مشاهده نسخه کامل
: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
آنجلوتي در راه رم، اسپالتي در انديشه يوونتوس
آخرين شيندهها حاكي از اين است كه كارلو آنجلوتي سرمربي كنوني باشگاه ميلان قصد دارد در پايان رقابتهاي فصل جاري ميلان را ترك كرده و رم را به عنوان مقصد آتي خود مدنظر دارد و از سوي ديگر لوچيانو اسپالتي سرمربي فعلي رم نيز به جاي كلوديو رانيري، هدايت يوونتوس را برعهده خواهدگرفت.
به نوشته روزنامه توتو اسپورت، چاپ ايتاليا، آنجلوتي در سال ۲۰۰۱سكان سرمربيگري تيم ميلان را بدست گرفته و هفت سال بسيار موفق را پشت سر گذاشته است كه شامل قهرماني در سري آ، دو بار قهرماني در چمپيونزليگ، قهرماني در جام حذفي باشگاههاي ايتاليا و نيز جام باشگاههاي جهان است.
با اين وصف در طول ۱۲ماه گذشته، بسياري افراد به اين باور رسيدهاند كه بحران در سن سيرو به آرامي آغاز شده و حتي انتظار ميرفت آنجلوتي در پايان فصل قبل، ميلان را ترك كند اما اينگونه نشد.
كارلو همچنان در ميلان سرمربي است با اين وصف روزنامه توتو اسپورت مدعي است، وي صرفنظر از هر نتيجهاي كه كسب كند، ناگزير است در پايان رقابتهاي فصل جاري از ميلان جدا شود.
آنجلوتي به تغيير فضا و چالشهاي تازه نياز دارد و كاملا محتمل است كه به تيم محبوبش، رم، ملحق شود؟ باشگاهي كه هشت سال به عنوان بازيكن در آن حضور داشته و صاحب قهرماني در سري آ و چهار قهرماني در جام جذفي شده است.
انتقال آنجلوتي به رم به معني رفتن لوچيانو اسپالتي از اين تيم و نشستن بر صندلي است كه هم اكنون كلوديو رانيه ري در باشگاه يوونتوس بر آن تكيه داده است.
اسپالتي مدتهاي طولاني است كه مورد توجه مسئولان باشگاه يووه قرار دارد.
گزينه ديگري كه پيش روي آنجلوتي قرار دارد، سرمربيگري در چلسي است كه چند ماه قبل هم آن را رده كرده بود. درصورتي كه لوييز فليپه اسكولاري نتواند قهرماني در رقابتهاي جاري چمپيونزليگ (جام قهرمانان باشگاههاي اروپا) را براي رومن آبراموويچ (مالك باشگاه)، به ارمغان آورد، شايد آنجلوتي يك بار ديگر پيشنهادي از سوي آبي پوشان دريافت كند.
منبع : ایرنا
روزنامه گاردين از احتمال پيوستن كاكا به منچسترسيتي خبر داد
كاكا بازيكن شماره يك فوتبال جهان ممكن است در صورتي كه تيم منچسترسيتي انگليس بتواند به اولين هدف خود يعني صعود به جام قهرمانان باشگاههاي اروپا برسد، به اين تيم برود.
به گزارش ايرنا، روزنامه گاردين گزارش داد، منچسترسيتي از روز يكشنبه هفته گذشته به يك گروه سرمايهگذاري اماراتي به نام شركت توسعه و سرمايه گذاري ابوظبي فروخته شد.
اين گروه قول داده است، با خريد بزگترين بازيكنان دنيا، باشگاه منچسترسيتي را به بزرگترين باشگاه جهان و حتي بزرگتر از باشگاههاي رئال مادريد و منچستريونايتد تبديل كند.
كاكا كه هم اكنون عنوان بهترين بازيكن سال جهان را يدك ميكشد، مدتي است مي خواهد از تيم آ.ث ميلان ايتاليا برود و گمان ميرفت كه در تابستان امسال به تيم چلسي بپيوندد اما ميلان در نهايت با فروش اين بازيكن ۲۶ساله برزيلي مخالفت كرد.
به اعتقاد كاكا، ميلان با فروش او در ازاي ۱۰۰ميليون يورو موافقت خواهد كرد.
مدير برنامههاي وي در اينباره گفت: كاكا باشگاهي مثل چلسي، رئال مادريد يا ميلان را ترجيح ميدهد. منچسترسيتي در اين فصل توانايي قهرماني در جام قهرمانان اروپا را ندارد. شايد فصل آينده بتواند به اين رقابتها راه پيدا كند.
آنها به يك پروژه بزرگ براي قهرماني در ليگ برتر و جام قهرمانان اروپا نياز دارند. اين فقط به كاكا مربوط نيست بلكه آنها براي رسيدن به چنين هدفي بايد بهترين بازيكن دنيا را به خدمت بگيرند. همان كاري كه چلسي چند سال قبل كرد.
باشگاه منچسترسيتي ۲۴ساعت بعد از واگذاري به گروه اماراتي، ركورد پيشنهادهاي بيش از ۳۰ميليون پوند را براي هر يك از ديميتار برباتوف از تاتنهام، ديويد ويلا از والنسيا و روبينيو از رئال مادريد مطرح كرد و مانع از رفتن برباتوف به منچستريونايتد و روبينيو به چلسي شد.
بنابراين گزارش، در حاليكه گفته ميشود به مالكان آمريكايي باشگاه فوتبال ليورپول انگليس نيز كه مدتي است با مشكلات مالي دست به گريبان است تا ماه ژانويه مهلت داده شده تا ۳۵۰ميليون پوند بدهي خود را تسويه كنند، يك گروه سرمايهگذاري اماراتي ديگر آمادگي خود را براي خريد اين باشگاه در ازاي حدود ۵۰۰ميليون پوند از جمله بدهيهاي آن اعلام كرده است.
خدا نکنه همچین چیزی اتفاق بیفته.. :41:
این منچستر سیتی هم شورش رو در آورده.. پول، چه کارا که نمی کنه..
Alireza Taji
07-09-2008, 18:29
این منچستر سیتی گند زده به فوتبال اروپا...
شنیدم 500 میلیون پوند کنار گذاشته تا چندتا بازیکن بزرگ و در راس اون کاکا را بگیره!
کاکا تنها برزیلی هست که من قبولش دارم امیدوارم حماقت نکنه!
amirtaker
07-09-2008, 18:36
امان از دست این عرب ها که فکر میکنن همه چی پوله.
بوفون خوب جواب اینا رو داده.
Ali_BlueBoy
08-09-2008, 10:47
امان از دست این عرب ها که فکر میکنن همه چی پوله.
بوفون خوب جواب اینا رو داده.
مگه نیست؟!!!!
همین این باشگاه های بزرگ هم اگه پول نداشته باشند هیچ بازیکنی رو نمی تونن بخرن
البته یه سری از بازیکنها هستن که به هویت باشگاه بیشتر از پول اهمیت میدن ولی تعدادشون زیادنیست...!!
Alireza Taji
11-09-2008, 17:36
در راه مبارزه با خشونت در فوتبال
برلوسكوني: انگليس بايد الگوي ايتاليا باشد
" سيلويو برلوسكوني" نخست وزير ايتاليا مخالف محروم كردن تماشاگران ناپل از همراهي و تماشاي بازيهاي اين تيم است.
روزنامه ورزشي گاتزتا دلواسپورت ايتاليا دربارهي برلوسكوني نوشت: " اين باشگاه درمورد رخدادهاي يكشنبه گذشته گناهي ندارد. نميتوان اين باشگاه را مسوول دانست كه چرا يكصد هزار آشوب طلب در ميان هواداران ناپل در راه بازي خارج از خانه با رم به يك واگن قطار 20 اتوبوس درون شهري آسيب رساندهآند. از اين رو نبايد ناپل را در بازي 14 سپتامبر برابر فيورنتينا از همراهي تماشاگران خودي محروم كرد. "
وزارت كشور ايتاليا تصميم نهايي را روز هشت سپتامبر خواهد گرفت.
ناپل و تعداد زيادي از سران فوتبالش مخالف بازي بدون حضور تماشاگران هستند. " اديريا " سرمربي ناپل تهديد كرد اگر آنها در ورزشگاه را ببندند، به خانه ميروم.
هواداران ناپل هم اعلام كردهاند ميخواهند خسارتهاي به بار آمده را به عهده بگيرند.
آنها در رسانهها گفتهاند براي ناپل حاضر هستند قرباني شوند. آنها البته رقم 500 هزار يورويي اعلام شده درمورد خسارتهاي به بار آمده را اغراق آميز ميدانند.
در حالي كه محروميت ناپل از همراهي تماشاگرانش در ورزشگاه خانگياش هر روز نشدنيتر ميشود، دولت خواستار جلوگيري از سفر تماشاگران اين تيم در بازيهاي خارج از خانه است و روي خواستهاش پافشاري ميكند. آنها خواستار محروميت ناپل در تمام طول فصل هستند.
برلوسكوني در اين باره گفت: " اين راه درستي نيست. در نبرد با خشونت در حاشيه بازيهاي فوتبال، ايتاليا بايد انگليس را الگويش قرار دهد. ميشد كاري كرد كه جلوي هوليگان گرفته شود. در ورزشگاههاي انگليس اين مساله حل شده است. "
منبع: ایسنا
Majid_17_206
14-09-2008, 18:30
Genoa 2 - 0 Milan
Sculli
D.Milito
amirtaker
14-09-2008, 21:18
چرا میلان اینطوری شده؟
h_starboy
14-09-2008, 22:38
چرا میلان اینطوری شده؟
من بازی و کامل دیدم. واقعا ضعیف کارکردن. به جز یکی دو تا صحنه. این آنجلوتی هم تعویض های فوق العاده مزخرفی کرد. خدل کنه اخراجش کنن. حالا خدا کنه نریم سری B با این وضعیت.
Alireza Taji
15-09-2008, 01:34
نمیدونم چرا این فصل هرچه تیم که من طرفدارش هستم در قعر جدول خوابیده!
این از استقلال این هم از میلان و تو اسپانیا بارسا!
شنیدم به انجلوتی فقط همین بازی را فرصت داده بودند!
امیدوارم بندازنش بیرون دیگه چیزی برای عرضه نداره...
mohamad23
15-09-2008, 01:53
کارلو آنچلوتی، سرمربی آث میلان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه پرآوازه آث میلان که با به خدمت درآوردن رونالدینهو به فصلی موفق امید بسته بود، در دومین هفته از رقابتهای لیگ فوتبال ایتالیا متحمل دومین شکست پیاپی خود شد. حال خطر برکناری کارلو آنچلوتی، مربی میلان را تهدید میکند.
تیم پرستاره آث میلان که فصل تازه لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا، سری آ، را با ناکامی آغاز کرده بود، در دومین هفته این رقابتها نیز ۲ بر صفر مغلوب تیم اف ث جنوآ شد و حال گامی بیش با قعر جدول ردهبندی فاصله ندارد.
جوزپه اسکولی و دیئگو میلیتو از تیم جنوآ با گلهای خود در دقایق ۳۰ و ۹۰ این دیدار میلانیها را در دام بحرانی خطرناک گرفتار کردند. هفته گذشته نیز آث میلان در نخستین دیدار خود ۲ بر ۱ مغلوب اف ث بولونیا شده بود.
آث میلان که در فصل گذشته موفق به کسب هیچ عنوانی نشده و دوران تلخی را تجربه کرده بود، با پیوستن رونالدینهوی برزیلی و ستاره پیشین خود، آندری شوچنکو با امید فراوان فصل تازه را شروع کرد، اما حال به نظر میرسد که بحران این تیم روز به روز حادتر میشود.
اگرچه آدریانو گالیانی، رئیس این باشگاه در آستانه دیدار امروز یکشنبه (۱۴ سپتامبر) گفته بود که برای آنچلوتی، سرمربی تیم جای نگرانی نیست، اما ایتالیاییها به حرف او اعتماد ندارد. نشریه ورزشی لا گاتزتا دلو اسپرت پس از ناکامی آ ث میلان در برابر جنوآ در سایت اینترنتی خود نوشت: «میلان دارد غرق میشود».
در مقابل، باشگاه اینتر میلان که رقیب دیرینه آ ث میلان محسوب میشود و مدافع عنوان قهرمانی است، روز شنبه (۱۳ سپتامبر) ۲ بر ۱ بر کاتانیا کالچیو پیروز شده و در ردههای بالای جدول به سر میبرد.
تیمهای برتر لیگ دسته اول ایتالیا تا کنون لاتزیو رم و آتالانتا برگامو هستند که در هر دو دیدار خود پیروز میدان را ترک کرده و حال هر یک با ۶ امتیاز در ردههای اول و دوم جدول جای دارند. لاتزیو در دیدار روز یکشنبه (۱۴ سپتامبر) ساپدوریا جنوآ را ۲ بر صفر مغلوب کرد و برگامو نیز در خانه میزبان خود، بولونیا ۱ بر صفر پیروز شد.
سرویس ورزشی دویچه وله
آنجلوتی: جام یوفا هدف دوم ماست
میلان با نتایج ضعیفی که در اول فصل کسب کرد خیلی ها بر این عقیده بودند که آنجلوتی از میلان خواهد رفت ولی اینگونه نشد و او فعلا مانده ولی هنوز برروی یخ ایستاده
" در شرایط حساسی هستیم ولی این اراده را در وجود تک تک بازیکنانم میبینم که از این شرایط خارج شویم و باشگاه را نیز خیلی نزدیک به خودمان میبینم و بازیکنان نیز با اراده پشت ما ایستاده اند و به همین دلیل ما به دنبال راه حل هستیم و مطمئن هستم که میتوانیم این شرایط را متوقف کنیم."
" تیم هنوز نتوانسته خودش را پیدا کند چون بازیکنان زیاد با هم نبوده اند ولی ما با هم کار میکنیم و باهم نیز بازی خواهیم کرد و این به ما کمک میکند راه حل را پیدا کنیم"
" جلسه دوشنبه؟ جلسه ای بود که هرکس از خودش انتقاد میکرد و من نیز این کار را کردم چون اشتباهاتی داشتم که باید آنها را با صداقت میگفتم."
سپس آنجلوتی درباره جام یوفا صحبت کرد و اذعان داشت جام یوفا هدف دوم تیم است
" ما بسیار متاسف هستیم که در لیگ قهرمانان حضور نداریم. قطعا جام یوفا انگیزه لیگ قهرمانان را به ما نمیدهد ولی با شروع ماه مارچ این مسابقات نیز میتواند جالب باشد. این جام هدف دوم ماست ولی حضور در فینال مسابقات میتواند انگیزه خوبی به ما بدهد و باید در بازی فردا شب خوب بازی کنیم. شاید یک بازی خوب و یک برد شیرین به ما اجازه دهد کمی نفس بکشیم چو الان نمیتوانیم نفس بکشیم و زیر آب هستیم."
" زوریخ؟ آنها تیم خوبی هستند ولی توانایی فوق العاده ای ندارند ولی سازماندهی خوبی دارند و با 4-4-2 کلاسیک بازی میکنند که یک مهاجم سرعتی و یک مهاجم قدرتی دارند یکی از خصوصیات آنها این است که تیم پر انرجی هستند و با یک ریتم ثابت بازی میکنند. آنها صدر نشین لیگ سوییس هستند و دیگر خصوصیت انها این است که در حمله باز بازی میکنند "
اگه زوریخ رو هم نبرن دیگه هیچی نمیشن امسال
Alireza Taji
19-09-2008, 00:41
اقا امشب چه شبی هست...
میلان هم برد امشب خیلی رویایی بود...
آره.. واسه من که امشب یه شب بیاد ماندنی بود..
میلان 3 بر 1 اولین بازیش رو تو جام یوفا برد..
امشب کاکا هم بازی کرد..
تبریک به همه ی میلانی ها..
" آنده پیرلو " دو ماه از میادین فوتبال دور شد
یوفا: بازیکن میانی تیم فوتبال میلان به دلیل مصدومیت از ناحیه ران تا دو ماه قادر به همراهی این تیم نخواهد بود.
به گزارش یوفا: ملی پوش تیم فوتبال ایتالیا در تمرین روز سه شنبه دچار کشیدگی عضله شد و بازی با تیم اف ث زوریخ در چارچوب رقابت های جام یوفا را از دست داد.
پس از انجام معاینات پزشکی بر روی پای این بازیکن، مشخص شد که میزان مصدومیت او جدی تر از آن بود که در ابتدا تصور می شده است.
این بازیکن 29 ساله تا 8 هفته قادر به همراهی تیم میلان نخواهد بود و به احتمال فراوان اوایل ماه دسامبر به تیم خود بازمی گردد.
بعذ از مصدومیت نستا، حالا نوبت پیرلو رسید..
تیم همینجوری بد نتیجه میگیرفت، حالا که دیگه......
تو اخبار ورزشی که میگفت رونالدینهو و شوچنکو رو واسه تبلیغات آوردن میلان. نت که قبول ندارم. چون اگه اینجوری بود، آنجلوتی بهشون بازی نمیداد..
تو بازی با زوریخ، هم شوچنکو و هم رونالدینهو بعد ورودش به بازی، بازیه خوبی از خودشون نشون دادن..
h_starboy
20-09-2008, 23:11
واااااااي خيلي زد حال شد. پيرلو نباشه اصلا حال نميده.
ديگه زوريخو هم نميبردن بايد در باشگاه رو تخته ميكردن.
اي كاش اين آنجلوتي رو بندازن بيرون.
فوتبال باشگاههاي ايتاليا تيم بحران زده آث ميلان برابر لاتزيو قرار ميگيرد
یوفا: تيم بحران زده آث ميلان در حساسترين ديدار هفته سوم رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي ايتاليا (سري آ) برابر تيم صدرنشين لاتزيو قرار مي گيرد.
به گزارش یوفا: اين ديدار در حالي در ورزشگاه سن سيرو ميلان برگزار خواهد شد كه تيم ميلان در دو هفته نخست مسابقهها متحمل دو شكست متوالي شد و در قعر جدول رده بندي قرار گرفت.
برنامه هفته سوم اين رقابتها به شرح زير است:
(نام تيمهاي ميزبان نخست آمده است)
*يكشنبه ۳۱شهريور ۸۷
كالياري با يوونتوس
فيورنتينا با بولونيا
لچه با سيه نا
پالرمو با جنوا
سامپدوريا با كيه وو
تورينو با اينترميلان
اودينزه با ناپولي
آث ميلان با لاتزيو
*جدول رده بندي
-۱لاتزيو ۶امتياز
-۲آتالانتا ۶امتياز
-۳تورينو ۴امتياز
-۴اينترميلان ۴امتياز
-۵ناپولي ۴امتياز
-۶يوونتوس ۴امتياز
چه شود بازی میلان - لاتزیو..
خدا کنه زودتر میلان به اوج برگرده.. دو بازی و دو شکست.. اصلاً قابل قبول نیست..
اگه بازی مقابل لاتزیو رو ببریم، میشه امیدوار بود که از این وضعیت خارج بشیم..
كاكا: مورينيو، مربي محبوب من است
كاكا ستاره تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا ضمن ابراز علاقه به خوزه مورينيو به عنوان مربي محبوب خود، از كريستيانو رونالدو به عنوان برنده جايزه توپ طلايي ياد كرد.
به گزارش روزنامه ايل جورنال چاپ ايتاليا، اين بازيكن برزيلي كه در چند ماه گذشته مصدوم بوده و به تازگي بهبود يافته است گفت، شوخيهاي مورينيو را دوست دارد.
وي افزود: خيلي مورينيو را دوست دارم. به نظرم او يك انسان بزرگ و مربي فوقالعادهاي است.
كاكا در مورد وضعيت خودش هم گفت: اخيرا به دليل آسيب ديدگي وضعيت خوبي نداشتم و المپيك، مسابقات مقدماتي جام جهاني و تعدادي از مسابقات ميلان در فصل جديد را از دست دادم اما اكنون مشكلي ندارم.
اين بازيكن ادامه داد: عملكرد آث ميلان در فصل جاري زياد خوب نبوده اما بايد تغييراتي را ايجاد كنيم، بايد براي برگشتن به اوج آمادگي خود تلاش كنيم، به نظر ميرسد بازيكنان وقتي اشتباه ميكنند، هوشياري خود را از دست ميدهند اما بايد دوباره شخصيت خود را پيدا كنند.
وي همچنين در مورد رونالدينيو هم گفت: به نظرم بهترين نقل و انتقال تابستاني آث ميلان رونالدينيو بود، خيلي از مردم ايتاليا ميخواستند او به سري آ بيايد، تماشاي مهارت بازي او فوقالعاده است.
كاكا تصديق كرد: اگر قرار بود برنده جايزه توپ طلايي را انتخاب كنم آن را به كريس رونالدو ميدادم. به نظرم او بيش از هر بازيكن ديگري لياقت اين جايزه را دارد.
آث ميلان يكشنبه شب به اميد كسب نخستين پيروزي خود در مسابقات فصل جديد سري آ، در سن سيرو ميزبان لاتزيو است.
میلان 4 بر 1 تا دقیقه ی 70 از لاتزیو جلو بود..
تو اخبار ورزشی گفت..
من موندم چرا بازی به این حساسی رو شبکه 3 پخش نمیکنه..
یه بازی هم که میلان خوب بازی میکنه، ما از دیدنش محرومیم..
میلان دیشب عالی بازی کرد.
کاکا فوق العلاده بود, بوریلو به تیم شکل داده بود, گتوزو بعد از زامبروتا و کاکا بهترین بود.
خلاصه همه عالی بودن به جز کالادزه که روی گل مقصر بود.
مالدینی هم خوب بازی کرد.
متاسفانه به دلیل سیاست های صدا و سیما, دیشب بازی میلان و لازیو پخش نشد.
ولی چهارشنبه شبکه سه ساعت 22:15 قراره بازیه میلان و رجینا رو پخش کنه (البته اگه نظرشون تغییر نکنه)
یکشنبه هفته بعد هم که دربی میلان و اینتر درپیشه, باید منتظر مصابحه های جنگجالی مورینیهو باشیم :31:
احتمالا اخبار این هفته میلان و اینتر جالب میشه.
پس این هفته، هفته ی میلانه..
انشاا.. با برداهایی که کسب میکنه هم نشون بده که هفته، هفته ی میلانه..
سیلویو برلوسکنی اعتقاد دارد کارلتو مربی خوبی است و می تواند با میلان اسکودتو و جام یوفا را کسب کند.
میلان دیروز با نتیجه ۴-۱ لاتزیو را شکست داد و تحسین همه را برانگیخت.سیلویو برلوسکنی هم ارام نشست و با خبرنگاران مصاحبه کرد.
او در مصاحبه می گوید:"پس از دو بازی اول میلان مقابل جنوا و بولونا من از این تیم ناامید شدم.اما حال تیم به امادگی رسیده و این میلانی است که ما انتظار داشتیم.اغلب میلان در فوتبال موفق شده است. کارلتو بازیکن خیلی خوبی بود و مربی خوبی است.او همیشه دوست من بوده است."
سیلویو در پایان می گوید:"امسال ما باید در جام یوفا قهرمان شویم.من فکر می کنم ما با کارلتو می توانیم هم جام یوفا و هم اسکودتو را کسب کنیم."
فوتبال ايتاليا: آث ميلان طعم تلخ نخستين شكست را به لاتزيو چشاند
تيم فوتبال آث ميلان يكشنبه شب در سن سيرو ورزشگاه خانگي خود پس از پيروزي چهار بر يك بر لاتزيو حريفي كه در مسابقات فصل جاري سري آ ، بي شكست مانده بود به سطح آمادگي خود بازگشت و فشار وارده بر كارلو آنجلوتي سرمربي مغضوب شدهاش را كاهش داد .
به گزارش خبرگزاريها از رم ، انجلوتي هافبك سابق ميلان و آ.اس .رم پس از شكست تيمش در دو ديدار اول خود در سري آ تحت فشار قرار گرفته بود.ولي موفقيت اواسط هفته در جام يوفا در برابر تيم اف ث زوريخ سوييس باعث بازگشت حس اعتماد به نفس ميلان شد و گلهاي كلارنس سيدورف ، جانلوكا زامبروتا ، پاتو و كاكا سه امتيازي را كه در ليگ سخت به آن نياز داشت نصيب اين تيم كرد. اين در حالي است كه لاتزيو پس دريافت يك گل از ميلان موفق شده بود گل خورده را جبران كرده و نتيجه را مساوي كند .
مائورو زاراته مهاجم آرژانتيني لاتزيو زننده گل تساوي اين تيم پس از جلو افتادن ميلان با گل سيدورف بود.
پيشتر ، اينتر تيم تحت رهبري خوزه مورينيو موفق شده بود در خانه تورينو به پيروزي سه بر يك دست يافته و ضمن تداوم عملكرد خوب خود در اين فصل به بالاي جدول صعود كند.
در همين حال يوونتوس نيز به رغم آنكه ديويد تره زگه مهاجم فرانسوي مصدوم خود را در اختيار نداشت ، پس از پيروزي يك بر صفر بر كالياري در مكان دوم جدول قرار گرفت .
هر چی منتظر شدم که تو خبرگذاری ها، خبر برد میلان رو بزنن، خبری نشد..
مجبور شدم خودم این برد رو اعلام کنم :31:
Alireza Taji
26-09-2008, 22:57
آبياتي: من فاشيستم
كريستيان آبياتي دروازه بان تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا فاش كرد كه فاشيست است و به خاطر اعتقادات سياسي كه دارد، شرمنده نيست.
به گزارش هفته نامه اسپورت ويك، وي گفت: از نشان دادن اعتقادات سياسي خود خجالت نميكشم و با برخي از ابعاد فاشيسم مثل ميهن پرسي و ارزشهاي مذهب كاتوليك موافقم.
آبياتي افزود: با قوانين نژادپرستي، وفاداري به هيتلر و جنگ مخالفم، اما قدرت آن را براي اجراي نظم و قانون دوست دارم، اين امر امنيت مردم را تضمين ميكند.
دروازه بان ميلان اگر چه به طور علني به ابراز عقايد سياسي خود پرداخته، اما بعيد است اين كار او مورد تحسين جهان فوتبال قرار گيرد چون فوتبال هميشه با ديدگاههاي كوته فكرانه مثل فاشيسم و نژادپرستي مبارزه كرده است
taghi444
27-09-2008, 15:18
هرچند زياد از ميلان خوشم نمياد ولي امشب با كمك و حمايت من اينتر را سوسك ميكند!!!
مطمئن باشيد
هرچند زياد از ميلان خوشم نمياد ولي امشب با كمك و حمايت من اينتر را سوسك ميكند!!!
مطمئن باشيد
حالا سوسک نه، ولی انشاا.. میبریمشون..
كاكا: سه امتياز را ميگيريم
كاكا ستاره تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا در مورد ديدار يكشنبه شب مقابل اينترميلان گفت: آمادهايم حداكثر امتياز اين مسابقه را به دست آوريم.
به گزارش روزنامه گازه تا دلو اسپورت آث ميلان فردا شب/يكشنبه/ در سن سيرو ميزبان صدرنشينان سري آ خواهد بود.
بر همين اساس ستاره برزيلي اين تيم با اشاره به اينكه زلاتان ابراهيموويچ توانايي كسب جايزه توپ طلايي را در آينده دارد و اندري شوچنكو دل خوشي از خوزه مورينيو ندارد، ابراز اطمينان كرد، تيمش اگر انگيزه خود را در طول ۹۰دقيقه حفظ كند، پيروز از زمين بيرون ميآيد.
كاكا افزود: توضيح آن كمي سخت است اما اين دربي با مسابقات ديگر فرق دارد ، انتظارات از اين مسابقه زياد است و ما بايد ببريم، در سه مسابقه قبلي بردهايم و شكست اينتر فوقالعاده خواهد بود، فكر ميكنم ميتوانيم اين كار را انجام دهيم اما بايد همان انگيزهاي را داشته باشيم كه در مقابل رجينا داشتيم.
وي در مورد مورينيو هم اظهار داشت: او ميداند چطور تيم را اداره كند، به جز شوچنكو تمام كساني كه قبلا با اين مربي كار كردهاند از او تعريف مي كنند.
كاكا در ادامه خاطر نشان كرد: ابراهيموويچ بازيكن بسيار مهم و سرنوشت سازي است، به نظرم او در يكي دو سال آينده برنده جايزه توپ طلايي ميشود اما امسال كريستيانو رونالدو به خاطر عملكردي كه فصل گذشته داشت، شايسته اين جايزه است.
بنابراين گزارش، فاصله اينترميلان به عنوان صدرنشين جدول مسابقات سري آ با ديگر تيمها در حال افزايش است و آث ميلان اگر ميخواهد شانسي براي قهرماني داشته باشد بايد جلوي اين تيم را بگيرد.
در آستانه دربي بزرگ ميلان آدريانو: اگر اينتر پيشنهاد بهتري ندهد، به آ.ث ميلان ميروم
در آستانه دربي بزرگ اين تيم مقابل آ.ث ميلان اعتراف كرد، اگر اينتر پيشنهاد بهتري به او ندهد ممكن است به رقيب ديرينهاش بپيوندد.
به گزارش ايرنا به نقل از روزنامه كوريه ره دلو اسپورت، اين بازيكن برزيلي گفت: برخي از مسائل ممكن است باعث شود روزي از اينتر برود.
وي كه هم اكنون در حال مذاكره با اينترميلان در مورد امضاي قرارداد جديدي است، اظهار داشت: ميخواهم قراردادم را تمديد كنم اما اگر با چيزهايي كه من ميخواهم موافقت نكنند، از اين تيم ميروم.
آدريانو با اشاره به احتمال رفتن به آ.ث ميلان افزود: با وجود اين بايد صبر كنيم تا ببينيم چه اتفاقي ميافتد. اگر قراردادم را تا بعد از سال ۲۰۱۰تمديد كنند، ميمانم در غير اين صورت ميروم. در فوتبال هرگز نمي توان درها را به روي هيچ تيمي بست. امروز در اينتر هستم اما اگر به توافق نرسيم، معلوم نيست به چه تيمي بروم.
دربي اينترميلان تحت مربيگري سرمربي جديد اين تيم يعني خوزه مورينيو مقابل آ.ث ميلان، يكشنبه شب برگزار ميشود و احتمالا آدريانو در اين مسابقه بازي خواهد كرد.
جدول پخش برنامه های شبکه 3 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکشنبه
میلان - اینتر، ساعت 22:15
مدت زمان پخش 105 دقیقه..
h_starboy
27-09-2008, 23:58
وااییی خیلی استرس دارم. ایشالا میبریم. فقط من نگران آنجلوتیم.
Alireza Taji
28-09-2008, 00:37
خدا کنم ببریم بازی را...
این بازی از لحاظ روحی برای من استقلالی مهم هست :20:
aaaammmm87
28-09-2008, 10:45
قراداد میلان با پسر 9 ساله
باشگاه آث میلان ایتالیا با پسر بچه 9 ساله مكزیكی قرارداد امضا كرد.
به نقل از ایسنا، سران میلان با پسر 9 سالهای به نا م "ادگاردو اوبرگان" مكزیكی كه گفته میشود شباهت زیادی به لیونل مسی، سرخیو آگرو و دیگو مارادونا دارد، قرارداد امضا كردند.
این پسر بچه كه در شهر چیواس زادگاه خود به وی لقب گربه دادهاند، در دیدار دوستانه تیمهای نونهالان میلان و گوادالاجارا توجه همگان را به خود جلب كرد و گزارشها حاكی از آن است كه سران بارسلونا نیز به دنبال جذب وی بودهاند
چیز دیگه ای تا بازی با اینتر نمونده..
انشاا.. که بازی رو ببریم و روند رو به جلومون رو حفظ کنیم..
EHHASSATNI
28-09-2008, 20:25
عشق است کاکا عشق است international milan
چیز دیگه ای تا شروع بازی نمونده..
انشاا.. که بازی رو میبریم..
سلام
نیمه اول با گل رونالدینهو به نفع میلان تموم شد.
در این نیمه رونالدینهو چند پاس توی عمق داد و یک شوت خوب به سمت دروازه هم زد که مهار شد.
حسابی خوشحال شدم که گل زد. راستش من طرفدارش هستم و هر تیمی که بره منم میرم.
میلان اینتر رو با تک گل رونالدینهو برد.
peyman_nn
29-09-2008, 00:07
ایول بابا رونالدینهو
مالدینی هم که دیگه همه چیز منه
تبریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییک
تبریک بابت برد میلان..
میلان 1 - 0 اینتر
رونالدینهو
میلان خودش رو داره کم کم میکشه بالا..
دو هفته اول، بد نتیجه گرفت، ولی خوشبختانه تو این 3 هفته جبران کرده..
امیدوارم که این روند همچنان ادامه داشته باشه..
کاکا تو این بازی فوق العاده بازی کرد..
Ultimator
29-09-2008, 01:55
تبریک به همه /....
vahid_vaezinia
29-09-2008, 05:28
تـــبـــریـــک
mehdi30nema
29-09-2008, 08:57
منم تبريك ميگم
taghi444
29-09-2008, 11:05
گفتم يا نه كه به كمك من ميتونيد ببرين و سوسكشون كنيد
8 كارت زرد و 2 كارت قرمز هم اين هفته باختن هم هفته هاي بعد مشكل خواهند داشت با محرومان
اين است تاقي444
ولي خوشحال نباشين اين اخرين بردتون بيد
Alireza Taji
29-09-2008, 11:12
برد را تبریک میگم بازهم مثل همیشه اینتر سوسک شد...
h_starboy
29-09-2008, 12:01
منم تيريك ميگم. خيلي حال داد. دم كاكا و رونالدينيو هم گرم.
davy jones
30-09-2008, 09:00
میشه یکی از دوستان لطف کنه و عکسهای مربوط به بازی دربی رو بذاره. آخه من دیدن بازی رو از دست دادم و هر کاری کردم نتونستم صحنه های بازی رو از youtube و google video دانلود کنم.:19:
davy jones
30-09-2008, 15:43
متشکرم Ronn!e جان.:11:
ممنون Ronn!e جان بابت عکس ها..
این عکس ها رو از خود سایت میلان میذاری ؟ تو سایتش عضو هستی ؟
سلام.خواهش میکنم ...
آره از سایت میلان میزارم.عضوم .
منم میخواستم عضو بشم، ولی نتونستم..
الآن میرم دوباره امتحان میکنم. اگه مشکلی واسم پیش اومد، ازت میپرسم..
بازی بعد میلان :
2008-10-05 (5 روز دیگه)
Cagliari - AC Milan
Cagliari در حال حاضر با 5 شکست متوالی در انتهای جدول جای دارد..
MoJtaBa.R
04-10-2008, 13:37
کسي گل رونالدينيو رو تو دربي نداره ؟؟
واسه دانلود هم میگردم، اگه پیدا کردم میذارم..
MoJtaBa.R
04-10-2008, 15:09
واسه دانلود هم میگردم، اگه پیدا کردم میذارم..
دستت درد نکنه : اگه قبل از پاس به کاکا باشه ممنونو ميشم
اینی که واست گذاشتم به کارت نیومد ؟
قبل پاس به کاکا هم بود..
MoJtaBa.R
04-10-2008, 16:11
اینی که واست گذاشتم به کارت نیومد ؟
قبل پاس به کاکا هم بود..
سايت برام بالا نمياد
در کل م م نون
17.504 مگابایت
44.769 مگابایت
11.53 مگابایت
فقط ببخشید که لینک مستقیم نیستن..
امیدوارم بردت بخوره..
MoJtaBa.R
04-10-2008, 16:24
جلوتر از دانلودش تشکر ميکنم
م م نون
جلوتر از دانلودش تشکر ميکنم
م م نون
خواهش میکنم.. خودم دانلودشون نکردم، واسه همین نمیدونم همون چیزی بود که میخواستی یا نه..
امیدوارم از قبل پاس به کاکا باشه..
سلام..
این بازی رو که یادتونه :
میلان 4 - 1 لاتزیو
این گل چهارم میلان که کاکا زده. از اون گل های معروفشه !
از پشت محوطه جریمه شوت زده..
من که دانلود کردم و پشیمون نشدم..
اینم گل شوچنکو که به زوریخ زده..
این بازی در چهار چوب بازی های جام یوفا بود و 1 - 0 به نفع میلان تموم شد..
اگه گلی از گل های میلان خواستید بگید تا اگه پیدا کردم واستون بذارم..
شبکه 3
دوشنبه 15/7/87 کالیاری و میلان (پخش با تاخیر) ساعت 00:30
اث ميلان متوقف شد
اث ميلان كه در ورزشگاه اليا و به قضاوت روبرتو روزتي مقابل كالياري تيم انتهاي جدولي نبرد ميكرد ، موفق نشد ميزبان خود را تسليم كند و در نهايت با تساوي بدون گل متوقف شد .
تيمهاي اودينزه ، لاتزيو و اينترميلان با كسب ۱۳امتياز در ردههاي اول تاسوم قرار دارند و اث ميلان با ۱۰امتياز در مكان هشتم ايستاده است .
كالياري با كسب نتيجه مساوي برابر ميلان به نخستين امتياز خود دست يافت اما در همان مكان اخر جدول رده بندي ( رده بيستم ) قرار گرفت .
h_starboy
09-10-2008, 14:58
حيف اين ميلان كه آنجلوتي مربيشه. آرزوم اينه كه يه روزي اونو اخراج كنن.
:42:
سلام
من برگشتم
بعد تبعید حدودا یک ساله
رونالدينيو: در ميلان به اوج باز مى گردم
پس از چند فصل حضورى به ياد ماندنى در تركيب بارسا، بازيكن هميشه خندان آبى انارى پوشان نوكمپ را ترك كرد تا خاطرات حضورش در اين تيم سال ها در ذهن هواداران بارسا باقى بماند. رونالدينيو كه زمانى جام قهرمانان اروپا را با هم بازى هايش در بارسا فتح كرده بود هنوز نيز دلش با اين تيم است. انتقال پر سرو صداى رونى به ميلان آرزوى گاليانى را محقق كرد و كارلو آنچلوتى، سرمربى ميلان نيز به اين موضوع اطمينان دارد كه با حضور رونالدينيو وكاكا خط هافبك روسونرى ها مستحكم تر مى شود. بازيكن برزيلى سابق بارسا كه در چند بازى اخير در ميلان توانسته خودى نشان بدهد و اميد ها را براى بازگشتش به روزهاى اوج افزايش داده است، تك گل ميلان را در دربى مشهور ايتاليا مقابل اينتر به ثمر رساند. رونالدينيو در اولين مصاحبه اش از زمان انتقال به كالچو به سؤالات روزنامه ال موندو دپورتيوو پاسخ گفت.
پس از ترك بارسا توانسته ايد خودتان را با شرايط جديد وفق بدهيد
از زمان حضورم در ايتاليا با مشكل جدى روبه رو نشدم. تاكنون كه شرايط خوب پيش مى رود. فضاى ليگ ايتاليا با لاليگا اندكى متفاوت است. شهر ميلان مردمان مهربان و فوتبالدوستى دارد. در حال حاضر مشغول فراگيرى زبان ايتاليايى هستم و اين موضوع بسيار برايم جالب است.
پس از حضور در ميلان با چه برخورد هايى روبه رو شده ايد
هواداران ميلان از حضورم در اين تيم بسيار هيجان زده شده اند. از بدو ورودم با برخورد هاى بسيار خوبى روبه رو شده ام . حتى شمار تماشاگران بازى هاى ميلان نيز افزايش يافته است.
از ترك بارسا ناراحت نيستيد
شرايط اينگونه رقم خورد. هنوز هم دوست دارم ناكامى هاى بارسا پايان يابد و هواداران اين تيم شاهد موفقيت هاى آبى انارى پوشان باشند. دوستان زيادى در بارسا دارم و هرازگاهى با آنها تلفنى صحبت مى كنم. به خاطر دوستانم وهواداران اين تيم از صميم قلب مى خواهم بارسا در اين فصل فاتح لاليگاو جام قهرمانان اروپا شود.
گل سرنوشت سازى در مصاف با اينتر به ثمر رسانديد
در اين بازى هواداران ميلان به شدت تشويقم مى كردند. خاطرات دوران اوج در بارسا در ذهنم تداعى شد. هميشه اين تشويق ها انگيزه اى فوق العاده اى در من ايجاد مى كند.
دلتان براى نوكمپ تنگ مى شود
هيچ وقت دوست نداشتم بارسا و دوستانم را دراين تيم ترك كنم. درست است نوكمپ را ترك كردم اما با اين تيم كه براى هميشه خداحافظى نكردم. بارسا خانه من است و هر زمان كه شرايط مهيا باشد ممكن است به اين تيم بازگردم.
تعامل تان با پپ گوارديولا چگونه بود
زياد او را نمى شناختم اما زمانى كه با او صحبت مى كردم به نظرم فردى با شخصيت آمد. هميشه مرا به خاطر بازى هايم در بارسا تحسين مى كرد. رفتارش با من بسيار محترمانه بود. از اينكه مى بينم گوارديولا توانسته با دوستانم تيمى كامل بسازد بسيارخوشحالم.
مسى همه را محو خود كرده است. بازى هاى او شما را به ياد روزهاياوج تان نمى اندازد
براى من بازى هاى زيباى مسى موضوع عجيبى نيست چون پس از آشنايى مان با لئو مشخص بود بازيكن بزرگى خواهد شد. روزى فرا مى رسد كه به خاطر بازى در كنار مسى به خود مى بالم. زمانى كه بازى هاى او را مى بينم به ياد مارادونا مى افتم. در حال حاضر فرصت زيادى براى صحبت با او پيدا نمى كنم اما به طور مداوم به يكديگر پيام مى فرستيم.
آيا مسى بهترين بازيكن حال حاضر جهان است
بله البته در كنار كاكا و كريس رونالدو.
از ميان كريس و لئو دوست داريد كدام يك توپ طلا را از آن خود كند
نمى خواهم در اين موضوع به يك نفر راى بدهم. مى خواستم دو توپ طلا وجود داشته باشد كه يكى را به لئو و ديگرى را به كاكا اهدا كنند. (با خنده) از مسؤولان فيفا مى خواهم در اين فصل دو توپ طلا اهدا كنند؛ يكى به مسى و يكى به كاكا.
دوست داريد كداميك از بازيكنان بارسا به ميلان بپيوندد
كارلوس پويول. پيشتر نيز صحبت هايى در مورد پيوستن پويول به ميلان بر سر زبان ها بود.
پويول مى تواند جانشين مناسبى براى مالدينى باشد
كارلوس بازيكن بزرگ و متعصبى است. او و پائولو از بزرگان تاريخ فوتبال دنيا هستند و بايد الگويى براى تمامى بازيكنان باشند. فكر مى كنم با بازنشستگى مالدينى، پويول مى تواند جاى خالى او را پر كند.
از ديدار مقابل اينتر و فوتبال در كالچو كمى بيشتر صحبت كنيد.
بازى بسيار زيبا و ديدنى شد. اين ديدار با روزها ابتدايى حضورم در ميلان همزمان شد. اولين مرتبه بود كه اين همه تماشاگر در سن سيرو مى ديدم. سرانجام توانستيم نتيجه بازى را به سود خودمان به پايان برسانيم. از اينكه مى ديدم ژوزه مورينيو سرمربى تيم مقابل است هيجان زيادى داشتم. مورينيو واقعاً مربى بزرگى است و به كار با او بسيارعلاقه مندم چون هميشه به دنبال پيروزى است. از فوتبال ايتاليا نيز لذت مى برم. در بارسلونا نيز طرفدار بازى هاى ابراهيموويچ، آدريانو و دل پيرو بودم و از بازى هاى آنها به وجد مى آمدم. سازماندهى ها در كالچو درمقايسه با لا ليگا تفاوت هايى دارد و پس از ۵ سال در ليگ اسپانيا به اندكى زمان براى تطبيق با ليگ ايتاليا نياز دارم.
چه اتفاقى براى بارسا رخ داد كه پس از آن همه بازى هاى زيبا ناگهان با ناكامى بسيارى روبه رو شد
به طور دقيق نمى دانم. با رايكارد به خوبى نتيجه مى گرفتيم اما به نظر مى آمد كه دوران فرانك با بارسا به پايان رسيده است. ديگر دوست ندارم در مورد ناكامى هاى بارسا صحبت كنم چون مى خواهم فقط خاطرات خوش و به ياد ماندنى با اين تيم را در ذهنم تداعى كنم. روزهاى ابتدايى حضورم در ميلان شبيه زمان ورودم به بارسا بود. زمانى كه به جمع آبى انارى پوشان پيوستم اين تيم نيز همانند اين فصل ميلان در جام قهرمانان اروپا حضور نداشت. هواداران ميلان از من مى خواهند كه همان بازيكن روزهاى اوج بارسا باشم؛ با تكنيك، هميشه خنده رو و آرام .
در ميلان با توجه به تعداد برزيلى ها به نظر مى رسد كه شرايط خوبى داريد
بله. ديدا، كاكا و امرسون را بيش از ۱۰ سال است كه مى شناسم. البته پاتو نيز به اين بازيكنان پيوسته است. سيدورف كه مليت برزيلى نيز دارد در ميلان سابقه طولانى دارد. در كل ميلان تيمى بسيار خوب است و آنچلوتى نيز بسيار به من كمك مى كند.
مى گويند سيلويو برلوسكنى، نخست وزير ايتاليا به شدت به بازى شما علاقه دارد
بله در اين رابطه اظهارنظرهاى او راشنيده ام. برلوسكنى شخصيت كاريزماتيكى دارد كه به شدت به فوتبال و ميلانعلاقه مند است.
نستا دوشنبه استارت مى زند
دكتر ماسيمو مانارا پزشك باشگاه ميلان در رابطه با آخرين وضعيت بازيكنان مصدوم تيم روسونرى به فاوالى، كالادزه ، پيرلو و نستا اشاره كرد.مارانا در گفت و گو با كانال تلويزيونى ميلان گفت: «جوزپه فاوالى تمرينات قدرتى خود را خيلى خوب آغاز كرده است. كالادزه هم در آخرين تست ها نشان داد در شرايط خيلى خوبى قرار گرفته و آماده بازگشت به ميدان مى شود. پيرلو هم تا ۱۵ روز ديگر مى تواند براى حضور در تركيب ميلان خود را آماده كند و اما بهترين خبر در رابطه با نستا است. معاينات آخر بيانگر اين است كه آلساندرو از روز دوشنبه مى تواند در كنار ساير بازيكنان به تمرين بپردازد. وى در رابطه با بوريلو هم اذعان داشت اين بازيكن تا يك هفته ديگر باز مى گردد.
پيرلو از روحيه خوبى برخوردار است
آندرى پيرلو، هافبك ملى پوش ميلان در ۱۶ سپتامبر بر اثر يك ضربه كه به پاى راستش وارد شد، مصدوم شد و مدتى است كه از ميادين به دور است. او به هواداران ميلان اطمينان داد كه دوران نقاهت را به خوبى سپرى كرده است و در شرايط خوبى قرار دارد: «احساس خوبى دارم و بهتر هستم اما هنوز به زمان نياز دارم تا به صورت كامل بهبود يابم. تيم بدون من هم عملكرد خوبى داشته است. گتوسو، آمبروسينى و سيدورف بسيار خوب كار كرده اند. امسال تيم هاى ايتاليايى بسيار قوى تر شده اند و فصل سختى را پيش رو داريم.»او دربى ميلان را از دست داد و از اين موضوع بسيار ناراحت است: «نتيجه خوبى بود اما دوست داشتم كه بازى مى كردم.»با وجود شروعى ضعيف روسونرى در صدد باز كردن راهشان به صدر جدول هستند. پيرلو بشدت اميدوار است كه تيمش قهرمانى سرى A را به دست آورد.
توصيه گاليانى به رئيس يوونتوس
آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان در پيامى براى جووانى كوبولى گيلى به وى توصيه كرد فكر بر كنارى كلوديو رانيه رى را از سر خود بيرون كند. پس از شكست تحقيرآميز يووه در خانه مقابل پالرمو صحبت از رفتن رانيه رى و آمدن مربيانى نظير رافائل بتيس(مربى اسپانيايى ليورپول) به تيم تورينى شد اما گاليانى معتقد است سران يوونتوس بايد از رانيه رى حمايت كنند و او را نگه دارند. نايب رئيس ميلان در اين رابطه مى گويد: بعد از ۲ هفته از شروع ليگ و نتايج ضعيفى كه مقابل بولونيا و جنوا گرفتيم خيلى ها خواهان بركنارى آنچلوتى شدند اما باشگاه از مربى خود حمايت كرد و او را نگه داشت و اكنون ميلان روز به روز بهتر مى شود. يوونتوس نبايد دست به تغييرى بزند چرا كه هنوز در آغاز ليگ هستيم و فاصله زيادى تا پايان بازى ها داريم.
Anathema&sin
11-10-2008, 16:09
سلام به همه ی روسونری های عزیز....
من می خواستم ببینم کسی میدونه تی شرت این فصل میلان رو از کجا میتونم بخرم؟؟؟؟
یک سایت یا وبلاگ بود محصولات میلان رو توی ایران می فروخت
اگه ادرسش رو پیدا کردم برات میذارم
گفت و گويى متفاوت با آلكساندر پاتو
در رؤياهايم مى خواستم مثل رونالدو باشم!
الكساندر رودريگوئس دا سيلوا ملقب به پاتو اكنون در ميلان تبديل به يكى از پديده هاى فوتبال جهان شده و در واقع جزو بازيكنان خودساخته و خوش شانس فوتبال برزيل است. او كه فوتبال حرفه اى را از باشگاه اينتر ناسيوناله پورتو آلگروى برزيل شروع كرد خيلى زود توانست به سطح اول فوتبال اروپا و يكى از ۳ ليگ معتبر آن يعنى سرى A ايتاليا راه يابد و در تيمى معتبر چون ميلان توپ بزند.هر چند كه جوانى او باعث شد زير سايه ستاره هاى بزرگ روسونرى خيلى به چشم نيايد اما به هرحال پاتو با توجه به استعدادى كه دارد و تجربه بزرگ بازى در يك تيم بزرگ اروپايى اين فرصت ارزشمند را دارد تا روزى به جايگاه بازيكنانى چون رونالدو، رونالدينيو و كاكا دست يابد. پاتو از زمان حضورش در ميلان در ژانويه ۲۰۰۷ ، در ۲۱ بازى موفق شده ۱۰ گل براى تيم روسونرى به ثمر برساند .در ۶ سپتامبر ۲۰۰۸ از جانب كارلوس دونگا سرمربى تيم ملى برزيل براى بازى دوستانه مقابل ايرلند در دوبلين دعوت شد تا اولين تجربه بازى در تيم ملى بزرگسالان كشورش را جشن بگيرد و اتفاقاً اولين گل ملى اش را هم در اين مسابقه به ثمر رساند.• پاتو، چه احساسى داشتيد وقتى لباس روسونرى را بر تن كرديد؟
- حس خيلى خوبى داشتم، من نشان دادم كه مى توانم در يك تيم بزرگ بازى كنم و جايى هم در باشگاه بزرگ ميلان داشته باشم. برخى مردم فكر مى كنند كه من به خاطر پول خواستم به ميلان بيايم اما من نشان دادم كه به اين مسأله ربطى نداشته است و همه به استعدادم مربوط بوده است. اگر شما آن را داشته باشيد، مى توانيد آن را در ميدان نشان دهيد. من افتخار مى كنم براى اينكه حتى بدون انتظارى طولانى براى يكى از پر افتخارترين باشگاه اروپايى بازى مى كنم و در تورنمنت هاى بزرگى چون ليگ قهرمانان اروپا نيز حضور يافته ام.
• از زمان ورودت به باشگاه ميلان آن هم با ستاره هاى زيادى كه دارد چه چيزى به ياد داريد؟
- در اولين روز من دوربينم را با خودم به تمرين بردم. من مى خواستم با همه همتيمى هايم عكس بگيرم. اين رؤياى من بود كه به حقيقت تبديل شده بود. من نگران بودم كه بيدار شوم و ببينم كه همه در تصوراتم روى داده است. ديدن بازيكنانى همچون رونالدو و كاكا كاملاً باورنكردنى بود. غير ممكن است كه احساس خجالت و كوچكى نكنى.
• آيا آنها استقبال گرمى از شما كردند؟
- بله. من دانستم كه بلافاصله بعد از تمرين با آنها من مى توانم خيلى چيزها از آنها ياد بگيرم. من از برداشتن اين گام خوشحال بودم و مى دانستم كه اين مسأله به من كمك خواهد كرد تا به مانند آنها شوم.
• كدام يك از بازيكنان ميلان شما را شگفت زده كرد؟
- آنها همه بازيكنان بزرگى هستند و ما دوران خوبى را داريم. مالدينى شايد بهترين نمونه در اين زمينه است براى اينكه او هميشه از من حمايت مى كند. اين باعث تعجب من مى شد و خيلى اوقات من احساس مى كنم ما همچون بچه هايى هستيم كه در راه مدرسه قرار داريم. من خودم كه لذت مى برم و كارهايى را انجام مى دهم كه آنها را زمانى كه بچه بودم آرزو مى كردم.
• شما به يكى از بازيكنان جوان برزيل تبديل شده ايد. چه چيزى تو را به اين سمت جذب كرد؟
- در برزيل تنها ورزشى كه هر كسى مى خواهد بازى كند فوتبال است. براى من نيز همين گونه بود و در حقيقت من هميشه مى خواستم تا شبيه ستاره هاى بزرگ فوتبال كشورم باشم. بازيكنان زيادى بودند كه الگوى من بودند از جمله رونالدو. من هميشه مى خواستم بازى اش را تماشا كنم از زمانى كه او در اينتر شروع به هنرنمايى كرد.
• قبل از پيوستن به ميلان شانس اين را داشته اى كه با او ملاقات كنيد؟
- بله. من بارها او را از نزديك ديده بودم. اولين بار در سال ۲۰۰۶ بود و آن هم هنگامى كه او در ريو دوژانيرو بود. من براى يك بازى دوستانه با اينتر ناسيوناله به آنجا رفته بودم و نزديك شدن به او و ديدن تمرين كردنش براى من باورنكردنى بود. من عادت داشتم تا در رؤيايم به مانند او باشم.
• بنابراين شما به خوبى مى دانيد كه وقتى هوادارى به شما نزديك مى شود چه احساسى دارد؟
- بله، وقتى شما يك فوتباليست هستيد نقش يك الگو و سمبل را داريد و اينها به اندازه كافى لازم است تا بچه هاى زيادى از برزيل بخواهند همانند من شوند اما من از آنها دور نمى شوم چراكه هنوز راه زيادى است كه بايد بروم و هنوز هم بايد ياد بگيرم. من مى خواهم پيشرفت كنم و يك ستاره واقعى شوم.
• آيا دوران مشكلى را در فوتبال داشته ايد؟
- وقتى يك بازيكن جوان هستيد و همه تمركزت هم بر روى فوتبال است و نه بر روى چيزهاى ديگر اين خيلى سخت است. من خوب بازى مى كردم و نيازى به آن نوع مسائل در دوران فوتبالى ام نبود. براى خانواده ام نيز مشكل بود كه به برزيل برگردند براى اينكه مردم درك نمى كردند.دورى از خانواده در سن ۱۸ سالگى به هيچ وجه آسان نيست اما به هر حال با كمك دوستانم در ميلان خيلى زود با محيط ، فرهنگ، آداب و رسوم و غذاى اين جا خو گرفتم.
• اكنون درباره آن روزها چه فكر مى كنى؟
- با نگاه به گذشته من صادقانه مى گويم كه من خوشحالم كه ميلان و ايتاليا را براى ادامه فوتبال و زندگى ام انتخاب كردم. قطعاً اين شانس من بوده است كه سرانجام براى يك تيم بزرگ اروپايى بازى كنم.
• اجازه بدهيد درباره مربيانى كه با آنها تاكنون كار كرده ايد صحبت بكنيم. كدام يك از آنها بيشترين تأثير را بر روى شما داشته است؟
- اولين مربى كه من با او كار كردم آلكساندر گالو بود. او به من اين شانس را داد كه در سطح بالايى بازى كنم . او هميشه عادت داشت تا چيزهاى غيرمنتظره درباره من بگويد، مى گفت تو به اهداف بزرگى دست خواهى يافت، اين را خواهى ديد. من كارم را شروع كردم و به جلوتر فكر نمى كنم. او به من اعتماد به نفس داد و فرصت اين را كه در ميان نام هاى بزرگ در سطح بالايى وارد بشوم. او تأثير زيادى بر روى من گذاشت اما فقط او نبود. من از كارلوس دونگا نيز درس هاى خوبى گرفتم.
• درباره كارلو آنچلوتى چه مى گوييد؟
- با برخى از مربيان شما مى توانيد صريح باشيد و اين احساسى است كه من درباره او دارم. در اولين جلسه ملاقاتم من او را مرد باهوشى ديدم . آنچلوتى مربى بزرگى است، در اين فصل خيلى از مردم فكر مى كردند كه ما نمى توانيم بازى جذابى را ارائه بدهيم اما ما اين ذهنيت ها را تغيير داديم و در بازى با لاتزيو بار ديگر قدرت خود را نشان داديم.
• اهدافت در اين فصل چه چيزهايى است؟
- مى خواهم مؤثرترين بازيكن ميلان باشم و انتظاراتى كه مردم از من را دارند برآورده كنم و تا جايى كه ممكن است در به دست آوردن قهرمانى ها سهيم باشم. من سخت كار مى كنم تا گل هاى زيادى بزنم و در ساختن تيم كمك كنم و اميدوارم كه ما بتوانيم همه رقابت هايى را كه در آنها سهيم هستيم پيروز شويم.با آمدن رونالدينيو و شوچنكو انگيزه هاى بيشترى پيدا كرده ام.
• مسابقات بزرگ ديگر را هم پيگيرى مى كنيد؟
- بله. من دوست دارم بازى ها را از تلويزيون تماشا كنم بنابراين مى توانم
تيم ها و بازيكنان را مقايسه كنم. من مى نشينم و فكر مى كنم كه چه كارى را من در آن موقعيت مى توانم انجام دهم و چگونه مى توانم پيشرفت كنم. بنابراين تلاشم را مى كنم و از آن الگوبردارى مى كنم.
• آيا آرزويى دارى كه رؤياى آن را در سر داشته باشيد ؟
- خيلى زياد. من تازه ۱۹ ساله شده ام. من عاشق فوتبال ايتاليا هستم ، زمانى كه در برزيل بودم تماشا كردن و بازى كردن آنها من را شگفت زده مى كرد. يكى ديگر از آرزوهايم اين است كه با برزيل قهرمان جام جهانى شوم.
Alireza Taji
12-10-2008, 11:54
گفت و گويى متفاوت با آلكساندر پاتو
در رؤياهايم مى خواستم مثل رونالدو باشم!
.
بازیکن قحطی هست که می خوای مثل اون بشی!
من همیشه از برزیلی ها بدم اومده تنها کاکا هست که قبولش دارم به این پاتو هم امیدوارم خدا کنه خودش را خراب نکنه!
دمت گرم حتما بذار:11:
Alireza Taji
12-10-2008, 23:33
شوخي "ريکاردو کاکا" با "الکساندر پاتو" بازيکنان باشگاه آث ميلان در اردوي تيم ملي برزيل
Alireza Taji
12-10-2008, 23:34
برلوسکونی:
ابراهیموویچ باید بازیکن میلان می بود
رئیس باشگاه میلان گفت او و باشگاهش زلاتان ابراهیموویچ را از یوونتوس به خدمت گرفته بودند اما به دلیل رسوایی اخلاقی که دامنگیر این تیم شد او را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال روسونری چند سال قبل بشدت به جذب ستاره سوئدی حال حاضر تیم فوتبال اینتر نزدیک شده بود اما پس از اینکه متهم به رسوایی اخلاقی در فوتبال ایتالیا شد در نهایی کردن قرارداد این بازیکن ناکام ماند.
سیلویو برلوسکونی به کوریرا دلو اسپورت گفت: من گلی که ابراهیموویچ به بولونیا زد را ندیدم اما درباره آن شنیدم. فکر می کنم این یک گل فوق العاده از کسی بود که میلان در گذشته او را می خواست.
رئیس باشگاه میلان افزود: ما با ابراهیموویچ به توافق رسیده بودیم اما داستان کسر 8 امتیاز از میلان پیش آمد و اینکه مطمئن نبودیم می توانیم در رقابت های لیگ قهرمانان بازی کنیم یا خیر. من از این بابت خیلی متاسفم چراکه توانایی های این بازیکن را می شناسم . به نظر من زلاتان در تیم ما آینده روشنی داشت.
Alireza Taji
12-10-2008, 23:36
هرچند من از اینترمیلان و زالاتان متنفرم اما در بازی با بولونیا زلاتان یکی از زیباترین گلهای این چند سال اخیر را زد که همه را حتی برلوسکنی را به تشویق واداشت!
بد نمیشد اگه زالاتان به میلان می امد.
برای دیدن گل زالاتان به بولونیا به ادرس زیر برید:
منچستر سيتى و تلاش براى جذب كاكا و بوفون
باشگاه منچسترسيتى آماده است تا يك پيشنهاد بزرگ را براى به خدمت گرفتن كاكا از ميلان ارائه دهد. باشگاه سيتى خود را آماده مى كند كه با پيشنهادى ۵۰ ميليون پوندى ريكاردو كاكا ستاره برزيلى ميلان را در تابستان به خدمت بگيرد. مارك هيوز سرمربى منچسترسيتى موافقت خود را با مالكان باشگاه در خصوص خريد يك فوق ستاره اعلام كرده است. وى در اين مورد با سران باشگاه گفت و گو كرده و به آنان پيشنهاد داده كه براى اين مهم تا پايان فصل صبر كنند. به رغم آنكه پول كافى در فصل نقل و انتقالات ژانويه نيز مهيا است.
رئال با اون همه ادعا نتونست کاکا رو بگیره و عملا ضایع شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد من سیتی اومده پیشنهاد میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدينيو: ميلان مثل خانه خودم است
رونالدينيو، مهاجم برزيلى كه نخستين فصل حضورش در ميان روسونرى ها را تجربه مى كند، ميلان را همانند خانه خود مى داند. اين مهاجم برزيلى نخستين گلش براى ميلان را در دربى مقابل اينتر به ثمر رساند: «برايم خيلى مهم است كه چند روز آينده سخت تمرين كنم چون به تمرينات فيزيكى احتياج دارم واميدوارم هرچه زودتر آمادگى هميشگى ام را به دست آورم و بتوانم به ميلان كمك كنم. همه چيز خيلى خوب پيش مى رود و من از هواداران تشكر مى كنم كه هميشه به من نزديك هستند و اميدوارم بتوانيم با هم روزهاى خيلى خوشى را سپرى كرده و بازى هاى جذابى را تجربه كنيم. بازى كردن در سن سيرو فوق العاده است و احساس مى كنم در خانه خودم هستم.»
زمانى كه او نخستين گل خود را به ثمر رساند استاديوم از صداى خوشحالى تماشاچيان پر شد. برخى معتقدند او جاى پاى كاكا گذاشته است كه او هم در نخستين حضورش در اينتر گلزنى كرد. رونالدينيو ادامه داد: «هرگز آن صحنه را فراموش نخواهم كرد چون نخستين گل من براى ميلان بود و حتى دليل مهمتر آن اين است كه اين گل باعث پيروزى ميلان در دربى شد. مقايسه شدن با كاكا را به فال نيك مى گيرم و اين گل براى من هم آغازكننده دورانى شگفت انگيز همانند دوران حرفه اى كاكا خواهد بود.» رونالدينيو در مقابل زوريخ در جام يوفا در كنار آندرى شوچنكو كه به خط حمله بازگشته بود، بازى مى كرد: «بازگشت او مرا بسيار خوشحال كرد چون او بازيكنى بزرگ و هم تيمى من است. براى يك بازيكن بسيار اتفاق خوشايند است اگر در كنار شوچنكو بازى كند.»
بازگشت نستا و بوريلو
تعطيلات يك هفته اى ليگ ايتاليا به خاطر انجام بازى هاى ملى فرصت خوبى براى بازيكنان آسيب ديده ميلان بود كه خود را به شرايط خوب آمادگى برسانند. آلساندرو نستا و ماركو بوريلو ۲ بازيكنى هستند كه به خوبى از اين فرصت استفاده كرده اند. در رابطه با نستا گفته مى شود احتمالاً در بازى دوستانه فردا او حداقل ۲۰ دقيقه اى را در زمين حاضر خواهد بود و سپس كادر فنى و تيم پزشكى در رابطه با او ارزيابى خود را اعلام خواهند كرد اما وضعيت بوريلو كمى بهتر است و به احتمال بسيار زياد او هفته آينده در تركيب اصلى ميلان حاضر خواهد بود. اين مهاجم همراه اعضاى تيم به آلبانى سفر نكرده و در ميلانو مانده تا همچنان تمرينات خود را به طور منظم ادامه دهد.
رود گوليت در ميلان
رود گوليت ستاره افسانه اى هلند بعد از ۱۵ سال دوباره به ميلان بازگشت اما اين بار نه به عنوان يك بازيكن بلكه در نقش سفير اين باشگاه به ميلانى ها كمك مى كند.او در كنار كسانى كه به دنبال بازيكنان جوان و با استعداد مى گردند به فعاليت مى پردازد و بايد تازه واردهاى تيم را توجيه كند.گوليت در ويا توراتى با گاليانى و برايدا ديدار كرد و با آنها به توافق رسيد. سپس از ويترين افتخارات اين باشگاه ديدن كرد. رود به عنوان يك تحليل گر فنى نيز در خدمت باشگاه خواهد بود اما كار اصلى او رسيدگى به امور جوانان و انتخاب آنها باى بازى در تيم اصلى است. در ضمن كارلو آنچلوتى نيز با گوليت دوست است و از اينكه وى را در باشگاه مى بيند بسيار خوشحال است.
میلان مقصد بعدی مکسس
روزنامه های ایتالیا مقصد بعدی مکسس را میلان می دانند .
به گزارش سایت گل مسولان میلان با ارائه پیشنهادی 20 میلیون یورویی به رم تقریبا این انتقال را در تابستان قطعی می دانند .
میلان امسال با خداحافظی مالدینی به دنبال راموس و مکسس است .
Alireza Taji
13-10-2008, 19:47
میلان مقصد بعدی مکسس
روزنامه های ایتالیا مقصد بعدی مکسس را میلان می دانند .
به گزارش سایت گل مسولان میلان با ارائه پیشنهادی 20 میلیون یورویی به رم تقریبا این انتقال را در تابستان قطعی می دانند .
میلان امسال با خداحافظی مالدینی به دنبال راموس و مکسس است .
خدا کنه سرخیو راموس به میلان بیاد!
خیلی ازش خوشم میاد هرچند رئال مادرید به این راحتی از دستش نمیده و خیلی وقت پیش شنیدم می خواست یک قرارداد بلند مدت با رئال ببنده!
مکسس هم خیلی خوب هست بیاد بد نیست هرچند دیگر هیچکس نمیتونه جای پائولو مالدینی را بگیره!
خدا کنه سرخیو راموس به میلان بیاد!
خیلی ازش خوشم میاد هرچند رئال مادرید به این راحتی از دستش نمیده و خیلی وقت پیش شنیدم می خواست یک قرارداد بلند مدت با رئال ببنده!
مکسس هم خیلی خوب هست بیاد بد نیست هرچند دیگر هیچکس نمیتونه جای پائولو مالدینی را بگیره!
100% هیچکسی دیگه نمی تونه مثل مالدینی بشه
بعدا هم همچین کسی نمیاد....به قول فردوسی پور مالدینی یک استثنا در جهان فوتباله
فورزا میلان :40:
فورزا مالدینی :40:
Anathema&sin
14-10-2008, 15:26
ممنون میشم اگه آدرس رو بزاری
مصاحبه با كاپيتان محبوب ميلان
مالدينى:رونالدينيو يك جادوگر فوق العاده در فوتبال است
به عقيده پائولو مالدينى يك باشگاه بزرگ هيچ وقت چشم خود را به روى نقل و انتقالات بزرگ نمى بندد چرا كه خريدهاى بزرگ يعنى تضمين موفقيت هاى بزرگتر و امسال ميلان اينگونه بود. آرامش قبل از توفان! توصيفى كه كاپيتان صاحبنام ميلان از تمرينات اين تيم براى بازى هفته آينده مقابل سامپدوريا براى هواداران روسونرى دارد. مالدينى كه مثل يك شواليه به جايگاه تثبيت شده اى در سن سيرو رسيده است، به بازى هاى آينده فكر مى كند. سمبل روسونرى تيم اين فصل را بسيار پرقدرت و داراى پتانسيل كسب ۲ عنوان قهرمانى در ايتاليا و اروپا مى داند اما عقيده دارد ميلان بايد بسيار بهتر شود. مدل جديد اين تيم كه پس از حضور بازيكنانى چون رونالدينيو و شوچنكو عرضه شده است هيچ حد و مرزى را براى رسيدن پيروزى هاى بزرگ و حائز اهميت نمى شناسد. كاپيتان پرافتخار شياطين سرخ ميلان به موفقيت تيم خود بسيار اميدوار است.
• فصل قبل با يك تيم منسجم قهرمانى در سوپرجام اروپا و جام باشگاه هاى جهان را به دست آورديد اما در ليگ و جام باشگاه هاى اروپا ناموفق بوديد. اكنون با توجه به ناكامى هاى غير قابل باور انتظارات بالاتر رفته است. مى توان از ميلان چيزهاى بزرگترى خواست؟
- هميشه در برنامه هاى خود لذت بردن هواداران را هم در نظر گرفته ايم. ميلان به طرز شگفت انگيزى به طرفداران خود وابسته است و اين فاكتورى است كه هيچ وقت آن را فراموش نخواهيم كرد. امسال هم هدف اول را روى فتح تمامى جام هاى ممكن قرار مى دهيم اما اين آرزو فقط با كار سخت به دست مى آيد. البته بازيكنان از انگيزه بسيار بالايى برخوردار هستند و من هم بسيار خوشبين هستم.
• باشگاه در خريدهاى جديد به دنبال چه بوده است؟
- از نظر تئورى و ظاهرى، مجموعه فصل قبل هيچ ايرادى ندارد و كاملاً اين نكته را قبول دارم اما بايد پذيرفت نمى توانيم در فصل نقل و انتقالات فرصت هاى خوب را ناديده بگيريم. چند بازيكن خوب را جذب كرديم كه قطعاً كمك بسيار زيادى به پيشرفت تيم در اين فصل خواهند كرد. از رقابت هاى سال گذشته تجربه خوبى را به دست آوردم. تعداد بازى ها بسيار زياد است و خستگى به خصوص در اواخر فصل مشكلى است كه اكثر مربيان با آن درگير هستند. بنابراين براى يك تيم مدعى بايد آنقدر گزينه وجود داشته باشد كه شادابى تيم و بازيكنان از ابتدا تا انتها حفظ شود.
• زامبروتا و رونالدينيو خريدهايى هستند كه قطعاً هيچ مربى را پشيمان نخواهد كرد. شما با اين نظر موافق هستيد؟
- زامبروتا بازيكن بزرگى است. او سال ها است در سطح اول فوتبال اروپا مى درخشد. براى يك مدافع بسيار خوب است كه بتواند در ۲ سمت قرار بگيرد و قطعاً از اين ويژگى زامبروتا به بهترين شكل استفاده مى كنيم. رونالدينيو هم نيازى به تعريف ندارد. او در فوتبال به تمام افتخارات بزرگ رسيده است و با اين وجود هر وقت انگيزه او را براى حضور در ميادين مى بينم به وجد مى آيم. از اينكه توانستيم اين ۲ را جذب كنيم بسيار خوشحالم. علاوه بر اين بازيكنان، ما شوچنكو، فلامينى، بوريلو و چند بازيكن خوب ديگر در تركيب اين فصل داريم.
• شايد اين انتقاد وجود داشته باشد شوا پا به سن گذاشته است...
- براى من اين موضوع چندان مهم نيست چون شوا را خوب مى شناسم. ستارگان بزرگ هميشه و تا آخرين دوران بازيگرى خود آماده هستند. به اضافه يكسرى از فاكتورهاى روحى و روانى. او بسيار باتجربه است و چه در زمين و چه رختكن بازيكنان جوان مى توانند از او درس بگيرند... نه... اصلاً نگران سن و سالش نباشيد چرا كه شوا هميشه بازيكن ارزشمندى است.
• پس اكنون مى توان ميلان را بهترين تيم جهان دانست؟
- دوست ندارم به اين شكل غرورانگيز حرف بزنم. مسلماً از نفراتى كه در اختيار داريم بسيار راضى هستم اما فوتبال سرشار از اتفاقات پيش بينى نشده است. مثل هميشه بازى هاى حساسى را پيش رو داريم. زيبايى فوتبال در همين است. همه تيم ها براى رسيدن به يك جايگاه بزرگ و قابل قبول انگيزه هاى بسيار بالايى دارند و من به همه آنها احترام مى گذارم. نياز داريم كاملاً روى قدرت خود متمركز شويم تا فصل موفقى را پشت سر بگذاريم.
• بسيارى بر اين عقيده اند كه رونالدينيو به ميلان آمده تا نظرها را نسبت به اين تيم و خود كاملاً تغير دهد...
- از يك نام بسيار بزرگ صحبت مى كنيم. بخشى از بهترين خاطرات بسيارى از جوانان امروز با هنر بازى او شكل گرفته است. يك جادوگر فوق العاده در فوتبال. هميشه براى او احترام فراوانى قائل بودم و هيچ شكى وجود ندارد با او ميلان از بسيارى جهات تقويت شده است.
• ظاهراً تمرينات تيم با آرامش خاصى دنبال مى شود. براى بازى با سامپدوريا آماده هستيد؟
- براى اين بازى برنامه هاى بسيار زيادى داريم. بازيكنانى كه در اردوى تيم ملى براى مسابقات مرحله مقدماتى جام جهانى حاضرند خسته هستند و نمى توان در اين مقطع در تمرينات فشار زيادى به آنها وارد كرد. تمرينات قبل از اين بازى اهميت بسيار زيادى دارد و تاكنون مرحله به مرحله براى ارزيابى درست آنان خوب پيش رفته ايم.
• به نظر مى رسد مجموعه تيم براى فصلى بزرگ خوب تكميل شده است؟
- يك باشگاه بزرگ هيچ وقت چشم خود را به روى نقل و انتقالات بزرگ نمى بندد و امسال ميلان اينگونه بود. هنوز فرصت نقل و انتقالات زمستانى آغاز نشده است و اگر فرصت چند خريد مناسب وجود داشته باشد روى آنها فكر بايد فكر كرد.
• دربى را چگونه ديديد؟
- اين بازى براى من به پايان رسيده و حالا فقط به مسابقات آينده مى انديشم. در دربى ما يك تيم كامل و با انگيزه بوديم و خيلى خوشحالم كه گل توسط رونالدينيو به ثمر رسيد. او به گل نياز زيادى داشت و در بهترين مسابقه سال هم توانست اين گل را به ثمر برساند.در اين فصل تمام بازى هاى ما مثل دربى با اينتر مهم و حائز اهميت است.
h_starboy
16-10-2008, 01:03
بابت خبرها ممنون.
مکسس بیاد خوب میشه. ولی راموس رو فکر نکنم به این راحتی ها ریال بزاره.
سه باشگاه به دنبال گواردادو:
باشگاه های میلان - رم و منچستر به دنبال مدافع هافبک 22 ساله مکزیکی تیم دیپورتیو لاکرونیای اسپانیا هستن
میلان فصل قبل هم به خرید این بازیکن تمایل داشته و همچنان در پی اوست
اگه بذاری ممنون میشم..
منم خیلی دنبال این محصولات بودم، ولی نتونستم پیدا کنم..
Alireza Taji
16-10-2008, 21:37
این را اونی در تاپیک استقلال گذاشته بود گفتم اینجا بذارم!
گویا این خبر را در پارس فوتبال هم گذاشته و فکر کنم موثق هست.
بی جهت نیست که وحشتناک عاشق مالدینی هستم وقتی این خبر را خوندم بغضم گرفت!
بازیکن بزرگ یعنی این...
بازیکن بزرگ فقط در زمین فوتبال بازی نمیکنه بلکه بازی اصلیش در خارج از زمین هست پائولوی بزرگ در خارج زمین هم یک تک ستاره بزرگ هست!
واقعا حیف که در اخرین سالهای بازی پائولو هستیم.
چه کسی میتونه جاش را بگیره؟
انسان بودن بدون نمك و فلفل
یكی از جانبازان جنگ تحمیلی كه پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یكی از بیمارستانهای شهر رم به مداوا مشغول بود. از قضا متوجه میشود كه خانم پرستاری كه از او مراقبت می كند نام خانوادگی اش "مالدینی" است ابتدا تصور میكند كه تشابه اسمی باشد اما در نهایت از او سوال میكند كه آیا با پائولو مالدینی ستاره شهیر تیم میلان ایتالیا نسبتی دارد ؟
و خانم پرستار در پاسخ می گویدكه پائولو مالدینی برادر وی می باشد ، دوست جانباز نیز در حالی كه بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می كند كه اگر ممكن است عكسی از پائولو مالدینی برایش به یادگار بیاورد و خانم پرستار قول می دهد كه برایش تهیه كند صبح روز بعد دوست جانبازهنگامی كه از خواب بیدار می شود كنار تخت خود مالدینی را می بیند كه با یك دسته گل به انتظار بیدار شدنش نشسته است...
مالدینی از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا به شهر رم واقع در مركز كشورایتالیا كه فاصله ای حدودا ششصد كیلومتری دارد آمده تا از این جانباز جنگی كه خواستار داشتن عكس یادگاری اوست عیادت كند .
Alireza Taji
16-10-2008, 21:44
نستا در اوج آمادگى جسمانى
آلساندرو نستا مدافع صاحبنام ميلان پس از مدت ها مصدوميت، سه شنبه شب گذشته در ديدارى دوستانه به ميدان رفت. بازيكن اسبق لاتزيو و تيم ملى ايتاليا در حدود ۵ ماه به خاطر آسيب ديدگى از ناحيه كمر قادر به حضور در هيچ مسابقه اى نبود اما سرانجام او با حضور در جدال دوستانه ميلان مقابل كراف تيرانا در آلبانى به اين دورى طولانى مدت پايان داد. در اين ديدار كه با شكست ۲ بر يك روسونرى خاتمه يافت، نستا در نيمه دوم وارد زمين شد و نشان داد در اوج آمادگى جسمانى قرار دارد. او مى گويد: از نظر فيزيكى در شرايط خوبى هستم و خوشحالم كه كمرم در طول بازى آزارم نداد اما به هرحال سرعتم كمتر شده است اما حالا آماده ام تا ۹۰ دقيقه كامل بازى كنم.
مالدینی از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا به شهر رم واقع در مركز كشورایتالیا كه فاصله ای حدودا ششصد كیلومتری دارد آمده تا از این جانباز جنگی كه خواستار داشتن عكس یادگاری اوست عیادت كند .
واقعاً انسان بزرگیه..
h_starboy
17-10-2008, 19:00
فقط مالدینی
h_starboy
18-10-2008, 11:33
مربي نبايد تنها فردي تاكتيكي باشد
كاكا: هرگز دوست نداردم ميلان را ترك كنم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
كاكا در بازگشت از سفرش به برزيل سرمربي باشگاهياش را مورد ستايش قرار داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاكا كه براي همراهي تيم ملي فوتبال كشورش در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 به آمريكاي جنوبي سفر كرده بود، در بازگشت از اين سفر كارلو آنجلوتي را مورد ستايش فراوان قرار داد و گفت: او به خوبي ميداند چگونه بايد با يك تيم رفتار كند.
كاكا كه همراه با تيم ملي برزيل موفق شد 4 بر صفر ونزوئلا را شكست دهد، نتوانست از توقف بدون گل خانگي سلكائو برابر كلمبيا جلوگيري كند. او در بازگشت به ايتاليا درباره بازي ميلان سامپدوريا در سري A و همچنين كارلو آنجلوتي سرمربي روسونري صحبت كرد.
مرد سال 2007 فوتبال دنيا گفت: بيش از هر چيز افكار بلند مدت و شيوه هدايت آنجلوتي بارز و برجسته است. اگر آقاي آنجلوتي به ما گاه به گاه مرخصي ندهد، ما خسته و ناآماده ميشويم و به اين ترتيب گروهي ناموزون خواهيم بود. آنجلوتي بسيار خوب ميتواند به همه اين فاكتورها توجه كند. او تيم قدرتمندي را در اختيار دارد كه در آن قهرمانان زيادي بازي ميكنند. از همين رو او تنها نبايد يك مربي هوشمند تاكتيكي باشد بلكه بايد بتواند با بازيكنانش كنار بيايد.
مهاجم ارزشمند قرمز و مشكيپوشان كه با sky sports صحبت ميكرد، افزود: همه به رهبري نياز دارند و همچنين به رايي كه بتوان از آن پيروي كرد. شيوه رهبري كارلو ما را قدرتمندتر ميكند. حضور او به ما اتحاد ميبخشد. تا بتوانيم بهترين عملكردمان را بروز دهيم.
كاكا دربارهي نقش خود در تيم ميلان هم گفت: بازي كردن در نقش مهاجم براي دو سال بسيار عالي بود و در اين تيم لذت زيادي بردم. با اين همه به تيم و لباسش با كمال ميل باز ميگردم. ميلان تيمي اس كه هرگز دوست ندارم تركش كنم.
انتهاي پيام
بکهام در راه میلان
پس از رونالدينيو يك ستاره صاحبنام و محبوب ديگر در راه ميلان است. بر اساس گزارش روزنامه ها و راديو لس آنجلس ديويد بكهام هافبك انگليسى تيم گالكسى شهر فرشتگان در ماه ژانويه راهى تيم پرطرفدار روسونرى خواهد شد.
به گزارش هورا اسپورت، در حالى كه هيچ يك از مقامات ميلان اين خبر را تأييد نكرده اند. مطبوعات آمريكايى از انتقال قرضى بكهام به تيم ايتاليايى خبر مى دهند. بكهام كه با وجود اظهارات همسرش خيلى زياد از زندگى و حضور در ليگ فوتبال آمريكا راضى نيست هم اكنون سرگرم بررسى پيشنهاد مسئولان ميلان است. با اين حال رسانه هاى ايتاليايى معتقدند احتمال خيلى كمى وجود دارد كه بكهام با ترك گالكسى لس آنجلس راهى ميلان شود.
ميلان تيمي اس كه هرگز دوست ندارم تركش كنم.
بازیکن باید اینجوری باشه..
واسه همین چیزاشه که ازش خوشم میاد..
h_starboy
18-10-2008, 16:07
آره واقعا بازیکن دوست داشتنی ای هستش. هم از نظر قیافه هم بازیش هم اخلاقی
10781234
18-10-2008, 16:08
من میلان را دوست ندارم ولی بازیکنانش را دوست دارم .
یکشنبه 28/7/87 آث میلان و سامپدوریا ساعت 16:30
پخش مستقیم از شبکه 3
h_starboy
19-10-2008, 12:44
این شبکه 3 دیشب گند زد با این پخش مستقیمش. امیدوارم امروز خرابکاری نکنه.
به امید برد میلان.
این شبکه 3 دیشب گند زد با این پخش مستقیمش. امیدوارم امروز خرابکاری نکنه.
به امید برد میلان.
میلان که 3 - 0 برد. ولی شبکه 3 به جای این بازی فینال فوتسال رو پخش کرذ..
خوب میخواست فوتسال پخش کنه از اول میزد پخش زنده فوتسال..
ولی مهم اینه که میلان این بازی رو برد..
منم تبریک میگم
کیا گل زدن؟
من هم با تاخیر برد میلان رو تبریک میگم
forza Milan
آنچلوتى: دينيو ثابت كرد بهترين است
«كارلو آنچلوتى» مربى ميلان از كسب برترى ۳ بر صفر مقابل سامپدوريا بسيار خوشحال است. او مى گويد: ما در شرايطى به اين پيروزى رسيديم كه آنها يك بازيكن كمتر داشتند. با اين حال در اين مسابقه ما عالى بوديم و با استفاده از فضاهاى خوبى كه به دست آورديم به نتيجه لازم دست پيدا كرديم. در نيمه اول سختى زيادى كشيديم چرا كه سامپدوريا خوب بازى مى كرد و گرفتن توپ از آنها سخت بود اما در نيمه دوم با آمدن كاكا به داخل زمين بازى جريان سريعترى پيدا كرد و قدرت هجومى ما بيشتر شد. رونالدينيو؟ او در اين بازى ثابت كرد يك بازيكن با اهميت براى تيم است. دينيو خيلى خوب تمرين مى كند و با ادامه همين روند هر روز بهتر از روزهاى قبل خواهد شد.
منم تبریک میگم
کیا گل زدن؟
1-0 Ronaldinho Min.53
2-0 Ronaldinho Min.65
3-0 Inzaghi Min. 90
1-0 Ronaldinho Min.53
2-0 Ronaldinho Min.65
3-0 Inzaghi Min. 90
دستت درد نکنه
:11::11::11:
h_starboy
21-10-2008, 13:14
ماشالا به رونی جون. ایشالا تیم همینجوری کار کنه این فصل شاخیم.
دستت درد نکنه
:11::11::11:
خواهش میکنم..
میلانی باید هوای میلانی رو داشته باشه دیگه :46:
h_starboy
21-10-2008, 21:54
میلان که 3 - 0 برد. ولی شبکه 3 به جای این بازی فینال فوتسال رو پخش کرذ..
خوب میخواست فوتسال پخش کنه از اول میزد پخش زنده فوتسال..
ولی مهم اینه که میلان این بازی رو برد..
راستی یادم رفت بگم. این شبکه 3 که دیگه واقعا شورشو دراورده. اعصاب آدم رو بهم میریزه.
یه چیز دیگه. میلان تو جام یوفا بازی بعدیش کی هست؟ و با کی؟
میلان تو جام یوفا بازی بعدیش کی هست؟ و با کی؟
UEFA CUP 2008/2009
Thursday, October 23, 2008
Heerenveen - Milan
یعنی میشه فردا پنجشنبه !
آنچلوتى: ميلان رقيب اينتر است!
كارلو آنچلوتى سرمربى ميلان كه چند هفته اى است تيمش خوب نتيجه مى گيرد و با روزهاى بحرانى فاصله گرفته بر اين عقيده است كه روسونرى رقيب شماره يك اينتر براى قهرمانى در سرى A است. او كه به انتظار بازى فرداشب مقابل هيرنوين هلند در رقابت هاى جام يوفا است، مى گويد: اين يك ليگ متعادل است و ما هم رقيب شماره يك اينتر براى قهرمانى. در حال حاضر همه ما از بهترشدن شرايط رونالدينيو خوشحاليم چرا كه يك مهره ارزشمند و بااهميت براى تيم است وى افزود: از بهتر شدن وضعيت تيم همه ما راضى و خوشحال هستيم و فكر مى كنم هنوز با روزهاى خوب كمى فاصله داريم. به طور حتم آماده شدن پيرلو، نستا و كلوزه و فلامينى باعث مى شود تا ما روند خوب را ادامه دهيم و به پيروزى هاى خوبى در سرى A و جام يوفا دست پيدا كنيم.
h_starboy
22-10-2008, 19:12
UEFA CUP 2008/2009
Thursday, October 23, 2008
Heerenveen - Milan
یعنی میشه فردا پنجشنبه !
ممنون.
همین الان اخبار گفت مسئولان میلان از قریب الوقوع بودن امضای قرارداد با بکهام خبر دادن.
عجب تیمی شدیم. منتخب جهان شدیم.
خط هافبک و داری :
پیرلو - کاکا - رونالدینهو - سیدورف - بکهام و ...
فقط یه مهاجم توپ کم داریم مثل آدبایور با یه دربازه بان شش دنگ مثل کاسیاس
pmg_acmilan
23-10-2008, 09:38
بازیهای جام یوفا امشب در گروههای 8 گانه پیگیری میشه که در گروه E این بازیها میلان به مصاف تیم نچندان مطرح هیرینون(Heerenveen) میرود این بازی راس ساعت 22:15 به وقت تهران برگزار میشه که به دلیل پخش برنامه نود بازی پخش مستقیم نداره( پخش با تاخیر هم اطلاعی ندارم)
به امید پیروزی و قهرمانی در هر جام
بکهام به میلان پیوست:
دیوید بکهام هافبک انگلیسی تیم لس انجلس گالکسی به تیم میلان ایتالیا پیوست
این بازیکن میتونه میلان رو در رقابتهای سری آ و جام یوفا همراهی کنه
Alireza Taji
23-10-2008, 16:31
بکهام به میلان پیوست:
دیوید بکهام هافبک انگلیسی تیم لس انجلس گالکسی به تیم میلان ایتالیا پیوست
این بازیکن میتونه میلان رو در رقابتهای سری آ و جام یوفا همراهی کنه
واقعا این خبر صحت داره؟
نمی دونم از اومدن این بازیکن به میلان خوشحال باشم یا ناراحت!
اصلا به درد میلان میخوره؟
[/SIZE]
واقعا این خبر صحت داره؟
نمی دونم از اومدن این بازیکن به میلان خوشحال باشم یا ناراحت!
اصلا به درد میلان میخوره؟
نمیدونم این خبر تا چه حد صحت داره اما منم یه چیزایی شنیده بودم
اگه بیاد خیلی بکار تیم میلان میاد(البته این نظر منه)
vahid_vaezinia
23-10-2008, 20:04
نمیدونم این خبر تا چه حد صحت داره اما منم یه چیزایی شنیده بودم
اگه بیاد خیلی بکار تیم میلان میاد(البته این نظر منه)
من فکر نمی کنم به درد تیم بخوره !
Ultimator
23-10-2008, 22:04
خبرش تو سایت میلان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید دید بازیشو نمیشه پیش داوری کحرد هر بازیکنی میتونه مفید باشه
بکهام بازیکنیه که ضربه آزادهاش و سانتراش حرف نداره. اینو همه میدونن..
اگه بیاد رو فرم که خیلی واسه تیم میتونه مفید باشه..
منم با نیما موافقم. باید بازیش رو تو میلان دید.. نمیشه اینجوری نظر داد..
vahid_vaezinia
24-10-2008, 10:26
الان بکهام چند سالشه ؟
p3yman_xl
24-10-2008, 10:41
الان بکهام چند سالشه ؟
Date of Birth: 2 May 1975
33 سالشه.
بکهام بازیکنیه که ضربه آزادهاش و سانتراش حرف نداره. اینو همه میدونن..
اگه بیاد رو فرم که خیلی واسه تیم میتونه مفید باشه..
منم با نیما موافقم. باید بازیش رو تو میلان دید.. نمیشه اینجوری نظر داد..
باید دید که ضربه آزادارو پیرلو میزنه یا بکام
من فک کنم بکام بهتر از پیرلو میزنه
h_starboy
24-10-2008, 13:01
من شنیدم فقط قرضی تا آخر فصل میاد بعدش بر میگرده چون الان لیگ آمریکا تموم شده.
اینجوری اصلا حال نمیده. نیاد بهتره.
ضمنا برد دیشب میلان رو تبریک میگم.
میلان 3-1 هیرنویین
گلهای میلان :
دقیقه 19 : مدافع حریف
دقیقه 23 : گتوسو
دقیقه 69 : اینزاگی
گلهای هیرنوین :
دقیقه 85 : پرانجیچ
Alireza Taji
24-10-2008, 19:31
باید دید که ضربه آزادارو پیرلو میزنه یا بکام
من فک کنم بکام بهتر از پیرلو میزنه
به نظر من اگه قراره فقط به خاطر ضربه ازاد زدن به تیم بیاد همون بهتر که اصلا نیاد!
ما الان پیرلو و حتی رونالدینو را داریم که خوب ضرب ازاد میزند!
بکام اصلا سبک بازیش با تیم اث میلان نمیخوره!
بکام یعنی سانت کردن توپ از جناحین اما میلان کدوم بازیکنش سر زن هست ؟
بکام هم که جز سانت کردن چیز دیگری حالیش نیست!
من فکر میکنم بکام فقط برای مسائل مالی توسط میلان خریده شده تا تو یک مدت که هست لباسش را بفروشند!
به نظر من اگه قراره فقط به خاطر ضربه ازاد زدن به تیم بیاد همون بهتر که اصلا نیاد!
من فکر میکنم بکام فقط برای مسائل مالی توسط میلان خریده شده تا تو یک مدت که هست لباسش را بفروشند!
ازطرف اون باشگاه آمریکایی هم می شه جریانو دید اون هم یک پولی این وسط گیرش میاد به نظرمن هم چیزجالبی نیست اومدنش اما یک فایده ای که داره ستاره های آث میلان زیادمیشند بعد ازلحاظ روانی برای آث میلان خوب میشه
حق با شماس دوست عزیز
با گفته های علیرضا، نظر منم برگشت :31:
منم با علیرضا موافقم. اومدنش بُعد تبلیغاتی واسه میلان داره..
ديويد بكام مذاكره براي انتقال موقت خود به ميلان را تاييد كرد
ديويد بكام روز جمعه تاييد كرد كه وي در حال انجام مذاكراتي براي انتقال موقت به آث ميلان ايتاليا به عنوان يك بازيكن قرضي است .
وي همچنين به پايگاه اينترنتي خود گفت كه در آغاز فصل ۲۰۰۹ليگ فوتبال اصلي آمريكا به تيم خود لس آنجلس گالكسي باز خواهد گشت .
در يك بيانيه كوتاه روي اين پايگاه اينترنتي گفته شده است : هرچند فعلا هيچ قابل تاييد نيست ولي ما ميتوانيم تاييد كنيم مذاكراتي با ميلان در ارتباط با قرض داده شدن كوتاه مدت بكام در آغاز فصل آينده جريان دارد.
ميلان روز پنجشنبه اعلام كرد كه اين مذاكرات در مرحله پيشرفته اي قرار دارد .
بكام ۳۳ساله مشتاق در تعطيلات ليگ فوتبال آمريكا در اروپا تا آمادگي خود را حفظ كرده و براي بازي در تيم ملي انگليس در دسترس فابيو كاپلو سرمربي اين تيم باشد .
Ice Star
25-10-2008, 09:09
بنظر من هم بکام بدرد تیم های انگلیسی یا حدالامکان المانی می خوره
اگه بیاد تو میلان احتمالا نیمکت نشین بشه مثل خیلیای دیگه و اگه بازی کنه مفید نخواهد بود
اینجور اومدن بکهام، بیشتر جنبه ی مادی داره تا بُعد فنی..
شاید بهش چند تا بازی برسه، ولی نمیتونه فیکس بشه..
آخه بازیکنی که میخواد بیاد واسه یه مدت کوتاه و بعد بره، تیم رو نمیان که با این بازیکن هماهنگ کنن که وقتی رفت به مشکل بخورن.
شاید بهش بازی برسه، ولی نمیتونه فیکس بشه..
بعید هم میدونم بیاد میلان..
Ice Star
25-10-2008, 09:24
نمیدونم کدوم بازیکن بود (فک کنم باتیستوتا بود) که گفته بود اگه یه بازیکنی می خواد بفهمه فوتبال چیه باید تو ایتالیا بازی کنه تا بفهمه
و فک کنم مخاطبش هم بکهام بود
و بکهام گفته بود یه روزی میاد به سری ا
شایدم بخاطر اون حرف باشه
در کل این پست را جدی نگیرید چون مطمئن نیستم و اینکه از دیشب نخوابیدم در حالت عادی هم نیستم : د ی
بکهام بیاد، نیاد، فرقی نمیکنه. فعلاً که چشم حسودا کور میلان افتاده رو دور..
ديويد بكام روز جمعه تاييد كرد كه وي در حال انجام مذاكراتي براي انتقال موقت به آث ميلان به عنوان يك بازيكن قرضي است ...
وي همچنين به پايگاه اينترنتي خود گفت كه در آغاز فصل ۲۰۰۹ليگ فوتبال اصلي آمريكا به تيم خود لس آنجلس گالكسي باز خواهد گشت . در يك بيانيه كوتاه روي اين پايگاه اينترنتي گفته شده است : هرچند فعلا هيچ قابل تاييد نيست ولي ما ميتوانيم تاييد كنيم مذاكراتي با ميلان در ارتباط با قرض داده شدن كوتاه مدت بكام در آغاز فصل آينده جريان دارد. ميلان روز پنجشنبه اعلام كرد كه اين مذاكرات در مرحله پيشرفته اي قرار دارد . بكام ۳۳ساله مشتاق در تعطيلات ليگ فوتبال آمريكا در اروپا تا آمادگي خود را حفظ كرده و براي بازي در تيم ملي انگليس در دسترس فابيو كاپلو سرمربي اين تيم باشد .
Alireza Taji
25-10-2008, 14:22
میلان هر موقع از اینجور خریدها داشته شکست خورده !
میلان رونالدو را هم برای مسائل فروش لباس و تبلیغات خرید اما حتی یک بازی درست و حسابی هم برای میلان نتونست انجام بده!
نمیدونم کدوم بازیکن بود (فک کنم باتیستوتا بود) که گفته بود اگه یه بازیکنی می خواد بفهمه فوتبال چیه باید تو ایتالیا بازی کنه تا بفهمه
این حرف را تقریبا اکثر کسانی که در ایتالیا بازی کردند می زنند.
فوتبال ایتالیا فوتبالی سفت و سختی هست گل زدن توش هم به مراتب سخت تر از جاهای دیگر هست
Ice Star
25-10-2008, 17:23
در پي قوت گرفتن شايعه انتقال به ايتاليا
كاپلو حضور بكهام در ميلان را تضمين كرد
خبرگزاري فارس:پس از انتشار شايعه قرارداد كاپيتان انگليس با ميلان براي چند برنامه تبليغاتي مسئله حضور وي دراين تيم بر سر زبان ها افتاده است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سان لندن، ديويد بكهام كه براي بقا در تيم ملي نيازمند توجه كاپلو به ليگ حرفه اي امريكا است، قصد دارد براي چند پروژه تبليغاتي در كنار كاكا، رونالدينيو، پاتو و گاتوسو در تمرينات آ.ث ميلان حاضر شده و با آنها چند كليپ ويدئويي ضبط كند.
كارلو آنچلوتي سرمربي ميلان ابتدا با اين مسئله مخالف بود؛ اما منابع آگاه خبري ادعا مي كنند تماس تلفني فابيو كاپلو سرمربي ايتاليايي تيم ملي انگليس با همتاي خود در آ.ث ميلان ايتاليا باعث شده تا خود آنچلوتي رسما بكهام را به تمرينات تيمش دعوت كند.
به نظر مي رسد تنها راه دعوت دوباره بكهام به تيم ملي انگليس درخشش دوباره او در قاره اروپا و اين بار در لباس ميلان ايتاليا است.
فابيو كاپلو حضور موثر و درخشان بكهام را در ميلان تضمين كرده و از آنچلوتي خواسته تا در انتقال اين بازيكن به ميلان سنگ اندازي نكند.
h_starboy
25-10-2008, 20:05
من که با حضور موقتی بکهام در میلان موافق نیستم.
یا کلا بیاد میلان یا اصلا نیاد.
ما آخر نفهمیدیم که این بکهام داره واسه کلیپ ویدئویی میاد میلان یا واسه درخشش و حضور تو تیم ملی انگلیس..
Ice Star
26-10-2008, 07:56
تمام سرود های روسونری :
Inno Milan (hymne officiel)
Rossoneri siamo noi :
Diavolo :
Che sara :
Chi non salta :
Faciamo_i_Chilometri :
Con le 3 dita :
Inno Brigate :
Inno Fossa :
O mia bella madunina :
Noi Odiamo :
Siamo qui :
Sosteniamo la squadra + forte :
C’aveterotto :
Su cantiamo tutti insieme diavolo :
Tricolore :
Corio Stadio :
Forza Il Milan Ole :
Forza Milan Milan campione :
I Colori Che Noi Portiamo :
Inno BRN :
Milan siamo noi :
Quando Al Ciel :
Rossoneri Siamo Noi :
Sun Semper Chi :
توی سایت گل قسمت نقل و انتقالات نوشته بکهام به میلان اومده
Alireza Taji
26-10-2008, 12:05
استقبال گتوسو از خريد بكهام
ايوان گنارو گتوسو هافبك پرقدرت و محبوب ميلان كه پنجشنبه شب گذشته در هلند اولين گل خود را در رقابت هاى جام يوفا وارد دروازه هيرنوين كرد، از احتمال ورود ديويد بكهام به تيم روسونرى استقبال كرد. بعد از آنكه هافبك انگليسى تيم لس آنجلس گالكسى سكوت خود را در رابطه با پيوستن به ميلان شكست و در وب سايت اختصاصى خود تأييد كرد مذاكراتى با سران تيم روسونرى داشته و احتمال بسيار زيادى دارد ژانويه به صورت قرضى به اين تيم برود، گتوسو هم اين خبر را تأييد كرد. هافبك ملى پوش ميلان كه خود را براى بازى فردا بعد از ظهر مقابل آتالانتا آماده مى كند در مصاحبه با خبرنگاران گفت: من هم از گاليانى شنيده ام كه بكهام به ميلان مى آيد و اين خبر بسيار خوبى است چرا كه با وجود چنين بازيكنانى تيم پرقدرت خواهد شد و تعداد طرفدارانمان هم افزايش پيدا خواهد كرد. بكهام بازيكن بزرگى است.
h_starboy
26-10-2008, 14:08
توی سایت گل قسمت نقل و انتقالات نوشته بکهام به میلان اومده
تایید میشه. اومده به صورت قرضی تا شروع فصل بعد لیگ آمریکا که دوباره بر میگرده.
به نظر شما این انتقال قرضی خوبه؟ اگه این نظر سنجی رو بزارین تو تاپیک خوب میشه ها....
h_starboy
26-10-2008, 19:34
آتالانتا 0-1 میلان
کاکا دقیقه 80
به همه میلانیها تبریک میگم.
اینتر هم در خانه با جنوا مساوی کرد در حالی که جنوا از دقیقه 60 ده نفره بود. لاتزیو هم 1-0 در خانه به ناپولی باخت. رم هم 3-1 به اودینزه باخت.
خیلی حال داد.
جدول تا این هفته :
1- اودینزه 17 9+
2-اینتر 17 8+
3-ناپولی 17 4+
4-میلان 16 6+
5-کاتانیا 15 4+
6-لاتزیو 13 4+
7- فیورنتینا 13 4+ ===> امشب آخرین بازیه این هفته : پالرمو - فیورنتینا
Ice Star
27-10-2008, 02:13
Ice Star
27-10-2008, 02:58
تاكيد ستاره انگليسي لوس آنجلس گالاكسي
بكهام: براي بازي به ميلان نخواهم رفت
خبرگزاري فارس: بازيكن انگليسي تيم لوس آنجلسي گالاكسي گفت: حضورم در ميلان به منزله بازي براي اين تيم ايتاليايي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديويد بكهام اظهار داشت: در صورتي كه مسافر ميلان شوم، براي بازي به اين تيم نخواهم رفت.در صورت كسب توافق، در تمرينات در اختيار ميلانيها قرار خواهم گرفت.
او عنوان كرد: اگر اين اتفاق بيفتد، در زماني كه ليگ حرفه اي امريكا تعطيل است، مي توانم همراه آنها تمرين كنم و خودم را در شرايط ايده آل حفظ كنم.
ديويد بكهام در حالي اين اظهارات را بيان كرد كه گزارشات اخير حكايت از حضور قطعي او در ميلان داشت.
اين بازيكن كه سابقه بازي در تيم هاي منچستر يونايتد و رئال مادريد را دارد، از تابستان سال گذشته در تيم لوس آنجلس گالاكسي است.
آتالانتا 0-1 میلان
کاکا دقیقه 80
به همه میلانیها تبریک میگم.
اینتر هم در خانه با جنوا مساوی کرد در حالی که جنوا از دقیقه 60 ده نفره بود. لاتزیو هم 1-0 در خانه به ناپولی باخت. رم هم 3-1 به اودینزه باخت.
خیلی حال داد.
جدول تا این هفته :
1- اودینزه 17 9+
2-اینتر 17 8+
3-ناپولی 17 4+
4-میلان 16 6+
5-کاتانیا 15 4+
6-لاتزیو 13 4+
من هم برد میلان رو تبریک میگم
گل روی مثلث خیلی زیبا به ثمر رسید
پاتو ...بوریلو....کاکا
بوریلو خیلی بهتر از جیلا بازی می کنه...واقعا دوندگیش زیاده
pmg_acmilan
27-10-2008, 10:11
من هم برد میلان رو تبریک میگم
یواش یواش به صدر جدول نزدیک میشیم
بازی بعدی چهارشنبه با سینا (siena) در سن سیرو ساعت 17:30
h_starboy
27-10-2008, 11:02
جدول تا این هفته :
1- اودینزه 17 9+
2-اینتر 17 8+
3-ناپولی 17 4+
4-میلان 16 6+
5-کاتانیا 15 4+
6-لاتزیو 13 4+
فیورنتینا هم ۳-۱ در زمین پالرمو به برتری رسیدو ۱۶ امتیازی شد مثل میلان.
1- اودینزه 17 9+
2-اینتر 17 8+
3-ناپولی 17 4+
4-میلان 16 6+
5-فیورتینا 16 5+
6-کاتانیا 15 4+
7-لاتزیو 13 4+
به امید برد مقابل سیه نا
من که میگم میلان 2 بر صفر میبره
منم میگم 3بر0 میبره
3تا گل و کاکا میزنه
میلان 3 - 1 بازی رو میبره..
h_starboy
28-10-2008, 12:41
میبریم. 3-0 یا 3-1
کاکا حتما گل میزنه.
davy jones
28-10-2008, 13:32
سلام
به نظر من بازی با سینا رو 4 بر 1 میبریم. نکته ی مهم در مورد بازی های هفته ی بعد اینه که اینتر با فیورنتینا بازی داره که اگه شانس بیاریم و مساوی کنن خیلی به نفع ماست البته با توجه به برد محتمل میلان در برابر سینا اگه فیورنتینا ، اینتر رو بزنه بهتره.
راستی دوستان کسی سایتی رو میشناسه که نتایج مسابقات فوتبال داخلی و خارجی رو با هم داشته باشه و به روز هم باشه و آقای گل های هر لیگ رو هم داشته باشه؟
h_starboy
28-10-2008, 16:02
goal.comخوبه . هم آخرین اخبار رو داره هم در مورد لیگها جدول داره و ...
topgoal.ir هم یه سایت ایرانیه که بیشتر گلهای همه لیگهارو قرار میده و در مورد لیگها و تورنمنتهای مختلف هم صحبت کرده. خیلی سایت خوبیه.
حالا باز اگه بقیه دوستان سایتهای دیگه ای هم سراغ دارن لطف کنن.
کسی کانال های پخش بازی میلان و سیه نا رو میدونه؟؟
كاكا در گفت وگو با روزنامه كوريره دلواسپورت
آمدن بكهام به سود فوتبال ميلان و ايتالياست
همانند ۲ ، ۳ فصل گذشته ريكاردو كاكا نقش انكارناپذيرى در پيروزى هاى ميلان دارد. ستاره برزيلى روسونرى در كنار رونالدينيو به يك آرامش خاصى رسيده كه به شكل زيبايى در بازى هايش به چشم مى خورد. بى شك او اين شايستگى را دارد كه روزى بازوبند كاپيتانى ميلان را بر تن كند و اين همان رؤيايى است كه باعث شده كاكا مقابل پيشنهادات سرسام آور باشگاه هاى رئال مادريد ، چلسى و منچسترسيتى بى تفاوت باشد و پوشيدن پيراهن ميلان را به دستمزدهاى بالا و وسوسه انگيز ترجيح دهد. بعد از ۲ شكست غيرمنتظره از ميلان مقابل بولونيا و جنوا، كاكا و همتيمى هايش به پيروزى هاى با ارزشى در ليگ ايتاليا و رقابت هاى جام يوفا دست يافته اند و حالا هم كه صحبت از پيوستن ديويد بكهام به اين تيم بزرگ ايتاليايى شده خيلى ها در انتظار تماشاى بازى اين ستاره انگليسى در كنار كاكا، رونالدينيو، مالدينى، گتوسو و ساير بازيكنان بزرگ شياطين سرخ شهر ميلانو هستند. روزنامه كوريره دلواسپورت گفت وگويى با سمبل برزيلى و محبوب ميلان انجام داده كه از نظر گراميتان مى گذرد:
• ميلان در ابتداى فصل خيلى ناموفق بود اما بعد از پيروزى مقابل لاتزيو و سپس جام يوفا به يكباره اوج گرفت.
- اين ارزيابى كاملاً درست است. در ابتداى فصل ما خيلى خسته بوديم و انگيزه هايمان به خاطر عدم حضور در ليگ قهرمانان كمتر شده بود، با اين وجود خوشحالم كه در حال حاضر در بهترين وضع موجود هستيم. در چند هفته اخير به پيروزى هاى باارزشى دست يافته ايم مثل برد مقابل لاتزيو و اينتر.
• عملكرد شما در اين فصل هم استثنايى بوده است. آيا به آمدن رونالدينيو هم مربوط مى شود؟
- من هميشه آرزو داشتم كه در يك تيم باشگاهى مثل ميلان با دينيو همبازى شوم با اين حال فكر مى كنم هنوز هم مى توانم پيشرفت كنم و احساس مى كنم بهتر از قبل بازى مى كنم. حس مى كنم كه مى توانم هميشه بهترين باشم. قصد دارم نشان بدهم كه ادامه اين روند ممكن است. به عقيده من ميلان آرام آرام به آرامش لازم و تمركز خوب براى شكست دادن حريفان رسيده است.
• رونالدينيو در فرم خيلى خوبى قرار دارد. شما تبديل به يك زوج قدرتمند شده ايد؟
- براى ميلان خيلى مهم است كه دينيو در تركيب حضور داشته باشد و هنگامى كه او بازى مى كند نمايش اش را در بالاترين سطح اجرا مى كند. اگر شما چنين كارى را انجام دهيد يك بازيكن بزرگ هستيد. او حالا خيلى بهتر از گذشته شده و خيلى سريع به يك هماهنگى خوب با ساير بازيكنان رسيده است. دينيو هر روز بهتر از روزهاى قبل مى شود چراكه تلاش زيادى مى كند و انگيزه هايش باور نكردنى است.
• آيا به بازى هاى اين فصل و كسب اسكودتو به چشم يك انتقام مى نگريد؟
- خير. ما بايد نشان دهيم كه شايسته ايم اسكودتو را ببريم. من فقط بر روى پيروزى متمركز شده ام و اين انتقام گيرى نيست. مى خواهم تا هنگامى كه قهرمان ليگ به ياد آورده مى شود نام من و ميلان به همراهش باشد. ما همه مسابقات را پشت سر خواهيم گذاشت. در فوتبال هر چيزى ممكن است. اكنون بيشتر از قبل تجربه كسب كرده ايم و بازى هاى زيادى را در سطح بالايى انجام داده ايم. اين چيزى است كه ما از آن سود مى بريم به خصوص در مورد بازيكنانى مثل من. اسكودتو فقط يك نام نيست و براى من مثل قهرمانى در آتن حائز اهميت است.
• رسيدن به قهرمانى در جام يوفا يك امتياز واقعى براى شما خواهد بود؟
- ما بعد از عدم راهيابى به ليگ قهرمانان اروپا هرگز به اين جام فكر نمى كرديم. مى خواستيم فقط با مقام قهرمانى كارمان را در ليگ ايتاليا به پايان برسانيم تا در فصل بعد ليگ قهرمانان حضور داشته باشيم اما حالا، هم به اسكودتو فكر مى كنيم وهم به جام يوفا. حقيقت را بخواهيد بازى مقابل هيرنوين در هلند همانند بازى مقابل ليورپول يا ساير تيم هاى بزرگ اروپايى است و براى من هيچ تفاوتى ندارد.
• شما دوست داشتيد در ميلان با رونالدينيو همبازى شويد، حالا او به ميلان آمده، در اين باره چه مى گوييد؟
- رونالدينيو يكى از بهترين هاست ما رابطه خوبى با هم داريم و اين خيلى عالى است. ما يك تيم با رونالدينيوو شوچنكو داريم. من مى خواهم مثل هر بازيكن ديگرى در كنار بهترين بازيكنان جهان بازى كنم و خيلى خوشحالم كه او به ميلان آمد.
• آيا از ديويد بكهام هم اينگونه استقبال خواهيد كرد؟
- بله .چراكه او بازيكن بزرگى است و بازيكنى مثل او سزاوار احترام است. از اينكه احتمال دارد بكهام به ميلان بيايد خيلى خوشحالم او يكى از بهترين بازيكنان جهان است و حضورش در اينجا به سود فوتبال ميلان و در مجموع فوتبال ايتاليا خواهد بود. من رابطه خوبى با او دارم و چند بار هم يكديگر را ملاقات كرده ايم. او بسيار آرام، مؤدب و قابل احترام است. خوشحالم كه مى توانم در كنار بكهام بازى كنم.
• كدام يك از بازيكنان ميلان شما را در تمرينات و مسابقات تحت تأثير قرار مى دهند؟
- مالدينى، پيرلو، گتوسو، ديدا و در واقع همه! بدون شك آنها بزرگترين روحيه دهنده و نظم دهنده تيم هستند. من هيچ وقت از ديدن تلاش پائولو در تمرين و بازى ها سير نمى شوم و يا انگيزه و قدرت رونالدينيو و گتوسو.
• هنوز هم خوب گل مى زنيد. آيا عملكرد خيلى خوبى براى يك هافبك تهاجمى است؟
- گلزنى هدف من نيست. من هميشه يك بازيساز خواهم بود و البته گل زدن نيز خيلى خوب و لذتبخش است. در طول بازى ها من تنها بر روى پيروزى تمركز دارم و يقيناً نه بر روى كسى كه براى ما گل بزند اما به هر حال نمى توانم اشتياقم را براى گلزنى و پيروزى تيم پنهان كنم.
• آيا به انتقال به انگلستان فكر مى كنيد؟منچستر سيتى يا چلسى؟
- هيج كدام! هميشه گفته ام كه يك قرارداد طولانى با ميلان دارم و به اين قرارداد احترام مى گذارم. اگر ميلان مرا نخواهد و اعلام كند مى خواهد مرا به فروش برساند بعد از آن درباره ترك باشگاه فكر خواهم كرد اما ايمان دارم هرگز چنين اتفاقى نخواهد افتاد و اگر هم روزى از ميلان بروم مطمئناً به خاطر مسائل مالى نخواهد بود. اين جا خانه من است و هرگز به رفتن از ميلانو فكر نمى كنم.
• اكنون در ۲ تيم اينتر و ميلان بازيكن برزيلى زيادى حضور دارند. چه احساسى داريد؟
- قطعاً وجود اين تعداد بازيكن برزيلى در اينجا كمك زيادى به من و ساير بازيكنان مى كند. طبيعتاً ما از رقابت بين ۲ باشگاه آگاه هستيم اما بر روى روابط ما تأثير نمى گذارد و همه با هم دوست هستيم. جدا از فوتبال ما همديگر را بارها مى بينيم. اگر برخى از ما در يك لباس متفاوت بازى مى كنند مهم نيست چراكه همديگر را در تيم ملى مى بينيم. اين مسأله وقتى كه شما دوست هستيد مطرح نيست.
• به نظر مى رسد ميلان در خط دفاعى با مشكلات بزرگى روبرو است. آيا پيشنهادى براى بهتر شدن اوضاع نداريد؟
- من مثل شما فكر نمى كنم. در خط دفاعى بازيكنان بزرگى چون مالدينى، نستا و... حضور دارند كه با بهبودى سندروس و كالادزه شرايط ما در بازى هاى آينده بهتر هم خواهد شد.
• اكنون از نظر فيزيكى نيز مى توانيد بهتر از گذشته خودتان را با مسابقه تطبيق دهيد. چه چيزى در اين رابطه وجود داشته است؟
- من تلاش زيادى كردم تا از نظر روحى و جسمى قوى تر باشم. در سائوپائولو با قدرت تمرين مى كردم و در ميلان نيز اين كار را ادامه دادم و اكنون از نظر فيزيكى به اين سطح رسيده ام به طورى كه در فاصله ۱۰ روز مى توانم در
۴ بازى حاضر باشم و گلزنى هم داشته باشم. من اين سطح از فوتبال را خيلى دوست دارم.
گاليانى نگران رشد نژادپرستى
نايب رئيس باشگاه ميلان ايتاليا در نامه اى به فدراسيون فوتبال ايتاليا بابت ترويج نژادپرستى هشدار داد. آدريانو گاليانى گفت: هواداران تيم هاى ديگر در قالب هواداران ميلان ايتاليا در ورزشگاه تجمع مى كنند و شعر هاى نژادپرستانه سر مى دهند. وى ادامه داد: نمى توانيم فروش بليت هاى آزاد را متوقف كنيم و اين وظيفه پليس است تا با اين ماجرا ها مقابله كند. نايب رئيس ميلان افزود: باشگاه ميلان مثل هر باشگاهى مسئول هوادارانى است كه كارت رسمى هوادارى دارند و مورد شناخت باشگاه هستند.
گاليانى: هنوز بكهام را جذب نكرديم
نايب رئيس باشگاه ميلان گفت: اين باشگاه هنوز قراردادى با ديويد بكهام منعقد نكرده است.وى افزود: هنوز قراردادى بين ۲ باشگاه ميلان و لس آنجلس گالكسى در اين خصوص منعقد نشده با اين حال اطمينان دارد كه بكهام در ژانويه به تيم فوتبال ميلان مى پيوندد. وى گفت: بكهام به احتمال بسيار فراوان در ماه ژانويه به ميلان مى پيوندد. او ،۲ ۳ ماه با تيم ما خواهد بود و سپس دوباره به باشگاهش بازمى گردد. با اين حال هنوز قراردادى منعقد نشده است. گاليانى همچنين گفت اين بكهام بوده كه پيشنهاد حضور در تيم ميلان را مطرح كرده است.
بكهام تكذيب كرد
كاپيتان سابق تيم ملى انگلستان گفت: رفتنم به ميلان ايتاليا براى جلب نظر كاپلو نيست. ديويد بكهام اظهار داشت: هرگز در جايگاهى چنين، پايين و كم اهميت نيستم كه براى جلب نظر يك مربى تيم خود را عوض كنم. پس از اين همه سال در سطحى هستم كه براى خودم بازى كنم. وى افزود: مديون مردم كشورم نيستم و به اندازه كافى براى تيم ملى زحمت كشيده ام. كاپلو مربى تيم ملى است و بايد هر بازيكن انگليسى كه لياقت بازى در تيم ملى را دارد، دعوت كند؛ حتى اگر اين بازيكن در دورترين جزاير افريقايى باشد. بكهام افزود: رفتن من به ميلان به اين خاطر است كه مى خواهم بازى در ايتاليا را هم تجربه كنم. اين شايعات كه كاپلو مرا به ميلان برده يا براى مطرح شدن به اين كشور مى روم كذب محض است.
h_starboy
29-10-2008, 21:02
کسی کانال های پخش بازی میلان و سیه نا رو میدونه؟؟
بازی قبلی رو من از کانال polsatsport extra دیدم. ولی اینبار نمیدونم. موقع بازی میرم یه نیگاهی میندازم. شاید پخش کنه.
راستی چرا کانال 3 پخش نمیکنه؟؟
آهان مسخره ها میخوان بازی آرسنال رو پخش کنن. اه اه
vahid_civil
29-10-2008, 21:19
بازی قبلی رو من از کانال polsatsport extra دیدم. ولی اینبار نمیدونم. موقع بازی میرم یه نیگاهی میندازم. شاید پخش کنه.
من میلانی نیستما !!
این همش رو میگه.
من هم بازی قبلی رو از همین کانال دیدم
نمی دونم چرا بازی های میلان رو نمیذارن
من میلانی نیستما !!
این همش رو میگه.
میدونم دوست عزیز
شما بارسایی هستی....در کل بابت کمکی که کردی ممنون
دقیقه 38 بازی
میلان با تک گل اینزاگی که در دقیقه 30 زده شد فعلا سیه نا رو برده
vahid_civil
29-10-2008, 23:45
من هم بازی قبلی رو از همین کانال دیدم
نمی دونم چرا بازی های میلان رو نمیذارن
میدونم دوست عزیز
شما بارسایی هستی....در کل بابت کمکی که کردی ممنون
قابلی نداشت. به خاطر رونالدینو:40:
که البته تو این بازی محرومه !
قابلی نداشت. به خاطر رونالدینو:40:
که البته تو این بازی محرومه !
مطمئنی محرومه؟؟؟؟؟
میگفتن که مصدومه و برای همین نیستش....
تا حالا ندیدم کارت بگیره!!!!
چی شد که به محرومیت هم رسید؟؟؟!!!!
این هم نتایج بازی های سری آ در نیمه اول
HT AC Milan 1 - 0 Siena
Susp. AS Roma 0 - 0 Sampdoria
HT Bologna 0 - 1 Juventus
HT Catania 0 - 1 Udinese
HT Chievo 1 - 1 Lazio
HT Fiorentina 0 - 0 Inter Milan
HT Genoa 1 - 0 Cagliari
HT Lecce 1 - 0 Palermo
HT Napoli 2 - 0 Reggina
HT Torino 0 - 0 Atalanta
vahid_civil
30-10-2008, 00:10
مطمئنی محرومه؟؟؟؟؟
میگفتن که مصدومه و برای همین نیستش....
تا حالا ندیدم کارت بگیره!!!!
چی شد که به محرومیت هم رسید؟؟؟!!!!
نه . دقیق نمیدونم . فکر کردم یه جا خوندم محروم شده که اشتب میکردم.
good luck:10:
pmg_acmilan
30-10-2008, 08:41
این هم جدول
برد میلان رو تبریک میگم
میلان روند خوبش رو هنوز داره ادامه میده
به امید برد مقابل ناپولی
h_starboy
30-10-2008, 10:36
تبریک تبریک
گل اینزاگی خیلی قشنگ بود. نشون داده که دوباره برگشته به اوج.
دوباره تو جدول اومدیم بالا. ایشالا هفته بعد که ناپولی رو ببریم بازم میریم بالاتر. فعلا اینتر اومد زیرمون.
:5: :8: :5: :8:
امسال اسکودتو مال میلانه
فورزا میلان
میلان همچنان به دنبال راموس
راموس روز يكشنبه با انتقاد از سيستم بازي برند شوستر در گفتوگويي فاش كرد كه در حال حاضر از بازي خود در رئال مادريد راضي نيست...
راديو ماركو اعلام كرد نخستين اقدام سران رئال، متوقف كردن مسايل مربوط به عقد قرارداد مادام العمر با راموس است. سران باشگاه به اين بازيكن قول داده بودند كه همانند كاسياس، گوتي و رائول پس از اتمام فصل نقل و انتقالات تابستاني با راموس قرارداد مادام العمر امضا ميكنند. اما، اين قرارداد تكميل نشده و به نظر ميرسد تا روز يكشنبه هفته آينده مساله مربوط به آن به طور كامل منتفي شود. همچنين به نظر ميرسد سران رئال وضعيت راموس را از حالت پيشين خارج كردهاند چرا كه در گذشته آنها اعلام كرده بودند كه اين بازيكن به هيچ وجه فروشي نيست و هيچگونه گفتوگويي مبني بر احتمال فروش وي انجام نميگيرد. اما، اكنون مسوولان رئال آماده انجام گفتوگوها براي فروش راموس در ماه ژانويه هستند. رنه راموس برادر و مدير برنامههاي سرخيو روز سهشنبه يك جلسه اضطراري با سران باشگاه داشت و به نظر ميرسد يكي از موضوعهاي مورد بحث در اين جلسه، احتمال پيوستن سرخيو راموس به ميلان بوده است.
iammahdi
30-10-2008, 20:56
این سران رئال خیلی بدون فکر دارن کار می کنن...
اما دوست دارم اگه راموس از رئال رفت بیاد میلان ...
باشگاه آث ميلان پيوستن بكام را به اين باشگاه تاييد كرد
باشگاه فوتبال آث ميلان ايتاليا روز پنجشنبه اعلام كرد كه ديويد بكام ملي پوش انگليسي در ماه ژانويه به عنوان يك بازيكن قرضي به اين باشگاه خواهد پيوست .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از رم ، اين كاپيتان سابق انگليس از تاريخ هفتم ژانويه كه مسابقات سري آ پس از تعطيلات زمستاني از سر گرفته خواهد شد به ميلان خواهد پيوست .
آدريانو گالياني نايب رئيس ميلان پيشتر طي روز پنجشنبه فاش كرده بود كه وي قرار است مذاكراتي با وكلاي بكام كه به ميلان آمدهاند انجام دهد و ظاهرا پس از مذاكرات توافق بين دو طرف حاصل شده است .
گالياني پيروزمندانه گفت : حضور بكام به واقعيت پيوست و ديگر يك رويا نيست .
بكام قرار است در تاريخ ۲۱دسامبر رسما مراسم معارفه به جاي آورده و سپس هشت روز بعد به همراه تيم براي يك اردوي تداركاتي عازم دوبي شود.
وي سپس ميتواند نخستين بازي خود در سري آ را در برابر آ.اس .رم يك غول فوتبال باشگاهي ايتاليا در پايتخت اين كشور انجام دهد ولي مدت قرض داده شدن وي به ميلان بيش از دو تا سه ماه نيست .
h_starboy
31-10-2008, 13:27
این سران رئال خیلی بدون فکر دارن کار می کنن...
اما دوست دارم اگه راموس از رئال رفت بیاد میلان ...
منم دقیقا همینطور فکر میکنم. راموس واقعا مدافع خوبیه.
امضاي قرارداد سه ماهه بكام با ميلان
ديويد بكام كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال انگليس و عضو باشگاه لس آنجلس گالكسي آمريكا از ماه ژانويه با امضاي قراردادي سه ماهه به عنوان بازيكن قرضي به تيم فوتبال آث ميلان ملحق ميشود.
بكام از روز ۷ژانويه بازي در سري آ باشگاههاي ايتاليا را آغاز كرده و در ماه مارس به گالكسي بازخواهد گشت.
به گزارش خبرگزاري رويترز، اومبرتو گانديني مدير فني باشگاه ميلان اظهارداشت:-بكام با شروع فصل جديد ليگ باشگاههاي آمريكا به گالكسي بازخواهد گشت. او تنها كسي است كه از وضعيت و آينده خود مطلع است اما مطمئنا نسبت به تيم آمريكايياش متعهد است.>
آدريانو گالياني نايب رييس باشگاه ميلان نيز اعلام كرد توافقاتي با وكلاي بكام در روز پنجشنبه حاصل شده اما قراردادي امضا نشده است.
بكام ۳۳ساله علاقمند است كه در طول تعطيلات ميان فصل ليگ آمريكا به تمريناتش ادامه دهد تا آمادگي خود را براي همراهي تيم ملي فوتبال انگليس كه قرار است يك ديدار تداركاتي با آلمان داشته باشد، حفظ كند.
باشگاه گالكسي اعلام نكرده است كه در ازاي قرض دادن بكام به ميلان، چه منافعي خواهد داشت اما تاكيد دارد كه اين قرارداد سه ماهه است و طولاني تر نخواهد شد.
ممنون بابت خبرها
بکهام هم که اومد....حالا چه شماره ای می پوشه؟؟؟؟
رونالدینیو:
از امدن بکهام به میلان خوشحالم
رونالدینیو مهاجم میلان گفت که از امدن بکهام به میلان بسیار خوشحالم و بکهام میتونه به ما در مسابقات کمک بسیاری بکنه.
رونالدینیو درباره ستاره سابق منچستر یونایتد و رئال مادرید گفت که بکهام هنوز کیفیت و قدرت خوبی داره و او کمک زیادی به میلان می کنه
همچنین رونالدینیو که در بازی یکشنبه مقابل ناپولی بازی می کنه . هیچ مشکلی نداره
همچنین رونالدینیو که در بازی یکشنبه مقابل ناپولی بازی می کنه . هیچ مشکلی نداره
خبر خوبی بود..
رقابت میلان و یووه بر سر لاوتزی جدید:
میلان و یووه رقابت خود را بر سر خرید مهاجم 17 ساله آرژانتینی شروع کردند
این مهاجم که ادواردو سالویو نام دارد در تیم لانوس عضویت دارد و بخاطر شباهت بازیش به لاوتزی (مهاجم حال حاضر ناپولی) به او لقب لاوتزی جدید داده اند
مدیر استعداد یابی میلان آریدو برایدا مدتی است که در آرژانتین حضور داره و عملکرد این مهاچم جوان را زیر نظر گرفته
میگن بکهام قراره شماره 75 رو بپوشه
سال تولدش.....
ميلان در فصل نقل و انتقالات زمستانى
بكهام به ميلان پيوست ،فابرگاس هم در راه است
آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان كه در غياب سيلويو برلوسكنى همه كاره باشگاه به حساب مى آيد عقيده دارد كه تيم روسونرى روى قهرمانى در باشگاه هاى ايتاليا به خوبى متمركز شده است. تيم تحت هدايت كارلو آنچلوتى توانست چهارشنبه شب با نتيجه ۲ بر يك تيم سيه نا را شكست دهد و به رده سوم جدول صعود كند. اين موفقيت در حالى براى ميلان رخ داد كه تيم همشهرى آنها يعنى اينتر در مصاف با تيم فيورنتينا به نتيجه اى بهتر از تساوى بدون گل دست نيافت. تيم ميلان با روند صعودى كه در پيش داشته است توانسته در جدول رده بندى بالاتر از رقيب همشهرى اش نيز قرار بگيرد. همين مسأله در صحبت هاى گاليانى نمود خاصى داشته و او مى گويد: من مطمئن نيستم كه اين اتفاق در ۳ سال گذشته روى داده باشد. ممكن است از سال ۲۰۰۶ اينگونه بوده باشد اما بگذاريد آنها را فراموش كنيم. گاليانى در ادامه صحبت هايش اشاره اى به صحبت هاى خوزه مورينيو مربى اينتر نيز داشت، آنجايى كه مورينيو گفته بود به تيم صدرنشين در فصل پاييز هيچ جايزه اى تعلق نمى گيرد. گاليانى گفت: مورينيو راست مى گويد. جايى كه شما اكنون قرار داريد به حساب نمى آيد اما جايى كه شما در ماه مى قرار داريد به شمار مى آيد. ما بايد آرام باشيم براى اينكه ما ميلانى هستيم و نبايد تعجب زده باشيم كه خودمان را در رده هاى بالاى جدول پيدا كرده ايم. گفتنى است كه ميلان از سال ۲۰۰۴ ميلادى بدين سو در رقابت هاى ليگ ايتاليا به افتخارى دست پيدا نكرده است و گاليانى نيز پذيراى اين مسأله است و مى گويد: ما به باشگاه و بازيكنان يك حق تقدم شفاف در ماه ژوئن داديم. ميلان بايد بازى كند و براى قهرمانى بجنگد اما مهمترين اصل در جنگيدن تا به پايان راه است و نگه داشتن آن در شرايط مختلف با لحاظ كردن شرايط سال قبل. هدف ما ليگ است و بازيكنان براى همين هر روز توجيه مى شوند. تيم اكنون تمركز خوبى براى رسيدن به هدفش دارد. گاليانى كه در خريدهاى ميلان نقش مهمى را بر عهده دارد در مورد آمدن بكهام به هواداران ميلان خبرهاى خوشى داد و گفت: ابتداى كار به نظر مى رسيد كه او هفته آينده خواهد آمد اما در عوض وكلاى بكهام امروز در اينجا خواهند بود و ما مذاكره را شروع خواهيم كرد. من نمى دانم كه به امر مثبتى مى انجامد يا خير اما من اميدوارم و به آن ايمان دارم.
تقويت خط دفاعى
سرجينيوى برزيلى كه روزگارى نقش پيستون چپ را در تيم فوتبال ميلان ايتاليا ايفا مى كرد اكنون به عنوان يكى از استعدادياب هاى اين باشگاه در فوتبال آمريكاى جنوبى به شمار مى رود. سرجينيو اخيراً ۲ جوان از فوتبال آمريكاى جنوبى و از جرگه مدافعين را به باشگاه ميلان معرفى كرده است.
بازيكنان مورد نظر ايزكوئيل مونز و جوآ ميراندا مى باشند. مونز ۱۸ ساله است و در نقش دفاع ميانى در باشگاه بوكاجونيورز آرژانتين بازى مى كند و اخيراً نيز به تيم زير ۲۰ ساله هاى آرژانتين نيز دعوت شده است. جوآ نيز ۲۴ ساله مى باشد و مدتى است كه در سائوپائولوى برزيل توپ مى زند. ميلان به مانند قبل كه طيف وسيعى از بازيكنانى از آمريكاى لاتين را در خدمت داشته و دارد علاقه مند به استخدام اين ۲ بازيكن جديد است اما بنظر مى رسد آنها بيشتر در حال بررسى گزينه هاى موردنظرشان در اروپا نيز هستند. باشگاه ميلان قصد دارد تا قرارداد فيليپ سندروس را كه به صورت قرضى از آرسنال به خدمت گرفته است به دائمى تبديل كند و همچنين تمايل دارد تا فيليپ مكسس را از باشگاه رم خريدارى كند. به هر حال نام هايى كه ذكر شد همگى در خط دفاعى فعاليت مى كنند و اين نشان از دغدغه باشگاه بزرگ ايتاليايى براى استحكام تيمش در اين زمينه دارد.
روسونرى از خواب بيدار شد!
پيروزى ديگر روسونرى سبب سر شوق آمدن رئيس ثروتمند اين باشگاه نامدار شده و وى قولهاى فراوانى مبنى بر تحكيم خطوط سه گانه تيمش
و به خصوص خط دفاع در ژانويه داد. ابتدا نام هايى همچون مكسس و رافائل ماركس ۲ مدافع مطرح تيم هاى رم و بارسلونا را بسيارى در ليست خريد ميلان قرار داده بودند اما با گذشت زمان مشخص شد كه روسونرى برنامه هاى بزرگترى دارد. سر درگمى طرفداران از سوى ديگر سبب شده است كه هر چه به آغاز بازار نقل و انتقالات نزديكتر مى شويم باشگاه ميلانى نيز كم كم از خواب بيدار شود و به دنبال خريدهاى جوانتر و هر چند نامعروف اما جوياى نامى باشد كه در آينده از آنها استفاده كند.
بكهام رسماً به ميلان پيوست
سران ميلان اعلام كردند كه ديويد بكهام ملى پوش انگليسى در ماه ژانويه به عنوان يك بازيكن قرضى به اين باشگاه پرستاره خواهد پيوست . كاپيتان سابق انگلستان از تاريخ هفتم ژانويه كه مسابقات سرى A پس از تعطيلات زمستانى از سر گرفته خواهد شد به ميلان خواهد پيوست . آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان پيشتر فاش كرده بود كه وى قرار است مذاكراتى با وكلاى بكهام كه به ميلان آمده اند انجام دهد و ظاهراً پس از مذاكرات توافق بين ۲ طرف حاصل شده است. گاليانى پيروزمندانه گفت: حضور بكهام به واقعيت پيوست و ديگر يك رؤيا نيست . بكهام قرار است در تاريخ ۲۱ دسامبر رسماً مراسم معارفه به جاى آورده و سپس ۸ روز بعد به همراه تيم براى يك اردوى تداركاتى عازم دوبى شود. وى سپس مى تواند نخستين بازى خود در سرى A را مقابل رم يك غول فوتبال باشگاهى ايتاليا در پايتخت اين كشور انجام دهد اما مدت قرض داده شدن وى به ميلان بيش از ۲ تا ۳ ماه نيست.
فابرگاس در راه سن سيرو
ميلان درصدد تصاحب سسك فابرگاس هافبك ۲۱ ساله آرسنال است. اين خبرى است كه روزنامه هاى ايتاليايى آن را منتشر كرده اند. ستاره اسپانيايى كه طى ۵ سال گذشته توانسته قهرمانى هاى ارزشمندى را به همراه تيم لندنى اش كسب كند به احتمال زياد توسط ميلان ايتاليا خريدارى خواهد شد اما روسونرى ابتدا بايد در جنگ با رئال مادريد و بارسلونا پيروز شود. از آنجا كه گفته مى شود كارلو آنچلوتى از اين بازيكن اسپانيايى تمجيد كرده است انتظار مى رود كه فليپ سندروس بازيكن سابق آرسنال و يكى از مدافعان فعلى ميلان در به لندن سفر كند و فابرگاس را با خود به سن سيرو بياورد. از سوى ديگر گفتنى است كه اين هافبك تكنيكى سخت مورد توجه باشگاه رئال مادريد، بارسلونا و چند باشگاه انگليسى نيز قرار گرفته است. فابرگاس كه در تيم مطرح آرسنال انگلستان بازى مى كند در اين ۵ سال در مسابقات مختلف توانست براى تيم لندنى در ۱۴۶ بازى ۱۵ گل به ثمر برساند. پيش از اين مدير برنامه هاى فابرگاس اعلام كرده بود كه موكلش ترجيح مى دهد تا در باشگاهى همچون رئال مادريد بازى كند.
فابرگاس در ميلان؟
پس از شروع محنت بارشان در رقابت ها وشكست پى در پى در ۲ بازى اول ناگهان به ۵ پيروزى دست يافتند. آنها در حال حاضر در جايگاه چهارم جدول و با اختلاف يك امتياز با تيم هاى صدر جدولى يعنى اينتر، ناپولى و اودينزه قرار دارند.اين شرايط مناسب در جدول نتيجه تدبير هايى است كه كارلو آنچلوتى با نگاهى به شرايط ناگوار ميلان در فصل گذشته به كار بسته است. به هر حال كارلتو اخيراً خريدهاى عجيب و غريبى كرده است و پس از خريد پرسرو صداى رونالدينيو به بكهام در حال خوشامدگويى است اما داستان به همين جا ختم نمى شود. گزارشات اخير حاكى از آن است كه سران ميلان اكنون به دنبال سسك فابرگاس ستاره اسپانيايى آرسنال هستند. خصوصاً كه بازيكن ۲۱ ساله از بستن قراردادى جديد با توپچى ها امتناع ورزيده است.به هر حال اين شايعات ممكن است درحد حرف بماند و تا زمانى كه جنبه رسمى پيدا نكند. هيچ چيز معلوم نيست!
حضور قرضى بكام در جمع روسونرى
اسطوره جزيره به ميلان مى رود
ديويد بكام فوق ستاره انگليسى در ماه ژانويه به مدت ۳ ماه و به صورت قرضى در ميلان بازى خواهد كرد.
بازيكن لس آنجلس گلكسى براى حفظ آمادگى بدنى خود در زمان تعطيلى ليگ حرفه اى امريكا(MLS) از ۷ ژانويه در ميلان توپ خواهد زد و در ماه مارس سال آينده ميلادى مجدداً به امريكا بازخواهد گشت. گفته مى شود بكام براى ادامه حضور در تيم ملى فوتبال انگليس چنين تصميمى گرفته است. آمبرتو گاندينى مدير ورزشى ميلان در اين باره گفت: «او بايد پيش از آغاز فصل جديد (MLS) به لس آنجلس بازگردد و تمرينات خود را با گلكسى از سر بگيرد. ديويد بازيكنى است كه به باشگاهش تعهد دارد و او بهتر از هر كس ديگرى مى تواند درباره آينده اش تصميم بگيرد.»
از سوى ديگر آدريانو گاليانى نايب رييس باشگاه ضمن تأييد اين مطلب گفت: «هرچندبا وكيل بكام توافق كرده ايم اما قرارداد اين انتقال هنوز نوشته نشده است.»
هافبك ۳۳ ساله انگليسى در تلاش است كه با كسب آمادگى در تعطيلات MLS بتواند در بازى دوستانه مقابل آلمان در ۱۹ نوامبر حضور داشته باشد. انگليس پيش از برگزارى رقابت هاى مقدماتى جام جهانى در ماه مارس در آلمان به مصاف ژرمن ها خواهد رفت.
بروس آرنا مربى گلكسى اعلام كرد كه اين انتقال قرضى ۳ ماهه تمديد نخواهد شد. وى كه در كنفرانس خبرى حاضر شده بود، گفت: «مفاد اين قرارداد محرمانه است. تصميم او مبنى بر حضور در ميلان كاملاً شخصى است زيرا او دوست دارد بتواند همچنان در تركيب تيم ملى انگليس حضور داشته باشد و براى اين كار بايد آمادگى كافى داشته باشد و چه جايى بهتر از ميلان »
سرمربى پيشين تيم ملى فوتبال امريكا از اينكه با اين انتقال ممكن است اين بازيكن انگليسى مصدوم شود، به هيچ وجه نگران نيست. وى گفت: «مصدوميت هنگامى به وجود مى آيد كه يك بازيكن صد در صد آماده نباشد. ديويد بازيكنى است كه آمادگى مطلوبى دارد و به علاوه او جزو بازيكنان باتجربه است. او مى داند كه چه موقع براى تصاحب توپ بايد درگير شود و چه موقع اين كار را انجام ندهد.» بكام در صورت حضور در بازى مقابل آلمان تعداد بازى هاى ملى خود را به ۱۰۸ بازى مى رساند و با تعداد بازى ملى سربابى مور، كاپيتان تيم ملى انگليس در جام جهانى ۱۹۶۶ برابرى مى كند. انگليس در آن سال با مربيگرى سر الف رمزى موفق شد به قهرمانى جهان برسد. در حال حاضر پيتر شيلتون دروازه بان افسانه اى انگليس با ۱۲۵ بازى ملى پر تعداد ترين بازيكن تيم ملى است.
فابيو كاپلو مربى تيم ملى فوتبال انگليس نيز درباره اين انتقال گفت: ميلان دست به كار بزرگى زده است. كاپلو كه در رئال مادريد، بكام را در اختيار داشته گفت: در رئال من او را به دليل آنكه با لس آنجلس گلكسى قرارداد امضا كرده بود، از تركيب تيم كنار گذاشتم اما او هر بار در تمرينات حاضر مى شد و سخت كار مى كرد سرانجام مجبور شدم او را مجددا به تيم بياورم.
آخ خــــــــدا اگه فابرگاس رو بگیـــره ...
وای پسر چـــه شــــود :39:
h_starboy
03-11-2008, 00:00
فابرگاس واااااااااااااااای من عاشقشم.
نیمه اول
میلان ۰ - ۰ ناپولی
h_starboy
03-11-2008, 01:19
تبریک میگم برد و صدر نشینی میلان رو به همه میلانی های عزیز.
این آمار بازی هستش.
بهترین و بدترین بازیکن زمین از دیدگاه سایت گل و طرفداران
این هم جدول و صدر نشینی میلان
جدول گلزنان
Alireza Taji
03-11-2008, 11:29
برد میلان را تبریک میگم اما اصلا از بازی تیم راضی نیستم.
کاملا شانسی بردیم!
میلان اصلا خوب بازی نکرد.
از میلان بیشتر از این انتظار میره.
h_starboy
03-11-2008, 17:37
برد میلان را تبریک میگم اما اصلا از بازی تیم راضی نیستم.
کاملا شانسی بردیم!
میلان اصلا خوب بازی نکرد.
از میلان بیشتر از این انتظار میره.
نیمه دوم بهتر شد و به خصوص ۱۵ دقیقه آخر میلان فوق العاده بازی کرد. ۲ -۳ تا ۱۰۰ ٪ رو از دست دادن. انصافا حقمون بود.
اینکه شانسی بردیم و اینکه اصلا خوب بازی نکردیم رو اصلا قبول ندارم.
اینکه بیشتر انتظار میره هم معقوله و مطمئنا در ادامه فصل تیم بهتر و بهتر میشه.
:5:
سلام
برد میلان را با تاخیر تبریک میگم
خدائیش حقمون سه امتیاز یود که گرفتیم
ناپولی هم تیم قدرتمندیه و الکی که نمیشه بردش
جدال هامبورگ با ميلان در دوبى
تيم هاى فوتبال ميلان و هامبورگ در ديدارى دوستانه در شهر دوبى به مصاف هم خواهند رفت. تيم هاى ميلان و هامبورگ كه در تعطيلات زمستانى ليگ هاى كشورهاى خود به دوبى سفر خواهند كرد، روز ۶ ژانويه در اين شهر به مصاف هم خواهند رفت. اردوى اين ۲ تيم از ۳۰ دسامبر ۲۰۰۸ به مدت ۸ روز در امارات برگزار خواهد شد. هامبورگ در باشگاه الشباب و ميلان در باشگاه النصر اردوى خود را برپا خواهند كرد.
شوچنكو: براى من پيروزى مهم است
حضور آندرى شوچنكو در جايگاه تماشاگران ورزشگاه سن سيرو شايعات زيادى را در مورد او به همراه داشت. در جريان ديدار ميلان مقابل ناپولى مهاجم اوكراينى با لباس شخصى در جايگاه ويژه حضور داشت و دوربين هاى عكاسان و كانال هاى تلويزيونى روى او زوم كرده بودند بعد از پايان مسابقه شوا در مصاحبه با كانال اسكاى گفت: من مثل هر بازيكنى دوست دارم بازى كنم و گل بزنم. ميلان مقابل ناپولى سزاوار كسب پيروزى بود. وى افزود: پيروزى ما روى يك گل به خودى شكل گرفت اما چيزى كه اهميت داشت پيروزى و رسيدن به مكان اول جدول رده بندى بود. شوا در مورد عدم دعوت براى حضور در اين مسابقه گفت: اين موضوعى است كه همه ما آن را قبول داريم. براى من بيشتر پيروزى ميلان مهم است.
زامبروتا: نتيجه بازى اهميت داشت
جان لوكا زامبروتا مدافع ملى پوش ميلان همانند ساير بازيكنان ، كادر فنى و هواداران از پيروزى مقابل ناپولى و صدرنشينى در سرى A ايتاليا خوشحال است. زامبروتا بعد از پايان اين ديدار گفت: مقابل ناپولى بدشانس نبوديم تلاش زيادى كرديم كه به گل برسيم. اين بازى خيلى زيبا بود. يك ديدار سريع و نتيجه اى كه ما به دست آورديم اهميت زيادى داشت. پيروزى مقابل ناپولى ما را به صدر جدول رساند و اين موفقيت به ما كمك مى كند تا در ساير مسابقات باانگيزه بيشترى به كار ادامه دهيم. وى در مورد اعتراض سران ناپولى به اعلام ضربه پنالتى گفت: توپ به دست برخورد كرد اما در هر حال نمى توان به درستى در مورد آن قضاوت كرد.
بكهام ميلان را ثروتمندتر مى كند
تيم پرآوازه ميلان در يك اقدام جنجالى و كم سابقه ديويد بكهام ستاره انگليسى فوتبال را براى مدتى محدود از باشگاه گالكسى لس آنجلس قرض گرفت. اين معامله باشگاه ايتاليايى را ثروتمندتر مى كند. ابتكار باشگاه فوتبال ميلان، از درايت و شامه تيز مديران اين باشگاه حكايت مى كند. در آمريكا استراحت ميان ۲ فصل مسابقات باشگاهى آغاز شده است. ستارگانى كه در ليگ فوتبال آمريكا توپ مى زنند، بايد تلاش كنند خود را براى فصل بعد آماده نگاه دارند. در همين رابطه ايده جالبى به ذهن مسئولان باشگاه ميلان خطور كرد. آنان به بكهام ملى پوش انگليسى پيشنهاد كردند كه در مدت استراحت ليگ فوتبال آمريكا از اواخر دسامبر ۲۰۰۸ تا پايان مارس ۲۰۰۹ براى باشگاه ميلان توپ بزند تا فرم مطلوب خود را حفظ كند. بكهام اين پيشنهاد را پذيرفت و مسئولان باشگاه گالكسى هم با انتقال موقت وى موافقت كردند. به اين ترتيب ديويد بكهام زمستان را در ايتاليا خواهد گذراند، بدون اينكه اين انتقال هزينه اى براى باشگاه ميلان دربرداشته باشد. بكهام كه تاكنون ۱۰۷ بار براى تيم ملى فوتبال انگلستان بازى كرده است، روز جمعه (۳۱ اكتبر) پس از قطعى شدن انتقالش به ميلان در گفت وگويى به روزنامه بريتانيايى «سان» گفت: براى من مايه افتخار است كه در كنار بازيكنان بزرگى چون رونالدينيو و كاكا توپ بزنم . فابيو كاپلو مربى ايتاليايى تيم ملى انگلستان نيز از انتقال بكهام به ميلان استقبال كرد و گفت كه اين امر باعث مى شود كه بكهام براى تيم ملى هم آماده باشد و شانس انگلستان براى راهيابى به مسابقات جام جهانى ۲۰۱۰ افزايش خواهد يافت. روزنامه ايتاليايى «گاتزتا دلو اسپورت» در اين زمينه نوشت: بكهام براى ميلان هزينه اى نداشت اما ميلان از حضور وى سود خواهد برد . روزنامه ايتاليايى با چنين اظهارنظرى، درست به هدف زده است. «آدريانو گاليانى» نايب رئيس باشگاه ميلان كه قرارداد اين انتقال را با وكلاى بكهام به امضا رسانده است گفت: بخش بازاريابى باشگاه ميلان، فعاليت خود را آغاز كرده است . از هم اكنون آشكار است كه پيراهن باشگاه ميلان با نام بكهام، سودى در ابعاد نجومى نصيب اين باشگاه خواهد ساخت. البته گاليانى يادآور شده است كه بكهام نه به عنوان هنرپيشه، بلكه به عنوان بازيكن فوتبال به ميلان مى آيد و خود او اين موضوع را مى داند. بكهام در مدت اقامت خود در ايتاليا ۱۰ بازى در ليگ برتر فوتبال اين كشور و ۲ بازى در چهارچوب جام يوفا براى ميلان انجام خواهد داد. «سيلويو برلوسكنى» رئيس باشگاه ميلان، از آمدن بكهام ابراز خرسندى كرد و آن را هديه كريسمس به هواداران فوتبال در ايتاليا خواند. تنها ناراحتى او اين است كه نمى تواند بكهام را مدتى طولانى تر براى باشگاه خود به خدمت بگيرد.
اميدهاى آنچلوتى به بكهام
كارلو آنچلوتى سرمربى تيم فوتبال ميلان قصد ندارد از ديويد بكهام كه قرار است به زودى به اين تيم ملحق شود در كنار زمين استفاده كند.وى در اين خصوص گفت: «بكهام در هر ۳ پست ميانى مى تواند بازى كند. او تنها يك گوش كلاسيك نيست.»آنچلوتى اين مطالب را پس از پيروزى تيمش مقابل ناپولى در خصوص بكهام كه قرار است به صورت قرضى به ميلان بپيوندد بيان كرد.
رونالدینیو : بازی در میلان لذت پخش است
رونالدينيو پس از بازی ناپولی گفت:از بابت پيروزي امشب و بازگشت ميلان به صدر جدول بسيار خوشحالم. ما فرصتهاي گلزني بسياري خلق كرديم و به پيروزي دست يافتيم...
رونالدينيو خاطرنشان كرد:بايد به روند فعليام ادامه دهم و ضمن خلق موقعيتهاي گلزني بسيار سعي كنم گلهاي بيشتري به ثمر برسانم، بازي در سنسيرو با استقبال گرم هواداران لذتبخش است و بايد از همه به خاطر حمايت هميشگي آنها تشكر كنم. مهاجم برزيلي ميلان وعده گلهاي بيشتري براي تيم ايتاليايي را داد.
رائول: پائولو مالدینی استاد من است
رائول گونسالس امروز وارد چهاردهمين سال عضويت خود در رئال مادريد شد و به همين مناسبت در جشن بزرگ رسانه ها شركت كرد...
وي در اين مراسم گفت: بازيكنان معدودي هستند كه تيم اول و آخرشان يكي باشد و هرگز رنگ عوض نكنند. در فوتبال امروز پول جاي تعصب را گرفته است؛ اما تا زماني كه بازيكناني نظير توتي، مالديني و دل پيه رو هستند بايد به فوتبال اميدوار بود. رائول افزود: مالديني استاد من است. خيلي جوان بودم كه بازي هاي او را تماشا مي كردم و از اين كه هواداران او را ستايش مي كردند به او احساس حسادت داشتم.رائول در آخر گفت دوست داشتم در میلان بازی کنم.
سلام.. منم با کلی تأخیر برد میلان رو به همه ی میلانی های عزیز تبریک میگم..
صدر نشینی هم مبارک..
ناپولی خیلی سخت کوش بازی میکرد.. کاکا که پنالتی رو از دست داد، گفتم 2 امتیاز رو از دست دادیم، ولی خوشبختانه با ضربه ی رونالدینهو و اشتباه دفاع، 3 امتیاز از آن میلان شد..
بازم تبریک میگم..
به امید قهرمانی در این فصل..
pmg_acmilan
06-11-2008, 08:28
پنجشنبه ساعت 22:15 به وقت تهران
توی تله تکست زده بود ساعت 11 بازیه؟؟!!!!
عجیبه!!!!
شوچنكو مقابل براگا بازى مى كند
كارلو آنچلوتى مربى ميلان تصميم دارد در بازى امشب مقابل اسپورتينگ براگا در رقابت هاى جام يوفا از وجود آندرى شوچنكو در تركيب خط حمله خود استفاده كند. مهاجم اوكراينى در يكى، دو بازى اخير جايى در تركيب اصلى روسونرى نداشنه و آنچلوتى قصد دارد دربازى امشب به نيمكت نشينى وى پايان دهد. خبرهاى خوب ديگر از اردوى ميلان بازگشت متيو فلامينى و كاخا كالادزه به تمرينات گروهى است اما آلساندرو نستا و فيليپ سندروس هنوز از بند مصدوميت رهايى پيدا نكرده اند و جالب اينكه سندروس از زمان حضورش در ميلان در تابستان ۲۰۰۸ هنوز يك دقيقه به صورت رسمى براى اين تيم بازى نكرده است و تا الان او بدترين خريد آنچلوتى در اين فصل بوده است.
ايتاليايى ها به دنبال بوسكتس
براساس گزارش روزنامه كاتالان اسپورت ۲ تيم ايتاليايى ميلان و يوونتوس سخت به دنبال جذب سرجيو بوسكتس هافبك ۲۰ ساله تيم بارسلونا هستند روزنامه پرطرفدار كاتالان ها در اين رابطه مى نويسد: قرارداد سرجيودر تابستان آينده به پايان مى رسد و تا به اين لحظه هيچ مذاكره اى براى تمديد آن صورت نگرفته است. به نظر مى رسد كادرفنى بارسا تمايلى به حفظ اين جوان ۲۰ ساله اسپانيايى نداشته باشند. در همين حال سران ميلان و يوونتوس سعى دارند تا هر طور شده رضايت اين بازيكن را براى پيوستن به تيم خود به دست آورند. روزنامه اسپانيايى متذكر شده علاوه بر اين ۲ تيم سران ليورپول هم نام سرجيورا در فهرست خريد زمستانى خود قرار داده اند.
اينزاگي قرارداد خود را با ميلان يك سال ديگر تمديد كرد
فيليپو اينزاگي قرارداد خود را با آث ميلان به مدت يكسال و تا ژوئن ۲۰۱۰ تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاريها از ميلان ، اينزاگي ۳۵ساله روز چهارشنبه اظهار داشت : من هميشه گفته ام كه تا زماني كه احساس كنم خوب هستم -- و هم اينك احساس ميكنم بسيار خوب هستم -- به بازي ادامه خواهم داد .
وي افزود : بين من و اين باشگاه ، بين من و اين رنگها ارتباطي فراتر از هرچيز ديگر وجود دارد .
اينزاگي از زمان انتقال به ميلان از يوونتوس در سال ۱۰۳ ، ۲۰۰۱گل در ۲۲۲بازي به ثمر رسانده است . از جمله اين گلها ، هردو گل ميلان در فينال ليگ قهرمانان اروپا در آتن در سال ۲۰۰۷بود كه به پيروزي دو بر يك تيمش بر ليورپول انجاميد . اينزاگي اين بازي را يكي از به ياد ماندتي ترين بازيهايش خوانده است .
وي گفت : بيترديد من هرگز آتن را فراموش نخواهم كرد .
در اين فصل ، اينزاگي تا كنون سه گل براي ميلان به ثمر رسانده كه دو گل آن در سري آ و يك گل ديگر در جام يوفا بود.
h_starboy
06-11-2008, 23:09
بازی ساعت ۱۱:۱۵ شروع میشه. کسی میدونه کجا پخش میکنه؟
h_starboy
07-11-2008, 00:06
بازی تا پایان نیمه اول :
۰-۰
h_starboy
07-11-2008, 01:17
گلللللللللللللللللللللللل لللللللل گلللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللل دقیقه ۹۳ رونالدینیو آفرین به رونی
رونالدینیو که دقیقه ۶۴ به جای پاتو اومد تو زمین دقیقه ۹۳ گل زد.
ترکیب اول بازی :
تعویض ها :
دقیقه ۶۴ : رونالدینیو به جای پاتو
دقیقه ۶۹ : سیدورف به جای امرسون
کاکا کلا تو لیست نبود.
به همه میلانیها تبریک میگم. این فصل ۲ تا جام مال ماست. یوفا و اسکودتو
این هم گل بسیار زیبای رونالدینیو در دقیقه ۹۳. حتما دانلود کنید :
منبع : topgoal.ir
سلام
تبریک....پسر عجب گلی زد رونالدینیو
من که کف کردم....توی یو تیوب نگاه کردم
خیلی قشنگ زد
فورزا میلان
این هم نمرات بازیکنان میلان از نظر سایت گل:
Dida -7.5
Antonini -7.0
Senderos -6.0
Kaladze -6.0
Jankulovski -6.5
Gattuso -8.5
Emerson -5.5
Flamini -6.5
Pato -6.5
Inzaghi -6.5
Shevchenko -6.0
Seedorf 6.0
Ronaldinho -7.5
Alireza Taji
07-11-2008, 13:41
این هم نمرات بازیکنان میلان از نظر سایت گل:
Gattuso -8.5
گاتسو 8.5 گرفته! :18:
یعنی بهترین بازیکن میلان بوده؟
دمش گرم.
اره گتوسو هم نمره 8.5 گرفته هم به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شده
میخوای لینک مطلب رو بذارم....
نستا تا تعطيلات سال نو خانه نشين شد
الكساندر نستا مدافع ميلان بار ديگر پس از بهبودى از مصدوميت، از ناحيه كمر دچار آسيب ديدگى شد. با اين مصدوميت به نظر نمى رسد اين بازيكن ۳۲ ساله تا تعطيلات سال نو بتواند در ديدارى حضور داشته باشد. او كه از چند ماه پيش خانه نشين شده بود، بار ديگر با مصدوميت مجددى روبه رو است. اين مدافع پس از گذراندن دوران نخست مصدوميتش، در ديدار دوستانه اى مقابل آلبانى در تركيب اصلى تيم كشورش قرار گرفت اما پس از آن هرگز نتوانست در ديدارهاى اين فصل سرى A به ميدان بيايد. آنچلوتى مربى ميلان گفت: «بهبودى او مدتى طول خواهد كشيد اما اين آسيب ديدگى كمى ما را نگران مى كند زيرا شايد اين مصدوميت هاى پياپى سبب بازنشستگى او در سن ۳۵ سالگى شود.» با وجود اينكه نستا چند روز پيش تحت عمل جراحى قرار گرفت و به گزارش پزشكان در حال بهبودى است اما هنوز عامل اصلى اين آسيب ديدگى مشخص نشده است. غيبت طولانى مدت اين مدافع ارزشمند، خط دفاع تيم آنچلوتى را با بحران روبه رو خواهد كرد. فيليپه سندروس كه ۲ ماه پيش قدم به سن سيرو گذاشت تا كنون ۳ دوره مصدوميت را تجربه كرده پائولو مالدينى اين روزها از درد ماهيچه هاى پايش شكايت مى كند و كاكا كالادزه به تازگى از بند مصدوميت رهايى يافته است. به اين ترتيب دانيله بونرا تنها مدافعى است كه در اين ميان از مصدوميت ها در امان مانده است.
منم این برد رو به همه ی میلانی ها تبریک میگم..
میگفتن رونالدینهو تموم شده !
میگفتن میلان اشتباه کرد که به خدمت گرفتش !
رونالدینهو خوب داره واسه میلان گل میزنه ها..
شوچنكو تكذيب كرد
«آندرى شوچنكو» مهاجم تيم ميلان اعلام كرد: در زمان بازى براى چلسى ، هرگز پيراهن اين تيم را نبوسيده است. روزنامه «مترو» چاپ ايتاليا نوشت، اين بازيكن اوكراينى بعد از ۲ فصل پر مشكل در استمفوردبريج بالاخره به سن سيرو بازگشته است. شوا كه ۷ سال را در ميلان بازى كرده بود، ظاهراً به دلايل خانوادگى تصميم گرفت به چلسى انگلستان برود چون احساس مى كرد پسرش نياز به يادگيرى زبان انگليسى دارد اما فرزند او در عين حال بايد مثل پدرش رمان پينوكيو اثر «كارلو كلودى» را هم دوست مى داشت. اين بازيكن ۳۲ ساله با بوسيدن پيراهن چلسى بعد از زدن اولين گل خود براى باشگاه جديدش مقابل ليورپول جنجال آفريد و از آن پس هواداران ميلان او را «خائن» خواندند و گروه اندكى از آنها حتى بشدت نسبت به بازگشت او اعتراض كردند اما شوچنكو اكنون در تكذيب اين اتفاق گفت: من خائن نيستم و هرگز پيراهن چلسى را نبوسيده ام. او كه هنوز موفق به كسب جايگاه ثابتى در سن سيرو نشده، معتقد است همه چيز بهتر خواهد شد. وى گفت: فقط بايد به تمرين ادامه بدهم تا شرايط جسمانى ام بهتر شود. مدت هاست به طور ثابت بازى نكرده ام اما در جام يوفا گل زدم و مهم اين است كه هر وقت مربى مرا بخواهد، آماده باشم.
اينتزاگى: در ميلان راحتم
فيليپو اينتزاگى مهاجم با تجربه تيم ميلان گفت: در ميلان راحتم و پس از دريافت شرايط خوب از طرف باشگاه، حاضر به ادامه همكارى شدم. فيليپو اينتزاگى در گفت و گو با كانال اول تلويزيون سوييس اظهار داشت: وقتى شرايطى خوب از طرف ميلان به من پيشنهاد شد، ترجيح دادم بمانم و باز هم با لباس اين تيم بازى كنم. اين بازيكن اواخر هفته گذشته قرارداد قبلى خود با ميلان كه تا سال ۲۰۰۹ بود را يك سال ديگر تمديد كرد. اينتزاگى گفت: شرايط ميلان بعد از يك دوره كوتاه رو به بهبودى است و مايلم نقشى در اين تحول داشته باشم. ازطرفى در اينجا بسيار احساس راحتى مى كنم و مايلم همچنان بازيكن اين تيم محبوب و پرطرفدار باقى بمانم. اينتزاگى از سال ۲۰۰۱ عضو ميلان است و سابقه عضويت در تيم هاى پارما، آتلانتا برگامو و يوونتوس تورين را نيز دارد.
سایت گل نتیجه بازی میلان و لچه رو 2 بر صفر به نفع میلان پیش بینی کرده
این هم ترکیب احتمالی میلان
Possible Formation (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho; Borriello
h_starboy
08-11-2008, 19:09
این هم ترکیب احتمالی میلان
Possible Formation (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho; Borriello
ترکیب خوبیه. میبریم.
فقط میلان عشق است میلان زندگی میلان
:40: :40: :40:
رونالدينيو: پيروزى از گلزنى مهمتر است
رونالدينيو مهاجم ميلان در ديدار مقابل براگا تك گل تيمش را به ثمر رساند تا روسونرى با نتيجه يك بر صفر پيروز شود. او كه فصل گذشته در بيشتر فصل روى نيمكت بارسلونا مى نشست حالا بشدت آماده شده است و بسيار تأثيرگذار بازى مى كند. رونالدينيو مصدوميت را به صورت كامل پشت سر گذاشته است و اعتقاد دارد كه پيروزى مهمتر از گلزنى است: «از اينكه گل زده ام، خوشحال نيستم شادمانى من به خاطر اين است كه ميلان پيروز شده است. همه به سختى تمرين مى كنند و نتايج لازم را كسب مى كنند اميدوارم اين روند ادامه پيدا كند.» مسابقه ميلان و براگا يك نبرد واقعى بود و رونالدينيو مى دانست كه اين ديدار ساده نخواهد بود: «مربى به ما گفته بود كه براگا در جام يوفا بسيار خوب كار مى كند و ۷ بازى است كه شكست نخورده است.» بعد از يك شروع ضعيف او خوشحال است كه سرانجام در سن سيرو جا افتاد: «هر روز كه مى گذرد بيشتر احساس مى كنم كه در خانه هستم.»
آنچلوتى وميلانى متفاوت
تأثيرات روانى حضور رونالدينيو و بكهام
خريد رونالدينيو مى توانست يك ريسك بزرگ از جانب سران ميلان تلقى شود و حتى عده اى ورود او را به فوتبال ايتاليا مورد تحقير قرار دادند اما گذشت زمان نشان داده كه آنها كمى عجله كردند و عملكرد رونالدينيو روز به روز بهتر مى شود. كارلو آنچلوتى تصميم به تغيير تاكتيك ميلان گرفت و براى رسيدن به تركيب دلخواه چند بازى پيش فصل كه البته در نبود كاكاى مصدوم و رونالدينيو و پاتوى المپيك پكن رفته خيلى حائزاهميت نبود اما ۲ بازى مقابل بولونيا و جنوا كه در هر ۲ مسابقه ميلان بازنده بود آنچلوتى را به خواسته اش رساند. رونالدينيو در كنار سيدورف و كاكا قرار گرفته و به اين ترتيب سرعت بازى ميلان بيشتر شد اما نبود آندره پيرلوى مصدوم باز هم آنچلوتى را دچار مشكل در خط ميانى كرد و سپس فلامينى و گتوسو بر دامنه بحران تيم روسونرى افزودند اما آنها هم مثل يوونتوس، لاتزيو و اينتر خيلى سريع از اين وضعيت خارج شدند و نتايج خوبى در سرى A و جام يوفا گرفتند. پيروزى هاى ميلان و گلزنى رونالدينيو دربازى با اسپورتينگ براگاى پرتغال تداوم يافت و امشب هم روسونرى درهفته يازدهم رقابت هاى سرى A به مصاف لچه خواهد رفت آن هم در شرايطى كه خط دفاعى تيم آنچلوتى با مشكلات فراوانى در نبود نستا، مالدينى و احتمالاً سندروس مواجه است.
تأثيرات رونالدينيو...
مربيان بزرگ هميشه به دنبال بازيكنى با ويژگى هاى رونالدينيو مى گردند و آنهايى كه در تابستان شاهد پيوستن اين ستاره بزرگ به ميلان بودند در واقع شاهد دور شدن از آرزوهايشان بودند. دينيو تأثيرات بسزايى در نوع بازى ميلان داشت كه خيلى كم به چشم منتقدان او آمده است با وجود اينكه بارسلونا بازى هاى خود را با پيروزى هاى پرگل به اتمام مى رساند اما عدم حضور بازيكنى با خصوصيات رونالدينيو در بعضى بازى ها به وضوح قابل مشاهده است. اگر چه اين بازيكن فاصله زيادى با ستاره سال هاى ۲۰۰۶-۲۰۰۵ دارد اما هنوز هم مى توان روى او حساب ويژه اى باز كرد. او به سرعت بازى كمك مى كند و در كارهاى دفاعى هم يك بازيكن مؤثر است در كناره ها و مخصوصاً سمت چپ با ارسال هاى خود به خوبى همتيمى هايش را تغذيه مى كند و در شيوه هاى مختلف به راحتى در جريان مسابقه قرار مى گيرد. براى اينكه با نوع بازى ميلان آشنا شود چند بازى طول كشيد اما در بازى مقابل اينتر ثابت كرد حضورش در زمين مسابقه از نظرروحى تا چه اندازه مؤثر است و اين را حتى خوزه مورينيو هم به آن اشاره كرد. رونالدينيو به ميلان كمك كرد شخصيت جديدى پيدا كند و در آن سو هم اين كمك را ميلان به ستاره برزيلى كرد تا از بحرانى كه در بارسلونا برايش پيش آمده بود به كلى فاصله بگيرد.
نقش بكهام...
بحث ورود ديويد بكهام هم مثل آمدن رونالدينيو بيشتر نكات مثبتى را براى ميلان به همراه خواهد داشت و به طور حتم برلوسكنى، گاليانى و آنچلوتى و در كل ميلان از آن سود كافى را خواهند برد. جدا از مسائل تبليغاتى و سودى كه حضورهافبك انگليسى به تيم روسونرى تزريق مى كند او هم مانند كاكا و رونالدينيو تأثيرات بسزايى در قدرت ميلان خواهد داشت. بكهام هنوز هم يكى از بهترين بازيكنان حال حاضر جهان است كه سانترهايش مثل ضربات ايستگاهى اش بسيار دقيق و زيبا زده مى شود و بازيكنان كمى در جهان هستند كه توانايى رقابت با او را دارند. سران و كادرفنى ميلان به خوبى از اين مسائل آگاه هستند و در حالى كه صحبت از حضور ۳ ماهه اين ستاره انگليسى در تيم روسونرى است هيچ ترسى از اين مدت كوتاه ندارند هر چند كه گفته مى شود به احتمال بسيار زياد قرارداد بكهام طولانى تر خواهد شد و او براى ۲ تا ۳ سال آينده با ميلان قرارداد امضا مى كند. آنچلوتى، با خصوصيات بكهام آشناست و از او انتظار دارد تا به سمت راست خط ميانى تيمش نظم و سرعت خاصى ببخشد. نقش بكهام در ميلان ديگر يك ستاره تبليغاتى نيست و آنچلوتى مايل است از تمام قدرت و توانايى اين بازيكن در زمين مسابقه بهره ببرد و به همين خاطر است كه بسيارى از كارشناسان بر اين عقيده هستند بكهام دوره باشكوهى را در ميلان سپرى خواهد كرد درست مثل زمان حضورش در منچستريونايتد و اين به خاطر خواسته هاى ميلانى هاست درست برعكس رئال كه فقط بكهام را براى اهداف تبليغاتى مى خواست و ذات فوتبالى او را آرام آرام نابود كرد.
سرى A ، جام يوفا و ليگ قهرمانان اروپا...
با اين ستاره ها آنچلوتى به تكرار موفقيت هاى ميلان درسرى A فكر مى كند و اينكه جام يوفا را هم به كلكسيون افتخارات خود و باشگاه روسونرى بيفزايد. در حال حاضر آنچه براى او خيلى مهم است حفظ صدرنشينى است و بيشتر شدن فاصله با تيم هايى چون اودينزه، ناپولى و اينتر كه سايه به سايه او را تعقيب خواهند كرد. بازى امشب با لچه همانند بازى با اينتر براى ميلان دشوار خواهد بود اما آنچلوتى بايد بداند كه با وجود ستاره هايى كه در تركيب تيم خود دارد چگونه بايد از اين ميدان هر ۳ امتياز را كسب كند. هدف بزرگ او بازگرداندن ميلان به ليگ قهرمانان اروپاست و اين را فقط با قهرمانى در سرى A مى خواهد نه دومى، سومى يا چهارمى. كارلتو اين توانايى را در تيم خود مى بيند كه هم در سرى A و هم در جام يوفا به قهرمانى دست يابد. بازگشت پيرلو و نستا به طور حتم او و ميلان را به هدفى كه دارند نزديك خواهد كرد ضمن اينكه او هنوز هم با خوش شانسى رابطه خوبى ندارد براى مثال در اين تابستان ميلان، فيليپ سندروس و متئو فلامينى را هم از آرسنال خريدارى كرد اما اولى كه قرضى آمده هنوز به صورت رسمى يك دقيقه هم براى روسونرى بازى نكرده و دومى هم دائماً با آسيب ديدگى سر و كله مى زند و همين موضوع باعث شده تا فروش كريستين بروكى به لاتزيو يك اشتباه تلقى شود. به همين خاطر است كه خط دفاعى و ميانى ميلان هنوز آن شادابى را ندارد و روزنه هاى بسيارى را در طول مسابقه مى توان در آن يافت. به طور حتم علاوه بر بكهام كه قرار است از ماه دسامبر يعنى يك ماه ديگر قدم به سن سيرو بگذارد، آنچلوتى نياز به خريد ۲ بازيكن ديگر هم دارد كه اولى مدافع و دومى مى تواند يك هافبك باشد و اين اتفاق بايد در تعطيلات ژانويه رخ دهد تا ميلان قدرت كافى را براى ادامه بازى ها در نيم فصل دوم داشته باشد. تركيب فعلى ميلان عالى است اما انجام بازى هاى فشرده در سرى A، جام يوفا، جام حذفى و رقابت هاى ملى اين بازيكنان را خسته خواهد كرد و با يك مصدوميت به اهداف بزرگ تيم ضربه خواهد خورد. مالدينى، گتوسو، آمبروسينى، پيرلو، كاكا، رونالدينيو، اينزاگى و شوچنكو با حضور خود در تركيب تيم ژست غروربرانگيزى به تيم ميلان مى دهند اما نبودشان هم امتيازات منفى براى آنچلوتى و ميلان به ثبت مى رساند بايد ديد سران ميلان و كادرفنى تيم مى توانند اين روند را دنبال كنند.!
تمجيد ميلانى ها از رونالدينيو
درخشش رونالدينيو در بازى هاى اخير ميلان و گلزنى او در بازى با اسپورتينگ براگا كه به برترى يك برصفر تيم روسونرى انجاميد باعث شده تا بازيكنان روسونرى به تعريف و تمجيد از وى بپردازند. دانيله بونه را مدافع ميلان در رابطه با ستاره برزيلى مى گويد: در بازى با براگا او يك جواهر بود چراكه او با گل خود ۳ امتياز باارزش را براى ما به ارمغان آورد و اين پيروزى باعث شد تا ما در گروه خود صاحب موقعيت بهترى شويم. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان هم با ابراز رضايت از آمادگى خوب رونالدينيو در رابطه با اين برزيلى گفت: با ستاره اى مثل او در يك بازى بزرگ ديگر هم به پيروزى رسيديم. گل او خيلى زيبا بود و چنين ضربه اى از فاصله ۲۸ مترى واقعاً جاى ستايش دارد.ديگر ميلانى كه به تعريف از او پرداخت كاخا كالادزه بود كه رونالدينيو را ستاره اى ارزشمند ناميد.
نستا: تا چند ماه آينده باز مى گردم
الساندرو نستا مدافع مصدوم ميلان با ابراز رضايت از نتايج اوليه معاينات از بازگشت به ميادين در ظرف چند ماه آينده خبر داد.
چندى قبل اين بازيكن ايتاليايى كه از ناحيه كمر دچار آسيب ديدگى شده بود براى انجام يك عمل جراحى راهى ميامى شد اما معاينات نشان داد كه او بدون انجام اين عمل نيز مى تواند تا چند ماه آينده به تركيب روسونرى بازگردد.
وى در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «با اظهارات اخير پزشكان فكر نمى كنم نيازى به عمل داشته باشم اميدوارم بتوانم هر چه زودتر از بند مصدوميت رهايى يابم و در ديدارهاى اين فصل ميلان حاضر شوم.»
نستا در فصل جارى تنها در يك ديدار دوستانه به همراه تيم كشورش حضور داشت و پس از آن هرگز نتوانست در تركيب روسونرى جاى گيرد.
كالادزه: گل رونالدينيو بى نظير بود
كاخا كالادزه مدافع ميلان تك گل پيروزى بخش رونالدينيو در مصاف براگا، در رقابت هاى جام يوفا را بى نظير خواند. مردان روسونرى در ديدارى طاقت فرسا در مصاف براگا دقايق پايانى موفق به باز كردن دروازه حريف نشدند اما در نهايت رونالدينيو ستاره برزيلى اين تيم، گلى زيبا را به ثمر رساند و سه امتياز ديدار را تقديم ميلان كرد. كالادزه كه از اين پيروزى بسيار خوشحال بود در مصاحبه با اسكاى گفت: «رونالدينيو در بحرانى ترين دقايق، با عملكرد زيبا و بازى سطح بالاى خود، باعث نجات تيم از تساوى بدون گل شد و سه امتياز با ارزشى را تقديم تيم كرد.»وى در ادامه با اشاره به نمايش خود در اين ديدار اظهار داشت: «من براى ديدار مقابل لچه آمادگى كامل دارم اما باز هم حضورم در تركيب تيم به نظر مربى وابسته خواهد بود.»
پخش مستقیم
لچه - میلان
امشب، ساعت 23:00 به وقت تهران از شبکه 3
حالا خدا کنه بذارن
مثل دفعه های قبل می گفتن میذارن ولی اخرین احظه یه چیز دیگه میذاشتن
حالا خدا کنه بذارن
مثل دفعه های قبل می گفتن میذارن ولی اخرین احظه یه چیز دیگه میذاشتن
این دفعه دیگه فقط بازی میلان رو نمیخوان پخش کنن، بازیه تیم صدر نشین سری A رو میخوان پخش کنن:20:
قرارداد رونالدينيو تمديد ميشود
باشگاه آ.ث ميلان ايتاليا به عنوان تقدير از عملكرد فوقالعاده رونالدينيو در اين فصل، درصدد امضاي قراردادي جديد با اين ستاره برزيلي است.
مهاجم سابق باشگاه بارسلونا در تابستان امسال به ميلان ملحق شد و از سوي هواداران به گرمي مورد استقبال قرار گرفت.
به گزارش ايرنا به نوشته روزنامه توتو اسپورت، بسياري از كارشناسان فوتبال ايتاليا در مورد اين انتقال با ميلان به مخالفت برخاستند اما موافقان نيز، خريد او را گامي هوشمندانه براي كسب منافع مالي قلمداد مي كردند.
در اين شرايط، دينوي ۲۸ساله، توانمندي خود را دوباره ثابت كرد و حتي در داربي حساس مقابل اينترميلان گلزني كرد. علاوه بر اينكه تيم تحت رهبري كارلو آنجلوتي را در روز يكشنبه گذشته، پس از چهار سال به صدر جدول رقابتهاي سري آ بازگرداند.
ضربه آزاد بازيكن شماره ۸۰ميلان، برتري مقابل ناپولي و سبقت گرفتن از رقبا در جدول رده بندي را در پي داشت.
برهمين اساس، روزنامه توتو اسپورت صبح امروز/يكشنبه/ نوشت: آدريانو گالياني نايب رئيس باشگاه ميلان آماده است كه با پيشنهاد قراردادي تازه، وي را براي مدت بيشتري در سن سيرو نگه دارد.
رونالدينيو در ماه جولاي گذشته، قراردادي سه ساله به ارزش ۶/۵ميليون يورو براي هر فصل امضا كرد كه با قبول قرارداد جديد، تا سال ۲۰۱۲با دستمزد سالانه ۸ميليون يورو ماندني خواهد شد.
مذاكرات نهايي در هفته آينده با حضور روبرتو د اسيس برادر و مدير برنامه رونالدينيو در ايتاليا انجام خواهد شد.
به سلامتی
خدائیش خیلی خوب کار کرده برای میلان و اگه به دوران اوجش برگرده خیلی توپ میشه
راستی ممنون بابت خبر
h_starboy
10-11-2008, 13:32
حیف شد میلان ۱-۱ لچه
دقیقه ۹۳ گل مساوی رو خوردیم. خیلی حیف شد. از دیشب حالم گرفتس.
ایشالا بازیهای بعد جبران میکنیم.
حیف شد مساوی کردیم
البته میلان خوب بازی نکرد
بازی بعد با کیه وو هست توی سن سیرو
یووه با جنوا
پالرمو اینتر
رم و لاتزیو
Alireza Taji
10-11-2008, 19:23
میلان اصلا خوبی بازی نکرد.
یک تیم این همه ستاره داشته باشه اون وقت اینطور بازی کنه!
h_starboy
10-11-2008, 21:40
میلان اصلا خوبی بازی نکرد.
یک تیم این همه ستاره داشته باشه اون وقت اینطور بازی کنه!
تا وقتی آنجلوتی باشه همینه. کی میشه اینو بندازن بیرون. دارم روزشماری میکنم واسه اون روز.
این بوریلو هم موقعیت زیاد خراب کرد
اگه اونا رو گل کرده بود اینطوری نمی شد
حالا هم عیبی نداره...فقط 1 امتیاز با اینتر فاصله داریم
Alireza Taji
11-11-2008, 00:53
میلان الان خیلی وقته خوب بازی نمیکنه با این بازیها به نظر من قهرمان ایتالیا هم بشه بی ارزش هست!
این انجلوتی تیم را تبدیل کرده به یک تیم صرفا نتیجه گرا که به چیزی جز نتیجه فکر نمیکنه!
نمی دونم چه مسائلی در کار هست که انجلوتی با وجود نتایج افتضاح سال پیشش بازهم در میلان ماندگار شد!
ای کاش ریکارد را اول فصل می اوردند.
گاليانى ناراحت از ستارگان ميلان
نايب رئيس باشگاه ميلان از نتيجه كسب شده در ديدار با تيم لچه بشدت ابراز نارضايتى كرد. تيم ميلان در هفته يازدهم رقابت هاى سرى A در حالى كه با نتيجه يك بر صفر از لچه پيش بود در واپسين لحظات بازى گل تساوى را دريافت كرد تا صدرجدول رقابت ها در اختيار اينتر قرار بگيرد. آدريانو گاليانى در مورد اين نتيجه به اسكاى ايتاليا گفت: ما درست درجايى كه نبايد امتياز از دست بدهيم، بد عمل مى كنيم كه ادامه اين روند به تيممان لطمه مى زند. ما به تلاش خود براى فتح اسكودتو ادامه مى دهيم اما نتايج اينچنينى را نمى پذيريم. وى درادامه تصريح كرد: ما اعتقاد داريم كه تيم بزرگى داريم و تا بدين جاى كار در بسيارى از موارد درخشان ظاهر شده ايم. ليگ طولانى و مشكل است و تيم ها بازيكنان خوبى در اختيار دارند. ما بابت از دست دادن امتيازات متأسف هستيم اما صبر كليد موفقيت است و زندگى ادامه مى يابد.
كارلتو از مورينيو حمايت كرد
كارلو آنچلوتى به تمجيد از همتاى خود در باشگاه اينتر پرداخت. سرمربى كهنه كار ميلان گفت: «فكر مى كنم مورينيو توانايى فوق العاده اى براى برقرارى ارتباط با سايرين دارد و با توجه به اين توانايى من بر اين باورم كه او بهترين ارزيابى ها را مى كند.» آنچلوتى ادامه داد: «شايد در حال حاضر كمى او را با مانچينى سرمربى پيشين اينتر مقايسه كنند اما مورينيو پيشرفت خواهد كرد و اين مقايسه را به سود خود تغيير مى دهد.» سرمربى ميلان پيرامون شعارهاى توهين آميز هواداران اينتر پيرامون مانچينى نيز گفت: «متأسفانه در فوتبال ايتاليا هنوز فرهنگ خشونت به چشم مى خورد. درست برعكس كشورهاى ديگر كه هرگز به خودى ها توهين نمى كنند.»
تاریخ بازی میلان تو جام حذفی رو کسی میدونه؟؟؟؟
با لاتزیو بازی داریم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.