PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

B3HZ@D
26-05-2009, 16:22
گتوسو كاپيتان ميلان شد

پس از آنكه كارلو آنچلوتى هنوز تكليف آينده اش در روسونرى را مشخص نكرده، سيلويو برلوسكنى، رئيس اين باشگاه اعلام كرد كه هنوز هيچ چيز در مورد آينده مربى تيمش مشخص نيست.و ى در اين رابطه به كانال ايتاليا گفت: من چندين بار نظر كلى خود را در مورد آنچلوتى اعلام كرده ام. ما او را دوست داريم و وى را يكى از اعضاى خانواده خود مى دانيم. بايد در ابتدا ببينيم كه فصل چطور به پايان مى رسد و پس از آن بر سر ميز مذاكره خواهيم نشست و بهترين تصميم را در مورد آينده ميلان خواهيم گرفت. برلوسكنى همچنين در مورد خداحافظى پائولو مالدينى از دنياى فوتبال اظهار داشت: به نظر من در فهرست برترين بازيكنان ۲۰ سال اخير ميلان، بايد نام او را در ابتدا قرار داد و پس از آن هم نام فرانكو باره سى درج خواهد شد. ما هميشه پائولو را دوست داشته و داريم چراكه هميشه بازيكنى حرفه اى بوده و خودش را وقف تيم كرده است. براى جايگزينى او به عنوان كاپيتان تيم، فكر مى كنم بازيكنى را در اختيار داريم كه قلب بزرگى دارد. او كسى نيست به جز گنارو گتوسو.

Ali_BlueBoy
26-05-2009, 16:30
عجب کاپیتانی بشه این گتوسو به جای اینکه بقیه رو اروم کنه ...خودش جو سازی میکنه....!!!!!!!

B3HZ@D
26-05-2009, 16:44
فکر کنم کاپیتان بشه یخورده اروم تر بشه
موقعی که کاپیتان میشد اروم تر بازی می کرد و زیاد اعتراض نمی کرد

B3HZ@D
26-05-2009, 17:56
بارزی: نباید به مالدینی اهانت می‌کردند

مدافع سابق از هم‌تیمی سابقش دفاع کرده.

سایت گل: پائولو مالدینی مدافع میلان آخرین دیدار خود در سن‌سیرو را روز یکشنبه مقابل رم انجام داد. او در پایان فصل بازنشسته می‌شود. اما این دیدار برای او خوشحال‌کننده نبود چرا که تیمش سه بر دو باخت و کاپیتان مورد اهانت طرفداران افراطی قرار گرفت.

بعضی از طرفداران پلاکاردهایی با عدد 6 در دست داشتند که نشان از علاقه آنها به فرانکو بارزی داشت. آنها فریاد می‌زدند: «تنها یک کاپیتان وجود دارد.» بارزی در این باره گفته مالدینی یک بازیکن در سطح جهانی بود: «افسوس می‌خورم، چون پائولو شایسته چنین رفتاری نبود.»

بارزی که در فینال جام جهانی 94 حضور داشت حرف دیگری در این باره نزد، چرا که این رفتار را شرم‌آور می‌دانست. مالدینی 24 سال در میلان حضور داشت. او در سال 1985 اولین دیدار خود با پیراهن این تیم را انجام داد. او پنج بار با میلان قهرمان اروپا شد و بیش از 900 بار با پیراهن میلان در تمام رقابت‌ها بازی کرد.

B3HZ@D
26-05-2009, 19:39
آبته: صحنه‌های شرم‌آور در سن‌سیرو

رییس فوتبال ایتالیا از اتفاقاتی که در دیدار خداحافظی پائولو مالدینی با سن‌سیرو روی داد ناراحت است.

سایت گل: جیان‌کارلو آبته، رییس اتحادیه فوتبال ایتالیا گفته برنامه‌هایی برای دیدار خداحافظی مالدینی با پیراهن تیم ملی ایتالیا دارد. او همچنین رفتار طرفدارانی که در دیدار با رم مالدینی را هو کردند تقبیح کرده.

تماشاگران بخش Curva Sud سن‌سیرو پلاکاردی با خود به ورزشگاه آورده بودند که روی آن عبارتی توهین‌آمیز نوشته شده بود. آبته بر این باور است که طرفدارانی که به مالدینی بی‌احترامی کردند باید شرمسار باشند. او گفته است: «شرم‌آور است چون مالدینی شایسته احترام برای کارهایی که کرده بود. هیچ منطقی پشت این ماجرا نمی‌بینم. به هر حال ما برای بزرگداشت او یک بازی دوستانه برگزار می‌کنیم.»

مالدینی به روشنی در آخرین حضور خود در سن‌سیرو از دست طرفداران ناراحت بود و بدون این که حرف چندانی به زبان آورد ورزشگاه را ترک کرد.

B3HZ@D
26-05-2009, 19:56
زامبروتا: داور پنالتی میلان را نگرفت

مدافع روسونری گفته داور باید یک پنالتی علیه رم می‌گرفت.

سایت گل: میلان روز یکشنبه هشتمین شکست فصل را تجربه کرد و در سن‌سیرو سه بر دو مقابل رم باخت. جیان‌لوکا زامبروتا مدافع این تیم از این شکست ناراحت است: «ناراحت و کمی خشمگین بودم، به ویژه بابت آن پنالتی روشنی که داور نگرفت.»

این ملی‌پوش ایتالیایی در این دیدار به عنوان ذخیره وارد میدان شد و به نظر می‌رسید او را در محوطه جریمه حریف زده‌اند، ولی داور دستور به ادامه بازی داد. حالا با توجه به نتایج به دست آمده، میلان ممکن است حتی به پله چهارم هم سقوط کند و مجبور شود برای حضور در لیگ قهرمانان در دور مقدماتی شرکت کند.

زامبروتا می‌گوید: «هنوز بخت حضور در لیگ قهرمانان را داریم. یک هفته وقت داریم آماده شویم، هر چند که در این یک هفته بسیار باید تلاش کنیم.»

B3HZ@D
26-05-2009, 20:31
میلان به دنبال هرنانس (HERNANES):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقامات میلان بصورت رسمی خواهان هافبک برزیلی 23 ساله تیم سائوپائولو شدن
میلان قبلا هم خواهان این بازیکن بود
(بازیکن خوبیه...چند تا کلیپ ازش دیدم...تکنیک خوبی داره)

Jocker
26-05-2009, 21:26
دوست عزیز یه سوال داشتم: مگر رئیس فوتبال ایتالیا خود گالیانی نیست...

با شنیدن این اخبارها درباره مالدینی خیلی ناراحت شدم ولی خود پائولو می‌دونه که تو قلب همه طرفدارانش قرار دارد...

(خودش می‌دونه که پیراهن میلان من شماره 3 هست با امضای خودش...)

از تیم ملی که خداحافظی کرد جانشین خوبی برایش پیدا شد امیدوارم در تیم میلان هم اینجوری باشه....

B3HZ@D
26-05-2009, 23:00
نه ابته رئیس فوتبال ایتالیاست
کسی که مدیر تیم باشگاهی باشه نمیتونه ریاست لیگ رو هم داشته باشه
جانشین مالدینی توی تیم ملی کیه؟
در مورد هوادارن هم شک دارم که میلانی باشن

M A X I M U M
26-05-2009, 23:25
عجب !!!!
پائولو مالديني حقش اين نبود
كاپيتاني به اون با صلابتي و خوبي كم پيدا ميشه

mohammad_87
27-05-2009, 00:22
مالديني يك اسطوره و سمبل ميلانه.اين كه بر همگان مشخصه.نام ميلان با مالديني بهم گره خورده و با اين كارها از ارزشهاي كاپيتان بزرگ روسونري كم نخواهد شد.

M A L D I N I

معني كلمه Curva Sud ضلع جنوبي ميشه كه احتمالا تماشاگران افراطي اونجا هستند شايد يه چيزي مثل جايگاه 22و33 آزادي.(البته براي پرسپوليس)

B3HZ@D
27-05-2009, 03:35
اگه قرار بود توهین بشه باید توی این همه سال می کردن نه این که یکدفعه توی این بازی
اینا کار یک گروه خاص بوده که خواستن جشن خداحافظی کاپیتان رو خراب کنن
شاید وابسته به یک تیم یا گروه دیگه ای بودن

Jocker
27-05-2009, 08:08
منظورم از جانشین مالدینی در تیم ملی " گروسو " بود...

درسته!!!

M . Sayid
27-05-2009, 12:09
پائولو بزرگ سمبل فوتبال ایتالیاست
چه جوری می تونن به سمبل فوتبالشون توهین کنن
همه مالدینیو دوست داشتن چه برسه به میلانی ها
نخیر رد پای آقای خاص مشاهده می شود

B3HZ@D
27-05-2009, 19:48
منظورم از جانشین مالدینی در تیم ملی " گروسو " بود...

درسته!!!

مالدینی که مدافع میانیه...
گروسو هم اصلا قابل قیاس با مالدینی نیست

B3HZ@D
27-05-2009, 20:11
آنجلوتی ملاقات با آبراموویچ را تایید کرد

: " کارلو آنجلوتی " سرمربی میلان مذاکره با " رومن آبراموویچ " مالک ثروتمند چلسی در تابستان گذشته را تایید کرد.

" آنجلوتی " به Preferisco La Coppa گفت: « آبراموویچ سال گذشته به سراغ من آمد و ما صحبت را آغاز کردیم. فقط در مورد فوتبال حرف زدیم. آبراموویچ می‏خواست در مورد نحوه کار و فلسفه‏ام و کلاً چیزهایی در مورد من بداند. در این یک ساعتی که گذشت هرگز در مورد پول صحبت نکردیم. »

بعد از دومین ملاقات با " آبراموویچ "، سرمربی میلان سریعاً گفت: « با میلان قرارداد دارم. توافق با چلسی زمانی می‏تواند اتفاق بیفتد که میلان هم موافقت کند. دوباره، ما فقط در مورد فوتبال حرف زدیم. اینکه چگونه چلسی جدیدی می‏توان ساخت. »

" آنجلوتی " خطاب به " آبراموویچ " گفت: « رئیس! تیم شما خیلی فیزیکی است، شما باید کیفیت بیشتری در مرکز زمین ایجاد کنید. دو نام را پیشنهاد می‏کنم: فرانک ریبری و ژابی آلونسو. »

" کارلتو " افزود: « من خیلی راحت با آبراموویچ حرف زدم. او مرا ناراحت نکرد حتی زمانی که با صدای آرام گفت: ما فینال لیگ قهرمانان اروپا و لیگ را از دست داده‏ایم و نمی‏توانم راضی باشم. »

منبع:اسکای اسپورت

B3HZ@D
27-05-2009, 20:21
کاکا:

این یک خبر جدیده....

اگر مسئولان میلان و خود کاکا نظرشون رو تغییر بدن می تونن کاکا رو به فروش برسونن.
اخباری که منتشر شده قیمت کاکا رو 65 میلیون یورو تخمین زده...

همونطور که مشخصه باید هر دو طرف به این انتقال راضی باشن و خود کاکا هم گفته مه از میلان جدا نمیشه
پس خبر شایعه ای بیش نیست

یک مصاحبه از برلوسکنی هم میذارم که گفته کاکا رو نمی فروشیم

B3HZ@D
27-05-2009, 20:22
هر کی خواست بگه متن انگلیسی خبر بالا رو بذارم

B3HZ@D
27-05-2009, 21:06
برلوسكنى در گفت وگو با كانال اسكاى

بعد از مالدينى، گتوسو كاپيتان ميلان است

يكى از همراهان سيلويو برلوسكنى از زمان حضور در باشگاه ميلان، پائولومالدينى بود وبه همين خاطر خداحافظى اين بازيكن بزرگ براى مالك روسونرى يك لحظه فراموش نشدنى به حساب مى آيد. مالك ميلان هميشه يكى از حاميان مالدينى بوده و تمام تلاش خود را بكار گرفته تا از وجود اين بازيكن بزرگ در كادر فنى براى آينده استفاده كند اما به هرحال اكنون تنها چيزى كه خيلى اهميت دارد بدرقه باشكوه كاپيتان در پايان ۲۵ سال عمر ورزشى پر از افتخار است. برلوسكنى در مصاحبه با كانال اسكاى اسپورت ۲۴ از مالدينى، آنچلوتى و آينده تيم روسونرى حرف زد.
• خداحافظى با مالدينى سخت است؟
- او براى ما يك كاپيتان بزرگ بود وبطور حتم براى همه خيلى سخت است كه ميلانى بدون او را ببينند. پائولو براى من مثل يك فرزند بود ما از او تشكر مى كنيم به خاطر تمام ركوردهايى كه براى ميلان زده است. يافتن جانشينى براى مالدينى به هيچ وجه آسان نيست.
• آيا با او در رابطه با ماندن در ميلان صحبتى كرديد؟
- او تصميم خود را گرفته وهمه ما به آن احترام مى گذاريم . پائولو در اين سال ها زحمات زيادى براى تيم متحمل شده و حالا نياز به استراحت دارد و ما مثل هميشه اورا حمايت مى كنيم . او و باره سى در بين بهترين هاى ميلان در تاريخ هستند.
• چه كسى را براى بعد از او در نظر داريد؟
- دوست ندارم كه در حال حاضر از اين موضوع حرف بزنم چراكه ما بازيكنان با كيفيت و بسيار خوب زيادى در تيم داريم اما از نظر من گتوسو فوق العاده ترين بازيكن براى بستن بازوبند كاپيتانى در ميلان است او يك بازيكن پرتوان و استثنايى است كه براى اين مقام شايستگى هاى زيادى دارد.
• براى مالدينى چه ايده اى در سر داريد؟
- شايد او بخواهد مربى شود ويا يك پست مديريتى در تيم بدست آورد. من هر زمان آماده ام تا خواسته هاى وى را برآورده كنم به هر حال در برنامه هاى من مربيگرى آنچلوتى در اولويت است.
• با نام بردن از گتوسو به عنوان كاپيتان ميلان به نظر مى رسد تمايلى به ادامه همكارى با آمبروسينى نداريد؟
- من نظرم را در مورد كاپيتان آينده ميلان گفتم و بى شك همه چيز در اين رابطه به مربى مربوط است او تصميم گيرنده خواهد بود.
• در اين فصل بسيارى از منتقدان ميلان از مديريت شما انتقاد كردند سؤال اين است بحران اقتصادى جهانى روى اين عملكرد تأثيرگذار بوده است؟
- درآمد ميلان در سال ۲۰۰۷ بيش از ۲۳۰ ميليون يورو بود. اين رقم به غير از درآمدهاى باشگاه از تبليغات و فروش پيراهن بازيكنان است. ما هيچ مشكلى از بابت مسائل مالى نداريم ودر آينده هم نخواهيم داشت و اگر اينطور بود در ژانويه با منچسترسيتى براى فروش كاكا به توافق مى رسيديم حتى در همين حالا ما درخواست نجومى رئال مادريد را رد كرده ايم.
• آيا بحث جديد كاكا و رفتن او به رئال تا پايان نقل وانتقالات تابستانى ادامه خواهد داشت. به نظر مى رسد باشگاه در اين رابطه هنوز ترديد دارد؟
- ما همين حالا به رئال پاسخ منفى داده ايم آنچه كه باعث جنجال مى شود اخبارى است كه توسط رسانه هاى اسپانيايى منتشر مى شود در هفته هاى اخير روزنامه هايى چون آ اس و ماركا دائماً روى رفتن كاكا به رئال تأكيد داشته اند در حاليكه من به گاليانى گفتم كه شخصاً با پرز صحبت كند و به وى اعلام نمايد كه كاكا فروشى نيست.
• از رونالدينيو هم حمايت مى كنيد؟ او از نيمكت نشينى ناراضى است؟
- من هميشه آرزو داشتم تا مثلث كاكا، پاتو و رونالدينيو را در ميلان ببينم و حالا هم خيلى خوشحالم كه آنها را در تيم خود داريم. رونالدينيو در اين فصل عملكرد خيلى خوبى داشت و ايمان دارم كه او در فصل آينده در ميلان مى ماند و يكى از بهترين هاى ما خواهد بود .
• اين روزها بيشتر اخبار در رابطه با آينده آنچلوتى است. آيا با او در اين رابطه حرف زده ايد؟
- در حال حاضر هيچ بحثى بين ما انجام نشده است . من با كارلو رابطه خيلى خوبى دارم و سال هاست كه دوستى خوبى بين ما برقرار است . من هيچ برنامه اى براى قطع همكارى با او نداشته ام و هنوز هم معتقدم كه ميلان بايد با او ادامه دهد. با اينكه هيچ صحبتى در رابطه با آينده او نداشته ام اما مى دانم كه مى توانيم به توافق برسيم.
• انتقادات شما از عملكرد آنچلوتى اين شايعه را افزايش داد كه حاضر نيستيد در فصل آينده ادامه دهيد؟
- من هنوز هم سر حرفم هستم در اين فصل تيم اشتباهات زيادى داشت كه منجر به از دست دادن اسكودتو شد اما مصدوميت ها و نظر مثبت داوران به اينتر هم در اين رابطه خيلى مؤثر بود اين حق طبيعى من است كه از تيم انتقاد كنم و اشتباهات را يادآورى نمايم.
• تاسوتى، لئوناردو و فان باستن اينها افرادى هستند كه شانس نشستن روى نيمكت مربيگرى ميلان بعد از رفتن آنچلوتى را دارند...
- من هرگز نگفتم كه قصد داريم با كارلو ادامه ندهيم.
• شما از لئوناردو به عنوان بهترين گزينه نام برده ايد؟
- در حال حاضر مطمئن هستم كه آنچلوتى مى ماند اما حتى روى صد در صد هم نمى توان شرط بست. آينده كارلو متعلق به خودش است و من نمى توانم كه او را مجبور به ماندن در اينجا كنم خيلى كم احتمال دارد كه او ميلان را ترك كند.
• شما در انتخاب تركيب تيم دخالت مى كنيد؟
- ميلان باشگاهى است كه به نظرات و تصميمات مربى خود احترام مى گذارد و بيشترين آزادى را به مربيان خود مى دهد طبيعى است كه من هم نقطه نظراتى را به آنچلوتى ارائه مى دهم اما هرگز اصرارى ندارم كه آنها را اجرا كند من به عنوان يك طرفدار فقط توصيه هايى را مى كنم كه از ديد خودم مى تواند در موفقيت تيم تأثيرگذار باشد.

Jocker
28-05-2009, 00:36
خوب بارسلونا قهرمان اروپا شد...
(تیمی که من بعد از میلان دوستش دارم)

کاشکی اون موقع که برلوسکنی با گرادیولا دست داد به اون می‌گفت که بیا میلان...

meragj2
28-05-2009, 00:38
سال دیگه دوباره این جام رو بالای دست روسونری میبینیم.

اگه امسال یه خونه تکونی اساسی بکنیم.

فری هم با بچه هاش نتونست 2 جام قهرمانان از عنوانش دفاع کنه.فورزا میلان.

B3HZ@D
28-05-2009, 01:33
من هم امیدوارم
فصل بعد نوبته میلانه که قدرت نمایی کنه که میکنه

B3HZ@D
28-05-2009, 01:45
میلان خواهان گرت بری

میلانی‌ها قصد دارند با این بازیکن 28 ساله خط میانی خود را تقویت سازند.

سایت گل: میلان به جمع باشگاه‌هایی پیوسته که اوضاع قرارداد گرت بری با استون ویلا را دنبال می‌کنند. قرارداد این ملی‌پوش انگلیسی در ژوئن 2010 تمام می‌شود و شاید ویلا در تابستان او را بفروشد تا او در پایان قراردادش به صورت رایگان این تیم را ترک نکند. در سال گذشته بارها شنیده شد او به لیورپول خواهد رفت، اما مقامات باشگاه می‌خواستند کاپیتان خود را نگاه دارند.

او در این فصل 38 بار در لیگ برتر بازی کرد و پنج گل زد. او از سال 1997 که برای اولین بار در لیگ برتر بازی کرد پیراهن تیم دیگری جز استون ویلا را به تن نکرده. این هافبک سخت‌کوش مورد توجه منچستر سیتی، آرسنال و رئال مادرید هم قرار دارد.

nw_nk
28-05-2009, 01:53
به نقل از Goal

Guardiola Dedicates Champions League Victory To Milan Captain Maldini

گوواردیولا پیروزی قهرمانان رو به مالدینی کاپیتان میلان تقدیم کرد (وقف کرد).

h_starboy
28-05-2009, 11:54
کاکا وضعیتش چه جوریه ؟ خودش که بارها گفته میمونه مگه اینکه سران باشگاه نخوان بمونه

B3HZ@D
28-05-2009, 12:45
کاکا گفته می مونه...
به سایت رسمی میلان هم گفته مصاحبه ای که از برلوسکنی هم گذشاتم رو بخون

Retired User
28-05-2009, 14:27
طلوع یک عصر جدید در کاخ سفید مادرید احتمالا از هفته دیگر شروع می شود و اولین نور این خورشید می تواند خرید هافبک برزیلی باشد.

خیلی از خبرگزاری های ایتالیا در چند روز گذشته اعلام کرده بودند که به زودی کاکا میلان را به مقصد مادرید در قراردادی به ارزش 65 میلیون یورو ترک خواهد کرد. امروز هم روزنامه های اسپانیایی این خبر را به چاپ رسانده اند که رییس احتمالی باشگاه، فلورنتینو پرز قرار است کاکا را پنجشنبه هفته آینده به عنوان اولین خرید رئال مادرید معرفی کند.

گزارشگر رادیویی، "خوزه رامون دلا مورنو" در برنامه رادیوییش به اسم "El Larguero" پیشبینی کرده که پرز دوشنبه آینده به راحتی به تخت ریاست باشگاه می نشیند چرا که تنها نامزد انتخاباتی است.

تعدادی از خبرگزاری های فرانسوی هم مانند، Infosport بر این خبر صحه گزاشته اند و مطمئن هستن که کاکا به زودی به رئال مادرید می رود، "مورنو" هم با اعتماد کاملا در برنامه اش اعلام کرده که هافبک 27 ساله برزیلی در هفته دیگر حتما به رئال مادرید می آید.

حتی بعضی خبرگزاری ها مدعی هستند که در روز معرفی کاکا، مانوئل پلگرینی، سرمربی شیلیایی ویارئال هم به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید معرفی خواهد شد.

B3HZ@D
28-05-2009, 15:20
این خبرگزاری ها چند ساله دارن این حرف ها رو میزنن
ولی تا حالا اتفاقی نیافتاده..
وقتی خود بازیکن میلی به این انتقال نداره مسلما هیچ انتقالی صورت نمی گیره

B3HZ@D
28-05-2009, 16:10
سیدورف: مقابل فیورنتینا منسجم باشیم

میلان در آخرین دیدار فصل احتیاج به نتیجه‌ای مثبت دارد تا جایگاه سوم خود را حفظ کند.

سایت گل: کلارنس سیدورف هافبک میلان بر این باور است که تیم او تمام ابزار لازم برای کسب امتیازی مثبت در ورزشگاه آرتمیو فرانکی مقابل فیورنتینا را دارد و می‌تواند پله سوم جدول را حفظ کند. سیدورف از هم‌تیمی‌هایش خواسته مانند فیورنتینا در چند بازی اخیر باشند: «اگر مانند آنها عمل کنیم در فلورانس پیروز می‌شویم.

تیم میلان به بازی در فینال‌ها عادت کرده. این هم یک فینال است و ما بهتر از فیورنتینا هستیم. باید آرام و مطمئن باشیم. نشان داده‌ایم اندکی از نظر روانی برتر هستیم و قدرت و تجربه‌ای که داریم به ما کمک می‌کند تیمی منسجم باشیم. در این صورت فیورنتینا بخت چندانی نخواهد داشت.» میلان سه امتیاز از فیورتنینا پیش است اما اگر با اختلاف دو گل به میزبان خود ببازد جایگاه سوم را به این تیم واگذار خواهد کرد.

mohammad_87
29-05-2009, 16:27
کاشکی اون موقع که برلوسکنی با گرادیولا دست داد به اون می‌گفت که بیا میلان...

اتفاقا تلويزين ايتاليا اون صحنه رو (صحبت كوتاه برلوسكني با گوارديولا) دوبار نشون داد و كارشناسايي كه آورده بودن با خنده يه همچين چيزي ميگفتن.

B3HZ@D
30-05-2009, 20:11
گالیانی شایعه انتقال کاکا به رئال مادرید را رد کرد

: " آدریانو گالیانی " انتقال بازیکن برزیلی میلان به رئال مادرید را رد کرد و اعلام کرد درباره آینده " آنجلوتی " دوشنبه تصمیم‏گیری خواهد کرد.

روزنامه اسپانیایی AS امروز ادعا کرد که رئال مادرید توانسته با " کاکا " فوق ستاره برزیلی میلان به توافق برسد و هفته آینده این خبر اعلام می‏شود، به طوری که روسونری موافقت کرده این بازیکن 27 ساله این تیم را ترک کند. اما " آدریانو گالیانی " رئیس باشگاه میلان سریعا این خبر را تکذیب کرده و اعلام کرده این بازیکن همچنان به این تیم متعهد خواهد بود.

او در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا اعلام کرد:« کاکا در میلان خواهد ماند.»
و " کاکا " نیز می‏گوید:« همیشه من گفته‏ام که حضور در میلان را دوست دارم.»

اما " گالیانی " در مورد آینده " کارلو آنجلوتی " سرمربی میلان به صورت شفاف حرف نمی‏زند و انتظار می‏رود او بعد از بازی با فیورنتینا در هفته آخر سری A این باشگاه را به مقصد چلسی ترک کند.
" گالیانی " گفت:« ما در این مورد دوشنبه صحبت خواهیم کرد. هنوز هیچ تصمیمی در این مورد گرفته نشده است.»

منبع: سایت گل

Jocker
30-05-2009, 22:05
ورزش کشور چین یک تحقیق بین افراد 14 تا 54 ساله کشورش انجام داده که نتیجه آن این بوده است:

طرفداران آث. میلان : 22.4 ٪

طرفداران رئال مادرید: 21.6 ٪

طبق مطالعاتی که امروز در Peking چین انجام شده تیم آث. میلان پرطرفدارترین تیم در بین مردمان این کشور است و بعد از میلان؛ رئال مادرید از اسپانیا؛ منچستر یوناتد از انگلیس و بایرن مونیخ از آلمان قرار دارد.

B3HZ@D
30-05-2009, 22:28
ممنون
جالب بود...میلان یکی از پرطرفدارترین تیمهای جهانه
فوررزا میلان

B3HZ@D
30-05-2009, 22:34
خداحافظی یک مرد بزرگ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg&size=article_medium

بازی روز یکشنبه میلان در شهر فلورانس و مقابل تیم فیورنتینا آخرین حضور رسمی پائولو مالدینی 40 ساله در میادین فوتبال برای تیم میلان خواهد بود. کاپیتان نامدار روسونری هفته گذشته آخرین بازی خود را در ورزشگاه سان سیرو انجام داد و متأسفانه تیم میلان در حضور تماشاگران خودی متحمل شکست در برابر تیم رم شد و خداحافظی خانگی به کاپیتان چندان نچسبید و او اینک به سوی آخرین حضور خود بر روی چمن سبز می رود.
پائولو که اینک در میانسالی قرار دارد در 25 فصل حضور مستمرش در تیم میلان توانسته است 26 افتخار داخلی و خارجی را به همراه این باشگاه کسب کند که مهمترین آنها 5 قهرمانی در بالاترین سطح اروپا می باشد.
مالدینی در سال 2003 در حالی جام قهرمانی باشگاه های اروپا را بالای سر برد که پدرش ـ چزاره مالدینی ـ چهل سال پیش بعنوان کاپیتان همین تیم این کار را انجام داده بود. مالدینی درباره پدر خود چنین می گوید: پدرم کاپیتان این تیم بود و بنابراین از آغاز این باشگاه، باشگاه خاصی برای من بوده است. از زمان آغاز به کار پرزیدنت سیلویو برلوسکونی ما 20 سال است که در اروپا و ایتالیا در اوج بوده ایم اما این شور و شوق و تعصب در باشگاه از مدتهای مدیدی از گذشته بوده است.
مالدینی درباره تیم میلان می گوید: میلان همیشه بازیکنان بزرگی داشته است و سبک بازی اش نیز زیبا است و این همیشه بخاطر تلاش آنها در جهت ارائه فوتبال زیبا و تماشاگرپسند بوده است. این فلسفه فوتبال میلان است که از دهه 50 میلادی در این باشگاه بوده است و تا کنون و با حضور برلوسکونی استمرار داشته است. این مسئله ممکن است گاهی اوقات کم نمود داشته باشد اما بخشی از وجود باشگاه ما است.
پائولو در کنار بزرگان زیادی در میلان حضور داشته است و تحویل گیرنده بازوبند کاپیتانی از بازیکن بزرگی همچون فرانکو بارزی نیز می باشد. مالدینی درباره تأثیری که از کاپیتان سابق میلان پذیرفته است می گوید: من با بازیکنان استثنایی زیادی بازی کرده ام اما اگر من مجبور شوم یکی را انتخاب بکنم آن فرد بارزی خواهد بود چرا که او به من درسهای زیادی داده است. او الگوی من بود. نه فقط بخاطر اینکه او در همان پست مشابه بازی می کرد بلکه بخاطر نوع رفتارش در رختکن تیم با شخصیت کاملاً قوی ای که داشت.
از مالدینی اگر درباره لحظات بزرگی که با میلان داشته است پرسیده شود شاید او به قهرمانی سال 2003 در لیگ قهرمانان اشاره کند و همچنین پیروزی 6 بر صفرشان در داربی شهر میلان مقابل اینتر در سال 2001 را نیز از قلم نیندازد. او درباره آن داربی می گوید: آن بازی برای خانواده ام خیلی مورد توجه بود برای اینکه پدرم در آن موقع بر روی نیمکت تیم بود.
روسونری در حالی فصل را به پایان می رساند که نمایشی دلچسب در طول فصل از خود نشان نداده است و کاپیتان فراموش نشدنی شان نیز برای همیشه دنیای فوتبال را ترک خواهد گفت. اما هنوز هم بسیاری به وجود استعدادهای ناب در خانواده مالدینی ها ایمان دارند و امیدوارند که بعد از پدر و پسر نسل سوم این خانواده یعنی کریستیان و دانیل بتوانند ادامه دهنده راه بزرگان خانواده در باشگاه بزرگ میلان باشند.

Jocker
30-05-2009, 22:39
دوست من دیگر عکس " :40: پائولو مالدینی :40:"‌ را نزنید من دیگه هر موقع عکسش را می‌بینم بغض گلوم را می‌گیرد...:19:

واقعا که اسطوره است برای میلان...:11:

B3HZ@D
30-05-2009, 22:52
لئوناردو سرمربی میلان می شود

روسونری هفته آینده وضعیت سرمربی خود را مشخص خواهد کرد...

سایت گل : به نوشته روزنامه گاتزتا دلواسپورت لئوناردو سرمربی جدید میلان خواهد بود و دوشنبه هفته آینده این خبر رسما اعلام خواهد شد و کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان در پایان فصل با توجه به خبرهایی که پیش از این منتشر شده بود هدایت چلسی را بر عهده خواهد گرفت.بدین ترتیب ستاره برزیلی و اسبق میلان روی نیمکت میلان خواهد نشست و مائورو تاسوتی را به عنوان دستیار و فیلیپو گالی را به عنوان مدیر تیم انتخاب خواهد کرد.

مسئولان روسونری همچنین به دنبال اضافه کردن یک عضو دیگر به کادر فنی خود نیز هستند که بتواند بازی حریفان میلان را آنالیز کرده و اطلاعات را در اختیار لئوناردو قرار دهد.تغییر دیگر در تیم کادر پزشکی خواهد بود که با توجه به توصیه لئوناردو به گالیانی تغییر خواهد کرد.لئوناردو از گالیانی خواسته پروفسور میرسمان پزشک تیم تغییر کند.باید تا روز دوشنبه صبر کرد و دید سرنوشت نیمکت میلان به چه ترتیبی رقم خواهد خورد.

B3HZ@D
31-05-2009, 11:45
مبادله اسين و پيرلو ميان ميلان و چلسي

روزنامه كوريره دلو اسپورت مدعي شد باشگاه ميلان ايتاليا در نظر دارد ميشل اسين هافبك باشگاه چلسي را در ازاي انتقال آندره پيرلو به اين تيم لندني ، به عضويت بگيرد.

اين گزارش حاكي از اين است كه كارلو آنجلوتي قصد دارد در صورت قبول سرمربيگري باشگاه چلسي، پيرلو را همراه با خود به ليگ انگليس ببرد و طبق تحليل مطبوعات ايتاليايي، احتمال تحقق چنين انتقالي زياد است.

هيچ يك از دو باشگاه عكس العملي به اين شايعات نشان نداده‌اند اما باور عمومي براين است كه پيرلو همراه با آنجلوتي عازم استمفورد بريج خواهد شد.

ظاهرا باشگاه ميلان خود را آماده مي‌كند تا در صورت رفتن پيرلو، ميشل اسين غنايي را به سن سيرو بياورد. لئوناردو به عنوان نامزد جانشيني آنجلوتي مطرح است و شواهد حاكي از اين است كه اين برزيلي، به بازي‌هاي اسين علاقمند است.

گفته مي‌شود ميلان روز دوشنبه بيانيه‌اي رسمي در مورد وضعيت آنجلوتي منتشر خواهد كرد و سياست‌هاي اين تيم براي ورود به فصل نقل و انتقالات تابستاني مشخص تر خواهد شد.

Jocker
31-05-2009, 12:10
اسین دیگه کیه...

میلان داره هر چی مهره خوب به باشگاه‌های دیگه می‌دهد ... حالا آنچلوتی می‌خواهد بره دیگه شرط می‌زاره...

این گلابی رفتنش هم دردسر داره برای میلان...

B3HZ@D
31-05-2009, 12:37
همه خاطرات كارلتو

ميلان را در نوامبر 2001 از فاتح تريم تحويل گرفتم.

اين بهترين فصل ما نبود. تيم از نفس افتاده بود و چند مصدوم كليدي داشتيم. بعد از شكست 2 بر صفر در خانه بولونيا، كنترلم را از دست دادم. اين براي من زياد اتفاق نمي‌افتد، ولي من هم انسانم. ما كاملا ضعيف بازي كرده بوديم و تيم بي‌انگيزه و بي‌تفاوت به نظر مي‌رسيد. من به تنهايي رختكن را به هم ريختم؛ با مشت به ميز كوبيدم، به در لگد زدم، بطري آب را پرت كردم و با تمام وجود فرياد زدم. به همه بازيكنان به طور تك‌تك توهين كردم. هدف من تحريك و بيدار كردن آنها بود.

نمي‌دانم به خاطر دادوفرياد من بود يا نه، ولي آن بازي نقطه عطفي شد. ما دوباره راه‌مان به سوي ليگ قهرمانان را باز كرديم. هرچند من بهاي آن را پرداختم، چون شما نمي‌توانيد با همه بازيكنان به يك روش برخورد كنيد. ديميتريو آلبرتيني كه تا چند سال قبل از آن دوست و همبازي من بود، در پايان فصل پيش من آمد و گفت: «هرگز چنين انتظاري از تو نداشتم. ما با هم بازي كرده‌ايم و فكر مي‌كردم رابطه ما متفاوت باشد. اين پايان همه چيز است.» او همان تابستان از جمع ما جدا شد.

اولين فصل كامل من در ميلان، فصل 2003- 2002 همه چيز به درخت كريسمس «آرايش دلخواه آنچلوتي» ختم شد. بازار نقل و انتقالات دو هديه خوب براي من داشت؛ كلارنس سيدورف و ريوالدو. و اين وظيفه من بود در تيمي كه آندره‌ا پيرلو و روي كوشتا را هم داشت، جايي در تركيب اصلي براي آنها پيدا كنم. هر چهار بازيكن بايد بازي مي‌كردند. فلسفه باشگاه كه نمايش خوب و فوتبال زيبا را قبل از هر چيزي قرار مي‌دهد، اين را طلب مي‌كرد.

پيرلو كمك بزرگي به من كرد. او يك روز پيش من آمد و حدس زد كه مي‌تواند عقب‌تر هم بازي كند، درست مقابل دفاع چهارنفره. من كاملا بدبين بودم. او يك هافبك تهاجمي بود و تمايل داشت با توپ حركت كند. با اين وجود، اين تغيير جواب داد. او تبديل به يكي از بهترين بازيكنان جهان در اين پست شد. سيدورف را به كنار خط فرستادم و روي كوشتا و ريوالدو پشت‌سر تك مهاجم بازي مي‌كردند. 1-2-3-4 يا درخت كريسمس من آماده بود.

در آن سال فوق‌العاده بوديم و توانستيم به فينال ليگ قهرمانان در اولدترافورد مقابل يوونتوس برسيم. ما بايد در جريان بازي كار را تمام مي‌كرديم، ولي بازي به ضربات پنالتي كشيده شد. صادقانه بگويم، وقتي به لحظه ضربات پنالتي رسيديم، وضعيت خيلي حساس شد. ناگهان پيدا كردن بازيكناني كه حاضر به ضربه زدن باشند، خيلي دشوار شد. مثلاً اينزاگي ناپديد شد. خوشبختانه شوچنكو ضربه آخر را زد و قهرمان شديم.

فينال بعدي من البته استانبول (2005) بود. در نيمه ما 3 بر صفر جلو بوديم و برخي از بازيكنان كه در تيم اصلي انتخاب نشده بودند، تي‌شرت‌هايي را كه براي جشن آماده كرده بوديم زير پيراهن‌هايشان پوشيده بودند. به آنها هشدار دادم كه ليورپول تا آخرين نفس مبارزه خواهد كرد. ولي آنچه بعد از آن اتفاق افتاد،‌ باورنكردني بود. شش دقيقه‌اي كه ميلان كاملا خاموش بود 360 ثانيه كه در آن بازي 180 درجه تغيير كرد. آنها سه بار گل زدند. اين غيرممكن بود. اين باورنكردني بود.

بارها از من پرسيده‌اند كه بعد از اينكه بازي مساوي شد، در ذهن من چه مي‌گذشت. واقعيت اين است كه سر من كاملا تهي بود. همه چيز خيلي سريع بود، خيلي غيرقابل پيش‌بيني. ما از آن گريختيم، ولي آثار مخرب آن باقي بود. با وجود اينكه در وقت اضافه موقعيت‌هاي زيادي داشتيم، بازي به ضربات پنالتي كشيده شد. بقيه ماجرا را مي‌دانيد. يرزي دودك بالا و پايين مي‌پريد، درست مثل كاري كه بروس گروبلار [دروازه‌بان سابق و جنجالي ليورپول] 21 سال قبل از آن مقابل تيم رم من انجام داده بود و ليورپول برنده شد.

انتقام از ليورپول

از آن به بعد، حتي يك لحظه آن بازي را تماشا نكرده‌ام. پيداكردن راهي براي فراموشي آن سخت بود (و من آن را فراموش كرده‌ام. امروز آن بازي براي من يك شكست است، درست مثل همه شكست‌هايي كه در زندگي ورزشي‌ام داشته‌ام.)

بخش زيادي از فصل 2006-2005 را به ترميم روحي تيم گذراندم. ولي ما توانستيم از آن مرحله هم عبور كنيم. سال بعد از آن ما قوي‌تر شده بوديم و من در ذهنم طرفدار دو تيم بودم؛ ميلان و ليورپول. چراكه نااميدانه مي‌خواستم كه ما دوباره در فينال به هم برسيم. در آن سال در نيمه‌نهايي با منچستريونايتد روبه‌رو شديم در حالي كه ليورپول با چلسي بازي مي‌كرد. ما در اولدترافورد 3 بر 2 شكست خورديم. من پس از بازي با سرالكس برخورد خشني داشتم چون به ملاقات مرسوم پس از بازي نرفتم. خيلي ناراحت بودم و در بازي برگشت سعي كردم جبران كنم.

در آن بازي 3 بر صفر پيروز شديم و من مي‌توانم دو دليل را براي آن برد همه‌جانبه‌مان بگويم؛ يكي خاطره استانبول بود. ديگر اينكه شب قبل در مركز تمريني ميلانو كه به ماكتي از جايگاه هواداران دوآتشه ليورپول شبيه بود، ديديم كه اين تيم چلسي را حذف كرد. ما كاملا مجهز بوديم؛ پرچم، شال و بنرها. براي آن شب ما قرمز دوآتشه شده بوديم. اين به خاطر ميل زيادي بود كه به ملاقات دوباره با اين تيم در فينال داشتيم. مي‌دانستيم كه ليورپول را شكست مي‌دهيم. كاملا مطمئن بوديم. در نهايت 2 بر يك پيروز شديم. جزييات بازي را زياد به خاطر ندارم ولي مي‌توانم جشن بعد از بازي در هتل را كاملا به خاطر بياورم.

پيشنهاد رئال مادريد

در آوريل 2006، پيشنهادي از رئال‌مادريد و فلورنتينو پرس داشتم كه مي‌خواست دوباره در انتخابات شركت كند. آنها به من گفتند كه من «بهترين» هستم (آنها نمي‌توانستند مرا «خاص» بنامند، چون قبل از آن يك نفر اين لقب را انتخاب كرده بود) من پذيرفتم. براي يك چالش جديد آماده بودم ولي ميلان به من اجازه جدايي نداد و پيشنهاد جديدي ارائه كرد. در آن زمان بود كه رئال به سوي فابيو كاپلو چرخيد.

برايم خنده‌دار بود چون كاپلو نمي‌دانست كه به كداميك از ما زودتر پيشنهاد داده‌اند. اين براي غرور او مهم بود ولي امروز اين موضوع بين من و دوستانم تبديل به يك لطيفه شده.
آخرين سال بازيگري من با اولين سال مربيگري كاپلو در ميلان همزمان شده بود. او خيلي جدي و باريك‌بين بود و فكر نمي‌كنم بازيخوان بهتري از او وجود داشته باشد. ولي از نظر انضباطي، اوضاع متفاوت است. او هيچ مكالمه‌اي با ما نداشت و فقط مي‌گفت كه چه كار بايد بكنيم و عجيب نبود كه او با بسياري از بازيكنان اختلاف پيدا كرد. مثلا يادم مي‌آيد كه رودگوليت او را به ديوار كوبيد. ما براي جداكردن آنها مداخله كرديم، هرچند بسياري از بازيكنان در دل‌شان براي «رود» هورا مي‌كشيدند ولي اين حالا تبديل به يكي از نقاط قوت كاپلو شده او ممكن است يك مشاجره سخت داشته باشد و پنج دقيقه بعد همه چيز تمام مي‌شود.

به عنوان بازيكن، زانوهايم مشكل داشت. من كمي پرخور بودم و اين كار مرا سخت‌تر مي‌كرد. در 22 سالگي بازيكن ثابت تيم ملي ايتاليا بودم، ولي جام جهاني 1982 را به دليل مصدوميت از دست دادم. با نيس ليدهولم، براي اولين بار پس از 40 سال با رم قهرمان شديم. بعد از آن اسون گوران اريكسون آمد. ما براي فهميدن جملات او مشكل داشتيم و اين سوژه خنده‌مان بود. با اين وجود من اريكسون را واقعا دوست داشتم و اخراج او در آوريل 1987 يكي از دلايلي بود كه مرا مجاب كرد رم را ترك كنم. مجبور شدم تا آخرين روزهاي مهلت نقل و انتقالات صبر كنم. آريگو ساچي تازه سرمربي ميلان شده بود و واقعا مرا مي‌خواست.

مي‌خواهم در يك مورد شفاف صحبت كنم. تركيب و نحوه بازي تيم را من انتخاب مي‌كنم. بايد هم اين كار به عهده مربي باشد. هر جايي كه كار كرده‌ام، همينطور بوده. بله، رئيس باشگاه حق دارد كه سئوالاتي بپرسد و سرمربي وظيفه دارد به او توضيح بدهد ولي فقط همين. اين با برلوسكوني بارها اتفاق افتاده. او شيفته بازيكنان مي‌شود. ابتدا فان باستن بعد روي كوشتا، بعد كاكا، بعد رونالدينيو. مانند همه مالكان او يك هوادار است و اين خيلي خوب است. ولي بايد حدي وجود داشته باشد.

B3HZ@D
31-05-2009, 13:42
مالديني پس از 30 سال، امروز از ميلان خداحافظي مي‌كند
وداع اسطوره روسونري

خبرگزاري فوتبال ايران - امروز مالديني با باشگاهي خداحافظي مي‌كند كه براي نخستين بار در سن 10 سالگي وارد آن شد و 30 سال از زندگي خود را وقف آن كرد. با بيش از 1000 بازي رسمي به همراه ميلان و تيم ملي ايتاليا. مالديني كه بعد از جام‌جهاني 2002 از فوتبال ملي خداحافظي كرد اكنون براي هميشه كفش‌هاي خود را كنار مي‌گذارد.

وب سايت ميلان با جمله‌اي ساده كه در تمام طول هفته گذشته آن را به نمايش گذاشته، سال‌ها وفاداري مالديني را خلاصه كرده است: «25 فصل، 900 بازي، هميشه و تنها ميلان، متشكريم پائولو.»

بي‌ترديد مجموعه 126 بازي ملي، 7 قهرماني سري A و 5 قهرماني اروپا تنها به خاطر دوران طولاني بازيگري مالديني نيست بلكه به اين خاطر است كه او بهترين است. 25 سال حضور در تيم اصلي يكي از مطرح‌ترين باشگاه‌هاي دنيا دستاوردي حيرت‌آور و دست نيافتني است. حتي رايان گيگز 35 ساله هم كه از معدود بازيكنان وفادار دنياي فوتبال است، بايد حداقل 7 سال ديگر براي دست‌يابي به ركورد مالديني به بازي در يونايتد ادامه دهد و رائول 32 ساله، كاپيتان رئال مادريد هم 10 سال با اين ركورد فاصله دارد.

مالديني، مدافع باهوش و در عين حال صاحب سبك ميلان كه در طول سال‌هاي گذشته همواره در هر دو پست جناح چپ و مركز خط دفاع تيم موفق عمل كرد، بي‌ترديد در تركيب تيم منتخب بهترين‌هاي تاريخ فوتبال قرار خواهد گرفت. وي اگر چه در آخرين بازي خود در سن‌سيرو كه هفته گذشته در باخت 3 بر دو مقابل رم انجام داد مورد بي‌احترامي تعداد محدودي از هواداران قرار گرفت اما به طور كلي به عنوان نماد ميلان از محبوبيت خاصي برخوردار است و در اين‌باره گفته:‌ «از وجهه‌اي كه بين مردم دارم به خود مي‌بالم. من همه چيزم را براي پيراهن روسونري دادم.»

هيچ جشن ويژه‌اي براي مالديني برگزار نمي‌شود. اين خواسته خود اوست. اسطوره‌ ميلان هفته گذشته در سن‌سيرو به سادگي از هواداران اين تيم خداحافظي كرد و در ديدار خارج از خانه امروز مقابل فيورنتينا هم به همين سادگي با خانواده بزرگ فوتبال ايتاليا وداع مي‌كند. هرچند كه فيورنتينا تصميم دارد مراسم بزرگداشتي را براي اين بازيكن در استاديوم آرتميو فرانكي برگزار كند. آندره‌آ دلاواله، رئيس باشگاه دراين‌باره گفت: «مالديني شايسته يك قدرداني بزرگ است و ما مي‌خواهيم در اين افتخار سهم كوچكي داشته باشيم.» پراندلي، سرمربي فيورنتينا هم دراين‌باره گفت: «روز يكشنبه ما به احترام مالديني مي‌ايستيم و او را تشويق مي‌كنيم. پيشاپيش از فلورانس براي استقبال شايسته از اين بازيكن تشكر مي‌كنم.»

ارتباط قلبي دنياي فوتبال با مالديني قوي‌تر از آن است كه با بي‌احترامي معدودي از هواداران خدشه‌دار است. هفته گذشته در سن‌سيرو بازيكنان رم پيراهن‌هايي را به تن كردند كه روي آنها نوشته‌هايي در تمجيد از مالديني چاپ شده بود. الساندرو دل‌پيرو، كاپيتان يوونتوس در يك جمله اين بازيكن را بهترين خوانده و سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستر‌يونايتد، او را بازيكن محبوب خود بين تمام بازيكنان تيم‌هاي رقيب كه تاكنون مقابل آنها قرار گرفته، توصيف كرده‌ است. حتي گوارديولا سرمربي بارسلونا، پس از قهرماني تيمش در ليگ قهرمانان آن را به مالديني تقديم كرد.

مالديني اگر چه با ميلان به تمام قهرماني‌هاي ممكن دست پيدا كرد اما با تيم‌هاي ملي ايتاليا هيچ افتخاري را تجربه نكرد. بسياري از مفسران از اينكه اين بازيكن هرگز صاحب توپ طلا نشد افسوس مي‌خورند اما خود او پذيرفته كه اين جايزه معمولا متعلق به مهاجمان است.

حتي زماني‌ كه در سال 1996 توسط مجله «ورلد ساكر» بهترين بازيكن سال نام گرفت، او بارسي كاپيتان وقت ميلان را كه بعد از بازنشستگي بازوبند را به مالديني داد، شايسته اين عنوان دانست.

B3HZ@D
31-05-2009, 15:04
گفت‌وگوي WorldSoccer با مدافع جاودانه ميلان/مالديني: در زندگي هيچ گلايه اي ندارم/به هيچ وجه مربيگري نخواهم كرد

شکي نيست که طي نيم قرن اخير، کاپيتان کهنه کار ميلان از بهترين مدافعان فوتبال جهان بوده است.

پائولو مالديني هنوز هم در سن 40 سالگي در بالاترين سطح فوتبال جهان توپ مي زند امسال براي هميشه با دنياي فوتبال خداحافظي خواهد کرد.

مالديني که پيش تر در سال 2002 و به دنبال ناکامي لاجوردي پوشان در جام جهاني با فوتبال ملي خداحافظي کرده بود اين روزها در انديشه تجارت است و به هيچ وجه در انديشه ورود به عرصه مربيگري نيست.

گفت و گويي که در زير مي خوانيد توسط ماهنامه WorldSoccer با مدافع جاودانه روسونري صورت گرفته و عنوان آن "گفت و گوي خداحافظي مالديني" است:

* آويزان کردن کفش ها براي آخرين بار چقدر سخت است؟

من بسيار خوش اقبال بوده ام. تمام عمر براي ميلان که يکي از بهترين تيم ها است توپ زده ام و خانواده ام همواره حامي من بوده اند. همه چيز برايم بي نقص بوده است. من همه کارهايي را که مي خواستم در طول دوران فوتبال خود انجام داده ام.

* آيا شرايط جسماني شما حاکي از آن است که زمان کنار کشيدن از فوتبال فرا رسيده است؟

برعکس من امسال در شرايط به مراتب بهتري نسبت به سه فصل گذشته به سر مي برم. پس از دو عمل جراحي زانو همه چيز بهتر از پيش برايم دنبال شد. مي توانستم به بازي کردن ادامه دهم اما خودم نخواستم. فکر مي کردم امسال تنها چند بار به ميدان خواهم رفت، اما همواره در ترکيب اصلي حضور داشتم.

* بنابراين ما به هيچ وجه در آغاز فصل آينده شاهد حضور تو در ميادين نخواهيم بود.

نه، هرگز دوباره فوتبال بازي نخواهم کرد. وقتي به دوران فوتبال خود نگاهي مي اندازم به اين پي مي برم که واقعاً توانستم به حداکثر موفقيت دست پيدا کنم. با 16 سال سن در سري A فوتبالم را آغاز کردم و اکنون در 40 سالگي هنوز هم بازي مي کنم.

* گفتي که هيچ حسرتي در دل نداري و به همه چيزهايي که مي خواستي رسيده اي، اما بدون شک فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال 2005 برابر ليورپول و از دست دادن عنوان قهرماني در آن ديدار بايد کمي ناراحت کننده باشد؟

چرا بايد خاطره بدي از آن ديدار داشته باشم. فينال برابر ليورپول يکي از بهترين فينال هايي بود که تاکنون در آن حضور داشته ام. ما واقعاً خوب بازي کرديم، به مراتب بهتر از ليورپول بوده و بيش از آنها سزاوار پيروز شدن بوديم، اما فوتبال همين است. به هر حال آن فينال به منزله ميل ما به انتقام در فينال دو سال بعد بود. شايد فينال دوم چندان چنگي به دل نمي زد اما مهر تاييدي بر ميزان اراده تيم ما بود و پس از آن ما با شکست بوکا جونيورز در رقابت هاي جام باشگاه هاي جهان هم ثابت کرديم که چه تيم خوبي هستيم. در استانبول بهتر از ليورپول بازي کرده و شايسته پيروز شدن بوديم اما اين قانون فوتبال است. من به عناوين بسياري در فوتبال حرفه اي خود دست يافته ام و مي توانم شکست را بپذيرم. ما همه تلاش خود را در آن ديدار کرديم.

* آيا حسرت هيچ يک از بازي هايي که تاکنون در آن حضور نداشته ايد را مي خوري؟

يکي از ديدارهايي که از بابت عدم حضور در آن خوشحال هستم ديدار برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 1991 برابر مارسي بود. بدون شک آن بازي باب ميل ما به پايان نرسيد. (در حالي که بازي با آسيب ديدگي هاي متعددي براي ميلان همراه بود مارسي با نتيجه يک بر صفر در آن شب و با پيروزي 2 بر يک در مجموع دو ديدار ميلان را در آستانه حذف از رقابت ها قرار داده بود.) نورافکن هاي ورزشگاه از کار افتادند و اين مساله راه نجاتي براي آدريانو گالياني مدير کل باشگاه ميلان به نظر مي رسيد. او با حرکتي غيرورزشي و عجيب که در ايتاليا با انتقادهاي فراوان همراه شد از بازيکنان تيم خواست تا از زمين خارج شده و سه دقيقه آخر زمان هاي تلف شده را بازي نکنيم. علت اين اقدام ميلاني ها واضح بود. آنها معتقد بودند که بازي بايد به خاطر از کار افتادن نورافکن ها دوباره برگزار مي شد. با اين حال يوفا نظر ديگري داشت و تيم ما را يک سال از حضور در رقابت هاي اروپايي محروم کرد. با وجود شکست در چنين ديدارهايي بيرون رفتن از زمين مسابقه کار درستي نيست.

* تو با 126 بار پوشيدن پيراهن تيم ملي فوتبال ايتاليا رکورددار بازي براي اين تيم هستي. با توجه به دوران طولاني مدتي که به همراه تيم ملي سپري کردي، آيا ديدن هم تيمي هاي سابق هنگامي که در جام جهاني 2006 به قهرماني رسيدند دشوار بود؟ هرچه باشد تو در بين سال هاي 1988 تا 2002 در تمامي رقابت هاي جام جهاني و جام ملت هاي اروپا حضور داشته‌ايد.

در زماني که جام جهاني 2006 برگزار مي شد من در آمريکا به سر مي بردم و تا زماني که ايتاليا به مرحله نيمه نهايي رسيد به ندرت بازي ها را مي ديدم اما ديدار نهايي را کامل تماشا کردم. به خاطر موفقيت تيم خيلي خوشحال بودم اما براي خودم خيلي ناراحت بودم چرا که در زمان بازي من ما يک بار تا حد زيادي به قهرماني نزديک شده بوديم اما من در زندگي آنقدر به موفقيت رسيده ام که نمي توانم گلايه اي داشته باشم.

* آيا جام جهاني 1990 ايتاليا ناراحت کننده نبود؟ به نظر تو ايتاليا بايد قهرمان رقابت ها مي شد؟

با وجود اينکه به موفقيت دست پيدا نکرديم اما ايتالياي 90 تجربه بزرگي بود. شايد قهرماني قسمت ما نبود اما بايد دست کم به ديدار نهايي راه پيدا مي کرديم. فراموش نکنيد که ما بدون دريافت حتي يک گل تا مرحله نيمه نهايي پيش رفتيم.

* خاطره ديگري از جام هاي جهاني داري؟

جام جهاني 1994 آمريکا بسيار عجيب بود. ديدار نخستمان برابر ايرلند که با بازي خوب آنها و سخت شدن شرايط براي ما همراه شد را به خاطر دارم. همه از ما انتظار پيروزي داشتند اما شکست ما در آن ديدار شروع ناخوشايندي را برايمان رقم زد. سپس در ديدار دوم برابر نروژ دروازه بان ما اخراج شد. چه شروع اسفناکي داشتيم. در ديدار نهايي هم با ضربه هاي پنالتي بازي را واگذار کرديم. فوتبال همين است.

* کدام يک از بازي ها را بيش از سايرين به خاطر داري؟

نخستين حضورم در سري A را به خوبي به خاطر دارم. در آن زمان مي دانستم که توانايي بازي در اين رقابت ها را دارم. بي ترديد در آن برهه نيلس ليدهولم مربي کاملي براي بازيکنان جوان محسوب مي شد. او بسيار آرام و دلگرم کننده بود و به اضطراب من نمي افزود هرچند من به خاطر سخت کوشي هاي بسيار اضطراب چنداني نداشتم.

* پسر 12 ساله تو کريستين اين روزها سعي در دنبال کردن ردپاي پدرش دارد. آيا كريستين را در اين مسير تشويق کرده اي يا او را به کار ديگري ترغيب مي کني؟

فوتبال چيزهاي زيادي به من بخشيده است، چرا بايد اين فرصت را از کريستين دريغ کنم؟ پدر من هم چنين فرصتي را از من نگرفت.

* آيا کاپيتاني تيم ملي فوتبال ايتاليا در حالي که پدرت سرمربيگري آن را بر عهده داشت دشوار بود؟

نه، به هيچ وجه. در واقع بيشتر استثنايي بود.

* پس از پايان تمرين و بازي ها با پدرت زياد صحبت مي کردي؟

نه بيشتر از آنچه يک کاپيتان با مربي اش صحبت مي کند.

* برنامه خاصي براي آينده داري؟ پيش تر گفته بودي که هرگز وارد عرصه مربيگري نخواهي شد. آيا هنوز هم چنين نظري داري؟

شکي نيست که وارد عرصه مربيگري نخواهم شد. مربيگري شغل جالبي است، اما در عين حال با اضطراب بسيار همراه بوده و شامل چيزهايي مي شود که در فوتبال کمترين علاقه را به آنها دارم. پس از پايان هر بازي کارلو آنجلوتي را مي بينم که هفت گفت و گوي متفاوت با رسانه ها انجام داده و به 7 نوع پرسش مختلف پاسخ مي دهد. از طرفي من علاقه اي به رفتن به Coverciano (مرکز فني فدراسيون فوتبال ايتاليا) و فکر کردن در مورد فوتبال تنها براي کسب تجربه مربيگري ندارم. بيشتر قصد دارم منافع تجاري خود را دنبال کنم. يک توليدي پوشاک به همراه دوستانم دارم و يک شرکت هم راه اندازي کرده ايم که کارش ترميم منازل مردم است، اما علاوه بر اينها برنامه هاي ديگري در سر دارم که در حال حاضر قصد صحبت درباره آنها را ندارم.

* روزنامه نگاري و شايد بازيگري چطور؟

به هيچ وجه.

* سيلويو برلوسکوني هرگز از تو درخواستي مبني بر ورود به دنياي سياست و ملحق شدن به خود داشته است؟

هرگز. فکر مي کنم او بيشتر ترجيح مي دهد مرا در عرصه فوتبال ببيند. من تمايلي به حضور در عرصه هاي سياسي ندارم. عملي ساختن ايده ها در اين عرصه بسيار دشوار است.

* پس از بازنشستگي بيشتر از همه دلتنگ چه چيزي خواهي شد؟

بي ترديد بهترين لحظه هاي من در زمين تمرين ميلان سپري شده است. دلم بيشتر از همه براي حضور در زمين يا رختکن به همراه بازيکناني از نقاط مختلف جهان تنگ مي شود.

* تو در برهه اي حساس از فوتبال ايتاليا و در حالي که درخشش تيم هاي ايتاليايي دست کم با توجه به عملکرد آنها طي دو فصل اخير رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا رو به افول است، از فوتبال کناره گيري مي کني. آيا فوتبال ايتاليا در بحران به سر مي برد؟

نه، اما فاصله سرمايه گذاري در ليگ برتر انگليس با ساير ليگ ها اکنون بسيار زياد شده است. در ضمن بايد اعتراف کرد که فوتبال انگليس پيشرفت فوق العاده اي داشته و مربيان و بازيکنان خارجي کمک بسياري به اين پيشرفت کرده اند.

* به عنوان يک مدافع، اين مساله که فوتبال ايتاليا به عنوان فوتبال تدافعي شناخته مي شود تو را آزار مي دهد؟

وقتي به بازي هاي خارج از خانه منچستر يونايتد يا ليورپول نگاه مي کنم آنها تدافعي ترين بازي‌هايي را ارائه مي دهند که تاکنون ديده ام و تمام مدت زمان بازي در نيمه زمين خود به سر مي برند. مردم علاقه اي به تماشاي بازي تدافعي ندارند، هرچند دفاع مناسب يکي از چيزهايي است که بسياري از تيم هاي بزرگ در فوتبال امروز از وجود آن بهره نمي برند. چيدمان دفاعي درست آن طور که ممکن است به نظر برسد و يا منفي جلوه کند آسان نيست. مسلماً هواداران همواره از تيم محبوب خود انتظار ارائه بازي تهاجمي و تماشاگر پسند را دارند، اما بي ترديد هماهنگي چهار بازيکن در خط دفاعي کار آساني نيست. برچسب فوتبال تدافعي از دهه 60 در ايتاليا به تيم ما زده شد. تيم هايي وجود داشتند که علاوه بر عملکرد خوب در خط دفاعي به مراتب بيش از ساير تيم ها تهاجمي بازي مي کردند. اگر در مورد دوره هاي مختلف ميلان که من در آنها بازي کرده ام فکر کنم و تفکرم تنها به ميلان زمان آريگو ساچي و مثلث رود گوليت، مارکو فان باستن و فرانک رايکارد معطوف نشود، بايد بگويم که تاکنون ما همواره بازيکنان خوب، معمولاً ريزنقش و خلاقي داشته ايم که همواره ميل به بازي تهاجمي داشته اند.

* کدام بازيکن بهترين رقيب و کداميک بهترين هم تيمي تو بوده اند؟

مارادونا بهترين بازيکني بود که برابر وي بازي کردم. او بسيار با استعداد بود و شخصيت بزرگي داشت. در ميان هم تيمي ها، از لحاظ تکنيکي بي ترديد فان باستن بهترين بود، اما کسي که بيش از همه از او ياد گرفتم فرانکو بارسي بود.

* دوست داري چگونه به فوتبال خود خاتمه بدهي؟

صحبت هايي مبني بر اينکه شايد براي آخرين بار براي تيم ملي ايتاليا به ميدان بروم وجود داشت و در اين باره با مارچلو ليپي صحبت کرده ام، اما قصد ندارم در حالي که او خود را براي موفقيت در مقدماتي جام جهاني و جام کنفدراسيون ها آماده مي کند باعث آزار و اذيت وي شوم. ترجيح مي دهم در يک بازي واقعي به فوتبال خود پايان دهم و پس از آن هم هرچه پيش آيد خوش آيد.

Jocker
31-05-2009, 18:30
تبریک می‌گوییم میلان این بازی را با نتیجه 2 بر صفر از فورینتینا برد...

خداحافظی کاپیتان مالدینی هم که دیگر اشک همه طرفداران را خودش را درآورد...

نکته جالب این بازی حضور عشق من "‌ نستا "‌ بود...

Forza Milan

B3HZ@D
31-05-2009, 18:35
اره...حضور نستا و گتوسو خبر خوبی بود
بهترین خبر هم گلزنی دوباره پاتو بود
بدترین خبر هم خداحافظی کاپیتان بزرگ میلان مالدینی بود
فورزا میلان
فورزا کاپیتان مالدینی

B3HZ@D
31-05-2009, 19:39
جدیدترین خبر:

انجلوتی توی کنفرانس خبری بعد از بازی گفت که میلان رو در تابستان ترک میکنه ولی با چلسی قرار داد نبسته...

Carlo Ancelotti Confirms He Will Leave Milan This Summer, But There Is No Chelsea Agreement

B3HZ@D
31-05-2009, 20:25
میلان نایب قهرمان شد

تیم میلان فصل 2008 - 2009 رقابتهای فوتبال سری آ ایتالیا را با نایب قهرمانی به پایان برد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، در آخرین هفته رقابت های این فصل ، امروز تیم میلان با گلهای كاكا در دقیقه 55 و پاتو 76 ، برابر میزبان خود فیورنتینا به برتری رسید و با 74 امتیاز عنوان دوم رقابت های را كسب كرد.

یوونتوس با 2 گل لاتسیو را برد و 74 امتیازی شد اما با این وجود به علت تفاضل گل كمتر در مقایسه با میلان ، پایین تر از این تیم ، در رده سوم جای گرفت .

اینتركه پیشتر قهرمانیش در رقابتها قطعی شده بود 4 بر 3 آتالانتا را شكست داد .

در سایر بازی های امروز نیز رم 3 بر 2 از سد تورینو گذشت ، بولونیا 3 بر 1 كاتانیا را مغلوب كرد ، جنووا 4 بر 1 برابر لچه به برتری رسید ، ناپولی با 3 گل كیه وو را از پیش رو برداشت ، اودینزه 6 بر 2 كالیاری را در هم كوبید و دیدار پالرمو با سامپدوریا 2 - 2 و رجینا با سیه نا 1 - 1 مساوی ، با پایان رسید .

در پایان این فصل ، تیم های اینتر ، میلان و یوونتوس به ترتیب عناوین اول تا سوم را كسب كردند و مسقیماً راهی مرحله گروهی رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا شدند .

جنوا هم با توجه به برد پرگل امروزش و به لطف شكست خانگی فیورنتینا ، با 68 امتیاز ، به علت تفاضل گل بهتر در مقایسه با فیورنتینا ، در مكان چهارم جدول جای گرفت و جواز حضور در دور سوم مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا را كسب كرد.

تیم های فیورنتینا و رم نیز با قرار گرفتن در ردههای پنجم و ششم به رقابت های فصل آینده جام یوفا كه با عنوان جدید لیگ اروپایی برگزار خواهد شد ، راه یافتند.

تیم های تورینو ، رجینا و لچه هم به ترتیب با جای گرفتن در مكان های هجدهم تا بیستم ، به رقابت های سری ب سقوط كردند.

B3HZ@D
31-05-2009, 20:33
آنجلوتی سرانجام جدایی‏اش از میلان را تایید کرد

Ariensport.com: " کارلو آنجلوتی " سرمربی میلان رسماً اعلام کرد که این تابستان از جمع روسونری‏ها جدا خواهد شد اما هنوز با هیچ باشگاهی به توافق نرسیده است.

بعد از پیروزی 2-0 میلان برابر فیورنتینا و صعود مستقیم این تیم به لیگ قهرمانان اروپا، " کارلو آنجلوتی " سرانجام اعلام کرد قبل از پایان قراردادش میلان را ترک خواهد کرد.

" آنجلوتی " گفت: « حقیقتاً من با باشگاه توافق کردم و تصمیم گرفتیم قبل از موعد مقرر به قراردادم پایان دهم و در این لحظه قبل از سال 2010 کار من با میلان با پایان رسید. با رسیدن به هدفمان، پایان خوشی برای من بود و می‏خواهیم از باشگاه، همه بازیکنان و همچنین رئیس باشگاه، دستیارانم و طرفداران میلان تشکر کنم. »
« به نظر من در زمان درستی به کار خود پایان دادم و فکر می‏کنم برای هر دو طرف تصمیم درستی اتخاذ شد. هشت سال مربیگری در اینجاد دستاورد بسیار خوبی برای من بود. »

این سرمربی ایتالیایی توافق با باشگاه چلسی انگلیس را تکذیب کرد و گفت: « نمی‏توانم در مورد آینده چیزی بگویم زیرا هنوز اتفاقی نیفتاده و با هیچ باشگاهی به توافق نرسیده‏ام. حضور در چلسی؟ چیز مسلمی وجود ندارد. »

زمانی که از " آنجلوتی " پرسیده شد می‏خواهد چه کسی جانشین او در میلان شود سریعاً نام " پائولو مالدینی " را بر زبان آورد: « مالدینی می‏تواند جای مرا در میلان بگیرد اما فکر نکنم بتوانم او را برای انجام این کار متقاعد کنم. »

منبع:سایت گل

B3HZ@D
31-05-2009, 20:41
خبر رسمی از باشگاه میلان:

گالیانی:

آنجلوتی میلان را ترک کرد و لئوناردو رسما سرمربی میلان شد

جزئیات بیشتر خبر رو یه مدت دیگه میذارم

Jocker
31-05-2009, 21:46
آنجلوتی میلان را ترک کرد و لئوناردو رسما سرمربی میلان شد

اونجوری که گالیانی لئوناردو را بغل کرد؛ تابلو بود که با هم توافقی کرده بودند... و قول مربی‌گری را به او داده بود...

X_fashist_X عزیز ممنون از اخبارتون...

B3HZ@D
31-05-2009, 22:54
لئوناردو سرمربي جديد ميلان شد

: بعد از جدایی " کارلو آنجلوتی " از میلان، جانشین او روی نیمکت روسونری انتخاب شد.

" آدریانو گالیانی " مدیر اجرایی میلان بعد از پیروزی 2-0 برابر فیورنتینا و صعود مستقیم به لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد " لئوناردو " سرمربی فصل آینده روسونری خواهد بود و او فردا رسماً به هواداران معرفی خواهد شد.
نام هافبک سابق میلان که 96 بازی برای این باشگاه انجام داده پیش از این نیز به عنوان جانشین " آنجلوتی " مطرح شده بود و اکنون این شایعات به حقیقت پیوست.

" گالیانی " گفت: « این درست است، لئوناردو سرمربی فصل آینده میلان خواهد بود. او روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتی معرفی خواهد شد. »

مدیر اجرایی باشگاه میلان افزود: « هنوز رابطه دوستانه، علاقه و هشت سال فوق‏العاده بین ما و آنجلوتی برقرار است. من دوست خوبی برای کارلتو هستم و باید بگویم امروز بعد از ظهر اشک‏های زیادی در رختکن ریخته شد. »

منبع:سایت گل

B3HZ@D
31-05-2009, 23:07
آنجلوتي ميلان را ترک کرد

کارلو آنجلوتي امروز در حالي اعلام کرد به همکاري خود با باشگاه ميلان ايتاليا به عنوان سرمربي پايان داده‌است که شايعات براي حضور وي در استنفورد بريج لندن بيش از پيش قوت گفته است.
آنجلوتي امروز و پس از پيروزي 2-0 تيمش در آخرين بازي کالچيو مقابل فيورنتينا در حاليکه روسونري به مقام نايب قهرماني اين فصل دست يافت، اين تصميم را اعلام کرد.
آنجلوتي در پايان اين ديدار گفت: در مذاکرات با باشگاه به اين نتيجه رسيديم که بايد قرداد موجود که تا پايان فصل 2010 اعتبار داشت، فسخ شود. امروز آخرين روز حضورم در اين باشگاه بزرگ بود و بدينوسيله از همه دوستانم در اين باشگاه خداحافظي مي کنم.
وي افزود: مسير من و ميلان از هم جدا شده است و بايد به روزهاي آينده فکر کرد.
شايعات موجود داير بر پيوستن آنجلوتي به چلسي در فصل آينده روز به روز داغتر مي شود. گاس هيدينک سرمربي موقت و هلندي آبي‌هاي لندن پس از قهرماني اين تيم در جام حذفي، لندن را به مقصد مسکو ترک کرد.
وي درباره برنامه آينده خود گفت: هنوز هيچ چيز معلوم نيست. با هيچ باشگاهي به توافق نرسيدم و بايد منتظر ماند و ديد مذاکرات آينده آبا دست يابي به توافق را محقق خواهد کرد يا خير.
آنجلوتي همچنين با بيان اينکه درباره ترک ميلان از چندي پيش با آدريانو گالياني گفتگو کرده است، تاکيد کرد: البته اين تصميم تنها به واخر اين فصل مربوط مي شود و من نهايت تلاش خود را براي ميلان براي موفقيت بکار بستم.
آنجلوتي در سال 2001، پس از ترک يوونتوس به سن سيرو آمد و طي 8 سال گذشته دوبار ليگ قهرمانان اروپا را فتح کرد و يک بار هم اسکودتو را ه ميلان آورد.

B3HZ@D
31-05-2009, 23:37
آنچلوتی:مقصد من شاید لندن نباشد

سایت گل - کارلو آنچلوتي، سرمربی میلان بعد از نزدیک به یک دهه مربیگری در سن سیرو به کار خود در این باشگاه پایان داد. او پس از پیروزی مقابل فیورنتینا ، درحالیکه بسیار هيجان زده به نظر مي رسيد به تلويزيون اسکاي اسپورت گفت :" امروز سرگذشت و ماجراي زيباي من در ميلان به پايان رسيده است ."

از قرارداد آنچلوتي هنوز يک سال باقی مانده بود اما این اظهار نظر مهر تاییدی برتمام شایعات چند ماه گذشته بود. او در پاسخ به این سئوالا که آیا به چلسی خواهد پیوست ، شانه های خود را بالا انداخت و تاييد نکرد که مقصد بعدي وي باشگاه چلسي خواهد بود.

آنچلوتي که نامش با میلان گره خورده است با ناکامی های این فصل مدیران میلا را به جمع بندی نهایی رساند.واپسین حرف او این بود که :" راه ما دارد از هم جدا مي شود . من پس از بازي با آقاي گالياني صحبت کرده و ما تصميم گرفتيم که به قرارداد خود پايان دهيم ."

B3HZ@D
01-06-2009, 01:41
لئوناردو ، سرمربی جدید میلان

بعد از اینکه کارلو آنچلوتی اعلام کرد میلان را ترک می کند آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه سرمربی جدید این تیم را معرفی کرد...

سایت گل – آدریانو گالیانی در آخرین روز از فصل 2008-2009 سری آ مهمترین خبر سال را اعلام کرد .او اعلام کرد که سرمربی فصل آینده میلان لئوناردوست و این بر در کنفرانس مطبوعاتی نایب رئیس میلان رسما اعلام می شود. او به رای اسپرت گفت :" این حقیقت دارد. لئوناردو سرمربی فصل آینده ماست. او منتظر است تا در این باره ، روز دوشنبه گفت وگو کند."

لئوناردوی برزیلی که قبلا هافبک و دفاع چپ تیم ملی برزیل بود و سابقه فتح جام جهانی 1994 در آمریکا رادارد، مدتی نه چندان طولانی در میلان بازی کرده است. او خوش قیافه و جذاب است اما بسیاری نسبت به شایستگی هایش تردید دارند.البته با اتفاقی که برای بارسا و پپ گواردیولا مربی جوان این تیم رخ داده خیلی ها به دنبال فرمولهای مشابه اند. گالیانی درباره جدایی آنچلوتی گفت:"رابطه خوب من و آنچلوتی ادامه دارد و این جدایی به معنای پایان ارتباط ما نیست."او مصاحبه اش را با جملاتی سیاستمدارانه تمام کرد:"او دوست خوب من است و بنابراین هردو در رختکن اشک ریختیم."

Jocker
01-06-2009, 07:01
دوست عزیز یعنی آقای لئوناردو غیر از بازیکن بودن اصلن تجربه مربی‌گری را نداشته...

B3HZ@D
01-06-2009, 10:45
چرا...قبلا مربیگری کرده...
مربی موناکو و یک سری تیم دیگه بوده

h_starboy
01-06-2009, 14:47
اولا رفتن آنجلوتی رو که مدتها چشم انتظارش بودم تبریک میگم
دوما هم امیدوارم لئوناردو خوب کار کنه و تیم رو به اوج برگردونه

B3HZ@D
01-06-2009, 15:53
این هم تیم منتخب هفته 38 سری آ:

Scarpi

Terzi - Chiellini - Maldini

Doni - Cambiasso - Nedved - Stankevicius

Ibrahimovic - Milito - Iaquinta
---------------------

Christian Amoroso (Bologna)
Pablo Osvaldo (Bologna)
Alexandre Pato (Milan)
Bosko Jankovic (Genoa)
Simone Tiribocchi (Lecce)
Sulley Muntari (Inter)
Luis Figo (Inter)
Simone Padoin (Atalanta)
Luca Cigarini (Atalanta)
Francesco Montervino (Napoli)
Mariano Bogliacino (Napoli)
Inacio Pia (Napoli)
Fabrizio Miccoli (Palermo)
Antonio Cassano (Sampdoria)
Mirko Vucinic (Roma)
Francesco Totti (Roma)
Jeremy Menez (Roma)
Tommaso Vailatti (Torino)
Nicola Ventola (Torino)
Kwadwo Asamoah (Udinese)
Simone Pepe (Udinese)
Fabio Quagliarella (Udinese)

B3HZ@D
01-06-2009, 16:47
بدرود كارلتوی دوست داشتنی

چالش بزرگ ميلان بعد از آنچلوتي احتمال از دست رفتن ثباتي است كه او با خود به سن سيرو آورده بود

سايت گل – دوران 8 ساله مربيگري كارلو آنچلوتي در ميلان، با چشمان سرخ او در رختكن تيم پرافتخار ميلان به پايان رسيد. او كه در ميان ايتاليايي‌ها از حيث طول دوران مربيگري در ميلان در آستانه كسب يك ركورد جديد بود، بدون شك دوست داشت همچنان با ميلان ادامه دهد، اما ناكامي در كسب قهرماني ايتاليا و نتايج ضعيف اين چند فصل در نهايت مديران روسونري را به اين نتيجه رساند كه با مربي جديدي آغاز كنند.

ميلان بزرگ

تولد ميلان بزرگ به فصل 1988 ـ 1987 برمي‌گردد كه سيلويو برلوسكوني مالك رسانه‌هاي بزرگ ايتاليا، آريگو ساكي را به ميلان آورد. او با دوباره سازي اين تيم كه دو دهه تحت تأثير يوونتوس، اينتر و ناپولي قرارداشت، در ابتدا با رودگوليت و سپس با ماركو فان باستن و فرانك ريكارد، يكي از بزرگترين باشگاه‌هاي تاريخ را در سن سيرو پرده برداري كرد. آنها با قهرماني در ايتاليا و سپس كسب جام قهرمانان اروپا، به تمام عناوين ممكن رسيدند. بعد از ساكي نوبت به فابيو كاپلو رسيد كه تيمي بي‌شكست و مقتدر را رهبري كند. تيمي كه در فينال جام قهرمانان اروپا 4 گل به بارسلوناي پرستاره زد. كارلو آنچلوتي به همراه روبرتو دونادوني، فرانكو باره زي و پائولو مالديني و دانيل ماسارو، ايتاليايي‌هاي درخشان اين تيم بودند. دوران موفق اين تيم در دهه 90 تمام فوتبال دنيا را تحت تأثير خود قرارداده بود.

كارلتو در ميلان

كارلو آنچلوتي، يك هافبك خلاق و فكور بود كه به سرعت در عرصه مربيگري خود را نشان داد. اولين موفقيت او، صعود با رجينا در فصل 1995 ـ 96 به سري A است. او سپس سرمربي پارما شد و در فصل بعد اين تيم را به مقام دوم سري A رساند. كارلتو سپس با وقفي يك ساله به يوونتوس رفت و با اين تيم به مقام دوم سري A رسيد. او سپس به ميلان آمد و بعد از موفقيت در فصل اول، در سال 2002 ـ 2003 با ميلان قهرمان اروپا شد. عنواني كه 3 سال بعد نيز با پيروزي ميلان در فينال خاطره‌انگيز مقابل ليورپول تكرار شد. او در اين سالها يك قهرماني ايتاليا و يك جام حذفي و يك جام قهرماني باشگاه‌هاي جهان را نيز به عناوين قبلي اضافه كرده است. او زماني به ميلان پيوست كه اين تيم در طول يك دهه مربيان بسياري را تغيير داده و با آنها به نتيجه نرسيده بود كه در اين ميان حتي نام فابيو كاپلو ديده مي‌شود.

شكست‌ها

مثل هر مربي ديگري كارنامه آنچلوتي خالي از شكست نيست. كسب فقط يك قهرماني ايتاليا در 8 سال بزرگترين ناكامي اوست، ضمن آن كه او هرگز شكست در فينال ليگ قهرمانان مقابل ليورپول در ضربات پنالتي را فراموش نخواهد كرد. تيم او در اين بازي با 3 گل از حريف پيش افتاد اما سرانجام شكست خورد. حذف ميلان در فصل بعد مقابل لاكرونيا با وجود برد 4 گله در بازي رفت نيز از باخت‌هاي تاريخي اوست. فصل جاري هم هرگز از ياد طرفداران نخواهد رفت. ميلان قهرماني ليگ را به اينتر داد و در جام يوفا هم حذف شد.

چالش‌ها

ميلان از حيث بازيكن تيم ويژه‌اي است. اگر دقت كرده باشيد كمتر پيش مي‌آيد كه آنها بازيكني را بفروشند و به همين دليل، استخوان بندي اين تيم در چند سال گذشته ثابت مانده است. بازيكناني مثل ديدا، گتوزو، اينزاگي، كاكا، آمبروسيني، سيدورف، كالادزه، مالديني و ... سالها در ميلان كنار هم بازي كردند و با وجود افزايش سن از اين تيم بيرون نشدند. شايد استثناي بزرگ، آندري شوچنكو باشد كه در تصميمي ناگهاني به چلسي پيوست و فوتبال خود را نابود كرد. اين يك انتقال كليدي در دوران حضور آنچلوتي در ميلان است كه مشكلات بزرگي براي تيم او پيش آورد. اين رويه گر چه باعث شد كه ميلان هويت ويژه‌اي پيدا كند اما به مرور اين تيم را خالي از طراوت كرد. در عين حال، روش آنچلوتي استفاده از يك مهاجم به اضافه كاكا بود كه هميشه با مخالفت سيلويو برلوسكوني مدير باشگاه روبرو مي‌شد.

نقاط مثبت

بزرگترين ويژگي آنچلوتي شخصيت دوست داشتني او و تعامل هميشگي‌اش با ستارگان اين تيم بود. گابريل ماركوتي فوتبال نويس مشهور، او را يك شخصيت جذاب و آقا توصيف مي‌كند كه حضورش در رختكن هر تيمي باعث تغييرات رفتاري در آن مجموعه خواهد شد. در عين حال تجربه آنچلوتي از روزهاي مربيگري او را در بين چند سرمربي برتر دنيا قرار مي‌دهد. نكته ديگر تخصص او در مسابقات اروپايي است. خيلي ها مثل رومن آبرآ موويچ مالك چلسي براي اين تجربه و تخصص پول خوبي پرداخت خواهد كرد.

مقصد، چلسي

از تعداد رسانه‌هايي كه خبر پيوستن قريب الوقوع آنچلوتي به چلسي را منتشر كرده‌اند مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه پيش‌بيني‌ها به حقيقت خواهند پيوست وحالا آنچلوتي در معرض يك تجربه تازه است. كار در استمفورد بريج . جايي كه دو مربي بسيار بزرگ دنيا در آن به كار مشغول بوده‌اند. يك نويسنده انگليسي نوشته است :او بيشتر شبيه هيدينك است تا مورينيو . شما چه فكر مي كنيد؟

B3HZ@D
01-06-2009, 16:54
گالیانی فروش کاکا به هر تیم و شخص به خصوص رو رد کرد و اون رو منتفی دونست و گفت که کاکا با میلان می مونه

این هم متن انگلیسی خبر

"Kaka is a Milan player and he will remain so, he has not signed anything with anyone and we will resist certain clubs' attempts to land him," added the bald-headed director

B3HZ@D
01-06-2009, 19:36
لئوناردو:بازيكنان براي آنچلوتي گريه مي كردند

سايت گل – حرفهاي لئوناردو سرمربي جديد ميلان در اولين كنفرانس مطبوعاتي اش براي خبرنگاران ايتاليايي جالب بود.او اعلام كرد آماده است فصل جديدي از موفقيتها را براي ميلان به ارمغان بياورد.

ميلان با اين ملي پوش سابق برزيل قراردادي دو سال بسته كه تا 30 ژوئن 2011 اعتبار دارد. او مي‌گويد:«من با انگيزه بالا به ميلان آمده ام. اين يك روز بزرگ براي من است به خصوص كه من در روياهايم تيمي را ساخته‌ام كه رسيدن به آن هدف هيجان زده‌ام مي‌كند.»

او در اين مصاحبه از رابطه‌ي 12 ساله‌اش با كارلو آنچلوتي گفت و اينكه رابطه بسيار خوبي با اين مربي داشته است. لئونادرو سپس به تمجيد از كارهاي آنچلوتي پرداخت و از فضاي رختكن ميلان بعد از اعلام خبر خداحافظي او گفت. او درباره لحظه‌اي كه جنارو گتوزو، در رختكن گريسته اين طور مي‌گويد:«ديروز يك روز غيرمعمول بود.روزي كه مي‌ديدي بازيكنان بزرگ و قوي گريه مي‌كنند. كارلو هميشه طوري بوده كه اگر من روياي مربيگري داشتم دوست داشتم شبيه او باشم. واقعا هم روزهاي گذشته به سختي براي من گذشته است چرا كه يك مربي بزرگ از جمع ما جدا شده است.»

او با ابراز خوشحالي از اين كه به ميلان پيوسته اعلام كرد كه در تيم ميلان تغيير چنداني نخواهد داد، ضمن اينكه با تكذيب حرف‌هاي نشريات اسپانيايي، تأكيد او بر اين بود كه كاكا در سن سيرو مي‌ماند:«كاكا رويا بسياري از تيم‌هاست. ولي من هيچ مشكلي در حضور او نمي‌بيينم او در ميلان خواهد ماند و تيم را به افتخارات تازه رهنمون خواهد كرد.البته من واقعا نمي‌دانم كه در بازار نقل و انتقالات چه رخ خواهد داد اما اميدوارم كه او دوباره لباس تيم ما را به تن كند.»

B3HZ@D
01-06-2009, 23:53
با سرمربی گری چلسی

آنجلوتي گران ترين مربي تاريخ فوتبال انگليس شد

کارلو آنجلوتي مربي مستعفي ايتاليايي که روز يکشنبه استعفاي خود را از سرمربيگري تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا اعلام کرد سرمربي تيم چلسي انگليس شد.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، شبکه خبري يورونيوز اعلام کرد؛ کارلو آنجلوتي جايگزين گاس هدينگ هلندي خواهد شد.

بر اساس اين گزارش قرارداد کارلو آنجلوتي سه ساله است.

طبق اين گزارش حقوق سالانه اين مربي ايتاليايي در تيم چلسي هفت ميليون يورو است.

این گزارش می افزاید؛ کارلو آنجلوتي با این دستمزد گران ترين مربي تاريخ فوتبال انگليس به حساب مي آيد

Ali_BlueBoy
02-06-2009, 01:11
بای بای کارلتو....

از این خبر بسی خوشحال شدیم ...فقط امیدوارم لئوناردو جواب بده که از چاله نیوفیتیم تو چاه

B3HZ@D
02-06-2009, 02:02
«كارلتو» از ميلان تا لندن

درپى پيروزى ۲ بر صفر ميلان بر فيورنتينا در آخرين روز مسابقات فوتبال سرى A ايتاليا، كارلو آنچلوتى كناره گيرى خود را از سر مربيگرى ميلان اعلام كرد. متعاقباً، آدريانو گاليانى، نايب رئيس ميلان نيز اعلام كرد: لئوناردو يك بازيكن سابق و هافبك برزيل در تيمى كه فاتح جام جهانى شده است و مديريت فنى ميلان را به عهده داشته به جاى آنچلوتى برروى كرسى داغ سرمربيگرى اين باشگاه خواهد نشست. آنچلوتى كه تا حد محسوسى هيجان زده به نظر مى رسيد به تلويزيون اسكاى اسپورت گفت: امروز سرگذشت و ماجراى زيباى من در ميلان به پايان رسيده است. آنچلوتى كه هنوز يك سال قرارداد با ميلان داشت بر آنچه كه به مرموزترين قضيه در فوتبال ايتاليا در مورد خروج وى از باشگاه تبديل شده بود مهر تأييد زد.
آنچلوتى مربى چلسى شد
كارلو آنچلوتى به عنوان سرمربى جديد چلسى جانشين هيدينك شد. سرمربى سابق ميلان كه پس از ديدار يك شنبه شب گذشته اين تيم مقابل فيورنتينا يك سال باقى مانده قرارداد خود با روسونرى را فسخ كرده و از سمت خود استعفاء داد امروز قراردادى سه ساله با باشگاه چلسى به امضا رساند. براساس اين قرارداد، آنچلوتى كه كار خود را از ماه جولاى آغاز خواهد كرد ساليانه ۵/۶ ميليون پوند از باشگاه چلسى حقوق دريافت مى كند. با اين قرارداد، آنچلوتى به پردرآمدترين سرمربى فوتبال جزيره مبدل شده اما در فوتبال جهان خوزه مورينيو با درآمد ساليانه ۱۰ ميليون پوند در اينتر صدرنشين است. هيدينك پس از قهرمانى چلسى در جام حذفى به نيمكت هدايت تيم ملى فوتبال روسيه بازگشته است.
هيدينك مشاورفنى چلسى شد
سرمربى تيم چلسى پس از ترك لندن، مشاور امور فنى اين تيم شد. گاس هيدينك پذيرفت در آينده براى پيشرفت امور چلسى به اين تيم مشاوره دهد. وى در اين باره گفت: پس از اتمام فعاليتم در اين ۵ ماه كار در چلسى، باشگاه به من پيشنهاد داد در نقش مشاور فنى به همكارى خود ادامه دهم و من به خاطر علاقه وافر به اين تيم آن را پذيرفتم. اين مربى ۵ ماه قبل كه باشگاه چلسى لوئيس فليپه اسكولارى را بركنار كرد در عين داشتن مسئوليت تيم ملى روسيه به خاطر دوستى با رومن آبراموويچ، مالك روسى چلسى پذيرفت به طور موقت با اين باشگاه به عنوان سرمربى همكارى كند. وى روز شنبه گذشته موفق شد عنوان قهرمانى جام حذفى انگلستان را براى چلسى به ارمغان آورد و با افتخار از پست سرمربيگرى اين تيم جدا شود.
ترى طرفدار اول
كاپيتان چلسى حمايت خود از سرمربى جديد اين تيم را اعلام كرد. جان ترى در گفت وگو با Setanta Sport با اشاره به اينكه كارلو آنچلوتى گزينه درستى براى هدايت آبى هاى لندن است، تأكيد كرد كه تيم چلسى به چند تغيير و تحول نياز دارد. جان ترى گفت: «فكر مى كنم تنها چند نفر از بازيكنان پيش از اين با آنچلوتى كار كرده اند و آندرى شوچنكو همواره از او تعريف بسيارى مى كرد. اگر شناخت دو جانبه اى بين ما و آنچلوتى به وجود مى تواند اين مسأله شروع خوبى براى چلسى رقم بزند.» ترى ادامه داد: «فكر مى كنم چلسى به تغييرهايى نياز دارد و شايد چند بازيكن جديد بايد به تيم اضافه شده و برخى از تيم جدا شوند اما اسكلت اصلى تيم بايد پابرجا بماند.» كاپيتان چلسى خاطرنشان كرد: «اينكه پس از چند سال يك سرمربى با ثبات هدايت تيم را برعهده مى گيرد از اهميت زيادى برخوردار است. با روى كار آمدن آنچلوتى احساس پيروزى به تيم بازخواهد گشت.»

Jocker
02-06-2009, 07:57
بای بای کارلتو....

از این خبر بسی خوشحال شدیم ...فقط امیدوارم لئوناردو جواب بده که از چاله نیوفیتیم تو چاه

سلام دوست عزیز چند روز بود شما را اینجا زیارت نکرده بودیم؛ به هر حال خوش‌آمدی

ما هم مثل شما خوشحالیم...

B3HZ@D
02-06-2009, 11:27
غول هاى سرى A به دنبال چه كسانى هستند

مهاجمان بزرگ در تور بزرگان !

با پايان رقابت هاى باشگاهى در اروپا و فرا رسيدن فصل نقل و انتقالات تابستانى تيم هاى بزرگ قاره سبز براى تقويت نقاط ضعفشان در فصل جديد رقابت ها به تكاپو افتاده اند. در اين ميان ۴ باشگاه بزرگ ايتاليايى ميلان، اينتر، يوونتوس و رم سهم عمده اى در اين بازار خواهند داشت و با توجه به توانايى هاى مالى شان انتظار مى رود كه براى خريد بازيكنان معتبر دنيا پول قابل توجه اى را خرج كنند. البته اين تيم ها مى توانند فقط خريدار نباشند چراكه بازيكنانى دارند كه از نظر ارزش مالى برابر با ۶ تا ۷ بازيكن هستند. براى مثال اگر كاكا با ابراهيموويچ از ميلان و اينتر بروند سران اين ۲ باشگاه مى توانند با پول به دست آمده از خريد آنان ۴ يا ۵ بازيكن فوق ستاره خريدارى كنند.روزنامه گاتزتا دلو اسپورت در آستانه شروع مهلت تابستانى خريد و فروش ها از ستاره هايى نام برده كه مورد توجه تيم هاى ايتاليايى قرار دارند.
ساموئل اتوئو ( مهاجم - كامرونى)
با به وجود آمدن اينكه يك فصل خيلى خوب را با بارسلونا در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا سپرى كرده اما احتمال زيادى وجود دارد كه اين ستاره كامرونى راهى ليگ ايتاليا شود. اتوئو بارها گفته كه در بارسا مى ماند اما احتمال زيادى مبنى بر جدايى او از بارسا وجود دارد. خوان لاپورتا رئيس بارسا علاقه مند به نگه داشتن او است اما ديگر اعضاى هيأت مديره بارسا با اين امر مخالفند. اتوئو كه در اين اواخر سخت مورد توجه اينتر و ميلان قراگرفته به طور قطع در صورت حضور در ليگ ايتاليا مشكل چندانى نخواهد داشت. او هم قدرت فيزيكى و هم شور و شوق لازمه را دارد. گفتنى است كه بارسا براى خريد او در حدود ۲۸ ميليون پوند به مايوركا پرداخت كرده بود و حالا اين بازيكن بين ۴۰ تا ۴۵ ميليون يورو ارزش دارد. رقابت ۲ تيم ميلانى بر سر او خيلى نزديك دنبال مى شود.
ديويد ويا ( مهاجم - اسپانيايى )
ديويد ويا يك مهاجم فوق العاده و بسيار باهوش است. او همه آن چيزى را كه يك مهاجم بايد داشته باشد از قبيل سرعت، توانايى، چهره مناسب، قدرت و تمام كنندگى بى نطير را داراست. ويا در اولين فصل حضورش در والنسيا ۲۸ گل در لاليگا زد. اخيراً مدير برنامه هاى ويا از سران مستايا خواسته كه در فكر افزايش حقوق مهاجمشان باشند اگر كه مى خواهند او در مستايا بماند اما به نظر مى رسد كه اين خواسته با موافقت سران مستايا روبرو نشده است. ويا نيز گفته است كه مايل است در جايى بازى كند كه قدرش را بدانند اما او باز جانب احتياط را رها نكرده است و اخيراً گفت: بگذاريد ببينيم در تابستان چه روى مى دهد. گفتنى است چنانچه او بخواهد فوتبالش را در اسپانيا ادامه دهد تنها حضور در باشگاه هايى همچون رئال مادريد يا بارسلونا منجر به نرفتن او به ليگ ايتاليا خواهد شد. با اين حال يوونتوس كه با خريد ديه گو از برمن توانسته جاى خالى پاول ندود را پركند نيم نگاهى به خريد اين ستاره اسپانيايى دارد.
ديميتار برباتوف ( مهاجم - بلغارى)
او يكى از بازيكنان منچستريونايتد است كه در تابستان گذشته با ترك تاتنهام راهى اولدترافورد شد و حالا شايعه شده كه چشمان رمى ها را به دنبال خود دارد. خلاقيت و توانايى او در گل سازى و گلزنى او را حتى قابل قياس با مهاجمان بزرگ فوتبال اروپا ساخته است بايد گفت كه كارايى او در كنار فرانچسكو توتى به مراتب بيشتر از حضور در كنار وين رونى خواهد بود اما بعيد به نظر مى رسد كه سرآلكس فرگوسن مايل باشد تا مهاجم گرانقيمت خود را به تيمى چون رم بفرستد.
كلاس يان هانتلار ( مهاجم - هلندى)
شمار زيادى از بازيكنان هلندى در فوتبال ايتاليا بازى كرده اند و خوش درخشيده اند و قطعاً اين روند ادامه خواهد داشت. در فصل جارى مسئولان كشف بازيكنان مطلوب سرى A در استاديوم سانتياگو برنابئو حضور يافته اند تا هانتلار را كه نامش را شكارچى نهاده اند تحت نظر بگيرند. بعد از ماجراى جدايى ون نيستلروى از تيم ملى هلند فان باستن از هانتلار در تركيب تيمش استفاده كرد و معلوم است كه بارها بر عدم استفاده او در جام جهانى آلمان افسوس خورده است. ميلان و يوونتوس عملكرد مهاجم هلندى رئال مادريد را كه از آژاكس راهى اين تيم شده را تحت نظر گرفته اند و اين رقابت را براى در اختيار گرفتن شكارچى بسيار جذاب خواهد نمود.
لوكا تونى (مهاجم - ايتاليايى )
گلزنى هاى او در تركيب بايرن مونيخ سبب شد تا تيم هاى بزرگ اروپا دوباره در تلاش براى جذب وى باشند و قطعاً چنين عملكردى دور از چشم بزرگان ايتاليا نبوده است. اخيراً در آلمان خبرهايى انتشار يافت كه بايرن مونيخ با لوكاتونى به توافق قطعى براى حفظ او در بوندس ليگا رسيده است اما باز هم صحت اين خبر تأييد نشده است. از ديگر ركوردهاى مربوط به لوكا اينكه پس از سال ۱۹۳۴ او اولين بازيكن سرى A است كه توانسته ۳۰ گل به ثمر برساند. در ايتاليا اينتر و ميلان تيم هايى هستند كه مى توانند لوكا را ترغيب به بازگشت به ليگ ايتاليا كنند اما در غير اين صورت شايد او را در فصل آينده در اسپانيا و انگلستان ببينيم.
مايكل اوون (مهاجم - انگليسى )
او نيز از بازيكنان حاضر در ليگ برتر است كه استعداد حضور در يكى از تيم هاى بزرگ ايتاليا را براى فصل آينده دارد همانگونه كه پيش از اين نيز داشته است. سقوط نيوكاسل به ليگ دسته اول انگلستان باعث شده تا اينتر كه مربى بزرگى چون مورينيو را دارد مايل به جذب وى باشد. اوون بارها گفته است كه قدرتمندتر از گذشته به فوتبال اروپا بازمى گردد. در اين ميان حقوق هفتگى ۱۱۵۰۰۰ پوندى اوون تنها مسأله مهم است كه هر تيمى حاضر به ريسك در اين باره نيست.
كارلوس ته وز (مهاجم - آرژانتينى )
بعد از ماجراى جنجال برانگيز انتقال او به منچستريونايتد اين مهاجم تصميم دارد كه در تابستان از جمع شياطين سرخ جدا شود. ته وز سال خوبى در منچستر نداشته است اما در ۲ ماه گذشته توانايى هاى خود را به خوبى نشان داده با اين حال نيمكت نشينى ها وى را آزرده كرده است. خصوصيات ديده شده در ته وز مى تواند سبب تشكيل زوج مرگبارى از او و ابراهيموويچ در اينتر شود. در ميلان هم جا براى او خالى است اما به نظر مى رسد كه وستهام يا تاتنهام در ليگ برتر براى او جاى ويژه اى را در نظر دارند.
نيلمار( مهاجم- برزيلى)
نيلمار هونوراتودا سيلوا در سال ۲۰۰۴ به ---- فرانسه پيوست اما به صورت قرضى به كورينتيانس بازگشت و در سال ۲۰۰۷ راهى اينتر ناسيوناله شد. نيلمار ثابت كرده است كه بهترين مهاجم كشورش است. او سابقه بازى در كنار كارلوس ته وز را هم داشته و مصدوميت تنها عامل به تأخير انداختن درخشش هاى او بوده است. ابتدا مصدوميت از ناحيه زانوى راست و سپس چپ . اكنون صحبت از پيوستن اين بازيكن ۲۴ ساله به ميلان است.

B3HZ@D
02-06-2009, 12:17
لئوناردو: به كاكا التماس كردم بماند

خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي پيشين آ.ث ميلان ايتاليا و مربي جديد اين تيم بر حفظ كاكا تاكيد دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، لئوناردو گفت: انتظار دارم بازيكني مثل كاكا در اين شرايط مرا تنها نگذارد و در ميلان بماند. من مي دانم كه او پيشنهادات بزرگ و عجيبي دارد. او سال هاي گذشته نيز چنين پيشنهاداتي را داشت اما در ميلان و البته در قلب مردم ميلان ماند.
وي افزود: به كاكا التماس كردم بماند و اميدوارم پاسخ او به من مثبت باشد.
كاكا از چلسي، بارسلونا، رئال مادريد و منچسترسيتي پيشنهاد دارد.

B3HZ@D
02-06-2009, 13:06
پاتو و جانسن در ليست آنجلوتي

خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم چلسي يك روز پس از عقد قرارداد، درخواست خريد دو بازيكن را داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكسپرس، كارلو آنجلوتي از مسئولان چلسي خواست زمينه جذب پاتو، بازيكن تيم آ.ث ميلان و گلن جانسون از تيم پورتسموث را فراهم كنند.
اين مربي با آگاهي از اين نكته كه در حال حاضر ستارگاني همچون فرانك ريبري، كاكا، امانوئل آده‌بايور، ‌آندرا پيرلو، كلارنس سيدورف، ‌ديويد بكام و ژابي آلونسو در فهرست بازيكنان مورد نظر تيم جديدش قرار دارد، معتقد است در وهله اول نياز به بازيكناني همچون پاتو و جانسن احساس مي شود.
پاتو 19 ساله كه تاكنون 6 بار براي تيم ملي برزيل بازي كرده،‌ در سال 2006 از اينترناسیونال در ازاي 22 ميليون يورو به ميلان منتقل شد.
جانسن نيز در سال 2003 از تيم وستهام در ازاي 9 ميليون يورو به پورتسموث آمد.

B3HZ@D
02-06-2009, 13:23
لئوناردو و فوتبال تهاجمی در میلان

سرمربی برزیلی و جدید میلان برنامه هایش را برای فصل بعد اعلام کرده ، البته باید دید چه تعداد از بازیکنان فعلی روسونری فصل بعد هم در این تیم باقی خواهند ماند...

سایت گل -لئوناردو سرمربی جدید میلان از هم اکنون ایده هایش را در مورد سبک بازی تیمش در فصل بعد اعلام کرده و می خواهد تفکر فوتبال تهاجمی را در این تیم پیاده کند.این در حالی است که نقل و انتقالات بازیکنان در تابستان نقش عمده ای در پیاده سازی این تاکتیک در میلان دارد.

لئوناردو در گفتگو با شبکه تلویزیونی میلان می گوید :"هنوز نمی دانم می توانم تفکراتم را در میلان پیاده کنم یا خیر چرا که بازیکنانی که در ملت نقل و انتقالات میلان را ترک می کنند یا بازیکنانی که به این تیم می پیوندند هنوز مشخص نیستند.سیستم بازی 2-1-3-4 را برای میلان در نظر گرفته ام و بازی تهاجمی را دستور کار قرار داده ام. در این سیستم از بازیکنانی که قابلیت تهاجمی بالایی دارند حداکثر استفاده خواهد شد و توانایی آنها به هدر نمی رود.تیمی که اکنون این سیستم را به خوبی اجرا می کند بارسلونا است.در ایتالیا اکثر تیم ها سیستم 2-4-4 را بازی می کنند که چندان پویا نیست و تماشاگران را برای دیدن یک بازی پر هیجان ارضا نمی کند.امیدوارم بتوانم فصل بعد میلان را به تیمی تبدیل کنم که هم در نتیجه گیری موفق باشد و هم بتواند هواداران را از دیدن فوتبال زیبا راضی کند."

B3HZ@D
02-06-2009, 14:05
این هم یک تائیدیه از طرف کاکا که گفته به هیچ عنوام میلان رو ترک نمی کنه و به هیچ تیم دیگه ای نمیره

کاکا : نمی خواهم میلان را ترک کنم

ستاره برزیلی میلان به هواداران روسونری اعلام کرد هیچ علاقه ای به ترک میلان ندارد...

سایت گل : کاکا ستاره برزیلی میلان بعد از اینکه هموطنش به عنوان سرمربی جدید روسونری معرفی شد اعلام کرد هیچ تمایلی به ترک این تیم ندارد.لئوناردو سرمربی جدید میلان ابراز امیدواری کرده کاکا فصل آینده نیز در میلان بماند اما آدریانو گالینی نائب رئیس باشگاه معتقد است با توجه به پیشنهاد هنگفت رئال حفظ کاکا در میلان کار بسیار مشکلی خواهد بود.اما بعد از اینکه کاکا پیشنهاد 100 میلیونی منچسترسیتی را در مهلت نقل و انتقالات رد کرد بار دیگر اعلام کرد میلان را ترک نمی کند.

کاکا در حالی که در قصد داشت به برزیل پرواز کند به گاتزتادلواسپورت گفت :"برای آخرین بار می گویم، نمی خواهم میلان را ترک کنم.ترجیح می دهم برای مدتی سکوت کنم تا روزنامه ها از حرف های من برداشت های متفاوت نکنند.از بین هواداران دیگر تیم ها هواداران میلان را انتخاب کرده ام و به آنها می گویم به میلان وفادار خواهم ماند."

میلان بعد از پیروزی دو بر صفر در هفته پایانی رقابتها در رده سوم سری A قرار گرفت و به لیگ قهرمانان فصل بعد صعود کرد.کاکا یکی از گل های میلان را در این بازی به ثمر رساند."خدا رو شکر بار دیگر به رقابت های لیگ قهرمانان صعود کردیم.برای حضور در این رقابت ها دل تنگ شده بودم.امیدوارم بتوانیم در فصل آینده لیگ قهرمانان نمایش رضایت بخشی داشته باشیم."

این رو هم در اخر گفته:

JUST LEAVE ME ALONE

FORZA RICKY KAKA
FORZA MILAN

mohammad_87
02-06-2009, 15:13
این هم یک تائیدیه از طرف کاکا که گفته به هیچ عنوام میلان رو ترک نمی کنه و به هیچ تیم دیگه ای نمیره

کاکا : نمی خواهم میلان را ترک کنم

واقعا بايد به اين بازيكن افتخار كرد كه مثل خيلي از ستاره ها بخاطر مسايل مالي تيم آينده اش رو انتخاب نمي كنه.
We:40: Ricardo

M . Sayid
02-06-2009, 16:24
اگر بتونن نیلمارو بیارن دیگه ترکوندن....

( کارلتو از همین الآن داره چلسی رو خراب می کنه با آوردن گلن جانسون چون هیچکدوم از طرفدارای چلسی دلخوشی ازش ندارن فقط مونده رابرت هوت رو هم برگردونه به چلسی تا تو لندن شورش بشه ضد آنجلوتی)

B3HZ@D
02-06-2009, 17:19
امير دوبي همچنان در پي خريد سهام باشگاه ميلان

روزنامه اقتصادي ميلانو فينانسا چاپ ايتاليا، امروز نوشت شيخ محمد بن رشيد آل مكتوم امير دوبي، همچنان علاقمند است كه با سرمايه‌گذاري ‪ ۴۰۰‬ميليون يورويي، نزديك به ‪ ۴۰‬درصد از سهام باشگاه ميلان را خريداري كند.

شايعات اخير در مورد تمايل امير دوبي به خريد سهام باشگاه ميلان نخستين بار در ماه گذشته، در پي سفر يكي از پسران وي به ايتاليا و تماشاي ديدار ميلان - پالرمو در جايگاه ويژه ورزشگاه سن سيرو در كنار آدريانو گالياني، مطرح شد.

باشگاه ميلان به صورت كلي و مبهم اين شايعات را تكذيب كرد، اما با گزارش امروز روزنامه ميلانو فينانسا، دوباره حدس و گمان‌ها شروع خواهد شد.

گفته مي‌شود كه امير ثروتمند دوبي منتظر نتيجه آخرين ديدار ميلان در فصل جاري برابر فيورنتينا بود كه صعود مستقيم اين تيم به رقابتهاي فصل آينده ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا را مسجل كرد.

شيخ محمد ظاهرا قصد دارد در بدو امر ‪ ۴۰‬درصد از سهام باشگاه ميلان را خريداري كرده و ظرف دو سال آينده تمام سهام را در اختيار بگيرد.

amirtaker
02-06-2009, 17:28
اصلا دوست ندارم باشگاه های بزرگ بیفتن دست عربا.

B3HZ@D
02-06-2009, 17:32
من هم خودم از عربا متنفرم....
میخوان همه عالم و ادم رو بخرن...
ولی برلوسکنی گفته قرار نیست باشگاه فروخته بشه

B3HZ@D
02-06-2009, 17:34
مالدینی هم تاکید کرده که کاکا توی میلان موندگاره

Paolo Maldini: Kaka Will Stay At Milan

البته وقتی خود کاکا تائید کنه که می مونه دیگه حرفی نمی مونه

mohammad_87
02-06-2009, 17:38
اگر بتونن نیلمارو بیارن دیگه ترکوندن....

( کارلتو از همین الآن داره چلسی رو خراب می کنه با آوردن گلن جانسون چون هیچکدوم از طرفدارای چلسی دلخوشی ازش ندارن فقط مونده رابرت هوت رو هم برگردونه به چلسی تا تو لندن شورش بشه ضد آنجلوتی)
بابا حالا كه رفته هم ولش نمي كني؟بي خيالش... ولي خدا به هواداراي چلسي صبر عنايت كند،آمين:27:

اصلا دوست ندارم باشگاه های بزرگ بیفتن دست عربا.

اگه اشتباه نكنم نمونش من سيتي كه ديدن نشد با پول فوتبال رو خريد.
فكر نمي كنم برلوسكني از اين كارا كنه.

B3HZ@D
02-06-2009, 19:54
ستایش زامبروتا از انتخاب لئوناردو

ملی‌پوش ایتالیایی امیدوار است این مربی برزیلی موفقیت‌های آنچلوتی را در باشگاه تکرار کند. او درباره تسلط آنچلوتی به زبان انگلیسی هم شوخی کرده است.

سایت گل: لئوناردو دیروز به عنوان مربی میلان انتخاب شد. باشگاه چلسی هم اعلام کرد کارلو آنچلوتی مربی سابق میلان را به خدمت گرفته است.

کارلتو در شبکه تلویزیونی چلسی اولین مصاحبه خود را کاملا به زبان انگلیسی انجام داد ولی جیان‌لوکا زامبروتا تحت تاثیر این مصاحبه قرار نگرفته: «از من می‌خواهید به او توصیه کنم؟ به نظرم بهتر است مهارت‌های زبانی‌اش را تقویت بخشد، انگلیسی او هنوز کمی مدرسه‌ای است! از شوخی گذشته او نیازی به راهنمایی من ندارد چون او بسیار برنده شده و گنجینه‌ای از تجربه دارد. حیف که چنین مرد بزرگی را از دست دادیم. اما یک ستاره سابق برزیل و میلان مربی ما شده که مربی جوانی هم هست. امیدواریم او به اندازه آنچلوتی موفق باشد.»

Ali_BlueBoy
02-06-2009, 20:08
سلام دوست عزیز چند روز بود شما را اینجا زیارت نکرده بودیم؛ به هر حال خوش‌آمدی

ما هم مثل شما خوشحالیم...

شما پاتو ( نه اون پاتوی میلان....: دی) ورداری ما رو مبینی.....: دی

ما همیشه هستیم و از اخبار فاشیست جان ...!!! استفاده های لازم رو میبریم :10:

B3HZ@D
02-06-2009, 20:33
خواهش می کنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خدا کنه میلان توی نقل و انتقالات خوب کار کنه
و بازیکن های خوبش رو نده به تیم های دیگه
فورزا میلان

B3HZ@D
03-06-2009, 00:11
لئوناردو به دنبال يك تحول علمي در ميلان

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - لئوناردو كه با قراردادي 2 ساله به جاي آنچلوتي هدايت ميلان را به عهده گرفته تصميم دارد از تازه‌ترين پيشرفت‌هاي علمي در ايجاد يك شاهكار فوتبالي در اين باشگاه استفاده كند.

اين مربي كه به 5 زبان مسلط است در نظر دارد با تجزيه و تحليل جزئيات مربوط به بدنسازي و عملكرد هر بازيكن، فوتبالي جذاب را در ميلان اجرا كند. در حالي كه چنين تاكتيك‌هايي از مدتي قبل در انگليس، اسپانيا و آلمان استفاده مي‌شود سري A در به كارگيري آن كند بوده و حال لئوناردو در فكر ايجاد يك تحول كوچك است. رويترز از قول وي دراين‌باره مي‌نويسد: «ايده من داشتن 2 دستيار مسئول داده‌هاي فني و اطلاعات علمي تمرين با توپ و داشتن تيمي است كه در كار با توپ سريع باشد. سبك ميلان و فلسفه آن پابرجا مي‌ماند. سيستم 2-1-3-4 هويت ماست اما مي‌تواند تغيير كند. من مي‌خواهم به شيوه‌اي هجومي و جذاب بازي كنيم.»موقعيت اين فصل پپ گوارديولاي 38 ساله به همراه بارسلونا در اولين تجربه مربيگري‌اش در اين تيم اين انتظار را به وجود آورده كه لئوناردو هم مي‌تواند چنين تحولي را در ميلان كه اين فصل در رتبه سوم سري A قرار گرفت، ايجاد كند. وي دراين‌باره مي‌گويد: «طبيعي است كه با توجه به اتفاقاتي كه امسال افتاد، امروز راجع به بارسلونا صحبت شود. سبك من براساس سبك ديگري نخواهد بود و منحصر به خودم است.»لئوناردو در آغاز كار خود 2 هدف اصلي دارد؛ اولي حفظ كاكا كه به شدت مورد توجه رئال مادريد است و ديگري استخراج بهترين كارايي از رونالدينيو: «كاكا مثل خيلي از بازيكنان بزرگ ديگر مورد توجه تيم‌هاي بزرگ زيادي است و اين از نظر من عجيب نيست. به طور قطع حفظ او خيلي مهم است. در رونالدينيو هم انگيزه زيادي براي بازگشت به دوران اوج مي‌بينم.» در حالي‌كه هنوز تصميمي براي خريد بازيكنان جديد گرفته نشده لئوناردو در اين‌باره به شوخي گفت: «بازيكناني كه من درخواست خريد آنها را كرده‌ام ليونل مسي و كريستيانو رونالدو هستند.»گالياني نايب‌رئيس ميلان هم درخصوص لئوناردو گفت: «با لئوناردو، ميلان مي‌خواهد همان ردپايي را دنبال كند كه در زمان فابيو كاپلو به جاي گذاشته بود.» وي همچنين در پاسخ به آن دسته كه مي‌گويند انتخاب لئوناردو به اجبار برلوسكوني رئيس باشگاه بوده، گفت: «همه تصميمات در اينجا با توافق جمع گرفته مي‌شود

feryshad
03-06-2009, 01:10
دو حالت داره:
یا مقل این فصل بارسلونا میشه یا یه افتضاح!!
امیدوارم گزینه اولی رخ بده. پتانسیلش هم داره!!

ninabina
03-06-2009, 01:14
آخرین خبر :
پرز کاکا رو گرفت. 56 ملیون پوند براش داده :18::18::18:
بای بای کا کا
حالا با اطمینان کامل میشه گفت آث میلان هیچ شانسی در اروپا نداره -مگه از این پول استفاده کنه و 3 یا 4 بازیکن خوب بگیره

B3HZ@D
03-06-2009, 01:18
من هم خیلی به لئوناردو امیدوارم

Retired User
03-06-2009, 11:06
خب از دست دادن كاكا رو بهتون تسليت ميگم
اين انتقال از همون موقعي كه پرز شد رئيس رئال مشخص بود

Retired User
03-06-2009, 11:09
پس از اینکه روزنامه های اسپانیایی مذاکره بین دو باشگاه مادرید و میلان را تمام شده دانستند، روزنامه های ایتالیایی هم اعلام کردند که کاکا هم به رئال مادرید بله کفته است.

کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
خبرهای حضور کاکا در رئال مادرید از دیروز بعدازظهر و زمانی شروع شد که خبرهایی از حضور گالیانی، نایب رییس باشگاه میلان و پدر/وکیل کاکا در مادرید به چاپ رسید. خبرگزاری های اسپانیایی بعد از چند ساعت اعلام کردند که یک قرارداد 65 میلیونی بین طرفین ثبت شده.

بهترین بازیکن جهان در سال 2007 هم اکنون در برزیل برای بازی های ملی به سر می برد، و این هفته هم با اروگوئه بازی دارند. اما به نظر می رسد که کاکا هم از طریق تماس تلفنی با این انتقال موافقت کرده است. تنها چیزی که مانده فقط اعلام رسمی این انتقال از سوی دو باشگاه است که به احتمال زیاد کم کم آن را می شنویم.

کاکا 27 ساله، این فصل 31 بازی در لیگ ایتالیا برای باشگاه میلان انجام داد و 16 بار هم توانست برای تیمش گلزنی کند.

Retired User
03-06-2009, 11:10
کاکا با مسئولان رئال به توافق رسید

ستاره برزیلی میلان به مسئولان رئال جواب مثبت داد و انتظار می رود به زودی خبر رسمی انتقال او به سانتیاگو برنابو منتشر شود...

سایت گل : به گفته شبکه تلویزیونی Sky Italia کاکا ستاره برزیلی میلان با مسئولان باشگاه رئال مادرید برای پیوستن به این تیم به توافق رسید.گفته می شود روز گذشته آدریانو گالیانی رئیس میلان با پدر کاکا که مدیر برنامه های او نیز هست جلسه ای داشته اند.
رسانه های اسپانیا ساعاتی بعد از توافق دو باشگاه برای انتقال کاکا با رقمی در حدود 65 میلیون یورو خبر دادند.برنده توپ طلای اروپا در سال 2007 هم اکنون برای حضور در تیم ملی برزیل در این کشور حضور دارد اما به نظر می رسد موافقتش را با انتقال به رئال اعلام کرده است.
اکنون تنها اعلام رسمی خبر پیوستن کاکا به رئال از طرف دو باشگاه باقی مانده است.کاکا 27 ساله در این فصل 31 بازی برای میلان در سری A انجام داد و موفق شد 16 گل نیز برای این تیم به ثمر برساند.

mohammad_87
03-06-2009, 13:53
کاکا با مسئولان رئال به توافق رسید خوشحالي خبر تغيير مربي با بدترين خبر ممكن در نقل و انتقالات چه زود به پايان رسيد...:18::41:
دوستان اگه لينك اين خبر رو از يك سايت كاملا رسمي دارن بذارن.

MORINIO
03-06-2009, 14:05
هنوز این انتقال رسمی نشده و ممکنه مثل جریان انتقالش به من سیتی در اخرین ثانیه ها همه چی کنسل بشه!

mohammad_87
03-06-2009, 14:15
هنوز این انتقال رسمی نشده و ممکنه مثل جریان انتقالش به من سیتی در اخرین ثانیه ها همه چی کنسل بشه!
درسته.منم براي همين گفتم كه لينك از يه سايت معتبر بذارن.ولي الان خودم تو سايت ميلان و رئال رفتم خبري نبود خدارو شكر.
فكر كنم پدر كاكا كه مدير برنامه هاشه بيشتر روي اين انتقال تاكيد داشته باشه تا خودش.

Retired User
03-06-2009, 14:32
از سايت گل هم معتبر تر ميخوايد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ali_BlueBoy
03-06-2009, 15:17
فاشیست جون این رئالی ها چی واسه خودشون میگن...!!!!

کا کا پر....!!!؟؟!!؟؟!!؟؟!

M . Sayid
03-06-2009, 15:37
آقا کی گفته سایت گل معتبره
شاید کمی باشه اما یادتون نیست پارسال گتوزو رو ترانسفر کرده بود بایرن مونیخ!!!

mohammad_87
03-06-2009, 16:34
آقا کی گفته سایت گل معتبره
شاید کمی باشه اما یادتون نیست پارسال گتوزو رو ترانسفر کرده بود بایرن مونیخ!!!
معتبر نيست!
استدلال:چرا اين انتقال به اين بزرگي هنوز روي سايتهاي ميلان و رئال قرار نگرفته؟اما در پنج جاي سايت گل رفته؟:18:
اين فاشيست عزيز كجاست؟عزيزم شما تاييد يا تكذيب كنيد تمومه...همه قبولت دارن :27:

Retired User
03-06-2009, 17:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: مربی برزیل اعتقاد دارد کاکا در صورت حضور در رئال مادرید می‌تواند به درخشش خود ادامه دهد.

کارلوس دونگا مربی تیم ملی برزیل نسبت به تمام شایعاتی که درباره کاکا شنیده می‌شود بی‌تفاوت است. او با این حال می‌گوید کاکا در هر باشگاهی موفق خواهد بود.

رسانه‌های ایتالیا و اسپانیا متقاعد شده‌اند که ستاره میلان در آستانه پیوستن به رئال مادرید است. سه‌شنبه‌شب هم آدریانو گالیانی مدیر میلان از سوی فلورنتینو پرس رییس رئال برای صرف شام به مادرید دعوت شد.

البته کاکا هیچ حرفی نمی‌زند ولی دونگا گفته است: «کاکا کیفیتی والا دارد و می‌تواند بی هیچ مشکلی به بازی در هر کشوری عادت کند. او نشان داده چه کارهایی می‌تواند انجام دهد و اگر در ایتالیا موفق بوده در هر جایی می‌تواند موفق باشد.»

Retired User
03-06-2009, 17:06
میلان قصد دارد پول دریافتی از فروش کاکا را برای خرید یک برزیلی دیگر اختصاص دهد.

سایت گل- در صورتی که کاکا از میلان برود، لئوناردو مربی جدید میلان آمائوری مهاجم یوونتوس را خواهد خرید. میلان قصد دارد آمائوری را به خدمت بگیرد. آنها در تابستان هم خواهان او بودند ولی مهاجم برزیلی به یوونتوس پیوست.

البته یووه قصد فروش او را ندارد چرا که دیوید ترزگه، دیگر مهاجم این تیم احتمالا به زودی از جمعشان جدا خواهد شد. همچنین پیشنهاد 30 میلیون پوندی برای خرید آمائوری چیزی نیست که سران یوونتوس بتوانند آن را به راحتی رد کنند و در صورتی که آمائوری را بفورشند ترزگه را نگاه خواهند داشت.

یوونتوس قرارداد وینچنتزو یاکویینتا را تمدید کرده و در آستانه خرید گوران پاندف از لاتزیو هم هست. اگر پاندف بیاید طرفداران می‌توانند با جدایی آمائوری کنار بیایند. آمائوری در نیم‌فصل اول عالی بود و در نیم‌فصل دوم به دلیل مصدومیت درخشش چندانی نداشت. او در 32 بازی سری A، 12 گل زد.

meragj2
03-06-2009, 23:22
میلان قصد دارد پول دریافتی از فروش کاکا را برای خرید یک برزیلی دیگر اختصاص دهد.

سایت گل- در صورتی که کاکا از میلان برود، لئوناردو مربی جدید میلان آمائوری مهاجم یوونتوس را خواهد خرید. میلان قصد دارد آمائوری را به خدمت بگیرد. آنها در تابستان هم خواهان او بودند ولی مهاجم برزیلی به یوونتوس پیوست.

البته یووه قصد فروش او را ندارد چرا که دیوید ترزگه، دیگر مهاجم این تیم احتمالا به زودی از جمعشان جدا خواهد شد. همچنین پیشنهاد 30 میلیون پوندی برای خرید آمائوری چیزی نیست که سران یوونتوس بتوانند آن را به راحتی رد کنند و در صورتی که آمائوری را بفورشند ترزگه را نگاه خواهند داشت.

یوونتوس قرارداد وینچنتزو یاکویینتا را تمدید کرده و در آستانه خرید گوران پاندف از لاتزیو هم هست. اگر پاندف بیاید طرفداران می‌توانند با جدایی آمائوری کنار بیایند. آمائوری در نیم‌فصل اول عالی بود و در نیم‌فصل دوم به دلیل مصدومیت درخشش چندانی نداشت. او در 32 بازی سری A، 12 گل زد.
:2: فقط همین!
بابا اولا اصلا نباید بره.دوما اگه میره یه بازیکن خوب به جاش بیارن!:13:
امروز 2 الجزیره گفت برلوسکونی خبر رفتن کاکا رو نفی کرده.

Retired User
05-06-2009, 11:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش RmadridFC: زیدان که یکی از مسئولان جدید رئال است اعلام کرد که کاکا حتی قرار داد با رئال را هم امضا کرده است.

یکی از مشاوران رئال یعنی زیدان اعلام رسمی پیوستن کاکا را که از چند روز پیش همه منتظر آن بودند را اعلام کرد و تصریح نمود که کاکا حتی قرارداد با رئال را هم امضا کرده است.

دیروز که در یک کنفرانس خبری یکی از خبرنگاران در مورد وضعیت کاکا از زیزو پرسید وی چنین جواب داد:"کاکا خیلی وقته که قراردادو امضا کرده ,مگه اینطور نیست؟"در واقع این حرف از دهن زیدان پرید بیرون و زیدان هرچه قرد که تلاش کرد موضوع را جمع کند ولی نتوانست.

زیدان که به عنوان اولین و تنها منبع رسمی هست که پیوستن کاکا به رئال را اعلام کرد و وقتی در مورد شماره ی کاکا از او پرسیدند چنین جواب داد:"اگر آن شماره ی 5 مرا بر تن کند بسیار خوشحال خواهم شد و حسودی نخواهم کرد"

انتظار ها به پایان رسید

داستان این انتقال که باعث شده بود طرفداران میلان اعتراض کنند به پایان رسید زیرا گالیانی در مصاحبه ای که داشت گفته بود که در فروش کاکا عوامل اقتصادی نقش به سزایی داشتند.

کاکا در سال 2003 به میلان پیوست که یک قهرمانی در سری آ و یک قهرمانی در سال 2007 در CL و در همان سال هم توپ طلا را نیز دریافت کرد.

Retired User
05-06-2009, 11:41
ميلان بايد دنبال يه جانشين خوب براي كاكا باشه

B3HZ@D
05-06-2009, 14:17
رئيس آث ميلان قطعي شدن انتقال كاكا به رئال مادريد را تكذيب كرد

سيلويو برلوسكوني مالك باشگاه آث ميلان مي‌گويد به رغم گزارشهاي رسيده از اسپانيا مبني بر قصد كاكا براي پيوستن به رئال مادريد در ازاي يك قرار داد ‪ ۶۵‬ميليون يورويي ، اين بازيساز برزيلي كماكان يك بازيكن ميلان است .

ايستگاه راديويي كادنا سر اسپانيا روز سه شنبه گزارش داده بود فلورنتينو پرز رئيس تازه منصوب شده رئال و آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان و همچنين بوسكو ليته پدر كاكا و نماينده‌اش ، بر سر قرارداد انتقال وي به توافق رسيده‌اند .

.ولي برلوسكوني تاكيد كرد كه هنوز هيچ تصميمي در مورد يك انتقال قطعي صورت نگرفته و وي روز دوشنبه با اين بازيكن پس از بازگشت وي از ديدار آخر هفته در مقابل اروگوئه در مقدماتي جام جهاني ملاقات خواهد كرد .

برلوسكوني گفت : من پس از ملاقات با كاكا در روز دوشنبه آنچه پيش مي‌آيد به اطلاع شما خواهم رساند .

وي با اشاره به اينكه همواره اين بازيكنان هستند كه بايد در مورد آينده و ادامه فعاليت خود تصميم بگيرند ياد آور شد كه به رغم رابطه نزديكي كه وي با سرگئي شوچنكو مهاجم اوكرايني ميلان داشت وي سرانجام در سال ‪ ۲۰۰۵‬اين باشگاه را ترك كرد و به چلسي رفت .

در همين حال خبرگزاري ايتاليايي آنسا از برلوسكوني نقل كرد : من نمي دانم كه ما مي‌توانيم كاكا را در ميلان نگهداريم يا نه چرا كه رئال مبلغ كلاني به وي پيشنهاد داده است .

در همين حال ، باشگاه چلسي كه به تازگي كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان را به خدمت گرفته است خبر ارائه يك پيشنهاد ‪ ۸۵‬ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن كاكا را به همراه يك حقوق سالانه ده ميليون يورويي تكذيب كرد .

B3HZ@D
05-06-2009, 14:21
گالياني انتقال کاکا به رئال مادريد را تکذيب کرد

آدريانو گالياني نائب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا خبر انتقال ريکاردو کاکا مهاجم برزيلي اين تيم را به رئال مادريد نادرست خواند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره گالياني گفت من در ايتاليا در ساحل دريا هستم و هرگز به اسپانيا نرفتم نمي دانم چگونه خبر توافق من با فلورانتينو پرز منشتر شده است ،گالياني وجود هر گونه مذاکره با باشگاه رئال مادريد را تکذيب کرد و گفت هيچ گونه مذاکره اي هم اکنون بين دو تيم در جريان نيست.
شماري از رسانه ها اسپانيايي و ايتاليايي امروز از توافق دو باشگاه براي انتقال کاکا به رئال مادريد در قراردادي به ارزش شصت و پنج ميليون يورو خبر داده بودند.اين رسانه ها درامد ساليانه کاکا را در رئال مادريد نه ميليون يورو اعلام کرده بودند .

Retired User
05-06-2009, 14:25
رئيس آث ميلان قطعي شدن انتقال كاكا به رئال مادريد را تكذيب كرد

سيلويو برلوسكوني مالك باشگاه آث ميلان مي‌گويد به رغم گزارشهاي رسيده از اسپانيا مبني بر قصد كاكا براي پيوستن به رئال مادريد در ازاي يك قرار داد ‪ ۶۵‬ميليون يورويي ، اين بازيساز برزيلي كماكان يك بازيكن ميلان است .

ايستگاه راديويي كادنا سر اسپانيا روز سه شنبه گزارش داده بود فلورنتينو پرز رئيس تازه منصوب شده رئال و آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان و همچنين بوسكو ليته پدر كاكا و نماينده‌اش ، بر سر قرارداد انتقال وي به توافق رسيده‌اند .

.ولي برلوسكوني تاكيد كرد كه هنوز هيچ تصميمي در مورد يك انتقال قطعي صورت نگرفته و وي روز دوشنبه با اين بازيكن پس از بازگشت وي از ديدار آخر هفته در مقابل اروگوئه در مقدماتي جام جهاني ملاقات خواهد كرد .

برلوسكوني گفت : من پس از ملاقات با كاكا در روز دوشنبه آنچه پيش مي‌آيد به اطلاع شما خواهم رساند .

وي با اشاره به اينكه همواره اين بازيكنان هستند كه بايد در مورد آينده و ادامه فعاليت خود تصميم بگيرند ياد آور شد كه به رغم رابطه نزديكي كه وي با سرگئي شوچنكو مهاجم اوكرايني ميلان داشت وي سرانجام در سال ‪ ۲۰۰۵‬اين باشگاه را ترك كرد و به چلسي رفت .

در همين حال خبرگزاري ايتاليايي آنسا از برلوسكوني نقل كرد : من نمي دانم كه ما مي‌توانيم كاكا را در ميلان نگهداريم يا نه چرا كه رئال مبلغ كلاني به وي پيشنهاد داده است .

در همين حال ، باشگاه چلسي كه به تازگي كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان را به خدمت گرفته است خبر ارائه يك پيشنهاد ‪ ۸۵‬ميليون يورويي براي به خدمت گرفتن كاكا را به همراه يك حقوق سالانه ده ميليون يورويي تكذيب كرد .

گالياني انتقال کاکا به رئال مادريد را تکذيب کرد

آدريانو گالياني نائب رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا خبر انتقال ريکاردو کاکا مهاجم برزيلي اين تيم را به رئال مادريد نادرست خواند.
به گزارش پايگاه اينترنتي الکره گالياني گفت من در ايتاليا در ساحل دريا هستم و هرگز به اسپانيا نرفتم نمي دانم چگونه خبر توافق من با فلورانتينو پرز منشتر شده است ،گالياني وجود هر گونه مذاکره با باشگاه رئال مادريد را تکذيب کرد و گفت هيچ گونه مذاکره اي هم اکنون بين دو تيم در جريان نيست.
شماري از رسانه ها اسپانيايي و ايتاليايي امروز از توافق دو باشگاه براي انتقال کاکا به رئال مادريد در قراردادي به ارزش شصت و پنج ميليون يورو خبر داده بودند.اين رسانه ها درامد ساليانه کاکا را در رئال مادريد نه ميليون يورو اعلام کرده بودند .

اين خبر ها ماله چند روز پيشه
كاكا دوشنبه معرفي ميشه(البته اگه فدراسيون برزيل بذاره)

B3HZ@D
05-06-2009, 14:38
این خبر مال 29 ساعت پیشه
فکر نکنم 29 ساعت چندین روز حساب بشه
حساب که بلدی؟!

B3HZ@D
05-06-2009, 15:31
فعلا که هیچ انتقالی صورت نگرفته
و رئال فقط یک پیشنهاد به میلان داده
کاکا هم که توی تیم ملی برزیله برای بازی های ملی و هیچ قرار دادی امضا نشده
برلوسکنی هم گفته تا دوشنبه صبر می کنه که خود کاکا برگرده و باهاش صحبت کنه که میخواد بره رئال یا نه
همچنین این رو اضافه کرده که هیچ پیشنهادی رو قبول نکرده و همه چیز به نظر کاکا بستگی داره
همه این خبر ها هم مزخرفی بیش نیست...باید صبر کرد تا کاکا برگرده
تا دوشنبه منتظر باشین

منبع سایت رسمی میلان

Retired User
05-06-2009, 17:38
فعلا که هیچ انتقالی صورت نگرفته
و رئال فقط یک پیشنهاد به میلان داده
کاکا هم که توی تیم ملی برزیله برای بازی های ملی و هیچ قرار دادی امضا نشده
برلوسکنی هم گفته تا دوشنبه صبر می کنه که خود کاکا برگرده و باهاش صحبت کنه که میخواد بره رئال یا نه
همچنین این رو اضافه کرده که هیچ پیشنهادی رو قبول نکرده و همه چیز به نظر کاکا بستگی داره
همه این خبر ها هم مزخرفی بیش نیست...باید صبر کرد تا کاکا برگرده
تا دوشنبه منتظر باشین

منبع سایت رسمی میلان

اینا همش سیاست هست کار تموم شده 100%. برلوسکونی واسه انتخابات داره سیاه بازی می کنه.
میلان شدیدا به این پول نیاز داره.
عجيبه كه نميخواين قبول كنيد
صبر كنيد تا انتخابات انجام بشه بعد اونوقت برلوسكوني هم تاييد ميكنه

B3HZ@D
05-06-2009, 20:27
چون که هیچ قرار دادی امضا نشده
هر وقت خبر بصورت رسمی از دو باشگاه تائید شد اونوقت میشه بهش اطمینان کرد
شما هم برو با این خبر ها خوش باش

M A X I M U M
05-06-2009, 21:09
شما هم با اين خبرها خوش باش
كاكا رو از گوشش مي گيريم پرتش مي كنيم تو رئال عين بقيه ستاره ها
شما هم بهتره بجاي گريه كردن سعي كنيد باهاش كنار بيايد
به ما ميگن مادريدي ها
سلطان هاي فوتبال دنيا هستيم، عين پدرخوانده هر چي بخوايم يا مثل آدم مي گيريم يا به زور :دي

david23
05-06-2009, 22:35
این رو هم اضافه کنم که خرید ستاره ها هیچ تضمینی برای موفقیت یک تیم نیست

درسته .ولی پرز اومده واین یعنی کهکشانیهای 2 که این خودش افتخاریه

Ali_BlueBoy
05-06-2009, 22:39
Dont toch my KAKA

resident_evil
06-06-2009, 01:07
دوستان رئالی بابا رعایت کنین دیگه ! نیاین اینجا پست بدین ! تاپیک خودتون ...

B3HZ@D
06-06-2009, 01:11
من با بحث منطقی مشکلی ندارم
ولی وقتی میان چرت و پرت میگن مجبورم جوابشون رو بدم
هنوز هیچ انتقالی صورت نگرفته که شماها هی کاکا کاکا می کنین
هر وقت کاکا رو توی لباس رئال دیدین اونوقت اون رو بازیکن خودتون بدونین

B3HZ@D
06-06-2009, 01:12
چالش جديد مقابل ميلان

لئوناردو، نگران رفتن كاكا، پيرلو و پاتو

اين روزها ميلان در آشوبى تازه گرفتار شده است، با رفتن كارلو آنچلوتى به چلسى حالا صحبت از رفتن ستاره هاى نامدار تيم روسونرى است. سران باشگاه، لئوناردو را به عنوان مربى جديد تيم برگزيدند كه اين موضوع موافقان و مخالفان زيادى داشته است و طرفداران ميلان هم نگران اين هستند كه آيا مرد برزيلى مى تواند در پست جدى خود موفق باشد. به راستى انتخاب مردى كه بتواند فردى مناسب براى نشستن روى نيمكت مربيگرى ميلان باشد، كار بسيار سختى بود كارلو آنچلوتى مربى بزرگى است كه با انبوهى از افتخارات ميلان را ترك كرد او در مدت زمان ۸ سال كه لباس منقش به آرم ميلان را بر تن نمود، به جام هاى فراوانى دست يافت و نامش در كنار مربيانى چون ليدهولم، ساكى و كاپلو قرار گرفت، مربيانى كه در تاريخ باشگاه روسونرى مردانى جاودانه هستند. پشت پرده انتخاب لئوناردو شايعات فراوانى است اما آنچه كه مشخص است، اين برزيلى كه تا قبل از نشستن بر جاى آنچلوتى مدير استعداديابى و خريد باشگاه روسونرى بوده، از مدت ها قبل مى دانسته كه در پايان فصل مربى ميلان مى شود اما پيش از آنكه به مسأله انتخاب مربى جديد روسونرى بپردازيم بايد از كوچ ستارگان ميلان صحبت كنيم، موضوعى كه باعث رنجش تيفوسى هاى اين تيم شده است.
كاكا، پيرلو و پاتو
ميلان در سال هايى كه توانست در اروپا خودنمايى كند بيشتر مديون ستاره هايى بود كه باعث شدند ميزان محبوبيت اين تيم در اروپا افزايش پيدا كند و در واقع آنها نقش انكارناپذيرى در اين پيروزى ها داشتند. چنانچه ميلان حاضر به از دست دادن ستاره ايى چون كاكا، پيرلو، پاتو و.... شود بايد از همين حالا به اين نتيجه رسيد كه باشگاه روسونرى در راهى قدم برمى دارد كه پيش از آنها رئال مادريد برداشته بود،يعنى يك تيم معمولى و كم ارزش. رفتن آنچلوتى از ميلان به دليل نتايجى كه طى ۲ فصل گذشته با اين تيم گرفته بود طبيعى به نظر مى رسيد اما براى هواداران رفتن ستاره هاى اين تيم غير قابل تحمل است. كاكا براى آنها يك اسطوره در حد و اندازهاى مالدينى است و به طور حتم از اين بابت كه احتمال دارد ميلانى ها با درخواست نزديك به يكصد ميليون يورويى رئال مادريد موافقت كنند خيلى ناراحت خواهند شد و شايد همين موضوع تأثير بسزايى در بحرانى جديد در اين تيم داشته باشد. آنها از رفتن آنچلوتى به هيچ وجه ناراحت نشدند اما از همين حالا كه هنوز هيچ اتفاقى رخ نداده از رفتن ستاره هاى تيمشان ناراحت و خشمگين هستند. روبرتو اومينى كارشناس فوتبال در كانال مدياست بر اين باور است كه در صورت از دست رفتن بازيكنانى چون كاكا و پيرلو ميلان بايد از همين حالا به فكر انتقاد هواداران و عدم حمايت آنان در فصل آينده باشد.كاكا در رئال؟ در حال حاضر اين نظريه كه ستاره برزيلى به مادريد مى رود خيلى به واقعيت نزديك است با اين حال سيلويو برلوسكنى رئيس ميلان همه چيز را به دوشنبه موكول كرده است. پيرلو در چلسى؟ با رفتن آنچلوتى به تيم لندنى انتظار مى رفت كه تعدادى از ستاره هاى ميلان در ليست خريد اين مربى قرار بگيرند. پيرلو در ميلان يك بازيكن همه كاره است كه به طور حتم رفتنش ضربه جبران ناپذيرى به اين تيم ميزند. پاتو در چلسى؟ با اينكه رؤساى ميلان انتقال پديده جديد برزيل را به تيم انگليسى تكذيب كرده اند اما در حال حاضر هيچ تضمينى براى اين موضوع وجود ندارد.
لئوناردو و ستاره هاى برزيلى
بسيارى از كارشناسان فوتبال ايتاليا براى اين عقيده هستند كه انتخاب لئوناردو بر پايه پروژه اى چند ساله انجام شده است. به اعتقاد روبرتو اومينى، مربى جديد ميلان مى تواند مثل پپ گوارديولا همه نگاه ها را به خود معطوف كند و فقط نياز به حمايت دارد. وى گفت: بايد اعتراف كنم كه من هم از اين انتخاب شوكه شدم، با اينكه از قبل مى دانستم نام لئوناردو هم در ليست جانشينان آنچلوتى قرار دارد و بيشتر بر اين باور بودم كسى مثل فرانك ريكارد يا فان باستن اين پست را در اختيار بگيرد. اومينى در ادامه مقاله خود لئوناردو را مردى باهوش و زيرك مى نامد. او مى گويد: من بارها با او ملاقات داشته ام و به خوبى مى دانم كه وى از چه هوش بالايى برخوردار است. باور دارم تصميم برلوسكنى و گاليانى براى انتخاب لئوناردو براى هدايت ميلان با عجله و فقط براى پر كردن جاى خالى آنچلوتى نبوده است. آنها از ژانويه به اين سو دائماً گزينه ها را مورد ارزيابى قرار داده اند و سرانجام انگشت روى نام اين مرد برزيلى گذاشتند. با لئوناردو بعيد به نظر مى رسد بازيكنى چون كاكا از ميلان برود و بازيكنى مثل رونالدينيو هم همانند فصل گذشته بيشتر نيمكت نشين باشد. لئوناردو از جمله حاميان دينيو در فصل گذشته بوده و در سال آينده بايد به انتظار درخشش دوباره اين ستاره برزيلى در فوتبال اروپا باشيم.
ميلانى هجومى
يكى از نكاتى كه مى تواند به لئوناردو براى موفقيت در ميلان كمك كند، پايين آوردن ميانگين سنى تيم روسونرى است، همان مسأله اى كه آنچلوتى از آن خيلى مى ترسيد. روبرتو اومينى در اين رابطه مى گويد: اگر من لئوناردو را ببينم حتماً اين نكته مهم را به او گوشزد خواهم كرد. ميلان در ساليان اخير آرام آرام به سمت پير شدن قدم برداشت و حالا ميانگين سنى بازيكنان اين تيم بالاى ۳۲ سال است در حالى كه براى اجراى يك پروژه بزرگ بايد اين ميانگين را به زير ۲۷ سال آورد. در اين سال ها باشگاه روسونرى از نظر پديده سازى خيلى كم كار بوده و به همين خاطر ميلان در بهره گيرى از بازيكنانى كه در تيم هاى پايه رشد و پيشرفت كرده اند مثل اينتر و يوونتوس نبوده و شايد بهتر باشد باشگاه روى اين موضوع هم برنامه ريزى كند و شايد انتخاب پائولو مالدينى به عنوان مدير بخش جوانان انقلاب بزرگى را براى ميلانى ها به همراه داشته باشد. اين كارشناس ايتاليايى در ادامه به تغير در تاكتيك بازى ميلان اشاره مى كند. وى گفت: لئوناردو بايد خوب بداند داشتن ستاره هايى چون گتوسو، پيرلو، كاكا، سيدورف و ... براى موفقيت تيمى مثل ميلان كه ۲ فصل خيلى بد را پشت سر گذاشته كافى نيست و اين تجربه ايست كه او بدون پرداخت هزينه اى و فقط با نگاه به كارنامه آنچلوتى به دست آورده است. ميلان مهاجمان خيلى خوبى دارد و در خط ميانى هم از بازيكنانى بهره مى برد كه همگى از گرانقيمت ترين بازيكنان حال حاضر فوتبال جهان هستند، بنابراين لئوناردو بايد تيم را هجومى تر كند و در هر بازى از ۲ يا ۳ مهاجم بهر ببرد درست همانند شيوه جسورانه پپ گوارديولا در بارسلونا. پپ حتى در مقابل مربى بزرگى چون سرآلكس فرگوسن هم از جسارت خود كم نكرد و با شيوه ايى كاملاً هجومى قدم به بازى پايانى ليگ قهرمانان گذاشت و در آخر جام را به خود به اسپانيا برد.

B3HZ@D
06-06-2009, 01:24
گتوسو: چلسى با آنچلوتى موفق خواهد بود

بازيكن تيم ميلان گفت: چلسى با آنچلوتى به موفقيت هاى بيشترى نسبت به زمان خوزه مورينيو خواهد رسيد.گنارو گتوسو اظهار داشت: مى دانم خوزه مورينيو ارث بزرگى در چلسى از خود به جاى گذاشت. نتايج او در اين تيم آنقدر بزرگ است كه حتى تاكنون نيز آثارش باقى مانده است با اين همه چون به توانمندى آنچلوتى ايمان دارم، معتقدم او مى تواند به نتايج و موفقيت هاى بسيار بزرگتر از مورينيو در چلسى برسد. وى افزود: آنچلوتى متخصص ليگ قهرمانان اروپا است. اين قابليت دقيقاً همان چيزى است كه چلسى تاكنون كم داشته است. بهترين فرد براى هدايت چلسى پس از گاس هيدينك ، آنچلوتى است. او مى تواند به راحتى چلسى را كنترل كند. اين بازيكن با مقايسه آنچلوتى و فرگوسن تأكيد كرد: سرآلكس فرگوسن به خاطر قابليتى كه در فاصله بين ۲ نيمه دارد و با حرف هايش بازيكنان را متحول مى كند، در انگلستان معروف است. خصوصيات آنچلوتى نيز شبيه او است. گتوسو يادآور شد: آنچلوتى به نظم بها مى دهد و قطعاً در چلسى ساختار جديدى را از اين جهت بنا خواهد كرد. آنچلوتى با امضاى قرارداد ۳ ساله در روز دوشنبه، پس از آورام گرانت، لوئيز فليپه اسكولارى و گاس هيدينك، چهارمين مربى شد كه پس از خوزه مورينيو هدايت اين تيم لندنى را پذيرفت.

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:14

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:14

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:15

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:15

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:16

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:17

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:17

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:18

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:19

B3HZ@D
06-06-2009, 02:19
شما هم که هی افلاین میای و میری!!!!!

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:20

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:21
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tRrP5vTl.jpg

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:22
عادته :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ut4ymBll.jpg

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ps5Xpwul.jpg

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AJotbe6l.jpg

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] X5e0JYfl.jpg

vahid_vaezinia
06-06-2009, 02:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FcV1cqrl.jpg

B3HZ@D
06-06-2009, 11:26
فان‌باستن به جاي ميلان،‌ راهي تورنمنت گلف شد

خبرگزاري فارس: نامزد مربيگري تيم فوتبال آ.ث. ميلان ايتاليا پس از اطلاع از وضعيت مربيگري اين تيم راهي تورنمنت گلف شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه تلگراف هلند خبر داد ماركو فان ‌باستن با كسب اطلاع از اين نكته كه سرمربي جديد ميلان، لئوناردو است، بار سفر به جنوب كشورش بست تا حداقل فرصت حضور در تورنمنت گلف را از دست ندهد.
اين روزنامه هلندي نوشت: فان‌ باستن مي پنداشت با قطعي شدن خروج كارلو آنجلوتي از ميلان، مقامات باشگاه ايتاليايي با او قرار داد مي‌بندند و وي مي‌تواند، همكاري خود را آغاز كند.
اين روزنامه افزود: به باور فان باستن سابقه درخشان حضور قبلي وي در ميلان در نقش بازيكن به او اطمينان خاطر جهت بازگشت به ايتاليا را مي داد اما سرمربي اسبق هلند و آژاكس، غافل بود ميلاني‌ها گزينه هاي مربيگري هم مثل لئوناردو دارند تا با وي توافق كنند.
فان باستن در دهه 80 و 90 همراه با رود گوليت و فرانك ريكارد، مثلث قدرتي در ميلان ساخت. او كه در تابستان گذشته از مربيگري تيم ملي هلند، كنار كشيد، در فصل گذشته ليگ هلند هدايت آژاكس آمستردام را بر عهده داشت اما سه هفته قبل از مقام خود به سبب عدم تحقق هدفي همچون قهرماني ليگ، كناره گرفت.

B3HZ@D
06-06-2009, 15:39
رئالی ها برن دلشون رو به امضای روی پیراهن خوش کنن
مگه امضای روی پیراهن چی رو ثابت می کنه

M A X I M U M
06-06-2009, 17:32
پس از جدايي كاكا از ميلان برلوسكوني: اميدمان به رونالدينيو است

به گزارشRmadridFC : رييس باشگاه ميلان پس از جدايي كاكا از اين تيم چشم اميد به "رونالدينيو" ديگر بازيكن برزيلي خود دوخته است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، سيلويو برلوسكوني اميدوار است تا پس از قطعي شدن پيوستن كاكا به تيم رئال مادريد،‌ رونالدينيو بتواند جاي خالي اين بازيكن را پر كند.

برلوسكوني در گفت‌وگو با شبكه باشگاه اظهار داشت:
من ايمان زيادي به رونالدينيو دارم، او همانند بسياري قهرمانان ديگر فداركاري‌هاي بسياري از خود نشان داده است.

وي افزود:
رونالدينيو روحيه خود را از دست داده بود اما هر زمان كه در زمين حاضر شده عملكرد خوبي از خود نشان داده است، فصل آينده توجه همه به او معطوف خواهد شد.

رونالدينيو در اين فصل از رقابت‌هاي سري A بيست و نه بار براي روسونري به ميدان رفته و هشت گل به ثمر رساند.

در همين حال گفته مي‌شود به دنبال جدايي كاكا از ميلان سران اين باشگاه و به دنبال جذب ديويد ترزگه هستند.

meragj2
07-06-2009, 10:01
تازه 2 اخبار ورزشی به نقل از برلوسکونی گفت کریس رو هم می خواد بخره،من که اصلا باهاش حال نمی کنم.

اگه ترکیب میلان هم همین باشه که اصلا 2 ترکیب جا نمی شه!

B3HZ@D
07-06-2009, 13:40
با پول فروش كاكا ميلان را دوباره مي‌سازيم

مالك سياسي باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا خطاب به هواداران تيمش گفت: با پول فروش كاكا ميلان را دوباره مي سازيم.

به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از آس اسپانيا، سيلويو برلوسكوني تصريح كرد: مي دانم كه تيفوسي هاي ميلان از فروش كاكا ناراضي اند؛ اما فوتبال همين است و نمي شود كاري كرد.
وي افزود: با پول فروش كاكا به رئال مادريد مي توانيم يك ميلان تازه بنا كرده و حتي دو بازيكن بزرگ ديگر خريداري كنيم.
هنوز نمي شود از انتقال رسمي كاكا به مادريد نوشت؛ اما شواهد حكايت از قطعيت آن دارد.

Retired User
07-06-2009, 13:55
با پول فروش كاكا ميلان را دوباره مي‌سازيم

مالك سياسي باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا خطاب به هواداران تيمش گفت: با پول فروش كاكا ميلان را دوباره مي سازيم.

به گزارش خبرگزاري موج و به نقل از آس اسپانيا، سيلويو برلوسكوني تصريح كرد: مي دانم كه تيفوسي هاي ميلان از فروش كاكا ناراضي اند؛ اما فوتبال همين است و نمي شود كاري كرد.
وي افزود: با پول فروش كاكا به رئال مادريد مي توانيم يك ميلان تازه بنا كرده و حتي دو بازيكن بزرگ ديگر خريداري كنيم.
هنوز نمي شود از انتقال رسمي كاكا به مادريد نوشت؛ اما شواهد حكايت از قطعيت آن دارد.
مگه هنوز اعلام رسمي كردن كه خبرش رو ميذاري؟

B3HZ@D
07-06-2009, 14:13
نه اعلام رسمی نکردن
این فقط جنبه خبری داشت...راست و دروغش پای ا.اس....

B3HZ@D
07-06-2009, 16:41
کاکا: دوشنبه در مورد آینده‏ام صحبت می‏کنم

Ariensport.com: " کاکا " ستاره برزیلی اعلام کرد به زودی در مورد پیوستن به رئال مادرید یا ماندن در میلان تصمیم‏گیری خواهد کرد.

این هافبک 27 ساله بعد از پیروزی 4-0 برزیل برابر اروگوئه در مرحله مقدماتی جام جهانی اعلام کرد روز دوشنبه در مورد آینده‏اش صحبت خواهد کرد.
" زین الدین زیدان " مشاور کنونی باشگاه رئال مادرید هفته گذشته اعلام کرد کار قرارداد " کاکا " با رئال تمام شده است و این بازیکن به برنابئو می‏آید. اگرچه مسئولان میلان روز دوشنبه با " کاکا " و پدرش جلسه‏ای برگزار خواهد کرد تا آخرین تلاش خود را برای حفظ این ستاره برزیلی در سن‏سیرو انجام دهد.

" کاکا " به رسانه‏های آمریکای جنوبی گفت: « به زودی در مورد آینده‏ام صحبت خواهم کرد. در زمان مناسب در این باره صحبت خواهم کرد. »

B3HZ@D
07-06-2009, 16:52
برلوسکونی تکذیب کرد
کاکا را وادار به رفتن نکردیم

سیلویو برلوسکونی با رد شایعات تاکید کرد که او کاکا را تحریک یا وادار به ترک میلان برای پیوستن به رئال مادرید نکرده است.

به گزارش شبکه ایران، با وجود آن که گفته می‌شود بعد از ماجرای پیشنهاد هنگفت منچسترسیتی که سران روسونری را به فروش کاکا وسوسه کرد، این ستاره برزیلی دیگر تمایلی برای بازی در میلان ندارد و ناراضی‌تر از قبل است.

برلوسکونی ادعا کرده که او همیشه دوست داشته که کاکا در سن ‌سیرو بماند. برلوسکونی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی میلان گفت:«از او خواهش کردم در میلان بماند. چند ماه پیش هم زمانی که سیتی آن پیشنهاد را داد از او خواهش کرده بود که او هم خواهش مرا پذیرفت. الان هم چند باشگاه خیلی به جذب او پافشاری می‌کنند. چلسی و رئال مادرید از آنها هستند که می‌خواهند پیشنهادهایی برای او ارائه کنند.»

برلوسکونی در ادامه تأکید کرد که هیچ وقت مانع ستاره 27 ساله برزیلی تیم‌اش برای ترک میلان نمی‌شود اما نهایت تلاش‌اش برای حفظ او رد سن‌سیرو را انجام می‌دهد: «می‌خواستم با کاکا ملاقات داشته باشم اما او برای بازی در تیم ملی کشورش به برزیل رفته است. به همین خاطر قصد دارم فردا با او مکالمه تلفنی در این باره داشته باشم. اگر او بخواهد مانند شوچنکو میلان را ترک کند مانع‌اش نمی‌شوم. او و خانواده‌اش کاملاً آزاد هستند هر تمیمی که فکر می‌کنند بهترین است را بگیرند اما اگر کاکا را فروختیم همه پولی که از فروش او به دست می‌آوریم را صرف خود باشگاه می‌کنیم.»

گفته می‌شود میلان قصد دارد برای پرکردن خلاء احتمالی کاکا، امانوئل آدبایور و سسک فابرگاس را از آرسنال به خدمت بگیرد.»

Retired User
07-06-2009, 18:59
چه عجب ميلاني ها قبول كردند و باز نميگن شايعه است

B3HZ@D
07-06-2009, 19:24
من میگم هنوز قرار دادی ثبت نشده
این که رئال خواهان کاکاست رو رد نمی کنم
ولی میگم فعلا قرار دادی ثبت نشده

Retired User
07-06-2009, 20:29
من میگم هنوز قرار دادی ثبت نشده
این که رئال خواهان کاکاست رو رد نمی کنم
ولی میگم فعلا قرار دادی ثبت نشده
احتمال داره امضا شده باشه
ولي هنوز رسانه اي نشده

B3HZ@D
07-06-2009, 20:36
احتمال رو ولش کن....
واقعیت رو بچسب....اگه امضا شده بود همه چیز به دوشنبه موکول نمی شد

meragj2
07-06-2009, 23:11
به نظر من قطعی هم کردن.

B3HZ@D
08-06-2009, 10:12
در حمايت از كاپيتان بزرگ ميلان

سيدورف: هيچ جايگزيني براي مالديني وجود ندارد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ميلان نمي تواند خداحافظي مالديني را باور كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كلارن سيدورف گفت: عدم حضور مالديني در ميلان را بايد هم از جهت احساسي و هم از بعد كارشناسي فوتبال تحليل كرد. حضور او در ميدان به عنوان يك كاپيتان روحيه خاصي به تمام بازيكنان القا مي‌كرد.
وي افزود: مالديني به تنهايي مي توانست در پيروزي هاي ميلان سهيم باشد. اگر او به فكر پيروزي در يك ديدار مي افتاد موج انرژي و انگيزه همه ميلان را در بر مي‌گرفت. از طرف ديگر مالديني يكي از آماده ترين و بهترين مدافعان مركزي جهان به حساب مي آمد.
سيدروف تصريح كرد: حملات نفوذي او از ويژگي‌هاي منحصر به فرد يك مدافع است. مطمئنا در غياب اين اسطوره فوتبال، تيم ما دچار مشكلات زيادي خواهد شد. پيدا كردن جايگزين براي مالديني كار ساده اي نيست اما اميدوارم با تلاش و كوشش زياد بتوانيم جاي خالي او را در مركز خط دفاعي آ.ث ميلان پر كنيم.
مالديني پس از سال ها حضور در عرصه اول فوتبال با اين رشته ورزشي خداحافظي كرد.

h_starboy
08-06-2009, 12:37
اخبار گفت پزشک و وکیل رئال الان تو برزیل هستن و بهد از گرفتن تست پزشکی از کاکا فرارداد رو هم امضا کرد
تمومه دیگه
امیدوارم کاکا تو رئال هم موفق باشه و میلان هم بتونه بازیکنای خوبی بگیره و جاشو پر کنه
البته رونالدینیو میتونه تو این فصل خودشو ثابت کنه

B3HZ@D
08-06-2009, 16:45
پزشک رئال مادرید به برزیل رفت
کاکا: به زودی تصمیم خود را اعلام می‌کنم

در حالی که هنوز مشخص و قطعی نشده که آیا کاکا به رئال مادرید می‌پیوندد یا خیر، گزارش‌هایی منتشر شده که حکایت از سفر پزشک این تیم به برزیل برای معاینه و تست گرفتن ستاره 27 ساله دارد.به گزارش شبکه ایران، اگرچه سیلویو برلوسکونی، مالک میلان گفته بود قصد دارد با کاکا برای نگه داشتن او در سن‌سیرو صحبت کند اما طبق آنچه رسانه‌های اسپانیایی گفته‌اند کار زیادی برای انتقال این بازیکن برزیلی به سانتیاگوبرنائبو باقی‌نمانده است و به زودی قرارداد 65 میلیون یورویی و رکوردشکن رئال با او به امضا می‌رسد.

گفته می‌شود تنها برخی از تقاضاهای شخصی کاکا از رئال مادرید باقی ماند که در صورت موافقت این باشگاه با آنها قرارداد نهایی می‌شود. خود کاکا در این باره گفت: «به زودی در مورد آینده‌ام صحبت می‌کنم اما نه الان چون وقت مناسبی نیست.»

برلوسکونی هم درباره فروش کاکا به رئال مادرید گفت: «اگر همه چیز فقط به من بستگی داشت او را نگه می‌داشتم هرچند هنوز هم هیچ چیز در مورد او قطعی نشده است. به زودی با کاکا حرف می‌زنم تا از تصمیم او مطالع شوم.»

B3HZ@D
08-06-2009, 21:04
كارلتو سيدورف را به استمفوردبريج مي برد

رسانه هاي ايتاليايي از امكان حضور كلارنس سيدورف درچلسي خبردادند.

جوواني برانچيني، مدير برنامه هاي کلارنس سيدورف اعلام کرد، اين بازيکن هنوز پيشنهادي را براي فصل آينده دريافت نکرده است اما آينده اين بازيکن را در ميلان دانست. اين در حالي است که رسانه هاي ايتاليايي براين باورند كه سيدورف در زمان جابه جايي بازيكنان فوتبال به چلسي مي پيوندد تا بار ديگر زير نظر کارلو آنجلوتي، سرمربي فصل اخيرميلان کار کند. دو روزنامه ايتاليايي "گاتزتا دلواسپورت" و La Repubblica معتقدند اين هافبك هلندي، ميلان را به مقصد چلسي ترک خواهد کرد.

به نوشته پايگاه اينترنتي Sussidiario.it سيدورف 33 ساله چند روز پيش در مورد احتمال انتقالش به چلسي با آنجلوتي گفت و گوهايي را انجام داد. گفته مي شود، "الکس"، مدافع برزيلي چلسي ممکن است به جاي سيدورف به جمع روسونري اضافه شود. بايد صبر کرد و ديد سيدورف فصل آينده پيراهن چه تيمي را بر تن خواهد کرد

ahmad08
09-06-2009, 03:44
سلام
به تمام دوستان میلانی تسلیت عرض میکنم و جدا ناراحتم
اما خوب کاکا این همه میلان بود بسش بود بزارین ما هم نصیب ببریم
انتخاب خودش بود حالا پرز چقدر نقش داشت رو نمیدونم
اما خوب میخواستم بگم کاکا رئال مادرید رو ترجیح داد و رسما بازیکن رئال شد برا 6 سال .
بازم تسلیت

B3HZ@D
09-06-2009, 05:46
به به احمد خان
ساعت 6 صبح ما رو ول نمی کنی
من هم خرید کاکا رو به رئالی ها تبریک میگم...الان این خبر رو میشه قبول کرد
در کل براش ارزوی موفقیت می کنم
برای میلان خیلی زحمت کشید و گل های حساسی رو هم برامون زد
امیدوارم توی رئال هم موفق باشه

این رو هم بگم که میلان با رفتن ستاره هاش هیچ وقت از بین نرفته
خیلی بازیکنها اومدن و رفتن ولی میلانه که هنوز مونده
زمانی که شوا رفت خیلی ها گفتن میلان نابود شد ولی نابود که نشد هیچ قهرمان اروپا هم شد
با پول فروش کاکا هم میلان می تونه یک سری بازیکن بگیره و جای کاکا رو پر کنه و نقاط ضعفش رو برطرف کنه

همین الان هم گفته میشه میلان با ادین جیکو مهاجم ولفسبورگ به توافق رسیده
و سه شنبه با پدرش که مدیر برنامه هاش هم هست صحبت می کنه
قراره گالیانی و اریدو برایدا مراحا نهایی این انتقال رو انجام بدن و اون رو به سن سیرو بیارن

در کل به بر و بچ رئال تبریک میگم

در اخر

FORZA MILAN

Retired User
09-06-2009, 09:38
به به احمد خان

زمانی که شوا رفت خیلی ها گفتن میلان نابود شد ولی نابود که نشد هیچ قهرمان اروپا هم شد
با پول فروش کاکا هم میلان می تونه یک سری بازیکن بگیره و جای کاکا رو پر کنه و نقاط ضعفش رو برطرف کنه

قراره گالیانی و اریدو برایدا مراحا نهایی این انتقال رو انجام بدن و اون رو به سن سیرو بیارن

در اخر

FORZA MILAN
ممنون
اين انتقال از اول هم قطعي بود
درست از همون موقعي كه پرز شد رئيس رئال
شما پرز رو با كالدرون ... مقايسه ميكرديد كه مشخصي شد خيلي با هم فرق دارن

در ضمن شما نبايد نارحت باشيد
هم پول خوبي بهتون رسيد و هم رونالدينيو رو داريد كه اگر آماده باشه و روحيه داشته باشه از كاكا بهتره

MORINIO
09-06-2009, 12:34
بالاخره کاکا هم رفت رئال:27:

B3HZ@D
09-06-2009, 15:49
اظهار نظر فوتبالي آقاي نخست وزير
انتقاد شديد برلوسکوني از آنجلوتي

"سيلويو برلوسکوني" رييس باشگاه ميلان ايتاليا، از هم اکنون چشم انداز تيم فصل آينده خود را ترسيم کرده و معتقد است با کمک "لئوناردو"ي برزيلي، يک تيم کاملا تهاجمي ساخته خواهد شد.

به گزارش سرويس ورزشي برنا و به نقل از سايت يوفا ، برلوسکوني بر اين باور است که "رونالدينيو" نيز مهره اي کليدي در اين تيم خواهد بود، چيزي که در زمان سرمربيگري "کارلو آنجلوتي" اتفاق نيفتاد و به خاطر ناکامي در فصل گذشته به شدت مورد انتقاد وي قرار گرفت.
نخست وزير ايتاليا در گفت و گو با کوريره دلو اسپورت اظهار داشت: قطعا يک تيم تهاجمي خواهيم داشت که با پاس هاي بلند بازي نخواهد کرد بلکه بايد از تکنيک، سرعت و پاس هاي کوتاه استفاده کند.
وي با اشاره به اهميت نقش رونالدينيو در فصل آينده، تاکيد کرد: «در برخي مسابقات واقعا جاي خالي او احساس مي شد. مسابقاتي که ما برنده آن نبوديم و به حريفان اجازه داديم خود را بازسازي کنند ، چرا که او مي توانست توپ را حفظ کند و مسير بازي را تغيير دهد.
رييس باشگاه ميلان در ادامه پيکان انتقادات خود را به سوي آنجلوتي نشانه گرفته و گفت: آنجلوتي قادر نبود مسابقاتي را که در آن ما پيش مي افتاديم، اداره کند و بارها حريفان ما توانستند به گل تساوي دست يابند به دليل اين که ما نمي توانستيم کار را تمام کنيم.
تيم ميلان امسال در رده سوم رقابتهاي سري آ قرار گرفت و جواز صعود به مسابقات چمپيونزليگ را بدست آورد

davy jones
09-06-2009, 16:03
حیف شد که کاکا رفت.
رئال تیمی نیست که تو اون استعدادها شکوفا بشه. اکثر بازیکنای با استعداد وقتی میرن رئال نهایتا بک یا دو سال میتونن اون بازیکن تیم قبلی باشن و بعد از اون افت میکنن. رئال باشگاه بازیکن پروری نیس. فقط از استعدادهای روز دنیا با توجه به سرمایه ی هنگفتی که داره استفاده میکنه و چون آکادمی قوی ای نداره مدام محتاج ستاره های جدیده. البته این باعث ارائه ی یه فوتبال زیبا میشه ولی به قیمت نابود کردن استعدادهای فوتبال که نمونه هاش مایکل اوون و رونالدو و کاسانو و بکهام و کاناوارو هستش. الان دیگه کسی این بازیکنا رو جزء 10 ستاره برتر جهان نمیدونه در حالی که کارنامه ی اونها قبل از پیوستن به رئال واقعا درخشان بود:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

آرش-19
09-06-2009, 16:21
سلام به همه طرفدارای پروپا قرص میلان
خیلی وقت بود که دیگه پست نمیدادم, ولی الان مجبورم که این پست رو
بدم.
اصلا از رفتن کاکا ناراحت نباشین, بازیکن بزرگی بود و خدمات زیادی به میلان کرد.
و البته حضورش در میلان هم براش کلی افتخار به همراه داشت, افتخار بازی کردن در کنار
اسطوره ای مثل مالدینی رو داشت.
در حال حاضر هم رفتنش هم به نفع خودش بود و هم میلان, فوتبال امروز دیگه فوتبال ستاره محوری نیست.
چیزی که این موضوع رو به ما ثابت میکنه دو مثال بارزه, اول اینکه در گذشته رئال با تیم کهکشانیش هم به اون چیزی که باید
نرسید, دوم اینکه بارسا نشان داد که تیم بودن موفقیت میاره نه پر ستاره بودن.
با این پول میلان باید تمام نقاط ضعفشو پوشش بده, البه اینم بگم که منظور من این نیست که تیم نباید بازیکن بزرگ نداشته
باشه. منظورم اینه که بازیکنان بزرگ اگه در قالب یه تیم که فقط به فکر موفقیت گروهی باشند قرار بگیرند باعث کسب نتیجه
میشه. چیزی که در فصلی گه کذشت در میلان اصلا شاهدش نبودیم, از نیمه فصل به بعد مشخص بود کاکا دیگه انگیزه ای برای بازی
با میلان نداره, خیلی احساسی بازی میکرد.
در کل من آینده میلان رو روشن میبینم.

meragj2
09-06-2009, 17:25
پدر سوخته 6 ساله هم بسته.
کاکا بازیکن بزرگیه هر جا بره موفق میشه.

rezazzzjjj
09-06-2009, 19:37
کاکا بازيکن خوبيه تو ميلان عالی بازی ميکرد اميدوارم تو رئال خراب نشه
چون رئال متخصص خراب کردن بازيکنای بزرگه

B3HZ@D
09-06-2009, 20:23
من هم برای کاکا ارزوی موفقیت می کنم
زحمات زیادی برای میلان کشید
این رو هم بگم که میلان داره یا جیکو مهاجم 192 سانتی متری ولفسبورگ به توافق میرسه
توی این فصل 32 گل برای ولفسبورگ زده
اگه بگیریمش عالیه....هرنانس هم از سائوپائولو مد نظر میلانه
همچنین الکس سیلوا و فیلیپ مکسس
کلا دارن تیم رو یه حالی بهش میدن

B3HZ@D
09-06-2009, 21:08
میلان در اندیشه جذب ژکو

تیم فوتبال میلان به منظور پر کردن جای خالی کاکا در این تیم در اندیشه به خدمت گرفتن ادین ژکو، مهاجم تیم ولفسبورگ است.
به گزارش خبرگزاری مهر، پس از اینکه کاکا، مهاجم برزیلی میلان، امروز با انعقاد قراردادی 6 ساله به تیم فوتبال رئال مادرید پیوست مسئولان این باشگاه در اندیشه جذب دومین گلزن برتر رقابت های فصل قبل بوندس لیگا هستند تا غیبت این بازیکن را جبران کنند.

بر پایه گزارش اسکای اسپورتس ایتالیا، انعقاد این قرارداد در مراحل بسیار نزدیکی قرار دارد. این مهاجم بوسنیایی در فصل 09-2008 بوندس لیگا موفق شد 32 گل برای ولفسبورگ به ثمر برساند.

B3HZ@D
10-06-2009, 00:01
نظر پائولو روسی درباره فروش کاکا

مهاجم اسطوره‌ای ایتالیا می‌گوید فروش کاکا انتقالی منفی برای ایتالیا بود.

سایت گل- پائولو روسی، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا می‌گوید فروش کاکا به رئال مادرید اوقات او را بسیار تلخ ساخته.

او می‌گوید فوتبال ایتالیا دیگر نمی‌تواند در مقابل قدرت خرید انگلیس و اسپانیا مقاومت کند. این برنده جام جهانی 1982 از تصمیم کاکا برای رفتن به رئال مادرید شگفت‌زده نشده و گفته تنها کمی زمان می‌برد تا کاکا به اسپانیا برود: «این خبر جدیدی نیست، ماه‌ها بود آن را می‌شنیدیم و امروز اگر طرفدار میلان بودم بسیار ناراحت می‌شدم. کاکا یکی از بهترین‌های دنیاست. اوست که تفاوت را رقم می‌زند. اما می‌توان درک کرد که چرا از باشگاه رفته، او شش سال در این تیم بود و قهرمانی‌های بزرگی به دست آورد.» روسی اعتقاد دارد با وجود پول بسیاری که نصیب میلان می‌شود این قرارداد برای کالچو زیان‌بار خواهد بود: «درست است، این شکستی برای فوتبال ایتالیا است چون این بازیکنان لیگ‌های دیگر کشورها را غنی می‌سازند. به این ترتیب سایر کشورها جذابیت بیشتری پیدا می‌کنند. ما می‌خواهیم بهترین بازی‌ها را در ایتالیا ببینیم ولی انگلیس و اسپانیا رقیب ما هستند و ما باید عادت کنی بهترین‌ها را آن جا ببینیم.»

B3HZ@D
10-06-2009, 13:19
لئوناردو : غیبت کاکا در میلان احساس می شود

سرمربی جدید میلان معتقد است جای خالی کاکا در میلان احساس خواهد شد اما این تیم بدون حضور او هم می تواند به موفقیت دست یابد...

سایت گل : سرانجام بعد از هفته ها حدس و گمان کاکا ستاره برزیلی میلان روز دوشنبه رسما به باشگاه رئال مادرید پیوست.بعد از این انتقال لئوناردو سرمربی جدید میلان اعلام کرد جای خالی او در ترکیب میلان احساس خواهد شد و هواداران دل تنگ او می شوند.

لئوناردو در گفتگو با Sky Sport 24 گفت :"همه ما دلمان برای او تنگ خواهد شد چرا که او جوانی فوق العاده بود هم از لحاظ شخصیتی و هم از لحاظ کیفیت بازی.آرزوی موفقیت برای او می کنم ، او شایسته پیشرفت است و امیدوارم در رئال بتواند به موفقیت های زیادی دست یابد."

لئوناردو اکنون بعد از پایان حضور 8 ساله کارلو آنچلوتی بر روی نیمکت میلان امیدوار است بتواند به همراه این تیم در فصل آینده حضوری موفق در سری A و لیگ قهرمانان اروپا داشته باشد.کاکا بدون شک یکی از ستاره های میلان بود که در دوران حضورش در این تیم نقش موثری در کسب جام های متفاوت از جمله کوپا ایتالیا، اسکودتو، جام باشگاه های جهان، و لیگ قهرمانان اروپا داشت.

ahmad08
10-06-2009, 13:40
به به احمد خان

در اخر

FORZA MILAN

واقعا من هوادار به این با منطقی ندیده بودم
اصلا فکرشم نمیکردم
یه جا دیگه تو یه انجمن دیگه تو تاپیک میلان
هر چی از دهنشون در اومده بود نثار رئال ورئیس و بازیکنها و غیرش کرده بودن.
ولی اینجا معلوم میشه همه دارای فهم و شعور بالای هستن.
تبریک میگم.
ولی یه چیز توجه کنید دیگه ما تو قربن تیر کمون زندگی نمیکنیم که بازیکن تا وقتی ریشاش سفید میشه تو یه تیم بمونه
ما تو قرن 21 هستیم و فوتبال هم مدرن شده
دیگه یه ستاره نمیتونه اینگونه باشه
روبینهو ستاره ما که رفت مگه ما چیزی گفیم نه حالا بخاطر هر چی رفت فوتبال امروزی همینه کارش نمیشه کرد باید منطقی بود.
--------------------------
اما از بعضی دوستان که میگن رئال ستارها رو نابود میکنه ناراحتم
اخه دوستان رئال نابود نمیکنه خودشون این کارو میکنن
بازی کردن تو رئال جنبه بالای میخواد
بازیکنهای مثل زیدان میخواد.
مطمئنا کاکا هم جزو اوناس
بازیکنهای مثل اوون مثل بکام نتونستن حضم کنن جو سنگین رئال رو توش غرق شدن.
اما مگه کاسیاس
نیستلروی
راموس
زیدان
رائول
خراب شدن؟
بکام که تو رئال اصلا بازی نمیکرد 24 ساعت 25 ساعتش رو تو کلیپهای تبلیغاتی بودش
اوون هم بیشتر از اونی که تو رئال بود مصدوم بودش
کاناوارو دیگه سن پدر بزرگ من رسیده بود ازش انتظار نداشته باشید بشه بهترین مدافع دنیا
ولی دیدین تو رئال هم دو بار به عنوان قهرمانی لالیگا رسید.
بقیه هم همینطور

B3HZ@D
10-06-2009, 13:59
اول از همه ممنون
دوم کمی تا حدودی با صحبت هات موافقم
این که میگی توی قرن 21 بازیکن متعصب پیدا نمیشه درست نیست...اینده رو نمیشه پیش بینی کرد
شاید یک بازیکنی اومد و تا پایان دوران بازیگریش توی یک تیم موندگار شد
من که فکر نکنم این خصلت وفاداری از بین رفته باشه...این اراده قلبی میخواد که خیلی ها ندارن
در کل من با این نظرت مخالف بودم...البته این نظر من بود و نظر شما هم محترمه
البته الان پول حرف اول و اخر رو میزنه و با پول خیلی کارها میشه کرد
نمونه اش همین خرید کاکا...

در کل امیدوارم بلایی که سر شوا اومد سر کاکا نیاد
واقعا حیفه که همچین بازیکنی به این زودی از دنیای فوتبال محو بشه

موفق باشین

B3HZ@D
10-06-2009, 14:03
برونزتی: میلان بدون کاکا هم مدعی است

این غول نقل و انتقالات اعتقاد ندارد میلان بدون کاکا به مشکل برخورد کند.

سایت گل: ارنستو برونزتی ایجنت مشهور فیفا درباره انتقال کاکا از میلان به رئال مادرید توضیح داده و گفته انتظار دارد باشگاه ایتالیایی همچنان مدعی بماند: «کاکا را با توافق با او فروختند چون در فوتبال باید بودجه لازم را فراهم کرد، به ویژه در زمانی مانند حالا. می‌دانم فروش کاکا برای مدیران میلان بسیار دشوار بود. هنگامی که آدریانو گالیانی قرارداد را امضا می‌کرد درد را در چشمان او دیدم.»

برونزتی می‌گوید با وجود از دست دادن این برنده سابق توپ طلا، میلان به سرعت به اوج بازمی‌گردد: «یقین دارم میلان در ایتالیا و اروپا خواهد درخشید. پروژه لئوناردو جدید و جذاب است. به نظرم طرفداران حتی بدون کاکا از تیم جدید خود لذت خواهند برد.» میلان 2/67 میلیون یورو از خرید کاکا به دست آورده و بخشی از این پول را صرف بازسازی تیم خواهد کرد.

B3HZ@D
10-06-2009, 14:17
ليپي: از رفتن كاكا به مادريد استقبال كردم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا گفت: از خروج كاكا از فوتبال ايتاليا استقبال مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، مارچلو ليپي اظهار داشت: وقتي خبردار شدم كاكا با باشگاه رئال مادريد قرارداد بسته، خوشحال شدم. اين انتقال را به سود فوتبال ايتاليا و تيم ملي كشورم مي دانم.
اين بازيكن ادامه داد: علت خوشحالي من براي اين است كه با رفتن كاكا، احتمالا يك بازيكن ايتاليايي جانشين او در ميلان مي شود و در اين حالت ما در ليگ مان، يك بازيكن بيشتر خواهيم داشت.
ليپي ادامه داد: وقتي شمار بازيكنان ايتاليايي در كالچو بيشتر از الان باشد، اين مسئله كار مرا راحت مي كند. در اين صورت مي توانم راحت تر بازيكن مورد نظرم را براي تيم ملي انتخاب كنم و از بخت بيشتري در انتخاب برخوردار شود.
كاكا در ابتداي هفته جاري در ازاي 65 ميليون يورو از آ.ث ميلان جدا شد و با رئال مادريد قرارداد بست.

B3HZ@D
10-06-2009, 20:23
گالیانی: پاتو 100% در میلان می‏ماند

: " آدریانو گالیانی " مدیر اجرایی باشگاه میلان اطمینان داد که " الکساندر پاتو " در این تیم خواهد ماند.

با انتخاب " کارلو آنجلوتی " به عنوان سرمربی چلسی، آینده این مهاجم برزیلی با تردید مواجه شده است. گفته می‏شود بعد از انتقال" کاکا " به رئال مادرید، " پاتو " می‏تواند دومین خروجی بزرگ میلان در این فصل باشد اما " گالیانی " این موضوع را تکذیب می‏کند.

او به Gazzetta dello Sport گفت: « پاتو در اینجا خواهد ماند، 100% می‏ماند. او فروشی نیست. »

هواداران میلان بعد از انتقال " کاکا " به مادرید، اعتراض زیادی کردند و خروج " پاتو " نیز می‏تواند این اعتراضات را گسترش دهد.

h_starboy
10-06-2009, 23:37
ممندن از اخبار . امیدوارم چند تا خرید خوب داشته باشیم

Anathema&sin
11-06-2009, 10:43

کاکا رو با این بابا یکی میکنی...؟؟؟؟؟؟!!!!
من تا حالا اسمشم نشنیدم

خوب بچه ها خوشحال باشین کاکا رفا به جاش ادین جیکو اومد...........!!!!!!!!!!

B3HZ@D
11-06-2009, 14:41
سال آینده، انتقال اتوئو به میلان

روزنامه های ایتالیایی و اسپانیایی اعلام کردند سامی اتوئو سال آینده به عنوان بازیکن آزاد به سن سیرو خواهد پیوست...

سایت گل : ظاهرا میلانی ها سیاست خود را برای جذب اتوئو این طور مشخص کرده اند که سال آینده او را به عنوان بازیکن آزاد جذب کنند تا حتی یک یورو هم به حساب بارسا منتقل نشود.به گزارش Sportmediaset.it مسئولان روسونری جذب اتوئو را به پایان فصل بعد، زمانی که قرارداد این مهاجم کامرونی با بارسا به پایان می رسد موکول کرده اند.

به نوشته روزنامه Sport اتوئو به احتمال فراوان در پایان فصل آینده پیراهن میلان را بر تن خواهد کرد.او پیشنهاد انتقال به میلان را در تابستان امسال رد کرد.از طرف دیگر با وجود اینکه سیلویو برلوسکونی از فروش کاکا به رئال مادرید رقمی در حدود 65 میلیون یورو در اختیار دارد قصد ندارد این پول را هزینه خرید اتوئو کند و معتقد است باید ابتدا مشکلات مالی باشگاه را با این پول حل کند.

گفته می شود میلان ممکن است این فصل لوکا تونی را جذب کند و منتظر آمدن اتوئو به سن سیرو در انتهای فصل آینده باشد.

B3HZ@D
11-06-2009, 15:40
گزارش نشست خبری خداحافظی مالدینی

اسطوره میلان درباره گذشته، حال و آینده حرف زده است.

سایت گل- پائولو مالدینی سرانجام در یک نشست خبری به شکلی رسمی با میلان خداحافظی کرد. این مدافع اسطوره‌ای در طول 24 سال حضور در میلان 901 بازی برای باشگاه انجام داد. او پنج بار قهرمان اروپا و هفت بار قهرمان ایتالیا شد.

مالدینی در این نشست خبری گفت: «همواره طرفدار میلان بوده‌ام و خواهم بود. حس می‌کنم شایسته دستاوردهایم در این باشگاه بوده‌ام.» گفته می‌شد مالدینی به اسپانیا خواهد رفت تا دستیار پپ گواردیولا مربی بارسلونا شود، اما او می‌گوید: «حرف‌های گواردیولا باعث افتخار من است اما فکر نمی‌کنم آینده‌ام در بارسلونا رقم بخورد.»

او درباره کاکا هم گفته: «رفتن او تغییرات گسترده‌ای در میلان رقم خواهد زد. او اولین بازیکن بزرگی است که از میلان می‌رود. پیش از این ستاره‌ها از میلان نمی‌رفتند و این ضربه‌ای بزرگ به باشگاه و هواداران می‌زند. او یکی از بهترین‌های دنیا است. اما فکر نمی‌کنم میلان در سراشیبی قرار گرفته باشد. این تصمیمی منطقی بود و حالا چالش قهرمانی در اروپا بدون بازیکنانی مثل کاکا پیش روی ما قرار دارد.» مالدینی درباره کاپیتان پس از خود هم گفته: «به نظرم ماسیمو آمبروزینی گزینه خوبی است. اما همه چیز بستگی به لئوناردو دارد. در رابطه با پیرلو هم بگویم او در ایتالیا خواهد ماند.»

ahmad08
11-06-2009, 16:03
کاکا رو با این بابا یکی میکنی...؟؟؟؟؟؟!!!!
من تا حالا اسمشم نشنیدم

خوب بچه ها خوشحال باشین کاکا رفا به جاش ادین جیکو اومد...........!!!!!!!!!!
جاااااااااااااان؟
به جان خودم من این خبر رو نذاشتم؟
فکر کنم اشتباهی شده.
راستی به نظرتون زوج کاکا - رونالدو خیلی قوی به نظر نمیرسن؟
دی
شوخی کردم
ولی خدایشش این پرز دیوانه شده مونده منو هم کشف کنه ببره رئال.

Anathema&sin
11-06-2009, 16:32
جاااااااااااااان؟
به جان خودم من این خبر رو نذاشتم؟
فکر کنم اشتباهی شده.
راستی به نظرتون زوج کاکا - رونالدو خیلی قوی به نظر نمیرسن؟
دی
شوخی کردم
ولی خدایشش این پرز دیوانه شده مونده منو هم کشف کنه ببره رئال.

اشتباه شد....
من بعید میدونم رونالدو بره رئال....
رئال اگه اینقدر پول داره بهتره بره قرضاشو بده...
تو اخبار اومده بود که رئال یکی از مقروضترین باشگاههای جهانه.

B3HZ@D
11-06-2009, 16:43
هنوز بصورت رسمی این انتقال تائید نشده
باید صبر کرد

h_starboy
11-06-2009, 17:48
اینجا جاش نیست ولی ۱۰۰ ٪ رونالدو میاد رئال .
بابا این میلان چیکار کرد به جز این مهاجم که داره میگیره کسی رو نمیخواد بگیره ؟؟

B3HZ@D
11-06-2009, 19:16
فعلا معلوم نیست
خیلی ها رو لیست کردن....
باید دید که کدوم بازیکن بیشتر چشمشون رو گرفته....
این ژیکو رو که لئوناردو خیلی میخوادش....هرنانس رو هم میخواد

Retired User
12-06-2009, 09:37
اتو اخبار اومده بود که رئال یکی از مقروضترین باشگاههای جهانه.
اينجا جاش نيست ولي منبع؟
مفروضترين باشگاه هاي جهان اول در انگلستان و سپس در ايتاليا هستند به خاط مالياتهاي سنگين
توي انگليس منچسترو ليورپول اول هستند ولي ايتاليا رو نميدونم
ميلان كه ديگه وضعش خوب شد

B3HZ@D
12-06-2009, 14:02
پيرلو: شايد به چلسي بروم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايتاليا و عضو باشگاه آ.ث ميلان گفت: احتمال دارد به چلسي ملحق شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آندرا پيرلو اظهار داشت: هنوز با پيشنهاد جدي از طرف چلسي روبرو نشده ام. تنها يكسري رايزني ها از طرف اين باشگاه با مدير برنامه من انجام شده است. با اين حال احتمال حضورم در اين تيم هست. اگر از چلسي پيشنهاد دريافت كنم، قطعا به آن فكر خواهم كرد.
اين بازيكن 30 ساله كه همراه تيم ايتاليا در رقابت هاي جام جهاني 2006 به مقام قهرماني رسيد در حالي چنين جملاتي بر زبان آورده كه اخبار رسيده از ميلان حكايت از عدم علاقمندي اين تيم به واگذاري بازيكن به تيم هاي ديگر دارد. ميلاني ها پس از فروش كاكا به رئال مادريد، قصد ندارند بازيكن تاثيرگذار و كليدي ديگري از دست دهند.
اين هافبك دفاعي با ميلان تا سال 2011 قرارداد دارد. او پيش‌تر در تيم هاي برشيا و اينترميلان بازي كرده است.

meragj2
12-06-2009, 14:13
دوستان دیگه چیزی از میلان نمونده.فقط پاتو رو داریم.

ای بابا پس میلان می خواد کی رو بخره؟می خواد از منتخب سالمندان بازیکن جذب کنه؟

Anathema&sin
12-06-2009, 15:49
اينجا جاش نيست ولي منبع؟
مفروضترين باشگاه هاي جهان اول در انگلستان و سپس در ايتاليا هستند به خاط مالياتهاي سنگين
توي انگليس منچسترو ليورپول اول هستند ولي ايتاليا رو نميدونم
ميلان كه ديگه وضعش خوب شد

نه نه اشتباه نکن دوست من.
من مطمئنم که رئال جزو مقروضترین باشگاه هاست.
میلان هم تا پارسال بعد از رئال,منچستر و بارسا 4امین تیم ثروتمند جهانه.

B3HZ@D
12-06-2009, 16:30
دونگا:ارنانس، گزینه مناسب برای میلان

مربی تیم ملی برزیل معتقد است که جدایی کاکا از میلان به منزله ضربه بزرگی برای این تیم بود ولی در صورتی که سران روسونری بخواهند،ارنانس ستاره سائوپائولو می تواند گزینه مناسبی برای آنها باشد.

Hernanes, São Pauloسایت گل- کاکا، ستاره برزیلی میلان، روز دوشنبه باقراردادی 67.2 میلیون یورویی به رئال مادرید پیوست و کارلوس دونگا سرمربی تیم ملی برزیل معتقد است که ارنانس می تواند جانشین مناسبی برای این ستاره بزرگ در میلان باشد.

دونگا در گفت و گو با گاتزتا دلوسپورت در این رابطه گفت:"جدایی کاکا از میلان،ضربه بزرگی برای این تیم بود. وجود ریکی به منزله گارانتی بزرگی برای تغییر ریتم در میلان بود و در حقیقت در نبود کاکا شما نمی توانید گزینه کاملا مشابهی را جایگزین او کنید و در نهایت جای خالی او حس خواهد شد."

برلوسکونی رئیس باشگاه روسونری در صحبتهایی اعلام کرده که رونالدینیو از این پس و در دوره مربی گری لئوناردو مبدل به یکی از کلیدی ترین بازیکنان میلان خواهد شد. این در حالی است که سرمربی تیم ملی برزیل پیشنهاد دیگری هم برای روسونری دارد. او معتقد است که میراندا و ارنانس می توانند گزینه های مناسبی برای پرکردن جای خالی کاکا در میلان باشند.

دونگا در این رابطه گفته:" امیدوارم که لئوناردو بیش از پیش و به طور منظم تری از رونالدینیو استفاده کند. سال گذشته رونالدینیو تا حدودی افسرده شد ولی او قطعا در رقابتهای آفریقای جنوبی به اوج بازخواهد گشت. در مورد میراندا باید بگویم که او یک مدافع پرسرعت و پرتوان است ولی من ارنانس را به میلان پیشنهاد می کنم. او ثبات گتوزو و پاهایی به محکمی پیرلو دارد و به نظر من سران روسونری باید بلافاصله او را به خدمت بگیرند." چند ماهی است که سران باشگاه میلان عملکرد ارنانس را زیر نظر دارند و با قراردادی 8 میلیون یورویی می توانند او را به خدمت بگیرند.

ahmad72
12-06-2009, 16:58
من که فک میکنم فروش کاکا یه تصمیم کاملا عاقلانه و به میلان هیچ ضربه ای نزد و کاملا به سود بود!!!
خودتون میدونید که کاکا داشت هر روز بدتر از دیروز می شد.
حالا فقط باید بازیکنایی مث پاتو بگیرن که یکم میانگین سنی بیاد پایین تر و تیم شاداب تر بشه ...

resident_evil
12-06-2009, 17:03
من که فک میکنم فروش کاکا یه تصمیم کاملا عاقلانه و به میلان هیچ ضربه ای نزد و کاملا به سود بود!!!
خودتون میدونید که کاکا داشت هر روز بدتر از دیروز می شد.
حالا فقط باید بازیکنایی مث پاتو بگیرن که یکم میانگین سنی بیاد پایین تر و تیم شاداب تر بشه ...

اصلا فروش کاکا برای هر 2 تیم سود داشته ! ولی من واقعا امیدوارم میلان چندتا بازیکن خوب بگیره ! چون قول داده بود دوباره میلان رو بسازه !

B3HZ@D
12-06-2009, 18:26
ممنون از نظرات دوستان

این متن رو سایت گل همین الان گذاشته بود

milan sign edin dzeko

بقیه متن رو هم با ترجمه میذارم

B3HZ@D
12-06-2009, 18:26
منظور از متن بالا این بود که میلان ژیکو رو از ولسفبورگ خرید

B3HZ@D
13-06-2009, 00:54
توافق میلان با ژکو

مسئولان روسونری مدافع ولفسبورگ را متقاعد کردند تا به این تیم بپیوندد.مرحله بعدی راضی کردن سران ولفسبورگ است...

سایت گل : به گفته شبکه تلویزیونی Sky Sport Italia مسئولان باشگاه میلان با ژکو مهاجم ولفسبورگ پیش قرارداد امضا کردند، قرارداد اصلی بعد از توافق مسئولان باشگاه ولفسبورگ برای فروش این بازیکن به امضا خواهد رسید.

ولفسبورگ پیش از این اعلام کرده بود ژکو ، مهاجم بوسنیایی خود را نمی فروشد اما این توافق مسئولان میلان با ژکو ، سران ولفسبورگ را برای فروش مهاجم خود تحت فشار قرار خواهد داد.طبق آخرین گزارش های منتشر شده میلانی ها یک بار دیگر قصد دارند شانس خود را آزمایش کرده و با مسئولان ولفسبورگ مذاکره کنند.

به نظر می رسد تا هفته آینده تکلیف تیم آینده ژکو مشخص شود.گفته می شود مسئولان ولفسبورگ برای فروش ژکو 30 میلیون یورو طلب کرده اند اما میلانی ها حاضر نیستند بیش از 20 میلیون یورو بپردازند.ژکو شخصا ترجیح می دهد فصل آینده پیراهن میلان را بر تن کند.

B3HZ@D
13-06-2009, 12:45
ارنانس در انتظار انتقال به سریA

اینتر و میلان، کاندیدهای اصلی برای به خدمت گرفتن این ستاره جوان برزیلی در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی هستند.

سایت گل- ارنانس، بازیکن خط میانی سائوپائولو در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای حضور در فوتبال ایتالیا سخن به میان آورده است.

در این میان دو تیم بزرگ ایتالیایی نیز برای جذب او ابراز تمایل کرده اند که عبارتند از : میلان و اینتر. برخی از افراد ارنانس را با آندره آ پیرلو، ستاره خط میانی باشگاه روسونری مقایسه می کنند و این مقایسه موجبات خوشحالی ارنانس را به همراه دارد. او در گفت و گو با گاتزتا دلوسپورت گفت:« من بازیکنی هستم که دوست دارم در زمین مسابقه فکر کنم.من به خوبی درک می کنم که هر بازیکنی، زمان خاصی را برای آنالیز و تصمیم گیری برای انجام بهترین چیزها دارد ولی بهترین توانایی های من دریبل کردن توپ و شوتهای محکم است. اینکه می شنوم که مرا با پیرلو مقایسه می کنم، بسیار خوشحال می شوم.او بازیکن کاملی است و می توان او را بهترین بازیکن خط میانی دنیا دانست. من به ویژه دیدارهای اینتر و میلان را با دقت فراوان دنبال می کنم، چرا که برزیلی های زیادی در این تیم حاضرند.از این بابت احساس غرور می کنم و افتخار می کنم که روزی بتوانم در جمع آنها باشم.البته می بایست با آرامش تمام به تلاشم ادامه داده . آرزوی بعدی من در جام لیبرتادورس و جام جهانی آفریقای جنوبی نهفته است و امیدوارم که در این رقابتها حاضر باشم.»

B3HZ@D
15-06-2009, 01:56
میلان سیسوخو را از پورتو به خدمت گرفت

میلان مدافع فرانسوی پورتو را با رقم 15 میلیون یورو خریداری کرد...

سایت گل : باشگاه میلان از جذب علی سیسوخو مدافع فرانسوی پورتو خبر داد.مسئولان روسونری برای این انتقال مبلغ 15 میلیون یورو به پورتو پرداخت کردند.میلان در رقابت با ---- برای جذب سیسوخو پیروز شد و گالیانی برای امضای این قرارداد شب گذشته به پورتو سفر کرد.

گالیانی در گفتگو با وب سایت اختصاصی باشگاه گفت :"سیسوخو مدافع بسیار خوبی است و از این که در نهایت توانستیم او را به خدمت بگیریم بسیار خوشحالم.سیسوخو اکنون تنها 21 سال دارد و ما روند کاهش میانگین سنی میلان را پیش گرفته ایم.سیسوخو سابقه بازی در تیم های گنگان و ویتوریا ستوبال را نیز دارد.او با درخشش در رقابت های فصل گذشته لیگ قهرمانان به همراه پورتو نظر تعداد زیادی از باشگاه های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرد و در نهایت به میلان پیوست.

meragj2
15-06-2009, 12:07
فکر کنم بوردو فرانسه بود. نه؟

B3HZ@D
15-06-2009, 13:22
بالا که نوشته توی پورتو بازی می کرد...اصلا بوردو نبوده

B3HZ@D
15-06-2009, 13:25
تأسف پاتو براى رفتن كاكا و كارلتو

الكساندر پاتو، مهاجم برزيلى ميلان مى خواهد تا همه افتخارات را همراه با ميلان كسب كند و معتقد است كه با اين تيم مى تواند راه كاكا را ادامه دهد. وى در گفت وگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت: در فصلى كه گذشت مهمترين نكته براى ما اين بود كه به رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا كنيم و حالا بايد به فكر تقويت تيم براى روزهاى بزرگ باشيم. در رقابت هاى اين فصل، مصدوميت ها تأثير بسيار زيادى بر عملكرد تيم ما داشت و ما امتيازات زيادى را به اين دليل از دست داديم. من مى خواهم همه عناوين را كسب كنم. اسكودتو، ليگ قهرمانان اروپا و حتى جام جهانى در آفريقاى جنوبى و پس از آن نيز براى كسب توپ طلايى تلاش خواهم كرد. كاكا؟ متأسفم كه او و آنچلوتى از ميان ما رفتند اما ميلان با قدرت ادامه مى دهد.

B3HZ@D
15-06-2009, 13:59
گتوسو: تا ۲۰۱۱ قرار داد دارم

ايوان گنارو گتوسو، هافبك ميلان اعتقاد دارد كه باشگاه روسونرى با مديريت برلوسكنى و گاليانى و با هدايت لئوناردو مى تواند قصل تازه اى را آغاز كند. او در مصاحبه با كانال تلويزيونى ميلان از اعتقادش به پروژه جديد باشگاه گفت:«تا زمانى كه سيلويو برلوسكنى رئيس باشگاه و آدريانو گاليانى مرد دست راست او در ميلان مسئوليت دارند من براى تيم روزهاى خوبى را اميدوار هستم. سران باشگاه دوباره از ميلان، تيمى مدعى خواهند ساخت. البته اول از همه نياز به بازيكنان خوبى داريم كه شايسته پوشيدن پيراهن ميلان باشند و بتوانند فشار را تحمل كنند. رينو درباره آينده اش در ميلان مى گويد: من تا سال ۲۰۱۱ با باشگاه قرارداد دارم و سران باشگاه قصد دارند اين قرارداد را تمديد كنند.

B3HZ@D
17-06-2009, 13:05
ستایش آلتوبلی از لئوناردو

الساندرو آلتوبلی ستاره سابق اینتر درباره لئوناردو سخن گفته است.

سایت گل- لئوناردو که اخیرا مربی میلان شده دارد درس‌های مربی‌گری را در کورچیانو می‌گذراند. یکی از هم‌کلاسی‌های او الساندرو آلتوبلی، قهرمان دنیا در سال 1982 و بازیکن سابق اینتر و تیم ملی ایتالیا است. آلتوبلی درباره لئوناردو می‌گوید: «او در دسترس است و با همه مهربان است. او همیشه به موقع می‌آید و با دقت به درس‌ها گوش می‌دهد و اصلا وانمود نمی‌کند که بهترین است. وقتی با او حرف می‌زنید درمی‌یابید که چقدر از فوتبال می‌فهمد. او تنها یک ایراد دارد و آن هم این که طرفدار میلان است! لئوناردو بازیکن بزرگی بود و مربی بزرگی خواهد شد.»

آلتوبلی درباره دلیل حضورش در این کلاس‌ها می‌گوید: «می‌خواستم درس‌های نوینی بیاموزم. کنترل کردن توپ یک چیز است و آموختن آن به فرد دیگر با تمام دشواری‌های فنی یک چیز دیگرد.» او درباره رونالدینیو هم با شوخی می‌گوید: «لئوناردو گفته او را جوان خواهد ساخت. اما از لئوناردو می‌خواهم در عرض یک ماه من را جوان کند و به آمادگی بازگرداند. اگر کاری کرد که من لاغرتر شوم می‌تواند رونالدینیو را هم برگرداند!»

B3HZ@D
17-06-2009, 13:17
دیوید بکام در اندیشه بازگشت به میلان

Ariensport.com: با وجود رفتن " کارلو آنجلوتی " به چلسی، " دیوید بکام " امیدوار است به میلان بازگردد.

ستاره لس آنجلس گالکسی برای حضور در ترکیب تیم ملی انگلیس در جام جهانی آینده نیاز دارد تا بیشتر در دید " فابیو کاپلو " باشد و به همین منظور همچنان امیدوار است بعد از پایان رقابت‏های MLS در 22 نوامبر به جمع روسونری‏ها بازگردد.

" بکام " به Foot01.com گفت: « آرزو می‏کنم آنجلوتی روزهای خوبی در چلسی داشته باشد اما مطمئناً میلان باشگاهی است که دوست دارم به آن بازگردم. هنوز قراردادی امضا نشده اما فکر می‏کنم این اتفاق به زودی خواهد افتاد، حتی اگر کارلتو روی نیمکت میلان نباشد. »

B3HZ@D
17-06-2009, 14:28
ميلان،آدبايور بازهم تكذيب شد

در حاليكه امانوئل آدبايور از پوشيدن پيراهن ميلان استقبال كرده، استفان كوربيس مدير برنامه مهاجم توگويى اعلام كرد اين بازيكن هيچ وقت پيشنهاد رسمى از ميلان نداشته است. كوربيس در گفت وگو با وب سايت توتو مركاتو گفت: اولويت آدبايور آرسنال است.ما تا به حال نه تنها از ميلان بلكه از هيچ باشگاه ديگرى پيشنهاد نداشته ايم اما در اين تابستان هر اتفاقى ممكن است رخ دهد. در تابستان انتقالات بزرگى ممكن است رخ دهد. زلاتان اينتر را ترك كند و يا دروگبا چلسى را و شايد آدبايور آرسنال را.

البته به نظر من ژیکو رو بگیرن خیلی بهتره....ادبایور خیلی پولکیه....ولی ژیکو خودش علاقه زیادی به میلان داره
یادمه توی بازی میلان و وافسبورگ لباس یکی از بازیکنان میلان رو پوشید و رفت سمت تماشاچی های میلان

joey jordison
19-06-2009, 12:13
با وجود رفتن " کارلو آنجلوتی " به چلسی،
حالم از این آنجلوتی به هم میخورد بی شعور رویی کاستا را خراب کرد!!ریوالدو را خراب کرد......
کی مربی میلان شده بهزاد جان؟

vahidreza2007
19-06-2009, 13:58
همشهري جون عزيز فكر كنم لئوناردو بازيكن سابق اين باشگاه به عنوان سرمربي اين باشگاه انتخاب شده

راستي دوست عزيز شما اسم گلتو به من نگفتي تا به اسم صدات كنيم ؟
اسم منو كه مي دوني من اسمم وحيد رضا هستش ولي وحيد صدام ميكنند دي دي دي :27:

B3HZ@D
19-06-2009, 15:32
خوب خبر جدید این است که سیسوخو توی تست پزشکی میلان رد شد
پس خرید اون منتفی شد
میگن مشکل قلبی داشته...راست یا دورغش پای خودشون

meragj2
20-06-2009, 10:47
خوب خبر جدید این است که سیسوخو توی تست پزشکی میلان رد شد
پس خرید اون منتفی شد
میگن مشکل قلبی داشته...راست یا دورغش پای خودشون

ای بابا یعنی اینم معتاد از آب در اومد؟

B3HZ@D
20-06-2009, 12:43
آمبروزینی به زودی تمدید می کند

به نظر می رسد هافبک 32 ساله میلان با سرمربی جدید تیم مشکلی ندارد و می خواهد قراردادش را تمدید کند...

سایت گل - ماسیمو آمبروزینی بعد از پایاین رقابت های این فصل سری A برای تمدید قراردادش با میلان مذارکرات فراوانی با مسئولان باشگاه داشت و اکنون مدیر برنامه هایش اعلام کرده این بازیکن به زودی قراردادش را با میلان تمدید خواهد کرد.

مورنو روجی ، مدیر برنامه های آمبروزینی می گوید :"ما با مسئولان میلان به توافق رسیده ایم و تا چند روز آینده قرارداد آمبروزینی تمدید خواهد شد."آمبروزینی فصل گذشته در 26 بازی برای میلان به میدان رفت و موفق شد 7 گل نیز به ثمر برساند.این بازیکن 32 ساله از سال 1995 در میلان حضور دارد و قرارداد فعلی اش در ژوئن 2010 به پایان می رسد.باشگاه فیورنتینا منتظر بود تا آمبروزینی برای تمدید قراردادش با مسئولان میلان به توافق نرسد تا او را جذب کند اما به نظر می رسد آنها باید به دنبال گزینه دیگری برای خط هافبک خود باشند.

meragj2
21-06-2009, 00:54
آمبروزینی به زودی تمدید می کند

به نظر می رسد هافبک 32 ساله میلان با سرمربی جدید تیم مشکلی ندارد و می خواهد قراردادش را تمدید کند...

سایت گل - ماسیمو آمبروزینی بعد از پایاین رقابت های این فصل سری A برای تمدید قراردادش با میلان مذارکرات فراوانی با مسئولان باشگاه داشت و اکنون مدیر برنامه هایش اعلام کرده این بازیکن به زودی قراردادش را با میلان تمدید خواهد کرد.

مورنو روجی ، مدیر برنامه های آمبروزینی می گوید :"ما با مسئولان میلان به توافق رسیده ایم و تا چند روز آینده قرارداد آمبروزینی تمدید خواهد شد."آمبروزینی فصل گذشته در 26 بازی برای میلان به میدان رفت و موفق شد 7 گل نیز به ثمر برساند.این بازیکن 32 ساله از سال 1995 در میلان حضور دارد و قرارداد فعلی اش در ژوئن 2010 به پایان می رسد.باشگاه فیورنتینا منتظر بود تا آمبروزینی برای تمدید قراردادش با مسئولان میلان به توافق نرسد تا او را جذب کند اما به نظر می رسد آنها باید به دنبال گزینه دیگری برای خط هافبک خود باشند.

ایول بازیکن متعصبیه.:5::40:

Ali_BlueBoy
21-06-2009, 02:19
ولی میلان باید واسه تقویت خودش یه چند تا بازیکن جوون و ب هدرد بخور بگیره

B3HZ@D
21-06-2009, 12:44
میلان دوباره داره با پورو برای انتقال علی سیسوخو مذاکره می کنه
میگن با هم به توافق هم رسیدن....من نمی فهمم اگه می خواستنش چرا اون رو همون موقع نخریدن
میگن گالیانی ترسیده باشگاه های دیگه بخرنش دوباره رفته سراغش...چون که خیلی ازش تعریف می کنن و سایت گل نوشته بود خیلی خوب کریس رونالدور رو مهار کرده بود
باید ببینیم چی میشه؟

B3HZ@D
21-06-2009, 13:41
شوچنكو شايد در رم؟!

سران باشگاه رم اين روزها آماده اند تا آندرى شوچنكو، مهاجم باشگاه چلسى را به خدمت بگيرند. البته آمدن يا نيامدن شوچنكو تا حدود زيادى به آينده ميركو وچينيچ، ستاره كنونى باشگاه رم بستگى دارد. سران باشگاه رم فصل گذشته نيز تمايل فراوانى براى به خدمت گرفتن او داشتند اما در نهايت شوچنكو به صورت قرضى به ميلان منتقل شد و بيشتر رقابت هاى فصل گذشته را از روى نيمكت ذخيره ها نظاره گر بود. اين طور به نظر مى رسد كه اين ستاره اوكراينى تابستان امسال به چلسى بازگردد اما بسيار بعيد است كه جايگاه مشخص و ثابتى در تركيب تيم آنچلوتى داشته باشد. گزارشها حاكى از آن است كه سران باشگاه رم نيز توجه فراوانى به جذب اين ستاره دارند و البته همه چيز بستگى به شرايط وچينيچ در رختكن باشگاه رم دارد. اين روزها شايعات متعددى در مورد پيوستن ستاره مونته نگرويى به منچستريونايتد به گوش مى رسد و سران باشگاه رم اعلام كرده اند كه در صورت دريافت ۲۰ ميليون يورو حاضرند تا او را به تيم انگليسى بفروشند.

B3HZ@D
21-06-2009, 15:28
موجی: اوضاع میلان غیرواقعی است

مدیری که به دلیل کالچوپولی محروم شد نظرش را درباره تغییرات کلی میلان گفته است

سایت گل- لوچیانو موجی مدیر سابق باشگاه یوونتوس بار دیگر درباره کالچو سخن گفته. او حس می‌کند میلان مشکلات بسیاری دارد و کار زیادی باید انجام شود تا این تیم به اوج بازگردد. از زمانی که کاکا به رئال مادرید فروخته شد توفانی از انتقادات روسونری را فراگرفته. گفته می‌شود پیرلو، گتوزو و پاتو هم می‌خواهند بروند.

موجی بر این باور است که آدریانو گالیانی باید کیف پولش را درآورده و برای موفقیت میلان سخت بکوشد. او در مقاله‌ای می‌نویسد: «اوضاع میلان واقعی نیست. گتوزو می‌گوید چلسی را دوست دارد. پیرلو هم همین طور. انگار همه می‌خواهند فرار کنند. گالیانی چیز زیادی از میلان نمی‌گوید. او درباره تیمی جوان و قدرتمند حرف می‌زند اما این تناقض‌آمیز است. آنها با ریسکی واقعی رویارو هستند و شاید دیگر بهترین باشگاه دنیا نباشند. زمان می‌برد تا وجهه خود را بازسازی کنند.»

گالیانی گفته به احتمال 9/99 درصد بازیکنان کلیدی می‌مانند. او همچنین گفته ادین ژکو از ولفسبورگ خریداری خواهد شد.

B3HZ@D
22-06-2009, 00:10
برلوسکونی: رئال مادرید دیوانه است

رییس باشگاه میلان حمله‌ای تند به رئال مادرید کرده.

سایت گل: سیلویو برلوسکونی رییس باشگاه میلان درباره خریدهای بزرگ رئال مادرید در چند هفته گذشته حرف زده و گفته حس می‌کند پول‌هایی که رئال در این روزها خرج می‌کند از سر جنون محض است. برلوسکونی در یکی از جنجالی‌ترین انتقالات فصل، که رفتن کاکا به رئال مادرید بود نقشی مستقیم داشت.

این انتقال 65 میلیون یورو به میلان آورد. انتقال کریستیانو رونالدو به برنابئو هم قطعی است و برلوسکونی می‌گوید رئال دارد به شدت روی فوتبال دنیا تاثیر می‌گذارد: «دادن چنین مبالغی برای خرید بازیکنان دیوانگی محض است. این اعداد ربطی به اقتصاد طبیعی ندارد و فراتر از عقل سلیم است.» او همچنین درباره انتقادات از فروش کاکا گفته: «کاکا که فوتبال را اختراع نکرده است.» سر بابی چارلتون اسطوره منچستر یونایتد هم انتقال کریستیانو رونالدو را بسیار زشت دانسته و یوهان کرویف اسطوره هلندی هم گفته رونالدو و کاکا ارزش این همه پول را ندارند.

B3HZ@D
22-06-2009, 00:48
گالیانی: به جاي كاكا يك بازيكن هجومي مي‌خريم

آدريانو گالياني درباره مسايل مختلف ميلان سخن گفت. رييس اجرايي روسونري ابتدا به مساله «الي‌سيسوخو» مدافع چپ و فرانسوي پورتو پرداخت كه ابتدا قرار بود روانه سن‌سيرو شود، اما به دليل اينكه دچار مشكلات دهان و دندان بود و گفته مي‌شد اين بر توان عضلاني‌اش اثر مي‌گذارد، خريد او لغو شد:«مذاكرات تمام شده. ما با پورتو به توافق مالي نرسيديم، چه بر سر انتقال قرضي او كه بعد منجر به خريدش شود و چه با توجه به مشكل پيش آمده، بر سر كاهش رقم اوليه.
يك روز و نيم تلاش كرديم مذاكره كنيم ولي به توافق نرسيديم... جانشين؟ نه، فكر مي‌كنم مدافعان كناري زيادي داريم و آنها را حفظ خواهيم كرد. زامبروتا، اودو، يانكولوفسكي و آنتونيني را داريم، همچنين بونرا و فلاميني هم هستند. پوشش كافي را داريم. تيم فوق‌العاده‌اي داريم، قهرمانان زيادي در تيممان هستند.»
سوال بعدي درباره ادين جكو، مهاجم ولفسبورگ است:«جكو مهاجم فوق‌العاده‌اي است، ولي ولفسبورگ قصد فروش او را ندارد. باشگاه آلماني در حال حاضر قصد واگذار كردن او را ندارد. اميدواريم كنار بياييم، در غير اين صورت يكي ديگر را امتحان مي‌كنيم. جكو، بازيكني است كه ولفسبورگ مي‌خواهد او را حفظ کند، اما اين خود بازيكن است كه مي‌گويد مي‌خواهد چه كار كند. نگه داشتن يك بازيكن ناراضي براي هر تيمي سخت است. اين قانوني است كه درباره همه صدق مي‌كند، اين بازار است. به هر حال، يك مهاجم به تيم مي‌پيوندد. با وجود اين قهرمانان بزرگي در تيم‌مان داريم. گاتوزو، پيرلو، آمبروزيني، پاتو، رونالدينيو، اينزاگي و مدافعان را داريم. حالا كه كاكا رفته، يك بازيكن هجومي مي‌آيد، اما تيم‌ ما سرشار از قهرمانان است. به ياد داشته باشيد كه فصل بدي را پشت سر نگذاشته‌ايم، هم‌امتياز با يوونتوس دوم شديم. از نظر قوانين ايتاليا، سوم شديم، اما اگر در آلمان، انگليس يا فرانسه كه تفاضل گل اهميت دارد، بوديم، دوم مي‌شديم.» گالياني درباره ساير موضوعات مثل علاقه به هافبك بازيساز تيم هم حرف زد:«پيرلو؟ پيشنهادي دريافت نكرده‌ايم و اگر دريافت مي‌كرديم هم آن را رد مي‌كرديم. همچنان بر اين باوريم كه تيمي داريم پر از قهرمان. آمبروزيني؟ آرام‌آرام بايد به كار او برسيم. او براي فصل آينده قرارداد دارد، بعد ببينيم چه مي‌شود. هميشه كه نمي‌توانيم به همه درخواست‌ها جواب مثبت بدهيم. بايد مذاكره كنيم، كم‌كم همه چيز جا مي‌افتد.» جوزپه روسي از علاقه‌اش به ميلان حرف زده بود:«حرف‌هايش ما را خيلي خرسند كرد، مهاجم خيلي خوبي است، ولي در حال حاضر دو مهاجم مثل رونالدينيو و پاتو داريم و اكنون دنبال كسي هستيم كه پيش‌تر مهاجم كلاسيك مي‌خوانديم. پاتو؟ جوان است، اما ثابت شده كه قهرمان بزرگي است. از نظر ما پاتو به علاوه يك مهاجم و رونالدينيو تركيب هجومي عالي است. اينزاگي و بوريه‌لو را هم داريم، اين را فراموش نكنيد. سواي اينها مربي جديدمان مي‌خواهد 3-3-4 بازي كند، تاكتيكي كه از آن خيلي لذت مي‌برم.»

B3HZ@D
22-06-2009, 00:51
البته این رو بگم که اون قسمتش درباره سیسوخو یک کمی قدیمیه و به گفته مدیر بزنامه های سیسوخو میلان با پورتو بر سر مبلغ 8.5 میلیون به توافق رسیده و به احتمال بسیار زیاد سیسوخو به میلان میاد

ahmad72
22-06-2009, 01:16
شوچنكو شايد در رم؟!
بود و نبودش فرقی نمی کنه...
وقتی خودشو به پول فروخت باید فکر اینجاها رو می کرد ...

موجی بر این باور است که آدریانو گالیانی باید کیف پولش را درآورده و برای موفقیت میلان سخت بکوشد.
موافقم.باید یه موج جدید توی میلان (مث ایران) به وجود بیاد برا به اوج رسیدن ...

فكر مي‌كنم مدافعان كناري زيادي داريم و آنها را حفظ خواهيم كرد. زامبروتا، اودو، يانكولوفسكي و آنتونيني را داريم، همچنين بونرا و فلاميني هم هستند. پوشش كافي را داريم. تيم فوق‌العاده‌اي داريم، قهرمانان زيادي در تيممان هستند.»
قهرمان بودن و سابقه ی خوب مهم نیست،مهم حال و شاداب و زیبا و عاقلانه بازی کردن تو زمان حاله ...

از نظر قوانين ايتاليا، سوم شديم، اما اگر در آلمان، انگليس يا فرانسه كه تفاضل گل اهميت دارد، بوديم، دوم مي‌شديم.
پيشنهادي دريافت نكرده‌ايم و اگر دريافت مي‌كرديم هم آن را رد مي‌كرديم

حالا که تو ایتالیا هستین و تو آلمان، انگليس يا فرانسه نیستید.پس سعیتونو باید بکنید که فصل بعد از خواب و خیال و حاشیه بیرون بیاید و یه میلان قهرمان رو بسازین...

resident_evil
22-06-2009, 01:38
البته این رو بگم که اون قسمتش درباره سیسوخو یک کمی قدیمیه و به گفته مدیر بزنامه های سیسوخو میلان با پورتو بر سر مبلغ 8.5 میلیون به توافق رسیده و به احتمال بسیار زیاد سیسوخو به میلان میاد

مگه نگفته بودن که تو تست های پزشکی رد شده ؟

B3HZ@D
22-06-2009, 03:26
گفته بودن به دلیل مشکل دندان هاش ممکنه روی قدرت عضلانی و قلبی بازیکن تاثیر بذاره
برای همین گفتن اون رو قرضی میخوایم ولی پورتو قبول نکرد
ولی از اونجایی که عملکرد بسیار خوبی توی پورتو و لیگ قرهمانان داشته میلان از ترس این که باشگاه دیگری اون رو بخره دوباره وارد مذاکره شده
خیلی ازش تعریف شده بود و توی تیم منتخب لیگ قهرمانان هم مثل این که بوده
در کل میلان خیلی به خرید این بازیکن نزدیک شده

B3HZ@D
22-06-2009, 10:20
کاکا پیرلو را در رئال می خواهد

ستاره برزیلی پس از پیروزی مقتدرانه تیم ملی این کشور مقابل ایتالیا اظهارات جالبی داشت.

سایت گل:برزیل در دیدار دیشب این تیم مقابل ایتالیا توانست با نتیجه 3 برصفر مقابل ایتالیا به پیروزی برسد و بدین ترتیب به عنوان تیم صدرنشین گروه B راهی مرحله نیمه نهایی این رقابتها شد. هر سه گل زردپوشان در طول هفت دقیقه از راه رسید و بدین ترتیب آتزوری از رسیدن به مرحله بعدی این رقابتها باز ماند.

کاکادر پایان این دیدار در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« نتیجه 3 بر صفر نتیجه شوکه کننده ای برای من بود ولی این گویای آن است که ما بازی فوق العاده ای را به اجرا گذاشتیم.همه ما از نتیجه این بازی و صعودمان به مرحله نیمه نهایی بسیار راضی هستیم و اکنون می بایست به دیدارهای مراحل بعدی و فینال تماشایی مقابل اسپانیا بیندیشیم. برای ایتالیا بسیار متاسفم ، چرا که هیچ کس انتظار دو شکست این تیم در جام کنفدراسیون ها را نداشت ولی آنها همچنان تیم قدرتمندی هستند و همه می دانند که ایتالیا تیم قهرمان دنیاست.من در هر صورت از ایتالیایی ها به خاطر تمام چیزهایی در طول این مدت در اختیار من قراردادند متشکرم و برای تمام چیزهایی که در این مدت کسب کرده ام، مدیون آنها هستم.»

ستاره سابق باشگاه میلان اعلام کرد که بسیار خوب می شود که آندره آ پیرلو، هم تیمی سابقش را در رئال مادرید ببیند و در این رابطه ادامه داد:«اگر پیرلو در آستانه جدایی از میلان است، به سران باشگاه مادریدی پیشنهاد می کنم که او را خریداری کنند.» برزیلی ها می بایست خود را برای دیدار با آفریقای جنوبی آماده کنند. آنها در صورت پیروزی مقابل تیم میزبان، در فینال این رقابتها به مصاف اسپانیا یا آمریکا خواهند رفت.

B3HZ@D
22-06-2009, 14:40
امید رونالدینیو برای بازگشت به تیم ملی

ستاره اسبق بارسا امیدوار است بتواند بار دیگربا پیراهن تیم ملی کشورش به میادین برود...

سایت گل - رونالدینیو هافبک میلان این روزها جایی در تیم ملی برزیل که در رقابت های جام کنفدراسیون ها در آفریقای جنوبی حضور دارد ندارد.برزیل هم اکنون با کسب حداکثر امتیازات در صدر گروه B رقابت ها قرار گرفته و به جمع چهار تیم پایانی رقابت ها راه یافته است.

رونالدینیو امیدوار است بتواند بار دیگر به تیم ملی کشورش دعوت شود و در رقابت های سال آینده جام جهانی حضور داشته باشد.رونالدینیو در گفتگو با TV Globo می گوید :"بدون شک می خواهم بار دیگر برای تیم ملی کشورم بازی کنم.می خواهم یکی از بازیکنانی باشم که سال آینده در جام جهانی بازی می کند.از اینکه در جام کنفدراسیون ها به همراه تیم ملی کشورم حضور ندارم عصبانی نیستم اما بسیار ناراحتم.درخشش در میلان تنها راهی است که من را دوباره به تیم ملی بازمی گرداند.امیدوارم فصل آینده فصل موفقی برای من باشد و در پایان بتوانم به همراه برزیل در جام جهانی حضور داشته باشم."

برزیل در آخرین بازی مرحله گروهی خود شب گذشته با نتیجه سه بر صفر ایتالیا را شکست داد و باید در مرحله نیمه نهایی به مصاف آفریقای جنوبی میزبان رقابت ها برود.

B3HZ@D
22-06-2009, 20:23
تیم فوتبال چلسی خواهان جذب پیرلو شد

باشگاه چلسی علاقمند است تا آندره پیرلو را به خدمت بگیرد و این در حالی است که سران میلان با انتقال بازیکن خود مخالفتی ندارند.
به گزارش خبرگزاری مهر، کارلو آنچلوتی، مربی پیشین تیم فوتبال میلان میلان و حال حاضر چلسی، علاقمند است تا هافبک 30 ساله میلان را به استمفوردبریج بیاورد و گویا سران تیم ایتالیایی با این انتقال موافقند.

سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان، به "گاتزتا دلو اسپورت" گفت: چنانچه پیشنهادی به دستمان برسد، آن را بررسی می کنیم. نظر اولیه من این است که پیرلو در میلان بماند اما در صورتی که پیشنهاد مالی خوبی به دستمان برسد آن وقت موضوع فرق می کند.

B3HZ@D
23-06-2009, 03:10
ميلان در انديشه پر كردن جاى خالى كاكا

اتوئو، دروگبا، تونى و آمائورى در انتظار ورود به سن سيرو

اگر تا پيش از رفتن ريكاردو كاكا به رئال مادريد، ميلانى ها به فكر استخدام مهاجم جديدى نبودند اما اكنون به نظر مى رسد كه بايد به اين مسأله به صورت جدى فكر كنند. در اين تابستان رفتن آندرى شوچنكو و احتمالاً ماركو بوريلو از ميلان حتمى است و سران باشگاه براى ساختن تيمى جديد نياز به خريد مهاجمان تازه و صاحبنام دارند. در چند سال گذشته كارشناسان فوتبال اروپا دائماً از پير بودن ميلان حرف مى زدند و حالا اينگونه به نظر مى رسد كه دست اندركاران روسونرى و در رأس آنها آدريانو گاليانى تصميم دارند تا تحولى تازه را در باشگاه به وجود آورند و دست به يك جوانگرايى براى ساختن تيمى متفاوت بزنند. انتقال كاكا به رئال، گرچه پول خيلى خوبى را در شرايط بحرانى مالى به خزانه باشگاه روسونرى واريز كرده اما نارضايتى هواداران اين تيم را به دنبال داشت. اين اتفاقات باعث شده تا گاليانى و مشاورانش براى پر كردن جاى خالى ستاره برزيلى تيمشان در جستجوى خريد يك ستاره جوان باشند. دژكو از ولفسبورگ در اولويت اهداف ميلانى ها قرار گرفته اما از نام ساموئل اتوئو، ديديه دروگبا و آمائورى هم به راحتى نمى توان عبور كرد.

اتوئو، روسى و تونى

اگرچه در حال حاضر ميلان مهاجمانى همچون اينزاگى و پاتو را در اختيار دارد كه هر از گاهى نمايش هاى خوبى از خود نشان مى دهند اما فكر كردن به يك مهاجم جديد بايد براى آنها در اولويت باشد تا اينكه به دنبال يك دروازه بان جديد بگردند. روسونرى براى تقويت خط حمله خود در تابستان گذشته فعاليت هاى زيادى كرد و در نهايت با خريد رونالدينيو و حضور قرضى آندرى شوچنكو به كار خود پايان داد.آنها در تابستان سعى دارند مهاجم كامرونى بارسلونا يعنى ساموئل اتوئو را در اختيار بگيرند كه در اين راه گاليانى و تيمش هنوز موفق نشده اند و حالا هم گفته مى شود در اين راه بايد با منچسترسيتى وارد رقابت شوند. سپس مصمم شدند كه جوزپه روسى را از ويارئال به سن سيرو بياورند اما اين بازيكن كه اكنون نيز در فرم خوبى قرار دارد و در رقابت هاى جام كنفدراسيون ها به همراه تيم ملى ايتاليا درخششى فوق العاده را داشته در ليست يوونتوس نيز جاى دارد. ميلان اكنون و به احتمال زياد يك ليست از آلترناتيوهاى ممكن براى خط حمله اش در نظر گرفته است تا آنها را در خط حمله در صورت امكان در كنار پاتوى جوان قرار دهد. يكى از اين آلترناتيوها مى تواند لوكا تونى مهاجم ايتاليايى تيم بايرن مونيخ آلمان باشد اما مشكل اينجاست كه اجازه خروج از مونيخ به او داده نخواهد شد به خصوص بعد از نمايش هاى موفقيت آميزى كه تاكنون در بوندس ليگا از خود ارائه كرده است و قطعاً ميلانى ها بايد افسوس آن زمانى را بخورند كه تونى در ايتاليا فوتبال بازى مى كرد و در دسترس تر از اكنون بود.

دروگبا و آمائورى

سران ميلان در ادامه جستجوهاى خود قطعاً به نام چلسى هم رسيده است اما بايد با اظهار تأسف براى چلسى اعلام كرد كه بازيكن مدنظر ميلانى ها ديگر شوچنكوى اوكراينى نخواهد بود. شوچنكو اگرچه براى روسونرى يك اسطوره باقى خواهد ماند اما آينده درخشانى در صورت باقى ماندن او در سن سيرو در انتظارش نخواهد بود و شوا با بازگشت به لندن همچنان مانند يك مهاجم ناموفق بر روى دستان آبراموويچ خواهد ماند و بعيد به نظر مى رسد كارلو آنچلوتى به عنوان مربى جديد ميلان كه در فصل گذشته عامل اصلى نيمكت نشينى شوا شد به او اجازه ماندن در استمفوردبريج را دهد. بنابراين با خط كشيدن بر روى نام شوچنكو به نام ديديه دروگباى ساحل عاجى مى رسيم؛ديديه دروگبا كسى است كه احتمال حضورش در ميلان در فصل آينده بسيار زياد است اما اگر كمى صبر را بر عجله ترجيح بدهيم به نام جذابتر ديگرى هم مى رسيم؛ يكى از درون ليگ ايتاليا. اين بازيكن آمائورى است يك برزيلى الاصل كه در يوونتوس بازى مى كند، اگرچه گاليانى چندى پيش ادعاهاى او را مبنى بر ارتباط روسونرى براى در اختيار گرفتنش يك ترفند براى گرم كردن بازار خود دانسته بود اما مطمئناً روسونرى در صورت جذب او نسبت به خريد دروگبا منفعت بيشترى كسب خواهد كرد اما آمائورى چه مزيت هايى نسبت به دروگبا دارد؟ دروگبا اگرچه باتجربه تر است و در دوران اوج خود قرار دارد اما در مورد آمائورى مى توان گفت كه آينده درخشانى در انتظارش خواهد بود. او به بازى در سرى A عادت كرده است و به راحتى مى تواند خود را با سيستم بازى روسونرى تطبيق دهد. آمائورى مى تواند جايگزين خوبى براى كاكا باشد. يك مزيت ديگر در مورد آمائورى اين است كه او يك برزيلى است و به خوبى مى تواند با برزيلى هاى نامدار ميلان ارتباط برقرار كند و به تفاهم خوبى در ارائه بازى هاى خوب در ميلان برسد. شايد اصلاً فكر در اختيار گرفتن آمائورى از سوى ميلان براى بسيارى يك قمار بزرگ باشد اما تا فصل آينده بايد صبر كرد. فصلى كه به احتمال زياد آمائورى در تيمى بزرگتر خواهد بود و شايد هم ميلان.

meragj2
23-06-2009, 13:11
کاکا که مهاجم نبود، هافبک نفوذی بود. برن یه هافبک نفوذی بخرن.در حد کاکا.

B3HZ@D
23-06-2009, 22:08
میلان دریافت پیشنهاد برای " پاتو " را رد کرد

باشگاه میلان اعلام کرد تا این لحظه برای فروش الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی خود، هیچ پیشنهادی دریافت نکرده ضمن اینکه بار دیگر دریافت هرگونه پیشنهاد برای فروش آندره پیرلو را رد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسکای اسپورتس، چلسی یکی از تیم هایی است که خواهان به خدمت گرفتن مهاجم جوان برزیلی میلان است. حضور کارلو آنچلوتی، مربی پیشین میلان در استمفوردبریج، به شایعه پیوستن پاتو به آبی پوشان لندنی دامن زده است.

باشگاه میلان اما اعلام کرد تا این لحظه پیشنهادی از جانب تیمی برای این بازیکن دریافت نکرده و همچنان مشتاق است پاتو را برای پر کردن جای خالی کاکا در سن سیرو نگه دارد.

B3HZ@D
23-06-2009, 22:17
فابيانو: بازي در ميلان يك روياست

لوييس فابيانو مهاجم برزيلي باشگاه سوي يا اسپانيا، در واكنش به ابراز تمايل ميلاني‌ها براي جذب وي اظهارداشت: بازي در اين تيم نهايت آرزوي اوست شبكه اسكاي اسپورت ايتاليا مدعي شد اين بازيكن برزيلي كه تيم ايتاليا با گلهاي او از دور رقابتهاي جام كنفدراسيون‌ها خداحافظي كرد، يكي از گزينه هاي مورد نظر باشگاه ميلان در صورت ناكامي آنها در جذب ادين ژكو از تيم ولفسبورگ آلمان است.

اين شايعات به اردوي تيم برزيل در آفريقاي جنوبي رسيده و فابيانو با وجود اين كه از شنيدن آن خوشحال است، اما اعتراف مي‌كند كه هيچ خبر رسمي دريافت نكرده است.

وي به روزنامه لا رپوبليكا گفت:-ميلان؟ آرزويم است. بازي براي تيمي مثل ميلان فوق‌العاده است. فوتبال ايتاليا هميشه جذاب بوده و هست اما در اين مورد خبري نشنيده ام. تنها چيزي كه به طور قطع مي‌دانم اين است كه تا ‪ ۲۰۱۱‬با سوي يا قرارداد دارم.>

گزارش‌هاي منتشره در روز سه شنبه حاكي از اين است كه آرمين وه سرمربي ولفسبورگ با قاطعيت اعلام كرده ژكو فروشي نيست.

ahmad08
23-06-2009, 22:58
رفقا چدا میلان میخواد پیرلو رو بفروشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
کاکا که یه چیزی رئال میخواستش و نمیشد جلوش ایستاد ولی پیرلو رو اگه میلان بفروشه واسش دیگه چی میمونه؟
خدا کنه اینطور نشه لا اقل یه جذابیتی تو لیگ ایتالیا باشه

B3HZ@D
23-06-2009, 23:07
خود پیرلو گفته که توی میلان می مونه
گالیانی هم گفته بعد فروش کاکا دیگه هیچ کدوم از ستاره های به فروش نمیرن

resident_evil
23-06-2009, 23:14
پیرلو فکر میکنم ازون قدیمی های میلانه ! دیگه تا آخر دوران بازیگریش اونجا میمونه !

ahmad72
24-06-2009, 00:10
خیلی ها اینو گفتن و ....

Retired User
24-06-2009, 00:46
خیلی ها اینو گفتن و ....
از جمله كاكا

من فكر ميكنم پيرلو بره چلسي

B3HZ@D
24-06-2009, 01:14
من که فکر نکنم میلان یکی دیگه از بازیکناشو بفروشه
البته توی فوتبال همه چیز ممکنه

ehsan-totti
24-06-2009, 01:46
گالیانی هم گفته بعد فروش کاکا دیگه هیچ کدوم از ستاره های به فروش نمیرن

پیرلو خوب گفته :31:
اما گالیانی چرت گفته :31:
باید یه اتوبوس بگیرن بازیکنای میلان رو دک کنن
چه به خدا این تیمه جمع کرده ؟ شده موزه شده مدرسه پیرمردا :2:
چندتا بازیکن جوون بیارن توی تیم
:27::27:

B3HZ@D
24-06-2009, 04:11
پیرلو: متعلق به میلان هستم

بازی‌ساز ایتالیایی شایعات مبنی بر رفتنش از میلان را تکذیب کرد.

سایت گل- آندره‌آ پیرلو تاکید کرده که تنها به میلان می‌اندیشد. این در حالی است که بسیاری خبر از حضور او در چلسی می‌دادند. سیلویو برلوسکونی روز دوشنبه گفت که پیرلو شاید فروخته شود، چرا که دستمزد فراوانی دریافت می‌کند.

گفته می‌شود او سالانه 5/6 میلیون یورو حقوق می‌گیرد و شاید باشگاه بخواهد حقوق او را کاهش دهد. با وجود ادعاهایی که مبنی بر نزدیک شدن او به چلسی به گوش می‌رسد، پیرلو می‌گوید که در سن‌سیرو می‌ماند: «بازیکن میلان هستم و به میلان تعلق دارم. همین. به تعطیلات می‌اندیشم و بعد خواهیم دید چه می‌شود. در حال حاضر من در میلان بازی می‌کنم.»

B3HZ@D
24-06-2009, 12:53
فابیانو: بازی برای میلان رویایی است

مهاجم سویا و تیم ملی برزیل گفته دوست دارد برای میلان بازی کند.

سایت گل- میلان لوییس فابیانو را می‌خواهد و او هم گفته دوست دارد برای این تیم بازی کند. ملی‌پوش برزیلی که دو گل به ایتالیا زد تا این تیم از جام کنفدراسیون‌ها حذف شود به عنوان جانشینی برای ادین ژکو در نظر گرفته شده که احتمالا در ولفسبورگ خواهد ماند.

شایعات به آفریقای جنوبی رسیده و فابیانو از تمایل میلان برای خرید او راضی است. اما او گفته هنوز خبری رسمی نشنیده: «میلان؟ این رویای من است. فوق‌العاده است که برای تیمی مانند میلان بازی کنم. فوتبال ایتالیا همیشه جذاب بوده. اما با من تماسی گرفته نشده. تنها نکته قطعی که وجود دارد این است که تا سال 2011 با سویا قرارداد دارم.»

B3HZ@D
24-06-2009, 13:30
ژکو:امیدوارم در میلان باشم

ستاره بوسنیایی وولفسبورگ از آرزویش برای حضور در روسونری صحبت کرده و امیدوار است که راه حل این مشکل سریعا پیدا شود.

سایت گل:ادین ژکو، مهاجم توانای وولفسبورگ این روزها به شدت مورد توجه سران باشگاه میلان است و این طور به نظر می رسد که سران باشگاه آلمانی برای به فروش رساندن ستاره شان تردیدهایی دارند. این در حالی است که این ستاره بوسنیایی برسر مسائل فردی با سران میلان به توافق رسیده و امیدوار است که مسئولان روسونری بتوانند راهی بیابند که در نهایت او را به سن سیرو ببرند.

ژکو در این رابطه گفت:«بزرگترین رویای من بازی برای میلان است، چرا که این تیم به نظر من بزرگترین تیم دنیاست. من نمی توانم بیش از این در مورد شرایط کنونی ام صحبت کنم، چرا که شنبه با آرمین فه، مربی وولفسبورگ و مسئولان باشگاه دیدار خواهم کرد و باید دید که چه اتفاقی می افتد. همه چیز در دست آنهاست ولی امیدوارم که بتوانم ششم جولای که تمرینات پیش فصل میلان آغاز می شود، در آنجا باشم.»

این ستاره 23 ساله فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشت ویکی از مهره های کلیدی وولفسبورگ بود که توانست همراه با سایر هم تیمی هایش قهرمانی در بوندس لیگا را برای این تیم به ارمغان بیاورد. او در تمام رقابتهای فصل گذشته، توانست 36 گل برای وولفسبورگ به ثمر برساند. قیمت کنونی ژکو حدود 25 تا 30 میلیون یورو برآورد می شود.

B3HZ@D
24-06-2009, 16:44
ساچی: پرس از اشتباهات قبلی‌اش درس نگرفته است

مدیر فوتبال سابق رئال ماردید اقدام رییس این باشگاه در صرف هزینه‌های هنگفت برای خرید کریس رونالدو و کاکا را ناردست می داند و مدعی است پرس از اشتباهات قبلی‌اش درس نگرفته است.به گزارش شبکه ایران، آریگو ساچی، اسطوره سابق تیم ملی ایتالیا که سابقه حضور در کادر اجرایی رئال ماردید را دارد در گفت‌وگو با رادیو مارکا گفت: «رئالی‌ها باید مراقب باشند چون فلورنتینو دوباره دارد مرتکب اشتباهات قبلی‌اش می‌شود. او بدون اینکه بداند آیا این بازیکنان به درد پروژه‌اش می‌خورند یا نه و یا آیا آنها می‌توانند مکمل یکدیگر باشند اقدام به جذب‌شان کرده است. او فقط به فروش رفتن پیراهن باشگاه فکر می‌کند.»

ساچی مربی سابق میلان و ایتالیا که در دوره قبلی ریاست پرس در رئال‌مادرید مدیر فوتبال بود در سال 2005 به دلیل سلب شدن برخی اختیاراتش از کادر اجرایی پرس کنار رفت

Retired User
24-06-2009, 17:34
ساچی: پرس از اشتباهات قبلی‌اش درس نگرفته است

مدیر فوتبال سابق رئال ماردید اقدام رییس این باشگاه در صرف هزینه‌های هنگفت برای خرید کریس رونالدو و کاکا را ناردست می داند و مدعی است پرس از اشتباهات قبلی‌اش درس نگرفته است.به گزارش شبکه ایران، آریگو ساچی، اسطوره سابق تیم ملی ایتالیا که سابقه حضور در کادر اجرایی رئال ماردید را دارد در گفت‌وگو با رادیو مارکا گفت: «رئالی‌ها باید مراقب باشند چون فلورنتینو دوباره دارد مرتکب اشتباهات قبلی‌اش می‌شود. او بدون اینکه بداند آیا این بازیکنان به درد پروژه‌اش می‌خورند یا نه و یا آیا آنها می‌توانند مکمل یکدیگر باشند اقدام به جذب‌شان کرده است. او فقط به فروش رفتن پیراهن باشگاه فکر می‌کند.»

ساچی مربی سابق میلان و ایتالیا که در دوره قبلی ریاست پرس در رئال‌مادرید مدیر فوتبال بود در سال 2005 به دلیل سلب شدن برخی اختیاراتش از کادر اجرایی پرس کنار رفت
وقتي كه والدانو رو اخراج كردن آريگو ساچي رو آوردن درسته؟

B3HZ@D
24-06-2009, 18:58
والا نمی دونم والدانو کی روی کار اومد؟
شماها که رئالی هستین باید بهتر بدونین!!!

B3HZ@D
24-06-2009, 19:03
میلان بازیکنی بنام marcus paixao diniz رو از livorno به خدمت گرفت
البته این بازیکن مال آکادمی جوانان میلان بوده و بصورت قرضی در livorno بازی می کرد
پست این بازیکن مدافع و 21 ساله و اهل کشور برزیل است

از موقعی که لئوناردو اومده میلان داره همش به دنبال بازیکنان جوان میره

فورزا لئوناردو

B3HZ@D
24-06-2009, 20:00
فابیانو برای میلان گران است

در حالی که لوئیس فابیانو برای پیوستن به میلان ابراز تمایل کرده ولی بنا به گفته مدیر برنامه های او، سران روسونری نمی توانند وجه لازم برای خرید او را پرداخت کنند.

سایت گل-پس از جدایی کاکا از رختکن روسونری و پیوستن به رئال، سران باشگاه میلان به فکر خرید یک فوروارد جدید افتاده اند. در این میان نام ژکو بیش از هر بازیکن دیگری به گوش می رسد و به تازگی لوئیس فابیانو ستاره سویا و تیم ملی برزیل نیز نسبت به پیوستن به میلان ابراز تمایل کرده است.

خوسه فوئنتس، مدیربرنامه های فابیانو از این بابت مطمئن نیست و اعتقاد دارد که سران میلان نمی توانند وجه موردنیاز برای انتقال این ستاره برزیلی را بپردازند. او در این رابطه گفته:« هنوز دو سال از قرارداد فابیانو باقی مانده و برای خرید او، باتوجه به بندی که در قراردادش وجود دارد می بایست مبلغ 30 میلیون یورو پرداخت شود. اگر واقع بین باشیم، تنها 4 یا 5 باشگاه هستند که بتوانند چنین وجهی را پرداخت کنند ولی هر تیمی که خواهان جذب فابیانو باشد، می تواند باسران باشگاه سویا تماس بگیرد و من هم برای صورت گرفتن این انتقال وارد عمل خواهم شد.»

این در حالی است که لوئیس فابیانو تمایل خود برای پیوستن به میلان را اعلام کرده . مدیر برنامه های او در این رابطه ادامه داد:« تنها چیزی که قابل بیان است این است که فابیانو دوست دارد که به میلان بپیوندد و نکته دیگر خواسته های باشگاه در مورد فابیانوست.رئالی ها کاکا را می خواستند و در نهایت او را خریداری کردند.اکنون هک در مورد لوئیس فابیانو باید فکر کرد و بهترین راه را برگزید. »

این ستاره 28 ساله برزیلی در سه دیدار مرحله گروهی تیم ملی برزیل در جام کنفدراسیونها سه بار به گل رسید و یکی از ستاره های تیم دونگا به شمار می رود.

ehsan-totti
24-06-2009, 20:04
وقتي كه والدانو رو اخراج كردن آريگو ساچي رو آوردن درسته؟

اره درسته
مردک کچل :31::31:

ahmad72
24-06-2009, 23:35
امیدوارم امیدوارمون کنه!!!!!

B3HZ@D
25-06-2009, 01:15
آباته هم به میلان بازگشت:

ایگنازیو آباته (ignazio abate) که بصورت قرضی در تورینو و قبل از اون در امپولی توپ میزد به میلان بازگشت
این بازیکن 22 ساله است و یکی از بهترین بازیکنان تیم ملی جوانان ایتالیا شناخته میشه
پست اصلی این بازیکن هافبک کناره است

B3HZ@D
25-06-2009, 01:35
چلسی به دنبال پاتو و مایکون

سران آبی پوشان به دنبال آن هستند تا ستاره های شاغل در رقابتهای سریA را به خدمت بگیرند تا بتوانند حضوری قدرتمندانه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا داشته باشند.

سایت گل:کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی چلسی عقاید روشنی در مورد بازیکنان مورد نیاز تیمش دارد. او معتقد است که تیمش می بایست برای موفقیت دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، تعدادی بازیکن جدید خریداری کرده و در رقابتهای سریA به دنبال یافتن بازیکنان موردنظرش است.

پس از تلاش چلسی برای جذب زلاتان ایبراهیموویچ، آنچلوتی تصمیم گرفته تا برای خرید پاتو و مایکون وارد عمل شود. سران باشگاه چلسی، پیشنهادی 30 میلیون یورویی را برای خرید مایکون به دفتر اینتر ارسال کردند ولی با پاسخ منفی سران نرآتزوری مواجه شدند، چرا که موراتی اعلام کرد که این ستاره را کمتر از 40 میلیون یورو نخواهد فروخت.

البته تمایل این ستاره برزیلی نیز آن است که با قیمتی کمتر و هر چه زودتر این تیم راترک کند. ماجرای پاتو به نحو دیگری است. سران چلسی پیشنهادی 35 میلیون یورو به اضافه دروگبا را به سران روسونری پیشنهاد کرده اند ولی گالیانی اعلام کرده که قصد فروش این بازیکن را ندارند. تنها بازیکنی که احتمال جدایی او از رختکن روسونری می رود، آندره آ پیرلو است .

هرچند که این بازیکن اعلام کرده که می خواهد در رختکن میلان بماند ولی سیلویو برلوسکونی عملا نام او را در لیست فروش تیم قرار داده است و سران میلان در صورتی که پیشنهادی در حدود 21 میلیون یورو برای فروش این ستاره دریافت کنند، پیرلو را به فروش خواهند رساند.

B3HZ@D
25-06-2009, 09:44
پیرلو و بوریلو در میلان می‌مانند

ملی‌پوش ایتالیایی جایی نخواهد رفت.

سایت گل- تولیو تینتی، مدیر برنامه‌های آندره‌آ پیرلو گفته است که با وجود علاقه فراوان باشگاه چلسی او در این باشگاه خواهد ماند.

سیلویو برلوسکونی رییس میلان گفته بود شاید پیرلو به کارلو آنچلوتی، مربی سابقش در چلسی بپیوندد اما تینتی گفته است: «پیرلو بازیکن میلان است. او با باشگاه قرارداد دارد و ما به قراردادها احترام می‌گذاریم. ما نگران حرف‌های برلوسکونی نیستیم.»

او همچنین از مارکو بوریلو، دیگر بازیکنی که مدیر برنامه‌هایش است ه خبر داده و گفته او بر خلاف شایعات با ادین ژکو معاوضه نخواهد شد: «بوریلو بازیکن مهمی است و در میلان خواهد ماند.» بوریلو اغلب دیدارهای فصل گذشته را به دلیل مصدومیت از دست داد. او هفت ماه مصدوم بود.

B3HZ@D
25-06-2009, 10:52
پاتو: کمک می‌کنم میلان قهرمان اروپا شود

الکساندر پاتو ستاره میلان به هواداران قول داده که راه کاکا را نمی‌رود.

سایت گل- کاکا به رئال مادرید رفته، آندره‌آ پیرلو شاید به چلسی برود اما پاتو به طرفداران میلان قول داده در این تیم بماند. این بازیکن 19 ساله در اولین فصل حضورش در میلان خوش درخشید و با رفتن کاکا احتمالا بازی بیشتری به او خواهد رسید.

او می‌گوید: «میلان زندگی من است. می‌خواهم با این تیم اسکودتو و لیگ قهرمانان را فتح کنم. من بازیکن میلان هستم و این باشگاه است که برای من تصمیم می‌گیرد. یک سال و نیم اخیر را به بهترین شکل گذرانده‌ام و می‌خواهم به میلان کمک کنم تا فاتح اروپا شود.»

پاتو دو سال قبل به میلان پیوست و در ژانویه 2008 اولین بازی خود را با پیراهن این تیم انجام داد. او تاکنون 27 گل برای میلان زده است که 15 تای آن فصل قبل به ثمر رسید

B3HZ@D
25-06-2009, 12:47
رئال- میلان، 25 آگوست

حدود دو ماه دیگر کهکشانی ها در برنابئو میزبان روسونری خواهند بود

سایت گل-در ماه های پایانی تابستان امسال، رئال مادرید در ورزشگاه برنابئو در دیداری که جایزه برنابئو نام دارد، به مصاف میلان خواهد رفت.

دو تیم بزرگ اروپایی روز بیست و پنجم آگوست 2009 در برنابئو مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت و به احتمال فراوان این دیدار در ساعت 20.30CET برگزار خواهد شد. این اولین باری است که رئال در زمین خانگی خود میزبان تیمی بزرگ اروپایی است و کهکشانی ها با بهره گیری از رونالدو و کاکا میزبان میلان خواهند بود.

پیروزي در این دیدار می تواند نقش موثری در افزایش روحيه هر یک از این دو تیم داشته باشد و بازیکنان هر دو تیم قطعا برای رسیدن به پیروزی نهایت تلاش خود را به کار خواهند گرفت

B3HZ@D
25-06-2009, 14:08
نگرش بعضى مربيان براى همكارى مجدد با بازيكنان سابق

دوستان قديمى به هم مى پيوندند !

با نگاهى به ليست خريد تيم هاى بزرگ اروپايى كه در رأس كادر فنى آنها مربيان نامدارى حاضرند به يك نقطه مشترك مى رسيم كه جالب توجه است! اكثر اين مربيان به دنبال استخدام شاگردان سابق خود هستند و اين مسأله نشان مى دهد كه اعتماد خاصى بين طرفين وجود دارد. خوزه مورينيو سرمربى سرشناس و پرتغالى اينتر اصرار عجيبى بر خريد ۲ مهره چلسى دارد كه روزگارى با آنها همكارى داشته و مقام قهرمانى اروپا را در پورتو كسب كرده است. كارواليو مدافع بلندبالا و دكو هافبك طراح و سرشناس چلسى مورد توجه مورينيو قرار گرفته و اين مربى سعى دارد كه آنها به جوزپه مه آتزا بياورد. به اين ليست نگاه كنيد؛ والتر ساموئل، كريستين چيوو، ماركو ماتراتزى، ايوان كوردوبا، كامبياسو، پاتريك ويه را، مونتارى و... از جمله نفرات مطرح و سرشناسى هستند كه در خط دفاع و هافبك نراتزورى بازى كرده و طى سال هاى اخير اين تيم را به قدرت اول سرى A مبدل كرده است. موتا ،هافبك برزيلى جنوا كه سابقه بازى در لاليگا و بارسلونا همراه با دكو را دارد نيز در اين فصل به اينتر آمده كه تمام اين موارد حكايت از ترافيك و فشردگى زياد در خط ميانى و هافبك اينتر دارد و ۲ بازيكن مجرب و پرتغالى موردنظر مورينيو براى قرار گرفتن در تركيب اصلى كار بسيار دشوارى در پيش خواهند داشت اما نكته مهم اين است كه با حضور نفرات نام برده در ليست اصلى باز هم خوزه اصرار به خريد بازيكنان جديد دارد كه اين مسأله حكايت از اعتماد و اطمينان او به نفراتى است كه سابقه روشنى در همكارى فى مابينى داشته اند. مورينيو كه ابراهيموويچ را نيز در معرض شكار رئال مادريد مى بيند به اين مهاجم سوئدى تذكر داده كه تكليف خود را هرچه سريع تر روشن كرده و او را در جريان اين تصميم قرار دهد. بسيارى بر اين عقيده هستند كه مورينيو به توانايى و قدرت ابرا، ايمان دارد و مى داند كه ۵۰ درصد توان تهاجمى تيمش به هنر اين مهاجم برمى گردد اما اصرارى به ماندن او ندارد چرا كه بابت فروش زلاتان پول خوبى به دست آمده و اجازه مى دهد يكى ديگر از شاگردان قديمى خود را به جوزپه مه آتزا بياورد. ديديه دروگبا مهاجم ساحل عاجى تيم چلسى كه هرگز نتوانست پس از خروج مورينيو با دست اندركاران اين باشگاه به توافق لازم دست يابد بهترين موقعيت براى جدايى از آبى هاى لندن را در پيش دارد تا به كمك مربى پرتغالى اش از چلسى جدا شده و بازى در سرى A را تجربه كند. مورينيو هميشه از رابطه مناسب و خوبى كه با ديديه داشته به نيكى ياد مى كند و او را يك سرباز واقعى مى نامد و با توجه به پتانسيلى كه از اين مهاجم آفريقايى سراغ داريم مى تواند خواسته هاى مورينيو را پس از جدايى ابراهيموويچ برآورده سازد. جداى از اينتر و مورينيو كه رويكردى عجيب به شاگردان سابق اين مربى داشته كارلو آنچلوتى مربى ايتاليايى كه به تازگى راهى لندن شده نسبت به خريد ۴ بازيكن سابق خود در ميلان ابراز تمايل كرده و به سران باشگاه اعلام نموده آنها را به استمفوردبريج بياورد. پيرلو، گتوسو، پاتو و آمبروسينى بازيكنان مورد علاقه كارلتو در ميلان بودند كه تحت هر شرايطى توسط اين مربى در تركيب ميلانى ها قرار گرفته و همكارى خوبى با اين مربى داشتند. آنچلوتى حالا كه به محيطى جديد رفته سعى دارد تعدادى از نيروهاى وفادار خود را نيز همراه ببرد تا جداى از توانايى هاى فنى و تكنيكى حداقل محيط پيرامون خود را به گونه اى طراحى كند كه درصد بيشترى هماهنگى و آشنايى نسبت به تفكرات او داشته باشند. كارلتو هم در خط ميانى و حمله چلسى انبوهى از ستاره ها را كنار خود دارد كه هر كدام وزنه اى مؤثر به حساب مى آيند. بالاك، اسى ين، مالودا، لمپارد، كول، كالو، آنلكا، دروگبا و... از جمله برترين مهره هاى شاغل در ليگ برتر هستند كه فصل گذشته عملكرد مناسبى ارائه دادند و حالا در حضور اين بازيكنان ۴ نام بزرگ از ميلان مطرح شده كه معلوم نيست آنچلوتى قصد دارد كدام بازيكن فعلى را از ليست خارج كرده و آنها را وارد سازد.البته ميلان به صراحت اعلام كرده كه به هيچ كدام از ۴ بازيكن ياد شده اجازه خروج نمى دهد و به همين دليل ظاهراً پروژه كارلتو به بن بست مى رسد اما در هر حال او انتظار دارد كه اين اتفاق روى دهد. نگرش جديد مربيان در استفاده از شاگردان گذشته در تيم هاى ساير ليگ ها نيز به چشم مى خورد از رئال مادريد كه پلگرينى سعى دارد شاگردانى از جمع سابق نظير ماركوس سنا را از ويارئال بياورد يا ماگات سرمربى جديد شالكه و ونگال سرمربى هلندى بايرن مونيخ ديگر نمونه هايى هستند كه چشم به راه ورود شاگردان گذشته هستند و اين مسأله حكايت از اعتماد بيش از حد بعضى از مربيان نسبت به بعضى از ستاره ها دارد كه داستان نقل و انتقالات را تغيير مى دهد.

B3HZ@D
25-06-2009, 15:52
آخرین تلاش میلان برای جذب ژکو

سران روسونری هنوز امیدهای زیادی دارند تا در نهایت بتوانند ستاره بوسنایی وولفسبورگ را به سن سیرو بیاورند.

سایت گل- به نقل از گاتزتادلوسپورت، اخبار خوبی در مورد پیوستن ادین ژکو، ستاره بوسنیایی وولفسبورگ به میلان به گوش می رسد و این در حالی است که سران این تیم آلمانی مقاومت عجیبی در مورد به فروش رساندن این ستاره نشان می دهند.

در حال حاضر سران باشگاه آلمانی به دنبال پیدا کردن جانشین مناسبی برای ژکو هستند تا در صورت جدایی احتمالی این ستاره از این تیم، به مشکل برنخورند.

روز گذشته سران باشگاه وولفسبورگ با مسئولان منچسترسیتی دیدار کردند تا در مورد خرید ستاره سالهای نه چندان دور فیورنتینا، والری بوجینوف وارد عمل شوند و او را جانشین مناسبی برای ژکو می دانند.

آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان نیز به احتمال فراوان روز شنبه به آلمان سفر خواهد کرد تا روند مذاکره بر سر ژکو را سرعت بیشتری داده و بتواند سران این باشگاه آلمانی را برای فروش این بازیکن متقاعد کند. بدین ترتیب ممکن است در آغاز هفته دیگر شاهد انتقال این ستاره بوسنیایی به ایتالیاباشند.

B3HZ@D
26-06-2009, 01:16
میلان پیشنهاد فروش پاتو را رد کرد

مشتریان پاتو روز به روز افزایش می بایند.میلان امروز اعلام کرد پشنهاد یک باشگاه لیگ برتری را برای جذب الکساندر پاتو رد کرده است...
سایت گل - آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان امروز اعلام کرد که باشگاه پیشنهاد یک تیم لیگ برتری را برای جذب الکساندر پاتو مهاجم برزیلی خود رد کرده است.با توجه به این که در روزهای اخیر چلسی علاقه خود را به جذب پاتو اعلام کرده است به نظر می رسد این تیم لیگ برتری که نامش نیز فاش نشد آبی های لندنی باشند.

میلان در حال حاضر به دنبال این است که از پول حاصل از فروش کاکا به میلان در جذب دو مهاجم مورد نظر خود ، یعنی ادین ژکو مهاجم ولفسبورگ و یا امانوئل آدبایور مهاجم آرسنال استفاده کند.به گفته Sky Sports News گالیانی می گوید :"ما در مورد پیشنهاد تیم ها برای جذب پاتو با این بازیکن صحبت می کنیم اما این بار پیشنهاد هنگفتی از یک تیم لیگ برتری دریافت کرده ایم."

این در حالی است که پاتو اخیرا گفته قصد دارد در میلان بماند و به روزهای اوجش بازگردد.چلسی به مربیگری کارلو آنچلوتی در حال حاضر نیکلا آنلکا و دیدیه دروگبا را به عنوان دو مهاجم اصلی خود در اختیار دارد و انتظار می رود در مهلت نقل و انتقالات حداقل یک مهاجم دیگر به خدمت بگیرد.

B3HZ@D
26-06-2009, 02:32
شوچنکو می خواهد به رم برود

مهاجم اوکراینی میلان قصد دارد به رم بپیوندد و معتقد است با جلوروسی می تواند به روزهای اوج خود بازگردد...

سایت گل- آندری شوچنکو مهاجم قصد دارد تا قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات تیم جدیدی برای خود پیدا کند و اعلام کرده ترجیح می دهد فصل آینده با پیراهن جلوروسی به میدان برود.

دوناته آلبانسه مدیر برنامه های شوچنکو در گفتگو با روزنامه کوریره دلواسپورت می گوید :"شوا اعلام کرده علاقه زیادی به بازی در رم دارد و می تواند با این تیم بار دیگر به دوران اوج خود باز گردد.انجام مذاکره با سران جلوروسی به زودی شروع خواهد شد.تیم های دیگری خواهان جذب او هستند اما شوا قبل از همه می خواهد شانس حضورش در رم را بررسی کند."

شوچنکو فصل گذشته را به صورت قرضی در میلان گذراند اما نتوانست انتظارات را بر آورده کند به طوری که حتی یکبار هم موفق به گلزنی در رقابت های سری A نشد.گفتنی است بهترین سال های این مهاجم اوکراینی در بین سال های 1999 تا 2006 با پیراهن روسونری رقم خورد.

mohammad_87
26-06-2009, 02:48
شوچنکو می خواهد به رم برود

مهاجم اوکراینی میلان قصد دارد به رم بپیوندد و معتقد است با جلوروسی می تواند به روزهای اوج خود بازگردد...

كسي كه آينده نگري نداشته باشه به پاي اين تيمها ميفته ديگه.اما عمرا بتونه به اوج برگرده.سال بعد هم ميره يه تيم عربي يه خورده پولاشو بيشتره كنه.باي باي شوآ:46:

اين كار بايد پارسال انجام ميشد.ولي بازم خدارو شكر يه حركتي كردن.يه تيم متشكل از جوانان و با تجربه ها خواهيم داشت اگه در نقل و انتقالات حراجي راه نندازن.فقط خداكنه پيرلو بمونه كه به نظر من تاثيرش از كاكا خيلي بيشتره.

B3HZ@D
26-06-2009, 03:28
اين كار بايد پارسال انجام ميشد.ولي بازم خدارو شكر يه حركتي كردن.يه تيم متشكل از جوانان و با تجربه ها خواهيم داشت اگه در نقل و انتقالات حراجي راه نندازن.فقط خداكنه پيرلو بمونه كه به نظر من تاثيرش از كاكا خيلي بيشتره.

تا موقعی که انجلوتی باشه همچین کارهایی انجام نمیشه

من هم امیدوارم پیرلو بمونه...خیلی بهش نیاز داریم...بازیکنی مثل اون نداریم

B3HZ@D
26-06-2009, 15:25
میلان جیانمارکو زیگونی (Gianmarco Zigoni) رو به خدمت گرفت:

میلان مهاجم جوان تیم ترویسو رو به خدمت گرفت:

قد : 190
این بازیکن جوان پسر جیان فرانکو زیگونی بازیکن سابق تیم یوونتوس است که در سال 1960 با یووه به قهرمانی رسیده بود
این بازیکن جوان و با استعداد در رده جوانان بیش از 100 گل به ثمر رسانده
مبلغ انتقال او به میلان 1.2 میلیون یورو بود که قیمت بسیار کمی است و مثل این که قرار داد او با باشگاه رو به اتمام بوده و باشگاه برای این که او بصورت ازاد به تیم دیگری ملحق نشود خیلی سریع با این مبلغ موافقت کردند
این بازیکن به عنوان یکی از با استعداد ترین بازیکنان جوان ایتالیا شناخته میشه

meragj2
26-06-2009, 16:58
من امروز تونستم شماره اکتبر گذشته مجله باشگاه رو گیر بیارم، جالب بود.اگه کسی از دوستان لینک pdf مجله رو داره لطفا بذاره.

meragj2
26-06-2009, 17:02
امروز تولد پائولو مالدینی بود:

HAPPY BIRTHDAY PAOLO MALDINI!

6/26/2009

MILAN - Many affectionate and warm wishes for a happy birthday for Paolo Maldini for his 41st birthday. The thought is shared by all of Milan and all of the Milanisti who virtually embrace their 'captain' in this day of celebration. Again, happy birthday!

B3HZ@D
26-06-2009, 17:05
من هم تولد اسطوره تکرار نشدنی فوتبال جهان و تیم میلان رو تبریک میگم

ممنون از یادآوری

B3HZ@D
26-06-2009, 17:18
برنامه میلان برای خرید سسک

سران روسونری در نظر دارند تاستاره اسپانیایی آرسنال را به عنوان جانشین احتمالی آندره آ پیرلو به سن سیرو بیاورند.

سایت گل-مطبوعات ایتالیایی در گزارشی اعلام کردند که پس از جدایی کاکا،ستاره برزیلی روسونری از این تیم، سران میلان در نظر دارند تا آندره آ پیرلو را نیز به فروش برسانند تا هزینه هایشان را تا حدود زیادی بکاهند. بدین ترتیب آنها قادر خواهند بود تا برای خرید سسک فابرگاس به عنوان جانشین پیرلو وارد عمل شوند.

آدریانو گالیانی اعلام کرده که در حال حاضر پیشنهادی برای خرید پیرلو به رختکن این تیم ارائه نشده ولی به احتمال فراوان کارلو آنچلوتی، مربی سابق میلان و مربی کنونی چلسی تمایل زیادی دارد تا این ستاره را درتیم کنونی اش ببیند و برای بردن پیرلو به استمفورد بریج وارد عمل خواهد شد. ممکن است مذاکرات بر سر انتقال این ستاره به چلسی در هفته آینده آغاز شود. مسئولان چلسی آماده اند تا پیشنهادی 28 میلیونی برای خرید پیرلوبه دفتر سن سیرو ارسال کنند و این در حالی است که سران آرسنال سسک را با قیمتی کمتر از 35 میلیون یورو به فروش نخواهند رساند. مسئولان روسونری پیشنهاد قراردادی 5 ساله را به ستاره اسپانیایی خواهند داد.

سسک فابرگاس روز گذشته شایعاتی در مورد جدایی اش از ورزشگاه امیریتس و پیوستن احتمالی اش به رئال مادرید را تکذیب کرد و البته چندی پیش اعلام کرده بود که اگرروزی فوتبال جزیره را ترک کند،میلان انتخاب اولش خواهد بود.

B3HZ@D
26-06-2009, 20:51
ساکی: می خواهم مربی رم شوم

مربی سالهای نه چندان دور آتزوری اعلام کرده که تمایل زیادی دارد تا روی نیمکت مربی گری رم بنشیند.

سایت گل- آریگو ساکی ، مربی سابق باشگاه میلان و تیم ملی ایتالیا اعلام کرده که علاقه زیادی دارد تا بار دیگر به دنیای فوتبال بازگردد و ابراز تمایل نموده تا سمت مربی گری تیم رم را عهده دار شود. این مربی 63 ساله، آخرین بار در سال 2001 برروی نیمکت مربی گری دیده شد و در آن زمان، مربی گری پارما را عهده دار بود.او در طول سالهای 2004 تا 2005 مدیر ورزشی رئال مادرید بود ولی ساکی اکنون از دنیای فوتبال فاصله گرفته است ولی تمایل زیادی دارد تا بار دیگر به دنیای فوتبال بازگشته و در گفت و گو بارادیو رادیو اعلام کرده:« اگر بخواهم باز هم به دنیای مربی گری بازگردم، ترجیح می دهم تا تیم رم را هدایت کنم.به نظر خودم رم تیمی است که می تواند به رده های بسیار بالاتری برسد.»

رم در فصلهای اخیر نتوانسته چندان تاثیرگذار ظاهر شود و البته مصدومیتهای بازیکنان کلیدی این تیم، یکی از دلایل ناکامی رم در دیدارهای فصل اخیر و لیگ قهرمانان اروپا بوده است.

B3HZ@D
27-06-2009, 12:36
ناكامي چلسي در خريد پاتو و ويا

خبرگزاري فوتبال ايران – ناكامي‌هاي چلسي در بازار نقل و انتقالات تابستاني ادامه دارد. اين باشگاه كه قصد خريد پاتو و داويد ويا را از ميلان و والنسيا داشت در هر دو مورد با شكست روبه‌رو شد.

اگرچه چلسي هنوز پيشنهادي رسمي براي پاتو ارائه نكرده اما آنچلوتي سرمربي جديد اين تيم كه از ميلان به استمفوردبريج آمده، اميدوار بود كه بتواند بازيكن سابق خود را به خدمت بگيرد. با اين وجود آدريانو گالياني نايب‌رئيس ميلان در اين‌باره مي‌گويد: «پاتو قراردادش را تمديد خواهد كرد. فكر نمي‌كنم هيچ بازيكن 20 ساله ديگري در جهان به قدرتمندي او وجود داشته باشد. در هر حال، هيچكس نبايد نگران باشد چون پاتو تا سال 2012 قرارداد دارد. تنها پيشنهادي كه گرفته‌ايم يك پيشنهاد بزرگ از انگليس بوده اما نمي‌گويم از چه باشگاهي.» ولي داويد ويا مهاجم والنسيا بارها گفته اگر قرار باشد اين تيم را ترك كند به باشگاه ديگري در اسپانيا ملحق مي‌شود در حالي كه رئال با مخالفت والنسيا با فروش اين بازيكن روبه‌رو و از خريد وي منصرف شده، گفته مي‌شود كه بارسلونا پيشنهادي 43 ميليون يورويي براي خريد او ارائه كرده است. ويا درباره آينده‌اش مي‌گويد: «من تصميمم را گرفته‌ام و آن اين است كه سال بعد در اسپانيا خواهم بود. اينجا ليگي است كه از همه بيشتر براي من مناسب است. من به خارج نمي‌روم.»