ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ A1200

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Faraz_sm
17-09-2007, 10:13
دوستانی که می گن کم شده نظرشئن در مورد خرید اینترنتی از سایتهایی مثل : digikala.com یا gooshishop.com چیه ؟ چون اونا قیمت درستی زدند و گفتند موجود داریم

من با یکی از گوشی فروشای gheymat.com صحبت می کردم! قیمت اونا هم مثل بقیه جاهاست و می گن موجودی ندارن ولی می تونن پیدا کنن و بفرستن! به نظر من آدم باید ببینه چی می خره! از پیک موتوری که نمیشه گوشی خرید!!!!

kasra_k
17-09-2007, 10:22
من با یکی از گوشی فروشای gheymat.com صحبت می کردم! قیمت اونا هم مثل بقیه جاهاست و می گن موجودی ندارن ولی می تونن پیدا کنن و بفرستن! به نظر من آدم باید ببینه چی می خره! از پیک موتوری که نمیشه گوشی خرید!!!!
سلام می کنم به همهی فعالان در این تاپیک امیدوارم که بتونم فعالیت خوبی داشته باشم!
من از بزرگمهر با گارانتی 24 ماهه خریدم 258 تومن!

kasra_k
17-09-2007, 10:23
به نظر من که E6 بهتر از اون هست! هنگ نمی کنه نازک هست و ...

Iesaha
17-09-2007, 11:25
راستی گوشی موتورولا Roker E6 رو دیدم خیلی خوشم اومد . قیمتش هم حدود 360 تومنه . نظرتون راجع به این گوشی چیه ؟ خیلی خوشم اومده ازش . البته قبلش تو فکر P990I بودم

adame_haji جان ببین هرکسی یک سری خصوصیات مد نظرشه بعد میره دنبال اون گوشی که اونا را داره.
شما تاحالا یه 4تایی گوشی گفتی می خوای بخری. ببین با کدوم حال میکنی.

Iesaha
17-09-2007, 11:30
آقا آخر نگفتید کسی آ1200 دست دوم تو دست و بالش داره ؟

من چند وقت پیش تو سایت gsm.ir چندتا دست دوم دیدم یه سری بزن ببین هنوز هست.تو بقیه سایتهای خرید و فروشم بورو.
امیدوارم پیدا کنی.

moto baz
17-09-2007, 14:08
یه سوال :
LCD A1200 از v3x بهتره ؟
در مقایسه با p990 چی ایا میشه رو کیفیت LCD a1200 حساب کرد؟
اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم

Faraz_sm
17-09-2007, 18:13
کیفیت فیلم برداری این گوشی چرا انقدر پایینه؟!! مث V3 دقیقا! چه کارش می شه کرد؟!
برای زنگ ساعتشم نمی شه جدا مقدار صدا رو تعریف کرد! تبق پروفایل زنگ کار می کنه:13:
یه مشگل دیگه هم دارم! voice commande گوشی من بعضی وقتا خس خس می کنه! ایراد از چی می تونه باشه؟!

doyenfox
17-09-2007, 18:17
بچه ها کسی اگه با e6 کار کرده لطفا تفاوتشو بگه با a1200.

doyenfox
17-09-2007, 18:26
1
یه سوال :
LCD A1200 از v3x بهتره ؟
در مقایسه با p990 چی ایا میشه رو کیفیت LCD a1200 حساب کرد؟
اگه دوستان جواب بدن ممنون میشم
v3x رو یادم نی اما از p990 بهتره.

برای زنگ ساعتشم نمی شه جدا مقدار صدا رو تعریف کرد! تبق پروفایل زنگ کار می کنه:13:
یه مشگل دیگه هم دارم! voice commande گوشی من بعضی وقتا خس خس می کنه! ایراد از چی می تونه باشه؟!
فیلمبرداریش قبل ارتقا فریمویر افتضاحه گر چه قبلا هم گفته شده بود.
الارمش رو میشه باهاش کنار اومد.شاید هم نشه!

kasra_k
17-09-2007, 18:36
شما با آپديت کردن فريمورتون مي تونيد کيفيت فيلم برداري رو به 240در 320 برسونيد! با 12 فريم درثانيه!

linuxboy
17-09-2007, 20:33
رو ming میشه ویندوز موبایل مخصوص pocket pc نصب کرد؟

moto baz
17-09-2007, 21:30
ممنون از doyenfox عزیز بابت پاسخ به من مخلصیم

mojrem2
17-09-2007, 22:42

نه دوست عزیز این گوشی لینوکس موبایله

doyenfox
18-09-2007, 00:35

ويندوز 3.1 بچه ها گذاشته بودن واسه نصب اما wndows mobile نه نميشه.

ممنون از doyenfox عزیز بابت پاسخ به من مخلصیم

خواهش ميكنم.:11:

MOSHAVER AMIN
18-09-2007, 05:40
به نظر من که E6 بهتر از اون هست! هنگ نمی کنه نازک هست و ...

مگه آ1200 هنگ ميكنه دوست من

MOSHAVER AMIN
18-09-2007, 05:42
شما با آپديت کردن فريمورتون مي تونيد کيفيت فيلم برداري رو به 240در 320 برسونيد! با 12 فريم درثانيه!

اگه منظورت 053 هستش كه كيفيت اون تغيير نكرد
منظور شما چه نوع فريموريه؟

Iesaha
18-09-2007, 08:34
اگه منظورت 053 هستش كه كيفيت اون تغيير نكرد
منظور شما چه نوع فريموريه؟

moshaver amin جان فکر کنم منظور دوستمون ورژن 24xp30 باشه اگه به اون ارتقا بدین کیفیتش خوب می شه.

Iesaha
18-09-2007, 08:49
دوستان win 3.1 را خودم هنوز وقت نکردم بگیرم که نصب و تست کنم دچار مشکل سرعت اینترنت شدم. ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
میذارمش اگه کسی دوست داشت نصب کنه.
فایل rar را رو کامپیوتر باز کنید 2 تا پوشه توش هست اونا را تو root مموری کارت کپی کنید.
بعد برنامه dos که قبلا نصب کردین را اجرا کنید.
تایپ کنید :c بعد اینتر
درایوتون به :c تغییر می کنه
تایپ کنیدcd windows و اینتر
تایپ win بعد اینتر که دیگه ویندوز اجرا می شه.

اینم لینک win3.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کسی نصب کرد اینجا بگه.

kasra_k
18-09-2007, 10:47
مگه آ1200 هنگ ميكنه دوست من
نه هنگ نمی کنه منظور من مقایسه با 990 بود!

mohammad913
18-09-2007, 11:35
سلام به همه
عزيزان من ...يه درخواست كوچولو ............من تم با پسوند mtf مي خواستم .... هركي ميتونه قرار بده ... برنامه winamp رو هم با يك آدرس صحيح و قابل برداشت بزاريد .....چون همه آدرس ها شما اشتباس
مرسي

MOSHAVER AMIN
18-09-2007, 12:54
ادرس برنامه winampكه دوستم اقاي mamli-eshghi گذاشته كاملا درسته از نو امتحان كنيد

MOSHAVER AMIN
18-09-2007, 12:58
دوستان win 3.1 را خودم هنوز وقت نکردم بگیرم که نصب و تست کنم دچار مشکل سرعت اینترنت شدم. ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه.
میذارمش اگه کسی دوست داشت نصب کنه.
فایل rar را رو کامپیوتر باز کنید 2 تا پوشه توش هست اونا را تو root مموری کارت کپی کنید.
بعد برنامه dos که قبلا نصب کردین را اجرا کنید.
تایپ کنید :c بعد اینتر
درایوتون به :c تغییر می کنه
تایپ کنیدcd windows و اینتر
تایپ win بعد اینتر که دیگه ویندوز اجرا می شه.

اینم لینک win3.1

اگه کسی نصب کرد اینجا بگه.

ممنونم بعد از نصب اين برنامه چه تغيير تو سيستم عامل به وجود مياد و ميخواستم بدونم كه با نصب اين برنامه چه امكاناتي اضافه ميشه
مرسي اگه درباره اين مورد كمي توضيح بدي

Faraz_sm
18-09-2007, 13:07
1
v3x رو یادم نی اما از p990 بهتره.

فیلمبرداریش قبل ارتقا فریمویر افتضاحه گر چه قبلا هم گفته شده بود.
الارمش رو میشه باهاش کنار اومد.شاید هم نشه!

ممنون! من 53P دارم... باید به فکر ارتقا باشم.
راستش با دانلود این فایلا مشگل دارم! rapide share به هر IP ای گیر میده! نید فور اسپید رو هم از 4 شیر دات کام گرفتم رو گوشیم می زنه invalid setup! نمیشه به این فایلها اتمینان کرد! همیشه ممکنه یه چیزی کم داشته باشه و کارو خراب کنه! اگه بشه با کمک دوستانی که adsl دارن یه مجموعه برنامه ی خوب رو رو سی دی جمع کرد و برای همدیگه فرستاد قضیه جالب می شه!:11:

doyenfox
18-09-2007, 15:57
ممنون! من 53P دارم... باید به فکر ارتقا باشم.
راستش با دانلود این فایلا مشگل دارم! rapide share به هر IP ای گیر میده! نید فور اسپید رو هم از 4 شیر دات کام گرفتم رو گوشیم می زنه invalid setup! نمیشه به این فایلها اتمینان کرد! همیشه ممکنه یه چیزی کم داشته باشه و کارو خراب کنه! اگه بشه با کمک دوستانی که adsl دارن یه مجموعه برنامه ی خوب رو رو سی دی جمع کرد و برای همدیگه فرستاد قضیه جالب می شه!:11:

این لینک توضیحات کامل فلش کردن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن لینک فریمویرشو تست کردم سالمه با دانلود منیجرهم میتونین دانلودش کنید.

doyenfox
18-09-2007, 16:24
دوستانی که دنبال نرم افزار برا گوشیشون هستن اینجا رو ببیند(کاملترین ارشیو):

Faraz_sm
19-09-2007, 11:09
این لینک توضیحات کامل فلش کردن :

در ضمن لینک فریمویرشو تست کردم سالمه با دانلود منیجرهم میتونین دانلودش کنید.

مرسي! توضيحات كامل ولي resume نمي شه كرد! 52 مگ هم معلومه چقدر طول مي كشه!

از لينك مملي-عشقي عزيز هم winamp رو گرفتم! واقعا تغيير صدا محسوسه! ولي بايد مواضب باشيم كه اسپيكر گوشي و ايرفونها رو نيم سوز نكنيم كه بعدش فقت خس خس مي شنويم.

doyenfox
19-09-2007, 17:52
مرسي! توضيحات كامل ولي resume نمي شه كرد! 52 مگ هم معلومه چقدر طول مي كشه!

از لينك مملي-عشقي عزيز هم winamp رو گرفتم! واقعا تغيير صدا محسوسه! ولي بايد مواضب باشيم كه اسپيكر گوشي و ايرفونها رو نيم سوز نكنيم كه بعدش فقت خس خس مي شنويم.
من از همين لينك با فلش گت گرفتم خودم.!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Faraz_sm
20-09-2007, 00:29
من از همين لينك با فلش گت گرفتم خودم.!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من با DAP میتونم بگیرمش ولی resume فعال نیست! باید یه ضرب تا تهش برم!

من winamp رو دیروز نصب کردم صدام خیلی زیاد شد ولی امروز loader و قتبنما ریختم دوباره صدام کم شد!( بعد ریست دوباره winamp رو اجرا کردما!) ممکنه با هم هماهنگی نداشته باشن؟ همرو آنینستال کردم دوباره نصب کنم!

بالاخره نفحمیدم خس خس صدای VR بخاتر چیه؟!! کسی این مشکلو نداره؟!:41:

doyenfox
20-09-2007, 01:10
من با DAP میتونم بگیرمش ولی resume فعال نیست! باید یه ضرب تا تهش برم!

من winamp رو دیروز نصب کردم صدام خیلی زیاد شد ولی امروز loader و قتبنما ریختم دوباره صدام کم شد!( بعد ریست دوباره winamp رو اجرا کردما!) ممکنه با هم هماهنگی نداشته باشن؟ همرو آنینستال کردم دوباره نصب کنم!

بالاخره نفحمیدم خس خس صدای VR بخاتر چیه؟!! کسی این مشکلو نداره؟!:41:
واسه من اين مشكل پيش نيومده ولي امكانش هست كه بعضي برنامه ها با هم تداخل داشته باشن.

majid_sp
20-09-2007, 09:21

آره

دقیقا صدای VC منم خس خس می کنه منم فکر کردم برای من خرابه ولی احتمالا همشون اینجورین

جای نگرانی نیست

سخت نگیر

MOSHAVER AMIN
21-09-2007, 06:18
تائيديه پست بالا

JinN777
21-09-2007, 13:31
یه نفر که winamp گرفته آپلود کنه..........................!

MOSHAVER AMIN
21-09-2007, 14:52
اپلودش هست اين هم ادرسش:

x-boy II
21-09-2007, 16:53
دوستان با اين گوشي ميشه چند كار مختلف رو انجام داد؟ براي مثال داريم مسيج ميفرستيم اهنگ هم بخونه....
مثل نوكيا

Faraz_sm
21-09-2007, 17:29
دوستان با اين گوشي ميشه چند كار مختلف رو انجام داد؟ براي مثال داريم مسيج ميفرستيم اهنگ هم بخونه....
مثل نوكيا

معلومه که میشه! مثلا این یک سمارت فونه ها!!

x-boy II
22-09-2007, 02:31
ايول فردا ميرم ميخرم
دعا كنيد پيدا كنم گويا كم شده

MOSHAVER AMIN
22-09-2007, 13:13
فق طيه كم حوصله به خرج بدي و كمي بيشتر بگردي ان شالله پيدا ميكني

moto baz
22-09-2007, 16:04
عزیزان یک سوال :
تو سایت GSM پسوند های پشتیبانی شونده توست این گوشی فقط 2 تا ذکر شده در حالی که v3x
5 6 پسوند را پشتیبانی میکنه
میشه در این مورد توضیح بدید ؟ واقعا این وضع قابل تحمل نیست اگه راست باشه

doyenfox
22-09-2007, 17:01
عزیزان یک سوال :
تو سایت GSM پسوند های پشتیبانی شونده توست این گوشی فقط 2 تا ذکر شده در حالی که v3x
5 6 پسوند را پشتیبانی میکنه
میشه در این مورد توضیح بدید ؟ واقعا این وضع قابل تحمل نیست اگه راست باشه
اگه منظورت فایل های صوتی وتصویری باشه این گوشی فراتر از اوون چیزی کعه تصور میکنی سا÷ورت میکنه البته به کمک نرم افزار هایی که میریزی :
MPLAYER-ZMPLAYER
با این دوتا خیلی از فرمت ها ساپورت میشن.مثل wmv

Faraz_sm
22-09-2007, 22:08
اگه منظورت فایل های صوتی وتصویری باشه این گوشی فراتر از اوون چیزی کعه تصور میکنی سا÷ورت میکنه البته به کمک نرم افزار هایی که میریزی :
MPLAYER-ZMPLAYER
با این دوتا خیلی از فرمت ها ساپورت میشن.مثل wmv

من خواستم ZMplayer و برای کیفیت پخش فیلمش دانلود کنم ولی گویا لینکش عوض شده. اگه تونستین لینک جدیدشو بدین!

Amin_0913
22-09-2007, 22:57
این یه فایل PDF در مورد بررسی تخصصی موتورولا A1200
امیدوارم خوشتون بیاد

Pink Plus
23-09-2007, 01:27
دوستان عزیزی که با VR مشکل دارن! این مسئله وقتی اتفاق می افته که گوشی شما دو فایل صوتی رو با هم بخواد پخش کنه مثلا VR و صدای دینگ رو با هم. مشکل خاصی نیست مربوط به درایور صدا در لینوکسه
برای نصب ویندوز 3.1 هم به طور خلاصه
1- نصب Dos Box (بلکه یک پروژه اپن سورس برای مجازی سازی توابع داس می باشد که تحت لینوکس و ویندوز قابل استفاده است.
2-نصب پارتیشین swap (البته اختیاری است ولی چون برنامه بالا حجم زیادی از رم رو اشغال می کنه توصیه میشه)
3-دانلود فایل windows و کپی کردن دو پوشه موجود در اون روی روت مموری
4- خیلی ها با اینجا مشکل دارن .dos رو که اجرا می کنی Z: میاد دستور زیر باعث میشه Dos box مموری رو به عنوان درایو C: بشناسه
mount c /mmc/mmca1
5- تایپ C: و سپس cd windows
حالا وارد درایو ویندوز شدین با تایپ win ویندوز 3.1 بالا میاد . البته انتظار نداشته باشین که سرعت خدا باشه با توجه به سی پی یو 300 و این نکته که شما در لینوکس یک ماشین مجازی رو اجرا کردین و روی اون دارین وینوز رو بالا میارین
ولی به هر حال قابلیته بزرگی هست

doyenfox
23-09-2007, 03:41
من خواستم ZMplayer و برای کیفیت پخش فیلمش دانلود کنم ولی گویا لینکش عوض شده. اگه تونستین لینک جدیدشو بدین!
براتون اپ كردم.خدمت شما:

doyenfox
23-09-2007, 03:55
برنامه horse power:
ريبوت كردن گوشي.
هك برنامه هاي جاوا.
دسترسي به فايلهاي سيستم
و...

doyenfox
23-09-2007, 03:57
براي خارج كردن از حالت zip , rar :

doyenfox
23-09-2007, 04:00
براي گرفتن بك اپ از دفتر چه تلفن و اس ام اس و ....
جفتشو بايد نصب كنيد.

-------------
*همه اين برنامه هايي رو كه ميزارم خودم تست كردم و اجرا ميشن.
*پس از نصب برناه ها ري استارت فراموش نشه.

doyenfox
23-09-2007, 04:17
از هدست پشتيباني ميكنه.
من اينجوري نصب كردم و شد:
اين فايل رو از حالت فشرده كه خارج كردن محتوياتشو بريزين توي همون جايي كه ورژن قبل هست بعد پوشه ي qtproxy رو كه از فايل زير ميگيريد دوباره يه جاي توي مموري برزيد اونوقت exmms رو از اين پوشه اجرا كنيد.
بعد از بالا اومدن برنامه گوشه سمت چپ بالا رو كليك كنيد و از منو پخش توسط هدست رو انتخاب كنيد.

بدون پاك كردن نسخه قبلي.ر
توضيحات :

JinN777
23-09-2007, 10:38
دوستان عزیز من دنبال یه آ1200 دست دوم هستم. سر قیمت هم توافق میکنیم. هر کس فروشنده هست یا جایی سراغ داره لطفا پیغام بزاره...!

MOSHAVER AMIN
23-09-2007, 12:28
مگه شيراز هم گير نمياد؟

MOSHAVER AMIN
23-09-2007, 12:30
[quote=doyenfox;1620540]از هدست پشتيباني ميكنه.
اين فايل رو از حالت فشرده كه خارج كردن محتوياتشو بريزين توي همون جايي كه ورژن قبل هست بعد پوشه ي qtproxy رو كه از فايل زير ميگيريد دوباره يه جاي توي مموري برزيد اونوقت exmms رو از اين پوشه اجرا كنيد.
بعد از بالا اومدن برنامه گوشه سمت چپ بالا رو كليك كنيد و از منو پخش توسط هدست رو انتخاب كنيد.

توضيحات :
[code]1. download Exmms(qtproxy) ,Exmms v 1.0

2. Unrar both files. copy the qtproxy folder onto your memory card.

3 copy the updated folders inside qtproxy (overwrite the old files)

4 Run exmms.lin

5 select play audio through headset in the config option (top left of the player)

ممنون ميخواستم بدونم كه اين برنامه اكولايزرهم توي هدست عمل ميكنه مثلا حالت باس يا مگا باس هم داره؟

JinN777
23-09-2007, 15:12
مگه شيراز هم گير نمياد؟

چرا گیر میاد پیدا کردشنم سخت نیست ولی من دست دوم میخوام...!:5:

Faraz_sm
23-09-2007, 17:01
براتون اپ كردم.خدمت شما:

ممنون از شما.:11:

حمید^^رضا
23-09-2007, 18:01
سلام من یه مشکل دارم اصل این گوشی کجایی هست؟ دارم میخرم یکی میگه ستگاپور! مجارستان! چین! کره! هر رنگی که بخوام 250 تومن قیمتش زیاد نیست یا کمه؟

doyenfox
23-09-2007, 20:23
[quote=doyenfox;1620540]از هدست پشتيباني ميكنه.

توضيحات :
[code]1. download Exmms(qtproxy) ,Exmms v 1.0

2. Unrar both files. copy the qtproxy folder onto your memory card.

3 copy the updated folders inside qtproxy (overwrite the old files)

4 Run exmms.lin

5 select play audio through headset in the config option (top left of the player)

ممنون ميخواستم بدونم كه اين برنامه اكولايزرهم توي هدست عمل ميكنه مثلا حالت باس يا مگا باس هم داره؟
سلام.ببينيد اين برنامه يه اكولايزر قوي داره اما به نظر من هدستش كيفيتش افتضاحه.شايد هم نرم افزارش خروجي صداي خوبي نميده.ولي من اصلا با هدستش حال نميكنم تازه 10 دقيقه كه ميزارم نقده گندست گوشم درد ميگيره.

سلام من یه مشکل دارم اصل این گوشی کجایی هست؟ دارم میخرم یکی میگه ستگاپور! مجارستان! چین! کره! هر رنگی که بخوام 250 تومن قیمتش زیاد نیست یا کمه؟

اصل گوشي رو نميدونم ولي من هر چي ديدم چيني بود.اگه هر رنگي بخواي 250 فوق العدست قرمزشو بگي حالشو ببر.در ضمن اگه تهرانه مغازش لطفان توي پ خ ادرس و تلفنشو بده.

ممنون از شما.:11:
خواهش ميكنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

payami4u
23-09-2007, 23:09
با سلام . دوستان عزیز من حدود ده روزه که این گوشی رو تهیه کردم . البته باید بگم که قبلش کلی مطالبی که شما ها اینجا نوشته بودید رو خوندم و بعد تصمیم به خرید گرفتم. یکی از سئوالهایی که دارم اینه که آیا می شه بدون اتصال هند فری از رادیو استفاده کرد ؟ البته متوجه هستم که با وجود اون می شه صدا رو از بلند گوهای خود گوشی هم داشت.

doyenfox
24-09-2007, 04:17
با سلام . دوستان عزیز من حدود ده روزه که این گوشی رو تهیه کردم . البته باید بگم که قبلش کلی مطالبی که شما ها اینجا نوشته بودید رو خوندم و بعد تصمیم به خرید گرفتم. یکی از سئوالهایی که دارم اینه که آیا می شه بدون اتصال هند فری از رادیو استفاده کرد ؟ البته متوجه هستم که با وجود اون می شه صدا رو از بلند گوهای خود گوشی هم داشت.
سلام دوست من.
مباركه.
شدنش ميشه.اما نه با همون برنامه.برنامش هست كه بدون هندزفري كاركنه اما همانطور كه ميدونيد هندز فري حكم انتن رو داره پس اگه نباشه تقريبا جايي رو نميگيره.
در كل با اين شرايط اگه خواستيد بگين تا براتون اپش كنم.
بازم ميگم تقريبا بدرد نميخوره.:46:

adame_haji
24-09-2007, 05:07
آقا منم موتورولایی شدم
خوشحالم
دیروز بعد از زیر و رو کردن کلی پاساژ علائدین که برای Rokr E6 انجام دادم و پیدا هم نکردم .فقط و فقط 1 مغازه که 4-5 تا آ1200 ته مغازش مونده بود رو خریدم . رنگ بندی هم نداشت . فقط مشکی بود .
موقعی که من خریدم 2 نفر دیگه هم تتوی دست من دیدن و خریدن !!!!
خیلی گوشی مرگیه . فقط حیف E6 نتونستم گیر بیارم .
295 تومن با گارانتی مزخرف نوکیا طلایی !!!!!!
یه رم 2 گیگ هم براش گرفتم
ایراداتی که داره از نظر من
1- صداش واقعا ضعیفه
دوربینش خیلی بچه بازیه نسبت به 2 مگا پیکسل بودنش . ولی رنگ و لعاب خوبی میده . دوربین 1.3 مگا پیکسل 7610 هم تقریبا تو همین مایه ها مینداخت فقط رنگ و لعابش یکمی کمتر بود .
2- اسپیکرش زیر بدنه قرار گرفته که اگخ روی فرش باشه کاملا خفه میشه
3- بقول خودمون Alt+Tab نداره که خیلی دردسر سازه
4- از طریق USB شارژ نمیشه !
5- برای خارج کردن رمش باید کلا گوشی خاموش بشه و باطری برداشته بشه .
6- Mpeg4 , WMA , WMV . Avi , Rm پخش نمیکنه !!!! پس چی پخش میکنه این گوشی ؟؟؟؟
7-کیفیت فیلمبرداریش آشغاله واقعا
8- فارسی رو پشتیبانی نمیکنه
9- قلمش هم زود به زئد کند میشه و باید بتراشیش . الان قلمش داره تموم میشه (شوخی بود )

چند تا سوال برام پیش اومده

1- ساعتش از کجا تنظیم میشه ؟؟؟؟!!!!
2- برای تماس گرفتن بعد از زدن دکمه کال یه پیغام میاد میگه Call Control Is Alowed . از کجا این کال کنترل آلو شده ؟
3- مشکل تایپ فارسی هنوز حل نشده . یا گرفتن SMS فارسی
4- برای ساختن پوشه آیا فاصله دادن مشکل ایجاد میکنه ؟
چجوری پسوند های Mpeg4 , WMA , WMV . Avi , Rm رو توی گوشی Play کنم . یعنی پلیر خوبی برای این گوشی اومده ؟
5- چجوری میتونم عکسی رو که انداختم و دارم نگاه میکنم رو زوم کرد . عکسو میشه فول اسکرین نیگا کرد ولی زوم نمیشه کرد .

اما از سرعت گوشی خیلی خوشم اومد . عکس 12 مگا پیکسلی رو (حدودا 5 مگ ) که با دوربین عکاسی خودم انداختم روی این گوشی در عرض چند ثانیه باز میکنه. قلمش کلا گوشی رو 100 برابر کرده . خوشحالم گوشی رو دارم که به هیچ عنوان دیگه توی بازاز خز (بالا تر از جواد) نمیشه .

24Xp30 رو دارم دنلود میکنم حدودا 11 درصدش رفته . اصلا برام مهم نیست که آیکناش عوض میشه یا انیمیشنی میشه . میخوام ببینم با عوض کردن این فریموری که روی گوشیم هست چه امکاناتی از دست میدم و چه امکاناتی بدست میارم

مسلمونای A 1200 دار کمکم کنید خواهشن .
برادر آ 1200 دار تون رو همینجوری توی بر بیابون با زبون روزه تنهاش نزارید .

یا علی

Iesaha
24-09-2007, 11:08
adame_haji بالاخره خریدیشا تبریک میگم.
بیشتر مشکلات با همین24xp 30حل میشه فقط دیگه خوندن sms را نداری که اونم هیچی. از طریق usb هم شارژ میشه.alt+tab هم داره.منو را که باز کردی گوشه پایین روی ستاره(start) بزن و گزینه task manager را انتخاب کن.ساعتشم تو همون منوها گزینه timeیکم باید تو گوشیت بچرخی.عکس هم از طریق photo edit میتونی zoom کنی.
آره سرعتش عالیه.
حالشا ببر.

sshaffafi10
24-09-2007, 13:55
سلام دوستان عزیز.
من 3 ساله که از p30 world استفاده می کنم.ولی تا حالا عضو نشده بودم.ولی تازه عضو شدم.امیدوارم که منو تو جمع صمیمی و مهربون خودتون بپذیرید.
در مورد خودم:
دانشجوی سال سوم نرم افزار دانشگاه قزوین
سه ساله که انواع گوشی های moto رو امتحان کردم.
در مورد قایلیت ها و کاراییاشون کتاب نوشتم.
از همون روزای اول که a1200 اومد من خریدم.
حالا یه مشکلی دارم:
mpkg رو نصب کردم ولی هر برنامه ای که open with mpkg میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.
لطفا کمکم کنید.متشکرم.

doyenfox
24-09-2007, 15:56
سلام دوستان عزیز.
من 3 ساله که از p30 world استفاده می کنم.ولی تا حالا عضو نشده بودم.ولی تازه عضو شدم.امیدوارم که منو تو جمع صمیمی و مهربون خودتون بپذیرید.
در مورد خودم:
دانشجوی سال سوم نرم افزار دانشگاه قزوین
سه ساله که انواع گوشی های moto رو امتحان کردم.
در مورد قایلیت ها و کاراییاشون کتاب نوشتم.
از همون روزای اول که a1200 اومد من خریدم.
حالا یه مشکلی دارم:
mpkg رو نصب کردم ولی هر برنامه ای که open with mpkg میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.
لطفا کمکم کنید.متشکرم.
سلام دوست من.
عضويتت رو تبريك ميگم.
بعضي از اين اينستالر ها اجرا نميشند درست.
در اسرع وقت برات لينك ميزارم.

doyenfox
24-09-2007, 16:18
آقا منم موتورولایی شدم
خوشحالم
دیروز بعد از زیر و رو کردن کلی پاساژ علائدین که برای Rokr E6 انجام دادم و پیدا هم نکردم .فقط و فقط 1 مغازه که 4-5 تا آ1200 ته مغازش مونده بود رو خریدم . رنگ بندی هم نداشت . فقط مشکی بود .
یه رم 2 گیگ هم براش گرفتم
ایراداتی که داره از نظر من
1- صداش واقعا ضعیفه
دوربینش خیلی بچه بازیه نسبت به 2 مگا پیکسل بودنش . ولی رنگ و لعاب خوبی میده . دوربین 1.3 مگا پیکسل 7610 هم تقریبا تو همین مایه ها مینداخت فقط رنگ و لعابش یکمی کمتر بود .
2- اسپیکرش زیر بدنه قرار گرفته که اگخ روی فرش باشه کاملا خفه میشه
3- بقول خودمون Alt+Tab نداره که خیلی دردسر سازه
4- از طریق USB شارژ نمیشه !
5- برای خارج کردن رمش باید کلا گوشی خاموش بشه و باطری برداشته بشه .
6- Mpeg4 , WMA , WMV . Avi , Rm پخش نمیکنه !!!! پس چی پخش میکنه این گوشی ؟؟؟؟
7-کیفیت فیلمبرداریش آشغاله واقعا
8- فارسی رو پشتیبانی نمیکنه
9- قلمش هم زود به زئد کند میشه و باید بتراشیش . الان قلمش داره تموم میشه (شوخی بود )

چند تا سوال برام پیش اومده

1- ساعتش از کجا تنظیم میشه ؟؟؟؟!!!!
2- برای تماس گرفتن بعد از زدن دکمه کال یه پیغام میاد میگه Call Control Is Alowed . از کجا این کال کنترل آلو شده ؟
3- مشکل تایپ فارسی هنوز حل نشده . یا گرفتن SMS فارسی
4- برای ساختن پوشه آیا فاصله دادن مشکل ایجاد میکنه ؟
چجوری پسوند های Mpeg4 , WMA , WMV . Avi , Rm رو توی گوشی Play کنم . یعنی پلیر خوبی برای این گوشی اومده ؟
5- چجوری میتونم عکسی رو که انداختم و دارم نگاه میکنم رو زوم کرد . عکسو میشه فول اسکرین نیگا کرد ولی زوم نمیشه کرد .

اما از سرعت گوشی خیلی خوشم اومد . عکس 12 مگا پیکسلی رو (حدودا 5 مگ ) که با دوربین عکاسی خودم انداختم روی این گوشی در عرض چند ثانیه باز میکنه. قلمش کلا گوشی رو 100 برابر کرده . خوشحالم گوشی رو دارم که به هیچ عنوان دیگه توی بازاز خز (بالا تر از جواد) نمیشه .

24Xp30 رو دارم دنلود میکنم حدودا 11 درصدش رفته . اصلا برام مهم نیست که آیکناش عوض میشه یا انیمیشنی میشه . میخوام ببینم با عوض کردن این فریموری که روی گوشیم هست چه امکاناتی از دست میدم و چه امکاناتی بدست میارم

مسلمونای A 1200 دار کمکم کنید خواهشن .
برادر آ 1200 دار تون رو همینجوری توی بر بیابون با زبون روزه تنهاش نزارید .

یا علی

سلام دوست من.
مباركه.
لطف كن و رجوع كن به صفحات گذشته.
همه سوالاتتون پاسخ داده شده.:11:

sinaset
24-09-2007, 20:12
سلام بچه ها می خواستم ببینم کسی هست که قیمت الان اونو بدونه

doyenfox
24-09-2007, 21:26
سلام بچه ها می خواستم ببینم کسی هست که قیمت الان اونو بدونه
تو رو خدا قبل پست دادن يه نيگاه بندازين.
بابا تو صفحه قبل اين بنده خدا گفت چند خريده.
در ضمن تاپيك واسه قيمت روز گوشي داريم.

نوشته شده توسط adame_haji [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا منم موتورولایی شدم
خوشحالم

MOSHAVER AMIN
25-09-2007, 06:00
دوستان گلم كه تازه اين گوشي رو تهيه كردن ضمن تبريك به و ساير دوستاني جديد الورود مي خواستم بگم كه جواب اكثر سوالاتشون توي صحفات قبلي داده شده قبل از دادن هر پستي يه مقدار تاپيك رو مطالعه كنن
يا علي

doyenfox
25-09-2007, 11:20

بعد از خارج کردن از حالت فشرده.
یه فایل تکست توش گذاشتم که توش گفتم چه جوری زبان برنامه انگلیسی میشه.

doyenfox
25-09-2007, 11:25
قبلا گفتم که خوب کار نمیکنه چون هدست حکم انتن رو داره اما چون یکی از بچه ها عنوان کرده بود میزارم:

doyenfox
25-09-2007, 11:31
برای کسایی که تازه گوشی رو گرفتن و فریمویر عوض نکردن.
پوشه هیدن توشو اورر رایت کنید روی پوشه هیدن مموریتون.

doyenfox
25-09-2007, 11:47
دو تا ماشین حساب خوب برای a1200 :

doyenfox
25-09-2007, 11:58
یه قران فوق العاده با ترجمه فارسی و کاملا سازگار با این گوشی:

vahiddddd
25-09-2007, 14:01

بعد از خارج کردن از حالت فشرده.
یه فایل تکست توش گذاشتم که توش گفتم چه جوری زبان برنامه انگلیسی میشه.

آقا شرمنده اما من هر کاری کردم نه بلک ليست نه وايت ليست هيچ کدوم درست حسابی کار نکردن ،شما خودت امتحان کردی
فقط اون گزينه اي که همرو ريجکت ميکنه درست کار ميکنه ،اگه تنظيماتی داره ممنون ميشم بگی

Iesaha
25-09-2007, 15:17
دوست عزیز doyenfox بی زحمت برنامه Mplayer را بذار.یه برنامه میخوام که فایلهای wmv را باز کنه.

A.Farokhzad
25-09-2007, 18:54
سلام به همگی کاربران انجمن لینوکس و مخصوصا A1200 دارها.

من دنبال یه هندزفری برای این گوشی میگردم که لا اقل یکی از دو مورد زیر را داشته باشه :

1 - تو گوشی باشه مانند سری واکمن سونی اریکسون

2 - هندزفری بلوتوثی باشه ولی امکان پخش آهنگ هم داشته باشه
مثل این مدل سونی اریکسون : Headset HBH-DS970

اگه مورد اول با توجه به جک ورودی هندزفری این گوشی موجوده یا تبدیلی براش وجود داره لطفا راهنمایی کنید.
اما در مورد دوم من در جمهوری از هر کس پرسیدم همه میگفتم امکان پخش آهنگ وجود ندارد و فقط چند مدل نوکیا امکان پخش آهنگ دارند ولی خودم فکر میکنم چرند میگن چون بلوتوث این گوشی از نوع A2DP میباشد.

منتظر راهنمائی شما هستم.
با تشکر

vahiddddd
26-09-2007, 00:57
آقا يکی به داد من برسه
من ورژن فريم ور رو به 24xp30 تغير دادم ،کيفيت رنگ دوربينم بد جور ريخت چی کار کنم
رنگش بعضی وقتا انقدر کم ميشه که به سياه سفيد ميزنه

doyenfox
26-09-2007, 03:17
آقا شرمنده اما من هر کاری کردم نه بلک ليست نه وايت ليست هيچ کدوم درست حسابی کار نکردن ،شما خودت امتحان کردی
فقط اون گزينه اي که همرو ريجکت ميکنه درست کار ميکنه ،اگه تنظيماتی داره ممنون ميشم بگی
سلام دوست من.
من یه بار عرض کردم که فقط برنامه هایی رو میزارم که خودم تست کردم ولینک الکی نمیدم.
خودم از وایت لیست استفاده میکنم یعنی اونایی که میخوام پاسخوشونو بدم میریزم تو وایت لیست بقیه بلاک میشن.
اس ام اس هم بلاک میکنه.

دوست عزیز doyenfox بی زحمت برنامه Mplayer را بذار.یه برنامه میخوام که فایلهای wmv را باز کنه.
بهترین برنامه پخش ویدئو ZMPLAYER هستش.شک نکن.WMV هم پخش میکنه DAT هم پخش میکنه.
WMV ها با سایز بزرگ با هر برنامه ای باز شن با مکس پخش میشن.
MPLAYER هم چون حجمش حدود 5 مگ هست من نمیتونم اپ کنم اما اگه لینک غیر مستقیم پیدا کردم براتون میزارم.

آقا يکی به داد من برسه
من ورژن فريم ور رو به 24xp30 تغير دادم ،کيفيت رنگ دوربينم بد جور ريخت چی کار کنم
رنگش بعضی وقتا انقدر کم ميشه که به سياه سفيد ميزنه

از وایت بالانسش نی؟

adame_haji
26-09-2007, 03:22
سلام دوستان
ممنونم از راهنماییهاتون
من تمام این 83 صفحه رو خوندم باورکنید ولی یه سری سوال برام پیش اومده بود که قبلا کسی گفته بود مثل همین کند شدن قلم ( شوخی )

من این 83 صفحه رو دانلود کردم و RAR کردمش و آپلود کردم که کلا حجمش با عکساش میشه 1.5 مگا بایت (تعجب نکنید ) بعد از اینکه دانلود کردید و Unrar کردیدش با موزیلا فایرفاکس یا برنامه Opera میتونید بازشون کنید (اینترنت اکسپلولر یکمی بلا نسبت همه سروران IQ پایینی داره و بهتره باز نکنیدش ) و کل این 83 صفحه کلوپ A1200 رو بصورت آفلاین و بدون وصل شدن به اینترنت بخونید . راستی اگه با Opera بازش میکنید حتما File Type رو روی All file قرار بدید . و بعدش فایلی با عنوان showthread.php@t=140430&page=4 که صفحه 4 تاپیک میباشد رو باز کنید و بعدش میتونید با کلیک کردن به صفحات بعد برید

کلوپ A1200 آفلاین شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راستی اون فریموری که داشتم دانلود میکردم روی 75 درصد اکانتم تموم شد و الان دوباره دارم از اول دانلود میکنم (حدود 7 ساعت طول میکشه الان 8 درصد هستم !!!! )

یا علی

adame_haji
26-09-2007, 03:40
راستی دادا doyenfox جون این MPlaye با Zmplayer فرق میکنه ؟
این zmplayer-rokre6-v1_2.pkg که من دارم حجمش 2.87 هستش
اینم لینکش :

جریان این 5 مگیه چیه ؟
این 5مگیه رو یکی از دوستان توی صفحات گدشته لینکشو ناقص داده بود
اینم لینک ناقصش :
اینم توضیحاتی که داده بود :
اينم يه پلير عالي درحد اسمارت مووي
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آ1200 هم همينه 6مگ هست برا اجراي فايل هاي با فرمت AVI و 30فريم در صانيه هست بسيار عاليه فايلو بريزين رو گوشي قلمو روش نگه دارين اپن ويت كه اومد سوپر من يا mpkg رو(بسته به اينه كه كدوم رو داشته باشين رو ورژنهايي كه پيشنهاد دادم سوپرمن نصب هست) رو انتخاب كنين اينسال كه شد گوشي رو ريست كنين و فايل هاي تصويري رو كه ريختين روگوشي با همون روش اپن ويت (البته موقع اپن ويت عين ويندوز يه گزينه داره كه از اين به بعد اين نوع از فايل هارو با همين برنامه باز كن چك بزنين كنارش تا ديگه بعدا به راحتي با يه كليك رو فايلهاي ويديويي اونارو با zmplayer اجرا كنه

اگه لینکشو داری براذی ممنون میشم

یا علی

doyenfox
26-09-2007, 05:48
راستی دادا doyenfox جون این MPlaye با Zmplayer فرق میکنه ؟
این zmplayer-rokre6-v1_2.pkg که من دارم حجمش 2.87 هستش
اینم لینکش :

جریان این 5 مگیه چیه ؟
این 5مگیه رو یکی از دوستان توی صفحات گدشته لینکشو ناقص داده بود
اینم لینک ناقصش :
اینم توضیحاتی که داده بود :
اينم يه پلير عالي درحد اسمارت مووي
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آ1200 هم همينه 6مگ هست برا اجراي فايل هاي با فرمت AVI و 30فريم در صانيه هست بسيار عاليه فايلو بريزين رو گوشي قلمو روش نگه دارين اپن ويت كه اومد سوپر من يا mpkg رو(بسته به اينه كه كدوم رو داشته باشين رو ورژنهايي كه پيشنهاد دادم سوپرمن نصب هست) رو انتخاب كنين اينسال كه شد گوشي رو ريست كنين و فايل هاي تصويري رو كه ريختين روگوشي با همون روش اپن ويت (البته موقع اپن ويت عين ويندوز يه گزينه داره كه از اين به بعد اين نوع از فايل هارو با همين برنامه باز كن چك بزنين كنارش تا ديگه بعدا به راحتي با يه كليك رو فايلهاي ويديويي اونارو با zmplayer اجرا كنه

اگه لینکشو داری براذی ممنون میشم

یا علی
سلام دوست خوبم.
ممنون از لطفت که این تاپیک رو برای دوستان اپ کردی.:11:
ببین zmplayer با mplayer فرق داره.باور کن zmplayer بهتره من خودم جفتشو نصب کردم اما فقط از zmplayer استفاده میکنم.
به چند دلیل:
برنامش فاینال ریلایز شده و مشکل خاصی نداره.
در هنگام تماشای فایل تصویری میتونی نور و کنتراستشو به طور دلخواه تنظیم کنی که خیلی به کار میاد.
بعضی کلیپ ها یا فیلم ها صدا و تصویر هم خوانی ندارند با ادیو دیلی میتونی اینو توش رفع کنی.
با هدست به خوبی کار میکنه و ....
حالا این نظر من بود.
دوباره لینک zmplayer رو براتون میزارم :

ولی بازم میگم اگه لینک کامل mplaye رو دیدم میزارم واستون.

doyenfox
26-09-2007, 05:54
بهتون پیشنهاد میکنم حتما نصبش کنید.همش 20 کیلو بایته.
هر فونتی که بدین براتون اجرا میکنه.
محیط گوشی وقعا جذاب میشه.
----پس از نصب برنامه و ری استارت : فایل هایttf(فونت) را open with و با این برنامه اجرا کنید----
.دوستانی که گوشی رو فلش نکردن با این برنامه میتونن فونت فارسی بریزن و بصورت مقطع و بر عکس کلمات رو ببینند.
.بعد هر بار ری استارت گوشی به فونت اصلی خودش بر میگرده.

doyenfox
26-09-2007, 06:52
براتون لینک غیر مستقیم میزارم.اگه کسی سرعتش خوبه لطف کنه و جای دیگه اپ کنه .:11:

vahiddddd
26-09-2007, 11:16
از وایت بالانسش نی؟

بعد از کلی ور رفتن فهميدم که واسه هر عکس که ميگيری بايد وايت بالانس رو جداگانه تنظيم کنی،واسه شما هم همين طوره؟
آخه من قبل از اين 53p plus داشتم ,وايت بالانس رو همون 5 که بود همه عکس هرو بدون مشکل خوب ميگرفت،حالا اين طبيعی که واسه هر عکس بايد تنظيم شه؟

doyenfox
26-09-2007, 11:33
بعد از کلی ور رفتن فهميدم که واسه هر عکس که ميگيری بايد وايت بالانس رو جداگانه تنظيم کنی،واسه شما هم همين طوره؟
آخه من قبل از اين 53p plus داشتم ,وايت بالانس رو همون 5 که بود همه عکس هرو بدون مشکل خوب ميگرفت،حالا اين طبيعی که واسه هر عکس بايد تنظيم شه؟
کلا تو هر دوربین بهتره وایت بالانس دستی تنظیم شه تا اتو.
من هم به شخصه دستی تنظیم میکنم.

doyenfox
26-09-2007, 12:49

doyenfox
26-09-2007, 12:50

doyenfox
27-09-2007, 03:41
سلام به همگی کاربران انجمن لینوکس و مخصوصا A1200 دارها.

من دنبال یه هندزفری برای این گوشی میگردم که لا اقل یکی از دو مورد زیر را داشته باشه :

1 - تو گوشی باشه مانند سری واکمن سونی اریکسون

2 - هندزفری بلوتوثی باشه ولی امکان پخش آهنگ هم داشته باشه
مثل این مدل سونی اریکسون : Headset HBH-DS970

اگه مورد اول با توجه به جک ورودی هندزفری این گوشی موجوده یا تبدیلی براش وجود داره لطفا راهنمایی کنید.
اما در مورد دوم من در جمهوری از هر کس پرسیدم همه میگفتم امکان پخش آهنگ وجود ندارد و فقط چند مدل نوکیا امکان پخش آهنگ دارند ولی خودم فکر میکنم چرند میگن چون بلوتوث این گوشی از نوع A2DP میباشد.

منتظر راهنمائی شما هستم.
با تشکر
اين بكارتون مياد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

البته فكر كنم تنها راهش خريد اينترنتي باشه.
جكش مثلa1200 --- دو و نيم ميليمتر هستش.

اينم بلو توثيش :

adame_haji
27-09-2007, 10:48
آقا تورو خدا کمکم کنید
من این 24xp30 رو تا الان 6 بار دانلود کردم و هر دفعه روی یه عددی قفل شده و دیگه نتونستم ریزام کنم
2 بار روی عدد 93% گیر کردم یه بار روی 76 درصد و چند بار هم روی 24-4-14 !!!!
این Z share لعنتی خسومت خانوادگی داره با ما انگاری .
تورو خدا یه لینک دیگه ازش بهم بدید که خاصیت ریزام داشته باشه

راستی من با فلش گت دارم دانلود میکنم

یا علی

MOSHAVER AMIN
27-09-2007, 12:19
سلام چرا با 053 فلش نميكني هم بهتره هم اين مشكلو نداره

MOSHAVER AMIN
27-09-2007, 12:21
اين بكارتون مياد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg

البته فكر كنم تنها راهش خريد اينترنتي باشه.
جكش مثلa1200 --- دو و نيم ميليمتر هستش.

اينم بلو توثيش :

سلام كاشكي قيمت اينترنتي اون هم زده بودي

adame_haji
27-09-2007, 14:12
سلام چرا با 053 فلش نميكني هم بهتره هم اين مشكلو نداره

بابا من فابریک خود گوشیم 53P هستش
اصلا ازش راضی نیستم
دیشب تو مهمونی هر چی آهنگ Play کردم صداش در نیومد . آبروم رفت .
فکر کردم صداش قطه
بعدش رفتم توی آشپرخونه دیدم ای بابا داره از گوشی صدا در میاد . فهمیدم اونجا چون شلوغ بوده هیچی نمیشنیدم !!!!!!!!

آقا اگه کسی 24Xp30 رو داره و میتونه روی سی دی برام ارسال کنه یه پیغام خصوصی بده . شاید بتونیم از شرمندگیش در بیام .
خداییش با دیال آپ مردم از بس نصفه دانلود کردم .
الان هم اگه لینک قابل ریزوم بدین 5 ساعته دانلودش میکنم

راستی از این دوستمون doyenfox تشکر میکنم که زحمت میکشه و ترم افزار میزاره .

راستی برادر doyenfox برنامه هیی کبا پسوند pkg رو نصب میکنم چجوری Uninstall میشه ؟

یا علی

doyenfox
27-09-2007, 14:38
سلام كاشكي قيمت اينترنتي اون هم زده بودي
اخوی لینک زیرش رو واسه همین گذاشتم.

بابا من فابریک خود گوشیم 53P هستش
اصلا ازش راضی نیستم
دیشب تو مهمونی هر چی آهنگ Play کردم صداش در نیومد . آبروم رفت .
فکر کردم صداش قطه
بعدش رفتم توی آشپرخونه دیدم ای بابا داره از گوشی صدا در میاد . فهمیدم اونجا چون شلوغ بوده هیچی نمیشنیدم !!!!!!!!

آقا اگه کسی 24Xp30 رو داره و میتونه روی سی دی برام ارسال کنه یه پیغام خصوصی بده . شاید بتونیم از شرمندگیش در بیام .
خداییش با دیال آپ مردم از بس نصفه دانلود کردم .
الان هم اگه لینک قابل ریزوم بدین 5 ساعته دانلودش میکنم

راستی از این دوستمون doyenfox تشکر میکنم که زحمت میکشه و ترم افزار میزاره .

راستی برادر doyenfox برنامه هیی کبا پسوند pkg رو نصب میکنم چجوری Uninstall میشه ؟

یا علی
شماا لطف داری.
برنامه های pkg رو هم میتونی از منو هم اینکه قلمو چند ثانیه روش نگه داری گزینه uninstall رو بزنی.

doyenfox
27-09-2007, 14:50
سلام.
اونایی که پلیر winamp رو نصب کردن و اپدیت نکردنش واسه استفاده با هندزفری کار زیر رو انجام بدن :
رادیو رو باز کنید.رو یه موج خالی برید.موج رو سیو کنید.حالا رادیو رو هاید کنید و برید تو winamp.
اهنگ رو پخش کنید بعدش گوشه های اسکینش رو بزنید تا بره تو منو.حال از هندز فری پخش میشه.:8:

adame_haji
27-09-2007, 16:09
doyenfox جان منم برنامه هامو همین جوری آنینستال میکردم ولی اینایی که با Pkg نصب میشه وقتی روش قلمو نگه میداری هیچ گزینه ایش فعال نیست . اما برنامه های جاوایی که با پسوند Jar نصب مبکنم همشون آنینستال میشن .
من خودم با رم ریدر رفتم تو شاخه KPDPlayer و Mp3Player و Bosy Box و همه شاخه هاشو پاک کردم تا از توی گوشی پاک شن ولی وقتی با گوشی اومدم بالا دیدم هنوز آیکون هاشون هست .
راستی همین برنامه هایی که گفتم از همین جا دانلود کردم ولی وقتی نصب کردم و روشون کلیک کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و باز نشدن . دلیلش چیه ؟ اصلا اون برنامه Bosy Box برای چیه ؟

یه سوال دیگه بازی Sprintel 3D رو که از گوشی داداشم (K750) با پسوند Jar گرفتم روی گوشی من نصب شد ولی موقع اجرا پیغام خطا داد ؟ دلیلش چیه ؟ مگه Jar پسوند برنامه های جاوا نیست . پس چرا گوشی من اجرا نمیکنه

اون برنامه دیکشنری فارسی PMD هم برای گوشی آ1200 طراحی نشده کسی دانلود نکنه !!!

اون دوستمون که 5 تا بازی زیپ شده قرار داده بود هم ازش متشکرم خیلی بازی هاش باحال بود (اسم کابریش یادم نیست )

کماکان منتظر 24Xp30 هستم .
آبّروم رفت (دارم شک میکنم که چرا با این همه نکته منفی این گوشی رو خریدم . البته اصلا از خریدم پشیمون نیستم ولی صداش که ضعیفه فیلمبرداریش که ضایست . Sms که نمیگیره شیشه اش هم که شکستنیه . فقط نکته جالبش اینه که این خانوم ما پزی میده با این گوشی خدا شاهده )

یا علی

A.Farokhzad
27-09-2007, 17:01
لطفا حذف گردد.

adame_haji
27-09-2007, 17:01
نرم افزار Unziper

A.Farokhzad
27-09-2007, 17:02
لطفا حذف گردد.

A.Farokhzad
27-09-2007, 17:02
دیروز من رفتم و همین مدل زیر رو گرفتم. (HBH-DS970)
بر خلاف گفته فروشندگان علاالدین که میگفتن نمیشه از طریق این هندزفری آهنگ پخش کرد ولی با توجه به مشخصاتش و همونطور که فکر میکردم به خاطر داشتن پروفایل A2DP بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
هم آی دی کالر داره و هم با کیفیت بالا آهنگ پخش میکنه و هم اینکه هدفونش توگوشی و از سری واکمن هست.

این هم مشخصات کامل :

adame_haji
27-09-2007, 17:16
نرم افزار Screen Capture
کارش اینه که از صفحه گوشی شما عکس تهیه میکنه

اینم لینک دانلودش

اینم توضیحاتش :
APP: Screen Capture - capture screenshots.
I was try to capture A1200 screen by use E680i/A780 mpkg package. by
1. change destination and script position from /diska to /mmc/mmca1 coz A1200 does not have diska folder.
2. and A1200 has 262144 color = 18 bit color.so i change line
./fb2png /dev/fb0 /diska/$filename.png 10 240 320 16
to
./fb2png /dev/fb0 /mmc/mmca1/$filename.png 10 240 320 18
but it still not work. pic is same as mulfunction tv
anybody have an idea about this.

adame_haji
27-09-2007, 17:17
اینم بازی Prance Of Persia 3

اینم عکسش

adame_haji
27-09-2007, 17:31
7 بازی خفن برای a1200

حجمش 17 مگا بابیته
اسم بازیاش
Cadillacs and Dinosaurs (World 930201)
Mega Men
Stree Fighter II
Ghost House
Final Fight
Donpachi
BAttle Garegga

اینم عکساش :

adame_haji
27-09-2007, 17:43
اینم یه سری بازی باحال دیگه

3d worms - 334 ko
burning tires 3d - 404 ko
Need For Speed Most Wanted-3D - 661 ko
PuzzleBobble - 62 ko
The_Sims_2_new - 262 ko
Worms a1200 - 15
با حجم 1.6 مگابایت

doyenfox
27-09-2007, 17:46
doyenfox جان منم برنامه هامو همین جوری آنینستال میکردم ولی اینایی که با Pkg نصب میشه وقتی روش قلمو نگه میداری هیچ گزینه ایش فعال نیست . اما برنامه های جاوایی که با پسوند Jar نصب مبکنم همشون آنینستال میشن .
من خودم با رم ریدر رفتم تو شاخه KPDPlayer و Mp3Player و Bosy Box و همه شاخه هاشو پاک کردم تا از توی گوشی پاک شن ولی وقتی با گوشی اومدم بالا دیدم هنوز آیکون هاشون هست .
راستی همین برنامه هایی که گفتم از همین جا دانلود کردم ولی وقتی نصب کردم و روشون کلیک کردم هیچ اتفاقی نیفتاد و باز نشدن . دلیلش چیه ؟ اصلا اون برنامه Bosy Box برای چیه ؟

یه سوال دیگه بازی Sprintel 3D رو که از گوشی داداشم (K750) با پسوند Jar گرفتم روی گوشی من نصب شد ولی موقع اجرا پیغام خطا داد ؟ دلیلش چیه ؟ مگه Jar پسوند برنامه های جاوا نیست . پس چرا گوشی من اجرا نمیکنه

اون برنامه دیکشنری فارسی PMD هم برای گوشی آ1200 طراحی نشده کسی دانلود نکنه !!!

اون دوستمون که 5 تا بازی زیپ شده قرار داده بود هم ازش متشکرم خیلی بازی هاش باحال بود (اسم کابریش یادم نیست )

کماکان منتظر 24Xp30 هستم .
آبّروم رفت (دارم شک میکنم که چرا با این همه نکته منفی این گوشی رو خریدم . البته اصلا از خریدم پشیمون نیستم ولی صداش که ضعیفه فیلمبرداریش که ضایست . Sms که نمیگیره شیشه اش هم که شکستنیه . فقط نکته جالبش اینه که این خانوم ما پزی میده با این گوشی خدا شاهده )

یا علی

سلام.حقیقتش واسه من میاد شاید مال فریم ویر باشه.اما در مورد برنامه ها عزیزان ببینند اگر برنامه ای نبود بزارن.در ضمن خیلی گوشی ها جاوا ساپورت میکنن اما هر جاوایی رو از نمیکنن.
عزیزم همشون که با هر گوشی سازگاری ندارن.

adame_haji
27-09-2007, 17:55
اینم برنامه سوپرمن که خودم شدید دنبالش بودم

Bint's Superman replace for mpkg/linloader + backup function

البته محتویات فایل رو باید به شاخه .System انتقال دهید

یا علی

adame_haji
27-09-2007, 18:01
آقا من برنامه MobyExplorer رو نصب کردم رو گوشیم ولی Permission Access میده من روی فایل قلمم رو نگه داشتم و گزینه Manage رو زدم و از گزینه primission رو زدم ولی قسمت read Data رو نتونستم فعال کنم جریان چیه ؟

اینم لینک دانلود برنامه

یا علی

payami4u
27-09-2007, 23:05
با سلام . من سه تا سئوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
اول : آیا ممکنه که سیستم عامل (لینوکس) این گوشی خراب بشه ؟ مثل ویندوز که یه مدتی خوبه بعدش به دلایل مختلف ایراد دار یا کند میشه ؟ در صورت مثبت بودن چکار باید کرد؟
دوم : نصب و بعد Uninstal کردن برنامه های مختلف به سیستم عامل یب نمی رسونه ؟
سوم: آیا ما به آنتی ویروس نیازمندیم ؟ اگر جواب مثبته چطور و از کجا ؟

doyenfox
27-09-2007, 23:54
آقا من برنامه MobyExplorer رو نصب کردم رو گوشیم ولی Permission Access میده من روی فایل قلمم رو نگه داشتم و گزینه Manage رو زدم و از گزینه primission رو زدم ولی قسمت read Data رو نتونستم فعال کنم جریان چیه ؟

اینم لینک دانلود برنامه

یا علی
سلام.من یه لینک برنامه horse power گذاشتم با اون میشه برنامه های جاوا رو واسه این مساله هک کرد.

با سلام . من سه تا سئوال دارم لطفا راهنمایی کنید.
اول : آیا ممکنه که سیستم عامل (لینوکس) این گوشی خراب بشه ؟ مثل ویندوز که یه مدتی خوبه بعدش به دلایل مختلف ایراد دار یا کند میشه ؟ در صورت مثبت بودن چکار باید کرد؟
دوم : نصب و بعد Uninstal کردن برنامه های مختلف به سیستم عامل یب نمی رسونه ؟
سوم: آیا ما به آنتی ویروس نیازمندیم ؟ اگر جواب مثبته چطور و از کجا ؟
سلا م دوست من.
1-به فرض هم که خراب شه به راحتی با فلش کردن مشکلش حل میشه.(مثل ریختن دوباره ویندوز)
2-بعید میدونم چون من شدیدا این کارو تکرار میکنم وا تا حالا مشکلی نداشتم.
3-نه هنوز ویروسی نیومده واسش.خیلی امنه.

sasan_20800
28-09-2007, 14:43
سلام
نظرم اول روی 5700 بوده ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.
خواهشن بدون تعصب بگین ممنون میشم.
در ضمن نرم افزارای لینوکس موبایل اصلاً پیدا میشه ؟
مرسی :11:

Faraz_sm
28-09-2007, 15:15
تشکر از doyenfox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز به خاتر دو تا ماشین حساب عالی. واقعا کار راه بندازن.:11:

adame_haji
28-09-2007, 15:59
سلام
نظرم اول روی 5700 بوده ولی از ال سی دی تاچ این گوشی و محیط کاربریش خیلی خوشم اومد ولی میخواستم ببینم ارزش داره صدای 5700 فدای ال سی دی آ1200 بکنم. کما این که دوربین آ1200 از 5700 بهترم هست.

برادر بدون تعصب میگم
اگه صدا برات مهمه سراغ این گوشی نیا .
چون دیشب یه 5200 داشت با من کل مینداخت .
ولی اگه صدا زیاد برات مهم نیست توی تموم گوشی های موجود در بازار با این قیمت A1200 ولا غیر !!!!
نرم افزار هاش هم زیاد توی بازار که اصلا نیست (مگه اینکه با Box برات بریزن ) توی اینترنت ولی هست .
این گوشی نیاز به نرم افزار زیاد نداره چون خودش همه چی داره .
آنتی ویروس هم نمیخواد چون امنیتش بالاست . تمام برنامهای آفیس رو هم میشه باهاش باز کنی . PDF هم راحت میتونی باهاش بخونی . ولی مشکل صداش خیلی ضایعست

آقا ما همچنان منتظر 24XP30 هیتیم ها . یکی یه الطفاتی بفرماید.

یا علی

doyenfox
28-09-2007, 16:40
سلام

اگه صدا برات یکم هم مهمه سراغش نرو که تو ذوقت میخوره .
نرم افزار هم واسش کم نیست.

تشکر از doyenfox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز به خاتر دو تا ماشین حساب عالی. واقعا کار راه بندازن.:11:
خوشحالم که به کارتون اومد و از این همه برنامه بالاخره یکی اومد و ییه تشکر کرد.:40::11:

برادر بدون تعصب میگم
اگه صدا برات مهمه سراغ این گوشی نیا .
چون دیشب یه 5200 داشت با من کل مینداخت .
ولی اگه صدا زیاد برات مهم نیست توی تموم گوشی های موجود در بازار با این قیمت A1200 ولا غیر !!!!
نرم افزار هاش هم زیاد توی بازار که اصلا نیست (مگه اینکه با Box برات بریزن ) توی اینترنت ولی هست .
این گوشی نیاز به نرم افزار زیاد نداره چون خودش همه چی داره .
آنتی ویروس هم نمیخواد چون امنیتش بالاست . تمام برنامهای آفیس رو هم میشه باهاش باز کنی . PDF هم راحت میتونی باهاش بخونی . ولی مشکل صداش خیلی ضایعست

آقا ما همچنان منتظر 24XP30 هیتیم ها . یکی یه الطفاتی بفرماید.

یا علی
من امشب میرم مسافرت بعدش شما تو پ.خ بگو کجایی تا برات پستش کنم.

sasan_20800
28-09-2007, 16:56
آقایون دست همگی درد نکنه
فقط یه سوال دیگه ، اگه صداش توی اسپیکر ضعیفه توی هد فون برای گوش کردن MP3 چطوره ؟
صداش خوبه ؟ اگه خوبه در حد چه گوشیاییه ، چون آدم نمیخواد با موزیک گوشیش جار بزنه که اکثراً برای من خودمم با هدفون میخوام گوش بدم که اگه تو هدفون خوب باشه نیازی به Speaker نیست (لطفاً صدای هدفون را از نظر اول کیفیت و بعد بلندی توضیح بدین ممنون میشم.)
مرسی از همگی :11:

samboliya
28-09-2007, 17:04
دیروز من رفتم و همین مدل زیر رو گرفتم. (HBH-DS970)
بر خلاف گفته فروشندگان علاالدین که میگفتن نمیشه از طریق این هندزفری آهنگ پخش کرد ولی با توجه به مشخصاتش و همونطور که فکر میکردم به خاطر داشتن پروفایل A2DP بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
هم آی دی کالر داره و هم با کیفیت بالا آهنگ پخش میکنه و هم اینکه هدفونش توگوشی و از سری واکمن هست.

این هم مشخصات کامل :

عزیز چند گرفتی؟؟ remote این گوشی با موتو که سازگار نیستش!!!هستش:18:اگه یه دونه مخصوص خودش گیر بیاد خوبه:10:

payami4u
28-09-2007, 18:30
سلام دوستان
دیشب برای من یه مشکلی پیش اومد . لطفا راهنمایی کنید .
وقتی می خوام داخل Ram بشم - TransFlash میگه که کارت قفل شده و برای باز شدن هم باید کد داد ..
این کد نمی دونم چیه و اصلا چرا اینجوری شد ... کاتالوگ رو خوندم .. فقط دو تا کد 1234 و 000000 برای باز کردن قفل ها در تنظیم اولیه تعریف شده بود که . برای این مسئله کارساز نبودن ؟

A.Farokhzad
28-09-2007, 19:18
عزیز چند گرفتی؟؟ remote این گوشی با موتو که سازگار نیستش!!!هستش:18:اگه یه دونه مخصوص خودش گیر بیاد خوبه:10:

این هندزفری بخوبی با گوشی A1200 کار میکنه و شماره تماس گیرنده رو هم نشون میده ولی مشخصات آهنگ رو بر خلاف گفته سایت نشون نمیده (احتمالا فقط در این گوشی این جوریه)
اما بخوبی به آهنگ قبلی و بعدی بوسیله ریموت میشه پرش کرد و صدا رو کم و زیاد کرد.
قیمت این هندزفری در علاالدین دوروبر 50 تا 55 تومن هست ولی من دست دو رو 35 تومن گرفتم.

doyenfox
28-09-2007, 19:47
آقایون دست همگی درد نکنه
فقط یه سوال دیگه ، اگه صداش توی اسپیکر ضعیفه توی هد فون برای گوش کردن MP3 چطوره ؟
صداش خوبه ؟ اگه خوبه در حد چه گوشیاییه ، چون آدم نمیخواد با موزیک گوشیش جار بزنه که اکثراً برای من خودمم با هدفون میخوام گوش بدم که اگه تو هدفون خوب باشه نیازی به Speaker نیست (لطفاً صدای هدفون را از نظر اول کیفیت و بعد بلندی توضیح بدین ممنون میشم.)
مرسی از همگی :11:
ببین من خودم واسه گوش دادن موزیک از mp3player استفاده میکنم چون هیچ وقت یه گوشی هر چقدر هم خوب باشه از این بابت ارضام نمیکنه.حالا این گوششی کلا تو این نظر ضعیفه به نظر من حالا شاید هدستش هم موثره از سرکار anahita60 بپرسید ببینید از کیفیتش با هدست جدید راضی هستند یا نه.

سلام دوستان
دیشب برای من یه مشکلی پیش اومد . لطفا راهنمایی کنید .
وقتی می خوام داخل Ram بشم - TransFlash میگه که کارت قفل شده و برای باز شدن هم باید کد داد ..
این کد نمی دونم چیه و اصلا چرا اینجوری شد ... کاتالوگ رو خوندم .. فقط دو تا کد 1234 و 000000 برای باز کردن قفل ها در تنظیم اولیه تعریف شده بود که . برای این مسئله کارساز نبودن ؟
1234 مال فون لاک و 000000 مال سکیورتی کد هستش فکر کنم مال مموری 123456 باشه.مطمئن نیستم.

payami4u
28-09-2007, 21:36
نه 123456 نیست . دوستان کسی می دونه؟

adame_haji
29-09-2007, 05:29
من امشب میرم مسافرت بعدش شما تو پ.خ بگو کجایی تا برات پستش کنم.

دمت گرم برادر خیلی حال دادی
آدرسم رو برات مینوسم (تو پیغام خصوصی )

یا علی

adame_haji
29-09-2007, 05:59
sasan_20800
جان نظر من عوض شد

خداییش مشکل گوشی من یکی حل شد .
من این برنامه Winamp جدید رو با آپ دیتش گرفتم وقتی گوشی بالا میاد یه بار که برنامه Winamp رو باز میکنم و میبندم تمام صداهای گوشی از قبل صدا اسپیکر صدا گوشی موثع صحبت کردن با افراد . صدای SMS و صدای کلیک کردن روی صفحه 5-6 برابر شده !!!! ( خدا شاهده)
جوی که امروز توی مهمونی وقتی گوشیم زنگ زد خودم خجالت کشیدم اینقدر صدایش بلنده .
خداییش امروز کلی ذوق مرگ شدم .
ولی هر بار که ریستارت میکنی باید دوباره وین آمپ رو بازکنی و ببندی . به همین راحتی

sasan_20800 جان اما قبل از تقویت صدا HeadSet ش خیلی خوب بود . صدای فوق العاده رسا و با پخش خیلی زنده موسیقی رو توی مغز آدم فرو میککنه . اما بعد از تقویت این هدست هیچ تغییری نکرده (چون دیگه نیازی به تقویت نبود . چون خیلی صداش عالی بود .

خداییش سرعت گوشی که مرگه تاچ اسکرین و پن تاچ که هست شکل ضاهریش هم که خیلی فوق العادست . صداش هم که خیلی خفن شده . دیگه چی از این بهتر .

راستی برای اون دوستمون که در جواب دوست دیگمون که گفته بود در مورد برتری LCD گوشی A1200 نسبت به N73 اغراق کردی باید بگم که خودم شخصا تست کردم . یه عکس که توی دوتا گوشی ها بود رو باز کردم و توی A1200 طبق معمول BackLight روی 100 بود . حدود 7-8 درصد رنگها شفاف تر و زنده تر از N73 بود . بعد از اینکه کل گوشی N73 راجع به LCD خوابیده شد من طبق گفته یکی از دوستامن توی همین تاپیک دکمه سبز رو 2 ثانیه نگه داشم و بعد نور گوشی 10 درصد بیشتر شد (Extra) توی این حالت تفاوت از 8 درصد رفت توی 18 درصد !!!! یعنی N73 پر

اما راجع به صدای N73 , A1200 .باید گفت صدای N73 بعلت دو اسپیکره بودن خیلی زنده تره اما مقدار ولومش در حالت عادی N73 رو ولوم آخر و A1200 تقویت شده به راحتی برابری میکنه . ولی اگه N73 اگولایزراشو تا ته ببره بالا اونجاست که دیگه آدم باید بره بالای پشت بوم چاه عمیق بزنه تا ضایع نشه !!!!!

راجع به عکاسی در شب هم A1200 از لحاظ رنگ و لعاب خیلی سر تره نسبت به همه گوشی ها چه برسه به N73. ولی توی روز عکسها N73 خیلی شفاف تره حالا 3 مگا پیکسلش بماند .

sasan_20800 جان بنظر من تا توی علائدین این گوشی تموم نشده برو بخر . چون 6-7 روز پیش که من خریدم فقط یه مغازه توی علاعدین داشت . اونم 5 تا بیشتر نداشت . توی علائدین وسطاش سمت چپ . گالری شهر گل 2 . البته پک هاش بازه . گارانتی مزخرفی میده . توی پکش 1دونه سیدیه 2 تا قلم - 1 باطری - 2 تا گوشی . نه ببخشید اشتباه شد یدونه گوشی (خوشجال شدی ها . فکر کردی یدونش زاپاسه !!!!)

یا علی

doyenfox
29-09-2007, 06:36
سلام.
یه فایل note توی گوشی باز کنید و همونجور خالی سیوش کنید.
حال rename کنید و پسوندشو بزارید m3u.
حالا از تو برنامه میتونید پلی لیستتونو روش سیو کنید.:8:

doyenfox
29-09-2007, 06:39
تغییرات :
اون صفحه چینی اولش نمیاد.
فول اسکرین شده.
اسکین های بیشتری روش هست.
و....

doyenfox
29-09-2007, 06:45
:5:فایل *.pskn با برنامه note داخل گوشی(کامپیوتر نه!!) باز کنید حالا توش مقدار اعداد برای گزینه های مورد نظرتونو تغییر بدید.:5:

sasan_20800
29-09-2007, 10:01
sasan_20800
جان نظر من عوض شد

خداییش مشکل گوشی من یکی حل شد .
من این برنامه Winamp جدید رو با آپ دیتش گرفتم وقتی گوشی بالا میاد یه بار که برنامه Winamp رو باز میکنم و میبندم تمام صداهای گوشی از قبل صدا اسپیکر صدا گوشی موثع صحبت کردن با افراد . صدای SMS و صدای کلیک کردن روی صفحه 5-6 برابر شده !!!! ( خدا شاهده)
جوی که امروز توی مهمونی وقتی گوشیم زنگ زد خودم خجالت کشیدم اینقدر صدایش بلنده .
خداییش امروز کلی ذوق مرگ شدم .
ولی هر بار که ریستارت میکنی باید دوباره وین آمپ رو بازکنی و ببندی . به همین راحتی

sasan_20800 جان اما قبل از تقویت صدا HeadSet ش خیلی خوب بود . صدای فوق العاده رسا و با پخش خیلی زنده موسیقی رو توی مغز آدم فرو میککنه . اما بعد از تقویت این هدست هیچ تغییری نکرده (چون دیگه نیازی به تقویت نبود . چون خیلی صداش عالی بود .

خداییش سرعت گوشی که مرگه تاچ اسکرین و پن تاچ که هست شکل ضاهریش هم که خیلی فوق العادست . صداش هم که خیلی خفن شده . دیگه چی از این بهتر .

راستی برای اون دوستمون که در جواب دوست دیگمون که گفته بود در مورد برتری LCD گوشی A1200 نسبت به N73 اغراق کردی باید بگم که خودم شخصا تست کردم . یه عکس که توی دوتا گوشی ها بود رو باز کردم و توی A1200 طبق معمول BackLight روی 100 بود . حدود 7-8 درصد رنگها شفاف تر و زنده تر از N73 بود . بعد از اینکه کل گوشی N73 راجع به LCD خوابیده شد من طبق گفته یکی از دوستامن توی همین تاپیک دکمه سبز رو 2 ثانیه نگه داشم و بعد نور گوشی 10 درصد بیشتر شد (Extra) توی این حالت تفاوت از 8 درصد رفت توی 18 درصد !!!! یعنی N73 پر

اما راجع به صدای N73 , A1200 .باید گفت صدای N73 بعلت دو اسپیکره بودن خیلی زنده تره اما مقدار ولومش در حالت عادی N73 رو ولوم آخر و A1200 تقویت شده به راحتی برابری میکنه . ولی اگه N73 اگولایزراشو تا ته ببره بالا اونجاست که دیگه آدم باید بره بالای پشت بوم چاه عمیق بزنه تا ضایع نشه !!!!!

راجع به عکاسی در شب هم A1200 از لحاظ رنگ و لعاب خیلی سر تره نسبت به همه گوشی ها چه برسه به N73. ولی توی روز عکسها N73 خیلی شفاف تره حالا 3 مگا پیکسلش بماند .

sasan_20800 جان بنظر من تا توی علائدین این گوشی تموم نشده برو بخر . چون 6-7 روز پیش که من خریدم فقط یه مغازه توی علاعدین داشت . اونم 5 تا بیشتر نداشت . توی علائدین وسطاش سمت چپ . گالری شهر گل 2 . البته پک هاش بازه . گارانتی مزخرفی میده . توی پکش 1دونه سیدیه 2 تا قلم - 1 باطری - 2 تا گوشی . نه ببخشید اشتباه شد یدونه گوشی (خوشجال شدی ها . فکر کردی یدونش زاپاسه !!!!)

یا علی

حاجی جون دستت درد نکنه
مرسی که کمک کردین، یه سوال : موقعی که در گوشی بستس، میشه فیلم پخش کرد ؟ (البته فکر میکنم که آهنگ موردی نداشته باشه)
اگه میشه اون لوگوی موتورولا روش نمیاد ؟ یا اینکه فقط باید با در باز فیلم نگاه کنی ؟

راستی اگه میتونید شمارتونو برام تو پیغام خصوصی بذارید که کارتون دارم. ممنون میشم :11:

doyenfox
29-09-2007, 10:31
یه سوال : موقعی که در گوشی بستس، میشه فیلم پخش کرد ؟ (البته فکر میکنم که آهنگ موردی نداشته باشه)
اگه میشه اون لوگوی موتورولا روش نمیاد ؟ یا اینکه فقط باید با در باز فیلم نگاه کنی ؟
نه نشون نمیده.ولی صداش پخش میشه.

payami4u
29-09-2007, 19:41
دوستان در مورد قفل شدن کارت مموری کسی به من کمکی نمی کنه ؟

adame_haji
30-09-2007, 04:35
payami4u جان شما خودت پسورد نزاشتی ؟ مگه میشه خودش پسورد بزاره ؟
من الان رفتم برای خودم پسورد گذاشتم
راحش اینه :
میری توی فایل منیجر . بعد میری توی Trash بعد از پایین سمت چپ گزینه More و بعد Propertis رو میزنی . حالا اون پایین گزینه Password Chek رو میزنی و پسورد هاتو وارد میکنی .
خب تا اینجای قضیه مال شما مثل اینکه خودش اتوماتیک پیش رفته !!!!
پس ورد های دیفالت انواع گوشی ها اغلب
12345
0000
00000
هست . اینا رو تست کن شاید جواب بده
برای برداشتن پسورد همین راه رو دوباره برو و تیکش رو بردار

یا علی

adame_haji
30-09-2007, 04:37
تغییرات :
اون صفحه چینی اولش نمیاد.
فول اسکرین شده.
اسکین های بیشتری روش هست.
و....

دمت گرم برادر
راحت نصب شد .
اون نوشته ژاپنی که اولش نمیاد خیلی فاز میده
از نظر صدا هم کمی بهتر از قبلیه
اما قبلیه یه خوبی که داشت یه بار میرفتی توش و در میومدی صدای کل گوش تقویت میشد . تا وقتی که ریستارت کنی
اما جدیده وقتی از توش میای بیرون همه چیز مثل اولش میشه
حالا من جفتش رو دارم . وقتی گوشی رو روشن میکنم یه بار میرم تو قبلی و بعد میام بیرون و با این جدیده کار میکنم .

یا علی

majid_sp
30-09-2007, 12:39
کسی رمز پیش فرض Phone lock رو می دونهمن یادم نمی آد رمز شو عوض کرده باشم پیش فرضش چیه ؟؟

Faraz_sm
30-09-2007, 16:23
وای که این rapid share چقدر گیر میده!! نشد winamp جدید رو بگیرم!
نمی دونم چرا لوازم جانبی موتورولا مثل همین هدفون بلوتوث وارد نمی شه؟! خیلی تولیدات جالبی داره.
مجید جان phone lock 1234 و security 000000 هستن.

payami4u
30-09-2007, 20:20
بالاخره خودم راه حل قفل شدن مموری رو پیدا کردم. نه من خودم پسورد نگذاشته بودم .بعد از کلی گشت و گذار در وب فهمیدم که گاها ممکنه این حالت پیش بیاد. یه جور هنگ کردنه . رمز رو خودش پیدا می کنه اما قابل پیدا کردن نیست. تنها راه حلش استفاده از یه کیت کوچولو هست. که اسمشو گذاشتن Unlocker .. قیمتش در حدود 15 تومنه .. من نخریدم اما دادم یه مغازه دار اونو Unlock کرد. بدجنس تو کشو میزش گذاشته بود که مردم نبینن چیکار میکنه ! چند ثانیه رمو توی اون کیت میزارن و بعد قفل شکسته میشه ! بعد ویندوز میشناسش اونوقت باید فرمت بشه .... دیشب خودمو آماده کرده بودم که برم یه رم دیگه بخرم .. البته اطلاعات قبلی از بین میرن ...!

payami4u
30-09-2007, 20:47
یه سئوال شاید برای شما پیش پا افتاده باشه ... شرمنده اما من تازه واردم و ناشی !
از لینک برنامه هایی که گذاشته شده بود . مثل ماشین حساب و بازی ها دان لود کردم . بصورت زیپ دریافت شد. حالا اونها رو کجا و چطوری کپی باید کرد. روی مموری در یه پوشه کپی کردم . البته باز شده. بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم. اینها که مثلا فایل Setup ندارن !

MOSHAVER AMIN
30-09-2007, 22:37
وای که این rapid share چقدر گیر میده!! نشد winamp جدید رو بگیرم!
نمی دونم چرا لوازم جانبی موتورولا مثل همین هدفون بلوتوث وارد نمی شه؟! خیلی تولیدات جالبی داره.
مجید جان phone lock 1234 و security 000000 هستن.

در مورد سات راپيد شير پست شما رو تائيد ميكنم

MOSHAVER AMIN
30-09-2007, 22:40
یه سئوال شاید برای شما پیش پا افتاده باشه ... شرمنده اما من تازه واردم و ناشی !
از لینک برنامه هایی که گذاشته شده بود . مثل ماشین حساب و بازی ها دان لود کردم . بصورت زیپ دریافت شد. حالا اونها رو کجا و چطوری کپی باید کرد. روی مموری در یه پوشه کپی کردم . البته باز شده. بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم. اینها که مثلا فایل Setup ندارن !

دوست من اون فايل ها رو بايد ابتدا به صورت فايل jar ويا rar در بياري و اونوقت و اونا رو در ميموري گوشيت كپي كني

doyenfox
30-09-2007, 23:18
دوست من اون فايل ها رو بايد ابتدا به صورت فايل jar ويا rar در بياري و اونوقت و اونا رو در ميموري گوشيت كپي كني
البته فایل rar هم که کاریش نمیشه کرد بازم باید unrar بشه و از حالت فشرده در بیاد و کلا با فرمت jar فایل های جاوا نصب میشن وتا اونجایی که یادمه من فایلهایی که up کردم jar بود اگرم rar بود از حالت فشرده درش بیارین.
---
در ضمن دوستان محترم اینجا در مورد a1200 بحث میشه نه سرور rapidshare اگه کسی خواست لطف کنه و برای بقیه دوستان این فایلها رو روی یه سرور دیگه بذاره.ممنون از لطفتون.:11:

Pink Plus
01-10-2007, 06:43
]چند وقت بود دنبال یه برنامه می گشتم که بشه توش با قلم نوشت و به صورت عکس ذخیره کرد (میدونم که فتو ادیتور این کارو میکنه ولی فول اسکرین نیست و کارایی لازم رو نداره اینم لینک دوتا از اونا

خوب بهتره دو تا برنامه هم واسه تست گوشی بذارم. اولی sys info هستش که مشخصات کامل گوشی مثل پلتفرم ، مشخصات صفحه نمایش و حافظه گوشی رو نشون میده و دومی هم benchmark گوشی که موتونین امتیازاتش رو مقایسه کنید (راستی با P990 مقایسش کردم جلوی اون کم آورد البته فقط تو گرافیکک سه بعدی. A1200 با 8.5 فریم و P990 با 16 فریم)

چند تا بازی که مخصوص A1200 و با قابلیت تاچ اسکرین هست.
یه بازی تو سبک کماندو socom

اینم چینیه ولی رو همون گزینه اول که کلیک کنید بازی شروع میشه

موتور سواری Ducati 3D Extreme

یه بازی کم حجمه ولی کامل ساپورت میشه Pang

اگه به سبک click & go مثل راز داوینچی علاقه دارین ، اینو ببینید special_crime

سودوکو

بازی Transformers

اینم یه بازی چینیه دیگه که خیلی جالبه

Faraz_sm
02-10-2007, 00:05
امروز رفتم دنبال مموری کارت و جالب اینجا بود که گوشی من به غیر از مموری SanDisc که خودشم پیشنهاد داده بود با هیچ مارک دیگه ای بالا نمیود! فرقشون چی می تونه باشه؟ همشون چینین و تقریبا یه قیمت!!

دست همه دوستای ک برنامه های جدید آپلود می کنن درد نکنه. من دسترسی به اینرنت فوق العاده پر سرعت پیدا کردم. می تونم برنامه ها رو از جایی که می خواین به جایی که بخواین منتقل کنم. اکثر برنامه ها رو هم دانلود می کنم که بشه رو یه سیدی مجمعه ی کاملی داشت. وقتی تموم شد راجه به ردو بدل کردنش صوبت می کنیم.

تو این همه برنامه ی خوب جای یه دیکشنری خیلی خالیه. اگه یه دیکشنری انگلیسی-انگلیسی خوبم پیدا بشه واقعا عالی می شه.

x-boy II
02-10-2007, 00:22
دوستان من اون هفته رفتم و اين گوشي رو پيدا نكردم حالا فردا دارم ميرم يه جا گير اوردم 260
ولي دو دل شدم شما ها كه اين گوشي رو داريد به نظرتون ارزش داره از ان 73 بگذرم و اينو بگيرم؟
صداش بعد از اپديت به 3250 و امثال اونا ميرسه؟
ممنون

adame_haji
02-10-2007, 00:25
دوست من برای نصب برنامه هایی که پسوند PKG دارند باید نرم افزار MPKG . و برای نصب برنامه هایی با پسوند Lin برنامه lin loder رو نصب کنی .
البته اگه برنامه Superman رو داشته باشی هر دو تا رو میتونی نصب کنی . چجوری ؟ بعد از نصب برنامه ها روی فایل های مورد نظر قلم رو نگه میداری و گزینه Open With رو میزنی و برنامه مورد نظر رو میزنی .
دوست من شما حتما کل صفحات رو یه بار از اول مرور کن همه چی دستت میاد .(همون کاری که من 10 روز پیش کرردم )

در ضمن تموم صفحات این کلوپ رو من زیپ کردم با حجم 1.5 مگ میتونی دانلود کنی و با خیال راحت بخونی . (حدودا 4-5 صفحه پیش )

یا علی

x-boy II
02-10-2007, 00:58
اگه منظورتون منم كه كل صفحات رو خوندم شما كه خريدي به نظرت بگيرم يا نه؟
من برام صدا مهمه بعد اپديت نياز منو برطرف ميكنه؟
ممنون

Pink Plus
02-10-2007, 07:34
تو این همه برنامه ی خوب جای یه دیکشنری خیلی خالیه. اگه یه دیکشنری انگلیسی-انگلیسی خوبم پیدا بشه واقعا عالی می شه.
اینم یه دیکشنری کامل که با حجمی حدود 6.5 Mb از هر لحاظ کامل هست

توضیحاتش:

The biggest and fastest mobile dictionary for English language that contains over 1,50,000 words and corresponding explanations.
Up-to-date and accessible information.
Clear layout and most accurate definitions.
3 interactive vocabulary learning games help to enrich vocabulary in a pleasuring way.
All the games are funny, AI enriched that remove boring feelings while learning vocabulary.
Searching is very fast and list of words while you type are provided.
A diary is provided to write short notes.
An offline dictionary that doesn`t required internet connection.
An essential dictionary that gives you better experience than others. Satisfaction guranteed.
واسه کرکش هنوز من دست به کار نشدم ولی چون جاوا هست حتما کرکش رو پیدا می کنی.

doyenfox
02-10-2007, 12:39
دوستان من اون هفته رفتم و اين گوشي رو پيدا نكردم حالا فردا دارم ميرم يه جا گير اوردم 260
ولي دو دل شدم شما ها كه اين گوشي رو داريد به نظرتون ارزش داره از ان 73 بگذرم و اينو بگيرم؟
صداش بعد از اپديت به 3250 و امثال اونا ميرسه؟
ممنون
سلام دوست من.
نه پس از تقویت صداش بلتد میشه اما نه مثل 3250 و ...
واسه شما که صدا مهمه به نظر من سراغ این نرو.

MOSHAVER AMIN
02-10-2007, 13:05
امروز رفتم دنبال مموری کارت و جالب اینجا بود که گوشی من به غیر از مموری SanDisc که خودشم پیشنهاد داده بود با هیچ مارک دیگه ای بالا نمیود! فرقشون چی می تونه باشه؟ همشون چینین و تقریبا یه قیمت!!

دست همه دوستای ک برنامه های جدید آپلود می کنن درد نکنه. من دسترسی به اینرنت فوق العاده پر سرعت پیدا کردم. می تونم برنامه ها رو از جایی که می خواین به جایی که بخواین منتقل کنم. اکثر برنامه ها رو هم دانلود می کنم که بشه رو یه سیدی مجمعه ی کاملی داشت. وقتی تموم شد راجه به ردو بدل کردنش صوبت می کنیم.

سلام پيشنهاد خيلي عالي و خوبيه دوست من و من از اين نظر شما كاملا استقبال ميكنم
هر وقت كه مجموعه برنامه رو تونستي تكميل كني يه خبري بده تا هماهنگ كنيم
موفق باشي

x-boy II
02-10-2007, 18:35
من به خاطر قلمي بودنش رفتم گرفتم
گوشي خشگليه
260 تومن
فقط دوستان براي اپديت فريمور كدوم نسخه رو دانلود كنم كه صداش بيشتر بشه
ممنون

moto baz
02-10-2007, 20:12
عزیزان
Lcd این گوشی ضد خشه ؟ اگه مطمعن هستید بگیدا ممنون میشم زود بگید
عجله ای و حیات یه

x-boy II
02-10-2007, 20:15
اره دوسته عزيز ضد خشه

MOSHAVER AMIN
02-10-2007, 21:20
من به خاطر قلمي بودنش رفتم گرفتم
گوشي خشگليه
260 تومن
فقط دوستان براي اپديت فريمور كدوم نسخه رو دانلود كنم كه صداش بيشتر بشه
ممنون

سلام به نظر من فريمور 053p plus3 رو بريز چون رو گوشي من كه قبلا 48p بود كاملا جواب ميده

x-boy II
02-10-2007, 22:51
سلام به نظر من فريمور 053p plus3 رو بريز چون رو گوشي من كه قبلا 48p بود كاملا جواب ميده
ممنون عزيز ميشه لينكشو بدي يا بگي از كجا ميتونم دانلود كنم چون سرچ كردم تو تاپيك پيدا نكردم
مرسي

adame_haji
03-10-2007, 02:28
دوست من من فکر میکنم 24xp30 بهترین باشه
اونی که دوستمون MOSHAVER AMIN میگه همون فریمور گوشی خودت ولی مدل پلاسشه .
جون MOSHAVER AMIN گوشیشو خیلی قدیم تر گرفته فریمور قدیمی بوده .
ماله من و شما مدل 53P هستش . پس قاعدتا تو نسخه پلاسش هم فکر نکنم خبری باشه .
اگه گوشی رو خریدی که هیچ . ولی اگه نخریدی بای صدا این گوشی رو نخر . چون پلندگوی نقلیی داره . بعد از تقویت K750 نمیتونه ازش جلو بزنه ولی پخش K750 خیلی زنده تر و تر رو تمیز تره .
برای تقویت صداش همه بجز فریمور راه دیگه ای هم هست . Winamp مخصوصا سری جدیدش . قبلا لینکشو دوستمون گذاشته

راجع به ضد خش بودن هم فکر نکنم . من به گفته دوستمون که "صد در صد خش میفته و پلاستیک روشو نکنید "پلاستیکشو نکندم و میخوام یه برچسب محافظ بخرم .
ولی برای اولین بار امروز زیر آفتاب وقتی گوشیمو باز کردم با تعجب دیدم که هیچی از توی LCD نمیتونم بخونم !!!!!!!
اون نقویت 10 درصدی Xtra (نگه داشتن دکمه سبز برای 2 ثانیه ) رو زدم تازه تونستم بفهمم کیه داره بهم زنگ میزنه !!!!!.

دوستان در مورد N73 هم همینطوریه یا نه ؟

یا علی

adame_haji
03-10-2007, 02:29
ببخشید اشتباه شد . (پاک شده بپندارید )

یا علی

adame_haji
03-10-2007, 02:47
]چند وقت بود دنبال یه برنامه می گشتم که بشه توش با قلم نوشت و به صورت عکس ذخیره کرد (میدونم که فتو ادیتور این کارو میکنه ولی فول اسکرین نیست و کارایی لازم رو نداره اینم لینک دوتا از اونا

خوب بهتره دو تا برنامه هم واسه تست گوشی بذارم. اولی sys info هستش که مشخصات کامل گوشی مثل پلتفرم ، مشخصات صفحه نمایش و حافظه گوشی رو نشون میده و دومی هم benchmark گوشی که موتونین امتیازاتش رو مقایسه کنید (راستی با P990 مقایسش کردم جلوی اون کم آورد البته فقط تو گرافیکک سه بعدی. A1200 با 8.5 فریم و P990 با 16 فریم)

چند تا بازی که مخصوص A1200 و با قابلیت تاچ اسکرین هست.
یه بازی تو سبک کماندو socom

اینم چینیه ولی رو همون گزینه اول که کلیک کنید بازی شروع میشه

موتور سواری Ducati 3D Extreme

یه بازی کم حجمه ولی کامل ساپورت میشه Pang

اگه به سبک click & go مثل راز داوینچی علاقه دارین ، اینو ببینید special_crime

سودوکو

بازی Transformers

اینم یه بازی چینیه دیگه که خیلی جالبه

خیلی خوشحال شدم این پستو دیدم .

راستی این سایت بعد از 10 روز فایلها رو از سایتش پاک میکنه . پس اگه خودتون آپلود میکنید خواهشا یجایی مثل پرشین گیگ آپلود کنید تا همیشه بمونه

دمتون گرم از این پست قویی که زدید .

یا علی

x-boy II
03-10-2007, 02:51
ممنون عزيز خريدم از صداشم راضي ام بسمه
فقط يه سوال من 2 تا mpkg دانلود كردم يكيش كه ارور ميداد اون يكي هم موقع نصب برنامه عمل خاصي انجام نميداد ممنون ميشم يه لينك دانلود از باسه خودتون بزاريد چون اين 2 تا به مال من نخورد يكيش كه از صفحات اول همين تاپيك دانلود كردم اون يكي هم يه سايت خارجي

MOSHAVER AMIN
03-10-2007, 08:18
ببين دوست من اين برنامه كه شما نصب كردي براي نصب كردن يك سري برنامه يا نرم افزار مخصوص خود گوشيه و قرار نيست كه كارديگه اي بكنه

linuxboy
03-10-2007, 13:32
سلام آخرین قیمت رو می خواستم
نظرتون در مورد دست دوم چیه
در هنگام خرید نمونه دست 2 باید به چه چیزهایی دقت کرد

x-boy II
03-10-2007, 13:39
ببين دوست من اين برنامه كه شما نصب كردي براي نصب كردن يك سري برنامه يا نرم افزار مخصوص خود گوشيه و قرار نيست كه كارديگه اي بكنه
ميدونم دوست عزيز
كار اين برنامه اينه كه فايل هاي pkg رو نصب كنه
من 2 تا mpkg از 2 جا دانلود كردم
بعد يه zmplayer ريختم رو رم و بعدش open with .... ولي وقتي با يه نسخه از mpkg روش كليك ميكنم ارور ميده و با نسخه ديگه عمل خاصي رو انجام نميده
ميخواستم اگه ممكنه mpkg خودتونو اپلود كنيد شايد جواب داد
ممنون

x-boy II
03-10-2007, 13:40
سلام آخرین قیمت رو می خواستم
نظرتون در مورد دست دوم چیه
در هنگام خرید نمونه دست 2 باید به چه چیزهایی دقت کرد
علائدين 260

linuxboy
03-10-2007, 14:49
دستت درد نکنه
در مورد دست دوم هم یه نظری بدید
به چه جیزی باید دقت کنم

doyenfox
04-10-2007, 00:05
بچه ها حتما یه سر به اینجا بزنید.

اکثر نرم افزارای موجود در نت از اینجان واسه این گوشی :

یادم نی قبلا این لینک رو دادم یا نه.اما قبلی ادرسش فرق کرده و این لینک سالمه.:20:

payami4u
04-10-2007, 00:37
سلام . من هم با zmplayer و برنامه MPKG_Installer مشکل دارم . MPKG_Installer رو تونستم راه بندازم با کپی فایل سیستم .. اما دیگه با همون روش تعریف برنامه باز کننده MPKG نمی تونم برنامه های معرفی شده رو راه اندازی کنم. یک نفر بداد ما برسه !

x-boy II
04-10-2007, 02:08
سلام
دوستان من اپديت كردم فريمور گوشي فيلد داد ولي چيزايي كه بايد اضافه ميشد اضافه شد
براي بار دوم كه اپديت كردم برنامه نوشت گوشي رو به صورت دستي روشن كنيد و همه چي وايساد
بعد كه روشن كردم برنامه بسته شد الان گوشي ديگه بالا نمياد ميخوام روشن كنم يه تيكه به مدت 1 ثانيه لوگو موتورولا مياد و ميره
ميخواستم ببينم خراب شده؟ بايد بدم بيرون فلش كنن گوشيو؟
ورژن فريمور اول من هم R532C2_G_11.31.xxx بود كه به 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis تغييرش دادم
ممنون ميشم كمك كنيد

doyenfox
04-10-2007, 02:35
سلام
دوستان من اپديت كردم فريمور گوشي فيلد داد ولي چيزايي كه بايد اضافه ميشد اضافه شد
براي بار دوم كه اپديت كردم برنامه نوشت گوشي رو به صورت دستي روشن كنيد و همه چي وايساد
بعد كه روشن كردم برنامه بسته شد الان گوشي ديگه بالا نمياد ميخوام روشن كنم يه تيكه به مدت 1 ثانيه لوگو موتورولا مياد و ميره
ميخواستم ببينم خراب شده؟ بايد بدم بيرون فلش كنن گوشيو؟
ورژن فريمور اول من هم R532C2_G_11.31.xxx بود كه به 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis تغييرش دادم
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام .اشتباه میکنی پسر خوب/ R532C2_G_11.31.xxx همون 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis هستش.
یعنی پس از فلش این میاد در غیر اینصورت نمیشه که فریمویر شما این باشه.
دوباره فلش کن این بار با یه سیستم دیگه ببین جواب میده یا نه.

Mamali_eshghi
04-10-2007, 02:38
آخ اگه من بفهمم که این 053 چشه که همه دونبال آپ کردنشن !!!؟ حاجی خدا صبر بده اگه درست شد بگو ما هم خوشحال شیم.

Mamali_eshghi
04-10-2007, 02:41
یکی از دوستان اینو پرسیده بود تو چند صفحه قبل:

یه سوال : موقعی که در گوشی بستس، میشه فیلم پخش کرد ؟ (البته فکر میکنم که آهنگ موردی نداشته باشه)

آره عزیزم با zmplayer میشه.

Mamali_eshghi
04-10-2007, 02:45
یکی از بچه ها راجع به کیفیت بهتر p990 گفته بود اون 16 فریم و a1200 حدود 8 فریم. در جواب باید بگم با این realplayer فابریک گوشی حرفت درسته ولی با zmplayer تا 30 فریم سرعت پخش داره.

یا حق...

x-boy II
04-10-2007, 02:55
سلام .اشتباه میکنی پسر خوب/ R532C2_G_11.31.xxx همون 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis هستش.
یعنی پس از فلش این میاد در غیر اینصورت نمیشه که فریمویر شما این باشه.
دوباره فلش کن این بار با یه سیستم دیگه ببین جواب میده یا نه.
اقا ممنون سيستم رو عوض كردم درست شد
ساعت 3 شب رفتم خونه همسايه :دي

adame_haji
04-10-2007, 04:48
سلام . من هم با zmplayer و برنامه MPKG_Installer مشکل دارم . MPKG_Installer رو تونستم راه بندازم با کپی فایل سیستم .. اما دیگه با همون روش تعریف برنامه باز کننده MPKG نمی تونم برنامه های معرفی شده رو راه اندازی کنم. یک نفر بداد ما برسه !

توجه توجه
دوستان میخوام به یه نکته مهم نطرتون رو جلب کنن .

نرم افزار ها از 2 طریق به گوشی شما منتقل میشن
1- نرم افزار هایی که نصب میشن
2- نرم افزار هایی که از طریق کپی کردن به رم گوشی منتقل میشن

از طریق اول وقتی روی فایل نصب نشده کلیک میکنید و مراحل نصب را پی میگیرید . در این مرحله ابتدا فایلها به آدرس مورد نظر کپی میشن و کمی اطلاعات به فایلی بنام CardRegistry که در شاخه :
x:\.system\java\CardRegistry
منتقل میشه . (نکته مهمش اینجاست ) این اطلاعات شامل چی میشه . خب من نمونه اطلاعاتی که بعد از تصب کردن برنامه Mpkg به این فایل منتقب شد رو برای شما کپی میکنم :
[8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001]
AniIcon =
AppID = {8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001}
Args =
Attribute = 2
BigIcon = mpkg.png
Daemon = 0
Directory = /mmc/mmca1/.system/QTDownLoad/mpkg
Eraseable = 1
Exec = mpkg.lin
FixedAllPosition = 0
FixedPosition = 0
GroupID = ezx
Icon = mpkg_sm.png
InstalledDate = 2007/1/1
JavaId = -1
MassStorageStatus = 0
MpkgFile =
Name = MPKG
OsVersion = 1.2
Shared = 0
Size = 256K
Type = 2
UserID = ezx
Visible = 1

خب همینجور که میبینید این اطلاعات شامل :
Directory = آدرس کپی شدن برنامه و فایل اجرایی آن
BigIcon = mpkg.png آدرس آیکون آن که در Home Page گوشی میبینید .
Exec = mpkg.lin آدرس فایل اجرایی که پس از کلیک بر روی آیکون آن باید اجرا شود .
FixedPosition = 0 آدرس قرار گیری در منو
Icon = mpkg_sm.png آدرس آیکون
InstalledDate = 2007/1/1 تاریخ نصب برنامه
Name = MPKG نام برنامه که در منو می آید که میشه تغییر نام هم داد
Size = 256K سایز برنامه
Visible = 1 امکان نمایش دادن در منو که با عدد 0 پنهان میشه
و مقداری اطلاعات دیگه
(جالب بود نه ؟ )

خب این چیزایی که گفتم مربوط به سری 1 بود که اتوماتیک انجام میشن .
حالا سری دوم چی ؟
بعضی از برنامه ها رو مثل Superman از اینترنت نصب شدش رو دریافت میکنیم که باید خودمون دستی به شاخه .System کپی کنیم .
خب بعد از این کار چه اتفاقی میفته ؟
وقتی ما فایل CardRegistry رو موقع کپی کردن برنامه جدید بجای CardRegistry سیستم قبلی جایگزین میکنیم تموم اطلاعات مربوط به برنامه های قبلی از بین میره و از توی منو پاک میشن و دیگه انگار نه انگار که برنامه ای نصب کرده بودین .
پس برای کپی کردن برنامه جدید به گوشی چیکار باید کرد ؟
راهش اینه که وقتی برنامه جدید رو به آدرس /.system/QTDownLoad/ گوشی منتقل کردین . از توی آدرس x:\.system\java\ فایل CardRegistry رو با برنامه Notpad باز کرده و و مکان نما رو به آخرین سطر برده و اطلاعاتی رو که از داخل فایل CardRegistry برنامه ای که از اینترنت گرفتید رو به سطر آخر فایل CardRegistry گوشی اضافه کنید . و بعد گوشی رو ریستارت کنید . به همین راحتی

راستی هر موقع که از گوشی خودتون و برنامه هایی که نصب کردین راضی بودین شاخه .system که بصورت مخفی در Root مموری کارتتون قرار داره رو یه کپی به هارد کامپیوترتون بکنید تا هر موقع برنامه ها خراب شد شاخه .syatem گوشی خود را پاک کرده و اون شاخه backup رو به گوشی برگردونید . شاید این کار فقط 1 دقیقه ار شما وقت بگیره ولی چند روز شما رو جلو میندازه و لازم نیست دوباره تموم اون بازی ها و برنامه هایی رو که نصب کردین دوباره نصب کنید .

یا علی

hamid_hitman47
05-10-2007, 01:26
سلام...
من هر کاری کردم نتونستم رو این گوشی نرم افزار نصب کنم....
میخواستم برنامه Zm player رو نصب کنم... اونو اوپن ویت با mpkg کردم و نصب هم شد ولی وقتی از تو منو رو آیکونش میرم هیچ اتفاقی نمی افته و برنامه اجرا نمیشه........درباره برنامه Winamp هم دقیقا همین اتفاق افتاد... مگه باید کار دیگه ای هم واسه نصب نرم افزارا انجام داد؟؟؟

برنامه mpkg رو هم از پست این دوستمون گرفتم...

برای کسایی که تازه گوشی رو گرفتن و فریمویر عوض نکردن.
پوشه هیدن توشو اورر رایت کنید روی پوشه هیدن مموریتون.

از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

doyenfox
05-10-2007, 02:57
اقا ممنون سيستم رو عوض كردم درست شد
ساعت 3 شب رفتم خونه همسايه :دي
خوشحالم كه مشكلتون حل شد.

سلام...
من هر کاری کردم نتونستم رو این گوشی نرم افزار نصب کنم....
میخواستم برنامه Zm player رو نصب کنم... اونو اوپن ویت با mpkg کردم و نصب هم شد ولی وقتی از تو منو رو آیکونش میرم هیچ اتفاقی نمی افته و برنامه اجرا نمیشه........درباره برنامه Winamp هم دقیقا همین اتفاق افتاد... مگه باید کار دیگه ای هم واسه نصب نرم افزارا انجام داد؟؟؟

برنامه mpkg رو هم از پست این دوستمون گرفتم...

از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟

به نظر من ببينيد adame_haji جان از چه اينستالري استفاده ميكنه شما هم از همون استفاده كنيد.

doyenfox
05-10-2007, 03:00
توجه توجه
دوستان میخوام به یه نکته مهم نطرتون رو جلب کنن .

نرم افزار ها از 2 طریق به گوشی شما منتقل میشن
1- نرم افزار هایی که نصب میشن
2- نرم افزار هایی که از طریق کپی کردن به رم گوشی منتقل میشن

از طریق اول وقتی روی فایل نصب نشده کلیک میکنید و مراحل نصب را پی میگیرید . در این مرحله ابتدا فایلها به آدرس مورد نظر کپی میشن و کمی اطلاعات به فایلی بنام CardRegistry که در شاخه :
x:\.system\java\CardRegistry
منتقل میشه . (نکته مهمش اینجاست ) این اطلاعات شامل چی میشه . خب من نمونه اطلاعاتی که بعد از تصب کردن برنامه Mpkg به این فایل منتقب شد رو برای شما کپی میکنم :
[8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001]
AniIcon =
AppID = {8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001}
Args =
Attribute = 2
BigIcon = mpkg.png
Daemon = 0
Directory = /mmc/mmca1/.system/QTDownLoad/mpkg
Eraseable = 1
Exec = mpkg.lin
FixedAllPosition = 0
FixedPosition = 0
GroupID = ezx
Icon = mpkg_sm.png
InstalledDate = 2007/1/1
JavaId = -1
MassStorageStatus = 0
MpkgFile =
Name = MPKG
OsVersion = 1.2
Shared = 0
Size = 256K
Type = 2
UserID = ezx
Visible = 1

خب همینجور که میبینید این اطلاعات شامل :
Directory = آدرس کپی شدن برنامه و فایل اجرایی آن
BigIcon = mpkg.png آدرس آیکون آن که در Home Page گوشی میبینید .
Exec = mpkg.lin آدرس فایل اجرایی که پس از کلیک بر روی آیکون آن باید اجرا شود .
FixedPosition = 0 آدرس قرار گیری در منو
Icon = mpkg_sm.png آدرس آیکون
InstalledDate = 2007/1/1 تاریخ نصب برنامه
Name = MPKG نام برنامه که در منو می آید که میشه تغییر نام هم داد
Size = 256K سایز برنامه
Visible = 1 امکان نمایش دادن در منو که با عدد 0 پنهان میشه
و مقداری اطلاعات دیگه
(جالب بود نه ؟ )

خب این چیزایی که گفتم مربوط به سری 1 بود که اتوماتیک انجام میشن .
حالا سری دوم چی ؟
بعضی از برنامه ها رو مثل Superman از اینترنت نصب شدش رو دریافت میکنیم که باید خودمون دستی به شاخه .System کپی کنیم .
خب بعد از این کار چه اتفاقی میفته ؟
وقتی ما فایل CardRegistry رو موقع کپی کردن برنامه جدید بجای CardRegistry سیستم قبلی جایگزین میکنیم تموم اطلاعات مربوط به برنامه های قبلی از بین میره و از توی منو پاک میشن و دیگه انگار نه انگار که برنامه ای نصب کرده بودین .
پس برای کپی کردن برنامه جدید به گوشی چیکار باید کرد ؟
راهش اینه که وقتی برنامه جدید رو به آدرس /.system/QTDownLoad/ گوشی منتقل کردین . از توی آدرس x:\.system\java\ فایل CardRegistry رو با برنامه Notpad باز کرده و و مکان نما رو به آخرین سطر برده و اطلاعاتی رو که از داخل فایل CardRegistry برنامه ای که از اینترنت گرفتید رو به سطر آخر فایل CardRegistry گوشی اضافه کنید . و بعد گوشی رو ریستارت کنید . به همین راحتی

راستی هر موقع که از گوشی خودتون و برنامه هایی که نصب کردین راضی بودین شاخه .system که بصورت مخفی در Root مموری کارتتون قرار داره رو یه کپی به هارد کامپیوترتون بکنید تا هر موقع برنامه ها خراب شد شاخه .syatem گوشی خود را پاک کرده و اون شاخه backup رو به گوشی برگردونید . شاید این کار فقط 1 دقیقه ار شما وقت بگیره ولی چند روز شما رو جلو میندازه و لازم نیست دوباره تموم اون بازی ها و برنامه هایی رو که نصب کردین دوباره نصب کنید .

یا علی
يه پيشنهاد.پس اگه ميشه شما يه كپي از شاخه سيستمت بزار تا بچه هايي كه فريموير عوض نكردن برنامه ها رو داشته باشن.البته فقط يه پيشنهاده.:11:
(راستي من cd رو شنبه براتون پستش ميكنم.)

Mamali_eshghi
05-10-2007, 05:52
hitman جان اگه فریم ور گوشیتو عوض نکردی تو پستای قبل لینک linloader و mpkg که خودم واسه فریم ور اصلی استفاده میکنم رو گزاشتم بچه های دیگه هم استفاده کردن جواب میده . اول رم گوشیتو از برنامه های نسب شده خالی کن بعد اونو نسب و باهاش همه برنامه هارو مجدد نسب کن اگه در حهت اطمینان گوشیتو master clear کنی بهتره فقط از فون بوک و sms های بدردبخورت یه کپی رو sim بگیر که نپرن.لینکو دوباره میزارم :

یا حق...

Mamali_eshghi
05-10-2007, 06:01
این ورژن جدید winamp عالیه دسته کسی که upش کرده بود درد نکنه. اینم تشکر واسه دلگرمی :31:

Mamali_eshghi
05-10-2007, 06:59
بچه ها راستی apply font رو فریم ور 053p کار میکنه یا نه ؟ رو گوشیم وقتی باهاش فونت وا میکنم گوشی هنگ میکنه تا صبح گزاشتمش گفتم شاید داره بازش میکنه و طبیعی هستش ولی نشد که نشد. SOS SOS SOS.

mamadi5764
05-10-2007, 11:29
سلام روش فعال كردن شماره گيري صوتي در موتورولاa1200 مي خواهم با تشكر

hamid_hitman47
05-10-2007, 13:20
يه پيشنهاد.پس اگه ميشه شما يه كپي از شاخه سيستمت بزار تا بچه هايي كه فريموير عوض نكردن برنامه ها رو داشته باشن.البته فقط يه پيشنهاده.:11:

hitman جان اگه فریم ور گوشیتو عوض نکردی تو پستای قبل لینک linloader و mpkg که خودم واسه فریم ور اصلی استفاده میکنم رو گزاشتم بچه های دیگه هم استفاده کردن جواب میده . اول رم گوشیتو از برنامه های نسب شده خالی کن بعد اونو نسب و باهاش همه برنامه هارو مجدد نسب کن اگه در حهت اطمینان گوشیتو master clear کنی بهتره فقط از فون بوک و sms های بدردبخورت یه کپی رو sim بگیر که نپرن.لینکو دوباره میزارم :

یا حق...

من این کارا رو انجام دادم مستر کلیر هم کردم ...حالا اصلا برنامه نصب نمیشه و وقتی میخوای یه برنامه رو نصب کنی پیام Invalid application file و The file can not Used میده...فریم ور هم اصلا تا حالا عوض نکردم..

اگه این دوستمون این کار و انجام بدن خیلی خوب میشه ها...

x-boy II
05-10-2007, 15:38
دوستاني كه برنامه رو گوشيشون نصب نميشه فريمور رو اپديت كنن درست ميشه
من فريمور رو اپديت كردم درست شد
راستي دوستان باتري گوشي شما چند ساعته خالي ميشه؟ براي من قبا اپديت 1 روز و نيم ميرفت ولي الان 15 تا 20 ساعت شده!
يجا خوندم باتري اين گوشي بعد از 15 تا 20 روز عملكردشو نشون ميده
درسته؟

MOSHAVER AMIN
05-10-2007, 20:40
منظورت بعد از 15 تا 20 روز بعد از اپديت كردنه
گمون نميكنم

G G Game
05-10-2007, 20:50
1200 با اون لینوکسش وبا اون سرعت بلوتوسش واقعآ کلافه میکنه؟
موتورولا چیز جدیدی با بلوتوث 2 نداره؟

MOSHAVER AMIN
05-10-2007, 21:17

مگه به نظر شما نسخه بلو توث اين گوشي چنده؟
ترا به خدا قبل از پست دادن يه كم سطح اطلاعاتتون رو بالا ببريد و از شلوغ تر شدن كلوپ پرهيز كنيد
از مديران و همكاران محترم انجمن گوشي ها ميخوام تا پست هاي اضافي رو تراش كنن
مرسي

x-boy II
05-10-2007, 21:23
سرعت بلوتوث به نظر من خوبه
مشكلي نداره

moto baz
05-10-2007, 23:54
ورژن 2 همراه با ساپورت A2DP فکر میکنم خوب باشه . و لینوکس بودن این گوشی مزیتشه
پست ,moshavere amin هم من تایید میکنم

Pink Plus
06-10-2007, 03:50
یکی از بچه ها راجع به کیفیت بهتر p990 گفته بود اون 16 فریم و a1200 حدود 8 فریم. در جواب باید بگم با این realplayer فابریک گوشی حرفت درسته ولی با zmplayer تا 30 فریم سرعت پخش داره.
دوست عزیز من در مورد اجرای برنامه های جاوای سه بعدی مثل بازی ها این رو گفتم نه در مورد پخش فیلم! اگه دقت کنی صحبت از بنچ مارک گوشی بود.

Pink Plus
06-10-2007, 04:58
سلام روش فعال كردن شماره گيري صوتي در موتورولاa1200 مي خواهم با تشكر
دوست خوبم! توی setup میتونی language گوشی رو روی انگلیسی تنظیم کن تا voice recognition گوشیت فعال بشه.
من توی ccmova یه بحث در باره پشتیبانی زبانهای راست به چپ خوندم چون با گوگل ترجمه اش کرده بودم خیلی مفهوم نبود. کسی در این مورد چیزی میدونه؟

aseman_ssm
06-10-2007, 17:30
با عرض سلام و خسته نباشید.
من قصد خرید A1200 دارم و گوشی فعلیم L7 است اگر ممکن است راهنمایی کنید!!!!!!!!!!

1-سرعت بلوتوث A1200 چطوریه؟(ورژن 1 یا 2)؟
2-آیا امکان فارسی کردن صفحه کلید آن وجود دارد(نوشتن sms فارسی)؟
3-آیا امکان نصب منشی تلفنی وجود دارد؟
4-سرعت خود گوشی چطوریه ؟مثل بقیه موتورولاها کند است؟
5-امکان نمایش فیلم و عکس تمام صفحه را دارد؟
6-امکان پخش موسیقی در پس زمینه را دارد؟

--------------------
اگر ممکنه سریع تر چون قصد خرید دارم بین A1200 و NOKIA 6120 موندم.
با تشکر
S S M

doyenfox
06-10-2007, 18:11
با عرض سلام و خسته نباشید.
من قصد خرید A1200 دارم و گوشی فعلیم L7 است اگر ممکن است راهنمایی کنید!!!!!!!!!!

1-سرعت بلوتوث A1200 چطوریه؟(ورژن 1 یا 2)؟
2-آیا امکان فارسی کردن صفحه کلید آن وجود دارد(نوشتن sms فارسی)؟
3-آیا امکان نصب منشی تلفنی وجود دارد؟
4-سرعت خود گوشی چطوریه ؟مثل بقیه موتورولاها کند است؟
5-امکان نمایش فیلم و عکس تمام صفحه را دارد؟
6-امکان پخش موسیقی در پس زمینه را دارد؟

--------------------
اگر ممکنه سریع تر چون قصد خرید دارم بین A1200 و NOKIA 6120 موندم.
با تشکر
S S M
براي بار 1000 ام قبل از زدن پست تاپيك رو بخونيد ...سريعترين حالتش اينه كه خودتون دنبال اون چيزي كه ميخواين بگردين ...پاسخ همه سوالاتتون در همين تاپيك هست.:19:

payami4u
06-10-2007, 21:34
این ورژن جدید winamp عالیه دسته کسی که upش کرده بود درد نکنه. اینم تشکر واسه دلگرمی :31:

من لینک آخرین ورژن Winamp رو پیدا نکردم لطفا شما که موفق شدی اونو به ما هم بده .. بعدش اینکه نصب کردنیه یا ؟؟؟

payami4u
06-10-2007, 21:54
آقا این Zmplayer با قلم نمیشه باهاش کار کرد ؟ فقط با جویستیک میشه باهاش کار کرد ؟؟؟

rezasuzuki
07-10-2007, 00:07
سلام به همگی
موقع خرید گوشی چجوری از سلامت نرم افزار و سخت افزار گوشی مطمن شویم؟؟؟؟
اونایی که دارن لطفا چند تا راه سریع پیشنهاد کنن چون مهلت تست فقط جلوی مغازه هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!:21:

با تشکر :40:

Iesaha
07-10-2007, 09:54
سلام دوستان ببینید بیشتر مشکلات نصب نشدن برنامه ها مربوط میشه به فرمور بالاخره فرمور قدیمی باگهاش بیشتر.تا وقتی ارتقا ندید باید با این مشکلات کنار بییاین

Iesaha
07-10-2007, 10:23
swaping
دوستان این برنامه هنگامی که حافظه کم بیارین از ظرفیت مموری کارت میاد استفاده میکنه.دقیقا مثله کامپیوتر.
که این امکان به لطف linux بودن گوشیه. من که با حاش خیلی حال می کنم.

البته بصورت پیش فرض تا 12 مگ را swap میکنه که امکان تغییر از 2 تا 128 یا بیشتر هم وجود داره.من خودم از 64 استفاده میکنم. اینم بگم شما در حالت عادی حافظه کم نمی یارین بیشتر برای مواقعی هست که چندتا بازی یا application را بصورت همزمان باز کنید.البته نه این بازیها منظورم بازیهایی مثل street fighter و چیزای خفنتره.که برای نصب اون بازیها و افزایش حافظه swaping احتیاج به چند تا برنامه دیگه هست که به مرور همه را معرفی میکنم.
فعلا فکر کنم همین کار را راه بندازه.

اینم بگم تمام مطالب از سایت motorolafans هست.

Iesaha
07-10-2007, 10:49
انم یه برنامه swap دیگه که موقع اجرا واتمام پیغام میده.این یکی بصورت پیش فرض 16 مگابایت swap میکنه.

وقتی برنامه را نصب کردین پوشه ای به نام swap تو root مموریتون ایجاد میشه که یه فایل 16m توش هست.
برای ارتقا به swap های بیشتر باید این فایلها را با خود برنامه که نصب کردین open with کنید.

8m:

32m:

64m:

128m:
که احتمالا برای ارتقا با error مواجه میشین.اون فایل موجود در پوشه swap را delete کنید بعد دوباره open with کنید.و بعد برنامه را اجرا کنید اگر ظرفیت فایل موجود در پوشه swap بصورت 0B بود هنوز مشکل دارین.
اون برنامه پست قبلی 33swapmem موقع اجرا کردنش یه بیپ میزنه و موقع غیر فعال کردن 2تا بیپ.

Iesaha
07-10-2007, 11:08
دوستان یکم از Linux گوشی تخصصی تر استفاده کنید.کاراییه خوبی داره.

سلام به همگی
موقع خرید گوشی چجوری از سلامت نرم افزار و سخت افزار گوشی مطمن شویم؟؟؟؟
اونایی که دارن لطفا چند تا راه سریع پیشنهاد کنن چون مهلت تست فقط جلوی مغازه هست

باید مطمئن بشی ضربه نخورده باشه .صدا و دوربین و باطری و شارژ کردنشا چک کن کلا هرچی به ذهنت میرسه را چک کن نگران وقت هم نباش 2ساعت بشین اونجا به هش ور برو.ولی کلا نمشه همه چیزا اونجا فهمید.

doyenfox
07-10-2007, 20:43
آقا این Zmplayer با قلم نمیشه باهاش کار کرد ؟ فقط با جویستیک میشه باهاش کار کرد ؟؟؟
بله ...با قلم نمیشه بهترین کار اینه که مستقیما وارد برنامه نشی و open with کنی.
------------
+دوستان لینک برنامه وینمپ رو خودم تو صفحات قبل گذاشتم پس نگید نیست.!!!!!!!!!!!!!!
+در مورد تست سلامت گوشی مثل بقیه گوشیهست موقع تست هر جور که بقیه رو تست میکردید اینم تست کنید(دوربین-صدا-سریال جعبه و گوشی - تماس و....)

MOSHAVER AMIN
07-10-2007, 23:22
swaping
دوستان این برنامه هنگامی که حافظه کم بیارین از ظرفیت مموری کارت میاد استفاده میکنه.دقیقا مثله کامپیوتر.
که این امکان به لطف linux بودن گوشیه. من که با حاش خیلی حال می کنم.

البته بصورت پیش فرض تا 12 مگ را swap میکنه که امکان تغییر از 2 تا 128 یا بیشتر هم وجود داره.من خودم از 64 استفاده میکنم. اینم بگم شما در حالت عادی حافظه کم نمی یارین بیشتر برای مواقعی هست که چندتا بازی یا application را بصورت همزمان باز کنید.البته نه این بازیها منظورم بازیهایی مثل street fighter و چیزای خفنتره.که برای نصب اون بازیها و افزایش حافظه swaping احتیاج به چند تا برنامه دیگه هست که به مرور همه را معرفی میکنم.
فعلا فکر کنم همین کار را راه بندازه.

اینم بگم تمام مطالب از سایت motorolafans هست.

جالب بود مرسي

Reza_1352
08-10-2007, 08:27
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد.
من ميخوام براي اتصال به اينترنت از گوشي به عنوان مودم استفاده كنم (با خط ايرانسل). شنيدم سرعت خيلي خوبي رو ميتونيم داشته باشيم، من اينكار رو انجام دادم ولي سرعتش از دايال آپ هم كمتر بود، خوب طبيعيه كه اين ميتونه به سرعتي كه گوشي در حالت مودم ساپورت ميكنه ارتباط داشته باشه. كسي ميدونه سرعتي كه اين گوشي به عنوان مودم ساپورت ميكنه چقدره؟
در ضمن خودم فكر ميكنم درايوري كه نصب كردم اوريجينال اين گوشي نيست و اشكال از اينجاست. كسي ميدونه درايور اوريجيناله اين گوشي رو از كجا ميشه گير آورد؟
مرسي

Reza_1352
08-10-2007, 08:46
يك روش براي استفاده از Word فارسي و Excel فارسي كه ممكنه به درد كسي بخوره، من خودم خيلي براش اين در اون در زدم:

- شما اگر متن فارسي رو داخل Word توي يك Text Box تايپ كنيد و بعد اون رو pdf كنيد ميتونيد اون رو به درستي توي گوشي باز كرده و استفاده كنيد.

- فايل Excel رو كه به فارسي تهيه كرديد، كپي كنيد توي Word و بعد اون رو pdf كنيد. اين فايل رو ميتونيد توي گوشي بازش كنيد و فارسي رو به درستي توش ببينيد.

v_prances
08-10-2007, 11:21
بچه هاي تو رو خدا كمكم كنيد
من فايل فريمور را براي صدمين بار دانلود كردم اما هر بار روي 73% يا 90% يا همون اولش قطع مي شه سرعت دستگاه هم خوبه از سايت زير گرفتم اگر كسي سايتي رو ميشناسه به من بگه

doyenfox
08-10-2007, 18:56
من فايل فريمور را براي صدمين بار دانلود كردم اما هر بار روي 73% يا 90% يا همون اولش قطع مي شه سرعت دستگاه هم خوبه از سايت زير گرفتم اگر كسي سايتي رو ميشناسه به من بگه

سلام دوست یه لینک دیگه هم هست که مال رپید شیر هستش که تو همین تاپیک اومده...اگه جای دیگه یافتم حتما براتون میزارم.:46:

payami4u
08-10-2007, 21:30
بله ...با قلم نمیشه بهترین کار اینه که مستقیما وارد برنامه نشی و open with کنی.
------------
+دوستان لینک برنامه وینمپ رو خودم تو صفحات قبل گذاشتم پس نگید نیست.!!!!!!!!!!!!!!
+در مورد تست سلامت گوشی مثل بقیه گوشیهست موقع تست هر جور که بقیه رو تست میکردید اینم تست کنید(دوربین-صدا-سریال جعبه و گوشی - تماس و....)

دوستان عزیز
سلام . خواستم مطلبی رو خدمتتون عرض کنم و بعد خواهشی !
ببینید. یاد دادن و راهنمایی کردن یکی از لذت بخش ترین کارهاست . من مهندس معمار هستم و مدرس دانشگاه. در زمینه کار خودم و کار با نرم افزارهای تخصصی معماری هم خیلی فعالم و ....
گاها بارها ساده ترین مطالب رو باید تکرار کنم و اگر احساس کنم که طرفم مشتاق یادگیری هست مطمئناامسکاک نمی کنم.
درسته که اینجا و در این مورد بعضی از دوستان خیلی قدیمی هستند و حتما با تجربه .. اما خوب بعضی ها هم مثل من تازه واردند ! چه اشکالی داره به جای اینکه کلی لغت رو کنار هم تایپ کنیم و مثلا بگیم که قبلا این مطلب گفته شده و برید بگردید .. خیلی ساده با یه کپی ساده لینک موضوع رو بدید و کار بقیه رو هم راه بندازید !؟؟؟؟؟؟ واقعا سخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOSHAVER AMIN
08-10-2007, 21:40

سلام شما ميتوني ادرس دقيق اين فريمور تو صفحات 30 تا 45 همين كلوپ پيدا كني

MOSHAVER AMIN
08-10-2007, 21:48
دوستان عزیز
سلام . خواستم مطلبی رو خدمتتون عرض کنم و بعد خواهشی !
ببینید. یاد دادن و راهنمایی کردن یکی از لذت بخش ترین کارهاست . من مهندس معمار هستم و مدرس دانشگاه. در زمینه کار خودم و کار با نرم افزارهای تخصصی معماری هم خیلی فعالم و ....
گاها بارها ساده ترین مطالب رو باید تکرار کنم و اگر احساس کنم که طرفم مشتاق یادگیری هست مطمئناامسکاک نمی کنم.
درسته که اینجا و در این مورد بعضی از دوستان خیلی قدیمی هستند و حتما با تجربه .. اما خوب بعضی ها هم مثل من تازه واردند ! چه اشکالی داره به جای اینکه کلی لغت رو کنار هم تایپ کنیم و مثلا بگیم که قبلا این مطلب گفته شده و برید بگردید .. خیلی ساده با یه کپی ساده لینک موضوع رو بدید و کار بقیه رو هم راه بندازید !؟؟؟؟؟؟ واقعا سخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست من
از اين كه يه مدرس دانشگاه رو در بين خودمون ميبينيم خوشحاليم
نه دوست من كمك و راهنمائي كردن سخت و دشوار نيست من به عنوان يكي از اعضا قديمي اين كلوپ وظيفه خودم ميدونم كه به تمام اعضا و دوستان كمك كنم
البته به شرطي كه طرف مقابل سعي و تلاش خودشو در جهت نيل به رسيدن به هدف خودش انجام داده باشه ولي به دلايلي موفق به پيدا كردن مطلب خودش يا لينك مورد نظرش نشده باشه
بهر عنوان اميدوارم كه تمام دوستان به اون چه از اين كلوپ توقع دارن برسن
بنده هم اگه موردي باشه در خدمتم
پايدار باشيد

Mamali_eshghi
09-10-2007, 01:32
تاريخ عضويت: Aug 2007

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان
لطفا كمك كنيد.
من ميخوام براي اتصال به اينترنت از گوشي به عنوان مودم استفاده كنم (با خط ايرانسل). شنيدم سرعت خيلي خوبي رو ميتونيم داشته باشيم، من اينكار رو انجام دادم ولي سرعتش از دايال آپ هم كمتر بود، خوب طبيعيه كه اين ميتونه به سرعتي كه گوشي در حالت مودم ساپورت ميكنه ارتباط داشته باشه. كسي ميدونه سرعتي كه اين گوشي به عنوان مودم ساپورت ميكنه چقدره؟
در ضمن خودم فكر ميكنم درايوري كه نصب كردم اوريجينال اين گوشي نيست و اشكال از اينجاست. كسي ميدونه درايور اوريجيناله اين گوشي رو از كجا ميشه گير آورد؟
مرسي

عزیز اصلا نیاز به درایور مودم نداری که از جایی بخای بگیری خود برنامه گوشی رو که نسب کنی اتوماتیک واست نسب میکنه

یا حق...

Mamali_eshghi
09-10-2007, 01:35
آقا بجای این حرفا بهتره یه سرچ تخصصی بکنی دنبال مطلب مورد نظرت بگردی .نه؟!!! بچه ها اگه میگن برو عقب بگرد واسه اینه که همه اینا که ورودی جدیدا میپرسن تو 7-8-10 صفحه اول پیدا میشه .اینکه کارایی گوشی چه طوره یه 10-20 -30 -40 کن به هر عددی که رسیدی همون پیجو وا کن مطمئن باش توش چیزی که میخای پیدا میکنی:31:

یا حق...

adame_haji
09-10-2007, 05:53
دمت گرم doyenfox جون
خیلی منتظرم تا این سی دی به دستم برسه :دی

آپلود اون شاخه سیستم هم خیلی پیشنهاد جالبیه
من که پایم
ولی حجمش حدود 35 مگا بایته
زیپ شدش میشه حدود 20 مگا بایت
چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
خداییش تا الان باید 10 بار آپلود میشد . ولی هی وسط کار صفحه گیر میکنه . تا الان 20 بار امتحان کردم . ولی عجله نکنید بالاخره آپلود میکنم .
منتظر باشید .

راستی من یه مشکل داشتم .
چرا بعضی از بازی ها که رو K750 نصب میشه و جاوا هم هست رو گوشی من نصب میشه ولی اجرا نمیکنه و پیعام خطا میده . :
the application has expectedly quit. contact the application provider to resolve the issue.
com/nokia/mid/ui/fullcanvas
منظور از این خط دومیه چیه ؟
یا علی

MOBILE_MASOUD
09-10-2007, 07:45
سلام بچه ها
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بلوتوسشو روشن میکنم مینویسه failed to on bluetouth و متاسفانه بلوتوسش روشن نمیشه با 24xp30 هم یه بار فلشش کردم ولی فایده ای نداشت
میخواستم ببینم این مشکلو چطوری میشه حل کرد
مرسی

adame_haji
09-10-2007, 08:08
h
اوه اوه اوه
بالاخره آپلود شد . پوستمو کند
باز امشب سرعت بهتر از دیروز بود .

دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
. حالا چی چی توی گوشی هست ؟
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بازی :
Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -

بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .

چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .

اینم از لینکا .
)فقط خواهشا همه لینکارو باهم توی یه ساعت دانلود نکنین )

دعا یادتون نره

یا علی

Reza_1352
09-10-2007, 08:12
نوشته شده توسط: Reza_1352
سلام دوستان
لطفا كمك كنيد.
مرسي

عزیز اصلا نیاز به درایور مودم نداری که از جایی بخای بگیری خود برنامه گوشی رو که نسب کنی اتوماتیک واست نسب میکنه

یا حق...

ممنونم از پاسختون
ولي فكر ميكنم متوجه مشكل من نشديد.
من نرم افزار گوشي رو قبلا نصب كردم، به خاطر همين هم تونستم گوشي رو مودم كنم و به اينترنت كانكت بشم.
مشكل اينجاست كه سرعتش از حد انتظار خيلي كمتره. (حتي كمتر از دايال آپ)
در نتيجه فكر ميكنم يا نرم افزاري كه همراه گوشي روي سي دي بوده، اوريجيناله A1200 نيست.
و يا سرعت مودم اين گوشي كلا پايينه.
آيا كسي A1200 رو در اين حالت استفاده كرده؟ لطفا راهنمايي كنيد.

rezasuzuki
09-10-2007, 10:14
سلام
بالاخره تلسم شکست ومن هم a1200 خریدم:20:
با تشکر از راهنمایی شما عزیزان

samboliya
09-10-2007, 10:57
اینم نرم افزار جدید و فوق العاده rockbox تازه از تنور در اوردن هنوزم داقه دقاه واقعا طراحی فوق العاده ای داره
نرم افزار فول اپشن هستی من نصب کردم کلی امکانات داره کمم نمیاره یه سایت هم مخصوص اسکین و برنامه های خودش داره
ماله نصب باید قبلش winamp رو نصب کرده باشید جدید ترین ورژن بدون منوی سبز بالاش بعد همراه یه فایل اپدیتش کنید بعد فایل 6 مگی رو بگیرید بریزید تو مموری گوشی داخل اون فایل یه فایل زیپ هست اون رو کات کنید و اکستراکت کنید تو مموری بازم یه فایل پتچ هست اونم بگیرید ovewrite کنید رو فایل 6 مگی rockbox بعد از همون پوشه rockbox نوع گوشی رو انتخاب کنید . ر. فایل pkg کلیک کنید این برنامه کل گوشی های ezx رو ساپروت میکنه
اینم لینک سایت اصلی تو اینجا همه چیز کامل توضیح داده شده

samboliya
09-10-2007, 11:11
1-البته برنامه touchecreen نیستش ولی اصلا تو چشم نمیزنه کل دکمه های گوشی تعریف شده خیلی کار کردن باهاش راحته.
منوی خیلی قوی داره اکوالایرز و تنظیمات پیشرفته شدا
تنظیمات تصویر
قابلیت پخش فایلهای mpeg 1 and 2
قابلیت دریافت رادیو
قابلیت ضبط صدا
تو خود برنامه کلی بازی و برنامه جالب دیگه هستش
برتامه قابلی lyric داره
همون جور که تو تصویر مشخصه برنامه قابلیت پخش تصویر خواننده در صورت وجود تو پوشه اهنگ رو داره و کلی امکانات دیگه
تازخ یه امکان انفجاری داره که فکر نکنم تو سایت اصلی برنامه هم کسی ازش خبر داشته باشه واقعا چشم ادم از حدقه در میاد من شانسی پی بردم فکر نکنم خود برنامه نویس همچین قابلیتی رو گذاشته باشه اخه کسی بهش اشاره نکرده
حالا زیاد تو خماری نمیزارمتون این برنامه مثل real player وقتی که در گوشی بسته هستش قبلیت اجرا داره حساب کنید با این محیط زیبا از زیر flip چه صحنه ای میشه تازه می تونید با دکمه ها اهنگ زو عقب جلو هم ببرید فوق العاده نیست !!!!!!!

MOSHAVER AMIN
09-10-2007, 12:50
h
اوه اوه اوه

دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بازی :
Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -

بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .

چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .

اینم از لینکا .

دعا یادتون نره

یا علی

سلام خدا خيرت بده دستت درد نكنه واقعا گل كاشتي
خسته نباشي ممنون

MOSHAVER AMIN
09-10-2007, 12:56
سلام بچه ها
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی بلوتوسشو روشن میکنم مینویسه failed to on bluetouth و متاسفانه بلوتوسش روشن نمیشه با 24xp30 هم یه بار فلشش کردم ولی فایده ای نداشت
میخواستم ببینم این مشکلو چطوری میشه حل کرد
مرسی

سلام ممكنه لبد فلش كرده باشي بله نظر من 053 رو ميريختي بهتر بود
شايد هم اگه گوشي رو يه بار مستر ريزيت كني درست بشه

MOBILE_MASOUD
09-10-2007, 16:37
سلام ممكنه لبد فلش كرده باشي بله نظر من 053 رو ميريختي بهتر بود
شايد هم اگه گوشي رو يه بار مستر ريزيت كني درست بشه

فريموير قبلي خودش 053 بود
مستر ريستشم كردم ولي بازم نشد

senatoramin
09-10-2007, 17:02
سلام
توی browser گوشی من اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره , همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگار,,دیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
sony ericcson که راحت وصل میشه اما .....چطوریه مگه این a1200

از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا ,البته ببخشید وسط بحثای حرفهای شما پریدما,,,

yee_pesare
09-10-2007, 18:54
سلام
من خیلی وقته دارم از اینجا و نظر دوستانه حرفه ایم استفاده میکنم .چند وقتیم هست گوشیه قبلیمو فروختم(k810) و a1200 خریدم.فریمویر گوشیم 25p هست.کل صفحه های اینجا رو هم خوندم.اما هیچکدوم از اینستالر هایی که اینجا گفتین تو فریمویر من کار نکرد.تا اونجایی که من فهمیدم هیچکدومتون این فریمویر رو ندارین.همه چیزش عالیه,جز انکه هیچ mpkg روش کار نمیکنه.اساتید اگه میتونن مشکل من و چند نفر دیگه رو که همینجا گفته بودن که mpkg رو گوشیشون کار نمیکنه رو حل کنن

MOSHAVER AMIN
09-10-2007, 20:02
سلام
من خیلی وقته دارم از اینجا و نظر دوستانه حرفه ایم استفاده میکنم .چند وقتیم هست گوشیه قبلیمو فروختم(k810) و a1200 خریدم.فریمویر گوشیم 25p هست.کل صفحه های اینجا رو هم خوندم.اما هیچکدوم از اینستالر هایی که اینجا گفتین تو فریمویر من کار نکرد.تا اونجایی که من فهمیدم هیچکدومتون این فریمویر رو ندارین.همه چیزش عالیه,جز انکه هیچ mpkg روش کار نمیکنه.اساتید اگه میتونن مشکل من و چند نفر دیگه رو که همینجا گفته بودن که mpkg رو گوشیشون کار نمیکنه رو حل کنن

سلام
شما با 053 فلش كردي؟
اگه نكردي با اين فريمور فلش كن برنامه مورد نظر روش نصب ميشه

yee_pesare
09-10-2007, 20:42
با توجه به حرفاتون در مورد فریمویر های مختلف و مقایسش با 25p به این نتیجه رسیدم که 25p صدای خوبی داره.فیلمبرداریه 352.288 هم داره.4 تامنوهای دسکتاپشم عوض میشن.عمر باتریشم خیلی خوبه.اکولایزر هم داره.عکسم با دره باز, خودکار میتونه ذخیره کنه.سرعتشم که خوبه.
حالا به نظرت بگردم اینستالر پیدا کنم یا فریمویر عوض کنم؟!ارزش داره!

MOSHAVER AMIN
09-10-2007, 21:08
با توجه به حرفاتون در مورد فریمویر های مختلف و مقایسش با 25p به این نتیجه رسیدم که 25p صدای خوبی داره.فیلمبرداریه 352.288 هم داره.4 تامنوهای دسکتاپشم عوض میشن.عمر باتریشم خیلی خوبه.اکولایزر هم داره.عکسم با دره باز, خودکار میتونه ذخیره کنه.سرعتشم که خوبه.
حالا به نظرت بگردم اینستار پیدا کنم یا فریمویر عوض کنم؟!ارزش داره!

سلام با توجه به صحبت شما بهتره دنبال اينستار بگردي تا تعويض فريمور علي الخصوص كه رزلوشن فيلمبرداري اون هم خيلي عاليه

yee_pesare
10-10-2007, 01:47
راستی رو sms ای ورودی راحت میشه pas گذاشت.آما خروجیا نه!رو مموریم که pas گذاشتم بده 1 بار باز کردن دیگه نمیپرسه تا گوشیو خاموش روشن نکنی!! پس مجبورم کل گوشیو قفل کنم.کسی نمیدونه چجوری میشه رو فایل pass گذاشت؟اگه نمیشه برنامه ای هم نیست که ان کارو انجام بده؟

yee_pesare
10-10-2007, 01:58
h
اوه اوه اوه

نرم افزار :
بازی :

اینم از لینکا .

دعا یادتون نره

یا علی
yee_pesareآقا حاجی من سیستم شما رو دانلود کردم.دستت درد نکنه .تمامه بازیها کارمیکنن+ماشین حساب و قران و .....
ولی اصلا خبری از وینمپ هایی که میگفتی نبودو 1 ماشین حساب بیشتر نبود!اینا کجان؟چجوری و از کجا پیدا و پاک کنم؟هیچ کدوم از اینستالر ها هم کار نمیکرد.نه سوپرمن نه mpkg نه loader !!!.حالا آیکوناشونو چجوری بردارم؟آنینستال نمیشن.zmplayer هم کار نمیکرد!!!

Reza_1352
10-10-2007, 08:24
سلام
توی browser گوشی من اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره , همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگار,,دیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,

برو توي Setup
Data Network
اينجا ميتوني از منوي پايين New Profile ايجاد كني و يا يك پروفايل رو Edit كني مثلا
اينجا يك پروفايل هست به اسم i 3-DB-GPRS
روش كليك كن.
از منوي پايين سمت چپ Edit رو بزن
اين تنظيمات رو توي GPRS Setting وارد كن
APN: mtnirancell
Primary Gateway IP: 10.131.26.138
Port: 8080
Secondary Gateway IP: 10.131.26.138
Port: 9201

Save رو بزن
بعد Connect رو بزن
البته سيم كارتت بايد ايرانسل باشه.

shabab
10-10-2007, 10:54
سلام

سلام
با خط ایرانسل یه sms بفرست به شماره 2225 توش بنویس gprs بعد یه sms میاد که تو در جواب باید یه sms بدی به 2225 و توش بنویسی s motorola 1200(با فاصله و بدون فاصله امتحان کن) بعد از فرستادن یه sms دیگه میاد که از تو درخواست تایید میکنه که دوباره باید به 2225 یه sms بدی و توش بنویسی ta'id بعد از این sms یه پیغام میاد و اتوماتیک گوشی رو تنظیم میکنه.
اگه جواب نداد اصرار کن بالاخره جواب میده

samboliya
10-10-2007, 11:41
عزیز فریمور 25 اینستالر مخصوص داره برو از سایت motofans بگیر

yee_pesare
10-10-2007, 12:24
1 mpkg از این سایت برای این فریمور پیدا کردم که نمیخوره.میشه شما زحمت بکشی

payami4u
10-10-2007, 21:48
دوستان ... من برچسب داخلی که روی صفحه نمایش بود رو نکنده بودم... چون هنوز 20 روز نشده که گوشیو خریدم ... یه مقدار برچسب نسبت به صفحه کج چسبونده شده بود و اومده بود روی بدنه گوشی ! دیشب که دقت کردم دیدم که در گوشی یه خش کوچولو برداشته ... اونم از داخل ! جالبه که دقیقا در محلی که برچسب محافظ روی بدنه اومده بود ..... واقعا نگران شدم وقتی دیدم که براحتی و بدون هیچ اتفاق خواصی خش بر میداره !

samboliya
10-10-2007, 23:04
فکر نکنم چیزه خاصی باشه شما هم اینقدر ریز بین نباشید این گوشی دوبار از دست من افتاده ادازه سر سوزن گوشش لب پر شد که با دقت معلوم میشه ولی روی شیش خط های خش خش خیلی ریز زیاده خیلی عادیه روی همه گوشی ها میفته چیزه خاصی نیستش که باعث نگرانی هم نیستش

Dr_King
11-10-2007, 06:52
دوستان ماشالله خیلی پست اسپم زدید واقعا من خسته شدم از صفحه 96 تا 13 را خوندم جز پست اسپم چیزی ندیدم
دوستان لطفا یک آموزش کامل و جامع فريمور درست کنید و بزارید و pdf کنید تا مملکت راحت آموزشها را درسافت کنند والا من که چیزی ندیدم و نفهمیدم لطفا یکی به من کمک کنه یک آموزش خوب بزار و با فريمور مناسبش
این تنها تقاضای منه چون 90 صفحه خوندم تو عمرم اینجوری نخونده بودم

payami4u
11-10-2007, 21:04
سلام
بالاخره موفق شدم این ورژن جدید winamp رو پیدا کنم. اما ظاهرا این آپدیت ورژن قبلیش هست . بدون قبلیه نمیشه اونو داشت ؟

rezasuzuki
12-10-2007, 11:41
حالا به نظرت بگردم اینستالر پیدا کنم یا فریمویر عوض کنم؟!ارزش داره!

سلام
فریمور منم 25p هست و پست بالا رو تایید میکنم
منم 3 4 تا پیدا کرم اما جواب نداده!!!!!!!!:41:
yee_pesare جان اگر اینستالر 25p پیدا کردی لینکشو بذار:46:

از با تجربه های a1200 هم در مورد اینستالر 25p تقاضای کمک دارم:11:

yee_pesare
12-10-2007, 13:40
سلام
فریمور منم 25p هست و پست بالا رو تایید میکنم
منم 3 4 تا پیدا کرم اما جواب نداده!!!!!!!!:41:
yee_pesare جان اگر اینستالر 25p پیدا کردی لینکشو بذار:46:

از با تجربه های a1200 هم در مورد اینستالر 25p تقاضای کمک دارم:11:
منم هنوز نتونستم پیدا کنم.اما برو تو آدرسی که میزارم برات,2 تا فایل هست که اولی 1 mpkg هست برا 25p مثل بقیه!که نمیخوره.دومین فایلم مربوط به همینه.اما من سر در نیاوردم,ببین شما سر در میاری؟اگه فهمیدی 1 ندا بده.
اما همه جا گفتن چون این فریمویر جدیده فعلا هیچ برنامه ی کاربردی نداره؟خدا کنه راس باشه و بعدا برنامه های خوب خوب بیاد براش

rezasuzuki
12-10-2007, 14:19
منم هنوز نتونستم پیدا کنم.اما برو تو آدرسی که میزارم برات,2 تا فایل هست که اولی 1 mpkg هست برا 25p مثل بقیه!که نمیخوره.دومین فایلم مربوط به همینه.اما من سر در نیاوردم,ببین شما سر در میاری؟اگه فهمیدی 1 ندا بده.
اما همه جا گفتن چون این فریمویر جدیده فعلا هیچ برنامه ی کاربردی نداره؟خدا کنه راس باشه و بعدا برنامه های خوب خوب بیاد براش

اگه میتونی تو این سایت عضو بشی fw25p و خیلی چیزای جالب داره
من که نتونستم

rezasuzuki
12-10-2007, 15:42
یک راه برای connect ماندن بیش از 3 دقیقه

قلم رو روی device مورد نظر نگه داری و lock کلیک کنین

rezasuzuki
13-10-2007, 19:41
فایل پچ For_25P_yan0.sbf را چطوری نصب یا به کجا باید کپی کنم؟؟؟؟/

اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری نوشته
this is a patch for install MPKG into FW 25P

لطفا اگه کسی میدونه بگه تا شاید مشکل ما با فریمور 25 حل بشه!!!

yee_pesare
13-10-2007, 23:09
داداش اگه فایلو گرفتی حتما آپش کن 1 جا,چون من عضو نیستم نمیشه,حتما این زحمتو بکش.ولی دمت گرم.سایستش باحاله,1 کم دیگه سعی کنیم فکر کنم حله

nakhordemast
14-10-2007, 12:57
سلام رفقا . آقا این 1200 الان چه قیمتیه؟ به نظرتون پی990 سونی اریکسون بخرم یا 1200:8:

Iesaha
14-10-2007, 16:37
جالب بود مرسي

Moshaver Amin جان ظاهرا کسی تست نکرده تا نظر بده بی زحمت اگه شما تست کردی یه نظر بده ببینم با error مواجه شدی یا نه؟

rezasuzuki
14-10-2007, 18:52
چشم اپش میکنم
ولی شما میدونی با این فایل باید چکار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میدونی حتما بگو

از با تجربه های a1200 هم در مورد اینستالر 25p تقاضای کمک دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

varandbm
14-10-2007, 19:57
آیا راه حلی برای فارسی کردن A1200 دارید ؟ برای من خواندن فایلهای word , excel . PDF خیلی مهم می باشند . همچنین SMS فارسی را هم نشان نمیدهد . در بسته خریداری شده من CD MOTOROLA PHONE TOOLS بوده و از CD دوم خبری نبود . البته ارتباط موبایل با کامپیوتر کاملا برقرار است و از این بابت مشکلی ندارم .
باعث امتنان خواهد بود ، اگر در این موارد بتوانید کمک کنید .
ارادتمند وارانت مگردون

varandbm
14-10-2007, 20:36
آیا راه حلی برای فارسی کردن A1200 دارید ؟ برای من خواندن فایلهای word , excel . PDF خیلی مهم می باشند . همچنین SMS فارسی را هم نشان نمیدهد . در بسته خریداری شده من CD MOTOROLA PHONE TOOLS بوده و از CD دوم خبری نبود . البته ارتباط موبایل با کامپیوتر کاملا برقرار است و از این بابت مشکلی ندارم .
ارادتمند وارانت مگردون

MOSHAVER AMIN
14-10-2007, 21:16
ارادتمند وارانت مگردون

سلام اين گوشي فارسي نميشه عزيز البته برنامه هاي هم دوستان قرار دادند كه ميشه مسيج فارسي هم خوند الته به صورت جدا جدا و از چپ به راست:31:

adame_haji
15-10-2007, 05:23
وای خدای من . فریمور گوشی من بدون خطا و مشکل آپگرید شد .
24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
اول از همه از زحمت های دوست خوبم doyenfox تشکر میکنم .
خداییش تموم خصوصیت های گوشی بهتر شده .
صداش که عالی شده (البته به پای اون کلک Winamp نمیرسه )
آیکون های دسکت تاپ (هر 4 تاش ) قابل تعویض شده .
برنامه SUperman که روش نصبه . Mpk و Lin ها رو راحت نصب میکنه
زبون مسخره ژاپنی از توش حذف شده .
موقع شماره گیری دیگه اون پیعام عذاب آور Call Control Alowed دیگه نمیاد .
آیکون هاش تموم انیمیشن شده که وافعا خیلی تر تمیز شده . آدم دلش میخواد گوشی و درسته قورت بده !.
فیلم برداریش تازه آدم شده . کیفیتش خیلی خوب شده . 352x288
عکاسیشو من تو شب تست کردم فرقی احساس تکردم . صبح تست میکنم ببینم چجوریه .
Real Playeresh خیلی توپ شده . اکولایرز بهش اضافه شده . Folder هم Add میکنه . یعنی لازم نیست دونه دونه فایل بهش اضافه کنی . دقت کم و زیاد کردم ولومش و حتی عقب

جلو کردن فیلمش هم خیلی خیلی بهتر شده . یه خصوصیت خیلی جالبه دیگه اینه که وقتی از توی فایل منیجر یه کلیپ اجرا میکنی برای بستنش دیگه لازم نیست 3 بار دکمه ضربدر پایین سمت راست رو بزنی . فقط یه

بار ضربدر بزنی از ریل پلایر میاد بیرون . یه بدی خیلی بزرگش هم اینه که دکمه Stop حدف شده و نمیشه با یک دکمه PlayHead رو به اول فیلم منتقل کرد . یه بدی دیکش هم اینه که موقعی که فول

اسکرین هست نمیشه با زدن فلش پایین به کلیپ بعدی منتقل شد و این خیلی عذاب آوره .
توی Usp Mode 3 تا گزینه اضافه شده . Media Sysn- Usb Net - WebCamera
توی سرعتش من اگه دروغ نگفته باشم احساس میکنم سرعت بهتر شده ولی دقیق مطمئن نیستم . با نرم افزار MatraxBench سرعتو CPU گوشی رو تست کردم 740 بود .
قسمت دریافت ایمیلش هم تغییر کرده ولی من باهاش سروکاری ندارم

من که 20 دقیقه ای فریمورم نصب شد بدون مشکل . جالب اینجاست که خیلی راحته فقط 2 تا دکمه باید بزنی (Browse و Start)
من به همه دپیشنهاد میکنم نصب کنید . اگه هم نصب کردید دیگه دوست ندارید به فریمور قبلی برگردید . چون این فریمور خیلی بهتره
یا علی

adame_haji
15-10-2007, 05:31
MatraxBench21
به دست آوردن میزان قدرت پردازنده موبایل
شما هم حتما میخواهید میزان قدرت پردازنده ی موبایلتون رو بدونید...تا به همه اعلام کنید : موبایل من قویتره!!!

پس قبل از اینکه همه جا جار بزنید اول تست کنید

تست کننده یک نرم افزار جاوا هست که روی اکثر گوشی ها کار میکنه و خیلی حجمش کمه ( کمتر از 15 کیلو بایت )
خیلی راحت میتونید از این لینک نرم افزار تست رو دانلود کنید
کد:

بعد از اجرای نرم افزار میزان قدرت پردازنده توسط انواع آزمایش ها تست میشه و در آخر به گوشی شما امتیاز داده میشه.

امتیاز گ.شی من که 747 بوده و خیلی قوی تر از گوشی های دیگه که دیده بودم
K75=340
Nokia6300=270!!!!!

یا علی

Faraz_sm
15-10-2007, 08:24
وای خدای من . فریمور گوشی من بدون خطا و مشکل آپگرید شد .
24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis
اول از همه از زحمت های دوست خوبم doyenfox تشکر میکنم .
خداییش تموم خصوصیت های گوشی بهتر شده .
صداش که عالی شده (البته به پای اون کلک Winamp نمیرسه )
آیکون های دسکت تاپ (هر 4 تاش ) قابل تعویض شده .
برنامه SUperman که روش نصبه . Mpk و Lin ها رو راحت نصب میکنه
زبون مسخره ژاپنی از توش حذف شده .
موقع شماره گیری دیگه اون پیعام عذاب آور Call Control Alowed دیگه نمیاد .
آیکون هاش تموم انیمیشن شده که وافعا خیلی تر تمیز شده . آدم دلش میخواد گوشی و درسته قورت بده !.
فیلم برداریش تازه آدم شده . کیفیتش خیلی خوب شده . 352x288
عکاسیشو من تو شب تست کردم فرقی احساس تکردم . صبح تست میکنم ببینم چجوریه .
Real Playeresh خیلی توپ شده . اکولایرز بهش اضافه شده . Folder هم Add میکنه . یعنی لازم نیست دونه دونه فایل بهش اضافه کنی . دقت کم و زیاد کردم ولومش و حتی عقب

جلو کردن فیلمش هم خیلی خیلی بهتر شده . یه خصوصیت خیلی جالبه دیگه اینه که وقتی از توی فایل منیجر یه کلیپ اجرا میکنی برای بستنش دیگه لازم نیست 3 بار دکمه ضربدر پایین سمت راست رو بزنی . فقط یه

بار ضربدر بزنی از ریل پلایر میاد بیرون . یه بدی خیلی بزرگش هم اینه که دکمه Stop حدف شده و نمیشه با یک دکمه PlayHead رو به اول فیلم منتقل کرد . یه بدی دیکش هم اینه که موقعی که فول

اسکرین هست نمیشه با زدن فلش پایین به کلیپ بعدی منتقل شد و این خیلی عذاب آوره .
توی Usp Mode 3 تا گزینه اضافه شده . Media Sysn- Usb Net - WebCamera
توی سرعتش من اگه دروغ نگفته باشم احساس میکنم سرعت بهتر شده ولی دقیق مطمئن نیستم . با نرم افزار MatraxBench سرعتو CPU گوشی رو تست کردم 740 بود .
قسمت دریافت ایمیلش هم تغییر کرده ولی من باهاش سروکاری ندارم

من که 20 دقیقه ای فریمورم نصب شد بدون مشکل . جالب اینجاست که خیلی راحته فقط 2 تا دکمه باید بزنی (Browse و Start)
من به همه دپیشنهاد میکنم نصب کنید . اگه هم نصب کردید دیگه دوست ندارید به فریمور قبلی برگردید . چون این فریمور خیلی بهتره
یا علی

اولا تبريك ميگم اين فريمور جديدتونو.
من هم فايل هاي نصب رو از همينجا دانلود كردم ولي هنوز متمئن نشدم كه عوض كردنش به ريسك احتماليش مي ارزه يا نه! چون من بعد از نصب winamp مشكل خاصي با گوشيم ندارم! ولي خب فيلمبرداريه خوب كلاس گوشي رو بالاتر مي بره!
مي خواستم بپرسم شما هم فايل هاشو از همينجا دانلود كردين؟!

Faraz_sm
15-10-2007, 08:26
من هنوز يه ديكشنري خوب بدونه نياز به كد و سريال پيدا نكردما! كسي چيزي به چشش نخورده؟!

Iesaha
15-10-2007, 12:03
اولا تبريك ميگم اين فريمور جديدتونو.
من هم فايل هاي نصب رو از همينجا دانلود كردم ولي هنوز متمئن نشدم كه عوض كردنش به ريسك احتماليش مي ارزه يا نه! چون من بعد از نصب winamp مشكل خاصي با گوشيم ندارم! ولي خب فيلمبرداريه خوب كلاس گوشي رو بالاتر مي بره!
مي خواستم بپرسم شما هم فايل هاشو از همينجا دانلود كردين؟!
دوست عزیز چه ریسکی؟؟؟؟
درواقع فریمور های قدیمی یه جورایی کار را راه میندازند.ولی وقتی عوض کردی اون موقع تفاوتا حس می کنی.منم در عرض 20 دقیقه عوضش کردم.خیلی راحتتر از اون چیزیه که فکر بکنی.ولی اگه میبینی مشکل خاصی نداری ولش کن.با همین حال کن.:5:

samboliya
15-10-2007, 16:43
عزیز این گوشی فایل های pdf رو بدون مشکل وا میکنه با تغییر فونت هم میتونی کارت رو راه بندازی اما از چپ به راست

در مورد دیکشنری منظورتون جاوا هستش؟؟؟اگه بله که دیکشنری جاوا که تاچ اسکرین هم باشه زیاده اونم مجانی و فارسی اگر چیزه دیگه ای هستش دقیق تر بگید

Mamali_eshghi
16-10-2007, 00:52
آقا منم هنوز تخم نکردم گوشیمو آپ کنم حالا که شما میگین راحته از کدوم لینک این سایت down کردی؟ چون 400 تا لینک مختلف دوستان لطف کردن و گزاشتن.

adame_haji
16-10-2007, 02:54
آقا منم هنوز تخم نکردم گوشیمو آپ کنم حالا که شما میگین راحته از کدوم لینک این سایت down کردی؟ چون 400 تا لینک مختلف دوستان لطف کردن و گزاشتن.

این توضیحاتو بخون کامل کمکت میکنه
اینا رو از صفحه های قبل کپی کردم :

53p plus

نقل قول:
نوشته شده توسط mojrem2
بچه ها منم تصمیم گرفتم گوشیمو فلش کنم لطفا یه ورژن خوب و تست شده را به من معرفی کنید برام بلندی صدا هم از همه چیز مهمتره لطفا توصیه های قبل از فلش را هم بگید
راستی من با دانلود از سایت راپید مشکل دارم
یا علی مدد

اين خدمت شما.هموني كه دوستان گفتن(خودمم از اين استفاده كردم) فقط قابليت ريزام هم دراه :
کد:

اين هم rsd lite 3.2 :
کد:

اين هم توضيحات و درايور :
نقل قول:
نوشته شده توسط Anahita60
برای بوت شدن دکمه قرمز ( همونی که گوشی رو باهاش خاموش و روشن میکنی) به همراه دکمه زیر کلید عکاسی ( سمت راست گوشی- پایین ) را همزمان فشار بده.ورژن RSD Lite زیاد مهم نیست.داریو های مربوط به A1200:
کد:

دیگه از این ساده تر نمیتونم بگم.RSD Lite رو نصب کن.رم و سیم کارت گوشی رو در بیار و دوباره باتری رو جا بنداز.گوشی رو با همون دکمه ها که گفتم به حالت بوت ببر.نرم افزار RSD Lite رو اجرا کن .با کابل خودش گوشی رو وصل کن.آدرس فریمور رو بده و استارت رو بزن.بعد از وصل کردن گوشی به PC قبل یا در حین آپدیت هر موقع ویندوز پیغام نصب سخت افزار جدید رو داد تو هم آدرس درایو ها رو بده.حدود 15 دقیقه طول میکشه تا پیغام میده که 100 کار پایان یافته و گوشی رو ریست کن.حالا سیم کارت رو جا بزن .یا گوشیت آپدیت شده و دارای صدای فوق العاده ای شده یا این کاره نیستی و باید مزاحم یه تعمیرکار بشی(شوخی کردم). ضمنا این ورژن که من پیشنهاد دادم اکولایزر نداره.
اينم توضيحت به انگليسي ولي خيلي ساده : (اينو اقا بهمن لطف كردند و به من دادند):

کد:

1) Download and install RSDlite v2.8+
کد:

2) FULLY charge battery to prevent turning your phone into a paperweight ( "brick", "bricking")

3) Download the firmware for your A1200 as preferred

4)On your phone, go to Setup > USB mode > MODEM > Save

5)Turn off your phone
6)Hold the Camera hotkey ( top right ) and then Power On (End Call button) together until a red screen turns on. it should say
" MBM FLASH MODE "
7)Run RSDLite
8)Install drivers if asked to do so
9)Plug the data cable from your computer to your A1200
10)Look for RSDlite to say " Connected " before proceeding ( may take a minute, if not, restart RSDlite )
11)At the top, click the " ... " button to browse for the firmware you downloaded and select it
12)click " start " and watch for any notifications that tells you to install drivers, install as they are presented to you.
13)It may ask you to manually restart the phone – if so, unplug the cable from PC, remove the battery for 5 seconds , put battery back in then turn phone back on. Set it back to USB MODE > MODEM, then plug it back into the computer.
14)If it says "passed" or "completed", unplug the phone, and restart it.
15)Completed flashing of your firmware
واين در صورت بروز خطا:
نقل قول:
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم مي‌شه و با کمال تعجب مي‌بينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!

فيرم وير دلخواه رو هم دانلود كنين كه حول و حوش 50 مگ ميشه
برنامه RSDLite رو اينستال كنين ازتون جاي درايور ها(
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ميپرسه كه بهش آدرس پوشه درايوري رو كه اول دانلود كردين بدين 5يا 7 بار ميپرسه و همون آدرسو بدين تموم كه شد برين سر وقت گوشي خاموشش كنين دكمه هاي جوي استيك قرمز و دكمه بغل سمت راست(پايينيه) رو با هم فشار بدين گوشي تو مد Bootloader Mode - MBM mode مياد بالا كه يه صفحه قرمز رنگه گوشي رو به پي سي وصل كنين شروع ميكنه به شناختن گوشي بازم آدرس همون درايور هارو اگه خواست بدين و برنامه RSDLite رو اجرا كنين گوشي رو ميشناسه(البته ممكنه به اسم نشناسه نگران نشين) از بالا دكمه ”…” رو بزنين و آدرس فيرم ويرو بدين و دكمه Start رو بزنين
بعد از اينكه تموم شد گوشي رو خودش ريست ميكنه و پنجره Found New Hardware دوباره رو ويندوز ظاهر ميشه كه عين قبل آدرس درايور هاي دريافتي رو بدين تموم ميشه و برنامه RSDLite ميگه كه كار با موفقيت به اتمام رسيده اگر احيانا گوشي رو ريست نكرد گوشي رو بكنين از پي سي و تو Setup --> USB Mode گزينه رو Mass Storage" to "Modem". تغيير بدين و دوباره به پيسي وصل كنين برنامه آر اس دي لايت ميگه Mass Storage" to "Modem".

adame_haji
16-10-2007, 03:04
عزیز این گوشی فایل های pdf رو بدون مشکل وا میکنه با تغییر فونت هم میتونی کارت رو راه بندازی اما از چپ به راست

در مورد دیکشنری منظورتون جاوا هستش؟؟؟اگه بله که دیکشنری جاوا که تاچ اسکرین هم باشه زیاده اونم مجانی و فارسی اگر چیزه دیگه ای هستش دقیق تر بگید

دوست عزیز من راحت pdf هارو باز میکنم ولی یه مشکل خنده دار هست .
اینکه نمیتونم صفحه دوم فایل های PDF رو بیارم .
من یه فایل دارم که 180 صفحه است . میخوام صفحات بعدی رو بخونم باید چیکار کنم ؟
آیا نرم افزار بهتری برای خوندن فایل های PDF هست ؟

یا علی

Faraz_sm
16-10-2007, 09:32
این توضیحاتو بخون کامل کمکت میکنه
اینا رو از صفحه های قبل کپی کردم :

53p plus

نقل قول:
نوشته شده توسط mojrem2
بچه ها منم تصمیم گرفتم گوشیمو فلش کنم لطفا یه ورژن خوب و تست شده را به من معرفی کنید برام بلندی صدا هم از همه چیز مهمتره لطفا توصیه های قبل از فلش را هم بگید
راستی من با دانلود از سایت راپید مشکل دارم
یا علی مدد

اين خدمت شما.هموني كه دوستان گفتن(خودمم از اين استفاده كردم) فقط قابليت ريزام هم دراه :
کد:

اين هم rsd lite 3.2 :
کد:

اين هم توضيحات و درايور :
نقل قول:
نوشته شده توسط Anahita60
برای بوت شدن دکمه قرمز ( همونی که گوشی رو باهاش خاموش و روشن میکنی) به همراه دکمه زیر کلید عکاسی ( سمت راست گوشی- پایین ) را همزمان فشار بده.ورژن RSD Lite زیاد مهم نیست.داریو های مربوط به A1200:
کد:

دیگه از این ساده تر نمیتونم بگم.RSD Lite رو نصب کن.رم و سیم کارت گوشی رو در بیار و دوباره باتری رو جا بنداز.گوشی رو با همون دکمه ها که گفتم به حالت بوت ببر.نرم افزار RSD Lite رو اجرا کن .با کابل خودش گوشی رو وصل کن.آدرس فریمور رو بده و استارت رو بزن.بعد از وصل کردن گوشی به PC قبل یا در حین آپدیت هر موقع ویندوز پیغام نصب سخت افزار جدید رو داد تو هم آدرس درایو ها رو بده.حدود 15 دقیقه طول میکشه تا پیغام میده که 100 کار پایان یافته و گوشی رو ریست کن.حالا سیم کارت رو جا بزن .یا گوشیت آپدیت شده و دارای صدای فوق العاده ای شده یا این کاره نیستی و باید مزاحم یه تعمیرکار بشی(شوخی کردم). ضمنا این ورژن که من پیشنهاد دادم اکولایزر نداره.
اينم توضيحت به انگليسي ولي خيلي ساده : (اينو اقا بهمن لطف كردند و به من دادند):

کد:

1) Download and install RSDlite v2.8+
کد:

2) FULLY charge battery to prevent turning your phone into a paperweight ( "brick", "bricking")

3) Download the firmware for your A1200 as preferred

4)On your phone, go to Setup > USB mode > MODEM > Save

5)Turn off your phone
6)Hold the Camera hotkey ( top right ) and then Power On (End Call button) together until a red screen turns on. it should say
" MBM FLASH MODE "
7)Run RSDLite
8)Install drivers if asked to do so
9)Plug the data cable from your computer to your A1200
10)Look for RSDlite to say " Connected " before proceeding ( may take a minute, if not, restart RSDlite )
11)At the top, click the " ... " button to browse for the firmware you downloaded and select it
12)click " start " and watch for any notifications that tells you to install drivers, install as they are presented to you.
13)It may ask you to manually restart the phone – if so, unplug the cable from PC, remove the battery for 5 seconds , put battery back in then turn phone back on. Set it back to USB MODE > MODEM, then plug it back into the computer.
14)If it says "passed" or "completed", unplug the phone, and restart it.
15)Completed flashing of your firmware
واين در صورت بروز خطا:
نقل قول:
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم مي‌شه و با کمال تعجب مي‌بينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!

فيرم وير دلخواه رو هم دانلود كنين كه حول و حوش 50 مگ ميشه
برنامه RSDLite رو اينستال كنين ازتون جاي درايور ها(
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ميپرسه كه بهش آدرس پوشه درايوري رو كه اول دانلود كردين بدين 5يا 7 بار ميپرسه و همون آدرسو بدين تموم كه شد برين سر وقت گوشي خاموشش كنين دكمه هاي جوي استيك قرمز و دكمه بغل سمت راست(پايينيه) رو با هم فشار بدين گوشي تو مد Bootloader Mode - MBM mode مياد بالا كه يه صفحه قرمز رنگه گوشي رو به پي سي وصل كنين شروع ميكنه به شناختن گوشي بازم آدرس همون درايور هارو اگه خواست بدين و برنامه RSDLite رو اجرا كنين گوشي رو ميشناسه(البته ممكنه به اسم نشناسه نگران نشين) از بالا دكمه ”…” رو بزنين و آدرس فيرم ويرو بدين و دكمه Start رو بزنين
بعد از اينكه تموم شد گوشي رو خودش ريست ميكنه و پنجره Found New Hardware دوباره رو ويندوز ظاهر ميشه كه عين قبل آدرس درايور هاي دريافتي رو بدين تموم ميشه و برنامه RSDLite ميگه كه كار با موفقيت به اتمام رسيده اگر احيانا گوشي رو ريست نكرد گوشي رو بكنين از پي سي و تو Setup --> USB Mode گزينه رو Mass Storage" to "Modem". تغيير بدين و دوباره به پيسي وصل كنين برنامه آر اس دي لايت ميگه Mass Storage" to "Modem".

مث اينكه منم بايد آپگريد كنم! فقت يه سوال! وقتي motorola phone tools رو ريختم يعني درايور گوشي نصب شده ديگه؟ خب موقع فريمور عوض كردن باز درايور مي خواد يا اينكه بايد كلا فون تولز رو آناينستال كنم؟!؟!

samboliya
16-10-2007, 12:03
عزیز مشکل شما خیلی ساده هستش وقتی صفحه pdf رو وا کردی تو قسمت پایین lcd گوشی کلیک کن یه نوار قرمز رنگ خیلی ریزی هست به محض اینکه روش کلیک کنی به صورت منو بالا میاد و ککله صفحات رو بهتون نشون میده که رو هر کدومش کلیک کنی سرع میره توش

v_prances
16-10-2007, 13:55
بچه ها
من هر كار ميكنم نميتونم فايل رو دانلود كنم
اگه ميتونين برام پست كنين
يا اينكه اگر جايي هست كه اينكار رو ميكنه به من آدرسشو بدين هر جا باشه ميرم .
ممنون

rezasuzuki
16-10-2007, 14:55
اقا کسی نمیخواد به داد ما برسه؟؟؟؟؟
اگه راهی برا نصب mpkg دارین لطفا دریغ نکنین
سری جدید موتورولا با فریمور 25p تو بازار امده و بقیه هم به این مشکل میخورن!!!!!!!!!
نیازی هم به تعویض فریمور نیست.البته به نظر من!!!!!!
بلندی صداش خوبه
کیفیت فیلم برداری 352*288
تعویض ایکونها و.......

yee_pesare
16-10-2007, 17:31
اقا کسی نمیخواد به داد ما برسه؟؟؟؟؟
اگه راهی برا نصب mpkg دارین لطفا دریغ نکنین
سری جدید موتورولا با فریمور 25p تو بازار امده و بقیه هم به این مشکل میخورن!!!!!!!!!
نیازی هم به تعویض فریمور نیست.البته به نظر من!!!!!!
بلندی صداش خوبه
کیفیت فیلم برداری 352*288
تعویض ایکونها و.......

موافقم.بابا شما نمیخاید 1 کمک کوچولو کنید؟
25p کل امکاناته 30p رو بغیر از سوپر من و webcam داره.پس فقط میمونه نصب برنامه.
پس 1 حالی بدین و ببینین چجوری میشه سوپر من یا mpkg نسب کنیم

adame_haji
16-10-2007, 18:12
مث اينكه منم بايد آپگريد كنم! فقت يه سوال! وقتي motorola phone tools رو ريختم يعني درايور گوشي نصب شده ديگه؟ خب موقع فريمور عوض كردن باز درايور مي خواد يا اينكه بايد كلا فون تولز رو آناينستال كنم؟!؟!

نه داداش اون فون تولز هیچ ربطی به این ماجرا نداره . اونو بیخیال شو . چه رو کامپیوترت نصب باشه چه نباشه وقتی RSD Lite 3.2 رو نصب کردی و باز کردیش و گوشی رو به حالت اغما بردی (گوشی رو خاموش کن . دکمه جوی استیک و دکمه زیر دکمه عکاسی رو نگاه دار بعد پشت بندش دکمه قرمز رو نگه دار تا گوشی بره تو اغما و رنگش ال سی دی قرمز بشه ) بعد گوشی رو وصل کن به کامپیوتر البته RSD Lite 3.2 باید باز باشه . اون وقت کاپیوترت دراور ها رو ازت جاشو میپرسه (انگار داری مودم نصب میکنی ) اون وقت جای اون درایور ها رو بهش نشون بده . این کار رو حدودا 10-15 بار کاپیوتر ازت سوال میکنه و شما باید همون مسیر رو نشون بدی تا همه چیز Ok بشه .
بعد میری تو برنامه RSD Lite 3.2 دکمه *...* رو برن و جای فریمور رو نشون بهش بده و بعد دکمه Start رو بزن و 20 دقیقه بعد حالشو ببر .
البته وقتی Start رو زدی بعد از 15 دقیقه گوشی خاموش روشن میشه . اگه نشد و پیغام داد دستی خاموش روشن کن . شما هم این کارو انجام بده . و حالشو ببر

قبل ا اینکه عملیات رو شروع کنی حتما باطری گوشی رو شارژ کامل کن .
سیم کارتتو در بیار
رم تو در بیار
یادت باشه که تموم SMS ها و شماره تلفن های روی گوشی پاک میشه (روی سیم کارت نه ها ) حتما ازشون بک آپ بگیر

تموم مراحل بالایی که گفتم بیشتر از 30-40 تا کلیک نمیخواد از اون 30-40 تا 39 تاش برای نشون دادن آدرس درایور و فریمور هست یکیش هم برای زدن دکمه Start به همین راحتی

یا علی