده ی من در اصل برای جام جهانی است تا بتوانم برای ساحل عاج بدرخشم و در رده ی بعدی فصلی است که باید آماده شوم تا به موفقیت های آینده ی چلسی کمک کنم . "
خبرنگار از دیدیر در ادامه پرسید :"اگر مورینیو به تیمی بپیوندد و تیمش مشخص شود آیا شما به آنجا می روید ؟ "
که در جواب دروگبا با صراحت تمام پاسخ داد " خیر "
دروگبا در ادامه ذکر کرد که علاقه دارد روزی دیگر زیر دست مورینیو بازی کند اما پیروی کردن از او را استباه دانست .
او در ادامه گفت: " اینجا هیچ پیشنهادی نیست و خبری از انتقال نمی باشد .ما چهار سال بزرگ را با یکدیگر پشت سر گذاشتیم و اگر دوباره با هم تلاش کنیم می توانیم از کاربردمان لذت تمام را ببریم . آرزو های من برای او شاید متفاوت باشد ولی در ابتدا به خودم گوش می کنم تا دیگران ."
دروگبا عقیده داشت که بعد از ترک مورینیو بهبود تیم زمان زیادی را نیاز دارد ولی گرانت آنها را نایب قهرمان جام باشگاه های اروپا برای اولین بار کرد و همچنین در لیگ برتر در فاصله ی 2 امتیازی با صدر در رتبه ی دوم جدول نیز به عنوان نایب قهرمان ثبت شدند .
او در پایان صحبت هایش گفت:" درسته که بعد از ژوزه یک دوره زمانی سپری شد تا بازیکنان دوباره خودشان را پیدا کنند . ما راه خودمان را دنبال می کردیم و به او عادت کرده بودیم و یک مقداری برای عادت کردن با روش های گرانت به طول انجامید و در ادامه روش های او را دنبال کردیم . این اتفاقات یک زمانی را طی کردند اما در پایان شایستگی ما به دنبال بود ."

chelsea-fc.ir

sudotux
23-05-2008, 08:33
لمپارد آماده تمدید قرارداد

فرانک لمپارد برای امضای قرارداد جدید با چلسی آماده است.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,لمپارد پس از کسب عنوان نایب قهرمانی اروپا با چلسی در مورد تمدید قراردادش گفت:"من باید در مورد قرار دادم با مسولان چلسی صحبت کنم.این مساله در 6 هفته گذشته فکر من را بسیار مشغول کرده بود و پس از بازی های دوستانه تیم ملی انگلستان با مسولان چلسی صحبت خواهم کرد.من فکر می کنم به نتیجه خواهیم رسید و این را با خیال راحت می گویم و قبلا هم چندین بار تکرار کرده بودم."

chelsealondon.ir

AVB
23-05-2008, 21:16
سلام به همگی .
منم از طرفدارای پر و پاقرص چلسیم و به توصیه یکی از دوستام اومدم اینجا ! ظاهرا" قسمت نیست چلسی قهرمان اروپا بشه ! ولی انصافا" چلسی خیلی خوب کار کرد و اگه تری سر نمی خورد الان وضعیت یه جور دیگه بود .

MORINIO
24-05-2008, 10:36
متاسفم براتون.
تلاشتونو كرديد.
قبول دارم شايد ما شانس هم آورديم اما قبول كنيد اين فصل كاملاً متفاوت بوديم.
موفق باشيد

آره دیگه معلومه تو شانس آوردن کاملا متفاوت بودید:27:

اما خيالتونو راحت كنم تا وقتي كه اينطور خشك و مصنوعي بازي كنيد هيچ وقت به نتيجه نميرسيد.

نه که شما خیلی زیبا و تهاجمی بازی کردید ( از نیمه دوم به بعد) قبول دارم که نیمه اول برتر بودید اما بعدش معلوم شد قدرت کدوم تیم بیشتره

taghi444
25-05-2008, 14:51
حالا خودمونیم شمام ادعای بازی قشنگ نداشته باشین چون هرجا از بازی زشت بخوان مثال بزنن یکی چلسی یکی اینتر
بازی قشنگ مختص ارسنال فقط و فقط

flatrish
25-05-2008, 17:29
سرمربی چلسی هم که برکنار شد!!

persianastronomy
25-05-2008, 18:05
سرمربی چلسی هم که برکنار شد!!

حالا کی قراره جاش بیاد ! ؟

shazdeh23
25-05-2008, 23:30
حالا کی قراره جاش بیاد ! ؟

فعلا معلوم نیست.
گفتن تا چند روز آینده معلوم میشه.
یا حق

taghi444
26-05-2008, 08:02
97% گاس هیدینگ

MORINIO
26-05-2008, 11:22
یه خبر عجیب رو امروز تو روزنامه خبر ورزشی دیدم گفتم بنویسم اینجا: و در ادامه اون چند خبر دیگر در مورد چلسی:

مورینیو به استمفورد بریج باز می گردد؟؟؟

مطبوعات انگلیس خبر دادند مسئولان باشگاه چلسی قصد دارند یک بار دیگر خوزه مورینیو سرمربی سابق خود را به لندن بیاورند.پس از نایب قهرمانی چلسی در لیگ برتر و شکست مقابل منچستر یونایتد در فینال رقابت های لیگ قهرمانان مدیران این باشگاه لندنی تصمیم گرفته اند تا یک بار دیگر به مربی مغرور پرتغالی اعتماد کنند. بر همین اساس یکی از مدیران باشگاه چلسی طی مصاحبه ای گفت:در زمان جدایی خوزه مورینیو او و آبراموویچ یک کلمه هم با هم حرف نزدند اما در آخر مجبور شدند چند کلمه ای با هم صحبت کنند زیرا آنها دوست هستند. پس از گذشت مدتی رابطه قلبی این دو نفر باعث شده است تا پل های بین آنها از نو ساخته شود. با این حال مدیران دیگر باشگاه چلسی با خوزه سحبت کرده اند و روابط تیره گذشته کاملا از بین رفته است.

منچینی هم در لیست چلسی

روبرتو منچینی هم که توانست اینتر را برای سومین بار قهرمان سری آ کند یکی از گزینه های مربیگری چلسی است.

احتمال حضور هیدینک و رایکارد و اریکسون در چلسی

بعد از برکناری آورام گرانت از سمت مربیگری تیم چلسی اکنون شایعاتی مبنی بر حضور هیدینک رایکارد و اریکسون شنیده می شود. سایت باشگاه نیز اعلام کرد: سران چلسی به دنبال یک مربی بزرگ هستند.

خوب حالا هر کدوم از خبرهای بالا رو خواستید باور کنید:27:

به نظر خودم شانس رایکارد و اریکسون بیشتره

MORINIO
26-05-2008, 11:24
در ضمن حسین جان بد نیست یه نظر سنجی درست کنی در مورد اینکه مربی فصل آینده چلسی چه کسی باشه

همه گزینه های احتمالی رو هم وارد نظر سنجی کن

ممنون

fobia
26-05-2008, 14:21
ما توی بخش خبری نمایندگی باشگاه چلسی به چند همکار نیاز داریم
اگر کسی خواست به من نامه بده
در این لینک :

sudotux
26-05-2008, 17:50
در ضمن حسین جان بد نیست یه نظر سنجی درست کنی در مورد اینکه مربی فصل آینده چلسی چه کسی باشه

همه گزینه های احتمالی رو هم وارد نظر سنجی کن
کرد
ممنون

تا چند روز دیگه مربی معلوم میشه ! بهتر نیست نظرسنجی در مورد یک موضوعی باشه که مدت زمان طولانی تر بشه در موردش صحبت کرد ؟

لطفا در مورد سوال نظر سنجی پیشنهاد بدید !

LeBron
26-05-2008, 20:41
امیدوارم اریکسون نیاد!!
هیچ کس مثل مورینیو نمیتونه از پس چلسی بر بیاد.

mstf666
26-05-2008, 20:49
چلسی بدون مورینیو چلسی نیست.
خدا کنه برگرده.

Nikolas_95
26-05-2008, 20:56
مربی موفق آبی های ایرانی که برگشت :پی
امیدوارم مربی محبوب آبی های لندن هم برگرده :40:

shazdeh23
27-05-2008, 00:58
اول مورینیو
ولی امروز توی اخبار گفت: مورینیو با میلان قرارداد بست!
اگه مورینیو نشد بهترین گزینه همون هدینگ هستش.
امیدوارم که رایکارد مربی چلسی نشه.
یا حق

amirtaker
27-05-2008, 09:01
اول مورینیو
ولی امروز توی اخبار گفت: مورینیو با میلان قرارداد بست!
اگه مورینیو نشد بهترین گزینه همون هدینگ هستش.
امیدوارم که رایکارد مربی چلسی نشه.
یا حق

اینجور که بوش میاد احتمال رایکارد بیشتره.

fobia
27-05-2008, 09:44
"رومن آبراموويچ" مالك ثروتمند چلسي پس از اخراج "آورام گرانت" سرمربي اين تيم به دنبال پيدا كردن جانشيني مطمئن براي وي است.

به گزارش یوفا: گرانت شنبه‌ي گذشته بر خلاف عملكرد خوبي كه در طي فصل داشت از مربيگري چلسي كنار گذاشته شد تا دومين مربي اخراجي چلسي طي يك سال باشد.

گفته مي‌شود مشكل اصلي گرانت در استمفورد بريج اين بوده كه بازيكنان كليدي و بزرگ اين تيم، ‌در رختكن احترام زيادي براي وي قائل نبوده‌اند و او را يك مربي متوسط مي‌دانسته‌اند. اين بازيكنان پيش از ورود گرانت با ژوزه مورينيو همكاري مي‌كرده‌اند، كسي كه قابل قياس با گرانت نبوده است.

گفته مي‌شود او به همين دليل هيچ‌گاه طي بازيهاي فصل از كنار زمين بازيكنان را راهنمايي نمي‌كرده زيرا ممكن بوده كه بازيكنان به حرفهاي وي توجهي كنند و رسانه‌ها وي را بازيچه قرار دهند. او هميشه سعي مي‌كرد حرفهايش را در رختكن به بازيكنان بزند و در حين بازي تنها روي نيمكت بنشيند.

حالا گرانت از چلسي بيرون رفته و هواداران اين تيم منتظر معرفي شدن مربي جديد خود هستند. "روبرتو مانچيني"، "فرانك ريكارد" و "گاس هيدنيك" از گزينه‌هاي حضور در اين تيم هستند ولي احتمال حضور هيدنيك در اين تيم بسيار بيشتر از سايرين است.

گفته مي‌شود هيدنيك يكي از دوستان آبراموويچ است و آبراموويچ بوده كه نقش زيادي در سرمربي شدن هيدنيك در تيم ملي روسيه بازي كرده است. پيشينه‌ي مربي‌گري هيدنيك نيز چيزي نيست كه بتوان به راحتي از كنارش گذشت. او با تيم‌هاي آيندهوون و رئال مادريد فوق‌العاده كار كرد و آنها را به تيم‌هاي مدعي در اروپا تبديل كرده بود. او با كره‌ي جنوبي به مقام چهارم جام جهاني دست يافت و با استراليا براي نخستين بار به جام جهاني راه يافت.

وي اكنون با تيم ملي روسيه در رقابتهاي يورو 2008 حضور دارد جايي كه در رقابتهاي مقدماتي،‌ با كنار زدن تيم ملي انگليس راهي اين مسابقه‌ها شده است. تمام اين ويژگي‌ها براي حضور وي در استمفورد بريج كافي به نظر مي‌رسد.

منبع :uefa.ir

نمایندگی باشگاه چلسی در ایران chelsea-fc.ir

AVB
27-05-2008, 14:54
سه شنبه 07 خرداد 1387

تلاش براي بازگرداندن سرمربي سابق به لندن
آبراموويچ خوردوي 2 ميليون يورويي به مورينيو هديه كرد
خبرگزاري فارس: ‌مالك روسي چلسي با اهداي يك دستگاه خودرو گران قيمت به خوزه مورينيو،‌ خواهان بازگشت وي به اين باشگاه لندني شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف،‌ يك روز پس از عزل آورام گرانت فاش شد رومان آبرومويچ به عنوان مالك اين باشگاه به اشتباه خود در عزل ابتداي فصل خوزه مورينيو پي برد و با اهداي يك دستگاه خودروي فراري به ارزش 2دو ميليون يورو، با وي آشتي كرد.
مالك چلسي با عذرخواهي از مورينيو به خاطر بركناري در آغاز فصل، خواهان بازگشت وي به چلسي شده است.
مطابق اين گزارش، از اين خوردو در ايتاليا تنها 60 دستگاه توليد شده است.
مناسبات آبروموويچ و خوزه مورينيو با اظهار پشيماني مالك روس چلسي،‌ عادي شده است و احتمال حضور اين مربي پرتغالي در لندن بيش از نامزدهاي ديگر از جمله فرانك ريكارد، روبرت مانچيني و گاس هيدينك است.
مورينيو كه در ماه‌هاي اخير براي همكاري با تيمي بزرگ از اسپانيا، ‌ايتاليا و يا آلمان به كلاس هاي مختلف زبان رفت، در اوايل فصل از كار بركنار شد و گرانت،‌ دستيار صهيونيست وي عهده دار مسئوليت شد.
اين مربي نيز بعد از كسب دو عنوان نايب قهرماني ليگ برتر و ليگ قهرمانان اروپا و ناكامي در قهرمان كردن تيم، شغل خود را از دست داد.

MORINIO
27-05-2008, 18:45
اگه مورینیو بیاد چی میشه!

خدایییش فقط مورینیو به تیپ چلسی میخوره:27:

اگرم نیومد دوست دارم رایکارد بشه

Ali Pacino
28-05-2008, 21:49
مانچینی 60 % مربی چلسی رایکاردم احتمالش زیاده
مورینیو می یاد اینتر نه میلان نه چلسی

LeBron
28-05-2008, 22:19
آقا چی شد آخر هنوز معلوم نیست؟

Ali Pacino
28-05-2008, 22:51
آقا چی شد آخر هنوز معلوم نیست؟
هنوز قطعی نشده ولی صحبت سر اومدن همینا بوده اگه تا1 شنبه قطعی نشه می یفته بعد یورو 2008 که بعیده

AVB
29-05-2008, 21:13
هنگ تن کاته دستیار آورام گرانت هم لحظاتی پیش اخراج شد .

AVB
01-06-2008, 20:19
خوب پرونده مورینیو هم بسته شد .
موراتی مالک باشگاه اینتر طی مصاحبه ای اعلام کرد خوزه مورینیو سرمربی جدید اینتر است .

نکته جالب اینه که تا این لحظه این خبر رو هیچ سرویس خبری دیگه ای منتشر نشده ! حتی سایت رسمی باشگاه اینتر !

و امیدوارم رایکارت مربی چلسی نشه .

sudotux
02-06-2008, 15:40
طرفداران تیم محبوب چلسی لطفا توجه کنید

از این به بعد در این تاپیک فقط خبرها و تحولات مربوط به باشگاه چلسی قرار خواهد گرفت ! لطفا از بیان هرگونه اظهار نظر شخصی و عواطف و احساسات در این تاپیک خودداری کنید و اظهار نظرات خود را فقط در کلوپ هواداران شیرهای لندن مطرح بفرمایید.

برای عضویت در کلوپ هواداران شیرهای لندن به لینک زیر مراجعه کنید :

AVB
02-06-2008, 16:51
مورنیو رسما" سرمربی تیم اینتر میلان ایتالیا شد .

shazdeh23
06-06-2008, 14:07
مایکل اسین هافبک اهل غنای چلسی پیشنهاد اینتر را رد کرد و در چلسی خواهد ماند.
مدیر برنامه های مایکل اسین ابراز داشت که اسین در چلسی خوشحال و راضی است و هرگونه پیشنهاد از سوی اینتر را رد خواهد کرد

خوزه مورینیو سرمربی سابق چلسی که دیروز ابراز علاقه کرده بود که اسین را می خواهد مایکل اسین با مربی سابقش مبنی بر همکاری با او مخالفت کرد و می خواهد در چلسی بماند

که پائولو پیوتیو مدیر برنامه های این بازیکن نیز می گوید :" مایکل در چلسی بسیار راضی است و فصل آینده نیز همین جا بازی خواهد کرد . قرارداد اسین تا ۲۰۱۲ می باشد و هرگز به اینتر نزدیک نخواهد شد"
یا حق

fobia
07-06-2008, 06:31
نمایندگی باشگاه چلسی در ایران

E-Mail:fobia@chelsea-fc.ir

mstf666
12-06-2008, 00:40
اسکولاری سرمربی چلسی شد !

mstf666
12-06-2008, 11:42
فیل بزرگ سر مربی چلسی شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه تلویزیونی اسکای نیوز در خبری فوری از انتخاب خوزه فیلیپ اسکولاری به عنوان سر مربی جدید تیم فوتبال چلسی انگلیس خبر داد.

این شبکه تلویزیونی افزود خوزه فلیپ اسکولاری ملقب به فیل بزرگ سر مربیگری تیم فوتبال چلسی را از ابتدای ماه جولای به عهده خواهد گرفت.
هم اکنون اسکولاری در جام ملتهای اروپا سرمربیگری تیم ملی فوتبال پرتقال را برعهده دارد که توانسته با شکست ترکیه و چک به عناون اولین تیم به مرحله حذفی این رقابتها صعود کرده است.

MORINIO
12-06-2008, 14:06
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): باشگاه چلسي روز چهارشنبه تاييد کرد که " لوييس فيليپه اسکولاري " به عنوان سرمربي جديد اين باشگاه ليگ برتر فوتبال انگليس انتخاب شده است.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، اين سرمربي برزيلي يکي از نامزدهاي جانشيني "آورام گرام " سرمربي برکنار شده چلسي و احراز کرسي داغ وي در ورزشگاه استامفورد بريج بود ولي زمان انتصاب وي سخت جاي تعجب داشت.

اسکولاري فعلا رهبري تيم ملي پرتغال را در مسابقات يورو 2008 به عهده دارد و انتظار نمي رفت تا پايان اين مسابقات بتواند در مورد آينده خود تصميم گيري کند.
چلسي در بيانيه اي گفت :" اين باشگاه فوتبال خوشحال است که تاييد کند لوييس فيليپه اسکولاري از اول ژوئيه 2008 سرمربي جديد چلسي خواهد شد. "

اسکولاري يکي از موفق ترين سرمربيان فوتبال در سطوح ملي و باشگاهي است و قطعا در حد و اندازه چلسي باشگاهي که فصل پيش به فينال ليگ قهرمانان اروپا رسيد، خواهد بود.

MORINIO
15-06-2008, 19:26
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا): «لوييز فيليپه اسکولاري» سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال، درآمد بهتر را يکي از دلايل ترک اين تيم و قبول پيشنهاد سرمربيگري در چلسي عنوان کرد.
اسکولاري همانطور که در چندماه گذشته قابل پيش بيني بود، براساس خبري که درست در بحبوحه رقابتهاي جام ملتهاي اروپا منتشر شد، تيم پرتغال را ترک مي کند تا به چلسي ملحق شود.
به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، انتشار اين خبر در حين رقابتهاي يورو 2008 انتقادات بسياري عليه اين سرمربي برزيلي برانگيخت اما اغلب اعضاي تيم پرتغال به دفاع از سرمربي خود پرداخته و تاکيد کردند اين اتفاق هيچ تاثير منفي بر عملکرد آنها در ادامه رقابتهاي جام نخواهد داشت.
اکنون «فيل بزرگ» با استناد به همين دفاعيات اولين اطلاعيه رسمي خود را صادر کرده که بر اساس آن پول نقش مهمي در قبول پيشنهاد چلسي داشته است.
وي گفت فدراسيون فوتبال پرتغال نمي توانست به اندازه «رومن آبراموويچ» ميلياردر روسي، به او دستمزد بدهد و به علاوه سرمربيگري در چلسي شانس بزرگي است که فقط يک بار در خانه اش را مي زند.
اسکولاري ادامه داد:‌«رييس فدراسيون پرتغال در 15 روز گذشته تلاش کرد از اسپانسرها کمک بگيرد اما نتوانست شرايطي مشابه آنچه که به من پيشنهاد شده، فراهم کند. او تمام تلاشش را کرد و من هم همينطور.»
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال برزيل تاکيد کرد:«بزودي 60 ساله مي شوم و قصد ندارم تا 70 سالگي سرمربيگري کنم. قبلا هم گفته ام که برخي فرصت ها فقط يک بار بوجود مي آيد.»
او ظاهرا با زبان انگليسي هم مشکل ندارد و دست کم سه کلمه از اين زبان «بله»،«متاسفم» و «زمان» را مي داند!
وي در مصاحبه ديگري گفت با قبول سرمربيگري چلسي، مسئوليت بسيار سنگيني را بر عهده گرفته و پست جديد مي تواند او را از نخست وزير انگليس هم مهمتر کند.
اسکولاري براي هدايت چلسي شش ميليون پوند در سال حقوق مي گيرد درحاليکه «گوردون براون» نخست وزير انگليس که يکي از مهمترين کشورهاي قاره اروپاست، 163 هزار پوند در سال دريافت مي کند.
او با توجه به فشار رواني شديد که هدايت يکي از بزرگترين باشگاههاي جهان بر يک سرمربي وارد مي کند، اين مبلغ را کاملا حق خود مي داند.

MORINIO
15-06-2008, 19:45
عبدالله جرنگ پدیده 19 ساله ایرانی الاصل اررانتینی باشگاه ریورپلاته قهرمان این فصل باشگاههای ارژانتین به تیم فوتبال چلسی منتقل شد.به گفته پیتر کنیون مدیر اجرایی باشگاه چلسی این بازیکن با قراردادی 4ساله به مبلغ 18 میلیون پوند به این تیم پیوست.گفتنی است تیمهای منچستر یونایتد و بارسلونا به دنبال جذب این بازیکن بودند.لازم به ذکر است جرنگ دومین گلزن برتر این تیم در فصل به پایان رسیده لیگ ارژانتین بوده است.

MORINIO
15-06-2008, 19:46
اگرچه "تورس" مهاجم اسپانيايي ليورپول اظهار داشته است كه قصد ترك آنفيلد را ندارد، اما باشگاه چلسي با پيشنهاد 40 ميليون پوندي خود مي‌خواهد، "ال‌نينوي" اسپانيا را به استمفوردبريج ببرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تورس تابستان سال گذشته با مبلغ 21 ميليون پوند از اتلتيكومادريد به ليورپول رفت و در نخستين فصل حضورش در اين تيم 33 گل براي قرمزها به ثمر رساند كه با اين تعداد گل توانست ركورد پيشين كه از آن رودفان نيستلروي بود را پشت سر بگذارد.
پايگاه News of the World به نقل از يك منبع آگاه از باشگاه چلسي گفت: اگرچه سران ليورپول بر ماندن تورس در اين تيم تاكيد دارند اما خود تورس آماده ترك ليورپول است.
تورس در حال حاضر در اردوي تيم ملي فوتبال اسپانيا در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا به سر مي‌برد و توانست در بازي دوم تيمش برابر سوئد يك گل به ثمر برساند.

shazdeh23
16-06-2008, 23:20
برنامه بازی های لیگ اعلام شد که بازی های چلسی با یک دیدار خانگی برابر قهرمان جام حذفی آغاز می شود.

برنامه بازی های فصل 2009/2008 امروز (دوشنبه) اعلام شد که طبق برنامه چلسی در اولین بازی خود در 16 آگوست در استمفوردبریج میزبان قهرمان جام حذفی یعنی پوتسموث است و در انتها نیز در 24 می مهمان ساندرلند خواهد بود

برنامه بازی ها به ترتیب زیر است که نام میزبان اول آمده است:

چلسی - پورتسموث

ویگان - چلسی

چلسی - تاتنهام

shazdeh23
16-06-2008, 23:25
اسکولاری درباره ورودش به چلسی و سوابقش صحبت کرد و گفت: "نتایج تیمهایی که من در آنها کار کردم گویای همه چیز است.من تجربه 20 سال سرمربی گری باشگاه ها را دارم و می توانید از بازیکنانی که با آنها کار کردم طرز کار من را بپرسید.من در ابتدا شرایط تکنیکی بازیکنان را بررسی می کنم سپس می بینم که آنها به طور فردی چگونه کار می کنند چون ما باید یک تیم را تشکیل دهیم.
من هر جا باشم راحت هستم چون به هر تیمی بروم با مردم و اطرافیانم رابطه خوبی برقرار می کنم البته از جمعیت های زیاد خوشم نمی آید و هیچوقت به مهمانی ها نمی روم چون آدم کمرو و خجالتی هستم ولی با بازیکنانم رابطه ای بسیار صمیمی و خوب دارم و به نظرم این مهمترین چیز است.من از نظر زبان مشکلی ندارم چون با بازیکنانم می توانم انگلیسی و ایتالیایی و آلمانی صحبت کنم و نگران زبان نیستم چون زبان قوتبال یک زبان است."
فابیو کاپلو نیز درباره اسکولاری گفت:"یک مربی برزیلی برای یک باشگاه انگلیسی بسیار خوب و جذاب است و ایده های جدیدی را به چلسی خواهد آورد"

MORINIO
17-06-2008, 17:41
رونالدینیو، بازیکن برزیلی تیم فوتبال بارسلونا، ابراز علاقه کرد تا در تیم چلسی به مربی پیشین خود لوییز فیلیپه اسکولاری بپیوندد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، رونالدینیو در خصوص پیوستن به تیم فوتبال چلسی گفت: من هم مثل اسکولاری یک گائوچو (به افرادی اطلاق می شود که از منطقه ریو گرانده دو سول برزیل باشند) هستم. من با او در سال 2002 قهرمان جام جهانی شدم و با او رشد کردم. بنابراین خیلی خوب است که دوباره تحت نظر این مربی قرار بگیرم.

بارسلونا برای رونالدینیو 20 میلیون پوند قیمت گذاشته و طبق اعلام رسانه ها، چلسی چنانچه خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن است باید حقوق هفتگی 120 هزار پوند او را هم در نظر بگیرد.

این در حالی است که تیم فوتبال چلسی همچنین خواهان به خدمت گرفتن دکو، هم تیمی این بازیکن در بارسلونا هم هست. باشگاه اسپانیایی برای این بازیکن 10 میلیون پوند قیمت گذاشته و از سویی خوزه مورینیو، مربی پیشین دکو در اینتر هم برای جذب او علاقمندی نشان داده است.

Cris_ShayanRonaldo
19-06-2008, 15:34
تعجب میکنم آقا اشکان هنوز طرفدار چلسیه

sina285
19-06-2008, 17:54
حالا چلسي براي خريد رونالدینیو تمايل نشون داده يا نه

MORINIO
20-06-2008, 01:15
تعجب میکنم آقا اشکان هنوز طرفدار چلسیه

تو همون شایان الونگ نیستی؟؟؟:27::21: اینجا دیگه پست نده اینجا مخصوص اخباره:46:

حالا چلسي براي خريد رونالدینیو تمايل نشون داده يا نه

آره اسکولاری که می خوادش:27:

Ali Pacino
23-06-2008, 15:08
سال بعد چلسی با فیل بزرگ تو انگلیس می ترکونه
به احتمال قوی دکو می یادش و لمپارد و کاروالیو می رن اینتر

shazdeh23
23-06-2008, 23:20
سال بعد چلسی با فیل بزرگ تو انگلیس می ترکونه
به احتمال قوی دکو می یادش و لمپارد و کاروالیو می رن اینتر

اینطور که من توی روزنامه خوندم لمپارد میخواد با چلسی تمدید کنه :46:
به هر حال اینقدر چلسی ستاره داره که نبودش هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
یا حق

sina285
25-06-2008, 17:12
جان شما اگه لمپارد بره ديگه تمومه تيمه چلسي

Ali Pacino
25-06-2008, 19:36
مورینیو سریش شده گفته هر طور شده باید بیاد اینتر موراتی ه م خوراکش پول آتیش زدنه البته به نظر من هر چی پول بهش بده بازم کمه فقط حیف که دیر داره می یاد اگه جونتر بود 30 سالش نبود قیمتش نجومی می شد:46:

MORINIO
25-06-2008, 22:01

چلسی مثل منچستر به یه بازیکن متکی نیست که اگه بره کل تیم بترکه.

خدایی 9 میلیون یورو خیلی کمه برای لمپارد

Ali Pacino
25-06-2008, 22:20
چلسی مثل منچستر به یه بازیکن متکی نیست که اگه بره کل تیم بترکه.

خدایی 9 میلیون یورو خیلی کمه برای لمپارد
موافقم باهات ولی به نظرم 15 تا واسش عادلانه هست تقریبا می شه 2 برابر قراردادشم باید 4 ساله ببنده که در صورت نیاز یه سال دیگه تمدید کنه تا 5 سال دیگه می تونه تو بالاترین سطح بازی کنه:46:
اگه جونتر بود مثلا 25 سالش بود اصلا قیمت روش نمی شد گذاشت:10:

MORINIO
26-06-2008, 02:12
موافقم باهات ولی به نظرم 15 تا واسش عادلانه هست تقریبا می شه 2 برابر قراردادشم باید 4 ساله ببنده که در صورت نیاز یه سال دیگه تمدید کنه تا 5 سال دیگه می تونه تو بالاترین سطح بازی کنه:46:
اگه جونتر بود مثلا 25 سالش بود اصلا قیمت روش نمی شد گذاشت:10:

منم با 15 تا موافقم:46: . پس به توافق رسیدیم و قرارداد امضا شد:27:

آره الان دیگه 30 سالشه . ولی کاش تو چلسی بمونه:40:

MORINIO
01-07-2008, 02:00
پس کجایید؟ تاپیک رفته بود دسته 2:27:

__________________________________________________ ___________________________________

روبینهو هافبک-مهاجم برزیلی رئال که عملا ناراحتی خود را از آمدن رونالدو به رئال بیان کرد با پیشنهاد 32 میلیون یورویی باشگاه چلسی روبرو شد.طبق گزارش روزنامه (as) رئالیها خواسته بودند تا مسئولین هر تیمی که روبینهو را می خواهند حداقل 27 میلیون باید پیشنهاد بدهند اما مالک روسی و ثروتمند چلسی ،رومان آبراموویچ با دادن پیشنهادی 32 میلیونی می خواهد تا خیال خود را بابت این انتقال راحت کند.لوئیز فلیپه اسکولاری که از امروز رسما کار خود را در تیم چلسی اغاز می کند بر روی روبینهو حساب باز کرده.با توجه به اینکه مسئولین رئال برای بدست آوردن کریستین رونالدو به شدت به پول احتیاج دارند و روبینهو هم خود را قربانی آمدن رونالدو به رئال می بیند چرا که باید جایگاه خود را به وی بدهد احتمال جدایی این بازیکن از رئال به شدت زیاد است.باشگاه چلسی با توجه به رفتن هافبک اصلی خود یعنی فرانک لمپارد به اینتر و جدایی احتمالی دروگبا از این تیم دنبال جانشینهایی برای آنها می گردد که روبینهو می تواند گزینه مناسبی برای اسکولاری باشد. به هر حال باید دید شرایط ابتدا کریستین رونالدو چه خواهد شد و سپس روبینهو.شاید حتی مسولین رئال حاضر شوند تا روبینهو را بجای بخشی از مبلغ قرار داد به باشگاه منچستر بدهند.روبینهو در آخرین مصاحبه خود گفته بود که وی از کریستین رونالدو بهتر است و اگر او همراه با رئال قهرمان اروپا میشد هم اکنون وی بهترین بازیکن دنیا بود نه کریستین رونالدو...

منبع: تاپیک رئال مادرید :دی

+++++++++++++++++++++++++++++++++

در ضمن دکو با قراردادی به ارزش 10 میلیون یورو به چلسی پیوست. قراردادش دوساله تا 2010 هست

Don Thomas
01-07-2008, 03:08
سلام

فصل جدید می خواهم طرفدار چلسی باشم :31:

امید به اینکه بازی های جانانه ای ببینیم ...

morinio
در ضمن دکو با قراردادی به ارزش 10 میلیون یورو به چلسی پیوست. قراردادش دوساله تا 2010 هست

این خیلی عالیه و مطمئنا . . . :46:

vahid_civil
01-07-2008, 03:21
من طرفدار برزیل و بارسا و منچستر هستم.

ولی چلسی شما یواش یواش داره میشه برزیل! امیدوارم مثل قبل دفاعی و ضد فوتبال بازی نکنید و بازیای قشنگی بشه.
(کل کل نبودا! تبریک بابت خرید بازیکن برزیلی تیم بارسا بود از یه بارسایی!)

amirtoty
01-07-2008, 10:32
لمپارد نره خوب میشه!!!!
اگه روبینهو هم بیاد خیلی خوب میشه!؟!

MORINIO
01-07-2008, 14:10
لمپارد نره خوب میشه!!!!

اتفاقا الان که سایت گل رو دیدم فهمیدم اصلا شاید لمپارد نره اینتر!بعید نیست بمونه! اگه بمونه چی میشه هافبکارو نگاه کن : دکو-لمپارد-بالاک-اسین

MORINIO
01-07-2008, 14:12
خبرگزاري فارس: هافبك تكنيكي تيم ملي فوتبال آلمان در يورو 2008 مورد توجه تيم‌هاي مطرح انگليسي است.

به گزارش خبرگزاري فارس، باستين شواين‌اشتايگر كه پس از برگزاري مسابقه نهايي جام ملت‌هاي اروپا برابر اسپانيا راهي تعطيلات سه هفته‌اي شده، نامش در فهرست بازيكنان مورد نظر چلسي و منچستر قرار گرفته است.
وي كه در اين مسابقات دو گل براي تيم كشورش زد، در تيم بايرن مونيخ بازي مي‌كند و با داشتن 23 سال، مورد توجه يورگن كلينزمان سرمربي جديد مونيخ است.
پيش بيني مي‌شود شواين اشتايگر در روزهاي آينده از سوي اين دو باشگاه انگليسي پيشنهاد بازي قابل توجهي دريافت كند.

-----------------
دیگه اینو می خوایم چیکار؟ کم هافبک داریم؟؟؟ماکلله-میکل-اسین-بالاک-لمپارد-دکو !!!

MORINIO
01-07-2008, 14:14
خبرگزاري فارس: مدير برنامه هاي روبينيو اعلام كرد: به زودي شاهد انتقال بزرگ و سرنوشت ساز موكل من به چلسي خواهيد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا ، واگنر ريبيرو وكيل اول مهاجم برزيلي رئال مادريد گفت: از ديد من رئال مادريد شايستگي حفظ مهاجم بزرگ خود را ندارد.
وي افزود: از مسئولين باشگاه بزرگ رئال مي خواهم در آرشيو خاطرات خود به نحوه 2 سال قهرماني فكر كنند و ببينند كه روبينيو براي اين تيم چه كرده است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: مادريد قدر روبينيو را نمي داند و اكنون مايه شرمساري است كه روبينيو براي يك تا دو ميليون يورو بيشتر بايد هفته ها معطل جواب مديراني باشد كه حتي حاضر به مذاكره رو در رو نيستند.
روبينيو به زودي راهي چلسي مي شود تا زير نظر اسكولاري فوتبال حرفه اي را در ليگ برتر انگليس تجربه كند.

-----------------

به نظر من بهترین کسی که چلسی میتونه جذب کنه همین روبینیو هست!

MORINIO
01-07-2008, 14:15
خبرگزاري فارس: هافبك پرتغالي سابق بارسلونا گفت: بارسلونا براي من تمام شده بود و دليلي نداشت باز هم در آنجا بازي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، دكو بازيكن برزيلي- پرتغالي جديد تيم چلسي انگليس عنوان كرد: پس از 3 سال ناكامي در بارسا، دليلي وجود نداشت كه همچنان بهترين سال‌هاي فوتبال خود را در لباس اين تيم تلف كنم.
وي افزود: هرگز مديون هواداران بارسا نيستم چرا كه در زمان طولاني عضويتم، با تمام وجود در خدمت تيم بوده ام.
وي خاطر نشان ساخت: براي درخشش مجدد در لباس چلسي كاملا آماده ام. از اينكه فوتبال جزيره را تجربه مي كنم، بسيار هيجان زده و خوشحالم.
دكو 30 ساله به مبلغ 10 ميليون يورو از بارسلونا راهي چلسي شده است.

persianastronomy
01-07-2008, 15:36
[quote=MORINIO;2588560]پس کجایید؟ تاپیک رفته بود دسته 2:27:

من یکی که هنوز امتحان دارم :27:

Ali Pacino
01-07-2008, 15:40
من که اصلا با دکو حال نمی کنم ولی مبارکتون باشه
از زمانی که جان فرنکو زولا تو چلسی بازی می کرد من طرفدارشم جان لوکا ویالی هم مربیش بود
تیم تو انگلیس فقط چلسی

MORINIO
01-07-2008, 17:27
[]
من یکی که هنوز امتحان دارم :27:

این خونا قرار نیست از روی آواتارت پاک بشه:21:

david23
01-07-2008, 20:38
به عنوان یک رئالی اگه رونالدو رو ما خریدیم - روبینیو نوش جونتون باشه ایشالا آقای گل انگلیس بشه

shazdeh23
02-07-2008, 00:07
این خبرم واسه برو بچ دوستدار چلسی مینویسم که خیالشون از طرف لمپارد راحت بشه.
مورینیو سرمربی باشگاه اینترمیلان اظهار کرد که لمپارد در این فصل به اینترمیلان نمی رود.
به نقل از سایت گل,خوزه مورینیو سرمربی اسبق چلسی و کنونی اینترمیلان درباره جذب فرانک لمپارد بازیکن 29 ساله چلسی گفت:"فکر نمی کنم لمپارد در این فصل به ما ملحق شود دلیلش چیست؟ دلیلش این نیست که ما او را نمی خواهیم بلکه دلیلش این است که سران چلسی هیچ علاقه ای به فروش او ندارند ولی در فصل بعد برای او آسان تر است تا به تیم من بیاید و من 100 درصد مطمئن هستم لمپارد در فصل 2009/2010 در اینتر میلان بازی خواهد کرد"

Ali Pacino
02-07-2008, 00:11
مورینیو سرمربی باشگاه اینترمیلان اظهار کرد که لمپارد در این فصل به اینترمیلان نمی رود.
به نقل از سایت گل,خوزه مورینیو سرمربی اسبق چلسی و کنونی اینترمیلان درباره جذب فرانک لمپارد بازیکن 29 ساله چلسی گفت:"فکر نمی کنم لمپارد در این فصل به ما ملحق شود دلیلش چیست؟ دلیلش این نیست که ما او را نمی خواهیم بلکه دلیلش این است که سران چلسی هیچ علاقه ای به فروش او ندارند ولی در فصل بعد برای او آسان تر است تا به تیم من بیاید و من 100 درصد مطمئن هستم لمپارد در فصل 2009/2010 در اینتر میلان بازی خواهد کرد"

شما زیاد رو اینا حساب نکن الان لمپارد تو ایتالیاست تا روز آخر نقل انتقالا هم مشخص نمی شه موندنیه یا نه الکی طرفدارای چلسی رو امیدوار نکن:27:
مورینیو هم خیلی باهوشه این حرفو زده تا سران چلسی لمپارد رو سال دیگه مفت از دست ندن:10:

MORINIO
02-07-2008, 01:17
به هر حال امیدواریم لمپارد از چلسی نره

persianastronomy
02-07-2008, 17:24
این خونا قرار نیست از روی آواتارت پاک بشه:21:

چرا راست میگی ، بزودی پاک میشه . بخصوص از وقتی که یکی از بچه های فروم این بلا رو سر آواتارم اورد .

باسه همین بزودی این خونارو پاک میکنم . :27::10:

اگه خوشت اومد کسی با آواتارت اینجوریا شوخی کنه برو به آدرس زیر :

Meisam Khan
02-07-2008, 19:30
همين الان سايت گل زده قرار داد لمپارد نهايي شد.

MORINIO
02-07-2008, 19:41
همين الان سايت گل زده قرار داد لمپارد نهايي شد.

درسته. لمپارد هم رفت با مبلغ 7 میلیون پوند

خداحافظ فرانک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
03-07-2008, 01:21
تو شبکه خبر یک خبر رو گفت درست نشنیدم

گفت تیم ؟ برای به خدمت گرفتن تورس حاضر است 110 میلیون یورو بپردازد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی نفهمیدم چه تیمی ولی این پیشنهاد به نظرم فقط میتونه کار چلسی باشه چون تیم دیگه ای از این پولا نداره به کسی بده :27:

خلاصه اگه کسی این خبر رو شنیده لطف کنه بگه چه تیمیه!!! در ضمن روی سایتی من این خبر رو ندیدم

ممنون:40:

===========================

ویرایش: خوب فهمیدم حدسم درست بوده !

MORINIO
03-07-2008, 01:52
باشگاه چلسی با یك پیشنهاد 110 میلیون یورویی خواهان خرید فرناندو تورس مهاجم ملی پوش اسپانیایی از تیم لیورپول شد.

روزنامه دیلی استار انگلیس نوشت : تورس 24 ساله كه فصل قبل 30 گل در رقابت های مختلف برای لیورپول به ثمر رسانده با درخشش خود باعث قهرمانی اسپانیا در یورو 2008 شد و این امر موجب آن شد که رومن آبراموویچ مالك چلسی حاضر شود چنین مبلغی را برای بازیكن سابق اتلیتكو مادرید كه به ال نینیو شهرت دارد ، بپردازد.
در صورت توافق لیورپول ركورد نقل و انتقال جهان شكسته خواهد شد ، ضمن اینكه آنها حاضرند ماهانه یك میلیون یورو دستمزد به تورس بپردازند.
این در حالی است كه لیورپول قبلا اعلام كرده حاضر به فروش تورس نیست.

-------------------------------

البته 99 درصد احتمال میدم که این خبر چرت باشه!:27: چون عمرا چلسی نمیاد ماهی 1 میلیون یورو دستمزد به کسی بده:18:

در هر صورت قضاوت با شما خوانندگان

vahid_civil
03-07-2008, 02:41
خب مگه دیوانس !؟
من به عنوان یه منچستری و بارسایی اعلام میکنم با این پول بیاین رونالدو و رونالینهو رو بخرین!

persianastronomy
03-07-2008, 10:26
حیف شد لمی رفت . حضورش تو تیم همیشه یه جذبه ی خاصی به تیم میداد ولی خب هر جا بره ما دوسش داریم . :40:

persianastronomy
03-07-2008, 10:28
خب مگه دیوانس !؟
من به عنوان یه منچستری و بارسایی اعلام میکنم با این پول بیاین رونالدو و رونالینهو رو بخرین!

چشم .
پیشنهاد شما مورد بررسی قرار میگیر دوست عزیز ! :27:

MORINIO
03-07-2008, 13:19
خب مگه دیوانس !؟

خوب نمیشه رونالدو رو بخره دیگه :27: چون منچستر نمیاد بهترین بازیکنشو به رقیب اصلیش تو لیگ بفروشه.ولی لیورپول چون چلسی پول خوبی برای تورس میده شاید قبول کنه این پیشنهاد رو و بره چند تا بازیکن خوب دیگه با این پول بخره.

در ضمن رونالدینیو رو الان با 4/1 این پول میشه به راحتی خرید:46:

اما من نظر خودم اینه که چلسی این پول رو برای تورس نده و فقط با 35 میلیون پوند دیوید ویا رو بخره .

AVB
03-07-2008, 14:43
درسته. لمپارد هم رفت با مبلغ 7 میلیون پوند

خداحافظ فرانک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی چی رفت !
شما که فاتحشم خوندید :27:

though there has been no public announcement from the club to suggest as such.

:27:

vampire3250
03-07-2008, 17:30
کی داره میگه لمپارد رفته !!! :28:
لمپارد فعلا قرار داده یه ساله داره .
باشگاه هم تمایلی به فروشش نداره :27:
مطمئن باشین لمپارد این فصل تو چلسی میمونه :12:
ولی احتمال رفتنش فصل بعد خیلیه :41:

MORINIO
03-07-2008, 17:34
Avb من نگرفتم چی شد!!!

توضیح بده!؟!

--------------------------------

ویرایش: گرفتم چی شد . نمیخواد توضیح بدی :27:

Ali Pacino
03-07-2008, 18:49
قرارداد لمپارد هنوز با اینتر قطعی نشده ولی به احتمال خیلی قوی تو چلسی نمی مونه
فعلا که یه روز می گن رفته روز بعدش می گن می مونه!!!

vampire3250
03-07-2008, 23:40
قرارداد لمپارد هنوز با اینتر قطعی نشده ولی به احتمال خیلی قوی تو چلسی نمی مونه
فعلا که یه روز می گن رفته روز بعدش می گن می مونه!!!

مطمئن باش لمپارد می مونه ...:12:
خوده مورینیو گفته لمپارد این فصل تو چلسی می مونه ولی فصل بعد حتما میره اینتر...
باشگاه چلسی هیچ تمایلی به فروش لمپارد نداره ...

MORINIO
04-07-2008, 00:01
ظاهرا چلسی می خواد مالودا رو با اتوئو معاوضه کنه!

احتمال رفتن دروگبا به رئال کم نیست و همچنین اومدن روبینیو به چلسی!

vampire3250
04-07-2008, 00:11
دروگبا هم میمونه ...
آخه انگاری اخیرا دروگبا تو لندن خونه گرفته و بچه هاش به لندن عادت کردن و شاید بمونه ...
اتوئو بد نیست ولی بیاد تو چلسی ترافیک هافبک هست ، ترافیک مهاجم هم پیش میاد ...
آخه اخیرا آبراموویچ خودش رفته با آرشاوین صحبت کرده و آرشاوین نسبت به رفتنش به چلسی ابراز علاقه کرده ...

vampire3250
04-07-2008, 00:14
شنیدم چلسی به آدبایور پیشنهاد 30 میلیون یورویی داده ، صحت داره یا می خواد جنگ روانی راه بندازه ؟!!!
پیشنهاد 110میلیون یورویی با حقوق 1میلیون یورو به فرناندو تورس ...!!!
اینا واقعیت دارن ؟!!! :18:

Don Thomas
04-07-2008, 01:22
شنیدم چلسی به آدبایور پیشنهاد 30 میلیون یورویی داده ، صحت داره یا می خواد جنگ روانی راه بندازه ؟!!!
پیشنهاد 110میلیون یورویی با حقوق 1میلیون یورو به فرناندو تورس ...!!!
اینا واقعیت دارن ؟!!! :18:

این رو دیروز از اخبار شنیدم ... مثل اینکه حقیقت داره ... :10:

MORINIO
04-07-2008, 13:06
خبرگزاري فارس: سرمربي برزيلي جديد تيم چلسي انگليس گفت: روبينيو در حال حاضر يكي از مهاجمين خوب جهان است و در صورتي كه به چلسي بپيوندد،‌ به كار تيم خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ديلي تلگراف لوئيس فليپه اسكولاري كه در رقابت هاي يورو 2008 هدايت تيم ملي پرتغال را برعهده داشت و پس از آن همكاري با تيم چلسي انگليس را شروع كرد، ‌اظهار داشت:‌ به باشگاه چلسي توصيه كردم يكي از بازيكناني كه براي فصل آتي جذب مي كند، روبينيو باشد.
اسكولاري افزود: اين مهاجم كه در تيم رئال مادريد اسپانيا زياد مورد استفاده قرار نمي گيرد،‌ در صورت حضور در چلسي مي تواند به افزايش توان تهاجمي تيم كمك كند.
اين مربي بيان كرد: خوشبختانه وقتي با چلسي قرارداد بستم،‌ متوجه شدم اين بازيكن در فهرست بازيكنان مورد نظر باشگاه بوده و با انگيزه و ميل زيادي به دنبال روبينيو است.
منابع خبري از حضور قريب الوقوع اين بازيكن در چلسي با توجه به مثبت بودن مذاكرات پنهاني ميان باشگاه و وي خبر داده اند.

MORINIO
04-07-2008, 13:07
خبرگزاري فارس: مدير ورزشي باشگاه سمپدرويا ايتاليا گفت: براي افزايش قدرت تهاجمي به دنبال جذب آندري شوچنكو هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته دلو اسپرت ايتاليا، جوزپه ماروتا اظهار داشت:‌ فصل قبل متحمل لطمات زيادي در خط حمله شديم؛ اما براي فصل جديد مي كوشيم تا نقاط ضعف خود را در اين زمينه برطرف سازيم.
وي افزود: با جذب كاسانو قدم محكمي در اين زمينه برداشتيم و در صدد هستيم تا آندري شوچنكو،‌ مهاجم اوكرايني چلسي انگليس را نيز بخدمت گيريم.
اين مقام افزود: شوچنكو سال‌ها در كالچو همراه آ.ث ميلان حضور داشت و به فضاي كار در اينجا آشناست. مي داند در اين فوتبال چگونه بايد عمل كند، زيرا بخش اعظم موفقيت هاي او در فوتبال ايتاليا شكل گرفته است.
وي با تاكيد بر اين مطلب كه سپمدوريا بسيار براي همكاري با وي علاقمند است،‌ افزود: در صورتي كه اين مهاجم و باشگاه چلسي علاقمند به همكاري باشند،‌ آمادگي جذب شوچنكو را داريم.
اظهارات اين مقام باشگاه سمپدرويا در حالي بيان شد كه باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا نيز چندي پيش از علاقه وافر خويش براي جذب مجدد اين گلزن با تجربه خبر داد.

MORINIO
04-07-2008, 13:21
وكيل اول چلسي در گفت و گوي تلفني با مادريد : دروگبا به جاي روبينيو تنها راه رئال و چلسي

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پيه‌ره فرلوت، وكيل بازيكنان چلسي و مدير برنامه هاي دوم روبينيو گفت: از ديد من، اين يك انتقال بسيار مهم و سرنوشت ساز است و به نفع هر دو طرف (چلسي و رئال مادريد) صورت مي گيرد.
وي افزود: دروگبا ديگر براي چلسي بازي نمي كند و نمي شود از او توقع زيادي داشته باشيم؛ اما روبينيو از انگيزه بالايي براي درخشش در چلسي برخوردار است.
فرلوت عنوان كرد: هر دو بازيكن در پي ميدان جديدي براي تداوم درخشش خود مي گردند. اميدوارم مديران عامل دو طرف در اين معاوضه نهايت همكاري را داشته باشند. به دو طرف هشدار مي دهم كه پروژه دروگبا به جاي روبينيو تنها راه شما است و بايد منطقي باشيد.

vampire3250
04-07-2008, 16:06
خبرگزاري فارس: مدير ورزشي باشگاه سمپدرويا ايتاليا گفت: براي افزايش قدرت تهاجمي به دنبال جذب آندري شوچنكو هستيم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته دلو اسپرت ايتاليا، جوزپه ماروتا اظهار داشت:‌ فصل قبل متحمل لطمات زيادي در خط حمله شديم؛ اما براي فصل جديد مي كوشيم تا نقاط ضعف خود را در اين زمينه برطرف سازيم.
وي افزود: با جذب كاسانو قدم محكمي در اين زمينه برداشتيم و در صدد هستيم تا آندري شوچنكو،‌ مهاجم اوكرايني چلسي انگليس را نيز بخدمت گيريم.
اين مقام افزود: شوچنكو سال‌ها در كالچو همراه آ.ث ميلان حضور داشت و به فضاي كار در اينجا آشناست. مي داند در اين فوتبال چگونه بايد عمل كند، زيرا بخش اعظم موفقيت هاي او در فوتبال ايتاليا شكل گرفته است.
وي با تاكيد بر اين مطلب كه سپمدوريا بسيار براي همكاري با وي علاقمند است،‌ افزود: در صورتي كه اين مهاجم و باشگاه چلسي علاقمند به همكاري باشند،‌ آمادگي جذب شوچنكو را داريم.
اظهارات اين مقام باشگاه سمپدرويا در حالي بيان شد كه باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا نيز چندي پيش از علاقه وافر خويش براي جذب مجدد اين گلزن با تجربه خبر داد.

شوچنکو به میلان نمیره ، حالا به سمپدریا بره ؟!!!
به احتمال زیاد میمونه .

vampire3250
04-07-2008, 16:08
وكيل اول چلسي در گفت و گوي تلفني با مادريد : دروگبا به جاي روبينيو تنها راه رئال و چلسي

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پيه‌ره فرلوت، وكيل بازيكنان چلسي و مدير برنامه هاي دوم روبينيو گفت: از ديد من، اين يك انتقال بسيار مهم و سرنوشت ساز است و به نفع هر دو طرف (چلسي و رئال مادريد) صورت مي گيرد.
وي افزود: دروگبا ديگر براي چلسي بازي نمي كند و نمي شود از او توقع زيادي داشته باشيم؛ اما روبينيو از انگيزه بالايي براي درخشش در چلسي برخوردار است.
فرلوت عنوان كرد: هر دو بازيكن در پي ميدان جديدي براي تداوم درخشش خود مي گردند. اميدوارم مديران عامل دو طرف در اين معاوضه نهايت همكاري را داشته باشند. به دو طرف هشدار مي دهم كه پروژه دروگبا به جاي روبينيو تنها راه شما است و بايد منطقي باشيد.

معاوضه خوبیه ، بیشتر به نفع چلسیه !!!:46:
اگه روبینیو بیاد و چلسی آرشاوین رو بگیره خیلی توپ میشه ...:8:

MORINIO
04-07-2008, 18:19
شوچنکو به میلان نمیره ، حالا به سمپدریا بره ؟!!!
به احتمال زیاد میمونه .

خودش گفته دوست داره بره

معاوضه خوبیه ، بیشتر به نفع چلسیه !!!
اگه روبینیو بیاد و چلسی آرشاوین رو بگیره خیلی توپ میشه ...

آرشاوین که تقریبا قطعی شده:46:

MORINIO
05-07-2008, 00:34

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد باشگاه چلسي انگليس نام مهاجم ساحل عاجي خود را در فهرست بازيكنان فروشي تيمش قرارداد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، لوئيس فليپه اسكولاري گفت، براي فصل نيازي به ديديه دروگبا ندارد.
اين مربي اظهار كرد: با توجه به سيستم بازي كه براي چلسي مدنظر دارم، ديگر نيازي به وجود دروگبا نيست و مي تواند به هر تيمي كه مي خواهد، برود.
با توجه به اين اظهارات، ‌منابع خبري انگليس گزارش دادند دروگبا به علت جنجال سازي در خلال فصل قبل و مخالفتش با بركناري خوزه مورينيو ،‌ مورد توجه اسكولاري قرار نداشته و مازاد اعلام شده است.

Ali Pacino
05-07-2008, 14:14
خیالیم نیس اگه دروگبا بره مخصوصا گه تورس رو بگیرن
دروگبا مهاجم کاملیه فقط سنش زیاد شده عوض تورس حالاحالاها می تونه بازی کنه

MORINIO
05-07-2008, 14:38
خبرگزاري فارس: باشگاه چلسي مي كوشد مقامات بارسلونا را در مورد معاوضه بازيكن با اتوئو راضي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ركورد، مسئولين چلسي لندن در نظر دارند براي خريد ساموئل اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا مبلغ 18 ميليون پوند را به علاوه فلورنت مالودا تحويل بارسلونا دهند.
اين در حالي است كه پيش از اين خوان لاپورتا مدير عامل بارسلونا تاكيد كرده بود هرگز حاضر نيست به پايين تر از مبلغ 35 ميليون پوند به انتقال اتوئو تن دهد.
اتوئو كه فصول درخشاني را در لاليگا اسپانيا پشت سر گذاشت و تجربيات خوبي از فوتبال حرفه اي دارد، تحت هيچ شرايطي حاضر نيست به كار خود در اسپانيا ادامه داده و مي خواهد به ليگ برتر انگليس ملحق شود.
چلسي در آخرين گام موثر براي به خدمت گرفتن اتوئو مبلغ 22 ميليون پوند را پيشنهاد داده بود كه رد شد.
از طرفي ماجراي معاوضه دروگبا و روبينيو خشم مقامات بارسلونا را برانگيخته چرا كه آبراموويچ پيش از تاكيد كرده بود بارسلونا خيال داشتن دروگبا را از سر بيرون كند و بداند كه دروگبا هرگز چلسي را ترك نخواهد كرد.

MORINIO
05-07-2008, 14:39

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال روسيه گفت: تصميم خود را براي آينده گرفته ام و تحت هرشرايطي از تيم زنيت سن پترزبورگ جدا مي شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، آندري آرشاوين اظهار داشت: مي خواهم در فوتبال پيشرفت كنم و بعيد است با ادامه حضور در زنيت به آنچه مد نظر دارم، برسم، به همين دليل قصد ترك اين تيم و بازي در تيم هاي بزرگ تر را دارم.
وي افزود: زيرنظر ديك ادووكات در تيم زنيت خيلي چيزها فرا گرفتم. در تيم ملي نيز از گاس هيدينك نكاتي را ياد گرفتم. مي خواهم اين روند را با حضور در تيمي ديگر ادامه دهم.
اين بازيكن كه در رقابت هاي يورو 2008 در تيم ملي روسيه بازي هاي درخور توجهي ارائه داد، اينك مورد نظر باشگاه هاي درجه اول بسياري همچون منچستريونايتد،‌چلسي ،‌ليورپول (هر سه از انگليس)، رئال مادريد اسپانيا، اينتر و آ.ث ميلان ايتاليا است.
آرشاوين همچنين در راه موفقيت تيم زنيت در رقابت هاي جام يوفا در فصل گذشته و كسب عنوان قهرماني، نقش بسزايي در تيمش داشت.

vampire3250
05-07-2008, 17:32
Morinio دمت گرم . :12:
خبرای خوبی بود .:46:

آقا راسته که ماکلله میخواد بره پاریسن ژرمن ؟

AVB
07-07-2008, 11:12
در ابتدا بگم حالم از هر هیچی لیگ ایتالیا و اینتر و امسالوهم به هم می خوره ! :5:

حالا بریم سراغ خبر :
به نقل سان ظاهراً دیروز تیم اینتر ایتالیا طی فکسی به طور رسمی خواهان مذاکره برای جذب فرانک لمپارد اون هم با مبلق مضحک 6.5 میلیون پوند شده !
یکی از مسولان داخلی اینتر اضهار کرده : " مدیر فنی ما مارکو برانکا فکسی را برای چلسی ارسال کرده تا مذاکرات برای انتقال لمپارد را درخواست کنند و ما هم اکنون منتظر جواب چلسی هستیم ."

ظاهراً این اینتر دیگه خیلی احساس زرنگی بش دست داده یا شاید هم منتظر بوده یه بلایی سر چلسی بیاد که مثل یونتوس بره بازیکناشو بار بزنه ! :21:

Majid_17_206
07-07-2008, 12:15
در ابتدا بگم حالم از هر هیچی لیگ ایتالیا و اینتر و امسالوهم به هم می خوره ! :5:

حالا بریم سراغ خبر :
به نقل سان ظاهراً دیروز تیم اینتر ایتالیا طی فکسی به طور رسمی خواهان مذاکره برای جذب فرانک لمپارد اون هم با مبلق مضحک 6.5 میلیون پوند شده !
یکی از مسولان داخلی اینتر اضهار کرده : " مدیر فنی ما مارکو برانکا فکسی را برای چلسی ارسال کرده تا مذاکرات برای انتقال لمپارد را درخواست کنند و ما هم اکنون منتظر جواب چلسی هستیم ."

ظاهراً این اینتر دیگه خیلی احساس زرنگی بش دست داده یا شاید هم منتظر بوده یه بلایی سر چلسی بیاد که مثل یونتوس بره بازیکناشو بار بزنه ! :21:

6.5 میلیون پوند ؟!!!!!!:39: :39: :39: :39: :39:....به همین خیال باشن که چلسی با 6.5 میلیون پوند لمپارد رو بده به اینتر:16:

vampire3250
07-07-2008, 14:37
6.5 میلیون پوند ؟!!!!!!:39: :39: :39: :39: :39:....به همین خیال باشن که چلسی با 6.5 میلیون پوند لمپارد رو بده به اینتر:16:

آخه لمپارد اگه بره که بخاطر اینتر نمیره که...
فقط میخواد بخاطره مورینیو بره ...
شاید هم با این مبلغ راضی باشه ...
ولی باشگاه نمیفروشتش ...

Majid_17_206
07-07-2008, 14:50
ولی باشگاه نمیفروشتش ...

درسته فقط به خاطر مورینیو میخواد بره ...ولی اینتر چی با خودش فکر کرده که همچین پیشنهادی داده:27:...کاشکی لمپارد نره چون برای چلسی خیلی مفیده....راستی اتوئو چی شد؟نمیاد چلسی؟

AVB
07-07-2008, 15:29

تایید میشه .

ولی باشگاه نمیفروشتش ...

وقتی میان مربی ای مثل مانچو رو اخراج می کنن و مورینیو رو با اون شکل می آرن نمی تونه هدفشون جز این باشه ! چون مورینیو وقتی بیاد با اون کاریزمایی که داره خیلی از بازیکنا رو دنبال خودش می کشونه .

vampire3250
07-07-2008, 23:05
درسته فقط به خاطر مورینیو میخواد بره ...ولی اینتر چی با خودش فکر کرده که همچین پیشنهادی داده:27:...کاشکی لمپارد نره چون برای چلسی خیلی مفیده....راستی اتوئو چی شد؟نمیاد چلسی؟

فعلا که معلوم نیست ...
ولی خبرایی شده بود می خوان مالودا رو با اتوئو معاوضه کنن و چلسی 22میلیون پوند هم بده ...
ولی انگار نشه ...
آخه چلسی به بارسلونا گفت که دروگبا جایی نمیره ولی حالا شاید دروگبا بره رئال
بخاطره همین دلخوره نمیخواد به چلسی بازیکن بده ...
به نظر من روبینیو خیلی بهتر از اتوئو ه.
اگه چلسی بتونه روبینیو و آرشاوین رو جذب کنه خیلی به نفعشه ...
آرشاوین هم معلوم نیست کجا میخواد بره ولی اومدنش به چلسی بعید نیست.

vahid_civil
08-07-2008, 03:55
پيشنهاد نجومي آبراموويچ به ميلان

چلسي 100ميليون يورو براي كاكا مي پردازد

خبرگزاري فارس: مبلغ پيشنهادي باشگاه چلسي انگليس به باشگاه ميلان براي خريد هافبك برزيلي اين تيم فاش شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، يك روز پس از اينكه اعلام شد چلسي علاقمند به جذب كاكا است،‌ منابع نزديك به چلسي فاش ساختند، باشگاه لندني حاضر است بابت اين بازيكن رقمي بالغ بر 100 ميليون يورو پرداخت كند.
رومان آبراموويچ، مالك متمول چلسي بر اساس فشار لوئيس فليپه اسكولاري، سرمربي برزيلي جديد خود حاضر به ارائه و پرداخت چنين رقم نجومي شده است.
ارائه اين پيشنهاد در حاليست كه باشگاه ميلان بارها اعلام كرده قصد فروش كاكا را ندارد.

vampire3250
08-07-2008, 14:55
طبق سایت Skysports مبلغ پیشنهادی 80 میلیون یورو بودخ که رئیس باشگاه میلان قصد فروششو نداره ...
حیف که این جور بازیکنا جایی بازی کنن که تو جام باشگاه ها نباشن ...

MORINIO
08-07-2008, 18:08
در ضمن لمپارد تو چلسی موندنی شد و به اینتر نمیره.

Majid_17_206
08-07-2008, 19:07
در ضمن لمپارد تو چلسی موندنی شد و به اینتر نمیره.

حالا چلسی با این همه هافبک میخواد چیکار کنه ؟لمپارد اسین بالاک دکو میکل ماکلله سیدول

MORINIO
08-07-2008, 19:10
هنوز هیچی معلوم نیست . یه خبر جدید اومده که ممکنه لمپارد بره.

فعلا معلوم نیست بره یا نره

حالا چلسی با این همه هافبک میخواد چیکار کنه ؟لمپارد اسین بالاک دکو میکل ماکلله سیدول

سیدول و ماکلله به احتمال زیاد میرن

shazdeh23
09-07-2008, 00:00

خداییش حال میکنید خبرهای من چقدر آپدیته؟ :5:
بعد از این خبر همه گفتند که: نه لمپارد با اینتر قرارداد بسته و ...
به هر حال خوشحالیم از موندن لمپارد
یا حق

Majid_17_206
09-07-2008, 18:14
فرصت درخشش برای شوچنکو : فیلیپ اسکولاری در صحبتهای امروز خود بیان کرد که به شوچنکو فرصت خواهد داد تا در تیم جدید چلسی شایستگی های خود را اثبات کند .

وی افزود که او بازیکن خوبی است و دوران طلایی را در میلان سپری کرده بود ، ولی در چلسی نتوانست خود را به طور کامل نشان دهد . او ادامه داد که باید به چنین بازیکنانی فرصت داد تا دوباره به روز های اوج خود برسند و من این فرصت را به شوا میدهم

vampire3250
09-07-2008, 22:22
ماکلله که داره میره پاریسن ژرمن ...
فصل پیش که همین هافبکا بودن به جز دکو کمتر از سیدول و میکل و ماکلله استفاده می کردن ...
طبق ترکیب چلسی ، چلسی به این تعداد هافبک نیاز داره ...

MORINIO
09-07-2008, 22:36
فقط خدا کنه بوسینگوا تو دفاع راست جواب بده تا دیگه اسین بدبخت رو نزارن دفاع راست

وقتی اسین تو خط هافبک باشه خیلی عالی بازی می کنه .

فعلا که بهترین خط هافبک رو داریم. دفاعمون هم که نسبتا خوبه . فقط برای مهاجم اگه روبینیو یا ویا یا تورس یکیشون رو بگیرن خط حمله هم عالی میشه

vampire3250
09-07-2008, 22:42
بوسینگوا تو پرتغال خوب بازی کرد ، فکر کنم اینجا هم خوب بازی کنه ...
اسین تو حمله میترکونه...
بازی چلسی-منچستر چه بازی کرد اسین ولی تو دفاع افتضاح بود...
اسکولاری گفته که می خوام شوچنکو رو به روزای اوجش برگردونم ...
باشگاه رئال هم که گفته نمیخوان روبینیو رو بفروشن ...
تورس رو بگیره خیلی توپ میشه ...
آقا پیشنهاد چلسی به کاکا شایعه اس؟

vampire3250
09-07-2008, 22:43
شنیدم 100 میلیون یوروس...
راسته ؟

MORINIO
09-07-2008, 22:56
آقا پیشنهاد چلسی به کاکا شایعه اس؟
شنیدم 100 میلیون یوروس...
راسته ؟

گالیانی گفته چلسی پیشنهاد داده ولی خود چلسی نه تایید کرده نه تکذیب !

الان ویا رو راحت میتونن بگیرن ولی نمیدونم چرا بهش پیشنهادی نمیدن!

MORINIO
10-07-2008, 23:38
سلام دیدم خبر خاصی از نقل وانتقالات نیست گفتم لباس جدید چلسی رو بزارم حال کنید.:27:

:40::40::40::40::40::40:

vampire3250
11-07-2008, 15:56
ایول ، ولی زیاد فرق نکرده ...
ولی چرا لباس اولیه با بقیه فرق داره ؟!!!

چلسی و آرسنال به آرشاوین پیشنهاد 24 میلیون یورو دادن...
آرشاوین به بارسا که پیشنهاد 19 میلیون یورو داده بود جواب رد داده ...

MORINIO
11-07-2008, 22:59
ولی چرا لباس اولیه با بقیه فرق داره ؟!!!

درسته .. تو شکل اول یه مقدار کم رنگ تر و روشن تر به نظر میاد ولی اصلش همونه که تو شکل های بعدی هست

MORINIO
11-07-2008, 23:10
خبرگزاري فارس: كاپيتان و مدافع تيم چلسي گفت: فكر مي‌كنم با حضور اسكولاري به عنوان سرمربي بتوانيم در فصل آينده موفق شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يورو نيوز، جان تري عنوان كرد: تمام صحبت‌هاي اسكولاري را در اولين نشست مطبوعاتي شنيدم. خيلي خوشحالي شدم كه با انگيزه‌هاي زياد به چلسي آمده است.
او در مورد وضعيتش گفت: تصور مي‌كنم در شرايط خوبي از آمادگي پيش از شروع فصل قرار دارم. اميدوارم به كمك اسكولاري بتوانم همچنان در چلسي بمانم.
جان تري در فصل گذشته تلاش زيادي داشت تا به عنوان كاپيتان چلسي تيمش را به قهرماني برساند؛ اما به خصوص در بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر يونايتد كه در مسكو انجام گرفت، با هدر دادن ضربه پنالتي، به اين هدف نرسيد.

MORINIO
11-07-2008, 23:12
خبرگزاري فارس: مدير داخلي تيم چلسي انگليس گفت: مايل به حفظ همكاري با فرانك لمپارد هستيم و وي را به تيم ديگري واگذار نخواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يورو نيوز، پيتر كنيون اظهار داشت: در روزهاي اخير از سوي اينتر ميلان پيشنهاد 8 ميليون پوندي دريافت كرديم؛ اما چلسي اين پيشنهاد را رد كرد.
او ادامه داد: وقتي تغييراتي در نظرات لمپارد ديديم و براي ماندن از خود تمايل نشان داد، به اطلاع ميلاني ها رسانديم كه اين بازيكن را نمي فروشيم.
اين مقام چلسي خاطر نشان ساخت: مي‌توانم اطمينان خاطر دهم كه فروخته نخواهد شد. با اين اوصاف، مي‌خواهيم قراردادش را كه تا پايان فصل آينده است، تمديد كنيم.
اين اظهارات مقام عاليرتبه چلسي در شرايطي عنوان مي شود كه در روزهاي اخير بحث حضور لمپارد در تيم اينترميلان بسيار محتمل به نظر مي‌رسيد؛ اما با اين اظهارات، به نظر مي آيد اين هافبك تكنيكي پيراهن آبي رنگ چلسي را بر تن خواهد كرد.

vampire3250
12-07-2008, 14:40
چلسی برای آمادگی برای شروع فصل جدید چند بازی تدارکاتی تدارک دیده که پایین واستون نوشتم :
1) Guangzhou Yiyao vs Chelsea ساعت 13.00 در 23 جولای
2) Chengdu Blades vs Chelsea ساعت 13.00 در 26 جولای
3) Malaysia All-Stars XI vs Chelsea ساعتش معلوم نیست ولی 29 جولای
4) Lokomotiv Moscow vs Chelsea اینم ساعتش معلوم نیست ولی 1 آگوسته

MORINIO
13-07-2008, 16:58
Moratti’s Latest Lamps Bid: €15m And Adriano

vampire3250
14-07-2008, 14:34
Moratti’s Latest Lamps Bid: €15m And Adriano

این جور پیشنهادا خیلی تابلو هستن ...
مثلا اگه دو باشگاه قبول نکنن و معاوضه صورت نگیره فصل بعد مثلا این جا آدریانو انگیزه ای ندارن ...
انگاری یه چیز مادیه ...
یه چیز بهت میدیم و مثلا 20 تومان هم روش و یه چیز دیگه میگیریم ...

bahdar
15-07-2008, 10:26
چلسي، بزرگ‌ترين چالش حرفه‌اي اسكولاري
وقتي نام اسكولاري براي اولين بار در اواسط دهه ۹۰ و با تيم گرميو مطرح شد، اجماعي در فوتبال برزيل وجود داشت كه او فقط مي‌توانست يك روش را انتخاب كند؛

استفاده از سيستم ۴-۴-۲ با فوتبالي زمخت و خشن و بمباراني از سانتر براي يك مهاجم هدف. ولي وقتي او با برزيل در جام جهاني ۲۰۰۲ به قهرماني رسيد، نشان داد كه توانايي‌هاي ديگري هم دارد.

او با ۳ دفاع بازي كرد، يعني روشي كه هميشه مسخره مي‌كرد و اين بار خبري از مهاجم هدف نبود و توانست از ستاره‌هاي بزرگ تيمش، بهترين بازي را بگيرد.

اسكولاري پس از آن به آن سوي اقيانوس اطلس رفت تا هدايت پرتغال را برعهده بگيرد و نشان داد كه مي‌تواند در يك فرهنگ متفاوت هم موفق شود. او همه موانع سر راهش را پشت‌سر گذاشت و ثابت كرد كه يك مربي بزرگ است.

ولي اين بار با ترسناك‌ترين چالش حرفه‌اي‌اش روبه‌رو مي‌شود. هدايت چلسي به 3 دليل براي اسكولاري به معني ورود به دنيايي ناشناخته است. اول اينكه اسكولاري تجربه كار كردن با تيم‌هاي چند مليتي را ندارد.

در فوتبال آمريكاي جنوبي هيچ امكاني وجود ندارد كه مربي را براي چنين مسئوليتي آماده كند. موارد متعددي از مربيان آمريكاي جنوبي وجود داشته كه پس از ناكامي در فوتبال اروپا، از دشواري‌هاي تشكيل گروهي متحد از جمع بازيكناني با 15 مليت مختلف گلايه كرده‌اند.

رويارويي با اين مشكل براي اسكولاري بسيار مهم است، چراكه او قبل از هر چيز در ساختن گروهي متحد تبحر دارد. تيم برزيل در جام جهاني 2002 به خانواده اسكولاري مشهور شده بود، ولي آيا او مي‌تواند در چلسي هم چنين تأثيري به جا بگذارد؟

او در پرتغال به اين نتيجه رسيد كه بايد در روش‌هاي انگيزه‌بخشي تغييراتي به وجود آورد، چراكه جلسات پند آميز براي بازيكنان اين تيم موثر نبود و به اين نتيجه رسيد كه بايد با بازيكنانش به صورت انفرادي صحبت كند ولي آيا او مي‌تواند با يك زبان ثانويه و در تيمي بين‌المللي اين تجربه را تكرار كند.

رجينا براندائو، روانشناس ورزشي كه با اسكولاري همكاري دائمي دارد، او را در جلب احترام بازيكنان يك نابغه مي‌داند. حالا او براي اثبات گفته‌هاي همكارش، چاره‌اي جز موفقيت در شغل جديد ندارد.

مسئله دوم، رابطه او با مطبوعات است. مصاحبه مطبوعاتي اول فصل يك چيز است و در اوج مسابقات يك چيز ديگر. اسكولاري خيلي زود از كوره درمي‌رود. او در برزيل و پرتغال سابقه زدوخورد با افراد را دارد.

او فشار مطبوعات برزيلي را مي‌شناسد و روزنامه‌هاي زرد انگليسي هم دست‌كمي از آنها ندارند. با كمترين جنجال، آنها بوي خون را حس مي‌كنند. مرغ‌هاي دريايي، كنايه‌‌اي كه اريك كانتونا براي خبرنگاران انگليسي استفاده كرد، احتمالاً كشتي ماهيگيري تازه‌اي پيدا كرده‌اند كه دائماً دنبال آن بروند.

سوم اينكه اسكولاري تجربه بسيار كمي در كار سيستم ليگي دارد. وقتي او در باشگاه‌هاي برزيلي مربيگري مي‌كرد، مسابقات به صورت پلي‌آف برگزار مي‌شد و باشگاه‌هاي برتر به مرحله حذفي صعود مي‌كردند.

اسكولاري در چند سال اخير ثابت كرده كه استاد مسابقات حذفي است. او عاشق اين است كه تيمش را به نقطه اوج احساسي‌اش برساند و بي‌ترديد اين در ليگ قهرمانان بسيار مؤثر خواهد بود.

ولي در ليگ برتر چطور؟ مسابقات ليگ هر هفته برگزار مي‌شود و ارزش 3 امتياز در ماه اوت (شروع ليگ) با ارزش آن در ماه مه (اواخر ليگ) برابر است. براي اسكولاري، اين فضايي كاملاً‌ جديد است.

او قطعاً‌ به راهنمايي‌هاي چهره‌هاي كليدي باشگاه در ابتداي راه نياز خواهد داشت، چيزي كه او كمبود آن را در پست قبلي‌اش احساس كرد. شروع كار او در پرتغال، تحت تأثير شكست ۳ بر صفر در بازي دوستانه مقابل اسپانيا قرار گرفت.

اسكولاري اين بازي را فرصتي براي شناخت بازيكنانش مي‌دانست، ولي تصور نمي‌كرد كه به دليل خصومت‌هاي قديمي با اسپانيا، اين بازي خيلي بيشتر از يك بازي دوستانه است.

البته اين لغزش‌ها روي عملكرد او تأثير زيادي نداشت، چراكه او مربي تيم ميزبان جام ملت‌هاي اروپا بود و در ۲ سال اوليه كارش، هيچ مسابقه رسمي نداشت.

در چلسي اما اوضاع متفاوت است. يك ماه بعد،‌ او بايد به دنبال ۳ امتياز بازي با پورتسموث باشد.

بي‌بي‌سي- ۱۴ جولاي ۲۰۰۸

MORINIO
15-07-2008, 17:33
لمپارد احتمال موندنش خیلــــــــــــــــی کمه!

به احتمال زیاد پیشنهاد15m And Adriano عملی میشه

Majid_17_206
16-07-2008, 12:40
استیو سیدول از چلسی جدا شد و به استون ویلا پیوست...

MORINIO
16-07-2008, 14:49
استیو سیدول از چلسی جدا شد و به استون ویلا پیوست...

اصلا ازش خوشم نمیومد... یه بازی آوردش تو زمین نمیتونست یه پاس سالم بده!

persianastronomy
16-07-2008, 21:39
اصلا ازش خوشم نمیومد... یه بازی آوردش تو زمین نمیتونست یه پاس سالم بده!

آره ولی تو FiFA 08 خداییش خیلی خوب بازی میکنه حیف میشه . چون باید ترنسفرش کنم . راستی من یه چند روز نبودم این روبینیو اومد چلسی یا شایعه بود اصلا" ؟

MORINIO
16-07-2008, 22:46
راستی من یه چند روز نبودم این روبینیو اومد چلسی یا شایعه بود اصلا" ؟

نه فعلا که هیچی. البته شایعه هم نیست. ولی به احتمال 90 درصد : رفتن رونالدو به رئال = اومدن روبینیو به چلسی هستش

vampire3250
17-07-2008, 11:46
نه دیگه ...
روبینیو میمونه رئال ...
انگاری میخواد 2 ساله با رئال تمدید کنه ...
دروگبا هم میخواد 2ساله تمدید کنه ...
تازه میخوان حقوقشو 2برابر کنن یعنی 130

vampire3250
17-07-2008, 11:49
ولی دروگبا گفته جواب اصلیشو طی 10 روز آینده میده ...
اسکولاری هم اصرار داره نگهش اره

Majid_17_206
17-07-2008, 12:28
دروگبا یک مهاجم کامله و خیلی به درد چلسی میخوره ...قطعا چلسی به راحتی دروگبا رو از دست نمیده

MORINIO
17-07-2008, 14:39
نه دیگه ...
روبینیو میمونه رئال ...
انگاری میخواد 2 ساله با رئال تمدید کنه ...

نه ..اصلا مشخص نیست . تازه بارسا هم میخواد بهش پیشنهاد بده :27:

vampire3250
18-07-2008, 20:24
میشاییل بالاک بعد از 10 سال نامزدی بلاخره ازدواج کرد...:18:
بالاک دیروز طی مراسمی در نزدیکی شهر مونیخ با سیمونه لامبه ازدواج کرد :26:
بالاک و همسرش 10سال با هم نامزد بودند که حالا سه پسر دارند :
لویس 6 ساله,امیلیو 5 ساله و یوردی 3 ساله پسرهای بالاک و لامبه هستند:10:

vampire3250
18-07-2008, 20:32
اینم عکسش

vampire3250
18-07-2008, 20:37
پیراهن های جدید بازیکنای جدید :
دکو ==> 20
فریرا ==> 19
بوسینگوا ==> 16
(فریرا چون لباسشو داده به دکو داده به خاطر همین شمارش عوض شده )

MORINIO
18-07-2008, 23:37
چلسی پیشنهادی جدید و 100 میلیون یورویی برای جذب کاکا به میلان پیشنهاد داده است.

MORINIO
19-07-2008, 14:31
Kaka's spokesman has reacted to the sensational news that Chelsea are preparing a record-breaking €100 million offer for the Brazilian star with an equally sensational claim that he is ready to accept the offer.

احتمال به وجود اومدن انتقالی سه جانبه بین چلسی و لیورپول و بارسا وجود داره. با توجه به روزنامه نیوز دیلی شاید اتوئو بیاد لیورپول و تورس به چلسی و دروگبا به بارسلونا !!!!

Majid393
19-07-2008, 14:42
سلام به چلسي دوستان ....
اين لمپارد رفت اينتر ميلان يا نه ؟؟؟؟

MORINIO
19-07-2008, 14:44
سلام به چلسي دوستان ....
اين لمپارد رفت اينتر ميلان يا نه ؟؟؟؟

هنوز نه ولی احتمالا میره اینتر:13: