مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
[siavah]
13-11-2008, 13:46
دوستان بازي بعدي ميلان كي برگزار ميشه؟؟؟
مونتوليوو به ميلان مى رود؟
به نظر مى رسد مونتوليوو هافبك ۲۳ ساله فيورنتينا كه به تازگى به تيم ملى بزرگسالان ايتاليا دعوت شده قصد دارد به ميلان بپيوندند. بعد از تساوى فيورنتينا مقابل بايرن مونيخ در چهارچوب ليگ قهرمانان اروپا عملكرد استعداد اسبق آتالانتا بشدت مورد انتقاد قرار گرفت. اين موضوع باعث شد تا شايعات در مورد خروج وى شدت بگيرد. مدت هاست كه روسونرى ها به دنبال اين بازيكن جوان بوده اند اما حالا احتمال دارد با بازگشت گوركوف از بوردو تصميم آنها عوض شود. بوردو براى اينكه بتواند قرارداد اين بازيكن ۲۳ ساله را دائمى كند بايد ۱۵ ميليون يورو كنار بگذارد البته برخى از تيم هاى مطرح مثل بارسلونا و ليورپول نيز براى او دندان تيز كرده اند. به اين ترتيب گاليانى بايد تصميم بگيرد كه با كدام بازيكن بهتر مى تواند كار كند.
آنچلوتى ميهمان ويژه اتحاديه روزنامه نگاران ايتاليا
سرمربى تيم ميلان معتقد است، سرعت تغيير در مربيگرى مدرن به قدرى زياد است كه ديگر نمى توان به افرادى در جايگاه او، لقب مربى داد. «كارلو آنچلوتى» كه ميهمان ويژه اتحاديه روزنامه نگاران ورزشى ايتاليا بود، با اشاره به تغييرات به وجود آمده در شغلش ظرف چند سال گذشته، تأكيد كرد: بايد روى مربيان اسم ديگرى گذاشت. وى گفت: نقش ما ديگر مثل گذشته نيست. باشگاه ها عوض شده اند. قبلاً منافع مادى در ميان نبود اما امروزه همه باشگاه در بازار سهام شركت دارند. يك مربى بايد همه چيز بداند. او بايد توازن را حفظ كند و همين طور از مسائل پزشكى و روش هاى برخورد با مطبوعات مطلع باشد. اين مربى افزود: در يك باشگاه ۲ تيم وجود دارد. يكى را بازيكنان تشكيل مى دهند و ديگرى كادر پزشكى، فيزيوتراپ ها، كادر خدماتى و روابط عمومى ها هستند. موفقيت در سايه اتحاد و رابطه بين اين ۲ تيم حاصل مى شود. تيم ميلان در مسابقات فصل جارى با قدرت ظاهر شده به طورى كه در حال حاضر با يك امتياز اختلاف نسبت به اينتر صدرنشين، در رده دوم جدول مسابقات سرى A قرار دارد.
h_starboy
14-11-2008, 12:07
مونتوليوو به ميلان مى رود؟
هر چی باشه از این توفه ای (بوریلو) که الان داریم بهتر نیست که ۶۰ تا موقعیت خراب کرد.
جالب اینه که هر دفعه هم ثابت بازی میکنه تو ترکیب.
این بوریلو پارسال در جنوا 19 تا گل زد
الان نمی دونم چش شده؟؟؟!!!!!!
ولی اگه روی دور بیفته خوب گل می زنه
FORZA SUPER PIPO
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینزاگی هم به لیست بهترین گلزنان تاریخ میلان اضافه شد
تعداد گل های اینزاگی 103 گل در 220 بازی برای میلان
اینزاگی در بهترین گلزنان تاریخ لیگ قهرمانان هم اوله و رکورد گرد مولر افسانه ای و دی استفانو رو هم زده
احترام رونالدينيو به بكهام
مهاجم برزيلى ميلان ابراز اميدوارى كرد كه بتواند چيزهاى زيادى از ديويد بكهام ياد بگيرد. باشگاه ميلان ماه گذشته اعلام كرد كه هافبك ملى پوش انگليسى از ماه ژانويه به مدت ۲ ماه براى تيم آنچلوتى توپ خواهد زد و پس از آن براى حضور در گالكسى به آمريكا بازمى گردد. بسيارى از اين نقل و انتقال تعجب كردند اما رونالدينيو اعتقاد دارد كه بكهام بى ترديد قدرت بيشترى براى ميلان به همراه مى آورد. مهاجم برزيلى ميلان گفت: «شك ندارم كه او كمك بسيارى به ما خواهد كرد و من هر كمكى كه بتوانم براى جا افتادن او در تيم و اثبات اينكه چه بازيكن بزرگى است، خواهم كرد.» رونالدينيو ادامه داد: «من همواره به سبك بازى بكهام علاقه داشته ام و پيوستن يك بازيكن جهانى ديگر به تيم ما باعث خوشحالى است. بازى كردن در كنار چنين قهرمان مهمى تنها باعث افزايش انگيزه هايم مى شود. اميدوارم بتوانم چيزهايى از چگونگى زدن ضربه هاى آزاد توسط او ياد بگيرم چرا كه بسيار اصيل است. اين سبك تنها مختص بكهام است و من آرزو مى كنم كه در طول اين ۲ ماه كه او در كنار ما بازى مى كند، بتوانم پيشرفت داشته باشم.» در حالى كه شايعه هايى مبنى بر عقد قرارداد دائمى ميلان با بكهام به گوش مى رسيد، كارلو آنچلوتى سرمربى اين تيم هفته گذشته اين شايعه ها را رد كرد.
رئيس جمهور برزيل در كنار ميلانى ها
لوئيس لانسيو لولا دا سيلوا رئيس جمهور برزيل كه براى ملاقات با سيلويو برلوسكنى نخست وزير ايتاليا راهى اين كشور شده بود، ديدارى هم با ستاره برزيلى ميلان داشت. در برنامه اى از قبل تعيين شده بازيكنان برزيلى تيم روسونرى مثل كاكا، ديدا، رونالدينيو، امرسون، پاتو و لئوناردو كه در حال حاضر جزو مديران ميلان به حساب مى آيد با حضور در ويلا مادام با رئيس جمهور كشورشان ديدار كردند و سپس در كنار برلوسكنى با لولا عكسى به يادگار گرفتند. مالك باشگاه ميلان در يك اظهار نظر جالب با اشاره به رونالدينيو كه در هفته هاى اخير گل هاى حائز اهميتى براى تيم روسونرى به ثمر رسانده گفت: اين رونالدينويى است كه هميشه گل مى زند.
اختلاف ميلانى ها بر سر بكهام
يكى از مديران باشگاه ميلان ايتاليا طى سخنانى اظهارداشت: «ديويد بكهام» از نظر بازيگرى در حد كاكا يا رونالدينيو نيست. «اومبرتو گاندينى» در گفت و گو با روزنامه «تلگراف» اظهارداشت: هيچ كسى در خانواده فوتبال نمى تواند چيزى درباره بكهام به عنوان يك بازيكن بگويد، او يك حرفه اى تمام عيار، يك بازيكن بزرگ و علاقمند به اين ورزش است. گاندينى در ادامه تصريح كرد: بكهام شايد در كلاس بازيكنى مثل رونالدينيو يا كاكا نباشد كه دليل آن مشغوليت بيش از حد او در كارهاى تبليغاتى است اما يكى از معدود كسانى است كه به شيوه اى زيبا و فوق العاده به توپ ضربه مى زند. هافبك تيم ملى فوتبال انگلستان كه با قراردادى كوتاه مدت از ژانويه به ميلان ملحق خواهد شد، از شانس كمى براى قرارگرفتن در تركيب اصلى اين تيم برخوردار است و همه چيز به ميزان آمادگى او هنگام حضور در ميلان بستگى دارد. گاندينى در ادامه اظهارداشت: افتخار بزرگى براى ماست كه بكهام ميلان را انتخاب كرده و فكر مى كنيم مى توانيم آنچه را كه مى خواهد به او بدهيم از جمله فضايى مناسب كه در كنار بازيكنان بزرگ تمرين كند تا به آمادگى كامل برسد و علاوه بر همراهى تيم ملى فوتبال انگلستان، به تيم ميلان نيز كمك كند. با وجود اينكه احتمال دارد بكهام قراردادى ۶ ماهه با ميلان امضا كند اما بيش از ۳ ماه در ايتاليا نخواهد ماند، وى مى بايد با شروع فصل جديد رقابتهاى ليگ باشگاه هاى آمريكا به لس آنجلس گالكسى ملحق شود. به گفته گاندينى، فابيو كاپلو سرمربى تيم ملى انگلستان نيز بعد از حصول توافق براى امضاى قرارداد، با ميلان مذاكره كرده و از تصميم بكهام خوشحال است.
Alireza Taji
15-11-2008, 15:00
رفتن بكام به آ.ث ميلان به تعويق افتاد
پيوستن ديويد بكام به تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا تا روز ۶دسامبر (۱۶ آذر ماه) به تعويق افتاد. به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه كوريه ره دلو اسپورت، اين هافبك انگليسي قرار بود روز پنجشنبه هفته گذشته به شهر ميلان ايتاليا برود و باشگاه آ.ث ميلان نيز ترتيب معرفي رسمي او را براي اين تاريخ داده بود.
با وجود اين، بكام در تماسي با اين باشگاه به آنها اطلاع داده است كه تا اوايل ماه آينده نميتواند به ايتاليا برود.
روزنامه كوريه ره دلو اسپورت مدعي شده است، دليل اين مساله، پايان نيافتن مسابقات فصل جاري ليگ دسته يك آمريكا است اگرچه تيم بكام يعني گالكسي به مرحله حذفي اين رقابتها صعود نكرده است.
بكام كه توسط فابيو كاپلو به تيم ملي فوتبال انگليس دعوت نشده است، قرار بود بعد از ديدار اين تيم مقابل تيم آلمان به آ.ث ميلان برود.
باشگاه آ.ث ميلان تلاش زيادي براي متقاعد كردن بكام و نمايندگان او براي ورود به موقع به اين تيم انجام داد اما موفق نشد و طبق خبرهاي منتشره، وي بعد از پيوستن به ميلان نهايت تلاش خود را براي تاثيرگذاري روي اين تيم و تمديد مدت قراردادش انجام خواهد داد
بوریلو و آنتونینی به همراه امبروسینی مصدومند
بوریلو مثل این که 2 تا 4 هفته مصدومه....این 3 بازیکن به احتمال زیاد در بازی با کیه وو غایبند
پیرلو به تمرینات میلان بازگشت
فلامینی هم که می گفتن مصدوم شده حالش خوبه و با بقیه تمرین کرد
h_starboy
15-11-2008, 23:31
پیرلو به تمرینات میلان بازگشت
فلامینی هم که می گفتن مصدوم شده حالش خوبه و با بقیه تمرین کرد
چه خبر خوبی. جای پیرلو تو تیم خیلی خالیه. دمش گرم.
نستا و مالدینی و زامبروتا و انتونینی مصدومند
اینزاگی و بوریلو بعلاوه امبروزینی....
چه شود....!!!!!!
مصدوميت جديد براى بوريلو
ماركو بوريلو مهاجم ميلان بازهم دچار آسيب ديدگى شد تا حداقل يك ماه از تركيب تيم روسونرى خارج شود. گلزن فصل پيش جنوا در جريان تمرينات از ناحيه كشاله ران پاى راست مصدوم شد و اين در حالى است كه كارلو آنچلوتى روى او حساب ويژه اى باز كرده بود. به گزارش وب سايت اينترنتى ميلان، پزشكان باشگاه اعلام كرده اند بوريلو حداقل نياز به يك ماه استراحت دارد. به اين ترتيب آنچلوتى مجبور است بازهم تغييرات جديدى را در خط حمله خود به وجود آورد و در ديدار امروز مقابل كيه وو ورونا بار ديگر آندرى شوچنكو را به تركيب بازگرداند. اين مهاجم اوكراينى در چند بازى گذشته جايى در تركيب تيم نداشت اما امروز اين شانس را دارد تا در كنار فيليپو اينزاگى در خط حمله بازى كند.
كاكا به اسكودتو اميدوار است!
ريكاردو كاكا هافبك - مهاجم برزيلى ميلان بر اين اعتقاد است كه در اين فصل با وجود ستارگان بزرگى كه در تركيب تيم روسونرى حضور دارند كه اسكودتو يك رؤيا براى آنان نيست. كاكا در گفت و گو با روزنامه كوريره دلو اسپورت مى گويد: با رونالدينيو و بكهام شك ندارم كه اسكودتوى امسال متعلق به ميلان است ديويد بكهام مى تواند كمك بسيارى به ما كند چرا كه او حقيقتاً يك بازيكن بزرگ است و براى پيروزى در اين ليگ بازيكنانى را مى خواهيم كه مثل او مى توانند به تيم انرژى مضاعفى دهند. او در رابطه با غلبه بر اينتر گفت: اينتر تيم پرقدرتى است كه گروهى از فوق العاده ترين بازيكنان را در اختيار دارد اما يوونتوس را هم نبايد فراموش كرد آنها هميشه به فكر پيروزى هستند و يك قدم هم از خواسته هاى خود به عقب برنمى گردند. با اين حال من بازى تيمى مثل ناپولى را خيلى مى پسندم.
سندروس خانه نشين شد
مدافع ميانى و بلند قامت تيم ملى فوتبال سوئيس بخت بازى مقابل فنلاند را از دست داد. فيليپ سندروس كه عضو تيم ميلان است، در ديدار مقابل براگا پرتغال از ناحيه كتف صدمه ديده و هنوز از اين مصدوميت رهايى نيافته است. اوتمار هيتزفلد، سرمربى تيم ملى فوتبال سوئيس، اظهار داشت كه اين بازيكن با مشكل درد از ناحيه صدمه ديده روبرو است و قادر به بازى در ديدار روز چهارشنبه با فنلاند نيست. مصاف سوئيس و فنلاند در چهارچوب ديدارهاى تداركاتى روز چهارشنبه هفته جارى در ورزشگاه آ.اف.گ آره نا شهر سن گالن برگزارى مى شود.
سيدورف: رقابت اين فصل نبردى سه تيمى است
كلارنس سيدورف هافبك ميلان، رقابت هاى اين فصل سرى A را نبردى سه تيمى مى داند. مردان روسونرى در اين فصل با شروعى آرام، با فاصله يك امتياز با اينتر صدرنشين قرار گرفته و رقابت دشوارى را با رقيب همشهرى خود آغاز كرده اند. سيدورف در مصاحبه با روزنامه اسكاى گفت: «در فصل جارى ميلان عملكرد قابل قبولى را ارائه كرده و فكر مى كنم با شرايط فعلى مى توانيم يكى از مدعيان قهرمانى محسوب شويم. البته در اين راه اينتر هنوز رقيب اصلى ماست و سد بزرگى در راه قهرمانى به حساب مى آيد. يوونتوس نيز پس از پيروزى هاى اخير خود تا حدى خطرناك نشان داده است. به عقيده من رقابت هاى اين فصل تنها ميان سه تيم ميلان، اينتر و يووه است. اميدوارم در اين راه ميلان بتواند با پشتكار و تلاش به ناكامى هاى چند ساله خود پايان داده و جام اين فصل را در اختيار بگيرد.
pmg_acmilan
16-11-2008, 13:17
امروز ساعت 17:30
این هم کانال هایی که بازی میلان و کیه وو رو پخش می کنه:
Sport TV (TV Cabo)
Sport 1 Hungary
Sky Calcio 3
(C+Sport (France
Premiere Sport CL10
Aljazeera Sport +1
C+Sport (Sweden)
Sport 1 CZ
OBN (Bosnia and Hercegovina)
Boom Sport (Romania)
Fox Soccer Channel
NTV Spor (Turkey)
Tv Capixaba
میلان 1 - 0 کیه وو
دقیقه 20 بازی
زننده گل کاکا در دقیقه 15
h_starboy
16-11-2008, 19:28
میلان ۱-۰ کیه وو
تبریک میگم. البته بازم برد ۱-۰ اونم پنالتی.
به هر حال به همه میلانی ها تبریک میگم.
من هم تبریک میگم
البته میلان خیلی حمله کرد که دروازه بان کیه وو عالی کار کرد و خیلی توپ گرفت
این هم نمرات بازیکنان میلان از نگاه سایت گل:
Abbiati - 7.0
Bonera - 6.0
Kaladze - 6.5
Favalli - 8.0
Jankulovski - 8.0
Flamini - 6.0
Gattuso - 6.5
Seedorf - 6.0
Kaka - 7.0
Ronaldinho - 7.0
Inzaghi - 5.5
Pato 6.5 (تعویض بجای اینزاگی)
بازی بعد میلان یکشنبه مقابل تورینو
ورزشگاه المپیک تورین
تلاش روبينيو براى حضور كاكا در سيتى
روبينيو مهاجم برزيلى منچسترسيتى مصرانه به دنبال آن است كه كاكا ستاره ميلان را براى حضور در ايسلندز متقاعد سازد.
مالكان ثروتمند اين باشگاه انگليسى در نظر دارند با سرمايه گذارى هاى كلان در فصل نقل و انتقالات بازيكنان بزرگى را به تركيب اين تيم بيفزايند. در همين راستا كاكا بازيكن برزيلى ميلان يكى از كسانى است كه از مدت ها پيش مورد توجه مقامات اين باشگاه قرار گرفته است.
در سوى ديگر روبينيو كه براى جذب هموطنى در تركيب سيتى تلاش مى كند گفت: «كاكا بازيكن بزرگى است و توانايى هاى بى شمارى دارد. او باهوش و چالاك است. اميدوارم كه روزى بتوانم در كنار او درمنچستر سيتى بازى كنم.»
وى در ادامه با اشاره به پيشرفت هاى اخير منچسترسيتى و آينده درخشان آن اظهار داشت: «من با اميد به آينده اى روشن و درخشان، قدم به اين باشگاه گذاشتم. مى خواهم سال هاى سال براى آن به ميدان بروم و به يكى از بازيكنان اسطوره اى آن مبدل شوم. در اين راه آماده رويارويى با تمام مشكلات آن هستم و با تمام توان براى پيشرفت تيم تلاش مى كنم.»
h_starboy
17-11-2008, 11:32
کاکا هیچ وقت نمیاد از میلان به یه تیم مزخرفی مثل سیتی بره. چلسی با اون عظمتش نتونست بگیرتش اونوقت سیتی واسه ما شاخ شده.
منم برد میلان رو تبریک میگم.
1 امتیاز با تیم صدر نشین که اینتر باشه فاصله داریم..
ولی کاش میلان قشنگتر بازی میکرد و بازیهاش رو پرگل تر میبرد. البته من بازی دیروز میلان رو ندیدم..
Alireza Taji
17-11-2008, 17:50
این هم یک برد دیگه...
تبریک میگم.
خوشبختانه کاکا بازیکن پولکی نیست وبعید هست فوتبالش را خراب کنه و به منچسترسیتی بره.
من یک سری صحنه ها رو دیدم بر خلاف بازی قبل میلان خیلی حمله کرد و خوب بازی کرد
خیلی هم موقعیت داشت که دروازه بان اونا همه توپ ها رو می گرفت
آنچلوتى: خوب بازى كرديم
كارلو آنچلوتى مربى ميلان از پيروزى يك بر صفر مقابل كيه وو ورونا و حفظ تك امتياز اختلاف با اينتر راضى و خوشحال است. وى در پايان اين مسابقه به خبرنگاران گفت: در اين ديدار خوب بازى كرديم و مى توانستيم با نتيجه بهترى اين جدال بزرگ را به پايان ببريم. به عقيده من تيم از پايان بازى كمى ترس داشت با اين حال خيلى سختى نكشيديم. وى افزود: به عقيده من قادر بوديم گل هاى بيشترى به ثمر برسانيم اما نتوانستيم چون هجومى و روبه جلو بازى نكرديم اما به هر حال مقابل كيه وو تمام تلاشمان را كرديم . آنچلوتى در رابطه با صحنه پنالتى كه كاكا توپ را به گل تبديل كرد مى گويد: بايد از طريق تلويزيون اين صحنه را مشاهده كنم چرا كه در زمين نمى توان روى آن قضاوت درستى داشت و از فاصله اى كه من داشتم مشخص نبود.
ميلان خواهان خريد زاپاتا
شرايط اضطرارى خط دفاعى ميلان باعث شده تا اين تيم در بازى هايش آن طراوت لازم را نداشته باشد. وضعيت زامبروتا، مالدينى و نستا در كنار شرايط جسمانى سندروس و كالادزه ميلانى ها را به فكر خريد يك مدافع جديد براى فصل نقل و انتقالات زمستانى انداخته است و در واقع كارلو آنچلوتى مايل است تا نيم فصل دوم را با خط دفاعى مطمئن به ميدان برود. به گزارش رسانه هاى ايتاليايى كريستين زاپاتا مدافع كلمبيايى اودينزه گزينه جديد در ليست خريد روسونرى است. اين بازيكن سال گذشته با يك آسيب ديدگى سخت مواجه بود اما در اين فصل توانسته نمايش خيره كننده اى داشته باشد. ميلانى ها علاوه بر زاپاتا يك مدافع ديگر اودينزه را هم مدنظر قرار داده اند كه نام او فيليپه است. اولين بارى هم نيست كه نام او در ليست ميلانى ها قرار مى گيرد و گفته مى شود ۷ تا ۸ ميليون هم هزينه آمدن او به سن سيرو است.
كاپلو: مذاكرات ميلان و بكام ربطى به من ندارد
فابيو كاپلو مربى تيم ملى انگليس هر گونه تلاشى را براى تحقق قرارداد قرضى ديويد بكام با باشگاه ميلان رد كرد. شايعات اخير حاكى از آن است كه كاپلو هدايتگر سابق ميلان براى حفظ آمادگى هافبك اسطوره اى تيمش، سعى در متقاعد ساختن آدريانو گاليانى نايب رييس روسونرى براى جذب قرضى اين بازيكن ارزشمند دارد. مرد شماره يك انگليس در گفت وگو با روزنامه گاتزتا اظهار داشت: «من هيچ گونه پيشنهادى به مقامات ميلان نداده ام. چندى قبل گاليانى در جلسه اى وضعيت بكام را مورد بررسى قرار داد و نظر مرا درباره بازى او جويا شد. من نيز از استعدادها و شايستگى هاى او صحبت كردم. البته اين نشست پس از تصميم گاليانى براى عقد قرارداد بود نه پيش از آن.»
وى كه غيبت بكام در ديدار دوستانه مقابل آلمان را تنها به دليل عدم اشتغال او در باشگاهش مى داند، گفت: «من فلسفه خاصى براى دعوت از بازيكنان دارم و بر اساس آن تنها بازيكنانى در تركيب تيم حاضر مى شوند كه در زمان ديدارهاى ملى در باشگاه هايشان مشغول بازى باشند. اگر گلكسى به مرحله فينال مى رسيد شانس بكام براى اين ديدار افزايش مى يافت اما ناكامى اين تيم، سبب غيبت وى در مصاف با آلمان نيز شد. به هر حال او بازيكن خوبى است و اطمينان مى دهم كه به زودى وى را در لباس روسونرى خواهيم ديد.»
تيم ملى انگليس كه از صعود به مرحله پايانى يورو ۲۰۰۸ بازمانده بود، تمامى ديدارهاى مقدماتى جام جهانى را با پيروزى پشت سر گذاشته و با اعتماد به نفس كامل آماده رويارويى با آلمان خواهد شد. سرمربى اين تيم با تأكيد بر آمادگى تيمش براى اين ديدار افزود: «فكر مى كنم بازيكنانم با پيروزى هاى پياپى در مقدماتى جام جهانى، قابليت ها و توانايى هايشان را به همگان نشان دادند و در اين ديدار مى خواهند با تكرار پيروزى ۵- يك سال ۲۰۰۱ بار ديگر برترى خود را به ژرمن ها نيز ثابت كنند. اما مربى ايتاليايى انگليس چهارشنبه شب استيون جرارد كاپيتان كارآزموده ليورپول را به دليل مصدوميت، دراختيار نخواهد داشت. او كه در جريان ديدار ليورپول مقابل بولتون از ناحيه ران دچار آسيب ديدگى شده به مدت ۷ تا ۱۰ روز از حضور در ميادين محروم خواهد بود. علاوه بر جرارد شيرهاى جزيره، وين رونى، ريو فرديناند، جو واشلى كول و اميل هسكى را نيز در فهرست مصدومان خود جاى داده است.
سمبل آينده ميلان در كانال SKY
با لغزش اينتر، دوباره به صدر جدول بازمى گرديم!
ريكاردو ايزاكسون دوسانتوس ليته يا همان كاكاى معروف برزيلى كه قراردادى تا پايان ژوئن ۲۰۱۳ را با روسونرى دارد، بازهم سوژه اصلى مطبوعات و فصل نقل و انتقالات زمستانى است. پيش از اين كه كاكا قراردادش را تا سال ۲۰۱۳ ميلادى با ميلانى ها تمديد كند شايعات فراوانى كه بيشتر از سوى باشگاه هاى رئال مادريد، چلسى و به تازگى منچستر سيتى در زمينه خريد كاكا منتشر مى شد باعث دردسر بسيارى براى بزرگان ميلان شده بود كه مبادا ستاره بزرگشان را در طى يك اتفاقات ناخواسته از دست بدهند اما تا به اين لحظه او همچنان به تيم ميلان وفادار بوده است. با آمدن رونالدينيو و ميلانى شدن ديويد بكهام انگليسى، حالا كاكا در رؤياى كسب اسكودتو است. نشانى پرافتخار كه جاى خالى اش در كلكسيون افتخارات اين ستاره برزيلى به شدت احساس مى شود.او قهرمانى در جام باشگاه هاى اروپا،سوپر جام اروپا و جام باشگاه هاى جهان را در كارنامه خود دارد و همچنين كسب توپ طلاى جهان و عنوان ارزشمند بهترين بازيكن ليگ قهرمانان اروپا و بهترين بازيكن جهان در سال گذشته.
وفادارى ستاره برزيلى...
روسونرى در بازى مقابل كيه وو ورونا و در سن سيرو به پيروزى يك بر صفر دست يافت و روى اين نتيجه ريكاردو كاكا نقش بسزايى داشت. او يك پنالتى گرفت و خود آن را تبديل به گل كرد اما گذشته از آن وضعيت بسيار خوب ميلانى ها در ليگ ايتاليا نيز اوضاع را براى ميلان به شكل خوبى رقم زده است و در اين ميان خبر خوبى همچون ماندن كاكا آن هم براى مدت طولانى مى تواند همچون يك انرژى مضاعف براى آنها باشد. گاليانى در اين باره مى گويد: ريكى بارها اعلام كرده است كه مى خواهد سمبل اين تيم باشد. اين يك خبر خوب براى هواداران است. كارلتو همان مربى اى كه از آغاز كار كاكا در ميلان تاكنون بر سر كارش مانده است نيز مى گويد: اين تصميم بزرگى است؛ كاكا در حال تبديل شدن به سمبل اين تيم است و از بازگشت او به روزهاى اوج خوشحالم. سمبل همان چيزى است كه خود كاكا نيز بر روى آن تأكيد بسيار دارد و بخصوص بعد از زمانى كه قرارداد اخيرش را تمديد كرد به آن حريصانه پرداخته است. كسى كه فوتبال را از سائوپائولو شروع كرده است اكنون نصف راه را براى تبديل شدن به سمبل برتر باشگاه ميلان طى كرده است. كاكا مى گويد: من مى خواهم يك سمبل باشم، همانند پائولو مالدينى،گتوسو، پيرلو و آمبروسينى. بعد از اسكودتو اين يكى از رؤياهاى بزرگ من است اما عجله اى ندارم و مى دانم زمان كافى براى رسيدن به آن را دارم.
قهرمانى در نيم فصل...
برترين بازيكن جهان در سال گذشته در بهترين روزهاى ميلان راهى سن سيرو شد و توانست به افتخاراتى كه به آن اشاره داشتيم دست يابد. كاكا كه با كانال Sky گفت وگو مى كرد، به گذشته اشاره اى مى كند و درباره ترديدهايش مى گويد: من بياد مى آورم كه در گذشته كانال تلويزيونى ميلان از من پرسيد كه آيا احساس مى كنم كه بگويم در اينجا مى مانم. در آن لحظه من اطمينان و باور درستى نداشتم اما امروز دارم. اكنون من مى توانم و مى خواهم آن را با صداى بلند فرياد بزنم. من مى خواهم همچنان يك ميلانى بمانم. براى مابقى دوران فوتبالى ام و اينجا بمانم براى زندگى كردن اهميتى به پيشنهادات رئال يا منچسترسيتى نمى دهم و مى مانم تا بهترين عنوان ها را با اين پيراهن كسب كنم. كاكا در ادامه مى افزايد: اين فصل ششمين فصل حضور من در ميلان است و مى خواهم يك مثل يك سمبل باشم. يك روز من كاپيتان اين باشگاه خواهم شود، طبيعتاً با توجه به رعايت سلسله مراتب در تيم سرانجام اين روز هم خواهد آمد و من جايگزين ستاره هاى بزرگ اين تيم خواهم بود اما افراد ديگرى براى ايفاى اين نقش قبل از من وجود دارد و من به آنها احترام مى گذارم. در حال حاضر خيلى خوشحالم كه ميلان در مسير پيروزى قرار گرفته و در اين روزها خوب نتيجه مى گيرد. پيروزى مقابل كيه وو اهميت زيادى داشت و با اين نتيجه اختلاف ما با اينتر همان يك امتياز باقى ماند و اميدواريم بازهم با لغزش اين تيم دوباره به صدر جدول بازگرديم.كسب قهرمانى در نيم فصل اول بسيار مهم خواهد بود.
آرزوهاى بزرگ...
ستاره نامدار برزيلى قرار است در آينده به فرزند خود اجازه دهد تا راه وى را ادامه دهد درست مثل مالدينى،توتى و ...او آرزوهاى بزرگى در سر دارد. او در اين باره مى گويد: خوشحال مى شوم كه لوكا هم مثل من روزى فوتباليست شود . كارولين و من منتظر آن لحظه هستيم و خيلى هيجان انگيز است. من او را همراهى مى كنم و شگفت آور است كه اولين فرزندمان روزى يك فوتباليست بزرگ شود اين هم يكى ديگر از رؤياهاى من در آينده است. كاكا آرزويى دوباره، عجيب اما نه چندان دور از دسترس هم دارد كه اينگونه بيان مى كند: جالب خواهد بود كه براى دومين بار بتوانيم ليگ قهرمانان را فتح كنيم آن هم بعد از اينكه اسكودتو و جام يوفا را در دستانم بگيرم. من آرزوى يك بهار جادويى را در سال آينده دارم. اما كاكا درباره مسئله تمديد قراردادش به نكته مهمى اشاره مى كند، نكته اى كه به خوبى مى توان از آن، اين نكته را برداشت كرد كه سرگذشت شوچنكو درس عبرتى براى بزرگان روسونرى شده است تا به آسانى تيمشان را رها نكنند و با سرافكندگى بازگردند. او مى گويد: من بازيكنانى را ديده ام كه اينجا را ترك كرده اند و من تنها به شوا رجوع نمى كنم كسى كه اخيراً به من گفت كه بر روى انتخاب هايم خيلى تأمل كنم براى اينكه ميلان متفاوت است.كاكا كه جزو بازيكنانى به شمار مى رود كه هيچگاه از ابراز اعتقادات مذهبى اش در ميادين فوتبال خوددارى نمى كند مى گويد: در اين باشگاه واقعاً شما احساس و عطوفت را تجربه مى كنيد. اينها چيزهايى هستند كه براى من مهم هستند. من خوشحالم كه در اينجا زندگى مى كنم.
پايان در ميلان...
ملى پوش برزيلى ميلان درباره اتمام كارش در ميلان مى گويد: هنگامى كه قراردادم به پايان برسد من ۳۱ ساله خواهم بود و مى توانم تصور كنم خودم را كه هنوز در ميلان در فرم خوبى هستم. بالاتر از همه اينكه من الگوى خوبى خواهم بود، بمانند روزريو سنى كه تمام دوران فوتبالى اش را در سائو پائولو گذراند و البته مالدينى. من مى خواهم به مانند آنها باشم. رسيدن به آنچه كه پائولو به آن دست يافته است آسان نخواهد بود اما من تلاشم را خواهم كرد تا به آن نزديك شوم. اهدافم اين است كه گل هاى زيادى بزنم، افتخارات را كسب كنم و بخشى از تاريخ اين باشگاه بشوم. كاكا مدتى است كه از مصدوميت زانويش رهايى پيدا كرده و آرام آرام به روزهاى اوج باز مى گردد. خودش در اين باره مى گويد: من احساس بهترى دارم. من مقابل كيه وو آماده بودم و خيلى خوشحالم كه براى بازى با تورينو هم در شرايط خوبى خواهم بود. هنوز دوره خوب من شروع نشده است چون از نظر فيزيكى در وضعيت خوبى در اين يك ماه نبوده ام. براى بازى روز يكشنبه همه از من انتظار دارند. مسابقه حساسى مقابل تورينو خواهد بود. مسلماً يكى از عوامل محبوبيت مالدينى و امثال او وفادار ماندن به باشگاهشان است اما آيا كاكا خواهد توانست به اين عهد خود وفادار بماند يا خير؟ او محبوبيت زيادى دارد و مى تواند به انتظارات تيفوسى ها جواب دهد.
آخرين خبر:
«شوچنكو »راهى برنابئو مى شود
در صورت صحت شايعه هاى منتشره، باشگاه ميلان آماده است «اندرى شوچنكو» را به رئال مادريد پيشنهاد بدهد. اين در حاليست كه روند بحران در رئال مادريد بعد از شكست يك بر صفر شنبه شب گذشته مقابل رئال وايادوليد همچنان ادامه دارد، ضعف در خط حمله اين تيم كاملاً مشهود است و اخبار اخير در مورد اينكه «رود ون نيستلروى» تا آخر فصل نمى تواند بازى كند، نيز بيش از پيش اعتماد به نفس بازيكنان اين تيم را پائين آورده است. رئال قصد داد در فصل نقل و انتقالات زمستانه، دست به جيب شده و تعدادى از بازيكنان صاحبنام را براى تقويت خود به خدمت بگيرد. پيش از اين و در هفته هاى اخير خبرهايى از رفتن بازيكنانى مانند «آندرى آرشاوين»، «هرنان كرسپو»، «كارلوس ته وز»، «ديه گو ميليتو» و «كلاس يان هانتلار» به رئال منتشر شده و اكنون به نظر مى رسد كه اندرى شوچنكو، آخرين بازيكنى است كه به اين فهرست اضافه شده. روزنامه ماركا افزود: باشگاه كنونى اين مهاجم اوكراينى يعنى ميلان از آنجايى كه شوچنكو جايى در برنامه هاى باقى فصل «كارلو آنچلوتى» ندارد، آماده است او را به برنابئو پيشنهاد دهد. اين بازيكن ۳۲ ساله در ديدار ميلان مقابل بولونيا كه به شكست ۲ بر يك آنها انجاميد، يكى از بازيكنان اصلى تيمش بود اما از آن پس با توجه به اينكه آنچلوتى سيستم ۱-۲-۳-۴ را انتخاب كرده و با قرار گرفتن «كاكا» و «رونالدينيو» پشت سر تك مهاجم اين تيم، نيمكت نشين شده است. گفته مى شود شوچنكو بعد از «فيليپو اينزاگى»، «پاتو» و حتى «ماركو بوريلو» جوان، چهارمين انتخاب ميلان در خط حمله باشد. ظاهراً رابطه رئال مادريد با ميلان بعد از اينكه باشگاه اسپانيايى دست از اصرار خود براى جذب كاكا برداشت، بهبود چشمگيرى يافته است و انتقال شوچنكو مى تواند به سود همه به خصوص رئال باشد گرچه اين بازيكن هم مى تواند در جام قهرمانان باشگاه هاى اروپا بازى كند.
كاكا مى گويد: من مى خواهم يك سمبل باشم، همانند پائولو مالدينى،گتوسو، پيرلو و آمبروسينى. بعد از اسكودتو اين يكى از رؤياهاى بزرگ من است اما عجله اى ندارم و مى دانم زمان كافى براى رسيدن به آن را دارم.
اینم مهر تأییدی بر وفادار بودن کاکا به میلان و ترک نکردن این باشگاه توسط کاکا..
كاكا: ميلان بهتر از سال قبل است
ريكاردو كاكا ستاره برزيلى ميلان پس از رهايى از آسيب ديدگى بازهم تبديل به يك مهره تأثيرگذار در تركيب تيم آنچلوتى شده است. بهترين بازيكن جهان در سال گذشته در گفت وگويى مى گويد: در اين فصل نسبت به سال ۲۰۰۷ يك تيم كامل تر وهماهنگ تر هستيم. ما ۲ هدف بزرگ داريم و مى خواهيم با پيروزى در اسكودتو و جام يوفا به دل تاريخ اين باشگاه برويم. كاكا مى افزايد: پرواضح بود كه ما شروع خوبى در ابتداى فصل نداشتيم، ۲ شكست مقابل بولونيا و جنوا كارمان را سخت كرد اما با پيروزى مقابل لاتزيو به مسير درست خود بازگشتيم. از آن بازى ما در تمام ديدارهايمان خوب بوديم و به نتايج بسيار خوبى هم دست پيدا كرديم. در اين فصل رقابت سختى با اينتر و يوونتوس خواهيم داشت و در جام يوفا هم تمام تلاش خود را به كار خواهيم گرفت.
گاليانى: شوچنكو به رئال نمى رود
نايب رئيس باشگاه ميلان با تكذيب شايعاتى كه در رابطه با انتقال آندرى شوچنكو به رئال مادريد منتشر مى شود، اذعان داشت هرگز صحبتى با تيم اسپانيايى در اين مورد نداشته است. آدريانو گاليانى مى گويد: به طور قطع شوا از اين جا تكان نمى خورد و او تلاش مى كند تا با كسب بالاترين آمادگى به روزهاى اوج بازگردد. وى افزود: شوچنكو به صورت قرضى از چلسى به ميلان آمده و بنابراين ما تعيين كننده آينده او نيستيم. گاليانى با اشاره به علاقه مندى اش در مورد ساموئل اتوئو گفت: من هميشه اين بازيكن را تحسين مى كردم و خوشحال مى شدم كه مى توانستيم او را به اينجا بياوريم اما اظهارات من به اين خاطر نبوده كه قصد داشته باشيم او را جانشين شوا كنيم. همه ما از اينكه مهاجم اوكراينى دوباره به ميلان بازگشته، خوشحاليم و موافق رفتن او به تيمى چون رئال نيستيم
گاليانى: هنوز اتوئو را مى خواهم
آدريانو گاليانى، نايب رئيس باشگاه ميلان با وجود عدم موفقيت در تابستان هنوز قصد دارد ساموئل اتوئو مهاجم كامرونى بارسلونا را به سن سيرو بياورد. زمانى كه كاتالان ها اعلام كردند ساموئل مى تواند نوكمپ را ترك كند گاليانى به اسپانيا رفت تا مذاكرات را آغاز كند اما با شكست مواجه شد: «اگر مى توانستم او را جذب مى كردم. تابستان سران بارسلونا ۵۰ ميليون يورو تقاضا كردند كه به سرعت توسط ميلان رد شد.»او اظهار داشت كه ميلان نمى تواند براى جذب بنزما با ساير تيم ها وارد رقابت شود چون قيمت اين مهاجم فرانسوى بسيار بالاست: «بنزما بازيكن بزرگى است اما قيمت بالايى داد. بازيكنان زيادى دوست دارند به ميلان بپيوندند بنابراين گزينه هاى فراوانى داريم. به او علاقه اى نداريم و به همين دليل دوست نداريم ---- را بى جهت مشغول كنيم.»
h_starboy
19-11-2008, 15:03
only KAKA
Yes KAKA
بازیکن دوست داشتنی تر از کاکا هم تو فوتبال وجود داره؟ نه خدایی وجود داره ؟؟
ميلان به «سيلوا » نزديك تر است
ميلانى ها مثل اينتر نگاه ويژه اى روى خريد تياگو سيلوا مدافع ۲۴ ساله فلوميننزه دارند. اين بازيكن خوش تكنيك خط دفاعى از مدت ها قبل در فهرست خريد خوزه مورينيو مربى پرتغالى اينتر جاى گرفته اما بعيد به نظر مى رسد كه ميلان به آنها اجازه دهد تا اين بازيكن را در اختيار بگيرند و علت آن هم وجود رونالدينيو در تيم روسونرى است كه دوستى ديرينه با تياگو سيلوا دارد. گزارش ها حكايت از اين دارد كه بعد از امرسون و لئوناردو حالا رونالدينيو به سران ميلان اطمينان داده كه اين مدافع برزيلى را به سن سيرو مى آورد و خيال آنها از اين بابت كاملاً آسوده باشد. قرارداد تياگو سيلوا در اين تابستان به پايان مى رسد و با نزديك شدن به زمان فصل نقل و انتقالات رقابت براى خريد او بيشتر مى شود.
مالدينى مربى ميلان مى شود!
پيرسيلويو برلوسكنى پسر بزرگ مالك ميلان و نخست وزير ايتاليا براى آينده اش برنامه هاى بزرگى دارد. او كه علاقه زيادى به تيم روسونرى دارد، تصميم گرفته با كنار كشيدن پدرش از كارهاى بزرگ خود شخصاً راه او را ادامه دهد. وى كه هم اكنون رياست كانال هاى تلويزيونى مدياست را در ايتاليا در دست دارد مى گويد: اين ميلان خيلى قوى شده و بازيكنى مثل رونالدينيو از آن تيپ بازيكنانى است كه من هميشه به آنها علاقه داشته ام. وى مى افزايد: من براى آينده ميلان يك پروژه خوب و طولانى دارم براى مثال دوست دارم پائولو مالدينى بعد از خداحافظى در كنار تيم بماند. من براى او يك پست بااهميت را در نظر دارم مثل مربيگرى ميلان.
آنچلوتى: دوست دارم مربى ساحل عاج شوم!
كارلو آنچلوتى از سال ۲۰۰۱ روى نيمكت مربيگرى ميلان قرار گرفت و در اين مدت افتخارات بسيارى مثل قهرمانى در سرى A، جام حذفى، سوپرجام ايتاليا، ليگ قهرمانان اروپا، سوپرجام اروپا و جام باشگاه هاى جهان را در كارنامه اش دارد. كارلتو براى آينده اش برنامه هاى بزرگى دارد و مايل است در پايان قراردادش با ميلان هدايت يك تيم ملى را به دست بگيرد. در مراسم اهداى نيمكت طلايى به روبرتو مانچينى ، آنچلوتى در مصاحبه اى گفت: در آينده دوست دارم در آفريقا مربيگرى كنم و اينكه مربيگرى تيم ملى ساحل عاج را داشته باشم چرا كه از كار كردن با اين تيم لذت خواهم برد. آنچلوتى در حالى از علاقه اش به مربيگرى در تيم ملى ساحل عاج حرف مى زند كه يكى از كانديداهاى مربيگرى تيم ملى ايتاليا بعد از رفتن مارچلو ليپى است.
گاليانى خواهان ماندن آنچلوتى شد
نايب رئيس باشگاه فوتبال ميلان از تمايل خود براى ماندن «كارلو آنچلوتى» در سمت سرمربى اين تيم در سال هاى آينده خبر داد. اين در حاليست كه طبق خبرهاى اخير، آنچلوتى مى خواهد پس از پايان قراردادش در سال ۲۰۱۰ از ميلان برود. وى چندى پيش اعلام كرد كه دوست دارد مربى يك تيم آفريقايى در مسابقات جام جهانى شود و از تيم ملى ساحل عاج به عنوان تيم مورد علاقه اش نام برد. «آدريانو گاليانى» با اشاره به اين موضوع گفت: فكر نمى كنم آرزوى كارلتو براى اين كار خيلى طول بكشد چون او مى خواهد در آينده به همراه يك تيم آفريقايى تاريخ ساز شود اما آرزوى من هم حفظ او در باشگاه ميلان در سال هاى آينده است. البته اگر آنچلوتى بخواهد برود بايد به تصميم او احترام بگذاريم و به دنبال يك مربى ديگر بگرديم. نايب رئيس باشگاه ميلان افزود: هنوز در اين مورد تصميمى نگرفته ايم اما چند نفر مثل «گالى»، «تاسوتى»، «ريكارد»، «گوليت»، و «فان باستن» را در نظر داريم . گاليانى افزود: بطور قطع در چند ماه آينده بايد منتظر شايعات گوناگونى در مورد آينده آنچلوتى باشيم اما مطمئناً ميلان به اين راحتى ها نمى گذارد، وى از اين تيم برود.
جدال مدعيان سنتى، عامل پيشرفت فوتبال ملى
در فوتبال سرى A ايتاليا ۳ تيم اينتر، ميلان و يوونتوس عناوين اول تا سوم جدول را تا پايان ديدارهاى اين هفته به خود اختصاص دادند. يووه با نتيجه پرگل ۴ بر يك جنوا را برد. اينتر با درخشش زلاتان ابراهيموويچ ۲ بر صفر پالرمو را از سر راه برداشت و ميلان با ضربه پنالتى كاكا مرد سال جهان و اروپا، كيه وو رقيب سرسختى كه از شهر ورونا مى آيد و هميشه براى ميلانى ها دردسرساز بوده را يك بر صفر پيروز شد تا با يك امتياز اختلاف پشت سر اينتر در رتبه دوم بايستد. اين اتفاق پس از چند سال در كالچو شكل مى گيرد و ۳ نام بزرگ كه بيشترين تعداد عناوين قهرمانى را به نام خود ثبت كرده اند مثلث قهرمانى را شكل دادند. درسال هاى اخير يووه به دليل واقعه كالچوپولى به سرى A رفت و ميلان هم تمام توانش را معطوف به درخشش در عرصه بازى هاى اروپايى كرد و از سرى A غافل ماند. در اين شرايط اينتر با مانچينى قاطعانه اسكودتو را برد و رم نيز شانه به شانه اين تيم حركت مى كرد. در فصل جارى باز هم ابتداى راه اتفاقاتى افتاد كه منجر به دورى ۳ تيم مدعى از صدر جدول شد اما كم كم تيم ها به شرايط آرمانى رسيده و حالا مثلث قهرمانى بين مدعيان شكل گرفته كه اعتبار فوتبال ايتاليا در عرصه باشگاهى را طى تاريخ به نام خود ثبت كرده اند. اينتر با مورينيو هر چند كه نمايش راضى كننده اى ندارد اما در نتيجه گيرى موفق بوده و با ارائه تاكتيك هاى دفاعى اين مربى راحت گل نمى خورد و با اتكا به گلزنى زلاتان حريفان را از سرراه برمى دارد و با ۲۷ امتياز صدرنشين است. ميلان هم با خريدهاى بزرگ اين فصل در غياب بسيارى از ستارگانش بهتر از فصول قبل نتيجه مى گيرد و با توجه به اينكه در ليگ قهرمانان باشگاه هاى اروپا غايب است تمركز بيشترى در سرى A داشته و اشتياق زيادى براى پيروزى دارد. ميلانى ها با آنچلوتى يك مرتبه اسكودتو را برده و سرسختانه دنبال فتح مجدد اين جام هستند تا از اينتر فاصله بگيرند كه با ۳ عنوان قهرمانى طى سال هاى اخير به يك قدمى آنها رسيده است. يوونتوس با رانيه رى سرمربى كهنه كا ايتاليايى كه فصل قبل با كسب مقام سومى كالچو جواز حضور در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورده مراحل بحرانى ابتداى فصل را پشت سر گذاشته و با كسب ۲ پيروزى عالى مقابل رئال مادريد و چندين برد پى درپى در بازى هاى داخلى به اوج هماهنگى رسيده و در غياب ستارگان نامدارى نظير بوفون، ترزگه و حميدزيچ آرامش لازم را به دست آورده و هم اكنون در رتبه سوم جاى گرفته است تا ثابت شود تورينى ها هم براى كسب قهرمانى در فصل جارى انگيزه هاى فراوانى دارند. اين اتفاق براى قهرمان ۲۰۰۶ جهان بسيار خوشايند است چرا كه تاريخ ثابت كرده هرگاه اين ۳ تيم آماده اند تيم ملى اين كشور هم راحت تر نتيجه مى گيرد و سران فدراسيون ايتاليا و دوستداران اين كشور از رقابت ۳ تيم فوق در صدر جدول سرى A استقبال كرده و آن را عاملى براى جهش فوتبال اين كشور مى دانند. در رابطه با كسب مقام قهرمانى نيم فصل هم مى توان به جدال تورينى ها و ميلانى ها در هفته آتى سرى A اشاره كرد جايى كه اينتر در خانه از يوونتوس پذيرايى مى كند و تورينو از ميلان و قطعاً اين دوئل مى تواند در معرفى قهرمان نيم فصل مؤثر باشد.
راموس جانشين احتمالى مالدينى
باشگاه ميلان ايتاليا مى كوشد مدافع ملى پوش رئال مادريد را در فصل نقل و انتقالات زمستانى به خدمت گيرد. ميلان ايتاليا تلاش مى كند سرجيو راموس مدافع جلوزن رئال مادريد را خريدارى كرده و او را به عنوان جانشين پائولو مالدينى به هواداران خود معرفى كند. اين در حالى است كه رئال مادريد با اين انتقال مخالف است و سعى دارد در اين پروژه به نوعى انتقام ماجراى كاكا را بگيرد. راموس هنوز واكنش رسمى به اين پيشنهاد نشان نداده است
مسى: رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است
«ليونل مسى» مهاجم آرژانتينى باشگاه بارسلونا ، «رونالدينيو» برزيلى را بهترين بازيكن فوتبال جهان توصيف كرد اما به اعتقاد وى جايزه توپ طلايى بهترين بازيكن فوتبال جهان متعلق به «كريستيانو رونالدو» است. اين اظهارات در حالى است كه مسى تنها رقيب جدى هافبك پرتغالى باشگاه منچستريونايتد براى كسب اين جايزه است و با اين وصف هنوز رونالدو و خودش را بهترين بازيكن جهان نمى داند. وى در گفت و گو با روزنامه «اكيپ» فرانسه اظهارداشت: «رونالدينيو بهترين بازيكن جهان است و وقتى در كنار بهترين ها بازى كنى، همه چيز راحت تر مى شود اما در غياب ستاره بزرگى مثل او ، تمام تيم بايد براى پر كردن جاى خالى اش تلاش كند.» مسى تصريح كرد: «فكر نمى كنم بازى من تغيير زيادى كرده باشد. من هميشه با سبك مشابهى بازى مى كنم.» عضو تيم ملى فوتبال آرژانتين ادامه داد شخصاً كريستيانو رونالدو را به خاطر موفقيت هاى زيادى كه در فصل گذشته كسب كرده، به عنوان برنده توپ طلايى انتخاب مى كند. رونالدينيو در رقابت هاى فصل جارى عملكرد درخشانى در تيم ميلان داشته و به روزهاى طلايى سابق بازگشته است.
بازی امشب تورینو - میلان رو شبکه 3 پخش میکنه ؟
سایت صدا و سیما درست باز نشد که ببینم شبکه 3 بازی رو پخش میکنه یا نه !
بازی امشب تورینو - میلان رو شبکه 3 پخش میکنه ؟
سایت صدا و سیما درست باز نشد که ببینم شبکه 3 بازی رو پخش میکنه یا نه !
نه متاسفانه :41:
فقط بارسا با ختافه رو نشون میده :41:
یه خورده دیره، ولی بهتر از هیچیه..
Milan 1 - 0 Chievo
زننده ی گل : کاکا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به امید برد امشب میلان..
...............................
میلان 2 - 2 تورینو
گلهای میلان رو پاتو و رونالدینیو زدن
خیلی حیف شد....
اخه چرا مساوی..؟؟؟
h_starboy
24-11-2008, 10:28
خیلی حیف شد. من بازیو دیدم میلان خوب بازی کرد. حقمون برد بود.
داور هم که گند یه پنالتی ۱۰۰ ٪ رو برای ما نگرفت ولی دقیقا همون صحنه رو واسه اونا پنالتی گرفت.
چشم به روزهای آینده داریم..
میلان هم که به تیم های پایین جدول امتیاز میده و از تیم های بالای جدول امتیاز میگیره..
به امید قهرمانی..
بازی بعد میلان با پالرمو هست
این بازی هم میلان مهمان هست و باید توی سیسیل بازی کنه
به امید پیروزی میلان
كالادزه معذرت خواهى كرد
آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان بارها تأكيد كرده با وجود مشكلات زيادى كه در داورى هاى فوتبال ايتاليا وجود دارد هيچ يك از اعضاى تيم روسونرى حق ندارند بعد از هر مسابقه نسبت به قضاوت مردان سياه پوش انتقاد كنند. بعد از آنكه ميلان يكشنبه شب گذشته با چند اشتباه بزرگ استفانو نارينا پيروزى را با تساوى عوض كرد. كا خا كالادزه مدافع گرجستانى روسونرى بشدت از قضاوت نارينا انتقاد كرد و آن را افتتاح ناميد اما بعد از تذكر گاليانى، او بلافاصله معذرت خواهى كرد و اذعان داشت به دليل اينكه عصبانى بوده اين حرف ها را زده وحالا هم متأسف است از بابت حرف هايى كه در مورد داورى زده است.
انگلستان ۲۰۰۸ به مانند ميلان ۱۹۹۰!
«فابيو كاپلو» سرمربى تيم ملى فوتبال انگلستان براين باور است كه تيم تحت هدايت وى، هم رديف با تيم باشگاه ميلان ايتاليا در دهه ۱۹۹۰ و حتى بهتر از آن است. روزنامه «نيوز آوذ ورلد» به نقل از كاپلو نوشت: شباهت هاى زيادى ميان تيم ملى فوتبال انگلستان و تيم «شكست ناپذير» ميلان در دهه ۹۰ مى بيند كه ظرف ۵ سال به ۴ قهرمانى در سرىa دست يافت و بارسلونا را در فينال ليگ قهرمانان سال ۱۹۹۴ با برترى ۴ بر صفر شكست داد. تيم ميلان در آن سال ها، شمارى از بهترين ستارگان تاريخ فوتبال شامل ماركو فان باستن، رود گوليت، پائولو مالدينى و فرانكو باره سى را در اختيار داشت. اين تيم به مدت ۲ سال در ديدارهاى خانگى اش مغلوب نشد كه شامل ۵۸ مسابقه از ماه مه سال ۱۹۹۱ تا ماه مارس ۱۹۹۳ بود. اكنون كاپلو به اين نتيجه رسيده كه تيم «سه شير نشان» انگلستان بعد از ۵ پيروزى پياپى همان جنگندگى، انگيزه، انسجام و اراده را داراست. وى اظهار داشت: «روحيه اين گروه از بازيكنان بهتر از هر تيمى است كه قبلاً داشته ام. وقتى كارم را با ميلان شروع كرده بودم، روحيه خاصى را در آنان ديدم كه توانستيم موفقيت هاى بزرگى را كسب كنيم.» به اعتقاد كاپلو، «اعضاى يك تيم همه با هم پيروز مى شوند و با هم شكست مى خورند اما فقط با همبستگى مى توان كارهاى بزرگ انجام داد و بدون چنين روحيه اى، كسب موفقيت غيرممكن است.» وى برهمين اساس به اين باور رسيده كه «تيم انگلستان چنين روحيه اى را داراست و مى تواند در سطح بهترين تيم هاى جهان بازى كند.» آخرين آرزوى او قهرمانى در جام جهانى ۲۰۱۰ با تيم انگلستان است: «من در نخستين سال حضور در اين كشور به اغلب چيزهايى كه مى خواستم دست يافته ام. اما هنوز يك آرزو دارم. اينكه در ورزشگاه ومبلى هم بازى خوبى مثل ديدارهاى خارج از خانه انجام دهيم. بزرگترين آزمون پيش روى تيم هم، ديدار بعدى با تيم اوكراين در مرحله مقدماتى جام جهانى است.»
ستارگان فوتبال و روياى كشيش شدن
كاكا، ستاره برزيلى باشگاه ميلان كه در سال ۲۰۰۷ به عنوان بهترين فوتباليست جهان برگزيده شد، قصد دارد، پس از پايان فعاليت حرفه اى خود، كشيش پروتستان شود. كاكا، هافبك برجسته تيم ملى فوتبال برزيل كه سال ها است در خدمت باشگاه ايتاليايى ميلان قرار دارد، در گفت وگويى با نشريه ورزشى «گازتا دلو اسپرت» ضمن ابراز تمايل به كشيش شدن، اظهار داشته است: «من به انجيل عشق مى ورزم و به خاطر اين شيفتگى، دوست دارم كه وقت خود را صرف مطالعه و تفحص آن كنم.» وى مى افزايد: «من دوست دارم كه به انسان هاى پيرامون خودم بگويم و نشان دهم كه خدا، چه تأثيراتى مى تواند بگذارد. من با ديگر بازيكنان باشگاهم و تيم ملى فوتبال برزيل هم درباره خدا صحبت مى كنم.» البته روى آوردن به شغل «كشيش» رويايى نيست كه فقط كاكا در سر مى پروراند. زى روبرتو، هافبك برزيلى باشگاه آلمانى بايرن مونيخ، نيز مايل است كه پس از پايان فعاليت حرفه اى خود به عنوان فوتباليست، فصل تازه اى را در زندگى خود به عنوان كشيش آغاز كند. اين فوتباليست ۳۴ ساله برزيلى به تازگى در گفت وگويى با نشريه ورزشى «اسپرت بيلد» اظهار داشته: «من مى توانم به خوبى تصور كنم كه بعد از خاتمه فعاليت حرفه اى، كشيش بشوم. من در اين رابطه پرس وجو كردم و بايد براى تحقق اين امر، ۴سال در رشته الهيات تحصيل كنم.» زيروبرتو در اين گفت وگو همچنين خاطرنشان ساخته است: «اين چيزى است كه واقعاً مرا ارضاء مى كند. مذهب براى من بسيار مهم است و كمك كردن به ديگر انسان ها از طريق چنين شغلى باعث خوشبختى من است.»
pmg_acmilan
26-11-2008, 11:45
دور رفت مرحله گروهی رقابتهای جام یوفا : پنجشنبه ساعت 23
h_starboy
26-11-2008, 11:59
پخش بازی پورتس موث - میلان
ساعت 23:35
از
Polsat Sport
Conto TV1
ممنون دوست عزیز
ولی اگه میشه فرکانس این کانال دومی رو بذار
چون اصلا نمی دونم کانال کجاست ؟؟؟؟
باز هم ممنون
رئال خواهان الکساندر پاتو:
به نقل از روزنامه ال موندو دیپورتیو...
به نقل از این روزنامه رئال مادرید با ارائه پیشنهاد 45 میلیون یورویی به میلان خواهان ستاره برزیلی جوان میلان شده است
البته رئال لیست بلندی از مهاجمین تهیه کرده و هر دفعه یک نفر کاندید میشه
Alireza Taji
27-11-2008, 10:43
پيشنهاد ۱۳۰ميليون يورويي براي كاكا و بوفون
ایرنا-در حاليكه باشگاههاي اروپايي منتظر حراجي ماه ژانويه هستد تا بازيكنان مورد نظر خود را به قيمت مناسب خريداري كنند، مالكان متمول باشگاه منچسترسيتي انگليس مايلند كه هرچه زودتر ستارهها را ولو با قيمتهاي نجومي شكار كنند. شنيدهها حاكي از پيشنهاد ۱۳۰ميليون يورويي تيم منچسترسيتي براي خريد جيانلوئيجي بوفون دروازه بان تيم يوونتوس و كاكا مهاجم برزيلي تيم آ.ث ميلان است و با چنين مبلغ هنگفتي هيچ بعيد نيست كه هر دو بازيكن در ماه ژانويه از ليگ ايتاليا خداحافظي كنند.
به گزارش ايرنا به نوشته روزنامه ديلي تلگراف، بعد از خريداري باشگاه منچسترسيتي توسط
شيخ منصور بن زايد النهيان، انتقال بوفون به ايسلند نقل محافل خبري شد.
اين روزنامه مدعي است كه باشگاه منچستر مبلغ گزافي را براي هر دو بازيكن كنار گذاشته تا بتواند دو باشگاه ايتاليايي را متقاعد به چشم پوشي از ستاره هايشان كند.
پيشنهاد ۶۵ميليون يورو براي بوفون و همين مبلغ براي كاكا ظاهرا هر دو باشگاه را ميتواند وسوسه كند.
منچسترسيتي با وجود مالكان جديدش ميخواهد تيم رويايي تشكيل دهد كه هدف آن، قهرماني در ليگ برتر انگليس و قهرماني در چمپيونز ليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) در بلندمدت است.
Alireza Taji
27-11-2008, 10:48
می ترسم میلان حماقت کنه و کاکا را از دست بده!
این منچستر سیتی هم داره گند میزنه به فوتبال
من همیشه از تیمهای که فکر میکنند می تونند همه چیز را بخرنند متنفر بودم!
بعد از رئال و چلسی حال نوبته منچستر سیتی هست که به یک باشگاه بازیکن دزد تبدیل بشه.
Alireza Taji
27-11-2008, 10:52
ميلان سراغ گالاس رفت!
رابطه آشفته ويليام گالاس و آرسن ونگر يكى از سوژه هاى داغ رسانه هاى اروپايى است. بعد از آنكه مربى فرانسوى آرسنال بازوبند كاپيتانى را از مدافع هموطن خود گرفت و آن را به فابرگاس سپرد اولين جرقه را در ذهن باشگاه هايى كه خواهان اين بازيكن هستند زد و يكى از تيم هايى كه علاقه زيادى به خريد گالاس دارد ميلان ايتالياست. آنچلوتى از مد ت ها قبل خواهان خريد اين بازيكن فرانسوى بوده و حالا بهترين فرصت براى آنها به دست آمده تا ويليام گالاس را در اختيار بگيرند. ميلانى ها در تابستان گذشته ۲ بازيكن به نام هاى متيو فلامينى و فيليپ سندروس را از آرسنال خريدند كه تا به اين لحظه هر ۲ بازيكن درگير رهايى از آسيب ديدگى هستند جالب اينكه سندروس يك بازى هم براى ميلان انجام نداده است.
Alireza Taji
27-11-2008, 10:54
در ميلان راضيام اما...
سيدورف: آينده را كسي نديده است
هافبك هلندي ميلان از علاقه خود به فوتبال جزيره خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كلارنس سيدورف هافبك هلندي و 32 ساله ميلان به روزنامه Daily Mail گفت: «به بازي در ليگ برتر انگليس علاقه دارم. كدام بازيكن است كه به اين مساله علاقهمند نباشد؟ ليگ برتر يكي از بهترين ليگهاي جهان است. من در ميلان راضي و خوشحال هستم اما، كسي هرگز آينده را نديده است.»
سيدورف ادامه داد: «پيشرفت رقابتهاي ليگ برتر طي پنج سال گذشته باورنكردني بوده است. فوتبال در انگليس جذاب است و كيفيت بالاتري نسبت به ساير ليگها دارد. من از تماشاي فوتبال انگليس لذت ميبرم.»
در حال حاضر باشگاههايي همچون اورتون و منچسترسيتي آماده ارايه پيشنهاد به سيدورف در ماه ژانويه هستند.
h_starboy
27-11-2008, 12:20
ممنون دوست عزیز
ولی اگه میشه فرکانس این کانال دومی رو بذار
چون اصلا نمی دونم کانال کجاست ؟؟؟؟
باز هم ممنون
Frequency 11296 Mhz
Symbolrate 27500
Fec 3/4
Polarization Horizontal
البته نمیدونم باز میشه یا نه ولی پلست تا دیروز باز بود.
از علیرضا و h_starboy عزیز ممنونم
دستتون درد نکنه
راستی من که فکر نمی کنم میلان کاکا رو از دست بده و در ضمن خود کاکا هم راضی نمیشه بره من سیتی
تیم قحطیه مگه...!!!!!!
کاکا رئال نرفت چه برسه به من سیتی
h_starboy
28-11-2008, 00:24
از علیرضا و h_starboy عزیز ممنونم
دستتون درد نکنه
راستی من که فکر نمی کنم میلان کاکا رو از دست بده و در ضمن خود کاکا هم راضی نمیشه بره من سیتی
تیم قحطیه مگه...!!!!!!
کاکا رئال نرفت چه برسه به من سیتی
خواهش میکنم. منم میگم نمیره. مطمئنم نمیره.
نیمه اول 0-0
ایشالا نیمه دوم میزنیم.
h_starboy
28-11-2008, 01:08
وااااااااااااااای دقیقه ۶۲ گل خوردیم.
الان دقیقه ۷۳ و هنوز ۱-۰ عقبیم.
خدا کنه بزنیم.
h_starboy
28-11-2008, 01:15
گل دوم رو هم خوردیم. دقیقه ۷۳
وااااااااااای
الان دقیقه ۸۲.
:18: :37: :37: :42:
h_starboy
28-11-2008, 01:21
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللل رونالدینیو ۸۴
خدا کنه یکی دیگه بزنیم.
h_starboy
28-11-2008, 01:31
اینزاگی عاشقتم اینزاگی نوکرتم اینزاگی به مولا چاکرتم.
گل دوم دقیقه ۹۲ . واااااااااااااای چه حالی داد. دمشون گرم. دمشون گرم.
h_starboy
28-11-2008, 01:35
خداروشکر مساوی کردیم. چه تعویضایی میکنه این آنجلوتی. بابا اینکاره. حال کردم باهاش.
بابا ایول
دم هر دوشون گرم
فورزا سوپر پیپو
فورزا رونی
فورزا میلان
راستی باز هم ممنون
ولی اگه گلها رو برای دانلود بذاری خیلی خوب میشه
من که نتونستم لینکشون رو پیدا کنم
چه میکنه رونالدینیو:
این هم گل رونالدینیو که روی ضربه ازاد استثنایی بود
نگاه کنید حال کنید
البته مال سایت youtube هست
این هم گل اینزاگی
این هم از سایت youtube هست
این یکی رو خودم هنوز ندیدم
این هم نمرات بازیکنان میلان در دیدار مقابل پورتموث :
Dida 6.0
Gianluca Zambrotta 5.0
Luca Antonini 5.5
Giuseppe Favalli 6.5
Philippe Senderos 6.5
Emerson 6.0
Gennaro Gattuso 6.5
Mathieu Flamini 7.0
Kaka 6.0
Andrei Shevchenko 5.0
Filippo Inzaghi 8.0
Subs
Alexandre Pato 7.0
Ronaldinho 9.0
Clarence Seedorf 8.0
Alireza Taji
28-11-2008, 02:55
ببین کار میلان به کجا رسیده که با گرفتن یک تساوی جلوی یک تیمه درجه دو لیگ انگلستان باید به هم تبریک بگیم!
گل رونالدینو را دیدم واقعا قشنگ زد
فیلیپو هم مثل همیشه فرصت طلب بود.
دمش گرم خیلی بد بود اگر جلوی همچین تیمی میلان می باخت.
الان هر تیمی جلوی میلان قرار می گیره بهترین بازیشو به نمایش میذاره
دیگه مثل قدیما نیست و تیما قویتر شدن
تازه بازی توی زمین حریف بود و پورتموث هم برای این که شانسی داشته باشه باید حتما بازی رو میبرد
برای همین بهترین بازیشو ارائه کرد
البته میلان میتونه بهتر از این بازی کنه...ولی بنظر من خیلی خوب بود
Alireza Taji
28-11-2008, 03:23
چرا رونالدینیو ذخیره بوده؟
شوچنکو چطور بازی کرد؟
الان هر تیمی جلوی میلان قرار می گیره بهترین بازیشو به نمایش میذاره
دیگه مثل قدیما نیست و تیما قویتر شدن
تازه بازی توی زمین حریف بود و پورتموث هم برای این که شانسی داشته باشه باید حتما بازی رو میبرد
برای همین بهترین بازیشو ارائه کرد
البته میلان میتونه بهتر از این بازی کنه...ولی بنظر من خیلی خوب بود
این وضعیت برای تمام تیمهای بزرگ هست
تیمهای کوچک همیشه جلوی بزرگان خوب بازی می کنند اما این دلیل نمیشه میلان با این هم ابهت جلوی یک تیم درجه دو انگلیس 2 گل عقب بیفته.
فقط میلان نیست که مساوی میکنه
همین رئال یا بارسا هم مساوی می کنن
یا همین ارسنال که استون ویلا و من سیتی بردنش
یک تیم که نمی تونه همه بازیهاش رو ببره
از h_starboy بابت گزارش لحظه به لحظه بازی ممنون.
از x_fashist_x هم بابت امتیاز بازیکن ها و گل های بازی ممنون..
گل های بازی
گل اول میلان توسط رونالدینهو، دقیقه 84
حجم : 19 مگابایت
گل دوم میلان توسط اینزاگی، دقیقه 92
حجم : 25 مگابایت
اینم دو تا گلی که پورث موس زده :
ممنون عماد جان
کسی وضعیت جدول گروه میلان توی جام یوفا رو میدونه
کی اوله کی دومه؟؟؟؟
کجا میشه جدول رو دید؟
جدول جام یوفا
اون pld مال تعداد بازیهاست دیگه؟؟؟؟
ولی برای تداوم صدرنشینی باید حتما ولفسبورگ رو ببریم
راستی باز هم ممنون
آره. تعداد بازیهاست.
میلات تا الآن 3 بازی کرده و 7 امتیاز گرفته..
ولفسبورگ رو حتماً باید ببریم..
خواهش میکنم..
رونالدينيو در انتظار دل پيه رو
با گذشت زمان رونالدينيو توانسته بازى هاى خوبى را براى ميلان ارائه دهد و گل هاى ارزشمندى را وارد دروازه حريفان كند. ستاره برزيلى روسونرى كه در بازى مقابل پورتس موث پايه گذار تساوى ميلان شد در حالى كه چهاردهم دسامبر آينده ميلان و يوونتوس در رقابت هاى سرى a به مصاف هم خواهند رفت رونالدينيو به انتظار رويارويى با كاپيتان محبوب بانوى پير است. او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: الكسى بازيكنى است كه من هميشه او را مورد ستايش قرار مى دهم او بازيكن بزرگى است و فكر مى كنم مبارزه با او براى كسب امتياز خيلى زيبا باشد و با اطمينان مى گويم وجود بازيكنى مثل او براى هر تيمى حائز اهميت است.
اينزاگى: همه كاكا را دوست دارند
فيليپو اينزاگى مهاجم تيم فوتبال ميلان هرگونه احتمال براى پيوستن كاكا به تيم هاى چلسى و منچسترسيتى را رد كرد. وى در گفت و گو با شبكه اسكاى اظهار داشت: «نمى توانم كاكا را در پيراهن تيم ديگرى ببينم. همه اينجا او را دوست دارند و او هم از محيطى كه در آن قرار دارد راضى و خشنود است. من مى دانم چه چيزى در ذهن او مى گذرد. شما خواهيد ديد كه او چه كار خواهد كرد. مطمئن باشيد همانند من با پيراهن روسونرى از فوتبال خداحافظى خواهد كرد.»
رونالدينيو: ميلان، نقطه عطفى برايم بود
pa- رونالدينيو ستاره مصدوم بارسا و مهاجم تازه وارد ميلان از نمايش هاى زيباى اين فصل خود ابراز رضايت كرد.
اين بازيكن ۲۸ ساله كه يكى از اصلى ترين عوامل قهرمانى بارسلونا در لاليگا و ليگ قهرمانان سال ۲۰۰۶ محسوب مى شود، در نهايت پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدوميت در جمع آبى و انارى پوشان، تابستان امسال به روسونرى آمد. برنده توپ طلاى سال ۲۰۰۵ در سال هاى حضور خود در باشگاه كاتالونيا به تدريج با از دست دادن آمادگى اش، جاى خود را در تركيب بارسا از دست داده و در اكثر ديدارها محكوم به نيمكت نشينى شد. او همچنين در اين دوران از انتقادات رسانه هاى اسپانيا نيز در امان نبود و همواره به تنبلى و ناآمادگى متهم مى شد. على رغم تمام اين مشكلات ملى پوش برزيلى، خاطرات خوبى را از اسپانيا به ياد دارد. وى در مصاحبه با سايت اختصاصى ميلان گفت: «خوشحالم كه فرصت حضور در تيم ايتاليايى را پيدا كرده ام.
اگرچه سال هاى اخير نيز با حضور در باشگاه پرافتخارى چون بارسلونا به تجربيات چند ساله خود افزودم اما فكر مى كنم ميلان برايم بهترين تيم اروپا است و همواره لحظات شاد و خوبى را برايم رقم زده است. تيمى متشكل از بازيكنان برتر سراسر جهان كه در كنار آنها تيم منسجمى راساخته ايم. به آينده خوشبين هستم و معتقدم حضور در روسونرى فصل جديدى را در كارنامه حرفه اى ام به وجود خواهد آورد. هيچ بازيكنى در تمام طول بازيگرى اش بهترين نبوده است. من نيز از اين مقوله مستثنى نيستم اما از ديدگاه خودم پس از يك سال ناكامى در بارسلونا اين فصل فوق العاده بازى كردم و به گل هاى بسيارى نيز دست يافتم. در ميلان احساس مى كنم همچون ديگر اعضاى تيم يكى از برترين هاى زمين هستم.»
ميلان بدون كاكا در پالرمو
Channel 4 - ميلان كه با عملكرد درخشان خود در اين فصل با اختلاف ۳ امتياز نسبت به اينتر صدرنشين در جايگاه دوم جدول قرار دارد، در ديدار امشب مقابل پالرمو در حالى به ميدان مى رود كه كاكا ستاره برزيلى خود را به دليل محروميت در تركيب نخواهد داشت.
mehdi30nema
30-11-2008, 10:35
[x_fashist_x
آقا ممنون خيلي زحمت ميكشي .
pmg_acmilan
30-11-2008, 13:23
امشب ساعت 23
پخش زنده از شبکه سه
اگه پخش نکرد نگید عماد خالی بسته ها. کار شبکه سه که حساب کتاب نداره !
h_starboy
30-11-2008, 15:54
ایشالا میبریم.
خواهش می کنم مهدی خان
قابلی نداره....تاپیک برای اطلاع رسانیه دیگه
---------------------------------------------------
نه عزیز
بازی میلان و پالرمو رو نمیذاره....هیچی هم توی اعلام برنامه ها گفته نشد
من هم سایت شبکه 3 رفتم ولی توی تلتکست چیزی نیست
امروز هم توی اعلام برنامه ها چیزی نگفت
این هم نتایج پایانی بازی های سری آ:
AS Roma 1 - 0 Fiorentina
Atalanta 2 - 0 Lazio
Cagliari 1 - 0 Sampdoria
Genoa 1 - 1 Bologna
Inter Milan 2 - 1 Napoli
Siena 1 - 0 Torino
Udinese 0 - 1 Chievo
دقیقه 70 میلان 2 بر صفر از پالرمو عقبه
کاوانی در دقیقه های 50 و 59 گل زده
دقیقه 85 میلان 0-3 پالرمو
خاک توی اون سرت انجلوتی
دقیقه 88
میلان 1-3 پالرمو
گل میلان رو رونالدینیو زد
گل سوم پالرمو رو هم سیمپلیسیو
میلان چرا اینجوریه ؟
با این همه مهره ای که داره، اینجوری باید بازی کنه ؟! :41:
اینو باید به کارلتو گفت
معلوم نیست داره چه ...... میخوره؟؟؟
مرتیکه ...گورش رو گم کنه بیرون بجاش رایکارد یا فن باسن رو بیارن
خدا کنه بعد این فصل بندازنش بیرون
اینتر هم که برد ,
خیلی بد شد !
اره دیگه تا وقتی این مرتیکه انجلوتی هست همینه
خاک توی اون سرش کنن که با این همه مهره هم نمیتونه نتیجه بگیره
بجای این که بیا با دو مهاجم بازی کنه فقط از یک مهاجم استفاده می کنه
یکی نیست بگه تویی که میترسی ... میخوری میای مربی گری میکنی
میلان بجای بازیکن خریدن توی نیم فصل این کارلتو عوضی رو بندازه بیرون جاش یه مربی هجومی بیاره
ما که نتونستیم بازی رو ببینیم..
ولی اینجور که تو اعصابت خورده، معلومه میلان بد بازی کرده..
جدای از نتیجه، میلان چه جوری بازی میکرد ؟
بد بازی میکرد یا بد بازی نکرد، فقط نتیجه رو واگذار کرد ؟
Alireza Taji
01-12-2008, 01:31
گند بزنند به این انجلوتی
میگم تیم خوب بازی نمی کنه و تخمی داره پیروز میشه میگید چرا از این حرفها میزنه بابا این میلان دو فصله تو بحران هست فرصت دادن به مربی هم حدی داره یک تیم با این همه ستاره اون وقت باید 3 تا گل بخوره؟
این تیمه... پس مدافعانش چه غلطی می کنند که در دو بازی اخرشون 5 گل می خورند؟
این انجلوتی باید فصل پیش که گند زد به تیم اخراج میشد.
h_starboy
01-12-2008, 09:02
بجای این که بیا با دو مهاجم بازی کنه فقط از یک مهاجم استفاده می کنه
یکی نیست بگه تویی که میترسی گوه میخوری میای مربی گری میکنی
میلان بجای بازیکن خریدن توی نیم فصل این کارلتو عوضی رو بندازه بیرون جاش یه مربی هجومی بیاره
آره هر فصل گند میزنه ولی نمیندازنش بیرون. تازه ازش خفن حمایت میکنن. چرا !!! نمیدونم!!!
خیلی ترسو بازی در میاره. شوا رو آورد تو مثلا ولی دوباره یه بازیکن تدافعی مثل امرسون رو آورد که خدای نکرده دفاعش ضعیف نشه. حالم ازش به هم میخوره. احمق کودن.
h_starboy
01-12-2008, 09:05
مربی یعنی رافا بنیتز. حداقل خیلی حالیشه که چطور دفاع کنه و به موقعش گل بزنه نه مثل این ترسووووووو.
به نظر من مانچینی مربی خوبیه یا فان باستن یا ... فقط اینو بندازن بیرون.
Alireza Taji
01-12-2008, 10:00
این انجلوتی از اون خر شانسها هست تا بحث اخراجش مطرح میشه میلان دو تا بازی را می بره و مجدد بحث اخراجش کنار گذاشته میشه.
امیدوارم این بار یک فکر اساسی بکنند برای این تیم.
من بدم نمیاد ریکارد به میلان بیاد
pmg_acmilan
01-12-2008, 12:23
من با همتون مخالفم
تمام تیم های بزرگ فراز و نشیب دارن ، همین دیشب چلسی به آرسنال در زمین خودش باخت یا رئال به ختافه و ...
بعضی مواقع کمی حوصله هم لازمه ، تازه اتفاق خاصی نیفتاده ، تیمهای بزرگ به این جور باخت ها احتیاج دارن
من قول می دم این تیم امسال با همین مربی قهرمان میشه
پس اینقدر جوش نزنین , به آینده امیدوار باشین...
بازی بعد ، در جام حذفی ( چهارشنبه )
Milan - lazio
بعضی مواقع کمی حوصله هم لازمه ، تازه اتفاق خاصی نیفتاده ، تیمهای بزرگ به این جور باخت ها احتیاج دارن
حرفت درست، ولی صحبت بچه ها اینه که چرا میلان با این همه مهره باید اینجوری بازی کنه ؟
به قول h_starboy چرا اینقدر ترسو بازی در میاره ؟ این همه مهره داره ! همشون هم آماده. پس چرا باید بازیهاش رو با 1 گل میبره ؟
یه همچین تیمی، باید با تیم های آخر جدول مساوی کنه ؟!
من بدم نمیاد ریکارد به میلان بیاد
رایکارد مگه با رونالدینهو مشکل نداره ؟!
رایکارد بعضی وقتا الکی با بازیکن ها لج میکنه. ولی مربیه خوبیه..
mehdi30nema
01-12-2008, 15:22
خاک توی اون سرت انجلوتی
كاملا تاييد ميشه
جدول سری آ
h_starboy
01-12-2008, 21:09
حرفت درست، ولی صحبت بچه ها اینه که چرا میلان با این همه مهره باید اینجوری بازی کنه ؟
به قول h_starboy چرا اینقدر ترسو بازی در میاره ؟ این همه مهره داره ! همشون هم آماده. پس چرا باید بازیهاش رو با 1 گل میبره ؟
یه همچین تیمی، باید با تیم های آخر جدول مساوی کنه ؟!
من به خاطر این بازی نگفتم بلکه ۲ فصله که موافق رفتنه آنجلوتیم. کلا از مربی های ترسو خوشم نمیاد. تا جلو میوفته زود یه مدافعی چیزی میاره تو تازه بعضی وقتها که عقب هم هستیم باز یه مهاجم میکشه بیرون یکی دیگه میاره. من دیدم تو این مواقع بازیکن دفاعی هم آورده. شاهکاره به خدا کاراش.
البته قبول دارم بعضی وقت ها این کاراش خفن جواب داده ولی من اینجوری دوست ندارم.
Alireza Taji
01-12-2008, 22:16
میلان تو بحران هست
این بحران هم دو ساله گریبان تیم را گرفته
انجلوتی شاید مربی خوبی باشه اما دیگه دستش تو میلان رو شده
تیم نیاز به یک خون تازه داره
تیم نیاز به یک خون تازه داره
منم با این جمله موافقم..
میلان خیلی ترسو بازی میکنه.
چلسی فطل قبل مورینیو رو داشت، مورینیویی که الآن تو اینتر کولاک کرده. ولی همین مورینیو فصل قبل خیلی با چلسی بد کار میکرد. الآن هم چلسی داره خوب کار میکنه و هم مورینیو..
میلان نیاز به یه شک داره. میلان خیلی تکراری شده ! باید انجلوتی رو عوض کنن.
من از آنجلوتی خیلی خوشم میاد، ولی به قول علیرضا، دیگه دست آنجلوتی رو شده..
آنچلوتى: در لحظه مهمى باختيم
كارلو آنچلوتى مربى ميلان از شكست ۳ بر يك مقابل پالرمو شوكه شده است با اين حال هنوز هم اعتقاد دارد كه تيمش در ادامه راه مى تواند اين نتايج را جبران كند. آنچلوتى در پايان اين مسابقه گفت: در اين بازى همانى نبوديم كه دوست داشتيم و در دفاع هم اصلاً خوب نبوديم. ريتم بازى تيم درست نبود و ما در جهت مخالف حركت مى كرديم. با اين حال اعتقاد دارم كه با يك شكست از كورس اسكودتو فاصله نگرفته ايم اما به هر حال در يك لحظه با اهميت ليگ متحمل اين باخت شديم. ما اكنون در مرحله اى قرار داريم كه بايد خيلى مواظب باشيم و از بازى هايمان نهايت بهره را ببريم. رقابت ها طولانى است و زمان براى جبران اين نتايج را داريم و نبايد اجازه دهيم فاصله با اينتر بيشتر شود.
مشورت مربى ميلان با كاپلو
سران رئال مادريد بار ديگر از كارلو آنچلوتى به عنوان گزينه نخست جانشينى برند شوستر آلمانى نام برده اند اما بعيد به نظر مى رسد كه مربى ميلان تا قبل از اتمام قراردادش كه تا پايان ژوئن ۲۰۱۰ خواهد بود تيم روسونرى را ترك كند. با اين حال روزنامه كوريره دلاسرا از تماس آنچلوتى با فابيو كاپلو خبر داد كه بى ربط به درخواست مسئولان رئال مادريد است. اين روزنامه نوشت كارلتو در يك تماس تلفنى با سرمربى ايتاليايى تيم ملى انگلستان در رابطه با رفتن به رئال مشورت كرده است كه از قرار معلوم دن فابيو تمام سعى خود را به كار گرفته تا مانع از اين انتقال شود. كاپلو كه ۲ دوره مربيگرى رئال را به دست داشته است با شرح وضعيت تيم مادريدى به او توصيه كرده تا به اين پيشنهاد فكر هم نكند.
آنچلوتى: اين شكست به ما كمك مى كند
Channel4- كارلو آنچلوتى مربى ميلان معتقد است شكست روسونرى مقابل پالرمو در ادامه فصل كمك زيادى به تيم خواهد كرد.
قرمز و مشكى پوشان ميلان مقابل پالرمو ۳-يك شكست خوردند تا با ۲۷ امتياز در رتبه سوم جدول رده بندى سرى A قرار بگيرند.
آنچلوتى معتقد است كه تيمش در اين ديدار انگيزه كافى براى كسب ۳ امتياز بازى را نداشت. وى گفت: «تيم در طول بازى فرصت هاى زيادى را در اختيار پالرمو قرار داد و آنها نيز از اين فرصت ها به خوبى استفاده كردند. در اين بازى هيچ يك از بازيكنان ما انگيزه بالايى براى ارائه يك بازى زيبا نداشتند. برخلاف ما پالرمو سراسر انگيزه بود و به دنبال آن بود كه فرصت هاى بيشترى روى دروازه ايجاد كند و گل هاى بيشترى نيز به ثمر برساند.»
اين شكست، پس از باخت ۲ - صفر مقابل جنوا در ماه سپتامبر نخستين باخت ميلان در همه رقابت ها محسوب مى شود. پيش از اين بازى آنها موفق شده بودند در ۱۲ بازى به پيروزى برسند و ۴ بازى را با تساوى پشت سر بگذارند.
آنچلوتى در ادامه افزود: «اين شكست بدون ترديد براى ما باختى سنگين به حساب مى آيد در حال حاضر در شرايط خوبى از نظر روحى قرار داريم پيش از اين شكست موفق شده بوديم در بازى هاى مهمى به برترى برسيم و امتيازات خوبى را نيز از آن خود كنيم. هر چند اين باخت براى تيمى مثل ميلان سنگين است اما باعث خواهد شد كه بتوانيم مجددا به جاده موفقيت بازگرديم. در اين بازى شانس با ما يار نبود و برخلاف هميشه خيلى كند بوديم.» در اين بازى كاكا محروم بود و جنارو گتوزو به دليل مصدوميت غايب بود و اين باعث شده بود كه آنچلوتى در خط ميانى دست به تغييراتى بزند. وى در ادامه افزود: «رونالدينيو توانست در ۱۰ دقيقه پايانى چندين فرصت خوب ايجاد كند و يكى از گل ها را از روى نقطه پنالتى جبران كند. هنگامى كه پالرمو ۳ - صفر پيش بود، سرعت بازى را كم كردند و ما توانستيم يك گل را به ثمر برسانيم.
در نيمه نخست، الكساندر پاتو موفق شد يك ضربه پنالتى براى ميلان به دست آورد اما ضربه رونالدينيو توسط ماركو آمليا دروازه بان حريف مهار شد.
پالرمو 3 - 1 میلان
تک گل میلان مقابل پالرمو توسط رونالدینهو، دقیقه 82، از روی نقطه ی پنالتی :
اینم گل هایی که از پالرمو خوردیم ؛ 49' , 59' , 79' :
فوق ستارگان آث ميلان به خاورميانه مي آيند
فوق ستارگان تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا به زودي در جريان تور زمستاني خود، به امارات مي روند.
به گزارش گلف نيوز، قهرمان هفت دوره اروپا که 6 ژانويه در دبي با هامبورگ آلمان ديدار خواهد کرد، از روز 29 دسامبر تور زمستاني خود را به امارات شروع مي کند.
آث ميلان با ترکيبي شامل "کاکا" برنده سال گذشته جايزه توپ طلايي اروپا، "رونالدينيو" بهترين بازيکن سابق سال جهان، "اندري شوچنکو"، "پائولو مالديني"، "کلارنس سيدورف" و "پاتو" قرار است وارد دبي شود.
ستاره هاي ميلان که سال گذشته هم سفر به دبي را تجربه کرده اند، از بازگشت به امارات براي تمرين و همچنين ديدار با هامبورگ هيجان زده اند.
کاکا در اين باره گفت: سال گذشته در دبي لحظات فوق العاده اي را سپري کرديم و واقعا منتظر سفر دوباره به اين شهر و بازي با هامبورگ هستيم. تمرين و بازي در مقابل مردم فوتبال دوست امارات تجربه بزرگي براي ما خواهد بود.
رونالدينيو هم تصديق کرد: چون تازه به ميلان پيوسته ام، اين اولين سفر من به دبي خواهد بود. دبي شهر منحصر به فردي است و بي صبرانه منتظر رفتن به اين شهر و بازي در آنجا هستم.
"عدنان کاظم" مسوول امور تجاري و بازرگاني بخش ايران و خاورميانه امارات در اين باره اظهار داشت: با حمايت مالي اين سفر مي توانيم دو تيم بزرگ جهان را به دبي بياوريم و به فوتبال دوستان اماراتي شانس تماشاي بهترين بازيکنان جهان از نزديک را بدهيم.
اردوي تمريني آث ميلان در امارات از 29 دسامبر تا 7 ژانويه برگزار مي شود و اين تيم روز 6 ژانويه در دبي به مصاف هامبورگ خواهد رفت.
منبع : ایرنا
pmg_acmilan
03-12-2008, 10:11
امشب در جام حذفی ساعت 23
ایشاا.. اینبار هم لازیو رو میزنیم..
بازی رو شبکه 3 میذاره یا نه؟؟؟؟
بازی رو شبکه 3 میذاره یا نه؟؟؟؟
بله،نشون میده
توی اعلام برنامه ها گفته شد یا توی سایت شبکه 3 دیدی؟؟؟؟
توی سایت بدرد نمیخوره همیشه الکی بوده
من الان تلتکست رو که نگاه کردم چیزی ننوشته بود
این هم بازیکنان میلان در بازی با لاتزیو
Milan: Dida, Antonini, Senderos, Kaladze, Favalli; Cardacio, Emerson, Flamini; Kakà, Seedorf; Shevchenko
هم تو سایت زده هم خود شبکه 3 نوشت
هم تو سایت زده هم خود شبکه 3 نوشت
پس خدا رو شکر..
بالاخره یه بازیه میلان رو میبینیم..
این سایت شبکه سه، همش خالی بنده..
واسه بازی قبلیه میلان هم همینطوری خالی بسته بود..
باختییییییییییییییییییییی یییییییم
به سلامتی
تبریک میگم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تقصیر اون امرسون خر بود
اگه اخراج نمی شد اینطوری نمی شد
حالا عیبی نداره
جام حذفی زیاد مهم نیست
اصل اینه که میلان توی سری آ و جام یوفا نتیجه بگیره
خدا کنه بعد این باختها انجلوتی یه چیزایی توی اون مخش بره...
به امید برد مقابل کاتانیا....
Forza milan
۶ ژانويه ميلان - هامبورگ در دوبى
فوق ستارگان تيم ميلان به زودى در جريان تور زمستانى خود به امارات مى روند. قهرمان ۷ دوره اروپا كه ۶ ژانويه در دوبى با هامبورگ آلمان ديدار خواهد كرد، از روز ۲۹ دسامبر تور زمستانى خود را به امارات شروع مى كند. ميلان با تركيبى شامل «كاكا» برنده سال گذشته جايزه توپ طلايى اروپا،«رونالدينيو» بهترين بازيكن سابق سال جهان، «اندرى شوچنكو»، «پائولو مالدينى»، «كلارنس سيدورف» و «پاتو» قرار است وارد دوبى شود.
ستاره هاى ميلان كه سال گذشته هم سفر به دوبى را تجربه كرده اند، از بازگشت به امارات براى تمرين و همچنين ديدار با هامبورگ هيجان زده اند. كاكا در اين باره گفت: سال گذشته در دوبى لحظات فوق العاده اى را سپرى كرديم و واقعا منتظر سفر دوباره به اين شهر و بازى با هامبورگ هستيم. تمرين و بازى مقابل مردم فوتبالدوست امارات تجربه بزرگى براى ما خواهد بود. رونالدينيو هم تصديق كرد: چون تازه به ميلان پيوسته ام، اين اولين سفر من به دوبى خواهد بود. دوبى شهر منحصر به فردى است و بى صبرانه منتظر رفتن به اين شهر و بازى در آنجا هستم. «عدنان كاظم» مسئول امور تجارى و بازرگانى بخش ايران و خاورميانه امارات در اين باره اظهار داشت: با حمايت مالى اين سفر مى توانيم ۲ تيم بزرگ جهان را به دوبى بياوريم و به فوتبالدوستان اماراتى شانس تماشاى بهترين بازيكنان جهان از نزديك را بدهيم. اردوى تمرينى ميلان در امارات از ۲۹ دسامبر تا ۷ ژانويه برگزار مى شود و اين تيم روز ۶ ژانويه در دوبى به مصاف هامبورگ خواهد رفت
«اِگر» در راه سن سيرو
ميلانى ها براى فصل نقل و انتقالات زمستانى سخت به دنبال خريد يك مدافع پر قدرت و صاحبنام هستند و جديدترين نام در فهرست خريد روسونرى يك مدافع ۲۴ ساله است. بعد از نام هايى چون سرجيو راموس، تياگو سيلوا و ويليام گالاس اكنون از دانيل اگر مدافع ميانى تيم ليورپول به عنوان هدف جديد ميلان نام برده مى شود. به نوشته مطبوعات ايتاليايى اين بازيكن دانماركى كه در سال ۲۰۰۶ از تيم بروندبى راهى ليورپول شده بر سر تمديد قراردادش به مشكل برخورده و به نظر مى رسد با توجه به اختلافاتى كه وجود دارد هرگز قرارداد جديدى امضاء نشود. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان قصد دارد رسماً با سران ليورپول بر سر خريد اين بازيكن وارد مذاكره شود. روزنامه ها نوشتند روسونرى بين ۷ تا ۸ ميليون يورو براى خريد دانيل اگر مى پردازد.
باختیم که باختیم، فدای سرتون.. :20:
همون طوری که فاشیست گفت، هدف میلان باید سری آ و جام یوفا باشه. جام حذفی خیلی مهم نیست..
انشاا.. کاتانیا رو میبریم و به این ناکامی های اخیر پایان میدیم..
Alireza Taji
04-12-2008, 09:41
پس باختیم:2:
به زور تونستم تا دقیقه 90 بازی را ببینم بعد از گلی هم که خوردیم خوابم برد
بعضی بازیکنان میلان خیلی سخت هست بهشون بگی بازیکن حرفه ی
اخه اون چه خطاهایی بود که امرسون کرد؟
یا اون فاوالی احمق که اون پنالتی را داد
باز فاوالی خوب بازی کرد
این امرسون خیلی بد بازی کرد
ولی من به بازی با کاتانیا امیدوارم...به احتمال 80% میبریم
h_starboy
04-12-2008, 12:46
حذف شدیم. خاک بر سر این آنجلوتی ترسو با این تعویض های مزخرفی که کرد.
کی از دست این راحت میشیم. داره حالمو به هم میزنه.
مربی به این ترسویی تا حالا تو عمرم ندیدم.
حالا این خط اینم نشون امسال یوفا رو میبره و دوباره ازش حمایت میکنن.
نه دیشب هم گفتن این فصل به احتمال بسیار زیاد اخرین فصل انجلوتی هستش
اگه خدا بخواد فصل بعد یه مربی دیگه میاد
فقط خدا کنه که دونادونی نباشه
h_starboy
05-12-2008, 12:31
نه دیشب هم گفتن این فصل به احتمال بسیار زیاد اخرین فصل انجلوتی هستش
اگه خدا بخواد فصل بعد یه مربی دیگه میاد
فقط خدا کنه که دونادونی نباشه
منم حالم از دونادونی به هم میخوره. باید مغز خر خورده باشن اگه حتی فکرشم به سرشون بزنه.
من با رایکارد یا فن باستن موافقم. از مانچینی هم خوشم میاد.
شما چی ؟؟
Alireza Taji
05-12-2008, 16:55
مانچینی :13:
اما ریکارد عالی هست اما چیزی که کمی من را در مورد ریکارد به شک می اندازه اینه که در بارسا با رونالدینو به مشکل خورده بود و می ترسم در میلان با رونی به مشکل بخوره.
چند شب پیش هم که تلویزیون می گفت که رونالدینو گفته احتمال داره در تابستان به منچستر سیتی بره!
من هم با رایکارد موافقم
حالم از مانچینی به هم می خوره...اون خبر در مورد رونالدینیو هم الکیه...چون که رونی 2 3 سال با میلان قرار داد داره
h_starboy
05-12-2008, 23:38
من هم با رایکارد موافقم
حالم از مانچینی به هم می خوره...اون خبر در مورد رونالدینیو هم الکیه...چون که رونی 2 3 سال با میلان قرار داد داره
اما ریکارد عالی هست اما چیزی که کمی من را در مورد ریکارد به شک می اندازه اینه که در بارسا با رونالدینو به مشکل خورده بود و می ترسم در میلان با رونی به مشکل بخوره.
خدا کنه همینطور باشه و رونی نره و ضمنا اگه رایکارد اومد امیدوارم با رونی مشکل نداشته باشه.
اگه این مشکلا نباشه رایکارد عااااالیه.
تورس:
ممكن بود به ميلان ملحق شوم
فرناندو تورس، ستاره اسپانيايى ليورپول كه مدال برنز مراسم توپ طلايى را از آن خود كرد در مورد احتمالات پيوستنش به ميلان پيش از امضاى قرارداد با آنفيلد سخن گفت. وى اظهار كرد: ميلان خواهان جذب من بود و با باشگاهم در اين رابطه وارد مذاكره شده بود اما كار به گفت وگوى رو در رو با من نكشيد.البته آتلتيكومادريد تا پايان مذاكراتش در اين رابطه چيزى به من نگفت اما باز هم خوشحال شدم چرا كه توجه باشگاه هاى بزرگ به بازى ام نشانه خوبى بود.گرچه ستاره اسپانيا شانس بازى در سن سيرو را پيدا نكرد اما همان فصل گذشته در رويارويى ليورپول مقابل اينتر در همان ورزشگاه گل پيروزى را به ثمر رساند. او در مورد احساسش گفت: خيلى تحت تأثير قرار گرفتم. هيچ وقت در آن استاديوم بازى نكرده بودم اما همه در موردش با من حرف زده بودند. راهرويى طولانى از رختكن تا زمين وجود دارد كه گذر از آن قبل از بازى حس غريبى را به آدم منتقل مى كند.
پيرلو به بازى مقابل كاتانيا نمى رسد
آندره آپيرلو و تيمش ميلان از نظر تعداد مصدومين به هيچ وجه فصل خوبى را نمى گذرانند. پيرلو كه بخش اعظمى از اين فصل را خارج از زمين گذرانده است تنها طى ۲ ماه گذشته چند دفعه اى براى تيمش بازى كرده است و معلوم نيست براى بازى يكشنبه تيمش مقابل كاتانيا نيز قادر به حضور در تركيب اصلى تيم باشد. در اين ميان كارلو آنچلوتى، مربى قرمز و مشكى پوشان شروع به استفاده از تركيب ديگرى براى رويارويى با حريفانش كرده است كه بر طبق آن در كنار غيبت هميشگى ماركو بوريلو و الساندرو نستا در اين فصل دانيل بونرا و اينزاگى نيز مى توانند خارج از زمين باشند. بونرا دچار كمردرد شده است و اينزاگى مهاجم سابق يوونتوس نيز آنفلوآنزا گرفته است. تنها اميد آنچلوتى، آندرى شوچنكو، ستاره اوكراينى او است كه در رقابت هاى چهارشنبه گذشته كوپا ايتاليا نيز گلزنى كرده است. البته الكساندر پاتو نيز در آمادگى كامل بسر مى برد.
گالاس به فكر ترك آرسنال است
ديگر همه از جمله خود ويليام گالاس مى داند كه با رفتارش طى هفته هاى اخير چه خطرى براى موقعيتش در آرسنال به وجود آورد. در حقيقت مثل اين بود كه بر روى لبه برنده تيغى حركت مى كرد كه سرانجام او را ناكار كرد.مدافع فرانسوى بازوبند كاپيتانى تيمش را از دست داد و در ادامه به چهره منفورى ميان هواداران و همتيمى هايش تبديل شد. با اين حال اكنون فابرگاس كاپيتان جديد نام گرفته است و تيم حركت رو به جلوى خود را آغاز كرده است اما گفته مى شود مدافع ۳۱ ساله تنبيه شده تيم به دوستان نزديك خود گفته است تصميم دارد آرسنال را به مقصد تيمى با فضايى دوستانه تر ترك كند.در همين راستا، يكى از دوستان نزديك گالاس گفت: ويليام ديگر در امارات خوشحال نيست. او از همتيمى هايش به خاطر آنچه كه گفته بود عذرخواهى نكرد حتى آرسن ونگر نيز او را مجبور به اين كار ساخت. با اين وجود مى خواهد تيم را ترك كند. خيلى به تابستان مانده است و از آنجايى كه در رختكن ديگر دوستى ندارد و كسى در تمرينات تيم با او حرف نمى زند مى خواهد جايى برود كه فضايى بهتر داشته باشد. شايعات مقصد بعدى مرد فرانسوى را پارى سن ژرمن معرفى مى كند اما خود وى ترجيح مى دهد به تيمى در سرى a بپيوندد.دوست گالاس در اين رابطه گفت: ويليام دوست ندارد به فرانسه باز گردد و ميلان به او اظهار علاقه كرده است كه گزينه خوبى به نظر مى رسد. در اين ميان سران بارسا اعلام كرده اند وضعيت گالاس در آرسنال خوب است و او هيچ جا نمى رود.
هاينزه جانشين «اگر» در ليورپول مى شود؟
طبق نوشته مطبوعات انگلستان باشگاه ايتاليايى ميلان نسبت به خريد «دانيل اگر» مدافع ميانى ليورپول اظهار علاقه مندى كرده است. اين بازيكن دانماركى كه تاكنون ۲۳ بار پيراهن تيم ملى كشورش را به تن كرده است تنها اين فصل شانس حضور در تركيب اصلى تيم را به دست آورد كه آن هم به خاطر مصدوميت مارتين اسكرتل ميسر شد. مبلغ پيشنهادى ميلان براى اين مدافع ۳/۹ ميليون يورو است اما لك لك ها به هيچ وجه قصد ندارند او را بفروشند و مايلند او را تا پايان قراردادش كه ۱۸ ماه ديگر است در آنفيلد نگه دارند. البته اگر سران ليورپول موفق شوند گابريل هاينزه، مدافع رئال مادريد را به دست آورند با فروش وى موافقت خواهند كرد.
این هم لیست مدافعان مورد نظر میلان برای نقل و انتقالات زمستانی:
ویلیام گالاس از آرسنال
دنیل اگر از لیورپول
ژائو میراندا از سائوپائولو
دیه گو گودین از ویارئال
تیاگو سیلوا از فلومینزه
برنو از بایرن مونیخ
سانتکروچه از ناپولی
کریستین زاپاتا از اودینزه
فلیپه از اودینزه
کاروتزیری از پالرمو
کیائر از پالرمو
همشون رو هم یک تیم شدن..!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که اول نوشتم احتمالشون از بقیه بیشتره...
مثل این که رونالدینیو مصدوم شده و معلوم نیست به بازی فردا مقابل کاتانیا میرسه یا نه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدا کنه مصدومیتش خوب بشه و به بازی فردا برسه
تو این فصل خیلی کمکون کرده...
این هم لیست بازیکنانی که برای بازی فردا اماده هستن:
Abbiati, Dida, Antonini, De Vito, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Pedrocchi, Kakà, Pato, Shevchenko, Viudez.
ميلان به دنبال ستاره بوكا
Channel 4 - مقامات ميلان براى تقويت خط دفاع تيم، اسكوتيل مونوز ستاره بوكاجونيورز را نشانه رفته اند.اين تيم كه براى حضور در نقل و انتقالات ژانويه تمايلى ندارد، با مصدوميت الساندرو نستا، فيليپه سندروس و پايان كار پائولومالدينى، تا تابستان آينده بايد در بازار نقل و انتقالات خودى نشان دهد. بنا به گزارش رسانه هاى ايتاليا، نمايندگان روسونرى بر سر انتقال اين مدافع ۱۸ ساله با مقامات بوكاجونيورز وارد مذاكره شده اند البته اين باشگاه براى جذب اين ستاره نوجوان، پورتو، اتلتيكو مادريد و رئال مادريد را پيش رو خواهد داشت.
نارضايتى كاكا از تاكتيك هاى ميلان
۴ Channel - كاكا ستاره برزيلى ميلان، از موقعيت خود در تركيب روسونرى و سياست هاى كارلو آنچلوتى در زمين اظهار نارضايتى كرد.ميلان در ابتداى فصل روندى صعودى را پيش گرفته بود اما در هفته هاى اخير بار ديگر دچار تزلزل شده و با شكست مقابل حريفان خود، با ۶ امتياز اختلاف نسبت به اينتر صدرنشين، رده دوم را به دست آورده است. كاكا كه اين شرايط را رضايت بخش نمى داند، از سيستم جايگيرى بازيكنان و سياست آنچلوتى براى تقابل با كاتانيا به خشم آمده است در اين باره گفت: «تيم ما در زمين مشكلات بسيارى دارد به همين دليل تمامى بازيكنان در مدت ۹۰ دقيقه در حال دويدن هستند اما نمى توانند با يكديگر هماهنگ شوند. من هميشه به همراه سيدورف و پشت اينتزاگى تك مهاجم تيم بازى مى كردم و مى توانستم از جناحين فرصت گلزنى پيدا كنم اما با آمدن رونالدينيو كه به عنوان مهاجم نوك به ميدان مى آيد، هيچ كارى از دستم ساخته نيست و همين موضوع سبب شده كه در بازى هاى اخيرم نتيجه قابل قبول را به دست نياورم.»
به نظر مى رسد تركيب ناهماهنگ كاكا و رونالدينيو در ديدار يكشنبه شب نيز در خانه، ميزبان كاتانيا باشند و بار ديگر در كنار يكديگر به رقابت بپردازند.
رونالدينيو به ميلان ايمان دارد
باوجود اينكه ميلان در جام حذفى ايتاليا با شكست مقابل لاتزيو از گردونه رقابت ها كنار رفت، رونالدينيو به موفقيت تيم روسونرى خيلى اميدوار است. مهاجم برزيلى ميلان مى گويد: مهم اين است كه ما در اين ديدار براى كسب پيروزى تلاش خود را كرديم اما جوانى آنها در پايان بر ما غلبه كرد. او افزود: از اينكه نتوانستم گل بزنم ناراحتم اما من خيلى تلاش كردم تا در موفقيت تيم سهيم باشم. بازيكنان لاتزيو كه در جريان اين مسابقه بسيار جسورانه توپ زدند، كار ميلانى ها را بسيار دشوار كرده بودند و حريف پايتخت نشين تنها در وقت اضافه اين جدال پربرخورد و به لطف گل گوران پاندف در اين ديدار به پيروزى دست يابد. رونالدينيو مى گويد: آنچلوتى به ما گفته بود كه لاتزيو هميشه در كوپا ايتاليا خوب بازى مى كند و در بازى هاى اخيرش نيز عالى كار كرده است. اين بازى را بايد فراموش كنيم و به ديدار امروز با كاتانيا فكر كنيم.
كاكا: كاش توپ طلا را من برده بودم
كاكا گفت: دوست داشته توپ طلا نصيب او مى شده اما كريستيانو رونالدو به شايستگى آن را از آن خود كرده است. ستاره برزيلى تيم ميلان گفت: اگر توپ طلا به من مى رسيد خوشحال تر مى شدم اما واقعيت اين است كه كريستيانو رونالدو سال بسيار خوبى را پشت سر گذاشت و يك بازيكن بسيار خوب است. همه كسانى كه فوتبال را دنبال مى كنند اين موضوع را مى دانند. در آينده او جام هاى بيشترى را خواهد برد چرا كه بسيار خوب بازى مى كند. كاكا در مورد ديويد بكهام كه بتازگى به تيم ميلان پيوسته، افزود: بيشتر مردم حضور بكهام در ميلان را اتفاق مثبتى تلقى مى كنند. من واقعاً خوشحالم كه او به تيم ما پيوسته چرا كه ويژگى هاى بسيار مثبتى دارد و يك بازيكن كاملاً حرفه اى است. بكهام به ما كمك خواهد كرد تا به عنوان قهرمانى رقابت هاى جام يوفا و سرى a دست پيدا كنيم.
كاكا : بكهام به ما در قهرمانى اسكودتو و جام يوفا كمك مى كند
كاكا، ستاره برزيلى تيم ميلان اظهار كرد آن قدر از آمدن بكهام به ايتاليا خوشحال است كه نمى تواند تا رسيدن او در سال جديد صبر كند.ستاره سابق منچستريونايتد قرار است با بازيكنانى چون رونالدينيو، آندرى پيرلو و كاكا همبازى شود. در اين ميان ستاره برزيلى معتقد است هافبك انگليسى مى تواند تغييرات مهمى در شرايط قرمز و مشكى ها به وجود آورد.وى در اين رابطه گفت: همه فكر مى كنند آمدن بكهام به ميلان به ضرر تيم است اما من و همه همتيمى هايم در ميلان از آمدن او خوشحاليم. ديويد، كيفيت و مهارت را به تيم خواهد آورد و به ما كمك مى كند تا اسكودتو و جام يوفا را برنده شويم. در حقيقت تجربيات اين بازيكن در فوتبال انگلستان بسيار ارزشمند خواهد بود چون در ليگ آنها هميشه اتمسفر مثبتى در جريان است. او در ادامه اظهار كرد: ليگ برتر انگلستان فضاى رقابتى فوق العاده اى دارد اما من هميشه گفته ام كه فعلاً بازيكن ميلان خواهم ماند و اگر روزى اينجا را ترك كنم تنها به خاطر آرزوهايم خواهد بود كه با آنچه كه در سياست باشگاه است متفاوت است و احتمالاً اين ليگ برتر است كه دوران حرفه اى ام را در آن به پايان مى رسانم.
بكهام: نمى توانم براى پوشيدن پيراهن ميلان صبر كنم
ديويد بكهام ستاره پرحاشيه فوتبال نمى تواند براى پوشيدن پيراهن ميلان صبر كند. او كه قرار است ژانويه به روسونرى بپيوندد اميدوار است با بازى در يكى از پرافتخارترين تيم هاى اروپا بتواند دوباره به تيم ملى انگلستان بازگردد و عضوى از كاروان عازم به آفريقاى جنوبى باشد. طبق برنامه هاى هماهنگ شده اين فوتباليست ۳۳ ساله انگليسى قبل از كريسمس به ميلان خواهد رفت تا تمريناتش را با تيم به موقع شروع كند. كاپيتان سابق تيم ملى انگلستان در اين رابطه گفت: براى حفظ آمادگى بدنى، بازى مداوم خيلى مهم است. اين يكى از دلايلى است كه تصميم گرفتم به خاطرش چند ماهى به ميلان بروم. من براى يكى از بزرگترين باشگاه هاى جهان بازى خواهم كرد و همزمان پيراهن تيم ملى انگلستان را هم خواهم پوشيد. وى ادامه داد: مى خواهم به بازى براى تيم ملى ادامه دهم و حضورم در ميلان در تصميم گيرى كاپلو مؤثر است. او تيم ملى انگلستان را خيلى خوب مديريت كرده است و همه روحيه و اميد خود را بازيافته اند. مى خواهم باز هم با او كار كنم.
pmg_acmilan
07-12-2008, 13:21
یکشنبه ساعت 17:30
میلان 1 - 0 کاتانیا
کاکا
منم این برد رو تبریک میگم.
میتونستیم خیلی بهتر از این ببریم و تفاضل گلمون رو بهتر کنیم و لی متأسفانه از فرصت هامون خوب استفاده نکردیم..
چه دروازبانی داشت این کاتانیا !
جدول سری آ
mehdi30nema
07-12-2008, 20:02
منم تبريك ميگم . البته من فقط تا دقيقه 70 رو تونستم ببينم .
h_starboy
08-12-2008, 00:33
اصلا از بازی تیم راضی نبودم. باز هم بعد گل ترسو بازیهای آنجلوتی و همون داستانها. ولی به هر حال تبریک میگم.
به امید آینده.
ولی میلان خیلی موقعیت خراب کرد
مخصوصا شوا...که اگه بجاش سوپر پیپو بود حتما یکیش رو حداقل گل می کرد
هفته دیگه بازی حساسی با یووه داریم
فورزا میلان
Alireza Taji
08-12-2008, 01:52
منم تبریک میگم.
بهتر شده بودیم هرچند هنوز با اون میلان بزرگ خیلی فاصله داریم.
کاکا امروز از روزهای خوبش بود وقتی کاکا راه بیفته میلان راه افتاده.
جای پیرلو شدیدا خالی هست.
دلم براش تنگ شده:19:
این امرسون که رفت بیرون تیم بهتر شد
سرعت تیم رفت بالا...چون یانکلوفسکی اومد هافبک کناره
فلامینی رفت پست اصلیش...
کاکا هم که پست تخصصی اش یعنی پشت دو مهاجم بود دقیقا...و هر کاری خواست کرد
به امید برد مقابل یووه
رونالدو و بازگشت به سن سيرو
مديربرنامه هاى رونالدو فاش كرد كه اين بازيكن مى تواند به ميلان بازگردد. فابيو فارا در اين خصوص اظهار داشت:« ميلان هرگز دست از ما برنداشته است و نشان داده كه همچنان خواهان رونالدو است. مهم اين است كه رونالدو دوست دارد براى تيم بزرگى بازى كند. علاقه داريم كه رونالدو در سال ۲۰۰۹ به ميلان بازگردد. هفته آينده با سران فلامينگو قرار ملاقات داريم اما راه نيافتن اين تيم به رقابت هاى ليبرتادورس به معنى آن است كه رونى علاقه اش را به اين تيم از دست داده است.»
كاكا: رونالدينيو حسابى جا افتاده است
به گفته كاكا هافبك برزيلى ميلان، با حضور رونالدينيو مسئولين اين تيم درصدد ايجاد تغييرات تاكتيكى لازم براى استفاده بهينه از توانايى هاى جادوگر جديد خود هستند. رونالدينيو تابستان امسال از بارسلونا جدا شد و به جمع روسونرى ها پيوست. او تا به حال ۷ گل براى دارنده ۷ عنوان قهرمانى اروپا به ثمر رسانده است. امسال از كاكا خواسته شده است تا بيشتر به عنوان يك مهاجم پوششى بازى كند به همين دليل مثل گذشته زياد در حملات تيمى شركت نمى كند و تأثير كمترى روى گل هاى به ثمر رسيده داشته است. وى در اين رابطه گفت: «رونالدينيو به خوبى جا افتاده است و كمك بزرگى براى تيم مى باشد. در گذشته به اين دليل كه بازيكنان به خوبى با هم هماهنگ بودند به صورت اتوماتيك وار حمله مى كرديم. من و كلارنس سيدرف غالباً پشت سر يك مهاجم (معمولاً اينزاگى) بازى مى كنيم. با توجه به حضور رونالدينيو مربى مجبور بود كه تاكتيك تيم را عوض كند. بايد مى توانستيم با او هماهنگ شويم تا به صورت خودكار حمله كنيم. در تيم ملى با هم بازى كرده ايم اما حالا شرايط فرق مى كند. مشكل اصلى درك درست از بازى يكديگر است.»اين بازيساز برزيلى خود را براى تاكتيك جديد قربانى مى كند: «سعى مى كنم خودم را با شرايط جديد وفق دهم چرا كه اغلب مجبور مى شوم بيشتر متمايل به خط ميانى بازى كنم. دوست دارم نزديك خط حمله باشم اما نيازهاى تيم را درك مى كنم. در واقع مردم انتظارات ديگرى از من دارند (گل و پاس گل) بنابراين اگر نتوانم اين خواسته ها را برآورده كنم مورد سرزنش و انتقاد قرار مى گيرم.»كاكا در ضمن بشدت منتظر حضور ديويد بكهام در سن سيرو است: «او به ما كمك خواهد كرد كه به هدفمان برسيم. سپس ممكن است عاشق ميلان شود و در اينجا بماند.»
رونالدينيو:
دفعه بعد توپ طلا را مى برم
رونالدينيو ستاره برزيلى ميلان از اينكه امسال در ليست كانديداهاى دريافت توپ طلا قرار نداشت بسيار ناراحت شد و قول داد كه بر تلاش خود بيفزايد تا سال آينده بتواند اين جايزه را از آن خود كند. ممكن است شرايط نامساعد سال قبل در بارسلونا باعث شده باشد تا حتى در اين ليست جاى نگيرد. وى تا به حال براى روسونرى فوق العاده بوده است و اميدوار است كه فصل آينده به اين جايزه دست پيدا كند: «وقتى ليست كانديداهاى دريافت توپ طلا را ديدم، متوجه شدم كه نامم در ميان آنها نيست. اين موضوع باعث شد عزمم را جزم كنم تا فصل بعد بتوانم دوباره وارد ليست شوم.» ميلان به اين بازيكن برزيلى كمك كرده تا بتواند دوباره به اوج برسد. رونالدينيو خود نيز به سختى تلاش مى كند تا بتواند دوباره مثل گذشته يك ستاره باشد.
h_starboy
08-12-2008, 02:02
جای پیرلو خیلی خالیه. امیدوارم یووه رو ببریم.
فورزا میلان
pmg_acmilan
08-12-2008, 10:23
منم این برد با ارزش رو تبریک میگم
از بازیهای قبل بهتر بودیم ولی هنوز جا برای بهتر شدن داریم
به امید پیروزی مقابل یووه
میلان در بازی مقابل یووه گتوسو رو به دلیل مصدومیت در اختیار نداره
خیلی بد شد...
خدا کنه بقیه مصدوم ها به بازی با یووه برسن
فورزا میلان
h_starboy
08-12-2008, 13:39
چه بد. خدا کنه پیرلو برسه. پیرلو باشه بردیم.
اتفاقا پیرلو هم نمیرسه
بوریلو هم نمی رسه...خدا کنه فقط رونالدینیو و سیدورف مصدومیتشون برطرف بشه
چون یه بازی حساس با ولفسبورگ داریم
رونالدينيو: منتظر يوونتوس هستم
"رونالدينيو"، مهاجم برزيلي باشگاه آث ميلان، همانند تک تيراندازي قهار در انتظار ديدار يکشنبه آينده برابر يوونتوس است تا طعمه اش را شکار کند.
ميلان و يوونتوس هفته آينده در ورزشگاه "اليمپيکو" ديدار مي کنند و هر دو تيم اميدوارند هيچ امتيازي را از کف ندهند چراکه کمترين لغزش مي تواند به بهاي سنگيني در مسير قهرماني تمام شود.
به نوشته روزنامه کوريره دلو اسپورت،"کارلو آنجلوتي" سرمربي ميلان، "گنارو گتوسو" را به دليل محروميت در اختيار نخواهد داشت اما رونالدينيو که در جريان پيروزي 1 بر صفر مقابل کاتانيا غيبت داشت، براي ديدار با يووه لحظه شماري مي کند.
وي اظهارداشت: احساس خيلي خوبي دارم و براي بازي برابر يوونتوس آماده خواهم بود.
يکي از عادت هاي رونالدينيو اين است که در ديدارهاي مهم و حساس، ستاره مي شود. بسياري افراد هنوز به خاطر دارند که گل او در شهرآورد ميلان، تعيين کننده سرنوشت بازي بود.
يوونتوس براي بدست آوردن تمام امتيازات در ورزشگاه خانگي خود، بايد با دقت مراقب حرکات اين ستاره برزيلي باشد.
منبع : ایرنا
h_starboy
08-12-2008, 23:13
اتفاقا پیرلو هم نمیرسه
بوریلو هم نمی رسه...خدا کنه فقط رونالدینیو و سیدورف مصدومیتشون برطرف بشه
چون یه بازی حساس با ولفسبورگ داریم
چه بد . یوفا که صعودمون قطعی شده. برای اولی باید ببریم .
رونالدینیو احتمال با یووه میرسه.
پاتو خوبه . شوا هم داره کم کم ردیف میشه.
من خیلی امیدوارم.
تيم ميلان، نگران پرشهاي ديويد بكام شد
پرش ديويد بكام از پل معروف اوكلند هاربر در نيوزيلند، موجب سرگرمي و تفريح تماشاگران شد اما مسوولان باشگاه آ.ث ميلان را كه قرار است از اول ماه ژانويه بازيكن قرضي آنها باشد، به فكر فرو برد.
ستاره سابق باشگاه منچستريونايتد در حاليكه همراه با بازيكنان تيم لس آنجلس گالكسي در تور نيوزيلند بسر ميبرد، از فرصت استفاده كرد تا قدري تفريح كرده و البته ديگران را نگران كند.
به گزارش ايرنا به نوشته سايت فوتبال گل، تماشاگران حاضر در محل چيز زيادي به غير از مردي كه با شلوار جين براي پرش آماده ميشود، نميديدند اما با كمي دقت دريافتند يكي از مشهورترين ستارگان فوتبال جهان چنين قصدي دارد.
بكام كه در سال جديد ميلادي به عنوان بازيكن قرضي به ميلان ملحق ميشود، بعد از پرش آنقدر هيجان زده و خوشحال بود كه درخواست كرد پرش دوم را با طناب بلندتر انجام دهد تا بتواند سطح آب را لمس كند.
هم تيميهاي بكام، شمارش معكوس را برايش انجام دادند در حاليكه پرش او با صدها دوربين و گوشي فيلمبرداري شد.
از عماد و علی عزیز بابت خبرها ممنونم
مثل این که زبان انگلیسیتون خوبه...خبرهای سایت گل بود دیگه؟؟؟
در کل ممنونم
ولی این بکهام کلا کارهای عجیب غریب خیلی انجام میده...حالا خوبه نخواسته بدون طناب بپره
من هم نظرم روی پاتو مثبته...بازی با کاتانیا خیلی خوب بود و تکنیکش خیلی خوبه
یک سری کلیپ ازش دارم اگه ببینید کف می کنید یه کارایی می کنی که ادم شاخ در میاره
همه این کارها رو هم در زمین بازی مقابل بازیکنان حریف انجام میده
خواهش میکنم فاشیست جان. یکی باید از خودت تشکر کنه..
یک سری کلیپ ازش دارم اگه ببینید کف می کنید یه کارایی می کنی که ادم شاخ در میاره
اگه واسمون بزاری خیلی خوشحالمون میکنی..:11:
گالیانی:مسی نه - دفاع بله..!!!
ادریانو گالیانی نائب رئیس میلان در مورد شایعه هایی مبنی بر پیشنهاد میلان برای مسی گفت مسی بازیکن بزرگیه و خریدن اون کار خیلی سختیه....در ضمن ما توی خط حمله بازیکن داریم و احتیاجی به مسی نداریم.
ولی در مورد خط دفاع گفت که در نقل و انتقالات زمستانی به فکر خرید مدافع هستیم.میلان هم در خط دفاعی با بحران مصدومیت مدافعانش همراهه.از گالیانی در مورد بازگشت رونالدو به میلان پرسیده شد و او گفت هیچ کس از اینده خبر نداره.
انتقال رونالدو به میلان در زمستان احتمالش کمه ولی در تابستان اینده امکانش هست
هیچ کس از آینده اطلاعی نداره
رونالدينيو: منتظر يوونتوس هستم
رونالدينيو، مهاجم برزيلي باشگاه آث ميلان، همانند تك تيراندازي قهار در انتظار ديدار يكشنبه آينده برابر يوونتوس است تا طعمهاش را شكار كند.
ميلان و يوونتوس هفته آينده در ورزشگاه اليمپيكو ديدار ميكنند و هر دو تيم اميدوارند هيچ امتيازي را از كف ندهند چراكه كمترين لغزش ميتواند به بهاي سنگيني در مسير قهرماني تمام شود.
به نوشته روزنامه كوريره دلو اسپورت،كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان، گنارو گتوسو را به دليل محروميت در اختيار نخواهد داشت اما رونالدينيو كه در جريان پيروزي ۱بر صفر مقابل كاتانيا غيبت داشت، براي ديدار با يووه لحظه شماري ميكند.
وي اظهارداشت: احساس خيلي خوبي دارم و براي بازي برابر يوونتوس آماده خواهم بود.
يكي از عادتهاي رونالدينيو اين است كه در ديدارهاي مهم و حساس، ستاره مي شود. بسياري افراد هنوز به خاطر دارند كه گل او در شهرآورد ميلان، تعيين كننده سرنوشت بازي بود.
يوونتوس براي بدست آوردن تمام امتيازات در ورزشگاه خانگي خود، بايد با دقت مراقب حركات اين ستاره برزيلي باشد.
میلان باید با رونالدینیو هماهنگ شود
آدریانو گالیانی, نایب رئیس میلان تاکید کرد هیچ اعتراضی بر کاکا که مدعی است به علت حضور رونالدینیو در این تیم, محدود شده, وارد نیست و این تیم از عملکرد این هافبک برزیلی خشنود و راضی است.
کاکا پیش از پیروزی نزدیک تیمش مقابل کاتانیا در شب گذشته, نسبت به این مسئله که با حضور روبینیو در میدان, وظایفش محدود شده است و نمی تواند بازی همیشگی اش را به نمایش بگذارد, انتقاد کرد.
گالیانی نیز در پاسخ به این اعتراض کاکا گفت:" سخنان کاکا هوشمندانه بوده و به موضوع مهمی اشاره کرده است. سرمربی نباید نسبت به این مسئله اعتراضی داشته باشد. کاکا واقعیت را بیان کرده است. کاملا روشن است که هر گاه بازیکن بزرگی نظیر رونالدینیو به تیمی ملحق می شود آن تیم باید با بازیکن جدید هماهنگ شود. وقتی شما بازیکن جدید می خرید باید بازیکنان قدیمی را با بازیکنان جدید تطبق دهید. این قانون فوتبال است."
گتوسو 6 ماه از میادین دور شد:
جنارو گتوسو هافبک تدافعی قدرتمند میلان به دلیل مصدومیت زانو بازی حساس مقابل یوونتوس رو از دست داد
این بازیکن به دلیل مصدومیت تا 6 ماه از میادین به دور خواهند ماند.به گفته پزشک میلان وضعیت زانوی گتوسو خوب نیست و باید چندین ماه از میادین مسابقه دور باشد
پاتو در گفت وگو با فيفا
خانواده ام ميلان را انتخاب كردند
فوتبال برزيل همواره ستارگان جوان بسيارى را به خود ديده است و شكى نيست كه اين روزها مرد شماره ۷ ميلانى ها يكى از همين ستاره هاست. الكساندر پاتو بازيكن جوان و جوياى نام برزيلى است كه در حال حاضر براى باشگاه ميلان ايتاليا توپ مى زند. او فوتبال را از سنين بسيار پايين آغاز كرده و اكنون دركنار بازيكنانى توپ مى زند كه شايد تا ديروز آرزوى گرفتن عكس و يا امضاى آنها را داشت. پاتو در گفت وگو با پايگاه اينترنتى فدراسيون بين المللى فوتبال (فيفا) از زندگى پرفراز و نشيب خود سخن گفت. او همچنين از رونالدو به عنوان اسطوره دوران كودكى خود ياد كرده و بازى در كنار او را يكى از بى نظيرترين خاطره هاى تمام دوران فوتبالش توصيف كرد.
متن اين گفت و گو در زير مى آيد:
• بهتر است نگاهى به نقطه آغاز بيندازيم جايى كه تو نخستين بار در سن ۱۷ سالگى براى اينترناسيونال در ليگ قهرمانى برزيل به ميدان رفتى. آيا اين رويايى بود كه به حقيقت پيوست؟
- نخستين بازى من با پيروزى پايان يافت و من نقش عمده اى در اين پيروزى ايفا كردم. يك پاس گل دادم و نخستين گل خود را به ثمر رساندم. نخستين بازى من همچنان برايم خاطره زيبايى است.
• چند هفته بعد، در ژاپن، مقابل الاهلى در نيمه نهايى جام باشگاه هاى جهان به ميدان رفتى. در آن زمان تنها ۱۷ سال و ۱۰۲ روز سن داشتى و به عنوان جوان ترين بازيكن كه توانسته بود در مسابقات بزرگسالان فيفا گلزنى كند، شناخته شدى و توانستى ركورد پله بزرگ را بشكنى. اين مسأله براى تو چه معنايى داشت؟
- فوق العاده بود. يك ماه پس از نخستين بارى كه به ميدان رفتم، مى شنيدم كه مردم درباره بازى هاى من صحبت مى كردند و مى گفتند: پاتو بازيكن بسيار جوان گل هاى بسيارى به ثمر رسانده است. او پديده جديد است.» آنچه براى من رخ مى داد شگفت آور و استثنايى بود اما شهرت تنها كافى نيست، شما به بخت و اقبال نياز داريد و من از وجود اين مسأله هم بهره مند بودم چرا كه به همراه يكى از بهترين باشگاه هاى وقت يعنى اينترناسيونال به ژاپن رفتم.
• تو گل هاى بسيارى به ثمر رسانده اى اما از طرفى در زدن ضربه هاى آخر هم پيشرفت كردى. آيا خودت را بيشتر به عنوان يك بازيكن در خدمت تيم مى بينى يا يك استعداد فردى؟
- من همواره به دنبال گلزنى هستم. بارها و بارها اين هدف را در ذهن مى پرورانم اما اگر نتوانم گل به ثمر برسانم، بايد بيش از پيش در خدمت تيمم باشم. فوتبال بازى ۱۱ نفره است و اگر ما به يكديگر كمك نكنيم، به جايى نخواهيم رسيم. اگر با هم متحد باشيم، خود به خود گل ها از راه مى رسند.
• اينتر، چلسى و رئال مادريد همگى به جذب تو علاقمند بودند، پس چرا به ميلان پيوستى؟
- انتخاب من تأثير گرفته از خانواده و مدير برنامه هايم بود. بسيارى از برزيلى ها در اين باشگاه بازى مى كنند. بازيكنانى همچون امرسون كه همواره او را مى شناختم. زمانى كه تصميم خود را به خانواده ام اعلام كردم آنها به من گفتند: «وقت رفتن رسيده است. ما شكى نداريم كه تو دوران فوق العاده اى را سپرى خواهى كرد.»
• در تابستان ۲۰۰۷ به ميلان پيوستى اما قوانين فوتبال ايتاليا مانع اين شدند كه تا سال جارى بتوانى نخستين بازى خود براى روسونرى را انجام دهى. كنار آمدن با اين مساله چقدر دشوار بود؟
- ۴ ماه بازى نكردن به من اين اجازه را داد تا بتوانم خودم را با تركيب تيم يكرنگ كنم. من در تمامى جلسه هاى تمرين و سفرها شركت كردم و قابليت تطبيق با فوتبال ايتاليا را داشتم. پس از آن، سال ۲۰۰۸ از لحاظ شخصى سرتاسر خوشحالى به همراه داشت. نخستين بار با پيراهن ميلان به ميدان رفتم و نخستين گل هاى خود را به ثمر رسانده و پيشرفتم ادامه داشت. اميدوارم سال آينده بتوانيم به قهرمانى در جام يوفا دست يافته و در رقابت هاى فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشيم.
• در ميلان برزيلى هاى بسيارى را در كنار خود مى بينى. آيا اين مسأله سازگارى با شرايط را براى تو آسان تر كرده است؟
- زمانى كه به ميلان آمدم، ايتاليايى صحبت نمى كردم. برزيلى هاى باشگاه از لحاظ ورزشى و غيرورزشى كمك هاى باورنكردنى اى براى تطبيق در اينجا به من كردند. تا امروز، ما اغلب همچنان همراه هم شام مى خوريم و به بيان عقايد مشترك مى پردازيم.
• بدون شك يكى از آن برزيلى ها رونالدو بود كه سال گذشته در كنارش بازى كردى. ستايش تو از رونالدو همواره بر همگان آشكار بوده است.
- بازى كردن در كنار او لحظه اى بود كه تا پايان دوران فوتبال من، در قلبم باقى خواهد ماند. زمانى كه بچه بودم، بيرون زمين در حالى كه پيراهن اين بازيكن افسانه اى را بر تن داشتم، همواره به دوستانم مى گفتم: «من رونالدو هستم.» اميدوارم بتوانم به اندازه او دوران موفقيت آميزى داشته باشم.
• تو به همراه تيم ملى برزيل تاكنون تنها يك شكست را در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ تجربه كرده اى و تيم شما بهترين خط دفاعى را در اختيار دارد. فكر مى كنى ديدارهاى باقى مانده اين رقابت ها در منطقه آمريكاى جنوبى براى تيم برزيل چگونه پيش خواهد رفت؟
- در حال حاضر، برزيل در موقعيت خوبى براى راهيابى به جام جهانى قرار دارد. ما در جدول با ۶ امتياز كمتر نسبت به تيم صدرنشين، دوم هستيم. پاراگوئه بازى هاى بسيار خوبى از خود ارائه كرده است و آنها امتيازهاى مهمى از ديدارهاى دشوار خود گرفته اند. ما امتيازهاى بسيارى را در ديدارهاى خانگى از دست داده ايم. هريك از بازى هاى خانگى ما چالشى براى حريفان به حساب مى آيد. آنها براى پيروزى انگيزه دارند و همواره بيش از حد تلاش مى كنند چرا كه مقابل برزيل به ميدان مى روند. در نتيجه، ما هم بايد همواره از جان مايه بگذاريم؛ به ويژه به خاطر تمامى كسانى كه ما را حمايت مى كنند. هربار كه به تيم ملى فرا خوانده مى شوم، همين مسأله باعث خوشحالى و افتخار من مى شود.
• زندگى تو دستخوش رخدادهاى ناراحت كننده نيز شده است. در ۱۰ سالگى، يك تومور در بدن تو تشخيص داده شد. در آن برهه زمانى دشوار، چگونه با شرايط كنار آمدى؟
- رنج زيادى كشيدم. پس از عمل جراحى، عوارض ديگرى به چشم مى خورد. بايد تزريقات متعددى انجام مى دادم. اين سختى باعث شد من به اينجا برسم، چرا كه مادرم دركنارم بود و هردوى ما همراه هم گريه مى كرديم. به راستى دشوار بود. آن قسمت از زندگى ام باعث رشد من شد و حمايت خانواده ام حياتى بود.
• شهرت روزافزون تو جنبه مثبت مسأله است؛ چگونه با اين شهرت زندگى مى كنى؟
- زمانى كه مردم را مى بينم كه تقاضاى عكس يا امضاى مرا دارند، اين مسأله باعث خوشحالى من مى شود. همين ديروز بود كه خود من مى خواستم از بازيكنان مورد علاقه ام يادگارى داشته باشم، در نتيجه اين مسائل را درك مى كنم و نمى خواهم مردم به ويژه كودكان از دست من ناراحت شوند. زمانى كه هواداران در ورزشگاه نام مرا فرياد مى زنند، اين موضوع انگيزه من براى عملكرد خوب در زمين را دوچندان مى كند.
• اهداف شخصى تو براى باشگاه و تيم ملى كشورت چيست؟
- همراه ميلان، مى خواهم در ايتاليا و در رقابت هاى بين المللى به بيشترين عناوين ممكن دست پيدا كنم. به همراه برزيل هم هدفم قهرمانى در جام جهانى است. همچنين قصد دارم روزى به عنوان بهترين بازيكن جهان شناخته شوم.
• برزيلى هاى بسيارى هستند كه حركت هاى بى نظير خودشان را دارند همانند حركت ايلستيكو كه توسط رونالدينيو به شكل كاملى اجرا مى شود. آيا تو هم روى اين حركت ها كار مى كنى؟
- اكنون كه در كنار رونالدينيو بازى مى كنم به راحتى مى توانم از او الهام بگيرم. شايد روزى بتوانم اين حركت ها را به اجرا درآورم. بدون شك آنچه مرا بيش از همه متمايز مى كند، دريبل زدن هاى سرعتى ام است. شايد در آينده اين توانايى من باعث شود كه ديگر مرا پاتو صدا نزنند.
مذاكرات رسمى ميلان با ليورپول
در فصل نقل و انتقالات زمستانى ميلانى ها سخت به دنبال خريد يك مدافع پر قدرت و صاحبنام هستند و آخرين نام در فهرست خريد روسونرى يك مدافع ۲۴ ساله است. بعد از نام هايى چون سرجيو راموس، تياگو سيلوا و ويليام گالاس اكنون از دانيل اگر مدافع ميانى تيم ليورپول به عنوان هدف جديد ميلان نام برده مى شود. به نوشته مطبوعات ايتاليايى اين بازيكن دانماركى بر سر تمديد قراردادش به مشكل برخورده و به نظر مى رسد با توجه به اختلافاتى كه وجود دارد هرگز قرارداد جديدى امضاء نشود. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان رسماً با سران ليورپول بر سر خريد اين بازيكن وارد مذاكره شده است. اين در حالى است كه وى اذعان كرده بود ميلان در ژانويه مدافع نمى خرد.
اميد ميلان به ماندن بكام در سن سيرو
Gazzetta- آدريانو گاليانى نايب رييس و مدير اجرايى باشگاه ميلان ابراز اميدوارى كرد. ديويد بكام طى مدت كوتاه حضورش در اين تيم به بازى در سرى A علاقه مند شده و براى هميشه در سن سيرو باقى بماند. گاليانى در مصاحبه با شبكه اسكاى گفت: «بايد اميدوار باشيم تا بكام به فوتبال ايتاليا علاقه مند شود اما مشكل اينجا است كه او درگير امور تبليغاتى زيادى خواهد بود. هرچند كمى غيرمحتمل به نظر مى رسد اما مى توانيم به اين موضوع خوشبين باشيم.» اگرچه پيش از اين نيز كارلو آنچلوتى، مربى ميلان به عقد قراردادى دايمى با بكام ابراز تمايل كرده بود، هافبك باشگاه لس آنجلس گلكسى اظهار داشته كه در فصل بهار به امريكا باز خواهد گشت. گاليانى در ادامه افزود: «او ۲۰ دسامبر به ما ملحق مى شود تا پس از انجام معاينات پزشكى و حضور در كنفرانس هاى مطبوعاتى در بازى ميلان و اودينزه شركت داشته باشد. نمى دانم حضور او در ميلان چقدر طول خواهد كشيد اما در حال حاضر او تنها دو ماه و نيم با ما قرارداد دارد.»
کسی میدونه بازی میلان با ولفسبورگ ساعت چنده؟؟؟
مثل این که اشتباه کردم
میلان این هفته توی جام یوفا بازی نداره
بازی هفته بعده....
میلان در تدارک معاوضه بازیکن با بایرن مونیخ
مقامات میلان در تدارک مذاکره با همتایانشان در بایرن مونیخ برای به خدمت گیری تیم بروسکی, هافبک طراح این باشگاه هستند.
به نقل از کانتروکامپو مسوولان میلان به بروسکی 28 ساله, ملی پوش آلمانی بایرن به عنوان جانشین رینو گاتوزو 30 ساله می نگرند.
میلان از تمایل باواریایی ها به جذب یوان گورکوف که قرار است به عنوان بازیکن قرضی در بوردو کارش را شروع کند,مطلع است. بر همین اساس روسونری ها قصد دارند در مورد معاوضه گورکوف با بروسکی با مقامات بایرن به گفت و گو بپردازند
ممنون علی جان
ولی من که فکر نکنم گورکوف رو با بروسکی معاوضه کنن
به احتمال زیاد شایعه است
ممنون علی جان
ولی من که فکر نکنم گورکوف رو با بروسکی معاوضه کنن
به احتمال زیاد شایعه است
خواهش میکنم عزیز
من که دوس دارم گورکف نره
شاید شایعه باشه
مصدوميت و غيبت گتوسو تا پايان فصل
Channel 4 - گناروگتوسو هافبك ملى پوش ميلان به دليل آسيب ديدگى رباط زانو از ادامه اين فصل سرى A باز ماند اين بازيكن ۳۰ ساله در جريان ديدار اين هفته روسونرى مقابل كاتانيا با اين مصدوميت مواجه شد و پس از آن تحت نظر پزشكان قرار گرفت.باشگاه ميلان نيز در بيانيه اى خبر مصدوميت و غيبت اين هافبك را تا پايان اين فصل تاييد كرد.گتوسو كه به همراه تيم ملى كشورش قهرمانى جام جهانى ۲۰۰۶ را به دست آورده بود، يكى از مهره هاى اصلى در قهرمانى ميلان در رقابت هاى سرى A سال ۲۰۰۴ و ليگ قهرمانان ۲۰۰۳ و ۲۰۰۷ محسوب مى شود.بنابراين به نظر مى رسد ديويد بكام كه در نقل و انتقالات ژانويه براى مدت ۳ ماه به صورت قرضى به ميلان مى آيد يكى از گزينه هاى جانشينى او در خط ميانى تيم باشد. علاوه بر بكام ماتيو فلامينى و ماسيموآمبروسينى نيز براى حضور در اين پست از شرايط خوبى برخوردارند.مردان روسونرى در رقابت هاى اين فصل سرى A ، با فاصله ۶ امتياز با اينتر صدرنشين، در كنار يوونتوس در رده دوم جاى گرفته اند.
زامبروتا در گفت و گو با كوريره دلا سرا
يوونتوس در قلب من جاى دارد
در اين سال ها جان لوكا زامبروتا به يكى از بهترين مدافعان حال حاضر جهان تبديل شده است. بازيكنى با خصوصيات منحصر به فرد كه در وجود كمتر بازيكنى ديده مى شود. ماركو مثل سال هاى گذشته يك بازيكن تأثيرگذار در خط دفاعى است. كارلو آنچلوتى مربى تيم روسونرى با هر بازيكنى مشكل داشته باشد با ستاره هايى چون زامبروتا ندارد و به او ميدان بيشترى مى دهد چراكه از خصوصيات چنين بازيكنى خيلى خوشش مى آيد. يكشنبه آينده ميلان در يك بازى حساس ميهمان يوونتوس است، ديدارى كه بدون شك از مطرح ترين مسابقاتى است كه در ليگ هاى باشگاهى برگزار مى شود.. روزنامه كوريره دلا سرا گفت وگويى را با مدافع ملى پوش ميلان انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد.
• يكشنبه آينده با يوونتوس روبرو مى شويد، چه احساسى داريد؟
- در حال حاضر كاملاً آرام هستيم. هر زمان كه به بازى هاى با اهميت نزديكتر مى شويم هيجانات افزايش مى يابد و اين مسأله از زمانى كه ما بازى را تمام مى كنيم تا بازى بعد ادامه دارد. يوونتوس در اين فصل نتايج خوبى كسب كرده و حس مى كنم بازى دشوارى مقابل آنها داشته باشيم. براى من اين بازى همانند ساير بازى هاست اما به هر حال حساسيتش بيشتر است.
• از اينكه با تيم سابق خود روبرو مى شويد نگران نيستيد؟
- يونتوس تيمى است كه جاى آن در قلب من است و بر عكس خيلى خوشحالم كه با بسيارى از دوستانم ملاقات خواهم كرد. من سال هاى خيلى خوبى را دراين تيم داشته ام و خاطرات زيادى از سال ها بازى در يووه دارم اما در اين ديدار من بازيكن ميلان هستم و تمام سعى ام را مى كنم تا در تورينو به پيروزى برسيم.
• شانس پيروزى ميلان در اين بازى چه اندازه است؟
- مى توانيم با كسب هر ۳ امتياز زمين را ترك كنيم. ما يك گروه كامل و حرفه اى را تشكيل داديم و به هماهنگى خيلى خوبى با هم رسيده ايم. در اين بازى مى توانيم متفاوت باشيم مثل بازى با لاتزيو كه به عقيده من يكى از بهترين نمايش هاى ميلان در اين فصل بود.
• ميلان در خط دفاعى با مشكلاتى روبروست. پيشنهادى براى بهتر شدن اوضاع نداريد؟
- ما بازيكنان بزرگى در خط دفاعى داريم فقط آسيب ديدگى ها باعث مشكلات فراوان شده است. ما در خط دفاعى تا اين هفته عملكرد خوبى داشته ايم و فكر مى كنم در ادامه مسابقات و با بازگشت بازيكنانى چون نستا شرايط خيلى بهتر شود.
• شما داراى اعتبارى هستيد كه غيرقابل انتقاد است. آيا هيچ عاملى نبوده است كه بر روى شما تأثير بگذارد؟
- من علاقه زيادى به خواندن روزنامه ها دارم اما كاملاً صادقانه بگويم كه من هيچ توجهى به هيچ انتقادى در رسانه ها نمى كنم. اگر فردى شما را به دلايلى دوست ندارد يا اگر او با بازيكن رقيب ديگرى دوست است يقيناً او بى طرف نخواهد بود. تنها قضاوتى كه من به آنها گوش مى دهم همتيمى هايم، مربيان و كادر فنى هستند.
• شما يكى از منتقدان آنچلوتى بوديد، آيا اين مسأله بر روى حضورتان در تركيب تيم روسونرى تأثيرگذار نبوده است؟
- كار كردن با آنچلوتى خيلى لذتبخش است. او به چنين مواردى كه بيشتر رسانه ها به آن مى پردازند اهميت نمى دهد و بيشتر از هر چيز برايش آمادگى بازيكن مهم است.كارلتو مرد قابل احترامى است و خوشحالم تجربه كار كردن با او را در كارنامه ام دارم.
• شما تجربه كار با فابيو كاپلو را هم داريد، آيا آنچلوتى مثل كاپلو مى تواند ميلان را به سوى قهرمانى پيش ببرد؟
ايمان دارم كه بتواند موفقيت هاى گذشته را جبران كند. نبايد مقايسه كنيم براى اينكه تفاوت هاى زيادى بين آنها وجود دارد. افراد ديگرى هم بودند كه در گذشته كارشان را خوب انجام دادند، به هر حال آنچلوتى به اندازه كافى توانايى دارد و در بين بازيكنان هم انگيزه زيادى وجود دارد، ما در مسير درستى قدم برمى داريم و شك ندارم در اين فصل هم اسكودتو و هم جام يوفا را مى توانيم ببريم.
• عملكرد مورينيو آنچلوتى را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- من فكر مى كنم اين راز بطور كلى به نحوه زندگى و بازى متفاوت و مديريت او بر مى گردد. او در اين سال ها نتايج خوبى با ميلان گرفته و به جام هاى ارزشمندى هم دست پيدا كرده است. او رفتار خوبى با همه بازيكنان دارد.
• رسيدن به قهرمانى در جام يوفا يك امتياز واقعى براى شما و ميلان خواهد بود ؟
- به طور يقين هم اين طوراست اما حالا هم به اسكودتو فكر مى كنيم وهم به جام يوفا. براى ما كسب هر ۲ جام مهم است اما بيشتر از همه براى من قهرمانى در اروپا شگفت آور است.
• در اين فصل چه انتظاراتى از ميلان مى رود؟
- فكر مى كنم ما شانس خوبى داريم كه به پيروزى هاى بزرگى برسيم. به هر حال انتظارات از ميلان نسبت به سال هاى گذشته بيشتر شده است و شايد اين موضوع باعث مشكلاتى شود.
• نگاهى به ۲ سال حضورت در لاليگا و تيم بارسلونا بيندازيم...
- ۲ سال گذشته، به خصوص فصل گذشته من بيشتر آماده بودم و نقشم را خوب ايفا كردم و از اين بابت خيلى خوشحالم. بارسا تيم بزرگ و باشكوهى است و هواداران بى نظيرى دارد.از اينكه توانستم با ريكارد و بازيكنان بزرگى چون پويول، مسى و ... كار كنم خيلى خوشحالم.
•از اينكه مى بينيد خط حمله ميلان خوب بازى مى كند به خصوص رونالدينيو چه احساسى داريد؟
- مثل همه اعضاى تيم خوشحالم. مهاجمان بزرگى در تركيب تيم حضور دارند و با وجود آنها قدرت تهاجمى تيم هم بيشتر شده است. من در بارسا با او همبازى بوده ام و معتقدم دينيو يكى از بهترين مهاجمان جهان است. او روزهاى بسيار سختى را در نوكمپ گذراند و من شاهد اين اتفاقات بوده ام اما اكنون خيلى تلاش مى كند تا به فرم ايده آل بازگردد. او براى همه ما يك الگو است.
• دوست داريد در فينال جام يوفا حضور داشته باشيد؟
- بله. اميدوارم كه در يك فينال اروپايى شركت كنم بازى در فينالى مثل ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا يكى از بزرگترين آرزوهاى من بوده و مى خواهم در اين فصل به آن دست يابم. در سال آينده شك نكنيد ميلان در فينال ليگ قهرمانان حاضر خواهد بود.
تیاگو سیلوا به میلان پیوست:
تیم میلان ایتالیا سرانجام توانست مدافع قدرتمند تیم فلومینزه را به خدمت بگیرد.این مدافع 24 ساله که عضو تیم ملی برزیل نیز هست به غیر از باشگاه میلان مورد توجه چلسی _ ویارئال و اینتر قرار داشت ولی این میلان بود که سرانجام او را به خدمت گرفت.
مدت قرار داد این بازیکن با میلان 4 ساله است و میلان برای انتقال او 10 میلیون یورو پرداخت کرده و حقوق سالیانه 2.5 میلیون یورو به او پرداخت خواهد شد.البته این بازیکن از تابستان فصل بعد می تواند برای میلان به میدان برود.چون این بازیکن جزو بازیکنان اتحادیه اروپا نیست و لیست پاسپورت اروپایی ندارد و همانند قضیه خرید پاتو از اینترناسیوناله است.این یک خرید خوب از جانب میلان بوده.چون این بازیکن هم جوان است و هم این که دفاع قدرتمند او نظر خیلی از باشگاه ها رو بسوی او جلب کرده بود.
البته میلان در حال مذاکره با لیورپول نیز هست تا دنیل اگر 23 ساله را از این تیم خریداری کند.صحبتها درباره این انتقال همچنان ادامه دارد.
و آخرین مطلبی که باقی می ماند این است که باز هم گالیانی قدرت بالای خود رو در نقل و انتقالات به اثبات رساند و در حالی که تیمهای ثروتمند و بزرگی همچون چلسی و اینتر به دنبال جذب او بودند این میلان و گالیانی بودند که موفق شدند.
بونرا هم مصدوم شد:
بونرا مدافع 27 ساله میلان از ناحیه کمر با مصدومیت مواجه شد و علاوه بر از دست دادن بازی یووه تا پایان نیم فصل اول توانایی همراهی تیم میلان را ندارد و باید به استراحت بپردازد.حالا میلان بعد از شوک از دست دادن گتوسو تا پایان این فصل بونرا را هم تا پایان نیم فصل اول در اختیار ندارد.گفته میشه الساندرو نستا از نیم فصل دوم قادر به همراهی میلان است.
بكهام در پست گتوسو
كارلو آنچلوتى مربى ميلان با ابراز تأسف از آسيب ديدگى رينو گتوسو اذعان داشت نگران جاى خالى او در تركيب تيمش نيست چرا كه توانسته جانشين او را پيدا كند. در حالى كه مشخص شده دوره آسيب ديدگى و بهبودى هافبك قدرتمند روسونرى طولانى است و او تا پايان فصل نمى تواند به ميادين بازگردد اخبار زيادى در رابطه با جانشينان او مطرح شده است اما آنچلوتى خيال خريد بازيكن جديد ندارد. مربى ميلان در اين خصوص مى گويد: نبود رينو واقعاً تأسف آور است اما به هرحال بايد با اين شرايط عادت كنيم. من با شناختى كه از ديويد بكهام دارم مطمئن هستم كه او مى تواند در پست گتوسو بازى كند.بكهام شخصيت بزرگى دارد و خوشحالم در چنين شرايطى او را در اختيار خواهم داشت.
مكسس فصل بعد در ميلان
مدير برنامه فيليپ مكسس اعلام كرد اين بازيكن تصميم گرفته كه فصل آينده در يك تيم صاحبنام تر بازى كند. «اوليور ژوانوكس» در گفت وگو با وب سايت كالچو مركاتو با تأييد اين خبر گفت :در حال حاضر اين روزنامه ها هستند كه همه چيز را شلوغ كرده اند اما حقيقت اين است كه يك تيم بزرگ مثل ميلان نگاه ويژه اى روى فيليپ دارد و در صورتى كه باشگاه رم اجازه فروش وى را بدهد به احتمال بسيار زياد او راهى ميلان خواهد شد. وى تأييد كرد در ماه ژانويه قرار است ملاقاتى با سران ميلان داشته باشد و به احتمال زياد اين ملاقات در يازدهم ژانويه و در جريان ديدار رم با ميلان در ورزشگاه المپيكو انجام مى شود.
h_starboy
13-12-2008, 16:40
تیاگو سیلوا به میلان پیوست:
عجب خبر توپی دادی فاشیست جان دمت گرم خیلی حال کردم.
راستی بازی فردا ساعت چنده؟ شبه فکر کنم.
عجب خبر توپی دادی فاشیست جان دمت گرم خیلی حال کردم.
راستی بازی فردا ساعت چنده؟ شبه فکر کنم.
خواهش می کنم
بازی ساعت 11 به وقت تهران
به امید پیروزی میلان
ممنون بابت اخباری که میذارید.. :11:
به امید برد میلان..
این بازی رو شبکه 3 پخش میکنه ؟
آخه تو سایت شبکه 3 که چیزی نزده !
h_starboy
13-12-2008, 17:33
ممنون بابت اخباری که میذارید.. :11:
به امید برد میلان..
این بازی رو شبکه 3 پخش میکنه ؟
آخه تو سایت شبکه 3 که چیزی نزده !
۱۰۰ ٪ پخش میکنه. مگه میشه بازی به این مهمی رو پخش نکنه.
تازه زمان بازی هم بسیار عالیه و هیچ مشکلی واسه پخشش نداره.
آره بازی رو پخش می کنه
چهارشنبه بود که جاودانی هنگام پخش بازی های لیگ قهرمانان اعلام کرد که این بازی پخش میشه
italy2006
13-12-2008, 20:28
فکر نکنم میلان بتونه جلو جوینکو تاب بیاره
نه دیگه نشد....
این همه بازیکن رفتی جوینکو رو انتخاب کردی
مطمئن باش که میلان برنده این بازیه
جوینکو هم هیچ کاری نمیتونه بکنه
forza milan
italy2006
13-12-2008, 21:17
خواهیم دید داداش میلانی ام.
خواهیم دید داداش میلانی ام.
100%...
فقط تا فردا منتظر باش
تحليل « ورلد ساكر» از فوتبال ايتاليا
نقش مهم كاپلو در انتقال بكهام به ميلان
پيوستن ديويد بكهام به تيم ميلان يكى از مهمترين رخدادهاى چند هفته گذشته در فوتبال جهان محسوب مى شود و اين در حالى است كه بسيارى اين هافبك كهنه كار انگليسى را پايان يافته قلمداد مى كنند. ماهنامه ورلد ساكر در شماره اخير خود به بررسى فوتبال ايتاليا و عقد قرارداد «بكهام» با روسونرى پرداخته است كه متن آن را در ذيل مى خوانيد: عشق به بكهام در ايتاليا در شرف وقوع است. با پايان امسال، جنجالى ترين بازيكن فوتبال جهان به صورت قرضى و به مدت ۳ ماه براى ميلان توپ خواهد زد. با توجه به توانايى ديرينه و جالب توجه ميلان در زمينه آميختن نمادها، مسائل اقتصادى و فوتبال زيبا كه همگى با بازيكنى همچون ديويد بكهام مطابقت دارد، پيوستن او به تيم ايتاليايى چندان مايه تعجب نيست. به راستى چند فصل قبل، زمانى كه او در دوران اوج خود بسر مى برد، چنين نقل و انتقالى بيشتر نوعى بازارگرمى محسوب مى شد. براى بسيارى منطق حكم مى كرد «بكهام» به باشگاهى مردمى كه رسانه هاى بانفوذ و «سيلويو برلوسكنى» نخست وزير ايتاليا كه رياست Mediaset (شبكه تلويزيونى) برآن حكمفرمايى مى كنند، بپيوندد تا شايد برلوسكنى بتواند مشغوليتى براى «ويكتوريا آدامز» همسر بكهام دست و پا كند. اگر هيچ كس چند فصل قبل از چنين نقل و انتقالى شگفت زده نمى شد، اكنون كنجكاوى بسيارى نسبت به اين مسأله برانگيخته شده است. خريد بازيكنى همچون بكهام در شرايط آرمانى اش و اينكه صددرصد در خدمت تيم شما باشد يك مسأله است؛ اينكه يك بازيكن ۳۳ ساله اكنون پس از سپرى كردن ۱۸ ماه افول به عنوان نابغه اى فراموش شده در آمريكا به صورت قرضى و ۳ ماهه به تيم ديگرى مى پيوندد مساله اى كاملاً متفاوت است. به هر حال نكته جالب درباره اين نقل و انتقال اين است كه اين بكهام بود كه در جستجوى ميلان بود نه ميلان در جست وجوى بكهام. بى ترديد «فابيو كاپلو» سرمربى تيم ملى انگلستان نقش بسيارى در پيوستن بكهام به ميلان ايفا كرده است. زمانى كه اطرافيان بكهام با ميلان ارتباط برقرار كردند (پس از اينكه هافبك انگليسى نتوانست توجه چندى از باشگاه هاى كشورش را به خود جلب كند)، باشگاه ايتاليايى با سرمربى سابق خود، مردى كه هرچه باشد ۴ بار قهرمانى در سرى A و يك بار قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا را در اوايل دهه ۹۰ براى آنها به ارمغان آورد، ارتباط برقرار كردند. نگران نباشيد! «كاپلو»در پاسخ اين مشورت به باشگاه ميلان گفت كه آنها بايد بكهام را در اختيار بگيرند. او به مسئولان ميلان گفت كه آنها نه تنها پديده اى درآمدزا بلكه بازيكنى بسيار خوب را به خدمت مى گيرند. يكى از اشاره هاى ارزيابى «كاپلو» از «بكهام» در پايان ماه اكتبر بود، زمانى كه او از طريق ارتباط تصويرى، در نشست اقتصادى جهان در ميلان گفت: «زمانى كه در رئال مادريد مربى بكهام بودم او را از تركيب تيمم بيرون گذاشتم چرا كه او پيش تر با گالكسى قرارداد امضا كرده بود اما حضور او در تمرين ها تداوم پيدا كرد و در نتيجه من بازهم از او در تركيب تيم خود استفاده كردم. او شخصيتى بسيار جدى دارد و يك حرفه اى واقعى است. حرف هايى كه مردم پيرامون رفتار او بيرون از زمين مى زنند و ادعا مى كنند كه او فردى دردسرساز و بى بند وبار در روابط خانوادگى است به هيچ وجه حقيقت ندارد.»
معامله اى كه براى همه سودآور است
بدون شك كاپلو براين باور است كه بكهام همچنان مى تواند براى هدف انگلستان در جاده رسيدن به جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى مثمر ثمر واقع شود. اينكه در صورت راهيابى انگلستان به جام جهانى، بكهام در تركيب اصلى كاپلو جايى خواهد داشت يا نه، مسأله ديگرى است. به هرحال، آنچه بر هيچ كس پوشيده نيست اين است كه كاپلو به بكهام گفت، اگر او مى خواهد سال آينده براى بازى هاى تيم ملى انگلستان كه نخستين آن ديدارى دوستانه در روز ۱۱ فوريه ۲۰۰۹ مقابل اسپانيا خواهد بود، مورد توجه قرار گيرد بايد به جاى خانه نشينى و استراحت زمستانى ليگ آمريكا براى يكى از باشگاه هاى معتبر اروپايى توپ بزند. از اين رو، عجله و اشتياق بكهام براى يافتن يك باشگاه سطح بالا در اروپا بسيار زياد به نظر مى رسيد و گزينه جدى او نيز ميلان بود. قرارداد رسمى بكهام با ميلان از ۷ ژانويه آغاز مى شود. روى كاغذ، ميلان از او انتظار دارد كه تا پايان دسامبر خود را براى پيوستن به باشگاه در دوبى جايى كه آنها تمرين هاى كوتاه پس از كريسمس را سپرى مى كنند و يك ديدار دوستانه را نيز پيش رو دارند، آماده كند. پس از آن، بكهام براى حضور در ۱۰ بازى در سرى A و ۲ بازى در جام يوفا آماده خواهد بود. بسيارى صاحبنظران و مفسران براين باورند كه او مى تواند خلأ وجود هافبك بازيساز ميلان يعنى آندره آ پيرلوى آسيب ديده را پر كند. كارلو آنچلوتى سرمربى ميلان نيز اين احتمال را رد نكرده و گفت: «بكهام مى تواند در مركز و يا كنار زمين بازى كند. او بازيكن خوبى است، بنابراين چرا نبايد سعى در ايفاى نقش پيرلو داشته باشد؟» زمانى كه از آنچلوتى پيرامون نظرش نسبت به خريد بكهام پرسيده شد، سرمربى ايتاليايى پاسخ داد: «ديويد هيجان زيادى به تيم ما مى بخشد، چرا كه بازيكنى بسيار بزرگ و تمام حرفه اى است. حتى اگر بكهام مدت زمان كوتاهى دركنار ما باشد توانايى هاى او مى تواند بسيار كارساز واقع شود. او هيچ گونه مشكلى براى رسيدن به شرايط آرمانى نخواهد داشت. فوتبال، زبانى فراگير است و ما از بابت حضور بكهام در ميلان خوشحاليم. حتى اگر او به تيم ما ملحق نمى شد، مى توانستيم در تمرين ها از او استفاده كنيم اما اين مسأله كه او اكنون مى تواند براى ما بازى كند بسيار خوشايند است. ما از هر نظر با او به عنوان يك بازيكن برخورد خواهيم كرد تا يك توريست. شايد اين ما هستيم كه بيشتر براى بكهام مثمر ثمر واقع مى شويم تا بكهام براى ما. حتى اگر او تنها يك بازى براى ما به ميدان برود، به معناى واقعى نقطه مثبت تيم ما محسوب مى شود.» با توجه به اين مسأله كه ميلان و بكهام هر ۲ با يك اسپانسر مهم و كارخانه اى جهانى همچون آديداس همكارى دارند، مسأله پيوستن بكهام به ميلان با تعجب چندانى همراه نمى شود. آنچلوتى همچنين از علاقه خود براى تمديد قرارداد بكهام با ميلان صحبت كرد. با توجه به اينكه بكهام ساليانه ۵/۳ ميليون پوند از گالكسى حقوق دريافت مى كند و اوايل ماه مارس زمانى كه فصل جديد ليگ فوتبال آمريكا آغاز مى شود، دست كم باقى ماندن بيشتر بكهام در ميلان چندان محتمل به نظر نمى رسد. برخى تصور مى كنند كه با توجه به اينكه تمامى تبليغات براى بكهام رايگان انجام مى شود و ميلان از تمامى خدمات اين بازيكن بهره مى برد، آدريانو گاليانى به آنچلوتى گفته است كه نبايد دندان اسب پيشكشى را بشمارد.
عقب ماندگى فرهنگى در ورزش ايتاليا
اين حقيقت كه هيچ يك از باشگاه هاى پيشتاز ليگ برتر انگلستان علاقه مند به جذب بكهام نبودند، پرسش ديگرى را مطرح مى كند. آيا فوتبال ايتاليا آنقدر رو به زوال رفته است كه گويا يكى از بهترين باشگاه هاى آن رويكردى كوركورانه نسبت به فوتبال پيدا كرده و بيشتر به ظاهر توجه مى كند تا ماهيت؟ با توجه به اينكه ميلان باشگاهى مردمى است شايد پاسخ به اين سؤال منفى باشد. با اين حال، آنچلوتى باتجربه ترديدى ندارد كه وسعت فوتبال جزيره به زودى تمامى جهان فوتبال را در برخواهد گرفت. او مى گويد: «در حال حاضر باشگاه هاى انگليسى بهترين فوتبال را بازى مى كنند و بالاتر از همه هستند. چلسى، منچستر يونايتد، آرسنال و ليورپول خوب كار مى كنند و همگى آنها تيم هاى معتبرى به شمار مى آيند. سرمايه، تفاوت عمده اى ميان فوتبال انگلستان و ايتاليا به وجود آورده است. آنها مى توانند پول بيشترى نسبت به ما خرج كنند.» همانند بسيارى در ايتاليا، آنچلوتى نيز نگران كيفيت فوتبال اين كشور است. او چندى پيش در پاسخ به اين سوال كه آيا دلش براى حضور در ليگ قهرمانان اروپا تنگ شده است، گفت: «بدون شك دلتنگ حضور در اين رقابت ها مى شوم اما آنچه واقعاً مرا ناراحت مى كند فكر كردن درباره شرايطى است كه ما پس از هريك از ديدارهاى جام يوفا و بازگشت به خانه داريم. زمانى كه ما خارج از ايتاليا بازى مى كنيم شرايط بسيار متفاوت هستند. ورزشگاه ها پيشرفته بوده و همه از ما استقبال مى كنند. هواداران ما را تشويق مى كنند و مردم به ما اهانت نمى كنند. در ايتاليا، ما با نوعى عقب ماندگى در فرهنگ ورزشى روبرو هستيم. اميدواريم اين وضعيت تغيير كرده و تعداد اندك تماشاگرنماها كه سراسر محيط ورزش را به ويرانه مى كشند، مجازات شوند.» آنچلوتى به حادثه خاصى اشاره نكرد اما شايد منظور او جنجال هاى ديدار رم و ناپولى در نخستين روز رقابت هاى سرى A كه به شورش و هجوم هواداران ناپولى به ايستگاه هاى قطار رم و ناپل منجر شد، بود. هواداران ناپولى در جريان آن درگيرى ها يك دستگاه قطار را نابود كرده و در مجموع خسارتى ۵۰۰ هزار پوندى را به بار آوردند. اگر آن حادثه نقطه تاريكى در وجهه شهر ناپل به وجود آورده باشد، باشگاه ناپولى در بلندمدت سعى در سامان بخشيدن به اوضاع داشته است. با آغاز ماه اكتبر آنها براى نخستين بار از زمان مارادونا كه سالها پيش ۲ عنوان قهرمانى در سرى A را برايشان به ارمغان آورد، توانستند به صدر جدول اين رقابت ها راه پيدا كنند. شكى نيست كه اين دستاورد به هيچ وجه ثمره بخت و اقبال نبود. با حضور زوج «ازكويل لوازى» آرژانتينى و «دنيس» آلمانى در خط حمله و حضور «مارك همسيك» اسلواكيايى، «والتر گارگانوى» اروگوئه اى،«مانوئله بلاسى» و «كريستين ماجو» در خط ميانى، ناپولى مى تواند شگفتى هاى بسيارى به ويژه زمانى كه از لاك دفاعى بيرون مى آيد، بيافريند. اين حقيقت را هم اضافه كنيد كه آنها در «سن پائولو» تقريباً شكست ناپذير هستند (فصل گذشته اينتر، يوونتوس و ميلان همگى در ناپل نتيجه را واگذار كردند) و مارچلو ليپى سرمربى تيم ملى فوتبال ايتاليا نيز دراين باره اظهار كرد: «با در نظر گرفتن همه شرايطى كه ناپولى دارد، چه كسى مى گويد كه اين تيم در صدر جدول سرى A باقى نخواهد ماند؟» در فصل جارى نيز، يوونتوس دوباره در «سن پائولو» و با نتيجه ۲ بر يك مقابل ناپولى شكست خورد. در اين ديدار، پس از آنكه «آمائورى» يووه را پيش انداخت، گل هاى «همسيك» و «لوازى» پيروزى ناپولى را رقم زدند. صدر نشينى چند هفته اى ناپولى در سرى A (به همراه اودينزه) زمانى پايان يافت كه آنها اوايل ماه نوامبر با نتيجه يك بر صفر مقابل ميلان مغلوب شدند. با اين حال، پيروزى ميلان در اين بازى هم درحالى رقم خورد كه ناپولى نيمه دوم را ۱۰ نفره و در پى اخراج «ماجو» بازى كرد و تك گل حريف نيز روى گل به خودى دنيس در دقيقه ۸۶ حاصل شد. نكته مهم در مورد ناپولى اين است كه آنها امسال همانند فصل پيش تا آخرين لحظه، بلاى جان تيم هاى مدعى خواهند بود. از طرفى نبايد فراموش كرد پس از حذف ناپولى از رقابت هاى جام يوفا توسط بنفيكا، آنها در فصل بهار برهه زمانى آسان ترى نسبت به تيم هايى همچون اينتر، يوونتوس و ميلان كه درگير رقابت هاى اروپايى هستند، پيش رو خواهند داشت. بايد گفت پيروزى يك بر صفر ميلان مقابل ناپولى هشدارى جدى براى رقيبان بود و قهرمان ۶ دوره اروپا با اين پيروزى براى نخستين بار طى ۴ فصل گذشته به صدر جدول رقابت هاى سرى A دست يافت. با توجه به اينكه ميلان در اين فصل از راهيابى به ليگ قهرمانان اروپا بازماند، شكى نيست كه آنها حقيقتاً قهرمانى در كالچو را به طور جدى دنبال مى كنند. در حالى كه «كاكا» در شرايط آرمانى به سر مى برد، هموطن او رونالدينيو بيش از پيش به روزهاى اوج خود نزديك مى شود و پاتو مهاجم ۱۹ ساله برزيلى نيز پيشرفت چشمگيرى از خود نشان داده است، به نظر مى رسد مثلث تمام برزيلى كاپارو در اين فصل بارها موجب برانگيختن ستايش هواداران در سن سيرو خواهند شد.
تأثير مورينيو بر فوتبال ايتاليا
در اينتر، تأثير مورينيو روز به روز بيشتر احساس مى شود. حتى با اينكه تساوى صفربر صفر مقابل جنوا و فيورنتينا باعث شد تا اينترى ها صدرنشينى خود در جدول را از دست رفته ببينند، حقيقت اين است كه قهرمان فصل گذشته رقابت هاى سرى A همچنان روند رو به رشدى از خود نشان داده و قصد دارد در بهار سال آينده اوج بگيرد. در دراز مدت، مورينيو تمامى روش هاى كارى پيروزى بخش خود را به ما گوشزد كرد و اين مسأله زمانى به وضوح ديده شد كه آدريانوى برزيلى توسط آقاى خاص از تركيب تيم كنار گذاشته شد. «آدريانو» بازيكنى است كه مورينيو مدت زمان طولانى و دشوارى براى رساندن او به شرايط آرمانى تلاش كرد اما پس از آنكه مهاجم برزيلى يك صبح دوشنبه با شرايط وخيمى به دليل شب نشينى خارج از شهر در تمرين حاضر شد، مورد غضب مورينيو قرار گرفت. اگر ميلان و اينتر به رقابت ادامه بدهند، آنگاه يوونتوس هم در جمع مدعيان هميشگى قرار خواهد گرفت. بانوى پير پس از پشت سر گذاشتن شكست مقابل ناپولى توانست رئال مادريد را از پيش رو برداشته و به ۳ پيروزى پياپى در سرى A برابر تورينو، بولونيا و رم دست پيدا كند. در اين بين، آشكار است كه هيچ كس بهتر از كاپيتان ۳۳ ساله يووه «الساندرو دل پيه رو» مردى كه توانست گل هاى شگفت انگيزى مقابل رئال مادريد و رم به ثمر برساند ظاهر نشده است. به اين ترتيب «ليپى» دلايل بسيارى براى رضايت از عملكرد تيم ملى ايتاليا و صدرنشينى اين تيم در مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ در گروه ۸ دارد. آنها در ۴ ديدار نخست خود به پيروزى مقابل قبرس، گرجستان و مونته نگرو پيروز شده و خارج از خانه به تساوى ارزشمند مقابل بلغارستان دست يافتند. جالب اين است كه لاجوردى پوشان بدون نمايش بازى هاى خوب به اين نتايج دست يافتند. ليپى پس از پيروزى نه چندان چشم نواز ۲ بر يك تيمش مقابل مونته نگرو گفت: «از عملكرد شاگردانم بسيار راضى هستم. ما از ۲ ديدار خود ۴ امتياز بدست آورده ايم (پس از تساوى صفر بر صفر مقابل بلغارستان و پيروزى مقابل مونته نگرو) و سعى داريم تيم جديدى را گرد هم آوريم. ما در آستانه ايجاد دوران جديدى هستيم و هم اكنون نكته هاى مثبت بسيارى در تيم ما به چشم مى خورد.» گويا چرخه جديد فوتبال ايتاليا براستى در راه است. ليپى اعتقاد خاصى به تركيب تيمى كه به همراه آن قهرمانى در جام جهانى ۲۰۰۶ آلمان را كسب كرد، دارد. او خوب مى داند كه اين عنوان بار انتظارها از تيمش را به مراتب بيشتر مى كند. تنها ۶ بازيكن از آن تيم، مقابل بلغارستان در صوفيه به ميدان رفتند و اين در حالى بود كه بازيكنانى همچون «سيمونه په په» (اودينزه)، «جوزپه روسى» (ويارئال)، «ريكاردو مونتوليوو» (فيورنتينا) و «آندرا دوسنا» (ليورپول) همواره در تركيب آتزورى به چشم خورده و در آماده تغيير و تحولات هستند. پيروزى مقابل مونته نگرو ركورد بازى هاى بدون شكست ليپى همراه با لاجوردى پوشان را به عدد ۳۰ رساند و با ركورد پيشين سرمربى افسانه اى «ويتوريو پوزو» برابرى كرد اما جاى هيچ شكى نيست كه ركوردهاى بيشترى در راه هستند.
چه كسى مى تواند شواليه جديد ميلان باشد؟
گتوسو هافبك جنگنده ميلان به علت مصدوميت احتمالاً نمى تواند تا پايان فصل روسونرى را همراهى كند. امشب ميلان بايد به تورين برود تا مقابل يوونتوس صف آرايى كند. هواداران «دياوولى» از اينكه بازيكن محبوبشان به علت دريافت يك كارت زرد تأثيرگذار اين مسابقه را از دست داد بشدت ناراحت شدند. انتظار مى رفت كه اين هافبك شجاع با همراهى محمد سيسوكو تيمش را در تورين هدايت كند. در حالى كه اوضاع به خوبى پيش نمى رفت فرمانده خط ميانى ميلان با مشكلات بيشترى مواجه شد. گتوسو هفته گذشته در بازى مقابل كاتانيا مصدوم شد و بعد از انجام يك اسكن مشخص شد كه او احتمالاً بايد تا پايان فصل از بيرون شاهد عملكرد تيمش باشد. او كه با پارگى رباط صليبى پاى راست دست وپنجه نرم مى كند با يك متخصص در «آنتورپ» به نام مارك مارتينز ملاقات كرد تا در مورد وضعيتش تصميم گيرى شود اما نكته عجيب اينجاست كه شواليه ميلان در ابتداى مسابقه در برخوردى كه با ماركو بياجيانتى داشت دچار مشكل شد اما تا انتهاى بازى در زمين بود و براى تيمش دويد. او كه مثل يك جنگجوى واقعى تا پاى جان براى ميلان جنگيد نشان داد كه واقعاً چغر است. با اين اقدام تصوير گتوسو به عنوان يك بازيكن جنگنده در ذهن هواداران پررنگ تر شد اما واقعاً به چه قيمتى؟ او بعد از قهرمانى در جام جهانى ۲۰۰۶ با افتى چشمگير مواجه شد اما در فصل جارى دوباره اوج گرفته بود و توانايى هاى خود را بازيافته بود. حالا با اين مصدوميت ميلان بهاى سنگينى را خواهد پرداخت و يكى از عناصر تأثيرگذار خود را در اختيار نخواهد داشت. حالا ميلانى ها بر سر يك دوراهى هستند. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان هفته قبل اعلام كرد كه آنها در مجمع قدرت هاى برتر فوتبال ايتاليا كه در هتل آتاتورك برگزار خواهد شد شركت نخواهند كرد. اين مجمع هر ساله به صورت سنتى در فصل نقل و انتقالات زمستانى برگزار مى شود. آيا موضوع گتوسو اوضاع را تغيير خواهد داد؟ كارلو آنچلوتى، متيو فلامينى بازيكن اسبق آرسنال را دقيقاً براى پر كردن جاى خالى گتوسو در مواقع ضرورى به سن سيرو آورد. او حتى مى تواند اصلى ترين كانديداى قرمز و مشكى ها براى جانشينى اين هافبك جنگنده بعد از دوران بازنشستگى باشد. شايد فلامينى هلندى قدرت جنگندگى «رينگيو» را نداشته باشد اما جاگيرى استقامت وى مى تواند تا حدودى خلأ گنارو را پر كند. با اين وجود اگر آنها مى خواهند براى قهرمانى در سرى a بجنگند و بر اينتر، حريف خود پيشى بگيرند بايد به فكر جذب يك بازيكن ديگر باشند.
سيلوا جانشين مالدينى خواهد شد
رسانه ها از توافق ميلان و تياگو سيلوا براى حضور در اين تيم در فصل آينده خبر مى دهند. ميلان قهرمان ۱۷ دوره رقابت هاى سرى a از فصل آينده تياگو سيلوا بازيكن تيم ملى برزيل را به خدمت خواهد گرفت. اين بازيكن خط دفاعى كه مورد توجه رقيب همشهرى يعنى اينتر و باشگاه اسپانيايى ويارئال و البته چلسى لندن بود، در تابستان آينده از فلامينگوى برزيل راهى روسونرى خواهد شد. گفته مى شود مبلغ فسخ قرارداد او با باشگاه برزيلى ۱۰ ميليون يورو است. اين بازيكن ۲۴ ساله قرار است در فصل آينده جايگزين پائولو مالدينى شود.
كاپيتان رم : دوست دارم ميلان قهرمان شود
فرانچسكو توتى كاپيتان تيم فوتبال رم مايل است، ميلان اسكودتو امسال را به چنگ آورد. توتى گفت: ما بايد واقع بين باشيم. فتح جام قهرمانى رقابتى است بين اينتر، يوونتوس و ميلان و من مى خواهم كه ميلان قهرمان شود. دوستان زيادى در اين تيم دارم و محيطش به مراتب گرم تر از ۲ تيم ديگر است. رم بايد بين ۴ تيم نخست جدول قرار بگيرد. در اين راه ناپولى و فيورنتينا رقباى اصلى ما به حساب مى آيند. البته لاتزيو را نيز نبايد فراموش كنيم.
بازى بزرگ قبل از كريسمس
جدال فوق ستاره ها در المپيكو
يوونتوس- ميلان
يكى از حساس ترين بازى هاى اين هفته فوتبال اروپا در سرى a ايتاليا مابين ۲ تيم بزرگ از شهر تورينو و ميلانو برگزار مى شود. بى شك جدال يوونتوس با ميلان يكى از ديدارهايى است كه خيلى ها ديدن آن را در برنامه خود قرار داده اند. ستارگانى كه در تركيب ۲ تيم حضور دارند و هم امتياز بودن ۲ تيم در جدول رده بندى از جمله امتيازات بزرگ براى مهم بودن اين مسابقه است. رويارويى اعجوبه هايى چون الكس دل پيه رو، پاول ندود و آمائورى با كاكا، پيرلو، سيدورف و رونالدينيو بر جذابيت هاى اين رويارويى افزوده است. ۲ تيم تا قبل از بازى امشب يكصد و چهل و شش بار در رقابت هاى سرى a مقابل هم قرار گرفته اند و جدال آنها در هفته شانزدهم ليگ دسته اول ايتاليا يكى از حساس ترين مسابقات طى ۱۴۶ ديدار گذشته است. امشب يوونتوس براى هفتاد و چهارمين بار در سرى a از ميلان پذيرايى مى كند و دومين بازى است كه ورزشگاه المپيكوى شهر تورينو ميزبان اين مسابقه خواهد بود چرا كه در ۷۲ بازى گذشته ورزشگاه دل آلپى كه هم اكنون در حال تبديل شدن به ورزشگاهى مدرن است ميزبان اين بازى بزرگ بوده است.
رانيه رى و آنچلوتى...
برخلاف مسابقه يوونتوس و اينتر كه مشاجره ابتداى فصل كلوديو رانيه رى و خوزه مورينيو باعث جنجال برانگيز تر شدن اين ديدار شد، بازى امشب يوونتوس و ميلان در روى نيمكت مربيان آرام و بدون تنش است. رانيه رى و آنچلوتى قبل از اين بازى رعايت ادب و احترام را نسبت به خود نگه داشتند و از هرگونه صحبتى كه باعث شود رابطه آنان دچار مشكل شود پرهيز كردند.
اين دو همديگر را خيلى خوب مى شناسند و بر اين عقيده هستند كه بهترين راه مبارزه و نشان دادن قدرتشان فقط در زمين مسابقه است نه خارج از آن.
در ۲ ديدارى كه آنها روبروى هم قرار گرفته اند اين مربى تيم تورينى بوده كه موفق تر عملكرده است. رانيه رى بازى اول را در سال ۲۰۰۷ در خانه ميلان و در ورزشگاه سن سيرو با تساوى بدون گل به پايان برد و بازى برگشت را هم در المپيكو ۳ بر ۲ بر حريف غلبه كرد تا امشب يك گام جلوتر از همتاى ميلانى اش باشد. او يك بحران خيلى سخت را پشت سر گذاشت كه در نهايت با رسيدن به يك تركيب دلخواه و حمايت بازيكنان باتجربه و جوانش از اين بحران جان سالم به در برد و بزرگترين موفقيتش هم ۲ پيروزى بزرگ مقابل رئال مادريد در ليگ قهرمانان اروپا بود و حالا مى خواهد از ميلان و آنچلوتى يك مغلوب بزرگ بسازد و به اين ترتيب جايگاه خود را در تيم بيانكونرى محكم تر كند و خود را مدعى درجه دومى اسكودتو بنامد. در آن سو، كارلو آنچلوتى قرار دارد كه از سال ۲۰۰۱ بيش از ۲۰ بازى را مقابل يووه در رقابت هاى رسمى و غير رسمى در كارنامه دارد و در اكثر مسابقات مهم نيز برگ برنده تيمش بوده است. او به خوبى از تاكتيك هاى رانيه رى شناخت دارد و علاوه بر آن اين را هم خيلى خوب مى داند شكست مقابل يوونتوس يعنى بدتر شدن وضعيت ميلان در جدول رده بندى و با اينكه فاصله زيادى تا پايان فصل داريم اما به هر حال اين بازى ها و نتايج آنها تعيين كننده و بسيار اساسى است. آنچلوتى در بازى هاى بزرگ معمولاً عملكردى غيرقابل پيش بينى داشته براى مثال در اين فصل بعد از ۲ شكست مقابل بولونيا و جنوا در سومين بازى در سرى a مقابل لاتزيو قرار گرفت و با كسب يك پيروزى پرگل زمين را ترك كرد اما اكنون در ۳ بازى خارج از خانه هيچ پيروزى به دست نياورده است و فقط ۲ امتياز از بازى با لچه و تورينو كسب كرده است و حالا بايد دوباره در استاديوم المپيكوى شهر تورينو با تيمش به ميدان برود آن هم مقابل يك تيم جسور و آماده به نام يوونتوس.
جدالى بدون گتوسو و بوفون
امشب در تركيب هر ۲ تيم ستارگان بزرگى حضور نخواهد داشت كه اگرچه بزرگ هستند اما نبودشان از حساسيت مسابقه كاسته نخواهد كرد. در درون دروازه يوونتوس جاى جان لوئيجى بوفون خالى است و با اينكه الكسى مانينگر اتريشى توانسته تا حدودى اين خلأ را پر كند اما به هر حال جيجى بوفون در اينگونه بازى ها علاوه بر اينكه يك ستاره بى چون و چراست بازيكنى تأثيرگذار هم مى باشد. حسن سالى حميدزيچ كه در آخرين بازى ۲ تيم در سرى a، ۲ گل بانوى پير را وارد دروازه ميلان كرد هم غايب است و تياگو به همراه ديويد ترزگه هم ديگر نامداران بزرگ يووه هستند كه در اين بازى حضور نخواهد داشت. براى ميلان هم آخرين نامى كه از ليست خارج شد يك ستاره كاملاً محبوب و تأثيرگذار بود. ايوان گنارو گتوسو هافبك پرقدرت ميلان در بازى با كاتانيا از ناحيه رباط صليبى دچار پارگى شد و بر طبق نظر پزشكان او تا پايان فصل جايى در تركيب تيمش نخواهد داشت. الساندرو نستا ديگر ستاره اى است كه هنوز از آسيب ديدگى كمرش خلاص نشده است. حال تصور كنيد كه تا آخرين لحظات هيچ نامى از پيرلو، سيدورف و رونالدينيو كه همگى مصدوم بوده اند در فهرست آنچلوتى ديده نشده يعنى اينكه احتمال دارد آنها نيز اين بازى بزرگ را از دست بدهند.
فوق ستاره ها...
پائولو مالدينى كاپيتان بزرگ و بسيار محبوب ميلان با ستايش از الكس دل پيه رو او را يك ستاره استثنايى نام مى برد و به راستى هم دل پيه رو بازيكنى بى مانند است. استاد بزرگ ضربات ايستگاهى از زمانى كه دوباره درخشيد يوونتوس هم در مسير پيروزى قرار گرفت در واقع هر زمان كه او آماده بوده بانوى پير هم به راحتى از عهده شكست حريفانش برآمده است و برعكس آن هم يعنى سختى كشيدن تيم تورينى مقابل تيم هاى چون لچه. در كنار دل پيه رو، چيلينى، ندود و آمائورى هم از جمله بازيكنان يا بهتر بگوييم فوق ستاره هاى تيم تورينى هستند كه در اين بين پاول ندود اهل چك انگيزه بيشترى براى پيروزى مقابل ميلان دارد. در فينال ليگ قهرمانان سال ۲۰۰۳ كه در ورزشگاه اولدترافورد شهر منچستر برگزار شد ميلان در ضربات پنالتى يوونتوس را شكست داد كه در اين ديدار ندود به دليل مصدوميت غايب بزرگ تيمش بود و به همين خاطر او در اين سال ها هربار كه يووه مقابل ميلان قرار مى گيرد فقط پيروزى تيمش را مى خواهد.در تيم روسونرى تعداد فوق ستاره ها خيلى بيشتر از تيم بيانكونرى است. چنانچه پيرلو، سيدورف و رونالدينيو به بازى امشب برسند، آن وقت با كاكا، زامبروتا، مالدينى، شوچنكو و ... مجموعه اى از بهترين ها هستند كه مقابل يوونتوس جوان و باانگيزه بازى خواهند كرد.
7-۴۰-۱۰۰
اين عدد نشان دهنده شماره بازى امشب ۲ تيم در سرى a است.يوونتوس و ميلان تا به حال ۱۴۶ بار مقابل هم به ميدان رفته اند كه از اين تعداد بانوى پير ۷۳ بازى را ميزبان روسونرى بوده و كارنامه بسيار خوبى هم در بازى هايى كه ميزبانى آن را برعهده داشته از خود به جاى گذاشته است. يووه ۳۳ بار موفق به شكست ميلان شده است و تنها ۱۹ بار در بازى هايى كه ميزبانى آن را برعهده داشته از حريف شكست خورده است و در نهايت ۲۱ مسابقه هم با تساوى خاتمه يافته است. آخرين پيروزى خانگى يوونتوس مقابل ميلان در خانه كه همراه است با آخرين رويارويى ۲ تيم در رقابت هاى سرى a در دوازدهم آوريل ۲۰۰۸ با پيروزى ۳ بر ۲ يووه به پايان رسيد. در اين ديدار دل پيه رو (۱۲) و سالى حميدزيچ (۴۵ و ۸۰) براى يووه گلزنى كردند و پيپواينزاگى هم در دقايق (۱۴ و ۳۱) گل هاى ميلان را به ثمر رساندند.
كاكا و رونالدينيو نمى توانند كنار هم بازى كنند
مصائب حضور ۲ فوق ستاره در ميلان
در جريان رقابت هاى جام جهانى ،۲۰۰۶ برزيل محتمل ترين كانديداى قهرمانى تورنمنت به شمار مى رفت و بيشتر به اين خاطر بود كه ۲ مهاجم طراز اول يعنى رونالدينيو و كاكا را در تركيب خود داشت اما درست وقتى رقابت ها آغاز شد داستان برخلاف آنچه كه هواداران تصور مى كردند خود را نشان داد. سلسائو سريع در هم كوبيده شد و در مرحله يك چهارم نهايى از گردونه رقابت ها كنار رفت و بدين ترتيب كاكا و رونالدينيو هرگز فرصت نمايش عملكردهاى درخشانشان را در عرصه جهانى آنچنان كه در بارسلونا و ميلان به اجرا مى گذاشتند، پيدا نكردند و اكنون بار ديگر ۲ مهاجم، خود را در يك تيم مى بينند و برخلاف فصل گذشته كه رونالدينيو تنها ميهمان نيمكت بارسا بود اكنون در آمادگى كامل بسر مى برد و همين كاكا را مجبور مى كند تلاش بيشترى براى درخشيدن كند. به هر حال برنده توپ طلايى ۲۰۰۷ موقعيت خود را با آمدن رقيب در خطر ديده است و شخصاً كلافگى خود را از همتيمى بودن با رونالدينيو در جمع مطبوعات بيان كرد، به هر حال كاكا تا حدودى نكات ارزشمندترى نسبت به ستاره سابق بارسايى دارد. اين ۲ مهاجم در ۷ بازى در كنار يكديگر براى ميلان بازى كردند كه قرمز ومشكى ها ۳ پيروزى، ۳ تساوى و يك شكست را تجربه كردند و سرجمع ۱۲ امتياز كسب كردند و در اين ميان كاكا فقط يك گل به ثمر رساند و يك موقعيت گلزنى فراهم كرد. او دليل اين كم كارى اش را محدود شدن فضاى عملكردش بيان مى كند و معتقد است اين محدوديت به خاطر حضور رونالدينيو در زمين است و اگر اختيار بيشترى داشت، مى توانست تأثير بيشترى بر روند تيمش بگذارد. از طرفى دينيو طى ۵ بازى ، ۴ گل به ثمر رساند و يك موقعيت گل ايجاد كرد ونشان داد كه به تنهايى مى تواند بار تيم را بردارد. بررسى عملكرد اين ۲ مهاجم در كار يكديگر اسباب نگرانى مربى تيم، كارلو آنچلوتى شده است. اين بررسى نشان مى دهد كه ۲ مهاجم در كنار يكديگر تيم را به جاى مناسبى هدايت نمى كنند و حضور يكى از آنها در زمين بهتر جواب مى دهد. حتى ثابت شده كه مهاجمان تازه وارد خيلى بهتر از كاكا در زمين مى چرخد. بنابراين مى توان اينگونه نتيجه گرفت كه حضور ۲ ستاره تعادل تيم را به هم مى زند، از طرفى آنچلوتى نمى تواند ستاره هايى چون كاكا را از تركيب خط بزند و در طرف ديگر رونالدينيو تاكنون خوب بوده و انصاف نيست نيمكت نشين شود.كاكا آمادگى بدنى بهترى نسبت به دينيو دارد، بنابراين شماره ۲۲ ميلان مجبور است اندكى عمقى تر بازى كند. چيزى كه به هيچ وجه بدان علاقه مند نيست. به هر حال همين محدوديت بر عملكرد وى تأثير گذاشته و او ديگر درخشش گذشته را ندارد.اكنون سؤالى كه بدجورى به مغز آنچلوتى فشار مى آورد اين است: وقتى ۲ فوق ستاره برزيلى داريد كه با هم ناسازگارند چه مى كنيد؟ رونالدينيو را ميهمان نيمكت مى كنيد؟ بدون شك اين راه حلى احمقانه است، حداقل براى اين فصل اين راه حل غيرعملى و غيرعاقلانه خواهد بود. مربى سابق پارما پول زيادى براى خريد اين ستاره پرداخت كرده است و بايد پاسخ ولخرجى سران باشگاهش را با استفاده از اين بازيكن و باز كردن راهشان به سمت اسكودتو بدهد.احتمالاً زمان همه چيز را حل مى كند. كاكا و رونالدينيو سرانجام راهى براى بازى در كنار يكديگر پيدا خواهند كرد اما به هر حال اكنون نيمى از فصل گذشته و راهى پيدا نشده است. زمان دارد از دست مى رود. شايد خريد ميلان از ابتدا اشتباه بود. آنها امثال رونالدينيو را در تيم داشتند، كسانى چون آندره پيرلو، سيدورف و البته كاكا را. پس واقعاً خريد يك مهره اضافه با همان كارايى ها چه لزومى داشت؟يكى از اصلى ترين فقدان هاى ميلان طى اين فصل يك مدافع خوب در زمين است. شايد بهتر بود يك مدافع مى خريدند تا آنكه با خريد يك مهاجم عرصه را بر كاكا هم از لحاظ فنى و هم روانى تنگ كنند.
حضور بكام در اردوى ميلان
Corriere - ديويد بكام فوق ستاره فوتبال انگليس همراه با بازيكنان ميلان در اردوى اين تيم در دبى حضور مى يابد.
هافبك ارزنده لس آنجلس گلكسى چندى قبل با عقد قراردادى قرضى و ۲ ماهه به ميلان پيوست. ديويد متعهد شده كه در زمان تعطيلات بين فصل در امريكا راهى ميلان شود تا آمادگى بدنى وى از بين نرود. اردوى ميلان در دبى از ۲۹ دسامبر آغاز مى شود.
بكام در وب سايت خود آورده است كه روز ۲۵ دسامبر در كنار ساير هم تيمى هايش در ميلان خواهد بود. او تا ماه مارس در ميلان حضور خواهد داشت و پس از آن و در آغاز رقابت هاى ليگ حرفه اى امريكا (MLS) همراه گلكسى خواهد بود. قرار است بكام روز ۲۰ دسامبر در آزمايش هاى پزشكى ميلان حاضر شود و پس از آن به طور رسمى معرفى شود. وى به احتمال فراوان در بازى روسونرى مقابل اودينزه كه پس از تعطيلات زمستانى است براى اين تيم به ميدان خواهد رفت.
يووه - ميلان
جست و جوى قهرمانى در تورين
فاطمه حلاجى
Fatemeh Hallaji
استاديوم دل آلپى امشب ميزبان بازى بزرگ ايتالياست؛ مصاف حساس يوونتوس و ميلان كه به اعتقاد خيلى ها فاتح اين ميدان رقيب اصلى اينتر براى عنوان قهرمانى اين فصل خواهد بود. شايد مدعى شويد كه رقابت هاى سرى A هنوز به نيم فصل هم نرسيده و اين بازى منهاى جذابيت هاى رويارويى دو قدرت فوتبال ايتاليا حساسيت ديگرى ندارد اما فراموش نكنيد اينترميلان با ۳۶ امتياز صدر نشين است و ميلان و يووه هر دو با ۳۰ امتياز در تعقيب نراتزورى ها. با اين اوصاف شكست به منزله اختلاف ۹ امتيازى با صدر جدول خواهد بود.
با اين حال مربيان هردو تيم به سبك هميشگى تلاش مى كنند حساسيت هاى بازى را كم كنند. كلوديو رانيرى، سرمربى يوونتوس در اين باره مى گويد: مصاف امشب، مسابقه اى است جذاب و مهم بين دو تيم كه فوتبال ايتاليا مديون آنهاست اما معتقدم چندان حساس و سرنوشت ساز نيست. چراكه اگر جام قهرمانى را مى خواهيم بايد بدون توجه به نام حريف با تمام قوا به ميدان برويم. ما تا آخرين لحظه براى قهرمانى مى جنگيم اما چنين مسابقاتى هميشه غير قابل پيش بينى هستند. بازيكنانى نظير رونالدينيو و دل پيرو هميشه چيزى جديد و تكرار نشدنى براى سورپرايز تماشاگران دارند. خوشبختانه من صندلى مخصوص خودم را در ورزشگاه دارم و نيازى نيست به فكر تهيه بليت باشم.
از سوى ديگركاپيتان پائولو مالدينى تأكيد مى كند: خوشحالم كه مقابل مردى همچون دل پيرو از دروازه تيمم دفاع مى كنم. من بارها تمرينات او را ديده ام و معتقدم راه موفقيت او تمرين سخت و عشق و علاقه وافرى است كه به فوتبال دارد. در عين حال بازيكنانى همچون لوئيجى بوفون و دل پيرو از آن دسته بازيكنانى هستند كه در سخت ترين شرايط هم بهترين عملكرد را دارند و اين كار را براى تيم مقابل سخت مى كند. دل پيرو يكى از بازيكنان محبوب من است كه شايستگى موقعيت كنونى اش را دارد. او بسيار فراتر از يك بازيكن معمولى است.
مالدينى ۴۰ ساله كه احتمالاً در پايان اين فصل كفش ها را خواهد آويخت ادامه مى دهد: به عقيده من هر دو تيم - صرف نظر از نتيجه بازى- شانس رقابت با اينترميلان را دارند. هر دو تيم بازيكنان بزرگى دارند كه مى توانند در يك لحظه سرنوشت بازى را عوض كنند. ما بازيكنى همچون رونالدينيو را داريم كه تكنيكش فوق العاده است و خيلى زود خود را با حال و هواى متفاوت فوتبال ايتاليا وفق داد. مصاف يووه-ميلان بى شك يكى از جذاب ترين بازى هاى ليگ خواهد بود.
غايبان و حاضران
كاكا، غايب بزرگ آخرين تمرين ميلان بود تا شايعه احتمال غيبت او در بازى با يوونتوس پررنگ تر شود. اين در حالى است كه روسونرى ها هافبك تأثير گذار خود يعنى گنارو گتوزو را هم به دليل مصدوميت زانوى راست در اختيار ندارند. هرچند كه در غير اين صورت هم به دليل محروميت قادر به همراهى تيمش در اين مسابقه نبود. گتوزو نوزدهم دسامبر زير تيغ جراحان خواهد رفت و حداقل ۶ ماه دور از ميادين خواهد بود. او در اين باره مى گويد: در تمام دوران حرفه اى ام هرگز تصور نمى كردم به خاطر مصدوميت اين مدت طولانى از فوتبال دور باشم.
زانوى گتوزو در بازى مقابل كاتانيا آسيب ديد اما او تمام ۹۰ دقيقه را بازى كرد. مصدوميت در مقابل كاتانيا در واقع شليك آخر بود. دو سال است كه با درد زانو دست و پنجه نرم مى كنم اما هرگز تصور نمى كردم با ۶ ماه دورى از ميادين روبه رو شوم. ما مسابقه سختى مقابل يووه پيش رو داريم. سعى مى كنم در كنار هم تيمى هايم باشم و به آنها روحيه بدهم. كسانى كه مرا مى شناسند خوب مى دانند كه هميشه همه احساسم را بروز مى دهم.
شوچنكو، مرد اوكراينى ميلان در رابطه با گتوزو مى گويد: مصدوميت او همه ما را شوكه كرد. بعد از ۹۰ دقيقه بازى تازه مشخص شد كه به شدت مصدوم شده. او يكى از تأثير گذار ترين بازيكنان ميلان و اصلا رهبر ما درون زمين است. غيبت او ضربه بزرگى براى ماست. با اين اوصاف امرسون يا فلامينى كه قدرت بازيخوانى خوبى دارند جايگزين او خواهند شد.
به گزارش اسكاى اسپورت آنچلوتى در نظر دارد رونالدينيو، الكساندر پاتو و كلارنس سيدورف را به عنوان مثلث تهاجمى روانه ميدان كند و اين به معنى حذف كامل كاكا خواهد بود.
اما گتوزو تنها غايب ميلان نيست. الساندرو نستا و ماركو بوريلو هم دربى ايتاليا را به دليل مصدوميت از دست خواهند داد. حتى سيدورف و آندره پيرلو هم به ادعاى پزشكان تيم در شرايط بدنى ايده آل نيستند اما براى اين بازى نسبتا آماده خواهند شد. حتى رونالدينيو هم در شرايط آرمانى نيست. هيچ يك از بازيكنان روسونرى براى اين بازى با محروميت مواجه نيستند اما ماسيمو آمبروزينى، ماتيو فلامينى و كالادزه با يك كارت زرد اضافى نسبت به ديگران راهى ميدان مى شوند.
اما بر خلاف ميلان، بيانكونرى ها ليست بلند بالايى از مصدومان دارند؛ جاناتان زبينا، ديويد ترزگه، جى جى بوفون، حسن سالى حميدزيچ، كامورانزى و تياگو مندس البته كامورانزى و گريگرا هم با يك كارت زرد راهى ميدان مى شوند.
اميد هاى ميلان
هيچ كس نيست كه نداند روسونرى ها امسال قهرمانى ايتاليا را به عنوان هدف اصلى خود نشانه گرفته اند. سرخ و سياه پوشان شهر ميلان امسال سهمى از ليگ قهرمانان ندارند و مى خواهند هر طور شده قهرمانى كالچو را به هواداران هديه دهند. آنچلوتى و شاگردانش خوب مى دانند شكست در تورين يعنى تقديم شانس به يووه و البته اينتر صدر نشين. آنچلوتى در اين باره مى گويد: در مقابل تيمى مثل يووه بايد ميانه ميدان را در دست بگيريم. هدف ما قهرمانى در سرى A و البته جام يوفاست اما كنار زدن حريفانى همچون يوونتوس و اينترميلان و ايستادن بر صدر جدول كالچو هم براى من و بازيكنانم و هم براى هواداران شيرين تر از قهرمانى در جام يوفاست.
خوب این هم نتایج این هفته سری آ:
فقط میمونه بازی بین یووه و میلان
AS Roma 3 - 2 Cagliari
Bologna 5 - 2 Torino
Napoli 3 - 0 Lecce
Fiorentina 2 - 0 Catania
Genoa 1 - 1 Atalanta
Inter Milan 4 - 2 Chievo
Palermo 2 - 0 Siena
Reggina 0 - 2 Sampdoria
Udinese 3 - 3 Lazio
FORZA MILAN
sepehr_x50
14-12-2008, 22:01
Milan Milan Soloconte
:46:
Alireza Taji
15-12-2008, 01:12
4-2 باختیم!
جای تاسف داره
نصف بازیکنانمون را باید بندازیم تو سطل اشغال!
اون از اون زامبروتای احمق با اون بازی گندش و اون هم از شوچنکو که فقط توپ خراب کرد!
تیم هم هیچ برنامه ی درست و حسابی نداشت!
Ramos1367
15-12-2008, 10:33
هفته شانزدهم كالچو ايتاليا/
شكست ميلان در تورين
خبرگزاري فارس: در شب دوم از هفته شانزدهم سري A ايتاليا شاگردان آنچلوتي در خانه يوونتوس شكست خوردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، آ.ث ميلان با نتيجه 4 بر 2 برابر يوونتوس تن به شكست داد تا موقعيتش در كورس قهرماني به خطر بيفتد.
نتايج بازي هاي شب دوم از هفته شانزدهم كالچو ايتاليا:
رم 3 - كالياري 2
گل ها: توتي 39، پروتا 77 و ووچينيچ 91 براي رم و كونتا 58 و خهدا 69 براي كالياري
فيورنتينا 2 - كاتانيا صفر
گل ها: موتو 56 و جيلاردينو 83
جنووا يك - آتالانتا يك
گل ها: اسكولي 86 براي جنووا و فلوكاري 17 براي آتالانتا
اينترميلان 4 - كيه وو2
گل ها: مكسول 3 و استانكوويچ 47 و ابراهيموويچ 79 و 88 براي اينترميلان و پليسير 51 و بنتيووليو 65 براي كيه وو
پالرمو 2 - سيه نا صفر
گل ها: كاساني 30 و سيمپليسيو 54
رجينا صفر - سمپدوريا 2
گلها: بلوچي (پنالتي 75) و پادالينو 81
اودينسه 3 - لاتزيو 3
گل ها: دي ناتاله 9و 55 و كواليارلا 15 براي اودينسه و ساراته 60 و دياكيته 73 و لدسما 85 براي لاتزيو
يوونتوس 4- ميلان 2
گل ها: دل پيه رو (پنالتي 16) و چيليني 34 و آمائوري 41 و 69 براي يوونتوس و پاتو 31 و آمبروسيني 52 براي ميلان
در جدول رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي ايتاليا تا پايان هفته شانزدهم اينترميلان همچنان در صدر جدول قراردارد.
1 - اينترميلان 39 امتياز
2 - يوونتوس 33 امتياز
3 - ناپولي 30 امتياز
4 - آ.ث ميلان 30 امتياز
5 - فيورنتينا 29 امتياز
Ramos1367
15-12-2008, 10:34
پس از شكست مقابل يوونتوس
آنچلوتي: به اشتباهات خودمان باختيم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ميلان تيمش را شايسته شكست در خانه يوونتوس ندانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتادلواسپورت، كارلو آنچلوتي گفت: ضريب اشتباهات فردي بسيار بالا بود و بازيكنان من نتوانستند دستورات تاكتيكي را به خوبي در زمين پياده كنند.
وي افزود: ميلان مستحق شكست نبود. به اشتباهات خودمان باختيم اما همچنان يك مدعي هستيم. در نيم فصل دوم اقتدار خود را به رخ مي كشيم.
آ.ث ميلان با نتيجه 4 بر 2 برابر يوونتوس تن به شكست داد.
Ramos1367
15-12-2008, 10:34
پاتو: يوونتوس خوش شانس بود
خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي آ.ث ميلان شكست برابر يوونتوس را ناعادلانه توصيف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پاتو گلزن آ.ث ميلان گفت: براي آن كه به صدر جدول برسيم فرصت كافي داريم. بايد در هر بازي با تمام قدرت پيش برويم.
وي افزود: بهتر از يوونتوس بوديم. فرصت هاي زيادي براي گلزني داشتيم اما يووه خيلي خوش شانس بود و توانست از معدود فرصت ها بهترين استفاده را ببرد.
h_starboy
15-12-2008, 10:50
بازی خوبی نبود اصلا. خیلی بد بازی کردن. آنجلوتی هم که ماشالا باز گند زده بود.
من هم تسلیت میگم
توی دفاع خیلی ضعیف بودیم...مخصوصا کالادزه و مالدینی (این مالدینی رو نمی خواستم بگم ولی باید حقیقت رو گفت)
سیدورف هم خیلی کند بازی می کرد و خیلی دوندگیش کم بود
ولی خدائیش میلان سرتر از یووه بود و اگه قدر موقعیت ها رو میدونست میتونست بیشتر گل بزنه
به هر حال این بازی تموم شد ولی باید یک سری دفاع خوب و جوان بگیریم
به امید برد در بازی های بعد...هنوز تا اخر فصل خیلی مونده
فورزا میلان
دوستمان درست می گویید که دفاع خیلی ضعیف بود ولی کالادزه یانکلفسکی و زامبرتا بد بازی کردند و مالیدینی خوب کار کرد و به نظر من اگر زامبرتا اخراج نمی شد ا ث میلان این بازی رو مساوی می کرد
h_starboy
15-12-2008, 18:08
اگر زامبرتا اخراج نمی شد ا ث میلان این بازی رو مساوی می کرد
100 % تایید میکنم. همش تقصیر زامبروتا بود. به نظر من خریدش اصلا درست نبود. اون دیگه اون زامبروتای سابق نیست.
نمیدونم چرا میلان همش بازیکنای پا به سن میخره.
Alireza Taji
15-12-2008, 18:35
خدایش مالدینی خوب بود
تو این بازی کلادزه در دفاع خیلی سوتی می داد!
میلان چه پنالت احمقانه ی به یونتوسی ها داد!
جای خالی کاکا دیده میشد
دفاع هم گند زد
من عاشق مالدینی هستم و اسطوره من توی میلان مالدینیه
ولی توی این بازی خوب کار نکرد...البته بهتر از کالادزه بود
کالادزه دفاع چرتیه...اگر هم به جای امرسون فلامینی رو میذاشت خیلی بهتر بود
البته جای خالی کاکا و گتوسو خیلی احساس میشد
به امید پیروزی در بازی های بعد
italy2006
16-12-2008, 00:15
داداش کجایی؟
"ديويد بکام" با ميلان در دبي
"ديويد بکام" ستاره نامدار فوتبال جهان همراه با تيم جديد خود يعني آث ميلان ايتاليا در آيندهاي نزديک به شهر دبي سفر خواهد کرد.
به گزارش ايسنا، بکام که به تازگي به جمع ستاره هاي ميلان پيوسته است در تعطيلات اول سال ميلادي جديد همراه با ديگر ستارههاي اين تيم اردوي يک هفته اي را در اين شهر برپا خواهند کرد.
ميلان که روز 29 دسامبر به دبي سفر خواهد كرد، سه شنبه 6 ژانويه در ورزشگاه جديد هواپيمايي امارات بنام ( ذاسيونز) مقابل تيم هامبورگ آلمان به ميدان خواهد رفت.
میلان ولفسبورگ دقیقه 60:
میلان 2 - 1 ولفسبورگ
گلهای میلان: آمبروسینی دقیقه 15 - پاتو دقیقه 56
گل ولفسبورگ : زاکاردو دقیقه 55
MILAN 2–2 WOLFSBURG
GOALS: Ambrosini 15’, Pato 56’ (Milan) Zaccardo 55', Saglik 81'
MILAN: Dida, Antonini, Senderos (Kaladze 8’), Favalli, Jankulovski, Zambrotta, Pirlo (Pato 46’), Ambrosini, Seedorf, Shevchenko, Inzaghi.
WOLFSBURG: Benaglio, Hasebe (Saglik 74’), Costa, Barzagli, Schafer, Zaccardo, Josue, Dejagah, Misimovic (Alvin 84’), Gentner (Krzynowek 36’), Dzeko.
خوب این هم جدول گروه E :
Wolfsburg 10
Milan 8
Braga 6
Portsmouth 4
Heerenveen 0
همونطور که مشخصه میلان به عنوان تیم دوم رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza Taji
19-12-2008, 13:13
فکر میکردم امسال میلان راحت قهرمان جام یوفا بشه اما انگار اشتباه کردم!
سندروس مصدوم شده که دقیقه 8 کالادزه جاش اومده؟
پیرلو هم که یک نیمه بازی کرده مصدوم که نشد؟
Battlefield2
19-12-2008, 15:08
میلان فقط هماهنگ نیست همین. حالا هر چقدر هم ستاره داشته باشه به یه تیم بی ستاره هماهنگ می بازه این قانون فوتباله .
دلیل این ناهماهنگی چیه ؟ مربی ؟ یا چیز دیگه...
به نظر من درسته انجه لوتی خیلی برای میلان زحمت کشیده ولی دیگه بیشتر از نباید بمونه.
h_starboy
19-12-2008, 19:37
قرعه کشی انجام شد.
میلان - وردربرمن
تیم خوبیه که از جام قهرمانان اومده. امیدوارم ببریم.
خوشبختانه بازی رفت تو آلمانه.
vahid_civil
19-12-2008, 22:00
از سایت گل
خوب حالا یعنی چی؟؟؟؟
چون داره سیگار میکشه؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_civil
19-12-2008, 22:43
عکس قشنگی به نظرم رسید گذاشتم تو تاپیکتون...
اگه بده بگید پاکش کنم
نه بابا بیخیال
دستت درد نکنه
Round of 32
Paris St Germain v Wolfsburg
FC Copenhagen v Manchester City
NEC Nijmegen v Hamburg
Sampdoria v Metalist Kharkiv
Braga v Standard Liege
Aston Villa v CSKA Moscow
Lech Poznan v Udinese
Olympiakos v St Etienne
Fiorentina v Ajax
Aalborg v Deportivo La Coruna
Werder Bremen v AC Milan
Bordeaux v FC Galatasaray
Dynamo Kiev v Valencia
Zenit St Petersburg v VfB Stuttgart
Marseille v FC Twente
Shakhtar Donetsk v Tottenham
Round of 16
Werder Bremen or AC Milan v Olympiakos or St Etienne
Aston Villa or CSKA Moscow v Shakhtar Donetsk or Tottenham
Lech Poznan or Udinese v Zenit St Petersburg or VfB Stuttgart
Paris St Germain or Wolfsburg v Braga or Standard Liege
Dynamo Kiev or Valencia v Sampdoria or Metalist Kharkiv
FC Copenhagen or Manchester City v Aalborg or Deportivo La Coruna
Marseille or FC Twente v Fiorentina or Ajax
NEC or Hamburg v Bordeaux or FC Galatasaray
معرفى بكام در سن سيرو
Gazzetta - ديويد بكام فوق ستاره انگليسى امروز (شنبه) از سوى باشگاه جديدش ميلان معرفى خواهد شد.هافبك سابق منچستر يونايتد و رئال مادريد با قراردادى قرضى از باشگاه فعلى اش لس آنجلس گلكسى جدا مى شود تا به ميلان بپيوندد. بكام پس از اين از امكانات باشگاه بازديد خواهد كرد و تحت آزمايش هاى پزشكى قرار مى گيرد. كاپيتان سابق تيم ملى انگليس روز دوشنبه ميلان را ترك مى كند تا در ۲۹ دسامبر همراه با روسونرى به دبى برود.اين بازيكن ۳۳ ساله در مدت اقامتش در ميلان در هتلى خارج از شهر اقامت خواهد داشت. گنارو گتوزو هافبك تيم ملى ايتاليا و ميلان معتقد است كه انتقال قرضى بكام به ميلان آينده خوبى نخواهد داشت. وى بر اين باور است كه مصدوميت وى از ناحيه زانو باعث مى شود نتواند بازى هاى خوبى به نمايش بگذارد. وى كه به دليل مصدوميت از ناحيه زانو ۶ ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود به اسكاى اسپورت گفت: «انتقال او به ميلان خيلى عجيب است. اگر او مى توانست حداقل يك سال در اين باشگاه حضور داشته باشد، خيلى بهتر بود اما حضور كوتاه مدت چندان خوب نيست. با اين حال كارلو آنچلوتى مربى ميلان بر اين باور است كه حضور بكام كه عمدتا در پست گوش بازى مى كند مى تواند جاى خالى گتوزو را پر كند وى درباره حضور بكام گفت: «ديويد به هيچ وجه بازيكن تعويضى براى من نيست. او مى تواند جاى خالى گنارو را پر كند.»
ميلان، چشم انتظار نيروهاى جديد
هنوز هم قصد خريد دارند
بدون شك، ميلان يكى از فعال ترين تيم هاى اروپا در امر خريد و فروش بازيكن بوده است. آنها پول زيادى خرج كردند تا مطمئن شوند فصل بعد ديگر مجبور به بازى در رقابت هاى جام يوفا نخواهند بود. همچنان كه تعطيلات كريسمس نزديك مى شود اين باشگاه ايتاليايى نيز خود را براى فصل جديد نقل و انتقالات آماده مى كند.
دفاع
انصافاً بايد اظهار كرد كه خط دفاع ميلان با تجربه ترين بازيكنان را در سرى a دارد. شايد حتى بتوان اين عنوان را به آنها در سراسر اروپا داد. آنها كسانى چون پائولو مالدينى، آلساندرو نستا و فاوالى را در اختيار دارند با اين حال همه اين مدافعان با تجربه به پايان دوران فوتبال خود نزديك شده اند و ظرف همين يكى ، دو فصل آينده كفش هاى خود را آويزان خواهند كرد و بنابراين باشگاه بايد به فكر خريد چند بازيكن جديد براى اين خط باشد. البته غير از بازيكنان ياد شده تيم، مدافعان ديگرى نيز دارد. جان لوكا زامبروتا، كالادزه و مارك يانكولوفسكى هنوز به خوبى از پس اداره خط دفاعى بر مى آيند اما سن و سال آنها هم كم نيست. مالدينى پايان همين فصل خداحافظى خواهد كرد و باشگاه از همين حالا جست وجوى خود را براى يافتن يك جانشين شروع كرده است تا حداقل اگر شخص مناسبى پيدا نشد قواى دفاعى را تقويت كنند. گرچه ساير مدافعان ميلان هنوز به دوران بازنشستگى خود نزديك نشده اند اما باشگاه تصميم گرفته از همين حالا خود را براى خداحافظى هاى بعدى آماده كند. البته باشگاه همين حالا تياگو سيلواى ۲۴ ساله را دارد كه بازيكن ميانى خط دفاع است با اين حال او تا ژانويه نمى تواند به قرمز و مشكى پوشان بپيوندد. در اين ميان نام هاى ديگرى نيز در ليست خريد ميلان به چشم مى خورد؛ كسانى چون فيليپ مكسس، سرجيو راموس و دانيل آگر همگى گزينه هاى مورد نظر آنها هستند و بعيد نيست پس از ژانويه حداقل يكى از آنها را در پيراهن قرمز و مشكى رنگ ببينيم. در كنار نام اين ۳ تن، شايعه هايى در مورد علاقه مندى ويليام گالاس نسبت به پيوستن به ميلان شنيده مى شود كه با توجه به آينده نامطمئنش در كنار توپچى ها احتمال حضورش در يك باشگاه ايتاليايى كم نيست بازيكنان ديگرى كه باشگاه به دنبالشان نيست اما احتمال پيوستن آنها به تيم زياد است عبارتند از فابيانو سانتاكروز بازيكن ناپولى و آندرى بارزالى بازيكن ولفسبورگ. سانتاكروز تنها ۲۲ سال دارد و به دليل توانايى هايش در آينده اى نزديك به باشگاهى بزرگ مى پيوندد. در اين ميان بارزالى بشدت علاقه مند است به ايتاليا باز گردد و ميلان مى تواند براى هر دوى آنها باشگاه خوبى باشد.
دروازه
كريستيان آبياتى در حال حاضر دروازه بان شماره يك باشگاه به شمار مى رود. با اين وجود او هم اكنون ۳۱ سال دارد و از طرف ديگر به هيچ وجه با بوفون قابل مقايسه نيست. او دوران اوج خود را مدت هاست كه پشت سر نهاده و باشگاه به اين نتيجه رسيده است كه به دنبال يك سنگربان جوان باشد. البته باشگاه ۲ دروازه بان ديگر هم دارد اما تيمى چون ميلان بايد دروازه بانى با تجربه و حرفه اى داشته باشد. برونو دروازه بان فلامينگو نظر ميلان را جلب كرده است و احتمال دارد در ژانويه به قرمز و مشكى ها بپيوندد.
هافبك
مشكل ميلان در خط ميانى تنها مصدوميت است. گتوسو شديدترين مصدوميت را در زانوى راستش متحمل شد و به جراحى نياز دارد و مجبور است براى ۵ يا ۶ ماه آينده بازى هاى تيمش را از كنار زمين تماشا كند. پس از مصدوميت وى نام هافبك هاى زيادى به گوش خورد كه محتمل ترين آنها ژان ماكن بازيكن ---- است. گزارشات حاكى از آن است كه نمايندگان ميلان هفته گذشته در فرانسه بوده اند تا با سران باشگاه اين بازيكن، در مورد احتمالات جابجايى اش به مذاكره بنشينند. در اين ميان آلو ديارا و يوآن گوركف هم جزو محتمل ترين اشخاص براى پيوستن به قرمز و مشكى ها هستند. البته تمايل باشگاه بيشتر به خريد گوركف است. خصوصاً كه در كنار مصدوميت گتوسو، آندره آ پير لو نيز گاه و بيگاه دچار مصدوميت مى شود.
بكهام
اما جذاب ترين اتفاق ژانويه آمدن ديويد بكهام ستاره انگليسى خواهد بود. او به عنوان بازيكن قرضى براى مدتى از لس آنجلس گالكسى به ميلان مى پيوندد. وى همين چند روز پيش در وب سايت شخصى اش تاريخ پيوستن خود را ۲۹ دسامبر اعلام كرد. او در اردوى زمستانى ميلانى ها واقع در دوبى آنها را ملاقات خواهد كرد.
رونالدينيو: با كاكا مشكلى ندارم
رونالدينيو ستاره تيم ميلان تصريح كرد كه مشكلى با هموطنش كاكا مشكلى ندارد. پيش از اين كاكا از وضعيت موجود در كارهاى هجومى اش به خاطر حضور رونالدينيو شكايت كرده بود اما رونى مى گويد: من در كنار كاكا خوب كار مى كنم. وى همچنين در مورد گتوسوى مصدوم گفت: گتوسو روح ميلان است. تيمى كه به مصاف ميلان مى آيد مى داند كه بايد او را مغلوب كند. چيزى كه باعث مى شود او را تحسين كنم، روش بازى و قدرت بدنى فوق العاده او است.
گتوسو مخالف حضور بكهام در سن سيرو
گنارو گتوسو هافبك ملى پوش باشگاه ميلان ايتاليا كه قرار است براى مدتى كوتاه جايش را به ديويد بكهام بدهد، اظهارداشت:«اين كار به نظرم خيلى عجيب است.» گتوسو كه دوران نقاهت بعد از انجام عمل جراحى روى ليگامنت زانو را طى مى كند، به روزنامه سان گفت: «شايد بهتر و قشنگ تر بود اگر بكهام تمام سال را در ميلان مى ماند يا قراردادى امضاء مى كرد اما اين حضور يك ماه و نيمه يا ۲ ماهه به نظرم عجيب است.» كارلو آنچلوتى سرمربى ميلان معتقد است بكهام ۳۳ ساله (كه معمولا در جناح راست بازى مى كند)، مى تواند جاى گتوسو را در قلب خط ميانى پر كند درحالى كه هافبك تيم ملى ايتاليا چنين چيزى را قبول ندارد. وى گفت: «بكهام نمى تواند جانشين من باشد. مى دانم كه باشگاه در پى جذب بازيكن تازه اى است اما گمان نمى كنم كسى بيايد. به هر حال همه چيز به نظر باشگاه بستگى دارد.» آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه در هفته گذشته اعلام كرد ميلان بايد در فصل نقل و انتقالات زمستانى جانشينى براى گتوسو پيدا كند در حالى كه قبلاً گفته بود به هيچ وجه قصد ندارد در ميان فصل بازيكن بگيرد.
پيراهن شماره 32 آث ميلان بر تن بکام
مراسم معارفه هافبک انگليسي و جديد تيم فوتبال آث ميلان روز گذشته برگزار شد.
"ديويد بکام" هافبک سابق تيم هاي رئال مادريد و منچستريونايتد که که نزديک به دو سال است در تيم "لس آنجلس گالکسي" آمريکا توپ مي زند،روز گذشته در ورزشگاه "سن سيرو" شهر ميلان حضور يافت و رسماً با امضاي قراردادي 3 ماهه با باشگاه آث ميلان به هواداران اين تيم پرافتخار معرفي شد.
در مراسم معارفه اين بازيکن "آدريانو گالياني" نايب رئيس آث ميلان حضور داشت.
بکام درخصوص اينکه سرمربي انگليس چقدر در پيوستن به اين باشگاه نقش داشت،اظهار داشت:من براي "فابيو کاپلو" احترام زيادي قائلم و نظر او را نيز در اين باره جويا شدم،اما به من نگفت که به چه تيمي بپيوندم.
وي افزود: مي خواهم در ايتاليا بازي کنم.کاپلو به من گفت که در سطح بالايي بازي کنم و روسونري نيز بهترين گزينه ممکن بود.
کاپيتان تيم ملي انگليس عنوان کرد:احساس خوبي دارم و فقط بايد کمي تمرين کنم.به اين فکر مي کنم که سال ها در اينجا بمانم؛ولو اينکه شما هرگز ندانيد چه اتفاقي رخ خواهد داد.
بکام که خيلي کم در ترکيب تيم ملي کشورش به ميدان مي رود،اميدوار است تا در صورت راهيابي انگليس به جام جهاني 2010،بار ديگر پيراهن کشورش را بر تن کند.او در اين باره گفت:اينکه دوباره براي تيم ملي بازي کنم،يک افتخار است.تلاش مي کنم تا دوباره براي انگليس بازي کنم و اين مساله با بازي هاي خوبم در ميلان محقق مي شود.اين هدف من است.
گفتني است بکام در آث ميلان پيراهن شماره 32 را بر تن خواهد کرد.
Alireza Taji
21-12-2008, 13:56
فاشیست ممنون بابت اخبار
احساس خوبی نسبت به اومدن بکام ندارم شنیدم می خواند به عنوان هافبک دفاعی و جای گتوسو بهش بازی بدند!:18:
امیدوارم میلان چندتا بازیکن درست و حسابی بگیره میلان الان در تمام پستها مشکل داره از دروازه بان گرفته تا مهاجم...
قراره به عنوان هافبک راست برای میلان بازی کنه
فکر کنم همون پست تخصصی بکام باشه...خدا کنه به کارمون بیاد
تا پایان نیمه ی اول
میلان 4 - 1 اودینزه
پاتو '4 و '18
کاکا '13
سیدرف '43
فکر کنم خیالمون از بابت برد میلان باید راحت باشه...
واسه پیگیریه بازی میتونین برین تو سایت میلان :
به امید برد میلان..
vahid_vaezinia
22-12-2008, 00:21
ايول پنجمين گل رو هم كاكا زد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.