PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

ali...
26-04-2009, 22:52
تبریک میگم

B3HZ@D
26-04-2009, 23:03
نمرات بازیکنان میلان از نگاه سایت گل:

Dida -6.0
Flamini -8.0
Maldini -7.5
Favalli -7.0
Zambrotta -6.5
Beckham -7.0
Pirlo -8.0
Ambrosini -8.0
Kaka -9.0
Seedorf -6.5
Inzaghi -7.5

-------------------

Ronaldinho 6.0
Shevchenko 5.0
Cardacio N/V

h_starboy
26-04-2009, 23:09
خدا کنه همیشه نتیجه گیریش خوب باشهههه.
فقط کاکاااااااااااااااااااااا ااا ۹ از ۱۰
ایولللللللللللللللللللللل لللللل

B3HZ@D
26-04-2009, 23:15
اینزاگی توی 7 بازی که انجام داده 10 گل زده
خدائیش یکی از بهترین مهاجمان جهانه....کم کم داره به رکورد باجیو میرسه

B3HZ@D
26-04-2009, 23:21
سایت گل هم فلامینی رو که در پست دفاع کناری راست بازی می کرده به بمب تشبیه کرده
من بازی قبلی فلامینی رو توی پست دفاع راست دیدم عالی بود
خیلی توپ بازی می کنه

h_starboy
26-04-2009, 23:22
اینزاگی توی 7 بازی که انجام داده 10 گل زده
خدائیش یکی از بهترین مهاجمان جهانه....کم کم داره به رکورد باجیو میرسه

آره ۱۰۰ ٪ تایید میشه

سایت گل هم فلامینی رو که در پست دفاع کناری راست بازی می کرده به بمب تشبیه کرده
من بازی قبلی فلامینی رو توی پست دفاع راست دیدم عالی بود
خیلی توپ بازی می کنه
امیدوارم فصل بعد خیلی خیلی بهتر کار کنه مثب ابن چندتا بازی اخیر

B3HZ@D
26-04-2009, 23:29
آنچلوتی: اینتر را فراموش کنید

روسونری پالرمو را با نتیجه سه بر صفر در هم کوبیدند تا به فاصله هفت‌امتیازی اینتر برسند، ولی آنچلوتی می‌گوید نبرد بر سر قهرمانی تمام شده.

سایت گل: میلان توانست با پیروزی مقابل پالرمو با دو امتیاز بالاتر از یووه در رده دوم قرار بگیرد. آنها قبل از بازی اینتر هفت امتیاز با این تیم فاصله داشتند. کارلو آنچلوتی بار دیگر گفته تیمش به دنبال قهرمانی نیست: «به اینتر فکر نمی‌کنیم. ما تنها تلاش می‌کنیم با تیم چهارم جدول، یعنی فیورنتینا فاصله داشته باشیم. ما نه امتیاز از فیورنتینا بیشتر داریم و این یعنی کارهای خوبی در چند هفته گذشته انجام داده‌ایم. این تنها فکر ماست.»

فیلیپو اینتزاگی مقابل پالرمو نهمین گل خود در هفت بازی گذشته را زد و کاکا هم دو پنالتی را به گل تبدیل کرد تا خاطره شکست سه بر یک میلان در بازی رفت محو شود. آنچلوتی می‌گوید: «عالی شروع کردیم و در نیمه اول خیلی خوب بودیم. بسیار تهاجمی بازی کردیم و پالرمو را مجبور کردیم رو به توپ‌های بلند بیاورد. کاکا بعد از دو ماه مصدومیت به فرم عالی خود بازگشته و نمایش‌های اخیر او نشان می‌دهد او چه بازیکن مهمی برای ماست.»

او درباره شایعه حضورش در چلسی هم می‌گوید: «همه این را می‌گویند ولی من یکی که باورش ندارم!»

B3HZ@D
26-04-2009, 23:33
این هم جدول سری آ:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته بازی اینتر هنوز تمام نشده

h_starboy
26-04-2009, 23:45
اینتر تا دقیقه ۸۶ ۱-۰ عقبه.
خدا کنه ببازه

h_starboy
26-04-2009, 23:58
تموووووووووم اینتر باختتت

B3HZ@D
26-04-2009, 23:59
باخت اینتر رو تبریک میگم
البته کارمون برای قهرمانی سخته
اگه اینتر بازی بعد رو ببره قهرمانه

B3HZ@D
27-04-2009, 00:46
آنچلوتى باز هم شايعات را تكذيب كرد

كارلو آنچلوتى مربى ميلان كه اين روزها شايعات زيادى در مورد آينده اش به چاپ مى رسد اعلام كرد انتقالش به چلسى در پايان اين فصل غيرممكن است. وى به كانال تلويزيونى ميلان گفت: اگر در پايان فصل به استمفوردبريج نروم اين تنها به دليل ضعف در زبان انگليسى ام خواهد بود. بكهام به خوبى اين مسأله را مى داند (به شوخى!) من با ميلان قرارداد دارم و بعد از آن كسى نمى تواند آينده را پيش گويى كند. روز گذشته در روزنامه ها خواندم كه با مسئولان چلسى قرارداد امضاء كردم، مسئولان چلسى هيچ تماسى با من نداشتند و به هيچ عنوان از اين خبر آگاهى ندارم. اينها فقط شايعات روزنامه ها هستند و در واقع هنوز هيچ پيشنهادى به من ارائه نشده است. من يك سال ديگر مى مانم و سپس تصميم جديد خواهم گرفت.

emad64
27-04-2009, 00:53
منم این برد و به همه ی میلانی های عزیز تبریک میگم..
خدائیش امروز چه روزی بوده واسه ما..
خدایا، شکرت..
فورزا میلان..

Ali_BlueBoy
27-04-2009, 01:27
اگه ميلان هم قهرمان بشه که ديگه هيچي...

فقط يه چلسي ميمونه قهرمان انگليس بشه (البته عمرن بشه)!!!!!!!!!!!

B3HZ@D
27-04-2009, 01:36
کار سختی برای قهرمانی داریم...
ولی اگه بشه چی میشه!!!!!!!!
فورزا میلان

B3HZ@D
27-04-2009, 02:18
دوستانی که بازی رو ندیدن میتونن از این لینک صحنه های حساس بازی و گل ها رو ببینن

زمان 4:22

bleu2u4u
27-04-2009, 04:38
كارلو آنچلوتى مربى ميلان كه اين روزها شايعات زيادى در مورد آينده اش به چاپ مى رسد اعلام كرد انتقالش به چلسى در پايان اين فصل غيرممكن است.

مگه ابرامویچ بتونه اینو از تیم بکشه بیرون وگرنه برلوسکونی که از این عرضه ها نداره

Behsood
27-04-2009, 05:01
امروز اخبار میگفت کاکا تمایل داره بره منچستر!!
حیف میشه اگه بره!

vahid_vaezinia
27-04-2009, 09:43
تبریک میگم

امروز اخبار میگفت کاکا تمایل داره بره منچستر!!
حیف میشه اگه بره!

فکر نکنم بره منچستر

pmg_acmilan
27-04-2009, 10:53
البته این اخری ها انجلوتی داره میترکونه...
خیلی خوب تیم رو اداره کرده و همش بردهای پشت سر هم داشتیم
این اخری ها باید بگم کارش عالی بوده

صد در صد تایید میشه (100%)
آنجلوتی فعلا با میلان کار داره ...
شاید یه قهرمانی در سری آ و قهرمانی در لیگ قهرمانان بتونه اونو راضی به رفتن کنه
ولی هنوز هم میلان به اون احتیاج داره ...

زنده باد میلان

B3HZ@D
27-04-2009, 13:39
اون اخبار در مورد کاکا و منچستر از طرف خود منچستر تکذیب شد و گفته شد نه کریس به رئال میره و نه کاکا جانشین کریس میشه
کاکا هم که 100 بار گفته میخوام توی میلان بمونم

B3HZ@D
27-04-2009, 14:35
تیم هفته 33 سری آ:

Handanovic

Zambrotta - Santacroce - Terzi - Bellini

Mudingayi - D'Agostino

Cassano - Kaka - Jovetic

Gilardino

Honourable Mention

Fabio Quagliarella (Udinese)
Alexis Sanchez (Udinese)
Juan Vargas (Fiorentina)
Francesco Valiani (Bologna)
Marco Di Vaio (Bologna)
Leonardo Talamonti (Atalanta)
Francesco Benussi (Lecce)
Simone Tiribocchi (Lecce)
Jorge Martinez (Catania)
Massimo Ambrosini (Milan)
Filippo Inzaghi (Milan)
Andrea Pirlo (Milan) Emil Hallfredsson (Reggina)
Antonino Barilla (Reggina)
Cristiano Zanetti (Juventus)
Guido Marilungo (Sampdoria)
Michele Fini (Cagliari)
Daniele Conti (Cagliari)
Andrea Lazzari (Cagliari)
Rolando Bianchi (Torino)
Marcelo Zalayeta (Napoli)

B3HZ@D
27-04-2009, 14:36
تیم هفته 33 سری آ:

Handanovic

Zambrotta - Santacroce - Terzi - Bellini

Mudingayi - D'Agostino

Cassano - Kaka - Jovetic

Gilardino

Honourable Mention

Alexis Sanchez (Udinese)
Juan Vargas (Fiorentina)
Francesco Valiani (Bologna)
Marco Di Vaio (Bologna)
Leonardo Talamonti (Atalanta)
Francesco Benussi (Lecce)
Simone Tiribocchi (Lecce)
Jorge Martinez (Catania)
Massimo Ambrosini (Milan)
Filippo Inzaghi (Milan)
Andrea Pirlo (Milan)
Emil Hallfredsson (Reggina)
Antonino Barilla (Reggina)
Cristiano Zanetti (Juventus)
Guido Marilungo (Sampdoria)
Michele Fini (Cagliari)
Daniele Conti (Cagliari)
Andrea Lazzari (Cagliari)
Rolando Bianchi (Torino)
Marcelo Zalayeta (Napoli)

B3HZ@D
27-04-2009, 14:47
آنچلوتي از تصميمش دفاع كرد

رونالدينيو روي نيمكت

كارلو آنچلوتي سرمربي ميلان از تصميمش براي نيمكت‌نشين كردن مجدد رونالدينيو در بازي شب گذشته مقابل پالرمو دفاع كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، الكساندر پاتو در اين بازي مصدوم شد و زمين را ترك كرد، اما رونالدينيو همچنان روي نيمكت بود و تا پايان بازي فرصتي براي عرضه اندام نيافت. در پاسخ به سوالات خبرنگاران و ابهامات ايجاد شده كارلو آنچلوتي گفت: "تصميم درستي بود. او در نيم فصل نخست بسيار عالي كار كرد، اما پس از مصدوميت دچار افت شد. حالا بايد تلاش كند تا در تركيب اصلي تيم من جا بگيرد."

B3HZ@D
27-04-2009, 18:32
كاكا: مصدوميت‌هاي متعدد باعث افت ميلان شد

كاكا هافبك هجومي باشگاه ميلان ايتاليا، از بروز آسيب ديدگي‌هاي متعدد براي هم تيمي هايش در طول رقابتهاي فصل جاري و از دست دادن شانس قهرماني در سري آ، اظهار تاسف كرد.

ميلان در ديدار يكشنبه شب برابر پالرمو به برتري ‪ ۳‬بر ‪ ۰‬دست يافت تا روند موفقيت‌هاي اين تيم در هفته‌هاي اخير همچنان ادامه يابد.

كاكا در گفت و گو با شبكه تلويزيوني ميلان، اظهارداشت:-بزرگترين عامل تاسف ما در اين فصل مصدوميت‌هاي متعددي است كه به تيم ضربه زد. من در مورد خودم حرف نمي‌زنم بلكه مجموعه تيم منظورم است چرا كه با وجود آماده بودن همه بازيكنان اين تيم مي‌تواند به نتايج واقعا مطلوب دست يابد.> بازيكن برزيلي باشگاه ميلان در ادامه به پيروزي يكشنبه شب برابر پالرمو اشاره كرده و گفت:-مسابقه خوبي بود. شخصا توانستم بازي خوبي انجام دهم و لذت بردم. اگر تا قبل از اين مسابقه مي‌گفتم ‪ ۱۰۰‬درصد آماده نيستم، امروز مي‌توانم بگويم كه به آمادگي كامل نزديك شده ام چون هر بازي كه انجام مي دهم، براي رسيدن به شرايط بهتر، موثر است.>
به اعتقاد كاكا تيم ميلان در وضعيت خوبي قرار دارد و در بهترين مقطع از مسابقات فصل، روي نوار موفقيت قرار گرفته و راهش را پيدا كرده است.

اكنون مهمترين هدف ميلان حفظ مكان دوم در جدول سري آ است. ميلان دو امتياز بيش از يوونتوس دارد و پنج هفته ديگر از اين رقابتها باقي مانده است.

B3HZ@D
27-04-2009, 19:08
برلوسكوني: بعد از فصل در مورد آينده آنجلوتي صحبت مي‌كنيم

رييس باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا تاكيد كرد كه در پايان مسابقات فصل جاري در مورد كارلو آنجلوتي در سمت مربيگري اين تيم تصميم‌گيري خواهد شد.

اين در حاليست كه خبرهايي از پيشنهادهاي هنگفت رئال مادريد اسپانيا و چلسي انگليس به آنجلوتي منتشر شده است.

اما باشگاه ميلان هميشه از پايبندي آنجلوتي به قرارداد خود با آنها كه تا سال ‪ ۲۰۱۰‬اعتبار دارد، با اطمينان صحبت كرده است البته اين مربي هم اعلام كرده كه جايي نخواهد رفت.

سيلويو برلوسكوني در اين‌باره به روزنامه ايل كوريه ره دللو اسپورت گفت:
من دوست و يكي از طرفداران آنجلوتي هستم، ما با هم قرار گذاشته‌ايم كه بعد از فصل بنشينيم و در مورد آينده صحبت كنيم.

ميلان با توجه به فقط شش مسابقه باقي مانده، در حال حاضر هفت امتياز با اينترميلان صدرنشين در جدول مسابقات سري آ فاصله دارد و با اينكه اين تيم تقريبا ديگر شانسي براي قهرماني ندارد، برلوسكوني چشم به كسب سه قهرماني در يك فصل دوخته است.

وي اظهار داشت: قهرماني سري آ ؟ صبر كنيد و ببينيد. من تلفني با آدريانو گالياني نايب رييس ميلان صحبت كردم، او به من گفت كه اگر خطاي آدريانو در دربي دو تيم گرفته مي‌شد، اكنون فقط يك امتياز با اينترميلان فاصله داشتيم

B3HZ@D
27-04-2009, 19:44
انگلیس از ایتالیا زیاد آموخته است

فردی که بیش از همه به تخت سلطنت انگلیس نزدیک است از فوتبال ایتالیا ستایش بسیاری به عمل آورده است

سایت گل: پرنس ولز از فوتبال ایتالیا تمجید کرده و گفته فوتبال انگلیس از کالچو الهام گرفته است. وارث تخت و تاج انگلیس در حال حاضر در ایتالیا به سر می‌برد تا درباره تغییر شرایط اقلیمی و بلایای طبیعی سخنرانی کند. او همچنین درباره کالچو هم حرف زده است. با وجود آن که ادعا می‌شود لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست، پرنس بر این باور است که انگلیس از سری a الگو گرفته است.

او به کوریره دلا سرا گفته است: «یکی از موارد اخیری که در آن انگلیسی‌ها از ایتالیایی‌ها الهام گرفته اند در زمین فوتبال است. عملکرد فابیو کاپلو در تیم ملی انگلیس نشان از این همکاری دارد. از نظر تجاری هم رابطه ما همیشه دو طرف بوده. به نظر من یکی از بازیکنان ما (دیوید بکام) رابطه ای عالی و سرنوشت‌ساز در میلان به جا می‌گذارد.»

farshad_pes9
27-04-2009, 20:39
سلام.اقا چه روزي بود استقلال قهرمان شد ميلان تركوند.مثل اينكه ميلان تازه ياد اومده بيد چيكار كنه

B3HZ@D
27-04-2009, 21:02
اگه این همه مصدوم نداشتیم الان وضعیت فرق می کرد و میلان اول بود
مصدوم های زیاد به میلان ضربه زد....نستا - بوریلو - بونرا - یه مدت کاکا و رونالدینیو - گتوسو - اینزاگی و حالا هم که ابیاتی بهشون اضافه شده
اگه همه این بازیکنان اماده بودن وضعیت خیلی فرق می کرد

B3HZ@D
27-04-2009, 21:21
آنچلوتی : میلان در اوج است

سرمربی روسونری عملکرد این تیم در بازی های اخیر را تمجید کرد...

سایت گل :میلان در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابت های سری A اختلاف خود با اینتر صدر نشین را به 7 امتیاز کاهش داد.این در حالی است که آنچلوتی معتقد است قهرمانی میلان تقریبا غیرممکن است.آنچلوتی در تمجید نتایج اخیر تیمش معتقد است میلان اکنون در اوج است و می تواند با هر تیم بزرگی اروپایی می تواند روبرو شود.

او در گفتگو با شبکه تلویزیونی Rai گفت :"نمایش اخیر میلان فوق العاده بوده و اکنون می تواند با هر تیم بزرگ اروپایی از جمله تیم های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بازی کند و پیروز شود.واضح است که ما به دلیل این که استرسی نداریم با خیال راحت بازی می کنیم و بازی های خود را با پیروزی پشت سر می گذاریم."

B3HZ@D
28-04-2009, 01:44
شوچنکو:خداحافظ چلسی و میلان

ملی پوش اوکراینی به دلیل ناکامی در این فصل به احتمال زیاد به همکاری اش با چلسی و میلان در تابستان پایان خواهد داد...

سایت گل : آندری شوچنکو مهاجم چلسی که هم اکنون به صورت قرضی در میلان حضور دارد برای تصمیم گیری در مورد آینده اش به لندن سفر کرده است.برنده توپ طلای اروپا در سال 2004 بعد از موفقیت در میلان در سال 2006 با رقم 30 میلیون پوند به چلسی پیوست اما نتوانست موفقیت هایش را در این تیم لندنی نیز تکرار کند و در آغاز این فصل بار دیگر به میلان بازگشت.

هواداران روسونری امیدوار بودند شوچنکو باردیگر بازی های درخشانش در این تیم را تکرار کند اما او در 17 بازی برای میلانی ها حتی نتوانست یک گل به ثمر برساند.شوچنکو با وجود اظهارات اخیرش مبنی برا ماندن در میلان قصد دارد در پایان فصل به چلسی بازگردد تا بعد از پشت سر گذاشتن 3 سال پر از ناکامی شانس خود را در تیم دیگری جست و جو کند.

روزنامه ها معتقدند شوچنکو به یک تیم متوسط خواهد پیوست تا بتواند در ترکیب اصلی به بازی گرفته شود.دیناموکیف تیمی که شوچنکو فوتبالش را از آنجا آغاز کرد می تواند گزینه بعدی این مهاجم اوکراینی باشد.

B3HZ@D
28-04-2009, 02:04
ستاره هاى پر سروصداى ايتاليا

آنچلوتى با «كاكا» مقابل مورينيو با «ابرا»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشگاه هاى اينتر و ميلان همواره نقش تأثيرگذارى در بوجود آمدن اتفاقات پرسروصدا در فوتبال ايتاليا دارند. ۲تيمى كه از بخش شمالى ايتاليا و ثروتمندان ليگ هستند، در طول تاريخ هميشه سوژه اى داشته اند كه مورد توجه رسانه ها قرار بگيرند. در اين سال هم مربيان ۲ تيم و ۲ ستاره به نام هاى كاكا و ابراهيموويچ توانسته اند جايگاه ويژه اى در بين اخبار جنجالى داشته باشند. آينده اين ۴نفر كه نقش بسزايى در ميزان محبوبيت و درآمدزايى تيم هايشان داشته اند براى علاقه مندان آنها اهميت بسيار زيادى دارد. اين روزها پيرامون آينده آنها شايعات زيادى وجود دارد و باعث شده تا بسيارى از علاقه مندان آنها نگران تر از گذشته به انتظار فصل نقل و انتقالات تابستانى باشند. كارلو آنچلوتى و خوزه مورينيو براى آنكه هواداران را از نگرانى خارج كنند در يك مناظره تلويزيونى، تا حدودى توانستند به اين نگرانى ها خاتمه دهند. ابتدا از اين ۲ در رابطه با چيزهايى كه دوست دارند و مايلند آنرا در زندگى شخصى داشته باشند، سؤال شد.
آنچلوتى مقابل مورينيو
كارلو آنچلوتى در ۴۹ سالگى تبديل به يك مربى واقع گرا شده است و كمتر در مقابل انتقاداتى كه از او مى شود، دست به عصيانگرى مى زند. او كه از سال ۲۰۰۱ وارد ميلان شده، عناوين بزرگى را در ايتاليا و مخصوصاً اروپا در اختيار گرفته و گفته مى شود كه در تابستان به چلسى مى رود. او علاقه زيادى به ساعت رولكس دارد. اتومبيل مورد علاقه اش در حال حاضر آئودى است. او مى گويد براى خريد ترجيح مى دهد تا از پول نقد استفاده كند و كمتر از كارت هاى اعتبارى استفاده كند. در بين حيوانات اهلى، سگ را خيلى دوست دارد و لباس اسپرت را به كت و شلوار ترجيح مى دهد. در مقابل او خوزه مورينيويى قرار دارد كه ۴۵ ساله است و در تابستان ۲۰۰۸ با رد تمام پيشنهادات بزرگى كه داشت به اينتر پيوست. او را آقاى خاص مى نامند و چنين لقبى براساس خصوصياتى كه دارد براستى برازنده اوست. يكى از خصوصيات بارز مورينيو عدم تعامل با افرادى است كه در محبوبيت يا با او برابرى مى كنند و يا از وى محبوب تر هستند. خلاصه اينكه او هميشه بدنبال ساختن حاشيه است و دوست ندارد از چشمان رسانه ها دور بماند. مربى پرتغالى اينتر علاقه بسيارى به ساعت هاى مارك دار ريچارد ويال دارد و چه بهتر كه بند آن چرمى باشد. اتومبيل فرارى اسكالتى يادگار آخرين كادوى جشن تولد از رومن آبراموويچ مالك ثروتمند چلسى است، وقتى در خيابانهاى شهرميلان به حركت درمى آيد بطور قطع، راننده اين خودروى گرانقيمت مورينيو است. درميان حيوانات اهلى به سگ علاقه زيادى دارد. وقتى به خريد مى رود، ترجيح مى دهد با كارت اعتبارى پول اجناس خريدارى شده را بپردازد. او علاقه بسيارى به پوشيدن كت و شلوار دارد و بطور معمول او در اغلب مواقع لباس رسمى برتن مى كند و از فروشگاه هاى معروف هم خريد مى كند.
كارلتو- كاكا
از كارلو آنچلوتى در مورد آينده اش سؤال شد و اينكه آيا براستى درحال فراگيرى زبان انگليسى است. مربى ميلان در اين رابطه مى گويد: از قرارداد من با ميلان هنوز يك سال ديگر باقى مانده و مى خواهم تا پايان آن در اين تيم بمانم. سپس در مورد آينده تصميم خواهم گرفت. فراگرفتن زبان انگليسى نبايد خيلى عجيب باشد اما خب بايد اعتراف كنم از زمانى كه ديويد بكهام به اينجا آمده من بيشتر از قبل به يادگرفتن انگليسى علاقه مند شده ام. آنچلوتى در مورد تماس آبراموويچ در رابطه با رفتن به چلسى گفت: من شخصيت آبراموويچ را خيلى دوست دارم اما هرگز با هم صحبتى در اين رابطه نداشته ايم. از ميلانى كه در حال حاضر آنرا در اختيار دارم خيلى راضى هستم. ما درحال تبديل شدن به تيم متفاوتى هستيم و براى فصل آينده برنامه هاى زيادى داريم. سؤال ديگر در مورد ريكارد و كاكا است.

آنچلوتى مى گويد: كمتر كسى فكرش را مى كرد كه بازيكنانى چون رونالدينيو و بكهام به ميلان بيايند اما حضور بازيكنى همانند كاكا آنها را متقاعد كرد كه در بدترين شرايط تيم به اينجا بيايند. حالا چگونه مى توانيم اين بازيكن خوب را از دست بدهيم.من با اوحرف زده ام و درحال حاضر تمام هدف ما اين است كه به رتبه سومى و كسب سهميه ليگ قهرمانان دست يابيم. لازم به توضيح است هنوز بسيارى از شايعه سازان ايتاليايى بر اين باورند، آنچلوتى و كاكا در فصل آينده به چلسى و منچستريونايتد خواهند رفت.
آقاى خاص - ابراهيموويچ
اولين كلمه اى كه خوزه مورينيو برزبان مى آورد اين است كه ابر اينجا (اينتر) مى ماند. مربى پرتغالى دوست ندارد اين ستاره بزرگ به تيم ديگرى برود. آقاى خاص به اين اميد است كه در فصل آينده با اينتر، اروپا را فتح كند. او براى رسيدن به اهداف بزرگش به ترك اينتر فكر نمى كند و مى خواهد با خريدهاى بزرگ تابستانى در دومين فصل حضورش در ايتاليا، جام هاى باارزشى را كسب كند. آدريانو بازيكنى بود كه او علاقه زيادى به وى داشت اما براساس يك سرى اتفاقات تعريف نشده در فوتبال حرفه اى، اينتر مجبور به فسخ قرارداد با وى شد و حالا هم صحبت از احتمال رفتن ابراهيموويچ است. بازيكنى كه رئالى ها علاقه زيادى به خريد او دارند و حالا هم پرز كه مى خواهد رياست باشگاه اسپانيايى را بدست بگيرد نام مهاجم سوئدى را در ليست خريد خود قرار داده است. مورينيو مى گويد: من معتقدم كه ابرا در اينجا مى ماند. با او صحبت كردم و متوجه شدم كه او فقط نظرات شخصى اش را گفته و تصميمى براى رفتن ندارد. مربى پرتغالى اعتقاد عجيبى به ستاره سوئدى اش دارد. با او مى توانيم به آينده خيلى اميدوار باشيم. من در چلسى با لمپارد، دروگبا و ترى مشكلات بزرگى را از سر راه برداشتم. آنها از بهترين دوستان من هستند و خيلى دوست دارم بار ديگر با اين نفرات در يك تيم كار كنم. حالا هم در اينتر، ابراهيموويچ، زانتى، بالوتلى، جوليوسزار، مايكون و... را دارم. با اين بازيكنان من چاره اى ندارم كه فصل آينده در ليگ قهرمانان روى سكوى نخست قرار بگيرم. به اين ترتيب مورينيو رفتن خودش و ابرا را از اينتر تكذيب مى كند چرا كه به موفقيت هاى بزرگ با اين تيم ايتاليايى فكر مى كند.

farshad_pes9
28-04-2009, 13:56
سلام.فاشيست عزيز كاملا موافقم ولي به نظر من اشتباه از خود باشگاه بود نميدونم چرا اينقدر به بازيكناي پا به سن گزاشته اعتقاد دارن يكم جوان گرايي هم خوبه.فقط مالدينيرو عشقه

vahid_vaezinia
28-04-2009, 14:33
گلها و موقعیت های مهم میلان در بازی با پالرمو :31:

h_starboy
28-04-2009, 19:35
سلام.فاشيست عزيز كاملا موافقم ولي به نظر من اشتباه از خود باشگاه بود نميدونم چرا اينقدر به بازيكناي پا به سن گزاشته اعتقاد دارن يكم جوان گرايي هم خوبه.فقط مالدينيرو عشقه

کاملا موافقم باید جوون گرایی کنن وگرنه فصل بعد باز هم به هیچ جایی نمیرسن .

B3HZ@D
29-04-2009, 12:23
میلان به دنبال دروازه بان مارسی

دروازه بان اول المپیک مارسی و تیم ملی فرانسه مورد توجه روسونری قرار گرفته است...

سایت گل : استیو مانداندا سنگربان ملی پوش باشگاه مارسی مورد توجه میلان قرار گرفته است.سنگربان اسبق لوهاور بیشتر به دلیل فیزیک مناسب و قابلیت های فنی اش مورد توجه قرار می گیرد.

مانداندا هوگو لوریس دروازه بان ---- را در پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی کنار زده و به طوری که لوریس تنها 8 بازی برای تیم ملی فرانسه انجام داده است، و ماندندا در بقیه بازی ها از ماه می سال گذشته به عنوان دروازه بان اول تیم ملی فرانسه به میدان رفته است.

میلان کارشناس خود را برای مشاهده بازی مانداندا به فرانسه فرستاده و به نظر می رسد در پایان فصل برای جذب این دروازه بان اقدام کنند.گفتنی است تا کنون هیچ مذاکره ای بین دو طرف صورت نگرفته است.

B3HZ@D
29-04-2009, 13:54
کاکا: میلان می‌تواند قهرمان شود

ستاره برزیلی نبرد بر سر قهرمانی را تمام‌شده نمی‌داند.

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان و آدریانو گالیانی نایب‌رییس باشگاه گفته‌اند میلان هیچ بختی برای قهرمانی ندارد. البته میلان توانسته فاصله‌اش با اینتر صدرنشین را به هفت امتیاز کاهش دهد.

با این حال کاکا، هافبک تهاجمی تیم اعتقاد دارد که می توان قهرمان شد: «تا زمانی که از نظر ریاضی شانسی برای قهرمانی داشته باشیم باید به باور خود ادامه دهیم. البته قهرمانی تنها در دست ما نیست. ولی می‌دانیم که باید تمام بازی‌های باقی‌مانده در لیگ را ببریم.» این بازیکن 27 ساله می‌گوید مصدومیت‌ها باعث شد تیمش نتواند در فصل 09-2008 در نبرد قهرمانی باشد: «بزرگ ترین مشکل ما در این فصل مصدومیت‌های پرشمار بود. فقط خودم را نمی‌گویم، بلکه کل تیم دچار مشکل شده بود. اگر همه بازیکنان بودند نتایج بهتری می‌گرفتیم.»

با وجود مصدومیت‌های مداوم کاکا در این فصل او 14 گل زده که هفت‌تایش از روی نقطه پنالتی بوده. میلان این هفته در خانه کاتانیا بازی خواهد کرد

B3HZ@D
29-04-2009, 14:25
به احتمال 99% شایعه است

اسپالتی در میلان؟

احتمال حضور اسپالتی در میلان با توجه به آینده نامعلوم این مربی قوت گرفت...

سایت گل : لوچانو اسپالتی سرمربی رم ممکن است در تابستان به عنوان جایگزین آنچلوتی هدایت میلان را به عهده بگیرد.روزنامه کوریره دلوسپورت اعلام کرد با این که آنچلوتی اعلام کرده در میلان می ماند ممکن است در تابستان به استمفورد بریج بپیوندد.

گفته می شود اگر آنچلوتی به چلسی برود ممکن است لوچیانو اسپالتی جانشین او در میلان شود.میلانی ها که قصد دارند در فصل آینده حضوری پر قدرت در رقابت های اروپایی داشته باشند از حضور اسپالتی که تفکرات تهاجمی دارد در این تیم استقبال می کند.اسپالتی به تنهایی می تواند در مورد آینده خود تصمیم بگیرد و باشگاه اعتراضی به تصمیم او نخواهد کرد.

این در حالی است که آدریانو گالیانی رئیس میلان رابطه خوبی با روزلا سنسی دارد و در صورت توافق دو باشگاه این انتقال محتمل به نظر می رسد.

mohammad_87
29-04-2009, 14:42
با سلام.از دوستاني كه امكان اجراي نظرسنجي رو دارن تقاضا دارم اگه مايلند يه نظر سنجي درمورد آنچلوتي انجام دهند و ببينيم اين مربي پرفرازونشيب چقدر محبوب هست و هواداران ميلان آيا به اين مربي راي خواهند داد يا خير.
باتشكر:10:

Jocker
29-04-2009, 19:26
من یکی که اصلن از آنچلوتی خوشم نمی‌آید، چون تیپ این مربی اصلن به کلاس آث میلان نمی‌خورد.:19:

من حاضرم میلان همه بازی‌ها را ببازه تا اینکه آنچلوتی را اخراج کنند.

انشاءالله...

فورزا میلان:11:

B3HZ@D
30-04-2009, 10:28
اقا دمت گرم....
حالا چرا میلان همه بازی ها رو ببازه...
در مورد این که تیپ و کلاس انجلوتی به میلان نمیخوره اصلا موافق نیستم
میلان با اون 2 قهرمانی اروپا و یک اسکودتو یک جام حذفی و جام باشگاه های جهان سوپر جام اروپا و بقیه رو گرفته
پس انجلوتی کلاسش به میلان میخورده ولی الان تاکتیک اون قدیمی شده و به اندیشه های نو احتیاج داره
البته الان یک مدته که خیلی خوب داره کار میکنه
یادتون هم نره میلان این فصل از مصدومیت ها خیلی ضربه خورد

Ali_BlueBoy
30-04-2009, 10:40
ـانجلوتی خیلی مربیه خوبیه فقط دوره اش توی میلان تموم شده....

و یه مشکل دیگه اش اینه که خیلی ترسوه مثلا اگه با یه گل جلو باشه.. سریع یه تعویض دفاعی می کنه اصلا هم براش فرق نداره با کی داره بازی میکنه....

B3HZ@D
30-04-2009, 10:54
فعلا که یه مدته از این جور تعویض ها نکرده
ایمدوارم همین روند رو ادامه بده...میلان هم داره زیبا بازی می کنه و هم خوب گل میزنه
کلا روند رو به رشدی پیدا کرده

B3HZ@D
30-04-2009, 11:31
شوچنکو:در پایان فصل تصمیم می گیرم
مهاجم اوکراینی نمی داند بماند یا برود...

میلان
سایت گل- آندری شوچنکو مهاجم میلان اعلام کرد در پایان فصل در مورد آینده اش تصمیم می گیرد.او در حال حاضر به صورت قرضی از باشگاه لیگ برتری چلسی در میلان حضور دارد و باید در تابستان به چلسی بازگردد اما قصد دارد در میلان به فوتبالش ادامه دهد.

او در مصاحبه با Sport Italia می گوید :"من هنوز راه زیادی برای بازی در میلان درپیش دارم.آینده ام؟ در پایان فصل در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت." چندین ستاره میلان از جمله کاکا معتقدند میلان هوز برای قهرمانی در سری A شانس دارد اما شوچنکو دید واقع بینانه تری دارد و می گوید :"سرنوشت فتح اسکودتو در دستان اینتر است."

میلان در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابت ها 7 امتیاز با اینتر صدر نشین اختلاف دارد.

meragj2
30-04-2009, 15:27

میلان
سایت گل- آندری شوچنکو مهاجم میلان اعلام کرد در پایان فصل در مورد آینده اش تصمیم می گیرد.او در حال حاضر به صورت قرضی از باشگاه لیگ برتری چلسی در میلان حضور دارد و باید در تابستان به چلسی بازگردد اما قصد دارد در میلان به فوتبالش ادامه دهد.

او در مصاحبه با sport italia می گوید :"من هنوز راه زیادی برای بازی در میلان درپیش دارم.آینده ام؟ در پایان فصل در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت." چندین ستاره میلان از جمله کاکا معتقدند میلان هوز برای قهرمانی در سری a شانس دارد اما شوچنکو دید واقع بینانه تری دارد و می گوید :"سرنوشت فتح اسکودتو در دستان اینتر است."

میلان در فاصله پنج هفته مانده به پایان رقابت ها 7 امتیاز با اینتر صدر نشین اختلاف دارد.

اگر موقع رفتنش از میلان همین قدر فکر می کرد خیلی بهتر بود.:27:

Ali_BlueBoy
30-04-2009, 16:02

میلان

او در مصاحبه با sport italia می گوید :"من هنوز راه زیادی برای بازی در میلان درپیش دارم.آینده ام؟ در پایان فصل در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت." چندین ستاره میلان از جمله کاکا معتقدند میلان هوز برای قهرمانی در سری a شانس دارد اما شوچنکو دید واقع بینانه تری دارد و می گوید :"سرنوشت فتح اسکودتو در دستان اینتر است."

یادش بخیر ...وقتی پلی استشن 1 رو بورس بود خصوصا از فوتبال 2001 به بعد من با همین شوا اشک خیلی ها رو در اوردم.....حتی تو یه سری مابقات منطقه ایه پلی استشن مقام سوم رو با همین میلان اوردم در صورتی که بقیه فقط تیمهای منتخب رو ور میداشتن...من فقط با همین شوا پوستشون رو می کندم درحالی که اون موقع سنم شاید نصف یعضی هاشون بود .....:21::27:
حالا ببین به چه روزی افتاده...:41::19:

B3HZ@D
02-05-2009, 08:58
خود شوا این بلا رو سر خودش اورد

B3HZ@D
02-05-2009, 09:05
تحول بزرگ سری a

فوتبال ایتالیا در آستانه تحولی بزرگ قرار دارد. باشگاههای سری a تصمیم گرفتهاند راهشان را از سری b جدا کنند.

سایت گل: تمام باشگاههای سری a به جز لچه متفقالقول خواهان آن هستند که بدنه اجرایی خود را داشته باشند و از لگا کالچو جدا شوند. این تصمیم روز پنجشنبه از سوی مائوریتسیو زامپارینی رییس باشگاه پالرمو اعلام شد و به این ترتیب مدیریت باشگاههای سری a دیگر در اختیار لگا کالچو نخواهد بود.

لگا کالچو مدیریت دو سری a و b را به عهده داشت. به این ترتیب تمام باشگاههای دسته برتر تحت پوشش لگا سری a قرار میگیرند که مسئولیت زمانبندی بازیهایشان را به عهده میگیرد. سری a و سری b از سال 1946 با هم مدیریت میشدند ولی حالا 19 باشگاه از جمع 20 باشگاه تصمیم گرفته اند بدنه اجرایی خود را داشته باشند. چنین اتفاقی در سال 1992 در فوتبال انگلیس روی داد و منجر به پیدایش لیگ برتر شد.

مائوریتسیو برتا وظیفه مدیریت لگا سری a را به عهده خواهد داشت. زامپارینی که این تصمیم را اعلام کرده گفته مطمئن نیست که این بهترین تصمیم باشد: «ما لگا سری a را بنیان نهادیم. آیا راضی هستم؟ نه حقیقتش، ولی کاری بود که باید انجام میشد.» سرجیو استانکو، سردبیر سایت گل ایتالیا دلایل و عواقب این اقدام را توضیح داده است: «باید صبر کنیم تا این حرکت را کاملا درک کنیم. ولی به وضوح این کار بر سر مسائل پولی بوده. دو چیز تحت تاثیر این تصمیم قرار دارند. اول از همه، سری a ربطی به لیگهای پایینتر پیدا نخواهد کرد و دیگر برای حمایت از آنها پولی نخواهد پرداخت. در ایتالیا ما چیزی به نام «تقابل» داشتیم که طبق آن باشگاههای سری a موظف بودند بخشی از درآمد خود را به لیگهای دیگر بدهند. دوم این که سری a دیگر نیازی به آراء باشگاههای سری b برای تصمیمگیری نخواهد داشت و آنها میتوانند یک مدل تجاری از فوتبال را تشکیل دهند. تا امروز هر تیم یک رای داشت. مثلا اگر میلان میخواست منچستر یونایتد را به سری a دعوت کند، احتیاج داشت رای موافق دست کم 20 تیم را به دست بیاورد، در حالی که از 40 تیمی که حق رای داشتند 30 تایشان تیمهای کوچک بودند. حالا تنها 20 تیم تصمیمات سری a را خواهند گرفت. ده تیم تجاری هستند و سایرین هم درآمدی بیش از سابق به دست خواهند آورد.»

B3HZ@D
02-05-2009, 10:28
میلان به دنبال سانتاکروچه

میلان قصد دارد در تابستان این بازیکن 22 ساله را به خدمت بگیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل: میلان قصد دارد هر چه سریع‌تر جانشین پائولو مالدینی را مشخص سازد. آنها تیاگو سیلوا، مدافع آینده‌دار برزیلی را ژانویه خریدند و حالا به دنبال فابیانو سانتاکروچه ستاره خط دفاعی ناپولی هستند. این مدافع تیم زیر 21ساله‌های ایتالیا در ژانویه 2007 با مبلغ 5/5 میلیون پوند از برشا جدا شد و به ناپولی پیوست و به سرعت تبدیل به بازیکنی بزرگ شد.

او در اکتبر به تیم ملی دعوت شد. با این حال فرم او بعد از کریسمس نزول کرد و ادی رجا مربی سابق ناپولی او را نیمکت‌نشین ساخت. این بازیکن سابق تیم کومو چندان شهرت خوبی ندارد. او سابقه دعوا در تمرین با ژرمن دنیس و مشکله پاتسینتسا را دارد. او همچنین سال گذشته با اسکوییل لاوتزی دعوا کرد. همچنین گواهینامه او دو ماه گذشته ضبط شده است.

B3HZ@D
02-05-2009, 11:18
مربي بدنساز ميلان: رونالدينيو هنوز به تعادل نرسيده است

پارس فوتبال : دينله توگناچيني- مربي بدنساز تيم ميلان- پيرامون وضعيت كنوني" رونالدينيو "مهاجم 29 ساله برزيلي گفت: او از نظر فيزيكي آماده تر از زماني است كه اقدام به گلزني كرده و براي هم تيمي‌هايش پاس گل فراهم مي‌ساخت، شايد رونالدينيو هنوز تعادلي را كه بازيكنان ديگر تيم به دست آورده اند كسب نكرده است.

وي افزود: او با آمدن به ميلان از سبك متفاوتي از فوتبال جدا شد و واضح است كه اين مساله روي عملكرد رونالدينيو تاثيرگذار است.

توگناچيني در پايان گفت: عوامل بسياري مي‌توانند عملكرد يك بازيكن فوتبال را تحت تاثير قرار دهند اما شرايط آمادگي جسماني به طرز قابل ملاحظه‌اي پيشرفت داشته است.

B3HZ@D
02-05-2009, 14:41
آستوری در انتظار تماس میلان

این بازیکن در حال حاضر ، متعلق به دو باشگاه روسوبلو و روسونری است و با وجودی که از زندگی در ساردینیا لذت می برد، تمایل زیادی برای پیوستن به میلان نیز دارد.

سایت گل: داویده آستوری، مدافع کالیاری که در حال حاضر تحت مالکیت سران دو باشگاه کالیاری و میلان است، مشغول اندیشیدن به آینده اش است. او که در رقابتهای این فصل تنها در 7 دیدار برای تیمش به میدان رفته، در دیدارهای مهم روسوبلو بسیار خوش درخشیده است.

آستوری در صحبتهایی در این رابطه گفت:«کالیاری شهری است که به تو این امکان را می دهد تا با آرامش کارت را دنبال کنی و همیشه از تو حمایت خوبی به عمل می آید.حضور در این تیم برای من تجربه ای بسیار دوست داشتنی بود. من در دیدارهای کمی برای این تیم به میدان رفتم ولی بازی های خوبی را به نمایش گذاشتم و اکنون باید در مورد آینده ام بیندیشم.تمایل زیادی دارم تا در این تیم بمانم ولی اگر تماسی از میلان داشته باشم، فوق العاده خواهد بود.» مربی کالیاری نیز این ستاره را به خاطردقت بالایش در طول تمرینات"آلمانی" می نامد. آستوری در این رابطه ادامه داد:« بسیار خوشحالم که مربی تیمم در مورد من چنین نظری دارد. این یک تمجید بزرگ است. او همیشه در رابطه با من نظر مساعدی دارد و امیدوارم بتوانم این تحسین ها را در زمین مسابقه جبران کنم.

B3HZ@D
02-05-2009, 15:20
بازگشت بونرا به تمرینات میلان

مدافع 27 ساله روسونری می تواند در بازی 10 می مقابل یوونتوس به میدان برود...

سایت گل : دانیله بونرا مدافع میلان که به تازگی دوران نقاهت را پشت سر گذاشته تمرینات سبک را با این تیم شروع کرد.او که از 8 مارس به دلیل مصدومیت از ترکیب میلان دور بوده آخرین بار در پیروزی 3 بر صفر روسونری مقابل کالیاری به میدان رفته است.

مدافع سابق پارما که روز گذشته بار دیگر در کنار همتیمی هایش به تمرین پرداخت اعلام کرد در یکی دو بازی آخر فصل می تواند میلانی ها را همراهی کند.بونرا که 16 بازی ملی در کارنامه خود دارد در بازی این هفته میلان مقابل کاتانیا به میدان نخواهد رفت اما به نظر می رسد می تواند روسونری را در دیدار هفته آینده مقابل یوونتوس همراهی کند.

این در حالی است که کریستین آبیاتی و الساندرو نستا هم تمرینات خود را دنبال می کنند اما به رقابت های این فصل نمی رسند.بونرا در این فصل تا کنون 17 بار پیراهن میلان را در رقابت های سری a بر تن کرده است.

B3HZ@D
02-05-2009, 16:05
بکام;تولدت مبارک

دیوید بکام امروز برای اولین بار در پیراهن میلان تولد 34 سالگی اش را جشن می گیرد...

سایت گل : دوم می 1975 روز تولد مردی است که اکنون یکی از بازیکنان میلان است.در سن 16 سالگی بود که منچستریونایتد او را جذب کرد و بکام خیلی زود خود را به عنوان یک ستاره در این تیم مطرح کرد.

شاید خیلی ها او را با ضربه زیبایش از وسط زمین مقابل ویمبلدون در سال 1996 که به گل تبدیل شد به یاد بیاورند اما اوج دوران بکام در منچستر در سال 1999 وقتی این تیم در بارسلون موفق شد بایرن مونیخ را در فینال لیگ قهرمانان شکست دهد و قهرمان اروپا شود بود.

بکام خیلی زود به اسپانیا رفت و بعد از گذراندن چند فصل خوب به همراه رئال مادرید این تیم را در سال 2007 به مقصد لس آنجلس گالاکسی در mls ترک کرد.در 7 ژانویه 2009 او به طور قرضی از گالاکسی تا پایان فصل به میلان پیوست.او نیم فصل فوق العاده ای به همراه میلان داشته و امروز به همراه این تیم تولد 34 سالگی اش را جشن خواهد گرفت.

میلان فردا در سیسیل به مصاف کاتانیا می رود و بکام که احتمالا در ترکیب اصلی تیمش قرار خواهد گرفت امیدوار است با به ثمر رساندن گل تولدش ر جشن بگیرد.

B3HZ@D
02-05-2009, 19:22
رونالدینیو در فنرباغچه؟

باشگاه ترکیه ای فنر باغچه قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات تابستانی پیشنهادی برای جذب ستاره اسبق بارسلونا ارائه کند...

سایت گل : رونالدینیو ممکن است فصل بعد پیراهن فنرباغچه را بر تن کند.وب سایت آلمانی 2-4-4 اعلام کرد اگر لوئیس فلیپه اسکولاری سرمربی اسبق چلسی در پایان فصل جانشین لوئیس آراگونس سرمربی فعلی فنرباغچه شود مسئولان این باشگاه تلاش خواهند کرد رونالدینیو ستاره اسبق بارسلونا را به ترکیه بیاورند.

روزنامه های ترکیه ای معتقدند فنرباغچه آماده است پیشنهادی 21 میلیون یورویی برای جذب رونالدینیو به میلان ارائه دهد که این دقیقا همان مبلغی است که روسونری سال گذشته برای جذب رونالدینیو به بارسلونا پرداخت کرد.با این حال جذب بازیکن شماره 80 میلان که 2 سال از قراردادش باقی مانده کمی سخت به نظر می رسد اما باشگاه ترکیه ای امیدوار است با پیشنهاد قراردادی 3 ساله که دستمزد سالانه آن 5 میلیون یورو است رونالدینیو را متقاعد کند به این تیم بیاید.

رونالدینیو فصل چندان خوبی با میلان نداشته اما آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه همیشه اعلام کرده ستاره های گرانقیمت میلان تا پایان قراردادشان در این تیم خواهند.

B3HZ@D
02-05-2009, 20:08
مکسس در راه میلان

گفته می‌شود این بازیکن فرانسوی در صورتی که رم به لیگ قهرمانان نرسد به شمال ایتالیا خواهد رفت.

سایت گل: فیلیپ مکسس مدافع رم می‌تواند با مبلغ 16 میلیون یورو به میلان برود. این انتقال در صورتی روی می‌دهد که رم به لیگ قهرمانان نرسد. این مدافع این هفته مقابل کیه‌وو بازی خواهد کرد. او سه جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته و برای بیست و پنجمین بار در این فصل پیراهن تیمش را خواهد پوشید. او تا حالا 197 بار با پیراهن رم بازی کرده. پنج دیدار آینده می‌تواند آخرین بازی‌های او در پیراهن رم باشد.

گفته می‌شود باشگاه رم مکسس را می‌فروشد تا ضرر مالی نرسیدن به لیگ قهرمانان را جبران نماید. احتمال رسیدن رم به لیگ قهرمانان بسیار کم است. گفته می‌شود میلان اوضاع او را زیر نظر دارد و قصد دارد با 16 میلیون پوند او را به خدمت بگیرد. میلان قصد تقویت دفاع خود را دارد. پائولو مالدینی در پایان فصل از فوتبال کناره می‌گیرد. به جوزپه فاوالی قراردادی جدید پیشنهاد نشده و الساندرو نستا هم همیشه مصدوم است.

B3HZ@D
02-05-2009, 21:22
دنیل اگر: برای ماندن در لیورپول به توافق رسیدیم

Ariensport.com: " دنیل اگر " مدافع لیورپول با امضای قرارداد جدید در آنفیلد موافقت کرد.

این مدافع دانمارکی مورد توجه باشگاه میلان ایتالیا قرار دارد و طی 12 ماه گذشته همواره به نظر‏ می‏رسید مرسی‏ساید را ترک خواهد کرد اما " رافائل بنیتز " سرمربی قرمزها چند روز قبل اعلام کرد تمدید قرارداد این بازیکن 24 ساله نزدیک است.

اکنون " اگر " از توافق برای تمدید قرارداد خبر می‏دهد، اگرچه هنوز قرارداد رسمی امضا نکرده است.

او به Ekstra Bladet گفت: « ما در یک قدمی امضای قرارداد جدید قرار گرفته‏ایم و برای قرارداد جدید به توافق رسیده‏ایم اما تا زمانی که نهایی نشده، نمی‏خواهم در این مورد صحبت کنم. »

منبع:اسکای اسپورت

B3HZ@D
02-05-2009, 23:30
آدبایور به میلان نمی‌رود

مرد نقل و انتقالات میلان گفته آدبایور به این تیم نخواهد آمد.

سایت گل: با وجود آن که شایعات حاکی از حضور احتمالی امانوئل آدبایور در میلان است، حالا با حرف‌هایی که آدریانو گالیانی نایب‌رییس میلان زده این انتقال بسیار غیرمحتمل به نظر می‌رسد: «آدبایور را مدت‌هاست که می‌شناسیم. او انسان خوبی است و در داخل و خارج از زمین هوشمندانه عمل می‌کند. زیاد با او تماس می گیریم و حرف می‌زنیم. او می‌داند که دنبال بازیکنی با مشخصات او هستیم، ولی خیلی بعید می‌دانم بخواهد لندن را ترک کند. آدبایور در همان آرسنال می‌ماند.»

به این ترتیب گالیانی شکست میلان در خرید او را اعلام کرده. البته آرسن ونگر روکه سانتا کروز را به عنوان جانشین احتمالی آدبایور برگزیده و شاید گالیانی دارد بازی‌های روانی انجام می‌دهد تا سرانجام این مهاجم اهل توگو را بخرد.

B3HZ@D
02-05-2009, 23:38
رونالدینیو میلان را ترک نمی‌کند

با وجود شایعات اولیه، دینیو قصد ندارد از سن‌سیرو برود...

سایت گل: به نظر می‌رسد اخبار جدایی رونالدینیو از میلان صحیح نیست. رونالدینیو در انتهای فصل به فنرباغچه نمی‌رود و مدیر برنامه‌های او – که برادرش است – این حرف‌ها را تکذیب کرده. گفته می‌شد باشگاه استانبولی قصد دارد او را با 21 میلیون یورو خریداری کند. وب‌سایت آلمانی 2-4-4 هم گفته بود میلان او را می‌فروشد و این باعث بروز شایعات گسترده شده بود.

در هر حال این ماجرا تکذیب شده و روبرتو دی‌آسیس، مدیر برنامه‌های او گفته خبری از حضور او در ترکیه نخواهد بود: «ما در میلان هستیم و جایی نخواهیم رفت.» رونالدینیو این فصل چندان خوب نبوده و گفته می شد میلان می‌خواهد با فروش او به پول دست یابد.

B3HZ@D
02-05-2009, 23:44
آنچلوتی: شام آخر را نخوردیم

مربی روسونری گفته با سیلویو برلوسکونی رییس باشگاه جلساتی خواهد گذاشت تا درباره آینده به بحث بنشینند.

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان قبل از سفر تیمش به کاتانیا در نشست خبری قبل از بازی راجع به شایعات درباره آینده او توضیح داد: «حرفی را که بارها زده‌ام تکرار می‌کنم. وقتی به اهدافمان رسیدیم، با رییس برلوسکونی دیدار می کنم و برای آینده بحث خواهیم کرد. غذایی که روز پنجشنبه با او صرف کردیم شام آخر نبود و قطعا در آینده باز هم با او شام خواهم خورد.»

آنچلوتی درباره نقل و انتقالات این فصل هم توضیح داده است. میلان قصد دارد تیمی بسازد که قهرمان ایتالیا شود و آنچلوتی می‌گوید: «انتقالات وابسته به شرایط نستا، بوریلو و کالادزه خواهد بود. این بازیکنان قرار است فصل بعد به میادین بازگردند. حتی گتوزو هم کاملا آماده نیست ، هر چند که مارچلو لیپی او را برای جام کنفدراسیون‌ها می‌خواهد.»

مربی میلان حرف‌هایش را با صحبت درباره آینده یوان گورکوف که به صورت قرضی به بوردو رفته به پایان برد: «خیلی خوشحال می‌شوم اگر گورکوف به این جا بازگردد، اما همه چیز بستگی به تصمیم بوردو دارد. او در آن جا به بلوغ رسیده است.»

B3HZ@D
03-05-2009, 01:45
پاتو هوادار واقعى كارلتو

الكساندر پاتو به شايعات اخير مبنى بر جدايى كارلو آنچلوتى چندان توجهى نمى كند. مكرراً گفته مى شود اين مربى سابق يوونتوس به چلسى يا رئال مادريد خواهد رفت. آنچلوتى اين خبرها را تكذيب كرده اما چرخ شايعات دارد بشدت به چرخش خود ادامه مى دهد. پاتو مى گويد مربى او در تيم خواهد ماند و همچنين پيش بينى كرده ميلان موفقيت هاى بسيارى در آينده خواهد داشت: «به نظر من آنچلوتى با ما خواهد ماند و ما با او قهرمانى هاى بسيارى در سرى a كسب خواهيم كرد. او در ميلان بسيار خوشحال است.» روسونرى تنها ۷ امتياز با اينتر فاصله دارد. با وجود آن كه آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان گفته، نبرد بر سر قهرمانى تمام شده اما اين مهاجم برزيلى هنوز به بخت ميلان باور دارد: «۵ بازى مانده و ما تمام تلاش خود را انجام خواهيم داد. مى خواهيم به ليگ قهرمانان برگرديم و در پايان فصل خواهيم ديد كه چه كسى قهرمان شده و چه كسى نه.»

B3HZ@D
03-05-2009, 10:48
املیا هدف میلان:

گفته میشه میلان به دنبال دروازه بان 26 ساله و ملی پوش پالرمو هست.
ولی رئیس باشگاه پالرمو گفته که هیچ برنامه ای برای فروش این دروازه بان نداره.

B3HZ@D
03-05-2009, 18:44
پایان بازی

کاتانیا 0 - 2 میلان

گل ها :

اینزاگی در دقیقه 27 - کاکا در دقیقه 52

کارت زرد : یانکلوفسکی و بکهام از (میلان) - موریموتو و بیاجیانتی (کاتانیا)

B3HZ@D
03-05-2009, 18:50
نتیجه سایر بازی ها:

Bologna 1 - 2 Reggina

Inter Milan 2 - 0 Lazio

AS Roma 0 - 0 Chievo

Fiorentina 1 - 0 Torino

Juventus 2 - 2 Lecce

Palermo 5 - 1 Cagliari

Siena 2 - 1 Napoli

Udinese 3 - 0 Atalanta

تنها بازی باقیمانده امشب بین دو تیم جنوا و سمپدوریا برگزار میشه

B3HZ@D
03-05-2009, 19:06
آرسنال آماده فروش آدبایور

ممکن است این روزها، روزهای آخر حضور مهاجم توگویی آرسنال در ورزشگاه امیریتس باشد.

سایت گل: آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال اعلام کرده که آماده است امانوئل آدبایور، مهاجم توگویی تیمش را در پایان رقابتهای این فصل به فروش برساند. روزنامه news of the world در مطلبی در این رابطه به این نکته اشاره کرده که ونگر آماده است تا آدبایور را با 34 میلیون یورو به میلان واگذار کند.

این در حالی است که مدتهاست شایعاتی درمورد جدایی این مهاجم پرتوان از رختکن امیریتس به گوش می رسد ولی به نظر می رسید که ممکن است سران آرسنال با امضای قرارداد جدیدی با او به این شایعات پایان دهند که این طور نشد.

به نظر می رسد که آدبایور روزهای سختی را پشت سرمی گذارد و در رقابتهای این فصل، با توجه به مصدومیتی که گریبانگیر او شد، تنها ده بار برای آرسنال گلزنی کرده است. سران باشگاه آرسنال نیز از او ناامید شده اند و آماده اند تا این ستاره ارزشمند را به فروش برسانند. از سوی دیگر چندی پیش سران میلان نیز تمایل زیادی به خرید این ستاره 24 ساله داشتند. آنها سال گذشته هم برای خریداری آدبایور وارد عمل شده بودند که این اتفاق صورت نپذیرفت. ولی گزارشات حاکی از آن است که آدبایور اکنون آماده انتقال به ایتالیاست و سران آرسنال نیز مخالفتی با این ماجرا ندارند.

B3HZ@D
03-05-2009, 19:42
از اینجا میتونین صحنه های حساس و گل های بازی رو ببینین

کاتانیا 0 - 2 میلان

Ali_BlueBoy
03-05-2009, 19:53
حيف اينتر هم بردش ...

ولي ميلان هم رو دور افتاده ....

B3HZ@D
03-05-2009, 20:54
ترکیب دو تیم در این بازی:

Teams

Catania: Kosicky; Silvestri, Silvestre, Stovini, Capuano; Carboni (Llama 62), Biagianti, Izco (Tedesco 46); Mascara (Spinesi 79); Morimoto, Martinez

Milan: Dida; Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski; Ambrosini, Pirlo, Beckham (Bonera 78); Kaka (Mattioni 88), Seedorf; Inzaghi (Pato 73)

meragj2
03-05-2009, 21:10
حيف اينتر هم بردش ...

ولي ميلان هم رو دور افتاده ....

یکمی دیر رو دور افتادیم، متاسفانه.:31:

B3HZ@D
03-05-2009, 21:14
اره...
اگه اول فصل اینطوری بودیم الان میلان اول بود
هفته دیگه با یووه بازی داریم

B3HZ@D
03-05-2009, 21:33
نمرات بازیکنان میلان از دیدگاه سایت گل:

Dida -6.5
Zambrotta -7.0
Maldini -8.5
Favalli -7.0
Jankulovski -7.0
Beckham -7.0
Pirlo -7.0
Ambrosini -7.0
Kaka -9.0
Seedorf -8.5
Inzaghi -7.5

------------------

Pato 7.0
Bonera N/V
Mattioni N/V

B3HZ@D
04-05-2009, 11:27
زامبروتا از اوضاع راضی است

روسونری در دیدارهای اخیرش موفق شده تا به نتایج جالبی دست بیابد و بدین ترتیب توانسته تا با پشت سر گذاشتن یوونتوس، جایگاه دوم جدول سریa را به خود اختصاص دهد.

سایت گل:جان لوکا زامبروتا، ستاره با تجربه باشگاه میلان، از شرایط کنونی تیمش به ویژه در هفته های اخیر بسیار راضی است و معتقد است که در طول این مدت توانسته اند نتایج زحمات طولانی مدتشان را ببینند. روسونری در دیدارهای اخیرش به گلهای فراوانی دست یافته است.

زامبروتا در گفت و گو با کانال میلان اعلام کرد:« ما بسیار خوشحالیم چرا که تیممان روزهای بسیار خوبی را پشت سر می گذارد و ما نیز فوتبال خوبی را به نمایش می گذاریم.در نظر داریم تا کارهای بزرگی انجام دهیم و سختی هایمان را به حداقل برسانیم. این به ما اجازه خواهد داد تا به هدفمان که صعود مستقیم به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپاست، نزدیک تر شویم. ما در آخرین دیدار خود در جناحین بسیار خوب ظاهر شدیم ولی خط حمله و دفاع تیم ما نیز فوق العاده بود. در مجموع بازی کاملی را به نمایش گذاشتیم که به جز در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم ، کمتر ریسک کردیم. نتیجه بازی هم کاملا عادلانه بود، چرا که اگر فرصتهایی که توسط میلان خلق شد را بشمارید، می بینید که باید گلهای بیشتری نیز به ثمر می رسید.»

میلان به لطف پیروزی اخیرش با 70 امتیاز از 34 دیدار و با 4 امتیاز برتری نسبت به یوونتوس در رده دوم است .

B3HZ@D
04-05-2009, 11:48
تیم هفته 34 سری آ ایتالیا:

Sorrentino

Campagnaro - Migliaccio - Maldini

Barreto - Kaka - Muntari - Vargas

Miccoli - Milito - Ibrahimovic

-------------------------

Honourable Mention

Filippo Inzaghi (Milan)
Gianluigi Buffon (Juventus)
Pavel Nedved (Juventus)
Giancomo Tedesco (Palermo)
Edinson Cavani (Palermo)
Fabio Liverani (Palermo)
Fabio Simplico (Palermo)
Houssine Kharja (Siena)
Massimo Maccarone (Siena)
Giuseppe Sculli (Genoa)
Raffaele Palladino (Genoa)

B3HZ@D
04-05-2009, 15:06
کاکا 6 گل تا 100 گل

کاکا در آستانه وارد شدن به باشگاه 100 گله‌ها در میلان قرار دارد.به گزارش شبکه ایران، کاکا با گلی که در دیدار یکشنبه شب تیمش برابر کاتانیا به ثمر رساند موفق شد شمار گل‌های خود برای میلان در رقابت‌های مختلف را به عدد 94 برساند.

هافبک بازی ساز میلان اکنون در صدد به ثمر رساندن 6 گل دیگر است.

کاکا پس از پایان دیدار برابر کاتانیا گفت: « از اینکه به رکورد 100 گله شدن خود نزدیک‌تر شده‌ام بسیار خوشحالم. شرایط من بازی به بازی بهتر می‌شود و می‌خواهم این فصل را به بهترین شکل ممکن به پایان برسانم.»

B3HZ@D
04-05-2009, 15:57
روزنامه آ.اس اسپانیا که در دروغگویی شهره خاص و عامه یک خبر چرت و تکراری دوباره به نقل از پدر کاکا گذاشته بخونین و بخندین:
من خودم که کلی خندیدم....البته دیگه این خبرها تکراری شده و کاکا از موقعی که اومده میلان رئال به دنبال اون بوده تا حالا و همیشه این روزنامه اسپانیایی نوشته که کاکا میاد رئال ولی بعد از چند سال هنوز این اتفاق نیافتاده....
اینا تا کی میخوان خودشون رو مسخره کنن خدا میدونه

---------------------------------------------------------------------------

پدر كاكا خبر داد: او فصل آينده براي رئال توپ مي‌زند

ستاره برزيلي ميلان فصل آينده براي رئال مادريد توپ خواهد زد.
بوسكو ليتا پدر كاكا و مدير برنامه هاي اين بازيكن برزيلي به روزنامه as اسپانيا خبر داد كه پسرش فصل آينده به طور حتم براي رئال توپ خواهد زد.

روزنامه اسپانيايي به نقل از ليتا نوشت: «كاكا فصل آينده براي باشگاه رئال مادريد و فلورنتينو پرس بازي مي كند.»

در حالي كه تابستان امسال انتخابات رسمي براي انتخاب رئيس جديد باشگاه رئال مادريد برگزار خواهد شد، فلورنتينو پرس رئيس سابق باشگاه جدي ترين گزينه براي كسب اين سمت است.

به نظر مي رسد پرس به زودي گفت و گوهاي بيشتري با آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان براي جذب كاكا انجام خواهد داد. مبلغ درخواستي روسونري براي فروش كاكا 60 مليون يورو گزارش شده و پرس اميدوار است تا مسئولان ميلان دست كم 10 ميليون يورو از مبلغ درخواستي خود بكاهند.

همه اينها در حالي است كه پرس هنوز به صورت رسمي نامزدي خود براي انتخابات رياست باشگاه رئال مادريد را اعلام نكرده است.

B3HZ@D
04-05-2009, 17:29
شمارش معكوس براى مهاجم ۳۰ ميليون پوندى

شوا مقابل خط قرمز

هروقت پايش به توپ مى رسيد همه او را مهاجم ۳۰ميليون پوندى مى خواندند. هروقت توپ به پايش نمى رسيد بازهم او را مهاجم ۳۰ ميليونى مى خواندند. هرزمان كه بازى مى كرد مرد ۳۰ميليون پوندى بود و حتى وقتى روى نيمكت هم مى نشست بازهم مهاجم ۳۰ ميليون پوندى بود. هروقت گلزنى مى كرد نامش مهاجم ۳۰ ميليون پوندى بود و هرزمان هم كه موفق نمى شد بازهم همين صفت بر پيشانى اش همچنان چسبيده بود. در واقع مسأله اين نبود كه اين لقب به طرز ناخوشايندى بر شانه هاى آندرى شوچنكو سنگينى مى كرد. مسأله اين بود كه مهاجم ۳۰ ميليون پوندى يعنى گرانترين بازيكن تاريخ چلسى و همين انتظارات زيادى را به همراه مى آورد و قسمت غم انگيز ماجرا اين است كه همه اينها حقيقت داشت. شوچنكو در حد و اندازه هاى مهاجم ۳۰ ميليون پوندى نبود. به هيچ وجه نشانه هاى آن ستاره كمابيش اسطوره اى كه در ايتاليا از او ساخته بودند در او ديده نمى شد. او بيشتر شبيه بازيكنى بود كه انگار فوتبال زيباى خود را به چيزى فروخته باشد. وقتى شوچنكو، ميلان را به مقصد لندن در تابستان ۲۰۰۶ ترك كرد، خيلى ها ابراز تعجب كردند. به هرحال شوا براى يكى از بزرگترين و مشهورترين باشگاه هاى دنيا بازى مى كرد كه ۷ قهرمانى اروپا در تاريخ خود دارد و خود او در فصل ۲۰۰۶-۲۰۰۵ طى ۲۴ بازى، ۱۹ گل به ثمر رسانده بود و همه اينها در حالى بود كه مرد اوكراينى تصميم گرفته بود ميلان را به مقصد باشگاهى ترك كند كه تا آن روز حتى يكبار هم فيناليست ليگ قهرمانان نشده بود. در آن زمان شوا دليل اين تصميم خود را مسايل خانوادگى و رابطه دوستانه اش با آبراموويچ، مالك باشگاه چلسى عنوان كرد. از طرف ديگر او هرچه كه مى خواست در ميلان بدست آورده بود. او زننده پنالتى قهرمانى در فينال ۲۰۰۳ بود. همان سال برنده توپ طلائى شده بود و حال تصميم گرفته بود جزوى از عوامل تحول چلسى باشد. در اين ميان سرانجام معلوم شد كه چلسى بدون شوچنكو نيز متحول مى شود و همين طور هم شد. طى ۲ سالى كه اين بازيكن اوكراينى در استمفوردبريج بازى كرد چيزى بيش از يك پاسور نبود شايد هم در حد يك بازيكن معمولى تر عمل مى كرد با ۴ گل در ۲۲ بازى فصل اول حضورش در ليگ برتر خاطره ۱۲۰ گل به ثمر رسيده توسط او در ۲۰۸ بازى ميلان به دست فراموشى سپرده شد اما مقايسه اين ۲ دوره فوتبال او نشان مى دهد كه چقدر شوچنكو از چشم ها افتاد. در ايتاليا، شوچنكو به خوبى با تاكتيك ها و استراتژى موجود كنار آمده بود، سيستم بازى ميلان به او اجازه مى داد از خلاقيت هاى خود استفاده كند. او هرگز آنچنان از نبوغ فوتبالى بهره مند نبود اما توانايى پشت سر گذاشتن مدافعان و نفوذ به خط دفاعى حريف و پايان خوش دادن به سرنوشت تيمش در بازى با يك گل به موقع، او را در فوتبال اين كشور به عنصرى سرنوشت ساز و موفق تبديل كرده بود. در انگلستان، به هرحال شوچنكو فضاى فوتبالى ليگ برتر را چندان مطابق با روحيه ورزشى خود نيافت. فضايى كه در فوتبال انگلستان در اختيار يك مهاجم قرار مى گيرد نيمى از آزادى هاى وى در ايتاليا است. به هرحال او با بازى كنار نمى آمد. شايد اما مشكل اصلى، عدم علاقه خوزه مورينيو ،مربى چلسى به شوا بود كه باعث مى شد بازيكن سابق دينا موكيف در اكثر بازى ها ميهمان نيمكت ذخيره ها باشد. از طرفى مشكل مصدوميت هاى پى در پى هم در ميان بود. در فوتباليست هايى كه ۳۰ سال را رد كرده اند مصدوميت ساده است اما شوچنكو بيش از حد آسيب پذير بود. هر بار هم كه اوضاعش رو به بهبودى مى رفت اتفاقى او را به عقب مى راند. شوچنكو اولين گل خود براى چلسى در رقابت هاى جام اتحاديه مقابل ليورپول به ثمر رساند. ۱۰ روز پس از آن نيز اولين گل خود را در ليگ برتر مقابل ميدلزبرو وارد دروازه كرد. با اين حال ستاره ۳۲ ساله از فروغ افتاده بود. فصل بعد به او فقط در ۱۷ مسابقه اجازه بازى دادند. بنابراين در ابتداى فصل ۲۰۰۹-۲۰۰۸ شوا به عنوان بازيكن قرضى به مدت يكسال به ميلان بازگشت. خيلى ها معتقد بودند با بازگشت او به سن سيرو تنها ميانگين سنى قرمز و مشكى پوشان را بالا رفت ، با اين حال كسانى هم بودند كه اميد داشتند شوچنكو با بازگشت دوباره به ميلان مى تواند درخشش خود را از سر بگيرد. او ميان دوستانش بازگشته بود و سيلويو برلوسكنى هنوز به او ايمان داشت اما ۱۷ بازى در سرى A بدون به ثمر رساندن حتى يك گل نشان داد كه تمام اميدها راجع به او سرنوشتى جز نااميدى ندارند. كارلو آنچلوتى مربى ميلان با همه اتمام حجت كرد كه اين الكساندر پاتو است كه مهاجم اصلى تيم به شمار مى رود و اينزاگى هنوز هم استعداد گلزنى بيشترى نسبت به مهاجم اوكراينى دارد چراكه در ۲۱ بازى ۱۲ گل به ثمر رسانده است. شوا در ۲ بازى اولى كه براى ميلان به زمين رفت همه را كم و بيش مطمئن ساخت كه ديگر حتى سايه شوچنكو قديم را نيز به دنبال ندارد. انگار نيرويى نامرئى تمام توانايى و استعداد او را به يكباره از درون او بيرون كشيده بود. اكنون مهاجم اوكراينى درحال برنامه ريزى براى بازگشت به چلسى در پايان فصل است اما معلوم نيست آبى پوشان هنوز هم او را بخواهند. احتمالاً چلسى در تابستان يك خانه تكانى اساسى انجام خواهد داد تا از شر بازيكنان سن و سال دارى چون ميشائيل بالاك و دكو خلاص شود. شوچنكو ۳۲ سال دارد و ۳ سال است كه از بازى زيبايى كه روزى به آن مى باليد فاصله گرفته است. كاملاً واضح است كه هرگز به دوران اوج خود باز نخواهد گشت و بازگشت به ميلان هم كمكى به او نكرد. گرچه هنوز هم ميلانى ها اورا از صميم قلب دوست دارند و كمك هاى او را كه يادآور روزهاى قدرت تيمشان است به دست فراموشى نسپرده اند اما به هرحال مقامات باشگاه مى خواهند كه او به لندن بازگردد. بنابراين يعنى آنها هم او را نمى خواهند. اين وضعيت براى شوچنكو بشدت استرس برانگيز است. شايد او تصميم بگيرد دوران فوتبالى خود را همين حالا به پايان برساند و شايد هم تلاش كند كه به دوران اوج خود حداقل كمى نزديك شود. شايد هم به جايى كه از آن شروع كرده است بازگردد تا همه چيز آنجا تمام شود. شايد برگردد به دينا موكيف!

Jocker
04-05-2009, 18:22
در ايتاليا، شوچنكو به خوبى با تاكتيك ها و استراتژى موجود كنار آمده بود، سيستم بازى ميلان به او اجازه مى داد از خلاقيت هاى خود استفاده كند.

گرچه هنوز هم ميلانى ها اورا از صميم قلب دوست دارند

این صحبت‌ها کاملن تایید می‌شود و فکر کنم نظر تمامی دوستداران آ.ث میلان باشد. اینطوری نیست...

B3HZ@D
04-05-2009, 18:29
بله...
همینطوره...ولی شوا میدونه که خودش این بلا رو سر خودش اورد

Antivirus II
04-05-2009, 19:46
روزنامه آ.اس اسپانیا که در دروغگویی شهره خاص و عامه یک خبر چرت و تکراری دوباره به نقل از پدر کاکا گذاشته بخونین و بخندین:
من خودم که کلی خندیدم....البته دیگه این خبرها تکراری شده و کاکا از موقعی که اومده میلان رئال به دنبال اون بوده تا حالا و همیشه این روزنامه اسپانیایی نوشته که کاکا میاد رئال ولی بعد از چند سال هنوز این اتفاق نیافتاده....
اینا تا کی میخوان خودشون رو مسخره کنن خدا میدونه

کلا تمام روزنامه های اسپانیایی دروغی بیش نیستند
فصل پیش هم هر روز روزنامه مارکا زر میزد که به نقل از مادر رونالدو ، پدر بزرگ رونالدو که قراره رونالدو بیاد رئال ....

B3HZ@D
04-05-2009, 20:18
کلا تمام روزنامه های اسپانیایی دروغی بیش نیستند
فصل پیش هم هر روز روزنامه مارکا زر میزد که به نقل از مادر رونالدو ، پدر بزرگ رونالدو که قراره رونالدو بیاد رئال ....

من همیشه گفتم که کاکا و کریس رونالدو عمرا برن رئال
این روزنامه های اسپانیای خوراکشون خبرهای دروغ و مزخرفه
همیشه هم گندش در اومده

B3HZ@D
04-05-2009, 20:57
یکی از بهترین سالهای عمر اینتزاگی

پیروزی روسونری مقابل کاتانیا، با گلزنی اینتزاگی همراه بود و این ستاره توانست تا تعداد گلهایش را در رقابتهای این فصل سری a به 13 گل افزایش دهد.

سایت گل: فیلیپو اینتزاگی، مهاجم میلان به روزهای اوجش بازگشته و در 22 حضور در ترکیب این تیم 13 گل را به ثمر رسانده است و با گلزنی در دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل کاتانیا توانست نقش موثری در کسب سه امتیاز حساس این دیدار داشته باشد. اینتزاگی درطول رقابتهای این فصل با مصدومیت های متعددی دست و پنجه نرم می کرد ولی معتقد است که این فصل را می باید یکی از بهترین فصلهای فوتبالی اش دانست.

او در این رابطه گفت:« بسیار خوشحالم. این فصل یکی از بهترین فصل های فوتبالی ام است ولی امیدوارم که برای تمام تیمم هم بدین ترتیب باشد. تک تک بازیکنان سعی می کنند که مرا در گلزنی یاری نمایند و این بسیار دوست داشتنی است که در ترکیب این تیم حاضر باشی. بسیار متاسفم که رقابتهای این فصل رو به پایان است، چرا که ما می بایست گامهای بزرگتری در راه قهرمانی برمی داشتیم. بازیهای کمی تا پایان رقابتهای این فصل باقی است و اینتر شرایط بهتری برای قهرمانی دارد ولی ما هم هنوز امیدواریم.»

B3HZ@D
04-05-2009, 21:07
من موندم کاکا برای چی باید بره به تیمی که اینقدر راحت 6 تایی میشه
توی میلان هم که وضعیت خوبی داره و همینطور داره گل میزنه
خودش هم بارها اعلام کرده که توی میلان میمونه

ولی حال می کنم رئال برای کاکا اینطور داره التماس می کنه و آخرش هم کاکا به رئال نمیره
و دوباره فصل بعد همین قضیه تکرار میشه و اینقدر ادامه پیدا می کنه تا موقعی که کاکا دیگه به خاطر سنش از فوتبال خداحافظی می کنه

B3HZ@D
04-05-2009, 21:32
گالیانی: میلان بهتر از اینتر

نایب رئیس باشگاه روسونری معتقد است که تیمش بازی به مراتب بهتری را در مقایسه با حریف همشهری به نمایش می گذارد.

سایت گل:آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان اعتقاد دارد که تیمش به مراتب بهتر از اینتر، تیم صدرنشین رقابتهای این فصل سریa بازی می کند. روسونری در حال حاضر با 7 امتیاز نسبت به نرآتزوری در رده دوم جدول رقابتهای فوتبال ایتالیا قرار دارد و تنها 4هفته تا پایان این رقابتها باقی است.گالیانی اعتقاد دارد که در صورتی که فاکتورهای خارجی بر عملکرد تیمش تاثیرنمی گذاشتند، روسونری می توانست رقابتهای این فصل را با قهرمانی به پایان برد.

البته شانس آنها از نظر محاسبات ریاضی به صفر نرسیده است ولی گالیانی اعتقاد زیادی به حضور معجزه آسای میلان در صدر جدول ندارد. او در این رابطه گفت:« اینتربا ثبات بیشتری رقابتهای این فصل را دنبال می کرد ولی ما فوتبال بهتری را به نمایش گذاشتیم. اگر میلان در رقابتهای اروپایی به موفقیت می رسید، به خاطر فوتبال زیبای این تیم بود. ما فوتبالمان واقعا خوب است و فقط کمی با کمبود ثبات و پایداری روبروست.»

گالیانی زلاتان را راز موفقیت اینتر در رقابتهای این فصل می داند. او در این رابطه گفت:« اگر اینتر در چندین دیدار، ایبراهیموویچ را در اختیار نداشت، دقیقا مثل ما که هفته ها کاکا را مصدوم می دیدیم، آن وقت اموربه نحو دیگری پیش می رفت. میلان تا آخرین دیدارش برای کسب قهرمانی مبارزه خواهد کرد.»

B3HZ@D
05-05-2009, 00:02
بوفون در راه میلان

یکی از بهترین دروازه‌بان‌های دنیا ممکن است بعد از ناکامی‌های یوونتوس به میلان برود.

سایت گل: بعد از جنجال اخیر جان‌لوییجی بوفون با یوونتوس، گفته می‌شود میلان خواهان اوست. اوضاع یوونتوس بد است و این تیم چندین نتیجه ضعیف گرفته و به رتبه سوم جدول فروغلتیده است.

بوفون در بازی اخیر یوونتوس که مقابل لچه برگزار شد، بین دو نیمه به بازیکنان حمله لفظی کرد و گفت: «داریم افتضاح بازی می‌کنیم، ما مایه شرمساری هستیم، می‌فهمید؟ آری یا نه؟»

این قهرمان سابق پارما از ابتدای ماه جاری بارها در مصاحبه‌های مختلف گفته از این که تیمش مدعی نیست ناراحت است و حالا میلان خواهان آوردن این دروازه‌بان 31 ساله است. قرارداد احتمالی باعث خواهد شد کریستین آبیاتی مسیری عکس را طی کند و از میلان به یوونتوس برود. میلان 15 میلیون یورو هم به یووه خواهد داد. این دروازه‌بان برنده جام جهانی گفته در ابتدای کالچوپولی هم در راه میلان قرار داشت.

B3HZ@D
05-05-2009, 00:40
مدير ميلان شايعات را رد كرد

روزنامه هاى اسپانيايى از توافق نهايى ۲ باشگاه ميلان و رئال مادريد در رابطه با انتقال ريكاردو كاكا به تيم كهكشانى خبر دادند و اينكه ستاره برزيلى قراردادى هم با فلورنتينو پرز رئيس آينده رئال به امضا رسانده است اما آريدو برايدا مدير ورزشى ميلان اين خبر را تكذيب مى كند. وى در مصاحبه با كانال تلويزيونى باشگاه روسونرى گفت: من هرگز حرفى در اين مورد نزده ام و نگفته ام كه با رئال به توافق رسيده ايم. در حال حاضر فقط باشگاه پيشنهاد آنها را بررسى مى كند و ما هرگز به هيچ فردى پاسخ مثبت نداده ايم. برايدا با انتقاد از روزنامه ها افزود: داستان موافقت ما با درخواست پرز نوشته روزنامه هاى اسپانيايى است و كاكا در ادامه فوتبالش فقط پيراهن روسونرى را بر تن مى كند.

bleu2u4u
05-05-2009, 00:50
من موندم کاکا برای چی باید بره به تیمی که اینقدر راحت 6 تایی میشه
توی میلان هم که وضعیت خوبی داره و همینطور داره گل میزنه
خودش هم بارها اعلام کرده که توی میلان میمونه

ولی حال می کنم رئال برای کاکا اینطور داره التماس می کنه و آخرش هم کاکا به رئال نمیره
و دوباره فصل بعد همین قضیه تکرار میشه و اینقدر ادامه پیدا می کنه تا موقعی که کاکا دیگه به خاطر سنش از فوتبال خداحافظی می کنه

مگه کاکا قراره بره؟
راستی اون خبر بوفون چند درصد احتمال وقوع اش هست؟

B3HZ@D
05-05-2009, 01:04
نه بابا کجا بره...
این خبرها همه به نقل از بزرگترین روزنامه دروغ نویس هست بنام ا.اس اسپانیا
مصاحبه رسمی کاکا با کانال میلان و rai رو دیدم که گفته تا پایان دوران قرار دادش در میلان میمونه و به بقیه پیشنهاد ها فکر نمی کنه
خود برلوسکنی و گالیانی هم همه این اخبار رو تکذیب کردن
همه این اخبار نقل قول از زبان پدر کاکا و به نوشته آ.اس اسپانیاست و هیچ رسمیت نداره
-------------------------
در مورد بوفون هم بگم که توی یووه الان همه زدن به تیپ هم و با هم دارن دعوا و کل کل می کنن
کامورانزی با رانیری....ترزگه با رانیری....بوفون با بازیکنان
البته در مورد این که چند درصد احتمال داره یا راست و دروغ این خبر چیزی نمی دونم
باید تا پایان فصل صبر کرد

bleu2u4u
05-05-2009, 03:11
حالا بوفون هم نشد این فصل حتما باید یه دروازبان خوب بگیریم چون این ابیاتی و دیدا برای ما دروازبان بشو نیستن
حتی اگه یه خرید هم بخواد بکنه باید اون دروازبان باشه
حالا هم که بوفون با تیم اش بهم زده بهترین فرصته

B3HZ@D
05-05-2009, 03:17
البته ابیاتی این فصل خوب کار کرد
ولی میلان کلا به یک دروازه بان درجه یک نیاز داره

bleu2u4u
05-05-2009, 03:37
خودت میدونی دروازبانی پستی نیست بگی که طرف توی این مثلا چند وقت خوب بوده پس دروازبان خوبیه
نمونش محمدی که سپاهان رو به فینال باشگاههای اسیا رسوند ولی باعث اصلی باخت توی فینال هم بود
ابیاتی توی چند بازی ای که این فصل از میلان دیدم خوب بوده ولی به نظر من اون هنوز هم یه دروازبان خوب نیست و
اصلا نمیشه برای بازی های مهم فصل بعد جلوی تیمهای قدر اروپایی بهش اطمینان کرد

B3HZ@D
05-05-2009, 11:47
اره...
این حرف شما کاملا درسته
من هم که گفتم...به یه دورازه بان کلاس آ احتیاج داریم

B3HZ@D
05-05-2009, 12:42
شایعات بی اساس:

دیشب یک مصاحبه هم با ادریانو گالیانی در کانال rai گذاشته بود که صحبت هاشون رو به انگلیسی زیر نویس می کرد
گالیانی هم گفت که رفتن کاکا به رئال 100% منتفی و اصلا همچین خبری نیست
بعدش گفت پایان فصل و در نقل و انتقالات دنبال یک مهاجم تراز اول برای تیم هستن و همچنین مدافع
صحبت های اریدو برایدا مدیر نقل و انتقالات رو هم پخش کردن که اون هم کذب و بی اساس بودن این حرف ها رو تائید کرد

پس چیزی که مشخه اینه که طبق معمول همه اینها شایعه بوده...

رئال هم تابستان که هیچ تا صد سال دیگه هم دستش به کاکا نمیرسه

B3HZ@D
05-05-2009, 12:45
پدر کاکا: هرگز نگفتم پسرم به رئال مادرید می‏رود

Ariensport.com: پدر " کاکا " هافبک برزیلی میلان اعلام کرد هرگز نگفته که پسرش به رئال مادرید می‏رود.

روز گذشته روزنامه اسپانیایی AS به نقل از " بوسکو لیته " پدر " کاکا " از انتقال این هافبک برزیلی به رئال مادرید خبر داده بود. طبق این گزارش، مدیر برنامه‏های " کاکا " اعلام کرده بود که پسرش فصل آینده در تیم " فلورنتینو پرز " بازی خواهد کرد.
اما پدر " کاکا " در گفتگو با وبسایت برزیلی Globoesporte.com این مصاحبه را تکذیب کرد.

او گفت: « من هرگز همچین چیزی نگفته‏ام. من در مورد احتمال انتقال به هیچ باشگاهی صحبت نکرده‏ام، بنابراین پسرم قطعاً به رئال مادرید نخواهد رفت. »

" بوسکو لیته " افزود: « در حال حاضر او می‏خواهد تا پایان فصل تمرکز خود را روی بازی‏های باقیمانده لیگ بگذارد. »

منبع:سایت گل

B3HZ@D
05-05-2009, 14:26
اينزاگي: آنجلوتي در ميلان مي‌ماند

خبرگزاري فارس: گلزن آ.ث ميلان ايتاليا به هواداران اطمينان داد كه آنجلوتي تحت هيچ شرايطي اين تيم را ترك نمي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، فيليپو اينزاگي گفت: آنجلوتي در ميلان مي ماند. اين را خود او بارها به من گفته است. خبر مذاكرات او با پرس در مورد انتقالش به رئال مادريد درست نيست و آنها تنها بر سر انتقال كاكا مذاكره كرده اند.
وي افزود: آنجلوتي در ميلان برنامه طولاني مدت دارد و ما سال آينده براي قهرماني در 3 جام تلاش مي كنيم.
اين شايعه در محافل خبري اروپا قوت گرفته كه ريكارد جاي آنجلوتي را در ميلان مي گيرد و آنجلوتي به همراه كاكا راهي رئال مادريد مي شود.

Jocker
05-05-2009, 18:55
اينزاگي: آنجلوتي در ميلان مي‌ماند

دوست عزیز لطفن از این خبرهای ناراحت کننده نزارید (شوخی کردم...) ما هر شب دست به دعا هستیم که زودتر برود

من هم دوست دارم که بوفون به میلان بیاد فکر کنم فعلن بوفون در سری آ بهترین گزینه برای تیم ما باشد

باز هم اگر خبر دست اولی داشتی (مثل همیشه) ما را خبر کن

B3HZ@D
05-05-2009, 20:38
به روی چشم...
حتما این کار رو می کنم

B3HZ@D
06-05-2009, 00:47
آدبایور:میلان را دوست دارم

مهاجم توگویی آرسنال به دنبال آن است که جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را همراه با آرسنال بالای سر ببرد ولی اعلام کرده که ممکن است آینده اش در سن سیرو رقم بخورد.

سایت گل: سران باشگاه میلان تابستان گذشته تلاشهای فراوانی را برای جذب آدبایور انجام دادند ولی در نهایت رونالدینیو را به رختکن سن سیرو آوردند ولی روزنامه های ایتالیایی گزارش می دهند که مسئولان روسونری آماده اند تا در تابستان امسال تلاشهایشان برای خریداری ستاره توگویی را از سر بگیرند.

آدبایور هم اخیرا اعلام کرده که گاهی وقتها با گالیانی از طریق تلفن در تماس است. آدبایوربه روزنامه توتوسپورت گفت:« این حقیقت دارد. میلان هفت بار دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسیده و این در حالی است که آرسنال تاکنون چنین عنوانی را کسب نکرده.سال گذشته هم تا آستانه امضای قرارداد با روسونری پیش رفتم ولی در نهایت قراردادم را تا سال 2012 با توپچی هاتمدید نمودم.»

آدبایور در مورد دیدار حساس امشب تیمش مقابل منچستریونایتد گفت:« ما اطمینان داریم که می توانیم. بسیار انگیزه و هیجان داریم و من شخصا بسیار خوشبین هستم. شما آرسنال واقعی را در ورزشگاه امیریتس خواهید دید. می خواهم به فینال این رقابتها برسیم، چرا که این دیدار مهمترین دیدار دنیا در عرصه باشگاهی است و من می خواهم در چنین دیداری حاضر باشم.»

B3HZ@D
06-05-2009, 02:22
اینتزاگی پیشنهاد آتالانتا را رد کرد

مهاجم 35 ساله میلان پیشنهاد آتالانتا را رد کرد و اعلام کرد قصد دارد دوران فوتبالش را در میلان به اتمام برساند...

سایت گل : روزنامه گاتزتا دلوسپورت اعلام کرد باشگاه آتالانتا برای جذب ماشین گلزنی 35 ساله میلان پیشنهادی ارائه کرده که با مخالفت اینتزاگی مواجه شده است.

اینتزاگی در فصل 97-1996 با پیراهن آتالانتا در 33 بازی موفق شد 24 گل به ثمر برساند و خود را به عنوان یک مهاجم گلزن معرفی کرد.اما اینتزاگی با وجود این که رابطه خوبی با بشگاه اسبق خود دارد این پیشنهاد را رد کرد و اعلام کرد قصد دارد دوران فوتبالش را در میلان به پایان برساند.

اینتزاگی که نمایش فوق العاده ای در بازی های اخیر میلان داشته و در 8 بازی اخیر این تیم موفق شده 11 گل به ثمر برساند از سال 2001 در میلا حضور دارد و لقب ماشین گلزنی این تیم را از آن خود کرده است.

B3HZ@D
06-05-2009, 11:47
میلان به دنبال مدافع هامبورگ

مسئولان میلان عملکرد الکس سیلوا مدافع مرکزی هامبورگ را زیر نظر گرفته اند و قصد دارند در تابستان این بازیکن را جذب کنند...

سایت گل : میلان قصد دارد الکس سیلوا مدافع مرکزی هامبورگ را در مهلت نقل و انتقالات تابستانی به سن سیرو بیاورد.به نوشته روزنامه کوریره دلواسپورت میلانی ها قصد دارند خود به منظور حضوری پر قدرت در رقابت های لیگ قهرمانان فصل بعد خط دفاعی خود را تقویت کنند و الکس سیلوا مدافع مرکزی هامبورگ یکی از هدف های آنها در مهلت نقل و انتقالات تابستانی است.

گفته می شود میلان تابستان گذشته در آستانه جذب الکس سیلوا از باشگاه سائو پائولو برزیل بود اما این انتقال به دلیل اینکه میلان دیگر سهمیه ای برای جذب بازیکن غیر اروپایی نداشت صورت نگرفت.

اما اینبار میلان قصد دارد الکس سیلوا را که اکنون دیگر گزینه ای اروپایی محسوب می شود در پایان فصل جذب کند.میلان فصل بعد با توجه به خداحافظی پائولو مالدینی، تمدید نشدن قرارداد جوزپه فاوالی و همچنین مصدومیت الساندرو نستا در خط دفاعی به شدت دچار مشکل خواهد شد و باید در تابستان بازیکن جذب کند.

B3HZ@D
06-05-2009, 13:20
میلان برای خرید بوفون پیشنهاد نداده

مدیر برنامه‌های بوفون گفته موکل او حداقل در کوتاه‌مدت در تورین خواهد ماند.

سایت گل: جان‌لوییجی بوفون به میلان نمی‌رود و این خبر را سیلوانو مارتینا مدیر برنامه‌های او داده است. او شایعات مبنی بر پیوستن این دروازه‌بان تیم ملی ایتالیا به روسونری را تکذیب کرده. گفته می‌شد او در پایان فصل ضعیف یوونتوس به سن‌سیرو خواهد رفت.

گزارش‌ها حاکی از آن بود که او از روند ضعیف تیمش ناراضی است. با این حال مدیر برنامه‌های او همه چیز را تکذیب کرده: «نمی‌دانم که یوونتوس درباره بوفون چه فکری می‌کند ولی در حال حاضر هیچ پیشنهادی برای او نرسیده. پس نمی‌توانم خبری در این باره بدهم.» رسانه‌های ایتالیا ادعا کرده بودند که بوفون بین دو نیمه بازی با لچه در رختکن به شدت خشمگین شده و این ادعا از سوی وینچنتزو یاکویینتا هم تایید شده است. با این حال مارتینا سعی دارد میزان خشم بوفون را کم نشان دهد: «از این اتفاقات در رختکن‌ها می‌افتد، ولی اتفاقات احمقانه‌ای است. متاسفانه مردم تنها بازی آخر را به یاد می‌آورند و کسی به فکر فصل خوب یووه نیست.»

B3HZ@D
06-05-2009, 15:28
ریکارد مربی میلان می‌شود؟

سایت گل: پری اوریم، مدیر برنامه‌های فرانک ریکارد گفته موکل او شاید در پایان فصل به میلان برگردد. مدافع سابق میلان از زمانی که بارسلونا را ترک کرد بدون تیم مانده و گفته می‌شود او می‌تواند در صورت جدایی کارلو آنچلوتی جای او را در سن‌سیرو بگیرد.

ولفسبورگ، تیم آلمانی هم خواهان اوست. با این حال اوریم می‌گوید که تا حالا توافقی انجام نشده ولی انتقال او به میلان را هم رد نکرده است: «میلان؟ تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که فرانک کاندیدای مربی‌گری بسیاری از تیم‌هاست که قصد دارند در پایان فصل مربی‌هایشان را عوض کنند. درباره ولفسبورگ چیزی هنوز قطعی نشده و همه چیزدر حد حرف است. با سایر باشگاه‌ها هم به توافق چندانی نرسیده‌ایم.» گفته می‌شد او شاید به اسپانیا بازگردد ولی اوریم می‌گوید: «فرانک در اسپانیا کار کرده و می‌دانم که آن جا گزینه اول او نیست. در هر حال به پیشنهادهای دریافتی نگاه خواهیم کرد.»

bleu2u4u
06-05-2009, 15:49
بنظر من امسال باید تموم خریدهای میلا بازیکن های زیر 25-6 ساله باشن
چون اگه قرار باشه یه مدافع یا مهاجم 30 سال ی دیگه بگیرن که ما خودمون بهترین پیرمرد های دنیا رو تو تیممون داریم

B3HZ@D
06-05-2009, 20:38
اون که صد در صد
گالیانی هم گفته که یک سری از جوانان رو که قرضی توی تیمهای دیگه هستن بر میگردونه
و بازیکن های جوون میگیره

B3HZ@D
06-05-2009, 21:00
کاکا و شایعه هایی از اسپانیا:

با وجود این که کاکا چندین بار اظهار کرده و تاکید کرده او برای مدت طولانی در آث میلان خواهد ماند با این حال روزنامه اسپانیایی آ.اس مدعی شده که او به رئال مادرید می پیوندد.این شایعه های غلط و تکراری از سال 2007 شروع شد.اما آ.اس نمیخواد اون رو قبول کنه

Jocker
07-05-2009, 15:26
شاید اینجا جای مناسبی برای گفتنش نباشه ولی می‌خواستم صعود تیم بارسلونا به فینال باشگاه‌های اروپا را به هواداران این تیم (از جمله خودم) تبریک بگوییم.

چون بارسلونا هم مثل تیم ما ( آ.ث میلان) یکی از بزرگان فوتبال جهان هست و از جهاتی شبیه میلان است.

باز هم تبریک...

" از دوست عزیزم x_ashist_x به خاطر این جسارت عذرخواهی می‌کنم‌"

B3HZ@D
10-05-2009, 01:24
مورینیو:به برلوسکونی اعتماد ندارم

رییس میلان از اینتر تمجید کرده ولی مربی اینتر به رفتار دوستانه رقیب بدبین است.

سایت گل: اینتر در آستانه فتح اولین اسکودتو زیر نظر ژوزه مورینیو است و نخست‌وزیر ایتالیا اخیرا اعلام کرده اینتر کاملا شایستگی قهرمانی را دارد. در هر حال مربی سابق چلسی نسبت به این ماجرا مشکوک است.

او در نشست خبری پیش از بازی با کیه وو گفته است: «به نظر من، اگر فردا فاصله اینتر و میلان به چهار امتیاز کاهش یابد آنها دیگر این حرف‌های شیرین را درباره ما نخواهند زد. سیاستمداران به خوبی بلدند موضوع را عوض کنند. من حرف‌های آرام و متین را ترجیح می‌دهم ولی بعضی وقت‌ها نمی توانید به پرچم سفید حریف کاملا اعتماد کنید.»

مورینیو افزود که به دنبال آن است که شب یکشنبه خوابی راحت داشته باشد و به دنبال تماشای بازی میلان و یوونتوس نخواهد بود: «بعد از بازی با کیه‌وو، کار من در آن روز تمام شده. اگر برده باشیم تنها سه امتیاز دیگر برای قهرمانی نیاز داریم. نمی دانم که بچه‌ها بازی میلان و یووه را تعقیب می‌کنند یا نه، ولی من این کار را انجام نمی دهم. دوشنبه صبح که از خواب پا شدم نتیجه بازی را خواهم فهمید. دوست دارم شب قبلش زود بخوابم.»

اگر اینتر کیه‌وو را ببرد، پیروزی یووه بر میلان باعث خواهد شد اینتر همین فردا قهرمانی را جشن بگیرد. وقتی از مورینیو پرسیده شد آیا طرفدار یوونتوس خواهد بود او گفت: «نه، نه، هرگز، اصلا چنین چیزی را نباید از من بپرسید.»

B3HZ@D
10-05-2009, 18:09
در آستانه ديدار ميلان و يوونتوس

مورينيو: ساعت خوابم را تغيير نمي‌دهم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان گفت:‌ شايد بازيكنانم بازي ميلان و يووه را تماشا كنند ولي من ساعت خوابم را تغيير نمي دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از گازتا دلواسپورت، خوزه مورينيو در آستانه ديدار حساس ميلان و يوونتوس عنوان كرد: من از قهرماني تيم خود اطمينان كامل دارم و بازي امشب را تماشا نمي‌كنم. چرا بايد از وقت خود براي تماشاي چنين ديداري اختصاص بدهم.
وي افزود: ساعت خواب خود را به خاطر بازي امشب تغيير نمي‌دهم و به بازيكنان خود نيز توصيه كرده‌ام به جاي تماشاي اين بازي استراحت كنند. سرنوشت اينترميلان وابسته به نتيجه اين بازي نيست.

B3HZ@D
10-05-2009, 18:09
امشب هم یه بازی حساس با یووه داریم

Ali_BlueBoy
10-05-2009, 18:17
امشب يووه مي تركه.___!!!

Ali_BlueBoy
10-05-2009, 19:42
به به اينتر هم مساوي کرد ....اگه بزنيم تو گوش يووه ...فاصلمون 5 تا ميشه .....( ولي بازم زياده)

bleu2u4u
10-05-2009, 19:49
تلویزیون وطن بازی رو نشون میده؟

amirtaker
10-05-2009, 20:30
تلویزیون وطن بازی رو نشون میده؟

yes-------

Jocker
10-05-2009, 22:48
نیمه اول بازی میلان و یونتوس تمام شد و نتیجه صفر بر صفر ...

به نظر من میلان خوب بازی نکرد یه جورایی عصبی بود.

باز هم از ترکیبی که آنچلوتی برای نیمه اول چیده بود اصلن خوشم نیامد. ترکیب محتاتانه بود.

حالا ببینیم تا نیمه دوم... به امید پیروزی میلان

فورزا میلان...

Ultimator
10-05-2009, 23:22
اه چه بد گل خورد :(
حیف نتیجه نبود ؟

Jocker
10-05-2009, 23:54
مرده شور این آنچلوتی نکبت را ببرن... مرتیکه گلابی ترکیبی که باید از اول می‌چید دقیقه 75 درست کرد

بعد شما طرفداری آنچلوتی را کنید که فلان کرد و چه کار کرد...

امیدوارم آنچلوتی زیر تریلی 18 چرخ بره... حالا ببینید این مساوی را چطوری توجیه می‌کند...

اه اه ...

شانس آوردیم که دل‌پیرو از اول تو زمین نبود وگرنه...

Original Titan
11-05-2009, 00:02
آنچلوتي بيشعوره!
اصلا مربي نيست به اعقاد من! يه حمال هم ميدونست كه اگه يه ربع زود تر اينا را آورده بود تو زمين گل ميزدن!
بيچاره اينزاگي كه اينقدر خوب بودو آورد بيرون!
فرار هاي پاتو ميتونست دفاع خسته يووه را بشكنه!
قيافش اعصابمو خورد ميكنه! كارش خراب كردن ستاره هست!

Sam Fisher 11
11-05-2009, 00:05
آنچلوتي بيشعوره!
اصلا مربي نيست به اعقاد من! يه حمال هم ميدونست كه اگه يه ربع زود تر اينا را آورده بود تو زمين گل ميزدن!
بيچاره اينزاگي كه اينقدر خوب بودو آورد بيرون!
فرار هاي پاتو ميتونست دفاع خسته يووه را بشكنه!
قيافش اعصابمو خورد ميكنه! كارش خراب كردن ستاره هست!
من میلانی نیستم ولی منم حرص خوردم...نمیدونم چه پدر کشتگی یی با برزیلیا داره!!

Ali_BlueBoy
11-05-2009, 00:14
اين انجلوتي رو مغز ادم اسکي ميکنه ....!!!:41:

اخه يکي نيست بگه مگه يووه چند تا حمله کرد که سندروس اوردي ...حالا خوبه باخت با مساوي زياد به حالش فرق نميکرد.....:21:

B3HZ@D
11-05-2009, 00:27
ولی داور هم یه خطای پنالتی رو پاتو رو نگرفت
دیگه از این تابلو تر نمیشد تکل پشت زد....بعدش همون صحنه باعث اخراج فاوالی شد
در کل این انجلوتی نفهم باید از همون اول دو مهاجمه بازی می کرد

Original Titan
11-05-2009, 07:26
ولی داور هم یه خطای پنالتی رو پاتو رو نگرفت
گفتي پنالتي اوني هم كه روي رناليدينهو هم بود خطا به نظر ميرسيد! يه لحظه پيرنشو كشيده و انداختش!
كلا من شانس تيم ندارم!
حالا پاتو چرا كچل كرده بود؟

bleu2u4u
11-05-2009, 07:30
این کالاچ قبلا بوکسور نبوده؟

Jocker
11-05-2009, 07:33
حالا پاتو چرا كچل كرده بود؟

فكر كنم چون برزيلي‌ها اعتقاد دارند کچل‌ها بهتر فوتبال بازی می‌کنند...

Original Titan
11-05-2009, 07:41
این کالاچ قبلا بوکسور نبوده؟
توپاي هوايي را مث آب خوردن ميگرفت‌! دمش!

فكر كنم چون برزيلي‌ها اعتقاد دارند کچل‌ها بهتر فوتبال بازی می‌کنند...
ئه؟ من نمي دونستم! چه جالب!

Jocker
11-05-2009, 09:27
دیدی گفتم که آنچلوتی توجیه می‌کند...

توی سایت باشگاه میلان آنچلوتی گفته:

اشکال از بازکنان بود و آنها خوب ندویدند، سریع نبودند و اون کارهایی که ما می‌خواستیم را انجام ندادند و ...

گلابی اصلن به روی خودش نیاورده که تاکتیک تیم اشتباه بود.

farshad_pes9
11-05-2009, 10:43
سلام دوستان.اقا دمتون گرم دعا كنين اين انچلوتي بميره.اصلا بره همون چلسي مفت شصدشون.ديگه نميخوانش؟اگه بهش اجازه بدن 10 تا دفاع ميزاره.با اينكه به نظر من تيم پيره ولي هر كي اين تيمو داشته باشه بيا ببين چه فوتبالي ميكنه.دم مالديني گرم.عشقمه خدايي با اون سن اينجور بازي با اون سطح.ايشلا سال بعد اسكودتو رو با قهرماني اروپا جشن ميگيريم

M . Sayid
11-05-2009, 20:53
این کالاچ دیگه کفرمو بالا آورده
لعنتیا یه دروازه بان خوب بیارین تا اینجوری ضایع گل نخورین.

فقط برن بازیکن 32سال به بالا بیارن...اه

Jocker
11-05-2009, 22:52
فقط برن بازیکن 32سال به بالا بیارن...اه

نگران نباش؛ امیداوریم که بوفون راضی بشه بیاریمش تیم خودمون...

B3HZ@D
12-05-2009, 11:18
نه...بوفون دیگه به درد نمیخوره
خیلی افت کرده....در ضمن بهتره به دنبال بازیکن جوون باشن
درواز بان جوانان میلان هم میگن با این که 17 ساله است خیلی خوب کار می کنه
ولی حیف که انجلوتی به جوانان به اون صورت میدان نمیده

B3HZ@D
12-05-2009, 11:23
آنچلوتى بر سر دوراهى

از احتمال تمديد قرارداد تا اولتيماتوم چلسى

ساعاتى پيش از بازى حساس ميلان با يوونتوس كه يكشنبه شب گذشته با تساوى يك بر يك خاتمه يافت، بار ديگر شايعات در خصوص آينده كارلو آنچلوتى آرامش را در اردوى روسونرى بر هم زد. مربى ۴۹ ساله ميلان كه هم اكنون بزرگترين باشگاه هاى اروپا خواهان جذب وى هستند (اشاره به رئال مادريد و چلسى) در هفته هاى اخير با كسب نتايج بسيار خوب در ليگ ايتاليا بار ديگر توانست نگاه ها را به سمت خود بكشاند و سران ميلان را نسبت به آينده خود دچار نگرانى كند. بعد از آنكه فلورنتيو پرز رئيس احتمالى آينده رئال مادريد از آنچلوتى به عنوان اصلى ترين گزينه براى هدايت كهكشانى ها نام برد، رومن آبراموويچ هم بلافاصله براى جذب وى وارد عمل شد و آخرين فرصت را براى تصميم گيرى به اين مربى داد حال اينكه رم هم نظر مثبتى روى آنچلوتى دارد و آنها قصد دارند تا وى را جانشين لوچيانو اسپالتى كنند كه با كسب نتايج ضعيفى كه گرفته رمى ها را به فكر پايان همكارى با وى انداخته است. به هر حال شايعات در مورد او بسيار زياد است، از يك سو اسپالتى مربى رم و از سوى ديگر ماركو فان باستن هلندى كه به تازگى از سمت خود در باشگاه آژاكس بركنار شده و هم اين طور ريكارد و آلگرى به عنوان جانشينان او معرفى مى شود اما ميلانى ها مثل هميشه از اين مربى حمايت مى كنند و آماده اند تا قراداد جديدى را با وى به امضا برسانند.
تمديد قرارداد
از نظر مسئولان ميلان كه در رأس آنها آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه قرار گرفته نتايج ضعيف و فراز و نشيب اين تيم هيچ ربطى به توانايى هاى آنچلوتى ندارد و آنها همچنان از مربى خود حمايت مى كنند و مايلند وى را براى مدت زمان بيشترى در سن سيرو نگه دارند. به نوشته روزنامه كوريره دلواسپورت مسئولان ميلان پيشنهاد تمديد قرارداد تا سال ۲۰۱۲ را به كارلو آنچلوتى سرمربى اين تيم ارائه كردند و آماده اند تا خواسته هاى وى را براى فصل آينده برآورده كنند. اين در حالى است كه گفته مى شود آنچلوتى با چلسى قرارداد داخلى امضا كرده اما بايد ديد سرمربى ۴۹ ساله ميلان پيشنهاد تمديد قرارداد مسئولان روسونرى را قبول مى كند يا خير. مسئولان روسونرى تاكنون فقط از ماندن آنچلوتى در سن سيرو مى گويند. برلوسكنى و گاليانى سران ميلان اعلام كرده اند آنچلوتى فصل بعد هم هدايت ميلان را بر عهده خواهد داشت و بعد از پايان فصل بعد در مورد انتقالش به يك تيم ديگر مذاكره خواهيم كرد. آنچلوتى مى گويد: من در مورد آينده ام خيلى فكر مى كنم اما همه چيز به ميلان ختم مى شود. من تصميم دارم در سپتامبر يا دسامبر آينده با دقت بيشترى در اين مورد همه چيز را بررسى كنم و نبايد فراموش كنيم كه ۵۰ درصد ماندن يا رفتن من به تصميم سران باشگاه بستگى دارد. من هفته گذشته با گاليانى ملاقات كردم و هر ۲ بر اين عقيده بوديم كه فقط بايد به تنها هدفى كه داريم، فكر كنيم و صحبت در مورد آينده اكنون لزومى ندارد. در حال حاضر من تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۰ مربى ميلان هستم.
اولتيماتوم چلسى
بعد از اين كه اعلام شد ميلان به كارلو آنچلوتى پيشنهاد تمديد قرارداد براى ۲ سال ديگر داده، چلسى يك پيشنهاد به آنچلوتى ارائه كرده است و در آن از او خواسته تكليف اين باشگاه را روشن كند. روزنامه انگليسى اخبار جهان گزارش داد كه مربى ايتاليايى پيش قراردادى با چلسى به مدت ۳ سال و ارزش ۶/۱۸ ميليون پوند امضا كرده است. در هر حال گفته مى شود ميلان پيشنهاد به او ۶/۱۷ ميليون پوند خواهد داد. به نظر مى رسد ميلانى ها بعد از دورانى بلاتكليفى، قصد دارند آنچلوتى را در سن سيرو نگاه دارند. اگر باشگاه به ليگ قهرمانان فصل بعد برسد آنچلوتى در ميلان خواهد ماند. يك دوست صميمى آنچلوتى گفته است: «وقتى آنچلوتى آن پيش قرارداد را با چلسى امضا كرد اوضاع ميلان خوب نبود. به نظر مى رسيد بهتر است او از ميلان برود و به باشگاه هاى ديگر بينديشد و پيشنهاد آبراموويچ غير قابل مقاومت بود اما حالا ديگر آن پيشنهاد چندان جذاب نيست چرا كه ميلان به فرم خوب بازگشته است. آنها ۵ پيروزى متوالى به دست آورده اند و ۸ بازى است كه نباخته اند و در راه رسيدن به ليگ قهرمانان هستند. شرايط كلى ميلان عوض شده است. آنها با لئوناردو دى آرائوژو، مدير فنى صحبت كرده بودند تا جانشين آنچلوتى شود اما ديگر به دنبال اين كار نيستند و مى خواهند مربى خود را نگاه دارند. آنها حس مى كنند كه در اين نبرد پيروز خواهند شد. آنچلوتى از زندگى در ايتاليا لذت مى برد و در ميلان جايى امن دارد. او رابطه خوبى با سيلويو برلوسكنى و آدريانو گاليانى دارد و با آنها گرم و صميمى است. او مى ترسد كه اين رابطه را نتواند با رومن آبراموويچ و فرانك آرنسن در چلسى برقرار سازد و كنترلى كه در ميلان داشت را در چلسى به دست آورد. ترديدهايى در ذهن او شكل گرفته و حالا به نظر مى رسد بخت رفتن او به چلسى ۵۰ ، ۵۰ است.آبى ها از زمان اخراج لوئيز فيليپه اسكولارى به دنبال استخدام آنچلوتى بودند.
كاكا نگرانى ديگر
با ماندن احتمالى كارلو آنچلوتى در ميلان، يك موضوع ديگر وجود دارد كه هنوز سران روسونرى از بابت آن آسوده خيال نشده اند و آن هم بحث آينده ريكاردو كاكا در اين تيم است. به راستى وقتى كه اين ستاره برزيلى از ميلان برود چه بايد كرد؟ اين سؤالى است كه ميلان بايد با نگاهى به تيم تحت هدايت كارلو آنچلوتى و ديدن نام هايى همچون پاتو و رونالدينيو به آن پاسخ بدهد. ميلانى ها كم كم دريافته اند كه در نبود كاكا روزگار سختى در انتظار آنهاست. اكنون بحث رفتن ستاره برزيلى ميلان به تيم رئال مادريد مطرح شده است. اگرچه مدتى است ميلان در رابطه با خط دفاعى و خط ميانى شهرت سابق را دارا نيست به نظر مى رسد كه اين مشكل به يك خط جلوتر يعنى پست گلزنى نيز رسيده است. كاكا يك بازيكن معمولى نيست و در خط ميانى و پست مهاجم بازيكنى بى رقيب است كه پر كردن جاى خالى او به هيچ وجه آسان نيست. معلوم نيست كه سيلويو برلوسكنى گول كدام چهره ميلان را خورده كه به اين راحتى حاضر مى شود بازيكنى كه بودنش در تيم بسيار سودمندتر از نبودنش است را به تيم ديگرى واگذار كند. مالك ميلان خوب مى داند باشگاهش نيازى به اين پول ها ندارد چراكه از بابت قراردادهاى كلان تبليغاتى با اسپانسرهاى بزرگى كه دارد و همچنين سود سرشار از بابت داشتن بازيكنانى چون كاكا، رونالدينيو، بكهام و...به جيب مى زند.
بازيكنى بدون جانشين!
در تركيب ميلان بازيكنان شايسته زيادى ديده مى شوند اما بازيكنى مثل كاكا فقط يكى است و جانشين هم ندارد. پرواضح است با رفتن اين ستاره برزيلى، تيم روسونرى در حاشيه بيشترى قرار مى گيرد چراكه بازيكنان از آينده خود نامطمئن هستند و به قول و اعتماد باشگاه نگاه نااميدانه اى دارند. بوريلو و شوچنكو به هيچ وجه گزينه هاى مطمئنى براى حال و آينده ميلان به حساب نمى آيند مگر اينكه قدم در مسير پيشرفت بگذارند كه آن هم با توجه به شرايطى كه دارند خيلى بعيد به نظر مى رسد. يك قدم جلوتر از اين ۲ ستاره ايتاليايى و اوكراينى به نام رونالدينيو برمى خوريم اما اينكه چرا نام او در ليست ثابت آنچلوتى جايى ندارد شايد دليلش اين باشد كه اين مربى همچنان علاقه دارد كه از يك مهاجم نوك استفاده كند و در كل هنوزهم يك مربى محتاط و ترسو است.كاكا با آن ستاره جوانى كه در ابتداى ورودش به ايتاليا و تيم ميلان چندان مورد توجه نبود تفاوت هاى بسيارى كرده است. او اكنون تبديل به يك بازيكن پخته اى شده است كه در ايتاليا فقط مى توان دل پيه رو، توتى و در عرصه اروپايى نيز كريستيانو رونالدو و ليونل مسى را رقيبان اصلى او دانست. بنابراين بايد مطمئن بود كه تنها ميلان مى تواند او را راضى به ماندن در ايتاليا بكند اما حقيقت اين است كه كاكا به رفتن فكر نمى كند. سمبل همان چيزى است كه كاكا بر روى آن تأكيد بسيار دارد و به خصوص بعد از زمانى كه او به پيشنهاد وسوسه انگيز باشگاه منچسترسيتى در ماه ژانويه پاسخ منفى داد. كسى كه فوتبال را از سائوپائولو شروع كرده است اكنون نصف راه را براى تبديل شدن به سمبل برتر باشگاه ميلان طى كرده است. كاكا مى گويد: من مى خواهم يك سمبل باشم، همانند پائولو مالدينى، گتوسو؛ پيرلو و آمبروسينى. بعد بازگشت ميلان به روزهاى اوج اين يكى از رؤياهاى بزرگ من است اما عجله اى ندارم و مى دانم زمان كافى براى رسيدن به آن را دارم.

bleu2u4u
12-05-2009, 13:38
نه...بوفون دیگه به درد نمیخوره
خیلی افت کرده....در ضمن بهتره به دنبال بازیکن جوون باشن
درواز بان جوانان میلان هم میگن با این که 17 ساله است خیلی خوب کار می کنه
ولی حیف که انجلوتی به جوانان به اون صورت میدان نمیده

ولمون کن دروازبان 17 ساله فصل بعد جلوی دروگبا و اتوئو و امثالهم شلوار خودشو خیس میکنه

B3HZ@D
12-05-2009, 14:59
من که نگفتم اون رو بذاره توی ترکیب اصلی
گفتم چند تا بازی دوستانه و جام حذفی بذارش داخل تا یک کمی با جو بازی های سنگین و بزرگ اشنا بشه
و یک خورده تجربه کسب کنه

Ali_BlueBoy
12-05-2009, 15:27
سمبل همان چيزى است كه كاكا بر روى آن تأكيد بسيار دارد و به خصوص بعد از زمانى كه او به پيشنهاد وسوسه انگيز باشگاه منچسترسيتى در ماه ژانويه پاسخ منفى داد. كسى كه فوتبال را از سائوپائولو شروع كرده است اكنون نصف راه را براى تبديل شدن به سمبل برتر باشگاه ميلان طى كرده است. كاكا مى گويد: من مى خواهم يك سمبل باشم، همانند پائولو مالدينى، گتوسو؛ پيرلو و آمبروسينى. بعد بازگشت ميلان به روزهاى اوج اين يكى از رؤياهاى بزرگ من است اما عجله اى ندارم و مى دانم زمان كافى براى رسيدن به آن را دارم.

دمه کاکا گرم ...ديگه توي فوتبال از اين بازيکن ها پيدا نميشن...

B3HZ@D
12-05-2009, 16:25
بكهام دوستدار واقعى مالدينى

بازيكن انگليسى تيم ميلان گفت: پائولو مالدينى يك جنتلمن واقعى است كه در دنياى فوتبال ديگر تكرار نخواهد شد. ديويد بكهام اظهار داشت: در تمام سال هايى كه فوتبال بازى مى كنم، افتخار بازى در كنار ستارگان زيادى را داشتم كه پائولو مالدينى يكى از اين بازيكنان است. بكهام كه در ابتداى زمستان به صورت يار قرضى از تيم لس آنجلسى گالكسى امريكا به ميلان آمد و بعد از ۱۰ هفته حضور، امكان تمديد همكارى با اين تيم ايتاليايى تا پايان فصل جارى يافت، افزود: مالدينى شاخصه هاى زيادى دارد كه سلامت، اعتبار زياد و تجربه بيشمار بازى از اين جمله است. اين بازيكن كه نظرش را در مورد خداحافظى مالدينى از صحنه فوتبال جهان در سن ۴۱ سالگى و در تابستان جارى بيان مى كرد، ادامه داد: در جهان فوتبال بازيكنان شاخص زيادى آمدند اما كسى مالدينى نشد. به نظر من او ديگر تكرار نمى شود. مالدينى هفته قبل به عنوان قديمى ترين بازيكن ميلان اعلام كرد تصميم او براى ترك فوتبال به عنوان بازيكن در پايان تابستان سال جارى تغيير نخواهد كرد. اين اظهارات سبب شد تا برخى از همبازيان او از جمله ديويد بكهام در مورد او اظهار نظر كنند

Jocker
12-05-2009, 18:17
امیدوارم تا وقتی بازی کند که پسرش بیاد شماره 3 را از پدرش بگیرد و بازی کند...

راستی دوستان نستا کجاست خبری ازش نیست؟

Ali_BlueBoy
12-05-2009, 18:35
راستی دوستان نستا کجاست خبری ازش نیست؟

نستا اين فصل مصدوم بود ........

RONN!E
12-05-2009, 18:49
ما قهرمانی را بخاطر آنجلوتی از دست دادیم

این جمله رو برلوسکونی گفته و وقتـی مالک یه باشگاه همچین حرفی رو بزنه یعتی احتمالا باید منتظر اتفاقاتی در نیمکت سرمربیگری میلان بـاشیم.

Ali_BlueBoy
12-05-2009, 19:36
ما قهرمانی را بخاطر آنجلوتی از دست دادیم

این جمله رو برلوسکونی گفته و وقتـی مالک یه باشگاه همچین حرفی رو بزنه یعتی احتمالا باید منتظر اتفاقاتی در نیمکت سرمربیگری میلان بـاشیم.

مطمئني ......!!!!!!

اونا که خيلي واسه هم نوشابه باز مي کردن....!!!!

B3HZ@D
12-05-2009, 19:46
اگه یه مربی دیگه بیارن که عالی میشه
من با رایکارد خیلی موافقم...میلان احتیاج به یه روح تازه داره

Ali_BlueBoy
12-05-2009, 20:10
اگه یه مربی دیگه بیارن که عالی میشه
من با رایکارد خیلی موافقم...میلان احتیاج به یه روح تازه داره

علاوه بر مربي ...ميلان به چند تا بازيکن جون و با انر‍‍ژي احتياج داره

منم به نظرم ريکارد گزينه بدي نيست...

B3HZ@D
12-05-2009, 21:10
گالیانی که گفته فصل بعد یک سری از جوانان رو بر می گردونه به تیم اصلی
البته بازیکن جوان زیاد داریم که بهشون بازی نمیدن

Jocker
12-05-2009, 23:17
گالیانی که گفته فصل بعد یک سری از جوانان رو بر می گردونه به تیم اصلی
البته بازیکن جوان زیاد داریم که بهشون بازی نمیدن

چی شده ترسیده که بندازنش بیرون حالا هر کاری که قبلن ازش می‌خواستن الان داره انجام می‌ده...:19:

Jocker
12-05-2009, 23:42
گالیانی قبل از سفرش به آلبانی گفت:
"من درباره آنچلوتی فعلن نظر مستقیمی اعلام نکردم و هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است هر نقلی که هست از زبان روزنامه‌ها است."

همچنین در باره نستا گفت:

"ما یک ارتباط خیلی خوبی با هم داریم و درباره چیزهای زیادی با هم به تفاهم رسیدیم و باید منتظر نتیجه آن باشیم."

درباره مالدینی هم گفت:
"او همیشه به حرف‌های من گوش می‌دهد و به من لبخند می‌زند و این کار او همیشه خیال من را راحت می‌کند. من با او صحبت کردم که یک فصل دیگر هم بماند ولی او تصمیم خودش را برای انجام کار گرفته است."

درباره گاتوزو گفت:
"من تنها می‌گویم که او مبارز فوق‌العاده عالی است و سعی می‌کنیم که در نبود بکام از او استفاده کنیم."

و در آخر صحبتی با هوادارن میلان داشت و گفت:
"آنها باید آرام باقی بمانند و همیشه برای پیروزی تیمشان دعا کنند."

bleu2u4u
12-05-2009, 23:55
رایکارد که رویایی ترین گزینه است
اگه بیاد تیم رو زیر و رو میکنه

bleu2u4u
12-05-2009, 23:56
رایکارد که رویایی ترین گزینه است
اگه بیاد تیم رو زیر و رو میکنه

B3HZ@D
13-05-2009, 11:10
از جناب jocker بابت اخبار ممنونم
----------------
این بازی با البانی کی برگزار میشه؟

B3HZ@D
13-05-2009, 11:42
انتقاد «كارلتو» از تيم آقاى خاص

كارلو آنچلوتى اينتر را بهترين تيم سرى A نمى داند. اين اظهارنظر سرمربى روسونرى در حالى عنوان مى شود كه تيمش در صدر جدول فاصله اى ۷ امتيازى با رقيب همشهرى دارد. اينتر صدرنشين حال حاضر رقابت هاى سرى A است و در آستانه رسيدن به عنوانى ديگر در فوتبال باشگاهى ايتاليا. با اين حال جنگ لفظى ميان ۲ تيم همشهرى ميلان پايانى ندارد. پس از اظهارنظر چند روز پيش آدريانو گاليانى، مرد شماره ۲ ميلان، اين بار نوبت به آنچلوتى سرمربى اين تيم رسيد تا شايستگى رقيب همشهرى اش را زير سؤال ببرد.سرمربى روسونرى كه در روزهاى اخير شايعه هايى پيرامون حضورش در چلسى به گوش مى رسد، تقريبا از قهرمانى شاگردانش نااميده شده است. او گفت: «۷ امتياز فاصله بسيار زيادى است و ميلان شانس اندكى براى قهرمانى در فصل جارى دارد.» كارلتو گفت: چنانچه ميلان فصل جارى را بهتر شروع كرده بود، مطمئن بودم اوضاع به گونه اى ديگر مى توانست باشد. جدول ( رقابت هاى سرى A) مى گويد كه اينتر در ۳ بازى باقى مانده تا پايان فصل ۷ امتياز بيشتر از ما دارد. سرمربى سال هاى پيش يووه و پارما كه با پايگاه اينترنتى Datasport.ir گفت وگو مى كرد، ادامه داد: اين فاصله و برترى انكار ناشدنى است. نمى دانم كه آيا بهترين تيم قهرمان شده است. ما تلاشمان را انجام داديم. حيف كه استارت بدى در شروع فصل داشتيم. آنچلوتى در عين حال عنوان كرد كه قصد دارد فصل جارى را به بهترين شكلش به پايان برساند و هنوز هم در پى رسيدن به بيشترين چيزها در فصل است. او افزود: تمام آنچه اكنون بايد انجام بدهيم، بازى تا پايان فصل است تا بيشترين امتيازها را از بازى هاى باقى مانده به دست بياوريم. ميلان مى تواند حداكثر ۸۰ امتياز را به دست بياورد و در حال حاضر هم با ۷۱ امتياز از ۳۵ سابقه در مكان دوم جاى دارد. در فاصله ۷ امتيازى با اينتر صدرنشين و ۴ امتيازى با يوونتوس، تيم سوم جدول تا پايان فصل جارى رقابت هاى سرى A ۳ هفته ديگر باقى مانده است.

Jocker
13-05-2009, 12:05
اختیار دارید جناب x_fashist_x ما باید قبلش از شما اجازه می‌گرفتیم...

B3HZ@D
13-05-2009, 12:14
نه بابا این حرفا چیه...
مگه تاپیک جزو اموال شخصیه که اجازه بخواد
از لطفتون ممنونم

B3HZ@D
13-05-2009, 12:18
بازی میلان هم با البانی دیشب بوده
اطلاعات تکمیلی رو بزودی میذارم

B3HZ@D
13-05-2009, 12:50
«كاكا» وفادار به ميلان

بازيكن برزيلى تيم فوتبال ميلان بار ديگر تأكيد كرد در پايان فصل قصد جدا شدن از سن سيرو را ندارد.اين بازيكن ۲۷ ساله تيم فوتبال ميلان در ماه ژانويه در آستانه پيوستن به تيم منچسترسيتى بود. اين در حالى است كه تيم هاى منچستريونايتد و رئال مادريد هم بارها علاقه مندى خود را براى جذب اين بازيكن اعلام كرده اند. كاكا در تازه ترين اظهار نظر خود عنوان كرده قصد جدايى از ميلان را ندارد. كاكا گفت: ميلان يك باشگاه بزرگ است و من به اين تيم ايمان دارم. بار ديگر تكرار مى كنم تا سال ۲۰۱۳ با ميلان قرارداد دارم و مى خواهم به اين تيم متعهد باقى بمانم مگر آنكه آنها تصميم ديگرى بگيرند. وى افزود: با هيچ تيمى گفت وگو نكرده ام. من بر اين عقيده ام كه ما مى توانيم دوباره جام قهرمانى را بالاى سر ببريم.

Jocker
13-05-2009, 13:07
مثل اینکه نتیجه بازی میلان با آلبانی: 8 - 7 به سود میلان بوده...

اگر اشتباه نکنم... تو خونه آلبانی هم بوده...

B3HZ@D
13-05-2009, 13:54
اره...
بازی به پنالتی کشیده شده
توی جریان بازی نتیجه 3 بر 3 شده

B3HZ@D
13-05-2009, 14:09
ترکیب میلان در بازی دیشب:

Milan (4-3-2-1): Kalac (Perucchini); Mattioni, Thiago Silva, Senderos (Darmian), Antonini; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Ronaldinho (Albertazzi), Pato (Kakà); Shevchenko (Inzaghi). Coach: Ancelotti

B3HZ@D
13-05-2009, 14:10
گلزنان بازی دیشب:

Goals: 22' Ronaldinho (M), 48' Shevchenko (M), 64' Vila (A), 71' Muzaka (A), 76' Salihi (A), Inzaghi (M)

B3HZ@D
13-05-2009, 14:19
رونالدينيو در ليست خريد فلامينگو

بعد از توافق با آدريانو، سران باشگاه فلامينگو تمايل فراوانى دارند تا رونالدينيو، ستاره برزيلى ميلان را نيز به خدمت بگيرند. ستاره سابق باشگاه بارسلونا نتوانسته در تركيب ثابت ميلان جايى براى خود داشته باشد و به همين دليل شايعاتى در مورد جدايى احتمالى او از روسونرى به گوش مى رسد. به نوشته روزنامه هاى برزيلى سران فلامينگو كه از جذب آدريانو خيلى خوشحال هستند براى حضورى پرقدرت تر تمايل فراوانى به جذب رونالدينيو دارند. يكى از مسئولان اين باشگاه برزيلى گفت: ما مى خواهيم رونالدينيو را به خدمت بگيريم. سران باشگاه در حال بررسى شرايط هستند و ما بايد اعتراف كنم كه قراردادى را هم با برادر و مدير برنامه هاى او به امضا رسانده ايم.

Jocker
13-05-2009, 14:22
خوش آمدی گاتوزو

بعد 5 ماه مصدومیت گاتوزو بالاخره با آمادگی نسبتا کامل در بازی دیشب مقابل آلبانی 45 دقیقه بازی کرد. این مصاحبه او بعد از بازی است:

خوب درباره بازی امشب بگو؟
"خوب من در این چند ماه انگار روی پرتگاه زندگی می‌کردم و در ابتدای این بازی هم اضطراب و ترس زیادی داشتم ولی توانستم سریع اعتماد به نفس خودم را پیدا کنم."

آیا برای لیگ آماده هستی؟
"من فکر می‌کنم برای 90 دقیقه بازی کردم آماده نیستم اما این یک آزمون مهم برای من بود که جرات دوباره پیدا کنم."

نظرت درباره صحبت‌هایی که درباره آنجلوتی می‌زنند؛ چیست؟
"من راجع به این موضوع زیاد شنیدیم ولی صحبت صریحی از سوی سران باشگاه نشده است. ولی من دوست دارم که در کنار او باشد و همچنان سرمربی میلان باقی بماند. طبق صحبت سران باشگاه ما این فصل خسارات زیادی دیدم و نتوانستیم خوب بازی کنیم. قهرمانی این فصل اسکودتو حق اینتر است."

نظرت درباره دیوید بکام؟
"من در این پنج ماه خیلی با بکام دوست شدم و حرف‌های زیادی با هم زدیم و همدیگر را خوب درک می‌کنیم و همچنین خیلی خوب بازی می‌کند و ما باید این را قدر بدانیم. من او را شخصی می‌بینم که به کارش واقعا عشق می‌ورزد.
من از اینکه او به خوبی توانسته در میلان جای خودش را پیدا کند واقعا خوشحال و شگفت‌زده شده‌‌ام و این نشان می‌دهد که بازیکنانی بهتر از من هستند که در این پست بازی کنند.

B3HZ@D
13-05-2009, 17:03
گتوسو: سال آينده قهرمان مى شويم

ايوان گنارو گتوسو، هافبك ميلان اعتقاد دارد كه باشگاه روسونرى با مديريت خوب برلوسكنى و گاليانى در فصل آينده ليگ قهرمانان را فتح مى كند. او در مصاحبه با اسپورت مديا ست از اعتقادش به مديريت باشگاه گفت: تا زمانى كه سيلويو برلوسكنى رئيس باشگاه و آدريانو گاليانى مرد دست راست او در ميلان مسئوليت دارند من خوشبين هستم. برلوسكنى رئيسى است كه هميشه به آينده نگاه مى كند. مديريت باشگاه دوباره از ميلان، تيمى مدعى خواهند ساخت. البته اول از همه نياز به بازيكنان خوبى داريم كه شايسته پوشيدن پيراهن ميلان باشند و بتوانند فشار را تحمل كنند. گتوسو درباره كارلو آنچلوتى مربى تيم هم مى گويد: او تا سال ۲۰۱۰ با باشگاه قرارداد دارد و سران باشگاه قصد تمديد اين قرارداد را دارند.

B3HZ@D
13-05-2009, 17:34
گالیانی:آنچلوتی و کاکا می مانند

نائب رئیس روسونری اعلام کرد سیلویو برلوسکونی انتقادی نسبت به کارلتو و ستاره برزیلی خود ندارد...

سایت گل : روز گذشته نشریه رپوبلیکا ادعا کرد سیلویو برلوسکونی مالک میلان کارلو آنچلوتی را به دلیل ناکامی این تیم در فتح اسکودتو در این فصل سرزنش کرده است.

اما آدریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه این گفته ها را تکذیب می کند و در گفتگو با گاتزتا دلواسپورت می گوید :"من روز گذشته با برلوسکونی تلفنی صحبت کردم.او هم این گفته ها را تکذیب می کند.این اظهارات تنها در یک روزنامه در ایتالیا منتشر شده است.این گفته ها از زبان برلوسکونی نبوده است.آنچلوتی تا سال 2010 با میلان قرارداد دارد و فصل بعد هم سرمربی روسونری خواهد بود."

گفته می وشد با وجود رفتن گاس هیدینک سرمربی فعلی چلسی از این تیم در پایان فصل مسئولان این باشگاه لندنی به دنبال جذب آنچلوتی به عنوان جانشین این مربی هلندی هستند.از طرف دیگر گفته می شود کاکا که ژانویه پیشنهاد 100 میلیون یورویی منچستر سیتی را رد کرد قصد دارد در تابستان سن سیرو را ترک کند.گالیانی در این مورد می گوید :"شکی نیست که کاکا در میلان می ماند.او تا سال 2013 با ما قرارداد دارد و از حضور در میلان خوشحال است."

B3HZ@D
13-05-2009, 21:55
استقبال میلان از تصمیم ریکارد

مربی سابق بارسلونا اعلام کرده که تمایلی ندارد که سمت مربی گری باشگاه آژاکس را عهده دار شود.

سایت گل: مارکو فان باستن، روز ششم می، از سمت مربی گری آژاکس استعفا داد و این اتفاق ، سران باشگاه هلندی را برآن داشت که به دنبال جایگزین مناسبی برای او باشند.البته این طور به نظر می رسد که پیدا کردن یک جانشین برای فان باستن، کار چندان آسانی نسیت. کو آدریانسه ، مربی کنونی ردبول سالزبورگ، هفته گذشته اعلام کرده بود که تمایلی برای برعهده گرفتن این پست ندارد و امروز نیز فرانک ریکارد، پیشنهاد سران باشگاه آژاکس را رد کرده است.

به نقل از روزنامه Voetbal International، مربی فصل قبل بارسلونا، در هفته های اخیر پیشنهادات متفاوتی از تیمهای مختلف داشته است. مربی سالهای نه چندان دور تیم ملی هلند، اکنون کاندیدای اصلی جانشینی کارلو آنچلوتی برروی نیمکت مربی گری میلان است و سران چلسی و منچسترسیتی نیز تمایل زیادی دارند تا او را به خدمت بگیرند.

البته مسئولان باشگاه وولفسبورگ آلمان نیز به دنبال جذب ریکارد هستند ولی مربی هلندی اعلام کرده که مربی گری در فوتبال آلمان در برنامه کاری او جایی ندارد.

bleu2u4u
14-05-2009, 01:11
این دروازبان لاتزیو عجب کولاکی کرد امشب
صحبتی از اومدنش به میلان نیست؟

B3HZ@D
14-05-2009, 13:45
نه...فکر نکنم خبری باشه...من هم بازی رو دیدم
عالی کار کرد....خیلی دروازه بان خوبیه
ولی دروازه بان جوانان میلان که در بازی دو شب پیش بازی کرد خیلی خوبه
با این که 17 سال بیشتر نداره ولی خیلی خوب کار میکنه

B3HZ@D
14-05-2009, 14:59
کاپیتان اودینزه: از اینتزاگی می‌ترسم

اودینزه شنبه میزبان میلان است و زاپاتا گفته دغدغه اصلی او فیلیپو اینتزاگی است.

سایت گل: کریستین زاپاتا مدافع اودینزه از تهدیدی که خط حمله میلان دارد آگاه است. بیش از همه او از فیلیپو اینتزاگی نگران است. اودینزه به سه امتیاز نیاز دارد تا بخت خود برای رسیدن به لیگ اروپا را زنده نگاه دارد، اما میلان نمی‌خواهد امتیاز از دست بدهد چرا که به فکر دومی است.

زاپاتا می‌گوید: «به نظر من تمام مهاجمان میلان از پاتو گرفته تا کاکا و اینتزاگی خطرناک هستند. به ویژه اینتزاگی بازیکنی است که روی زمین دردسرهای بسیاری برای دفاع حریف ایجاد می‌کند. باید همیشه مراقب باشید، چون او عالی حرکت می‌کند و نگاهش به دروازه است. او منتظر است مدافع اشتباه کند تا گل بزند. پنج گلی که در دیدار رفت خوردیم هنوز دردناک است. روز شنبه باید بازی خوبی داشته باشیم و سعی کنیم ببریم. همه چیز بستگی به ما دارد، باید باور داشته باشیم و در سه بازی آینده تمرکز خود را حفظ کنیم. باید تا پایان بجنگیم. اگر این طور باشیم همه چیز میسر است.» اودینزه با 51 امتیاز از 35 دیدار در رده هشتم قرار دارد. آنها سه امتیاز با پله ششم و راهیابی به لیگ اروپا فاصله دارند.

B3HZ@D
14-05-2009, 16:47
استقبال دیناموکیف از شوچنکو

ایگو سورکیس، رئیس باشگاه دیناموکیف ، پیشنهادی برای به خدمت گرفتن آندری شوچنکو را ارائه و از بازگشت او به فوتبال اوکراین استقبال کرده است.

سایت گل:باوجودی که شوچنکو اعلام کرده که دوست دارد در میلان بماند،به نظر می رسد که به دلیل عدم درخشش او در رختکن روسونری این امر برای او مقدور نخواهد شد. در حال حاضرتنها یک تیم برای به خدمت گرفتن این مهاجم 32 ساله وارد عمل شده و آن هم دیناموکیف است.

ایگور سورکیس، رئیس باشگاه اوکراینی اعلام کرده که همیشه در این باشگاه،برای ستاره اوکراینی، جای خالی وجود دارد. او در این رابطه گفته:« برای فوتبالیستی مثل شوچنکو، دربهای دیناموکیف همیشه باز است. اگر آندری بخواهد فوتبالش را در سطح بالایی ادامه دهد، ما این فرصت را در اختیار او قرار خواهیم داد.» این پیشنهاد، به منزله بازگشت او به باشگاه قدیمی و کشور زادگاهش است و ممکن است مورد توجه شدید این مهاجم قرار بگیرد ولی رئیس این باشگاه عقیده دارد که این تصمیم ممکن است با مخالفت همسر شوچنکو که مدلی آمریکایی است، مواجه شود.

سورکیس در این رابطه ادامه داد:« بسیار مهم است که تصمیم شخصی شوچنکو با نظر خانواده اش مغایرت نداشته باشد. ممکن است همسر آندری علاقه زیادی برای زندگی در اوکراین نداشته باشد.» در این میان شوچنکو اعلام کرد:« اگر می خواهید در مورد آینده من بدانید، بهتر است از رومن آبراموویچ در این رابطه سوال کنید.»

B3HZ@D
14-05-2009, 17:55
گتوزو در جام کنفدراسیون ها

هافبک میلان امیدوار است تا آغاز رقابت های جام کنفدراسیون ها به آمادگی کامل برسد و بتواند در این رقابت ها برای تیم ملی ایتالیا به میدان برود...

سایت گل : جنارو گتوزو هافبک متعصب میلان بعد از ما ها مصدومیت از ناحیه زانو در دیدار دوستانه این هفته میلان مقابل تیم ملی آلبانی 45 دقیقه به میدان رفت.با وجود اینکه گتوزو در این بازی حضور پیدا کرد معتقد است برای رسیدن به آمادگی کامل کمی فرصت نیاز دارد و ابراز امیدواری کرد در رقابت های ماه آینده جام کنفدراسیون ها شرکت کند.

ظاهرا مارچلو لیپی به گتوزو گفته اگر در چند بازی پایانی رقابت های سری A به میدان برود حضورش در جام کنفدراسیون ها قطعی خواهد شد.گتوزو در گفتگو با Sky Sports می گوید :"لیپی به من گفته قبل از دعوت شدن به تیم ملی باید چند بازی در رقابت های این فصل در سری A انجام بدهم.امیدوارم بتوانم در جام کنفدراسیون ها به پیراهن تیم ملی کشورم به میدان بروم." ایتالیا در گروه B رقابت ها حضور دارد و در اولین بازی خود در پرتوریا آفریقای جنوبی باید به مصاف ایالات متحده آمریکا برود.

B3HZ@D
15-05-2009, 15:40
مربی جدید میلان فان باستن نیست

نایب رئیس باشگاه میلان برای اولین بار اعلام کرد که ممکن است کارلتو فصل بعد در جمع روسونری نباشد.

سایت گل: در حالی که آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان همیشه اعلام می کرد که کارلو آنچلوتی میلان را ترک نخواهد کرد، صحبتهای اخیرش، رنگ و بوی دیگری دارد.او از آینده مبهم نیمکت مربی گری روسونری سخن به میان آورده است. چندی پیش برلوسکونی آنچلوتی را مورد انتقاد قرار داده و او را دلیل عدم موفقیت این تیم برای دستیابی به اسکودتو دانسته بود ولی پس از آن چنین صحبتهایی را رد کرده بود.

گالیانی نیز در صحبتهایی در این رابطه گفته:«برلوسکونی هرگز چنین صحبتهایی را در مورد آنچلوتی انجام نداده است. کارلو اصلا مشکلی ندارد. البته نظر بازیکنان نیز مهم است و در صورتی که بخواهیم برای فصل بعد مربی دیگری را برگزینیم، قطعا نظر آنها در انتخاب مربی جدید تاثیرگذار خواهدبود.ما هیچ گاه از فان باستن به عنوان مربی بعدی میلان نام نبرده ایم، هر چند که او نیز مربی بزرگی است.مربی بعدی ما لئوناردو نیز نخواهد بود. در حالی که رابطه بسیار خوبی با آنچلوتی داریم، او ممکن است فصل بعد را نیز در جمع تیم ما باشد.»

B3HZ@D
15-05-2009, 16:26
امید پاتو برای گلزنی برابراودینزه

مهاجم برزیلی امیدوار است تا نقش مهمی درکسب سه امتیاز دیدار بعدی تیمش مقابل اودینزه داشته باشد

سایت گل- میلان این هفته به اودینه سفر می کند تا در صورت پیروزی مقابل حریف خود به طور خودکار به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راه یابند.

الکساندر پاتو مهاجم برزیلی میلان قبل از این دیدار در مورد اهمیت این بازی و رابطه اش با کارلو آنچلوتی در گفت و گو با Milan Channel حرف زده است:" بازی سختی خواهد بود. ما باید این بازی را ببریم تا صعودمان به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان را قطعی کنیم."

مهاجم نوزده ساله میلان فص درخشانی را داشته ولی اخیرا نتوانسته در خط حمله روسونری بدرخشد و از شصت روز پیش تاکنون برای تیمش گلزنی نکرده است.او ادامه داد:" درست است که برای مدتی گل نزده ام. ولی بهرحال از اینکه میلان هستم خوشحالم و همه تلاشم را برای کمک به تیم انجام می دهد. سعی می کنم برابراودینزه هم خوب ظاهر شوم.مربی تصمیم گرفت در دیدارهای اخیر از من استفاده نکند و من به این تصمیم او احترام می گذارم. آنچلوتی نقش مهم در پیشرفت من داشته و من امیدوارم که بتوانیم بازی این هفته خود را برای او ببریم."

میلان بعد ازاین دیدار در دو هفته پایانی رقابتها به مصاف رم و فیورنتینا خواهد شتافت.

B3HZ@D
15-05-2009, 23:23
سیتی به دنبال رونالدینیو

منچسترسیتی ممکن است 11 میلیون یورو برای خرید رونالدینیو در تابستان امسال بپردازد

سایت گل- طبق گزارش منتشر شده در دیلی میرر، منچسترسیتی ممکن است در انتهای فصل بار دیگر برای دراختیار گرفتن رونالدینیو از میلان تلاش کند.

ظاهرا منچسترسیتی نباید برای این انتقال پول زیادی به میلان بدهد و روسونری حاضرند بازیکنی که دوبار برنده جایزه فیفا شده را با مبلغ 11 میلیون یورو بفروشند. ستاره 29 ساله روسونری تنها 16 بازی در رقابتهای این فصل برای تیمش انجام داده و انتظار می رود در انتهای فصل از میلان جدا شود.

ظاهرا کورینتیانس برزیل که رونالدو را هم دراختیار گرفته و فلامنگو که با آدریانو قرارداد امضا کرده، خواهان مذاکراه با رونالدینیو هستند. روبرتو داسیس برادر و مدیربرنامه های رونالدینیو اما گفته احتمال بازگشت رونالدینیو به برزیل در انتهاب فصل خیلی کم است. ولی اگر شما بپرسید که آیا او قصد تغییر تیمش در اروپا را دارد من به شما جواب می دهم که قطعا همین طور خواهد بود. در ایتالیا باشگاه ناپولی از تیمهایی است که نسبت به خریدن رونالدینیو اشتیاق نشان داده است.

B3HZ@D
16-05-2009, 02:21
گتوسو وارد عمل شد

هافبك جنگنده روسونرى به زودى به ميادين بازخواهد گشت. گنارو گتوسو به احتمال فراوان مى تواند ميلان را در ديدار امشب اين تيم مقابل اودينزه در چهارچوب هفته سى و ششم رقابت هاى سرى A ايتاليا همراهى كند. گتوسو از ماه دسامبر تاكنون به دليل آسيب ديدگى رباط زانو دور از ميادين بوده است اما اين بازيكن جنگنده ايتاليايى توانسته زودتر از موعد پيش بينى شده خود را براى بازگشت به فوتبال آماده كند.

B3HZ@D
16-05-2009, 12:11
مالدینی رییس جوانان میلان می‌شود

کاپیتان روسونری شاید کار خود با باشگاه را زودتر از آن چه تصور می‌شد از سر بگیرد.

سایت گل: پائولو مالدینی اسطوره میلان قرار است در پایان فصل از میادین کناره‌گیری کند. او با وجود آن که گفته بود مدتی از فوتبال دور خواهد بود تا آینده‌اش را بررسی کند، می‌تواند همین فصل بعد نقشی در پرورش استعدادهای جوان باشگاه داشته باشد. به نوشته توتوسپورت و میلان‌نیوز، این مدافع کهنه‌کار می‌تواند رییس بخش جوانان روسونری شود.

مالدینی که خود عضوی از سیستم جوانان میلان بوده این پست را از روبن بوریانی تحویل می‌گیرد. قرارداد بوریانی در تابستان به پایان می‌رسد. باشگاه در چند سال گذشته به این دلیل تحت انتقاد بوده که نتوانسته استعدادهای جوان خود را پرورش دهد، در حالی که یوونتوس ستاره‌هایی مانند سباستین جووینکو، کلودیو مارکیزیو و پائولو دچلیه را از تیم‌های پایه به تیم بزرگسالان آورده.

در عین حال اینتر هم ماریو بالوتلی، داویده سانتون و روبرت آکوافرسکا را دارد. مالدینی 41 ساله در سن 16 سالگی در سال 1985 اولین بازی خود را برای باشگاه انجام داد و دورانی بسیار موفق را پشت سر گذاشت. او چندین قهرمانی در طول این 24 سال با باشگاه به دست آورد.

B3HZ@D
16-05-2009, 12:29
آنچلوتی:حضوردرچلسی توهم است

این مربی ایتالیایی خود را از استمفورد بریج فاصله داده.

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان تلاش کرده شایعات مبنی بر حضورش در چلسی را از بین ببرد و گفته این هیاهو «تخیل خالص» است. در این هفته در رسانه‌های ایتالیا و انگلیس بارها گفته شده بود که آنچلوتی به چلسی خواهد رفت. اخبار وقتی جدی‌تر شد که سیلویو برلوسکونی اعلام کرد ناکامی‌های میلان تقصیر آنچلوتی است.

البته آن حرف‌ها از سوی رییس باشگاه تکذیب شد و آنچلوتی از کنفرانس پیش از بازی خود استفاده کرد تا آینده‌اش را روشن کند: «من به چلسی بروم؟ این حرف‌ها فراتر از تخیلات است. هیچ اتفاقی درباره چلسی چه شنبه و چه یکشنبه نخواهد افتاد. من انتظار ندارم برلوسکونی به من زنگ بزند، چون نیازی نیست. حرفی که آدریانو گالیانی زد کافی بود.»

میلان می‌تواند با پیروزی مقابل اودینزه در شنبه‌شب جایگاه دومی خود را قطعی سازد و آنچلوتی امیدوار است تیمش امتیازات خوبی به خانه بیاورد: «می‌توانیم بحث درباره لیگ قهرمانان را در اودینه خاتمه دهیم.»

B3HZ@D
16-05-2009, 18:11
آنچلوتی:رونالدینیو را نگه می داریم

کارلو آنچلوتی در مورد رونالدینیو و فان باستن جانشین احتمالی خود در میلان حرف زده است.

سایت گل- در جریان کنفرانس خبری کارلو آنچلوتی قبل از بازی میلان و اودینزه، مربی میلان در مورد رونالدینیو و یکی از جانشینان احتمالی او در میلان حرف زد و احتمال پیوستنش به چلسی را تکذیب کرد.

آنچلوتی به شبکه اختصاصی میلان گفت:" قصد ما این است که رونالدینیو را نگه داریم. ولی اگر او بخواهد از تیم ما برود، باید احتمال فروش او را هم در نظرگیریم." شایعاتی در مورد رفتن رونالدینیو به منچسترسیتی که چندی پیش می خواست کاکا را دراختیار گیرد، به گوش می رسد. و یک نکته دراین میان حتمی است: بازیکن سابق بارسلونا در بازی با اودینزه هم روی نیمکت می نشیند." فکر می کنم اینتزاگی و پاتو با هم بازی کنند و کاکا هم پشت سرآنها بایستد."

او در مورد هم تیمی سابقش فان باستن که اخیرا آژاکس را ترک کرده گفت:" او تجربه مهمی با تیم ملی هلند و آژاکس پشت سرگذاشته و عملکرد خوبی داشته است." فان باستن که یکی از گزینه های مربیگری فصل بعد روسونری است به رغم درخشش خیره کننده در دوران فوتبالش، در نقش مربی موفقیتهای چندانی کسب نکرده و امسال هم با آژاکس در رقابتهای باشگاهی هلند به مقام سوم رسیده است.

Jocker
16-05-2009, 21:06
مثل اینکه بازی را تلویزیون ایران پخش نمی‌کند...

دوستان اگر بازی را می‌ببینند نتیجه را لحظه به لحظه اعلام کنند...

ممنون...

Jocker
17-05-2009, 07:11
آنچلوتی باز هم باخت...

میلان 1 ـ 2 اودینزه

گل میلان هم آمبروزینی زده است...

M . Sayid
17-05-2009, 09:04
دیگه چی از این بدتر که اینتر قبل از بازی قهرمانیش مسجل بشه

خدایتان بمیراناد با این بازیکنایی که میارین.

Ali_BlueBoy
17-05-2009, 11:50
خدا کنه میلان دوم هم نشه تا شاید این انجلوتی رو بندازن بیرون.....!!!

Jocker
17-05-2009, 19:36
خدا کنه میلان دوم هم نشه تا شاید این انجلوتی رو بندازن بیرون.....!!!

آی گل گفتی من تو چند تا پست قبل‌تر این دعا را کردم...

انشاالله که زودتر برود و شرش را سر تیم ما کنده بشود...

آمین

B3HZ@D
17-05-2009, 22:45
رقابت های سری A به پایان راه نزدیک می شود. Goal.com بدترین های این فصل را معرفی می کند.

آرایش: 3-4-3

دروازه بان

آندره آ کامپانیولو (رجینا):

تیم کالابریایی در قعر جدول سریA قرار دارد و برای فرار از سقوط به یک معجزه نیاز دارد. دلیل اصلی شرایط اسفبار این تیم، خط دفاعی لرزان آنهاست که در 35 بازی 59 گل دریافت کرد. کامپونبولو بازی های بسیارضعیفی ارائه داد و سرانجام نیز جای خود را به کریستین پوجیونی گمنام داد.

مدافعان

کوئلیو (بولونیا):

زمانی که از کورنتیانس به فوتبال ایتالیا آمد، نام او به دلیل ضربه ای که با آرنج به بازیکن حریف زد، در یادها مانده بود. با این وجود مهاجمان سری A مطمئنا از این مدافع 26 ساله هراسی نداشتند، مدافعی که هیچ یک مربیان از بولونیا، دانیله آریگونی، سینیشا میهایلوویچ و جوزپه پاپادوپولو، از او راضی نبودند.

سیمونه لوریا (رم):

لوریا در فهرست بدترین خرید های سری A که توسط Goal.com معرفی شد، در مکان چهارم قرار داشت و تعجب برانگیز نیست که او در تیم منتخب فصل نیز حضور داشته باشد. او که در یک جابجایی در ازای جوان با استعدادی مانند دانیله گالوپا، از سیه نا به رم پیوست، هیچ گاه از صلابت لازم برخوردار نبود و به نماد بحران تیم اول پایتخت تبدیل شد. او کند، بی تجربه و فاجعه بار نشان داد و نمایش های رقت بارش در مقابل جنوا، اینتر، رجینا، کلوژ وآرسنال برای مدت ها در اذهان هواداران (البته هوادارن لاتزیو!) خواهد ماند.

برونو چیریلو (رجینا):

در ابتدای فصل چیریلو گفته بود که آرزو داشت که یک ستاره سینما شود اما اگر او جلوی دوربین نیز مانند زمین مسابقه چنین نمایش اسفناکی ارائه دهد، باید این آرزو را به فراموشی بسپارد. خشونت غیر قابل مهار چیریلو باعث شده تا نه تنها او با 12 کارت زرد در صدر بازیکنان خشن سری A قرار گیرد، بلکه ضربات آزاد و پنالتی های زیادی را نیز نصیب حریف کرد. او شاید قلب یک شیر را داشته باشد، اما صاحب مغز یک گنجشک و آمادگی بدنی یک فیل است.

هافبک ها

ریکاردو کارشما (اینتر):

اوکه با رقمی نزدیک به 20 میلیون یورو به اینتر پیوست، یکی از گزینه جدی کسب عنوان گرانترین خرید ناموفق تاریخ سری A است. این بازیکن پرتغالی تنها 13 بار در سری A به میدان رفت و یک گل اتفاقی به ثمر رساند و در تک تک این بازی ها یکی از بدترین های میدان بود. ژوزه مورینیو خیلی زود فهمید که چه اشتباهی مرتکب شده است و این بازیکن سابق بارسلونا را در ژانویه روانه جزیره و تیم چلسی کرد. کارشما در آنجا نیز بازیکن موفقی نبود و در چند ماه اخیر کمتر به بازی گرفته شده است.

کریستین پولسن (یوونتوس):

طرفداران یووه زمانی که متوجه شدند هافبک بزرگی که رئیس باشگاه، جیووانی کوبولی جیلی و مدیر ورزشی تیم آلیسیو سکو قول داده بودند، کریستین پولسن است، به خشم آمدند. نمایش این بازیکن دانمارکی مصیبت بار بود و چه در حمله وچه در دفاع نتوانست تاثیرگذار ظاهر شود. شکست 3-2 در مقابل جنوا بود که ثابت کرد که او چه خرید بدی است، دیداری که او در مقابل بازیکنی مانند تیاگو موتا تحقیرشد. او در این تابستان باید فروخته شود.

سرخیو آلمیرون (فیورنتینا):

این بازیکن آرژانتینی برای دومین سال پیاپی در ترکیب تیم منتخب بدترین های سری A قرار می گیرد. او که فصل پیش نیز در یوونتوس ناامید کننده ظاهر شده بود، در تابستان به طور قرضی به تیم اهل توسکانی پیوست اما در 12 بازی ای که به میدان رفت کم رمق و بی اثرتر از آن نشان داد که بنفش ها تمایلی به دائمی کردن قرار دادش داشته باشند.

آمانتینو مانسینی ( اینتر):

مانسینی می تواند خود را خوش شانس بداند زیرا نمایش ناامید کننده کوارشما بر عملکرد ضعیف و دور از انتظار او سایه انداخت. این بازیکن 28 ساله برزیلی تنها سایه ای از بازیکن درخشانی است که در رم بازی می کرد. سرعتش به وضوح کاهش یافته و او که زمانی در لیگ قهرمانان با آن شوت سرکش دروازه ---- را گشوده بود، اکنون سرعتی در حد امرسون و شکم برآمده اش نشان از خوش گذرانی های شبانه اش با آدریانو دارد. او که در این فصل تنها 18 بار برای اینتر به میدان رفت، احتمالا در جولای فروخته خواهد شد.

مهاجمان

آندری شوچنکو (میلان):

هفته گذشته آدریانو گالیانی در اظهار نظری تعجب برانگیز گفت که قصد دارد در تابستان پیش رو با بازیکنان قدیمی میلان (که در تیم های دیگر بازی می کنند) قرارداد امضا کند. طرفداران میلان باید امیدوار باشند که او آندری شوچنکو دیگری را در ذهن نداشته باشد. این بازیکن اوکراینی بعد از دو فصل مصیبت بار در لندن به طور قرضی به میلان بازگشت اما بسیار زود آشکار شد که روزهای افتخار آمیز او در سن سیرو تکرار نخواهد شد. این بازیکن 32 ساله 17 بار در سری A به میدان رفت و تنها 2 بار در ترکیب اصلی قرار گرفت و هرگز موفق به گشودن دروازه حریف نشد.

نیکلا آموروزو (تورینو/ سیه نا):

آموروزو یکی از بهترین بازیکنان باتجربه ایتالیا در سالهای اخیر بوده است و گل های او بارها رجینا را از خطر سقوط نجات داد. او تابستان گذشته برای تقویت نیروی تهاجمی "گراناتا" به تورینو پیوست اما این اتفاق هرگز نیفتاد و بسیاری از هواداران سابقه یوونتوسی او را یادآور می شدند. او در ژانویه به طور قرضی به سیه نا رفت اما بعد از شش بازی هنوز موفق به گلزنی نشده است.

پابلو اسوالدو (فیورنتینا/ بولونیا):

چه اتفاقی برای پابلو اسوالدو افتاد؟ بعد از چند بازی برای فیورنتینا و تیم زیر21 ساله های ایتالیا از او به عنوان یکی از استعداد های درخشان شبه جزیره یاد می شد اما این فصل همه چیز برای او ناامیدکننده پیش رفت. در فیورنتینا نیمکت نشین شد، در ژانویه با 7 میلیون یورو به بولونیا رفت اما بعد از مصدومیت درحالی به میادین بازگشته که به وضوح از اعتماد به نفس سابق برخوردار نیست. او در این فصل حتی یک گل نیز به ثمر نرسانده است.

bleu2u4u
18-05-2009, 00:44
ادامه ی پست قبل
بدترین مربی : کارلو انچلوتی : دی

Ali_BlueBoy
18-05-2009, 12:09
آنجلوتي:‌ آماده همكاري با چلسي هستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آ.ث.ميلان ايتاليا گفت: آماده پذيرفتن هدايت چلسي هستم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان انگليس، كارلو آنجلوتي اظهار داشت: آمادگي انجام مذاكره با چلسي را دارم. تصور مي كنم ما مي‌توانيم به توافق برسيم و همكاري تازه اي را انجام دهيم.
مطابق گزارش اين روزنامه، سرمربي تيم ميلان و رومان آبراموويچ هفته گذشته با يكديگر ملاقات كردند و ‌سرمربي چند سال اخير ميلان،‌ تصميم جديد خود را به اطلاع عالي ترين مقام باشگاه انگليسي رسانده و براي شروع همكاري، چراغ سبز نشان داده است.
در اين گزارش عنوان شده،‌ آنجلوتي علاوه بر مالك روسي چلسي پس از شكست تيمش برابر اودينزه در كالچو، با ديگر مديران اين باشگاه ديدار داشت و عنوان كرد پس از 8 سال حضور در سن سيرو، از ميل و انگيزه كار براي حضور در استامفوردبريج برخوردار است.
اين مربي 49 ساله ايتاليايي كه شايعات حضورش را در چلسي در هفته هاي اخير رد و اظهار وفاداري به ميلان مي كرد، به اين ترتيب در تغيير موضعي عجيب كه گفته مي شود ربط به تمسخر اخير وي توسط برولوسكوني،‌ رئيس ميلان دارد‌، ‌آمادگي خويش را براي شروع همكاري با چلسي اعلام كرده است.
اين اتفاق در حالي است كه مالك تيم لندني،‌ در فوريه گذشته كه لوئيس فليپه اسكولاري را از پست سرمربيگري تيمش بركنار كرد، ابتدا در تكاپوي استخدام آنجلوتي بود اما به علت قرارداد اين مربي با ميلان،‌ دست نياز به سوي گاس هيدينگ، سرمربي هلندي تيم ملي روسيه دراز كرد و از وي خواست علاوه بر آن مسئوليت‌، هدايت چلسي را به صورت موقت قبول كند.
در اين گزارش همچنين به 22 ميليون پوند به عنوان رقمي كه چلسي براي 4 سال همكاري با آنجلوتي در نظر گرفته شده نيز اشاره شده است.

بزن به افتخارش........: دی

mohammad_87
18-05-2009, 17:53

اي خدا يكي بياد اين آنجلوتي رو ورداره ببره...تا كي بايد از دست اين ك.......ش بكشيم آخه:19:

vahid_vaezinia
18-05-2009, 19:39

مگه اونجا اینو قبول میکنن آخه ! باز میخواد بره اونجا کنه بشه !

B3HZ@D
18-05-2009, 19:56
حتما قبولش دارن که این همه پیشنهاد دادن
میلان به یه روح تازه احتیاج داره که اون بوسیله رایکارد ایجاد میشه

B3HZ@D
19-05-2009, 03:17
شام فان باستن با مسئولان ميلان

شايعات بسيار زياد و متنوعى در اين باره منتشر شده كه ميلان به دنبال يافتن جانشين كارلو آنچلوتى است. حالا ماركو فان باستن قرار است با مسئولان ميلان شام صرف كند. مدت هاست از اين مربى سابق تيم ملى هلند به همراه لئوناردو برزيلى به عنوان مربيان احتمالى آينده ميلان نام برده مى شود. او اخيراً با مائورو تاسوتى، مرد شماره ۲ فعلى ميلان، گلف بازى كرده و مشخص نيست كه سفر مرد هلندى به مدونينا به دليل تجديد ديدار با دوستان قديم بوده يا اين كه قرار است مذاكره اى انجام شود. ميلان منتظر حركت اول از سوى آنچلوتى مى باشد. مشخص است كه در چنين شرايطى آنها به صورت غيررسمى به دنبال مربى مى گردند چرا كه آنچلوتى هنوز با ميلان قرارداد دارد. بى تجربه بودن فان باستن، به ويژه اين كه او مربى تيم هاى بزرگ اروپايى نبوده عاملى عليه او به شمار مى رود.

B3HZ@D
19-05-2009, 09:13
آنچلوتى و چراغ سبز به چلسى

سرمربى تيم ميلان گفت: آماده پذيرفتن هدايت چلسى هستم. كارلو آنچلوتى اظهار داشت: آمادگى انجام مذاكره با چلسى را دارم. تصور مى كنم ما مى توانيم به توافق برسيم و همكارى تازه اى را انجام دهيم. مطابق گزارش اين روزنامه، سرمربى تيم ميلان و رومن آبراموويچ هفته گذشته با يكديگر ملاقات كردند و سرمربى چند سال اخير ميلان، تصميم جديد خود را به اطلاع عالى ترين مقام باشگاه انگليسى رسانده و براى شروع همكارى، چراغ سبز نشان داده است. در اين گزارش عنوان شده، آنچلوتى علاوه بر مالك روسى چلسى پس از شكست تيمش مقابل اودينزه در كالچو، با ديگر مديران اين باشگاه ديدار داشت و عنوان كرد پس از ۸ سال حضور در سن سيرو، از ميل و انگيزه كار براى حضور در استمفوردبريج برخوردار است. اين مربى ۴۹ ساله ايتاليايى كه شايعات حضورش را در چلسى در هفته هاى اخير رد و اظهار وفادارى به ميلان مى كرد، به اين ترتيب در تغيير موضعى عجيب كه گفته مى شود ربط به تمسخر اخير وى توسط برلوسكنى، رئيس ميلان دارد ، آمادگى خويش را براى شروع همكارى با چلسى اعلام كرده است. اين اتفاق در حالى است كه مالك تيم لندنى، در فوريه گذشته كه لوئيز فليپه اسكولارى را از پست سرمربيگرى تيمش بركنار كرد، ابتدا در تكاپوى استخدام آنچلوتى بود اما به علت قرارداد اين مربى با ميلان، دست نياز به سوى گاس هيدينك، سرمربى هلندى تيم ملى روسيه دراز كرد و از وى خواست علاوه بر آن مسئوليت ، هدايت چلسى را به صورت موقت قبول كند. در اين گزارش همچنين به ۲۲ ميليون پوند به عنوان رقمى كه چلسى براى ۴ سال همكارى با آنچلوتى در نظر گرفته شده نيز اشاره شده است.

Jocker
19-05-2009, 09:26
به نظر من رایکارد خیلی بهتر از فان باستن است...

او اصلن تجربه نداره ولی رایکارد را من از همون موقع که بارسولن مربی بود خیلی قبولش داشتم...

میلان این فان باستن نیاره که از چاله بیافته تو چاه

B3HZ@D
19-05-2009, 10:07
البته فعلا هیچی معلوم نیست
یا رایکارد رو میارن یا فان باستن
یا این که خود کارلتو می مونه

M . Sayid
19-05-2009, 12:46
اگه این وان باستن بیل زن بود باغچه آژاکسو بیل می زد

از تونته انسخده ( به قول عادل) کمتر امتیاز گرفتن بازی با P.S.V که مهمترین بازیشونه 6 تا خوردن

Ali_BlueBoy
19-05-2009, 12:58
اقدامي ناگهاني براي جايگزيني آنچلوتي

سرمربيگري ميلان به فان باستن پيشنهاد شد

خبرگزاري فارس: پيشنهاد سرمربيگري تيم آ.ث ميلان ايتاليا به ماركو فان باستن، سرمربي استعفا داده تيم آژاكس آمستردام، سر ميز شام داده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه توتو اسپرت، آدريانو گالياني،‌ نايب رئيس ميلان عنوان كرد، در پايان هفته اخير، فان باستن سفري به ايتاليا كرد و در مراسمي شام با حضور مديران باشگاه، پيشنهاد سرمربيگري را دريافت كرد.
در پي اظهارات اخير كارلو آنچلوتي مبني بر ترك ميلان و حضور در چلسي انگليس،‌ باشگاه ايتاليايي از فان باستن دعوت كرد و خواهان همكاري با وي به عنوان سرمربي شد.
وي عنوان كرد كه مربي جوان هلندي به طور ضمني ابراز تمايل جهت همكاري كرد؛ ولي به طور جزيي درباره شرايط همكاري مذاكراتي انجام نگرفته است.
فان باستن كه پيش از حضور در آژاكس، مسئوليت هدايت تيم ملي هلند را داشت،‌ در دوران جواني سال ها به عنوان بازيكن در ميلان بازي كرد. وي همراه رود گوليت و فرانك ريكارد، ديگر هموطنانش دراين تيم مثلث قدرت درست كرد.

Ali_BlueBoy
19-05-2009, 12:59
البته فان باستن توی تیم ملی هلند بد کار نکرد ...حداقل خوب بازی میکرد....

mohammad_87
19-05-2009, 13:07
انتخاب فان باستن يه ريسكه كه احتمال شكستش بيشتر از پيروزيشه.البته صحبت درباره فان باستن بيشتر بخاطر سابقه حضورش در ميلانه و فكر كنم اگه با رايكارد به توافق نرسن اونوقت باستن بشه گزينه اصلي.در صورتيكه گزينه مهم ديگه اي مدنظر نباشه.

B3HZ@D
19-05-2009, 15:16
میلان به دنبال داریوسرنا

ستاره باشگاه شاختار دونستک اوکراین توجه سران روسونری را به خود جلب کرده و ممکن است فصل آینده او را در سری A ببینیم.

سایت گل:سران باشگاه اینتر به دنبال مهره های تکمیلی برای تقویت تیم خود هستند و این روزها داریو سرنا، ستاره باشگاه اوکراینی توجه آنها را به خود جلب کرده است. این بازیکن کروات که یکی از کلیدی ترین مهره های شاختار دونستک محسوب می شود، نمایش بسیار خوبی در جریان رقابتهای جام یوفا داشت و از جمله کلیدی ترین بازیکنان این تیم برای رسیدن به فینال این رقابتها محسوب می شود.

طبق برنامه ریزی های صورت گرفته سرنا، پس از دیدار مقابل وردربرمن در استانبول، با سران باشگاه روسونری دیدار خواهد کرد. این ستاره 27 ساله می تواند در پست های مختلفی از جمله دفا و یا خط میانی بازی کند و در 52 حضورش با پیراهن تیم ملی کرواسی، 15 گل به ثمر رسانده و در رقابتهای یورو2004، یورو2008 و جام جهانی 2006 نیز حاضر بوده است. این طور به نظر می رسد که سران بایرن مونیخ نیز تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن او دارند.

B3HZ@D
19-05-2009, 15:46
درسته خبر کمی قدیمیه...ولی بعضی ها هنوز دارن توی توهم خرید کاکا سیر می کنن

این خبر برای اون اشخاصه:

پدر کاکا: توافقی با رئال مادرید نکرده‏ایم

: مدیر برنامه‏های " کاکا " توافق برای انتقال این هافبک برزیلی به رئال مادرید را تکذیب کرد.

روز گذشته رسانه‏های مادریدی از توافق بین " کاکا " و " فلورنتینو پرز " رئیس احتمالی رئال مادرید خبر دادند اما " بوسکو لیته " پدر " کاکا " که مدیربرنامه‏های او هم محسوب می‏شود این شایعات را تکذیب کرد.

" بوسکو لیته " به وبسایت رسمی میلان گفت: « هیچ توافقی با رئال مادرید انجام نشده است و اینکه گفته می‏شود کاکا با این باشگاه اسپانیایی قرارداد امضا کرده، دروغ است. »

او افزود: « کاکا بیشتر از هر چیزی تمرکز خود را روی دیدارهای پایانی فصل گذاشته است و قطعاً در میلان می‏ماند. »

منبع:ستانتا اسپورت

B3HZ@D
19-05-2009, 16:43
فان باستن سرمربی میلان شد

فان باستن فصل آینده سرمربی تیم میلان خواهد بود.
به گزارش شبكه خبر به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز ، سیلویو برلوسكونی نخست وزیر ایتالیا و مالك باشگاه میلان در نظر دارد با تغییر سر مربی این تیم بازی های تهاجمی تری را از میلان مشاهده كند.

تیم آث میلان كه اكنون تلاش می كند با كسب مقام دوم رقابت های سری آ ایتالیا به طور مستقیم به جام قهرمانان اروپا صعود كند، منتظر است آنجلوتی به طور رسمی این تیم را ترك كند تا احتمالا ماركو فان باستن هلندی جانشین وی شود.

فان باستن كه در این فصل سرمربی آژاكس آمستردام هلند بود چند روز پیش سفر به میلان داشته است .

كارلو آنجلوتی مربی این فصل آ ث میلان ایتالیا نیز در فصل آینده سرمربی چلسی لندن خواهد بود.

البته من این خبر رو تائید و تکذیب نمی کنم
توی نت دیدم گفتم بذارم که بقیه دوستان هم ببینن

Ali_BlueBoy
19-05-2009, 17:12
در هر حال از اینکه انجلوتی داره میره خوشحالم....حالا اینکه اگه فان باستن بیاد جواب میده یا نه بعدا مشخص میشه....(مثل گواردیلا)

B3HZ@D
19-05-2009, 17:16
کرایوف که فان باستن رو به میلان پیشنهاد داده بود
حتما یه چیزی از فان باستن دیده بوده
فقط بگم که مثل انجلوتی تفکر تدافعی نداره

B3HZ@D
19-05-2009, 17:37
کارلو آنجلوتي فصل آينده سرمربي چلسي مي شود

آنجلوتي فصل آينده سرمربي تيم چلسي مي شود.
به گزارش شبکه تلويزيوني يورونيوز کارلو آنجلوتي مربي اين فصل آ ث ميلان ايتاليا در فصل آينده سرمربي چلسي لندن خواهد بود.
روزنامه ورزشي گازتا دلو اسپورت ايتاليا نيز نوشته است سيلويو برلوسکوني نخست وزير ايتاليا و مالک باشگاه ميلان در نظر دارد با تغيير سرمربي اين تيم ، بازيهاي تهاجمي تري را از ميلان مشاهده کند.
تيم آث ميلان که در حال حاضر تلاش مي کند با کسب مقام دوم رقابتهاي سري آ ايتاليا به طور مستقيم به جام قهرمانان اروپا صعود کند منتظر است آنجلوتي به طور رسمي اين تيم را ترک کند تا احتمالا مارکو فان باستن هلندي جانشين وي شود .
فان باستن که در اين فصل سرمربي آژاکس آمستردام هلند بود چند روز پيش سفري به ميلان داشته است.

B3HZ@D
19-05-2009, 18:12
برلوسکونی: شانس خوبی برای جذب آدبایور داریم

: " سیلویو برلوسکونی " رئیس باشگاه میلان اعلام که در نقل و انتقالات تابستان می‏توانند با " امانوئل آدبایور " مهاجم آرسنال قرارداد امضا کنند.

" آدبایور " از تابستان گذشته مورد توجه سران باشگاه میلان قرار داشت اما او با امضای قراردادی جدید در آرسنال ماند.
شایعاتی در رابطه با جدایی این مهاجم توگویی در پایان فصل و پیوستن به چلسی به گوش می‏رسد، " آرسن ونگر " سرمربی آرسنال نیز هفته گذشته اعلام کرد مشکلی برای فروش بازیکنانش به تیم‏های رقیب ندارد اما " آدبایور " در برنامه‏های او جای دارد.
مهاجم سابق موناکو نیز یک ماه پیش اعلام کرده بود 100% فصل آینده هم در ورزشگاه امارات خواهد ماند اما به نظر می‏رسد میلان برای جذب این مهاجم 25 ساله اصرار زیادی دارد.

" برلوسکونی " یکشنبه شب به یکی از رسانه‏های ایتالیایی گفت: « فرصت خوبی داریم که بتوانیم آدبایور را به خدمت بگیریم. »

همچنین رئیس باشگاه میلان اعلام کرد در مورد آینده " رونالدینیو " در پایان فصل تصمیم‏گیری خواهند کرد.
او گفت: « بعد از اتمام فصل شرایط او را بررسی خواهیم کرد. به نظر من رونالدینیو هنوز سرمایه خوبی برای ماست. »

Jocker
19-05-2009, 18:18
من که از امروز دارم روز شماری می‌کنم برای رفتن آنچلوتی...

فقط خدا کند که حداقل دوم جدول بشیم...

حالا فان باستن بیاد اگر خوب کار نکرد اونم سریع می‌ندازمیش بیرون...

bleu2u4u
19-05-2009, 18:30
نمیدونم از اومدن فان باستن خوشحال باشم یا ناراحت
اخه طرف توی مربیگری اصلا موفق نبوده
رایکارد میرزه به 100 تا فان باستن

B3HZ@D
19-05-2009, 18:48
البته فان باستن توی تیم ملی کارش خیلی خوب بود
دیدین که چه بلایی سر ایتالیا و فراسنه اورد

mohammad_87
19-05-2009, 22:15
روزنامه ورزشي گازتا دلو اسپورت ايتاليا نيز نوشته است سيلويو برلوسکوني نخست وزير ايتاليا و مالک باشگاه ميلان در نظر دارد با تغيير سرمربي اين تيم ، بازيهاي تهاجمي تري را از ميلان مشاهده کند.
مطمئنا خبر خوبي براي ميلاني هاست حداقل بخاطر رفتن آنجلوتي كه اگه دخالت سران باشگاه نبود سيستم 0-5-5 مي چيند!
حالا با اينكه رايكارد گزينه خيلي بهتر و مناسبتري بود اما بايد به باستن اميدوار بود.اوايل به گوارديولا هم زياد كسي دلخوش نبود ولي حالا همه اونو تحسين مي كنن.در كنار اين موارد اميدواريم در نقل و انتقالات بازيكنان هم در شان ميلان عمل بشه و بازيكناي جوان و با استعداد به اين تيم اضافه بشن.

Forza Milan

meragj2
19-05-2009, 22:46
نمیدونم از اومدن فان باستن خوشحال باشم یا ناراحت
اخه طرف توی مربیگری اصلا موفق نبوده
رایکارد میرزه به 100 تا فان باستن

زود قضاوت نکن دوست عزیز.

فن باستن با آژاکس این فصل که 7-8 تا بازیکن فیکس فصل قبلش رو از دست داده بود چهارم شد.:10:

رایکارد هم با بارسلونی نتیجه می گرفت که بهترین های جهان رو داشت.فن باستن وقتی مربی هلند بود آمارش خیلی خوب بود؛ مخصوصا جام ملتها که با بدشانسی حذف شدن.:5:

B3HZ@D
20-05-2009, 00:14
مراسم نامزدی برای پاتو

ستاره 19 ساله برزیلی، در طول دوازده ماه آتی، ازدواج خواهد کرد.

سایت گل: الکساندر پاتو، ستاره میلان فصل فوق العاده ای را پشت سرگذاشته و بدون شک تاثیرگذارترین بازیکن این فصل سری A بوده است. او در طول رقابتهای این فصل 14 گل به ثمررسانده و ازنظر تاکتیک های فردی،برترین بازیکن میلان بوده است.

روسونری با تقبل شکست 1-2 مقابل اودینزه در حقیقت جام قهرمانی را به اینتر هدیه کردند و پاتو چند روز پس از این شکست ، خبر نامزدی اش با استفانی بریتو، بازیگر برزیلی را اعلام کرد و خبر داد که تا یک سال دیگر با او ازدواج خواهد کرد. پیش از این به گوش رسیده بود که این زوج به دلیل سختی های دوری از یکدیگر در آستانه جدایی هستند. البته خبری که این روزها منتشر شده، به این شایعات پایان خواهد داد.

پاتو این خبر را در مقابل والدین دو طرف به نشانه احترام به آنها اعلام نمود.او پس از پاسخ بله والدین استفانی، از او خواستگاری کرد و با بیان این خبر در جمع دوستان و هواداران باشگاه، این موضوع را منشتر نمود. این طور به نظر می رسد که پاتو در 12 ماه آتی ازدواج خواهد کرد و هنوز مشخص نیست که این مراسم ازدواج درکجا صورت خواهد گرفت، زیر نور داغ برزیل و یا در سایه مدونا.

B3HZ@D
20-05-2009, 00:46
ادین جکو در رویای میلان و یوونتوس

ملی‌پوش بوسنیایی دوست دارد در سری A بازی کند.

سایت گل: ادین جکو مهاجم ولفسبورگ که گفته به احتمال زیاد در این تابستان از تیمش جدا خواهد شد به تیم‌های محبوبش اشاره کرده: «می‌دانم که چلسی من را می‌خواهد و با مدیر برنامه‌هایم صحبت کرده، اما بحث درباره بازار خیلی زود است. رویای من حضور در لیگ ایتالیاست، به ویژه در میلان و یوونتوس.» این بازیکن متولد سارایوو فصلی درخشان داشته و 25 بار در بوندس‌لیگا گل زده و تیمش را در راه صدرنشینی کمک کرده.

این بازیکن 23 ساله شرایطی عالی دارد و هفته قبل هم با هت‌تریک مقابل هانوفر به عنوان بازیکن هفته سایت گل برگزیده شد. احتمالا قیمت او 20 میلیون یورو خواهد بود. تاتنهام، بایرن مونیخ و آرسنال هم به دنبال این مهاجم خطرناک هستند.

B3HZ@D
20-05-2009, 13:44
بكهام در خدمت فوتبال جزيره

ديويد بكهام قصد دارد به انگلستان براى به دست آوردن ميزبانى جام جهانى كمك كند. بازيكن حال حاضر ميلان شور و هيجان فوق العاده در جزيره را بهترين دليل براى پذيرش ميزبانى جام جهانى ۲۰۱۸ از سوى انگلستان دانست. ركورددار بازى در تيم ملى انگلستان روز گذشته در ورزشگاه ويمبلى گفت: «شور و هيجان در ليگ برتر به پايان نمى رسد. زمانى كه رخداد بزرگى در جريان است، مردم در تمام انگلستان به هيجان مى آيند. فكر مى كنم كه هيچ كشور ديگرى در دنيا در حال حاضر نتواند در اين مورد با ما رقابت كند.» انگلستان براى به دست آوردن ميزبانى جام جهانى ۲۰۱۸ رقيبان فراوانى دارد. مهد فوتبال كه تاكنون تنها يك بار در سال ۱۹۶۶ ميزبان و قهرمان جام جهانى فوتبال شده است، براى رسيدن به ميزبانى يكى از جام هاى جهانى ۲۰۱۸ و ،۲۰۲۲ ۱۱ رقيب را پيش رو دارد. استراليا، بلژيك و هلند، اندونزى، ژاپن، كره جنوبى، مكزيك، روسيه، اسپانيا و پرتغال در كنار آمريكا كانديداى ميزبانى جام جهانى فوتبال شده اند.

B3HZ@D
20-05-2009, 14:39
سرانجام نستا به تمرینات میلان بازگشت

: به نوشته سایت رسمی میلان، " آلساندرو نستا " مدافع روسونری تمرین‏های خود را با سایر هم‏تیمی‏هایش از سر گرفت.

" نستا " بدلیل مصدومیت حتی یک بازی هم برای میلان در طول این فصل انجام نداد. این مدافع 33 ساله از فوریه سال گذشته مراحل آماده‏سازی بازگشت به میدان را طی می‏کند و سرانجام روز سه‏شنبه نخستین تمرین کامل خود را کنار هم‏تیمی‏هایش انجام داد.

اخیراً رسانه‏های ایتالیایی مدعی شده بودند که " نستا " به‏خاطر مشکل آسیب‏دیدگی‏اش از فوتبال خداحافظی خواهد کرد اما او با رد این شایعات اعلام کرد می‏خواهد هر چه سریعتر به میادین بازگردد.

B3HZ@D
20-05-2009, 16:04
پسر برلوسکونی: توتی را می‌خواستیم

غول‌های میلانی خواهان توتی بودند اما علاقه آنها هرگز باعث پیوستن توتی به این تیم نشد.

سایت گل: احتمال داشت فرانچسکو توتی کاپیتان رم در گذشته به میلان می‌پیوست. این را سیلیوا توفانین، نامزد پیر سیلویو برلوسکونی فاش کرده. توفانین که مجری تلویزین ایتالیا است گفته پیر سیلویو، پسر سیلویو رییس باشگاه میلان همیشه در آرزوی آوردن توتی به سن‌سیرو بوده.

توفانین هم دوست ایلاری بلازی، همسر توتی است. او می‌گوید: «پیر بسیار به توتی احترام می‌گذاشت. او همیشه به من می‌گفت که رویایش خرید توتی بوده.» قرارداد فعلی توتی در سال 2010 به پایان می‌رسد و رم هنوز تلاشی برای تمدید آن صورت نداده. در هر حال گزارش‌ها حاکی از آن است که این ملی‌پوش سابق ایتالیا در باشگاه خود خواهد ماند. توتی در تمام دوران بازی خود در رم حضور داشت. او 16 سال پیش اولین بازی خود را با پیراهن رم انجام داد و بعید است میلان بتواند او را بخرد، چرا که توتی همواره گفته رم را ترک نخواهد کرد.

Ali_BlueBoy
20-05-2009, 16:21
پسر برلوسکونی: توتی را می‌خواستیم

غول‌های میلانی خواهان توتی بودند اما علاقه آنها هرگز باعث پیوستن توتی به این تیم نشد.

سایت گل: احتمال داشت فرانچسکو توتی کاپیتان رم در گذشته به میلان می‌پیوست. این را سیلیوا توفانین، نامزد پیر سیلویو برلوسکونی فاش کرده. توفانین که مجری تلویزین ایتالیا است گفته پیر سیلویو، پسر سیلویو رییس باشگاه میلان همیشه در آرزوی آوردن توتی به سن‌سیرو بوده.

توفانین هم دوست ایلاری بلازی، همسر توتی است. او می‌گوید: «پیر بسیار به توتی احترام می‌گذاشت. او همیشه به من می‌گفت که رویایش خرید توتی بوده.» قرارداد فعلی توتی در سال 2010 به پایان می‌رسد و رم هنوز تلاشی برای تمدید آن صورت نداده. در هر حال گزارش‌ها حاکی از آن است که این ملی‌پوش سابق ایتالیا در باشگاه خود خواهد ماند. توتی در تمام دوران بازی خود در رم حضور داشت. او 16 سال پیش اولین بازی خود را با پیراهن رم انجام داد و بعید است میلان بتواند او را بخرد، چرا که توتی همواره گفته رم را ترک نخواهد کرد.

اگه توتی هم بیاد (که نمیاد) رسما تیم تبدیل میشه به خونه سالمندان...: دی

B3HZ@D
20-05-2009, 19:52
نه بابا...
اون رو قبلا می خواستن...موقعی که جوان بود

meragj2
20-05-2009, 21:16
سرانجام نستا به تمرینات میلان بازگشت

: به نوشته سایت رسمی میلان، " آلساندرو نستا " مدافع روسونری تمرین‏های خود را با سایر هم‏تیمی‏هایش از سر گرفت.

" نستا " بدلیل مصدومیت حتی یک بازی هم برای میلان در طول این فصل انجام نداد. این مدافع 33 ساله از فوریه سال گذشته مراحل آماده‏سازی بازگشت به میدان را طی می‏کند و سرانجام روز سه‏شنبه نخستین تمرین کامل خود را کنار هم‏تیمی‏هایش انجام داد.

اخیراً رسانه‏های ایتالیایی مدعی شده بودند که " نستا " به‏خاطر مشکل آسیب‏دیدگی‏اش از فوتبال خداحافظی خواهد کرد اما او با رد این شایعات اعلام کرد می‏خواهد هر چه سریعتر به میادین بازگردد.

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟:13::13::40::40:

meragj2
20-05-2009, 21:24
فان باستن و فاصله از فوتبال

دیوید اندت اعلام کرده که مارکو فان باستن تصمیم دارد تا برای مدتی از دنیای فوتبال فاصله بگیرد.

مارکو فان باستن اسطوره فوتبال میلان هفته گذشته برای شرکت در تورنمنت گلف راهی ایتالیا شد و همین موضوع سبب گردید تا شایعات متعددی در مورد مذاکره او با سران روسونری، پس از جدایی او از آژاکس شدت بگیرد. در این میان دیوید اندت یکی از مسئولان باشگاه آژاکس در صحبتهایی خاطر نشان کرده که فان باستن می خواهد مدتی از فوتبال دور باشد. او در این رابطه گفته:« من فکر می کنم که فان باستن می خواهد برای مدتی هم که شده از فوتبال فاصله بگیرد.ولی هیچ کس نمی داند که در زندگی و دراین دنیا چه اتفاقاتی رخ می دهد. فان باستن می خواهدبرای چند ماه و حتی یک سال از فوتبال فاصله بگیرد ولی ممکن است اگر تحت فشار قرار گیرد، نظرش را عوض کند.من فکر نمی کنم چنین اتفاقی رخ دهد ولی من مدتهاست که در دنیای فوتبالم و می دانم که برخی مسائل ممکن است تغییر کند.»
به نقل از اندت، فان باستن برای شرکت در تورنمنت گلف به ایتالیا رفته و این سفر ربطی به حضور او برروی نیمکت مربی گری میلان ندارد. او ادامه داد:« فان باستن برای بازی گلف و دیدار با برخی از دوستان قدیمی اش به میلان رفته و سفر او ربطی به مسائل فوتبال ندارد. من نمی دانم که او با دوستانش در مورد چه مسائلی صحبت کرده ولی او به دنبال استراحت است. نمی دانم که آیا مارکو تمایل دارد تا فصل بعد مربی گری میلان را عهده دار شود یا خیر ولی باید بگویم که او اعتقاد زیادی به روسونری دارد.»فان باستن در طول شش فصل حضورش در ترکیب روسونری، موفق شد تا با این تیم در دو رقابت اروپایی به قهرمانی برسد و کسب سه اسکودتو و سه توپ طلا را نیز تجربه کند.

meragj2
20-05-2009, 21:26
ساچی: آنجلوتی باید مثل فرگوسن ماندگار شود سرمربی اسبق تیم ملی ایتالیا گفت: ‌باشگاه میلان باید كارلو آنجلوتی را حفظ كند.آریگو ساچی عنوان كرد: تصور می كنم برای رسیدن به پیشرفت و موقعیت های بهتر در فوتبال، میلان باید در فكر حفظ آنجلوتی باشد. از دست دادن او به سود میلان نخواهد بود. مربی پیشین میلان افزود: باشگاه بزرگی همچون منچستریونایتد اگر در عرصه فوتبال داخلی و بین المللی موفق بوده، ‌یك دلیل عمده اش به سبب حفظ كادر فنی و ادامه حضور شخصی همچون سرآلكس فرگوسن است. این مربی ادامه داد: موارد دیگری هم در این زمینه است؛ نظیر مدت حضور طولانی آرسن ونگر در آرسنال كه بیش از یك دهه بوده است. ساچی تصریح كرد: آنچلوتی است مدت هاست در میلان كار می كند و با تمام رموز كار موثر و موفق در این تیم بزرگ آشناست. میلان به این خاطر او را باید حفظ كند تا راه برای دستیابی به موفقیت های بعدی هموار شود. این مربی پرآوازه ایتالیایی در حالی چنین اظهاراتی را ب زبان آورده كه آنجلوتی پس از تغییر موضع رئیس باشگاه میلان علیه او، در تصمیم قبلی خود مبنی برادامه حضور در میلان،‌ تجدید نظر كرده و تمایل خود را برای ترك آن و حضور احتمالی در تیم انگلیسی چلسی بیان كرده است.

M . Sayid
21-05-2009, 09:14
ایبسیویچ که از زکو خیلی بهتره اگه مصدمیتش برطرف بشه یه ماشین گلزنی تمام عیاره تو 17 بازی 18 گل زد هیچ مهاجمی نمیتونه تا 17 هفته آمار گلهاش از بازیاش بیشتر باشه

Jocker
21-05-2009, 10:49
بازی بعدی میلان با رم هست تو ورزشگاه خودمون...

آنچلوتی هست یا انداختنش بیرون؟

B3HZ@D
21-05-2009, 14:19
باید فصل به اتمام برسه تا در موردش تصمیم بگیرن
ولی اگه رایکارد بیاد خیلی خوب میشه

B3HZ@D
21-05-2009, 14:44
رونالدينيو تكذيب كرد

مهاجم برزيلى ميلان قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارد. در حالى كه چندى پيش كارلو آنچلوتى، سرمربى ميلان اعلام كرد در صورت دريافت پيشنهاد مناسب براى فروش رونالدينيو سران ميلان به بررسى آن خواهند پرداخت، برادر رونالدينيو و مدير برنامه هاى اين بازيكن برزيلى از احتمال پيوستن وى به منچسترسيتى خبر داد. با اين حال، رونالدينيو با اعتراف به اين كه از وضعيت كنونى خود راضى نيست، تأكيد كرد كه قصد جدايى از ميلان را ندارد. رونالدينيو در گفت وگو با لاريپابليكا اظهار داشت: «قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارم. من از حضورم در ميلان خوشحال هستم اگرچه آرزو داشتم كه بتوانم بيشتر براى اين تيم به ميدان بروم.» وى افزود: «در ميلان رابطه خوبى با اعضاى تيم مديران فنى و هواداران دارم. قصد ندارم به پيراهن تيم ديگرى فكر كنم.» رونالدينيو خاطرنشان كرد: «درست است كه دوست داشتم با ميلان قهرمان سرى A شوم از بابت نرسيدن به اين هدف متأسفم اما قول مى دهم كه سال آينده قهرمانى در اسكودتو و ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كنيم.»

B3HZ@D
21-05-2009, 19:48
کاکا: از میلان خارج نمی‏شوم

: " کاکا " ستاره برزیلی میلان بار دیگر اعلام کرد ورزشگاه سن‏سیرو را ترک نخواهد کرد.

گزارشات اخیر نشان می‏دهد اگر " فلورنتینو پرز " بار دیگر کنترل باشگاه رئال مادرید را در دست بگیرد، برای آوردن " کاکا " به سانتیاگو برنابئو دست به هر کاری می‏زند. بحث در مورد آینده " کاکا " یک موضوع دائمی است که هیچ‏گاه به پایان نمی‏رسد و حتی باشگاه‏های منچستر یونایتد و منچستر سیتی هم با این ستاره برزیلی مذاکراتی انجام داده‏اند.

او به وبسایت رسمی باشگاه گفت: « من به همه گفته‏ام که اینجا را ترک نخواهم کرد. من از میلان خارج نخواهم شد. »

B3HZ@D
21-05-2009, 20:42
گتوزو: مالدینی گلادیاتور است

هافبک میلان از کاپیتان تیم تقدیر کرده.

سایت گل: پائولو مالدینی قرار است در پایان فصل بازنشسته شود. جنارو گتوزو هافبک میلان در آستانه آخرین دیدار مالدینی در سن‌سیرو از او ستایش کرده: «این بازی تقدیم به پایان دوران فوق‌العاده بازی پائولو خواهد شد. اعتقاد دارم لفظ درست برای قهرمانی مانند او «گلادیاتور» است.

او بازوبند کاپیتانی را می‌بست و تمام تلاش خود را در زمین انجام می‌داد. او نمونه‌ای بزرگ است، حتی خارج از زمین. از نظر شخصی او بسیار به من کمک کرده. یکشنبه تجربه‌ای بزرگ برای پایان بازی اوست. من و هم‌تیمی‌ها همیشه به یاد او خواهیم بود.»

این بازیکن سابق رنجرز همچنین درباره آینده کاکا و کارلو آنچلوتی هم صحبت کرده است: «مطمئنم کاکا می‌ماند.» اما او از ادامه حضور آنچلوتی چندان مطمئن نیست: «تیم پشت اوست، او سال‌ها مربی ما بوده و رابطه‌ ویژه‌ای با همه برقرار کرده. این مربی و باشگاه باید بر سر موضوعات مشخصی به توافق برسند و امیدواریم باشگاه او را نگاه دارد.» گتوزو که مدت‌ها مصدوم بود سرانجام این هفته به رقابت‌های سری A برمی‌گردد.

M . Sayid
21-05-2009, 21:19
کاکا: از میلان خارج نمی‏شوم

: " کاکا " ستاره برزیلی میلان بار دیگر اعلام کرد ورزشگاه سن‏سیرو را ترک نخواهد کرد.

گزارشات اخیر نشان می‏دهد اگر " فلورنتینو پرز " بار دیگر کنترل باشگاه رئال مادرید را در دست بگیرد، برای آوردن " کاکا " به سانتیاگو برنابئو دست به هر کاری می‏زند. بحث در مورد آینده " کاکا " یک موضوع دائمی است که هیچ‏گاه به پایان نمی‏رسد و حتی باشگاه‏های منچستر یونایتد و منچستر سیتی هم با این ستاره برزیلی مذاکراتی انجام داده‏اند.

او به وبسایت رسمی باشگاه گفت: « من به همه گفته‏ام که اینجا را ترک نخواهم کرد. من از میلان خارج نخواهم شد. »

اینم عینهو جباری داره ناز می کنه

meragj2
21-05-2009, 21:51
اینم عینهو جباری داره ناز می کنه

لطفا کاکا رو با اون <جوون> مقایسه نکنین.:27::20:

Mokafating
22-05-2009, 00:37
رونالدينيو تكذيب كرد

مهاجم برزيلى ميلان قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارد. در حالى كه چندى پيش كارلو آنچلوتى، سرمربى ميلان اعلام كرد در صورت دريافت پيشنهاد مناسب براى فروش رونالدينيو سران ميلان به بررسى آن خواهند پرداخت، برادر رونالدينيو و مدير برنامه هاى اين بازيكن برزيلى از احتمال پيوستن وى به منچسترسيتى خبر داد. با اين حال، رونالدينيو با اعتراف به اين كه از وضعيت كنونى خود راضى نيست، تأكيد كرد كه قصد جدايى از ميلان را ندارد. رونالدينيو در گفت وگو با لاريپابليكا اظهار داشت: «قصد پيوستن به منچسترسيتى را ندارم. من از حضورم در ميلان خوشحال هستم اگرچه آرزو داشتم كه بتوانم بيشتر براى اين تيم به ميدان بروم.» وى افزود: «در ميلان رابطه خوبى با اعضاى تيم مديران فنى و هواداران دارم. قصد ندارم به پيراهن تيم ديگرى فكر كنم.» رونالدينيو خاطرنشان كرد: «درست است كه دوست داشتم با ميلان قهرمان سرى A شوم از بابت نرسيدن به اين هدف متأسفم اما قول مى دهم كه سال آينده قهرمانى در اسكودتو و ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كنيم.»

به نظر من رونالدینهو باید بره چون اگه بمونه به سرنوشت ریوالدو و رونالدو دچار میشه :18:

B3HZ@D
22-05-2009, 03:25
رونالدینیو باید تلاشش رو بیشتر کنه
البته انجلوتی هم مقصره...خیلی با اون سیدورف مزخرف حال می کنه و بهش بازی میده

B3HZ@D
22-05-2009, 03:36
آینده گورکوف وابسته به مربی میلان

سرنوشت مرد فرانسوی فصل بعد و بعد از این روشن خواهد شد که مشخص شود مربی روسونری چه کسی خواهد بود، آنچلوتی یا فرد دیگری.

سایت گل: نمایش یوان گورکوف بوردو را در آستانه قهرمانی لیگ یک فرانسه قرار داده ولی آینده او در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. این ملی‌پوش فرانسوی در دو سال حضور در میلان نمایش ضعیفی داشت و به بوردو قرض داده شد تا تجربه کسب کند.

اما او در بوردو بسیار درخشیده ولی با این حال کارلو آنچلوتی هنوز به او باور ندارد. گورکوف گفته بود دوست دارد به سری A بازگردد ولی نمی‌خواهد در آستانه جام جهانی نیمکت‌نشین باشد. مارکو فان‌باستن، مربی احتمالی آینده میلان از ستایندگان این بازیکن 22 ساله است ولی در حال حاضر مشخص نیست که آیا او روی نیمکت میلان خواهد نشست یا نه.

بنابراین گورکوف زمانی به میلان بازمی‌گردد که مطمئن شود نقشی مهم در ترکیب تیم خواهد داشت. این باعث مشکل برای بوردو شده است. آنها باید تصمیم بگیرند که آیا برای خرید گورکوف 15 میلیون یورو پرداخت خواهند کرد یا نه. باشگاه فرانسوی گفته تصمیم نهایی به عهده خود بازیکن خواهد بود.

bleu2u4u
22-05-2009, 05:03
بالاخره اون خبر فان باستن راست بود یا دروغ؟

RONN!E
22-05-2009, 10:30
البته انجلوتی هم مقصره...خیلی با اون سیدورف مزخرف حال می کنه و بهش بازی میده
رفیق میلانی حواست باشه ها :19: مزخرف هــا :18:!!! بهتره یه مروری به گذشته هم بندازی .رونالدینیو افت کرده رو نیمکته ، همین ...

B3HZ@D
22-05-2009, 12:44
رفیق میلانی حواست باشه ها مزخرف هــا !!! بهتره یه مروری به گذشته هم بندازی .رونالدینیو افت کرده رو نیمکته ، همین ...

می دونم دوست عزیز
من هم کشته مرده رونالدینیو نیستم...نظر من بیشتر روی گروکوف یا بازکنان جوان میلانه
سیدورف دیگه پیر شده...کلا سرعت بازی رو میگیره
از توجه شما هم ممنونم...اگه ناراحت شدید من شرمنده ام

bleu2u4u
22-05-2009, 13:58
سیدورف به نظر من تا پارسال هم خوب بود ولی امسال رو به لطف صدا و سیما زیاد بازیهای میلان رو خیلی ندیدم
ولی توی اون چند تایی که دیدم بازی انچنان افتضاحی از خودش نشون نداد
مثل خیلی های دیگه متوسط بود

M . Sayid
22-05-2009, 15:07
این تیم به یه روح تازه احتیاج داره بازیکنا اصلا تو زمین انگیزه ندارن یه مربی باید بیاد این روح تازه رو به تیم تزریق کنه....
فکر کنم مربی جوون خیلی بدرد تیم می خوره.

B3HZ@D
22-05-2009, 16:01
بازیکنان دعوت شده به تیم ملی برزیل:

The full list :

Goalkeepers : J.Cesar (Inter Milan), H.Gomes (Tottenham Hotspur), Vitor (Gremio).

Defenders : Maicon (Inter Milan), Lucio (Bayern Munich), Juan (AS Roma), Kleber (Internacional Porto Alegre), D.Alves (Barcelona), Alex (Chelsea), Luisao (Benfica), A.Santos (Corinthians).

Midfielders : Kaka (AC Milan), G.Silva (Panathinaikos), F.Melo (Fiorentina), Elano (Manchester City), Josue' (Wolfsburg), J.Baptista (AS Roma), Anderson (Manchester United), Ramires (Cruzeiro).

Forwards : L.Fabiano (FC Seville), Robinho (Manchester City), Pato (AC Milan), Nilmar (Internacional Porto Alegre).

بازیکنانی که دعوت نشدند:

Notes: Reserve goalkeeper Alexandre Doni (AS Roma) is missing due to injury. Midfielder Hernanes (Sao Paulo), attacking midfielder Ronaldinho (AC Milan) and striker Adriano (Flamengo) .

B3HZ@D
22-05-2009, 16:47
این هم لباس جدید میلان برای فصل 2009 -2010 :

البته ممکنه که اسپانسر عوض بشه

B3HZ@D
22-05-2009, 17:11
کاکا نگران سرمربی آینده میلان

ستاره برزیلی میلان در مورد اتفاقات اخیر در مورد هدایت این تیم می گوید.

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان در آستانه پیوشتن به چلسی قراردارد و کاکا ستاره برزیلی روسونری در مورد گزینه های مربیگری این تیم بعد از رفتن احتمالی آنچلوتی می گوید :"لئوناردو یکی از گزینه ها است که به نظر من تجربه کافی را ندارد، البته کسانی مثل پپ گواردیولا هم هستند که با وجود تجربه کم بارسلونا را به فینال لیگ قهرمانان امسال رسانده است.مارکو فان باستن هم یکی دیگر از گزینه است، خوشحال میوشد زیر نظر مربی کار کنم که یکی از اسطوره های تاریخ باشگاه بوده است.مائورو تاسوتی هم هست.او سال ها در کنار ما بود و انگیزه فوق العاده ای برای پیروزی دارد."

با این حال کاکا ترجیح می دهد آنچلوتی در سمتش باقی بماند و این تیم را ترک نکند."آنچلوتی بهترین مربی است که ما می توانیم داشته باشیم چرا که هیچ کس به اندازه او روی بازیکنان شناخت ندارد.وابستگی زیادی به آنچلوتی دارم اما این بدین معنی نیست که اگر او میلان را ترک کرد من هم این کار را خواهم کرد.من تا سال 2013 با میلان قرارداد دارم."

B3HZ@D
22-05-2009, 17:25
پیش‌بینی‌های مورینیو درباره مربیان

به نظر می‌رسد آقای خاص علاوه بر توانایی‌های دیگرش قدرت پیش‌گویی هم دارد.

سایت گل: ژوزه مورینیو امروز بار دیگر حرف‌هایی جنجالی زد و درباره سایر مربیان اظهار نظر کرد. کلودیو رانیری مربی سابق یوونتوس از این تیم اخراج شد و مرد پرتغالی مطمئن است که چیرو فرارا در یووه خواهد ماند. در عین حال کارلو آنچلوتی احتمالا از میلان جدا خواهد شد. بسیاری می‌گویند او جای گاس هیدینک را در چلسی خواهد گرفت، تیمی که زمانی با مورینیو خوب نتیجه می‌گرفت.

مورینیو گفته همچنین آنچلوتی جایش را به مارکو فان‌باستن اسطوره میلان خواهد داد، مردی که طرفداران بسیاری در میان هواداران روسونری دار دو اخیرا از آژاکس جدا شده. مورینیو می‌گوید: «یووه؟ فرارا در این تیم خواهد ماند. کارلو آنچلوتی به چلسی خواهد رفت و مارکو فان‌باستن جایش را در میلان می‌گیرد.»

B3HZ@D
22-05-2009, 19:16
آنچلوتی سیدورف را می برد

اسطوره ایتالیایی برزیلی دنیای فوتبال معتقد است که در صورتی که آنچلوتی از میلان جدا شود و به چلسی بپیوندد، سیدورف را همراه با خود به انگلیس خواهد برد.

سایت گل: آلتافینی معتقد است که در صورتی که آنچلوتی به چلسی برود، کلارنس سیدورف نیز در تابستان امسال از روسونری جدا شده و به چلسی خواهد پیوست. این در حالی است که آینده آنچلوتی در سن سیرو هنوز در پس پرده ای از ابهام است و آدریانو گالیانی،نایب رئیس بارسا اعلام کرده که آنچلوتی می بایست برنامه هایش برای فصل بعدی رقابتها را تا دوشنبه ارائه دهد.

در این میان مدتهاست که شایعاتی در مورد پیوستن او به چلسی به گوش می رسد ولی سران هیچ یک از این دو باشگاه،این خبر را به صورت رسمی اعلام نکرده اند. در حال حاضر آینده کارلتو نامعلوم است و آلتافینی که سالهای موفق زیادی را در میلان سپری کرده ، در این رابطه گفته:«اگر آنچلوتی به چلسی برود، دست کم یکی از بازیکنانش را با خود خواهد برد که به نظر من این یک بازیکن، قطعا سیدورف خواهد بود، چرا که او بازیکن بسیار محبوبی است و خود آنچلوتی نیز او را بسیار دوست دارد.به علاوه اگر مارکو فان باستن در میلان روی کار بیاید، سیدورف رابطه خوبی با او نخواهد داشت و این هم فاکتور دیگری برای جدایی سیدورف از این تیم خواهد بود.»

این در حالی است که یک سال از قراردادکنونی آنچلوتی با میلان باقی مانده ولی به نظر می رسد که او در آستانه پیوستن به چلسی قرار دارد.

B3HZ@D
22-05-2009, 20:09
جیلاردینو: میلان و یووه را می‌ترسانیم

جیلا امیدوار است فیورنتینا دو بازی انتهایی فصل را هم ببرد تا به شکل مستقیم به لیگ قهرمانان برسد.

سایت گل: فیورتنینا تنها یک امتیاز با یوونتوس، تیم سوم جدول فاصله دارد و آلبرتو جیلاردینو مهاجم آنها بر این باور است که می‌توانند فرم خوب خود را ادامه داده و از دو دیدار باقی مانده نهایت امتیازات را بگیرند: «لذت بسیاری دارد دو بازی آینده را ببریم و میلان و یوونتوس را بترسانیم. فصلی عالی داشته‌ایم و بسیار خوشحالیم. قطعا انتظار چنین پایان درخشانی را نداشتیم. شش امتیاز از دو دیدار می‌خواهیم و بعد خواهیم دید در کجای جدول ایستاده‌ایم.»

فیورنتینا چهار بازی پی در پی است که پیروز می شود. آنها این هفته در خانه لچه بازی دارند و جیلاردینو امیدوار است بیستمین گل فصل خود را بزند: «آقای گل شدن کار آسانی نیست، ولی حداقل به 20 گل می‌رسم. این رویای من از ابتدای فصل بوده. بازی بسیار مهمی در خانه لچه داریم. این که میلان و یووه از ما می‌ترسند انگیزه فراوانی به ما می‌بخشد.»

B3HZ@D
23-05-2009, 14:04
اخبار كوتاه از فوتبال ايتاليا

«ديارا» به سفارش كاناوارو در يووه
روزنامه كوريره دلواسپورت نوشت فابيوكاناوارو پس از پيوستن به يوونتوس محمد ديارا همتيمى سابقش در رئال مادريد را به السيو سكو، پيشنهاد كرده و تأكيد نموده كه اين بازيكن مى تواند خريد خوبى براى بانوى پير باشد. به نوشته اين روزنامه كاناوارو معتقد است كه ديارا براى حضور در فوتبال ايتاليا زاده شده و مى تواند در كنار محمد سيسوكو، ديگر ستاره اهل مالى يووه، خوش بدرخشد. محمد ديارا در سال ۲۰۰۶ با ۲۶ ميليون يورو از المپيك ---- به رئال مادريد پيوسته اما اين امكان وجود دارد كه سران برنابئو، به خاطر درخشش لاسانا ديارا حاضر شوند ستاره ۲۸ ساله خود را به نصف قيمت به فروش برسانند. حال بايد منتظر ماند و ديد كه آيا سكو و سران يووه به توصيه كاناوارو گوش خواهند كرد يا نه؟
كاسانو: به ليپى احترام مى گذارم
در حالى كه تنها چند هفته به بازى دوستانه با ايرلند شمالى و رقابت هاى جام كنفدراسيون ها كه ايتاليا براى اولين بار به عنوان قهرمان جام جهانى در آن شركت خواهد كرد باقى مانده، آنتونيو كاسانو ستاره سامپدوريا همچنان اميدوار است كه به تيم ملى دعوت شود. او كه بعد از يورو ۲۰۰۸ تاكنون به تيم ملى دعوت نشده در گفت وگو با كانال اسكاى گفت: دوست دارم با ايتاليا در جام كنفدراسيون ها حضور داشته باشم، حتى اگر به عنوان بازيكن بيست و سوم، در پست دفاع راست. من به ليپى احترام مى گذارم و تاكنون هيچ مشكلى با او نداشته ام. اگر او تا به حال من را به تيم ملى دعوت نكرده من هم مصاحبه اى عليه او انجام نداده ام. اگر هم بخواهم با او حرفى بزنم به خودش مى گويم.
انتظار «فرارا» از بازيكنان يوونتوس
چيرو فرارا مربى جديد يوونتوس كه براى ۲ بازى جانشين كلوديو رانيه رى شده است، قصد دارد تيمش را قبل از بازى با سيه نا شارژ روحى كند. او كه بشدت نگران خط دفاعى تيمش است به بازيكنانش تأكيد مى كرد كه در بازى يكشنبه همگى بايد خشمگين باشند. در هر حال در نخستين جلسه تمرينى يووه با مربى تازه خود بازيكنان با چهره هايى بشاش و با روحيه اى بالا در وينوو حاضر شدند تا ۲ هفته پايانى را با پيروزى به پايان برسانند. شايد از اين طريق بتوانند شادى را به تيفوسى هايى كه ۲ ماه از ابراز خوشحالى دور بودند هديه نمايند. گزارشات از جلسات تمرينى يووه حاكى از تمريناتى مؤثرتر و انگيزه بالاى بازيكنان است كه گفته مى شود يوونتوسى ها در طول فصل چنين حركاتى و فضايى را تجربه نكرده بودند!
كاكا: قصد ترك ميلان را ندارم
ريكارد كاكا، ستاره برزيلى ميلان با وجود تمام شايعاتى كه منتشر مى شود، تصميم ندارد تا تيم باشگاهى اش را در تابستان ترك كند. اين روزها مطبوعات اسپانيايى و ايتاليايى از انتقال كاكا به رئال مادريد صحبت مى كنند و او را يكى از وعده هاى تبليغاتى فلورنتينو پرز نام مى برند اما سران باشگاه روسونرى و مدير برنامه هاى كاكا، اين اخبار را شايعه مى نامند. وى درگفت وگو با كانال ميلان گفت: من به همه گفته ام كه قصد ترك ميلان را ندارم و از اين تيم جدا نخواهم شد. به آنچه كه با اين تيم به دست آورده ام ايمان دارم و نمى خواهم با رفتنم خاطره بدى از خود به جا بگذارم. تا وقتى باشگاه و هواداران بخواهند من مى مانم. كاكا با اشاره به آنچلوتى مى گويد: او هنوز بهترين ايده براى مربيگرى ميلان است به طور حتم اگر او اينجا بماند براى ما بهتر است.
كاناوارو: خيانتكار نيستم
فابيو كاناوارو به طرفداران يوونتوس اطمينان داد به اين تيم بازگشته تا آنها را در راه رسيدن به چند عنوان بزرگ در ايتاليا و اروپا كمك كند. مدافع رئال مادريد كه قراردادى يك ساله با بانوى پير به امضا رسانده مى گويد: مطمئن باشد كه فصل بعد يوونتوس متفاوتى را خواهيد ديد. بايد سخت كار و تمرين كنيم و من از اين نمى ترسم و تمام تلاش خود را انجام خواهم داد. هدف من پيروزى است و مهم ترين چيز اين است كه پيروز شويم. تعدادى از تيفوسى ها نگرانى هاى خود را با نشان دادن پلاكاردهاى ضد كاناوارو نشان داده اند. كانا مى گويد: من با مبلغ ۸ تا ۱۰ ميليون يورو به رئال رفتم و آنها حالا بدون پرداخت پول من را به خدمت گرفته اند. اگر براى پول رفته بودم حالا با دريافت پول كمتر باز نمى گشتم.
گتوسو از مالدينى تمجيد كرد
ايوان گنارو گتوسو هافبك پرقدرت ميلان در آستانه آخرين ديدار مالدينى در سن سيرو كه فردا در مقابل رم خواهد بود به ستايش از كاپيتان روسونرى پرداخت. وى گفت: اين بازى را تقديم به پايان دوران فوق العاده فوتبال پائولو خواهيم كرد. اعتقاد دارم لقب قابل ستايش براى ستاره اى مثل او گلادياتور است. او بازوبند كاپيتانى را مى بست و تمام تلاش خود را در زمين انجام مى داد. پائولو نمونه اى غير قابل تكرار است، حتى خارج از زمين. از نظر شخصى او بسيار به من كمك كرده. فردا تجربه اى بزرگ براى پايان بازى اوست و من به همراه ساير بازيكنان هميشه به ياد او خواهيم بود. آينده آنچلوتى؟ او سال ها مربى ما بوده و رابطه خيلى خوبى با همه بازيكنان برقرار كرده و اميدواريم باشگاه او را نگاه دارد.
كارسما در ليست زنيت
ريكاردو كارسما مى تواند فوتبالش را از فصل آينده در روسيه دنبال كند. باشگاه زنيت سنت پترزبورگ روسيه خواستار به خدمت گرفتن اين بازيكن پرتغالى به جاى دنى، بازيكن آسيب ديده اش است. كارسما در فصل جارى روزهاى خوبى را سپرى نكرده است، تابستان پيش اينتر اين ملى پوش پرتغالى را به خدمت گرفت تا او را پس از ۱۳ بازى كه هيچ يك كامل و ۹۰ دقيقه اى نبود ، و ۶ ماه به چلسى لندن قرض بدهد. او در جمع آبى هاى لندن هم خوشحال نبود، انجام ۴ بازى و سپس تبعيد به سكوى ورزشگاه ها سرنوشت او در رقابت هاى فصل جارى ليگ برتر بود. اين بازيكن ۲۵ ساله اكنون به نوشته روزنامه روسيه اى اسپورت اكسپرس مى تواند آينده اش را در زنيت سنت پترزبورگ قهرمان جام يوفا جست و جو كند، زنيت علاقه فراوانى براى به خدمت گرفتن او در تابستان آتى دارد. سران تيم روس بر اين باور هستند كه كارسما مى تواند جاى خالى دنى را پر كند، دنى به دليل آسيب ديدگى براى مدتى طولانى نمى تواند به ميدان برود.
پرتزيوسى مخالف رفتن گاسپرينى
انريكو پرتزيوسى رئيس باشگاه جنوا اعلام كرد جان پيرو گاسپرينى اين تيم را هرگز ترك نخواهد كرد. در حالى كه روزنامه هاى ايتاليايى از احتمال رفتن اين مربى در پايان فصل خبر مى دهند، پرتزيوسى مى گويد: گاسپرينى هرگز نمى خواهد جنوا را ترك كند و ما هم به هيچ عنوان نمى خواهيم او را از دست دهيم. شايعات اخير به اين دليل افزايش يافت كه هيچ كدام از باشگاه هايى كه شايعه در مورد آنها منتشر شده بود آن را تكذيب نكردند. همكارى بين من و گاسپرينى فوق العاده است و او بهترين مربى است كه من تا به حال با آن كار كرده ام. او علاوه بر توانايى هاى زيادى كه دارد در كارش بسيار رو راست است و توانايى دست يافتن به موفقيت هاى بزرگ به همراه باشگاه را دارد.

B3HZ@D
23-05-2009, 16:01
پائولو بزرگ آماده خداحافظى

پائولو مالدينى فردا آخرين ديدار خود را با پيراهن ميلان مقابل هواداران اين تيم در ورزشگاه سن سيرو به انجام مى رساند. مدافع ۴۰ ساله تيم ميلان پس از دوره اى ۲۴ ساله كه توأم با كسب ۵ عنوان قهرمانى ليگ قهرمانان اروپا و ۷ قهرمانى رقابت هاى سرىA است، به كار خود در اين تيم پايان مى دهد. مالدينى دراين خصوص به «اسپورتس ايلوستريد» گفت: بسيار خوشحالم كه زندگى فوتبالى خود را در ميلان پشت سر گذاشته ام. در اينجا همه چيز در نهايت كمال بوده است. هر كارى كه در انديشه انجام آن بوده ام را اينجا به انجام رسانده ام. وى در پاسخ به اين سؤال كه آيا بدنش به او مى گويد از فوتبال خداحافظى كند، گفت: به لحاظ بدنى نسبت به ۳ فصل گذشته در شرايط بهترى قرار دارم. ۲ عمل جراحى بر روى زانويم انجام داده ام و كاملا وضعيت خوبى دارم اما مى خواهم بروم. من فوتبال در سرىA را از سن ۱۶ سالگى آغاز كردم و در ۴۰ سالگى به آن پايان خواهم داد. تيم ميلان فردا ميزبان تيم رم است.

B3HZ@D
23-05-2009, 19:12
برلوسكوني به شایعات حضور فان باستن به جای آنچلوتی دامن زد: فان باستن همانند پسر من است
سيلويو برلوسكوني، رييس باشگاه ميلان در گفت‌وگويي از حضور احتمالي امانوئل آدبايور و ماركو فان باستن در تيمش خبر داد.
در حالي كه هنوز فصل جاري رقابت‌هاي سري A به پايان نرسيده است، نخستين شايعه‌ها پيرامون كادر فصل بعد روسونري به گوش مي‌رسد.

نخست‌وزير ايتاليا براي فصل آتي قصد دارد دو مهاجم را به خدمت بگيرد. برلوسكوني در گفت‌وگو با روزنامه انگليسي ميرر درباره امانوئل آدبايور، مهاجم كنوني آرسنال و همچنين ماركو فان باستن، مهاجم سال‌هاي دور ميلان صحبت كرد.

او درباره مهاجم 25 ساله توپچي‌هاي لندن گفت: «شانس به خدمت گرفتن آدبايور بالاست.»

آدبايور تابستان گذشته هم تا آستانه امضا قرارداد با ميلاني‌ها پيش رفت ولي در نهايت با تمديد قراردادش در لندن ماندگار شد. اكنون ميلاني‌ها تلاش دوبا‌ره‌اي را براي مهاجم تيم ملي توگو به سري A آغاز كرده‌اند.

جدايي كارلو آنجلوتي از ميلان و رفتن او به چلسي خبر ديگري است كه از روسونري شنيده مي‌شود. برلوسكوني درباره‌ي او نيز گفت: «كارلو جزيي از خانواده ماست. اما، او اگر دوست ندارد بماند، آن وقت ما جاي او را با يك مربي جوان و موفق پر خواهيم كرد. ماركو فان باستن همانند پسر من است. او بخشي از تاريخ ميلان است.»

B3HZ@D
23-05-2009, 20:25
سورپرایز میلان و مالدینی برای هواداران

: باشگاه میلان به مناسبت بازی خداحافظی " پائولو مالدینی " در ورزشگاه سن‏سیرو، قصد دارد هواداران روسونری را سورپرایز کند.

آخرین دیدار " پائولو مالدینی " در ورزشگاه سن‏سیرو، با استقبال پرشور طرفداران این تیم و هدیه‏های فراوانی همراه خواهد بود. سران رباشگاه میلان هم پیش از این اعلام کردند هوادارانی که فردا در ورزشگاه سن‏سیرو حاضر باشند، پرچم‏هایی مخصوص نام " مالدینی " و آلبومی از عکسهای او را در روز خداحافظی او از دنیای فوتبال دریافت خواهند کرد.

در بیانیه باشگاه میلان آمده است:
«پس از پایان دیدار یکشنبه شب، مالدینی با هواداران که در طول این 25 سال فراموش نشدنی شاهد 26 قهرمانی این ستاره بودند، صحبت خواهد کرد.»

این دیدار نهصد و یکمین بازی " مالدینی " با پیراهن روسونری خواهد بود. او در سال 1985 برای اولین بار با پیراهن میلان به میدان رفت و هفته آینده پس از آخرین دیدار میلان در رقابتهای این فصل مقابل فیورنتینا برای همیشه از دنیای فوتبال کناره‏گیری خواهد کرد.

mohammad_87
24-05-2009, 00:18
پخش مستقيم بازي ميلان-رم
اين بازي كه در ورزشگاه سن سيرو برگزار خواهد شد از شبكه سه بطور زنده پخش خواهد شد.اما مهمترين نكته اين بازي خداحافظي مالديني،اسطوره دفاع جهان هست كه اميدواريم بطور كامل پخش بشه.ضمنا بازي ساعت 17:30 خواهد بود.

B3HZ@D
24-05-2009, 03:47
اره...
خدا کنه مراسم بعد از بازی رو هم پخش کنه
فورزا میلان
فورزا مالدینی

Ali_BlueBoy
24-05-2009, 18:49
خب امروز هم زاییدیم ...!!!
رم 3 میلان 2

امیدوارم با این نتیجه دیگه انجلوتی رو نبینم

Jocker
24-05-2009, 19:19
دعاهای من داره مستجاب می‌شود

میلان ببازه تا این آنجلوتی دست از سر این میلان برداره...

Jocker
24-05-2009, 19:20
دعاهای من داره مستجاب می‌شود

میلان ببازه تا این آنجلوتی دست از سر این میلان برداره...

B3HZ@D
24-05-2009, 19:52
ولی داوری خیلی مسخره بود
2 تا پنالتی مسلم رو برای میلان نگرفت
ولی با این نتیجه انجلوتی به درهای خروجی نزدیک تر شد
دلم هم برای کاپیتان مالدینی سوخت....اخرین بازیش توی سن سیرو رو با باخت پشت سر گذاشت
در کل میلان نیاز مبرمی به دفاع درست و حسابی داره

M . Sayid
25-05-2009, 10:37
دروازه بان نداریم باید آملیا رو بیارن
اگه بخوان مدافع خوب بیارن باید پول بدن که نمی دن ( تو خسیس بازی از بایرن مونیخ داره جلو میزنه )

Ali_BlueBoy
25-05-2009, 12:50
تنها نکته مثبت این بازی به نظرم امادگی رو نالدینیو بود هر چند خیلی موثر نبود ولی بعد از چند وقت تونست چند نفر رو دریبل بزنه..!!!

mohammad_87
25-05-2009, 14:42
دلم هم برای کاپیتان مالدینی سوخت....اخرین بازیش توی سن سیرو رو با باخت پشت سر گذاشت

آره اي كاش حداقل يه اتفاق مهم براي مالديني ميفتاد.مثلا خودش يه گل ميزد.:31:اين تلويزيون ايران هم كه مي ترسه دو دقيقه مراسم نشون بده.البته كانالهاي آزاد ايتالياهم بازي رو نشون ندادن تا حداقل مراسم رو اونجا ببينيم...
در هر حال به رفتن آنجلوتي بيشتر اميدوار شديم.
اندكي صبر سحر نزديك است...:46:

B3HZ@D
26-05-2009, 10:05
دلتنگي برلوسكوني براي روزهاي طلايي ميلان

سيلويو برلوسكوني رييس باشگاه ميلان ايتاليا كه به شدت براي روزهاي طلايي اين تيم در سالهاي نه چندان دور گذشته دلتنگ شده، تصميم دارد دوران درخشان سابق را به اين تيم بازگرداند.

رقابتهاي امسال سري آ در حالي به پايان رسيد كه تيم ميلان باز هم نتوانست جام قهرماني را از دست رقيبش، اينتر، خارج كند و در مسابقات جام يوفا نيز به دست باشگاه آلماني وردربره من حذف شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، حتي حضور ميلان در رقابتهاي جام يوفا كه اعتبار و جايگاه مهمي در حد چمپيونزليگ ندارد، براي علاقمندان اين تيم جاي سووال دارد چه رسد به اين كه به راحتي از دور مسابقات حذف شود؟ اين درحالي است كه منچستريونايتد و بارسلونا به عنوان تيم‌هاي هم رتبه ميلان، چهارشنبه هفته جاري در شهر رم، فينال ليگ قهرمانان را برگزار مي‌كنند.

برلوسكوني در گفت گو با شبكه ‪ CNN‬اظهارداشت:-درباره برنده ديدار چهارشنبه شب نظري ندارم چون شانس نقش مهمي در فوتبال بازي مي‌كند. من حتي نمي توانم بگويم از كدام تيم حمايت خواهم كرد. فقط مي‌دانم از اين كه تيم من آنجا نيست ناراحتم درحالي كه ما داراي بيشترين افتخارات در عرصه رقابتهاي باشگاهي بين‌المللي هستيم.>

وي افزود:-مطمئنم ميلان را به روزهاي اوج و بالاترين جايگاه در فوتبال بازخواهم گرداند چراكه گروهي از قهرمانان واقعي را در اختيار داريم.> نخست وزير ايتاليا از سال ‪ ۱۹۹۴‬كه وارد سياست شده، حضور كمرنگ تري در فعاليت‌هاي باشگاه ميلان دارد و حتي شنيده مي‌شد كه قصد دارد سهامش را واگذار كند.

B3HZ@D
26-05-2009, 10:43
خداحافظ پائولو مالدینی اسطوره واقعی فوتبال جهان...

او اسطوره بی بدیل و تکرار نشدنی میلان است، از این بابت شک به خود راه ندهید...

پائولو مالدینی محصول آكادمي فوتبال آ ث ميلان است و حالا قرار است پس از سالها بار ديگر به همان نقطه شروع فوتبالش يعني آكادمي پسران روسونری ( سياه و قرمزها ، رنگ پيراهن ميلانيها) بر گردد و شايد بتواند از ميان خيل عظيم شاگردانش كه دو پسرش هم در ميان آنها ديده مي شوند مردان بزرگي چون خودش براي فوتبال ايتاليا و شهر ميلان و طرفداران قرمز اين شهر بزرگ صنعتي ديار چكمه بيابد. يعني همان كاري را كه چزاره مالديني پدر ش براي او و شهر ميلان و ايتاليا نمود و اين يك واقعيت اجتناب ناپذير است كه ايتاليا و ميلان نياز به خون تازه دارد، زيرا فوتبال ايتاليا پس از رسوائي هاي مالي چند سال پيش هنوز نتوانسته است خود را دو باره به سطح اوليه خود بر ساند و بعد از ناكامي در مسابقات يورو 2008 تنها دلخوش به قهرماني در جام جهاني 2006 دارد كه آن قهرماني هم مي توانست ميسر نشود اگر اشتباه داوري در بازي در مرحله حذفي ايتاليا و استراليا در دقايق آخر بازي رخ نمي داد.

براستي فوتبال ملي ايتاليا بعد از بازي درخشانش در نيمه نهائي جام جهاني 2006در برابر آلمان چه نمايش قابل اتكای ديگري را نشان داده است ؟ ...و همگان مي دانيم اگر زيدان آن اشتباه مرگ بار را در فينال همان جام نمي كرد شايد بازي هرگز به ضربات پنالتي و قهرماني ايتاليا كشيده نمي شد.

نگاهي به سياهه بازيكنان تيم ملي ايتاليا بيندازيد تا متوجه شويد تا چه اندازه نامهاي تكراري در اين سالها در اين ليست اضافه شده اند.

در سطح باشگاهي هم تيمهاي ايتاليائي چند سالي است كه جائي در بين تيمهاي مراحل پاياني رقابتهاي باشگاههاي اروپائي ندارند و حتي اينتر كه 4 سالي است در ايتاليا بي رقيب مي نمايد با خوزه مورينيو هم نتوانست بالاتر از مرحله یک هشتم ليگ قهرمانان بيايد. تيم ميلان هم ديگر آن تيم باشكوه اواخر سالهاي دهه 80 نيست كه با هنر نمائي مرداني چون فان باستن و گوليت و رايكارد و فرانكو بارزي و مالديني و... در فوتبال ارو پا يكه تازي مي كرد و امروز شاهدیم كه اين تيم حتي قادر نيست در مقابل تيم بحران زاده رم و در شهر خود بازي قابل قبولي ارائه دهد و شكست مي خورد تا اين گونه مالديني با چشمهاي حسرت بار زمين ورزشگاه جوزپه مه آتسا و يا همان سن سيرو را ترك كند.

در تيم ميلان ديگر مهره هاي زيادي ديده نمي شوند و حضور بازيكناني چون بكام و رو نالدينو و سيدو رف و زامبور تا و اينزاگي و عدم آمادگي پير لو و آمبرزيني و گاتوزو و ... تنها ليست بازيكنان اين تيم را پر كرده است. براستي چه كسي فكر مي كرد دفاع تيم ميلان كه روز گاري با بارزي و كاستاكور تا و مالديني يك سد بزرگ در برابر تمامي تيمهاي ارو پائي بود امروز اين گونه به راحتي با هر حركتي از هم پاشيده شود ؟چه كسي فكر مي كرد دروازه باني چون ديدا همچنان در تيم ميلان بازي كند و آن گونه مضحك گل بخورد ؟ ... و يا اين كه فوتبال ميلان مجبور شود بكام را از ليگ سطح متوسط ايالات متحده به استخدام خود در آورد و يا زماني كه بارسلونا رونالدينيو را اخراج مي كند زود به سراغش رود و حقيرانه با او قرار داد ببندد و امروز شاهد باشد كه چه اشتباه بزرگ و شتابزدگي بي موردي داشته است.

همان شتابزدگي كه بارها با استخدام ريوالدو و رونالدو و ... نشان داده بود و امروز شايعات بازار مي گويد كه قرار است كاكا هم از اين تيم برود و فكر مي كنيم اگر كاكا هم در تيم روسونری( سياه و قرمزها) نباشد ديگر به كدامين مهره در اين تيم مشهور مي توان دل بست ؟ تيم ميلان با بازنشستگي مالديني آخرين بازيكن از نسل طلائي دهه اواسط 80 و اوايل 90 را بايد فراموش كند.

درهاي خروجي باشگاه هم به آنجلوتي سرمربي تيم نشان داده شده است تا او شايد در شهر لندن و تيم چلسي بخواهد بار ديگر قدرت خود را به رخ گالياني و برلوسكوني مدير و صاحب باشگاه ميلان بنمايد. خداحافظي خفت بار پائولو مالديني و چهره در هم او كه بي اختيار تصاوير غم انگيز شكست تيم ملي ايتاليا در بازي نيمه نهائي جام جهاني 1990 ايتاليا در برابر آرژانتين را تداعي مي كرد بار ديگر اين باور را در اذهان به وجود مي آورد كه در فوتبال نامها بازي نخواهند كرد و بايد هر دوره خون تازه اي به تيم و اصولا سيستم فوتبال تزريق كرد و به نظر مي آيد با رفتن مالديني اين اتفاق بايد درميلان بيافتد.

شايد خداحافظي پائو لو مالديني در روز غم انگيز و در برابر تماشاگراني كه از شكست تيمشان در برابر تيم رم كه يكي از بدترين فصلهاي خود را مي گذراند مي تواند يك پيام داشته باشد و اين است كه تيم ميلان بايد دو باره ساخته شود و براي ساختن دو باره ميلان بايد نگاه ويژه به مرداني چون مالديني داشت كه با پوست و خون و وجود ميلاني است.

پائو لو مالديني كه هم در عرصه ورزش و هم در عرصه اخلاق از نمونه هاي بي نظير تاريخ فوتبال جهان است شايد بتواند روزي چون پپ گوارديولا در بارسا از تيم ميلان يك ابر تيم بسازد زيرا همگان مي دانند گوارديو لا هم خيلي غم انگيز و با شايعه دو پينگ و محكوميت به ارتكاب آن كه اخيرا در دادگاه استيناف تبريه شد و در باري يعني يكي از كوچكترين تيمهاي باشگاههاي ايتاليا از فوتبال بعنوان يك بازيكن خداحافظي كرد اما خداحافظي او مقارن شد با آغاز كار بعنوان مربي و امروز او افتخار بارسلونا با كسب يك جام لاليگا و يك جام پادشاهي و حضور در فينال جام ليگ قهرمانان ارو پا است.

شايد ميلان هم روزي بتواند يك سرمربي بزرگ ديگر به فوتبال ايتاليا دهد همان طوري كه يوونتوس با كاپلو و تراپاتوني و يا پارما با آنجلوتي و لاتزيو با مانچيني و اينتر با هررا موفق به اين كار شد مالديني داراي شخصيت بزرگي است و مي تواند روزي در دنياي مربيگري چون دوران بازيگري يك اسطوره شود و او اين كار را در آكادمي ميلان شروع مي كند . امروز با او خداحافظي مي كنيم ولي اميدواريم روزي به او سلامي ديگر در دنياي مربيگري و آن هم در بالاترين سطوح دهيم ...

خداحافظ پائولو ...

Jocker
26-05-2009, 11:11
همین قضیه‌ای که برای کاپیتان مالدینی اتفاق افتاد برای بازیکن محبوب من " باجــو " هم افتاد...

نمی‌دانم چرا فوتبال ایتالیا اینجوری با بازکنان خودش رفتار می‌کند ...

همانطور که قبلن گفتم پائولو مالدینی قضیه خداحافظی‌اش با تیم ملی هم اینجوری بود...

امیدواریم این قضیه برای نستا اتفاق نیافتد... Amin

B3HZ@D
26-05-2009, 12:21
لئوناردو گزينه اول جانشينى آنچلوتى

آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان بعد از شكست در مقابل رم اذعان داشت ترديدها درباره آينده كارلو آنچلوتى را برطرف خواهد كرد. گاليانى و برلوسكنى در ورزشگاه سن سيرو حاضر بودند و انتظار داشتند در جشن خداحافظى مالدينى، ميلان به پيروزى برسد اما اين شكست آنها خيلى ناراحت كرد. گفته مى شود قرار است لئوناردو جانشين آنچلوتى شود. او در كنار فيليپوگالى و مائورو تاسوتى هدايت اين تيم را به عهده خواهد گرفت. ميلان همچنين خواهان خريد فيليپ مكسس مدافع رم است، هر چند كه لئوناردو آلكس سيلوا مدافع هامبورگ را مى خواهد. آمانوئل آدبايور و ادين جكو هم مورد توجه ميلان قرار دارند. آنچلوتى مورد توجه چلسى قرار دارد و گفته مى شود او تصميم خود را گرفته است .