مشاهده نسخه کامل
: کلوپ A1200
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Gole_sang
29-08-2007, 21:11
گوشی مان اگه زیاد باهاش کار کنم 2 روز شارج داره هین زمان کم نیست؟
همین جوریه
تقریبا هفته ای 2 بار باید شارژ بشه
من هفته اول که خریدمش هر روز شارژش تموم می شد
Gole_sang
29-08-2007, 21:24
از کوجا میتونم برنامه دانلود کنم؟
چه برنامه ای می خوای؟
کلا تو این سایت چیزای جالبی هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Gole_sang
29-08-2007, 22:11
گوشی من بعضی از کلیپها رو اجرا نمیکنه و این error و میده. کسی میدونه باید چی کارش کرد
Media parameter exceeds allowed limit
samboliya
29-08-2007, 22:31
در مورد سوال دوستمون این گوشی نیازی به انتی ویروس نداره چون از نظر سیستم عامل قوی هستش فکر نکنم به این راحتی ها ویروس بگیره ؟؟؟؟؟؟
انچنان هم حساس نیست از دست من رو موزائیک افتاده چیزی نشده البته رو شیش پایین نیومد!!!
برنامه در حد نیاز داره.
سرعتش به نظر من خیلی عالی هست اصلا یکبار هم هنگ نمیکنه
فارسی در حد نیاز رو میشه بر طرف کرد برنامه هایی هم هستن که بدون فارسی کار کنن مثل دیکشنری که گذاشتم.
کلا با این قیمت اگه پیشنهاد دیگه ای فکر می کنید داشته باشید بگید مقایسه کنیم؟؟؟
دوستان الان a1200 چند فروش شده؟؟
erfan_greatboy
30-08-2007, 00:30
خيلي بي معرفتين شما .راحت از كنار مشكلاي ديگران ميگذريد يكم وقت بزاريد براي دوستاتون !
يه مشكلي داشتم
من فيرمورمو به اين ورژن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis عوض كردم
با اينكه ورژنه خوبيه ولي از آيكوناش خيلي بدم مياد. (خيلي متحركن و وقتي انتخواب ميشن يه سايه مشكي روش مي افته و گوشي خز ميشه ) با تغيير تم و اسكين هم آيكوناش مثل P53 نميشه اگه از دوستان راه حلي يا فيرم وري كه آيكوناي اين ورژن از فيرمورو مثل فيرمور P53 ميكنه داره بذاره.
يكم با معرفت باشين جواب بدين.
دوستان الان a1200 چند فروش شده؟؟
حدودا 245 هزار تومن gsm جان
یا علی مدد
دوستان منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.الانم از گوشیم راضیم.تمام برنامه ها هم روش نصب شده.صداش هم خوبه.فقط الان بعد از 1ماه حس میکنم یکم خاصیت فنری درش نسبت به روزای اول کم شده البته من یه مسافرت شمال رفتم و اونجا برای عکس گرفتن خیلی درشا بازا بسته کردم ولی این دلیل نمیشه.به نظر من کیفیت LCD نسبت به n73 خیلی بهتره من مقایسه کردم تقریبا با K800 یکیه.
حدودا 245 هزار تومن gsm جان
یا علی مدد
ممنون داداش....
ممنون بابت قیمت/
ان شا الله به مدیر موبایل..کمال عزیز میگم.. این تاپیک رو مهم کنه... البته به شرط اینکه دوستانی که این گوشی رو دارن سر بزن... و مشکلات بچه ها رو حل کنن...
یا علی داداش
ممنون داداش....
ممنون بابت قیمت/
ان شا الله به مدیر موبایل..کمال عزیز میگم.. این تاپیک رو مهم کنه... البته به شرط اینکه دوستانی که این گوشی رو دارن سر بزن... و مشکلات بچه ها رو حل کنن...
یا علی داداش
gsm جان شما خودت استادی . انشا االله با کمک شما مشکلات دوستان حل میشه
یا علی مدد
خيلي بي معرفتين شما .راحت از كنار مشكلاي ديگران ميگذريد يكم وقت بزاريد براي دوستاتون !
يه مشكلي داشتم
من فيرمورمو به اين ورژن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis عوض كردم
با اينكه ورژنه خوبيه ولي از آيكوناش خيلي بدم مياد. (خيلي متحركن و وقتي انتخواب ميشن يه سايه مشكي روش مي افته و گوشي خز ميشه ) با تغيير تم و اسكين هم آيكوناش مثل P53 نميشه اگه از دوستان راه حلي يا فيرم وري كه آيكوناي اين ورژن از فيرمورو مثل فيرمور P53 ميكنه داره بذاره.
يكم با معرفت باشين جواب بدين.
سلام دوست عزیز
ان شا الله بچه ها کمک میکنن گوشیتون درست میشه...
منم تا جایی که بتونم کمک میکنم...
میشه بگی.. این فریم ور جدید رو از کجا دانلود کردی؟؟؟
من تاشب آدرس چند تا را برات میزارم...
یا علی
یه نکته ای که این گوشی داره اینه که برای پیدا کردن بعضی چیزا باید گوشیا زیرو رو بکنید:20: مثلا من برای پیدا کردن network setup
تقریبا 1ساعت وقت گذاشتم!!!!چون طرفای مرز آذربایجان افتاد رو اپراتورهای اونا و همونطور که میدونین رومینگ برام حساب میشد
گوشی من بعضی از کلیپها رو اجرا نمیکنه و این error و میده. کسی میدونه باید چی کارش کرد
عزیز تا حالا پلیر های دیگه رو نصب کردی جواب بگیری...
یا اینکه بگو.. اونایی که پخش نمیکنه چه پسوندی داره...؟
کلا این گوشی یه سری پسوندها رو اجرا نمی کنه ولی فک کنم در فرمور جدید این مشکل حل شده
شما بگو پسوند فایل چی بوده ؟
یا علی مدد
gsm جان شما خودت استادی . انشا االله با کمک شما مشکلات دوستان حل میشه
یا علی مدد
شما آقای داداش....
ان شا الله بعد از یک مدت که زیاد تو مباحث شرکت نکردم...میخوام اگه بشه روی این برند مانور بدم...
دوستان عزیز تاپیک مهم شد.......
ان شا الله با کمک شما دوست عزیز و بقیه عزیزان.. یواش یواش.. متحولش میکنیم...
یا علی داداش
vahiddddd
30-08-2007, 17:10
بچه ها وقتی sms دليورت ميشه اين گوشی نه ويبر ميزنه نه صدای ميده،فقط يک پيغام رو صفحه ميده که sms رسيده يا نه ،يعنی اگه گوشی تو جيب باشه نميفهميم شما اين مشکل رو داريد يا نه؟
MOSHAVER AMIN
30-08-2007, 22:12
مشكل از گوشي نيست
اين تفاق گاه گاخي واسه من هميفته
مشكل از كليپ شماست
MOSHAVER AMIN
30-08-2007, 22:14
بچه ها وقتی sms دليورت ميشه اين گوشی نه ويبر ميزنه نه صدای ميده،فقط يک پيغام رو صفحه ميده که sms رسيده يا نه ،يعنی اگه گوشی تو جيب باشه نميفهميم شما اين مشکل رو داريد يا نه؟
اين يه مشكل نيست
سيستم عامل اين گوشي بر همين اساس كار ميكنه
Gole_sang
30-08-2007, 23:11
مشكل از گوشي نيست
اين تفاق گاه گاخي واسه من هميفته
مشكل از كليپ شماست
این مشکل برای من گاه گاهی نیست /
تمام کلیپهایی که با سونی اریکسونم ضبط کردم این جورین
کلیپی که با گوشیهای دیگه اجرا میشه چرا با A1200 نمیشه؟
میشه encodesh کرد تا درست شه؟ کسی این کارو کرده
mammad81
31-08-2007, 02:02
بازم بايد بگم :10: ! من اگه يه گوشي بخرم اين چندساله عوضش نمي كنم مگه اينكه دليله منطقي اي داشته باشم ... خيليا رو ميبينم كه گوشيشون رو به خاطر دلايلي مثل خز شدن - تكراري بودن و ... زود به زود عوض ميكنن ولي من يكي اصلا" اينجوري نيستم ( فراز جون منتظر تاييدت هستم :46:)
بگذريم ...
آقا من يه انتقادي دارم :19: ... خيلي از پست ها تو اين تاپيك بي جواب ميمونن مثل پستهاي faraz_sm و mammad81 و من ... خدمت mammad81 عزيز عرض كنم كه من هم با پست شما كاملا" موافقم ...
اصلا" صدا برام مهم نيست
فارسي بودن برام مهم نيست
و ...
در مورد اين ظريف بودن و حساس بودن هم بگم كه از يكي شنيدم كه مي گفت براي اين گوشي محافظ هم هست ( البته خودم نديدما ...) اگه اين طوري باشه كه ديگه مشكلي نيست به قول يكي از دوستان : هرچي باشه جنس اين موتوها از پلاستيكاي آشغال سوني اريكسون بهتره :27: ...
خلاصه ... از موتوبازا بيشتر انتظار كمك ميرفت ... :20:
يه چيز مهم ديگه مي خوام بگم خواهشا" در اين باره ديگه ما رو از كمكهاتون بي بهره نذارين ...
درمورد صدا و پشتيباني از پيامكهاي فارسي و ... زياد صحبت شده يه كم در مورد سيستم عاملش و برنامه هايي كه براش پيدا ميشه و دردسرهايي(:31:) كه بخش نرم افزارش داره صحبت كنيد ... مثلا" اين گوشي آنتي ويروس هم ميخوره ... كلا" در مورد روحش(:31:) هم كمي صحبت كنين ...
ممنون :40:
ممنون از جوابت
در مورد ویروس کلا تو موبایل ها فکر کنم اکثر قریب به اتفاق ویروس ها متعلق به سیستم عامل سیمبین باشه نمیدونم لینوکس موبایل ویروسی داه یا نه ولی اگر هم باشه به احتمال زیاد تعدادش اونقدر کم هست که نیازی به آنتی ویرو نداشته باشی
doyenfox
31-08-2007, 13:04
ممنون از جوابت
در مورد ویروس کلا تو موبایل ها فکر کنم اکثر قریب به اتفاق ویروس ها متعلق به سیستم عامل سیمبین باشه نمیدونم لینوکس موبایل ویروسی داه یا نه ولی اگر هم باشه به احتمال زیاد تعدادش اونقدر کم هست که نیازی به آنتی ویرو نداشته باشی
درسته....
------------
اما در مورد نرم افزار باید بگم که به سختی پیدا میشه.
MOSHAVER AMIN
31-08-2007, 20:55
این مشکل برای من گاه گاهی نیست /
تمام کلیپهایی که با سونی اریکسونم ضبط کردم این جورین
کلیپی که با گوشیهای دیگه اجرا میشه چرا با A1200 نمیشه؟
میشه encodesh کرد تا درست شه؟ کسی این کارو کرده
توسط نرم افزاري كه همراه سي دي دوم اين تلفن عرضه شده ميتوني فايلها رو به صورتي كانورت كني كه تلفنت بتونه اونا رو به با بهترين كيفيت اجرا كنه منظورم پسوند RM هستش
Faraz_sm
31-08-2007, 21:44
مهم شدن این تاپیک رو تبریک می گم!
Gole_sang
31-08-2007, 22:24
توسط نرم افزاري كه همراه سي دي دوم اين تلفن عرضه شده ميتوني فايلها رو به صورتي كانورت كني كه تلفنت بتونه اونا رو به با بهترين كيفيت اجرا كنه منظورم پسوند RM هستش
موبایلم فقط یک CD داشت. میشه اسمشو بگید یا آپلودش کنید
یک دنیا ممنون میشم
با سلام و عرض خسته نباشيد
اقا اگه مكنه اي cd دومي كه تو جعبه گوشي هستش رو يه جا آپلود كنيد تا بقيه دوستان هم از اون فيض ببرند يا اگه امكان آپلود براتون مقدور نيست هر كدام از دوستان كه اين cd رو دارن ( منظورم cd2 كه تو جعبه هست و ما نداريم) به من پيغام خصوصي بدن من هزينه ارسال cd هرچقدر باشه خدمتتون تقديم مي كنم ( البته جسارت نشه) و از اونجايي كه تو آپلود كردن مشكلي ندارم اونو يه جايي اپ مي كنم تا بقيه دوستان هم از اون استفاده كنن.يا علي
anti_girl
31-08-2007, 23:41
در کل میشه بگین a1200چه طوریه؟ مثل v3x خوبه یا ...؟
anti_girl عزیز.. تفاوت های زیادی داره....
از نظر سیستم عامل که لینوکسه تا...
به نظر من خیلی عالیه////
doyenfox
01-09-2007, 01:30
در کل میشه بگین a1200چه طوریه؟ مثل v3x خوبه یا ...؟
anti_girl عزیز.. تفاوت های زیادی داره....
از نظر سیستم عامل که لینوکسه تا...
به نظر من خیلی عالیه////
همونطور که دوستمونم گفتن خیلی خوبه..
تفاوت هم زیاد داره و تو صفحات اول این تاپیک هم یه سری از موارد اورده شده.
اما تفاوت عمده:
توی سیستم عامل.
سرعت.
باطری(مطمئن نیستم)
و...
چون زیاد با v3x کار نکردم مورد دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
یه سوال دوستانی که فرمور شونا به 24xp30 تغییر دادن منظور از اینکه آیکونا هی تغییر میکنه چیه؟
Gole_sang
01-09-2007, 10:11
یه سوال دوستانی که فرمور شونا به 24xp30 تغییر دادن منظور از اینکه آیکونا هی تغییر میکنه چیه؟
یعنی متحرکه (animated).
یه سوال دیگه من هر کاری میکنم نمیتونم گوشیا با نرم افزارش به کامپیوتر وصل کنم که از اطلاعاتم Back up بگیرم.نمیشناستش؟؟؟جریان چیه؟؟
Gole_sang
01-09-2007, 11:10
یه سوال دیگه من هر کاری میکنم نمیتونم گوشیا با نرم افزارش به کامپیوتر وصل کنم که از اطلاعاتم Back up بگیرم.نمیشناستش؟؟؟جریان چیه؟؟
کابلت رو چک کردی؟ از کابل خود گوشی استفاده کن
usb mode رو هم چک کن
mass storage بذارش
gole_sang جان بصورت یه hardware وصل میشه برنامه و ... چیزای دیگه را روش میریزم فقط برنامه خودش نمیشناستش.نه در حالت mass storage و نه modem.ماله شما بصورت اتوماتیک شناخت یا بصورت دستی select from list نصبش کردین؟
v_prances
01-09-2007, 17:02
تو رو به خدا یکی به من کمک کنه ؟
لطف کنید سایت دانلود رو دو باره بگید و طرز نصب
و بعد بگید تو a1200 کجا می تونیم فایل منجر پیدا کنم .
کمک.......................
v_prances
01-09-2007, 17:03
می خوام روی تو تا n73 رو کم کنم . خواهش می کنم .
Ali_Best
01-09-2007, 18:42
با سلام خدمت صاحبان آ1200
دوستان من همين امروز صبح به يكي سفارش دادم تا يه آ1200 از علاءالدين برام بگيره (تا بگيره مدتي طول ميكشه) ولي يكي دو نفر چند ساعت بعدش 6300 و 6120 نوكيا رو بهم پيشنهاد كردن ... 6300 كه يه گوشيه جديده و نازك و 6120 هم كه امكانات زيادي داره قيمتش هم اومده پايين (حول و حوش 235 تومنه) ... البته تو زيبايي هيچكدوم انگشت كوچيكه آ1200 هم نميشن ولي باز هم از شما كه صاحب يه آ1200 هستين مي خوام بگين كه بين اين سه تا واقعا" آ1200 خوبه؟ واقعيتش اينه كه من همين سؤال رو تو كلوپ گوشيا پرسيدم و اكثرا" به 6300 و 6120 راي دادن خوب به نظر خودم اونا كساني بودن كه اصلا" شايد با موتوها كارنكردن و يا اصلا" دوسشون ندارن ... اما اينجا وضعيت متفاوته ... اينجا خونه آ1200 هستش و صاحبنظران كاملا" متفاوت با اوناي ديگه ...
خلاصه يه دنيا ممنونتون ميشم كه منو از اين دوراهي (سه راهي) نجات بدين.
Gole_sang
01-09-2007, 18:44
gole_sang جان بصورت یه hardware وصل میشه برنامه و ... چیزای دیگه را روش میریزم فقط برنامه خودش نمیشناستش.نه در حالت mass storage و نه modem.ماله شما بصورت اتوماتیک شناخت یا بصورت دستی select from list نصبش کردین؟
اتومات شناخت.
رو دو تا کامپیوتر امتحان کردم، هر دو تاش راحت شناخت.
موقعی که فرمور نصب میکردم یه چنتایی درایور نصب کردم
از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه الان سایتش باز نمیشه ادرس دقیق براتون بذارم.
اگه کسی پیدا نشد راهنمایی کنه هر وقت سایتش باز شد همین پستو ادیت میکنم ادرسشو میذارم
Gole_sang
01-09-2007, 18:51
با سلام خدمت صاحبان آ1200
دوستان من همين امروز صبح به يكي سفارش دادم تا يه آ1200 از علاءالدين برام بگيره (تا بگيره مدتي طول ميكشه) ولي يكي دو نفر چند ساعت بعدش 6300 و 6120 نوكيا رو بهم پيشنهاد كردن ... 6300 كه يه گوشيه جديده و نازك و 6120 هم كه امكانات زيادي داره قيمتش هم اومده پايين (حول و حوش 235 تومنه) ... البته تو زيبايي هيچكدوم انگشت كوچيكه آ1200 هم نميشن ولي باز هم از شما كه صاحب يه آ1200 هستين مي خوام بگين كه بين اين سه تا واقعا" آ1200 خوبه؟ واقعيتش اينه كه من همين سؤال رو تو كلوپ گوشيا پرسيدم و اكثرا" به 6300 و 6120 راي دادن خوب به نظر خودم اونا كساني بودن كه اصلا" شايد با موتوها كارنكردن و يا اصلا" دوسشون ندارن ... اما اينجا وضعيت متفاوته ... اينجا خونه آ1200 هستش و صاحبنظران كاملا" متفاوت با اوناي ديگه ...
خلاصه يه دنيا ممنونتون ميشم كه منو از اين دوراهي (سه راهي) نجات بدين.
اشکالات این گوشی قبلا گفته شده، اگه موتو باز نیستی بهتره نوکیا بگیری، چون ممکنه دلتو بزنه.
منظورم از موتو باز اینه که برای من موتورولا داشتن با همه این اشکالات بهتره تا نوکیا داشتن.
همین طور سیستم عامل این گوشی، به خصوص که از نظر پردازش از سیمبین سره، یکی از عواملیه که a1200 تک کرده.
MOSHAVER AMIN
01-09-2007, 21:45
تائيديه پست بالا
doyenfox
01-09-2007, 22:19
اشکالات این گوشی قبلا گفته شده، اگه موتو باز نیستی بهتره نوکیا بگیری، چون ممکنه دلتو بزنه.
منظورم از موتو باز اینه که برای من موتورولا داشتن با همه این اشکالات بهتره تا نوکیا داشتن.
همین طور سیستم عامل این گوشی، به خصوص که از نظر پردازش از سیمبین سره، یکی از عواملیه که a1200 تک کرده.
حق با شماست منم موافقم اما خیلی با سیمبین خیلی حال میکنند و از نظرشون سیمبین سرتره.البته چو فراوانی نرام افزار در سیمبین بیشتره شاید حق با اونا باشه اما من برام مهم نیست همچنینن بقیه بچه هایی که با موتو حال میکنن.
Ali_Best
01-09-2007, 23:44
تائيديه پست بالا
حق با شماست منم موافقم اما خیلی با سیمبین خیلی حال میکنند و از نظرشون سیمبین سرتره.البته چو فراوانی نرام افزار در سیمبین بیشتره شاید حق با اونا باشه اما من برام مهم نیست همچنینن بقیه بچه هایی که با موتو حال میکنن.
ممنون از تماميه دوستان ... كم كم منم به خونواده آ1200 مي پيوندم! هوامون رو داشته باشين!
درایورها شا دارم مرسی.فکر کنم فلشش که بکنم درست بشه.تازه موفق شدم فایلشا download کنم.
v_prances
02-09-2007, 10:20
چرا هیچکس منو راهنمایی نمی کنه ؟
هیچکی من دوست نداره !
از کجا می تونم فریمور راحت دانلود کنم .
تا ریختن روی موبایل را هم بلدم اما طرز نصبش رو نمی دونم .
کمک کنید
v_prances
02-09-2007, 10:22
چرا هیچکس منو راهنمایی نمی کنه ؟
هیچکی من دوست نداره !
از کجا می تونم فریمور راحت دانلود کنم .
تا ریختن روی موبایل را هم بلدم اما طرز نصبش رو نمی دونم .کمک کنید
منم فریمور 24xP30 رو ریختم
صدا و دوربین خوب شده فقط یه مقدار کمی سرعت گوشی اومده پایین
به نظر من که ارزش تعویض رو داشت
دوست عزیز v_prances فریمور و طریقه ریختن اون روی گوشی تو همین تاپیک موجود هست من خودم از اینجا دانلود کردم که یکی از دوستان زحمتش رو کشیدن
v_prances
02-09-2007, 12:32
doom3 ممنون بالاخره یک نفر پیدا شده جواب منو بده .
از این آدرسی که نوشتی باید پیدا کنم
v_prances
02-09-2007, 12:34
doom3
الان دارم دانلود می کنم ولی نمی تونه پیغام زیر را می ده .
not suppored
Mamali_eshghi
02-09-2007, 16:19
سلام بچه ها براتون ورژن جدید برنامه نسب skin رو up کردم اینم لینکش:
امیدوارم لزت ببرید فقط واسه استفاده همه برنامه ها که تو فایل زیپ هستش رو نسب کنید بعد گوشی رو خاموش روشن کنید و سپس themes رو open with کرده با برنامه skins اجرا کنید و 2باره گوشی رو خامش روشن کنید اگر تمام برنامه های تو فایل زیپ رو درست نسب کرده باشید میبینید که themes به طور کامل نسب شده.
باید اضافه کنم که من این برنامه رو , رو فایرم وار اصلی کوشی (053p) تست کردم و جواب داد.
یا حق...
doom3
الان دارم دانلود می کنم ولی نمی تونه پیغام زیر را می ده .
not suppored
فکر نمی کنم مشکل داشته باشه من خودم هم از این لینک گرفتم باز هم امتحان کن
بالاخره منم 24xp30 رو ریختم.خیلی راحت بود بعد از 20 دقیقه پیغام PASS را داد.فقط یه 15-16 باری در حین کار درایورها را نصب کردم.به نظر منم ارزش عوض کردنا داشت فیلم برداریش که خیلی بهتر شد.مشکل وصل شدن به کامپوتر هم حل شد.صداشم خوبه.تمامه برنامه های قبلیمم کار میکنه و احتیاج به نصب دوباره نیست.به نظر من اگه FLASH کنید پشیمون نمیشید.
دوست عزیز V_PRANCES من از این لینک گرفتم مشکلی هم نداشت
تو پستهای قبلی توضیح کامل فلش کردن داده شده.این لینک توضیحات کامل انواع فریمور با لینک دانلود و طریقه نصب هست البته به انگلیسی ولی مرجع اصلی همینه
v_prances
03-09-2007, 10:39
Iesaha
ممنونم در حال حاضر دارم دانلود می کنم .
سایت زیر پر از تمزهای زیبا می باشد اما برای موتورلا a1200 چیزی ندارد اگر می توانید براش پیغام بدهید که برای گوشی ما هم بگذارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عضو شدندش هم خیلی راحتته.
v_prances
03-09-2007, 10:42
Iesaha
sms رو هم فارسی می کنه ؟
v_prances
03-09-2007, 10:48
راستی نمی دونم کدوم از عضو ها در مورد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبتی کرده بود .
من عضو این سایت هستم اگر مطلب یا فایلی می خواهید آدرس و پستشو بگید تا من ازسایت بگیرم .
v_prances
03-09-2007, 11:37
اگر کسی وارد لطف کنه در مورد منو ها و کلا تمام کارایی a1200 توصیح بده .
فارسی داره فقط بصورت حروف جدا از همه و باید از چپ به راست بخونی.در کل کارا راه میندازه.با نرم افزار apply font هم همینجوره.فقط با اون هربار گوشیا خاموش روشن بکنی باید فونتا دوباره نصب میکردی ولی با این فرمور احتیاجی به اینکار نیست.
v_prances
03-09-2007, 12:55
نمی تونم دانلود کنم سرعت دستگاهمم خوبه اما نمی شه .
v_prances
03-09-2007, 12:56
حالا واقعا صداش در حد 3250 میشه؟
doyenfox
03-09-2007, 13:50
سلام به همه دوستان.
من یه خواهشی همه دوستان دارم.
اگه این صفحات اخیر ببینید کاملا متوجه میشد که سوالا به صورت دوره ای هی داره تکرار میشه و الکی تعداد صفحات تاپیک میره بالا و اگه کسی دنبا چیزی باشه تو این صفحات سر در گم میشه.
تو رو خدا قبل سوال کردن حداقل چند صفحه اول تاپیک و ببینید.
1000 بار گفته شده صداش چه جوری میشه بعد از تعویض فریمویر ...اس ام اس چه جوری میشه و ...خواهشا مدیران لطف کنن و پست های الکی رو پاک کنند..
Mamali_eshghi
03-09-2007, 14:37
سلام به همه.
می خواستم خاهش کنم از همه که از پرداختن به مطالب تکراری که بارها دوستان زحمت کشیدن و پاسخ دادن صرف نظر کنن و بیشتر پرداخته بشه به گزاشتن برنامه ها و یا آموزش های جدید.چون میدیدم مطالب کلوپ داره تکراری میشه این پستو زدم .با امید به تخصصی شدن این کلوپ.
یا حق...
Mamali_eshghi
03-09-2007, 15:42
یه برنامه up کردم واستون که باهاش میتونید تصویر log on ,logoff گوشیتونو عوض کنید. از لینک زیر بگیرید:
واسه استفاده :
1-نیاز به 3برنامه زیر علاوه بر برنامه اصلی هستش:
splash -a
ezxpopup -b
busybox -c
که این برنامه ها رو تو پستای قبلی به همراه برنامه نسب skin گزاشتم . 2باره لینکشو میزارم:
2-سه تا برنامه بالارو نسب کنید و گوشی رو خاموش روشن کنید.
2-یه پوشه تو فلش گوشیتون بسازین و برنامه poweron,off رو توش بریزین
3-تصویر logon رو با نام "on.gif" و log off رو با نام "off.gif" تو همون پوشه کپی کنید.(این دو تصویر تو اکثر themes هایی که میگیرین با همون نام هستش)
4-برنامه poweron,off رو openwith کنید با برنامه splash
5-گوشی رو خاموش روشن کنید.
یا حق...
Mamali_eshghi
03-09-2007, 15:46
بچه ها کسی برنامه سراق داره که بشه تو گوشی search کرد واسه یه برنامه یا text یا... ؟
سلام به همه دوستان.
من یه خواهشی همه دوستان دارم.
اگه این صفحات اخیر ببینید کاملا متوجه میشد که سوالا به صورت دوره ای هی داره تکرار میشه و الکی تعداد صفحات تاپیک میره بالا و اگه کسی دنبا چیزی باشه تو این صفحات سر در گم میشه.
تو رو خدا قبل سوال کردن حداقل چند صفحه اول تاپیک و ببینید.
1000 بار گفته شده صداش چه جوری میشه بعد از تعویض فریمویر ...اس ام اس چه جوری میشه و ...خواهشا مدیران لطف کنن و پست های الکی رو پاک کنند..
منم کاملا موافقم من خودم کله تاپیکا از اول تا آخرش خوندم بعد فلش کردم.جواب بیشتر سوالامم تو پستهای دوستان پیدا کردم.
MOSHAVER AMIN
03-09-2007, 21:33
بچه ها کسی برنامه سراق داره که بشه تو گوشی search کرد واسه یه برنامه یا text یا... ؟
سلام تو خود منو گزينه سرچ وجود كه داره ميتوني استفاده كني:20:
Mamali_eshghi
04-09-2007, 02:20
سلام تو خود منو گزينه سرچ وجود كه داره ميتوني استفاده كني
تو گوشی من همچین گزینه ای نیست شاید تو ورژن گوشی شما که up شده search هم اضافه شده باشه ورژن من 053p هستش
Mamali_eshghi
04-09-2007, 02:24
بچه ها خاهشآ یه چند تا برنامه بزارن
برا بچ عزیز یه سوال گوشیه من از وقتی فرمورشا عوض کردم دیگه misscall و message ها را رو صفحه نشون نمیده قبلا یه علامت اخطار کنار آیکون message میذاشت.چیکارش کنم که دوباره بیاد تنظیم خاصی داره؟
majid_sp
04-09-2007, 10:02
راستی نمی دونم کدوم از عضو ها در مورد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبتی کرده بود .
من عضو این سایت هستم اگر مطلب یا فایلی می خواهید آدرس و پستشو بگید تا من ازسایت بگیرم .
بله تو انجمن dvb2 بخش موتورولا a1200 مقالات و برنامه های مفیدی هست که فقط برای اعضا فعال شده قابل مشاهده هست اگر لطف کنید و مطالب مفید اونجا رو به این تاپیک منتقل کنید عالی میشه
majid_sp
04-09-2007, 10:05
برا بچ عزیز یه سوال گوشیه من از وقتی فرمورشا عوض کردم دیگه misscall و message ها را رو صفحه نشون نمیده قبلا یه علامت اخطار کنار آیکون message میذاشت.چیکارش کنم که دوباره بیاد تنظیم خاصی داره؟
گوشی منم وقتی برنامه apply font رو که اجرا می کنم دیگه اخطار miss call یا miss message نمیده
یه بار خاموش روشن کنی درست میشه
Mamali_eshghi
04-09-2007, 14:42
مرسی Moshaver Amin جان . پیداش کردم.:11:
Mamali_eshghi
04-09-2007, 14:44
سلام به همگی دوستان امروز یه برنامه compressor واستون up کردم. اینم لینکش:
این برنامه رو 053p تست شده و جواب گرفتم.
واسه استفاده نیاز به دو برنامه هستش که اول باید نسب شه و گوشی رو خاموش روشن کرد:
ُShowQ -a
ٍEzxpopup -b
روش استفاده :
1-برنامه رو نسب کنید
2-گوشی رو خاموش روشن کنید .
3-باید توجه کنید که حتمآ پسوند فایل های زیپ باید با حروف کوچک نوشته شده باشند *.RAR------>*.rar
4-یه فایل زیپ شده رو گوشی رو با برنامه openwith کنید
5-اگر خواستید چیزی رو توی گوشی compress کنید یه فلدر به نام compress بسازین هرچی خاستین بریزین توش.
اگه کسی برنامه showQ رو نتونست پیدا کنه بگه تا up کنم.
اینم متن انگلیسی واسه compress کردن ممکنه قسمل 5 آموزش من کامل نباشه.
How to compress file.
1. create folder name "compress" (no quote, and all small letters) in your card.
2. put your files and folders in here. compressor will pack all files and directory separatly. if you need to pack all files into 1 compression file. create new folder inside the compress folder and put all your files inside it.
3. tap on compressor icon to exec compressor.
4. tap on Gzip button to confirm compress all file and folder in above folder.
5. Compressor will pack all file and folder. and delete source file automatically after packing complete.
یا حق...
samboliya
04-09-2007, 18:07
عزیز show q رو بیزحمت یه جا اپلود کن
Ali_Best
04-09-2007, 21:42
با سلام
دوستان من خودم اهل كويرم و شهر خودمون رو كلي گشتم ولي حتي يه مغازه هم اصلا" موتو نداشتن ديگه چه برسه به آ1200:41: اما به يكي از آشناهامون كه تهرانيه گفتم كه يه آ1200 برام بگيره بنده خدا دوبار (روزهاي يكشنبه و سه شنبه همين هفته) رفته علاءالدين (همه مغازه ها رو هم گشته) ولي حتي يه مغازه هم نداشته اين گوشي رو :18: :41: البته اونطوري كه اون مي گفت روز شنبه هم اونجا رفته بوده و فقط يه مغازه اونم يه دونه آ1200 داشته كه از بخت بده ما اون يكي تا روز يكشنبه به فروش رفته :41: از شمايي كه تهراني هستين يه سؤالي داشتم ... مي خواستم بدونم ...
1- شما از كجا گرفتين يا حداقل كجا رو مي شناسين(ترجيحا" نزديكاي علاءالدين) كه اين گوشي رو داشته باشه تا بگم اونم بره و برام بگيره ؟
2- قراره اون آشنامون پنجشنبه هم بره و يه سر بزنه به نظر شما تا پنجشنبه يه مغازه (!) آورده خواهد بود؟ احتمالش چقدره آخه مي خوام اگه نداشته باشن بهش بگم يه گوشيه ديگه برام بگيره و قيد اين آ1200 رو بزنم :37:
ممنون ميشم زودتر جواب بدين :11:
MOSHAVER AMIN
04-09-2007, 22:39
توي شيراز كه فراونه هر چند تا كه بخواي در مورد علائدين هم بايد دوستان تهراني جواب بدن
Ali_Best
04-09-2007, 22:50
با سلام
دوستان من خودم اهل كويرم و شهر خودمون رو كلي گشتم ولي حتي يه مغازه هم اصلا" موتو نداشتن ديگه چه برسه به آ1200 اما به يكي از آشناهامون كه تهرانيه گفتم كه يه آ1200 برام بگيره بنده خدا دوبار (روزهاي يكشنبه و سه شنبه همين هفته) رفته علاءالدين (همه مغازه ها رو هم گشته) ولي حتي يه مغازه هم نداشته اين گوشي رو البته اونطوري كه اون مي گفت روز شنبه هم اونجا رفته بوده و فقط يه مغازه اونم يه دونه آ1200 داشته كه از بخت بده ما اون يكي تا روز يكشنبه به فروش رفته از شمايي كه تهراني هستين يه سؤالي داشتم ... مي خواستم بدونم ...
1- شما از كجا گرفتين يا حداقل كجا رو مي شناسين(ترجيحا" نزديكاي علاءالدين) كه اين گوشي رو داشته باشه تا بگم اونم بره و برام بگيره ؟
2- قراره اون آشنامون پنجشنبه هم بره و يه سر بزنه به نظر شما تا پنجشنبه يه مغازه (!) آورده خواهد بود؟ احتمالش چقدره آخه مي خوام اگه نداشته باشن بهش بگم يه گوشيه ديگه برام بگيره و قيد اين آ1200 رو بزنم
ممنون ميشم زودتر جواب بدين
توي شيراز كه فراونه هر چند تا كه بخواي در مورد علائدين هم بايد دوستان تهراني جواب بدن
منتظرشون ميمونيم ...
راستي يه سؤال ... يكي مي گفت كه اين موتوها دائما" منو عوض ميكنه اين چقدر صحت داره؟
Corvette
04-09-2007, 22:55
رفته علاءالدين (همه مغازه ها رو هم گشته) ولي حتي يه مغازه هم نداشته ا.
امکان نداره من تازگیها اونجا بودم.بگین طبقاته دیگره پاساژ و همچنین پاساژ کناریش (بزرگ مهر) هم بگرده
محاله نباشه!
rezasuzuki
04-09-2007, 23:38
پکیج اصلی گوشی دو تا باتری و دو تا cd داره (فیتکو)
ولی بعضی شرکتاهای گارانتی با 1 باتری و cd میفروشن:18:
بخاطر همین هم قیمتش از قیمت پایه کارخونه کمتره:27:
با سلام
دوستان من خودم اهل كويرم و شهر خودمون رو كلي گشتم ولي حتي يه مغازه هم اصلا" موتو نداشتن ديگه چه برسه به آ1200:41: اما به يكي از آشناهامون كه تهرانيه گفتم كه يه آ1200 برام بگيره بنده خدا دوبار (روزهاي يكشنبه و سه شنبه همين هفته) رفته علاءالدين (همه مغازه ها رو هم گشته) ولي حتي يه مغازه هم نداشته اين گوشي رو :18: :41: البته اونطوري كه اون مي گفت روز شنبه هم اونجا رفته بوده و فقط يه مغازه اونم يه دونه آ1200 داشته كه از بخت بده ما اون يكي تا روز يكشنبه به فروش رفته :41: از شمايي كه تهراني هستين يه سؤالي داشتم ... مي خواستم بدونم ...
2- قراره اون آشنامون پنجشنبه هم بره و يه سر بزنه به نظر شما تا پنجشنبه يه مغازه (!) آورده خواهد بود؟ احتمالش چقدره آخه مي خوام اگه نداشته باشن بهش بگم يه گوشيه ديگه برام بگيره و قيد اين آ1200 رو بزنم :37:
ممنون ميشم زودتر جواب بدين :11:
شاید اون اشناتون داره می پیچونتت یا جمهوری رو بلد نیست . تو خود علا الدین و مغازه های اون دسته خیابون پره آ1200 هست . بهش بگو اگه نداشت بیاد تجریش پاساژ نیکو بگیره خودم دیدم تقریبا یک دوم مغازه ها آ1200 داشتن . تو پاساژ قائم هم یه اشنا داشت گفت 245
یا علی مدد
سلام دوستان
تاپیک برنامه و بازیهای قابل نصب بر روی A1200
رو چند وقت پیش زده بودم و وقت نداشتم اپش کنم حالا دوباره شروع کردم سر بزنید و همه برنامه ها رو اونجا قرار بدید ( من اول این تاپیک گفتم که این تاپیک واسه اینه که فقط اطلاعاتمون زیاد بشه نه اینکه برنامه بگذاریم . )
یا علی مدد
Mamali_eshghi
05-09-2007, 02:55
:18:
با سلام یه نظر داشتم راجع به :
تاپیک برنامه و بازیهای قابل نصب بر روی A1200
رو چند وقت پیش زده بودم و وقت نداشتم اپش کنم حالا دوباره شروع کردم سر بزنید و همه برنامه ها رو اونجا قرار بدید ( من اول این تاپیک گفتم که این تاپیک واسه اینه که فقط اطلاعاتمون زیاد بشه نه اینکه برنامه بگذاریم . )
به عقیده ی من خیلی از بچه ها از اول با مطالب این تاپیک و با برنامه هایی که دوستان گزاشتن اومدن بالا و تا اینجا میدونن تو کل تاپیک چی میگزره . اگه بخواین برنامه ها بره تو یه تاپیک جدا فکر کنم زیاد جواب نده .من تو یه چند تا کلوپ دیگه عضو بودم همین بلا سر اونام اومد بچه هایی که چند وقت بود با سیر سعودی داشت اطلاعاتشون بالا میرفت یه دفه تاپیکشون مثل بمب ترکید:27: شد یه 7-8 تا تاپیک . آموزش رفت یه جا برنامه رفت یه جا بازی و... .
امید وارم این بلا اینجا دیگه نازل نشه D:
یا حق...
Mamali_eshghi
05-09-2007, 03:01
عزیز show q رو بیزحمت یه جا اپلود کن
عزیز بزار ببینیم آخرش رفتنی هستیم یا موندنی . اگه موندیم همینجا up میکنم اگه هم نه که تو تاپیک مربوطه میزارمش:41:
samboliya
05-09-2007, 15:39
من showq رو از یه جا گیر اورم برنامه رو نصب کردم ولی کار نکرد ورژن 53p
MOSHAVER AMIN
05-09-2007, 20:56
پکیج اصلی گوشی دو تا باتری و دو تا cd داره (فیتکو)
ولی بعضی شرکتاهای گارانتی با 1 باتری و cd میفروشن:18:
بخاطر همین هم قیمتش از قیمت پایه کارخونه کمتره:27:
درسته حتي در برخي از همين پكيج ها هم يه قلم اضافه هم هست
MOSHAVER AMIN
05-09-2007, 21:01
:18:
با سلام یه نظر داشتم راجع به :
به عقیده ی من خیلی از بچه ها از اول با مطالب این تاپیک و با برنامه هایی که دوستان گزاشتن اومدن بالا و تا اینجا میدونن تو کل تاپیک چی میگزره . اگه بخواین برنامه ها بره تو یه تاپیک جدا فکر کنم زیاد جواب نده .من تو یه چند تا کلوپ دیگه عضو بودم همین بلا سر اونام اومد بچه هایی که چند وقت بود با سیر سعودی داشت اطلاعاتشون بالا میرفت یه دفه تاپیکشون مثل بمب ترکید:27: شد یه 7-8 تا تاپیک . آموزش رفت یه جا برنامه رفت یه جا بازی و... .
امید وارم این بلا اینجا دیگه نازل نشه D:
یا حق...
حق با شماست لااقل يه مرجع كامل از اين گوشي همين جاست كه توسط دوستمون مجرم باز شده اگه به جاي ديگه منتقل بشه هم اين تاپيك از رده اول نزول پيدا ميكنه و هم دوستان سر در گم ميشن:27:
Mamali_eshghi
06-09-2007, 02:37
مر30 از تاییدت moshaver amin جان :10:
Mamali_eshghi
06-09-2007, 02:43
من showq رو از یه جا گیر اورم برنامه رو نصب کردم ولی کار نکرد ورژن 53p
1-ممکنه فایل زیپ شده پسورد داشته باشه
2-ممکنه با ورژن های جدید برنامه های زیپ ، زیپ شده باشه (همین اشکال تو کامپیوتر هم اطفاق میوفته )
3-با تعجب امروز یه فایل رو باهاش uncompress کردم ، پیغام Complate هم داد ولی فایل های باز شده رو نشون نداد!!!؟
Mamali_eshghi
06-09-2007, 02:50
اینم لینک ShowQ :
یا حق...
حق با شماست لااقل يه مرجع كامل از اين گوشي همين جاست كه توسط دوستمون مجرم باز شده اگه به جاي ديگه منتقل بشه هم اين تاپيك از رده اول نزول پيدا ميكنه و هم دوستان سر در گم ميشن
درسته منم تو یه سایته دیگه بودم همین اتفاق افتاد دیگه سراغش نرفتم اگه همین تاپیکا تا آخر بریم بهتره.
این یه برنامه ماشین حساب مهندسیه منکه باها ش خیلی حال کردم.شما هم نصب کنید و حال کنید.
با این برنامه میتونید رادیو را بدون هندزفری گوش بدین.بعد از نصب گوشیا ریست کنید بعد تو برنامه هاتون یه رادیو که اسمش چینیه اضافه میشه اونا اجرا کنید.البته به علت نبودنه هنذفری کیفیت سیگنال پایینه و جاهای زیادیا نمیگیره.این برنامه روی فرمورهای ورژن 24p , 30p , 25p کار میکنه.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
samboliya
06-09-2007, 12:13
طریقه افزایش صدا ورژن جدید با صدای باور نکردنی؟؟؟منم قبلا از این روش برنامه mpkg استفاده میکردم تا اینکه اتفاقی به یه روش جدید دست پیدا کردم حالا نمی دونم چون قبلا این برنامه نصب بوده با هم قاطی شده این جوری صدا رو زیاد کرد یا نه. در کل برنامه winamp رو از لینک زیر دانلود کنید و از خود برنامه با کلی امکانات و اکوالایزر و کیفیت پخش بالا لذت ببرید وقتی هم برنامه رو نصب کردید اجرا کردید می بینید که به صورت اتوماتیک صدای گوشی وحشتناک بالا میره اصلا قابل مقایسه با این روش قبلی نیستش نیستش
منتظر نظرتون هستم
MOSHAVER AMIN
06-09-2007, 12:37
از تمام دوستان از جمله samboliya..mojrem...iesaha..mamoli eshghi...كه سعي در پر بارتر كردن اين تاپيك ميكنن صميمانه تشكر ميكنم ( شايد برخي از دوستان از قلم افتاده باشن كه معذرت ميخوام)
به نظر من اين تاپيك بين تمام تاپيك ها و تالار هاي گفتگو يكي از پر بار ترين كلوپ هاست
كه در اون بدون هيچ گونه دريغ تمام دوستان سعي در افزايش سطح معلومات همديگه دارند
ان شالله با همكاري تمام دوستان روز به روز شاهد پيشرفت كلوپ معظم A1200باشيم
Mamali_eshghi
06-09-2007, 15:05
Iesaha جان ممنون از winamp آخره برنامه است .من volomup رو نسب نکرده بودم چون کار نکرد ولی این برنامه عالیه. به همه بچه ها پیشنهاد میکنم نسبش کنن .
لینکی داده بودی ناقص بود عزیز کلی دردسر کشیدم تا پیدا شد اینم لینک صحیح :
اگه واز نشد مایوس نشید گیر بدین بهش وا میشه. اگه نشد بگین تا واستون up کنم.
یا حق ...
Mamali_eshghi
06-09-2007, 15:13
بچه ها کسی بلده اسم برنامه هایی که رو گوشی نسب میکنیم رو عوض کنه مثلا برنامه هایی که اسمشون چینیه رو خودمون یه اسم دلخواه بزاریم ؟ ممنون میشم اگه کسی بتونه جواب بده .
Mamali_eshghi
06-09-2007, 15:18
راستی یادم رفت بگم این برنامه winamp بلند ترین صدایی که میتونه از گوشیتون در بیاد رو داره اول 3تا equlazer اولرو تا ته بیارین پایین وگرنه دهن اسپیکر گوشیتون سرویس میشه بعد با هر گوشی که خواستین کل صدا بزارین.
یا حق...
Ali_Best
06-09-2007, 17:23
شاید اون اشناتون داره می پیچونتت یا جمهوری رو بلد نیست . تو خود علا الدین و مغازه های اون دسته خیابون پره آ1200 هست . بهش بگو اگه نداشت بیاد تجریش پاساژ نیکو بگیره خودم دیدم تقریبا یک دوم مغازه ها آ1200 داشتن . تو پاساژ قائم هم یه اشنا داشت گفت 245
یا علی مدد
نه بابا اينجوريام كه شما مي گين نيست جمهوري رو هم بلده بنده خدا تو اين يه هفته چندين بار رفته علاءالدين و برگشته ولي اكثر مغازه ها نداشتن اونايي هم كه داشتن با قيمت بالا ميدادن بالاي 270 تومن:18: البته من خودم هم با چند فروشگاه تو تهران تماس گرفتم كه گفته اين آشنامون رو تاييد مي كرد ... فكر نكنم كه شما تازگيا اونجا بوده باشين روز به روز داره كمياب تر ميشه و قيمتهام باهاش بالاتر ميره :41:...
از شما mojrem عزيز يه خواهشي دارم ...
اگه ميتونيد يه پرسو جويي بكنين يا اين كه مغازه اي جايي رو سراغ دارين كه اين گوشي رو با قيمت مناسب ميده و ترجيحا" نزديكاي علاءالدين باشه يه دنيا ممنونتون ميشم كه آدرسش رو برام بذارين :11: راستي اين پاساژ قائم كجاست؟ حتما" داره؟
امکان نداره من تازگیها اونجا بودم.بگین طبقاته دیگره پاساژ و همچنین پاساژ کناریش (بزرگ مهر) هم بگرده
محاله نباشه!
تازگيا يعني كي ... همه طبقات پاساژ رو گشته بزرگ مهر رو هم همينطور ... دوست عزيز اگه شما هم جايي رو سراغ دارين آدرسش رو برام بذارين ممنون ميشم :11:
واما سه سؤال:
1- البته اين آشنامون امروز صبح يه مغازه اي رو پيداكرده بود كه يه دونه داشته و به قيمت 265 تومن ميداده ... به نظر شما قيمتش مناسبه؟ تازه اگه دوباره بره و داشته باشه ...
2- راستي به نظر شما چرا تعداد اين گوشي تو بازار داره كم و كمتر ميشه؟ به خاطر كيفيتش نباشه ...
3- يكي مي گفت كه اين موتو ها دائما" منو عوض ميكنه نظر شما چيه ؟
و دو نظر از شما:
1- من تاحالا با موتورولا كار نكردم تمام پستهارو هم خوندم مي خواستم بدونم مني كه هيچي از اين گوشي نميدونم ميتونم با خريدش تاحدودي مثل شما بشم آخه اونطور كه پيداست شماها قبلا" موتو داشتين و حالا آ1200 خريدين البته اين رو هم بگم كه به وفور علاقمند به يادگيري هستم!
2- ماذربورد كام من مشكل داره و هراز چند گاهي ريست ميشه يه وقت اگه حين انتقال فايلها و برنامه ها كام من هنگ كنه يه ريست كنه مشكلي كه براي گوشي پيش نمياد؟
Faraz_sm
06-09-2007, 19:52
به امید خدا منم شنبه به جمع A1200 ها می پیوندم! علی_بست جان راست میگه! هیچکدوم از مغازه هایی که یه ماه پیش پر A1200 بودن دیگه یکی دو تا بیشتر ندارن!
ولی روبروی علائدین میشه پیدا کرد! من هم چینشو دیدم هم سنگاپور! همه با یه باتری و یه سی دی! کدومشو بگیرم من؟!
rezasuzuki
06-09-2007, 20:50
سلام به همگی
من 1 ماهی میشه که دارم امار این گوشیرو در میارم. چند تا نکته ظریف مونده که میخواستم از اونایی که آ1200 دارن بپرسم
1-کیفیت و بلندی صدای پخش موزیک از هدفون در حد خیلی خوب هست؟؟؟
2- فایلهای آفیسو ویرایش میکنه؟؟؟
3-با توجه به حافظه داخلی کم چند تا اس ام اس را در حافظه میتونه نگه داره ؟؟؟
4- برنامه ظبط مکلامات تلفنی داره؟؟؟
5-بعنوان فلش دیسک میشه ازش استفاده کرد؟؟یعنی بدون نصب نرم افزار ارتباطی با کامپیوتر شناخته میشه؟؟؟
6-ضرافت درب شیشه ای گوشی تا چه حده ؟؟؟تو این مدتی که شما داشتین شل نشده یا فنر لولاش ضعیف نشده؟؟
7-کسی با گارانتی غیر فیتکو خریده که 2 تا باتری و 2 تا سی دی داشته باشه؟؟؟
دم همتون گرم
خداییش من هم تا هالا کمتر تاپيكی به این کار درستی دیدم:10:
moto baz
06-09-2007, 20:57
راستی یادم رفت بگم این برنامه winamp بلند ترین صدایی که میتونه از گوشیتون در بیاد رو داره اول 3تا equlazer اولرو تا ته بیارین پایین وگرنه دهن اسپیکر گوشیتون سرویس میشه بعد با هر گوشی که خواستین کل صدا بزارین.
یا حق...
سلام . با چه گوشیایی مثلا میشه کل انداخت ؟ یه سری گوشی چینی به اسم Bluetooth هست 5تا اسپیکر داره به اونا میرسه؟
من v3xداشتم تقویت صدا کردم این اواخر اسپیکرش فقط خر خر میکرد اون جوری نشه ؟
rezasuzuki
06-09-2007, 21:10
سلام به همگي
Ali_Best درست میگن a1200 کمیاب شده اما من از نمایندگی فروش فیتکو پرسیدم گفت 2 الی 3
دیگه حتما میاد !!؟؟!!
شاید تا اوون موقع مشکل صدای کم از طرف کارخونه حل بشه !!!!!!!
MOSHAVER AMIN
06-09-2007, 22:17
سلام به همگی
من 1 ماهی میشه که دارم امار این گوشیرو در میارم. چند تا نکته ظریف مونده که میخواستم از اونایی که آ1200 دارن بپرسم
1-کیفیت و بلندی صدای پخش موزیک از هدفون در حد خیلی خوب هست؟؟؟
2- فایلهای آفیسو ویرایش میکنه؟؟؟
3-با توجه به حافظه داخلی کم چند تا اس ام اس را در حافظه میتونه نگه داره ؟؟؟
5-بعنوان فلش دیسک میشه ازش استفاده کرد؟؟یعنی بدون نصب نرم افزار ارتباطی با کامپیوتر شناخته میشه؟؟؟
6-ضرافت درب شیشه ای گوشی تا چه حده ؟؟؟تو این مدتی که شما داشتین شل نشده یا فنر لولاش ضعیف نشده؟؟
7-کسی با گارانتی غیر فیتکو خریده که 2 تا باتری و 2 تا سی دی داشته باشه؟؟؟
دم همتون گرم
خداییش من هم تا هالا کمتر تاپيكی به این کار درستی دیدم:10:
جواب سولات
1.خيلي خوبه ولي به پاي گروه واكمن سوني نميرسه
2.بله البته فقط با فونت انگليسي
3.تا دلت بخواد حتي ميتوني اونو به ميموري انتقال بدي
4.گمون نكنم
5.خير
6.ضرافتش بالاست ولي تا الان كه ضعيف نشده
7. گوشي من بدون گارانتي با يه باتري و دو سي دي بود
samboliya
06-09-2007, 22:41
در مورد گزینه 5 چرا نه؟؟؟؟؟
این گوشی رو وقتی به کاپولوتر وصل کنی به عنوان فلش دیسک شناسایی میکنه بدون اینکه بخوایی نرم افزار نصب کنی خیلی راحت.برعکس p990 که باید نرم افزار داشته باشی تا به کامپولوتر معرفیش کنی
ظرفیت sms هم تو تبلیغات که دیدم 1000 تا جا میشه.ماله من که هنوز به این حد نرسیده!!
MOSHAVER AMIN
06-09-2007, 22:51
سلام دوستان
ميخواستم برنامه WINAMP كه دوستمون SAMBOLIYA و يكي ديگه از دوستان گفتن رو بگيرم اما وقتي كه وارد ميشم توي سايت با پيام :The topic or post you requested does not exist روبرو ميشم
كسي ميدونه راه حل چيه و بايد چيكار كنم تا بتونم بگيرمش؟
ممنون
A.Farokhzad
07-09-2007, 11:33
سلام دوستان
این گوشی از هندزفری هایی که میتوانند آهنگ را هم از طریق بلوتوث پخش کنند ساپورت میکند.
آیا از دوستان گرامی این کلوپ کسی از این مدل هندزفری ها استفاده میکند؟
لطفا چند مدل که با این گوشی به خوبی کار میکنند را معرفی کنید.
Iesaha جان ممنون از winamp آخره برنامه است .من volomup رو نسب نکرده بودم چون کار نکرد ولی این برنامه عالیه. به همه بچه ها پیشنهاد میکنم نسبش کنن .
لینکی داده بودی ناقص بود عزیز کلی دردسر کشیدم تا پیدا شد اینم لینک صحیح :
اگه واز نشد مایوس نشید گیر بدین بهش وا میشه. اگه نشد بگین تا واستون up کنم.
یا حق ...
سلام
قربان من winamp رو دانلود کردم. نصب شد و بعد از خاموش و روشن کردن گوشی تویه منوی اصلی اومد ولی اجرا نمیشه!!! اگه ممکنه راهنمایی کنید....
اینم بگم که هر دو ورژن برنامه رو نصب کردم. برنامه ی MPDplayer رو هم نصب کردم اجرا نشد!!! مشکل چیه؟
doyenfox
07-09-2007, 13:14
4)بله-خودش برنامه ضبط مکالمات داره
5؟)بدون نرام افزار به راحتی شناخته میشه.
doyenfox
07-09-2007, 13:16
سلام
قربان من winamp رو دانلود کردم. نصب شد و بعد از خاموش و روشن کردن گوشی تویه منوی اصلی اومد ولی اجرا نمیشه!!! اگه ممکنه راهنمایی کنید....
اینم بگم که هر دو ورژن برنامه رو نصب کردم. برنامه ی MPDplayer رو هم نصب کردم اجرا نشد!!! مشکل چیه؟
منم با جفت این برنامه ها مشکل دارم.
در ضمن قابل توجه دوستانی که میگفتن :
چون فریمویر اپدیت کردی اینجوریه!
باید بگم من این برنامه ها رو رو 3 تا گوشی نصب کردم نشد.(فقط مال خودم فریمویرش تعویض شده بودپ)
Faraz_sm
07-09-2007, 14:10
من الآن از خیابون جمهوری برگشتم! متاسفانه نمی شه دیگه A1200 پیدا کرد! حتی تو خانه موبایل! البته علاءدین تعتیل بود! ولی می گن دیگه نمیارن! چون صرف نمی کنه!!!!
samboliya
07-09-2007, 15:03
عزیز اون سایت چند روزه مشکل داره سعی کن با یه سایت ***** شکن بازش کنی اینجوری دیگه ارور نمیده.
دوستانیم که مشکل دارم مدل فریمور خودشون رو ذکر کنن رو 53p راحت نصب و اجرا میشه اگه رو این ورزن جواب نده ممکنه از برنامه اینستالر شما بشه من از mpkg استفاده می کنم روش ها مختلف هستش yan0 samrt assistant super man سعی کنید با بقیه هم تست کنید
Ali_Best
07-09-2007, 15:29
يكي كمك كنه ...
598#
عزیز اون سایت چند روزه مشکل داره سعی کن با یه سایت ***** شکن بازش کنی اینجوری دیگه ارور نمیده.
دوستانیم که مشکل دارم مدل فریمور خودشون رو ذکر کنن رو 53p راحت نصب و اجرا میشه اگه رو این ورزن جواب نده ممکنه از برنامه اینستالر شما بشه من از mpkg استفاده می کنم روش ها مختلف هستش yan0 samrt assistant super man سعی کنید با بقیه هم تست کنید
فریمور من:
R532_G11_00.53P
BP:
R532_G_11.00.53PBPFI
EX:
GSZHNANT675WB013
INSTALLER: mpkg
plz helppppppp
سلام دوستان
این گوشی از هندزفری هایی که میتوانند آهنگ را هم از طریق بلوتوث پخش کنند ساپورت میکند.
آیا از دوستان گرامی این کلوپ کسی از این مدل هندزفری ها استفاده میکند؟
لطفا چند مدل که با این گوشی به خوبی کار میکنند را معرفی کنید.
من h500 موتورولا داشتم خوبه 35 تومن هم هست
يكي كمك كنه ...
598#
سلام من گفته بودم 2 - 3 هفته پیش 245 دیده بودم الان شنیدم گرون شده حدودا 275 ولی امکان نایاب شدنش خیلی کمه . من تو جاهایی که دسترسی دارم دیدم مثل تجریش پاساژ البرز طبقه اول چند تا موبایل فروشی هست که 2 تاشون داشتن ولی قیمت نکردم
منم بنا به در خواست دوستان برنامه و بازیها رو همینجا قرار می دهم
بازی تنیس
MOSHAVER AMIN
07-09-2007, 20:39
سلام ورژن من 48p هستش
ايا امكان نصب winamp رو داره
كسي از دوستان ميتونه اين برنامه رو اپلود كنه اخه من هرچي كردم نشد و خبري از گزينه دانلود نيست
linuxboy
07-09-2007, 20:43
فرق سنگاپوری با چینی چیه
و اختلاف قیمت چنده
samboliya
07-09-2007, 22:31
رو 53p راحت نصب میشه
رو 48p اطلاع ندارم اون لینکی که من دادم مشکل نداره سایت چند روزه مشکل داره
کمک....
من فریمورمم عوض کردم، منو ها متحرک شد، کیفیت فیلمبرداری خوب شد، ولی صدا تغییر نکرده. winamp هنوز نصب نمیشه!!! چیکار کنم؟
سلام دوستان من هنوز وقت نکردم winamp نصب کنم.این برنامه را دوست گرامی samboliya معرفی کردن.
در مورد ظرافت گوشی من حس میکنم یکم درش نسبت به اول کار نرمتر بازو بسته میشه.
اینم یه برنامه برای دوستانی که گوشی شونا up نکردن.این برنامه باعث میشه هر 4 تا shortcut روی صفحه گوشی قابلیت تعویض پیدا کنه.البته من چون گوشیما up کردم نتونستم تست کنم دوستان تست کنن نتیجه را برای بقیه بگن.
با این برنامه هم میتونید چندتا برنامه جاوا را هم زمان اجرا کنید.مثلا چندتا بازی.فقط روی ورژن 24p کار میکنه.
تست هم شده.
v_prances
08-09-2007, 10:59
سلام
یه سوال !
وقتی شماره با گوشی میگیرم یه پیغام میده call control is allowed چی کار کنم نیاد.
samboliya
08-09-2007, 13:17
این پیغام میاد گه فلش کنی دیگه مزاحم نمیشه!!!
عزیز اون فایل رو که میگی 4 تا ایکون رو عوض میکنه اپلود کن ببینم من که تا حالا چیزی نشنیده بودم مثل اینکه لینکت خرابه اون صفحه رو باز نمیکنه؟؟
عزیز اون فایل رو که میگی 4 تا ایکون رو عوض میکنه اپلود کن ببینم من که تا حالا چیزی نشنیده بودم مثل اینکه لینکت خرابه اون صفحه رو باز نمیکنه؟؟
چرا لینک درسته.
ولی یه فایل txt با این اسم بساز put_ezx_idle[1].lin.txt
بعد اینا توش کپی کن
cp /mmc/mmca1/ezx_idle.cfg /ezx_user/download/appwrite/setup/ezx_idle.cfg
rm /mmc/mmca1/ezx_idle.cfg
فایل درست میشه .روش نصب هم اینه
This utility is used for changing Home screen shortcuts. It copies your modifed ezx_idle.cfg file from the root directory of your SD card back to /ezx_user/download/appwrite/setup
چون نتونستم نصب کنم نمی تونم نظر بدم.تو همون لینک هم که برین فقط همینا را گذاشته.البته فایلش هم نباید txt باشه معنی نمیده.
A.Farokhzad
08-09-2007, 19:32
اینم لینک ShowQ :
یا حق...
لطفا در مورد این برنامه بیشتر توضیح دهید آیا فقط برای فایلهای فشرده است؟
در مورد نصب تم با پسوند mtf کسی اطلاعی داره؟
MOSHAVER AMIN
08-09-2007, 21:54
رو 53p راحت نصب میشه
رو 48p اطلاع ندارم اون لینکی که من دادم مشکل نداره سایت چند روزه مشکل داره
مرسي ديشب 53 رو ريختم
همه چي خوبه اگه سايت درست شد يه خبري بده
مرسي
rezasuzuki
08-09-2007, 22:10
سلام به همگی
با تشکر فراوان از همه دوستان بخصوص MOSHAVER AMIN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , doyenfox ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :11:
یه سوال دیگه
فرق rokr E6 با A1200 چی هست؟؟؟
چیزایی که تو این سایت گفته شده درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
samboliya
08-09-2007, 22:10
چشم دوست عزیز درست شد خبر میدم ولی اگه برا شما ارور میده با یه سایت پ ر و ک س ی بازش کن مشکل بر طرف میشه
^حمید رضا^
09-09-2007, 12:34
من یه سوال دارم اگه قرار باشه شما دوباره همین الان یه گوشی بگیرید a1200 میگیرید یا نوکیا 5700
حتما کسانیکه این گوشیرو دارند جواب بدند چون من بین این دو گوشی موندم
از روی تعصب نباشه وبادلیل بگوی
SHERVIN1983
09-09-2007, 13:36
من یه برنامه blacklist برای موتورولا a1200 میخوام یا اگه خود گوشی همچین قابلیتی داره منو راهنمایی کنید
doyenfox
09-09-2007, 14:28
من یه سوال دارم اگه قرار باشه شما دوباره همین الان یه گوشی بگیرید a1200 میگیرید یا نوکیا 5700
من بدون تعصب میگم a1200.
چون انصافا کار با قلم خیلی راحت تره.
اما من منکر صدا خوب 5700 هم نمیشم.
اینم بگم که دوربین 5700 ضعیف تره شک نکن.
من 5700 نمی گرفتم ولی در مورد خرید a1200 هم خیلی دقت می کردم چون ممکنه بعدا با ظرافت و حساسیت این گوشی به مشکل بخوری
moto baz
09-09-2007, 14:49
5700 خوبه ولی وجدانا ظاهرش که کم میاره از A1200 دوربینش هم که ضعیف تره من با لینوکس بیشتر هال میکنم . در مورد مشکل فیلم برداری و صدا اگه طالب باشی تعویض فریمور مشکلو بر طرف میکنه . فکر کنم موتومینگ سر تر باشه (( نظر شخصی ))
^حمید رضا^
09-09-2007, 14:51
من 5700 نمی گرفتم ولی در مورد خرید a1200 هم خیلی دقت می کردم چون ممکنه بعدا با ظرافت و حساسیت این گوشی به مشکل بخوری
شما از چه نظر میگی ممکنه بعدا با ظرافت و حساسیت این گوشی به مشکل بخوری مگه با گوشی میخوام کشتی بگیرم یا برم دعوا؟!!:18::18:
اصل a1200 کجایی هست؟ اگه خواستم از کجا تهیه کنم رنگ قرمزش هست؟ برنامه لینوکس من که تاحلا جایی ندیدم شما جایی سراغ داربد
doyenfox
09-09-2007, 15:44
شما از چه نظر میگی ممکنه بعدا با ظرافت و حساسیت این گوشی به مشکل بخوری مگه با گوشی میخوام کشتی بگیرم یا برم دعوا؟!!:18::18:
اصل a1200 کجایی هست؟ اگه خواستم از کجا تهیه کنم رنگ قرمزش هست؟ برنامه لینوکس من که تاحلا جایی ندیدم شما جایی سراغ داربد
ببینید من نمیدونم شما ظرافت به چی میگید.
اما 3 روز پیش گوشیم تو پارکینگ از دست افتاد خورد زمین دوستم اومد بگیرتش دستش خورد گوشی دوباره خورد تو ستون وقتی واسم اورد گوشی رو من چشامو بسته بودم فکر کردم پودر شده اما انصافا فقط دو سه تا خش برداشت خیلی کوچیک همین .هر گوشی دیگه ای هم بود همین بود اوضاع.
----
در ضمن من تمام a1200 هایی که دیدم مال چین بود.
خودم قرمزشو میخواستم یارو گفت 25 تومن گرونتره!
برنامه لینوکس هم هست واسش برنامه های جاوا هم واسش زیاده متفاوت تر از گوشی های دیگه.
doyenfox
09-09-2007, 15:54
در ضمن کیفیت فیلمبرداری و عکاسی 5700 در نور کم بسیار افتضاح میشه بدلیل نویز زیاد .
سرعتش از a1200 کمتره با اینکه از سی پی یو سریع تری بهره میبره و این سرعت پایین تر بخاطر خود سیستم عامل سیمبیان هستش که رابط گرافیکیه قویتری از لینوکس داره.
مموری داخلی 5700 بیشتره که در واقع با وجود پردازنده قوی و استفاده از مموری هیچ کارایی قابل توجهی نداره.
^حمید رضا^
09-09-2007, 20:13
در ضمن کیفیت فیلمبرداری و عکاسی 5700 در نور کم بسیار افتضاح میشه بدلیل نویز زیاد .
سرعتش از a1200 کمتره با اینکه از سی پی یو سریع تری بهره میبره و این سرعت پایین تر بخاطر خود سیستم عامل سیمبیان هستش که رابط گرافیکیه قویتری از لینوکس داره.
مموری داخلی 5700 بیشتره که در واقع با وجود پردازنده قوی و استفاده از مموری هیچ کارایی قابل توجهی نداره.
ببینم با موتو میشه روی عکسها zoom کرد یا rotate کرد ؟
مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....
ولی در کل گوشی خیلی خوبیه
samboliya
09-09-2007, 21:05
بله عزیز هر کاری با عکس بخوایی میکنی یه مینی فتوشاپ هم داره که میتونی عکس ها رو توش ویرایش کنی افکت بدی و هر بلایی میخوایی سرش بیاری.
در ضمن دوست عزیز شما میگی درش رو عوض کردی ادرس بده داشته باشیم تا اگه خدایی نکرده یه موقع شکست تو کوچه خیابون دنبالش را نیفتیم بدونیم چیکار کنیم ماله من یه سری افتاد زمین ولی شانس اوردم رو شیشه نیومد پایین چیزیش نشد
بله عزیز هر کاری با عکس بخوایی میکنی یه مینی فتوشاپ هم داره که میتونی عکس ها رو توش ویرایش کنی افکت بدی و هر بلایی میخوایی سرش بیاری.
در ضمن دوست عزیز شما میگی درش رو عوض کردی ادرس بده داشته باشیم تا اگه خدایی نکرده یه موقع شکست تو کوچه خیابون دنبالش را نیفتیم بدونیم چیکار کنیم ماله من یه سری افتاد زمین ولی شانس اوردم رو شیشه نیومد پایین چیزیش نشد
من خودم درشو عوض نکردم مال یکی از دوستام بود ولی میدونم علا الدین بود اگه واجبه ادرس می گیرم میدم بهت ولی تو علا الدین پیدا می کنی
MOSHAVER AMIN
09-09-2007, 21:21
من یه برنامه blacklist برای موتورولا a1200 میخوام یا اگه خود گوشی همچین قابلیتی داره منو راهنمایی کنید
توي همين تاپيك يكي از دوستان لينكي رو واسه همين مورد گذاشته بودند اگه بگردي حتما پيداش ميكني
موفق باشي
MOSHAVER AMIN
09-09-2007, 21:27
مثلا مال یکی از دوستام از دستش افتاد شیشه ی روش شیکست . 45 هزار تومن پول در روشو داد . بعد در شیشه ای روش زود به زود کثیف میشه و ممکنه اعصابتو خورد کنه . و .....
ولی در کل گوشی خیلی خوبیه
تائيديه پست بالا
صحبت مجرم جان قابل تامله
تصميم نهائي با خودته
MOSHAVER AMIN
09-09-2007, 21:32
چشم دوست عزیز درست شد خبر میدم ولی اگه برا شما ارور میده با یه سایت پ ر و ک س ی بازش کن مشکل بر طرف میشه
مرسي
از اون روشي هم كه فرموديد هم نشد
بهر ترتيب به مجردي كه درست شد ما رو مطلع كنيد ممنون از شما
doyenfox
09-09-2007, 23:55
ببینید بعضی حرفا جالبه.
اولا اگه کثیف شه جوری نیست که اعصاب خورد کنه.
دوما اگه کثیف شد یه راحتی هر چه تمتم تر پاک میشه.سوما همه گوشیا ال سی دی شون زود کثیف میشه حالا این در داره درش کثیف میشه و چون شیشه ای هستش راحت تر پاک میشه.
من w810 داشتم هر کاری میکردم ال سی دیش تمیز نمیشد حالا شما به این میگید اعصاب خووردی.
صفحه ی 8 . پست # 71
ببینید بعضی حرفا جالبه.
اولا اگه کثیف شه جوری نیست که اعصاب خورد کنه.
دوما اگه کثیف شد یه راحتی هر چه تمتم تر پاک میشه.سوما همه گوشیا ال سی دی شون زود کثیف میشه حالا این در داره درش کثیف میشه و چون شیشه ای هستش راحت تر پاک میشه.
من w810 داشتم هر کاری میکردم ال سی دیش تمیز نمیشد حالا شما به این میگید اعصاب خووردی.
ببین دوست عزیز ما اینجا با هم دعوا که نداریم یکی اومده در مورد خرید این گوشی مشاوره خواسته ما هم داریم کمکش می کنیم . من احساس می کنم حرفای شما کمی از روی تعصبه . ما فقط داریم نقاط ضعف و قوت رو می گیم نمیشه که فقط خوبی این گوشی رو گفت . مثلا شما منکر این میشی که در شیشه ای روی این گوشی بسیار حساسه و و با زمین خوردن روش بد جور خط میوفته یا میشکنه ؟
در هر صورت اگه من چیز اشتباهی گفتم از شما عذر می خوام .
یا علی مدد
doyenfox
10-09-2007, 00:48
ببین دوست عزیز ما اینجا با هم دعوا که نداریم یکی اومده در مورد خرید این گوشی مشاوره خواسته ما هم داریم کمکش می کنیم . من احساس می کنم حرفای شما کمی از روی تعصبه . ما فقط داریم نقاط ضعف و قوت رو می گیم نمیشه که فقط خوبی این گوشی رو گفت . مثلا شما منکر این میشی که در شیشه ای روی این گوشی بسیار حساسه و و با زمین خوردن روش بد جور خط میوفته یا میشکنه ؟
در هر صورت اگه من چیز اشتباهی گفتم از شما عذر می خوام .
یا علی مدد
ببین دوست من منم نمیگم دعوا داره کسی.
منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
در مورد زمین خوردن هم تو صفحات قبل گفتم گوشیم بدجوری خورد زمین و نشکست.
و خط برداشت.
اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
یا حق
منم اینجا همنجوری که اوایلش که این گوشی رو نداشتم و میومدم واسه استفاده الانم سعی میکنم اگه کمکی از دستم بر میاد واسه بقیه انجام بدم.
تعصب هم ندارم چون اونایی که منو میشتاسن میدونن که من هر چند ماه یه بار گوشیمو عوض میکنم و هر لحظه که مشتری خوب پیدا کنم گوشی هامو میفروشم.بگذریم.
و خط برداشت.
اما بعضی نظرها جالبه.مثل این که شما گفتید که در شیشه زیاد کثیف میشه و اعصاب خورد کنه.درر اینصورت شما باید با lcd همه گوشی ها مشکل داشته باشید.
در کل من تا حالا سعی کردم فقط کمک کنم اما اگه کسی احساس میکنه من پستام به کارش نمیاد من نیازی به دادن پست ندارم.
یا حق
این تاپیک هنوز هم به پستای شما احتیاج داره منم چیزی نگفتم که شما ناراحت شید . عذرخواهی هم کردم
یا علی مدد
doyenfox
10-09-2007, 01:15
این تاپیک هنوز هم به پستای شما احتیاج داره منم چیزی نگفتم که شما ناراحت شید . عذرخواهی هم کردم
یا علی مدد
شما لطف داری.:11:
دوستان بی خیال.
من winampa از این لینک گرفتم
مشکلی نداشت.پوشه gtproxy را تو root مموری کارت بذارین بعد فایل exmms.lin را هم بریزن تو root مموری وبا superman یا linloader اجراش کنید.
من برنامه mp3 player پیدا کردم.ظاهرا رو بعضی از فرمورها کار میده رو مال من که کار نداد.به هر حال اینجا میذارمش ببینید برای شما کار میده؟
اینم 5 تا برنامه کرنومتر.stopwatcher
یه برنامه که گوشیا مثل چراغ قوه میکنه.البته یه بدی داره که وقتی در گوشیا میبندین برنامه هم بسته میشه.
از اینجا بگیریدش
به این طریق:
Software J2ME => Linternas=> MobLight
majid_sp
10-09-2007, 11:32
منم شنیدم از فامیلمون که خیلی سخت پیدا میشه
^حمید رضا^
10-09-2007, 16:00
و خط برداشت.
یا حق
آقا ببخشید من مقصر بودم اگه کدورتی بین شما ها پیش اومد معذرت میخوام من فقط قصد مشاوره داشتم نه دو به هم زنی:41:
A.Farokhzad
10-09-2007, 19:14
لطفا یک نفر جواب کاملی و دقیقی به من بدهد :
من دیروز رفتم علاالدین برای خرید یک هندزفری بلوتوث که بتونه آهنگ هم پخش کند ولی از هر کس پرسیدم میگفت امکان نداره و فقط چند مدل نوکیا این امکان رو داره ولی توی مشخصات بلوتوث این گوشی نوشته a2dp که خودم فکر میکنم امکانش باشه.
لطفا هر کس تونسته این غیر ممکن رو امتحان کنه یا اطلاعی داره منو راهنمایی کند.
با تشکر
samboliya
10-09-2007, 21:37
خوشبختانه ورژن جدیدش winampهم اومده تو ورژن قبلی اگه handsfree وصل میکردید کار نمی کرد ولی تو این ورژن این مشکل بر طرف شده برا فعال کردن این گزینه باید رو شمت چت بالای برنامه که عکس دو تا مثلث کوچیک هست کیکل کنید تا یه منو وا بشه هم می تونید اسکین برنامه رو عوض کنید هم اینکه برید تو config وتیک handsfree رو بزنید.
اما یه بدی که داره این ورزن دیگه باید دستی نصب بشه که البته کار راحت تر شده ولی باید اول ورژن قبلی رو پاک کنید تا تداخل ایجاد نشه بعدش پوشه qtproxy رو از حالت فشرده خارج کنید برزید تو root مموری بعد محتویات پوشه updtae رو کپی و پیست کنید داخل پوشه qtproxy تا با فایل های قبلی جایگزین بشه بعد به وسیله linloder رو exmms.lin کلیک کنید و از برنامه لذت ببرید
در مورد این a2dp میشه اطلاعات بدید
لطفا یک نفر جواب کاملی و دقیقی به من بدهد :
من دیروز رفتم علاالدین برای خرید یک هندزفری بلوتوث که بتونه آهنگ هم پخش کند ولی از هر کس پرسیدم میگفت امکان نداره و فقط چند مدل نوکیا این امکان رو داره ولی توی مشخصات بلوتوث این گوشی نوشته a2dp که خودم فکر میکنم امکانش باشه.
لطفا هر کس تونسته این غیر ممکن رو امتحان کنه یا اطلاعی داره منو راهنمایی کند.
با تشکر
من یه h500 موتورولا داشتم وقتی وی تیری ایکس داشتم باهاش موزیک گوش می کردم . فک کنم رو آ1200 هم کار کنه . ولی ربطی به هندز فری نداره به گوشی ربط داره .
Mamali_eshghi
11-09-2007, 01:57
بچه ها لطفا دیگه دست از سره اینکه این گوشی خوبه یا نه تو بازار هست یا نیست و... بردارید هرکی میخاد بدونه خوبه یا نه به نظر سنجی بالا نگاه کنید . هرکی میخاد بخره پاشه بره تو شهر یه تاب بزنه خودش میفهمه هست یا نیست. اگه تو شهری هستی که این گوشی اصلا گیرت نمیاد شاعر میگه چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟ یه چیزی بگیر که تو شهرت بتونی حد اقل واسش یه کیف پیدا کنی و ... . به نظر من این تاپیک از 4-5 صفحه پیش تا اینجا + این پست فوق تکراری من هرز رفته .
یا حق...
Mamali_eshghi
11-09-2007, 02:07
من چند شبه نبودم نتونستم on شم .
دوست عزیزی که پرسیده بودی با ShowQ چیکار میشه کرد ؟ در جواب باید بگم که برنامه هایی مثل compressor واسه اجرا نیاز به برنامه های جانبی دارن که ShowQ از همون نوع برنامه هاست و یا ezx_popup که باعث میشه تا یه سری برنامه ها به واسطه اون بتونن مسج باکس خودشون رو به کاربر نشون بدن و هیچ خاصیت دیگه ای ندارن.
یا حق...
Mamali_eshghi
11-09-2007, 02:11
moshaver amin جان تا اونجا که من فهمیدم winamp فقط رو 053p نسب میشه .اگه هنوز نتونستی down کنی بگو تا واست up کنمش چون حجمش 1.2 Mb تا کسی نخاد ارزش up کردن نداره .
یا حق ...
Mamali_eshghi
11-09-2007, 02:21
دوست عزیزی که گفته بودین بعد از نسب winamp میشه با گوشیای 5 اسپیکر چینی کل انداخت یا نه ؟ خودت از فکرت استفاده کنی میبینی که اونا 5 تا اسپیکر دارن و این گوشی 1 دونه .احتمالا تو کتاب زبان فارسی دبیرستان خوندی که اغراق یکی از فنون کاربردی تو همین زبونیه که داری باهاش حرف میزنی . خاهشا این خاله زنک بازیارو کنار بزاریم.:10:
از رک گویی من کسی ناراحت نشه
یا حق... .
Mamali_eshghi
11-09-2007, 02:27
دوست عزیز mojrem جان یه poker تو بخش بازی و برتامه گزاشته بودی لطف کن reg code بازی رو این پایین قرار بده ممنون میشم.
یا حق...
doyenfox
11-09-2007, 06:31
آقا ببخشید من مقصر بودم اگه کدورتی بین شما ها پیش اومد معذرت میخوام من فقط قصد مشاوره داشتم نه دو به هم زنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
اين حرفا چيه دوست من.سو ئ تفاهم ساده بود.
خوشبختانه ورژن جدیدش winampهم اومده تو ورژن قبلی اگه handsfree وصل میکردید کار نمی کرد ولی تو این ورژن این مشکل بر طرف شده برا فعال کردن این گزینه باید رو شمت چت بالای برنامه که عکس دو تا مثلث کوچیک هست کیکل کنید تا یه منو وا بشه هم می تونید اسکین برنامه رو عوض کنید هم اینکه برید تو config وتیک handsfree رو بزنید.
اما یه بدی که داره این ورزن دیگه باید دستی نصب بشه که البته کار راحت تر شده ولی باید اول ورژن قبلی رو پاک کنید تا تداخل ایجاد نشه بعدش پوشه qtproxy رو از حالت فشرده خارج کنید برزید تو root مموری بعد محتویات پوشه updtae رو کپی و پیست کنید داخل پوشه qtproxy تا با فایل های قبلی جایگزین بشه بعد به وسیله linloder رو exmms.lin کلیک کنید و از برنامه لذت ببرید
در مورد این a2dp میشه اطلاعات بدید
ميشه ازش لينك بزاريد.؟
mamali_eshghi جان من که WINAMPA رو ورژن 24P نصب کردم.لینکشم تو پست قبلی گذاشتم.به نظر من کیفیت پخشش نسبت به بقیه نرم افزارا بهتره.اکولایزراشم توپه.حجمش حدودا 1.9 هست.
دوستان یه چندتا برنامه بیارین بذارین.یه سری بحثها خیلی تکراری شده.
این برنامه از SMS, CALENDER,EMAIL هاتون BACKUP میگیره و تو مموری کارت تو پوشه BACKUP میذاره.
روش کارشم چون حال ندارم انگلیسی میذارم.
Installation procedure.
1. install backup & restoreNow by mpkg installer
2. install ezxpopup
How to Backup your data.
1. tap on Backup & RestoreNow icon and you 'll see Dialog message "tap on BackupRestoreNow icon again to confirm a backup process.". tap on Ok button to close this dialog.
2. tap on Backup & RestoreNow icon again to confirm backup data. you 'll see message "Start backup your addressbook, sms, mms, email, calendar and work."
3. after backup complete dialog "Backup complete!" appear. your data should be backup into PIM.brn in folder Backup in memory card.
How to Restore your data
1. goto backup folder that you keep a backup file (*.brn)
2. tap and hold on backup file until popup menu appear .Select Openwith menu and choise Backup & RestoreNow.
3. for security and miss tapping you should not check on 'use this program to open' box. and tap on ok button. dialog "tap on backupfile again to confirm a restore process" will appear. tap on ok button to close dialog.
4. tap and hold on backup file and openwith Backup & Restorenow again. you 'll see message "Start restore your addressbook, sms, mms, and email, calendar and work."
5. after restoration complete dialog "Restore complete!" appear.
منیع: motorolafans
v_prances
11-09-2007, 09:53
سلام
لطف كنيد در مورد تمامي منوهاي a1200 توضيح بدهيد.
MOSHAVER AMIN
11-09-2007, 22:21
moshaver amin جان تا اونجا که من فهمیدم winamp فقط رو 053p نسب میشه .اگه هنوز نتونستی down کنی بگو تا واست up کنمش چون حجمش 1.2 Mb تا کسی نخاد ارزش up کردن نداره .
یا حق ...
ممنون ميشم اگه اين كارو واسم بكني
يه هفته اي هست كه 053p رو نصب كردم اگه زحمتشو بكشي ممن.ن ميشم
مرسي:11:
MOSHAVER AMIN
11-09-2007, 22:24
سلام
لطف كنيد در مورد تمامي منوهاي a1200 توضيح بدهيد.
اگه توي همين تالار يه كم و فقط يه كم بگردي جواب اكثر سولاتت رو پيدا ميكني
Mamali_eshghi
12-09-2007, 01:40
چون سایت motorolafans خرابه برنامه بسیار بسیار خوب winamp رو اینجا up کردم و باز هم از Iesaha جان واسه این برنامه تشکر میکنم.
در رابطه با این برنامه باید بگم وقتی صدا از طریق volume برنامه زیاد شد صدای اسپیکر درب گوشی و صدای تپ و کلا هر صدایی که از هرجای گوشی در میاد ؛ زیاد میشه .
Mamali_eshghi
12-09-2007, 01:56
بچه ها اینم یه سایت توپ پر از برنامه دانلود کنید هرکی برنامه باحال توشون دید یادش نره اینجا معرفیش کنه .
یا حق...
v_prances
12-09-2007, 11:22
بچه ها كمك
من هر كاري كردم نتونستم فريمور را دانلود كنم از اين بابت هم خيلي ناراحتم
چون تا 24% درصد كه دانلود مي كرد بعد Eror مي داد خواهش مي كنم اگر كسي مي تونه برام اتچ كنه و برام ميل بزنه ممنون ميشم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com)
GreatScorpion
12-09-2007, 12:57
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و هفته پیش گوشی موتورولا A1200 رو خریدم .
تو روز اول یه سی چهل تا برنامه و بازی روش نصب کردم .
اما هنوز دارم روی گوشی بررسی و کار می کنم .
از این تاپیک شما هم خیلی خوشم اومد تو سایتهای ایرانی منحصر به فرده ، به بچه ها و سایت تبریک میگم.
Mamali_eshghi
12-09-2007, 14:56
می خواستم یه توضیح بزارم راجع به تمام چیزایی که در مورد آپ کردن فریم ور تو این سایت و سایت های دیگه خوندم و بعد به یه نتیجه گیری کلی برسیم که آیا اصلا درسته که بخوایم فریم ور رو عوض کنیم؟
تا اونجا که من خوندم بچه ها به دلایل زیر به فکر تعویز می افتن:
1- افزایش صدا
2- افزایش کیفیت فیلم برداری
3- کنجکاوی (خودم اینجور بودم)
4- خیلیا با نسب و استفاده از mpkg وsuperman و linloder و smart ass و برنامه هایی از این نوع روی ورژن اصلی گوشی (059p) مشکل دارن و واسه اینکه نتونستن برنامه ای گیر بیارن که با این ورژن سازگار باشه دست به این کار میزنن.
5-اکولایزر دار شدن Real one player
فریم ورهای مختلف یه سری امکانات و مزایا به گوشی اضافه میکنن و ممکنه یه محدودیت هایی ایجاد کنن:
كلا دو نوع ورژن هست : C2 track و Non-C2 Track اگه به خانواده C2 track ارتقا بدين ديگه نميتونين به ورژن هاي غير اون برين ولي برتري اين خانواده بيشتره.
1- ورژن 053P رو گوشي كه من گرفتم اين ورژن نصب بود اين ورژن به لحاظ طول عمر باتري بهترين ورژنه (اينجا نوشته 3 روز) حالت نايت مد برا عكاسي داره و كيفيت عكس هاش خوبه رينگتونهاي بيشتري هم داره عكس هارو اتومات ذخيره مي كنه
2- 08P عمومي ترين ورژن مهمترين ويژگي اين ورژن امكان صحبت با گوشي با در بسته هست رزولوشن عكاسي اون بالاتره آنتن دهي خوبي داره ولي عكس هارو موقع ذخيره سوال مي كنه و سرعت اينترنت پاييني داره عمر باتريشم كمتر از اوليه
3- 024P اين ورژن مال مارس 2007 هست و جديده در ضمن جزو خانواده C2 track هست يعني اگه به اون آپ كنين فقط بايد تو خانواده خودش جلو برين كه اينا هستن :
The 19p --> 24p --> 25p --> 30p --> 34p C2 Track
میخوام یه نتیجه گیری کنم از موارد بالا که به ریسک و دردسرش نمی ارزه ورژن رو up کنن و همون ورژن 053p بهترینه چون با تغییر فریم ور هم سرعت گوشی کند تر میشه و هم از خیلی بچه ها شنیدم که از آیکون های متحرک خوششون نیومده و همینطور خودم و خیلی از مشکلاتی که شمارو به تغییر فریم ور ، وا می داره به سادگی قابل حله:
1- افزایش صدا رو به راحتی میشه با winamp حل کرد همینطور مشکل اکولایزر رو.
2- تا حالا راهی واسه افزایش کیفیت فیلم برداری پیدا نکردم
3- برنامه های mpkg و superman و smart ass وlinloader رو واسه 053P من دارم اگه کسی بخاد واسش up میکنم .
4- روی خیلی از ورژن ها نمیشه winamp رو نسب کرد
5- بیشترین عمر باتری رو تو سایر ورژن ها 053P داره
6- بیشترین برنامه هایی که معرفی میشه رو این ورژن کار میکنه .
درکل من به این نتیجه رسیدم که هر مشکلی که ورژن 053P داشته باشه به راحتی قابل حله و دلیلی واسه تغییر ورژن نیست بجز فیلم برداریش که اصلا گوشی های PDA هیچ وقت دوربینهای خوبی نداشتن و تا اونجا که من میدونم بالا ترینشون مال motoming و I-mate jamin هستش که کیفیت motoming با مقایسه ای که من کردم بیشتره .
اگه دوستان نظری داشتن خوشحال میشم استفاده کنم . اگه چیزی کمه دوستان لطف کنن اضافه کنن.
:40:
یا حق...
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و هفته پیش گوشی موتورولا A1200 رو خریدم .
تو روز اول یه سی چهل تا برنامه و بازی روش نصب کردم .
اما هنوز دارم روی گوشی بررسی و کار می کنم .
از این تاپیک شما هم خیلی خوشم اومد تو سایتهای ایرانی منحصر به فرده ، به بچه ها و سایت تبریک میگم.
من از طرف تمام بچه های کلوپ ورود شما رو تبریک می گم
می خواستم یه توضیح بزارم راجع به تمام چیزایی که در مورد آپ کردن فریم ور تو این سایت و سایت های دیگه خوندم و بعد به یه نتیجه گیری کلی برسیم که آیا اصلا درسته که بخوایم فریم ور رو عوض کنیم؟
1- افزایش صدا
4- خیلیا با نسب و استفاده از mpkg وsuperman و linloder و smart ass و برنامه هایی از این نوع روی ورژن اصلی گوشی (059p) مشکل دارن و واسه اینکه نتونستن برنامه ای گیر بیارن که با این ورژن سازگار باشه دست به این کار میزنن.
فریم ورهای مختلف یه سری امکانات و مزایا به گوشی اضافه میکنن و ممکنه یه محدودیت هایی ایجاد کنن:
كلا دو نوع ورژن هست : C2 track و Non-C2 Track اگه به خانواده C2 track ارتقا بدين ديگه نميتونين به ورژن هاي غير اون برين ولي برتري اين خانواده بيشتره.
1- ورژن 053P رو گوشي كه من گرفتم اين ورژن نصب بود اين ورژن به لحاظ طول عمر باتري بهترين ورژنه (اينجا نوشته 3 روز) حالت نايت مد برا عكاسي داره و كيفيت عكس هاش خوبه رينگتونهاي بيشتري هم داره عكس هارو اتومات ذخيره مي كنه
2- 08P عمومي ترين ورژن مهمترين ويژگي اين ورژن امكان صحبت با گوشي با در بسته هست رزولوشن عكاسي اون بالاتره آنتن دهي خوبي داره ولي عكس هارو موقع ذخيره سوال مي كنه و سرعت اينترنت پاييني داره عمر باتريشم كمتر از اوليه
3- 024P اين ورژن مال مارس 2007 هست و جديده در ضمن جزو خانواده C2 track هست يعني اگه به اون آپ كنين فقط بايد تو خانواده خودش جلو برين كه اينا هستن :
میخوام یه نتیجه گیری کنم از موارد بالا که به ریسک و دردسرش نمی ارزه ورژن رو up کنن و همون ورژن 053p بهترینه چون با تغییر فریم ور هم سرعت گوشی کند تر میشه و هم از خیلی بچه ها شنیدم که از آیکون های متحرک خوششون نیومده و همینطور خودم و خیلی از مشکلاتی که شمارو به تغییر فریم ور ، وا می داره به سادگی قابل حله:
3- برنامه های mpkg و superman و smart ass وlinloader رو واسه 053P من دارم اگه کسی بخاد واسش up میکنم .
درکل من به این نتیجه رسیدم که هر مشکلی که ورژن 053P داشته باشه به راحتی قابل حله و دلیلی واسه تغییر ورژن نیست بجز فیلم برداریش که اصلا گوشی های PDA هیچ وقت دوربینهای خوبی نداشتن و تا اونجا که من میدونم بالا ترینشون مال motoming و I-mate jamin هستش که کیفیت motoming با مقایسه ای که من کردم بیشتره .
اگه دوستان نظری داشتن خوشحال میشم استفاده کنم . اگه چیزی کمه دوستان لطف کنن اضافه کنن.
یا حق...
ممنون دوست عزیز از اطلاع رسانی خوب و مفیدت
Mamali_eshghi
12-09-2007, 16:07
mojrem جان منتظر reg code بازی poker هستم که تو بخش بازی و برنامه گزاشته بودی. یادت نره بزاری. ممنون.
یا حق...
doyenfox
12-09-2007, 18:04
1- افزایش صدا
یا حق...
ممنون از نظرتون بسیار جامع و مفید البته به نظر من همچین هم احتیاج به ریسک نداره و یه کار خیلی راحت هست و کلا بستگی به نظر خود شخص داره.ولی من یه مورد هم باید شاره کنم اونم این که کند شدنش مشهوود نیست.
اما در کل به نظر شما فریمویری که سال 2007 عرضه میشه از قدیمی هاش نباید جامع تر و بی نقص تر باشه؟
به نظر من که اینجوریه و پش تست هم کاملا مشهوده.
بازهم ممنون.
samboliya
12-09-2007, 21:41
من پا پست بالا که دوستمون دادم موافقم به نظر من 53p بی دردسر ترین ورزن هست هر برنامه ای روش نصب میشه صداش رو راحت میشه قوی کرد کیفیت عکسش خوبه فیلمبرداری رو بی خیالش
MOSHAVER AMIN
12-09-2007, 22:17
چون سایت motorolafans خرابه برنامه بسیار بسیار خوب winamp رو اینجا up کردم و باز هم از Iesaha جان واسه این برنامه تشکر میکنم.
در رابطه با این برنامه باید بگم وقتی صدا از طریق volume برنامه زیاد شد صدای اسپیکر درب گوشی و صدای تپ و کلا هر صدایی که از هرجای گوشی در میاد ؛ زیاد میشه .
سلام دوست من
از اينكه برنامه رو اپ كردي ممنونم
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟:11:
MOSHAVER AMIN
12-09-2007, 22:24
بچه ها كمك
من هر كاري كردم نتونستم فريمور را دانلود كنم از اين بابت هم خيلي ناراحتم
چون تا 24% درصد كه دانلود مي كرد بعد Eror مي داد خواهش مي كنم اگر كسي مي تونه برام اتچ كنه و برام ميل بزنه ممنون ميشم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@yahoo.com)
اگه اينترنت سرعت بالا نداري واسه دانلود بهتره يه فكر ديگه بكني
شايد از دوستان كسي باشه كه بتونه اين برنامه رو واست پست كنه
ولي مطمئن كسي رو گير ميري كه 51 مگ رو واست ايميل كنه چون به اندازه دانلودش وقت ميبره
موفق باشي
سلام خدمت تمامی عزیزان!من همین دو شب پیش یه گوشی موتورولا A1200 گرفتم از مشهد!البته من مدتی بود که دنبالش بودم ولی یه کم کمیاب شده بود!در ضمن اینم بگم که از طرفدارای قدیمی متورولا هستم!از V3 شروع کردم بعد V3i و الان ام که عزیز دلم A1200!البته مدتی هم V3x امتحانی دستم بود که واقعا گوشی با کلاسی !به هر جهت امیدوارم که از نظرات-راهنماییها و آموزشهای شما اساتید و دوستان بتونم بهره ببرم و اگه چیزی هم یاد داشتم دریغ نکنم!در ضمن فکر کنم که این اولین پستمم بود!!!
:31:سلام خدمت تمامی عزیزان!من همین دو شب پیش یه گوشی موتورولا A1200 گرفتم از مشهد!البته من مدتی بود که دنبالش بودم ولی یه کم کمیاب شده بود!در ضمن اینم بگم که از طرفدارای قدیمی متورولا هستم!از V3 شروع کردم بعد V3i و الان ام که عزیز دلم A1200!البته مدتی هم V3x امتحانی دستم بود که واقعا گوشی با کلاسی !به هر جهت امیدوارم که از نظرات-راهنماییها و آموزشهای شما اساتید و دوستان بتونم بهره ببرم و اگه چیزی هم یاد داشتم دریغ نکنم!در ضمن فکر کنم که این اولین پستمم بود!!!:11:
Mamali_eshghi
13-09-2007, 00:07
سلام دوست من
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟
عزیز جان پسوندش pkg هست و با superman یا mpkg باید نسب بشه .
یا حق...
Mamali_eshghi
13-09-2007, 00:10
اگه کسی دنبال برنامه های loader و mpkg و... واسه 053p میگرده بگه واسش بزارم.
یا حق...
Mamali_eshghi
13-09-2007, 00:28
کسی میدونه چطور میشه از دست Ir-tci و تاریخ زیرش که رو صفحه هستش راحت شد؟
سلام دوست من
ميخواستم بدونم كه اين برنامه بايد با MPKG نصب بشه يا اينكه بدون اون هم قابل نصبه؟:11:
خداییش یکی از مشکلات من با این آ1200 همین ام پی کی جی بود . با هیچ روشی نتونستم نصب کنم . البته برنامه سوپر من این مشکلو حل کرده مال من ورژنش قدیمی بود
Mamali_eshghi
13-09-2007, 03:59
حالا که دوستان با mpkg روی ورژن 053p مشکل دارن منم چیزی رو که رو گوشی خودم نسبه و دارم باهاش کار میکنم رو میزارم . اینم لینکش :
یا حق...
MOSHAVER AMIN
13-09-2007, 05:53
[quote=Mamali_eshghi;1566095]اگه کسی دنبال برنامه های loader و mpkg و... واسه 053p میگرده بگه واسش بزارم.
یا حق...[/quot
دستت درد نكنه اگه زحمتشو بكشي ممنون ميشم
تشكر
سلام دوستان ببینید تقریبا این حرفها درسته که میشه کمبودهای فرمورها را با نصب کردن برنامه از بین برد.ولی به نظر من یکم باید شجاعت به خرج بدین و نگران نباشید تمامی دوستانی هم که با مشکل مواجه شدن آخرش تونستن upکنند.خیلی ها با خوندن مشکلاتی که برای بقیه پیش اومده قید این کارا میزنند و با نصب کردن برنامه خودشونا راضی می کنند.هر چی باشه در آخرین ورژن فرمور bugها کمتر شده و امکانات هم بیشتر شده.
در مورد متحرک بودن ایکونهای توی منو خوب گوشیهای سونی اریکسون هم همینطوره وقتی رو هر کدوم برین یه حرکتی میکنه همچین چیز غیر عادی و زشتی نیست.
ورژن 24xp30به نظر من و خیلی دوستان خوبه با کارکرد عادی حدودا 2روز و نیم هم شارژ میده.نگران این هم نباشید که نمی تونید به ورژن های غیر c2 برگردین چون دلیلی برای این کار وجود نداره.مثل این میمونه که از windows 98 به windows xp ارتقا بدین.
به هر حال تصمیم آخر خود شخص باید بگیره........
موفق باشید.
اینم برنامه DOS که برای نصب کردن WINDOWS 3.1 لازم میشه.تقریبا همه دستورهای DOS را میشه اجرا کرد.
doyenfox
13-09-2007, 13:19
کسی میدونه چطور میشه از دست Ir-tci و تاریخ زیرش که رو صفحه هستش راحت شد؟
فكر كنم بايد بسوزي و بسازي.
doyenfox
13-09-2007, 13:20
اینم برنامه DOS که برای نصب کردن WINDOWS 3.1 لازم میشه.تقریبا همه دستورهای DOS را میشه اجرا کرد.
شما داس رو نصب كردين؟غير از نصب وين به كار ديگه اي هم مياد؟
hoseinquest
13-09-2007, 22:15
سلام. لطفا کمکم کنید . گوشیمو A1200 رفیقم بد فلش کرده . الان منوهای بالا با نماد آنتن شبکه و لوگو شبکه از کار افتاده و هرچی میزنم عمل نمیکنه. یعنی به تنظیمات صفحه شماره گیری و پیام ها و کلا هرچی از بالا در دسترس است در دسترس من نیست. ضمنا شارژش تموم شد و الان هرچی تو شارژ می زنم هی ریست میشه. کمکم کنید سریع ممنونم
samboliya
13-09-2007, 22:43
دیگه این کم لطفیه شما میگی یه فلش از win 98 به xp هستش؟؟ تو هیچ گوشی هیچ موقع این همه تغییر ایجاد نمیشه در حده یه پتچ ساده هستش همین نه این همه تغییرات گسترده که وقتی ادم خودش میتونه بکنه برا چی فلش کنه؟؟؟
MOSHAVER AMIN
13-09-2007, 22:59
سلام. لطفا کمکم کنید . گوشیمو A1200 رفیقم بد فلش کرده . الان منوهای بالا با نماد آنتن شبکه و لوگو شبکه از کار افتاده و هرچی میزنم عمل نمیکنه. یعنی به تنظیمات صفحه شماره گیری و پیام ها و کلا هرچی از بالا در دسترس است در دسترس من نیست. ضمنا شارژش تموم شد و الان هرچی تو شارژ می زنم هی ریست میشه. کمکم کنید سریع ممنونم
سلام
شما بايد يه باتري پر رو گير بياري و گوشي رو به حالت بوت ( فلش) ببري و از نو فلش كني
hoseinquest
13-09-2007, 23:17
میشه قشنگ توضیح بدی عزیز
Mamali_eshghi
13-09-2007, 23:40
Moshaver Amin جان تو پست #691 واست چیزی که می خاستی گزاشته بودم .توجه نکردی بهش.
یا حق...
Mamali_eshghi
13-09-2007, 23:44
Iesaha جان واقعآ تشکر میکنم ازت بخاطر برنامه های توپت . اگه همه مثل تو و چند تا دیگه ار دوستان دلسوزانه به فکر باشن و برنامه بزارن چی میشه ؟!!!!!!؟
یا حق...
hoseinquest
13-09-2007, 23:52
تورو خدا زود به من کمک کنید. hELP mE fOR gOD
doyenfox
14-09-2007, 00:05
تورو خدا زود به من کمک کنید. hELP mE fOR gOD
شما یه ا1200 دیگه پیدا کن که اگه مال خودت شارژ نکرد با اون شارژ کنی و بندازی تو گوشی خودت.
بعدش با تئجه به توضیحاتی که تو ی صفحات اولیه اومده (20 به بعد فکر کنم)
گوشیتو فلش کن از نو.
Mamali_eshghi
14-09-2007, 00:08
بچه ها میخوام با هم یه کار گروهی رو شروع کنیم واسه ساخت themes واسه گوشی. اگه کسی بلده یه آموزش بزاره به فارسی نه اینکه لینک بده . چون از این لینکا پره !!! . اگه هم کسی بلد نیست دوستانی که تمایل به همکاری دارن بگن تا start بزنیم . واسه شروع من برنامه هایی که نیاز هست رو اسم می برم ولی خودم نتونستم بجز activeperl بقیه رو گیر بیارم و کار با activeperl هم هنوز وقت نزاشتم یاد بگیرم برنامه ها اینا هستن :
1- activeperl
2- skin packeger & skin unpackegar
3- icon packeger & iocn unpackeger
دوستانی که میخان تو یه پست هم اینجا اعلام آمادگی کنن .:10:
یا حق...
doyenfox
14-09-2007, 00:15
بچه ها میخوام با هم یه کار گروهی رو شروع کنیم واسه ساخت themes واسه گوشی. اگه کسی بلده یه آموزش بزاره به فارسی نه اینکه لینک بده . چون از این لینکا پره !!! . اگه هم کسی بلد نیست دوستانی که تمایل به همکاری دارن بگن تا start بزنیم . واسه شروع من برنامه هایی که نیاز هست رو اسم می برم ولی خودم نتونستم بجز activeperl بقیه رو گیر بیارم و کار با activeperl هم هنوز وقت نزاشتم یاد بگیرم برنامه ها اینا هستن :
1- activeperl
دوستانی که میخان تو یه پست هم اینجا اعلام آمادگی کنن .:10:
یا حق...
فکر قشنگیه ولی ایکاش یه تاپیک جدا بزنی.(به نظر من):11:
دوباره سلام و ممنون از اینکه مارو تحویل گرفتین و یه خوشامد گویی هم نگفتین!:41:
یه سوال داشتم در مورد باطری A1200
من قبل از خرید شنیده بودم که عمر باطری موتورولا A1200 تا 3 روز هم جواب میده اما بعد از یه شارژ اولیه دیدم تقریبا تا 1 روز بیشتر جواب نداد!البته با گوشی کار میکردم تو این مدت.اما نه اینقدر که به این زودی تموم شه!
میخواستم از شما عزیزان بخوام هر کی براش مقدوره عکس باطری که تو پکتون بوده رو بزارین یا بگین روش چی نوشته واسه شما!
ممنونم!
:20:
من قبل از خرید شنیده بودم که عمر باطری موتورولا A1200 تا 3 روز هم جواب میده اما بعد از یه شارژ اولیه دیدم تقریبا تا 1 روز بیشتر جواب نداد!البته با گوشی کار میکردم تو این مدت.اما نه اینقدر که به این زودی تموم شه!
میخواستم از شما عزیزان بخوام هر کی براش مقدوره عکس باطری که تو پکتون بوده رو بزارین یا بگین روش چی نوشته واسه شما!
ممنونم!
مال من هم یع روز بیشتر جواب نمی داد . فک می کنم چون روز اول زیاد با گوشی کار کردین شارژش زود تموم شده :46: ولی من هم هرروز می زدم به شارژ
MOSHAVER AMIN
14-09-2007, 06:21
Moshaver Amin جان تو پست #691 واست چیزی که می خاستی گزاشته بودم .توجه نکردی بهش.
یا حق...
حق باشماست
البته بعد از اينكه پستم رو گذاشته بودم مطلب شما رو ديدم
به خاطر mpkg هم ممنونم دستت درد نكنه:11:
MOSHAVER AMIN
14-09-2007, 06:24
ممنونم!
خلي شدن شارژ در روزهاي اوليه طبيعيه به مرور زمان با شارژ هاي بعدي و استفاده هاي بهينه اين مورد كمتر هم ميشه
Faraz_sm
14-09-2007, 12:28
سلام!
بلاخره من هم به صاحبان A1200 پیوستم!
می خوام با استفاده از تجربه شما دوستان یه گوشی سر حال و به روز داشته باشم! برای شروع چند تا سوال دارم:
1- من کجا می تونم نوع فایرم ورمو ببینم؟! مثل v3 phone status نداره که بنویسه!
2- cd ی همراه گوشی من مال 2005 بود و گوشی رو نمی شناخت. خدا رو شکر ورژن جدیدشو قبلا ئاشتم! برای شما هم همینتور بود؟!
3- Voice comand گوشی من کار نمی کنه! دلیلش چی می تونه باشه؟
Mamali_eshghi
14-09-2007, 15:30
سلام!
بلاخره من هم به صاحبان A1200 پیوستم!
می خوام با استفاده از تجربه شما دوستان یه گوشی سر حال و به روز داشته باشم! برای شروع چند تا سوال دارم:
1- من کجا می تونم نوع فایرم ورمو ببینم؟! مثل v3 phone status نداره که بنویسه!
2- cd ی همراه گوشی من مال 2005 بود و گوشی رو نمی شناخت. خدا رو شکر ورژن جدیدشو قبلا ئاشتم! برای شما هم همینتور بود؟!
3- Voice comand گوشی من کار نمی کنه! دلیلش چی می تونه باشه؟
از كجا بفهميم مدل فيرم ويرمون چيه؟ بايد تو شماره گير گوشي بزنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](دبليو رو با دكمه اينسرت و بعد اينسرت ويت بيارين) اينا مياد:
R532H2_G_11.20.08P
BP: R532H2_G_11.20.08PPB
PFlex: GSZHNANT677JF014D
SP: 631F1F00
اون 08p خط دوم ورژن فيرم ويرتونه
یا حق...
hoseinquest
14-09-2007, 17:56
سلام. من گوشیمو با همون فریم ور که گذاشته بودید فلش کردم با موفقیت و گوشی بالا اومد و ظاهرش کلا عوض شد ولی باز هنوز دکمه های بالا غیر فعال هستن. تو رو خدا بگین چیکار کنم
Faraz_sm
14-09-2007, 22:09
از كجا بفهميم مدل فيرم ويرمون چيه؟ بايد تو شماره گير گوشي بزنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](دبليو رو با دكمه اينسرت و بعد اينسرت ويت بيارين) اينا مياد:
R532H2_G_11.20.08P
BP: R532H2_G_11.20.08PPB
PFlex: GSZHNANT677JF014D
SP: 631F1F00
اون 08p خط دوم ورژن فيرم ويرتونه
یا حق...
ممنون از راهنماییت!
من 53P دارم!
مشکل Voice هم بخاطر اتوماتیک بودن زبون بود! بعد از اینگیلیسی کردنش راه افتاد! مسیح ها رو هم می خونه!
من pdf فارسی رو هم می تونم ببینم! ولی فکر کنم برای صفحات اینترنت فارسی یا unicode فقت فونت کم داشته باشه!
امروز 40 صفحه اول از این بحث رو خوندم. ممنون از همه دوستانی که راهنمایی های مفید کردن. بخصوص آقای مشاور، مجرم1 و 2 و خانم آناهیتای عزیز. خسته نباشید.
MOSHAVER AMIN
14-09-2007, 22:42
جناب faraz-sm از اينكه شما رو در بين خودمون ميبينيم خوشحاليم
مسلما ياري و همكاري تمام دوستان و اعضا اين كلوپ باعث شده كه اين كلوپ به يك سطح بالا از اطلاعات در مورد اين تلفن دست پيدا كنه
همگي خسته نباشيد
MOSHAVER AMIN
14-09-2007, 22:44
من winampكه دوستان معرفي كرده بودند رو نصب كردم
اين برنامه قابل پخش توي ايرفون نيست ايا در مورد گوشي شما هم همينطوره؟
rezasuzuki
14-09-2007, 23:19
سلام به همگی
Faraz_sm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بگی از کجا و چند؟؟؟؟؟؟ البته اگه دوست داشتی
من هر چی گشتم پیدا نکردم یا اگه بود با قیمت ..... میدادن.:41:
hoseinquest
14-09-2007, 23:26
بابا توروخدا یکی به من کمک کنه. گوشیم از کار افتاده اینقدر داستان حسین کرد تعریف نکنید. واقعا کمک میخوام هرچه زودتر فلشم کردم چند بار ولی هنوز دکمه های بالا از کار افتاده
doyenfox
15-09-2007, 00:22
من winampكه دوستان معرفي كرده بودند رو نصب كردم
اين برنامه قابل پخش توي ايرفون نيست ايا در مورد گوشي شما هم همينطوره؟
ورژن قدیمش با هدفون کار نمیکنه اما جدیدش مثل این که این مشکلو نداره منم فعلا دارم با همون قدیمیش کار میکنم.
بابا توروخدا یکی به من کمک کنه. گوشیم از کار افتاده اینقدر داستان حسین کرد تعریف نکنید. واقعا کمک میخوام هرچه زودتر فلشم کردم چند بار ولی هنوز دکمه های بالا از کار افتاده
دوست من در مورد مشکل شما من فکر به ذهنم نمیاد امیدوارم بقیه بتونند کمکتون کنند.
البته به نظرم جاهای دیگه هم مطرح کنی مشکلتو خالی از لطف نیست.
open-mind
15-09-2007, 00:41
ممنونم!
یه چیز جالب. من روشنایی صفحه رو بردم روی ۲۰ درصد. الان حدود کمتر از ۴ روز میره
باید بدی بیرون فلش کنن . فک کنم باید ببری علاالدین
hoseinquest
15-09-2007, 00:57
دمت گرم بابا اونجا بردم کسی نتونست کاری واسم بکنه. تازه چنتاشون گفتن اصلا این گوشی فلش نمیشه؟؟!؟؟!؟!
من خودم درست و حسابی فلشش کردم . فکرکنم یکی از فایلای منوش پاک شده باشه . بابا شما که این همه ادعا دارید چرا جواب نمیدیذ(یه جورایی تحریک کردم)
Mamali_eshghi
15-09-2007, 02:09
بچه ها کسی پایه است یه تاپیک تخصصی بزنیم . سلام و احوالپرسیامون رو اینجا بکنیم یه سری آموزش و برنامه رو ببریم اون طرف ؟ چون هر کای میکنم حرفای تکراری زده نشه ، نمیشه اینجوری که این تاپیک داره پیش میره یه سری افرادی که تازه اومدن تو خط و نمی خان پستای قبل رو بخونن بین پستهای آموزشی و برنامه ها شلوغ میکنن و حرفای اصلی نادیده گرفته میشه ؟ خاهشا دوستان هم فکری کنن واسه این مشکل یه راه حل پیدا شه.
یا حق...
Mamali_eshghi
15-09-2007, 02:15
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.!!!
--------------------------------------------------------------------------------
1- activeperl
دوستانی که میخان تو یه پست هم اینجا اعلام آمادگی کنن .
انگار کسی پایه نشد ؟
Mamali_eshghi
15-09-2007, 02:26
بچه هایی که از winamp استفاده میکنن :
اصلا نیاز نیست که با خود winamp بخاین آهنگ گوش کنید ، کافیه با استفاده از برنامه صدا رو ، رو حد مطلوب بزارین و از winamp خارج شین و با خود realplayer گوشی هر فایلی رو که میخاین پخش کنین و در حقیقت از winamp به عنوان یه افزایش دهنده صدا استفاده کنین . بدیهیه که دیگه دنبال ساپورت هدست و... نخاهید بود و میتونید از تمام امکانات پخش موزیک که تو این گوشی درنظر گرفته شده ازقبیل کنترل با درب بسته و... به راحتی استفاده کنید که عمرآ نه ورژن جدید winamp و نه هیچ برنامه ی دیگه نتونه فراهم بیاره.
یا حق...
Mamali_eshghi
15-09-2007, 02:33
نوشته شده توسط hoseinquest
فک کنم باید دنبال راهی غیر از فلش بگردی .من اگه جای شما بودم یا حلش میدادم به یه آدم گاگول (شرمندم) یا میدادم یه جا که کارش motorola هستش درست کنه. یه راه دیگه هم داری گوشیای با گارانتی به نظرت اگه اینطور شن کجا میرن تعمییر ؟ بگرد و پیداش کن.
امید وارم تو همین تاپیک خبر سلامتی مریز کوچولوتو بدی.
یا حق...
doyenfox
15-09-2007, 04:55
بچه ها کسی پایه است یه تاپیک تخصصی بزنیم . سلام و احوالپرسیامون رو اینجا بکنیم یه سری آموزش و برنامه رو ببریم اون طرف ؟ چون هر کای میکنم حرفای تکراری زده نشه ، نمیشه اینجوری که این تاپیک داره پیش میره یه سری افرادی که تازه اومدن تو خط و نمی خان پستای قبل رو بخونن بین پستهای آموزشی و برنامه ها شلوغ میکنن و حرفای اصلی نادیده گرفته میشه ؟ خاهشا دوستان هم فکری کنن واسه این مشکل یه راه حل پیدا شه.
یا حق...
فکر خیلی خوبیه.:40::11:
به نظر من اونجا اموزش اینجا پرسش و پاسخ(یه چی تو مایه های احوال پرسی :27: )
شما داس رو نصب كردين؟غير از نصب وين به كار ديگه اي هم مياد؟
doyenfox جان تمام برنامه هایی که تاحالا گذاشتم خودم اول نصب می کنم بعد اینجا میذارم که برای دوستان مشکلی پیش نیاد. کارهای دیگه هم ازش بر می یاد ولی کار تو محیط گرافیکی راحتتره.
win 3.1 هنوز نگرفتم که تست کنم هر موقع ok شد اونم میذارم.
نوشته شده توسط hoseinquest [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از فلش کردنم همینجوری بود, نبود؟شاید مشکل سخت افزاری پیدا کرده!(نه نترس شوخی کردم). یه دفه بدون مموری کارت و سیم کارتت روشن کن ببین چی میشه.
درکت میکنم از اون مشکلاست که آدم قاط میزنه.
winamp یه بدی داره.تو قسمت Ring Alert Styles که برای هر کدوم از profile ها مقدار صدا تعیین می کنید با کم و زیاد کردن صدای winamp اونا هم تغییر میکنه.البته تو منو که برین همون مقداری هست که براش تعیین کردین فقط صداش زیاد شده.رو همه چیز تاثیر می ذاره!!!
برای من که اینطوریه برای بقیه چی؟
adame_haji
15-09-2007, 09:48
سلام دوستان
من بعد از خوندن این 70 صفحه
از بین دو گوشی 5700 و آ1200 که بین خریدشون شک داشتم آ1200 رو انتخاب کردم
ولی چند تا از دوستان گفتن دیگه این گوشی توی بازار نیست !!!!
آیا حقیقت داره؟
اگه هستش چند تا سوال دارم
1- قیمت آخرش چنده ؟
2- تا چند گیگ رم ساپورت میکنه ؟
3- رمش چنده قیمتش ؟
4- چه گارانتیی معتبر تره ؟
یا علی
سلام دوستان
آیا حقیقت داره؟
1- قیمت آخرش چنده ؟
3- رمش چنده قیمتش ؟
تبریک می گم دوست عزیز امیدوارم گیرت بیاد و به جمع A1200 ها بپیوندی.
جواب سوال اول نمی دونم.
تا 2 گیگ رم را ساپورت میکنه. من 1 گیگشا 13 تومان خریدم.2 گیگا دقیق ندارم فکر کنم حدود 19تومن باشه.
گارانتی معتبرش فیتکو هست.البته فکر نکنم الان بتونی گارانتی دار پیدا کنی که زیادم مهم نیست.
فقط حواست به چیزای توی جعبه باشه.
دوستان یه سوال برای من پیش اومده.
این هندزفری چکشیه گوشیا چطوری میذارین تو گوشتون.من هر کاری کردم نمیشه.کسی تو بازار هندزفری تو مایه گوشیا سونی اریکسون ندیده که به A1200 بوخوره.
doyenfox
15-09-2007, 17:04
این هندزفری چکشیه گوشیا چطوری میذارین تو گوشتون.من هر کاری کردم نمیشه.کسی تو بازار هندزفری تو مایه گوشیا سونی اریکسون ندیده که به A1200 بوخوره.
اگه منظورت هندزفری همراه گوشیه که تو گوش منم نمیره فکر کنم واسه گوش فیل ساختن!!:27:
MOSHAVER AMIN
15-09-2007, 22:40
دمت گرم بابا اونجا بردم کسی نتونست کاری واسم بکنه. تازه چنتاشون گفتن اصلا این گوشی فلش نمیشه؟؟!؟؟!؟!
من خودم درست و حسابی فلشش کردم . فکرکنم یکی از فایلای منوش پاک شده باشه . بابا شما که این همه ادعا دارید چرا جواب نمیدیذ(یه جورایی تحریک کردم)
سلام ممكنه در موقع دانلود فايل 51 مگي فلش اين فايل توسط كامپيوتر كامل دريافت نشده يا چيزي شبيه به اين توصيه من اينه كه فايل فلش رو دوباره بگيري و از نو گوشي رو فلش كني
در ضمن دوست من من در اوايلي كه بحث فلش توي اين كلوپ باز شد در مورد عواقبش هم توضيح داده بودم اي كاش يه كم به قول حضرتعالي داستان حسين منو هم گوش داده بوديد:41:
MOSHAVER AMIN
15-09-2007, 22:44
winamp یه بدی داره.تو قسمت Ring Alert Styles که برای هر کدوم از profile ها مقدار صدا تعیین می کنید با کم و زیاد کردن صدای winamp اونا هم تغییر میکنه.البته تو منو که برین همون مقداری هست که براش تعیین کردین فقط صداش زیاد شده.رو همه چیز تاثیر می ذاره!!!
برای من که اینطوریه برای بقیه چی؟
واسه من هم همينطوره
MOSHAVER AMIN
15-09-2007, 22:49
یا حق...
سلام اين موضوع قبلا هم از طرف تعدادي از دوستان هم مطرح شد كه راي نياورد
اگه به صفحه هاي قبلي مراجعه كني علت اون هم ميفهمدي
همه با هم متحد باشم بهتره از اينكه دو دسته بشيم
اين موضوع باعث انحلال هر دو تاپيك ميشه
باز هم تصميم با خودتونه
يا علي
vahiddddd
15-09-2007, 22:51
سلام دوستان
آیا حقیقت داره؟
1- قیمت آخرش چنده ؟
3- رمش چنده قیمتش ؟
یا علی
آقا من امروز علا ئدين بودم،اين گوشی خيلی کم شده من فقط يک جا ديدم،اونم با گارانتی متفرقه 320 تومان
MOSHAVER AMIN
15-09-2007, 22:54
اگه بتوني تبديل سوكت سوني اريكسون(سري دبليو) به موتو رو گيربيار چرا نشه
منظورم همون فيش انتهائي سوني هستش كه از موتو بزرگتره
Pink Plus
16-09-2007, 00:45
سلام
اگه کسی سوالی در باره نرم افزارهای این گوشی داره بپرسه ، سعی میکنم جواب بدم.
به نظر من که هندز فریهای خوبیه هم صدا هم کیفیت . بر عکس من با وایر فونهای سوزنی سونی اریکسون کنار نمیام هی از گوشم پرت میشه بیرون :31::31: ولی اینا قالب گوشمه
Mamali_eshghi
16-09-2007, 02:20
سلام اين موضوع قبلا هم از طرف تعدادي از دوستان هم مطرح شد كه راي نياورد
اگه به صفحه هاي قبلي مراجعه كني علت اون هم ميفهمدي
همه با هم متحد باشم بهتره از اينكه دو دسته بشيم
اين موضوع باعث انحلال هر دو تاپيك ميشه
باز هم تصميم با خودتونه
يا علي
جیگر من خودم اولین کسی بودم که با تفکیک این تاپیک به چند تا مخالفت کردم:31: ولی حالا دونبال راهی میگردم واسه تخصصی شدن تاپیک چون به عقیدهی من بحث های اصلی تو حرفای الکی (البته یه دفه به دوستانی که حرف الکی میزنن بر نخوره :18:) گم میشه :46:
Mamali_eshghi
16-09-2007, 02:24
سلام بچه ها. تا چند روز دیگه واستون یه آموزش کامل از ساخت themes میزارم شامل لینک تمام برنامه های مورد نیاز و... . کسی پایه کار گروهی نشد که!!!؟ خودم تنها ردیفش کردم .
یا حق...
من هم با اینکه تاپیک به چند بخش تقسیم بشه مخالفم در صورتی که خودم پیشنهادشو دادم ولی دیدم اینجوری بهتره این تاپیک تازه مهم شده و به نظر من بهتره همه چی همینجا بررسی بشه کسی هم اگه چیز خاصی می خواد با یه سرچ کوچیک مشکلش حل میشه در هر صورت ممنون از نظرتون . اون برنامه هایی هم که گفتید می گردم شاید پیدا کردم
MOSHAVER AMIN
16-09-2007, 05:50
دوستان به نظر بنده ما قديمي تر ها بايستي هواي كساني كه اين گوشي رو تازه دارند و اطلاعات كمي درباره اون دارند رو بيشتر داشته باشيم
از دوستاني كه اين تلفن رو مدت كمي هست كه دارند هم تقاضا ميكنم كه قبل از هر گونه پرسشي يه كم صفحات قبلي رو مطالعه كنن تا بقول دوستمون يك موضوع چند با تكرار نشه
adame_haji
16-09-2007, 06:48
تبریک می گم دوست عزیز امیدوارم گیرت بیاد و به جمع A1200 ها بپیوندی.
جواب سوال اول نمی دونم.
تا 2 گیگ رم را ساپورت میکنه. من 1 گیگشا 13 تومان خریدم.2 گیگا دقیق ندارم فکر کنم حدود 19تومن باشه.
گارانتی معتبرش فیتکو هست.البته فکر نکنم الان بتونی گارانتی دار پیدا کنی که زیادم مهم نیست.
فقط حواست به چیزای توی جعبه باشه.
آقا من امروز علا ئدين بودم،اين گوشی خيلی کم شده من فقط يک جا ديدم،اونم با گارانتی متفرقه 320 تومان
ممنونم
عجیب از این گوشی خوشم اومده
انشا اله که پیداش کنم (از توی علائدین )
راستی کسی دست دوم این گوشی رو برای فروش نداره ؟
من اول میخواستم یه 5700 بخرم که اومدم افتادم توی دام این تاپیک و معتادش شدم (آ1200 رو میگم )
اگه کسی دست دو در حد سالم (که باهاش میرفته مطب میومده) یه ندا بده که تا 2 روز دیگه میخوام بیام تهران تا آکشو بخرم
یا علی
moto baz
16-09-2007, 14:56
320 تومن واقعا ؟
MOSHAVER AMIN
16-09-2007, 22:30
قيمت شيراز اون نبايستي بيشتر از 275 باشه
دوستانی که می گن کم شده نظرشئن در مورد خرید اینترنتی از سایتهایی مثل : digikala.com یا gooshishop.com چیه ؟ چون اونا قیمت درستی زدند و گفتند موجود داریم
adame_haji
17-09-2007, 07:42
آقا آخر نگفتید کسی آ1200 دست دوم تو دست و بالش داره ؟
تورو خدا جواب بدین وگرنه فردا پس فردا میرم یه نوش رو میخرم
راستی گوشی موتورولا Roker E6 رو دیدم خیلی خوشم اومد . قیمتش هم حدود 360 تومنه . نظرتون راجع به این گوشی چیه ؟ خیلی خوشم اومده ازش . البته قبلش تو فکر P990I بودم
خواهشا زودتر جوابمو بدید
یا علی
Faraz_sm
17-09-2007, 09:59
سلام به همگی
Faraz_sm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه بگی از کجا و چند؟؟؟؟؟؟ البته اگه دوست داشتی
من هر چی گشتم پیدا نکردم یا اگه بود با قیمت ..... میدادن.:41:
روز 5 شنبه تو علاءدین 2 تا مغازه داشتن که یکی 280 و اون یکی 320 می داد! من از تبقه پایین خانه تلفن همراه گرفتم! دو جا داشتن! من بد.ن گارانتی 270 تومن خریدم! با 5 تومن بهم گارانتی هم می دادن ولی گارانتی 5 تومنی معلومه چیه دیگه!!!!:27:
Faraz_sm
17-09-2007, 10:04
یا حق...
به نظر من که خوبه یه تاپیک بزنین و فقت نصب بهترین برنامه ها و فلش کردن و کار های اساسی و امتحان شده رو توش با تصویر و توضیح کامل قرار بدیم! چون پیدا کردنشون اینجا خیلی سخته!
اون روز که 40 صفحه تز اینجا رو خوندم تا شب سر درد داشتم:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.