ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ A1200

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

ishbili
19-04-2008, 01:23
چرا سایت motorola fans باز نمیشه ؟کسی می دونه؟

samboliya
19-04-2008, 09:41
بابا این چه وضعیه یه عده از دوستان که تازه این گوشی رو گرفتن و از چم و خم این گوشی سر در نمیارن دارن طز نظری میدن فلانه دوربین این گوشی چیه شما هنوز اندر خم یه کوچه اید اونوقت رفتید a1200 گرفتید؟
دوست عزیز نمیدونه قابلین نمایش سلولی چیه با gprs اشتبه گرفته هیشکیم گوشزد نمیکنه که این مربوط به تنظیمات اس ام اس میشه همه ام نظرات مختلف میدم با گوشیه 20000 تومنی مقایسه میکنن سطح انتظارات و درک از گوشی رو ببینید فرق gprs و info service رو نمیدونن میرن همچین گوشی میگیرن به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که

h_b1985
19-04-2008, 12:40
samboliya شما اعصابه خودتو خورد نکن حل می شه (;

Mr. ahad چون تو فریم ور های مختلف کدکای codec مختلفی توسط real player ساپورت می شه و اصولا من تو هیچ کدوم ساپورت کامله کدکارو ندیدم یه راه ساده نصب برنامه exmms هستش که با اون می تونین اکثر فایل های ویدیویی رو ببینید

ishbili جان من تو باز کردن سایت موتورولا فنز مشکلی ندارم با یه isp دیگه امتحان کن بعضی مواقع پیش میاد...

payami4u به احتمال قوی شما دنبال cell info هستید برای فعال کردن اون باید به قسمت مسیج, آپشن, Service Setup وبعدش info service بری و سرویس رو روشن کنی دقت کن که تو قسمت active channels کانال 50 رو داشته باشی در غیر اینصورت اضافش کن فقط ایرادی که تو A1200 هستش اینه که اطلاعات روی صفحه ظاهر نمی شه بلکه به صورت یه مسیج میاد که اعصاب خورد کنه واسه همین من خودم خاموشش کردم, به یه چیز دیگم دقت کن که تو تهران ایرنسل و تالیا هستن که cell info اونها تقریبا همه جا فعاله ولی همراه اول فقط یه جاهای خاص این اطلاعات رو ارسال می کنه...

امیدوارم که تونسته باشم به دوستان کمک کنم...

h_b1985
19-04-2008, 12:46
talabkar عکسایی که شما گذاشتی در رزولوشن 480*640 هستن (البته غیر از مورد آخر که اونم نویز داره, اونم به دلیل نور کم داخله منزله) و معیار مناسبی نیستش, در کل با توجه به سال تولید این گوشی که اواخر 2005 هست و smartphone بودن اون دوربین A1200 کیفیت خوبی داره ولی شدیدا به لرزش حساسه بهترین راه که من تونستم عکسای بدون لرزش بگیرم استفاده از joystick بوده...
احتمالا با استفاده از روش های نرم افزاری باید بشه فیلمبرداری به مراتب بهتر کرد چون ظاهرا سخت افزار قدرت کافی برای فیلم برداری با فرمت mp4 رخورداره ولی خوب هر چند که سیستم عامل open source هستش ولی کار کردن رو این مسایل واقعا سخته و اطلاعات فنی بسیار بالایی رو می طلبه...

Mr.ahad
19-04-2008, 15:12
samboliya شما اعصابه خودتو خورد نکن حل می شه (;

Mr. ahad چون تو فریم ور های مختلف کدکای codec مختلفی توسط real player ساپورت می شه و اصولا من تو هیچ کدوم ساپورت کامله کدکارو ندیدم یه راه ساده نصب برنامه exmms هستش که با اون می تونین اکثر فایل های ویدیویی رو ببینید

ishbili جان من تو باز کردن سایت موتورولا فنز مشکلی ندارم با یه isp دیگه امتحان کن بعضی مواقع پیش میاد...

payami4u به احتمال قوی شما دنبال cell info هستید برای فعال کردن اون باید به قسمت مسیج, آپشن, Service Setup وبعدش info service بری و سرویس رو روشن کنی دقت کن که تو قسمت active channels کانال 50 رو داشته باشی در غیر اینصورت اضافش کن فقط ایرادی که تو A1200 هستش اینه که اطلاعات روی صفحه ظاهر نمی شه بلکه به صورت یه مسیج میاد که اعصاب خورد کنه واسه همین من خودم خاموشش کردم, به یه چیز دیگم دقت کن که تو تهران ایرنسل و تالیا هستن که cell info اونها تقریبا همه جا فعاله ولی همراه اول فقط یه جاهای خاص این اطلاعات رو ارسال می کنه...

امیدوارم که تونسته باشم به دوستان کمک کنم...
ممنونم از راهنماییت !

Mr.ahad
19-04-2008, 15:17
به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که
واقعا که ... تو با این پست چی رو ثابت کردی ؟

samboliya
19-04-2008, 20:23
واقعا که ... تو با این پست چی رو ثابت کردی ؟
دوست عزیز شما برو فرق gps رو با gprs رو یاد بگیر که می خوایی با فلش کردن و برنامه جاوا:18: به گوشی اضا فه کنی یاد بگیر بعدا بیا اینجا نظریه پردازی کن اصلا فکر نکنم شما از نظر نرم افزاری از این گوشی بهره خاصی ببرید از طیف ادمایی هستید که برا سرگرمی یا کلاس یا اینکه از چیزی سر در نمیارن این گوشی رو خریدن:2:

ishbili
19-04-2008, 20:28
دوست عزیز شما برو فرق gps رو با gprs رو یاد بگیر که می خوایی با فلش کردن و برنامه جاوا:18: به گوشی اضا فه کنی یاد بگیر بعدا بیا اینجا نظریه پردازی کن اصلا فکر نکنم شما از نظر نرم افزاری از این گوشی بهره خاصی ببرید از طیف ادمایی هستید که برا سرگرمی یا کلاس یا اینکه از چیزی سر در نمیارن این گوشی رو خریدن:2:
تو که عاقبت a1200 باز هستی و ادعای نرم افزارت میشه:27: بجای کل کل 4 تا نرم افزار اپلود کن

payami4u
19-04-2008, 21:42
بابا این چه وضعیه یه عده از دوستان که تازه این گوشی رو گرفتن و از چم و خم این گوشی سر در نمیارن دارن طز نظری میدن فلانه دوربین این گوشی چیه شما هنوز اندر خم یه کوچه اید اونوقت رفتید a1200 گرفتید؟
دوست عزیز نمیدونه قابلین نمایش سلولی چیه با gprs اشتبه گرفته هیشکیم گوشزد نمیکنه که این مربوط به تنظیمات اس ام اس میشه همه ام نظرات مختلف میدم با گوشیه 20000 تومنی مقایسه میکنن سطح انتظارات و درک از گوشی رو ببینید فرق gprs و info service رو نمیدونن میرن همچین گوشی میگیرن به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که

واقعا برای شما متاسفم .. با دیدن طرز نگارش افراد هم می شه به میزان فرهنگ . تربیت و سطح تحصیلات آنها هم پی برد.... حضرت آقا اگر شما جز تیم سازندگان این گوشی بودی می خواستی چطور رفتار کنی ؟
شما در بهترین حالت فقط یک کاربرید ... این گوشی مزایا و معایب زیادی داره و اصلا عیب و ایرادی نداره که مطرح بشن ... نکنه وحی از طریق این گوشی به پیامبران نازل می شده ؟؟؟؟ از دوستی که راهنمایی کردن هم متشکرم .. البته مشکل من نمایش ندادن روی صفحه هست.

h_b1985
19-04-2008, 22:37
دوستان لطفا مسیر فرومو با کل کل به جاهای دیگه نکشونید, حیفه, ما اینجا جمع شدیم که از همدیگه یه چیزی یاد بگیریم نه اینکه با هم جر و بحث کنیم و در رابطه با موضوعات تعصبی برخورد کنیم...

payami4u متاسفانه این گوشی تا الان با هیچ فریم ور ارایه شده ای نتونسته cell info رو روی صفحه اصلی نشون بده شاید بعدا بشه... ):

isbn84
20-04-2008, 02:38
همچین گوشی میگیرن به جای بحث در مورد برنامه امکانات و کارایی که میشه با این گوشی کرد بحث بچه گانه یه سری افراد کوته فکر که درگیر اینن که دوربین من بهتره رژ لب من بهتره هستن واقعا که

اینجا محل بحث کردن در مورد گوشیه و همه کسایی که تو اینجا مطلب نوشتن a1200 دارن و بحث دوربین من و تو نیست ... تنها کسی که مطلب نامربوط نوشته شمایید ... تو اگر چیزی حالیت میشه میتونی جواب کسی که مشکلی داره رو بدی به جای اینکه غر بزنی و سطح فرهنگتو نشون بدی.

samboliya
20-04-2008, 12:16
من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم همین که او ن کیبورد فارسی که چند صفحه قبل گذاشته شده رو من به فارسی برش گردوندم که دارید استفادش رو می کنید حالا شما ادیبان و با فرهنگان بشینید از جمع و محفل غنی از دانشتون فیض ببرید چرت ترین فرومی که دیدم همین فروم بوده تا حالا یا این یوزرای از دماق فیل افتاده و پر از افاده یه اده دور هم جمع شدن هم دیگرو تحویل میگیرن فکر کردن چه خبره هر کی تو بیروت هر پخیه اینجا میاد با کلاس میشه برا ما یارو بیرون را رفتنشم بلد نیست اینجا گوز گوز میکنه

Mr.ahad
20-04-2008, 15:34
عزیزم من فرق gps , gprs رو میدونم ....اگه برا سرگرمی این گوشی رو میگرفتم که توی این کلوپ عضو نمی شدم من اینجا عضو شدم تا از نظر اساتید محترم استفاده کنم

من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم ...

و از شما خواهش میکنم از دادنه این پستای بچه گانه خوداری کن ( این نظر بیشتر بچه هاست اگه پستای بالایی رو خونده باشی )

ishbili
20-04-2008, 15:59
من نیازی به ثابت کردن توانایی خودم به شما ندارم همین که او ن کیبورد فارسی که چند صفحه قبل گذاشته شده رو من به فارسی برش گردوندم که دارید استفادش رو می کنید حالا شما ادیبان و با فرهنگان بشینید از جمع و محفل غنی از دانشتون فیض ببرید چرت ترین فرومی که دیدم همین فروم بوده تا حالا یا این یوزرای از دماق فیل افتاده و پر از افاده یه اده دور هم جمع شدن هم دیگرو تحویل میگیرن فکر کردن چه خبره هر کی تو بیروت هر پخیه اینجا میاد با کلاس میشه برا ما یارو بیرون را رفتنشم بلد نیست اینجا گوز گوز میکنه
اگه میبینی یه مشت بی سواد تو این انجمن ریختند پس از این به بعد وقتتو الکی تلف نکن بیا اینجا .اینجا هرکی به اندازه ی خودش یه سری چیزارو بلده.و فکر نکنم این انجمن داره از صدقه سری شما جلو میره که انقدر خودخواهانه داری اطلاعاتتو به رخ می کشی و همه ی بچه های انجمنو کوچیک می کنی .این اقا فقط با یه سری حرف های پوج بحث انجمنو به بیراهه کشوند. از همه ی بچه ها خواهش می کنم دیگه از ادامه ی بحث در این مورد خودداری کنند و بیا یید با کمک هم انجمنو در جهت بالا بردن اطلاعات جلو ببریم.با تشکر از همه ی دوستان خوبم:11:

ishbili
20-04-2008, 20:36
با سلام

ساده ترین و بهترین روش برای مخفی کردن فایل ها استفاده از برنامه XP TOOLS هست .

روش کار : با استفاده از فایل منیجر XP TOOLS فایل و یا پوشه مورد نظر را RENAME کنید و ابتدای نام آن یک نقطه ( " . " دات ) اضافه کنید ...

به همین سادگی HIDDEN خواهد شد ...
برای نمایش دوباره نیز نقطه را از روی اسم آن بردارید ... sorry اگه تکراری بود

منبع:موبایلستان

SoLt@@N 2000
20-04-2008, 22:36
سلام به همه .
من تا هفته دیگه می خوام a1200 بگیرم ولی تا حالا باموتو کار نکردم و اطلاعات زیادی در مورد این گوشی ولینوکس وکار کردن با انرا ندارم .ونزدیک 2 هفته در مورداین گوشی تحقیق کردم .به نظر شما با این همه اطلاعاتی که من در مورد این گوشی دارم. :31: ایا a1200 بهتره یا5700 . در ضمن در مورد فریمور وفلش و... در حد تعریف اشنا هستم. به من کمک کنید.:11::11::40:

اما یه مسئله است که خودم علاقه زیادی به این گوشی دارم چون هم زیباست هم یه جور پاکت پی سی هست .ولی یه خصوصیت بد دارم اینکه همه چیو شوت میکنم و ایا به اندازه کافی مقاوم هستش؟

ishbili
20-04-2008, 23:03
سلام به همه .
من تا هفته دیگه می خوام a1200 بگیرم ولی تا حالا باموتو کار نکردم و اطلاعات زیادی در مورد این گوشی ولینوکس وکار کردن با انرا ندارم .ونزدیک 2 هفته در مورداین گوشی تحقیق کردم .به نظر شما با این همه اطلاعاتی که من در مورد این گوشی دارم. :31: ایا a1200 بهتره یا5700 . در ضمن در مورد فریمور وفلش و... در حد تعریف اشنا هستم. به من کمک کنید.:11::11::40:

اما یه مسئله است که خودم علاقه زیادی به این گوشی دارم چون هم زیباست هم یه جور پاکت پی سی هست .ولی یه خصوصیت بد دارم اینکه همه چیو شوت میکنم و ایا به اندازه کافی مقاوم هستش؟
اگه گوشی می خوای که بشه شوتش کرد دور a1200 رو خط بکش برو 6600(:5:) بخر :31:

ARASH66
21-04-2008, 08:06
پاکت پی سی !!
این اسمارت فون هست، مقاوتش زیاد جالب نیست.
اگه برای موزیک میخواهی هم جالب نیست .

Talabkar
21-04-2008, 12:26
كيبورد فارسي شما كار خاصي نكردي تو همون انجمن موبايلستان كه عضوي ارش خودش گذاشته بود كه خودش درست كرده
انقدر هم ادعات نشه ميتركي

h_b1985
21-04-2008, 14:32
دقت کردین A1200 چقدر زیاد شده؟!!! داره ترسناک می شه...!!!

SoLt@@N 2000
21-04-2008, 17:19
با تشکر از arash66.
من میدونم پاکت پی سی نیست .منظورم قابلیت هاش است که در حد پاکت پی سی هستش .
من اهل اهنگم زیاد نیستم . بیشتر با برنامه های موبایل حال میکنم .ایا نصبه برنامه لینوکس راحته ( منظورم اینه است که خیلی سخت نیست . در حد معموله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
در ضمن یک خواهش کوچیک از مسئولین این بخش داشتم.:42::42:
اگه ممکنه فریمور کردن این گوشی رو تا حد توان از اول تا اخر در سایت قرار بدن.
چون در سایت های مختلف برای موبایل نوکیا یاse اموزش به صورت PDF قرار دادن .:11::11::11:

:14::14::15::15:

isbn84
21-04-2008, 22:23
با تشکر از arash66.
من میدونم پاکت پی سی نیست .منظورم قابلیت هاش است که در حد پاکت پی سی هستش .
من اهل اهنگم زیاد نیستم . بیشتر با برنامه های موبایل حال میکنم .ایا نصبه برنامه لینوکس راحته ( منظورم اینه است که خیلی سخت نیست . در حد معموله یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
در ضمن یک خواهش کوچیک از مسئولین این بخش داشتم.:42::42:
اگه ممکنه فریمور کردن این گوشی رو تا حد توان از اول تا اخر در سایت قرار بدن.
چون در سایت های مختلف برای موبایل نوکیا یاse اموزش به صورت PDF قرار دادن .:11::11::11:

:14::14::15::15:

لینوکس چندان برنامه زیادی برای این گوشی نداره فکر نکن مثا سیمبین برنامه داره..همون جاوا رو باید باهاش حال کنی...تازه جاوایی که نیاز به دکمه نداشته باشه....به نظر من برای فلش برو موبایلستان.....
فارسی هم نشون نمیده ... دوربینشم خوب نیست ... شایدم مال من خوب نیست برای اینکه دوستان ناراحت نشن:31:
در عوض
شیکه....فینگر تاچه.... سرعتش خیلی بالاست...

ishbili
22-04-2008, 20:52
یه سوال دارم من تم با پسوند pksn دارم .حالا می خوام یه تم جدید بریزم .ایا باید تم قبلیمو uninstall یا میشه روی همون قبلی نصب کرد؟ اگر باید uninstal کرد با چه نرم افزاری ؟اگه میشه برام اپلود کنید. اگر لطف کنید ادرس دانلود نرم افزار logon.off رو برام بنوسید ممنون میشم.البته rapidshare نباشه

ishbili
24-04-2008, 13:46
اینجا همه خوابند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

ishbili
24-04-2008, 13:47
با سلام .
من تم ویستا با پسوند pksn ریختم روی گوشیم .خیلی تم زیباییه .ولی به علت سفید بودن رنگ نوشته ها نمیشه نوشته ها رو خوند .یکی منو راهنمایی کنه چطوری رنگ فونت رو مثلا مشکی کنم .ممنون میشم اگه منو کامل راهنمایی کنید چون زیاد در این زمینه اطلاعات ندارم

sadegh1366
26-04-2008, 23:43

سلام به تمام a1200 داران عزیز ببخشید من مدتی نبودم.
دوست عزیز مطلب شما برام جالب بود اما یه دلخوری ازت دارم:اگه بخوایی بدونی به اینجا میگن تاپیک A1200 از حرفه ای ترین آدما که شما باشی گرفته تا آماتور ترینشون که شاید من باشم. ولی دلیل نمیشه بیایی و هرکس رو به مسخره بگیری شما اگه خودت چیزی سرت میشه میتونی این جا پست بزنیو بچه ها رو راهنمایی کنی نه اینکه یه مطلبی رو بنویسی که دیگه کسی جرات سوال پرسیدنم نداشته باشه یا اینکه جرات جواب دادن به بعضی از سوالات رو هم نداشته باشه.
بهتره به جای اظهار نظر راجع به نوشته های دیگران خودتم آستینی بالا بزنیو یه حالی به تاپیک بدی.من خودم هم تو این تاپیک هم تو تاپیک جی اس ام فروم تا اونجا که بتونم بچه ها رو راهنمایی میکنم از کسی هم خورده نمیگیرم بهتره شما هم همین کارو بکنی. ممنون صادق

sadegh1366
26-04-2008, 23:50

حالا خوبه من اون کیبورد رو با ذکر نام منبع گذاشتم اگه همونم بدون نام منبع میذاشتم که صد تا دیگه طلب کار میشدی.بعدم اگه بخوایی بدونی تا حالا تو این تاپیک مطالب آموزنده ای هم بوده هنوزم که هنوزه تعداد بیشتری از افراد دارن از این تاپیک استفاده میکنن. بهتره شما یه کم از غرورت رو کم کنی و چیزایی که بلدی رو یاد دیگران بدی نه اینکه بشینی از معلومات خودت واسه دیگران کلاس بذاری........
من بازم از شما معذرت میخوام اگه بد صحبت کردم ولی هر کسی تو این تاپیک یا هر جای دیگه واسه خودش شخصیت داره که شما اومدیو شخصیت همه رو به بازی میگیری.

Yohan
27-04-2008, 19:30
سلام من يه A1200خريدم و از اين گوشي كاملا راضي ام اما راه حلي براي فارسي كردن آن هنوز وجود نداره؟

ishbili
28-04-2008, 16:49
فعلا فقط فارسی رو از چپ به راست می خونه

samboliya
29-04-2008, 10:20
عزیز خودت خوبه تو اون پست گفتی این برنامه رو sambol ساخته نگفتی دقت کن بعدشم نه من عقده دارم نه شما من وقتی این جور بحث های بچه گانه رو می بینم اعصابم خورد میشه الانم برا حسن نیت برید به لینک زیر من این برنامه رو بعد از 2 روز سرو کله رفتن تونستم درست کنم و طرز کارش رو بفهمم
برا نمایش عکس caller id به صورت فول اسکرین مثل گئ
وشی های سیمبین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Troy_Storys
29-04-2008, 14:29
سلام به دوستان

من با این mpkg مشکل دارم ... پس از نصبش وقتی فایل pkg رو open with می کنم با این پیغام مواجه می شم : invalid application file, can't use this file
با برنامه superman هم به همین مشکل برخوردم .... حتی از دو سه جای متفاوت mpkg زو دانلود کردم که شاید مثلا یکیشون مشکل داشته ... اما همشون این مشکل رو داشتند ... ممنون می شم منو راهنمایی کنید ... راستی چه جور می شه فهمید گوشیم چه فریموری هست ؟ در ضمن برنامه دیگه ای به جز mpkg یا superman برای استفاده از فایلهای pkg هست ؟

Mr.ahad
29-04-2008, 19:10
سلام به دوستان

من با این mpkg مشکل دارم ... پس از نصبش وقتی فایل pkg رو open with می کنم با این پیغام مواجه می شم : invalid application file, can't use this file
با برنامه superman هم به همین مشکل برخوردم .... حتی از دو سه جای متفاوت mpkg زو دانلود کردم که شاید مثلا یکیشون مشکل داشته ... اما همشون این مشکل رو داشتند ... ممنون می شم منو راهنمایی کنید ... راستی چه جور می شه فهمید گوشیم چه فریموری هست ؟ در ضمن برنامه دیگه ای به جز mpkg یا superman برای استفاده از فایلهای pkg هست ؟
فریمورت چیه عزیزم ؟

Mr.ahad
29-04-2008, 19:29
سلام دوستان امروز یکی از بچه های دانشگاه گوشی خودش رو بهم نشون داد که عین a1200 بود ولی جنس پلاستیکش بسیاربد و درب شیشه ای نازک و ابعاد کوچیک تر از a1200 و دوربین vga و بجای لوگو ی M از یه چیز توی مایع های هفت فارسی استفاده کرده بودن و اسمش هم holley comm بود و ساخت چین ! راستی قیمتش هم دورو بر 90 تا 100 هزار تومن بود ! اما
مگه a1200 چینی نیست ؟ پس این گوشیه چی میگه ... مگه چینی ها از جنس خودشون هم بدل میزنن

Troy_Storys
29-04-2008, 20:01
Mr.ahad جان یکی از سوالهای من هم این بود که چه جوری میشه فریمورم رو تشخیص بدم ؟ من کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای این کار وارد کردم ( چیزی که تو یکی از فروم ها خونده بودم ) و این پیام ظاهر شد :

R541_G11.56.R
BP:R541_G_11.56.11RBPFI
EX:GSZMINGET679TE01C
DSP:633B3BOOT
Technology:QUAD-Band GSM

خوب من تازه کارم راستشو بگم چیزی ازش نفهمیدم . 1. راهی که من برای تشخیص فریمور رفتم درسته ؟ 2. در صورت صحیح بودن راه ، گوشیم چه فریموری هست ؟ 3. فریمورم به درد بخور هست یا باید عوضش کنم ؟ 4. راهی برای درست کار کردن mpkg روی این فریمور هست ؟ 4. چیز ندارم بگم جز تشکر از دوستان:40:

پس این گوشیه چی میگه ... مگه چینی ها از جنس خودشون هم بدل میزنن

راستش از این چینی ها هر کاری که بگی برمیاد. :41:

sadegh1366
29-04-2008, 23:16
عزیز خودت خوبه تو اون پست گفتی این برنامه رو sambol ساخته نگفتی دقت کن بعدشم نه من عقده دارم نه شما من وقتی این جور بحث های بچه گانه رو می بینم اعصابم خورد میشه الانم برا حسن نیت برید به لینک زیر من این برنامه رو بعد از 2 روز سرو کله رفتن تونستم درست کنم و طرز کارش رو بفهمم
برا نمایش عکس caller id به صورت فول اسکرین مثل گئ
وشی های سیمبین

دوست من من شما رو سرور خودم میدونم و از مطالب شما بهترین استفاده رو تو سایتای دیگه میکنم و همون لینکی که گذاشتی یه نگاه کن من از جمله کسایی بودم که از پست شما تشکر کردم.و همیشه اسم سایت شما رو تو مطالبم میارم ولی باید یه جورایی کوتاه بیایی چون همه جا آدمای حرفه ای وکسایی نیستن که مثل من و شما درست و حسابی سر در بیارن بعضی ها این گوشیو تازه خریدن و به بحث در مورد همه چیش میپردازن.من اگه به شما توهین کردم عذر میخوام داخل همون پست هم عذر خواهی کردم .
همیشه موفق باشی و برنامه های توپ تری بسازی.مرسی

ishbili
30-04-2008, 01:12
[quote=Troy_Storys;2356007]سلام به دوستان

با برنامه superman هم به همین مشکل برخوردم .... حتی از دو سه جای متفاوت mpkg زو دانلود کردم که شاید مثلا یکیشون مشکل داشته ...
دوست عزیز احتمالا پسوند فایل شما mpkg هست به pkg ,تبدیل کن درست میشه .اگه نشد مشکل از فریمور گوشی و بهتر فلش کنی .بهترین فریمور از نظر من 24xp30 هستش فلش کن .نگران نباش خیلی راحته .فقط برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در مورد فلش مطالعه کن

Troy_Storys
30-04-2008, 12:17
باز هم سلام

یعنی هیچ راهی جز تعویض فریمور نیست ؟

کسی میتونه بگه فریمور گوشیم چیه ؟

R541_G11.56.R
BP:R541_G_11.56.11RBPFI
EX:GSZMINGET679TE01C
DSP:633B3BOOT
Technology:QUAD-Band GSM

rozysara
30-04-2008, 20:51
فریمور شما از نوع a1200e هستش که قابل تعویض به c2 نیز میباشد پیشنهاد من به شما فریمور جدید امین هستش که واقعا عالیه در ضمن اگه یه هفته دیگه صبر کنی امین جان یه فریمور جدید میده که زبان فارسی رو به خوبی و بدون مشکل ساپورت میکنه

dead_zone
01-05-2008, 15:17
افزایش صدای A1200 به علت OS دار بودن این گوشی بسیار ساده است
این اولین نسخه از Volume به روز شده A1200 است و جای کار بسیار دارد

برای افزایش صدا MPKG Installer.zip را از لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
1- محتوی فایل zip بالا که فولدری به نام .system است که درون رم گوشی هم فولدری با همین نام وجوددارد
فولدر بالا را بر روی مموری گوشی کپی کنید.
فایل New Volume.zip را ازلینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
بعد از دانلود کردن حالا فایل New Volume.pkg از داخل فایل زیپ New Volume بر روی جایی مشخص از رم گوشی extract و بعد به file manager گوشی رفته و فایل New Volume.pkg را اجرا کنید
اکنون گوشی خور را یک بار روشن خاموش کنید و از صدای جدید لذت ببرید.

manzoor az extract chie
man copy kardamesh vali file new volum ro ejra nemikone

ishbili
01-05-2008, 18:45
یعنی unzip کن .در ضمن باید با winrar انزیپ کنی

GsM
02-05-2008, 00:12
سلام... عزیزم!

متاسفانه در بازار لوازم جانبی.. موجود نیست!

mehran-zarrin
02-05-2008, 11:38
جمهوري پاساژ پرديس- زير زمين - دست چپ- بغل پله ها.
قاب كامل مشكي و قرمز رو داره ميگه 25000 تومان.
اگه كسي گرفت راهنمايي كنه عوض كردنش راحته يا نه؟ كيفيت قابه چطوره؟

GsM
02-05-2008, 23:22
واقعا... تهران از نظر جانبی جلو است...
مرحبا!
اینجا که سال دیگه هم نمی یاد!

west_day2003
04-05-2008, 10:55
خواهش میکنم A1200 نخرید عزیزان.بابا این همه گوشی برید اونا رو بخرین حالشوببرید.چه کاریه خودتونو مدام دردسر بدین.سیستم عاملش که درست حسابی نیست.برای تم ریختن کلی درد سر باید بکشید.بازی درس حسابی نمیشه باحاش کرد.پس به زارین ما هم با َ1200 a حالشوببریم.

ar-1234
05-05-2008, 13:42
سلام
چندتا سوال در رابطه با A1200 داشتم. اگه جواب بدید ممنون میشم

1. من کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کردم و چنین متنی ظاهر شد:

r541_g_11.56.11r
bp:
r541_g_11.56.11rbpfi

فيرم وير گوشی چنده؟ قدیمیه یا نه؟ اگه قدیمیه، جدیدترین فيرم وير چیه؟
2. من روی گوشی MPKG رو نصب کردم. ولی هیچکدوم ار .pkg ها رو نصب نمی کنه! چکار ی میتونم انجام بدم؟
3. نرم افزار تبدیل فایلهای تصویری به .rm را از کجا میتونم پیدا کنم؟
4. وقتی گوشی رو سایلنته در برخی مواقع (دریافت از طریق بلوتوس ، روشن کردن گوشی و ...) صدا دارد چطور می توان این صدا ها رو قطع کرد؟ اگه فيرم وير رو عوض کنم این مشکل حل میشه یا نه؟

با تشکر

hamed2005
07-05-2008, 10:23
سلام دوستان جدا خسته نباشین...
من برنامه گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردم ولی هر کار میکنم گوشی رو detect نمیکنه...چند بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم و حتی یه بارم ویندوز عوض کردم بازم تاثیری نداشت!!!!!!!!!!!
در ضمن موقع نصب هم تمام دستورالعلهارو رعایت کردم....دیگه اعصابم خراب شده.....چی کار کنم؟؟؟؟؟!!!!!
قربون همه....

isbn84
12-05-2008, 09:42
بهترین هندزفری برای این گوشی برای گوش دادن به موسیقی چیست؟

masoudbrg
15-05-2008, 23:18
سلام
بلوتوث گوشیم بیشتر از 1 متر faild میده یعنی نمیشناسه ماله شما هم اینطوریه؟مشکل کجاست؟

mehdi8m
16-05-2008, 13:23
سلام دوستان
یه مشکلی من دارم . من گوشیم رو دو روز پیش خریدم و سریع فریمور رو تغییر دادم البته تا اینجا هیچ
مشکلی نیست و بر اساس دستور العملها انجام دادم
اما بر اساس دستورهائی که آقای مجرم داده بود برای ریختن فایل سیستم اقدام کردم . اما با اینکه نرم افزار
خود گوشی رو هم نصب کردم هیچ گونه ارتباطی گوشیم با سیستم نمی ده و نه درایو می سازه و نه حتی با
نرم افزار ارتباط میده
در صورتیکه برای ریختن فریمور مشکلی نداشتم + البته با بلوتوث برای سند کردن مشکلی نیست اما با
بلوتوث هم ارتباط برقرار نمیشه
1- آیا مشکل از درایور یا مودمه یا سیستم
2- در قسمت ست آپ هم تغییرات رو اعمال کردم اما حل نشد
3- یه مشکل دیگه ای که هست دوربین همه اش نا واضح عکس میگیره فوکوس دستی یا اتوماتیک نداره
راه حل چیست

منتظر همکاریتون هستم

مرسی

hamed2005
19-05-2008, 09:12
مثل اینکه این کلوپ a1200 رو چشم کردم!!!!
کسی که مارو تحویل نمیگیره......ولی ما هم نا امید نمیشیم ... دوباره میپرسیم!!!
""سلام دوستان جدا خسته نباشین...
من برنامه گوشی رو روی کامپیوتر نصب کردم ولی هر کار میکنم گوشی رو detect نمیکنه...چند بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم و حتی یه بارم ویندوز عوض کردم بازم تاثیری نداشت!!!!!!!!!!!
در ضمن موقع نصب هم تمام دستورالعلهارو رعایت کردم....دیگه اعصابم خراب شده.....چی کار کنم؟؟؟؟؟!!!!!
قربون همه....""

isbn84
20-05-2008, 11:40
مثل اینکه این کلوپ a1200 رو چشم کردم!!!!
کسی که مارو تحویل نمیگیره......ولی ما هم نا امید نمیشیم ... دوباره میپرسیم!!!
""سلام دوستان جدا خسته نباشین...
قربون همه....""

برو تو setup --usb mode--- گوشی ..گزینه mass storage رو انتخاب کن

h_b1985
20-05-2008, 23:27
ولی فکر کنم باید روی modem بزاری اگه می خوای motorola phone tools بشناسه...

Mr.ahad
21-05-2008, 10:48
سلام
بلوتوث گوشیم بیشتر از 1 متر faild میده یعنی نمیشناسه ماله شما هم اینطوریه؟مشکل کجاست؟

برای من که این مشکل رو نداره !

بهترین هندزفری برای این گوشی برای گوش دادن به موسیقی چیست؟

مدل ها ی پیشنهادیه سایت gsm اینا هستن : مدل H700 و مدل HT820 + DC800 و مدل Sunglasses و مدل H5 و مدل H500 و مدل H300 و مدل HS850 و مدل HS820

ar-1234
23-05-2008, 15:10
هنوز منتظر پاسخ هستم...:41:

سلام
چندتا سوال در رابطه با A1200 داشتم. اگه جواب بدید ممنون میشم

1. من کد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کردم و چنین متنی ظاهر شد:

r541_g_11.56.11r
bp:
r541_g_11.56.11rbpfi

فيرم وير گوشی چنده؟ قدیمیه یا نه؟ اگه قدیمیه، جدیدترین فيرم وير چیه؟
2. من روی گوشی MPKG رو نصب کردم. ولی هیچکدوم ار .pkg ها رو نصب نمی کنه! چکار ی میتونم انجام بدم؟
3. نرم افزار تبدیل فایلهای تصویری به .rm را از کجا میتونم پیدا کنم؟
4. وقتی گوشی رو سایلنته در برخی مواقع (دریافت از طریق بلوتوس ، روشن کردن گوشی و ...) صدا دارد چطور می توان این صدا ها رو قطع کرد؟ اگه فيرم وير رو عوض کنم این مشکل حل میشه یا نه؟

با تشکر

h_b1985
24-05-2008, 21:07
1. من که متنی نمی بینم!!!

2. اگه فریم ورت اصلی خوده گوشی و تا حالا فلش نکردی باید اونو فلش کنی, حالا یا فلش جزیی یا کلی..

3. به اینجا یه سری بزن مشکلت حل می شه من خودم با این برنامه کار می کنم...

4. این صدا تو همی فریم ورا هستش، اگه می خوای قطع شه باید بری تو real player یه آهنگ بزاری بعد صداشو کم کنی تا دیگه صدای بلوتوث نیاد...

امیدوارم مشکلاتت حل شده باشه

Mr.ahad
24-05-2008, 23:38
هنوز منتظر پاسخ هستم...:41:

ar-1234 جان
1 فریمور گوشیت از نوع a1200E هست فکر کنم از ردهی h2 جدیدتر و با ردهی c2 اومده باشه
2 باید روی فایل هایی که پسوند pkg دارند قلم رو چند لحظه نگه داری بعد open with کنی و بعد mpkg رو انتخاب کنی
راستی a1200e رو نباید با هیچکدوم از فریمور های ردهی h2 و c2 فلش کنی اگه فلش کنی احتمال بالا اومدن گوشیت بعد فلش خیلی کمه !

Mr.ahad
25-05-2008, 00:01
می خواستم بدونم چطوری میشه بعد از فلش کردن sms هام از گوشیم پاک نشه ؟

h_b1985
25-05-2008, 10:26
Mr.ahad با Xp Tools , smart Assistantیا برنامه هایی از این قبیل میتونی backup بگیری و بعد فلش restor کنی ولی من خودم یه بار با xp tools این کارو کردم، از فریم ور قبلی امین فلش کردم به جدیده، بعد از restore همه چی مثه سابق شد یعنی علاوه بر مسیج و دفترچه تلفن. تم و فونت تم برگشت به حالت قبل ار فلش و همچنین برنامه ها و بازی هایی که رو فریم ور جدید بود پاک شد...!!!!

Mr.ahad
28-05-2008, 11:37
اینجا چرا اینقدر ساکته ؟!

anti_girl
28-05-2008, 12:36
دوست عزيز به دليل اين كه هيچ كس با موتو مشكلي نداره و همه ازش راضي هستن به اون صورت كسي اينجا سر نميزنه......

Badform
28-05-2008, 16:43
سلام من چند تا سول در مورد اين گوشي داشتم اگر اساتيدي كه اين گوشي را دارند جواب بدن ممنون ميشوم:
كدام يك از امكانات زير را آ1200 داره؟ يا با برنامه مي شه روش گذاشت
1_منشي تلفن خيلي برام مهمه
2_ضبط صداي مكالمه بدون بوق
3_خواندن ورد وپي د اف هاي فارسي حتي با حجم بالا
4_ارسال و دريافت اس ام اس فارسي ( بدون خرچنگ غورباقه شدن و تر و تميز)
5_مينيمايز پلير
6_تقويم شمسي
7_امكان جلو عقب كردن ويديوها
8_پروفايل زنگ
9_بازي هاي خوب
10_بلك ليست
بزرگترين عيبش كه همه مي نالن چيه؟

anti_girl
28-05-2008, 22:57
من a1200 ندارم اما در مورد سوال هاي 4 و 7 ميتونم بگم كه:
4-تموم مدل هاي موتورولا با دريافت sms و ارسال اون هيچ مشكلي ندارن به قول خودتون خيلي ترو تميز ميفرستن و ميگيرن
7-باز هم بايد بگم كه تموم مدل هاي موتو اين قابليت رو داره البته فكر كنم l6 نداره كه مدلش خيلي قديميه

aminta
29-05-2008, 13:03
سلام دوستان من امین هستم و تازه این قسمت رو پیدا کردم
میشه 1 سری برنامه لینوکس یا بازی فینگر تاچ برای آ1200
برام بزارید؟

s-b
29-05-2008, 20:24
فيريم ور جديد امين ساخته شد كه واقعا اين يكي عاليه و ضمنا تا چند هفته ديگه همين فيريم ور با منو هاي فارسي و از راست به چپ درست ميشه الان مشغول ترجمه هستيم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع

s-b
30-05-2008, 11:04
اينم ميرور با رسيوم

rm1232002
30-05-2008, 12:53
سلام
من مدت زیادی بود که به دنبال یک فیریم ور خوب برای a1200 می گشتم. 24p و 34p رو هم تست کرده بودم. اما آخرش دچار افسردگی شدم! هیچ فیریم وری اونی که می خواستم نبود . تا اینکه دیروز پست شما رو دیدم. تا فهمیدم فریم ور کار بچه های ایرانه معطل نکردم با Dial up توی نزدیک به ۶ ساعت دانلودش کردم (!!!!!!!) بعد از این که نصبش کردم نمی دونید چه حالی شدم! فقط میشه گفت «ذوق مرگ » شدم!
واقعا عالیه . فوق العاده است . بی نظیره ! شگفت انگیزه ! دیوانه کنندست ! :40::40::40::40::11::11::11::11:

دلم می خواد روی همه ی بر و بچ سازندرو ماچ کنم :40:
آقا خسته نباشید ! دستتون درد نکنه .
اما بعد این همه تعریف دلم نیومد مشکلات خیلی کوچیکی که داره رو نگم تا حل بشه.
* وقتی کسی گوشی شو رو ویبره می ذاره نمی خواد گوشی صدایی بده . چه خوب می شه اگه صدا هاش قطع بشه . ( مخصوصا Tap voice )
* به جای اسم اپراتور ID اونو مینویسه . مثلا به جای Irancell مینویسه ۴۳۲-۳۵
* اسم اپراتور و تاریخ خیلی وسط صفحه است . بهتر میشه اگه پایین تر باشه.
* SMTP برای Gmail درست کار نمی کنه
* چه خوب بود اگه profile ایرانسل هم به Data Networks اضافه می شد.

شدیدا منتظر نسخه بعدی هستم.

ای ملت بیایید اینو دانلود کنید !!!!!!!!

شدیدا موفق باشید

Badform
30-05-2008, 13:54
سلام من چند تا سول در مورد اين گوشي داشتم اگر اساتيدي كه اين گوشي را دارند جواب بدن ممنون ميشوم:
5_مينيمايز پلير
6_تقويم شمسي
8_پروفايل زنگ
9_بازي هاي خوب
10_بلك ليست
مثل اينكه اينجا كسي 1200 نداره!!! بابا سوالههم خيلي ساده هستن به خدا!!!

rm1232002
30-05-2008, 16:08
دوباره سلام
این قدر ذوق زده بودم که یادم رفت چند تا نکته مهم رو بگم
قابل توجه لینوکس دوستان عزیز:
برنامه های console و lina فوق العاده بود . من فکر کردم واقعا دارم با لینوکس PC خودم کار می کنم. رویای من به تحقق پیوست !!!
لینوکس در جیبم!

بهتره بگم چیا داره:
*یه ساختار دقیقا مثل / لینوکس . یعنی home , bin , sbin , var , dev , .... دارید
* gzip
* کنسول !!!! bash
* ....
آقا هر جور بتونم حاضرم به این پروژه کمک کنم.
اگه فارسی هم مشکلش حل بشه که دیگه فکر نکنم زنده بمونم !

rm1232002
30-05-2008, 16:16
دوست عزیز هیچ خودت رو ناراحت نکن. الان جواب سوالایی که میدونم رو می دم.
۱- منشی تلفنی تو بحرش نبودم . نمی دونم
۲- از این کارا تا به حال نکردم! ( کلا تو کار این حرفا نیستم! )
۳- وقتی می خونی ذوق می کنی . خیلی خوبه :)
۴- ببینیم نسخه دیگه این فریم ور چی میشه
۵- وقتی داره آهنگ پخش می کنه می تونی کار دیگه هم بکنی
۶- چه حرفا ! بگرد دنبال نرم افزار
۷- شرمنده ولی ویدیو ندیدم .
۸- داره
۹- پف! من اهل این حرفا نیستم و بگرد شاید پیدا شه
۱۰- به گزینه ۲ رجوع شود

اخ گفتی ..... این فارسی دیوونمون کرده . اگه شنیدی صداش مشکل داره باور نکن. چون اطلاعات گوینده کپک زده. ولی یک نکته این گوشی خیلیییییییییییییییییییی حساسه . ناخن هات بلند باشه خط می افنه!
اگه اهله لینوکسی بی درنگ بخرش !!!! این وصیت منه

rm1232002
30-05-2008, 19:10
دوستان شرمنده زیاد مزاحم می شم. ولی دیدم این آپلود روی Rapid share و این جور جاها خیلی ضایع است. اگه خواستین بگین یک عدد subdomain به همراه host و forum و Bug tracker و SVN و CVS براتون جور کنم.
منتظر جوابتون هستم .

ARASH66
30-05-2008, 22:13
5_مينيمايز پلير
6_تقويم شمسي
8_پروفايل زنگ
9_بازي هاي خوب
10_بلك ليست
دوست عزيز سلام
مورد يك رو نه اصلا نداره .
مورد سه مشكلي نداره.
مورد 4 فعلا منتفيه.
مورد پنج مشكلي نداره.
مورد هفت مشكلي نداره البته كمي سرعت پايينه.
مورد هشت هم مشكلي نيست و شما مي توانيد تنظيمات كاملي براي زنگ بدهيد.
براي مورد شماره نه هم بازي هاي خوبي وجود داره.
بزگرترين عيب به نظر من باتري ضعيفش هست البته اين گوشي رو حتما بايد دستكاريش كرد و فريمورش رو آپديت كرد تا كيفيت پلير گوشي هم بالا بره و يه تغييرات ديگه اي هم بهش اضافه بشه.
خط افتادن روي بدنه قسمت براق مشابه فلزي گوشي.

s-b
31-05-2008, 10:10
حدا اكثر تا يك ماه ديگه فيريم ور عربي فارسي با منو هاي فارسي و عربي و از راست به چپ با قابليت ارسال مسيج فارسي بصورت راست به چپ مياد
و در مورد اشكالات جزيي درسته حق با شماست و لي چند اشكال كوچلو به اين همه قابليت كه تازه در فيريم ور فارسي تمامي اشكالاتي كه در اين فيريم ور پيدا بشه حل ميشه و ميشود كامل ترين فيريم ور را داشت
هركس ميخواد هم كاري كنه بياد اينجا

Badform
31-05-2008, 13:58
جناب Arash66 دستت شما درد نكنه.لطف كرديد به خاطر پاسخ گويي.

Mr.ahad
01-06-2008, 15:12
[quote=s-b;2461525]فيريم ور جديد امين ساخته شد كه واقعا اين يكي عاليه و ضمنا تا چند هفته ديگه همين فيريم ور با منو هاي فارسي و از راست به چپ درست ميشه الان مشغول ترجمه هستيم

این فریمور برای رده ی c2 هست

Mr.ahad
02-06-2008, 12:49
سلام دوستان من همین الان فریمور جدید آقا امین رو دانلود کردم و هنوز خوب باهاش ور نرفتم اما چندتا سوال دارم که ممنون میشم اکه جواب بدین
1 lina net CTRL Console چی هستن ؟
2 چرا وقتی که میخوام تم MTF یا هر چیز دیگه ای که باید open with بشه رو میزنم هنگ میکنه و قسمت browse نمیاد ؟
3 من احساس میکنم که صداش کم شده ( نسبت به 24p یا 25p ) این طور نیست ؟

مرسی !

ar-1234
02-06-2008, 16:30
ar-1234 جان
باید روی فایل هایی که پسوند pkg دارند قلم رو چند لحظه نگه داری بعد open with کنی و بعد mpkg رو انتخاب کنی

با تشکر
این کار رو انجام دادم ولی نتیجه نداد. و این پیغام ظاهر می شه:

Invalid Application file.
the file can not to be used.

اگر شیوه ی نصب دقیق برنامه ی mpkg رو همراه با فایل مربوطه رو در اختیار بنده بگذارید ممنون میشم.

rm1232002
02-06-2008, 16:41
سلام
در پاسخ به اون دوست گرامی:
عزیز اگه با لینوکس کار کرده باشی کافیه بگم console همون کنسول لینوکسه ( خط فزمان) اگه هم کار نکردی بی خیالش شو!
lina رو من خیلی دوست دارم. یه برنامه هست که چندین ابزار جالب داره . مثل پشتیبان گیری از اطلاعات . مخفی کردن فایل ها . استفاده از swap memory ( امتحان نکردم ولی اگه کار کنه سرعت گوشی و برنامه هایی که می تونه همزمان اجرا کنه خیلی زیاد می شه) . فشرده سازی فایل ها . نمایش شاخه های سیستم عامل ( برای لینوکسی ها اگه اینو ببینن دیوونه می شن!!!!) برداشتن محدودیت دسترسی برنامه های جاوا . عکس گرفتن از صفحه گوشی و .... ( که یادم نمیاد)
net control برای فعالسازی ماژول های شبکه ( احتمالا )

s-b
02-06-2008, 20:08
تمام مشكلات پرشين گلف در نسخه دو ولي بازهم انگليسي برطرف شد سرعت گوشي با اين فيريم ور به سرعت e6 كه بسيار پر سرعت رسيده و بيش از چندين باگ برطرف شده اين ديگه نسخه فيناله و هيچ مشكلي نداره

دانلود با رسيوم و ديركت

پيشنهاد ميكنم دانلود كنيد چون واقعا اين يكي حرف نداره

s-b
02-06-2008, 20:12
بالايي براي A1200r از رده c2 بود اما اين براي A1200E هست
مستقيم با رسيوم ضمنا هيچ باگي نداره

rm1232002
03-06-2008, 02:26
این نسخه رفع اشکال برای A1200 معمولی منتشر نشده؟
نمی دونم اطلاعات من در چه حد درسته اما فکر می کنم سری R و E با معمولی فرق داشته باشه

s-b
03-06-2008, 18:12
منظور از پسوند r همون c2 هست براي آ1200 معمولي و فراوان در ايران

west_day2003
04-06-2008, 11:17
سلام.
میدونم جای پستم اینجا نیست ولی میخواستم خواهش کنم یه فریمور خوب برای e6 پیشنهاد بدین.من هنوزم عاشق a1200هستم

mehdi8m
05-06-2008, 19:26
سلام
در پاسخ به اون دوست گرامی:
عزیز اگه با لینوکس کار کرده باشی کافیه بگم console همون کنسول لینوکسه ( خط فزمان) اگه هم کار نکردی بی خیالش شو!
lina رو من خیلی دوست دارم. یه برنامه هست که چندین ابزار جالب داره . مثل پشتیبان گیری از اطلاعات . مخفی کردن فایل ها . استفاده از swap memory ( امتحان نکردم ولی اگه کار کنه سرعت گوشی و برنامه هایی که می تونه همزمان اجرا کنه خیلی زیاد می شه) . فشرده سازی فایل ها . نمایش شاخه های سیستم عامل ( برای لینوکسی ها اگه اینو ببینن دیوونه می شن!!!!) برداشتن محدودیت دسترسی برنامه های جاوا . عکس گرفتن از صفحه گوشی و .... ( که یادم نمیاد)
net control برای فعالسازی ماژول های شبکه ( احتمالا )

دوست عزيز اين نرم افزار را چطوري ميشه دانلود کرد و از کجا و همچنين بر روي گوشي ميشه نصبش کرد..؟؟

جواب که دادين يه سوال ديگه هم دارن

من با ايرانسل که مي خوام به اينترنت وصل بشم به مشکل مي خوره و ميگه network مشکل داره

البته با گوشي نوکيام خيلي راحت ارتباط ميده

مرسي از راهنمائي

rm1232002
05-06-2008, 23:45
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که:
والا ما که هرچی گشتیم جایی رو پیدا نکردیم که lina رو جدا دانلود کنیم. شما بگرد شاید پیدا بشه .
در مورد gprs هم که من فقط همون *130*3*5# ( همون طور که می خونی از راست به چپ) رو وارد می کردم و شماره می گرفتم. بعدش چند تا اس ام اس میومد و آخرش هم دو تا گزینه Update می زدم و قضیه حل بود. فقط جناب یادت نره تو browser از تنضیماتش profile رو Irancell GPRS انتخاب کنی.
ااگه مشکل داشتی مراحل کارت رو بنویس تا ببینیم مشکل از چیه :)

mehdi8m
06-06-2008, 09:30
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که:
والا ما که هرچی گشتیم جایی رو پیدا نکردیم که lina رو جدا دانلود کنیم. شما بگرد شاید پیدا بشه .
در مورد gprs هم که من فقط همون *130*3*5# ( همون طور که می خونی از راست به چپ) رو وارد می کردم و شماره می گرفتم. بعدش چند تا اس ام اس میومد و آخرش هم دو تا گزینه Update می زدم و قضیه حل بود. فقط جناب یادت نره تو browser از تنضیماتش profile رو Irancell GPRS انتخاب کنی.
ااگه مشکل داشتی مراحل کارت رو بنویس تا ببینیم مشکل از چیه :)

دوست من-- من لينا رو پيدا کردم و البته به اين روش که شما آخرين فريمور رو که نصب کني
که توسط امين ساخته شده فکر کنم تو صفحه قبل لينکش هست به صورت خودکار نصب شده

اين فريمور شاهکاره و همينجا از امين تشکر مي کنم ++ سوالي دارم. به چه صورت ميشه فولدر رو با اين
برنامه هيدن کرد؟؟ و مجدد ديد به صورتي که کس ديگري نتونه دسترسي داشته باشه

mehdi8m
06-06-2008, 09:59
دوستان متخصص پاسخ بدين لطفا

من حدود 1000 تا بازي گير آوردم که بيشتر به صورت فايلهاي(( پي ان جي )) و همچنين با پسوند (( class(( هستن
اين بازيها رو به چه صورت نصب کنم

ممنون از راهنمائيتون

rm1232002
06-06-2008, 16:36
والا برای مخفی کردن فایل ها روش به این صورته که:
اول از طریق file manager برو داخل حافظه TransFlash یک عدد شاخه می بینی به نام Amin.FW ( آقا امبن دستت درد نکنه خیلی فریم ور خوبیه ولی یه پیشنهاد از طرف من اینه که اگه می خوای یه کار جهانی تولید کنی بهتر از این جور نام گذاری شاخه ها و برنامه ها پرهیز کنی) اگه بری توش یه شاخه هست به اسم hide هرچی خواستی مخفی بشه بریز اون تو . حالا بیا lina (جون!) رو اجرا کن و Utilities و سپس Utility و بعدش hide رو بزن . حالا اون شاخه و فایل هات مخفی شدن. برو خوش باش!!!

rm1232002
06-06-2008, 16:37
از دوستان تقاضا دارم نام کاربری امین سازنده فریم ور رو در اینجا یا موبایلستان اگه می دونن بگن.
باهاش یه کارایی دارن ;)

Mr.ahad
06-06-2008, 17:22
با تشکر
این کار رو انجام دادم ولی نتیجه نداد. و این پیغام ظاهر می شه:

Invalid Application file.
the file can not to be used.

اگر شیوه ی نصب دقیق برنامه ی mpkg رو همراه با فایل مربوطه رو در اختیار بنده بگذارید ممنون میشم.
دوست عزیز به احتمال زیاد فریمور شما 25p و از ردهی c2 هست شما برای نصب Mpkg باید فریمور خودت رو عوض کنی پیشنهاد من به شما فریمور 24p یا از اوون بهتر فریمور جدید آقا امین هست که بچه ها توی تاپیک لینکش رو برا دانلود گذاشتن برای باز کردن فایل های pkg در این فریمور (امین ) فقط روی فایل کلیک میکنید دیگه لازم به super man یا mpkg برای نصب فایل های pkg نیست

Mr.ahad
06-06-2008, 17:31
از دوستان تقاضا دارم نام کاربری امین سازنده فریم ور رو در اینجا یا موبایلستان اگه می دونن بگن.
باهاش یه کارایی دارن ;)
دوست من امین اینجا نمیاد ولی نام کاربریش توی موبایلستان فکر کنم void باشه . هر کاری باهاش داشتی میشه بهش بگی یه سرم به p30world بزنه مرسی

Mr.ahad
06-06-2008, 18:57
این s-b چرا اخطار گرفت ؟ یکی از کسایی بود که به این کلوپ خیلی کمک کردا !

anti_girl
08-06-2008, 08:28
اخطار گرفتن دوستان مربوط به خودشون ميشه و مختص به اينجا نيست...............

rezasuzuki
09-06-2008, 17:30
سلام به همگی
من در مورد فریمر جدید اقا امین چند تا سوال داشتم!!!
1-کیفیت و شدت صدا با 25p فرقی داره؟؟؟
2-امکان بازگشت از این فریمر به 25p هست؟؟؟
3-با برنامه های متداول a1200 مثل winamp,black list,و... مشکلی نداره؟؟؟
4-رزولیشن دوربین چطور؟؟؟
با تشکر از زحمات همه بچه های کلوپ:11:

Mr.ahad
09-06-2008, 20:18
سلام به همگی

من در مورد فریمر جدید اقا امین چند تا سوال داشتم!!!

1-کیفیت و شدت صدا با 25p فرقی داره؟؟؟
2-امکان بازگشت از این فریمر به 25p هست؟؟؟
3-با برنامه های متداول a1200 مثل winamp,black list,و... مشکلی نداره؟؟؟
4-رزولیشن دوربین چطور؟؟؟
با تشکر از زحمات همه بچه های کلوپ:11:

سلام دوست من
1- به نظر من صداش فرق زیادی نکرده و اکولیزر های real player کار می کنن اما وقتی روی یه آهنگ کلیک می کنی چند ثانیه طول میکشه تا آهنگ رو پخش کنه ( که خیلی اعصاب خورد کنه )
2- بله هست.
3- با black list مشکل داره و با winamp رو نمیدونم اما مشکل اساسی اینه که open with اش کار نمیکنه
4- خیلی بهتر از 25p هست .

به نظرمن دیر اجرا کردن real player , کار نکردن open with بزرگترین مشکله فریمور جدید امین هست که فک کنم امین داره در ورژن جدید این مشکلا رو حل میکنه

SoLt@@N 2000
11-06-2008, 13:54
سلام. منم بالاخره خریدمش وبه شما میپیوندم:10::10::10:.

من چند تا سوال دارم.

1-چگونه از ورژن گوشیم مطلع بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2-بهترین فریمور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه آدرس لینکشو قرار بدید

3-شنیدم ویندوز 3 واسه این گوشی اومده:18: حقیقت داره؟؟؟؟؟؟اگه میشه آدرس لینکشو قرار بدید

با تشکر از همه

4- راستی super man یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mr.ahad
11-06-2008, 14:28
سلام. منم بالاخره خریدمش وبه شما میپیوندم:10::10::10:.

من چند تا سوال دارم.

1-چگونه از ورژن گوشیم مطلع بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2-بهترین فریمور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میشه آدرس لینکشو قرار بدید

3-شنیدم ویندوز 3 واسه این گوشی اومده:18: حقیقت داره؟؟؟؟؟؟اگه میشه آدرس لینکشو قرار بدید

با تشکر از همه

4- راستی super man یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیزم خرید گوشی جدیدت رو هم بهت تبریک میگم
دوست من این سوال هایی که شما پرسیدی( 1و2 ) بار ها و بار ها در این تاپیک پاسخ داده شده اند سوال های 3 و 4 هم همینطور ولی کمتر من جواب سوال های 3و4 رو بهت میدم اما سوال های 1و2 رو در کلوپ بگرد و پیدا کن
3- خیر حقیقت نداره سیستم عامل این گوشی linux هست و ربطی به windows نداره
4- super man برنامه ای هست که هم فایل های pkg رو باز میکنه و هم lin !

SoLt@@N 2000
11-06-2008, 15:04
Mr.ahad عزیز . حداقل ادرس لینکشو بده برم پیدا کنم. تک تک که نمی تونم بگردم .
search هم میکنم eror می ده.
mer30:5:

Mr.ahad
11-06-2008, 15:55
Mr.ahad عزیز . حداقل ادرس لینکشو بده برم پیدا کنم. تک تک که نمی تونم بگردم .
search هم میکنم eror می ده.
mer30:5:
یه لینک بهت میدم حالش رو ببری :

n340
12-06-2008, 14:31
اقا سلام عجب فریم ور ی این :18:amin_s_persian gulf
خیلی توپه وخیلی قشنگه
مزایا
1.سرعت بالا در کارکرد کلی مثلا در باز کردن فایل zip
2.قشنگی بسیار بالا
3.بودن چند بازی و نصاب pkg
4.بالا بودن صدا
5.بهتر کارکرد نرم افزار های داخلی گوشی
6.نشان دادن کد اپراتور
7.....
معایب
1.بزرگترین عیب و باگ اینکه نمی تونی open with استفاده کنی

پیشنهاد
1.بهتر کردن نوشتن فارسی
2.داشتن تقویم فارسی
3.هند رایت فارسی هم داشته باشه ماهه

من به شخصه از اقای امین س تشکر می کنم ومیخواهم بدانم که چون سورس لینوکس بازه شما توانستید
این کار را انجام دهید ویکم در باره چگونگی کار توضیح بدن

Mr.ahad
12-06-2008, 17:00
دوست عزیز از دادن این پست بسیار ازت ممنونم اما می خواستم من هم چند نکته رو که شما یادت رفتو بگم:
معایب :
1 به جای Irancell مینویسه 35-432
2 زمان تغییر رینگتون از قسمت setup خیلی طول میکشه
3 مشخصات آهنگ نوشته نمیشه ( وقتی فیلیپ بسته هست )
4 وقتی گوشی رو سایلنت هست SMS یا miss صدای قطره آب میاد
5 STK اسم نداره و فقط از آیکن سیمکارتش معلومه
6برنامه کامپیوتر گوشیم رو a1200 نمی شناسه

****امین توی این کلوپ نمیاد و در کلوپ موبایلستان عضو هستن !

n340
13-06-2008, 12:01
دوست عزیز از دادن این پست بسیار ازت ممنونم اما می خواستم من هم چند نکته رو که شما یادت رفتو بگم:
معایب :
1 به جای Irancell مینویسه 35-432
2 زمان تغییر رینگتون از قسمت setup خیلی طول میکشه
3 مشخصات آهنگ نوشته نمیشه ( وقتی فیلیپ بسته هست )
4 وقتی گوشی رو سایلنت هست SMS یا miss صدای قطره آب میاد
5 STK اسم نداره و فقط از آیکن سیمکارتش معلومه
6برنامه کامپیوتر گوشیم رو a1200 نمی شناسه

****امین توی این کلوپ نمیاد و در کلوپ موبایلستان عضو هستن !

درسته البته هر فرم ویری هم خوبی داره هم ضعف
به هر حال فرم خوبی
بود نشاا... برطرف بشه

Mr.ahad
13-06-2008, 14:40
البته از مزایاش هم علاوه بر اونچه دوستمون n370 گفتن میتونه :
1 -فعال بودن delivery report
2- برنامهی پر کاربرد lina 2
3- بیشتر شدن wallpaper
4-نمایش bts روی صفحه
5-کار کردن اکولیزر در real player
و.... باشه

perjixen
13-06-2008, 19:39
ایشالا منم فردا میام ، قاطی مینگو ها...................!!!
راستی ، میتونه ، فایلهای آفیس رو ادیت کنه....................؟؟؟؟؟ تا یه جایی از تاپیک رو خوندم............. ولی نفهمیدم ، مشکلش با فارسی حل شد یا نه...........!!!!

Mr.ahad
13-06-2008, 21:54
ایشالا منم فردا میام ، قاطی مینگو ها...................!!!
راستی ، میتونه ، فایلهای آفیس رو ادیت کنه....................؟؟؟؟؟ تا یه جایی از تاپیک رو خوندم............. ولی نفهمیدم ، مشکلش با فارسی حل شد یا نه...........!!!!

به امید خدا تشریف میارین و کمک های زیادی به ما می کنین !
خوشحالم که دارین این تاپیک رو میخونین
این گوشی می تونه فایل های آفیس رو اجرا کنه اما قابلیت ادیت اونها رو نداره البته با نرم افزار فک کنم بشه اگه به خوندنتون ادامه بدین فکر کنم لینکش و یکی از بچه ها قبلا ها گذاشته بوده
مشکلش همچنان با فارسی راست به چپ وجود داره و هنوز راه حلی پیدا نشده یا فریموری با فارسی درست نیومده !

n340
14-06-2008, 02:02
حالا از این فریم ور استفاده کنیم یا نه
من که الان دارم (ساعت 3 بیست پنچم خرداد)شیمی می خونم کفتم یه فرمور دانلود کنم
فردا بعد از امتحان عوضش کنم
بدترین بدیش نداشتن open with
این اولین فرم ور بود که روی گوشیم عوض کردم

ar-1234
14-06-2008, 10:38
من می خواهم گوشیم رو فلش کنم و فریمور اون r541_g_11.56.11r است.
دوست عزیزی به من چنین پاسخ داد :

1 فریمور گوشیت از نوع a1200E هست فکر کنم از ردهی h2 جدیدتر و با ردهی c2 اومده باشه
2 باید روی فایل هایی که پسوند pkg دارند قلم رو چند لحظه نگه داری بعد open with کنی و بعد mpkg رو انتخاب کنی
راستی a1200e رو نباید با هیچکدوم از فریمور های ردهی h2 و c2 فلش کنی اگه فلش کنی احتمال بالا اومدن گوشیت بعد فلش خیلی کمه !

1. چه فریموری را پیشنهاد می کنید.
2. با چه برنامه ای باید گوشی رو فلش کرد؟

منتظر پاسخ هستم.
با تشکر

perjixen
14-06-2008, 14:13
به به ، میبینم چند نفر تازه کار مثل خودم هستن..................!!!!
آقا منم سوال دارم.........!!!
شنیدم با اینکه با فارسی مشکل داره ، ولی میتونه فایلهای آفیس فارسی رو درست نشون بده............ درسته؟؟؟
کسی مینگ سفید دیده...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام..............!!!!

n340
15-06-2008, 04:11
به به ، میبینم چند نفر تازه کار مثل خودم هستن..................!!!!
آقا منم سوال دارم.........!!!
شنیدم با اینکه با فارسی مشکل داره ، ولی میتونه فایلهای آفیس فارسی رو درست نشون بده............ درسته؟؟؟
کسی مینگ سفید دیده...................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام..............!!!!

مینگ سفید مشهد داره 230 قیمتش

اقا من رم 4g گرفتم تو گوشی می زارم اصلا نمیشناسه قبلا رم 2 بود مشکل از چیه
فریم ور عوض کنم یا نه
مارک مموری scandisk
22 پول دادم

Mr.ahad
15-06-2008, 16:26
من می خواهم گوشیم رو فلش کنم و فریمور اون r541_g_11.56.11r است.

1. چه فریموری را پیشنهاد می کنید.
2. با چه برنامه ای باید گوشی رو فلش کرد؟
.
با تشکر

دوست من
* من a1200e ندارم اما امین جان فریمور persian golf که خودشون ساخته رو برای a1200e هم یکی عینش رو ساخته ( بدون اشکالاتی که این فریمور در c2) a1200r) داره) اما امین جان داره یه فریمور دیگه به زبون فارسی می سازه ( منو هاش همه فارسی هست ) این فریمور هم برای a1200r هست ولی فکر کنم این هم مثه persian golf برای a1200e درست کنه اگه این اتفاق افتاد من پیشنهاد میکنم که یه دفه فریمور فارسی رو دانلود کنی باید توجه کنی a1200e با ردهی c2 فلش نمیشه یعنی 20% کار میکنه 80% میسوزه ) لذا در فلش کردن باید دقت کنی لینک آموزش فلش کردن که فک کنم توی صفحه ی قبل برای یکی از دوستان گذاشتم رو به دقت مطالعه کن تا به جواب برسی
** برای فلش کردن باید از برنامه ی rsd lite استفاده کنی که من لینک دانلود ورژن 4.1 این برنامه رو چند صفحه ی قبل گذاشتم

mehrnoosh_23
15-06-2008, 19:57
سلام آیا کسی میدونه که خط های جدید تو گوشیهای موتورولا خوب خط میده یا نه
ممنون

n340
15-06-2008, 20:08
سلام
اقا فرم ور 32p.xp رو ریختم هنوز رم 4'گیگ رو نمش ناسه
چکار کنم لطفا پاسخ بنویسید

rozysara
16-06-2008, 21:07
a1200 مموری تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه 4 گیگ رو نه

n340
16-06-2008, 23:05
مموری 4 گیگ رو بی خیال شدم تو فلش انداختم بجای فلش استفاده مکنم
اقا اخرین فرم ور بعد امین اس چیه
30.32p.xp oent
رو ریختم حالم بد شد غیر بوت xp به هیچ درد دیگه نمیخوره
برای a1200r
اخرین فرمور می خواهم که جالب باشه

در ضمن :2::2::2::2::2:
توسایت های دیگه دیدم a1600 و a1800 اومده هرکی هرجا دید تا 500 هزار می خرم(a1800(
1800 دوربین 3.2 دو سیم کارته هست:2:

rozysara
17-06-2008, 10:20
شما به جای a1200 منتظر z10 باش که تا 32 گیگ رو هم ساپورت میکنه
برای جدید ترین فریمور هم تا اخر هفته صبر کن امین جان فریمور فاریشونو میخوان بدن

Mr.ahad
17-06-2008, 14:17
a1600 و a1800 هنوز به ایران نیومده !

perjixen
17-06-2008, 16:31
عزیز ، هنوز به طور رسمی و جهانی این گوشیها معرفی نشدن..........!!!

hadi_en
23-06-2008, 18:13
سلام
با اجازه دو تا سوال داشتم :

1-يكي از رفقا گفت براي ديدن سريال گوشي كد #06#* را بايد وارد كرد من اين كار رو كردم يه سريال اومد با IMEI روي گوشي يكي نيست به عبارتي سريال اصلي نيست حالا براي فلش كردن بايد چكار كنم اگه بعد از فلش با سريال اصلي بالااومد چه اتفاقي مي افته؟ براي تغيير سريال مي تونيم خودمون اين كار رو انجام بديم ؟

2- من در خواست تنظيمات GPRS ايرانسل رو كردم تنظيماتش اومد اونو بايد ذخيره كرد روي گوشي ايرانسل پيام داد براي گوشي موتورالا بايد update رو انتخاب كنيد من همچين گزينه ي رو نديدم ؟

ariyayi
24-06-2008, 09:09
سلام

يكي ازرفقام نمي دونم چه كار كرده بود كه موبايلش قفل شده بود و براي بالااومدن كد مي خواست گفتم چيزي واردكردي گفت

نه رفتم راهنماش رو خوندم ديدم احتمال زياد سيم كارتش رو قفل كرده از اون ور قفل شكن سيم كارتش رو نداره

حالا بايد چكار كنه ؟

Mr.ahad
24-06-2008, 12:29
سلام
با اجازه دو تا سوال داشتم :

1-يكي از رفقا گفت براي ديدن سريال گوشي كد #06#* را بايد وارد كرد من اين كار رو كردم يه سريال اومد با IMEI روي گوشي يكي نيست به عبارتي سريال اصلي نيست حالا براي فلش كردن بايد چكار كنم اگه بعد از فلش با سريال اصلي بالااومد چه اتفاقي مي افته؟ براي تغيير سريال مي تونيم خودمون اين كار رو انجام بديم ؟

2- من در خواست تنظيمات GPRS ايرانسل رو كردم تنظيماتش اومد اونو بايد ذخيره كرد روي گوشي ايرانسل پيام داد براي گوشي موتورالا بايد update رو انتخاب كنيد من همچين گزينه ي رو نديدم ؟

سلام .دوست من

1- با فلش کردن گوشی اتفاق جالبی می افته ! یعنی سریال گوشی اصل میشه .
2- sms دوم ایرانسل رو خود گوشی لود میکنه باید توی تنظیمات irancell-gprs / profile / browser رو انتخاب کنی

Mr.ahad
24-06-2008, 12:32
سلام

يكي ازرفقام نمي دونم چه كار كرده بود كه موبايلش قفل شده بود و براي بالااومدن كد مي خواست گفتم چيزي واردكردي گفت

نه رفتم راهنماش رو خوندم ديدم احتمال زياد سيم كارتش رو قفل كرده از اون ور قفل شكن سيم كارتش رو نداره

حالا بايد چكار كنه ؟

اگه پسورد برای گوشی باشه 1234 یا 6تا 0 رو بزنه اگه برای سیم کارت باشه باید بره امور مشترکین !

hadi_en
24-06-2008, 13:15
سلام .دوست من

2- sms دوم ایرانسل رو خود گوشی لود میکنه باید توی تنظیمات irancell-gprs / profile / browser رو انتخاب کنی

مرسي احد جان

در مورد فلش كردن مي دونم سريال اصلي ميشه اما من شنيدم اگه اين اتفاق بافته گوشي كار نميكنه بايد سريالش چنج بشه اين حرف درست هستش ؟

اون gprs والا مشخصات تنظيماتش ارسال ميشه اما چيزي من توي بخش profile نديدم حتي خودم هم يكي از پروفايل هاي موجود رو اديت كردم مشخصات آي پي و پورت ايرانسل رو وارد كردم ولي بازم كانكت نشد فكر كنم بايد بخش profile رو آپديت كرد تا تنظيمات بارگزاري بشه

hadi_en
24-06-2008, 18:02
آقا مشكل Gprs حل شد تو اديت يكي از پروفايل ها يه اشتباه خيلي كوچيك كرده بودم :31:

براي فلش كردن و سريال اصلي شدن يكي ما رو روشن كنه ؟ :19:

masoudbrg
24-06-2008, 22:33
pas ko in flashe farsiiiiiii

Mr.ahad
25-06-2008, 12:26
آقا مشكل Gprs حل شد تو اديت يكي از پروفايل ها يه اشتباه خيلي كوچيك كرده بودم :31:

براي فلش كردن و سريال اصلي شدن يكي ما رو روشن كنه ؟ :19:

عزیزم وقتی گوشی رو فلش کردی وقتی کد #06#* رو بدی سریال گوشیت اصل میشه این کارو عمل فلش کردن انجام میده !

quote=masoudbrg;2560198]pas ko in flashe farsiiiiiii[/quote]

بزودی ! coming soon !

pkr_legend
27-06-2008, 23:11
سلام .دوست من

من هم نمی تونم تو اینترنت برم
تو پروفایل ها irancell-gprs نیست
با k750 میتونستم برم تو نت!

Apachi
27-06-2008, 23:24

عزیزم راحت ترین راهش که در عرض چند دقیقه ردیف میشه
با گوشی شماره
130 رو بگیر
چند ثانیه صبر کن
بعدش 3
بعدش 6
برات یک sms میاد بعد از این که اون SMS اومد بازش میکنی
SMS بعدی تنظیمات گوشی A1200 رو به صورت خودکار پدیا میکنه و بهت دکمه Install میده بعد از این که Install کردیش اینترنت رذیف میشه
واقعآ A1200 یکی از بهترین تجربه های استفاده از اینترنت برای من بود.
یک برنامه Oper mini هم بریزی با اون بری خیلی کاملتر میشه...

n340
28-06-2008, 09:15
سلام ملت
در مورد اتصال به اینترنت تو سایت
fonix.ir
یک مقاله کامل نوشته شده که حرف G بالای صفحه رو به E سبز تبدیل می کنه که بهترین حالته برای استفاده ولی برای من که کار نکرد

در مورد فرم ور جدید امین توپ توپ
خدااییش به سرعت و امکانات اون تا حالا فرم ور نیومده حتما دان کنید که از دست می دید سرعتش و صداش بیشتر شده
کلا از همه لحاظ بهتر شده باگ های قبلی هم برطرف شده

hadi_en
28-06-2008, 18:19

سلام رفيق براي اتصال به نت نياز به درخواست از ايرانسل نيست به اين ميسر برو :

setup/data network/3-DB-GPRS بعد دكمه edit رو بزن و اين فيلدها رو اينطوري ويرايش كن :

APN: mtnirancell
Primary IP : 10.131.26.138
port : 8080
secondary :10.131.26.138
port: 9201

بعد دكمه Save رو بزن بعد از save دكمه connect رو بزن ببين با موفقيت متصل ميشه يا نه اگه جواب مثبت بود

از اون ور اين مسير رو انتخاب كن browse/setup/ profiles/3-DB-GPRS

خوش باشي

hadi_en
28-06-2008, 18:19
سلام ملت
در مورد اتصال به اینترنت تو سایت
fonix.ir
یک مقاله کامل نوشته شده که حرف G بالای صفحه رو به E سبز تبدیل می کنه که بهترین حالته برای استفاده ولی برای من که کار نکرد

در مورد فرم ور جدید امین توپ توپ
خدااییش به سرعت و امکانات اون تا حالا فرم ور نیومده حتما دان کنید که از دست می دید سرعتش و صداش بیشتر شده
کلا از همه لحاظ بهتر شده باگ های قبلی هم برطرف شده

مرسي رفيق اين همون فريموري هست كه توي پست هاي قبل وعده اش رو بچه ها داده بودند ؟ ساپورت فارسيش چطوري هستش ؟

يه سوال ديگه براي نصب فريمور چندين بار درخواست نصب درايو ميكنه مي خواستم بدونم مسير درايوها رو از كجا بدم چون من فقط يه سي دي همراه موبايل رو دارم ؟

n340
28-06-2008, 23:51
سلام پسر
ساپورت فارسی فرقی نکرده اما هرچه چقدر بخوای سرعت و صداش بیشتر شده
فقط فکر می کنم تنها بدیش یکم زشتره از فرم قبلی و اسکین نصب نمیشه:13::13::13:

یک فایل زیپ اونجایی که نرم افزار rsd رو دان می کنی هستش که توش پر درایوره

در ضمن شما دفعه اولی که گوشی رو فلش کنید همین که کامپیوتر درایور ها را شناخت دیگه تو دفعه های بعدی فلش کردن پیغام
fail رو نمیده
همیشه :31::31::31::31:pass

hadi_en
29-06-2008, 10:17
سلام پسر
ساپورت فارسی فرقی نکرده اما هرچه چقدر بخوای سرعت و صداش بیشتر شده
فقط فکر می کنم تنها بدیش یکم زشتره از فرم قبلی و اسکین نصب نمیشه:13::13::13:

یک فایل زیپ اونجایی که نرم افزار rsd رو دان می کنی هستش که توش پر درایوره

در ضمن شما دفعه اولی که گوشی رو فلش کنید همین که کامپیوتر درایور ها را شناخت دیگه تو دفعه های بعدی فلش کردن پیغام
fail رو نمیده
همیشه :31::31::31::31:pass

مرسی جوان :31::31::31::31:

میگم من rsd رو از این لینک دانلود کردم فقط یه فایل اجرایی درش بود

شما اگه rsd همراه با درایوراش سراغ داری زحمتی بکش لینکش رو اینجا بزار

مرسی

n340
29-06-2008, 16:30
تو صفحات اول همین پست رو بگرد پیدا می کنی

hadi_en
30-06-2008, 17:40
مرسي يه فايل داريوهاش رو دانلود كردم زيپش 50 كيلوبايت بيشتر نبود همينه ديگه ؟

يه سوال تو پستاي قبل كرده بودم متاسفانه جواب سوالم رونگرفتم من شنيدم اگه گوشي كه سريالش چنج شده فلش بشه به سريال اصلي خودش برميگرده و گوشي از كار مي افته آيا الان هم كه مخابرات ديگه به سريال گوشي ها اهميت نميده اين مسئله هنوز وجود داره ؟

مرسي

n340
02-07-2008, 19:41
نوچ
خیر
یو
نه
no
..
...
....

Mr.ahad
03-07-2008, 15:51
مرسي يه فايل داريوهاش رو دانلود كردم زيپش 50 كيلوبايت بيشتر نبود همينه ديگه ؟

دوست من فولدر درایو های گوشی 135kb حجم داره !

hadi_en
04-07-2008, 10:09
دوست من فولدر درایو های گوشی 135kb حجم داره !

والا من اين فايل رو از صفحه 25 هم تاپيك دانلود كردم يه نگاهي بندازيد نوشته بود درايوهاي A1200

Mr.ahad
04-07-2008, 11:37
والا من اين فايل رو از صفحه 25 هم تاپيك دانلود كردم يه نگاهي بندازيد نوشته بود درايوهاي A1200

شما میتونی به پست #1705 در صفحه ی 171 مراجعه کنی

hadi_en
04-07-2008, 17:36
مرسي رفيق

تو صفحه 25 هم همين لينك بود

درست دانلود كردم

berayan
05-07-2008, 11:09
سلام دوستان...چه جوری میشه از طریق مودم گوشی a1200 به اینترنت وصل شد...منظورم gprs نیست...ممنون می شم کامل جواب بدین

n340
05-07-2008, 21:37
سلام بروبچس

اقا هرچی بگم از این فریم ور جدید امین کمه
همین الان با n73 musical
کل صدا انداختم خوردش

دوربین بهتر شده
تنها مشکل نبودن بارکد ریدر است که با نصب جدا گانه حله
دستش درد نکنه
سرعتم ماه
رم 2 انداختم تا خرخره پره اخ نگفته:18::18::18::18::18::18:

s-b
06-07-2008, 00:22
دوستان دو فيريمور جديد فارسي راست به چپ درست شده و تا چند روز ديگه آپ ميشه اطلاعات بيشتر و دريافت فيريمور

tooooo
06-07-2008, 16:21
avril
سلام من رضا هستم یک مشکل واسم پیش امده خوهاش میکنم کمکم کنید .من کل تایپهارو خوندم ولی هیچ کودوم مشکل من و نداشتن !!!!!!!!.کمممممممممممکککککک

tooooo
06-07-2008, 16:22
AVRIL
سلام خسته نباشین .من یک مشکل دارم اگه بتونین کمکم کنیید .اقا امدم تم بزنم نشد چندبار امتحان کردم بازم نشد گوشی روRestart
کردم دیگه بالا :20:نمیاد گوشی رو وصل میکنم به کامپوتر نشونم نمیده تورو جونه هرکیکه دوست دارین راهنمایم کنید و زود جواب بدین :40:. من کل تایپهارو خوندم ولی هیچ کودوم مشکل من و نداشتن !!!!!!!!.کمممممممممممکککککک:19:

rozysara
08-07-2008, 13:51
اولا اگه تا حالا اپگرید نکرده باشی باید شانس بیاری که گوشی رو حالت usb باشه
بعد دکمه vr و پاور رو با هم فشار بده تا صفحه قرمز روشن شه به کامپیوتر وصل کن اگه شناخت که هیچ فلش کن درست میشه ولی اگه وصل نشد ..................... افتادی تو خرج

tooooo
08-07-2008, 19:59
سلام مرسی از راهنمایتون.اگه میشه 24xp30 firmware لینکشو بزارین .اقا firmware اصلی گوشی رو میشه پیدا کرد !!!

Mr.ahad
11-07-2008, 15:52
سلام مرسی از راهنمایتون.اگه میشه 24xp30 firmware لینکشو بزارین .اقا firmware اصلی گوشی رو میشه پیدا کرد !!!

عزیزم اینجا رو یه نگاه بنداز فقط روی ردهی fw ها دقت کن

ishbili
12-07-2008, 17:07
سایت موبایلستان باز نمیشه .شما هم این مشکلو دارید؟ یا ایراد از اینترنت من.می خوام ببینم فریمور امین تو فروشگاه هست یا نه

mamad6280
12-07-2008, 18:35
واسه منم باز نمیشه نمیدونم چه بلایی سرش اومده

ishbili
12-07-2008, 21:30
اههههههههههههههههههه این همه منتظر فریمور فارسی شدیم حالا سایت منتفی شد

tooooo
13-07-2008, 00:46
سلام مرسی از لینک firmware :40:. هاجی پس این FW فارسی چی شد مردیم باممممم:20: اگه کسی پیداش کرد ....:12:

hamd64
13-07-2008, 15:11
salam va dorood be doostane aziz
man taze be jame bachchehaye ein site peyvastam va ba rahnamaeihaye dooste geramei A.farokhzad
firmware a1200 khodamo avaz kardam va be chanta moshkele bar khordam ke taghazaye komak daram

bad az flash gooshe antene gooshe ghat shod be ezafeye kar nakardane message,keypad,va menu
goftam ehtemalan flash khoob anjam nashode . oomadam 2bare flash konam ke vasataye khar gir kard va
alan gooshe bala nemeyad lotfan mano rahnamaee koneed
mer30e

SoLt@@N 2000
13-07-2008, 15:38
سلام به همه دوستان a1200 ی ، می دونم بحث فریمور خز شد .اما مجبورم چون a1200e مظلوم واقع شده ومنم a1200e ی هستم .

به دلیل نبود حوصله زیاد:
1- بهترین فریم .ور این گوشی چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ومشخصاتش را هم به فارسی قرار بدید.:31::31::31:
2- اگه می شه برنامه نصب pkg و linloder رو جون من قــــــــــــــــــــــــ ــرار بدید:11::11::11: .

لازم به ذکر است من صفحه 103 رو خوندم.

:40:

ishbili
13-07-2008, 18:16
md64 آصلا نگران نبلش !دوباره فلش کن!ببین گوشی به حالت بوت میره یا نه
soltan2000 شما هم به سایت mobilestan.net مراجعه کن .اون جا برای گوشی شما 2 تا فریمور amin extereme elite و amin persian gulf ریلیز شده .2 فریمور جدید که یکیش فارسی هست هم قرار بوده تا امروز تو فروشگاه سایت قرار بگیره برای خرید.ولی فعلا که سایت مشکل پیدا کرده .باز نمیشه.ولی من پیشنهاد می کنم 2 فریمور جدید رو از سایت خریداری کن

masoud_persia
14-07-2008, 16:46
یه سوال دارم، کسی از دوستان میدونه که این گوشی رو کجای تبریز میتونند تعمیر کنند، چون گوشی رو به کامپیوتری که پورت یو اس پیش اشکال داشت انداختم، سوخت.
اگه کسی نقشه شماتیک هم داشته باشه ممنون میشم.

SoLt@@N 2000
14-07-2008, 17:02
با عرض تشکر منتظر جواب هستم.

تورور خدا راهنمایی کنید ، سایت موبایلستانم یه 3-2 روزی هست جواب نمیده. نمیدونم مشکل اینترنته یا سایت موبایلستان یا کامپیوتر من.

با عرض تشکر منتظر جواب هستم.:10::10:

rozysara
14-07-2008, 18:56
یه سوال دارم، کسی از دوستان میدونه که این گوشی رو کجای تبریز میتونند تعمیر کنند، چون گوشی رو به کامپیوتری که پورت یو اس پیش اشکال داشت انداختم، سوخت.
اگه کسی نقشه شماتیک هم داشته باشه ممنون میشم.

ببر پاساژ کویتی شاید مشکلت حل شد

n340
14-07-2008, 21:37
سلام ملت فرم ور جدید امین س امد

فکر می کنم از این فرم ور بهتر پیدا نکنید
قبلیش محشر بود اینو دارم دان می کنم تا عوضش کنم
برای a1200r هستش

ishbili
14-07-2008, 23:09
میشه منبع رو بگی دوست عزیز سایت موبایلستان که خرابه!!فریمور امین رو از کجا اوردی

rivniz
15-07-2008, 02:26
با سلام. به تازگي يك a1200 خريدم كه ورژن فيرم ويرش R541_G_11.56.11R هستش و هرگونه تلاش من جهت استفاده از mpkg با شكست مواجه شده. راهنمايي كنيد كه كدام فيرم وير را براي فلش كردن گوشي خود انتخاب كنم كه كارايي خوب و امكان نصب pkg ها و ... را داشته باشد؟ در صورت امكان لينكهاي صحيح و تست شده جديد نرم افزارهاي لازم و همچنين خود فيرم وير را برايم قرار دهيد تا هم من و هم شايد دوستاني كه مثل من مشكل دارند از لطف شما بهرمند شوند.
با تشكر

n340
15-07-2008, 09:20
e نه دیگه یه فرقی بین ومن و شما هست دیگه:5::5::5::5::5:

شوخی کردم بابا به دل نگیر:27::27:
سایت

امین فقط بخاطر wow کردن کاربران امریکایی سایت موتورولا فنس تند تند فرم ور می ده بازار
خبری از فارسی شدن هم نیست
یک پاش موبایلستانه که فکر کنم ..... بعدا می گم
دو پایه دیگش موتورولا فنس که فقط سر کل کل با شرکت موتورولا و نشون دادن برتری ایرانیا در تمام رشته ها(فلش گوشی)
کاربران تمام دنیا که از a1200 استفاده می کنن رو کف بر کرده

اول
1.el dura
2.elit
3.monster pack

که این لینک دادم مال monsterpack هستش که زیاد برتری نسبت به elit نداره فقط فکر کنم صداش بهتره
و قشنگیش اگرنه من elit رو ترجیه می دم .دیشب فرم ور گوشیم رو از elit به monsterpack تغییر دادم

rozysara
17-07-2008, 08:54
اینم از فریمور جدید a1200
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com/forum/showthread.php?t=28170

n340
17-07-2008, 11:35
اینم از فریمور جدید a1200
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com/forum/showthread.php?t=28170

نه واقعا زور زدی بابا (توهین نباشه)
این فرم ور امین یکی از اولین های ساخت امینه که بدترین سرعت و صدا رو داره که اقای mr next
برداشته ادیت کرده. خود فرم ور بدرد نخوره چی برسه تازه ادیت شده

فرم ور EE امین بهترینه
جدیده(monsterpack) که اومده اصلا تعریف نداره گوشی تند تند خاموش میشه

rozysara
17-07-2008, 14:05
نه واقعا زور زدی بابا (توهین نباشه)
این فرم ور امین یکی از اولین های ساخت امینه که بدترین سرعت و صدا رو داره که اقای mr next
برداشته ادیت کرده. خود فرم ور بدرد نخوره چی برسه تازه ادیت شده

فرم ور EE امین بهترینه
جدیده(monsterpack) که اومده اصلا تعریف نداره گوشی تند تند خاموش میشه

واقعا که راح تو خونتون نشستیپ لمدادی به صندلی فکر میکنی همه ی کارا راحته
شما اصلا فکر کردی که دانلود لایبری های جدید با حجم 26 مگ و بعدش ادیت پچ و اپلود فایلی با حجم 50 مگ چقدر حوصله میخواد
هر چند که توقع زیادی ازتون نداشتم هر چی باشه ایرانی هستیم
واقعا که با این کارتون ادم رو دلسرد میکنید
اولا فریمور امین باطری نگه نمیداشت این یکی حداقل 3 روز باطری نگه میداره
دوما مشکل تاخیر در برقراری تماس که در ورژن امین جان بوده حل شده
سوما در ورژن امین برای انتخاب رینگ تون با مشکل روبرو بودید که اونم حل شده
در ضمن این سرعتی هم که گفتی افتضاحه تو این فریمور عالیه
فقط صداش صدای اورجینال خود گوشیه که اونم به راحتی با قرار دادن فایل صدا در پریلود قابل حل هستش
یه چیز دیگه mr_next خودم هستم
و .................
موفق باشی
bye

Mr.ahad
17-07-2008, 19:04
سلام به دوستای باحالم ببخشید چن روز نبودم !
به نظرم این فریمور rozysara عزیزم خوبه و فقط امکانات فلیپ بسته ی persian golf رو نداره که بده و من به داشتن دوستی مثه rozysara افتخار میکنم که زحمت ادیت کردن لایبری های 26 مگی رو کشیدن

N340 جان میشه بیشتر دز مورد monsterpack توضیح بدی ؟

راستی کسی نمیدونه موبایلستان چرا اینجوری شده؟

ورود HAMD64 هم به جمعمون خوشامد میگم

*از دوستان خواهش میکنم بحث های بچه گانه نکنن *

rozysara
17-07-2008, 20:52
اما این فریمور امکانات فلیپ بسته را نیز دارا میباشد یعنی تمام امکانات الدورادو را دارد { contacts * recent calls *realone player * camera *turn on }

در ضمن ایرادات اون فریمور را نیز برطرف کردم

موفق باشید

n340
17-07-2008, 22:41
من واقعا عذر می خوام اگه کسی رو رنجوندم

اولا:من خودم طراح وب هستم وبرنامه نویس و کارای شکستن قفل نرم افزار هارو انجام میدم
می دونم چه رنجی داره

دوما:اگه باگ های Eldura do حل شده خوبه و عالیه(فرم ور قشنگه با امکاناتی هستش)

سوما:شما اگه E Elit امین اس را نگرفتی هتمن بگیر که داشته باشی و استفاده کنی به تجربت اضافه می کنه

چهارما: monsterpack فرم ور جدید امی اس هستش که خیلی قشنگه نصبش کردم ولی باگ زیاد داشت
گوشی تند تند ریستارت می شد و چند تا باگ دیگه هم داشت
امروز بعد از اپگرد کردن و ارتقاع به monsterpack دوباره به EElit برگشتم صداش عالیه با 3250 وn73 موزیکال کل انداختم خوردشون

پنجم:وقتی صدا از داخل فرم ور زیاد میشه ولتاژ بیشتری به باند میرسه و صدا واقعا زیاد میشه و بعد از فرم ور وبا نرم افزار صدا بی کیفیت زیاد میشه

ششم:موبایلستان با )-----------( با هم قطع شدن احتمالا در حال بروز رسانی عظیمی هستند شاید هم
هک شدن (که احتمال نداره)

هفتم:من خودم تا 10 روز پیش dial up داشتم الان adsl دارم خیلی راحتم به شما پیش نهاد می کنم بگیرید

n340
17-07-2008, 22:43
با

rivniz
18-07-2008, 01:42
براي بار دوم از دوستان مطلع خواهش ميكنم 2 دقيقه وقت بذارن و به سوال من جواب بدن:
با سلام. به تازگي يك a1200 خريدم كه ورژن فيرم ويرش R541_G_11.56.11R هستش و هرگونه تلاش من جهت استفاده از mpkg با شكست مواجه شده. راهنمايي كنيد كه كدام فيرم وير را براي فلش كردن گوشي خود انتخاب كنم كه كارايي خوب و امكان نصب pkg ها و ... را داشته باشد؟ در صورت امكان لينكهاي صحيح و تست شده جديد نرم افزارهاي لازم و همچنين خود فيرم وير را برايم قرار دهيد تا هم من و هم شايد دوستاني كه مثل من مشكل دارند از لطف شما بهرمند شوند.
با تشكر

rozysara
18-07-2008, 08:33
من واقعا عذر می خوام اگه کسی رو رنجوندم

اولا:من خودم طراح وب هستم وبرنامه نویس و کارای شکستن قفل نرم افزار هارو انجام میدم
می دونم چه رنجی داره

دوما:اگه باگ های Eldura do حل شده خوبه و عالیه(فرم ور قشنگه با امکاناتی هستش)

سوما:شما اگه E Elit امین اس را نگرفتی هتمن بگیر که داشته باشی و استفاده کنی به تجربت اضافه می کنه

چهارما: monsterpack فرم ور جدید امی اس هستش که خیلی قشنگه نصبش کردم ولی باگ زیاد داشت
گوشی تند تند ریستارت می شد و چند تا باگ دیگه هم داشت
امروز بعد از اپگرد کردن و ارتقاع به monsterpack دوباره به EElit برگشتم صداش عالیه با 3250 وn73 موزیکال کل انداختم خوردشون

پنجم:وقتی صدا از داخل فرم ور زیاد میشه ولتاژ بیشتری به باند میرسه و صدا واقعا زیاد میشه و بعد از فرم ور وبا نرم افزار صدا بی کیفیت زیاد میشه

ششم:موبایلستان با )-----------( با هم قطع شدن احتمالا در حال بروز رسانی عظیمی هستند شاید هم
هک شدن (که احتمال نداره)

هفتم:من خودم تا 10 روز پیش dial up داشتم الان adsl دارم خیلی راحتم به شما پیش نهاد می کنم بگیرید

اولا من خودم از فریمور ee قبلا استفاده میکردم که الان بال این یکی ورژا اپ کردم خیلی بهتره امکاناتش قابل مقایسه نیست
دوما این فریمور مونستر پک که میگی منم ازش استفاده کردم باید بگم اولین فریمور امین هستش و مال 7 ماه پیشه و صداش زیاد بود اما بسیار بی کیفیت اما اگه شما میخوای به راحتی میتونی فایل صدای این گوشی رو استخراج . ازش استفاده کنی ولی به نظر من فایل صدای ee از همه بهتره
موفق باشی

rozysara
18-07-2008, 08:34
براي بار دوم از دوستان مطلع خواهش ميكنم 2 دقيقه وقت بذارن و به سوال من جواب بدن:
با تشكر

گوشی شما از نوع a1200e هستش که به نظر من میتونی با فریمور الدورادو امین برای این ورژن استفاده کنی اما باگ زیاد اره به هر حال میتونی از سایر فریمور های a1200e استفاده کنی

n340
18-07-2008, 10:34
لینک اول

لینک دوم

لینک سوم

من چون a1200r دارم هیچ کدوم رو نصب نکردم ولی سومی از لحاظ ضاهری قشنگه مثل win xp

n340
18-07-2008, 10:37
فقط قشنگی و نصب pkg رو می خواهی

فرم ور eldura do امین هستش باسه r541

rezasuzuki
18-07-2008, 11:05
سلام
اقا یکی لطف کنه ::20:
تفاوت فریمورهای persian gulf و monsterpack , exterm elite

Lord-Babak
18-07-2008, 12:47
سلام
من ميخوام A1200 بگيرم
لطفا راهنمايي كنيد كه طوري باشه كه موقع نصب تم و عوض كردن فريم وير
اشكالي پيش نياد
يعني تغيرات درش آسون باشه
خيلي ممنون

masouddr
19-07-2008, 01:49
سلام به همۀ دوستان .
کسی میدونه چرا سایت موبایلستان باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
الان حدود 1 هفته میشه که باز نمیشه ، اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختارم بزاره .
با تشکر از لطف شما .

v_prances
19-07-2008, 10:41
سلام
به همگي
حدود 2 الي 3 ماه پيش گوشيم دزديدن و رفتم K800 خريدم و دوباره ديروز رفتم A1200 چون هيچ گوشي مثل a1200 نيست .
حالا مي خواستم ببينم چه برنامه هاي اومده
1- آيا افزايش صدا چيز جديدي اومده
2- فارسي ساز خوب داريم و ........
ممنون ميشم راهنمايي کنيد .

leon scott kendy
19-07-2008, 10:48
سلام بچه ها من هم a1200r دارم
رم داخلیش 12 هست و یک جوری فرق وکنه
گوشس جالبی هست حل می ده
آقا کسی می تونه کمکم کنه چند تا برنامه یا بازی هر چی قلمی پیدا کنم
از قبل از عید خریدم یعنی می شه گفت آخرین گوشی a1200 رو از علایدین خردیم هیچ مغازه ای نداشت فقط یکی داشت اون هم دو تا سیدیش رو به من نداد آقا کسی هست که دو تا سیدیش رو داشته باشه

Lord-Babak
19-07-2008, 13:32
سلام به همۀ دوستان .
کسی میدونه چرا سایت موبایلستان باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟
الان حدود 1 هفته میشه که باز نمیشه ، اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختارم بزاره .
با تشکر از لطف شما .

با سلام
كي گفته باز نميشه
مگه منظورت آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نيست
يك بار ديگه امتحان كن

Mr.ahad
19-07-2008, 18:28
@ rivniz
شما اگه یه ذره دیگه صبر کنی و فریمور جدید ( فارسی ) امین رو دانلود کنی فک کنم کار بهتری انجام دادی

@ lord-babak
شما حالا a1200 بخر بعدش ....!

@ leon scott cendy
اگه به تاریخ اون پست نگاه کنین میبینین ک قدیمی هست و a1200 هایی که اول به ایران اومده بودن 2 cd داشتن وحال اینطور نیست !

@ all
موبایلستان درست شده !

v_prances
20-07-2008, 08:28
سلام به همگي
دستتون درد نکنه انقدر جواب مي ديد حالا يه سوال ديگه داشتم
اين که گفتي يعني چه 2 cd ؟
بعد چطور ميشه فهميد که گوشي ما چه نوعي است ؟

n340
20-07-2008, 22:59
cd 2 مال a1200 قدیم الان فقط 1 Cd داره

و شما کد زیر رو در گوشی قسمت شماره ها وارد کن
اگه r541 باشه 1200e هستی بقیه رو باید از صفحات اول این فرم نگاه کنی

masouddr
21-07-2008, 02:43
با سلام
كي گفته باز نميشه
مگه منظورت آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نيست
يك بار ديگه امتحان كن

سلام دوست عزیز .
شما درست میگی باز میشه اما از 7/7/2008 تا 19/7/2008 باز نمیشد . در هر حال ممنون از راهنماییت .
با تشکر از لطف شما .

barans
21-07-2008, 12:36
سلام بچه ها كسي مطلبي راجع به فارسي كردن a1200 داره ؟

arashf
21-07-2008, 12:43
سلام بر دوست جديدمون .
احتمالا در تاپيك مربوط به فارسي كردن مطلبي وجود داره كه به درت مي خوره و راه فلش كردن فارسي وجود داره .

mohanvi
21-07-2008, 13:48
آخ گفتي منم فارسي ساز A1200 ميخوام؟

n340
21-07-2008, 22:13
فرم ور جدید امین س کاملا فارسی
می تونی فارسی بنویسی با کی برد خود گوشی
و هم فارسی رو کاملا درست بخونی
ولی منو ها فارسی نیست
اما چون برای امین خرج زیادی داشته وزحمت کشیده فرم ور فقط فعلا فروشی 10000t

هرکی می خواد تو موبایلستان اعلام امادگی می کنه تا براش بفرستند

JAVADY_MJM
23-07-2008, 14:04
!!!!!گوشـــی های ســری جـــدید !توجه سری جدید !a1200

--------------------------------------------------------------------------------

این سری جدید اگه A1200بگیرید خیلی متفاوب تر شده از ظاهر اضافه شدن جای بند و از نظر نرم افزاری نیز تغییراتی کرده و مهمتر صدای گوشی 3 برابر شده
مهم این است که ورژن سیستم عامل نیز تغییر کرده و دیگر برنامه های قابل نصب Pkg را ساپرت نمیکند
یعنی برنامه نصاب دوم به خوبی اجرا نمیشود و فایل Pkg را لود نمیکند

در این زمینه اگر چیزی100% میذانید بگویید و فولدر System. را خواهشا نزارید که به درد نمیخورد
متشکرم

JAVADY_MJM
23-07-2008, 14:06
لطفا بچه های A1200 دار اگه میخواین کمک کنید بیاین توی

JAVADY_MJM
23-07-2008, 16:54
کسی نیست واقعا جواب بده که باید چی کار کرد ؟؟؟؟
فریم ور باید تغییر داد ؟؟؟؟!!!!
ورژن گوشی A1200 چه جوری مشخص میشه کدش چیه ؟؟؟؟

Badform
24-07-2008, 18:22
حدود 20 صفحه قبل يك سرس سوال كردم در مورد اين گوشي به سلامتي مثل اينكه مشكل ارسال و دريافت اس ام اس فارسي رفع شده و با آپ فريم وير صدا و سرعت گوشي هم بهتر مي شه...

هنوزم منشي تلفن و ضبط صداي مكالمه بدون بوق و بلك ليست نداره؟ و يا برنامه اش نيست؟

masoud_persia
24-07-2008, 19:52
ببخشید، یکی از دوستان میتونه نقشه شماتیک a1200 رو بهم بده؟

dampayi
25-07-2008, 12:32
گوشي من هم مثل شماست..كلا اين علامت روي دكستاپ اون هستش
خدمت شما عرض کنم که این علامت رو میتونید با کلید بر روی device status و disable کردن gprs حذف کنین ولی وجود این علامت همیشه بیانگر دسترسی به gprs نیست اگه irancell داشته باشید این علامت پر رنگ تر میشه که اون موقه ...
امین واقعا ازت ممنونم!!:40::40:

Mr.ahad
26-07-2008, 16:20
سلام بچه ها كسي مطلبي راجع به فارسي كردن a1200 داره ؟
همون طور که n340 عزیز هم در مورد فریمور فارسی و جدید امین گفتن باید بگم البته به نقل از امین از امشب بر روی فروشگاه سایت موبایلستان قرار میگیره ( قیمت اون 10000تومن هست که با 2 فریمور دیگه به فروش میرسه) !

ببخشید، یکی از دوستان میتونه نقشه شماتیک a1200 رو بهم بده؟

منظورت از نقشهی شماتیک چیه دوست من ؟!

leon scott kendy
26-07-2008, 16:29
سلام بچه ها خوش می گذره
من a1200r دارم من هم از خبر ها جا نگذارید اگه سوالی دارید بگید شاید بتوانم جواب بدم چون مدت زیادی هست که دنبال کاراش هستم فقط دنبل این هستم که گوشیم بتونه sms فارسی بخونه و بزنه همین دیگه هیچی نمی خوام
و فایل های pkg رو بخونه ولی هر برنامه ای از اینترنت دانلود کردم گوشیم قبول نکرده و کار نکره و دماغم سوخته

:10:

leon scott kendy
26-07-2008, 16:32
همون طور که n340 عزیز هم در مورد فریمور فارسی و جدید امین گفتن باید بگم البته به نقل از امین از امشب بر روی فروشگاه سایت موبایلستان قرار میگیره ( قیمت اون 10000تومن هست که با 2 فریمور دیگه به فروش میرسه) !

ده هزار تومان حالا چی توش داره بدرد می خوره چی هست
توشیح مچکر می شوم

dampayi
26-07-2008, 16:46
سلام
من اصلا نمی فهمم شما ها چی میگین!!:31:
می خواستم از اول بحث شروع کنم به خوندن که دیدم خیلی کاره پیجیده اییه!!
این فریم ویر که شما ها می گین چیه!!؟؟:20:
این جوری که من فهمیدم ظاهرا یه چیزی بین نرم افزارو سخت افزاره که بهش سفت افزار یا لخت افزارهم میگن!!
هر جا اشتباه می کنم تصحیح کنین!!
ولی من کلا نمی فهمم یعنی چی؟؟
یه چیزی بین نرم افزارو سخت افزار!!!؟؟؟
یعنی چی؟؟
وقتی شنیدم که با نصب این فریم ویر میشه صدا رو تقویت کرد زیاد تعجب نکردم ولی وقتی میشنیدم کیفیت دوربینو می بره بالا مخم دود کشید!!:18:
آخه دیگه دوربین که به ظاهرو چه میدونم لنزو از این حرفا بستگی داره!!!
حالا در کل اگه می شه لطفا یه توضیحه مفصل درباره ی فریم ویر و روش استفاده و نصبش بدید و بگید که من از کدووم استفاده کنم!! کدوومش خوبه؟؟ جدید تره؟؟
راستی با این میشه برا a1200 که gps نداره gps گذاشت!!!!!!
یه چیزه عجیبه دیگه هم که من در این فروم دیدم این بود که ظاهرا a1200 چند نوعه!! A1200e, r, I !!
من از کجا باید بفهمم مال من از کدوومه؟؟
اصلا مهمه؟؟ فرقی هم داره؟؟
راستی این 0.8p 25p 53p که شما ها میگید چیه؟؟

leon scott kendy
26-07-2008, 16:55
سلام

آخه دیگه دوربین که به ظاهرو چه میدونم لنزو از این حرفا بستگی داره!!!
حالا در کل اگه می شه لطفا یه توضیحه مفصل درباره ی فریم ویر و روش استفاده و نصبش بدید و بگید که من از کدووم استفاده کنم!! کدوومش خوبه؟؟ جدید تره؟؟
یه چیزه عجیبه دیگه هم که من در این فروم دیدم این بود که ظاهرا a1200 چند نوعه!! A1200e, r, I !!

سلام دوست من من چیز هایی که نوشتی رو زیاد نمی دونم ولی اون هایی رو که می دونم می گم
قبول دارم دوباره بحث شروع بشه بیشتر می فهمیم
آره با برنامه میشه یکم تغییر داد ولی زیاد نه
اگه منظورت gprs هست گوشی داره ولی من نمی دونمم این که گفتی چی هست
بعدش من خودم a1200r دارم رم داخلیش 12 مگ هست و یکم یا a1200 خلی فرق داره
همشون فرق داره با برنامه ها نه قیافه

لطفا بقیه به سوالات ایشون جواب بدن

dampayi
26-07-2008, 17:22
اول ممنون که جواب دادی!:40: و بعد اینکه از کجا فهمیدی مال تو a1200r ؟؟
در ضمن تو خودت از این firmware ها استفاده کردی؟
از کدووم؟ خوب بود؟
من باید چی کار کنم؟

leon scott kendy
26-07-2008, 19:54
اول ممنون که جواب دادی!:40: و بعد اینکه از کجا فهمیدی مال تو a1200r ؟؟
در ضمن تو خودت از این firmware ها استفاده کردی؟
از کدووم؟ خوب بود؟
من باید چی کار کنم؟

مال من روی جعبه گوشه گوشش نوشته a1200r بعدش من خودم نه استفاده نکردم تازه می خوام بینم چی هست تو چی کدوم a1200 رو داری

:8:

Mr.ahad
26-07-2008, 20:54
ده هزار تومان حالا چی توش داره بدرد می خوره چی هست
توشیح مچکر می شوم

به گفته ی امین اين بسته شامل 3 فيرم‌ور اصلي با نسخ مجزا براي A1200E و A1200R و همچنين يک نسخه‌ي فارسي کامل براي Rokr E6 مي‌باشد.
و علاوه بر اين 3 فيرم‌ور، آرشيو کاملي از بهترين‌فيرم‌ورها براي هر رده‌ دست‌چين شده و به همراه فيرم‌ورهاي اصلي عرضه مي‌گردد
علاوه بر اينها در پک محصول، بيش از 150 رينگتون بي‌نظير، والپيپرهاي رسمي موتورولا، و دو برنامه‌ي ويژه ارايه مي‌شوند:

نرم افزار بلک‌ليست براي 16R (براي اولين بار در همه‌جاي دنيا منهاي چين!) البته به زبان چيني(MCleaner)
وين‌امپ چيني محبوب، به زبان انگليسي!(eXmms-mPlayer_V3.3)
به منبع مراجعه کنید !
منبع :

Mr.ahad
26-07-2008, 20:54
این فریم ویر که شما ها می گین چیه!!؟؟:20:

وقتی شنیدم که با نصب این فریم ویر میشه صدا رو تقویت کرد زیاد تعجب نکردم ولی وقتی میشنیدم کیفیت دوربینو می بره بالا مخم دود کشید!!:18:

راستی این 0.8p 25p 53p که شما ها میگید چیه؟؟

سلام دوست من لازم نیست شما از اول اول این تاپیک رو بخونی ( هر چند اگه این کارو بکنی بهتره ) اما حداقل میتونی 50 , 60 صفحه اونوترو بخونی که !
در مورد فریمور باید بگم که مثه یک رابط بین سخت افزار و نرم افزار عمل میکنه یه چیز تو مایع های سیستم عامل !و همون طوری که گفتم با عوض کردن فریمور میشه از حداکثر کارایی سخت افزار استفاده کرد مثلن کیفیت دوربینش رو بیشتر کرد طول عمر شارژ باتری رو کم کرد خوب به طبع هر فریموری یه بدی داره و یه خوبی یکی pkg روش نصب نمیشه یکی سرعتش پایینه و ... !
برای عوض کردن فریمور به پستای قبلی نگاه کنید !
فکر نکنم بشه توش gps گذاشت اما شاید بشه با usb اونو به یه دستگاه gps وصل کرد ( من در این مورد بی اطلا عم)
بله دوست من a1200 چند مدل هست و مهمه که بدوونی ورژن گوشیت چی هست !
25p 32p persian golf و ... نام فریمور های مختلف هستند !

n340
27-07-2008, 02:37
فرم ور به زبان ساده تر یک میان لایه هستش
یعنی یه چیزی تو مایه های عوض کردن ویندوز کامپیوتر با این تفاوت که صفحات بوت مادر بورد هم چسبیده به ویندوز
و کنترل اصلی سخت افزار هم عوض میشه که در صورت مشکل دار شدن دیگه باید سیستم رو بندازی بیرون

masoud_persia
27-07-2008, 08:30

منظورم همون نقشه مدارات داخلی گوشی است که موقع خرابی با کمک آن خرابی گوشی رو پیدا می کنند.
اگه کسی داره لطفا بده

dampayi
28-07-2008, 16:29
دوستان به خاطره پاسخ گویی و اطلاعاتی که دادید ممنون!! فقط من هنوز نفهمیدم از کجا باید بفهمم مدل گوشیم چیه؟؟ a1200r,e,i,..???
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین!

Mr.ahad
28-07-2008, 17:21
چند صفحه اونورتر رو اگه بخونین به جواب میرسین دوست من

dampayi
31-07-2008, 17:04
دوستان شما برا پاک کردن SMS چیکار میکنید؟؟
بعد 1000 تا دیگه گوشی هنگ می کنه!!
پاک کردنشم خیلی خیلی طول میکشه! آخه اول می فرسته تو Trash
نمی شه یه کاری بکنیم نره تو trash در جا پاک شه؟؟
راستی من یکی دوبارم با برنامش از تو کامپیوتر پاک کردم که اونجا خیلی زود پاک شد ولی وقتی رفتم تو گوشی همش بود!!!!!

masoudbrg
01-08-2008, 21:21
من این فریم ویر که شما ها می گین رو میخوام تو mobilestan نتونستم سفارش بدم.من فقط میخوام sms فارسی بخونم و برای صرفه جویی در هزینه فارسی بنویسم.از این جواد بازیا که منو رو فارسی میکنه هم خوشم نمیاد.از اندیشمندان کسی هست کمکم کنه؟

n340
02-08-2008, 14:59
من این فریم ویر که شما ها می گین رو میخوام تو mobilestan نتونستم سفارش بدم.من فقط میخوام sms فارسی بخونم و برای صرفه جویی در هزینه فارسی بنویسم.از این جواد بازیا که منو رو فارسی میکنه هم خوشم نمیاد.از اندیشمندان کسی هست کمکم کنه؟

برو موبایلستان سفارش بده اگه تهران هستی برات بیارند

Badform
03-08-2008, 16:58
حدود 20 صفحه قبل يك سرس سوال كردم در مورد اين گوشي به سلامتي مثل اينكه مشكل ارسال و دريافت اس ام اس فارسي رفع شده و با آپ فريم وير صدا و سرعت گوشي هم بهتر مي شه...

هنوزم منشي تلفن و ضبط صداي مكالمه بدون بوق و بلك ليست نداره؟ و يا برنامه اش نيست؟

سوالم سخت بود؟؟ كسي نمي دونه؟

n70
04-08-2008, 12:56
سوالم سخت بود؟؟ كسي نمي دونه؟

فقط برنامه بلک ليست واسش اومده خيلي وقته!
اونا ديگه هنوز حل نشده، راستي ديديد آقا امين واسه خريد فريم ور فارسيها وبلاگ زده؟

اينم منبع که خودش نوشته

Mr.ahad
04-08-2008, 18:00
badform عزیز به سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کن !

به نظرمن هنوز برای خرید این پکیج عجله نکنین !

komail_ko
14-08-2008, 14:11
سلام
مدتیه که گوشیم مشکل پیدا کزده.یعنی گاهی وقتها lcd از کار می افته و من هیچ کاری باهاش نمیتونم بکنم . و بعد از مدتی خودبخود خوب میشه . و کامپیتور هم گوشیم رو در حالت مودم و usb نمیشناسه.یعنی نمیتونم از برنامه motorola phone toolsاستفاده کنم.اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنماییم کنه.

rozysara
14-08-2008, 14:41
امیدوارم مشکل سخت افزاری نداشته باشی برای مطمئن شدن از این قضیه یه بار با فریمور Ee فلش کن ببین مشکلت حل میشه؟

dampayi
14-08-2008, 18:49
با عرض سلام
من دارم تلاش می کنم روی a1200 ویندوز بریزم !! ولی با مشکل مواجه شدم!!!
توی motorolafans نوشته بود:

U need dosbox to be installed for using this

in the dosbox.conf add the following line under autoexec

Mount c /mmc/mmca1
(چی کار کنم؟؟؟!! چی جوری!! کجاش ؟؟ یعنی rename کنم!!! اصلا autoexec کجاست!؟؟؟
راستی ادرس این dosbox.conf هم اینجوری داده بود:

system/qtdownloads/dosbox
من پیداش کردم ولی نمی دونم کجاش باید اون متن رو add کنم)

start dosbox.

u'll get a message c mounted at /mmc/mmca1/

type C: and enter

u'r drive will change to c:

type cd windows and enter

type win and enter

the windows will start

لطفا کمک کنین!!
کسی تا حالا این کارو کرده؟
چی شد !؟ چی جوری بود!؟؟؟

komail_ko
15-08-2008, 15:20
فریمور گوشی من R532_G_11.00.46p با کدوم فریمور وچطوری باید فلش کنم؟

shutdown
15-08-2008, 16:18
ایول دوست عزیز....دمت گرم....استفاده کردیم.....

masoudbrg
16-08-2008, 18:40
فرم ویر گوشیم
R532_G_11.00.59p
گوشیو از چه نوعی هست دوستان؟

dampayi
17-08-2008, 10:56
مال منم یه چیزی تو همیبن مایه هاست!!!
فقط جای 59، 53
اگه فهمیدی چیه منم خبر کن!!!

dampayi
17-08-2008, 11:05
راستی در مورد فلش کردن تو همین تاپیک خیلی نوشتن!! ولی درباره ی اینکه کدوم فرم ویر خوبه...!!!!!
شما باید rsdl2.7 داشته باشی اونو تو کامپیوتر اجرا می کنی
دکمه ی vr و قرمز گوشیو با هم می گیری یه صفحه قرمز می یاد وصل می کنی به کامپیوتر
rsdl گوشیو می شناسه بعد روی ... کلیک می کنی آدرس درایوای گوشیو که اونم باید دانلود کنیو میدی
بعد start ,....

Stone
17-08-2008, 15:45
salam bebakhshid alan gheymate A1200 chandeh

Mr.ahad
19-08-2008, 10:50
فریمور گوشی من R532_G_11.00.46p با کدوم فریمور وچطوری باید فلش کنم؟
فریمور گوشی شما از نوع a1200e هست و هر نوع فلش کردن با فریمور های a1200r موجب خراب شدن گوشی شما میشود و فقط باید با فریمور های مربوط به a1200e فلش شود !

راستی در مورد فلش کردن تو همین تاپیک خیلی نوشتن!! ولی درباره ی اینکه کدوم فرم ویر خوبه...!!!!!
شما باید rsdl2.7 داشته باشی اونو تو کامپیوتر اجرا می کنی
دکمه ی vr و قرمز گوشیو با هم می گیری یه صفحه قرمز می یاد وصل می کنی به کامپیوتر
rsdl گوشیو می شناسه بعد روی ... کلیک می کنی آدرس درایوای گوشیو که اونم باید دانلود کنیو میدی
بعد start ,....

من فریمور جدید امین ( فارسی ) رو به صورت پستی سفارش داده بودم توسط سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و دیروز رسید دستم هنوز گوشیم رو فلش نکردم اما امروز حتما فلش می کنم و خبرش رو میم فکر کنم بهترین فریمور باشه اگه به وبلاگ بالا یه سری بزنین در مورد این فریمور بیشتر توضیح داده شده است
rsd ورژن های جدید تری هم داره که میتونین توی گوگل سرچ کنین و دان کنین من از rsd 4.1 استفاده میکنم و راضیم

Iesaha
26-08-2008, 07:09
با عرض سلام
من دارم تلاش می کنم روی a1200 ویندوز بریزم !! ولی با مشکل مواجه شدم!!!
توی motorolafans نوشته بود:

U need dosbox to be installed for using this

in the dosbox.conf add the following line under autoexec

Mount c /mmc/mmca1
(چی کار کنم؟؟؟!! چی جوری!! کجاش ؟؟ یعنی rename کنم!!! اصلا autoexec کجاست!؟؟؟
راستی ادرس این dosbox.conf هم اینجوری داده بود:

system/qtdownloads/dosbox
من پیداش کردم ولی نمی دونم کجاش باید اون متن رو add کنم)

start dosbox.

u'll get a message c mounted at /mmc/mmca1/

type C: and enter

u'r drive will change to c:

type cd windows and enter

type win and enter

the windows will start

لطفا کمک کنین!!
کسی تا حالا این کارو کرده؟
چی شد !؟ چی جوری بود!؟؟؟

من برای استفاده از Emulator مجبور شدم dos را نصب کنم ولی ویندوزا بیخیال شدم. این دستوراتم باید توی ekonsole تایپ کنی.

dampayi
27-08-2008, 09:11
من داشتم با ultratheme یه تم رو گوشی نصب می کردم که بعد از این که خود برنامه restart کرد دیگه گوشی بالا نیومد!! تو همون صفحه ی اول( hellomoto) گیر کرد!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
کمک من چی کار کنم !!
راستی من قبلا هم Theme ریخته بودم ولی همچوقت اتفاقی نیوفتاده بودد!!!!!

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
راستی یه نکته ای وقتی داشت restart می شد خیلی طول کشید منم قرمزو فشار دادم اینجوی شد!!!

n340
28-08-2008, 15:20
گوشی رو کامل باطری رو دربیار بعد از 5 دقیقه دکمه پایین سمت راست بقل گوشی رو نگه دار بعد دکمه قرمز رو بزن
اگه صفحه قرمز اومد خوش بحال باید گوشی رو فلش کنی

غیر از این bye....bye

dampayi
30-08-2008, 20:00
من گوشیو به کمک آقا احد که همین جا هم مجدادا از ایشون تشکر می کنم فلش کردم و خدا رو شکر درست شد!!
ولی یه مشکل دیگه ای دارم!!!
screen calibration گوشی خراب شده و وقتی کلیک می کنم خیلی بالاتر می زنه
توی تنظیمات هم حالت درستو قبول نمی کنه!!!!
من چی کار کنم!!؟؟؟

reza021120
30-08-2008, 20:36
جطور ميشه تصوير پس زمينه بزرك كرد يعني قسمت هاي خالي بالاوپايين رااز بين برد

dampayi
01-09-2008, 09:35
این کار و با theme می شه انجام داد!!
مثلا theme beauty این امکان رو داره !!!
از سایت : motorolafans دانلود کن!!

dampayi
02-09-2008, 09:12
من گوشیمو به Extreme_ELITE امین فلش کردم و یه چند تا سوال داشتم:
اول این که این فریم ور چه خاصیت هایی داره؟؟
این assistant چیه؟؟
screen3؟؟؟؟

و اینکه از فلش کردن خوشم اومده!! اگه فریم ویر دیگه ای پیشنهاد می کنید که بهتره، علاقه مندم دوباره فلش کنم!

Iesaha
03-09-2008, 07:26
فعلا همین EE از همه بهتره من یه مدت persian golf را داشتم بدی نبود ولی بخاطر پلیرش خیلی کند بود اعصاب خوردکن بود برای همین دوباره برگشتم به EE .
screen3 هم چیز بدرد بخوری نیست بیخیالش.
بقیشم باید ور بری ببینی چی هست.چیز خوبیه.

Mr.ahad
03-09-2008, 10:01
من گوشیمو به Extreme_ELITE امین فلش کردم و یه چند تا سوال داشتم:
اول این که این فریم ور چه خاصیت هایی داره؟؟
این assistant چیه؟؟
screen3؟؟؟؟

و اینکه از فلش کردن خوشم اومده!! اگه فریم ویر دیگه ای پیشنهاد می کنید که بهتره، علاقه مندم دوباره فلش کنم!

به pass رسیدن شما را تبریک می گم آقا سینا :دی

در رابطه با سوال اول به motorolafans.com یا به این لینک بروید:
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

اما اگه منظورتون برنامه ی smart assistant باشه باید بگم این برنامه یه برنامه ایی هست مثه همون لینای امین یا super man توضیحات این برنامه :
1-نصب pkg
2-قابلیت backup
3-قابلیت اجرای فایلهای lin و sh
4-قابلیت unzip فایلهای rar, zip, tar, tgz, gz
5-قابلیت نصب تمهای mtf و lin
6-قابلیت edit فایلهای txt, lin, sh, cfg
7-قابلیت پاک کردن حافظه realplayer,تمهای نصب شده و ....

همون طور که میبینی کارای خوبی می کنه اما بهترین کاری که میکنه اینه که از گوشی بکاپ میگره این برنامه قبل از این که لینای امین بیاد یا برای فریمور هایی که امین اونها رو نساخته خیلی خوبه اما فریمور هایی که امین داده برنامه ی لینا رو دارند که خود لینا تمام این کارها رو میکنه شما هم که از extreme elite این استفاده می کنی پس نیازی به برنامه assistant نداری چون لینا رو داری !

screen3 : اون جور که من شنیدم و همه میگن این سرویس هنوز تو ایران نیومده و کارش اینه که یه سری کانال tv با اپراتور قرارداد میبندن که برنامه هاشون رو از طریق gprs به مشترکین تلفن ارائه بدن

به نظر من اگه می خوای بار دیگه فلش کنی persian gulf R16 eldrado امین خیلی خوبه اما سرعت کم و مشکل open with و ... از باگ های این فریمور هستن که یه ذره آدمو کلافه میکنه اما بقول امین جذاب ترین فریموره ! ولی من همچنان طرفدار Extreme_ELITE امین هستم !

Mr.ahad
03-09-2008, 10:18
برای بهبود سرعت در فریمور R16 persain gulf به لینک زیر برود :

tooooo
08-09-2008, 00:39
AVRIL
سلام خدمت دوستان : اقا کسی با این fw :porting qtopia کار کرده .ایا رو مدل A1200 R کار میکنه؟

Mr.ahad
09-09-2008, 09:54
سلام دوست من !
چیز جالبیه , توی motorolafans هم هست :

خودت دیگه در موردش هیچی نمی دونی ؟!
راستی سوالتون رو از امین هم پرسیدم تا ببینیم ایشون چی میگن !

DARIL
09-09-2008, 12:14
سلام
چجوری میشه فارسیش کرد؟

tooooo
09-09-2008, 22:22
AVRIL.
عزیزم میدونم جالبه!. میگم رو مدلA1200R کار میکنه ؟..
کسی با این کار کرده sms نمیاد؟ ...

Mr.ahad
10-09-2008, 15:39
AVRIL.
عزیزم میدونم جالبه!. میگم رو مدلA1200R کار میکنه ؟..
کسی با این کار کرده sms نمیاد؟ ...

دوست من سوالتونو از امین پرسیدم که عین جواب ایشون رو به شما میدم :

يه سيستم عامل متفاوت هست که به زودي خبراي بهتري رو راجع بهش مي‌شنويد، خيلي خوب با گوشي ما سازگار هست و مراحل آداپته شدنش به خوبي پيش مي‌ره...

DARIL
10-09-2008, 16:03
آقا به منم جواب بدین
لطفا
برادر من A1200e خریده
اما فارسی نیست
چطور میتونه فارسیش کنه؟
با تشکر

Mr.ahad
10-09-2008, 16:25
آقا به منم جواب بدین
لطفا
برادر من A1200e خریده
اما فارسی نیست
چطور میتونه فارسیش کنه؟
با تشکر

دوست من اگه فارسی کامل رو برای a1200 می خواین باید سفارش بدین برای سفارش دادن به لینک پایین برین ناگفته نماند در فریمور کاملن فارسی امکانات فیلیپ بسته گرفته شده است !

لینک سفارش :

tooooo
10-09-2008, 23:55
AVRIL.
مرسی که از اقا امین پرسیدن ولی خدایش جلبه یزه ایراد داره .
عزیزان میشه رنگ فونت گوشی رو عوض کرد.اگه برنامه داره لنکه شو لطف کنین مرسی

Mr.ahad
11-09-2008, 05:14
tooooo @
از برنامه ی Wonder moto استفاده کنید !

ENTEZAR
11-09-2008, 10:18
آقا یکی یه فارسی ساز برای a1200 به من معرفی کنه لطفا

Mr.ahad
11-09-2008, 17:11
آقا یکی یه فارسی ساز برای a1200 به من معرفی کنه لطفا

به لینک زیر که توی صفحه ی قبلی هم گذاشتم برین
لینک:

tooooo
11-09-2008, 20:44
AVRIL
دوست عزیزم من یکبار اینWonderMoto رو دانلود کردم ازmotorolafans.com خودشم :11:12mg بود ولی کار نکردمیشی از FW گوشیم باشه
مرسی از راهنمایتون:10::40:

tooooo
12-09-2008, 23:37
AVRIL
تورو خدا بگین این overclock چیه!!!!!!!!!!؟

Mr.ahad
14-09-2008, 16:17
AVRIL
دوست عزیزم من یکبار اینWonderMoto رو دانلود کردم ازmotorolafans.com خودشم :11:12mg بود ولی کار نکردمیشی از FW گوشیم باشه

دوست من !
من هنوز با این برنامه کار نکردم اما اگه هنوز با نصب این برنامه مشکل دارین پست خصوصی بدین تا تستش کنم ...!

AVRIL
تورو خدا بگین این overclock چیه!!!!!!!!!!؟

چه جوری بگم اما تا اونجایی که من می دونم باعث مشه تا کلاک ها و پردازش هایی که cpu انجام میده رو به حد اکثر می رسونه مثلن اگه یه برنامه ی جاوا رو نصب کنید که به سختی توی گوشی بالا میاد در این حالت بهتر اجرا خواهد شد
به طبع مصرف باتری در این حالت زیاد بوده و برای گوشی مضر است !

tooooo
14-09-2008, 22:54
مرسی دوسته من .
عزیزم این برنامه به گرافیک گوشی کمکی میکونه؟

Iesaha
16-09-2008, 09:28
AVRIL

من wondermoto را دارم روی تمام فریمورهایی که تا حالا عوض کردم براحتی کار میده.شما با smart assistans نصب کن اگه نشد با mpkg این کارا بکن.
برنامه توپیه ولی باید باهاش ور بری ببینی چی داره.

behzadn
16-09-2008, 10:47
یک سوال از کسایی که این گوشی رو دارن ایا دو سیم کارت همزمان رو ساپورت میکنه یا من اشتباه خوندم؟

Mr.ahad
20-09-2008, 16:36
یک سوال از کسایی که این گوشی رو دارن ایا دو سیم کارت همزمان رو ساپورت میکنه یا من اشتباه خوندم؟
دوست من !
راستش من توی setup گوشی line 1 و line 2 رو دیدم اما این گوشی فاقد کیت دو سیم کارته است !
اگه داشتن دو سیم کارت روی یه گوشی برات خیلی مهمه می تونی a1800 بخری ( که قیمتش به گفته ی یکی از دوستام توی رشت هست 750 هزار تومن ) و 2 سیم کارت رو پشتیبانی می کنه !

n340
20-09-2008, 19:32
AVRIL
سلام خدمت دوستان : اقا کسی با این fw :porting qtopia کار کرده .ایا رو مدل A1200 R کار میکنه؟

من با این فرم ور کار کردم خدایی اخر فرم ور a1200
رو کون ف یکون می کنه
دوربین نداری
مموری نداری
بلوتوث نداری
چرا؟
چون این فرم ور مال گوش هستش به نام

neo 197
که روی a1200 نصب میشه البته تو مرهاه اخر گیر می کنه و شما مجبور می شید گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید