ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ A1200

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Viyolet
15-11-2007, 22:12
من يك ديكشنري خوب براي اين گوشي مي خوام دوستاني كه ديكشنري روي اين گوشي نصب كردند لطفا لينك و آموزش نصبشو بگذارند
پيشاپيش از توجهتون سپاسگذارم

MOSHAVER AMIN
16-11-2007, 12:51
من يك ديكشنري خوب براي اين گوشي مي خوام دوستاني كه ديكشنري روي اين گوشي نصب كردند لطفا لينك و آموزش نصبشو بگذارند
پيشاپيش از توجهتون سپاسگذارم

سلام دوست من اين هم يه ماشين حساب مهندسي گمون نكنم ديگه مشكاش باشه
نصبش هم اسونه يك بار رو قلم رو نگه داري بعد اينيستال مياد و ....... نصب ميشه
موفق باشي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید b05811e

mgg_back
16-11-2007, 13:41
cd بنفش رو ندارم لینک میشه بدین

ZAX
16-11-2007, 19:36
سلام دوستان.
گوشی من نمیتونه picture message هارو نشون بده و به جاش حروف اجق وجق (!) نشون میده.
منظورم mms نیست ها. همین شکل هایی که با sms میفرستند رو میگم.
آیا راه حلی براش هست؟

MOSHAVER AMIN
16-11-2007, 20:00
cd بنفش رو ندارم لینک میشه بدین

سلام لينك واسه دانلود سي دس بنفش وجود ندره اونو ميتوني از دوستانت كه اين گوشي رو دارن تهيه كني

MOSHAVER AMIN
16-11-2007, 20:03
سلام دوستان.
گوشی من نمیتونه picture message هارو نشون بده و به جاش حروف اجق وجق (!) نشون میده.
منظورم mms نیست ها. همین شکل هایی که با sms میفرستند رو میگم.
آیا راه حلی براش هست؟

سلام
تات الان راه حلي واسه ين مشكل پيدا نشده
اما شما در صورتي كه رو كامپيوترتون فتو شاپ نصب باشه بعد از اتصال به كامپيوتر اونو توسط اين برنامه ببيني

mazi_z_PSP
17-11-2007, 15:56
دوستان کی تاحالا با گوشيش ويديو با فرمت Rmاجرا کرده. ميگن خيلی خيلی کيفيت بالايی که داره . که این گوشی ميتونه اجرا کنه.

Mamali_eshghi
18-11-2007, 01:17
سلام من 2-3 هفته نبودم ميبنم كه يه 30 صفحه اضافه شده ولي واقعا تأسف ميخورم كه تا يكي وارد ميشه اول سوال ميپرسه در صورتي كه جوابها همه تو صفحات قبلي هست. مشاور امين جان شما چرا ؟:18:
شما كه همه پستاي قبلي رو خوندين چرا ميگين راهي واسه نسب thems‌ نيست؟
صفحه 55 پست شماره #550 اونجا كامل توضيح دادم و برنامه گزاشتم. بهترين و پر مطلب ترين صفحات از 1-70 هستش كه يكي از دوستان pdf كرده گزاشته. چپ و راست هم كه بچه ها دارن لينكشو بجا امضا ميزارن. ديگه چرا منتظر جواب ميشيد؟
تورو خدا راجع به فريم ور صحبت نكنيد . برين به پست #1023 صفحه 103 اونجا همه چيزو گفتم بايد لينكشو بزارم زير امضا تا همه ببينن... انگاري.

تورو خدا با superman و برنامه هاي نساب Themes نسب نكنين خار سرعت گوشي رو ميگايين......

Mamali_eshghi
18-11-2007, 01:20
واقعا كه ديگه اين كلوپ حرفي واسه گفتن نداره.بايد هم از رده مهم سه چهار پله افت كنه.

Mamali_eshghi
18-11-2007, 01:22
يكي از دوستان گفته بود a1200 خز شد.

100% موافقم. يادش بخير 7-8 ماه پيش.

يا حق...

mr_mashmash
18-11-2007, 08:23
خب استاد وقتی تاپیکی 130 صفحه پیش میره بدون اینکه هیچ نظم و طبقه بندی موضوعی روش اعمال بشه آخرسر به همین وضع دچار میشه دیگه. اینجوری میشه که هر دوست تازه واردی با دیدن حجم و آشفتگی مطلب قید خوندن و سرچ رو میزنه و سوالها بصورت پریودیک هی تکرار میشه!
از مدیر عزیز بخش تقاضا دارم یه حرکت مثبتی در جهت ایجاد نظم در موضوع A1200 انجام بدند.

Faraz_sm
18-11-2007, 09:32
دوستان به نظر من زیباترین و کامل ترین تمی که برای a1200 درست شده تم Iphone هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معمولا نصب تمها روی A1200 با مشکل همراهه ، من خودم چون از این تم خیلی خوشم اومده بود اینقدر با گوشی ور رفتم و راههای نصب تم رو از تو اینترنت خوندم و اجرا کردم تا بالاخره نصب شد!
برای نصب تم اول از لینک زیر تم رو دریافت کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از خارج کردن فایلها از حالت فشرده و انتقال به گوشی فایل Runme.lin رو با linloader یا superman اجرا کنید سپس گوشی رو ریست کنید تا تم نصب بشه.
نکته : مشکل اینجاست که معمولا تم نصب میشه ولی آیکونها عوض نمیشوند :thumbsdow. من فایلهای مربوط به تم رو روی Root حافظه گوشی ریختم یعنی توی phone memory و از اونجا اجراش کردم. بار اول نصفه اعمال شد و بار دوم تم کاملا نصب شد :thumbsup:

بدون مشکل نصب شد! خیلی قشنگه! نه سرعت رو پایین میاره نه مموری اشغال می کنه! دمت گرم!:11:

Faraz_sm
18-11-2007, 13:48
کسی می دونه چتور می شه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد؟! من چیزی پیدا نکردم در موردش!!

samboliya
18-11-2007, 16:36
بله عزیز میشه استفاده کرد برنامش هم هست اگه دوستان تو این سایت نذاشتن یه سرچ بزن تو موبایلستان یا سایت موتوفان اونجا هستش

nasim6000m
18-11-2007, 17:20
salam man natonestam thems nasb konam mishe komakam konid

mazi_z_PSP
18-11-2007, 19:02
سلام بچه ها. برنامه Flash SMSو بازی Snakeجديد که سه بعدی هست رو داريد برام بزارين؟ خيلی لازم دارم.

mazi_z_PSP
18-11-2007, 19:21
بچه ها من نميتونم این تم رو نصب کنم. فايل Runme.linرو با سوپرمن باز ميکنم اما هيچ اتفاقی نميوفته. منظور از رستارت کردن گوشی چيه؟
بعد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما هيچی نشد. چيکار کنم؟

فريم ورم هم 25 pهست

SUN_BOY
18-11-2007, 21:16
:31:
سلام به همه دوستان

باید عرض کنم که من 2 ساله از این فروم استفاده می کنم ولی تا حالا نیازی به این که توش عضو بشم نداشتم
ولی این کلوپ و این گوشی منو بر اون داشت تا عضو بشم البته نه واسه اینکه اسپم بدم، راستش من چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و همه اونو خوندم مدت 3 ماهه a1200 دارم و از وقتی این فروم خوندم و آپدیتش کردم بسختی از گوشیم راضی هستم. من قبلا محصولات نوکیا و سامسونک و سونی اریکسون و آی میتو داشتم خداییش از هیچکدوم به اندازه این برند و این محصول راضی نیستم.
من حرفم برنامه نویسیه و دارم سعی میکنم نرم افزاری برای لود کردن اس ام اس فارس طراحی کنم، اگه دوستان در مورد محیطهای برنامه نویسی برای این گوشی اطلاعاتی دارن خوشحال میشم بدونم.
در ضمن فکر کنم من تنها کاربری باشم که از تبریز با شماها جوین میشم با توجه به دسترسی به ای دی اس ال سرعت بالا اگه کمکی ازم بر میاد در خدمتم.

MOSHAVER AMIN
18-11-2007, 21:38
سلام به همه دوستان

باید عرض کنم که من 2 ساله از این فروم استفاده می کنم ولی تا حالا نیازی به این که توش عضو بشم نداشتم
ولی این کلوپ و این گوشی منو بر اون داشت تا عضو بشم البته نه واسه اینکه اسپم بدم، راستش من چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و همه اونو خوندم مدت 3 ماهه a1200 دارم و از وقتی این فروم خوندم و آپدیتش کردم بسختی از گوشیم راضی هستم. من قبلا محصولات نوکیا و سامسونک و سونی اریکسون و آی میتو داشتم خداییش از هیچکدوم به اندازه این برند و این محصول راضی نیستم.
من حرفم برنامه نویسیه و دارم سعی میکنم نرم افزاری برای لود کردن اس ام اس فارس طراحی کنم، اگه دوستان در مورد محیطهای برنامه نویسی برای این گوشی اطلاعاتی دارن خوشحال میشم بدونم.
در ضمن فکر کنم من تنها کاربری باشم که از تبریز با شماها جوین میشم با توجه به دسترسی به ای دی اس ال سرعت بالا اگه کمکی ازم بر میاد در خدمتم.

تبريك ميگم
اميدوارم كه بتونيم از اطلاعات شما استفاده كنيم

mazi_z_PSP
19-11-2007, 01:52
سلام بچه ها. برنامه Flash SMSو بازی Snakeجديد که سه بعدی هست رو داريد برام بزارين؟ خيلی لازم دارم.

از این نبود؟ آخه این گوشی که SISنميخونه. پس چيکار کنم؟

بچه ها من نميتونم این تم رو نصب کنم. فايل Runme.linرو با سوپرمن باز ميکنم اما هيچ اتفاقی نميوفته. منظور از رستارت کردن گوشی چيه؟
بعد من گوشی رو خاموش روشن کردم اما هيچی نشد. چيکار کنم؟

فريم ورم هم 25 pهست

این يکی رو هم خيلی لازم دارم. لطفا کمک و راهنماييم کنيد.
راستی Color schemeاز کجا گير بيارم؟ و وقتی يک تم رو نصب ميکنيم چجوری ميتونيم دوباره به حالت عادی برگردونيم؟ مثل گوشی های سونی اريکسون ميشه يا نه؟

daakbari
19-11-2007, 02:09
agha smse a1200 delivery mizane???

daakbari
19-11-2007, 02:10
v3 ro didin baraye har sms ke mifresti bayad delivery roshan koni?
mjkham bedoonam a1200 ham hamintore ya mesle nokia mishe delivery ro check kar?

samboliya
19-11-2007, 11:34
این یه پروزه هست برا زبان این گوشی تو سایت موتو فان هم روش اضافه کردن زبان و گوشی رو با توجه به cg ها توضیح داده من رو v3i خودم cg ها رو ادیت می کردم اما تو این گوشی یه نمه میترسم دوستانی ه زبان برنامه نویسی بلدن پا پیش بذارن

MOSHAVER AMIN
19-11-2007, 12:20
v3 ro didin baraye har sms ke mifresti bayad delivery roshan koni?
mjkham bedoonam a1200 ham hamintore ya mesle nokia mishe delivery ro check kar?

فونت فارس لطفا
دوست من اين تلفن نيز واسه هر مسيج جدا جدا يابد گزارش تحويل رو تيك زد
موفق باشي

GsM
20-11-2007, 01:33
خب استاد وقتی تاپیکی 130 صفحه پیش میره بدون اینکه هیچ نظم و طبقه بندی موضوعی روش اعمال بشه آخرسر به همین وضع دچار میشه دیگه. اینجوری میشه که هر دوست تازه واردی با دیدن حجم و آشفتگی مطلب قید خوندن و سرچ رو میزنه و سوالها بصورت پریودیک هی تکرار میشه!
از مدیر عزیز بخش تقاضا دارم یه حرکت مثبتی در جهت ایجاد نظم در موضوع A1200 انجام بدند.

سلام دوست عزیز...

کاملا حرف شما صحیح است.. به نظر من بچه های فعال این تایپک نباید تمام مطلب ها رو یک جا اینجا بزارند.. بیشتر باید سعی بشه که فقط اینجا برای پرسش و پاسخ باشه...

ترفند ، بازی ، نرم افزار و یا.... رو باید خار ج از اینجا بزارید.. تا دسترسی آسونتر بشه...

ممنون

یا علی

daakbari
20-11-2007, 02:09
agha smsesh delivery dare ya bayad mesle baghie gooshiaye motorola baraye har sms delivery ro roshan kard?

MOSHAVER AMIN
20-11-2007, 06:16
سلام دوست من جوابتو كه داده بودم
اگه ممكنه يه سر به صفحات قبلي بزني بد نيست جوابتو دادم
يكم بگرد

v_prances
20-11-2007, 13:13
سلام بازم من اومدم

چند روز پيش يه سايت پر تمز معرفي كردم كسي سر زد
سايت زير
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اينم تمزاش
Just Added[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])BRAVO12.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])DREAMLAND.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])GREEN-NEW.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])HEIBAI.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])METAL.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])YGUANG.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])WINDOWS.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])WINDOWS1.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])------------------------------------------------------------------------------------------------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ALIEN.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])AMOUR.RAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

v_prances
20-11-2007, 13:16
بچه ها تمزاش خيلي باحال
طرز نصبش به انگلسي گفته شده

bastian_saman
20-11-2007, 18:13
]چه طوری میشه a1200

فارسی کرد؟

link دانلود برنامه رو بدین لطفآ و همچنین توضیح بدین باید چی کار کرد (روش نصب فونت )

moto baz
20-11-2007, 21:05
سلام یک سوال حیاتی
تو setup قسمت dial این گوشی گزینه switch line هست که به line 1 2 تقسیم میشه
کارایی این قسمت چیه ؟
و My Number که 2 شماره می شه بهش داد به چه کار میاد
اگه اساتید جواب بدن ممنون میشم :11:

samboliya
20-11-2007, 22:27
این گزینه تو خیلی از گوشی ها هستش ولی تو ایران کارایی نداره فکر کنم یک چیزی باشه که به اپراتور مربوط میشه ؟؟؟البته فکر کنم ماله سیم کارت های دو شماره ای هم نیستش چون خودم از اونا دارم با اون کار نمیکنه!!!

adame_haji
21-11-2007, 09:18
مرسی از توضیحاتت.من طبق روال فایل Rar رو باز میکردم بعد میریختم تو گوشی.:20:
حالا دوباره باید برم Rar کنمشون و اون فایل رو بریزم:31:

rar کنم یعنی چی ؟
من توضیح دادم شما اشتباه متوجه شدی .
اگه فایل شما RAR باشه که باید باز بشه و گر نه توی گوشی A1200 اجرا نمیشه .
از اونجایی که فایل Jar و RAR در کامپیوتر یک جور نمایش داده میشوند باید شما توجه داشته باشین این دو فایل رو اشتباه نگیرید .
فایل JAR خوراک گوشی نصب رو گوشی هست چون برنامه جاوا درش نهفته .
پس :
1- اگه فایل RAR بود حتما توی کامپیوتر از جالت فشرده خارج کن
2- اگه فایل JAR بود بدون اینکه دست بهش بزنی یه کپی توی گوشیت بکن و اونو از توی گوشی اجرا کن
همین ولاغیر

یا علی

moto baz
21-11-2007, 22:48
از sambolia بابت جوابش ممنون

Talabkar
22-11-2007, 02:06
خواهش ميكنم دوست عزيز

MOSHAVER AMIN
22-11-2007, 13:08
سلام
دوستان يه زحمت بكشند و همكري كنند تا بحث تاپيك منحرف نشه

aligolome
22-11-2007, 14:23
:10:سلام به همه ي بچه هاي خوب وگل اين تاپيك دوست داشتني اميدوارم همگي خوب باشيد
من از صفحه 1تا129 همشو خوندم و خيلي چيزا ياد گرفتم و مثل بعضي ها همشو يمرتبه نخوندم و باحوصله خوندم تا چيزاي كه تمام اموزش هاي داده شده را ياد بگيرم
و مي خواستم از تمام اون دوستاني كه هنوز داخل تاپيك هستن و اوناي كه ديگه تو تاپيك نيستن و اموزش هاي خيلي خوبي كه گزاشتن تشكر كنl.
فعلن باي تا درخواست بعدي ببببببببببببببااااااااااا ااااااااااااااااااااايييي ييييييييييييييييي

md_md_2600
23-11-2007, 15:50
سلام به همه دوستان

به به به یاخچی سان همشهری ؟:27:

rozysara
23-11-2007, 16:57
من ده سلام عرض الیرم

MOSHAVER AMIN
23-11-2007, 20:49
دوستان عزيز هشدار ....:
خواهشا پست هاي اسپم نديد مديران در صورتيكه ببينند كه اين كلوپ تبديل به چت روم شده اونو فقل ميكنن
جنا ب rozysara با شما هستم تمنا ميكنم مشكلات و مباحث مرتبط با اين تلفن مطرح بشه
جا واسه همشهري بازي توي پيام خصوصيه
از مديران باز هم ميخوام كه لطف كنن واين دسته از پست ها رو ترش كنن
با سپاسگزاري

md_md_2600
23-11-2007, 21:14
دوستان عزيز هشدار ....:
خواهشا پست هاي اسپم نديد مديران در صورتيكه ببينند كه اين كلوپ تبديل به چت روم شده اونو فقل ميكنن
جنا ب rozysara با شما هستم تمنا ميكنم مشكلات و مباحث مرتبط با اين تلفن مطرح بشه
جا واسه همشهري بازي توي پيام خصوصيه
از مديران باز هم ميخوام كه لطف كنن واين دسته از پست ها رو ترش كنن
با سپاسگزاري

خوب حالا . :19: برخوردتون خیلی خشنه دوست عزیز . :18: دوستی از هر چیزی بهتره ها :10:

و اما در مورد مشکلات و مباحث این تلفن ، من یه پیشنهاد دارم :
خواهش میکنم برای صرفه جویی در وقت دوستان و جلوگیری از زده شدن پست ها و سوالات تکراری ، پست اول تاپیک رو ادیت کرده و تمامی مطالبی رو که به درد یه تازه وارد میخوره رو به صورت سوال و جواب و با لینک های مربوطه قرار بدین تا یه کار خیری هم شده باشه

mazi_z_PSP
23-11-2007, 23:56
آخ قربونت بشم. این شد حرف حساب

mobile_market
24-11-2007, 02:41
سلام به همگی این اولین پست من تو این انجمنه .
متاسفانه وقت نکردم تمام 130 صفحه رو بخونم ولی اگه دوستان لطف کنن کوتاه وشمرده سوالاتشون رو مطرح کنم شاید بتونم کمکشون کنم.
در مورد شایعترین مشکلات a1200 هم میشه به تایپ sms ، شارژ کم ، حساس بودن گوشی در مقابله ضربه و تنوع کم برنامه های اون اشاره کرد

Mamali_eshghi
24-11-2007, 03:37
زكي ...
برنامه هاي اين گوشي كمه مال چه گوشي زياده؟ حتما نوكيا كه جديدا چينم يه حال اساسي داده بهش؟
تا حالا دونبال برنامه اي نبودم كه گير نياد.

md_md_2600
24-11-2007, 08:53
از جناب Mojrem تقاضا دارم که به پیشنهاد من فکر کنن . یا مدیر محترم بخش خودش پست اول رو به روز رسانی بکنه . خواندن 130 صفحه واقعا از حوصله خارجه .

Talabkar
24-11-2007, 12:01
آخ قربونت بشم. این شد حرف حساب

سوالي داشتي بپرس

mobile_market
25-11-2007, 01:14
زكي ...
برنامه هاي اين گوشي كمه مال چه گوشي زياده؟ حتما نوكيا كه جديدا چينم يه حال اساسي داده بهش؟
تا حالا دونبال برنامه اي نبودم كه گير نياد.

ظاهرا شما اصلا تو باغ نیستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعددا برنامه های سیمبیان و یا ویندوز موبایل حداقل 100 برابر لینوکس موبایله.
یک لطفی بکن شما که همه برنامه ها رو داری یک برنامه منشی تلفنی به من لینکش رو بده :38:.
به هر حال گفتم سوال، نه کل کل !
ولی به نظر من همین که اپن سورسه دنیا ارزش داره و برنامه هاش هم کم کم در حال تکامله.

mazi_z_PSP
25-11-2007, 21:28
آخ قربونت بشم منم برنامه Flash SMSرو خيلی لازم دارم.

yee_pesare
25-11-2007, 22:54
ای بابا!!!1 هفته میشه که میام با 100 امید به اینجا سر میزنم. اما دست از پا درازتر بر میگردم!آخه بجای این حرفای الکی مثل قبل 4 تا برنامه بزارین

mobile_market
26-11-2007, 02:37
آخ قربونت بشم منم برنامه Flash SMSرو خيلی لازم دارم.

منظورت از sms flash چیه میشه بیشتر توضیح بدی.

این جا کسی مدیر نیست به این آشفته بازار سرو سامونی بده. حداقل یک ایندکس از نرم افزارها درست کنید.

mazi_z_PSP
26-11-2007, 11:43
منظورم از Flash smsبرنامه ای هست که ميتونی باهاش برای کسی SMSبفرستی و بدون اینکه طرف بخواد يهو وسط هر کاری که باشه SMSبراش باز ميشه.
و ييا اینکه تنظيم کنم که سر يک ساعتی برای چند نفر يا يک نفر SMSبفرسته. يا ........

v_prances
26-11-2007, 11:51
سلام بچه ها
من اومدم براي آخرين بار يه سوال بپرسم خداحافظي كنم چون ديگه اين پستهاي الكي به درد هيچ كس نمي خوره .
سوال من
ميگن a1200 منشي تلفن داره طرز راه انداختنش چه طوره ؟

Ehsan Erfany
26-11-2007, 12:01
نمی دونم از کجا فعال میشه اگر شما فهمیدی به من هم بگو

Ehsan Erfany
26-11-2007, 12:02
اگر کسی درباره Mpkg می دونه یه کمی توضیح بده من حتا پوشه سیستم رو هم روی گوشیم پیدا نکردم.

mobile_market
26-11-2007, 14:27
سلام بچه ها
من اومدم براي آخرين بار يه سوال بپرسم خداحافظي كنم چون ديگه اين پستهاي الكي به درد هيچ كس نمي خوره .
سوال من
ميگن a1200 منشي تلفن داره طرز راه انداختنش چه طوره ؟

این گوشی منشی تلفنی نداره.
لطفا شایعه نسازید.

mazi_z_PSP
26-11-2007, 17:55
اگر کسی درباره Mpkg می دونه یه کمی توضیح بده من حتا پوشه سیستم رو هم روی گوشیم پیدا نکردم.

در تقريبا 10-15 صفحه قبلی اطلاعات کاملی درباره MpKgهست.
در ضمن پوشه سيستم این گوشی به صورت Hiddenهست که وقتی اونو وصل کردی به کامپيوتر بايد گزينه Show Hidden Filesرو فعال کنی.
همين

Talabkar
27-11-2007, 01:15
در تقريبا 10-15 صفحه قبلی اطلاعات کاملی درباره MpKgهست.

در ضمن پوشه سيستم این گوشی به صورت Hiddenهست که وقتی اونو وصل کردی به کامپيوتر بايد گزينه Show Hidden Filesرو فعال کنی.
همين

سوالي داشتي بپرس

moein_drj
27-11-2007, 15:16
سلام دوستان.

من این گوشی رو برای یه نفر میخوام که استفاده ی آنچنانی نمی خواد بکنه. در حد زنگ زدن و استفاده از دوربین و اینجور چیزا. میخواستم بدونم گوشیه خوبی هست . به نظر من که نسبت به امکاناتش مفته. ولی میخواستم نظر شما رو هم بدونم.
هیچ مشکل خاصی داره. ؟ که خیلی تو چشم بیاد. دکمه ی shortcut داره که بتونی به یکی از کلید های صفحه بدی. مثلا contanct رو به یکی از دکمه ها بدی و بدون لمس کردن صفحه بتونی اونو اجرا کنی؟
از نظر lcd چتوره؟ البته رزولش فک کنم 320 x240 هست. ولی در حد p990 هست؟
مثلا اگه به contact یه نفر عکس بدی . موقعی که زنگ میزنه عکسشو با توجه به این که درش شیشه ای هست میتونی ببینی؟
صفحه کلید شماره گیری بزرگی داره که با انگشت بشه ازش استفاده کنی و بدون اذیت باشه؟

ببخشید خیلی سوال کردم. گفتم بیام از متخصصاش بپرسم. ممنون.:11:

mojtaba-saleh
27-11-2007, 21:26
سلام
دوستان من v3x رو فروختم و به جمع A1200 داران پیوستم.
واقعا گوشیه خوشکلیه

mazi_z_PSP
27-11-2007, 21:26
متخصص نيستم. حوصله جواب تک تک سوالات رو هم ندارم. شرمنده دوست عزيز.
اما يک کلام ختم کلام. از همه نظر که پرسيدی گوشيه بسيار بسيار خوبيه. و اصلا مشکل خاصی نداره.
خيالت راحت.

mojtaba-saleh
27-11-2007, 21:28
من برنامه نویسی بلدم. میشه بگید برنامه های بیس لینوکس رو با چی می نویسن؟
ببینم میشه براش نوشت یا نه ؟؟؟
ممنون

mazi_z_PSP
27-11-2007, 21:28
سوالي داشتي بپرس

چه گيری دادی. تو سوالی داشتی بپرس من ندارم. اینقدر هم اسپم نده

mazi_z_PSP
27-11-2007, 21:30
من برنامه نویسی بلدم. میشه بگید برنامه های بیس لینوکس رو با چی می نویسن؟
ببینم میشه براش نوشت یا نه ؟؟؟
ممنون

اینو اگه تو انجمن برنامه نويسی بپرسی زودتر به جواب ميرسی. اونم جواب های بهتر و تخصصی تر

Talabkar
27-11-2007, 23:14
چه گيری دادی. تو سوالی داشتی بپرس من ندارم. اینقدر هم اسپم نده

سوالي داشتي بپرس

GsM
28-11-2007, 00:12
اینو اگه تو انجمن برنامه نويسی بپرسی زودتر به جواب ميرسی. اونم جواب های بهتر و تخصصی تر

سلام دوست عزیز

میبخشید.. من فونت نوشته های شما رو اصلا نمی تونم بخونم.. خواستم ببینم برای همه این جوری هست یا فقط من.. خیلی خیلی ریز ....

Talabkar
30-11-2007, 09:45
سلام دوستان.

من این گوشی رو برای یه نفر میخوام که استفاده ی آنچنانی نمی خواد بکنه. در حد زنگ زدن و استفاده از دوربین و اینجور چیزا. میخواستم بدونم گوشیه خوبی هست . به نظر من که نسبت به امکاناتش مفته. ولی میخواستم نظر شما رو هم بدونم.
هیچ مشکل خاصی داره. ؟ که خیلی تو چشم بیاد. دکمه ی shortcut داره که بتونی به یکی از کلید های صفحه بدی. مثلا contanct رو به یکی از دکمه ها بدی و بدون لمس کردن صفحه بتونی اونو اجرا کنی؟
از نظر lcd چتوره؟ البته رزولش فک کنم 320 x240 هست. ولی در حد p990 هست؟
مثلا اگه به contact یه نفر عکس بدی . موقعی که زنگ میزنه عکسشو با توجه به این که درش شیشه ای هست میتونی ببینی؟
صفحه کلید شماره گیری بزرگی داره که با انگشت بشه ازش استفاده کنی و بدون اذیت باشه؟

ببخشید خیلی سوال کردم. گفتم بیام از متخصصاش بپرسم. ممنون.:11:
كيفيت صداش موقع مكالمه خوبه
دوربينش تو 2 مگاپيكسلي ها عاليه و كيفيت فيلمبرداريش هم خوبه اگه فلش كنيد گوشي رو بهترم ميشه
به دليل تاچ اسكرين بودنش موقع حركت سخته يكم كار باهاش
صداش زياد بلند نيست
به دكمه ها نميشه قسمت خاصي رو داد البته فكر كنم
كيفيت صفحه نمايشش بالاس از پي 990 هم بالاتره
صفحه كليدش براي شماره گيري بزرگه و با انگشت هم ميشه كار كرد

metalmilitia_v
30-11-2007, 22:33
من گوشیمو با این فریمور 30p46p.sbf و RSD Lite 3.2 آپدیت کردم، ولی الان گوشیم روشن میشه ولی دیگه نمیتونم برم تو منو، قسمت تماسها و ....حتی آنتن هم ندارم و کلمه ir-tci رو صفحه نمیادو دقیقا مثل حالتی که وقتی گوشی خاموشه اونو بزنید به شارژ. کسی مدونه باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدبد. مرسی

Highbury
30-11-2007, 23:01
دوستان من توی این قیمتها میخواستم گوشی بگیرم که با وجود کمیاب بودن دبلوی 950 و ام600 به این گوشی هم دارم فکر میکنم یعنی اولین بار هستش که به موتورولا فکر میکنم.
چون با سونی اریکسون کار کردم و میدونم که میتونه نیازهایم رو برطرف کنه ولی حیف که اون دو گوشی الان توی بازار نیست و اگر هم هست با قیمت بالا
من کا800 خودم رو میخوام بفروشم یکی از دلایلش اینه که من در روز اس ام اس زیاد میفرستم و اس ام اس نوشتن با دبلیو 950 خیلی فاز میده
میخوام بدونم با این گوشی راحته؟ صفحه کلید مجازی اش به قدر کافی بزرگ هست؟
بلندی صدای اسپیکر و هدفونش چطوره؟ کیفیت؟در حد دبلیو 810 یا پی990 هست؟فقط به خاطر اینکه میس کال نشه.
برنامه به اندازه ی کافی داره؟
دیگه مزایا و معایبش رو بگید؟
کسی از هندسفری اون عکسی نداره؟میخوام بدونم مثل سری واکمن هستش یا اینکه از اون گنده هاست

MaFia
01-12-2007, 01:46
دوستان عزیز
لطفا یه مقدار به این موضوع توجه کنید وقتی حرفی برای گفتن ندارید اصلا لزومی نداره پستی ارسال کنید
چون اون وقت شما پست بیهوده دادی و پست بیهوده یعنی بیهوده کاری و خلاف قوانین این جمع و فروم وقتی هم خلاف قوانین بود به همه جمع بی احترامی کردین
فقط فقط طبق موضوع سوال یا راهنمایی شه لطفا از پست های چت گونه و ..... به شدت خودداری شه

yasarood
01-12-2007, 03:56
لطفا در مورد چگونگی دانلود فریمور24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis کمک کنید

yasarood
01-12-2007, 03:58
اگر لطف کنید لینک دانلود zip شده ان را معرفی کنید

Talabkar
01-12-2007, 09:04
دوستان عزیز
لطفا یه مقدار به این موضوع توجه کنید وقتی حرفی برای گفتن ندارید اصلا لزومی نداره پستی ارسال کنید
چون اون وقت شما پست بیهوده دادی و پست بیهوده یعنی بیهوده کاری و خلاف قوانین این جمع و فروم وقتی هم خلاف قوانین بود به همه جمع بی احترامی کردین
فقط فقط طبق موضوع سوال یا راهنمایی شه لطفا از پست های چت گونه و ..... به شدت خودداری شه
كاش تو پاك كردن پست ها دقت بيشتري كنيد تو يكي از پست ها من جواب يكي از دوستان كه گفته بود چه جور گوشي هستش رو دادم حد اقل قبل از پاك كردن يه دور بخونيد خيلي خوبه

mojtaba-saleh
01-12-2007, 12:53
سلام
دوستان من گوشیم از سری A1200R هست و فریم ور اون الان اینه R532c2_G_11.31.25p
بهترین فریم ور که 1- کیفیت صدا 2- کیفیت عکس و فیلم توش خوب باشه چی هست؟ من تا صفحه 81 رو خوندم ولی جوابمو درست و حسابی پیدا نکردم.

MaFia
01-12-2007, 13:39
كاش تو پاك كردن پست ها دقت بيشتري كنيد تو يكي از پست ها من جواب يكي از دوستان كه گفته بود چه جور گوشي هستش رو دادم حد اقل قبل از پاك كردن يه دور بخونيد خيلي خوبه

شرمنده
برش گردوندم پست مورد نظر رو

mojtaba-saleh
01-12-2007, 21:14
سلام
کسی لینک مستقیم فریمور 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis داره؟
اینترنت پر سرعت ندارم. می خوام چند بار دانلود کنم ( پشت سرهم زده 7 ساعت طول می کشه )

MOSHAVER AMIN
01-12-2007, 21:51
سلام درست منظورت رو نگرفتم گمون كنم منظورت اين فريمر هستش كه در زير لينكش رو دادم چك كن خبر بده موفق باشي:
24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis
کد:

mojtaba-saleh
01-12-2007, 23:02
سلام
بله همین فریمور رو می خوام ولی جوری باشه که بشه با دانلود منیجر ها دانلود کرد که مثلا 50% رو امروز بگیرم 50% فردا , این جوری.
یه سوال دیگه : آیا این فریم ور24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis مناسب R532c2_G_11.31.25p هست؟

MOSHAVER AMIN
02-12-2007, 12:51
سلام
بله همین فریمور رو می خوام ولی جوری باشه که بشه با دانلود منیجر ها دانلود کرد که مثلا 50% رو امروز بگیرم 50% فردا , این جوری.
یه سوال دیگه : آیا این فریم ور24xp46p30_bint_emea_l4_debr_01_mis مناسب R532c2_G_11.31.25p هست؟

سلام
با برنامه دانلود منيجر نميتوني اين كار رو بكني چون قابليت ريژيوم نداره كه شما بتوني 50 تا امروز و 50 تا رو فردا بگيري بغير از اينكه اكانت پر ميويم با قابليت ريژيوم رو از راپيد شير داشته باشي در اين باره تو قسمن نرم افزار ها و دانلود سايت خودمون در اين مورد مفصل بحث شده
اگه حوصله اش رو نداري ميبايست به صورت ك سره دانلود كني
موفق باشي

moein_drj
02-12-2007, 13:50
شرمنده
برش گردوندم پست مورد نظر رو
جدا دستون درد نکنه که انقدر پستها رو زیر نظر دارین. خیلی ممنون.:11:

mojtaba-saleh
02-12-2007, 14:17
سلام اون لینک رپید پاک شده میشه یه لینک سالم از رپید بدید؟ کسی رو پیدا کردم برام دانلود کنه
لینک شما رو من اینجوری می بینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم بقیه هم همین جورن یا نه

سلام نمی خواد پیداش کردم لینک رو میذارم بقیه هم اگه خواستند استفاده کنند

arman13
02-12-2007, 15:34
سلام به همگی
من تازه (3 روز پیش ) به جمع a1200 داران پیوستم :
با هزار بد بختی تا صفحه 80 اینجا رو خوندم . من مشگل صدا دارم + نرم افزار روی گوشیم نصب نمی شه .
فریم ورم هم اینه :
R532c2-G-11-31.25pb
بهترین فرم وری که الان هست چیه ؟ و اینکه آیا اگه از فریم ور بکاپ بگیریم امکان برگشت هست ؟
در مورد ترک C2 و H2 یه چیزهایی خوندم اما درست دستگیرم نشد ...

MOSHAVER AMIN
02-12-2007, 22:03
سلام بهترين فريمور واسه شما هموني هستش كه دوستمون اقا مجتبي گذاشتن

rezasuzuki
02-12-2007, 22:11
arman13
شما ميتونين به پست 1064 صفحه 107 مراجعه کنيد!!!!!!!!!!!

rezasuzuki
02-12-2007, 22:18
سلام
anahitaخانوم شما از هدست بلو توستون تو winamp ميتونيين استفاده کنين؟؟؟؟

کس دیگه هم داره که بتونه بگه؟؟؟؟
با تشکر از شما

MOSHAVER AMIN
03-12-2007, 06:13
سلام

با تشکر از شما

سلام رضا جون
نميشه تو برنامه مورد نظرت از هدست معمولي تفاده كرد چه برسه به بلوتوث

Iesaha
03-12-2007, 13:00
سلام رضا جون
نميشه تو برنامه مورد نظرت از هدست معمولي تفاده كرد چه برسه به بلوتوث

چرا دوست عزیز شما دیگه چرا.آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن جدید winamp هندزفری هم ساپورت میکنه.
جناب آقای MAFIA اینجا خیلی پست اسپم هست بی زحمت یه دستی به سر روی این تاپیک بکشید.دوستانی که جدید وارد میشن حق دارن کی حوصله داره بشینه این پستهای تکراری که خیلیاشونم تشکر و تایید و ..... ایناست را بخونه.

rezasuzuki
03-12-2007, 15:46
سلام
Iesaha جان درست میگن
من هدست بلوتوث موتورولارو پیدا کردم بد جوری چشممو گرفته قیمتش هم از سونی اریکسون کمتره!!!!!!!
اگه همه جوره با برنامه های a1200 سازگار باشه 1 دونه میگیرم:31:

rezasuzuki
03-12-2007, 15:47
لطفا حذف شود!!!!!

A.Farokhzad
03-12-2007, 17:56
سلام

با تشکر از شما

با برنامه Winamp امگان استفاده از بلوتوث وجود ندارد.
با Real Player خود گوشي امكان ارسال فايلهاي صوتي به هر دستگاه بلوتوث مانند هندزفري و ضبط براي پخش وجود دارد.

rezasuzuki
04-12-2007, 16:45
با برنامه Winamp امگان استفاده از بلوتوث وجود ندارد.
با Real Player خود گوشي امكان ارسال فايلهاي صوتي به هر دستگاه بلوتوث مانند هندزفري و ضبط براي پخش وجود دارد.

ممنون از توجه شما
شما این مورد و تست کردین؟؟؟
ممکن نیست بعد از انتخاب بلوتوث تو real player تمام صداها از هدست پخش بشه؟؟؟؟؟

A.Farokhzad
04-12-2007, 19:23
ممنون از توجه شما
شما این مورد و تست کردین؟؟؟
ممکن نیست بعد از انتخاب بلوتوث تو real player تمام صداها از هدست پخش بشه؟؟؟؟؟

راستش رو بخواي درست متوجه منظورتون نشدم.
همه صداها يعني چي ؟
من اين گوشي رو با هدفون سوني اريكسون مدل DS970 (بهترين هدفون استريو) تست كردم.
همونطور كه گفتم با Winamp كار نميكنه.
شما اول بلوتوث رو به گوشي معرفي ميكنيد
حالا هر كي زنگ بزنه به هدفون وصل ميشه.
براي پخش آهنگ هم توي Real Player ليست آهنگها يا يك آهنگ رو انتخاب ميكنيد و سپس از منوي پلير گزينه ارسال به بلوتوث را انتخاب ميكنيد.
اگه منظور از هر صداي صداي دريافت بلوتوث از ديگران مثلا تو مترو هست كه بايد بگم اين گوشي تو اين زمينه ها يكم خنگ تشريف دارن .
حتي تو حالت سايلنت صداي بلوتوث يا وصل شارژر قطع نميشه.
سوالي بود در خدمتم.

doyenfox
05-12-2007, 01:50
چرا دوست عزیز شما دیگه چرا.آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن جدید winamp هندزفری هم ساپورت میکنه.
جناب آقای MAFIA اینجا خیلی پست اسپم هست بی زحمت یه دستی به سر روی این تاپیک بکشید.دوستانی که جدید وارد میشن حق دارن کی حوصله داره بشینه این پستهای تکراری که خیلیاشونم تشکر و تایید و ..... ایناست را بخونه.
سلام دوستان.
خیلی وقته کم میام اینجا....اما مافیا جان خیلی وقته که رفته شما چی شد سراغ ایشونو گرفتین.
در ضمن بچه ها خیلی خوب میشه اگه یکی لطف کنه و یه ایندکس واسه برنامه ها بزنه تا کسایی که تازه میان گمراه نشن من اگه خودم وقت داشتم انجام میدادم(البته یه بار پیشنهاد دادم اما دوستان گفتن نه اینجوری بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا میبینید که چی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!):13:

samboliya
05-12-2007, 12:18
اقای سوزوکی میشه از اون هدست بلوتوث یه عکس بزاری قیمتش چند

Faraz_sm
06-12-2007, 01:49
کسی می دونه چتور می شه از این گوشی به عنوان وبکم استفاده کرد؟! من چیزی پیدا نکردم در موردش!!

خب می بینم این چند وقت که به اینجا سر نزدم چیز مهمی از دست ندادم! کسی در مورد چگونگی وب کم شدن گوشی هم توضیحی نداده!
من برای گوشیم یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم و از GPRS هم خیلی خوشم اومد ولی متاسفانه هزینه اش اعتبارو مث نوشابه سر می کشه!
در مورد هندزفری بلوتوث استریو این گوشی من یک نمونه تو طبقه 4 یا 5 علائدین دیدم با 60 تومن قیمت! فکر کنم مدل rokr s9 باشه. می تونید سرچ کنید و عکسشو ببینید!

Iesaha
06-12-2007, 14:24
خب می بینم این چند وقت که به اینجا سر نزدم چیز مهمی از دست ندادم! کسی در مورد چگونگی وب کم شدن گوشی هم توضیحی نداده!
من برای گوشیم یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم و از GPRS هم خیلی خوشم اومد ولی متاسفانه هزینه اش اعتبارو مث نوشابه سر می کشه!
در مورد هندزفری بلوتوث استریو این گوشی من یک نمونه تو طبقه 4 یا 5 علائدین دیدم با 60 تومن قیمت! فکر کنم مدل rokr s9 باشه. می تونید سرچ کنید و عکسشو ببینید!

بیا عزیز اینم لینک برای استفاده بصورت webcam .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه زحمت خوندنشا بکش منم خودم هنوز وقت تستشا پیدا نکردم.

rezasuzuki
06-12-2007, 23:59
سلام
A.Farokhzad جان دستت درد نکنه:11:

اینم عکسش!!!!!!!!!!

راستی قیمتش هم 40000 تومنه

bavaria1977
07-12-2007, 00:33
سلام دوستان

راستش فریم ویر گوشی 53p هست و از ابتدا روی گوشی همین بوده می خواستم بدونم ایا نیازی به اپدیت هست و اگر هست کدوم ورژن؟؟؟؟؟؟؟؟

همه صفحات این تاپیک رو خوندم ولی چیری نفهمیدم ...........

سپاس گذارم

md_md_2600
07-12-2007, 15:04
دوست عزیزم شما برو به 24p . خیلی استیبل و خوبه و برنامه ها رو هم بدون هیچ مشکلی نصب میکنه . عمر باتریش هم 2 روزه .صدای گوشی هم عالیه . خودم جدیدا به این ورژن رفتم راضی هم هستم .بیشتر اطلاعات خواستی تو پیغام خصوصی بگو که راهنمایی کنم . یا حق

md_md_2600
07-12-2007, 15:07
سلام

اینم عکسش!!!!!!!!!!

خیلی قیافش خفنه . توی سایت موتوفن هم یکی از بچه های ایرانی عکسش رو گذاشته بود . امیدوارم که به اندازه ی قیمتش کیفیت داشته باشه .:19:

bavaria1977
07-12-2007, 20:17
دوست عزیزم شما برو به 24p . خیلی استیبل و خوبه و برنامه ها رو هم بدون هیچ مشکلی نصب میکنه . عمر باتریش هم 2 روزه .صدای گوشی هم عالیه . خودم جدیدا به این ورژن رفتم راضی هم هستم .بیشتر اطلاعات خواستی تو پیغام خصوصی بگو که راهنمایی کنم . یا حق

ممنونم

اگر ممکنه لینکشو بدین

سایر دوستان نظزی ندارند؟؟

md_md_2600
07-12-2007, 21:54
ممنونم

اگر ممکنه لینکشو بدین

سایر دوستان نظزی ندارند؟؟

لینک برای دانلود 24p :

که حدود 50 مگابایت حجم داره و برای نصب اون به برنامه ی RSD LITE و درایورهای موتورولا احتیاج دارید .
موردی بود بگو .

MOSHAVER AMIN
07-12-2007, 22:21

سلام دوست من
در صورت امكان در مرد كيفيت و رزلوشن دوربين در اين فريمور هم توضيحي بديد
بابت لينك هم ممنونيم

md_md_2600
08-12-2007, 20:59
کیفیت و رزولوشن دوریبن هم خوبه . البته کلا A1200 عکسش از سونی اریکسون K750 ضعیفتره

omid_ezraeil
10-12-2007, 10:58
کجایی iesaha

khashak
12-12-2007, 19:26
سلام دوست عزيز . تنها راهت اينه كه گوشي رو بدي بيرون برات فلش كنن . اميدوارم درست بشه !!:10:

bastian_saman
12-12-2007, 22:23
کسی لینک برنامه های superman و linloader رو داره بزاره ؟

anti_girl
12-12-2007, 23:20
دوست عزيز اخرين راه اينه كه بدي بيرون فلش كنن نه اولين راه تازه بيرون ندي بهتره چون اونا مثل خودت درستش نميكنن درست از a1200 زياد سر در نميارم اما فكر ميكنم با يه فريمور ديگه امتحان كن درست ميشه

melina_rosy
15-12-2007, 02:20
سلام بچه ها.
من تازه ش1200 گرفتم. به نظرتون چه برنامه هایی روش بریزم بهتره. تاپیکتون یه ذره شلوغه. من هر چی بیش تر می خونم، بدتر گیج می شم.

JinN777
15-12-2007, 08:06
کیفیت و رزولوشن دوریبن هم خوبه . البته کلا A1200 عکسش از سونی اریکسون K750 ضعیفتره
:5:؟
از کسانی که در مورد عکس آ1200 اطلاعات خوبی دارند خواهش میکنم که توضیح بدن تا دوستمون در مورد این موضوع بیشتر بدونه...!

من اگه قرار باشه آ1200 بخرم دلیلش فقط دوربین و صفحه نمایش عالی اون هست...:5:

bastian_saman
15-12-2007, 09:54
h
اوه اوه اوه
بالاخره آپلود شد . پوستمو کند
باز امشب سرعت بهتر از دیروز بود .

دوستان من رو گوشیم بازی و نرم افزار زیاد نصبه . کل شاخه .system رو یه جا براتون آپلود کردم تا شما با کپی کردن اون رو گوشیتون کلی بازی و برنامه نصب داشته باشین
. حالا چی چی توی گوشی هست ؟
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بازی :
Need For Speed - Worms - Ping Pong 3D - Buming - 3D rally - Block Breaker - Tower blox - Undre World - Flexis Extreme - Chekers - Spurce Chess - Mid Night Pool - 5ud0ku - Juiced The Sims 2 - 21 - War Of The world - Oceans - Puzzel - Cruize - Game (S.e xory) - Wy BZPOPO - Sudoku - Spicial Crime - Transform - Socom - Bead Heart - Ducati xt - Gold Mine - Finding Memo -

بعد از باز کردن Winamp و بستن اون گوشیتون صداش خفن تقویت میشه تا وقتی ریستارت نکردید .
فریمور من 53p هست . ریختن این نرم افزارها فکر میکنم برای تمام فریمور ها شدنی باشه . ولی چون من تجربه ندارم ریسک دانلودش گردن خودتون .

چون دیال آپ استفاده میکنم کمر آپلود یه جارو ندارم پس اونو به 4 Part تقسیم میکم بعد آپلود میکنم .
چون رو پرشین گیگ میریزم با این حجم امکان سازپند شدن سایت هستش . خواهش میکنم از دوستانی که اینترنت پر کمر دارن همه فایلها رو با هم دانلود نکنن . 2 تا فایل رو توی 1 ساعت دانلود کنن و 2 تا بعدی رو 2-3 ساعت بعد . چون این سایت محدودیت ترانسفر ساعتی و روزانه و ماهیانه داره . اگه این محدودیت شاملش بشه بقیه دوستان دیگه نمیتونن دانلود کنن .

اینم از لینکا .
)فقط خواهشا همه لینکارو باهم توی یه ساعت دانلود نکنین )

دعا یادتون نره

یا علی

بعد از دانلود این 4 تا فایل چه طوری دوباره به یه فایل تبدیل می شه ؟

yee_pesare
15-12-2007, 13:37
بچه ها من 1 برنامه پیدا کردم که وقتی میری توش و میای بیرون بلوتوث تا هر وقت بخای نمایان میمونه و هیدن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما برنامش فعلا آزمایشیه و 5 روز کار میکنه,کسی میتونه قفلشو بشکونه؟

yee_pesare
15-12-2007, 13:39
بعد صدا که با وینمپ حل شد این مشکلم کاملا با این برنامه حل میشه.تازه با خوده برنامه میشه به راحتی با گوشیهای دیگه چت کرد

arman13
15-12-2007, 14:43
یه برنامه به جای superman و linloader . تازه فایل های تم و ... رو هم نصب میکنه فایل های زیپ و رار رو هم آنزیپ می کنه امکان backup گرفتن از سیستم گوشیتونو هم داره و همین طور امکان unistal کردن برنامه ها رو از روی گوشی .
خلاصه از MPKG ، Superman و linloader خیلی بهتر و باکلاس تره . من روی 25p خودم بعد از فلش با yan0 ، نصبش کردم ازش خیلی راضیم ...

اینم لینک

البته اگه تکراری بود شرمنده من از یکی از دوستام گرفتم ...

MOSHAVER AMIN
15-12-2007, 20:34
سلام در مورد اين برنامه بالا اگه كسي مشكلي بود در خدمتم
رو فريمور 53 هم نصب ميشه و براحتي هم كار ميكنه

bastian_saman
16-12-2007, 00:07
سلام

بعد از یک ماه تونستم تمام پست هارو بخونم ( از بس تایید یه و مشاوره در مورد خرید سایر انواع

گوشی (5700 و 990) بود . (حدود 30% ) )

بهتر نیست تو یه تاپیک دیگه لینک تمام برنامه ها که از اول معرفی شده رو قرار بدین؟

تا ما تازه وارد ها حداقل مجبور نشیم 130 صفحه بخونیم

bastian_saman
16-12-2007, 00:13
بعد از نصب برنامه winamp و بالا بردن صدا وقتی از برنامه خارج مشم و با برنامه realplayer آهنگ کوش میدم صدا بالاست ولی وقتی هدست رو وصل میکنم وقتی دوباره هدستو قطع می کنم صدا دوباره ضعیف می شه ( مثل زمانی که گوشی رو خاموش روشن می کنم ) باید دوباره winamp رو اجرا کنم

راه حلی وجود نداره ؟

bastian_saman
16-12-2007, 00:15
یه برنامه به جای superman و linloader . تازه فایل های تم و ... رو هم نصب میکنه فایل های زیپ و رار رو هم آنزیپ می کنه امکان backup گرفتن از سیستم گوشیتونو هم داره و همین طور امکان unistal کردن برنامه ها رو از روی گوشی .
خلاصه از MPKG ، Superman و linloader خیلی بهتر و باکلاس تره . من روی 25p خودم بعد از فلش با yan0 ، نصبش کردم ازش خیلی راضیم ...

اینم لینک

البته اگه تکراری بود شرمنده من از یکی از دوستام گرفتم ...

برنامه خوبی بو د و مهمتر اینکه اجرا شد :11:

md_md_2600
18-12-2007, 17:22
:5:؟
از کسانی که در مورد عکس آ1200 اطلاعات خوبی دارند خواهش میکنم که توضیح بدن تا دوستمون در مورد این موضوع بیشتر بدونه...!

من اگه قرار باشه آ1200 بخرم دلیلش فقط دوربین و صفحه نمایش عالی اون هست...:5:

خوب شما بفرمایید چه مواردی رو توضیح بدم ؟ من در خدمتتون هستم . یا حق:10:

mojtaba-saleh
18-12-2007, 22:56
آقا بیرون دادن که نمی خواد.
این فریم ور فک کنم خرابه چون من هم که با اون فلش کردم همین جور شدم شما این فریم ور رو بگیر و فلش کن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis ( البته اگه از سری C2 باشی این بهترینه من خودم 25p بودم )

mojtaba-saleh
18-12-2007, 22:58
سلام
بچه ها کسی راه اتصال به اینترنت رو با a1200 میدونه؟
من قبل از اینکه گوشی رو فلش کنم (فریمور قبلیم 25p بود ) حداقل تونستم با اتصال کابل و از طریق کامپیوتر به اینترنتش وصل بشم ولی الان به 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis تغییر دادم دیگه نمی تونم وصل بشم. آیکون G کنار نمایشگر آنتن همیشه غیرفعاله

Sasan Info
18-12-2007, 23:14
سلام

اینم عکسش!!!!!!!!!!

ایول عجب چیزیه؟
اینو کجا میفروشن
راستی هنذفری بلوتوث های نوکیا سونی اریکسون و... به تمام گوشی ها میخورن این یکی هم به همه میخوره؟
راستی میکروفن اش کجاست؟

Sasan Info
21-12-2007, 11:21
راستی یه سوال دیگه
شما از گوشیتون راضی هستید؟
من میخوام a1200 بخرم چطوره؟

sadegh1366
23-12-2007, 21:46
سلام دوستان
من یه سری تم باهال واسه این گوشی گیرم اومده که میزارم تا دانلودش کنید
اول واستون برنامه mtf.pkg رو میزارم بعد با این برنامه میتونید تم ها رو اجرا کنید
لینک دانلود برنامهMTF.pkg:

sadegh1366
24-12-2007, 21:54
سلام دوستان اولین تم رو میذارم امیدوارم خوشتون بیاد:
theme name:Ubuntu
لینک دانلود تم:

اینم تصویرش:
منتظر نظراتتون هستم اگه خواستید هنوزم تم دارم بگید تا بذارم.

راستی از اساتید یه سوال داشتم:اگه بخوایم تمی رو که گذاشته بودیم پاک کنیم یا اینکه عوضش کنیم باید چیکار کنیم من هر چی زدم عمل نکرد مجبور شدم گوشیمو رست کنم که اونم باعث میشه هر چی تو حافظه ی گوشی هست دود بشه بره هوا مخصوصا اس ام اس ها اگه راه حل مناسبی داشتید بگید تا ما هم یاد بگیریم

sadegh1366
24-12-2007, 22:05
دومین تم رو واستون میذارم برید حالشو ببرید:
theme name:TLinux
لینک دانلود:

اینم تصویر تم:

نظر یادتون نره

sadegh1366
24-12-2007, 22:14
سومین تم که طرفدارای زیادی داره رو واستون میذارم حتما دانلود کنید:
theme name:Vista_bai
لینک دانلود:

حجم برنامه نزدیک به 2 مگ هست ولی ارزشش رو داره

اینم تصویر:

MOSHAVER AMIN
25-12-2007, 06:07
خيلي جالب هستن بزودي دانلودشون ميكنم اگه باز هم از اين دسته تم ها دارين بازرين ممنون ميشيم

sadegh1366
25-12-2007, 11:49
اینم واسه شما دوست عزیز:(MOSHAVER AMIN)

چهارمین تم شبیه تم والکمن سونی اریکسون هست:

theme Name:orange

اینم عکس تم :

بچه ها اگه کسی برنامه های گوناگون این گوشی رو داره بذاره.
منظورم برنامه های با پسوند pkg هست نه جاوا.

sadegh1366
25-12-2007, 11:52
این هم تم ویندوز XP زیاد جالب نیست ولی کاچی بعض هیچی:31:

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
25-12-2007, 11:59
اینم یه تم واسه کوچولوها(شوخی کردم آخه تمش یه خورده بچه بازیه):

Theme Name:zhaocai

لینک دانلود:

ابنم تصویرش:

sadegh1366
25-12-2007, 12:03
یه تم از ویندوز ویستا با یه ویرایش دیگه:

Theme Name:VistaRTM

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
25-12-2007, 12:10
اینم تم آیفون ولی خودم اصلا حال نکردم با این تم:

Theme Name:iphone

لینک دانلود:

اینم تصویر تم:

تا سری جدید تم ها و برنامه های جدید خدانگهدار منتظر نظراتتون هستم موفق باشید

MOSHAVER AMIN
25-12-2007, 12:48
صادق جون از بابت تم ها خيلي متشكرم شما با يه حركت خوب تونستيد يه نفس تازه رو توي اين كلوپ بدميد
بابت همچي ممنونم
منتظر پست هاي زيبا و كاربرديتون هستم

امين

sadegh1366
25-12-2007, 12:58
صادق جون از بابت تم ها خيلي متشكرم شما با يه حركت خوب تونستيد يه نفس تازه رو توي اين كلوپ بدميد
بابت همچي ممنونم
منتظر پست هاي زيبا و كاربرديتون هستم

امين

ممنونم امین جون من چند شب پیش از این تاپیک استفاده کردم و با استفاده از همه ی آموزش های این تاپیک تونستم گوشیمو با یه فریم ویر خوب فلش کنم و قابلیت گوشیم رو دو برابر کردم و وظیفه خودم دونستم که واسه این تاپیک فعالیت کنم
من از adsl استفاده میکنم اگه کاری بود بگید من رو سر میزارم

samboliya
25-12-2007, 13:15
عزیز شما adsl داری برنامه opie که یه سیستم عامل هستش حجمش 50 مگه دانلود کن یه جا برا ما اپ کن بتونیم راحت بگیریمش

sadegh1366
25-12-2007, 13:35
یه برنامه توپ گیرم اومد حیفم اومد واستون نذارم
یاهو مسنجر با قابلیت تاچ اسکرین بدردتون میخوره
البته بدرد اونایی میخوره که ایرانسل داشته باشن

لینک دانلود برنامه:

sadegh1366
25-12-2007, 13:40
از طریق این برنامه شما میتونید وارد سایت ها بشید...
دوستانی که با Opera در PC استفاده میکنند کار با این نرافزار و ویژگی های اونو
میدونند و با قابلیت سرچ بسیار بالا بهتون کمک میکنه که از اینترنت لذت بیشتری ببرید

لینک دانلود:

Sasan Info
25-12-2007, 13:48
ممنون از شما
تم های جالبی بود
اگه میشه بازم تم بذارین

در ضمن کسی به سوال ما جواب نداد؟؟؟

sadegh1366
25-12-2007, 18:05
راستی یه سوال دیگه
شما از گوشیتون راضی هستید؟
من میخوام a1200 بخرم چطوره؟

سلام دوست عزیز فکر کنم منظورتون از سوال این سوال باشه آره؟
اگه این سوال هست میتونی به نظر سنجی که بالای سایت نشونت میده یه نگاهی بندازی
اگرم اونو قبول نداری از من میشنوی بخر ضرر نمیکنی روز به روز هم برنامه و تم هاش داره افزایش پیدا میکنه.
به نظر من اگه برنامه هاش مثل سیستم عامل سیمبین افزایش پیدا کنه دیگه کسی دور گوشی های سیمبین نمیره.
فقط کار کردن با این گوشی یه خرده مشکل تر از گوشی های دیگه هست ولی به هر حال کسی که با کامپیوتر کار کرده باشه یا این که با گوشی های مختلفی کارکرده باشه راحت میتونه با گوشی ارتباط بر قرار کنه و از امکانات گوشی استفاده کنه.
موفق باشی.

sadegh1366
25-12-2007, 18:09
عزیز شما adsl داری برنامه opie که یه سیستم عامل هستش حجمش 50 مگه دانلود کن یه جا برا ما اپ کن بتونیم راحت بگیریمش

دوست عزیز کار این برنامه چیه؟
مربوط به گوشی میشه؟
بعد من بگیرم چه جوری آپ کنم منظورم اینه که واستون تقسیم کنم بعد آپ کنم.
یا اینکه از سایتی که شما گذاشتی بگیرم بعد یه جای دیگه آپ کنم.
لطفا واضح تر توضیح بدید.
منظور من از این که واستون بگیرم اینه که چیزهایی که به گوشی یا به این تاپیک مربوط میشه هست نه کار های شخصی.
ولی بازم اگه بتونم رو سر میذارم.

sadegh1366
25-12-2007, 18:24
این تم هم تم جالبی میتونه باشه:

theme name:iROK

لینک دانلود:

اینم تصویر تم:

samboliya
25-12-2007, 19:47
نه عزیز کار شخصی چیه این یه سیستم عامل جدید برا این گوشی هستش مثل یه گوشی 2 سیستم عامله میشه مثل برنماه های pkg نصی میشه شما دانلود کن یه جا که فبلیت resume داره اپ کن یا تقسیم کن یه جا اپ کن چون یه ضرب گرفتنش سخته
مرسی

hkde
26-12-2007, 01:28
دوستان کسی گوشیشو master reset کرده؟
می خواستم بدونم که آیا بعد از آن مشکلی بوجود نیامده؟
و آیا اسامی مخاطبین و smsها پاک می شوند؟
با تشکر

MOSHAVER AMIN
26-12-2007, 05:53
راستی از اساتید یه سوال داشتم:اگه بخوایم تمی رو که گذاشته بودیم پاک کنیم یا اینکه عوضش کنیم باید چیکار کنیم من هر چی زدم عمل نکرد مجبور شدم گوشیمو رست کنم که اونم باعث میشه هر چی تو حافظه ی گوشی هست دود بشه بره هوا مخصوصا اس ام اس ها اگه راه حل مناسبی داشتید بگید تا ما هم یاد بگیریم[/QUOTE]

سلام صادق جان
براي تغيير تم كافيه يه تم ديگه رو انتخاب و نصب كنيد بعدش گوشي رو خاموش و روشن كن
اگه هم دوست نداشتي ميتوني از shems پيشفرض خود گوشي هم استفاده كنيد:11:

MOSHAVER AMIN
26-12-2007, 06:11
چند تا نكته در مورد نصب اين ن.ع تم كه تو سايت موبايل سرا بود:
بعد از نصب يك بار صداي زنگ (شبيه زنگ حمام!) رو ميشنويد اين يعني فرايند نصب آغاز شده و سپس آنقدر صبر ميكنيد دوبار پشت سرهم صداي زنگ تكرار شود. اين يعني نصب تم با موفقيت انجام شده و سپس گوشي رو ريستارت كنيد.

هشدار:
اگر بنا به دلايلي بار دوم صداي زنگ را نشنيديد يعني تم با موفقيت نصب نشده و از منوي setup>color scheme يكي از تم هاي استاندارد رو دوباره برگزينيد.
ممكن است نصب تم تا 30 ثانيه هم طول بكشد پس صبور باشيد و عجله نكنيد.
در صورتي كه زودتر از نصب تم گوشي رو ري استارت كنيد شايد مجبور به نصب مجدد فلش شويد پس دقت كنيد.

srmsrm
26-12-2007, 12:25
سلام . از هنسفری بلوتوث میشه موزیک گوش داد؟؟ اگه می شه چه طور؟؟؟ یه مشکل دیگه که دارم موقع صحبت کردن speaker روی شیشه کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مدل گوشی a1200)

mehran-zarrin
26-12-2007, 22:14
سلام دوستان.
چند روز پيش منهم يك a 1200 .
گوشي خيلي با حاليه. يه سوال : براي دانلود كردن فايلهايي كه دوستان لينك اونا رو قرار دادن مشكل دارم .
راهش چيه؟ يعني آدرسها لينك نيستند.چكار بايد كنم؟

sadegh1366
26-12-2007, 23:31
نه عزیز کار شخصی چیه این یه سیستم عامل جدید برا این گوشی هستش مثل یه گوشی 2 سیستم عامله میشه مثل برنماه های pkg نصی میشه شما دانلود کن یه جا که فبلیت resume داره اپ کن یا تقسیم کن یه جا اپ کن چون یه ضرب گرفتنش سخته
مرسی

در اصرع وقت انجام میدم فقط یه مدتی باید صبر کنید چون من امتحانای ترمم شروع شده کمتر میتونم آن شم
ولی چشم انجام میدم

sadegh1366
26-12-2007, 23:34
راستی از اساتید یه سوال داشتم:اگه بخوایم تمی رو که گذاشته بودیم پاک کنیم یا اینکه عوضش کنیم باید چیکار کنیم من هر چی زدم عمل نکرد مجبور شدم گوشیمو رست کنم که اونم باعث میشه هر چی تو حافظه ی گوشی هست دود بشه بره هوا مخصوصا اس ام اس ها اگه راه حل مناسبی داشتید بگید تا ما هم یاد بگیریمپ

سلام صادق جان
براي تغيير تم كافيه يه تم ديگه رو انتخاب و نصب كنيد بعدش گوشي رو خاموش و روشن كن
اگه هم دوست نداشتي ميتوني از shems پيشفرض خود گوشي هم استفاده كنيد:11:

ممنون امین جون راهنمایی چشم گیری بود

sadegh1366
26-12-2007, 23:42
یه تم جدید از آیفون با یه ورژن جدید تر:
Theme Name:iPhoneRemix

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
26-12-2007, 23:56
اینم یه تم جدید از آیفون:

Theme Name:iphone_a1200_enigma

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
27-12-2007, 00:24
سلام دوستان با اجازه مدیران و متخصصان این انجمن من یه فایل آموزشی برای اونایی که تو فلش کردن گوشی اشکال دارن میذارم و فایل هایی را هم که لازم داره رو میذارم باید دانلود کنید.
آموزش با عکس هست که بهتر متوجه شوید.

لینک دانلود آموزش:

لینک دانلود برنامهRSD LIT:

لینک دانلود فریم ور:

لینک دانلود درایور های گوشی:

sadegh1366
27-12-2007, 00:37
این تم بسیار زیبیایی میتونه باشه البته به سلیقه ی شما هم بستگی داره:
Theme Name:Packicon

لینک دانلود:

اینم تصویر:

sadegh1366
27-12-2007, 00:51
توجه
اگه تم ها به هر دلیلی روی گوشیتون جواب نداد احتمال داره مربوط به گوشیه E6 موتورولا بشه که روی گوشی های A1200 نصب نمیشه ولی در حد امکان سعی کردم تم ها مربوط به A1200 باشه بازم اگه نبود من پیشاپیش از شما عذر خواهی میکنم

منتظر نظرات قشنگتون هستم
سعی میکنم دفعه ی بعدی با تم های زیبا تری برسم خدمتتون فعلا یاحق

sadegh1366
27-12-2007, 12:54
سلام دوستان اینم یه ساعت که امیدوارم خوشتون بیاد:

لینک دانلود:

آموزش تنظیم ساعت:

1-برنامه رو اجرا کردم.
2-رفتم توی منو time
3-ساعتو رو gmt+8 گذاشتم . اومدم بیرون دیدم ساعت موبایل و برنامه مد نظر هماهنگ شدند.
ولی اشتباه هستند.
4-در حالتی که برنامه ساعت هنوز بود دوباره رفتم تو منو time ساعتو رو tehran گذاشتم هر دوتا شون درست شدند.

sadegh1366
27-12-2007, 13:35
1 - reboot واسه رستارت کردن اتوماتیک گوشی
لینک دانلود:

2 - loader واسه باز کردن فابل های با پسوند lin
لینک دانلود:

sadegh1366
27-12-2007, 18:13
سلام به دوستان
امروز واستون یه برنامه رو میذارم که بتونید باهاش فارسی تایپ کنید
البته باید از قبل فونت فارسی رو روی گوشیتون نصب کرده باشید منظورم همون فونتی هست که فارسی رو از چپ به راست میشه بخونی.
خوب با این برنامه شما میتونید یه کیبورد فارسی داشته باشید.
1 - برنامه رو اجرا میکنید(برنامه بصورت یه فایل html هست یعنی یه صفحه ی وب هست)
2 - متن دلخواه رو تایپ میکنید(البته متن بصورت حرف های قطعه قطعه تایپ میشه و فقط باید از چپ به راست خوندشون)
3 - متنی را که تایپ کردید کپی کنید به جای دلخواهتون.یعنی میتونید متن رو کپی کنید برای فرستادن مسیج فارسی. یا اینکه کپی کنید داخل notepad واونو نگه دارید.

خلاصه ی کار که خیلی برنامه ی توپی هست.فقط همین مشکل از چپ به راست خوندن رو داره که اونم با تمرین های زیاد واستون راحت میشه.بلاخره از هیچی بهتره.
لینک دانلود کیبورد فارسی:

sadegh1366
27-12-2007, 18:34
برای اینکه بتونید از برنامه بالا استفاده کنید و همچنین اس ام اس های فارسی را ببینید باید برای گوشی خود فونت معرفی کنید. برای اینکه بتونید فونت رو رو گوشی نصب کنید باید برنامه یApplyFont-v1.0 رو روی گوش خود نصب کنید که از لینک زیر میتونید دانلودش کنید:
لینک دانلود برنامه ApplyFont-v1.0:

بعد از اینکه این برنامه رو روی گوش خود نصب کردید فونت زیر را دانلود کنید و داخل گوشی خود کپی کنید:

لینک دانلود فونت فارسی گوشی:

سپس از داخل گوشی روی فونت مورد نظر چند لحظه قلم را نگه دارید که کادر مورد نظر برای open with کردن ظاهر شود.
فونت را با برنامه ApplyFont-v1.0 وباز کنید(open with کنید) اگر با موفقیت نصب شود گوشی شما بطور خود کار ریست میشود و گوشی دارای فونت فارسی میشود.
توجه:
وقتی این فونت رو نصب میکنید فونت چینی گوشی موبایل بصورت مربع مربع میشود
برای خواندن متن های فارسی باید از چپ به راست بخونید که در برنامه ی بالا هم توضیح دادم بازم از هیچی خیلی بهتره.
اگه سوالی بود در خدمتم.

sadegh1366
27-12-2007, 20:23

دوست عزیز اینم واسه شما
لینک اول رو دانلود کردم و به چند تا فایل 5 مگی تقسیم کردم بگیر خودتم اجراش کن .
نتیجه رو به بچه ها بگو .
لینک دوم و لینک سومتونم خیلی کم حجمه خودتون میتونید دانلود کنید
لینک های دانلود لینک اول:

Download-Link #1:

Download-Link #2:

Download-Link #3:

Download-Link #4:

Download-Link #5:

Download-Link #6:

MOSHAVER AMIN
27-12-2007, 23:03
صادق جان چي ميتونم بگم بجز اينكه ازتون به خاطر اين همه فعالت تشكر ميكنم با توجه به اينكه ممكنه اين روز ها امتحان هم داشته باشيد
دست گرم شما رو به خاطر محبتات ميفشارم
امين .. شيراز

samboliya
28-12-2007, 00:01
ممنون دوست عزیز زحمت کشیدی

sadegh1366
28-12-2007, 00:12
خواهش میکنم
اینا زحمت نیست دوست عزیز .آدم اگه بتونه کاری واسه هم نوع خودش بکنه چرا انجام نده؟
من دلم میخوام تا از دستم بر میاد و میتونم راهنماییتون کنم. البته بعضی ها هم باید این وسط کمک کنن و بچه هایی که نیاز به
کمک دارن اگه بتونن یاری کنن.
دوستان اگه برنامه جالبی مد نظرتون بود بگید تا من پیدا کنم واستون بذارم.
بازم ممنونم که با نظرات قشنگتون منو یاری میکنید.

صادق .....شیراز

DJ.HAMED
28-12-2007, 11:12
سلامی دوباره ببخشید برنامه هایی که فرمت pkg دارند باید با چه برنامه تصب شوند روی گوشی؟

sadegh1366
28-12-2007, 14:23
سلامی دوباره ببخشید برنامه هایی که فرمت pkg دارند باید با چه برنامه تصب شوند روی گوشی؟

دوست عزیز شما حداقل تاپیک رو میخوندی بعد اگه سوالی برات پیش میومد میپرسیدی
جواب سوال شما تو تاپیک هست ولی بازم عین حال جوابتون رو میدم :
برنامه های با پسوند pkg رو باید با برنامه MPKG Installer نصب کنید شما برنامه MPKG Installer رو از داخل تاپیک پیدا میکنی بعد نصب میکنی.
به این صورت که یک فایل داخل مموری شما به اسم(system.) هست باید این فال رو کپی کنی روی اونبازم عین حال برنامه رو واستون میذارم.
فقط توجه داشته باش که این فایل سیستم بصورت مخفی هست باید فایل مخفی های ویندوزت باز باشه تا نشونت بده شما همون فولدر(system.) رو کپی کن تو مموریت .توجه داشته باش که باید مستقیم کپی کنی تو مموری توی فایل های دیگه نریز
دانلودMPKG Installer:

توجه:
اگه دیدی برنامه بهت جواب نداد باید فریم ویر گوشیت رو عوض کنی که اونم توضیحاتش رو تو چند صفحه پیش دادم که چجوری فریمور گوشیتون رو عوض کنید یه آموزش تصویری واستون گذاشتم.
سوالی داشتید من در خدمتم فقط تاپیک رو کامل بخونید. ممنون میشم.

DJ.HAMED
28-12-2007, 15:14
سلام.
ممنون صادق جان مشکلم حل شد فقط در مورد تاپیک خوندن خواستم بگم که این قدر سرعت نت من پاینه که صفحات سایت واسم 5دقیقه طول می کشه تا باز بشه.

بازم ممنون.

sadegh1366
28-12-2007, 15:23
سلام.
ممنون صادق جان مشکلم حل شد فقط در مورد تاپیک خوندن خواستم بگم که این قدر سرعت نت من پاینه که صفحات سایت واسم 5دقیقه طول می کشه تا باز بشه.

بازم ممنون.

خواهش میکنم موفق باشی

sadegh1366
28-12-2007, 15:32
تم برای a1200:
Theme Name:iMade-Red

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
28-12-2007, 15:37
تم جدید:
Theme Name:Phoenix Rendition

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
28-12-2007, 15:40
تم چشم گیر و زیبا:
Theme Name:Light Blue

لینک دانلود:

تصویر تم:

sadegh1366
28-12-2007, 15:45
تم سبز رنگ آرامش دهنده:زیباست

Theme Name:Qingyi

لینک دانلود:

تصویر تم:

amir khatar
28-12-2007, 16:39
میشه لینک یک winamp که راحت و بی دردسر نصب بشه رو بگذارید ممنون
راستی real player هم نصبه چه جوری میشه؟؟

ARASH66
28-12-2007, 17:01
دوست عزیز اینم واسه شما
لینک اول رو دانلود کردم و به چند تا فایل 5 مگی تقسیم کردم بگیر خودتم اجراش کن .
نتیجه رو به بچه ها بگو .
لینک دوم و لینک سومتونم خیلی کم حجمه خودتون میتونید دانلود کنید
لینک های دانلود لینک اول:

Download-Link #1:

Download-Link #2:

Download-Link #3:

Download-Link #4:

Download-Link #5:

Download-Link #6:
دوست عزيز اين سيستم عاملي رو توضيح مي دهيد دقيقا چطورياست !

sadegh1366
28-12-2007, 17:06
دوست عزيز اين سيستم عاملي رو توضيح مي دهيد دقيقا چطورياست !

دوست عزیز من این سیستم عامل رو نصب نکردم فقط یکی ازدوستان میخواست دانلود کنه حجمش زیاد بود من واسشون دانلود کردم و تقسیم کردم به قسمت های کوچیک تر تا راحت تر بتونند دانلود کنند اما دیگه خبری از این دوست ما نشد که نشد.
قرار شده بود که این رو بگیرن و تست کنند جواب رو به تاپیک بدن

sadegh1366
28-12-2007, 17:11
میشه لینک یک winamp که راحت و بی دردسر نصب بشه رو بگذارید ممنون
راستی real player هم نصبه چه جوری میشه؟؟

داخل تاپیک هست بگردید پیدا میشه اما من از این Winamp استفاده میکنم مشکلی هم نداره

لینک دانلود Winamp:

منظورتون از سوال دوم چیه واضح تر توضیح بدین

ARASH66
28-12-2007, 17:20
sadegh1366 جان ببينم اگر اين تم هايي كه شما ميزاري جاهاي ديگه هست رو نصب كنيم با اينطتالر lin غيره نميره تو قسمت skin ؟
كلا نصب ميكنه و براي انتخاب يه تم ديگه بايد گوشي رو ريست كرد !؟
اگر اينجوري باشه كه فايده نداره !

ARASH66
28-12-2007, 17:54
دوست عزيز پس از نصب MPKG و نمايشش تو منو فايل مثلا ساعتي كه شما گذاشتيد رو روي رم يا مموري خود گوشي ميريزم بعد open ميكنم روي mpkg ولي ارور ميده !
آيا فرميورم كه 25p هست مشكل داره يا من كارم غلطه !؟

melina_rosy
28-12-2007, 17:58
سلام بچه ها.

من با نصب mtf و به طور کلی theme مشکل دارم. invalid می زنه.گوشی ام هم frimware 25p. باید چکار کنم؟

samboliya
28-12-2007, 19:20
دوست عزیز بابت فایل ها ممنون
الان موقه امتحانات دانشکاه هستش
اینم یه سیستم عامل هستشک ه اگه در موردش سرچ کنید همه چیز دستتون میاد البته هنوز ناقصه کار زیاد داره اما خالی از لطف نیستش داره روش کار میشه برید به سایت موتوفان یا سرچ کنید opie a1200

sadegh1366
28-12-2007, 22:52
sadegh1366 جان ببينم اگر اين تم هايي كه شما ميزاري جاهاي ديگه هست رو نصب كنيم با اينطتالر lin غيره نميره تو قسمت skin ؟
كلا نصب ميكنه و براي انتخاب يه تم ديگه بايد گوشي رو ريست كرد !؟
اگر اينجوري باشه كه فايده نداره !

دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم و متا سفانه تا حالا نتونستم این مشکل رو رفع کنم اگه پیدا کردم حتما خبرتون میدم البته قبلا هم من این موضوع رو گفته بودم
تازه با هر رست کردن گوشی هر چی تو حافظه ی اصلی گوشی باشه دود میشه میره هوا مثلا لیست مخاطبین و اس ام اس ها.

البته این توضیحاتم یکی ازدوستان به نام امین دادند که میتونه کار ساز باشه:
اگه هم دوست نداشتي ميتوني از shems پيشفرض خود گوشي هم استفاده كنيد.
بعد از نصب يك بار صداي زنگ (شبيه زنگ حمام!) رو ميشنويد اين يعني فرايند نصب آغاز شده و سپس آنقدر صبر ميكنيد دوبار پشت سرهم صداي زنگ تكرار شود. اين يعني نصب تم با موفقيت انجام شده و سپس گوشي رو ريستارت كنيد.

هشدار:
اگر بنا به دلايلي بار دوم صداي زنگ را نشنيديد يعني تم با موفقيت نصب نشده و از منوي setup>color scheme يكي از تم هاي استاندارد رو دوباره برگزينيد.
در صورتي كه زودتر از نصب تم گوشي رو ري استارت كنيد شايد مجبور به نصب مجدد فلش شويد پس دقت كنيد.

sadegh1366
28-12-2007, 23:01
دوست عزيز پس از نصب MPKG و نمايشش تو منو فايل مثلا ساعتي كه شما گذاشتيد رو روي رم يا مموري خود گوشي ميريزم بعد open ميكنم روي mpkg ولي ارور ميده !
آيا فرميورم كه 25p هست مشكل داره يا من كارم غلطه !؟

دقیقا نمیدونم مشکل از کجاست از یه لحاظ میگید mpkg رو شناخته از یه لحاظم میگید که وقتی برنامه mtf رو میزنید ارور میده.:23:
البته من قبل از اینکه فریمور گوشیم رو عوض کنم اصلا همین برنامه mpkg رو هم نمیشد نصب کرد اصلا گوشیم این برنامه رو نمیشناخت.بعد از اینکه فریم ویر گوشیم رو عوض کردم راحت همه ی برنامه هارو میشناسه .
شما هم اگه میخوایی مطمئن بشی بهتره فریمور گوشیت رو عوض کنی.
برو تو این صفحه با آموزش تصویری و فایل های مورد نیاز واستون گذاشتم

sadegh1366
28-12-2007, 23:11
سلام بچه ها.

من با نصب mtf و به طور کلی theme مشکل دارم. invalid می زنه.گوشی ام هم frimware 25p. باید چکار کنم؟

شما اصلا برنامه MPKG رو روی گوشیتون نصب کردید؟
اگه نصب کردید باید برنامه Mtf.pkg رو با برنامه MPKG باز کنید(open with کنید)
اگر هم نصب نکردید باید برید برنامه MPKG Installer رو نصب کنید(برای نصب mpkg برو به لینک زیر:

اگه هم دیدی برنامه روی گوشیت نصب نمیشه یا اینکه جواب نمیده باید فریمور گوشیت رو عوض کنی که اونم تو لینک زیر توضیح دادم:

اگرم غیر از اینها هست کامل توضیح دهید تا ببینم چجوریه.

sadegh1366
28-12-2007, 23:13
دوست عزیز بابت فایل ها ممنون
الان موقه امتحانات دانشکاه هستش
اینم یه سیستم عامل هستشک ه اگه در موردش سرچ کنید همه چیز دستتون میاد البته هنوز ناقصه کار زیاد داره اما خالی از لطف نیستش داره روش کار میشه برید به سایت موتوفان یا سرچ کنید opie a1200

سلام حال شما خوبه دوست عزیز منم دانشجو هستم
به هر حال از راهنماییتون ممنون باشه اگه وقت کردم میرم دنبالش و ببینم چیه بهتون خبر میدم

راستی ما رو هم از دعاهاتون بی نصیب نذارید فصل امتحاناست یه خرده هم مارو دعا کنید منم جاش جبران میکنم

sadegh1366
28-12-2007, 23:17
دوستان راستی من یه کمک کوچیک ازتون میخوام :
برنامه ای هست که بشه از طریق گوشی از صفحه نمایش گوشی عکس گرفت و ذخیره کرد ؟
اگه اسم برنامه رو میدونید بگید تا من گیرش بیارم یا اینکه خود برنامه رو یه جا آپ کنید و بذارید
تا من بتونم با تصویر بعضی آموزش ها رو واستون بذارم.

mammad81
28-12-2007, 23:26
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید امیدوارم بدردتون بخوره

چرا لینک کار نمیکنه؟

mammad81
28-12-2007, 23:29
لطفا پاک شود

hamid_xmetals
28-12-2007, 23:56
من هنوز يه ديكشنري خوب بدونه نياز به كد و سريال پيدا نكردما! كسي چيزي به چشش نخورده؟!

سلام عزیز.یه دیکشنری هست که جاوا هستش وبه اسم PMD
توی سایت موبایلستان قسمت لینوکس.قسمت نرم افزارها بگردی پیداش میکنی.

sadegh1366
28-12-2007, 23:56
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید امیدوارم بدردتون بخوره

چرا لینک کار نمیکنه؟

مرسی دوست عزیز اما لینکش خرابه

یه برنامه واسه عکس گرفتن از صفحه نمایش گوشی می خوام

melina_rosy
29-12-2007, 00:48
دوستان راستی من یه کمک کوچیک ازتون میخوام :
برنامه ای هست که بشه از طریق گوشی از صفحه نمایش گوشی عکس گرفت و ذخیره کرد ؟
اگه اسم برنامه رو میدونید بگید تا من گیرش بیارم یا اینکه خود برنامه رو یه جا آپ کنید و بذارید
تا من بتونم با تصویر بعضی آموزش ها رو واستون بذارم.

Screen Capture - permits you to take snapshots of your phone screen and save them. See Section 8 at bottom of this FAQ for instructions on how to use it.
Download: get screen_cap_A1200.zip file from APP:Screen Capture ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) thread.

این لینکیه که دنبالش می گردین.

در مورد mpkg هم کامل رو گوشی ام نصب کردم. icon اش هم تو قسمت application میاد اما هر برنامه ای رو که می خوام باهاش نصب کنم، invalid می زنه.

sadegh1366
29-12-2007, 12:49
Screen Capture - permits you to take snapshots of your phone screen and save them. See Section 8 at bottom of this FAQ for instructions on how to use it.
Download: get screen_cap_A1200.zip file from APP:Screen Capture ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) thread.

این لینکیه که دنبالش می گردین.

در مورد mpkg هم کامل رو گوشی ام نصب کردم. icon اش هم تو قسمت application میاد اما هر برنامه ای رو که می خوام باهاش نصب کنم، invalid می زنه.

اول اینکه به خاطر لینک بالا ممنون.
دوم اینکه من فایل سیستم گوشی خودم رو واستون میذارم اونو دانلود کن و بریز تو قسمت مموریت ببین بازم همین جور هست(البته من خودم همه نرم افزار های کاربردی رو هم روش نصب کردما)
اگه دیدی بازم ایراد داره باید فریم ویر گوشیت عوض شه.
لینک دانلود فایل سیستم:

melina_rosy
29-12-2007, 13:36
اول اینکه به خاطر لینک بالا ممنون.
دوم اینکه من فایل سیستم گوشی خودم رو واستون میذارم اونو دانلود کن و بریز تو قسمت مموریت ببین بازم همین جور هست(البته من خودم همه نرم افزار های کاربردی رو هم روش نصب کردما)
اگه دیدی بازم ایراد داره باید فریم ویر گوشیت عوض شه.
لینک دانلود فایل سیستم:

مرسی از فایل سیستم.

میشه بگین شما با چه فریم وری فلش کردین؟ چون تو فایل pdf که گذاشتین قسمت فریم ور درست خوانا نیست.

ARASH66
29-12-2007, 15:48
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم و متا سفانه تا حالا نتونستم این مشکل رو رفع کنم اگه پیدا کردم حتما خبرتون میدم البته قبلا هم من این موضوع رو گفته بودم
تازه با هر رست کردن گوشی هر چی تو حافظه ی اصلی گوشی باشه دود میشه میره هوا مثلا لیست مخاطبین و اس ام اس ها.

البته این توضیحاتم یکی ازدوستان به نام امین دادند که میتونه کار ساز باشه:
اگه هم دوست نداشتي ميتوني از shems پيشفرض خود گوشي هم استفاده كنيد.

هشدار:
دوست عزيزم خيلي ممنون !
به نظرم مشكل از فريمور گوشيمه !
راستي آموزش رو گرفتم فقط تو خود فريمور موندم كه كدومشون خوبه كه هم اين مشكلات نصب رو نداشته باشه هم موزيك هدفونش كيفيت بالاو داراي بيس بيشتري باشه !
البته اين 25p جديده و نكات خوبي داره مثل فيلم برداري رزوليشن بالا - اكولايز البته بيخود ! و ....

sadegh1366
29-12-2007, 17:33
دوست عزيزم خيلي ممنون !
به نظرم مشكل از فريمور گوشيمه !
راستي آموزش رو گرفتم فقط تو خود فريمور موندم كه كدومشون خوبه كه هم اين مشكلات نصب رو نداشته باشه هم موزيك هدفونش كيفيت بالاو داراي بيس بيشتري باشه !
البته اين 25p جديده و نكات خوبي داره مثل فيلم برداري رزوليشن بالا - اكولايز البته بيخود ! و ....

ببینید همون فریم ویری که تو قسمت آموزش گذاشتم خوبه منم از همین فریم ویر استفاده میکنم راضی هستم.
همه ی برنامه ها هم روش جواب میده
لینک آموزش و فایل های مورد نیاز از جمله فریم ویر:

sadegh1366
29-12-2007, 17:39
مرسی از فایل سیستم.

میشه بگین شما با چه فریم وری فلش کردین؟ چون تو فایل pdf که گذاشتین قسمت فریم ور درست خوانا نیست.

دوست عزیز من فایل pdf رو با سایز A3 درست کردم میتونید زوم کنید بخونید
بازم در عین حال میگم همون فریم ویری که تو قسمت آموزش لینک دانلودش رو گذاشتم خوبه منم از همون استفاده میکنم ازش هم راضیم همه برنامه ها هم به خوبی روش جواب میده.

لینک دانلود فریم ویر و آموزش :

بازم در عین حال اگه فریم ویری که من تو pdf معرفی کردم با این فایل همخوانی نداشت(مثل هم نبود) از فریم ویر زیر استفاده میکنم:
24xp30_C2_bint_EMEA_L4_debr_01_mis.sbf
میتونید بگردید پیداش کنید ولی من از همین تاپیک گرفتمش.

sadegh1366
29-12-2007, 17:41
هر سوالی داشتید من در خدمتم اگر هم برنامه ای سراغ دارید اسمش رو بذارید تا من براتون گیر بیارم

mammad81
29-12-2007, 23:58
برادرم این گوشی رو گرفته و یه مشکل عجیب با تاچ اسکرینش داره و اونم اینه که خود به خود صفحه نمایش از حالت کالبره خارج میشه و هر جا قلم رو فشار میده حدودا نیم سانت بالا تر رو میگیره و اون پایین صفحه نمایش رو هم که اصلا نمیتونی کار کنی باهاش

sadegh1366
30-12-2007, 11:27
برادرم این گوشی رو گرفته و یه مشکل عجیب با تاچ اسکرینش داره و اونم اینه که خود به خود صفحه نمایش از حالت کالبره خارج میشه و هر جا قلم رو فشار میده حدودا نیم سانت بالا تر رو میگیره و اون پایین صفحه نمایش رو هم که اصلا نمیتونی کار کنی باهاش

به نظر من مشکل نرم افزاری نیست مشکلش سخت افزاری هست وبه مرور زمان بیشتر هم میشه

دادش من یه دونه p990 داره تو یه تصادف صفحه ال سی دی گوشی شکست بطوری که نه تاچ اسکرینش کار میکرد نه میشد درست صفحه نمایش رو دید ولی ال سی دی اصلی که داخلش نمایش داده میشد سالم بود و همه چی دیده میشد
اونو تعمیر کرد و و تا یک ماه پیش ال سی دی جدید خوب جواب میداد تا یک هفته پیش از سمت چپ شروع شد به خراب شدن یعنی سمت چپ اصلا کار نمیکرد همین جوری پیش رفت تا الان که دیگه اصلا هیچی از صفحه کار نمیکنه

به نظر من مشکلش سخت افزاری هست و با فلش کردن و اینجور چیزا درست نمیشه

sadegh1366
31-12-2007, 11:13
یه تم باهال واستون میذارم برین حال کنید

Theme Name:blackmobile

لینک دانلود تم:

تصویر تم:

sadegh1366
31-12-2007, 11:25
تم برای گوشی a1200
theme Name:MacOSX_Tiger_

لینک دانلود:

تصویر تم:

srmsrm
01-01-2008, 10:13
سلام .کسی نیست مشکل منو حل کنه { از هنسفری بلوتوث میشه موزیک گوش داد؟؟ اگه می شه چه طور؟؟؟ یه مشکل دیگه که دارم موقع صحبت کردن speaker روی شیشه کار نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (مدل گوشی a1200)}

sshaffafi10
01-01-2008, 15:38
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان.بچه ها ما بعد از کلی بالا و پایین کردن بالاخره یه فروم راه انداختیم:gsmforum.ir حالا خواهشی که از شماها دارم اینه که منت سر ما بذارید و اونجا عضو شید و پر بارش کنید علی الخصوص قسمت a1200 .پیشاپیش از همکاری همتون متشکرم.

west_day2003
01-01-2008, 18:07
خوبه این آقا صادق یه حالی به این تتاپیک داد.واقا ممنونم که حداقا از روند کسل کننده سوالهای تکراری نجاتمون دادی

mazi_z_PSP
01-01-2008, 19:02
دوستان من تم آيفون رو ميخوام با راهنمای نصب قدم به قدم. ميشه بديد؟

mazi_z_PSP
01-01-2008, 19:07
سومین تم که طرفدارای زیادی داره رو واستون میذارم حتما دانلود کنید:
theme name:Vista_bai

از این تم خداييش خوشم اومد. دستت طلا. ميشه راهنمای قدم به قدم نصب بزاريد؟

Hassan mirzaei
01-01-2008, 20:11
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه راستش من تازه یه گوشی A 1200 خریداری کردم گوشی خوبیه تقریبا ازش راضیم فقط یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که حالت تشخیص متنش خیلی ضعیفه یعنی وقتی چیزی با مدادش روی صفحه مینویسم سریع تایپ نمی کنه در صورتی که p990 خیلی سریه می خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره یا اصلا کلا اینجوریه اگه جوابمو بدید ازتون ممنون میشم .

sadegh1366
01-01-2008, 20:33

دوست عزیز شما برنامه mtf.pkg رو بوسیله ی نصاب mpkg نصب میکنید.
بعد تم رو با برنامه MTF باز میکنید(open with) اونوقت سه تا بوق باید شنیده شود ممکنه بین بوق ها یه تاخیری باشه اما تا سه تا بوق رو نشنیدید کاری نکنید.
بعد از اینکه بوق سوم شنیده شد موبایل خود را خاموش و مجدد روشن کنید تم باید نصب شده باشه و محیط گوشی شما تغییر کرده.

sadegh1366
01-01-2008, 20:34

دوست عزیز شما برنامه mtf.pkg رو بوسیله ی نصاب mpkg نصب میکنید.
بعد تم رو با برنامه MTF باز میکنید(open with) اونوقت سه تا بوق باید شنیده شود ممکنه بین بوق ها یه تاخیری باشه اما تا سه تا بوق رو نشنیدید کاری نکنید.
بعد از اینکه بوق سوم شنیده شد موبایل خود را خاموش و مجدد روشن کنید تم باید نصب شده باشه و محیط گوشی شما تغییر کرده.
برنامه ها هم تو چند صفحه پیش گذاشتم خودتون زحمت بکشید پیدا کنید

momtazzar
01-01-2008, 22:20
dadash inam theme iphone brin hal konin[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

momtazzar
01-01-2008, 22:24
inam linke file tasviri ba formate RM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mazi_z_PSP
01-01-2008, 22:42
ممنون دوست من . ميشه لينک دانلود برنامه هارو برام بزاری؟ من MPKGرو دارم اما اون يکی رو نه. بايد با خود گوشی نرم افزار رو نصب کرد؟ فريم ور من 25هست. اگر بخوام گوشی رو به حالت اوليه برگردونم چيکار بايد بکنم؟
color schemeراستی اگر ميشه
هم معرفی کنيد. و البته طريقه نصب رو

sadegh1366
01-01-2008, 22:52
ممنون دوست من . ميشه لينک دانلود برنامه هارو برام بزاری؟ من MPKGرو دارم اما اون يکی رو نه. بايد با خود گوشی نرم افزار رو نصب کرد؟ فريم ور من 25هست. اگر بخوام گوشی رو به حالت اوليه برگردونم چيکار بايد بکنم؟
color schemeراستی اگر ميشه
هم معرفی کنيد. و البته طريقه نصب رو

دوست عزیز جواب همه ی سوالات شما دو 4-5 صفحه گذشته داده شده یه لطف کن از صفحه 140 رو کامل بخون بیا جلو . اگه چیزی بود که نگفته بودم بعد پست بده ممنون میشم

sadegh1366
01-01-2008, 23:38
سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه راستش من تازه یه گوشی A 1200 خریداری کردم گوشی خوبیه تقریبا ازش راضیم فقط یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که حالت تشخیص متنش خیلی ضعیفه یعنی وقتی چیزی با مدادش روی صفحه مینویسم سریع تایپ نمی کنه در صورتی که p990 خیلی سریه می خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره یا اصلا کلا اینجوریه اگه جوابمو بدید ازتون ممنون میشم .

خوب میتونی با این کاری که بهت میگم سرعت دست نوشتت رو ببری بالا.
کارهایی که میگم مرحله به مرحله انجام بده.
گزینه ی Setup رو از منوی زیر بیار:
Menu>Extra>Setup
بعد برو به قسمتInput Setup
وقتی وارد این قسمت شدی آخرین گزینه نوشته Writing speed: که باید این گزینه رو روی fast بزاری(حالت استانداردش روی Medium هست) در آخر saveمیزنی و مشکل آهسته بودن حل میشه.
مشکلی بود در خدمتم

mazi_z_PSP
01-01-2008, 23:41
با چه نرم افزاری ويديو هارو به RMتبديل کنم؟
راستی چيکار کنم این گوشی Mp4بخونه؟ جلوی يکی از بچه ها که Z610داشت خيلی ضايع شدم. مال اون خوند اما مال من نه.

sadegh1366
01-01-2008, 23:57
inam linke file tasviri ba formate RM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز خوش اومدی خواهش میکنم فارسی تایپ کنید.
راجع به این فیلم ها میشه کامل تر توضیح بدید برای موبایل هست؟ یا اینکه روی کامپیوتر اجرا میکنه؟

samboliya
02-01-2008, 14:40
این یک مدل تبدیل هستش که فقط مخصوص real player هستش و کیفیت فوق العاده ای داره باید برنامه تبدیلش رو از اینترنت بگیرید یا تو سی دی دوم که میگن هست البته من دانلود کردم چون میگن اون زیاد جالب نیست کیفیت پخش از خود کامپیوتر هم بالاتر میره با حجم کم
برای پخش avi .dat.mpeg4 برنامه qezxplayer رو نصب کنید دیگه فکر نکنم موبایلی پیدا بشه که فرمت DAT که مخصوص pc هست رو پخش کنه

sadegh1366
02-01-2008, 22:45
این یک مدل تبدیل هستش که فقط مخصوص real player هستش و کیفیت فوق العاده ای داره باید برنامه تبدیلش رو از اینترنت بگیرید یا تو سی دی دوم که میگن هست البته من دانلود کردم چون میگن اون زیاد جالب نیست کیفیت پخش از خود کامپیوتر هم بالاتر میره با حجم کم
برای پخش avi .dat.mpeg4 برنامه qezxplayer رو نصب کنید دیگه فکر نکنم موبایلی پیدا بشه که فرمت DAT که مخصوص pc هست رو پخش کنه

این برنامه رو باید رو گوشی نصب کرد؟
شما خودت این برنامه رو نداری؟
این فیلم ها که با پسوند rm هست روی real player گوشی جواب میده ؟ یا اینکه باید کانورتش کنیم؟

sadegh1366
02-01-2008, 23:30
بچه ها من این فایل رو یه جا پیدا کردم واستون آپ کردم تو سایت رپید شر برید بگیرید.
لینک دانلود برنامه:

راستی یه سوال راجع به اون فیل ها من یکیش رو دانلود کردم پسوندش rmvb هست باید چیکارش کنم؟
باید کانورتش کنم به rm یا اینکه دو حرف آخرش رو پاک کنم درست میشه؟
یه سوال دیگه هم دارم میخواستم ببینم این فیلم ها برای گوشی هست؟

sadegh1366
02-01-2008, 23:30
بچه ها من این فایل رو یه جا پیدا کردم واستون آپ کردم تو سایت رپید شر برید بگیرید.
لینک دانلود برنامه:

راستی یه سوال راجع به اون فیلم ها من یکیش رو دانلود کردم پسوندش rmvb هست باید چیکارش کنم؟
باید کانورتش کنم به rm یا اینکه دو حرف آخرش رو پاک کنم درست میشه؟
یه سوال دیگه هم دارم میخواستم ببینم این فیلم ها برای گوشی هست؟

dj_reza
03-01-2008, 20:13
دوستان خواهش میکنم بدون غرض پاسخ بدین.
میارزه 5700 رو بفروشم این گوشی رو بگیرم؟
درباره صدا و دوربین این گوشی توضیحی برام بدین واینکه برنامه های زیادی براش هست؟
قیمتش الان چنده؟

samboliya
03-01-2008, 21:04
دوست عزیز شما اگه بخوایی یه فیلم dat رو تبدیل کنی باید برنامه دسکتاپ رو داشته باشی بعد بریزی تو گوشی اون rmvb هم نسخه صوتی هستش نسخه تصویری پسوندش rm هستش
یه فایل 50 مگی رو با با فرمت rm حجمش 5 مگ میشه با کیفیت خوب
بیا دوست عزیز اینم یک سری فیلم که ماله این گوشی تبدیل شده با رزلویشن 240*320
البته الان تست نکردم که کار میکنه یا نه اینا رو قبلا ورداشته بودم دانلود کنم مجال نداد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 75mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 80 mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 75 mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 75mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 87mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 80mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85 mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 120mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 120mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85 mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 110 mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85mg

mhek
06-01-2008, 02:04
اگه میشه چند تم a1200با لینک مستقیم بذارید

mhek
06-01-2008, 10:18
تم با لینک مستقیم داری

ARASH66
06-01-2008, 10:56
دوستان خواهش میکنم بدون غرض پاسخ بدین.
میارزه 5700 رو بفروشم این گوشی رو بگیرم؟
درباره صدا و دوربین این گوشی توضیحی برام بدین واینکه برنامه های زیادی براش هست؟
قیمتش الان چنده؟
دوست عزيز شما اين كارو نكن !
شما كه 5700 داري اين كار ور نكن !
موزيك و LCD و باتري خوبي داري ميخواي چكار !

A_O
07-01-2008, 10:14
سلام به همه دوستان
من هر کاری می کنم Rsd lite گوشی منو نمیشناسه کسی نمی دونه چرا ؟
هر کاری کردم اصلآ نشد
ممنون میشم کمک کنید :11:

arimos
07-01-2008, 18:18
سلام من تازه به این کلوپ اومدم راستش یه مشکل برام پیش اومده
در حال صحبت کردن بودم که شارژم تمام شد و گوشیم(A1200) خاموش شد زدمش توی شارژ وقتی هم درحال شارژ شدن بود علامتhello moto به صورت چشمک زن میومد روی صفحه اما دیگه گوشیم روشن نمیشههه
من چی کار کنم
لطفا یکی منو راهنمایی کنه گوشیم دیگه روشن نمیشه:41:

sadegh1366
07-01-2008, 19:10
سلام به همه دوستان
من هر کاری می کنم Rsd lite گوشی منو نمیشناسه کسی نمی دونه چرا ؟
هر کاری کردم اصلآ نشد
ممنون میشم کمک کنید :11:

دوست عزیز شما باید اول گوشیت رو بصورت بوت روشن کنید(دکمه ی زیر دکمه عکاسی رو بگیرید بعد گوشی رو روشن کنید )
بعد از این کار باید درایور گوشیتون رو روی کامپیوتر نصب کنید.(نصب درایور گوشی دقیقا مثل نصب درایور های کارت های جانبی هست)درایور ها هم تو همین تاپیک هست بگردید پیدا میشه میتونید دانلود کنید.

sadegh1366
07-01-2008, 19:41
ويژگي‌ها:
نصب سريع‌تر برنامه‌ها.
وجود ديالوگ براي اطلاع از روند نصب برنامه.
عدم نياز به ر‌ي‌استارت گوشي پس از نصب هر برنامه.
اجتناب از نصب چند باره‌ي برنامه‌ها(به ازاي هر بار نصب اضافه، برنامه Replace مي‌شود)

براي نصب، فولدر system. را از فايل دريافتي جايگزين نسخه‌ي فعلي گوشي کنيد.
براي اجتناب از نصب مجدد برنامه‌ها مي‌توانيد از فولدر system. فايل دريافتي، به مسير
.system/QTDownLoad
رفته و دو فولدر MPKG و installtm را کپي کرده و در همان مسير بالا در داخل مموري‌کارت گوشي paste کنيد.
اول همین تاپیک طریقه نصب رو توضیح دادم.
لینک دانلود:

fx.advance
08-01-2008, 07:23
سلام دوستان عزیز

دو تا سوال مبتدیانه دارم امیدوارم بهم نخندید

یکی اینکه من از GPRS ایرانسل برای اتصال به کامپیوتر استفاده می کنم ( با کابل USB ) ولی سرعتش خیلی کمه ! می خواستم بدونم آیا تنظیمات خاص یا برنامه خاصی هست که بشه سرعت مودم گوشی را افزایش داد ؟

دوم اینکه وقتی با قلم نوری یک متنی را انتخاب می کنیم ، چطور می تونیم منوی copy , paste , ... را روی صفحه ببینیم ؟ منظورم اینه که با چه کلیدی میتونیم راست کلیک کنیم ؟

با تشکر از عنایت همه سروران
آرزومند آرزوهای شما

JinN777
08-01-2008, 13:57
سلام دوستان عزیز

یکی اینکه من از GPRS ایرانسل برای اتصال به کامپیوتر استفاده می کنم ( با کابل USB ) ولی سرعتش خیلی کمه ! می خواستم بدونم آیا تنظیمات خاص یا برنامه خاصی هست که بشه سرعت مودم گوشی را افزایش داد ؟

دوم اینکه وقتی با قلم نوری یک متنی را انتخاب می کنیم ، چطور می تونیم منوی copy , paste , ... را روی صفحه ببینیم ؟ منظورم اینه که با چه کلیدی میتونیم راست کلیک کنیم ؟

آرزومند آرزوهای شما

:5:سلام. عضویت شما دوست عزیز رو تبریک میگم. خوش اومدی.
والا در مورد سوال اول من اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم بیشتر از این بشه...
برای کپی و ... هم وقتی متن رو انتخاب کردی قلم رو روش نگه دار تا همون منوی راست کلیک ظاهر بشه...
موفق باشی

sadegh1366
08-01-2008, 22:29
سلام دوستان عزیز

آرزومند آرزوهای شما

طریقه ی راه اندازی GPRS ایرانسل در گوشی های A1200:
جواب سوال اولیتون :شما برای اتصال به اینترنت از طریق سیم کارت ایرانسل اصلا نیازی به کابل usb ندارید که با همون موبایل باید وصل بشید.از روش زیر باید یه connection بسازید بعد از ساخت کانکشن وقتی وارد browser گوشی بشید خودش اتوماتیک از طریق کانکشن به اینترنت وصل میشه:
به منوی setup گوشی برید .وارد قسمت Data Network بشید .هرچی profile از قبل تعریف شده هست رو پاک کنید. وقتی پاک کردید یه دونه profile جدید تو همون صفحه میسازید.
به این صورت که شما از منوی سمت چپ گوشی گزینه ی new را انتخاب میکنید.
وقتی انتخاب کردید یه منو باز میشه که باید مشخصات سرور رو بنویسید که اینم توضیح میدم:
در قسمت profile name نام کانکشن را مینویسید.
در قسمت APN باید اینرا تایپ کنید: mtnirancell
توجه کنید در قسمت apn باید دقیقا متنی رو که گفتم تایپ کنیدا.
بقیه ی تنظیمات هم نمیخواد تغییر بدین(بقیش کشکه)
روی save بزنید .وقتی روی save زدید profile ساخته میشه.
حالا باید برید به منوی office و اینترنت اکسپلورر(browser) گوشیتون رو باز کنید .اینجا باید پروفایلی یا کانکشنی رو که ساختید واسه برنامه تعریف کنید که اونم به روش زیر میتونید تعریف کنید.

Menu>Setup>Profiles
تو این قسمت باید یه دونه جدید بسازید.:

menu>new
فکر کنم تو این گزینه دیگه نمیخواد توضیح بدم خودتون برید متوجه میشین که چیکار کنید.
فقط قسمت سوم که مربوط به انتخاب network هست رو باید همون پروفایلی تعریف کنید که قبلا ساختید.
خوب الان شما با وارد شدن به browser گوشی و واردکردن آدرس دلخواه میتونید وارد سایت دلخواهتون بشید.
(توجه داشته باشید اینجه منظورم از menu همون منوی سمت چپ گوشی هست که تمام تنظیمات برنامه ها مربوز به اون میشه)
جواب سوال دومتون:شما قلم گوشی رو روی هر فایل یا متنی نگه دارید کار راست کلیک را میکند.(حدود 2-3 ثانیه باید نگه دارید)

اگه سوالی داشتید در خدمتم

fx.advance
09-01-2008, 18:32
دوستان عزیز : JinN777 و sadegh1366

از اینکه به سوالات بنده پاسخ دادید از شما کمال تشکر را دارم .

آرزومند آرزوهای شما

hasanazad
10-01-2008, 02:44
R532-G-11.00.53p
BP:
R532-G-11.00.44p
BPFlax
..
..
..
..
بچهها كسي مي رونه ورژن گوشي من چنده؟ اگه جواببدين ممنون مي شم

fx.advance
10-01-2008, 07:43
سلام

آیا برنامه دیگشنری فارسی به انگلیسی هم برای این گوشی وجود داره ؟

sadegh1366
10-01-2008, 12:27
R532-G-11.00.53p
BP:
R532-G-11.00.44p
BPFlax
..
..
..
..
بچهها كسي مي رونه ورژن گوشي من چنده؟ اگه جواببدين ممنون مي شم

ورژن یا فریم ویر 53 هست

sadegh1366
10-01-2008, 12:39
سلام

آیا برنامه دیگشنری فارسی به انگلیسی هم برای این گوشی وجود داره ؟

من ندیدم ولی اگه پیدا کردم حتما واستون میذارم

دوستانی که دیکشنری فارسی به انگلیسی واسه این گوشی سراغ دارن بذارند یا اسم برنامه رو بگن تا واستون پیدا کنم

fx.advance
10-01-2008, 15:55
یک دیگشنری فارسی به انگلیسی در لینک زیر آپلود کردم :

نصب میشه اجرا هم میشه :27:ولی من چون فونت فارسی روی گوشیم ندارم ، نتونستم درست تستش کنم.:41:
لطفا دوستانی که فونت فارسی دارند نصب کنند و نتیجه را همینجا اعلام کنند.

eng2006
10-01-2008, 19:54
من میخوام یک a1200 بخرم .
میخوام بدم فامیلمون بیاره .بهترین رنگش چیه؟؟؟؟
آیا تو بازار مدل های مختلف داره یا فقط یک مدل هست؟؟؟آخه دوربین بعضی هاش 1.3 هست که توسایت نوشته بعضی هم 2 مگاپیکسل چه جوریاست؟؟؟
میشه منو راهنمایی کنید در مورد مدل هاش و قیمت و چیز های لازم که بهش گوشزد کنم؟؟؟؟؟
ممنون از همتون

samboliya
10-01-2008, 21:58
دیکشنری فارسی تو این گوشی کار نمیکنه چون کیبورد فارسی برای تایپ تو برنامه وجود نداره عزیزان

sadegh1366
11-01-2008, 00:56
من میخوام یک a1200 بخرم .
میخوام بدم فامیلمون بیاره .بهترین رنگش چیه؟؟؟؟
آیا تو بازار مدل های مختلف داره یا فقط یک مدل هست؟؟؟آخه دوربین بعضی هاش 1.3 هست که توسایت نوشته بعضی هم 2 مگاپیکسل چه جوریاست؟؟؟
میشه منو راهنمایی کنید در مورد مدل هاش و قیمت و چیز های لازم که بهش گوشزد کنم؟؟؟؟؟
ممنون از همتون

توی بازار ایران فقط یک مدل هست اونم فقط دوربینش 2 هست و تو ایران فکر کنم فقط رنگ مشکی باشه رنگای دیگه ای تو ایران نیومده.
راهنمایی هم اول همین تاپیک راجع به همه چی گوشی شده.
قیمت هم نمیشه اینجا بگی چون بازار گوشی روز به روز تغییر میکنه .و این تاپیک هم مربوط به قیمت نمیشه از من هم میشنوی از همین ایران بخری بهتره تا بگی از جای دیگه واست بیارن.
فوقش بخوایی 50 تا 60 تومن بالا و پایین بخری. اینجا بخری بهتره .بازم میل خودتون هست. صلاح مملکت خویش خوسروان دانند.

sadegh1366
11-01-2008, 01:21
fx.advance جون دستت درد نکنه. درسته این برنامه نصب میشه و اجرا هم میکنه اما برای اینکه بتونید با برنامه کار کنید باید فونت فارسی رو روی گوشی نصب کنید.و مشکل نداشتن صفحه کلید فارسی من تو همین تاپیک واستون یه صفحه کلید فارسی گذاشته بودم که بصوذت یک فایل html هست و باید اونو کپی کنید داخل گوشی .
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که شما باید متن های فارسی رو روی این گوشی از چپ به راست بخونید ولی در عین حال بازم میشه بخونید.بهتر از چند تا مربع کو چیک هست.

این برنامه کار میکنه من خودم امتحان کردم.

لینک دانلود دیکشنری فارسی به انگلیسی:

راهنمایی و نصب فونت فارسی:

راهنمایی و دانلود کیبورد فارسی:

hasanjahany
11-01-2008, 10:02
سلام من یه a1200r دارم که خراب شده .
وقتی سیم کارت رو میزاری ریست میشه. یبار هم فلش کردم ( با RSD ) جواب نداد.
میشه لطف کنین راهنمایی کنین.

ENTEZAR
12-01-2008, 16:03
یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی می خوام
ممنون

baghbagh
12-01-2008, 23:02
سلام دوستان يه سوال مهم دارم :
من unicode فارسي رو (30p46p0) گرفتم و گوشيم c2 هستش. ميخوام ببينم اين فريمور كه h2 هست و هر دو وي‍‍ژگي h2 , c2 رو داره ميشه رو گوشيم بذارم يا نه؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنماييم كنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

ppcsoft
13-01-2008, 09:20
کمک
من با این فریم ور گوشیمو فلش کردم اولش آنتن نمیداد و توی منوش نمی رفت الان دیگه روشن نمیشه
30p46p.zip (51.45 MB)
چه کار کنم؟

A_O
13-01-2008, 16:30
دوست عزیز شما باید اول گوشیت رو بصورت بوت روشن کنید(دکمه ی زیر دکمه عکاسی رو بگیرید بعد گوشی رو روشن کنید )
بعد از این کار باید درایور گوشیتون رو روی کامپیوتر نصب کنید.(نصب درایور گوشی دقیقا مثل نصب درایور های کارت های جانبی هست)درایور ها هم تو همین تاپیک هست بگردید پیدا میشه میتونید دانلود کنید.

سلام دوست عزیز من این کارو کردم بعد 2 بار 100% شد ولی گوشی خود به خود خاموش شد بعد چند دقیقه هم فیلد داد آلانم هر کاری میکنم
گوشی روشن نمیشه
ولی وقتی به pc وصل میکنم همون پیغام درایوو میده با اینکه گوشی خاموشه و برنامه هم گوشی رو مشناسه
اگه می شه راهنماییم کنید چیکار کنم
ممنون:41::41::2:

sadegh1366
13-01-2008, 17:05
کمک
من با این فریم ور گوشیمو فلش کردم اولش آنتن نمیداد و توی منوش نمی رفت الان دیگه روشن نمیشه
30p46p.zip (51.45 MB)
چه کار کنم؟

خوب سلام میکنم خدمت بچه ها و یه عذر خواهی میکنم نسبت به این چند پستی که جواب ندادم .
والله من با این فریم ور که کار میکردم روی گوشی خودم جواب داده و هیچ مشکلی هم نداره. اما بازم با همین وجود گشتم و واستون یه فایل پیدا کردم که امیدوارم بهتون کمک کنه .این فایل رو از سایت جی اس ام فروم پیدا کردم و با اجازه مدیر محترم اون سایت اینو براتون میذارم:

شنیده بودم گوشی های A1200r رو كه با RSDLite فلش میكنن
بعد از فلش قسمت تاچ بالای گوشی از كار میفته و آنتن نمیده
و شارژ نمیكنه و ...
حالا من واسه اوناییكه این مشكلو دارن یه فایل سالم آپلود می كنم
كه ایشاالله كارشون راه بیفته.

Adib_88
13-01-2008, 17:55
آقا من فریم ویر 53p دارم .میخام ارتقا بدم .اینترنتم که کلنگیه .یکی کمک کنه !!!!!!!!!!!

baghbagh
14-01-2008, 10:54
سلام به دوستان
گوشی من a1200r هستشو سیستم c2 داره من میخوام (30p46p0) با unicode فارسی روش بریزم اما ظاهرا این فریمور h2 هستش میخوام بدونم اگه روگوشیم نصب کنم گوشیم به هم میریزه یا اگه میشه چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنین.

Adib_88
14-01-2008, 15:34
سلام
ممنون میشم اگه لینک دانلود ورژن جدید MPKG و Winamp رو برام بزارین .

s-b
14-01-2008, 21:08
من گوشیمو با این فریمور 30p46p.sbf و RSD Lite 3.2 آپدیت کردم، ولی الان گوشیم روشن میشه ولی دیگه نمیتونم برم تو منو، قسمت تماسها و ....حتی آنتن هم ندارم و کلمه ir-tci رو صفحه نمیادو دقیقا مثل حالتی که وقتی گوشی خاموشه اونو بزنید به شارژ. کسی مدونه باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا سریع جواب بدبد. مرسی

اين فريمور مشكل داره

MOSHAVER AMIN
14-01-2008, 21:55
سلام
اگه به چند صفحه قبل برگردي تو يكي از پستاي صادق عزيز ميتوني پيدا كني
موفق باشي