PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

B3HZ@D
17-03-2009, 02:16
روزنامه هاي ايتاليايي خبر دادند:

مصدوميت كاكا و دوري دو ماهه از ميادين فوتبال
خبرگزاري فارس: بازيكن بزريلي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا به شدت از ناحيه كشاله پاي راست و مفصل زانو آسيب ديد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كاكا در بازي برابر سيه‌نا آسيب ديد و آنطور كه پزشك ميلان گفته استراحت دو ماهه وي قطعي است.
اين در حالي است كه آنجلوتي سرمربي ميلان پيش از اين نگران مصدوميت فاوالي بوده و نمي خواهد در شرايط سخت رقابت در جدول كالچو سهميه اروپايي را به خاطر بحران مصدوميت بازيكنان از دست بدهد.
كاكا در حالي ورزشگاه را با گريه ترك مي كرد كه به احتمال زياد حضور در اردوي تيم ملي برزيل در دو هفته آينده را هم از دست داده است.

h_starboy
17-03-2009, 09:24
جدییییی؟ واااای
چقدر بد شد. باید فاتحه تیمو بخونیم.

meragj2
17-03-2009, 14:18
این فصل تمام بار تیم روی کاکا و سیدرف بود.
اگه این 2 تا نبودن معلوم نیس چی می شد. امیدوارم زود تر خوب بشن.

B3HZ@D
17-03-2009, 16:16
سیدورف؟؟!!!
تازه تمام بار سیدورف روی تیم بود
نگاه کن از موقعی که سیدورف نیستش تیم چقدر خوب بازی می کنه

B3HZ@D
17-03-2009, 17:51
ردنپ هوادار بكهام است

هرى ردنپ اعتراف كرد كه از هواداران پروپاقرص ديويد بكهام بوده و مايل به جذب اين بازيكن است. ردنپ گفت: «من از هواداران پروپاقرص بكهام هستم. او يك فوتباليست فوق العاده و يك الگوى بزرگ است. بدون شك من از عقد قرارداد قرضى با او خوشحال خواهم شد.» ردنپ خاطرنشان كرد: «بكهام يك بازيكن بزرگ است و شايد بتوان گفت هنوز هم بهترين پاس هاى بلند ارسالى در فوتبال توسط او انجام مى شود. فكر مى كنم هر باشگاهى به بكهام نگاه مى كند. او خريد فوق العاده اى به صورت قرضى خواهد بود.»

B3HZ@D
17-03-2009, 18:35
پاتو از خودش بيشتر انتظار دارد

با وجود گلزنى در هفته هاى اخير مهاجم برزيلى ميلان معتقد است بايد بازى خود را تقويت كند.در پيروزى ۵ بر يك ميلان مقابل سيه نا، «پاتو » و « اينزاگى » هر كدام ۲ بار گلزنى كردند اما مهاجم برزيلى ميلان «سوپر پيپو » را الگوى خود مى داند.«پاتو» به سايت رسمى باشگاه ميلان گفت: « من از پيروزى تيم و گلزنى در ديدار روز گذشته بسيار خوشحالم اما مى دانم بايد هميشه بهتر شوم و به ميلان كمك كنم تا فصل آينده در رقابتهاى ليگ قهرمانان اروپا حضور يابد. »اين مهاجم برزيلى در مورد زوج خود در خط حمله ميلان گفت: « با اينزاگى هماهنگ شده ام، كسى كه الگوى من است و بايد چيزهاى زيادى در كنار او ياد بگيرم. پيپو يك بازيكن كنارى خيلى خوب در محوطه جريمه است و امروز خوشحالم به آمار گلزنى ۳۰۰ گل خود رسيد. »پاتو افزود: « بعد از گلزنى در آغوش رونالدينيو و امرسون قرار گرفتم زيرا آنها هميشه به من نزديك هستند، آنها در طول تمرينات به من كمك زيادى مى كنند و تنها راهى كه مى توانستم تشكر كنم اين بود كه شادى خودم را با آنها تقسيم كردم. »

B3HZ@D
18-03-2009, 04:33
كاكا دوباره در دام مصدوميت

روز يكشنبه، كاكا بعد از مدت ها به زمين چمن بازگشت تا خاطره مصدوميت از ناحيه پايش را به فراموشى بسپارد. اين برزيلى ۲۶ ساله كه از ۷ فوريه تاكنون بخاطر مصدوميت پاى چپش نيمكت نشين شده بود، در نيمه دوم مسابقه تيمش مقابل سيه نا به زمين آمد و در پيروزى ۵ بر يك تيمش نقش مهمى ايفا كرد اما در نهايت در دقيقه ۷۲ بازى متحمل مصدوميت جديدى شد، جراحتى كه نگرانى زيادى براى او به وجود آورد. آدريانو گاليانى در اين رابطه اعلام كرد اين مصدوميت چيز مهمى نيست و جاى نگرانى وجود ندارد، هرچند خود بازيكن با خوش بينى كمترى به جريانات نگاه مى كند. اين هافبك در اين رابطه به خبرنگاران گفت: خيلى نگرانم و نمى دانم كى مى توانم دوباره بازى كنم. فقط يك بازى در زمين بودم و دوباره به سر جاى اولم بازگشتم. وى در ادامه گفت: ديگر نمى دانم بايد چه كار كنم، احساس مى كنم دردى كه دارم مانند گذشته است، نمى دانم كى از اين طلسم مصدوميت خلاص مى شوم. ميلان مصيبت ديگرى را هم در بازى با سيه نا تجربه كرد، زمانى كه دروازه بان اين تيم كريستيان آبياتى به دليل مصدوميت از ناحيه زانو از زمين خارج شد.

B3HZ@D
18-03-2009, 11:51
پايان فصل براي آبياتي

آ.ث.ميلان تا پايان فصل نمي‌تواند از دروازه‌بان خود، كريستيان آبياتي استفاده كند.
در ديدار مقابل سيه‌نا كه به پيروزي 5 بر 1 ميلان انجاميد، آبياتي در برخوردي كه با هم‌تيمي‌اش، جوزپه فاوالي داشت، دچار مصدوميتي شديد در ناحيه زانو شد. بدين ترتيب گلر سابق تيم ملي ايتاليا ماه‌ها بايد دور از ميادين فوتبال باشد.

به گزارش كيكر، آبياتي 31 ساله پيش از فصل موفق شده بود جاي ديدا را به عنوان دروازه‌بان اول اشغال كند و وي را گلر دوم تيم نمايد. وي از سال 1998 به عضويت در تيم روسونري‌ها درآمد، اما مدتي به عنوان يار قرضي براي يوونتوس تورين و نيز آتلتيكو مادريد اسپانيا بازي كرد.

ميلان در كنار ديدا كه در برابر سيه‌نا از دقيقه 12 جايگزين آبياتي شد، زليكو كالاچ استراليايي را هم به عنوان دروازه‌بان در اختيار دارد.

B3HZ@D
18-03-2009, 17:57
در واكنش به پيشنهاد پرس

آنچلوتي: با فلورنتينو راحت هستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا از پيشنهاد رسمي رئيس احتمالي آينده رئال مادريد استقبال كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ماركا، با اينكه در ايتاليا گفته مي‌شود سرمربي ميلان قصد دارد همچنان در اين تيم بماند ولي مطبوعات اسپانيايي معتقدند او از پيشنهاد فلورنتينو پرس رئيس سابق باشگاه رئال مادريد براي مربيگري كهكشاني ها استقبال خواهد كرد.
كارلو آنچلوتي از اينكه فلورنتينو پرس نامزد رئال مادريد او را به عنوان مربي بعدي تيم در نظر گرفته ابراز خشنودي كرده است.
وي گفت: با فلورنتينو راحت هستم و اگر قرار باشد در كنار او باشم مي توانم سال هاي باشكوهي را براي رئال مادريد رقم بزنم.

B3HZ@D
19-03-2009, 05:20
به خاطر خريد خودرو‌هاي گران‌قيمت؛

بكام 250 هزار يورو ضرر كرد

خبرگزاري فارس: بازيكن انگليسي تيم فوتبال آ.ث.ميلان ايتاليا در يك سال گذشته نزديك به 250 هزار يورو متحمل ضرر مالي به خاطر كاهش بهاي خودرو‌هايش شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل روزنامه اكسپرس، ديويد بكام علاقه فراواني به خريد خودروهاي گران‌قيمت دارد اما به دليل كاهش بهاي اين خودروها و بحران اقتصادي غرب، نزديك به 300 ميليون تومان (250هزار يورو) ضرر و زيان مالي ديده است.
در رده بندي كه در اين باره اعلام شده وي اولين نفر از بازيكنان انگليسي است كه در كاهش بهاي خودرو، بيشترين ميزان ضرر را متحمل شده است.
در اين رده بندي استيوون جرارد و ريو فرديناند در رتبه دوم و سوم قرار دارند.
بكام بازيكن تحت قرارداد با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي امريكا است و به صورت قرضي براي آ.ث.ميلان ايتاليا بازي مي كند.

meragj2
19-03-2009, 12:37
بازی بعدی::::::::::

میلان ناپولی

22 مارچ 1شنبه،، ناپولی استادیوم سن پائولو.

B3HZ@D
19-03-2009, 13:07
شانس هم که نداریم
مصدومیت پشت مصدومیت
معلوم نیست پزشکای باشگاه چکاره هستن که اینقدر مصدوم میدیم

B3HZ@D
19-03-2009, 14:42
گالیانی شایعه بازگشت بکهام به رئال را رد کرد

: نایب رئیس میلان شایعه پیوستن دوباره " بکهام " به رئال مادرید را رده کرده است...

با شرایط ایده‏آل " دیوید بکهام " در میلان، گزارش شده رئال مادرید علاقه‏مند به جذب این بازیکن در تابستان است.

بهرحال، طبق گزارش یورو اسپورت " آدریانو گالیانی " معتقد است این انتقال بعید به نظر می‏رسد.

او گفت:« در سال‏های اخیر همیشه با فلورنتینو پرز صحبت کرده‏ام اما این انتقال مشکل به نظر می‏رسد، برای اینکه بکهام یقینا در نیمه دوم سال در لوس آنجلس گالکسی بازی خواهد کرد.»

« همچنین من بر این باورم آن‏ها در ژانویه 2010 برای امضای قرارداد با او تلاشی نخواهند کرد.»

" دیوید بکهام " تا پایان فصل با میلان قرارداد دارد و پس از آن به mls بازخواهد گشت. روسونری امیدوارند بتوانند در ژانویه 2010 بازیکن تیم ملی انگلیس را به ایتالیا بازگردانند. این بازیکن 33 ساله بین سال‏های 2003 تا 2007 در رئال مادرید بازی کرده است.

منبع:سایت گل

بی باک بی بال
19-03-2009, 18:51
میلان امسال باید به فکر بدست اوردن سهمیه باشه ههههه

B3HZ@D
19-03-2009, 20:42
رونالدینیو و آرزوی بازی در سن پائولو

ستاره برزیلی میلان امیدوار است تا بتواند در دیدار این هفته این تیم برابر ناپولی در ورزشگاهی که مارادونا سالها قبل قهرمان اصلی آن بوده بازی کند.

رونالدینیو مهاجم برزیلی میلان امیدوار است تا در بازی این هفته میلان برابر ناپولی بعد از هفته ها غیبت در ترکیب روسونری به خاطر آسیب دیدگی به میدان رود. رونالدینیو هرگز در طول زندگی اش در استادیوم سن پائولو ناپولی بازی نکرده و امیدوار است این بار بتواند این آرزوی خود را محقق کند.

او به کوریره دلوسپرت گفت:" هدف اول من این است که بتوانم یکشنبه برابر ناپولی در این ورزشگاه بازی کنم. این یکی از معدود استادیومهای بزرگ دنیاست که تاکنون در آن بازی نکرده ام. این ورزشگاه الگوی بزرگ من در زندگی مارادونا بوده و او از وقتی من بچه بودم الگوی همه خانواده ام به شمار می رفت. خانه ما پر از پوسترها و عکسهای مارادونا بود. برادر من روبرتو یکی ازبزرگترین هواداران او بود. من بچه بودم ولی کاملا تیمهایی که کارکا برزیلی در آنها بازی می کرد را به یاد دارم"

میلان هم اکنون برای حفظ مکان سومی خود درجدول رقابتهای سری a تلاش می کند. آنها از 26 مسابقه 54 امتیاز کسب کرده اند و 5 امتیاز بیشتر از جنوا دراختیار دارند.

منبع: سایت گل

meragj2
20-03-2009, 02:55
میلان امسال باید به فکر بدست اوردن سهمیه باشه ههههه

خندش کجا بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::13::2::2::2::2:

B3HZ@D
20-03-2009, 05:25
امروز داشتم ماهواره نگاه می کردم
یک مصاحبه از کاکا گذاشت که یک چیزایی در مورد مصدومیتش گفت و ....
بعدش گفت دوست داره مثل روجریو سنی - مالدینی و کاستاکورتا جزئی از تاریخ تیم باشه
و اضافه کرد که تا اخر پایان قراردادش به میلان وفادار می مونه (قابل توجه رئالی ها) که قرارداد کاکا تا سال 2013 هست
یعنی کاکا 4 سال دیگه موندگاره...

B3HZ@D
21-03-2009, 04:50
مالدینی:عشق به فوتبال باعث شد

بازیکن افسانه ای میلان در مورد دوران فوتبالش و دلایلش برای حضور طولانی مدت در عرصه این ورزش می گوید

Paolo Maldini - AC Milan سایت گل: پائولو میلان بازیکن افسانه ای میلان معتقد است که عشق او به فوتبال باعث شدتا او سالها در میادین باقی بماند ولی او درپایان این فصل برای همیشه از فوتبال خداحافظی می کند. مدافعه میلان که از 24 سال پیش تاکنون برای این تیم به میدان رفته، همچنان یکی از بهترین های دنیا به شمار می رود.

خیلیها می خواهند تا مالدینی حداقل یک سال دیگر به فوتبالش ادامه دهد ولی او از مدتها پیش تصمیم قطعی خود را برای خداحافظی اعلام کرده است. مالدینی که عاشق فوتبال بوده می گوید که همین علاقه باعث شده او سالهای سال برای تیمش بازی کند.

او در گفت و گویی با نشریه ال موندو اسپانیا گفته است:" عشق من به این ورزش باعث شد تا به طور طولانی در این عرصه حضور داشته باشم و خودم را همچنان جوان،نه فقط از نظر شرایط جسمی بلکه حتی ازنظر روحی احساس کنم. خوشبختانه این شانس را داشتم که تقریبا همیشه در تیم شهرم بازی کنم و همیشه از حمایت خانواده ام برخوردار بودم. این شرایط به شما اجازه می دهد تا احساس راحتی کنید."

مالدینی و میلان هم اکنون تلاش می کنند تا این تیم را در جمع چهارتیم برتر ایتالیا در پایان فصل قرار دهند. این تیم این هفته در ورزشگاه سن پائولو به مصاف ناپولی می رود.

B3HZ@D
21-03-2009, 18:25
روسونری آماده جشن تولد رونالدینیو

ستاره های روسونری در نظر دارند تا جشن تولد باشکوهی برای رونالدینیو، ستاره برزیلی تیمشان بگیرند.

Ronaldinho - Milan-Inter - Serie A (Grazia Neri) سایت گل: رونالدینیو و هم تیمی هایش این روزها درگیر خرید کیک و تجهیزات متعددی برای مراسم جشن تولد این ستاره برزیلی بودند تا بتوانند مراسم باشکوهی برای تولد رونالدینیو برگزار کنند. رونالدینیو امروز 29 ساله شد.

شبکه اسکای اسپورت ایتالیا گزارش داده که روسونری جشن تولد ویژه ای را برای ستاره برزیلی شان ترتیب دادند و بازیکنان این تیم، پس از تمرینات صبح و پس از وعده ناهار به جشن و پایکوبی پرداخته و تولد رونالدینیو را به بهترین نحو ممکن جشن گرفتند. پس از آن بود که بازیکنان روسونری، در پایان این مراسم، به فرودگاه رفته و به سمت ناپولی پرواز کردند.

در وب سایت رسمی روسونری در این رابطه می خوانیم : « می خواهیم از سوی سران باشگاه و هواداران روسونری برای رونالدینیو، در روز تولدش آرزوی بهترین ها را کنیم.» به احتمال فراوان رونالدینیو در دیدار یکشنبه شب روسونری در ورزشگاه سن پائولو مقابل ناپولی به میدان خواهد رفت. او در صحبتهایی خاطرنشان کرده بود که علاقه فراوانی دارد تا در دیدار این هفته به میدان مسابقه برود.

meragj2
23-03-2009, 02:25
میلان 0 0 ناپولی!
همین .
یه تساوی در خانه حریف گرفتیم.

B3HZ@D
23-03-2009, 14:33
من بازی رو دیدم
نیمه اول سیدورف داخل بود گند زده بود به میلان
نیمه دوم که کاکا و رونالدینیو اومدن بازی بهتر شد
چند تا موقعیت هم داشتیم که خوب استفاده نکردن
ولی یک سری دریبل تمیز پاتو زد حال کردم
یه حرکاتی می کرد ادم کف می کرد

B3HZ@D
23-03-2009, 22:43
احتمال انتقال بوریلو به ناپولی

به رغم خبرهایی که در مورد انتقال احتمالی بوریلو به ناپولی مطرح شده مدیر برنامه های او می گوید که هنوز برای این انتقال خیلی زود است

Marco Borriello - Milan (Grazia Neri) سایت گل: مارکو بوریلو مهاجم مصدوم میلان ممکن است در پایان فصل به تیم شهر خود ناپولی بازگردد ولی تولیو تینتی مدیربرنامه های او گفته که هنوز زمان انتقال او به تیم دیگری نرسیده است.

او به رادیو گل گفت:" هنوز چیزی در این رابطه به طور حتم مشخص نیست و مارکو هنوز با میلان قرارداد دارد. او دوست دارد بعد از مصدومیت شدیدی که داشته ، فرصت بازی برای روسونری را داشته باشد. ناپولی بعد از نمایش ضعیف دنیس و زالایتا در این فصل، دنبال یک مهاجم تراز اول در بازار نقل و انتقالات است." در فوتبال هرچیزی ممکن است ولی تکرار می کنم که هنوز برای صحبت در مورد این انتقال خیلی زود است."

بوریلو تقریبا تمام این فصل را به خاطر آسیب دیدگی از دست داده است. او تنها هفت بازی در رقابتهای این فصل انجام داده درحالیکه فصل گذشته 19 گل برای جنوا به ثمر رسانده بود.

meragj2
23-03-2009, 22:54
کاکا که می گفتن 4 ماه نمی تونه بازی کنه!

Fate2646
24-03-2009, 01:58
میشه یکی جدول سری a رو بزاره یه سوال دیگه اینکه الان مربی تیم همون انجلوتی هست یاکسه دیگه ؟ مگه قرار نبود انجلوتی بره ؟ ببخشید یه چند وقتی از اخبار فوتبال به دور بودم

B3HZ@D
25-03-2009, 17:26
کانوته؛ خوشنود از توجه میلان

سران روسونری در صحبتهایی تمایل خود برای به خدمت گرفتن مهاجم مالیایی سویا را اعلام کرده اند و کانوته نیز از شنیدن این خبر ابراز خوشحای نموده است.

Fred Kanoute, Sevilla (MARCA)سایت گل: این روزها شایعاتی در مطبوعات اسپانیا و ایتالیا در مورد آینده فردریک کانوته به چاپ می رسد که در صورتی که این شایعات حقیقت داشته باشد، ممکن است به زودی رویای کانوته محقق شود.مدتی است که کانوته و باشگاه میلان را به یکدیگر مربوط می دانند و در صورتی که او به جمع روسونری اضافه شود، در کنار ستاره هایی همچون کاکا،رونالدینیو و پاتو روانه میدان خواهد شد.

خود کانوته در گفت و گوبا گاتزتا دلوسپورت گفت:«همیشه آرزو داشتم تا در تیم بزرگی و با کیفیتی توپ بزنم و از اینکه دانستم که سران میلان خواهان به خدمت گرفتن من هستند، حس بسیار خوبی دارم. من همیشه در صحبتهایم سویا را تحسین کرده ام و گفته ام که زندگی در رختکن این تیم فوق العاده است. من اینجا را دوست دارم و همه چیز در اینجا عالی است، ولی در عین حال مسائل وجود دارد که شما از آن مطلع نیستید.من سی و یک سال سن دارم و چه کسی از آینده خبر دارد؟! شایعات در مورد تمایل روسونری برای جذب من، فوق العاده است. ما راجع به تیمی حرف می زنیم که یکی از بزرگترین تیمهای دنیا ، با بازیکنانی استثنایی است. فکر کردن به فرصتهایی که در میلان، در طول دیدارها خواهی داشت، مثل یک رویاست .

در هر صورت باید تا پایان رقابتهای این فصل منتظر بود.» کانوته در سال 2005 از تاتنهام هاتسپر به سویا پیوست و در 119 حضورش با پیراهن این باشگاه اسپانیایی،58 بار به گل رسیده است.

B3HZ@D
25-03-2009, 19:41
اهداف میلان در تابستان:

دروازه بان:

فردریکو مارکتی:

دروازه بان تیم کالیاری که نمایش خیره کننده ای در این فصل داشته مورد توجه میلان قرار گرفته و مدتی پیش صحبت هایی با مسئولان میلان برای این انتقال داشته.میلان که کریستین ابیاتی رو به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو بمدت 7 ماه در اختیار ندارد قصد خرید این دروازه بان خوش اتیه رو دارد.این دروازه بان 25 سال سن دارد و قیمت او حدود 4 میلیون یورو برآورد شده.

مدافعان:

مالدینی - فاوالی و احتمالا نستا در پایان فصل از فوتبال خداحافظی خواهند کرد و میلان به دنبال مدافعان سطح بالا برای پر کردن جای این بازیکنان است.اولین نام فیلیپ مکسس فرانسوی مدافع میانس تیم رم است که میلان مدت ها به دنبال اوست و چندین بار باب مذاکره را هم گشوده ولی تا بحال موفق نبوده.پیش بینی میشود در صورت عدم حضور رم در لیگ قهرمانان سال بعد میلان بتواند به ارزوی خود برسد ومکسس رو خریداری کند.قیمت این بازیکن حدود 18 میلیون پیش بینی شده.

تیاگو سیلوا:این بازیکن رو میلان در نقل و انتقالات زمستانی از فلومینزه برزیل به خدمت گرفت ولی به دلیل عدم وجود پاسپورت اروپایی و هم چنین پر شدن لیست بازیکنان خارجی میلان این بازیکن باید تا شروع فصل بعد منتظر بماند و البته در بازی های دوستانه این بازیکن عملکرد درخشانی داشته و باعث تعریف و تمجید گالانی از این بازیکن شده.

گائل کلیشی:مدافع کناری تیم ارسنال یکی دیگر از بازیکنان مورد نظر تیم میلان برای نقل و انتقالات تابستانی است و میلانی ها علاقه خود را برای خرید این بازیکن اعلام کرده اند.این بازیکن عملکرد درخشانی در ترکیب توپچی ها داشته و همین امر بر علاقه روسونری ها به این بازیکن افزوده است.

فلیپه متیونی: این بازیکن هم در نقل وانتقالات زمستانی خریداری شده و او را کافو جدید فوتبال برزیل می دانند.این بازیکن در پست مدافع - هافبک کناره ایفای نقش می کند و از مشخصه های او سرعت بالای او در رفت و برگشت هاست.بر خلاف تیاگو سیلوا او از گذرنامه اروپایی برخوردار است ولی همچنان برای میلان به میدان نرفته که دلیل آن مصدومیت ذکر شده.به احتمال زیاد در فصل بعد شاهد حضور او خواهیم بود.

الکس - دنیل اگر:این مدافع تنومند تیم چلسی هم مورد توجه مسئولان میلان است و میلان برای خرید او هم ابراز علاقه کرده.دنیل اگر هم بارها اخباری پیرامون حضور او در سن سیرو مشاهده شد.این بازیکن از وضعیت خود در انفیلد ناراضی است و با برطرف شدن مصدومیت اسکرتل او دوباره به نیمکت برگشته و از وضع دستمزد خود نیز ناراضی است.

دیگر نام ها در دفاع شامل کوراتزیری و کیائر از پالرمو - کریستین زاپاتا از اودینزه و میناندا از سائو پائولو است

هافبک ها:

اوبی میکل:
میلان به دنبال جذب ژان اوبی میکل هافبک 22 ساله و نیجریه ای تیم چلسی است.امرسون در پایان این فصل یا بازنشسته خواهد شد و یا به احتمال زیاد به تیم دیگری خواد رفت.

ایگنازیو آباته:
این بازیکن که از پدیده های فوتبال ایتالیا محسوب میشود در اکادمی جوانان میلان پرورش یافت و فعلا بصورت قرضی در تورینو توپ می زند که به احتمال زیاد فصل بعد شاهد حضور او در میلان خواهیم بود.از شاخصه های این بازیکن به سرعت بالای او در کناره ها و سانتر های او در حال حرکت میتوان اشاره کرد.خود او هم بشدت خواهان بازگشت به میلان است.

یوهان گورکاف:
این بازیکن هم بصورت قرضی در بوردو مشغول بازی است و بازی های درخشانی برای این تیم فرانسوی داشته و همین امر باعث توجه دیگر باشگاه ها به این بازیکن شده.کارشناسان به او لقب زیدان جدید فوتبال فراسنه داده اند ولی هوادارن میلان او را کاکای جدید می نامند.این بازیکن تا 2011 با میلان قرار داد دارد.هوادارن میلان خواهان بازگشت این بازیکن به میلان هستند و گالیانی هم روی این مسئله تاکید داشته ولی یک سری پیشنهاد از تیم های چلسی - بایرن و رئال هم به میلان برای خیرد این بازیکن داده شده.

مهاجمین:

فیلیپو اینزاگی و الکساندر پاتو هر دو در میلان ماندنی هستن.پاتو در این فصل 17 گل و اینزاگی 11 گل برای میلان به ثمر رسانده.

مارکو بوریلو که بیشتر بازی ها را به دلیل مصدومیت از دست داده در فصل پیش بر خلاف این فصل عملکرد درخشانی در جنوا داشته و 19 گل برای این تیم به ثمر رسانده بود ولی احتمالا به ناپولی فروخته خواهد شد . اندری شوچنکو که زمانی در میلان اقایی می کرد به اوکراین و تیم دینامو کیف باز می گردد.

الساندرو ماتری:این بازیکن هم از اکادمی جوانان میلان رشد کرد و بصورت قرضی در کالیاری توپ می زند که احتمال دارد در پایان فصل به میلان باز گردد.

کیریسون:این ستاره برزیلی هم بدجوری توجه میلان را به خود جلب کرده و لئوناردو مدیر استعداد یابی میلان مذاکراتی را با او انجام داده.این بازیکن عضو باشگاه پالمیراس برزیل است.

آلبرتو پالوشی:این بازیکن هم جزو اکادمی میلان بود و این فصل بصورت قرضی درسری ب و تیم پارما توپ میزند.البته احتمالا این بازیکن یک فصل دیگر در تیم پارما برای کسب تجربه بیشتر ماندگار خواهد شد.

meragj2
25-03-2009, 19:48
میلان باید یه مهاجم نوک خوب و یک گلر بخره بعد بقیه

B3HZ@D
26-03-2009, 01:39
این هم جدول سری آ که یکی از دوستان درخواست کرده بود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

B3HZ@D
26-03-2009, 12:24
کاکا، غایب احتمالی برزیل

بازی ساز برزیلی شاید به بازی‌های آینده تیم ملی کشورش در چارچوب رقابت‌های مقدماتی جام جهانی نرسد، ولی کارلوس دونگا مربی تیم امیدوار است که او را در ترکیب تیمش داشته باشد...

Kaka - Brazil (Mexsport)سایت گل: کاکا، ستاره میلان و برزیل شاید نتواند در بازی شنبه مقابل اکوادور تیم ملی کشورش را همراهی کند. او هنوز از ناحیه پا مشکل دارد. کاکا مدت‌ها مصدوم بود ولی به نظر می‌رسید که مشکل او برطرف شده و در بازی هفته قبل میلان مقابل ناپولی هم چند دقیقه به میدان رفت، ولی مشکل پای راست او همچنان ادامه دارد و البته این خبر خوبی برای میلان نیست.
با این حال کارلوس دونگا، سرمربی تیم ملی برزیل با وجود آن که می‌دانست او کاملا آماده نیست تصمیم به دعوت از او گرفت. پزشکان تیم ملی برزیل به ANSA.it گفته‌اند: «او کمی درد حس می‌کرد و ما چند آزمایش از او گرفتیم. حالا باید ببینیم که آیا می‌تواند تمرین کند یا نه.»
برزیل در حال حاضر بعد از پاراگوئه در رتبه دوم جدول قرار دارد.

B3HZ@D
26-03-2009, 19:36
فان باستن، مربی میلان نخواهد شد

دیوید اندت، مدیر باشگاه آژاکس معتقد است که هیچ شانسی وجود ندارد تا بتوانیم مارکو فان باستن، مربی کنونی این تیم هلندی را برروی نیمکت میلان ببینیم.

Marco van Basten, Ajax (Foto ANP)سایت گل: باوجودی که سران باشگاه میلان، مکررا خبر جدایی کارلو آنچلوتی از نیمکت مربی گری این تیم را تکذیب می کنند، ولی همواره شایعاتی در مورد جانشینان احتمالی این مربی باتجربه به گوش می رسد. آدریانو گالیانی، نایب رئیس روسونری گاهی اوقات در صحبتهایش خاطرنشان می کند که مربیان میلان، از بازیکنان سابق این تیم انتخاب می شوند و این دلیلی است که این روزها، نام مارکو فان باستن به عنوان یکی از گزینه های جانشینی آنچلوتی به گوش می رسد.

البته دیوید اندت، مدیر باشگاه آژاکس در صحبتهایی اعلام کرده که احتمال تحقق یافتن این خواسته وجود ندارد. او در این رابطه گفت:« من واقعا فکر نمی کنم که فان باستن بتواند مربی بعدی میلان باشد و تقریبا مطمئنم که او در جمع ما باقی خواهد ماند. فان باستن قراردادی 4 ساله را با میلان به امضا رسانده و پروژه های تکنیکی زیادی دارد تا افتخارات را مجددا به آژاکس بازگرداند. او برنامه های بزرگی را برای آژاکس در سر دارد و حتی اگر خود سیلویو برلوسکونی هم با فان باستن تماس بگیرد، او به میلان نخواهد رفت.»

اندت در ادامه صحبتهایش ، به برخی مشکلات در فوتبال ایتالیا اشاره کرد و گفت:«مشکل فوتبال ایتالیا این است که آنها با سیستم جدید فوتبال، تطبیق نیافته اند و ظرفیت ورزشگاه های این کشور، هنوز کم است. آنها می بایست دوره تحول را سپری کنند .»
.

B3HZ@D
26-03-2009, 23:26
دست آبراموویچ خالی ماند
آنجلوتی به چلسی پاسخ منفی داد

سر مربی تیم آث میلان ایتالیا پیشنهاد چلسی را رد کرد.

به گزارش شبکه ایران به نقل از تلویزیون راشا تودی،کارلو آنجلوتی سر مربی تیم فوتبال آث میلان ایتالیا پیشنهاد مقامات تیم چلسی انگلیس برای قبول سر مربیگری این تیم در فصل نقل و انتقالات تابستان امسال را رد کرد.
پیشنهاد مقامات چلسی به آنجلوتی در حالی صورت گرفت که گاس هیدینگ سر مربی هلندی این تیم اعلام کرد تمایلی به انعقاد قرار داد بلند مدت با این تیم ندارد.
عملکرد آنجلوتی چهل و نه ساله در آث میلان بارها از سوی رومان آبراموویچ مالک روس باشگاه چلسی مورد تمجید قرار گرفته است.
در این حال آنجلوتی درباره پیشنهاد چلسی گفت:من فکر می کنم هنوز زمان خداحافظی از میلان فرا نرسیده و تا زمانی که هماهنگی بین اعضای تیم وجود دارد این برای ما کافیست.
آنجلوتی در هفت سال حضور خود در آث میلان عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشته است.

B3HZ@D
27-03-2009, 07:58
کالاچ: سال بدشانسی میلان

دروازه‌بان میلان ادعا کرده که این تیم در این فصل چندان از اقبال بهره نبرده است...

Zeljko Kalac, Milan (Foto Grazia Neri) سایت گل: با بازگشت کریستین آبیاتی به میلان در این فصل، زلیکو کالاچ دیگر گزینه اول دروازه‌بانی میلان نیست. این دروازه‌بان 37 ساله درباره فصل 2009-2008 تیمش حرف زده و گفته که آن‌ها خوش‌شانس نبوده‌اند.

او به اسکای گفت: «کسب رتبه سوم اهمیت خاصی برای تیم پیدا کرده. ما باید ببینیم که آیا می‌توانیم به پله دوم برسیم یا نه. البته قهرمانی دیگر کار سختی است ولی ما نهایت تلاش خود را خواهیم کرد. از زمانی که به این جا آمده‌ام هرگز پیش نیامده بود که تا این حد مصدوم داشته باشیم. خیلی سال بدی بود.»
او در ادامه درباره دروازه‌بان‌های برتر رقابتهای سریA اظهار نظر کرد: «به نظر من در ایتالیا دو دروازه‌بان برجسته حضور دارند. اولی بوفون، دروازه‌بان یوونتوس و دومی که بسیار به بوفون نزدیک است، ژولیو سسار دروازه‌بان اینتر می باشد.البته آبیاتی هم عملکرد خوبی داشته است»

کالاچ در این فصل حتی یک بار هم برای میلان بازی نکرده و بعد از دیدا، دروازه‌بان سوم تیم شهر میلان است.

meragj2
27-03-2009, 18:22
کالاچ خودش بزرگترین بد شانسی میلانه.

B3HZ@D
27-03-2009, 20:36
اون که 100%
این مارچتی رو بگیرن خوب میشه
دروازه بان خیلی خوبیه
الان رتبه کالیاری بیشترش بخاطر عملکرد این دروازه بان بوده
مذاکرات هم فعلا خوب پیش رفته

B3HZ@D
27-03-2009, 23:21
مالدینی، آمائوری را آتزوری می خواهد

کاپیتان سابق آتزوری علاقه فراوانی دارد تا ستاره برزیلی الاصل یووه را با پیراهن آتزوری ببیند.

Paolo Maldini, Italia (PA)سایت گل:در حالی که چندین ماه است ماجرای قرار گرفتن آمائوری بر سر دوراهی تیم ملی برزیل- ایتالیا مطرح است، پائولو مالدینی، کاپیتان آتزوری در صحبتهایی اعلام کرده که تمایل فراوانی دارد تا مهاجم گلزن یووه را در پیراهن فیروزه ای تیم ملی ایتالیا ببیند.

این در حالی است که در این رابطه صحبتهایی زیادی به گوش می رسد و افراد متعددی در این رابطه به اظهار نظر می پردازند. آخرین نفری که در رابطه با شرایط مبهم آمائوری صحبت کرده، پائولو مالدینی، کاپیتان سابق تیم ملی ایتالیاست:« این گونه مسائل در هر ورزشی و در هر کشوری رخ می دهند. برخی از رقبای ما در فرانسه، هلند، اسپانیا، آلمان و حتی در کشورهای آفریقایی بازیکنان متعددی با دو پاسپورت دارد و آنها را به جمع خود پذیرفته اند. پس چرا نباید چنین اتفاقی در مورد آمائوری رخ دهد.

فرانسه در جام جهانی 1998 به قهرمانی رسید و اسپانیا و هلند نیز اخیرا در رقابتهای اروپایی قهرمان شده اند. ما هم در سال 2006 و با در اختیار داشتن مائورو کامورانسی آرژانتینی الاصل به قهرمانی جام جهانی رسیدیم. به نظر من این برای آمائوری هم خوب خواهد بود تا برای تیم ملی ایتالیا به میدان برود و فکر می کنم به بهتر شدن تیم ما نیز کمک خواهد کرد.»

B3HZ@D
28-03-2009, 04:48
گالیانی: آنچلوتی به رئال نمی‌رود

گالیانی از تاکتیک‌های فلورنتینو پرس برای جذب مربی میلان نمی‌هراسد...

Adriano Galliani - Milan (Grazia Neri)سایت گل: آدریانو گالیانی نایب‌رییس باشگاه میلان قصد دارد تلاش‌های رئال مادرید برای به خدمت گرفتن کارلو آنچلوتی را نافرجام بگذارد. روز چهارشنبه، توتواسپورت ادعا کرد که مربی فعلی میلان با فلورنتینو پرس نامزد ریاست رئال دیدار کرده تا درباره آینده احتمالی‌اش در لیگ اسپانیا بحث کنند.این خبر روزنامه تورینی با واکنش شدید نایب‌رییس باشگاه روبرو شده است. گالیانی مصمم است که مخالفت خود را به پرس ثابت کند. او اصرار دارد که تلاش برای بردن آنچلوتی بیهوده است. گالیانی به کوریره دلوسپورت گفته: «آنچلوتی به احتمال 99/99 درصد در میلان خواهد ماند. از شایعات حضور او در مادرید نمی‌هراسم. پرس دوست خوب من است و هرگز بدون این که به من خبر بدهد دست به چنین کاری نمی‌زند. تمام این توجهات نشان از آن دارد که آنچلوتی بهترین مربی برای میلان است و به خدمت گرفتن او کار درستی بوده.»

گالیانی همچنین درباره خریدهای فصل آینده میلان گفته است: «همه مسائل مربوط به نقل و انتقالات زمانی شروع می‌شود که مطمئن شویم در کدام رقابت‌های فصل بعد حضور خواهیم یافت.»

B3HZ@D
28-03-2009, 21:10
ریکارد،والدس را برای میلان می خواهد

به گزارش روزنامه AS در صورتی که فرانک ریکارد هلندی جانشین کارلوآنچلوتی در رختکن میلان شود، ممکن است ویکتور والدس را به رختکن روسونری بیاورد.

Frank Rijkaard - Barcelona سایت گل: فرانک ریکارد ، ویکتور والدس، سنگربان قدرتمند بارسلونا را در فهرست تیم رویایی اش قرار داده و در صورتی که این مربی هلندی تابستان امسال، هدایت روسونری را عهده دار شود،ممکن است والدس را در رختکن میلان ببینیم.

ریکارد همیشه یکی از حامیان والدس بوده و می داند که او می تواند برتری های زیادی در مقایسه با دیدای 35 ساله و کالاچ 36 ساله دارد. این در حالی است که هنوز 18 ماه از قرارداد والدس با باشگاه کاتالان باقی است و سران بارسلونا اخیر ااعلام کرده اند که قصد دارند مجددا با والدس بر سر میز مذاکره نشسته و قراردادشان را با این دروازه بان تمدید کنند ولی پیشنهاد میلان ممکن است این ماجرا را متوقف سازد.

خینس کارباخال، مدیر برنامه های والدس به روزنامه AS گفت:« هنوز زمان زیادی تا آغاز مذاکرات باقی است و در این میان می بایست تصمیماتی اتخاذ شود ولی چیزی که برای ما مهم است، افزایش دستمزد والدس می باشد. او در حال حاضر با آرامش تمریناتش را دنبال می کند و به دنبال آن است تا همراه با بارسا، رقابتهای این فصل را به بهترین نحو ممکن به پایان برسد. ویکتور اصلا دوست ندارد که جو بدی را ایجاد کند.»

والدس اکنون بر سر دوراهی قرار گرفته است چرا که بسیاری معتقدندکه مربیان بارسا به رغم اشتباهات او، به او وفادار مانده و همچنان او را در درون دروازه قرار می دهند. از سوی دیگر هم انتقال به میلان می تواند شرایط جدیدی را برای او فراهم کندو این دروازه بان با تجربه بتواند ثابت کند که سنگربان خوب و قدرتمندی است.

meragj2
29-03-2009, 00:17
لازم نکرده والدز رو بیارن.
وضع ازین هم بدتر میشه!

meragj2
29-03-2009, 00:25
طبق شایعات، روسونری قصد دارند مدافع 21 ساله تیم ملی کنیا را در تابستان به خدمت بگیرد.

روسونری قصد دارد مدافع 21 ساله تیم ملی کنیا را در تابستان به خدمت گیرند. سایت گل: به نوشته گاتزتا دلوسپورت، میلان مک‌دانلد ماریگا مدافع میانی پارما را زیر نظر گرفته است.
قیمت او حدود 5 میلیون یورو است و خرید او کاملا در سیاست‌های جدید میلان در زمینه سرمایه‌گذاری در ستاره‌های جوان برای تقویت تیم می‌گنجد. ماریگا در 2007 به صورت قرضی از هلسینگبورگ به پارما پیوست. او در فصل گذشته سری A نمایش خوبی داشت و همین باعث شد در انتهای فصل با وجود سقوط پارما قرارداد او قطعی شود.
این بازیکن کنیایی در دسته دوم فوتبال ایتالیا بسیار خوش درخشیده و باشگاه‌های بسیاری پیشرفت او را زیر نظر گرفته‌اند. میلان قصد داشت او را در زمستان به سن‌سیرو بیاورد تا جانشین جنارو گتوزو مصدوم شود. ناپولی دیگر تیمی است که به دنبال خرید ماریگا است.

B3HZ@D
29-03-2009, 03:36
خدا کنه سراغ پیر پاتال ها نرن
این انجلوتی رو هم بندازن بیرون
یک سری خبر هم در مورد رونالدینیو هست که میگن من سیتی میخوادش...
خود رونالدینیو هم از وضعیتش توی میلان راضی نیست

Rjoun
29-03-2009, 05:27
من هم موافقم اين آنجلوتي رو بايد بندازن بيرون!
ديگه بسشه!

B3HZ@D
29-03-2009, 05:45
خدا کنه رایکارد رو بیارن...
خیلی به درد میلان میخوره

mamad6280
29-03-2009, 09:33
رونالدینیو برا چی راضی نیست؟

خوب داره بازی میکنه که ....

میلان گند زده باید کارلتو رو عوضش کنن دیگه چواب نمیده

B3HZ@D
29-03-2009, 09:56
از وضعیتش راضی نیست...
این مدت که بیشتر روی نیمکت بوده....البته این رونالدینیو با اونی که توی بارسا بود خیلی تفاوت داره
البته باید بهش بازی داد تا یک کم به خودش بیاد و از این حالت خراج بشه
خودش هم باید بخواد که به اوج برگرده

B3HZ@D
29-03-2009, 14:34
ستایش لیپی از شخصیت و نظم ایتالیا

دو گل آندره‌آ پیرلو و جامپائولو پاتزینی برای پیروزی دو بر صفر ایتالیا مقابل حریفش کافی بود

سایت گل: ایتالیا با شکست مونته نگرو صدرنشین گروه خود در رقابتهای مقدماتی جام جهانی شد. دو گل آندره‌آ پیرلو و جامپائولو پاتزینی برای پیروزی دو بر صفر ایتالیا مقابل حریفش کافی بود.

مارچلو لیپی، مربی آتزوری از عملکرد بازیکنان راضی است. او در گفتگو با رای اسپورت می‌گوید: «در نیمه اول خوب بازی نکردیم. البته نظم خود را حفظ کردیم و از آن سود هم بردیم. در نیمه دوم شخصیت و هویت بالایی داشتیم و در نتیجه فرصت‌های بسیاری به دست آوردیم. حالا دو امتیاز بیشتر از ایرلند داریم، تیمی که قرار است چهارشنبه به مصافش برویم. ما فرصت آن را داریم که اختلافمان را با این تیم بیشتر کنیم.»

لیپی درباره پاتزینی، بازیکنی که در اولین بازی ملی‌اش گل زد هم می‌گوید: «خیلی برای او خوشحالم. برای دی‌ناتاله متاسفم، ولی خوشحالم که پاتزینی توانست در این دوران درخشان خود برای کشورش گل بزند.»

B3HZ@D
29-03-2009, 22:43
انتقاد مالدینی از رم و فیورنتینا

چزاره مالدینی نظرش را درباره دو غول خفته فوتبال ایتالیا گفته است...

Cesare Maldini (Foto Grazia Neri) سایت گل: تا قبل از بازگشت یوونتوس به سری A فیورنتینا و رم به عنوان مدیعان جدی قهرمانی در نظر گرفته می‌شدند. امسال با ظهور جنوا، هم فیورنتینا و هم رم در حفظ موقعیت خود در جمع چهار تیم برتر مشکل داشته‌اند. چزاره مالدینی مربی سابق تیم ملی ایتالیا می‌گوید که از عملکرد این دو تیم ناامید شده است.

او در مصاحبه با melitoonline.it گفته است: «اینتر با شایستگی در صدر جدول قرار دارد. یوونتوس هم خوب بوده است ولی میلان باید بهتر از این‌ها می‌شد. راستش را بگویم، از رم و فیورنتینا انتظارات بیشتری داشتم. این دو تیم هر دو بخت صعود به رقابت‌های لیگ قهرمانان را دارند و این می‌تواند فصلشان را نجات دهد.»

meragj2
29-03-2009, 23:40
با رونالدینهو من درست صحبت کنید!!!!!!

این مهران مدیری هم کمبود سوژه پیدا کرده.

B3HZ@D
29-03-2009, 23:53
ولی این رونالدینیو اون رونالدینیو بارسا نیست

Rjoun
30-03-2009, 01:07
رونالدينيو اگه كيفت مناسب داشت شك نكنيد توي نيوكمپ مي موند.
گوارديولا به خاطر افتش اونو اخراج كرد!
به نظرم يكم سنگين شده.

B3HZ@D
30-03-2009, 04:47
امشب توی بازی برزیل اکوادور هم که گند زد
بازی هم 1 بر 1 مساوی شد

Anathema&sin
30-03-2009, 09:36
100% تائید میشه.
رونالینهو سنگین و تنبل شده.
یه زمانی تو بارسا همه کار می کرد. اون گلش به رئال تو برنابئو یادتونه که همه ی تماشاچیهای رئال ایستاده تشویقش میکردن.
میلان بد شانس هر بازیکن بزرگی که میاد میلان افت میکنه.
برعکس هر بازیکن گمنامی میاد میلان ستاره میشه.
شوچنکو بار اول که اومد میلان خیلی شناخته شده نبود اما بعد از 3-4 سال دیدیم چی شد.
ریوالدو و رونالدو و رونالدینهو همه جزو اون دسته ی اولن.
گورکاف,شوچنکو اولی,کاکا دسته ی دومن.

B3HZ@D
30-03-2009, 19:08
5 پیشنهاد بزرگ برای رایکارد:

این طور به نظر می رسد که سران 5 باشگاه بزرگ اروپایی به دنبال به خدمت گرفتن فرانک ریکارد هلندی هستند و این مربی بزرگ در حال بررسی کردن پیشنهادات این تیمهاست.

سایت گل: فرانک ریکارد روزهای شلوغی را پشت سرمی گذارد. سران 5 باشگاه منچسترسیتی، میلان، بایرن مونیخ، چلسی و رئال مادرید به دنبال آنند تا در رقابتهای فصل بعد او را بر روی نیمکت مربی گری تیمشان ببینند و از او در مورد رقم دستمزدش پرسیده اند.

این مربی هلندی افتخارات متعددی را همراه با بارسلونا کسب کرد، البته در دو فصل آخر حضورش در نوکمپ نتوانست، جامی را به خانه ببرد ولی شیوه، تاکتیک و سبک کاری او نظر سران 5 باشگاه بزرگ و ثروتمند اروپایی را به خود جلب کرده است و مسئولان این باشگاه ها، با ارسال پیغامی از او خواسته اند تا برنامه ها و رقم دستمزد پیشنهادی اش را اعلام کند.

ریکارد تابستان سال گذشته نوکمپ را ترک کرد و در طول این مدت شایعاتی در مورد احتمال حضور او برروی نیمکت تیمهایی از جمله نیوکاسل،زسکا مسکو و حتی تیم ملی مکزیک به گوش می رسید که در نهایت این طور نشد. پس از جدایی از بارسلونا، ریکارد مدتی را در کاتالونیا سپری کرد و پس از آن نیز در فرانسه و هلند به زندگی پرداخت. او اکنون آماده بازگشت به دنیای فوتبال است و پیشنهاد تیمها را به دقت بررسی می کند. سران منچسترسیتی از ریکارد خواسته اند تا جانشین مارک هیوز شود و این پیشنهاد بسیار خوبی برای مربی هلندی خواهد بود.

چرا که در صورت پیوستن او به سیتی، مالکان باشگاه، چک سفیدی را برای خرید بازیکنان جدید در اختیارش قرار خواهند داد. چلسی نیز گزینه دیگری برای ریکارد خواهد بود. سران آبی ها با بررسی پرونده موفق ریکارد، با پری اوریم، مدیر برنامه های او تماس گرفتند و در مورد برنامه های آتی او جویا شدند.

مدیر برنامه های ریکارد در این رابطه می گوید:« ریکارد یکی از طرفداران پروپا قرص لیگ برتر است و علاقه زیادی دارد تا مربی چلسی شود ولی همه چیز بسته به شرایط و برنامه ها دارد. او ممکن است خواهان یک قرارداد بلند مدت باشد و پیشنهاد قراردادی یک یا دو ساله را نپذیرد.» از سوی دیگر، سران باشگاه هایی از جمله میلان و بایرن مونیخ نیز به دنبال جذب او هستند و رئال مادرید نیز اخیرا به جمع این لیست بلندبالا اضافه شده است.

B3HZ@D
31-03-2009, 01:53
جلسه گالیانی با آنچلوتی

شایعات ثبات میلان را به هم ریخته‌اند ولی گالیانی همچنان قصد دارد با شایعات مبارزه کند...

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان و آدریانو گالیانی نایب‌رییس باشگاه قرار است در چند هفته آینده درباره برنامه‌های آینده با هم صحبت کنند. میلان از حضور در لیگ قهرمانان فصل بعد مطمئن است ولی آینده آنچلوتی چندان مطمئن به نظر نمی‌رسد.

شایعات رسانه‌های ایتالیا و اسپانیا این مربی سابق یوونتوس را به رئال مادرید پیوند داده است. خود او هفته قبل جلسه با فلورنتینو پرس را تکذیب کرد و با این حال نگفت که در صورت ترک میلان به کدام تیم خواهد رفت. Sportmediaset.it ادعا کرده که گالیانی قرار است با مربی تیمش جلسه‌ای ترتیب دهد تا هر گونه ابهام از میان برود.

گالیانی می‌خواهد ببیند که آنچلوتی دلش با کیست، و آیا حس می‌کند که می‌تواند مربی فصل‌های آتی تیم باشد یا نه. این گزارش همچنین حاکی از آن است که آنچلوتی قصد دارد از گالیانی بپرسد که باشگاه درباره نقل و انتقالات چه رویکردی در پیش خواهد گرفت. آنچلوتی خواهان امنیت و منابع است تا بتواند تیم را در فصل بعد تقویت کند.

در هر حال، به نظر می‌رسد که میلان همچنان مایل به انتقالات بزرگ نباشد. گالیانی گفته است که طبق سیاست‌های باشگاه، قرار نیست مبالغ هنگفت صرف خرید بازینان جدید شود. او به دنبال آن است که راهی دیگر بیابد تا آنچلوتی را نگه دارد، چون رئال مادرید و چلسی گوش به زنگ هستند تا ببینند سرنوشت آنچلوتی در میلان چه خواهد شد.

B3HZ@D
31-03-2009, 12:41
رونالدینیو:قلبم در بارسلوناست

بازی ساز برزیلی در تابستان 2008 اسپانیا را به مقصد ایتالیا ترک کرد ولی اعلام کرده که کاتالونیا هنوز برای او بسیار ویژه و دوست داشتنی است.

سایت گل:روبرتو دی اسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو معتقد است که برادرش هنوز رابطه خاصی نه تنها با تیم سابقش، بارسا ، بلکه با خود منطقه کاتالونیا در قلبش دارد.

اسیس که در حقیقت مدیربرنامه های رونالدینیو نیز هست در صحبتهایی که دررادیو ona fm پخش شد اعلام کرد که با وجودی که برادرش پس از 6 فصل پرفروغ، بارسارا ترک کرد ولی هنوز آن منطقه را به شدت دوست دارد.

دی اسیس گفت:« بارسلونا همیشه شهر ویژه ای برای ما خواهد بود و از بازگشت به بارسلونا خوشحال خواهیم شد. ما کاتالونیا را دوست داریم و احترام زیادی برای این منطقه و سران باشگاه بارسا قائلیم. رونالدینیو نیز با وجودی که به باشگاه میلان پیوسته ولی دوستان زیادی در بارسلونا دارد و ما سال پرافتخار و پر از موفقیتی را برای باشگاه آرزو می کنیم. رونالدینیو نیز فصل را بسیارخوب در میلان آغاز کرد ولی پس از آن مصدوم شد و همین مصدومیت او را تا حدودی از تیم کنار گذاشت. رونالدینیو مرحله جدیدی از زندگی را آغاز کرده است و نتایج بلندمدت به زودی به ثمر خواهند نشست و فقط باید مدتی زمان داد .»

رونالدینیو بیش از 200 بار پیراهن باشگاه بارسا را برتن کرده و همراه با آبی اناری پوشان در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپای 2006 به موفقیت رسید.

B3HZ@D
31-03-2009, 17:54
آنچلوتی مربی میلان خواهد ماند

بازیکن سابق روسونری شایعاتی که در مورد جدایی احتمالی سرمربی این تیم به گوش می رسد را رد کرد.

سایت گل: در حالی که این روزها شایعه جدایی کارلو آنچلوتی از میلان و پیوستنش به رئال مادرید روز به روز قوت می گیرد، الساندرو کاستاکورتا، این مطلب را رد کرده است. آنچلوتی از سال 2001 در خدمت روسونری است و به نظر می رسد که با وجود شایعات فراوان، تصمیمی به ترک رختکن روسونری ندارد.

الساندرو کاستاکورتا، یکی از بازیکنان سابق میلان که دو سال پیش و در حالی که 41 ساله بود، با فوتبال خداحافظی کرد در این رابطه، در گفت و گو با کوریره دلوسپورت گفته:« به نظر من اوضاع در میلان، کاملا شفاف است. آنچلوتی گفته که اگر تیم در فصل آینده به رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند، جایگاهش برروی نیمکت مربی گری میلان، قطعی خواهد شد و این همان دلیلی است که من مطمئنم که او درمیلان خواهد ماند.»

B3HZ@D
31-03-2009, 18:39
کاکا به برزیل-پرو می رسد

تیم ملی برزیل قادر خواهد بود تا دردیدار حساس چهارشنبه شبش مقابل پرو از حضور ستاره کلیدی اش بهره ببرد ولی تنها نکته ای که در این میان وجود دارد این است که کاکا تا چه مدت می تواند در زمین مسابقه دوام بیاورد.

Kaka - Brasil سایت گل: پس از نمایش نه چندان خوب تیم ملی برزیل در اکوادور و در شهر مرتفع کیتو، زردپوشان چهارشنبه شب میزبان تیم ملی پرو خواهند بود. خبر خوبی که در اردوی برزیلی ها به گوش می رسد این است که کاکا، ستاره قدرتمند این تیم که به دلیل مصدومیت از ناحیه پا، دیدار مقابل اکوادور را از دست داده بود، قادر است تا چهارشنبه شب برای تیم میزبان به میدان برود. او تمرینات روز دوشنبه را کامل انجام داد و به آمادگی لازم برای حضور در میادین فوتبال دست یافته است.

دونگا سرمربی تیم ملی برزیل در این رابطه گفت:« از نظر تئوریک، کاکا آماده بازگشت به میادین است ولی ما هنوز نمی دانیم که او چنددقیقه می تواند برای تیم بازی کند و در این مورد باز صحبت خواهیم کرد. ما به تازگی از کیتو بازگشته ایم و می بایست از نظر فیزیکی با محیطمان سازگار شویم و همه بازیکنان می بایست شرایط جسمانی شان را بازیابند.»

دونگا در ادامه صحبتهایش با دفاع از عملکرد شاگردانش در جریان دیدار یکشنبه شهر کیتو که در ارتفاعی در حدود 2850 متر برگزار شده بود، گفت:«همیشه انتقادات وجود دارد و همه توقع دارند که ما در تمام دیدارهایمان کنترل بازی را در اختیار داشته و به پیروزی برسیم ولی این اصلا کار آسانی نیست. برای اینکه بتوان شرایط ما در کیتو را درک کرد، باید 4 یا 5 بار در منطقه مرتفعی از پله هابالا و پائین بروید تا بتوانید تفاوت را احساس کنید. هر تیمی که در منطقه مرتفع بازی می کند، می بایست سعی کند تا ریتمش را کاهش دهد. این برای ورزشکاران عادی است که از سرعتشان بکاهند با بتوانند تنفس عادی شان را بازیابند و پس از آن حریف را به عقب بکشانند و زمانی که به تنفس عادی دست یافتند، کنترل بازی را در اختیار بگیرند.» برزیل در حال حاضر در جدول گروهی اش در مرحله مقدماتی جام جهانی در رده چهارم قرار دارد.

B3HZ@D
31-03-2009, 22:24
پاتو: از چنگ سرطان گریختم

ستاره برزیلی فاش کرده که در کودکی به سرطان مبتلا شده بود و چیزی نمانده بود دستش را قطع کنند.

سایت گل: الکساندر پاتو از ژانویه 2008 که اولین بازی‌اش را برای میلان انجام داد تا حالا پدیده این تیم بوده است. او در آن بازی در پیروزی پنج بر دو مقابل ناپولی یک گل به ثمر رساند. پاتو اخیرا در یک مصاحبه تلویزیونی در برزیل فاش کرده که زندگی‌اش شاید مسیر دیگری می‌داشت.

او در برنامه Esporte Espetacular گفته است: «وقتی 11 سالم بود، قبل از پیوستن به اینترناسیونال دو بار بازوی چپم از یک نقطه شکست و احتیاج داشتم مورد معاینه قرار گیرم تا میزان مصدومیت مشخص شود. بررسی‌ها نشان داد که در بازوی من یک تومور وجود دارد و بلافاصله گفته شد که شاید مجبور به قطع کردن دستم شوند. خوشبختانه با عمل جراحی تومور به شکل موفقیت‌آمیزی برداشته شد.»

meragj2
31-03-2009, 23:25
پاتو: از چنگ سرطان گریختم

ستاره برزیلی فاش کرده که در کودکی به سرطان مبتلا شده بود و چیزی نمانده بود دستش را قطع کنند.

سایت گل: الکساندر پاتو از ژانویه 2008 که اولین بازی‌اش را برای میلان انجام داد تا حالا پدیده این تیم بوده است. او در آن بازی در پیروزی پنج بر دو مقابل ناپولی یک گل به ثمر رساند. پاتو اخیرا در یک مصاحبه تلویزیونی در برزیل فاش کرده که زندگی‌اش شاید مسیر دیگری می‌داشت.

او در برنامه esporte espetacular گفته است: «وقتی 11 سالم بود، قبل از پیوستن به اینترناسیونال دو بار بازوی چپم از یک نقطه شکست و احتیاج داشتم مورد معاینه قرار گیرم تا میزان مصدومیت مشخص شود. بررسی‌ها نشان داد که در بازوی من یک تومور وجود دارد و بلافاصله گفته شد که شاید مجبور به قطع کردن دستم شوند. خوشبختانه با عمل جراحی تومور به شکل موفقیت‌آمیزی برداشته شد.»

اینو که همه می دونن.

عادل تو یکی از بازی ها داستانشو گفت ... که بعد اون دکتره هزینه عمل پاتو رو تقبل می کنه و ...:20:

meragj2
31-03-2009, 23:52
جراحی آبیاتی موفق بود

عمل جراحی روی رباط زانوی کریستین آبیاتی دروازه‌بان میلان موفقیت‌آمیز بوده ولی او تا فصل بعد از میادین دور خواهد بود. این بازیکن ایتالیایی روز دوشنبه زیر تیغ رفت تا رباط زانوی او تحت عمل جراحی قرار گیرد.

به گزارش گل، باشگاه میلان در بیانیه‌ای که روی سایت باشگاه قرار داده شد از عمل او ابراز رضایت کرده است: «میلان اعلام می‌کند که کریستین آبیاتی امروز در آنتورپ از سوی پروفسور مارتنز مورد عمل جراحی قرار گرفت. رباط صلیبی پای راست او از نو بازسازی شد و عمل جراحی هم موفقیت‌آمیز بود. بهبودی او پنج تا شش ماه طول خواهد کشید.»

آبیاتی دو هفته پیش در برخورد با مدافع خودی مصدوم شد. گفته می‌شد که میلان فدریکو مارکتی دروازه‌بان کالیاری را به خدمت خواهد گرفت ولی چون تنها نه بازی تا انتهای فصل مانده بعید است این اتفاق روی دهد.

منبع: تابناک ورزشی

B3HZ@D
01-04-2009, 19:44
من خودم تا حالا داستان پاتو رو نشنیده بودم

B3HZ@D
01-04-2009, 22:53
رونالدینیو به منچسترسیتی نمی رود

برادر رونالدینیو اعلام کرد که ستاره برزیلی در میلان خوشبخت است و تصمیم ندارد تا به باشگاه سیتی بپیوندد.

سایت گل: این روزها شایعاتی به گوش می رسد که در آن نام رونالدینیو و باشگاه منچسترسیتی در کنار هم دیده می شود.البته این ماجرا تنها به روزهای اخیر نیست و علاوه بر رونالدینیو شایعه پیوستن کاکا به این باشگاه انگلیسی نیز شنیده می شود.

دی اسیس، برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو با رد این شایعات اعلام کرده که رونالدینیو در تابستان به باشگاه منچستر سیتی نخواهد رفت:« رونالدینیو در میلان احساس آرامش می کند. مصدومیتها مانع از شروع خوب او در این تیم شد ولی اکنون او بهبود یافته و زندگی در عصری جدید و همراه با تیمی جدید را آغاز نموده است. رونالدینیو روزهای خوبی را پشت سر می گذارد و در برنامه های میلان ، جایگاه ویژه ای دارد و این یک دروغ محض است که او به دنبال راه های خروج از ایتالیا می گردد. تمایل باشگاه منچستر سیتی؟رونالدینیو تا ژوئن سال 2011 با میلان قرارداد دارد و لازم است تا با سران روسونری صحبت کنیم.»

دی اسیس، در مورد بارسلونا ادامه داد:« بارسلونا همیشه شهر بسیار خاصی برای ما خواهد بود و خوشحال می شویم تا روزی به این باشگاه بازگردیم، چرا که دوستان زیادی در کاتالونیا داریم.»

B3HZ@D
02-04-2009, 04:57
سیدورف : میلان می تواند دوم شود

ستاره سابق رئال مادرید معتقد است میلان می تواند جایگاه یوونتوس در رده دوم سری A را از آن خود کند...

سایت گل : کلارنس سیدورف معتقد است میلان با وجود اختلاف 7 امتیازی با یووه هنوز برای تصاحب جایگاه این تیم در رده دوم شانس دارد.

سیدورف در گفتگو با روزنامه کوریره دلوسپورت می گوید :"هنوز بازی های مهمی در پیش داریم و به نظرم می توانیم جایگاه یووه را از آنها بگیریم."

"ما باید تمام تلاشمان را بکنیم.بعضی از بازیها روی کاغذ آسان هستند اما اگر تیم مقابل را دست کم بگیریم شکست می خوریم."

میلان یکشنبه هفته آینده میزبان لچه ای است که خطر سقوط را احساس می کند اما میلان در بازی رفت در دقایق پایانی بازی برده را با تساوی عوض کرد.

"ما در بازی رفت نمایش خوبی داشتیم و مستحق پیروزی بودیم اما در لحظات پایانی بازی گلی دریافت کردیم و بازی با تساوی به پایان رسید.اما بازی یکشنبه تفاوت زیادی با یازی رفت دارد.ما میزبان هستیم و تمام سعی خود را برای کسب سه امتیاز بازی می کنیم."

سیدورف در این فصل 25 بازی در سری A انجام داده و 4 بار نیز موفق به گلزنی شده است.

B3HZ@D
02-04-2009, 08:07
یک خبر خوب
اونم اینه که کاکا در بازی امروز مقابل پرو بازی کرد
به نظر هم نمی رسید که دردی داشته باشه
برزیل هم سه بر صفر بازی رو برد

گل ها :

2 گل لوئیس فابیانو - فلیپه ملو

B3HZ@D
02-04-2009, 13:09
کاکا درخشید، برزیل برد

تیم ملی برزیل موفق شد تا با درخشش ستاره های جوانش با اقتدار تمام و با نتیجه 3 بر صفر از سد پرو عبور کند.

سایت گل: پس از آنکه تیم ملی برزیل سه امتیاز ارزشمند خانگی مقابل پرو را کسب کرد، کاکا رضایت خود را از نتیجه این دیدار و از رهایی از بند مصدومیت، اعلام نمود:« من به دو دلیل بسیار خوشحالم. اول به خاطر پیروزی تیم ملی کشورم و کسب سه امتیاز این دیدار و پس از آن هم به این دلیل که در نهایت مصدومیتم به پایان رسید و توانستم برای تیم ملی کشورم برای 90 دقیقه بازی کنم.»

فلیپه ملو، زننده گل سوم تیم ملی برزیل در نیمه دوم نیز از اینکه توانسته برای اولین بار برای تیم ملی کشورش به گل برسد، غرق در شادی و سرور بود. عملکرد ملو در جریان تساوی 1-1 برزیل مقابل اکوادور به شدت مورد انتقاد کارشناسان قرار گرفته بود ولی او با گلی که در جریان دیدار چهارشنبه شب به ثمر رساند، توانست به روزهای اوجش بازگردد:« انتقاد برای من هیچ اهمیتی ندارد. من دوست ندارم از کسی انتقاد کنم، چون هر کس می داند که چطور است. چهارشنبه شب، شب بسیار خاصی برای من بود. من تلاش زیادی برای تیم انجام دادم و همه از این پیروزی شاد هستند.»

B3HZ@D
02-04-2009, 16:00
دونگا از نیمکت نشینی رونالدینیو می گوید

تیم ملی برزیل موفق شد تا با نتیجه ای مقتدرانه از سد پرو عبور کند ولی رونالدینیو در جریان این دیدار، نیمکت نشین بود.

سایت گل: شاگردان کارلوس دونگا موفق شدند تا در دیداری خانگی با نتیجه 3 بر صفر از سد پرو عبور کنند تا سه امتیاز ارزشمند این دیدار را مال خود کنند. ولی در جریان این دیدار، رونالدینیو از روی نیمکت ذخیره ها شاهد بازی هم تیمی هایش بود. دونگا در رابطه با دلیل نیمکت نشینی رونالدینیو، به مصدومیت اخیر او اشاره کرده و اعلام کرد که ترجیح می داده تا او را حفظ کند.

دونگا در این رابطه گفت:« رونالدینیو در دیدار مقابل ایتالیا به میدان رفت . او مصدومیتی را همراه خود یدک می کشید و حتی با درد به اکوادور سفر کرد. به علاوه رونالدینیو خستگی زیادی که ناشی از سفر بود را حس می کرد و من ترجیح دادم به او استراحت داده و به زمین مسابقه نفرستم.»

رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی در ماه ژوئن در منطقه آمریکای جنوبی دنبال خواهد شد و برزیل به مونته ویدئو سفر خواهد کرد تا مقابل اروگوئه قرار بگیرد و پس از آن هم دیداری تماشایی را مقابل پاراگوئه برگزار خواهند کرد.

B3HZ@D
02-04-2009, 21:05
میلان به دنبال ستاره سانتوس

نیمار مهاجم جوان برزیلی سانتوس که بسیاری او را میستایند شاید در تابستان به جمع روسونری می پیوندد .هر چند که بارسلونا هم به دنبال اوست....

سایت گل: میلان به دنبال نیمار، مهاجم ارزشمند سانتوس است. در برزیل به او با احترام فراوانی مینگرند و حتی پله، اسطوره برزیل هم اخیرا اعلام کرده که نیمار در آینده از او هم بهتر خواهد شد. سایت Sportmediaset.it ادعا کرده که میلان از نزدیک به دنبال او است ولی برای خرید این ستاره برزیلی نیاز به پرداخت مبلغی بالا دارد. گفته میشود که سانتوس قیمت او را 30 میلیون یورو تعیین کرده است. نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد ولی در ایتالیا گفته میشود که پیشنهاد 20 میلیون یورویی میلان هم کافی خواهد بود.

سبک بازی نیمار که به عنوان مهاجم دوم بازی میکند شبیه پاتو است. او قوی و بسیار پرسرعت است. میلان دوست ندارد این ستاره از چنگش بگریزد. بارسلونا هم خواهان اوست و به همین دلیل سانتوس نیمار را به باشگاهی میفروشد که پیشنهاد بالاتری ارائه کند. با وجود علاقه فراوان باشگاههای مختلف اروپایی، برونو میسورلی مدیر برنامههای او خواستار حضور این بازیکن در میلان است. او به این سایت گفته: «نیمار شخصیت والایی دارد و میتواند درخشش فراوانی در کنار پاتو داشته باشد. در هر حال به دست آوردن او کار آسانی نیست، نیمار ارزشی معادل طلا دارد، هر چند که خود او هم دارد به بازی در اروپا میاندیشد.»

B3HZ@D
02-04-2009, 21:23
سیدورف خواهان بازگشت به تیم ملی

ستاره روسونری گفته که حاضر است به تیم ملی هلند برگردد...

سایت گل: هلند پنج پیروزی پیاپی در مسابقات مقدماتی جام جهانی به دست آورده و در راه صعود به جام جهانی آفریقای جنوبی است. نارنجیها به دلیل سبک هجومیشان مورد ستایش قرار گرفتهاند و خلاقیت خط میانی این تیم برای رقیبان هراسانگیز بوده.

در هر حال، یکی از بهترین هافبکهای دهههای اخیر فوتبال دنیا در هیچ کدام از مسابقات مقدماتی حضور نداشته است. از زمانی که برت فان مارویک هدایت هلند را در دست گرفته به کلارنس سیدورف، ستاره میلان بی توجهی کرده است. با این حال این بازیکن 33 ساله رویای بازی در تیم ملی هلند را دارد. او به وبسایت فیفا گفته است: « در حال حاضر بازی برای تیم ملی هلند برای من دغدغهای نیست، ولی امیدوارم که به زودی دوباره پیراهن نارنجی را به تن کنم. در میلان در فرم خوبی به سر می برم و اگر مربی بخواهد میتواند من را دعوت کند. حقیقتا مربی جدید تیم را نمیشناسم، ولی این میتواند عامل مثبتی باشد، چون در صورت بازگشت شروعی نو خواهم داشت. زمان زیادی برای برگشتن وجود دارد و من همچنان دارم به رشد خود به عنوان یک بازیکن ادامه میدهم. حالا از ده سال پیش هم بیشتر از فوتبال لذت میبرم. درباره بازی فوتبال بسیار شور و شوق دارم و حتی به بازنشستگی فکر هم نمیکنم. امیدوارم در آفریقای جنوبی پیراهن نارنجی را به تن داشته باشم.»

raz72592
02-04-2009, 22:46
خوب بود جالبه استفاده کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B3HZ@D
02-04-2009, 23:07
سلام
متوجه نشدم؟!
یعنی چی؟

B3HZ@D
02-04-2009, 23:57
مالدینی: روز سخت خداحافظی

مدافع میلان به سرعت به روز بازنشستگی نزدیک میشود و در این باره احساسات متناقضی دارد...

سایت گل: پائولو مالدینی اسطوره میلان میگوید که روز خداحافظی یکی از اندوهبارترین روزهای عمر او خواهد بود ولی ترجیح میدهد روی نکات مثبت تمرکز کند. این مدافع که از سال 1978 به میلان پیوست و در سالهای اخیر جایگاه اسطورهها را پیدا کرده است.. او در گفتگو با Itasportpress.it گفته که آماده رویارویی به کمک حرفهایگری و فلسفه با یکی از سختترین تصمیمهایش است: «با آرامش خداحافظی میکنم چون ورزشی را ترک میکنم که چیزهای بسیار زیادی به من بخشیده. خنده و تبسم به من داده و بارها در سطح حرفهای و در سطح انسانی باعث خندیدن من شده.»

مالدینی افتخار میکند که میتواند پرچم باشگاه را به اهتزاز دربیاورد. در هر حال این مدافع گذشته درخشان خود را هم به خاطر خواهد داشت و میگوید که این گذشته درد بازنشستگی را آرام خواهد ساخت: «تمام جامهایی که گرفتهام مایه غرور من است و همچنین تمام چیزهایی که با این باشگاه به دست آوردهام. فوتبال تجربهای بوده که به من چیزهای زیبای زیادی بخشیده و البته بدیهایی هم داشته. چیزهای بد را میتوان به شکستها نسبت داد، ولی این جزئی از فوتبال است و آن را میپذیرم.»
کاپیتان مالدینی در انتهای فصل کفشهایش را خواهد آویخت.

raz72592
03-04-2009, 00:03
سلام
متوجه نشدم؟!
یعنی چی؟
منظورتون رو خوب متوجه شد م باید ازاول همین میشد

B3HZ@D
03-04-2009, 14:32
دیارا، ژرژ وآ را تحسین می کند

ستاره باشگاه مادریدی اعلام کرد که ژرژ وآ را به عنوان الگوی ورزشی اش می شناسد.

سایت گل: لاسانو دیارا ستاره باشگاه مادریدی اعلام کرد که زین الدین زیدان و کلود ماکه له له ، دو تن از بازیکنان بزرگ تاریخ فوتبال بوده اند ولی او اخیرا ژرژ وآ را به عنوان الگوی ورزشی اش می داند.

این در حالی است که اخیرا این ستاره 24 ساله را به عنوان ماکه له له جدید دنیای فوتبال می دانند و او نیز هیچ مشکلی با این مقایسه ندارد ولی ترجیح می دهد که او را به خاطر بازیهای خودش بشناسند.

دیارا در این رابطه گفت:« من بسیار خوشحالم که مرا با ماکه له له مقایسه می کنند و این موضوع اصلا مرا ناراحت نمی کند، چرا که او بازیکن بسیار بزرگی است.به علاوه من او را شخصا می شناسم و پیش از این در کنار او بازی کرده ام ولی دوست دارم که هواداران مرا به عنوان لاسانا دیارا بشناسند، چرا که من بازیکنی متفاوتم. بازیکنانی مثل پله ، مارادونا و ژرژ وآ ، اسطوره های من هستند. من الگوهای زیادی دارم ولی ژرژ وآ، بزرگترین الگوی من است. »

او در مورد سازگاری یافتن با باشگاه مادریدی می گوید:« من معمولا انسان ساکتی هستم و تمام توجه هایی که به من می شود، مربوط به زمانی است که در کنار تیم هستم. ولی از این بابت بسیار خوشحالم، چون همه چیز به خوبی پیش می رود . من به خوبی با تمام هم تیمی هایم تطبیق یافته ام و نتایج خوبی را همراه با تیم گرفته ام و اکنون دیگر نمی توانم چیز بیشتری بخواهم . فقط امیدوارم که همه چیز به همین ترتیب ادامه پیدا کند.»

B3HZ@D
03-04-2009, 21:10
احتمال حضور بکام در جام جهانی

فابیو کاپلو معتقد است دیوید بکام اکنون در اوج آمادگی قرار دارد و بازی های خوبی برای میلان انجام داده است...

سایت گل : فابیو کاپلو سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس اعلام کرد دیوید بکام یکی از مهره های تیم ملی انگلیس در رقابت های مقدماتی جام جهانی می ماند.

این در حالی است که با وجود آرون لنن از تاتنهام، شان رایت فیلیپس از منچستر سیتی و تئو والکات از آرسنال در تیم ملی و رقابت آنها برای بازی در هافبک راست تیم اصلی، شانس بکام 33 ساله برای حضور در این پست تا حدودی کم به نظر می رسد.

کاپلو که تحت تاثیر نمایش فوق العاده بکام در بازی اخیر میلان در سری A قرار گرفته در گفتگو با روزنامه سان می گوید :"دیوید بکام در آمادگی کامل به سر می برد.او تا ماه ژانویه بازی نکرده بود و به همین دلیل این روزها کاملا آماده به نظر می رسد. او در بازی آخر میلان نمایش بسیار خوبی داشت و بهترین بازیکن آنها بود.کرنرها و ضربات ایستگاهی او بسیار تاثیر گذارند.او هنوز یکی از بهترین هاست."

B3HZ@D
03-04-2009, 23:16
آمبروزینی: لیگ قهرمانان، هدف ما

هافبک میلان گفته که تیمش دیگر نباید در دیدارهای بعدی خود امتیاز از دست دهد...

سایت گل: ماسیمو آمبروزینی هافبک میلان از اهمیت پیروزی در هر نه بازی پیش رو تا انتهای فصل گفته است. روسونری به دنبال رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد هستند و با ادامه روند فعلی سوم خواهند شد.

آمبروزینی آماده بازی یکشنبه مقابل لچه است و به دنبال هر سه امتیاز این بازی است. در هر حال، میلان فصل ساده‌ای را پیش رو نداشته است.

مصدومیت‌های پی در پی بازیکنانی مثل کاکا و رونالدینیو پیشرفت میلان را متوقف ساخته ولی با این حال آمبروزینی مطمئن است که تیمش می‌تواند به ثبات برسد. او به سایت رسمی باشگاه گفته است: «از این به بعد تمام بازی‌ها برای ما مهم است. ما در لیگ جایگاه بدی نداریم و به دنبال آن هستیم که حتما پیروز شویم. ما می‌توانستیم بهتر از این کار کنیم ولی نباید دیگر افسوس گذشته را خورد. می‌دانیم که اشتباهاتی مرتکب شده‌ایم ولی حالا به دنبال آخرین هدف خود هستیم که رسیدن به لیگ قهرمانان است.» میلان چهار امتیاز از جنوا، تیم چهارم جدول پیش است.

B3HZ@D
04-04-2009, 06:35
ایول....کاکا بالاخره مصدومیتش کاملا برطرف شد
به احتمال زیاد از ابتدای بازی توی ترکیب قرار میگیره

B3HZ@D
04-04-2009, 13:24
گالیانی: آنچلوتی بهترین است

آدریانو گالیانی اعلام کرده که با توجه به دیدار چهارشنبه شب او با کارلو آنچلوتی، این مربی باتجربه فصل بعد را هم در جمع روسونری سپری خواهد کرد.

سایت گل: پس از دیداری که چهارشنبه گذشته میان آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان و کارلو آنچلوتی مربی این تیم صورت گرفت، شایعات زیادی در مورد این بحث و گفت و گو و مسائل رد و بدل شده به گوش می رسد. در هر حال و به نقل از گالیانی، این طور به نظر می رسد که آنچلوتی را فصل بعد نیز برروی نیمکت میلان خواهیم دید. او اعلام کرد:«مربی آتی میلان، آنچلوتی خواهد بود. مربی بعدی نیز، ترجیحا یکی از بازیکنان سابق تیم برلوسکونی است .کارلو مثل فائوستو کوپی (دوچرخه سوار مطرح ) است، او مردی تنهادر عرصه مدیریت است و تنها کسی است که رقابتهای لیگ قهرمانان را دو بار، یک بار به عنوان بازیکن و یک بار به عنوان مربی فتح کرده است و او نیازی به این ندارد که کسی را در عرصه رقابت شکست دهد.»

این در حالی است که ژوزه مورینیو، سرمربی کنونی اینتر اعلام کرده بود که میلان تنها تیم دنیاست که در دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2005، در حالی که سه بر صفر مقابل لیورپول چلو بودند، در نهایت تن به شکست دادند..گالیانی در پاسخ به این اظهارات گفت:« پاسخ دادن به صحبتهای مورینیو، باعث می شود که او بیش از حد به خودش مغرور شود، پس من ترجیح می دهم نسبت به حرفهایش هیچ واکنشی نشان ندهم.»

Milad-King
04-04-2009, 14:16
میلان باید یه مهاجم نوک خوب و یک گلر بخره بعد بقیه

ok
تائید میشه
:10:

B3HZ@D
04-04-2009, 14:35
میلان کاناوارو را نمی خواهد

سایت گل:پس از آنکه سران باشگاه ناپولی اعلام کردند که تمایلی برای به خدمت گرفتن کاناوارو ندارند، این مدافع باتجربه به دنبال امتحان کردن شانسش برای حضور در جمع روسونری است.

سایت گل: آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان اعلام کرده که آنها به دنبال آن نیستند تا تابستان فابیو کاناوارو را از رئال مادرید خریداری نمایند. قرارداد این ستاره تیم ملی ایتالیا با باشگاه مادریدی در ژوئن امسال به پایان خواهد رسید و او می بایست اسپانیا را ترک کند.

از سوی دیگر سران رئال نیز به او پیشنهادی در راستای تمدید قراردادش نداده اند و به نظر می رسد که کاناوارو می بایست به دنبال راه خروجی برنابئو باشد. پیش از این، اخبار از بازگشت مجدد او به باشگاه ناپولی خبر می داد ولی آئورلیو دلائورنتیس، مدیر باشگاه ناپولی درهای ورودی را به روی این مدافع با تجربه بست.

در حالی که این روزها شایعاتی نیز در مورد پیوستن او به میلان به گوش می رسید، ولی گالیانی اعلام کرد که جایی برای کاناوارو در میلان وجودندارد.

گالیانی با Sportmediaset.it گفت:« فابیوکاناوارو ،با وجودی که احترام زیادی برای او، به عنوان یک بازیکن قائلم،در برنامه های ما جایی ندارد. من در مورد بازار نقل و انتقالات، فقط در پایان فصل صحبت می کنم و تصمیم داریم در پایان رقابتهای این فصل بازیکنانی باکیفیت را خریداری کنیم که در فصل آتی به کار تیم بیایند.» سران میلان در نظر دارند تا با توجه به خداحافظی پائولو مالدینی از دنیای فوتبال و احتمال جدایی جوزپه فاوالی از رختکن سن سیرو، مدافعان جدیدی را به خدمت بگیرند.

B3HZ@D
04-04-2009, 14:37
این هم کانال هایی که بازی رو پوشش میدن:

Sky Sport 1
Sky Calcio 2
C+Deporte 1
S.Sport 3 Hellas
Aljazeera Sport +1
Serbia) Sport Klub)
C+Sport 2 (D,F,N,S)
Fox Soccer Channel
Sport 7 (Greece)

به این لینک هم برین کانال ها رو با فرکانسشون می بینین

B3HZ@D
04-04-2009, 22:26
آنچلوتی در فکر آینده

با وجود آن که میلان در جدول سوم است، ولی به نظر میرسد که میلان برای رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد هنوز خیلی کار دارد...

سایت گل: کارلو آنچلوتی مربی میلان در مصاحبه با Milan Channel گفته که درباره بازی فردا با لچه و آینده نزدیک میلان چه نظری دارد: « آدریانو گالیانی با حرفهایش من را خجالت داد. او من را با فائوستو کوپی مقایسه کرد که افتخار بزرگی است. حرفی که در چند روز اخیر زدهام را تکرار میکنم؛ من با میلان تا سال 2010 قرارداد دارم و به آن احترام خواهم گذاشت. با این حال هرگز درخواست تمدید قرارداد را ندادهام.» از او پرسیده شد که وضعیت فعلی تیم را چگونه میبیند و او در پاسخ گفت: «در چهار بازی آینده، سه بار میزبانیم و از همین فرصت باید استفاده کرده و جای خود را در جدول تحکیم بخشیم. باید فاصله را با تیم چهارم زیاد کنیم. گالیانی هم گفته که اگر مصدومان ما کمتر بودند عملکرد بهتری در این فصل میداشتیم. مثلا اگر نستا در این فصل میتوانست بازی کند اوضاع فرق میکرد. به هر حال مهمتر از همه راهیابی به لیگ قهرمانان فصل بعد است و این هدف ما برای سال آینده خواهد بود.»

گالیانی درباره بازی با لچه هم گفته: «بازی با مسابقه دور رفت فرق خواهد داشت. ما بعد از بازی رفت مقابل لچه نتایج ضعیفی گرفتیم ولی حالا اوضاع به گونه دیگری است. نمیدانم که لچه همان قدر خوب است یا نه، آنها تغییرات بسیاری کردهاند. دیکانیو به آنها بعدی جدید بخشیده و با توجه به وضعیت این تیم در جدول، آنها هرگز رقیب آسانی نخواهند بود.»

B3HZ@D
05-04-2009, 19:53
تلاش رئال برای جذب رونالدینیو

رونالدینیو روزهای خوبی را در میلان تجربه نمی کند از این رو رئال قصد دارد این بازیکن برزیلی را مجددا به اسپانیا بیاورد...

سایت گل : رئال مادرید تلاش می کند رونالدینیو ناراضی را در مهلت نقل و انتقالات تابستانی مجددا به اسپانیا بازگرداند.

نارضایتی رونالدینیو را به وضوح می توان از صحبت هایش بعد از بازی تیم ملی برزیل فهمید.او به خبرنگاران گفت :"در پایان فصل با مدیران میلان مذاکره خواهم کرد.فصل خوبی را سپری نمی کنم اما بازیکن حرفه ای هستم و تمام تلاشم را برای نتیجه گرفتن تیم به کار می گیرم.در پایان فصل در مورد آینده ام تصمیم خواهم گرفت."

منابع نزدیک به رونالدینیو می گویند او به دنبال تیمی در حد و اندازه های میلان است و به احتمال زیاد تابستان امسال این تیم را ترک می کند. فلورنتینو پرس که تا حدود زیادی از پیروزی اش در انتخابات هیئت مدیره رئال مطمئن است قصد دارد رونالدینیو را بار دیگر به اسپانیا بازگرداند.پرس که سابقه جذب بازیکنان بارسا را دارد و لوئیس فیگو پرتقالی را که در بارسا حضور داشت به رئال آورد این بار می خواهد رونالدینیو را که فصل پیش به دلیل اختلاف با پپ گواردیولا نیوکمپ را ترک کرد به رئال بکشاند.

روبرتو دی اسیس برادر و مدیر برنامه های رونالدینیو می گوید :"تیم های زیادی خواهان جذب رونالدینیو هستند اما همه چیز به تصمیم مسئولان میلان باز می گردد."

Jocker
05-04-2009, 22:28
آنچلوتی: من با میلان تا سال 2010 قرارداد دارم و به آن احترام خواهم گذاشت. با این حال هرگز درخواست تمدید قرارداد را نداده‌ام.

انشاءالله هر چه زودتر این آنچلوتی دست از سر این میلان بردارد که هر چی میلان بدبختی می‌کشد از این مربی می‌کشد...

همون دو سال پیش باید آنچلوتی را بیرون می‌کردند....

تازه دوست داره دوباره قرارداد تمدید کند.

Jocker
05-04-2009, 22:28
آنچلوتی: من با میلان تا سال 2010 قرارداد دارم و به آن احترام خواهم گذاشت. با این حال هرگز درخواست تمدید قرارداد را نداده‌ام.

انشاءالله هر چه زودتر این آنچلوتی دست از سر این میلان بردارد که هر چی میلان بدبختی می‌کشد از این مربی می‌کشد...

همون دو سال پیش باید آنچلوتی را بیرون می‌کردند....

تازه دوست داره دوباره قرارداد تمدید کند.

meragj2
05-04-2009, 22:43
گالیانی:فصل بعد تغییر خاصی نداریم

نایب رئیس باشگاه میلانی یک بار دیگر تاکید کرد که تیمش فصل آینده تغییرات چندانی در ترکیب خود نخواهد داشت

با اینکه آدریانو گالیانی نایب رئیس باشگاه میلان تکرار کرده بود که نمی خواهد تا انتهای فصل در مورد نقل و انتقالات تابستانی حرف بزند، امروز او در گفت و گو با شبکه اختصاصی میلان در مورد برخی از برنامه های تیم برای فصل آینده گفت." این تیم نیازی چندانی به بازسازی ندارد. ما امسال با مصدومیتهای باورنکردنی زیادی روبرو شدیم که در مسیر تیم ما تاثیر منفی زیادی گذاشتند. سال آینده ما نیروهای بیشتری دراختیارخواهیم داشت. برخی از بازیکنان ما تیم را ترک می کنند و ما بازیکنان آسیب دیده خود را بار دیگر در تیم می بینیم."
گالیانی در مورد جوانان میلان گفت:" آنتونینی، پالوسکی، دی جنارو و آباته را من همیشه زیر نظر داشتم. آنها شانس زیادی برای حضور در تیم اصلی در سال آینده خواهند داشت. اگر بازیکنی در جوانی مثل کاکا یک قهرمان باشد، او بلافاصله بازی می کند. در غیراین صورت باید فرصت مورد نیازش را در تیم به مرور زمان بدست آورد."
گالیانی در مورد لچه حریف فردای میلان هم گفت: " در بازی رفت وقتی ما به لچه رفتیم و در صدر جدول بودیم. آنها در دقیقه 92 بازی را به تساوی کشاندند و اینتر همان موقع به حریفش گل زد. ما در یک دقیقه به پله دوم سقوط کردیم و در بازیهای بعدی هم خوب ظاهر نشدیم. آن بازی خیلی سرنوشت ساز بود. برای همین باید در بازیهای بعدی بهتر ظاهر شویم و در جمع سه تیم بالای جدول بمانیم تا به لیگ قهرمانان صعود کنیم."

B3HZ@D
06-04-2009, 00:54
میلان 2 - 0 لچه

تبریک میگم.خوب بازی کردیم این لچه هم عین ... داشت دفاع می کرد...پاتو هم ترکونده بود...عالی بازی می کرد.واقعا در حد ستاره بود...البته یک موقعیت رو هم خراب کرد...ولی خدائیش عالی بازی کرد.کاکا خوب بازی نکرد و شوچنکو که بجای اون اومد داخل خوب بود و یک پاس گل هم داد

فورزا میلان

گل ها:

رونالدینیو دقیقه 90 - اینزاگی دقیقه 93

B3HZ@D
06-04-2009, 03:58
این هم جدول سری آ ایتالیا:

B3HZ@D
06-04-2009, 05:08
نمرات بازیکنان میلان از نظر سایت گل:

Dida – 7.0
Zambrotta – 8.0
Maldini – 6.5
Favalli – 7.0
Jankulovski – 7.5
Flamini – 7.5
Pirlo – 8.0
Seedorf – 5.5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaka – 7.0
Pato – 8.5
Inzaghi – 7.5

Subs:

Senderos 7.5, Ronaldinho 8.0, Shevchenko 7.0

حیف که بازی پاتو رو ندیدین...من که کف کرده بودم...یه دریبل هایی میزد که ادم نمی دونست چی بگه

حتما اخبار رو نگاه کنین شاید حرکات پاتو رو نشون بده

B3HZ@D
06-04-2009, 09:04
Frey

Zambrotta - Bocchetti - Senderos - Maxwell

Camoranesi - Palombo - Thiago Motta - Hamsik

Gilardino - Pellissier

Honourable Mentions

Andrea Consigli (Atalanta)
Sergio Floccari (Atalanta)
Vincenzo Iaquinta (Juventus)
Stefano Sorrentino (Chievo)
Gennaro Sardo (Chievo)
Edinson Cavani (Palermo)
Fabio Simplico (Palermo)
Andrea Gasbarroni (Torino)
Domenico Criscito (Genoa)
Raffaele Palladino (Genoa)
Francesco Totti (Roma)
Philippe Mexes (Roma)
German Denis (Napoli)
Massimo Maccarone (Siena)
Kwadwo Asamoah (Udinese)
Fabio Quagliarella (Udinese)
Gokhan Inler (Udinese)
Javier Zanetti (Inter)
Ivan Cordoba (Inter)
Pato (Milan)
Ronaldinho (Milan)
Andrea Esposito (Lecce)

Milad-King
06-04-2009, 10:24
میلان 2 - 0 لچه

1) تبریک میگم.خوب بازی کردیم .
2) این لچه هم عین ... داشت دفاع می کرد.
3) پاتو هم ترکونده بود...عالی بازی می کرد.
4) فورزا میلان
[/b]

سلام
با تشکر و عرض معذرت از دوست خوبم x_fashist_x
1) خیلی مخالفم . بچه های کلاس ما خیلی بهتر از میلان بازی می کنند .
2) تائید میشه .
3) تائید میشه .

B3HZ@D
06-04-2009, 12:47
بازی قشنگی بود
به نظر من که میلان خیلی موقعیت گل ایجاد کرد
از بازی مقابل ناپولی خیلی بهتر بود

Milad-King
06-04-2009, 13:24
بازی قشنگی بود
به نظر من که میلان خیلی موقعیت گل ایجاد کرد
از بازی مقابل ناپولی خیلی بهتر بود

:20: میگم ای کلک ! عشق به میلان چشمتو به روی واقعیت ها بسته !
نه شوخی کردم :10:

vahid_vaezinia
06-04-2009, 13:45
تیریک من تا دقیقه ی 60 بیشتر ندیدم :(

meragj2
06-04-2009, 18:31
تبریک میگم.

اگه همین روند رو ادامه بدیم یه چیزی میشیم.

ali...
06-04-2009, 21:11
اینجارو ؛

كاكا براي حضور در مادريد به پرس پاسخ مثبت داد
خبرگزاري فارس: هافبك تهاجمي ميلان ايتاليا با مبلغ نهايي 66 ميليون يورو با فلورنتينو پرس قرارداد مشروط انتقال به رئال مادريد را امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه abc اسپانيا، ريكاردو ايزكسون دوس سانتوس ليته ملقب به كاكا، گلزن و بازي ساز بزرگ آ.ث ميلان ايتاليا صبح امروز توسط وكيل خود با فلورنتينو پرس رئيس احتمال رئال مادريد در فصل آينده قرارداد امضا كرد.
كاكا كه پيش از اين به پيشنهادات روسايي چون كالدرون و بلودا پاسخ منفي داده بود، اين بار به مبلغ 66 ميليون يورو رضايت داد.
اگر فلورنتيون پرس رئيس آينده رئال مادريد باشد، آنجلوتي به عنوان مربي رئال مادريد راهي پايتخت اسپانيا خواهد شد و كاكا بازيكن مورد علاقه او نيز با لباس رئال مادريد فوتبال حرفه اي را تجربه مي كند

B3HZ@D
06-04-2009, 22:22
این روزنامه های اسپانیایی چرت زیاد میگن
مثل 2 سال پیش که آ.اس اسپانیا گفت کاکا رفت رئال...
همش شایعه است...خود گالیانی و برلوسکنی تاکید کردن که کاکا تا پایان مهلت قرار دادش توی میلان می مونه
یک مصاحبه رسمی از خود کاکا توی سایت اصلی میلان گذاشته بود که گفته بود توی میلان می مونه و به هیچ تیمی نمیره
شبکه rai هم دعوتش کرده بود و باهاش یک مصاحبه زنده گذاشتن و اونجا هم همین حرف ها رو زد

پس به این چیزها توجه نکنین...رئال خوشش میاد خودش رو مسخره کنه...بذار اویزون باشن

B3HZ@D
07-04-2009, 02:25
آنچلوتى: براى رونالدينيو خوشحالم

كارلو آنچلوتى مربى ميلان بعد از پيروزى ۲ بر صفر در مقابل لچه كه با ۲ گل دقيقه پايانى به دست آمد به خبرنگاران گفت: «در نيمه دوم با جان و دل بازى كرديم با اينكه من يك تيم خسته را در زمين ديدم اما به هر حال سزاوار برد در اين مسابقه بوديم.» مربى روسونرى با اشاره به رونالدينيو مى گويد: «در اين بازى رونالدينيو توانست بارديگر براى ما گلزنى كند و من برايش خيلى خوشحالم. او در سمت چپ فضاى بيشترى براى بازى كردن پيدا كرد و نشان داد در هر نقطه از زمين مى تواند براى تيم مفيد باشد و از اين پس بيشتر در سمت چپ از او استفاده خواهم كرد.پاتو؟ او هميشه عالى بازى مى كند و دائماً در تلاش است تا راهى به سوى دروازه پيدا كند من نوع بازى پاتو را خيلى دوست دارم

B3HZ@D
07-04-2009, 04:29
گالیانی:تمرکز میلان بر جوان گرایی

سران روسونری در نظر دارند تا جوان گرایی در رختکن تیمشان را آغاز کنند و گالیانی در صحبتهایی اعلام کرده که به سان سران رئال و چلسی سرمایه هنگفتی برای جذب ستاره ندارند و بدین ترتیب رقابت کردن در دیدارهای اروپایی سخت خواهد بود.

سایت گل: سایت خبری Sportmediaset.it در گزارشی از نگرانی آدریانو گالیانی در رابطه با اینکه تیمش نمی تواند از نظر مالی با سایر باشگاه های اروپایی رقابت کند، خبر داده است. این در حالی است که باشگاه هایی مثل رئال مادرید، در مقایسه با روسونری ،بودجه ای دوبرابر را در اختیار دارند.

مدیر روسونری در این رابطه اعلام کرد:« این بسیار سخت است که با باشگاه هایی مثل رئال مادرید که درآمدی دو برابر ما دارند، رقابت کنیم.» به همین دلیل نیز گالیانی معتقد است که بهترین راه برای ادامه حضور در این شرایط این است که بر روی بازیکنان جوان سرمایه گذاری کرد.

میلان در حال حاضر نیز جوانان با استعدادی را در اختیار دارد که آنها را به صورت قرضی به تیمهای مختلفی در سری A و سری B قرار داده است. گالیانی ادامه داد:« لوکا آنتونینی، آلبرتو پالوسکی، دی جنارو و آباته به احتمال فراوان فصل بعد به میلان بازخواهند گشت و آلبرتاتزی نیز به تیم اصلی خواهد آمد.»

pmg_acmilan
07-04-2009, 08:31
سلام
با تشکر و عرض معذرت از دوست خوبم x_fashist_x
1) خیلی مخالفم . بچه های کلاس ما خیلی بهتر از میلان بازی می کنند .
2) تائید میشه .
3) تائید میشه .

اصلا تایید نمیشه
میلان خوب بازی کرد و برد حقش بود
به بچه های کلاستون هم ...

RONN!E
07-04-2009, 17:14
بالاخره بعد از سالی شبکه 3 زحمت کشید و یه بازی هم از میلان پخش کرد.
من که درست حسابی نتوستم بازی رو ببینم اما پاتـــو فوق العاده بود و اگه روی ضربات آخرش دقت میکرد میلان زودتر به گل میرسید.
حـــالا فریاد گل گزارشگر رو که شنیدم از پشت کامپیوتر پریدم پیش تلویزیون ببینم چی شد ، کی زد ، با کمال تعجب میبینم «فردوسی پور» میگه: میلان به چیزی که حقش نبود ، رسیـــد !! (چی میگه این! این همه موقعیت که فقط پاتو هدر داد!!!)

در مورد رفتن کاکا ایطوری که همین الان دیدم ، گالیانی این قضیه رو تکذیب کرده و گفته میلان خیال فروشش رو نداره (واحد مرکزی خبر) .
و دیگه اینکه اگه حوصله دارید این ویدئـــو رو ببینید . بـــــه این میگـن گــل ...

B3HZ@D
07-04-2009, 19:25
من که گفتم نمیره...این مصاحبه با گالیانی به زبان انگلیس که میذارم و ترجمه اش رو هم میذارم تا بقیه از توهم خرید کاکا در بیان:

Spanish newspaper Marca recently claimed that Real Madrid's presidential candidate Florentino Perez has secretly reached an agreement with AC Milan's Brazilian star Kaka on the basis of 60 million Euros. Today, AC Milan GM Adriano Galliani has denied such claims and stated : "I know Perez personally, he is a friend of mine and we have created the G-14 together. I don't believe the rumours concerning him and Kaka. Besides, Perez is not Real's chairman yet and, for the time being, he does not have the power to negotiate with any player or club. Moreover, if one day he would want to sign Kaka, I am sure he would contact me first. Most of all, Kaka is not for sale and will stay at AC Milan".

ترجمه:

روزنامه اسپانیایی مارکا این خبر رو درج کرده بود که کاندیدای ریاست باشگاه رئال با ستاره برزیلی میلان برای انتقال تابستانی به رئال مادرید به توافق رسیده و مبلغ اون 60 میلیون یورو است.امروز ادریانو گالیانی نائب رئیس باشگاه میلان همه این صحبت ها و شایعات را رد کرده و اضافه کرد:
من کاملا پرز رو میشناسم.او دوست من است و با هم گروه جی 14 رو بوجود اوردیم.من شایعات مربوط به او و کاکا رو باور ندارم.چون که پرز هنوز رئیس باشگاه نشده و الان هیچ قدرتی برای انعقاد قرار داد با بازیکنان و یا باشگاه ها ندارد.
اگر او روزی خواست کاکا رو به خدمت بگیره من مطمئنم او باید اول از همه با من قرار داد ببندد.با همه اینها کاکا برای فروش نیست و او در میلان خواهد ماند. :27::8:

B3HZ@D
07-04-2009, 21:36
تمرین انفرادی اینتزاگی،مالدینی و سیدورف

چند بازیکن مشهور میلان به دستور پزشکان از تمرینات گروهی کنار رفته و در سالن تمرین می‌کنند.

سایت گل: پائولو مالدینی، فیلیپو اینتزاگی و کلارنس سیدورف روز یکشنبه به صورت مجزا تمرین کردند. به نوشته سایت میلان، این سه نفر در سالن بودند و بقیه اعضای تیم تحت نظارت کارلو آنچلوتی در زمین تمرین میلانلو به تمرین می‌پرداختند. چنین اتفاقی برای اینتزاگی و مالدینی گاهی روی می‌دهد و این دو نفر احتیاج دارند در اواخر فصل به تقویت عضلانی خود بپردازند و از مصدومیت دور باشند.

سیدورف هم به تازگی از مصدومیت رهایی یافته و هنوز به وضعیت عالی بدنی نرسیده است. او در بازی یکشنبه مقابل لچه تنها 53 دقیقه بازی کرد. انتظار می‌رود این سه نفر برای بازی با کیه‌وو آماده باشند.

B3HZ@D
07-04-2009, 22:27
گتوزو: نبرد تمام شد

ستاره ایتالیایی باشگاه میلان معتقد است که مصدومیتهای پی در پی بازیکنان روسونری به قیمت از دست دادن قهرمانی در رقابتهای این فصل سری a برای آنچلوتی تمام شده است.

سایت گل: جنارو گتوزو، ستاره مصدوم باشگاه میلان اعلام کرده که تنها توانسته تا پیروزی هم تیمی هایش مقابل لچه را از روی سکوها تماشا کند. این در خالی است که یووه با تساوی 3-3 مقابل کیه وو به کار خود پایان داد وبدین ترتیب اینتر توانست تا فاصله خود در صدر جدول با سایر تیمهارا افزایش دهد. تنها8 دیدار دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است.

گتوزو در گفت و گو با سایت رسمی میلان گفت:« رقابتها برای قهرمانی به پایان رسیده و اینتز اسکودتو را مال خود خواهد کرد.» میلان در دیدار این هفته مقابل لچه به دو گل دیر هنگام دست یافت و رونالدینیو، اولین گل این تیم را در دقیقه 91 به ثمر رساند و اینزاگی نیز دومین گل را وارد دروازه حریف کرد.

گتوزو در این رابطه ادامه داد:« سندروس، بازیکن بزرگی است و بسیار خوشحالم که او توانست در دیدار این هفته میلان کلیدی ظاهر شود و پس از آن هم که گل رونالدینیو از راه رسید. هر چند که او نیز مدتها به دلیل مصدومیت از میادین دور بوده ولی شایسته چنین درخششی بود، چرا که تلاشهای زیادی را انجام می دهد.» گتوزو در پایان صحبتهایش در مورد مصدومیتهای فراوان بازیکنان روسونری گفت:« ما در شش یا هفت ماه اخیر مصدومان بی شماری را در رختکن تیممان دیدیم و در هر پست، سپاهی از بازیکنان مصدوم دیده می شد و این دلیل آن بود که نتوانستیم خیلی موفق ظاهر شویم. به نظر می رسد که تیم ما به بازسازی در خط دفاعی نیاز فراوانی دارد.»

B3HZ@D
07-04-2009, 23:12

FAKE...FAKE...FAKE...FAKE

کلا این روزنامه های اسپانیای مزخرف زیاد می نویسن...همیشه در حال دروغ گفتن هستن

اون از روزنامه ا.اس این هم از مارکا...
اون موقع ا.اس نوشت که کاکا اومده رئال که بعد گندش در اومد...بعدش یکی از همین دو تا نوشت کرسی میاد رئال که باز همون اش و همون کاسه...
الان هم که دوباره دارن چرت و پرت می نویسن.عیبی نداره بجاش ما هم یکمی به این اسپانیا می خندیم
دلشون رو به این شایعات خوش کنن تا اخر فصل که هیچکدوم از اینا به تیمشون نمیرن

هه هه هه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B3HZ@D
08-04-2009, 10:15
آنچلوتى در گاتزتا دلواسپورت

فقط مى خواهم با ميلان ادامه دهم

تيم ۵ ستاره ميلان در فصل جارى رقابت هاى ليگ ايتاليا و ليگ قهرمانان اروپا به هيچ وجه خوب عمل نكرد و تمام كارشناسان علت اصلى را به عدم توانايى هاى كارلو آنچلوتى ربط دادند. مربى ۴۹ ساله ميلان كه هم اكنون بزرگترين باشگاه هاى اروپا خواهان جذب وى هستند (اشاره به رئال مادريد و چلسى) در ايتاليا خيلى طرفدار ندارد و با اينكه سران روسونرى بشدت از وى حمايت مى كنند، با اين حال معلوم نيست كه آيا او در آينده باز هم هدايت تيمى كه با آن ۲ بار قهرمان اروپا شده را در دست خواهد داشت. اين روزها انتقادات زيادى از آنچلوتى مى شود از نوع تمرينات گرفته تا تاكتيك هايى كه او در هر بازى از آنها استفاده مى كند و حتى برخورد با ستاره ها از جمله نكاتى است كه سوژه اصلى منتقدان وى شده است. با اين حال آنچلوتى حق اين را دارد تا از خود دفاع كند و روزنامه گاتزتا دلواسپورت اين فرصت را در اختيار وى قرار داده است تا در مورد برنامه هايى كه دارد حرف بزند. او چهارشنبه شب گذشته در يك ضيافت شام در شهر ميلانو ميهمان آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه بود و به نظر مى رسد كه بحث اصلى آنان اخبارى بود كه هر روز به شكل و شمايل متفاوت در مطبوعات به چاپ مى سد و تا حدودى هم بر كيفيت بازى هاى ميلان تأثير گذاشته است.
مذاكره با گاليانى
مربى ميلان در رابطه با آينده اش در ميلان برنامه هاى زيادى دارد و با اينكه قراردادش در ژوئن ۲۰۱۰ به اتمام مى رسد تمايلى به حرف زدن از رفتن ندارد. وى مى گويد: اين روزها در روزنامه ها مى خوانم كه همه در مورد آينده من حرف مى زنند. هيچ مذاكره اى با رئال مادريد و چلسى نداشته ام اما آنها با صراحت در اين رابطه مطلب مى نويسند در بعضى از مواقع هم تصور مى كنم كه اين موضوعات حقيقت دارد. چند روز پيش دخترم از شنيدن خبر توافق من با رئال مادريد شوكه شده بود و چون يك روزنامه معتبر و پرتيراژ آن را منتشر كرده بود سريعاً به من زنگ زد و مى خواست كه تكذيب آن را بشنود و به او اطمينان دادم كه هيچ يك از اين اخبار صحت ندارد و من اكنون فقط مى خواهم با ميلان ادامه دهم . اظهارات فلورنتينو پرز رئيس پيشين رئال كه يكى از كانديداهاى رياست آينده تيم مادريدى است براى خيلى ها اين موضوع را كه آنچلوتى فصل آينده هدايت اين تيم بزرگ را به دست مى گيرد كاملاً روشن است. آنچلوتى در اين رابطه گفت: من در مورد آينده ام خيلى فكر مى كنم اما همه چيز به ميلان ختم مى شود. من تصميم دارم در سپتامبر يا دسامبر آينده با دقت بيشترى در اين مورد همه چيز را بررسى كنم و نبايد فراموش كنيم كه ۵۰ درصد ماندن يا رفتن من به تصميم سران باشگاه بستگى دارد. من هفته گذشته با گاليانى ملاقات كردم و هر ۲ بر اين عقيده بوديم كه فقط بايد به تنها هدفى كه داريم، فكر كنيم و صحبت در مورد آينده اكنون لزومى ندارد. در حال حاضر من تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۰ مربى ميلان هستم.
اهداف آينده
آنچلوتى مربى است كه در تورنمنت هاى بزرگ مثل ليگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه هاى جهان ثابت كرده مردى قدرتمند و باهوش است اما حالا تيم او و افكارش كاملاً برخلاف هم در حركت هستند. او اين نكته را فراموش نكرده با امتيازاتى كه ميلان در اختيار او قرار داد، توانست كارنامه موفقى در طول ۸ سال گذشته از خود به جاى بگذارد و قبل از سال ۲۰۰۱ ، وى مربى خوشنامى به حساب نمى آمد و حالا هم به نوعى روزهاى تلخ با يوونتوس را تجربه مى كند اما مأيوس نيست و به تنها هدف كه برايش باقى مانده فكر مى كند. كارلتو مى گويد: قبل از اينكه به بحث اهداف ميلان در بازار نقل و انتقالات تابستانى بپردازم مايلم وضعيت فعلى تيم در ليگ را ارزيابى كنم. ما در اين فصل فراز و نشيب زيادى داشتيم كه علت اصلى آن مصدوميت بازيكنان كليدى تيم بود. بازيكنانى مثل كاكا، سيدورف، نستا، گتوسو، آمبروسينى، پيرلو، كالادزه، فاوالى، مالدينى، يانكولوفسكى، آبياتى، بوريلو، فلامينى، سندروس و رونالدينيو در سخت ترين روزها ما را تنها گذاشتند. در بازى برگشت مقابل وردربرمن در سن سيرو من بهترين ها را در اختيار نداشتم و نبود آنها ضربه بزرگى به تيم زد كه حذف از رقابت هاى جام يوفا بود. مربى ميلان با اشاره به تنها هدف باقى مانده اش در اين فصل مى گويد:«ما فقط بايد از جايگاه فعلى مان در ليگ حفاظت كنيم. ۸ هفته تا پايان مسابقات باقى مانده و بايد حداقل ۲۰ امتياز را به دست آوريم. رتبه سومى براى ما شيرينى كسب اسكودتو را خواهد داشت و بايد تمام تلاش خود را بكار بگيريم تا اين جايگاه را به تيم ديگرى ندهيم. جنوا، فيورنتينا و رم رقباى آسانى نيستند و تا آخرين هفته بايد حواسمان به آنها باشد.» آنچلوتى به سراغ اهدافى كه براى تقويت ميلان دارد، مى رود. او گفت: «گاليانى به من اين اطمينان را داده تا يك مدافع ميانى و يك مهاجم را در تابستان به جمع نفرات خود اضافه كنيم. در حال حاضر نمى توانم بگويم كه چه بازيكنانى ما را ترك خواهند كرد اما پر واضح است كه در فصل بعد مالدينى را نخواهيم داشت و يقين دارم كه كاكا هم در اين جا مى ماند. همانطور كه گفتم علت اصلى ناكامى هاى ما مصدوميت ها بودند و اميدواريم كه در فصل آينده چنين مشكلاتى را نداشته باشيم و با توجه به بازيكنانى كه در اختيار داريم فقط همان ۲ بازيكن را نياز داريم. درون دروازه من بازيكنان خوبى دارم و متوجه نمى شوم كه چرا مى گويند چندين دروازه بان در ليست خريد ميلان قرار دارد. ما در فصل آينده هم با ديدا، آبياتى و كالاچ ادامه مى دهيم و مطمئن باشيد نيازى به خريد دروازه بان جديد نداريم.»
آنچلوتى جديد
مربى ميلان اصلاً مايل نيست توانايى هاى خود را زير سؤال ببرد و با اعتماد به نفس بالا به دفاع از عملكردش مى پردازد. وى گفت: تاريخ ثابت كرده هيچ تيمى نمى تواند براى مدت طولانى در سطح اول فوتبال جهان حضور داشته باشد و ما هم جزيى از اين قانون بوديم. عده اى از سن بالاى بازيكنان ميلان حرف مى زنند و آنرا دليل اصلى ناكامى ها مى نامند در حاليكه بازيكنى مثل مالدينى در ۴۰ سالگى هم خيلى بهتر از بازيكنان جوانتر بازى مى كند. ما براى اينكه خيلى سريع از جمع مدعيان بزرگ حذف نشويم، مجبوريم كه براى مدتى دست به تيم موفق خود نزنيم. يك مثال مى زنم تا زمانى كه اتومبيل شما خيلى خوب كار مى كند و نيازهايتان را برطرف مى كند نيازى نداريد آن را عوض كنيد حتى اگر مدل جديد خيلى زيباتر باشد. ميلان هم همانند همان اتومبيل است كه در طول ۵ سال قدرتمند بود و بزرگترين جام ها را از آن خود كرده و حالا زمان آن فرا رسيده تا با تغييراتى جزيى آن را تعمير كنيم. هنوز هم نيازى به تغيير اساسى نداريم و فقط كافى است تا براى بازگشت به روزهاى خوب جابجايى هايى داشته باشيم. بسيارى از تيم هاى بزرگ از تاكتيك ميلان الگوبردارى مى كنند و اين يعنى تاكتيك هاى ما اشتباه نبوده است . ۲ بار قهرمانى و يك نائب قهرمانى در جام باشگاه هاى اروپا اين موضوع را تأييد مى كند. من با تمام اتفاقاتى كه برايمان افتاده به اين فصل احترام مى گذارم و تلاش مى كنيم تا در رتبه سوم بمانيم.

pmg_acmilan
08-04-2009, 11:48
آنچلوتى : فقط مى خواهم با ميلان ادامه دهم

من هم با موندنش شدیدا موافقم
امیدوارم سران باشگاه هم با من موافق باشند

B3HZ@D
08-04-2009, 12:04
من هم خیلی دوست دارم رایکارد رو بیارن
باید تا اخر فصل صبر کنیم

Jocker
08-04-2009, 23:10
آنچلوتى : فقط مى خواهم با ميلان ادامه دهم

من هم با موندنش شدیدا موافقم
امیدوارم سران باشگاه هم با من موافق باشند

صد در صد موافق هستم.:20:

کی میشه از این میلان بیرون بره خیال ما را راحت کند ولی من دوست دارملیـپـی بیاد.:5:

Milad-King
09-04-2009, 00:17
:12: تعویض مربی به شدت تائید میشه !

:33: ماشالا ماشالا تیم میلان !

B3HZ@D
09-04-2009, 00:26
لوگانو مد نظر میلان:

مدافع اروگوئه ای ملی پوش و 28 ساله تیم فنرباغچه در پایان این فصل از رقابت ها قرار دادش به پایان می رسد و میلان در صدد است تا او را بصورت بازیکن ازاد به میلان منتقل کند.این بازیکن قبلا هم مد نظر مسئولان میلان بوده است.

B3HZ@D
09-04-2009, 02:01
بارسلونا- میلان به نفع زلزله زدگان

این طور به نظر می رسد که رئیس باشگاه کاتالان درنظر دارد تا حمایت خود را از زلزله زدگان ایتالیایی با برگزاری دیدار دوستانه ای میان بارسا و میلان نشان دهد.

سایت گل: خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا دیداری دوستانه میان دو تیم بارسلونا و میلان ترتیب داده که عواید این دیدار، برای کمک به قربانیان زلزله اخیر ایتالیا اختصاص خواهد یافت.سران باشگاه روسونری نیز اعلام کرده اند که به کسانی که در این فاجعه آسیب دیده اند، کمک های مالی خواهد داد. پس از این فاجعه، احتمال برگزاری دیدارهای دوستانه میان تیمهای قدرتمنداروپایی ، به منظور کمک رسانی به نجات یافتگان این فاجعه افزایش یافته است.

لاپورتا اعلام کرده که درنظر دارد تا به منظور کمک به فاجعه زدگان، برای برگزاری یک دیدار دوستانه برنامه ریزی نماید. او در این رابطه گفته:« من به دوستم آدریانو گالیانی زنگ زدم تا برنامه یک دیدار دوستانه میان دو تیم را هماهنگ نمایم و عواید این دیدار میان خانواده هایی که در این تراژدی آسیب دیده اند تقسیم خواهد شد.» در صورت برگزاری این دیدار، رونالدینیو و زامبروتا می بایست مقابل هم تیمی های سابقشان صف آرایی نمایند.

B3HZ@D
09-04-2009, 04:59
گالیانی:مذاکره ای برای کاکا نشده

آدریانو گالیانی نایب رئیس میلان امروز اعلام کرد کاکا و آنچلوتی در این تیم می مانند...

سایت گل : اخیرا فلورنتینو پرس رئیس احتمالی رئال اعلام کرده که کاکا ستاره میلان را در تابستان امسال جذب می کند اما آدریانو گالیانی معتقد است ستاره برزیلی تیمش در میلان می ماند.

گالیانی در گفتگو با شبکه تلویزیونی Sky می گوید :"هر روز خبر جدیدی در روزنامه ها در مورد کاکا می خوانم اما حقیقت این است که تا کنون رئالی ها هیچ مذاکره ای برای جذب کاکا با ما انجام نداده اند."

گالیانی سپس در مورد شایعه مربیگری ماسیمیلیانو آلگری در در میلان گفت :"میلان از وقتی که آنچلوتی هدایت این تیم را به عهده گرفته با هیچ مربی دیگری مذاکره نکرده است.آنچلوتی تا پایان فصل بعد با ما قرارداد دارد و تا پایان قراردادش در میلان می ماند." با توجه به حذف میلان از رقابت های جام یوفا و همچنین خارج شدن از کورس قهرمانی سری A مربیان زیادی مورد توجه مسئولان میلان قرار گرفتند.

بی باک بی بال
09-04-2009, 06:54
یه عکس دیدم که کاکا پیراهن رئال توی دستش بود
امیدوارم نره رئال

ali...
09-04-2009, 11:13
یه عکس دیدم که کاکا پیراهن رئال توی دستش بود
امیدوارم نره رئال

اون عکس رو با فتوشاپ درست کرده بودن

B3HZ@D
09-04-2009, 14:24
مصاحبه گاتزتا با کاکا تیترش این بود:

Kaka: Forget Real Madrid, I’m Milan For Life

B3HZ@D
09-04-2009, 15:01
پاتو:آنچلوتی و کاکا می مانند

ستاره جوان روسونری معتقد است که ستاره هم وطنش در میلان، همراه با مربی با تجربه این تیم، فصل بعد را نیز در رختکن سن سیرو سپری خواهند کرد.

سایت گل: میلان در حال حاضر بررده سوم جدول رقابتهای سریA تکیه زده و بدین ترتیب جواز حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به دست خواهند آورد. این در حالی است که فصل در حال به پایان رسیدن است و خبرهای زیادی در مورد بازار نقل و انتقالات تابستانی به گوش می رسد. این روزها شایعات در مورد پیوستن کاکا و کارلو آنچلوتی به رختکن تیم مادریدی قوت گرفته است و البته چلسی نیز تمایل زیادی به جذب این دو ستاره دارد.

بااین وجود الکساندر پاتو، ستاره جوان میلان معتقد است مربی و ستاره برزیلی این تیم، هر دو در میلان خواهند ماند. او در گفت و گویی با میلان استودیو سپورت گفت:« در ماه ژانویه ازاخباری که در روزنامه در مورد انتقال احتمالی کاکا می خواندم، بسیار نگران بودم. ولی او تصمیم درستی برای ماندن در میلان گرفت. چرا که اینجا خانه اوست. با حضور کاکا در کنارم، نکات زیادی را می آموزم و بدین ترتیب امیدهای زیادی دارم که بتواند من هم یک بازیکن بزرگ شوم. آنچلوتی هم یکی دیگر از افرادی است که همیشه به من کمک می کند ، چه در زمین مسابقه و چه در جریان تمرینات تیم. اگر او تیم را ترک کند، اصلا خوشحال نخواهم بود و البته فکر نمی کنم که او این کار را بکند چرا که محبت و علاقه زیادی میان او و سران باشگاه وجود دارد.»

پاتو در ادامه، روی صحبتش را به سمت تیم ملی برزیل برگردانده و گفت:« بسیار خوشحالم که به تیم ملی برزیل دعوت شده ام و البته در این میان برای تمام کسانی که قبل از من در این پست بازی می کردند، احترام زیادی قائلم. من به تلاش سختم ادامه خواهم داد و نهایت تلاشم را می کنم تا صعود تیممان به جام جهانی را مسجل کنیم.»

B3HZ@D
09-04-2009, 16:20
AC MILAN, Kaka forever

In an interview with La Gazzetta dello Sport, AC Milan's Kaka said : "All the rumours suggesting that I will join Real Madrid in the summer are completely false. I want to stay at AC Milan forever".

این هم ترجمه صحبت های کاکا:

همه این شایعات که من در تابستان به رئال مادرید میروم کاملا دروغ است.من میخواهم برای همیشه در میلان بمانم.

meragj2
09-04-2009, 16:32
همه خصوصیات یک اسطوره رو داره خداییش.

meragj2
09-04-2009, 16:34
دیشب بازی بارسلون رو داشتم تماشا می کردم.

نزدیک بود اشکم در بیاد! واقعا جای میلان خالیه که منچستر ها و بارسلون ها رو لوله کنه.

B3HZ@D
09-04-2009, 16:41
عیبی نداره
فصل بعد 100% میلان برمیگرده به بازی های لیگ قهرمانان
فکر کنم میلان توی سری آ بتونه دوم بشه
فقط 5 امتیاز با یووه اختلاف داریم

B3HZ@D
09-04-2009, 16:50
کاکا: تا ابد در میلان

ستاره برزیلی شایعات اخیر مربوط به آینده خود را تکذیب کرده و گفته قصد ندارد میلان را ترک کند.

سایت گل: کاکا در ژانویه در آستانه ترک میلان قرار داشت. در آن هنگام منچسترسیتی پیشنهادی گران‌قیمت برای خرید او ارائه داده بود که در نهایت مورد پذیرش این بازیکن 26 ساله قرار نگرفت. اما در هفته‌های اخیر رسانه‌های اسپانیا مرتبا خبر از حضور او در رئال مادرید می‌دهند. او به گاتزتا دلو اسپورت گفته: «به نظرم مردم اخیرا زیاد درباره من حرف می‌زنند.

حالا نوبت من است که صحبت کنم. از رئال مادرید با من تماسی نگرفته‌اند. مطمئنا قبلا هم تاکید کرده بودم که دوست دارم در میلان بمانم. تا آخر دوران بازی در میلان خواهم ماند و این پنجمین باری است که این حرف را می‌زنم. این مسائل دیگر برای من و طرفداران خسته‌کننده شده. من به طرفداران بسیار وامدارم و به آن‌ها ثابت کردم می‌خواهم بمانم. البته یک لحظه تردید کردم که به سیتی بروم یا نه، ولی در نهایت تصمیم به ماندن گرفتم و بار دیگر تکرار می‌کنم با هیچ باشگاهی به توافق نرسیده‌ام.»

meragj2
10-04-2009, 01:04
کالادزه: کاکا و آنچلوتی نمی روند

مدافع میلان حس می‌کند این دو نفر برای مدتی قابل توجه در میلان خواهند ماند...

کاخابر کالادزه مدافع میلان اعتقاد دارد که کاکا در تابستان پیش رو به رئال مادرید نخواهد رفت. گزارش شده بود که او و کارلو آنچلوتی قصد دارند به رئال و چلسی بروند. کالادزه نظرش را درباره این دو نفر بیان کرده و گفته اعتقادی به رفتن آن‌ها ندارد: «طبیعی است که بگویند یک بازیکن بزرگ مورد توجه باشگاه‌های بسیاری قرار دارد. البته همه از رئال مادرید می‌گویند ولی به نظر من این حرف‌ها برای فروش روزنامه‌هاست. ببینید که کاکا چطور به پیشنهاد گران‌قیمت منچسترسیتی نه گفت. مساله فقط پول نیست. کاکا انسانی فوق‌العاده است که توانست آن پیشنهادها را رد کند و من به او به عنوان یک انسان احترام می‌گذارم.»
شایعه شده کارلو آنچلوتی از همین حالا به عنوان جانشین گاس هیدینک در چلسی انتخاب شده ولی کالادزه می‌گوید: «آنچلوتی مربی بزرگی است و کارهای بسیاری در میلان انجام داده. ولی به نظرم دوران او در تیم هنوز به پایان نرسیده.»

شخصا از کالادزه خوشم میاد.

B3HZ@D
10-04-2009, 10:56
کالادزه: کاکا و آنچلوتی نمی روند

مدافع میلان حس می‌کند این دو نفر برای مدتی قابل توجه در میلان خواهند ماند...

سایت گل: کاخابر کالادزه مدافع میلان اعتقاد دارد که کاکا در تابستان پیش رو به رئال مادرید نخواهد رفت. گزارش شده بود که او و کارلو آنچلوتی قصد دارند به رئال و چلسی بروند.

کالادزه نظرش را درباره این دو نفر بیان کرده و گفته اعتقادی به رفتن آن‌ها ندارد: «طبیعی است که بگویند یک بازیکن بزرگ مورد توجه باشگاه‌های بسیاری قرار دارد. البته همه از رئال مادرید می‌گویند ولی به نظر من این حرف‌ها برای فروش روزنامه‌هاست. ببینید که کاکا چطور به پیشنهاد گران‌قیمت منچسترسیتی نه گفت. مساله فقط پول نیست. کاکا انسانی فوق‌العاده است که توانست آن پیشنهادها را رد کند و من به او به عنوان یک انسان احترام می‌گذارم.»

شایعه شده کارلو آنچلوتی از همین حالا به عنوان جانشین گاس هیدینک در چلسی انتخاب شده ولی کالادزه می‌گوید: «آنچلوتی مربی بزرگی است و کارهای بسیاری در میلان انجام داده. ولی به نظرم دوران او در تیم هنوز به پایان نرسیده.»

B3HZ@D
10-04-2009, 11:40
میلان:آنچلوتی به چلسی نمی رود

مسئولان باشگاه میلان اعلام کردند کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان برای مربیگری چلسی به لیگ برتر نمی رود...

سایت گل : لئوناردو، مدیر فنی میلان شایعات مبنی بر رفتن آنچلوتی از میلان برای مربیگری در چلسی را تکذیب کرد.در روزهای اخیر اخباری مبنی بر حضور آنچلوتی روی نیمکت چلسی در فصل بعد شنیده می شد اما مسئولان روسونری به سرعت این خبر را تکذیب کردند.

لئوناردو معتقد است آنچلوتی در تابستان میلان را ترک نمی کند و تمام تمرکزش را معطوف رقابت های میلان در ادامه رقابت های سری a کرده است و تلاش می کند سهمیه لیگ قهرمانان را برای فصل بعد کسب کند.او در گفتگو با وب سایت اختصاصی میلان می گوید :"آنچلوتی تا پایان فصل بعد با ما قرارداد دارد و همه چیز کاملا واضح و روشن است.مربی با باشگاه رابطه خوبی دارد و برعکس.هدف ما اکنون این است که به رقابت های لیگ قهرمانان فصل بعد صعود کنیم."

میلان هم اکنون با امتیاز 58 در رده سوم جدول سری a قرار دارد و یکی از شانس های صعود به لیگ قهرمانان در فصل بعد می باشد.

B3HZ@D
10-04-2009, 12:34
شوچنکو دلیل انتقال به چلسی را گفت

مهاجم روسونری از دلایل پیوستنش به باشگاه انگلیسی چلسی در سه سال پیش می گوید.

سایت گل: آندری شوچنکو، ستاره باشگاه میلان باردیگر از پیوستنش در سال 2006 به باشگاه چلسی سخن به میان آورده و اعلام کرده که برای برطرف کردن نیازهای خانواده اش به چلسی رفته و این موضوع را بر زندگی حرفه ای اش در دنیای فوتبال ارجحیت داده است.

شوچنکو در گفت و گو با اسکای گفته:« هیچ حسرتی نمی خورم. در زندگی همه چیز کامل نیست .من در آن زمان بیشتر به زندگی خوب خانواده ام اندیشیدم تا شغل شخصی خودم. ترک کردن تیم برایم سخت بود ولی من بیشتر به فکر خانواده و فرزندانم بودم. خانواده من در لندن می ماندند و این طوری برنامه ریزی کردم و امورات نیز به خوبی پیش رفت.» شوچنکو در ادامه در مورد تفاوتهای میان فوتبال ایتالیا و انگلیس گفت:« من پیش از این هم در این رابطه صحبت کرده ام. تفاوتهای کمی در این میان وجود دارد. در فوتبال انگلستان، سرعت بیشتر است و فشار کمتری را از سوی هواداران حس می کنی، ولی از سوی روزنامه ها نه.»

او در مورد مربی سابق چلسی، ژوزه مورینیو که هم اکنون در تیم رقیب میلان مشغول به کار است،ادامه داد :« به نظر من او خیلی صریح و رک با بازیکنانش صحبت می کند و مسائل و افکارش را دقیقا همان طوری که هستند منتقل می نماید. خیلی از بازیکنان این ویژگی او را تحسین می کنند و البته من ترجیح می دهم در مورد رابطه ام با او صحبتی نکنم و باید بگویم به عنوان یک مربی و یک انسان احترام زیادی برای او قائلم.»

شوچکنو در رقابتهای این فصل سریa در دفعات محدودی برای میلان به میدان رفته و تنها 14 بار پیراهن این تیم را برتن کرده و در این میان، فقط 2 بار به عنوان بازیکن فیکس روانه میدان شده است.

B3HZ@D
10-04-2009, 15:31
مثل این که فصل بعد اسپانسر روی پیراهن میلان عوض میشه
هنوز معلوم نشده که اسپانسر کیه؟!
ولی به احتمال زیاد عوض میشه

B3HZ@D
10-04-2009, 20:21
رونالدینیو: مورینیو فوق‌العاده است

ستاره فوتبال ایتالیا از مربی تیم رقیب تمجید کرده...

سایت گل: رونالدینیو، ستاره میلان اعتقاد دارد که ژوزه مورینیو مربی اینتر از بهترین مربیان دنیاست. این در حالی است که مورینیو هدایت تیم رقیب اینتر را به عهده دارد. رونالدینیو در اولین فصل حضور در سری a فراز و نشیب‌هایی را تجربه کرد. بهترین لحظه او زمانی رقم خورد که گل پیروزی‌بخش را در داربی رفت میلان به ثمر رساند. حالا اینتر فاصله بسیاری با میلان دارد و رونالدینیو این فاصله را به دلیل حضور «آقای خاص» می‌داند.

او به اسکای اسپورت ایتالیا گفته است: «مورینیو را بسیار می‌ستایم. برای من او یکی از بهترین مربیان دنیاست. او حقیقتا فوق‌العاده است.» رونالدینیو سعی دارد تیمش را در رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد یاری کند. او همچنین بازی‌های بارسلونا، تیم سابقش را نگاه می‌کند و دوست دارد آن‌ها پیروز شوند: «نمی‌دانم چه تیمی قهرمان اروپا می‌شود چون هر اتفاقی ممکن است.تمام تیم‌های این مرحله می‌خواهند پیروز شوند. به هر حال امیدوارم دوستان قدیمی‌ام خوب بازی کنند.»

B3HZ@D
10-04-2009, 21:45
آنچلوتی : بازی سخت مقابل کیه وو

کارلو آنچلوتی سرمربی میلان تلاش می کند به جای فکر در مورد آینده کاری اش به بازی فردا مقابل کیه وو توجه کند…

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان که گفته می شود در پایان فصل این تیم را ترک می کند از بازی فردای تیمش مقابل کیه وو به عنوان یک بازی سخت نام برد.آنچلوتی که تمام تلاشش را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل بعد انجام می دهد، چند بازی پایانی فصل را بازی های سختی توصیف کرد.

او در گفتگو با وب سایت اختصاصی میلان گفت :"کیه وو تیمی است که برای فرار از سقوط تلاش می کند و در بازی های امتیازات با ارزشی کسب کرده است.بازی فردا همانند بازی های بعدی ما تا پایان فصل دیدار سختی محسوب می شود.ما تمرینات خوبی را در هفته گذشته پشت سر گذاشتیم.کاکا هم در تمرینات شرکت کرد و آماده به نظر می رسد."

اخیرا شایعات زیادی مبنی بر رفتن آنچلوتی از میلان و پیوستن او به چلسی شنیده می شود اما گالیانی رئیس باشگاه تمام این شایعات را تکذیب کرد.آنچلوتی هم در تایید حرف های گالیانی گفت :"گالیانی کاملا واضح و روشن حرف زد و به نظرم نیازی نیست من حرف های او را تکرار کنم."

B3HZ@D
11-04-2009, 04:11
كاكا در ميلان آسوده است

هر بازيكنى آرزو دارد پيراهن رئال مادريد را بر تن كند

ميلانى ها به بازيكنى چون ريكاردو كاكا خيلى وابسته شده اند و برايشان آسان نيست كه هر روز اخبارى متفاوت در رابطه با جدايى اين بازيكن را در روزنامه ها بخوانند. با وجود اينكه آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان هر گونه خبرى را در رابطه با احتمال فروش اين ستاره برزيلى به رئال مادريد تكذيب مى كند اما رسانه هاى اسپانيايى با اطمينان به اينكه فلورنتينو پرز مجدداً روى صندلى رياست تيم اسپانيايى خواهد نشست از حضور صددرصد كاكا در اين تيم هم حرف مى زنند. به هر حال تا شروع فصل نقل و انتقالات اروپا زمان زيادى باقى نمانده و بايد به انتظار نشست و ديد كه آيا اين ستاره برزيلى با ترك ميلانى كه وابستگى زيادى به آن دارد راهى رئال خواهد شد. بهترين بازيكن فوتبال جهان در سال ۲۰۰۷ در يك مصاحبه تلويزيونى ميهمان كانال اسكاى بود و به سؤالات خبرنگاران جواب داد.
• در مورد پيشنهاد رئال مادريد چه تصميمى داريد؟
- پرواضح است كه رئال مادريد يك باشگاه بزرگ در فوتبال جهان است و هر بازيكنى آرزو دارد تا پيراهن اين تيم را بر تن كند اما من هم اكنون در يك باشگاه بزرگ بازى مى كنم و نيازى ندارم كه به رئال فكر كنم. زمانى كه در سائوپائولو بودم از رئال هم پيشنهاد داشتم اما من ميلان را برگزيدم چراكه به اين تيم ايمان داشتم و حالا هم اعتقاد دارم فقط با ميلان مى توانم موفق شوم.
• در صورت موافقت باشگاه ميلان شما هم هيچ مشكلى براى ترك اين تيم نداريد؟
- من ميلان را دوست دارم واز اينكه در اين تيم بازى مى كنم خيلى خيلى خوشحالم و هرگز نمى توانم باور كنم كه باشگاه با رفتن من موافقت كند. بعد از ماجراى منچسترسيتى ملاقاتى با گاليانى داشتم و از او و برلوسكنى به خاطر اعتمادى كه به من داشتند تشكر كردم.
• هنوز هم به پيشنهاد منچسترسيتى فكر مى كنيد؟
- به هيج وجه! من مى خواهم با ميلان پير شوم و به همين خاطر توجهى به اين اعداد و ارقام نداشتم. بارها گفته ام تصميم دارم در آينده مثل مالدينى و آمبروسينى كاپيتان اين تيم شوم و اين بزرگترين آرزوى من است. من ترديد ندارم كه يك پيشنهاد بسيار مهم را نپذيرفته ام اما در فوتبال همه چيز پول نيست و من هم آدمى نيستم كه به درآمد بيشتر توجه زيادى داشته باشم. اكنون كه در خيابان هاى شهر راه مى روم بيشتر احساس غرور مى كنم. اين مردم را خيلى دوست دارم و خوشحالم در ميلان ماندم.
• ميلان چه تفاوتى با تيم فصل گذشته كرده است؟
- ما همان تيم بزرگ هستيم و فقط انگيزه هايمان بيشتر شده است. در طول يك فصل خيلى سخت است كه در تمام بازى ها به ميدان برويد و خسته هم نشويد. ما در سال گذشته از نظر روحى و جسمى دچار مشكلات زيادى شده بوديم اما در اين سال با آمدن بازيكنان جديد در شرايط بهترى قرار گرفته ايم.
• ميلان دهم ماه ،مى آينده با يوونتوس روبرو مى شود. فكر مى كنيد بتوانيد انتقام شكست در بازى رفت را از اين تيم بگيريد؟
- براى من يك مسابقه متفاوت است كه بيشتر به بازى هاى بزرگ فينال شباهت دارد و براى هواداران خيلى مهم است كه در اين بازى ميلان پيروز شود بيشتر تمركزمان براى شكست دادن يوونتوس در سن سيرو است. آنها در شرايط بهترى نسبت به ما قرار دارند اما ما با انگيزه تر هستيم و مى توانيم شكست ۴ بر ۲ را جبران كنيم. با توجه به تعداد بازى هاى باقى مانده ما اين شانس را داريم كه حتى جايگاه دومى را نيز از آن خود كنيم. بايد در تمامى بازى هاى پيش رو به پيروزى برسيم.
• در اين فصل بهتر و راحت تر بازى مى كنيد با اين حال خيلى هم مصدوم شديد؟
- حس مى كنم كه مى توانم هميشه بهترين باشم. قصد دارم تا نشان بدهم كه ادامه اين روند ممكن است و رسيدن به اين هدف نياز به تمرين بيشتر و ارتباط نزديكتر بين بازيكنان است.به عقيده من ميلان آرام آرام به آرامش لازم و تمركز خوب براى شكست دادن حريفان رسيده است. در حال حاضر هم در وضعيت خوبى قرار دارم و مى توانم در تركيب تيم به ميدان بروم.
• هنوز هم خوب گل مى زنيد. آيا عملكرد خيلى خوبى براى يك هافبك تهاجمى است؟
- گلزنى هدف من نيست. من هميشه يك بازيساز خواهم بود و البته گل زدن نيز خيلى خوب و لذت بخش است. در طول بازى ها من تنها بر روى پيروزى تمركز دارم و يقيناً نه بر روى كسى كه براى ما گل بزند اما به هر حال نمى توانم اشتياقم را براى گلزنى و پيروزى تيم پنهان كنم.
• اكنون از نظر فيزيكى نيز مى توانيد بهتر از گذشته خودتان را با مسابقه تطبيق دهيد. چه چيزى در اين رابطه وجود داشته است؟
- من تلاش زيادى كردم تا ازنظر روحى و جسمى قوى تر باشم. در سائوپائولو با قدرت تمرين مى كردم و در ميلان نيز اين كار را ادامه دادم و اكنون از نظر فيزيكى به اين سطح رسيده ام به طوريكه در فاصله ۱۰ روز مى توانم در ۴ بازى حاضر باشم و گلزنى هم بكنم. من اين سطح از فوتبال را خيلى دوست دارم.
• بكهام بازى هاى خوبى را براى ميلان انجام مى دهد. با ادامه حضور او در ميلان موافق هستيد؟
- به عنوان يك هم تيمى بايد بگويم كه بكهام فوق العاده است. در اين فرصت كم او به يك هماهنگى خوبى با تيم رسيده كه قابل ستايش است و ثابت كرد بازيكن بزرگى است. دوست دارم او در ميلان بماند در واقع در اينجا همه مى خواهند كه بكهام بماند.
• رونالدينيو از شرايطى كه در ميلان دارد راضى نيست، او بازيكنى است كه نيمكت نشينى را دوست ندارد...
- تصميم براى قرار گرفتن در تركيب با آنچلوتى است و دينيو هم اين را پذيرفته است. او پسر فوق العاده اى است و برايش موفقيت تيم از چيز ديگرى مهمتر است.به هر حال براى تيم مهم است كه او در تركيب حضورداشته باشد و هنگامى كه او بازى مى كند نمايش خود را در بالاترين سطح اجرا مى كند. دينيو حالا خيلى بهتر از گذشته شده و خيلى سريع به يك هماهنگى خوب با ساير بازيكنان رسيده است با اين حال او بايد بيشتر با فوتبال ايتاليا آشنا شود .
• صحبت از رفتن رونالدينيو به يك تيم ديگر است، فكر مى كنيد او در ميلان بماند؟
- رونالدينيو يكى از بهترين ها است ما رابطه خوبى با هم داريم خيلى عالى است ما بازيكنى چون رونالدينيو داريم. من مى خواهم مثل هر بازيكن ديگرى در كنار بهترين بازيكنان جهان بازى كنم و ترديد ندارم كه او اين جا را ترك نمى كند. در اين روزها من با او خيلى حرف زده ام اما تا به حال نشنيده ام كه بگويد از ميلان مى رود. او خيلى صبور است و خودش هم مى گويد نياز به زمان بيشترى دارد.

B3HZ@D
11-04-2009, 10:32
توصيه «لاپورتا» به سران ميلان

خوان لاپورتا رئيس بارسلونا در يك مصاحبه اذعان داشت در صورتى كه كارلو آنچلوتى ميلان را ترك كند ايده آل ترين مربى براى جانشينى او فرانك ريكارد هلندى است گفت: «من مطمئن هستم كه ريكارد مى تواند در ميلان موفق شود و يقين دارم كه سران ميلان در اين رابطه با من هم عقيده هستند.» وى در ادامه با اشاره به احتمال حضور كاكا در رئال مادريد افزود: «شك ندارم كه كاكا در ميلان مى ماند چراكه هيچ تيمى دوست ندارد بهترين بازيكنش را از دست بدهد، در مورد رونالدينيو هم بايد بگويم او به كمى زمان نياز دارد درست مثل تيه رى آنرى كه در ابتداى حضورش در بارسا خوب نبود.لاپورتا در پايان از برگزارى يك بازى دوستانه بين بارسلونا و ميلان خبر داد.

B3HZ@D
11-04-2009, 12:08
حمايت «گتوسو» از رونالدينيو

رينو گتوسو معتقد است كه مصدوميتهاى پى در پى بازيكنان ميلان به قيمت از دست دادن قهرمانى در رقابت هاى اين فصل سرى a براى آنچلوتى تمام شده است. وى در گفت وگو با سايت باشگاه ميلان گفت: «رقابت ها براى قهرمانى به پايان رسيده و اينتر اسكودتو را از آن خود خواهد كرد. سندروس، بازيكن بزرگى است و بسيار خوشحالم كه او توانست در ديدار اين هفته ميلان خوب ظاهر شود و پس از آن هم كه گل رونالدينيو از راه رسيد. هر چند كه او نيز مدت ها به دليل مصدوميت از ميادين دور بوده اما شايسته چنين درخششى بود، چرا كه تلاش هاى زيادى را انجام مى دهد.» وى در پايان گفت:« ما در ۶ يا ۷ ماه اخير مصدومان بى شمارى را در رختكن تيممان ديديم و در هر پست، سپاهى از بازيكنان مصدوم، ديده مى شد و اين دليل آن بود كه نتوانستيم خيلى موفق ظاهر شويم.»

B3HZ@D
11-04-2009, 14:12
لاپورتا و وحشت از حضور كاكا در رئال مادريد

رئيس باشگاه بارسلونا به هيچ وجه مايل به ديدن كاكا با پيراهن رقيب ديرينه يعنى رئال مادريد نيست. خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا كه از شايعه هاى فراوان پيرامون پيوستن كاكا به رئال مادريد براى فصل آينده با خبر است فاش كرد كه از بابت باقى ماندن اين بازيكن در باشگاه فعلى اش خوشحال تر خواهد شد. لاپورتا در گفت وگو با روزنامه گاتزتا دلو اسپورت ايتاليا اظهار داشت: اگر كاكا در ميلان بماند من خوشحال تر مى شوم. او يك بازيكن در سطح جهانى است و توصيه من به او عدم جدايى از ميلان خواهد بود. در همين حال، گزارش ها در ايتاليا از علاقه سران باشگاه ميلان به جذب فرانك ريكارد سرمربى پيشين بارسلونا به عنوان جانشين كارلو آ نچلوتى خبر مى دهند. لاپورتا در اين باره گفت: فرانك يكى از بهترين مربيان جهان است. او در هر باشگاهى فوق العاده ظاهر مى شود به ويژه در ميلان كه قبلا بازيكن اين تيم بوده است. لاپورتا خاطرنشان كرد: تصميم من مبنى بر بركنارى او دشوارترين تصميمى بود كه تا كنون در طول دوره رياست خود گرفته ام و زمانى كه ما با يكديگر خداحافظى مى كرديم چيزى نمانده بود كه اشك هاى من جارى شود.

B3HZ@D
11-04-2009, 14:38
پاتو: ژانويه بدى را پشت سر گذاشتم!

پاتو پس از حضور در ميلان پيشرفت زيادى داشته است و اميد دارد حاميان او همچنان در كنارش بمانند، تا او آنچنان خوب بماند كه بتواند همه عنوان ها را ببرد. .مهاجم جوان و برزيلى روسونرى مى گويد قصد دارد به همه افتخارهاى ممكن در فوتبال دست پيدا كند.آدريانو گاليانى با بيرون كشيدن كارلو آنچلوتى، سرمربى و كاكا ستاره گلزن ميلان از بازار جابجايى ها در فوتبال خيال پاتو را راحت كرد و به تمام هراس و نگرانى هاى اين بازيكن جوان پايان داد.اين بازيكن در اين باره گفت: در ژانويه همه چيز تن من را مى لرزاند. همه چيزهايى كه در روزنامه ها مى خواندم، نگران كننده بودند. اين كه احتمال دارد كاكا از ميلان برود. او با ماندنش در ميلان كار خوبى كرد چرا كه اينجا خانه اوست. با بودن او در كنارم مى توانم چيزهاى بسيارى را فرا بگيرم، تا بازيكن بزرگى همانند او بشوم. دوست دارم آنچلوتى هم بماند. او چه در مسابقه ها و چه در تمرين همواره به من كمك مى كند. بودن او همه را خوشحال خواهد كرد اگرچه پاتو از ميلان به تيم ملى برزيل راه يافت اما كارلوس دونگا سرمربى تيم ملى برزيل روبينيو و لوئيز فابيانو را به او ترجيح مى دهد. او در اين باره هم گفت: از بودن با تيم بسيار خوشحال هستم و براى قرار گرفتن در تركيب اصلى كار و تلاش خواهم كرد. به همه آنهايى كه پيشاپيش من هستند احترام مى گذارم اما تا جام جهانى يك سال و نيم ديگر زمان باقى مانده است و ايمان دارم كه در ميلان بهترين عملكردم را بروز خواهم داد تا راهى آفريقاى جنوبى بشوم. مى خواهم همه چيز را ببرم. عنوان ها هم براى بازيكنان هستند و هم براى تيم ها.

B3HZ@D
11-04-2009, 15:11
گتوسو: ميلان قربانى «مصدوميت» شد

گنارو گتوسو، هافبك جنگنده ميلان معتقد است مصدوميت هاى پياپى بازيكنان تأثيرگذار روسونرى باعث شده تا اين تيم از صدر جدول فاصله بگيرد و اميد خود را براى رسيدن به عنوان قهرمانى از دست بدهد. گتوسو در گفت وگويى با شبكه ميلان اظهار داشت: «در حال حاضر شرايط به گونه اى است كه اينتر و يوونتوس ۲ شانس كسب عنوان قهرمانى به حساب مى آيند. متأسفانه ما در مقطعى از فصل ضعيف ظاهر شديم و اين باعث شد تا از صدر جدول فاصله بگيريم و بدموقعى مشكل مصدوميت گريبانگير تيم ما شد. ميلان اگر در طول فصل مى توانست با نفرات اصلى خود به ميدان برود، مطمئناً شرايط در جدول تغيير مى كرد. اميدوارم در رقابت هاى فصل آينده سرى a و ليگ قهرمانان بدون مشكل مصدوميت ظاهر شويم تا بتوانيم فصل خوب و موفقى را پشت سر بگذاريم. ميلان با اين بازيكنان بايد در هر ليگ و جامى، يك مدعى جدى براى كسب عنوان قهرمانى باشد.

meragj2
12-04-2009, 00:01
دلم وا3 گتوزو تنگ شدهو هنوز مصدومه؟

برد امروز رو هم تبریک می گم.با گل سیدورف.

B3HZ@D
12-04-2009, 04:27
من هم برد رو تبریک میگم
بازی سختی بود...کیوو هم خیلی خوب بازی کرد

RONN!E
12-04-2009, 12:07
صحنه های حساس بازی:

چه پاس گلی داد اینزاگی !!! اصلا ازش انتظار نداشتم :دی

meragj2
12-04-2009, 15:28
هترين بازيكن فوتبال جهان در سال 2007 وعده داد كه به زودي به دوران اوج خود بازمي‌گردد.

به گزارش ايسنا، كاكا هافبك بازي‌ساز ميلان در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني اين باشگاه تاكيد كرد كه سعي در بهبود بخشيدن به وضعيت خود و بازگشت به شرايط آرماني است.

كاكا گفت: «تمرين‌هاي خوبي را پشت سر مي‌گذارم و زمان زيادي طول نمي‌كشد تا به شرايط آمادگي برسم.»

وي افزود: «مي‌خواهم به دوران اوج خود برگردم تا به ميلان براي رسيدن به اهداف حال و آينده اين تيم كمك كنم.»

هافبك برزيلي ميلان كه به تازگي شاهد زلزله آبروزو در ايتاليا بوده است در اين باره نيز گفت: «براي كمك به حادثه ديدگان برنامه‌هايي داريم كه به زودي اعلام خواهد شد. ما براي كمك به آنها اقدام خواهيم كرد و سعي مي‌كنيم راه درست را براي انجام اين كار پيدا كنيم.»

vahid_vaezinia
12-04-2009, 19:37
چند تا والپیپر زیبا از پاتو:40::40::40:

B3HZ@D
13-04-2009, 06:44
اقا ممنون....خیلی قشنگ بودن
دمت گرم

Ali_BlueBoy
13-04-2009, 11:26
بروبچ یه سری عکس هم از شوا و کاکا بزارید ....تنکس..!!!

Anathema&sin
13-04-2009, 14:20
دیشب رادیو گفت کاکا با رئال مذاکره کرده و به توافقاتی هم رسیده...
میگفت احتمال زیاد کاکا آخر فصل از میلان جدا میشه....!!!!؟؟؟؟

کسی چیزی نشنیده؟؟؟؟

B3HZ@D
13-04-2009, 14:22
نه بابا اینا همش چرته
من که مصاحبه رسمی خود کاکا رو گذاشتم
گفته بود این سوال رو بار پنجمه که از من پرسیدین و من هم گفتم از میلان نمیخوام برم
مطمئن باش رئال 1 درصد هم شانس نداره که کاکا رو بخره

B3HZ@D
13-04-2009, 14:57
کاکا: به تلاشمان ادامه می دهیم

ستاره برزیلی روسونری معتقد است که تیمش یک گام دیگر به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر شده است ولی هنوز می بایست برای اینکه به روزهای اوجش بازگردد، تلاش کند.

سایت گل:تلاش برای حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا یکی از دغدغه های اصلی هر تیمی است و میلان نیز برای راهیابی به این رقابتها، تلاش بی وقفه ای انجام می دهد. کاکا ستاره برزیلی باشگاه میلان معتقد است که روسونری دست کم از محقق کردن این آرزو دست نخواهد کشید.

او در گفت و گو با mediaset گفته:« پیروزی در دیدار شنبه شب بسیار مهم بود، ما تلاش زیادی مقابل نزدیک ترین رقیبمان برای کسب جایگاه سوم جدول داشتیم و می بایست به این تلاش ادامه دهیم. ما به سختی تلاش خواهیم کرد و خود را به یوونتوس و اینتر نزدیک و نزدیک تر خواهیم نمود. هنوز 7 دیدار دیگر باقی است و تمام این دیدارها می توانند برای ما سرنوشت ساز باشند. و البته برای تیمهای بالاتر و پائین تر از ما در جدول نیز مهم خواهند بود. »

او در ادامه در مورد مصدومیتهای اخیری که با آنها دست و پنجه نرم می کرد و بازگشتش به میادین همراه با تیم ملی برزیل گفت:« آخرین دیداری که با پیراهن تیم ملی برزیل انجام دادم، برایم بسیار مهم بود، چرا که باعث شد تا اعتماد به نفسم افزایش یابد. هنوز حس می کنم که از نظر جسمانی کمی ضعیف هستم ، هر چند که پاهایم بسیار خوب عمل می کنند ولی راه کوتاهی برای رسیدن به روزهای اوجم باقی است. من با مسئولان باشگاه میلان صحبت کرده ام و در طول این هفته تمرینات خاصی را برای بازگشت به روزهای خوبم انجام خواهم داد.»

B3HZ@D
13-04-2009, 16:08
آمبروزینی در انتظار تمدید قرارداد

ماسیمو آمبروزینی که قراردادش در سال 2010 به پایان می رسد تا کنونی پیشنهادی از مسئولان روسونری برای تمدید قراردادش نداشته است...

سایت گل : ماسیمو آمبروزینی قصد دارد در میلان بماند اما در حالی که قراردادش سال بعد به پایان می رسد هنوز هیچ پیشنهادی مبنی بر تمدید قرارداد از مسئولان این تیم دریافت نکرده است.بدین ترتیب او می تواند در پایان فصل بعد به عنوان بازیکن آزاد به هر تیمی که می خواهد برود اما آمبروزینی آرزو دارد دوران فوتبالش را با میلان به پایان برساند.

او در گفتگو با Eurosport می گوید :"قرارداد من با میلان در سال 2010 به پایان می رسد، امیدوارم به زودی مسئولان باشگاه پیشنهادی برای تمدید قرارداد به من بدهند چرا که میلان را دوست دارم و می خواهم فوتبالم را در این تیم به پایان برسانم.در صورتی که باشگاه مرا نخواهد مجبورم این تیم را ترک کنم.

آمبروزینی از سال 1995 در میلان حضور دارد و تاکنون 247 بار با پیراهن این تیم در سری A به میدان رفته و 22 گل نیز به ثمر رسانده.

B3HZ@D
13-04-2009, 18:04
گالیانی: انقلابی در کار نیست

نایب رئیس روسونری اعلام کرد که آنها باید درفصل نقل و انتقالات به استراتژیهای جدیدی روی بیاورند ولی بنیان اصلی تیم خود را تغییر نمی دهند

سایت گل: بعد از یک فصل ناامید کننده دیگر، میلان قصد دارد تابستان آینده تغییرات عمده ای در تیم خود ایجاد کند. اگرچه نایب رئیس باشگاه آدریانو گالیانی گفته که او می داند این تیم در حال حاضر برای بازگشت به دوران باشکو گذشته به چه چیزهایی نیاز دارد.

گالیانی به توتومرکاتووب گفت:" به طور کلی برای پیروز شدن شما باید باشگاه بزرگی داشته باشید و به یک مربی خوب و یک تیم مناسب هم نیاز دارید. ولی رقابت با تیمهایی که دو برابر ما در فصل سوددهی دارند، درست مثل رئال مادرید و مالیاتهای کمی می پردازند، خیلی سخت است. ما باید یک استراتژی خاص داشته باشیم. در ماههای اخیر زیاد با مشکل مصدومیت روبرو بودیم ولی میلان به بازسازی نیازی ندارد."

گالیانی ادامه داد:" ما یکی دو ستاره مطرح را در اختیار خواهیم گرفت. ولی خیلی از بازیکنان جوان را هم که در سراسر ایتالیا خوش درخشیده اند مد نظر قرارداده ایم. من همیشه پالوسکی، دی جنارو و آبته را تحت نظر داشتم و از اینکه آنها فصل بعد به جمع ما باز می گردند خوشحالم.

B3HZ@D
13-04-2009, 22:37
پيشنهاد وسوسه انگيز زنيت به «شوا»

مهاجم اوكراينى تيم ميلان گفت: از طرف باشگاه زنيت سن پترزبورگ با پيشنهادى اغوا كننده روبرو شده ام.آندرى شوچنكو اظهار داشت: در ماه هاى اخير باشگاه زنيت با ارائه پيشنهادى كه توجه مرا به خود معطوف كرده و خواهان حضورم شده است. اين بازيكن كه در تيم ملى اوكراين سابقه ۸۶ بازى را دارد و بيش از ۴۰ گل زده؛ افزود: در پايان فصل جارى احتمال خروجم از ميلان وجود دارد. شوچنكو ۳۲ ساله در فصل جارى در ۱۴ بازى ليگ ايتاليا حضور داشته كه اكثر اين ديدارها تنها براى دقايقى محدود بوده، از وضعيت خود در ميلان گويا راضى نيست. به اين خاطر به پيشنهاد زنيت به طور جدى مى انديشد. در اين باره برخى رسانه ها حتى عنوان كردند عقد قرارداد با زنيت از سوى شوچنكو نزديك است. در اين حالت او براى مدت ۳ سال در اختيار تيم روسى قرار خواهد گرفت. شوچنكو در سال هاى ۱۹۹۹ الى ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ تا اكنون در عضويت تيم ميلان بوده است.

B3HZ@D
13-04-2009, 23:40
آنچلوتى: نه به چلسى مى روم نه يونايتد!

سرمربى ميلان شايعه حضورش در چلسى را رد كرد. به دنبال نوشته هاى جرايد انگليسى مبنى بر اينكه كارلو آنچلوتى سرمربى كنونى ميلان براى حضور در تيم چلسى در فصل آينده با سران اين باشگاه به توافق رسيده است، آنچلوتى اين احتمال را رد كرد. سرمربى ۴۹ ساله ميلان اظهار داشت: «من هرگونه احتمال حضورم در چلسى و حتى منچستريونايتد را نيز رد مى كنم. آنچلوتى كه قراردادش با ميلان تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۰ به پايان مى رسد از علاقه خود نسبت به تمديد قرارداد با روسونرى خبر داده است. او كه از سال ۲۰۰۱ هدايت ميلان را برعهده گرفته است، ۲ بار در سال هاى ۲۰۰۳ و ۲۰۰۷ همراه با اين تيم قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرده و تنها يك بار در سال ۲۰۰۴ توانسته مقام نخست رقابت هاى سرى a را به دست آورد.

B3HZ@D
14-04-2009, 07:39
پروژه زنيت - شوچنكو در مراحل حساس

نماينده باشگاه زنيت سن پترزبورگ روسيه در ايتاليا با مهاجم اوكراينى تيم فوتبال ميلان ملاقات مى كند.اين نماينده در پايان هفته جارى با آندرى شوچنكو و مدير برنامه هاى اين بازيكن ملاقات خواهد كرد تا ابتدا شرايط پيشنهادى باشگاهش را براى شوچنكو برشمرد و از طرفى نقطه نظر اين بازيكن را براى همراهى احتمالى زنيت جويا شود. اين خبر در حالى منتشر مى شود كه منابع خبرى ايتاليا طى يكى، دو روز گذشته از تأييد خبر علاقه مندى زنيت به اين مهاجم و رضايت ضمنى شوچنكو براى انتقال به اين تيم روسى در پايان فصل جارى به واسطه ناديده گرفته شدن در تيم ميلان گزارش دادند.

emad64
14-04-2009, 11:00
ممنون فاشیست جان بابت زحمت هایی که واسه این تاپیک میکشی..

جدول سری آ تا پایان هفته ی سی و یکم

vahid_vaezinia
14-04-2009, 11:20
یع عکس خیلی جالب از سن سیرو:31:

vahid_vaezinia
14-04-2009, 11:23
3 تا والپیپر از کاکا

vahid_vaezinia
14-04-2009, 11:24
اینم از رونالدو که خیلی دوستش داشتم و دارم

vahid_vaezinia
14-04-2009, 11:27
اینم از مالدینی :

vahid_vaezinia
14-04-2009, 11:37
ronaldinho

B3HZ@D
14-04-2009, 19:57
به به عماد خان
دلمون تنگ شده بود...
----------------
وحید خان این عکس ها رو خودت طراحی می کنی؟
در ضمن اون عکس سن سیرو خیلی تمیز بود
ممنون

emad64
14-04-2009, 20:05
به به عماد خان
دلمون تنگ شده بود...
سلام فاشیست جان..
1 ماهی تلفن نداشتیم ! (آخه اسباب کشی داشتیم :دی)

تو این چند وقت تاپیک رو خوب بالا نگه داشتی. واقعاً خسته نباشی..
منم از این به بعد اگه کاری از دستم بر بیاد حتماً واسه تاپیک انجام میدم. (جزء جدول گذاشتن، کار دیگه ای که بلد نیستم :31:)

B3HZ@D
14-04-2009, 20:19
سلام به روی ماهت
منزل نو مبارک باشه...
شما همین که بیای پیش ما کلی واسمون ارزش داره
هم شما و م بقیه دوستان میلانی
خیلی مخلصم

B3HZ@D
14-04-2009, 20:22
میلان خواهان دنی اگر

مدافع دانمارکی لیورپول که هنوز پیشنهادی از مسئولان لیورپول بابت تمدید قراردادش دریافت نکرده است ممکن است فصل بعد در سری aبه میدان برود...

سایت گل : مسئولان میلان آماده اند دنیل اگر را که هنوز قراردادش را با لیورپول تمدید نکرده است به خدمت بگیرند.قرارداد اگر با لیورپول در تابستان 2010 به پایان می رسد اما مسئولان این تیم هنوز آینده او را مشخص نکرده اند.

گفته می شود رافا بنیتس برای تمدید قراردا اگر دچار تردید است اما کارلو آنچلوتی سرمربی میلان هیچ تردیدی برای جذب این مدافع دانمارکی ندارد. مسئولان میلان قصد دارند اگر را جایگزین پائولو مالدینی که در پایان فصل از فوتبال خداحافظی می کند کنند.گفته می شود میلان دستمزد سالانه اگر را که هم اکنون 2 میلیون یورو است دو برابر خواهد کرد.

لیورپول که قصد دارد از فروش اگر پولی به جیب بزند باید تابستان امسال این بازیکن را بفروشد چرا که فصل بعد اگر بازیکن آزاد خواهد بود.میلان با رقمی در حدود 7 میلیون یورو می تواند اگر را به سن سیرو بیاورد.

B3HZ@D
14-04-2009, 20:52
ايتاليايى ها خواهان تغيير ساعت مسابقات كالچو هستند

نتيجه يك تحقيق در فوتبال ايتاليا نشان مى دهد هواداران تيم هاى ايتاليايى براى برگزارى مسابقات فوتبال باشگاهى لحظه شمارى مى كنند.هواداران فوتبال دوست دارند به جاى رفتن به ورزشگاه ها در ساعات پايانى روز، پيكارهاى كالچو را در ساعاتى ميان ۱۵ تا ۱۷ تماشا كنند.اين روزنامه در گزارشى كه به تازگى منتشر كرده، عنوان كرده با كمك يك مؤسسه تحقيقاتى در ايتاليا از ابتداى فصل جارى اقدام به نظرخواهى و تحقيق از هواداران فوتبال كرده و در پايان به اين نتيجه رسيده كه ۷۲ درصد از هواداران اميدوارند سازمان ليگ فوتبال ايتاليا در ساعات ياد شده امكان انجام مسابقات باشگاهى را فراهم كنند.در اين گزارش آمده هواداران تيم هاى ايتاليايى معتقدند در اين ساعات مى توانند جدا از مسائلى نظير خستگى، به تماشاى مسابقه تيم مورد علاقه خود در ورزشگاه مشغول شوند.در اين نظر خواهى ۱۷ درصد مخالف برگزارى اين پيكارها در ساعات ياد شده هستند و برگزارى مسابقات را در زمان كنونى (۲۰ تا ۲۲) را مناسب تشخيص مى دهند.

vahid_vaezinia
14-04-2009, 21:33
وحید خان این عکس ها رو خودت طراحی می کنی؟
در ضمن اون عکس سن سیرو خیلی تمیز بود
ممنون

نه بابا من که اینقدر حرفه ای نیستم :31:

B3HZ@D
15-04-2009, 06:14
آنچلوتی: میلان به یوونتوس می‌رسد

کارلتو می‌گوید تیمش می‌تواند در جدول دوم شود.

سایت گل: عملکرد خوب میلان در بازی‌های اخیر و دو لغزش یوونتوس در دو هفته گذشته میلان را به فاصله دو امتیازی یوونتوس رسانده.

کارلو آنچلوتی مربی میلان اعتقاد دارد آنها می‌توانند از تیم سابق آنچلوتی پیش بیفتند: «باور داریم که می‌توانیم به مکان دوم برسیم. یوونتوس باید مثل ما مراقب باشد. آنها روز شنبه به مصاف اینتر می‌روند و این می‌تواند انگیزه‌بخش باشد. سه امتیازی که یک‌شنبه در ورونا مقابل کیه‌وو گرفتیم برای موقعیت ما در جدول بسیار مهم بود. درخشان نبودیم، ولی با این حال مهم بود پیروزی کسب کنیم تا بتوانیم فاصله خود را با جنوا، فیورنتینا و رم حفظ کنیم.»

مربی سابق پارما درباره نمایش ضعیف کاکا بعد از بازگشت از مصدومیت می‌گوید: «او مقابل کیه‌وو خوب نبود چون مدت‌ها بود بازی نکرده بود. او احتیاج به زمان دارد تا به بهترین فرم خود برسد. ریکی بازیکنی است که در بازی‌اش از سرعت استفاده زیادی می‌کند، پس اگر در وضعیت درخشانی نباشد بازی او ضعیف خواهد شد.»

B3HZ@D
15-04-2009, 13:55
گفت وگوى متفاوت با الكساندر پاتو

دوست دارم توپ طلا را در دستانم بگيرم

يكى از عمده مشكلات ميلانى ها حفظ ستارگانى چون كاكا،گتوسو،پيرلو، سيدورف و رونالدينيو است و امسال نيز نام الكساندر پاتو هم به آن اضافه شده است. مهاجم جوان برزيلى آرام آرام تبديل به ستاره اى مى شود كه براى او توپ طلا و لقب بهترين بازيكن جهان كنار گذاشته شده و حالا دغدغه اصلى سران روسونرى، حفظ اين بازيكن از پيشنهادات وسوسه انگيزى است كه از جانب تيم هاى بزرگ مطرح مى شود. رسانه هاى اسپانيايى دائماً از احتمال حضور پاتو در يك تيم بزرگ لاليگايى مى نويسند و انگليسى ها هم نگاه ويژه اى به خريد اين بازيكن دارند اما ميلانى ها نمى خواهند ستاره جوان خود را از دست بدهند، در واقع پاتو جزو معدود بازيكنان زير ۲۰ سال ميلان است و در بين طرفداران روسونرى هم محبوبيت بسيار زيادى دارد. هفته نامه ايتاليايى نوولا گفت وگويى را با ستاره ۱۹ ساله ميلان انجام داده كه گزيده اى از آن را در ذيل سمى خوانيد، اين بازيكن در شرايطى ميهمان هفته نامه ايتاليايى در مركز شهر ميلان بود كه مادرش نيز او را در اين برنامه همراهى مى كرد.
• شما در تابستان ۲۰۰۷ به ميلان آمديد اما قوانين خاص نقل و انتقالات باعث شد در آغاز نيم فصل دوم براى ميلان به ميدان برويد. حتماً دوران سختى بود؟
- البته همان مدت به من كمك كرد تا بيشتر با تيم و ياران جديدم هماهنگ و جذب محيط شوم، همراه تيم به شهرهاى مختلف مى رفتم و شرايط ليگ ايتاليا را از نزديك مى ديدم و آن را شخصاً حس مى كردم، سپس در ۲۰۰۸ اولين بازى هايم را براى ميلان انجام دادم و گل هم زدم و همچنان پيشرفت كردم. حالا هم هدفمان بازگشت به ليگ قهرمانان اروپاست.
• در تابستان ۲۰۰۷ اينتر، چلسى و رئال مادريد هم شما را مى خواستند، چرا ميلان را انتخاب كرديد؟
- مدير برنامه ها و اعضاى خانواده ام در اين قضيه سهم زيادى داشتند. اين كه ميلان، برزيلى هاى زيادى دارد، نكته اى مهم در اين ارتباط و يك عامل تشويقى براى پيوستن من به اين تيم بود. وقتى موضوع را به اطلاع والدينم رساندند، آنها از قضيه استقبال و برايم آرزوى موفقيت كردند.
• در ۱۷سالگى اولين بازى هاى مهمتان را براى اينترناسيونال پورتو الگره در ليگ فوتبال برزيل انجام داديد. حتماً حس مى كرديد كه رؤياى بزرگى براى شما تعبير شده است؟
- بله. در همان اولين مسابقه برنده شديم و من نقش مهمى را در آن ديدار ايفا كردم. هم يك گل زدم و هم پاس گل دادم. به همين علت آن ديدار هرگز از يادم نمى رود.
• چند هفته پس از آن با گلزنى در جام باشگاه هاى جهان در مقابل الاهلى مصر در ژاپن با ۱۷ سال و ۱۰۲ روز سن به جوان ترين گلزن در يك مسابقه رسمى بزرگسالان مورد تأييد فيفا بدل شديد و از پله افسانه اى هم فراتر رفتيد. چه احساسى داشتيد؟
- طبيعى بود كه بسيار خوشحال باشم زيرا مى شنيدم كه همه جا از من تعريف مى كنند. از نظر آنها گلزنى هاى من در آن سن كم، اسباب غرور بود. با اين حال شهرت ها و تعريف هايى از اين دست كفايت نمى كند و بايد در كارتان استمرار هم داشته باشيد. خوش اقبالى من در اين بود كه در تيم خوبى مثل اينترناسيونال عضويت داشتم و يارانم از من حمايت مى كردند.
• خودتان را بيشتر يك بازيكن تيمى يا فوتباليست انفرادى مى دانيد؟
- گلزنى، كارى است كه بيش از هر چيزى دوست دارم و هميشه در اين مورد به خودم تلقين مى كنم. در عين حال اگر از عهده اين كار برنيايم، تغذيه يارانم و دادن پاس هاى لازم به آنها اهميت زيادى مى يابد. فوتبال، ورزشى تيمى است و اگر با يكديگر همكارى نكنيم، به جايى نخواهيم رسيد. يكى از برزيلى هاى ميلان كه كنارش بازى كرديد رونالدو بود. شما هميشه از تحسين كنندگان او بوده ايد. بازى در كنار او از مسائلى است كه تا آخر عمر به خاطر خواهم سپرد. وقتى كودك و نوجوان بودم، در زمين هاى فوتبال وانمود مى كردم كه رونالدو هستم و به يارانم نيز اين را مى گفتم. آرزويم اين است كه همچون وى شوم.
• برزيل در مرحله انتخابى جام جهانى ۲۰۱۰ در منطقه آمريكاى جنوبى فراز و نشيب داشته است. فكر مى كنيد به جام جهانى صعود كنيد؟
- ما در رده دوم جدول گروه قرار داريم و بيش از يك باخت هم نداشته ايم. در نتيجه در شرايطى خوب براى راهيابى به مرحله نهايى قرار داريم. با اين حال در مسابقه هاى خانگى خوب نبوده و امتيازات زيادى را در آنجا از دست داده ايم. حريفان با تمام توان در آنجا به ميدان مى آيند و ۱۱ نفره دفاع مى كنند. در چنين اوضاعى چاره اى جز افزودن بر تلاشمان و جلب رضايت هواداران خود از طريق فتح اين ديدارها نداريم. با پيروزى ۳ بر صفر در مقابل پرو اختلافمان با تيم صدرنشين يعنى پاراگوئه به ۳ امتياز رسيده است .
• به نظر شما علت عدم موفقيت تيم هاى ايتاليايى در رقابت هاى اروپايى چيست ؟
- شايد دليلش اين باشد كه اغلب تيم هاى ايتاليايى در اين سال از بابت آسيب ديدگى بازيكنان اصلى خود لطمه زيادى ديده اند و اين موضوع در عملكرد آنها تأثير منفى گذاشته است. براى ياد آورى ما در بازى برگشت در مقابل
وردر برمن ۶ بازيكن اصلى را به دليل آسيب ديدگى در اختيار نداشتيم و با ۲ مساوى از گردونه رقابت ها كنار رفتيم.
• با شهرت روزافزون خود چه مى كنيد؟
- تا ۷ ، ۸ سال پيش خودم به دنبال امضاء گرفتن از چهره هاى سرشناس بودم و حالا ديگران مى خواهند چنين چيزى را از من بگيرند. من به خصوص به كودكان بسيار علاقه دارم و امكان ندارد وقتى از من مى خواهند عكس يادگارى با آنها بگيرم، نه بگويم.
• بهترين مهاجم ايتاليا چه كسى است؟
- از نظر من پيپو اينزاگى. او به طرزى باور نكردنى سريع و در محوطه جريمه فوق العاده خطرناك است و تقريباً از همه شانس ها استفاده مى كند. براى من اينزاگى يك الگو است و او را به خاطر انگيزه هايش مى ستايم. از او درس هاى زيادى آموخته ام.
• نمى ترسيد كه روزى گرفتار آسيب ديدگى شديد شويد و شرايطى مثل كاكا را تجربه كنيد؟
- مصدوميت جزئى از خطرات فوتبال است. فكر كردن به اين كه احتمال دارد چنين اتفاقى بيفتد، توانايى هايمان را پايين مى آورد و در ميدان، كارمان را محدود مى كند. من نياز دارم تا قدرت بدنى ام را افزايش دهم اما به هر حال از آسيب ديدگى نمى توان فرار كرد براى مثال چه كسى فكرش را مى كرد گتوسو به خاطر مصدوميت مجبور شود ماه ها از ميادين دور شود!
• سر باز زدن از تمديد قرارداد به اين نشانه نيست كه قصد ترك ميلان را داريد!
- نه هرگز! من هيچ مشكلى براى تمديد قراردادم ندارم و هر زمان كه مسئولان باشگاه بخواهند مى توانيم در اين رابطه مذاكره كنيم. قرارداد فعلى من تا پايان ژوئن ۲۰۱۲ اعتبار دارد و فكر مى كنم كمى زود باشد كه در اين مورد بخواهيم صحبت كنيم. از زندگى در ميلان خيلى راضى هستم.
• اهدف شخصى تان چيست؟
- دلم مى خواهد با ميلان به هر جام و افتخار ممكن برسم و با تيم ملى برزيل به دور پايانى جام جهانى ۲۰۱۰ راه يابم. هدف همه ما فتح اين جام در آفريقاى جنوبى است. در آخر دوست دارم روزى توپ طلا را در دستانم بگيرم، تمام سعى ام را مى كنم به اين عنوان با ارزش دست يابم.

B3HZ@D
16-04-2009, 09:59
بكهام باز هم اول شد

بازيكن انگليسى تيم ميلان از ديد آرايشگران برتر جهان بدترين موى دنيا را دارد.ديويد بكهام در ميان ۱۰ بازيكن فوتبال با بدترين مدل مو مقام اول را كسب كرده است. رتبه هاى بعدى به بازيكنانى چون جبريل سيسه، رابى سويج، كريستين زيگه و آلكسى لالاس اختصاص دارد. سان لندن در خبرى جداگانه از واكنش تند وكيل بكهام نسبت به اين خبر و تلاش او براى حذف آن از سايت سان خبر داد.

B3HZ@D
16-04-2009, 15:10
گاليانى نگران پاتو

نايب رئيس باشگاه ميلان نگران وضعيت مهاجم برزيلى تيمش است. الكساندر پاتو مهاجم برزيلى و جوان باشگاه ميلان در اين فصل از رقابت هاى سرى a جزو بازيكنانى بوده كه بيشترين خطا روى وى انجام شده است. روش بازى خشنى كه بازيكنان تيم هاى حريف نسبت به پاتو پيش گرفته اند سبب شده تا نايب رئيس باشگاه ميلان نگرانى هاى خود را پيرامون وضعيت بازيكن برزيلى ابراز كند. گاليانى به روزنامه گاتزتا دلواسپورت گفت: «درمورد نگرشى كه تيم ها نسبت به پاتو دارند نگرانم. همه بازى هاى خارج از خانه ما با رفتار خشن بازيكنان حريف همراه مى شود. اين مسأله در ديدار مقابل ناپولى و ورونا رخ داد.» گاليانى افزود: «پاتو همواره دقايق نخست بازى را با ترس پشت سر مى گذارد و سپس به مبارزه مى پردازد. اين يك مسأله علمى است. بازيكنان حريف از همان ابتداى بازى كار را براى پاتو سخت مى كنند.» نايب رئيس ميلان كه به حضور اين تيم در فصل آينده رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا اميد بسياى دارد پيرامون عملكرد فعلى روسونرى در سرى a گفت: «ما بايد به گام برداشتن در مسير كنونى ادامه دهيم. بدون شك رتبه دوم جدول بهتر از رتبه سوم است اما هدف اصلى ما حضور در ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.»

B3HZ@D
16-04-2009, 15:36
هشدار آنچلوتى به يوونتوس

كارلو آنچلوتى مربى ميلان اعتقاد دارد آنها مى توانند از يوونتوس پيشى بگيرند و جايگاه دوم را به دست آورند. وى گفت: ايمان دارم كه مى توانيم به مكان دوم برسيم. يوونتوس بايد مثل ما مراقب باشد. آنها روز شنبه به مصاف اينتر مى روند و اين مى تواند براى ما فرصت خوبى باشد. ۳ امتيازى كه يكشنبه در ورونا مقابل كيه وو گرفتيم براى موقعيت ما در جدول بسيار مهم بود. درخشان نبوديم اما با اين حال مهم بود پيروزى كسب كنيم تا بتوانيم فاصله خود را با جنوا، فيورنتينا و رم حفظ كنيم. آنچلوتى درباره كاكا مى گويد: در مقابل كيه وو او خوب نبود چون مدت ها بود در تركيب حضور نداشت. ريكى به زمان نياز دارد تا به بهترين فرم خود برسد. او بازيكنى است كه در بازى اش از سرعت استفاده زيادى مى كند، پس اگر در وضعيت درخشانى نباشد بازى او ضعيف خواهد شد.

meragj2
17-04-2009, 00:52
رونالدینیو: هدف میلان لیگ قهرمانان است

ستاره سابق بارسلونا گفته تنها هدف تیمش رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده است.

میلان پارسال فصلی ناامیدکننده را در سری A تمام کرد و به جایگاه پنجم رسید و روشن است امسال قصد دارد بار دیگر در این رقابت‌ها حضور داشته باشد. رونالدینیو در این باره می‌گوید: «لحظه‌ای حیاتی از فصل را سپری می‌کنیم. خوشحالم که برای تیم مفید واقع شده‌ام. می‌خواهم تا پایان این هفته به بهترین فرم خود برسم. خوشحالم که از مصدومیت رهایی یافته‌ام و حس می‌کنم می‌توانم به تیم یاری برسانم. هدف کل تیم رسیدن به لیگ قهرمانان است و هدف شخصی من بهتر بازی کردن. در ماه می چند بازی مهم مثل دیدار با یوونتوس پیش رو داریم و باید در تمام دیدارها با نهایت تلاش به میدان برویم.»

meragj2
17-04-2009, 00:52
احتمال حضور کاکا در مادرید

برونزتی متخصص فصل نقل و انتقالات معتقد است که این امکان وجوددارد تا پرس بتواند درنهایت ستاره برزیلی را به برنابئو ببرد.

ارنستو برونزتی ، مدیر برنامه ها و مشاور نقل و انتقالات روسونری، معقتد است که اگر فلورنتیو پرس در انتخابات باشگاه مادریدی برگزیده شود،احتمال حضور کاکا در سانتیاگو برنابئو پررنگ تر خواهد شد. گزارشهایی که از مادرید به میلان می رسد، حاکی از قوت گرفتن شایعه حضور کاکا درتیم پایتخت نشین اسپانیاست و مطبوعات اسپانیایی خبر از این می دهند که پرس مشغول سرمایه دوبرابری را در نظر گرفته تا علاوه بر کاکا، کریستیانورونالدو را نیز به رختکن تیمش اضافه کند. هر چند سران روسونری شایعه مذاکره در این رابطه را رد کرده اند ولی برونزتی معتقد است که کاکا هنوز ممکن است به رئال بپیوندد.
او در این رابطه اعلام کرد:«رئال مادرید هنوز رئیس ندارد و پرس در انتظار است و در صورت روی کار آمدن قراردادهای بزرگی را به امضا برساند. کاکا بازیکن رویایی رئال است ولی این بسیار سخت است که سران میلان به آسانی او را از دست بدهند. ولی پرس آماده است تا هر کاری انجام دهد و توان انجام کارهای بزرگ را نیز دارد، او می تواند کارهایی را انجام دهد که کسی حتی تصورش را هم نمی کند و برای جذب رونالدو و کاکا از همین اقدامات انجام خواهد داد.»

meragj2
17-04-2009, 01:07
دونگا واسه بازی بعدی میلان میره سن سیرو تا بازی برزیلی هاشو ببینه.
منبع: سایت باشگاه

B3HZ@D
17-04-2009, 13:26
ممنون بابت اخبار
ولی نمی دونم چرا دونگا پاتو رو توی ترکیب اصلی نمیذاره؟

B3HZ@D
17-04-2009, 13:28
آمبروزینی نگران قرارداد جدید نیست

آمبروزینی چندان به تمدید قرارداد با میلان نمی‌اندیشد.

سایت گل: مورنو روجی مدیر برنامه‌های ماسیمو آمبروزینی تایید کرده که موکلش بیشتر به مسائل داخل زمین متمرکز است تا این که بخواهد به قرارداد جدید فکر کند. قرارداد فعلی او در سال 2010 به پایان می‌رسد ولی روسونری هنوز اقدامی برای تمدید انجام نداده. باشگاه اگر نتواند در پایان قرارداد فعلی او را نگه دارد ممکن است او را با قراردادی آزاد از دست بدهد.

روجی با این وجود می‌گوید مشکلی نیست: «ماسیمو نگران نیست، میلان هم در این باری کاری انجام نداده. آمبروزینی میلان را خانه خود می‌داند و اولویتش بازی در این تیم است. بسیار پیش آمده بازیکنان بدون تمدید قرارداد وارد آخرین سال قرارداد خود شوند و این مساله بستگی به آمبروزینی ندارد. ما چندان ذهن خود را درگیر این مساله نمی‌کنیم.» آمبروزینی احتمالا در بازی این هفته مقابل تورینو در ترکیب ثابت قرار دارد. میلان قصد دارد به یوونتوس برسد و عنوان

B3HZ@D
17-04-2009, 14:24
تورس: میلان یا اینتر را ترجیح می دهم

فرناندو تورس، مهاجم باشگاه لیورپول در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای حضور در فوتبال ایتالیا صحبت کرده و اعلام کرده که پس از درخشش در لالیگا و لیگ برتر تمایل زیادی دارد تا حضور در سریAرا نیز تجربه کند.

سایت گل: ال نینیو، ستاره اسپانیایی باشگاه لیورپول ، این روزها یکی برترین مهاجمان فوتبال جهان است و در لیست بازیکنان دریافت جایزه توپ طلایی سال 2008 پس از کریستیانو رونالدو ولیونل مسی قرار داشت.

قطعا سران باشگاه های بزرگ دنیا، آرزوی به خدمت گرفتن او را دارند و البته این ستاره نیز در صحبتهایی از آرزوهایش سخت گفته و اعلام کرده که روزی این خواسته هایش را محقق خواهد کرد. تورس در گفت و گو با مجله Don Balonاین رابطه گفت:« من تا اینجا در لالیگا ولیگ برتر بازی کرده ام و قطعا روزی حضور در سریA را همراه با تیمی مثل میلان یا اینتر تجربه خواهم نمود. این بسیار خوب است که روزی بتوانی ادعا کنی که در سه لیگ معتبر فوتبال توپ زده ای و شاید روزی حضور در بوندس لیگا را نیز تجربه کنم.» البته این مهاجم 25 ساله تصمیم ندارد تا به این زودی آنفیلد را ترک کند. او در این رابطه گفته:« من در لیورپول بسیار خوشحالم و تا 4 سال دیگر با این تیم قرارداد دارم. اینجا با من بسیار خوب رفتار می شود و می خواهم محبت های افراد را باقهرمانی در رقابتهای لیگ برتر جبران کنم. هواداران لیورپول سالهاست در انتظار این قهرمانی هستند.»

B3HZ@D
17-04-2009, 16:41
همه به دنبال آنچلوتی

انتزو برونزتی فاش کرده کارلو آنچلوتی بسیار مورد توجه باشگاه‌های مختلف قرار دارد.

سایت گل: باشگاه‌های ثروتمند لیگ برتر ممکن است در تابستان بدون مربی باشند. گاس هیدینک قطعا در چلسی نخواهد ماند و مارک هیوز هم ممکن است از منچسترسیتی اخراج شود. شایعات زیادی درباره این شکل گرفته که هر دو باشگاه به دنبال کارلو آنچلوتی هستند. یک ایجنت فیفا امروز فاش کرد که آنچلوتی مورد توجه رئال مادرید هم قرار دارد.

انتزو برونتزتی که روابط نزدیکی با میلان دارد گفته است: «آنچلوتی مورد توجه ترین مربی امروز فوتبال است. او از سوی رئال مادرید، چلسی، منچسترسیتی، بایرن مونیخ و رم مورد توجه است. البته رابطه آنچلوتی و گالیانی (نایب‌رییس میلان) عالی است و شاید او در میلان بماند. البته او در پایان ماه می تصمیم خود را خواهد گرفت.»

B3HZ@D
17-04-2009, 18:30
بزرگان ایتالیا به دنبال ستاره لچه

باشگاه لچه تایید کرده که آندره‌آ آسپوزیتو را بسیاری از باشگاه‌ها می‌خواهند.

سایت گل: گوییدو آنجلوتزی مدیر ورزشی لچه فاش کرده که اینتر، میلان و یوونتوس قصد دارند بازیکن جوان این تیم را به خدمت بگیرند. این مدافع 22 ساله در این فصل عالی کار کرده و با وجود فصل نه چندان خوب لچه خوش درخشیده است

. سه باشگاه بزرگ ایتالیا به دنبال آن هستند که او را خریداری کنند و سالنتینی تایید کرده نگه داشتن او کار دشواری خواهد بود: «اسپوزیتو در انتها به تیمی بزرگ خواهد پیوست. تمام باشگاه‌های بزرگ به دنبال او هستند، یعنی میلان، اینتر و یوونتوس

در هر حال باید تا انتهای فصل صبر کنیم تا ببینیم چه می‌شود.» این هفته لچه با رم بازی دارد و آنجلوتزی می‌گوید تیمش می‌تواند مردان اسپالتی را به دردسر بیندازد: «رم تیم بزرگی است، هر چند مشکلاتی هم در طول فصل داشته. ولی ما اعتقاد داریم سه امتیاز را می‌گیریم.»

Ali_BlueBoy
17-04-2009, 18:56
ميلان بايد يه سري بازيکن جوون بگيره ...ديگه سنه بازيکناش زيادي رفته بالا....

B3HZ@D
17-04-2009, 21:34
اون که صد در صد
فصل بعد اباته....پالوشی...گورکاف...دی گنارو....البرتاتزی بر میگردن میلان
فاوالی - امرسون - شوا - مالدینی - و .... از میلان میرن

B3HZ@D
17-04-2009, 21:34
آباته: از نولینو متشکرم

این ستاره جوان تورینو گفته پیشرفتش را مدیون مربی سابق این تیم است.

سایت گل: یکشنبه، اینیاتزیو آباته با پیراهن تورینو مقابل میلان قرار خواهد گرفت در حالی که احتمالا در آینده به همین تیم میلان خواهد پیوست. آباته گفته اگر به روسونری برگردد باید از والتر نولینو مربی سابق تورینو تشکر کند.

این بازیکن 22 ساله اعتقاد دارد او بود که پیشرفت او را رقم زد: «بخشی از مالکیت من متعلق هب میلان است، ولی می‌خواهم تورینو در لیگ باقی بماند. برای من، بازی یکشنبه دیداری مثل هر بازی دیگری است و سه امتیاز ارزش دارد. این جا بسیار پیشرفت کردم و از نولینو ممنمونم که به من در زمینه‌های دفاعی بسیار چیزها آموخت. با او بود که یاد گرفتم چطور در پست مدافع کناری بازی کنم. اگر مصدوم نمی‌شدم بازی‌های بهتری انجام می دادم. به دلیل آسیب‌دیدگی‌ها نتوانستم کاملا آماده باشم. متاسفم ولی از حالا سعی می‌کنم تا انتهای فصل بهترین بازی‌ها را انجام دهم تا به هدف مشترک خود برسیم.»

B3HZ@D
17-04-2009, 23:25
بوریلو: میلان به لیگ قهرمانان می‌رسد

مهاجم میلان به خوبی دارد بهبود می‌یابد و از تیمش خواسته تسلیم نشوند.

سایت گل: مارکو بوریلو اعتقاد دارد رسیدن به لیگ قهرمانان سخت‌تر از گذشته شده ولی مطمئن است هم‌تیمی‌هایش تمام کارهای لازم برای رسیدن به این هدف را انجام خواهند داد. میلان در سری a سوم است و تنها دو امتیاز با یوونتوس، تیم دوم جدول فاصله دارد. با وجود آن که بوریلو در این فصل درگیر مصدومیت بوده ولی از نزدیک در جریان امور قرار داشته.

او می‌گوید این بار تیمش می‌تواند بر خلاف سال قبل به لیگ قهرمانان راه یابد: «نبرد بر سر جایگاه‌های صعود به لیگ قهرمانان اروپا دشوار است. جنوا و فیورنتینا قوی شده‌اند و یوونتوس هم جلوتر از ماست. باشگاه ما قصد صعود دارد و تا آخر برای این هدف می‌جنگیم. در چند بازی گذشته هم‌تیمی‌هایم حداکثر امتیازات را با سختی و رنج به دست آورده‌اند. در نتیجه ما ذهنیت مناسب برای یافتن مکانی بالا در جدول را داریم.»

B3HZ@D
18-04-2009, 09:53
بزرگان به دنبال مستو

تنها پول فراوان باعث می‌شود جان‌دومنیکو مستو جنوا را در تابستان ترک کند.سایت گل: جیان‌دومنیکو مستو بازیکن کناری جنوا تنها در صورتی ماراسی را در تابستان ترک خواهد کرد که پیشنهاد گران‌قیمتی برای او برسد. این بال راست توجه میلان، یوونتوس و اینتر را جلب کرده و گفته می‌شود آنها قصد دارند در تابستان برای خرید او پیشنهاد ارائه کنند.

مورنو روجی مدیر برنامه های او گفته جنوا پول بسیاری برای خرید فروش او می‌خواهد. فصل درخشان جنوا باعث می‌شود باشگاه‌های بسیاری در تابستان به دنبال خرید ستاره‌های آنها باشند. روجی گفته است: «مستو در جنوا روزگار خوبی دارد. تنها چیزی که می‌تواند آن را عوض کند این است که پیشنهادی سنگین از طرف باشگاهی مثل یوونتوس، میلان یا اینتر برسد. اگر نه، او با رضایت کامل در جنوا خواهد ماند.» جنوا این فصل دارد به لیگ قهرمانان اروپا می‌رسد و بعید است بخواهند ستاره‌هایشان را به تیم‌های رقیب بفروشند.

B3HZ@D
18-04-2009, 11:03
برونزتى: بزرگان اروپا خواهان آنچلوتى هستند

ارنستو برونزتى مرد ايتاليايى و مشاور نقل و انتقالات فيفا و يوفا فاش كرد كارلو آنچلوتى مورد توجه بسيارى از باشگاه هاى مختلف قرار دارد. باشگاه هاى ثروتمند ليگ برتر ممكن است در تابستان بدون مربى باشند. گاس هيدينك قطعاً در چلسى نخواهد ماند و مارك هيوز هم ممكن است از منچسترسيتى اخراج شود. شايعات زيادى درباره اين شكل گرفته كه هر ۲ باشگاه به دنبال كارلو آنچلوتى هستند. برونتزتى كه روابط نزديكى با ميلان دارد گفت: آنچلوتى سوژه اول فصل نقل و انتقالات در تابستان است. او از سوى رئال مادريد، چلسى، منچسترسيتى، بايرن مونيخ و رم مورد توجه قرار دارد. البته رابطه آنچلوتى و گاليانى عالى است و شايد او در ميلان بماند با اين حال وى در پايان ماه مى تصميم خود را مى گيرد.

Ali_BlueBoy
18-04-2009, 13:12
به نظر من که دوره کارلتو توي ميلان تموم شده ....

B3HZ@D
18-04-2009, 14:29
من که فکر کنم فصل دیگه هم انجلوتی بمونه
البته این اخری ها داره خوب کار میکنه...ولی دیگه باید بره و رایکارد بیاد

B3HZ@D
18-04-2009, 14:57
پیشنهاد مسئولان چلسی به کارلتو

به نوشته روزنامه های انگلیسی کارلو آنچلوتی در صورت پذیرفتن هدایت چلسی مبلغ 56.6 میلیو یورو برای خرید های تابستانی در اختیار خواهد داشت...

سایت گل : به نوشته مطبوعات انگلیسی کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان در صورتی که هدایت چلسی را قبول کند مبلغ مناسبی برای خریدهای تابستانی این تیم لندنی در اختیار خواهد داشت.ظاهرا آنچلوتی در انتهای فصل تصمیم به ترک میلان گرفته است و قصد دارد قراردادی سه ساله با مسئولان استمفورد بریج به امضا برساند.

یکی از بندهای این قرارداد این است که رومن آبراموویچ حداقل مبلغ 56.6 میلیون یورو (50 میلیون پوند) برای خرید های تابستانی در اختیار مربی 49 ساله قرار خواهد داد.به نظر می رسد امانوئل آدبایور یکی از گزینه های اصلی خریدهای تابستانی آبی های لندنی است و قصد دارند برای جذب او 22.6 میلیون یورو هزینه کنند.مسئولان چلسی همچنین امیدوارند با پیشنهادی 17 میلیون یورویی یوری ژیرکف ملی پوش روسی زسکا مسکو را نیز به خدمت بگیرند.

چلسی همچنین قصد دارد کارلوس توس مهاجم آرژانتینی منچستریونایتد را که قرارداد قرضی اش با یونایتد در پایان این فصل به اتمام می رسد را به استمفورد بریج بیاورند.هنوز مشخص نیست که آیا یونایتد حاضر است برای قطعی کردن قرارداد توس مبلغ 22.6 میلیو یورو بپردازد یا نه.اگر یونایتد تبس را نخواهد چلسی با پرداخت این مبلغ او را جذب خواهد کرد.این در حالی است که تعدادی از بازیکنان فعلی چلسی از جمله فلورنت مالودا، نیکلا آنلکا و دکو تابستان امسال چلسی را ترک خواهند کرد.

B3HZ@D
18-04-2009, 17:59
آنچلوتی نگران بحران دفاعی میلان

مربی میلان در آستانه دیدار با تورینو از اوضاع خط دفاعی تیمش ناراضی است.

سایت گل: همه می‌گویند کارلو آنچلوتی در بازی فردا مقابل تورینو از زوج کا-پا-رو در خط حمله استفاده خواهد کرد ولی خود او بیش از همه نگران خط دفاعی است. او در نشست خبری پیش از بازی گفته که وضعیت مصدومیت پائولو مالدینی و محرومیت مارک یانکولوفسکی او را نگران ساخته: «مشکل اصلی در خط دفاعی است، محرومیت یانکولوفسکی از یک سو و وضعیت مالدینی هم از سوی دیگر کار را دشوار ساخته. مالدینی در چند روز اخیر با تیم تمرین کرده ولی در شرایط بازی قرار ندارد. باید در چند ساعت آینده ببینیم که آیا ریسک بازی دادن او را می‌پذیریم یا نه.»

مربی میلان همچنین درباره تغییر مربی تورینو اظهار نظر کرده: «باید مراقب باشیم، تورینو تحت هدایت مربی جدیدشان (کامولزه) پیشرفت کرده است. آنها از آرایشی خاص استفاده می‌کنند تا تمام مناطق زمین را تحت پوشش قرار دهند و انتظار دارم شکست سه هافبک آنها کار دشواری باشد. بازی تیم ما در چند هفته اخیر مطلوب نبوده و باید بهتر از این‌ها باشیم، به ویژه حالا که انتظار داریم مقابل تیمی مستحکم قرار بگیریم. کامولزه یک مربی حرفه‌ای است و فکر می‌کنم کارهای خوبی در تورینو انجام خواهد داد چون رابطه خوبی با طرفداران تیم دارد

B3HZ@D
18-04-2009, 18:50
میلان آماده خرید آدبایور

میلان خواهان این مهاجم توگویی است و حاضر است برای خرید او پول زیادی بدهد.

سایت گل: میلان آماده مذاکره با آرسنال بر سر خرید امانوئل آدبایور است و اگر اوضاع پیچیده شود سیلویو برلوسکونی از ثروتش برای خرید او استفاده خواهد کرد.

روزنامه دیلی‌میل ادعا کرده غول‌های ایتالیا قصد دارند با 35 میلیون یورو او را به خدمت بگیرند. این بازیکن 25 ساله در میلان مورد ستایش است و کارلو آنچلوتی مربی این تیم روی او نظر مثبتی دارد. آدبایور می‌تواند زوجی عالی برای پاتو در خط حمله میلان باشد. البته آدریانو گالیانی نایب‌رییس باشگاه گفته میلان در تابستان مخارج زیادی نخواهد داشت.

B3HZ@D
18-04-2009, 19:58
آنچلوتی:به چلسی نمی روم

آنچلوتی معتقد است چلسی باشگاه بزرگی است اما علاقه ای به پست سرمربیگری این تیم ندارد...

سایت گل : رسانه های انگلیسی اخیرا اعلام کردند با اتمام قرارداد گاس هیدینک سرمربی فعلی چلسی در پایان فصل کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی میلان هدایت آبی های لندنی را برای فصل بعد به عهده خواهد گرفت اما آنچلوتی اعلام کرد تمایلی به مربیگری در چلسی ندارد.

قرارداد آنچلوتی با میلان در سال 2010 به پایان می رسد اما مسئولان روسونری تا کنون پیشنهادی برای تمدید قرارداد او ارائه نکرده اند.سرمربی اسبق یوونتوس از علاقه اش به مربیگری در یک تیم غیر ایتالیایی خبر داد اما قبول هدایت چلسی را رد کرد.او در گفتگو با کوریره دلوسپورت می گوید :"با وجود این که برای همیشه در میلان نخواهم ماند هدایت چلسی را نیز نخواهم پذیرفت.به زودی این شایعات به پایان می رسد.چلسی تیم بزرگی است اما من علاقه ای به هدایت این تیم ندارم."

رسانه های انگلیسی معتقدند آبراموویچ مالک چلسی قصد دارد با پیشنهاد مالی وسوسه کننده آنچلوتی را به لندن بکشاند اما با توجه به این اظهارات سرمربی میلان بعید به نظر می رسد او به آبی های لندنی بپیوندد.میلان هم اکنون برای کسب عنوان دومی در سری a با یوونتوس می جنگد در ادامه رقابت ها فردا به مصاف تورینو می رود

Anathema&sin
19-04-2009, 10:14
امیدوارم آنجلوتی از میلان بره.
آدبایور واقعا بازیکن خوبیه با اینکه قدش بلنده اما روی کارهای زمینی هم کاملا موثره.
امشب میلان - تورینو رو ببینید.

Ali_BlueBoy
19-04-2009, 12:11
امیدوارم آنجلوتی از میلان بره.
آدبایور واقعا بازیکن خوبیه با اینکه قدش بلنده اما روی کارهای زمینی هم کاملا موثره.
امشب میلان - تورینو رو ببینید.

منم اميد وارم بره..!!!

ميلان بايد بيشتر به فکر دفاعش باشه ديگه اصلا مدافع به درد بخور نداره

B3HZ@D
19-04-2009, 13:58
چه عجب شبکه 3 میخواد بازی های میلان رو بذاره...
به امید برد میلان

bleu2u4u
19-04-2009, 14:44
انجلوتی مربی خیلی بزرگیه ولی این اتفاق برای تمام مربی ها میوفته که بعد از چند سال کار کردن با یه تیم دستشون برای حریف رو میشه
راه حلش هم دو تا کاره
1- تیم رو بصورت کاملا اساسی از نو ببندن(ثابت شده انجلوتی مرد این کار نیست)
2-مربی تیم رو عوض کنن
گزینه ی 2 باید 2 سال پیش اجرا میشد ولی سران میلان واقعا دارن دست دست میکنن
اگر 2 سال پیش رایکارد (که اون هم دقیقا مثل اجلوتی در بارسا تموم شده بود) رو میاوردن امسال توی لیگ قهرمانان جزو مدعیا بودیم نه توی جام یوفا

bleu2u4u
19-04-2009, 14:47
راستی اگه امشب میلان با دو گل ببره دوم میشه

nw_nk
19-04-2009, 23:02
نیمه اول 2 0 به نفع میلان.

MoJtaBa.R
19-04-2009, 23:50
گل اول آفسايد پيپو قشنگ تر از گل سالمش بود : در کل فک کنم آقاي آفسايد جهانه

چرا رونالدينيو نبود ؟!

MoJtaBa.R
19-04-2009, 23:52
4 بر يک شد انگاري

..

MoJtaBa.R
19-04-2009, 23:57
سایت گل: آدریانو گالیانی نایب‌رییس میلان قبل از دیدار این تیم مقابل تورینو با شبکه تلویزیونی میلان مصاحبه کرده و گفته اهداف تیمش سوم شدن است و نیازی نیست این تیم دوم شود: «هدف ما این است که در جمع سه تیم برتر به لیگ قهرمانان برسیم. پله دوم از نظر ورزشی مهم است، ولی در اهداف ما برای فصل بعد تغییری ایجاد نمی‌کند. در حال حاضر ما به فکر سوم یا دوم شدن نیستیم، فقط می‌خواهیم به لیگ قهرمانان برسیم.»
گالیانی سپس درباره اوضاع تیم‌های ایتالیایی در اروپا گفته: «بدون ورزشگاه‌های جدید هرگز نمی‌توانیم فاصله مالی بین خودمان و دیگر تیم‌های بزرگ در اروپا را پر کنیم. ما در میلان در چند سال گذشته مدعی بوده‌ایم چون رییس ما سرمایه‌های لازم را فراهم ساخته. در هر حال آینده برای ایتالیایی‌ها بسیار تاریک به نظر می‌رسد و باید گام‌های لازم را برداریم. باید از دست ورزشگاه‌های عمومی و استادیوم‌هایی که دور آنها پیست دو و میدانی است خلاص شویم.»

MoJtaBa.R
19-04-2009, 23:59
13' Inzaghi F.
37' Inzaghi F.
60' Inzaghi F.
68' Kakà
90' Ambrosini M.

nw_nk
20-04-2009, 00:00
بازی 5 1 به نفع میلان تموم شد. میلان رده دوم جدول. یوونتوس سوم.

گل اول آفسايد پيپو قشنگ تر از گل سالمش بود : در کل فک کنم آقاي آفسايد جهانه

چرا رونالدينيو نبود ؟!

نیمه دوم اومد. فکر کنم یک پاس گل هم داد.

MoJtaBa.R
20-04-2009, 00:02
5 بر 1 به نفع ميلان

MoJtaBa.R
20-04-2009, 00:03
Genoa - Lazio 0 - 1
Juventus - Inter Milan 1 - 1
Palermo - Bologna 4 - 1
Roma - Lecce 3 - 2
Udinese - Fiorentina 3 - 1
Siena - Chievo 0 - 2
Cagliari - Napoli 2 - 0
Atalanta - Reggina 0 - 1
Catania - Sampdoria 2 - 0
Milan - Torino 5 - 1

Ali_BlueBoy
20-04-2009, 00:10
دمش گرم ترکوند................!!!!!

ولی کاکا زیاد خوب بازی نکرد هنوز اماده نشد....:30:

meragj2
20-04-2009, 01:31
ایول ایول.

فک یووه ای ها خورد.

فورزا میلان.

Original Titan
20-04-2009, 09:51
نیمه دوم اومد. فکر کنم یک پاس گل هم داد.
يه حركت انفجاري هم انجام داد! داره كم كم وحشي ميشه!

ولی کاکا زیاد خوب بازی نکرد هنوز اماده نشد....
الان داره احساسي بازي ميكنه! به خودش بياد حله! دقايق آخر بازي كه ديگه فشاري روش نبود خيلي بهتر بازي كرد!
اون صحنه ايكه توپو به بالاي دروازه زد من گفتم كا كا كه نبود! عدل خودش بود!

ali...
20-04-2009, 15:29
تبرییییییییک میگم

emad64
20-04-2009, 15:33
منم این برد و صعود به رده ی دوم رو تبریک میگم..
بعد کلی وقت یه بازی از میلان این شبکه 3 پخش کرد و دید که چه کار خوبی کرده..
واقعاً بازی یکطرفه و برای ما میلانی ها قشنگی بود..

Ultimator
20-04-2009, 17:04
حیف بازی رو ندیدم فکر کنم قشنگ بود

تبریک

farshad_pes9
21-04-2009, 14:05
سلام بر تمام ميلانيها.ما هم ميتونيم بيايم اينجا.بنده يك استقلالي و يك ميلاني 3 اتيشه هستم.مارو راه ميدين توي جمع بزرگان؟

Ali_BlueBoy
21-04-2009, 15:21
سلام بر تمام ميلانيها.ما هم ميتونيم بيايم اينجا.بنده يك استقلالي و يك ميلاني 3 اتيشه هستم.مارو راه ميدين توي جمع بزرگان؟

بيا که خوشم امد از امدنت ...!!! تو که عين خودمي......!!!!!!!

h_starboy
21-04-2009, 23:25
منم تبریک میگم و امیدوارم که میلان همین شرایط رو ادامه بده.

farshad_pes9
22-04-2009, 11:03
سلام.ممنون داداش.فقط اينو بگم ميلان ميتونست با بازيكنايي كه داشت كل فصلو عين بازي قبل باشه.من نظرم اينه كارلتو خيلي ترسو و محتاد .تيم توي يه بازي گل ميخواد تازه دقيقه 80 مياد2 مهاجمه ميكنه

emad64
22-04-2009, 20:16

خوش اومدی فرشاد جان.. بزرگ اینجا فاشیست هستش :31:
در اینجا به روی همه بازه.. منم مثل خودتم..
خوشحالم که به خونه ی خودت اومدی.. :10:

B3HZ@D
22-04-2009, 22:03
سلام
بعد یه وقفه برگشتم...
از همه دوستان بابت پست های خبری و ... متشکرم
به فرشاد خان هم خوش امد میگم

B3HZ@D
22-04-2009, 22:20
کاکا تولدت مبارک!!!!

ستاره برزیلی میلان امروز 27ساله شد و باشگاه میلان و آندری شوچنکو برای او روزهای بسیار خوبی را آرزو کردند.

سایت گل: کاکا امروز تولد 27 سالگی اش را جشن گرفت و پیغامهای تبریکی را از سوی آندری شوچنکو و باشگاه میلان دریافت کرد. کاکا در سال 2003 از باشگاه سائوپائولو به میلان پیوست و در طول شش فصل حضور در این تیم توانست به قهرمانی دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، اسکودتو، سوپرکاپ اروپا ، جام باشگاه های جهان و سوپرکاپ ایتالیا دست یابد و همچنین به عنوان یک ستاره روسونری جایزه توپ طلایی و برترین بازیکن فیفا را نیز کسب کرد.

سران باشگاه برای این ستاره خود روزهای بسیار خوب را آرزو کردند و شوچنکو هم پیغام کوچکی برای ستاره برزیلی تیمشان دارد:« من روزهای مثبت و خوبی را برای کاکا آرزو می کنم. او همه چیز درزندگی اش دارد و امیدوارم که همیشه شاد باشد وبه عنوان یک بازیکن فوتبال و در جمع خانواده اش نیز روزهای شادی را پشت سر بگذارد.»

میلان هم بیانیه ای رسمی برای تولد ستاره شماره یک خود برروی وب سایت این باشگاه قرار داده است:« تولد ریکاردو کاکا را به او و به تمام میلانی ها تبریک می گوئیم.آرزوهای بسیار خوبی برای او از طرف خودمان و تمام هواداران برای او داریم.» و کاکا نیز از این موضوع تشکر کرده است. روسونری در حال حاضر در بوداپست به سر می برند وامشب در دیداری دوستانه به مصاف یکی از تیمهای مجارستان می روند.

B3HZ@D
22-04-2009, 22:35
کاکا رئال را تحسین کرد

ستاره روسونری تیم کهکشانی را تحسین و شایعه تمایل فراوانش برای در اختیار داشتن بازوبند کاپیتانی تیم مادریدی را رد کرد.

سایت گل: در هفته های اخیر ، مجددا شایعاتی مبنی بر حضور احتمالی کاکا، ستاره برزیلی باشگاه میلان در رئال مادرید به گوش می رسد و این در حالی است که کاکا همیشه اعلام کرده که می خواهد باقی عمر فوتبالی اش را در ترکیب روسونری به پایان برد.

او در گفت و گو با روزنامه ای مجارستانی حرفهای خوبی برای باشگاه مادریدی داشت. کاکا در مورد باشگاه رئال مادرید گفت:« رئال تیمی استثنایی است ولی همان طور که بارها و بارها گفته ام، من اصلا نمی خواهم تا میلان را ترک کنم ولی باز هم می گویم: من میلان را دوست دارم و می خواهم برای مدت زمانی طولانی در این تیم توپ بزنم.» این ستاره 26 ساله، در مورد احتمال پیوستنش به تیمهایی انگلیسی از جمله منچسترسیتی ادامه داد:« من در ماه ژانویه پیشنهاد آنها را رد کردم، چرا که همه در میلان می دانند که ما آینده بسیار روشنی را پیش رو داریم. من علاقه فراوانی به میلان دارم و همین علاقه است که مرا سالهای سال در اینجا نگاه خواهد داشت. تیم ما تیمی است که از بازیکنانی شکل گرفته که مدت زیادی است در رختکن این تیم هستند و این اصلا بد نیست. هر چند که گهگداری لازم است تا تغییراتی اهمال شود. این دقیقا همان سیاستی است که تیم ما دنبال می کند.زمانی که مالدینی بازنشسته شود، فکر می کنم کاپیتان بعدی تیم ما آمبروزینی یا گتوزو خواهد بود. ولی من از به بازو بستن بازوبند کاپیتانی بدم نمی آید و شاید روزی این کار را بکنم.»

B3HZ@D
23-04-2009, 00:56
کیاردرآرزوی بازی درمیلان،اینتر،یووه

سایمون کیار مدافع پالرمو از اینکه مورد توجه باشگاه های بزرگ سریA قرار گرفته است خوشحال است امیدوار است در پایان فصل به یکی این تیم ها بپیوندد...

سایت گل : سایمون کیار مدافع دانمارکی پالرمو از میلان، یوونتوس و اینتر خواست تا او را در مهلت نقل و انتقالات جذب کنند.مدافع 20 ساله دانمارکی پالرمو که تابستان گذشته از باشگاه دانمارکی اف سی میدتیلند به سری A آمد در این فصل نمایش درخشانی در پالرمو داشته و توجه تیم های بزرگ اروپایی را به خود جلب کرده است.

او چهار سال دیگر با پالرمو قرارداد دارد اما احتمال پیوستنش به تیم دیگری در تابستان را رد نمی کند.کیار در گفتگو با Sportmediaset.it می گوید :"من اکنون بازیکن پالرمو هستم اما هیچکس نمی داند در مهلت نقل و انتقالات چه اتفاقی رخ خواهد داد.من آرزو دارم روزی در تیم های بزرگ سری A نظیر میلان، اینتر و یوونتوس بازی کنم."

این درحالی است که مائورتزیو زامپارینی رئیس پالرمو شایعات اخیر را تکذیب کرد و گفت به هیچ عنوان ستاره های تیمش را نمی فروشد.البته یک پیشنهاد مالی مناسب به احتمال فراوان می تواند نظر زامپارینی را تغییر دهد.

B3HZ@D
23-04-2009, 01:25
یک خبر خوشحال کننده:

قرارداد امرسون فسخ شد

امرسون هافبك برزيلى روسونرى بر اساس يك توافق دو طرفه با مسئولان ميلان قراردادش را با اين تيم فسخ كرد. به گزارش وب سايت ميلان هافبك ۳۳ ساله روسونرى طبق توافق با باشگاه و به دليل مشكلات شخصى قراردادش را با اين تيم فسخ كرد. بازيكن اسبق تيم ملى برزيل در سال ۲۰۰۷ بعد از يك فصل حضور در رئال مادريد به ميلان آمد. او در طول اين ۲ فصل نتوانست جايگاه ثابتى در تركيب اصلى ميلان پيدا كند و در اكثر مواقع بازيكنى نيمكت نشين بود. او در طول مدت حضورش در ميلان تنها ۳۵ بازى براى اين تيم انجام داد. هافبك سابق تيم هاى رم، يوونتوس و بايرلوركوزن برنامه اى براى آينده خود اعلام نكرده و گفته مى شود احتمالاً او هم مثل رونالدو راهى ليگ برزيل مى شود.

B3HZ@D
23-04-2009, 14:53
گتوسو در تمرينات ميلان آفتابى شد

ايوان گنارو گتوسو هافبك محبوب ميلان بعد از ماه ها دورى از ميادين به دليل جراحى زانو به تمرينات اين تيم بازگشت و باعث خوشحالى كادر فنى و همتيمى هايش شد.رينو از دسامبر گذشته به دليل مصدوميت شديد در جريان بازى ميلان مقابل كاتانيا در اين فصل تنها ۱۱ بار براى ميلان به ميدان رفته و با توجه به شروع تمرينات به نظر مى رسد او در روزهاى حساس به كمك ميلانى ها بيايد. پيش از اين گفته مى شد او تا پايان فصل نمى تواند ميلان را همراهى كند اما بازگشت زود هنگام او باعث شده تا او بتواند حداقل در ۲ بازى پايانى فصل ميلان را همراهى كند. اين در حالى است كه كاخا كالادزه و دانيله بونه را دوران نقاهت بعد از مصدوميت را پشت سر مى گذارند و به زودى آماده حضور در تركيب روسونرى خواهند شد.

B3HZ@D
23-04-2009, 15:14
چزاره مالدینی: پائولو مربی نمی‌شود

چزاره مالدینی گفته پسرش پائولو بعید است هدایت تیمی را در دست بگیرد.

سایت گل: پائولو مالدینی ستاره کهنه‌کار میلان قصد دارد در پایان فصل بازنشسته شود. دوران بازی این بازیکن 40 ساله به آخر خود نزدیک شده است.

چزاره مالدینی، مربی سابق تیم ملی ایتالیا فکر نمی‌کند بازیکنش آن طور که بعضی‌ها حدس می‌زنند مربی شود: «نه، او بعد از دوران بازی رو به مربی‌گری نخواهد آورد. در حال حاضر چیزی مشخص نیست و گزینه‌های بسیاری پیش روی اوست که حتی بعضی از این گزینه‌ها خارج از فوتبال است.»

چزاره مالدینی همچنین درباره اوضاع فعلی تیم ملی ایتالیا زیر نظر مارچلو لیپی می‌گوید: «به نظر من لیپی به تمام بازیکنانی که در جام ملت‌های اروپا بازی کردند توجه دارد و تیم او کاملا جدید نیست. درباره آنتونیو کاسانو هم باید بگویم دعوت نکردن از او تصمیم شخصی لیپی است و باید به آن احترام گذاشت.»

چزاره درباره اوضاع میلان هم اظهار نظر کرده و گفته اعتقادی به این ندارد که باشگاه میلان تحولی بزرگ داشته باشد: «میلان برای مدعی شدن و پیروز شدن احتیاج به بازسازی کامل تیم ندارد. چند تغییر لازم است ولی احتیاجی به تغییرات بزرگ نیست. آنها بعد از این همه سال جای خالی پسر من را حس خواهند کرد ولی به نظر من تیاگو سیلوا گزینه بسیار خوبی است.»

B3HZ@D
23-04-2009, 20:57
ستایش بکام از میلان

دیوید بکام گفته بسیاری از بازیکنان حاضرند از دستمزدشان کاسته شود ولی در میلان بازی کنند.

سایت گل: دیوید بکام حاضر شده از بخش عمده دستمزد خود بگذرد تا بتواند مدت بیشتری به صورت قرضی در میلان بماند. او گفته هیچ تردیدی درباره این تصمیم خود نداشته: «از یک چیز مطمئنم، بسیاری از بازیکنان در اروپا هستند که حاضرند از جیب خود پول بپردازند تا در باشگاهی مثل میلان بازی کنند.

من هر کاری کرده‌ام تا بتوانم تا انتهای فصل در میلان بمانم.» گفته می‌شود کارلو آنچلوتی در تابستان به چلسی می‌رود ولی این بازیکن 33 ساله اعتقاد دارد کارلتو در میلان خواهد ماند: «وقتی به میلانلو آمدم آنچلوتی داشت انگلیسی یاد می‌گرفت. هر بار سعی می‌کنم اشتباهات او را تصحیح کنم او روی این اشتباهات خود تاکید می‌کند و می‌خندیم. اما خبری از چلسی نیست.»

این بازیکن سابق منچستریونایتد در یادگیری زبان ایتالیایی مشکل دارد: «پیشرفت زیادی نداشته‌ایم. می‌توانم به داور تبریک بگویم یا به پیپو بگویم گل خوبی زدی. مالدینی انگلیسی حرف می‌زند و گتوزو هم هست که انگلیسی حرف می‌زند که در آن مسلط است. حرف‌های او را به خوبی درک می‌کنم.»

B3HZ@D
23-04-2009, 23:28
آنچلوتی:جرارد لیورپول را ترک نمی کند

کارلو آنچلوتی سرمربی روسونری معتقد است احتمال این که استیون جرارد کاپیتان لیورپول راضی به ترک آنفیلد شود تقریبا صفر است...

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان علاقه زیادی به جذب استیون جرارد کاپیتان لیورپول در مهلت نقل و انتقالات تابستانی دارد اما او معتقد است جرارد به سختی آنفیلد را ترک می کند.

کاپیتان لیورپول در طی چند سال اخیر مورد توجه میلانی ها قرار گرفته اما اکنون که میلان قصد دارد در مهلت نقل و انتقالات تغییراتی اساسی در خود ایجاد کند تا با قدرت در رقابت های فصل بعد حضور یابد، بحث خرید جرارد بار دیگر بر سر زبان ها افتاده است.

آنچلوتی در گفتگو با روزنامه مجارستانی Nemzeti Sport می گوید :"جرارد بازیکن فوق العاده ای است اما بعید به نظر می رسد لیورپول را به مقصد تیم دیگری ترک کند.ما بازیکنان زیادی را برای جذب کردن در نظر داریم اما اکنون و قبل از پایان فصل نام بردن آنها کمی زود است." کاکا هافبک برزیلی میلان اخیرا اعلام کرد :" اگر دست من بود به هر قیمتی شده جرارد را به سن سیرو می آوردم."

B3HZ@D
24-04-2009, 05:12
بکام:آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند

دیوید بکام به خبرنگاران اعلام کرد آنچلوتی زبان انگلیسی می خواند...

سایت گل : دیوید بکام هافبک ملی پوش میلان که از زمان حضور قرضی اش در این تیم تا به حال دو گل به ثمر رسانده و چندین پاس گل برای هم تیمی هایش مهیا کرده به خبرنگاران اعلام کرد که آنچلوتی ، کاندید مربیگری چلسی، در حال یادگیری زبان انگلیسی است.

بکام تنها بازیکن میلان است که زبان مادری اش انگلیسی است بنابر این آنچلوتی می تواند برای بهتر ارتباط برقرار کردن با بکام زبان انگلیسی یاد بگیرد اما نمی توان قبول کرد که مربی یک تیم برای ارتباط برقرار کردن با بازیکنش زبان او را یاد بگیرد.شاید اخبار اخیر مبنی بر پیشنهاد چلسی به کارلتو موجب شده او به دنبال یادگیری زبان انگلیسی باشد.

بکام می گوید :"وقتی من به میلان آمدم آنچلوتی مشغول یادگیری زبان انگلیسی بود، هر وقت من تلاش می کردم اشتباهات انگلیسی اش را تصحیح کنم او روی اشتباهش پافشاری می کرد و در پایان هر دو می خندیدیم." بکام بلافاصله بعد از ای گفت :"البته من هیچ چیز در مورد چلسی نمی دانم."

اگر آنچلوتی هدایت چلسی را بر عهده بگیرد به شمار مربیان ایتالیایی در انگلیس و ایرلند اضافه خواهد شد.فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس، جووانی تراپاتونی سرمربی تیم ملی ایرلند و جان فرانکو زولا سرمربی وستهم هم اکنون در بریتانیا مشغول کار هستند.

B3HZ@D
24-04-2009, 10:45
رقابت با بازيكن انگليسي ميلان

همسر ديويد بكام عضو تيم ژيمناستيك گالاكسي شد

خبرگزاري فارس: همسر بازيكن انگليسي تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا به ازاي هر ماه فعاليت در ژيمناستيك، 3 هزار دلار مي‌پردازد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از واشنگتن پست، ‌ويكتوريا بكام از ابتداي ماه آوريل در تيم ژيمناستيك لوس آنجلس گالاكسي امريكا به فعاليت پرداخته است.
وي با پرداخت حق عضويت 3 هزار دلاري در ماه، تصميم گرفته به موازات فعاليت ورزشي همسرش، خود نيز به اين رشته مشغول شود.
ويكتوريا 35 ساله در اين باره گفت: "از مدت ها قبل تصميم روي آوردن به ژيمناسيتك را داشتم. براي اينكه به لحاظ ورزشي با ديويد رقابت كنم، عضو گالاكسي شدم. "
مطابق اين گزارش، ويكتوريا در دوران نوجواني و سال هاي قبل از ازدواج با كاپيتان اسبق تيم ملي انگليس، در اين رشته فعاليت كرده است.
ديويد بكام در فوتبال با باشگاه لوس آنجلس گالاكسي قرارداد دارد و اكنون به صورت يار قرضي در تيم آ.ث ميلان بازي مي كند.

B3HZ@D
24-04-2009, 12:55
مالديني، نماد ميلان

در دوراني كه يك باشگاه ممكن است در كمتر از 24 ساعت دست به دست شود، تعجب‌آور است اگر بازيكني در بهترين دوران حرفه‌اي خود (اگر نه در تمام آن) براي تنها يك باشگاه بازي كند.
از بين وفادارترين بازيكنان فعلي فوتبال نام برخي از آنها به نماد باشگاه تبديل شده و نام برخي ديگر به گوش كمتر كسي رسيده است. اما در هر حال همه آنها را مي‌توان الگويي براي بازيكنان جواني دانست كه وسوسه پيشنهادهاي كلان، محك خوبي براي سنجش ميزان پايبندي و اعتقاد آنها به جايي است كه در آن بازي مي‌كنند. از فهرست 20 بازيكن وفادار دنياي امروز فوتبال چند تن از آنها به واسطه توانايي‌ها و افتخاراتي كه كسب كرده‌اند شايد بيش از هر بازيكن ديگري با وسوسه قبول پيشنهادهاي مختلف روبه‌رو بوده‌اند اما هرگز تيم‌هاي خود را ترك نكردند.

پائولو مالديني

چه كسي را غير از كاپيتان افسانه‌اي ميلان مي‌توان مرد تاريخي فوتبال ناميد؟ بازيكني كه نه‌تنها براي ميلان بلكه براي فوتبال ايتاليا يك اسطوره به شمار مي‌رود. مدافع 40 ساله‌اي كه پس از 23 سال حضور در ميلان و انجام بيش از 1000 بازي براي روسونري و تيم ايتاليا هنوز كسي دوست ندارد به خداحافظي او از فوتبال فكر كند. افسانه پسر چزاره مالديني، كاپيتان سابق ميلان فراتر از مرزهاي ايتاليا رفته و حتي روزنامه انگليسي ديلي‌ميرور او را «مرد تاريخي» و نماد فوتبال ناميده است. توصيفي كه هر هوادار ميلاني را دستخوش غرور مي‌كند.

مالديني براي هواداران روسونري بيش از يك كاپيتان و يك عضو دوست‌داشتني از خانواده آنهاست. خبر تمديد قرارداد اين بازيكن كه تصميم گرفته بود در انتهاي فصل 2008-2007 از فوتبال خداحافظي كند، خوشحال‌كننده‌ترين خبري بود كه هواداران نگران روسونري پس از ناكامي‌هاي اين تيم شنيدند. ميلان كه در كمال ناباوري با كسب رتبه پنجم در سري A از راهيابي به رقابت‌هاي سال 2009-2008 اروپا بازمانده بود، شايد بيش از هر زمان ديگري به كاپيتان خود احتياج داشت.

ماندن او كه در تمام سال‌هاي اخير به هيچ پيشنهادي از جانب تيم‌هاي ديگر پاسخ مثبت نداد، نياز به هيچ مذاكره‌اي نداشت. چنانچه وب‌سايت ميلان دراين باره نوشت: «پائولو مالديني يك لبخند، يك شوخي، دست دادن و بعد همه چيز انجام گرفت. تنها يك نگاه به مدت چند دقيقه كافي بود كه همه بفهمند همه چيز هنوز مثل قبل است. پائولو مالديني به دستاوردهاي زيادي رسيده و هنوز براي پيروزي تشنه است. او تا به حال خيلي دويده و باز هم مي‌خواهد به دويدن ادامه دهد. ميلان حتي يك لحظه هم فكر نكرده كه بدون مردي كه رفتار، كلاس و احترامش تصويري بي‌مانند از يك ايده برنده در فوتبال است، ادامه دهد.»

وي كه هفت قهرماني در سري A و پنج قهرماني در ليگ قهرمانان را تجربه كرده ركورد بيشترين تعداد بازي تاريخ ميلان را نيز دراختيار دارد و بيش از هر بازيكن ديگري در اين تيم به تيم ملي ايتاليا دعوت شده است. وي كه سال گذشته در ديدار با پارما هزارمين بازي رسمي خود در دوران بازيگري‌اش را جشن گرفت، اين دستاورد را به خانواده‌اش تقديم كرد و گفت: «اميدوارم ميراث من در جامعه ورزش و بين حريفان، احترام باشد. من هيچگاه مورد هيچگونه اهانتي از جانب هواداران قرار نگرفته‌ام و آنها اين احترام را مي‌شناسند. هيچ‌وقت شخصيتي متفاوت نسبت به آنچه كه در زندگي واقعي هستم را به نمايش نگذاشتم و هواداران هميشه به اين موضوع احترام گذاشتند.»

وقتي مالديني در ماه مي و در سن 41 سالگي در حالي كه هنوز از توانايي جسمي فوق‌العاده‌اي برخوردار است از فوتبال خداحافظي مي كند، فوتبال ايتاليا و دنيا هرگز مرد تاريخي ميلان را فراموش نخواهند كرد. پيراهن شماره 3 اين بازيكن براي هميشه در ميلان بايگاني مي‌شود. همان‌طور كه پائولو راه پدر خود را در اين تيم ادامه داد. ميلان از حالا براي لحظه‌اي كه كريستين، پسر پائولو در اين تيم بازي كند لحظه‌شماري مي‌كند.

رايان گيگز

كاپيتان سابق ولز كه تمام دوران بازيگري‌اش را در منچستريونايتد سپري كرده در رتبه چهارم قرار دارد. بال شماره 11 يونايتد اگرچه در سن 35 سالگي توان جسمي روزهاي جواني را ندارد اما ذهن هوشيار و خلاق او پس از 19 سال هنوز سرمايه‌اي بزرگ در اين تيم به خصوص در بازي‌هاي بزرگ به شمار مي‌رود. بازيكني كه از سال 1990 تاكنون هيچگاه به بازي در باشگاه ديگري فكر نكرده و تا به حال 10 بار قهرماني در ليگ برتر، چهار بار در جام حذفي، دو بار در جام اتحاديه، دو بار در ليگ قهرمانان، يك بار در سوپر جام و يك بار در جام باشگاه‌هاي جهان را همراه يونايتد تجربه كرده است.

او كه هنوز از بازي كردن لذت مي‌برد، دراين‌باره مي‌گويد: «از نقشي كه در تيم دارم لذت مي‌برم. ديگر قادر نيستم مثل سابق در كناره زمين بالا و پايين بدوم بنابراين فقط از تجربياتم استفاده مي‌كنم. من مي‌توانم به پاهاي بازيكنان جوان‌تري كه اطرافم هستند اطمينان كنم و از بودن در اين تيم بسيار خوشحالم.»

سر الكس فرگوسن سرمربي يونايتد معتقد است كه گيگز در سن 35 سالگي به اندازه‌اي خوب بازي مي‌كند كه اين فصل بايد به عنوان بهترين بازيكن ليگ برتر انتخاب شود.
گري نويل و پل اسكولز هم از ديگر شاگردان فرگوسن هستند كه 17 سال گذشته را در يونايتد سپري كرده‌اند. اين نشان از ثبات اين تيم در طول سال‌هاي اخير دارد. اين دو بازيكن به ترتيب در رتبه 11 و 12 فهرست قرار دارند.

B3HZ@D
24-04-2009, 13:51
سندروس مي‏خواهد در ميلان بماند

: " فیلیپ سندروس " مدافع میلان اعلام کرد می‏تواند زمان بیشتری در این تیم بماند.

این بازیکن سوییسی تا پایان فصل بصورت قرضی در میلان توپ خواهد زد و بعد از آن باید به آرسنال بازگردد اما او تلاش می‏کند نظر " کارلو آنجلوتی " را به خود جلب کند.

" سندروس " به سایت رسمی میلان گفت: « شخصاً امیدوارم تا پایان فصل همینطور ادامه دهم. با مصدومیت‏های پی در پی بدشانس بودم اما امیدوارم در این مقطع پایانی فصل به تیمم کمک کنم و با ادامه عملکرد خوبم به مربیان نشان دهم لیاقت پوشیدن این پیراهن را دارم. »

این بازیکن 24 ساله در این فصل 12 بار با پیراهن میلان در سری a به میدان رفته است.

منبع:ستانتا اسپورت

B3HZ@D
24-04-2009, 14:47
زامبروتا: میلان به آدبایور نیاز دارد

ستاره ایتالیایی میلان اعتقاد دارد که مهاجم توگویی آرسنال می تواند مشکلات گل زنی روسونری را حل کند.

سایت گل:مطبوعات ایتالیایی این روزها از احتمال انتقال مهاجم آرسنال به میلان خبر می دهند. جانلوکا زامبروتا از این پیشنهاد استقبال کرده و معتقد است که آدبایور می تواند مشکلات هجومی میلان را حل کند

ستاره سالهای نه چندان دور باشگاه بارسلونا به اسکای گفت:« بهتر بگوئیم که جای او این فصل در جمع ما خالی است. وقتی شرایط سخت می شود، بهترین چیزی که به آن نیاز داریم یک مهاجم به تمام معناست.

مارکو بورلیو نیز یکی از مصدومان تیم ماست.پاتو و اینتزاگی نیز گلهای زیادی برای تیم ما به ثمر رساندند ولی آدبایور بازیکنی است که می تواند برای تیم ما حیاتی ظاهر شود.» این ستاره 32 ساله با آنالیز شرایط کنونی تیم میلان گفت:«ما می بایست تا آخر رقابتهای این فصل صبر کنیم تا بتوانیم نتیجه گیری کنیم. »

B3HZ@D
24-04-2009, 19:26
تردید میلان در خرید مدافع اودینزه

میلان به این می‌اندیشد که آیا برای فلیپه پیشنهادی ارائه کند یا نه.

سایت گل: میلان برنامه‌هایش برای خرید فلیپه، مدافع اودینزه را مورد بررسی مجدد قرار داده و به نظر می‌رسد علاقه‌اش را به او از دست داده باشد. میلان تابستان گذشته به دنبال این مدافع بود ولی هرگز تلاشی برای خرید او در زمستان هم انجام نداد. علاقه میلان به او سرد شده و با این حال Sportmediaset.it گزارش داده که میلان چند نفر را اخیرا فرستاده تا بازی او را تماشا کنند.

گفته می‌شود میلان به دلیل قیمت 8 میلیون یورویی او پا پس کشیده. خرید این بازیکن برای میلان چندان آسان نیست، چرا که این باشگاه قصد ندارد در تابستان خرج زیادی انجام دهد. به علاوه، فلیپه در دو فصل گذشته مصدومیت‌های بسیاری داشته و باشگاه شاید نخواهد روی او ریسک کند.

در عین حال، گزارش شده که باشگاه به دنبال خرید میراندا، یک مدافع برزیلی دیگر است. پائولو مالدینی در تابستان خداحافظی می‌کند، به جوزپه فاوالی قرارداد جدیدی پیشنهاد نشده، الساندرو نستا تبدیل به سردرد بزرگ میلان شده و به این ترتیب میلان به دنبال خرید مدافعان جدیدی است.

B3HZ@D
25-04-2009, 01:41
آینده مبهم شوچنکو در میلان

Ariensport.com: " آندری شوچنکو " از آینده خود در میلان مطمئن نیست...

این بازیکن 32 ساله در حال حاضر بصورت قرضی از چلسی در میلان بازی می‏کند. " شوچنکو " این فصل در برنامه‏های " کارلو آنجلوتی " جایی نداشت اما او هنوز هم در اندیشه ماندن در جمع روسونری‏ها است.

" شوچنکو " Gazzetta dello Sport، گفت: « در حقیقت ممکن است شانسی برای ماندن در میلان نداشته باشم. من می‏دانم فصل دشواری بود اما واقعاً دوست دارم در اینجا بمانم. »

مهاجم اوکراینی میلان افزود: « من سخت به تلاشم ادامه خواهم داد و ثابت می‏کنم هنوز می‏توانم کارهای خوبی برای باشگاه انجام ‏دهم. حداقل می‏خواهم این شانس را پیدا کنم چند بازی انجام دهم و سپس همه چیز آسان‏تر خواهد شد. این بسیار ناراحت کننده است که فرصت زیادی برای بازی کردن پیدا نمی‏کنم اما این موضوع در باشگاه بزرگی مثل میلان طبیعی است. »

منبع:اسکای اسپورت

B3HZ@D
25-04-2009, 12:54
تاتنهام در پى جذب بكهام

ديويد بكهام مشتريان زيادى دارد؛ از ميلان گرفته تا تاتنهام همگى مى خواهند اين بازيكن را در تيم خود داشته باشند. ديويد بكهام كه در زمستان گذشته به طور قرضى راهى ميلان شد، با توافق سران روسونرى و لس آنجلس گالكسى تا پايان فصل جارى رقابت هاى سرى a در ميلان خواهد ماند و سپس به فوتبال حرفه اى آمريكا mls باز خواهد گشت. او در پايان سال ۲۰۰۹ ميلادى بر اساس ماده اى در قراردادش با گالكسى مى تواند اين تيم را ترك كند. آدريانو گاليانى رئيس باشگاه ميلان عقيده دارد كه بكهام در ژانويه ۲۰۱۰ دوباره راهى ايتاليا خواهد شد، او گفت: اميدوار هستم كه او در ژانويه دوباره به ما بيپوندد، به ديگر تيم ها هم بايد بگويم كه اميدى در به خدمت گرفتن او نداشته باشند چرا كه او تا ژانويه ۲۰۱۰ در لس آنجلس خواهد ماند. رسانه هاى انگلستان همانند روزنامه سان خبر داده بودند كه تاتنهام علاقه مند است بكهام ۳۳ ساله را به وايت هارت لين ببرد و براى اين كار حاضرند ۴۵ ميليون يورو را نيز هزينه كند. گاليانى در ادامه به پايگاه اينترنتى باشگاه ميلان گفت: توافق هاى ما با گالكسى به خوبى روشن است، آنچه را مى خواستيم يعنى بودن بكهام تا پايان فصل را به دست آورده ايم، بكهام براى تيم ما بازيكن بااهميتى است. هافبك تيم ملى انگلستان تا پايان ژوئن در سرى a خواهد بود. او بارها تأكيد كرده است مى خواهد در جام جهانى ۲۰۱۰براى تيم ملى انگلستان بازى كند. براى همين هم بايد در يكى از ليگ هاى معتبر اروپايى به ميدان برود تا شانس حضور در فهرست بازيكنان فابيو كاپلو، سرمربى ايتاليايى تيم ملى انگلستان را داشته باشد.

farshad_pes9
25-04-2009, 13:13
عماد و فاشيست عزيز از شمام ممنونم و خوشحالم بخاطر صميميتي كه اينجا حاكم.

B3HZ@D
25-04-2009, 13:49
خواهش می کنم....

در ضمن یکشنبه میلان و پالرمو در ساعت 5:30 به وقت ایران با هم بازی دارن

محل برگزاری : میلان - استادیوم سن سیرو

امتیاز این بازی برامون خیلی مهمه
به امید برد مقابل پالرمو
فورزا میلان

B3HZ@D
25-04-2009, 17:58
زامبروتا:
ريكارد گزينه خوبي براي ميلان است

جانلوكا زامبروتا مي‌گويد، فرانك ريكارد مي‌تواند جانشين بسيار خوبي براي كارلو آنچلوتي در صورت رفتن از ميلان باشد.

جانلوكا زامبروتا مي‌گويد، فرانك ريكارد مي‌تواند جانشين بسيار خوبي براي كارلو آنچلوتي در صورت رفتن از ميلان باشد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، زامبروتا كه با ريكارد در بارسلونا كار كرده است، اظهار داشت: "او مي‌تواند جانشين خوبي براي آنچلوتي باشد، زيرا او تيم بزرگي را هدايت كرده است. البته فكر مي‌كنم كه چنين اتفاقي نيفتد، چراكه سرمربي گفته كه تا سال 2010 در ميلان مي‌ماند. او هميشه مي‌گويد كه تا سال 2010 قرارداد دارد و سال آينده نيز در ميلان خواهد بود."

B3HZ@D
25-04-2009, 18:52
روزهای خوش رونالدینیو در میلان

ستاره برزیلی میلان این روزها را بسیار مثبت و خوب ارزیابی می کند.

سایت گل: رونالدینیو، ستاره برزیلی خاطرنشان کرده که در حال حاضر روزهای خوبی را پشت سر می گذارد.روسونری چهارشنبه شب در دیداری دوستانه مقابل یکی از تیمهای لیگ مجارستان با نتیجه 5 بر 2 به پیروزی رسید.

این ستاره برزیلی هم در تمام 90 دقیقه این دیدار در زمین مسابقه بود و ابراز امیدواری کرد که روند خوب و آماده روسونری در دیدارهای باقی مانده فصل نیز ادامه یابد و در صحبتهایی که در وب سایت رسمی میلان منتشر شد، گفت:« من در دیدار دوستانه چهارشنبه شب به طور کامل بازی کردم و نتیجه این بازی برای من و تیمم بسیار مثبت بود.بازی برای من بسیار خوب بود، چرا که 90 دقیقه در زمین بودم و توانستم کارهایی را انجام دهم که هواداران از تماشای آن لذت ببرند. هنوز 6 بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است و 90 دقیقه بازی با پیراهن میلان به من روحیه و انگیزه بیشتری داده است و کاملا برای دیدار یکشنبه شب مقابل پالرمو آماده ام.»

روسونری در صورتی که بتواند به نمایش خوب خود در رقابتهای این فصل ادامه دهد، خواهد توانست تا فصل را در جایگاه دوم به پایان برد.

B3HZ@D
25-04-2009, 19:16
25 ستاره جام جهاني آينده - قسمت اول (کاکا)

جنجال‌هاي ماه ژانويه و پيشنهاد هنگفت منچسترسيتي به كاكا خوابيده است. اما در پس تصميم او براي ماندن در ميلان يك سوال مهم به وجود مي‌آيد؛«اينكه چرا كاكا بايد از ميلان جدا مي‌شد آن هم در حالي كه جام جهاني 2010 را پيش رو دارد او اگر به خوبي از خودش مراقبت كند حتي مي‌تواند در سال 2014 كه جام جهاني به برزيل مي‌رود، نقش مرد كهنه كار تيم را به خوبي ايفا كند. آن موقع 32 ساله خواهد بود و حتما از توانايي فيزيكي او كاسته مي‌شود اما ذكاوت و تجربه به او كمك مي‌كند كه چهارمين جام جهاني را هم سپري كند. سال 2002 او جواني بود كه براي كسب تجربه به اين صحنه جهاني فراخوانده شد. تجربه سال 2006 را هم كه بهتر است فراموش كند. اما سال 2010 در سن 28 سالگي كاكا به پختگي لازم رسيده تا در عرصه بين‌المللي خودش را به عنوان يك بازيكن تراز اول نشان دهد. ميلان مي‌تواند در اين راه كمك شاياني به كاكا كند چرا كه در زمينه شيوه‌هاي علمي آماده‌سازي بدني به دستاوردهاي مهمي دست يافته‌اند كه ميزان مصدوميت‌هاي شديد بازيكنانشان را پايين آورده است. اگر كاكا مي‌خواهد در آفريقاي جنوبي بدرخشد، ناگزير است كه مراقب سلامتي خود باشد. كاكا در جام جهاني 2006 آنقدر ذوق زده بود كه دوربين به دست از اينجا و آنجاي آلمان فيلم گرفت اما حالا تماشاي اين فيلم برايش زجر آور است، چرا كه برزيل همه را از خودش نااميد كرد. كاكا به عنوان مرد برتر بازي اول برزيل انتخاب شد و تنها گل تيمش را هم به كرواسي زد اما هرچه گذشت بازي‌هايش رو به افول رفتند در بازي يك چهارم نهايي كه برزيل مقابل فرانسه تن به يك شكست درست و حسابي داد، كاكا بعد از 78 دقيقه كه اصلا در بازي به چشم نيامد تعويض شد.
اما بعد برزيل يك توجيه مناسب براي اين عملكرد خود پيدا كرد. رونالدو، كاكا، رونالدينيو و آدريانو همگي در اين تيم حضور داشتند و كارلوس آلبرتو پريرا اعتراف كرد كه سعي داشته از هر چهار ستاره در تركيب استفاده كند، بنابراين مجبور شد به سيستم 4-2-4 روي بياورد. كاكا هم مجبور شد عقب‌تر بازي كند. تيم برزيل در آن دوره تيم رونالدو بود اما اكنون گوي و ميدان در اختيار كاكاست. پادشاه جديد تيم، او است و در آفريقاي جنوبي آرايش تيم به گونه‌اي خواهد بود كه كاكا بتواند به كار هميشگي خود يعني حمله كردن بپردازد.
اما اين جايگاه روي سينه نقره‌اي دودستي تقديم كاكا نشده است. وقتي دونگا سرمربي برزيل شد، در اولين بازي تيم كه يك بازي دوستانه با آرژانتين در لندن بود، كاكا را روي نيمكت نشاند. اما كاكا در نيمه دوم به بازي آمد و يك گل را روي حمله فردي خود به ثمر رساند. اين حركت او در سه بازي از پنج مسابقه بعدي برزيل هم تكرار شد. او به خاطر درخشش در ميلان دو بار هم جايزه بهترين بازيكن سال جهان را از آن خود كرده بود و تعجبي نداشت كه زود جاي خودش را در تركيب ثابت تيم ملي كشورش باز كند. اما او در سال 2007شوك بزرگي به برزيل وارد كرد. كاكا اظهار داشت كه نمي‌تواند در جام كوپا آمريكا شركت كند. اتحاديه فوتبال برزيل هم اين درخواست او براي حضور نيافتن در بازي‌ها را در وب سايت رسمي خود منتشر كرد. اين كار آنها كاكا را آزرده خاطر كرد، چرا كه معتقد بود درخواست او يك مساله خصوصي ميان او و اتحاديه بوده و نبايد علني مي‌شد. دونگا هم براي آنكه ضرب شستي به كاكا نشان دهد در اولين بازي دوستانه بعد از كوپا آمريكا، كاكا را نيمكت نشين كرد اما با آغاز ديدارهاي مقدماتي جام جهاني كاكا با همان پرستيژ سابق به جايگاهش در تيم بازگشت. مصدوميت اجازه نداد كه او در چهار بازي از 10 مسابقه اول بازي كند اما با چهار گل زده در كنار لوئيس فابيانو جزو بهترين‌ها بود. جاي خالي او در بازي با آرژانتين كه بدون گل تمام شد، يا باخت دو بر صفر به پاراگوئه و تساوي در خانه با بوليوي كاملا احساس مي‌شد. او آخرين بار در ديدار با پرتغال به ميدان رفت كه شش بر دو به پيروزي رسيدند. بدين ترتيب آفريقاي جنوبي مي‌تواند صحنه هنرنمايي‌هاي بيشتر كاكا باشد.

منبع:روزنامه گل

meragj2
25-04-2009, 21:30
ایول فاشیست جان! واقعا ممنون که اینجا خبرا و مقالات جدید می ذارین.

farshad_pes9
26-04-2009, 14:08
سلام.ايشالا امروز مثل بازي قبل باشيم

B3HZ@D
26-04-2009, 21:25
میلان 3 - 0 پالرمو

فورزا میلان------فورزا میلان

برد میلان رو تبریک میگم
انتقام بازی رفت رو گرفتیم

گل های میلان:

کاکا دقایق 10 و 56 - سوپر پیپو دقیقه 19

کارت زرد:
فلامینی از میلان دقیقه 51
بالزارتی و سیمپلیسیو کارت زرد و بوو کارت قرمز

Ali_BlueBoy
26-04-2009, 21:44
میلان 3 - 0 پالرمو

فورزا میلان------فورزا میلان

برد میلان رو تبریک میگم
انتقام بازی رفت رو گرفتیم

گل های میلان:

کاکا دقایق 10 و 56 - سوپر پیپو دقیقه 19

کارت زرد:
فلامینی از میلان دقیقه 51
بالزارتی و سیمپلیسیو کارت زرد و بوو کارت قرمز

دمت جيز ميز

امروز عجب روزيه همه جوره داره حال مي ده...

B3HZ@D
26-04-2009, 21:50
میلان تک و تنها در مکان دوم

میلان با تحمیل شکست سه برصفر به پالرمو در سن سیرو حالا به تنهایی در مکان دوم جدول رقابتهای فوتبال باشگاهی ایتالیا قرار گرفته است. کاکا در این بازی دوبار از روی نقطه پنالتی برای روسونری گلزنی کرد

سایت گل: درحالی که اینتر صدرنشین رقابتهای فوتبال ایتالیا امشب آخرین بازی هفته را مقابل ناپولی در سن پائولو انجام خواهد داد، امروز همه نگاهها به نبرد میلان و یووه برای تصاحب مکان دوم جدول و حضور جنوا در جمع چهارتیم برتر برای راهیابی به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان جلب شده بود. روسونری به لطف پیروزی قاطع سه برصفر برابر پالرمو توانستند با سبقت گرفتن از یوونتوس به جایگاه دوم جدول راه یابند.

گلهای کاکا از روی نقطه پنالتی و تک گل پیپو اینتزاگی که برای دهمین باردر هفت بازی که برای تیمش انجام داده، شاگردان آنچلوتی را به مکان دوم جدول و در تعقیب اینتر قرار دادند. یوونتوس هم این هفته یک بار دچار لغزش شد. این تیم بعد از بازی با کیه وو راه پیروزی مقابل حریفان را گم کرده است. بینکونری در دیدار این هفته مقابل رجینا به تساوی دوبردو دست یافتند.گل زانتی در فاصله پانزده دقیقه به پایان بازی، یووه را ازیک شکست حتمی نجات داد. جنوا هم در کمال ناباوری مقابل بولونیا تسلیم شد تا تیم امیلیایی به لطف گلهای دی وایو و ترتزی شانس دوباره ای برای فرار از خطر سقوط پیدا کند. این نتیجه تا حدی امیدهای جنوا را برای راهیابی به لیگ قهرمانان کمرنگ تر کرد. این دومین شکست متوالی این تیم است و اولین پیروزی پاپادوپولو روی نیمکت بولونیا محسوب می شود.

در دیگر بازیهای این هفته کالیاری که دو گل از سمپدوریا عقب بود، با نتیجه سه بردو از حریف پیش افتاد ولی کاسانو گل تساوی را برای جنوائیها زد. لچه با نتیجه دوبریک کاتانیا را از پیش رو برداشت و تورینو هم با یک گل سینه را شکست داد. کیه وو هم شب گذشته مقابل اودینزه شکست خورده بود تا در جدول رقابتها نگران سقوط باشد. .

B3HZ@D
26-04-2009, 21:51
دمت جيز ميز

امروز عجب روزيه همه جوره داره حال مي ده...

قربان یو...
الان اختلاف میلان با اینتر 7 امتیاز شده

Jocker
26-04-2009, 21:52
امروز اولیش قهرمانی استقلال

دومیش هم برد میلان در لیگ ایتالیا

خدا سومی را به خیر کند...

fashist جان از اخبار جدید شما تشکر می‌کنم.

B3HZ@D
26-04-2009, 22:02
خواهش می کنم...
ولی اولین باره شما رو توی این تاپیک می بینم

B3HZ@D
26-04-2009, 22:23
کاکا به دنبال صدمین گل

با دو گلی که کاکا در بازی امروز مقابل پالرمو به ثمر رساند آمار گلهای خود را با پیراهن میلان به 93 رساند و تنها 7 گل با 100 گله شدن فاصله دارد...

سایت گل : کاکا در پیروزی سه بر صفر امروز میلان مقابل پالرمو دو گل به ثمر رساند.با وجود این که دو گل کاکا از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید او نمایش درخشانی با پیراهن روسونری داشت.

او اکنون تنها 7 گل برای رسیدن به رکورد 100 گل با پیراهن میلان فاصله دارد.او بعد از بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت :"قصد دارم تا قبل از پایان فصل به رکورد 100 گل با پیراهن میلان دست یابم.اکنون تنا 7 گل برای رسیدن به هدفم فاصله دارم.تنها 6 بازی تا پایان رقابت ها باقی مانده است و رسیدن به این رکورد تا پایان فصل کار آسانی نیست اما تمام تلاشم را خواهم کرد.ما پیشرفت مناسبی داشته ایم و به رده دوم صعود کرده ایم.باید این روند را ادامه دهیم.

" کاکا در مورد احتمال انتقالش به رئال مادرید در پایان فصل گفت :"در حال حاضر در مورد نقل و انتقالات اظهار نظری نمی کنم.

meragj2
26-04-2009, 22:24
ايول ميلان
كاكا هم كه داره مي تركونه

h_starboy
26-04-2009, 22:31
خیلی خیلی تبریییییک
همین روند رو باید ادامه بدییییم

B3HZ@D
26-04-2009, 22:32
آنچلوتی:تابستان زیاد خرج نمی کنیم

کارلو آنچلوتی قبل از دیدار فردا مقابل پالرمو گفته که باشگاه قصد ندارد در تابستان خرج زیادی انجام دهد و امیدوار است مصدومان فعلی بهبود یابند.

سایت گل: میلان فردا در حالی میزبان پالرمو است که قصد دارد با پیروزی جایگاه خود در رتبه دوم جدول را تثبیت کند.

کارلو آنچلوتی مربی تیم در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی درباره اهداف تیم در بازار و برنامه‌های آن‌ها برای فصل بعد صحبت کرده است: «احتیاج نیست پول زیادی برای خرید بازیکنان کلیدی در فصل بعد خرج کنمی. من به سیمون کیائر پالرمو و داودیه آستوری کالیاری چشم دارم. کیائر مدافع بسیار جوانی است و نشان داده کیفیت والایی دارد. او را خیلی دوست دارم. ما آستوری را هم می‌خواهیم: او بازیکنی است که در تیم‌های پایه ما رشد کرده و این فصل چندان به او بازی نرسیده ولی به روشنی پیشرفت داشته است.»

گفته می‌شود کاکا مورد نظر منچستریونایتد است و آنچلوتی می‌گوید: «کاکا از قرارداد مهم با سیتی صرف نظر کرد چون با ما قرارداد دارد. او فرصت آن را دارد که باز با این تیم قهرمان شود. تیم می‌خواهد به بالاترین سطح بازگردد. او نمی‌خواهد به محیط جدیدی برود.» آنچلوتی درباره بازگشت مصدومان هم گفته: «برای فصل بعد با بازگشت گتوزو، نستا و بوریلو، و حضور تیاگو سیلوا احتیاجی به خریدهای گران‌قیمت نخواهیم داشت.»

h_starboy
26-04-2009, 22:33
یعنی آنجلوتی میموووونهههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااااااای باباااااااااااااااااااااا ااااا

B3HZ@D
26-04-2009, 22:34
اره...
خدائیش اگه میلان از اول فصل همینطور بازی می کرد الان اول بود
با همه این حرف ها
forza milan

B3HZ@D
26-04-2009, 22:35
اره میمونه....
ولی فکر کنم فصل بعد اخرین فصل حضور انجلوتی باشه

B3HZ@D
26-04-2009, 22:36
آنچلوتی : فصل بعد هم در میلان می مانم

بعد از شایعات حضور آنچلوتی در پایان فصل بر روی نیمکت چلسی این مربی اعلام کرد فصل بعد هم در میلان می ماند...

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان در آستانه بازی تیمش مقابل پالرمو در گفتگو با شبکه تلویزیونی این باشگاه اعلام کرد انتقالش به چلسی در پایان فصل بعید است.آنچلوتی می گوید :"اگر در پایان فصل به استمفورد بریج نروم این تنها به دلیل ضعف در زبان انگلیسی ام خواهد بود.بکام به خوبی به این مسئله واقف است (می خندد)."

او بعد از این شوخی گفت :"من با میلان قرارداد دارم و بعد از آن کسی نمی تواند آینده را پیش گویی کند.روز گذشته در روزنامه ها خواندم که من آنچلوتی با مسئولان چلسی قرارداد امضا کرد، مسئولان چلسی هیچ تماسی با من نداشتند و به هیچ عنوان از این خبر آگاهی ندارم.این ها فقط شایعات روزنامه ها هستند و در واقع هنوز هیچ پیشنهادی به من ارائه نشده است.من در پایان فصل بعد وقتی قراردادم با میلان به پایان رسید با مسئولان چلسی مذاکرخ خواهم کرد."

در حالی که میلان برای کسب مقام نائب قهرمانی سری a تلاش می کند به نظر می رسد مسئولان این تیم قصد ندارند قرارداد آنچلوتی که در سال 2010 به پایان می رسد را تمدید کنند.

B3HZ@D
26-04-2009, 22:39
میلان به دنبال برونو آلوس

میلان قصد دارد در تابستان برونو آلوس مدافع میانی پورتو را به خدمت بگیرد.

سایت گل: برونو آلوس ملی‌پوش پرتغالی احتمالا در تابستان از پورتو جدا خواهد شد چرا که تیم‌های بزرگی در اروپا خواهان او هستند. میلان آخرین تیمی است که برای تقویت خط دفاعی خود به این بازیکن می‌اندیشد.

میلان برای فصل بعد که در لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت قصد دارد دفاع خود را تقویت نماید. در قرارداد آلوس بندی ذکر شده که طبق آن او می‌تواند با مبلغ 30 میلیون یورو از پورتو جدا شود، ولی گفته می‌شود قیمت فروش او کمتر از این خواهد بود. چنین اتفاقی فصل گذشته برای ریکاردو کوارشما افتاد. واشینگتن آلوس، پدر برونو آلوس گفته تیم‌های بسیاری خواهان پسرش هستند ولی هنوز با تیمی توافق کامل حاصل نشده است.

این بر خلاف چیزی است که روزنامه‌های ایتالیا نوشته‌اند. پدر آلوز می‌گوید: «نمی‌دانم که قراردادی بین برونو و باشگاه دیگری بسته شده یا نه. تکرار می‌کنم: او هیچ قولی به هیچ تیمی برای فصل بعد نداده. او با پورتو قرارداد دارد و می‌خواهد این جا به فوتبال ادامه دهد. او در پورتو خوشحال است ولی اگر پیشنهاد خوبی برسد آن را بررسی خواهد کرد. میلان تیمی است که به دنبال آلوس است، ولی بقیه هم او را می‌خواهند. بسیاری خواهان او هستند و این طبیعی است.»

h_starboy
26-04-2009, 22:48
بد بخت شدیم
هر فصل همینو میگن
ولی راست میگی
فورزاااااااااااااااا میلان

B3HZ@D
26-04-2009, 22:50
البته این اخری ها انجلوتی داره میترکونه...
خیلی خوب تیم رو اداره کرده و همش بردهای پشت سر هم داشتیم
این اخری ها باید بگم کارش عالی بوده