مشاهده نسخه کامل
: کلوپ A1200
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
adame_haji
16-10-2007, 18:23
موافقم.بابا شما نمیخاید 1 کمک کوچولو کنید؟
25p کل امکاناته 30p رو بغیر از سوپر من و webcam داره.پس فقط میمونه نصب برنامه.
پس 1 حالی بدین و ببینین چجوری میشه سوپر من یا mpkg نسب کنیم
عزیز جان چند صفحه پیش راجع به اینکه جرا این برنامه ها با کپی و Paste کردن کار نمیکنن توضیح دادم . اگه شما اونو بخونی حرفه ای میشی ها . از من گفتن بود .
یا علی
yee_pesare
16-10-2007, 19:07
عزیز جان چند صفحه پیش راجع به اینکه جرا این برنامه ها با کپی و Paste کردن کار نمیکنن توضیح دادم . اگه شما اونو بخونی حرفه ای میشی ها . از من گفتن بود .
یا علی
حاجی جون خوندم.اما خیلی پیچونده بودی!ساده تر بگو plz .بابا اصلا حرفم اینه چرا هیچ انیستالری رو 25p نصب نمیشه!
از نت من و یکی دیگه از بچه هاrezasuzuki .فایلی رو پیدا کردیم که مثلا mpkg ماله 25p هست.ماله من پسوندش Sbf !!!
اینو چجوری نصب کنم
برا فایله سیستمتم مرسی
یه عکس از این گوشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نمی دونم بچه ها این برنامه رو گذاشتن یا نه.. ولی من میزارم....
Blacklist and Whitelist
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ZMPlayer 1.2
Missed Calls Alarm 0.2
برنامه ایی برای تغییر دادن صدای میس کال
باید به این لینک مراجعه کنید.
Mobile PDF
این لینک دانلود.....
OpenWith
مثال ساده از مورد استفاده این برنامه:
برای مثال شما میتونید از طریق این برنامه AVI فایل رو از طریق برنامه ZMPlayer
باز کنید و یا ....
XCalc
برای ساختن طرح های گرافیکی روی صفحه...
cTunes
برنامه شبیه ITUNS اینبار برای این مدل...
mohsenzare
17-10-2007, 12:28
سلام بلاخره امروز این گوشی رو خریدم
خیلی گوشی کار درستیه!!!
فقط یه مشکل باهاش دارم وقتی کامل شارژش میکنم و 100% میشه تا 7-8 ساعت که به طور مدام باهاش کار میکنم همین جور 100% میمونه! بعدش یهو میشه 50% کم میشه دوباره 7-8 ساعت که باهاش کار کنم میاد روی
20%
ممکنه که باطری گوشی خراب باشه؟ یا حالتش همین جوریه؟
Faraz_sm
17-10-2007, 18:23
نه داداش اون فون تولز هیچ ربطی به این ماجرا نداره . اونو بیخیال شو . چه رو کامپیوترت نصب باشه چه نباشه وقتی RSD Lite 3.2 رو نصب کردی و باز کردیش و گوشی رو به حالت اغما بردی (گوشی رو خاموش کن . دکمه جوی استیک و دکمه زیر دکمه عکاسی رو نگاه دار بعد پشت بندش دکمه قرمز رو نگه دار تا گوشی بره تو اغما و رنگش ال سی دی قرمز بشه ) بعد گوشی رو وصل کن به کامپیوتر البته RSD Lite 3.2 باید باز باشه . اون وقت کاپیوترت دراور ها رو ازت جاشو میپرسه (انگار داری مودم نصب میکنی ) اون وقت جای اون درایور ها رو بهش نشون بده . این کار رو حدودا 10-15 بار کاپیوتر ازت سوال میکنه و شما باید همون مسیر رو نشون بدی تا همه چیز Ok بشه .
بعد میری تو برنامه RSD Lite 3.2 دکمه *...* رو برن و جای فریمور رو نشون بهش بده و بعد دکمه Start رو بزن و 20 دقیقه بعد حالشو ببر .
البته وقتی Start رو زدی بعد از 15 دقیقه گوشی خاموش روشن میشه . اگه نشد و پیغام داد دستی خاموش روشن کن . شما هم این کارو انجام بده . و حالشو ببر
قبل ا اینکه عملیات رو شروع کنی حتما باطری گوشی رو شارژ کامل کن .
سیم کارتتو در بیار
رم تو در بیار
یادت باشه که تموم SMS ها و شماره تلفن های روی گوشی پاک میشه (روی سیم کارت نه ها ) حتما ازشون بک آپ بگیر
تموم مراحل بالایی که گفتم بیشتر از 30-40 تا کلیک نمیخواد از اون 30-40 تا 39 تاش برای نشون دادن آدرس درایور و فریمور هست یکیش هم برای زدن دکمه Start به همین راحتی
یا علی
گوشیه شارژ شه می برمش اغما تبق دستور پزشک! خداییش آدم باید حاجی باشه!
Faraz_sm
17-10-2007, 18:27
سلام بلاخره امروز این گوشی رو خریدم
خیلی گوشی کار درستیه!!!
فقط یه مشکل باهاش دارم وقتی کامل شارژش میکنم و 100% میشه تا 7-8 ساعت که به طور مدام باهاش کار میکنم همین جور 100% میمونه! بعدش یهو میشه 50% کم میشه دوباره 7-8 ساعت که باهاش کار کنم میاد روی
20%
ممکنه که باطری گوشی خراب باشه؟ یا حالتش همین جوریه؟
این گوشی مدلش همینجوریه! یکمی بده ولی خب تو عمر باتری که تاثیری نداره!
Faraz_sm
18-10-2007, 01:40
هورا! گوشی من هم به روز شد! چه صدای خوبی داره! مرسی فیلم برداری!
تنها ایرادش این بود ه بازی اسنو بردم پرید:13:
mohsenzare
18-10-2007, 12:15
میسه به منم کمک کنید گوشیم رو update کنم؟!!
sshaffafi10
18-10-2007, 12:37
سلام دوستان.خسته نباشید.
من میخوام بتونم فایل های آفیس و پی دی اف های فارسی
تو گوشیم نمایش داده بشه.آیا راهی هست؟
moosoola
18-10-2007, 15:04
سلام به همگی بچه ها واقعا دیگه از دست این گوشی خسته شدم تنها چیزی که این گوشی داره با کلاس بودنشه.
moosoola
18-10-2007, 15:07
بچه ها کمکم کنین آپدیتش کنم میشه سی دیشو که این فریمور ها هستن واسه من پست کنین؟چون واقعا تصمیم گرفتم اگه نشه بفروشمش.
moosoola
18-10-2007, 15:09
دوست عزیز pdf فارسی به راحتی جواب میده میتونی word هم به pdf تبدیل کنی.
momtazzar
18-10-2007, 16:07
سلام دوستان عزيزم: من الان سه ماه ميشه كه a1200 خريدم خلي هم راضي هستم تا به حال گوشي زيادي عوض كردم l مثل nokia7610 3250 n70 n73 n93 sony ericson k750 k800 ولي اين a1200 يه چيز ديگه هست من سه روز ببش فيريموي كه دوستان لينكش رو داده بودن دانلود كردم و بوسيله برنامه rsdlitle آبديت كردم خيلي عالي شد هم صداش زياد شد هم دوربينش فيلم برداريش از اين رو به اون رو شد حتي مسج فارسي هم ميشه خوند و 2 تا برنامه ديگه هم مثل mpkg و soperman نيز اضافه شده متاسفانه من ديشب مي خوهستم يه تم ديگه بزارم تم دلخواه خودم رو كه داونلود كرده بودم انتخاب كردم قلم گوشي رو رو تم نكه داشتم گزينه اوبن ويت رو انتخاب كردم بوسيله لودر نصب كنم چند لحظه بعد بايد گوشي را خاموش مي كردم كه تم نصب بشه اما اشتباهي به جاي اينكه دكمه قرمز رو نگه دارم كه گوشي خاموش بشه اشتباهي جو استيك رو نگه داشتم گو شي هنگ كرد باطري گوشي رادر اوردم دوباره انداختم الان هر چه قدر گوشي را روشن مي كنم بالا نمياد امروز م خواستم گوشي را بوت كنم تا دوباره همين فلش را بزنم هر كاري مي كنم usb را نمي شناسه تو سيستم يكي از دستام هم امتحان كردم جواب نداد اگه كمكم كنين ممنون ميشم
momtazzar
18-10-2007, 16:24
كمكم كنين:5:
Mamali_eshghi
18-10-2007, 17:02
با توجه به اینکه خیلی از بچه ها می خاستن تا یه مرجع کامل واسه فلش داشته باشن بالاخره تصمیم گرفتم این کارو بکنم.
اگه می خواین گوشی رو آپ کنین باید به نکات زیادی توجه داشته باشین.اول از همه اخطاری که شرکت موتو واسه این کار داده که تو این لینک آپش کردم :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم اینکه چطوری بفهمیم ورژن fw گوشیمون چیه که مهمترین نکته واسه یه فلش سالم و بدون خرابی میباشد:
به طور کل 4 نوع A1200 وجود داره که هرکدوم رو باید بتونیم بشناسیم و به خانواده fw خودش up کنیم. ولی چطوری ؟
این 4 خانواده عبارت اند از:
1- A1200 => ورژن اکثر A1200 ها همینه که دو خانواده از fw ها رو ساپورت میکنه. standard & H2Track
2- A1200R =>ورژن سال 2007 که شامل خانواده C2Track هستش
3- A1200I =>این گوشی مال آمریکای لاتین هست و 4 زبان اسپانیایی ، پرتقالی ، فرانسوی و انگلیسی رو ساپورت میکنه و از خانواده L4Track هست.
4- A1200E =>جدید ترین خانواده A1200 هست که در jon 2007 به بازار اومد.
حالا از کجا میشه فهمید گوشی ما به کدام یک از این خانواده ها تعلق داره ؟
ابتدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( با دکمه insert wait میتونید حرف wرو بزنید) رو تو شماره گیر وارد کنید. یه پیغام واسه چند ثانیه میاد که توش مشخصات مورد نظر هستش. عبارت سطر اول میتونه یکی از 4 مورد زیر باشه که بیانگر مدل گوشیتون هست :
1-A1200 =>
- (R532_G_11.00.30p-->40p-->50p track (eg 34p, 43p, 46p, 59p
- R532H2_G_11.20.01p-->06p-->08p-->12p track
2- A1200R =>
- R532C2_G_11.19p-->24p-->25p-->30p-->31p-->32p track
3-A1200I =>
R532L4_G_11.40.0FR
R532L4_G_11.40.19FR
یه مدل چینی هم هست به اسم China Mobile versus Generic (Unbranded) Firmware که جزو هیچ برندی نیست که مشخصات زیر رو داره:
1- آیکون ها ، wallpaper ها ، انیمیشن startup , shutdown مثل مدل اصلی هست.
2- startup screen موبایل چینی قرمز رنگ هست.
3- تو مدل چینی به web browser گفته شده Monternet.
4- MSN ندارند.
5-بازی bowling روشون نسبه.
6- به file expelorer گفته شده My favorites که توش یه فولدر به نام differently وجود داره.
7- در قسمت Email تعداد زیادی گزینه چینی وجود داره که تعدادی قابل remove شدن هستن و بعضی خیر.
در ضمن شما به راحتی میتونید بفهمید چینیه اگه پشت برچسب باطری نوشته شده باشه : " CM "
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به چه خانواده ای میتونم فلش کنم ؟
(A1200 (H2Track :
H2----->H2: yes
H2----->C2: yas
باید توضیح بدم که اگه به C2 فلش کنید این خانواده یه bootloader جدید رو گوشیتون نسب میکنه که دیگه اجازه نمیده به خانواده H2 گوشیرو downgrade کنید .
H2----->A1200E: maybi
لازم به ذکر که شما میتونید با موفقیت به این خانواده فلش کنید ولی طبق آماری که سایت منبع گرفته افرادی که به این خانواده آپ کردن نتونستن بعد این کار به اینترنت کانکت بشن.
(A1200R (C2Track :
C2----->H2: No
دوستان باید توجه داشته باشن که با این کار احتمال خرابی گوشی زیاده.
C2----->C2: yas
C2 --> A1200E: maybi
( A1200I (L4Track :
L4 ----> L4: NO
امکان این کار نیست چون فایرم وارش نیست.
L4 ----> H2: NO
با این کار 100% گوشیتون خراب میشه.
L4 ----> A1200E: NO
A1200E :
A1200E --> A1200E: YES
A1200E --> H2 or C2: NO
این کار با ریسک زیادی همراهه . طبق گفته های سایت منبع تعدادی با موفقیت این کار رو کردن و تعدادی خیر.
A1200 china mobile:
دوستانی که گوشی این مدل دارن یا قید گوشی رو بزنن یا قید فلش رو :20:
انواع فایرم وار ؟
واسه راحتی کار یه لیست با توضیح کامل از هرچی فایرم وار تاحالا ساخته شده تو یه فایل world گزاشتم که از لینک زیر میتونید بگیریدش. این توضیحات به زبان انگلیسی هست ولی خیلی ساده هستش نیاز به زبان دوره راهنمایی داره فقط چون حجمش زیاد بود دیگه فارسیش نکردم.
این پستو مختص واسه بچه هایی گزاشتم که نمیدونن به چه فایرم واری فلش کنن و دنبال یه مرجع کامل میگشتن.
یا حق...
دمت گرم MAMAli مي خواستم همينارو بگم. خيلي از بچه ها با توكل به خدا فلش مي كنن!!
راستي يه نكته ي ديگه اينكه كسايي كه با MPKG مشكل دارن از فيرمور 25p از نوع C2 استفاده مي كنن.
براي اين كار بايد اين فايل رو دانلود كنن و مثل يه فايل فلش با rsd lite نصبش كنن.
Mamali_eshghi
19-10-2007, 00:25
سلام امشب دوباره on شدم تا یه لیست مقایسه از کارایی پر استفاده ترین فایرم وار هارو که همین الان کار نوشتنشو تموم کردم واستون up کنم فقط یه چیز اینکه بچه ها تا جایی که میتونن جلوی استفاده این مطالب و کپی به نام اشخاص دیگه تو سایتای دیگه رو بگیرن.
یا حق...
doyenfox
19-10-2007, 08:48
سلام امشب دوباره on شدم تا یه لیست مقایسه از کارایی پر استفاده ترین فایرم وار هارو که همین الان کار نوشتنشو تموم کردم واستون up کنم فقط یه چیز اینکه بچه ها تا جایی که میتونن جلوی استفاده این مطالب و کپی به نام اشخاص دیگه تو سایتای دیگه رو بگیرن.
یا حق...
سلام دوست من.
واقعا ممنون از مطالب مفيدت.فقط كاشكي يه جاي بهتر اپ كني.
yee_pesare
19-10-2007, 11:54
دمت گرم MAMAli مي خواستم همينارو بگم. خيلي از بچه ها با توكل به خدا فلش مي كنن!!
راستي يه نكته ي ديگه اينكه كسايي كه با MPKG مشكل دارن از فيرمور 25p از نوع C2 استفاده مي كنن.
براي اين كار بايد اين فايل رو دانلود كنن و مثل يه فايل فلش با rsd lite نصبش كنن.
دوسته عزیز وافعا ممنون.مونده بودم با این فایله sbf چی کار کنم,حالا میشه بگی این rsd lite رو از کجا میشه گیر آورد
سلام بچه ها
يه سوال داشتم واقعا در صفحه صفحه اين تاپيك گشتن هم وقت مي خواد هم حوصله پس لطف كنين جواب سوال منو بديد::10:
اين گوشي(a1200) واقعا sms فارسي ساپورت نمي كنه؟؟
هيچ راهي نداره؟؟
Mamali_eshghi
19-10-2007, 15:53
بچه ها میگم این zshare.net خرابه ؟ آخه حدود 2 ساعته دارم بهش ور میرم تا فایرم وار زیرو down کنم نمیشه. گفتم تا هم این فایرم وار رو معرفی کنم هم ازتون کمک بخام. اگه کسی تونست جواب بده .اینم لینک فایرم وار Mischka’s 30xp-oent with L4 EMEA تا اونجا که من مقایسه کردم این از همه بهتره کسی تا حالا باهاش کار کرده یا لینک دیگه ای ازش دارین؟
aseman_ssm
19-10-2007, 16:33
سلام
برنامه قطع صدای دوربین
گرفتن عکس از صفحه نمایش
rezasuzuki
19-10-2007, 17:19
ممنون از راهنمایی شما
یعنی باید فلش بشه ؟؟؟؟؟
وقتی فلش شد چه چیزایی تغییر میکنه؟؟
از نوع C2----->C2 میشه طبق گفته های mamali؟؟؟
aseman_ssm
19-10-2007, 17:54
سلام
من برنام swfplayer را دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟!!!!!!
پسوند lha چطوری نصب میشه؟:13:
yee_pesare
20-10-2007, 15:55
من rds lit 3.2 رو نصب کردم.لینکشو تو صفحه 35 یکی از دوستان گذاشته بود.حالا 1 سوال,الان باید گوشیو بوت روشن کنم و با usb به pc وصل کنم,بعد آدرسه فایله sbf رو واردrds lite کنم,بعد استارتو بزنم؟
خودش گوشیو میشناسه و mpkg رو روش نصب میکنه؟
alvlinشما هم فریمویرتون c2 هست؟تو سری c2 اینجوری برنامه نصب میشه؟
Mamali_eshghi
20-10-2007, 23:41
نه فقط یه سری برنامه هستش مثل این mpkg که باید رو این ورژن اینجوری نسب شن.
یا حق...
moosoola
21-10-2007, 03:05
سلام به همگی.بالاخره منم فلش کردم فریمور 24p رو ریختم.صدا عالیه.
به به تبریک میگم میبینم که بالاخره همه زدن تو کار فلش کردن.حالا دوستانی که این کارا کردین الان گوشیتون بهتر شده یا اون موقع که با برنامه کم و کاستیاتونا برطرف می کردین؟
من که دوباره میخوام این کارا بکنم.یه سری چیزاشا ریختم به هم دیدم راحتتر که فلشش کنم تا درست بشه.
moosoola
21-10-2007, 09:50
به به تبریک میگم میبینم که بالاخره همه زدن تو کار فلش کردن.حالا دوستانی که این کارا کردین الان گوشیتون بهتر شده یا اون موقع که با برنامه کم و کاستیاتونا برطرف می کردین؟
من که دوباره میخوام این کارا بکنم.یه سری چیزاشا ریختم به هم دیدم راحتتر که فلشش کنم تا درست بشه.
ممنونم.یقینا الان که فلش کردم. اصلا انگاری ساختار گوشی همینه.ولی زمانی که از برنامه ها استفاده میکنمی مصنوعی به نظر میاد(نظر شخصی)
west_day2003
21-10-2007, 10:06
دو تا ماشین حساب خوب برای a1200 :
سلام به همه.من بالاخره بعد از مدت ها استفاده از این فرم تصمیم گرفتم تا عضو شم و رسما از همتون تشکر کنم.خوش حالم که با راهنماییهای شما عزیزان توانستم فریمور گوشیم رو آپ کنم.
من 6 ماهی هست که این گوشی رو داشتم و از اون راضی بودم.
یه سوالی در مورد نصب این برنامه های بالا داشتم.توی هرکدوم چند تا قایل هست.با چه برنامه ای باید بالا آورد.
در ضمن به توصیه دوستان پست های تا 83 رو خوندم.
باز هم ممنون...
west_day2003
21-10-2007, 10:24
راستی از Anahita60 خیلی ممنونم.اگه اشتباه نکرده باشم جزو اولین نفرهایی بود که فریمور آپ کرد.البته بعدش حضورش کمرنگ شد؟؟؟؟
senatoramin
21-10-2007, 14:55
سلام دوستان
خوشحالم که همه موفق شدن ولی اگه میشه آدرس firm ware هایی که کار کردین رو به ما هم بدین
فقط فقط خواهشا لینک مستقیم باشن.بازم از همه ممنونم:40::40:
از Reza_1352 و shahab هم واسه کمکی که قبلا کرده بودن ممنونم.
petunia1
21-10-2007, 15:15
سلام به همه...
ممنون از راهنمايي هاي همتون...
آقا من فريموير گوشيم اينه:r532_g_11.00.53p bp:r532_g_11.00.44pbpfi ex
مي خوام به اين:A1200R_CMCC_Nolock_R532C2_G_11.30.32P_OENT_ XP تبديلش كنم.
به نظر شما تبديل كنم يعني ورژناش به هم مي خوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ادامه هم خواهشا" يه آموزش به زبان فارسي بهم براي فلش بدين.
يه جا يكي از دوستامون گفته بود تو rsd lite آدرس درايورارو ميديم....قضيه درايورا چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.لطفا" زود بهم جواب بدين
moosoola
21-10-2007, 16:59
دوست عزیز درایوا رو باید نصب کنی تا ارتباط بین گوشیت و Rsd برقرار بشه میتونی از صفحه 100 همین تایپیک دانلود کنی.موفق باشی.
سلام بچه ها
من مي خواستم اين گوشي رو بخرم اول اينكه كسي به پست قبليم جواب نداد(نامردا) دوم اينكه smsفارسي مي شه با اين گوشي فرستاد يا نه؟؟؟:19:
smsفرستادن با اين گوشي آسونه يا نه؟
بعدش اين گوشي با فايل هاي مايكروسافت آفيس كار مي كنه يا نه؟؟
اگه مي كنه مثلا ميشه يه متن رو باهاش ويرايش كرد يا نه بعدش هم ميشه يه قسمت از يك متن را بعنوان smsفرستاد يا خير؟(حالا ميشه يا بزه):31:
yee_pesare
21-10-2007, 23:25
sms فارسی نمیفرسته به هیچ وجه.برای تایپ فقط زبانه انگلیسی و چینی داره,
sms فارسی نمیخونه,اگه برنامشو بریزی بر عکس و کلماتی جدا جدا نشونت میده که اصلا به کارت نمیاد.
آفیسو میخونه اما ویرایش نمیکنه که به نظرم ایراده بزرگیه.
sms دادنم با این گوشی اگه رو تختت لمیده باشی راحته,چون برا sms دادن نیاز به 2 دستت و تمرکز کامل داری ,وگرنه sms دادن با 1 دست اونم سریع,غیره ممکنه.نحوه ی انتخابه مخاطب sms هم سخت و چند مرحله ای ,همینش باعث شد من 1 بار sms اشتباه بفرستم و بزرگترین سوتی عمرمو دادم.
yee_pesare
21-10-2007, 23:35
otدوست عزیز درایوا رو باید نصب کنی تا ارتباط بین گوشیت و Rsd برقرار بشه میتونی از صفحه 100 همین تایپیک دانلود کنی.موفق باشی
moosoolaمن این کارو کردم,اما وقتی rds بازه و گوشییو به pc وصل میکنم تو rds هیچ اتفاقی نمیفته!
1 سوال دیگه.برا نصبه برنامه با rds بازم باید گوشیو بوت کرد؟
Faraz_sm
22-10-2007, 01:43
تو این چند روز که با 24p کار می کنم ازش خیلی راضیم ولی چند تا سوتی گرافیکی داره مث تیره شدن کی برد وعوض شدن شکل کم و زیاد کردن صدا با در بسته!فکر می کنم در مورد همه جور برنامه ای اینجا توضیح کافی داده شده! نمی دونم چرا هنوز همه میان و یه سوال می زنن ؟ آخه به یه سوال چند بار باید جواب داد؟! یکم فعالیت خوب چیزیه!
moosoola
22-10-2007, 01:45
otدوست عزیز درایوا رو باید نصب کنی تا ارتباط بین گوشیت و Rsd برقرار بشه میتونی از صفحه 100 همین تایپیک دانلود کنی.موفق باشی
moosoolaمن این کارو کردم,اما وقتی rds بازه و گوشییو به pc وصل میکنم تو rds هیچ اتفاقی نمیفته!
1 سوال دیگه.برا نصبه برنامه با rds بازم باید گوشیو بوت کرد؟
عزیزم صفحه 100 همین تایپیک به فارس و لاتین دوستان زحمت کشیدن و گذاشتن حتما مطالعه کن مشکلت حل میشه.
Faraz_sm
22-10-2007, 02:08
ورزن جدید تر از P53 هم اومده؟! اگه آره حتما لینکشو بزارین+ توضیحاتش! حتی english
koolooche
22-10-2007, 05:56
سلام چطوری؟
من تازه عضو شدم.خسته نباشین.
لطفا دوستانی که در شیراز زندگی میکنند لطف کنن پیغام بدن اگه ممکنه؟
من دیگه خسته شدم از بس گشتم و هیچی گیر نیاوردم برای این گوشی حدودا 5 ماهی میشه که این گوشیو خریدم.
باتشکر کلوچه
petunia1
22-10-2007, 08:45
ممنون از همه دوستاني كه راجب فلش كردن كمكم كردن...
گوشيم خيلي آس شده..توپ توپ
ممنون...
آقا يه سوال از وقتي فلش كردم ديگه موبايل با فون تولز به كامپيوتر وصل نميشه.!!!!!1يكي كمكم كنه. بگه چكار كنم تا وصل شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظرم....
بعد يه سوال ديگه.....من چطوري مي تونم تم نصب كنم........از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هرچي تم ميگيرم بعد از اينكه از زيپ در آوردم كجا بايد كپي كنم.......فقط كامل توضيح بدين....
منتظرم..........
زود جواب بدين
mr_mashmash
22-10-2007, 12:58
دوستان یه لینک از ورژن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis از سایت zshare گذاشته شده که اصلا بدرد نمیخوره چون پدر ادمو در میاره تا دانلود بشه. برای همین رفتم کلی تو فرومهای برزیلی گشتم تا بالاخره یه لینک جدید پیدا کردم که اینجا میزارم حالشو ببرید :20::31:
فقط توجه کنید که در دوبخش هست : (part1 & part2
petunia1
22-10-2007, 17:03
سلام.....
آقا يكي روش نصب تم رو كامل توضيح بده لطفا"/////////
MV_GT500
22-10-2007, 17:09
جدید ترین قیمت اینو کی داره ؟
amiro0o0o
23-10-2007, 06:35
سلام
من قصد خرید این موبایلو دارم .... با یه مقدار مطالعه در صفحات این تاپیک متوجه شدم این گوشی حدود 4 5 تا نسخه داره .... میخواستم بدونم بهترین firmware این گوشی چیه و برای اینکه بعدا بخوام اینو نصب کنم چه نسخه ای رو باید بگیرم !؟
ممنون
koolooche
23-10-2007, 15:13
سلام چطوری ؟
من از این گوشی خیلی راضیم . ظریف سبک شیک و با کلاس . عمر باطری هم عالیه و با یک بار شارژ کامل تقریا 3
روز شارژ داره .
koolooche
23-10-2007, 15:16
سلام چطوری ؟
جدیدترین قیمت : 240000
adame_haji
23-10-2007, 15:41
سلام
من قصد خرید این موبایلو دارم .... با یه مقدار مطالعه در صفحات این تاپیک متوجه شدم این گوشی حدود 4 5 تا نسخه داره .... میخواستم بدونم بهترین firmware این گوشی چیه و برای اینکه بعدا بخوام اینو نصب کنم چه نسخه ای رو باید بگیرم !؟
ممنون
متاسفام برادر
اگه اینجوری بخوای این گوشی رو انتخاب کنی همین 2 تا گوشی که توی پاساژ علائدین توی یکی از مغازه ها مونده اونم فروش میره .
همین چند تایی هم که مونده A1200 معمولی هست
نسخه A1200E ورژن آخر این گوشی و مدل 2007 هست . اما من که تا الان عکسش رو هم ندیدم . چه برسه به خودش .
همینی که توی بازار هست رو بخر فریمور 24xp30 رو روش نصب کن ولاغیر
----
من چند وقت بود نتونسته بودم بیام اینجا
opera-mini-3.1.8295-advanced-int
رو دانلود کنید حالشو ببرید
مخصوص گوشی A1200 هست
اگه خواستید امکانات جدیدش رو هم ببینید اینجا برید :
یا علی
adame_haji
23-10-2007, 15:59
Mobile PDF
این لینک دانلود.....
این برنامه اصلا مال گوشی A1200 نیست
ما که نتونستیم از لوگوی دوم این نرم افزار رد بشیم
اگه تونستی بگو
تازه از لوگوی کوچیک این برنامه بعد از باز شدن برنامه معلومه که این برنامه مال این گوشی نیست
من حتی PDF ها رو Open With هم کردم جواب نداد
یا علی
adame_haji
23-10-2007, 16:07
سلام
من برنام swfplayer را دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه؟!!!!!!
پسوند lha چطوری نصب میشه؟:13:
فکر نکنم این برنامه برای این گوشی باشه چون من این برنامه رو توی سایت گوشی E2 دیده بودم
یا علی
adame_haji
23-10-2007, 16:16
cTunes
برنامه شبیه ITUNS اینبار برای این مدل...
متاسفانه این برنامه هم برای E2 هست و روی A1200 نصب میشه کار میکنه ولی چیزی Open نمیکنه
یا علی
adame_haji
23-10-2007, 16:22
OpenWith
مثال ساده از مورد استفاده این برنامه:
برای مثال شما میتونید از طریق این برنامه AVI فایل رو از طریق برنامه ZMPlayer
باز کنید و یا ....
ای داد بیداد
این برنامه هم برای گوشی A1200 نیست
معلوم نیست اینا رو فقط کپی پیست میکنید یا اینکه خودتون هم تست میکنید .
از روی عکسش معلومه این این نرم افزار مال مدل های قدیمیه
تازه A1200 خودش OpenWith داره
روی فایل قلمت رو نگه دار و از منوی ظاهر شده گزینه Openwith رو بزن
یا علی
petunia1
23-10-2007, 16:23
بابا با شما هستم يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1چطوري تو اين گوشي تم ميشه نصب كرد......
جواب بدين
adame_haji
23-10-2007, 16:31
بابا با شما هستم يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1چطوري تو اين گوشي تم ميشه نصب كرد......
جواب بدين
آره بابا خداییش ثواب داره
منم هر کاری کردم نتونستم این کارو انجام بدم
یه تم خیلی باحال ویندوز ویستا دارم با پسوند
.pskn
.skn
.ezx
ولی نتونستم نصب کنم
یه برنامه Them Installer هم نصب کردم ولی نفهمیدم چجوریاست
یه دستی برسونید
یا علی
yee_pesare
23-10-2007, 17:10
طریقه ی نصب mpkg برای 25p
بعد از کلی کشتی گرفتن با سایت ها و نرم افزارها تونستم رو 25p که الان رو همه گوشیهای تو بازار همین فریمویر نصب شده برنامه ی mpkg رو نصب کنم.چه جوری؟ این جوری
1.اول rds lite 3.2 رو میگیری نصب میکنین
2.بعد درایورهای گوشیو میگیری(از صفحه ی 100)
3.فایل yan0 رو از آدرسه زیر میگیری
4.فایل system با mpkg رو میگیری
5.درایورهای قبلی رو آنینستال میکنی
6.گوشیو سیم و مموریشو در میاری ,بوت میکنی با دکمه ی پاور و زیره دوربین و به pc وصل میکنی و آدرسه درایورها رو میدی.
7.rds lit رو باز میکنین و باز هم آدرس درایورها رو میدین.
8.تو rdslite آدرس فایل yan0 رو وارد میکنین,استارتو میزنزن,آدرسه درایور میدین تا تموم شه, خودش گوشیو ریست میکنه.وقتی گفت کمپلت ,شما هم گوشیو از usb در میاری.
9.سیم و مموری رو جا میزنی.روشن میکنی.فایل سیستمت رو کات میکنی تو pc و فایل system با mpkg رو جاش میزاری تو گوشیت.
10 .روش با قلم میزنی 1 بار ,بعد چند ثانیه بوق میزنه و خودش ریست میشه.
حالا mpkg رو گوشیتون نصبه.
اگه باز سوال داشتین بپرسین.
اینم آدرسه سایته
yee_pesare
23-10-2007, 17:20
من اینجوری این تم رو رو گوشیم ریختم(بازم میگم.رو 25p ),شاید رو 30pو 32p هم سازگار باشه.
از تو سایته پست بالا اول فایله mtf رو بگیرین و با mpkg نصبش کنین.
بعد فایله vista tem رو با mtf نصب کنین.
به همین راحتی
senatoramin
23-10-2007, 17:20
سلام دوست من
واسه نصب تم اول فایل mtf.pkg رو از لینک زیر دانلود و نصب می کنیو بعد فایلهای تم با پسوند mtf رو روی مموری میریزی و با برنامه mtf.pkg نصب میکنی
برنامه mtf.pkg :
اینم یه تم i-phone :
senatoramin
23-10-2007, 18:34
دیکشنری فارسی-انگلیسی فوق العاده حتما حتما دانلود کنین
اگه کسی بگه چطوری میشه سوپر من رو رو 53p نصب کرد ممنونش میشم
راستی بچه ها این قضیه این om چیه برین توی لینک زیر شاید شما فهمیدین
rezasuzuki
23-10-2007, 19:55
طریقه ی نصب mpkg برای 25p
بعد از کلی کشتی گرفتن با سایت ها و نرم افزارها تونستم رو 25p که الان رو همه گوشیهای تو بازار همین فریمویر نصب شده برنامه ی mpkg رو نصب کنم.چه جوری؟ این جوری
1.اول rds lite 3.2 رو میگیری نصب میکنین
2.بعد درایورهای گوشیو میگیری(از صفحه ی 100)
3.فایل yan0 رو از آدرسه زیر میگیری
4.فایل system با mpkg رو میگیری
5.درایورهای قبلی رو آنینستال میکنی
6.گوشیو سیم و مموریشو در میاری ,بوت میکنی با دکمه ی پاور و زیره دوربین و به pc وصل میکنی و آدرسه درایورها رو میدی.
7.rds lit رو باز میکنین و باز هم آدرس درایورها رو میدین.
8.تو rdslite آدرس فایل yan0 رو وارد میکنین,استارتو میزنزن,آدرسه درایور میدین تا تموم شه, خودش گوشیو ریست میکنه.وقتی گفت کمپلت ,شما هم گوشیو از usb در میاری.
9.سیم و مموری رو جا میزنی.روشن میکنی.فایل سیستمت رو کات میکنی تو pc و فایل system با mpkg رو جاش میزاری تو گوشیت.
10 .روش با قلم میزنی 1 بار ,بعد چند ثانیه بوق میزنه و خودش ریست میشه.
حالا mpkg رو گوشیتون نصبه.
اگه باز سوال داشتین بپرسین.
اینم آدرسه سایته
اقا دست درد نکنه
شما این مراحل انجام دادی؟؟؟
چه چیزایی تغییر کرده؟؟؟
equlizer,تغییر ایکونهاو............
amiro0o0o
24-10-2007, 01:03
متاسفام برادر
اگه اینجوری بخوای این گوشی رو انتخاب کنی همین 2 تا گوشی که توی پاساژ علائدین توی یکی از مغازه ها مونده اونم فروش میره .
همین چند تایی هم که مونده A1200 معمولی هست
نسخه A1200E ورژن آخر این گوشی و مدل 2007 هست . اما من که تا الان عکسش رو هم ندیدم . چه برسه به خودش .
همینی که توی بازار هست رو بخر فریمور 24xp30 رو روش نصب کن ولاغیر
----
من چند وقت بود نتونسته بودم بیام اینجا
opera-mini-3.1.8295-advanced-int
رو دانلود کنید حالشو ببرید
مخصوص گوشی A1200 هست
اگه خواستید امکانات جدیدش رو هم ببینید اینجا برید :
یا علی
مرسی عزیز ...
حتی 1200R هم پیدا نمیشه ؟
این 24xp30 اگه روی معمولی نصب شه دیگه قدرت downgrede به h2 ها رو نداره و فقط به c2 میتونه فلش شه درسته ؟ تو این فرمور صدا افزایش پیدا نمیکنه ... بعدا راهی هست که صداشو بالا برد بدون اینکه به گوشی آسیبی برسه ؟
ممنون
Mamali_eshghi
24-10-2007, 01:17
دوستان عزيزي كه ميخاين themes نسب كنيد. من تو پست #550 صفحه 55 كامل توضيح دادم. اول به خودتون زحمت بديد بگرديد بعد بپرسيد .من كه ديگه خسته شدم از بس اينو گفتم.
يا حق...
adame_haji
24-10-2007, 04:20
مرسی عزیز ...
حتی 1200R هم پیدا نمیشه ؟
این 24xp30 اگه روی معمولی نصب شه دیگه قدرت downgrede به h2 ها رو نداره و فقط به c2 میتونه فلش شه درسته ؟ تو این فرمور صدا افزایش پیدا نمیکنه ... بعدا راهی هست که صداشو بالا برد بدون اینکه به گوشی آسیبی برسه ؟
ممنون
اگه به C2 آپگرید کنی دیگه نیازی نیست بزگردی به عقب . چون فریمور خیلی خوبیه و خودت دیگه رغبت نمیکنی به فریمور ضعیف تر داون گرید کنید (از اسمش هم معلومه . کی داونگرید میکنه ؟ )
راجع به صدا هم اشتباه میکنی . توی این فریمور صدا افزایش پیدا میکنه و مشکل صدای کم کاملا حل میشه . ولی اگه بخوای از بلند گوی نسبتا ضعبف این گوشی صدای خفن تری در بیاری با هر فریموری که داری میتونی برنامه Exmms یا همون Winamp خودمون رو نصب کنی . اینقدر صدا رو تقویت میکنه که بلند گو به قرقر(با کسر روی ق ) میفته !
یا علی
samboliya
24-10-2007, 16:36
عزیز این om اختصاری کلمه opnemoko هست که اصطلاحا میگن سیستم اینده گوشی های ezx یا همون سزی لینوکس موتو هستش یعنی به صورت اوپن سورس دارن رو این پروژه کار میکنن یه چیزی شبیه یه سیستم عامل جدید برا این گوشی تا الان هم به جاهای خوبی رسیده طبق خبری هایی که از سایت های مختلف داشتیم اونجام یه نمونه نصب شده رو برا نمایش گذاشتن سیستم قشنگی به نظر میاد
JALIL1990
24-10-2007, 18:33
سلام دوستان من تقریبا 1 هفته پیش با ایت تاپیک آشنا شدم ولی داشتم تمام پست ها را می خوندم تا هم پست تکراری ندم و هم تمام بحثها را مطالعه کرده باشم .
ولی ...
اگر بزرگتر ها اجازه بدن می خواهم یک آموزش بگزارم چون هیچ کسی بهش اشاره نکرده بود .
بیشتر دوستان وقتی درب گوشیشون بسته باشه با رد کردن تماسها مشکل دارن ( اصلا نمیتونن تماس را رد کنند ) فقط در صورتی میتونن تماس را رد کنند که درب گوشی باز باشه که فکر نمیکنم کسی گوشی را با در باز توی جیبش بزاره
حالا بریم سر آموزش ...
1 . به قسمت شماره گیری بروید
2 . منو را بزنید
3 . وارد Setup شوید
4 . بر روی گزینه Filp Answer و تیک آن را بردارید .
5 . از Setup خارج شوید .
حالا وقتی گوشی شما زنگ میزنه وقتی درب گوشی را باز میکنید تماس شما وصل نمیشود و می توانید تماس را Busy و با Ignore کنید .
اگر تماس را Busy کنید برای طرف پشت خط پیغام « شماره مورد نظر اشغال است » پخش می شود و اگر Ignore را انتخاب کنید برای مخاطب شما یا بوق اشغال میزند .
امیدوارم این آموزش به دردتون بخوره .
yee_pesare
24-10-2007, 18:44
اقا دست درد نکنه
شما این مراحل انجام دادی؟؟؟
چه چیزایی تغییر کرده؟؟؟
equlizer,تغییر ایکونهاو............
آره نصب کردم.هیچی عوض نمیشه,فقط 1 مورد به usbmode اضافه میشه.
کسی راک بوکسو نصب کرده؟اگه کسی نصب کرده لطفا 1 آموزش کامل بزاره.
راستی این winamp هم که با این کیفیت صدا و آسیبی که به اسپیکر میرسونه فقط 1 کم صدا رو بالا میبره.البته ورژن جدیدش,قدییش که هیچی دیگه.ورژن جدیدشم 1 بار بازو بسته کنی همه ی صدا ها رو1 کم بالا میره تا ریست نکنی گوشیو.
این dic فارسیو گرفتم.اما پسوندش jar نیست!چطوری نصب میشه؟
yee_pesare
24-10-2007, 19:06
سلام
ممنون
آقا الان ورژن این گوشی 25p هست که از نوع c2 .پس اگه به 30p فلش کنی قابلیت برگشت داری.
اما به نظرم فرق چندانی بینه 30pو 25p نیست پس بهتره به 32p فلشش کنی
سلام بچه ها
من يه a1200ديدم كه پشتش نوشته بودa1200rآيا اينrكه آخرشه نشون مي ده كه اين گوشيمدلrهست يا نه؟آخه مي خوام اين گوشي رو بخرم!
moosoola
24-10-2007, 23:14
سلام دوستان من تقریبا 1 هفته پیش با ایت تاپیک آشنا شدم ولی داشتم تمام پست ها را می خوندم تا هم پست تکراری ندم و هم تمام بحثها را مطالعه کرده باشم .
ولی ...
اگر بزرگتر ها اجازه بدن می خواهم یک آموزش بگزارم چون هیچ کسی بهش اشاره نکرده بود .
بیشتر دوستان وقتی درب گوشیشون بسته باشه با رد کردن تماسها مشکل دارن ( اصلا نمیتونن تماس را رد کنند ) فقط در صورتی میتونن تماس را رد کنند که درب گوشی باز باشه که فکر نمیکنم کسی گوشی را با در باز توی جیبش بزاره
حالا بریم سر آموزش ...
2 . منو را بزنید
3 . وارد Setup شوید
5 . از Setup خارج شوید .
حالا وقتی گوشی شما زنگ میزنه وقتی درب گوشی را باز میکنید تماس شما وصل نمیشود و می توانید تماس را Busy و با Ignore کنید .
اگر تماس را Busy کنید برای طرف پشت خط پیغام « شماره مورد نظر اشغال است » پخش می شود و اگر Ignore را انتخاب کنید برای مخاطب شما یا بوق اشغال میزند .
سلام دوست عزیز ولی مثل اینکه تایپیک رو وب مطالعع نکردی چون این مطلب هست.ولی صفحه مورد نظر خاطرم نیست.
moosoola
25-10-2007, 10:50
من تم iphone و به طور کامل نصب کردم ولی نمیتونم اونو پیداش کنم تا بتونم اونو بعدا عوض کنم.
اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنین.
JALIL1990
25-10-2007, 12:45
من تم iphone و به طور کامل نصب کردم ولی نمیتونم اونو پیداش کنم تا بتونم اونو بعدا عوض کنم.
اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنماییم کنین.
شما بعد از اینکه تم را نصب کردید گوشی را ریست کنید . حالا گوشی با تم iphone بالا میاد
ولی ...
حالا بریم سر آموزش ...
2 . منو را بزنید
3 . وارد Setup شوید
5 . از Setup خارج شوید .
به هر حال ممنون...!:5:
mahmood_online2008
25-10-2007, 18:38
دستت درد نکنه
من که خیلی حال کردم
MOSHAVER AMIN
26-10-2007, 21:16
آره نصب کردم.هیچی عوض نمیشه,فقط 1 مورد به usbmode اضافه میشه.
کسی راک بوکسو نصب کرده؟اگه کسی نصب کرده لطفا 1 آموزش کامل بزاره.
راستی این winamp هم که با این کیفیت صدا و آسیبی که به اسپیکر میرسونه فقط 1 کم صدا رو بالا میبره.البته ورژن جدیدش,قدییش که هیچی دیگه.ورژن جدیدشم 1 بار بازو بسته کنی همه ی صدا ها رو1 کم بالا میره تا ریست نکنی گوشیو.
این dic فارسیو گرفتم.اما پسوندش jar نیست!چطوری نصب میشه؟
دوستان عزيز سلام
بنده يه مدت طولاني در خدمتشون نبودم
از اينكه ميبينم اين كلوپ هنوز داراي محتوا و پر بار هستش خوششحالمو از اينكه تعدادي از دوستان قديمي كه در بدو افتتاح اين كلوپ در خدمتشون نيستيم جاي تاسف داره. بهر حال در جواب اين دوستمون عرض كنم كه
در مورد برنامه winampبنده مطلب شما رو تائيد نميكنم چون بلندي صداي اين نرم افزار عاليه و قدرت واقعا محشري داره
با ارزوي اوقاتي خوش براي تمام آ1200 دار هاي دوست داشتني
سلام بچه ها
من يه a1200ديدم كه پشتش نوشته بودa1200rآيا اينrكه آخرشه نشون مي ده كه اين گوشيمدلrهست يا نه؟آخه مي خوام اين گوشي رو بخرم!
كسي نميتونه در اين زمينه به من كمك كنه؟؟؟؟
adame_haji
27-10-2007, 00:34
كسي نميتونه در اين زمينه به من كمك كنه؟؟؟؟
گوشی من که پشتش زده A1200 .
حتما اون جدیده دیگه
قیمتش چنده ؟
یا علی
ولی ...
حالا بریم سر آموزش ...
2 . منو را بزنید
3 . وارد Setup شوید
5 . از Setup خارج شوید .
ممنون عزیز
عالی بود
JALIL1990
27-10-2007, 10:12
من میخواهم گوشی را با بلوتوث به برنامه وصل کنم ( یعنی وقتی نرم افزار را روی کامپیوتر نصب کردم به جای کابل با بلوتوث گوشی را متصل کنم ) کسی میتونه آموزش کامل را برام بزاره .
طریقه ی ریختن فایل روی گوشی را توسط نرم افزار BlueSoleil توضیح دهید .
Amin_0913
27-10-2007, 12:10
اقا من چند وقته که عاشق این گوشی شدم
اگه میشه یه راهنمایی در مورد صدا و کیفیت عکس و .... بهم بدید و قیمت ؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون
v_prances
27-10-2007, 13:41
ميگم خيلي دمتون گرم
تو اين گروه يك با معرفت پيدا نشد به من كمك كنه خيلي خيلي با حاليد .
فقط ازتون يك آدرس دقيق دريافت فريمور رو خواستم اگه هم آدرسي نيست حاضر پول بدم برام پست كنيد يا اينكه اگه تو جمهوري يا جايي يا حتي كسي در خانه اين كار رو انجام ميده آدرس بدين برم .
واقعا ازتون ممنونم .
adame_haji
27-10-2007, 14:40
MatraxBench21
به دست آوردن میزان قدرت پردازنده موبایل
شما هم حتما میخواهید میزان قدرت پردازنده ی موبایلتون رو بدونید...تا به همه اعلام کنید : موبایل من قویتره!!!
پس قبل از اینکه همه جا جار بزنید اول تست کنید
تست کننده یک نرم افزار جاوا هست که روی اکثر گوشی ها کار میکنه و خیلی حجمش کمه ( کمتر از 15 کیلو بایت )
خیلی راحت میتونید از این لینک نرم افزار تست رو دانلود کنید
کد:
بعد از اجرای نرم افزار میزان قدرت پردازنده توسط انواع آزمایش ها تست میشه و در آخر به گوشی شما امتیاز داده میشه.
امتیاز گ.شی من که 747 بوده و خیلی قوی تر از گوشی های دیگه که دیده بودم
K75=340
Nokia6300=270!!!!!
یا علی
آقا با گوشی N73 کل انداختم کم آورد حسابی
A1200=740
N73=440
adame_haji
27-10-2007, 14:42
یکی از دوستان میخواست یه آرشیو خفن از برنامه های A1200 درست کنه و در اختیار بقیه دوستان قرار برده
هر چی گشتم اسمشو پیدا کنم بهش پیغام خصوصی بدم پیدا نکردم
میخواستم بگم منم پایم
لطفا یا اسمشو بهم بگید یا اینکه یه پیغام بهم بده
یا علی
mazi_z_PSP
27-10-2007, 23:04
سلام. من تازه پنج شنبه پيش z610رو دادم a1200خرديم. خيلی راضيم. همه چيش عاليه به جز 2 چيز.
1- مموری کارت که پشت باطری ميخوره.
2- ميزان شارژ باطری که مثل آدم نشون نميده.
يک مشکل جدی هم دارم.
ديروز گوشی رو با USBوصل کردم به کامپيوتر که روش عکس و آهنگ و کليپ بريزم. اما نميدونم چرا بعضی وقتا وسطش هنگ ميکرد. مجبور بودم گوشی رو خاموش روشن کنم. بعد از حدود 3 بار ديگه گوشيم مموری رو نشناخت.
اونوقت با رم ريدر مموری رو وصل کردم شناخت اما از 128 مگابايت حجم اصلی مينوشت 60
مگابايت حجم کل!!!
فکر کنم مموريم سوخت. آخه مموری دوستمو گزاشتم گوشيم شناخت.!!
ديگه دارم ديوونه ميشم. حالا بايد برم يک مموری ديگه بخرم.
و يک سوال : برای ريختن انواع فايل رو گوشی ميشه مثل گوشی های سونی اريکسون عمل کرد يا بايد با همون Motorola phone toolsريخت؟
هر کدوم رو با راهنمايی کامل برام بزاريد که ديگه مموريم خراب نشه.
و يک سوال ديگه . این گوشی تمام برنامه های جاوا رو پشتيبانی ميکنه اما چون لمسيه نميشه باهاش کار کرد.
برنامه های مخصوصش تو بازار هست؟
يک سوال ديگه. اون ديکشنری خود گوشی رو چجوری فعال کنم؟
يک سوال ديگه . برنامه ای که فايل های ويديو ای رو به پسوند rmتبديل ميکنه اسمش چيه از کجا ميتونم گير بيارم؟ من مشهدم.
تورو خدا به تک تک سوالام کامل جواب بدين دارم ديوونه ميشم.
ممنون
و adame_hajiجان ميشه در مورد اون لينکی که گزاشتی تو امضات در مورد نرم افزار گوشيت کمی توضيح بدی؟ اونو بايد چيکار کنم؟
بقيه سوالاتم رو بعدا که يادم اومد ميپرسم. ممنون
mazi_z_PSP
27-10-2007, 23:18
راستی دوستان از کجا بفهمم فريم ورم چنده؟
و اینکه چجوری مموری رو با خود گوشی فرمت کنم؟
adame_haji
28-10-2007, 02:30
یه تجربه
من فریمور عوض کرده بودم (24xp30)رفتم سراغ نصب theme و نصب کردم ولی تغییری نکرد . اومدم توی تاپیک و دیدم یکی از دوستان نوشته اونم فریمور عوض کرده ولی یه سوتی گرافیکی داشته . اونم این بوده که صفحه زیر نوشته ها روشن هست و سخت میشه فوت ها رو خوند (مخصوصا پیغام خطا ها )
من با خودم گفتم نه این دوستمون اشتباه میکنه چون گوشی من اینجوری نبود . وقتی گوشیمو دیدم فهمیدم که ماله منم اینجوری شده !!!!
دوزاریم افتاد ماله اون theme کوفتی بود که نصب کردم .
امشب دوباره گوشی رو فلش کردم و دوباره همین فریمور رو ریختم وقتی اومد بالا دیدم اون سوتی دیگه نیست .
2 تا نتیجه اخلاقی داره
1- اون دوستمون که گوشیش سوتی داشت یه بار دیگه فریمور عوض کنه
2- اگه بلد نیستید تم عوض کنید بیخیال بشید
یا علی
adame_haji
28-10-2007, 02:56
سلام. من تازه پنج شنبه پيش z610رو دادم a1200خرديم. خيلی راضيم. همه چيش عاليه به جز 2 چيز.
1- مموری کارت که پشت باطری ميخوره.
2- ميزان شارژ باطری که مثل آدم نشون نميده.
يک مشکل جدی هم دارم.
ديروز گوشی رو با USBوصل کردم به کامپيوتر که روش عکس و آهنگ و کليپ بريزم. اما نميدونم چرا بعضی وقتا وسطش هنگ ميکرد. مجبور بودم گوشی رو خاموش روشن کنم. بعد از حدود 3 بار ديگه گوشيم مموری رو نشناخت.
اونوقت با رم ريدر مموری رو وصل کردم شناخت اما از 128 مگابايت حجم اصلی مينوشت 60
مگابايت حجم کل!!!
فکر کنم مموريم سوخت. آخه مموری دوستمو گزاشتم گوشيم شناخت.!!
ديگه دارم ديوونه ميشم. حالا بايد برم يک مموری ديگه بخرم.
و يک سوال : برای ريختن انواع فايل رو گوشی ميشه مثل گوشی های سونی اريکسون عمل کرد يا بايد با همون Motorola phone toolsريخت؟
هر کدوم رو با راهنمايی کامل برام بزاريد که ديگه مموريم خراب نشه.
و يک سوال ديگه . این گوشی تمام برنامه های جاوا رو پشتيبانی ميکنه اما چون لمسيه نميشه باهاش کار کرد.
برنامه های مخصوصش تو بازار هست؟
يک سوال ديگه. اون ديکشنری خود گوشی رو چجوری فعال کنم؟
يک سوال ديگه . برنامه ای که فايل های ويديو ای رو به پسوند rmتبديل ميکنه اسمش چيه از کجا ميتونم گير بيارم؟ من مشهدم.
تورو خدا به تک تک سوالام کامل جواب بدين دارم ديوونه ميشم.
ممنون
و adame_hajiجان ميشه در مورد اون لينکی که گزاشتی تو امضات در مورد نرم افزار گوشيت کمی توضيح بدی؟ اونو بايد چيکار کنم؟
بقيه سوالاتم رو بعدا که يادم اومد ميپرسم. ممنون
ورودتو به این کلوپ تبریک میگم
خرید گوشی خوشگلت رو بهت تبریک میگم
راجع به برنامه تبدیل فایل توی کامپیوتر من این برنامه رو پیشنهاد میکنم ولا غیر :
Xilisoft 3GP Video Converter 3
سرچ و دانلودش پای خودت .
سریالش از من :
Xilisoft 3GP Video Converter v3.19
Name: crsky
Code: THEL-ORDO-FTHE-WAR0-FB5C-4246-BC76-9A27
ببین دوست عزیر
تموم سوالاتی رو که بالا پرسیدی تماما جواب داده شده
اگه حال نداری تموم صفحات رو آنلاین بخونی من از صفحه 1 تا 83 رو بصورت آفلاین درآوردم و زیپ کردم و با حجم یک و نیم مگابایت آپلود کردم و لینکشو گذاشتم توی امضام . مطمئن باش تموم سوالاتت رو توی اون 83 صفحه میگیری
تازه توی این 83 صفحه متوجه میشی چه برنامه هایی برای این گوشی وجود داره و از تجربیات بچه ها استفاده میکنی .
ولی چون خیلی کم طاقتی و اعصابتم خورده جوابتو میدم
مشکل مموری پشت باطری واقعا معضله . اما با استفاده کرد کابل Usb دستگاه اصلا نیاز نیست باطری در بیاری
اون میزان شارژ باطری هم همچین چیزی بدی نیست . فقط 50 درصد اول رو خوب نشون نمیده ولی بقیش رو نقریبا خوب نشو میده
100%
50%
20%
10%
5%
اون مشکل رم گوشیت هم یه مشکل نادر و بقولی بد شانسی بوده . بابا بزرگ من یه تلوزیون داشت 17 سال داشت کار میکرد !!!! اون روزی که صدامو اعلام کردن این تلوزیون بدبخت سوخت !!!!!! (خداشاهده راست میگم )همون بهتر که رمت سوخت (ناراحت نشی ها ) بجاش 15 تومن میدی یه رم 2 گیگ مییخری . هر چی هم وصل کنی به کامیوتر نمیسوزه . تازه گارانتی مادام العمر هم داره
راجع به ارسال فایل به گوشی میتونی مستقیم فایل رو توی گوشی بریزی به این صورت که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردی بصورت Plag & Play یه درایو آخر درایوات اضافه میشه که هر کاری که دلت میخواد توش انجام میدی (البته Usb Mode رو از توی Setup باید روی گزینه Mass Storage انتخاب شده باشد )
با برنامه Motorola Phone Tools میشه یه سری کار انجام داد .
phone book
calendar
sync
text message
multimedia Studio
internet connection
راجع برنامه که گفتی توی بازار هست هم باید بگم که بیخیال بازار شو . اینایی که توی بازار هستن هر و از بر تشخیص نمیدن . من گوشیمو در آوردم توی مغازه یارو زنگ بزنم . یارو گوشی رو دید کف کرد . گفت آقا گوشیتو چند میفروشی !!!!! حتی نپرسید مدل چیه !!!!! . نرم افزارهای توی بازار هم برای نسخه قدیمیه موتورولا هست .
تموم نرم افزار های این گوشی (تقریبا ) توی این تاپیک معرفی شده . برای این گوشی خیلی کم نرم افزار ساخته شده چون خودش هه چی داره .
دیکشنری هم مال خود گوشی انگلیسی به ژاپنی هست که به درد هیچ کدوم ما نمیخوره .
ولی یه دیکشنری فارسی توپ همین چند صفحه قبل بچه ها لینک دادن . (این نشون میده که یه صفحه از این کلوپ رو نخوندی )
اون لینکی هم که توی امضام گذاشتم . تموم برنامه ها و بازی هایی رو که نصب کرده بودم زیپ کردم و آپلود کردم . هر کی خواست دانلود کنه و بریزه توی گوشیش . اینجوری :
توی شاخه اصلی رم یه شاخه مخفی هست (از توی کامپیوتر باید دید) به نام .System . من سیستم گوشی خودمو گزاشتم که ملت اونو با مال گوشی خودشون عوض کنن
1- سیستم خودتو دیلیت کن
2- سیستم منو دانلود کن
3- بریز روی Root رم
4- ریستارت کن
5- سر نماز مارو هم دعا کن
یا علی
adame_haji
28-10-2007, 03:11
آقا این تم و من نتونستم نصب کنم
خیلی قشنگه .
آپلود میکنم هرکی تونست نصب کنه به ما هم یاد بده (من پست 550 رو هم مطالعه کردم ) برنامه Skin و Splash و busty Box هم نصب کردم ولی وقتی تم رو نصب میکنم پیغام میده گوشی رو ریستارت کن . ولی خبری نمیشه بعد از ریستارت
یا علی
west_day2003
28-10-2007, 10:35
راستی دوستان از کجا بفهمم فريم ورم چنده؟
و اینکه چجوری مموری رو با خود گوشی فرمت کنم؟
دوست عزیز برای دیدن فریم ورم این شماره رو بگیر { [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]دبليو رو با دكمه اينسرت و بعد اينسرت ويت بيارين.توی پست های قبلی گفته شده بود:41:[/font]
[FONT='Arial','sans-serif']اون دسته از دوستای گلمون که هنوز مشکل نصب فریم ور رو دارن بخدا با خوندن 83 صفحه اول کارشون کاملا راه میفتن و من این کارو کردم.:31:
west_day2003
28-10-2007, 10:40
آقا این تم و من نتونستم نصب کنم
خیلی قشنگه .
آپلود میکنم هرکی تونست نصب کنه به ما هم یاد بده (من پست 550 رو هم مطالعه کردم ) برنامه Skin و Splash و busty Box هم نصب کردم ولی وقتی تم رو نصب میکنم پیغام میده گوشی رو ریستارت کن . ولی خبری نمیشه بعد از ریستارت
یا علی
متاسفانه من هم همین مشکل رو دارم نصب میشه ولی قبل و بعد از ریست؟؟؟؟ هیچ اتفاقی نمیفته
mahmood_online2008
28-10-2007, 11:49
VideoConvertMaster
نرم افزاری برای تبدیل انواع فورمتهای avi , mp4, 3gp, mpeg, mov, wmv, rm, swf, ....
شما میتونید این نرم افزار از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به راحتی دانلود کنید
امیدوارم ازش لذت ببرید..
serial:
Name : -----------.com
Organization : TE2006
Registration Key : VCM5947428
mahmood_online2008
28-10-2007, 11:58
سلام به تمام ترفدارهای a1200
اگه تا حالا به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سر نزدید، حتما سر بزنید:31:
خیلی حال میکنید مخصوصا اگه یه کم انگلیسی بلد باشید:20:
rezasuzuki
28-10-2007, 14:55
سلام
yee_pesarens واقعا25 ترکوندي:10:
دمت گرم.به نظر من 25 ديگه ايرادي نداره
با برنامه winamp صداش تقريبا 2 برابر ميشه اما
اسپيکروهدست تا 1.5 برابر بيشتر کشش ندارن که مربوط به bass و preaamp صدا ميشه و دوستان ميتونن از اکولايزر winamp اونو کم کنن و از winamp استفاده کنن :8:
rezasuzuki
28-10-2007, 15:00
سلام
اسپيکروهدست تا 1.5 برابر بيشتر کشش ندارن که مربوط به bass و preaamp صدا ميشه و دوستان ميتونن از اکولايزر winamp اونو کم کنن و از winamp استفاده کنن :8:
rezasuzuki
28-10-2007, 15:00
سلام
vahid_ta
28-10-2007, 15:47
سلام به همه بچه های کلوپ A1200÷
من تازه عضو شدم...
راستش من تا صفحه 84 فوروم خوندم. ولی گیج شدم... فریمور گوشی من R532_g_11.00.53p هستش... هنوز متوجه نشدم که چه فریموری باید نصب کنم روی گوشیم.... لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید...
Amin_0913
28-10-2007, 20:02
اقا من چند وقته که عاشق این گوشی شدم
اگه میشه یه راهنمایی در مورد صدا و کیفیت عکس و .... بهم بدید و قیمت ؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون
کسی نبود جواب من بینوا رو بده
MOSHAVER AMIN
28-10-2007, 21:46
من تازه عضو شدم...
راستش من تا صفحه 84 فوروم خوندم. ولی گیج شدم... فریمور گوشی من R532_g_11.00.53p هستش... هنوز متوجه نشدم که چه فریموری باید نصب کنم روی گوشیم.... لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید...
سلام دوست من
فريمور من الان3 053p pluseهستش و فبلا هم 48 بودم به نظر من اين فريمور كارش خوبه و البته گمونم 24x30اسمش باشه كه دوستان نصب كردن و راضي هم هستن
در ضمن عضويت شما رو تبريك ميگم
MOSHAVER AMIN
28-10-2007, 21:48
کسی نبود جواب من بینوا رو بده
سلام امين جون شما ميتوني به صفحات اوليه همين كلوپ مراجعه كني و جوابتو بگيري
درضمن قيمت شيراز ون پايه 300 هستش
پايدار باشي
MOSHAVER AMIN
28-10-2007, 21:54
ميگم خيلي دمتون گرم
تو اين گروه يك با معرفت پيدا نشد به من كمك كنه خيلي خيلي با حاليد .
فقط ازتون يك آدرس دقيق دريافت فريمور رو خواستم اگه هم آدرسي نيست حاضر پول بدم برام پست كنيد يا اينكه اگه تو جمهوري يا جايي يا حتي كسي در خانه اين كار رو انجام ميده آدرس بدين برم .
واقعا ازتون ممنونم .
سلام دوست من
شما ميتوني به صفحات 32 الي 37 همين كلوپ مراجعه كني و لينك دريافت فريمور 53 رو پيدا كني اگه باز هم موردي بود بگو حاضرم كمك كنم تا كارت راه بيفته
mazi_z_PSP
28-10-2007, 22:20
اگه حال نداری تموم صفحات رو آنلاین بخونی من از صفحه 1 تا 83 رو بصورت آفلاین درآوردم و زیپ کردم و با حجم یک و نیم مگابایت آپلود کردم و لینکشو گذاشتم توی امضام . مطمئن باش تموم سوالاتت رو توی اون 83 صفحه میگیری
آفرين اصلا حال ندارم آنلاين بخونم.
برای همين هم اونارو دانلود کردم. خوبه. اما این صفحه های جديد رو هم اگر ميشه بزار.
بجاش 15 تومن میدی یه رم 2 گیگ مییخری . هر چی هم وصل کنی به کامیوتر نمیسوزه . تازه گارانتی مادام العمر هم داره
چی؟؟؟؟؟!!!! مموری 2 گيگ 15 تومان؟ من رفتم 512 خريدم با گارانتی 12 تومان.
راجع به ارسال فایل به گوشی میتونی مستقیم فایل رو توی گوشی بریزی به این صورت که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردی بصورت Plag & Play یه درایو آخر درایوات اضافه میشه که هر کاری که دلت میخواد توش انجام میدی (البته Usb Mode رو از توی Setup باید روی گزینه Mass Storage انتخاب شده باشد )
من با USBگوشيمو وصل ميکنم اما يک چيزی به همين نام گوشيم مياد زيره زيره همه ی درايو هام جدا از بقيه.
راجع برنامه که گفتی توی بازار هست هم باید بگم که بیخیال بازار شو .
پس من برنامه ها و بازی هارو از کجا گير بيارم. همرو دانلود کنم. آخه من دايلاپم
ولی یه دیکشنری فارسی توپ همین چند صفحه قبل بچه ها لینک دادن . (این نشون میده که یه صفحه از این کلوپ رو نخوندی )
چرا ديگه این يکی رو دانلود کردم
اون لینکی هم که توی امضام گذاشتم . تموم برنامه ها و بازی هایی رو که نصب کرده بودم زیپ کردم و آپلود کردم . هر کی خواست دانلود کنه و بریزه توی گوشیش . اینجوری :
خوب اگر من این کار رو کردم تو گوشيم چه تغييراتی بوجود مياد؟
SMSپاک نميشه؟ يا آهنگ هام و يا ويديو و يا عکس؟
بریز روی Root رم
ها؟
راجع به برنامه تبدیل فایل توی کامپیوتر من این برنامه رو پیشنهاد میکنم ولا غیر :
Xilisoft 3GP Video Converter 3
عزيز این برنامه فايلهای ويديو رو به rmتبديل ميکنه؟
mazi_z_PSP
28-10-2007, 22:22
serial:
Name : -----------.com
Organization : TE2006
Registration Key : VCM5947428
این چرا F I L T E Rشده؟
عزيز ميشه خودت دانلود کنی بعد برای ما يک جای ديگه آپلود کنی؟
=============================
راستی دوستان علاقه شديدی به ريختن و استفاده از تم دارم. اگر کسی آموزش کامل داره بزاره.
من هم ميرم تا وقته صفحات قبلی رو بخونم.
و يک سوال : نميشه صدای گوشی رو هنگام مکالمه بالا برد؟ آخه من تو شلوغی از حرفای طرف هيچی نميفهمم
mazi_z_PSP
28-10-2007, 22:49
راستی دوستان از جايی که خريدم گفت که تمام قطعات این گوشی هست بجز درش!.
خوب اگه درش خراب بشه چی کار کنيم؟ اونم که حساس!!
================================
يک سوال : اون ديکشنری و برنامه تست قدرت گوشی رو ريختم رو گوشی اما يک مشکلی که هست اینه که وقتی ميريزيم بعد اون فايل اینستال اصلی از بين ميره. نميشه کاری کرد اون سره جاش بمونه تا بتونم برای بقيه هم بلوتوث کنم؟
راستی با اون برنامه گوشيمو تست کردم 722 گرفت. قضيه چيه ؟ چرا مال شما بيشتر گرفت؟
=======================
hajiجان من تا صفحه 83 رو دانلود کردم اما نميدونم چطور ازش استفاده کنم. ميشه يک راهنمايی کامل بزاری؟
mazi_z_PSP
28-10-2007, 23:44
من تازه عضو شدم...
منم برای اینکه گيج نشم ميگم :
اگر ميشه فريم وری رو معرفی کنيد که از بقيه کاملتر و جديد تر باشه.
====================================
دوستان اینکه ميگيد رستارت ميکنين يعنی چی؟ همون Master resetرو ميگين يا چيزه ديگه؟
ممنون
yee_pesare
28-10-2007, 23:51
سلام
خوشحالم تونستی نصب کنی..
الان موندم این راک بوکسو نصب کنم.کسی اینجا نصب نکرده؟واقعا برنامه ی کاملی,
سلام امين جون شما ميتوني به صفحات اوليه همين كلوپ مراجعه كني و جوابتو بگيري
درضمن قيمت شيراز ون پايه 300 هستش
پايدار باشي
سلام دوست من
من تو شيراز قيمت كردم از 240تا270 متغيير بود.
adame_haji
29-10-2007, 04:42
خوشحالم تونستی نصب کنی..
الان موندم این راک بوکسو نصب کنم.کسی اینجا نصب نکرده؟واقعا برنامه ی کاملی,
والا منم خیلی دوست دارم نصب کنم
البته نصب کردم ولی اجرا نکرد
البته اجرا میکنی یه صفحه سیاه میاد و 1 ثانیه بعد بسته میشه
نمیدونم چرا
adame_haji
29-10-2007, 05:22
آفرين اصلا حال ندارم آنلاين بخونم.
برای همين هم اونارو دانلود کردم. خوبه. اما این صفحه های جديد رو هم اگر ميشه بزار.
چی؟؟؟؟؟!!!! مموری 2 گيگ 15 تومان؟ من رفتم 512 خريدم با گارانتی 12 تومان.
من با USBگوشيمو وصل ميکنم اما يک چيزی به همين نام گوشيم مياد زيره زيره همه ی درايو هام جدا از بقيه.
پس من برنامه ها و بازی هارو از کجا گير بيارم. همرو دانلود کنم. آخه من دايلاپم
چرا ديگه این يکی رو دانلود کردم
SMSپاک نميشه؟ يا آهنگ هام و يا ويديو و يا عکس؟
ها؟
من با USBگوشيمو وصل ميکنم اما يک چيزی به همين نام گوشيم مياد زيره زيره همه ی درايو هام جدا از بقي
توی اکس پی من که یه دراور اضافه میشه مثل دراور c
پس من برنامه ها و بازی هارو از کجا گير بيارم. همرو دانلود کنم. آخه من دايلاپ
خوب منم دایل آپم
تازه فکر نکنم برای A1200 بیشتر از 20 مگ بتونی برنامه روی اینترنت گیر بیاری . حدود 10-20 تا برنامه !
همون 20 مگی که من آپلود کردم اکثر برنامه های بدرد بخورو بعلاوه یه سری بازی داره
البته یکی از بچه ها که دانلود کرده بود یه سری از برنامه هاش روی گوشی اون کار نکرده بوده
ریسک هزینه دانلودش به عهده خودتونه ولی از لحاظ ضرر هیچ ضرری برای گوشیت نداره
خفمون کردی ها (دی) تو همون پست کلا نوشتم چه برنامه هایی اضافه میشه . جوون مادرت همون پست رو حد اقل یه بار بخون
خودت ببین
SMS[/B][/FONT][FONT=Times New Roman][B]پاک نميشه؟ يا آهنگ هام و يا ويديو و يا عکس؟
نه آقا جون هیچی از گوشیت پاک نمیشه
اس ام اس هات که توی حافظه گوشیت هست
فیلم میلمات که تورمته . با اونا هم هیچ کاری نداره
1 بار دیگه بیشتر نمیگم
Root رم یعنی شاخه اصلی رم .
Root درایو c یعنی شاخه اصلی دراور c
Root درایو e یعنی شاخه اصلی دراور e
Root درایو f یعنی شاخه اصلی دراور f
Root درایو g یعنی شاخه اصلی دراور g
Root درایو h یعنی شاخه اصلی دراور h
Root درایو o یعنی شاخه اصلی دراور o
Root درایو m یعنی شاخه اصلی دراور m
...
z
خوب حالا Root رم تو کدوم دستمه ؟
پس این فایل توی امضای من که 20 مگه رو دانلود میکنه . از حالت فشرده در میاریش . شاخه ای بنام >system از توش بیرون میاد که Hidden هست (Hidden یعنی مخفی قابل توجه ) یه همچین شاخه ای هم توی Root رم هست اونو پاک کن و اینی که دانلود کردی کپی کن اونا .
من تا 1 ماه دیگه نمیام توی کلوپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOSHAVER AMIN
29-10-2007, 06:30
سلام دوستان در مورد برنامه راك باكس كه يكي از اعضا اونو معرفي كرد متاسفانه تمام مراحل نصب رو از بچه ها دريغ كرد و موارد رو ناقص و دست و پا شكسته نوشته بهمين علته كه هيچكدوم به نتيجه نميرسين اخه بايستي همراه اين برنامه يه فايل 8.5 مگي هم دانلود كنيد و مراحل نصب رو به يه صورت ديگه نصب كنيد
موفق باشيد
بهمين علت زياد پي نصب اين برنامه نباشيد
mazi_z_PSP
29-10-2007, 10:18
خودت ببین
آره ديدم خوبه.
نه آقا جون هیچی از گوشیت پاک نمیشه
اس ام اس هات که توی حافظه گوشیت هست
فیلم میلمات که تورمته . با اونا هم هیچ کاری نداره
پس این فایل توی امضای من که 20 مگه رو دانلود میکنه . از حالت فشرده در میاریش
من يکی از 4 قسمت رو دانلود کردم. همشو که دانلود کردم اونوقت خبر ميدم
======================================
خيلی ممنونم از توضيحات خوبت. ایشالا تو انجمن بازی ها بتونم کمکی بهت بکنم.
منتظر جواب بقيه سوالاتم هستم .
يک سوال ديگه : چطوری ميشه روی يک پوشه مثلا پوشه ويديو در مموری کارت پسورد گزاشت.؟
========================================
فريم ور خودم رو نگاه کردم اینه : R532C2_G_11.31.25P
خوبه يا عوضش کنم؟
با سلام خدمت همه ی دوستان و سروران
خوب ، من موفق شدم در عرض دو روز جانگداز ، 112 صفحه ی این تاپیک رو بخونم :21: ( فکر کنم باید یه جفت چشم تازه برای خودم بخرم ) .
دلیل این پشتکار ، عزم بنده برای خرید این گوشی بود که دو سه شب پیش توی ده بیست تا مغازه ی جمهوری دیدم و قیمت گرفتم از 235 تا 250 تومن .
اما با خوندن این 112 صفحه ، یکی دو تا نکته به ذهنم رسید که می نویسم ، شاید کسی اهمیت داد .
برای اون دوستایی که از صدای این گوشی یا دوربینش یه خورده دلخورن ، باید عرض کنم اهمیت این گوشی در دنیا ( البته منظورم از دنیا ، آسیای جنوب شرقیه ) به اینه که موتورولا برای ایجاد امکان کیبردهای چینی و کلا زبان های یاجوج و ماجوج ! از لینوکس توی این گوشی استفاده کرده و دلیل خیلی از نواقص خنده داری که توی این گوشی مشاهده می کنین ( منظورم کارهای ساده ایه که توی خیلی از گوشی های دیگه موضوع حل شده ایه ولی توی این گوشی باید برای انجامش دویست بار کلیک کنین ) همین استقرار لینوکس روی پلتفرم سخت افزاری A1200 بوده .
Motorola is shipping its Linux-based A1200 smartphone to distributors in China, where the phone will be sold under a "Ming" model-name, according to a hardware blog at TheRegister. Ming means "bright, clear, open and clear-sighted," TheRegister reports, reflecting the phone's translucent cover and open-source operating system.
The A1200 has a slimmer, more compact form-factor than previous Linux smartphones from Motorola. It runs MontaVista Linux on an Intel XScale PXA270 processor. The A1200 debuted ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) in January at a media event in Beijing, where clothing designer Vivienne Tam led a crew of Chinese beauties ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) who modeled the A1200 and several other new Motorola phones.
The A1200 has a compact, keypad-less design with a clear plastic flip lid that enables it to have only one LCD, a 2.4-inch QVGA (320 x 240) TFT touchscreen display with 262K colors. The device weighs only 95 grams, or about 3 ounces.
A version of the A1200 has been registered with the FCC, suggesting Motorola may also plan to distribute the phone in the US. The US A1200 will be a GSM/EDGE phone operating on the 850/1800/1900MHz bands, and will have a bluetooth radio, and a built-in 1.3-megapixel camera that doubles as a business-card scanner. One clever feature is a mirror just below the camera lens, to assist with self-portraits.
بنابراین ، خریدن A1200 برای کل انداختن و این جور شوخیا ، یه نوع اتلاف وقته . ارزش لینوکس و کلا اوپن سورس رو دوستانی می دونن که با بحث کپی رایت و اصلا نهضت اوپن سورس و آزادی ناشی از اون آشنایی دارن .
دقیقا به همین دلیل ، انتظار من از این تاپیک این بود که حرکتی در جهت رسیدن به خط فرمان و یا حتی توسعه ای برای این سیستم عامل و رفع ایرادهاش دیده بشه در حالی که بیشتر پست ها به طرح مسائلی مثل خوشگلی و خز شدن و این جور مطالب اختصاص داده شده بود .
مزید اطلاع دوستان واژه ی مینگ به معنای " درخشان " ، " پاک " و " باز " است . ( امان از دست چینی ها )
البته در این میان بعضی از دوستان هم زحمت کشیده ان و در جهت ویرایش هایی که به سمت و سوی اوپن سورس هست مطالبی گذاشته ان که در این جا از همه شون تشکر می کنم :11:
adame_haji
29-10-2007, 17:42
سلام دوستان در مورد برنامه راك باكس كه يكي از اعضا اونو معرفي كرد متاسفانه تمام مراحل نصب رو از بچه ها دريغ كرد و موارد رو ناقص و دست و پا شكسته نوشته بهمين علته كه هيچكدوم به نتيجه نميرسين اخه بايستي همراه اين برنامه يه فايل 8.5 مگي هم دانلود كنيد و مراحل نصب رو به يه صورت ديگه نصب كنيد
موفق باشيد
بهمين علت زياد پي نصب اين برنامه نباشيد
ای بابا
شما بلدی چرا دریغ میکنی
بگو شما نصب کردی ؟
8 مگ که دیگه چیزی نیست . اگه میتونی توضیح بده
یا اینکه آمورش انگلیسیشو آدرسه بوده دوبله کنم بزارم اینجا
یا علی
adame_haji
29-10-2007, 17:49
آره ديدم خوبه.
من يکی از 4 قسمت رو دانلود کردم. همشو که دانلود کردم اونوقت خبر ميدم
======================================
خيلی ممنونم از توضيحات خوبت. ایشالا تو انجمن بازی ها بتونم کمکی بهت بکنم.
منتظر جواب بقيه سوالاتم هستم .
يک سوال ديگه : چطوری ميشه روی يک پوشه مثلا پوشه ويديو در مموری کارت پسورد گزاشت.؟
========================================
فريم ور خودم رو نگاه کردم اینه : R532C2_G_11.31.25P
خوبه يا عوضش کنم؟
هنوزم که صفحات پیشو نخوندی !!!
قبلا گفته شده روی پوشه پسورد نمیزاره
قفط روی کل رم پوشه میزاره که اونم بدرد بخور نیست . چون دفعه اول که میزی توی رم باید پسورد بد از سری های بعد دیگه نمیخواد
فریمور شما 25P هست
اگه اشتباه نکنم همین MOSHAVER AMIN خودمون هم 25P داشت که فریمورش آپ کرد به 53P
من خودم فریمورم 53 بود الان آپ کردم به 24Xp30 الان هم خیلی راضیم . ببین دیگه نپرس آدرس دانلود آموزش و همه حرفها توی صفحات پیش هست . خودم هم توضیحشو تو صفحات حدودا 100 گذاشتم
یا علی
rezasuzuki
29-10-2007, 20:08
yee_pesarens جان یه نگاهی به پیغام خصصیتون بنداز!!!!!!!:10:
MOSHAVER AMIN
29-10-2007, 22:02
هنوزم که صفحات پیشو نخوندی !!!
قبلا گفته شده روی پوشه پسورد نمیزاره
قفط روی کل رم پوشه میزاره که اونم بدرد بخور نیست . چون دفعه اول که میزی توی رم باید پسورد بد از سری های بعد دیگه نمیخواد
فریمور شما 25P هست
اگه اشتباه نکنم همین MOSHAVER AMIN خودمون هم 25P داشت که فریمورش آپ کرد به 53P
من خودم فریمورم 53 بود الان آپ کردم به 24Xp30 الان هم خیلی راضیم . ببین دیگه نپرس آدرس دانلود آموزش و همه حرفها توی صفحات پیش هست . خودم هم توضیحشو تو صفحات حدودا 100 گذاشتم
یا علی
دوستان سلام فريمور من 48 بود كه بدين وسيله تصحيح ميگردد
vahid_ta
29-10-2007, 22:03
سلام دوست من
فريمور من الان3 053p pluseهستش و فبلا هم 48 بودم به نظر من اين فريمور كارش خوبه و البته گمونم 24x30اسمش باشه كه دوستان نصب كردن و راضي هم هستن
در ضمن عضويت شما رو تبريك ميگم
MOSHAVER AMIN جان متشکر...
ممکن هست بهم بگی لینکش کجاست....؟؟!
MOSHAVER AMIN
29-10-2007, 22:09
ای بابا
شما بلدی چرا دریغ میکنی
بگو شما نصب کردی ؟
8 مگ که دیگه چیزی نیست . اگه میتونی توضیح بده
یا اینکه آمورش انگلیسیشو آدرسه بوده دوبله کنم بزارم اینجا
یا علی
من هنوز به علت ديال اپ بودن اينترنتم نتونستم اونو دانلود كنم و اينكه سايتي كه اون فايل رو گذاشته حسابي حال گيري ميكنه
شما اينترنت سرعت بالا داريد؟ تا شما دانلود كنيد بعدش يه جا غير از سايت فورشاريد يا راپيد شير آپش كنيد؟
mazi_z_PSP
29-10-2007, 22:10
بابا من حوصله ندارم تمام صفحات رو لود کنم.
تا صفحه 83 دانلود کردم اما نميدونم چيکارش کنم. يک جوريه. ميشه راهنمايی کنيد؟
mazi_z_PSP
29-10-2007, 22:12
يک سوال : اون ديکشنری و برنامه تست قدرت گوشی رو ريختم رو گوشی اما يک مشکلی که هست اینه که وقتی ميريزيم بعد اون فايل اینستال اصلی از بين ميره. نميشه کاری کرد اون سره جاش بمونه تا بتونم برای بقيه هم بلوتوث کنم؟
راستی با اون برنامه گوشيمو تست کردم 722 گرفت. قضيه چيه ؟ چرا مال شما بيشتر گرفت؟
=======================
hajiجان من تا صفحه 83 رو دانلود کردم اما نميدونم چطور ازش استفاده کنم. ميشه يک راهنمايی کامل بزاری؟
کسی جواب این پست هارو نداشت؟
mazi_z_PSP
29-10-2007, 22:15
فریمور شما 25P هست
خوب این چطوره خوبه؟ اگر بده بگو به چی برم آپگريد کنم .
MOSHAVER AMIN
29-10-2007, 22:24
MOSHAVER AMIN جان متشکر...
ممکن هست بهم بگی لینکش کجاست....؟؟!
بين ص 33 الي 37 بگرد پيداش ميكني
MOSHAVER AMIN
29-10-2007, 22:30
=======================
جواب
1.دربش گير مياد تهران علائدين با قيمت 55000 تومان....جنس اصلي
2.شما قبل از نصب توسط خود گوشي يه كپي از اون تو يه فولدر جديد بساز مشكل حله:27:
3.اين برنامه بصورت استاتيك كار ميكنه به اعداد اعلام شده توسط اون زياد دل نبند
============
يا امير المومنين الحيدر
MOSHAVER AMIN
29-10-2007, 22:33
خوب این چطوره خوبه؟ اگر بده بگو به چی برم آپگريد کنم .
كي ميگه بده البته شما ميتوني اون هم اپگيريد كني و ................
moosoola
29-10-2007, 23:30
دوستان لطف کنن یه سایت رو معرفی میکنم بهش سر بزنن.چیزای خویب مشه پیدا کرد من وقت نکردم زیاد با این سایت ور برم.
moosoola
29-10-2007, 23:32
یه سوال؟؟
چرا فرمت rm پخش نمیشه؟(فریمور24)
mazi_z_PSP
29-10-2007, 23:57
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بابا ايول ترکوندی . اما :
1- ميشه دونه دونه هر بگی هر کدوم از این نرم افزار ها چه کاری انجام ميدن؟ ممنون
2- يک پوشه تو مموری کارتم بعد از ريختن فايل سيستم بوجود آمده به نام RECYCLE.BINکه توش این
desktop.ini فايل هست. چيه؟
3- گوشی رو چجوری رستارت کنم؟ همون خاموش روشن يا چيزه ديگه؟
4- اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم. ممنون
mazi_z_PSP
29-10-2007, 23:58
یه سوال؟؟
چرا فرمت rm پخش نمیشه؟(فریمور24
مگه ميشه. من خوندم این گوشی به طور کامل از این فرمت پشتيبانی ميکنه.
اما شايد اندازه فايلت زياده. منظورم اینه که پسوند مهم نيست رزولوشن هم مهمه!!
يک سوال. چجوری ميشه از تو خوده گوشی اسم يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو تغيير داد. من هرچی گشتم پيدا نکردم!
mazi_z_PSP
30-10-2007, 00:05
كي ميگه بده البته شما ميتوني اون هم اپگيريد كني و ................
مشاور جان الان آخرين فريم وری که آمده چنده؟ برم عوض کنم. با این قديميا حال نميکنم!
mr_mashmash
30-10-2007, 08:53
دوستان یه لینک از ورژن 24xp30_c2_bint_emea_l4_debr_01_mis از سایت zshare گذاشته شده که اصلا بدرد نمیخوره چون پدر ادمو در میاره تا دانلود بشه. برای همین رفتم کلی تو فرومهای برزیلی گشتم تا بالاخره یه لینک جدید پیدا کردم که اینجا میزارم حالشو ببرید :20::31:
فقط توجه کنید که در دوبخش هست : (part1 & part2
آخرین نیست ولی به گفته کاربران بهترین فریموره . حجمشم حدود 52 مگه
Talabkar
30-10-2007, 13:27
سوپر برنامه.ي rOck BoX (حتمن نصبش کنيد!)
با اين برنامه امکانات مالتي.مدياي گوشيتون رو به بالاترين حد ممکن مي.رسونيد.
در حقيقت يک Juke Box کامل هست که براي iPod ها به عنوان يک فريم.ور براي توسيع امکانات صوتي و تصويري به کارفت و حالا به لطف تيم Blackhawk به عنوان يک برنامه.ي کاربردي براي گوشي.هاي سري لينوکس(A1200و E6و A689 و...) توسعه داده.شده.
کيفيت خروجي صوتي در اين برنامه با هيچ چيز ديگه.اي قابل مقايسه نيست و با اکولايزر کاملن حرفه.اي و کاملش مي.تونيد هر کاري رو که دوست داريد با صداي موزيکتون انجام بديد.
اين برنامه بسيار کامل تر از Walkman Player گوشي.هاي سري والکمن سوني.اريکسون هست و با نصب اون در حقيقت يک MP3 Player کامل داريد که طيف وسيعي از فرمت.هاي صوتي رو ساپورت مي.کنه. (البته با ACC مشکل داره) اين تنها کاربرد rOck BoX نيست: انواع بازي و برنام جانبي در RockBox موجود هست که خودتون بررسيش کنيد!
چگونگي نصب
لطفن با دقت مراحل زير رو انجام بديد:
ابتدا فايل رو داونلود کنيد(به 8.5 مگابايت واقعن مي.ارزه)
توجه: اين برنامه براي اجرا نياز به برنامه.ي eXMMS (همون winamp خودمون) داره
حال بايد وينامپ رو Update کنيد: در داخل فايل زيپ exmms-0.1-a1200-update-20071004.zip
از فولدر.هاي تو در تو بگذريد تا به فولدر exmms برسيد، حالا کل اين فولدر رو از طريق کامپيوتر در آدرس زير کپي کنيد(فولدري به اين نام موجود هست که بايد روش Overwrite بشه)
.
- حالا فايل rockbox.zip رو Unzip کنيد و فولدر rockbox رو دقيقن در ريشه.ي مموري کارت(يعني در خود درايو نه فولدر خاصي) کپي کنيد.
4 - حالا داخل فولدر rockbox يک فايل زيپ به اسم qt-2.3.10-a1200.zip مي.بينيد که داخلش فولدري به اسم system مي.بينيد، فعلن اين فولدر رو جايي کپي کنيد تا در مرحله.ي 6 در جاي خودش قرارش بديم!
5- حالا از طريق گوشي وارد فولدر rockbox شده و فايل rockbox-a1200.pkg رو نصب کنيد(براي ژوشي.هاي ديگه در اين فولدر فايل مشابهي هست که بايد اون رو نصب کنيد، مثلن براي E6 فايل rockbox-rokr_e6.pkg بايد نصب بشه)
6 - حالا فولدر system مرحله.ي 4 رو باز هم در ريشه.ي مموري کارت کپي کنيد.
7- از RockBox استفاده کنيد و ما رو دعا کنيد!
کنترل برنامه
اين برنامه چون در اصل براي iPod و MP3 Player هاي مشابه توسعه داده شده بود ، Touchscreen نيست اما با دکمه.هاي گوشي به خوبي کار مي.کنه.
نکته اين که اين که يه سري از دکمه.ها دو کاربري دارند:
هنگام فشردن عادي
فشردن و چند لحظه مکثکه بسته به اون کاربردهاي مختلفي دارند، بهترين راه براي پيدا کردن کاربري دکمه.ها کار با برنامه. هست، اما اينجا به چند مورد اشاره مي.کنم که براي شروع کافيه، و براي بقيه بهتره با تجربه خودتون پيش بريد. مي.تونيد تجربيات خودتون رو در ذيل اين پست با ساير دوستانتون در ميون بگذاريد.
1- خروج از برنامه: فشردن دکمه.ي دوربين
توجه: در موارد 3و2 چون برنامه به صورت افقي لود مي.شه و با توجه به اين نکته جهت.ها بيان شده
2- جوي.استيک بالا و پايين براي کم و زياد کردن ولوم.
3- جوي.استيک چپ و راست براي پخش موزيک بعدي و قبلي.
4- دکمه.ي - ( فشردن عادي) براي Play / Paus
و...
منبع: موبايل سرا
mazi_z_PSP
30-10-2007, 20:19
نقل قول:
نرم افزار :
Zmplayer - Winamp old - Winamp New(With Head Set Supurt ) - Mpkg Installer - Superman - Quran (With Farsi translat) Calculatur(mashin hesab Mohandesi 2ta ) - Quisk not - Convertor - Draw Book - I lock (Screen Saver Iphonne )- File Manager
بابا ايول ترکوندی . اما :
2- يک پوشه تو مموری کارتم بعد از ريختن فايل سيستم بوجود آمده به نام RECYCLE.BINکه توش این
3- گوشی رو چجوری رستارت کنم؟ همون خاموش روشن يا چيزه ديگه؟
4- اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم. ممنون
يک سوال. چجوری ميشه از تو خوده گوشی اسم يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو تغيير داد. من هرچی گشتم پيدا نکردم!
دوستان جواب سوال های من نبود. اونارو بگيد که سوالات ديگه ای هم دارم. ديگه دارم ديوونه ميشم.
در ضمن من نميدونم اون 83 صفحه ای که از امضا حاجی جان دانلود ميکنم چجوری ببنينم.
کمکم کنيد.
JALIL1990
30-10-2007, 20:19
من میخواهم گوشی را با بلوتوث به برنامه وصل کنم ( یعنی وقتی نرم افزار را روی کامپیوتر نصب کردم به جای کابل با بلوتوث گوشی را متصل کنم ) کسی میتونه آموزش کامل را برام بزاره .
آقا خواهشن یکی به داد من برسه
mazi_z_PSP
30-10-2007, 20:22
2.شما قبل از نصب توسط خود گوشي يه كپي از اون تو يه فولدر جديد بساز مشكل حله
ببخشيد اما ميشه بگيد از تو خود گوشی چجوری ميشه يک فايل رو کپی کرد؟ کمک کنيد
MOSHAVER AMIN
30-10-2007, 21:45
[quote=Talabkar;1764143]سوپر برنامه.ي rOck BoX (حتمن نصبش کنيد!)
با اين برنامه امکانات مالتي.مدياي گوشيتون رو به بالاترين حد ممکن مي.رسونيد.
در حقيقت يک Juke Box کامل هست که براي iPod ها به عنوان يک فريم.ور براي توسيع امکانات صوتي و تصويري به کارفت و حالا به لطف تيم Blackhawk به عنوان يک برنامه.ي کاربردي براي گوشي.هاي سري لينوکس(A1200و E6و A689 و...) توسعه داده.شده.
کيفيت خروجي صوتي در اين برنامه با هيچ چيز ديگه.اي قابل مقايسه نيست و با اکولايزر کاملن حرفه.اي و کاملش مي.تونيد هر کاري رو که دوست داريد با صداي موزيکتون انجام بديد.
اين برنامه بسيار کامل تر از Walkman Player گوشي.هاي سري والکمن سوني.اريکسون هست و با نصب اون در حقيقت يک MP3 Player کامل داريد که طيف وسيعي از فرمت.هاي صوتي رو ساپورت مي.کنه. (البته با ACC مشکل داره) اين تنها کاربرد rOck BoX نيست: انواع بازي و برنام جانبي در RockBox موجود هست که خودتون بررسيش کنيد!
چگونگي نصب
لطفن با دقت مراحل زير رو انجام بديد:
ابتدا فايل رو داونلود کنيد(به 8.5 مگابايت واقعن مي.ارزه)
توجه: اين برنامه براي اجرا نياز به برنامه.ي eXMMS (همون winamp خودمون) داره
حال بايد وينامپ رو Update کنيد: در داخل فايل زيپ exmms-0.1-a1200-update-20071004.zip
از فولدر.هاي تو در تو بگذريد تا به فولدر exmms برسيد، حالا کل اين فولدر رو از طريق کامپيوتر در آدرس زير کپي کنيد(فولدري به اين نام موجود هست که بايد روش Overwrite بشه)
.
- حالا فايل rockbox.zip رو Unzip کنيد و فولدر rockbox رو دقيقن در ريشه.ي مموري کارت(يعني در خود درايو نه فولدر خاصي) کپي کنيد.
4 - حالا داخل فولدر rockbox يک فايل زيپ به اسم qt-2.3.10-a1200.zip مي.بينيد که داخلش فولدري به اسم system مي.بينيد، فعلن اين فولدر رو جايي کپي کنيد تا در مرحله.ي 6 در جاي خودش قرارش بديم!
5- حالا از طريق گوشي وارد فولدر rockbox شده و فايل rockbox-a1200.pkg رو نصب کنيد(براي ژوشي.هاي ديگه در اين فولدر فايل مشابهي هست که بايد اون رو نصب کنيد، مثلن براي E6 فايل rockbox-rokr_e6.pkg بايد نصب بشه)
6 - حالا فولدر system مرحله.ي 4 رو باز هم در ريشه.ي مموري کارت کپي کنيد.
7- از RockBox استفاده کنيد و ما رو دعا کنيد!
کنترل برنامه
اين برنامه چون در اصل براي iPod و MP3 Player هاي مشابه توسعه داده شده بود ، Touchscreen نيست اما با دکمه.هاي گوشي به خوبي کار مي.کنه.
نکته اين که اين که يه سري از دکمه.ها دو کاربري دارند:
هنگام فشردن عادي
فشردن و چند لحظه مکثکه بسته به اون کاربردهاي مختلفي دارند، بهترين راه براي پيدا کردن کاربري دکمه.ها کار با برنامه. هست، اما اينجا به چند مورد اشاره مي.کنم که براي شروع کافيه، و براي بقيه بهتره با تجربه خودتون پيش بريد. مي.تونيد تجربيات خودتون رو در ذيل اين پست با ساير دوستانتون در ميون بگذاريد.
1- خروج از برنامه: فشردن دکمه.ي دوربين
توجه: در موارد 3و2 چون برنامه به صورت افقي لود مي.شه و با توجه به اين نکته جهت.ها بيان شده
2- جوي.استيک بالا و پايين براي کم و زياد کردن ولوم.
3- جوي.استيک چپ و راست براي پخش موزيک بعدي و قبلي.
4- دکمه.ي - ( فشردن عادي) براي Play / Paus
و...
گم.ن كنم اگه موبايلستان دات نت بفهمه كه تاپيكشو تك زديد حسابي جوش بياره ها:31:
mazi_z_PSP
30-10-2007, 21:57
گم.ن كنم اگه موبايلستان دات نت بفهمه كه تاپيكشو تك زديد حسابي جوش بياره ها
اوه اوه دوستان حتما منبع رو بنويسيد. در قوانين هم آمده
mazi_z_PSP
30-10-2007, 22:03
مشاور امين جان ميشه کمکم کنی.
سوالات پست 1138 و 1140 رو ميشه جواب بدی؟ خيلی کارم گيره.
Talabkar
31-10-2007, 00:59
اگه كمي دقت كنيد ميبينيد نوشتم منبع رو
موبايل سرا
west_day2003
31-10-2007, 11:54
سلام #1038 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطف میکنید اگه به ابن پست جواب بدید
west_day2003
31-10-2007, 11:58
[quote=mazi_z_PSP;1763043]بابا ايول ترکوندی . اما :
دوست عزیز نگران Recycle.bin نباش.احتمالا با اتصال به کامپیوتر و در حالی که Show All Files باشی خود به خود به مموریت میشینه
rozysara
31-10-2007, 13:18
فرق a1200e و معمولی چیه قیمتش چنده
west_day2003
31-10-2007, 13:20
[quote=senatoramin;1741084]دیکشنری فارسی-انگلیسی فوق العاده حتما حتما دانلود کنین
این دیکشنری حرف نداره واقا ممنون
west_day2003
31-10-2007, 13:22
میدونی با چیت حال میکنم Mazi ؟؟؟ این که دهن همه رو ... دمت گرم داداش
west_day2003
31-10-2007, 15:12
سوپر برنامه.ي rOck BoX (حتمن نصبش کنيد!)
lمشاور امین ممنون.بدون هیچ ایرادی نصب شد.مرسی از توضیحات کاملت.
چرا منبع رو نمی زنید!من که با نام کاربری Kasra دو اونجا فعالیت می کنم واقعا از کار شما عصبانی شدم!
سلام !
من iphone رو ؛ رو گوشم نصب كردم ! تا لوگوي ابتداييش مي آد اما pin code نمي آد !!
گوشيم هنگ كرده ! حالا چي كار كنم !!! روشن نمي شه !!! :41:
MOSHAVER AMIN
01-11-2007, 06:27
سلام گوشيت رو به حالت ريبوت ببر
با يه فريموري فلش كن
يا ريبوت معمولي كن يعني باتري و سيم و ميموري تا مدت 15 دقيقه دربيار دو باره جا بزن و روشن كن
mr_mashmash
01-11-2007, 12:32
خب دوستان منم دیروز رفتم یه a1200 خوشگل گرفتم :31:
فریمورش 25p بود که امروز به 24x30p فلشش کردم. ولی باید اعتراف کنم که حین فلش کردن 2 -3 دفعه واقعا مردم از ترس و گفتم گوشی به فنا رفت! اول با RSD-lit 2.7 شروع کردم ولی جواب نداد . بنابراین از ورژن 3.2 استفاده کردم و پورت usb رو هم تغییر دادم . این دفعه 100% شد ولی پیغام fail اومد و وقتی گوشی رو ریست کردم دیدم فقط لوگوی موتورولا اومد و نزدیک بود که سکته بزنم. :weird: ولی دوباره که فلش کردم خدارو شکر درست شد :42:
البته باید بگم که به این زودی قصد تغییر فریمور نداشتم ولی چون mpkg و smartassit رو گوشی کار نکردن مجبور شدم!
خوبه قیمت هم داشته باشید ----> 225000 بدون مموری کارت
MOSHAVER AMIN
01-11-2007, 22:41
مباركت باشه
دوست من
sshaffafi10
02-11-2007, 18:02
سلام دوستان
اگر کسی فلس فایل فارسی تست شده که بشه باهاش اس ام اس فارسی خوند سراغ داره؟
لطفا راهنماییم کنید.
mazi_z_PSP
02-11-2007, 22:05
مشاور امين جان ميشه کمکم کنی.
سوالات پست 1138 و 1140 رو ميشه جواب بدی؟ خيلی کارم گيره.
بابا ديگه من دارم ديوونه ميشم. چجوری با خود گوشی يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو Renameو Copyکنم؟
میدونی با چیت حال میکنم Mazi ؟؟؟ این که دهن همه رو ... دمت گرم داداش
چاکرم!!
mazi_z_PSP
02-11-2007, 22:09
1133-1134-1138-1140 ?????????????
samboliya
02-11-2007, 23:13
عزیز جان بذار ما هم یه شما رو .... کنیم
قلم یا همون styluse یا تو اونجا هر چی بهش میگی رو بر روی فایل مورد نظر قرار بده و نگهدرا تا مثل کلیک راست تو ویندوز اگه دیده باشی عمل کنه و یه منو وا بشه تا اپشن های مورد نظر رو مورد مصرف قرار بدی البته به تاریخ مصرف هم دقت کن یه موقع مسموم نشی
چاکریم
mahmood_online2008
03-11-2007, 11:55
بابا ديگه من دارم ديوونه ميشم. چجوری با خود گوشی يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو Renameو Copyکنم؟
چاکرم!!
بابا این که ناراحتی نداره ..
کافیه قلم گوشیتو روی فایل یا فولدری که قصد ... داری نگه داری تا یه منو باز شه
اونوقت میتونی این کارهارو انجام بدی
mahmood_online2008
03-11-2007, 12:41
adame_haji: دانلود .system گوشی موتورولا a1200 خودم با کلی نرم افزار و بازی نصب شده
خیلی ممنون من اینکارو کردم خیلی هم خوشم اومد
کلی برنامه و بازی باحال داشت
فقط یه کم باهاش مشکل دارم
یکی اینکه بعضی از برنامه هاش اجرا نمیشه
دوم اینکه از وقتی اینکارو کردم گوشیم یه مشکلی پیدا کرده که فکر میکنم نرم افزاری باشه، بعضی وقتا قاطی میکنه هرکی با موبایل بهم زنگ بزنه رد تماس میده جالب اینه که فقط در مورد موبایل اینطوره با تلفن ثابت مشکل نداره
mahmood_online2008
03-11-2007, 13:46
Guide to Modding your A1200Last Updated: Oct 4th 2007
This guide explains how to perform most of the main modifications that can be made to your A1200.
It was created by combining and summarizing the information provided in the dozens of threads on this forum and then rewriting it as easy-to-follow steps that new users can print off and have all the information that they need in one place to (hopefully) easily and successfully perform the mod. It does not attempt to describe everything you can do with this phone, but covers the following topics:
A1. What are rar files and how do I use them
A2. How do I copy files to my phone
B. What is MPKG and LINLoader and how do I install them
C. How to Install programs and games
C1. How to Uninstall Java and PKG apps
D. How to Change an Application's Permissions
E. How to change shortcuts 1 and 2 on the bottom of the Home Page (to something different than web browser and video)
F. How to install themes and skins to change the way the screens look
G. How to increase the volume of the phone
H. How to turn off the camera "shutter" sound
I. How to change the fonts on your phone
J. How to use RadioComm to enable Edge
K. How to use RadioComm to fix Voicemail and Network Time bugs
L. How to Change an App's Icon and/or Name
M. How to Telnet to your PC
N. How to Seem Edit
O. How to Write Directly to Phone's Memory
• There are often different methods described for installing a program described on different threads (eg for installing linloader) - and different versions of the programs. Part of this is because programs often have to be installed differently on the A1200 than other Motorola phones - but this was only discovered through trial and error - so some of the methods described in the threads are out of date. In other cases, what works for one version of the firmware does not work for another - but it is often not clear which works on what. This writeup describes the most straightforward method that worked on my phone (with firmware bint .08p). If you follow this method and it does not seem to work then review the relevant thread and try one of the other methods or try to download a different version of the program.
• Most of the software mentioned here can be found in the Developed Softwares section of the A1200 forum. If you can not find it there, then you should be able to easily find it by doing a search in the threads. You get to the Search screen by clicking on the "Search this Forum" link at the top of the forum.
• If you do not understand something here or have any problems then each section has the thread(s) listed where you can go to get more information.
================================================== =========================================
TIP: Many of the program installs in this Guide have instructions that include replacing the .system folder on your SD card with a new one that has the new app already installed (eg Superman or SmartAssistant). The .sytem folder is where the information for all apps installed to your SD card is kept (think of it like the "Program Files" folder on Windows) and when you replace it on your phone you then have to reinstall all your apps again to put their info back into this folder.
An alternative method is to use the program Beyond Compare for Windows (runs fine with wine too). Install it on your PC then extract the app you are trying to install's archive file to a temp folder and use Beyond Compare to compare its .system to your phone's .system folder. BC allows you to copy the differences into your phone without disrupting existing apps.
Always make a backup of your phone's .system folder before making any changes like this to it. If something goes wrong then simple task of copying it back to phone again to restore it
mahmood_online2008
03-11-2007, 13:50
A. GETTING STARTED
All you need to perform any of the modifications described in this writeup are the following:
• a Motorola A1200 (aka Ming) with a MicroSD memory card (= Transflash card) installed in order to copy files to your phone.
• a Windows PC with at least 1 free USB port (If you have a Mac, then read
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )
• a Motorola USB data cable that plugs into the mini USB port on the bottom right of your phone and the USB port on your PC
• Motorola Phone Tools (MPT) installed on your PC - this is a program that should have come on the CD that came with your phone and should be used to back up the data on your phone (contacts, calendar, etc) before attempting any of these mods.
Rar Files
Most of the files uploaded on this forum are "rar" files. These are compressed files (similar to zip files) making them smaller to download. You need to install a program that can "unrar" them before you can use them. UnzipThemAll and 7-zip are two free programs that can unrar files. (Other users use Winrar though several users have reported problems installing files unrared with this program).
To use a rar file, you download it, then use the tool to unrar it before copying the uncompressed file(s) to the SD card in your phone.
How to Copy Files To/From Your Phone
1:On the A1200, go to Application Launcher-->Setup-->USB Mode and ensure that “Mass Storage” is selected
2:Plug in the cable that connects the phone to the USB port on your PC.
3:Open Windows Explorer and ensure that you have “Show hidden files and folders” turned on in Explorer (Tools-->Folder Options-->View-->Show hidden files and folders)
4:You can now use Explorer to view the folders on your SD card on the phone. The SD card will probably be drive E: or F:. The root folder of this SD card shows directly under the Drive in Explorer – but its full path is /mmc/mmca1/ (i.e. if you copy something to the root you are copying it to /mmc/mmca1/).
5:You should see a folder called .system under root. If you do not see it then check you have “Show hidden files” on (see 3 above). You are only able to view/edit files on the SD card – this method does not permit you to view/edit files directly on the phone (which is why you need installer programs like MPKG and linloader to install programs on your phone).
6:You can now copy/cut and paste files to and from your PC to the folders on your SD card.
7:Unplug the phone when done. (Before unplugging, you should always use the unplug or eject hardware facility. This will ensure integrity of the filesystem on the transflash card).
Wait a couple of seconds then you can then use File Manager under Application Launcher on your phone to view these files.
mahmood_online2008
03-11-2007, 13:52
B. MPKG, LINLOADER, SUPERMAN and SMARTASSISTANT
Before you can install many apps on your phone you will first need to install some software that will permit you to install *pkg packages and *lin scripts. You can either install MPKG for PKG packages and LinLoader for Linscripts or one of the new "super" utilities, Superman or SmartAssistant that have both capabilities.
MPKG - a package installer that will allow you to install executable app packages of type **.pkg (similarly to a java app installer). Once MPKG installer is installed you can copy files of type *.pkg to the root folder of your SD card, then install them by opening the File Manager application on the phone, go to the system folder, tap and hold the stylus on the *.pkg file and a small menu should pop up. Choose 'open with' and then choose the "MPKG" app. This will install the app and let you see it and run it from the phones Application Launcher
.
Linloader - this is a program used to run shell scripts. Most of these scripts have the extension **.lin. Once linloader is installed these shell scripts are run by opening the File Manager application on the phone, go to the folder where you have the shell script you want to run, click and hold, choose 'open with' and then choose the "loader" app.
.
Superman - a new super utility that was released in April 2007 has PKG and LIN script installers built into it. It works on Bint's 59p and all of the C2 and A1200E firmwares (25p - only after applying a patch - see below). I would start off by installing this app and see if it works on your firmware before trying to install MPKG and LINLOADER using the more complex instructions below. Once you have installed it, you simply hold the sylus on a PKG or LIN file until the popup menu appears, select "Open with" and then select Superman from list and check "Always open with this app" checkbox. You can also run Superman from the menu to access its Backup/Restore function that backups all your contacts and calender to the a file on your SIM card. The app is in Chinese - but only has three buttons so easy to use. Download file and install/use instructions can be found at this thread.
.
Smart Assistant - another new super utility from China released July 2007 also has PKG and LIN script functions built into it and it works on H2, C2 and A1200E firmwares. In addition it also does the following:
- Backup/Restore: backs up Contacts, messages, network settings, etc
- Uncompression: for files of type rar, zip, tar, tgz, and gz.
- Themes installation.
- File edit: for txt, lin, sh, cfg etc.
- Cleanup: deletes the history of media player, preloaded JAVA programs and installed themes.
NOTE: The following instructions apply to all firmwares except 44p, 25p (and possibly 34P). See the section "Installing MPKG/Superman/SmartAssistant on 25p/34p" below for these firmwares.
How to Install Superman:
Unrar superman_system.rar (get from here). You will find a folder "superman". Inside this folder there is another folder: ".system"
Switch your phone to USB mass storage mode and connect to PC.
Open windows explorer on PC and go to your phone's SD card
Copy the entire old .system folder from the SD card to a safe place on your PC (so can recover if necessary). [If you can not see the .system file then you do not have “View hidden files” on].
Copy/paste .system folder from the unpacked superman_system.rar to your phone's SD card
Disconnect phone from PC and restart it
You should now see the Superman icon in in the Application Manager.
You do not run Superman directly to install PKG and LIN files - rather you use File Manager to navigate to the *.pkg file or *.lin file that you want to install and hold the stylus on those files until a small menu displays. Select “Open With” and select "Superman". You should hear a bell indicating the program has loaded.
How to Install Smart Assistant:
There are 4 different methods you can choose from to install Smart Assistant. There is a whole section near bottom of FAQ sticky that describes these methods and also instructions on how to use it. Once installed you use it to run PKG and LIN scripts exactly the same as described for Superman above. Download file can be found at this thread.
How to Install MPKG
If you want to install MPKG directly rather than install Superman or SmartAssistant.
Get the correct version of MPKG installer for your Phone
• You need to know what version of firmware you have (see FAQ sticky if you do not know how to obtain this). Then make sure that you download the version of MPKG installer that is correct for your firmware. The differerent versions can be downloaded from here.
• If you are unsure and want to try to see if the generic installer works (which is does for most H2 track fw) then use the Mpkg_1200.rar file from here.
Once you have the installer file then follow these instructions:
Unrar the file. You will see it consists of a folder called .system.
Switch phone to USB mass storage mode and connect to PC.
Open windows explorer on PC and go to your phone's SD card
Copy the entire old .system folder from the SD card to a safe place on your PC (so can recover if necessary). [If you can not see the .system file then you do not have “View hidden files” on].
Copy/paste the entire .system folder from the rar file to replace the one on your SD card.
Unplug the phone from the PC and restart it. You should see a MPKG icon under Application Launcher on your phone. This may be in English or Chinese depending on the version of MPKG you installed (if in Chinese then you can recognize it as ahas "two swords" icon.)
You NEVER run this program directly by clicking it - rather you use File Manager to navigate to the *.pkg file that you want to install and hold the stylus on that file until a small menu displays. Select “Open With” and select MPKG. You should hear a bell indicating the program has loaded.
[If you have already installed some programs on your SD card before installing MPKG then you should uninstall then before doing the above otherwise you will not be able to access them anymore (phone doesn't find them). You can reinstall them when complete]
It has been verified that this method works for the following firmware:
• .08p
• .08p plus
• .53p
• .59p
It is not thought to work if you have 44p, 25p or 34p (If you have 25p or 34p you need to do a partial flash to fix a glitch before installing MPKG. See section on this below)
If when you install MPKG, and then you copy a xxxx.pkg file to your phone and try to open it wiht MPKG, but get the error message "Invalid application" - then it did not install properly. Try the other install method listed below.
Installing MPKG/Superman/SmartAssistant on 25p/34p
If you have the firmware 25p and possibly 34p (not sure about this one) then, unfortunately, it is a little more complicated as the firmware needs to be hacked with a partial flash to replace Code Group 37 (CG37) to fix a 'glitch' that doesn't allow Yan0's MPKG loader (or Superman) to run correctly. The following
You need to follow the same process as flashing new firmware using the tool RSDLite. It is the same process - the only difference is that you don't flash whole fw but a little part of it. Read the "Guide to Flashing your A1200" sticky for full instructions on the process as only a summary is presented below.
You start by installing RSDLite (version 3.5 seems to work - see end of Links to A1200 Firmwaresticky of links to where you can find this) and then download the special 25p version of the MPKG.rar file from this thread. (Do not use the normal Mpkg_A1200.rar!). Now follow these instructions:
Unpack MPKG.rar to get the folder called 'For_25P_yan0'.
Launch RSD lite 3.5
Your PC may load and install a number of drivers as needed... don't worry just let it automatically install. (Get drivers from about 10th post down on this thread.
Connect your phone to the PC. The phone doesn't need to be in bootloader mode. It'll automatically switch it to bootloader once the flashing starts.
Select the For_25P_yan0.sbf file and let the software go through it's cycle just like a normal flash. Your PC may load and install more drivers ..again just let it automatically install. It will go to 100% and then do another cycle. When the software says success, you can disconnect.
[If you get the message ""Waiting for phone to re-enumerate" and then the flashing fails, then simply start from the beginning. It should work the second time.]
Turn off phone and back on.
After successfully installing the fix, you now need to either install
• MPKG - Install the .system file from MPKG.rar to your SD card following exactly the same instructions as listed above for installing MPKG OR
• Superman - follow instructions for installing superman as described above.
How to Install Linloader
If you want to install LINLOADER directly rather than install Superman or SmartAssistant then follow these instructions:
This is the program that users have the most problems getting to install correctly - which may have to do with the version of firmware running on the phone. As a result there are several different methods for installing it described in the threads - as well as different versions of the mpkg and linloader download file that people say to use. The method I described work for me (on Bint 08p plus). An alternate method is also described.
MPKG must be installed first as you need mpkg to install linloader.
Download the loader_A1200.pkg file from here
Copy the file to the root folder of your SD card (Make sure extension says .pkg - not .mpkg)
Unplug the phone from the PC then use the phone's File Manager to find the file.
Hold the stylus on the file until a small menu displays. Select “Open With” and choose MPKG. You should hear a bell indicating the program has loaded.
Turn the phone off and on and you should see a Loader icon (a yellow smiley) appearing under Application Launcher.
Alternate LINLOADER Install Method
This method seems to work if you have generic 08p.
Try a different MPKG installer - download the MKPG installer attached in topic "Yan's mkpg and linloader.mkpg installer"
Follow the instruction given above to install it.
There is a modified mkpg.lin file attached in topic "Volume Increase". Copy that file and overwrite the mkpg.lin on your phone which is from yan's mkpg installer. (Not sure this step is necessary - but can not hurt!!)
Download the LinLoader.mkpg attached in topic "Yan's mkpg and linloader installer".
Rename LinLoader.mkpg to LinLoader.pkg before copying it to your SD card.
Follow steps 3-5 as above
If you can still not get it to work then see the full discussion on LINLOADER and the issues that users have encountered - see
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
mahmood_online2008
03-11-2007, 13:53
C. HOW TO INSTALL APPLICATIONS AND GAMES
What Games and Utilities run on the A1200?
Dragon Ming has provided links to dozens of good games here.
See the FAQ sticky for a complete list of links to programs that you can download and run on your A1200.
Installing java/j2me apps
The A1200 should run most j2me java midlets (=apps). These are files with *.jad or *.jar extensions. These apps are not run by the native OS (linux), but rather by a java virtual machine which Motorola customizes to restrict access to the OS, filesystem, internet connections etc. - which is why many of them can not read or write to files.
Difference between jar and jad: The jar file contains the actual code, textures, etc for the java app while the jad file is a text file which contains some additional info about the app, ie version, size etc. Some phones require you to always copy both of these files to your phone and install the app using the jad file. The A1200 can install apps by just having the *jar file - however, if an application has both (jad and jar) it is better to copy both files to your phone and install using the jad file as it may contain some information (such as directory locations) needed to make the app work correctly.
To install a jar or jad file, do the following:
1. Copy the file(s) to a folder on the SD card. The folder can be called anything (eg "My Downloads") .
2. Unplug the phone from the PC then find the file using the phone's File Manager
3. Simply click once on the jad/jar file to install it. A popup window will appear asking you whether to install the program on your phone or on the SD card* and what category you want it to be listed under (Office, games, etc). You may get a popup stating that the application is an untrusted application - but if you got the file from Motorolafans then it is probably safe!
4. Once the application is installed the .jar and .jad files are automatically deleted
5. Turn the phone off and on then you should see the new program's icon under the Application Launcher**.
* If it does not allow you to select SD card (i.e. you can only install to your phone), check how much free space you have left on your SD card. If you have less than 10-15mb of free space on your memory card then the install function will not let you install app there.
**For some apps that need to be able to read or write files to the phone or SD card, you need to change the applications permissions to get it to work correctly on the A1200. See the next section "How to Change an App's Permissions" on instructions on how to do this.
Installing pkg files
If the file extension is *.pkg or *.mpkg then these are the instructions for installing it on your phone. All PKG apps are installed onto your SD card. You need to have MPKG, Superman or Smart Assistant installed first:
If file extension is *.mpkg then rename to *.pkg
Copy the file to the root folder of the SD card.
Unplug the phone from the PC then find the file using the phone's File Manager
Hold the stylus on the file until the small menu displays. Select "Open With" and choose "MPKG" (or "Superman" or "SmartAssistant" if you have those installed)
Turn the phone off and on and you should see the new program's icon under the Application Launcher
Once the program has been installed, the mpkg file should be deleted or moved to another folder so that you do not accidentally click on it again.
Installing Lin scripts
If the file extension is *.lin then these are the instructions for installing it on your phone. All lin scripts are installed onto your SD card. You need to have LinLoader, Superman or Smart Assistant installed first:
Copy the file to the root folder of the SD card.
Unplug the phone from the PC then find the file using the phone's File Manager
Hold the stylus on the file until the small menu displays. Select "Open With" and choose "MPKG" (or "Superman" or "SmartAssistant" if you have those installed)
Turn the phone off and on and you should see the new program's icon under the Application Launcher
Once the program has been installed, the lin file should be deleted or moved to another folder so that you do not accidentally click on it again.
C1. How to UNINSTALL Java and PKG Apps
1. Uninstalling Java Apps
Java apps can be easily removed by holding the stylus on the application's icon in the Application Manager until the popup menu appears. Select Uninstall and press OK. You can delete more than 1 at a time by pressing on the menu (bottom left menu) to display menu popup list and select Uninstall Apps. You can then put checks next to all apps that you want to uninstall before pressing OK.
2. Uninstalling PKG Apps
Unfortunately deleting PKG apps is not as easy as deleting Java apps - as the Uninstall option is greyed out on the popup menu when you press on the app's icon. There are two methods, however, that permit you to delete PKG apps. One is to manually delete the files from the SD card and the master registry file, CardRegistry. The other method requires installing SmartAssistant to force the Uninstall option to become active.
a. Manual Method:
You can manually delete PKG apps by:
1. Plugging the phone into the PC
2. Use Windows explorer to navigate to the directory /mmc/mmca1/.system/QTDownLoad and delete the app's file from that folder
3. Use Windows explorer to navigate to the directory /mmc/mmca1/.system/java and edit the file CardRegistry - using CrimsonEditor or UltraEdit (not Notepad or MS Word)
4. Find the section for that application in this file and remove it then save file. The following is an example - it is the section for SmartAssist:
Code:
[66666666-6666-6666-6666-666666666666]
AniIcon =
AppID = {66666666-6666-6666-6666-666666666666}
Args =
Type = 2
Attribute = 2
BigIcon = SmartAsst.png
Icon = SmartAsst_sm.png
Daemon = 0
Directory = /mmc/mmca1/.system/QTDownLoad/SmartAsst
Exec = SmartAsst.lin
FixedAllPosition = 0
FixedPosition = 0
LockEnabled = 1
MassStorageStatus = 0
Name = SmartAsst
GroupID = ezx
UserID = ezx
See this E6 thread for screenshots and more detailed instructions.
b. Automatic Method
SmartAssistant comes with a PKG uninstaller You start SmartAssistant and select Uninstall button. This is a toggle button that makes the Uninstall option active on all PKG apps. When you click on this button the app will set Uninstall active and then exit. Now when you hold the stylus on a PKG's icon, the quick menu will display with the Uninstall option active. You may not be able to run PKG apps when in Uninstall mode (seems to depend on your firmware version) so after uninstalling your PKG app, run SmartAssistant and press Uninstall to toggle the Uninstall option off again.
3. Uninstalling Apps that Came with the Phone
You can not uninstall any of the programs that came with the phone (eg Reader, Browser, Barcode Reader, RealPlayer etc) - however you can hide their icons so they do not clutter up the Application Manager list. There are two ways to do this - manually by editing the UserMenuTree file on the phone (you need a Telnet session to do this) or (2) by running a small lin script developed by Mischka.
a. Manual Method:
To remove the icons manually, you need a working Telnet session. You will only use the OPEN WITH command. Do the following:
1. Connect phone to the computer in mode USB NET.
2. Navigate to .system\java and open the file CardRegistry and look for programm ID of the program you want to hide
Eg: AppID = {8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001} for MTF
3. Navigate to \ezx_user\download\appwrite\am
4. Make a copy of UserMenuTree so you have a backup (in case somethign goes wrong).
5. Edit the file UserMenuTree using CrimsonEditor or UltaEdit and look for the same number (eg 8a2b9b37-83e7-a8d9-82cf-0bcbe2070001)
6. Delete that entry and save file.
b. Using Manage_Apps Utility
Mischka has written some small lin scripts that do the same thing automatically for 6 of the main apps that people want to hide (eg barcode reader). There is also one script that restores all apps back to default.
To run these download them from this thread and unrar the file. Then copy the scripts to the root directory of your SD card and run them like any other Lin script (using Linloader, Superman or SmartAsst) - then reboot your phone.
If there is no script for the app you want to hide, you can edit one of them and replace the app ID in it with your desired one. Get the correct app ID by looking for it in the CardRegistry file or in the /usr/SYSqtapp/am/SysRegistry file (You need Yan0's MyStuff utility installed to see this directory)
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:03
D. HOW TO CHANGE AN APPLICATION'S PERMISSIONS
Many apps (=midlet) need to be able to read or write files to the phone's directories, however, the MID2.0 security model was designed so that only signed midlets are able to have unlimited access to potentially dangerous operations such as filesystem access, connection with internet, sending SMS etc. If a midlet is not signed, then access is disabled (which means that when you run the app you are not even shown a File Open" menu option). In order to get a signed midlet, the developer has had to have purchased a security certificate from Motorola, which many developers do not want to do (especially for free apps) - so if you install these midlets on the A1200 they will not appear to work properly.
However there is a way to overcome this. Every app has a registry.txt file associated with it that can be edited to give the app the needed permission. If you install an app and it is not able to open/read/write files correctly then try the following. Some apps that you need to do this for to get them working correctly are Quicknotes, Minipauker, Trekbuddy, cTunes and Anyview.
Edit May 2007: Forum user Dedraks has just written an pkg app "Java Hacker" that will do all of the following for you automatically - so you can just install and run his app everytime you install a new program that needs its registry settings changed. Find it in the Developed Softwares section.
But here are the manual instructions:
Copy the jar file to your phone
Tap on the file to install it and install it on the SD card (important!)
Plug the phone into the PC
Using windows explorer (USB Storage mode) navigate to \.system\java\DownloadApps\MIDletXXXX on your SD card where MIDletXXXX is the last directory in DownloadApps in alphabetic ascending order.
Make a copy of the file registry.tx (in case you need to recover original file)
Edit the file registry.txt with a editor compatible with unix (eg CrimsonEditor). Do not use MS Word or Notepad! (Be sure the file has a line saying: Jar-URL: appname.jar - if not, you are in the wrong directory)
Change the values to these ones
- DRM-Mode: Allowed
- Is-Trusted: 1
- Domain: Manufacturer
so that it looks like the code below.
Save the file and disconnect from PC
Go to the apps icon and hold the stylus until popup menu appears. Select Manage --> Change permission
Click OK (no need to change anything - that just forces new permissions to take effect)
The app should now be able to read and write files.
Code:
Jar-Path: /mmc/mmca1/.system/java/DownloadApps/MIDlet20006/Files/Minipauker.jar
Jad-Path: /mmc/mmca1/.system/java/DownloadApps/MIDlet20006/Files/Minipauker.jad
Perm-Path: /mmc/mmca1/.system/java/DownloadApps/MIDlet20006/permfile.txt
Suite-Icon: /mmc/mmca1/.system/java/DownloadApps/MIDlet20006/Files/MIDlet-1.png
DRM-Mode: Allowed
Is-Trusted: 1
Jar-URL: Minipauker.jar
Description:
Domain: Manufacturer
Signer-Name:
Mot-JavaVM-Heapsize: 0
Delete-Notify:
Num-MIDlets: 1
MIDlet-1: j2mesync, /mmc/mmca1/.system/java/DownloadApps/MIDlet20006/Files/MIDlet-1.png, de.ohli.Minipauker.Minipauker.After this the app should be able to read/write files correctly.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:05
E. HOW TO CHANGE SHORTCUTS 1 AND 2 ON THE HOME PAGE (TO SOMETHING DIFFERENT THAN WEB BROWSER AND VIDEO)
The A1200 only permits you to change the 3rd and 4th icons on the bottom of the Home screen. You can not change icons 1 and 2 from the default of web browser and video.
June 2007: The new C2 track of firmware (24p, 25p, 30p, etc) allows you to change all 4 shortcuts - so the following instructions only apply to the older non-C2 firmwares (53p, 08p, etc).
However there is a fairly simple mod that will allow you to do this. This mod obtains a copy of your current ezx_idle.cfg file (where the shortcut info is stored) from the /ezx_user/download/appwrite/setup directory on your phone and saves it so you can always restore it if necessary then shows you how to change the section of the file that controls the icons. (Note - it is not possible to change the ringer profile - the extreme left shortcut).
You will need LINLOADER installed before you can do this (see Section B). You will also need the following 2 files that you can download from the APP: Scripts for Changing Shortcuts thread of the Developed Software section to your PC:
ezx_idle_get.lin - Copies your current ezx_idle.cfg file from /ezx_user/download/appwrite/setup to the root folder of your SD card (i.e /mmc/mmca1/).
ezx_idle_put.lin - Copies your modifed ezx_idle.cfg file from the root directory of your SD card back to /ezx_user/download/appwrite/setup.
Once you have downloaded these files, follow these instructions:
Go to Setup --> Home Screen Setup and select in slots 3 and 4, the 2 shortcuts that you eventually want to have as shortcuts 1 and 2. (Doing it this way means you do not have to type anything - they will be moved over as part of this process).
Unzip the file that you downloaded so you have two scripts:
ezx_idle_put.lin
ezx_idle_get.lin
Plug your phone into your PC with your USB cable and copy the 2 lin files that you downloaded to the root directory on your SD card.
Unplug the phone and hold the stylus on the ezx_idle_get.lin icon (within file manager) until the popup contextual menu appears. Select "Open with" from this menu and then select "Loader" and press OK.
You will know this has worked if the file "ezx_idle.cfg" appears in the root folder of your SD card. (Note - You will need to refresh the view by going to another folder then returning before the file can be seen).
Plug your phone back into PC again and copy the ezx_idle.cfg file to your PC so that you have a backup copy if anything goes wrong (you can simply copy it to a different directory on your SD card also).
Edit the ezx_idle.cfg file in the root directory of your SD card using an editor that supports unicode (Do NOT use notepad or MS Word). I found Wordpad or CrimsonEditor worked for me. All you have to do is replace the 6 lines of code for shortcuts 1 and 2 with the 6 lines of code for shortcuts 3 and 4. I found the easiest way was to replace all 6 lines then change _3 to _1 and _4 to _2. Be careful that you do not add any extra blank lines or spaces.
i.e:
Code:
"shortcut_3 = 5af701f6-33e3-4fe6-b15e-b7ef7c986c74
shortcut_3_freeze = 0
shortcut_3_icon_name = web_access_std.g
shortcut_4 = 0b6c1459-2fbe-4b2e-95c9-a4f93762fa11
shortcut_4_freeze = 0
shortcut_4_icon_name = vid_camera_std.g"Save the file and unplug the phone from the PC.
Touch the ezx_idle_put.lin icon (within file manager), select "open with" from the contextual menu and select "Loader". If the ezx_idle.cfg file disappears from the root directory (after refreshing the view) the program has worked.
Turn your phone off and on and you'll see your new icons on the Home screen. Shortcuts 1 and 2 should be the same as shortcuts 3 and 4. You can then go into Setup --> Home Screen Setup and change shortcuts 3 and 4 to something else so they are all different.
What to do if something goes wrong!!
The first time I did this I left some extra spaces in the ezx_idle.cfg file and as a result my phone had no shortcuts!! This is easy to fix. Simply:
Plug your phone back in to the pc
Copy the backup copy of your original ezx_idle.cfg file back to the root directory on the SD card
Rerun ezx_idle_put.lin to restore your original ezx_idle.cfg. Turn your phone off and on and your icons should be back. Then you can try editing your ezx_idle.cfg again.
Once you have the process working, it only takes a couple of minutes to change these shortcuts at any time.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:07
F. HOW TO CHANGE SKINS AND THEMES
What are Skins and Themes?
On the A1200, “skin” means
• all display icons
• all GUI components like buttons, status bar, scrollbar, etc.
while “theme” means
• the poweron/poweroff animation screen (by default usually the Motorola startup)
• the wallpaper.
Skins and Themes can be changed separately.
The skin configuration data is stored in a file called ezx_skins.cfg while the theme configuration data is in a file called ezx_theme.cfg. Both of these are located in the /ezx_user/download/appwrite/setup folder within the phone’s folder structure (so is not directly accessible unless you install a program like telnet).
================================================== =========================================
CAUTION
Changing themes and skins is one of the most common means that users kill their phones. You must not change themes and skins by installing them using LINLOADER or else you run the risk of freezing your phone. (This is different from previous Motorola phones where you could simply install additional themes). The reason is the limited space in the ezx_usr folder. If it fills up the memory it will not leave enough space and will freeze the phone when you reboot.
If your phone has crashed then the phone will hang on turning it on - it will freeze on either the motorola screen or startup wall paper of theme. If you try to turn it off using the red power key, it will just beep and do nothing. The only way to turn it off is to take out the battery.
If this happens, first try to take out the battery, wait a few minutes and then reinsert and turn back on. If it still freezes then the only solution is to flash your phone to restore it back to vanilla (This will also wipe out all your stuff including contacts/sms/files...everything on the phone!! – so make sure that you back these up using Motorola Phone Tools before trying any theme/skin changes. Even though the phone has frozen you will still be able to get it into boot mode (see section on flashing)
If you are not sure or have a firmware version that you can not recover then it is recommended that you do not change your phone’s skins or theme!
Using Eakrin's Skin and Splash Installers to Change Skins/Themes
Prior to July 2007, there were dozens of ways described in the various threads to change themes/skins. Some seem to work for some people and not for others - and most required using linloader to install skins with the result that many people bricked their phones.
In July, however, Eakrin (a Motorolafans developer) released a new version (V2.4)of his skin and splash (=theme) installer programs that seem to have fixed most of the problems that people were having. Eakrin’s installers are mpkg programs that change the phone to the selected skin or theme, by first deleting the old skin/theme before installing the new skin file into /ezx_user/download/skin and the theme file into /ezx_user/download/theme - so it does not fill up the memory. In addition, when you run his skin installer it now changes everything (including the icons along the top) correctly - so there should be no need to change skins using LIN files at all - which removes the danger of freezing your phone. His new version also installs a default skin and splash that can be used to remove installed skins and themes from phone memory and set back to default.
His installers consist of 2 components:
Skin installer - installs icons and skin (it does not change text size, or alert sounds).
Splash installer - changes power on and off gif animation (it does not change the wallpaper).
Note: Before you can use his installers you need to have installed MPKG installer and a PKG app called Busybox.pkg (the file for Busybox is included in Eakrins zip file. It is installed just like any other PKG file). You can also optionally install a second pkg file, ezxpopup.pkg (also included in the package).
Download Eakrin’s skin installer and theme installer from this thread
These are regular zip files so you will need to Unzip them before copying them to your phone.
Copy these files (SkinInstaller_A1200_2.4.pkg and SplashInstaller_A1200_2.4.pkg) fromm the A1200 folder in this unzipped file to the root folder of your phone’s SD card as explained in the section “How to Copy Files to your Phone”.
Install them using mpkg installer (or Superman or SmartAsst).
How to Change Your Phone’s Skin
To change your skin perform the following steps:
Select a skin that you like. See here and here for a huge selection.
(The one that I like is tlinux1 !)
Even though many of the skins displayed in this forum and on the various skins websites are shown with Chinese characters - they will have your default language when installed - with some exceptions – if an icon has Chinese letters as part of the icon they will still be in Chinese; and the words for "Mobile"; "Home" and "Office" under Contacts stayed as Chinese characters – probably because these are also icons.
Download the rar file to your pc.
Unrar it – each skin should consist of a folder containing a number of skin and theme files:
eg:
Code:
tlinux1
tlinux1.pskn
tlinux1.skn
iconres.ezx
logo file in jpg or png (optional)
off/on gifsIt should also contain a lin file e.g. tlinux1.lin (Not all skin developers have included this in their skin package however)
Create a folder called “themes” directly under the root on your SD card.
Copy the entire skin folder under this themes folder on your SD card. e.g. e:\themes\tlinux1
Copy the lin file directly under the themes folder (ie move it out of its skin folder)
e.g:
Code:
themes
tlinux1
tlinux1.linIMPORTANT: Make sure you do not have any spaces in any of the folder names (ie do NOT call it themes\fun skin\) This will prevent the programs from installing.
For skin installation, use the phone's File Manager to find the *.pskn file in the skin folder.
Hold the stylus on the file until the small menu appears.
Select “Open with” and choose the Skin Installer.
A window will display "Install xxxx.pskn".
If it has worked you should either hear 3 beeps or a woman's voice saying “Installation complete”.
Restart the phone to make new skin active.
You should see the new skin installed.
** To change to another skin, repeat steps above on a different .pskn file.
** To revert to default skin, install default_skin.pskn using the same method as above.
How to Change your Phone’s Theme (Splash)
Changing your theme changes the animations displayed when you start and turn off your phone. Any theme can be used with any skin (or by itself). You change the theme by running a file with the *.phm extension.
Some skin packages already have this file (eg TLINUX.phm) - but if your package does not then it is very easy to create one as it consists of only three lines (see below). You can either copy this *.phm file from another skin package or create it new. Edit it using Wordpad or CrimsonEditor (not Notepad) substituting in the names of the startup and shutdown gifs that you want to use on lines 2 and 3. Put this file in the same directory as the skin package with the gifs you want to use.
Example of a *.phm file (eg TLINUX1.phm)
Code:
[THEME_CONFIG_TABLE]
PowerOnScreen = on.gif
PowerOffScreen = off.gifThen run it as follows:
Hold the stylus on the *.phm file until the small menu appears.
Select “Open with” and choose the Splash installer.
A window will display "Install xxxx.phm".
If it has worked you should either hear 3 beeps or a voice saying “Installation complete”.
Restart your phone to make new theme active.
** To change to another splash, repeat steps above on a different .phm file.
** To revert to default skin, install default_splash.phm using the same method as above.
How to Change Your Phone’s Skin using LINLOADER (OLD)
** With the latest version of Eakrin's Skin and Splash installers you should no longer have to use LINLOADER to run lin files to load skins - but I have kept these instructions here for reference. You can also use Superman or SmartAssistant instead of LINLOADER**
NEVER RUN LINLOADER two times in a row without running Eakrin's skin installer against a *.pskn file first to clear out the old skin - otherwise you run the risk of filling up the memory and freezing the phone.
Create a new folder called "install" (without quotes) right under the themes\ folder on the SD card (ie themes\install) The .lin file copies some text file to this folder during installation
Use Program Manager to find the skin's lin file and tap and hold the stylus on the file until the small menu appears. Select “Open with” and choose the loader program (LINLOADER, Superman or SmartAsst). It may take up to 10 seconds to complete - you should hear a set of beeps when done.
Restart the phone and the icons should now have changed.
Note: On successful installation, you should see that three files 1) on.gif 2) off.gif 3) desk.jpg from choosen skin folder have been copied directly under the themes\ folder on SD card. This verifies that install worked correctly.
Creating Your Own Skin/Theme
If you want to learn how to create your own skin or theme then see the Moto Skins Forum. This thread is a good place to start.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:08
G. HOW TO INCREASE THE VOLUME OF THE HEADSET AND SPEAKERPHONE
Many people find the level of the volume on the headset and the speaker phone too low on some of the firmware versions. There are two ways to fix this:
1. Gain Table Edit: the first is the more complex of the solutions as it involves using MoST and a gain table editor - but the fix is permanent.
2. Volumeup PKG script: you can install a VolumeUp PKG script that you have to run everytime you start your phone.
1. Gain Table Edit
This is a fairly new method (Aug 2007) that is described in detail (with screen shots) by Motorolafans user jacknmary at this motomodding thread
2. Install VolumeUp PKG Script
Easy to install - but you will need to run this script each time you reboot your phone. You will also need yan0’s MKPKG installed prior to doing this mod (see section B above).
[Aug 2007: There are issues if you try to use the new SmartAssistant to install the VolumeUp PKG script. See page 3 of the APP: Smart Assistant thread for a work around.]
Go to this thread and download the following 2 files from the first page of that thread and unrar them
• volumeup_v1.01.rar
> (unrars to)
> volumeup_v1.01.pkg
• mpkg.rar
> (unrars to)
> mpgk.lin
Now plug the phone into the PC and do the following steps:
Go to the “.system” folder on the SD card
Then go to the directory \QTDownLoad \mpkg\
Rename the “mpkg.lin” that you should find in that directory to “mpkg.lin.bak”
Copy the new mpkg.lin that you downloaded into .system\QTDownLoad\mpkg\ folder.
Copy the volumeup_v1.01.pkg to the root directory of your SD card
Unplug the phone.
From Application Launcher-->File Manager locate the volumeup_v1.01.pkg file and install it (see section B on how to install pkg files). You should hear a tone after it installs correctly.
Turn the phone off and on. When it come back on you will see a new icon called "VolumeUp" under Games in the Menu.
Run this app by clicking on it and you should hear an increase in the volume.
Notes:
You will need to rerun this app every time you turn the phone off and on - as the phone will reset to default volume when turned off. If you dont want the volume gain for whatever reason just restart your phone.
Running this app will disable the menu screen click sounds (when you tap on something). No fix for this has been found.
Running this app may cause the radio volume to go down. There is no fix for this at the moment. See thread for more detail.
If you are not satisfied with this volume gain, then go to the page 8 of the same thread and download the latest sound table file from Alpha. At the time of writing this was called "Alpha's jan07_ezx_volumetable.rar" .
Alpha's file tweaks the volumetable file to increase the volume slightly more and improve the sound quality. To use this file, do the following:
Plug the phone into the PC
Go to the root directory of the SD card
You should see a new directory called volumeup\
Copy ezx_volumetable.cfg to this directory
Go the directory .system\QTDownLoad\ and you should see a new directory volumeup\
Copy ezx_volumetable.cfg to this directory also
[In other words copy ezx_volumetable.cfg to 2 places: the directory volumeup\ and the directory .system\QTDownLoad\volumeup]
Unplug the phone.
Turn the phone off and on.
Depending on your firmware you may or may not have to run the volumeup app. I found with Bint's .08p plus the volume was louder as soon as I turned on my phone and the menu screen clicks could be heard (and were loud). Starting the volume app turned the sound back down again. You may have to experiment how it works on your phone.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:09
H. HOW TO TURN OFF THE CAMERA SOUND
Many people do not want the camera "click" sound when taking photos.
In the C2 fw 30p and newer (and 24xp30 which has been modded with 30p camera and app manager), it is built into the camera app to permit you to turn off this sound. Start the camera, go to Menu-->Setup and select the 4th tab: "Photo Setup". Down the bottom is the field "Shutter Sound" with options to set to variety of sounds or turn off completely.
In the H2 and 24p firmwares, you can not turn the sound off within the camera, but a PKG file, A1200_nosound, has been created that you can install and run which will turn off the click sound. You must have MPKG installer (or Superman or SmartAssistant) installed first in order to run this. Another option is to change the sound to a quiet ping from within camera (same instructions as 30p).
The tough one is if you have 25p fw - as normal MPKG or Superman (and possibly SmartAssist) does not run on this fw (you need one of these to install the A1200_nosound PKG script). You will have to perform a partial flash in order to make MPKG run (see "Installing MPKG" section for instructions)
Instructions for Installing nosound_A1200.pkg
Download the file from the A1200 Downloads area then follow these instructions (You will need a MPKG installer already installed on your phone)
Unrar the file
Copy the nosound_A1200.pkg file to your SD card
Unplug the phone; find the file using File Manager and install it using mpkg (or Superman or SmartAsst).
Turn your phone off and on and you should see a new icon in your Application Launcher of a speaker with the round circle with a bar through it. Click on this icon to turn the camera sound off.
Once this is run the camera will no longer make a sound (even if you turn phone off and on). The only way to get sound back is if you actually go to the camera setup and choose a sound.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:09
I. HOW TO CHANGE FONTS
Some users found that you can change the fonts on your A1200 fairly easily - so that they can be italic or Arial or anything you want. However this may not work on the generic firmwares such as .46p. For a detailed discussion plus lots of screen shots see here this thread.
A summary of the instructions is as follows:
Download the file startup1.rar from the thread listed above to your PC.
Unrar this file so you get startup1.txt (see section B of the writeup on how to do this).
Copy this file to the root directory on your SD card
On your PC, go to Control Panel --> Fonts and copy whatever fonts you want to try to the root directory on your SD card (eg verdana.ttf)
Rename the font that you want to try to myfont.ttf
Unplug phone from PC and turn it off and then back on. You should see the font has changed.
If it does not then this does not work on your firmware. You can change to a different font by renaming its file to myfont.ttf.
To return your phone to its default font, just delete either the script (startup.txt) or the myfont.ttf file and when you restart your phone it will be back to its original typeface.
May 2007: Motorola fans user rubpa has written a simple app ApplyFont that automates the above. Get from APP: ApplyFont thread.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:11
J. HOW TO USE RADIOCOMM TO ENABLE EDGE
================================================== ===========================================
WARNING: REBOOT PROBLEM (added Aug 2007) There appears to be an issue with doing the following seem edit on the A1200 in that if you need to do a master clear or master reset after performing this seem edit, then your phone will continuously reboot. Here is what to do to fix this:
1. Turn phone off
2. Remove the SIM card.
3. Turn the phone on with no SIM and select 'no antenna' when prompted during bootup.
4. At this point, all your seem edits are gone (yuk).
5. Connect phone to computer and launch radiocomm
6. Perform the EDGE seem edit again with the SIM card out
7. Reboot phone
8. Turn off phone,
9. Reinstall the SIM card
10. Power it back up and problem should be fixed.
================================================== ===========================================
Thanks to a lot of detective work by Alpha43 and some other users on this forum it has recently been figured out how to turn on EDGE on the A1200 which permits much faster web browsing than the native GPRS. In order to turn on Edge you need to download the following two files
RadioComm - RadioComm is Motorola's own phone service software that its technicians use.
Edge.rar - script that you run via RadioComm that will automatically make the required changes
Then follow these instructions:
Part 1. Getting RadioComm to recognize your Motorola A1200:
Unrar "Edge.rar" and place file on desktop
Unzip RadioComm file and install it on your PC.
If you get the message that you have to install microsoft .net framework then cancel the install and go to
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید and download the .net work framwork and install it. Reboot PC and try to install RadioComm again.
Start RadioComm. It will display a settings window. Enter MA = GSM and Settings = M-Link USB driver
You should now see the main RadioComm panel. It should have a red "Radio Detection" button on the top right and you should see a Red square down in the taskbar icons area. When these turn green this indicates that the progam has detected the phone (radio) correctly.
Close RadioComm.
Turn on your phone go to Setup --> USB mode and select Modem.
Connect your phone to PC via USB cable and start Radiocomm,
Change the connection mode to USB if the software asks for it.
If your phone does not seem to be detected, go to Setup --> USB mode on the phone (while still plugged in) and select "USB Net". If still nothing, set back to "Modem".
When your phone is detected for the first time, a prompt may appear asking to install drivers. Select Yes and install the driver. This wil be repeated about 20 times so be patient!
You may have to reboot the system after all drivers are installed and restart RadioComm.
You will know when it has detected the phone correctly when the Radio Detection button on the right turns green.
*** If you have issues getting your phone to connect to Radiocomm (i.e you can not get detection button to turn green) then see section on using Hyper Terminal below ***
After you have got RadioComm working and detecting the phone, the rest is simple - all you have to do is run the script.
Part 2: Running the EDGE.tcs script
To the far right you will see several buttons; click the one labelled 'setup button'.
A window will pop-up, press the Browse button select the EDGE.tcs file you downloaded earlier
Lable the button 'Enable EDGE' (this is only for your reference) then click the button label 'SET'.
When done close that window, now you should have a new button labeled the way you named it in the previous step.
Click on the button to run the script. A series of log results should be displayed in the big white window. The last one should say 'Complete"
Exit RadioComm, unplug the phone and restart it.
If you have done it successfully you should see a "E" instead of a "G" in your Status Line. This of course assumes that Edge is available from your provider. If it is not you will still see the G.
If you have issues, then refer to this thread which has a good discussion on using RadioComm to perform Seed Edits.
For some screen shots see this thread.
E statuses:
E that is Green = connected and receiving data
E with a line under it = connected to an edge network
E with no line and not green = edge is available.
Radio Detection Colour Statuses Guide:
Red Circle: no radio is detected.
Blue Circle: radio detected ok and in Motorola USB Modem mode. (AT commands or QC test commands)
Green Circle: radio detected ok and in USB Composite Device mode. (Motorola P2K Test Commands)
Yellow Circle: radio is enumerated as a USB LAN device, but the socket connection is not yet successful (Motorola P2K or QC test commands in USB LAN mode).
Pink Circle: radio is enumerated as a USB LAN device and the socket connection was successful. (Motorola P2K or QC test commands in USB LAN mode)
Using Hyper Terminal to fix Phone Connection
If you have problems getting Radiocomm to recognize your phone (ie can not get detection button to turn green) then do the following:
Change your phone's USB mode to "modem"
Plug your phone into your computer
Check what COM port your phone is selected to. To do that go to Start-->Control Panel-->Phone & Modem Options and click on Modems tab. See what port the motorola USB modem is connected to.
In Windows go to Stat-->Run and type in hypertrm
A "New Connection" hyperterminal window should be displayed which will ask you to make a name. Type "home" or whatever you want and click on OK
Now it will ask you for connection details. The only info you need to change is the bottom field labelled "Connect using". Click on it to display drop-down list.
Select the correct COM port that your phone is currently connected to (eg COM5) then click on OK button.
A "Port Settings" window will be displayed. Just leave those settings alone and click OK
You should now be on main hyperterminal screen. To test that you are correctly connected, type AT and press Enter. Screen should display OK. (If screen will not permit you to type anything then either the phone is not in modem mode or you selected the wrong port. Recheck you connected to correct port).
You now need to connect to Motonet by typing ATMODE=13. It should respond by stating its connecting to motonet... If it does then you are done. Leave hyperterminal open as is and now launch radiocomm, you will notice that it will have like a pink/purple color now. That means the phone is connected.
Thats all, your phone should now be able to use Radiocomm.
If you are still having an issue with hyperterminal try restarting your phone, or deleting your drivers and starting over.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:19
K. HOW TO USE RADIOCOMM TO FIX VOICEMAIL AND NETWORK TIME BUGS
Alpha43 has written a script that will easily allow you to fix the Voicemail bug and enable the Network Time feature:
• Voicemail bug - a blank text message is sent to your phone every time you check your voicemail or someone leaves you a voicemail.
• Network Time Feature - connects to your mobile provider and updates the time automatically. It updates for Daylight savings time.
You run this script using Radiocomm so you must have Radiocom installed. See previous section for instructions on how to do this. You will follow exactly the same steps as described there, but instead of running the EDGE.tcs script you will run the script "Automatic Network Time & Voicemail Bug Version 1.tcs".
Go to the RADIOCOMM SCRIPT: Automatic Network Time + Voicemail Bug Script thread and download the file Automatic_Network_Time_&_Voicemail_Bug_Version_1.rar
Unrar the file using winrar or 7-zip. You will get the following file "Automatic Network Time & Voicemail Bug Version 1.tcs"
Launch Radiocomm and wait for the green light as described in previous section
Follow exactly same steps as "Running the EDGE.tcs script" - but select a different button (label it "Voicemail") and select the "Automatic Network Time & Voicemail Bug Version 1.tcs" file instead.
Click on the button you labeled to run script. It should take no longer then 1-3 seconds.
After you run this script, you have to enable the Network Time feature. You do this by clicking on your World Clock or Time icon and clicking on the bottom left menu button-->Network Time and then enable it there.
See here for screenshots and more details if needed.
mahmood_online2008
03-11-2007, 14:21
L. HOW TO CHANGE AN APP'S ICON AND NAME
As you install various java apps, you will notice that many of them have lousy icons or the name of the application on the Menu page may be in a foreign language. Here is what you can do to fix this:
How to Change an Application's Name
There are two ways to change an application's name. One method is done after you install the app by editing the master registry file, CardRegistry. The other method is done by changing the app's name in the Jar File before installing it.
Method 1: Changing the name in the CardRegistry file
This is the simpler method and works for both J2ME apps and PKG packages:
1. Install the app
2. Plug your phone into your PC and using Windows Explorer navigate to .system/java/ on your SD card
3. Edit the file CardRegistry using Wordpad or UltraEdit (not Notepad or MSWord). Always make a backup of this file first in case you make a mistake!.
Look for the name you want to change and type over the name with what you want to call it (make sure you do not accidentallly add any spaces after the name):
Name = 新华 ==> Name = Smart Assistant
4. Save file and Reboot phone
When you turn phone back on, app should have new name in Application Manager.
Method 2: Change the Name in the JAR file before Installing
To do this will need to download and install the free utility 7-zip which permits you to open up the jar archive
Once you have 7-zip installed on your PC, locate the jar file you want to rename and right mouse-click on it and select “Open Archive”
This will show you the list of files inside the archive.
Click on the META-INF folder and then select the single file in that folder, MANIFEST.MF, and copy it to your desktop.
Right mouse click on the copied file and select “Open With” and select “Wordpad” (Important – do NOT use Notepad or MS Word).
Edit the file. Look for the line "Midlet-Name" and type in the name that you want the app to be called.
Save the file and then copy it back into the Archive.
Close the Archive and respond “Yes” if 7-zip asks if you want to save your changes.
Now install the *.jar file like you normally do and the name will be in English.
Note – if you already installed the app, then this will create a new icon with the new name. You will have to delete the old app.
You can also do the same thing with a PKG archive. It also can be opened with 7-zip. In this case you are looking for the file mpkgapp.desktop and edit the line “Name=”. Copy updated pkg file to phone and reinstall.
How To Change an Application's Icon.
To do this will need to download and install an icon editor. PhotoFilter is an excellent free one (download at
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
The simplest way is to change the icon is to do it once the app is installed on your phone.
Plug the phone into your PC in USB Mode so that the phone’s SD card is shown as a folder in Windows Explorer.
Use Windows Explorer to navigate to .system --> java --> DownloadApps
You will see a set of folders called \MIDletxxx where xxx is a set of numbers.( eg MIDlet2014). Each one of these folders is one of your installed java apps. The higher the number the more recent that app was installed.
Do a Search on the application’s name to find the correct.\MIDLETxxxx folder for that app.
Navigate to that folder and open the folder \Files. You will see all the files that that applet uses.
Locate the file suiteicon.png
Copy this to your desktop
If it does not exist then look for the file MIDlet-1.png and work with that instead. If neither exists then that app does not have an icon – it probably is displayed with a generic icon.
Open Photofiltre and open that file.
Resize the image to 48 x 48**
Resize the canvas (the pace the image sits on) to 64 wide x 48 high (this keeps the icon from being stretched and gives some blank space next to it.).
Make this extra bit of space on either side of the icon transparent (All of the buttons to do the last 3 commands are on the Photfiltre’s task bar).
Save
Copy back into folder on SD drive (Ensure it is the same CASE as before – Linux is case dependent. MIDlet-1.PNG is not the same as MIDlet-1.png)
Unplug the phone and turn it off and on. The icon should look great.
You can of course completely change the icon for anything of your choice (or create a brand new one if the applet is missing an icon)
** You may want to play around with the size. If the icon started very large, you may lose some detail if you shrink it too much – but if it is too big then it appears huge in the “Open with” menu. Another size you may want to play with is 32 x 32 (Canvas 42 x 32)
M. HOW TO TELENT TO YOUR PC
Telnetting allows you to send files directly to your phone (as opposed to just the SD card).
The SSHD method works as described by Bragon on this thread.
Just a few tips:
• Bragon´s instructions supposed that you already had a Telnet or some console but in A1200i none of the approaches works (except using MKEZX). So you will need to make scripts to run the commands.
• Make a script to copy/merge the keys
There is more information on how to do that on this thread.
Note: the method described on this thread does not work.
N. HOW TO "SEEM EDIT"
The seem is the individual pieces that make up the operating system on the phone. Every individual feature on your phone (SMS on/off, will the call end when you close the flip, can you access the web from your phone, etc.) is all editable by changing a seem. Seem editing permits you to change configuration settings directly on your phone. To learn how to "seem edit" - see this thread. This thread also has a big discussion on it.
Some "Seem edits" that work on the A1200:
• Flip close seem edit works
Element ID:0032
record #:0001
offset: 008A
length:0001
Click on RDELEM
Change DATA read from $40 to $44
Click on STELEM
------------------------------------------------------------------------------------------
• Time Auto upate
offset: 0000
Click on RDELEM
Change DATA read from $D6 to $D7
Click on STELEM
offset: 0055
Click on RDELEM
Change DATA read from $68 to $6C
Click on STELEM
---------------------------------------------------------------------------------------
• Cingular ENS
offset: 008B
Click on RDELEM
Change DATA read from $00 to $10
Click on STELEM
---------------------------------------------------------------------------------------
• Voice mail bug fix
offset: 0002
Click on RDELEM
Change DATA to :8B or 8b ( Test which one works for you)
Click on STELEM
--------------------------------------------------------------------------------------
• Roam triangle remove
offset: 0034
Click on RDELEM
Change DATA to: $20
Click on STELEM
* Remember to Restart your phone after every seem edit so it can go into affect.*
O. HOW TO WRITE DIRECTLY TO PHONE'S MEMORY
Advanced Hackers Only!
There is a method that allows you to unlock the phone's flash-memory and write or erase arbitrary flash-region (mtd) directly on the phone without using PC or RSDLite. This is done using a tool called mtdtools. The link to this tool, plus instructions on how to do this can be found in thread.
================================================== ============================================
All of the information presented in this writeup was obtained from user's postings from the various threads on this forum. A best effort was made to ensure it is complete and accurate including performing all of the steps presented on my own phone - but there are no guarantees there are not errors!!
This Guide took many hours to research and put together. If you found the information useful, perhaps you would consider donating a few dollars to keep the Motorolafans site funded as it costs $60 each month in hosting fees. See the announcement at the top of the E6 forum for details on how to do this.
Thanks and Good luck!
v_prances
03-11-2007, 14:36
سلام به همگي بچه ها
بعد از مدتها يك بامعرفت كمكم كرد تا فريمور دستگاهم عوض كنم صداش و دوربينش خوب شده ولي فقط كمي زمينه دستاپ سياه شده .
از adame_haji خيلي خيلي سپاگزارم .
ياد بگيرن
sshaffafi10
03-11-2007, 17:07
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید.
درسته که پست های من کمه.ولی اگه میشه کمکم کنید.کارم گیره.
samboliya
03-11-2007, 17:39
عزیز این همه فایل انگلیسی چیه اینجا کپی پیس کردی درسته تازه کاری ولی مثل اینکه بدجوری جو گرفتت اینجوری نه لینک کار میکنه نه ملت چیزی سر در میارن اگه لینک میدادی به سایت motofans بهتر نبود؟؟؟؟
و دوست عزیز دیگه فعلا به هیچ وجه نمیتونی رو این گوشی فارسی رو درست بخونی ولی با نصب فونت فارسی میتونی کارت رو از راست به چپ راه بندازی
mazi_z_PSP
03-11-2007, 20:23
خیلی ممنون من اینکارو کردم خیلی هم خوشم اومد
کلی برنامه و بازی باحال داشت
فقط یه کم باهاش مشکل دارم
یکی اینکه بعضی از برنامه هاش اجرا نمیشه
دوم اینکه از وقتی اینکارو کردم گوشیم یه مشکلی پیدا کرده که فکر میکنم نرم افزاری باشه، بعضی وقتا قاطی میکنه هرکی با موبایل بهم زنگ بزنه رد تماس میده جالب اینه که فقط در مورد موبایل اینطوره با تلفن ثابت مشکل نداره
منم نصب کردم . فريمورم 25pهست مشکلی هم ندارم. بعضی از برنامه ها کار نميکنه اما خوبه.
این مشکلی که شما ميگی هم ندارم.
در ضمن این چرتو پرتای انگليسی رو هم ديگه نذار. مگه چند نفر اینجا انگليسی بلدن؟
mazi_z_PSP
03-11-2007, 20:26
عزیز جان بذار ما هم یه شما رو .... کنیم
قلم یا همون styluse یا تو اونجا هر چی بهش میگی رو بر روی فایل مورد نظر قرار بده و نگهدرا تا مثل کلیک راست تو ویندوز اگه دیده باشی عمل کنه و یه منو وا بشه تا اپشن های مورد نظر رو مورد مصرف قرار بدی البته به تاریخ مصرف هم دقت کن یه موقع مسموم نشی
چاکریم
بابا این که ناراحتی نداره ..
کافیه قلم گوشیتو روی فایل یا فولدری که قصد ... داری نگه داری تا یه منو باز شه
اونوقت میتونی این کارهارو انجام بدی
بابا دستت هر 2 تاتون طلا. خداييش ديگه این يکی به فکرم نرسيده بود. حالا اگر ميشه جواب این پست هارو بدين. ممنون : 1133-1134-1138-1140
mazi_z_PSP
03-11-2007, 20:30
نرم افزار :
- ميشه دونه دونه هر بگی هر کدوم از این نرم افزار ها چه کاری انجام ميدن؟ ممنون
اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم. ممنون===================
يک سوال. فرض کنيد يک نرم بازی تو قسمت Officeنصب شده و من ميخوام آيکون اون رو ببرم به قستم Gameچيکار بايد بکنم؟
adame_haji
04-11-2007, 04:59
سلام به همگي بچه ها
بعد از مدتها يك بامعرفت كمكم كرد تا فريمور دستگاهم عوض كنم صداش و دوربينش خوب شده ولي فقط كمي زمينه دستاپ سياه شده .
از adame_haji خيلي خيلي سپاگزارم .
ياد بگيرن
خواهش میکنم
کاری نکردم عزیز
بچه ها اصلا فریمور عوض کردن کاری نداره
وسط کارم اگه 10 بار Faild بده نهایتا باطریتون تموم میشه و میشه بدید یه نفر باطریتون رو شارژ کنه و و دوباره ادامه بدید
میدونستید اکثر گوشی های موتورولای بازار باطریهاشون بهم میخوره !
مثل V3x
عزیز این همه فایل انگلیسی چیه اینجا کپی پیس کردی درسته تازه کاری ولی مثل اینکه بدجوری جو گرفتت اینجوری نه لینک کار میکنه نه ملت چیزی سر در میارن اگه لینک میدادی به سایت motofans بهتر نبود؟؟؟؟
ایول اینو خیلی باحال اومدی (دی)
سلام دوستان
لطفا راهنماییم کنید.
درسته که پست های من کمه.ولی اگه میشه کمکم کنید.کارم گیره.
نه برادر بیخیال فارسی سلیس و روان شو
فقط یه راه داره که فارسی رو فقط بتونی بخونی . اونم چپه . یعنی از چپ به راست
یا اینکه فریمور 24XP30 نصب کنی یا ایکنه برنامه Apply font رو نصب کنی که من راه اول رو انتخاب کردم
- ميشه دونه دونه هر بگی هر کدوم از این نرم افزار ها چه کاری انجام ميدن؟ ممنون
اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم. ممنون===================
يک سوال. فرض کنيد يک نرم بازی تو قسمت Officeنصب شده و من ميخوام آيکون اون رو ببرم به قستم Gameچيکار بايد بکنم؟
ببین دونه دونه گفتن نداره چون بازی ها که بازین بقیه هم از رو اسمشون میشه فهمید چه برسه که 1 بار بخواهید اجراشون کنید و خودت ببینیه چیه
تازه تموم این نرم افزار ها رو بچه ها صفحات قبل لینک دادن و توضیح کامل هم کنارش نوشتن
معلومه که هنوزم صفحات قبلو نخوندی !!!!!
اون تغییر مکان برنامه های نصب شده رو فکر نکنم امکان داشته باشه .
من هر چی گشتم چیزی نیافتم
بهترین راه اینه که پاک کنی و دوباره نصب کنی (راه حل رو حال اومدی )
راستی من تو کف این بازی رید دیک موندم . بیام تهران حتما یه نسخه میخرم (از روی تعرییفای تو تتوی کفش موندم (
یا علی
adame_haji
04-11-2007, 05:04
برای اینکه بیکار نباشم میخوام یه آموزش سطح متوسط بگم (فقط نخندید )
میدونید میشه ترتیب آیکون های منو رو تغییر بدید
مثلا در روز از ماشین حساب زیاد استفاده میکنید . پس بهتره آیکون ماشین حساب رو بیارین بزارین اولین آیکون .
چجوری ؟
برید توی منو
روی دکمه پایین سمت چپ کلیک کنید تا منوی بالا رو باز بشه
از این منو گزینه Change Order رو انتخاب کنید
خب اینجا ترتیب آیکون ها در منو قرار گرفته است که میتونید با انتخاب و زدن پیکانهای بالا و پایین ترتیب آیکون ها رو تغییر دهید
و در نهایت دکمه Ok رو بزنید
یا علی
v_prances
04-11-2007, 11:28
سلام به همگي
اول يه چي بگم
اونم اينكه موقع نصب فريمور اصلا نترسين من وقتي داشتم نصب مي كردم سه بار مشكل ايجاد شد يك بار كامپيوتر ريست شد يه بار گوشي هنگ كرد يك بار هم گفت نصب شده اما نصب نشده بود سه دفعه هم من موبايل روشن كردم و دوباره خاموش كردم هيچ اتفاق خاصي نمي افته بعد مي خواستم يه آموزش كوچك بدم براي اونايي كه مثل خودم مبتدي هستم وقتي فريمور عوض مي كني منو ها و صفحه سياه مي شن وكمي سخت باهاش كاركردن اگه مي خواين به حالت قبل برگرده مراحل زير را انجام دهيد .
1- از منو گزينه setup انتخاب كنيد
2- داخل setup شدين گزينه سوم يعني color scheme انتخاب كنيد
3-سه مورد منو در اختيار شما قرار ميده اولي همون سياهس دومي منوي اولي مي باشد كه در هنگام خريد روي دستگاه نصب بود و به نظر من بهترين گزينه مي باشد سومي هم دوست داشتين امتحان كنين ولي قشنگ نيست
هميشه لبخند بزن تا دنيا هم بهت لبخند بزنه.
mahmood_online2008
04-11-2007, 12:07
نوشته شده توسط samboliya [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز این همه فایل انگلیسی چیه اینجا کپی پیس کردی درسته تازه کاری ولی مثل اینکه بدجوری جو گرفتت اینجوری نه لینک کار میکنه نه ملت چیزی سر در میارن اگه لینک میدادی به سایت motofans بهتر نبود؟؟؟
من قبلان این کارو کردم
ولی کسی توجه نکرد
اینبار متن کامل اونو گذاشتم تا اونایی که انگلیسی بلدن بخونن و حال کنن و اونایی هم که بلد نیستن برن ترجمه کنن بعد حال کنن آخه جواب خیلی از سوالای بچه ها توی این متن انگلیسی هست
v_prances
04-11-2007, 12:58
سوپر برنامه.ي rOck BoX
لطفا درباره اين برنامه كمي توضيح بدهيد .پست 1137 صفحه 114
mahmood_online2008
04-11-2007, 13:41
اگر ميتونيد به همه ی دوستان ميگم . فايل اینستالی تمام نرم افزار هايی که حاجی جان گزاشتن تو فايل سيستمشون رو بزاريد. خيلی لازم دارم
تمام این نرم افزار هارو میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دریافت کنی
mahmood_online2008
04-11-2007, 13:47
mazi_z_PSP:
برای اینکار قلمتو روی آیکون نرم افزار نگه دار، از منوی باز شده گزینه Change Category رو انتخاب کن بعد مشخص کن میخوای جزو کدوم دسته قرار بگیره
yee_pesare
04-11-2007, 15:14
کسی اینجا نمیتونه 1 کم در باره فریمویر 32p توضیح بده! فکر میکنم با توجه به اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی از 30p سر تره.
برا من جون فریورم از نوع c2 هست فلش به 32p فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.حتی تو سرعت.
همه به 30p فلش میکنن چون اخلاقه ما ایرانی ها اینجوریه,هاها.حالا 1 نفر 6 ماه پیش به 30p فلش کرده گفته خوبه دلیل نمیشه 32p که جید تره بد باشه.
mazi_z_PSP
04-11-2007, 22:31
ببین دونه دونه گفتن نداره چون بازی ها که بازین بقیه هم از رو اسمشون میشه فهمید چه برسه که 1 بار بخواهید اجراشون کنید و خودت ببینیه چیه
تازه تموم این نرم افزار ها رو بچه ها صفحات قبل لینک دادن و توضیح کامل هم کنارش نوشتن
معلومه که هنوزم صفحات قبلو نخوندی !!!!!
اون تغییر مکان برنامه های نصب شده رو فکر نکنم امکان داشته باشه .
من هر چی گشتم چیزی نیافتم
بهترین راه اینه که پاک کنی و دوباره نصب کنی (راه حل رو حال اومدی )
راستی من تو کف این بازی رید دیک موندم . بیام تهران حتما یه نسخه میخرم (از روی تعرییفای تو تتوی کفش موندم (
یا علی
دستت درد نکنه ميدونم لينکش هست. بابا من این 83 صفحه رو دانلود کردم اما نميدونم چجوری بازش کنم. خيلی عجيب قريبه. ميشه يک آموزش کامل بزاری؟ برای باز کردنش؟
تغيير مکان برنامه های نصب شده رو هم خودم پيدا کردم. کافيه رو آيکون برنامه قلم رو نگاه داری تا منو باز بشه و بعد با استفاده از گزينه اول.......
بازی ريديک رو از تاپيک من شناختی؟ بيا اونجا بحث کنيم . ضرر نميکنی خيلی باحاله
محمود جان ممنون
moosoola
06-11-2007, 15:10
دوستان لطف کنن تایپیکهای دیگرو اینجا تبلیغ نکنن!!
میتونن به دفتر قبول آگهی همشهری در سراسز ایران عزیز مراجعه کنن.
moosoola
06-11-2007, 15:13
از دوستانی هم که حتی اگر در سطح مبتدی ولی یه آموزش میپردازند تشکر میکنم.لا اقل به آموزش میپردازن نه چیز دیگه ای!!!!!!
Faraz_sm
07-11-2007, 09:00
چند وقتی نبودم اینورا! چه خبر از فریموره جدید؟!
چند وقتی نبودم اینورا! چه خبر از فریموره جدید؟!
خبری نیست همون چیزای قبلی و سوالهای تکراری هیچ چیز بدرد بخوری ارائه نمی شه. تاپیک دقیقا توی یه چرخه گیر کرده.همونور بهتره؟؟!!!!!!!
mazi_z_PSP
07-11-2007, 22:15
خبری نیست همون چیزای قبلی و سوالهای تکراری هیچ چیز بدرد بخوری ارائه نمی شه. تاپیک دقیقا توی یه چرخه گیر کرده.همونور بهتره؟؟!!!!!!!
بابا شماها چقدر فعال ف کاری هستيد. ماشالا حالا 2 نفر جديد آمدن که چيزی نميدونن چندتا سوال پرسيدن حالا هم شير فهم شدن رفتن. اینکه ناراحتی نداره که زود همتون ميرين.
پس بياين تو بخش بازی ها ببينين ما چی ميکشيم اگر شما اونجا بودين که تا الان خودکشی ميکردين هروز 10 نفر ميان سوال تکراری ميپرسن اما ما بازم جوابشون رو ميديم. متوجه ميشيد؟
حالا من هم رفتم 83 صفحه از لينک امضا حاجی جان رو دانلود کردم اما نميدونم چطور بايد بازشون کنم. کسی هم جواب نميده. حالا چيکار بايد بکنم؟
MOSHAVER AMIN
07-11-2007, 22:24
عزيزم با برنامه win rar
گرفتي؟
adame_haji
08-11-2007, 01:47
نوشته شده توسط samboliya [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیز این همه فایل انگلیسی چیه اینجا کپی پیس کردی درسته تازه کاری ولی مثل اینکه بدجوری جو گرفتت اینجوری نه لینک کار میکنه نه ملت چیزی سر در میارن اگه لینک میدادی به سایت motofans بهتر نبود؟؟؟
من قبلان این کارو کردم
ولی کسی توجه نکرد
اینبار متن کامل اونو گذاشتم تا اونایی که انگلیسی بلدن بخونن و حال کنن و اونایی هم که بلد نیستن برن ترجمه کنن بعد حال کنن آخه جواب خیلی از سوالای بچه ها توی این متن انگلیسی هست
دوست عزیز چرا توجه نکردن
اتفاقا همه از روی راهنمایی های دیگه استفاده های خفنی میکنن
من خودم اکثرا توی این موتورولا فانز میگردم . آدرسش رو هم توی همین کلوپ پیدا کردم
با فارسی یا انگلیسی بودنش هم هیچ مشکلی ندارم
mazi_z_PSP:
برای اینکار قلمتو روی آیکون نرم افزار نگه دار، از منوی باز شده گزینه Change Category رو انتخاب کن بعد مشخص کن میخوای جزو کدوم دسته قرار بگیره
والا هیچ کدوم از برنامه هایی که من نصب کردم گزینه CHange Categoory شون فعال نیست . چه با Mpkg چه با Superman
ولی دمت گرم راحشو سادمون دادی
کسی اینجا نمیتونه 1 کم در باره فریمویر 32p توضیح بده! فکر میکنم با توجه به اطلاعاتی که من بدست آوردم خیلی از 30p سر تره.
برا من جون فریورم از نوع c2 هست فلش به 32p فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه.حتی تو سرعت.
همه به 30p فلش میکنن چون اخلاقه ما ایرانی ها اینجوریه,هاها.حالا 1 نفر 6 ماه پیش به 30p فلش کرده گفته خوبه دلیل نمیشه 32p که جید تره بد باشه.
نه برادر فکر نمیکنم 32P بهتر باشه
هر جدید تری که بهتر نیست . توی سایت موتورولا فانز بحث شده بود راجع به این که توی این سری فریمور ها 24Xp30 رو بهتر و کم باگ تر و سرع تر معرفی کرده بود .
سلام به همگي
اول يه چي بگم
اونم اينكه موقع نصب فريمور اصلا نترسين من وقتي داشتم نصب مي كردم سه بار مشكل ايجاد شد يك بار كامپيوتر ريست شد يه بار گوشي هنگ كرد يك بار هم گفت نصب شده اما نصب نشده بود سه دفعه هم من موبايل روشن كردم و دوباره خاموش كردم هيچ اتفاق خاصي نمي افته بعد مي خواستم يه آموزش كوچك بدم براي اونايي كه مثل خودم مبتدي هستم وقتي فريمور عوض مي كني منو ها و صفحه سياه مي شن وكمي سخت باهاش كاركردن اگه مي خواين به حالت قبل برگرده مراحل زير را انجام دهيد .
1- از منو گزينه setup انتخاب كنيد
2- داخل setup شدين گزينه سوم يعني color scheme انتخاب كنيد
3-سه مورد منو در اختيار شما قرار ميده اولي همون سياهس دومي منوي اولي مي باشد كه در هنگام خريد روي دستگاه نصب بود و به نظر من بهترين گزينه مي باشد سومي هم دوست داشتين امتحان كنين ولي قشنگ نيست
هميشه لبخند بزن تا دنيا هم بهت لبخند بزنه.
راجع به ترسش موضوع جالبی گفتی .
اکثرا بچه ها میترسن گوشیشون خراب بشه !
مثل این میمونه که بخوای ویندوز XP نصب کنی و اگه اشتباه نصب کنی کامپیوترت تبدیل بشه به یه تیکه پلاستیک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راجع به Them ی که گفتی تازه فهمیدم منظورت از سیاه شدن چیه !
خودم از این 3 تا تم پیش فرض اول آبیه رو خوشم میاد بعد سفیده و بعد سیاهه .
سفیده یکم رنگش خنثی هست مثل بقیه گوشی ها ولی آبی با طراحی فوق العاده گوشی خیلی قشنگ مچ میشه
یا علی
adame_haji
08-11-2007, 01:59
بابا شماها چقدر فعال ف کاری هستيد. ماشالا حالا 2 نفر جديد آمدن که چيزی نميدونن چندتا سوال پرسيدن حالا هم شير فهم شدن رفتن. اینکه ناراحتی نداره که زود همتون ميرين.
پس بياين تو بخش بازی ها ببينين ما چی ميکشيم اگر شما اونجا بودين که تا الان خودکشی ميکردين هروز 10 نفر ميان سوال تکراری ميپرسن اما ما بازم جوابشون رو ميديم. متوجه ميشيد؟
حالا من هم رفتم 83 صفحه از لينک امضا حاجی جان رو دانلود کردم اما نميدونم چطور بايد بازشون کنم. کسی هم جواب نميده. حالا چيکار بايد بکنم؟
عزیزم اینا رو Rar کردم (یعنی فشرده . مثل زیپ کردن ولی اسمش Rar است ) برنامه WinRAR رو میتونی از اینجا دانلود کرنی :
کرکش هم اونجا هست .
از این به بعد از Winzip استفاده نکن چون این برنامه Winrar بجز فایلهای .Zip و Rar 10 مدل دیگه هم رو از حالت فشرده در میاره
برای باز کردن فایلهای دانلودی روی اولین فایل کلیک راست کن و گزینه Extract Her رو بزن . اگه توجه کنی این فایل رو من به 4 پارت تقسیم کردم پس این کاری رو بهت گفتم روی پارت ها انجام نده فقط روی فایل اصلی این کارو یه بار انجام بده تا فایلها از جالت فشرده خارج بشه
یا علی
Faraz_sm
08-11-2007, 02:23
کاش یکی میومد همه پست های بی ربط چرت و پرتو پاک می کرد! مخصوصا سوالای مسخره بعضی ها رو!
v_prances
08-11-2007, 10:01
سلام به همگي
عوض اينكه باهم دعوا كنيد يا در مورد پستهاي همديگه ايراد بگيريد كمي اطلاعات در مورد a1200 دربياريد .
من زبانم خوب نيست سايت زير در مورد themes هاي a1200 مي باشد اگه كسي مي تونه مطالعه كنه و در اختيار بقيه قرار بده themes هاش خيلي زيباست .
Themes for the Motorola Ming A1200
v_prances
08-11-2007, 10:27
من نزديك 200 تم رو دانلود كردم
منتظرم شما بخونيد طرز نصبش بگيد .
ممنون
وقتي توخوشي و شادي هستي عهد پيمان نبند.
وقتي تو ناراحتي جواب نده
وقتي عصباني هستي تصميم نگير .
mahmood_online2008
08-11-2007, 13:31
adame_haji: والا هیچ کدوم از برنامه هایی که من نصب کردم گزینه CHange Categoory شون فعال نیست . چه با Mpkg چه با Superman
دليل اينكه فعال نيست اينه كه شما توي قسمت نمايش all هستي
تمام نرم افزار هايي كه نصب ميكنيد توي يك گروه ديگه به جز all هم نمايش داده ميشه مثلا user1 ، البته خودت گروه هاي مختلف ببين تا نرم افزاري رو كه نصب كردي پيدا كني بعد ميتوني به راحتي جابه جا كني
من نزديك 200 تم رو دانلود كردم
منتظرم شما بخونيد طرز نصبش بگيد .
ممنون
وقتي توخوشي و شادي هستي عهد پيمان نبند.
وقتي تو ناراحتي جواب نده
وقتي عصباني هستي تصميم نگير .
یعنی نشستی 200 تا تم گرفتی بدونه اینکه....بابا ایول
اول یه چیزیا بگم.به نظر من بهتره زیاد تم عوض نکنید.سرعت گوشی بعد از چند دفه تم عوض کردن میاد پایین و یکم هن میشه در مواقع خفنتر گوشی کلا فریز میشه باید بری تو کار باطری در آوردنا اینا.من که مستر ریستش کردم تا خوب شد.برای همین یه تم نصب کردما.....
اینا تو همین لینکی که گذاشتی هم نوشته.CAUTION
شرمنده من خودم چون علاقه ای به تم عوض کردن ندارم حالشا ندارم این متنا ترجمه کنم.
یکی از دوستان فکر کنم mamali_eshgh آموزش کاملش را گذاشته.فقط یادم نیست کدوم صفحه بود!!
mazi_z_PSP
08-11-2007, 20:55
دوستان عزيز فکر کرديد من ...... ای خدا.
WinRarرو دارم اما موقعی که ميرم بازش ميکنم صفحات با پسوند PHPميان که نميشه حتی با IE7بازشون کرد. يعنی باز نميشن هر کاری که ميکنم. متوجه هستين؟
ديگه اینقدر که مبتدی نيستم. مخ کامپيوترم .!
من در مورد اون 83 صفحه صحبت ميکنم ها . نه در مورد فايل های سيستميت.
اونارو دانلود کردم و دارم استفاده ميکنم.
فقط این 83 صفحه رو نميتونم باز کنم
yee_pesare
09-11-2007, 13:24
a1200 khaz shod
rezasuzuki
09-11-2007, 14:34
سلام
اقا من هنوز نفهميدم بعضي برنامه ها و بازيها که تو يه فايل زيپ هستن و فايلهاي .class وفولدر meta_inf دارنو چطوري ميشه نصب کرد ؟؟؟:13:
منتظر جوابتون هستم!!!!
با تشکر
vahid_ta
10-11-2007, 00:14
سلام دوستان
منم مشکل رضا سوزوکی رو دارم. یه برنامه برای کد گذلشتن روی فلدرام گرفتم.... ولی نمیتونم نصبش کنم... :-(
adame_haji
10-11-2007, 01:27
دوستان عزيز فکر کرديد من ...... ای خدا.
WinRarرو دارم اما موقعی که ميرم بازش ميکنم صفحات با پسوند PHPميان که نميشه حتی با IE7بازشون کرد. يعنی باز نميشن هر کاری که ميکنم. متوجه هستين؟
ديگه اینقدر که مبتدی نيستم. مخ کامپيوترم .!
من در مورد اون 83 صفحه صحبت ميکنم ها . نه در مورد فايل های سيستميت.
اونارو دانلود کردم و دارم استفاده ميکنم.
فقط این 83 صفحه رو نميتونم باز کنم
دوست من یه اینترنت اکسپلورر باز کن و یکی از اون 83 تا فایل دانلودی رو دراگ کن بنداز توی Ie . اگه صفحه لود نشد یکبار F5 بزن اگه بازم لود نشد یه راه دیگه هم هست
پسوند یکی ار اون 83 تا صفحه رو به Htm تغییر بده بعد همین کارو انجام بده . اگه باز نشد بازم یه راه دیگه هست :
IE رو باز کن و Open رو بزن و یکی ازو اون 83 صفحه رو باز کن . اگه جواب نداد حتما حتما حتما بیخیال Ie شو برو
1- Opera
2- FireFox
رو دانللود کن و حالشو ببر
من پیشنهاد میکنم Opera استفاده کنی
یا علی
farhad1390
11-11-2007, 13:11
الان قیمت این گوشی چنده و مال کدوم کشوره
اخطار
پستهای اضافی حذف شدند.
اخطار بعدی=؟
west_day2003
11-11-2007, 19:46
alex_pk اخطار
پستهای اضافی حذف شدند.
خدا خیرت بده...
west_day2003
11-11-2007, 19:49
سلام
اقا من هنوز نفهميدم بعضي برنامه ها و بازيها که تو يه فايل زيپ هستن و فايلهاي .class وفولدر meta_inf دارنو چطوري ميشه نصب کرد ؟؟؟:13:
منتظر جوابتون هستم!!!!
با تشکر
منم هرچی پرسیدم کسی جواب نداد...
adame_haji
12-11-2007, 01:12
منم هرچی پرسیدم کسی جواب نداد...
خوب یخورده واضح تر توضیح بده ببینیم چی میخوای ؟
اگه فایلت زیپه که باید اول زیپش رو باز کنی (توی کتامپیوتر ) بعد نصبش کنی .
اون >class و اون یکی رو که گفتی توی چی هست ؟ توی فایل زیپ هست ؟
معمولا شما با این جور فایلها کاری نمیکنید . یه فایل با پسوند Jar هست که شما باید مستقیما توی گوشی بریزی و روی اون کلیک کنی تا نصب بشه . شکلش دقیقا مثل فایل Rar میمونه فقط پسوندش Jar هستش . پس فایلهای Jar رو مثل Rar توی کامپیوترت Unrar نکن بعد بریز روی گوشی تا فایلهای Class و اون یکی رو ببینی .
فایل Jar رو مستقیما وارد گوشی کن و اجراش کنی تا نصب بشه . (یقینا مشکلت باید همین باشه !)
اگه یه فایل Jar توی کامپیوترت بود و شک داشتی که این Rar هست یا Jar یه راه راحت داری که متوجه بشی پسوند اون چیه :
توی Mycomputer از منوی Tools گزینه Folder Option رو بزن و از تب دوم (View) گزینه Hide Extentioin for Known File Type رو بزن تا پسوند فایلها رو ببینی . هر موقع کارت راه افتاد این کار رو غیر فعال کن .
یا علی
v_prances
12-11-2007, 13:08
يكي دنبال فريمور زير مي گشت من هم مطلب زير رو از يه سايت ديگه براش كپي كردم انشاالله كمك كنه .
آخرین فریمور برای A1200
--------------------------------------------------------------------------------
آخرین فایل فلش (30xp) براي A1200 .... با قابليت پشتيباني از Unicode (فارسي) :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این) فایل باید با نرم افزار RSD Lite منتقل بشه به گوشي ..
لینک نرم افزار RSD Lite v3.2 :
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته كار با برنامه راحته .. به طور كلي گوشي رو وصل ميكنيد ، برنامه گوشي رو شناسايي ميكنه ، بعد روي كليد سه نقطه (...) كليك ميكنيد ،آدرس فايل فلش رو ميديد و كليد Start رو ميزنيد .
چند دقيقه اي طول ميكشه ! بعد از اينكه پيغام PASS در برنامه ظاهر شد كار فلش تموم ميشه .
ين فريموير تست شده ... ولي بازهم به ميل خودتون بستگي داره ... من فقط اطلاع رساني كردم .
سعي كنيد با يه سيستم قوي و كابل خود گوشي فلش كنيد تا مشكلي پيش نياد !
این هم توضیحات در مورد این فایل:
it includes english* spanish* french and portuguese languages. Hybrid FW (30p and 46p)* so u can always flash back to your previous FW unlike 24p. From user reviews* it has better cammera and video quality* volume up app is not needed and mpeg and linloader are now combined into a single app called superman. U can edit all homescreen shortcuts* more ringtones* there is a new usbconnect feature *webcam* and it allows for multiple java apps to be run.
همونطور که می بینید
1. زبان انگلیسی رو هم ساپورت میکنه.
2. کیفیت عکس برداری و فیلمبرداری رو بهبود میدهد.
3. افزایش صدا (واقعا مورد نیاز بود)
4. اجازه استفاده همزمان از چند برنامه یا بازی جاوا را هم میدهد.
5. ومهمتر اینکه یونیکد برای خواندن اس ام اس های فارسی دارد.
6. همچنین قابلیت تغییر در میانبر های صفحه اصلی و افزایش تعدادی زنگ
v_prances
12-11-2007, 13:21
نکته جديد...
--------------------------------------------------------------------------------
اين نکته رو شايد خيليا ندونن، بگم که کارتون راه بيفته!
دکمهي سبز (سمت چپ) رو چند ثانيه نگه داريد... چه اتفاقي افتاد؟
حالا با خيال راحت تو نور آفتاب sms ها تون رو بخونيد...
نگران باتري هم نباشين با بستن در گوشي همه چي مثل قبل ميشه (مانا نيست اين حالت)
اما اگه دوست دارين، با تکرار همون کار (دکمهي سبز (سمت چپ) رو چند ثانيه نگه داريد
)همه چي مثل سابق ميشه!
senator_saeed
12-11-2007, 19:42
سلام.من اخرش این گوشی کوچیک و با نمکو خریدم.قیافش که خیلی تو دل برو هست.ولی احساس میکنم سرعتش کمی از پاکت پی سی ها کمتر هست.اصلا موقع کار باهاش بهش نمیاد که سی پی یو ی 315 مگا هرتزی اینتل تو دلش هست.موقع گشتن تو منوها هم انعطاف ویندوز موبایلو نداره.(خیلی کنده).حتی از qtek 200 mhz .نمیدونم شاید از فریمورش هست.ولی صداش واسه من رضایتبخش بود.حالت ماکروش که عالیه از سونی اریکسون بهتره.میخوام نظر اساتید محترمو هم بدونم.
در ضمن از اولین پست تا اینجاکه خوندم خیلی فریمور معرفی شده.میخوام بدونم بهترین فریمور واسه این گوشی کدومه..اگه لینکم بدید ممنون میشم..
ورژن گوشی هم R532c2.g-11.31.25 هست..ظاهرن که از خانواده c2 هست.
با احتارم senator saeed
senator_saeed
12-11-2007, 19:43
پيغام نوشته شده
mazi_z_PSP
12-11-2007, 19:46
بچه ها چجوری ميشه يک کاری کرد که گوشی Smsهارو بخونه؟ آخه تو صفحات اول گفته بوديد که ميتونه Smsبخونه
senator_saeed
12-11-2007, 20:52
یه سواله مهم.تو خانواده c2 به هر فریموری از این خانواده میتوان فلش کرد.یا اینکه از مدل خودش بالاتر باشه.مثلا
R532c2.g-11.31.25 رو به Mischka's 24xp30 EMEA version که از خانواده c2 هست و همه چیزشم عالیه شامل کیفیت سرعت و..... میشه کرد .لطفا سریعتر بهم جواب بدید تامن دانلودو شروع کنم.
با احترام senator saeed
senator_saeed
12-11-2007, 22:03
یکی نمیخواد جواب مارو بده
MOSHAVER AMIN
12-11-2007, 22:09
بچه ها چجوری ميشه يک کاری کرد که گوشی Smsهارو بخونه؟ آخه تو صفحات اول گفته بوديد که ميتونه Smsبخونه
سلام
بايد گزينه voice command تيك خورده باشه و زبان گوشي شما روي انگليسي باشه نه ر وي اتومات:20:
سلام...
دوستانی که این مدل رو دارند..آیا درب شیشه ایی باز میشه( یعنی کاملا جدا بشه و از اون استفاده نکنی) مثب صفحه کیبورد p990
samboliya
13-11-2007, 11:05
نه عزیز دل برادر.
میتونی درب شیشه ای رو باز کنی البته برا تعویض اگه احیانا بشکنه اما در حالت عادی اون درب مثل گوشی های تاشو عمل میکنه اگه دقت کنی روش یه باند کوچیک میبینی برای مکالمه از اون استفاده میشه تازه قشنگیش به اونه که حالت شیشه ای داره از زیرشم صفحه و دوربینم مشخصه!!!
mr_mashmash
13-11-2007, 11:08
یه سواله مهم.تو خانواده c2 به هر فریموری از این خانواده میتوان فلش کرد.یا اینکه از مدل خودش بالاتر باشه.مثلا
R532c2.g-11.31.25 رو به Mischka's 24xp30 EMEA version که از خانواده c2 هست و همه چیزشم عالیه شامل کیفیت سرعت و..... میشه کرد .لطفا سریعتر بهم جواب بدید تامن دانلودو شروع کنم.
با احترام senator saeed
بله عزیز می تونی توی خانواده c2 به هر ورژنی فلش کنی. نگران نباش
دوستانی که این مدل رو دارند..آیا درب شیشه ایی باز میشه( یعنی کاملا جدا بشه و از اون استفاده نکنی) مثب صفحه کیبورد p990
نه نمیتونی درب شیشه ای رو جداکنی چون بلندگوی گوشی روی درب شیشه ای قرار داره
west_day2003
13-11-2007, 11:16
خوب یخورده واضح تر توضیح بده ببینیم چی میخوای ؟
اگه فایلت زیپه که باید اول زیپش رو باز کنی (توی کتامپیوتر ) بعد نصبش کنی .
اون >class و اون یکی رو که گفتی توی چی هست ؟ توی فایل زیپ هست ؟
معمولا شما با این جور فایلها کاری نمیکنید . یه فایل با پسوند Jar هست که شما باید مستقیما توی گوشی بریزی و روی اون کلیک کنی تا نصب بشه . شکلش دقیقا مثل فایل Rar میمونه فقط پسوندش Jar هستش . پس فایلهای Jar رو مثل Rar توی کامپیوترت Unrar نکن بعد بریز روی گوشی تا فایلهای Class و اون یکی رو ببینی .
فایل Jar رو مستقیما وارد گوشی کن و اجراش کنی تا نصب بشه . (یقینا مشکلت باید همین باشه !)
اگه یه فایل Jar توی کامپیوترت بود و شک داشتی که این Rar هست یا Jar یه راه راحت داری که متوجه بشی پسوند اون چیه :
توی Mycomputer از منوی Tools گزینه Folder Option رو بزن و از تب دوم (View) گزینه Hide Extentioin for Known File Type رو بزن تا پسوند فایلها رو ببینی . هر موقع کارت راه افتاد این کار رو غیر فعال کن .
یا علی
مرسی از توضیحاتت.من طبق روال فایل Rar رو باز میکردم بعد میریختم تو گوشی.:20:
حالا دوباره باید برم Rar کنمشون و اون فایل رو بریزم:31:
نه عزیز دل برادر.
میتونی درب شیشه ای رو باز کنی البته برا تعویض اگه احیانا بشکنه اما در حالت عادی اون درب مثل گوشی های تاشو عمل میکنه اگه دقت کنی روش یه باند کوچیک میبینی برای مکالمه از اون استفاده میشه تازه قشنگیش به اونه که حالت شیشه ای داره از زیرشم صفحه و دوربینم مشخصه!!!
ممنونم از دوستان خوبم...
nasim6000m
13-11-2007, 17:58
?salam man tazeh ozv shodam mikhastam bedonam color achomee a1200 az koja dwonlade konam
nasim6000m
13-11-2007, 18:07
:42:سلام میشه بگید من از کجا color achomee دانلود کنم
nasim6000m
13-11-2007, 18:09
سلام میشه بگید من از کجا color achomee دانلود کنم
mazi_z_PSP
13-11-2007, 21:06
سلام
بايد گزينه voice command تيك خورده باشه
کمی بيشتر توضيح بده. چجوری اینکار هارو بکنم؟
nasim6000m
13-11-2007, 21:07
مرسی که جوابمو دادین:41::19:
MOSHAVER AMIN
13-11-2007, 21:20
عجب سوال تابلوئي كردي برادر
خب در قسمت تنظيمات ديگه.........:46:
MOSHAVER AMIN
13-11-2007, 21:24
مرسی که جوابمو دادین:41::19:
سلام جائي براي دانلود اون وجود نداره و اين مورد همرا فريمور هستش
اگه منظورت تم هم هست برخي از دوستان گرفتن اما موفق به نصب اون نشدن
واسه همينه كه سوال شما بي جواب مونده
:11:
mazi_z_PSP
13-11-2007, 22:11
عجب سوال تابلوئي كردي برادر
خب در قسمت تنظيمات ديگه.........
من فکر کردم اون گزينه رو تو قسمت Messageبايد فعال کنم. ممنون.
mr_mashmash
14-11-2007, 11:14
توجه داشته باش که این قضیه تو فریمور 24x30p غیر فعاله و ساپورت نمیشه، اگر به این فریمور آپ کردی اینو بیخیال شو
از اینجا
در مورد نصب شدنش هم اگر بحثهایی که در اون فورومها شده بخونی مشکلت حل میشه
mr_mashmash
14-11-2007, 11:32
دوستان به نظر من زیباترین و کامل ترین تمی که برای a1200 درست شده تم Iphone هست.
معمولا نصب تمها روی A1200 با مشکل همراهه ، من خودم چون از این تم خیلی خوشم اومده بود اینقدر با گوشی ور رفتم و راههای نصب تم رو از تو اینترنت خوندم و اجرا کردم تا بالاخره نصب شد!
برای نصب تم اول از لینک زیر تم رو دریافت کنید
بعد از خارج کردن فایلها از حالت فشرده و انتقال به گوشی فایل Runme.lin رو با linloader یا superman اجرا کنید سپس گوشی رو ریست کنید تا تم نصب بشه.
نکته : مشکل اینجاست که معمولا تم نصب میشه ولی آیکونها عوض نمیشوند :thumbsdow. من فایلهای مربوط به تم رو روی Root حافظه گوشی ریختم یعنی توی phone memory و از اونجا اجراش کردم. بار اول نصفه اعمال شد و بار دوم تم کاملا نصب شد :thumbsup:
nasim6000m
14-11-2007, 18:15
:19::19::41:
معمولا نصب تمها روی A1200 با مشکل همراهه ، من خودم چون از این تم خیلی خوشم اومده بود اینقدر با گوشی ور رفتم و راههای نصب تم رو از تو اینترنت خوندم و اجرا کردم تا بالاخره نصب شد!
برای نصب تم اول از لینک زیر تم رو دریافت کنید
بعد از خارج کردن فایلها از حالت فشرده و انتقال به گوشی فایل Runme.lin رو با linloader یا superman اجرا کنید سپس گوشی رو ریست کنید تا تم نصب بشه.
نکته : مشکل اینجاست که معمولا تم نصب میشه ولی آیکونها عوض نمیشوند :thumbsdow. من فایلهای مربوط به تم رو روی Root حافظه گوشی ریختم یعنی توی phone memory و از اونجا اجراش کردم. بار اول نصفه اعمال شد و بار دوم تم کاملا نصب شد :thumbsup:
من که نتونستم چکار کنم:41::45::37::19:
amir khatar
14-11-2007, 18:48
چه طوری ميشه صدايی که موقع وصل شارژ يا قطع کردن از شاژ ميده رو قطع کرد
بچه ها خيلی عجليه کمک کنين من ميخوام از گوشيم هيچ صدای بيرون نياد
ولی این يکی قطع نميشه تو رو خدا کنم کنيد
mazi_z_PSP
14-11-2007, 19:53
دوست عزيز من خودم عاشق تم عوض کردنم.
فريم ورم هم 25 Pهست . این کارهايی که گفتی رو این فريم ور اجرا ميشه؟ آخه من برنامه سوپرمن رو دارم اما اجرا نميشه.
حالا چيکار کنم؟ و اینکه اگر ميشه بگو حجمش چقدره؟
color achomee
ها ایی يعنی چه؟!
nasim6000m
14-11-2007, 21:09
بابا یکی به من بگه چه جوری این تم رو رو گوشیم نسب کنم
senator_saeed
14-11-2007, 21:20
بله عزیز می تونی توی خانواده c2 به هر ورژنی فلش کنی. نگران نباش
ممنون دوست خوب و با معرفت من
MOSHAVER AMIN
14-11-2007, 21:26
سلام
تنها راه منطقيش انه كه روي گزينه بي صدا باشه يعني پروفايل گوشي شما سايلنت باشه:31:
JALIL1990
15-11-2007, 00:08
خواهشن جواب این سوال من را بدید
amir khatar
15-11-2007, 06:39
سلام
تنها راه منطقيش انه كه روي گزينه بي صدا باشه يعني پروفايل گوشي شما سايلنت باشه:31:
ممنون از جوابتون ولی در حالت سايلنت هم این صدای قطع و وصل شارژ قطع نميشه يکی کمک کنه
mr_mashmash
15-11-2007, 08:43
در مورد نصب نشدن تم باید بگم راهش اینه که یا runme.lin رو اجرا کنید یا با استفاده از skin installer فایل pskn رو اجرا کنید . متاسفانه در خیلی موارد تم درست نصب نمیشه ، راهی که من عرض کردم از روش آزمون و خطا بدست اومده و من هم واقعا نمیدونم چرا تم ها درست نصب نمیشن و اعصاب خرد می کنن!!
دوست عزيز من خودم عاشق تم عوض کردنم.
فريم ورم هم 25 Pهست . این کارهايی که گفتی رو این فريم ور اجرا ميشه؟ آخه من برنامه سوپرمن رو دارم اما اجرا نميشه.
حالا چيکار کنم؟ و اینکه اگر ميشه بگو حجمش چقدره؟
حجمش حدود 1.8 مگ هست، دوست عزیز ممکنه خودت بدونی ولی من برای اطمینان میگم که سوپرمن به خودی خود اجرا نمیشه، روی فایل مربوطه قلم رو چند ثانیه نگه میداری تا یک منو باز بشه سپس از open with ، سوپرمن رو انتخاب می کنی و فایلت با سوپرمن نصب میشه.
توجه : نصب تم یکم خطرناکه و ممکنه آثار مخرب برای گوشیتون داشته باشه، لطفا قبل از هرگونه انگولک به پست ها و تاپیکهای مربوطه مراجعه کنید تا اطلاعاتتون تکمیل باشه.
یه راه بیشتر نداره. باید winamp ورژن قدیمی را نصب کنی بعد صداشا کم کنی.با winamp قدیمیه همه صداهایی که از گوشیت در میاد تحت تاثیر قرار میگیره.good luck
بابا یکی به من بگه چه جوری این تم رو رو گوشیم نسب کنم
دوستان برای حل مشکلاتتون باید 100 صفه اول را بخونین.بهر حال....
همین تم Iphone با پسوند mtf هست که باید اونا با برنامه mtf.pkg نصب کنید.بصورت open with.خیلی راحت نصب میشه.لینکاشم تو صفه های قبلی هست.فقط نمیدونم کدوم صفحه:31:
سلام دوستان
من براي اين گوشي يه مموري 1گيگ خريدم ،چطور ازش استفاده كنم هر چي دنبال مموري تو منوها مي گردم پيدا نمي كنم بايد چيكار كنم؟؟؟؟
shadmehrdj
15-11-2007, 19:04
سلام.چی کار کنم که گوشیم بتونه sms فارسی را بخونه؟
amir khatar
15-11-2007, 20:53
یه راه بیشتر نداره. باید winamp ورژن قدیمی را نصب کنی بعد صداشا کم کنی.با winamp قدیمیه همه صداهایی که از گوشیت در میاد تحت تاثیر قرار میگیره.good luck
وای ممنون خيلی لطف کردی:11: حالاحتما با این وينامپ این صدا قطع ميشه? اخه تو تنضيمات پرفايل نيستا!
این ورژن که ميگيو از کجا پيدا کنم کاش لينکشو ميزاشتی يا لاقل ورژنشو ميگفتی
راستی ميتونم راحت تو گوشی نصب کنم يا دردسر داره:41:
MOSHAVER AMIN
15-11-2007, 21:44
سلام دوستان
من براي اين گوشي يه مموري 1گيگ خريدم ،چطور ازش استفاده كنم هر چي دنبال مموري تو منوها مي گردم پيدا نمي كنم بايد چيكار كنم؟؟؟؟
سلام گزينه ميموري كارت در قسمت فايل منيجر شما به راحتي قابل دسترسه
با يه ميموري ديگه هم امتحان كن شايد مشكل از ميموريتون باشه
MOSHAVER AMIN
15-11-2007, 21:51
وای ممنون خيلی لطف کردی:11: حالاحتما با این وينامپ این صدا قطع ميشه? اخه تو تنضيمات پرفايل نيستا!
این ورژن که ميگيو از کجا پيدا کنم کاش لينکشو ميزاشتی يا لاقل ورژنشو ميگفتی
راستی ميتونم راحت تو گوشی نصب کنم يا دردسر داره:41:
برنامه راحتيه و به احتمال زياد مشكلت حل ميشه
اينم ادرسش ان شاالله مشكلت حل ميشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.