PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

persianastronomy
24-09-2007, 21:07
گرد سیا دیگه چیه معجونه ! :18:

بابا من دیگه از تو توقع نداشتم اینو بگی .
این تیکه رو به زبون ایتالیایی نوشتم ... :21: اینم فینگیلیشش : geradsia

Majid_17_206
24-09-2007, 21:12
برام جالبه بدونم نظر بقیه طرفدارهای چلسی هم بعد از رفتن خوزه همینه؟

در کل بیشتر دوست دارید چلسی ببازه یا ببره؟
دوست دارم چلسی ببازه که این ابراموویچ بفهمه که بر کناری مورینیو حماقت محض بوده

persianastronomy
24-09-2007, 21:12
برام جالبه بدونم نظر بقیه طرفدارهای چلسی هم بعد از رفتن خوزه همینه؟

در کل بیشتر دوست دارید چلسی ببازه یا ببره؟

ببین اینجا یه پارادوکس وجود داره :31:

اگه بگیم دوست داریم ببره : خب پس همه میگن اون گرانت عوضی چی ؟:13:
اگه بگیم دوست داریم ببازه : خب همه میگن : بابا لا سلامتی ما یه زمانی طرفدار چلسی بدویم ها :41:

ولی اگه نظر منو بخوای من می گم تا موقعی که گرانت مربیه اینجانب هیچ احساسی نسبت به چلسی ندارم و فقط خوزه جون :27:

Undercover-G
24-09-2007, 21:16
بابا من دیگه از تو توقع نداشتم اینو بگی .
این تیکه رو به زبون ایتالیایی نوشتم ... :21: اینم فینگیلیشش : geradsia

فهمیدم ایتالیایی نوشتی ، داشتم شوخی می کردم :46:
آخه چرا توقع نداشتی ؟! :31: نکنه مگه من ایتالیایی هم بلد بودم خودم خبر نداشتم . بابا یه انگلیسی نصفه نیمه بلدیم که اونم به درد **** می خوره :46: :31:

Majid_17_206
24-09-2007, 21:17
سر کار که نیستم ! ؟؟؟؟:20:
منظورم این بود که باهات موافقم اگه کمکی هم خواستی بهت کمک میکنم فقط به خاطر مورینیو:10:

persianastronomy
24-09-2007, 21:18
توجه توجه :

این صدمین پست من در تالار p30world می باشد . برید حال کنید .:27:

Undercover-G
24-09-2007, 21:20
دوست دارم چلسی ببازه که این ابراموویچ بفهمه که بر کناری مورینیو حماقت محض بوده

آ قوربون آدم چیز فهم ! :46:

اگه بگیم دوست داریم ببازه : خب همه میگن : بابا لا سلامتی ما یه زمانی طرفدار چلسی بدویم ها :41:

ولی اگه نظر منو بخوای من می گم تا موقعی که گرانت مربیه اینجانب هیچ احساسی نسبت به چلسی ندارم و فقط خوزه جون :27:

حرفت رو 100 ٪ قبول دارم چون احساس خودمم همینه :19: ولی فعلا" به غیر از صبر کار دیگه ای نمی شه کرد . زمان همه چیو نشون میده . :19:

persianastronomy
24-09-2007, 21:21
منظورم این بود که باهات موافقم اگه کمکی هم خواستی بهت کمک میکنم فقط به خاطر مورینیو:10:
ایول پس بزودی دربارش باهم صحبت می کنیم :46:

persianastronomy
24-09-2007, 21:23
حرفت رو 100 ٪ قبول دارم چون احساس خودمم همینه :19: ولی فعلا" به غیر از صبر کار دیگه ای نمی شه کرد . زمان همه چیو نشون میده . :19:

اصلا شاید تا این مدیر ابله اومد به خودش بیاد و مربی رو عوض کنه وضعیت خوزه جون هم معلوم شد و ... :27:

Nikolas_95
24-09-2007, 21:36
توجه توجه :

این صدمین پست من در تالار p30world می باشد . برید حال کنید .:27:
مبارک باشه پست 100 ایشالله روزی پست 1000

درضمن این قضیه نامه چیه؟می خواهید چی کار کنید؟

Nikolas_95
24-09-2007, 21:39

خیلی سخته ، تیمی که طرفدارش بودیم حالا بخواهیم بر ضدش باشیم
وقتی بازیکنهایی که تا دیروز تشویقشون میکردیم و از گلزنیشون خوشحال میشدیم ، حالا باید از گل زدنشون...

البته بگم ها هروقت تلویزیون نیمکت چلسی رو نشون میداد....

persianastronomy
24-09-2007, 22:10
مبارک باشه پست 100 ایشالله روزی پست 1000

به امید اون روز و فکر کنم آمبراموویج تا اون موقع 100 بار مربی تیم رو عوض کرده باشه :27:

persianastronomy
24-09-2007, 22:15
درضمن این قضیه نامه چیه؟می خواهید چی کار کنید؟

هیچی می خوایم یه نامه بنویسیم برای مورینیو و اظهار تاسف بکنیم و بگیم براش آرزوی موفیت می کنیم و از این جور حرفا . بعدم یکی که انگلیسیش خوبه ترجمه می کنه می فرستیمش به ایمیل خوزه جون :21:

قرار شد
هر کی پایست یه چیزی بنویسه .
آخره سرم همه مطالبو می ریزیم تو میکسر وبعدم ترجمش می کنیم و ...

persianastronomy
24-09-2007, 22:19
فهمیدم ایتالیایی نوشتی ، داشتم شوخی می کردم :46:
آخه چرا توقع نداشتی ؟! :31: نکنه مگه من ایتالیایی هم بلد بودم خودم خبر نداشتم . بابا یه انگلیسی نصفه نیمه بلدیم که اونم به درد **** می خوره :46: :31:

:27::27::31:

MORINIO
24-09-2007, 22:28
آقا کیا بعد از رفتن خوزه هنوز طرفداریشون از چلسی مثل قبل مونده؟

متاسفانه یا خوشبختانه من هنوز طرفدار چلسی هستم و نمیتونم روزی رو احساس کنم که دیگه طرفدار چلسی نباشم

واقعا نمیدونم:13:

امیدوارم یه مربی خوب بیاد(هرچند که هیشکی خوزه نمیشه) ولی امیدوارم این گرانت احمق بره به همراه اون بن هایم کثافت که واقعا نامردی کرد این گرانت و بن هایم رو به جای الکس در ترکیب ثابت قرار داد:2:

به امید روزهای بهتر:20:

MORINIO
24-09-2007, 23:00
خوزه مورينيو قول نمي‌دهد پس از يافتن يك باشگاه جديد از امضاي قرارداد با بهترين‌هاي چلسي چشم‌پوشي كند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مورينيو كه هفته پيش به همكاري خود با آبي‌هاي لندن پايان داد، در مصاحبه‌اي با خبرنگاران گفت: در پاسخ به اين سوال كه آيا در آينده با شاگردانم سابقم قرارداد امضا خواهم كرد يا خير؟ بايد بگويم من عادت ندارم بگويم هرگز؛ بنابراين همكاري با آنها به نياز باشگاه جديدم بستگي خواهد داشت.
ممكن است در باشگاه جديدم بازيكنان خوبي را در اختيار داشته باشم يا شايد هم به داشتن چنين بازيكناني نياز باشد، اما چلسي باشگاه متمولي است و به اين راحتي‌ها مهره‌هاي اصلي‌اش را نمي‌فروشد.

Undercover-G
24-09-2007, 23:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دزایی گفته : بازیکنا عاشق مورینیو بودن ولی شاید گرانت بتونه مارو با عملکردش متعجب کنه . کاپیتان سابق چلسی که از فوتبال خداحافظی کرده به رادیو 5 بی بی سی گفته واقعا" گرفتن جای مورینیو توسط گرانت خیلی جالب بوده و گفته که اون ( گرانت ) تجربه و تبحر کافی رو نداره ( به اینا نداشتن مدرک پیشرفته یوفا رو هم اضافه کنید ) ولی به نظر می رسه انگیزه داشته باشه .

+++++++++++++++

روزنامه جنجال آفرین " سان " باز هم مدعی شده که قراره رونالدینیو به استمفورد بریج بیاد . این روزنامه مدعی شده بعد از نامهربانی و انتقاد زیاد از داخل و خارج از باشگاه بارسلونا ، این بازیکن تصمیم به ترک باشگاه گرفته و این در حالیه که آبراموویچ حاضر هر کاری بکنه که بتونه اونو به استمفورد بریج بیاره .

++++++++++++++

مربی تیم ردینگ استیو کوپل هم گفته می خوام سیدول رو پس بگیرم . این بازیکن که تازه توسط چلسی خریداری شده بود ظاهرا" نتونسته خودشو توی ترکیب جا بده مخصوصا" بعد از تغییر کادر مربیگری چلسی احتمال میده مربی اسرائیلی به این بازیکن با وجود تال بین هیم و بقیه بازیکنان بازی نده بخاطر همین گفته می خواد در بازار نقل و انتقالات زمستانی پیش نهاد گرفتن این بازیکن رو به مسئولان چلسی بده .

++++++++++++++++

کن بیتس ( Ken Bates ) مدیر اسبق باشگاه چلسی و مدیر کنونی لیدز یونایتد هم گفته " آبراموویچ باشگاهی که من ساختمش رو ویران کرده " . بیتس در مورد تصمیم آبراموویچ برای جایگزینی مورینیو هم گفته : من طرفدار ژوزه مورینیو نبودم ولی شما نمی تونید نتایج خوبی که ژوزه گرفته رو انکار کنید ."

منبع : Goal.com

Undercover-G
25-09-2007, 00:59

رئیس اتحادیه مربیان لیگ برتر ( LMA ) ، هاوارد وینکینسون تایید کرد لیگ برتر هنوز برای اجازه دادن ، مربیگری آورام گرانت توجیح نشده است و مدارک لازم برای تایید صلاحیت گرانت را دریافت نکرده است .
گزارشهای اخیر اطلاع داده اند که آورام گرانت مربی جدید چلسی مدارک لازم یوفا برای کار در باشگاه های لیگ برتر را در اختیار ندارد .
هاوارد وینکینسون تایید کرد که اتحادیه مربیان لیگ نمی داند که گرانت مجاز به کار است یا خیر و افزود این موضوع برای لیگ برتر در نقطه تاریکی قرار دارد .
وینکنسون اصرار کرد که گرانت برای ماندن در پست خود باید مدارک لازم را ارائه دهد .
وینکنسون به اسکای اسپورت گفت : " من نمی توانم با عدم اطلاع کافی صحبت کنم تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که ما توجهمان به مربی آموزش دیده و تحصیل کرده است و بدلیل اینکه او فقط اجازه فعالیت در لیگ برتر را دارد .
" در این لحظه خیلی سخت است که در مورد وضعیت آورام گرانت نظر دهیم برای اینکه لیگ برتر در مورد وضعیت او نسبت به چلسی توجیه نشده است .
" به عبارت دیگر تنها چیزی که اکنون من می توانم بگویم این است که لیگ برتر جزئیات دقیقی از این موضوع ندارد که دقیقا" بگوید او این چه چیزی دارد یا چه چیزی ندارد .
" کار LMA این نیست که کار کردن مردم را متوقف کند اما کار ما اینجا این است که بر اساس تحصیلات گذارنده شده ، مدارک مقدماتی و استانداردها عمل کنیم .
" راه های مختلفی وجود دارد که آورام گرانت را مجاز به کار در لیگ برتر میکند اما تا زمانی که ما حقایق را در مورد شرایط و تاریخچه تحصیلی او بفهمیم تا آن زمان ممکن نیست بتوانیم نظر دقیقی در این باره بدهیم .
وینکنسون سر انجام دست از ملایمت برداشت و گفت : چلسی باید قبل از اینکه به کسی مجوز مربیگری بدهد باید مدارک او را بررسی کند و بعد اجازه کار به او دهد .
او تشریح کرد : " اگر BA ( خطوط هوایی بریتانیا ) به خواهد یک خلبان را استخدام کند آنها ابتدا به او کار را نمی دهند بعد به او بگویند ضمنا" شما مدارک خلبانی دارید ؟
" این موارد باعث خواهد شد این کارها وقت و انرژی بیشتری برای حل این مشکلات بگیرند ."
گزارش های اخیر اعلام می کنند که اگر گرانت مدارک لازم برای کار را نداشته باشد او باید 90 روز را برای کسب آنها پشت سر بگذارد .

+++++++++++++++

دنی آوز هم که برای نقل و انتقال اون در بازار تابستان جنجال به پا شده بود و قرار بود به چلسی بپیونده که پیشنهاد مسئولان چلسی به سویا مورد قبول قرار نگرفته بود گفته هنوز نتونسته به فرم اصلی خودش برگرده و داره تمام تلاشش رو برای رسیدن به روزهای آرمانی آنجام می ده . و در مورد شکست های اخیر تیمش هم گفته که ما خوب بازی می کنیم ولی در بعضی از بازیها مثل بازی با آرسنال نتیجه نگرفتیم .

منبع : Goal.com UK

Nikolas_95
25-09-2007, 01:08
Undercover-G عزیز از مطالب و خبرهای به روزت خیلی ممنون

Undercover-G
25-09-2007, 01:14
خواهش می کنم نیکولاس جان .

BIKHIAL_ALL_75
25-09-2007, 02:00
من هم قبل از آمدن مورینیو طرفدار چلسی بودم
هم بعد رفتنش طرفدارش میمونم
ولی در کل از رفتن مورینیو از چلسی اونم ناگهانی خیلی ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وهمینطور از باخت چلسی مقابل منچستر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery joon
25-09-2007, 02:17
راستی تو اخبار شنیدم که مورینیو گفته که بالاک و شوچنکو زیر آب منو زدن......:18:

sudotux
25-09-2007, 09:50
بازی بعد در لیگ ( کارلینگ کاپ )

بازی بعد در لیگ قهرمانان

3rd Oct 2007

sudotux
25-09-2007, 09:59
آورام گرانت پس از پایان دیدار دو تیم چلسی و منچستر یونایتد که ۲ بر ۰ به سود منچستر تمام شد در مصاحبه ی خود دلیل باخت تیمش را اشتباه های داوری خواند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، باز هم در یک دیدار دیگر داوری بر علیه تیم چلسی بود . گرانت می گوید : امروز همه ی بازیکنان عالی بودند و من از آن ها راضی هستم اما داوری مثل همیشه به نفع تیم حریف چلسی سوت زد . او ادامه داد : ما تا قبل از این که میکل اخراج بشود بازی را در اختیار داشتیم ولی داور با یک اشتباه کاملا عجیب میکل را اخراج کرد و هم ما را ۱۰ نفره کرد و همین طور روحیمان را خراب کرد . داور در این دیدار ۳ اشتباه کرد و آن ۳ اشتباه اخراج میکل ، گل بعد از پایان وقت اضافه و پنالتی کرفته شده به اشتباه بود . به نظر گرانت این ۳ دلیل باخت تیمش بود . او اضافه کرد : فرگوسن باید خیلی از داور ممنون باشد چون شانس آورد که رونی با کارت دوم اخراج نشد و ما از اوایل کار بی دلیل ۱۰ نفره شدیم و گلی که بعد از پایان دو دقیقه وقت اضافه یعنی در دقیقه ی ۴۸ به ثمر رساندند و همین طور پنالتی که بی جهت اعلام شد و ساها گل کرد . در ضمن نباید فراموش کرد که ما خیلی از ستاره هایمان را در اختیار نداشتیم . وی در اظهاراتی تعجب انگیز گفت رابطه اش با بازیکنان لذت بخش است. :2: او کمی هم با فرگوسن شوخی کرد و سپس سخنانش را به پایان رساند .

persianastronomy
25-09-2007, 10:56
راستی تو اخبار شنیدم که کورینیو گفته که بالاک و شوچنکو زیر آب منو زدن......:18:

کدوم اخبار ؟؟؟

فکر نمی کنی یکم داری می بندی !:13:

persianastronomy
25-09-2007, 11:03
بازی بعد در لیگ ( کارلینگ کاپ )

بازی بعد در لیگ قهرمانان

اولی که اصلا تاحالا اسمشم به گوشم نخرده ولی فکر کنم اینم برای چلسی شاخ بشه .
والنسیا که الان گوله ی انگیزس که چلسی رو ببره چون پارسال هم تو آخرین لحظه با گل اسین بود که شکست خورد و خیلی دوس دارن دوباره با ما بازی کنن . :27:

ولی چه میشه کرد با همه ی این تفاسیر بازم آرزو می کنم حداقل بعد از مدتها ببریم

فکر کنم دست تقدیر این تیم hull city رو گذاشته مقابل چلسی که بالاخره بچه ها یکم به خودشون بیان

Undercover-G
25-09-2007, 12:48
راستی تو اخبار شنیدم که کورینیو گفته که بالاک و شوچنکو زیر آب منو زدن......:18:

کدوم اخبار ؟؟؟

نه درست می گه دیروز اخبار ساعت 13:15 شبکه 3 تو خبر های کوتاهش گفت که " مورینیو به صورت سر بسته گفته که بالاک و شوچنکو باعث جدایش از چلسی شدن " که خوب کشف کردن اینجور چیزا خودش کار هر کسی نیست فقط از شبکه 3 بر می آد :31:

fery joon
25-09-2007, 14:18
کدوم اخبار ؟؟؟

عزیز اخبار ساعت 13:15 شبکه سوم گفت

گفت که مورینیو خودش اینو گفته

persianastronomy
25-09-2007, 15:20
ببینم این جریان حقیقت داره که خوزه به احتمال زیاد به تاتنهام میره ؟ :40:

persianastronomy
25-09-2007, 15:22
عزیز اخبار ساعت 13:15 شبکه سوم گفت

گفت که مورینیو خودش اینو گفته

خب بابا تسلیم ... :31:

اصلا الان که یکم فکر می کنم می ببینم بعیدم نیست که این کار کرده باشن :13:

persianastronomy
25-09-2007, 15:30

sudotux
25-09-2007, 15:32
persianastronomy جان لطفا در پست ۵۲۶ نقل قول منو درستش کن. اون سایتی که لینک عکس ها رو از اون گرفته بودم Down شده و یکی از عکس ها هم پرید . مجبور شدم درستش کنم :31::10:

R10MessiEtoo
25-09-2007, 15:36
توافق 58 ميليون پوندي چلسي با رونالدينيو:

متن كامل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Undercover-G
25-09-2007, 15:39

رئیس آرسنال پیتر هیل – وود ، آروزی چلسی برای تبدیل شدن به یکی از بزرگ ترین باشگاه های دنیا را " فانتزی " خواند .
در حالیکه همه چیز در چلسی به خورده است به نظر می آید اتفاقات زیادی در اطراف باشگاه چلسی در حال رخ دادن است .
رفتن خوزه مورینیو تمام نقشه های پیتر کنیون برای تبدیل باشگاه چلسی به بزرگترین باشگاه دنیا در سال 2014 را از بین برده است .
در حالیکه آرسنال آمار حجم معاملات و سود سرشار خود را اعلام کرده است چلسی با ورزشگاهی نیمه خالی در جام قهرمانان حضور دارد . رئیس باشگاه آرسنال پیتر هیل وود هم در این باره گفته که آروزی کنیون این قدر مزحکه که بهتره فقط در ذهنش باقی بمونه . ( بگم خدا آبراموویچ رو چه کار کنه )
اون همچنین به روزنامه دیلی میل گفته : " برای من خیلی جالب بوده که چلسی در بازی لیگ قهرمانان فقط 25000 تماشاگر در ورزشگاه داشته .
اون در ادامه چیزهای دیگه ای هم گفته مثل اینکه یک باشگاه برای اینکه برزگ بشه باید 100 سال تلاش کنه با بتونه باقی بمونه ولی در عوض برای نابودیش فقط 100 دقیقه وقت لازمه . ( کاری که آبراموویچ اون رو با برکناری مورینیو به خوبی انجام داد و بازم داره تا نابودی کامل ادامش میده .)

Undercover-G
25-09-2007, 15:45
توافق 58 ميليون پوندي چلسي با رونالدينيو:

متن كامل:

این روزنامه Sun هر دفعه یه چیزی می پرونه حالا یا درست در می آید یا غلط . در ضمن سایتش هم تر فیله :20: شایعش بود ( خودم چند صفحه قبل گذاشته بودم) ولی تا تایید نشه پشیزی نمی ارزه .

Undercover-G
25-09-2007, 15:53

We Remember You معنی جالبی نمی ده . میشه : " ما تو رو به خاطر می آریم یا ما تو رو یادمون هست . "

Undercover-G
25-09-2007, 16:22
ببینم این جریان حقیقت داره که خوزه به احتمال زیاد به تاتنهام میره ؟ :40:

فعلا" در حد شایعست . ولی یکی از گزینه هایی که گفته می شه همین تیمه . البته خیلی بعیده چون خودش گفته می خواد شانس خودش رو تو ایتالیا یا آلمان امتحان کنه ( پست شماره 492 پس من واسه کی نوشتم :31: ) . تازه خیلی بعیده بخواد بعد از چلسی به تاتنهام بره . میگیری که ... :31:

Ali Pacino
25-09-2007, 16:56
تیم بعدی مورینیو اینتر ایتالیاست مانچینی گفته می دونم جای منو به زودی می گیره ولی موراتی گفته مانچو مربی اینتر می مونه
خودم به شخصه دوست دارم بیاد اینتر ما هوادارا با آغوش باز ازش استقبال می کنیم

sudotux
25-09-2007, 17:10
تیم بعدی مورینیو اینتر ایتالیاست مانچینی گفته می دونم جای منو به زودی می گیره ولی موراتی گفته مانچو مربی اینتر می مونه

خیلی خوب میشه اگه بیاد اینتر . من از بچگی طرفدار اینتر بودم.
------------------------------------------------------------
این خبر رو از تاپیک اینترمیلان کش رفتم :46:

اينتر، كارواليو را زير نظر گرفته است

مقامات باشگاه اینتر میلان ريكاردو كارواليو، مدافع چلسي را زير نظر گرفته‌اند
كارواليو، ملي‌پوش پرتغالي به پيروي از خوزه مورينيو باشگاه پورتو را به مقصد استمفوردبريج ترك كرد و با توجه به اينكه مورينيو از چلسي رفته است، اين احتمال مي‌رود كه اين بازيكن دنبال سرمربي محبوبش برود و از آبي‌ها جدا شود.
بر همين اساس نراتزوري‌ها خود را آماده كرده‌اند تا از ناآرامي‌هاي اخير چلسي نهايت بهره را ببرند و كارواليو را به ميلان بياورند.

Undercover-G
25-09-2007, 17:12

مورینیو که 3 سال بسیار موفقیت آمیز را چلسی گذرانده بود و پنجشنبه باشگاه را ترک کرده بود و اخبار را دچار شوک کرده بود در محاصبه با یک روزنامه پرتقالی گفت : من هنوز " خاص " هستم .
اون گفته که زمانی که در چلسی گذرونده همه چی رو نشون می ده و گفته با من باشگاه بعد از 50 سال تونست جام رو ببره و همچنین چندین جام دیگه رو زیر نظر او تونسته ببره .
او گفت : " من فکر می کنم این اختیار رو دارم که بگم من خاص بودم و هنوز هم هستم . من تمام چیزهای خوب که می تونستم رو بدست آوردم و دوره فوق العاده ای رو زندگی حرفه ایم رو اینجا پشت سر گذاشتم ."
مورینیو همچنین گفته ترک چلسی لحظه احساسی ای بوده و تو اون لحظه حتی گریه هم کرده و چلسی رو مثل خانواده خوش دوست داشته . و گفته همیشه روابط عاطفی خوبی با بازیکنان و هوادارا داشته که باعث می شه نه اونا بتونن من و فراموش کنن نه من اونا رو ."
او گفته یک از بزرگترین افتخاراتی که طول زندگی حرفه ایش داشته عدم شکست در بازی های خونگی بوده . او اضافه کرد : " طرفداران هیچ وقت بریج رو با چشمهای گریان ترک نکردن چرا اونا هیچ وقت شاهد شکست چلسی در خونش نبودن . ما رکورد شکستیم . و روزی که اونا یک بازی رو تو خونه باختن به یاد خواهند اورد که با من حتی یک باخت در طول این 3 سال هم در خونه نداشتن .
" اینجا ( انگلستان ) ، فرهنگ خاص خودشو داره . الکس فرگوسن چندین سال است که در منچستر است و از همان ابتدا نتوانست جام را ببرد فکر می کنم 3 سال طول کشید . و می بینیم که همچنان کارش رو در منچستر داره . آرسن ونگر هم در طول 3 سال اول کارش نتونسته بود جام رو ببره و او هم هنوز برای آرسنال کار می کنه .
مورینیو در پایان گفت : " اگر دست طرفداران بود من باید 1 قرارداد 20 ساله می بستم . خوب می بینیم که طرز فکرها فرق می کند . مردم مرا دوست دارند و این یک رابطه عالی رو بین من و اونها می سازه ."

Undercover-G
25-09-2007, 17:40

پت نوین ( Pat Nevin ) بازیکن و ستاره اسبق چلسی که با سایت رسمی باشگاه صحبت می کرد گفت قطع رابطه همیشه سخت است .
پت که مربیان زیادی را در چلسی دیده است که یا برکنار یا استعفا داده اند درباره اتفاقات هفته های اخیر چلسی سخن گفت .
این بازیکن در گوشه ای از صحبت هایش گفت من هم واقعا" مثل هر یک از طرفداران چلسی از رفتن ژوزه مورینیو ناراحت شدم و حقیقتا" باید گفت باشگاه در موقعیت خوبی بود .
این جمله شاید خیلی کلیشه ای باشد اما من باید از مربیانی که در تاریخچه چلسی خوش نامند به احترام یاد کنم . من فکر می کنم اون بهترین مربی ای بود که ما می تونستیم داشته باشیم . من مثل همه شما برای او در هر جای که خواهد رفت آروزی موفقیت می کنم و از زحماتی که در چلسی کشید تشکر می کنم .

منبع : Chelseafc.com

Nikolas_95
25-09-2007, 17:42
چی بگم این روزها که بازار شایعه داغه،نمی دونیم به کی و چی اطمینان کنیم

persianastronomy
25-09-2007, 22:01
We Remember You معنی جالبی نمی ده . میشه : " ما تو رو به خاطر می آریم یا ما تو رو یادمون هست . "

به خدا منم بی گناهم اگه به آدرس عکس نگاه کنی می بینی که از سایت هوادران چلسی در ایران گرفته شده .
بی سوادی از اوناست . قبلا ترجمه هاشون هم ثابت کرده بود یکم زبانشون می لنگه .:27:

persianastronomy
25-09-2007, 22:03
ولی این رو خودم درستش کردم ، امیدوارم خوشتون بیاد :21:

persianastronomy
25-09-2007, 22:09
چی بگم این روزها که بازار شایعه داغه،نمی دونیم به کی و چی اطمینان کنیم

تایید میشه ...

فکر کنم باید به خبرگذاری داخل کشور اطمینان کرد که واقعا منابعشون تایید شدست :31:( از افعال معکوس استفاده شدا ) .

sudotux
25-09-2007, 22:42

خیلی زیبا بود . یاد اون روزها بخیر

Undercover-G
25-09-2007, 22:57
به خدا منم بی گناهم اگه به آدرس عکس نگاه کنی می بینی که از سایت هوادران چلسی در ایران گرفته شده .
بی سوادی از اوناست . قبلا ترجمه هاشون هم ثابت کرده بود یکم زبانشون می لنگه .:27:

یه لحظه فکر کردم کار خودته . ولی در کل منظورم این بود که می تونست جمله ی قشنگ تر و دلنشین تری هم استفاده کنه . :46:

:40:

Nikolas_95
25-09-2007, 23:47

دستت درد نکنه اما یه کم خوزش رو بزرگتر می کردی بهتر نبود؟

Nikolas_95
25-09-2007, 23:48
تایید میشه ...

فکر کنم باید به خبرگذاری داخل کشور اطمینان کرد که واقعا منابعشون تایید شدست :31:( از افعال معکوس استفاده شدا ) .
100 درصد مخصوصا خبرگزاری فارس با اون خبرهای کاملا درستش

(خبری که گفته بود هیچ کس ناراحت نشد و خیلی هم خوشحال شدن یادتونه دیگه...)

MORINIO
26-09-2007, 02:14
persianastronomy عکسی که گذاشتی عالی بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دمت گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Majid_17_206
26-09-2007, 14:44
دمت گرم persianastronomy عکس با حالی بود یاد اون روزها رو زنده کردی راستی امروز اخبار ساعت 13:15 گفت که ابراموویچ با فن باستن یه صحبت هایی کرده دروگبا هم رفتنش از چلسی رو تکذیب کرده نمیدونم چقدر درسته

Undercover-G
26-09-2007, 14:55
دمت گرم persianastronomy عکس با حالی بود یاد اون روزها رو زنده کردی راستی امروز اخبار ساعت 13:15 گفت که ابراموویچ با فن باستن یه صحبت هایی کرده دروگبا هم رفتنش از چلسی رو تکذیب کرده نمیدونم چقدر درسته

درسته .
سعی می کنم خبراشو بزارم . ;)

Undercover-G
26-09-2007, 15:01

ايال بركوويچ، هافبك سابق وستهام جنگ لفظي سختي را با آورام گرانت،‌سرمربي جديد چلسي آغاز كرده است.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بركوويچ كه دوران بازي‌اش در فوتبال ملي توسط گرانت يعني زماني كه سرمربي تيم ملي رژيم اشغالگر قدس بود پايان يافت، هنوزنتوانسته اين كارشكني سرمربي سابقش را فراموش كند.
او در مصاحبه‌اي با خبرنگاران در مورد گرانت گفت: به نظر من مقامات چلسي در شرايطي بسيار نفرت‌انگيز و غيرمحترمانه چنين پستي را به گرانت اهدا كردند.
مسوولان چلسي و آورام به تدريج زير پاي يكي از بهترين سرمربياني كه تاكنون آبي‌ها داشته‌اند، فردي كه هواداران اين تيم ديوانه‌وار به او علاقه‌نمد بودند و يكي از احتمالا محبوبترين مردان دنياي فوتبال را سست كردند تا سرانجام او از استمفوردبريج برود.
همه گرانت را مي‌شناسند و مي‌دانند او چه شخصيتي دارد.
او نيازي ندارد كه براي موفقيت چلسي تلاش كند زيرا اين تيم تمام شرايط لازم براي رسيدن به افتخارات بزرگ يعني بازيكنان خوب، پول كلان و ضروري‌ترين چيزها را در اختيار دارد تنها بايد سرمربي يك روانشناس خوب باشد. ممكن است گرانت بتواند در كنار آبي‌ها موفق شد اما همواره از وي به عنوان فردي كه شرايط رفتن مورينيو از چلسي را فراهم كرد نام برده مي‌شود.

دروگباچلسي را ترك نمي كند

ديديه دروگبا، مهاجم چلسي تأكيد كرد به آبي‌هاي لندن متعهد است و قصد ندارد از آنها جدا شود.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، ستاره ساحل عاجي استمفورد بريچ درباره اين شايعه كه به خاطر رفتن خوزه مورينيو از اين باشگاه او نيز از چلسي خواهد رفت، گفت: "قصد ندارم به همكاري خود با چلسي پايان دهم. زيرا با اين باشگاه قرارداد دارم و بايد به آن پايبند باشم.
فكر مي‌كنم ديگر بازيكنان نيز همين تصميم را دارند. با آنكه از رفتن سرمربي از تيم ناراحت هستيم، اما ما به عنوان فوتباليست‌هاي حرفه‌اي بايد به تعهدات خود به باشگاه احترام بگذاريم و همه حواسمان به حرفه مان باشد."

بي اعتمادي هيات مديره چلسي به شوا

به نظر مي‌رسد كه آندري شوچنكو سرانجام بايد از چلسي برود.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ احتمالا رومان آبراموويچ، مالك چلسي زماني كه مي‌خواسته در پايان ديدار ناموفق تيمش مقابل منچستريونايتد استاديوم امارات را ترك كند به اين فكر افتاده كه اختلاف شديدش با خوزه مورينيو بر سر امضاي قرارداد با شوچنكو اشتباه بوده است.
به نقل از منابع آگاه آبراموويچ به شدت از عملكرد اين مهاجم اوكرايني كه براي آوردن وي از ميلان به استمفوردبريج ضمن هزينه كردن بالغ بر 30 ميليون پوند رابطه‌اش با سرمربي سابق تيم را نيز خراب كرد در شكست 2 بر صفر آبي‌ها مقابل يونايتد در هفته هفتم ليگ برتر ناراضي است.
اين منبع آگاه گفته كه ظاهرا كار شوا در چلسي به پايان راه خود نزديك شده است و بايد از اين باشگاه برود.

منبع : ایپنا

Nikolas_95
26-09-2007, 15:18
ای بابا، یه روز میگن این میره یه روز میگن اون میاد ، یه روز میگن نه این نمیره ، یه روز میگن کی گفته اون میاد....

مثل اینکه تا فصل نقل و انتقال نرسه نمیشه پیش بینی کرد

MORINIO
26-09-2007, 16:30
ببینید آبراموویچ باید دست از خسیس بازی برداره

باید دروگبا و لمپارد رو حتما حفظ کنه و تو فصل نقل و انتقالات بازیکنانی مثل داوید ویا و کوارسما و .... رو به تیم اضافه کنه

چلسی با بازیکنانی مثل شوچنکو و کالو به هیچ جا نمیرسه

Undercover-G
26-09-2007, 16:30

در خواست ببخش محرومیت میکل مورد قبول واقع نشد .
هافبک نیجریه ای چلسی در بازی روز یکشنبه مقابل منچستر با کارت مستقیم داور داور از بازی اخراج شد .
امروز اتحادیه فوتبال انگلستان درخواست چلسی برای رفع محرومیت 3 جلسه ای این بازیکن نیجره ای را رد کرد و این بازیکن برای 3 بازی آینده چلسی در دسترس نخواهد بود و این به معنی از دست دادن بازی امروز چلسی با هال سیتی در جام اتحادیه و بازی های مقابل بولتون و فولام در لیگ برتر است .

شوا شایعات مربوط به دخیل بودن او در جدایی ژوزه مورینیو را تکذیب کرد .
این مهاجم اوکراینی از زمان ورود خود به استمفورد بریج نتوانسته نمایش خوبی از خود نشان دهد و این در حالیست که گفته می شد او برخلاف خواست مورینیو و فقط بخاطر علاقه مالک چلسی رومن آبراموویچ به این بازیکن خریداری شده بود با این وجود بعد از جدایی مورینیو ، شوچنکو اظهاراتی که می گویند حضور شوچنکو در چلسی یکی از دلایل جدایی مورینیو از چلسی بوده است را تکذیب کرد و افزود من و رومن آبراموویچ دوستان صمیمی هم نیستیم .
شوچنکو گفت : " هر حرفی در این باره خیلی مزحکه . من با آبراموویچ صحبت می کنیم ولی نه بیشتر از بقیه بازیکنان در حقیقت بقیه بازیکنان باشگاه بیشتر از من با او صحبت می کنند .
" البته من با آبراموویچ به روسی صحبت می کنم و دلیل آن این است که روسی زبان مادری ماست . هیچ کسی در باشگاه با این زبان صحبت نمی کند پس این یک چیز طبیعیست .
" چیز بیشتری در مورد این قضیه وجود ندارد . و این صحت ندارد که ما با هم بسیار صمیمی هستیم . اون مالک باشگاه است و من هم بازیکن این باشگاه به همین سادگی ."

آبرامویچ به ون باستن پیشنهاد کار در چلسی را داد .
رومن آبراموویچ صرحتا" به ون باستن پیشنهاد مربیگری در چلسی را داد .
در حالی که شایعات زیادی از تصمیم آبراموویچ برای آوردن گاس هیدینگ به چلسی اطلاع می داند اما به نظر می رسد مالک چلسی در صدد آوردن همتای هلندی او است .
روزنامه ادعا کرد ون باستن که در بازی روز یکشنبه چلسی با منچستر در کنار آبراموویچ نشسته بود گزینه مورد نظر اوست .
سان چندی پیش در گزارشی از زبان فابیو کاپلو مربی بر کنار شده رئال مادرید فاش کرده بود که مدیر فنی چلسی فرنک آرنسن به آبراموویچ پیشنهاد به خدمت گیری ستاره هلندی سالهای دور را داده است .
کاپلو گفت : " آرنسن که با ون باستن در تیم ملی هلند هم بازی بوده است به آبراموویچ این پیشنهاد را داده است .
در تمام این گفته درست باشد آینده گرانت در وضع نامشخصی قرار خواهد گرفت .

آبراموویچ محافظینش را افزایش داد .
چلسی امشب با هال سیتی در جام اتحادیه بازی خواهد داشت در بر اساس اتفاقات هفته گذشته چلسی گفته می شود که آبرامویچ افراد محافظش را بیشتر کرده است .
مالک چلسی مسبب تمام اتفاقات مربوط به چدایی مورنیو و جانشینی گرانت به جای او شناخته شده است و در بازی مقابل منچستر نیز نتوانست نتیجه خوبی کسب کنند .
در حالیست که بسیاری از طرفداران احساس می کنند که باشگاهشان از هم پاشیده است و کسی که در تخریب باشگاه مقصر است رومن آبراموویچ می باشد که با خواسته های بی جای خود مسبب جدایی مورینیو از چلسی بوده است .

sudotux
26-09-2007, 16:36
آبراموویچ محافظینش را افزایش داد .
چلسی امشب با هال سیتی در جام اتحادیه بازی خواهد داشت در بر اساس اتفاقات هفته گذشته چلسی گفته می شود که آبرامویچ افراد محافظش را بیشتر کرده است .
مالک چلسی مسبب تمام اتفاقات مربوط به چدایی مورنیو و جانشینی گرانت به جای او شناخته شده است و در بازی مقابل منچستر نیز نتوانست نتیجه خوبی کسب کنند .
در حالیست که بسیاری از طرفداران احساس می کنند که باشگاهشان از هم پاشیده است و کسی که در تخریب باشگاه مقصر است رومن آبراموویچ می باشد که با خواسته های بی جای خود مسبب جدایی مورینیو از چلسی بوده است .

به خونش تشنه ام :4::32::32::angry::evil2::devil::grrr:

MORINIO
26-09-2007, 16:49
فان باستن مربی بدی نیست

امیدوارم هر چه زودتر بیاد

pd2006
26-09-2007, 18:28
فان باستن مربی بدی نیست

امیدوارم هر چه زودتر بیاد

ولی مورینیو نمیشه .
حالا حالاها کسی نمیتونه چلسی رو مثل مورینیو اداره کنه .

بردیا
26-09-2007, 20:08
اینم گزارش کامل مربوط به فان باستن:
البته میدونم قسمتی ازین خبر رو دوستان گذاشتن قبلا.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان انگليس، ‌رومن آبراموويچ،‌ مالك ثروتمند و روسي چلسي به ماركو فان باستن،‌ مهاجم سابق تيم ملي هلند و مربي تيم اين كشور پيشنهاد همكاري داد.
در اين گزارش تصويري از آبراموويچ كنار فان باستن در ورزشگاه اولدترافورد چاپ شده و عنوان شده اين حضور به واسطه گفت و گو بوده است.
سان به انعكاس نظرات فابيو كاپلو،‌ مربي ايتاليايي فصل قبل رئال مادريد پرداخته است.
اين مربي اظهار داشته خبردار شده كه واسطه ارتباط آبراموويچ و فان باستن،‌ فرانك آرنسن، ‌مربي هلندي فعال در انگليس بوده است.
براساس اين اظهارات، مالك چلسي منتظر پاسخ فان باستن براي عهده دارشدن پست سرمربيگري تيم فوتبالش است.
عالي ترين مقام چلسي مي‌كوشد تا هرچه زودتر جانشيني براي خوزه مورينييو، ‌مربي پرتغالي عزل شده بيابد كه هفته قبل از سمت سرمربيگري اين تيم لندني كنار گذاشته شد.

Ali Pacino
26-09-2007, 21:24
بهترین مربی که الان بی کار هست و باید رو هوا بگیرنش دون فابیو هست
مارکو فان باستن هم مربی خوبیه ولی فکر نکنم تیم ملیش رو ول کنه البته آبراموییچ با $ می تونه هر کاری بکنه

sudotux
26-09-2007, 23:37
نتیجه نهایی

Hull 0 - 4 Chelsea

به نظر من این پیروزی اصلا خوشحالی نداره, فقط شاید باعث بشه تیم از بحران دربیاد.

persianastronomy
27-09-2007, 19:42
من برگشتم .

ببخشید یکی دو روز نبودم ، راستی بابت تشکرتون برای اون پوستره ::::: (( خواهش می کنم )) :11:

قضیه چیه باستن که مربی تیم هلند رو می گید ؟؟؟

اگه اونه که هنوز بچست به درد مربی گری یه تیم بزرگی مثل چلسی نمی خوره :27:

البته از مدیر نادونی مثل آمبراموویچ هر چی بگی بر میاد . خدا رو چه دیدی شاید میثاقیانو کرد مربی :31:

persianastronomy
27-09-2007, 19:45
راستی یادم رفت بگم حواستون به دیش و ال ان پیتون باشه ...

امروز صیح چندتا سرباز پتک به دست اومدن مال ما رو کندن بردن

دیگه مجبوریم بشینم کانالای خز و خیل ایران رو ببینیم :27:

persianastronomy
27-09-2007, 19:46
نتیجه نهایی

Hull 0 - 4 Chelsea

به نظر من این پیروزی اصلا خوشحالی نداره, فقط شاید باعث بشه تیم از بحران دربیاد.

فکر کنم دست تقدیر این تیمو گذاشت جلو چلسی تا عقدهاشونو روی این تیم خالی کنن :31:

persianastronomy
27-09-2007, 19:49
ببینید آبراموویچ باید دست از خسیس بازی برداره

باید دروگبا و لمپارد رو حتما حفظ کنه و تو فصل نقل و انتقالات بازیکنانی مثل داوید ویا و کوارسما و .... رو به تیم اضافه کنه

چلسی با بازیکنانی مثل شوچنکو و کالو به هیچ جا نمیرسه

تایید میشه
من که از همون اول از شوچنکو خوشم نمیومد حتی اون مواقعی که چلسی تو اوج بود . :2:

و فکر کنم بعداز مورینیو لمپارد نقش کلیدی تو موفقیت چلسی داشت . ولی حیف که ... :13:

BIKHIAL_ALL_75
28-09-2007, 01:43
یه سوال دارم:این حقیقت داره که رونالدینیو میخواد بره چلسی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
28-09-2007, 02:37
یه سوال دارم:این حقیقت داره که رونالدینیو میخواد بره چلسی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی که رونالدینیو با پیراهن چلسی عکس انداخت فقط اون موقع میشه باور کرد که حقیقت داره:27:

این چند روزه و حتی قبل اون تا دلت بخواد خبر و شایعه و از این چیزا هست در مورد رونالدینیو

فقط باید منتظر موند و دید که چی میشه:46:

Nikolas_95
28-09-2007, 14:40
وقتی که رونالدینیو با پیراهن چلسی عکس انداخت فقط اون موقع میشه باور کرد که حقیقت داره:27:

این چند روزه و حتی قبل اون تا دلت بخواد خبر و شایعه و از این چیزا هست در مورد رونالدینیو

فقط باید منتظر موند و دید که چی میشه:46:
ای بابا اون موقع هم نمیشه اطمینان کرد،ممکنه عکس ادیت شده باشه!!!!!!!!!!!!!

MORINIO
28-09-2007, 18:29
ای بابا اون موقع هم نمیشه اطمینان کرد،ممکنه عکس ادیت شده باشه!!!!!!!!!!!!!

البته من مظورم زمانی هست که پیراهن چلسی دستشه و داره با آبراموویچ دست میده:27:

البته بد هم نمی گید شاید به عکس هم نشه اطمینان کرد چون ممکنه عکس ادیت شده باشه:13:

MORINIO
28-09-2007, 23:27
فردا ساعت چند با فولام بازی داریم؟

Undercover-G
28-09-2007, 23:38

فوتبال - آرش حقيقي:
اختلاف آبراموويچ و مورينيو در باشگاه چلسي آن‌قدر بالا گرفت كه بالاخره مربي پرتغالي استعفا داد و رفت و حالا ديگر آقاي مغرور روي نيمكت آبي‌ها نمي‌نشيند.

بازي با روزنبرگ كه تمام شد، ژوزه باز هم مثل هميشه بود. همان منطق خاص، همان توجيهات خاص. همان ژست خاص و همان آقاي خاص.

در ظاهر هيچ چيز تغيير نكرده بود. باز هم خبري از بالاك نبود و شوچنكو در تركيب اصلي بازي مي‌كرد. هرچند شوا تك گل تيمش را به ثمر رساند اما اين حقيقت هيچ اهميتي براي ژوزه نداشت. چون چلسي موفق نشده بود از پس تيم متوسط نروژي برآيد.

كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي هم به پايان رسيد و همه رفتند. اما ژوزه ماند. او تنها در استمفورد بريج – كه خاطرات زيادي در آن داشت – شروع به قدم زدن كرد. زير نور پروژكتورها كه سايه‌اش را 4 تا مي‌كردند. طول چمن را طي مي‌كرد و دوباره باز مي‌گشت.

شايد ياد پدر افتاده بود. شايد اگر بابي رابسون كنارش بود، ‌حداقل مي‌توانست سرش را روي شانه‌هايش بگذارد و تمام اين فشار يك سال اخير را هق هق‌كنان بيرون بريزد؛ «خسته شدم پدر!». آخر پدر تنها كسي بود كه ژوزه در حضورش اشك مي‌ريخت. پدر تنها كسي بود كه ژوزه پس از قهرماني با پورتو دوست داشت كنارش باشد.

موبايل‌اش را از جيبش خارج كرد. رفت به منوي فهرست شماره‌ها. چون خيلي وقت بود با پدر تماسي نداشت، شماره‌اش را فراموش كرده بود. شماره را پيدا كرد. خواست انگشت‌اش را روي كليد سبز رنگ فشار دهد كه پشيمان شد. با خودش فكر كرد.

اين نواي دروني بود: «داد نزن، فرياد نكش ژوزه. آرام و ساكت همه چيز را تحمل كن». پس منو را عوض كرد و رفت سراغ پيام كوتاه. چند تا اسم را انتخاب كرد. جان تري، ‌فرانك لمپارد و ريكاردو كارواليو. متني كوتاه تايپ كرد و دكمه Send را فشار داد.

صداي بوق كوتاه SMS موبايل جان آمد. او ديگر رسيده بود خانه. جان متن را خواند. بيشتر شبيه يك شوخي تلخ بود. شايد كاپيتان چلسي در آن لحظه به عمق واقعه - بهتر بگوييم فاجعه – پي نبرده بود اما ريكاردو – كه سال‌ها ژوزه را مي‌شناخت و با خوي او بيشتر آشنا بود - پس از خواندن متن نمي‌توانست هيچ عكس‌العملي بروز دهد، مگر اشك‌هايي كه خبر از نابود شدن آينده درخشان – كه همه آبي‌هاي لندن به دنبالش بودند – مي‌داد.

ژوزه ديگر رسيده بود خانه. در را مثل هميشه ماتيلدا برايش باز كرد و به استقبال‌اش آمد. ماتيلدا همين‌طور كه ژوزه را در آغوش گرفته بود به همسرش گفت: «فردا براي خريد به خيابان بيكر مي‌روم و آن كراواتي را كه دوست داشتي برايت مي‌خرم عزيزم».

ژوزه نگاهي تلخ به ماتيلدا كرد. شايد غير از پدر، ماتيلدا تنها كسي بود كه مي‌توانست دوستش داشته باشد. اما ژوزه ترجيح داد ساكت بماند و تنها يك جمله بر زبان براند: «ماتيلدا، عزيزم! ما از فردا ديگر در لندن نيستيم».

فوتبال اين فصل اروپا بيش از آنكه شاهد بازي‌هاي زيبا و جذاب باشد، دچار توفان حوادث و مسائل حاشيه‌اي شده است كه حتي خود مسابقات را تحت تاثير قرار داده است و پايان همكاري ژوزه مورينيو و چلسي بي‌شك يكي از تكان‌دهنده‌ترين و غيرمنتظره‌ترين اخبار اين چند سال اخير اروپا بود. حادثه‌اي كه حتي واكنش گوردون براون را هم در پي داشت.

هرچند پيش از آغاز فصل جديد صحبت‌هايي مبني بر رفتن مورينيو از چلسي هم جسته و گريخته به گوش مي‌رسيد – كه اگر اين اتفاق مي‌افتاد آن‌قدر جاي تعجب نداشت و تا حدودي جزء روند طبيعي فوتبال به حساب مي‌آمد – اما هيچ‌كس باورش نمي‌شد در حالي كه كمتر از 2ماه از فصل 2008 – 2007 گذشته بود، به ناگاه و پس از تساوي چلسي با روزنبرگ، در اولين ديدار جام قهرمانان، مورينيو لندن را ترك كند و همه آرزوها و جاه‌طلبي‌هاي خود با اين باشگاه‌ را پشت سر بگذارد.

اولين و شايد حتي تنها واژه‌اي كه پس از انتشار اين خبر براي همه هواداران چلسي موضوعيت داشت، يك «چرا»ي بزرگ بود با علامت سؤالي بزرگ‌تر و با علامت تعجبي بزرگ‌تر از همه.

پاسخ به اين چرا هم سهل است و هم دشوار. سهل براي كساني كه چند وقت اخير بازي‌هاي پشت پرده باشگاه چلسي و شخص رومن آبراموويچ را دنبال مي‌كردند و دشوار براي آنها كه فوتبال را تنها همان 90دقيقه روي زمين چمن مي‌دانند.

كنار رفتن ژوزه – كه با بيانيه فوق‌العاده باشگاه چلسي همراه بود – در واقع آخرين مرحله از پروژه ميلياردر روس بود كه بالاخره به آن چيزي كه مي‌خواست رسيد و «آورام گرانت»
- عزيزدردانه دوست عزيزش پيني زهاوي – را روي نيمكت تيمش نشاند.

زهاوي همان تاجر و مدير متمول يهودي‌اي است كه رومن آبراموويچ را به فوتبال علاقه‌مند كرد و موجبات خريد چلسي توسط او را فراهم ساخت. پيني زهاوي همان كسي است كه با نفوذ زيادش روي شوچنكو او را راضي كرد تا از ميلان جدا شود و به جمع كالاهاي گران قيمت آبراموويچ در استمفورد بريج بپيوندد و از همان روز، جنگ پشت پرده‌اش را با ژوزه آغاز كرد؛ جنگي نابرابر كه در يك سوي آن ميليون‌ها دلار و پوند بود و در سوي ديگر مردي تنها با تنها سرمايه‌اش، كه غرورش بود.

ژوزه تا آنجا كه مي‌توانست مقاومت كرد و حتي با اضافه شدن آورام گرانت (سرمربي سابق تيم رژيم صهيونيستي) به كادر فني تيمش هم ساخت اما در نهايت همان اتفاقي كه بايد مي‌افتاد، افتاد تا براي همه مسلم شود كه جريان‌هاي بس وسيع‌تر از آنچه چشم مي‌بيند روان است و مقابله با آن و حركت در مسير مخالفش عملا بي‌سرانجام است.

البته در پايان ژوزه به اين جمله قصار شواليه‌اي هم پايبند ماند؛ «اگر نمي‌تواني با افتخار زندگي كني، حداقل با افتخار بمير». در اين ميان، از همه دردناك‌تر بيانيه باشگاه چلسي بود كه در آن آمده است: «ژوزه مورينيو بي‌شك پرافتخارترين مربي تاريخ چلسي است و ما هيچ‌گاه كاري را كه او براي باشگاه كرد، فراموش نمي‌كنيم.

پايان همكاري او با چلسي يك توافق دوطرفه بود. مورينيو نه استعفا داد و نه اخراج شد. او هر وقت دوباره به لندن بازگردد و به استمفورد بريج بيايد با استقبال گرم ما مواجه مي‌شود. حال مي‌خواهد به عنوان مهمان روي صندلي‌هاي ورزشگاه بنشيند يا مربيگري تيم حريف را به عهده داشته باشد».

انگار اين بيانيه مي‌خواهد بگويد: «ژوزه تو بهترين بودي ولي چيزهايي است كه تو درك نمي‌كني؛ تو بايد بروي».

به هر روي، ژوزه مورينيوي بزرگ در شرايطي قرار گرفت و مجبور به پذيرش شرايط آبراموويچ شد و باشگاه را پس از يك دوره طلايي 3 ساله ـ كه همراه بود با 2 عنوان قهرماني ليگ برتر ـ ترك كرد. مورينيو پيش از اينكه لندن را ترك كند، آخرين احساسات‌اش را نسبت به بازيكنان و هواداران چلسي اين‌طور در قالب كلمات بيان كرد: «دوره فوق‌العاده‌اي بود.

من مي‌خواهم از همه هواداران و بازيكنان چلسي كه اين دوره را براي من رقم زدند، سپاسگزاري كنم و بگويم داستان من و چلسي مانند يك رمانس عشقي است كه هيچ‌گاه به پايان نخواهد رسيد. چلسي هميشه در قلب من است و دوست دارم هر سال افتخار و اقتدار اين تيم را ببينم».

ژوزه در پاسخ به اين سؤال كه آيا مي‌داند بسياري از هواداران چلسي پس از شنيدن خبر جدايي اشك ريختند، گفت: «من هم داشتم گريه مي‌كردم چون در زندگي‌ام هر كاري كه كرده‌ام با شور و احساس بوده است. اين را هم بگويم از هواداران مي‌خواهم اگر چلسي در بازي‌هاي آينده نتايج ضعيفي گرفت نام من را در استمفوردبريج با هم نخوانند و از بازيكنان هم مي‌خواهم به خاطر رفتن من باشگاه را تهديد به ترك نكنند. دوست ندارم به خاطر اين اتفاق هيچ نوع اعتراضي صورت بگيرد. تنها چيزي كه اهميت دارد آينده چلسي است».

يكي از وسيع‌ترين بازتاب‌هاي كنار رفتن مورينيو از مربيگري چلسي حدس‌ها و گمانه‌زني‌ها مبني بر تيم آينده اين مربي بزرگ بود. خيلي‌ها مي‌پنداشتند كه با توجه به جنجال‌‌هاي اخير لوئيس فيليپه اسكولاري - مربي تيم ملي پرتغال - و محروميت 4 جلسه‌اي‌اش توسط يوفا، مورينيو جاي او را در تيم ملي كشورش خواهد گرفت اما خود ژوزه اين شايعه را شديدا تكذيب كرد: «دوست دارم پرتغال به موفقيت برسد و دوست دارم آرامش در اردوي آنها برقرار باشد. نمي‌خواهم اسكولاري احساس كند من پشت سرش نشسته‌ام تا او بلغزد و من جايش بيايم».

مورينيو در پايان صحبت‌هايش خيال همه را بابت رابطه‌اش با چلسي و اينكه دست به افشاگري خواهد زد يا نه، راحت كرد و گفت: «راستش نمي‌گويم خوشحالم... نه خوشحالم كه كارم را در چلسي به پايان بردم، اين بهترين كاري بود كه در چنين شرايطي مي‌شد انجام داد. حالا كه آبراموويچ و كينون مردان اول باشگاه از اين بابت خوشحال و راضي هستند، پس من هم خوشحالم».

پرتغالي 44 ساله در پايان مي‌افزايد: «در مسابقات من مرد جنگم ولي خارج از آن اهل صلح و آرامش. پس دوست ندارم هيچ جو مسمومي به وجود بياورم».

به هر حال، پايان دوره مربيگري ژوزه مورينيو در چلسي را بايد پايان عصر طلايي اين باشگاه بدانيم چرا كه بعيد است با شرايطي كه در حال حاضر در استمفوردبريج حاكم است، اين تيم بدون بازيكناني چون لمپارد، تري و دروگبا ـ كه همگي اعلام كرده‌اند در ژانويه تيم را ترك مي‌كنند ـ بتواند افتخارات گذشته را تكرار كند.

چنين گفتند دوستان و دشمنان
سرالكس فرگوسن: آمدن مورينيو به فوتبال انگلستان شور و هيجان خاصي به ليگ برتر داد. ژوزه كسي بود كه واقعا از رقابت با او لذت مي‌بردم و حالا كه ديگر سرمربي چلسي نيست، دلم برايش تنگ مي‌شود، به‌خصوص براي جدال شخصي‌اي كه با هم داشتيم.

رافا بنيتس: از شنيدن اين خبر واقعا تعجب كردم اما به هر حال چلسي هنوز تيمي بزرگ با بازيكناني بسيار خوب است. همه از روابط ما 2 نفر خبر دارند، پس بهتر است در اين‌باره چيزي نگويم. آنچه بيشتر برايم اهميت دارد، تيم خودم ـ ليورپول ـ است نه وقايعي كه در ديگر تيم‌ها رخ مي‌دهد.

استيو بروس (سرمربي بيرمنگهام): او تنفس هواي تازه بود. شايد خيلي‌ها بگويند بودجه زيادي در اختيارش بود ولي به هر حال او بهترين استفاده را از امكاناتش برد. بردن 6 عنوان در 3 سال كافي است تا مورينيو را جزو بهترين‌هاي تاريخ قرار دهيم. فكر مي‌كنم ليگ برتر بدون او غمگين خواهد شد.

دنيس وايز (كاپيتان سابق چلسي): فكر مي‌كنم همه از اين بابت شوكه شدند. او مربي فوق‌‌العاده‌اي بود و همين‌طور يك مرد دوست‌داشتني. من چند بار با او صحبت كردم و در نهايت مهرباني جواب سوالاتم را داد. مطمئنم اينجا خيلي‌ها دلشان براي مورينيو تنگ خواهد شد.

روي كين (كاپيتان سابق منچستريونايتد و مربي كنوني ساندرلند): مورينيو همه را تكان داد و باعث شد همه تيم‌ها به جنب و جوش بيفتند تا در رقابتي كه او به راه انداخته بود، عقب نمانند. اين مسئله هم براي ما هم براي آرسنال يكسان بود. رفتن او از ليگ برتر يك خسران بزرگ است و نمي‌توان به راحتي از آن گذشت.

آرسن ونگر: اين قضيه ذاتا ناراحت‌‌كننده است، چرا كه مورينيو مربي‌اي بود با كيفيت كار بسيار بالا. روابط ما هيچ‌وقت خوب نبود، البته اخيرا بهتر شده بود ولي به هر حال هيچ‌كدام از اينها باعث نمي‌شود كه من احترام خاصم نسبت به كار او را پنهان كنم.

منبع : همشهری جوان

Undercover-G
28-09-2007, 23:44
فردا ساعت چند با فولام بازی داریم؟

شنبه - 29 سپتامبر ( 7 مهر 86 )

چلسی - فولام

ساعت : 17:30

:46::46::46:

Undercover-G
29-09-2007, 00:10

گفته میشه که بالاک که دو تا جراحی رو زانوش داشته و چندین ماه هست که نتونسته تمرین کنه تمرین رو شروع کرده و در هفته های آینده برای بازی کردن آماده خواهد شد .

میشائل پلاتینی از سرمایه گذارهای زیادی که در لیگ برتر انگلیس وجود داره ابراز نارضایتی کرده و به اسکای اسپرت گفته : " هم اکنون چیزی در لیگ انگلستان وجود دارد که من آنرا نمی پسندم و آن وجود سرمایه داران و مالکان بیشماری که در لیگ برتر وجود دارد .
این برای خود فوتبال نیست . برای این است که آنها بتوانند کالاها و محصولات خود را در سالهای آتی با قیمت های بهتری به فروش به رسانند ."

بازگشت دیدیر دروگبا برای بازی فردا ممکنه همه رو دچار تعجب کنه .
این مهاجم که گفته می شد نتونه تا 1 ماه دیگه به علت مصدومیت آماده بازی بشه اما گرانت به خبرگذاری ها گفته که خیلی امیدواره که دروگبا برای بازی فردا با فولام در دسترس باشه همچنین گفته که خواستار بازگشت هر چه زودتر لمپارد و کاروالیو از مصدومیت هست . ( بنده خدا احتمالا" دلش ترسیده که نتونه بدون این بازیکنا جلو فولام نتیجه بگیره :21: )

Undercover-G
29-09-2007, 00:30
ون باستن به چلسي نمي رود

باشگاه چلسي و اتحاديه فوتبال هلند تأكيد كردند ماركو ون باستن در آستانه نشستن روي نيمكت مربيگري چلسي قرار ندارد. باتوجه به ابهامات فراوان در مورد آينده آورام گرانت روزنامه سان مدعي شد رومن آبراموويچ براي جانشيني مورينيو حساب ويژه‌اي روي ون باستن باز كرده اما اتحاديه فوتبال هلند خاطر نشان كرد هنوز هيچ تماسي از سوي باشگاه لندني گرفته نشده. در بيانيه روز چهارشنبه چلسي آمده است: هنوز در مورد پست مربيگري تيم اول تصميم خاصي گرفته نشده و تمامي گزينه‌هاي مطرح شده در رسانه‌ها در حد يك گمانه‌زني است و فعلاً هيأت مديره ايده‌اي را تصويب نكرده است. آنياون گينهوون سخنگوي اتحاديه فوتبال هلند نيز گفت:‌هنوز تماسي گرفته نشده. ون‌باستن در پايان سال جاري با مسؤولان اتحاديه بر سر تمديد قراردادش براي بعد از يورو 2008 مذاكره خواهد كرد. ون‌باستن 42 ساله در جريان شكست 2 بر صفر چلسي مقابل منچستريونايتد پشت‌سر رومن آبراموويچ نشسته بود. ون گينهوون افزود: اين شايعات تنها به دليل حضور ماركو در اولدترافورد ايجاد شده ولي او رفته بود تا بازي ادوين ون‌درسار را از نزديك تماشا كند و نزديكي صندلي‌اش به آبراموويچ تنها يك اتفاق بود. ماركو در تدارك حضوري قدرتمندانه در يورو 2008 است و تا آن زمان با ما قرارداد دارد. هلند در گروه‌g‌ با روماني هم امتياز است و 21 مهرماه به ديدار اين تيم مي‌رود. گفته مي‌شود ون باستن پيشنهاد فرانك آرنسن به آبراموويچ است و مرد ميلياردر روس شيفته روش‌هاي تهاجمي اين مربي هلندي شده. در اين بين گاس هيدينك هم يكي ديگر از گزينه‌هاي مورد نظر چلسي است ولي او هم مثل مربي تيم‌ملي هلند تا پايان يورو 2008 به روسيه متعهد است. ايوان گنكنف سخنگوي فدراسيون فوتبال روسيه گفت: هيدينك بعد از مسابقه ماه آينده با انگليس با مسؤولان فدراسيون ملاقات مي‌كند و در مورد آينده‌اش بحث خواهد كرد. فعلاً هيچ تماسي از چلسي دريافت نكرده‌ايم و نمي‌توان به شايعات مطرح شده اطمينان كرد.

+++++++++++++

يوفا و مدارا با مربي چلسي

به رغم نداشتن مدرك معتبر مربيگري اتحاديه فوتبال اروپا هيچ برنامه‌اي براي محروم كردن آورام گرانت، مربي جديد چلسي در ليگ قهرمانان ندارد. گرانت براي حضور در رقابت‌هاي اروپايي حداقل بايد مدرك مقدماتي داشته باشد اما يكي از سخنگويان يوفا گفت: ما فعلاً منتظر پايان مذاكرات چلسي، اتحاديه فوتبال اسرائيل و ليگ برتر هستيم تا از نتايج آن مطلع شويم اما هيچ برنامه‌اي براي محروم كردن مربي چلسي نداريم. يوفا تنها در شرايطي كه مسؤولان ليگ برتر به نداشتن مدرك گرانت اعتراض كنند، مجبور است وارد عمل شود.

+++++++++++++

آورام گرانت با پيروزي بر هال‌سيتي در جام اتحاديه قدم بلند را در استمفوردبريج بر مي‌دارد. مردان او در ليگ مغلوب منچستريونايتد شدند و حال ركورد 66 بازي بدون شكست در خانه به صورت جدي در معرض خطر قرار دارد. صف چلسي چلسي طي 9 ديدار اخير با فولهام هرگز شكست نخورده.‌ در 5 مسابقه اخير فقط يك بار پيروز شده‌اند؛ 4 بر صفر مقابل هال‌سيتي در جام اتحاديه. ‌  در صورت پيروزي براي هزاروپانصدمين‌بار در تاريخ ليگ پيروز شده‌اند. ‌ در 45 مسابقه اخير ليگ دو ديدار پي‌درپي را با شكست سپري نكرده‌اند. ‌  از فصل 2001-2000 تاكنون بدترين آغاز را در ليگ برتر داشته‌اند. ‌  فرانك لمپارد غايب با سه گل بهترين گلزن ليگ است. ‌  آندري شوچنكو امروز 31 ساله مي‌شود. ‌ جان اوبي ميكل محروم است. در جبهه فولهام  ‌آخرين باري كه فولهام برابر چلسي در استمفوردبريج پيروز شده در 7 مارس 1964 با نتيجه 2 بر يك بوده. ‌ در اين فصل فقط يك بار در خانه 2 بر يك بولتون را شكست داده‌اند. ‌  از 15 امتياز اخير فقط به سه امتياز دست يافته‌اند.  با پذيرش 14 گل در 7 ديدار دومين خط دفاع ضعيف ليگ را دارند.  همراه با اورتون تيم‌هايي هستند كه در همه ديدارهاي ليگ در اين فصل گل خورده‌اند. ‌ كلينت دمپسي و ديويد هيلي هر يك با سه گل بهترين گلزنان تيم هستند. ‌  آنتي نيه‌مي براي صدوپنجاهمين‌بار در ليگ (براي ساوتهمپتون و فولهام) به ميدان مي‌رود.

Undercover-G
29-09-2007, 01:25

مورینیو که در پرتغال به سر می برد آماده شغل بعدی خود است البته شاید این مسئله اتفاق بیافتد . اما مطمئنا" او تا به مربیگری باز نگردد او را در هیچ مسابقه فوتبالی نخواهیم دید .
ژوزه مورینیو پیشبینی کرد که دیر یا زود به فوتبال باز خواهد گشت اما او قصد ندارد تا قبل از مورد به باشگاه بعدی خود در هیچ استادیومی حضور پیدا کند .
مورینیو که در پرتغال به سر می برد گفت : " شاید تا 6 ماه دیگر هم هیچ کاری انجام ندهم ولی من نمی خواهم برای مدت طولانی بیکار باشم . من در حال آماده شدن برای برگشت در بهترین شرایط هستم .
" نمی دانم شاید 1 هفته ، 1 ماه یا 1 سال طول بکشد .
" اما فکر نمی کنم مدت زیادی بیکار بمانم برای اینکه این را نمی خواهم . من از دور لیگ های خارجی و لیگ پرتغال را پیگیری می کنم و در حال استراحت هستم .
" من فوتبال های زیادی را تماشا می کنم اما فقط در خانه .
" من به استادیوم نمی روم چون می دانم حضور من آنجا چه چیزهای بوجود می آورد .
به هر حال او گقته است برای دیدن بازی تیم ویتوریا استابال ، باشگاهی که او کارش از آنجا شروع کرده است و پدرش فیلیکس مربی آن بود است آنجاست .
او گفت : " همه این را به صورت اشتیاق و تعصب من به این باشگاه خواهند دید ."

منبع : Goal.com

Undercover-G
29-09-2007, 01:47

مهاجم اینتر ایتالیا معتقد است که ژوزه مورینیو باید به ایتالیا بیاید جای که او می تواند یکی از بهترین مربیان آنجا باشد .
کرسپو که مورینیو را برای آمدن به ایتالیا تشویق کرده است در مصاحبه ای به اسکای ایتالیا گفت : " مورینیو فرد بسیار جالبیست و بسیار خوشحال کننده خواهد بود که او را در ایتالیا ببینیم .
" روزنامه ها همیشه پر از مطالب مربوط به او هستند او هیچ وقت فراموش یا کمرنگ نمی شود . او شخصیت بسیار جالبی دارد .
" دیگر اینکه او ایتالیا را دوست دارد و من فکر می کنم او از آمدن به اینجا خوشحال خواهد شد هر چند من نمی دانم او به چه باشگاهی می رود .
" من او را دوست دارم چه به عنوان یک مربی یا یک شخص و فکر می کنم خیلی مهم باشد که ایتالیا بتواند بهترین مربیان را داشته باشد .

منیع : Goal.com

sudotux
29-09-2007, 01:53
هیدینک پیشنهاد آبراموویچ را رد کرد

پس از رد پیشنهاد آبرامویچ برای دعوت فان باستن به مربیگری چلسی،امروز نیز پیشنهاد دوم آبرامویچ در این هفته یعنی گاس هیدینک سرمربی تیم ملی روسیه نیز پیشنهاد آبرامویچ را رد کرد.

پس از اخراج خوزه مورينيو از سرمربيگري آبي‌هاي لندن، رومن آبراموويچ، مالك اين باشگاه به گاس هيدينک كه در حال حاضر سرمربي تيم ملي روسيه است، پيشنهاد همكاري داد، اما اين هلندي آن را نپذيرفت و گفت: وقتي اين پيشنهاد به من داده شد، به آنها خبر دادم كه حالا نمي‌خواهم هيچ كار ديگري انجام دهم به جز اينكه روي تيم‌ملي روسيه متمركز باشم و حواسم را به موفقيت اين تيم جمع كنم. از اين رو به آنها پاسخ منفي دادم

مورینیو در آث میلان

دیروز روزنامه ی عصر سان خبر احتمال حضور مورینو در سن سیرو و انتساب وی به جای آنجلوتی سرمربی حال حاضر آث میلان خبر داد.

احتمال می رود سرمربی سابق چلسی خوزه مورینیو در سکوی مربیگری آث میلان بنشیند.شایعه است که وی با آنجلوتی که به علت مشکلاتی در حال اخراج از آث میلان است تماس داشته است و درباره ی سرنوشت وی در بازی آینده ی میلان هشدار داد.

آنجلوتی در بازی های گذشته میلان با مورینیو مشاوره کرده است و علت آن هم کمک گرفتن از مورینیو برای حل بحران میلان و ناتوانی وی در حل این مشکلات بوده است.

همچنان پیشنهادی از سوی مقامات میلان برای مربیگری مورینیو نشده است.

گرانت: سایدول در حد چلسی نیست

گرانت در گزارشی استیو سایدول را در حد چلسی ندانست و خواستار اخراج سادول از چلسی شد.سایدول که یکی از چهار گل بازی جام اتحادیه چلسی و هال سیتی را به ثمر رساند شاید بتواند با این حرکت بتواند نظر گرانت را تغیر دهد.

آورام گرانت سر مربی موقت چلسی در رابطه با سیرول گفت ما او را در زمستان می فروشیم.او در این باری می گوید:من می خواهم تا بازیکنانی که برای رسیدن من به اهدافم مفید نیستند از ترکیب چلسی خارج کنم و به کمک پول زیاد آبراموویچ بازیکنان مورد نظر خود را بخرم و ترکیب مورد نظر خود را بسازم.

چلسی در فصل نقل و انتقالات زمستانی در صورتی که آرسنال دیگر نیازی به سیدول نداشته باشد او را به تیم سابقش ردینگ برمی گردانیم.سیدول در تابستان به عنوان بازیکن آزاد و با نظر مورینیو به چلسی آمد.

وی از نظر مربی سابق چلسی بسیار آینده دار شناخته شده چون بسیار جوان است و توانایی پیشرفت را دارد.

----------------------------------------

منبع تمامی خبرها : world-chelsea.com

MORINIO
29-09-2007, 02:19
شنبه - 29 سپتامبر ( 7 مهر 86 )

چلسی - فولام

ساعت : 17:30

:46::46::46:

:10:

در ضمن من بعد از چند روز به این نتیجه رسیدم که نمیتونم طرفدار چلسی نباشم و این نکته رو هم بگم که من طوری به بازیهای چلسی نگاه می کنم که فکر می کنم اصلا مربی نداره حد اقل تا زمانی که این گرانت از تیم بره:2:

Undercover-G
29-09-2007, 02:48
:10:

در ضمن من بعد از چند روز به این نتیجه رسیدم که نمیتونم طرفدار چلسی نباشم و این نکته رو هم بگم که من طوری به بازیهای چلسی نگاه می کنم که فکر می کنم اصلا مربی نداره حد اقل تا زمانی که این گرانت از تیم بره:2:

باز خوبه تو به یه نتیجه ای رسیدی ولی من که هنوز ... :41:
چلسی با این کارش فقط به خودش ضربه زد . :19::41:

Undercover-G
29-09-2007, 14:46

به گزارش روزنامه سان ، آورام گرانت که امروز با فولام در استمفورد بریج بازی دارد از تمام طرفداران با حالتی ملتمسانه در خواست کرده اون رو همانند ژوزه موریینیو دوست داشته باشند .
گرانت که از واکنش شدید طرفداران نسبت به او برای جایگزینی با مورینیو در امان نبوده است می داند که چلسی با رهبری ژوزه مورینیو حتی 1 بازی را هم در خانه در طول مربیگری او به حریفان واگذار نکرده و این موضوع موجب ترس او شده است .

منبع : thesun.co.uk

MORINIO
29-09-2007, 15:08

به گزارش روزنامه سان ، آورام گرانت که امروز با فولام در استمفورد بریج بازی دارد از تمام طرفداران با حالتی ملتمسانه در خواست کرده اون رو همانند ژوزه موریینیو دوست داشته باشند .
گرانت که از واکنش شدید طرفداران نسبت به او برای جایگزینی با مورینیو در امان نبوده است می داند که چلسی با رهبری ژوزه مورینیو حتی 1 بازی را هم در خانه در طول مربیگری او به حریفان واگذار نکرده و این موضوع موجب ترس او شده است .

منبع : thesun.co.uk

آورام دیوونه:21:
من فقط منتظرم تا تو یه بازی رو در خونه ببازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت با اولین پرواز میام لندن و تو رو به قتل می رسونم:27:

در ضمن منتظر کارهای زیبای گرافیکی persianastronomy از این عکس هستیم:10:

persianastronomy
29-09-2007, 19:42
آورام دیوونه:21:
من فقط منتظرم تا تو یه بازی رو در خونه ببازی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت با اولین پرواز میام لندن و تو رو به قتل می رسونم:27:

در ضمن منتظر کارهای زیبای گرافیکی persianastronomy از این عکس هستیم:10:

منظورت این عکسه ؟

MORINIO
29-09-2007, 19:58
منظورت این عکسه ؟

بله منظورم همینه:11:

در ضمن یه خبر دیگه :

چلسی دقایقی پیش با فولام صفر صفر مساوی کرد:41:

در این بازی دروگبا با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد:2:

Behroooz
29-09-2007, 20:00
چلسي با فولام مساوي كرد و دروگبا اخراج شد .

MORINIO
29-09-2007, 20:01
دیگه کاملا از صدر جدول جا موندیم

باید سعیمونو بکنیم در آخر فصل جزو چهار تیم اول باشیم:2:

persianastronomy
29-09-2007, 20:02
بله منظورم همینه:11:

در ضمن یه خبر دیگه :

چلسی دقایقی پیش با فولام صفر صفر مساوی کرد:41:

در این بازی دروگبا با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد:2:

باشه امشب میفتم به جونش :27:

باید حس بگیرم :2:

persianastronomy
29-09-2007, 20:06
دیگه کاملا از صدر جدول جا موندیم

باید سعیمونو بکنیم در آخر فصل جزو چهار تیم اول باشیم:2:

تا موقعی که این یارو مربیه فکر نکنم این طور بشه ...

یه چیزی رو هم اگه دقت کرده باشید تعداد اخراجی و اخطاری های تیم داره زیاد میشه . از روی این قضیه خیلی چیز ها رو میشه فهمید . مثلا اینکه استرس بازیکنا زیاده یا مثلا اینکه بازیکنا زیاد برای تیم ارزش قائل نیستند:13:

البته این نظره منه شاید همش تصادفی باشه

sudotux
29-09-2007, 23:44
روزنامه ترکیه ای "فتوماک" در گزارشی که صحتش تایید نشده است از حضور مصطفی دنیزلی به عنوان سرمربی آینده تیم فوتبال چلسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ترکیش دیلی نیوز، تیم فوتبال چلسی پس از جدایی خوزه مورینیو به دنبال مربی جدید می گردد و تا به امروز نام های بسیاری از مربیان بزرگ اروپا از جمله فابیو کاپلو، مارکو فان باستن و گاس هیدینک از سوی رسانه ها به عنوان جانشین این مربی پرتغالی مطرح شده است.

برپایه این گزارش، روزنامه فتوماک با تیتر بی اساس" دنیزلی به چلسی می رود" از حضور قریب الوقوع سرمربی پیشین تیم ملی ترکیه در رقابت های لیگ برتر انگلیس خبر داده است. این داستان برپایه واقعیت نیست اما فتوماک به نقل از علی سین رئیس باشگاه فنرباغچه نوشته است:" من دنیزلی را به رومن آبراموویچ پیشنهاد دادم. من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد و با این بازیکنان باکیفیتی که دراین تیم حضور دارند او می تواند به موفقیت دست پیدا کند. "

این روزنامه از استقبال آبراموویچ از پیشنهاد علی سین خبر داد و گفت این مربی بزودی مربی چلسی خواهد شد. سین که از آوریل 1981 تا دسامبر 1982 و از دسامبر 1994 تا 1998 دو بار رئیس باشگاه فنرباغچه بوده روابط بسیار نزدیکی با تجار روسی دارد و یکی از کسانی است که در خصوص قرارداد خرید گاز طبیعی ترکیه از روسیه برای کشورش فعالیت کرده است.

بنابرگزارش ترکیش دیلی نیوز، دنیزلی سال گذشته در ایران رهبری تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده داشت و با این تیم به عنوان سومی رقابت های لیگ برتر دست پیدا کرد. اوایل سپتامبر شایعاتی به گوش می رسید مبنی بر اینکه او علاقمند است هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد.

منبع خبر:

--------------------------------------
:18::18::18::18: :38::38::38: :39::39::39: :42::42::42::42:

دیگه نمی دونم چی بگم ... زبونم بند اومده :31:

MORINIO
30-09-2007, 01:23
دنیزلی مربی بدی نیست ولی من دوست ندارم که سرمربی چلسی بشه

sudotux
30-09-2007, 09:54
کاپیتان جان تری مقابل فولام دچار مصدومت در ناحیه ی فک و گونه ی صورت شد و چند هفته بازی را از دست داد.وی فردا صبح زیر تیغ جراحی خواهد رفت و بازی او در مقابل والنسیا مبهم است.

جان تری مقابل فولام دچار مصدومیتی نسباتاً شدید شد.ظاهرا تکه ای از دندان وی شکسته و در گونه ی وی فرو رفته و دچار خونریزی شدید شده است.

پزشکان هنوز زمان دقیقی برای بهبود تری اعلام نکرده کرده اند.خبر مصدومیت تری علاوه بر ترساندن مقامات چلسی،سرمربی تیم ملی انگلستان را به شدت عصبانی کرده است زیرا وی در مورد بهبودی وی برای بازی مقابل روسیه تردید دارد.

احتمال بازی نکردن وی مقابل والنسیا درچارچوب لیگ قهرمانان اروپا در چهارشبه بسیار ضعیف است.

منبع: world-chelsea.com
------------------------------------------------

اخبار تکمیلی:

جان تری بعد از بازی با فولام بلافاصله مورد عمل جراحی قرار گرفت و حداقل یک هفته نمی تواند تمرین کند.

Behroooz
30-09-2007, 12:37
در روزنامه جام جم نوشته كه يكي از روزنامه هاي تركيه از احتمال مربيگري دنيزلي در چلسي حرف زده ....

sudotux
30-09-2007, 13:14
در روزنامه جام جم نوشته كه يكي از روزنامه هاي تركيه از احتمال مربيگري دنيزلي در چلسي حرف زده ....

خبرشو صفحه قبل گذاشتم :46:

روزنامه ترکیه ای "فتوماک" در گزارشی که صحتش تایید نشده است از حضور مصطفی دنیزلی به عنوان سرمربی آینده تیم فوتبال چلسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ترکیش دیلی نیوز، تیم فوتبال چلسی پس از جدایی خوزه مورینیو به دنبال مربی جدید می گردد و تا به امروز نام های بسیاری از مربیان بزرگ اروپا از جمله فابیو کاپلو، مارکو فان باستن و گاس هیدینک از سوی رسانه ها به عنوان جانشین این مربی پرتغالی مطرح شده است.

برپایه این گزارش، روزنامه فتوماک با تیتر بی اساس" دنیزلی به چلسی می رود" از حضور قریب الوقوع سرمربی پیشین تیم ملی ترکیه در رقابت های لیگ برتر انگلیس خبر داده است. این داستان برپایه واقعیت نیست اما فتوماک به نقل از علی سین رئیس باشگاه فنرباغچه نوشته است:" من دنیزلی را به رومن آبراموویچ پیشنهاد دادم. من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد و با این بازیکنان باکیفیتی که دراین تیم حضور دارند او می تواند به موفقیت دست پیدا کند. "

این روزنامه از استقبال آبراموویچ از پیشنهاد علی سین خبر داد و گفت این مربی بزودی مربی چلسی خواهد شد. سین که از آوریل 1981 تا دسامبر 1982 و از دسامبر 1994 تا 1998 دو بار رئیس باشگاه فنرباغچه بوده روابط بسیار نزدیکی با تجار روسی دارد و یکی از کسانی است که در خصوص قرارداد خرید گاز طبیعی ترکیه از روسیه برای کشورش فعالیت کرده است.

بنابرگزارش ترکیش دیلی نیوز، دنیزلی سال گذشته در ایران رهبری تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده داشت و با این تیم به عنوان سومی رقابت های لیگ برتر دست پیدا کرد. اوایل سپتامبر شایعاتی به گوش می رسید مبنی بر اینکه او علاقمند است هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد.

منبع خبر:

--------------------------------------
:18::18::18::18: :38::38::38: :39::39::39: :42::42::42::42:

دیگه نمی دونم چی بگم ... زبونم بند اومده :31:

MORINIO
30-09-2007, 19:38
حالا نه خیلی تیم وضعیت خوبی داره تازه پشت سر هم بد شانسی میاریم

persianastronomy
30-09-2007, 21:02

برپایه این گزارش، روزنامه فتوماک با تیتر بی اساس" دنیزلی به چلسی می رود" از حضور قریب الوقوع سرمربی پیشین تیم ملی ترکیه در رقابت های لیگ برتر انگلیس خبر داده است. این داستان برپایه واقعیت نیست اما فتوماک به نقل از علی سین رئیس باشگاه فنرباغچه

نوشته است:" من دنیزلی را به رومن آبراموویچ پیشنهاد دادم. من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد و با این بازیکنان

باکیفیتی که دراین تیم حضور دارند او می تواند به موفقیت دست پیدا کند. "

این روزنامه از استقبال آبراموویچ از پیشنهاد علی سین خبر داد و گفت این مربی بزودی مربی چلسی خواهد شد. سین که از آوریل 1981 تا

دسامبر 1982 و از دسامبر 1994 تا 1998 دو بار رئیس باشگاه فنرباغچه بوده روابط بسیار نزدیکی با تجار روسی دارد و یکی از کسانی است

که در خصوص قرارداد خرید گاز طبیعی ترکیه از روسیه برای کشورش فعالیت کرده است.

بنابرگزارش ترکیش دیلی نیوز، دنیزلی سال گذشته در ایران رهبری تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده داشت و با این تیم به عنوان سومی

رقابت های لیگ برتر دست پیدا کرد. اوایل سپتامبر شایعاتی به گوش می رسید مبنی بر اینکه او علاقمند است هدایت تیم ملی ایران را بر

عهده بگیرد.

من یکی که باور نمی کنم ... آخه چلسی کجا ... دنیزلی کجا ... :13:اون حتی نتونست پرسپولیسو به جایی برسونه ، بعد بره بشه مربی یه تیم آشوب زده مثل چلسی من یکی که باور نمی کنم باید صبر کرد خبرای بیشتری منتشر بشه . :13:

این تیکه رو دقت کنید

من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد

فقط یه کودنه به تمام معنی می تونه این حرفو بزنه

اگه قضیه واقعیت داشته باشه باید بگم که شاهد کلکسیون دست گل های آمبراموویچ هستیم .......!

persianastronomy
30-09-2007, 21:53
اینم برای هواداران گرانت که از این به بعد دوسش داشته باشن ! :27::46:

Morinio جان امیدوارم خوشت بیاد :11:

MORINIO
01-10-2007, 00:42

ایول دمت گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sudotux
01-10-2007, 01:17

:31::16::16::16::16::16: ابول خیلی باحال بود

MORINIO
01-10-2007, 19:26
فردا یه بازی فوق العاده سخت با والنسیا در مستایا داریم!!!!!

ظاهرا جان تری هم به لیست بلند بالای مصدومین اضافه شده

خدا رحم کنه!!

sudotux
01-10-2007, 21:14
بروس باک مدیر باشگاه چلسی بیان کرد که این باشگاه هیچگونه شعار ضد یهودی برای انتساب آورام گرانت را تحمل نخواهد کرد و باعث سیاهی هواداران دانست.

گرانت بعد از تساوی مقابل فولام مورد خشم هواداران قرار گرفت و شعار های ضد یهودی سر دادند.

باک ادعا کرد که برخی از این شعارها که بعد از تعیین گرانت زده می شود برای جلب کردن هواداران به نژاد پرستی و تبعیض نژادی است.

باک هشدار داد که این شعارها و اتفاقاتی که در حال روی دادن هستند چهره ی هواداران چلسی را تیره می کند.
وی از هواداران به خاطر این اعمال بسیار ناراحت است.

world-chelsea.com

sudotux
01-10-2007, 21:15

در راستای قرعه کشی دور دوم جام اتحادیه انگلستان تیم فوتبال چلسی میزبان لستری ها خواهند بود.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران , تبم فوتبال چلسی بعد از حذف تیم هال سیتی باید در تاریخ 29 اوکتبر میزبان لستر سیتی باشد و برای صعود به مرحله بعد باید از سد آبی های لستر سیتی عبور کند.

بازیهای دیگر تیمها به شرح زیر می باشد:
لوتون - اورتون
پورتثموس - بلکبرن
چلسی - لستر سیتی
شفیلد یونایتد - آرسنال
بولتون - منچستر سیتی
کاونتری - وستهام
لیورپول - کاردیف

شایان ذکر است تمامی بازیهای دور دوم همزمان برگذار می شود

گاومیش
02-10-2007, 08:05
چلسی - لستر سیتی

به نظر من 6-0 لستر سیتی میزنه. همه گلها رو هم حسین کعبی میزنه . 4 تا پاس گل هم میده.

persianastronomy
02-10-2007, 11:12
فردا یه بازی فوق العاده سخت با والنسیا در مستایا داریم!!!!!

ظاهرا جان تری هم به لیست بلند بالای مصدومین اضافه شده

خدا رحم کنه!!

تازه والنسیایی ها به خون چلسی تشنن ... بازی فصل پیش رو یادتونه که تو دقیقه 89 بازی ،اسین بازی رو به نفع چلسی تموم کرد .

فقط خدا میتونه به دادمون برسه :41::40:.

sudotux
04-10-2007, 00:20

تبریک میگم

نکته جالب اینکه کاروالیو بعد از چند ماه مصدومیت امشب برای چلسی بازی کرد.

دروگبا هم مصدومیتش برطرف شد و امشب بازی کرد. گل دوم چلسی رو هم زد.

بازی توی زمین والنسیا بود.

MORINIO
04-10-2007, 00:20
یه خبر خوب یعنی در واقع یه خبر عالی

چلسی لحظاتی پیش تیم والنسیا رو در مستایا 2-1 برد.

گل های چلسی رو جو کول در در دقیقه 21 و دروگبا 71 به ضمر رسوندند.

گل والنسیا رو هم دیوید ویا در دقیقه 9 وارد دروازه چلسی کرد.

Nikolas_95
04-10-2007, 00:27
نمی دونیم باید بگیم خوب یا بد؟

باورتون میشه که من هنوز تو کف رفتن خوزه هستم؟

sudotux
04-10-2007, 00:28
یه خبر خوب یعنی در واقع یه خبر عالی

چلسی لحظاتی پیش تیم والنسیا رو در مستایا 2-1 برد.

گل های چلسی رو جو کول در در دقیقه 21 و دروگبا 71 به ضمر رسوندند.

گل والنسیا رو هم دیوید ویا در دقیقه 9 وارد دروازه چلسی کرد.

تبریک میگم ... امیدوارم با این برد از بحران خارج بشیم.

sudotux
04-10-2007, 00:29

این برد نتیجه زحمات خوزه هست نه این مرتیکه اسرائیلی . این تیمیه که خوزه درست کرده

Nikolas_95
04-10-2007, 00:31
این برد نتیجه زحمات خوزه هست نه این مرتیکه اسرائیلی . این تیمیه که خوزه درست کرده
این قسمت رو 1000% موافقم

آآآآآآآهههههههه...

MORINIO
04-10-2007, 00:33
تبریک میگم ... امیدوارم با این برد از بحران خارج بشیم.

بله درست میگی:46:

این بهترین فرصت برای چلسی بود که با یک برد از این بحران خارج بشه:46:

البته خاصیت این برد فقط خارج شدن از بحران نبود بلکه ما با این برد با ارزش به صدر جدول گروه هم صعود کردیم:20::8:

بابا بی خیال دیگه:8:

باید با این موضوع کنار اومد حتی اگه خیلی سخت باشه:46:

من که باهاش تقریبا کنار اومدم:2:

حالا از این بحثا خارج بشیم:20:

بازی بعد با کی داریم؟:10:

sudotux
04-10-2007, 00:37
تری با محافظ صورت مقابل والنسیا بازی کرد

mstf666
04-10-2007, 00:53
بازی بعد با کی داریم؟:10:

یکشنبه 7 اکتبر چلسی با بولتون بازی داره.تو زمین حریف.

ALI.ARB
04-10-2007, 02:17
امیدوارم چلسی بعد از رفتن مورینیو با این همه مصدوم ضریه نخوره ...

تا بدین جای کار جز یه سستی در ابتدا به خودش اومد و شکر خوب داره کار میکنه!!!

persianastronomy
04-10-2007, 13:21
سلام به همگی به همتون تبریک میگم بالاخره از بحران اومدیم بیرون . :31: بردن این تیم تو خونش کار خیلی سختیه که ما تونستیم این کارو بکنیم ولی از حق نگذریم هنوز روح خوزه تو این تیمه و هر کاری هم که داره گرانت میکنه تکرار کارهای خوزست . حالا روحیه تیم بهتر میشه و شاید دوباره روزای خوب چلسی شروع بشه .

ولی خدایش این برد با خوزه بیشتر مزه می داد !

persianastronomy
04-10-2007, 13:26
یکشنبه 7 اکتبر چلسی با بولتون بازی داره.تو زمین حریف.

فکر نکنم بتونه برامون شاخ شه بولتون این فصل با فصل قبل زمین تا آسمون فرق می کنه ( یعنی .... شده )

شیشتایش می کنیم !!! :27:

MORINIO
04-10-2007, 13:41
پست بالایی تایید میشه:10:

در ضمن من نمیدونم چرا نامردا بازی چلسی رو پخش نکردن و حتی به عنوان بازی دوم هم اینکارو نکردن:13:

فکر کنم تازه فهمیدن مربی چلسی اسراییلیه و دیگه بازیهاشو پخش نمیکنن!!!:27:

persianastronomy
04-10-2007, 18:36
من نمیدونم چرا نامردا بازی چلسی رو پخش نکردن و حتی به عنوان بازی دوم هم اینکارو نکردن:13:

فکر کنم تازه فهمیدن مربی چلسی اسراییلیه و دیگه بازیهاشو پخش نمیکنن!!!:27:

از این دیونه ها هر چی بگی بر میاد . خدا رو چه دیدی یهو دیدی فینال جام باشگاههای اروپا رو به خاطر حضور چلسی نشون ندادن :27::10:

persianastronomy
04-10-2007, 18:54
:22:لیورپول باخت اونم از مارسی !!!! :39:

آخ که چقدر از این تیم و مربیش بدم میاد .

Nikolas_95
04-10-2007, 19:57

فکر نمی کردم اینجوری بشه اما کلی حال کردیم

MORINIO
04-10-2007, 20:20

آره خیلی حال کردم باخت :8:

الان لیورپول تو جدول گروهش سومه:27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
04-10-2007, 23:10
بچه ها برید به تاپیک زیر و به تیم محبوبتون رای بدید:40:

زود باشید ... عقب افتادیم:19:

Behroooz
04-10-2007, 23:12
با بردن والنسيا كمي از بحران بيرون اومديد . باعث اميد واريه .....

Nikolas_95
04-10-2007, 23:36
بچه ها برید به تاپیک زیر و به تیم محبوبتون رای بدید:40:

زود باشید ... عقب افتادیم:19:
نگران نباشید خبری نیست خیلی عقبیم،اگه خوزه بود باز یه چیزی اما الان دیگه بعید می دونم خیلی بیاییم بالا

Nikolas_95
05-10-2007, 00:02
تشریف بیاورید

persianastronomy
05-10-2007, 12:26
نگران نباشید خبری نیست خیلی عقبیم،اگه خوزه بود باز یه چیزی اما الان دیگه بعید می دونم خیلی بیاییم بالا

خودم درستش می کنم !!! :27:

persianastronomy
05-10-2007, 12:33
این رو بخونید و امضا کنید به نقل از سایت هوادران چلسی در ایرون : :3:

با توجه به کسب نتایج ضعیف آورام گرانت مربی جدید النسب تیم فوتبال چلسی و با توجه به تداوم حضور وی روی نیمکت . کانون هواداران چلسی در ایران در نظر دارد تا با جمع آوری اعتراضات شما هواداران عزیز انتفاد ایرانی های فوتبالدوست را به گوش مسئولان باشگاه برساند اگر مخالف حضور این مربی اسرائیلی هستید اعتراض را امضا کنبد و به دوستانتان نیز بگویید اگر می خواهند امضاکنند با تشکر کانون هوداران چلسی در ایران

برای امضا برید به این آدرس :

Nikolas_95
05-10-2007, 13:04
این رو بخونید و امضا کنید به نقل از سایت هوادران چلسی در ایرون : :3:

با توجه به کسب نتایج ضعیف آورام گرانت مربی جدید النسب تیم فوتبال چلسی و با توجه به تداوم حضور وی روی نیمکت . کانون هواداران چلسی در ایران در نظر دارد تا با جمع آوری اعتراضات شما هواداران عزیز انتفاد ایرانی های فوتبالدوست را به گوش مسئولان باشگاه برساند اگر مخالف حضور این مربی اسرائیلی هستید اعتراض را امضا کنبد و به دوستانتان نیز بگویید اگر می خواهند امضاکنند با تشکر کانون هوداران چلسی در ایران

برای امضا برید به این آدرس :

البته این همون لینکی هست که بالا من گذاشتم اما شما زحمت کشیدید توضیحاتش رو هم نوشتید

persianastronomy
05-10-2007, 14:40
البته این همون لینکی هست که بالا من گذاشتم اما شما زحمت کشیدید توضیحاتش رو هم نوشتید

:45::43:
ببخشید !!!!

Nikolas_95
05-10-2007, 14:44
:45::43:
ببخشید !!!!
نه خواهش می کنم،اتفاقا بهتر شد،دوستان کسی رفته اونجا؟

MORINIO
05-10-2007, 14:49
آره من که نظر دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sudotux
05-10-2007, 15:41
نه خواهش می کنم،اتفاقا بهتر شد،دوستان کسی رفته اونجا؟

منم امضا کردم

MORINIO
07-10-2007, 18:36
پایان نیمه اول بازی چلسی- بولتون

چلسی با گل سالومون کالو در دقیقه 41جلوست

persianastronomy
07-10-2007, 19:09
الان دقیقه 80 و هنوز جلوییم !!:40::40::40:

1-0

Nikolas_95
07-10-2007, 19:26
الان دقیقه 80 و هنوز جلوییم !!:40::40::40:

1-0
ما منتظریم،البته امیدواریم همینطور تموم بشه

MORINIO
07-10-2007, 19:26
خوب بازی رو بردیم!:20:

میشه گفت دیگه کاملا از بحران خارج شدیم:5:

تبریک :46:

persianastronomy
07-10-2007, 19:33
تبریک به همه بالاخره از این بحران زدیم بیرون :46::20:

MORINIO
07-10-2007, 19:34
بازی بعد با کی داریم؟

persianastronomy
07-10-2007, 19:50
Bolton [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0 - 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Chelsea

شروعی دوباره برای چلسی ...............!

Nikolas_95
07-10-2007, 20:04
نمی دونم چرا دیگه بردهای چلسی به دلم نمی شینه

persianastronomy
07-10-2007, 20:06
نمی دونم چرا دیگه بردهای چلسی به دلم نمی شینه

البته طبیعیه که بردهای چلسی با خوزه خیلی متفاوته ولی یادمون نره چلسی تیم محبوبمونه و همه ی اینها بعد از برکناری این یارو گرانت حل میشه :46:

Nikolas_95
07-10-2007, 20:22
البته طبیعیه که بردهای چلسی با خوزه خیلی متفاوته ولی یادمون نره چلسی تیم محبوبمونه و همه ی اینها بعد از برکناری این یارو گرانت حل میشه :46:
این کارهای آبراموریچ که حساب کتاب نداره،اومدیم و برکنارش نکرد،اونوقت تکلیف چیه؟

persianastronomy
07-10-2007, 22:23

نترس بذار با چندتا تیم بزرگ بازی کنیم وقتی که تیم نتیجه نگرفت آمبراموویچ مبجوره که بیاد مربی رو عوض کنه ، چون اگه این کار رو نکنه سرمایش تو خطرمیفته !
بیاید واقع بین باشیم ، بولتون تیمی نیست که بردنش کار سختی باشه ( یه نگاه به جدول بندازید متوجه می شید)
تازه گرانت هم این روزا کار خاصی نمیکنه . اون بهترین بازیکنهای دنیا رو در اختیار داره و فقط کارش اینه که تصمیم بگیره که کدوم یک از تئوری های مورنیو رو انتخاب کنه ( کپی کنه ) .:27:
ولی بازی در مقابل تیم هایی مثل لیورپول ، آرسنال و ... طبیعتا" از این قضیه پیروی نمیکنه و اون موقعست که این رئیس ابله به خودش میاد و ...

پس خودمونو با این پیروزیها گول نزنیم ! :rolleye:

MORINIO
07-10-2007, 22:28

حالا بی خیال :46: دیگه به این موضوع فکر نکن

در ضمن در بازی امروز دروگبا و میکل به دلیل محرومیت حضور نداشتند

اگه این دو تا(دروگبا و میکل) + لمپارد و بالاک به تیم اضافه بشند اونوقت تیم رویایی چلسی رو خواهید دید:10:

Nikolas_95
07-10-2007, 22:36
با کلمه رویایی موافق نیستم

چون چلسی رویایی با نبود خوزه هیچ وقت تکرار نمیشه

persianastronomy
07-10-2007, 22:44
با کلمه رویایی موافق نیستم

چون چلسی رویایی با نبود خوزه هیچ وقت تکرار نمیشه

تایید میشه ...

MORINIO
07-10-2007, 22:49
بابا شما هم حسابی گیر دادین به مورینیو

خوب باید با نبودش کنار اومد دیگه

انگار مرغ شما یه پا داره

در ضمن چند وقتیه خبری از Undercover-G نیست :13:

persianastronomy
07-10-2007, 22:53
بابا شما هم حسابی گیر دادین به مورینیو

خوب باید با نبودش کنار اومد دیگه

انگار مرغ شما یه پا داره

در ضمن چند وقتیه خبری از Undercover-G نیست :13:

آخه نمیشه فراموشش کرد جیگر .
الان خودت تو امضات عکس کی رو گذاشتی ؟؟؟

درباره ی UNDERCOVER_G هم باید بگم از دو حال خارج نیست :

یا به خاطره مدرسه و کنکور و ... که نیست یا اینکه به خاطر ماه رمضون حس و حال نداره بیاد :27::10:

MORINIO
07-10-2007, 22:57
"آندره شوچنكو" نحوه‌ي اداره كردن تيم چلسي از سوي "آورام گرانت" را رضايت بخش مي‌داند اما، گفت كه هم تيمي‌هايش از رفتن "مورينيو" شوكه شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شوچنكو به Daily Trud گفت: نمي‌توانم انكار كنم كه جدايي مورينيو براي بيشتر بازيكنان به طور كامل غير منتظره بود، همراه با مورينيو تيم با وجود مشكلات زياد خيلي بد كار نمي‌كرد، مثل مساوي برابر روزنبرگ در اولين بازي ليگ قهرمانان اروپا.

اما شوچنكو درباره‌ي آورام گرانت گفت: او اولين روز نيست كه اينجاست، همه اين را مي‌دانند و دوستش دارند. همه بازيكنان اكنون حاضرند تا از مربي‌شان در موقعيت‌هاي پيچيده حمايت كنند. در پيروزي برابر والنسيا، گرانت ارزش‌هاي خود را به نمايش گذاشت.

مهاجم اكرايني تيم چلسي كه به دليل آسيب ديدگي در پيروزي 2 بر يك چلسي برابر والنسيا بازي نكرد درباره‌ي شايعات پيوستن‌اش به ميلان گفت: حتي نمي‌خواهم در اين باره حرف بزنم من براي چلسي بازي مي‌كنم با تمام وجود.

MORINIO
07-10-2007, 22:59
آخه نمیشه فراموشش کرد جیگر .
الان خودت تو امضات عکس کی رو گذاشتی ؟؟؟

درباره ی UNDERCOVER_G هم باید بگم از دو حال خارج نیست :

یا به خاطره مدرسه و کنکور و ... که نیست یا اینکه به خاطر ماه رمضون حس و حال نداره بیاد :27::10:

بله درسته که نمیشه فراموشش کرد ولی اتفاقیه که افتاده و باید باهاش کنار اومد :41:
در ضمن هی با گفتن نام مورینیو داغ ما تازه میشود پس بهتره زیاد در موردش حرف نزنیم :10:

Nikolas_95
07-10-2007, 23:09
من که هر وقت اسم چلسی رو میشنوم داغم تازه میشه

sudotux
08-10-2007, 01:19
انجمن بين‌المللي بازيكنان حرفه‌اي فوتبال كه داراي 57500 عضو مي‌باشد، بهترین بازیکنان جهان را انتخاب کردند که جان تری و دیدیر دروگبا بازیکنان چلسی نیز دراین بین نامشان می درخشد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، در این انتخاب که بین تمامی بازیکنان حرفه ای فوتبال انجام شد ، کاکا ی برزلی و هافبک میلان به عنوان برترین بازیکن سال انتخاب شد که این انتخاب را مدیون قهرمانی تیمش در لیگ قهرمانان می باشد
بازیکنان زیر از سوی این انجمن انتخاب شدند:

جیان لویجی بوفون - ایتالیا - یوونتوس

السنادرو نستا - ایتالیا - میلان
فابیو کاناوارو - ایتالیا - رئال
جان تری - انگلستان - چلسی

کاکا - برزیل - میلان
کریستیانو رونالدو - پرتغال - منچستر یونایتد
استیو جرارد - انگلستان - لیورپول

لیونل مسی - آرژانتین - بازسلونا
رونالدینهو - برزیل - بارسلوناش
دیدیر دروگبا - ساحل عاج - چلسی

در مرحله اول نیز از تیم چلسی به غیر از تری و دروگبا : پتر چک ، ریکاردو کاروالیو ، اشلی کول ، مایکل اسین ، قرانک لمپارد ، کلود ماکلله را به عنوان نماینده خود داشت که در این میان سهم آنها دو بازیکن ارزشمند و محبوب خود بود

sudotux
08-10-2007, 01:25
لمپارد ۹۰ دقیقه در برابر بولتون بازی کرد :40:

تیم فوتبال چلسی در هفته نهم لیگ برتر در ورزشگاه ریبوک به مصاف تیم فوتبال بولتون رفت و توانست این تیم را در خانه شکست دهد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی که با مربی گری گرانت سومین پیروزی خود را به ارمغان آورد با گل دقیقه 40 سلامون کالو مهاجم ساحل عاجی خود توانست بولتون را خانه نشین کند
در این دیدار فرانک لمپارد هافبک ارزشمند چلسی که به علت مصدومیت چند هفته ای دور از میادین بود 90 دقیقه برای تیمش بازی کرد و عملکرد نسبتا خوبی نیز داشت

ترکیب چلسی در این دیدار اینگونه بود : چک ، تری ، کاروالیو ، بلتی ، اشلی کول ، سیدول ، ماکلله ، لمپارد :40: ، چو کول ( 84 - فیرییرا ) ،کالو ( بین نیمه - پیزارو ) ، مالودا ( 73 - شوچنکو

--------------------------------------------------
یادآوری مجدد:

اعتراض برای برکناری گرانت :

این جمله رو یه جایی دیدم , خیلی جالب بود : واي اگر مورينيو حکم جهادم دهد :16:

persianastronomy
08-10-2007, 10:17
بازی بــــــــــــــــــعدی :

Middlesbrough - Chelsea

بیستم اکتبر

ساعت : 15:00

Riverside Stadium

Nikolas_95
08-10-2007, 10:43
بازی بــــــــــــــــــعدی :

Middlesbrough - Chelsea

بیستم اکتبر

ساعت : 15:00

Riverside Stadium
تاریخ شمسی رو هم بنویسید،فکر کنم بشه 28 مهر درسته؟

persianastronomy
08-10-2007, 12:10
آره روز شنبه 28 مهرماه

persianastronomy
08-10-2007, 12:11
اینم جدول : کارمون خیلی سخته ! :13:

Nikolas_95
08-10-2007, 16:07
آره راست میگی کار خیلی سخته،فقط خدا کنه دیگه مصدوم و محروم ندیم
بی مربی که هستیم بی بازیکن هم که بشیم ....

persianastronomy
08-10-2007, 19:30
آره راست میگی کار خیلی سخته،فقط خدا کنه دیگه مصدوم و محروم ندیم
بی مربی که هستیم بی بازیکن هم که بشیم ....

تازه نقل و انتقالات نیم فصل رو نگفتی که معلوم نیست قراره چه بلایی سرمون بیاد . :13:

MORINIO
08-10-2007, 19:57
البته ظاهرا آبراموویچ با $ های خودش همه رو خر کرده:27:

چون همه بلافاصله بعد از رفتن مورینیو گفتند که از چلسی خواهند رفت اما یکی یکی از تصمیمشون منصرف شدند:27:

Nikolas_95
08-10-2007, 20:15

چون همه بلافاصله بعد از رفتن مورینیو گفتند که از چلسی خواهند رفت اما یکی یکی از تصمیمشون منصرف شدند:27:
آره برای من هم جالب بود،چطوری تغییر عقیده دادن خدا می دونه

البته فصل نقل و انتقالات بهتر معلوم میشه

persianastronomy
08-10-2007, 21:15

همه از حرفشون برگشتند چون فعلا کاره دیگه ای نمی تونن بکنن نیم فصل که باشگاه ی سیریش اسپانیا به ستاره های ما کیلید کردن اونخت معلوم میشه که $ های آبراموویچ میچربه یا $ های اونا:46:

MORINIO
09-10-2007, 02:18
همه از حرفشون برگشتند چون فعلا کاره دیگه ای نمی تونن بکنن نیم فصل که باشگاه ی سیریش اسپانیا به ستاره های ما کیلید کردن اونخت معلوم میشه که $ های آبراموویچ میچربه یا $ های اونا:46:

البته نکته خوبی که وجود داره اکثر ستاره های تیممون تا چند سال با چلسی قرارداد دارند و بدون اجازه باشگاه نمیتونن به تیم دیگه ای برن:46:

مثلا همین لمپارد تا دوسال دیگه قرار داد داره:20:

Nikolas_95
09-10-2007, 02:45
البته نکته خوبی که وجود داره اکثر ستاره های تیممون تا چند سال با چلسی قرارداد دارند و بدون اجازه باشگاه نمیتونن به تیم دیگه ای برن:46:

مثلا همین لمپارد تا دوسال دیگه قرار داد داره:20:
ای آقا مگه همین خوزه خودمون نبود قرارداد داشت مثلا با باشگاه؟

MORINIO
09-10-2007, 02:51
ای آقا مگه همین خوزه خودمون نبود قرارداد داشت مثلا با باشگاه؟

خوب قرار داد خوزه رو باشگاه فسخ کرد :13: یعنی با اجازه باشگاه:2:

منظورمو گرفتی؟:46:

Nikolas_95
09-10-2007, 03:08
خوب قرار داد خوزه رو باشگاه فسخ کرد :13: یعنی با اجازه باشگاه:2:

منظورمو گرفتی؟:46:
آره اینو میدونم،باشگاه بازیکن رو خریده در اختیار خودش هم هست و تا پایان قرارداد نمی تونه جای دیگه ای بره

منظورم اینه که به قراردها خیلی هم نمیشه حساب کرد

MORINIO
09-10-2007, 03:14
بعد از بازی یک شنبه چلسی مقابل بولتون پیتر چک توانست در رتبه بندی دروازه بانان چلسی به مقامی بالا تر برسد و جزو بهترین های تاریخ چلسی شود

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پیتر چک با ۴ فصل حضور در لیگ برتر و تیم چلسی توانسته با ۱۳۸ بازی ۷۳ مهار موفق داشته باشد و جزو ۵ تا بهترین های لیست دروازبانان تاریخ چلسی قرار بگیرد . پیتر چک پس از بازی با بولوتون توانست جای اد ده گوی ر ابگیرد و به رتبه ی پنجم این لسیت برود . در دروازه بان های حال حاضر چلسی به جز نام چک نام کودیچینی هم به چشم می خورد . از کودیچینی در لیست به عنوان دومین بهترین مهار کننده نام برده شده است . بهترین مهار کننده ی تاریخ چلسی پیتر بونتی است که با آماری خیره کننده یعنی ۲۰۸ مهار در صدر است .

۲۰ برترین مهار کننده های تاریخ چلسی :

پیتر بونتی (۲۰۸) با ۷۲۹ بازی
کارلو کدیچینی (۴+۸۵) با ۱۸۹بازی
سم میلینگتون (۷۸) با ۲۴۵ بازی
جیم مولینکس (۷۷) با ۲۳۹ بازی
پیتر چک (۷۳) با ۱۳۸ بازی
اد ده گوی (۱+۷۲)
ویک وودلی (۶۰) با ۲۷۲ بازی
ادی نیزدویچ (۵۵) با ۱۷۵ بازی
دیمیتر خارینه (۵۱) با ۱۴۶ بازی
دیو بیشانت (۴۱) با ۱۵۷ بازی
جک واتلی (۳۸) با ۱۳۸ بازی
بیل رابرتسون (۳۸) بازی ۲۱۵ بازی
بن هاوارد بیکر (۳۶) با ۹۳ بازی
پیتر بروتا (۳۵) با ۱۱۴ بازی
کولین همتون (۳۲) با ۸۲ بازی
هری مدهورست (۳۲) با ۱۵۷ بازی
کوین هیچکاک (۲+۳۰) با ۱۳۱ بازی
حان فیلیپس (۳۰) با ۱۴۹ بازی
پیتر مک کنا (۲۵) با ۲۵ بازی
ستیو فرانسیس (۲۱) با ۸۸ بازی

MORINIO
09-10-2007, 03:19
گاس هيدينک، سرمربي تيم ملي روسيه فاش كرد رومن آبراموويچ، مالك چلسي قصد دارد براي موفقيت طولاني مدت تيمش برنامه‌ريزي كند.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي هلندي تيم‌ملي روسيه يكي از مردان مورد اعتماد و محرم راز مالك روسي استمفوردبريج است تا جايي كه آبراموويچ حقوق وي به عنوان سرمربي تيم ملي كشورش را مي‌پردازد.
هيدينك در مصاحبه‌اي با ساندي ميرر گفت: در دنياي فوتبال همه چيز سريع تغيير مي‌كند، اما در حال حاضر به انتقال به چلسي فكر نمي‌كنم، زيرا رفتن به اين باشگاه فعلاً كار عاقلانه اي به نظر نمي‌رسد. من و رومن در حال كار بر روي يك پروژه مهم يعني بازي‌هاي تيم ملي روسيه در جام جهاني 2010 هستيم.
او به خاطر اينكه در نظر دارد برنامه‌اي درست و موفقيت‌آميز در چلسي پياده كند از نزديك روند پيشرفت و بازي‌هاي تيم‌ملي روسيه را دنبال مي‌كند. با اين حال نمي‌توانم قاطعانه بگويم هرگز سرمربي چلسي نخواهم شد.

MORINIO
09-10-2007, 14:21
رومن آبراموويچ، مالك چلسي يك گام به خارج كردن رونالدينيو از بارسلونا نزديك‌تر شد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ با توجه به شايعه پراكني‌ها دنياي فوتبال هلند مبني بر اينكه فرانك رايكارد نيز سرانجام جا پاي هنك تن كيت دستيار سابقش خواهد گذاشت و مانند وي به چلسي خواهد رفت، به نظر مي‌رسد آبراموويچ به امضاي قرارداد با رونالدينيو نزديك‌تر خواهد شد. زيرا به نقل از مطبوعات اسپانيا ستاره برزيلي خط حمله بارسلونا به دختر سرمربي‌اش علاقه‌مند است و با پيوستن وي به چلسي او نيز به رايكارد ملحق خواهد شد.

===============

آخه چقدر شایعه؟؟؟:19::19:

MORINIO
09-10-2007, 14:39
هنک تن کاته مربی تیم فوتبال آژاکس آمستردام پس از توافق روز گذشته دو باشگاه در آستانه پیوستن به تیم فوتبال چلسی است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، باشگاه هلندی اعلام کرد: هفته گذشته پس از اینکه باشگاه چلسی شخصا با تن کاته تماس گرفت، او از آژاکس خواست در این خصوص با همتای انگلیسی به مذاکره بنشینیم. پس از رایزنی داخلی، باشگاه موافقت خود را با این درخواست اعلام کرد.

بر پایه این گزارش، باشگاه آژاکس اعلام کرد فقط قرارداد نهایی تن کاته با چلسی باقی مانده و آن هم به نظر نمی رسد زمان ببرد. او دستیار فرانک ریکارد در بارسلونا بود و به همراه هم موفق شدند بارسا را به عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا برسانند. تن کاته پس از آن در ماه مه سال 2006 طی قراردادی 2 ساله مربیگری تیم آژاکس را بر عهده گرفت. وی قرار است جانشین خوزه مورینیو شود که چندی پیش از سرمربیگری چلسی کناره گیری کرد.

تیم فوتبال آژاکس هفته گذشته با نتیجه 3 بر 2 مقابل دینامو زاگرب شکست خورد و از دور رقابت های جام یوفا حذف شد.

Nikolas_95
09-10-2007, 15:23
تري: گرانت آينده چلسي است

جان تري، كاپيتان چلسي به هواداران تيمش گفته است گرانت آينده چلسي است و خوزه مورينيو مربوط به گذشته اين تيم.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ مدافع ملي‌پوش و انگليسي استمفوردبريج درباره سرمربي جديد آبي‌ها گفت: مطمئناً توانايي بازيكنان چلسي بيشتر از اين است و بهتر از اين مي‌توانند نتيجه بگيرند، اما گرانت تمام تلاش خود را به كار گرفته تا در كنار استيو كلارك و برنارد روجرز (سرمربي تيم ذخيره‌ها) عملكرد تيم را بهتر كند. حقيقتاً گرانت مرد محترمي است و ما از وي حمايت مي‌كنيم. ما بايد در تلاش باشيم كه به صدر جدول صعود كنيم و هواداران نيز بايد با حمايت و تشويق‌هاي خود ما را در اين راه ياري كنند. مطمئناً آنها علاقه خاصي به مورينيو داشتند که افتخارات بزرگي براي باشگاه محبوبشان به ارمغان آورد. اما گرانت نيز تمام سعي خودش را مي‌كند و در آينده آنها اين سرمربي را نيز دوست خواهند داشت.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Nikolas_95
09-10-2007, 15:29
شتاب مقامات چلسي براي جذب ستاره آژاكس

مقامات باشگاه چلسي قصد دارند براي به خدمت‌گيري كالاس جان هانتلار، مهاجم آژاكس بي‌درنگ اقدام كنند.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا و به نقل از ديلي ميل به نظر مي‌رسد كالاس جان سرانجام مانند هنك تن كيت، سرمربي سابقش در آژاكس كه اخيراً به چلسي ملحق شده به استمفوردبريج برود.
هانتلار، يكي از ستاره‌هاي پرفروغ فوتبال هلند است كه تابستان گذشته به مسؤولان منچستر يونايتد پاسخ منفي داد و به خاطر يك فصل ديگر ماندن در اين كشور حاضر نشد با شياطين سرخ قرارداد 14 ميليون پوندي به امضا برساند.
ورود اين بازيكن 24 ساله كه از مجموع 34 بازي‌اش در فصل گذشته 21 گل براي آژاكس به ثمر رساند به چلسي بي‌ترديد خروج آندري شوچنكو از اين باشگاه و پيوستن وي به باشگاه سابقش يعني ميلان را آسان‌تر خواهد كرد.

Nikolas_95
09-10-2007, 15:29
بابل: تن كيت ستاره‌هاي چلسي را بهتر خواهد كرد

رايان بابل، مهاجم ليورپول مي‌گويد با پيوستن هنك تن كيت، سرمربي آژاكس به كادر مربيگري چلسي، ستاره‌هاي اين تيم دوران پركار و دشواري را پيش‌رو خواهند داشت.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ بابل كه در تيم آژاكس زير نظر تن كيت كار كرده، درباره وي گفت: مشكلي وجود ندارد كه تن كيت باعث متحول شدن بازي‌ام در آژاكس شد. او مدام به من مي‌گفت كه سريع‌ترين بازيكن هلند هستم و بايد سريع‌تر از هميشه بدوم.
بابل كه به خوبي با شيوه ها و اخلاق تن كيت آشناست به آبي‌ها هشدار داد، به زودي حال و هواي باشگاهشان عوض خواهد شد.
او در ادامه افزود: در طول تمرينات هر يك از بازيكنان آژاكس آزاد بودند به محض رسيدن به توپ هر كاري دلشان مي‌خواهد انجام دهند، اما سرمربي ديگر عادت كرده بود مرا اذيت كند و همواره تأكيد مي‌كرد به شيوه خاص شوت كنم و پاس دهم. با آنكه از اين اخلاق وي خوشم نمي‌آمد، اما به شيوه مورد نظر وي عادت كردم و بازي‌ام بهتر شد. او باعث شد كه من متوجه شوم که نقاط قوت و ضعفم چيست. حقيقتاً شيوه او چشمان مرا باز كرد.

MORINIO
09-10-2007, 20:39
تري: گرانت آينده چلسي است

جان تري، كاپيتان چلسي به هواداران تيمش گفته است گرانت آينده چلسي است و خوزه مورينيو مربوط به گذشته اين تيم.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ مدافع ملي‌پوش و انگليسي استمفوردبريج درباره سرمربي جديد آبي‌ها گفت: مطمئناً توانايي بازيكنان چلسي بيشتر از اين است و بهتر از اين مي‌توانند نتيجه بگيرند، اما گرانت تمام تلاش خود را به كار گرفته تا در كنار استيو كلارك و برنارد روجرز (سرمربي تيم ذخيره‌ها) عملكرد تيم را بهتر كند. حقيقتاً گرانت مرد محترمي است و ما از وي حمايت مي‌كنيم. ما بايد در تلاش باشيم كه به صدر جدول صعود كنيم و هواداران نيز بايد با حمايت و تشويق‌هاي خود ما را در اين راه ياري كنند. مطمئناً آنها علاقه خاصي به مورينيو داشتند که افتخارات بزرگي براي باشگاه محبوبشان به ارمغان آورد. اما گرانت نيز تمام سعي خودش را مي‌كند و در آينده آنها اين سرمربي را نيز دوست خواهند داشت.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

خوب من میگم دیگه که این آبراموویچ همشون رو خر کرده:27: هی بگید نه!:19:

در ضمن این هانته لار مهاجم خوبیه :20: باید اینو بگیرن و این شوچنکو:2: رو بندازن بیرون

MORINIO
11-10-2007, 18:29
پس از اینکه کاکا عنوان کرد علاقمند است در فوتبال انگلستان بازی کند پرونده حضور او در چلسی دوباره به جریان افتاد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپورتینگ لایف، آورام گرانت مربی جدید چلسی از رومن آبراموویچ مالک این تیم خواسته کاکا ستاره برزیلی میلان را به خدمت بگیرد.

بر پایه گزارش، گرانت حاضر شده لمپارد و دروگبا را به خاطر وفاداری به خوزه مورینیو سرمربی پیشین چلسی بفروشد تا کاکای برزیلی را به ارزش 100 میلیون پوند به خدمت بگیرد.

نایب قهرمان فصل پیش رقابت های لیگ برتر فصل گذشته دو تلاش نافرجام برای به خدمت گرفتن کاکا داشته اما پی برد که هیچ شانسی برای به دست آوردن این بازیکن ندارد.

چنانچه چلسی بخواهد بهترین بازیکن جهان را جذب کند باید به تبصره مراجعه کند چراکه کاکا با میلان قرارداد دارد.

persianastronomy
11-10-2007, 22:02
سلام بچه ها

این شایعه ها چیه دیگه

میگم خوب شد این چلسی دچار بحران شد وگر نه این روزنامه ها با چی می خواستن کاغذهای نشریشونو سیاه کنن !؟:44:

Nikolas_95
11-10-2007, 22:26
سلام بچه ها

این شایعه ها چیه دیگه

میگم خوب شد این چلسی دچار بحران شد وگر نه این روزنامه ها با چی می خواستن کاغذهای نشریشونو سیاه کنن !؟:44:
گل گفتی،هی دارن هیزم میارن به معرکه

دیگه هیچی رو باور نمی کنیم

MORINIO
13-10-2007, 18:44
فرانك رايكارد اين شايعه كه قصد دارد براي پيوستن به هنك تن كيت، دستيار سابقش بارسلونا را به مقصد چلسي ترك كند، تكذيب كرد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ به دنبال ملحق شدن تن كيت به كادر مربيگري آبي‌هاي لندن مطبوعات نوشتند كه سرمربي هلندي آبي و اناري پوشان نيز در نظر دارد به هموطنش بپيوندد. با اين حال او ضمن تكذيب اين شايعات تأكيد كرد: امضاي قرارداد تن كيت با چلسي به من مربوط نمي‌شود و كاري به شايعاتي كه در مورد پيوستنم به چلسي منتشرمي‌شود، ندارم. من سرمربي بارسلونا هستم و به هيچ باشگاه ديگري فكر نمي‌كنم.

========
خدا رو شکر که تکذیب کرد:19:

Nikolas_95
13-10-2007, 18:57
فرانك رايكارد اين شايعه كه قصد دارد براي پيوستن به هنك تن كيت، دستيار سابقش بارسلونا را به مقصد چلسي ترك كند، تكذيب كرد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا؛ به دنبال ملحق شدن تن كيت به كادر مربيگري آبي‌هاي لندن مطبوعات نوشتند كه سرمربي هلندي آبي و اناري پوشان نيز در نظر دارد به هموطنش بپيوندد. با اين حال او ضمن تكذيب اين شايعات تأكيد كرد: امضاي قرارداد تن كيت با چلسي به من مربوط نمي‌شود و كاري به شايعاتي كه در مورد پيوستنم به چلسي منتشرمي‌شود، ندارم. من سرمربي بارسلونا هستم و به هيچ باشگاه ديگري فكر نمي‌كنم.

========
خدا رو شکر که تکذیب کرد:19:
اول نشناختمت،چون هم آواتار هم امضاتو عوض کرده بودی،امضا و آواتار نو مبارک

خدا کنه فردا تکذیبیه تکذیب نشه

MORINIO
13-10-2007, 19:00
البته خبر مال چند روز پیشه ولی چون کسی نذاشته بود من میزارمش:20:

==================================================
سهم چلسی در بهترین بازیکن جهان:

کنفدراسیون جهانی فوتبال ، فیفا . برای انتخاب بهترین بازیکن جهان اسامی تعداد بازیکنانی که این شانس رادارند ،را اعلام کرد .

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، امروز از سوی فیفا این اسامی اعلام شد که طی آن سهم چلسی 5 بازیکن بود که نامشان اینچنین است :
پیتر چک - چک
دیدیر دروگبا - ساحل عاج
مایکل اسین - غنا
فرانک لمپارد - انگلستان
جان تری - انگلستان

به نظر می رسد در این بین شانس دیدیر دروگبا آقای گل فصل گذشته لیگ برتر بیشتر از بقیه باشد...
بهترین بازیکن سال 2007 در هفدهم دسامبر در زوریخ معرفی خواهد شد...

در سال گذشته فابیو کاناوارو بازیکن ایتالیایی رئال به این مقام رسید

MORINIO
13-10-2007, 19:03
هنك تن كيت سرمربی تیم فوتبال آژاکس با توافق باشگاه چلسی راهی لندن شد تا به عنوان دستیار گرانت به کارش ادامه دهد

به گزارش کانون هواداران چلسی ، هنك تن كيت که سابقه مربی گری در بارسلونا را نیز دارد قراردادش با چلسی را ثبت خواهد کرد تا به گرانت کمک کند .
به نظر می رسد با آمدن هنك تن كيت ماندن گرانت در چلسی ماندنی شده است و می تواند در کنار دوست خود ( آبراموویچ ) بماند.

====================
البته خبر بالا هم مال دو سه روز قبل هست

اول نشناختمت،چون هم آواتار هم امضاتو عوض کرده بودی،امضا و آواتار نو مبارک
ممنون:11:

MORINIO
14-10-2007, 19:17
اشلی کول مدافع تیم ملی انگلستان و چلسی به احتمال فراوان نمی تواند در مقابل تیم ملی روسیه به میدان برود

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اشلی کول که در اردوی تیم ملی کشورش قرار دارد توسط پزشکان این تیم مورد معایته قرار گرفت که از این رو به نظر می رسد اشلی گرفتار مصدومیت جدی ای از زانوی خود شده باشد
در صورتی اشلی هم مصدوم باشد بعد از تری دومین بازیکن مصدومی هست که در اردوی تیم ملی قرار دارد....
جان تری هم تیمی و هم پستی اشلی کول نیز از ناحیه گونه دچار شکستگی شده بود ... وضعیت اشلی کول در چند روز آینده مشخص خواهد شد . ولی آنچه که مشخص است متضرر شدن چلسی از مصدومیت اشلی است

=========
خداییش ما آخر شانسیم:13::19::41:

sudotux
14-10-2007, 22:56
وافعا عجب شانسی!! ظاهرا بازیکنا با هم قرار گذاشتند نوبتی مصدوم بشن. بعد از برطرف شدن مصدومیت لمپارد و دروگبا حالا نوبت تری و اشلی کول هست که مصدوم بشن و بعدش به نظر شما نوبت کیه ؟؟ :41::13:

هنك تن كيت سرمربی تیم فوتبال آژاکس با توافق باشگاه چلسی راهی لندن شد تا به عنوان دستیار گرانت به کارش ادامه دهد.
به نظر می رسد با آمدن هنك تن كيت گرانت در چلسی ماندنی شده است و می تواند در کنار دوست خود ( آبراموویچ ) بماند.

چرا دستتتتتتتیییییییییار ؟؟؟؟

persianastronomy
15-10-2007, 10:40
چلسی دیگه حالا حالا ها نمی تونه به روزای اوج خودش برگرده :41:

این باشگاه به یه مدیر درست حسابی نیاز داره وگر نه .... :13:

Nikolas_95
15-10-2007, 12:04
چلسی دیگه حالا حالا ها نمی تونه به روزای اوج خودش برگرده :41:

این باشگاه به یه مدیر درست حسابی نیاز داره وگر نه .... :13:
یادتونه قبل از اومدن آبراموویچ و خوزه،چلسی کجای جدول بود؟

persianastronomy
15-10-2007, 21:03
یادتونه قبل از اومدن آبراموویچ و خوزه،چلسی کجای جدول بود؟

بله . ولی خوزه بود که اینکارارو کرد نه اون مردیکه ی ...

مطمئن باشید اگه کسه دیگه ای جای خوزه مربی میشد خیلی دیر تر به اوج می رسیدیم .
تازه اظهارات آمبراموویچ بعد از جدایی خوزه از چلسی نشون میده که از همون اول تو کارای مدیریتی خوزه بود که به آمبراموویچ کمک می کرد و این مردیکه ی روس امکان نداشت بدون خوزه بجایی برسه . :46:

Nikolas_95
15-10-2007, 21:19
بله . ولی خوزه بود که اینکارارو کرد نه اون مردیکه ی ...

مطمئن باشید اگه کسه دیگه ای جای خوزه مربی میشد خیلی دیر تر به اوج می رسیدیم .
تازه اظهارات آمبراموویچ بعد از جدایی خوزه از چلسی نشون میده که از همون اول تو کارای مدیریتی خوزه بود که به آمبراموویچ کمک می کرد و این مردیکه ی روس امکان نداشت بدون خوزه بجایی برسه . :46:
پس بدونه خوزه خدا رحم کنه چه بلایی سر چلسی میاد

بر نگردیم سرجای اولمون....

MORINIO
16-10-2007, 18:37
مربی 44 ساله پیشین تیم فوتبال چلسی درگیر یک بازی غیر فوتبالی شده که به نظر نمی رسد در آن برنده باشد.
یه گزارش خبرگزاری مهر، سان امروز در گزارشی نوشت: مربی سابق چلسی معروف به منحصر به فرد (Special One) در کنار زندگی با ماتیلده، با زن دیگری به نام السا سوسا برای مدت چند سال ارتباط داشته است. مربی پرتغالی که ماه گذشته به طور ناگهانی اقدام به ترک استمفوردبریج کرد، سوسای 34 ساله را شاهزاده خانم و یک عشق واقعی خوانده است.

بر پایه گزارش سان، این دو ارتباط خود را از سال 2001 آغاز کردند . در آن زمان مورینیو مربیگری تیم لیریا را بر عهده داشت و او را به عنوان همسر خود به مسئولان و بازیکنان تیم معرفی کرد. او پس از اینکه به تیم پورتو رفت ، سوسا را با خود به آنجا برد و در کنار یکدیگر زندگی می کردند.

این در حالی است که ماتیلده از سال 1989 زندگی مشترکی را با مورینیو آغاز کرده است. آنها دو فرزند 11 و 7 ساله دارند. همسر اول مورینیو پس از 18 سال زندگی مشترک، هیچ نظری در خصوص ارتباط این زن با پدر فرزندان خود ندارد.

مصائب مورینیو زمانی بیشتر می شود که سوسا بزودی قرار است کتاب زندگینامه خود را منتشر کند و در آن به تفصیل به زندگی مشترک خود با خوزه مورینیو خواهد پرداخت.

Nikolas_95
16-10-2007, 19:18
مربی 44 ساله پیشین تیم فوتبال چلسی درگیر یک بازی غیر فوتبالی شده که به نظر نمی رسد در آن برنده باشد.
یه گزارش خبرگزاری مهر، سان امروز در گزارشی نوشت: مربی سابق چلسی معروف به منحصر به فرد (Special One) در کنار زندگی با ماتیلده، با زن دیگری به نام السا سوسا برای مدت چند سال ارتباط داشته است. مربی پرتغالی که ماه گذشته به طور ناگهانی اقدام به ترک استمفوردبریج کرد، سوسای 34 ساله را شاهزاده خانم و یک عشق واقعی خوانده است.

بر پایه گزارش سان، این دو ارتباط خود را از سال 2001 آغاز کردند . در آن زمان مورینیو مربیگری تیم لیریا را بر عهده داشت و او را به عنوان همسر خود به مسئولان و بازیکنان تیم معرفی کرد. او پس از اینکه به تیم پورتو رفت ، سوسا را با خود به آنجا برد و در کنار یکدیگر زندگی می کردند.

این در حالی است که ماتیلده از سال 1989 زندگی مشترکی را با مورینیو آغاز کرده است. آنها دو فرزند 11 و 7 ساله دارند. همسر اول مورینیو پس از 18 سال زندگی مشترک، هیچ نظری در خصوص ارتباط این زن با پدر فرزندان خود ندارد.

مصائب مورینیو زمانی بیشتر می شود که سوسا بزودی قرار است کتاب زندگینامه خود را منتشر کند و در آن به تفصیل به زندگی مشترک خود با خوزه مورینیو خواهد پرداخت.

:18::18: بیچاره خوزه،از وقتی رفته همه دارن براش حرف در میارن،از کجا معلوم درست باشه

sudotux
17-10-2007, 14:49

پزشک چلسی برایان اینگلیش در باره ی مصدومیت بالاک با تیم پزشکی آلمان در ارتباط است

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پزشک چلسی هم نظر پزشکان تیم ملی آلمان را تایید کرده و تا چند هفته ی آینده بالاک می تواند تمرینات خود را آغاز کند . بالاک که در فصل پیش در بازی چلسی مقابل نیو کاسل از ناحیه زانو شدیدا آصیب دیده بود رو به بهبودی است . پزشک آلمانی دکتر هانس ولفارت در باره ی بالاک می گوید در ابتدا به نظر نمیامد بالاک چنین مصدومیت شدیدی داشته باشد ولی او با کمی بی احتیاطی مصدومیت خود را وخیم تر کرد و باعث شد مدت طولانی را دور از میادین باشد . ما تلاش می کنیم تا میشائیل زود تر بتواند به تمرینات برگردد . در حال حاضر بالاک در آلمان به سر می برد و پزشکان آلمانی تمام تلاش خود را برای بهبود هر چه سریع تر او می کنند .

persianastronomy
17-10-2007, 15:46

پزشک چلسی برایان اینگلیش در باره ی مصدومیت بالاک با تیم پزشکی آلمان در ارتباط است

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پزشک چلسی هم نظر پزشکان تیم ملی آلمان را تایید کرده و تا چند هفته ی آینده بالاک می تواند تمرینات خود را آغاز کند . بالاک که در فصل پیش در بازی چلسی مقابل نیو کاسل از ناحیه زانو شدیدا آصیب دیده بود رو به بهبودی است . پزشک آلمانی دکتر هانس ولفارت در باره ی بالاک می گوید در ابتدا به نظر نمیامد بالاک چنین مصدومیت شدیدی داشته باشد ولی او با کمی بی احتیاطی مصدومیت خود را وخیم تر کرد و باعث شد مدت طولانی را دور از میادین باشد . ما تلاش می کنیم تا میشائیل زود تر بتواند به تمرینات برگردد . در حال حاضر بالاک در آلمان به سر می برد و پزشکان آلمانی تمام تلاش خود را برای بهبود هر چه سریع تر او می کنند .

یه اصل تو فوتباله که میگه بازیکونای آلمانی بهتره تو همون کشورشون بازی کنن و به درد هیچ لیگی جز لیگ خودشون نمی خورن . :13:

MORINIO
18-10-2007, 01:19
ولی هنوزم من به بالاک امید دارم:40:

همین پارسال هم گلهای حساسی برای چلسی زد ولی امسال میتونه خیلی بهتر از سال پیش باشه:40:

persianastronomy
18-10-2007, 10:50
ولی هنوزم من به بالاک امید دارم:40:

همین پارسال هم گلهای حساسی برای چلسی زد ولی امسال میتونه خیلی بهتر از سال پیش باشه:40:

و البته همین پارسال بود که به عنوان یکی از تنبل ترین بازیکنای لیگ شناخته شد .

راستی آواتر جدید مبارک ... Emi باز بودی و به ما نمی گفتی ؟ :46::10:

MORINIO
18-10-2007, 17:35
راستی آواتر جدید مبارک ... Emi باز بودی و به ما نمی گفتی ؟ :46::10:

:10::10::20::20:

sudotux
19-10-2007, 19:00

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مسئولین باشگاه چلسی در رابطه با آینده ی دروگبا می گویند ما با دیدیر فصل پیش قرار دادی ۴ ساله نوشتیم و مایلیم دوباره با او قرار داد ببندیم و علاقه مند هستیم شماره ۱۱ چلسی را همیشه در تن دروگبا ببینیم.

و اما جدیدترین اظهار نظر دروگبا :

با رفتن مورینیو انگیزه ای برای بازی ندارم و قصد دارم چلسی را ترک کنم.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

مورینیو به عنوان گزینه اصلی جایگزینی مکلارن سرمربی تیم ملی فوتبال انگلستان اعلام شد.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

MORINIO
19-10-2007, 20:17
اینام مسخره در آوردن

آقا هرکی می خواد بره بره به جهنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کسی هم که می مونه دمش گرم:40:

Ali Pacino
19-10-2007, 21:31
دروگباتون هم که داره می ره
خیلی بد می شه واستون

MORINIO
20-10-2007, 19:01
خبر ... خبر!!

بازی چلسی و میدلزبورو تا دقیقه 70 با حساب 2-0 به نفع چلسی داره دنبال میشه:40:

گلهای چلسی رو تا این لحظه دروگبا در دقیقه 8 و الکس در دقیقه 57 به ثمر رسانده اند.

ویرایش : بازی با همین نتیجه به سود چلسی به پایان رسید.

:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

livchelsea
20-10-2007, 20:58
وای آخ جون مورینیو می خواد مربی تیم ملی انگلیس بشه اگه اینطوری بشه که دیگه لمپارد تا 40 سالگی
فیکس بازی میکنه
من که تا اون موقع فقط طرفدار فوتبال می مونم بعدش هم من هم لمپارد هم خوزه باز نشسته میشیم
میریم پی زندگیمون آخ جون
لمپارد دوست دارم....

livchelsea
20-10-2007, 21:05
من که دیگه به این بازی های مزخرف لیگ انگلیس نگاه نمی کنم من منتظر جام ملت هام..

livchelsea
20-10-2007, 21:06
کسی نیست که با من حرف بزنه؟

livchelsea
20-10-2007, 21:07
mourinho کجایی؟

sudotux
25-10-2007, 00:52
تبریک میگم :40: در ادامه مرحله گروهی جام باشگاههای اروپا چلسی موفق شد در زمین خودش شالکه رو شکست بده
:40::40::40:

MORINIO
25-10-2007, 14:50
ایول دمشون گرم:40:

نامردا دیگه بازیهای چلسی رو تلویزیون پخش نمیکنه!!

Nikolas_95
25-10-2007, 14:56
حتما مسئولش طرفداره خوزه بوده الان که رفته ، دیگه حال نمی کنه بازیها رو پخش کنه

MORINIO
25-10-2007, 14:59
حتما مسئولش طرفداره خوزه بوده الان که رفته ، دیگه حال نمی کنه بازیها رو پخش کنه

نه به نظر من اصلا این احتمال وجود نداره!

کاملا مشخصه که چون مربی چلسی اسراییلیه بازیاش تحریم شده:27:

persianastronomy
26-10-2007, 12:31
نامردا دیگه بازیهای چلسی رو تلویزیون پخش نمیکنه!!

آخ گفتی .

می دونی چند وقته که بازی تیم محبوبمونو ندیدیم .:45:

همه چی شده لیگ اسپانیا اسپانیا اسپانیا . دیگه داره حالم از این شبکه ی 3 به هم میخوره . اصلا هر وقت اسم این کانال به گوشم میخوره یاد رئال و بارسا میفتم . :4:

persianastronomy
26-10-2007, 12:33
آقا راستی چی شد خوزه کجا میره ؟؟

MORINIO
26-10-2007, 15:08
سرويس فوتبال جهان ايپنا: رونالدو بيانكي، مهاجم منچسترسيتي تقابل با چلسي را لذت‌بخش دانست.

مهاجم ايتاليايي منچستر‌سيتي كه عصر شنبه در استمفورد بريج به مصاف شيرهاي لندني مي‌رود، اظهار داشت: اين درست است كه خوزه‌مورينيو، سرمربي چلسي نيست، اما اين تيم هميشه قدرتمند بوده و بازي مقابل آنها براي من جالب توجه و لذت‌بخش است.
90 دقيقه تقابل با ستاره‌هاي اين تيم جذاب است و هميشه دوست داشتم با چنين تيمي مبارزه كنم.
حالا ما فراتر از آنها قرار داريم و اگر كمي دقت كنيم مي‌توانيم در لندن شگفتي خلق كنيم و پيروز از ميدان خارج شويم.

MORINIO
26-10-2007, 15:10
ميشاييل بالاك، هافبك مصدوم تيم ملي آلمان و باشگاه چلسي تأكيد كرد تا قبل از تعطيلات ژانويه به مستطيل سبز باز خواهد گشت.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك بازيساز ژرمن‌ها كه به دليل آسيب‌ديدگي مچ پايش ماه‌هاست از ميادين به دور است با بهبود شرايطش مي‌تواند تا قبل از پايان سال جاري كارش را از نو آغاز كند. بالاك در اين باره گفت: شرايط پايم عالي است. حالا با توپ همه كار مي‌توانم انجام دهم و احساس ناراحتي نمي‌كنم. به همين دليل گمان مي‌كنم همين امسال مي‌توانم كارم را از سر بگيرم تمرينات گروهي‌ام را با چلسي نيز به همين زودي‌ها آغاز مي‌كند.

MORINIO
26-10-2007, 15:11
سرويس فوتبال جهان ايپنا، ميشائيل بالاك تأكيد كرد، آينده‌اش در چلسي است.

هافبك 31 ساله و آلماني استمفورد بريج در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره آينده‌اش در اين تيم گفت: "چرا بايد اين تيم را ترك كنم؟ من هرگز نگفته‌ام كه از بودن در چلسي ناراحت هستم. تقصير من نيست كه مصدوم شده‌ام. مطمئنم اين دوران ناخوشايند خانه‌نشيني به پايان خواهد رسيد و مثل گذشته در تركيب اصلي آبي ها قرار خواهم گرفت. من به جدايي از اين تيم فكر نمي‌كنم و در آينده نيز با پيراهن چلسي فوتبالم را ادامه خواهم داد."

MORINIO
26-10-2007, 15:14
تيم چلسي به خاطر رفتار بد بازيكنانش در يكي از ديدارهاي آبي‌ها مقابل منچستريونايتد در ليگ برتر به پرداخت 30 هزار پوند جريمه شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مقامات باشگاه چلسي طي بيانيه‌اي فاش كردند كه به علت رفتار نامناسب بازيكنان اين تيم با مايك دين، داور ديدار 23 سپتامبر آنها در اولدترافورد به دنبال اخراج شدن جان اوبي ميكل از زمين جريمه شده‌اند.
اوبي به علت خطا بر روي پاتريك اورا، مدافع منچستر يونايتد در نيمه اول اين ديدار كه با نتيجه 2 بر صفر به سود شياطين سرخ به پايان رسيد كارت قرمز گرفت و از زمين خارج شد. اما بازيكنان چلسي كه به شدت از اين رأي داور عصباني بودند با اعتراضات بي‌ادبانه‌شان شرايط جريمه شدن تيمشان را فراهم كردند.

MORINIO
26-10-2007, 15:15
سرويس فوتبال جهان ايپنا، اسون گوران اريكسون، سرمربي منچسترسيتي خوشحال مي‌شود اگر شان رايت فيليپس، بازيكن كناري چلسي به استاديوم ايسلندز باز گردد.

اريكسون در زماني كه سكان هدايت تيم ملي انگليس را در دست داشت نام رايت فيليپس را كه مدتي بود در بازي‌هاي چلسي شركت نداشت، از تركيب اصلي تيمش در مسابقات جام جهاني 2006 آلمان خط زد تا اين جريان اعتراض شديد پدر اين بازيكن كه مدير برنامه‌هاي وي نيز هست را به همراه داشته باشد.
با اين حال سرمربي سوئدي سيتي در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره رايت فيليپس كه توجه چند باشگاه را به خود جلب كرده، گفت: "اگر شان رايت فيليپس خواهان بازگشت به منچسترسيتي باشد من همين فردا درهاي اين باشگاه را به روي وي باز خواهم كرد."

MORINIO
26-10-2007, 15:17
سرويس فوتبال جهان ايپنا، فرانك لمپارد اعتراف كرد، او و هم‌تيمي‌هايش در چلسي هنوز نمي‌دانند ديديه دروگبا قصد دارد در اين باشگاه بماند يا آنجا را ترك خواهد كرد.لمپارد، هافبك انگليسي استمفورد بريج در مصاحبه‌اي با خبرنگاران درباره هم‌تيمي ساحل عاجي‌اش كه به دنبال جدايي خوزه مورينيو از چلسي آهنگ رفتن از اين باشگاه را زده است، گفت: "ديديه بهترين مهاجمي است كه تاكنون در كنار وي بازي كرده‌ام. درست است كه وين روني نيز مهاجمي طراز اول است كه گل‌هاي بسياري را مي‌زند و شرايط به ثمر رسيدن گل‌هاي زيادي را فراهم مي‌كند اما به نظر مي رسد مهاجمي بهتر از دروگبا پيدا نمي‌شود. او بازيكني پرقدرت و سريع است كه هم با سر و هم با پاهايش گل مي‌زند. او همچنين يكي از اعضاي خوب رختكن چلسي است كه همواره در تلاش است تا تيم بهتر نتيجه بگيرد. با آنكه دروگبا مدتي است تصميم گرفته آبي‌ها را ترك كند اما در بازي‌هاي اخير چلسي فوق‌العاده ظاهر شده است و نشان داده ذره‌اي از تعهداتش نسبت به اين تيم كم نشده است. اميدوارم ديديه ما را ترك نكند اما واقعا نمي‌دانم چه تصميمي در مورد آينده‌اش در استمفورد بريج گرفته است."

MORINIO
26-10-2007, 15:18
سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ جان تري، كاپيتان چلسي 4 هفته ديگر از همراهي تيمش محروم خواهد بود.

تري، كاپيتان تيم ملي انگليس كه در يكي از بازي‌هاي تيم ملي كشورش دچار آسيب‌ديدگي زانو شد هفته گذشته تحت عمل جراحي قرار گرفت.
مدافع 26 ساله استمفوردبريج كه تمام تلاش خود را به كار گرفته است تا هرچه زودتر به ميادين باز گردد در مورد وضعيت جسماني‌اش گفت: "آسيب‌ديدگي‌ام هنوز بهبود پيدا نكرده است. بنابراين بايد 4 هفته ديگر استراحت كنم. اما در تلاشم تا هرچه زودتر به جمع ديگر هم تيمي‌هايم باز گردم."

MORINIO
27-10-2007, 17:06
پتر چک و همسر او مارتینا در مراسمی که از سوی مجله ی سان دعوت بودنند که در طی آن از آنها قدر دانی شد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مجله ی سان به دلیل سختی ها و مصدومیت سختی که چک گذرانده است مراسمی را تدارک دیدند تا از شکیبایی این دروازه بان قدر دانی کنند و به او جوایزی بدهند . پتر چک فصل پیش در دیدار مقابل ریدینگ از ناحیه جمجه صدمه دیده بود .

فردی به نام کلوین مکنزیه که از نویسنده های سان مشغول به کار است که در ویرایش کتاب پک به او کمک کرده است قبل از اتفاقات ناگوار پیش آمده برای چک آن را پیش بینی کرده بود و گفته بود که چک دچار مصدومیت سختی خواهد شد . مکنزیه می گوید : من سال پیش پیش بینی های بدی درباره ی چک کردم و از نظر روحی به او ضربه زدم و حالا باید از چک و همسرش عذر خواهی کنم و امیدوارم آن ها من را ببخشند

MORINIO
27-10-2007, 17:07
اسون گران اریکسون سرمربی تیم فوتبال منچستر سیتی قبل از دیدار تیمش در مقابل شیرهای لندن ، چلسی را تیمی قوی نام برد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، اریکسون بیان کرده است که : با نبود اشلی کول و جان تری چلسی همچنان چهره خود را از دست نداده است
اریکسون مربی سوئدی و سابق تیم ملی انگلستان ادامه داد: ما تنها دروگبا را نمی توانیم کنترل کنیم با اینکه او دارای تکنیک بالا و سرعت بسیار است ، و با دفاع نفر به نفر هم نمی توانیم همه چیز را عوض کنیم
او همچنین بیان نمود که چلسی چه در خانه و چه خارج از خانه قدرتمند است

اریکسون در حالی با تیمش به استمفوردبریج آمده است که آخرین برد سیتی در مقابل چلسی در این ورزشگاه بر می گردد به 13 سال پیش

MORINIO
27-10-2007, 17:09
با توجه به خبرهای رسیده مبنی بر انتقال میشاییل بالاک به یوونتوس ، به نظر می رسد این انتقال قرضی بر خلاف تصور صورت گیرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، به نظر می رسد یوونتوس کم مهره این فصل ، می خواهد با توجه به رابطه خوب سرمربی خود " رانیه ری " و مقامات چلسی نظر مثبت چلسی را کسب کند تا این هافبک ارزشمند چلسی که چند ماهی می شود که مصدوم شده است را به طور قرضی و به مدت 6 ماه خریداری کند
با توجه به اخبار درج شده در رسانه های مختلف به نظر می رسد که توافقات اولیه انجام شده و بالاک باید 6 ماه در تورینو بازی کند
به نظر می رسد با توجه به مصدومیت طولانی این بازیکن و فاطله گرفتنش از شرایط آرمانی ، مسئولان و کادر فنی شیرهای لندن با این انتقال موافقت خواهند کرد ، از طرفی هم با توجه به حضور لمپارد ، سیدول ، جو کول ، مالودا و حتی میکل و ماکا دیگر نبود بالاک در ترکیب احساس نشود
حال باید منتظر مان تا جواب چندین سوال را بگیریم که آیا:
بالاک به یووه می رود؟
بعد از 6 ماه باز می گردد؟
مانند کرسپو در ایتالیا می ماند؟
شاید هم بالاک در چلسی خواهد ماند؟

MORINIO
27-10-2007, 17:10
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی پبرامون بازیکنانش صحبت کرده است و خبر های خوبی از مصدومان تیم را اعلام کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، گرانت پیرامون کاپیتان تیم ملی آلمان که یک عمل جراحی سنگین روی قوزک پایش انجام داده و به تازگی خبرهایی از رفتنش به گوش می رسد ، گفت: میشاییل بازگشته و از یک ماه گذشته بسیار یهتر شده است و در یک یا دو ماه دیگر می تواند بهتر از قبل در خدمت تیم باشد . او برایمان اهمیت بسیاری دارد چون بازیکنی مانند بالاک وجود ندارد ، او در بیشتر بازیها برنده است که من هم منتظرهم تا به ترکیب بازگردد
همچنین گرانت در خصوص شوچنکو گفت: شوچنکو بازیکن خیلی خیلی خوبی است و او همیشه بازیکن خیلی خیلی خوب می ماندکه در گذشته چند دیدار به بازی گرفته نشده بود . او روش تمرین کردنش فوق العاده است ، برای بازی کردن رقابت سختی در تمرینات هست و ما نیز می خواهیم همه بهترین باشند. من از تجربه ام می دان که بهتری بازیکنان همیشه خوب بازی نمی کنند و مدتی افت می کنند ، اما به این معنی نیست که دیگر دوره آنها تمام شده . شوچنکو مانند گذشته اش فوق العاده بازی نمی کند و فکر می کنم این عملکرد شوا با دوره اش مطابقت داشته باشد . من فکر می کنم شوچنکو می تواند به شرایط گذشته باز گردد چون او هم بازیکن خوبی است و هم اخلاقش خوب است
گرانت در خصوص وضعیت اشلی کول و جان تری نیز گفت : من فکر می کنم آنها زود تر از تاریخ اعلام شده به تیم اضافه خواهند شد ، فکر می کنم در صورتی که همینطور به مارشان ادامه دهند، جان و اشلی دو هفته دیگر به تیم باز خواهند کرد

Nikolas_95
27-10-2007, 18:21
مثله اینکه مسئولین صدا و سیما به این تاپیک سر میزنن :دی

خب الحمدالله این بازی رو پخش کردن

R10MessiEtoo
27-10-2007, 19:07
سلام
پيروزي چلسي رو تبريك ميگم
خيلي از شما متشكريم كه منچستر سيتي رو برديد (يعني داريد مي بريد)
آخه اين چند وقته خيلي شاخ شده بودند و همش مثل سايه پشت سر آرسنال و من يونايتد بودند.
باتشكر

MORINIO
27-10-2007, 19:31
پسر چلسی چیکار کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب بازی ای بود

دوست داشتم تو این بازی تعداد پاس های صحیح چلسی رو میگفت

جالب تر اینکه همین من سیتی منچستر یونایتد رو چند هفته پیش 1-0 برده بود :27:

Nikolas_95
27-10-2007, 19:48
جالب تر اینکه همین من سیتی منچستر یونایتد رو چند هفته پیش 1-0 برده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif

این تیکه رو خوب اومدی اساسی

MORINIO
27-10-2007, 19:52
خداییش این تن کاته که تازه اومده چلسی تاثیر خودشو به خوبی نشون داده:46:

واقعا حال کردم با این بازیش:10:

یاد بازیهای سه سال پیش چلسی افتادم :20:

R10MessiEtoo
27-10-2007, 20:00
تن كاته كه مال خودمون بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي واقعا تاثيرش رو گذاشته ها. يادم نمياد اين يكي دوساله بالاي يه گل زده باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاش مورينيو بر ميگشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از ارسال پارازيت در اين تاپيك معذرت ميخوام ولي خدايي خوشحالم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
27-10-2007, 23:06
تن كاته كه مال خودمون بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي واقعا تاثيرش رو گذاشته ها. يادم نمياد اين يكي دوساله بالاي يه گل زده باشيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كاش مورينيو بر ميگشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از ارسال پارازيت در اين تاپيك معذرت ميخوام ولي خدايي خوشحالم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فعلا که تن کاته مال ماست:27:

در ضمن حافظت اصلا خوب نیست:46:

ss_m_ss
28-10-2007, 01:07
ماشالا دروازه بان من سیتی هم فوقالعاده بود ها

-5-4 تا گل لایی خورد . یه لاستیک دود کنین براش چش نخوره .

persianastronomy
28-10-2007, 19:35
آقا تبریک به همه نه دو تا نه سه تا بلکه 6 تا گل !!!؟:18::31:

هیچ وقت اینقدر چلسی رو تهاجمی ندیده بودم ... :whistle:

ولی خداییش:40: لمپارد :40:چی کار کرد ... حضورش تو بازی مثل حضور یه مربی تو زمینه .

پاسای فرانک رو داشتید ؟

MORINIO
31-10-2007, 22:46
آورام گرانت، سرمربي چلسي اعتراف كرد واقعا نمي‌داند در ماه ژانويه، وقتي ديديه دروگبا، مهاجم كليدي تيمش براي شركت در مسابقات جام ملت‌هاي آفريقا استمفوردبريج را ترك خواهد كرد چه كسي را به جاي وي بگمارد.

به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،دروگبا، مهاجم ساحل عاجي آبي‌هاي لندن از زمان رفتن خوزه مورينيو، سرمربي سابق از چلسي خوب بازي كرده و در 4 بازي اخير تيمش 5 گل نيز براي آنها به ثمر رسانده است.
گرانت درباره اين مهاجم كليدي‌اش گفت: "ديديه يكي از بازيكنان تأثيرگذار تيم است. فكر نمي‌كنم ديگر بشود مهاجمي به خوبي وي پيدا كرد. او بازي به بازي بهتر مي‌شود و به تيم كمك مي‌كند تا نتايج خوبي را به دست بياورد. با اين حال مهمترين موضوع اين است كه ديديه هم اكنون در كنار تيم است و تا ماه ژانويه 2 ماه فرصت داريم تا راهي براي پر كردن جاي خالي وي پيدا كنيم."

MORINIO
31-10-2007, 22:49
آبي‌ها به دنبال جذب 2 بازيكن لكوموتيو مسكو

مقامات باشگاه چلسي نه تنها در تلاشند برانيسلاو ايوانوويچ، بازيكن تيم لوكوموتيو مسكو را به خدمت بگيرند بلكه در نظر دارند با هم تيمي وي دينيار بيليالتدنيوف نيز قرارداد امضا كنند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ امضاي قرارداد با 2 بازيكن تيم لوكوموتيو حدودا 20 ميليون پوند براي آبي‌هاي لندن تمام خواهد شد و آورام گرانت سرمربي جديد اين تيم قصد دارد به هر طريق ممكن آنها را به جمع شاگردانش اضافه كند.

براي تصاحب رونالدينيو چلسي دست به جيب مي‌شود

مقامات باشگاه چلسي قصد دارند با ارائه پيشنهادي 70 ميليون پوندي زودتر از همتايانشان در ميلان با رونالدينيو، فوق ستاره بارسلونا قرارداد همكاري به امضا برسانند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسئولان نيوكمپ ممكن است در بازار نقل و انتقالات ژانويه رونالدينيو، فوق ستاره برزيلي خط مياني خود را به معرض فروش بگذارند و آبي‌هاي لندن نيز عزم خود را جزم كرده‌اند تا اين بازيكن را به استمفوردبريج ببرند.
يك منبع آگاه خبري درباره رونالدينيو گفت: "دوران بازي رونالدينيو براي آبي و اناري‌پوشان رو به اتمام است."
با آنكه روسونوري‌ها استطاعت اين را دارند كه با رونالدينيو قراردادي 70 ميليون پوندي امضا كنند اما نمي‌توانند از عهده حقوق 6/11 ميليون پوند در سالي كه مقامات چلسي حاضرند به اين بازيكن ارزنده بپردازند، برآيند.

sudotux
01-11-2007, 10:11
شفچنکو ، فرشته نجات چلسی

چلسی ۴ - ۳ لسترسیتی

تیم فوتبال چلسی در دومین دیدار تیمش در چارچوب مسابقات جام اتحادیه ، میزبان لسترسیتی بود و در حالی که با نتیجه ۳ بر ۲ از حریف خود عقب بود, توانست با گل های دقایق پایانی شفچنکو شکست را با پیروزی عوض کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی با ترکیبی از بازیکنان کم تجربه و با تجربه به مصاف حریفش رفت که قبل از آن هال سیتی را با 4 گل در هم کوبیده بود.

ترکیب تیم چلسی در مقابل لستر: کودیچینی ، بلتی ، الکس ، بن هایم (اسین) ، فرییرا (مالودا) ، رایت فیلیپس ، سیدول ، لمپارد ، سیکلر (کالو) ، پیزارو ، شوچنکو

بعد از پیروزی 4 بر 3 چلسی در مقابل لستر سیتی باید منتظر قرعه کشی مرحله بعدی باشیم تا تیمهای صعود کننده حریفانشان را بشناسند.

--------------------------

به دلیل اشتباهات فاحش و فراوان در متن خبری که سایت کانون هواداران چلسی در ایران منتشر کرده بود , خودم متن خبر رو اصلاح کردم.

MORINIO
01-11-2007, 18:22
این شوچنکو دمش گرم به ما حال داد با این دو تا گل آخری:40:

MORINIO
01-11-2007, 22:37
پيشنهاد 15 ميليون پوندي چلسي به "باري"

به نقل از گاردین:از آنجايي كه رومن آبراموويچ، مالک استمفورد بريج به دنبال پيروزي شنبه شب آبي‌ها مقابل منچسترسيتي اعلام كرد از آورام گرانت، سرمربي جديد تيمش حمايت مالي خواهد كرد، جانشين خوزه مورينيو تصميم گرفته است كه در بازار نقل و انتقالات ژانويه باري را به خدمت بگيرد.
با آنكه باري به تازگي قراردادش با استون ويلا را تمديد كرده اما اين ولخرجي‌هاي كلان سران چلسي است كه همواره حرف اول را زده است و بي‌ترديد او به جمع آبي‌هاي لندن ملحق شد.

shayanelong
02-11-2007, 11:52
آقا اشکان چطوری.تیمت چندمه .من یو رو حال میکنی زرت زرت میبره.بای.

MORINIO
02-11-2007, 22:59
آقا اشکان چطوری.تیمت چندمه .من یو رو حال میکنی زرت زرت میبره.بای.

حالا 5 امتیاز جلو هستین فکر کردین خبریه؟:27::21:

خوبه صدر جدول نیستین این همه قیافه میگیرین:27:

MORINIO
03-11-2007, 20:52
خوب دوستان تیم چلسی در برابر ویگان اتلتیک در زمین این تیم تونست با نتیجه 2-0 حریفش رو شکست بده و با توجه به تساوی دو تیم آرسنال و منچستر 2 امتیاز به صدر جدول نزدیک بشه :40:

گلهای چلسی رو لمپارد در دقیقه 11 و بلتی در دقیقه 18 به ثمر رسوندند:40::40:

persianastronomy
03-11-2007, 21:15
خیلی عالی شد الان تو جدول سومین . فکر نمی کردم اینقدر زود به روزهای اوجمون برگردیم :46:

حالا چلسی شد همونی باید باشه :20:

این آرسنالم یه بار به پست ما بخوره نشونش می دیم یه من ماست چقدر کره داره :27:

Nikolas_95
03-11-2007, 21:47
خیلی عالی شد الان تو جدول سومین . فکر نمی کردم اینقدر زود به روزهای اوجمون برگردیم :46:

حالا چلسی شد همونی باید باشه :20:

این آرسنالم یه بار به پست ما بخوره نشونش می دیم یه من ماست چقدر کره داره :27:

آره من هم فکر نمی کردم به این زودی برسه اینجا

البته آرسنال هم گناه داره ، حداقل امشب چیزی بهش نگیم،چون مساوی امشبش به دردمون خود :31:

MORINIO
04-11-2007, 17:42
سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ آبي‌هاي لندن با كسب پيروزي 2 بر صفر مقابل ويگان در هفته دوازدهم ليگ برتر روند پيروزي‌هاي خود زير نظر آورام گرانت، سرمربي جديد تيمشان را حفظ كردند.

فرانك لمپارد (دردقيقه11) و جوليانو بلتي (در دقيقه 18) در بازي شنبه شب چلسي در خانه ويگان اتلتيك گلزني كردند تا هفتمين بازي موفقشان زير نظر جانشين خوزه مورينيو به ثبت برسد.
گرانت به دنبال اين موفقيت تيمش گفت: "ما بار ديگر به جايگاه قبلي خود بازگشته‌ايم. كار آبي‌ها به ويژه در نيمه اول اين بازي فوق‌العاده بود. ما 2 گل از خط دروازه حريف عبور داديم و چند موقعيت مسلم گلزني نيز خلق كرديم. مادامي كه شاگردانم يك بازي تهاجمي ارائه كنند و در هر ميدان ببرند من خوشحال و سرحال هستم. ما دوست داريم فوتبالي زيبا و تماشايي را به نمايش بگذاريم. فكر مي‌كنم ديدار امروز ما يك بازي زيباي ديگر توام با يك پيروزي شيرين بود."

MORINIO
04-11-2007, 17:46
مقامات باشگاه چلسي قصد دارند با ارائه پيشنهادي 10 ميليون پوندي براي جذب نيكولاس آنلكا، مهاجم بولتون اقدام كنند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ آنلكا و واندرزها با يكديگر توافق كرده‌اند چنانچه در ماه ژانويه يك پيشنهاد خوب از جانب يكي از باشگاه‌هايي كه در ليگ قهرمانان بازي مي‌كند دريافت كنند او به باشگاه مذكور منتقل شود.
اين موضوع باعث شده كه آورام گرانت خوشحال شود و با باز شدن درهاي بازار نقل و انتقالات زمستاني براي جذب آنلكا اقدام كند.

persianastronomy
05-11-2007, 11:27
یکم اگه دقت کنیم حتی میشه نیم فصلو برگردیم به صدر جدول :

MORINIO
05-11-2007, 18:44
یکم اگه دقت کنیم حتی میشه نیم فصلو برگردیم به صدر جدول

ان شا ا... :40:

بازی هفته بعد چلسی در لیگ با اورتون در استمفورد بریج برگزار میشه

در لیگ قهرمانان اروپا هم فردا با شالکه در آلمان بازی داریم که این بازی از شبکه سه مستقیم پخش میشه:40::40:

Nikolas_95
05-11-2007, 20:14
در لیگ قهرمانان اروپا هم فردا با شالکه در آلمان بازی داریم که این بازی از شبکه سه مستقیم پخش میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

جدن؟خب خدارو شکر،حالا چه ساعتی هست؟ و چه ساعتی اینها پخشش میکنن؟ :دی

MORINIO
05-11-2007, 21:27
جدن؟خب خدارو شکر،حالا چه ساعتی هست؟ و چه ساعتی اینها پخشش میکنن؟ :دی

فکر کنم ساعت 11 و ربع باشه

و چه ساعتی اینها پخشش میکنن؟

اینو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MORINIO
06-11-2007, 02:29
بعد از قرعه کشی مرحله 4/1 نهایی جام اتحادیه انگلستان تیم های صعود کننده به این مرحله حریفانشان را شناختند

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، تیم فوتبال چلسی باید در این مرحله به مصاف لیورپول برود ، این دیدار تکرار فینال کارلینگ کاپ 2005 می باشد که به سود آبیهای لندن تمام شده بود
این دیدار در 27 آذر و در استمفوردبریج برگذار خواهد شد.

دیگر دیدار ها اینگونه خواهد بود:

بلکبرن - آرسنال
منچستر سیتی - تاتنهام
وستهام - اورتون

MORINIO
06-11-2007, 02:49
ايران ورزشى- روزنامه انگليسى «ساندى اكسپرس» ادعا كرد ژوزه مورينيو مربى سابق چلسى به دقت وضعيت رافائل بنيتس را در ليورپول دنبال مى كند و در پى آن است كه جاى مربى اسپانيايى قرمزها را بگيرد. اين روزنامه كه يكى از معتبرترين و بهترين روزنامه هاى بريتانيا و حتى جهان محسوب مى شود مورينيو را كانديداى جدى جانشينى رافا معرفى كرد. به نظر مى رسد هدايت ليورپول به دو فينال جام قهرمانان اروپا در سه سال گذشته براى تضمين جايگاه اين مربى كه در رقابت هاى اين فصل چه در عرصه اروپا و چه ليگ برتر موفقيت چندانى نداشته كافى نبوده است و مربى پرتغالى كه براى بازگشت به دنياى مربيگرى ابراز تمايل كرده كار ليورپول را با علاقه دنبال مى كند.
ساندى اكسپرس به نقل از منابع پرتغالى آورده است: «بدون شك ليورپول باشگاهى است كه مورينيو براى هدايت آن تمايل دارد.» مورينيو قبلا گفته بود كه بعدها به انگليس و ليگ برتر باز مى گردد و فعلاً به دنبال كار در يك تيم ايتاليايى است. به هر حال توانايى بنيتس در خروج از بحران فعلى نقش عمده اى در ابقاى اين مربى خوشفكر در آنفيلد ايفا خواهد كرد .

--------------------------

خدا نکنه که مورینیو بره لیورپول:41:

sudotux
07-11-2007, 01:35

بازی خوبی بود . دروگبا دوتا تک به تک رو در نیمه اول از دست داد . اونا هم موقعیت زیاد داشتند ... در مجموع مساوی ارزشمندی رو در خونه حریف گرفتیم.

به نظرم باید شفچنکو رو نیمه دوم میاورد.

نکته جالب دیگه اینکه تصویر آورام گرانت به شدت از طرف شبکه سه که بازی رو پخش می کرد س ا ن س و ر شد.

Nikolas_95
07-11-2007, 01:42
نکته جالب دیگه اینکه تصویر آورام گرانت به شدت از طرف شبکه سه که بازی رو پخش می کرد س ا ن س و ر شد.

مگه نشونش هم داد :دی

Actros
07-11-2007, 02:57
خدایی چلسی شانس اورد
2بار شالکه تو پ رو زد تیرک
کلا سر بود تو 90 دقیقه

MORINIO
07-11-2007, 17:01
[CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/CENTER

تو این کار هم زیاد موفق نبودند:27:

بازی بدی نبود ولی اگه تک به تک اول بازی رو دروگبا گل می کرد بازی کلا از این رو به اون رو میشد

ولی در کل نتیجه خوبی بود

persianastronomy
07-11-2007, 17:05

شدیدا تایید میشه و فکر کنم یه مدتی هم که بازیهای چلسی رو پخش نمی کردن به همین خاطر بود .:13:

دیشب تا تصویر گرانت میومد صحنه آهسته پخش می کردن ولی یجا از درستشون در رفت :27:

عجب آدمای روانی تو اون صدا سیما کار می کنن :9: